مشاهده نسخه کامل
: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Meisam Khan
18-03-2008, 12:54
لوئیز فابیانو مهاجم برزیلی تیم فوتبال سویا اسپانیا با گل های که در بازی هفته جاری تیمش مقابل والنسیا به ثمر رساند ضمن تثبیت جایگاه خود در صدر جدول گلزنان لالیگا به کریستیانو رونالدو صدرنشین جدول گلزنان لیگ های معتبر اروپایی نیز رسید. به گزارش خبرگزاری مهر، رونالدو پس از هفته ها صدرنشینی در جدول گلزنان پنج لیگ معتبر اروپایی از این هفته لوئیز فابیانو را نیز در کنار خود می بیند. این دو مهاجم گلزن با به ثمر رساند 22 گل در لیگ برتر انگلستان و لالیگا اسپانیا صدرنشین جدول گلزنان هستند.
در جدول رده بندی بهترین گلزنان لیگ های معتبر اروپایی نزدیک ترین تعقیب کننده آنها فرناندو تورس مهاجم اسپانیایی تیم فوتبال لیورپول است که در فصل جاری موفق به زدن 20 گل در مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های انگلستان شده است .
- جدول گلزنان 5 لیگ معتبر اروپایی به شرح زیر است :
* لالیگا اسپانیا :
22 گل
لوئیز فابیانو (سویا)
15 گل
دیه گو آلبرتو میلیتو (رئال زاراگوزا) و دانیل گونزالز(رئال مایورکا)
13 گل
رائول گونزالز (رئال مادرید) و دیه گو فورلان (ویارئال)
12 گل
نیهات قهوه چی (ویا رئال)، رودفان نیستلروی (رئال مادرید)، جوزبا لیورنتینی (والادولید) و سرجیو لیونل آگوئرو (آتلتیکو مادرید)
11 گل
فرناندز لوئیز گارسیا (اسپانیول)، جوزپه روسی (ویارئال) و ریکاردو اولیویه را (رئال زاراگوزا)
10 گل
رائول تامادو (اسپانیول)، خوان فرناندو آرانگو سانز (رئال مایورکا)، روبینیو(رئال مادرید)، فردریک کانوته (سویا)، ساموئل اتوئو (بارسلونا) و لوئیز ادواردو ادو (رئال بتیس)
9 گل
لیونل مسی (بارسلونا)، آلوارو نگردو (آلمریا) و ماریانو هوگو پاوونه (رئال بتیس)
8 گل
رونالدینیو (بارسلونا)، ریگا مصطفی (لوانته)، سیناما پونگوله (رکرتیوو اوئلوا) و دیوید ویا (والنسیا)
7 گل
ویکتور زاپاتا (والادولید)، تیری هانری (بارسلونا)، فرناندو لورنتینی (آتلتیک بیلبائو)، فرناندو وارلا راموس (رئال مایورکا) و محمد تشیتی (ریسینگ سانتاندر)
6 گل
فرناندو مورینتس (والنسیا)، هرناندز ژاوی (بارسلونا)، ادواردو فرناندو گومز(اوساسونا)، ماکسی رودریگوئر(آتلتیکو مادرید)، وزلی اسنایدر (رئال مادرید)، کارلوس مارتینز(رکرتیوو اوئلوا) و آندرس گواردادو (دیپورتیوو لاکرونیا)
* لیگ برتر انگلیس :
22 گل
کریستیانو رونالدو (منچستریونایتد)
20 گل
فرناندو تورس (لیورپول)
19 گل
امانوئل آدبایور (آرسنال)
13 گل
رابی کین ( تاتنهام)
12 گل
بنیامین موارواری (پورتسموث)، دیمیتار برباتوف (تاتنهام) و روکه سانتا کروز(بلکبرن)
11 گل
نیکلاس آنلکا (چلسی)، کارلوس ته وز (منچستریونایتد) و استیون جرارد (لیورپول)
10 گل
فرانک لمپارد (چلسی)
9 گل
یاکوبو آیگبنی (اورتون)، دیو کیتسون (ریدینگ) و جان کارو (آستون ویلا)
8 گل
وین رونی (منچستریونایتد) و بندیک مک کارتی (بلکبرن)
7 گل
مایکل فورسل (بیرمنگام سیتی)، مارکوس بنت (ویگان)، تیم کاهیل (اورتون)، سسک فابرگاس (آرسنال) و گابریل آگبن لاهور(آستون ویلا)
6 گل
استیوارت داونینگ (میدلزبورو)، دین آشتون (وستهام)، جرمین دفو (پورتسموث)، سولومون کالو (چلسی)، اوبافمی مارتینز(نیوکاسل)، توماس روسیچکی (آرسنال)، کلینت دمپسی (فولهام)، مارتین لارسن (آستون ویلا)، دیوید بنتلی (بلکبرن)، جولین لسکات و اندرو جانسون ( اورتون) و کوین نولان (بولتون)
* سری آ ایتالیا :
16 گل
مارکو بوریه لو (جنوا) و دیوید ترزگه (یوونتوس)
15 گل
زلاتان ابراهیموویچ (اینتر) و آدریان موتو (فیورنتینا)
13 گل
فرانچسکو توتی (آاس رم) و آنتونیو دی ناتاله (اودینزه)
11 گل
فرانچسکو تاوانو (لیورنو)، کریستیانو دونی (آتلانتا) و آلساندرو دل پیه رو (یوونتوس)
10 گل
توماسو روکی (لاتزیو)، کاکا (میلان)، خولیو کروز (اینتر)، گوران پاندف (لاتزیو) و کلودیو بلوچی (سامپدوریا)
9 گل
فابیو کوالیارلا (اودینزه)، ماسیمو ماکارونه (سیه نا) و آمائوری دی اولیویه را (پالرمو)
8 گل
مارسلو زالایتا (ناپولی) و وینچنزو یاکوینتا (یوونتوس)
7 گل
نیکولا آموروسو (رجینا)، آلبرتو جیلاردینو (آث میلان)، آنتونیو لانجلا (آتلانتا)، دیوید سوازو (اینترمیلان)، نیکولا پوتزی (امپولی)، جیان پائولو پازینی (فیورنتینا) و آنتونیو کاسانو (سامپدوریا)
6 گل
سرجیو فلوکاری (آتلانتا)، آلساندرو ماتری و روبرت آکوافرسکا (کالیاری)، الکساندر پاتو (آث میلان)، مارک هامسیک (ناپولی)، فابریزیو میکولی (پالرمو)، آلساندرو مانسینی (آ اس رم) و آلساندرو روسینا (تورینو)
* بوندس لیگا آلمان :
14 گل
لوکا تونی (بایرن مونیخ) و ماریو گومژ (اشتوتگارت)
11 گل
ملادن پتریچ (بروسیا دورتموند) و مارکو پانتلیچ (هرتا برلین)
10 گل
تئوفانیس جیکاس (بایرلورکوزن)، میروسلاو کلوزه (بایرن مونیخ) و ایویکا اولیچ (هامبورگ)
9 گل
گرافیته (ولفسبورگ)، کوین کورانی (شالکه)، میک هانکه (هانوفر)، رافائل فن درفارت (هامبورگ)، دیه گو (وردربرمن)، مارکوس روزنبرگ (وردربرمن) و استانیسلاو سستاک (بوخوم)
8 گل
هوگو آلمیدا (وردربرمن)، آرتور ویکنیارک (آرمینا بیله فلد)، هوژتی (هانوفر) و آماناتیدیس (آینتراخت فرانکفورت)
7 گل
مسیموویچ (نورنبرگ)، استفان کیسلینگ (بایرلورکوزن)، بوبکر سانوگو (وردربرمن)، ماناسه ایشاکو (دوئیسبورگ) و تاماس هاینال (کارلسروهه)
6 گل
انریکو کرن (هانزاروستوک)، جرونیمو کاکائو (اشتوتگارت)، فرانک ریبری (بایرن مونیخ) و دیه گو فرناندو کلیموویچ (بورسیا دورتموند)
* لیگ فرانسه :
17 گل
کریم بنزما (لیون)
12 گل
مامادو نیانگ (مارسی) و تولیو دی ملو ( لومان)
11 گل
دیوید بلیون (بوردو) و جبرئیل سیسه (مارسی)
10 گل
سیفی رافیک (لوران)، فرناندو کاوناگی ( بوردو)، جان الماندر (تولوز)، با ته فیمبی گومیس (سنت اتین) و دانیل نیکولا (اوسر)
9 گل
استیو ساویدان (والنسین)، ویندیل جرالدو (بوردو)، باکاری کانه (نیس) ومیکول ایردینگ (سوشو)
7 گل
جونینیو (لیون)، واسون رنتیه را (استراسبورگ)، فردریک پیخونه و جرمی منز (موناکو)
6 گل
یوهان کابایه (لیل)، کارلوس کیم (نانسی)، ماراما واهیروا (لوران)، جان آدل (والنسین)، اولیور مونترابیو (لانس)، یوان گوفران (کان)، پدور پائولتا و آمارا دیانه (پاریسن ژرمن) و جیمی برایان (رن)
vahid_vaezinia
18-03-2008, 23:17
حمله رونالدو به پله:
پيشبينيهاي او هميشه نادرست از آب در مي آيند!رونالدو با رد پيش بيني پله اسطوره فوتبال برزيل درباره آينده فوتبالش از بازگشت خود به دنياي فوتبال خبر داد. به گزارش ايسنا، مهاجم آسيب ديده ميلان كه اين روزها به دليل جراحي زانويش دور از فوتبال به سر ميبرد درباره اظهارنظرهاي پله درباره او گفت: ميدانيم كه پله به دليل پيشبينيهاي اشتباهش درباره همه چيز شناخته شده است همواره درست مخالف آن چه كه او پيش بيني كرده است رقم مي خورد.
رونالدو كه سه بار عنوان مرد سال فوتبال دنيا را از آن خود كرده است در گفت و گو با شبكه راديويي Radio Globo برزيل اين سخنان را عنوان مي كرد.
پله روز جمعه گفته بود رونالدو به دليل آسيب ديدگي دوبارهاش از ناحيه زانو به سختي بهبود مييابد و به سختي بتواند آمادگي آرماني گذشتهاش را بازبيابد.
رونالدو در ميانه فوريه گذشته در بازي باشگاهش برابر ليورنو دچار پارگي تاندون شد و به فاصله كوتاهي پس از اين رخداد در پاريس مورد جراحي قرار گرفت.
اين مهاجم 31 ساله بايد دست كم 9 ماه دور از فوتبال سر كند او در اين باره گفت: بايد صبور باشيم هفته نخست دشوار بود با اين حال خوشبين هستم و حاضرم تا با چالش جديد رو به رو شوم.
رونالدو در دوران فعاليت ورزشياش تاكنون بارها و بارها با آسيب ديدگيهاي شديد رو به رو بوده است.
او گفت: به بازگشت خود اميدوار است و مي تواند تصور كند كه حتي بار ديگر در تيم ملي كشورش بازي مي كند.
ramin1988
19-03-2008, 09:51
ایول به رونالدو :40::40::40:
از نظر من بازیکنی مثل رونالدو نمیاد :41:
Ali Pacino
19-03-2008, 16:10
به نظر من حق با پله هست سنش رفته بالا آه طرفدارای اینتر گرفتش وقتی از اینتر رفت دیگه هیچ وقت نتونست تو اوجش باشه همیشه هم اضافه وزن داشت!
لوییز فیلیپه اسکولاری: حرفهای پله همیشه اشتباه هستند و من برخلاف آن حرفها عمل میکنم و موفق میشوم!
منبع: 40چراغ ویژه نامه عید نوروز سال 1387
مجید فینا
19-03-2008, 21:58
31 سال سن بالا برای فوتبالیست نیست و میتونه 3-4 سال دیگه تو اون سطح بازی کنه
vahid_vaezinia
20-03-2008, 01:04
ایول به رونالدو :40::40::40:
از نظر من بازیکنی مثل رونالدو نمیاد :41:
تاييد ميشه
vahid_vaezinia
20-03-2008, 01:06
حالا كه ميلان و اينتر حذف شدن فقط رم
Ali Pacino
20-03-2008, 01:48
به نظر من چلسی راحت می یاد بالا
امیدوارم رم هم بتونه صعود کنه
Moh@mm@d - TNT
21-03-2008, 10:03
Final
Arsenal - Roma
شالکه-لیورپول
2-1
حالا ببینین کی گفتم!!!:5:
orlan2magic_66
22-03-2008, 12:59
به نظر من هم شالكه و هم ليورپول همين مرحله حذفند
orlan2magic_66
22-03-2008, 13:01
نيمه نهايي بين آرسنال و چلسي دربيه...مثلا همين رم هم تو دربي باخت از لاتزيو هيچ چيزش معلوم نيست
اگه آرسنال مثل بازي با ميلان باشه آرسنال در غير اين صورت چلسي
MoJtaBa.R
22-03-2008, 14:31
فابیو کاپلو برای دیدار دوستانه هفته آینده تیم ملی فوتبال انگلستان برابر فرانسه از دیوید بکهام دعوت کرد تا فرصتی جهت انجام صدمین بازی ملی خود بدست آورد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش سایت فیفا، فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی فوتبال انگلستان برای انجام دیدار دوستانه تیمش با فرانسه که روز چهارشنبه بیست و ششم مارس (هفتم فروردین ماه) در ورزشگاه استادوفرانس برگزار می شود، دیوید بکهام را به اردوی این تیم فرا خواند.
برپایه این گزارش، "فرانکو بالدینی" دستیار اول کاپلو هفته گذشته به آمریکا سفر کرد تا دیدار دوستانه گالکسی را در دالاس از نزدیک تماشا کند. عملکرد بکهام در این بازی به قدری متقاعد کننده بود که کاپلو را به دعوت از این بازیکن ترغیب کرد تا کاپیتان پیشین تیم ملی انگلستان این فرصت را بدست آورد تا برای صدمین بار پیراهن تیم کشورش را بر تن کند.
دعوت از بکهام به معنی کنار گذاشته شدن "آرون کنون" بازیکن تاتنهام است که برخلاف انتظارها، جایی در فهرست بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی انگلستان از سوی کاپلو ندارد.
همچنین کاپلو، "تئو والکات" بازیکن جوان آرسنال را بار دیگر به اردوی تیم ملی انگلستان فرا خواند. این بازیکن نخستین و تنها بازی ملی خود را برابر مجارستان در مرحله مقدماتی جام جهانی 2006 انجام داد. وی در آن بازی عنوان جوانترین بازیکن ملی پوش تاریخ فوتبال کشورش را با 17 سال سن به خود اختصاص داد.
در این فهرست سی نفره نام جان تری و فرانک لمپارد هم دیده می شود، بازیکنانی که در اردوی گذشته این تیم برای دیدار تدارکاتی با سوئیس دعوت نشده بود، البته حذف نام بن فوستر دروازه بان جوان منچستر که پس از مدتها مصدومیت در دیدار گذشته این تیم برابر دربی کانتی عملکرد خوبی داشت، غیر منتظره بود.
کاپلو شنبه شب نام 7 بازیکن را از اردوی تیم فوتبال انگلستان برای دیدار با فرانسه حذف می کند، گرچه تعدادی از بازیکنان حاضر در این فهرست باید در دیدارهای حساس لیگ برتر که یکشنبه آینده و بین تیم های منچستر با لیورپول و چلسی با آرسنال انجام می شود، شرکت کنند.
از سوی دیگر هنوز معلوم نیست در این دیدار حساس و با توجه به بازگشت جان تری، همچنان جرارد کاپیتان انگلستان خواهد بود یا مجددا مدافع با تجربه چلسی که در زمان سرمربیگری مک کلارن در تیم فوتبال انگلستان همواره کاپیتان این تیم بود، بازوبند کاپیتانی را به بازو خواهد بست.
تیم فوتبال انگلستان در نخستین دیدار رسمی خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی روز ششم سپتامبر(شانزدهم شهریورماه) با آندورا دیدار می کند.
- اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتبال انگلستان به شرح زیر است:
دروازه بان ها:
دیوید جیمز(پورتسموث)، اسکات کارسون (آستون ویلا) و کریس کرکلند (ویگان)
مدافعان:
جان تری، اشلی کول و وین بریج (چلسی)، وز براون و ریو فردیناند(منچستر)، گلن جانسون (پورت موث)، جولین لسکات(اورتون)، دیوید ودر(میدلزبورو)، جاناتان وودگیت (تاتنهام) و ماتئو اوپسون (وستهام)
هافبک ها:
دیوید بکهام (گالکسی آمریکا)، فرانک لمپارد، جو کول و شوآن رایت فیلیپس (چلسی)، اوون هارگریوز(منچستر)، استیون جرارد (لیورپول)، جرمین جناس (تاتنهام)، استوارت داونینگ (میدلزبورو)، دیوید بنتلی (بلکبرن)، اشلی یونگ و گرت بری (آستون ویلا)
مهاجمان:
وین رونی (منچستر)، تئو والکات (آرسنال)، گابریل آگبن لاهور(آستون ویلا)، پیتر کرواچ (لیورپول)، مایکل اوون (نیوکاسل) و جرمین دافو (پورت موث)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا گفتم الان هم میگم
در حذف آرسنال مقابل لیورپول شک نکنید
با توجه به وضعیت الان تیم ها فکر می کنم بازیهای نیمه نهایی به اینصورت بشه
لیورپول - چلسی
منچستر - شالکه
البته تا هفته آینده ممکنه نظرم عوض بشه
شما فکر کردید منچستر بوقه یه رونالدو واسه کل رم بسه
فینال منچستر - لیورپول
بازگشت دیوید بکام را به تیم ملی تبریک میگوییم:40::40::40:
M A R S H A L L
26-03-2008, 20:16
راستش اصلاً به عنوان يه منچستري از حذف ميلان خوشحال نشدم مي خواستم خودمون انتقام بگيريم كه به جاي ما توپچيا اين كارو كردن.
حالا هم اميدوارم بعد از برد رم به بارسا نخوريم.
جداً فينال جالبي خواهد بود Manchester United VS Barcelona.
راستش اصلاً به عنوان يه منچستري از حذف ميلان خوشحال نشدم مي خواستم خودمون انتقام بگيريم كه به جاي ما توپچيا اين كارو كردن.
البته اگه بارسا بتونه قبلش شالکه رو بزنه!!!:21:
amirtoty
28-03-2008, 01:51
فینال نمیشه Manchester United VS Barcelona باشه
قبل فینال برنده منچستر - رم با برنده شالکه - بارسلونا بازی میکنه.
تازه بارسلونا اگه تونست شالکه رو ببره بازی بعدش چی با رم چی با منچستر حتما" می بازه
amirtoty
28-03-2008, 02:09
Ronaldo هنوز چند سال دیگه میتونه بازی کنه!
Kasra 91
28-03-2008, 02:20
تاييد ميشه
دوباره تایید میشه:31:
amirtoty
28-03-2008, 02:47
گفتم حالا که قضیه پا شکستنه این عکس که مال قبل جام جهانی 2006 هم ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه این بدبختا چکار کردن{گریه} ای خدااااااااااااااااا
M_Abieteh
28-03-2008, 12:21
حالم بد شد :41::2:
منم همینطور.:2::2:
tantalize
29-03-2008, 06:29
روماريو مهاجم سابق تيم ملي فوتبال برزيل روز جمعه اعلام كرد كه در آخر هفته جاري پس از انقضاي مدت قراردادش با باشگاه واسكو دو گاما از فوتبال به عنوان يك بازيكن خداحافظي خواهد كرد.
قاصدک نیوز : به گزارش خبرگزاريها از ريو دوژانيرو، روماريو ۴۲ساله به روزنامه او ديا گفت: من ديگر بازي نخواهم كرد. من ديگر آماده نيستم. براي من همه چيز تمام شدهاست.
وي كه در سال ۱۹۹۴به همراه برزيل قهرمان جهان شده است، اظهار داشت كه از تاريخ ۳۰ مارس بيكار بوده و دنبال كار خواهد گشت. آخرين بازي كه روماريو انجام داد، در تاريخ چهارم نوامبر بود.
با اين حال، روماريو احتمال حضور در بازيهاي خداحافظي را مردود ندانست.
attractive_girl
30-03-2008, 12:07
سلام بر همگی.بعد از چندین ماه اومدم و اولین تایپکم رو در مورد مایکل اوون زدم ت همه ی طرفدارای گلش حالشو ببرن.اگر هم کسی عکسی مطلبی در مورد مایکل داشت بزاره .من خودم طرفدار پر و پا قرصشم .....
عید همتون مبارک:40:
attractive_girl
30-03-2008, 12:17
نام: مايكل اوون
تاريخ تولد: 14دسامبر 1979
محل تولد: چستر، انگلستان
لقب: قهرمان انگليس (در جام جهاني98 فرانسه)
باشگاههاي قبلي: ليورپول – رئالمادريد
باشگاه فعلي: نيوكاسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
moein_drj
30-03-2008, 12:24
چه بازگشت رویایی.....
دیدیدیدی:
============
یادم تو fifa2005 خیلی خوف بود...
orlan2magic_66
31-03-2008, 11:15
واقعا اين رم خيلي خيلي بدشانسه...در آستانه ي بازي در مقابل منچستر توتي مصدوم شد...خوان هم ايضا
orlan2magic_66
31-03-2008, 11:16
فردا جام باشگاه ها شروع ميشه...اميدوارم نحسي سيزده بگيره منچستر رو
فورتزا رما
shahab_f
31-03-2008, 23:35
منم طرفدار مایکل اوونم. به نظرم یکی از اونایی که به حقش تو فوتبال نرسید , بازیکنی که تو 18 سالگی اینقدر عالی بازی می کنه بعد به خاطر مصدومیت دو تا جام جهانی رو از دست میده (اوایل جام مصدوم شد) , تو رئال هم نسبت به تعداد بازی هایی که کرده بود آمار گل زنیش عالی بود , ولی تو جام جهانی مصدوم شد , آخرشم مجبور شد بره نیوکسل.
اینم یه ویدئو از گل های اوون حتما دانلود کنید:
مدت : 2 دقیقه
حجم : 4.2 مگابایت
vahid_vaezinia
01-04-2008, 00:33
جدا از گلزني پله واقعا هيچكس رونالدو نميشه:20::20:
attractive_girl
01-04-2008, 09:37
زندگينامه: مايكل اوون (1979-) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مايكل مثل تمام ستارههاي ديگر جهان فوتبال كه از بچگي پا به توپ بودهاند، تمام اوقات فراغت خود در زمان كودكي را با فوتبال ميگذراند.
او در 11سالگي ركورد گلزني را در مدرسه ابتدايي «ديسايد» شكست و در يك سال، 79گل به ثمر رساند. جالب اينجاست كه ركورد قبلي هم متعلق به يكي ديگر از ستارههاي ليورپول يعني يان راش بود.
تري - پدر مايكل - در زمان بازيگرياش، هم در چستر و هم در اورتون توپ زده بود ولي مايكل اولين تيمي را كه براي بازيكردن در آن انتخاب كرد، ليورپول بود. مايكل 18دسامبر 1996 از تيم جوانان ليورپول به بزرگسالان اين تيم پيوست و تا سال2004 و پيش از نقل مكان به رئالمادريد، در آنفيلد ماند.
او 11فوريه 98 اولين بازي ملي خود را برابر شيلي برگزار كرد و اولين گل ملياش را هم 27مي همان سال برابر مراكش به ثمر رساند. بدون شك، خاطرهانگيزترين بازي ملي براي اوون و طرفدارانش، در جام جهاني98 فرانسه رقم خورد.
او در اين جام و در بازي جنجالي انگليس – آرژانتين، دو گل بسيار ديدني به ثمر رساند. خودش عنوان كرده هيچگاه اين دو گل را از ياد نخواهد برد. سال2001 هم خاطرههايي فراموشنشدني براي پسر محبوب آنفيلد به همراه داشت. اوون در اين سال همراه با سرخپوشان آنفيلد در جام حذفي انگليس، جام اتحاديه، ليگ برتر و جام يوفا شركت كرد و بازيهاي بسيار درخشاني از خود به نمايش گذاشت و در نهايت، از سوي فوتبالنويسان جزيره به عنوان برترين بازيكن سال انتخاب شد. علاوه بر اين، اوون عنوان بهترين فوتباليست سال اروپا را هم از سوي يوفا كسب كرد.
يكي ديگر از خاطرههاي بهيادماندني اين سال براي اوون، بهثمررساندن سه گل در ديدار انتخابي جام جهاني2002 برابر آلمان بود كه انگلستان موفق شد با پيروزي 5 بر 1 بر ژرمنها، راه صعود خود به جام جهاني هفدهم را هموارتر كند.
پس از اين سال، اوون با مصدوميتهاي زيادي روبهرو شد و كمكم دوران اوج او در ليورپول رو به افول بود كه با پيشنهاد رئالمادريد در سال2004 موافقت كرد و با مبلغ 8ميليون پوند به پرافتخارترين باشگاه فوتبال اروپا پيوست. پس از يك فصل حضور در اسپانيا، اوون تصميم گرفت دوباره به انگلستان بازگردد و از نيمكتنشيني در رئال فرار كند. به همين خاطر، ستاره سابق ليورپول در سال2005 با قراردادي 15ميليون پوندي به نيوكاسل پيوست تا ركورد بالاترين مبلغ پرداختي نيوكاسل براي خريد يك بازيكن شكسته شود و اوون به عنوان گرانقيمتترين بازيكن تاريخ باشگاه شناخته شود.
اوون اولين گل خود را در پيروزي 3 بر صفر كلاغهاي سياه بر بلكبرن به ثمر رساند و تا پيش از آنكه در يك بدشانسي ديگر با مصدوميت روبهرو شود، بازيهاي خوبي براي نيوكاسل انجام داد.
اوون در ابتداي سال2006 در ديدار برابر تاتنهام پايش شكست تا رسيدن او به مسابقات جام جهاني2006 در هالهاي از ابهام قرار بگيرد ولي سرانجام او به اين بازيها رسيد. البته آنقدر بدشانس بود كه در بازي برابر سوئد، رباط صليبي زانويش پاره شد تا قادر نباشد در ادامه بازيهاي جام جهاني براي انگليس بازي كند.
attractive_girl
01-04-2008, 10:18
ببینین چقدر به آدم زور داره که بعد اینهمه موفقیت به خاطر یه مچ پای نا قابل نتونه تو جام جهانی بازی کنه.
هرچند بهتر که نتونست بازی کنه ، چون همونطوری که می دونین تیم انگلیس هم یکی از بدشانس ترین ها و ناکام ترین های جام جهانی پیش بود.ولی اگه اوون تو تیم بود شاید...
سلام بچه ها همان طور كه مي دونيد اين هفته دو مسابقه حساس از جام باشگاه هاي اروپا برگزار مي شه كه آرسنال بايد به مصاف ليورپول بره و منچستر هم بايد با رم ديدار كند مي خواستم بدونم به نظر شما در اين دو ديدار كدام تيم ها پيروز مي شوند.
MoJtaBa.R
01-04-2008, 16:37
خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال مالزي در بيانيهاي خطاب به باشگاه چلسي تاكيد كرد: بدون مربي صهيونيستي خود وارد شويد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، رژيم صهيونيستي به شدت از تصميم مالزي مبني بر ممانعت از ورود سرمربي چلسي به خاك اين كشور عصباني است. آنها حاضر هستند با پرداخت غرامت لازم، چلسي را از برگزاري اين تور در مالزي منصرف كنند.
آورام گرانت، سرمربي صهيونيست چلسي پس از كنار رفتن مورينيو سرمربي سابق اين تيم، كنترل فني را بر عهده گرفت.
به غير از گرانت، تال بن هيم هافبك صهيونيست چلسي نيز رواديد مالزي را دريافت نكرده است.
چلسي در صورت لغو اين تور 5 روزه، خسارت زيادي به واسطه عدم فروش محصولات ورزشي و عدم تاسيس آكادمي چلسي در كوالالامپور خواهد ديد
البته فکر کنم گرانت آخر فصل عوض شه
MoJtaBa.R
01-04-2008, 16:59
البته فکر کنم گرانت آخر فصل عوض شه
البته تا الان که بد نتیجه نگرفته . اما چلسیه مورینیو یه چیز دیگه بود .
orlan2magic_66
01-04-2008, 19:47
امشب ميخوايم انتقام بگيريم چه با توتي چه بي توتي
orlan2magic_66
01-04-2008, 19:48
منچستر اگه حذف شه بقيه ديگه حرفي ندارند
من کلا با اسرائیلی جماعت مشکل دارم.فقط از یکیشون خوشم اومد که اونم یه پسره بود که توی بازی آنلاین باهاش رفیق شدم.
چلسی گرانت کجا چلسی مورینیو کجا.گرانت یه دلال هستش نه یه مربی حرفه ای
من کلا با اسرائیلی جماعت مشکل دارم.فقط از یکیشون خوشم اومد که اونم یه پسره بود که توی بازی آنلاین باهاش رفیق شدم.
چلسی گرانت کجا چلسی مورینیو کجا.گرانت یه دلال هستش نه یه مربی حرفه ای
منظورت که free earth که نبود احتمالا ؟؟؟؟:21::21::21:
من از قیافیه ی این گرانت خوشم نمی اد شمبیه سوسماره ...
از وقتی که این رفته چلسی دیگه بازی های چلسی رو نشون نمی دن ....
در ضمن تال بن هایم یه مدافع هست نه یه هافبک ....
تصیح کنید ...
Moh@mm@d - TNT
01-04-2008, 22:22
خوب گفتی منچستر حذف
amirtoty
02-04-2008, 01:53
امشب ميخوايم انتقام بگيريم چه با توتي چه بي توتي
امشب که نشد انتقام بگیریم ....
مگه برای هفته دیگه که توتی هم باشه ! اصلا" تیم بدون توتی هماهنگی نداره. تازه دفاع بدون Juan هم خیلی مشکل داشت.
WaTeRsTyLeR
02-04-2008, 10:46
قابل توجه دوستان که مالزی بخاطر این دوتا میخواد قانونشو تغییر بده
Moh@mm@d - TNT
02-04-2008, 23:24
حیف توتی نبود وگرنه تو قوطی بودن
ایشالا توی بازی برگشت تلافی می کنیم
attractive_girl
03-04-2008, 20:08
یه ویدئو کلیپ از بچگی تا بزرگی مایکا اوون.خیلی توپههههههههههههه.خدائیش نبینین از دستتون رفته.آدرسش لینک زیره:
attractive_girl
03-04-2008, 20:15
نكات برجسته زندگي اوون
در سال2005 با «لوئيس بونسال» ازدواج كرد.
ثمره ازدواج او يك دختر و يك پسر به نامهاي «رز» و «جيمز» است.
در اولين دقايق حضورش در ليگ برتر مقابل ويمبلدون موفق به گلزني شد.
با 18سال و 59روز سن، به عنوان جوانترين بازيكن تاريخ تيم ملي انگلستان شناخته شد.
جايزه كفش طلايي فوتبال انگليس را در سال 98 با 18گل در 36بازي كسب كرد.
اوون و «جف هرست» تنها بازيكنان انگليسي هستند كه در جام جهاني موفق به هتتريك شدهاند.
اوون در سال2000 در برنامه تلويزيوني «از عرش تا فرش» بازي كرد
MoJtaBa.R
04-04-2008, 02:15
در پایان دیدار فینال مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای عربستان ، خبرنگار وگزارشگر شبکه رادیو وتلویزیون کشورهای عربی موسوم به شبکه ARTتوسط نیروهای امنیتی عربستان بشدت مورد ضرب وشتم قرار گرفت .
به گزارش سایت الکوره ، گزارشگر این شبکه تلویزیونی که بیشتر مسابقات مهم کشورهای عربی ولیگهای اروپایی را بصورت انحصاری پخش می کند هنگامی که قصد ورود به زمین وانجام مصاحبه بابازیکنان بعد از مسابقه را داشت مورد یورش ۲۰تن از نیروهای امنیتی ورزشگاه فهد شهر ریاض که لباسهای شخصی به تن داشتند قرار گرفت وبامشت ولگت مورد ضرب وشتم واقع شد. بیش از ۶۰هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه ملک فهد عربستان که شاهد این رفتار پلیس عربستان بودند با سوت زدن وهو کردن این اقدام را تقبیح کردند.
سایت الکوره پنجشنبه در تحلیلی ، رفتار خشونت بار وتحقیر آمیز پلیس عربستان را با یک گزارشگر تلویزیونی بیشرمانه قبول توصیف کرد.
این سایت تصاویر متعددی از نحوه تعقیب و کتک خوردن ودستگیری بدر رافع العنزی گزارشگر وخبرنگار شبکه آ آر تی را روی صفحه خود به نمایش گذاشته است .
دیدار فینال جام حذفی باشگاههای عربستان موسوم به جام امیر فیصل چهارشنبه شب میان النصر والهلال دو رقیب دیرینه شهر ریاض بابرتری دو بر یک تیم النصر به پایان رسید.
BLACK VENOM
06-04-2008, 19:48
اينا هم از ايرانيها ياد گرفتند
حیف توتی نبود وگرنه تو قوطی بودن
ایشالا توی بازی برگشت تلافی می کنیم
من گفتم منچستر مثل رئال این روم رو دسته کم نمیگیره .:27::31: حالا شما هیچ حرفی نزن تا بازی برگشت .منم میام تا مرز بن شدن :21::21: :19::19:
آخ چه بازی میشد منچستر با رئال
با توتی یا بی توتی رم هیچ پخی نیست:5::5:
Moh@mm@d - TNT
07-04-2008, 23:00
با توتی یا بی توتی رم هیچ پخی نیست:5::5:
من طرفدار رم نیستم اما دیدم که رم چیکارتون کرد عزیز دیگه خاری از این بالاتر که از رم ببازید فقط آرسنال :5:
عزیزم مثل اینکه توجه نکردی . رئال رم رو دست کم گرفت یعنی وقتی یه گل زد فکر کرد تمومه .....
اما منچستر این کارو نکرد و رمو حذف کرد یعنی فردا میکنه........تمام
orlan2magic_66 رم تو خونه منچستر انتفام بگیره :18::18:مثل اینکه پارسالو یادت رفته 7-1
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
حالا بشین رم قهرمان بشه .........میشه:27::27::27:
orlan2magic_66
08-04-2008, 10:55
ديويد قشنگه هر وقت اون تيم قشنگت اومد رم رو برد بيا اينجا صحبت كن...ما اصلا عشق مي كنيم بيايم شما رو له كنيم بعد از منچستر 24 تا بخوريم
پس برو كشكت رو بساب
orlan2magic_66
08-04-2008, 10:57
آدم يه جاش بسوزه ديگه بيش از اين توقع نميشه داشت ازش...
همين كه تو اون ورزشگاتون كه هي مي گفتين فلان و بيسار باختيد از رم بس بود
MoJtaBa.R
08-04-2008, 21:35
يك مربي بيكار، پردرآمدترين مربي فوتبال جهان
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم چلسي انگليس عنوان پردرآمدترين مربي كنوني فوتبال جهان را به خود اختصاص داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مجله فرانس فوتبال، خوزه مورينيو بين تمام همكاران حرفه اي خويش در سراسر جهان از بيشترين درآمد برخوردار است.
مورينيو كه از اوايل فصل جاري از كادر فني كنار گذاشته شد و بيكار است، با 29 ميليون يورو بالاترين درآمد ساليانه را ميان مربيان جهان داشته است.
اين اتفاق براي مربي پرتغالي در شرايطي مي افتد كه در دو سال گذشته نيز كه فعاليت كاري داشت، نفر اول مربيان جهان در كسب درآمدهاي حرفهاي و تبليغاتي بود.
دومين مربي پردرآمد فابيو كاپلو، سرمربي ايتاليايي كنوني تيم ملي انگليس است. وي در سال 2007 بالغ بر 14.2 ميليون يورو درآمد داشته است.
سر آلكس فرگوسن، مربي سالخورده منچستر يونايتد با 7.4 ميليون يورو در سال، پس از مورينيو و كاپلو از بيشترين سطح درآمد بين همكاران خويش برخوردار است.
orlan2magic_66
09-04-2008, 00:19
خوب تبريك به ليورپول و چلسي اومدند بالا
orlan2magic_66
09-04-2008, 00:19
نتايج شب اول
ليورپول 4 - آرسنال 2
چلسي 2 - فنرباغچه صفر
orlan2magic_66
09-04-2008, 00:21
بچه هاي آرسنالي خيلي حيف شد نيومديد بالا...تيم باحالي بود آرسنال
orlan2magic_66
09-04-2008, 00:22
اما امشب هم دو بازي برگزار ميشه رم منچستر و بارسا شالكه
به قول شاعر :در نااميدي بسي اميد است ....
اما فكر كنم شاعر حواسش نبود توتي نيست باز و اميد خبري نيست بلكل
Moh@mm@d - TNT
09-04-2008, 14:12
آقا نامردی شد
بازم مثل همیشه تیم آرسنال ( تیم خودم ) خوب بازی کرد اما به دلیل خریدن داور توسط لیورپولی ها ما باختیم
همیشه اینطوریه آخه به نظر شما جالب نیست تیم چهارم انگلیس بیاد از تیم سوم با اون همه اختلاف ببره !!
بابا اگه هم این لیورپولی ها داورو می خرن لاقل یه جور بخرن که تابلو نشه آخه هر سال لیورپول میاد نیمه نهایی جمش کن بابا
آدم يه جاش بسوزه ديگه بيش از اين توقع نميشه داشت ازش...
همين كه تو اون ورزشگاتون كه هي مي گفتين فلان و بيسار باختيد از رم بس بود
بخواب بابا حال نداری با اون تیم ضایت:5: :5:
در مورد داور خریدن دیگه تابلو بود که اون پنالتیه
MoJtaBa.R
12-04-2008, 14:53
هفته بيست و هشتم بوندس ليگا/
بعد از 32 سال يك ديدار فوتبال در آلمان نيمه كاره ماند
خبرگزاري فارس: بعد از گذشت 32 سال يك ديدار از رقابت هاي بوندس ليگا نيمه كاره رها شد و به پايان نرسيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي نورنبرگ و ولفسبورگ از هفته بيست و هشتم بوندس ليگا كه جمعه شب در ورزشگاه "ايزي كرديت آره نا" نورنبرگ آغاز شد، در ابتداي 45 دقيقه دوم، نيمه كاره رها شد.
علت اين امر شدت گرفتن باران در محل انجام مسابقه بود كه به تشخيص داور، امكان ادامه بازي فراهم نبود.
اين بازي در زماني كه به تشخيص داور قطع شد، با نتيجه يك بر صفر به سود نورنبرگ در جريان بود كه اين اتفاق روي داد.
از 32 سال قبل ديداري از بوندس ليگا نيمه كاره قطع نشده بود؛ اما با ماجرايي كه در بازي دو تيم در روز جمعه روي داد، ششمين بازي نيمه كاره در تاريخ بوندس ليگا ثبت شد.
قرار است اتحاديه فوتبال آلمان زمان انجام مجدد اين بازي را بزودي اعلام كند
MoJtaBa.R
13-04-2008, 15:34
والدين ميگاوا براي دوري وي از فوتبال تلاش ميكنند
خبرگزاري فارس: نوجوان يازده ساله ژاپني كه در آكادمي اتلتيكومادريد اسپانيا حضور دارد، توجه باشگاه هاي بزرگ جهان را به خود جلب كرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رويي مياگاوا اكنون نزد مديربرنامه هاي خود حداقل شش پيشنهاد رسمي و بسيار با ارزش دارد؛ اما والدين او مي كوشند فرزند خود را براي ادامه تحصيل در مادريد و دوري از فوتبال ترغيب كنند.
پدر رويي كه با مشكلات مالي فراوان مدتها قبل از آسيا به اسپانيا سفر كرد، هدف اصلي خود را از تحمل فقر و زحمت زياد، تحصيل فرزندش در دانشگاههاي اروپايي توصيف مي كند و حاضر نيست نوجوانش در آينده يك فوتباليست باشد.
ريكارد سرمربي بارسلونا در مورد اين ژاپني 11 يازده ساله مي گويد: فوق العاده خوش تكنيك است و والدينش بايد بدانند كه فوتبال يعني آينده او و درست نيست به همين راحتي يك برليان ارزشمند را از جهان فوتبال جدا كنند.
امير موسر
13-04-2008, 16:38
عجب !!
ما هم یه زمانی تکنیکی بودیما چه پیشنهاد هایی از بارسا و منچستر و میلان رو رد کردم !!
امیدوارم این اشتباه منو تکرار نکنه !!
:دی :دی
راس میگی داش اول اومدم پیش من و به پام افتادن و خیلی خواهش و تمنا که بیا فقط به ما این تکنیکت رو یاد بده ولی من دیدم که بیچاره ها خیلی اصرار میکنند فرستادمش پیش شاگردم امیر موسر
samankermani
21-04-2008, 20:26
په له اسطوره برزيلي فوتبال در يك مصاحبه جنجالي با بيان اينكه ديه گو مارادونا بازيكن كاملي نبوده و به خاطر استفاده از داروهاي غير مجاز بايد مدالهاي خود را پس بدهد، از دشمن بزرگ خود انتقاد كرد.
به گزارش سايت گل، يكي از مباحث مورد علاقه طرفداران فوتبال هميشه اين بوده است كه از بين په له و مارادونا كداميك بازيكن بزرگتري بوده اند.
حساسيت اين مسئله با توجه به اينكه اين دو نفر هرگز رابطه خوبي با هم نداشته و سالهاست با هم سر جنگ دارند، بيشتر هم شده است.
هر دو نفر در گذشته بارها در مطبوعات به يكديگر حمله كردهاند بطوريكه په له اغلب به مسائل اخلاقي مارادونا اشاره كرده در حاليكه مارادوناي آرژانتيني از اينكه په له عضو خانواده سياسي فيفاست، انتقاد كرده است.
په له مطمئنا اين بار جنگ لفظي ديگري را با اسطوره فوتبال آرژانتين شروع كرده است.
وي به روزنامه استادو دي سائو پائولو گفت: مارادونا بازيكن بسيار خوبي بود با اين حال نميتوانست با پاي راستش دريبل كند و نميتوانست با سر به توپ ضربه بزند. او بازيكن كاملي نبود.
په له افزود: آلفردو دي استفانو را خيلي دوست داشتم. او بهتر از مارادونا بود. او كامل تر و سريع تر بود و گلهاي بيشتري زده است.
وي يكبار ديگر از مارادونا به خاطر استفاده از داروهاي غير مجاز انتقاد و اعلام كرد كه تمام مدالهايي كه به او داده شده است بايد پس گرفته شود.
په له اظهار داشت: چرا بايد مدال تمامي مدال آوران المپيكي به خاطر دوپينگ از آنها گرفته شود اما مارادونا نه؟
بنابراين گزارش، مارادونا اعتياد به كوكايين داشته اما هرگز از مواد نيروزا استفاده نكرده است.
مگه کشکه بیچاره انقدر زحمت کشیده
Antonio Andolini
21-04-2008, 22:11
ولش کن دلش خوش باشه
end_of_world
21-04-2008, 22:25
به نظر من حق با په له است
اين احمق اين همه خودش رو خراب كرد در حالي كه ميتونست جزو ماندگارترين ها باشه حالا مياد با پله كل كل مي كنه
په له كه بهترين بازيكن تاريخ فو.تبال جهان شناخته شد ... عجب دنياييه
Dangerous boy
21-04-2008, 23:31
فقط مارادونا
بقیه باید برن جلو بوق بزنن
هر کی فیلم بازیاشونو دیده میفهمه من چی میگم
mohamad2998
22-04-2008, 00:16
هر موقع بازيكني پيدا كرديد كه نيمي از كارهاي مارادونا رو انجام بده اونوقت ميتوني مدالاش رو هم بگيري .مارادونا سرور پله.
البته مردم مارادنا به عنوان برترین بازیکن قرن انتخاب کردند و کلا مارادونا کارهای خارق العاده در زمان بازیش زیاد کرد و حقش این نبود
به نظر منم مارادونا خیلی بهتر از پله هستش
vahid_vaezinia
26-04-2008, 11:02
آره بابا درسته وقتی اومدن دیدم هیچکدوم امکانات خوبی ندارن بری همین دیدم در شأن من نیست با اینا کار کنم چون خیلی ابتدایی کار میکرد برای همین گفتم برن پیش کسی که زیر دستم فوتبال یاد میگرفت ahmad08
end_of_world
26-04-2008, 22:52
آقا اينا اومدن پيش من گفتن گفتم من خودم مربيم اين همه شاگرد دارم ( كسايي كه قبل من پست دادن :21:)
rainysky50
27-04-2008, 21:28
سلام!اگه به سایت ارسنال برید و یا در این سایت عضو باشید خبرهایی بدستتون میرسه مبنی بر بازگشت انری به ارسنال!!در سایت اصلی این باشگاه هم عکس انری قرار داده شده؟؟؟کسی خبری نداره؟؟؟مثل اینکه هم ونگر و هم خود انری مایل به برگشت به ارسنال هست؟؟؟کسی خبری نداره؟؟:8::8::5::10:خواهشا تاپیک پاک نشه!!حداقل یه چیزی برای ما ارسنالی ها در امسال بمونه!!اون کلوپ ارسنال هم اونقدر رفت پایین که پیدا نمیشه!!دی:
rainysky50
27-04-2008, 21:29
در حالی که هانری به هر نحوی می خواهد به آرسنال بازگردد ونگر حرف های جدید در مصاحبه امروز عصر خودش زده است ...
اول از همه ونگر به اینتر ملانی ها هشدار داد تا بدون مذاکرده با وی وارد مذاکره با هلب نخواهند شد زیرا گفته می شود اینتری های مذاکره ای با هلب داشته اند . سپس به وضعیت هانری پرداخت .
هانری چند روز پیش در مصاحبه ای تصویری و جدید اعلام کرد فقط اگر به آرسنال بازگردد از بارسلونا جدا می شود وگرنه در بارسلون خواهد ماند . وی که با آرسنال در 8 سال 226 گل – 2 لیگ برتر و 3 جام حذفی و محبوبیتی فوق العاده داشت همه را در تابستان سال قبل به فراموشی داد و به بارسلونا پیوست و پس از سپری کردن یک سال بسیار بد و سخت برای وی هم اکنون در این گودال گیر کرده است . البته وی در مصاحبه اش اینگونه گفته است : من در بارسلونا شادمان هستم و مشکلی ندارم و فقط اگر بتوانم به آرسنال بازگردم از تیم بارسلونا جدا خواهم شد . ونگر گقت : من مصاحبه وی را خوانده ام . او اول گفته در بارسلونا خوشحال است پس جای نگرانی نیست . من می دانستم شاید حداقل سال اول برای وی در نیو کمپ سخت است . زیرا در آن جا گل زن زیاد است و سخت می تواند بدرخشد ولی در آرسنال او گل زن شماره یک ما بود . من هنوز در این مورد درست فکر نکرده ام. ا. می تواند در بارسلونا بماند . سال قبل که از آرسنال رفت احساس نا امیدی در این تیم داشت و من این را حس می کردم . هم اکنون هم شاید بتوانم بگویم کم مایل به بازگشتش نیستم ولی... دو دل هستم تقریبا . باید دید در آینده چه می شود . من چند روز پیش با وی صحبت کردم وی می گفت همه بازی های آرسنال را نگاه می کند . من خوشحال می شوم که وی طرفدار آرسنال است و به ایده هایش نیز گوش می دهم . من نیز تا آن جایی که بتوانم بازی های بارسلونا را نگاه می کنم و همواره به وی نکاتی را گوشزد کرده ام . در کل آرزوی موفقیت برای وی دارم
:18:
rainysky50
27-04-2008, 21:33
براساس آخرين گزارشهاي رسانههاي اسپانيايي، "تيري آنري" مهاجم فرانسوي بارسلونا در پايان فصل بار ديگر به ليگ برتر انگليس بازخواهد گشت.
مهاجم پيشين آرسنال تابستان گذشته راهي نوكمپ شد ولي به هيچ وجه نتوانسته با شرايط جديدش خو بگيرد.
اين مهاجم ٣٠ ساله با مبلغ ١/١٦ ميليون پوند لندن را به مقصد بارسلونا ترك كرد و در بيست و پنج مسابقه تنها هفت گل به ثمر رسانده است. به همين دليل سران باشگاه اعلام كردهاند او در صورتي كه تمايل داشته باشد در پايان فصل ميتواند تيم را ترك كند.
يك منبع مسوول در باشگاه اعلام كرد: «ما درهاي خروج را به روي آنري باز نكردهايم ولي هنوز هم آن را نبستهايم! اينكه او در بارسلونا خواهد ماند يا نه بسته به عملكرد او تا پايان فصل دارد. او ميتواند در باشگاه بماند ولي بايد بازيهاي بهتري به نمايش بگذارد.»
آنري پس از خروج از آرسنال از همسرش "كلير مري" جدا شد كه اين مساله تاثير منفي بسيار زيادي بر روي بازي او گذاشت و او را به يك حاشيهنشين تبديل كرد. حال سران بارسا به او هشدار دادهاند اگر شرايطش را بهبود بدهد، او را نگه خواهند داشت در غير اين صورت بدون شك بايد بارسا را ترك كند. فرقي نميكند مقصد بعدش ليگ برتر باشد يا نه ولي در هر صورت بايد نوكمپ را ترك كند.
:18:
rainysky50
27-04-2008, 21:39
در اخرین خبرها همونطور که مشخصه مثل اینکه ونگر هم راضی به برگشت انری هست!!ولی به نظر من غلط کرد که رفت بارسلون!!!ولی اگه بیاد همه مثل اینکه راضیند!!!!
SAEED_BARCELONA
27-04-2008, 22:38
امین همه اینارو میتونستی تو یه پست پیست کنی!
در ضمن تو دیگه واسه چی دنباله آرسنالیو تیری هانری؟
مگه تو امضات ننوشتی ARSENAL was MY LIFE
taghi444
28-04-2008, 12:17
بعیده برگرده ولی اگه برگرده عالیه
h_starboy
07-05-2008, 16:54
در ضمن تو دیگه واسه چی دنباله آرسنالیو تیری هانری؟
مگه تو امضات ننوشتی ARSENAL was MY LIFE
کاملا باهات موافقم
Honradez
07-05-2008, 18:37
سلام rainysky50 عزیز.
لطفا منبع خبرهاتون رو نیز بگین.
ممنون از خبری که دادین.
amir2011
15-05-2008, 01:27
ممنون دوست عزیز...
طبق قوانین سایت بهتره پستتون رو ویرایش کنید و فارسی بنویسید...
تیم فوتبال زنیت روسیه توانست با حساب 2 بر 0 تیم گلسکو رنجرز اسکاتلند را شکست دهد و قهرمان جام یوفا شود.
این زنیت دیگه یه دفه ازکجا پیداش شد!!!
عجب تیمی هم بود.
Nasser_ZRE
19-05-2008, 10:55
سلام به نظزتون کدام تیم قهرمان جام باشگاه های اروپا میشه!
ctxmonitor123
19-05-2008, 12:27
100% منچستر یونایتد
امير موسر
19-05-2008, 12:46
بدونه شک منچستر !
به امید پروردگار چلسی بالاخره طلسم لیگ قهرمانان رو میشکنه.
منچستر 2 بار قهرمان شده
چلسی ببره برای اولین باره که قهرمان میشه
باید چلسی ببره
شک نکنید که چلسی قهرمانه ...
Nasser_ZRE
19-05-2008, 16:15
میبینم که طرفدارای چلسی بیشتر شدند.
pouya_99999
19-05-2008, 16:32
منچستر قهرمانه . شک نکنید .
فرگوسن: خاطره شكست را براى گرانت زنده مى كنيم
پس از ناكامى چلسى براى رسيدن به عنوان قهرمانى ليگ برتر، فرگوسن اين بار عنوان كرد منچستر آماده است تا خاطره تلخ شكست را دوباره براى آورام گرانت زنده كرده و با گذشتن از چلسى قهرمانى اروپا را از چنگ وى درآورد.
تيم برتر
سرمربى منچستريونايتد اظهار كرد: «شكست چلسى در ليگ خانگى، آنها را تقريباً مطمئن ساخت دسترسى به قهرمانى در ليگ اروپا كار زياد سختى نيست و با رسيدن به عنوان قهرمانى جام، دوباره ثابت مى كنم بهترين هستم .» فرگوسن در اين باره گفت: «ما در عناوينى كه تاكنون كسب كرديم راضى هستيم. خوشبختانه خيلى از بازيكنان چلسى شخصاً اعلام كرده اند كه منچستر تيم برتر ليگ بوده و لياقت كسب عنوان را داشته و دارد.»
طبيعت يك بازى بزرگ
فرگوسن افزود: «مى دانيم چگونه فشار بازى را كنترل كنيم. چلسى بازيكنان باتجربه اى در اختيار دارد و حتى مى توان گفت كه خيلى پخته تر از بازيكنان ما هستند. تيم ما كمى جوان است اما نمى دانم با اين اوضاع هدف ما محقق خواهد شد و يك بازى خوب را پيش رو خواهيم داشت يا اينكه نتيجه جور ديگرى رقم خواهد خورد.» اين مربى اسكاتلندى در اين باره گفت: «اين بازى خيلى با رقابت جام اتحاديه متفاوت خواهد بود و معتقدم كه ما خيلى تازه نفس هستيم و اگر در بازى هم اينگونه ظاهر شويم انتظار مى رود يك نمايش به يادماندنى از خود بجا بگذاريم.»
كيفيت
فرگوسن درباره شايستگى تيمش در كسب عنوان قهرمانى يوفا طى ۲۲ سال سلطنت بر منچستر صحبت كرد و گفت:«ما شكست ناپذير هستيم و اين با عملكردهاى درخشانمان كاملاً نمايان است و بازى هاى فوق العاده تيممان بيانگر تمام حقايق است. فكر مى كنم در مرحله نهايى كم تيمى را شكست نداديم و بازى با بارسلونا بر ارزش تك تك بازيكنانمان افزود. آنان بهترين فوتبال را در مقابل ما ارائه دادند و ما هم از قبل براى عبور از سدشان برنامه ريزى كرده بوديم.»
حس شكست ناپذيرى
مربى شياطين سرخ عنوان كرد هيچ ترسى از حضور در لوژينكى مسكو ندارد. فرگوسن در ادامه گفت: «طبيعى است كه ورزشگاه جوى سنگين را به بازيكنان و هواداران القا كند اما به هر حال قول مى دهم يك نمايش بى نظير از هنرها و استعدادهاى هر ۲ تيم به نمايش درآيد و هواداران شاهد بازى جذاب باشند.»
قسمت و سرنوشت بخشى از رقابت
فرگوسن با اشاره به رايان گيگز در بازى مقابل ويگان كه وى به ركورد سربابى چارلتون رسيد، گفت: «تقدير، تقدير است. اگر روى گل گيگز دقيق مى شديد مى فهميديد كه سرنوشت هم در رقم خوردن نتيجه به نفع ما نقش داشت. بالاخره هر كسى در زندگى به كمى شانس نياز دارد. با وجود عقيده هاى خوشبينانه فرگوسن، او از مشكلات بازى نيز سخن گفت كه انتخاب ۱۱نفر از ميان ۲۵ بازيكن حرفه اى كار بسيار دشوارى است.» او افزود: «زياد از اين كار لذت نمى برم. تيم تنها مشكل ما نيست، بزرگترين مسأله نيمكت نشينان هستند. تعدادى از بازيكنان خوبمان قرار است از روى نيمكت نظاره گر بازى باشند و گفتن اين موضوع به آنها كارآسانى نيست.» وى زمانى اين موضوع را مطرح كرد كه اوون هارگريوز را از شانس هاى خوب حضور در بازى مى دانست.
Nasser_ZRE
19-05-2008, 18:00
چه بازیه توپی میشه.
flatrish
19-05-2008, 18:34
آمار چلسی چقدر رفت بالا!!
در هر صورت این بازی خیلی سخته واسه هر دو طرف
فکر میکنم تو همه چیز با هم برابرند. دروازبان٬ دفاع ٬خط حمله ...
البته فکر میکنم رونالدو بهتر از دروگبا باشه!
Majid_17_206
19-05-2008, 18:36
مثل لیگ برتر میبریمشون...چلسی قهرمانه
Meisam Khan
19-05-2008, 21:24
فقط چلسي
همين
Nasser_ZRE
19-05-2008, 23:21
تعداد رای ا تا الان مساویست!
charlize
19-05-2008, 23:36
چه جالب....من رای رو به نفع منچستر کردم...!!!!
من وقتیکه مورینیو در چلسی بود از این تیم خوشم میومد ولی الان که دیگه نیست نه.....
البته دلیل رای من این نیست....بلکه به نظر من الان منچستر اماده ترین تیم اروپاست......با وجود اینکه من خودم طرفداره رئالم....اما همیشه به منچستریها به خاطر داشتن مربی مثل فرگوسن حسودی می کردم....تازه اونا الان بازیکنی مثل رونالدو دارن که امیدوارم که فصل بعد بیاد رئال......
shazdeh23
20-05-2008, 00:54
شک نکنید چلسی قهرمانه
از وقتی که آبرامویچ به چلسی اومده، منچستر خارج از خونه نتونسته چلسی رو شکست بده.
به امید قهرمانی چلسی
یا حق
alireza7
20-05-2008, 01:13
100% چلسی قهرمانه
Nasser_ZRE
20-05-2008, 01:15
بازیه چلسی منچستر در لیگ انگلیس خیلی قشنگ بود.این بازی کاش قشنگتر بشه.
فقط لیگ انگلیس.
pouya_99999
20-05-2008, 01:45
ادوین فن درسار که یکی از بهترینای جهانه. در خط دفاعی زوج ویدیچ و فردیناند عالی جواب داده .
خط میانی منچستر هم که کریک عالی بازی می کنه . و گیگز و اندرسون و نانی و پارک هم فصل خوبی رو پشت سر گذاشتن . خط حمله منچستر هم توز و رونی خیلی عالی کار کردن .
با این وجود بازم میگید چلسی قهرمانه ؟
فقط منچستر
flatrish
20-05-2008, 10:50
عجب:blink::blink::blink:
منچستر پرطرفدار ترین تیم باشگاهی جهانه
فکر کنم هر آرسنالی و لیورپولی و بارسلونایی باشه اومدن به چلسی رای دادن:31:
Nasser_ZRE
20-05-2008, 11:39
من خودم هم طرفدار ارسنال.لیورپول و بارسلونا هستم.طرفدار منچستر هم هستم:blink:
WaTeRsTyLeR
20-05-2008, 12:16
از هرچی رنگ قرمزه نفرت دارم.
n0i0g0h0t0w0o0l0f
20-05-2008, 12:23
فقط منچستر . همه ی قرمزا خدان
Lovelyman
20-05-2008, 12:28
Chelsea.F.C.
Nasser_ZRE
20-05-2008, 12:53
از هرچی رنگ قرمزه نفرت دارم.
همشون مثل هم نیستند.قرمزهای اروپا رو با یه قرمز (لنگ) ایرانی مقایسه نکن.
M A R S H A L L
20-05-2008, 13:14
اينم سوال كردن داره?
شرايط ما خيلي بهتره بايد اينو قبول كنيد.
100%
MANCHESTER UNITED.Football Club
سلام.
دوستان بازی امشبه ؟
همون 11 : 15 ؟
amirtaker
20-05-2008, 18:21
سلام.
دوستان بازی امشبه ؟
همون 11 : 15 ؟
نه بازی فردا (چهرشنبه است).همون ساعت 11:15
BoomDoongDang
20-05-2008, 18:36
فراموش نکنین آبراموویچ روس تباره و یجورایی توی روسیه همه چیز به نفع چلسیه :27: . تازه آبراموویچ به فوتبال روسیه خیلی کمک مالی کرده و حتما توی مسکو ازش حمایت میکنن . میشه گفت چلسی یک کمی امتیاز میزبانی داره :8:
چلسی قهرمان میشه! :19:
Nasser_ZRE
20-05-2008, 21:47
برای من فرقی نداره قهرمان کیه چون چیزی بهم نمیرسه .فقط دوست دارم یه بازیه زیبا رو ببینم.
LCD خميده وارد بازار مي شوند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] urved.jpg خبرگزاري موج - گروه اقتصاد بين الملل
به تازگي نوعي صفحه نمايش LCD خميده توسط شركت AU Optronics توليد شده است.
به گزارش موج، اين صفحه نمايش هاي زيبا و مسطح به صورت خميده هستند و داراي شعاعي 100 ميلي متري مي باشند. در اطراف اين صفحه نمايش هاي جديد نور مشكي رنگي وجود دارد كه تماشاي آن را در حداقل نور ممكن مي سازد و با وجود خميدگي تصاوير به چشم كاربر آسيب نمي رساند.
انتظار مي رود با ورود اين صفحه نمايش هاي خميده شكل به بازار از محبوبيت صفحه نمايش هاي ساده قديمي تر كاسته شود. در آينده اي نزديك اين صفحه نمايش ها در اماكن عمومي به جاي پوسترهاي تبليغاتي استفاده خواهند شد.
شركت آديداس به تازگي توپ جديدي را به بازارها عرضه كرده كه كار قضاوت را براي داوران فوتبال آسان تر كرده است.
به گزارش موج ،توپ فوتبال شركت آديداس كه با با نام " Teamgeist II" عرضه شده با استفاده از تكنولوژي جديدي به محض عبور توپ فوتبال از خط دروازه با استفاده از سنسورهايي كه بر روي خط دروازه نصب شده آن را گزار ش مي دهد.
البته استفاده از اين تكنولوژي بسيار هزينه بر خواهد بود و از سوي ديگر نيز معمولا در بيشتر مسابقات فوتبال تاييد صحت گل ها بسيار واضح بوده و به ندرت پيش مي آيد كه در عبور يك توپ از خط دروازه ترديد به وجود آيد اما با توجه به گسترش محبوبيت فوتبال در جهان و افزايش حساسيت ها نسبت به اين رشته ورزشي لزوم بهره گير از اين تكنولوژي ضروري به نظر مي آيد.
Peter Nuernberg مدير بخش فناوري هاي نوين شركت آديداس هدف از ابداع اين توپ هوشمند و سنسورهاي تعبيه شده بر روي خطوط دروازه ها را ايجاد شفافيت كامل در مسابقات فوتبال دانست و ابراز داشت:با بهره گيري از اين تكنولوژي كمك داوران مي توانند خيلي سريع و با صحت بالايي تصميم گيري كنند.
تجهيزات مغناطيسي كه كه در توپ هاي Teamgeist II كار گذاشته شده اطلاعات خام را به رايانه مركزي ارسال كرده وپس از آن رايانه نيز اطلاعات فراوري شده را براي كمك داور ارسال مي كند.
با توجه به پيچيدگي اين تكنولوژي لزوم امتحان آن در ميادين مختلف ضروري به نظر مي رسيد به همين دليل اين سيستم براي اولين بار در مسابقات مقدماتي جام جهاني در آمريكاي جنوبي استفاده شد.
شركت كايروس كه در زمنيه فناوري فعاليت مي كند به همراه آديداس از سال 2003 همكاري خود را با فيفا آغاز كرده و پس از امتحان اوليه سيستم توپ هوشمند درصدد رفع نواقص آن بر آمد.
سيستم اوليه اين فناوري با استفاده از امواج راديويي كه توسط ميكروچيپ جاسازي شده در توپ ارسال مي شده كه پاره اي مشكلات داشته و اين دو شركت درصدد رفع نواقص آن بر آمدند.
پس از حل مشكلات ،استفاده از اين توپ و سيستم هوشمند دوباره در مسابقات بين المللي ديگر آغاز شد.
سرانجام فيفا نيز پس از آنكه مطمئن شد اين سيستم هوشمند به كارايي صد در صد رسيده ،استفاده از آن را در بازي هاي بين المللي مجاز اعلام كرد.
h_starboy
21-05-2008, 10:54
برای من فرقی نداره قهرمان کیه چون چیزی بهم نمیرسه .فقط دوست دارم یه بازیه زیبا رو ببینم.
۱۰۰ ٪ باهات موافقم. من به منچستر رای دادم ولی اصلا نمیشه از الان گفت کی میبره فقط خداکنه یه بازی در حد فینال لیگ قهرمانان ببینیم مثل بازی میلان و لیوری که ۳ -۳ شد و ...
همه ی قرمزا خدان
فقط قرمز پرسپولیس و فقط آبی چلسی
Lovelyman
21-05-2008, 12:27
فراموش نکنین آبراموویچ روس تباره و یجورایی توی روسیه همه چیز به نفع چلسیه :27: . تازه آبراموویچ به فوتبال روسیه خیلی کمک مالی کرده و حتما توی مسکو ازش حمایت میکنن . میشه گفت چلسی یک کمی امتیاز میزبانی داره :8:
چلسی قهرمان میشه! :19:
یه جورایی میزبان نیست کاملا میزبانه !!!!!!:31:
وقتی آبراموویچ کل فک و فامیل و در و همسایه و دوست و رفیقاشو بریزه تو استادیوم ما قهرمانیم ....:10:
Nasser_ZRE
21-05-2008, 12:38
بلیط بازار سیاه 2 هزار یورو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست به پول ایران چقدره؟
Nasser_ZRE
21-05-2008, 12:40
۱۰۰ ٪ باهات موافقم. من به منچستر رای دادم ولی اصلا نمیشه از الان گفت کی میبره فقط خداکنه یه بازی در حد فینال لیگ قهرمانان ببینیم مثل بازی میلان و لیوری که ۳ -۳ شد و ...
اون بازیم که من طرفدار لیورپول بودم.بازیه خیلی زیبایی بود.
sosssmar
21-05-2008, 13:19
من نظر سنجی رو به سمت منچستر کشیدم
flatrish
21-05-2008, 14:00
عجب نظر سنجییه نفس گیری شده
واقعا حق منچستره که قهرمان شه:40:
borderlessboy
21-05-2008, 14:13
چرا همش مساوی پیش میره؟
h_starboy
21-05-2008, 14:21
آره خدایی همش مساوی پیش میره. همه بیاین راااااااااااییییییییییی بدین.
اون بازیم که من طرفدار لیورپول بودم.بازیه خیلی زیبایی بود.
من میلانیم اون بازی تا صبح تو بهت بودم. البته سال پیش جبران کردیم.
خدا کنه امشب بازیش قشنگ باشه.
Nasser_ZRE
21-05-2008, 14:47
من میلانیم اون بازی تا صبح تو بهت بودم. البته سال پیش جبران کردیم.
خدا کنه امشب بازیش قشنگ باشه.
اونشب شرط هم بسته بودیم 3تا گل رو که خرد کلی حالمون گرفته شد.هی مسخرمون میکردن.نیستیمو دیدم اینجور شد.
امیدوارم این بازی هم زیبا و دیدنی باشه.
D o l f i n
21-05-2008, 15:46
من موندم به کی رای بدم آخه می خوام اس ام اس بدم شاید این وسط یه lcd برنده شدم ترکیدم از اول فصل هر چی اس ام اس میدم هیچی برنده نمیشم:27:
Nasser_ZRE
21-05-2008, 18:10
تا الان که منچستر 23 چلسی 21
Lovelyman
21-05-2008, 18:29
چلسی
Actros, alireza7, black-ghost5, BoomDoongDang, cescjoon, deadboy, fkBabak, Hosein-mec, LeBron, Lovelyman, Majid_17_206, Meisam Khan, MORINIO, mstf666, Rjoun, sam fisher 08, shazdeh23, Stream, Unforgiven, WaTeRsTyLeR, yoosefi 21 47.73%
مثل شیر روی پرچمشون شیرن ...
pouya_99999
21-05-2008, 19:15
خب مثل اینکه منچستر تو نظر سنجی زد بالا
Nasser_ZRE
21-05-2008, 19:27
به نظر میرسه طرفدارای منچستر بیشترن.
A_M_IT2005
21-05-2008, 20:00
دوست دارم چلسی ببره.
تو انگلیس فقط چلسی و لیورپول.
kasra_khan2003
21-05-2008, 21:46
امضاي من ميگه طرف دار كيم، اما فكر ميكنم چلسي ببره :31:
Nasser_ZRE
21-05-2008, 22:52
فعلا که منچستر یکی جلو هست.
Amin Asterix
21-05-2008, 23:04
فعلا که مساویه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A_M_IT2005
22-05-2008, 01:09
بازی واقعا هیجان انگیز و زیبا بود.
ولی حق چلسی بود که قهرمان بشه.
اینو چون میخواستم چلسی ببره نمیگم ، اگه منصفانه بازی رو دیده باشین چلسی قهرمانی حقش بود.
( هر چند اینا نظر شخصی شخص منه)
Nasser_ZRE
22-05-2008, 01:13
رونالدو چه شانسی اورد.
charlize
22-05-2008, 01:15
دیدید گفتم منچستر قهرمان میشه..........
ولی انصافا حق چلسی بود..........
Nasser_ZRE
22-05-2008, 01:16
aliani, amirtaker, Asalbanoo, borderlessboy, charlize, corey, ctxmonitor123, davy jones, flatrish, h_starboy, joey jordison, M A R S H A L L, MAJ€€D, mpirayesh, Mr_Hamid_Media, n0i0g0h0t0w0o0l0f, Nasser_ZRE, persian_antonio, pouya_99999, reflex, reza boy, shahab_f, sosssmar, The Animal, vahid_civil, ya30n, امير موسر
دوستانی که درست گفتند + خودم.
پنالتیها خیلی حال داد.
Nasser_ZRE
22-05-2008, 01:17
دیدید گفتم منچستر قهرمان میشه..........
ولی انصافا حق چلسی بود..........
حالا حق هرکس بود.منچستر قهرمان شد رفت.
M A R S H A L L
22-05-2008, 01:22
امشب شبي بود كه هر چي نظرسنجيه بسته شد.
هر چند نظرسنجيام به نفع ما بود.
تيم فقط منچستر
h_starboy
22-05-2008, 01:29
بازی جالبی بود. منم فکر کنم حق بیشتر با چلسی بود ولی خوب ضربات پنالتیه دیگه و هزار تا اتفاق. سر خردن تری و ...
به همه منچستری ها تبریک می گم و به همه چلسی ای ها هم به خاطر بازی خوب تیمشون تبریک می گم.
واقعل انگار من جای جان تری پنالتی رو خراب کردم.
نباید اینجوری میشد !
Iranian_sports
22-05-2008, 01:47
منچستر قهرمان شد!
ولی نزديک بود نشه!
الان کمی تا قسمتی خوشحالم!
موفق باشيد
فعلا
pouya_99999
22-05-2008, 08:05
قهرمانی رو به همه ی طرفدارای تیممون تبریک می گم .
موقعی که تری داشت پنالتی می زد من داشتم سکته می کردم .
amirtaker
22-05-2008, 08:10
ولی منچستر شانس آورد هاا
borderlessboy
22-05-2008, 08:34
این هفته ,سرخ ترین هفته ی زندگیم بود
واقعل انگار من جای جان تری پنالتی رو خراب کردم.
نباید اینجوری میشد !
با گذشت ۱۲ ساعت از بازی هنوز شکه هستم !! باور کردنی نیست ... حق ما بود قهرمان بشیم ...
Nasser_ZRE
22-05-2008, 15:12
خوب دیگه منچستر برد و تموم شد.
من طرفدار هیچ کدوم نبودم . ولی دوست داشتم چلسی ببره کع خدایی حقش بود.
منچستر رو به توپ بسته بود. از نیمه دوم به بعد منچستر نفس نکشید. کاملا زنجیر شده بود.
قهرمانی ننگینی بود برای منچستر.:5::20:
امیدوارم که آنری برگرده.
من اصلا به خاطر آنری طرفدار آرسنال شدم، ولی الان میگم تیم فقط آرسنال چه با آنری چه بی آنری ولی خوشحال میشم اگه برگرده چون از بازیش خیلی خوشم می یاد.
منبع:ngossip.blogfa.com
عکسهای انتفادی برخی از رسانه های بریتانیا در باره عروسی پرخرج و وین رونی در یکی از روزنامه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عروسی پرخرج و ۱۰ میلیون دلاری وین رونی و کالین مک لاگلین باعث انتقادهایی در برخی از رسانه های بریتانیا شد که عکسها نگاه انتقاد گونه یکی از روزنامه ها را به این عروسی نشان میدهد.
عکسهایی از این عروسی پر هزینه و تجملی که در ۳ شبانه روز در ایتالیا برگزار شد
وز براون و همسرش
جان اوشی و همسرش
مایکل کریک و برادر وین رونی هنگام بازگشت از عروسی
غایب بزرگ این عروسی الکس کوران همسر استیون جرارد و دوست کالین بود او با جرادرد در حال سپری کردن تعطیلات در میامی میباشد
vahid_civil
14-06-2008, 23:07
عجبا. ایول منچستر که همچین بازیکنانی داره.
M_Abieteh
15-06-2008, 00:57
خوب پول داره خرج میکنه.
اندرانیک تیموریان که هفته ای 28 میلیون
از فولام میگیره دیگه حساب کن وین رونی که تو منچستره و فیکس هم بازی میکنه چقدر میگیره.
flatrish
15-06-2008, 01:39
کار بسیار پسندیده ای کرده! این مطبوعات انگلیسی هم همیشه دنبال همین چیزان که جنجال درست کنند.
Antonio Andolini
15-06-2008, 11:06
سالی چندین میلیون نفر به علت گرسنگی باید بمیرند اونوقت ایم مر....که 10 میلیارد واسه عروسیش خرج میکنه:41::41:
کار پسندیده ای کرد(!!!!!!!!)
تو همین ایران ما هم خیلی ازین آدما وجود دارن.ولی خب ما نمیدونیم که وین رونی به مراکز خیریه کمک میکنه در عین حال یا نه.پس نمیتونیم درین مورد قضاوت کنیم
flatrish
15-06-2008, 18:45
از این حرفای احساساتی همیشه میشه زد. اگه آمریکا این همه پول واسه جنگ خرج نمیکرد، اگه دستمزد فوتبالیستها و بازیگرا اینقدر نبود بعدش میشد چه میدونم آفریقا رو یه کاریش کرد فقیرا پولدار بشن...
pentoriko
23-06-2008, 22:22
مسعود شجاعي به باشگاه اوساسونا اسپانيا پيوست.
به گزارش ايسنا، مسعود شجاعي، بازيكن مليپوش فوتبال ايران امروز با عقد قرارداد 3 ساله به عضويت اوساسونا اسپانيا درآمد.
================================================== ===============
اميدوارم كه بتونه مثل نكونام تو اوساسونا جا بيوفته:8::8::8:
V A H I D
23-06-2008, 22:28
این ایرانیا یه جا پیدا کنن درش رو تخته می کنن .....:دی
حالا اوساسونا رفتش دسته 2 ؟؟؟؟
یا هنوز تو لالیگاهه ؟؟؟
نمیدونم چرا همه دارن میرن اوساسونا؟؟؟!!!
pentoriko
23-06-2008, 22:39
بابا تو لاليگا هستش زير سر نكونام هستش
تو نود گفت مربي به من گفته اگر بازيكن خوب هست به من معرفي كن مثل اين كه نكونام هم شجاعي رو معرفي كرده
ای بابا چرا الکی انتقاد می کنید!
اوساسونا دسته یک هست.
در ضمن تا حالا فقط دو تا بازیکن از ایران به این تیم رفته اند.
این که زیاد نیست!
V A H I D
23-06-2008, 22:43
ای بابا چرا الکی انتقاد می کنید!
اوساسونا دسته یک هست.
در ضمن تا حالا فقط دو تا بازیکن از ایران به این تیم رفته اند.
این که زیاد نیست!
دسته یک منظورتون چیه ؟؟؟؟
تیموریان هم پارسال می خواست بره .....
در کل ....:31::31::31:
M_Abieteh
24-06-2008, 00:00
چقدر پول میگیره!!!
با عقد قرارداد 3 ساله،
مسعود شجاعي به اوساسونا پيوست
مراسم معارفه بازيكن ايراني در پامپلونا
:10::8::40::20:
"مسعود شجاعي" بازيكن مليپوش فوتبال ايران به باشگاه اوساسوناي اسپانيا پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شجاعي امروز با عقد قرارداد سه ساله رسما به عضويت اين تيم اسپانيايي درآمد.
محمودرضا فاضلي مدير برنامههاي مسعود شجاعي به خبرنگار ايسنا گفت: از يك سال گذشته براي انتقال شجاعي به اوساسونا با مسوولان اين باشگاه در ارتباط بوديم كه دو هفتهي پيش قرارداد اوليه به امضا رسيد و امروز قرارداد نهايي امضا شد.
فاضلي تصريح كرد: بازيهاي اخير مسعود شجاعي از جمله تيم ملي فوتبال در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني را نيز در اختيار مسوولان باشگاه اوساسونا قرار داده بوديم. حتي سرمربي اوساسونا پيش از عقد قرارداد با جواد نكونام نيز در خصوص شجاعي صحبت كرده بود و با اطمينان از شرايط وي با حضور اين بازيكن در اوساسونا موافقت كرد.
وي گفت: جواد نكونام به همراه مسعود شجاعي دو هفتهي ديگر براي شركت در مراسم معارفه و حضور در تمرينات و اردوهاي اوساسونا راهي اسپانيا خواهد شد.
فاضلي در پايان گفت: خوشحالم كه چندي پيش نيز توانستيم قرارداد "آندرانيك تيموريان" را با تيم فولام انگليس به امضا برسانيم و اميدوارم كه روند انتقال بازيكنان فوتبال كشورمان به تيمهاي اروپايي ادامه داشته باشد.
اصل خبر از سايت رسمى باشگاه اوساسونا:
تبریک میگم
فکر کنم اسپانیا بعد از آلمان داره کم کم میشه پایگاه جدید بازیکنای ایرانی.اینجوری بهتره چون برای ایرانیا بازی کردن تو یه لیگ تکنیکی مثل اسپانیا بهتر از یه لیگ با تیمایی که منظم و منطقی مثل آلمان بازی میکنن بهتر هستش
خیلی خوب است راستی فاضلی مدیر برنامه های منم هم هستا :31:قراره با یک تیم اسپانیایی دیگه قرار داد ببینیدم :27:
چقدر پول میگیره!!!
اینجور که اخبار گفت برای 18ماه اول 6میلیون یورو میگیره.من که شاخ دراوردم آخه بازیکنایی مثل کاکاو..... سالی حداکثر7-8 میلیون یورو به زور میچاپن هر چند میگن شجاعی استعداد زیادی داره ولی اگر راست باشه 6میلیون یورو برای فقط18 ماه خیلی خوبه.
بقیشم فکر کنم گفت توافقی هرچند الان اصلا یادم نمیاد.کنکوره دیگه:d
vahid_civil
24-06-2008, 14:00
گرانقیمت ترین لژیونر ایرانی شد. بهش تبریک میگیم. باشد که دست ما را هم بگیرد!
گرونترین لژیونر دیگه معنا نداره بهتر بگی گرونترین بازیکن تاریخ ایران .
مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد در پي انتشار تصاويري افشا كننده، به شدت مورد نفرت مردم كشورش قرار گرفت.
به گزارش فارس و به نقل از ماركا، كريستيانو رونالدو، هدف اصلي رئال مادريد كه به زودي راهي اين باشگاه مي شود، در تصاوير منتشر شده از سوي ماركا و گازتا دلواسپورت در كنار مدل اول شهر ليسبون و در ساحل لانارو ديده مي شود. اين در حالي است كه بيشتر بازيكنان پرتغال به علت حذف در يورو 2008 به شدت افسرده شده و فدراسيون اين كشور هر روز براي آنها وقت مشاوره و روانشناسي مي گذارد.
هواداران رئال مادريد با تجمع برابر دفتر نقل و انتقالات برنابئو، از اين اقدام رونالدو ابراز ناراحتي كرده اند.
رونالدو در اين مورد گفت: زندگي شخصي من به هيچ كس ربطي ندارد. قبول ندارم كه بازيكني بي تعصب هستم.
منبع :
از این کریس رونالدو اصلا خوشم نمیاد ولی نفهمیدم کجاش رسوایی بود!!!
peyman_sogol
29-06-2008, 12:17
همچین گفتی رسوایی اخلاقی گفتم ببینم چی شده
رسوایی اخلاقی رو قبلا بالا آورده بود که با وین رونی و یکی دیگه تو خونه با چند تا دختر ***بودن که اون دخترا ازشون فیلم گرفته بودن.
فکر کنم خبرشو خودم گذاشتم تو این انجمن ولی یادم نمیاد دقیقا کی بود.ولی مال پارسال بود
رسوایی اخلاقی رو قبلا بالا آورده بود که با وین رونی و یکی دیگه تو خونه با چند تا دختر ***بودن که اون دخترا ازشون فیلم گرفته بودن.
فکر کنم خبرشو خودم گذاشتم تو این انجمن ولی یادم نمیاد دقیقا کی بود.ولی مال پارسال بود
اینم خیالی نیست :27:
sourena_8888
29-06-2008, 12:46
دیگه از رسوایی استاد دانشگاه که بدتر نیست...منظورم دانشگاه اکسفورد بودا
Ali Pacino
29-06-2008, 14:26
بازیکن بی تعصب نمی خوایم نمی خوایم!
جمعی از هوادارایه منچستر و پرتقال D:
باز هم از این خبرگذاری معلوم الحال نقل قول کردید؟:13:
seied-taher
29-06-2008, 14:53
ای ول ....
کیریستین
Babak_King
29-06-2008, 15:12
عجب رسوایی اخلاقی یی
مگه بابا اونجا ایرانه اونجا این چیزا دیگه مسئله نیست که !
نوش جونش میتونسته.
عجب رسوایی اخلاقی یی
مگه بابا اونجا ایرانه اونجا این چیزا دیگه مسئله نیست که !
نوش جونش میتونسته.
از دیدگاه مترجم ما این یک رسوایی اخلاقی است و بس!!!! گربه دستش به گوشت نمیرسید گفت: اه اه، من گوشت یخ زده نمیخورم!!!
//
من گفتم الان رفته تو مایه های گ ی !!!!
behnam_roli
02-07-2008, 07:58
تيم سپاهان اصفهان در تازه ترين رده بندى برترين باشگاه هاى جهان با ۱۴ پله سقوط در رده ۹۶ قرار گرفت. فدارسيون بين المللى آمار و تاريخ فوتبال جهان در تازه ترين فهرست رنكينگ خود عنوان كرد تيم سپاهان اصفهان كه در فصل گذشته ليگ قهرمانان آسيا به ديدار نهايى راه يافته بود، با ۱۴ پله سقوط در رده نود و ششم جاى دارد. در آخرين رده بندى، سپاهانى ها در رتبه هشتاد و دوم قرار داشتند. همچنين تيم سايپا در رده ۲۷۰ قرار گرفت. اين تيم ماه گذشته در پله ۲۷۳ قرار داشت.
MoJtaBa.R
05-07-2008, 22:37
رونالدینیو از بارسلونا با درآمد 3/16 میلیون پوند در رده دوم ایستاد و تیه ری آنری، مهاجم پیشین تیم فوتبال آرسنال با 5/12 میلیون پوند سوم شد. رونالدو از تیم میلان هم با 6/10 در رده چهارم ایستاد.
دیوید بکهام با درآمد سالیانه 4/24 میلیون پوند به عنوان پردرآمدترین بازیکن جهان شناخته شد.
به گزارش مهر به نقل از تلگراف، بازیکن پیشین تیم های منچستریونایتد و رئال مادرید که این تیم های صاحبنام را به قصد حضور در لس آنجلس گالکسی ترک کرد، سال گذشته 4/24 میلیون پوند درآمد کسب کرد تا بالاتر از رونالدینیو به عنوان پردرآمدترین بازیکن جهان لقب بگیرد. بکهام سال گذشته با انعقاد قراردادی پنج ساله به ارزش 128 میلیون پوند به تیم فوتبال لس آنجلس گالکسی پیوست.
رونالدینیو از بارسلونا با درآمد 3/16 میلیون پوند در رده دوم ایستاد و تیه ری آنری، مهاجم پیشین تیم فوتبال آرسنال با 5/12 میلیون پوند سوم شد. رونالدو از تیم میلان هم با 6/10 در رده چهارم ایستاد.
پردرآمدترین بازیکن شاغل در لیگ انگلستان، کسی نیست جز کریستیانو رونالدو با 2/9 میلیون پوند که عنوان پنجم این رده بندی را هم در اختیار در دارد.
کاکا، بازیکن برزیلی میلان 8/8 میلیون پوند درآمد داشته و ششم است و پس از او فابیو کاناوارو از رئال مادرید با 7/8 میلیون قرار دارد. آندری شوچنکو از چلسی هم با همین میزان درآمد در رده هشتم قرار دارد.
استیون جرارد از لیورپول با 5/8 میلیون پوند نهم است و جان تری و وین رونی با 5/8 و 1/8 میلیون پوند در رده های بعدی قرار دارند
sagh_moha
10-07-2008, 14:55
سلام ... :41:
آفریقای جنوبی به علت آماده نشدن ورزشگاه های این کشور و قطع شدن برق در این کشور میزبانی جام جهانی رو از دست داد ...
منبع :
FIFA.com
mohammadirani
10-07-2008, 15:07
کل سایت فیفا رو زیر و رو کردم ولیاین چیزی که شما گفتین رو پیدا نکردم
فقط مثل اینکه فیفا ابراز نارضایتی کرده از اینکه ورزشگاه های این کشور برای جام کنفدراسیون ها در سال 2009 اماده نمیشه
gmuosavi
10-07-2008, 15:15
اخبار ورزشی گفت : بلاتر به سه کشور اعلام آمادگی کرده که اگه مشکلات آفریقای جنوبی حل نشد جام بدون میزبان نشه !
eng.j.mehrdad
10-07-2008, 15:23
هنوز از دست نداده كه ...
vahid_civil
10-07-2008, 16:07
چرا شایعه درست میکنید ؟!
نه عزيز شايعه نيست. اخبارم چند بار اين خبر و گفت.
اونوقت این سه کشور کدوم کشوراست؟؟؟
نه عزيز شايعه نيست. اخبارم چند بار اين خبر و گفت.
اخبار گفت فیفا ابراز نگرانی کرده و گفته اگه ورزشگاهها تا اون زمان آماده نشن یک کشور دیگه رو به عنوان میزبان معرفی میکنه.
Antonio Andolini
11-07-2008, 02:24
به گمتنم یکیش استرالیا و دیگری انگلیس بود.
کار اشتباهی بود که آفریقای جنوبی رو انتخاب کردند ... کشوری که جرم و جنایت توش موج می زنه و بیش ترین آمار تجاوز به هم جنس رو داره و بالا دستش موگابه داره دیکتاتوری می کنه رو کردند میزبان بزرگترین رخداد ورزشی جهان!
Alireza Taji
11-07-2008, 10:55
هنوز مشخص نیست...
بهشون فرصت داده اگه تا اون روز وضعشون درست نشه می ده به یک کشور دیگه...
بلاتر اسم هیچکدامشون را نگفت...
eng.j.mehrdad
11-07-2008, 16:46
به گمتنم یکیش استرالیا و دیگری انگلیس بود.
کار اشتباهی بود که آفریقای جنوبی رو انتخاب کردند ... کشوری که جرم و جنایت توش موج می زنه و بیش ترین آمار تجاوز به هم جنس رو داره و بالا دستش موگابه داره دیکتاتوری می کنه رو کردند میزبان بزرگترین رخداد ورزشی جهان!
تائييد ميشه ...
MeHrDaD_MeNaY
11-07-2008, 16:49
اينگليس يكي از كشورهاست
ولي با توجه به اينكه كيزبان قبل اروپايي بوده كشوري كه اروپايي نباشه مناسب تره
Honradez
13-07-2008, 11:24
در حالي كه بحث انتقال كريس رونالدو به رئال مادريد به يكي از سوژههاي داغ رسانهها تبديل شده، احتمال ميرود سكانس آخر اين فيلم هيجان انگيز محتوايي جز گزينۀ نخست نداشته باشد: “بمانم…” از اين رو من هم يكي از مقالات جامع در اين زمينه را براي شما آماده كردهام كه باهم به مرور آن ميپردازيم:
به گمان بسيار مهاجم مرتغالي من يونايتد – كريستيانو رونالدو – فصل بعد را نيز در اين تيم سپري خواهد كرد، زيرا پيداست كه منچستر تمايل چنداني به هموارسازي راه او تا مادريد ندارد؛ اين چيزيست كه رئيس باشگاه مقصد نيز بدان اشاره كرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“رونالدو گفته است دوست دارد اينجا بازي كند، اين رؤياي اوست، اگرچه ما پيشنهادي وسوسهانگيز دادهايم، بدون اجازۀ منچستر اين آرزويي دستنيافتني براي رونالدوست.”
“منچستر خواهان اوست. آنها بهيكباره براي فروش رونالدو اعلام آمادگي كردند. اين ميتواند يك معاملۀ شدني باشد؛ ولي اكنون ما نميتوانيم شاهد اين باشيم.” اينها سخنانيست كه رامون كالدرون – رئيس باشگاه رئال مادريد – اخيراً مطرح كرد. وي در ادامه گفت: “روي كاغذ ما هنوز از فرصت كافي برخورداريم. تا پايان آگوست [پايان فصل نقل و انتقالات] دو ماه مانده و منچستر ميتواند در اين مدت چراغ سبز را به رئال نشان دهد.”
به جملۀ پيشين او بازميگرديم: “ولي اكنون ما نميتوانيم”. محتملترين معنايي كه ميتوان به جملۀ پيشين او بازميگرديم: “ولي اكنون ما نميتوانيم”. محتملترين معنايي كه ميتوان از آن اقتباس كرد، چنين است كه “كريستيانو رونالدو بازي براي منچستر را تا سال آينده ادامه خواهد داد.”
كالدرون و مدير اجرايي منچستر – ديويد جيل – اين هفته در سوييس با يكديگر مذاكره خواهند كرد، چيزي كه روزنامۀ بيست و سه ساله و اسپانيايي آ.اس بدان پرداخته. اين گفتگوي خصوصي، حاشيهاي از نشست سران باشگاههاي عضو يوفا در شهر نيون – دوشنبۀ همين هفته - برگزار ميگردد.
يونايتد روز گذشته چيزي فراتر از اين نگفت كه “موضوع ارزشمند براي ما، ارتباطات گسترده با برنابئوست”، سخني براي رد شايعهاي كه سخنان سران يونايتد را چنين جلوه ميداد: “بسيار غيرمنطقي و كلاً مضحك است؛ كريستيانو فروشي نيست.”
با اين حال منسچتر همچنان تأكيد ميكند بازيكن مسلماً فروشي نيست، بازيكني كه تا سال 2012 با تيمش قرارداد دارد.
ماه گذشته اين باشگاه اعلام كرد رئال – كه 9 بار در ميان قهرمانان اروپا قهرمان شده – سعي دارد آسايش فكري رونالدو را بر هم زند، اما فيفا پس از آن گفت اين كار هيچ منع قانونياي ندارد.
زانوي رونالدو اين هفته به تيغ جراحان سپرده خواهد شد و بدين ترتيب اگر هم رفتني در كار باشد، اردوي تمريناتي كهكشانيها در آفريقاي جنوبي – كه از 28 تيرماه آغاز خواهد شد – نام او را در فهرست خود نخواهد ديد.
برگردان از وبگاه ياهو! اسپرت
---
منبع:
لينك اصلي خبر:
تندرست باشيد. :46:
خدا کنه رونالدو نره ...آخه کسی نیست بهش بگه واسه ی چی می خوای بری...!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئیس فیفا( یا یه همچین چیزی) گفته منچستر باید به رونالدو اجازه بده که هر باشگاهی که می خواهد بره .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedramch
13-07-2008, 12:00
ای بترکی...
خوب بیا رئال دیگه....
اگه بره رئال دیگه رونالدو نمیشه
Antonio Andolini
13-07-2008, 13:30
من از منچستر اصلا خوشم نمیاد .... ولی پیراهن شماره ی 7 این تیم رو خیلی دوست داشتم ولی از وقتی که این رونالدو این پیراهن رو می پوشه دیگه از این پیراهن هم خوشم نمیاد ..... این جور بازیکنای پول پرست رو باید از هر تیمی که هست با لگد بندازی بیرون!
با اين صحبتايي كه شده فكر كنم رونالدو رفتني باشه از منچستر. چون موندنش نه به صلاح منچستره نه به صلاح خود رونالدو.
slambovich
14-07-2008, 20:56
(به نام خدا)
تیم فوتبال منچسترسیتی شب گذشته با مسئولان بارسلونا بر سر انتقال 45 میلیون دلاری رونالدینیو به توافق رسیده است.
من سیتی در این اندیشه است تا با انعقاد قراردادی چهارساله به ارزش 45 میلیون دلار، بازیکن برزیلی بارسا را به خدمت بگیرد و چنانچه این انتقال عملی شود، او گران ترین بازیکن انگلیسی خواهد بود.
برپایه گزارش تایمز آنلاین، تاکسین شیناترا، مالک تایلندی باشگاه سیتی، گفت: امضای قرارداد با رونالدینیو باعث می شود که این باشگاه بر روی نقشه فوتبال جهان دیده شود.
این در حالی است که روبرتو دی آسیس، برادر و مدیربرنامه های رونالدینیو، پیش تر گفته بود مقصد این بازیکن ایتالیا و تیم میلان خواهد بود. میلان با انعقاد قراردادی دو ساله خواهان به خدمت گرفتن رونالدینیو است.
بارسلونا درصدد است با فروش رونالدینیو، الکساندر هلب را با مبلغ 12 میلیون پوند به خدمت بگیرد
منبع:
این شیناواترا بدجوری خر پوله.
اولش میخواست لیورپولو بخره که درگیر مشکلات سیاسی تو کشورش شد و نتونست و رفت منچسرتو خرید.
ازونایی هستش که بدجوری بلندپروازه.
ولی به نظر من بیرون انداختن اریکسون اشتباه بود
فعلا همین اقای تایلندی تحت پیگرده به خاطر یک سری مسائل مالی و اگه ثابت بشه 13 سال میره زندان به همراه همسرش
در مورد رونالدینیو بگم که الان دارن با برادرش که مشاورش هست همراه با گالیانی و ارنستو برونزتی قرار داد را میبندن
خود رونالدینیو هم به برادرش گفته فقط به پیشنهاد میلان جواب بده
منبع
vahid_civil
15-07-2008, 09:06
چه منابع موثقی!!
منبع هاتون باید یا سایت خود رونالدینهو باشه یا بارسلونا نه اینا!!
vampire3250
15-07-2008, 15:26
رونالدینیو خیلی وقته که به من سیتی جواب رد داده ...
احتمالش خیلی زیاده که میلان بره ...
vahid_civil
15-07-2008, 22:27
The Calcio world is in mourning after Sampdoria and Treviso midfielder Gionata Mingozzi was tragically killed
in a car crash this morning. The talented starlet, who was just 23-years-old, died after being involved in a head-on collision with a lorry.
The 23-year-old, who is co-owned by Samp and Treviso, was on his way to a medical ahead of the beginning of pre season training when he was involved in a head-on collision between his Porsche and a lorry near Venice. The tragedy occurred at around 8am.
“It is with the deepest sorrow that we will mourn with his family, friends and all who have had the privilege of knowing him during his tragically short life,” a statement on Treviso’s club website reads.
Mingozzi began his career with Ravenna in 2001 before joining Perugia in 2004. A year later he was snapped up by Sampdoria, where he made his Serie A debut.
He spent the 2006/07 season on loan at Lecce, before Treviso bought 50 per cent of his contract last summer
در یه تصادف در ماشینش کشته شده. به نقل از سایت گل.
slambovich
15-07-2008, 23:42
(به نام خدا)
بلاکبرن مقابل حریف دسته دومی پیروز شد
تیم فوتبال بلاکبرن روورز انگلیس در دیداری دوستانه موفق به کسب پیروزی برابر مکسفیلد شد.
در جریان دیدارهای تدارکاتی و دوستانهای که دوشنبه شب انجام گرفت، بلاکبرن که خود را برای حضور در رقابت های فصل جدید لیگ برتر انگلیس آماده می کند، به میدان رفت و مقابل تیم دسته دومی مکسفیلد به پیروزی 2 بر یک رسید.
سایر نتایج دیدارهای دوستانه به این شرح است:
* جورملالتونی یک- بلاکپول یک
* کن فرانسه 2- لوهاور صفر
* بوتافوگو برزیل2- پارتیزان بلگراد صربستان یک
* گلن توران ایرلند شمالی یک- هرتس اسکاتلند یک
* هیتچین انگلیس 4- لوترون تاون انگلیس یک
* کروالی تاون انگلیس یک - کریستال پالاس انگلیس
* یوسیدیایرلند 2- دندی یونایتداسکاتلند یک
منبع : irib news
حداقل به فارسی ترجمش می کردی
ولی می دونم که توی نصادف رانندگی بوده
peyman_nn
16-07-2008, 01:57
تکذیب میکنم
زنده ام
رونالدینیو به میلان پیوست
منبع:
سلام اینرو از سایت اینتر در اوردم. چیز جالبه ییه .شما تو یه قسمت از موزه ی اینتر هستید که می تونید دیده تون رو تو اتاق تغییر بدید و حتی زووم کنید.
به آدرس زیر برید:
در قسمت پایین یه قسمت وجود داره صبر کنید باز بشه
:11:
mohamad23
26-07-2008, 00:59
لیک دسته سوم بوندسلیگا، جایگزین لیگهای منطقهای شمال و جنوب این کشور میشود
روز جمعه (۲۵ ژوئیه) نخستین فصل لیگ دسته سوم آلمان با حضور ۲۰ تیم آغاز خواهد شد. این لیگ، جایگزین لیگهای منطقهای شمال و جنوب آلمان خوهد شد. نخستین بازی دسته سوم حرفهای آلمان حتا بهطور زنده از تلویزیون پخش خواهد شد.
نخستین بازی لیگ دسته سوم آلمان بین تیمهای ارفورت و دینامو درسدن، روز جمعه (۲۵ ژوئیه) ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه به وقت آلمان برگزار خواهد شد. تیمهای حاضردر لیگ دسته سوم بوندسلیگا، ۵۵ درصد بیشتر از سال گذشته حق پخش تلویزیونی بازیها را دریافت خواهند کرد. رقمی که از نظر اقتصادی دست باشگاهها را بازتر میکند. علاوه بر آن با پخش بازیها، امکان بازاریابی بیشتری برای تیمها فراهم میآید.
هواداران فوتبال آلمان در انتظار برگزاری لیگی هستند که خاطرات بسیاری را در ذهن آنها زنده خواهد کرد: در مجموع ۱۷ تیم دارنده مقام قهرمانی آلمان و ۱۴ تیم دارنده عنوان قهرمانی جام حذفی، در انتظار نامنویسی در فهرست تیمهای حاضر در این لیگ هستند. در میان آنها میتوان به فورتونا دوسلدورف، آینتراخت براونشوایگ، دینامو درسدن و دیگر تیمهای شرق آلمان اشاره کرد که همگی ظرفیت جذب تماشاگران بسیاری را دارند.
پادربورن تیمی است که به نظر میرسد بیشترین هواداران در انتظار دیدن بازیهای آن باشند. این تیم از لیگ دسته دوم بوندسلیگا به پایین سقوط کرد. ناگفته نماند که ارتسگبیرگه آوئه، کارل تسایس ینا و کیکرز اوفنباخ، سه تیم دیگر سقوطکرده از دسته دوم، نیز شانس بسیار خوبی برای بازگشت به لیگ دوم دارند.
از تیمهای پرطرفدار همچنین میتوان به فورتونا از شهر دوسلدورف اشاره کرد که در دورهای فینالیست جام باشگاههای اروپا هم بوده است.
در پایان فصل، تیمهای اول و دوم لیگ دسته سه مستقیما به لیگ دسته دوم میروند. تیم سوم هم بازی انتخابی (Play off) را با تیمی برگزار میکند که در دسته دوم از آخر سوم شده است. به دسته سوم هم تیمهایی صعود میکنند که قهرمانان سه لیگ منطقهای آلمان شده باشند.
لیگ دسته سوم باشگاههای فوتبال آلمان زیر نظر فدراسیون فوتبال این کشور (DFB) برگزار میشود. این در حالی است که لیگهای دسته اول و دوم را سازمان لیگ فوتبال آلمان (DFL) مدیریت کرده و امور مربوط به بازاریابیشان را انجام میدهد.
تیمهای حاضر در لیگ دسته سوم
ارتسگبیرگه آوئه، کارل تسایس ینا، پادربورن، کیکرز اوفنباخ، فورتونا دوسلورف، اونیون برلین، وردربرمن ۲، ووپرتال، اِرفورت، دینامو درسدن، کیکرز اِمدِن، آینتراخت براونشوایگ، اشتوتگارت ۲، آلِن، زاندهاوزن، اونترهاخینگ، واکر بورگهاوزن، بایرن مونیخ ۲، یان رگنزبورگ و اشتوتگارتر کیکرز، بیست تیمی هستند که در فصل ۲۰۰۸ / ۲۰۰۹ لیگ دسته سوم فوتبال آلمان حضور خواهند داشت.
Alireza Taji
03-09-2008, 12:40
امان از پول!
من بیش از اینکه برای رئال مادرید متاسف باشم برای خود روبینیو متاسفم که به خاطر پول رفته من سیتی!
برای همین هست من هیچوقت با برزیلی جماعت حال نکردم همشون پولکی هستند و برای پول دست به هرکار میزنند و بدبختانه به پول هم که می رسندهمشون فاسد میشن و تو دنیای حاشیه غرق!
B L A S T E R
03-09-2008, 12:45
اهههه.حیف شد
تو رئال خیلی خوب بازی میکرد!
پس پولدارهاي اماراتي كه باشگاه رو خريده بودن كارشون رو شروع كردن!!!
Ssarshar
03-09-2008, 14:23
منچستر سیتی هم تیم شد آخه ؟!! بازیش در حد ملوان بندر انزلیه !!
همش تقصیره این کالدرون هست ... لج و لجبازی با چلسی آخرش همین میشه
SAEED_BARCELONA
03-09-2008, 14:46
چلسی دوم اومد رو کار
یه پیشنهاد 215 میلیون دلاری هم به کریس رونالدو دادن. wow
حالا نمیدونید که منبع درآمد این اماراتیا چیه؟
Majid_17_206
03-09-2008, 14:48
اگه میومد چلسی خیلی براش بهتر بود
ولي بد طوري منچستر سيتي داره بازيكن مي گيره
...حالا نمیدونید که منبع درآمد این اماراتیا چیه؟
منبع اصلیشون مالیاته...برای نفس کشیدنم پول میگیرن!
همین شرایط برای رونالدینهو هم پیش اومد دیگه. فکر کنم قیمت پیشنهادی منچستر سیتی هم همین بود. اما اون رفت میلان.
سیتی داره میشه چلسیه دوم این اماراتیا منو یاد آبراموویچ انداختن که چلسیو متحول کرد
همش تقصیره این کالدرون هست ... لج و لجبازی با چلسی آخرش همین میشه
درسته کالدرون خیلی احمقانه رفتار کرد!
ضمنا باید منتظر ظهور من سیتی به عنوان قدرت پنجم لیگ انگلیس بود. البته امسال نمیتونه کاری کنه ولی سال دیگه ......
ali_ranger22
03-09-2008, 21:59
ای بابا حیف شد
آخه این کالدرون می مرد 10 میلیون بهش بده?؟
ای بابا حیف شد
آخه این کالدرون می مرد 10 میلیون بهش بده?؟
امان از دست اين كالدرون
با توجه به ستاره هاي زيادي كه چلسي داشت روبينيو نميتونست جايي تو تركيبش داشته باشه. پس همون بهتر كه رفت من سيتي.
D o l f i n
04-09-2008, 16:38
حیف که رفت به نظر من سیاسیت اشتباه رئال باعثش شده مثل همیشه امیدورام هر جا هست موفق باشه خدا کنه جاش خالی نشه و گرنه تا آخر عمر کالدرون رو فحش میدم
Dangerous-boy
04-09-2008, 17:28
پسر این من سیتی داره چیکار میکنه ؟!!
حالا هم یه پیشنهاد وحشتناک دادن واسه کریس رونالدو !!!
پسر این من سیتی داره چیکار میکنه ؟!!
حالا هم یه پیشنهاد وحشتناک دادن واسه کریس رونالدو !!!
شايد هم كريس رو هم گرفتن
از اینکه رئال رو ترک کرد ناراحت شدم ، ولی پیوستنش به منچستر سیتی عاقلانه بود!
iammahdi
05-09-2008, 17:52
همش تقصیر این کالذرونه....
رونالذو رو که نتونست به ذست بیاره هیچ روبینهو رو هم از ذست ذاذ.
charlize
06-09-2008, 17:08
بره ... این روبینهو!
مردیکه رفته گریه زاری کرده که بزارید من برم....حتی پله هم ازش انتقاد کرد....
آخه بازیکنی مثل رائول تو تیمت باشه و با اون همه ابهت هیچی برای حقوقش نگه..اون موقع تو که تازه اول راهی میخوای دستمزدت یه رکورد بشه؟!!!!!!
واقعا براش متاسفم...یادم نمیره که وقتی خواست بیاد رئال حتی حاضر شد پول خودش رو نگیره ولی بیاد رئال....
اما حالا چی...این عاشق پول بود....واقعا هر چی میگذره آدم دلش بیشتر برای اون بازیکنهای قدیمی تنگ میشه...
دی استفانو زنش رو بخاطر اومدن به رئال از دست داد!بعد این میگه پول!
منکه خوشحال شدم رفت...ایول به کالدرون....
----------------------------------
در ضمن منبع درامد این عربا چاه نفته!
اینا برای روز تولدشون به هم دیگه یه چاه نفت هدیه میدن!:دی
aaaammmm87
06-09-2008, 18:30
ولي انصافا منچستر داره خودشو تكميل ميكنه
charlize
06-09-2008, 20:25
چارلیز جان میدونی چرا رائول نسبت به دستمزدش اعتراض نمیکنه؟
چون چه بدترین باشه و چه بهترین بالاترین دستمزد رو تو باشگاه میگیره!
روبینهو: سالیانه 2 میلیون یورو
رائول: سالیانه 7 میلیون یورو!!!!!
آخه این انصافه؟؟؟؟
محمد جان تو داری روبی رو با رائول مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!رائول و روبی؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!اصلا قابل مقایسه هستن اینا که قرار باشه دستمزدشون یکی باشه؟؟!؟!؟!؟!؟در ضمن الان ایکر بیشترین دستمزد رو داره....
اصلا رائول رو تو درست میگی.....من میگم دی استفانو زنش مرد ولی اون به بارسا نرفت و اومد رئال!!
روبینهو از موقعی که شایعه شد قراره کریس بیاد رئال ساز مخالف زد....هیچ ربطی هم به پولش نداشت...
بیچاره توان رقابت کردن رو تو خودش ندیده بود....!
Alireza Taji
07-09-2008, 01:49
روبینهو از موقعی که شایعه شد قراره کریس بیاد رئال ساز مخالف زد....هیچ ربطی هم به پولش نداشت...
بیچاره توان رقابت کردن رو تو خودش ندیده بود....!
من هم جای روبینیو بودم شاید به من سیتی نمی رفتم اما مطمئنن در رئال هم نمی موندم!
رئالی ها با روبینیو که دو فصل اخیر جز بهترین های رئال بوده و در خیلی جاها گره گشا بوده خیلی بد رفتار کردند.
روبینیو وقتی از رئال دل کند که رئالی ها به او به چشم یک کالا نگاه کردند و حاضر بودند برای گرفتن بازیکنی مثل کریس رونالدو او را به منچستر بدند!
فکرش را بکنید در تیمی جز بهترین ها باشید اما مسئولان باشگاه بدون ذره ی فکر حاضر باشند شما را به عنوان یک هدیه برای خرید یک بازیکن دیگر به تیمی دیگر بدهند...
البته این حرفها حماقتی که روبینیو کرد و به من سیتی رفت را توجیح نمیکنه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.