مشاهده نسخه کامل
: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
چی داداش؟؟؟؟؟؟؟؟ میلان کو پس؟؟
pandemonium
19-01-2010, 13:09
زنده باد بارسلونا
VIVA Barcelona
Sadeq_ME
20-01-2010, 20:39
چی داداش؟؟؟؟؟؟؟؟ میلان کو پس؟؟
یعنی آرسنال بعد از هامبورگه؟!!!:18:
باور نکردنیه
شاید بر اساس میزان پیشرفت تیمهاست چون شاختار رو نگاه کنین
shazdeh23
21-01-2010, 01:10
chelsea رو عشقه. خدا وکیلی جاش باید اول باشه نه دوم. امیدوارم باره دیگه به بارسا بخوره تا متوجه بشن جای کدوم تیم در رنک اوله.
تعداد پنالتیهای گرفته شده در فصل 2009-2010 در لیگ برتر انگلستان، بیشتر از فصول گذشته این لیگ است... .
تا کنون در لیگ برتر انگلستان 122 پنالتی از سوی داورها گرفته شده، که این رقم بیسابقه است، در حالی که تا پیش از این رکورد پنالتیهای لیگ برتر انگلستان 112 عدد بود که در فصل 2006 – 2007 رقم خورده بود. این رکورد در حالی رقم میخورد که هنوز تا پایان فصل بازیهای زیادی باقی مانده است. نکته قابل توجه این است که باشگاه وستهام بیشترین پنالتیها را در این فصل داشته است.
ضمن اینکه 77% از کل پنالتیهای این فصل تبدیل به گل شده و " توماس سورنسن " دروازهبان استوک سیتی بیشترین پنالتیها را مهار کرده است. او تا کنون موفق شده که 3 پنالتی را مهار کند و تنها یک بار از روی نقطه پنالتی گل خورده است.
" هاوارد وب " داور دیدار لیورپول – تاتنهام، شب گذشته صد و بیست و دومین پنالتی فصل را اعلام کرد.
به نقل از آس اسپانيا، برنارد شوستر آلماني كه مليت خود را در برخي زندگينامههاي منتشر شده اسپانيايي عنوان كرده است اين روزها به يك دلال پنهان براي رئال مادريد تبديل شده و تلاش ميكند فلورنتينو پرس را به آرزوي ديرينهاش يعني به خدمت گرفتن ريبري برساند.
وي گفت: اطمينان دارم ريبري به رئال مادريد ميرود و در فصل آينده فوتبال حرفهاي را با لباس اين تيم تجربه خواهد كرد.
قرارداد ريبري با بايرن مونيخ تا پايان سال 2010 ميلادي است اما او ميتواند طبق شرط لحاظ شده در قرارداد خود به صورت آزاد و بدون هماهنگي با باشگاه خود پيشنهادات رسيده را بررسي كند.
sasan816
22-01-2010, 17:19
ريبري ديگه دوران طلايي فوتبالش تموم شده فرقي هم نميکنه کجا بره
تیم کاتالان بهترین روزهایش را سپری می کند. فدراسیون بین المللی آمار و تاریخ فوتبال بارسلونا را به عنوان برترین باشگاه دو دهه اخیر برگزید. آیا به نظر شما تیم کاتالان شایسته این انتخاب بود؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - به نظر می رسد که افتخار آفرینی های تیم بارسلونا پایانی ندارد. پس از درخشش بی نظیر این تیم در رقابتهای فصل گذشته، بار دیگر افتخار جدیدی برای بارسلونا رقم خورد و این تیم به عنوان برترین تیم دنیا برگزیده شد. البته نه تیم سال و نه تیم منتخب دهه! بلکه بارسا به عنوان تیم منتخب دو دهه اخیر دنیا انتخاب شد.
اگر رئال مادرید برترین تیم قرن بیستم لقب گرفت، به نظر می رسد بارسلونا عزم خود را جزم کرده که از ابتدای قرن بیست و یکم، این ورق را به سمت خود برگرداند و حکمفرمایی اش برفوتبال دنیا را آغاز نماید. باید یادآوری کنیم که همین فدراسیون بین المللی آمار و تاریخ فوتبال بود که تیم مادریدی را به عنوان مهمترین تیم قرن گذشته برگزید.
چندی پیش فلورنتینو پرس در صحبتهایی اعلام کرده بود که تیم مادریدی را در حالی که تیم اول دنیا بود رها کرده بود و اگر نخواهیم وارد جزئیات 3 جام که این تیم در طول مدیریت پرس کسب کرده بود (از مجموع کلی 18 جام رئال) بشویم، باید بگوئیم که پرس اشتباه کرده است. اشتباهی که برای تیم مادریدی بسیار گران تمام شد. تیمی که رونالدو، زیدان، فیگو ، بکام، پابلو گارسیا، گراوسن،بنزما، کاکا و کریستیانو رونالدو را به رختکن خود آورد ، در نهایت شاهد انتخاب بارسلونا به عنوان بهترین تیم دو دهه اخیر می باشد.
یست برترین تیمهای دنیا در دو دهه اخیر بدین ترتیب است:
1- بارسلونا (807 امتیاز)
2- منچستر یونایتد (726 امتیاز)
3- رئال مادرید / یوونتوس (633 امتیاز)
5- میلان (620 امتیاز)
6- اینتر (605 امتیاز)
7- بایرن مونیخ (599 امتیاز)
8- آرسنال (594 امتیاز)
9- ریور پلاته (503 امتیاز)
10- چلسی (491 امتیاز)
جایگاه سایر تیمهای مطرح اسپانیایی نیز بدین ترتیب است:
والنسیا (16)، اتلتیکو مادرید (22)، سویا (47)، ویارئال (63) و اوساسونا (196)
حتما نظر خود را با ما درمیان بگذارید. آیا به نظر شما بارسلونا بهترین تیم دو دهه اخیر فوتبال دنیاست؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/1/22
All-Time Club World Ranking
31.12.2009
1. FC Barcelona España 807
2. Manchester United FC England 726
3. Real Madrid CF España 633
Juventus FC Torino Italia 633
5. Milan AC Italia 620
6. FC Internazionale Milano Italia 605
7. FC Bayern München Deutschland 599
8. Arsenal FC London England 594
9. CA River Plate Buenos Aires Argentina 503
10. Chelsea FC London England 491
11. Liverpool FC England 455
12. FC do Porto Portugal 447
13. AS Roma Italia 445
14. AFC Ajax Amsterdam Nederland 421
15. CA Boca Juniors Buenos Aires Argentina 420
16. Valencia CF España 398
17. Parma AC Italia 373
18. São Paulo FC Brasil 368
19. Glasgow Rangers FC Scotland 364
20. SS Lazio Roma Italia
...
ایبرا در صحبتهایی اعلام کرده که از اینکه مربی تیمش قراردادش با بارسا را تمدید خواهد کرد، بسیار خوشحال است.
سایت گل - زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم باشگاه بارسلونا در صحبتهایی خوشحالی اش از ادامه حضورمربی جوان بارسا دررختکن این تیم را ابراز کرده.زلاتان در گفتگو با روزنامه مارکا گفت:« فکر می کنم که پس از آنکه یکی دیگر از مشکلات باشگاه حل شد، هواداران با آرامش فکری بیشتری بازیها را دنبال می کنند.»
این ستاره سوئدی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که هرگز نمی توانسته تصور کند که پپ رختکن بارسا را ترک می کند و از توافقات حاصله با مربی جوان،بسیار خوشحال است. او ادامه داد:« هیچ وقت نمی توانستم تصور لحظه ای را بکنم که پپ از رختکن تیم ما جدا می شود. برای او بسیار خوشحالم. گواردیولا به من درسهای زیادی داده و از اعتماد به نفس زیادی که او به من داده، بسیار راضی هستم. بارسلونا نمی توانست چنین مربی ای را از دست بدهد.»
ایبرا همچنان به تمجید از مربی بزرگ تیمش می پردازد و معتقد است که گواردیولا به کارش اعتیاد دارد. ستاره سوئدی در پایان صحبتهایش گفت: «گواردیولا پرمشغله ترین مربی ای است که در زندگی ام دیده ام. او 24 ساعت به فوتبال می اندیشد. ما به شیوه بازی کردن، حرف زدن و حضور او در زمین چمن توجه می کنیم. پپ وقتی می خواهد توضیحی بدهد، بسیار ساده و در عین حال کاملا صریح و شفاف منظورش را می رساند. با حضور او اوضاع تیم ما کاملا متفاوت است؛ چون پپ همیشه ایده ها و عقاید جدیدی دارد.»
2010/1/22
سایت گل - لورنسو سانس، رئیس سابق باشگاه مادریدی در صحبتهایی زبان به انتقاد از عملکرد فلورنتینو پرس، رئیس کنونی رئال مادرید گشوده و اعلام کرده که پرداخت 80 میلیون پوند برای خرید کریستیانورونالدو از منچستریونایتد، اقدامی احمقانه بوده.
سانس در سالهای 1998 و 2000 همراه با تیم مادریدی قهرمانی دررقابتهای چمپیونزلیگ را تجربه کرد و در سال 2000 این پست را به پرس تحویل داد. به نظر می رسد که سانس هیچ اعتقاد و اعتمادی به صحبتهای پرس ندارد و بعید می داند که وجه هزینه شده برای خرید این ستاره ها به منزله سرمایه گذاری بوده و به زودی به خزانه تیم مادریدی بازگردد.
او در این رابطه گفته: «یا ما احمقیم، یا آن کسی که چنین وجهی را برای خرید کریس هزینه کرده. هیچ بازیکنی در دنیا ارزش پرداخت چنین وجهی را ندارد. ارقامی که از سوی پرس برای خرید بازیکنان اعلام می شود، به من سرگیجه می دهد و از فکر کردن به اینکه آینده باشگاه مادریدی با این رئیس جدیدش چه می شود، احساس وحشت می کنم.»
سانس در ادامه با مقایسه تیم مادریدی در دوران مدیریت خودش بادوره کنونی می گوید: «آن زمان اوضاع بهتر بود.تک تک بازیکنان فوق العاده بودند و اصلا نمی توانم این دو دوره را با هم مقایسه کنم، چرا که متاسفانه رئال کنونی ازبارسلونا ضعیف تر است.»
2010/1/22
تنها 2 بازيکن شاغل در ليگ برتر انگليس در تيم منتخب يوفا حضور دارند.
به گزارش سايت رسمي يوفا، انتخاب تيم 11 نفره متشکل از 9 بازيکن شاغل در لاليگا و 2 بازيکن شاغل در ليگ برتر انگليس اعتراض فدراسيونهاي فوتبال کشورهايي نظير ايتاليا و آلمان را در بر داشته است.
در اين تيم 11 نفره پاتريس اورا از منچستريونايتد و جان تري از چلسي حضور دارند.
ساير بازيکنان از لاليگا انتخاب شدهاند که عبارتند از:
دانيل آلوس، کارلس پويول، ژاوي ارناندس، آندرس اينيستا، ليونل مسي و زلاتان ابراهيموويچ از بارسلونا
ايکر کاسياس، کريستيانو رونالدو و کاکا از رئال مادريد
سرمربي اين تيم از ديد يوفا نيز جوزپه گوارديولا است.
01/11/1388
یوفا فهرست تیم ایده آل سال 2009 خود را اعلام کرد و در این تیم، بارسلونا با 6 نماینده، حکمفرمای مطلق این تیم می باشد.
سایت گل - مسئولان یوفا، تیم منتخب سال 2009 خود را اعلام کرده اند. آنها با شمارش 4 میلیون رای 320 هزار کاربر وب سایت یوفا که در مقایسه با سال قبل پیشرفتی 30 درصدی داشته، تیم منتخب سال 2009 را برگزیدند.
قهرمان کنونی فوتبال اروپا، حکمران مطلق این تیم است و با هفت نماینده در تیم منتخب، عملا عنوان پرافتخارترین تیم اروپایی را مال خود کرده. بارسلونا در فصل گذشته در هر 6 رقابتی که در آن شرکت کرد به قهرمانی رسید و در این انتخاب نیز نمود موفقیتهای تیم کاتالان بارز است. ایکر کاسیاس برای سومین سال متوالی به عنوان سنگربان منتخب سال از سوی کاربران یوفا برگزیده شده. خط دفاعی این تیم منتخب، متشکل از دانیل آلوس (که در سال 2007 در این لیست قرار داشت و در سال 2008 غایب بود)، پاتریس اورا (که برای اولین بار نامش در این لیست آمده)، جان تری و کارلس پویول که هر دویشان در سال 2008 در این لیست قرار داشتند تشکیل شد. مرکز میدان متشکل از کریستیانو رونالدو (که از سال 2007 تاکنون همه ساله نامش در این لیست ذکر شده)، کاکا (که در لیست سال گذشته غایب بوده ولی در لیست سالهای 2007 و 2006 حضور داشت)، چابی ارناندس (که دومین سال حضورش در این لیست را تجربه می کند) و آندرس اینیستا هستند. لیونل مسی، ستاره آرژانتینی و برنده توپ طلای سال 2009 خط حمله تیم منتخب سال 2009 را در کنار زلاتان ایبراهیموویچ و فرناندو تورس تکمیل می کند.
در این میان، پپ گواردیولا به عنوان مربی منتخب سال 2009 از سوی کاربران فیفا انتخاب شد و بدین ترتیب جای سرالکس فرگوسن را که در دو سال اخیر، عنوان برترین مربی سال را به خود اختصاص می داد، گرفت.
2010/1/20
آقا دمش گرم راس میگه دیگه!
این همه پول بدی بعد رونالدو یه روز مصدومه یه روز توی اوج نیست یه روز توپ بهش نمیدن به نظرم که کار اشتباهی بود...
Barcelona's Lionel Messi Outperforming Real Madrid's Cristiano Ronaldo In January
لیونل مسی بارسلونا برتر از کریستیانو رونالدوی رئال مادرید در ژانویه
ستاره آرژانتینی جادوگر پرتغالی رو تاکنون در 2010 محو کرده
برنده توپ طلای اروپا و برترین بازیکن جهان تنها در برابر سویا و تنه ریف 5 گل برای بارسلونا زد
...
انتقادات از کاکا هم زیاد شده و شایعاتی در مورد بازگشتش هست. تازگی اعلام کرده دلم با میلانه.
...
sasan816
22-01-2010, 19:28
اگه گواردیولا ميرفت بارسا ديگه خواب قهرمان شدنم نميديد
sasan816
22-01-2010, 19:29
سوال اينجاست که ايا واقعا کريس ارزش اين همه پول رو داره ؟
از دوستان ميخواهم نظر بدن ودلايلشون رو بيان کنن
مسلما الان نه ...
زمانی که تو منچستر بود شاید ارزش داشت ... !
ولی الان نــه :19::13:
Alamate Soal
22-01-2010, 19:39
سایت گل - لورنسو سانس، رئیس سابق باشگاه مادریدی در صحبتهایی زبان به انتقاد از عملکرد فلورنتینو پرس، رئیس کنونی رئال مادرید گشوده و اعلام کرده که پرداخت 80 میلیون پوند برای خرید کریستیانورونالدو از منچستریونایتد، اقدامی احمقانه بوده.
به نظر من احمق قيافشه !!
به نظر من هم ارزش نداره.
رونالدو زمانیکه توی منچستر یونایتد بود هم جایگاهش بهتر بود و هم بهتر هم بازی میکرد. به نظر من که فقط فرگوسن میدونه این رونالدو رو چطور بازی بده که استعدادش شکوفا بشه...
S@nti@go_s&k
22-01-2010, 21:50
:40:
FC Barcelona:40:
B L A S T E R
22-01-2010, 22:20
ویرایش شد !!!!!!!!!!!!!!!!
بی باک بی بال
22-01-2010, 23:39
اگه گواردیولا ميرفت بارسا ديگه خواب قهرمان شدنم نميديد
نه بنظر من اگه میرفت بهتر بود چون گواردیولا دیگه داره تمام شد مثل رونالدینو
sia-saketi
23-01-2010, 02:50
دیوونه ست اگه بره رئال! فوتبالش رو نابود کرده! من نمی فهمم که چرا این فوتبالیستا چسبیدن به این تیم های مطرح! آخه یکی نیست بگه احمقا!!! شما ها توی تیم های متوسط بازی کنین محبوبیت و شهرت تون بیشتره که!!!!!!!!!!! حالا درسته که بایرن هم تیم مطرحی هست ولی از رئال که سطحش پایین تره یه خرده.!
sasan816
23-01-2010, 11:24
رئال بازيکنان مطرح رو ميخره با مغز مي کوبه زمين نمونش رونالدو چه بلايي سرش اومد
sasan816
23-01-2010, 11:29
گواردیولا دیگه داره تمام شد
ميشه دليلتون رو بگيد چرا تمام شد رونالدو جريانش که فرق ميکنه
sasan816
23-01-2010, 11:39
گواردیولا دیگه داره تمام شد
لطفا حذف شود
این مربی تموم شدنی نیست اما بارسا هم اینقدر وابسته نیست بدون اون هم امکان قهرمانی هست براش
ستاره برزیلی رئال در صحبتهایی اعلام کرده که منچستر یونایتد پس از جدایی رونالدو ضعیف ترشده
سایت گل - کاکا بازی ساز تیم مادریدی در صحبتهایی اعلام کرده از اینکه سران رئال برای خریداری رونالدو پول بیشتری پرداخت کرده اند خوشحال است؛ چراکه یدک کشیدن عنوان گران قیمت ترین بازیکن دنیا، مسئولیتهای سنگینی را بردوش بازیکن قرار می دهد.
هر دوی این بازیکنان تابستان گذشته میلادی به رختکن تیم مادریدی پیوستند و سران رئال برای خریداری رونالدو 94 میلیون یورو پرداختند و کاکا با 65 میلیون یورو به کهکشانی ها پیوست. کاکا در صحبتهایی در این رابطه گفت: «ما در مورد این موضوع در رختکن تیم صحبتی نمی کنیم و این بحثی است که تنها در میان هواداران و سران مطبوعات مطرح است. من به اعداد و ارقام نگاه نمی کنم و تنها به بهتر بازی کردن می اندیشم. به علاوه خوشحالم که رونالدو با پرداخت مبلغ بیشتری نسبت به من خریداری شده، چرا که قیمت بالای بازیکنان فشار بیشتری را بر آنها اعمال می کند. در اختیار داشتن عنوان گران قیمت ترین بازیکن تیم، مسئولیت های زیادی را به همراه دارد و الان کریس به شدت تحت فشار است؛ چرا که همه در مورد او صحبت می کنند.»
این ستاره 27 ساله در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که هم تیمی پرتغالی اش از پیوستن به رئال راضی است و منچستر پس از جدایی کریس به مراتب ضعیف تر شده. کاکا ادامه داد: «کریس از توقعاتی که از او می رود ناراحت و ناراضی نیست و اینکه هواداران در هر دیداری از او توقع معجزه دارند، او را اذیت نمی کند. فکر می کنم که کریس ثابت کرده که ارزش پولی که سران باشگاه مادریدی برای خریداری او پرداخت کرده اند را دارد و من بسیار خوشحالم که او را اینجا و در کنار خودم می بینم و در منچستر نیست. در رقابتهای این فصل مسئولان منچستر به اهمیت کریس در تیمشان پی خواهند برد و جدایی کریس آنها را ضعیف تر کرده است.»
2010/1/23
انتقادات از کاکا هم زیاد شده و شایعاتی در مورد بازگشتش هست. تازگی اعلام کرده دلم با میلانه.
جدی اینو گفته؟:37:
منابع خبري آلمان از عقد قرارداد مهاجم هلندي تيم رئال مادريد با هامبورگ خبر دادند.
"رود فان نيستلروي" که از چند تيم معتبر اروپايي در انگليس، اسپانيا، ترکيه و هلند پيشنهاد بازي داشت، با هامبورگ به توافق رسيد و براين اساس قراردادي تا پايان فصل جاري منعقد کرد که داراي تبصره تمديد همکاري تا سال 2011 است.
اين گلزن 33 ساله که نزد دوستدارانش به "فان گل" معروف است، روز گذشته در تست پزشکي بندرنشينان ژرمني شرکت کرد.
در اين گزارش به رقم قرارداد اشارهاي نشده، ولي در عين حال گزارش شد نيستلروي بدون هيچ پرداختي به رئاليها، تيم خود را تعيير ميدهد.
گلزن يک متر و نود سانتيمتري پيشين دنبوش، هرنوين و آيندهوون هلند و منچستريونايتد در ازاي 24 ميليون يورو در سال 2006 راهي مادريد شد. وي تاکنون 64 بازي در تيم ملي هلند انجام داده و 33 گل زده است.
03/11/1388
بر اساس اعلام فدراسيون بينالمللي آمار و تاريخ فوتبال جهان بارسلونا در ردهبندي بهترين تيمهاي باشگاهي از سال 1991 تا 2009 بيشترين امتياز را آورد و اين موفقيت را کسب کرد.
آبي و اناري پوشان که فصل گذشته را با کسب 6 موفقيت به پايان رساندند براي اين منظور 807 امتياز کسب کردند. در رده دوم منچستريونايتد انگليس با 726 امتياز قرار گرفت. تيم رئال مادريد که در سالهاي اخير ارقام سنگيني را براي استخدام ستارگان جهاني پرداخت کرد، با 633 امتياز در رده سوم جاي گرفت. اين تيم کهشکاني البته در اين مقام با يوونتوس ايتاليا شريک و سهيم شد.
دراين ردهبندي بهترين تيم آسيايي گامبا اوزاکا ژاپن بود که با 25 امتياز در رده صد و سي هشتم جاي گرفت.
نازلترين مقام اين جدول مربوط به تيم پائوک يونان بود که با يک امتياز در رده دويست و هشتم جاي گرفت.
هيچيک از تيمهاي باشگاهي ايران در بين 208 تيم داراي امتياز جاي نگرفتند.
فهرست 10 تيم برتر جهان از سال 1991 تا پايان سال 2009 به اين شرح است:
1-بارسلونا اسپانيا -807 امتياز
2-منچستريونايتد 726 امتياز
3-رئال مادريداسپانيا 633 امتياز
4- يوونتوس ايتاليا 633 امتياز
5-ميلان ايتاليا 620 امتياز
6-اينترميلان ايتاليا 605 امتياز
7-بايرنمونيخ آلمان 599 امتياز
8-آرسنال انگليس 594 امتياز
9-ريورپلات آرژانتين 503 امتياز
10-چلسي انگليس 491 امتياز
03/11/1388
بی باک بی بال
23-01-2010, 20:57
فعلا هیچی تیم ایران در حد اسیا هم نیست چه برسه به
بی باک بی بال
24-01-2010, 00:22
ميشه دليلتون رو بگيد چرا تمام شد رونالدو جريانش که فرق ميکنه
این مربی تموم شدنی نیست اما بارسا هم اینقدر وابسته نیست بدون اون هم امکان قهرمانی هست براش
کلا لیگ اسپانیا اینجوریی وقتی کسی در اوج یدفعه تمام می شه
مثل رونالدو - رونالدنیو - بکام - اون - یا ریکارد - فاننيستلروي-
و خیلی ها دیگه
حالا نمی دونم
شاید مثل بعضی از جاها اشخاص تصمیم می گیرن که کی چه کار کنه و کدام تیم قهرمان بشه البته فقط شاید
sia-saketi
24-01-2010, 04:12
خبر خوبی برای من که طرفدار دوآتیشه ی هامبورگ هستم بود... ممنونم nw_nk عزیز:دی:20:
مربی جوان کاتالان پس از تمدید قراردادش با بارسا از شرایط کنونی تیمش و شور و شعفش برای هدایت آبی اناری پوشان گفت.
سایت گل - پپ گواردیولا، بالاخره قراردادش با تیم کاتالان را برای یک سال دیگر تمدید کرد؛ اتفاقی که موجبات رضایت همگان را فراهم آورد. هم بازیکنان، هم هواداران و هم این مربی بزرگ از تمدید قراردادش بسیار خوشحال هستند. گواردیولا اکنون به امید تکرار موفقیتها برای یک سال دیگر برروی نیمکت مربی گری تیم کاتالان خواهد نشست. بارسلونا در دیدار شنبه شب خود با نتیجه 0-3 مقابل میزبانش وایادولید به برتری رسید و این هم بهانه دیگری بود تا این مربی جوان به تمجید از شاگردانش بپردازد. او در گفت و گویی با روزنامه آ.اس از هر دری صحبت کرده؛ از زندگی روزمره اش در رختکن کاتالان گفته و اوضاع کنونی تیمش را مورد آنالیز قرار داده که متن این گفت و گو را با هم می خوانیم:
* پیش از هر صحبتی از پیروزی مقابل وایادولید بگوئید؟
کسب پیروزی در این دیدار، مهمترین نکته بود. ریتم بازی های تیم ما به ثبات رسیده وبه سان فصل گذشته می خواهیم ریتم موفقیتهایمان را ادامه دهیم.به ثمر رسیدن دو گل ابتدایی کار را آسان تر کرد و درخشش ویکتور والدس بود که مارا به این موفقیت رساند. او دروازه بانی بی نظیر است.
* شرایط کنونی تیم مادریدی را چطور می بینید؟
باید بگویم که هیچ مشکلی نیست که راه حل نداشته باشد.ما فصل گذشته و در همین زمان، دوازده امتیاز بیشتر از رئال داشتیم ولی اکنون آنها به مرابت بهتر از قبل عمل می کنند.البته مهمترین نکته برای ما این است که به همین ترتیب به فوتبال تهاجمی مان ادامه دهیم و بتوانیم رو به جلو حرکت کنیم.
*دور برگشت را بدون شکست آغاز کرده اید
بله ولی مهمترین نکته برای ما کسب سه امتیاز بازیهاست و کسب این امتیازات است که به ما روحیه می دهد تا رو به جلو حرکت کنیم. بسیار خوب می شود که بتوانیم رقابتهای این فصل را در صدر جدول به پایان ببریم.
*کمتر پیش می آید که از رقبا صحبتی به میان بیاورید
با توجه به این بازه های زمانی که در اختیار داریم، صحبت کردن از مسائل دیگر تقریبا بعید است
*این امکان وجود دارد که بار دیگر به فتح 6 جام نائل شوید؟
خیر، تقریبا محال است
*پس از تمدید قراردادتان در روز 4شنبه هفته گذشته ، چه حسی دارید؟
بسیار خوشحالم، مرسی
*در آن روز احساس راحتی می کردید؟
کار من در آن روز خیلی ساده بود؛ یک عکس یادگاری گرفتم و صحبتهایی را به زبان آوردم. لاپورتا مسئولیت همه چیز را برعهده گرفت و کار مرا آسان کرد. هیچ وقت به یاد ندارم که رئیس باشگاهی ، مثل لاپورتا بوده باشد. این برایم افتخار بسیار بزرگی است که در کنار او کار کنم. خیلی وقتها او را درآغوش می گیرم و از او تشکر می کنم. این افتخار بزرگی است که من اینجا هستم.بارسلونا بیشتر به من خدمت کرده تا من به بارسلونا و بخش بسیاری از این محبتها از سوی رئیس باشگاه بوده است . سال آینده نیز مربی بارسلونا خواهم بود؛ هر چند که مشخص نیست که رئیس جدید باشگاه چه کسی باشد.در طول این مدت ممکن است اتفاقات متعددی رخ دهد.
*واکنش بازیکنان تیم در این رابطه چه بود؟
به نظرم مثل همیشه بودند و کاملا عادی، مثل سایر روزهای دیگر تمریناتشان را انجام می دادند.
*به نظر اندکی ناراحت می رسید؟!
نه بسیار خوشحالم. راستش را می گویم
*رابطه تان با لاپورتا چطور است؟
ما دوستان صمیمی ای نیستیم ولی رابطه بسیار خوبی داریم. اگر بخواهید بدانید که در مورد همه چیز به توافق می رسیم یا نه، باید بگویم که نه. ولی این او بود که چنین فرصتی را برای مربی گری در بارسلونا برایم فراهم کرد و برایش احترام زیادی قائلم
*در مورد انتخابات ریاست باشگاه کاتالان چه انتظاری دارید؟
انتخابات همیشه در اوج سلامت و صداقت برگزار شده و فکر نمی کنم که توقع خاصی در این رابطه داشته باشم.
*آیا ممکن است روزی رئیس باشگاه بارسلونا شوید؟
والرو ریوورا، همیشه می گفت:« بارسلونا همه ما را خوب و مهربان می کند.» ولی اگر من رئیس باشگاه بودم، هفته دوم مربی تیمم را برکنار می کردم.
*ایبراهیموویچ را چطور می بینید؟
من با حرفی که او اخیرا به زبان آورده ، کاملا مخالفم .زلاتان خیلی بهتر از آنچه که تصورش را می کند بازی می کند و تحرکش در زمین به مراتب بیشتر از آن چیزی است که فکر می کند.
*آیا با این طرح موافقید که هر تیم در هر دیدار، بتواند 4 تعویض انجام دهد؟
بله. ایده بدی نیست. بدین ترتیب ریسک مصدومیت بازیکنان کمتر خواهد شد و بازیکنان تیم سرحال تر و قبراق تر خواهند بود.
*آیا می توانید در ماه های ژانویه و فوریه پرونده قهرمانی را ببنید و با فاصله کافی، قهرمان زودهنگام لالیگا لقب بگیرید؟
هنوز حاشیه های زیادی وجود دارد که می بایست به اصلاح اشکالهای آنها پرداخت. تیمهای رئال و والنسیا هم که تیمهای فوق العاده قدرتمندی هستند، کمین کرده اند. باید به همین ترتیب به روندمان ادامه دهیم تا بتوانیم تا رقابتهای هفته های پایانی همچنان امید اول قهرمانی باشیم و مجددا این عنوان را تکرارنمائیم
*در غیاب بوسکتس، کار تیم سخت تر می شود؟
بله، یایا هم در رختکن تیم نیست. سرخیو نیز مصدومیت بدی دارد و باید به شدت مراقب خودش باشد.ضربه محکمی به کلیه هایش وارد شده و می بایست به خوبی از خود مراقبت کند.
*در هفته های اخیر شک و شبهات زیادی در مورد تیم شما مطرح بود. به نظر شما این شبهه ها به پایان رسیده؟
در هفته های اخیر توانستیم به نکات حساس و خوبی دست بیابیم.تمام کارهایی که انجام دادیم، برای بازگشت به پیروزی و موفقیت بود.باید سعی مان را به کار بگیریم که فاصله مان با تیمهای دوم و سوم جدول کم نشود، هر چند که هنوز 60 امتیاز دیگر باقی است.
*برای چه این طور فکر می کنید؟
این طوری می توانیم باآرامش به تلاشمان ادامه دهیم.
2010/1/24
pinchingholian
24-01-2010, 17:02
رونالدو، مهاجم برزیلی کورینتیناس در صحبتهایی در آستانه داربی حساس امشب میلان، از احساسات درونی اش گفته و اعلام کرده که احساس بهتری نسبت به میلان دارد و امیدوار است که روسونری بتواند در دیدار امشب به پیروزی برسد.
رونالدو در گفتگو با اسکای سپورت ایتالیا گفت:«سالها از آن دوران که من پیراهن تیم اینتر را برتن می کردم ، گذشته. البته هنوز هم اینتر را بسیار دوست دارم ولی اخیرا با میلانی ها بیشتر در تماس بودم و سالهای اخیر را در رختکن این تیم سپری کرده ورفت و آمد زیادی با روسونری داشتم. تمام بخشهای این ورزشگاه را به خوبی می شناسم و به نظر من جو حاکم بررختکن میلان با سایر تیمها متفاوت است. در هر صورت من خودم را یکی از طرفداران میلان می دانم.»
رونالدو در طول سالهای 1997 تا 2002 با پیراهن اینتر به میدان می رفت و در سال 2007 پیراهن روسونری را برتن کرد و پس از آن بود که به فوتبال برزیل بازگشت. این ستاره 33 ساله در یکی از داربی های شهر میلان، گلی را وارد دروازه اینتر نمود و پس از به ثمر رساندن این گل ژست ناپسندی را خطاب به موراتی گرفت. خود این ستاره برزیلی با یاد آوری این خاطره گفت:« ولی موراتی همیشه با من مهربان بود.بالاخره او رئیس باشگاه اینتر است.»
منبع سایت گل:11:
vahid_vaezinia
24-01-2010, 18:09
یادش بخیر ! عجب ستاره ای بود :40:
sasan816
24-01-2010, 20:40
انقدر چاق شد تا در 30 سالگی به ناچار باز نشسته شد ؟
davy jones
24-01-2010, 20:41
انقدر چاق شد تا در 30 سالگی به ناچار باز نشسته شد ؟
داداش کجا بازنشسته شد؟:18:
همین الان داره تو تیم کورینتیانس بازی میکنه.:8:
pinchingholian
24-01-2010, 20:49
یادش بخیر ! عجب ستاره ای بود :40:
واقعا ستاره تکرار نشدنی دنیای فوتبال بود
در رقابتهای این فصل مسئولان منچستر به اهمیت کریس در تیمشان پی خواهند برد و جدایی کریس آنها را ضعیف تر کرده است.»
چرت گفته واس خودش ... الان منچستر خیلی افت کرده ؟؟ .. همین دیشب بود 4.0 هال سیتی رو برد ( هر چهار تا رو هم رونی زد ) ..الان میلان نسبت به فصل قبل که کاکا توش بود هم داره بهتره بازی می کنه !
sasan816
24-01-2010, 21:00
داداش کجا بازنشسته شد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان داره تو تیم کورینتیانس بازی میکنه.
منظورم تیم ملی بود نه باشگاه
مربی اسکاتلندی یونایتد به شدت تحت تاثیر عملکرد خارق العاده مهاجم جوانش قرار گرفته :5:
سایت گل- شنبه شب منچستر یونایتد موفق شد تا با نتیجه 0-4 از سد هال سیتی عبور کند و هر چهار گل شیاطین سرخ را وین رونی، ستاره انگلیسی این تیم به ثمر رساند.
سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه یونایتد نیز در صحبتهایی زبان به تمجید از عملکرد ستاره جوانش گشود که با این 4 گل به تنهایی و با اقتدار تمام برصدر جدول گلزنان رقابتهای لیگ برتر تکیه زده است. فرگوسن در گفتگو با اسکای سپورتس اعلام کرد:« چهار گل وین رونی ، زیباترین دقایق این بازی بود. او در روزهای اوج و در اوج آمادگی برای گلزنی قرار دارد.» این مربی بزرگ در ادامه درمورد پیروزی تیمش در دیدار مقابل هال سیتی گفت:« ما در اکثر دقایق دیدار فوتبال خوبی را به نمایش گذاشتیم ولی گاهی وقتها هم سربه هوا و با بی دقتی بازی کردیم و ریسکهای غیر واجبی را انجام می دادیم که ممکن بود توسط تیم هال جریمه شویم.در بیست دقیقه اول بازی، بسیار خوب بودیم ولی بعد از آن پایمان را از روی پدال گاز برداشتیم و در نیمه دوم آنها یکی دو فرصت مسلم گلزنی داشتند که در نهایت گلی به ثمر نرسید.»
بی باک بی بال
24-01-2010, 22:23
هر کی که بره رئال این بلا سرش میاد :21:
پس شق است بارسا
malaki_mall
24-01-2010, 23:10
وقتی فیلم بازیهای رونالدو رو تو بارسلونا و پی اس وی می بینم، تفاوتش با سالهای بعد حتی در جام جهانی 2002 به اندازه زمین تا آسمونه.
اخیرا هم پله عنوان کرده رونالدو اعتیاد داره. :13:
malaki_mall
24-01-2010, 23:23
فوتبال انگلیس یه فوتبال ولنگ وازیه که بازیکنایی مثل آنری و رونالدو اونجا خدایی میکردن، اما تو اسپانیا کارهای ترکیبی به اضافه خلاقیتهای فردی جواب میده، نه اینکه رونالدو بیاد توپ رو از اون سر زمین بگیره و با سرعتش هر کاری خواست انجام بده.
بهر حال پرز تز خاص خودش رو داره(اول درآمد و در کنارش نتیجه).
الان به هیچ عنوان نمیشه گفت منچستر افت کرده با وجود اینکه تووز رو هم از دست داده، فرگوسن بکام و ون نیستلروی رو هم تو اوج کنار گذاشت ولی تیمش افت نکرد.
میلان هم بعد از چندین سال در کورس قرار گرفته.
بنظر من تیمی که وابسته به تک ستاره ها بشه دچار بزرگترین آفت میشه.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي استار، جان تري در اين باره اظهار داشت: دوست دارم در دوران بازنشستگي حضور مقابل دوربين تلويزيون را تجربه كنم. البته هنوز در اين باره تصميم قطعي نگرفتهام چون تا زماني كه بازنشسته شوم، زمان زيادي باقي مانده است. حضور به عنوان مجري ميتواند يكي از فعاليتهاي جدي من در آن هنگام باشد.
اين بازيكن 29ساله عنوان كرد: دوستان زيادي در برنامههاي تلويزيوني دارم. آنها ميگويند از چهرهاي مناسب براي مجري گري برخوردارم. از طرفي صداي خوبي هم دارم.
تري كه عضو تيم ملي انگليس نيز است، از زماني كه فوتبال را بطور جدي آغاز كرد، همواره نزد آبيپوشان لندني به بازي پرداخته است.
منبع: فارس
shahshahani
25-01-2010, 08:34
میلان که 2 بر 0 باخت به اینتر....:21:
cescjoon
25-01-2010, 14:20
^جون خودت جوک نگو!
تیری هانری و رونالدو زمانی رفتن که دیگه چیزی ازشون باقی نمونده بود البته هنوز وضعیت رونالدو معلوم نیست.
روبینهو هم زمانی که توی مادرید بود تا میتونست خدایی میکرد اا تو منچستر سیتی هم حتی بازی گیرش نمیاد.
اتفاقا لیگ انگلیس لیگ قدرتی و سرعتی هست که هرکسی نمیتونه توش دوام بیاره.
مطمئنم اگه بازیکن هایی مثل مسی و رونالدینهو همون زمان هم توی لیگ انگلیس میومدن دوام نمیوردن واسه همینه که هیچ کدوم از این بازیکنان و مشابهشون نیومدن لیگ انگلیس و اشکالی هم که به روبینهو گرفته میشه همین انتخاب غلط لیگ هست.
لیگ اسپانیا لیگ بسیار بازی هست که خیلی راحت به بازیکنان تکنیکی و سرعتی اجازه کار داده میشه.
در مورد ایتالیا بحث نکنم بهتره چون خود ایتایایی ها به زور این فوتبال مضخرف رو میبینن!!!
در مورد انتقال رونالدو هم بگم که هیچ بازیکنی در تاریخ فوتبال ارزش این همه هزینه رو نداره با این قیمت میشه یه تیم ساخت.
اگه این قیمت رو بدن دست ونگر + پول کاکا باهاش یه تیم جدید میسازه که این رئال رو میخوره.
VBYOFSKI
25-01-2010, 14:29
اگه این قیمت رو بدن دست ونگر + پول کاکا باهاش یه تیم جدید میسازه که این رئال رو میخوره.
ونگر با این پول 3 تا تیم میسازه در حد قهرمانی اروپا (تیم اصلی + تیم ذخیره ها + تیم نوجوانان)
malaki_mall
25-01-2010, 15:04
تیری هانری و رونالدو زمانی رفتن که دیگه چیزی ازشون باقی نمونده بود البته هنوز وضعیت رونالدو معلوم نیست.
من از اوایل دهه نود فوتبال اروپا رو دارم دنبال می کنم، اولین فینالی که پخش زنده دیدم 93-94 بین بارسلونا و میلان بود(اون موقع شما دنیا اومده بودی؟)
کریستیانو رونالدو وقتی اومد رئال فوتبالش تموم شده بود؟
انری وقتی اومد بارسا فوتبالش تموم شده بود ولی فصل قبل 26 تا گل واسه بارسا زد.
برو جمع اش کن، اندازه عمرت فوتبال دیدم، لازم نکرده نظر کارشناسی بدی.
shahshahani
25-01-2010, 16:52
هر بازیکنی وقتی باشگاهش رو عوض میکنه یه افت محسوسی تو بازیش مشاهده میشه. مخصوصا اگه باشگاه جدیدش تو یه لیگ دیگه باشه یعنی یه کشور دیگه باشه. حالا اگه اون بازیکن واقعا بازیکن خوبی باشه سریع خودشو با شرایط جدید وفق میده و برمیگرده به شرایط اوج.
به نظر من باید به کریس رونالدو فرصت داد تا دوباره خودش رو احیا کنه و به شرایط آرمانی برگرده. یه زمانی هم وقتی فلورنتینو پرز کهکشانی های 1 رو راه انداخته بود همین حرفها رو در مورد زیدان میزدن که این قیمت خیلی زیاده و این بازیکن ارزش این همه پول رو نداره. اما دیدیم که ارزش زیدان بیش از این حرفها بود. به نظر من رونالدو میتونه ارزش های خودش رو ثابت کنه فقط باید یه کم بهش فرصت داد.
موفق باشید.
Alamate Soal
25-01-2010, 17:18
من از اوایل دهه نود فوتبال اروپا رو دارم دنبال می کنم، اولین فینالی که پخش زنده دیدم 93-94 بین بارسلونا و میلان بود(اون موقع شما دنیا اومده بودی؟)من كاري ندارم كه با نظر شما موافقم يا نه
ولي از نظر من اين جمله سفسفه محسوب ميشه و مخصوصا اون قسمت قرمز رنگ باعث ميشه آدم فكر كنه خودتون هم اونموقع به دنيا نيومده بودين !!!
ولي اين جمله :
باعث ميشه آدم مطمعن بشه :31:
amir_rahmani
25-01-2010, 17:23
قیافه یارو اصلا نمی خوره نظر بده :دی
چرت گفته!
رونالدو درسته داره بدکار می کنه ولی اینم باید گفت که چند روز مصدوم بوده!!!
vahidgame
25-01-2010, 17:48
در مورد انتقال رونالدو هم بگم که هیچ بازیکنی در تاریخ فوتبال ارزش این همه هزینه رو نداره با این قیمت میشه یه تیم ساخت.
اگه این قیمت رو بدن دست ونگر + پول کاکا باهاش یه تیم جدید میسازه که این رئال رو میخوره.من با شما موافقم واقعا اصلا هیچ بازیکنی آن قدر نمی ارزه و مثلا همون آرسنال فکر کنم این پول رو توی 5 فصل هم به زور خرج می کنه البته رئال همه پولو با تبلیغات و این جور چیزا در آورده و براش مسئله ای نیست این وسط بیشتر از هم منچستر سود کرد چون بازیکن آزاد نبود و با منچستر قرارداد داشت.با اینکه من از منچستر خوشم نمیاد ولی مطمئن باشید تا چند سال دیگه چند بازیکن بهتر از رونالدو میسازه.در کل من اصلا قبول ندارم قیمت یه بازیکن آن قدر زیاد باشه این جوری پیش بره دیگه قیمت ها میره بالای 100 میلیون یورو:20:
منم صد در صد با شما موافقم که آنری اصلا فوتبالش تموم نشده بود و توی اوج به بارسا اومد.باور کنید همین الانش هم اگر بازی های بارسا رو ببنید خیلی خوب بازی می کنه نمونش بازی با سویا در لیگ بود که خیلی خوب بازی کرد. توجه کنید بازیکنی مثل آنری در اواخر فوتبالش خوب بازی میکنه و با قراردادی حدود 25 میلیون یورو به بارسا اومد ولی مثلا بازیکنی مثل رونالدو که آن قدر پول براش دادن آیا در سن مثلا 32 سلگی میتونه مثل آنری خوب باشه؟
malaki_mall
25-01-2010, 19:22
من به این موضوع صحه میزارم که رونالدو خصوصیات مثبت زیادی داره که باعث میشه ازش بعنوان یه بازیکن برجسته(نه در حد بازیکنی مثل زلاتان و البته زیدان) یاد بشه.
همونطور که دکتر صدر اعلام کرد کیفیت رونالدو در حدی نیست که در زمره بهترین تیم دهه اخیر قرار بگیره.
اما خصوصیات رونالدو: قطعا سریعترین فوتبالیست، از نظر تکنیک فردی سطح خوبی داره(بیشتر نمایشی و نه در حد مسی)، شوتزن نسبتا خوب، کاشته زن خوب، سرزن خوب.
ولی کم دیدم جلوی تیم های بزرگ بازی درخشانی داشته باشه.
mehrzad3344
26-01-2010, 12:37
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خورخه والدانو بازيكن اسبق رئال مادريد و تيم ملي آرژانتين گفت: ما هميشه با رونالدو مشكل داريم و پس از هر بازي بايد دردسرهاي به وجود آمده توسط او را حل كنيم.
وي افزود: اينكه رونالدو دو بار براي تيم در ديدار با مالاگا گل زده است بسيار ارزش دارد اما نبايد توقع داشته باشد كه به خاطر درخشش در بازي اخير از وي تشكر كنيم. او را براي همين درخششها خريدهايم اما حاشيههاي اخلاقي اين بازيكن هر بار براي ما دردسر ميشود و يكي از وكيلهاي باشگاه عملا به وكيل رونالدو تبديل شده تا مدام به جاي او در دادگاهها حاضر شود
mehrzad3344
26-01-2010, 12:43
آندرانيك تيموريان بازيكن ايراني تيم فوتبال فولام انگليس براي ترك اين تيم اعلام آمادگي كرد. به گزارش ايرنا، برخي سايتهاي خبري انگليس روز سه شنبه به نقل از وي نوشتند: اين بازيكن ۲۶ساله ايراني گفته است كه ميخواهد از تيم فولام برود، چون از وضعيتي كه در اين تيم دارد، راضي نيست.
تيموريان گفت: از مدير برنامه هايم خواسته ام، تيمم را عوض كند، چرا كه از بازي نكردن خسته شده ام.
هافبك ملي پوش كشورمان با بيان اين كه دوست دارد هر چه زودتر اين اتفاق روي دهد، ابراز اميدواري كرد قبل از پايان ماه جاري ميلادي از تيم فولام برود.
تيموريان اظهار داشت: ميتوانم در فصل نقل و انتقالات زمستاني به تيم ديگري بروم، چند تيم انگليسي و اروپايي تمايل خود را براي امضاي قرارداد با من اعلام كرده اند، اما در حال حاضر نميتوانم نامي از آنها ببرم.
تيموريان در سال ۲۰۰۶پس از ترك تيم ابومسلم خراسان براي پيوستن به تيم بولتون راهي انگليس شد، اما اندكي بعد پس از انتخاب سم آلارديس به عنوان مربي نيوكاسل، توسط اين باشگاه ترخيص شد و در تابستان ۲۰۰۸با تيم فولام قرارداد امضا كرد.
وي كه مورد بيمهري روي هاجسون سرمربي كنوني تيم فولام قرار گرفته است، گفت: هاجسون به من اعتماد ندارد، او مرا بازي نميدهد، حتي زماني كه كاملا آماده هستم، با او صحبت كردم تا به من فرصت بازي بدهد، اما تاكنون اثري نداشته است.
mehrzad3344
26-01-2010, 12:45
چهره چهار تيم حاضر در دور نيمه نهايي رقابتهاي جام ملتهاي آفريقا مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دوشنبه شب با انجام دو ديدار پرونده دور يك چهارم نهايي رقابتهاي جام ملتهاي آفريقا در آنگولا بسته شد. در ديدارهاي دوشنبه شب مصر و نيجريه با شكست حريفانشان راهي دور نيمه نهايي شدند. مصر با شكست 3 بر يك كامرون توانست در جمع چهار تيم پاياني جاي بگيرد. حسن بازيكن تيم ملي مصر ستاره ميدان بود و به تنهايي سه گل از چهار گل بازي را به ثمر رساند. او ابتدا به اشتباه دروازه تيم خودي را در دقيقه 26 باز كرد اما، 11 دقيقه بعد اشتباهش را جبران كرد و بازي را به تساوي كشاند. رقابت دو تيم در پايان 90 دقيقه وقت قانوني با تساوي يك بر يك به پايان رسيد و بازي به وقت اضافه كشيده شد. در وقت اضافه ابتدا ناجي گدو در دقيقه 92 مصر را از حريف پيش انداخت. سه دقيقه بعد حسن سومين گل خود در بازي مسابقه و دومين گلش براي مصر را به ثمر رساند و به اين ترتيب ساحل نشينان نيل توانستند با حذف ياران ساموئل اتوئو راهي دور نيمه نهايي بشوند.
در ديگر ديدار دور نيمه نهايي نيجريه با شكست پنج بر چهار زامبيا در ضربه هاي پنالتي راهي نيمه نهايي شد. ديدار دو تيم در پايان وقت قانوني با تساوي بدون گل همراه بود. به اين ترتيب، در دور نيمه نهايي نيجريه با غنا روبرو خواهد شد و الجزاير و مصر ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي را برگزار خواهند كرد. اين ديدار بسيار حساس و جنجالي خواهد بود چرا كه دو تيم چندي پيش در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 نيز با يكديگر مسابقه اي جنجالي را برگزار كردند، كه حتي به تنش سياسي ميان دو كشور نيز منجر شد. الجزاير در رقابت پلي آف موفق شد سهميه حضور در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را بدست بياورد.
satttanism
26-01-2010, 13:24
« قوانین انجمن خبرهای ورزشی » ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- منبع خبر را حتما قيد كنيد.
لطفا رعایت کنید
cescjoon
26-01-2010, 14:05
من از اوایل دهه نود فوتبال اروپا رو دارم دنبال می کنم، اولین فینالی که پخش زنده دیدم 93-94 بین بارسلونا و میلان بود(اون موقع شما دنیا اومده بودی؟)
کریستیانو رونالدو وقتی اومد رئال فوتبالش تموم شده بود؟
کاملا از نوع حرف زدنت مشخصه انسان بی منطقی هستی!
شما میدونی من چند سالمه؟
پس دهنت رو ببند!!!
رونالدو که گفتم هنوز مشخص نیست هر جند مطمئنم خیلی بهتر از اینا کار میکنه.
فوتبال آنری سال 2005 دیگه اون آنری نبود هر چند هنوز توی آرسنال فوق العاده بود.
خب شما میگی 26 تا گل زد پس مشخصه خوب کار کرده در صورتی که توی پست قبلی اشاره کردی که توی لیگ انگلیس خوب کار میکرده و توی اسپانیا نمیتونن خوب کار کنن.
تو که خیلی فوتبال حالیته به قول خودت!
حتما باید بدونی لیگ انگلیس یک سرو گردن از تمام لیگ های جهان بالاتر هست و بازی کردن اونجا کار هر کسی نیست!
pinchingholian
26-01-2010, 14:25
رئيس فيفا در ديدار با نخست وزير اسپانيا و وزير ورزش اين کشور از قطعي بودن ميزباني اروپا براي جام جهاني 2018 خبر داد.
سپ بلاتر رئيس فدراسيون جهاني فوتبال، در ديدار با خوسه لوئيس رودريگس ساپاتهرو؛ نخست وزير اسپانيا و ژايمه ليساوتسکي؛ وزير ورزش اسپانيا گفت: اطمينان داشته باشيد که اروپا ميزبان جام جهاني 2018 خواهد بود و اينبار قاره اروپا است که کمبودها و برخي مشکلات قارههاي ديگر را جبران ميکند.
بلاتر به مشکلاتي که در ميزباني نيجريه (جام جهاني نوجوانان 2009) و ميزباني آنگولا در جام ملتهاي آفريقا رخ داده اشاره کرد و گفت: به هر حال اين وظيفه فيفا است که به اعضاي خود کمک کند و هميشه به آنها سرويس دهد اما بايد اين حقيقت را قبول کرد که قاره آفريقا در ميزباني جام جهاني نوجوانان به خصوص در بخش خبري و اسکان برخي تيم ها ضعيف عمل کرده و نگران ميزباني آفريقاي جنوبي در جام جهاني 2010 نيز هستيم.
ساپاتهرو نخست وزير اسپانيا نيز در اين ديدار گفت: ميزباني المپيک 2016 را از دست دادهايم و اين براي ما چيز کمي نيست. اميدوارم فيفا درک کند که اسپانيا مستحق ميزباني جام جهاني است.
وي ادامه داد: حتي به احترام قوانين فيفا و براي آنکه شما راحت تر تصميم بگيريد حاضريم با پرتغال به صورت مشترک ميزبان جام جهاني 2018 باشيم.
بلاتر در تاييد سخنان نخست وزير اسپانيا گفت: امکانات فوتبال اسپانيا و تواناييهاي گردشگري و ميهماننوازي اين کشور براي ما محرز است و نيازي به بازرسي نيست اما به من هم حق بدهيد چرا که در مورد انتخاب ميزبان جام جهاني تحت فشار هستم و بايد از ميان شما، انگليس، هلند، بلژيک و روسيه يکي را انتخاب کنم. قطعا به گزينه اشتراک اسپانيا و پرتغال ميانديشم و به شما قول مي دهم اين مسئله را در اولويت قرار دهم.
منبع : سایت فوتبال3 :11:
B U L U T
26-01-2010, 14:53
اسپانیا فکر کنم باشه
والا باید یه نظرسنجی برنامه نود بزارن بشه ایران:31:
B L A S T E R
27-01-2010, 23:51
زننده ی تاپیک متاسفانه فقط بلدن اخبار ضد رئالی بذارن !
سانز گفته که کار ابلهانه ای بوده! نه این که مستقیم بگه احمقه ! در ضمن سانز به دلیل فساد مالی زندان هم بوده!!
بعدشم بارسلونا میاد اتوئو به اون خوبی رو میده زلاتان رو میگیره .... با 50 میلیون ! یعنی اتوئو 40 میلیون نمی ارزید؟
خودتون حساب کنید بارسا بیشتر ضرر کرده که زلاتان حتی به سبک بازی این تیم نمیخوره!
بعضیا میگن کریس همش مصدومه ! با این حال تو جام باشگاه های اوپا اقای گل هست! رونالدو از یه لیگ به یه لیگ دیگه با سبک کاملا متفاوت وارد شده! زیدان هم سال اول ورودش به رئال بد بازی میکرد!
من نمیگم قیمت منطقی بوده!
ولی این قیمت رو مدیر قبلی باشگاه رئال یعنی کالدرون کرد تو پاچه باشگاه مطمئن باشد هیچ وقت کریس با همچین قیمتی خریداری نمیشد!//پس لطفا با اطلاعات کامل صحبت کنید!
زلاتان هم تو لالیگا 11 گله ! کریس هم 9 گله! با اینکه 2 ماه مصدوم بود + محروم !
بعدشم این پولی که واسه خرید رونالدو داده شده رو معارفش 40 میلیونش جبران شد!
و اما در باره ارسنال! به شخصه از این تیم خوشم میاد!
ولی اینکه میگید ونگر تیم میسازه درسته ولی چه تیمی ؟ تیمی که الان خیلی وقته هیچ کاپی نگرفته!
وضع مالی این باشگاه خرابه! به خاطر هم خرید نمیکنه!
لطفا دیگه از سایت گل خبر نذارید! چون متاسفانه چند ماهیه که گند زده با این خبراش !
تمام!
ویرایش :
کدوم احمقی این حرفو زده؟!
sia-saketi
28-01-2010, 03:25
اگر فردا بشنوم که تیموریان هم با استیل قرارداد بسته تعجب نمی کنم!
اگر فردا بشنوم که تیموریان هم با استیل قرارداد بسته تعجب نمی کنم!
اتفاقا قراره بره اونجا :27:
اتحاديه روزنامه نگاران ورزشي پرتغال ، اولين جايزه سالانه خود در سال 2010 را به کريستيانو رونالدو اختصاص دادند
رونالدو به دلیل درخشش در رختکن تیمهای منچستریونایتد و رئال مادرید در طول سال 2009، به عنوان برترین فوتبالیست سال گذشته فوتبال پرتغال معرفی شد.
رونالدو برای سومین بار این عنوان را مال خود کرد و در صحبتهایی در این رابطه گفت:« از این بابت واقعا متشکرم. افتخار بسیار بزرگی است که برای سومین سال پیاپی این جایزه را مال خود می کنم و از این بابت متشکرم.» ستاره جوان پرتغالی در مراسمی جایزه اش را نیز دریافت کرد.
اتحادیه روزنامه نگاران ورزشی پرتغال در سال 1996 تشکیل شد و آنها در جریان مراسم چهارشنبه شب، برونو آلوس، ستاره پورتو را نیز به عنوان برترین ورزشکار محلی (شاغل در پرتغال)سال 2009 برگزید و ژوزه مورینیو، به عنوان برترین مربی پرتغالی سال 2009 معرفی گردید و ژسوالدو فریه را، مربی پورتو، به عنوان برترین مربی بومی پرتغالی انتخاب شد.هالک مهاجم باشگاه پرتو نیز به عنوان پدیده سال فوتبال پرتغال شناخته شد.
منبع: فوتبال 3
pinchingholian
28-01-2010, 16:56
نام داوید سیلوا،سسک فابرگاس، یک دروازه بان و یک مدافع راست در لیست رویاهای خرید گواردیولامشاهده می شود.
طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، مسئولان بارسا در نظر دارند تا در بازار نقل و انتقالات تابستان آتی، 4 بازیکن توانا را به رختکن تیم خود آورده و این اقدام را به دلیل ادامه حضور گواردیولا، مربی افتخارآفرین تیمشان انجام می دهند.
گزارشها حاکی از آن است که گواردیولا به اعضای کادرفنی تیمش اجازه داده که از هم اکنون فعالیت خود را آغاز کنند،هر چند که هیچ موضوعی تا قبل از سی ام ژوئن علنی نخواهد شد ولی به نظر می رسد که بازیکنانی که پپ به دنبال جذب آنهاست عبارتند از : داوید سیلوا، ستاره تیم ملی اسپانیا و باشگاه والنسیا. سسک فابرگاس کاپیتان کنونی آرسنال و محصول آکادمی فوتبال بارسلونا؛یک دروازه بان ذخیره در حکم دروازه بان سوم بارسا که به احتمال زیاد سرخیو آسنخو،سنگربان تیم اتلتیکو مادرید خواهد بود و یک مدافع راست قابل اتکا که جانشین دانی آلوس باشد.
البته سران بارسا می دانند که برای جذب این ستاره ها نبرد سخت و حساسی را با سران تیمهای بزرگ ایتالیایی و انگلیسی خواهند داشت و قطعا نباید از رئال مادرید نیز غافل شد
منبع سایت گل :11:
pinchingholian
28-01-2010, 16:58
البته به من هم پیشنهاداتی شده.
VBYOFSKI
28-01-2010, 17:08
سسک فابرگاس کاپیتان کنونی آرسنال و محصول آکادمی فوتبال بارسلونا
واقعا نمیدونم در مورد قسمت بولد شده چی بگم. :41:
ولی سسک نمیره.
D r i v e r
28-01-2010, 22:05
واقعا نمیدونم در مورد قسمت بولد شده چی بگم. :41:
ولی سسک نمیره.
احتمالا بره :13:
cescjoon
28-01-2010, 23:00
نه سسک نمیره هزار بار خودش گفته.
تازه تا سال 2015 قرارداد داره!
واقعا نمیدونم ریاست باشگاه اینهمه ارزش داره که برای اتخاباتش اینقدر دست به حاشیه و جنجال تبلیغاتی میزنن و تیم های دیگه رو خراب میکنن.
sia-saketi
29-01-2010, 02:41
آره:18: من خبرش رو یه جا خوندم! شوخی شوخی جدی شد!!! استیل می خواد باهاش قرارداد امضا کنه!:18:
sasan816
29-01-2010, 10:40
اتفاقا قراره بره اونجا
اگه بره استیل اذین شانس قهرمانیش خیلی زیاد میشه
سایت گل- مسئولان باشگاه مادریدی با ارائه درخواست فرجام خواهی، خواستار تجدید نظر مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا در مورد حکم صادره برای کریستیانو رونالدو شده بودند ولی درخواست آنها مورد موافقت قرار نگرفت.
کریستیانو رونالدو به خاطر برخورد فیزیکی خشنی که در جریان دیدار مقابل مالاگا با بازیکن تیم حریف داشت ،علاوه بر دریافت کارت قرمز مستقیم از دو جلسه همراهی تیمش محروم شد. نسخه دیجیتال روزنامه مارکا درگزارشی اعلام کرد که مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا، جریمه کریس را نبخشیده اند.
جوزپ متئو دیاس، پدرو گارسیا پرس و فرانسیسکو روبیو سانچس،سه نفر از اعضای این کمیته به درخواست تیم مادریدی مبنی بخشش کارت قرمز کریس و محرومیت او درخواست رد داده اندو اعلام کرده اند که این تصمیم تغییری نخواهد کرد.
ماجرا از آنجا آغاز شد که کریستیانورونالدو با ضربه ای که با آرنجش به بینی امتیلیگا، بازیکن مالاگا وارد آورد، باعث شکستگی بینی او شد و در همان صحنه با کارت قرمز داور مجبور به ترک زمین مسابقه گردید.در طول این هفته، این ستاره پرتغالی در مصاحبه های متعددی اعلام کرد که این حرکت عمدی نبوده و قصد آسیب رساندن به بازیکن حریف را نداشته.
اکنون و پس از اعلام پاسخ نهایی مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا، سران باشگاه مادریدی در نظر دارند تا این پرونده را به کمیته انضباطی ورزش اسپانیا بفرستندو امیدوارانه منتظر نظر نهایی اعضای این کمیته باشند.
منبع: گل
نه سسک نمیره هزار بار خودش گفته.
کاکا هم هزار بار گفت که نمیره و می خواد اسطوره میلان باشه ! :46:
VBYOFSKI
29-01-2010, 12:48
احتمالا بره
رفتن رو که به نظر منم یه روزی میره، ولی فکر نکنم این تابستون باشه.
چون هم خودش هم هیلوود و هم ونگر گفتن که سسک نمیره.
کاکا هم هزار بار گفت که نمیره و می خواد اسطوره میلان باشه !
آره از این حرفا زیاد میزنن.
آنری هم میگفت دوست دارم یه لباس بپوشم و روش بنویسم من از آرسنال نمیرم و تو لندن بچرخم تا همه بدونن که نمیرم ولی تو بدترین شرایط تیم گذاشت رفت.....
N.E.G.A.R
29-01-2010, 14:07
اگه <سانس> این چرندیاتو تحویل رسانه ها داده باشه که واقعاً جای تأسف داره.:41:
هیچ بازیکنی شایستگی دریافت این مبلغو نداره مگر رونالدو.
فقط رونالدو.:40:
تيم فوتبال يوونتوس پس از يک رشته نتايج ضعيف ،در تلاش براي افزايش اميد اين باشگاه تورين براي گرفتن سهميه ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده ، چيرو فرارا سرمربي خود را برکنار و "آلبرتو زاکه روني" را جاشنين وي کرد .
يووه در 9 بازي از 12 بازي گذشته خود در رقابتهاي مختلف شکست خورده و هفته ها بود که فرارا در معرض خطر برکناري قرار داشت . " زاکه روني " در سال 1999 آث ميلان را قهرمان مسابقات سري آ کرد و سرمربيگري اينترميلان ، لاتزيو و اودينزه را نيز در ليگ سطح بالاي ايتاليا به عهده داشت . وي که 56 سال دارد از فوريه 2007 که توسط تورين رقيب همشهري يوونتوس از کار برکنار شد از مربيگري دور بود . ژان کلود بلان رئيس يوونتوس هنگام معرفي زاکه روني گفت :" تجربه بالاي وي که در اين برهه سخت به آن نياز داريم ، ضامن ما است ." شکست دو بر يک روز پنجشنبه از اينترميلان که باعث حذف يوونتوس از جام حذفي ايتاليا شد مديريت باشگاه را به تغيير سرمربي تيم واداشت . اين ناکامي پس از شکست آخر هفته گذشته يووه در سري آ از آ.اس .رم صورت گرفت و در هردو مورد يووه اجازه دريافت گلهايي را در آخر بازي داد . زاکه روني پس از هدايت نخستين جلسه تمرين تيمش گفت :" من مبارزه طلبي را دوست دارم و اين شروع دور تازه اي از مبارزه طلبي است . مديريت باشگاه بسيار مهم است و من کمتر تيمي را مي شناسم که سرآمد تر از يووه باشد .... من متقاعد شده ام که مي توانم در اين مبارزه طلبي پيروز شوم ." زاکه روني تنها تا پايان فصل با يووه قرار داد بست و اين امر کماکان به گمانه زني در مورد اينکه باشگاه ايتاليايي به دنبال " رافا بنيتز " سرمربي ليورپول خواهد رفت دامن زد . بنيتز گفته است که همچنان پايبندي خود را به ليورپول حفظ کرده است . اين سرمربي اسپانيايي گفت :" من مي دانم که يوونتوس علاقه نشان مي دهد و اين بخشي از بازي فوتبال است ولي من زياد آماده مذاکره نيستم چرا که نمي خواهم تمرکز خود را از دست بدهم ."
فوتبال 3
sasan816
30-01-2010, 11:51
تيم بحران زده يوونتوس سرمربي خود را تغيير داد
فکر نکنم تعویض مربی فایده ای داشته باشه به جای مربی باید 2 .3 تا بازیکن خوب اضافه کنن
مزخرف تر از این فرارا تا حالا مربی ندیده بودم!:2:
تیمو از جام حذفی هم که حذف کرد ... مدتهاست منتظر دیدن یه ستاره نقره ای(10 بار قهرمانی جام حذفی) در کنار دو ستاره طلایی روی پیراهن یووه هستم!
مشکل از مربی تنها نیست یوونتوس به نسل جدیدی از بازیکن ها نیاز داره !
roniya20
31-01-2010, 22:54
به نظر من احمق عمه گرامیته:27:
hamijoon
01-02-2010, 01:36
اگه اين پولو به كريس ندن به كي بدن پس ...
دمش گرم . يدونه باشه :40:
Mahmood_N
01-02-2010, 06:52
کریس واقعا ارزش این پول رو نداره ، اگه به کاکا می دادن خیلی بهتر بود ، کاکا توی بعضی از بازیها یک تنه رئال رو می گردونه ، ولی کریس باید بچرخه توی زمین یه توپ بگیره شوت کنه !
باید قبول کنیم که فقط سرعت و شوت داره ، تکنیکش مزخرفه ، فقط با سرعت از بازیکن کناریش رد میشه ، اصلا با مسی یا زیدان یا مخصوصا رونالدینیو قابل مقایسه نیست که بازیکن روبروشون رو تحقیر می کردن ( می کنن ) و رد می شدن ( می شن ) ...
سال قبل هم نباید بهترین بازیکن جهان می شد ، بازیش خوبه و بازیکن موثریه ولی بهترین بازیکن جهان نیست ، اصلا با انتخابش سطح فوتبال جهان اومد پایین ...
البته از دوستانی که تعصب دارن معذرت می خوام ... !
موفق باشید ...
hamijoon
01-02-2010, 13:12
محمود جان تو كه كريسه مارو تركوندي ... يه چيزي ازش ميزاشتي حداقل :دي
فكر نكنم درست باشه اسم مسي رو همراه زيدان و رونالدينيو بياري يكم بده ... مسي خيلي مونده بهشون برسه
Mahmood_N
01-02-2010, 15:04
فكر نكنم درست باشه اسم مسي رو همراه زيدان و رونالدينيو بياري يكم بده ... مسي خيلي مونده بهشون برسه
آره ، این رو قبول دارم ولی رونالدو در حدی که معرفی شده نیست !
...
salazarsnape
03-02-2010, 11:31
به نظر من ارزش یک چهارم این پول رو داشت
واقعا بازیکن مزخرفیه
اینو تو لیگ قهرمانان امسال هم نشون میده
BehzadKiNG
05-02-2010, 00:27
سرانجام نتیجه مزایده حق پخش تلویزیونی سوپرلیگ فوتبال ترکیه مشخص شد.
مبلغ کل حق پخش تلویزیونی سوپرلیگ ترکیه برای چهارسال آینده با یک رکورد باور نکردنی در مجموع به 2 میلیارد و 298 میلیون و 300 هزار دلار رسید.
این مزایده در سه پاکت جداگانه با شرایط متفاوت ارائه شد و در آن سازمان ها و شبکه های تلویزیونی دیجی تورک، ترک تله کام، ان تی وی، تی آر تی و دی اسمارت حضور داشتند.
برای پاکت اول سازمانهای دیجی تورک و ترک تله کام باهم به رقابت پرداختند. مبلغ پایه مزایده برای یک سال حق پخش مستقیم بازیها از 220 میلیون دلار آغاز شد و سرانجام در دور 161، این دیجی تورک بود که با مبلغ 321 میلیون دلار پیشنهاد برای حق پخش مستقیم سالیانه فوتبال سوپرلیگ ترکیه، حق پخش انحصاری تلویزیونی سوپرلیگ ترکیه را برای چهارسال به مبلغ مجموع 1 میلیارد و 284 میلیون دلار به دست آورد.
دیجی تورک به همراه مالیات این معامله در کل مبلغ 1 میلیارد و 668 میلیون و 532 هزار دلار را برای چهارسال خواهد پرداخت.
پاکت اول که سازمان دیجی تورک برنده مبلغ مزایده آن شد شامل حق انتخاب نام سوپرلیگ و واگذاری آن و نیز پخش حداقل چهار بازی به صورت زنده در هر هفته می باشد. این چهار بازی به صورت رمزدار و کدگذاری شده ارائه خواهد شد.
به گزارش بخش فارسی تی آر تی، شبکه تلویزیونی تی آر تی با 40 میلیون و 210 هزار دلار برنده پاکت دوم شد.
برنده پاکت دوم می تواند خلاصه بازیها و سه دقیقه برنامه خبری هر بازی را به سایر شبکه های تلویزیونی و سازمانها بفروشد.
پاکت سوم نیز با 13 و نیم میلیون دلار به شرکت ترک تله کام واگذار شد.
پاکت سوم شامل واگذاری پخش صحنه های منجر به گل از طریق خطوط موبایل می باشد.
مبلغ کل حق پخش تلویزیونی سوپر لیگ فوتبال ترکیه با احتساب مالیات های دولتی برای چهار سال آینده 2 میلیارد 298 و 300 هزار دلار می باشد.
به این ترتیب لیگ فوتبال ترکیه پنجمین لیگ فوتبال گران جهان در زمینه حق پخش تلویزیونی می باشد.
سازمان دیجی تورک که برنده مبلغ مزایده پاکت اول شده است هم اکنون 800 هزار مشترک حقیقی و حقوقی دارد که می توانند به صورت زنده بازیهای سوپرلیگ و لیگ دسته اول ترکیه را تماشا کنند. در کنار مشترکین حقیقی؛ قهوه خانه ها، رستورانها و مراکز اجتماعی از مهمترین مشتریان پخش زنده بازیهای لیگ ترکیه می باشند.
بخش عمده مبلغ حق پخش تلویزیونی لیگ فوتبال ترکیه به باشگاههای حاضر در لیگ و فدراسیون فوتبال ترکیه تعلق خواهد گرفت.
منبع : trtpersian.com
sasan816
05-02-2010, 11:58
مربی جوان اتلتیکو مادرید به رغم 4 گلی که تیمش در دیدار رفت وارد دروازه راسینگ نمود، بسیار محتاطانه در مورد دیدار برگشت می اندیشد.
کیکه سانچس فلورس، سرمربی اتلتیکومادرید در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش می بایست برای رسیدن به دیدار فینال رقابتهای کوپا دل ری تلاش زیادی انجام دهد؛ این در حالی است که اتلتیکومادرید در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری با نتیجه 0-4 مقابل راسینگ سانتاندر به برتری رسید.نیمه دوم این دیدار با دو گلی که فورلان از روی نقطه پنالتی به ثمررساند پایان یافت و سیمائو سابروسا و خوسه آنتونیو ریس نیز در نیمه اول برای کولچونرو گلزنی کردند تا بدین ترتیب کیکه و شاگردانش از شانس بیشتری برای صعود به دیدار فینال برخوردار باشند
کیکه فلورس در گفتگو با خبرنگار روزنامه آ.اس اعلام کرد:« من هنوز تیمم را در دیدار فینال نمی بینم. ما می بایست تمرکزمان را حفظ کنیم و به ثمر رساندن یک گل در دیدار برگشت و در خانه حریف برایمان بسیار مهم است. ما در دیدار 5شنبه شب، نمایش کاملی را به اجرا گذاشتیم و از این بابت بسیار خوشحالم.»
این دو تیم مجددا روز یکشنبه و در قالب رقابتهای لالیگا در ورزشگاه ال ساردینرو مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت و 4 شنبه شب نیز برای بار سوم در طول این هفته، دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا را در همان ورزشگاه برگزار خواهند کرد.
منبع:هورا اسپرت
B U L U T
05-02-2010, 12:16
مبلغ پخش لیگ ایران چی مجانی :27:
BehzadKiNG
05-02-2010, 13:59
مبلغ پخش لیگ ایران چی مجانی :27:
کاش مجانی بود !
اکثرا" که پخش نمی کنند !
استیل آذین هم که داره پول می دهد !
Mahdi.p30
05-02-2010, 19:43
کاش مجانی بود !
اکثرا" که پخش نمی کنند !
استیل آذین هم که داره پول می دهد !
شبکه استانی که هست!!
فکر کنم فقط راه آهن و سایپا تو این قضیه مظلوم واقع میشن (و همچنین تیم دوم شهرستانهای دو تیمه):27:
توی ایران تیما از خداشونه بازیشون پخش مستقیم بشه:5:
vahidgame
05-02-2010, 20:34
شاید مهمترین خبر درباره فوتبال در این چند وقت اخیر همین خبر باشه. جان تری پس از ملاقاتی که امروز با فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس داشت از کاپیتانی تیم ملی انگلیس اخراج شد این تصمیم به خاطر رسوایی های اخلاقی جان تری در چند روز گذشته بود.البته من توی سایتهای معتبر اروپایی این خبر رو دیدم و نمی دونم خبرگزاری های ایران این خبر رو گذاشتند یا نه.
در حال حاظر کاندیدهای اصلی کاپیتانی تیم ملی انگلیس بازیکنانی مثل استیون جرارد-ریو فردیناند-فرانک لمپارد و وین رونی هستند.
بی باک بی بال
05-02-2010, 20:44
شرکت ها خصوصی دارند که حق پخش می خرند ما که فقط یه صدا سیما داریم بس
حال میکنم برای ابهت کاپلو!!!
از نظر من جرارد کاپیتان میشه!!!
vahidgame
05-02-2010, 23:02
ولی دلم برای تری می سوزه.احتمال اینکه جرارد و فردیناند کاپیتان بشن زیاد هستش ولی من خودم لمپارد دوست دارم بشه که شانسش تقریبا کمه.
نادر1368
05-02-2010, 23:05
ولی از انصاف نگذریم فوتبال ترکیه هم جذابه!خیلی جذابه!حتی دسته یکشون ولی ایران چی!یه مشت جوان برومند با موهای اتو کشیده دارن همدیگه رو در فحش غرق میکنن تنها بازی که من تو ایران حاضرم پول بدم هیچکدومه:31:.
satttanism
05-02-2010, 23:06
« قوانین انجمن خبرهای ورزشی » ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- منبع خبر را حتما قيد كنيد.
vahidgame
05-02-2010, 23:15
من توی چند تا سایت خارجی اونو خوندم .نمی تونم دقیق بگم منبعش چیه.اون زمان که من خبر رو گفتم فکر نکنم خبرگزاری های ایرانی هنوز اونو ننوشتند
farzad02
05-02-2010, 23:27
خودمون رو که نمی خوایم گول بزنیم می خوایم؟
الان تیمهای ما دولتی هستند و بودجشون رو دولت میده.منظور اینه که در بودجه جاری کشور تعیین میشه
صدا و سیما هم که دولتی هست.تمام بودجش هم مصوب دولت و مجلس هست. حالا دادن حق پخش تلویزیونی چه معنی داره؟
به جای اینکه بودجه مستقیما داده بشه یه مرحله دیگه بیخود اضافه میشه
چرا لقمه رو دور سر بچرخونیم؟
sasan816
06-02-2010, 12:40
به نظر می رسد که روبرتو مانچینی، سرمربی ایتالیایی منچسترسیتی گاگو را فراموش نکرده است. او در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای جذب این ستاره آرژانتینی وارد عمل شد و درنهایت نتوانست این ستاره را به رختکن تیمش بیاورد. سران باشگاه سیتی در آخرین ساعات باقی مانده از مهلت قانونی این بازار پیشنهادی 18 میلیون یورویی برای خرید گاگو ارائه کردند و مسئولان تیم مادریدی نیز با آن موافقت نمودند ولی در نهایت به دلیل کمبود زمان این اتفاق رخ نداد تا گلایه هایی از سوی مسئولان باشگاه مادریدی مطرح شود و رابطه نسبتا خوب سران دو تیم به چالش کشیده شود.
درهر صورت و با وجود این مسائل ، روبرتو مانچینی روز جمعه در صحبتهایی اعلام کرد که گاگو همچنان یکی از اهداف تیم سیتی است و در بازار نقل وانتقالات تابستانی مجددا برای جذب او وارد عمل خواهند شد.
مانچو در این رابطه گفت:« گاگو بازیکن فوق العاده ای است و در بازار نقل و انتقالات تابستانی برای خرید او اقدام خواهیم کردو احتمال زیادی برای صورت گرفتن این انتقال وجود دارد.»
هورا اسپرت
sasan816
06-02-2010, 12:45
کمیته داوران فدراسیون بین المللی فوتبال(فیفا) روز گذشته 30 داور از 28 کشور را برای قضاوت در جام جهانی فوتبال 2010 در آفریقای جنوبی انتخاب کرد.
گزینش داوران برای قضاوت در جام جهانی 2010 از سال 2007 آغاز شد.
بر اساس این گزارش؛ در سال 2008، 30 داور برای شرکت در دومین مرحله از تمرینات و گذراندن تست های تکنیکی، فیزیکی، پزشکی و روان شناختی و همچنین مهارت های داوران به هنگام رویدادهای بین المللی انتخاب شدند.
گفتنی است؛ جام جهانی فوتبال 2010، 11 ژوئن در آفریقای جنوبی برگزار خواهد شد.
هورا اسپرت
sasan816
06-02-2010, 12:51
تمام بليتهاي ديدارهاي نيمه نهايي و نهايي جام جهاني نوزدهم فوتبال پيش فروش شد.
فدراسيون جهاني فوتبال روز جمعه اعلام كرد، علاوه بر بليتهاي سه ديدار نيمه نهايي و فينال جام جهاني 2010 ديگر بليتي براي بازي تيمهاي ملي انگليس - آمريكا و انگليس – اسلووني براي عرضه وجود ندارد.
ديدار ايتاليا – پاراگوئه و برزيل - پرتغال نيز به طور كامل پيشفروش شده و ديگر بليتي براي اين بازيها موجود نيست.
اين در حالي است كه هنوز دور نهايي واگذاري بليتهاي جام جهاني شروع نشده است. در اين مرحله كه از سه شنبه همين هفته آغاز و تا هفتم آوريل ادامه خواهد داشت،400 هزار بليت به علاقمندان تماشاي نخستين جام جهاني فوتبال در قاره آفريقا اختصاص خواهد يافت.
جامجهاني 2010 در تاريخ 11 ژوئن (21 خرداد 89) تا 11 ژوييه (20تير89) در آفريقاي جنوبي برگزار خواهد شد.
منبع :هورا اسپرت
sasan816
06-02-2010, 12:58
وین رونی، مهاجم جوان منچستر یونایتد، جایزه برترین بازیکن ماه فوتبال انگلستان را مال خود کرد و دیوید مویز به عنوان برترین مربی ماه شناخته شد.
رونی، ستاره ملی پوش یونایتد در هفته های اخیر نمایشی خارق العاده را به اجرا گذاشته و در اولین ماه سال 2010 توانست 6 گل برای شیاطین سرخ به ثمر رسانده که 4 تای آن را وارد دروازه هال سیتی نمود؛ یک گل را مقابل برنلی به ثمر رساند و در نمایش فوق العاده اش مقابل آرسنال، توانست ششمین گل خود در ماه ژانویه را وارد دروازه توپچی ها کند.
این ملی پوش انگلیسی همچنین نشان کفش طلایی را نیز به دلیل اینکه اولین گلزن لیگ برتر در رقابتهای این فصل بود که توانست بیست گله شود را مال خود نمود.
مربی تافی هانیز باوجودی که تیمش اوضاع چندان مطلوبی ندارد، توانست در طول یک ماه اخیر از قعر جدول فاصله بگیرد. آنها در ابتدا در ورزشگاه امیریتس مقابل آرسنال به تساوی 2-2 رسیدند که در حقیقت در یک قدمی پیروزی قرار داشتد. پس از آن هم این تیم توانست مقابل منچسترسیتی،ساندرلند و ویگان اتلتیک به پیروزی برسد و رکورد شکست ناپذیری اش را به 9 بازی متوالی برساند.
بدین ترتیب اورتون که پیش از این در قعر جدول با خطر سقوط دست و پنجه نرم می کرد اکنون در رده نهم جدول قرار گرفته است و شیاطین سرخ نیز با 2 امتیاز فاصله نسبت به چلسی در رده دوم هستند.
منبع:هورا اسپرت
فردیناند کاپیتان جدید تیم ملی انگلیس شد ! :shit:
کاپیتان کردن بازیکنی که خودش سابقه دوپینگ رو داشته خیلی عجیبه! به نظر من بکام و جرارد لایق تر بودن ...
vahidgame
06-02-2010, 14:36
منم موافقم.فردیناند اصلا اخلاق خوبی هم نداره و تازه توی منچستر هم کم پیش میاد کاپیتان باشه.نمی دونم انگلیسی ها چرا دوست دارند فقط کاپیتان یه دفاع باشه!
flatrish
06-02-2010, 14:50
فردیناند سابقه دوپینگ نداشت. از تست دوپینگ فرار کرد!
بکام هم معلوم نیست حتی فیکس باشه چه برسه به کاپیتانی. جرارد هم مشکلات حاشیه ای کم نداشت.
کلا اگه قرار بود یه بازیکن مثلا پاک با سن مناسب انتخاب شه لمپارد بهترین گزینه بود.
فردیناند سابقه دوپینگ نداشت. از تست دوپینگ فرار کرد!
دیگه بدتر!
جرارد هم مشکلات حاشیه ای کم نداشت.
اگه اینجوری بخوای حساب کنی که هیشکی نمیتونه کاپیتان بشه که :دی
کلا اگه قرار بود یه بازیکن مثلا پاک با سن مناسب انتخاب شه لمپارد بهترین گزینه بود.
موافقم!
dark fear
06-02-2010, 16:38
حالا منظور از رسوایی اخلاقی دقیقا چیه کسی خبر دقیق داره ؟
رابطه ای چیزی زده بود؟
یا مث جرارد دعوا کرده بود؟
بی باک بی بال
06-02-2010, 18:38
سوال این وسط منشور اخلاقی چی می شود
الان جان تری بازیکن منشور حساب می شه یا نه
حالا منظور از رسوایی اخلاقی دقیقا چیه کسی خبر دقیق داره ؟
رابطه ای چیزی زده بود؟
یا مث جرارد دعوا کرده بود؟
خیانت تری به هم تیمی سابقش
یک قاضی از پرونده ای در مورد رابطه نامشروع جان تری با وانسا پرونسل که تا دسامبر سال گذشته، نامزد وین بریج، هم تیمی سابق تری بوده پرده برداشت.
سایت گل- دادگاهی در انگلیس از ماجرای رابطه نامشروع جان تری، کاپیتان تیم ملی انگلیس و باشگاه چلسی با وانسا پرونسل، مدل فرانسوی ای که تا دسامبر سال گذشته نامزد وین بریج، بازیکن سابق چلسی که اکنون در منچسترسیتی توپ می زند بوده، پرده برداشت
جان تری نیز هرچه تلاش کرد تا از علنی شدن این پرونده جلوگیری کند، به جایی نرسید.چرا که این ستاره معتقد است که دخالت در حریم شخصی او، به نوعی نقض حقوق بشر تلقی می شود.
هفته گذشته بود که جان تری پس از اطلاع از اینکه روزنامه ای می خواهد چنین خبری را به انتظار برساند، وارد عمل شد و وکیل او به دنبال آن بود تا به هر نحوی که شده مانع از این اتفاق شود.از سوی دیگر مسئول دادگاه اجازه داد تا روزنامه ای در روز یکشنبه ، این ماجرا را به چاپ برساند ولی بسیاری معتقدند که انتشار این خبر باعث ایجاد جنجالی بزرگ و ازبین رفتن هارمونی و انضباط در اردوی تیم ملی انگلیس که تا چند ماه دیگر عازم آفریقای جنوبی است، خواهد شد؛ چرا که تری و بریج،دو بازیکن اصلی تیم ملی انگلیس هستند.
این دو بازیکن تا ژانویه سال 2009 با هم در چلسی توپ می زدند و پس از آن بریج به منچسترسیتی منتقل شد. علاوه بر آن این دو بازیکن در محله ای در لندن، تقریبا در همسایگی هم زندگی می کردند. تری 29 ساله در سال 2007 با تونی پول ازدواج کرد که طبق گزارشی که در مجله "ok" منتشرشد، این مراسم ازدواج، هزینه ای 1.15 میلیون یورویی برای ستاره انگلیسی در برداشت و بریج و پرونسل نیز جزو میهمانان این جشن عروسی بودند.
sasan816
06-02-2010, 19:24
تيم فوتبال الاهلي امارات حريف تيم مس كرمان درمسابقات قهرمانان باشگاههاي آسيا با يك مربي هلندي قرارداد بست. به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از خبرگزاري رويترز (عربي)، تيم الاهلي امارات روز شنبه با هينگ تين كيت لتولي به توافق رسيد با اين مربي به مدت يك فصل قرارداد بست.
براساس اين گزارش، لتولي عصر امروز تمرينات تيم الاهلي امارات را در آستانه ديدار با تيم العين در ورزشگاه راشد زير نظر گرفت.
اين مربي ۵۵ساله به عنوان كمك مربي سابقه حضور در تيمهاي باسلونا اسپانيا و چلسي انگليس را دارد.
او همنچنين به عنوان مربي در تيمهاي آژاكس هلند و پاناتينايكو يونان كار كرده است.
تيم الاهلي امارات در گروه چهارم ليگ قهرمانان آسيا با تيم مس كرمان يكي از چهار نماينده كشورمان همگروه است.
تيم فوتبال الاهلي امارات در حال حاضر با ۱۴امتياز در رده هفتم ليگ امارات قرار دارد.
منبع :هورا اسپرت
s-a-l-i-m
06-02-2010, 19:56
سوال این وسط منشور اخلاقی چی می شود
الان جان تری بازیکن منشور حساب می شه یا نه
این مال ایرانه......:31:
نه اونجا.
vahidgame
06-02-2010, 20:04
منم صد در صد موافقم.
فردیناند کاپیتان جدید تیم ملی انگلیس شد ! :shit:
کاپیتان کردن بازیکنی که خودش سابقه دوپینگ رو داشته خیلی عجیبه! به نظر من بکام و جرارد لایق تر بودن ...
من فکر میکردم جرارد کاپیتانه چون تو لیورپول هم کاپیتانه و از عهده وظیفه اش به خوبی بر اومده!!!
mahshid20
15-02-2010, 00:10
نبينم ديگه از اين تايپكا..............كه عصباني ميشم
بی باک بی بال
15-02-2010, 01:44
نبينم ديگه از اين تايپكا..............كه عصباني ميشم
چشم اقا تایپ ببند سریع:31:
رونالدو بازی کن خوبیه باید دید چقدر می تونه توی اوج بمونه تا بشه قضاوت کرد که
ارزششو داره یانه:5:
alidata2010
15-02-2010, 01:50
واقعا اسمش رو خودشه
----------------
EDITED
جالبه بعضی ها انگار اصلا فوتبال نمیبینند به بهترین گلزن لیگ قهرمانان میگن تو لیگ قهرمانان کاری نکرده .
16 بازی برای رئال کرده 18 تا گل زده .(دیگه چیکار باید میکرد ؟ تازه دو ماه هم مصدوم بوده و دو بازی هم محروم )
به این قیمت نمی ارزه درست ولی زلاتان هم به 70 تا نمی ارزه ولی هیچکس صداشو در نمیاره اگه زلاتان 70 تا قیمتشه پس اتئو 700 تا قیمت داره .
انتظار نداشته باشید تو لیگی که بهترین های دنیا توش جمع شدن بشه راحت درخشید اقای گل ارو÷ا کسی نبوده جز فورلان اتلتیکو .
فورلان , اگئرو , ویا , سیلوا , ژاوی, اینیستا, مسی, زلاتان, الوز ,ژابی, رونالدو ,هیگوئین, کاکا, بزنما, فابیانو و..... اکثر این بازیکنا فوق العاده هستن و درخشش در بین این همه فوق ستاره کارراحتی نیست .
رونالدو فصل پیش تو منچستر تو لیگ برتر 18 تا گل زد حالا تو رئال تو لالیگا 11 تا زده در حالی که کلی هم به پایان فصل باقی مونده .
BehzadKiNG
16-02-2010, 21:03
سایت گل- طبق گزارشهای منتشره در مطبوعات مختلف ترکیه ای، گاس هیدینک، مربی هلندی در یک قدمی نیمکت مربی گری تیم ملی ترکیه می باشد. این مربی 63 ساله روز جمعه به ترکیه سفر خواهد کرد تا قراردادی را با مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور به امضا برساند.
مربی سابق چلسی روز شنبه در صحبتهایی اعلام کرده بود که قصد ندارد تا قراردادش را با فدراسیون فوتبال روسیه تمدید کند و از همان روز تیمهای متعدد باشگاهی و مسئولان فدراسیونهای مختلف دنیا، برای جذب او دست به کار شدند.
تیمهای کره شمالی و نیجریه از مدعیان اصلی جذب این مربی با تجربه بودند و از روز دوشنبه نام ساحل عاج نیز به لیست بلندبالای مشتریان هیدینک اضافه شد.
اکنون این طور به نظر می رسد که هیدینک تصمیم نهایی اش را گرفته. طبق گزارشهای منتشره این مربی هلندی تا سی ام ژوئن در روسیه خواهد ماند و پس از آن و تا پایان رقابتهای یورو2012 در خدمت ترکیه خواهد بود.
بی باک بی بال
16-02-2010, 21:52
ترکیه میره دنبال هدبنگ فوتبال داره روز به روز پیشرفته می کنند فدارسیون فوتبال ما هم دنبال :13:
panther99
17-02-2010, 01:45
زبونتو گاز بگیر فوتبال مگه باید پیشرفت کنه ؟؟ مردم مگه باید شاد باشن ؟؟؟
اصلا تمام ورزشکارا کافرن . کاری نکنید هرکی تو خیابون داشت میدویید رو بگیریم اعدام کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حداقل بگو فوتبال اسلامی . مثل اون خر قبلیه سازمان تربیت بدنی ( علی آبادی ... ) باید فیفای اسلامی رو هر چه زود تر با ریاست ایران تاسیس کنیم !!!
BehzadKiNG
17-02-2010, 16:36
هيدينك رسما سرمربي تركيه شد
سایت گل- مسئولان فدراسیون فوتبال ترکیه رسما خبر به خدمت گرفتن گاس هیدینک به عنوان سرمربی تیم ملی این کشور را تائید کردند.این مربی هلندی با امضای قراردادی دو ساله به سمت مربی گری تیم ملی ترکیه برگزیده شد و البته بندی در قرارداد او وجود دارد که طبق آن می توان قرارداد را برای دو سال دیگر نیز تمدید نمود.
هیدینک اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که قصد ندارد تا قراردادش با فدراسیون فوتبال روسیه را به تمدید برساند و پس از آن سران تیمهای متعددی از جمله کره شمالی،نیجریه و ساحل عاج برای جذب او وارد عمل شده بودند ولی این طور به نظر می رسد که این مربی هلندی عزمش را جزم کرده که این بار برای موفقیت تیم ملی ترکیه تلاش کند.
قرارداد این مربی موفق روز اول آگوست سال 2010 آغاز خواهد شد و اولین مسئولیت مهمی که بر دوش هیدینک قرار خواهد گرفت، رساندن تیم ملی ترکیه به رقابتهای یورو2012 می باشد.ترکیه در مرحله مقدماتی این رقابتها با آلمان، بلژیک، اتریش، آذربایجان و قزاقستان هم گروه هستند.
هیدینک 63 ساله تاکنون سرمربی گری تیمهای ملی کره جنوبی ، استرالیا و روسیه را تجربه کرده است. آخرین تجربه مربی گری ملی این مربی هلندی، همراه با تیم ملی روسیه بود و بعد از ناكامي اين تيم در صعود به جام جهاني در اقدامي جالب توجه تركيه را براي ادامه فعاليت حرفهاي خود انتخاب كرده است تيمي كه مثل روسيه در راهيابي به مرحله نهايي جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي ناكام ماند.
تركها با اين خريد بزرگ قصد دارند استارتي قدرتمند براي مسابقات جامملتهاي اروپا 2012 داشته باشند. آنها در دوره گذشته جام ملتها تا نيمه نهايي بالا آمدند. تركيه يكبار هم به مقام سوم جام جهاني رسيده است.
ایران بالکان( ایربا): هافبک انگلیسی آ.ثمیلان گفت: باخت برابر منچستر به منزله پایان کار ما نیست.
"دیوید بکام " اظهار داشت: با وجود باخت از منچستر در خانه به این مسئله که بازنده شدیم، اعتقاد ندارم و معتقدم رقابت ما و این تیم برای صعود هنوز باقی است.
بازیکن اسبق تیمهای منچستریونایتد و رئال مادرید که اینک به عنوان بازیکن قرضی گالاکسی آمریکا برای روسونریها بازی می کند، ادامه داد: اگر 3 بر یک بازنده میشدیم، الان با این قاطعیت حرف نمیزدم؛ اما گل دیرهنگام کلارنس سیدورف، باعث شد 3 بر 2 بازنده شویم و شرایطی بهتر برای صعود بیابیم. فکر میکنم گل او در آینده برای صعودمان بسیار حائزاهمیت خواهد بود.
بکام عنوان کرد: بهتر از هر شخصی منچستر را میشناسم. حرفی بیهوده نمیزنم و ادعا ندارم. ما، هنوز شانس صعود داریم. تنها باید هوشیاری به خرج دهیم و اشکالات را برطرف کنیم.
تیم میلان شب گذشته در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 3 بر 2 در ورزشگاه سنسیرو از تیم تحت رهبری سرآلکس فرگوسن شکست خورد.
یک فوتبالیست در یک مسابقۀ فوتبال ۴ کارت قرمز دریافت کرد و برای دو سال از همۀ مسابقات فوتبال محروم شد.
به گزارش جهان به نقل از Eurosport ، «ریکی برادلی» بازیکن تیم «مانتین رینجرز» در یک بازی از سری مسابقات لیگ محلی «کارنارون» هنگامی که تیمش با امتیاز دو گل در مقابل صفر از تیم رقیبش «پنرندوریت» پیش بود، از بازی اخراج شد.
این بازیکن ۲۹ ساله کارت اول را برای یک تکل خطرناک بروی یکی از بازیکنان تیم حریف دریافت کرد.
وی کارت دوم را برای مجادله با داور، کارت سوم را برای انداختن آب دهان بروی داور و کارت چهارم را برای ادامۀ مجادله با داور گرفت و رکورد منفی جالبی ثبت کرد!
mahdishata
18-02-2010, 12:51
داور شیرین میزده
حالا بیاید بگید محسن قهرمانی بده
Alamate Soal
18-02-2010, 13:22
احتمالا مهرداد اولادي يا سياوش اكبرپور نبوده ؟ :31:
آدم یاد حکم چند بار اعدام میفته! :d
D r i v e r
19-02-2010, 08:08
به این میگن ورزشکار نمونه
هم اخلاق داره و هم سماجت!
معمولا این 2نکته یکجا در یه نفر جمع نمیشه
majid_potter7
21-02-2010, 10:14
به نظر من هم ارزش نداره.
رونالدو زمانیکه توی منچستر یونایتد بود هم جایگاهش بهتر بود و هم بهتر هم بازی میکرد. به نظر من که فقط فرگوسن میدونه این رونالدو رو چطور بازی بده که استعدادش شکوفا بشه...
آي گفتي...به فرگوسن استاد اسدي رو هم بدي....رونالدو ميشه....منچستر هم بعد از رفتن رونالدو به هيچ وجه افت نكرده..همه دارن ميبينن...عين فصل پيشه...:20:
سایت گل- کارلو آنچلوتی قصد ندارد تا وارد جنگ لفظی با مورینیو شود.در حال حاضر چلسی مشغول آماده کردن خود برای مصاف با اینتر و در حقیقت رویارویی با مربی سابق این تیم می باشد و این اولین باری است که مورینیو پس از اخراجش از رختکن استمفورد بریج مقابل شاگردانش قرار می گیرد.
چندی پیش مورینیو در صحبتهایی اعلام کرده بود که از سال 2007 و از زمانی که او از مربی گری چلسی کنار گذاشته شده، این تیم افت چشمگیری داشته ولی آنچلوتی در صحبتهایی اعلا کرده که قصد ندارد وارد بازیهای روانی مورینیو شود و اعلام کرده که چلسی هرگز زیر نظر آقای خاص به فینال رقابتهای لیگ قهرمانان نرسیده و این آورام گرانت بوده که چلسی را به دیدار فینال معتبرترین رقابتهای اروپایی رسانده.
آنچلوتی در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« فکر می کنم که چلسی فصل فوق العاده ای را پس از مورینیو پشت سر گذاشت، چرا که گرانت عملکرد بسیار خوبی برروی نیمکت مربی گری این تیم داشت. این گرانت بود که چلسی را به فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا رساند. مورینیو جامهای متعددی را برای چلسی کسب کرد ولی سایر مربیان این تیم نیز کارنامه خوبی داشته اند.»
مورینیو در صحبتهایی اعلام کرده بود که آنچلوتی دوست او نیست و این مربی ایتالیایی اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که این احساس دوجانبه است. کارلتو در ادامه صحبتهایش گفت:« این حقیقت دارد،من هم هیچ وقت نگفته ام که مویرنیو دوست من است. ماهیچ وقت برای صرف غذا یا تفریح با هم بیرون نمی رویم. گاهی وقتها می توان دوستی های خوبی داشت .ولی ما این دوسی را نداشته ایم و من هیچ وقت از مورینیو دعوت نکرده ام و هیچ مشکلی هم نیست. در ایتالیا معمولا در پایان مسابقات مربیان با هم به صرف غذا یا نوشیدنی نمی روند. شاید اکنون زمان خوبی باشد که دوستی هایمان را گسترش دهیم.»
----------------------------------------------------------------------
سخنان کارلو ( کارلتو ) ما را بسی خوش آمد .
دو تیم لیورپول و منچسترسیتی امشب در حالی برای کسب جایگاه چهارمی جدول رقابتهای لیگ برتر به مصاف یکدیگر می روند که سران باشگاه سیتی، پیشنهادی جنجالی را برای خرید دو ستاره کلیدی قرمزپوشان آماده کرده اند.
سایت گل - امشب دو تیم لیورپول و منچسترسیتی در ورزشگاه سیتی به مصاف یکدیگر خواهند رفت و قرمزپوشان لیورپول امیدهای فراوانی دارند تا بتوانند با کسب حداکثر امتیازات ورزشگاه ایستلند را ترک کنند. این در حالی است که شاگردان مانچینی هنوز یک بازی کمتر از سایر تیمها انجام داده اند.
در این میان رسانه های متعدد انگلیسی خبر از این می دهند که مشکلات مالی در رختکن لیورپول همچنان بیداد می کند و این تیم در شرایط نامناسبی قرار گرفته است و درصورتی که بنیتس نتواند با قراردادن تیمش در جمع 4 تیم برتر فوتبال جزیره، مجوز حضور این تیم در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند، درخواست 140 میلیون پوندی سران سیتی برای جذب دو ستاره کلیدی لیورپول، درخواستی کاملا وسوسه کننده خواهد بود. سران سیتی می خواهند با پرداخت این مبلغ استیون جرارد و فرناندو تورس را به رختکن تیمشان بیاورند.
جرارد در سال 2005 تا یک قدمی جدایی از لیورپول و پیوستن به چلسی پیش رود و تورس نیز ممکن است با پیشنهاد جنجالی سران سیتی برای پیوستن به این تیم وسوسه شود، چرا که او با پیوستن به سیتی دستمزد در حدود هفته ای 140.000 پوند و در حد و اندازه های امانوئل آدبایور خواهد داشت و این در حالی است که او در حال حاضر هفته ای 95.000 پوند از لیورپول دریافت می کند.پس این احتمال چندان بعید نیست که در صورت ادامه ضعف لیورپول، ستاره های این باشگاه نیز به فکر جدایی از رختکن آنفیلد بیفتند.
2010/2/21
به نظرمی رسد که سران باشگاه چلسی همچنان در فکر داوید ویا هستند و در بازار نقل و انتقالات تابستانی برای جذب ستاره اسپانیایی وارد عمل خواهند شد.
سایت گل - به رغم درخشش دیدیه دروگبا و نیکلا آنلکا در خط حمله چلسی و با توجه به اینکه این دو ستاره تا اینجای رقابتها 37 گل را برای آبی پوشان به ثمر رسانده اند، به نظر می رسد که سران استمفورد بریج قصددارند تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی مهاجم دیگری را به رختکن تیمشان بیفزایند.
طبق گزارش منتشره در نیوز آو د ورلد، مسئولان باشگاه والنسیا به دلیل مشکلات مالی موجود در رختکن این تیم، و با اندکی تردید پیشنهادهای بیشتر از 30 میلیون پوند برای فروش این ستاره را مورد بررسی قرار خواهند داد.
از سوی دیگر رئال مادرید نیز دیگر رقیب چلسی در جذب این مهاجم بزرگ است؛ البته مادریدی ها در دیدارهای آتی شان به کریم بنزما این فرصت را می دهند تا بار دیگر توانایی هایش را به نمایش بگذارد.
ویای 28 ساله، رکورد خوبی در گلزنی دارد. او در 21 دیداری که در رقابتهای این فصل لالیگا برای والنسیا انجام داده،توانسته به 15 گل دست یابد و یکی از رقبای سرسخت مسی برای کسب عنوان پی چی چی رقابتهای این فصل لالیگا خواهد بود.
2010/2/21
ستاره توپچی ها نیز آبی پوشان لندنی را مدعی اول قهرمانی در رقابتهای این فصل لیگ برتر می داند.
سایت گل - آندری آرشاوین، ستاره روس باشگاه آرسنال معتقد است که چلسی در مسیر قهرمانی در رقابتهای این فصل فوتبال جزیره قرار دارد.
با پیروزی شنبه شب چلسی و شکست منچستر یونایتد، فاصله دو تیم اول و دوم بیشتر شد و آرسنال نیز توانست با کسب پیروزی مقابل ساندرلند، از پائین یونایتد را تحت فشار قرارداده و خود را به دو امتیازی شیاطین سرخ برساند. اکنون چلسی با 4 امتیاز برتری نسبت به یونایتد در صدر است و آرسنال تفاوتی 6 امتیازی با تیم لندنی صدرنشین دارد.
به همین دلیل ستاره سابق باشگاه زنیت معتقد است که آبی پوشان را می بایست قهرمان قریب به یقین رقابتهای این فصل دانست.
آرشاوین در گفتگو با روزنامه اسپورت اکسپرس روسیه در پاسخ به سوالی در این رابطه که به نظر او از میان دو تیم چلسی یا یونایتد کدام یک به قهرمانی خواهد رسید، گفت:« اگر بخواهم از میان این دو تیم انتخاب کنم، فکر می کنم چلسی شانس بیشتری دارد. ولی اگر ما مقابل یونایتد و چلسی تن به شکست نمی دادیم، حتی ممکن بود از این دو تیم پیشی می گرفتیم.ولی ما برای آنکه همچنان در کورس قهرمانی باقی بمانیم، می باید در تک تک دیدارهای باقی مانده به پیروزی برسیم و تا آخرین نفس و تا زمانی که شانس حداقلی برای قهرمانی داریم به مبارزه ادامه خواهیم داد.»
آرسنال شنبه شب مقابل ساندرلند به پیروزی رسید و هفته آینده مقابل استوک سیتی صف آرایی خواهد کرد.
2010/2/21
D r i v e r
21-02-2010, 21:11
اینم که همش میگه ما نمیتونیم
توی بازی های اخیر میشه گفت تقریبا هیچی از خودش نشون نداده
الانم که مصدومه
اصلا روی فرم ایده اله نیم فصل اول و فصل قبل نیست
VBYOFSKI
22-02-2010, 12:02
اول اینکه به منبعش نمیشه اعتماد کرد ولی احتمال داره درست باشه چون جدیدا از این حرفا زیاد میزنه.
نه به اون پارسالش نه به این امسالش، اگه رابین بود اون وقع این نمیرفت تو زمین حساب کار دستش میومد.
البته مثل اینکه یه مصدومیت کوچیک داشته و با اون مصدومیت بازی میکرده.
طبق گزارش منتشره در ساندی میرر، سران باشگاه منچسترسیتی تمایل زیادی دارند تا تیری آنری، را به رختکن تیمشان بیاورند و با شنیدن خبر احتمال جدایی این ستاره فرانسوی از رختکن تیم کاتالان،اکنون آماده اند تا برای جذب او وارد عمل شوند.
سایت گل - روزنامه انگلیسی ساندی میرر در گزارشی به این نکته اشاره کرده که تیری آنری، ستاره فرانسوی بارسلونا دیگر در برنامه های پپ گواردیولا جایی ندارد و این در حالی است که قرارداد او با تیم کاتالان تا سال 2011 معتبر می باشد.
بدین ترتیب و به احتمال فراوان تیری آنری در پایان رقابتهای این فصل به دنبال دربهای خروجی باشگاه کاتالان خواهد بود و دراین میان سران تیمهای متعددی به دنبال جذب او می باشند.
مسئولان منچسترسیتی پیش از این تمایل خود برای جذب ستاره فرانسوی را ابراز داشته و البته آنری نیز همیشه اعلام کرده که ترجیح می دهد به تیم سابقش، آرسنال بازگردد. البته او هیچ وقت در مورد اینکه آیا حاضر است در تیم دیگری در لیگ برتر به میدان برود یا خیر صحبتی نکرده است.
در صورتی که آنری در نهایت رهسپار سیتی شود، در رختکن آن تیم تنها نخواهد بود. از یک سو، ستاره های سابق آرسنال و از سوی دیگر ستاره های فرانسوی و بازیکنان سابق بارسا، در این تیم حاضر هستند و بدین ترتیب آنری در کنار چهره های آشنایی از جمله آدبایور، کولو توره، سلوینیو و پاتریک ویه را قرار خواهد گرفت.
10/2/22
هنوز سه سال دیگر از قرارداد مورینیو با اینتر باقی است ولی با بندی که در قراردادش وجود دارد این مربی پرتغالی می تواند با پرداخت 7 میلیون یورو از نرآتزوری جدا شود. ونگر نیز تابستان گذشته تا یک قدمی پیوستن به نیمکت مربی گری رئال پیش آمده بود.
سایت گل - روز نوزدهم فوریه بود که روزنامه مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرد که پس از شکست رئال مقابل لیون، سران باشگاه مادریدی به دنبال جانشین مناسبی برای پیگرینی می باشند. در آن زمان نام ژوزه مورینیو به عنوان گزینه شماره یک کهکشانی ها مطرح شد.
طبق گزارشهای منتشره، سران باشگاه رئال بار دیگر وارد عمل شده اند تا با وسوسه کردن مربی بزرگ پرتغالی او را به رختکن تیمشان بیاورند.از سوی دیگر خود مورینیو نیز مدتها به مربی گری در رختکن تیم مادریدی فکر می کند.
این خبر بلافاصله در مطبوعات انگلیسی نیز بازتاب گسترده ای داشت و اکنون روزنامه دیلی میل در گزارشی اعلام کرده که آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال دومین گزینه سران کهکشانی می باشند که در صورتی که پیگرینی تابستان امسال رختکن رئال را ترک کرد و سران این تیم در جذب مورینیو ناکام ماندند، این مربی فرانسوی در برنابئو حاضر خواهد شد.
البته تابستان گذشته نام آرسن ونگر، به عنوان گزینه اول فلورنتینو پرس در پروژه جدیدش در رختکن تیم مادریدی به گوش می رسید ولی مذاکرات با این مربی بزرگ به سرانجام نرسید.
ونگر در ماه اکتبر سال گذشته در گفتگویی با روزنامه اکیپ فرانسه دراین رابطه گفت: «رئال تیم کودکی های من است. زمانی که نوجوان بودم، همیشه به فکر پیراهنهای سفید رئال بودم. این واضح است که رئال تیمی است که مرا به خود جذب می کند ولی من در مقابل جوانان تیمم احساس مسئولیت می کنم و می بایست تا پایان راه در کنار آنها باشم. می دانم که مهمترین نکته در شغل حرفه ای ام آزادی است و این آزادی را اینجا در آرسنال دارم.»
این مربی فرانسوی در مصاحبه ماه اکتبر خود به این نکته اشاره کرده که پیشنهاد مالی ارائه شده از سوی سران باشگاه مادریدی، پیشنهادی ردنکردنی بوده است ولی پول در زندگی او حرف اول را نمی زند.
2010/2/22
davy jones
22-02-2010, 16:02
ببینم رئالیها الکس فرگوسن رو نمیخوان؟ تو رو خدا تعارف نکنن. پیش خودشون چی فکر کردن؟ دست رو هر مربی ای که بخوان بذارن و انتظار داشته باشن اون یارو هم با سر بدوه.
رئال نه فقط تو حیف و میل کردن بازیکنا سرآمده بلکه این مورد تو مربیها هم صدق میکنه. امثال کاپلو و دلبوسکه و لوکزامبورگو مربیهایی هستن که دست رو هر تیم معمولی ای هم که گذاشتن از اون قهرمان ساختن. ولی رئال با اونها چه کرد؟
برای مدیران رئال مهم پول و شهرته. بقیه اش دیگه مهم نیست.
VBYOFSKI
22-02-2010, 16:20
رئالیها منتظر باشن ونگر حتما میاد :31:
این مربی فرانسوی در مصاحبه ماه اکتبر خود به این نکته اشاره کرده که پیشنهاد مالی ارائه شده از سوی سران باشگاه مادریدی، پیشنهادی ردنکردنی بوده است ولی پول در زندگی او حرف اول را نمی زند.
به خاطره همینه که انقدر دوسش دارم. :40:
آقای خاص معتقد است که دیدار چهارشنبه شب، دیدار ویژه و خاصی نیست.
سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی اینتر در صحبتهایی در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل چلسی اعلام کرده که در صورتی که بازیکنان چلسی مقابل اینتر به برتری رسیده و بیش از حد شادی کنند، بسیار ناراحت خواهد شد
آقای خاص در صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که پس از 180 دقیقه نبرد، تنهایک تیم به عنوان تیم برنده راهی مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا خواهد شد و در این رابطه گفت:« اگر بفهمم یک بازیکن چلسی به این دلیل که مقابل من به پیروزی رسیده، به مراتب خوشحال تر از پیروزی مقابل مربی دیگری می شود، خیلی ناراحت خواهم شد.»
آقای خاص ادامه داد: «اصلا چنین موضوعی را درک نمی کنم. نمی توانم تصور کنیم که این ماجرا خوشحالی ویژه ای داشته باشد. تصور کنید که من از غلبه بر چلسی بیشتر از پیروزی مقابل تیمهای دیگری خوشحال شوم، اگر این گونه شود آنهاهم حق خواهند داشت که از من ناراحت شوند.برای من فرقی نمی کند که تیمم مقابل چه تیمی به برتری برسد، چه رئال مادرید را از راه به در کنیم و چه مقابل بایرن به پیروزی برسیم، برایم یکسان است و هیچ فرقی نمی کند. حساسیت این بازی و احساساتی که نسبت به آن دارم، مثل سایر دیدارهای لیگ قهرمانان اروپاست و احساس استرس یا فشاربیشتری نمی کنم.»
مربی باتجربه نرآتزوری که سابقه مربی گری در چلسی را هم در کارنامه اش می بیند، ادامه داد: «باید توجه کنیم که همه ما حرفه ای هستیم. من می خواهم اینتر پیروز شود و آنها هم خواهان پیروزی چلسی هستند و در نهایت یک تیم می برد و تیم دیگر نیز می بازد.این را همه مامی دانیم و می پذیریم ولی باید همین باشد و نه چیزی بیشتر از این.»
2010/2/22
برخی کامنت های کاربران:
سیاوش قزوین
16:33 2010/2/22
هنوز بازیکنا و هواداری چلسی عاشق تواند سرور همه مربی های دنیایی
shabgard tehran
16:25 2010/2/22
واواه چه مغرور.واسه بقیه ام تعیین تکلیف میکنه.خودشم میدونه شانسش کمه داره حاشیه سازی می کنه
MARSHAL تهران
15:38 2010/2/22
حتما چلسي اينتر رو له ميكنه و پوزهي اين آدم ---- رو به خاك ميماله به اميد موفقيت همه تيماي انگليسي
farshad tehran
15:54 2010/2/22
مگه قراره گل بزنن؟
...
اسطوره برزیلی دنیای فوتبال در صحبتهایی اعلام کرده که در سال 2011 از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
سایت گل - رونالدو، ستاره برزیلی دنیای فوتبال اعلام کرده که در سال 2011 و زمانی که قراردادش با کورینتیانس به اتمام برسد برای همیشه با دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
ستاره سابق باشگاه های آیندهوون، بارسلونا، اینتر، رئال و میلان در کنفرانسی خبری از برنامه هایش برای خداحافظی از دنیای فوتبال گفت.
طبق گزارش گلوبوسپورته، رونالدو در این رابطه گفت: «من قراردادم را برای دو سال دیگر تمدید کردم و این آخر فوتبال من خواهد بود. من تا سی و یکم دسامبر سال 2011 فوتبال بازی خواهم کرد و پس از آن از دنیای فوتبالم خداحافظی می کنم.»
اسطوره فوتبال برزیل ادامه داد: «من می خواهم با جان و دل برای کورینتیانس به میدان بروم و پس از کسب عناوین متعدد قهرمانی با پیراهن این تیم از دنیای فوتبال کناره گیری کنم.
گزارشهای منتشره حاکی از آن است که سران این باشگاه برزیلی درنظر دارند تا پس از خداحافظی رونالدو از دنیای فوتبال، به او پستی مدیریتی در ترکیب کورینتیانس بدهند.
2010/2/22
Alamate Soal
22-02-2010, 20:14
سينا جان تيتر خبر براي طرفداران رئال كمي اضطراب آوره :31:
B L A S T E R
22-02-2010, 20:36
دروغ دروغ...شایعه...بس کنید دیگه!!
امثال کاپلو و دلبوسکه
رئال زمان دلبوسکه یکی بهترین رئال ها بود!
شما هم چیزی از فوتبال سرت نمیشه با طرز این صحبت کردنت!
B L A S T E R
22-02-2010, 20:41
مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید در بازیهای خانگی رکورد بی نظیری از خود به جا گذاشته است .
پس از شکست مایورکا در استادیوم اونو برابر سویا و پیروزی 6-2 رئال مادرید در برنابئو برابر ویارئال اکنون رئال مادرید تنها تیم اروپایی است که در میان لیگهای بزرگ تمامی بازیهایی خانگی را با برد پشت سر گذاشته است .
آماری که تیم پلگرینی بدست آورده است بدون شک فوق العاده است . 12 برد در دوازده بازی خانگی . آمار گلزنی آنها نیز خارق العاده است . 41 گل یا به عبارتی دیگر 3.4 گل در هر بازی در مقابل تنها 8 گل خورده که بدین معنی است که کاسیاس در خانه توانسته که به میانگین 0.6 گل خورده در هر بازی برسد .
رئال مادرید با داشتن دو امتیاز کمتر از بارسلونا در لیگ در مکان دوم قرار دارد . در کنار چلسی با نبردن تنها یک بازی خانگی از سیزده بازی در برابر اورتون در جایگاه دوم قرار دارد . توئنته نیز 11 برد و یک تساوی در خانه داشته است که رکوردی قابل توجه است و بارسلونا با 10 برد و یک تساوی در جایگاه بعدی قرار دارد .
البته رئال مادرید سابقه باخت در چمپیونزلیگ در برنابئو برابر میلان را دارد . اکنون رئال مادرید باید با توجه به بازیهای خانگی فوق العاده اش به بازی با لیون در برنابئو امیدوار باشد .
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
رئال مادرید 6-2 ویارئال / کریستیانو پادشاه برنابئو
مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید توانست که ویارئال را در برنابئو در هم بکوبد .
رئال مادرید پس از شکست به لیون با وجود تمام مشکلات و حواشی که در روزهای اخیر داشت با روحیه ای بالا به مصاف ویارئالی رفت که شباهتی به تیمی که پلگرینی آن را ساخته بود نداشت .
رئال مادرید که می خواست رکورد صد در صد پیروزی خانگی خود را تداوم بخشد بازی را سراسر حمله آغاز کرد که نتیجه آن گل فوق العاده زیبای کریستیانو رونالدو از روی ضربه آزاد بود و پس از آن نیز توانست با بالا زدن پیراهنش سیل زادگان "مدیرا" را با نشان دادن اسم این شهر روی زیر پیراهنش اندکی خوشحال کرد .
چند دقیقه بعد نوبت به کاکا رسید که همچون بازی رفت پایش به گلزنی از روی نقطه پنالتی باز شود .
پس از این دو گل به نظر می رسید ویارئال اندکی به خود آمده است چرا که کمی تلاش کرد که نتیجه را به حداقل برساند و روی ضربه آزاد سنا به خواسته اش رسید اما پس از آن این رئال مادرید بود که سراسر حمله بود اما این نتیجه تا پایان نیمه اول باقی ماند .
رئال مادرید در نیمه دوم نیز عالی کار کرد و روی یک حرکت فوق العاده زیبا و تک ضرب با پاس رونالدو هیگوائین گل سوم تیمش را به ثمر رساند .
در حالی که رئال مادرید سراسر حمله بود و رونالدو یک موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد ، روی یک غافلگیری ویارئال توانست که توسط نیلمار اختلاف را به حداقل برساند و مانع از رکورد شکنی کاسیاس شود .
پس از آن نیز این رئال مادرید بود که با حرکات ترکیبی مختلف روی دروازه ویارئال خیمه زده بود که نتیجه آن گلهای هیگوائین و کاکا به سبکهایی نسبتا مشابه بود .
پایان بخش این بازی نیز خطای پنالتی بود که روی رونالدو انجام شد و در حالی که رونالدو خود بر این باور بود که شمار گلهایش را افزایش دهد اما در نهایت ژابی آلونسو بود که اولین گلش برای رئال مادرید را به ثبت رساند .
رئال مادرید 6-2 ویارئال
گلهای : کاکا (2) ، هیگوائین (2) ، رونالدو و ژابی
بهترین بازیکن زمین : رونالدو
بازیکنان : کاسیاس ، آربلوا ، سرجیو راموس ، آلبیول ، آربلوا ، گرانرو (فن در فارت) ، کاکا (رائول) ، لاس (محمد دیارا) ، ژابی و هیگوائین
استادیوم : سانتیاگو برنابئو
تماشاگر : 72000 نفر
داور : سزار مونیز فرناندز
کارت زرد : آربلوا ، لاس و هیگوائین
بی باک بی بال
22-02-2010, 21:21
چه فاید بازی با باسا که می بازه :31:
بی باک بی بال
22-02-2010, 21:26
رئال زمان دلبوسکه یکی بهترین رئال ها بود!
شما هم چیزی از فوتبال سرت نمیشه با طرز این صحبت کردنت!
ببخشید الان اقای دلبوسکه کجاست :27:
deaddeaddead
22-02-2010, 21:46
کي با بارسا بازي دارن ؟؟
Kianoosh
23-02-2010, 10:46
خبرگزاري رويترز 5 دليل براي برتري اينتر در بازي با چلسي عنوان كرده است.
بازي بين اينتر و چلسي تفاوت چنداني از لحاظ ميزان هيجان و جذابيت با ديدار منچستريونايتد و ميلان ندارد. در واقع باز هم ميشود به اين بهانه شاهد جدال فوتبال باشگاهي ايتاليا و انگليس باشيم.
اين يك فينال زودرس است و هواداران فوتبال به خوبي ميدانند از اين دست بازيها در زندگي هر فوتبالدوستي كم برگزار ميشود.
مشهور است كه لندنيها تكنيكي و ميلانيها تاكتيكي بازي ميكنند اما دوئل بزرگ فردا شب جاي بازي با كلمات نيست، مگر تعصب تري و دوندگي دروگبا بتواند انديشههاي ويرانگر مورينيو را مهار كند كه بيترديد مصاف آنجلوتي و مورينيو نماد مبارزه منطق عليه تنديس زيركي در فوتبال است.
خبرگزاري رويترز 5 دليل براي برتري اينتر در بازي با چلسي در نظر گرفته كه به شرح زير است:
1- خوزه مورينيو
شايد ذكر همين دليل براي اثبات ادعاي فوق كافي باشد. به هر حال هر چه باشد او مورينيو است حتي اگر برابر آنجلوتي ايستاده باشد. آيا لازم است اين نكته را يادآور شويم كه مورينيو خيلي خوب چلسي را ميشناسد؟
2- وجود فشار زياد روحي
بسياري از هواداران فوتبال اروپا به خوبي ميدانند اينترميلان فشار سنگينتري را نسبت به چلسي در ليگ داخلي كشورش تحمل كرده و اوضاع بهتري از لحاظ رتبه در جدول ليگ داخلي خود دارد. مورينيو هرگز با فشار روحي در فوتبال بيگانه نيست همان چيزي كه ميتواند آنجلوتي را به هم بريزد.
3- دفاع قوي
خط دفاعي اينترميلان هرگز قابل مقايسه با همتاي خود در چلسي نيست. مردان مورينيو در خط دفاعي سد محكمي برابر حريف آبيپوش لندني ايجاد ميكنند.
4- كار گروهي
تا چه زماني ميشود در چلسي دل به تعصب تري و دوندگي دروگبا بست؟ كار تيمي اينترميلان به گواه بسياري از كارشناسان زبده و بيطرف فوتبال اروپا به مراتب بهتر و حرفهاي تر از چلسي است.
5- خط حمله جهاني
روش حمله اينترميلان پيرو مكتب فوتبال تمام برزيلي در باشگاه پرتغالي بنفيكا است. در واقع مورينيو بعد از اين همه سال دوري از كشورش همچنان به فوتبال پرتغالي نشات گرفته از برزيل پايبند بوده و شايد علت موفقيت او نيز همين باشد.
خط حمله اينترميلان همان خط حملهاي است كه آقاي خاص روزگاري در پورتو داشت، چند سالي در چلسي آن را ساخت و امروز آن را در اينترميلان خلق كرده است.
روي دست نوشتههاي هواداران اينترميلان نوشته بودند: چه كسي گفته نميشود فوتبال را پيش بيني كرد: ما پيش بيني مي كنيم: "نابودي چلسي در شب با شكوه اينتر ".
به نقل از رویترز
:دی
نظرسنجی هم بذارید بد نیست ....
به نظر من یا چلسی میبره یا نهایتا مساوی با گل میشه.
نظرسنجی هم بذارید خیلی خوب میشه.
به نظر من یا چلسی میبره یا نهایتا مساوی با گل میشه..... اون هم با گلهای زیاد :دی
حالا میبینیم و تعریف میکنیم :دی خداییش چلسی خیلی با حاله :دی
enimonte
23-02-2010, 11:30
من میگم اینتر میبره
mehryazdan
23-02-2010, 12:12
انشالله چلسی میبره
روي دست نوشتههاي هواداران اينترميلان نوشته بودند: چه كسي گفته نميشود فوتبال را پيش بيني كرد: ما پيش بيني مي كنيم: "نابودي چلسي در شب با شكوه اينتر ".
به نقل از رویترز
ريگي به همراه نفر دوم گروهك جندالله دستگير شده است
ريگي در بسياري از حركت هاي تروريستي و شهادت عناصر خدوم منطقه سيستان و بلوچستان نقش داشته است.
روابط عمومي وزارت اطلاعات در اطلاعيهاي اعلام كرد: رهبر گروه تروريستي جند الله دستگير شد. ريگي در اقدامات تروريستي كه در شرق كشور انجام داد دهها نفر از نيروهاي انتظامي و مردم بيگناه را قتل عام كرده است.
مصطفي محمدنجار وزير کشور اخيراً در حاشيه مراسم توديع و معارفه استاندار قزوين گفته بود: شرور ريگي در حال حاضر با تلاشهايي كه انجام شده لحظهاي آرامش ندارد و دائم در حال تعقيب است.
از جمله اقدامات تروريستي ريگي، به شهادت رساندن تعدادي از شهروندان بمي در سال 85 در محور ترانزيتي کرمان به زاهدان در منطقه دارزين است. ريگي همچنين در اقدامات تروريستي كه در شرق كشور انجام داد، دهها نفر از نيروهاي انتظامي و مردم بيگناه را قتل عام كرده و به شهادت رسانده است.
عبدالمالك ريگي سركرده گروهك تروريستي موسوم به جندالله در راستاي اهداف گروهكي خود اقدام به تاسيس مدرسهاي در پاكستان كرده بود. ريگي با هدف آموزش عمليات انتحاري اقدام به راهاندازي چنين مدرسهاي كرده بود. در اين مدرسه افراد معتاد و فقير از شهرهاي ايالت بلوچستان پاكستان جمعآوري شده و به آنها آموزش عمليات انتحاري داده ميشد.
تعدادي از اين افراد آموزش ديده به كمربند انتحاري مجهز شده و با پشتيباني گروهك تروريستي جندالله و به منظور انجام عمليات خرابكاري (انتحاري) وارد خاك ايران شدند.
ريگي کيست؟
عبدالمالک ريگي احتمالا متولد سال 1358 است. "ريگي " يکي از قبايل بلوچستان است، مانند قبايلي چون براهوئي، مري، ناروئي، شهنوازي، کهرازهي، گمشادزهي، بارکزهي. او يکي از اعضاي طايفه ريگي است.
عبدالمالک تحصيلات کلاسيک ندارد و تنها چند سال در يکي از حوزه هاي علميه اهل سنت مشغول به تحصيل بوده که البته از آنجا نيز اخراج شده است. ريگي خودش را "خادم جندالله " ميخواند. او داراي سابقه شرارت و يک مورد چاقو کشي بخاطر مسائل قبيله اي در داخل شهر زاهدان است و به همين خاطر مدتي هم زنداني شد اما بعد از آزادي خود را زنداني سياسي معرفي نمود.
بنا به گفته خودش از سن نوزده سالگي اسلحه به دست گرفته و به عمليات تروريستي پرداخته است. گفته مي شود ريگي پيش از آغاز فعاليت هاي تروريستي براي جلب حمايت علماي اهل سنت منطقه -که به مولوي ها مشهور هستند - نزد آن ها رفت اما آن ها براي حرفهايش اهميتي قائل نشدند.
گزينه بعدي ريگي قاچاقچيان عمده مواد مخدر بودند. آن ها به دليل اينکه علاقه داشتند جبهه تازه اي در برابر نيروهاي انتظامي و امنيتي استان به وجود آيد از ريگي استقبال کردند و با در اختيار گذاشتن اسلحه و پول به حمايت از او برخواستند.
به اين ترتيب ريگي گروه خود را پايه گذاري کرد. گروهي که پس از نخستين حمله تروريستي نام "جندالله " را بر خود گذاشت. اين گروه هدف اصلي خود را "دفاع ازحقوق ملي و مذهبي قوم بلوچ و اهل سنت در استان سيستان و بلوچستان اعلام کرده " اما بسياري از مردم غير نظامي منطقه نيز قرباني عمليات تروريستي او و گروهش شده اند.
جندالله پس از مدتي نام "جنبش مقاومت ملي ايران! " را بر خود گذاشت. اين تغيير نام نمايانگر تغيير حاميان و خط دهندگان اصلي به گروه ريگي بود. پس از اين تغيير نام بود که صدا و عکس ريگي به بسامد برخي شبکه هاي تلويزيوني سلطنت طلب تبديل شد . جالب اينکه يکي از مجريان اين شبکه ها در مصاحبه هاي مکرر خود با ريگي او را "دکتر ريگي " ناميد!
يکي از مجاري تبليغاتي ريگي راديو صداي بلوچ است که از استکهلم سوئد پخش مي شود. گروه ريگي علاوه بر آن بارها از شبکه العربيه که مالک اصلي آن حاکمان عربستان سعودي هستند به عنوان بلندگوي تبليغاتي خود استفاده کرده است. اين شبکه در اقدامي بحث بر انگيز تصاوير کشته شدن مرزبانان به گروگان گرفته شده ايراني را پخش کرد. العربيه پيش از آن اقدام مشابهي را نيز در مورد گروگان هاي غربي اسير القاعده انجام داده بود.
گروه "جندالله " در سال 1384 شمسي 9 مرزبان ايراني رابه گروگان گرفت و در قبال آزادي آنها خواهان آزادي برخي از اعضاي گروه خود شد که در دادگاه هاي انقلاب به عنوان مفسد فيالارض به اعدام محکوم شده بودند.
جندالله همچنين در حمله اي که بعدها به کشتار تاسوکي معروف شد 21 تن از مردم غير نظامي را به قتل رساند.
دربهمن ماه سال 1385 شمسي شهر زاهدان شاهد انفجار بمب هايي بود که هدف آنها اعضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در استان سيستان و بلوچستان بودند. در اين بمب گذاريها يازده تن از پاسداران انقلاب اسلامي به شهادت رسيدند.
ريگي همچنين باصداي آمريکا مصاحبه داشتهاست. اين مصاحبه از سوي مقامات جمهوري اسلامي ايران به دليل حمايت علني از تروريسم و نقض قرارداد الجزيره به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.
ارديبهشت 1385 شانزده سرباز و پرسنل نيروي انتظامي جمهوري اسلامي در حمله اعضاي جندالله به يک پاسگاه درسراوان به گروگان گرفته شدند. اين گروه خواستار آزادي برادر عبدالمالک ريگي شد و دو تن از گروگانها را به شهادت رساند.
زيستگاه و محل فعاليت گروه جندالله
در حال حاضر گروه ريگي و جندالله در مناطق بدون کنترل افغانستان، پاکستان و بلوچستان ايران رفت و آمد مي کنند. وي مي گويد: "من انکار نمي کنم. بسياري از افراد ما در خاک پاکستان هستند. خانواده ها و کساني که مجبور به فرار شده اند. با زن و بچه ها. ولي افرادي که کار عملياتي مي کنند در خاک ايران هستند. " ريگي گفته است که حتي يک بار هم در نزديکي تهران اشتباها بازداشت شده، اما چون شناسايي نشده، رهايش کرده اند. بنا به گفته يکي از گروگانهايي که اسير جندالله بود، نيروهاي جندالله افرادي متعصب هستند و شعائر ديني را بسيار دقيق بجا مي آورند. گفته مي شود ريگي هرگز يک شب بيشتر در مکاني اقامت نمي کند و حتي با دستکش با ديگران دست مي دهد.
"جندالله " همواره مدعي شده که اقداماتش با دستور رهبران بنيادگراي مذهبي صورت مي گيرد. نوع فعاليت اين گروه نشان از امکانات پشتيباني گسترده اي مي دهد که تاکنون در ميان خوانين بلوچ ديده نشده است. آنان از شبکه اينترنت و همچنين از رسانه هاي گروهي تلويزيوني و راديويي عمدتأ وابسته به سلطنت طلبان، در انعکاس خبر عمليات و طرح ديدگاهايش استفاده مي کند. در بسياري از عمليات مسلحانه اين گروه، شيوه هاي کار طرفداران القاعده و الزرقاوي در عراق، به شکل گسترده اي تقليد مي شود.
ويژگي هاي ريگي
1) ريگي و گروهش هرگز از اينکه قاچاق يکي از مشاغل آنهاست انکار نکرده اند. "انکار نمي کنم در بين قوم ما قاچاقچي هم هست، اما بايد ببينند چرا اين مردم قاچاق مي کنند. " وي در مورد طبيعي بودن قاچاق در منطقه مي گويد: "الان وضعيت اقتصادي بسته است، مردم نمي توانند کار وبار کنند. 50 هزار 60 هزار نفر از مردم بلوچستان طريق ارتزاق شان فقط مرزهاي پاکستان و افغانستان بوده که آنها را مسدود کرده اند. "
2) ريگي ميل دارد به عنوان رهبر داناي گروهش شناخته شود، اما گروه وي که توسط افرادي مزدور اداره مي شوند، در عمليات نظامي به توحش دست مي زنند. به همين دليل جندالله معمولا عملياتي را با افتخار اعلام مي کند و سپس شرکت خود را در آن نفي مي کند. مثلا در ترور جاده کرمان ـ بم اول اعلام شد که اين عمليات تروريستي کار اين گروه بوده است و بعد از چند روز اين گروه آن عمليات را محکوم کرد.
3) شيوه عمل گروه ريگي براساس گروگانگيري و معامله است، اما آنها در بسياري موارد گروگانها را اصلا نمي شناسند. ريگي مي گويد: "بعضي گروگان ها را شناسايي کرده بوديم. البته هدف فرماندار و استاندار بودند که فرار کردند. " وي در مورد شيوه گروگانگيري مي گويد: "اگر حل نشد دست به اقدام ديگري مي زنيم و افراد بزرگ تري را مي گيريم. از آدم هاي اصلي شان مي گيريم. آن وقت معامله مي کنند. " آنها معمولا براي گرفتن گروگان تور مي گذارند، تعداد زيادي را در مسير حرکت جمعي (اتوبوس و ميني بوس) دستگير مي کنند و بعد گروگانها را تا زمان تعيين تکليف به کوههاي پاکستان يا بلوچستان مي برند.
4) گروه ريگي قصد دارد با جنگ نظامي در منطقه اي پر از بحران فضاي بازي براي خودش ايجاد کند تا هم از طريق فروش گروگان، هم قاچاق در منطقه، هم باج گيري از قاچاقچيان و هم از طريق کمک هاي مالي دولتهاي خارجي قدرت و ثروت کسب کنند و در نهايت خود را به منطقه تحميل کنند. برخي ناظران معتقدند در گذشته معمولا اين سيستم باج دادن جواب مي داد، اما با ورود خارجي ها به معادله ديگر جواب نخواهد داد.
5) بر اساس آنچه تا کنون به دست آمده است، محل آموزش نيروهاي تروريست "جندالله " در پاکستان است. آموزش ها به زبان فارسي و انگليسي صورت مي گيرد و اکثر افراد مانند نيروهاي الزرقاوي و بسياري از جريانهاي وابسته به القاعده براي عمليات پول مي گيرند و بايد مدارک انجام عمليات، مانند فيلم و عکس را تحويل بدهند تا پول شان را دريافت کنند، تقريبا اين شيوه در کل سيستم جرم و جنايت منطقه وجود دارد. عمليات اين گروه جز در حالت گروگانگيري کور، به صورت عمليات انفجاري انجام مي گيرد، اين گروه در شب 23 آذر 85 عملياتي عليه استاندار طراحي کرد که ماشين بمب گذاري شده به دليل نقص فني قبل از وقت معين و رسيدن استاندار منفجر شد و تعدادي از افرادي که مقابل در استانداري تجمع کرده بودند کشته شدند.
عمليات مهم جندالله
عمليات مهم گروه شامل اين موارد بوده است: وقايع 24 اسفند 1384 در جاده زابل به زاهدان در منطقه تاسوکي. واقعه 23 ارديبهشت 1385 درمحور بم به کرمان در منطقه ي دارزين که با بستن راه خودروهاي عبوري 34 نفر را کشته و تعدادي را زخمي کرده يا به اسارت بردند. در روز 13بهمن 85 مقارن ساعت 19 و 45 دقيقه چند فرد مسلح چهار مأمور گشت نيروي انتظامي را که در خيابان بزرگمهر مشغول گشت زني بودند به رگبار بستند و به شهادت رساندند. در اين حمله دو افسر انتظامي به نام سرهنگ خواجه و سرهنگ شيبک و يک سرباز وظيفه شهيد شدند. و انفجار اتوبوس حامل پاسداران در بامداد 25 بهمن ماه 85 در زاهدان که باعث شهادت 11 و زخمي شدن 18 پاسدار نيروي زميني سپاه شد. و جديدترين اين عمليات تروريستي انفجار بمب صوتي در جلو ي مدرسه دختران معرفت در زاهدان در شامگاه جمعه 27بهمن ماه است. پس از شروع سال جاري کيهان خبر کشته شدن عبدالمالک ريگي را اعلام کرد، اما بلافاصله عبدالمالک با تلويزيون العربيه مصاحبه کرد و خبر کشته شدنش را تکذيب کرد.
فارس
این خبر ریگی چه ربطی به اینجا داشت؟ :دی
sina1100
23-02-2010, 12:25
نظرسنجی هم بذارید بد نیست ...
به نظر من یا چلسی میبره یا نهایتا مساوی با گل میشه.
B L A S T E R
23-02-2010, 13:05
اواسط آوریل فکر کنم!
B L A S T E R
23-02-2010, 13:06
ببخشید الان اقای دلبوسکه کجاست :27:
میگم سرت نمیشه!
مربی تیم ملی اسپانیاست!
deaddeaddead
23-02-2010, 13:39
آخه ريگي طرفدار چلسيه مگه نميدونستي؟؟:31:
انشااله چلسي ميبره :40::40::40::40::40:
Alamate Soal
23-02-2010, 13:48
به نظر من يا چلسي ميبره يا اينتر . شايد هم مساوي بشه
بی باک بی بال
23-02-2010, 13:55
این خبر ریگی چه ربطی به اینجا داشت؟
این هم فشار روحی دیگه
hosseinmusicmaster
23-02-2010, 13:59
وای این خبر ریگی خیلی فانی بود
دمت گرم :دی
یکی از خنده دار ترین مقاله هایی که تا حالا خوندم!:31:
خبرگزاري رويترز 5 دليل براي برتري اينتر در بازي با چلسي عنوان كرده است.
به جای خبرگزاری رویترز بنویس یه طرفدار اینتر که تعصب کورش کرده!
مشهور است كه لندنيها تكنيكي و ميلانيها تاكتيكي بازي ميكنند اما دوئل بزرگ فردا شب جاي بازي با كلمات نيست، مگر تعصب تري و دوندگي دروگبا بتواند انديشههاي ويرانگر مورينيو را مهار كند كه بيترديد مصاف آنجلوتي و مورينيو نماد مبارزه منطق عليه تنديس زيركي در فوتبال است.
چلسی رو تو 2 تا بازیکن خلاصه کرده و والسلام!
1- خوزه مورينيو
شايد ذكر همين دليل براي اثبات ادعاي فوق كافي باشد. به هر حال هر چه باشد او مورينيو است حتي اگر برابر آنجلوتي ايستاده باشد. آيا لازم است اين نكته را يادآور شويم كه مورينيو خيلي خوب چلسي را ميشناسد؟
مورینیو بازیکنای چلسی رو میشناسه وگرنه شیوه بازی الان چلسی با زمان مورینیو خیلی فرق داره ...
به نظر من مورینیو فقط یه ویژگی برتر نسبت به آنچلوتی داره و اون جنگ روانی هست که کنار زمین به خوبی راه میندازه!
2- وجود فشار زياد روحي
بسياري از هواداران فوتبال اروپا به خوبي ميدانند اينترميلان فشار سنگينتري را نسبت به چلسي در ليگ داخلي كشورش تحمل كرده و اوضاع بهتري از لحاظ رتبه در جدول ليگ داخلي خود دارد. مورينيو هرگز با فشار روحي در فوتبال بيگانه نيست همان چيزي كه ميتواند آنجلوتي را به هم بريزد.
الان این شد دلیل برتری؟ کجاش یه مزیت حساب میشه؟ دو تیم صدر جدول لیگ های خودشونن اینتر با اختلاف 5 تا و چلسی با اختلاف 4 تا ! مسلمه زیاد فرقی نداره!
3- دفاع قوي
خط دفاعي اينترميلان هرگز قابل مقايسه با همتاي خود در چلسي نيست. مردان مورينيو در خط دفاعي سد محكمي برابر حريف آبيپوش لندني ايجاد ميكنند.
چلسی در 27 بازی لیگ 22 گل خورده و اینتر در 25 بازی لیگ 20 گل ! یعنی دو بازی کمتر و 2 گل خورده کم تر ! پس دو تیم تو این مورد کاملا هم سطح هستن و هیچکدوم برتری نسبت به هم ندارند!
4- كار گروهي
تا چه زماني ميشود در چلسي دل به تعصب تري و دوندگي دروگبا بست؟ كار تيمي اينترميلان به گواه بسياري از كارشناسان زبده و بيطرف فوتبال اروپا به مراتب بهتر و حرفهاي تر از چلسي است.
دیگه همه دیدن که زمانی که دروگبا ( + اسین + میکل + کالو ) واسه جام ملتهای آفریقا رفته بودن چلسی 100 درصد بازیهای خودش رو برد! تازه به نظر من اون موقع چلسی بدون آفریقایی هاش خیلی روون تر بازی میکرد!
اون کارشناسان زبده رو اسمشونو بگو مام بدونیم!
5
- خط حمله جهاني
روش حمله اينترميلان پيرو مكتب فوتبال تمام برزيلي در باشگاه پرتغالي بنفيكا است. در واقع مورينيو بعد از اين همه سال دوري از كشورش همچنان به فوتبال پرتغالي نشات گرفته از برزيل پايبند بوده و شايد علت موفقيت او نيز همين باشد.
خط حمله اينترميلان همان خط حملهاي است كه آقاي خاص روزگاري در پورتو داشت، چند سالي در چلسي آن را ساخت و امروز آن را در اينترميلان خلق كرده است.
این یکیو دیگه حرفشو نزن! چلسی با دو بازی بیشتر در لیگ نسبت به اینتر 14 گل بیشتر زده! حالا کدوم خط حمله جهانی تره؟!
شاید اتفاق بیفته ولی تو خواب ! :27:
davy jones
23-02-2010, 15:38
من هم نگفتم دل بوسکه مربی بدیه ولی رئال به خاطر زیبا بازی نکردن تیم، اونو بیرون کرد. در حالی که رئال داشت مرتب جام میگرفت. دقیقا همین مساله با شدت کمتر در مورد کاپلو هم بود.
سی آر 9 فکر می کند که کهکشانی ها می توانند به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا برسند.
سایت گل - پس از پیروزی پرگل رئال مادرید در دیدار یکشنبه شب این تیم مقابل ویارئال، کریستیانو رونالدو در صحبتهایی با تمجید از عملکرد تیمش در جریان این دیدار و کسب پیروزی قاطعانه هواداران تیم مادریدی را خاطر جمع ساخت که تیم مادریدی می تواند با غلبه بر لیون به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه بیابند.
کریس در گفتگو با وب سایت رئال مادرید دات کام گفت:«مهمترین نکته در مورد دیدار یکشنبه شب این بود که ما به پیروزی رسیدیم و هواداران از تماشای این بازی لذت بردند.همه ما به خاطر این پیروزی بسیار خوشحالیم. می بایست در این رابطه واکنش نشان می دادیم و این کار را کردیم. این پیروزی به ما کمک می کند تا اعتماد به نفس خود را بازیابیم و مطمئنم که لیون را شکست خواهیم داد.»
ستاره پرتغالی رئال ادامه داد: «دیدار مقابل لیون به گذشته تعلق دارد.چنین اتفاقاتی رخ می دهد و باید از آنها درس بگیریم. ما واکنش خوبی نشان دادیم و در دیدار یکشنبه شب نیز بسیار خوب ظاهر شدیم و نباید به مسائلی که در فرانسه رخ داده، فکر کنیم. همه ما و به عنوان یک تیم، در کنار هم به پیروزی می رسیم و همه با هم شکست می خوریم.»
ستاره سابق منچستریونایتد در ادامه صحبتهایش به همکاری خوبش با گونسالو ایگواین ،ستاره آرژانتینی رئال اشاره کرد و گفت: «به خوبی و راحتی کنار ایگواین بازی می کنم و او هم توپها را به بهترین نحو پایان می داد. رئال همیشه سعی می کند که بازی این چنینی را به نمایش بگذارد.»
2010/2/23
دلبوسکه همون مربی ای هست که چندسال پیش با وجود قهرمان کردن رئال در لیگ اسپانیا، در پایان فصل با اردنگی انداختنش بیرون :31:
deaddeaddead
23-02-2010, 21:59
به نظر من يا چلسي ميبره يا اينتر . شايد هم مساوي بشه
خسته نباشي اگه نميگفتي ما الان چيکار ميکرديم؟؟؟:11:
مربی هلندی در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل زیادی دارد تا در رقابتهای جام جهانی هدایت تیم ملی ساحل عاج را عهده دار باشد.
سایت گل - اریک گرتس، مربی بلژیکی دنیای فوتبال اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده که به تازگی پیشنهاد مربی گری تیم ملی ساحل عاج در طول رقابتهای جام جهانی را رد کرده است و بدین ترتیب مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور، همچنان به دنبال مربی بزرگی برای مربی گری تیمشان می باشند. در این میان گاس هیدینک هلندی تمایل خود را برای حضور در رقابتهای جام جهانی همراه با این تیم ابراز کرده است.
طبق گزارش منتشره در فوتبال اینترنشنال، این مربی موفق هلندی تمایل زیادی دارد که در آستانه آغاز رقابتهای جام جهانی 2010، جانشین وحید هلیلودزیچ شود و برای موفقیت ساحل عاج در این رقابتها تلاش نماید.
البته هنوز مشخص نیست که کارفرمایان کنونی هیدینک( مسئولان فدراسیون فوتبال روسیه) به او اجازه دهند که پیش از پایان قرارداد کنونی اش رختکن این تیم را ترک کند یا نه. مربی سابق چلسی تا 30 ژوئن سال 2010 با فدراسیون فوتبال روسیه قرارداد دارد.
گزارش های منتشره حاکی از آن است که هیدینک در نظر دارد تا بر سر شرایط موجود کنونی و در آستانه دیدار دوستانه تیم ملی روسیه با مجارستان که روز سوم ماه مارس برگزار خواهد شد، با مسئولان فدراسیون فوتبال روسیه مذاکراتی را در این رابطه انجام دهد تا در صورت موافقت آنها بلافاصله روانه ساحل عاج گردد.
از سوی دیگر هیدینک در پایان رقابتهای جام جهانی 2010 مربی تیم ملی ترکیه خواهد شد. این مربی هلندی قراردادی 2 ساله را با ترکهابه امضا رسانده که از اول آگوست سال 2010 آغاز خواهد شد.
2010/2/23
مربی برزیلی در مورد دیدار حساس فردا شب ورزشگاه سن سیروگفته که از تیم آنچلوتی حمایت خواهد کرد.
سایت گل - به نظر می رسد که لئوناردو با صحبتهای تازه اش وارد فاز تازه ای از رقابت با مورینیو شده است. این مربی برزیلی در صحبتهایی اعلام کرده که در دیدارفردا شب دوتیم اینتر و چلسی از تیم انگلیسی حمایت خواهد کرد.
لئوناردو که پیش از این در میلانلودر کنار آنچلوتی کار کرده است در صحبتهایی اعلام کرده که از همکار سابقش حمایت می کند.البته این مربی برزیلی نگفته که اگر اینتر از گردونه این رقابتها حذف شود، خوشحال خواهد شد ولی از ادامه حضور این تیم ایتالیایی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نیز ابراز خوشحالی نکرده است.
لئوناردو در کنفرانسی خبری گفت:« من رابطه خوبی با آنچلوتی دارم، چرا که مدتها در کنار او کار کرده ام. من از کارلو حمایت می کنم ولی همین و بس. البته بسیار خوب خواهد بود که تیمی ایتالیایی به مرحله بعدی برود.شاید فیورنتینا با ما باشد ولی من حمایت خاصی از اینتر نمی کنم.»
در حالی که اینتر و چلسی در سن سیرو به مصاف یکدیگرخواهند رفت، میلان در دیداری حساس از سری رقابتهای عقب افتاده سری آ به مصاف فیورنتینا خواهد رفت و پیروزی در این دیدار به منزله قرار گرفتن میلان در رده دوم جدول رقابتهای سری آ خواهد بود.»
مربی جوان برزیلی میلان درادامه صحبتهایش در مورد دیدار حساس تیمش گفت:« فیورنتینا همیشه در چنین شرایطی بسیار هیجان زده است و همیشه بسیار خوب در زمین ظاهر می شوند. انتظار دارم که دیدار فردا شب تیم ما مقابل فیورنتینا دیدار بزرگی باشد ولی این دیدار قطعا از دیداری که قراربود در دسامبر برگزار شود بهتر خواهد بود.»
پیش از این قرار بود دو تیم میلان و فیورنتینا روز نوزدهم دسامبرمقابل یکدیگر قرار بگیرند ولی به دلیل بارش سنگین برف در فلورانس آن دیدار لغو و برگزاری آن به زمان دیگری (چهارشنبه این هفته ) موکول شد.
2010/2/23
pcforlife
24-02-2010, 02:15
تو ایتالیا فقط اینتر
ایشالا اینتر میبره
یاعلی:11:
ارباب جنگ
24-02-2010, 13:49
بیچاره مورینیو که حرف بدی نزده!
البته خدا کنه ببازه ولی حق داره اگه از خوشحالی زیاد از حد بازیکنان سابقش ناراحت بشه
ارباب جنگ
24-02-2010, 14:07
یکی از خنده دار ترین مقاله هایی که تا حالا خوندم!:31:
به جای خبرگزاری رویترز بنویس یه طرفدار اینتر که تعصب کورش کرده!
چلسی رو تو 2 تا بازیکن خلاصه کرده و والسلام!
مورینیو بازیکنای چلسی رو میشناسه وگرنه شیوه بازی الان چلسی با زمان مورینیو خیلی فرق داره ...
به نظر من مورینیو فقط یه ویژگی برتر نسبت به آنچلوتی داره و اون جنگ روانی هست که کنار زمین به خوبی راه میندازه!
الان این شد دلیل برتری؟ کجاش یه مزیت حساب میشه؟ دو تیم صدر جدول لیگ های خودشونن اینتر با اختلاف 5 تا و چلسی با اختلاف 4 تا ! مسلمه زیاد فرقی نداره!
چلسی در 27 بازی لیگ 22 گل خورده و اینتر در 25 بازی لیگ 20 گل ! یعنی دو بازی کمتر و 2 گل خورده کم تر ! پس دو تیم تو این مورد کاملا هم سطح هستن و هیچکدوم برتری نسبت به هم ندارند!
دیگه همه دیدن که زمانی که دروگبا ( + اسین + میکل + کالو ) واسه جام ملتهای آفریقا رفته بودن چلسی 100 درصد بازیهای خودش رو برد! تازه به نظر من اون موقع چلسی بدون آفریقایی هاش خیلی روون تر بازی میکرد!
اون کارشناسان زبده رو اسمشونو بگو مام بدونیم!
5
این یکیو دیگه حرفشو نزن! چلسی با دو بازی بیشتر در لیگ نسبت به اینتر 14 گل بیشتر زده! حالا کدوم خط حمله جهانی تره؟!
شاید اتفاق بیفته ولی تو خواب ! :27:
پاسخ بسیار زیبا و دندانشکنی بود به همه اونایی که از فوتبال چیزی نمی دونن.
دمت گرم:11:
shahshahani
24-02-2010, 17:52
من طرفدار هر دو تیم هستم ولی امیدوارم چلسی ببره...
Kianoosh
25-02-2010, 02:37
خب به به چه خبرا؟!:دی
مدارک منتشره از سوی یوفا، حاکی از آن است که رقم بدهی 18 تیم از تیمهای لیگ برتری رقمی در حدود 4میلیارد و یکصدو شصت میلیون یورو است که در حقیقت 4 برابر رقم بدهی تیمهای حاضر در لالیگا می باشد.
سایت گل - یوفا اخیرا گزارشی را منتشر کرده که حاکی از آن است که حدود 56% از رقم بدهی ایی که در فوتبال اروپا وجود دارد، به تیمهای انگلیسی مربوط می باشد. در این گزارش مالی که توسط یوفا منتشر شده، به آنالیز حساب های مالی باشگاه های مختلف اروپایی در فصل 8-2007 پرداخته است.
این آنالیز با بررسی حسابهای سالانه 732 تیمی که دارای لیسانس یوفا در فصل 8-2007 بودند به دست آمده و طی آن مشخص شده است که رقم بدهی هجده تیم لیگ برتری رقمی در حدود 3.5 میلیارد پوند می باشد که در حقیقت 4 برابر رقم بدهی تیمهای اسپانیایی در همین بازه زمانی است.
البته رقم بدهی تیمهای لیگ برتری می بایست به مراتب بیشتر از اینها می بود ، چرا که بدهی بدهکارترین تیمهای لیگ برتر یعنی وستهم و پورتسموث که به دلیل مشکلات مالی، در آن فصل لیسانس یوفا را نداشتند، در این لیست مدنظر قرار نگرفته است.
بدون شک لیگ برتر، لیگی است که بیشترین درآمدزایی ها را از حق پخشهای تلویزیونی و سرمایه گذاری های بازرگانی دیگر دارا بوده که سالیانه درآمدی در حدود 122 میلیون یورو را در بردارد. بعد از لیگ برتر، بوندس لیگا، دومین لیگی است که بیشترین درآمدزایی را دارد و درآمد این لیگ حدود 79 میلیون یورو برآورد شده است.
هرچند که انگلیس بیشترین آسیب را از این بابت دیده ولی مسئولان یوفا اکنون به شدت براین نکته تاکید کردند که صحت اقتصادی می بایست به لیگها بازگردد.آنهابه این نکته اشاره کرده اند که حدود 47% از باشگاه های اروپایی در سال 2008 با ضررو زیانهای مالی مواجه شده اند.
2010/2/24
طبق گزارشهای منتشره، سران باشگاه منچستریونایتد آماده اند تا برای خریداری داوید ویا، ستاره باشگاه والنسیا وارد عمل شوند.
سایت گل - روزنامه دیلی میرر در گزارش امروز خود به این نکته اشاره کرده که سران منچستریونایتد درحال آماده ساختن درخواستی هستند تا تابستان جاری برای خریداری داوید ویا وارد عمل شوند.
سرالکس فرگوسن، یکی از همکاران خود را به اسپانیا فرستاده تا در دیدار هفته آینده والنسیا، برای بار دیگر عملکرد این ستاره اسپانیایی را از نزدیک نظاره گر باشد.
تابستان سال گذشته سران والنسیا قیمت این ستاره را 45 میلیون پوند اعلام کرده بودند و به نظر می رسد که شیاطین سرخ اکنون این وجه را فراهم کرده اند تا برای خریداری این ستاره وارد عمل شوند. چرا که دیمیتار برباتوف هنوز نتوانسته آن طور که فرگوسن از او توقع داشته وارد عمل شود و از همین رو سرالکس ترجیح می دهد تا با خریداری مهاجم جدیدی برای تیمش سرمایه گذاری کند و این طور به نظر می رسد که بودجه لازم برای خریداری بازیکنان مناسب و شایسته در رختکن تیم انگلیسی وجود دارد.
در صورتی که والنسیا نتواند به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا راه یابد، خود ویا نیز برای جدایی از این تیم به مراتب بیشتر از قبل وسوسه خواهد شد. او که پیش از این همواره اعلام می کرد که می خواهد در فوتبال اسپانیا باقی بماند، اخیرا اعلام کرده که ممکن است در نهایت رهسپار انگلستان شود.
2010/2/24
بی باک بی بال
25-02-2010, 10:05
خب به به چه خبرا؟.gif
سلامتی شما خوبی چه کار می کنید :31:اوندیسکاوری که فزستادی هوا خوب:31:
هنوز بازی برگشتی هم مانده
vahidgame
25-02-2010, 12:45
هنوز بازی برگشتی هم مانده
منم صد در صد موافقم. اینتر هر کاری کنه از جهنم استمفورد بریج نمیتونه بیرون بیاد :21:
کلا قبول کنید چلسی خیلی تیم تر هستش.اینتر چون هر سال بازیکنان زیادی عوض می کنه خیلی هماهنگ نیستن.
به نظر می رسد که ستاره پرویی باشگاه فیورنتینا پیشنهاد سران تیمهای مطرح اروپایی را رد کرده است.
سایت گل - طبق گزارش منتشره در لاناتزیونه، خوان مانوئل وارگاس، ستاره جناحی فیورنتینا برنامه ای برای پیوستن به رئال مادرید یا چلسی ندارد. این ستاره پروئی به دوستانش گفته که از آنجا که آینده روشنی برای خودش در این باشگاه ایتالیایی می بیند، تصمیمی برای جدایی از تیم شهر فلورانس در تابستان ندارد.
وارگاس در این رابطه گفت:« من فلورنتینا را انتخاب کرده ام و تا زمانی که مسئولان تیم از من نخواهند که از این تیم جدا شوم، از اینجا تکان نخواهم خورد.»
این در حالی است که نمایش خیره کننده این ستاره در ترکیب فیورنتینا، نظر مثبت سران تیمهای متعدد اروپایی را به خود جلب کرده و مسئولان چلسی و رئال مادرید برای خریداری او ابراز تمایل کرده اند.
روز چهارشنبه وب سایت ویولا نیوز دراین رابطه به این نکته اشاره کرد که سران باشگاه مادریدی در نظر داشتند تا پیشنهادی 20 میلیون یورویی را برای خریداری این ستاره ارائه نمایند.
وارگاس دیشب در ترکیب تیمش در دیدار مقابل میلان حاضر بود و همراه با سایر هم تیمی هایش مقابل روسونری تن به شکست 1-2 دادند.
2010/2/25
مربی پرتغالی اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که این احتمال وجود دارد که میلان از الطاف داوری در رقابتهای این فصل سری آ بهره می برد.
سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی اینتر در صحبتهایی با اشاره به جنجال کالچوپولی که چند سال پیش درفوتبال ایتالیا رخ داده بود به این نکته اشاره کرد که روسونری در حال سود بردن از تصمیمات داوری در رقابتهای این فصل سری آ هستند.
مورینیو در کنفرانس خبری دیشب که پس از پایان دیدار اینتر و چلسی برگزار شد، به این نکته اشاره کرد که داور در دیدار میلان مقابل فیورنتینا، خطای بازیکنان روسونری برروی ریکارو مونتولیو را نادیده گرفته و ضربه پنالتی ای را به نفع بنفش پوشان اعلام نکرده و در عین حال این ماجرا را با دیدار نرآتزوری مقابل باری مقایسه نمود و در این رابطه گفت:« من صحنه خطای بازیکن میلان برروی فیورنتینا را ندیدم ولی کسی به من گفت که این صحنه هیچ تفاوتی با آنچه در دیدار ما مقابل باری رخ داد، نداشته است. در طول مدت حضورم در ایتالیا، کلمات و عبارت جدیدی را یاد گرفته ام. یکی از آنها معادل کلمه ساکت باش است.»
آقای خاص در ادامه صحبتهایش گفت:« مدتی پیش فوتبال ایتالیا با جنجالی به نام کالچوپولی مواجه شد. از دیدگاه یک پرتغالی این برای من و خانواده ام شرم آور است. من و خانواده ام از پولی که از طریق دنیای فوتبال به زندگی ما تزریق می شود، امرار معاش می کنیم. من به عنوان یک انسان صادق به فوتبال ایتالیا آمدم و ایتالیا را هم با همین ویژگی ترک خواهم کرد. در دیدار امشب چلسی می بایست به یک ضربه پنالتی می رسید.»
به نظر می رسد که صحبتهای مورینیو در مورد میلان و اتهام ضمنی این تیم به همکاری با داوران، بازتاب گسترده ای در رسانه های ایتالیایی داشته باشد.
2010/2/25
sAeEd_kHaAn
25-02-2010, 19:01
pazza inte
pinchingholian
25-02-2010, 21:32
البته به من هم پیشنهاد شده!!!
اسطوره ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرده که تصمیم دارد تا بار دیگر به دنیای فوتبال بازگردد ولی این بار به عنوان یک مربی! او همچنین به لیپی پیشنهاد کرده تا به کاسانو فرصت درخشش بدهد.
سایت گل - روبرتو باجو، در صحبتهایی اعلام کرده که تصمیم دارد به عنوان یک مربی وارد عرصه فوتبال شود و به علاوه به مارچلو لیپی توصیه کرده که آنتونیو کاسانو را به ترکیب تیمش دعوت نماید.
اسطوره سابق فوتبال ایتالیا که تجربه حضور در تیمهایی ازجمله ویچنتزا، فیورنتینا، یوونتوس، میلان، بولولنیا، اینتر و برشیا را در کارنامه خود می بیند، آماده است تا بار دیگر در دنیای فوتبال پدیدار شود.
باجو در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت: «من به عنوان مربی ؟ این چالشی است که در ذهنم به آن می پردازم، چرا که چالشها را واقعا دوست دارم.از روی کاناپه، صحبت کردن در مورد مربیگری کار بسیار آسانی است ولی زمانی که در استادیوم باشی، شرایط به نحو دیگری دنبال می شود.»
باجو در سال 2004 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. او در ادامه صحبتهایش در این رابطه گفت: «من از حدود یک سال پیش از خداحافظی از دنیای فوتبال به این موضوع فکر می کردم ، چرا که دردهای ناشی از مصدومیتهایم تمامی نداشت و دیگر نمی توانستم مثل قبل با سایر هم تیمی هایم به تمرین بپردازم ولی با این موضوع کنار آمدم و زمانی که برای ورود به زمین برای برگزاری آخرین دیدارم در تونل بودم، اصلا احساس تاسف نمی کردم، چرا که می دانستم که نهایت تلاشم را به کار گرفته بودم.» آخرین دیدار باجو، دیدار دوستانه ای بود که میان دو تیم ایتالیا و اسپانیا برگزار شد.
باجو در پایان این دیدار در مورد اوضاع کنونی تیم ملی ایتالیا گفت: «فکر می کنم که کاسانو مهارت و توانایی لازم را دارد تا روند بازی را در یک ثانیه تغییر دهد. به علاوه مربیان هم نیازهای خاص خودشان را دارند ولی فکر می کنم که کاسانو هنوز شانس زیادی دارد ، چرا که همچنان دربهای تیم ملی به روی همگان باز است.»
2010/2/25
واقعا بازیکن فوق العاده ای بود و به نظر من حالا حالا ها مثلش پیدا نمیشه فقط حیف این آخرا به گندکشیده شد
با به پایان رسیدن دیدارهای دور برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا، تکلیف تیمهای راه یافته به دور بعدی این رقابتها مشخص شد.
سایت گل - نیمه شب پنجشنبه دیدارهای دور برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا برگزار شد و تیمهای حاضر در دور بعدی این رقابتها مشخص شدند. پس از آنکه صعود تیمهای آندرلخت، المپیک مارسی، پاناتینایکوس، اتلتیکو مادرید، فولام، لیورپول ،هامبورگ و بنفیکا در مرحله یک هشتم پایانی این رقابتها مسجل شده، 8 دیدار دیگر این مرحله که ساعاتی دیرتر آغاز می شد ، برگزار گردید که طی آنها این نتایج به دست آمد:
هاپوئل تل آویو و روبین کازان به تساوی بدون گل رسیدند که با توجه به برتری 0-3 روبین کازان در دیدار رفت، این تیم رهسپار مرحله یک هشتم پایانی شد.
یووه و آژاکس نیز به تساوی بدون گل دست یافتند که پیروزی 1-2 یوونتوس در دیدار رفت، این تیم ایتالیایی را به مرحله بعدی این رقابتها رساند.
والنسیا که در دیدار رفت با نتیجه 0-1 مغلوب بروژ شده بود، در دیدار برگشت با قاطعیت تمام به پیروزی 0-3 دست یافت تا با غلبه بر حریف، بتواند روانه مرحله یک هشتم پایانی شود.
یکی از عجیب ترین نتایج به دست آمده شکست 1-4 ویارئال مقابل وولفسبورگ بود. قهرمان فصل گذشته بوندس لیگا که اکنون شرایط چندان خوبی ندارد و در رده های میانی جدول آلمان قرار گرفته است توانست با پیروزی قاطعانه مقابل این تیم اسپانیایی، در حالی که دیدار رفت دو تیم به تساوی 2-2 رسیده بود، خود را به دور بعدی این رقابتها برساند.
دیدار دو تیم سالزبورگ و استاندارد لیژ باتساوی بدون گل پایان یافت و نتیجه دیدار رفت که پیروزی 2-3 استاندارد لیژ بود، به حذف سالزبورگ رای داد.
وردربرمن نیز موفق شد تا با نتیجه 1-4 مقابل توئنته به برتری برسد و در مجموع با برتری 2-4 روانه مرحله بعدی شود.
فنرباغچه و لیل نیز در دیدار برگشت به تساوی 1-1 دست یافتند و با توجه به برتری 1-2 لیل در دیدار رفت، تیم ترکیه ای از گردونه رقابتها حذف شد.
اسپورتینگ لیسبون هم با برتری 0-3 توانست اورتون را از پیش رو برداشته و با نتیجه کلی 2-4 راهی مرحله بعد شود.
بدین ترتیب 16 تیم حاضر در مرحله یک هشتم پایانی لیگ اروپا بدین ترتیب خواهند بود:
بنفیکا - آندرلخت - المپیک مارسی - پاناتینایکوس - اتلتیکو مادرید - روبین کازان - یوونتوس - والنسیا - فولام - لیورپول - هامبورگ - وولفسبورگ - استاندارد لیژ - وردربرمن - لیل - اسپورتینگ لیسبون
2010/2/26
ستاره جوان بارسلونا با افزایش رقم دستمزد برای 5 سال دیگر در رختکن نوکمپ خواهد ماند.
سایت گل - جرارد پیکه با مدیران باشگاه بارسلونا به توافق رسید تا قراردادش با تیم بارسا را تا سال 2015 تمدید نماید.در این قرارداد جدید، علاوه بر افزایش رقم دستمزد این ستاره، مدت زمان حضور او در باشگاه کاتالان نیز برای سه سال دیگر تمدید خواهد شد (قرارداد قبلی پیکه در سال 2012 به پایان می رسید.)
مسئولان بارسلونا تمایل چندانی ندارند تا در مورد اعداد و ارقامی که در این قرارداد ثبت می شود، صحبتی بکنند ولی این طور به نظر می رسد که رقمی که در بند جدایی زودهنگام او ذکر شده، بیش از 100 میلیون یورو است؛ بدین مفهوم که اگر پیکه بخواهد در زودتر از موعد مقررباشگاه بارسلونا را ترک کند،تیم خریدار او موظف به پرداخت این مبلغ می باشد. این بندبه آن دلیل در این قرارداد ذکر شده که تیمهای متعددی خواهان جذب این ستاره می باشند.
پیکه که یکی از بازیکنان تیم پایه ای بارسلونا بود، بدین ترتیب رویایش را که حضور طولانی مدت در رختکن تیم کاتالان خواهد بود را محقق شده می بیند و با امضای این قرارداد به تمام شایعاتی که در مورد احتمال جدایی اش از این تیم و پیوستنش به تیمهای دیگر به گوش می رسد پایان خواهد داد.
2010/2/26
ستاره کاتالونیایی باشگاه آرسنال در صحبتهایی از تیمهای اسپانیایی گفته و این درحالی است که آینده او همچنان در پس پرده ای از ابهام است.
سایت گل - سسک فابرگاس از لندن بازیهای لیگ اسپانیا را دنبال می کند. او تک تک بازیهای لالیگا را تماشا می کند. او که یکی از ستاره های اسپانیایی شاغل در لیگ برتر است در صحبتهایی اعلام کرده که هنوز از آینده اش خبرندارد. آینده ای جنجالی که همگان مشتاقانه در انتظار روشن شدن آن هستند.
هرچند که سسک تمایلی ندارد تا در این رابطه به اظهار نظر بپردازد، ولی پس از تماشای عکس روی جلد روزنامه آ.اس که عکسی بود که خورخه بالدانو، صمیمانه سرخیو کانالس، خرید جدید تیم مادریدی را در آغوش گرفته بود، درگفتگو با این روزنامه در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه تیم مادریدی بازیکنان اسپانیایی را به خدمت می گیرد، بسیار خوشحال می شود.
سسک در این رابطه گفت: «بسیار خوشحال می شوم. این بسیار خوب است که تیمهای اسپانیایی برروی بازیکنان اسپانیایی سرمایه گذاری کنند.با تماشای بازیهای کانالس دریافته ام که او گلهای بسیار خوبی را به ثمر می رساند ولی هنوز این فرصت را نداشته ام که با دنبال کردن دیدارهای او، او را به خوبی بشناسم.»
این ستاره اسپانیایی تمایل زیادی دارد تا در مورد آینده اش پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی مطلع شود که آیا در آرسنال باقی خواهد ماند یا به تیمهای دیگری از جمله مارید، بارسلونا یا چلسی منتقل شود.
2010/2/26
ستاره جوان برزیلی امیدهای فراوانی دارد تا هم تیمی باتجربه اش تا ماه ژوئن به تیم ملی برزیل فراخوانده شود.
سایت گل - الکساندر پاتو مهاجم جوان میلان امیدوار است که رونالدینیو، هم تیمی اش در رختکن روسونری در نهایت به تیم ملی برزیل دعوت شده و در رقابتهای جام جهانی 2010 حاضر باشد.
به رغم نمایش خیره کننده رونالدینیو در رقابتهای این فصل و همراه با میلان، دونگا نام این ستاره را در فهرست بازیکنان فراخوانده شده به تیم ملی این کشور قرار نداده است و این در حالی است که پاتو معمولا به این تیم دعوت می شود و البته نام این مهاجم جوان در لیست دونگا برای دیدار دوستانه برزیل که روز دوم ماه مارس مقابل جمهوری ایرلند برگزار می شود، قرار ندارد.
پاتو در گفتگو با روزنامه لارپوبلیکا در این باره گفت: «ما تا آخرین روز منتظر می مانیم تا ببینیم که چه بازیکنانی همراه با تیم ملی برزیل به آفریقای جنوبی خواهند رفت. امیدوارم که نام من و رونالدینیو نیز در این لیست باشد.صحبتهایی که در مورد او می شنوید، صحت ندارد، من به خوبی می بینم که اواز زمانی که به میلان پیوسته بسیار خوشحال است و از اینکه دوست او هستم احساس بسیار خوبی دارم.»
پاتو در ادامه با اشاره به عملکرد خوب رونالدینیو در ترکیب روسونری گفت: «رونالدینیو در رقابتهای این فصل کمک بسیار زیادی به کسب نتایج مطلوب تیم می کند و همه ما مثل یک خانواده بزرگ در رختکن میلان هستیم.»
رونالدینیو در رقابتهای این فصل سری آ همراه با میلان نمایش خوبی را به اجرا گذاشته و توانسته علاوه بر به ثمر رساندن 9 گل، 12 پاس گل نیز بدهد.
دونگا اخیرا در پاسخ به سوالی در مورد عدم حضور رونالدینیو در ترکیب تیم ملی برزیل به شدت عصبانی شده وبه نظر می رسد که این ستاره باتجربه برزیلی جایی در برنامه های دونگا ندارد.
2010/2/27
مسئولان باشگاه بارسلونا ستاره 13 ساله کره ای را به رختکن تیمشان خواهند آورد.
سایت گل - توافقات نهایی برای انتقال بازیکنی کره ای به نام پارک شنگ هوو به رختکن تیم کاتالان صورت گرفته و این بازیکن 13 ساله تابستان جاری به صورت رسمی به رختکن بارسلونا منتقل خواهد شد.
طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، این مهاجم نوجوان، کاپیتان تیم ملی نوجوانان است و چند روزی است که تمریناتش را در شهرک ورزشی بارسلونا دنبال می کند.
البته جذب او اصلا کار آسانی نبود. سران باشگاه کاتالان با سرعت وارد عمل شده و با تلاش فراوان برای خرید او آستین بالا زدند؛ چرا که تیمهای دیگری از جمله رئال مادرید نیز برای متقاعد کردن این ستاره جوان و والدینش وارد عمل شده بودند.
شنگ هوو یک بازیکن معمولی نیست. به رغم سن کم این ستاره، از اوبه عنوان یکی از مطرح ترین بازیکنان فوتبال در کشورش یاد می شود و در کره او را به عنوان "مسی کره" می شناسند. شهرت این ستاره 13 ساله به حدی رسیده که شرکت نایک با او قراردادی تبلیغاتی را به امضا رسانده است.
چند ماه پیش که این نوجوان در تورنمنتی برای نوجوانان در بارسلونا به میدان رفته بود، سبک بازی او توجه مسئولان تیم کاتالان را به خود جذب کرد. چند روز پس از آن بود که این ستاره و والدینش از تجهیزات باشگاه بارسلونا بازدید کردند. سپس سران باشگاه کاتالان بدون اتلاف وقت، از این ستاره خواستند تا چند روزی را در کمپ بارسلونا به تمرین بپردازد. این مهاجم 13 ساله عملکرد فوق العاده ای داشت و بسیاری از کارشناسان معتقدند که در سالهای اخیر چنین بازیکنی را ندیده اند.
به همین دلیل سران باشگاه بارسلونا بدون معطلی وارد عمل شدند و به توافقاتی با والدین این ستاره دست یافتند. والدین این ستاره کره ای با پذیرفتن تابعیت اسپانیا، تابستان امسال برای زندگی در بارسلونا عازم این منطقه خواهند شد.
2010/2/27
سرمربی تیم ملی آرژانتین این بار قربانی هکر دیگری شد.
سایت گل- وب سایت شخصی دیه گو آرماندو مارادونا بار دیگر ه-ک شد.
این بار هکر فعالیت زیادی نداشته و به قراردادن یک جمله طنزآلود برروی وب سایت اصلی بسنده کرده است. این جمله به زبان اسپانیولی است و ترجمه تقریبی آن این است:« چه آدم چندش آور و نفرت انگیزی.»
هکر تنها این جمله را برروی صفحه اصلی قرار داده و سایر بخشهای وب سایت تغییری نکرده است و البته اکنون وب سایت شخصی مارادونا به حال عادی اش بازگشته.
این دفعه اولی نیست که مارادونا قربانی هکرهای اینترنتی می شود و سال گذشته نیز وب سایت او دو بار مورد هجوم هکرها قرار گرفته بود.
در اولین بار، تصویری برروی وب سایت قرارداده شده بود که با مونتاژ سر مارادونا را برروی پیراهن تیم ملی برزیل قرارداده بودند و در بالای آن نوشته شده بود: «یک عکس هزاران بار بیشتر از کلمات بار مفهومی دارد.»
بار دوم هم که در اکتبر سال گذشته رخ داد، هکری که خود را الیت پرویی می نامید، تعداد زیادی از عکسهای مارادونا در حال گریه را در کنار عکسهای تیم ملی پرو برروی صفحه اصلی وب سایت قرار داده و در کنار آنها نوشته بود: «شما مرا به گریه واداشتید.»
2010/2/27
کاپیتان تیم کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که هم تیمی هایش بهترین بازیکنان دنیا هستند.
سایت گل - کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که آندرس اینیستا و لیونل مسی، هم تیمی هایش در رختکن نوکمپ دو نفر از بهترین بازیکنان دنیا هستند.
پویول در گفتگو با روزنامه اسپورت در پاسخ به سوالی در این مورد که از نظر او بهترین بازیکن دنیا چه کسی است، بدون لحظه ای درنگ گفت: «مسی و اینیستا.»
این ستاره اسپانیایی در ادامه صحبتهایش در پاسخ به این سوال که از نظر او بهترین و کامل ترین تیم حاضر در رقابتهای جام جهانی چه تیمی است، گفت: «به نظر من برزیل و اسپانیا را می بایست جزو سه یا چهار تیمی دانست که عملکرد خوبی را به اجرا می گذارند.»
2010/2/27
مربی تیم کاتالان با واقع بینی تمام در مورد شرایط کنونی تیمش صحبت می کند و معتقد است که تیمش در روزهای آرمانی اش به سر نمی برد.
سایت گل - پپ گواردیولا در صحبتهایی اعلام کرد که بارسلونا در حال حاضر در شرایط آرمانی ای که تصورش را می کرد، به سر نمی برد و معقتد است که تیمش اگر می خواهد در پایان رقابتهای این فصل به قهرمانی برسد، می بایست به مراتب بهتر از این عمل کند و البته به این نکته اشاره کرد که به تیمش اعتماد دارد و می داند که چطور باید این مشکلات را حل کرد.
پپ در صحبتهایی در این رابطه گفت:« در روزهای اوجمان نیستیم و نمی خواهیم کسی را گول بزنیم. این را همه ما می دانیم و اکنون در مسیر حل این مشکلات قرار داریم.در طول یک سال، فراز و نشیبهایی ایجاد می شود. من دقیقا می دانم که چطور باید این مشکلات را حل کنم و برای همین از تیم بارسلونا حقوق می گیرم. وظیفه و مسئولیت من حل کردن مشکلات در شرایطی که امور روبه راه نیست، می باشد. می توانیم بهتر شویم، توانایی این را داریم و به زودی به روزهای اوجمان بازخواهیم گشت.»
مربی جوان بارسا در ادامه به این نکته اشاره کرد که هیچ شکی ندارد و احساسی مشابه با احساس سال گذشته را دارد و البته اعلام کرد که افتخارآفرینی های فصل گذشته بارسا قابل تکرار نیست. گواردیولا در این رابطه گفت:« می خواهم که تا پایان هر دو رقابتی که در آن شانس قهرمانی داریم، مبارزه کنیم. تیم ما به تلاش ادامه می دهد و می خواهیم عنوانی را به دست بیاوریم. من به این بازیکنان ایمان دارم ولی اگر در نهایت هم از کسب قهرمانی بازماندیم، مشکلی نیست؛ دنیای ورزش همین است. باید در نظر داشته باشید که ما فقط به پیروزی فکر نمی کنیم. باید بازی زیبایی را به نمایش بگذاریم و نمایش خوبی را خلق کنیم. باید بتوانیم هواداران را متقاعد کنیم. اکنون سطح توقعات از ما بسیار بالاست.»
این مربی بزرگ با اشاره به صحبتهایی که در مورد رفتار گواردیولا با بازیکنانش در بین دو نیمه دیدار بارسا مقابل اشتوتگارت منتشر شده بود، گفت:« رسانه ها برداشت اشتباهی داشتند. من هرگز بازیکنان را نمی ترسانم. زمانی که اوضاع بر وفق مراد نیست، هرگز، تکرار می کنم که هرگز بر سر بازیکنان فریاد نمی کنم. فریادهای من مربوط به زمانی است که 0-4 به پیروزی می رسیم. همیشه صحبتهایی به گوش می رسد ولی پیغام من به بازیکنانم در بین دو نیمه دیدار مقابل اشتوتگارت این بود که شما بازیکنان فوق العاده ای هستید و رو به جلو حرکت می کنیم.»
2010/2/27
نظر یک هوادار بارسا:
2-6 قم
14:03 2010/2/27
خداییش مربی به این میگن تیم الان تو صدر جدول هست و در لیگ قهرمانان در آستانه ی صعود به مرحله ی بعد هستش میگه تو اوج نیستیم باز هم به این مقدار قانع نیست ایول گواردیولا واقعا که عنوان بهترین مربی جهان در سال گذشته برازندت هست.
شاوکراس، ستاره باشگاه استوک سیتی که به ترکیب تیم کاپلو نیز فراخوانده شده ، در برخورد خشنی که با رمزی داشت، موجبات شکسته شدن پای او را فراهم آورد و با دریافت کارت قرمز، گریان زمین مسابقه را ترک کرد.
سایت گل - آرسنال شنبه شب موفق شد تا در زمین استوک سیتی با نتیجه 3-1 مقابل این تیم به برتری برسد و بدین ترتیب خود را همچنان در کورس قهرمانی نگاه دارد. آرسنال اکنون در سه امتیازی چلسی و دو امتیازی یونایتد قرار دارد.
به رغم پیروزی دلچسب و دلنشین در این دیدار، اتفاقی رخ داد که همگان را متاثر ساخت. آن هم مصدومیت آرون رمز ستاره خط میانی توپچی ها بود. رمزی در برخوردی که با رایان شاوکراس داشت، دچار شکستگی پا شد، شدت این شکستگی به حدی بود که پایش فرم اصلی خود را از دست داده بود و مصدومیت او، یادآور مصدومیت دو سال پیش ادواردو و مصدومیت اخیر فیلیپه لوئیس، بازیکن دپورتیوو بود.
در جریان این برخورد، رمزی از شدت درد به خود می پیچید و شاوکراس نیز که با کارت قرمز داور جریمه شده بود، گریه کنان، از شدت آسیبی که به بازیکن حریف وارد آمده بود، از زمین خارج می شد.
2010/2/28
mahdishata
28-02-2010, 18:07
عکسهاش
وین رونی
28-02-2010, 19:05
رمزی جام جهانی رو از دست داد؟!
pcforlife
28-02-2010, 19:17
این پا، پا بشو نیست... بنده خدا...:13:
VBYOFSKI
28-02-2010, 20:51
ممنون بابت خبر. راستش انقدر سر این ناراحت بودم حتی خبر برد رو هم نزاشتم.
مرتیکه وحشی، الان 3 جلشه محرومش میکنن بعد مثل چی میاد دوباره بازی میکنه بعد ما باید همچین بازیکنی که امسال فوق العاده بود رو معلوم نیست تا کی نداشته باشیم. این سومین بازیکنیه از آرسنال که اینجور پاشو شکوندن (دیابی، ادواردو، رمسی) فوتبال بلد نیستن، نمیدونن چه جوری جلو آرسنال بازی کنن فقط مثل وحشی ها میزنن.
Sadeq_ME
28-02-2010, 21:03
ستاره باشگاه استوک سیتی که به ترکیب تیم کاپلو نیز فراخوانده شده
خدا کنه با این حرکتش کاپلو از دعوتش منصرف شده باشه
Sadeq_ME
28-02-2010, 21:06
کارلو آنجلوتی جناح راست تیمش را یکی از مشکل های تیمش در بازی برابر منچستر سیتی عنوان کرد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، کارلو آنجلوتی که در این هفته برابر اینتر میلان شکست خورده بود برابر سرمربی سابق آنها نیز شکست را پذیرفته است در مصاحبه بعد از بازی با منچستر سیتی گفت " ما نا امید شده ایم چرا که بازی مهمی را از دست دادیم ، ما برای نخستین بار بازی خانگی خود را از باختیم که اشتباه از خودمان بود ، وقتی اینگونه بازی کنیم شکست هم می خوریم . ما باید به آینده فکر کنیم و اعتماد به نفس خود را حفظ کنیم چرا که ما صدر جدول هستیم ، اختلافمان تنها یک امتیاز است اما آن 1 امتیاز است ! که این بد نیست . امروز روز خوبی برای ما نبود اما ما باید به کیفیت بازی خود اطمینان داشته باشیم "
وی ادامه داد " من فکر می کنم ما در نیمه اول خوب بودیم و در انتهای نیمه اول نیز لمپارد توانست با کمک دیگر بازیکنان ما را به گل برساند . اما در نیمه دوم ما اداره بازی را از دست دادیم و منچستر سیتی توانست به خوبی حمله هایش را کنترل کند ، و این نخستین بار بود که ما تمام مدت کنترل بازی را از دست دادیم"
آنجلوتی در خصوص عدم حضور کالو و کاروالیو در ترکیب اولیه تیمش گفت " عدم حضور آنها به دلیل مصدومیت نبود و بدلیل تاکتیک تیم بوده است ما خواستیم ایوانوویچ را مرکز قرار دهیم و بلتی را به دفاع راست منتقل کنیم ، که من فکر می کنم این مشکل ما بود چرا که منچستر سیتی دو گلش را به همین دلیل به ثمر رساند"
به نقل از کانون هواداران چلسی
masoudtr
28-02-2010, 21:20
واقعا بعضی ها که فوتبال بلد نیستن فقط وحشی بازی بلدن
باید یک سال محرومش کنن
تا یک درسی هم برای وحشی های دیگه بشه
بعدش مرتیکه داره گریه میکنه مثل ادم بازی کن گریه هم نکن
D r i v e r
28-02-2010, 21:48
حالا همش یه طرف
توی سن 19 سالگی همچین اتفاقی بیفته یه طرف
خیلی دوران سختی خواهد داشت
ولی مطمئنم با قدرت بیشتر به میادین برمیگرده
احتمالا حداقل یه سال بیرونه
رمزی جام جهانی رو از دست داد؟!
لیگ سال دیگه هم از دست میده
چه برسه جام جهانی!
pcforlife
28-02-2010, 21:58
سایت گل- دیدار فینال کارلینگ کاپ با گل زودهنگام استون ویلا آغاز شد ولی گلزنی اوون و گل تمام کننده رونی در حالی که تنها 15 دقیقه تا پایان این دیدار باقی بود، کافی بود تا منچستریونایتد بتواند با غلبه بر استون ویلا این جام قهرمانی را بالای سر ببرد
منچستریونایتد به عنوان قهرمان این رقابتها شناخته شد و اکنون می بایست با دقت و تمرکز بیشتری به تعقیب چلسی در رقابتهای لیگ برتر بپردازد.
باز هم به سان دیدارهای گذشته وین رونی ستاره کلیدی تیم یونایتد بود. این ستاره به رغم آنکه در این دیدار به عنوان بازیکن ثابت در زمین مسابقه قرار نداشت، نمایش خوبی را در نیمه دوم به اجرا گذاشت و در نهایت توانست با به ثمررساندن گل دوم یونایتد، جام قهرمانی را از آن خود و تیمش کند.
بازی با گل دقیقه 5 میلنر از روی نقطه پنالتی آغاز شد و بازیکن استون ویلا به دنبال آن بودند تا تحت هر شرایطی از گل زده شان دفاع کنند. آنها خواهان کسب اولین عنوان قهرمانی پس از چهارده سال بودند ولی شاگردان سرالکس در جریان بازی نشان دادند که مدعی اصلی کسب این جام هستند.
شیاطین سرخ با ارائه یک بازی هجومی در دقیقه 12 توسط مایکل اوون به گل تساوی بخش خود دست یافتند و دقایقی قبل از پایان نیمه اول بود که اوون جایش را به وین رونی داد. پس از آنکه وین رونی در دقیقه 74 گل پیروزی بخش یونایتد را به ثمر رساند، بازیکنان استون ویلا نهایت تلاش خود را برای جبران گل خورده به کار گرفتند و سعی می کردند تا با استفاده از بازی هوایی و سرعت بالای اشلی یانگ بازی را به تساوی بکشانند ولی انرژی و قدرت لازم برای جلوگیری از قهرمانی یونایتد را نداشتند و بدین ترتیب بود که سرالکس و شاگردانش جام کارلینگ کاپ را بالای سر بردند.
نکات بازی:
دیدار فینال در ورزشگاه ومبلی و با حضور 80 هزار تماشاگر برگزارشد.
فیل داود، داور دیدار به کالینز و داونینگ از استون ویلا و اورا و ویدیچ از منچستریونایتد کارت زرد نشان داد.
مربی ایتالیایی سه شیرها در صحبتهایی اعلام کرده که تازمانی که او مربی تیم ملی انگلیس باشد، بازوبند کاپیتانی را برروی بازوی تری نخواهیم دید و دلیل این ماجرا نیز خیانت تری به هم تیمی سابقش و رابطه نامشروع با نامزد بریج عنوان شده است.
سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلستان اعلام کرده که در تصمیمش مبنی بر پس گرفتن بازوبند کاپیتانی این تیم از جان تری راسخ است و اعلام کرده که تا زمانی که او مربی گری سه شیرها را عهده دار باشد، دیگر بازوبند تیم ملی انگلیس را بربازوی جان تری نخواهیم دید.
به علاوه کاپلو در لیست بازیکنان فراخوانده برای دیدار تیم ملی انگلیس مقابل مصر نام وین بریج، ستاره منچسترسیتی را که چند روز پیش در بیانیه ای کناره گیری اش از تیم ملی انگلیس را اعلام کرده بود را نیاورده است.
کاپلو در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« از اکنون تا جام جهانی تری کاپیتان تیم نخواهد بود. حتی اگر من سرمربی تیم ملی انگلیس نباشم.»
در ماه گذشته بود که پس از رسوایی های اخلاقی تری و افشای رابطه نامشروعش با نامزد وین بریج، کاپلو بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را از تری گرفت و در جریان دیدار شنبه شب دو تیم چلسی و منچسترسیتی نیز بریج از دست دادن با تری سرباز زد.
سرمربی ایتالیایی سه شیرها ادامه داد:« جان تری لیدر بزرگی است ولی نمی تواند بازوبند را در اختیار داشته باشد. من این را به او نیز گفته ام. فکر نمی کنم که بازیکنان تیم به خاطر این موضوع به او بی احترامی کنند. چرا که روحیه همان روحیه همیشگی است. من به تری گفتم که کاپیتان تیم همیشه الگویی برای کودکان و هواداران است. من با تری صحبت کردم و او کاملا همه چیز را درک کرد. امیدوارم که این پایان این ماجرا باشد و باید بگویم که هیچ وقت به کنار گذاشتن تری از اردوی تیمم فکر نخواهم کرد.»
2010/2/28
عمل جراحی صورت گرفته برروی پای آرون رمزی با موفقیت صورت گرفت.
سایت گل - مسئولان باشگاه آرسنال امروز اعلام کردند که همان طور که انتظار می رفت،آرون رمزی تا پایان رقابتهای این فصل از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
دربیانیه ای رسمی که در وب سایت باشگاه آرسنال منتشر شده می خوانیم:« در جریان دیدار شنبه شب دو تیم آرسنال و استوک سیتی،استخوان پای راست رمزی شکست و عصر دیروز مورد عمل جراحی قرار گرفت. عمل جراحی با موفقیت تمام انجام گرفت و البته بسیار زود است که از زمان دقیق بازگشت او به میادین ورزشی صحبت شود ولی قطعا رمزی شانس حضور در دیدارهای باقی مانده از رقابتهای این فصل را از دست خواهد داد.ما در حال حاضر به فکر آرون هستیم و تمام اعضای باشگاه امیدوارند که او در زودترین زمان ممکن به روزهای اوجش بازگردد.»
آرون رمزی در جریان دیدار شنبه شب آرسنال مقابل استوک سیتی، پس از تکل خشن شاورکراس دچار شکستگی ساق پا شد و بلافاصله به بیمارستان منتقل گردید.
2010/2/28
enimonte
01-03-2010, 00:15
مربی واقعی به کاپلو میگن
بی باک بی بال
01-03-2010, 09:17
میگم این ارسنالی ها چرا اینقدر پا مشکنند
mohsen_gh1991
01-03-2010, 10:55
خدا کنه با این حرکتش کاپلو از دعوتش منصرف شده باشه
بنده خدا عمدا که نزده.پاتریک ویرا بود فکر کنم که تو بازی با چین همچین بلایی سرش اومد.توی بازی ایران با انگولا کعبی زد دست یارو رو عین پای این بیچاره کرد .کلا از این اتفاقا زیاد میفته.
VBYOFSKI
01-03-2010, 11:14
آرون سومین آرسنالی ایه که شاورکراس بدجور مصدومش کرده قبل از اون تو 2007 و 2008 فرنی جفرز و آدبایور :2: رو هم زده بود.
من چند روز پیش به این فکر میکردم که آرون فصل دیگه میترکونه، چون امسال خیلی خوب بود ولی..... :37::37::37::37:
اسطوره فرانسوی توضیح داده که چرا هیچ وقت حاضر نیست تا از ماتراتزی عذرخواهی کند.
سایت گل - زین الدین زیدان، اسطوره فرانسوی دنیای فوتبال در صحبتهایی اعلام کرده که حاضر است بمیرد ولی از مارکو ماتراتزی عذرخواهی نکند.صحبتهای ستاره فرانسوی در مورد اتفاقی است که در فینال رقابتهای جام جهانی 2006 میان او و مارکو ماتراتزری رخ داد.
زیدان در آن لحظه با ضربه سر به سینه ماتراتزی کوبید و در صحبتهایی اعلام کرد که هرگز حاضر نیست تا ماتراتزی را ببخشد. او در گفتگویی به ال پائیس گفت:« هیچ چیزی تغییر نمی کند. من هر کسی را می بخشم، به جز ماتراتزی. هرگز هرگز. اگر بخواهم او را ببخشم، به خودم بی احترامی کرده ام. ترجیح می دهم بمیرم ولی او را نخواهم بخشید.»
زیدان ازاینکه ماتراتزی به مادرش توهین کرده به شدت ناراحت شده و اعلام کرده که دلیل آنکه کنترل اعصابش در آن صحنه را از دست داد و به بازیکن ایتالیایی حمله کرد، همین موضوع بوده. این اسطوره فرانسوی ادامه داد:« هرگز خودم را برای آنچه که اتفاق افتاده، سرزنش نمی کنم ولی اگر از ماتراتزی عذرخواهی کنم، بدین معناست که اقدام ماتراتزی، اقدامی عادی بوده است. او به من توهین کرد و به مادرم که مریض نیز هست، توهین نمود.او این کار را بیش از یک بار انجام داد و من پاسخ ندادم ولی ناگهان آن اتفاق رخ داد. اگر طرف ، انسان خوبی مثل کاکا بود، از او معذرت خواهی می کردم ولی از ماتراتزی نه.»
2010/3/2
مدافع باتجربه ایتالیایی در پاسخ به گفته های اخیر زی زو اعلام کرده که حرفی برای گفتن ندارد.
سایت گل - زین الدین زیدان، اسطوره سابق فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرده که ترجیح می دهد تا بمیرد تا بخواهد از ماتراتزی عذرخواهی کند و اکنون مارکو ماتراتزی در صحبتهایی در مورد حرفهای زیدان در مورد آنچه در فینال جام جهانی 2006 رخ داد، گفته است.
مارکو ماتراتزی در وب سایت شخصی اس، در این رابطه نوشته: « طبق گفته واسکو: هیچ صحبتی ندارم.» در پائین این جمله، عکسی از زیدان قرار داده شده که در حقیقت پس از آنکه کارت قرمز دریافت کرده، در حال ترک زمین مسابقه و عبور از کنار جام قهرمانی است گرفته شده. در کنار این عکس هم به زبان فرانسوی نوشته شده:« بسیار متشکرم .»
جمله ای که ماتراتزی برای پاسخ دادن به صحبتهای اخیر زیدان برگزیده، بخشی از ترانه معروف واسکو روسی، خواننده راک ایتالیایی است که نام آن «بدون کلام» می باشد و ماتراتزی با تکرار جمله ای از این ترانه اعلام کرده که پاسخی برای صحبتهای زیدان ندارد.
برخورد میان این دو ستاره در فینال سال 2006 و در دیدار دوتیم فرانسه و ایتالیا رخ داد و زیدان که با ضربه سر به سینه ماتراتزی زده بود، با کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد. پس از این اتفاق بود که ایتالیا در نهایت توانست تا در ضربات پنالتی از سد فرانسه عبور کرده و جام قهرمانی را از آن خود کند.
2010/3/2
تصمیم دونگا مبنی بر دعوت نکردن رونالدینیو بحث و گمانه زنی های زیادی را ایجاد کرده ولی دونگا با این وجود آرام و متمرکز به نظر می رسد.
سایت گل - رونالدینیو، مهاجم میلان در ماه های اخیر، نمایشهای خیره کننده ای را در ترکیب میلان به اجرا گذاشته و البته این طور به نظر می رسد که کارلوس دونگا تحت تاثیر عملکرد رونالدینیو در ترکیب روسونری قرار نگرفته است و او را به ترکیب تیم ملی این کشور برای دیدار دوستانه امشب مقابل ایرلند دعوت ننموده.
تصمیم دونگا برای دعوت نکردن از رونالدینیو، بااستقبال چندانی مواجه نشده ولی مربی تیم ملی برزیل در صحبتهایی اعلام کرده که این بحث و مباحثه ها تاثیری برروی او و برنامه هایش برای جام جهانی ندارد.
بخشی از صحبتهای دونگا در وب سایت رسمی فیفا منتشر شده که در آن می خوانیم:« فکر می کنم که طبیعی است که حذف نام رونالدینیو از فهرست بازیکنان فراخوانده شده به تیم ملی ، با بحث و گفتگوهایی همراه شود. چرا که بازیکنانی که در لیست غایبند، همیشه جزو بهترین ها هستند. هر کسی می خواهد در مورد اینکه چه بازیکنانی در فهرست تیم ملی نیستند، به صحبت بپردازد.»
دونگا ادامه داد:« هیچ یک از این خبرها در آستانه جام جهانی خبر جدیدی نیست. سوالات و جوابها، مثل همیشه می باشد.فشار برروی سرمربی تیم ملی برزیل مثل همیشه بسیار زیاد است و هر روزنامه و نشریه ای سعی می کند تا نام بازیکنان مورد نظرش را منتشر کند ولی من کار خودم را انجام می دهم و در مسیری که در ذهن دارم حرکت می کنم.»
2010/3/2
سرمربی سه شیرها در صحبتهایی وین رونی، ستاره تیمش را با ستاره های حال حاضر دنیای فوتبال مقایسه کرده است.
سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرده که تفاوت زیادی میان وین رونی و بازیکنانی از جمله کریستیانو رونالدو، مسی و کاکا وجود دارد
این روزها بحث های متعددی مطرح می شود و خیلی ها نام این ستاره 24 ساله انگلیسی را در میان برترین بازیکنان دنیا قرار می دهند ولی مربی سابق یوونتوس و رئال مادرید معتقد است که رونی 24 ساله تفاوتهای زیادی با این بازیکنان دارد.
کاپلو در گفتگو با آی تی وی گفت:« مسی به خوبی دریبل می زند و به خوبی همه چیز را تصور می کند. رونالدو نیز بسیار تند و تیز است و شوتهای راه دورش بی نظیر می باشد. کاکا نیز توانایی فوق العاده ای در رساندن خودش از خط میانی به محوطه جریمه دارد.»
این مربی ایتالیایی در ادامه در مورد توانایی های رونی گفت:« رونی بازیکن کاملا متفاوتی است. او یک فوروارد مرکزی است که می تواند به تنهایی درخط حمله حاضر شود. او توپ را به خوبی در اختیار می گیرد و دریبل می کند. رونی می تواند از راه دور شوت کند و همچنین گلهای زیبایی را با ضربات سر به ثمر می رساند. ولی تفاوت بزرگ و مهم دیگری میان رونی و سایر این بازیکنان وجوددارد. آن هم این است که رونی به خوبی تیم حریف را پرس می کند. او بسیار دونده است ولی سایرین چنین کاری را انجام نمی دهند و این تفاوت بزرگ رونی است.
این ستاره 24 ساله در رقابتهای این فصل 28 گل به ثمر رسانده است.
2010/3/2
ستاره برزیلی بار دیگر به روزهای اوجش بازگشته و برای تیم کاتالان به میدان می رود.
سایت گل - دانی آلوس پس از سپری کردن روزهای سخت مصدومیت، در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل مالاگا به میادین فوتبال بازگشت و در صحبتهایی از بازگشتش به زمین چمن ابراز خوشحالی کرد.
این ستاره برزیلی در گفتگو با روزنامه اسپورت در پایان این دیدار گفت: « وقتی به زمین بازگشتم، گویی که هرگز از زمین چمن دور نبوده ام. همیشه و هر زمانی که بازی نمی کنم،به شدت اذیت می شوم، حتی اگر مصدوم باشم. من فوتبال بازی کردن را بیش از هر کار دیگری دوست دارم و زمانی که نتوانم این کار را انجام دهم، هیچ چیز دیگری را نیز دوست نخواهم داشت.»
آلوس ادامه داد: « کسب نتایج پیروزی ما را به مراتب قوی تر از همیشه می نماید.»
این ستاره برزیلی درپایان صحبتهایش گفت: « این تنها یک اتفاق است که در غیاب من تیم ما به نتایج نامطلوبی دست می یابد. ما به خوبی قبل نبودیم ولی باید بگویم که این اتفاق مجددا رخ نخواهد داد.»
2010/3/1
سرمربی کنونی تیم ملی اسپانیا از جانشین مطلوبش صحبت کرده است.
سایت گل - بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی با تمجید از عملکرد پپ گواردیولا برروی نیمکت مربی گری بارسلونا به خاطر کسب موفقیتهای فراوان با این تیم باشگاهی، اعلام کرده که این مربی جوان می تواند در آینده یکی از گزینه های ایده آل مربی گری تیم ملی اسپانیا باشد.
این مربی باتجربه در کنفرانسی خبری در این رابطه با اشاره به اوضاع نامساعد بارسلونا به این نکته اشاره کرد که آبی اناری پوشان می توانند به زودی به روزهای اوجشان بازگدند و در این رابطه گفت: « بارسلونا قدرت خوبی برای بازیابی دارد، آنها عادتهای خوبی دارند که آنها را به سمت هر طرفی که می خواهند هدایت می کند.»
دل بوسکه ادامه داد: « گواردیولا به عنوان سرمربی تیم ملی اسپانیا؟ پیش از این نیز سابقه داشته که مربیان سابق باشگاه بارسلونا هدایت تیم ملی را در دست بگیرند. مطمئنا گواردیولا به خوبی از پس این مسئولیت برخواهد آمد.»
این مربی باتجربه در ادامه صحبتهایش همچنین به حمایت از مانوئل پیگرینی مربی شیلی پرداخت و گفت: « این روزها نوعی افراط گرایی بر دنیای فوتبال حاکم است که گهگداری خوب و زمانی هم بد می باشد. اگر عملکرد بدی داشته باشی، به سرعت منفور می شوی و اگر کارت را خوب انجام دهی به شدت محبوب می شوی. ما فقط می بایست خود را با این شرایط تطبیق دهیم.»
اسپانیا فردا شب در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی فرانسه قرار می گیرد و مربی تیم ملی اسپانیا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که هنوز دربهای تیم ملی به روی بازیکنان بسته نشده و در این رابطه گفته: « هفت، هشت یا ده بازیکن دیگر می توانند به تیم بپیوندند و البته بازیکنانی که نمی توانند در تیم باشند را نیز فراموش نکنید. قطعا زمانی که تیمی را انتخاب می کنید، باید کاملا عادل باشید ولی کار سختی که بر عهده ماست تصمیم گیری در این رابطه است، چرا که شاید بازیکنی در دو بازی قبلی خوب باشد ولی تصمیم گیری واقعا سخت است.»
2010/3/2
مصدومیت آرون رمزی مربی فرانسوی آرسنال را به شدت ناراحت کرده است.
سایت گل - آرسن ونگر در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش به خاطر دلداری دادن به آرون رمزی با قدرت مضاعفی به میدان خواهد رفت و آماده است تا برای ستاره ولزی در رقابتهای این فصل لیگ برتر به قهرمانی برسد.
در جریان دیدار شنبه شب استوک سیتی مقابل آرسنال رمزی به دلیل تکل خشن شاوکراس دچار مصدومیتی شدید شد و شانس حضور در دیدارهای باقی مانده از رقابتهای این فصل را از دست خواهد داد.
ونگر در صحبتهایی در این رابطه گفته:« من در جریان بازی تکلهای بد زیادی را ندیدم ولی تکل شاوکراس واقعا خشن بود و مرا به شدت ناراحت کرد. از دست دادن بازیکن باکیفیتی مثل رمزی و در حالی که تنها 19 سال دارد و بسیار جوان است، واقعا دردناک است و پذیرش این واقعیت واقعا سخت است.ما شنبه شب اصلا نتوانستیم از پیروزی مان لذت ببریم، چرا که اوضاع بسیار دردناکی بود.»
این مربی فرانسوی ادامه داد:« من ترجیح می دهم تا به جای تحلیل و آنالیز بازی، تمام حمایتم از رمزی را اعلام کنم. او بازیکن جوان و فوق العاده ای است که با 19 سال سن حرفهای زیادی برای گفتن دارد. همان طور که در دیدار شنبه دیدید، بازیکنان تیم ما بسیار شوکه شده بودند و حتی از رمزی دور می شدند. برای 5 دقیقه بازی واقعا تحت تاثیر این اتفاق دردناک بود و ما نمی توانستیم بازی کنیم. پس از آن به جریان بازی بازگشتیم و روحیه واقعی مان را به نمایش گذاشتیم. در دیدار شنبه، خط میانی تیم ما متشکل از نصری، سسک، رمزی، سانگ و ابوئه بود که میانگین سنی 21 سال داشتند.جلوتر نیز نیکلاس بندتنر را می دیدیم که او هم 21 ساله است و در این سن عملکرد خیره کننده ای را به اجرا گذاشت.»
ونگر در پایان صحبتهایش با اشاره به شکست چلسی مقابل سیتی گفت:« ما به چلسی نزدیک تر شدیم. این روحیه و جدیت ما را بیشتر می کند و تا آخرین دیدار رقابتها برای کسب قهرمانی نبرد خواهیم کرد. کورس قهرمانی بسیار سخت است و بازیکنان تیم ما از نظر روانی بسیار متحد هستند و مصدومیت آرون برای ما به منزله انگیزه دیگری است که تا پایان فصل برای قهرمانی و خوشحال کردن او بجنگیم.»
2010/3/2
sasan816
02-03-2010, 19:52
امروز فیلمش رو دانلود کردم دیدم خیلی وحشتناک بود
طبق گفته های سپ بلاتر، قانون آفساید ممکن است برداشته شود.
سایت گل - سپ بلاتر، رئیس فیفا درحال حاضر مشغول گمانه زنی با لئاندرو نگره، رئیس فدراسیون هاکی است تا در مورد حذف قانون آفساید تصمیم گیری نماید.
فدراسیون هاکی در سال 1998 قانون آفساید را حذف کرد و همین موضوع سبب شده که این بازی برای هواداران به مراتب جذاب تر و تماشایی تر شود.
اکنون این صحبتها به گوش می رسد که مسئولان فیفا نیز در حال بررسی این هستند که این تغییرات را در دنیای فوتبال اعمال نمایند.
نگره در صحبتهایی اعلام کرده که بلاتر به صورت غیررسمی با او صحبت کرده است ولی نظر نهایی اش را در این رابطه اعلام نکرده است.
نگره در صحبتهایی در این رابطه گفت:« او از من سوالات فراوانی در مورد میزان موفقیت این طرح پرسید و البته هیچ وقت نظرش را اعلام نکرد، پس بسیار سخت است که بخواهم در مورد اعمال این طرح در دنیای فوتبال نظر بدهم ولی بلاتر هیجان زیادی داشت که بداند ما چطور این طرح را پیاده سازی کرده ایم.»
2010/3/2
سرمربی ایتالیایی چلسی در صحبتهایی از برنامه هایش آینده اش گفته است.
سایت گل - کارلو آنچلوتی با رد صحبتهایی که در مورد احتمال حضور او برروی نیمکت مربی گری تیم ملی ایتالیا به گوش می رسد، اعلام کرد که ترجیح می دهد تا برروی نیمکت مربی گری چلسی باقی بماند.
این در حالی است که در هفته های اخیر بارها نام این مربی بزرگ به عنوان جانشین لیپی به گوش می رسد ولی کارلتو دلیلی برای ترک استمفورد بریج نمی بیند.
آنچلوتی در گفتگو با مجله مکس گفت:« ترجیح می دهم تا در لندن بمانم و برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا با چلسی مبارزه کنم.در مورد تیم ملی هم باید بگویم که محبوب ترین بازیکنان باید را برگزید ولی باید بدانید که تیم با توانایی های فردی بازیکنان به قهرمانی نمی رسد و این نکته ای است که تیم ملی ایتالیا در رقابتهای جام جهانی 2006 آن را ثابت نمود.»
مورینیو و آنچلوتی در مورد یکدیگر صحبتهای زیادی می کنند ولی مربی ایتالیایی چلسی آماده است تا در صورت قهرمانی تیمش در رقابتهای لیگ برتر نظر واقعی اش را در مورد مورینیو بگوید:« مورینیو؟ اگر تیمم در رقابتهای لیگ برتر به قهرمانی برسد، نظرات واقعی ام را درمورد این مربی پرتغالی خواهم گفت.»
2010/3/3
Kianoosh
03-03-2010, 16:11
در آخرين رده بندي اعلام شده از سوي فيفا فوتبال ايران با كسب 492 امتياز در رتبه 67 جهان قرار گرفت.
و به نقل از سايت رسمي فيفا، در رده بندي تازه اعلام شده 4 تيم اسپانيا، برزيل، هلند و ايتاليا بدون تغيير در بالاي جدول ديده ميشوند و آلمان با يك پله صعود و كسب 1208 امتياز در رتبه پنجم ايستاده است.
از نكات جالب توجه در رده بندي تازه اعلام شده سقوط 7 پلهاي مصر و شش پلهاي نيجريه و همچنين سقوط عجيب 6 پله اي فوتبال ژاپن است.
بدين ترتيب از تيمهاي آسيايي ژاپن با كسب 672 امتياز در رتبه 46 جهان ايستاده است و استراليا با كسب 867 امتياز رتبه 23 را به خود اختصاص داده است.
كره جنوبي به عنوان سومين تيم AFC و كسب 616 امتياز در رتبه 53 جهان ايستاده است.
تيم فوتبال عربستان با كسب 555 امتياز و 2 پله صعود تيم چهارم آسيا است و بحرين به عنوان تيم پنجم آسيا با كسب 507 امتياز رتبه 63 جهان را به خود اختصاص داده است.
فوتبال ايران كه 7 امتياز كمتر از دوره قبل كسب كرده با 4 پله سقوط و كسب 492 امتياز در رتبه ششم آسيا و 67 جهان ايستاده است.
سوپر ماریو معتقد است که می تواند عملکردی حتی بهتر از گران قیمت ترین ستاره دنیا را به نمایش بگذارد.
سایت گل - ماریو بالوتلی، ستاره باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که می تواند با به نمایش گذاشتن توانایی هایش، حتی از کریس رونالدو نیز پیشی بگیرد.
این دو ستاره فصل گذشته و در مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و در مصاف دو تیم اینتر و منچستریونایتد با یکدیگر دیدار کردند. بالوتلی در صحبتهایی در این رابطه گفت:« من از کریس خواستم تا پیراهنش را به من بدهد و به من گفت که پیراهنش را به بازیکن دیگری داده است. من هم به او پاسخ دادم که از تو قوی تر خواهم شد.»
این در حالی است که این ستاره 19 ساله رابطه نه چندان خوبی با ژوزه مورینیو، مربی اینتر دارد و این مربی پرتغالی بارها از رفتارهای این بازیکن انتقاد کرده است. بالوتلی در این رابطه ادامه داد:« من و مورینیو بارها با هم جر و بحث کرده ایم ولی او مرا دوست دارد.»
پس از پیروزی 0-1 اینتر مقابل فیورنتینا در رقابتهای کوپا ایتالیا، آقای خاص اشتباهات بالوتلی را برشمرد. در جریان آن دیدار، بالوتلی یکی از لنزهای طبی اش را گم کرد و در حرکات تدافعی تیمش نقش موثری نداشت. این ستاره 19 ساله در پایان در مورد ماجراهای آن دیدار گفت:« مربی تیم به این دلیل عصبانی بود که من در فعالیتهای دفاعی شرکت نکردم. همین و بس. خوشبختانه ما در آن دیدار گل نخوردیم و گرنه من کشته می شدم.»
2010/3/3
xeNociDe
03-03-2010, 17:31
فکر میکنم بالوتلی خواسته یک چیزی بگه توش مونده!!!
شاگردان دونگا موفق شدند تا در دیداری دوستانه مقابل شاگردان تراپاتونی به پیروزی 0-2 برسند.
سایت گل - گل به خودی اندروس در دقیقه 44 بود که برزیل را از حریف پیش انداخت و گل دقیقه 76 روبینیو، پیروزی برزیل را قطعیت بخشید تا شاگردان دونگا با کسب یگ پیروزی دیگر از این دیدار دوستانه خارج شوند
این دیدار دوستانه در حالی برگزار شد که ایرلندی ها پس از حذف و ناکامی در راهیابی به رقابتهای جام جهانی 2010 به دنبال افزایش توان و قدرت تیمشان هستند و از سوی دیگر تیم ملی برزیل، اولین محک جدی اش برای حضور در رقابتهای جام جهانی را رقم می زد.
برزیلی ها در نیمه اول بازی ضعیفی را به نمایش گذاشتند ودر این زمان شاهد حمله های متعدد رابی کین و دویله بودیم و شی گیون در طول این نیمه جز در یک ضربه خطا که توسط آدریانو شلیک شد، زحمت زیادی نکشید ولی با این وجود برزیل نیمه اول را با حساب 0-1 به پایان برد.
ضربه ای که حکم نهایی بازی را صادر کرد ضربه روبینیو بود که شاید بتوان این بازی را یکی از بهترین بازیهایش را در خاک انگلیس دانست.
جالب اینحا بود که دونگا تا اواسط نیمه دوم تعویضی را انجام نداد ودر دقیقه 64 گرافیته به جای آدریانو و آلوس به جای رامیرس وارد میدان شدند. در دقیقه 77 روبینیو جای خود را به نیلمار داد و در دقیقه 83 نیز لویسائو به جای لوسیو و کارلوس ادواردو به جای مایکون روانه میدان گردیدند.
2010/3/3
مربی تیم ملی برزیل اکنون شفاف تر از همیشه صحبت می کند و در صحبتهایش روبینیو را مورد تمجید قرار داده است.
سایت گل - دونگا در صحبتهایی زبان به تمجید از روبینیو گشوده و اعلام کرده که پس از نمایش درخشان بازیکنان تیم ملی برزیل در دیدار دوستانه مقابل ایرلند، رونالدینیو در ترکیب این تیم جایی ندارد.
روبینیو در جریان دیدار دیشب پایه گذار هر دو گل تیم ملی برزیل بود. یک گل که به اشتباه توسط مدافع تیم حریف به ثمر رساند و گل دوم برزیل نیز با مشارکت کاکا و گرافیته، توسط روبینیو به ثمر رسید.
دونگا در صحبتهایی در این رابطه گفت:« می توانیم ببینیم که روبینیو بار دیگر خوشحال است. او تنها به توپ نیاز دارد و زمانی که توپ به او می رسد، بازی زیبایی را به نمایش می گذارد. با تلاش روبینیو در زمین مسابقه او تمام توانایی هایش را ثابت کرد. روبینیو همیشه بازیکنی است که عشق و انگیزه زیادی به تیم ملی نشان می دهد.»
کارلوس دونگا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که لیست تیمش برای رقابتهای جام جهانی در حال کامل شدن است و اعلام کرد که رونالدینیو که هنوز به اوج آمادگی نرسیده، به جام جهانی نخواهد رفت. او گفت:« مدعی بودن، معنای خاصی ندارد و می بایست توانایی ها را اثبات کرد. برای من عجیب است که ما را یکی از مدعیان می دانند، چرا که من در اخبار شنیده ام که تمام بازیکنان برزیلی شاغل در اروپا، نمایش چندان خوبی در تیمهایشان ندارد. ما باید با 23 بازیکن کارمان را دنبال کنیم و تیم قطعی مان را مشخص کنیم و بدانیم که چه بازیکنانی در جام جهانی خواهند بود و چه کسانی نخواهند بود. همه چیز برای ما مشخص شده است. ما گزینه های متفاوتی را در ذهن داریم و همه چیز به این بستگی دارد که چطور باید بازی کنیم.»
او در پایان صحبتهایش در مورد رونالدینیو گفت:« په له زمانی بهترین بازیکن دنیا بود. من هم زمانی بسیار خوب بازی می کردم. بازیکنان می آیند و می روند. ما تیم خود را مشخص کرده ایم و البته می بایست اجزای اصلی تیم به طور شفاف مشخص شوند.»
2010/3/3
اگر سرمربي پرتغالي نرآتزوري قراردش را تمديد كند، آنها ستاره انگليسي را به خدمت خواهند گرفت.
سايت گل - براساس گزارش نشريه ايتاليايي كوريره دلا اسپورت، ژوزه مورينيو، سرمربي تيم اينتر، در انتظار تمديد قرارداد با باشگاهش است و پس از آن قصد دارد استفن جرارد، كاپيتان ليورپول را به خدمت بگيرد.
ماسيمو موراتي، مالك باشگاه اينتر، مايل است تا قرارداد آقاي خاص را يك سال ديگر تمديد كند و تا سال 2013 او را در باشگاهش نگه دارد و براساس قرارداد جديد، حقوق ساليانه مورينيو نيز از 11 ميليون يورو به 13 ميليون افزايش خواهد يافت.
زماني كه اينتري ها از ماندن مورينيو در باشگاه مطمئن شوند، آنگاه به فكر تقويت تركيب تيم شان خواهند بود. در صدر فهرست بازيكنان مورد علاقه باشگاه، استفن جرارد قرار دارد كه تابستان گذشته نيز تماس هايي با باشگاه اينتر داشت.
با اين وجود اينكه ستاره انگليسي همواره تاكيد كرده كه هيچ گونه تمايلي به ترك تيم شهرش ندارد، اما ممكن است عدم راهيابي ليورپول به ليگ قهرمانان اروپا در فصل بعد موجب شود تا او درباره آينده اش در آنفيلد تجديد نظر كند.
2010/3/3
مارادونا: ديدار آرژانتين آلمان تماشايي خواهد بود
مارادونا پيش بيني کرد ديدار دوستانه امشب بين آژرانتين و آلمان مسابقه اي تماشايي باشد.
شبکه تلويزيوني يورونيوز گزارش داد: امروز چهارشنبه دو تيم افسانه اي آلمان و آرژانتين در ديداري دوستانه در مونيخ به مصاف هم مي روند. در سه ماه مانده به آغاز رقابتهاي جام جهاني دو هزار و ده افريقاي جنوبي ، اين بازي مي تواند محک مناسبي براي شاگردان ديه گو مارادونا و يوآخيم لو باشد. لو در نظر دارد با اتکا بر بالاک ، شوان اشتايگر ، کلوزه و پودولسکي بر تيم ملي آرژانتين غلبه کند.
ديه گو مارادونا در باره اين بازي گفت: آلمان و آرژانتين دو تيم تاريخي هستند که مي خواهند پيروز شوند و مي خواهند براي بدست آوردن پيروزي هر کاري بکنند به همين علت به نظر من اين بازي ، مسابقه اي تماشايي خواهد بود. همه بازيکنان مي خواهند بازي زيبايي به نمايش در آورند زيرا مي خواهند به ما مربيان نشان دهند که واقعا مي خواهند به جام جهاني بروند.
در ديدار دوستانه مهم ديگر ، آبي پوشان فرانسه به مصاف اسپانيا مي روند. دوسال پيش اسپانيايي ها تيم ملي فرانسه را در مالاگا شکست دادند و اين بازي مي تواند براي خروس هاي فرانسه حکم انتفام را داشته باشد.
چهارشنبه 12/12/1388
رده بندی تیم های باشگاهی جهان / بارسلونا و پیروزی برترین های جهان و ایران
All-Time Club World Ranking
1. FC Barcelona España 807
2. Manchester United FC England 726
3. Real Madrid CF España 633
Juventus FC Torino Italia 633
5. Milan AC Italia 620
6. FC Internazionale Milano Italia 605
7. FC Bayern München Deutschland 599
8. Arsenal FC London England 594
9. CA River Plate Buenos Aires Argentina 503
10. Chelsea FC London England 491
11. Liverpool FC England 455
12. FC do Porto Portugal 447
13. AS Roma Italia 445
14. AFC Ajax Amsterdam Nederland 421
15. CA Boca Juniors Buenos Aires Argentina 420
16. Valencia CF España 398
17. Parma AC Italia 373
18. São Paulo FC Brasil 368
19. Glasgow Rangers FC Scotland 364
20. SS Lazio Roma Italia 342
21. Olympique Lyonnais France 339
22. Club Atlético de Madrid España 319
23. SV Werder Bremen Deutschland 317
24. BV Borussia Dortmund Deutschland 285
25. Paris Saint-Germain FC France 284
...
Present Club World Ranking
(1st March 2009 - 28th February 2010)
1. (1.) FC Barcelona España/4 321,0
2. (2.) Chelsea FC London England/4 286,0
3. (6.) SV Werder Bremen Deutschland/4 284,0
4. (3.) Manchester United FC England/4 278,0
5. (4.) FC Shakhtyor Donetsk Ukraina/3 266,0
6. (5.) Arsenal FC London England/4 254,0
7. (8.) Club Estudiantes de La Plata Argentina/4 251,0
8. (9.) Cruzeiro EC Belo Horizonte Brasil/4 249,0
9. (7.) Hamburger SV Deutschland/4 242,0
10. (10.) AS Roma Italia/4 240,0
11. (15.) FC Bayern München Deutschland/4 226,0
12. (12.) Lille Olympique Sporting Club France/4 222,0
13. (14.) PSV Eindhoven Nederland/3 216,5
14. (11.) Galatasaray SK İstanbul Türkiye/3 213,5
15. (17.) FC Girondins de Bordeaux France/4 209,0
16. (19.) FC Internazionale Milano Italia/4 205,0
17. (20.) Olympique Lyonnais France/4 203,0
18. (25.) Sevilla FC España/4 202,0
19. (18.) FC Twente Enschede Nederland/3 201,5
20. (12.) Grêmio Foot-Ball Porto-Alegrense Brasil/4 199,0
21. (37.) Club Atlético de Madrid España/4 196,0
22. (21.) PAE Olympiakos SFP Pireas Greece/3 195,5
23. (24.) Fenerbahçe SK İstanbul Türkiye/3 195,0
24. (32.) Fulham FC England/4 194,0
25. (15.) AC Fiorentina Firenze Italia/4 190,0
(26.) Liverpool FC England/4 190,0
27. (22.) Valencia CF España/4 188,0
28. (30.) FC do Porto Portugal/3 184,0
29. (31.) RSC Anderlecht Belgique/3 182,5
30. (48.) Club Libertad Asunción Paraguay/3
...
International Federation of Football History & Statistics
(IFFHS)
تيم هاي ايراني در اين رده بندي جايگاه مناسبي ندارند تا آنجا که پرسپوليس با پنج پله نزول نسبت به گذشته و با 79.5 امتياز در رده 246 قرار دارد.
تیم فوتبال بارسلونا طبق اعلام سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS) به عنوان برترین تیم باشگاهی جهان معرفی شد ضمن اینکه پرسپولیس در این رده بندی به عنوان بهترین تیم ایرانی معرفی شده است.
تیم فوتبال بارسلونای اسپانیا در این رده بندی که از اول مارس سال 2009 تا 28 فوریه سال 2010 محاسبه شده، با 321 امتیاز به عنوان برترین تیم فوتبال باشگاهی جهان برگزیده شده است.
چلسی انگلیس با 286 امتیاز دوم است و وردربرمن آلمان با سه پله صعود و 284 امتیاز در رده سوم این رده بندی قرار گرفته است. منچستریونایتد با 278 امتیاز و یک پله نزول در رده چهارم قرار دارد. شاختار دونتسک اوکراین و آرسنال انگلستان هر کدام با 266 و 254 امتیاز در جایگاه های پنجم و ششم این رده بندی ایستاده اند.
تیم های ایرانی در این رده بندی جایگاه مناسبی ندارند تا آنجا که پرسپولیس با پنج پله نزول نسبت به گذشته و با 79.5 امتیاز در رده 246 قرار دارد. ذوب آهن اصفهان با 45 پله صعود و با 74.5 امتیاز در رده 273 قرار گرفته است. سپاهان با 72 امتیاز و یک پله نزول، در جایگاه 289 قرار دارد. استقلال نیز به عنوان چهارمین تیم ایرانی با 30 پله صعود و 67 امتیاز در رده 334 این رده بندی قرار دارد.
چهارشنبه 12/12/1388
مربي تيم ملي فوتبال انگليس گفت: بازيکنان تيم ملي انگليس حق صحبت در مورد ماجراي رسوايي جان تري را ندارند.
فابيو کاپلو اظهار داشت: بازيکنان تيم ملي ديگر مجاز به صحبت در اين مورد و انجام مصاحبه نيستند. ادامه اين صحبتها به سود تيم نيست و باعث ايجاد حواشي تازه خواهد کرد.
اين اقدام سرمربي ايتاليايي انگليسيها يک ماه پس از فاش شدن رابطه پنهاني جان تري با نامزد اسبق وين بريج صورت گرفت.
اين مربي وقتي در چندهفته اخير با حجم وسيعي از اظهارنظرات حاشيهساز مواجه شد، آن را خطري براي تيم در فاصله سه ماه تا شروع رقابت جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي عنوان کرد.
تيم انگليس در گروه سوم رقابتهاي آفريقايجنوبي همراه با آمريکا، الجزاير و اسلووني حضور دارد.
چهارشنبه 12/12/1388
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس جرارد را به عنوان کاپيتان اين تيم معرفي کرد.
در آستانه ديدار دوستانه تيم هاي ملي فوتبال انگليس و مصر فابيو کاپلو، سرمربي ايتاليايي تيم ملي فوتبال انگليس، استيون جرارد بازيکن تيم ليورپول را به عنوان کاپيتان اين تيم معرفي کرد.
کاپلو در اين باره گفت: او (جرارد) همانند ساير بازيکنان است و بخوبي تمرين مي کند و من از وي خواسته ام که در داخل زمين نيز همانند يک کاپيتان وظايف خود را انجام دهد.
حضور جرارد به عنوان کاپيتان تيم ملي فوتبال انگليس در ديدار در برابر مصر هشتمين حضور وي در پست کاپيتاني تيم ملي فوتبال اين کشور خواهد بود.
چهارشنبه 12/12/1388
ترکيب تيمهاي ملي فوتبال آلمان و آرژانتين براي ديدار دوستانه امشب (چهارشنبه) اعلام شد.
يواخيم لو، سرمربي ژرمن ها، براي اين مصاف آزمايشي خانگي قصد استفاده از بازيکنان جواني همچون تاسکي، مولر، اوزيل و آدلر را در ترکيب تيمش دارد.
ديگو مارادونا که تيم آرژانتين را هدايت ميکند نيز در ترکيب تيمش بازيکناني همچون رومرو، رودريگوئز، ديماريا و هيگواين را خواهد داشت.
ترکيب احتمالي دو تيم به اين شرح است:
آلمان: آدلر، بواتانگ، مرتهساکر، تاسکي، لام، شوايناشتايگر، بالاک، توماس مولر، اوزيل، پودولوسکي، کلوزه
سرمربي: يواخيم لو
ذخيرهها: نوير، فريدريش، شفر، تريش، گنتر، هيتسلسپرگر، خديرا، کروس، مارين، تروخوسکي، کاکائو، گومز، هونت، کيسلينگ
آرژانتين: رومرو، رودريگوئز، دميکليس، ساموئل، هاينسه، ماسکرانو، ورون، گوتيرس، دي ماريا، مسي، هيگواين
سرمربي: مارادونا
ذخيرهها: آندولاخر، بورديسو، اوتماندي، بولاتي، داتالو، پاستوره، آگرو، ميليتو، تهوز
داور: آتکينسون (انگليس)
کمکداور: کريککوپ (انگليس)، ريچاردسون (انگليس)
داور چهارم: پرل (آلمان)
ورزشگاه: آليانسآرهنا
گفتنی است؛ این بازی امشب (چهارشنبه) ساعت 23 و 15 برگزار می شود.
چهارشنبه 12/12/1388
زنده از شبکه 3
دوستانه: آلمان و آرژانتين
چهارشنبه 12/12/1388 ساعت 23:15
تيم ملي فوتبال اسپانيا در دومين رده بندي تيم هاي ملي فوتبال کشورهاي جهان که از سوي فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) منتشر شده است، همچنان در صدر قرار دارد.
به گزارش ايرنا، در اين رده بندي که روز چهارشنبه منتشر شد، تيم ملي فوتبال اسپانيا با 1642 امتياز صدرنشين است و تيم هاي برزيل و هلند به ترتيب با 1594 و 1324 امتياز در مکان هاي بعدي ايستاده اند.
فهرست 20 تيم برتر دنيا در تازه ترين رده بندي فيفا به شرح زير است:
1- اسپانيا 1642
2- برزيل 1594
3- هلند 1324
4- ايتاليا 1226
5- آلمان 1208
6- پرتغال 1201
7- فرانسه 1171
8- انگليس 1109
9- آرژانتين 1087
10- يونان 1074
11- کرواسي 1050
12- روسيه 1042
13- صربستان 980
14- شيلي 971
15- مکزيک 968
16- سوييس 968
17- مصر 967
18- آمريکا 954
19- اروگوئه 936
20- کامرون 888
...
2010/3/3
BehzadKiNG
03-03-2010, 19:42
خیلی جالبه ، گالاتاساری از لیورپول ، اینتر ، فولام ، سویا ، والنسیا و ... جلوتره !
گالا چهاردهمه و پیروزی 246 جهان !
Davood_titan
03-03-2010, 19:54
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31:
Mahdi.p30
03-03-2010, 20:03
مبارکه ، به سلامتی!
قرار بود قهرمان World Cup بشیم:10:
این هم نقل قولی از یه بنده خدا:
چرا ایران نباید قهرمان جام جهانی بشه؟؟؟؟؟
xeNociDe
03-03-2010, 20:15
ایول پیروزیه با غیرت...
راستی چرا بارسلونا اول مگه رئال چشه؟؟؟
پیروزی چرا اوله ؟1
اصلا امسال توی لیگ قرمانان آسیا هم نیست .
nightboyh
03-03-2010, 20:32
به سلامتی جناب کفاشیان و دوستان:31::31: بزن زنگو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
براساس گزارش ها، روسها به دنبال به خدمت گرفتن سرمربي سه شيرها هستند.
سايت گل - براساس گزارش نشريات روسي، مسئولان تيم ملي اين كشور قصد دارند فابيو كاپلو، سرمربي تيم ملي انگليس، را جانشين گاس هيدينك كنند.
گفته مي شود كه كاپلو روز يكشنبه در لندن، پيش از ديدار تيم هاي چلسي و منچستر سيتي با سرگي فورسنكو، رئيس فدراسيون فوتبال روسيه ديدار كرده است و در مورد شرايط كاري آينده صحبت كردند. ديگر گزينه مورد روس ها ديك ادووكات، سرمربي سابق زنيت سنت پترزبورگ و فعلي بلژيك است.
هيدينك در ماه آگوست روسيه را ترك خواهد كرد تا هدايت تركيه را بر عهده بگيرد. آخرين بازي او به عنوان سرمربي روسيه، امشب در مقابل تيم ملي مجارستان خواهد بود.
2010/3/3
سرمربی تیم ملی انگلیس معتقد است که بازیکنان می بایست در آستانه رقابتهای جام جهانی از دردسرآفرینی خودداری کنند.
سایت گل - فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلستان معتقد است که مسائل و جنجالهای غیرفوتبالی ای که گریبانگیر تعدادی از بازیکنان تیمش شده، نتیجه ثروتهای نجومی ای است که در سن و سال کم نصیب این بازیکنان شده است.
مربی ایتالیایی اعتقاد دارد که این دستمزدهای هنگفت و پرستیژی که یک بازیکن در زمان حضورش در زمین فوتبال کسب می کند، ذهنیتی را در او ایجاد می کند که فردی نامدار و سوپر استار است و همین می تواند تمرکز بازیکنان جوان را از زمین فوتبال منحرف نماید.
دن کاپلو همچنین معتقد است که بازیکنان بزرگ تیم ملی انگلیس می بایست وظایف و مسئولیتهای خود را بشناسند، چرا که آنها به عنوان الگو و سمبل بسیاری از نوجوانان هستند و می بایست این موضوع را جدی بگیرند.
کاپلو در گفتگو با روزنامه سان گفت:« این بازیکنان، بازیکنان مهم و بزرگی هستند و آنها می بایست الگو و سمبل خوبی برای نوجوانان و برای تمام هواداران باشند. به همین دلیل آنها می بایست در هر لحظه حواسشان واقعا جمع باشد و در زندگی شان فداکاری هایی را انجام دهند. آنها بازیکنان جوانی هستند، جوانانی که ثروتمند شده اند و همین ریشه این مشکلات است.»
کاپلو در پایان صحبتهایش ابراز امیدواری کرد که دیگر شاهد جنجالها و رسوایی های اخلاقی دیگری در آستانه رقابتهای جام جهانی نباشد، چرا که به تازگی رسوایی های اخلاقی جان تری و اشلی کول، تمرکز این دو بازیکن را تاحدودی از مسائل فوتبالی خارج ساخته است.
سرمربی سه شیرها صحبتهایش را این گونه پایان داد:« امیدوارم و بسیار مهم است که بازیکنان در دوره باقی مانده تا رقابتهای جام جهانی به شدت مراقب زندگی شخصی شان باشند. فکر می کنم که سه ماه آینده برای همه بازیکنان، اوضاع به خوبی پیش برود.»
2010/3/3
بی باک بی بال
03-03-2010, 21:43
خیلی جالبه ، گالاتاساری از لیورپول ، اینتر ، فولام ، سویا ، والنسیا و ... جلوتره !
گالا چهاردهمه و پیروزی 246 جهان !
خوب این نشون مید رده بندی مزخرف هست چون پیروزیکه فصل قبل 5 شد بهتر تیم ایران :2:
همین جرارد که وضعش از تری بدتره ... پارسال نزدیک بود به خاطر درگیری بندازنش زندان!
کاش تری از تیم ملی کنار بکشه تا کاپلو حساب کار دستش بیاد ...
mehryazdan
03-03-2010, 22:08
ایول به کاپلو
اینجور که داره پیش میره،دیگه جزو 10 تیم برتر آسیا هم نیستیم!
BehzadKiNG
03-03-2010, 22:18
خوب این نشون مید رده بندی مزخرف هست چون پیروزیکه فصل قبل 5 شد بهتر تیم ایران :2:
فکر کنم این تو رده بندیه کلی هست یعنی all time!
free_touch
03-03-2010, 22:19
تازه داریم به جایگاه حقیقیمون تو فوتبال می رسیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.