مشاهده نسخه کامل
: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
اصلا حرف بدی نزد و منم باهاش موافقم بدبخت نیومد توهین نکرد که اونایی که اینو توهین میدونن خیلی حساس هستن.
*Batman*
28-08-2009, 13:12
این بیشتر به فکر تیمشه.فکر نکنم عقلش به اونجا ها برسه.:31:
ولی حرف درستی زده.شاید روزه برای سلامتی خوب باشه اما فعالیت شدید نتیجه معکوس داره.
بهتره تا آخر ماه از اون بازیکن استفاده نکنه.اینجوری همه به نفع تیمه هم به نفع بازیکن.
تو ایران اسلامیه خودمون که مربیای مسلمون به بازیکنا میگن روزه نگیرید اونوقت گیر دادن به مورینیو!؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bleu2u4u
30-08-2009, 00:35
اخبار 20:30 در یه حرکت انقلابی فیش حقوقی مورینیو از سازمان موساد رو کشف کرد
در این خبر که امروز در این بخش خبری پخش شد نشان داده شد که مورینیو از طرف موساد مامور شده تا جلوی گسترش روزافزون اسلام در کشورهای غربی رو بگیره.
به نظرم که برای پوشوندن ضعفهای مربیگری خودش بهانه ای بهتر از این پیدا نکرد؛ کاملا واضحه مورینیو دیگه اون مورینیوی چلسی نیست.
با بازی دیشب مورینیو جواب شما رو به خوبی داد! ( اینتر 4-0 میلان)
مورینیو همیشه مورینیو میمونه!:5:
چون بازیکنانشون روزه نمیگیرند!
مگه همه مسلمون ها روزه میگیرند؟!
فرانک ریبری که گفته میگیره
ونگال هم مخالفتی نکرده بود
halflife g
01-09-2009, 12:35
منم گفتم باز حالا چي شده؟؟؟خوب بنده خدا راس گفته ديگه
سایت گل: چلسی بازیکنی را تحریک به زیر پا گذاشتن قراردادش ساخته و به همین دلیل از سوی فیفا از انجام خریدهای جدید تا سال 2011 محروم شده است.
این بازیکن گائل کاکوتا، بازیکن سابق باشگاه لانس است. باشگاه چلسی از او خواسته بود قراردادش با لانس را زیر پا بگذارد بتواند به چلسی برود.
فیفا درباره این تصمیم در بیانیهای آورده است: «اتاق حل اختلاف ما کشف کرد که این بازیکن در قراردادش با لانس دچار تخلف شده است و همچنین دریافت که چلسی او را به این کار تحریک کرده است. در نتیجه کاکوتا به پرداخت 780 هزار یورو به لانس محکوم شد. کاکوتا چهار ماه از حضور در دیدارهای رسمی محروم خواهد بود. چلسی هم در دو پنجره نقل و انتقالات پیش رو حق نخواهد داشت بازیکنی جدید، چه انگلیسی و چه خارجی خریداری نماید. علاوه بر این چلسی باید 130 هزار یورو خسارت به لانس بپردازد.»
به این ترتیب چلسی در ژانویه سال 2011 خواهد توانست بازیکن جدیدی بخرد و کاکوتا که هنوز نتوانسته در تیم اصلی بازی کند نیز چهار ماه محروم شده است.
کاکوتا که تنها 18 سال دارد از سوی کادر فنی و تماشاگران به عنوان ستاره سال آکادمی چلسی برگزیده شد.
هر کار کنن باز هم چلسی قهرمانه!!
پارسال که تو جام قهرمانان با داوری به بارسلونا بازوندنشون!!
حالا هم محرومشون میکنن!!
ولی باز هم قهرمانن
Viva Chelsea
هر کار کنن باز هم چلسی قهرمانه!!
پارسال که تو جام قهرمانان با داوری به بارسلونا بازوندنشون!!
حالا هم محرومشون میکنن!!
ولی باز هم قهرمانن
Viva Chelsea
کلا همیشه لطف فیفا و یوفا شامل حال چلسی شده!
واقعا عجیبه واسه همچین کار کوچیکی یه تیم رو دو سال از جذب بازیکن محروم کنن!
Alamate Soal
03-09-2009, 22:21
اينطور كه معلومه فوتبال اروپا هم قاطي مسائل سياسي شده . فقط نميدونم چرا چلسي رو به عنوان بزرگترين قرباني انتخاب كردن !
babelirani
04-09-2009, 17:01
هدف بعدي لاپورتا مشخص شد
بارسلونا به دنبال جانشين هانري
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا تلاش ميكند در نيم فصل لاليگا، جانشيني براي تيهري هانري پيدا كند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، يكي از نزديكان لاپورتا مداركي دال بر تلاش مديرعامل باشگاه براي خريد بنزما، ريبري، فابرگاس و دل پيهرو ارائه كرده است.
بر اين اساس خوان لاپورتا در هر 4 گزينه بر جايگزين ساختن بازيكن نام برده در پست تيهري هانري تاكيد داشته است.
هانري كه به دلايل شخصي حتي در همين فصل نيز براي ترك بارسلونا با لاپورتا مذاكره كرده بود پس از نيم فصل اول لاليگا اين تيم را ترك مي كند.
davy jones
05-09-2009, 13:52
هدف بعدي لاپورتا مشخص شد
بارسلونا به دنبال جانشين هانري
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا تلاش ميكند در نيم فصل لاليگا، جانشيني براي تيهري هانري پيدا كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، يكي از نزديكان لاپورتا مداركي دال بر تلاش مديرعامل باشگاه براي خريد بنزما، ريبري، فابرگاس و دل پيهرو ارائه كرده است.
بر اين اساس خوان لاپورتا در هر 4 گزينه بر جايگزين ساختن بازيكن نام برده در پست تيهري هانري تاكيد داشته است.
هانري كه به دلايل شخصي حتي در همين فصل نيز براي ترك بارسلونا با لاپورتا مذاكره كرده بود پس از نيم فصل اول لاليگا اين تيم را ترك مي كند.
بن زما و ریبری که از همین الان معلومه که به بارسا نمیرن. چون اولی همین الان تو رئاله و دومی هم به توصیه زیدان حتما به رئال میره. دل پیرو هم دردی از بارسا رو درمون نمیکنه چون سنش بالاس و به نوعی نماد باشگاه یونتوس محسوب میشه. پس مطمئنا به بارسا نمیره. میمونه فابرگاس که گزینه ی مناسبیه و با توجه به اینکه تو آکادمی جوانان بارسا هم پرورش یافته شاید به باشگاه سابقش برگرده (البته اگه آرسن ونگر بخواد گور تیم خودشو با دستای خودش بکنه!). البته اگه من جای لاپورتا بودم میرفتم دنبال آندری آرشاوین که به نظر من از هر جهت برای اون پست مناسبه و اگه اون تو ترکیب بارسا باشه، اونوقت بارسا 2 تا لیونل مسی در دو جناح خط حمله خواهد داشت.
H a m e e d
06-09-2009, 05:57
حالا اینو اگه بخونین، مطمئنا خوشحالترم میشین:31::21::27::
حمایت پلاتینی از جریمه چلسی
رئیس سازمان یوفا نیز از محرومیت چلسی حمایت کرده است.
2009/9/5
سایت گل:تصمیم کمیته حل اختلاف فیفا مبنی بر جریمه کردن چلسی از حضور در دوبازار نقل و انتقال آتی تا ژانویه سال 2011 به دلیل رفتار نادرستشان در جریان خریداری گائل کاکوتا، موجب شده تا میشل پلاتینی، رئیس یوفا نیز از این تصمیم حمایت کند. این در حالی است که علاوه بر کاکوتا، سران باشگاه لندنی نیز به دلیل دخالت در ماجرای جدایی این بازیکن از تیم فرانسوی اش، با محرومیت و جریمه هایی مواجه شده اند. پلاتینی در گفت و گویی با روزنامه سان گفته که او از محرومیت و جریمه تیمهایی که چنین رفتارهایی را در مورد نقل و انتقالات انجام می دهند حمایت می کند.
پلاتینی در این رابطه گفته:« این تصمیم فیفا است ولی ما روند اینکه چه اتفاقاتی رخ می دهد نیز برای ما جالب توجه است.بسیار لازم است که قوانینی در بازار نقل و انتقالات بازیکنان جوان وضع شود. من این صحبت را نه به این دلیل که تیم چلسی یا تیم دیگری در این میان است، به زبان می آورم ولی انتقالات غیرقانونی بازیکنان جوان باید متوقف شود. در ادامه گزارش منتشره در اسکای سپورتس می خوانیم که سران باشگاه چلسی ممکن است بار دیگر برای نحوه به خدمت گرفتن جرمی بوگا، بازیکن 11 ساله که 5 سال از دوران فوتبالش را در باشگاه آماتور ASPTT مارسی سپری کرده است، جریمه شوند.
resident_evil
06-09-2009, 14:37
چلسی بیدی نیست که به این بادا بلرزه ! کلا این مدت زیادی حرف مفت زده این پلاتینی !
کیف انگلیسی در دستان فرانسوی! آیا این یک توطئه است؟
با ادامه موضوع محرومیت چلسی از ترانسفر بازیکن و اتفاقات مرموز و معنی داری که در جریان است، توهم توطئه ای پیش می آید که شاید واقعیت آن دور از ذهن نباشد. هرچند خواننده این مطلب می تواند موافق یا مخالف این نظرات باشد ولی حداقل پس از مطالعه آن به تفکر فرو رفته و عقیده خود را بیان خواهد کرد ...
آغاز داستان مرموز
[سايت گل - وقتی در سال 2007 مبارزه انتخاباتی ریاست یوفا درگرفت، پلاتینی فرانسوی با شعار حمایت از کشورهای ضعیف تر اروپا به جنگ "لنارت یوهانسن" رئیسی که 17 سال بر مسند قدرت تکیه زده بود شتافت. تصور اینکه پلاتینی بتواند مرد سوئدی را که از پشتیبانی بسیاری از تیم های گروه G14 (14 باشگاه بزرگ اروپا) و فدراسیون های مهم اروپایی همچون اتحادیه فوتبال انگلستان و اسپانیا برخوردار بود را به زیر بکشد، خیلی سخت به نظر می آمد ولی این اتفاق افتاد و سرآغاز تحولاتی شد که پیامدهای آن به مرور مشاهده می شود. نخستین بحث برای پلاتینی جوان که بارها در کنفرانس های مطبوعاتی مطرح شد، تقویت تیم های ضعیف اروپایی بود ولی به چه قیمتی؟! در پوشش این شعارهای زیبا تسویه حساب های پنهان آغاز شد بویژه در برابر باشگاه های انگلیسی که قدرتی بزرگ در اروپا بودند و در چند سال اخیر دایم در بین 4 تیم نیمه نهایی لیگ قهرمانان دیده می شوند و حتی گاهی با قرعه نامناسب، به تیم انگلیسی دیگری نیز برخورد می کنند! این حکایت حتی برای تیم های اسپانیایی نیز گاهی دیده می شود. ظاهرا تلاش بر این است که قدرت فوتبال اروپا انحصاری نشود اما ریشه کینه ورزی میشل پلاتینی در جای دیگر است. با نگاهی به تاریخ قهرمانی باشگاه های اروپا و عدم موفقیت تیم های فرانسوی در این تورنمنت می توان به ژرفای عقده خود کم بینی فرانسویان در اروپا پی برد. آنان در طول سال ها حضور خود در رقابت های باشگاهی قاره سبز فقط در 1993 توسط مارسی قهرمان شدند که آن هم با رو شدن اختلاس و تبانی مدیر وقت مارسی از آنان سلب شد. حال می خواهند با تضعیف دیگر تیم ها و برنامه های خزنده بار دیگر خود را مطرح کنند. چه اینکه ریاست یوفا را نیز به دست آورده و براحتی در جای جای فوتبال اروپا می توانند اعمال نفوذ کنند. در نهایت مسئله دیگری که توجیه کننده این برخورد خواهد بود، تسویه حساب پلاتینی با کسانی است که با ریاست وی بر یوفا مخالفت کردند.
اسناد و پرسش های موجود
مصاحبه ها و اظهارنظرهای پلاتینی قبل از اینکه بعنوان یک مدیر مدبر بی طرفانه باشد، برای بسیاری بودار، مغرضانه و حتی منزجرکننده است! سال پیش، اندکی قبل از فینال لیگ قهرمانان وی صریحا از بارسلونا طرفداری کرد که پس از بازی مسئله دار آنها با چلسی و ناداوری شدیدی که اتفاق افتاده بود (نگرفتن 4 پنالتی محرز توسط داور نروژی برای آبی پوشان لندن) بسیار شگفت آور می نمود! و این تفکر را تداعی می کرد که رئیس یوفا تلویحا از عدم قهرمانی یک تیم انگلیسی دیگر (منچستریونایتد برای بار دوم متوالی) حمایت می کند! این نقطه نظرات مرموز با ترانسفرهای بزرگ سپیدپوشان مادریدی ادامه یافت و اظهار مخالفت صریح پلاتینی با سیاست های پرس و تهدید آنان به تصویب قوانین سخت تر و محدودکننده برای باشگاه های بزرگ اروپا ادامه یافت و بیم آن می رود که رئال هم قربانی بعدی پلاتینی باشد! آیا ترانسفرهای مادریدی فقط اشکال دارد و دیگر تیم ها پول گزاف خرج نمی کنند؟ طی روزهای اخیر نیز رخدادهایی حادث شد که این اندیشه ها را تقویت می کند. اولین اتفاق محرومیت "ادواردو" بازیکن برزیلی آرسنال است که برای دایوینگ (شیرجه زدن در محوطه جریمه) در بازی با سلتیک اسکاتلند دو جلسه از لیگ قهرمانان محروم شد. کجای فوتبال دنیا تاکنون چنین تنبیه سختی برای این خطا در نظر گرفته اند؟ چرا تاکنون این قانون اعمال نمی شد؟ آیا باید حتما اولین مجازات برای یکی از تیم های انگلیسی در نظر گرفته شود؟
دستان فرانسوی
حوادث بعدی جالبترند! محرومیت دو ساله چلسی از نقل و انتقال بازیکن با شکایت تیم فرانسوی "لانس" اتفاق می افتد! شایعه مشابه برای منچستر یونایتد و تکذیب آن توسط فیفا و خبر اسکای اسپورتس مبنی بر اعلام رسمی شکایت تیم فرانسوی "لوهاور" از شیاطین سرخ! ادعای جدید تیم فرانسوی "ASPTT" از چلسی بخاطر وسوسه بازیکن 11 ساله تیمشان بعد از یک سال! مصاحبه صریح پلاتینی رئیس فرانسوی یوفا مبنی بر پشتیبانی از محرومیت چلسی! این جولان دادن فرانسوی ها بر علیه انگلیسی ها (و بزودی برعلیه بقیه قدرت های اروپایی) به پشتوانه کدام نیرو صورت می گیرد؟ تمام این اتفاقات با شعار زیبای حمایت از "توقف انتقالات غیرقانونی بازیکنان جوان" مطرح می شود. کیست که نداند سال هاست بازیکنان مستعد ولی فقیر کشورهای آفریقایی، آمریکای جنوبی و آسیا توسط اروپایی ها استثمار می شوند بویژه توسط باشگاه های فرانسوی. حال چه شده که پیشگامان استعمار نوین فوتبال حامی فقرا شده اند؟ کسانی که حتی بالای 80 درصد تیم ملی شان از بازیکنان غیربومی تشکیل شده است! چگونه است که میشل پلاتینی هنگامیکه تیم های فرانسوی بازیکنان درجه چندمشان را با چندین برابر قیمت واقعی به باشگاه های بزرگ می فروشند اعتراض نمی کند؟ مگر در سال 2006 رسوایی کالچوپولی (تبانی و اختلاس در باشگاه های ایتالیا) گریبان بزرگترین تیم های ایتالیایی را نگرفت؟ آیا یوهانسن رئیس سابق یوفا و هیات مدیره اش تیم های ایتالیایی را از رقابت های اروپایی محروم کرد؟ (توضیح: البته با سقوط یوونتوس و کم کردن امتیاز، بصورت خودکار برخی از تیم ها از لیگ قهرمانان کنار رفتند ولی حکمی از سوی یوفا در نظر گرفته نشد). اکنون دستان فرانسوی کیف انگلیسی را حمل می کنند اما فردا بطور حتم چمدان اسپانیایی و کوله ایتالیایی را نیز با خود خواهد برد. آیا اتفاقات اخیر سناریوی از پیش طراحی شده یک توطئه است؟
يك بازيكن فوتبال پس از گلزني به تيم خودي دچار حمله قلبي شد.
خبرگزاري CTK چك از حمله قلبي مرگبار يك فوتباليست آماتور پس از گلزني به تيم خودش خبر داد.
"ميشا جي" در نهمين دقيقه بازي ميان دو تيم روستايي دروازه تيم خودشان را باز كرد و پس از آن نقش بر زمين شد.
پزشكان از نجات جان اين بازيكن 31 ساله ناكام ماندند و او درگذشت. در گزارش پزشكان آمده است: «او دچار حمله قلبي شد و متاسفانه نتوانستيم او را به زندگي بازگردانيم.»
ميشا دختري شش ماهه داشت.
پس کاخا کالادزه دیگه قطعا باید بره بمیره
بیچاره بچش
poria_mc
08-09-2009, 00:19
پس کاخا کالادزه دیگه قطعا باید بره بمیره
مرتیکه سیب زمینی غیرت نداره که وگرنه خودکشی میکرد!
mahshid20
08-09-2009, 00:24
يارو كاپيتان 2 تا گل به خودشون ميزنه به رو خودشم نميياره.
اون وقت اين يكي سكته ميكنه.
دلم واسه بچش سوخت طفلكي.
H a m e e d
08-09-2009, 03:58
ای کاش همه گل به خودیزن ها بمیرن!:21::34:
shahshahani
08-09-2009, 16:39
پلاتینی اسم رئال مادرید رو از هیئت مدیره یوفا خط زده. اینم نمونه دیگه ای از دشمنی پلاتینی با باشگاه های بزرگ. ایشالا هم چلسی و هم رئال قهرمان لیگ های خودشون بشن و تو فینال لیگ قهرمانان هم به هم برسن اونوقت باید دید پلاتینی از کدوم تیم میخواد حمایت کنه....
انگشت فیفا این بار به سمت سیتی
سران باشگاه فرانسوی سال گذشته شکایتی را از باشگاه سیتی مطرح کردند و مسئولان فیفا اکنون برای بررسی پرونده جرمی هلان وارد عمل شده اند.
سایت گل:این بار نوبت باشگاه منچستر سیتی است که رفتار آنها در جریان پرونده انتقال جرمی هلان، بازیکن تیم رنس فرانسه به این تیم مورد بررسی قرار بگیرد. طبق گزارش منتشره در اسکای سپورتس نیوز، سران باشگاه رنس فرانسه،شکایت خود را در مورد عملکرد سران باشگاه سیتی در مورد پرونده انتقال این بازیکن جوان و خلاق ارائه کرده بودند. البته سران باشگاه انگلیسی این صحبتهارا تکذیب کرده اند و یکی از مسئولان سیتی در گفت و گویی با بی بی سی منچستر اعلام کرد که روند انتقال هلان به این باشگاه کاملا قانونی بوده است.
این اتفاق در حالی می افتد که چندی پیش مسئولان کمیته حل اختلاف فیفا، باشگاه چلسی را به دلیل اقدامات نادرستشان در جریان انتقال گائل کاکوتا، به باشگاه لندنی، برعلیه قوانین موجود دانسته وجریمه هایی را برای چلسی و این بازیکن در نظر گرفتند. سران باشگاه چلسی در صدد برآمدند تا درخواست تجدید نظر را ارائه دهند ودر این میان، مسئولان باشگاه منچستر یونایتد که خواهان جذب هلان پیش از پیوستنش به سیتی بودند، دیروز اعلام کردند که آماده اند اقدامات قانونی را در جهت دفاع از خود انجام دهند
تنها جایی که پلاتینی هنوز بهش گیر نداده باشگاهای آلمانی هستش اونم به خاطر اینکه سیاست آلمانا توی نقل و انتقالات کلا فرق میکنه
H A M A S
09-09-2009, 10:24
سایت رسمی باشگاه اوساسونا بامداد امروز طی خبری در صفحه اصلی خود نوشت : " قرارداد جواد نکونام و مسعور شجاعی به دلیل درگیری با افرادی در یک کلاب شبانه یک طرفه از سوی باشگاه اوساسونا فسخ شد " . با این خبر صبح امروز از صفحه اصلی سایت باشگاه اوساسونا حذف شد . درج این خبر در سایت های مختلف خبری کشور اسپانیا و همچنین برخی رسانه های داخلی بازتاب های مختلفی داشت که به دلیل ساعت نامناسب درج خبر از دید بسیاری از ژورنالیست ها پنهان ماند .
fouad-pes
09-09-2009, 10:32
فکر کنم پشیمون شدن!!
امیدوارم دروغ باشه!
در ضمن همچین الکی هم نیست که قراردادو فسخ کنن!
mf.designing
09-09-2009, 11:58
فک نکنم اینطوری باشه !! منبع ؟
Majid393
09-09-2009, 12:24
خبری که منتشر و حذف شد/
قرارداد نکونام و شجاعی با اوساسونا فسخ شد/ درگیری در کلوب شبانه!
باشگاه اوساسونا در خبری که در سایت خود منتشر کرد مدعی شد که قرارداد جواد نکونام و مسعود شجاعی را به دلیل درگیری در یک کلوب شبانه فسخ کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از سایت باشگاه اوساسونا، این باشگاه روز گذشته تصمیم گرفت به دلیل درگیری دو بازیکن ایرانی خود جواد نکونام و مسعود شجاعی در یک کلوب شبانه به قرارداد آنها پایان دهد. بر اساس این خبر اعضای هیئت مدیره باشگاه اسپانیایی به اتفاق آرا این تصمیم را اتخاذ کردند. این کلوب شبانه در حومه پامپلونا قرار دارد.
تصویر صفحه اول وب سایت باشگاه اوساسونا که روز چهارشنبه به خبر فسخ قرارداد شجاعی و نکونام اشاره کرده بود
خبر حضور جواد نکونام و مسعود شجاعی در یک کلوب شبانه و درگیری در حالی برای دقایقی روی صفحه اول سایت باشگاه اوساسونا قرار گرفت که این دو بازیکن از جمله ورزشکاران بااخلاق فوتبال ایران هستند و چنین اتفاقی در مورد آنها بعید به نظر می رسد.
با این حال این خبر صبح روز چهارشنبه برای دقایقی روی صفحه اول سایت باشگاه اوساسونا قرار گرفت و لحظاتی بعد حذف شد.
خبرنگار گروه ورزشی مهر پس از انتشار این خبر تلاش کرد تا با مسعود شجاعی و جواد نکونام ارتباط برقرار کند اما این ارتباط میسر نشد.
با این حال گروه ورزشی خبرگزاری مهر تمام تلاش خود را خواهد کرد تا صحت و سقم این خبر را در اسرع وقت منتشر کند.
اگه اینجوریه جرارد باید تا حالا 200 بار از لیورپول اخراج میشد!:27:
شایعاتی هست که قرار گرفتن این مطلب هک بوده.
Tornado2800
09-09-2009, 12:31
معلوم نیست هک بوده یا غیر هک
ولی این معلومه که این خبر درج شد در سایت و بعد پاک شد
احتمالا خبر هک بوده
چون هیچ باشگاهای بازیکنشو به خاطر درگیری اخراج نمیکنه بلکه حداکثر جریمشون میکنه
Tornado2800
09-09-2009, 12:35
ساعتي پيش خبر اخراج جواد نكونام و مسعود شجاعي دو بازيكن كليدي اوساسونا به دليل مسائل غير فوتبالي در آستانه بازي حساس با تنه ريف در هفته دوم منتشر شد
خبر اخراج دو لژيونر ايراني از باشگاه اوساسونا که گفته می شود به دلیل حضور و درگیری در یک کلوب شبانه رخ داده است به سرعت در شهر پیچید و تماس های متعددی را به این خبرگزاری در پی داشت و این در حالي است که هنوز هيچ پايگاه رسمي خبري و به خصوص سایت اوساسونا آن را تاييد نكرده است.
ساعتي پيش خبر اخراج جواد نكونام و مسعود شجاعي دو بازيكن كليدي اوساسونا به دليل مسائل غير فوتبالي در آستانه بازي حساس با تنه ريف در هفته دوم منتشر شد.
روابط عمومي اوساسونا از پاسخگويي در اين مورد خودداري كرده و حاضر به توضيح شفاف در اين خصوص نيست.
سايت هاي معتبر فوتبال اسپانيا و خبرگزاري هاي رسمي جهان هيچ اشاره اي به اين خبر نكرده اند.
برخي سايتهاي مدعي شدند اين خبر روي صفحه اول سايت باشگاه اوساسونا قرار گرفته
و دقايقي بعد حذف شد.
البته ما دوست نداریم این خبر صحت داشته باشد اما اگر چنین چیزی باشد برای این دو فوتبالیست باید تاسف خورد.
cdcenter
09-09-2009, 12:47
حالا مدیر باشگاه عصبانی بوده 1 حرفی زده بعد پشیمون شده و شاید هم خواستن به نوعی التیماتوم بدن . شاید هم هک بوده .
آخه شما که ظرفیت ندارید میرید کلوب شبانه چیکار .
فکر نکنم اخراج شده باشند ...
هنوز اسامیشون تو لیست بازیکنان تیم اوساسونا هست
اخراج نكونام و شجاعي از اوساسونا تاييد نشد
به گزارش خبرگزاري فارس، ساعتي پيش خبر اخراج جواد نكونام و مسعود شجاعي دو بازيكن كليدي اوساسونا به دليل مسائل غير فوتبالي در آستانه بازي حساس با تنه ريف در هفته دوم منتشر شد.
روابط عمومي اوساسونا از پاسخگويي در اين مورد خودداري كرده و حاضر به توضيح شفاف در اين خصوص نيست.
سايت هاي معتبر فوتبال اسپانيا و خبرگزاري هاي رسمي جهان هيچ اشاره اي به اين خبر نكرده اند.
گفته ميشود اين خبر روي صفحه اول سايت باشگاه اوساسونا قرار گرفت و دقايقي بعد حذف شد.
انتهاي پيام/م
بازيكن ايراني اوساسونا به شدت تكذيب كرد
جواد نكونام:
من و شجاعي شكايت كردهايم
يك شوخي بيمزه بود كه فقط نگراني درست كرد
بازيكن ايراني تيم فوتبال اوساسونا گفت: در شبهاي احيا و قدر ماه مبارك رمضان تنها چيزي كه نميتوانستم باور كنم، اين بود كه يك نفر دست به چنين اقدامي عليه من و شجاعي بزند.
جواد نكونام در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي انتشار خبري مبني بر اخراج او و شجاعي از باشگاه اوساسونا به دليل حضور در كلوپي شبانه و درگيري گفت: در شبهاي قدر و احيا تنها چيزي كه نميتوانستم باور كنم، چنين كاري بود. يك نفر كه دلايلش براي من نامشخص است، سايت باشگاه اوساسونا را حك كرد. من زماني متوجه اين موضوع شدم كه خانوادهام و بسياري از دوستانم با من تماس گرفتند. پس از اينكه در جريان اين موضوع قرار گرفتم با مسوول روابط عمومي باشگاه تماس گرفتم و آنها هم خيلي زود مشكل را برطرف كرده و خبري كه با چنين مضموني روي سايت قرار گرفته بود را برداشتند. امروز صبح من و مسعود با حضور در دفتر پليس نسبت به اين مساله شكايت كرديم و پليس هم پيگير اين موضوع است.
وي افزود: ديروز در تمرينات تيم حضور داشتيم و امروز هم دو جلسه با تيم تمرين خواهيم كرد. من 10 سال است كه در تيم ملي بازي كردهام و با بيش از 10 مربي هم كار كردهام. ميخواهم برويد و از آنها بپرسيد كه آيا من كوچكترين مساله اخلاقي داشتهام يا خير؟ اگر آنها گفتند كه نكونام مشكل اخلاقي داشته همين حالا فوتبال را كنار خواهم گذاشت. كسي كه دست به چنين اقدامي زده بايد ميدانست كه انتخابش اشتباه بوده است. اين يك شوخي بيمزه بود كه چند ساعت من و خانوادهام را نگران كرد و من قطعا از كنار اين موضوع نخواهم گذشت و شكايتم را پيگيري ميكنم.
نكونام افزود: براي كسب آبرو زحمت كشيدهام اما، متاسفانه يك نفر با اهدافي نامشخص دست به چنين كاري زده است. او ميدانسته كه در كشور ما در چه زمينههايي مردم حساس هستند. من يك مسلمانم و ميدانم كه در اسپانيا نمايندهي مردم كشورم هستم. در اسپانيا من را به عنوان يك ايراني مسلمان ميشناسند به همين خاطر كاملا مراقب رفتارم هستم اما، به هر حال نميشود با آدمهايي كه ذهن آلوده دارند، كار كرد.
اخراج نكونام و شجاعي از پامپلونا يك شيطنت خبري بود
گزارش خبرگزاري فارس، امروز اخباري در خصوص اخراج جواد نكونام و مسعود شجاعي از باشگاه اوساسونا منتشر شد كه منبع اين خبر را سايت باشگاه اوساسونا اعلام كردند.
اين درحالي است كه لينك مربوط به اين خبر در سايت اوساسونا موجود نبود و به نظر ميرسيد ايراد فني در سايت بوجود آمده باشد.
هرچند برخي منابع اين جريان را يك شوخي در سايت اوساسونا توصيف كردند؛ اما حقيقت اين بود كه يك هكر حرفهاي توانسته بود خبر دلخواه خود را بدون مجوز مالك سايت اوساسونا در اين فضا منتشر كند.
وي در خبر خيالي خود جواد نكونام و مسعود شجاعي را به خاطر درگيري در يك باشگاه شبانه مجرم شناخته و نوشته بود باشگاه اوساسونا اين دو بازيكن ايراني را اخراج كرده است و اين دو ديگر قراردادي با اوساسونا ندارند.
روزنامه ماركا چاپ اسپانيا ضمن انتشار گزارشي از اين ماجرا به نقل از مدير وب سايت اوساسونا نوشت: هرچند مسبب اين اتفاق تحت تعقيب است و بايد تكليف اين شيطنت خبري كاملا روشن شود اما به طور كلي خبر منتشر شده را تكذيب ميكنيم. اين خبر توسط يك هكر روي سايت ما منتشر شده است و ايرانيها همچنان حضوري فعال در تيم ما خواهند داشت.
اگه این خبر درست بود دیگه ایرانم راهشون نمیدادن!
behnam_roli
09-09-2009, 14:25
کریستینو رونالدو یکی روزد ترکوند چون طرف ازش عکس گرفته بوده! هیچی نگفتند
حالا اینا رو اخراج کنند!!
masoudtr
09-09-2009, 15:05
کریستینو رونالدو یکی روزد ترکوند چون طرف ازش عکس گرفته بوده! هیچی نگفتند
حالا اینا رو اخراج کنند!!
تو رونالدو را با این دوتا مقایسه کردی الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13::13::13:
farshidshd
09-09-2009, 15:14
کسی تایید نکرده
behnam_roli
09-09-2009, 15:23
تو رونالدو را با این دوتا مقایسه کردی الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13::13::13:
در اصل باید همه جلو قانون یکی باشن(که نیستن!)
Elendil1
09-09-2009, 15:48
اخراج نكونام و شجاعي از اوساسونا تاييد نشد
به گزارش خبرگزاري فارس، ساعتي پيش خبر اخراج جواد نكونام و مسعود شجاعي دو بازيكن كليدي اوساسونا به دليل مسائل غير فوتبالي در آستانه بازي حساس با تنه ريف در هفته دوم منتشر شد.
گفته ميشود اين خبر روي صفحه اول سايت باشگاه اوساسونا قرار گرفت و دقايقي بعد حذف شد.
انتهاي پيام/م
بازيكن ايراني اوساسونا به شدت تكذيب كرد
جواد نكونام:
من و شجاعي شكايت كردهايم
يك شوخي بيمزه بود كه فقط نگراني درست كرد
بازيكن ايراني تيم فوتبال اوساسونا گفت: در شبهاي احيا و قدر ماه مبارك رمضان تنها چيزي كه نميتوانستم باور كنم، اين بود كه يك نفر دست به چنين اقدامي عليه من و شجاعي بزند.
جواد نكونام در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي انتشار خبري مبني بر اخراج او و شجاعي از باشگاه اوساسونا به دليل حضور در كلوپي شبانه و درگيري گفت: در شبهاي قدر و احيا تنها چيزي كه نميتوانستم باور كنم، چنين كاري بود. يك نفر كه دلايلش براي من نامشخص است، سايت باشگاه اوساسونا را حك كرد. من زماني متوجه اين موضوع شدم كه خانوادهام و بسياري از دوستانم با من تماس گرفتند. پس از اينكه در جريان اين موضوع قرار گرفتم با مسوول روابط عمومي باشگاه تماس گرفتم و آنها هم خيلي زود مشكل را برطرف كرده و خبري كه با چنين مضموني روي سايت قرار گرفته بود را برداشتند. امروز صبح من و مسعود با حضور در دفتر پليس نسبت به اين مساله شكايت كرديم و پليس هم پيگير اين موضوع است.
وي افزود: ديروز در تمرينات تيم حضور داشتيم و امروز هم دو جلسه با تيم تمرين خواهيم كرد. من 10 سال است كه در تيم ملي بازي كردهام و با بيش از 10 مربي هم كار كردهام. ميخواهم برويد و از آنها بپرسيد كه آيا من كوچكترين مساله اخلاقي داشتهام يا خير؟ اگر آنها گفتند كه نكونام مشكل اخلاقي داشته همين حالا فوتبال را كنار خواهم گذاشت. كسي كه دست به چنين اقدامي زده بايد ميدانست كه انتخابش اشتباه بوده است. اين يك شوخي بيمزه بود كه چند ساعت من و خانوادهام را نگران كرد و من قطعا از كنار اين موضوع نخواهم گذشت و شكايتم را پيگيري ميكنم.
نكونام افزود: براي كسب آبرو زحمت كشيدهام اما، متاسفانه يك نفر با اهدافي نامشخص دست به چنين كاري زده است. او ميدانسته كه در كشور ما در چه زمينههايي مردم حساس هستند. من يك مسلمانم و ميدانم كه در اسپانيا نمايندهي مردم كشورم هستم. در اسپانيا من را به عنوان يك ايراني مسلمان ميشناسند به همين خاطر كاملا مراقب رفتارم هستم اما، به هر حال نميشود با آدمهايي كه ذهن آلوده دارند، كار كرد.
اخراج نكونام و شجاعي از پامپلونا يك شيطنت خبري بود
گزارش خبرگزاري فارس، امروز اخباري در خصوص اخراج جواد نكونام و مسعود شجاعي از باشگاه اوساسونا منتشر شد كه منبع اين خبر را سايت باشگاه اوساسونا اعلام كردند.
اين درحالي است كه لينك مربوط به اين خبر در سايت اوساسونا موجود نبود و به نظر ميرسيد ايراد فني در سايت بوجود آمده باشد.
هرچند برخي منابع اين جريان را يك شوخي در سايت اوساسونا توصيف كردند؛ اما حقيقت اين بود كه يك هكر حرفهاي توانسته بود خبر دلخواه خود را بدون مجوز مالك سايت اوساسونا در اين فضا منتشر كند.
وي در خبر خيالي خود جواد نكونام و مسعود شجاعي را به خاطر درگيري در يك باشگاه شبانه مجرم شناخته و نوشته بود باشگاه اوساسونا اين دو بازيكن ايراني را اخراج كرده است و اين دو ديگر قراردادي با اوساسونا ندارند.
روزنامه ماركا چاپ اسپانيا ضمن انتشار گزارشي از اين ماجرا به نقل از مدير وب سايت اوساسونا نوشت: هرچند مسبب اين اتفاق تحت تعقيب است و بايد تكليف اين شيطنت خبري كاملا روشن شود اما به طور كلي خبر منتشر شده را تكذيب ميكنيم. اين خبر توسط يك هكر روي سايت ما منتشر شده است و ايرانيها همچنان حضوري فعال در تيم ما خواهند داشت.
خب این تمام حرف و حدیث ها رو تموم کرد دیگه ! فقط هک بوده !! ولی خیلی دلم می خواد بدونم کدوم آدم بیکاری بوده؟:31::13:
در ضمن الان هیدر سایت اوساسونا عکس شجاعی و نکونام هست :
البته به صورت Random هیدر انتخاب می کنه !
Elendil1
09-09-2009, 15:59
فاضلی در گفتگو با مهر:سایت باشگاه اوساسونا هک شده بود/ شجاعی و نکونام خواب بودند!
مدیربرنامه های دو بازیکن ایرانی تیم فوتبال اوساسونا اسپانیا در واکنش به انتشار خبر فسخ قرارداد جواد نکونام و مسعود شجاعی در صفحه نخست سایت این باشگاه گفت: مسئولان باشگاه اوساسونا در گفتگو با بنده اعلام کردند سایت این باشگاه هک شده است.محمودرضا فاضلی در تماس با گروه ورزشی مهر ضمن بیان این مطلب افزود: من نمی دانم این خبر چگونه بر روی سایت باشگاه اوساسونا قرار گرفته است. اما این را می دانم که نکونام و شجاعی شب گذشته خواب بودند و امروز هم با تماس خبرنگاران ایرانی از خواب بیدار شدند!وی در پاسخ به این توضیح مهر که " این خبر صبح روز چهارشنبه در صفحه نخست سایت رسمی باشگاه اوساسونا منتشر شده است" گفت: بنده با مسئولان باشگاه اوساسونا تماس گرفتم تا از ماجرا مطلع شوم که براساس اعلام آنها سایت این باشگاه از شب گذشته هک شده است و صبح امروز زمانی که متوجه این خبر شده بودند، آنرا برداشتند.فاضلی به درخواست خبرنگار مهر مبنی بر نام بردن از مسئولی که وی در باشگاه اوساسونا با او صحبت کرده است پاسخ منفی داد و افزود: می توانم حدس بزنم چه کسانی این سایت را هک کرده اند و با چه هدفی چنین خبری را منتشر کرده اند.به گزارش خبرنگار مهر، صبح روز چهارشنبه سایت باشگاه اوساسونا خبری را در صفحه نخست خود قرارداده بود مبنی بر اینکه به دنبال درگیری جواد نکونام و مسعود شجاعی در یک کلوب شبانه، این باشگاه قرارداد دو بازیکن ایرانی خود را فسخ کرده است.این خبر تنها دقایق ابتدایی صبح بر روی سایت باشگاه اوساسونا بود و پس از لحظاتی حذف شد.
Elendil1
09-09-2009, 16:05
باشگاه اوساسونا "هک" شدن سایت این باشگاه را تایید کرد
سایت باشگاه اوساسونا در بیانیه ای اعلام کرد خبر مربوط به فسخ قرارداد جواد نکونام و مسعود شجاعی صحت ندارد و سایت این باشگاه هک شده است.به گزارش خبرگزاری مهر ، صبح امروز چهارشنبه خبری بر روی خروجی سایت باشگاه اوساسونا قرار گرفت مبنی بر اینکه نکونام و شجاعی به دلیل درگیری در یک کلوب شبانه از باشگاه اخراج شده اند. این در حالی است که باشگاه اسپانیایی اعلام کرده سایت اوساسونا هک شده است.باشگاه اوساسونا بعدازظهر روز چهارشنبه به هواداران خود که با خواندن خبر اخراج این دو بازیکن ایرانی، نگران شده اند اطمینان خاطر داد که این خبر به هیچ وجه صحت ندارد.این باشگاه ابراز امیدواری کرد که این موضوع را از طریق مراجع قانونی پیگیری کند.
iman_abi
09-09-2009, 17:18
اگه هک شده باشه مطمئنا ایرانیا هکش کردن! تقصیر خودم نیست ولی من این روزا همه چی رو از چشم مخالفهای سبزها می بینم! این 2 تا هم که قبلن دستبند سبز بسته بودن ! احتمالا میخواستن خرابشون کنن!
یوفا: فيليپه اسكولاري مربي برزيلي سابق چلسي به عنوان ثروتمندترين مربي دنياي فوتبال برگزيده شد.
اسامي 10 مربي بزرگ دنياي فوتبال كه به ترتيب بيشترين دريافتي را در يك فصل داشتند از سوي فدارسيون جهاني فوتبال (فيفا) اعلام شد.
بر اين اساس آرسن ونگر سرمربي آرسنال با دريافت 4.8 ميليون يورو در يك فصل دهمين مربي ثروتمند جهان است.
پس از وي گاس هيدينك با دريافت 5 ميليون يورو در رتبه نهمين مربي ثروتمند دنياي فوتبال ايستاده است.پس از اين دو مربي بزرگ نامهايي چون ونگال (5.2)، پيگريني (5.5)، آنجلوتي (6)، مانچيني (6)، فرگوسن (7)، فابيو كاپلو(8.8) و مورينيو (11) ميليون يورو درآمد داشته است.
بر اين اساس پردرآمدترين مربي فصل گذشته كه تاكنون ركورد دريافت او شكسته نشده است، فيليپه اسكولاري سرمربي پيشين چلسي لندن است كه از آبراموويچ مالك ثروتمند چلسي براي يك فصل مبلغ 16.6 ميليون يورو دريافت كرد. اسكولاري هم اكنون هدايت بنيادكار ازبكستان را بر عهده دارد.
فارس: داور اسپانيايي بازي را به خاطر سرقت رها كرد. يك داور فوتبال در اسپانيا به علت رها كردن قضاوت بازي، هياهو زيادي به پا كرد.
مادريگال سوريا كه دو روز قبل قضاوت ديدار تيم هاي جوميلا و پوئنتا در ليگ آماتوري اسپانيا را برعهده داشت، د راواسط بازي وقتي خبردار شد كه خودرويش مورد سرقت قرار گرفته است، قضاوت بازي را نيمه كاره رها كرد.
اين گزارش حاكي است مادريگال وقتي در حين بازي وقتي از طريق بلندگوي ورزشگاه شماره خوردو خود را كه در پاركينگ ورزشگاه قرار داشت، شنيد به سرعت از زمين خارج شد و با چهرهاي مضطرب خود را به محل سرقت رساند. در اين حال او متوجه شد شيشه خودرويش شكسته شده و سارق يا سارقين، تلفن همراه وي را دزديدهاند.
اين داور پس از حدود 10 دقيقه بار ديگر به محل انجام بازي برگشت و به كار ادامه داد.
نکونام و شجاعی از طریق اینترپل شکایتشان را پیگیری می کنند
ایلنا: این طور به نظر می رسد که اتفاقات جنجالی در دنیای فوتبال پایانی ندارد و این بار این ماجرا دامن گیر ستاره های ایرانی شاغل در اوساسونا شده است.
در تمام طول سه شنبه شب تا سحرگاه چهارشنبه، خبری بر روی وب سایت رسمی باشگاه اوساسونا قرارداشت که بسیار تعجب انگیز و در عین حال عجیب به نظر می رسید. تیتر این خبر بدین ترتیب بود:« قرارداد مسعود شجاعی و جواد نکونام باطل شد.» و متن آن به این نکته اشاره داشت که جواد نکونام و مسعود شجاعی به خاطر گردشهای شبانه و حضور در کلوپ شبانه در نزدیکی پامپلونا از ترکیب تیم اسپانیایی اخراج شده اند؛ خبری که کاملا اشتباه بود.
در متن این خبر آمده:« سران باشگاه اتلتیکو اوساسونا در نهایت مجبور شدند تا قرارداد دو بازیکن ایرانی خود یعنی جوادنکونام و مسعود شجاعی را به دلیل جنجال سازی از سوی این دو بازیکن به دلیل حضور در گردشهای شبانه شان در منطقه ای در اطراف پامپلونا را لغو کنند. این تصمیم عصر سه شنبه از سوی مسئولان این باشگاه اتخاد شد و پس از آن بود که قرارداد این دو بازیکن لغو گردید.»
این متن کامل خبری بود که از سه شنبه شب تا سحرگاه 4شنبه برروی وب سایت رسمی باشگاه اوساسونا قرار داشت. در نهایت مشخص شد که یک هکر ، وب سایت باشگاه اسپانیایی را هک کرده و این خبر را برروی این وب سایت قرار داده است. دراولین ساعات صبح 4شنبه و زمانی که مسئولان باشگاه متوجه این موضوع شدند، بلافاصله خبر کذبی که از سوی هکر در این وب سایت قرار داده شده بود را حذف کردند.البته تاکنون واکنش یا اظهارنظری از سوی سران این باشگاه یا این دو بازیکن صورت نگرفته است.
جواد نکونام در گفت و گو با سایت گل گفت که بابت این قضیه حتی شکایتی هم تنظیم کرده ولی مقامات اسپانیایی به او گفته اند از آنجا که نکونام یک بازیکن خارجی در لالیگا محسوب می شود، این قضیه به پلیس اینترپل مربوط می شود و او باید از این طریق شکایت خود را بررسی کند.
البته این اولین بار نیست که چنین اتفاقی در دنياي فوتبال رخ مي دهد، پیش از اين نیز، هواداران افراطی باشگاه بارسلونا در اقداماتي مشابه، به هک کردن وب سايتها و انتشار اخبار کذب روی آورده بودند ولی تلاش برای سو استفاده از نام بازیکن یا بازیکنانی خاص دست کم در فوتبال اسپانيا کم سابقه بوده است.
با این وجود سایت باشگاه اوساسونا هنوز هم واکنشی در ارتباط با مشکل بوجود آمده برای دو بازیکن ایرانی خود نشان نداده است.
عذرخواهی سایت اوساسونا از نکونام و شجاعی
ایلنا: پس از خبر عجیب و غریبی که در وب سایت باشگاه اوساسونا قرار گرفت و در نهایت مشخص شد که این اقدام از سوی یک هکر صورت گرفته است که با هک کردن وب سایت این باشگاه، خبری عجیب را در مورد لغو قرارداد شجاعی و نکونام را برروی این سایت قرار داده بود، مسئولان این باشگاه اسپانیایی در بیانیه ای رسمی این خبر را تکذیب کردند.
در بیانیه رسمی که ساعتی پیش برروی وب سایت رسمی این باشگاه قرار گرفت می خوانیم:« سران اوساسونا خواهان اطلاع رسانی در مورد خبری هستند که سحرگاه امروز در وب سایت رسمی این باشگاه منتشر گردیده بود. سحرگاه امروز، فرد ناشناسی که در حقیقت یک هکر حرفه ای بوده و جزو کارکنان باشگاه اوساسونا نیز نیست، به رمز عبور کاربر اصلی وب سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دست یافت و پس از آنکه تغییراتی در اطلاعات موجود در سایت انجام داد، خبری را در مورد لغو قرارداد دو ستاره ایرانی اوساسونا در این وب سایت قرار داد.
سران اوساسونا به دنبال آن هستند تا از طریق انتشار این بیانیه، به صورت رسمی از بابت وقوع این اتفاق ناخوشایند عذرخواهی کرده و اعلام کنند مراحل قانونی برای مقابله با چنین اقداماتی را طی خواهند کرد. پاملپونا، نهم سپتامبر سال 2009
moraddad
09-09-2009, 18:46
بازم خوبه بعد 10 دقیقه برگشت...
لیگ ایران بود که یارو از همون طرف میرفت کلانتری برا شکایت:31:
چه جالب ...
ماشینش چی بوده ؟! :دی
mahdistar
09-09-2009, 21:11
پلیس اسپانیا در پی شكایت باشگاه اسپانیا و دو بازیكن ایرانی از هكر سایت باشگاه، جستجو برای دستگیری عامل یا عاملان این رخداد را آغاز كرد.
به گزارش فارس، با توجه به هك شدن سایت باشگاه اوساسونا و سوءاستفاده از نام دو بازیكن ایرانی، مسعود شجاعی و جواد نكونام اعتراض خود را اعلام كردند به همین دلیل باشگاه اوساسونا نیز با تنظیم شكایت نامه ای برای پلیس اسپانیا خواستار شناسایی و معرفی آنها شد.
بازیكنان ایرانی نیز جداگانه از عاملان این مسئله شكایت كردند.
امروز خبری در مورد اخراج نكونام و شجاعی از اوساسونا به دلیل درگیری در باشگاهی شبانه برای دقایقی روی سایت باشگاه اسپانیایی قرار گرفت و مشخص شد كه سایت هك شده و این خبر صحت نداشت.
منبع: farsnews.com
S@nti@go_s&k
09-09-2009, 21:21
شاید چیز مهمی تو ماشینش داشته مثلا اسناد محرمانه :دی
یاد لیگ ایران افتادم.
ولی نه تو ایران ماشین طرف رو له میکنند و یا میدزدند ولی مسئول پارکینگ هیچ توجهی نمیکنه چه برسه به اینکه از طریق بلندگو تو ورزشگاه اعلام کنند
heliacal_66
09-09-2009, 21:29
کلا مرغ همسایه غازه و ما خاک تو سرمون!
اگه هک شده باشه مطمئنا ایرانیا هکش کردن! تقصیر خودم نیست ولی من این روزا همه چی رو از چشم مخالفهای سبزها می بینم! این 2 تا هم که قبلن دستبند سبز بسته بودن ! احتمالا میخواستن خرابشون کنن!
با اینکه دوست ندارم یک پست رو با نقل قول تایید کنم ولی این یکبار رو فاکتور میگیرم.
N O V A L I S
09-09-2009, 21:35
هکر یا یه ایرانی مغرض بوده (که بعید تره) یا یه عرب (=یا هر آنتی ایرانی دیگه ای)
آخه چه دلیلی داره کسی خودش رو به زحمت بندازه و سایتی رو هک کنه برا اینکه 2 تا آدم رو خراب کنه؟!
mehdi_vsgh
09-09-2009, 21:37
ولی هرکی بوده سه حالت داشته
1. خیلی باحال بوده
2. خیلی بیکار بوده
3. ایرانی بوده:دی
rami_hemi
09-09-2009, 22:00
دوستان متوجه هستید این روزا بد جوری از طرف هکرها سایتهای ایرانی یا سایتهای خبری دیگه که به ایرانی ها هم ربط داره مورد حمله قرار میگیره بیشتر هم من تا جایی که دیدم روسی یا عربی هستن و به تخریب چهره ایرانی ها تلاش میکنن یکی از دوستانم میگفت کار گروههای افراطی عرب هستش منم به یه چیزایی در مورد این روسها دست پیدا کردم .
شاید هم به نوعی به مسایل 30 یا 30 بر میگرده خلاصه بعد بعضی اتفاقات احساس میکنم به نوعی از داخل هم تلاش میشه که اینترنت و تمام سایتهای پر طرفدار و قانوی ایرانی هم دچار مشکل بشن مثلا همین اختلال خود پی 30 که امروز چند بار حتی من با صفحه فـــــــــــــی لـــــــــــتر مواجه شدم .
اینم از هک سایت اوساسونا و ترور شخصیتی دو تنا از با اخلاقترین بازیکنان خوبه همه میدونیم نکونام یکی از با اخلاقترین بازیکنان لا لیگا هستش چه برسه به جنجال سازی .
از وین رونی که بیشتر جنجالی نمیتونن یا بکهام فقید.....:دی
masoudtr
09-09-2009, 22:03
من که میگم اینا تو کلوپ شبانه داشتن حال و حول میکردن که سر یک دختر:31::31::31:با یکی دعواشون شده
:31::31:بعدش هم که سایتشون چاپ کرده رفتن گریه زاری که ما دیگه اگه ایران هم برگردیم اعدامیم اونم بخاطر همچین چیز کوچیکی اونا هم برای دفاع از اینا:31::31::31: گفتن هک بوده
ما هم که توهم دشمن فرضی داریم میتونیم همه چی را بندازیم گردن اون :27::27::21:
iman_abi
09-09-2009, 22:53
بابا این داوره هم هیچی از فوتبال سرش نمیشده ها!!
به یک نفر الکی اخطار میداد بقیه میامدن می گفتن چرا اخطار دادی آخه !؟!؟!؟ بعد داورم 4 نفر رو اخراج میکرد بازی خود به خود تعطیل میشد!!!
کلا داورش باحال بوده
من بودم به خاطر بدی هوا بازیو تعطیل میکردم!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sia-saketi
10-09-2009, 02:47
حرف پست شماره ی 2 رو تائید می کنم...
farshidshd
10-09-2009, 13:02
شاید حرف اون هکر حقیقت داشته؟؟
گفته تو یه باشگاه شبانه بودن اینا
شاید حرف اون هکر حقیقت داشته؟؟
گفته تو یه باشگاه شبانه بودن اینا
maybe!:31:
بعدشم که گندش دراومده اینا یه پولی دادن به اساسونا و ...:31::31:
نکونام: این اتفاق چرا در شب احیا رخ داد
خبرآنلاین: هکرها این بار سراغ نکونام و شجاعی رفتند.
بعضی از خبرها آنقدر داغ و باب دندان رسانهها هستند که ظرف مدت چند دقیقه تمام دنیا را پر میکنند. یکی از این خبرها دیروز منتشرشد، درگیری جواد نکونام و مسعود شجاعی در کوپ شبانه. سایت باشگاه اوساسونا از اخراج این دو بازیکن به دلیل درگری خبر داد.
اما خیلی طول نکشید تا معلوم شود این خبر شیطنت یک هکر اینترنتی بیش نبودهاست.
جواد نکونام که از انتشار بسیار شوکه شده است، از این هکر اینترنتی به پلیس بینالملل شکایت کردهاست.
جواد نکونام معتقد است کسی که این کار انجام داده با آداب و رسوم ایرانیها آشنا بوده و برای ماه رمضان و همین شب احیا را برای این کار انتخاب کردهاست.
جواد نکونام که نمیخواهد به کسی تهمت بزند در مورد این اتفاق به خبرنگار «خبر» گفت: من نمیدانم و نمیتوانم به کسی تهمت بزنم اما هر کس این کار را کرده است با وجدان راحت به زندگیاش ادامه نمیدهد و من از او که این دشمنی را با من کرده است نمیگذرم.
Sadeq_ME
12-09-2009, 22:14
خبر جالبی بود.بدین بازم از این خبرا!
fouad-pes
13-09-2009, 09:55
خوب کاری کرده... مگه برای یه بازی چقدر بهش میدن؟ به قیمت ماشینش می ارزه؟؟
شايد گفتن اين ماشين مال کيه ؟ بد جا پارک شده اون هم رفته ماشين جابه جا کنه. کليد تو جيبش بوده ؟!!!
ولي در کل به همين راحتي ميشه بازي و آن همه تماشاچي مشتاق رو رها کرد؟
عکس العملش موقع گل زدن به حريف هم بايد جالب باشه
farshidshd
18-09-2009, 13:48
دوستان این قضیه ای که محروم کردن نکونام رو بعد بخشیدنش چیه؟
مگه چی کار کرده بود؟؟
چرا همه ریختن سرش؟؟
دوستان این قضیه ای که محروم کردن نکونام رو بعد بخشیدنش چیه؟
مگه چی کار کرده بود؟؟
چرا همه ریختن سرش؟؟
هيچي انگار يه ادم به حساب هكر خبر رو در سايت اصلي باشگاه زده بود كه نكونام و شجاعي تو يه كلوپ شبانه (همون كاواره خودمون) بعد از مست كردن و درگيري در اونجا از باشگاه قرار دادشون فسخ شده ولي بعد از مدت كوتاهي اين خبر از روي سايت برداشته ميشه !!!
شجاعی و نکونام از اوساسونا اخراج شدند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
D r i v e r
18-09-2009, 23:41
کالادزه که دیگه ترکوند!!
این بیچاره 2 تیم روستایی هم بودن
Lord-Voldemort
18-09-2009, 23:50
همین که دو تا تیم روستایی بوده مهمه اگه 2 تا تیم ملی کشور بود چیکار می کرد
khashi87
18-09-2009, 23:52
بابا کالادزه عمدا نزد که بنده خدا....
alireza fatemi
19-09-2009, 00:16
بابا کالادزه عمدا نزد که بنده خدا....
حالا مگه این بنده خدا عمدا زده؟!
فکر کنم اگه جای کالادزه بود زن و بچه خودش هم می کشت:دی
vahid_vaezinia
19-09-2009, 00:27
خدا بیامرزش مرد خوبی بود !
masoudtr
19-09-2009, 08:45
کاخا کالاتزه مگه چکار کرده؟؟
همونه که تو میلانه؟
farshidshd
19-09-2009, 14:16
اینو که میدونم
اخبار دیشب گفت که دوباره محرومش کردن نکونام رو
یک جلسه
تو تلویزیون نشون داد که همه هوادارا ریخته بودن سرش
نمیدونم قضیه از چه قرار بود
نه بابا
محرومیتش به خاطر اخراج شدنش تو یه بازی هستش
اون تصاویر هم تزئینی بودش
ایرنا: مهدي مهدوي کيا بازيکن ايراني تيم فوتبال اينتراخت فرانکفورت، از سوي پليس آلمان مبلغ 75 هزار يورو جريمه شد.
اين جريمه مالي به دليل آنچه که آن را سرعت بالاي او در رانندگي و دادن اطلاعات نادرست به پليس خوانده، صورت گرفته است.
براساس اين گزارش، ظاهرا مهدوي کيا در گزارش خود به پليس گفته بود که راننده خودرو دوست او بوده است.
اين در حالي است که دوست معرفي شده از سوي اين بازيکن، سخنان مهدوي کيا را رد کرد و گفت که او راننده خودرو نبوده است.
به همين دليل دادگاهي در شهر گوتينگن در شمال مرکزي آلمان مهدي مهدوي کيا را به 75هزار يورو جريمه محکوم کرد.
jigar-tala
27-09-2009, 23:34
75 هزار يورو
قابلی نداره البته
I Walk Alone
28-09-2009, 03:00
تو بازی گرجستان و ایتالیا به تیم خودش 2 گل ناقابل زد که دیگه ایتالیا با همون 2 گل گرجستان رو برد !
باشگاه رئال مادرید از جانب یک جادوگر نامه تهدیدآمیزی دریافت کرده مبنی بر اینکه او کریستیانو رونالدو را مصدوم می کند.
به گزارش مهر بر پایه گزارش ال موندو، یک جادوگر که نام او فاش نشده در نامه ای به باشگاه رئال مادرید نوشته است: نمی توانم بگویم که مصدومیت او چقدر جدی خواهد بود اما مطمئنا از بازی دور خواهد ماند. من آمیزه ای از یک کشیش و یک پزشک هستم و باید به پیروان خود احترام بگذارم.
ال موندو گفت این برای سومین بار است که باشگاه رئال مادرید تهدید می شود. دیوید بکهام و رونالدوی برزیلی در سال 2003 و ایکر کاسیاس، سرخیو راموس، فابیو کاناوارو و رائول در سال 2006 تهدید شده اند.
این جادوگر که طلسم کردن رونالدو را از چندی قبل آغاز کرده، افزود: این فرایندی است که قدم به قدم باید صورت پذیرد. این فرایند (جادوی رونالدو) بستگی به عواملی دارد و دیر یا زود جواب می دهد.
فکر کردیم جادوگر و این چیزا فقط توی ایران هست ... احتمالا طرف ایرانیه یعنی احتمالا که نه صد در صد ایرانیه!:27:
قبلا هم يكبار چپ كرده بود.مثل اينكه خيلي عشق سرعته.
ninabina
30-09-2009, 01:43
حالا چرا رونی؟ این همه فوتبالیست، بعضی ها واقعا از حسادت دارند میترکند.
فکر کردیم جادوگر و این چیزا فقط توی ایران هست ... احتمالا طرف ایرانیه یعنی احتمالا که نه صد در صد ایرانیه!:27:
حالا چرا رونی؟ این همه فوتبالیست، بعضی ها واقعا از حسادت دارند میترکند.
شاید همونی بوده که سایت اوساسونا رو هک کرده بود و گفته بود نکونام و شجاعی در کلوب شبانه درگیر شدن و از باشگاه اخراج شدن.:27:
یه آدم بیکار و علاف یا الاف بوده
مسئولان صدا و سیما همچنان بجای خرید حق پخش زنده تلویزیونی رقابت ها تصاویر را از شبکه های خارجی دریافت میکنند و لوگوی شبکه خارجی را نیز به نحوی استتار می کنند...
سایت گل : امشب شبکه سه اقدام به پخش زنده دیدار دو تیم بارسلونا و دیناموکیف در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان کرد.مسئولان صدا و سیما که به نظر می رسد حق پخش تلویزیونی رقابت های لیگ قهرمانان را خریداری نکرده اند با دریافت تصاویر از یک شبکه تلویزیونی دیگر و چسباندن لوگوی لیگ قهرمانان رویلوگوی اصلی آن شبکه همچنان عادت زشت توهین به بیننده را ادامه می دهند.همچنین یک صدای ضبط شده ورزشگاه نیز به جای صدای اصلی ورزشگاه نوکمپ زیر گزارش پر اشتباه پیمان یوسفی که گزارشگر این بازی بود پخش می شد به طوری که وقتی بارسا به گل می رسید صدای ورزشگاه بدون هیچ نوسانی شنیده می شد، انگار نه انگار بارسا در نوکمپ به گل رسیده است.
از طرف دیگر تصاویر بارها قطع و وصل می شد و کارگردان تصاویر دقایق ابتدایی بازی و یا صحنه های حساس را جایگزین می کرد.یوسفی نیز یک بار در دقیقه 50 بازی که تصاویر قطع شد و کارگردان صحنه حمله بارسا در دقیقه 20 را جایگزین کرده بود به گزارش خود ادامه داد و بدون نگاه به زمان بازی که در گوشه تصویر حک شده بود با هیجان یک صحنه تکراری را گزارش کرد.
satttanism
30-09-2009, 14:07
البته تقصیر مسئولان نیست بلکه صدا و سیمای ایران توسط اروپا تحریم شده و حق پخش زنده بهشون فروخته نمیشه!
از طرف دیگر تصاویر بارها قطع و وصل می شد و کارگردان تصاویر دقایق ابتدایی بازی و یا صحنه های حساس را جایگزین می کرد.
این هم بیشتر به دلیل سانسور تماشاگرانه!
اونوقت یعنی حق پخش جام جهانی رو هم ممکنه به ایران نفروشند؟!
satttanism
30-09-2009, 14:11
اونوقت یعنی حق پخش جام جهانی رو هم ممکنه به ایران نفروشند؟!
احتمالا بله!
free_touch
30-09-2009, 14:15
نه بابا خودشون نمی خوان بخرن(مفت باشه کوفت باشه).
دیگه این چیزیه که اروپا نفروشه.اونا مرده پولن.
تازه اگه اروپا نفروشه راه واسه خریدش خیلی زیاده(مثل سایر چیزایی که ایران وارد می کنه و از راه دلال ها).
اما اینو قبول دارم که یوسفی یکی از بدترین گزارشگرای فوتبال شبکه 3 هستش.(آقای سوتی).
AmirIliya
30-09-2009, 14:36
یوسفی نیز یک بار در دقیقه 50 بازی که تصاویر قطع شد و کارگردان صحنه حمله بارسا در دقیقه 20 را جایگزین کرده بود به گزارش خود ادامه داد و بدون نگاه به زمان بازی که در گوشه تصویر حک شده بود با هیجان یک صحنه تکراری را گزارش کرد.
چقدر دیشب ما خنده کردیم :دی
خودشم میگفت قاطی کردم :دی
[QUOTE=satttanism;4270594]البته تقصیر مسئولان نیست بلکه صدا و سیمای ایران توسط اروپا تحریم شده و حق پخش زنده بهشون فروخته نمیشه!
QUOTE]
چه تحریم خوبی !!! حالا با این تحریم بطور مجانی بازی رو پخش میکنن یه مشکلاتی هم داره که اونم به کمک سیستمهای پیشرفته ویرایشی حل میشه و نقایصش هم گردن اروپاییهاست .
البته تقصیر مسئولان نیست بلکه صدا و سیمای ایران توسط اروپا تحریم شده و حق پخش زنده بهشون فروخته نمیشه!
این هم بیشتر به دلیل سانسور تماشاگرانه!
نه بابا
حالا این همه وقت ما تحریمیم یهو امسال این جوری شده
تازه بازی های لیگ انگلیس هم جزو اروپاست ولی اونا رو خریدن
قدیم فقط با لیگ اسپانیا این گنده کاری و ماست مالی رو انجام میدادن،لیگ انگلیس و جام باشگاهها رو می خریدن
از امسال دیگه جام باشگاه ها رو هم نخریدن
کم کم میخوان این کار رو بکنن سال دیگه انگلیس هم نمی خرن
پیش خودشون هم میگن وای چه قدر ما زرنگیما :27:
شبکه های دیگه کلی پول میدن ولی ما ...
واقعاً جای آفرین دارن با این مخشون :13:
من یادمه دو سه سال پیش هم یه وبلاگ یود که می گفت اعتراض کنین
آدرسش:
zahedy2006
30-09-2009, 19:59
به خاطر دروغ جريمه اش كرده اند يا سرعت غير مجاز؟
Kianoosh
30-09-2009, 20:49
جدا بعید می دونم اینطور باشه!
Mohammad_Ahrari
30-09-2009, 21:09
منم بعید میدونم ما تحریم باشیم.واقعا بعیده.آخه فوتباله,بنزین که نیست...
بی باک بی بال
30-09-2009, 21:12
محال است تحریم فوتبال :$:
اینها نمی خواهند پول بدهند از این کار ها می کنند
satttanism
30-09-2009, 21:36
محال است تحریم فوتبال :$:
اینها نمی خواهند پول بدهند از این کار ها می کنند
من این قضیه رو بعد از جریانات اخیر شنیدم که خیلی هم داغ بود و اتفاقا هم همه نگران مسابقات جام جهانی بودند
به خاطر دروغ جريمه اش كرده اند يا سرعت غير مجاز؟
احتمالا هر دو. علاوه بر سرعت غیر مجاز دادن اطلاعات نادرست به پلیس بوده.
sia-saketi
01-10-2009, 02:49
MORINIO راست میگه! :دی طرف ایرانیه! کجای اروپا یه همچین چیزی داشته؟ 100 درصد و بودن حتی یه شک کوچیک یارو ایرانیه...
دمش گرم چون از این رونالود خوشم نمیاد!!!! :دی
ببینیم جواب میده یا نه......................اگه بشه که خیلی خوب میشه..........رفتیم رو دور روزشماری:27:
yashgin128
01-10-2009, 15:25
سلام دوستان
به عنوان کسی که یه عمره فوتبال رو میدیدم از 5 یا 6 سالگی فینال جام جهانی 94 یادمه ...
اینو میخوام بگم که از همون موقعها تا الان همیشه بازی ها را (البته همشون رو نه)می دزدیدن که ارم هایی رو که در گوشه های تصویر هست در اثبات گفته های منه البته قبلا بی کلاس بودن و یه تیکه رنگ سبز میزدن یعنی که چمنه ولی خیلی رنگش تابلو بود
البته بعضی وقت ها هم که اون لوگو نیست دلیل بر خرید نیست بلکه اونا از یه فرکانس مخصوص که برای کشورها فرستاده میشه می دزدن
ولی در کل همین که نشون می دن برای من کلیه حالا مهم نیست میدزدن یا میخرن اون ب ی پ د ر ها اینقدر از ایران دزدیدن که حالا حالا ها صاف نمی شه
هنوز مشخص نیست میزان آسیبدیدگی او چقدر است.
سایت گل: کریستیانو رونالدو مهاجم رئال مادرید شاید به دیدار یکشنبه این تیم در خانه سویا نرسد. او در جریان پیروزی سه بر صفر تیمش مقابل مارسی از ناحیه مچ پا دچار آسیبدیدگی شده است.
بال پرتغالی در دقیقه 60 در محوطه جریمه حریف سرنگون شد و پنالتی حاصل را کاکا به گل تبدیل کرد. رونالدو روی آن صحنه مصدوم شد. او به بازی ادامه داد و گل دوم خود و گل سوم تیمش را هم زد، اما در دقیقه 70 جایش را به گونسالو ایگواین داد.
شدت مصدومیت رونالدو مشخص نیست و ابتدا باید ورم پای او فروکش کند. با این حال معاینات اولیه نشان از کوفتگی و احتمالا پیچخوردگی دارد.
مانوئل پیگرینی در دیدار مقابل سویا فرناندو گاگو را هم نخواهد داشت. او از ناحیه همسترینگ مصدوم شده است.
Alamate Soal
02-10-2009, 17:42
آسيب ديدگي رونالدو چيزي نبود و براي بازي يكشنبه آماده خواهد شد
این "جادوگر" از تیپ جادوگرای مرد دوهزار چهره که نیست؟
looooooooooooooool خیلی باحال بود خیلی خندیدیم.
Real Madrid midfielder Guti says that his side just needs time before becoming a great team like Barcelona and says that the criticism directed towards coach Manuel Pellegrini, after they suffered their first defeat of the season, has taken him by surprise.
بازیکن میانی رئال مادرید گوتی میگه تیمش به زمان نیاز داره تا تیمی بزرگ مثل بارسلونا بشه و همچنین انتقادهایی که بعد از اولین شکست فصلشون مربی منوئل پلگرینی رو هدف گرفته اونو شگفت زده کرده.
...
"I thought I would have less minutes on the pitch," he said and added,"Although it pains me to say it, I like Guardiola."
او همچنین انتظار نداشته این فصل به این اندازه به بازی گرفته بشه و در پایان صحبت نیز به تحسینش از گواردیولا اعتراف کرده.
" اگرچه برام دردناکه که بگم, اما من گواردیولا رو دوست دارم. "
اي بابا..........جادوگران قديمي جنمشون بيشتر بود:27:
ninabina
11-10-2009, 15:14
دیشب درمقابل مجارستان فقط 30 دقیقه بازی کرد:41:آسیب دیدگی رونالدو داره دردسرساز میشه
دیشب درمقابل مجارستان فقط 30 دقیقه بازی کرد:41:آسیب دیدگی رونالدو داره دردسرساز میشه
جون ما!...................هميشه خوش خبر باشي............
بچه ها تبريك..............مث اينكه داره كم كم قضيه جدي ميشه:31:
بازم خبر خوش...................مصدوميت كريس باعث شده تا 4 هفته ديگه دور از ميادين باشه:27::21:
آخ جون...............قربون اون جادوگر عزيز برم:31:
رفتن این بازیکن برزیلی به بارسلونا روز به روز محتملتر میشود.
سایت گل – منچسترسیتی به دنبال خرید فرانک ریبری ستاره بایرن مونیخ است و این باعث خواهد شد روبینیو سرانجام در زمستان امسال به بارسلونا برود. اگر سیتی موفق به خرید ریبری شود، روبینیو به صورت قرضی به بارسلونا خواهد پیوست و در قراردادش گزینهای قرار خواهد گرفت که طبق آن بارسا میتواند در پایان فصل قرارداد او را قطعی سازد.گفته میشود روبینیو و مارک هیوز مربی سیتی با هم مشکل دارند و هیوز میخواهد هر چه سریعتر روبینیو تیم را ترک کند. خود این بازیکن هم دوست دارد به بارسلونا بپیوندد. او نتوانسته به آب و هوای انگلیس، شرایط شهر منچستر و همتیمیهایش عادت کند.چیکی بگیریستین مدیر فوتبال بارسلونا گفته روبینیو بازیکن جذابی است و با توجه به این که او میتواند در لیگ قهرمانان هم بازی کند احتمال حضور بالایی در بارسا دارد.
بوليوي در لاپاز يکبار ديگر قرباني گرفت و برزيل را در جريان مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 در منطقه آمريکاي جنوبي دو بر يک شکست داد.
سايت گل - برزيل با شكست 2-1 (تصحیح) مقابل بوليوي كه يادآور باخت اين تيم در مرحله مقدماتي جام جهاني 1994 بود، روند پيروزي هاي متوالي خودرادر يازده مسابقه گذشته ازدست رفته ديد. ضمن اينكخه بعد از 19 مسابقه بدون شکست ، بالاخره اين روند پايان يافت.
گرچه سرمربي تيم ملي برزيل به دليل صعود به فينال جام جهاني، تيم دوم خود را راهي زمين کرده بود اما باز هم بوليوي پيروزي ديگري را مقابل يکي از ابرقدرت هاي فوتبال دنيا جشن خواهد گرفت. در واقع بوليوي پس از شکست تيم هاي آرژانتين، پاراگوئه و برزيل بايد از اينکه نتوانست جواز صعود به جام جهاني را بگيرد، شگفت زده باشد.
گل هاي اين مسابقه را "ادگار اليوارس" و "مارسلو مورنو" براي بوليوي و "نيلمار" در 20 دقيقه مانده به پايان بازي براي برزيل به ثمر رساندند.
برزيل که پيش از اين صعود به جام جهاني 2010 را براي خود مسجل کرده بود با وجود شکست مقابل بوليوي که قبلا شانس صعود را از دست داده بود، صدرنشيني در گروه آمريکاي جنوبي را حفظ کرد.
پاراگوئه به دليل تفاضل گل در مکان دوم اين گروه قرار دارد. برزيل چهارشنبه شب در آخرين مسابقه خود در اين مرحله ميزبان ونزوئلا خواهد بود و بوليوي نيز در ليما مقابل ديگر تيم قعر جدول اين گروه يعني پرو به ميدان مي رود.
davy jones
12-10-2009, 14:27
ریبری عمرا بره من سیتی.
کریس رونالدو بازیکن کلیدی رئال مادرید از ناحیه قوزک پا دچار مصدومیت شده است.
سایت گل – برطبق گزارش آاس، کریس در بازی پرتغال و مجارستان از ناحیه قوزک پا دچار مصدومیت و تعویض شد و با اینکه در غیاب وی تیم ملی پرتغال با سه گل حریف را شکست داد، حالا با بررسی های پزشکی مشخص شده است که رئال مادرید حداقل برای یکماه از خدمات گرانترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان محروم شده است. متاسفانه قوزک صدمه دیده رونالدو دقیقا همان قسمتی است که در ابزی با مارسی آسیب دیده بود و مدتی کریس را از میدان دور کرده بود.
رونالدو که در بازی با سویا غایب بود، به هرترتیب برای بازی تیم ملی پرتغال با مجارستان آماده شد ولی مدت کوتاهی پس از شروع بازی مجبور به ترک زمین شد. با اسکن ام آر آی که در درمانگاه رئال مادرید بر روی پای وی انجام شد، مشخص شد که رونالدو برای 3 تا 4 هفته قادر به بازی نیست. به این ترتیب کریس دو بازی رفت و برگشت با میلان در لیگ قهرمانان و بازی حساس با اتلتیکومادرید در ویسنت کالدرون را از دست خواهد داد.
2009/10/9
مهاجم نخبه یونایتد، علاقمند به بازیهای کامپیوتری است و بدش نمی اید با بارسا هم بازی کند.
سایت گل - شاید رونی از طعم تلخ باخت به بارسا در فینال چمپیونزلیگ،خیلی ناراحت شده باشد اما در بازی کامپیوتری مورد علاقه اش، دوست دارد با بارسا بازی کند. وین رونی یکی از کسانی است که علاقه زیادی به بازی کامپیوتری فیفا دارد؛ بازی ای که سری جدید آن یعنی فیفا 2010 نیز به زودی به بازار خواهد آمد (اومده).
«همیشه دوست دارم یونایتد را برای بازی انتخاب کنم اما وقتی آنلاین میشوم، خیلی وقت ها حریف من هم میخواهد منچستر را انتخاب کند و اغلب هم حریفم راضی به انتخاب تیم دیگری نیست. در این مواقع چون دوست ندارم هر دو طرف مسابقه منچستریونایتد باشند، ترجیح میدهم بارسا را انتخاب کنم؛ تیمی که انتخاب خوبی محسوب میشود.»
pcforlife
12-10-2009, 15:02
جادوگره احتمالا رفیق فاب فیروز کریمیه!!!:دی
وقتی جلوی مجارستان زوری میفرستنش تو زمین خب همینم میشه دیگه...! :2:
ninabina
12-10-2009, 17:27
رونالدو گفته که آسیب دیدگی مچ پایش را با تمرینات و فیزیوتراپی درمان خواهد کرد و قول داد زودتر از زمان پیش بینی شده برگردد.:31: این مصدومیت به جراحی سال گذشته اش روی همین مچ، متفاوت است و هیچ ربطی به آن مصدومیت ندارد.
رونالدینیو برنده جایزه پای طلایی شد. مرد برزیلی در برابر رقبایی همانند بوفون و رائول این افتخار را بدست آورد.
2009/10/13
سایت گل – براساس گزارش اسکای اسپورت24، جادوگر برزیلی آث میلان برنده جایزه پای طلایی شد. ویژگی اصلی این جایزه انتخاب بازیکنان بالای 29 سال است. موفقیت های شخصی و شخصیت بازیکن و موقعیت وی در تیمی که در آن عضویت دارد نیز در کسب این افتخار درنظر گرفته می شود. البته اگر موفقیت ورزشی بازیکن برای سال گذشته باشد نیز در انتخاب وی لحاظ می شود. ضمن اینکه در مجموع با اینکه رونالدینیو فصل نسبتا موفقی نداشته است اما این افخار را بدست اورده است.
به نظر می رسد سابقه خوب وی بیشتر کمک کرده تا جایزه پای طلایی را برباید. جایزه رونالدینیو طی مراسمی در تفریحگاه قهرمانان واقع در مونت کارلو به وی داده خواهد شد. رونادینیو هفتمین بازیکن نخبه ایست که از سال 2003 موفق به کسب این جایزه شده است.
برندگان "پای طلایی" از آغاز تاکنون به شرح زیر است:
2003 روبرتو باجو
2004 پاول ندود
2005 آندری شوچنکو
2006 رونالدو (برزیل)
2007 الساندرو دل پیرو
2008 روبرتو کارلوس
اتحادیه داوران لیگ برتر هشدار داد که پوزش خواهی فرگوسن درباره انتقاد شدید وی از آلن ویلی کافی نیست.
سایت گل – آخرین بازی منچستریونایتد در لیگ برتر جزیره در برابر ساندرلند بود که با نتیجه تساوی دو بر دو به پایان رسید. داوری نسبتا ضعیف آلن ویلی در آن بازی اعتراض شدید سرآلکس فرگوسن را موجب شد. فرگی در مصاحبه ای داور را متهم به پایین بودن قدرت بدنی کرد و اظهار کرد وی بخاطر اضافه وزن و سن بالا توان دویدن را نداشته و به همین دلیل از بسیاری از صحنه های بازی دور بوده است. این ماجرا باعث شد تا اتحادیه فوتبال انگلیس فرگوسن را برای ادای توضیحات فرابخواند.
پس از جلسه با مقامات اتحادیه، سرمربی شیاطین سرخ بطور رسمی از آلن ویلی معذرت خواهی کرد. اما آقای لایتون رئیس اتحادیه داوران لیگ برتر طی مصاحبه ای با کانال 5 رادیو بی بی سی گفت: "من فکر می کنم در بهترین حالت آن پوزش خواهی کافی نیست. شاید اوضاع را بدتر کند تا اینکه مشکل رفع شود. او (فرگوسن) سعی کرده تا با این معذرت خواهی اتهام عدم آمادگی بدنی آلن ویلی را رفع رجوع کند، درصورتیکه این مسئله منجر به زیر سئوال رفتن آمادگی دیگر داوران نیز می شود و فکر نمی کنم پوزش خواهی برای این تهمت زنی کافی باشد".
لایتون در پایان می گوید: "فکر می کنم شاید محرومیتی سنگین از نوعی که در قوانین مصوبه یوفا آمده چاره کار باشد تا از تکرار این مشکلات جلوگیری شود".
2009/10/13
دروگبا: اهل شیرجه زدن نیستم!
سایت گل – دروگبا می گوید برای خطا گرفتن اهل شیرجه زدن نیست و تمسخر هواداران حریف در این مورد را تحمل می کند. ماجرا به بازی اخیر چلسی و لیورپول برمی گردد که منجر به پیروزی دو بر صفر آبی ها بر سرخ ها شد. در این بازی هواداران لیورپول معتقد بودند که دروگبا به قصد فریب داور با هر حرکتی خود را بر روی زمین پرتاب می کند و درطول بازی اعتراض خود را نمایان می ساختند. دروگبا در مصاحبه با مجله ناتس می گوید: "فکر می کنم طرفداران چلسی از من بخاطر آنچه برای تیم انجام می دهم قدردانی می کنند و این مهمترین مسئله است. من همیشه برای کمک به هم تیمی هایم سخت تلاش می کنم. دیگر هواداران؟ خوب، بازیکنان و هواداران تیم رقیب معمولا این کارها رانمی پسندند و اعتراض می کنند اما مهم نیست". دروگبا می افزاید: "هدف اصلی من این است که توپ را بگیرم و برای همبازی هایم تدارک حمله ببینم و گل بزنم. به همین دلیل مدافعان مرا هدف قرار می دهند و خطاهای بسیاری روی من انجام می دهند".
2009/10/13
به گفته مدافع بارسا لالیگا تنها به دو تیم رئال و بارسا خلاصه نمی شود...
سایت گل : بعد از پیروزی 2 بر یک سویا مقابل رئال مادرید در رقابت های این هفته لالیگا جرارد پیکه مدافع بارسا هواداران را از خطر سویا و والنسیا اگاه کرد.پیکه به AS گفت :"تیم های زیادی نظیر سویا و والنسیا در لالیگا حضور دارند که می توانند برای رئال و بارسا خطر ساز باشند.اکنون دیگر رئال و بارسا نیستند که قدرت های اسپانیا را تشکیل می دهند بلکه این دو تیم نیز خود را در جمع مدعیان می بینند."
پیکه اعتقادی به این ندارد که غیبت رونالدو عامل اصلی شکست رئال در این بازی بود و می گوید :"رونالدو ستاره رئال است و برای این تیم از اهمیت بالایی برخوردار است اما رئال بیشتر از یک بازیکن دارد.آنها ستاره های جدید دیگر نیز به خدمت گرفته اند که نتوانست مانع شکست شان شود.بازیکنان جدید رئال کمی زمان برای هماهنگ شدن با دیگر بازیکنان تیم می خواهند و این می تواند باعث پیشرفت آنها شود."
2009/10/7
مهاجم 31 ساله بارین مونیخ از علاقه خود به دو تیم بزرگ دیگر اروپا صحبت میکند.
میروسلاو کلوزه در گفت و گو با کیکر از علاقه خود به اینتر و لیورپول حرف میزند «من اینجا خوشحال هستم و در بایرن شرایط خوبی دارم اما در سطح اول فوتبال اروپا تیم های بزرگی هستند و من به دو تیم دیگر هم علاقه دارم.» «در ایتالیا اینتر را دوست دارم و در انگلیس از بازی لیورپول خوشم می اید.» اگر کلوزه به اینتر برود،همبازی سابقش لوسیو را نیز کنار خود خواهد دید.کلوزه در مورد مورینیو معتقد است او بهترین مربی دنیاست.
2009/10/13
بازيکن برزيلي گفته به زودي به بهترين فرمش برخواهد گشت.
سايت گل – رونالدينيو ستاره ميلان در مراسم پاي طلايي 2009 که در مونتهکارلو برگزار شد حضور داشت. او پس از ديدار گفت شور و اشتياق فراواني براي بازي دارد. تابستان گذشته، سيلويو برلوسکوني مالک ميلان تصميم گرفت انتقالي مخاطرهآميز ترتيب دهد و رونالدينيو را به ميلان ببرد. اما او پس از جدايي کاکا نتوانست بدرخشد و شروع خوبي در اين فصل نداشت و اغلب از سوي لئوناردو نيمکتنشين شد. رونالدينيو ميگويد: «ستايشهاي برلوسکوني به من انرژي فوقالعادهاي ميبخشد. من هر کاري خواهم کرد تا محبت او را جبران کنم. من ميخواهم با ميلان اين فصل يک قهرماني به دست بياورم. من حس مثبتي دارم و حتي حاضرم روي نيمکت هم بنشينم، هر چند که تنها زماني لبخند خواهم زد که در زمين باشم. تلاش خواهم کرد به لئوناردو ثابت کنم رونالدينيو حقيقي هستم و شايستگي حضور در ترکيب ثابت را دارم.» اين بازيکن 29 ساله از ليست تيم ملي هم حذف شده است و شايد در جام جهاني حاضر نباشد. او ميگويد: «اميدوارم بتوانم کمک کنم برزيل قهرمان شود. زياد با دونگا حرف ميزنم و رابطهاي عالي داريم. درک ميکنم که چرا دعوتم نميکند. اگر براي ميلان بازي نکنم چطور ميتوانم به تيم ملي دعوت شوم؟ اما من تسليم نميشوم و ميخواهم همه را متقاعد کنم.
2009/10/13
سايت گل - آخرين بلاي نازل شده در اردوي يوونتوس که مصدوميت بيست و دوم اين فصل اين تيم محسوب مي شود، گريبانگير جيجي بوفون سنگربان ملي پوش اين تيم شده که خودش در پروازي که آتزوري را از دوبلين به کورچانو بر مي گرداند، به خبرنگاران گفت که مينيسک زانوي چپ او پاره شده و او از 10 روز پيش متوجه اين موضوع شده است، اما ميل به پيروزي و تعصب به پيراهن يوونتوس مانع از اين خواهد شد که بوفون زانويش را به تيغ جراحي بسپارد.
او مي گويد: وقتي بازي مي کنم خيلي وقتها درد احساس مي کنم، اما بايد شرايط را تحمل کنم، براي اينکه روز پنج دسامبر با اينتر بازي داريم. مي دانم که مي توانم تا آن زمان مقاومت کنم و اگر تا آن زمان بتوانم تحمل کنم، بعد از آن ديدار، عمل خواهم کرد. البته مي دانم که ادامه دادن با اين وضعيت هم ريسک بزرگي است، اما از طرف ديگر هم مي دانم که نمي توانم يوونتوس رادر شرايط فعلي تنها بگذارم.
بوفون مي خواهد با استفاده از تعطيلي ليگ در جريان تعطيلات سال نو، زانويش را درمان کند و کمترين ضرر ممکن را متوجه تيم فرارا کند. يوونتوس روز هشتم دسامبر هم با بايرن مونيخ مسابقه خواهد داشت و اين بازي براي بينکونري از اهميت زيادي برخوردار خواهد بود. او براي بازگشت دوباره به ميادين دستکم به سي تا چهل روز زمان نياز خواهد داشت و براي همين تنها سه بازي ليگ برابر باري و کاتانيا و شايد ديدار مقابل پارما را از دست دهد. ليپي از حالا گفته که خود بوفون در مورد شرايطش تصميم خواهد گرفت، اما موقعيت او در جام جهاني در خطر نيست.
به خصوص اينکه بوفون خودش بيش از هرکس ديگري مي خواهد در اين رقابتها حضور داشته باشد. «اين چهارمين جام جهاني من خواهد بود. من خيلي زود شروع کردم . از سال 1998 تا 2010 در جامهاي جهاني حضور داشتم، اما هرجام جهاني با ديگري متفاوت است و در شرايط سني مختلف و تجربيات گوناگون پيش مي آيند. فقط کاناوارو شرايط مشابه من را دارد.»
بوفون بيشتر از اينکه نگران اين جراحي باشد، به فکر دوگلي است که در بازي روز شنبه برابر ايرلند دريافت کرد. «اولين گل روي تاکتيک تيمي آنها به دست آمد. بازيکنان هردوتيم مقابل من ايستاده بودند و من اصلاً نديدم توپ از کجا حرکت کرد و خداراشکر که ولان آن را به آن شکل داخل دروازه فرستاد. اگر او توپ را از بيست سانتيمتري و از مقابل بيني ام شوت مي کرد، من بازهم تکان نمي خوردم، چون جلوي من خيلي شلوغ بودم.گل دوم هم به لطف دروازه بان آنها حاصل شد. تراپ به او گفته بود که صبر کند، اما گيون به دستور او گوش نکرد و شماره دو تيم را به محوطه هجده قدم فراخواند. و اتفاقاً همان بازيکن هم گل زد.»
در مورد آسيب ديدگي زانوي پاي بوفون حتي در جريان رقابتهاي جام کنفدراسيونها هم حرف زده شده بود. در آن زمان هم بوفون درد شديدي در زانوهايش احساس مي کرد و يووه هم درجريان اين موضوع قرار داشت، اما هيچ وقت چنين خبري به طور رسمي اعلام نشده بود. پزشک تيم ملي ايتاليا، کاستلاچي گفته که بوفون از مدتها پيش در منيسک پايش درد دارد، اما اين مشکل الان خيلي او را آزار نمي دهد. يعني اينکه او همچنان مي تواند در ميادين حاضر باشد، اما با توجه به اينکه او در ماههاي آينده ديدارهاي مهم و دشواري پيش رو خواهد داشت، من به او پيشنهاد کردم که جراحي کند. او اگر تا امروز توانسته مقاومت کند، دليلش فقط اين بوده که از قدرت جسماني فوق العاده اي برخوردار است، اما اين بدين معنا نيست که او دردي ندارد و مشکلي احساس نمي کند. در غير اين صورت او متحمل ريسکي نمي شد.
با توجه به نقش او در زمين، نسبت به بازيکنان ديگر از تحرک کمتري در زمين برخوردار است. به هرحال بوفون در برابر قبرس بازي نخواهد کرد. به خصوص اينکه مي خواهد هر طور شده در بازي روز شنبه يووه و فيورنتينا حضور داشته باشد و تا دسامبر آينده با همين وضعيت دست و پنجه نرم کند.
دلارام عظيمي
2009/10/13
هافبک چلسي بين «وازا» و «گازا» شباهت ميبيند.
سايت گل – فرانک لمپارد وين روني را با پل گاسکويين مقايسه کرده است. لمپارد گفته اراده و هيجان وين روني شباهت به گاسکويين دارد. روني در زمين بسيار پرشور بازي ميکند اما خارج از ميدان بسير آرام و آسودهخاطر است. گازا هم که بيش از همه به دليل اشکهايش در بازي نيمهنهايي جام جهاني 1990 آلمان در يادها مانده است، شخصيتي مشابه دارد. لمپارد ميگويد: «تنها فردي که به نظرم به وين شباهت دارد گازا است. البته من هرگز کنار او بازي نکردم. او در خارج از ميدان رفتاري داشت که همه را مجذوبش ميساخت. وين هم همين طور است. او به پيش مردم ميرود و با آنها شوخي ميکند. در سطح تيم ملي اين دو نفر را ميتوان با هم مقايسه کرد.» او ادامه ميدهد: «يک ساعت پيش از بازي وين به رختکن ميآيد، پيراهنش را به تن ميکند و شروع به ضربه زدن به توپ ميکند. او همواره اين طور بوده است. بازيکناني مانند او کمنظير هستند.»
2009/10/13
سایت گل - مصاف چهارشنبه شب آرژانتين برابر اروگوئه در مونتهويدئو و در دور مقدماتي رقابتهاي جامجهاني 2010 در منطقه آمريكاي جنوبي علاوه بر حساسيت زيادي كه براي دو تيم براي صعود به اين مسابقات دارد رويارويي دو رقيب قديمي در فوتبال ملي است كه سابقه مسابقات آنها به بيش از 100 سال ميرسد.
فقط يك مساوي
شاگردان ديهگو مارادونا به يك تساوي براي صعود مستقيم به جامجهاني نياز دارند اما اروگوئه پس از دو پيروزي پياپي برابر كلمبيا و اكوادور به سه امتياز اين ديدار خانگي نياز دارد تا چهارمين تيمي باشد كه از اين منطقه به صورت مستقيم صعود ميكند. البته در اين ميان اكوادور هم اميدوار به صعود است و اگر بتواند شيلي را شكست داده و اروگوئه نيز در مصاف با آرژانتين بيشتر از يك امتياز كسب نكند، ميتواند شانس صعود به عنوان تيم چهارم يا پنجم را داشته باشد. اسكار واشينگتن تابارز، سرمربي اروگوئه معتقد است، شاگردانش در مصاف با اكوادور توانايي بالاي خود را نشان دادهاند اما هنوز كارشان تمام نشده و به دنبال غلبه بر آرژانتين خواهند بود. او ميگويد: « بايد دوباره متحد شده و خود را براي شكست دادن آرژانتين آماده كنيم. موقعيت ما به اين بازي بستگي دارد و هنوز شرايط متعادلي نداريم و تنها در صورت پيروزي مطمئن به صعود خواهيم بود. در اروگوئه اين فرصت را خواهيم داشت كه سرنوشت خود را رقم بزنيم.»
چهار سال پيش اروگوئه در مصاف با آرژانتين كه صعودش را قطعي كرده بود با يك گل به پيروزي رسيد و راهي ديدار پليآف شد و در آن مسابقه برابر استراليا نماينده اقيانوسيه شكست خورد و به جامجهاني نرسيد. در سوي مقابل مارادونا همچنان با انتخاب 11 نفر اصلي تيمش مشكل دارد و هنوز نتوانسته تركيب ثابتي را پيدا كند. او با استراتژي عجيبش همه را شگفتزده ميكند مانند فرستادن مارتين پالرمو به زمين در نيمه دوم ديدار برابر پرو كه گل برتري تيمش را در دقيقه 3 + 90 به ثمر رساند.
مارادونا ميگويد: «فكر ميكنم چند تغيير در تيمم ايجاد كنم تا ورون دوباره در تركيب قرار گيرد.» ورون در ديدار برابر پرو به دليل محروميت حضور نداشت اما پابلو آيمار نمايش خوبي داشت و پاس گل نخست را براي هيگواين مهيا كرد. مشكل اصلي آرژانتين در خط دفاعي است و با توجه به حضور مهاجمي خطرناك مثل ديهگو فورلان در تيم اروگوئه، مارادونا دردسرهاي زيادي در اين ديدار خواهد داشت. نخستين رقابت دو تيم به سال 1901 برميگردد و در اين مدت دو تيم بيش از 170 بار مقابل هم قرار گرفتهاند. در تنها مصاف دو تيم در جامجهاني، آرژانتين در مكزيك 86 با كاپيتاني مارادونا يك بر صفر اروگوئه را شكست داد.
به دنبال شش سهميه
در منطقه اروپا تكليف هفت تيم صعودكننده و چهار تيم حاضر در پليآف مشخص شده و تنها در گروه دو و سه رقابت براي سرگروهي ادامه دارد. در گروه نخست دانمارك صعودش را قطعي كرده و دو تيم پرتغال و سوئد براي حضور در پليآف رقابت ميكنند. دو تيم ديدارهاي آساني را پيشرو دارند و با توجه به برتري يك امتيازي پرتغال نسبت به سوئد، ياران كريس رونالدو شانس بيشتري براي حضور در پليآف خواهند داشت. در ديدارهاي اين گروه پرتغال با مالت و سوئد با آلباني روبهرو ميشوند. در گروه دو سوئيس با 20 امتياز صدرنشين است و يونان با 17 و رژيم صهيونيستي با 15 امتياز در ردههاي بعدي قرار دارند. سوئيس با يك تساوي برابر رژيم صهيونيستي هم صعود مستقيم خود و هم حضور يونان در پليآف را تضمين خواهد كرد. يونان در خانه به مصاف لوكزامبورگ ميرود و شكست احتمالي سوئيس آنها را سرگروه خواهد كرد. در گروه سه پس از حذف لهستان، جمهوري چك هم موقعيت خوبي ندارد و با 15 امتياز پشتسر اسلواكي (19) و اسلووني (17) قرار دارد. اسلواكها مهمان لهستان هستند و اسلووني در زمين سنمارينو به مصاف اين تيم ميرود. جمهوري چك هم ميزبان ايرلند شمالي خواهد بود. در گروه چهار آلمان پس از پيروزي در مسكو برابر روسيه صعودش را قطعي كرد و شاگردان گاسهيدينك راهي پليآف شدند.
در گروه پنج نيز اسپانيا صعودي مقتدرانه داشت و با 9 پيروزي پياپي بليت آفريقاي جنوبي را به دست آورد. بوسني نيز به پليآف رسيد تا تركيه حذف شود. شكست انگلستان برابر اوكراين مهمترين اتفاق ديدارهاي روز شنبه گروه شش بود تا كرواسي موقعيت خطرناكي پيدا كند. شاگردان كاپلو كه صعودشان قطعي شده اين فرصت را در اختيار اوكراين قرار دادهاند تا با يك امتياز بيشتر نسبت به كرواتها در رده دوم جدول قرار گرفته و با پيروزي احتمالي برابر آندورا يكي از هشت تيم حاضر در پليآف باشند. كرواسي نيز با قزاقستان روبهرو ميشود. در گروه هفت صربستان صدرنشينياش مسجل شده و فرانسه نيز با دومنك به پليآف ميرود. ايتاليا و ايرلندجنوبي هم در گروه هشت در رتبههاي اول و دوم قرار گرفتند تا ديدارهاي روز پاياني اين گروه نيز تشريفاتي باشد. هلند هم تنها تيمي از گروه پنج تيمي نهم است كه مستقيما راهي جامجهاني شد و ساير حاضران در اين گروه حذف شدند.
موقعيت خطرناك نيجريه
در آفريقا نيز تكليف دو گروه از گروههاي پنجگانه مشخص شده و غنا و ساحل عاج صعود خود را قطعي كرده و سه سهميه ديگر باقي مانده است. در گروه يك كامرون و گابن رقابت نزديكي دارند. كامرون با 10 امتياز به مصاف مراكش ميرود و گابن 9 امتيازي مهمان توگو خواهد بود. در گروه دو، نيجريه كه همواره يكي از قدرتهاي اين قاره بوده با 9 امتياز پشت سر تونس 11 امتيازي قرار گرفته و با توجه به رويارويي تونس با موزامبيك شانس زيادي براي صعود ندارد اما براي كسب سه امتياز بايد به مصاف كنيا برود. مهمترين ديدار اين منطقه در روز چهارشنبه در مصر برگزار خواهد شد و تيم ملي اين كشور ميزبان الجزاير خواهد بود. شكست اين تيم در ديدار رفت سبب شده تا الجزاير با سه امتياز بيشتر در صدر جدول قرار گيرد. پيروزي 2 بر صفر مصر اوضاع دو تيم را كاملا مساوي خواهد كرد اما برد با بيش از دو گل اين تيم باعث صعود آنها به مرحله پاياني جامجهاني خواهد شد.
سيامك خاجي
2009/10/14
مقدماتي جامجهاني
اروپا
چهارشنبه 22 مهر
گروه يك: دانمارك- مجارستان، پرتغال- مالت، سوئد آلباني
گروه دو: يونان- لوكزامبورگ، لتوني- مولداوي، سوئيس- رژيم صهيونيستي
گروه سه: چك- ايرلند شمالي، لهستان- اسلواكي، سن مارينو- اسلووني
گروه چهار: آذربايجان- روسيه، آلمان- فنلاند، ليختن اشتاين- ولز
گروه پنج: بوسني- اسپانيا، تركيه- ارمنستان، استوني- بلژيك
گروه شش: آندورا- اوكراين، قزاقستان- كرواسي، انگليس- بلاروس
گروه هفت: فرانسه- اتريش، ليتواني- صربستان، روماني- جزاير فارو
گروه هشت: بلغارستان- گرجستان، ايرلند- مونته نگرو، ايتاليا- قبرس
مقدماتي جامجهاني آمريكايجنوبي
پرو- بوليوي، برزيل- ونزوئلا، پاراگوئه- كلمبيا، شيلي- اكوادور، اروگوئه- آرژانتين
مقدماتي جامجهاني آمريكايشمالي
السالوادور- هندوراس، ترينيداد و توباگو- مكزيك، آمريكا - كاستاريكا
دوستانه: كامرون- آنگولا، قطر- كنگو، ژاپن- توگو، امارات- اردن، تونس - عربستان
2009/10/14
تنها موافقت مالک باشگاه مانده است...
سایت گل – برای پیوستن روبینیو در زمستان به بارسلونا، تنها موافقت شیخ منصور بن زاید آل نهیان مالک منچسترسیتی مانده است. با آن که منابع نزدیک به سیتی اعلام کردهاند ملاقاتی بین مقامات باشگاه و روسای بارسلونا در دسامبر انجام نمیگیرد اما گفته میشود دو طرف بر سر انتقال قرضی روبینیو به توافق رسیده باشند.البته جزئیات نهایی قرارداد هنوز تعیین نشده است.روبینیو قرار است به صورت قرضی در ژانویه به بارسلونا برود. او در سیتی دستمزدی حدود 2/6 میلیون یورو در سال میگیرد و احتمالا دستمزد او ثابت خواهد ماند و نیمی از آن را بارسا خواهد پرداخت. باشگاه بارسلونا قادر خواهد بود در صورت رضایت از عملکرد روبینیو او را در تابستان به فروش برساند. سیتی قصد دارد روبینیو را به صورت قطعی در ژانویه به فروش برساند اما بارسلونا قصد دارد فعلا او را برای شش ماه قرض بگیرد. اگر دو طرف در جریان جام باشگاههای جهان در ابوظبی به توافق نرسند، پس از آن و پیش از پایان سال در انگلیس قرارداد را امضا خواهند کرد.
2009/10/14
مارادونا قصد دارد ترکیب تیمش را در دیدار بسیار حساس مقابل اروگوئه تغییر دهد.
سایت گل – آرژانتین امشب در خانه اروگوئه به مصاف این تیم خواهد رفت و سرنوشت صعود آنها به جام جهانی با این دیدار مشخص خواهد شد. دیهگو مارادونا، مربی تیم ملی آرژانتین قصد دارد تیمی دفاعی را به مصاف اروگوئه بفرستد. مارادونا از روش بازی تیمش مقابل پرو راضی نیست و به همین دلیل میخواهد مارتین دمیکلیس، نیکولاس اوتامندی، رودریگو برانا و خوان سباستین ورون را در ترکیب قرار دهد.او همچنین ممکن است تصمیمی در آخرین دقایق بگیرد و نیکولاس پارهخا را هم در ترکیب قرار دهد. این تغییرات نشان از آن دارد که مارادونا به دنبال یک تساوی در مونتهویدئو است و قصد دارد با این نتیجه به جام جهانی برسد.سیستم تیم مارادونا 2-4-4 خواهد بود که نسبت به بازیهای قبلی بسیار محافظهکارانه است.آرژانتین سالهاست در مونتهویدئو به مشکل برمیخورد. آخرین دیدار دو تیم در این شهر چهار سال پیش انجام شد که به پیروزی یک بر صفر اروگوئه انجامید.ترکیب احتمالی آرژانتین: رومرو، دمیکلیس، شیاوی، هاینتزه، اوتامندی، ماسکرانو، گوتیرز، برانا، ورون، مسی و ایگواین.
2009/10/14
چهارشنبه شب 14 اکتبر در سه قاره جهان تکلیف صعود مستقیم چند تیم دیگر به جام جهانی مشخص شده یا خود را برای بازی های حذفی آماده خواهند کرد. به هر ترتیب هنوز نمی دانیم در فوتبال کم ستاره امروز بازیکنان بزرگی همچون کریستیانو رونالدو، لیونل مسی، زلاتان ابراهیموویچ و ... را در آفریقای جنوبی2010 خواهیم دید یا خیر؟!
باید به انتظار بنشینیم و نظاره گر هیجان آخرین بازی های انتخابی جام جهانی باشیم ...
اروپا گروه 1) دانمارک – مجارستان سوئد – آلبانی پرتغال – مالت
وایکینگ ها به ساحل آفریقای جنوبی رسیدند اما بین زلاتان و رونالدو فقط یکی را در جام جهانی خواهیم دید و این خبر تلخی است، البته شاید هیچکدام را نبینیم واین تلخ تر است زیرا سوئد و پرتغال برای رسیدن به پلی آف می جنگند و تازه در آنجاست که مشخص خواهد شد که به جام جهانی خواهند رسید یا خیر؟ اختلاف یک امتیازی این دو رقیب به نفع پرتغال است. یاران رونالدو در غیاب وی با پیروزی در برابر تیم ضعیف مالت قطعا به بازی های حذفی خواهند رسید.
گروه 2) سوئیس – اسرائیل یونان – لوکزامبورگ لتونی – مولداوی
سوئیس با یک امتیاز دیگر صعود مستقیم به جام جهانی را جشن خواهد گرفت. یونان برای گارانتی کردن مکان دوم خود در گروه راه آسانی پیش رو خواهد داشت.
گروه 3) چک – ایرلندشمالی سن مارینو – اسلوونی لهستان – اسلوواکی
اسلوواکی مقام دومی گروه را قبلا برای خود تضمین کرده است و با پیروزی در خاک لهستان می تواند به آفریقای جنوبی برسد اما کارسختی در پیش دارد. چک و اسلوونی می دانند فقط با بردن حریفان خود می توانند دیگری را از رسیدن به پلی آف محروم کنند. اسلوونی با دو امتیاز بیشتر شانس بهتری برای صعود دارد.
گروه 4) آذربایجان – روسیه آلمان – فنلاند لیختن اشتاین – ولز
بازی های این گروه تشریفاتی است. قبلا آلمان صعود مستقیم به جام جهانی کرده است و روسیه نیز به بازی های حذفی راه یافته.
گروه 5) ترکیه – ارمنستان بوسنی هرزگوین – اسپانیا استونی – بلژیک
این گروه نیز تکلیفش مشخص است. اسپانیا با رکورد صددرصد پیروزی صعود مستقیم داشته و بوسنی نیز به دور حذفی راه یافته است.
گروه 6) آندورا – اوکراین قزاقستان – کرواسی انگلستان – بیلوروس
انگلستان نخستین صعودکننده گروه شش است و برای دوم شدن اوکراین و کرواسی رقابت دارند. اوکراین با یک امتیاز بیشتر درصورت پیروزی برابر آندورا به پلی آف می رسد.
گروه 7) رومانی – جزایرفارو لیتوانی – صربستان فرانسه – اتریش
دراین گروه صربستان در جام جهانی و فرانسه در پلی آف حاضرند.
گروه 8) جمهوری ایرلند – مونته نگرو ایتالیا – قبرس بلغارستان – گرجستان
ایتالیا به آفریقای جنوبی رسیده است و سبزپوشان ایرلندی در بازی های حذفی حاضر خواهند بود.
گروه 9) بازی های این گروه به پایان رسیده و هلندی ها اولین مسافران جام جهانی2010 بودند و نروژ هم که دوم شده بود بعنوان بدترین تیم دوم به پلی آف نرسید.
آمریکای جنوبی پرو – بولیوی برزیل – ونزوئلا شیلی – اکوادور پاراگوئه – کلمبیا اروگوئه
آرژانتین بازی های آمریکای جنوبی برای برزیل، پاراگوئه و شیلی اهمیتی ندارد زیرا در آفریقای جنوبی آنها را خواهیم دید اما برای آرژانتین، اروگوئه و اکوادور که با 25،24 و23 امتیاز پشت سرهم قرار گرفته اند وحتی ونزوئلا و کلمبیا که 21 و 20 امتیازی هستند حساسیت بسیار زیادی دارد. یک تیم دیگر از این بین مستقیم به جام جهانی صعود خواهد کرد و پنجمین تیم به بازی حذفی با نماینده کونکاکاف خواهد رسید.
آمریکای شمالی – مرکزی ال سالوادور – هندوراس ترینیداد و توباگو – مکزیک ایالات متحده – کستاریکا
آمریکا و مکزیک با خیالی راحت بازی های تشریفاتی انجام می دهند اما از بین کستاریکا و هندوراس یکی مستقیم به جام جهانی می رسد و دیگری باید با تیم پنجم امریکای جنوبی بازی حذفی انجام دهد. کستاریکا با دو امتیاز بیشتر شانس بهتری دارد. پس چهارشنبه شب هیجان انگیزی درپیش است.
امیرمنصور رنجبرنیا
2009/10/14
این مارادونا خیلی خوش شانسه تو بازی قبل این ثابت شد امیدوارم امشبم شانس بیاره و آرژانتین صعود کنه ....
پرین درباره انتقادات از مسی صحبت کرده است...
سایت گل – آلبرت پرین مدیر بارسلونا گفته انتقاد از لیونل مسی در آرژانتین به این دلیل است که طرفداران جرات ندارند دیهگو مارادونا، مربی تیم ملی را نقد کنند. آرژانتین در راه رسیدن به جام جهانی به مشکل برخورده است، هر چند که پیروزی امشب آنها در خانه اروگوئه میتواند صعودشان را تضمین کند.مسی به دلیل نمایشهای نه چندان درخشانش مورد حمله بسیاری قرار گرفته است. پرین میگوید: «مربی آنها مارادونا است. اوست که تصمیمات را میگیرد اما انتقاد از او کار دشواری است و به همین دلیل همه به مسی میتازند.»او همچنین گفته چون مسی در آرژانتین حضور ندارد همشهریهایش از او دفاع نمیکنند: «مسی بر خلاف دیگران مورد حمایت خانگی قرار ندارد. او اخیرا در بوکا یا ریور یا ولز بازی نکرده است. او در بارسلونا حضور دارد و این باعث میشود انتقادات از او شدت گیرد.
2009/10/14
مهاجم آماده اروگوئه پیش از دربی بزرگ آمریکای جنوبی از بخت تیمش حرف میزند.
سایت گل: لوییس سوارز، مهاجم تیم ملی اروگوئه مطمئن است که تیمش روز چهارشنبه آرژانتین را شکست خواهد داد و مستقیما به جام جهانی خواهد رسید.او میگوید: «ما برای شکست آرژانتین میرویم. میدانیم اگر سه امتیاز به دست آوریم نیاز به چیز دیگری نداریم. میخواهیم ببریم و هدف اصلی ما هم همین است که مستقیما به جام جهانی برسیم.»ستاره آژاکس میگوید تیمش شانس بسیاری برای بردن آرژانتین دارد چون آنها دو سال است برای رسیدن به آفریقای جنوبی تلاش می کنند: «ما به خودمان متکی هستیم و با وجود آن که آنها میخواهند وجهه خود را عوض کنند به نظرم بخت پیروزی ما بیشتر است. هر دو تیم به دنبال پیروزی هستند و بازی زیبایی پیش رو است که سرشار از احساس خواهد بود.»سوارز امیدوار است طرفداران در ورزشگاه سنتناریو آنها را حمایت کنند: «به حریف احترام میگذاریم چون میدانیم چه بازیکنان باکیفیتی دارند، اما ما هم عالی هستیم و در خانه مقابل طرفدارانمان برای هر هدفی خواهیم جنگید. ما میبریم و مستقیما به جام جهانی میرویم. دو سال است تلاش کردهایم بلیت آفریقای جنوبی را رزرو کنیم.
2009/10/14
دروازهبان بارسا میگوید انتقاد از عملکرد مسی توجیهناپذیر است...
سایت گل – ویکتور والدس دروازهبان بارسلونا در نشستی خبری از لیونل مسی، همتیمیاش دفاع کرد. او پس از انتقادات فراوانی که در آرژانتین به عملکرد مسی میشود گفت: «او شایسته احترام بیشتری است.»والدس گفت مسی فداکارانه برای تیم ملی بازی میکند و البته او آن قدر حرفهای هست که نگذارد این انتقادات بازیاش مقابل اروگوئه در مونتهویدئو را تحت تاثیر قرار دهد.او میگوید: «بازیکنی با کیفیت و معیارهای مسی بهترین در دنیا می شود. افراد بیشتری باید ببینند او چقدر فداکارانه بازی میکند و باید در خاطر داشته باشند او چقدر تلاش میکند. او در کشورش شایسته احترام بیشتری است.»او ادامه میدهد: «مسی در زمینه مسائل ورزشی تمرکز بیشتری خواهد داشت. او میخواهد آرژانتین را به جام جهانی ببرد. مسی بازیکن بسیار خوبی است و میتواند لیدر تیم باشد.»والدس همچنین گفته بارسلونا روز چهارشنبه طرفدار آرژانتین خواهد بود: «ما از این جا حمایتشان میکنیم و امیدواریم تیمشان به جام جهانی برسد.
2009/10/14
اروگوئه آرژانتین رو 1:30 شبکه سه تقریبا زنده نشون میده.
bleu2u4u
14-10-2009, 23:34
خدا کنه مثل بازیه قبل ارزش بیدار موندن رو داشته باشه
گل دقیقه نود المان به فنلاند، روسیه را نجات داد.
چند بازی از گروه های 4 و 6 مقدماتی جام جهانی در قاره اروپا به پایان رسید و اتفاق جالب، حذف کرواسی بود.در گروه شش اوکراین با شش گل در خانه آندورا به پیروزی رسید تا با وجود برد دو بر یک کرواسی در قزاقستان،یاران شوچنکو با 21 امتیاز یعنی یک پوئن بیشتر از کرواسی به پلی اف برسند.در گروه چهار نیز روسیه مقابل اذربایجان با تساوی یک-یک متوقف شد اما گل دقیقه نود پودولسکی به فنلاند،باعث شد نبرد المان با فنلاند هم با تساوی یک-یک به پایان برسد و گاس هیدینک و روسیه با 22 امتیاز،تنها یک امتیاز بیشتر از فنلاند راهی پلی آف شوند.
2009/10/14
امیدوارم هم آرژانــتین هم پرتغـــــال و هم فرانـــــسه به جــــام جـــهانی صعود کنن !
اینطوری جذاب تره !
bleu2u4u
15-10-2009, 00:36
موافقم
صعود تیمهایی که بازیکن ستاره ندارن تنها باعث از رونق افتادن جام میشه
vahid_civil
15-10-2009, 01:32
پرتغال برد و اومد پلی آف مثل فرانسه و روسیه .
امیدوارم آرژانتین نیاد بالا ! تا خطر مصدومیت مسی رو تهدید نکنه !
pedramch
15-10-2009, 02:11
دوستان این هم نتایج نهایی بازی ها در اروپا:
Greece 2 - 1 Luxembourg
Latvia 3 - 2 Moldova
Switzerland 0 - 0 Israel
Czech Republic 0 - 0 Northern Ireland
Poland 0 - 1 Slovakia
San Marino 0 - 3 Slovenia
Azerbaijan 1 - 1 Russia
Germany 1 - 1 Finland
Liechtenstein 0 - 2 Wales
Bosnia-Herzegovina 2 - 5 Spain
Turkey 2 - 0 Armenia
Estonia 2 - 0 Belgium
Andorra 0 - 6 Ukraine
Kazakhstan 1 - 2 Croatia
England 3 - 0 Belarus
Lithuania 2 - 1 Serbia
Romania 3 - 1 Faroe Islands
France 3 - 1 Austria
Bulgaria 6 - 2 Georgia
Ireland 0 - 0 Montenegro
Italy 3 - 2 Cyprus
ممنون/:5:
در آخرین شب بازیهای مقدماتی جام جهانی در قاره اروپا تکلیف 9 تیم اول گروه ها که مستقیم به جام جانی صعود کرده اند و تیم های راهی شده به پلی اف مشخص شد.
تیم های صعود کرده به جام جهانی: دانمارک،سوئیس،اسلواکی،آلم ان،اسپانیا،انگلیس،صربستان ،ایتالیا و هلند
تیم های حاضر در پلی اف:
پرتغال،یونان،اسلوونی،روسی ه،بوسنی،اوکراین،فرانسه و ایرلند
گروه 1
دانمارک صفر- مجارستان 1
پرتغال 4- مالت صفر نانی(14)،سیمائو(45)،ولوسو(52) و پپه(84)
سوئد4- آلبانی 1
دانمارک به جام جهانی رفت و پرتغال با 19 امتیاز راهی پلی آف شد.
گروه 2
یونان 2- لوکزامبورگ
1 لیتوانی 3- مولداوی
2 اسرائیل صفر – سوئیس صفر
سوئیس با 21 امتیاز به جام جهانی صعود کرد و یونان 20 امتیازی راهی پلی اف شد.
گروه 3
چک صفر – ایرلند شمالی صفر،
لهستان صفر – اسلواکی
1 سن مارینو صفر – اسلوونی 3
اسلواکی با 22 امتیاز سرگروه شد و به جام جهانی رسید و اسلوونی با 20 امتیاز به پلی اف خواهد رفت.
گروه 4
آذربایجان 1 – روسیه
1 آلمان 1 فنلاند 1 یوهانسن(11) برای فنلاند و پودولسکی(90) برای آلمان
لیختن اشتاین صفر – ولز 2
المان مستقیم به جام جهانی رفت و روسیه راهی پلی اف شد.
گروه 5
بوسنی 2 – اسپانیا 5 پیکه(13)،سیلوا(14)،نگردو(50 و 55) و ماتا(89) برای اسپانیا،ژکو(89) و میسیموویچ(90) برای بوسنی
ترکیه 2 – ارمنستان صفر
استونی 2 – بلژیک صفر
اسپانیا با پیروزی در تمام دیدارهای خود،به جام جهانی رفت و بوسنی هم با 19 پوئن به پلی اف رسید.
گروه 6
آندورا صفر- اوکراین 6
انگلیس 3 – بلاروس صفر کراوچ(4 و 76) و فیلیپس(60)
قزاقستان 1 – کرواسی 2
انگلیس سرگروه شد و اوکراین هم با 21 امتیاز منتظر پلی آف خواهد ماند
. گروه 7
فرانسه 3 – اتریش 1 بنزما(18)،آنری(26-پنالتی) و گیگان(66) برای فرانسه
رومانی 3 – جزایرفارو 1
لتونی 2 – صربستان 1
صربستان به افریقای جنوبی میرود و فرانسه هم که 21 امتیازی شد،باید در پلی آف دو بازی دیگر انجام دهد.
گروه 8
بلغارستان 6 – گرجستان 2
ایتالیا 3 –قبرس 2 جیلاردینو(70،80 و 87) برای ایتالیا
ایرلند صفر – مونته نگرو صفر
ایتالیا سرگروه شد و ایرلند 18 امتیازی راهی پلی اف خواهد شد.
2009/10/15
bleu2u4u
15-10-2009, 03:35
ارژانتین هم بعد یه بازی کاملا محتاطانه و با نتیجه ی 1-0 تونست بره جام جهانی
راستی چقدر این ارژانتین منو یاد تیم ملی خودمون انداخت
تیمی با یه مربی ادعا (که قبلا ستاره بوده) و کلی بازیکن خوب و بازیهای کاملا مضخرف
آرژانتین با گل دقیقه 82 بولاتی اروگوئه را برد و به جام جانی صعود کرد.
دیه گو آراماندو مارادونا چند ثانیه پس از به صدا در آمدن سوت داور بازی و پیروزی یک بر صفر ارژانتین مقابل اروگوئه در آغوش بیلاردو شروع کرد به گریه کردن و صعود ارژانتین به جام جهانی را جشن گرفت.در شبی که شیلی با یک گل اکوادور را برد،ارژانتین هم با شکست اروگوئه در مونته ویدئو موفق شد آخرین سهمیه صعود مستقیم از آمریکای جنوبی به جام جهانی را کسب کند.به این ترتیب برزیل با 34 امتیاز،شیلی و پارگوئه با 33 و ارژانتین هم با 28 امتیاز اول تا چهارم شدند و نمایندگان امریکای جنوبی در آفریقای جنوبی خواهند بود.اروگوئه هم باید در پلی آف با نماینده کونکا کاف روبرو شود. نتایج بازیهای بامداد امروز برزیل صفر – ونزوئلا صفر اروگوئه صفر – ارژانتین 1 شیلی 1 – اکوادور صفر پرو 1 – بولیوی صفر
2009/10/15
I Walk Alone
15-10-2009, 13:40
خوب حالا وقتشه که ارژانتین یه مربی خوب بیاره که تا قبل جام جهانی به تیمشون سر و سامان بده !
روبينيو تمايلي ندارد تا فوتبالش در اين تيم انگليسي را ادامه دهد و به همين دليل از هم اکنون مسؤولان اين تيم را تحت فشار قرار داده تا هرچه سريعتر ماجراي جدايي اش در بازار نقل و انتقالهاي زمستاني را نهايي کند.
سايت گل - در كاتالونيا همه منتظر روبينيو هستند ، زيرا به نظر مي رسد که «منصور بن زايد النهيان»، رئيس باشگاه سيتي، شرايط پيشنهاد شده از سوي سران باشگاه کاتالان را پذيرفته است. پيشنهاد سران باشگاه بارسلونا حدود 35 ميليون يورو است. روزنامه اسپورت کاتالونيا روز سه شنبه در گزارشي نوشت که بارسلونا ممکن است به جذب روبينيو بسيار نزديک شده باشد و ستاره برزيلي در حقيقت خريد اصلي تيم کاتالان در بازار نقل و انتقالات زمستاني باشد، زيرا در طول تابستان و پاييز امسال روبينيو شرايط خوبي را در تيم انگليسي نداشته و معمولاً به عنوان بازيکن ذخيره برروي نيمکت قرار گرفته است و چنين درخواستي از سوي پپ گوارديولا قطعاً با پاسخ مثبت ستاره برزيلي همراه خواهد بود.
مربي جوان تيم کاتالان نيز براي پوشش دادن جناح راست تيمش، به دنبال ستاره جديدي است تا بتواند با تيري آنري که اکنون 32 ساله است به رقابت بپردازد. مربي جوان کاتالان پس از آن که در خريد ستاره هايي از جمله ريبري، سيلوا و ماتا ناکام ماند، اکنون به خريداري روبينيو، ستاره برزيلي منچسترسيتي مي انديشد و البته تا آخرين دقيقه از بازار نقل و انتقالهاي تابستاني نيز اميدهاي فراواني داشت تا ستاره سابق رئال مادريد را در تيمش ببيند ولي اکنون به نظر مي رسد که توافقات ابتدايي ميان سران باشگاه کاتالان و مسؤولان سيتي حاصل شده است و به احتمال فراوان بازيکن سابق باشگاه مادريدي با قراردادي حدود 35 ميليون يورويي و پس از يک سال ماجراجويي در فوتبال انگليس روانه اسپانيا و اين بار بارسلونا خواهد شد.
به نظر مي رسد که شرايط در بازار نقل و انتقالات زمستاني، تا حدودي با شرايط تابستان متفاوت خواهد بود. تابستان که بحث انتقال روبينيو به بارسلونا مطرح مي شد، مبلغ فروش او حدود 40 ميليون يورو اعلام گرديده بود، اما اکنون مالک عرب باشگاه سيتي حاضر است تا ستاره برزيلي اش را حتي به قيمت 35 ميليون يورو نيز به فروش برساند و اين قيمتي است که به نظر سران باشگاه کاتالان حتي منطقي نيز مي رسد. از سوي ديگر اين روزها خود ستاره برزيلي نيز فشار زيادي را براي جدايي از رختکن سيتي به مسؤولان اين تيم وارد مي کند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه سان، روبينيو تمايلي ندارد تا فوتبالش در اين تيم انگليسي را ادامه دهد و به همين دليل از هم اکنون مسؤولان اين تيم را تحت فشار قرار داده تا هرچه سريعتر ماجراي جدايي اش در بازار نقل و انتقالهاي زمستاني را نهايي کند. البته اين اولين باري نيست که اين بازيکن نارضايتي اش از حضور در تيمي را ابراز مي کند، زيرا ستاره برزيلي سال گذشته و در جريان جدايي اش از رئال، از مدتها پيش در اين رابطه به صحبت مي پرداخت، اما در حقيقت اين اولين باري است که او از حضورش در رختکن تيم انگليسي ابراز نارضايتي مي کند.
به نظر مي رسد که شرايط خوبي بلامي و مصدوميتهايي که گريبانگير ستاره برزيلي شده، در حقيقت سران اين باشگاه نيز به فکر فروش روبينيو انداخته است. بدين ترتيب بارسلونا مي تواند با قيمت بسيار خوبي نسبت به زمان جدايي اين ستاره برزيلي از رئال، او را در احتيار بگيرد. به علاوه روبينيو در طول اين مدت نيز بسيار پخته تر شده و در مقايسه با دوراني که در رئال توپ مي زد، تجربيات بيشتري نيز اندوخته است.
غزال زياري
2009/10/15
ردیس والنسیا جزئیات مذاکره بر سر فروش ویا را فاش کرده اما از حفظ این مهاجم خوشحال است.
رئیس باشگاه والنسیا از رد پیشنهاد 42 میلیون یوروئی بارسا و رئال برای جذب داوید ویا خبر داد. دو باشگاه بزرگ اسپانیا در تابستان خواهان جذب مهاجم تکنیکی والنسیا بودند اما این باشگاه پیشنهاد ها را نپذیرفت. لیرونته رئیس والنسیا می گوید:« پیشنهاد رئال 42 میلیون یورو بود اما من به پرس گفتم ما 30 میلیون میخواهیم به اضافه نگردو و گرانرو.» «پرس روی 42 میلیون اصرار کرد و ما به 30 میلیون به اضافه نگردو راضی شدیم اما در پایان رئالی ها پیشنهاد ما را نپذیرفتند.» «بارسا هم پیشنهادش 42 میلیون بود اما ما اعلام کردیم که ویا فروشی نیست و امروز هم از تصمیمی که گرفتم،راضی هستم.» والنسیا و بارسا شنبه شب در مستایا به مصاف هم خواهند رفت..
2009/10/15
مهاجم کامرونی جلسه تمرینی دیروز را از دست داد...
سایت گل – ژوزه مورینیو پیش از دیدار شنبه صدر جدول میان اینتر و جنوا نگران اوضاع ساموئل اتوئو است. این مهاجم سابق بارسلونا در بازی ملی با پیراهن کامرون آسیب دید و نتوانست در تمرینات اینتر شرکت کند. معاینات نشان داد او دچار شکستگی نشده اما هنوز درد حس میکند. اگر اتوئو به بازی در ورزشگاه ماراسی نرسد مورینیو دچار سردرد شدیدی خواهد شد، چرا که دیهگو میلیتو دیگر مهاجم اینتر پیش از دیدارهای ملی از ناحیه ران پا آسیب دیده بود و یک ماه از میادین دور است.آخرین گزارشها حاکی از آن است که اتوئو شاید حتی دو ماه دور از میادین باشد.
2009/10/15
بازار مصدومیت چه داغه!
davood-khatar
15-10-2009, 23:36
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، داويد ويا گفت: براي بارسلونا برنامه جالبي در نظر گرفتهايم و اطمينان دارم اين تيم را شكست ميدهيم.
وي افزود: بارسلونا تيم بزرگي است اما مطمئن هستم كه از پس والنسيا بر نخواهد آمد.
بارسلونا و والنسيا روز شنبه از هفته هفتم لاليگا ديدار حساسي را برگزار خواهند كرد.
پزشكان والنسيا از برطرف شدن آسيب ديدگي ويا به صورت كامل خبر ميدهند و اطمينان دارند وي به بازي با بارسلونا ميرسد.
momkhbpsp
15-10-2009, 23:39
باشه
بهش میگم
برنامه جالب = دفاع مطلق :دی که جواب نمیده
D r i v e r
16-10-2009, 00:14
امید وارم همینطور باشه
vahid_civil
16-10-2009, 01:27
خوردن کمتر از 4 گل !
دو بازیکن کلیدی سرخ ها تمرینات تیم را از دست دادند...
سایت گل – استیون جرارد و فرناندو تورس پس از مصدومیت در بازی های ملی، از تمرینات لیورپول بازماندند. تورس که آسیب دیدگی کوچکی از ناحیه ستون فقرات احساس می کرد، در بازی تیم ملی اسپانیا و بوسنی از نیمکت ذخیره بازی را دنبال کرد و جرارد بدلیل کشیدگی کشاله ران پیروزی انگلستان برابر بیلوروس را از دست داد. هردو بازیکن هم اکنون تحت معالجه تیم پزشکی باشگاه لیورپول قراردارند. همچنین دفاع یونانی سرخ ها، سوتیریس کیرگیاکوس نیز دچار مصدومیت زانو است.
2009/10/16
این بازی های ملی چه میکنه.
bleu2u4u
16-10-2009, 12:54
اره به نظر من بهترین گزینه پکرمن
مدرنترین بازیها رو توی جام گذشته اژانتین با همین پکرمن داشت
امیدوارم آرژانتین نیاد بالا ! تا خطر مصدومیت مسی رو تهدید نکنه !
یه پیشنهاد دارم و اون اینکه مسی اصلا بیخیال آرژانتین بشه و بره واسه همون بارسلونا بازی کنه چونکه دیدیم 1 درصد بازیهایی که تو بارسلونا انجام میده رو واسه آرژانتین انجام نمیده (این موضوع دیگه عملا ثابت شده!)
یه پیشنهاد دارم و اون اینکه مسی اصلا بیخیال آرژانتین بشه و بره واسه همون بارسلونا بازی کنه چونکه دیدیم 1 درصد بازیهایی که تو بارسلونا انجام میده رو واسه آرژانتین انجام نمیده (این موضوع دیگه عملا ثابت شده!)
شاید مواظب خودشه.
زلاتان
آنری
اتوئو
جرارد
تورس
رونالدو
ژاوی
ویا
...
bleu2u4u
16-10-2009, 22:57
دیگه بعضی چیزا ربطی به مواظب بودن خودش نداره
نمیدونم اونشب بازی رو دیدید یا نه ولی یه جا بود که مسی فقط و فقط باید یه نفر رو رد میکرد ولی حتی همون رو هم نتونست (یا شاید نخواست) در صورتی که داریم میبینیم اگه تو بارسا توی هر بازی 10 نفر رو دریبل نکنه او بازی تموم نمیشه
او همچنین گفته بود: «این پیروزی متعلق به تمام آرژانتینیهاست، منهای روزنامهنگاران. بازیکنان من مانند مرد جنگیدند و جایگاه مرا تثبیت کردند.
گل: سپ بلاتر رییس فیفا اعلام کرد کمیته انضباطی این سازمان پروندهای علیه دیهگو مارادونا گشوده است.
مارادونا پس از پیروزی آرژانتین مقابل اروگوئه حرفهای ناشایستی مقابل دوربینهای تلویزیونی زد.
بلاتر از خشم مارادونا راضی نیست و در این باره گفته است: «گزارشها طوری بود که هیچ گزینه دیگری به جز ارجاع پرونده به کمیته انضباطی پیش روی ما قرار نداشت.»
مربی صریحاللهجه آرژانتین به انتقاداتی که از عملکرد نه چندان خوب این تیم در مراحل مقدماتی جام جهانی انجام شد پاسخ داده و در نشست خبری پس از بازی از الفاظ بسیار زشتی استفاده کرده بود.
او همچنین گفته بود: «این پیروزی متعلق به تمام آرژانتینیهاست، منهای روزنامهنگاران. بازیکنان من مانند مرد جنگیدند و جایگاه مرا تثبیت کردند.
اما این پیروزی را به روزنامهنگاران تقدیم نمیکنم که با من رفتاری مانند آشغال داشتند. من روزنامه نمیخوانم یا برنامههای ورزشی تلویزیونی را تماشا نمیکنم اما دخترانم به من گفتهاند آنها درباره من چه میگویند.»
rh.mohammad
17-10-2009, 12:09
نه که بارسا تو فصل نقل و انتقالات زیاد تحویلش نگرفت بنده خدا عقده ای شده
rh.mohammad
17-10-2009, 12:11
اتوئو اصلا در حد و اندازه های ابراهیموویچ نیست . به نظرم فقط لاشخوره . پا به توپش اصلا خوب نیست . همون بهتر که نباشه
ستاره منچسترسیتی قصد دارد تصمیمی جدی بگیرد.
سایت گل – کارلوس توز گفته در مقاطعی به کنارهگیری از تیم ملی آرژانتین فکر کرده است، چرا که انتقادات بسیاری از این تیم میشد: «بارها به خداحافظی فکر کردم. انتقاد از جهات فوتبالی اشکالی ندارد، اما آنها انتقاداتی تخریبی داشتند که به هیچ دردی نمیخورد.»
توز شاید در راه خوان رومن ریکلمه گام بردارد: «بعضی وقتها بازی برای تیم ملی آرژانتین بیش از آن که لذتبخش باشد دردناک است. آنها میگویند ما اشتیاقی برای پیروزی ندارند و روزنامهنگاران نمیدانند ما برای تیم ملی چه کارها میکنیم.»توز در نهایت از پیوستن اسکار روجری به کادر فنی تیم ملی حمایت کرده است: «مارادونا میخواهد کسی را در کنار خود داشته باشد که با او راحت است.
2009/10/17
دیگه بعضی چیزا ربطی به مواظب بودن خودش نداره
نمیدونم اونشب بازی رو دیدید یا نه ولی یه جا بود که مسی فقط و فقط باید یه نفر رو رد میکرد ولی حتی همون رو هم نتونست (یا شاید نخواست) در صورتی که داریم میبینیم اگه تو بارسا توی هر بازی 10 نفر رو دریبل نکنه او بازی تموم نمیشه
شاید به رفیقش رونالدینیو رفته. به هر حال حرف نداره.
حرفهای جنجالی او باعث شده فیفا مداخله کند...
سایت گل – دیهگو مارادونا مربی آرژانتین با پنج جلسه محرومیت روبرو خواهد شد. او پس از پیروزی تیمش مقابل اروگوئه و قطعی شدن صعود به جام جهانی در نشست خبری به شدت به روزنامهنگاران تاخت و حرفهای ناشایستی به آنان زد. او پس از این ماجرا گفته هیچ گونه معذرتی نمیخواهد. سپ بلاتر رییس فیفا هم گفته ماجرا مورد بررسی قرار میگیرد.به نوشته روزنامه آس، حداقل جریمه مارادونا پنج جلسه محرومیت است و او به دلیل نقض ماده 58 قانون انضباطی فیفا شاید مجبور به تحمل جریمههای بیشتری نیز شود.در ماده 58 آمده است: «هر فردی که خود را با حرفها یا کارهایش کوچک کند، به افراد یا گروهی به دلیل نژاد، رنگ پوست، زبان، اعتقاد یا محل تولدش به نحوی اهانت کند یا تبعیض قائل شود که شان انسانی را زیر سوال ببرد، حداقل پنج جلسه محروم خواهد شد و به علاوه از دسترسی به ورزشگاه محروم میشود و جریمه او کمتر از 20 هزار فرانک سوییس (13 هزار یورو) نخواهد بود.»این محرومیتها احتمالا سردرد جدیدی برای مقامات فوتبال آرژانتین به همراه خواهد داشت که اخیرا اضطراب بسیاری در راه رسیدن به جام جهانی تجربه کرده بودند.
2009/10/17
داخل معابد فوتبالي که سال آينده قرار است ميزبان جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي باشند، ممکن است سلطان جنگلهاي آفريقا ، کريستيانو رونالدو، گرانترين بازيکن تاريخ فوتبال دنيا، وجود نداشته باشد. ستاره پرتغالي رئال مادريد که همه تيمها و شرکتهاي تجاري خواهان عقد قرارداد با او هستند، شايد نتواند در رقابتهاي پلي اف با تيم ملي کشورش به جام جهاني صعود کند.
البته رونالدو تنها ستاره اي نيست که احتمال دارد فرصت درخشش در جام جهاني را در اختيار نداشته باشد. زلاتان ايبراهيموويچ، مهاجم بارسلونا بعد از حذف سوئد از اين رقابتها، از همين حالا غايب بزرگ جام جهاني آينده است و بنزما و ويرا و آرشاوين هم به خاطر حضور فرانسه و روسيه در پلي اف ممکن است هرگز به آفريقاي جنوبي نرسند.
اين اتفاق از نگاه تيزبين کارشناسان دور نمانده است. غيبت ستاره هاي بزرگ دنياي فوتبال در جام جهاني آينده مي تواند به يک مشکل جدي در اين مسابقات تبديل شود. شايد براي اولين بار حتي يک مشکل جدي ارتباطاتي دراين رقابتها ايجاد شود که حتي سيستم فوتبال بين المللي را هم تحت تأثير قرار دهد. فوتبالي که به اين شخصيتها احتياج دارد. چهره هايي که جامعه جهاني آنها را دوست دارند و به شرکتهاي بزرگ تجاري دنيا مرتبط هستند. فراموش نکنيم بازيکناني هم هستند که از سالها پيش در تبليغات معتبرترين برندهاي تجاري حضور دارند و البته مدتهاست که در تيمهاي ملي خود جايي ندارد.
رونالدو و رونالدينيو از برزيل، توتي و کاسانو از ايتاليا، بکام از انگليس که حتماً بايد در اروپا بازي کند تا کاپلو او را به جام جهاني ببرد، جزو اين نمونه ها هستنند. ولي نمي توان اين واقعيت را انکار کرد که بدون حضور سمبلهاي فوتبال جهاني ، يک نوع مشکل ارتباطي بزرگ در جام جهاني رخ خواهد داد و براي همين فوتبال بايد آن قدر مهارت داشته باشد تا در مدتي کوتاه الگوهاي جديدي براي خود بسازد تا با قصه ها و شخصيتهاي جديد، اين خلا³ بزرگ را پرکند. عواقب غيبت اين ستاره ها را در ناکامي اسپانسرها و کاهش تماشاچي و سرمايه گذاريهاي کمتر، مي توان مشاهده کرد. فوتبال بدون اسطوره هايش نمي تواند به دوام خود ادامه دهد و اين ريسک وجود دارد که يک جام جهاني دسته دومي را در آفريقاي جنوبي شاهد باشيم.
از يک سو تيمهاي ملي که در آنها ستاره هايي گران قيمت حضور دارند و در صدر رنکينگ جهاني قرار دارند ايستاده اند و از سوي ديگر پول و تکنيک که هميشه به صورت موازي با يکديگر حرکت نمي کنند، قرار دارند. يک قانون قديمي مي گويد: در فوتبال آنکه بيشتر پول در مي آورد، برنده نيست. برآوردي کلي از سرمايه هاي تيمهاي ملي براساس بازيکناني که درآنها توپ مي زنند، حاکي ازآن است که اسپانيا با سرمايه معادل 510 ميليون يورو از نظر استعدادهاي شاغل در اين تيم، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. در اين تيم هر بازيکني به طور متوسط 20/4 ميليون يورو ارزش دارد. بعد از ماتادورها برزيل با 450 ميليون يورو و متوسط 17/9 ميليون براي هر بازيکن جاي گرفته و فرانسه که در پلي اف جام جهاني حضور دارد با 440 ميليون يورو و ارزشي معادل 17/6 ميليون يورو در مکان سوم رده بندي است. در فهرست ده تيم نخست، انگليس با 420 ميليون يورو، ايتاليا با 400 ميليون يورو، آرژانتين با 390 ميليون يورو و پرتغال با 430 ميليون، آلمان با 290 ميليون ، هلند با 280 ميليون و روسيه با 210 ميليون در رتبه هاي بعدي ايستاده اند.
طبيعي است که در صورت غيبت برخي از اين تيمها، به همين اندازه سرمايه از ورزشگاههاي آفريقاي جنوبي خارج خواهد شد. اما در عين حال برخي از محققان معتقدند که برگزاري جام جهاني بدون ستاره ها هيچ مشکلي پديد نمي آورد. از نظر آنها احتمال غيبت بازيکنان بزرگ حال حاضر دنيا که در تيمهاي ملي ثروتمندي بازي مي کنند، نمي تواند تأثير منفي در جام جهاني داشته باشد. براي اينکه فوتبال عادت کرده که در بطن خود قهرمانان جديد و قصه هاي تازه اي ايجاد کند که مردم به آنها علاقه مند شوند. چه کريس رونالدو در زمين باشد و چه نباشد، ورزشگاههاي جام جهاني مملو از تماشاگر خواهند شد و تبليغات متوجه هيچ ضرر وزياني نمي شوند. توجه به پديده اي همچون جام جهاني به مراتب بيشتر از نيروي تبليغاتي يک بازيکن خاص خواهد بود. حتي شايد بازي بين دو تيم آفريقايي و يا دو کره توجه بيشتري را نسبت به آنچه در ذهن عموم وجود دارد، به سوي خود جلب کند. شايد حتي درآن زمان ديگر کسي به کريستيانو رونالدو يا ايبراهيموويچ فکر نکند. اما واقعاً جام جهاني بدون آنها چه معنا و مفهومي مي تواند داشته باشد؟
دلارام عظيمي
2009/10/18
من از زنان، مادرم، زنان آرژانتين، زنان اروگوئه و زنان سراسر جهان عذرخواهي ميكنم. ولي تنها از آنان عذرخواهي ميكنم نه ديگران.
سايت گل - رئيس فدراسيون فوتبال آرژانتين به دفاع از مارادونا برخاسته. خوليو گروندونا در باره جنجال مارادونا گفت: «اگر اين حركت از يك مربي يا بازيكن ديگري انجام شده بود اينچنين انعكاس پيدا نميكرد و شايد كسي اينقدر به آن اهميت نميداد. همه ميدانند كه مارادونا اخلاقي تند و غيرقابل پيشبيني دارد. با وجود اين او گفته ديگر چنين رفتاري از او سر نخواهد زد و چنين حرفهايي را بر زبان نخواهد راند.» به گفته گروندونا،مسئولان فدراسيون فوتبال آرژانتين قرار است روز سه شنبه با مقامات فيفا در خصوص اين ماجرا صحبت كنند. گروندونا از صحبت درباره اين مساله كه آيا با باز شدن يك پرونده انضباطي براي مارادونا موافق است يا خير، هيچ صحبتي نكرد. او در ادامه حرفهايش افزود: «مارادونا فردي خاص است و شما بايد اين مساله را درك كنيد. البته اين مساله توجيهي براي رفتار او نيست. او البته اعلام كرده بابت حرفهايش متاسف است.»
عذرخواهي مارادونا از زنان جهان
حرفهاي مربي تيمملي آرژانتين پس از ديدار با اروگوئه به حدي زشت بود كه مارادونا را بر آن داشت كه اواخر جمعه از زنان جهان عذرخواهي كند. ولي وي در مورد خبرنگاران ابراز تاسف نكرد. مارادونا در يك مصاحبه تلويزيوني گفت: «درباره كساني كه ميگويند من مغرورم متاسف هستم اما بايد بگويم يك كلمه از حرفهايي كه زدم پس نخواهم گرفت اما من از زنان، مادرم، زنان آرژانتين، زنان اروگوئه و زنان سراسر جهان عذرخواهي ميكنم. ولي تنها از آنان عذرخواهي ميكنم نه ديگران.» مارادونا روز پنجشنبه در گفتوگو با يك شبكه راديويي بدون آنكه از رفتارش در قبال خبرنگاران پشيمان باشد، گفت: «دليلي وجود ندارد كه بخواهم عذرخواهي كنم. همه آنچه من گفتم خطاب به افرادي بود كه مخالف من بودند. قضيه به همين سادگي است. اين حرفها را پس نخواهم گرفت. همه شنيدند من چه گفتم. در نظر من بسياري از خبرنگاران آرزو داشتند چون من مربي آرژانتين هستم ما به جامجهاني صعود نكنيم. به اعتقاد من همه آنها ضدآرژانتين هستند. من هيچوقت رفتار آنها را فراموش نخواهم كرد. ما مشكلات فراواني در كشورمان داريم. هر روز در آرژانتين تعدادي انسان بيگناه جان خود را بدون دليل از دست ميدهند. دزدي در اين كشور بيداد ميكند. هر روز بر تعداد فقراي ما افزوده ميشود اما هيچكس در مورد اين مسائل صحبت نميكند. من يك الگو براي ديگران نيستم. اين پدر و مادرها هستند كه بايد الگوي فرزندانشان باشند. من دوست ندارم كودكان آرژانتين من را الگوي خود قرار دهند. آنچه در آن كنفرانس خبري رخ داد جزئي از رفتار من است.»
كاپيتان سابق تيم ملي آرژانتين در ادامه حرفهايش افزود: «اگر ما موفق نميشديم به جامجهاني برسيم اولين نفري كه قرباني ميشد من بودم. من را مسئول تمام نابسامانيهاي اين كشور ميدانستند اما حتي در آن شرايط هم در برابر آنها ميايستادم چرا كه خودم تصميم گرفته بودم مربي تيمملي آرژانتين باشم. هيچ كس به من نگفته بود اين كار را بكنم. در هر حال به خودم افتخار ميكنم.»
اين مربي 48 ساله در ادامه با انتقاد از كارشناسان فوتبال در آرژانتين گفت: «من براي افرادي كه هنوز در اين فوتبال كار ميكنند و بهجاي آنكه سوالات خود را با منطق مطرح كنند ترجيح ميدهند به صورت طرف مقابل تف بيندازند متاسف هستم.»
2009/10/18
reza2pars
18-10-2009, 11:50
مارادونا هم دیگه گندش رو بالا آورده
پايگاه اينترنتي fussballtransfers.com آلمان در بررسي 10 جابهجايي ناكام تيم بايرن مونيخ در10 سال اخير از علي كريمي و وحيد هاشميان نيز به عنوان دو خريد بينتيجهي اين باشگاه مونيخي ياد كرده است.
در اين گزارش با اشاره به خريدهاي بايرن در دو فصل اخير به محافظهكار تر شدن سران بايرن در خرج كردن پولهاي اين تيم اشاره شده و آمده است: «بايرن در شروع فصل جاري 75 ميليون يورو را صرف خريد بازيكنان جديد كرد، اين در حالي است كه مونيخيها در سال 2007 نزديك به 85 ميليون يورو صرف اين كار كرده بودند.»
در اين مطلب نام وحيد هاشميان در مكان دوم بزرگترين خريدهاي ناكام بايرن آمده و دربارهي او نوشته شده است: «اين بازيكن ايراني با به ثمر رساندن 16 گل در فصل 2003-2004 از بوخوم به بايرن مونيخ پيوست. هليكوپتر در 250 دقيقه بازياش براي بايرن نتوانست براي اين تيم گلزني كند. هانوفر هاشميان را از بايرن مونيخ نجات داد و بايرن را هم از دردسر او.»
در ادامهي اين مطلب با اشاره به خريد علي كريمي و قرارگرفتن نام او در مكان چهارم اين فهرست آمده است: «برخي از هواداران بايرن هنگام به خدمت گرفتن اين بازيكن ايراني از تعجب سر خود را تكان ميدادند. شايد حق با آنها بود. مارادوناي آسيا حداكثر در تمرينها شايستهي اين عنوان بود.»
فهرست این بازیکنان به ترتیب زیر می باشد:
1- برنو: اين بازيكن برزيلي در سال 2007 به عنوان يك جوان جوياي نام 18 ساله در ازاي 12 ميليون يورو به بايرن آمد؛ اما در مدت حضورش هيچگاه بيش از نيمي از رقم خرج شدهاش براي بايرن ارزش پيدا نكرد. او نه زير نظر اوتمار هيتسفلد و نه زير نظر يورگن كلينزمان شانسي براي عرض اندام نيافت. حتي در تيم هامبورگ نيز برونو همين وضعيت را تجربه كرد. به اين خاطر سران بايرن در اظهارات خود به اين نكته اعتراف كردند او بازيكني در كلاس ركورد دار قهرماني آلمان نبوده است.
2-وحيد هاشميان: اين مهاجم ايراني كه عضو تيم بوخوم بود در فصل 2004-2003 با زدن 16 گل ، به عضويت بايرن درآمد. اگر تصور شود او در بايرن هم به اين تعداد گل زده، برداشتي نادرست است. در يك فصل "هلي كوپتر ايراني " براي مونيخيها 250 دقيقه بازي كرد و گلي هم نزد. پس از اين هانوفر پيش آمد و هاشميان را با جذب خود از تعهد به مونيخيها رها كرد و البته مونيخي ها هم از معضل خويش دور شدند.
3-توبياس رائو: در سال 2003 او به عنوان بهترين دفاع چپ خوشآتيه آلمان معروف بود. بايرن بابت او 2.3 ميليون يورو به ولفسبورگ پرداخت كرد؛ اما مثل اين كه بايرن براي او، يك شماره بزرگ بود. پس از تحمل مصدوميتهاي اوليه، رائو بطور پيوسته عضو ثابت نيمكت ذخيرههاي تيم بود. او كه اينك 27 ساله شده، كار و حرفه ديگري دارد و در حال انجام تحصيلات عاليه است.
4-علي كريمي: زماني كه بايرن داشت او را جذب مي كرد، برخي از هواداران تيم سرشان را ناباورانه تكان داده و فكر مي كردند حق بايرن جذب وي بوده است؛ اما "مارادوناي آسيا " حداكثر در تمرينات متناسب با آوازهاش عمل كرد.
5-ميشائيل وايزينگر: با پولي كمي از نورنبرگ آمد و آنگونه كه انتظار مي رفت، عصاي دست نشد. وي كه با بايرلوركوزن كارش را شروع كرده بود، به مهرهاي ثابت براي نيمكت ذخيرههاي بايرن تبديل شد. وي در مجموع دو دوره حضورش 270 دقيقه براي بايرن مونيخ بازي كرد.
6-مارسل يانسن: بابت اين ملي پوش؛ بايرن 12 ميليون يورو پرداخت كرد. يانسن بيشتر با سانترهايش باعث تضعيف خط دفاع تيم شد. البته با حضور در هامبورگ به همان بازيكن قدرتمند سابق تبديل شد.
7-سيرياكو اسفورسا: اين هافبك بازيگردان سوئيسي در سال 2000 از كايزرسلاترن به بايرن بازگشت و با دورهاي از مصدوميتهاي پرتعداد و مستمر روبرو شد. چون مدت حضورش در ميدان كم بود، از لحاظ فني قدرتش به چشم نيامد.
8-لوكاس پودولوسكي: پودولوسكي يا همان پرنس پولدي، با اين خيال از كلن به بايرن آمد كه خط حمله اين تيم را تسخير كند؛ اما او فقط سايهاي بود از پودولوسكي زمان حضور در كلن. بعد هم پس از سه فصل حضور در مونيخ ،خودش را از گرد و غبار ناشي از چنين حضوري خارج كرد و به خانه نخست بازگشت.
9-خوزه ارنستو سوسا: اين آرژانتيني در تابستان سال 2007 در ازاي 6 ميليون از كشورش به مونيخ نقل مكان كرد. وي كه آن زمان 22 سال داشت و از جمله بااستعدادترين هافبكهاي وقت آرژانتين به شمار مي رفت، در بايرن امكان درخشش نيافت.
10 - تيم بوروسكي: از نقطه نظر روحيه، بايرن براي بوروسكي با اعتماد به نفس خوب بود اما از لحاظ فني او در مونيخ تحت نظر كلينزمان حداكثر ذخيره طلايي(ژوكر) براي برخي دقايق حساس بازي بود كه بعد حتي با ورود ونگال، عذر وي نيز خواسته شد. به اين خاطر "تانك مستحكم " تنها پس از يك فصل حضور در بايرن، به خانه سابق خود در وردربرمن بازگشت.
در پايان مطلب نيز آمده است: «حتي فردي همانند اولي هوينس هم همواره در خريد بازيكنان به درستي عمل نميكند. شايد در آينده نام بازيكناني همچون گومس، پرانيچ، برافهايد و تيموشچوك در اين فهرست قرار بگيرد.»
rasoul2005
19-10-2009, 00:39
اون موقع که کریمی رفت بایرن گفت ارزو دارم از این طریق به ریال مادرید برم حالا هم که سر از استیل اذین در اورد
موفق باشید
I Walk Alone
19-10-2009, 00:51
از قبل گفتن کبوتر با کبوتر , باز با باز
درست کریمی و هاشمیان بازیکنان خوبی بودن اما نه در حد بایرن مونیخ
وند، کاپلو از جايش بلند شده و يک گلدان را به سمت ديوار سالن پرتاب کرده است. او سر بازيکنان داد زده و گفته که فقط يک ساعت از آنها براي غذا وقت خواسته و نمي خواسته که در اين مدت حواسشان را به چيز ديگري پرت کنند و از تلفنهاي همراهشان استفاده کنند.
سايت گل - اگر کسي فکر کند که مي تواند از فابيو کاپلو سرپيچي کند، بلايي بر سرش مي آيد که تا عمر دارد آن را فراموش نخواهد کرد. حتي بازيکنان تيم ملي انگليس هم متوجه اين موضوع شده اند.
نشريه اخبار جهان در گزارشي فاش کرده که يکي از بازيکنان تيم ملي اين کشور، در جريان اردوي هفته گذشته اين تيم به طور پنهاني سرميز يک پيامک فرستاده و خشم مربي ايتاليايي تيم را برانگيخته است. واکنش دون فابيو به اين سرپيچي او از قوانين رايج در اردو پرتاب يک گلدان با عصبانيت به سمت ديوار بوده است!
اين اتفاق هنگام اردوي تيم در اوکراين و قبل از مسابقه دو تيم رخ داده است. در اين گزارش به اينکه اين بازيکن چه کسي بوده اشاره اي نشده است. شخصي که اين ماجرا را براي رسانه ها تعريف کرده مدير برنامه هاي بازيکن خاطي بوده است.
او ماجرا را اين طور تعريف کرده است: «بازيکنان مشغول غذا خوردن و در دو ميز تقسيم شده بودند. مربيان هم سر يک ميز ديگر نشسته بودند. ناگهان کاپلو ديد که يکي از آنها به طور پنهاني مشغول پيامک زدن و تلفن همراهش را زير ميز پنهان کرده است. قبل از اينکه ديگران متوجه اين موضوع شوند، کاپلو از جايش بلند شده و يک گلدان را به سمت ديوار سالن پرتاب کرده است. او سر بازيکنان داد زده و گفته که فقط يک ساعت از آنها براي غذا وقت خواسته و نمي خواسته که در اين مدت حواسشان را به چيز ديگري پرت کنند و از تلفنهاي همراهشان استفاده کنند.»
همه بازيکنان که از واکنش عصبي او تعجب کرده بودند، سرجايشان خشکشان زده و سکوت کرده اند. بازيکنان تيم ملي انگليس به قوانين کاپلو عادت دارند. نمايش تيم در اوکراين واقعاً شوک کننده بود. همه او را عصبي ديده بودند ولي هرگز کسي از مربي ايتاليايي خشونتي در اين حد نديده بود. بقيه غذا در سکوت کامل صرف شد و حتي همه از اينکه به چهره خشمگين دون فابيو نگاهي بيندازند هم ترس داشتند.
کاپلو کاملاً منظور خود را در مورد اينکه چه کسي در اردو به بقيه دستور مي دهد، به آنها فهمانده بود. او بارها گفته که تلفن همراه همه بازيکنان موقع غذا خوردن بايد خاموش باشد و از آنها مي خواهد که همه اين قانون را رعايت کنند و به موقع سر ميز حاضر شوند. بازيکنان بايد لباسهاي رسمي مخصوص تيم را که فدراسيون دراختيار آنها قرار داده بر تن داشته باشند و کروات را هم فراموش نکنند. در رختکن تيم مي توان با آي پاد موزيک گوش کرد ولي صحنه هايي مثل کنسرت گذاشتن و ترانه سرايي با صداي بلند ممنوع است.
دانيال صدقي
در هتل هم هيچ کس حق ندارد با دمپايي لاانگشتي راه برود، براي اينکه دون فابيو تحمل اين چنين لباس پوشيدن بازيکنان را ندارد. با اينکه او از روز اولي که هدايت تيم ملي انگليس را در دست گرفته، هزار بار اين قوانين را به آنها ديکته کرده، ولي هنوز سرپيچي از دستورهاي سفت و سخت او در اردوي انگليس رايج است و شايد اين پرتاب گلدان يک بار براي هميشه به منزله اتمام حجت کاپلو با ستاره هاي خودسر تيم ملي انگليس بوده است.
2009/10/19
سايت گل – همانطور كه پيش از اين وعده داده بوديم ، با توجه به استقبال شديد كاربران از نظرخواهي سايت گل درباره اينكه طرفدار كدام تيم ايراني هستيد، اين نظرسنجي با فرمتي تازه روي سايت قرار گرفت تا هركس تنها يك بار حق راي داشته باشد.
اگر همين حالا به قسمت پايين صفحه اصلي سايت مراجه كنيد، يك نظرسنجي كليكي (Poll)مشاهده خواهيد كرد كه با 11 گزينه شاهين بوشهر ، استقلال ، پرسپوليس ، تراكتورسازي ، سپاهان ، ملوان ، استقلال اهواز ، نساجي مازندران ،نفت آبادان،ابومسلم و ساير تيمها در انتظار راي شماست.
براي راي دادن حتما بايد در سايت گل عضو شويد كه كاري ساده و بدون دردسر است و شما تنها با انتخاب يك اسم و كلمه عبور عضو سايت خواهيد شد. درباره نام تيمها هم بايد به اين نكته توجه كنيد كه اين اسامي از نظرسنجي قبلي و با توجه به استقبال كاربران از ميان آرا گلچين شده است. بنابراين اگر شما طرفدار يك تيم كم هوادار هستيد پيشاپيش مارا خواهيد بخشيد. اين نظرسنجي با زمان پايه يك هفته آغاز به كار مي كند و شايد مهلت آن تمديد شود. حتما دوستان خود را هم در جريان بگذاريد.
2009/10/19
اين مهاجم مقابل والنسيا به دليل احتياط بازي نکرد...
سايت گل – پپ گوارديولا گفته که زلاتان ايبراهيموويچ ممکن است سهشنبه به ميادين بازگردد. او در بازي ملي که با پيراهن سوئد انجام داد مصدوم شد و مقابل والنسيا به دليل احتياط به ميدان نرفت. اين در حالي است که تيم به حضور او نياز داشت تا بتواند دروازه حريف را بگشايد. گوارديولا گفته عجلهاي براي بازگرداندن او ندارد و پزشکان ترجيح دادهاند او روز سه شنبه مقابل روبين کازان بازي کند: «با پزشکان صحبت کرديم و آنها گفتند بهتر است احتياط کنيم و او را مقابل والنسيا بازي ندهيم. بايد ببينيم او ميتواند سهشنبه بازي کند يا نه؟ او درد حس ميکرد و ترجيح داديم ريسک نکنيم.
2009/10/19
علی رغم پوزش خواهی رسمی سرمربی شیاطین سرخ از آلن ویلی داور بازی یونایتد – ساندرلند، اتحادیه فوتبال انگلستان به محرومیتی سنگین برای مربی کهنه کار می اندیشد ...
سایت گل – به گزارش شبکه اسکای اسپورتس، کمیته داوران اتحادیه فوتبال انگلستان خواستار محرومیتی 5 جلسه ای برای فرگوسن شده است. سرمربی شیاطین سرخ طی مصاحبه ای جنجالی پس از بازی یونایتد و ساندرلند، آلن ویلی داور بازی را به عدم آمادگی بدنی متهم کرد و ضعف داوری را عامل اصلی تساوی دو- دو با ساندرلند دانست.
با واکنش شدید اتحادیه داوران لیگ برتر، فرگی مجبور شد تا با عذرخواهی رسمی از آلن ویلی جو ملتهب بوجود آمده را آرام کند اما رئیس کمیته داوران این پوزش خواهی را کافی ندانسته و خواستار جریمه سنگین محرومیت 5 جلسه ای از همراهی تیم برای وی شده است. تصمیم گیری برای این موضوع بزودی توسط اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام خواهد شد. درصورت درنظر گرفتن چنین جریمه ای، فرگوسن اولین مربی لیگ برتری خواهد بود که دچار چنین محرومیت سنگینی شده است.
2009/10/19
سايت گل - قرعه كشي مرحله پلي آف جام جهاني 2010 در اروپا انجام شد و تيم هاي به ترتيب زير با هم به رقابت خواهند پرداخت:
پرتغال – بوسني
ايرلند – فرانسه
يونان – اوكراين
روسيه – اسلووني
اين قرعه كشي در حضور كارلوس كرش سرمربي پرتغال ماتياز كك، سرمربي اسلووني، چيرو بلاژويچ (بوسني) و آلكسي ميخائيلي چنكو (اوكراين) و البته ژرار اوليه مدير فني فدراسيون فوتبال فرانسه برگزار شد.
بازي رفت روز 14 نوامبر و بازي برگشت روز 18 نوامبر برگزار خواهد شد. اين تيم ها در رده بندي فيفا جايگاه هاي متفاوتي دارند. فرانسه 9 ، پرتغال 10، روسيه 12 و يونان 16، اوكراين 22، ايرلند 34، بوسني 42 و اسلوني 49 هستند. فكر مي كنيد كه كدام تيم شگفتي آفرين اين مرحله باشد.
2009/10/19
بارسا باید آماده پرداخت 2 میلیون یورو به اتوئو باشد...
سایت گل – ساموئل اتوئو 2 میلیون یورو غرامت از بارسلونا خواهد گرفت. مهاجم کامرونی اینتر از زندگی در ایتالیا لذت میبرد اما گفته از این که او را مجبور به ترک نوکمپ کردند ناراحت است و میخواهد درصدی از مبلغ انتقالش به اینتر را دریافت کند.بارسا بر این عقیده است که تنها بازیکنانی که بین باشگاههای اسپانیایی جابجا میشوند حق اعتراض دارند اما اتوئو موضوع را به دادگاه برد و خوسه ماریا مسایس، نماینده او میگوید: «اتوئو در این نبرد پیروز خواهد شد. فکر میکنیم حق ادعای 2 میلیون یورو به عنوان بخشی از قرارداد انتقال اتوئو به اینتر را داریم. این حق ماست که ادعا کنیم و اگر این گونه نبود به پیش نمیرفتیم. در حال حاضر نمیدانیم چه میشود ولی به نظرم اوضاع عالی خواهد شد چون ما در این پرونده راست میگوییم.»
2009/10/19
گابریل میلیتو بازیکن آرژانتینی بارسلونا پس از اتمام دوران طولانی مصدومیت به تمرینات بلوگرانا بازگشته است ...
سایت گل – براساس گزارش شبکه اسپورت اسپانیا، گابریل میلیتو دفاع میانی بارسلونا بزودی برای بازی در تیم اول بارسا آماده خواهد شد و پس از 18 ماه زجرآور دست و پنجه نرم کردن با پارگی رباط صلیبی زانوی راست خود به میدان باز خواهد گشت. آخرین باری که میلیتو با بارسلونا ظاهر شده بود در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان دو فصل پیش در ورزشگاه اولدترافورد در مقابل منچستریونایتد بوده است. از روز دوشنبه این هفته بازیکن 29 ساله آرژانتینی تمرینات پا به توپ خود را آغز کرده است اما پپ گواردیولا با توجه به هشدار پزشکان تیم از فشار آوردن به میلیتو در تمرینات پرهیز کرده و نمی خواهد برای بازگشت سریع وی به تیم اصلی عجله کند.
2009/10/20
توره ميگويد تيمش بايد در نوكمپ پيروز شود اما بازي برگشت در روسيه دشوار است...
سايت گل – بارسلونا به زودي دو ديدار مقابل روبين كازان برگزار ميكند و يحيي توره گفته بايد در اولين ديدار كه سهشنبه شب در نوكمپ برگزار ميشود هر سه امتياز را از آن خود كند. البته اين بازيكن اهل ساحل عاج ميداند روبين تيم آساني نيست: «اين قبيل تيمها ميتوانند به ما آسيب بزنند. بازي مقابل تيمهاي روسي بسيار دشوار و خطرناك است و بايد تمركز بسياري داشته باشيم. ما دو بازي بعدي خود را مقابل روسها برگزار ميكنيم و بايد در نوكمپ پيروز شويم. مقابل دينامو كيف ديديم كه اين قبيل تيمها چقدر ميتوانند دردسرساز باشند و ما نميتوانيم آسودهخاطر بازي كنيم. گذشته از اينها، هر تيمي به دنبال شكست بارسلونا است و مربي هميشه ميگويد بايد تلاش كنيم تا از تمركز دست برنداريم.» توره انتظار دارد تيمش امشب پيروز شود اما نگران بازي برگشت است: »در روسيه مشكلات بيشتري خواهيم داشت. آن جا سرد است و دردسرهاي ديگري نيز براي ما دارد. اما با توجه به تيمي كه داريم، ميتوانيم در خانه آنها نيز پيروز شويم.»
2009/10/20
دروازهبان قرمزها ميگويد نيازي به تكرار بازي نيست...
سايت گل – پپه رينا دروازهبان ليورپول به يك شبكه تلويزيوني اسپانيا گفت كه مايك جونز، داور ديدار با ساندرلند اشتباهي جدي و وحشتناك مرتكب شده است. در اين بازي ضربه دارن بنت، مهاجم ساندرلند پس از برخورد به يك بادكنك منحرف شد و وارد دروازه ليورپول شد. رينا ميگويد: «مهار يك توپ كار دشواري است و حالا تصور كنيد دو توپ در زمين باشد! اين اشتباه فاجعهبار داور بود كه سرنوشت بازي را رقم زد.» اين گل عجيب چهارمين شكست ليورپول در ليگ را رقم زد و رينا درباره دليل پذيرفتن آن ميگويد: «توپ يك لحظه بين گلن جانسن و بادكنك بود و در آن لحظه توپ را گم كردم. اين بدترين اتفاقي است كه ميتواند براي يك دروازهبان روي دهد. البته اول از همه بادكنك قرمزرنگ حركت كرد و همين باعث شد حواسم پرت شود. اين برخورد باعث شد توپ كاملا تغيير مسير دهد.» رينا ادامه ميدهد: «اول خيلي اعتراض نكردم، اما اگر ميدانستم قانون در اين باره چه ميگويد اعتراض بسياري به داور ميكردم. اما ديدم داور با كمكش صحبت كرد و او گفت كه توپ به بادكنك نخورده است. به اعتقاد من هم بازي نبايد تكرار شود اما بايد اعلام شود كه اشتباه داور بد بوده است.»
2009/10/20
مربيان انتظار دارند ستاره فرانسوي ارزش خود را نشان دهد...
سايت گل – كادر مربيگري رئال مادريد درباره ميزان تلاش و تعهد كريم بنزما، مهاجم فرانسوي اين تيم ترديد دارد. بنزما در هفت بازي براي مادريد سه گل زده اما نمايش او بسيار كمتر از آن چيزي بوده كه تصورش ميرفت. گفته ميشود او در ليست مهاجمان به جايگاهي پس از رائول و گونسالو ايگواين سقوط كرده است. مهاجم فرانسوي در چهار بازي اخيرش با رئال تعويض شده و اين در حالي است كه در بازي مقابل وايادوليد در اين هفته، ايگواين به جاي او به ميدان آمد و يك گل زد و نمايش درخشاني هم داشت. مانوئل پلگريني مربي رئال مادريد از تلاش و سختكوشي ايگواين و رائول كهنهكار بسيار بيشتر راضي است. اين خريد 35 ميليون يورويي در ديدار چهارشنبه مقابل ميلان در تركيب ثابت قرار ميگيرد، چرا كه ايگواين اندكي مصدوم است. بنزماي 21 ساله كه چهار سال تجربه حضور در ليگ قهرمانان را دارد بار سنگيني را روي دوش خود حس ميكند.
2009/10/20
اوه, تا دقیقه 80
2 1 به نفع Rubin Kazan
2 - Aleksandr Ryazantsev
73 - Gökdeniz Karadeniz
Zlatan Ibrahimovic - 48
International Clubs - UEFA Champions League, Group F
Barcelona - Rubin Kazan
تموم شد:
2 1 به نفع Rubin Kazan
2 - Aleksandr Ryazantsev
73 - Gökdeniz Karadeniz
Zlatan Ibrahimovic - 48
این گل اولی روبین کازان خیلی قشنگ بود ... چرخش توپ خیلی عجیب بود!
احتمالا یکی از گلهای برتر جام میشه ...
من میدانم برای هر گلی که به ثمر میرسانم 10هزار دلار به افرادی که به این پول نیاز دارند، کمک میشود و این مساله انگیزههایم را برای گلزنی بیشتر و بیشتر میکند. من از کمک کردن به نیازمندان لذت میبرم.
سايت گل - رونالدینیو خاطرات بسیار خوبی از سانتیاگو برنابئو دارد.او از معدود بازیکنانی است که با پیراهن بارسلونا در این استادیوم توسط تماشاگران رئال مورد تشویق قرار گرفته است.پیش از او یکبار دیهگو مارادونا اسطوره آرژانتین در برنابئو تشویق شده بود.
در پیروزی 3 بر صفر بارسلونا مقابل رئال مادرید در فصل 2005 - 2004 ستاره برزیلی کاتالانها آنقدر خوب بازی کرد که پس از بهثمر رساندن سومین گل بارسا هواداران رئالمادرید از جایگاه خود برخاستند و یکصدا به تشویق رونالدینیو پرداختند. رونالدینیو اکنون با پیراهن میلان در سانتیاگو برنابئو باید به مصاف رئالمادرید برود.
این بازیکن برزیلی که این روزها در شرایط چندان خوبی بهسر نمیبرد در آستانه دیدار حساس میلان با رئال گفت: برنابئو استادیومی است که من در آن کارهای زیبایی انجام دادهام اما اکنون من شرایط متفاوتی را تجربه میکنم. به رئال مادرید باید احترام فراوانی گذاشت چراکه آنها یکی از بهترین تیمهای جهان هستند اما در هر حال ما برای کسب پیروزی مقابل آنها به میدان خواهیم رفت. ما چهارشنبه دیداری بسیار بزرگ مقابل رئال داریم. ما باید به اشتباهاتمان در دیدار مقابل رم نگاه و سعی کنیم آنها را در این دیدار تکرار نکنیم و بالعکس نقاط قوتمان را تقویت کنیم. بازی ما مقابل رم به پایان رسیده اما این بازی نکات بسیار سودمندی برای ما داشت.
رونالدینیو درباره شرایطش هم گفت: در حال حاضر خوبم. پس از چندین روز تمرین خوب در تعطیلی لیگ از نظر فیزیکی کاملا احساس آمادگی میکنم. از لحاظ تکنیکی و روحیه هم وضعیت ایدهآلي دارم. میخواهم در ادامه فصل هم به همین شکل به کارم ادامه دهم. دوست دارم همانند بازی با رم که چهره ای تهاجمی داشتم و باعث خوشحالی هواداران شدم در ادامه هم همینطور باشم. در دیدار مقابل رم مشخص شد من و پاتو میتوانیم زوج خوبی برای هم باشیم. من در عین بازی کردن در کنار مهاجمان بزرگ دیگر میلان یعنی اینزاگی، هونتلار و بوریلو هیچ مشکلی ندارم اما در مورد پاتو باید بگویم بازی کردن در کنار او را دوست دارم. او سرعت بالایی دارد و من هم میتوانم به او کمک کنم، ما زوج خوبی برای هم خواهیم بود.
من میدانم برای هر گلی که به ثمر میرسانم 10هزار دلار به افرادی که به این پول نیاز دارند، کمک میشود و این مساله انگیزههایم را برای گلزنی بیشتر و بیشتر میکند. من از کمک کردن به نیازمندان لذت میبرم. هنوز بازیهای فراوانی تا پایان این فصل باقیمانده و میلان هم بدون شک در ادامه فصل بهتر از این خواهد شد. من مطمئن هستم میلان خیلی زود خودش را به جمع مدعیان کسب اسکودتو خواهد رساند. در مورد شایعاتی هم که درباره من وجود دارد باید بگویم وظیفه من رفتن به زمین و خوب بازی کردن برای تیم است. در اینجا میخواهم از سیلویو برلوسکونی که من را به میلان آورد و در ادامه هم به من اطمینان کرد، تشکر کنم. تعریفهای او انگیزههای مرا برای حضور بهتر در میلان تشویق میکند.
2009/10/21
مربی ایتالیایی میگوید تمرکز نکته کلیدی است…
سایت گل – کارلو آنچلوتی مربی چلسی میگوید دفاع تیمش روی ضربات ایستگاهی باید تقویت شود. آبیها در بازی این هفته مقابل استون ویلا روی دو ضربه کرنر دو گل خوردند و آنچلوتی دوست ندارد ببیند این اتفاق در لیگ قهرمانان هم روی دهد: «باید بهتر شویم. چون وقتی در یک بازی خوب باشید اما در شش ثانیه حواستان پرت شود نتیجه بدی به دست میآورید.»
آنچلوتی از پتر چک، دروازهبان تیمش هم دفاع کرده است: «پتر در وضعیت خوبی است. او رویکردی فوقالعاده دارد. او ریسکهای بسیاری متحمل میشود چون دوست دارد بیرون بیاید و توپ را بگیرد. گاهی اشتباه میکند اما من هم دوست دارم او برود و توپ را در هوا بگیرد.»
آنچلوتی انتظار دارد دیدار با اتلتیکو مادرید دشوار باشد: «در این هنگام کار آنها هم سخت است چون پورتو هم شرایط خوبی دارد. با این حال هنوز چهار بازی مانده و آنها بخت صعود به صدر جدول را دارند.»
2009/10/21
Ali_BlueBoy
21-10-2009, 15:52
جالب بود باحال باخت......!!!
از شکست بارسا، نمیتوان به فرمول های کلی و همیشگی برای غلبه بر این تیم رسید اما چند نکته ظریف هست که به کمک شان میتوان تیم گواردیولا را تحت تاثیر قرار داد.
تبانی ؟
چند ساعت پس از پایان بازی رابین کازان-بارسا،شایعه ای عجیب رسانه های اسپانیا را فرا گرفت؛«بارسا تبانی کرده بود.» بازیکنان و مربیان بارسا در دفاع از خود پرسیده اند «چه سودی از این باخت نصیب ما میشد؟» موضوع این یادداشت اما شایعه تبانی در قزاقستان نیست.بررسی کلیات فنی است.
یک تیم تکنیکی،سه تیم فیزیکی
ظاهر گروه برای بارسا ساده بود؛اینتر و دیناموکیف و رابین کازان.در حالت عادی بارسا باید به راحتی 80 درصد پوئن ها را جمع کند و سرگروه شود،اما یک نکته مهم این وسط وجود دارد.اینکه شاخصه اصلی هر سه تیم همگروه بارسا،بازی فیزیکی شان است و تیمی که تکنیکی و ظریف باشد،بهترین آنتی تز برای مغلوب کردنش،کشیدن بازی به جنگ های فیزیکی است؛کاری که چلسی در نیمه نهائی فصل گذشته انجام داد و حالا دیناموکیف و رابین کازان انجام میدهند و بارسا را به ناکامی نزدیک میکنند.
یک مقابل یک؛هرگز
مقابل تیمی که تکنیکی است،یعنی در یک مقابل یک ها قوی عمل میکند؛باید بازی را به دو مقابل یک بکشانید.یعنی با دوندگی زیاد و قدرت فیزیکی مطلوب،اجازه ساخته شدن یک مقابل یک را به بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا و مسی ندهید چه اینکه آنها به راحتی بازیکن مقابل را جا میگذارند اما اگر در فضاهای مختلف،دو بازیکن را مقابل بازیکن صاحب توپ بارسا داشته باشید،آن وقت کار بارسا سخت خواهد شد.این کاری بود که رابین کازان با دوندگی و فهم هندسی مطلوب،در بازی با بارسا انجام داد و کمتر اجازه داد بازیکنانش در موقعیت های یک مقابل یک،دریبل بخورند و جا بمانند.
بگذارید جلو بیایند
مقابل تیمی با سبک بازی بارسا،اصلا نباید از جلو و حتی از یک سوم میانی پرس زد.چرا؟ چون اگر لایه های دفاعی شما متراکم نباشد و از عقب دفاع نکنید،همان مشکل آیتم قبل ایجاد میشود؛اگر بارسا از میانه میدان عبور کند،آن وقت عناصر تکنیکی اش میتوانند مقابل مدافعان باقی مانده،موقعیت یک مقابل یک را بسازند و ایجاد فرصت های خطرناک کنند.کار دفاعی مقابل بارسا باید از یک سوم دفاعی آغاز شود؛کاری که فشار ذهنی زیادی به تیم شما وارد میکند چه اینکه شما اغلب اوقات توپ و حریف را نزدیک به محطوه جریمه خود می بینید؛اما تحمل این فشار و ساختن برتری عددی در اطراف محوطه جریمه بیشتر تولید موفقیت میکند تا بازی خوشبینانه و اجرای پرس از زمین حریف؛کاری که منچستر در فینال فصل گذشته انجام داد و قمارش اصلا جواب نداد.
بارسائی که جلو افتاده،بارسائی که عقب می افتد
بارسائی که گل اول را میزند،با بارسائی که گل اول را میخورد،تفاوت روحی و فنی زیادی دارد.بارسا اصولا تیم جنگجوئی نیست.مهمترین دلیلش هم عادت به داشتن توپ است.هرچه شما بیشتر توپ داشته باشید،کمتر برای به دست آوردنش می جنگید و به تدریج عادت جنگیدن برای به دست آوردن،در خون تان کمرنگ میشود.به همین دلیل بارسا اگر جلو بیفتد،متوقف کردنش بسیار سخت است جه اینکه گرفتن توپ از آنها و حمله کردن بهشان،سخت است اما اگر گل اول را به بارسا بزنید،چون صفت جنگندگی در این تیم رقیق است،میتوانید با تمرکز قوی،به نتیجه خوب نزدیک شوید.رابین کازان گل اول را زده بود.
اهمیت تغییر
مهمترین دلیل معاوضه زلاتان و اتوئو،دور ماندن بارسا از رخوت و رکود بود.اتفاقا وقتی شما قهرمان می شوید،نیاز بیشتری به تغییر دارید چه اینکه تکرار موفقیت،با همان بازیکنانی که قبلا آن موفقیت را کسب کرده اند،سخت است.گواردیولا هم با همین ذهنیت درست،زلاتان را با اتوئو عوض کرد اما زلاتان با فلسفه فوتبال بارسا چندان همخوانی ندارد.نه اینکه او در بارسا ضعیف باشد.نه.مسئله اینجاست که دینامسیم بازی او در حد اتوئو نیست و تیم را خیلی به حفظ توپ و تک ضربه هایش وابسته میکند.درحالی که در بارسا،قرار نیست هیچ بازیکنی توپ را زیاد نگه دارد.زلاتان در اینتر مورینیو که فوتبال را دفاعی بازی میکردف.ظیفه داشت توپ را در زمین حریف و پشت به دروازه حریف کنترل کند و با تاخیر و تعلل،فرصت بالا آمدن مدافعان و هافبک های اینتر را فراهم کند اما حالا او دارد در تیم بازی میکند که اغلب اوقات صاحب توپ است و در زمین حریف هم مستقر شده است.پس دیگر زلاتان مهاجمی برای تغییر فاز از دفاع به حمله نیست،بلکه باید با دینامسیم و سرعت بالای حرکت با توپ و بدون توپ،ایجاد موقعیت را «تسریع» کند؛کاری که در تخصص اتوئو بود و در وجود زلاتان پررنگ نیست.البته هیچ وقت جابجائی بازیکنان،با هدف «تکرار برنامه های قبلی» صورت نمی گیرد.این اشتباهی است که خیلی ها از جمله کارشناسان فوتبال هم میکنند.مثلا می گویند کریک نتوانسته جای روی کین را پر کند،یا می گفتند آنری کجا،آدبایور کجا...یک تیم فوتبال در طول پروسه چند ماه یا چند ساله با مجموعه بازیکنانش،به فرمی از بازی میرسد و پس از جدائی ستاره یا چند بازیکن مهم و جذب مهره های تازه،دوباره حرکت خود را آغاز میکند تا به فرمی تازه برسد.این مثل شخصیت پردازی برای اجرای نقش توسط بازیگر می ماند؛چیزی که کمتر جنبه فیزیکی و بیشتر جنبه روانی دارد و دیده نمیشود.همانطور که فرم بازی یونایتد با کریک،متفاوت از سبک بازی آنها در زمان روی کین بود و اتفاقا فرم تازه،موفقیت ساز هم شد؛بارسا هم با زلاتان دارد از موقعیت a در فصل گذشته،به موقعیت b در این فصل حرکت میکند.مهم این است که بر اساس داشته هایش این حرکت را ادامه دهد و با فرم b هم موفق عمل کند.
فرزاد حبیب اللهی
2009/10/21
Alamate Soal
21-10-2009, 16:46
عجب باختي دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره سابق میلان،درباره همبازیان سابقش اظهارنظر کرده است.
گل - ستاره برزیلی رئال مادرید، چند ماه پس از جدائی از میلان، به این شهر بازگشته تا مقابل تیم سابقش به میدان برود. در آستانه این بازی حساس، خبرنگاران ایتالیائی سوالات جالبی از کاکا درباره همبازیان سابقش پرسیده اند:
زیباترین بازیکن میلان چه کسی بود؟ خودم
زشت ترین؟ گاتوزو
اگر قرار بود،با یک نفر همبازی شوید،کدام بازیکن را انتخاب میکردی؟ گاتوزو
کدام بازیکن استعداد ذاتی در فوتبال داشت؟ کلارنس سیدورف
خسیس ترین بازیکن؟ دیدا چون هیچ وقت نزدیک تولدش که میشد، چیزی به ما نمی رسید.
2009/10/21
من هنوز صددرصد آماده نيستم اما به زودي به فرم خوب خواهم رسيد. همه ما به پيدا كردن ريتم مناسب براي بازي نيازمنديم.
سايت گل ـ آندرس اينيستا ستاره بارسلونا از تمام شكستهاي اين تيم غصهدار ميشود. اما باختي كه بارسا مقابل روبين كازان روسيه متحمل شد، به عقيده اينيستا جنس ديگري دارد. او ميگويد: وقتي تيم نميتواند پيروز بشود همه ما ناراحت ميشويم. من هميشه آرزو ميكنم همه بازيها را 5 ـ0 ببريم. خب، حالا بايد براي انجام دادن اين كار تمركز كنيم. اگر ما روبين كازان را ميبرديم در ليگ قهرمانان موقعيت خوبي پيدا ميكرديم اما به هر دليلي اين اتفاق نيفتاد و حالا ما بايد قويتر از قبل به صحنه برگرديم.
به عقيده اينيستا بارسا دوباره از بازي روز يكشنبه مقابل رئال ساراگوسا آغاز خواهد كرد. او ميگويد:«مطمئنم همه ما در فرم خوبي خواهيم بود و اين بازي را ميبريم.»
اينيستا درباره شرايط فيزيكي خودش هم چنين ميگويد:«من هنوز صددرصد آماده نيستم اما به زودي به فرم خوب خواهم رسيد. همه ما به پيدا كردن ريتم مناسب براي بازي نيازمنديم.»
2009/10/22
این گل اولی روبین کازان خیلی قشنگ بود ... چرخش توپ خیلی عجیب بود!
احتمالا یکی از گلهای برتر جام میشه ...
گل پیرلو چطور بود؟ چرخش داشت؟ دی
رافا بنیتس از ماکلان لیورپول، پیام های امیدوارکننده دریافت کرده...
یکی از مالکان لیورپول در آستانه بازی این تیم با یوانیتد حمایت خود را از رافا بنیتس اعلام کرده. ژیلت می گوید:«نتایج ما ناامیدکننده بوده وطبیعی است که خود بنیتس هم ناراضی باشد اما باید به سرمربی خود اعتماد کنیم.» «با این حال ما در این بحران کنار هم هستیم و باید این روزها را پشت سر بگذاریم.» «ما با بنیتس برنامه بلند مدت داریم و او را مربی مناسبی برای بیزینس خود میدانیم.این احساسی است که مطمئنم هیکس هم به رافا دارد.» ژیلت ابراز امدیواری کرده لیورپول یکشنبه با شکست یونایتد به جاده موفقیت برگردد.
2009/10/22
به گفته رییس یوفا، ستاره آرژانتینی تمامی جوایز بزرگ فردی را تا انتهای سال فتح خواهد کرد.
سایت گل – میشل پلاتینی، رییس یوفا گفته لیونل مسی، ستاره بارسلونا در این سال به عنوان بهترین بازیکن دنیا برگزیده خواهد شد. او که در سانتیاگو برنابئو حضور داشت تا بازی رئال مادرید با میلان را تماشا کند گفت: «در حال حاضر بیش از همه از بازی آن آرژانتینی که در بارسلونا حضور دارد خوشم میآید. مسی را بسیار دوست دارم و به نظرم تا آخر سال به عنوان بهترین بازیکن دنیا و اروپا انتخاب میشود. او سالی فوقالعاده را سپری کرده، مانند کریستیانو رونالدو در سال گذشته و به نظرم باید این مساله باید مورد تایید همه قرار گیرد.»مسی تاکنون جایزه بهترین بازیکن اروپا از سوی یوفا را دریافت کرده و امیدوار است در دسامبر دو جایزه دیگر توپ طلا و عنوان بهترین بازیکن دنیا از سوی فیفا را بگیرد.
2009/10/23
مربی تحت فشار است اما بازیکنان از او حمایت میکنند.
سایت گل – گونسالو ایگواین پس از شکست رئال مادرید مقابل میلان به دفاع از مربی تیم برخاسته است. رئال در تابستان 250 میلیون یورو خرج بازیکنان جدید کرد و به این ترتیب انتظارات در سانتیاگو برنابئو بسیار بالاست. رئال با مانوئل پلگرینی، مربی جدیدش چند پیروزی نه چندان متقاعدکننده به دست آورد و سپس به سویا و میلان باخت و این باعث شد بسیاری در تواناییهای او تردید کنند. با این حال ایگواین میگوید: «البته که او شایسته مربیگری ماست. به همین دلیل است که او را استخدام کردند. او همچنین تیم کاملی در اختیار دارد. ما باید فرم خود را در طول دیدارها حفظ کنیم و این بستگی به ما دارد. البته آن قدر خوب هستیم که بتوانیم به این دستاورد برسیم. ما در لالیگا تنها یک امتیاز تا صدر جدول فاصله داریم و در لیگ قهرمانان صدرنشین هستیم. توانستهایم چندین پیروزی بسیار مهم در خارج از خانه به دست بیاوریم و به همه نشان خواهیم داد میتوانیم هر رقیبی را ببریم.
2009/10/23
او میگوید تیمهای لیگ قهرمانان نباید بیش از درآمدشان خرج کنند.
سایت گل – میشل پلاتینی رییس یوفا بار دیگر گفته پرداخت 94 میلیون یورو از سوی رئال مادرید برای خرید کریستیانو رونالدو از منچستر یونایتد اقدام خوبی نبوده و باشگاهها نباید بیش از درآمدشان خرج خرید بازیکنان جدید کنند. او میگوید: «قبلا به فلورنتینو پرس گفتهام. به نظرم مبلغ خرید رونالدو باورکردنی نیست. به نظرم این که باشگاهی 200 میلیون یورو صرف خرید بازیکنان جدید کند ظالمانه است. اما اگر یک باشگاه این پول را داشته باشد کاری از دست ما برنمی آید. فلورنتینو پولش را دارد. ما می گوییم بیش از درآمد خود خرج نکنید. من نمیتوانم این قانون را به فدراسیونهای فوتبال کشورها اعمال کنم، اما میتوانیم از تیمهای حاضر در لیگ قهرمانان بخواهیم حسابداری درستی انجام دهند. طبق قوانین حسابداری، نباید بیش از درآمدتان پول خرج کنید.»پلاتینی همچنین فاش کرده روسای میلان و اینتر و اتلتیکو مادرید، رقیب همشهری رئال مادرید از این طرح حمایت میکنند: «امروز دنیا درگیر بحران مالی است و مالکان باشگاهها میلیاردها دلار خرج کنند. سیلویو برلوسکونی و ماسیمو موراتی از من خواستهاند چارهای بیندیشم. انریکه سرسو رییس اتلتیکو مادرید هم میگوید باید در این زمینه قانونی وضع شود.»
2009/10/23
او میگوید تیمش به دنبال رقم زدن چندین فصل رویایی است.
سایت گل – آندرس اینیستا هافبک بارسلونا گفته صحبت از بحران در بارسلونا، واکنشی افراطی به نمایشهای اخیر این تیم است. او همچنین گفته تیم باید تلاش کند و موفقیتهای فصل قبل را تکرار کند تا همه آنها را تیمی بسیار بزرگ ببینند.بارسلونا هفته پیش ابتدا در خانه والنسیا یک تساوی بدون گل کسب کرد و سپس در خانه شکستی شگفتانگیز مقابل روبین کازان متحمل شد. اینیستا می گوید: «صحبت از بحران خیلی زود است. من تساوی در خانه والنسیا را شکست نمیدانم. باخت در خانه در لیگ قهرمانان شکست بود اما در فوتبال این مسائل اتفاق میافتد.»او ادامه میدهد: «فصل پیش خوب بودیم اما باید از صفر شروع کنیم. ما یک فصل رویایی داشتیم و حالا به دنبال چندین فصل رویایی هستیم تا تبدیل به تیمی تاریخی شویم.»او درباره نامزدی کسب توپ طلا هم میگوید: «خوشحالم چون به تلاش من ارج نهادند.»
2009/10/23
گل: ديهگو مارادونا مربي آرژانتين گفته پنج سال است مواد مخدري مصرف نکرده است. او همچنين گفته از حرفهاي بيشرمانهاش پس از ديدار با اروگوئه پشيمان نيست. سخنان ناشايست او باعث مداخله فيفا شده است. مارادونا پس از صعود تيمش به جام جهاني حرفهاي عجيبي زد و به روزنامهنگاران به شدت توهين کرد و سپس حرکات بدي انجام داد.
منتقدان گفتند او به عادات سابقش بازگشته ولي او حرف ديگري ميزند: «پنج سال پيش مواد مخدر را کنار گذاشتم و ديگر زندگي شبانه هم ندارم. زندگي من شده تيم ملي آرژانتين.
من همه چيز خود را براي اين تيم گذاشتم، چه به عنوان بازيکن و چه به عنوان مربي. اگر صعود نميکرديم ديگر هيچ حرفي نميزدم.
درباره توهينها هم بايد بگويم که از زنان عذر خواستم و گفتم که آن حرفها احساسات من بوده است. اما از زدن آنها پشيمان نيستم. به هيچ وجه.»
حرفهاي مارادونا ميتواند جريمهاي بسيار سنگين براي او در پي داشته باشد.
مدیر کاتانیا بار دیگر دعوای لفظی را آغاز کرده است...
سایت گل – پیترو لوموناکو مدیر اجرایی کاتانیا دعوای سال گذشته با ژوزه مورینیو مربی اینتر را احیا کرده است. لوموناکو همان فردی است که فصل پیش گفته بود: «باید با چماق به دهان مورینیو زد». او حالا در آستانه دیدار کاتانیا با اینتر در سنسیرو گفته است: «به نظرم او در این فصل نشان میدهد که او بهتر از آن که عمل کند حرف میزند. او یکی از بهترین تیمهای اروپا را دارد و آن گاه این طور با آنها نتیجه میگیرد. با این حال خوشحال میشوم اگر اینتر در لیگ قهرمانان از گروهش صعود کند، هر چند که نتایج اخیر نشان میدهد شرایط این تیم به گونه دیگری است! مورینیو باید به پیروزی فکر کند اما تنها دوست دارد حرف بزند. در ایتالیا او را بیش از هر چیز دیگری به دلیل حرافیهایش میشناسند.»حرفهای فصل پیش لوموناکو باعث واکنش مقامات کالچو شد. او میگوید: «قبول دارم که حرفهای تندی زدم. البته برای آنها جریمه هم شدم. اما مورینیو با این که همیشه درباره همه حرف میزند، هرگز جریمه نمیشود.» او در پاسخ به این سوال که آیا حاضر است با مورینیو قهوه بخورد گفت: «البته که نه. من چه نکته مشترکی با او دارم؟»
2009/10/23
مربی توپچیها می گوید تیمش در حال پیشرفت است..
سایت گل – آرسن ونگر مربی آرسنال امروز در جلسه عمومی سالانه سهامداران آرسنال شرکت کرد. هنگامی که او پا به جلسه گذاشت همه سهامداران ایستادند و او را تشویق کردند. ونگر که به تازگی جشن تولد 60 سالگیاش را برگزار کرده در یک سخنرانی گفت که تیمش در آینده نزدیک شرایطی عالی خواهد داشت و دوران بیجام بودن آرسنال به زودی به پایان میرسد: «میدانم که چهار سال است جامی نبردهایم، اما همواره بسیار به فتح جامها نزدیک بودهایم و اعتقاد دارم این تیم این فصل به یک عنوان دست خواهد یافت. من این حرف را برای خوشحالی شما نمیزنم و کاملا به آن اعتقاد دارم. این فصل آماده قهرمانی در لیگ برتر، لیگ قهرمانان و البته دو جام حذفی و اتحادیه هستیم.»ونگر درباره دو روش اصلی اداره باشگاهها در فوتبال امروز هم سخن گفته است: «یک روش این است که افرادی که منابع مالی نامتناهی دارند و به دنبال تراز کردن حسابهایشان نیستند باشگاهها را کنترل کنند و روش دیگر این است که اتحادیه اروپا تلاش کند روی مخارج باشگاهها نظارت داشته باشد. به نظرم روش دوم اتفاق خواهد افتاد
2009/10/23
هر انسان موفقی دارای ویژگی های منحصربفردی است که می تواند در شرایطی با شخصیت خاص دیگری شباهت داشته باشد. مربیان بزرگ دارای کاراکترهای متفاوتی هستند و از دید هواداران و کارشناسان افرادی ویژه تلقی می شوند ...
ویژگی مربیان بزرگ سایت گل – موقعی که تصمیم به نوشتن این مطلب گرفتم، بازی لیورپول و لیون را می دیدم. درست سه شنبه شب گذشته بود. لیورپول بداقبال که با لشگری از مصدومان دست به گریبان است، هم اکنون باخت های متوالی در اروپا و لیگ برتر را تجربه می کند اما به نظر من چوب بی تدبیری رافائل بنیتس را بیشتر می خورد. چرا؟! بدلیل اینکه سیاست های خرید و نقل وانتقالات وی بسیار اشتباه بوده است. شما فقط به مورد خرید رابی کین در فصل قبل نگاه کنید. کین با بیست میلیون پوند به آنفیلد آورده شد ولی در نیم فصل با 10 میلیون زیان خالص به تاتنهام پس فرستاده شد. فروش آلونسو به رئال اشتباه بود و ... اما بدترین شکل ماجرا وقتی است که هواداران لیورپول می بینند، بهترین بازیکنان شان بدون جانشین هستند یا حداقل بازیکنی که تا حدی بتواند غیبت آنان را جبران کند وجود ندارد. بنیتس درست مانند مهندس عمرانی است که خلاقیتی در طراحی و ساخت بنا ندارد. اگر شانس و اقبال با او بود و مصالح خوب و کارگر زبده در اختیارداشته باشد، می تواند ساختمان را بسازد و در غیراینصورت نمی تواند کاری پیش ببرد و درمواقع بحرانی انگار مغزش هنگ می کند. دقیقا در چهره وی می توانید درماندگی را بوضوح ببینید. البته نباید از سیاست های کلان یک باشگاه در سطوح مدیریتی آن نیز غافل شد. در مقابل، آن شب لیون را دیدم با مربی گمنام برای اهالی فوتبال ولی با شخصیتی بارز. مردی که در هر حالت بدنبال تغییر وضعیت تیم خود بود و نمی خواست بازنده باشد. حرص می خورد، تعویض می کرد، تغییر تاکتیک می داد و خلاصه هرکاری برای برون رفت از بن بست شکست انجام می داد و خوشبختانه در این راه موفق هم شد. کلود پوئل مانند مهندس تازه کار یا غیرمشهوری است که می خواهد خود را در کارش مطرح کند و در این راه مبارزه می کند. هر انسان موفقی دارای ویژگی های منحصربفردی است که می تواند در شرایطی با شخصیت خاص دیگری شباهت داشته باشد. مربیان بزرگ دارای کاراکترهای متفاوتی هستند و از دید هواداران و کارشناسان افرادی ویژه تلقی می شوند. بنابراین می توانیم هر مربی را با شخصیت خاصی که در ذهن داریم مقایسه کنیم و در نتیجه شباهت هایی را مشاهده می کنیم که گاه حیرت انگیز است. شباهت ها، تخیل، واقعیت اکنون کمی با استفاده از تخیل و واقعیت می توان کاراکترهرمربی را حدس زد. چند مربی بزرگ را نویسنده این یادداشت تشبیه می کند و بقیه را به ذوق شما خواننده گرامی می سپارد:
سرآلکس فرگوسن (منچستریونایتد): پیرمرد اسکاتلندی مرا به یاد مدیر مدرسه ای می اندازد که به کار خود وارد است. با وسواس خاصی بچه ها را انتخاب کرده و در مدرسه تحت تعلیم قرار می دهد و انتظار دارد تا دانش آموزانش علاوه بر خوب درس خواندن، نظم عالی هم داشته باشند. هرکس از قوانین مدرسه پیروی نکند به بدترین شکل ممکن تنبیه خواهد شد. مدرسه فرگی نمونه است.
آرسن ونگر (آرسنال): لقب پرفسور برازنده مرد 60 ساله فرانسوی است. درست مانند یک معلم دلسوز، استعدادها را یافته و آموزش های لازم را به آنها می دهد. کلا چون با جوانان است هیچ وقت پیر نخواهد شد. ونگر استادی است که در هنگام امتحان دادن شاگردانش دچار تشویش می شود و نگرانی از چهره اش پیداست.
فابیو کاپلو (تیم ملی انگلستان): گاهی دیدن دن فابیو آدم را به یاد موسولینی رهبرفاشیست ایتالیا می اندازد. کاملا دیکتاتورمابانه بازیکنان از وی حساب می برند. کسی جرات مخالفت با او را ندارد و درصورت تمرد از دستورهای فرمانده، بایکوت شدن در انتظار بازیکن است حتی اگر دیوید بکهام باشی. رهبرجنگجوی ایتالیایی به هرجا که پای می گذارد ظفر و پیروزی به ارمغان می آورد.
کارلو آنچلوتی (چلسی): کارلتو مانند یک متخصص بازکردن گاوصندوق است. هرکجا نیاز به بازکردن قفل یا گره ای کور است به وی مراجعه می کنند و او عملیات پیچیده قهرمان کردن تیم را به عهده می گیرد. همیشه در زمان کار آدامس می جود.
مارچلو لیپی (تیم ملی ایتالیا): چندی پیش فیلمی از تمرین تیم ملی ایتالیا دیدم که با دوربین مخفی گرفته شده بود. پدرخوانده لقبی است که برازنده لیپی است، بویژه وقتی که سیگاربرگ معروفش را با لذت پک می زند. در آن فیلم پدرخوانده و معاونینش مشغول تمرین و آموزش خطاگرفتن از حریف بودند! صحنه های جالبی بود و شما را به یاد مافیا و اعضایش می انداخت.
پپ گواردیولا (بارسلونا): مثل جوان تازه کاریست که در اولین حضور در محیط کارش، بسیار موفق ظاهر شده است. شاید نابغه جوان بیشتر به شخصیت گواردیولا نزدیک باشد.
مانوئل پیگرینی (رئال مادرید): کارمند ساده ای که به ناگاه مدیرعامل یک شرکت بزرگ بین المللی می شود. بازیکنانی که زیر دست پیگرینی هستند گاه از نظر پرستیژ و شهرت بسیار بالاتر از مربی خود هستند. آیا این کارمند معمولی از پس مدیریت این شرکت برمی آید؟
لوییس فن خال (بایرن مونیخ): یک پزشک جراح که اکنون ریاست یک بیمارستان را بعهده دارد. پرسنل بیمارستان حق مخالفت با وی را ندارند و درصورت اعتراض باید بدنبال تغییر محل کار باشند حتی اگر ریوالدو (بارسا) بوده باشند.
یواخیم لو (تیم ملی آلمان): یک مدیر جدی و خوش تیپ. متخصص نجات دادن شرکت های روبه ورشکستگی. قبلا معاونت را بعهده داشت و پس از کناره گیری رئیس سابق (کلینزمن)، به صندلی مدیریت رسید. دیه گو
مارداونا (تیم ملی آرژانتین): هنرپیشه شکست خورده ای که نان شهرت و معروفیت گذشته اش را می خورد. چون همه دوستش دارند کمکش می کنند اما دیگر آن هنرمند قدیمی نیست. بخاطر سختی هایی که کشیده زود از کوره در می رود ولی بازهم دیگران اخلاق بدش را تحمل می کنند.
خواننده گرامی، بسیاری دیگر از مربیان در دنیای فوتبال هستند که می توان کاراکترهای مثبت و منفی از ایشان ساخت. تشبیه آنها را برمبنای واقعیت و مجاز به شما واگذار می کنم. هم اکنون باقدرت تخیل و سلیقه خود می توانید بگویید: مربی تیم شما شبیه چه کسی است؟
امیرمنصور رنجبرنیا
2009/10/24
باشگاه بارسا امیدوار است چند ستاره دیگر این تیم هم راه پویول را بروند و قرارداد خود را تمدید کنند...
کاپیتان بارسا با تمدید قرارداد خود،تا پایان زندگی حرفه ای در این تیم خواهد ماند. بگریستین مدیر ورزشی بارسا از توافق حاصل شده با کاپیتان پویول خوشحال است. «ما به کارلوس دو انتخاب دادیم.یکی قرارداد یک ساله و دیگری قرارداد سه ساله.او کاپیتان تیم ماست و یکی از بهترین بازیکنانی که در نیوکمپ حاضر است.» «امیدواریم تمدید قرارداد پویول باعث شود اینیستا و مارکز و توره هم هرچه سریعتر با باشگاه به توافق برسند.» «در مورد مارکز امیدوارم روند کار سریعتر هم طی شود.» باشگاه بارسلونا هم اکنون در حال مذاکره با چند بازیکن شاخص خود برای تمیدد قراردادشان است.
2009/10/24
تاکنون بیش از 5 هزار نفر در این نظرخواهی شرکت کرده اند. نظرخواهی فعلا ادامه دارد و به زودی در قسمت بالای سایت قرار خواهد گرفت.
سایت گل - نظر خواهی سایت گل ، درباره محبوبترین تیمهای ایران ادامه دارد و همانطور که پیش بینی می شد ، تراکتورسازی تبریز همچنان در صدر علاقه مندی هاست. با این وصف اتفاق غیرقابل پیش بینی ، صعود نساجی در این رده بندی است. این تیم مازندرانی که در لیگ دسته اول بازی می کند در نظر سنجی فعلا در پله دوم و بالاتر از استقلال و پرسپولیس قرار دارد.
2009/10/24
mf.designing
24-10-2009, 12:09
در نظر سنجی قبلی تراکتور با 40% کل رای ها اول شد ...
او گفته مسی نباید تا این حد مورد انتقاد باشد...
سایت گل – سیدو کیتا هافبک بارسلونا به انتقاداتی که از لیونل مسی، همتیمیاش میشود پاسخ داده و گفته این بازیکن جوان آرژانتینی نمیتواند به تنهایی همه کار انجام دهد. او به دلیل نمایشهایش در تیم ملی آرژانتین مورد انتقاد قرار گرفت و در بازی مقابل والنسیا و روبین کازان در هفته گذشته هم نمایش خوبی نداشت. کیتا میگوید: «مسی روحیه بسیار خوبی دارد. هرگز پسری 22 ساله را ندیدهام که این قدر مسئولیت بپذیرد. او بسیار قدرتمند است و طبیعی است اگر یک روز بد بازی کند. او نمیتواند یکتنه نتیجه را عوض کند. او نیاز به تیم دارد و ما نیاز به او.» ملیپوش اهل مالی درباره شکست مقابل قهرمان روسیه هم گفت: «وقتی حریفان مقابل ما به میدان میروند انگار که دارند در جام جهانی بازی میکنند.
2009/10/24
دو رقیب سرسخت در تابستان رقابتی دیگر خواهند داشت...
سایت گل – بارسلونا بار دیگر به خرید فرانک ریبری هافبک بایرن مونیخ علاقمند شده است و این در حالی است که رئال مادرید بر این باور است که این بازیکن سرانجام به سانتیاگو برنابئو خواهد رفت.
هر دو تیم در تابستان گذشته خواهان ریبری بودند و حتی گفته شد رئال با بایرن بر سر انتقال او در سال 2010 به توافق رسیده است. با این حال پپ گواردیولا میخواهد بازیساز سابق مارسی را به نوکمپ ببرد و تلاش خواهد کرد پیشنهاد بهتری نسبت به رئال مادرید برای خرید این بازیکن 26 ساله ارائه دهد.
گواردیولا در پایان فصل تیری آنری را از دست خواهد داد چرا که او به لیگ آمریکا خواهد رفت و از حالا به دنبال یافتن جانشینی برای این مهاجم چپ تیمش است تا او را در خط حمله سهنفره بگمارد.
بارسا همچنین داوید سیلوا و خوان ماتا از والنسیا را هم در نظر دارد اما به نظر میرسد خرید ریبری در صدر اولویتهایشان قرار داشته باشد.
2009/10/26
آدریانو گالیانی مدیر اجرایی آث میلان امشب در مصاحبه با تلویزیون اسکای ایتالیا خبر از پیوستن بکهام به شیاطین سرخ و سیاه داد ...
سایت گل – دیوید بکهام اکنون امید بسیار زیادی دارد تا در جام جهانی 2010 تیم ملی انگلستان را همراهی کند. آدریانو گالیانی طی گفتگویی با شبکه اسکای ایتالیا اعلام کرد: "صد درصد انجام شد. فقط امضاهای قرارداد مانده و توافقنامه مورد قبول دوطرف قرار گرفته است. هافبک 34 ساله لس آنجلس گالاکسی که فصل پیش بصورت قرضی در میلان حضور داشت باردیگر خود را درجمع شیاطین سرخ و سیاه خواهد دید. قرارداد قبلی سه ماهه بود که از ژانویه شروع می شد و تا پایان فصل گذشته ادامه یافت.
بکهام در سری آ موفق ظاهر شد و همین امر باعث شد تا میلانی ها برای استخدام مجدد او اقدام به مذاکره با تیم امریکایی کنند. هافبک سابق منچستریونایتد و رئال مادرید چندی پیش در روز 15 اکتبر و درآستانه بازی تیم ملی انگلستان و بیلوروس که منجر به پیروزی سه بر صفر سه شیرها شد، اعلام کرده بود: "قرارداد 95% بسته شده است. نمی دانم چرا زودتر انجام نمی شود. من همیشه می خواستم تا به میلان برگردم". قرارداد اخیر بکهام قرضی خواهد بود و از ژانویه آینده آغاز خواهد شد
2009/10/27
هيچ کس براي رئال زيدان نميشود.
سايت گل - چند وقتي است كه نگاه فوتبال جهان به اسپانيا دوخته شده. در تابستان امسال با آمدن فلورنتينو پرس به رئال و ولخرجيهاي اين تيم سفيدپوشان مادريدي در مركز توجهات قرار گرفتند. رئال اين فصل با آمدن پرس بار ديگر كهكشاني شده است. در فصل 2000-2001 ايكر کاسياس 19 ساله در شرايطي جايگاه خودش در تركيب اصلي رئال را تثبيت كرد كه اين تيم از مجموعهاي از بهترين بازيكنان جهان بهرهميبرد و بهراستي لقب كهكشانيها برازنده آنها بود.
دروازهبان رئال با به ياد آوردن آن دوران ميگويد: «دوراني استثنايي بود. زماني كه در رختكن خودم را در كنار آن همه ستاره جهاني ميديدم شوكه ميشدم. 21، 22سالم بود و يكي از جوانترينهاي رئال محسوب ميشدم. رئالي كه زيدان، رونالدو و لوئيس فيگو را در اختيار داشت. آن دوران تجربه استثنايي براي من بيتجربه و جوان بود. من تنها ميتوانستم از آنها فوتبال ياد بگيرم. زيدان در آن زمان قهرمان جهان شده بود. لوئيس فيگو بهرغم محبوبيت فراوانش در بارسلونا با كولهباري از تجربه به ما پيوسته بود. رئال ديويد بكامي را داشت كه تمامي دنيا ميشناختنش. اين بازيكنان هر چند ستاره بودند اما بازي كردن در كنار آنها به من نشان داد آنها با وجود استعدادشان در فوتبال انسانهايي معمولي هستند. آنها به من ياد دادند يك بازيكن هر چقدر هم توانا باشد اگر تلاش نكند به هيچجا نخواهد رسيد. اين بزرگترين درسي است که در آن دوران آموختم.»
طلوع دوران جديد كهكشانيها اكنون در طلوع دوران جديد كهكشانيها در رئال و با پيوستن ستارگاني چون كاكا، رونالدو، بن زما و ژابي آلونسو به اين تيم كاسياس 28 ساله با كارنامه متشكل از چهار عنوان قهرماني در لاليگا، دو عنوان قهرماني در ليگ قهرمانان و يك قهرماني در رقابتهاي قهرماني در اروپا يك الگوي بينظير براي تازه واردان به سانتياگوبرنابئو محسوب ميشود. او كه در غياب رائول باتجربه بازوبند كاپيتاني قويهاي مادريد را بر بازو ميبندد براي موج جديد كهكشانيهاي رئال يك راهنما محسوب ميشود. كاسياس در اينباره ميگويد: «نقشي به من سپرده شده كه اكنون موقع انجام دادن آن است. من، رائول و گوتي بيش از 10 سال است كه در اينجا حضور داريم وقت آن است كه درسهايي را كه از فرناندو هيرو، مانوئل سانچس و فرناندو ردوندو فرا گرفتهايم را به بازيكنان تازه وارد انتقال دهيم.»
يكي از خصوصيات بارز كاسياس فروتنياش است او درباره موضوع كاپيتانياش در سطح ملي و باشگاهي با فروتني ميگويد: «نميدانم شايسته بستن بازوبند كاپيتاني هستم يا نه. اصولا بازوبند كاپيتاني به باتجربهترين بازيكن تيم ميرسد در مورد من هم همين مساله صادق است.» اما به اعتقاد لوئيس آراگونس، مربي سابق تيم ملي اسپانيا هيچ كس به اندازه كاسياس شايستگي بستن بازوبند كاپيتاني تيم ملي اين كشور را ندارد. او ميگويد: «كاسياس يك كاپيتان كامل است. او از 10 در تمامي جنبهها نمره 10 ميگيرد. او يك پديده است.» دروازهبان رئال بسيار هم خوش اخلاق است و شايد اين مساله از او كاپيتاني دوست داشتني ساخته است. او ميگويد: «اين وظيفه من است كه كاري كنم كه تازهوارداني چون بنزما در اين تيم احساس راحتي كنند و خود را بخشي از تيم بدانند. در اينجا بزرگي نام و شهرت هيچ اهميتي ندارد همه بايد در قالب يك گروه براي موفقيت رئال تلاش كنند.»
در تابستان امسال كاكا، ستاره بيبديل برزيلي با رد كردن پيشنهاد وسوسهانگيز منچسترسيتي به رئال پيوست و همين مساله باعث شده كاسياس احترام خاصي براي بازيكن سابق ميلان قائل شود. او ميگويد: «كاكا به يك باشگاه بزرگ پيوسته. او يك تصميم حرفهاي درست براي آيندهاش گرفت. كاكا اكنون اين فرصت را دارد در كنار بزرگترين بازيكنان دنيا در عرصه فوتبال بدرخشد. من شنيدهام او را با زيدان مقايسه ميكنند اما اينجور مقايسهها اصلا منصفانه و درست نيست. زيدان بزرگترين بازيكني است كه من ديدهام. او ديگر در رئال تکرار نخواهد شد. البته من هرگز در كنار مارادونا بازي نكردهام يا هرگز بازي دياستفانو را با چشمهاي خود نديدهام. همه آنها در دوران خود بازيكنان بزرگي بودهاند. درست مثل الان كه ليونل مسي در بارسلونا حرف اول را ميزند. چه كسي ميداند شايد كاكا هم در رئال مادريد كارهاي بزرگي كرد تا براي هميشه از او بهعنوان يكي از بهترينهاي اين تيم نام ببرند.البته ما اكنون كريستيانو رونالدو راهم در اختيار داريم. او هم بازيكن بزرگي است اما خصوصياتش با كاكا كاملا متفاوت بوده.سرعت او حقيقتا مثال زدني است. رونالدو در عين حال در آن سرعت بالايش كيفيت بازياش هيچ تغييري نميكند.»
کنترل انتظارات كاسياس معتقد است رئال با اين همه ستاره بايد به بهترين شكل انتظاراتي كه از اين تيم ميرود را كنترل كرده و با حفظ خونسردي و آرامش به كارش در اين فصل ادامه دهد. او ميگويد: «همه فقط به تعداد ستارگان رئال نگاه ميکنند اما به اين مساله فکر نميکنند که تعادل برقرار کردن در اين تيم پرستاره کار بسيار دشواري است. طرفداران و رسانههاي محلي انتظارات فراواني از ما دارند. اما بسياري از بازيکنان ستاره و تازهوارد ما براي خو گرفتن به ليگ، مربي و باشگاه جديد به زمان نياز دارند. براي مثال رونالدو به زندگي در منچستر کاملا خو گرفته بود اما در اينجا با دنيايي کاملا متفاوت روبهرو شد. هرچه زمان ميگذرد او در اينجا خوشحالتر بهنظر ميرسد. کريس در حال حاضر به خانوادهاش در پرتغال نزديک تر است. او کمکم جايگاهش در اين تيم را پيدا خواهد کرد.
سوالي که در اين ميان مطرح ميشود اين است که آيا موفقيتهاي اخير بارسلونا و بازيهاي خوب اين تيم فشار مضاعفي به کهکشانيهاي رئال وارد نميکند؟ کاسياس در پاسخ به اين سوال گفت: «اگر حقيقت را بخواهيد ديدن بارسلونايي که رقيب ابدي ما محسوب ميشود در شرايطي که توانستند سه عنوان قهرماني را کسب کنند براي ما بسيار آزاردهنده بود.البته فصل گذشته ديگر گذشته و شايد موفقيتهاي آنها انگيزههاي ما را براي کسب موفقيت بيشتر کند.» بسياري از کارشناسان ژابي آلونسو را يکي از تاثيرگذارترين خريدهاي تابستاني رئال ميدانند. کاسياس در اينباره ميگويد: «ژابي با آمدنش به اينجا پختگي و تجربه را با خود به اينجا آورد. او بهخوبي ميتواند ميانه ميدان رئال را کنترل کند. رئال براي به خدمت گرفتن ژابي تلاش فراواني کرد و او هم اکنون از حضور در اينجا خوشحال است.» کاسياس در پايان حرفهايش گفت: «بزرگترين هدف من و همه بازيکنان رئال حضور در فينال ليگ قهرمانان در سانتياگوبرنابئو و بلند کردن جام قهرماني است. ما ميخواهيم در کنار همه طرفدارانمان در اينجا جشن قهرماني بگيريم.»
مينا شرفي
2009/10/27
مربی تیم ملی صربستان به سه تیم سابقش پرداخته است...
سایت گل – رادومیر آنتیچ یکی از دو فردی است که تاکنون در تاریخ مربیگری بارسلونا و رئال مادرید را به عهده داشته است. انریکه فرناندس نیز در دهههای 40 و 50 مربی این دو تیم بود و موفقیتهای بسیار بیشتری نسبت به آنتیچ کسب کرد. این مربی صربستانی همچنین مربی اتلتیکو مادرید نیز بوده است.
او میگوید: «اتلتیکو پس از پیشفصل عالی در بازیهای ابتدایی بد نتیجه گرفت. آنها پس از باخت مقابل مالاگا گفتند بازیکنانشان غایب بودهاند اما به هر حال ریس، خورادو و کلبر سانتانا پس از طی کردن دوران قرضی خود به این تیم بازگشته بودند.. اتلتیکو زیاد گل میخورد و در جزئیات بسیاری ضعف دارد.»
آنتیچ درباره رئال مادرید هم نظر داده است: «خریدها انتظارات را بسیار بالا برد و توضیحی برای این که چرا آنها این قدر ضعف دارند وجود ندارد. قاطعیت و قدرت در فوتبال رئال مادرید دیده نمیشود. آنها نمیدانند چطور و کجا بازی کنند. رئال بدشانس بود که نتوانست تیم بیتحرک میلان را شکست دهد، اما باید در نظر داشت که بازیکنان و طرفداران درک دوطرفه خوبی ندارند و تیم تزلزل دارد.»
آنتیچ در نهایت از تیم پپ گواردیولا ستایش کرد: «در تورنمنت کانیاس در مادرید حضور داشتم. در این مسابقات تیمهای جوانان حضور داشتند و رئال و بارسا هم بودند. بارسا فوقالعاده بود، نه تنها به دلیل فوتبالی که ارائه میدهد بلکه به دلیل فرهنگ ورزشی عالیاش. بارسلونا سبکی ویژه دارد که میتواند تنها رو به جلو برود.»
2009/10/27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 710474156_383443994.jpg&size=article_medium
باشگاه فوتبال بارسلونا بيشترين سهم از جوايز ليگ حرفهاي فوتبال اسپانيا (LFP) به بازيكنان منتخب رقابتهاي فصل ۲۰۰۸/۰۹اين كشور را به خود اختصاص داد.
در اين مراسم كه دوشنبه شب در مادريد برگزار شد، تمامي جوايز لاليگا به جز دو جايزه به بازيكنان بارسلونا رسيد و از پپ گوآرديولا سرمربي اين تيم نيز قدرداني به عمل آمد.
بر همين اساس، ايكر كاسياس دروازه بان رئال مادريد به عنوان بهترين دروازه بان انتخاب شد و خوآن والرون هافبك كهنه كار ديپورتيوو لاكرونا جايزه بازي جوانمردانه را دريافت كرد.
فهرست جوايز برترين بازيكنان ليگ حرفهاي فوتبال اسپانيا به شرح زير است:
بهترين بازيكن: ليونل مسي از بارسلونا
بهترين مربي: پپ گوآرديولا از بارسلونا
بهترين دروازه بان: ايكر كاسياس از رئال مادريد
بهترين مدافع: دانيل آلوز از بارسلونا
بهترين هافبك: ژاوي از بارسلونا
بهترين هافبك تهاجمي: آندرس اينيستا از بارسلونا
بهترين مهاجم: ليونل مسي از بارسلونا
بهترين بازيكن نفوذي: سرگي بوسكه از بارسلونا
بازي جوانمردانه: خوآن كارلوس والرون از ديپورتيوو لاكرونا
1388/ 8/ 5
سایت گل – کریستیانو رونالدو ادعا کرده اگر فرصت خرید بازیکنی از بارسلونا را داشت هیچ کدام از ستارگان این تیم را نمیخرید. مادرید در تابستان حدود 250 میلیون یورو خرج بازیکنان جدید کرد و انتظار میرود برای قهرمانی مبارزه کند.
رونالدو میگوید تیمش بازیکنان لازم برای قهرمانی را دارد: «از بارسا به هیچ وجه نمیترسم و مطمئنم تلاش خواهیم کرد آنها را شکست دهیم. تیم ما عالی است و اگر حتی میتوانستم بازیکنی از بارسلونا را بخرم هیچ کدام را به رئال نمی آوردم.»
رونالدو دچار مصدومیت مچ پاست و امیدوار است در بازی هفته بعد لیگ قهرمانان مقابل میلان حاضر باشد: «در حال حاضر بسیار بهتر هستم. باید مراقب مصدومیتم باشم تا عود نکند. امنیدوارم به زودی بازی کنم.
2009/10/28
پی نوشت: البته خبر مربوط به قبل شکست اخیر رئال هست.
ستاره دهه 90 بارسا،همچنان هوادار این تیم است...
گل-ریوالدو بازیکن اوااخر دهه 90 بارسلونا که با بازگشت فن خال به نیوکمپ،از این تیم جدا شدفاز علاقه زیاد خود به بارسا صحبت کرده است. ریوالدو در گفت و گو با اسپورت اعلام کرده هر وقت بتواند بازیهای بارسا را تماشا میکند چون هنوز هودار این تیم است. ریوالدو 37 ساله از سال 97 تا 2002 عضو بارسا بود و هنوز خود را از این خانواده میداند. ریوالدو که اکنون عضو بنیادکار ازبکستان استفاز گواردیولا هم تمجید کرده و معتقد است تیم او هنوز با فلسفه خاص بارسا بازی میکند. »گواردیولا عالی کار کرده نه فقط به خاطر نتایج و موفقیت هائی که کسب کرده،بلکه به دلیل استیل خاص بازی بارسا.» ریوالدو همچنین سبک بازی بارسلونا را یک الگوی جانی توصیف کرده است.
2009/10/28
منچستر در خط حمله همچنان با کمبود کمی و کیفی مواجه است و این بار فرگوسن خواهان جذب ستاره والنسیا شده است...
سایت گل-چند روزنامه انگلیسی خبر از تلاش منچستریونایتد برای جذب داوید ویا داده اند. داوید ویا در تابستان مورد توجه رئال و بارسا قرار داشت و چلسی و من یونایتد هم برای خرید او تلاش کردند. این بار از اسپاینا خبر میرسد که باشگاه والنسیا راضی به فروش داوید ویا و سیلوا دو ستاره خود است و همین موضوع باعث شده منچستریونایتد برای جذب آ«ها اقدام کند. طبق اعلام سایت باشگاه یونایتد،این باشگاه پیشنهاد 50 میلیون یوروئی برای جذب این دو ستاره داده تا جای خالی رونالدو پر شود.
2009/10/28
پی نوشت: ظاهرا بارسا و رئال قبلا پیشنهاد 42 میلیون یوروئی داده بودن. اما والنسیا اون موقع راضی به فروش نبود و 70 میلیون (؟!) می خواست.
MoJtaBa.R
28-10-2009, 21:54
ایول به ریوالدو : عشقولیه من بیده
انتشار فراخوان روزنامه پيروزي براي حضور پرسپوليسيها در اين نظرسنجي قرمزها ناگهان عدد خود را از 12درصد به 36درصد افزايش دادند.
سايت گل ـ با گذشت دو هفته از آغاز نظرخواهي سايت گل درمورد محبوبترين تيم فوتبال ايران، كاربران پرسپوليسي سايت گل با حضور چشمگير در نظرخواهي، فاصله خود را با تراكتورسازي كاهش داده و يكهتازي اين تيم را تحت تأثير قرار دادند.
البته تراكتورسازي و طرفدارانش همچنان با جلب حدود نيمي از آرا(68/49 درصد) در صدر اين نظرخواهي قرار گرفتهاند. به صورت كلي طرفداران تراكتور نقش مهمي نه از خوانندگان سايت گل را تشكيل ميدهند. با توجه به شور حال خاصي كه دارند پيشتازي تراكتور در اين جدول قابل پيش بيني بود اما نكته مهم اين است كه با انتشار فراخوان روزنامه پيروزي براي حضور پرسپوليسيها در اين نظرسنجي قرمزها ناگهان عدد خود را از 12درصد به 36درصد افزايش دادند و آنها در پله دوم اين نظرسنجي قرار گرفتند.
بعد نساجي در پله سوم است و تيم سپاهان چهارم است.
نكته بسيار مهم حضور ضعيف استقلاليها در اين نظرخواهي است. 2 درصد آرا را به خود اختصاص دادند.
ملوان، ابومسلم، نفت، شاهين بوشهر و ساير در ردههاي بعدي هستند. تعداد افراد حاضر در اين نظرسنجي به 10 هزار نزديك شده و شما هم هنوز اگر مشتري اين نظرسنجي نيستيد ميتوانيد در آن شركت كنيد.
نظرسنجي سايت گل فعلاً ادامه دارد.
2009/10/29
تراختور پیشتازه ه ه ه ه ه ه...
نساجی مازندران 4 برابر استقلال رای آورده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرانترین مدافع تاریخ بریتانیا در خطر از دست دادن جایگاهش قرار دارد...
سایت گل – چندی است ریو فردیناند مدافع مستحکم منچستریونایتد پراشتباه و ناآماده ظاهر می شود. به گزارش خبرگزاری ها سرآلکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ هشداری جدی به گرانترین مدافع بریتانیا داده است.
وی تلویحا فردیناند را تهدید به نیمکت نشینی کرده و به نظر می رسد ریو در معرض خطر از دست دادن جایگاه ثابت خود در تیم است. هم اکنون فردیناند با مشکل از دست دادن پست خود در دفاع مرکزی تیم ملی انگلستان نیز است زیرا فابیو کاپلو هم از اشتباهات عجیب وی در بازی های ملی اظهار نگرانی کرده است.
شاید بدترین موقع برای افت این بازیکن ممتاز همین زمان است که منچستریونایتد وارد فاز تازه ای از رقابت با تیم های بزرگ لیگ برتر شده و تیم ملی انگلیس نیز می خواهد در تابستان آینده باقدرت تمام در جام جهانی 2010 شرکت کند. ریوفردیناند از فصل گذشته که بدلیل مصدومیت کمر مدت زیادی از میادین دور بود دچار نوسان شدیدی در بازی خود شده و در فصل جاری نیز درصد اشتباهات وی بیشتر از گذشته شده تا جاییکه ممکن است اعتبار خود را از دست بدهد.
آخرین و بدترین اشتباه او روی دو گل خورده شیاطین سرخ در برابر لیورپول بود بویژه روی گل اول که توسط فرناندو تورس به ثمر رسید.
2009/10/29
مادریدیها دارند گزینههای پیش رو را بررسی میکنند...
سایت گل – اگر رئال مادرید تصمیم بگیرد مانوئل پلگرینی را اخراج کند باید باقی قرارداد او را بپردازد که معادل 11 میلیون یورو میشود. این در حالی است که آنها همین سه ماه پیش برای جدایی پلگرینی از ویارئال به این باشگاه 4 میلیون یورو غرامت پرداختند تا این مربی اهل شیلی را به خدمت بگیرند.
پلگرینی در این فصل مورد انتقادات بسیار شدیدی قرار گرفته است. آنها در پنج بازی گذشته خود سه شکست را تجربه کردهاند. پس از باخت شگفتانگیز به آلکورکون در جام حذفی، مقامات مادرید یک جلسه بحران تشکیل دادهاند تا گزینههای موجود را بررسی کنند. به نظر نمیرسد شکست در بازی پیش رو مقابل ختافه باعث اخراج پلگرینی شود، اما باخت هفته بعد مقابل میلان میتواند منجر به برکناری او گردد. فلورنتینو پرس رییس باشگاه از رفتار بازیکنان ناراضی است، و پلگرینی را مسئول این موضوع میداند. اگر رئال در خانه میلان ببازد کارش در لیگ قهرمانان بسیار دشوار خواهد شد، به ویژه آن که تنها دو بازی دیگر در مرحله گروهی خواهد ماند. این شکست میتواند تبعات مالی نابودکنندهای برای فصل آینده رئال به همراه داشته باشد.
2009/10/29
elyartab
29-10-2009, 23:37
آره ديگه . نظرسنجي اي كه قرار بود حداكثر تا يه هفته انجام بشه نميدونيم چرا از چندين هفته هم گذشته!
نظرسنجي سايت گل شبهات زيادي دارد
1-نظر سنجي ابتدا به صورت متني انجام شد كه در آنجا تراكتور راي اول بود اما در آنجا دشواري در شمردن آرا را بهانه كردند و نظرسنجي مجدد گذاشتند. در حالي كه هرچند ساعت يكبار هواداران تراكتور نطرات را ميشمردند و آرا را منتشر ميكردند.
2- زماني كه تراكتور با 74% پيش بود بدون هيچ توضيحي نظر سنجي براي چند روز از سايت حذف شد.
3- بعد از برقراري مجدد شاهد آن بوديم كه آمار پرسپوليس به طرز مشكوكي در حال افزايش و آمار تراكتور در حال كاهش است كه در طي چند هفته اين صعود ناگهاني آرا سابقه نداشت تا جايي كه پرسپوليس در عرض 4 روز از 12% به نزديك 40% رسيده است!
4- تعداد ارا در نظرسنجي محفوظ نيست و فقط به بيان درصد اكتفا شده است
5-براي نظرسنجي نياز به ثبت نام در سايت هست پس اين يك نظر سنجي عمومي نميتواند باشد و صرفا مختص كاربران سايت گل هست.
6-كاملا واضح است كه يكي از اهداف اين نظرسنجي افزايش تعداد كاربران ثبت نام كرده در سايت گل است كه اين يك سو استفاده از راي دهندگان ميتواند باشد.
7-مسولان سايت در ابتدا مدت نظرسنجي را يك هفته اعلام كرده بودند اما نمي دانيم چرا الان چند هفته اي هست در وقت اضافه هستيم!
8- آمار سايت با واقعيات هيچ منطبق نيست. به عنوان مثال تيمي مثل نساجي كه خيلي ها اسمشو هم نشنيده اند در اين نظرسنجي 5 برابر استقلال راي آورده!!
9- با توجه به اينكه سايت پارس فوتبال حدود يك ماه قبل نظر سنجي برگزار كرده و ثبات در شيوه نظرسنجي و انطباق با واقعيت در نتايج آن مشهود است و با توجه به شبهات و ايرادات بيشمار نظر سنجي سايت گل و تفاوت نتايج آن با واقعيات و ساير نظرسنجي ها، به شيوه و نتايج اين نظر سنجي اشكالات فراواني وارد بوده واعتبار لازم را ندارد.
ali racer
30-10-2009, 00:44
من نمیدونم چرا این مسئولین ریال تو بعضی از موارد(مثل انتخاب مربی) اینقدر با عجله تصمیم میگیرند ؟
اگه منچستر اکثر اوقات تو اوجه
یکی از دلایلش فیکس بودن فرگوسنه !
Mr.Vahid
30-10-2009, 00:57
کل ریالیا یک ریال نمی ارزن!!!:27::27:
حرفهای ژان کلود بلان باعث جنجال شده است...
سایت گل – یک شکایت رسمی از ژان کلود بلان، رییس باشگاه یوونتوس به کمیته ملی المپیک رسیده است. بلان روز سهشنبه گفته بود: «از فصل بعد سومین ستاره روی پیراهن ما نقش خواهد بست چون ما 29 اسکودتو داریم و این را در تمام اسناد خود آوردهایم، هر چند که در پاورقی آن صفحه نوشته شده چرا دو جام از ما گرفته شده است.»با هر ده قهرمانی اسکودتو یک ستاره روی پیراهن تیمها نقش میبندد و یوونتوس چون دو قهرمانیاش را به دلیل کالچوپولی از دست داده، حالا 27 قهرمانی در کارنامه خود میبیند.این حرفهای بلان مخالف با قوانین ورزش ایتالیا است. اتهام بلان حرفهایی عمومی است که باعث تخریب افراد، شرکتها و سازمانهای تحت نظارت کمیته ملی المپیک، فدراسیون فوتبال ایتالیا، یوفا و فیفا میشود.
2009/10/30
Kianoosh
30-10-2009, 06:56
خب پس قطعا تقلب شده است!
?where is my vote
:دی :دی
آره ديگه . نظرسنجي اي كه قرار بود حداكثر تا يه هفته انجام بشه نميدونيم چرا از چندين هفته هم گذشته!
Tractor Fans
سرمربی یونایتد از برگزاری بازی انگلیس-برزیل آن هم در قطر به شدت انتقاد کرده...
سایت گل-انگلیس و برزیل روز 14 نوامبر بازی دوستانه ای در قطر برگزار میکنند و این موضوع،باعث ناراحتی فرگوسن شده است. «اینجور بازیها کابوس هر مربی ای در لیگ است.بازی با بریل آن هم در کشوری ناشناخته،خوشحال کننده نیست.» «فکر مینکم مربیان دیگر لیگ هم با من موافق باشند.البته همیشه مربیان ملی و باشگاهی اختلافاتی با هم دارند و ما هم سعی کردیم مهره ها را آماده به تیم ملی بدهیم به خصوص وقتی پای مسابقاتی مثل جام جهانی در میان باشد.» فرگوسن یاداوری کرده که یک بار در جام جذفی سال 1988 برایان رابسون را از تیم ملی مصدوم تحویل گرفت و همین اتفاق باعث شکست یونایتد مقابل ارسنال در جام حذفی شد.
2009/10/30
ستاره من سیتی، ونگر را عامل جدائی اش از آرسنال معرفی کرده...
سایت گل-امانوئل آدبایور در گفت و گو یا سی ان ان اعلام کرده آرسن ونگر به او فهمانده که باید آرسنال را ترک کند. «یک مکالمه خوب با مربی داشتم و فهمیدم که او میخواهد من را بفروشد و در صورت ماندن در آرسنال شانسی برای بازی نخواهم داشت.» آدبایور در بازی با تیم سابق خود،پس از گلزنی واکنشی نشان داد که باعث محرومیت چند جلسه ای و جریمه نقدی اش شد. «قبل از بازی در تونل خواستم با همبازیان سابقم دست بدهم اما آ«ها این کار نکردند و این به روحیه اما اسیب زد.در جریان بازی هم هواداران ارسنال به پدر و مادرم فحاشی کردند تا من از کوره در بروم و پس از گلزنی آن واکنش را نشان بدهم.»
2009/10/30
رئالیها قصد اخراج مربی اهل شیلی خود را دارند...
سایت گل – گفته میشود فلورنتینو پرس رییس باشگاه رئال مادرید قصد دارد این بار مربی تیمش را خودش، و بدون مشورت با خورخه والدانو انتخاب کند. او میخواهد در صورت اخراج مانوئل پلگرینی، لوییس آراگونس را به رئال بیاورد.
روزنامه الموندو دپورتیوو نوشته پلگرینی دو بازی فرصت خواهد داشت: داربی مادرید با ختافه در روز شنبه و بازی با میلان در سنسیرو در روز سهشنبه. اگر نتایج ضعیف ادامه یابد او اخراج خواهد شد. پرس طرفدار مربی سابق تیم ملی اسپانیا است که پس از یک فصل ناموفق با فنرباغچه در حال حاضر بیکار است. رائول البته با آراگونس مشکل دارد اما پرس اعتقاد دارد مشکلات حل خواهند شد.
در هر حال یک مانع بزرگ بر سر راه این انتقال وجود دارد. قرارداد پلگرینی دو ساله است و او در هر سال 5/5
میلیون یورو دستمزد میگیرد و در صورت اخراج باید دستمزد او کامل پرداخت شود. این پول، دستمزد سالانه کریستیانو رونالدو است. اگر اوضاع خوب پیش نرود، رییس باشگاه باید بین کاهش هزینهها و اخراج مربی شیلیایی تصمیم بگیرد.
2009/10/30
او بینی یک زن را شکسته است...
سایت گل – مارلون کینگ، مهاجم ویگان اتلتیک به دلیل اقدام به حمله به یک زن و آسیب رساندن به بینی او در یک کلوب شبانه به 18 ماه زندان محکوم شد. کینگ در ماه دسامبر قصد تعرض به یک زن را داشت و پس از اعتراض او با او زد و خورد کرد و به بینی این زن مشت کوبید.
او تمام ادعاها را رد کرد و گفت هویتش به اشتباه تشخیص داده شده است، اما هیئت منصفه با آراء 10 به 2 رای به محکومیت کینگ هم در زمینه تعرض و هم در زمینه درگیری فیزیکی داد. به این ترتیب او به 18 ماه حبس محکوم شده است. دیو ولان، رییس هیئت مدیره باشگاه ویگان هم گفت باشگاه مجازات خود را اعمال میکند، تنبیهی که به احتمال فراوان اخراج کینگ خواهد بود. ولان میگوید: «مطمئنم که او شایسته چنین حکمی بود. ما نمیتوانیم بازیکنانی داشته باشیم که به 18 ماه زندان محکوم میشوند. او نمونه بدی برای بازیکنان جوان ما خواهد بود.»
2009/10/30
اسکل خاورمیانه
30-10-2009, 13:45
چه واکنشی نشون داده بود ؟
D r i v e r
30-10-2009, 14:44
چه واکنشی نشون داده بود ؟
همه ی حرفاش دروغه
خیلی مغرور و بیتربیته و بیشعوره(فحش مودبانه تر پیدا نکردم :31:)
وقتی گل زد به سمت تماشاگران آرسنال رفت(بازی برگشت مطمئنا از خجالتش در میان)
در بین بازی هم وقتی ونپرسی به روی زمین بود با لگد محکم به صورتش زد که باعث مصدومیتش شد
کلا هوادار ها ازش خوششون نمیومد
D r i v e r
30-10-2009, 14:47
مهاجم نسبتا خوبی بود ها
D r i v e r
30-10-2009, 14:48
من هرکاری کردم نه تونستم ثبت نام کنم و نه رای بدم
کسی میتونه لینک بده؟؟
ممنون
آخه مگه نمیدونین مسئول سایت گل تهرونیه :31:
سایت گل - در حالی که تا چندی دیگر چهره 32 تیم حاضر در جام جهانی 2010 مشخص می شود، Goal.com 10 اشتباه بزرگ دروازه بان ها در تاریخ جام های جهانی را بررسی می کند...
10) فیلیکس: برزیل4-1 ایتالیا- فینال جام جهانی 1970 اگرچه برزیل 1970، که بسیاری آن را بهترین تیم تاریخ جام جهانی می دانند، ایتالیای خسته و ناتوان را در فینال در هم کوبید اما تا اواسط نیمه دوم، بازی با نتیجه تساوی در جریان بود. پس از اینکه پله در دقیقه 18 بازی، برزیل را پیش انداخت، ایتالیا پیش از پایان نیمه اول روی اشتباهی نابخشودنی از فیلیکس بازی را به تساوی کشید. دروازه بان سلسائو بی دلیل دروازه اش را ترک کرد و دروازه خالی را همچون هدیه ای آسمانی در اختیار روبرتو بونیسنیا قرار داد. فیلیکس خوش شانس بود که گل های جرسون، ژرزینیو و کارلوس آلبرتو از شرمساری بیشتر او جلوگیری کرد.
9) هارالد شوماخر: آلمان غربی2-3 آرژانتین- فینال جام جهانی 1986 بسیاری این دروازه بان جنجالی را با حمله ی وحشیانه اش به پاتریک باتیستون، مدافع فرانسوی، در نیمه نهایی جام جهانی 1982 اسپانیا به یاد می آورند اما این دروازه بان سابق کلن، یکی از بهترین دروازه بانان جهان در اوایل دهه 1980 بود و نقش مهمی در راهیابی آلمان غربی به فینال جام جهانی 1986 داشت.
اما در مسابقه فینال، روز، روز تونی شوماخر نبود. روی یک ضربه ایستگاهی از سمت راست، شوماخر در خروج از دروازه اشتباه کرد و ضربه خوزه لوئیس براون، آرژانتین را پیش انداخت. پس از اینکه آلمانی ها با تلاش بسیار بازی را به تساوی 2-2 کشاندند، روی پاسی از مارادونا، شوماخر آنقدر در خروج از دروازه تعلل کرد که بوروچاگا به راحتی به توپ رسید و گل سوم و پیروزی بخش آرژانتین را به ثمر رساند.
8) پت بونر: جمهوری ایرلند0-2 هلند- جام جهانی 1994، مرحله دوم ایرلندی ها که به همراه ایتالیا، نروژ و مکزیک در گروه مرگ قرار گرفته بودند، به لطف پیروزی در اولین بازی در مقابل ایتالیای آریگو ساکی، توانستند به مرحله بعد صعود کنند. در این مرحله شاگردان جکی چارلتون در شهر ارلاندو در مقابل هلند قرار گرفتند اما دو اشتباه بزرگ موجب شد تا آنها بازی را به نارنجی ها واگذار کنند. اشتباه دوم را پت بونر دروازه ایرلندی ها انجام داد و اجازه داد تا ضربه ویم یونک از فاصله 30 متری از بین دستانش عبور کند و به تور برسد.
7) والدیر پرس: برزیل2-1 شوروی- جام جهانی 1982، مرحله گروهی برزیلی ها جمعی از پراشتباه ترین دروازه بان های تاریخ را در اختیار داشتند که یکی از آنها والدیر پرس بود که در جام جهانی 1982 پیراهن شماره یک سلسائو را به تن می کرد و یک تنه موجب حذف یکی از بهترین تیم های تاریخ جام جهانی شد. در اولین دیدار مرحله گروهی، مردان تله سانتانا درمقابل اتحاد جماهیر شوروی قرار گرفتند و تا دقیقه 20 ، بازی بدون گل دنبال شد. اما یک اشتباه از والدیر پرس شوروی را در نیمه اول پیش انداخت؛ شوت از راه دور آندری بال را پرس سهل انگارانه رها کرد تا توپ وارد دروازه شود. با این وجود، سوکراتس و ادر در 15 دقیقه پایانی بازی دو گل زدند تا برزیل بازی را 2-1 به سود خود خاتمه دهد.
6) نری پمپیدو: آرژانتین0-1 کامرون- جام جهانی 1990، مرحله گروهی جام جهانی 1990 یک کابوس تمام عیار برای شماره یک آرژانتینی ها، نری پمپیدو بود. در اولین بازی جام درمیلان، آرژانتین که مدافع عنوان قهرمانی بود، در مقابل کامرون تازه وارد، شکست تعجب برانگیز 1-0 را تجربه کرد. فرانسوا اومان بیک در محوطه جریمه بالاتر از مدافعان آرژانتین ضربه سر را زد اما کسی فکر نمی کرد که ضربه آرام و بدون زاویه ی او وارد دروازه شود. پمپیدو اجازه داد تا توپ غلت غلتان از زیر بدنش عبور کند تا حماسه شیرهای رام نشدنی آغاز شود. اما اوضاع از این هم بدتر شد و پای پمپیدودر بازی دوم در مقابل شوروی شکست. جانشین او، سرخیو گویکوچه آ، با پنالتی هایی که در مقابل یوگسلاوی و ایتالیا گرفت، به یک قهرمان ملی تبدیل شد.
5) ویلیم شرویف: چکوسلواکی1-3 برزیل- فینال جام جهانی 1962 شرویف که دروازه بان اسلووان براتیسووا بود، تا بازی فینال بازی های بی نقصی ارائه داد اما دو اشتباه بزرگ در مقابل برزیل برای چک ها به قیمت از دست دادن جام تمام شد. در حالی که چکوسلواکی 1-0 پیش افتاده بود، شرویف تیر اول را خالی گذاشت تا آماریلدو بازی را به تساوی بکشاند. سپس، پس از اینکه برزیل 2-1 پیش افتاد، شرویف در تخمین ارتفاع توپ در محوطه جریمه دچار اشتباه شد و واوا گل سوم را وارد دروازه کرد.
4) الیور کان: آلمان0-2 برزیل- فینال جام جهانی 2002 در جام جهانی 2002 کوچکترین تردیدی وجود نداشت که الیور کان بهترین دروازه بان جهان است. او یک سال پیش از آن با پیراهن بایرن مونیخ درخشیده و فاتح لیگ قهرمانان اروپا شده بود و در حالی که آلمان در فینال چندان اوضاع مساعدی نداشت (بالاک به دلیل دو اخطاره شدن، فینال را از دست داده بود)، کان مقهور نشدنی به نظر می رسید. آلمان در فینال در مقابل برزیل قرار گرفت و کان تا دقیقه 67 فوق العاده بود. اما او روی ارسالی از ریوالدو توپ را جلوی پای رونالدو انداخت تا او غول های آمریکای جنوبی را پیش بیندازد. "ال فمنینو" (پدیده) خیلی زود یک گل دیگر نیز به ثمر رساند تا برزیلی جام را بالای سرببرند.
3) دیوید سیمن: انگلیس1-2 برزیل- یک چهارم نهایی جام جهانی 2002 شاید هیچ وقت متوجه نشویم که واقعا قصد رونالدینیو از آن توپ ارسال بود یا ضربه به سمت دروازه، اما با قطعیت می توان گفت که سیمن باید آن توپ را مهار می کرد. یکی از لحظات فراموش نشدنی جام جهانی 2002، در کنار اخراج فرانچسکو توتی توسط بایرون مورنو، ضربه آزاد 40 متری رونالدینیو در یک چهارم نهایی در مقابل انگلیس بود که موجب پیروزی 2-1 برزیل شد.
زمانی که "رونی" ضربه اش را به سمت دروازه زد، سیمن تنها چند گام از دروازه خارج شده بود اما اینکه او نتوانست به موقع واکنش نشان دهد، به دلیل اشتباهی نابخشودنی بود. دروازه بان سابق آرسنال دوران ورزشی کم نظیری داشت اما متاسفانه او را با چند اشتباه بچگانه اش می شناسند؛ از جمله گلی که از نعیم، بازیکن رئال ساراگوسا، در فینال جام جامداران اروپا در سال 95 و از میانه زمین دریافت کرد.
2) رنه هیگیتا: کلمبیا1-2 کامرون- جام جهانی 1990، مرحله دوم اگر بخواهیم دروازه بانان عجیب و غریب جام جهانی را نام ببریم، باید رنه هیگیتا را در صدر قرار دهیم. این دروازه بان کلمبیایی در جام جهانی 1990 به دلیل خروج هایش از دروازه و حرکات خطرناکش، در میان تماشاگران به شهرت رسیده بود. او از دروازه اش خارج می شد، مهاجمان را دریبل می کرد و این کار را بارها و بارها تکرار کرد. در بازی مرحله دوم در مقابل کامرون، سقوط او و کلمبیا رقم خورد. بازی بدون گل دو تیم، وارد وقت های اضافی شده بود که هیگیتا سعی کرد روژه میلای افسانه ای را تقریبا در مرکز زمین دریبل بزند. اما مهاجم 38 ساله کامرونی با یک تکل توپ را ربود و دروازه را باز کرد. کامرون به مرحله بعدی راه یافت، کلمبیا حذف شد و مقصر اصلی رنه هیگیتا بود.
1) باربوسا: برزیل1-2 اروگوئه- فینال جام جهانی 1950 نویسنده معروف برزیلی، نلسون رودریگز، در این مورد می نویسد:" این یک فاجعه بود. شکست در مقابل اروگوئه در فینال جام جهانی 1950 غیر قابل باور بود.
این شکست، هیروشیمای ما بود." برزیلی ها که در خانه شان بازی می کردند، در حالی که بازی های مرحله فینال به صورت گروهی برگزار می شد، در بازی مقابل اروگوئه،تنها به یک تساوی نیاز داشتند. در مقابل، بازیکنان اروگوئه باید حتما به پیروزی می رسیدند؛ آن هم در مقابل برزیلی هایی که خود را برای یک پیروزی آسان در ورزشگاه ماراکانای ریو دو ژانیرو و برگزاری جشن قهرمانی آماده کرده بودند. حتی رسانه های برزیلی در روز بازی فینال پیشاپیش برزیل را به عنوان قهرمان معرفی کردند؛ به طوری که نشریه O Mundo با چاپ عکسی از تیم برزیل، این جمله را به عنوان تیتر یک نوشت:" این ها قهرمانان جهان هستند."
وقتی که فریاکا برزیل را در دقیقه 46 پیش انداخت، به نظر می رسید که همه چیز خوب پیش می رود. اما در اواسط نیمه دوم، اسطوره میلانی ها، خوان اسکیافینو، بازی را به تساوی کشید. حتی با این نتیجه نیز برزیلی ها برای اولین بار قهرمان جهان می شدند اما فاجعه زمانی رقم خورد که اروگوئه در دقیقه 79 گل دوم را به ثمر رساند.
آلسیدس خیخیا روی اشتباه فاجعه بار باربوسا، گل دوم را وارد دروازه برزیل کرد. اروگوئه قهرمان جهان شد و تمام برزیل به دلیل ماراکانازو( فاجعه ماراکانا) عزادار شد. بعضی از هواداران خودکشی کردند و بعضی نیز به اموال عمومی خسارت وارد کردند. باربوسا متهم اصلی بود و پیش از اینکه در سال 2000 در فقر کامل بمیرد، بقیه عمرش را با بدبختی تمام سپری کرد.
ترجمه: بهنام جعفرزاده
2009/10/30
سایت گل - مارتین رائول دروازه بان اروگوئه ای برق شیراز که در تمرین روز چهارشنبه این تیم به شدت دچار مصدومیت از ناحیه لب شده و 12 بخیه روی صورت خود زده بود در بازی روز گذشته برق مقابل کوثر به میدان رفت و در پیروزی تیمش شریک شد.
مارتین البته برای اولین بار در دوران بازیکنی حتی یک کلمه با مدافعان تیم خود حرف نزد و در نهایت سکوت بازی را به دقیقه 90 رساند. برقی ها برای صعود به این گلر سرپنجه نیاز ویژه ای دارند و به همین دلیل اجازه ندادند که او استراحت کند.
2009/10/30
پس از پویول حالا نوبت مدافع مکزیکی است که با بارسا تمدید کند.
سایت گل-رافائل مارکز در حال مذاکره با بارسلوناست تا قرارداد خود را سه فصل دیگر با این تیم تمدید کند. تصمیم قبلی مارکز این بود که فوتبالش را در آمریکا به پایان برساند اما حالا میخواهد تا زمانی که 33 ساله میشود،در نیوکمپ بماند. "من هیچ مشکلی ندارم و سوال خاصی هم وجود ندارد اما در هر دو طرف قرارداد،خواسته ها تقریبا قطعی شده است.» مارکز در یک کنفرانس مطبوعاتی به این نکات اشاره کرده و قرار است به زدوی قرارداد تازه نهائی شود. «من برای این فصل و دو فصل دیگر در بارسا خواهم ماند.من اینجا احساس خوبی دارم.» مارکز اعلام کرده درحال حاضر احساس آمادگی صد در صد میکند و میخواهد با قدرت کارش ادامه دهد.
2009/10/30
او میگوید بازی آخر فصل گذشته نشان میدهد تیمش میتواند برای بلوگرانا دردسرساز شود...
سایت گل – خوانفران، هافبک اوساسونا بر این باور است که تیمش میتواند روز یکشنبه بارسلونا را شکست دهد. بارسا در چهار بازدید اخیر خود از پامپلونا تنها یک بار پیروز شده و خوانفران خبر از روحیه بالای تیمش میدهد: «روشن است که برای برد بازی خواهیم کرد. فردا بازی بزرگ و پیچیدهای خواهیم داشت و بیصبرانه منتظر آن هستیم. ما به دنبال سه امتیاز خواهیم بود چون در خانه بازی میکنیم و بخت زیادی برای برد داریم.»خوانفران ادامه میدهد: «انگیزه بسیار بالایی داریم. بارسلونا بازیکنان بزرگی دارد و روش بازی آنها عالی است و به همین دلیل منتظر بازی با این تیم هستیم. میخواهیم یک شوک وارد کنیم، از بارسلونا امتیازات را بگیریم و در جدول صعود کنیم. احتمال برد ما وجود دارد و برای همین خواهیم جنگید.»هافبک 24 ساله همچنین گفت که تیمش به یاد بازی آخر فصل پیش خواهد بود. در آن بازی بارسلونا در ده دقیقه آخر دو گل زد تا بازی را با نتیجه سه بر دو ببرد و خوانفران میگوید: «سال گذشته نشان دادیم میتوانیم از آنها پیش بیفتیم. به دلیل دو اشتباه باختیم اما ثابت کردیم پیروزی ممکن است. امسال هم تفاوتی ندارد و تلاش خواهیم کرد از کنارههای میدان به سمت دروازه آنها حمله ببریم. بارسلونا از زمین ما راضی نیست و ما هم در سطح بالایی هستیم، پس پیروزی ممکن است
2009/10/30
ali ir
17:57 2009/10/30
ایشون یادشون رفته بارسا با تیم سومش تو بازی برگشت جلوی اوساسونا اومد وگرنه حالا باید دسته دو بازی می کردن ایشالا 6 تا بارسا می زنه
کاپیتان آرسنال به نمایش جذاب اهمیت میدهد...
سایت گل – سسک فابرگاس میگوید آرسنال میتواند با نمایش جذاب و شناور خود به قهرمانی دست یابد. آرسن ونگر بارها گفته تیمش باید جذاب بازی کند و توپچیها به همین دلیل طرفداران بسیاری جذب کردهاند، با این حال آنها از سال 2005 تاکنون جام بزرگی به دست نیاوردهاند.باشگاه لندنی فصل پیش با فاصله بسیاری با صدر جدول در رتبه چهارم قرار گرفت. فابرگاس میگوید آرسنال میتواند با سبک بازی فعلیاش به قهرمانی برسد: «میدانم که قادر به فتح جام هستیم. برخی میگویند باید سبک بازی خود را تغییر دهیم تا قهرمان شویم ولی من مطلقا این حرف را نمیپذیرم. قهرمانی مهم است اما سبک بازی شما هم اهمیت دارد. این که فوتبال خوب منجر به قهرمانی نمیشود را به هیچ وجه قبول ندارم.»فابرگاس ادامه میدهد: «به شدت در تلاشیم تا طرفداران را با موفقیت تیم راضی نگاه داریم، اما میخواهیم آنها از بازی ما هم لذت ببرند.»فابرگاس همچنین بار دیگر تاکید کرد که به آرسنال وفادار است: «همیشه گفتهام در آرسنال روزگار خوبی دارم. اما نمیدانم چرا با این که بارها و بارها این را گفتهام باز هم می گویند من به اسپانیا برخواهم گشت. آرسنال خانه من است و قصد ترک آن را ندارم.»
2009/10/30
بال پرتغالی امیدوار است در بازی برگشت مقابل آلکورکون بازی کند…
سایت گل – کریستیانو رونالدو گفته مطمئن است تیمش میتواند در این فصل هر سه جام پیش رو را کسب کند. شکست شگفتانگیز چهار بر صفر مقابل آلکورکون در دیدار رفت جام حذفی سومین شکست مادرید در پنج بازی گذشته بود، با این حال بال پرتغالی میگوید نباید خیلی به شکست فکر کرد و باید به آینده اندیشید: «به هر حال این اتفاقی بود که روی داد. تیم ضربه سختی از این شکست خورد اما جو تیم به کلی تغییر یافته است. چنین اتفاقاتی طبیعی است. حالا قصد داریم در دیدار مقابل ختافه نتیجه خوبی بگیریم.»رونالدو به دفاع از مانوئل پلگرینی هم برخاسته: «راه حل این بحران اخراج مربی نیست. نیازی به تغییر هیچ چیز نیست و تیم میتواند از این بحران خارج شود. من متقاعد شدهام ما برنده لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان خواهیم بود.»رونالدو همچنین افزود که تیمش میتواند مقابل میلان در این هفته پیروز شود: «بازی دشواری پیش روی ماست اما مطمئنم نتیجه خوبی میگیریم.»
2009/10/30
mf.designing
30-10-2009, 19:09
یکم زیادی بعیده !!!
رئال مادرید یکی از بهترین بازیکنان دنیا را خریداری کرده اما به نظر میرسد او همیشه طرفدار رئال نبوده.
سایت گل: کریستیانو رونالدو میگوید بازی برای رئال مادرید همیشه رویای او بوده، اما یکی از همتیمیهای سابق رونالدو به یاد میآورد که رونالدو عاشق بارسلونا بود. اریک جمباجمبا دو فصل را در منچستر یونایتد در کنار ستاره پرتغالی گذراند. او میگوید رونالدو هرگز طرفدار رئال نبوده است.
رونالدو در مراسم معارفه گفت که چقدر به پوشیدن پیراهن سفید فکر میکرده است، اما جمباجمبا میگوید: «کریستیانو بیشتر بارسلونا را دوست داشت.» این هافبک دفاعی 28 ساله که اکنون برای باشگاه دانمارکی اودنسه بازی میکند فکر میکند رونالدو در رئال دوران خوبی خواهد داشت: «بله، او قهرمانیهای متعددی کسب خواهد کرد.»
مربی ایتالیایی تیم ملی انگلستان از سرآلکس فرگوسن بخاطر انتقادهایش درباره بازی های ملی پشتیبانی نمی کند ...
سایت گل – فهرست بازی های تیم ملی انگلستان در نیمه ماه نوامبر جاری و جدایی اجباری بازیکنان ملی پوش از باشگاه هایشان موجب انتقاداتی از سوی سرمربی شیاطین سرخ شده است. سرآلکس فرگوسن بویژه بازی دوستانه انگلیس و برزیل را که قرار است در قطر برگزار شود راهدف گرفته و این مسابقه را "سرزده" و زاید می داند. فابیو کاپلو دلیل این امتقاد را نمی تواند درک کند و معتقد است در حالیکه اکثر تیم های ملی در این برنامه دو بازی ملی دارند، تیم ملی انگلستان فقط انجام یک بازی را برنامه ریزی کرده است.
درباره بازی برنامه ریزی شده در 14 نوامبر، کاپلو به نشریه گاردین می گوید: "من نمی فهمم چرا همه در این مورد حرف می زنند. تمام کشورها دو بازی انجام خواهند داد درصورتیکه ما فقط یک بازی می کنیم و بازیکنان تیم ملی روز یکشنبه آزاد می شوند یعنی 4 روز زودتر از بقیه تیم ها. ما هیچگاه بدون ملاحظه برنامه بازیکنان و باشگاه هایشان را شلوغ نمی کنیم".
2009/10/31
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.