مشاهده نسخه کامل
: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
malaki_mall
03-03-2010, 22:24
هیچ می دونستین فیفا یه نهاد صهیونیستیه و آمارش غیر قابل استناد؟:13:
اول ایران بعدشم ونزوئلا هست.:21:
ایران تو این یک ماه اصلا بازی نداشت بعد توقع دارین صعود کنه؟!
ولی منم با اون دوستمون موافقم که جایگاه ایرانه همینه که هست ...
خوب این نشون میده رده بندی مزخرف هست :2:
حالا اگه استقلال بود میشد بهترین و دقیق ترین نظرسنجی :27: به نظر من هیچوقت نسوز !!! آتش نشانی رو ورشکست کردی :13:
نادر1368
03-03-2010, 23:27
داره پیش میره
نمیره اقا نمیره!
بی باک بی بال
03-03-2010, 23:50
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی امروز گویی هم چیز بود
BehzadKiNG
03-03-2010, 23:54
گالاتاسرای چهاردهمین تیم برتر فوتبال دنیا شناخته شد
باشگاه فوتبال گالاتاسرای از سوی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS) به عنوان چهاردهمین تیم برتر فوتبال جهان شناخته شد. گالاتاسرای در این رده بندی ۲۱۳.۵ امتیاز به دست آورده و بالاتر از تیمهایی چون بوردو، اینترمیلان، المپیک لیون، سویا، توئنته، گرمیو؛ آتلتیکو مادرید قرار دارد.
این رده بندی شامل رتبه تیمها از تاریخ اول مارس ۲۰۰۹ تا بیست و هشتم فوریه ۲۰۱۰ می باشد.
در این فهرست تیم فوتبال فنرباغچه نیز در رده ۲۳ دنیا قرار گرفته است و تیمهای بشیکتاش، ترابزون اسپور و بورسا اسپور نیز در رده های ۱۲۵، ۱۷۵ و ۲۳۴ دنیا قرار دارند.
در رده بندی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال تیم بارسلونا با ۳۲۱ امتیاز به عنوان بهترین تیم فوتبال جهان معرفی شده اسا و تیمهای چلسی، وردربرمن، منچستر یونایتد، شاختار دونتسک، آرسنال، استودیانس، کروزیرو، هامبورگ، آ.س. رم، بایرن مونیخ، لیل، آیندهوون و گالاتاسرای رتبه های دوم تا چهاردهم را از آن خود کرده اند.
در این فهرست تیم پرسپولیس به عنوان بهترین تیم ایرانی با ۷۹.۵ امتیاز در رده ۲۴۶ جدول جای گرفته است و تیمهای ذوب آهن و سپاهان اصفهان و استقلال تهران جایگاههای ۲۷۳، ۲۸۸ و ۳۳۴ دنیا را به خود اختصاص داده اند.
باشگاه پوهانگ استیلرز کره جنوبی به عنوان بهترین تیم قاره آسیا در این رده بندی در رتبه ۶۲ جدول جای دارد و تیمهای بنیادکار و پاختاکور ازبکستان هشتاد و چهارم و هشتاد و هفتم هستند.
بی باک بی بال
04-03-2010, 01:19
فکر کنم این تو رده بندیه کلی هست یعنی all time!
کلی هم بخواهید نگاه کنید استقلال توی 10 سال اخیر بخصوص لیگ برتر از پیروزی بهتر بود
بارسلونا در آستانه ثبت رکورد جدیدی است و زننده گل بعدی بارسا نام خود را در تاریخ باشگاه کاتالان ثبت خواهد کرد. درحال حاضر تیم بارسلونا 5099 گل در رقابتهای لالیگا به ثمر رسانده و گل بعدی بارسا، پنج هزار و صدمین گل تاریخ این تیم خواهد بود.
سایت گل - گل بعدی را مسی خواهد زد؟ این گل به نام ایبرا ثبت خواهد شد و یا پدرو زننده این گل خواهد بود؟ و یا این گل، گل به خودی خواهد بود؟ به نظر شما چه کسی زننده پنج هزار و صدمین گل بارسلونا در بیش از 81 سال سابقه حضور این تیم در رقابتهای دسته اول لالیگا خواهد بود؟
روبینوس پرس شنبه هفته گذشته اجازه نداد که این افتخار به نام ایبرا ثبت شود و گل این ستاره سوئدی در جریان دیدار مقابل مالاگا را نادرست اعلام کرد و اکنون پس از گذشت هفت روز از دیدار بارسا و مالاگا باید منتظر باشیم تا گل پنج هزار و صدم در دیدار مقابل آلمریا از راه برسد.
چهارهزار و نهصدمین گل بارسلونا را چابی در دیدار مقابل اوساسونا به ثمر رساند و حدود سیصد و شصت و چهار روز بعد از آن بود که پنج هزارمین گل تاریخ باشگاه کاتالان را مسی وارد دروازه راسینگ سانتاندر نمود. اگر 5100مین گل بارسلونا در دیدار مقابل آلمریا به ثمر برسد، این گل 398 روز بعد از گل مسی به راسینگ از راه خواهد رسید.
جدول گلهای اخیر تیم کاتالان:
گل 4500: پاتریک کلایورت (بارسا - اسپانیول : می سال 2002)
گل 4600: رونالدینیو (اوساسونا - بارسلونا : فوریه 2004)
گل 4700: ژولی (بارسا - ویارئال : می 2005)
گل 4800: چابی (بارسا - رکرئاتیوو : اکتبر 2006)
گل 4900: چابی (بارسا - اوساسونا : فوریه 2008)
گل 5000: مسی (راسینگ - بارسا : فوریه 2009)
کاندیدهای به ثمر رساندن این گل:
لیونل مسی - برترین گلزن رقابتهای این فصل لالیگا که 24 گل از 99 گل اخیر بارسا در رقابتهای لالیگا را به نام خودش ثبت کرده است.
ایبرا - پس از مسی، نام زلاتان در این لیست دیده می شود که در این فصل 12 گل برای بارسا به ثمر رسانده.
سومین گلزن برتر بارسلونا که صددرصد شانس به ثمر رساندن این گل را ندارد، ساموئل اتوئوست که یازده گل از نود و نه گل اخیر بارسا به نام او ثبت شده است.
تیری آنری - ستاره فرانسوی در رده چهارم قرار دارد و ده گل از 99 گل اخیر بارسا را او به ثمر رسانده است.
سایر گزینه ها کیه تا و پدرو (با به ثمر رساندن 7 گل از 99 گل اخیر بارسا)، دانی آلوس با 6 گل و چابی با 4 گل گزینه های بعدی هستند. بویان، پیکه و اینیستا با 3 گل، پویول با دو گل و یایا توره، سرخیو بوسکتس، مارکس و تیاگو نیز با یک گل جزو سایر کاندیدای به ثمر رساندن گل پنج هزار و صدم بارسا هستند.
البته سه گل از 99 گل اخیر بارسا نیز به عنوان گل به خودی و توسط موریس (رکرئاتیوو) در فصل گذشته و لونا(تنریفه) و اسکوده (سویا) به ثمر رسانده است.
نظر سنجی: به نظر شما چه کسی موفق خواهد شد تا پنج هزار و صدمین گل تاریخ باشگاه کاتالان را در دیدار مقابل آلمریا به ثمر برساند. نظر خود را با ما در میان بگذارید.
2010/3/4
بازی امروز گویی هم چیز بود
محض اطلاع جنابعالی این رده بندی قبل از بازی امروز ایران اعلام شد ...
bleu2u4u
04-03-2010, 03:19
این اقا رسما دیوانه است
من مطمئنم اصلا حتی یدونه از بازیهای امسال میلان رو هم ندیده که در مورد تموم شدن رونالدینیو (اونم با کنایه)صحبت میکنه
بهش توصیه میکنم بره یه صحبته با فردیناند بکنه اونوقت شاید نظرش در مورد رونالدینیو عوض بشه
bleu2u4u
04-03-2010, 03:24
نه کلی نیست
رده بندی های فدراسیون تاریخ و امار بیشتر بر پایه ی بازیهای بین المللیه (حداقل در مورد تیم های اسیایی)
و بخاطر اینکه پارسال پیروزی توی لیگ قهرمانان تونست از گروهش صعود کنه بیشترین امتیاز رو اورده
روی همین حساب میشه گفت سال بعد هم احتمالا پیروزی سقوط و چهار نماینده ی حاضر در جام ملتها صعود میکنن
bleu2u4u
04-03-2010, 03:24
نه کلی نیست
رده بندی های فدراسیون تاریخ و امار بیشتر بر پایه ی بازیهای بین المللیه (حداقل در مورد تیم های اسیایی)
و بخاطر اینکه پارسال پیروزی توی لیگ قهرمانان تونست از گروهش صعود کنه بیشترین امتیاز رو اورده
روی همین حساب میشه گفت سال بعد هم احتمالا پیروزی سقوط و چهار نماینده ی حاضر در جام ملتها صعود میکنن
در مورد دیوونگیش اصلا شک به دلت راه نده
rambo_1386
04-03-2010, 12:15
به قول علمای خودمون اینا دشمن اسلام هستن حالا میگن پیروزی تو ایران اوله که دوباره بره 5 تا بخوره برگرده بعد اونا بشینن واسه خودشون حال کنن که بهترین تیم ایران بردیم:27:
سایت گل - چهارشنبه شب دیدارهای دوستانه متعددی در سرتاسر دنیا برگزار می شود. از یک سو تیمهای حاضر در جام جهانی از این فرصت برای افزایش هر چه بیشتر توانشان برای حضور هر چه مقتدرانه تر در جام جهانی استفاده می کنند و تیمهایی که نتوانستند جواز حضور در جام جهانی را کسب کنند نیز خواهان استفاده هر چه بیشتر از فیفا دی هستند. تاکنون 20 دیدار از این دیدارهای دوستانه به پایان رسیده و در یکی از جالب ترین این دیدارها، تیم ملی کره جنوبی توانسته با نتیجه 0-2 مقابل ساحل عاج به برتری دست بیابد و شکست الجزایر مقابل صربستان نیز یکی دیگر از نتایج جالب است. در دیدارهای برگزار شده، نتایج زیر به دست آمده است:
*موزامبیک 0-بوتسوانا 1
*زیمباوه 2– مالاوی1
*ارمنستان 1– بلاروس3
*مقدونیه 2– مونته نگرو1
*قبرس0- ایسلند0
*ساحل عاج 0– کره جنوبی2
* گرجستان2- استونی1
* یونان0 – سنگال2
* آنگولا1- لتونی1
*نیجریه 5- کنگو 2
* اسلوواکی 0– نروژ1
*بوسنی و هرزگوین 2– غنا1
*مولداوی1- قزاقستان0
*مالت1- فنلاند2
* ترکیه 2– هندوراس0
* الجزایر0- صربستان3
* مجارستان 1– روسیه1
* آفریقای جنوبی 1– نامیبیا1
* رومانی0- رژیم صهیونیستی2
* لوگزامبورگ1- آذربایجان2
2010/3/4
alireza-sabz
04-03-2010, 12:18
اگه کلی بخوایم نگاه کنیم می بینیم که واقعا پرسپولیس اوله تو ایران : 10 تا قهرمانی لیگ بعدش استقلال 6 تا ، خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول . بعدش هم به نتایج سال گذشته هم ربط داره . پرسپولیس حداقل تونست تا مرحله بعد بره بالا . اما مثلا استقلال تو چهر تیم پنجم شد . خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول
در دیگر دیدارهای چهارشنبه شب دو تیم کامرون و ایتالیا به تساوی بدون گل رسیدند و در مهمترین دیدارها، آرژانتین،هلند، انگلیس، و اسپانیا مقابل حریفانشان به پیروزی رسیدند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - در دیدارهای باقی مانده از دیدارهای دوستانه چهارشنبه شب، تیمهای صاحب نام مقابل حریفانشان به برتری دست یافتند.
تیم ملی آرژانتین با تک گل دقیقه 45 گونسالو ایگواین که از روی حرکتی تماشایی به ثمر رسید، موفق شد تا از سد آلمان عبور کند.
دیدار دو تیم هلند و آمریکا با برتری 1-2 نارنجی پوشان به پایان رسید و درک کوئیت (39) و هونتلار (73) برای هلند گلزنی کردند و تک گل آمریکا را بوکا نگرا (88) به ثمر رساند.
بازی ایتالیا و کامرون با تساوی بدون گل تمام شد و مصاف دو تیم اسپانیا و فرانسه نیز با برتری 2-0 تیم قهرمان اروپا همراه بود؛ سرنوشت این دیدار در همان نیمه اول با دو گل ویا (21) و سرخیو راموس (45) رقم خورد.
در دیگر دیدار مهم و حساس نیز تیم ملی انگلیس با نتیجه 1-3 مقابل مصر به برتری رسید. اولین گل این دیدار را محمد زیدان (23) برای تیم آفریقایی به ثمر رساند و پیترکراوچ (57 و 80) و رایت فیلیپس (75) برای سه شیرها گلزنی نمودند.
و در نهایت شاگردان کارلوس کئیروش موفق شدند تا با نتیجه 0-2 مقابل چین به برتری برسند. در این دیدار آلمدیا (36) و لیئدسون (90) برای پرتغال گلزنی کردند.
در سایر دیدارهای برگزار شده، نتایج زیر به دست آمد:
سوئیس1- اروگوئه3
اتریش 2– دانمارک1
لهستان2- بلغارستان0
آلبانی1- ایرلند شمالی0
بلژیک 0 – کرواسی1
آلمان0 – آرژانتین1
هلند 2– آمریکا1
ایتالیا0- کامرون0
اسلوونی4- قطر1
ولز 0– سوئد1
انگلیس3- مصر1
فرانسه0- اسپانیا2
اسکاتلند-1 جمهوری چک0
پرتغال 2- چین 0
در دیگر دیدارهای برگزار شده که ساعاتی پیش به پایان رسید نیز نتایج زیر به دست آمد:
موزامبیک 0-بوتسوانا 1
زیمباوه 2– مالاوی1
ارمنستان 1– بلاروس3
مقدونیه 2– مونته نگرو1
قبرس0- ایسلند0
ساحل عاج 0– کره جنوبی2
گرجستان2- استونی1
یونان0 – سنگال2
آنگولا1- لتونی1
نیجریه 5- کنگو 2
اسلوواکی 0– نروژ1
بوسنی و هرزگوین 2– غنا1
مولداوی1- قزاقستان0
مالت1- فنلاند2
ترکیه 2– هندوراس0
الجزایر0- صربستان3
مجارستان 1– روسیه1
آفریقای جنوبی 1– نامیبیا1
رومانی0- رژیم صهیونیستی2
لوگزامبورگ1- آذربایجان2
2010/3/4
rambo_1386
04-03-2010, 12:21
بعدش هم به نتایج سال گذشته هم ربط داره . پرسپولیس حداقل تونست تا مرحله بعد بره بالا . اما مثلا استقلال تو چهر تیم پنجم شد .
امسال که پیروزی به همون 4 تا هم نرسید تا پنجم بشه:21:
اسپانیا دیشب موفق شد تا در دیداری دوستانه مقابل فرانسه به برتری 0-2 دست بیابد و دل بوسکه از این بابت خوشحال است.
سایت گل - سرمربی تیم ملی اسپانیا در پایان دیدار دیشب پاریس به آنالیز این دیدار پرداخته و در عین حال از عملکرد شاگردانش ابراز رضایت نموده است.خبرنگار روزنامه آ.اس با او گفتگوی کوتاهی را انجام داده که متن آن را باهم می خوانیم:
* در پایان این دیدار به چه نتایج و جمع بندی هایی رسیدید؟
- نیمه اول این دیدار کارمان آسان بود و نمایش خوبی را به اجرا گذاشتیم و توانستیم به خوبی کنترل میانه میدان را در اختیار بگیریم و تنها توقعی که می توانست برآورده شود و این اتفاق نیفتاد این بود که تیم ما می توانست با عمق بیشتری بازی کند.در نمیه دوم هر دو تیم به مراتب بهتر شدند ولی اسپانیا در هیچ دقیقه ای کنترل توپ و میدان را از دست نداد.
* آیا به این نتیجه رسیده اید که بازی کردن با تنها یک مهاجم برای تیمم بهتر است؟
اصلا نمی خواهم وارد چنین بحثی بشوم، چون که فکر نمی کنم که سیستم اول، دوم یا سومی وجود دارد. نظر من این است که تیم ما هم اکنون با 3 مهاجم بازی می کند، چون من اینیستا و سیلوا را هم جزو مهاجمان تیم به حساب می آورم.
هر چند که در بسیاری از مواقع آنها بازیکنانی هستند که در خط میانی به کار گرفته می شوند تا موقعیتهای خطرناکی را خلق کنند تا بازیکنان خط حمله که در این دیدار ویا بود از آن بهره ببرد.
*فرانسه به نظر شما خیلی ضعیف بود؟
فرانسه تیمی است که پتانسیل خوبی دارد. اتفاقی که باعث شد که ما در رقابتهای یورو به قهرمانی برسیم، این است که ماهها قبل از آغاز این رقابتها انتقادات زیادی از ما شد و تیم ما تصمیم گرفت تا از این لحظات سخت رهایی یابد.به لطف همین انتقادات بود که پیشرفت کردیم و توانستیم در وین به قهرمانی برسیم.
2010/3/4
بی باک بی بال
04-03-2010, 12:25
فرانسه0- اسپانیا2
خیلی قشنگ بود
pcforlife
04-03-2010, 12:37
به نظر من این رده بندی یه جور چیز الکی خوش کنی هستش...معلوم نیست چه معیاری رو برای این رده بندی ها در نظر می گیرن...البته این نظر شخصی منه... قصدم جسارت به طرفدارای بارسا یا پرسپولیس نیست....:11:
قربون همتون
یاعلی
1- به نظر من این رده بندی یه جور چیز الکی خوش کنی هستش...
2- معلوم نیست چه معیاری رو برای این رده بندی ها در نظر می گیرن...
3- البته این نظر شخصی منه... قصدم جسارت به طرفدارای بارسا یا پرسپولیس نیست....:11:
قربون همتون
یاعلی
1- تازه امسال منتقد رنکینگ باشگاه ها شدید؟ تیم هایی مثل منچستر, میلان و رئال هم قبلا با همین سیستم بهترین های جهان بودن.
2- معلوم نیست؟! معیار و امتیازا کاملا مشخصه. نمونه, بخش Criteria:
رده بندی تیم های ملی رو هم بی ارزش دونستید یا اینکه تیم مورد علاقتون جایگاه خوبی داشت؟
3- کفاشیان پس از افت ایران در رنکینگ: رده بندی فیفا مهم نیست! اين رنکینگ قدرت واقعي فوتبال ما رو نشون نمیده!
B L A S T E R
04-03-2010, 13:36
مسی دیشب تو بازی تیمش گند زد!
ماشالله رئالی ها ترکوندند...هیگواین یه گل خیییلی قشنگ زد...
راموسم برای اسپانیا گل زد!
ستاره 33 ساله ژرمنها از عملکرد تیمش در دیدار مقابل آرژانتین که با ضعف و کم تحرکی خط حمله آلمان همراه بود، رضایت ندارد.
سایت گل - تیم ملی آلمان دیشب در دیداری دوستانه و در ورزشگاه آلیانس آرنا با نتیجه 1-0 مغلوب تیم ملی آرژانتین شد و در این میان میشائیل بالاک، کاپیتان ژرمن ها زبان به انتقاد از تاکتیکهای مربی تیمش گشود و اعلام کرد که بازی برای کسانی که آن را تماشا کرده اند، بسیار خسته کننده بود.
شاگردان لو در جریان بازی نتوانستند گل خورده در دقیقه 45 را جبران کنند و تا حدودی نسبت به حریف ضعیف تر می نمودند. بالاک هم در صحبتهایش اعلام کرده که تیمش برای آنکه شانس پیروزی اش را بالاتر برد، فعالیتی انجام نداده است.
گونسالو ایگواین در دقیقه 45 تک گل این مسابقه را به ثمر رساند.
بالاک در پایان این دیدار و در صحبتهایی گفت:« ما نمی خواستیم بازی را باز کنیم و همین ما را فلج کرد. ما خیلی کم ریسک کردیم. در نتیجه بازی خسته کننده ای برای تماشاگرانی که برای تماشای بازی به ورزشگاه آمده بودند،بود.ولی ما وظایفمان را به خوبی انجام دادیم.»
2010/3/4
malaki_mall
04-03-2010, 13:58
3- کفاشیان پس از افت ایران در رنکینگ: رده بندی فیفا مهم نیست! اين رنکینگ قدرت واقعي فوتبال ما رو نشون نمیده!
اینها ملاک نیست، میزان... ، بگم؟ بگم؟
pcforlife
04-03-2010, 14:50
1- تازه امسال منتقد رنکینگ باشگاه ها شدید؟ تیم هایی مثل منچستر, میلان و رئال هم قبلا با همین سیستم بهترین های جهان بودن.
2- معلوم نیست؟! معیار و امتیازا کاملا مشخصه. نمونه, بخش Criteria:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FInternational_Federation_of_Football_Histo ry_%26_Statistics)
رده بندی تیم های ملی رو هم بی ارزش دونستید یا اینکه تیم مورد علاقتون جایگاه خوبی داشت؟
دوست عزیز...
من منافاتی با این رده بندی ندارم که...:41: من فقط نظرم رو گفتم... نمیدونم چرا شما موضوع رو شخصیش می کنید...:13:
1- بابت این میگم الکی خوش کن که از اینگونه جدول ها هیچ چیز رو نمیشه با قطعیت بهش استناد کرد... یعنی مثل جدول لیگ ها نیست که بگم تا الان تو لیگ برتر چلسی به خاطر قدرتش از منچستر بالاتره...:20:
2- از لینکی که گذاشتی ممنونم... بخش معیار ها رو خوندم... حرفت رو قبول دارم... اما به نظر من معیار های قرار داده شده کافی نیستند... اگه خواستی، پ.خ بده باهم راجع بهشون بحث کنیم...:5:
3- والا تاپیکی که شما گذاشتید واسه رنکینگ تیم های باشگاهی بود نه تیم های ملی... فکر نکنم کسی ندونه که من منچستری هستم... تیم ملی مون رو هم که هر کی ایرانیه دوست داره... من کاری به حرف کفاشیان ندارم و طرفدارش نیستم.... ولی حالا که حرف تیم ملی اومد وسط یه سوال دارم... اون موقع که تیم ملی 98 رده 50 60 رنکنیگ جهان بود، تو جام جهانی که یه تورنمنت جهانی هستش، بهتر نتیجه گرفت یا تیم ملی 2006 با رنکینگ 20،15؟:20:
یه نکته هم بگم... شخصا تا حالا جایی نخوندم که تیم های بزرگ دنیا... یا چرا راه دور بریم... تیم های بزرگ فوتبال آسیا که جام جهانی باید تشرف ببرن، اینقدر به این رده بندی ها که ما اهمیت میدیم، ارزش بزارن... اونا می دونن که پیشرفت تو این جدول هایه صرفا تعیین رتبه، مستلزم گرفتن جام های مختلف تو سطح ملی و بین المللی هستش... نه با 4 تا برد پشت سر هم... اگه رتبه 15 16 تیم ملی تو 2006 خیلی واسه ما شیرین بود، دلیلش این بود که با اقتدار رفتیم جام جهانی... یا واسه بارسا این رتبه اول دنیا، 6 تا جام مختلف رو یادآور میشه...
ببخشید از همه که پرحرفی کردم...
قربون همتون:11:
یاعلی
xeNociDe
04-03-2010, 14:57
هاااااااااااااااااااااااا ااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::1 3::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13: :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::1 3::13::13::13::13::13::13::13:
ستاره فرانسوی معتقد است که تیمش می بایست کارهای زیادی انجام دهد.
سایت گل - چهارشنبه شب، تیم ملی فرانسه در پاریس درسهای زیادی از اسپانیا آموخت.آنها شاهد پیروزی 0-2 شاگردان دل بوسکه بودند و تیری آنری در صحبتهایی دراین رابطه اعلام کرده که گویی اسپانیایی ها ازکره دیگری آمده بودند.
آنری در گفتگو با روزنامه مارکا در این رابطه گفت:« در تیم بارسلونا، عادت ندارم دنبال توپ بدوم. اسپانیا همراه با تیم ملی برزیل، مدعیان اصلی قهرمانی در رقابتهای جام جهانی هستند. آنها مرا به یاد تیم ملی فرانسه در سالهای گذشته می اندازند. ما دیشب مقابل تیمی به میدان رفتیم که توانایی قهرمانی در رقابتهای جام جهانی را دارد و تیمی که مقابل اسپانیا قرار گرفت تیمی بود که نیاز به تلاش و فعالیت زیادی دارد تا به روزهای اوجش بازگردد.»
داوید ویا و سرخیو راموس توانستند گلهای اسپانیا را به ثمر برسانندتا ماتادورها در این دیدار دوستانه با نتیجه 0-2 به برتری برسد.
2010/3/4
سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که تیمش در جریان دیدار دوستانه مقابل آلمان ارزشها وتوانایی های واقعی اش را به نمایش گذاشته است.
سایت گل - دیه گو آرماندو مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که آلبی سلسته توانایی هایش را با شکست دادن تیم ملی آلمان در ورزشگاه آلیانس آرنای شهر مونیخ نشان داده است.
گونسالو ایگواین، مهاجم جوان آرژانتینی در دقیقه 45 تک گل این بازی را به ثمر رساند و مارادونا در پایان این دیدار در مورد پیروزی تیمش گفت:« ما می بایست توانایی هایمان را به خودمان ثابت می کردیم و این کار را چهارشنبه شب انجام دادیم. آنچه که شاهد آن بودیم، همان چیزی بود که در تمرینات تیم نیز دیده ام وبه خوب می دانستم که اگر چند روز در کنار هم حاضر باشیم، می توانیم توانایی هایمان را در زمین مسابقه به اجرا بگذاریم.»
مارادونا ادامه داد:« بازی چهارشنبه شب ورزشگاه آلیانس آرنا، مثل دیدار مرحله یک چهارم پایانی جام جهانی بود، چرا که هر دو تیم توانایی هایشان را نشان دادند. آرژانتین با اتکا به بازیکنانی که دارد ارزش واقعی اش را به نمایش گذاشت. من بازیکنان بزرگی را در اختیار دارم که می توانند شادی را برای مردممان به ارمغان بیاورند.»
سرمربی تیم ملی آرژانتین در پایان صحبتهایش در مورد مسی گفت:« تنها می تواند خدا را شکر کنم که مسی بازیکنی آرژانتینی است.»
2010/3/4
دوست عزیز...
من منافاتی با این رده بندی ندارم که...:41: من فقط نظرم رو گفتم... نمیدونم چرا شما موضوع رو شخصیش می کنید...:13:
1- بابت این میگم الکی خوش کن که از اینگونه جدول ها هیچ چیز رو نمیشه با قطعیت بهش استناد کرد... یعنی مثل جدول لیگ ها نیست که بگم تا الان تو لیگ برتر چلسی به خاطر قدرتش از منچستر بالاتره...:20:
2- از لینکی که گذاشتی ممنونم... بخش معیار ها رو خوندم... حرفت رو قبول دارم... اما به نظر من معیار های قرار داده شده کافی نیستند... اگه خواستی، پ.خ بده باهم راجع بهشون بحث کنیم...:5:
3- والا تاپیکی که شما گذاشتید واسه رنکینگ تیم های باشگاهی بود نه تیم های ملی... فکر نکنم کسی ندونه که من منچستری هستم... تیم ملی مون رو هم که هر کی ایرانیه دوست داره... من کاری به حرف کفاشیان ندارم و طرفدارش نیستم.... ولی حالا که حرف تیم ملی اومد وسط یه سوال دارم... اون موقع که تیم ملی 98 رده 50 60 رنکنیگ جهان بود، تو جام جهانی که یه تورنمنت جهانی هستش، بهتر نتیجه گرفت یا تیم ملی 2006 با رنکینگ 20،15؟:20:
4- یه نکته هم بگم... شخصا تا حالا جایی نخوندم که تیم های بزرگ دنیا... یا چرا راه دور بریم... تیم های بزرگ فوتبال آسیا که جام جهانی باید تشرف ببرن، اینقدر به این رده بندی ها که ما اهمیت میدیم، ارزش بزارن... اونا می دونن که پیشرفت تو این جدول هایه صرفا تعیین رتبه، مستلزم گرفتن جام های مختلف تو سطح ملی و بین المللی هستش... نه با 4 تا برد پشت سر هم... اگه رتبه 15 16 تیم ملی تو 2006 خیلی واسه ما شیرین بود، دلیلش این بود که با اقتدار رفتیم جام جهانی... یا واسه بارسا این رتبه اول دنیا، 6 تا جام مختلف رو یادآور میشه...
ببخشید از همه که پرحرفی کردم...
یاعلی
1- رنکینگ خودش نتیجه است. قرار نیست از روش استنباط کنید که. اما جایگاه خوب داشتن درش یجورایی افتخاره. البته تیمی که جایگاه خوبی پیدا میکنه قبلا در بازی هاش اینو نشون داده که به اونجا رسیده. اما چون یک فرد نمیتونه همه بازی های فوتبال رو ببینه و نتایج رو در نظر بگیره و تعصب و علاقه هم هست (که ممکنه باعث بشه علارغم موفقیت بی نظیر تیمی عادلانه درباره اش نظر ندید), رنکینگ میتونه کمک کنه.
2- قرار نیست انتخاب اتمی باشه. هر کدوم از انتخاب های فوتبالی چه بازیکن و چه تیم روششون منتقد داره.
اما نه اینکه فرد تا حالا موافق بوده, هیچ بحثی نداشته و اخبار برترین تیم ها و بازیکنان جهان رو پیگیری میکرده, امسال بنویسه از نظر من بی ارزشه و تازه یادش افتاده معیارها رو زیر سوال ببره. (همچین فردی احتمالا خودشم میدونه که این احساس واقعیش نسبت به رنکینگ نیست و بخاطر تنفر می نویسه. آرزوی این رو هم داشته باشه که تیم مورد علاقه اش دوباره جایگاه خوبی کسب کنه).
رنکینگ باشگاه ها و برترین تیم جهان دو دهه است ارائه میشه. شما به عنوان یک هوادار منچستر سال قبل که اعلام شد Manchester United اوله اظهار خوشجالی کردید یا نوشتید من منتقد روش هستم و به فلان دلایل رنکینگ بی ارزشه؟
3- بحث ملی اونم ایران نیست. خواستم با مثال نکته مورد 2 رو بهتون بگم. اتفاقا رنکینگ تیم های ملی مخصوصا بخاطر دوره بسیار کوتاهش بیشتر کاربران رو متعجب میکنه. رتبه 15 ایران در دو ماه از سال 2005 هم نمونه بارزشه. اما رده بندی باشگاه ها مخصوصا All Time مناسبه. چون حاصل نتایج دقیق کلی بازی هست.
4- طبیعیه, چون نتایج, رنکینگ رو مشخص می کنند. اما وقتی یک هوادار بخاطر تعصب و علاقه حاضر نباشه با وجود بازی ها به حقیقت اعتراف کنه, یادآوری رنکینگ رسمی حرف نهاییه.
the bank job
04-03-2010, 17:31
یعنی پرسپولیس بهتر از سپاهان شده جمع کنید بابا !!!
bleu2u4u
04-03-2010, 18:45
اگه کلی بخوایم نگاه کنیم می بینیم که واقعا پرسپولیس اوله تو ایران : 10 تا قهرمانی لیگ بعدش استقلال 6 تا ، خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول . بعدش هم به نتایج سال گذشته هم ربط داره . پرسپولیس حداقل تونست تا مرحله بعد بره بالا . اما مثلا استقلال تو چهر تیم پنجم شد . خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول
داداش میشه بگی این امار رو از کجا اوردی
یه مدرک بده تا ما دهنمون رو ببندیم به شما تعظیم کنیم وگرنه ... شو
davy jones
04-03-2010, 19:49
یعنی تیمهایی مث رئال و آث میلان تو 30 تیم برتر دنیا در اون بازه زمانی نیستن؟ حالا درسته که میلان تو جام یوفا حذف شد ولی تو لیگ ایتالیا که دوم شد. یا تو این لیست مثلا گالاتاسارای از بشیکتاش بهتره درحالیکه بشیکتاش پارسال 3 تا جام تو ترکیه برده و به لیگ قهرمانان صعود کرده بود. یا مثلا تیم پورتو یا فولهام؟ این تیمها چه عنوان مهم اروپایی داشتن که تو این لیست قرار دارن؟
pcforlife
04-03-2010, 20:15
رنکینگ خودش نتیجه است. قرار نیست از روش استنباط کنید
پس اگه نتیجه است و قرار نیست ازش استنباط بشه، به نظر من بهتره، از مسائلی استنباط کنیم که این رنکینگ رو شکل میدن و اونو در ظاهر ارزشمند میکنن...
قرار نیست انتخاب اتمی باشه. هر کدوم از انتخاب های فوتبالی چه بازیکن و چه تیم روششون منتقد داره.
انتخاب قهرمان یه لیگ فوتبال یا یه تورنمنت بین المللی هم انتخاب اتمی نیست... ولی باید یک فصل صبر کنی که بفهمی که کدوم تیم ویژگی های لازم رو برای بهترین شدن در کشورش داره... اونم با انجام کلی مسابقه...
رنکینگ باشگاه ها و برترین تیم جهان دو دهه است ارائه میشه. شما به عنوان یک هوادار منچستر سال قبل که اعلام شد Manchester United اوله اظهار خوشجالی کردید یا نوشتید من منتقد روش هستم و به فلان دلایل رنکینگ بی ارزشه؟
صادقانه بگم...من بیشتر از 3 تا قهرمانی منچستر تو سال 2008 خوشحال شدم نه از این رده بندی اون سال... به نظر من رده بندی ثروتمند ترین تیم ها یا پردآمد ترین تیم ها ارزشمند تر از این رده بندی هستش...
اما نه اینکه فرد تا حالا موافق بوده, هیچ بحثی نداشته و اخبار برترین تیم ها و بازیکنان جهان رو پیگیری میکرده, امسال بنویسه از نظر من بی ارزشه و تازه یادش افتاده معیارها رو زیر سوال ببره. (همچین فردی احتمالا خودشم میدونه که این احساس واقعیش نسبت به رنکینگ نیست و بخاطر تنفر می نویسه. آرزوی این رو هم داشته باشه که تیم مورد علاقه اش دوباره جایگاه خوبی کسب کنه).
تعصب و علاقه هم هست (که ممکنه باعث بشه علارغم موفقیت بی نظیر تیمی عادلانه درباره اش نظر ندید),
4- طبیعیه, چون نتایج, رنکینگ رو مشخص می کنند. اما وقتی یک هوادار بخاطر تعصب و علاقه حاضر نباشه با وجود بازی ها به حقیقت اعتراف کنه, یادآوری رنکینگ رسمی حرف نهاییه.
نمیدونم... احساس می کنم مخاطب نقل قول های بالا منم... اگر واقعا این حرف های شما به من باشه... واقعا...نمی دونم چرا شما فکر می کنید که کسی مثل من به خاطر تعصب به یه تیم از این رده بندی انتقاد می کنم... تا زمانی که شما این تفکر رو راجع به دیگران دارید، بحث کردن بی فایدس!
یاعلی:11:
Sadeq_ME
04-03-2010, 23:07
کاش تری از تیم ملی کنار بکشه تا کاپلو حساب کار دستش بیاد ... کاملا موافقم
باید یه مدت تری کنار بکشه تا قدرشو بدونن
هم تیمی وین بریج در صحبتهایی اعلام کرده که تری در صورتی که بازیکنی آرژانتینی بود،به خاطر کاری که انجام داده شاید کشته می شد.
سایت گل - به نظر می رسد که جنجال آفرینی های تری در انگلیس همچنان ادامه دارد. پس از اتفاقی که در جریان دیدار هفته گذشته چلسی مقابل منچسترسیتی و دیدار تری و بریج رخ داد و بریج حاضر نشد با تری دست بدهد و به گفته خیلی ها کاپیتان چلسی را تحقیر کرد، هواداران تیم ملی انگلیس نیز شب گذشته و در ورزشگاه ومبلی تری را هو کردند و اکنون کارلوس تبس آخرین کسی است که در این رابطه و برعلیه تری صحبت کرده است.
مهاجم باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرد:« اگر کسی در آرژانتین چنین کاری را انجام دهد، گویی که مرده است. بسیار سخت است که بخواهی در مورد کاری که تری با دوستش، بریج انجام داد اظهار نظر کنی. واقعا دردناک است که با همسر بازیکن دیگری رابطه نامشروع داشته باشی. تری اصلا اصول وجدانی را قبول ندارد و با این کاری که انجام داده نشان داده است که تعهدی به وجدان و اخلاق ندارد.»
تبس ادامه داد:« اگر در منطقه محل سکونت من، چنین رفتاری داشته باشی، دست و پایت را از دست می دهی و یا حتی بدتر، گاهی زنده نمی مانی.»
البته تبس در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که برخورد او با تری در جریان این دیدار، اصلا ربطی به این ماجرا نداشته و گفت:« اصلا خودم را در این ماجرا دخالت نمی دهم. مشکلی در جریان این دیدار میان ما به وجود آمد، او پیراهن مرا کشید و از این بابت به شدت عصبانی شدم.»
2010/3/4
alireza-sabz
05-03-2010, 01:29
داداش میشه بگی این امار رو از کجا اوردی
یه مدرک بده تا ما دهنمون رو ببندیم به شما تعظیم کنیم وگرنه ... شو
اولا که خودت رو به ما نچسبون ما خودمون یه قندون داداشیم
ثانیا برو بشمار (البته اگه بیشتر از 6 تا بلدی بشماری )می بینی پرسپولیس تو لیگ برتر و لیگی که قبلا اسمش آزادگان بود 10 بار قهرمان شده
alireza-sabz
05-03-2010, 01:37
در اولین دوره جام تخت جمشید
در سال های ۱۳۷۴ و ۱۳۷۵ پرسپوليس دو بار پياپی به قهرمانی رسيد
پرسپوليس در سال ۱۳۷۷ با اختلاف ۱۲ امتيازی نسبت به استقلال سومين قهرمانی خود را بدست آورد و سال بعد (۱۳۷۸) بار ديگر بطور پياپی و با اختلاف ۷ امتيازی نسبت به رقيب ديرينش، به چهارمين قهرمانی خود دست يافت.
در سال ۱۳۸0 و 1386 در لیگ برتر دو قهرمانی دیگر
در ضمن تو دهه شصت هم یکبار پرسپولیس قهرمان تنها لیگ آن زمان یعنی جام تهران شد
همه ی اینها به علاوه قهرمانی های جام حذفی پریپولیس رو پر افتخارترین تیم ایران کرده
bleu2u4u
05-03-2010, 03:00
پرسپوليس در سال ۱۳۷۷ با اختلاف ۱۲ امتيازی نسبت به استقلال سومين قهرمانی خود را بدست آورد و سال بعد (۱۳۷۸) بار ديگر بطور پياپی و با اختلاف ۷ امتيازی نسبت به رقيب ديرينش، به چهارمين قهرمانی خود دست يافت.
همه ی اینها به علاوه قهرمانی های جام حذفی پریپولیس رو پر افتخارترین تیم ایران کرده
اگه قرار به افسانه سرایی باشه که ما خودمون یه پا فردوسیم
من گفتم مدرک مثل این دو تا لینک
که اولی میگه پرسپولیس 8 قهرمانی و اس اس 6 قهرمانی در طول ادوار لیگهای کشور بدست اوردن
و دومی هم تعداد قهرمانی های دو تیم در جام حذفی رو نشون میده که پرسپولیس 3 و اس اس 5 قهرمانی بدست اوردن
اگر بلتی !!! دو تا رو با هم جمع بزن و ...
bleu2u4u
05-03-2010, 03:00
اگه قرار به افسانه سرایی باشه که ما خودمون یه پا فردوسیم
من گفتم مدرک مثل این سه تا لینک
که اولی میگه پرسپولیس 8 قهرمانی و اس اس 6 قهرمانی در طول ادوار لیگهای کشور بدست اوردن
و دومی هم تعداد قهرمانی های دو تیم در جام حذفی رو نشون میده که پرسپولیس 3 و اس اس 5 قهرمانی بدست اوردن
سومی هم تعداد قهرمانی ها و نایب قهرمانی های استقلال در لیگ قهرمانان رو نشون میده -2 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی- (تو این یکی دنبال پرسپولیس نگرد که پیدا نمیکنی)
اگر بلتی !!! سه تا رو با هم جمع بزن و ...
پس اگه نتیجه است و قرار نیست ازش استنباط بشه، به نظر من بهتره، از مسائلی استنباط کنیم که این رنکینگ رو شکل میدن و اونو در ظاهر ارزشمند میکنن...
خوب این مسائل یعنی بازی ها و نتایج مشخصه. شما می تونی الان با یک هوادار چلسی وارد بحث بشی و با نتایج و بازی ها به نتیجه برسید که بارسلونا بهتره؟ اصلا نیازی هست شما نتایج رو بهش بگید؟ فکر نمی کنید اگر قرار بود از شما قبول کنه خوب خودش از نتایج برداشت می کرد؟
انتخاب قهرمان یه لیگ فوتبال یا یه تورنمنت بین المللی هم انتخاب اتمی نیست... ولی باید یک فصل صبر کنی که بفهمی که کدوم تیم ویژگی های لازم رو برای بهترین شدن در کشورش داره... اونم با انجام کلی مسابقه...
عجیبه. مگه رده بندی از روی چی محاسبه میشه؟ نتایج همون مسابقاتی که منجر به اون قهرمانی شده دیگه. تازه قهرمان یک رقابت ممکنه با یک عامل خیلی جزئی عوض بشه. اما در رده بندی کلیه بازی ها ثبت میشه و عامل دیگه ای نداریم. در هر بازی هم اتفاقی افتاده باشه در امتیاز کل که حاصل یک سال یا 20 سال (بسته به نوع رنکینگ) بازی هست تاثیری نداره.
صادقانه بگم...من بیشتر از 3 تا قهرمانی منچستر تو سال 2008 خوشحال شدم نه از این رده بندی اون سال... به نظر من رده بندی ثروتمند ترین تیم ها یا پردآمد ترین تیم ها ارزشمند تر از این رده بندی هستش...
پاسخ سوال منو که ندادید! این که از قهرمانی منچستر خوشحال شدید سر جاش. وقتی رده بندی که منچستر درصدر بود هر چند ماه اعلام میشد گفتید یا نوشتید که این عنوان الکی و بی ارزشه؟ معیاراش رو نقد کردید؟ همون نظری که الان در مورد رده بندی می دیدید. اگر ننوشتید, اینجور برداشت میشه که به وقتش وقتی عنوان ثروتمندترین هم از منچستر گرفته شد و مخصوصا به تیمی رسید که مخالفش هستید اون موقع شما عنوان ثروتمندترین رو الکی می دونید.
نمیدونم... احساس می کنم مخاطب نقل قول های بالا منم... اگر واقعا این حرف های شما به من باشه... واقعا...نمی دونم چرا شما فکر می کنید که کسی مثل من به خاطر تعصب به یه تیم از این رده بندی انتقاد می کنم... تا زمانی که شما این تفکر رو راجع به دیگران دارید، بحث کردن بی فایدس!
یاعلی
اکثر دوستان منچستری مجازی و حقیقی من اینطوری عمل کردن. مدت ها منچستر در صدر رنکینگ بود و اخبارش اعلام میشد. همین که بارسلونا برترین شد از خود من سوال کردن "راستی معیار رنکینگ چیه" بعد که توضیح دادم تازه نقدها شروع شد. نمی دونم شاید تازه با جزئیات فوتبال آشنا شدن و براشون معیارها مهم شده. به نظر شما دلیلش چیه؟
Sadeq_ME
05-03-2010, 13:19
سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس از عملکرد تیمش در ویمبلی رضایت دارد
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی زبان به تمجید از عملکرد جان تری در دیدار چهارشنبه شب این تیم در ورزشگاه ویمبلی و مقابل مصر گشود. در ابتدای این دیدار بود که هواداران حاضر در ورزشگاه تری را هو کردند ولی پس از آن این بازیکن توانست با ارائه بازی قابل قبولی توجه همگان را به خود جلب کند. کاپلو در صحبتهایی گفت: تری بازی فوق العاده ای را به اجرا گذاشت. او همیشه در همین سطح بازی می کند. به رغم جنجالهای اخیری که در زندگی شخصی تری بوجود آمده او همچنان یکی از کلیدی ترین مهره های تیم ملی انگلیس محسوب می شود و در دیدار مقابل مصر نیز توانایی های واقعی اش را به نمایش گذاشت. کاپلو در ادامه صحبتهایش گفت: زمانیکه او را به عنوان کاپیتان تیمم انتخاب کردم از ارزشهای واقعی تری مطلع بودم چرا که او در زمین مسابقه بازیکن واقعا مهمی است. این سرمربی ایتالیایی در پایان گفت: تمام بازیکنان تیم در جریان این دیدار بسیار خوب بودند و بازی خوبی را به اجرا گذاشتند. شان رایت فیلیپس واقعا مهم بود چرا که همکاری او با سایر بازیکنان بسیار ارزشمند بود
pcforlife
05-03-2010, 19:23
خوب این مسائل یعنی بازی ها و نتایج مشخصه. شما می تونی الان با یک هوادار چلسی وارد بحث بشی و با نتایج و بازی ها به نتیجه برسید که بارسلونا بهتره؟ اصلا نیازی هست شما نتایج رو بهش بگید؟ فکر نمی کنید اگر قرار بود از شما قبول کنه خوب خودش از نتایج برداشت می کرد؟
مگه من میگم نا مشخصه... ما واسه اینکه هر استدلال آماری انجام بدیم، باید یک سری داده واقعی آماری داشته باشیم... وقتی تو جدول لیگ برتر در زمان فعلی چلسی تونسته بیشترین امتیاز (داده آماری) رو بگیره، من که طرفدار منچسترم نمی تونم بگم منچستر از چلسی برتره... چون اگه برتر بود الان اول لیگ بود یا هنوز از جام حذفی حذف نشده بود... این رده بندی هایی که اعلام میشه هم یه زیر مجموعهی مشترک از تمام نتایج لیگ ها و جام ها و به خصوص لیگ قهرمانان و در در درجه دوم یورو لیگ هستش... وقتی این آمار خودش یه زیر مجموعه هستش (که حالا ما از اشتباهات موجود توش صرف نظر می کنیم) و اول یا آخر بودن در اون ها هیچ ارزشی از نظر فنی نداره، پس به نظر من کلا این رده بندی بی ارزش هست... خود مربی های دنیا هم اصلا این رده بندی واسشون مهم نیست... اگه مهم بود میومدن و به جایگاه نادرستشون (حالا به زعم خودشون) اعتراض می کردن...
عجیبه. مگه رده بندی از روی چی محاسبه میشه؟ نتایج همون مسابقاتی که منجر به اون قهرمانی شده دیگه. تازه قهرمان یک رقابت ممکنه با یک عامل خیلی جزئی عوض بشه. اما در رده بندی کلیه بازی ها ثبت میشه و عامل دیگه ای نداریم. در هر بازی هم اتفاقی افتاده باشه در امتیاز کل که حاصل یک سال یا 20 سال (بسته به نوع رنکینگ) بازی هست تاثیری نداره.
من می تونم بهت بگم که این رده بندی ها همیشه به نتایج و برد و باخت ها و حتی جام ها(که تیم ها به واسطه نتایجشون میگیرن) که مشخص کننده قدرت یه تیم هستش توجه نمی کنه... برای مثال اگر ما معیار تیم های قدرتمند دنیا رو فینال جام جهانی باشگاه ها قرار بدیم، چرا استودیانتس باید ششم باشه...؟ به فرض میگیریم همین تیم قهرمان جام باشگاه های جهان می شد، آیا فکر می کنید به جای بارسا یا چلسی یا منچستر (یا هر تیمی که اول بود میومد) رو می گرفت؟ پاسخ من که منفیه... یا اگه اون تیم اکوادوری سال قبلش با منچستر به فینال همین جام رسید... اگه قهرمان اروپا میشد، آیا تو این رده بندی از چهارم پنجم بالاتر میومد؟ به نظر من تیم های غیر اروپایی باید مادام العمر تلاش کنن و جام بگیرن و بازی دوستانه با تیم های مطرح اروپایی بچینن و اون بازی ها رو ببرن تا به اندازه یه جام پریمیر لیگ یا لالیگا ارزش داده بشه، (حالا از چمپیون لیگ صرف نظر می کنم!) این رده بندی بیشتر شکل انحصار طلبی... من خودم از جمله کسایی هستم که اعتقاد دارم که در زمان فعلی بارسلونا و رئال مادرید واقعا تیم های قدرتمندی تو جهان هستند... ولی یه سوال دارم، اگه فرضا بارسا تو اسپانیا 5 بازی رو ببازه، آیا از صدر این جدول میاد پایین؟ شما رو نمی دونم ولی من جواب منفی میدم، چون فصل قبل بارسا 6 تا جام برده!
خلاصه بگم... مثال های زیادی هست که حاکی از اینه که این رده بندی، شاید به ظاهر رده بندی سالمی هستش، ولی به نظر من مشکلات و ایراد های اون داره، ظاهره به ظاهر سالمش رو هم خراب می کنه...
پاسخ سوال منو که ندادید! این که از قهرمانی منچستر خوشحال شدید سر جاش. وقتی رده بندی که منچستر درصدر بود هر چند ماه اعلام میشد گفتید یا نوشتید که این عنوان الکی و بی ارزشه؟ معیاراش رو نقد کردید؟ همون نظری که الان در مورد رده بندی می دیدید. اگر ننوشتید, اینجور برداشت میشه که به وقتش وقتی عنوان ثروتمندترین هم از منچستر گرفته شد و مخصوصا به تیمی رسید که مخالفش هستید اون موقع شما عنوان ثروتمندترین رو الکی می دونید.
این یه چیز طبیعی ای هست که اگه یه تیمی تو یه رده بندی ای صدرنشین باشه، هوادارای اون تیم برای تکمیل افتخاراتشون و یا نتایج خوبشون، از اون رده بندی طرفداری می کنن... فردا اگه خبر ورزشی بنویسه: طبق رده بندی ما سپاهان قدرتمندترین تیم آسیا هستش، طرفدارای سپاهان، حداقل به اون رده بندی اعتراض نمی کنن... کما اینکه طرفدارای بارسا هم نیومدن تو این تاپیک و این جدول رو نقد کنن... خود من از سال 2006 به این ور، با توجه به اینکه فیفا بعد از جام جهانی به این نتیجه رسیده بود (نتیجه گیریش از ضعیف بودن تیم های بالا نشین جذول در جام جهانی همون سال بود!) که کلا معیار های رده بندی تیم های ملیش مشکل دارن، از اون موقع به بعد، شخصا با تامل بیشتر به رده بندی ها (هم ملی و هم باشگاهی) نگاه کردم، و هر چی میگذره به این نتیجه می رسم که این رده بندی یه چیز بیهودست...
اکثر دوستان منچستری مجازی و حقیقی من اینطوری عمل کردن. مدت ها منچستر در صدر رنکینگ بود و اخبارش اعلام میشد. همین که بارسلونا برترین شد از خود من سوال کردن "راستی معیار رنکینگ چیه" بعد که توضیح دادم تازه نقدها شروع شد. نمی دونم شاید تازه با جزئیات فوتبال آشنا شدن و براشون معیارها مهم شده. به نظر شما دلیلش چیه؟
والا من که از وقتی اومدم تو این تاپیک یک کلام نه به بارسا نه به پرسپولیس و نه به طرفدارای هر دوی این تیم ها جسارت نکردم. تا حالا هم که یکی از طرفدارای منچستر نیومده قدرت بارسا یا چلسی رو زیر سوال ببره...خود من هم دارم تمام تلاشم رو می کنم که بگم، من این رده بندی رو بی ارزش می دونم نه تیم های داخل او رده بندی... متاسفانه این شما هستید که از اول تاپیک دارید به من و کسانی که مثل من فکر می کنن، لقب متعصب رو پیوست می کنید و فقط و فقط تعصب رو عامل قضاوت من رو این ردهبندی می دونید... الان هم که میاین و این قضاوت رو راجع به طرفدارای منچستر می کنید... همونطور که تو پست قبلیم گفتم، با این نوع رفتار و تفکر شما، بحث کردن باهاتون بی فایدست... من تو این تاپیک به عنوان یه کاربر اومدم و نظرم رو دادم... بیشتر دلایلم رو واسه نوع نظرم به این رده بندی گفتم... دیگه نمی تونم چندین بار اونا رو واسه فهمیدن شما شرح بدم... قضاوت با کسایی که مطالب ما رو می خونن...
یاعلی
مگه من میگم نا مشخصه... ما واسه اینکه هر استدلال آماری انجام بدیم، باید یک سری داده واقعی آماری داشته باشیم... وقتی تو جدول لیگ برتر در زمان فعلی چلسی تونسته بیشترین امتیاز (داده آماری) رو بگیره، من که طرفدار منچسترم نمی تونم بگم منچستر از چلسی برتره... چون اگه برتر بود الان اول لیگ بود یا هنوز از جام حذفی حذف نشده بود... این رده بندی هایی که اعلام میشه هم یه زیر مجموعهی مشترک از تمام نتایج لیگ ها و جام ها و به خصوص لیگ قهرمانان و در در درجه دوم یورو لیگ هستش... وقتی این آمار خودش یه زیر مجموعه هستش (که حالا ما از اشتباهات موجود توش صرف نظر می کنیم) و اول یا آخر بودن در اون ها هیچ ارزشی از نظر فنی نداره، پس به نظر من کلا این رده بندی بی ارزش هست... خود مربی های دنیا هم اصلا این رده بندی واسشون مهم نیست... اگه مهم بود میومدن و به جایگاه نادرستشون (حالا به زعم خودشون) اعتراض می کردن...
این صحبت های کلی و توضیحات رده بندی چیه؟ داریم راجع به موضوعی صحبت می کنیم که قانون داره. اینی که شما نوشتید که طرز فکر شماست. جالبه حتی دنبالش هم نرفتید که ببینید سیستمش چطوره. دقیقا مثل ادعای نامشخص بودن معیارها که اگر کوچک ترین سرچی زده بودید لیست معیارهارو پیدا می کردید.
"زیرمجموعه رقابت ها" وقتی همه بازی های اون رقابت ها در نظر گرفته میشه؟
"اشتباهات موجود" وقتی داریم راجع به نتیجه بازی های فوتبال صحبت می کنیم (که از سال 90 با دقت ثبت شده)؟
...
من می تونم بهت بگم که این رده بندی ها همیشه به نتایج و برد و باخت ها و حتی جام ها(که تیم ها به واسطه نتایجشون میگیرن) که مشخص کننده قدرت یه تیم هستش توجه نمی کنه... برای مثال اگر ما معیار تیم های قدرتمند دنیا رو فینال جام جهانی باشگاه ها قرار بدیم، چرا استودیانتس باید ششم باشه...؟ به فرض میگیریم همین تیم قهرمان جام باشگاه های جهان می شد، آیا فکر می کنید به جای بارسا یا چلسی یا منچستر (یا هر تیمی که اول بود میومد) رو می گرفت؟ پاسخ من که منفیه... یا اگه اون تیم اکوادوری سال قبلش با منچستر به فینال همین جام رسید... اگه قهرمان اروپا میشد، آیا تو این رده بندی از چهارم پنجم بالاتر میومد؟ به نظر من تیم های غیر اروپایی باید مادام العمر تلاش کنن و جام بگیرن و بازی دوستانه با تیم های مطرح اروپایی بچینن و اون بازی ها رو ببرن تا به اندازه یه جام پریمیر لیگ یا لالیگا ارزش داده بشه، (حالا از چمپیون لیگ صرف نظر می کنم!) این رده بندی بیشتر شکل انحصار طلبی... من خودم از جمله کسایی هستم که اعتقاد دارم که در زمان فعلی بارسلونا و رئال مادرید واقعا تیم های قدرتمندی تو جهان هستند... ولی یه سوال دارم، اگه فرضا بارسا تو اسپانیا 5 بازی رو ببازه، آیا از صدر این جدول میاد پایین؟ شما رو نمی دونم ولی من جواب منفی میدم، چون فصل قبل بارسا 6 تا جام برده!
خلاصه بگم... مثال های زیادی هست که حاکی از اینه که این رده بندی، شاید به ظاهر رده بندی سالمی هستش، ولی به نظر من مشکلات و ایراد های اون داره، ظاهره به ظاهر سالمش رو هم خراب می کنه...
این جدیه؟ سوالتون در مورد رده بندی All Time که شامل 20 سال بازی میشه که نیست؟! مطمئنی داری رنکینگ رو نقد می کنی؟ در ضمن 6 جام یعنی چی؟ دلیلش نتایج بازی هاست.
باز رفتید سراغ خیالات. معیار رده بندی باشگاهی مشخصه و لینک پوینتهاش رو هم در صحبت اول براتون قرار دادم. این ادعا که رده بندی بر اساس امتیازهایی که IFFHS برای رقابت ها اعلام کرده نیست از کجاست؟ منبعی دارید؟
این یه چیز طبیعی ای هست که اگه یه تیمی تو یه رده بندی ای صدرنشین باشه، هوادارای اون تیم برای تکمیل افتخاراتشون و یا نتایج خوبشون، از اون رده بندی طرفداری می کنن... فردا اگه خبر ورزشی بنویسه: طبق رده بندی ما سپاهان قدرتمندترین تیم آسیا هستش، طرفدارای سپاهان، حداقل به اون رده بندی اعتراض نمی کنن... کما اینکه طرفدارای بارسا هم نیومدن تو این تاپیک و این جدول رو نقد کنن... خود من از سال 2006 به این ور، با توجه به اینکه فیفا بعد از جام جهانی به این نتیجه رسیده بود (نتیجه گیریش از ضعیف بودن تیم های بالا نشین جذول در جام جهانی همون سال بود!) که کلا معیار های رده بندی تیم های ملیش مشکل دارن، از اون موقع به بعد، شخصا با تامل بیشتر به رده بندی ها (هم ملی و هم باشگاهی) نگاه کردم، و هر چی میگذره به این نتیجه می رسم که این رده بندی یه چیز بیهودست...
با توضیح فوق پاسخ مثبت دادید دیگه؟ خوب اگر شما جز اون روند طبیعی هستید و بسته به اینکه تیم مورد علاقه و تیم مورد تنفرتون چه جایگاهی داره رده بندی رو تایید یا مسخره می کنید انتظار دارید دیگران وقتی پست شمارو در مورد بی ارزش بودن رده بندی که تیم مورد علاقتون رتبه خوبی نداره ببینن چه برداشتی کنند؟ که شما واقعا قصدتون بررسی معیارها هست؟ که تا مدتی قبل ادعا می کردید مجهولن.
والا من که از وقتی اومدم تو این تاپیک یک کلام نه به بارسا نه به پرسپولیس و نه به طرفدارای هر دوی این تیم ها جسارت نکردم. تا حالا هم که یکی از طرفدارای منچستر نیومده قدرت بارسا یا چلسی رو زیر سوال ببره...خود من هم دارم تمام تلاشم رو می کنم که بگم، من این رده بندی رو بی ارزش می دونم نه تیم های داخل او رده بندی... متاسفانه این شما هستید که از اول تاپیک دارید به من و کسانی که مثل من فکر می کنن، لقب متعصب رو پیوست می کنید و فقط و فقط تعصب رو عامل قضاوت من رو این ردهبندی می دونید... الان هم که میاین و این قضاوت رو راجع به طرفدارای منچستر می کنید... همونطور که تو پست قبلیم گفتم، با این نوع رفتار و تفکر شما، بحث کردن باهاتون بی فایدست... من تو این تاپیک به عنوان یه کاربر اومدم و نظرم رو دادم... بیشتر دلایلم رو واسه نوع نظرم به این رده بندی گفتم... دیگه نمی تونم چندین بار اونا رو واسه فهمیدن شما شرح بدم... قضاوت با کسایی که مطالب ما رو می خونن...
یاعلی
نامی از تیم ها برده نمیشه. اما خودمون رو که نمی تونیم گول بزنیم. اکثر کسانی که اینجا نظر به تایید یا رد رنکینگ دادن ملاکشون جایگاه تیم ها بوده. کسی رو دیدید امتیاز رقابت هارو نقد کنه و طبق اون بگه من موافق یا مخالف رده بندی هستم؟ کسی گفت چرا اعتبار برد در لیگ قهرمانان اروپا با رقابت های باشگاهی آمریکای جنوبی برابره؟
شخصا میگید سال قبل که منچستر اول بود نگفتید رنکینگ بی ارزشه. حتما خوشحالی و تایید هم کردید! خوب این علاقه و تعصب نیست؟ نظر یک منتقد عادله رنکینگه؟
هواداران شیاطین سرخ فشار بر روی خانواده گلیزر را افزایش خواهند داد .
سایت گل - طرفداران منچستریونایتد اعتقاد دارند که می توانند یک میلیون نفر را برای اعتراض به خانواده گلیزر، مالکان آمریکایی و منفور یونایتد، گرد هم بیاورند.
در بازی های اخیر منچستر هواداران زیادی به نشانه اعتراض از شال های زرد و سبز استفاده می کنند و اتحادیه هواداران منچستر یونایتد (MUST) امیدوارند که حرکت اعتراضی شان با موفقیت همراه شود و اکنون تصمیم گرفتند که پا را از این نیز فراتر بگذارند.
شان بونس، نایب رئیس این اتحادیه به رویترز گفت:" ما یک اعتراض مسالمت آمیزو بصری را آغاز کردیم. اکنون می خواهیم حرکت جدیدی انجام دهیم که بیش از یک اعتراض است و در حقیقت یک جنبش است. ما می خواستیم تعداد اعضا را تا انتهای فصل به صد هزار نفر برسانیم اما در طول تنها دو روز، تعداد اعضا از 53000 نفر به 106000 نفر رسید. مهمترین مسئله برای کمپین افزایش تعداد نفرات است و اعتقاد دارم که رسیدن به یک میلیون نفر هدفی واقع گرایانه است."
حضور گلیزرها در باشگاه منچستر یونایتد، یکی از بزرگترین باشگاه های جهان با بدهی 716.5 میلیون پوندی باشگاه همراه بود اما هواداران باشگاه امیدوارند که با فروش باشگاه به گروهی از تاجران شهر منچستر موسوم به شوالیه های قرمز به قیمت 1.5 بیلیون پوند، اوضاع و احوال باشگاه سامان پیدا کند.
الکس فرگوسن، سرمربی شیاطین سرخ، نیز در این مورد به اظهار نظر پرداخت و گفت که از بالا گرفتن اعتراضات واهمه ای ندارد:" همه ما مقصر هستیم. ما حتی می توانیم هواداران سیتی را نیز به کمک بطلبیم. من با اعتراض مشکلی ندارم. در بازی روز یکشنبه شالهای سبز و طلایی زیادی در ورزشگاه دیده می شد و من بسیار خوشحال بودم از اینکه می دیدم آنها از باشگاه حمایت می کنند.ما بسیار خوشحالیم. تا زمانی که آنها از منچستریونایتد حمایت می کنند، از هر رنگی که بخواهند می توانند استفاده کنند."
2010/3/5
pcforlife
06-03-2010, 01:14
سلام...
قبل از پاسخ به شما، دو نکته رو بگم که اولیشو قبلا دو بار گفتم:
1- این بحث من و شما نتیجهی مثبتی نداره، و حتی ممکنه نتیجه منفی مثل ناراحتی و کدورت و... داشته باشه که من اینو نمیخوام.
2- جاهایی که از پاسخ شما نقل قول نکردم، یا واسم مفهم نبودم یا قبلا به اونا اشاره کردم.
اینی که شما نوشتید که طرز فکر شماست.
فکر کنم اول آخر هر جملم تو این تاپیک نوشتم به نظر من...!! من از اول گفتم که تفکرم رو در قالب نظر دادم...
جالبه حتی دنبالش هم نرفتید که ببینید سیستمش چطوره. دقیقا مثل ادعای نامشخص بودن معیارها که اگر کوچک ترین سرچی زده بودید لیست معیارهارو پیدا می کردید.
باز رفتید سراغ خیالات. معیار رده بندی باشگاهی مشخصه و لینک پوینتهاش رو هم در صحبت اول براتون قرار دادم. این ادعا که رده بندی بر اساس امتیازهایی که IFFHS برای رقابت ها اعلام کرده نیست از کجاست؟ منبعی دارید؟
دوست عزیز، اول اینکه اگه من اگه راجع به یه موضوعی اطلاعات نداشته باشم، اصلا نمیام نظر بدم... ادعا ندارم که صاحب نظرم... ولی دوست دارم نظرم رو بگم و البته با دلایل خودم که برام ارزشمند هستن... راجع به اون معیار هایی هم که تو لینک ویکیپدیا بود، هر بچه هفت هشت ده ساله ای که با پدیده هایی به نام تلویزون و رایانه در ارتباطه و به فوتبال علاقه داره، یقینا از او معیار ها خبر داره... من هم اونجا بهتون گفتم که به نظر من این معیار ها لازم هستند ولی کافی نیستند... بعد در این چند پست اخیر هم گفتم این رنکینگ یا به قول بنده رده بندی (فارسی را پاس بداریم!:دی) یه چیز بی ارزشی هست (با یه سری دلیل که حس ندارم تکرارشون کنم!) ضمنا دو هزار دفعه گفتم واسه من مهم نیست منچستر صدره این رنکینگه یا بارسلونا یا یه تیم دیگه... چون این رده بندی واسهی من حائظ ارزش نیست... از اول گفتم که این رنکینگ یه چیز دل خوش کنکی که هیچ کدوم از مربی های تیم های دنیا، چه صدر نشین و چه قعر نشین، واسشون این رده بندی اهمیت نداره و شاید دوست داشته باشن تو این رده بندی اول نباشن یا اصلا آخر باشن، ولی تو لیگ کشورشون قهرمان بشن...
با توضیح فوق پاسخ مثبت دادید دیگه؟
خیر، جواب من منفی است...!عجیبه... فکر کنم ذکر کردم که از سال 2006 به بعد تا حالا دیگه رده بندی رو به اون شدت گذشته قبول نداشتم... و احتمالا متوجه شدید که من گفتم قابله درکه که طرفدارای تیم های بالانشین تو این مدل رنکینگ ها، حداقل به این رنکینگ اعتراض نکنن... قصد جسارت ندارم ولی متاسفانه من تو این چند پست اخیر دارم یواش یواش به این نتیجه می رسم که شما دارید حرفای من رو برعکس متوجه میشید...
نامی از تیم ها برده نمیشه. اما خودمون رو که نمی تونیم گول بزنیم.
پس با مقایسه جمله اول و جمله دوم، شما همین الان دارید خودتون رو گول می زنید... یه مرور به پاسخ هاتون به نقل قول ها از جواب های من بندازید و ببینید که چه کسی از شروع بحث یک بند دارید به نام تیم بنده اشاره می کند که فکر من از رو تعصب به تیمم سرچشمه میگیره...
اکثر کسانی که اینجا نظر به تایید یا رد رنکینگ دادن ملاکشون جایگاه تیم ها بوده. کسی رو دیدید امتیاز رقابت هارو نقد کنه و طبق اون بگه من موافق یا مخالف رده بندی هستم؟
نظرتون محترمه، اما پیشنهاد میکنم اجازه بدید اون "اکثر کسان" خودشون بیان بگن که نظرشون چیه، من هم یکی از همون کسانی بودم که اومدم نظرم رو گفتم و دیگه دارم پشیمون میشم که چرا نظرم رو گفتم و مثل دیگران که الان دارن نظر من و شما را می خونن، آروم ننشستم...:13: ضمنا این هم نقل قول دوستانی هستش که حالا به هر دلیل این رده بندی رو قبول نداره...
خوب این نشون مید رده بندی مزخرف هست چون پیروزیکه فصل قبل 5 شد بهتر تیم ایران :2:
کسی گفت چرا اعتبار برد در لیگ قهرمانان اروپا با رقابت های باشگاهی آمریکای جنوبی برابره؟
بله کسی نگفت... کسی نگفت که نصف بازیکنان تیم های باشگاهی در اروپا از کشورهای غیر اروپایی تامین میشه که ستاره های اونا از کشور های آمریکای جنوبیه و خیلی هاشون تو تیم های آمریکای جنوبی ستاره بودند و اونا رو فقط مالک ها و منیجر های تیم های اروپایی دیدن، من و شما اونا رو فقط تو اروپا دیدیم...
البته این حرفی که از بازیکنان تیم ها در اروپا زدم، زیاد به بحث ما که راجع به رنکینگ بود ارتباطی نداشت ولی به هر حال....
شخصا میگید سال قبل که منچستر اول بود نگفتید رنکینگ بی ارزشه. حتما خوشحالی و تایید هم کردید! خوب این علاقه و تعصب نیست؟ نظر یک منتقد عادله رنکینگه؟
من کجا این قسمت بولد شده رو گفتم؟ من تو این فروم هنوز عضویت 1 سال کامل نشده... اوه... راستی یادم نبود شما خوشحالی من رو هم دیدید...! دوست عزیز واقعا نمی فهمم، چرا دوست دارید نظرتون رو به من یا دیگران تحمیل کنید... مگه من نظرم خواستم به کسی القا کنم که... یکی از دوستان صمیمیم یه حرف خوبی میزنه... میگه: بیایم اعلان نظر کنیم نه اعمال نظر...
سلام...
قبل از پاسخ به شما، دو نکته رو بگم که اولیشو قبلا دو بار گفتم:
1- این بحث من و شما نتیجهی مثبتی نداره، و حتی ممکنه نتیجه منفی مثل ناراحتی و کدورت و... داشته باشه که من اینو نمیخوام.
2- جاهایی که از پاسخ شما نقل قول نکردم، یا واسم مفهم نبودم یا قبلا به اونا اشاره کردم.
فکر کنم اول آخر هر جملم تو این تاپیک نوشتم به نظر من...!! من از اول گفتم که تفکرم رو در قالب نظر دادم...
دوست عزیز، اول اینکه اگه من اگه راجع به یه موضوعی اطلاعات نداشته باشم، اصلا نمیام نظر بدم... ادعا ندارم که صاحب نظرم... ولی دوست دارم نظرم رو بگم و البته با دلایل خودم که برام ارزشمند هستن... راجع به اون معیار هایی هم که تو لینک ویکیپدیا بود، هر بچه هفت هشت ده ساله ای که با پدیده هایی به نام تلویزون و رایانه در ارتباطه و به فوتبال علاقه داره، یقینا از او معیار ها خبر داره... من هم اونجا بهتون گفتم که به نظر من این معیار ها لازم هستند ولی کافی نیستند... بعد در این چند پست اخیر هم گفتم این رنکینگ یا به قول بنده رده بندی (فارسی را پاس بداریم!:دی) یه چیز بی ارزشی هست (با یه سری دلیل که حس ندارم تکرارشون کنم!) ضمنا دو هزار دفعه گفتم واسه من مهم نیست منچستر صدره این رنکینگه یا بارسلونا یا یه تیم دیگه... چون این رده بندی واسهی من حائظ ارزش نیست... از اول گفتم که این رنکینگ یه چیز دل خوش کنکی که هیچ کدوم از مربی های تیم های دنیا، چه صدر نشین و چه قعر نشین، واسشون این رده بندی اهمیت نداره و شاید دوست داشته باشن تو این رده بندی اول نباشن یا اصلا آخر باشن، ولی تو لیگ کشورشون قهرمان بشن...
خیر، جواب من منفی است...!عجیبه... فکر کنم ذکر کردم که از سال 2006 به بعد تا حالا دیگه رده بندی رو به اون شدت گذشته قبول نداشتم... و احتمالا متوجه شدید که من گفتم قابله درکه که طرفدارای تیم های بالانشین تو این مدل رنکینگ ها، حداقل به این رنکینگ اعتراض نکنن... قصد جسارت ندارم ولی متاسفانه من تو این چند پست اخیر دارم یواش یواش به این نتیجه می رسم که شما دارید حرفای من رو برعکس متوجه میشید...
پس با مقایسه جمله اول و جمله دوم، شما همین الان دارید خودتون رو گول می زنید... یه مرور به پاسخ هاتون به نقل قول ها از جواب های من بندازید و ببینید که چه کسی از شروع بحث یک بند دارید به نام تیم بنده اشاره می کند که فکر من از رو تعصب به تیمم سرچشمه میگیره...
نظرتون محترمه، اما پیشنهاد میکنم اجازه بدید اون "اکثر کسان" خودشون بیان بگن که نظرشون چیه، من هم یکی از همون کسانی بودم که اومدم نظرم رو گفتم و دیگه دارم پشیمون میشم که چرا نظرم رو گفتم و مثل دیگران که الان دارن نظر من و شما را می خونن، آروم ننشستم...:13: ضمنا این هم نقل قول دوستانی هستش که حالا به هر دلیل این رده بندی رو قبول نداره...
بله کسی نگفت... کسی نگفت که نصف بازیکنان تیم های باشگاهی در اروپا از کشورهای غیر اروپایی تامین میشه که ستاره های اونا از کشور های آمریکای جنوبیه و خیلی هاشون تو تیم های آمریکای جنوبی ستاره بودند و اونا رو فقط مالک ها و منیجر های تیم های اروپایی دیدن، من و شما اونا رو فقط تو اروپا دیدیم...
البته این حرفی که از بازیکنان تیم ها در اروپا زدم، زیاد به بحث ما که راجع به رنکینگ بود ارتباطی نداشت ولی به هر حال....
من کجا این قسمت بولد شده رو گفتم؟ من تو این فروم هنوز عضویت 1 سال کامل نشده... اوه... راستی یادم نبود شما خوشحالی من رو هم دیدید...! دوست عزیز واقعا نمی فهمم، چرا دوست دارید نظرتون رو به من یا دیگران تحمیل کنید... مگه من نظرم خواستم به کسی القا کنم که... یکی از دوستان صمیمیم یه حرف خوبی میزنه... میگه: بیایم اعلان نظر کنیم نه اعمال نظر...
موافقم. بحث ما نتیجه ای نداره. چیز دیگه ای نمی نویسم تا مجبور به پاسخ نشید. فقط در مورد قسمت Bold در پست بالا چون تهمت حرف در آوردن میشه:
این سوال من:
این پاسخ شما البته با تاخیر:
1- برداشت من هنوز از این پاسخ اینه که رسما نوشتید سال های قبل رنکینگ رو بی ارزش اعلام نکردید. هر چند بخش دوم میگه از سال 2006 خودم به نتیجه رسیدم که مشکل دارن. اما سوال من در مورد اعلامش به دیگران بود. مثل نظرتون در مورد رده بندی امسال در این تاپیک. نه باور قلبی.
2- اسمی از P30World بردم؟ حتی سوالم محدود به نوشته های وب نبود. عبارت "گفتید یا نوشتید" رو همون موقع عمدا برای تاکید به این موضوع نوشتم. بیخودی که از کلمه های اضافه استفاده نمی کنم. حدس می زدم صحبت این بشه که اون موقع در P30World نبودم.
حمایت گواردیولا از آنری و زلاتان
مربی جوان باشگاه کاتالان از ستاره فرانسوی اش حمایت می کند.
سایت گل - این روزها همگان به انتقاد از تیری آنری ستاره فرانسوی بارسلونا می پردازند. از یکسو رسانه های کاتالان عملکرد او را زیر سوال برده اند و از سوی دیگر رسانه های فرانسوی از او انتقاد می کنند
در این میان پپ گواردیولا در صحبتهایی با انتقاد از تحت فشار قرار دادن ستاره فرانسوی در هفته های اخیر به حمایت از تیری آنری برخاسته است.
پپ در صحبتهایی در این رابطه گفت:« آنری بازیکن بدی نیست. اگر ما بخواهیم بگوئیم که آنری نمی خواهد بازی کند تا در رقابتهای جام جهانی آماده باشد، درست نیست و کاملا ناعادلانه است. او نمی تواند در همه دیدارها روانه میدان شود.»
مربی بارسلونا ادامه داد:« آنری در فصل گذشته 26 گل به ثمر رساند و یکی از مهره های کلیدی تیم ما در کسب6 جام قهرمانی بود. بدون آنری ما نمی توانستیم این جامها را فتح کنیم و تی تی یکی از بازیکنان مهم تیم ماست.اکنون او ضعیف به نظر می رسد و به همین دلیل ما به او حتی بیشتر از قبل کمک خواهیم کرد و فرصتهای بیشتری را در اختیار او قرار خواهیم داد.مشکل تی تی مشکل فیزیکی یا روانی نیست. گاهی وقتها امور سخت تر از حالت عادی می باشد و ما باید به او کمک کنیم.»
گواردیولا درادامه به دفاع از مهاجم سوئدی تیمش پرداخت و با حمایت از زلاتان در مقابل انتقادات هواداران بارسا که در جریان دیدار این تیم مقابل مالاگا به نشانه انتقاد برای زلاتان سوت می زدند گفت:« این رفتارها اصلا برروی زلاتان تاثیری ندارد. هوادارانی هم او را تشویق می کردند. در یک ورزشگاه گاهی وقتها تو را تشویق می کنند و گاهی وقتها تو را هو می کنند.»
این مربی جوان در پایان صحبتهایش با رد صحبتهایی در مورد تغییر استراتژی تیم در هفته های اخیرگفت:« ما با دو محور بازی نمی کنیم. بازیکنان در زمین حرکت می کنند.وقتی دانی آلوس رو به جلو می رود، ما با یک، دو یا سه دفاع بازی می کنیم و هیچ وقت سیستم 3-3-4 ثابت نداریم. سیستم تیم ما براساس حمله چیده می شود و هیچ کسی نمی تواند چنین سیستمی را با 5 مدافع پیاده کند. تیم مادریدی این سیستم را سالها دنبال می کرد.»
2010/3/6
بازی ساز باشگاه کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که زمان مناسبی برای صحبت در مورد دیدار مقابل رئال مادرید نیست.
سایت گل - چابی ارناندس ستاره خط میانی بارسلونا معتقد است که بسیار زود است که بخواهیم در مورد دیدار ماه آینده ال کلاسیکو که بارسلونا می بایست در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مقابل رئال قرار بگیرد، صحبت کنیم.
چابی در کنفرانسی خبری گفت:« خیلی زود است که بخواهیم از ال کلاسیکو بگوئیم ولی می دانم که دیداری خواهد بود که همگان از تماشای آن لذت خواهند برد.»
بارسلونا در حال حاضر با 2 امتیاز برتری نسبت به رئال در صدر جدول رقابتهای لالیگا قرار دارد و چابی در صحبتهایی اعلام کرده که از میزان آمادگی تیمش کاملا راضی است، آمادگی و عملکردی که آنها را در صدر جدول رقابتهای لالیگا قرار داده.
بازی ساز تیم کاتالان ادامه داد:« من احساس بسیار خوبی دارم و ما در رقابتهای لیگ نیز عملکرد بسیار خوبی داریم.همه به خوبی می دانی که چه می خواهیم پس می بایست با صبر و حوصله برای بهره گیری از مزیتها و برتریها وارد عمل شویم.»
چابی در پایان صحبتهایش با حمایت از آنری، هم تیمی فرانسوی اش که اخیرا مورد انتقادات فراوانی در اسپانیا و فرانسه قرار گرفته گفت:«با کسانی که معتقدند که فوتبال آنری تمام شده، مخالفم.آنری بازیکنی حرفه ای است. بازیکنانی که هر از چند گاهی برای تیم به گل می رسند، به تنها چیزی که نیاز دارند، بازیافتن روحیه همیشگی شان است و امیدوارم که در زودترین زمان ممکن آنری نیز روحیه و اعتماد به نفسش را بازیابد.
2010/3/6
مربی چلسی معتقد است که میلان برای کسب پیروزی مقابل یونایتد می بایست بازی کاملی را به نمایش بگذارد.
سایت گل - میلان در دیدار هفته آینده اش در ورزشگاه اولدترافورد کار بسیار سختی را پیش رو خواهد داشت. روسونری در دیدار رفت خود با نتیجه 2-3 مغلوب منچسترشد و برای صعود به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا می بایست در اولدترافورد با قاطعیت مقابل یونایتد به برتری برسد.
در این میان مربی سابق میلان و مربی کنونی چلسی به روسونری اطمینان دارد و در صحبتهایش اعلام کرد که برای غلبه بر یونایتد در اولدترافورد انرژی و توان فراوانی نیاز است تا روسونری بتواند با ارائه یک بازی تماشایی به پیروزی قاطعانه ای دست یابد.
آنچلوتی در گفتگو با توتوسپورت گفت:« کسب نتیجه مطلوب در دیدار مقابل رم می تواند انگیزه خوبی به روسونری پیش از سفرش به منچستربدهد. با این وجود، روسونری می بایست باور داشته باشد که می تواند به هر موفقیتی برسد، و حتی کارهای نسبتا غیرممکن را ممکن سازد.»
دراین میان کلودیو رانیری، سرمربی رم نیز در صحبتهای مشابهی گفت:« مطمئن باشید که تیم سرالکس فرگوسن بازی سراسر هجومی ای را ارائه نخواهد داد. خواهید دید که او منتظر لحظه ای مناسب است که ضربه کارایی به میلان بزند و این تیم را از گردونه رقابتها حذف کند. میلان می بایست بازی کاملی را مقابل یونایتد به نمایش بگذارد تا بتواند به دور بعدی رقابتها صعود کند.»
2010/3/5
davy jones
06-03-2010, 13:35
این بحث ها رو ول کنین. فقط منچستر:40:
طبق گزارش منتشره در روزنامه میرر،وین بریج ، مدافع باتجربه سیتی تا زمانی که جان تری در اردوی تیم ملی انگلیس حضور داشته باشد، به این اردو بازنخواهد گشت.
سایت گل - پس از انتشار اخبار مربوط به رابطه نامشروع جان تری با نامزد هم تیمی سابقش وین بریج و رسانه ای شدن این موضوع، جنجال در این رابطه بالا گرفته است.
فابیو کاپلو بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را از تری پس گرفت و بریج هم با انتشار بیانیه ای از حضورش در اردوی تیم ملی کشورش کناره گیری نمود. البته کاپلو همچنان امیدوار بود تا بتواند به نحوی این ستاره را به تیمش بازگرداند.
ستاره هایی از جمله آلن شیرر نیز درصحبتهایی از بریج خواستند تا در آستانه رقابتهای جام جهانی در تصمیمش تجدید نظر کند ولی اکنون اخبار جدیدی در این رابطه منتشر شده است.
یکی از منابع آگاه و نزدیک به بریج در صحبتهایی در این رابطه گفت:« هیچ چیزی تغییر نکرده و نخواهد کرد. بریج در این رابطه مدت زمانی طولانی به فکر پرداخت و احساس می کند که تصمیم مناسبی برای خودش و برای تیم ملی کشورش گرفته است. او نمی تواند و نمی خواهد در کنار تری به میدان برود و تا زمانی که شرایط تغییری نکند، انگلیسی ها می بایست به تصمیم بریج احترام بگذارند.»
2010/3/7
John Terry Sleeps With (best Friend) Wayne Bridge's Fiance
Vanessa Perroncel
امشب در فوتبال انگلستان ، دو دیدار از رقابتهای جام حذفی ویک دیدار از سری رقابتهای لیگ برتر برگزار شد.
سایت گل- در تنها دیدار برگزار شده از رقابتهای هفته بیست و نهم لیگ برتر، اورتون با نتیجه 1-5 مقابل هال سیتی به برتری دست یافت. دو گل آرتتا و یک گل لاندن داناوان در پیروزی این تیم نقش مهمی داشتند.
گلهای اورتون در این دیدار را میکل آرتتا (17 و 39)، گارسا (51،گل به خودی)، داناوان (82) و راد ول (86) به ثمر رساندند و تک گل تیم میهمان در دقیقه 32 توسط کایرنی به ثمر رسید.
امشب دو دیدار هم از رقابتهای جام حذفی باشگاه های انگلستان برگزار شد و طی آنها نتایج زیر به دست آمد:
* ردینگ 2- استون ویلا 4
گلها: لانگ (27 و 42) برای ردینگ و یانگ (47) و کارو (51، 57 و (90،پنالتی))
* چلسی 2- استوک سیتی0
گلها: لمپارد (35)، تری (67)
بدین ترتیب در مرحله نیمه نهایی جام حذفی باشگاه های انگلیس که روز دهم آوریل برگزار خواهد شد، دو تیم چلسی و استون ویلا مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت و پورتسموث مقابل یکی از دو تیم فولام و یا تاتنهام به میدان خواهد رفت.
kasra_khan2003
08-03-2010, 13:11
خجالت آوره! فرق تری با بازیکنی مثل رائول و پویول اینجا معلوم میشه!
اگه شخصیت داشت، کنار میکشید و میگفت بریدج بجاش بره! هرچند یه مدافع مهمتره، اما حداقل بخاطر اینکه شرمساری خودش رو نشون بده میتونست این کار رو بکنه
خجالت آوره! فرق تری با بازیکنی مثل رائول و پویول اینجا معلوم میشه!
اگه شخصیت داشت، کنار میکشید و میگفت بریدج بجاش بره! هرچند یه مدافع مهمتره، اما حداقل بخاطر اینکه شرمساری خودش رو نشون بده میتونست این کار رو بکنه
تری چند وقتی هست شدیدا تو اخباره. اول فیلم پدرش در حال فروختن مواد منتشر شد. بعد مادر و خواهرش رو در حال دزدی از یک فروشگاه گرفتن! در نهایت هم ماجرای رشوه گرفتن خودش از یک هوادار عرب پولدار چلسی تا در استمفوردبریج گشتی بزنه. الانم که خوابیدن با نامزد بریدج که مادر پسر بریدج هم هست. عجبیه چون تری پول خوبی هم در میاره و در دنیای فوتبال جز بازیکنانی هست که بالاترین دستمزد رو دارن.
نظر شخصی: تری در ظاهر که خیلی با معرفت و خوش اخلاق به نظر میاد.
سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی از درخواستهایش برای اتاقها و کمپ محل اقامت آلبی سلسته در رقابتهای جام جهانی گفته است.
سایت گل - دیه گو آرماندو مارادونا، سفارشهای خاصی را برای کمپ محل اقامت تیمش در آفریقای جنوبی داده است.
کمپ محل اقامت آرژانتینی ها در طول زمان برگزاری رقابتهای جام جهانی در تجهیزات مرکز ورزشی دانشگاه پرتوریا خواهد بود. جایی که عموما محل استقرار کمپ تیم ملی راگبی آفریقای جنوبی می باشد. این کمپ در 54 کیلومتری ژوهانسبورگ و در ارتفاع1400 متری از سطح دریا قرار دارد.
طبق درخواست مارادونا، تمام اتاقهای محل اقامت بازیکنان تیم ملی آرژانتین می بایست رنگ شده باشند و در حمام هر اتاق می بایست تجهیزات هیدروماساژ در نظر گرفته شود وهر یک از اتاقها می بایست دارای تلویزیونهای ال سی دی باشند. به علاوه سرمربی تیم ملی آرژانتین می خواهد که زمین تمرینی تیمش دارای تجهیزات کامل باشد و از آثار و خط کشی های راگبی در زمین خبری نباشد و به علاوه دستور داده تا سالن بدنسازی برای تیمش ساخته شود که دارای دو جکوزی باشد.
این در حالی است که یکی از بهترین کمپهای موجود در آفریقای جنوبی برای تیم ملی آرژانتین درنظر گرفته شده است و تیمهای دیگر حاضر در این رقابتها حسرت حضور در چنین کمپی را دارند.
کولین استلیه ئر، یکی از مسئولان کمپ دانشگاهی پرتوریا در این رابطه گفت: « فعالیتها برای آماده ساختن این کمپ تقریبا به پایان رسیده وبی صبرانه در انتظار استقبال از ستاره های آرژانتینی هستیم. مطمئنا ارتباط برقرار کردن با مسی برای ما به مراتب راحت تر از مارادونا خواهد بود.»
از سوی دیگر و به عنوان مثال تیم ملی اسپانیا در شهر کوچکی در 120 کیلومتری ژوهانسبورگ مستقر خواهد بود. اسپانیایی ها هم مثل آرژانتینی ها در یک دانشگاه سکونت خواهند داشت.
2010/3/8
بی باک بی بال
08-03-2010, 18:45
اقا چقدر کم اشتها هستند
ستاره برزیلی خواهان آن است تا دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا میان دو تیم رئال مادرید و بارسلونا برگزار شود.
سایت گل - کاکا ستاره برزیلی باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرده که همچنان میلان را دوست دارد و تمایلی ندارد تا در فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل روسونری به میدان برود، چرا که برایش بسیار دردناک است که بخواهد مقابل میلان به برتری برسد.
به علاوه این ستاره برزیلی از تمایلش برای رویارویی با رقیب طولانی تیم مادریدی، یعنی بارسلونا صحبت کرده و اعلام نموده که می خواهد در رقابتهای اروپایی از سد تیم کاتالان عبور کند.
کاکا در گفتگو با یوفادات کام گفت:« ترجیح می دهم تا در دیدار فینال مقابل هر تیمی، به جز میلان که همچنان دوستش دارم، قرار بگیرم.بازی کردن مقابل تیم سابقت اصلا کار آسانی نیست. من تاکنون دو بار مقابل میلان بازی کرده ام. اکنون در شرایط جدیدی هستم و از حضورم در مادرید خوشحالم. در هر صورت ترجیح می دهم تا فینال را مقابل حریف همیشگی مان، بارسلونا برگزار کنیم.»
این در حالی است که فینال رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا در سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد و این کار را برای کهکشانی ها سخت تر خواهد کرد.
کاکا در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« تیمهای زیادی نمی توانند در دیدار فینال در ورزشگاه خانگی شان به میدان بروند ولی رئال مادرید این فرصت را دارد. این فرصت بزرگی است که پیش روی ما قرار گرفته و این به ما انگیزه مضاعفی می دهد؛ چرا که ما می خواهیم دهمین قهرمانی اروپایی مان را کسب کنیم.»
2010/3/8
مسئولان رده بالای بارسلونا مربی تیم شان را جز بهترین ها دنیا می دانند.
سایت گل - براساس گزارش نشریه آس، خوان الیور، رئیس کل باشگاه بارسلونا، گفت که پپ گواردیولا بهترین مربی دنیاست و پذیرفت که تنها دو مربی دیگر، کاپلو و مورینیو، از شرایط بهتری نسبت به پپ برخوردارند.
او در این مصاحبه گفت:" پپ باید درآمد بیشتری داشته باشد. اگر کاپلو و مورینیو را کنار بگذاریم، پپ گواردیولا بهترین مربی دنیاست و شایستگی اش را دارد که پس از این دو بیشترین درآمد را داشته باشد. براساس گزارش ها، گواردیولا با مسئولان بارسلونا به توافق شفاهی رسیده است تا یک فصل دیگر نیز هدایت غول کاتالانی را برعهده داشته باشد اما هنوز جزئیات قرارداد جدید اعلام نشده است.
گواردیولا در اولین فصل حضورش در بارسا شش جام مختلف شامل لالیگا، کوپا دل ری، سوپر جام اسپانیا، لیگ قهرمانان اروپا، سوپر جام اروپا و جام باشگاه های جهان را بالای سر برده است.
2010/3/10
D r i v e r
12-03-2010, 21:35
مربی فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرده که با توجه به خریدهای جنجالی کهکشانی ها در تابستان باید به این تیم وقت داد تا بتواند به روزهای اوجش بازگردد.
سایت گل- حذف رئال مادرید از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا باعث شده که شایعات متعددی در مورد برکناری مانوئل پیگرینی و تلاش برای یافتن جانشینی مناسب برای این مربی شیلیایی به گوش برسد.
اگر دیروز روزنامه تایمز از احتمال حضور مورینیو برروی نیمکت مربی گری رئال می گفت، امروز نام افرادی از جمله بنیتس و ونگر مطرح شده است.
به همین دلیل از این مربی فرانسوی در مورد احتمال حضورش برروی نیمکت مربی گری تیم کهکشانی پرسیده شده و ونگر در صحبتهایی در این رابطه گفت:« مرا راحت بگذارید. من قراردادم را با آرسنال به اتمام خواهم رساند. این قرارداد تا سال 2011 اعتبار دارد و هیچ حرف دیگری برای گفتن وجود ندارد.»
ونگر صحبتهایش را این گونه ادامه داد:« در حال حاضر فقط به دیدار مقابل هال سیتی فکر می کنم. این مسائل در حال حاضر در زندگی من بسیار مهم تر است.در مورد شرایط رئال مادرید هم باید بگویم که هزینه کردن حدود 240 میلیون پوند، نمی تواند موفقیت تیم در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را تضمین کند.اگر هر سال بتوان چنین هزینه ای را متقبل شد،در نهایت می توان به تحقق این هدف امیدوار بود ولی این اولین فصل کاری فلورنتینو پرس است و باید به تیم زمان داد.»
ونگر یکی از افرادی بود که تابستان گذشته نامش به عنوان مربی احتمالی تیم مادریدی شنیده می شدو همراه با مورینیو و پیگرینی جزوکاندیدهای مربی گری تیم کهکشانی بود.
در نهایت مربی شیلیایی به سمت مربی گری رئال برگزیده شد و از آن زمان تاکنون شرایط مربی فرانسوی نیز تغییرات زیادی کرده. آرسنال اکنون با قرارگرفتن در رده سوم جدول رقابتهای لیگ برتر امیدهای کمرنگی برای کسب عنوان قهرمانی دررقابتهای لیگ برتر دارد.
بازيكن جوان توپچي ها بايد براي بازگشت صبور باشد.
سايت گل - آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، فاش كرد كه آرون رمسي، بازيكن جوان تيمش كه دچار مصدوميت شديد شده، دوران سختي را سپري مي كند اما مطمئن باشد كه به تركيب توپچي ها بازخواهد گشت.
پاي اين بازيكن 19 ساله در بازي مقابل استوك روي تكل خشن رايان شاوكراس از دو ناحيه دچار شكستگي شد و انتظار مي رود كه او بين 6 تا 9 ماه دور ميادين باشد. در غياب اين بازيكن، آرسنالي ها برنلي، پورتو و هال سيتي را شكست دادند تا همچنان در ليگ برتر و ليگ قهرمانان در كورس قهرماني قرار داشته باشند.
ونگر اعلام كرد كه با اين ملي پوش ولزي صحبت كرده است و احساس مي كند كه براي اين بازيكن جوان دنبال كردن كار هم تيمي هايش از خارج زمين دشوار است. او به ساندي ميرر گفت:" من پيش از بازي مقابل پورتو با آرون رمسي صحبت كردم. وقتي شما به جاي بازي در زمين، مجبور باشيد كه در رختخواب دراز بكشيد، طبيعي است كه خسته و كسل شويد. او اطمينان دارد كه بازخواهد گشت. او مصمم است اما در حال حاضر، مشكل اصلي صبر و تحمل است و وقتي شما تنها 19 سال داريد، صبر ويژگي اصلي شما نيست. "
2010/3/14
ستاره ملی پوش باشگاه وردربرمن یکی از ستاره های برتر فوتبال آلمان است که با نمایشهای خیره کننده اش توجه سران باشگاه های تراز اول اروپایی را به خود جلب کرده است.
سایت گل - چند روز پیش بود که مسعوت اوزیل با گفتن این که تصمیم به تمدید قراردادش با وردربرمن ندارد،همگان را متعجب ساخت. او در صحبتهایی اعلام کرد که آرزویش این است که در بارسا و در کنار مسی توپ بزند.
این صحبتها با بحث و صحبتهای زیادی همراه بود، چرا که ستاره خط میانی وردربرمن، یکی از امیدهای فوتبال آلمان است.
اوزیل 21 ساله،با توجه به نمایشهای خیره کننده ای که به اجرا می گذارد، به شدت سران تیمهای صاحب نام اروپایی را به خود جلب کرده است و این روزها شک و شبهات در مورد آینده او به شدت افزایش یافته.
احتمال جدایی اوزیل، نگرانی سران وردربرمن را به همراه داشته و این در حالی است که قرارداد اوزیل در سال 2011 به اتمام می رسد. یکی از بزرگترین مشکلات نیز همین جاست.
چرا که این ستاره ترکیه ای الاصل در صحبتهایی اعلام کرده که قصد تمدید قراردادش با وردربرمن را ندارد. پاسخ منفی او به پیشنهاد تیم آلمانی بدان مفهوم است که اوزیل در فکر ترک رختکن وردربرمن می باشد.البته خود او فعلا در صحبتهایی اخبار منتشره مبنی بر احتمال جدایی او از رقابتهای بوندس لیگا را تکذیب کرده است و البته در گفتگو با بیلد در این رابطه گفته:« من به زمان کافی برای فکر کردن نیاز دارم و مشغول صحبت و گفتگو در مورد آینده ام در طول سه یا چهار سال آینده می باشیم.»
مسعوت اوزیل در ادامه صحبتهایش در مورد خواسته هاو رویاهای ورزشی اش گفت:« آرزویم این است که بتوانم روزی در کنار مسی و در ترکیب بارسا توپ بزنم. البته تا سال 2011 با وردربرمن قرارداد دارم و در حال حاضر تصمیمی برای ترک اینجا ندارم.»
2010/3/14
Mojtaba-MCI
14-03-2010, 19:16
فیلمش رو چندوقت پیش دیدم.واقعا فاجعه بود...حالم بد شد وقتی فیلمو دیدم!اونایی هم که ندیدن توصیه میکنم اصلا بیخیال دیدنش بشن.نمیدونم دوستان یادشون هست یا نه ولی یه همچین مصدومیتی واسه جبرئیل سیسه هم پیش اومده بود!
اونم یه چیز توو همین حول و هوش بود.امیدوارم رمزی زودتر خوب شه و برگرده...
مدافع بارسا در مورد انتقال هموطنش به رئال اظهار نظر كرد.
سايت گل - دني آلوس، مدافع راست تيم بارسلونا، روي زخم هاي تازه رئالي ها نمك پاشيد و گفت كه كاكا، هم تيمي اش در تيم ملي برزيل، در انتخاب رئال مادريد اشتباه كرده است.
كاكا كه در تابستان گذشته از ميلان به رئال پيوست، پس از حذف ناباورانه كهكشاني ها در ليگ قهرمانان توسط ليون، مورد انتقادات زيادي قرار گرفت. آلوس كه در سال 2008 از سويا به بارسلونا پيوست ادعا كرد كه شايد بهتر بود كاكا به جاي رفتن به سانتياگو برنابئو، در بارسا به او مي پيوست.
آلوس در مصاحبه با نشريع ايتاليايي گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من فكر مي كنم كه كاكا تيم اشتباهي را انتخاب كرد. او در ميلان براي تيم بازي مي كرد اما در رئال اينگونه نيست. رئال بازيكنان مهم زيادي در اختيار دارد و به نظر مي رسد كه آنها فضا را از همديگر ميگيرند. كاكا در پستي كه دويت دارد، بازي نمي كند، اوضاع پيچده است و به اين ترتيب فشار افزايش پيدا مي كند."
آلوس همچنين به مقايسه فلسفه فوتبال بارسلونا و برزيل پرداخت و تاكيد كرد كه كاكا مي توانست با سبك تيم پپ گوارديولا راحت تر تطبيق پيدا كند. " در تيم ملي برزيل ما بسيار فشرده بازي مي كنيم، درست مانند بارسلونا اما در رئال مادريد اينگونه نيست. شايد بهنر بود كه او به بارسلونا مي آمد."
2010/3/14
davy jones
14-03-2010, 21:26
فیلمش رو چندوقت پیش دیدم.واقعا فاجعه بود...حالم بد شد وقتی فیلمو دیدم!اونایی هم که ندیدن توصیه میکنم اصلا بیخیال دیدنش بشن.نمیدونم دوستان یادشون هست یا نه ولی یه همچین مصدومیتی واسه جبرئیل سیسه هم پیش اومده بود!
اونم یه چیز توو همین حول و هوش بود.امیدوارم رمزی زودتر خوب شه و برگرده...
مصدومیت جبرئیل سیسه خیلی از این بدتر بود. بیچاره سر استخوان پاش از هر دو طرف که شکسته بود از لای ماهیچه اش زده بود بیرون و پاش کاملا به پوست و گوشت آویزون بود.:41:
امیدوارم یه فکری به حال این مصدومیتها بشه. یعنی منظورم یه سری قوانین سخت و بازدارنده در این موارده تا هر کسی جرات نکنه بی مهابا اقدام به تکل زدن کنه.
davy jones
14-03-2010, 21:29
مگه نگفتن که آرسن ونگر رضایت باشگاه وردربرمن رو برای انتقالش تو 2011 به آرسنال گرفته؟
..Parsa..
15-03-2010, 11:02
بارسا در فکر خرید دی ماریا رئال به دنبال رونی
بارسا در فکر خرید دی ماریا
سران باشگاه بارسلونا آماده اند تا با ارائه پیشنهادی تمایل خود را برای جذب آنخل دی ماریا، ستاره آرژانتینی باشگاه بنفیکا ابراز کنند.
دی ماریا یکی از کلیدی ترین بازیکنان تیم ملی آرژانتین و مارادونا برای رقابتهای جام جهانی است و در رقابتهای لیگ پرتغال نیز نقشی سرنوشت ساز را در بنفیکا ایفا می کند.
در این میان، پپ گواردیولا به دنبال جانشین مناسبی برای تیری آنری می باشد و البته گزینه هایی از جمله خوان ماتا و داوید سیلوا (والنسیا) و فرانک ریبری (بایرن مونیخ) را نیز زیر نظر دارد.
روزنامه ال موندو دپورتیوو با چاپ گزارشی در این رابطه به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه کاتالان از تلاش برای خرید ریبری، به دلیل قیمت اعلام شده از سوی سران باواریایی ها دست کشیده اند و اکنون نام دی ماریا در صدر لیست گواردیولا دیده می شود.
البته بارسا در این مسیر تنها نیست و تیمهایی از جمله منچستریونایتد، چلسی و رئال مادرید نیز تمایل زیادی به جذب این ستاره 22 ساله دارند و در این میان، سران بنفیکا اعلام کرده اند که پیشنهادی بیشتر از 25 میلیون یورو برای ستاره سابق باشگاه روساریو را مورد بررسی قرار خواهند داد.
كالدرون: پرس روياي خريد روني را در سر دارد
رامون كالدرون، رئيس سابق باشگاه رئال مادريد، تاكيد كرد كه اين باشگاه به شدت خواهان وين روني، مهاجم درخشان تيم منچستر يونايتد است و انتظار دارد كه در تابستان آينده اين ملي پوش انگليسي را در سانتياگو برنابئو ببيند.
كالدرون ترديدي ندارد كه پس از جام جهاني آفريقاي جنوبي اين مهاجم 24 ساله پيراهن كهكشاني ها را به تن خواهد كرد. او در مصاحبه اي با راديو بي بي سي گفت:" به نظر مي رسد خريد وين روني به يك مشغوليت فكري دائمي براي فلورنتينو پرس تبديل شده است. من تصور مي كنم كه منچستر يونايتد دوست ندارد بازيكني مانند او را ازدست بدهد."
كالدرون كه بين سال هاي 2006 تا 2009 رياست باشگاه رئال مادريد را برعهده داشت، افزود كه نمي داند كه باشگاه چطور قادر خواهد بود كه پول لازم براي به خدمت گرفتم روني را بپردازد. " رونالدو خريد خوبي بود، او يكي از بهترين هاست. او بازيكني حرفه اي است و كارش را بسيار خوب انجام مي دهد. با اين وجود من نمي دانم كه آيا باشگاه قادر خواهد بود كه 80 يا 100 ميليون يوروي ديگر براي به خدمت گرفتن روني بپردازد. هر چند من فكر مي كنم در صورت پيشنهاد چنين مبلغي، منچستر مجبور خواهد بود كه او بفروشد
منبع : سایت گل
اسطوره فوتبال اروگوئه در صحبتهایی از مسائل مختلف گفته؛ از اوضاع بارسلونا تا رقابتهای جام جهانی
سایت گل - برنامه کرک س تی وی که معمولا به دنبال استعدادهای دنیای فوتبال می گردد این بار میهمان ویژه ای داشت. انسو فرانسسکولی، فوتبالیست اروگوئه ای میهمان این برنامه بود.
فرانسسکولی در پاسخ به سوال مجری برنامه در مورد بهترین بازیکن دنیا گفت:« امروزه لیونل مسی به مراتب بهتر ازکریس رونالدو است. ستاره آرژانتینی در حال بهره گیری از اوج توانایی هایش است و رونالدو پشت سر اوست. چند فصل پیش اوضاع برعکس بود و بازیکن پرتغالی، ستاره شماره یک بود.»
اسطوره فوتبال اروگوئه درادامه در مورد مدعی شماره یک قهرمانی در رقابتهای لالیگابه این نکته اشاره کرد که مدعی واضحی در کورس قهرمانی وجود ندارد و در این رابطه گفت:«رقابتهای لالیگا و رقابت دو تیم بارسا و رئال بسیار حساس شده است. اگر من می خواستم روی تیم خاصی شرط ببندم، به نظر من بارسلونا از شانس بیشتری برخوردار است. شکست رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا، واقعا برای این تیم سخت بود.»
او در ادامه در مورد شکست رئال در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« مادریدی ها می توانستند به مرحله بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا صعود کنند.نتیجه 0-1 دردیدار رفت، بسیار خطرناک بود و در نیمه اول دیدار برگشت، کهکشانی ها نمی دانستند که چطور بازی را در دست بگیرند.»
فرانسسکولی در ادامه با تمجید از کاکا،در مورد ستاره برزیلی رئال گفت:« کاکا بازیکن خارق العاده ای است ولی برای او زمان زیادی طول می کشد تا بتواند با شرایط جدید تطبیق پیدا کند. آنچه در حال وقوع است، کاملا طبیعی می باشد. هیچ بازیکن دیگری در جایگاه او نیست و مطمئن باشید که کاکا در سالهای آینده بازیکن بزرگی خواهد بود. رئال مادرید کار خوبی برای جذب او انجام داد.»
ستاره سابق باشگاه ریورپلاته در صحبتهایی در مورد رقابتهای جام جهانی گفت:« مدعیان قهرمانی در این رقابتها همان مدعیان همیشگی هستند و اسپانیا را مدعی اصلی قهرمانی در جام جهانی می دانم. فکر نمی کنم که سورپرایز جدیدی را در رقابتهای آفریقای جنوبی شاهد باشیم. باید مراقب برخی تیمها به ویژه انگلیس بود. تیمی که فابیو کاپلو آن را دچار تغییرات زیادی کرده است. اگر وین رونی بتواند با همین روند به درخشش خود ادامه دهد، می تواند یکی از کلیدی ترین مهره ها برای سه شیرها باشد.»
2010/3/15
روزنامه آ.اس در گزارشی به این نکته اشاره کرده که داوری ها در رقابتهای لالیگا از مسی بیشتر از رونالدو محافظت می کنند. در ورزشگاه سورریا، دو برابر خطاهایی که همواره برروی کریس انجام می شود، برروی این ستاره پرتغالی انجام شد.
سایت گل - به نظر می رسد که این رقابتهای لالیگا، مشابه همان رقابتهای لالیگا پیش از ورود کریس به فوتبال اسپانیا نیست. هیچ هفته ای نیست که در پایان بازیها، صحبت از کریس نباشد، حالا چه صحبت خوب، چه صحبت بد .
اگر در پایان دیدار ویارئال همه از درخشش کریس صحبت می کردند، پس از دیدار برگشت رئال مقابل لیون، صحبتها و شایعات متعددی در مورد ارتباط بد این ستاره پرتغالی با ایگواین به گوش می رسید؛ صحبتهایی که بی پایه و اساس بودن آنها مشخص شد.
جالب توجه است که مسی و کریستیانو هر دو کانون توجه خطاهای بازیکنان تیمهای حریف می باشند، هر چند که نحوه برخورد تیم داوری با این دو ستاره به یک نحو نیست.
طبق آمارهای منتشره، هر 34 دقیقه برای روی هر یک از این دو بازیکن خطا می شود که تعداد این خطاها تقریبا 2.5 خطا در هر دیدار است ولی داوران از ستاره آرژانتینی به مراتب بیشتر از کریس پرتغالی مراقبت می کنند.
اگر به آمار دقت کنید، داوران در پی خطاهایی که برروی مسی انجام گرفته، 14 کارت زرد و یک کارت قرمز به بازیکنان خاطی نشان داده اند (که تقریبا هر 130 دقیقه این اتفاق افتاده) ولی پس از خطاهایی که برروی رونالدو انجام گرفته، 9 کارت زرد به بازیکنان خاطی نشان داده شده (که تقریبا هر 162 دقیقه این اتفاق افتاده). در دیدار مقابل وایادولید خطاها برروی کریس به اوج خود رسید. آمار و ارقام حاکی از آن بود که شاگردان اونسیمو تنها به انجام 5 خطا برروی کریس بسنده نکردند و خطاهای خشونت آمیزشان را برروی دیگر بازیکنان رئال نیز انجام می دادند. بدین ترتیب مخوتو گونسالس داور این دیدار، 26 خطا از سوی بازیکنان وایادولید اعلام نمود که به نظر می رسد که تعداد خطاهای بازیکنان این تیم به مراتب بیشتر از این عدد بوده. در جریان این دیدار بود که کریس رونالدو به مخوتو گونسالس، داور بازی گفت:« ما نمی توانیم بازی کنیم. بازیکنان حریف دست از خطاکردن بر نمی دارند.» و در این میان به مربی تیمش نزدیک شد و گفت: « از همه طرف من را می زنند.» در برخوردی که میان رونالدو و نیوالدو در جریان دیدار رئال مقابل وایادولید رخ داد، ستاره پرتغالی بیش از هر برخورد دیگری عصبانی شد و به اعتراض پرداخت ولی در کمال تعجب هیچ خطایی در این صحنه اعلام نگردید. در این میان، الخاندرو بلانکو، رئیس کمیته المپیک اسپانیا در صحبتهایی در این رابطه گفت:« این برخورد، بخشی از بازی فوتبال است.»
2010/3/16
سران باشگاه مادریدی، در نظر دارند تا فصل آینده برای جذب اشلی کول وارد عمل شوند.
سایت گل - طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، نام اشلی کول در صدر لیست خرید باشگاه کهکشانی قرار گرفته است و سران رئال در نظر دارند تا برای تقویت قوای دفاعی تیمشان برای جذب اووارد عمل شوند.
سران باشگاه مادریدی اکنون لیست بازیکنان موردنظرشان در بازار نقل و انتقالات تابستانی را اعلام کرده اند و در کنار نام اشلی کول که در صدر لیست قرار دارد، سران باشگاه مادریدی نام بازیکنانی همچون پاتریس اورا، ستاره منچستر یونایتد، الکساندر کولاروف (بازیکن لاتزیو)، گائل کلیشی (ستاره آرسنال) ، آندره سانتوس(بازیکن فنرباغچه) ، فلیپه لوئیس (بازیکن دپور) و داوید لوئیس (بازیکن بنفیکا) را نیز قرار داده اند.
این در حالی است که کول در صحبتهایی اعلام کرده که در نظر دارد تا چلسی را به دلایل مسائل شخصی ترک کند.
این در حالی است که با درخشش آلوارو آربلوا و مارسلو در ترکیب تیم مادریدی، سران رئال به دنبال مدافع چپ خوبی هستند که بتواند در ترکیب تیمشان خوش بدرخشد.
2010/3/16
براساس تازهترين نظرسنجي انجام گرفته مهاجم تيم بارسلونا محبوبترين بازيکن فوتبال فرانسه محسوب ميشود.
در نظرسنجي که توسط سايت کانتار انجام گرفت، 47.3 درصد رايدهندگان تيهري هانري، گلزن 32 ساله کاتالانيها را انتخاب کردند.
اين بازيکن در شرايطي عنوان مذکور را کسب کرد که تصور مي شد پس از بازي پليآف جام جهاني با ايرلند که با دست پاس گل داد و باعث هياهو و جنجال بسيار شد، از ميزان محبوبيتاش نزد هواداران کاسته شده باشد.
در اين ردهبندي فرانک ريبري، هافبک بازيگردان تيم بايرنمونيخ آلمان 40 درصد آرا را به خود اختصاص داد و دوم شد.
ديويد ترهزگه، گلزن مجرب تيم ايتاليايي يوونتوس نيز با حدود 12 درصد آرا در رده سوم قرار گرفت.
سهشنبه 25/12/1388
Kianoosh
17-03-2010, 01:07
هنوز بازی برگشتی هم مانده
منم صد در صد موافقم. اینتر هر کاری کنه از جهنم استمفورد بریج نمیتونه بیرون بیاد
پاسخ بسیار زیبا و دندانشکنی بود به همه اونایی که از فوتبال چیزی نمی دونن.
خب به به چه خبرا!؟!:دی
خب به به چه خبرا!؟!:دی
خیلی خیلی ببخشید ولی آدم دو زار جنبه برد هم داشته باشه بد نیست!
mehryazdan
17-03-2010, 01:32
واقعا بازیکن فوق العاده باهوش و دوست داشتنی هست من که خیلی دوستش دارم:40:
Kianoosh
17-03-2010, 02:15
خیلی خیلی ببخشید ولی آدم دو زار جنبه برد هم داشته باشه بد نیست!
چرا ناراحت میشی فقط پرسیدم چه خبر :دی در ضمن بهتره بدونی طرفدار هیچ کدوم نیستم ولی رو صعود اینتر شرطبندی حرام است!!
تو يه پست ديگه تو يه تاپيك ديگه هم گفته بودم كه چلسي به آقاي خاص باخت..!
اگه مورينيو نبود الان لندن همه شاد بودن..!
pcforlife
17-03-2010, 09:51
:40:تبریک به همه طرفدار های اینتر :40:
sAeEd_kHaAn
17-03-2010, 10:59
پیروزی اینتر رو تبریک میگم آقای خاص کار خودشو کرد
Kasra 91
17-03-2010, 13:28
Pazza InterMilano
Forza Inter Milano
چه كسي گفته نميشود فوتبال را پيش بيني كرد: ما پيش بيني مي كنيم: "نابودي چلسي در شب با شكوه اينتر
vahidgame
17-03-2010, 15:06
منم بدجور طرفدارش هستم. خیلی ناراحت میشم وقتی توی بارسا بعضی وقت ها روی نیمکت میشه.
بی باک بی بال
17-03-2010, 16:54
پس زیدان چی :13:
BehzadKiNG
17-03-2010, 17:07
شرکت خطوط هوایی ترکیه اسپانسر باشگاه منچستر یونایتد شد
شرکت "خطوط هوایی ترکیه" به طور رسمی اسپانسر باشگاه معروف انگلیسی منچستر یونایتد شد.
وین رونی، ادوین وندرسار، نانی، جی سونگ پارک و دران فلچر بازیکنان منچستر یونایتد و دیوید گیل رئیس باشگاه و ریچارد آرنولد مدیر باشگاه فوق به همراه حمدی توپچی رئیس هیأت مدیره شرکت هوایی ترکیه و جمیل شانلی نماینده هیأت مدیره برای امضای قرارداد مربوط در باشگاه اولد ترافورد گردهم آمدند.
دیوید گیل رئیس باشگاه منچستر یونایتد در این مراسم گفت: "قراردادی که با شرکت خطوط هوایی ترکیه منعقد کردیم نمونهای مهم برای منچستر یونایتد در سطح جهان می باشد. از حضور خطوط هوایی ترکیه در باشگاه خود استقبال و تشکر می کنیم. شرکت خطوط هوایی ترکیه با افزایش پروازها در منچستر و سطح دنیا خود را به عنوان یک شرکت پویای در حال توسعه معرفی کرده است."
حمدی توپچی رئیس هیأت مدیره خطوط هوایی ترکیه نیز در این مراسم با اشاره به اینکه این شرکت با یکی از معتبرترین و معروفترین باشگاههای جهان قرارداد منعقد کرده است از این موضوع ابراز خرسندی کرد.
وی افزود: این قرارداد برای نام شرکت هوایی ترکیه بسیار ارزشمند خواهد بود. شرکت خطوط هوایی ترکیه به این قرارداد اهمیت وافری می دهد.
گفتنی ست با این قرارداد از این پس، کادر و بازیکنان باشگاه منچستر یونایتد توسط هواپیماهای شرکت خطوط هوایی ترکیه (THY) جابجا خواهند شد.
به این منظور یک فروند بوئینگ ۷۳۷-۸۰۰ شرکت خطوط هوایی ترکیه به رنگ باشگاه منچستر یونایتد درآمده است.
شرکت خطوط هوایی ترکیه که در فهرست معتبرترین خطوط هوایی جهان جای گرفته است چند ماه قبل نیز اسپانسر دیگر باشگاه معروف جهان -بارسلونا- شده بود.
منبع: trtPersian.com
SAEED_BARCELONA
17-03-2010, 17:17
این قراردادشون چطوریه؟ کی به کی پول میده؟ کی از کی پول میگیره؟:دی روی پیراهن منچستر از این به بعد turkish airlines رو می بینیم؟
sAeEd_kHaAn
17-03-2010, 17:21
Pazza InterMilano
Forza Inter Milano
چه كسي گفته نميشود فوتبال را پيش بيني كرد: ما پيش بيني مي كنيم: "نابودي چلسي در شب با شكوه اينتر
موافقم تاید میشه :5:
vahidgame
17-03-2010, 17:37
دوست عزیز فکر کنم بازیکنانی که الان بازی میکنن مد نظرشون باشه:46:
زین الدین زیدان در آن زمان 24 سال سن داشت و چند ماه پیش از آنکه به یوونتوس بپیوندد، به نیوکاسل پیشنهاد داده شد. البته آن روزها نیوکاسل در روزهای اوجش بود و برای قهرمانی در رقابتهای لیگ برتر تلاش می کرد.
سایت گل - در طول تاریخ دنیای فوتبال موارد متعددی است که در زندگی بازیکنان بزرگ دنیا رخ می دهد ولی برخی از این وقایع و شاید یادآوری آنها بسیار هیجان انگیز و برای برخی ها ناراحت کننده باشد.
در سال 1996 و زمانی که زین الدین زیدان در آستانه جدایی از باشگاه بوردو بود، سران باشگاه نیوکاسل او را به خدمت نگرفتند.این در حالی بود که مسئولان بوردو او را به این تیم انگلیسی پیشنهاد داده بودند.
بری سیلمن، مدیر برنامه های بازیکنان فوتبال در گفتگویی با یکی از روزنامه های انگلیسی اعلام کرد که در ابتدای سال 1996 و پیش از آنکه زیدان به یوونتوس بپیوندد، این ستاره فرانسوی به باشگاه نیوکاسل پیشنهاد شده بود.
آن سالها، سالهای اوج نیوکاسل بود و سفید و مشکی پوشان انگلیسی زیر نظر کوین کیگان بسیار خوش می درخشیدند و توانستند تیم نایب قهرمان رقابتهای لیگ برتر لقب گیرند.
سیلمن در صحبتهایی اعلام کرد که آن زمان صحبت از انتقال زیدان 24 ساله با قراردادی 1.2 میلیون پوندی به نیوکاسل بود و چند ماه بعد یوونتوس با پرداخت 3.2 میلیون پوند زیدان را خریداری کرد.
در آن زمان سران باشگاه نیوکاسل فکر می کردند که دلیلی برای خرید یک ستاره گمنام و جوان فرانسوی وجود ندارد ولی چند ماه بعد زیدان مبدل به یکی از ستاره های فوتبال اروپا گردید.در آن زمان مسئولان نیوکاسل می گفتند:« ما وقتی تیم شروود را داریم، چه نیازی به زیدان داریم؟!» ولی در صورتی که زیدان به این تیم انگلیسی می پیوست، شاید تاریخ سرنوشت دیگری را برای آنها رقم می زد.
2010/3/17
رئال مادرید و بارسلونا با 18 امتیاز فاصله نسبت به والنسیای رده سومی در جدول قرار دارند. در انگلیس، ایتالیا، فرانسه و آلمان دست کم سه تیم مدعی قهرمانی هستند.
سایت گل - آمار و ارقام دروغ نمی گویند. رقابتهای لالیگا، تنها لیگ اروپایی است که تنها دو کاندیدای اصلی برای قهرمانی در آن به رقابت می پردازند و آن هم دو رقیب دیرینه، یعنی بارسلونا و رئال مادرید هستند که هفته هاست که بدون حضور رقیب سومی، مسابقاتشان را برگزار می کنند.
رئال و بارسا با 18 امتیاز فاصله نسبت به والنسیای رده سومی رقابتها را دنبال می کنند و قطب سومی در فوتبال اسپانیا وجود ندارد که خود را مدعی قهرمانی بداند.
لیگ اسپانیا و پرتغال تنها لیگهایی هستند که در آنها تنها 2 تیم برای کسب عنوان قهرمانی مبارزه می کند. این در حالی است که در لیگ پرتغال فاصله بین تیم دوم و سوم 11 امتیاز است.
5 لیگ دیگر مهم اروپایی، با برابری و تساوی بیشتری دنبال می شود. در لیگ برتر منچستریونایتد با 66 امتیاز در صدر است و چلسی (64) و آرسنال (64) خود را در جمع مدعیان قهرمانی در رقابتهای این فصل فوتبال جزیره می بینند. در لیگ آلمان نیز شرایط مشابهی حکمفرماست. بایرن مونیخ 56 امتیازی صدرنشین است و شالکه (54) و لورکوزن (53) امتیاز در تعقیب باواریایی ها می باشند. در ایتالیا هم رقابتها با تعقیب و گریز میان تیمهای اینتر (59)، میلان (58) و رم (53) دنبال می شود. در هلند، توئنته با 70 امتیاز درصدر است و آیندهوون (65) و آژاکس (64) در رده های بعدی هستند. حساس ترین رقابت در لیگ فرانسه دیده می شود. بوردو با کسب 53 امتیاز در صدر جدول قرار دارد ،مونپولیه با 53 امتیاز در رده دوم است و اوکسر (52) و لیل (51) در رده های بعدی هستند.
آنچه امسال در رقابتهای لالیگا رخ داده، اتفاقی تاریخی است. در طول 15 سال اخیر هیچ گاه سابقه نداشته که 18 امتیاز فاصله میان تیم صدرنشین و رده سومی دیده شود. تاکنون رکورد فاصله در فصل 5-2004 ثبت شده بود و در آن فصل و در همین مقطع از رقابتها، بارسلونا با 16 امتیاز برتری نسبت به سویای رده سومی قرار داشت.
نظرسنجی: به نظر شما رقابتهای کدام لیگ با حساسیت بیشتری دنبال می شود و کدام لیگ را برابرترین لیگ اروپایی می دانید؟ لیگی که رقابتها در آن با فشردگی و حساسیت بیشتری دنبال می شود. نظرخود را با ما در میان بگذارید.
2010/3/17
mahdishata
17-03-2010, 21:02
نظرسنجی: به نظر شما رقابتهای کدام لیگ با حساسیت بیشتری دنبال می شود و کدام لیگ را برابرترین لیگ اروپایی می دانید؟ لیگی که رقابتها در آن با فشردگی و حساسیت بیشتری دنبال می شود. نظرخود را با ما در میان بگذارید.
من رای دادم به گزینه 3
لیگ قبرس:31:
مربی سابق کهکشانی ها در صحبتهایی اعلام کرد که از بکام درخواست کرده تا در رقابتهای جام جهانی همراه سه شیرها باشد.
سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی به دفاع از مانوئل پیگرینی مربی کنونی تیم مادریدی برخاسته است. کاپلو در صحبتهایی اعلام کرده که سه بازیکنی که در حال حاضر بازیهای متفاوتی را به نمایش می گذارند، مسی، کریس رونالدو و رونی هستند.
کاپلو در صحبتهایی با تمجید از پیگرینی گفت:« پیگرینی تاکنون به خوبی از عهده وظایفش برآمده. او امتیازات بسیار زیادی را برای تیم بازیافته و اکنون تیمش از بارسا جلوتر است.»
برای این مربی ایتالیایی سه بازیکن متفاوت در فوتبال کنونی دنیا وجود دارد:« سه بازیکن هستند که در این روزها تفاوتهای زیادی با سایرین دارند و آنها کریس رونالدو، مسی و رونی هستند. سرخیو آگوئرو و پاتو نیز بعد از این بازیکنان هستند. این دو نفر بازیکنان بسیار جوانی هستند و آینده درخشانی در انتظار آنهاست.»
از سوی دیگر کاپلو در مورد مشکلات به وجود آمده در مورد جان تری و وین بریج، با اشاره به خداحافظی وین بریج از ترکیب سه شیرها گفت:« بریج زمان کافی برای بازگشت به تیم ملی را دارد. آنچه که اکنون درجریان است، این است که این داستان هنوز داغ است و باید بگویم که زمانی که من دلایلم را برای گرفتن بازوبند کاپیتانی از تری شرح دادم، او بلافاصله دلایلم را پذیرفت.»
کاپلو در پایان صحبتهایش با اشاره به مصدومیت بکام ، اعلام کرد که این ستاره انگلیسی می تواند به عنوان یکی از اعضای همراه تیم ملی انگلیس،روانه آفریقای جنوبی شود و گفت:« ما از بکام خواستیم که با ما به آفریقای جنوبی بیاید.همه چیز به خود او بستگی دارد.»
2010/3/18
ستاره باشگاه آرسنال به خوبی می داند که یکی از اهداف خرید فلورنتینو پرس در بازار نقل و انتقالات تابستانی می باشد. او در نظر دارد که تا پایان فصل برای اعلام تصمیم نهایی اش منتظر بماند ولی سران باشگاه مادریدی از او خواستند که در صورت تمایل برای انتقال به این تیم، چراغ سبزی نشان دهد.
سایت گل - یک حرکت کوچک و یا یک جمله کوتاه که بیانگر طرح و برنامه های سسک باشد، برای سران باشگاه مادریدی کافی است.
روزنامه مارکا در گزارش امروز خود به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه مادریدی از سسک فابرگاس درخواست کرده اند که نظر ضمنی اش در مورد انتقالش به رختکن تیم مادریدی و نشستن برسر میز مذاکره را به ضورت غیرمستقیم بروز دهد. مذاکراتی که قطعا کار آسانی نخواهد بود. چرا که سران آرسنال به راحتی این ستاره کاتالان را از دست نخواهند داد.
در گزارش منتشره در روزنامه مارکا به این نکته اشاره شده که نام سسک در میان گروه منتخب کارشناسان رئال برای انتقال به رختکن این تیم در فصل آینده قرار دارد ولی سران باشگاه مادریدی می خواهند از تمایلات این بازیکن برای حضور در رختکن سانتیاگو برنابئو مطلع شوند.
از همین رو نیز افراد مختلفی مامور شده اند که به گوش سسک برسانند که او هدف اصلی فلورنتینو پرس و خورخه بالدانو در بازار نقل و انتقالات تابستانی می باشد. سسک از این بابت ، از سران باشگاه مادریدی تشکر کرده که نام او را میان اهداف خریدشان قرار داده اند ولی هنوز هیچ پیغامی خطاب به تیم مادریدی نداده است.
این در حالی است که فابرگاس از تحسین کنندگان آرسن ونگر است و در نظر دارد که تا پایان فصل صبر کرده و با مربی فرانسوی تیم مذاکره نماید و بررسی کند که آیا زمان جدایی از آرسنال فرا رسیده است یا خیر.
از سوی دیگر سران باشگاه مادریدی در انتظار چشمک سسک هستند تا از نظر ضمنی او مطلع شوند.
2010/3/19
رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید قیمت مهاجم جوان تیمش را به مراتب بیشتر از 60 میلیون یورویی که در بند جدایی زودهنگامش درج شده، می داند.
سایت گل - انریکه سرسو، رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید در صحبتهایی با رد ابراز تمایل سران باشگاه رئال مادرید برای جذب سرخیو آگوئرو به این نکته اشاره کرد که در صورتی که سران تیم مادریدی می خواهند آگوئرو را به خدمت بگیرند می بایست رونالدو، کاکا، ایگواین و وجهی نقد را به سران باشگاه اتلتیکو واگذار نمایند تا بتوانند ستاره آرژانتینی این تیم را به رختکن تیمشان ببرند!
پیش از این گزارش های منتشره در اسپانیا حاکی از آن بود که در حالی که رئال مادرید تلاش خود رابرای خریداری آگوئرو در بازار نقل و انتقالات تابستان آغاز کرده اند، سران این تیم می توانند با پرداخت مبلغ درج شده در بند جدایی زودهنگام آگوئرو که 60 میلیون یورو است، او را به رختکن تیمشان ببرند.
زمانی که از سرسو سوالی در این رابطه پرسیده شد، او اعلام کرد که این معامله تمام شده است. سرسو به خبرنگار مارکا گفت:« این معامله تمام شده است. کاکا، کریس ، ایگواین و اندکی پول.»
قرارداد کنونی سرخیو آگوئرو با رختکن اتلتیکو مادرید تا سال 2012 اعتبار دارد ولی در این میان شایعاتی نیز مبنی بر احتمال انتقال این ستاره به چلسی در تابستان سال جاری شنیده می شود.
2010/3/19
mahdishata
19-03-2010, 15:38
این پرس ادم بشو نیست
mehryazdan
19-03-2010, 15:40
عجب معامله مسخره ای
pcforlife
19-03-2010, 19:38
انریکه سرسو، رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید در صحبتهایی با رد ابراز تمایل سران باشگاه رئال مادرید برای جذب سرخیو آگوئرو به این نکته اشاره کرد که در صورتی که سران تیم مادریدی می خواهند آگوئرو را به خدمت بگیرند می بایست رونالدو، کاکا، ایگواین و وجهی نقد را به سران باشگاه اتلتیکو واگذار نمایند تا بتوانند ستاره آرژانتینی این تیم را به رختکن تیمشان ببرند!
برو عموووو!!!:31:
این یکی که بی مزه بود... لطیفه بعدی رو بوگو!!:27:
B L A S T E R
19-03-2010, 23:55
همچین بازیکن شاخی هم نیس...
ولی خدا کنه رئال این تابستون خریدی نکنه ...
hamijoon
20-03-2010, 00:02
خيلي مسخرست ... يعني چي ؟؟؟
B L A S T E R
20-03-2010, 00:04
به حرفای سایت گل هم اعتماد نکنین !
1 ساله میشه چرت زیاد مینویسه!
البته بعضی مقاله هاش واقعا جالبه!
نادر1368
20-03-2010, 00:05
کاکا، کریس ، ایگواین و اندکی پول
پرس و سانتیاگو برنابئو هم اشانتیون:31:.
Zhangooler
20-03-2010, 01:33
جالبه...واقعا جالبه...میخوای ما مسی هم بدیم سرش که یه وقت احساس کم ارزشی بهشون دست نده...
به نظر من بنزما و ایگواین از آگوئرو بهتر هستند ...
s-a-l-i-m
20-03-2010, 18:13
این کار { اصلا حرف } مساوی با فحش هست........ولی تو master leage قیمت اگؤرو خیلی گرون هست....{ ربطی نداشت..دی }
mahdishata
21-03-2010, 13:27
سایت گل از احتمال جدایی اسطوره رئال مادرید خبر داد.
فلورنتیو پرس و خورخه بالدانو، در هفته های آتی می بایست یکی از دردناکترین تصمیمات برای هواداران تیم مادریدی را اتخاذ کنند:«تصمیم گیری در مورد جدایی رائول گونسالس در پایان رقابتهای این فصل»
این در حالی است که هنوز یک سال دیگر از قرارداد کاپیتان رئال باقی است(قرارداد رائول سی ام ژوئن سال 2011 به اتمام خواهد رسید.) ولی این طور به نظر می رسد که کاپیتان تیم مادریدی جایی در پروژه ورزشی فصل بعد کهکشانی ها ندارد.
رائول که الگوی رفتاری باشگاه مادریدی است، سه ماه است که نیمکت نشین محض کهکشانی هاست ومطرح شدن چنین صحبتهایی شاید برای هواداران تیم مادریدی واقعا دردناک باشد.
هنوز هیچ یک از مسئولان باشگاه کهکشانی برای انتقال این خبر با رائول تماس نگرفته است، ولی قطعا رائول هم تمایل زیادی دارد که به موقع از تصمیم سران باشگاه مطلع شود تا بتواند زمان کافی برای خداحافظی از رختکن برنابئو داشته باشد، چرا که او اسطوره زنده باشگاه مادریدی است و می بایست در مراسمی رسمی و شایسته از این تیم جدا شود.
یکی از افراد نزدیک به ستاره باشگاه مادریدی در صحبتهایی در این رابطه گفت:« آنچه که برای رائول غیرقابل تحمل است، این است که در اردوی پیش فصل با کهکشانی ها باشد و در میانه های تابستان به او بگویند که برروی حضورش در ترکیب تیم مادریدی حسابی برروی او باز نخواهند کرد.تنها چیزی که رائول می خواهد این است که صادقانه و شفاف او را در جریان مسائل قرار دهند و اگر حضور او دررختکن تیم مشکل ساز است، او حاضر است تا بهترین راه برای تیم مادریدی را برگزیند.»
در صورتی که سران باشگاه مادریدی از تصمیم خود منصرف نشوند، خداحافظی رائول ممکن است در جریان دیدار رئال مقابل اتلتیک بیلبائو که روز نهم ماه می در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو صورت می گیرد، از هواداران تیم مادریدی خداحافظی کند.
سران باشگاه یونایتد آماده اند تا با پیشنهادی 35 میلیون پوندی برای خرید داوید ویا، ستاره اسپانیایی والنسیا وارد عمل شوند.
سایت گل - سرالکس فرگوسن نماینده هایی را عازم اسپانیا ساخته تا شرایط داوید ویا را مورد بررسی قرار دهد و طبق گزارش منتشره در دیلی استار، سران یونایتد آماده اند تا این ستاره اسپانیایی را در کنار وین رونی، مهاجم انگلیسی شان به کار گیرند.
این در حالی است که مهاجم 28 ساله والنسیا نظر مثبت سران تیمهای فراوانی را به خود جلب کرده است و منچستریونایتد برای خریداری ویا می بایست رقابت سختی را با چلسی، رئال مادرید، بارسلونا، سیتی، آرسنال و لیورپول داشته باشد.
پیروزی پنجشنبه شب والنسیا مقابل وردربرمن باعث شد تا ویا تعدادگلهایی که در رقابتهای این فصل برای تیمش به ثمر رسانده است را به 22 گل در 34 بازی برساند.
به علاوه ویا یکی از مهره های کلیدی تیم ملی کشورش در رقابتهای یورو 2008 بود که توانست با به ثمررساندن 4 گل در این رقابتها به عنوان آقای گلی یورو دست بیابد. رکورد گلزنی این ستاره 28ساله در عرصه ملی نیز جالب توجه است و ویا توانسته در 55 دیدار ملی اش به 37 گل برسد.
این صحبتها در حالی به گوش می رسد که هنوز 4 سال دیگر از قرارداد ویا با والنسیا باقی مانده ولی از آنجا که سران این تیم با مشکلات عدیده مالی دست و پنجه نرم می کنند، احتمال فروش ویا در بازار نقل و انتقالات تابستانی وجود دارد.
2010/3/21
pcforlife
22-03-2010, 00:31
کی تا حالا هستش که دارن مذاکره میکنن... :13:
بچه ها!نفهمیدم!جوک بود؟؟؟؟:31::31:
آره ... دمشون گرم ... شادمون کردن :لول
طبق گزارش منتشره در نیوز آو د ورلد، این طور به نظر می رسد که ژوزه مورینیو، تمایل زیادی دارد تا تابستان پیش رو جانشین رافا بنیتس شود.
سایت گل - شنیده می شود که آقای خاص در نظر دارد تا تابستان جاری سن سیرو را ترک کند و در این میان سران باشگاه های رئال مادرید و منچسترسیتی آماده به خدمت گرفتن او می باشند.
در حالی که خود مورینیو تمایل زیادی به کار کردن در آنفیلد دارد ولی شنیده می شود که او قصد ندارد که تا زمانی که باشگاه تحت مالکیت تام هیکس و جرج ژیلت است در لیورپول به مربی گری بپردازد.
این طور به نظر می رسد که مورینیو خواهان آن است تا در صورت پذیرش مربی گری لیورپول، از بابت دستمزد وشرایط مالکان باشگاه مطمئن باشد.
شنیده می شود که باشگاه لیور پول در حال حاضر مشغول مذاکره با گروه رون است تا سرمایه گذاری 100 میلیون پوندی را در این باشگاه عهده دار شوند و بدین ترتیب احتمال می رود که کنترل این باشگاه عملا به دست سران این گروه بیفتد.
2010/3/22
smallfrank
22-03-2010, 11:40
فکر کنم برای سال نو گفتن که شاد بشیم.....ما هم بسی خندیدیم...:31::31::31:
Only Real Madrid
مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده که تیری آنری تمام ویژگی های ممکن برای مبدل شدن به یک مربی بزرگ در دنیای فوتبال را داراست و ابراز امیدواری کرده که روزی این ستاره فرانسوی را در کادر فنی آرسنال ببیند.
سایت گل - مربی فرانسوی توپچی ها که شناخت کاملی از تیری آنری، ستاره هموطنش دارد،در صحبتهایی اعلام کرده که آنری می تواند مبدل به مربی موفقی در دنیای فوتبال شود.
آنری مدتی در باشگاه لندنی و زیر نظر ونگر به بازی فوتبال می پرداخت و این مربی بزرگ معتقد است که اطلاعات و آموخته های آنری در دنیای فوتبال می تواند به او کمک کند تا روزگاری برروی نیمکت مربی گری قرار گرفته و افتخارات زیادی را کسب کند. این ستاره در رختکن آرسنال رد پای خود را باقی گذاشته و هواداران این تیم همچنان از آنری به عنوان اسطوره بزرگی یاد می کنند و امیدوارند تا بار دیگر او را در رختکن تیمشان ببینند.
ونگر در صحبتهایی در این رابطه گفت:« اگر از من سوال کنند که چه کسی پتانسیل لازم برای احراز پست مربی گری را دارد، پاسخ من روشن است: آنری. البته ما اکنون به دنبال مربی نیستیم و در مورد آینده هم این من نیستم که باید تصمیم بگیرم.»
2010/3/22
shahshahani
22-03-2010, 22:44
یکی نیست به اینا بگه بیفتید بابا... :دی
یه چیزی دوستان ، این اگئرو ، داماد مارادونا هست و مارادونا از مشاوران اینتر میلان و بنظرم اگئرو اگرم رفتنی باشه به اینتر میاد
سران باشگاه میلان در گزارشی خبر مصدومیت مجدد پاتو از ناحیه همسترینگ را تائید کردند.
سایت گل - سران باشگاه میلان در گزارشی اعلام کردند که الکساندر پاتو، ستاره برزیلی این تیم بار دیگر از ناحیه همسترینگ مصدوم شده و به همین دلیل دست کم به مدت سه هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
پاتو یکشنبه هفته گذشته و در دیدار مقابل ناپولی بود که از مصدومیت مشابهی به زمین مسابقه بازگشته بود. او دفعه قبل هم حدود 3 هفته از میادین ورزشی دور بود.
وب سایت رسمی باشگاه میلان در این رابطه بیانیه ای را منتشر ساخته که متن آن را با هم می خوانیم:« مسئولان باشگاه میلان بدین ترتیب اعلام می کنند که الکساندر پاتو، مورد آزمایشهای تخصصی قرار گرفته و نتایج این آزمایشها و تستها گویای آن است که پاتو دچار مصدومیتی درجه اول در عضله دو سر ران (همسترینگ) شده است.البته تستهای تکمیلی در روزهای آتی انجام خواهد شد.»
میلان چهارشنبه شب در خانه پارما به میدان خواهد رفت. روسونری تنها یک امتیاز با اینتر صدرنشین فاصله دارد ولی انتشار این خبر، اصلا برای مربی روسونری دلنشین نیست. البته شنیده می شود که مارکو بوریه لو که با مصدومیت دست و پنجه نرم می کرد اکنون به روزهای اوجش بازگشته است.
2010/3/23
مربی دانمارکی در صحبتهایی اعلام کرد که به شدت تحت تاثیر عملکرد گواردیولا در طول 18 ماه حضورش برروی نیمکت مربی گری بارسا می باشد.
سایت گل - میشل لادروپ، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که تیم کنونی گواردیولا، حتی به مراتب بهتر از تیم رویایی کرایوف است که خود او نیز روزگاری درآن توپ می زده است.
این ستاره دانمارکی که در تیم رویایی در کنار گواردیولا برای اولین بار جام اروپایی را برای باشگاه کاتالان کسب کرده بود، در گفتگو با یوفا دات کام در صحبتهایی اعلام کرد که به شدت تحت تاثیرعملکرد هم تیمی سابقش برروی نیمکت مربی گری بارسلونا می باشد.
لادروپ با تمجید از سبک کاری گواردیولا گفت:« فکر می کنم که همیشه جایگاه ویژه ای در قلب کاتالونیایی ها و هواداران باشگاه دارم، چرا که اولین تیم بارسلونا بودیم که توانستیم برخی افتخارات را کسب کنیم و در کنار هم جامهای فراوانی را کسب کردیم ولی تیم کنونی، از هر لحاظ از تیم ما بهتر است.»
لادروپ در طول سالهای 1991 تا 1994 به بارسا کمکهای فراوانی کرد تا به چهارعنوان قهرمانی پی در پی دست یابد و از آن جمله می توان به پیروزی معروف این تیم در ومبلی و پیروزی 0-1 مقابل سمپدوریا اشاره کرد، در این رابطه ادامه داد:« تیم کنونی بارسا آماده است تا موفقیتی طولانی مدت را کسب کند. آنها در باشگاه استیل و فلسفه ای دارند که بازیهای بارسا را بسیار دیدنی و جذاب کرده است. به علاوه بارسلونا اکنون مربی ای دارد که او نیز کاتالان است و به خوبی با فرهنگ این منطقه آشنایی دارد. این امربی بسیار مهم در لحظات خوب و بد تیم می باشد.»
هجده سال پس از فینال لیگ قهرمانان اروپا که با گلزنی رونالد کومان در وقتهای اضافه، به نفع بارسا به اتمام رسید، اکنون بارسلونا برای کسب چهارمین جام اروپایی اش تلاش می کند و لادروپ معقتد است که کاتالونیایی ها می توانند به این افتخار نایل آیند و در این رابطه گفته:« بارسا یکی از تیمهای محبوب من است که از آن طرفداری می کنم.»
2010/3/23
کاتالونیایی ها ، رئال مادرید را نیز زیر نظر دارند.
سایت گل - پپ گواردیولا مربی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که شکست دادن منچستریونایتد یا آرسنال برای فتح جام قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، اولویت اول تیمش نیست.
به جای آن، سران تیم کاتالان ترجیح می دهند تا تیمشان در رقابتهای لالیگا به قهرمانی برسد.
گواردیولا در صحبتهایی در این رابطه گفت:« هدف اصلی ما در رقابتهای این فصل قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نست و هدف قهرمانی در لالیگاست. من هیچ وقت از هیچ چیزی کوتاه نمی آیم ولی کاملا واضح است که اگر ما در رقابتهای لالیگا موفق نباشیم، نخواهیم توانست تا در رقابتهای اروپایی به موفقیت برسیم.»
گواردیولا ادامه داد:« قهرمانی در رقابتهای لالیگا، هدف اصلی ماست ، چرا که من در هر دیدار از بازیکنانم حداکثر توقع را دارم.اگر ما قادر نباشیم که سطحمان در طول رقابتها را حفظ کنیم، شرایط برایمان سخت خواهد شد.»
بارسلونا در نظر دارد تا با قهرمانی در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا از عناوین قهرمانی اش در رقابتهای فصل قبل دفاع کند.در این میان رئال مادرید، در حال حاضر در صدر جدول رقابتهای لالیگا قرار گرفته است ولی کاتالونیایی ها نیز نهایت تلاش خود را برای صدرنشینی به کار گرفته اند.به علاوه بارسا توانسته در جمع 8 تیم برتر رقابتهای اروپایی قراربگیرد و در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا می بایست مقابل آرسنال قرار بگیرد.
2010/3/23
ستاره فرانسوی دنیای فوتبال در گفتگو با مجله فرانس فوتبال به این نکته اشاره کرده است.
سایت گل - زین الدین زیدان، لورن بلان، مربی کنونی بوردو و هم تیمی سابقش در تیم ملی فرانسه را گزینه مناسبی برای مربی گری رئال مادرید و جانشینی مانوئل پیگرینی می داند. زیدان در گفتگو با مجله فرانس فوتبال با بیان این ایده، به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه مادریدی تصمیم گرفته اند تا در پایان رقابتهای این فصل مربی شان را تغییر دهند.
لورن بلان،قهرمان جام جهانی 1998 بود و فصل گذشته توانست تا برای اولین بار در دهه گذشته، بوردو را به مقام قهرمانی در رقابتهای لیگ فرانسه رسانده و به علاوه در رقابتها جام حذفی نیز همراه با این تیم به قهرمانی برسد. بوردو در رقابتهای این فصل نیز در صدر جدول رقابتهای لیگ 1 فرانسه است و اکنون در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا نیز حاضر است.
2010/3/24
طبق گزارشهای منتشره، انتظار می رود که سسک فابرگاس در تابستان سال جاری رختکن آرسنال را ترک کرده و به اینتر بپیوندد.
سایت گل - طبق گزارش منتشره در اسکای سپورت ایتالیا، سران باشگاه اینتر تقریبا مطمئن هستند که سسک فابرگاس، در پایان رقابتهای این فصل، به رختکن تیم آنها خواهد پیوست.
به رغم آنکه سسک فابرگاس در حال حاضر با سران آرسنال قرارداد دارد،سران باشگاه اینتر نام این بازیکن را به سیاست بیمه ای خود اضافه کرده اند ، سیاستی که در مورد تک تک بازیکنانی که در رختکن تیمشان قرار دارد، اعمال کرده اند و این گویای آن است که ستاره اسپانیایی در آینده نزدیک به رختکن تیم مورینیو خواهد پیوست.
بدین ترتیب سسک فابرگاس خواهد توانست تا در کنار استبان کامبیاسو، در مرکز خط میانی نمایش خیره کننده ای را به نمایش بگذارد.
هیچ شکی نیست که آقای خاص یکی از تحسین کنندگان بازی ستاره سابق باشگاه بارسلوناست و در این میان ممکن است که ماریو بالوتلی، ستاره ایتالیایی اینتر به عنوان بخشی از قرارداد سسک، روانه لندن شود.
البته چنین ماجرایی بسیار بعید است که سران یک باشگاه پیش از خرید یک بازیکن، نام او را برای سیاست بیمه ای شان به کار بگیرند ولی گزارشهای منتشره به کاری که انجام می دهند بسیار مطمئن هستند و به نظر می رسد که فابرگاس تصمیمش را گرفته که در پایان رقابتهای این فصل، به اینتر بپیوندد.
خبرنگار اسکای سپورت ایتالیا در گزارشی در مورد فابرگاس می گوید:« سسک هنوز با اینتر قراردادی ندارد ولی این اتفاق خواهد افتاد. شما در آینده متوجه خواهید شد.»
2010/3/24
ستاره فرانسوی بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرده که یا در بایرن می ماند و یا به اسپانیا خواهد رفت.
سایت گل - فرانک ریبری، ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ یکی از جنجالی ترین ستاره های حال حاضر فوتبال دنیاست و این روزها صحبتهایی از پیوستن او به تیمهای بزرگ اروپایی به گوش می رسد.
البته این ستاره 26 ساله در صحبتهایی اعلام کرده که تیم کنونی اش را تنها به مقصد رئال مادرید یا بارسا ترک خواهد کرد و بدین ترتیب خیال سران باشگاه هایی همچون چلسی یا یونایتد که برای جذب او ابراز تمایل کرده بودند را راحت ساخته است.
ریبری در صحبتهایی به اشپورت بیلد گفت:« هنوز در مورد آینده ام تصمیم گیری نکرده ام و هنوز شک و شبهاتی در ذهنم وجوددارد که چه تصمیمی بهترین تصمیم برای آینده ام است ولی اولویتهایی در ذهنم نقش بسته. اگر بخواهم بایرن را ترک کنم، قطعا به یکی از تیمهای اسپانیایی خواهم رفت.»
ریبری ادامه داد:« باید ببینم که خانواده ام چه می خواهند و همسرم از انتقال به اسپانیا واقعا خوشحال خواهد شد. او برف و باران را دوست ندارد و به همین دلیل در انتخاب انگلیس مردد است. اکنون همه چیز به من بستگی دارد که در بایرن بمانم یا به تیمی اسپانیایی مثل رئال مادرید یا بارسلونا منتقل شوم. تصمیم من هر چه باشد، می خواهم قراردادی 5 ساله امضا کنم.»
مصدومیت های متعددی که در طول فصل گریبانگیر ریبری شده، منجر به این شده که این ستاره فرانسوی به رده 224 رنکینگ کاسترول نزول کند.
2010/3/24
مربی آرسنال موافق سیاستهای کهکشانی ها در بازار نقل و انتقالات نیست.
سایت گل - آرسن ونگر مربی آرسنال هرگز نارضایتی اش را از سیاستهای رئال مادرید مخفی نگاه نداشته و اکنون در صحبتهایی بار دیگر به انتقاد از این سیاستها، که در بازار نقل و انتقالات به کار گرفته شده، پرداخته است.
ونگر در گفتگو با میرر فوتبال گفت:« بسیار عجیب است که هواداران مراسم معارفه و خرید بازیکنان جدید را بیشتر از قهرمانی های تیم جشن می گیرند. زمانی که رئال یک بازیکن بزرگ می خرد، هواداران خوشحال و راضی می شوند ولی این فشار را برروی تیم برای ارائه عملکردی خوب و قابل قبول بیشتر می کند. فوتبال ورزشی تیمی است.»
ونگر ادامه داد:« رئال در طول شش سال گذشته در دومین مرحله از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، حذف شده است.آنها کاملا شکننده هستند.»
این صحبتها در حالی ارائه می شود که بسیاری ها ونگر را یکی از گزینه های مربی گری در سانتیاگو برنابئو و جانشینی پیگرینی می دانند.
2010/3/24
VBYOFSKI
24-03-2010, 21:36
فوق العاده خنده دار. یعنی از اون اول تا تهش فقط خندیدم.
vahidgame
24-03-2010, 22:46
ولی به نظرم فابرگاس اگه بخواید لیگ انگلیس رو ترک کنه نباید یه لیگ سطح پایین تر بره. به نظرم باید لیگ اسپانیا بره که احتمالش خیلی بیشتره.
بالاخره اینتر می خواد جراراد رو بخره یا این فابرگاس رو؟
هر دو تقریبا پستشون هم یکی.
cescjoon
25-03-2010, 01:53
^ هیچکدوم اصلا مگه احمقه بازیکنی از لیگ انگلیس بره ایتالیا
مبادله سسک-بالوتلی نیز یکی از پیشنهادات سران نرآتزوری است.
سایت گل - طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی میل، ژوزه مورینیو پیشنهادی 50 میلیون پوندی را برای خریداری سسک فابرگاس آماده کرده است.
این در حالی است که ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال مدتهاست مورد توجه سران دوتیم بارسلونا و رئال مادرید قرار دارد ولی آقای خاص امیدوار است تا با ارائه پیشنهادی 30 میلیون پوندی به علاوه انتقال بالوتلی به آرسنال ( که حدود 20 میلیون پوند ارزش دارد) سران توپچی ها متقاعد به انتقال سسک به رختکن سن سیرو بشوند.
در این میان و در ماه های اخیر سسک فابرگاس همواره از ادامه حضورش در رختکن آرسنال گفته ولی پنجمین فصل بدون جام قهرمانی ممکن است او را نیز متقاعد به تغییر عقیده کند. قرارداد کنونی سسک با آرسنال در سال 2013 به پایان می رسد و سران باشگاه آرسنال آماده اند تا با پیشنهاد قراردادی 5 ساله با دستمزد هفته ای 120.000 پوند او را متقاعد به ماندن نمایند.
گزارشهای منتشره در روز سه شنبه حاکی از آن است که سران اینتر حتی نام فابرگاس را در لیست بیمه شان که در حقیقت متعلق به بازیکنان هرتیم است اضافه کرده اند و بدین ترتیب سران این باشگاه امیدهای فراوانی به جذب ستاره اسپانیایی آرسنال دارند.
از سوی دیگر سران آرسنال نیز مدتهاست که آرزوی در اختیار داشتن بالوتلی را دارند و سوپرماریو ممکن است کلید موفقیت این انتقال باشد. طبق گزارشهای منتشره، ونگر چندین بار افرادی را برای تماشای بازی بالوتلی به میلان فرستاده است و به نظر می رسد که خود این بازیکن نیز به دلیل مشکلاتی که با مورینیو دارد، ممکن است متمایل به ترک رختکن این تیم باشد.
در این میان سران باشگاه آرسنال در یک قدمی خریداری مارائون شاماخ، بازیکن بوردو هستند و ممکن است به این فکر بیفتند که تیمشان به مهاجم دیگری نیاز ندارد. البته سران تیمهای منچسترسیتی و چلسی نیز تمایل فراوانی به دراختیار داشتن بالوتلی دارند.
2010/3/25
اسطوره برزیلی پس از آنکه هواداران تیم کورینتیانس او را مسخره می کردند، واکنش بدی نسبت به آنها نشان داد.
سایت گل - در جریان دیدار کورینتیانس مقابل باروئری در لیگ باشگاه های برزیل که با شکست 0-1 کورینتیانس همراه بود، هواداران این باشگاه به مسخره کردن و هو کردن رونالدو روی آوردند و در همان هنگام بود که رونالدو طاقت خود را از دست داده و با دستش حرکتی ناشایست را رو به هواداران انجام داد.
طبق گزارش منتشره در گاتزتادلوسپورت، هواداران عصبانی در پایان دیدار اعتراضاتی را خطاب به رونالدو انجام داده و او را به دلیل از دست دادن فرصتهای متعدد گلزنی سرزنش نمودند.جو متشنج استادیوم باعث شد تا رونالدو آرامش خود را در پارکینگ ورزشگاه از دست بدهد و زمانی که رونالدو در حال خروج از پارکینگ بود، با استفاده از دستش به هواداران توهین نمود.
هواداران که از این رفتار رونالدو به شدت ناراحت بودند، سعی داشتند تا خود را به اسطوره برزیلی نزدیک کنند ولی رونالدو سوار اتوبوس حامل بازیکنان شد. هواداران حتی سعی کردند تا به اتوبوس حامل بازیکنان که مشغول ترک ورزشگاه باروئری بود، حمله کنند ولی نیروهای پلیس سریعا وارد عمل شدند تا از بالاگرفتن ماجرا جلوگیری نمایند.
پس از آن بود که رونالدو از اتوبوس پیاده شد و با اتومبیلی دیگر راه خود را پیش گرفت تا از مشکلات بیشتر اجتناب به عمل بیاورد. سایر بازیکنان همراه با همان اتوبوس به سائوپاولو بازگشتند.
رونالدو و کورینتیانس در رقابتهای این فصل نهایت تلاش خود را به کار گرفته اند و اکنون و پس از برگزاری 16 دیدار این تیم با 9 امتیاز فاصله نسبت به سانتوس صدرنشین در جدول قرار گرفته اند.
2010/3/26
Retired User
25-03-2010, 23:51
فکر میکنم اگر قرار باشه جائی بره یا باسا میره یا رئال البته احتمال اولی بیشتره
مگه لیگ ایتالیا چشه...
این شفچنکو بود اومد لیگ انگلیس خراب کرد برگشت...
فابرگاس بازیکن خوبیه ولی به نظر من جاش تو ارسنال خوبه افتاده شده مثل انری که باید تو ارسنال می موند.
رفت بارسا شد یک بازیکن معمولی....
لیگ ایتالیا یکی از برترین لیگها حتی سر تر از انگلیس هستش.
]
vahidgame
26-03-2010, 00:18
ایتالیا قبلا شاید به این صورت بودش ولی بعد از اون رسوایی ها افت کردش.
ولی کلا مورینیو اشتهای خیلی خوبی داره توی چلسی هم بود دنبال بازیکنانی می رفت که فوق ستاره بودن. الان توی اینتر هم که دیگه این همه ستاره ریخته.
اسطوره فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل فراوانی دارد تا برای 4 سال دیگر در سمت ریاست یوفا باقی بماند.
سایت گل - میشل پلاتینی، رئیس یوفا در صحبتهایی اعلام کرده که آمادگی این را دارد تا برای 4 سال دیگر در سمت خود باقی بماند. انتخابات برای انتخاب رئیس آتی یوفا روز 22 مارس سال 2011 در پاریس برگزار خواهد شد.
پلاتینی روز پنجشنبه در کنگره ای در تل آویو،صحبتهایش را به گوش نمایندگان 53 عضو یوفا رساند.
اسطوره 55 ساله فرانسوی، در سال 2007 در کنفرانس دوسلدورف برای اولین بار به عنوان رئیس سازمان یوفا برگزیده شد ولی اکنون اعلام آمادگی کرده تا بار دیگر این مسئولیت را برعهده بگیرد.
پلاتینی در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« من از مسئولیت کنونی ام در سمت ریاست یوفا کاملا راضی هستم و هنوز کارهای زیادی دارم. اهداف زیادی برای انجام دادن پیش روی خودم می بینم و احساس می کنم که هنوز هیچ کاری نکرده ام. به همین دلی است که تصمیم گرفتم تا بار دیگر در انتخابات شرکت نمایم.»
البته هنوز مشخص نیست که سایرکاندیدها برای این پست چه کسانی هستند و پلاتینی می بایست با چه کسانی در این راه به رقابت بپردازد.
2010/3/26
پس مطمئن باشیم تا چهار سال دیگه هم چلسی قهرمان اروپا نخواهد شد :دی
سایت گل - طبق خبری که جمعه شب در رادیو مارکا اعلام شد، یوهان کرایوف، اسطوره هلندی باشگاه کاتالان از سوی کادر مدیریتی باشگاه بارسلونا، به عنوان رئیس افتخاری این باشگاه معرفی گردید، عنوانی که این ستاره هلندی تا پایان عمر در اختیار خواهد داشت.
کرایوف در طول مدتی که فوتبال بازی می کرد، سه بار توپ طلای دنیای فوتبال را از آن خود کرد و اکنون از او به عنوان یکی از بزرگترین فوتبالیستهای تاریخ (یکی از 4 اسطوره دنیای فوتبال در کنار دیه گو مارادونا، آلفردو دی استفانو و پله) یاد می شود.
او در سال 1973 از آژاکس به بارسلونا پیوست و در باشگاه کاتالان عملکرد بسیار خوبی داشت؛ کرایوف پس از آن هشت سال مربی بارسلونا بود و بعد از آن هم در روزنامه های متعدد کاتالان، به یادداشت نویسی می پرداخت و نظراتش را در مورد سیاست کاتالونیا اعمال می کرد. کرایوف اکنون نیز سرمربی تیم ملی کاتالونیاست و بارسلونا را خانه خودش می داند.
یوهان کرایوف حتی نام پسرش را خوردی، نامی محلی در کاتالونیا گذاشته است.
بدین ترتیب کرایوف، پستی مشابه با پست آلفردو دی استفانو در رختکن رئال مادرید را خواهد داشت. عنوان ریاست افتخاری باشگاه، عنوانی است که تا پایان عمر فرد آن را در اختیار خواهد داشت.
2010/3/27
وربيك: بدون شک مربیگری تیم ملی استرالیا یکی از سخت ترین کارها در دنیای فوتبال است. مربیگری در این تیم افتخاری است اما وقت رفتن من فرا رسیده است.
سايت گل - بعد از آنکه فدراسیون فوتبال استرالیا جستجوی خود را برای مربی جدید تیم ملی آغاز کرد پیم وربیک گفت که مربیگری در این تیم یکی از سختترین کارها در دنیای فوتبال است.
به گزارش سايت گل پیم وربیک اعلام کرد که بعد از جام جهانی 2010 از مربیگری تیم ملی استرالیا کنارهگیری ميکند و این درحالیست که استرالیا اکنون در بالاترین رده تاریخ خود، رتبه چهاردهم رنکینگ فیفا ایستاده است.
گزارشها حاکی از آن است که فرانک رایکارد مربی فعلی گالاتاسرای مربیگری استرالیا را بدست خواهد گرفت.
وربیک 54 ساله در یادداشتی که برای سیدنی دیلی نوشت:« بدون شک مربیگری تیم ملی استرالیا یکی از سخت ترین کارها در دنیای فوتبال است. من در طول دو سال و نیم نزدیک به یک میلیون کیلومتر مسافرت کردم. این را برنامههاي گذشته ما نشان ميدهد. مربیگری در این تیم افتخاری است اما وقت رفتن من فرا رسیده است.»
2010/3/27
mahdishata
29-03-2010, 12:53
نشریات انگلیسی از احتمال حضور گواردیولا در آرسنال نوشتند.
براساس گزارش نشریه دیلی استار، در صورتی که آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، در پایان قراردادش با این تیم در سال 2011 تصمیم به ترک این باشگاه لندنی بگیرد، مسئولان باشگاه پپ گواردیولا را جانشین او خواهند کرد.
در این گزارش ادعا شده است که آرسنالی ها این مربی جوان را جانشین ایده آلی برای ونگر می دانند و تاکنون نیز مذاکرات غیر رسمی متعددی با سرمربی اسپانیایی داشته اند. بارسلونا این هفته در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف آرسنال برود و به این ترتیب گواردیولا برای اولین بار در قامت یک سرمربی راهی ورزشگاه امارات خواهد شد.
گواردیولا در اولین فصل حضورش در بارسا با این تیم به شش جام مختلف دست پیدا کرد و به همین دلیل مدیران آرسنال او را بهترین گزینه برای جانشینی ونگر می دانند؛ ضمن اینکه گفته می شود گواردیولا نیز مایل است که حرفه اش را در فوتبال جزیره دنبال کند.
گواردیولا در سال 2008 جانشین فرانک رایکارد در نوکمپ شد و در اوایل سال جاری نیز قرادادش را با آبی و اناری ها تا سال 2011 تمدید کرد.
khabaronline.ir
D r i v e r
29-03-2010, 13:04
من خیلی خیلی بعید میدونم همچین اتفاقی بیفته
تنها کسی که میتونه اینطوری آرسنال رو هدایت کنه و نتیجه بگیره شخص شخیصه آرسن ونگره
نمیتونم در موردش نظر بدم چون از افکارش خبر ندارم ولی حداقل با 70 - 80 میلیون پوند در اختیارش بذارن تا بتونه تیم رو اداره کنه
البته تا اونموقع دیگه آرسنال تقریبا به یه بلوغ نسبی رسیدن بازیکناش
فقط توی آرسنال یه کمبود دروازه بان به شدت احساس میشه
mahdishata
29-03-2010, 13:21
البته تا اونموقع دیگه آرسنال تقریبا به یه بلوغ نسبی رسیدن بازیکناش
و بقیه تیما اونا رو خریدن ودوباره یه سری جوون دیگه و این دور باطل همچنان ادامه داره
من که بعید میدونم.
حیفه گواردیولاست که حروم بشه حداقل اگه میگفتن منچستر یه چیزی ولی (آآآرس..:2::2::2::2:)
rh.mohammad
29-03-2010, 15:54
آرسنال بدون ونگر یعنی هیچ و هیچکسی هم نمیتونه مثل منگر آرسنال رو هدایت کنه .
با اینکه گواردیولا مربی خوبیه ولی آرسنال بهش نمی خوره .
کلا آرسنال و ونگر یه جوری به هم وصلن . هر سال ونگر کلی جوون میاره و بازم تو همه ی جام ها مدعیه . خیلی حال میکنم با آرسنال:46:
آرسنال بدون ونگر یعنی هیچ و هیچکسی هم نمیتونه مثل منگر آرسنال رو هدایت کنه .
با اینکه گواردیولا مربی خوبیه ولی آرسنال بهش نمی خوره .
کلا آرسنال و ونگر یه جوری به هم وصلن . هر سال ونگر کلی جوون میاره و بازم تو همه ی جام ها مدعیه . :46:
با حرف شما كاملاً موافقم.
ضمناً گوارديولا كه با بارسا تمديد كرد
zahedy2006
29-03-2010, 23:32
به نظر من دانش گواردیولا با اتکا بر اطمینان بر بازیکنان با تجربه - تکنیکی و کارکشته هست و مقدار زیادی نظم
اما ونگر یه مقدار برعکسه
یه سری بچه - چون میانگین سنی تیم پایینه اینو گفتم - که خوب می دوند و به قولی کشف شده اند را به کار می گیره
افرادی که تا حدودی تکنیک دارند
خوب و سریع پاس می دهند
اکثرا سریع می دوند
بی تجربه اند
به نظر من ونگر تو بارسا موفق میشه اما گواردیولا تو آرسنال نه
M A X I M U M
30-03-2010, 00:50
فكر نكنم راي بياره
D r i v e r
30-03-2010, 01:02
پس مطمئن باشیم تا چهار سال دیگه هم چلسی قهرمان اروپا نخواهد شد :دی
نه تنها چلسی !
بلکه هیچ تیم انگلیسی!
الان که نگاه میکنم کم فینال انگلیسی نداشتیم ها!
همشون هم یه جوری از داوری خوردن
shahshahani
30-03-2010, 11:38
البته سیاست های ضد رئالی هم دارند ایشون...
davood-khatar
03-04-2010, 23:45
پيشنهاد 1.5 ميليارد توماني آرژانتين و پاسخ منفي ايران
خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال ايران پيشنهاد 1.5 ميليارد توماني آرژانتين براي برگزاري بازي تداركاتي را رد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، كميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال براي آماده سازي تيم ملي براي جام ملت هاي 2011 آسيا رايزني هاي خود را براي برگزاري بازي هاي تداركاتي آغاز كرده است. در همين راستا مذاكرات اوليه اي با فدراسيون آرژانتين شده بود كه به دليل پيشنهاد مالي بالاي اين فدراسيون، فدراسيون فوتبال نتوانست به ادامه مذاكرات ادامه دهد.
به گفته عباس ترابيان، رئيس كميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال، آرژانتينيها براي برگزاري بازي تداركاتي با ايران مبلغ يك ميليارد و نيم تومان درخواست كرده بودند كه پرداخت اين پول براي فدراسيون ايران مقدور نبود.
ترابيان در اين باره به خبرنگار ورزشي فارس گفت: بلافاصله بعد از توقف مذاكرات من با يکي از ايجنتهاي فدراسيون آرژانتين، اماراتي ها با آرژانتين وارد مذاكره شدند و با قبول پرداخت چنين مبلغي قرار است 9 خراداد اين بازي تداركاتي بين آرژانتين و امارات در ابوظبي برگزار شود.
وي عنوان كرد: فدراسيون هاي ساحل عاج و كلمبيا هم از ديگر كشورهايي بودند كه براي بازي تداركاتي با ايران ابراز تمايل كرده بودند اما به دليل زمان نامناسب پيشنهاد شده از سوي اين فدراسيون ها مذاكرات با اين دو فدراسيون نيز به نتيجه اي نرسيد.
به گزارش فارس تلاش كميته روابط بين الملل براي برگزاري بازي تداركاتي ادامه دارد.
pcforlife
03-04-2010, 23:51
1 میلیاردو نیم...!!!:18: مگه از مریخ میخوان به ایران سفر کنن!!!:27:
ولی یه مساله ای هم جالبه ها!!! هر موقع به طور رسمی یا غیر رسمی اومدن با یه تیم بزرگ مسابقه دوستانه بدن یا خلاصه یه کاره شاقی بکنن، خیلی راحت و شفاف مبلغ اون کار رو می گن! ولی هیچ وقت نمیان بگن که چقدر خرج بازی های تدارکاتی با تیم های درجه دو و سه کردن یا چقدر اونا بهشون پول دادن!:20:
Silver WereWOlf
04-04-2010, 00:55
فیفا حق پخش جامجهانی 2010 را یک میلیارد دلار فروخت / ایران در فهرست شبکههای تلویزیونی پوششدهنده
ورزش > فوتبال خارجی - رقابتهای جام جهانی کمتر از 69 روز دیگر آغاز می شود و تب آن جهان را در بر خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا، جام جهانی با بینندگان میلیاردی اش امواج تلویزیونی را تسخیر خواهند کرد. به همین خاطر فیفا از ماهها پیش برای پخش مستقیم این رقابتها و فروش رایت تلویزیونی جام جهانی کارهای لازم را به خوبی انجام داده و اسپانسرینگ و جذب آگهی های تجاری مدت هاست که به پایان رسیده است. اما خبری که این روزها توجه ها را به خود جلب کرده است امضای قرارداد یک میلیارد دلاری فروش حق پخش این رقابتهاست.
فیفا بالاخره قرارداد یک میلیارد دلاری را برای پخش مسابقات جام جهانی 2010 با برخی شبکه های اروپایی امضا کرد. انگلیس، فرانسه، ایتالیا، آلمان و اسپانیا کشورهایی هستند که با فیفا قرار داد پخش مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی را بسته اند. این قرارداد با همکاری اتحادیه رادیو و تلویزیون های اروپا به امضا رسیده و سپس هر کشور به طور مجزا با فیفا قرار داد بسته است.
در این میان گمانه های زیادی برای مبلغ مورد نظر فیفا زده شد اما خبرگزاری آسوشیتدپرس، بالاخره با افشای مبلغ قرارداد به شایعات پایان داد.
این خبرگزاری اعلام کرده است که مبلغ حاصل از قرارداد فیفا با کشورهای اروپایی دوبرابر مبلغی است که از فروش حق پخش تلویزیونی مسابقات جام جهانی 2006 آلمان به کشورهای اروپایی رسید و این یعنی اینکه این مبلغ یک میلیارد دلار است. چون حق پخش رقابتهای جام جهانی آلمان 500 میلیون دلار بود. البته فیفا فهرستی از کشورهایی که به خرید حق پخش مسابقات جام جهانی 2010 اقدام کرده اند، منتشر کرده و در میان کشورهایی که با فیفا قرار داد امضا کرده اند، نام کشورمان ایران هم به چشم می خورد.
در این فهرست آمده است که صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران ( IRIB) به صورت رایگان بازی ها را برای بینندگانشان پخش می کند و به صورت مستقیم حق پخش را خریداری می کند. البته تنها ایران نیست که این دیدارها را به صورت رایگان برای بینندگانش پخش می کند بلکه در آرژانتین دو شبکه تلویزیونی (کانال 7 و تله فه ) مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 را رایگان برای آرژانتینی ها پخش می کنند. در کنار این دو شبکه، دو شبکه ماهواره و کابلی آرژانتینی هم در ازای دریافت حق اشتراک، این بازی ها را به روی آنتن می برند.
به غیر از ایران و آرژانتین ، کانال اس بی اس استرالیا، لیدر تی وی آذربایجان، بی تی آر سی بلاروس و آر تی اس اچ آلبانی این مسابقات را رایگان پخش می کنند. در برزیل هم دو شبکه مسابقات جام جهانی فوتبال را رایگان پخش می کنند و سه شبکه پولی این مسابقات را به روی آنتن می فرستند.یک شبکه کانادایی هم به دو زبان فرانسه و انگلیسی مسابقات را رایگان پخش می کند.
در آلمان شبکه های ZDF و ARD مسابقات را رایگان به روی آنتن می برند، البته ARD تنها 46 مسابقه را پخش می کند. RTL هم 18 مسابقه را رایگان پخش می کند. شبکه اسکای دوچلند آلمان هم مسابقات را پولی به روی آنتن می برد. در فرانسه دو شبکه تی اف وان و فرانس تلویژن مسابقات را رایگان پخش می کنند. همچنین + Canal هم در ازای دریافت پول مسابقات را به روی آنتن می برد.
شبکه های آمریکایی به سه زبان مسابقات جام جهانی فوتبال را پخش می کنند، کانال ای بی سی به طور رایگان و به زبان انگلیسی مسابقات را به روی آنتن می برد. ای اس پی ان به صورت سه بعدی و پولی این مسابقات را پخش می کند. در آمریکا دو شبکه هم به صورت رایگان و به زبان اسپانیایی مسابقات را پخش می کنند. در انگلیس بی بی سی و آی تی وی رایگان مسابقات جام جهانی فوتبال را پخش می کنند. در کره جنوبی SBS به صورت رایگان و اس بی اس ورزشی در ازای دریافت حق اشتراک این مسابقات را پخش خواهد کرد. ان چی کی و فوجی تی وی ژاپن این مسابقات را رایگان پخش می کنند. در ایتالیا هم شبکه RAI هر روز یک مسابقه فوتبال را رایگان به روی آنتن می برد. شبکه اسکای ایتالیا هم همه مسابقات را پولی پخش می کند.
هم چنین کشورهای پرتغال، انگلیس، آمریکا و مکزیک نیز از طریق اینترنت مسابقات فوتبال را بر روی آنتن می برند. جالب اینجاست که در میان نامهای کشورهای پخش کننده و خریدار امتیاز پخش جام جهانی ، کشورهای عربی دده نمی شوند.
با توجه به اینکه نمایندگان آسیا درجام جهانی 2010از شرق آسیا هستند طبیعی است که کشورهای عربی اشتیاقی به خرید امتیاز پخش دیدارهای جام جهانی نداشته باشند. البته آنها 4 سال پیش هم امتیاز پخش دیدارهای جام جهانی را خریداری نکرده بودند. به هر جهت کشورهایی که این بازیها را رایگان برای بینندگانشان پخش می کنند هزینه های سرسام آوری را پرداخت می کنند تا بینندگان تشنه فوتبالشان را راضی کنند. البته اتحادیه رادیو و تلویزیونهای جهان قوانین سفت و سختی برای رایت بازیهای جام جهانی به اجرا گذاشته تا کشورهایی که خریدار حق پخش هستند یا نیستند نتوانند با پوشاندن آرم شبکه های ماهواره ای یا داخلی که رقابتها را به صورت مستقیم پخش می کنند رقابتها را به صورت مستقیم برای بینندگان کشورشان به صورت غیرمجاز و بدون مجوزهای لازم پخش کنند.
شبکه های تلویزیونی کشورهایی که در اقصی نقاط جهان قصد پخش زنده مسابقات جام جهانی را دارند باید امتیاز پخش بازیها را از اتحادیه رادیو و تلویزیون های اروپایی خریداری کنند.
mahdishata
04-04-2010, 06:27
میلیاردو نیم...!!! مگه از مریخ میخوان به ایران سفر کنن!!!
نه رفیق فی بازار همینه:31:
آرژانتينيها براي برگزاري بازي تداركاتي با ايران مبلغ يك ميليارد و نيم تومان درخواست كرده بودند كه پرداخت اين پول براي فدراسيون ايران مقدور نبود.
این همه پول ملتو میخورن حاضر نیستن دو زار از اون پول ( که میشه چند میلیارد تومان! ) رو خرج کنن یه تیم درست و حسابی بیارن ایران!میرن با گوام و مالی و زامبیا بازی دوستانه میزارن!:2: اونوقت توقع هم دارن تیم ملی بره جام جهانی و قهرمان جام ملتها بشه!
kasra_khan2003
04-04-2010, 14:58
لیدر تی وی آذربایجان
ایول! ما که از این شبکه نگاه میکنیم.
مال ایران از 90 بازی، 15 دقیقش تکرار گل و قیافه مربیا هست!
vahidgame
04-04-2010, 15:32
مال ایران از 90 بازی، 15 دقیقش تکرار گل و قیافه مربیا هست!
این صد در صد تایید میشه.
من موندم دیگه وقتی یه بازیکن لباسشو درمیاره دیگه چرا سانسور می کنن. واقعا دیگه آدم نمی دونه چی بگه:2:
cdcenter
04-04-2010, 15:45
تا الجزیره هست کی میره کانال 3 رو نگاه کنه :2:.180 تومن میدی یک کارت الجزیره میخری با لذت تمام بازیا رو نگاه میکنی .:18:
masud-000000
04-04-2010, 16:30
البته اتحادیه رادیو و تلویزیونهای جهان قوانین سفت و سختی برای رایت بازیهای جام جهانی به اجرا گذاشته تا کشورهایی که خریدار حق پخش هستند یا نیستند نتوانند با پوشاندن آرم شبکه های ماهواره ای یا داخلی که رقابتها را به صورت مستقیم پخش می کنند رقابتها را به صورت مستقیم برای بینندگان کشورشان به صورت غیرمجاز و بدون مجوزهای لازم پخش کنند
کاشکی واسه بقیه بازی ها از جمله لیگ قهرمانان اروپا هم همین کار رو کنن تا لااقل شبکه 3 مجبور بشه بازی ها رو با کیفیتی بهتر خریداری و پخش کنه :27:
pcforlife
04-04-2010, 16:40
با وجود سانسور هایی که انجام میشه و بازی رو کوفت آدم می کنن، ولی بازم ایول دارن... از عربا که بهترن...!!!!:20:
masoudtr
04-04-2010, 16:55
من موندم دیگه وقتی یه بازیکن لباسشو درمیاره دیگه چرا سانسور می کنن. واقعا دیگه آدم نمی دونه چی بگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اخه شما تهرانی سطح فرهنگش بالاست شهرستان ها را یک نگاه بکن میفهمی
اینجا تو مشهد چیزاش که خودتون میدونین کین میگن که دیدن دست های فوتبالیست ها هم برای زنان حرام است و به صدا و سیما اعتراض میکنن که چرا سانسورهای لازم انجام نمیشه
هرکی حرفم را باور نداره خراسان امروز را بخونه
یکی نیست بهش بگه خوب تلویزیون خونت را بنداز تو جوب خودت و زنت را راحت کن
B L A S T E R
04-04-2010, 19:05
اینجا تو مشهد چیزاش که خودتون میدونین کین میگن که دیدن دست های فوتبالیست ها هم برای زنان حرام است
راس میگی ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!مععععع!!!
mahdishata
05-04-2010, 09:14
مقامات باشگاه بارسلونا به وساطت ساندرو راسل تلاش ميكنند بازيکن اسپانيايي آرسنال را خريداري كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ساندرو راسل، دلالي كه موفق به خريد رونالدينيو و اتوئو براي بارسلونا شده به صورت رسمي وكالت بارسلونا را در پروژه خريد سسك فابرگاس عهدهدار شد.
راسل از سوي خوان لاپورتا وكيل است تا در ازاي پرداخت مبلغ 56 ميليون يورو، سسك فابرگاس بازيكن كاتالونيايي آرسنال لندن را به خدمت بگيرد.
بارسا بر عدم تغيير مبلغ مذكور تاكيد دارد و آرسنال نيز از قاطعيت بارسلونا در اين معامله استقبال كرده است.
به نظر ميرسد تابستان آينده زمان مهاجرت بازيكن كاتالونيايي از لندن به اسپانيا و بازگشت وي به خانه پدرياش باشد.
اخه شما تهرانی سطح فرهنگش بالاست شهرستان ها را یک نگاه بکن میفهمی
اینجا تو مشهد چیزاش که خودتون میدونین کین میگن که دیدن دست های فوتبالیست ها هم برای زنان حرام است و به صدا و سیما اعتراض میکنن که چرا سانسورهای لازم انجام نمیشه
هرکی حرفم را باور نداره خراسان امروز را بخونه
یکی نیست بهش بگه خوب تلویزیون خونت را بنداز تو جوب خودت و زنت را راحت کن
میگم طالبان اونجا نفوذ نداره؟؟؟
bleu2u4u
05-04-2010, 17:11
صعوداستقلال،ذوب آهن و سپاهان در رده بندي جهاني
در تازه ترين رده بندي تيم هاي باشگاهي فوتبال جهان ، تيم ذوب آهن اصفهان با 101 پله صعود در مکان صد و هفتاد و دوم قرار گرفت
در اين رده بندي دو نماينده ديگر ايران در ليگ قهرمانان آسيا نيز با توجه به عملکرد درخشان اخير خود در اين رقابت ها صعود قابل توجهي داشته اند به طوريکه سپاهان ديگر تيم اصفهاني با صعود چشمگير 67 پله اي، رده دويست و بيست و دوم را به خود اختصاص داده و تيم استقلال تهران با 99 پله صعود در رده دويست و سي و پنجم جاي گرفته است.
اما در همين رده بندي باشگاه پرسپوليس تهران در بين تيم هاي ايراني بيشترين سقوط را نشان مي دهد و با 79 پله سقوط نسبت به دوره قبل در رده سيصد و بيست و پنجم جهان ايستاده است.
بر اساس اعلام سايت فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال، باشگاه بارسلونا اسپانيا همانند دوره قبل همچنان صدرنشين است و تيم هاي استوديانتس آرژانتين و وردربرمن آلمان در رده هاي بعدي قرار دارند.
ترتيب 10 باشگاه برتر فوتبال در تازه ترين رده بندي جهاني به شرح زير است:
1. بارسلونا (اسپانيا)
2. استوديانتس (آرژانتين)
3. وردربرمن (آلمان)
4. چلسي (انگليس)
5. منچستريونايتد (انگليس)
6. هوريزونته (برزيل)
7. شاختار دونتسک (اوکراين)
8. آرسنال (انگليس)
9. آاس رم (ايتاليا)
10. بايرن مونيخ (آلمان)
Present Club World Ranking
(1st April 2009 - 31st March 2010)
1. (1.) FC Barcelona España/4 322,0
2. (7.) Club Estudiantes de La Plata Argentina/4 284,0
(3.) SV Werder Bremen Deutschland/4 284,0
4. (2.) Chelsea FC London England/4 281,0
5. (4.) Manchester United FC England/4 274,0
6. (8.) Cruzeiro EC Belo Horizonte Brasil/4 256,0
7. (5.) FC Shakhtyor Donetsk Ukraina/3 254,0
8. (6.) Arsenal FC London England/4 251,0
9. (10.) AS Roma Italia/4 236,0
10. (11.) FC Bayern München Deutschland/4 230,0
11. (16.) FC Internazionale Milano Italia/4 227,0
12. (17.) Olympique Lyonnais France/4 226,0
13. (9.) Hamburger SV Deutschland/4 222,0
14. (15.) FC Girondins de Bordeaux France/4 219,0
15. (13.) PSV Eindhoven Nederland/3 216,5
16. (12.) Lille Olympique Sporting Club France/4 214,0
17. (25.) AC Fiorentina Firenze Italia/4 210,0
18. (14.) Galatasaray SK İstanbul Türkiye/3 206,0
19. (27.) Valencia CF España/4 204,0
20. (23.) Fenerbahçe SK İstanbul Türkiye/3 203,0
...
All-Time Club World Ranking
1. FC Barcelona España 807
2. Manchester United FC England 726
3. Real Madrid CF España 633
Juventus FC Torino Italia 633
5. Milan AC Italia 620
6. FC Internazionale Milano Italia 605
7. FC Bayern München Deutschland 599
8. Arsenal FC London England 594
9. CA River Plate Buenos Aires Argentina 503
10. Chelsea FC London England 491
11. Liverpool FC England 455
12. FC do Porto Portugal 447
13. AS Roma Italia 445
14. AFC Ajax Amsterdam Nederland 421
15. CA Boca Juniors Buenos Aires Argentina 420
16. Valencia CF España 398
17. Parma AC Italia 373
18. São Paulo FC Brasil 368
19. Glasgow Rangers FC Scotland 364
20. SS Lazio Roma Italia 342
...
International Federation of Football History & Statistics
bleu2u4u
05-04-2010, 17:32
همونطور که توی یه تاپیک دیگه (که توی اون تاپیک پرسپولیس توی صدر بود) هم گفتم بنظر من برای تیم های اسیایی مهمترین فاکتور امتیازگیری مسابقات قاره ایه بخاطر همین استقلال و ذوب یه همچین صعودی داشتن و برعکس پرسپولیس یه همچین سقوطی
mahdishata
05-04-2010, 19:37
حالا اقایونی که این IFFHS رو جانبدار میدونستن بیان اظهار نظر کنن:27:
ماه بعد کلا پرسپولیس از رده بندی اوت میشه:13:
Hamid-kakero
07-04-2010, 12:13
چند ماه بعد استقلال با قهرمانیش تو آسیا بهترین تیم ایرانی خواهد شد
ليونل مسي ،فوتباليست آرژانتيني باشگاه بارسلوناي اسپانيا، که در چارچوب رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا، چهار گل به آرسنال زد، شگفتي تحليلگران و مفسران ورزشي را بر انگيخته است.
مسی که عنوان توپ طلای 2009 را یدک می کشد، در بیست و هفت مسابقه از رقابتهای لالیگا اسپانیا بیست و شش گل به ثمر رسانده است.
وی در رقابت های لالیگا دوبار سه گله شده است و برای اولین در یکی از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا چهار گله شده است که این ارقام در تاریخ بی سابقه است.
مفسران عقیده دارند قامت کوچک و منحصر به فرد این بازیکن موجب تمایز او از سایر ورزشکاران شده است.
مسی می گوید در دوران نوجوانی اش این قد و قامت نقطه ضعفی برای او بود زیرا مشکلات رشد نیز داشت. وی امروز یک متر و شصت و نه سانتیمتر قد دارد و وزنش به شصت و نه کیلوگرم می رسد.
چنین جثه ای در بین فوتبالیستها بندرت مشاهده می شود اما در زمین فوتبال برای او امتیازی بزرگ به شمار می رود زیرا نقطه ثقل او نسبت به سایر بازیکنان پایین تر است و به این ترتیب بسیار فرز تر و سریعتر از مدافعان رفتار می کند و قدرت دریبل او بیشتر می شود.
همچنین فاصله توپ با پاهایش هرگز به بیش از سی سانتیمتر نمی رسد حتی هنگامی که وی با سرعت زیاد می دود این فاصله به طور منظم حفظ می شود و همین نکته خلاقیت او را برای ایجاد آشفتگی در دفاع بازیکنان بیشتر می کند. کارشناسان همچنین دید دقیق او در زمانی در کمتر از چند صدم ثانیه برای پاس کاری یا گلزنی را بی نظیر می دانند.
به گفته بسیاری از کارشناسان دهه 1980 به نام مارادونا رقم خورد دهه هزار و نهصد و نود و اوایل دهه دو هزار دهه زیدان بود و اینک دهه مسی آغاز شده است.
مسی هم اکنون بیست و دو ساله است و ممکن است در آینده به بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال تبدیل شود.
چهارشنبه 18/01/1389
NaKhoda BiBaK
07-04-2010, 12:30
به قول ما جنوبیا ...
بــابـــا مـــــســــــی نــــــــامـــــــــوســـ ــــــشــــــــــــه !!! :31:
به زبون شما تهرانیا یعنی خیلی خفنه :31:
ستاره آرژانتینی بارسلونا، با به ثمر رساندن 4گل در دیدار دیشب تیمش توانست نام خود را در لیست بازیکنانی که موفق به به ثمر رساندن 4 گل در جریان یک دیدار از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شده اند، اضافه کند.
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا با 4 گلی که دیشب وارد دروازه مانوئل آلمونیا نمود، توانست نامش را در لیست بازیکنانی که موفق به به ثمر رساندن 4 گل درجریان یک دیدار از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شدند، اضافه کند. در این لیست تنها نام مارکو فان باستن، سیمونه اینتزاگی، داده پرسو، رود فان نیستلروی و آندری شفچنکو دیده می شود.
با 4 گلی که مسی وارد دروازه آرسنال نمود، توانست پیروزی قاطعانه ای را برای تیمش رقم بزند. او سه گل اولش را تنها ظرف مدت 21 دقیقه به ثمر رساند و آخرین گلش نیز که آخرین گل بازی هم بود، در دقیقه 88 بازی به ثمر رسید.
نكته جالب اين است كه درخشش ليونل رسانه هاي مادريدي را قبل از ال كلاسيكو وادار به ستايش كرد. چيزي كه پيش از اين سابقه نداشته است.
2010/4/7
masud-000000
07-04-2010, 13:19
به قول ما جنوبیا ...
بــابـــا مـــــســــــی نــــــــامـــــــــوســـ ــــــشــــــــــــه !!! :31:
به شدت تایید میشه :31:
H A M A S
07-04-2010, 13:24
خدا کنه از این شگفتی ها توی جام جهانی انجام بده که اینقدر مارادونا برای بردن تیم بولیوی و ونزوئلا حرص نخوره البته جادوگری این سوپر من فقط توی بارسا هست و لاغیر و گرنه آرژانتین شش گل از بولیوی نمیخورد.ولی بازم با هزار ضرب و زور رفت بالا
البته جام جهانی فرق میکنه
چون نه خبری از بولیوی و ونزوئلا هست
نه خبری از چابی و اینستا
کرایوف رسما عنوان ریاست افتخاری باشگاه بارسلونا را پذیرفت.
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، یوهان کرایوف، اسطوره هلندی و ستاره سابق باشگاه بارسلونا، امروز در مراسمی رسمی، به عنوان رئیس افتخاری باشگاه کاتالان معرفی شد.
مراسم معارفه کرایوف صبح امروز آغاز شد و در جریان این مراسم فیلمهای متعددی از درخشش کرایوف با بارسا به عنوان بازیکن و به علاوه در سمت مربی پخش شد.
پس از پخش این فیلمها، کرایوف در صحبتهایی در مورد افتخاراتی که با تیم کاتالان کسب کرده صحبت کرد و به این نکته اشاره کرد که اکنون احساسی خاص و متفاوت نسبت به سایر زمانهایی که مورد تمجید قرار می گیرد دارد.
کرایوف در صحبتهایی گفت:« به تعریف و تمجیدها عادت دارم ولی اکنون شرایط کاملا متفاوت است. بیشتر از یک مربی، من یک معلم هستم. پایه و اساس ذهنیت من، همیشه این بوده که شاگردانم از بازی فوتبال لذت ببرند و این پایه فلسفه من است. توپ باید دوست ما باشد ونه یک دشمن و همیشه بازیکنان می بایست از بازی فوتبال لذت ببرند و بخندند.»
2010/4/8
ستاره برزیلی معتقد است که یونایتد پس از جدایی رونالدو، به مراتب بهتر نیز شده است.
سایت گل- دانی آلوس، مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که از نظر او وین رونی ،ستاره باشگاه یونایتد به مراتب برتر از کریس رونالدو، ستاره باشگاه مادریدی است.
او معتقد است که بدون شک لیونل مسی در حال حاضر برترین بازیکن دنیاست ولی رونی نیز استعداد و مهارت خارق العاده ای دارد.
آلوس در گفتگو با گاردین گفت:« من واقعا مقابل رونی ضعف دارم. او فوق العاده و خارق العاده است. شیوه کار کردن او عالی است و به نظر من رونی بازیکنی کامل می باشد.»
آلوس ادامه داد:« رونی بهتر از رونالدو است ولی رونالدو سال گذشته مرد شماره یک منچستر بود و به رونی اجازه مانور چندانی نمی داد. رونی در آن زمان بیشتر در جناح چپ و عقب تر بازی می کرد. در بازی منچستر مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا و زمانی که کریس پنالتی را از دست داد، رونی در جناح چپ و عقب تر بود.»
آلوس در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که یونایتد در غیاب رونالدو به مراتب بهتر است. این ستاره برزیلی ادامه داد:« گاهی وقتها برای تیم بسیار سخت است که بازیکنان صاحب نام زیادی داشته باشد. در چنین تقابلی این بازیکنان را دور از یکدیگر به کار می گیرند، شاید به همین دلیل است که در حال حاضر یونایتد، نمایش گروهی بهتری را در مقایسه با فصل قبل به نمایش می گذارد. آنها خوب، یا بهتر بگوئیم، بهتر از قبل هستند.»
2010/4/9
shahshahani
10-04-2010, 14:35
فعلا که در غیاب رونالدو و مصدومیت رونی تیمشون چند بازی پشت سر همه که داره بد نتیجه میگیره. هم تو لیگ و هم تو لیگ قهرمانان...
پس نتیجه میگیریم بازم دم رونالدو گرم که تونست از پس مرد شماره یک منچستر بودن بر بیاد... رونی که نتونست.
kasra_khan2003
10-04-2010, 16:38
اینجور مصاحبه ها دیگه تابلو قدیمی نشده؟!
بازی رفت هم که هواداراش پلاکارد آورده بودن رونالدو فقط همون رونالدو برزیلی و ...
B L A S T E R
10-04-2010, 19:08
اره این الوس اصلا از رونالدو بدش میاد ... بازی رفت هم رونالدو توپ رو ازش میگرفت خودشو مینداخت زمین!
یه بار دیگه هم یه جک گفته بود کاکا باید میومد بارسلونا اینجا موفق تر بود!
Dr.FANOOS
10-04-2010, 19:26
اره این الوس اصلا از رونالدو بدش میاد ... بازی رفت هم رونالدو توپ رو ازش میگرفت خودشو مینداخت زمین!
یه بار دیگه هم یه جک گفته بود کاکا باید میومد بارسلونا اینجا موفق تر بود!
آره عجب جوکی بوده ها:31: کاکا الان توی رئال به همه چیز رسید اصلا هم از عرش به فرش نیومده...خوب شد نیومد بارسا و الا.....
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31:
B L A S T E R
10-04-2010, 19:33
آره عجب جوکی بوده ها:31: کاکا الان توی رئال به همه چیز رسید اصلا هم از عرش به فرش نیومده...خوب شد نیومد بارسا و الا.....
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31:
اصلا به الوس ربطی نداره مشکل اینجاست!
حال و حوصله بحث کردن رو ندارم .... از یه خط اسمایلی که گذاشتی معلومه که....
Dr.FANOOS
10-04-2010, 23:20
ای بابا.......الان یه چیز بگیم به ما می گن ایجاد جنجال می کنی و.....حیف که اون هیولا سبزه دست و پام رو بسته....وگرنه ......
و گرنه یه ماچ آبدارت می کردم:11:
خبرگزاری فوتبال ایران – رئیس فدراسیون فوتبال عربستان که به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال کشورهای اتحادیه عرب نیز انتخاب شده از جلب موافقت کشورهای جهان برای میزبانی قطر در جام جهانی 2022 خبر داد.
سلطان بن فهد در این خصوص گفت: مات تلاش بزرگ و هماهنگی را برای جلب رضایت کشورهای جهان و میزبانی قطر در جام جهانی آغاز کرده ایم. من فکر می کنم می توانیم رضایت بسیاری از اعضای فیفا را جلب کنیم و قطر میزبان شایسته ای برای جام جهانی خواهد بود.
سلطان بن فهد اضافه کرد:کشورهای عربی خلیج فارس در کنار هم برای میزبانی قطر تلاش می کنند. در این خصوص جلساتی با حضور روسای فدراسیون های فوتبال کشورهای عربی و مسئولان فیفا برگزار می شود و موافقت نهایی را برای میزبانی قطر به دست می آوریم.
بن همام رئیس کنفدراسیون هم تلاش خودش را می کند تا بتوانیم میزبانی جام جهانی 2022 را به دست بیاوریم.
قطر شایسته میزبانی این رقابت ها است و امکانات لازم برای میزبانی این رقابت ها وجود دارد.گفتنی است گواردیولا سرمرب تیم فوتبال بارسلونا هم که زمانی در لیگ قطر حضور داشته در سفری به این کشور از میزبانی قطر در جام جهانی حمایت کرد.
pedramch
12-04-2010, 16:53
ای خدا...
قطر هم میزبان جام جهانی شد!
ممنون/:5:
reza2pars
12-04-2010, 17:06
ما فقط تو حرف داریم پیشرفت میکنیم اونا تو عمل.:19::13:
masud-000000
12-04-2010, 18:39
اینم از استان بیست چهارم ایران(سابق) :13:
ایشالا جام جهانی 3022 رو میدن به ما ....خلاصه از ما که گذشت ...ولی نوه ی نتیجه نتیجه هامون واسه خودشون خوب حال می کنن
خوش به حالشون....:31:
Aref_2008
12-04-2010, 18:45
آره قطر پیشرفت کرده ولی مسابقات جام جهانی رو که به این کشور کم جمعیت نمیدن؟!
آب و هوا ببینید . تماشاگران رو ببینید همش که پول نمیشه
MOHAMMAD2010
12-04-2010, 18:53
بابا این کشورای عربی همشون پیشرفت کردن ، ما فقط یاد گرفتیم تا اسم یه کشور عربی میاد میگیم عربای سوسمار خور !
ستاره برزیلی معتقد است که مسی در سطح کاملا متفاوتی توپ می زند.
سایت گل - دانی آلوس، مدافع باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که بسیار خنده دار و مضحک است که کریستیانو رونالدو، ستاره باشگاه مادریدی را با هم تیمی اش مسی مقایسه کند.
آلوس در صحبتهایی که در روزنامه ال موندو دپورتیوو منعکس شده گفت: «هر کسی که سعی می کند تا مسی و رونالدو را با هم مقایسه کند، کار خنده داری انجام می دهد.کریس بازیکن بزرگی است ولی هیچ کسی نمی تواند در سطح مسی و با انگیزه های بالای او باشد.»
مدافع برزیلی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که آبی اناری پوشان که بازی شان به درخشش فصل قبل نیست، تیم برتر این فصل هستند و دراین رابطه ادامه داد: «شاید به درخشش فصل قبل نباشیم ولی ما تیم برتریم. امسال نقاط ضعف کمتری داشته ایم. شاید نتوانسته ایم در 20 بازی با نتیجه 0-3 یا 0-4 به برتری برسیم ولی به مراتب تیم برتریم. می بایست در نظر داشت که امسال تیمها به مراتب آماده تر از فصل قبل هستند.»
او در بخش پایانی صحبتهایش به تمجید از گواردیولا پرداخت و در این رابطه گفت: «بارسلونا تیمی است که تلاش بسیار سنگینی انجام می دهد و گواردیولا نیز ارزش و احترامی دارد که مردم به او ایمان دارند. حرفهای او مهمترین نکته برای تیم ماست.»
2010/4/13
cdcenter
13-04-2010, 22:49
آره قطر پیشرفت کرده ولی مسابقات جام جهانی رو که به این کشور کم جمعیت نمیدن؟!
آب و هوا ببینید . تماشاگران رو ببینید همش که پول نمیشه
اب و هوا که بدتر از افریقا نیست ! تماشاگر هم که نیاز نیست خود قطری ها داشته باشن هر و کشور کلی طرفدار و تماشاگر داره . همیشه 80 درصد تماشاگران جام جهانی توریست ها بوده اند تا افراد بومی به غیر از تیم میزبان . /
kasra_khan2003
13-04-2010, 23:08
تا دیروز ما کارخونه فولاد داشتیم، اینا کوفت هم نداشتن، اما الان...
بازبحث شروع شدماایرانیهاعادت داریم به این جمله (مرغ همسایه غاز) درضمن همین استان خراسان به اندازه 3 تاقطره مارومیزنید به کشوری که نصف یه استانمون نمیشه
ای خدا!!!!!!!
تا چند سال پیش (20 سال پیش اینا) این وزشگاه آزادی ما تو آسیا لنگه نداشت!! اما.....
mehryazdan
14-04-2010, 00:08
اینا با پول تماشاگر هم میخرن
این خبرو شنیدم داشتم دیوونه میشدم خاکتو سر ...
free_touch
14-04-2010, 00:19
ای کاش اون خدا بیامرز استادیوم آزادی رو نمی ساخت که الان فوتبال ملی ایران درش تخته میشد.
pcforlife
14-04-2010, 00:25
با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه که! واسه میزبان شدن واسه یه تورنومنت آسیایی کلی ملاک وجود داره که ما خیلی هاشو نداریم! از زمین فوتبال و نمای شهر بگیر تا فرهنگ و احترام بین المللی!:18: دیگه جام جهانی پیش کش...!:27: تا زمانی که بخوایم از حداقل امکانات حداکثر بهره برداری رو کنیم به جایی نمیرسیم... جامعه ای موفقه که از حداکثر امکانات بهره برداری کامل رو بکنه!:5:
حالا اینا رو بیخیال!!!:31:اگر به پسرفت ورزش ایران در بخش بین المللی ورزش کاری نداشته باشیم!!، به نظر من اگه قطر میزبان بشه خیلی به نفع ایرانه... هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر آب و هوایی و خیلی مسائل دیگه!:20: تازه استادیوم های خالیش رو هم خودمون پرش می کنیم!!:21:
میگم باز خوبه تو نقطه از دنیا هستیم که بیخ گوشمون فینال چمپیونز لیگ و مسابقات آسیایی برگزار شده!!:دی:46:
خدا شانس بده... یعنی واقعا دلیل این همه اختلاف سطحی چیه..؟؟؟؟
!
ماندن فابرگاس در آرسنال مي تواند به اندازه قهرماني براي ونگر و هواداران خوشحال كننده باشد.
پيتر هيل وود، رئيس باشگاه آرسنال اعلام كرد كه مسئولان باشگاه بارسلونا به توپچي ها اطمينان داده اند كه در اين تابستان به دنبال به خدمت گرفتن سسك فابرگاس، كاپيتان اين تيم نباشند.
در چند فصل اخير صحبت هاي زيادي در مورد پيوستن اين بازيكن اسپانيايي به غول كاتالاني به گوش رسيده اما گفتگوهاي مسئولان دو باشگاه در زمان برگزاري ديدار دو تيم در ليگ قهرمانان اروپا به اين سرانجام رسيد كه كاتالان ها در اين تابستان پيشنهادي براي خريد اين ملي پوش اسپانيايي ارائه ندهند.
هيل وود در مصاحبه با ساكرنت گفت: "گفتگويي خصوصي بود كه در دفتر رئيس باشگاه انجام شد و آنها به ما كاملا در اين مورد اطمينان دادند. انتظار نداريم كه آنها زير قول شان بزنند. آنها به ما گفتند كه نمي خواهند در اين تابستان فابرگاس را بخرند. اين آخرين مذاكره ما بود كه در زمان برگزاري ديدار ما در مقابل بارسلونا انجام شد. آنها در آينده نيز هر زمان كه بخواهند سسك را به خدمت بگيرند، بايد مستقيما با ما وارد مذاكره شوند."
2010/4/14
مادريدي ها قصد دارند پيش از آغاز جام جهاني اين هافبك ملي پوش را به خدمت بگيرند.
سايت گل - به گزارش روزنامه ماركا، باشگاه رئال مادريد داويد سيلوا، بازيكن ملي پوش والنسيا را به عنوان هدف اولش در فصل نقل و انتقالات تابستاني برگزيده است.
در اين گزارش ادعا شده كه سيلوا در صدر خريدهاي تابستاني رئال قراردارد و فلورنتينو پرس در حال مطالعه بر روي جزئيات اين قرارداد است.
مادريديها اميدوارند كه پيش از آغاز رقابت هاي جام جهاني با اين بازيكن ملي پوش اسپانيايي قرارداد امضا كنند زيرا پيش بيني مي شود كه درخشش احتمالي او در رقابت هاي جام جهاني 2010 موجب افزايش قيمت او در بازار نقل و انتقالات شود.
گفته مي شود كه كهكشاني ها براي به خدمت گرفتن سيلوا پيشنهادي 25 ميليون يورويي به والنسيا ارائه خواهند داد كه از مبلغي پيشنهادي آنها در تابستان گذشته بسيار بيشتر است.
2010/4/14
ستاره آرژانتینی می خواهد تا سسک را در کنار خود در نوکمپ ببیند.
سایت گل - لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا در صحبتهایی ابراز امیدواری کرده که روزی در کنار سسک فابرگاس، کاپیتان کنونی آرسنال ، با پیراهن آبی اناری بارسلونا روانه میدان شود.
مسی در صحبتهایی به اسپورت کاتالونیا گفت: «دقیقا نمی دانم چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد ولی امیدوارم که او روزگاری درباشگاه کاتالان هم تیمی من باشد. او می خواهد به تمام عناوین ممکن در دنیای فوتبال دست یابد و من امیدوارم که او با بارسلونا به این افتخارآفرینی ها برسد.»
صحبتهای مسی در حالی منتشر شده که پیتر هیل وود، یکی از روسای آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده که توپچی ها از سران باشگاه کاتالان قول گرفته اند که فشاری برای ارائه درخواست خرید سسک در بازار نقل و انتقالات تابستانی وارد نیاورند.
مسی درادامه صحبتهایش گفت: «تنها بازیکنان معدودی در دنیای فوتبال هستند که می توانند رختکن تیم ما را بهبود بخشند و سسک یکی از این بازیکنان است.»
2010/4/15
زمانی که سیلوا 14 ساله بود در آزمون شهرک ورزشی مادریدیها شرکت کرد. مربیان رئال در نظر داشتند تا با او تماس بگیرند ولی این کار را نکردند، به خاطر قد کوتاه سیلوا. ولی ده سال بعد این تماس حاصل خواهد شد.
سایت گل - روزنامه مارکا در گزارش روز پنجشنبه خود به این نکته اشاره کرد که ده سال پیش داوید سیلوا در آستانه پیوستن به باشگاه مادریدی قرار داشته. ده سال پیش به سیلوا و بیسنته میراندا، همراهش که برای تست ورزشی به شهرک ورزشی باشگاه مادریدی رفته بودند و 5 روز در این شهرک به تمرین پرداختند، گفته شد که با آنها تماس گرفته خواهد شد.
از آن زمان تاکنون کسی توضیحی نداده که چرا سران باشگاه مادرید این جوان آرام و خود دار را که با پای چپ حرکات پابه توپ فوق العاده ای دارد را به خدمت نگرفتند. در آن زمان هرگز با سیلوا تماس نگرفته شد و برخی ها معتقدند که سران رئال او رابه خاطر قد کوتاهش جذب نکردند.
سیلوا ده سال است که در انتظار تلفنی از سوی سران باشگاه مادریدی بوده و اکنون و بعد از یک دهه ممکن است این انتظار به سر بیاید. چرا که سران رئال خواهان آن هستند که پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی، سیلوا را به رختکن تیمشان بیاورند.
2010/4/15
Dr.FANOOS
15-04-2010, 16:03
من فکر می کنم رئال برای جبران ناکامی هایش و دلشاد کردن هوادارانش دست به خریدهای پی در پی می زنه.به نظر من یک مربی باید دست به خرید بزنه نه یه مدیر عامل.مربی هست که ترکیب می چینه نه مدیر عامل .الان معلوم نیست سرمربی فصل بعد رئال کیه.مطمئنا اگر بنیتز یا مورینیو باشه با سیلوا نمی تونند خوب کار کنند چون سیلوا تکنیکی هست و این مربی ها کاملا هافبک های قدرتی رو دوست دارند تا تکنیکی چون سیستمی هم که در زمین پیاده می کنند هم بر همین اساسه.البته خود من معتقدم هر باشگاه بعد از اتمام هر فصل باید خودش رو تقویت کنه با خرید بازیکن اما قصد رئال از خریدهای پی در پی فراموش ناکامی هاست و شاید بر اساس اصول نباشه.
شاید الان در جواب من می گویید که لابد زاتان اصولی خریداری شده؟
باید بگم که در خرید زلاتان بارسا مسئولین بارسا تمام اصول را رعایت نکردند. این رو همه می دونند که اتوئو و گواردیولا با هم مشکل داشتند اما اتوئو اهل بازی گروهی بود ولی زلاتان نه. زلاتان در اینتر هم با حرکات انفرادی خود می تونست گل بزنه.وجود مسی هم باعث شده زلاتان در سایه ی او فرو برود.به نظر من کسی مثل رونی و اتوئو می تونند گروهی بازی کنند و کسانی مثل زلاتان و تورس فرصت طلب هستند و البته موقعیت خراب کن هم نیستند.
به نظر من رئال باید به جای کاکای رو به افول اول فصل پاتو رو میخرید و مطمئنا قیمت کمتری هم داشت نسبت به کاکا ، البته الان هم دیر نشده ، اینطور که گل نوشته بود پاتو توی لیست فروش میلانه و چلسی و رئال دنبالش هستن ( والبته واضح و مبرهن است که ازلحاظ مالی شاید چلسی نتونه با رئال مبارزه کنه اما حضور کارلتو در چلسی شاید باعث رفتن پاتو به چلسی بشه )
سران باشگاه منچستریونایتد درخواستی پانزده میلیون پوندی را برای جذب اوگو لوریس، سنگربان باشگاه لیون آماده کرده اند.
سایت گل - طبق گزارشی که در دیلی میل منتشر شده، سرالکس فرگوسن تمایل زیادی دارد تا اوگو لوریس ، دروازه بان باشگاه لیون را به جای جانشین ادوین فان در سار در ترکیب تیمش ببیند.
این دروازه بان 23 ساله که دروازه بان تیم ملی فرانسه نیز هست یکی از بهترین دروازه بانان جهان می باشد و به نظر می رسد که مربی یونایتد شنبه شب بازی لوریس در دیدار تیمش مقابل بوردو را زیر نظر خواهد گرفت.
فرگوسن پیشنهادی 15 میلیون پوندی را آماده کرده تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی برای خریداری لوریس وارد عمل شود. چرا که اریک استیل، مربی دروازه بانان یونایتد، او را دروازه بان مناسب و بامهارتی برای جانشینی فان در سار می داند.
مسئولان یونایتد امیدوارند تا بتوانند پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی در ماه ژوئن این سنگربان را به خدمت بگیرند ولی سران لیون اعلام کرده اند تا پس از پایان دیدارشان مقابل بایرن مونیخ درمرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، تمایلی برای انجام مذاکره در این رابطه ندارند.
2010/4/15
سران باشگاه نرآتزوری عزم خود را برای جذب کاپیتان قرمزپوشان جزم کرده اند.
سایت گل - طبق گزارش منتشره در رسانه های انگلیسی و ایتالیایی، سران باشگاه اینتر آماده اند تا استیون جرارد را به خدمت بگیرند.
تی ام دبلیو در گزارشی به این نکته اشاره کرد که لیورپول بدهی ای در حدود 400 میلیون پوند دارد و با انتقال جرارد به رختکن سن سیرو، سران این باشگاه می توانند بخشی از این وجه را تامین نمایند.
ژوزه مورینیو، مربی اینتر پیش از این و زمانی که مربی چلسی بود، سعی داشت تا جرارد را به رختکن آبی پوشان ببرد ولی پس از آن این ستاره 29 ساله را میوه ممنوعه نامید.
قرارداد جرارد با لیورپول تا ژوئن سال 2013 اعتبار دارد ولی سران این باشگاه آماده اند تا پیشنهادات بیشتر از 25 میلیون یورو را مورد بررسی قرار دهند و قصد اتلاف وقت در این زمینه را ندارند.
علاوه بر اینتر، سران باشگاه های رئال مادرید و چلسی نیز خواهان جذب جرارد می باشند.
2010/4/15
Dr.FANOOS
15-04-2010, 20:41
الان هیگواین داره خوب گل می زنه.رئال نیاز به یه بازیساز داره.فابرگاس به نظر من بره رئال هم به نفع خودشه هم به نفع رئال . توی بارسا جایی نداره.رئال مهاجم خوب داره بازیساز نداره.درضمن الان کریم بنزما شاید با یه مربی دیگه خیلی بهتر بشه.فکر نکنم رئال نیازی به پاتو داشته باشه.پاتو هم توی تیم خودش باشه بهتره چون توی چلسی آنلکا نیمکت نشینه و همچنین لیگ انگلیس به بازیکنان قدرتی نیاز داره نه بازیکنان تکنیک.بازیکن تکنیکی جواب نمی ده . پاتو از نظر قدرت بدنی ضعیفه.
pcforlife
15-04-2010, 21:18
یه سوال!
چلسی مگه از خرید بازیکن محروم نیست؟
vahidgame
15-04-2010, 23:11
یه سوال!
چلسی مگه از خرید بازیکن محروم نیست؟
آره محروم بودش ولی مثل اینکه بخشیده شد.
به نظرم من هر کی این سیلوا رو بخره خیلی سود کرده. واقعا بازیکن فوق العاده ای هستش.
mahdishata
15-04-2010, 23:12
مطابق گزارش یکی از پرتیراژترین روزنامههای آلمان مهاجم ایرانی بوخوم تابستان سال جاری اقدام به ترک این تیم خواهد کرد.
روزنامه بیلد در گزارشی که روز چهارشنبه (امروز) منتشر کرد، به عدم توجه هایکو هرلیش، سرمربی بوخوم در فصل آینده به ادامه حضور وحید هاشمیان اشاره کرد.
بیلد نوشت:« این مربی لیستی از بازیکنانی که باید بوخوم را ترک کنند تهیه کرده که هاشیمان جزء آنها است. در کنار وی بازیکنانی همچون یحیی انتر، جوئل اپاله و دنیس گروته و میامون آزوق جزء لیست کنارگذاشتهها به شمار میروند.»
هاشیمان که سابقه حضور در تیمهای فتح و پاس تهران را دارد، از سال 1999 با حضور در تیم هامبورگ به عنوان لژیونر مطرح شد.
وی سپس به بوخوم رفت و به مدت سه فصل در این تیم بازی کرد. پس از آن برای یک فصل عضو بایرنمونیخ شد.اما عدم رقم خوردن روز های خوب در این تیم باعث شد تا وحید به مدت سه سال به عضویت تیم هانوفر در بیاید. تمام این جابجایی ها در حالی رقم خورد که در سال 2008 هاشمیان بار دیگر به بوخوم بازگشت.
khabaronline.ir
سران باشگاه مادریدی عزم خود را برای خرید ستاره باشگاه فیورنتینا جزم کرده اند.
سایت گل - این طور به نظر می رسد که تدریجا تمایل سران باشگاه رئال مادریدی برای به خدمت گرفتن خوان مانوئل وارگاس افزایش یافته است و سران تیم کهکشانی مسئولان تیم ایتالیایی را برای فروش این ستاره تحت فشار گذاشته اند.
درخواست ابتدایی کهکشانی ها که تابستان سال گذشته ارائه شد، درخواستی 15 میلیون یورویی بود، مادریدی ها در بازار نقل و انتقالات زمستانی نیز با پیشنهادی 22 میلیون یورویی وارد عمل شدند، ولی در حال حاضر رقم این پیشنهاد به 25 میلیون یورو افزایش یافته است.
طبق گزارش منتشره درتوتوسپورت، افزایش فشار تیم مادریدی در نهایت باعث خواهد شد که سران باشگاه فیورنتینا اجازه پیوستن این ستاره پرویی به رئال را صادر نمایند.
خود وارگاس و سران باشگاه فیورنتینا در صحبتهایی اعلام کرده بودند که این ستاره در پایان رقابتهای این فصل از ترکیب تیم بنفش پوش جدا نخواهد شد ولی پیشنهاد اخیر رئالی ها، مبلغی 12 میلیون یورو بیشتر از آن مبلغی است که سران باشگاه ایتالیایی برای خرید او در سال 2007 از باشگاه کاتانیا پرداخت کرده اند می باشد.
2010/4/16
روزنامه سان نوشت: استخدام سرمربي تيم ملي انگليس و مهاجم منچستريونايتد، بمبهاي خبري رئالمادريد در تابستان است.
روزنامه سان در گزارشي نوشت: براي تقويت کادر بازيکنان و مربيان، رئاليها دو پروژه بزرگ در پيش دارند. ابتدا مايل هستند با مطرح کردن شرايط مالي سنگين، وين روني را به استخدام خود در آورند. سپس در کادر فني بجاي پیگريني، فابيو کاپلو را جذب کنند.
اين روزنامه نوشت: براي فلورينتيو پرس غيرممکن، ممکن است. مديرعامل رئال مادريد با آگاهي از اين نکته که وين روني با يونايتديها دو سال ديگر قرارداد دارد، خواهان جذب وي شده است. حتي گفته ميشود حقوق هفتگي معادل 250 هزار پوند را براي وي در نظر گرفته است.
يکي از پنج روزنامه پرتيراژ انگليس ادامه داد: از طرفي رضايتي بخاطر کارايي پگريني، مربي کنوني وجود ندارد. آنها مايلند براي سومين مرتبه پاي کاپلو را به مادريد باز کنند.
کاپلو که از دو سال قبل سرمربي انگليس است، قبلا در سالهاي 1996 الي 1997 و 2006 الي 2007 هدايت رئال را برعهده داشت. وي که اکنون براي جانشيني مارچلو ليپي در تيم ملي ايتاليا نيز مطرح است، از ادامه همکاري تا جام ملتهاي 2012 اروپا با تيمش سخن گفته است.
جمعه 27/01/1389
دن فابیو از لحاظ نتیجه گیری در زمره بهترینهاست اما سبک بازی کسل کننده رئال 4-3 فصل پیش با هدایت کاپلو خیلی آزار دهنده بود .
mahdishata
16-04-2010, 19:30
حقوق هفتگي معادل 250 هزار پوند
:18::18::18:
بازم میگم این پرس ادم بشو نیست.فقط به فکر افزایش درامد باشگاه هست.
B L A S T E R
16-04-2010, 20:00
چند جا دیگه هم این خبر رو خوندم ولی بعیده!
Dr.FANOOS
16-04-2010, 20:20
اینها همش سیاسته....یه روز حرف پاتو می زنه یه روز سیلوا امروز رونی فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط و فقط برای فراموشی ناکامی ها
masud-000000
16-04-2010, 21:08
اینها همش سیاسته....یه روز حرف پاتو می زنه یه روز سیلوا امروز رونی فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تایید میشه در حد لا لیگا!!!:31:
مدیران رئال هم انگار قصد دارند روش مدیران تیم های ملی مون رو پیش بگیرن.:27:
B L A S T E R
16-04-2010, 21:35
عزیز جان مدیران رئال نمیان این حرفارو بزنن...
اینا کارای خبر گذاری هست... چون رئال کلاً تیم پرحاشیه ای هست زرت و زرت براش حاشیه درس میکنن!
البته اقای همکار باید متوجه شده باشن که این سایتی که ازش خبر میزارن اعتبارش در حد لیگ ازادگانه!
اینا کارای خبر گذاری هست... چون رئال کلاً تیم پرحاشیه ای هست زرت و زرت براش حاشیه درس میکنن!
البته اقای همکار باید متوجه شده باشن که این سایتی که ازش خبر میزارن اعتبارش در حد لیگ ازادگانه!
البته سایت گل هم نوشته بود که کاپلو و پاتو مدنظر مدیران رئال هستند اما در مورد رونی گویا فقط برادران football3 با خبر هستند .
B L A S T E R
16-04-2010, 22:07
البته سایت گل هم نوشته بود که کاپلو و پاتو مدنظر مدیران رئال هستند اما در مورد رونی گویا فقط برادران football3 با خبر هستند .
سایت گل هم بدتر...
چند ماه پیش بود نوشته بود ئال میخواد کاکا رو با دیگو از یونتوس معاوضه کنه! این شد خبر گذاری؟
اما در مورد کاپلو که هیچ وقت علاقشو به رئال مخفی نکده... حتی یه بارم گفته بود که ارزو دارم تو برنابئو مبیگریمو تموم کنم!
Dr.FANOOS
16-04-2010, 22:30
تا نباشد چیزکی مردم نگوین چیزها:31:
من نمی دونم تو این کله خورخه والدانو چی هست...دیــــــــوانه برو یه دفاع خوب بگیر..
به نظر می رسد که ستاره اسپانیایی و مربی فرانسوی آرسنال به شدت از پیتر هیل وود، رئیس باشگاه توپچی ها عصبانی هستند.
سایت گل - این طور به نظر می رسد که آرسن ونگر و سسک فابرگاس از صحبتهای هیل وود، رئیس باشگاه آرسنال عصبانی شده اند. هیل وود اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که سسک فابرگاس به بارسلونا نخواهد رفت، چرا سسک آنقدر خوب نیست که بتواند در ترکیب اصلی تیم کاتالان جایی داشته باشد.
روزنامه سان در گزارشی اعلام کرده که فابرگاس و ونگر از شیوه رفتار هیل وود برای پایان دادن به جنجالهای مبنی بر انتقال احتمالی سسک به بارسا به شدت ناراحت هستند. هیل وود برای پایان دادن به این ماجرا گفت: «اگر نظر مرا می خواهید، من مطمئن نیستم که سسک حتی بتواند به ترکیب اصلی تیم بارسلونا راه یابد. آیا آنها به سسک نیاز دارند؟ مطمئن نیستم.»
به نظر می رسد که این صحبتها به شدت موجب ناراحتی و آزردگی سسک فابرگاس را فراهم آورده است و انتظار می رودکه نشست آتی بین این بازیکن و هیل وود، بسیار سرد باشد.
ونگر نیز روز جمعه در صحبتهایی اعلام کرده بود که هیچ راهی برای جدایی فابرگاس از رختکن امیریتس و پیوستن به بارسا وجود ندارد؛ چرا که رقابتهای لالیگا، اصلا حس رقابتی که در لیگ برتر وجود دارد را ندارد و در لیگ اسپانیا همیشه رقابت فقط و فقط میان رئال و بارساست و بس.
2010/4/16
B L A S T E R
16-04-2010, 22:49
تا نباشد چیزکی مردم نگوین چیزها:31:
فعلا که خلاف این برای رئال صدق میکنه!
H a m e e d
16-04-2010, 23:14
سلام.
این نظر سنجی رو توی یک ماه آخر برگزاری لیگ برتر انگلیس زدم که زمانیه که تکلیف خیلی از تیم ها توی جدول لیگ کم و بیش معلومه؛ طبق معمول هر فصل سه سهمیه اول از مدتها پیش قطعی شد و حالا سهمیه چهارم ورود به لیگ قهرمانان فصل بعد باقی مونده.
هممون میدونیم امکان منطقی برای اینکه اورتون به اون رتبه برسه وجود نداره (گرچه تا پایان هفته 34 امکان ریاضیش وجود داره)
پس می مونه 4 تیم استون ویلا، تاتنهام، لیورپول و منچستر سیتی.
سایت گل - پس از روي کار آمدن فلورنتينو پرس در سمت مديريت باشگاه مادريدي شنيدن اخباري مبني بر خريدهاي جنجالي تيم رئال و يا ابرازعلاقه اين تيم به برترين ستاره هاي دنياي فوتبال، نبايد چندان عجيب باشد. پس از خريدهاي هنگفت مادريدي ها در بازار نقل و انتقالات تابستان سال گذشته و جذب 8 بازيکن از جمله برترين بازيکنان دنياي فوتبال، مثل کاکا، کريستيانو رونالدو، کريم بنزما و ژابي آلونسو، فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه رئال از هم اکنون عزم خود را جزم کرده تا در دومين فصل رياستش بر سانتياگو برنابئو، در دومين فاز حضورش در سمت رياست اين باشگاه، مجددا دست به کار شده و خريدهاي احتمالي تابستاني تيمش را معرفي مي کند.
روزنامه مارکا در گزارش روز جمعه خود به اين نکته اشاره کرده که کهکشاني ها سه گزينه را براي خط حمله شان در خريدهاي تابستاني اعلام کرده اند و از بين وين روني، داويد ويا و سرخيو آگوئرو، يکي را به رختکن تيمشان خواهند آورد. قطعا وين روني اولويت اول خريد مادريدي هاست و از همين رو سران اين باشگاه متمول اسپانيايي، پيشنهادي 102 ميليون يورويي را براي خريد اين ستاره انگليسي آماده کرده اند. روزنامه هاي انگليسي نيز در گزارشهاي روزهاي اخير خود با اشاره به اين نکته، روني را گزينه اول فلورنتينو پرس اعلام کرده اند. اين در حالي است که روني فصلي رويايي را در رختکن يونايتد پشت سر مي گذارد و با گلهاي فراواني که براي تيمش به ثمر رسانده، يکي از کانديداهاي اصلي دريافت توپ طلاي سال 2010 مي باشد. به علاوه روز پنجشنبه بود که نام وين روني ، همراه با سسک فابرگاس، ديديه دروگبا و کارلوس تبس به عنوان کانديداهاي کسب عنوان برترين بازيکن اين فصل ليگ برتر معرفي شد و خيلي ها روني را کانديداي اول کسب اين عنوان مي دانند.
روزنامه سان چاپ انگلستان در گزارش خود به اين نکته اشاره کرده که سران باشگاه مادريدي پيشنهادي 90 ميليون پوندي (102 ميليون يورويي) را براي خريداري روني به سران اولدترافورد ارائه خواهند کرد. البته در اين گزارش اشاره اي به جزئيات قرار داد نشده ولي به نظر مي رسد که سران رئال به دنبال آن هستند تا روني را با قراردادي 5 ساله به رختکن تيمشان بياورند و سالانه مبلغ 12 ميليون يورو به او بپردازند.
تماشاي حضور مجدد روني و رونالدو در کنار هم، شايد خواسته بسياري از فوتبال دوستان دنيا باشد. در صورتي که اين انتقال صورت بگيرد، روني سومين بازيکني خواهد بود که يونايتد را به مقصد سانتياگو برنابئو ترک خواهد کرد. ديويد بکام پيش قراول اين ماجرا بود. پس از اين ستاره انگليسي، کريستيانو رونالدو با قراردادي 94 ميليون يورويي روانه شهر مادريد شد و در صورتي که روني پيشنهاد جنجالي سران باشگاه مادريدي را بپذيرد، نه تنها با پشت سر گذاشتن رکورد کريستيانو رونالدو، گران قيمت ترين بازيکن دنيا لقب خواهد گرفت؛ سومين بازيکني خواهد بود که اولدترافورد را به مقصد سانتياگو برنابئو ترک کرده است.
البته روزنامه سان گمانه زني ها در مورد آينده تيم مادريدي را به همين جا ختم نکرده و در مطلب ديگري، فابيو کاپلو را مربي آتي تيم مادريدي ناميده است. در اين گزارش، به بخشي از گفته هاي اين مربي ايتاليايي اشاره شده که گفته: «من چالشهاي سخت را دوست دارم و هرگز هيچ داربي را به روي خودم نمي بندم.»
فابيو کاپلو روز پنجشنبه در گفتگويي اعلام کرده بود که ممکن است در پايان قراردادش با مسؤولان فدراسيون فوتبال انگليس و اتمام دوره حضورش برروي نيمکت مربيگري سه شيرها، بار ديگر هدايت تيمي باشگاهي را عهده دار شود و اکنون بسياري ها کاپلو را در مسير بازگشت به سانتياگو برنابئو مي دانند.
2010/4/17
غزال زیاری
shahshahani
17-04-2010, 14:24
در صورتي که اين انتقال صورت بگيرد، روني سومين بازيکني خواهد بود که يونايتد را به مقصد سانتياگو برنابئو ترک خواهد کرد. ديويد بکام پيش قراول اين ماجرا بود. پس از اين ستاره انگليسي، کريستيانو رونالدو با قراردادي 94 ميليون يورويي روانه شهر مادريد شد و در صورتي که روني پيشنهاد جنجالي سران باشگاه مادريدي را بپذيرد، نه تنها با پشت سر گذاشتن رکورد کريستيانو رونالدو، گران قيمت ترين بازيکن دنيا لقب خواهد گرفت؛ سومين بازيکني خواهد بود که اولدترافورد را به مقصد سانتياگو برنابئو ترک کرده است.
رود فان نیستلروی هم که کشک هست این وسط....!
اینم از خبرگزاری معتبر گل...
غزال زیاری
دیگه از یه خانوم فوتبال نویس بیشتر از این هم انتظار نمیره :دی
همیشه تابستونای رئال ( در زمان پرس) هیجان انگیزه ! ولی متاسفانه فقط تابستوناش!
یادش به خیر پارسال همه کف بر شده بودن کریس رونالدو - کاکا - بنزما - ژابی آلونسو و ... ولی حالا!:13:
mehryazdan
17-04-2010, 14:43
اینا به جای اینهمه بازیکن باید یک مربی مثل هیدینگ بیارن اون موقع دیگه هیچ تیمی جلودار اینا نمیشه
البته ترکیه از اینها زود دست به کار شد و هیدینگ رو استخدام کرد خوش به حالشون
kasra_khan2003
17-04-2010, 15:11
اینا به جای اینهمه بازیکن باید یک مربی مثل هیدینگ بیارن اون موقع دیگه هیچ تیمی جلودار اینا نمیشه
البته ترکیه از اینها زود دست به کار شد و هیدینگ رو استخدام کرد خوش به حالشون
البته هیدینگ مربی بزرگی هستش، ولی وقتی میره با همچین تیمی قرارداد میبنده، آدم پیش خودش فکر میکنه میترسه دوباره سکان هدایت یه تیم بزرگ رو بگیره، که یه وقت خاطره ی موفقیتش با چلسی بهم نخوره! وگرنه اگه بگیم بخاطر پول رفت، پول رو که منچستر سیتی 2 برابر رئال میده!
البته هیدینگ مربی بزرگی هستش، ولی وقتی میره با همچین تیمی قرارداد میبنده، آدم پیش خودش فکر میکنه میترسه دوباره سکان هدایت یه تیم بزرگ رو بگیره، که یه وقت خاطره ی موفقیتش با چلسی بهم نخوره! وگرنه اگه بگیم بخاطر پول رفت، پول رو که منچستر سیتی 2 برابر رئال میده!
به نظر من هیدینک به این خاطر رفت ترکیه که عاشق چالشهای جدیده و در تمام مدت کارش هم همینطور بوده و یک سیر ماجراجویانه رو طی کرده وصد البته موفقیت با تیمهایی مثل کره جنوبی و روسیه و ترکیه بسیار لذت بخش تر از موفقیت با رئال سراسر ستاره هست . ضمنا فکر میکنم پرس ( پرز) از مربی هایی که نتونه روی اونها نفوذ داشته باشه خوشش نمیاد .
و صد البته اینکه اینبار هیدینک خیلی به ما نزدیک شده ( حد اقل از لحاظ بعد مسافت ) ، اگر مسئولان دریابند .
kasra_khan2003
18-04-2010, 00:37
به نظر من هیدینک به این خاطر رفت ترکیه که عاشق چالشهای جدیده و در تمام مدت کارش هم همینطور بوده و یک سیر ماجراجویانه رو طی کرده وصد البته موفقیت با تیمهایی مثل کره جنوبی و روسیه و ترکیه بسیار لذت بخش تر از موفقیت با رئال سراسر ستاره هست . ضمنا فکر میکنم پرس ( پرز) از مربی هایی که نتونه روی اونها نفوذ داشته باشه خوشش نمیاد .
و صد البته اینکه اینبار هیدینک خیلی به ما نزدیک شده ( حد اقل از لحاظ بعد مسافت ) ، اگر مسئولان دریابند .
چالش رو فقط تو ترکیه میشه پیدا کرد؟! عجب! یعنی الان تو لیگ اینگلیس و اسپانیا چالش نیست؟! بعد شما رو چه حسابی میگین که موفقیت با کره جنوبی و بقیه، لذت بخش تر از موفقیت با ستاره های رئال هست؟:27: خیلی حرف جالبی بود.
pcforlife
18-04-2010, 11:48
رونی از یونایتد نمیره... اگر هم بره فصل آینده نمیره... دقیقا مثل رونالدو که بعد از دو فصل پیاپی که بهش پیشنهاد میدادن رفتش... ضمنا امروز تو سایت هواداران من یونایتد دیدم که خود فرگوسن گفته که رونی تا سال بعد تو یونایتده...:20:
من خودم تو اسپانیا فقط رئال رو دوست دارم، اما واقعا بالا رتبه های باشگاه رئال و خصوصا شخص پرز باید یه خورده صبر کردن و فرصت دادن رو از تیمی مثل بارسا یاد بگیرن... به نظر من اگه یه تیمی با سرعت متعادل قدم هاش رو به سوی پیشرفت برداره و نهایتا بعد از چند سال به مقام های متعدد برسه، خیلی دلچسب تره که بخواد در زمان کوتاه و با بی برنامگی به همون مقام ها برسه....:20:
majid_potter7
18-04-2010, 12:05
برتری رونی بر هر بازیکنی واقعا مشخصه...حتی به مسی...رونی بازیکن کاملیه ولی مسی نه...مسی یه کارو بلده و اونم عالی بلده و اونم دریبل زدنه..و چون تماشاگر آماتور همین دریبل ها رو زیبایی فوتبال میبینه همه فک میکنن که بهترین بازیکن دنیاست..
ولی تا حالا به این فکر کردین که مسی چقدر تو تاکتیک دفاعی تیم نقش داره؟؟اصلا میتونه و تواناییشو داره؟؟
مسی چقدر بازی بدون توپ رو خوب انجام میده؟؟
واقعا فوتبال فقط دریبل زدن و پاس گل دادنه؟؟
نه دوستان...
بازیکن باید مثل کامپیوتر قابل برنامه ریزی باشه تا هر کار که ازش بخوای بتونه انجام بده مثل رونی که هر نقش و هر وظیفه ای رو تو تاکتیکای مختلف فرگوسن خوب انجام میده..بازیمنی که فقط یکی 2کار رو خوب بلده بازیکنه خوبیه،ولی به پای کسی که همه کارو بلده نمیرسه....
مسی بازیکنیه که مربی با توجه به تواناییهاش روش برنامه ریزیمیکنه..ولی مربی به کسی مثل رونی هر نقشی بخواد میتونه بده....
چالش رو فقط تو ترکیه میشه پیدا کرد؟! عجب! یعنی الان تو لیگ اینگلیس و اسپانیا چالش نیست؟! بعد شما رو چه حسابی میگین که موفقیت با کره جنوبی و بقیه، لذت بخش تر از موفقیت با ستاره های رئال هست؟:27: خیلی حرف جالبی بود.
1- هیدینک تجربه حضوردر لیگ برتر با چلسی و در لالیگا با رئال رو داره و در ایتالیا هم که یوونتوس برای اواسط فصل به هیدینک پیشنهاد داد که به علت قرار دادش با روسیه نرفت . ( البته زمانی هم که به چلسی رفت با روسیه قرار داد داشت اما قدرت لابی آبراموویچ فراتر از این مسائل بود ) .
2- مطمئنا ارزش و لذت چهارم کردن تیمی مثل کره جنوبی در جام جهانی و رساندن تیمی مثل روسیه به جمع چهارتیم پایانی در یورو خیلی بیشتر از قهرمان شدن با کهکشان مادریدی هست چون در اینجا ارزش و هنر مربیان معدودی مثل هیدینک برای کسانی که با فوتبال تخمه نمی خورند مشخص میشه و اگر کسی نتونه این رئال رو قهرمان کنه جای تعجب داره ( و همینجا فرق بین مربی ای مثل مهندس پیگرینی با گاس هیدینک مشخص میشه ، یکی با این همه ستاره در ورزشگاه خانگی خودش به بارسا میبازه و دیگری چلسی رو از زوال نجات میده و بهترین بارسای تاریخ رو به بند میکشه ) . :11: :46:
mehryazdan
18-04-2010, 17:52
منم فکر میکنم موفقیت با تیمهای کمی ضعیفتر خیلی لذت بخش تر هست تا رئال
هر مربی بره رئال هر نتیجه ای هم بگیره آینده ی مطمئنی نداره
انصافا گاس هیدینگ احتیاج به تعریف و تمجید نداره به نظر من رقیب نداره
mahdishata
18-04-2010, 18:49
احتمال اینکه وحید هاشمیان به زودی در ایران آفتابی شود چندان دور از ذهن نیست.
بر اساس اخبار رسیده هاشمیان که این فصل در بیشتر بازی های بوخوم به نیمکت ذخیره ها دوخته شده بود در جمعی دوستانه عنوان کرده که از شرایط نیمکت نشینی و وضعیتی که در آلمان دارد خسته شده و می خواهد این کشور را ترک کند.
او در این جمع گفته که مالیات ها در آلمان خیلی سنگین است و می توان با همین شرایط در ایران بازی کرد.با این تفاوت که مالیت ها درایران بسیار پایین تر از آلمان است.
بر همین اساس خبر رسیده که تیم های پرسپولیس و استیل آذین از همین حالادست به کار شده اند تا شرایط جذب هاشمیان در تیم خود را فراهم کنند.
وحید هنوز اظهار نظری در این مورد نکرده است اما قطعا او حرف های متفاوتی در این باره را بیان خواهد کرد.
khabaronline.ir
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
هاشمیان که چند روز پیش خیر رسید درفهرست فروش باشگاه بوخوم قرار گرفته است اعلام کرد که دیگر در بوخوم نمی ماند.
این اظهار نظر هاشمیان می تواند شایعات زیادی را در پی داشته باشد.وحید با توجه به سن و سالش شاید دیگر توانایی بازی کردن در لیگ های دیگر اروپایی را هم نداشته باشد،به همین دلیل هم است که ازهمین حالا شایعه بازگشت او به ایران و بازی کردن در یکی از تیم های معروف پایتخت به گوش می رسد.
اما خود هاشمیان چیز دیگری می گوید« دیگر در فصل آینده در بوخوم نخواهم ماند .فکر می کنم سرمربی تیم به من اعتقاد ندارد.»
او که حرفی از جدایی از آلمان نمی زند آمدن به ایران را هم منافی می داند و می گوید«تصمیم ام برای نماندن در بوخوم قطعی است اما فکر جدایی از آلمان را ندارم.شایعاتی را هم که درباره آمدنم به ایران است را تکذیب می کنم.چون نه پیشنهادی دارم و نه اینکه زمان آن رسیده تا در یکی از تیم های ایرانی بازی کنم»
khabaronline.ir
كريستيانو رونالدو: مسي بهتر از من است
ستاره پرتغالي اعتقاد دارد كه علت درخشش مسي، انسجام تيم بارسلوناست.
سايت گل - كريستيانو رونالدو، ستاره تيم رئال مادريد، پذيرفت كه عنوان بهترين بازيكن فوتبال جهان را مسي واگذار كرده است اما گفت كه اين مسئله تنها به اين دليل است كه بارسلونا تيم منسجم تري است.
او در مصاحبه با نشريه ايتاليايي لا استامپا، در پاسخ به سوالي در مورد مسي و اينكه او بهترين بازيكن جهان است، گفت: "شايد، بله. اما اگر بخواهيم صادق باشيم بايد بگويم كه بارسلونا واقعا سبك بازي فوق العاده اي دارد. آنها فصل گذشته شش جام مهم را از آن خود كردند و در حال حاضر نيز در صدر جدول لاليگا قرار دارند. مسي سال گذشته فوق العاده بود و امسال نيز بي نظير است اما تيم نيز به او كمك مي كند. او اكنون بيشتر قدر هم تيمي هايش را مي شناسد."
علي رغم فصل درخشان مسي، رونالدو اعتقاد دارد كه به زودي با درخشش اش، ستاره آرژانتيني را زير سايه قرار مي دهد و كمك مي كند تا رئالي ها جام قهرماني را به دست بياورند. "من فكر مي كنم كه هميشه در سطح بالايي قرار دارم. اگر رئال موفق نشود جامي به دست بياورد، به اين معني است كه من بد بودم. من هر روز سخت كار مي كنم تا پيشرفت كنم. اين اولين فصل حضور من در لاليگا است و ما مي توانيم به عنوان يك تيم، به افتخارات زيادي دست پيدا كنيم. من فكر مي كنم ما مي توانيم در ليگ به قهرماني برسيم.
2010/4/19
برتری رونی بر هر بازیکنی واقعا مشخصه...حتی به مسی...رونی بازیکن کاملیه ولی مسی نه...مسی یه کارو بلده و اونم عالی بلده و اونم دریبل زدنه..و چون تماشاگر آماتور همین دریبل ها رو زیبایی فوتبال میبینه همه فک میکنن که بهترین بازیکن دنیاست..
ولی تا حالا به این فکر کردین که مسی چقدر تو تاکتیک دفاعی تیم نقش داره؟؟اصلا میتونه و تواناییشو داره؟؟
مسی چقدر بازی بدون توپ رو خوب انجام میده؟؟
واقعا فوتبال فقط دریبل زدن و پاس گل دادنه؟؟
نه دوستان...
بازیکن باید مثل کامپیوتر قابل برنامه ریزی باشه تا هر کار که ازش بخوای بتونه انجام بده مثل رونی که هر نقش و هر وظیفه ای رو تو تاکتیکای مختلف فرگوسن خوب انجام میده..بازیمنی که فقط یکی 2کار رو خوب بلده بازیکنه خوبیه،ولی به پای کسی که همه کارو بلده نمیرسه....
مسی بازیکنیه که مربی با توجه به تواناییهاش روش برنامه ریزیمیکنه..ولی مربی به کسی مثل رونی هر نقشی بخواد میتونه بده....
قبلا گزارش های بازی خلاف واقعیت شمارو گذاشتم به حساب فراموش کردن بازی ها یا به عبارتی ندیدنشون. اما به نظر میاد علاقه شما به منچستر و بدخواهیتون برای بارسلونا با توجه به وضعیتش باعث همچین نوشته هایی میشه. از نظر شما مربیان بزرگ و بازیکنان حرفه ای که هر هفته مسی رو به عنوان بهترین بازیکن جهان معرفی می کنند هم آماتور هستن؟ ونگر و ... چیزی بیشتر از دریبل فوتبال نمی فهمن؟
حداقل جوری بنویسید که ارزش بحث داشته باشه. آماتور نامیدن تماشاگرا هم شد دلیل؟ شما نمی دونی بهترین بازیکن جهان و اروپا رو به ترتیب مربیان (و کاپیتان های) ملی سراسر دنیا و کارشناس ها تعیین می کنند؟ جامعه ای که فعلا این عنوان رو خوشتون بیاد یا نیاد رسما به مسی داده. صحبتتون در مورد حرکت بدون توپش و نقشش در تاکتیک هم دیگه شاهکاره.
البته بعید می دونم خودتون واقعا همچین تفکری داشته باشید. همین که خود شما پیگیر اثبات برتری رونی به مسی هستید و دائم مسی رو نقد می کنید نشونه است. اگر واقعا باورتون اینه می تونید صبر کنید تا برنده این عنوان که البته شامل عملکرد آیندشون هم میشه معرفی بشه.
ShayaN3K
19-04-2010, 21:31
قبلا گزارش های بازی خلاف واقعیت شمارو گذاشتم به حساب فراموش کردن بازی ها یا به عبارتی ندیدنشون. اما به نظر میاد علاقه شما به منچستر و بدخواهیتون برای بارسلونا با توجه به وضعیتش باعث همچین نوشته هایی میشه. از نظر شما مربیان بزرگ و بازیکنان حرفه ای که هر هفته مسی رو به عنوان بهترین بازیکن جهان معرفی می کنند هم آماتور هستن؟ ونگر و ... چیزی بیشتر از دریبل فوتبال نمی فهمن؟
حداقل جوری بنویسید که ارزش بحث داشته باشه. آماتور نامیدن تماشاگرا هم شد دلیل؟ شما نمی دونی بهترین بازیکن جهان و اروپا رو به ترتیب مربیان (و کاپیتان های) ملی سراسر دنیا و کارشناس ها تعیین می کنند؟ جامعه ای که فعلا این عنوان رو خوشتون بیاد یا نیاد رسما به مسی داده. صحبتتون در مورد حرکت بدون توپش و نقشش در تاکتیک هم دیگه شاهکاره.
البته بعید می دونم خودتون واقعا همچین تفکری داشته باشید. همین که خود شما پیگیر اثبات برتری رونی به مسی هستید و دائم مسی رو نقد می کنید نشونه است. اگر واقعا باورتون اینه می تونید صبر کنید تا برنده این عنوان که البته شامل عملکرد آیندشون هم میشه معرفی بشه.
اینو خوب اومدی :دی :31::31::31:
اون سال که رونالدو همه ی جایزه هارو درو کرد این مسی خان کجا بودن؟
حالا یه سال کریس بعد آسی دیدن از آمادگی خارج شده همه شاخ شدن واسه ما؟؟؟؟
ستاره غنایی باشگاه چلسی از هشتم دسامبر که با مصدومیتی از ناحیه لیگامنت زانویش مواجه شد، از زمین چمن به دور است.
سایت گل- در صورتی که روند بهبود مایکل اسین به همین ترتیب طی شود، این ستاره غنایی قادر خواهد بود تا به غیبت طولانی مدتش پایان داده و در دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل استوک سیتی به میدان برود. بدین ترتیب شانس قهرمانی چلسی در رقابتهای لیگ برتر و جام حذفی باشگاه های انگلستان افزایش خواهد یافت.
آخرین باری که اسین برای آبی پوشان به میدان رفت، روز هشتم دسامبر و در جریان دیدار این تیم مقابل آپوئل نیکوزیا در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بود. چرا که پس از آن لیگامنت زانوی این ستاره غنایی در جریان حضور او در یکی از دیدارهای تیم ملی کشورش در ماه ژانویه آسیب دید و بدین ترتیب اسین با مصدومیتی طولانی مواجه شد.
طبق گزارش منتشره در میررر، اسین این هفته به تمرینات گروهی تیمش بازخواهد گشت و احتمال می رود که بتواند در دیدار هفته آینده تیمش مقابل استوک به میدان رفته و برای کسب سه امتیاز ارزشمند این دیدار به آبی پوشان کمک کند. کارلو آنچلوتی، مربی چلسی امیدهای فراوانی دارد تا بتواند این ستاره را در ترکیب اصلی تیمش در دیدار مقابل لیورپول قرار دهد و در صورتی که اسین در دیدار مقابل استوک روانه میدان شود،قطعا قادر خواهد بود تا چلسی را در سفرش به آنفیلد نیز همراهی نماید.
بازگشت اسین به ترکیب چلسی خبربسیار خوبی برای آبی پوشان است. در هفته های پیش رو، چلسی دیدارهای سختی را برگزار خواهد کرد. از یکسو آنها که بایک امتیاز برتری نسبت به یونایتد درصدر جدول رقابتهای لیگ برتر هستند می بایست با چنگ و دندان صدرنشینی شان را حفظ کنند و از سوی دیگر نیز می بایست در فینال اف ای کاپ به مصاف تیم قعر نشین پورتسموث بروند و بازگشت اسین خبر بسیار خوبی برای مربی ایتالیایی تیم لندنی در این شرایط حساس است.
pcforlife
20-04-2010, 12:29
جان تری، بازی با استوک محروم هستش؟
از سوی دیگر نیز می بایست در فینال اف ای کاپ به مصاف تیم قعر نشین پورتسموث بروند
تاریخ فینال اف ای کاپ کیه؟؟
جان تری، بازی با استوک محروم هستش؟
آره محرومه ...
تاریخ فینال اف ای کاپ کیه؟؟
15 می یعنی 25 اردیبهشت
vahidgame
20-04-2010, 12:47
خیلی خوبه. اسین هر چی باشه از میکل خیلی بهتره.
چلسی 4 تا بازی اخیرشو ببره دو تا جامو میبره:46:
majid_potter7
20-04-2010, 14:19
كريستيانو رونالدو: مسي بهتر از من است
ستاره پرتغالي اعتقاد دارد كه علت درخشش مسي، انسجام تيم بارسلوناست.
سايت گل - كريستيانو رونالدو، ستاره تيم رئال مادريد، پذيرفت كه عنوان بهترين بازيكن فوتبال جهان را مسي واگذار كرده است اما گفت كه اين مسئله تنها به اين دليل است كه بارسلونا تيم منسجم تري است.
او در مصاحبه با نشريه ايتاليايي لا استامپا، در پاسخ به سوالي در مورد مسي و اينكه او بهترين بازيكن جهان است، گفت: "شايد، بله. اما اگر بخواهيم صادق باشيم بايد بگويم كه بارسلونا واقعا سبك بازي فوق العاده اي دارد. آنها فصل گذشته شش جام مهم را از آن خود كردند و در حال حاضر نيز در صدر جدول لاليگا قرار دارند. مسي سال گذشته فوق العاده بود و امسال نيز بي نظير است اما تيم نيز به او كمك مي كند. او اكنون بيشتر قدر هم تيمي هايش را مي شناسد."
علي رغم فصل درخشان مسي، رونالدو اعتقاد دارد كه به زودي با درخشش اش، ستاره آرژانتيني را زير سايه قرار مي دهد و كمك مي كند تا رئالي ها جام قهرماني را به دست بياورند. "من فكر مي كنم كه هميشه در سطح بالايي قرار دارم. اگر رئال موفق نشود جامي به دست بياورد، به اين معني است كه من بد بودم. من هر روز سخت كار مي كنم تا پيشرفت كنم. اين اولين فصل حضور من در لاليگا است و ما مي توانيم به عنوان يك تيم، به افتخارات زيادي دست پيدا كنيم. من فكر مي كنم ما مي توانيم در ليگ به قهرماني برسيم.
2010/4/19
بله....معلومه که بهترین مربیای دنیا به مسی رای میدن...چون هر مربی ای دوست داره که یه کسی مثل مسی رو داشته باشه...داشتم بازیکنی مثل مسی کلی بار از رو دوش مربیایی برمیداره که قدرت مبارزه با مربی های بزرگتر از خودشونو ندارن...و به بازیکن وابسته میشن...هیچ کس یا هیچ مربی ای مثل فرگوسن نمیتونه فوق ستاره ای مثل کریس رو از تیم کنار بذاره و ککشم نگزه...کمتر مربی ای مثل اون میتونن به کار تاکتیکیشون ایمان داشته باشن و خودشونو وابسته به بازیکن نبینن...ولی اکثر همین مربی هایی که میگین دوست دارن که همچین بازیکنی داشته باشن تا همه کار واسشون بکنه و بار رو از دوششون برداره..
بله...داشتن بازیکنی مثل رونی و بازی گرفتن ازش راحت نیست...چون باید برنامه ریز و صاحب تاکتیک باشی تا بتونی ازش استفاده کنی..مثلا همین رونی زیر دست همین پپ کبیر :27: نصف اینی هم که الان هست نمیشد..چرا...چون واسه همچین مربی هایی سخته که متکی به خودشون باشن و به یه بازیکنی تاکتیک پذیر و برنامه پذیری مثل رونی برنامه و تاکتیک اساسی و مختلف بدن...داشتن رونی لیاقت میخواد!!!!
حرف من همیشه این بوده:
صحبتتون در مورد حرکت بدون توپش و نقشش در تاکتیک هم دیگه شاهکاره.
چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه میدونن که شاید نصف یا کمتر از بازی یه بازیکن تو بازی بدون توپشه که مسی از بس چشم نواز بازی میکنه دیگه ضعفش تو بازی بدون توپش دیده نمیشه؟؟؟
مسی تو تاکتیکای مختلف چقدر نقش داره؟؟؟اصلا اگه میتونه تو تاکتیک ئفاعی نقشی بازی کنه و خوب؟؟؟قدرت بدنی فاکتور مهمی نیست واسه بازیکن خوبی بودن؟؟؟از نظر سرعتم که رده بندی سریع ترین بازیکنای جهان اینجوریه:
1)کریس رونالدو
2)آرین روبن
3)والکات
4)رونی
...
...
...
من فقط میخوام بدونم که چرا همین جناب مسی دریبل زن در مقابل دفاع های غول جزیره که چلسی و من یو دارن کم میاره؟؟؟؟حتی یه بار هم نتونست اورا و فردیناند و ویدیچ رو دریبل کنه...دلتون بههمون مدافعای درپیت لیگ درپیت اسپانیا خوشه...درست مثل رونالدینیو که پیشنهاد من یو رو رد کرد و رفت بارسا...چون میدونست که تو جزیره همچین کارایی چند برابر سخت تره..
مــــــــــــــــــــــــ ــــــرســـــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــی
Dr.FANOOS
21-04-2010, 18:21
اگه نظر من رو بخواین توی بهترین بازیکنان حال حاضر :
1-مسی 2-ژاوی 3-رونی 4-رونالدو
البته 3 و 4 قابل جابه جای هم هستند
اما حالا این وسط کی نظر من رو خواست؟:31:
سران باشگاه منچسترسیتی بی صبرانه منتظر خرید ستاره اسپانیایی لیورپول هستند.
سایت گل - سران باشگاه منچسترسیتی پیشنهادی 60 میلیون پوندی را برای به خدمت گرفتن فرناندو تورس آماده کرده اند. مسئولان این باشگاه از زمانی که از تصمیم تورس برای ترک رختکن آنفیلد مطلع شده اند، بی صبرانه آماده خریداری او هستند.
شیخ منصور، مالک باشگاه سیتی بودجه ای 150 میلیون پوندی را برای خریدهای تابستانی تیمش کناره گذاشته است و به نظر می رسد که نام تورس در صدر لیست خرید این تیم قرار گرفته است.
طبق گزارش منتشره در دیلی استار، دیگر بازیکنانی که ممکن است در ایستلند به تورس بپیوندنند، سسک فابرگاس، زلاتان ایبراهیوویچ و ژروم بواتنگ، مدافع باشگاه هامبورگ است.
ولی طبق اخبار منتشره، تورس اولویت اول سران سیتی در بازار نقل و انتقالات تابستانی است و در حالی که سران این باشگاه مطلع شده اند که این ستاره اسپانیایی در پی فصل ناامید کننده لیورپول در فکر ترک این تیم افتاده، به تلاش خود برای جذب او ادامه می دهند.
این در حالی است که سران باشگاه لیورپول شرایط سختی را پشت سر می گذارند و با ناکامی این تیم در کسب مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا، تورس به احتمال قریب به یقین رختکن آنفیلد را ترک خواهد کرد.
البته سران سیتی امیدهای فراوانی دارند تا تیمشان بتواند با غلبه بر تاتنهام، رده چهارم جدول رقابتهای لیگ برتر را از آن خود کرده و مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند. این در حالی است که تنها 4 دیدار دیگر تا پایان باقی است و سیتی با 2 امتیاز فاصله نسبت به رده چهارم جدول، در جایگاه پنجم قرار گرفته است.
2010/4/22
پیشنهاد یوونتوس به آرسنال؛ معاوضه فیلیپه ملو با رابین فن پرسی
سایت گل - براساس گزارش رسانه های ایتالیایی، مسئولان باشگاه یوونتوس قصد دارند برای به خدمت گرفتن رابین فن پرسی، پیشنهاد معاوضه او را با فیلیپه ملو به باشگاه آرسنال ارائه دهند.
تیم ایتالیایی که فصل کابوس واری را سپری کرده است، قصد دارد در تابستان دست به تغییرات گسترده ای بزند و مهاجم هلندی توپچی ها در صدر فهرست خریدهای تابستانی آنها قرار دارد. براساس گزارش نشریه دیلی میل، آنها اعتقاد دارند که پیشنهاد واگذاری فیلیپه ملو می تواند ونگر را متقاعد سازد تا با این انتقال موافقت کند.
ملو یکی از اهداف اصلی آرسنالی ها در تابستان گذشته بود اما او ترجیح داد که پس از جدایی از فیورنتینا به یووه بپیوندد اما پس از فصلی دشوار با باشگاه تورینی، مسئولان این تیم قصد دارند این بازیکن 26 ساله را به تیم دیگری واگذار کنند.
ونگر ماه گذشته در گفتگویی تایید کرد که ملو همچنان مورد توجه توپچی هاست. "ما هنوز به او فکر می کنیم، او بازیکن بسیار بااستعدادی است."
در این گزارش آمده است که با توجه به نیاز آرسنال به یک دروازه بان مطمئن، ممکن است جیان لوئیجی بوفون نیز به عنوان بخشی از قرارداد استفاده شود، هرچند این دروازه بان ملی پوش بارها جدایی اش از یووه را تکذیب کرده است.
2010/4/22
رائول در فکر بازنشستگی نیست؛ کاپیتان در آستانه جدایی؟
کاپیتان اسطوره ای رئال در مورد آینده اش با رسانه ها صحبت کرد.
سایت گل - در مصاحبه ای که امروز در روزنامه اسپانیایی آس به چاپ رسید، رائول در مورد یک سال باقی مانده قراردادش با رئال و آینده حرفه ای اش صحبت کرد.
او گفت: "در حال حاضر من به بازنشستگی فکر نمی کنم. امیدوارم تا پایان قرادادم در رئال بمانم اما باید ببینیم که در انتهای فصل چه رخ خواهد داد. من می خواهم همچنان به بازی کردن ادامه دهم."
او که در اغلب بازی های این فصل به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت در پاسخ به این سوال که آیا در رئال خواهد ماند یا خیر، تنها گفت که همچنان می خواهد بازی کند.
او همچنین در مورد رقابت قهرمانی لالیگا صحبت کرد و گفت که رئال نسبت به فصل گذشته از شانس بیشتری برای قهرمانی برخوردار است زیرا اکنون تنها یک امتیاز با بارسا فاصله دارند.
"سرنوشت قهرمانی در دست ما نیست اما اکنون احتمال قهرمانی ما خیلی بیشتر است. ما نمی توانیم مرتکب اشتباهی شویم و در یکی از دیدارها سه امتیاز را به دست نیاوریم ، به این امید که بارسلونا دچار لغزش شود."
رائول همچنین در مورد پیروزی اینتر در مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان اظهار نظر کرد و گفت که ژوزه مورینیو را نمی شناسد اما شیوه بازی تیم او در مقابل کاتالان ها را تحسین می کند.
"اگر تنها یک تیم وجود داشته باشد که بتواند به بازی بازگردد، آن تیم بارسلوناست اما اینتر بازی رفت را برده و می داند که چگونه در مقابل آنها بازی کند بنابر این آنها کار راحتی نخواهند داشت."
2010/4/22
B L A S T E R
22-04-2010, 23:11
من که اصلا نمیتونم رائول رو تو لباس تیم دیگه ببینم!
امیدوارم سران باشگاه مثل هیرو و سالگادو و ... باهاش برخورد نکنن!
charlize
22-04-2010, 23:37
من که اصلا نمیتونم رائول رو تو لباس تیم دیگه ببینم!
امیدوارم سران باشگاه مثل هیرو و سالگادو و ... باهاش برخورد نکنن!
رائول نماد باشگاه-ه رئال و حتی با وجود بزرگی کسایی مثه هیرو، به نظرم خیلی سرتر از اوناس..
اما مشکل اینه که پست رائول مهاجمه و الان رئال کم مهاجم نداره که از نظر سنی هم، همه کمتر از رائول هستن!
اگه مثلا دفاع بود رائول، میتونست مثه مالدینی تا اخر تویه رئال بمونه..
به شخصه امیدوارم رائول در رئال بازیش رو تموم کنه اما فکر نکنم این اتفاق بیوفته!
اخیییی از بی جامی خسته شده
باشگاه آلمانی قصد دارد مدافع رئال را به خدمت بگیرد.
سایت گل- به گزارش نشریه کاده نا سر، بایرن مونیخ، یکی از شانس های قهرمانی این فصل لیگ قهرمانان، قصد دارد در تابستان پیش رو آلوارو آربلوا، مدافع تیم رئال مادرید را به خدمت بگیرد.
بایرنی ها در دیدارهای این فصل در خط دفاعی بسیار متزلزل ظاهر شده و به همین دلیل قصد دارند در تابستان یک مدافع باکیفیت را به خدمت بگیرند. گفته می شود که آربلوا یکی از اهداف بایرنی ها در فصل نقل و انتقالات است.
این مدافع27 ساله در تابستان گذشته از لیورپول به رئال پیوست و در این فصل تاکنون در 27 بازی برای کهکشانی ها به میدان رفته است. او در چند ماه گذشته یکی از بازیکنان باثبات رئال بوده است.
بایرنی ها برای به خدمت گرفتن آربلوا باید با باشگاه یوونتوس رقابت کنند. این مدافع در حال حاضر تا سال 2014 با رئال قرار دارد و باید دید که رئالی ها حاضر به جدایی این مدافع هستند یا خیر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.