ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15

Ezel
27-04-2010, 17:50
گفته می شود که سرمربی اسپانیایی و مسئولان تیم تورینی به یک توافق شفاهی رسیده اند.

سایت گل- به گزارش نشریه ایتالیایی توتواسپورت، تیم یوونتوس در آستانه به خدمت گرفتن رافا بنیتس، سرمربی تیم لیورپول قرار دارد. آنها به تازگی با مدیر برنامه های بنیتس، مانوئل کیون گارسیا، به توافقات اولیه رسیده اند.

روبرتو بته گا، مدیر باشگاه یوونتوس، با مدیر برنامه های بنیتس روز دوشنبه در مونته کارلو دیدار کرد و در مورد حضور سرمربی اسپانیایی در تورین به مذاکره پرداختند.

در حال حاضر دو طرف بر روی یک قرارداد سه ساله به توافق شفاهی دست پیدا کردند و بستن قرارداد به زمانی موکول شد که قرارداد بنیتس با لیورپول به پایان برسد.

ژان کلود بلان، رئیس باشگاه یوونتوس در پایان هفته به مرسی ساید سفر خواهد کرد تا مسئولان این باشگاه را برای در اختیار گرفتن مربی اسپانیایی متقاعد کند.

علی رغم این گزارش، باشگاه یوونتوس ادعا کرد که بته گا روز دوشنبه در تورین بوده و صحبتی بین او و مدیر برنامه های بنیتس صورت نگرفته است.

mmiladd
27-04-2010, 17:54
باشگاه آلمانی قصد دارد مدافع رئال را به خدمت بگیرد.

سایت گل- به گزارش نشریه کاده نا سر، بایرن مونیخ، یکی از شانس های قهرمانی این فصل لیگ قهرمانان، قصد دارد در تابستان پیش رو آلوارو آربلوا، مدافع تیم رئال مادرید را به خدمت بگیرد.

بایرنی ها در دیدارهای این فصل در خط دفاعی بسیار متزلزل ظاهر شده و به همین دلیل قصد دارند در تابستان یک مدافع باکیفیت را به خدمت بگیرند. گفته می شود که آربلوا یکی از اهداف بایرنی ها در فصل نقل و انتقالات است.

این مدافع27 ساله در تابستان گذشته از لیورپول به رئال پیوست و در این فصل تاکنون در 27 بازی برای کهکشانی ها به میدان رفته است. او در چند ماه گذشته یکی از بازیکنان باثبات رئال بوده است.

بایرنی ها برای به خدمت گرفتن آربلوا باید با باشگاه یوونتوس رقابت کنند. این مدافع در حال حاضر تا سال 2014 با رئال قرار دارد و باید دید که رئالی ها حاضر به جدایی این مدافع هستند یا خیر.

امیدوارم نگیره ؛ چون بدرد نمی خوره...

Ezel
27-04-2010, 18:20
تصمیم گیری در مورد آینده حرفه ای رائول برعهده این بازیکن است و باشگاه در این زمینه اعمال نظر نخواهد کرد.

سایت گل- به نظر می رسد که این فصل، آخرین فصل حضور رائول، کاپیتان اسطوره ای رئال، در این تیم باشد و او علیرغم اینکه هنوز یک سال از قراردادش با این تیم باقی است، در تابستان برنابئو را ترک کند.

او که در تمام فصل به عنوان یک بازیکن ذخیره برای رئال به میدان می رفت، اکنون دچار مصدومیت نسبتا شدیدی شده و به نظر می رسد که این فصل برای او به پایان رسیده است. احتمالا او در فصل بعد در لیگ برتر انگلیس یا تیمی از لیگ حرفه ای آمریکا به میدان خواهد رفت.

به گزارش نشریه مارکا، تصمیم گیری در مورد آینده حرفه ای رائول برعهده این بازیکن است و باشگاه در این زمینه اعمال نظر نخواهد کرد. باشگاه رئال تصمیم ندارد که کاپیتان باتجربه اش را مجبور کند که پیش از به پایان رسیدن قراردادش باشگاه را ترک کند.

با ورود کریس رونالدو و کریم بنزما، رائول در این فصل دقایق بسیار اندکی برای حضور در زمین پیدا کرد. اما رائول چندان از نیمکت نشینی ابراز نارضایتی نکرد در حالی که با توجه به سابقه اش در تیم رئال به راحتی می توانست جو تیم را به هم بریزد.

رائول در کنفرانس مطبوعاتی اخیرش فاش کرد که قصد ندارد از فوتبال خداحافظی کند؛ او البته در مورد تیم آینده اش و احتمال جدایی از رئال توضیحی نداد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تصمیم پیشنهادی : خداحافظی از دنیای فوتبال در انتهای فصل ، کاری که ایکاش کریم باقری ما هم در آخر این فصل انجام میداد .:41:

Alireza_SA
27-04-2010, 21:32
زنده باد رائول
رائول باید تو رائول به بازیش خاتمه بده

B L A S T E R
28-04-2010, 12:57
رائول واقعا مث یه روح میمونه واسه باشگاه...
سمبل افتخار و اخلاق و وفاداری...
امیدوارم رئال رو ترک نکنه! گوتی که رفتنی شده احتمالا... واقعا ناراحت کنندس...

osifa
28-04-2010, 17:07
مهر: فوتبال ایران در تازه ترین رده بندی فیفا با سه پله صعود و 521 امتیاز در جایگاه شصتم قرار گرفته است. استرالیا با 883 امتیاز به عنوان برترین تیم آسیایی است و ژاپن (674 امتیاز) و کره جنوبی (619 امتیاز) به ترتیب در رده های دوم و سوم قرار دارند.

فوتبال کشورمان در رده بندی تیم های آسیایی نیز در رده چهارم قرار دارد. عربستان سعودی هم در رده پنجم جای گرفته است.

برزیل در رده بندی اخیر به حضور 5 ماهه اسپانیا در بالای جدول پایان داد و با 1611 امتیاز در صدر قرار گرفت.

رده بندی 10 تیم برتر جهان:

1- برزیل 1611 امتیاز
2- اسپانیا 1565 امتیاز
3- پرتغال 1249 امتیاز
4- هلند 1221 امتیاز
5- ایتالیا 1184 امتیاز
6- آلمان 1107 امتیاز
7- آرژانتین 1084 امتیاز
8- انگلستان 1068 امتیاز
9- کرواسی 1052 امتیاز
10- فرانسه 1044 امتیاز
رده بندی پنج تیم آسیا:
1- استرالیا 883 امتیاز
2- ژاپن 674 امتیاز
3- کره جنوبی 619 امتیاز
4- ایران 521 امتیاز
5- عربستان سعودی 495 امتیاز

pedram_sad
28-04-2010, 18:29
به نظر منم اگه تو همین باشگاه و همین تابستان خداحافظی کنه و باز نشست بشه خیلی بهتره تا بره یک تیمه دیگه

Ezel
28-04-2010, 18:46
سايت گل- مسئولان باشگاه رئال مادريد قصد دارند با پيشنهادي 23 ميليون يورويي، پاتريس اورا، مدافع فرانسوي منچستر يونايتد را در تابستان پيش رو به سانتياگو برنابئو ببرند.

مادريدي ها به اين نتيجه رسيده اند كه بايد براي فصل آينده خط دفاعي تيم را تقويت كنند و قصد دارند پاتريس اورا را به عنوان يكي از بهترين مدافعان چپ جهان جانشين مارسلو كنند.

به گزارش نشريه فرانس فوتبال، اورا در صدر گزينه هاي رئال قرار دارد. ديگر گزينه هاي باشگاه مادريدي اشلي كول، وارگاس و گائل كليشي هستند.

علاوه بر اين، احتمالا اورا براي پاسخ دادن به پيشنهاد باشگاه رئال با كريس رونالدو، همبازي سابقش در منچستر يونايتد مشورت خواهد كرد.

kasra_khan2003
28-04-2010, 20:25
در عمل چـــــــــی؟!!!

pcforlife
28-04-2010, 20:55
امیدوارم اورا مثل هاینزه به رئال مادرید نره...:41:
هر چند قیمت پیشنهادی هم آش دهن سوزی نیست... برای مثال قیمتی که در ابتدا چلسی به آرسنال برای ترانسفر اشلی کول می خواست بده، 25 میلیون پوند بود که نهایتا آرسنال با گرفتن گالاس + 5 میلیون پوند به فروختن اشلی کول راضی شد... تازه این جریال واسه 4 سال پیشه...:20:

B L A S T E R
28-04-2010, 21:11
باز شروع شد ؟ امیدوارم دروغ باشه ...
باور کنید همین مارسلو کلی بازیکن میشه 2-3 سال دیگه... امیدوارم پرز دست از حماقت هاش بکشه !! و دیگه ستاره نخره!

S0R3N4
28-04-2010, 21:29
ملاکشون چیه؟
الان که هیچ بازیی کسی نکرده و آخریب باری که ایران برد کی بود؟؟؟؟؟چطور صعود کرده؟

Ezel
28-04-2010, 21:32
مارسلو در حمله و نفوذ از کناره ها حتی بهتر از اورا هست اما در دفاع چندان مطمئن نیست ، و البته خیلی هم علاقه داره شبیه کارلوس بازی کنه اما ....

masoudtr
28-04-2010, 21:34
بخاطر تیم های باشگاهی دیگه
تازه این رده بندی ها چرته
مثلا کرواسی رو چه ملاکی تیم 10 ام دنیاست؟

B L A S T E R
28-04-2010, 21:35
مارسلو 21 سالشه!
اورا چند ؟ 27 28 30 ؟ خیلی جا داره مارسلو واسه ستاره شدن!
الانم اقای پاس گل رئاله!
تازه هم میتونه تو هافبک بازی کنه هم دفاع که این عالیه!

sia-saketi
29-04-2010, 05:55
ملاکش رو توی سایت فیفا نوشته
به تیم های باشگاهی ارتباطی نداره...

شاید توی سایت ویکی پیدیا هم نوشته باشه

Retired User
29-04-2010, 14:32
شما مگه بازیهای این فصل رئالو ندیدید که اینجوری نظر میدید؟
اتوبان شهید آربلوا رو یادتون رفته؟
مارسلو خوبه قبول ولی برای هافبک چپ نه دفاع چپ

ما کاملا تو دفاع چپ ضعف داریم

البته خرید وارگاس یا کلیچی رو کاملا ترجیح میدم به اورا

Ezel
29-04-2010, 19:49
كريس رونالدو آماده ترك مادريد!

رونالدو: فوتبال يك سير است و من باور دارم كه هر كسي در هر تيمي دوره‌اي دارد.

سايت گل ـ‌ كريستين رونالدو ستاره پرتغالي باشگاه رئال مادريد در مصاحبه‌اي اعلام كرد كه آدمي نيست كه مدت زمان زيادي در اين باشگاه بماند و بنابراين رئال را ترك خواهد كرد.

اين مهاجم 80 ميليون يورويي كه در اين فصل دستاورد خاصي نداشته و در حال حاضر به اميدي قهرماني در اسپانيا در اين‌باره به روزنامه ديلي استار گفته است:«به نظر من فوتبال يك سير است و من باور دارم كه هر كسي در هر تيمي دوره‌اي دارد. وقتي كه شما در يك تيم به همه افتخارات مي‌رسيد بايد تيم باشگاه‌تان را ترك كنيد و اين همان اتفاقي است كه براي من در منچستريونايتد رخ داد. من فوتبال متفاوتي دارم و اهداف متفاوتي را دنبال مي‌كنم و از تمام تصميم‌هايي كه مي‌گيرم راضي هستم.» او همچنين اعلام كرد كه رئال مادريد آخرين باشگاهي نخواهد بود كه وي در آن بازي مي‌كند.

رونالدو گفت:«همانطور كه آلكس فرگوسن تصميم من را قبول كرد بقيه هم به من احترام خواهند گذاشت من سال‌هاي زيادي را براي رئال انتظار كشيدم اما همانطور كه گفتم فوتبال را بايد در يك دوره و در يك سير نگاه كرد. من خودم را تا سن 40 سالگي در مادريد نمي‌بينم.»

King_90
29-04-2010, 19:59
چه تیمی الان می تونه 80 میلیون یورو پول بده؟
این فصل که مطمئنم نمی ره بیشتر واسه این گفته که یکم جلب توجه کنه و شاید قرارداد بعدیش با رئال دستمزد بالاتری بخواد.

B L A S T E R
29-04-2010, 20:11
من خواهش میکنم!
نمیدونم با چه زبونی با چه کلومی ... عربی فارسی ترکی ؟
این خبرای مسخره رو نذارید... به خدا اعصاب ادمو خورد میکنید!
رونالدو تو برنامه رادیویی دیروز گفته افتخار میکنم تو این باشگاه بازی میکنم قرار دادشم 6 سالست!
چطور میاد این حرفو بزنه ؟

osifa
29-04-2010, 20:31
بايد اعتراف کنم که اشتباه بسيار بزرگی کردم که به رئال مادريد آمدم...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،رافائل ون در وارت،هافبک هلندی باشگاه رئال مادريد آماده است تا در صورت موافقت لوئيس ونگال به باشگاه بايرن مونيخ بپيوندد.
او امروز در مصاحبه اي با يکی از مطبوعات هلندی از علاقه شديد خود به بايرن مونيخ خبر داد و گفت:
به نظر من بازی در آلمان و در بوندسليگا از اسپانيا بهتر است،در آلمان جای پيشرفت برای هر بازيکن وجود دارد و من بايد اعتراف کنم که اشتباه بسيار بزرگی کردم که از هامبورگ به رئال مادريد آمدم،دوست دارم که به بوندسليگا بازگردم.
من به باشگاه بايرن مونيخ علاقه زيادی دارم،لوئيس ونگال يکی از مربيان بزرگ دنياست و کار کردن با او واقعاً عالی است.
برخی از مطبوعات هلندی در اينباره مينويسند،ظاهراً تماس هايی هم بين لوئيس ونگال و اين بازيکن هلندی صورت گرفته شده است و باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد تا تابستان امسال برای خريد او اقدام کند.
همچنين روزنامه بيلد امروز درباره اين خبر مينويسد با توجه به اينکه هنوز سران باشگاه بايرن مونيخ خبر انتقال ون در وارت به رختکن باوارياييها را تأييد و يا تکذيب نکردند اما خبرهای شنيده شده در اينباره نشان از آن دارد که به زودی باشگاه بايرن مونيخ با ون در فارت قرارداد خواهد بست و ظاهراً ون در وارت با شروع فصل جديد پيراهن باوارياييها را به تن خواهد کرد.

Dr.FANOOS
29-04-2010, 21:53
این بازیکنا شب می خوابن صبح پا می شن یه چیزی می گن اطمینانی به حرفشون نیست من که تا با چشم های خودم نبینم پیرهن یه تیم دیگه رو نپوشه باور نمی کنم حرف هایی که می زنه.

Dr.FANOOS
29-04-2010, 21:59
من جدا از رائول خوشم میاد جزو معدود بازیکنان خوش اخلاقه.من خودم رئالی نیستم اما از رائول از همون بچگیام خوشم میومد.چند وقت پیش به خاطر نیمکت نشینی یه حرفی زده بود خیلی حال کردم.گفته بود: از رئالی ها خیلی معذرت می خوام که باید روی نیمکت من رو تحمل کنند!
اما اظهارات اخیرش در نوع خودش جالبه! ابراموویچ که خیلی دوست داره رائول بیاد چلسی . شاید هم رفت یه کشور عربی ولی در هر دو حالت حماقته . هیچ جا خونه خود آدم نمیشه!:31:

MORINIO
29-04-2010, 22:24
چه تیترای الکی !

masoudtr
29-04-2010, 23:08
من خواهش میکنم!
رونالدو تو برنامه رادیویی دیروز گفته افتخار میکنم تو این باشگاه بازی میکنم قرار دادشم 6 سالست!
تو اخبار ورزشی از شبکه 3 هم این خبر رو گفت
بعیده دروغ باشه
از همون اول مشخص بود وفادار نیست

B L A S T E R
29-04-2010, 23:10
عزیزم شبکه 3 هم 90 درصد خبراش واسه سابت گله!

masoudtr
29-04-2010, 23:25
عزیزم شبکه 3 هم 90 درصد خبراش واسه سابت گله!
این که دیگه سایت گل نیست:21::21:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

B L A S T E R
29-04-2010, 23:27
این که دیگه سایت گل نیست:21::21:

بله اینم شبیه وبلاگ هست که منبعش گله!
حتی تیترش هم با تیتر انگلیسی سایت گل یکیه!

masoudtr
29-04-2010, 23:40
ای بابا میخوای شماره ات را بده من بهش بگم زنگ بزنه خودش بهت بگه
:31:
خودش گفته تا زمانی میمونم که بدونم افتخار هایی را که تو منچستر بدست اوردم اینجا هم میتونم بدست بیارم که منظورش لیگ قهرمانان است که رئال الان چند سالیه بعد از مرحله گروهی حذف شده و دیگه رسیدن به فینال یک جور رویاست
عملا به تیم های دیگه چراغ سبز نشون داده
حالا ببین کی گفتم:31:

B L A S T E R
29-04-2010, 23:46
ای بابا میخوای شماره ات را بده من بهش بگم زنگ بزنه خودش بهت بگه
:31:
خودش گفته تا زمانی میمونم که بدونم افتخار هایی را که تو منچستر بدست اوردم اینجا هم میتونم بدست بیارم که منظورش لیگ قهرمانان است که رئال الان چند سالیه بعد از مرحله گروهی حذف شده و دیگه رسیدن به فینال یک جور رویاست
عملا به تیم های دیگه چراغ سبز نشون داده
حالا ببین کی گفتم:31:
منو شما کلا تو بحث های ســـــــیاسی دوره انتخابات هم مشکل داشتیم :دی:دی:دی
ولی بعید میدونم!
مثلا کجا بره ؟ بارسا ؟ چلسی ؟ اینتر ؟ احتمالش به صفر میل میکنه!

charlize
30-04-2010, 00:13
من الان یه سوال دارم..
رونالدو بازیکن پولیه، یا به لباسی که میپوشه احترام میذاره؟!
اگه دومی باشه، که مشخصا تو رئال میمونه و به حرف مامانش گوش میده!: دی
اما اگه حتی گزینه اول باشه، کدوم تیم میتونه بیشتر از این به رونالدو بده؟!؟! با توجه به اینکه رونالدو اگه تیمش رو عوض کنه، لیگش رو هم عوض میکنه! یعنی مثلا یوونتوس میتونه این پول رو بده یا میلان یا بایرن یا..!
یخورده باید وقتی خبری رو میبینیم، روش فکر کنیم...

اخبار شبکه 3 هم که کلا خیلی خوشکل کار میکنه!
رائول گفته میخوام یه فصل دیگه بازی کنم و دوست دارم تو رئال باشم اما اگه رئال من رو نخواد، من میرم یه تیم دیگه...
اینا اومدن چطور عوضش کردن؟!
یارو دراومده اینطور این خبر رو میگه..رائول گفت:تیم رئال هیچ ارزشی برام نداره و فقط میخوام به بازی کردن ادامه بدم!!!!...
یعنی ببینید فاصله دو خبر چقدره!
دیگه قضاوت پایه خودتون...

Dr.FANOOS
30-04-2010, 00:14
البته فرگوسن چند وقت پیش گفته بود که درهای اولدترافورد به روی رونالدو هنوز بازه ولی باید صبر کرد تا فصل نقل و انتقالات .اون موقع این جور خبرا جذابه الان بچسبید به پیروزی و فولادگستر

matarsaak
30-04-2010, 01:17
بله اینم شبیه وبلاگ هست که منبعش گله!
حتی تیترش هم با تیتر انگلیسی سایت گل یکیه!

حالا چه اصراری داری که نگفته باشه
یعنی خبری که برخلاف نظر شماس چاخانه

واقع بین باشیم:11:

sia-saketi
30-04-2010, 01:32
دیوانه ی احمق! من چقدر دوستت داشتم وقتی توی HSV بودی! حالا رفتی و دیدی که رئال کمپانی بازیکن خراب کنی هست!!!

یادش بخیر، اون قدیما مهدوی کیا و ون در وارت جفت همدیگه بدون توی HSV

حالا هم دیوانه به جای اینکه برگرده HSV میگه می خواد بره بایرن:2::2:
اگه برمی گشت HSV الان با نیستلروی و پتریچ و تروخوفکسی و زی روبرتو و متیسن و فرانک راست و... چه تیمی رو می ساختیم!
شاید یکی از بهترین ترکیب های تاریخ باشگاه میشد...

HSV FOR EVER

resident_evil
30-04-2010, 01:48
lol ! اينكه چندوقت پيش مصاحبه كرده بود گفته بود من دوست دارم بمونم و ديگه برچسب بازيكن فروشي رو من نيست !
احتمال ميدم منبعتون زيادي معتبر باشه !

resident_evil
30-04-2010, 01:48
lol ! اينكه چندوقت پيش مصاحبه كرده بود گفته بود من دوست دارم بمونم و ديگه برچسب بازيكن فروشي رو من نيست !
احتمال ميدم منبعتون زيادي معتبر باشه !

vahidgame
30-04-2010, 01:58
واقعا چرا رئال قدر یه سری بازیکنان رو نمی دونه.
جدیدا بیشتر از ون در وارت استفاده می کنه ولی قبلا خیلی کم می ذاشتش. توی هامبورگ و آژاکس این بازیکن در حد یه فوق ستاره بود.
کلا رئال از هلندی ها انگار خوشش نمیاد.آخه فروش روبن و اشنایدر چه معنی میده! حالا هم که ون در وارت رو می خواد از دست بده.
حق ون در وارت بیشتر از ایناست.

HUB
30-04-2010, 11:00
مثلا کجا بره ؟ بارسا ؟ چلسی ؟ اینتر ؟ احتمالش به صفر میل میکنه!
نه احتمالش به پول میل میکنه :31:

S0R3N4
30-04-2010, 11:36
من که امیدوارم کریس برگرده منچستر...
تو رئال اون کریسی نبود که انتظار داشتم من...

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

Alireza.M67
30-04-2010, 12:07

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

منچستر بازیکن بی غیرت نمی خواد .
همون رئال جاش خوبه .
در ضمن عمرا منچستر 80 میلیون بده واسه رونالدو ، این بازیکن بیشتر از 40 نمی ارزه .

Alireza.M67
30-04-2010, 12:38
سايت گل- مسئولان باشگاه رئال مادريد قصد دارند با پيشنهادي 23 ميليون يورويي، پاتريس اورا، مدافع فرانسوي منچستر يونايتد را در تابستان پيش رو به سانتياگو برنابئو ببرند.
.

اینا آدم بشو نیستن، روشون هم کم نمیشه .
یعنی واقعا بعد از خرید 250 میلیونی فصل قبل و عدم کسب نتایج قابل قبول هنوز نفهمیدن که با بازیکن جمع کردن نمیشه قهرمان شد ؟!

King_90
30-04-2010, 13:04
منچستر کلا پولدار ترین تیم جهان الان.80 میلیون یورو بیشتر نداره.
امکان نداره حشاب رو خالی کنه واسه خرید رونالدو.
از اون اولش هم که امد تو منسچتر تو 17 سالگی ازش خوشم نمی امد.
حالا هم دوست دارم تو رئال بازی کنه.چون هم از اون بدم میاد هم از رئال :دی
ولی قبلا هم گفتم هیچ تیمی در حال حاضر نه می تونه همچین پولی بده نه می تونه همچین دستمزدی بده.
حداقل الان....

pcforlife
30-04-2010, 13:08
کلا فروختنش حماقته...
بازیکنی که (با پولی که بابتش پرداختن کاری ندارم) تو اولین فصل حضورش تو یکی از بزرگترین تیم های دنیا که بهترین مهاجم های دنیا رو داره، این همه گل زده و پاس گل داده رو واسه چی باید بفروشن؟

majid_potter7
30-04-2010, 15:22
کلا این بشر بازیکن بی غیرتیه...حالا به درستی یا نادرستی این خبر کاری ندارم..

davy jones
30-04-2010, 17:05
دو فصل یا سه فصل دیگه که افت کرد (مث همه ی بازیکنای رئال که اولش گرد و خاک میکنن و آخرش به تیمهای درجه دو راضی میشن) در به در دنبال یه تیم خوب برای ادامه بازی کردنش میافته. مگه رود فن نیستلروی نبود؟ بهترین تیمی که اونو میخواست همین هامبورگ بود که با سر شیرجه زد توش:31: یا مثلا کاسانو. از تیم آ اس رم رسید به سمپدوریا.

Boy Ka
30-04-2010, 18:08
خدا لعنت کنه هرچی آدم دروغگوه!

رونالدو گفته من تا آخر قراردادم ( 6 سال ) تو مادرید میمونم. بعد وقتی خبرنگار ازش میپرسه تا پایان دوران بازیگریت در مادرید میمونی یا نه میگه تا اونموقع چیزی مشخص نیست ولی تا 40 سالگی تو رئال نمیمونم و ادم به تغییر نیاز داره و از این صحبتا.

حالا این کجا و کریس رونالدو اماده ترک مادرید است کجا!!! آدم یا باید نفهم باشه که همچین تیتری بزنه یا نامرد!

=============
حالا که بحثش شد در مورد بازی و گلهای کریس رونالدو هم یه چیز بگم:

مسی تو لیگ قهرمانان تو 11 بازی 8 گل زده.
رونالدو تو لیگ قهرمانان تو 6 بازی 7 گل زده.

مسی تو لالیگا با 8 بازی بیشتر از رونالدو 27 گل زده و 9تا پاس گل زده و رونالدو با 8 بازی کمتر و درحالیکه اولین فصل حضورش در رئال هست 20 گل زده و 7 پاس گل داده.

اگر رونالدو 2 ماه اول فصل مصدوم نمیشد و 4 بازی از لیگ قهرمانان و 8 بازی از لالیگا رو از دست نمیداد الان از همه لحاظ از مسی جلوتر بود. ولی چه کنیم که دست تقدیر و شانس بد رونالدو باعث شده هر آدمی که 2 زار فوتبال سرش نمیشه بیاد واسمون مسی مسی راه بندازه و اونو بهتر از مارادونا بدونه! البته بازی با اینتر خیلی چیزا رو ثابت کرد....

منچستر بازیکن بی غیرت نمی خواد .
همون رئال جاش خوبه .
در ضمن عمرا منچستر 80 میلیون بده واسه رونالدو ، این بازیکن بیشتر از 40 نمی ارزه .

همین بازیکن بی غیرت اگه نبود تیمت باید خواب 3تا لیگ برتر پشت سر هم و چمپیونز لیگ رو میدید. حالا که از تیمت رفته میگی بیشتر از 40 تا نمیارزه؟ به قول مورینیو Be Gracious !

بی باک بی بال
30-04-2010, 18:11
مگه دست خودش قرارداد داره

Alireza.M67
30-04-2010, 19:58
[B]همین بازیکن بی غیرت اگه نبود تیمت باید خواب 3تا لیگ برتر پشت سر هم و چمپیونز لیگ رو میدید. حالا که از تیمت رفته میگی بیشتر از 40 تا نمیارزه؟ به قول مورینیو Be Gracious !
میبینی که بدون اون و با چند تا بازیکن جوون دیگه منچستر یه جام برده و تو یه قدمی لیگ انگلیس هم هست .
همه میگفتن رونالده بره منچستر افت شدید میکنه که دیدید اینجوری نبود .
الآن هم میگن رونی بره افت میکنه که بازم اینجوری نیست ... .

pcforlife
30-04-2010, 20:16
میبینی که بدون اون و با چند تا بازیکن جوون دیگه منچستر یه جام برده و تو یه قدمی لیگ انگلیس هم هست .
همه میگفتن رونالده بره منچستر افت شدید میکنه که دیدید اینجوری نبود .
الآن هم میگن رونی بره افت میکنه که بازم اینجوری نیست ... .
تائید میشه...
این حرفا دیگه کهنه شده!:20:
متاسفانه بعضی ها (جسارت نشه به کسی) از نظر فکر فوتبالی هنوز تو دوره سیستم علی اصغری زیست می کنن! خصوصا آقایونی که میگن فرضا منچستر به رونی (قبلا به رونالدو) یا بارسا کلا به مسی وابستس... دوستانه عزیز! فوتبال شنا نیست که تک نفره بتونه قهرمان بشی! باید اون 11 نفر تلاش کنن تا یه گل زده بشه... اگر فوتبال رو فقط با مقیاس گل بسنجی، باید در نظر داشته باشی که فرضا 40 گلی که یه فوروارد تو فصل میزنه، پشت سرش 40 تا پاسه گل بوده... پشت سرش حرکت تیمی بوده...حالا بگذریم...:46:
من خودم رونالدو رو هنوزم که هنوزه دوست دارم... ولی به نظر من موندن رونالدو تو این فصل در یونایتد بیشتر به ضرر یونایتد میشد تا به نفعش... همونطور که رفتن رونالدینهو از بارسا به ضرر بارسا تموم نشد... ضمنا شک دارم رونالدو به منچستر بیاد... معمولا بازیکنی که از منچستر بره، دیگه به تیم سابقه خودش بر نمی گرده... هر چند برگشتش هم بستگی به خودش نداره، بستگی به سرمربی و باشگاه داره که اونو بخواد یا اونو نخواد...:20:
یاعلی:11:

Ezel
30-04-2010, 21:25
آقاي خاص قصد دارد در تابستان سن سيرو را ترك كند.

سايت گل- ژوزه مورينيو احتمالا داغ ترين اخبار فصل نقل و انتقالات را رغم خواهد زد و اين در حالي است كه مي تواند كمتر از يك ماه ديگر با اينتر جام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را فتح كند.

سرمربي پرتغالي اينتر در تابستان پيش رو سري آ را ترك خواهد كرد و اين خبر مي تواند بسياري از تيم هاي بزرگ اروپايي وارد يك رقابت بزرگ براي به خدمت گرفتن او كند.

يك منبع نزديك به مورينيو در مصاحبه با ديلي استار گفت:" بازار تكان خواهد خورد و همه تيم ها، ميلان، يوونتوس، ليورپول و رئال مادريد، منتظر هستند كه ببينند چه اتفاقي خواهد افتاد. اما ژوزه اكنون تنها به ديدار بسيار مهم پيش رو در مقابل لالتزيو فكر مي كند. هنوز چيزي مشخص نيست. اكنون زمان مناسبي براي صحبت در اين مورد نيست.

در چند هفته اخير صحبت هايي در مورد حضور مورينيو در باشگاه منچستر يونايتد به جاي الكس فرگوسن شنيده شد اما ممكن است سرمربي پرتغالي را فصل آينده در باشگاه ديگري ببينيم.

Boy Ka
30-04-2010, 21:31
تائید میشه...
این حرفا دیگه کهنه شده!:20:
متاسفانه بعضی ها (جسارت نشه به کسی) از نظر فکر فوتبالی هنوز تو دوره سیستم علی اصغری زیست می کنن! خصوصا آقایونی که میگن فرضا منچستر به رونی (قبلا به رونالدو) یا بارسا کلا به مسی وابستس... دوستانه عزیز! فوتبال شنا نیست که تک نفره بتونه قهرمان بشی! باید اون 11 نفر تلاش کنن تا یه گل زده بشه... اگر فوتبال رو فقط با مقیاس گل بسنجی، باید در نظر داشته باشی که فرضا 40 گلی که یه فوروارد تو فصل میزنه، پشت سرش 40 تا پاسه گل بوده... پشت سرش حرکت تیمی بوده...حالا بگذریم...:46:
من خودم رونالدو رو هنوزم که هنوزه دوست دارم... ولی به نظر من موندن رونالدو تو این فصل در یونایتد بیشتر به ضرر یونایتد میشد تا به نفعش... همونطور که رفتن رونالدینهو از بارسا به ضرر بارسا تموم نشد... ضمنا شک دارم رونالدو به منچستر بیاد... معمولا بازیکنی که از منچستر بره، دیگه به تیم سابقه خودش بر نمی گرده... هر چند برگشتش هم بستگی به خودش نداره، بستگی به سرمربی و باشگاه داره که اونو بخواد یا اونو نخواد...:20:

فوتبال یه بازیه تیمیه ولی تو این بازی تیمی ستاره ها نقش خیلی مهمی دارن. مسی, کریس رونالدو, رونی و بازیکنان اینچنینی خیلی واسه تیمهاشون مهمن.

فرض کنید مسی امسال تو بارسلون نبود. نتیجه ای که بارسلون میگرفت واقعا این بود؟

یا رونی. درست از وقتی که رونی مصدوم شد افت منچستر هم شروع شد. جلو بایرن که حذف شدن و تو لیگ برتر هم یکی 2تا باخت بد دادن بخصوص بازی تو زمین خودشون با چلسی.

pcforlife
30-04-2010, 21:50
فرض کنید مسی امسال تو بارسلون نبود. نتیجه ای که بارسلون میگرفت واقعا این بود؟

یا رونی. درست از وقتی که رونی مصدوم شد افت منچستر هم شروع شد. جلو بایرن که حذف شدن و تو لیگ برتر هم یکی 2تا باخت بد دادن بخصوص بازی تو زمین خودشون با چلسی.
من طرفدار بارسا نیستم و زیاد بازی های این تیم رو ندیدم... واسه همین صحیح نیست جواب سوال اولت رو بدم...:20:
اما راجع به سوال دومت... رونی مصدوم شد... اما به نظرم افت منچستر شروع نشد... افت خط حمله منچستر شروع شد... نبود مهاجم آماده جلو بازی با چلسی (که اولین بازی در نبود رونی بود) که از همه تابلو تر بود... اما همه دیدیم با وجود این، منچستر بعد از مصدومیت رونی، تو این 5 بازیش (که دو تاش خارج از خونه بوده) سه برد، یک مساوی و یک باخت آورده (چرا میگی دو باخت!)... این نتیجه عالی ای نیست، ولی بد هم نیست که بهش لقب افت بدیم... تازه تو این 5 بازی اخیر با نبود مهاجم اول خودش و گلزنیاش، 8 گل به ثمر رسونده...
باز هم میگم... به تاثیر گزار بودن بازیکن ها اعتقاد دارم... اما به وابسته بودن یه تیم به اونا، اصلا...:20:

davy jones
30-04-2010, 21:55
چرا همیشه نیازها و خلاهای رئال رو منچستریها باید پر کنن؟ هاینتزه، نیستلروی، بکهام، رونالدو
حالا هم که اورا رو میخوان. چند وقت پیش هم که ویدیچ رو میخواستن. رئالی ها به منچستر در حکم تیم جوانان و پایه ی خودشون نگاه میکنن. واقعا که ...:13:

Boy Ka
30-04-2010, 22:02
من طرفدار بارسا نیستم و زیاد بازی های این تیم رو ندیدم... واسه همین صحیح نیست جواب سوال اولت رو بدم...:20:
اما راجع به سوال دومت... رونی مصدوم شد... اما به نظرم افت منچستر شروع نشد... افت خط حمله منچستر شروع شد... نبود مهاجم آماده جلو بازی با چلسی (که اولین بازی در نبود رونی بود) که از همه تابلو تر بود... اما همه دیدیم با وجود این، منچستر بعد از مصدومیت رونی، تو این 5 بازیش (که دو تاش خارج از خونه بوده) سه برد، یک مساوی و یک باخت آورده (چرا میگی دو باخت!)... این نتیجه عالی ای نیست، ولی بد هم نیست که بهش لقب افت بدیم... تازه تو این 5 بازی اخیر با نبود مهاجم اول خودش و گلزنیاش، 8 گل به ثمر رسونده...
باز هم میگم... به تاثیر گزار بودن بازیکن ها اعتقاد دارم... اما به وابسته بودن یه تیم به اونا، اصلا...:20:

بردن جلو استوک سیتی و نمیدونم اورتون و امثالهم با رونی یا بدون رونی واسه منچستر زیاد مشکل نیست. بود یا نبود رونی تو بازیهای مهم نمود پیدا میکنه که بازی با چلسی یکی از اونا بود.

جلو من سیتی هم منچستر واقعا شانس اورد و با گل دقیقه 93 بازی رو برد. منچستر بدون رونی خیلی ضعیفتر شده و تو بازیهای سخت نمیتونه مثل قبل زهر دار باشه. حالا چه قبول کنید چه نکنید.

kamran987456
30-04-2010, 22:26
اینا آدم بشو نیستن، روشون هم کم نمیشه .
یعنی واقعا بعد از خرید 250 میلیونی فصل قبل و عدم کسب نتایج قابل قبول هنوز نفهمیدن که با بازیکن جمع کردن نمیشه قهرمان شد ؟!
مشکل شما با خرید های رئال چیه؟
خب پولشو دارن به راحتی هم خرج می کنن:31:

LeBron
30-04-2010, 22:39
پرز کلا فوتبالی فکر نمیکنه... فکر میکنه داره کلکسیون جمع میکنه .
به نظر من این همه ستاره با هم جا نمیشن.
نمیخواد از فروختن روبن و اشنایدر درس بگیره؟
ضمنا کهکشانی های 1 تکرار نشدنین

pcforlife
30-04-2010, 22:52
بود یا نبود رونی تو بازیهای مهم نمود پیدا میکنه که بازی با چلسی یکی از اونا بود.

همین رونی تو بازی رفت تو استمفوردبریج که یونایتد بازی رو با یه گل به چلسی واگذار کرد، 90 دقیقه بازی کرد و گل نزد... عزیز من... همه چیز به بود و نبود رونی تو منچستر ارتباط نداره... اگه منچستر تو اولین بازی بعد از مصدومیت رونی به چلسی باخت، به این دلیل بود که منچستر جانشین خوبی به جای رونی در خط حمله نداشت... اگه فرضا برباتوف مهاجم آرمانی ای بود، تو نزدیک 400 دقیقه فرصتی که فرگوسن تو 10 بازی قبل از مصدومیت رونی بهش داده بود، بیشتر استفاده می کرد و بیش از سه گل می زد... کل حرف من اینه که این دو تا جمله پایین زمین تا آسمون فرقشونه:
منچستر این فصل به رونی وابسته بود.
منچستر این فصل در خط حمله به رونی وابسته بود.

جلو من سیتی هم منچستر واقعا شانس اورد و با گل دقیقه 93 بازی رو برد. منچستر بدون رونی خیلی ضعیفتر شده و تو بازیهای سخت نمیتونه مثل قبل زهر دار باشه. حالا چه قبول کنید چه نکنید.
منچستر به حقش تو اون بازی خارج از خونه رسید... برد حق یونایتد بود... حالا میخواست گل دقیقه 1 زده بشه یا دقیقه 93... تو همین لیگ خودمون گل دقیقه 96 داشتیم و تو همین یورو 2008 گل دقیقه 120! آمار اون بازی رو واست میزارم تا ببینی...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک آمار:

منچستر بدون رونی خیلی ضعیفتر شده و تو بازیهای سخت نمیتونه مثل قبل زهر دار باشه. حالا چه قبول کنید چه نکنید.
من اون قسمت بولد شده رو زمانی قبول می کنم که قبل از کلمه منچستر، واژه "خط حمله" هم قرار داده بشه...

sina1415
30-04-2010, 22:52
من نمی دونم تو سر مسئولان رئال چی می گذره ... این همه بازیکن دارن باز می خرن ولی هیچی نمیشن ....اصلا حیف تیم که به این بگی

charlize
01-05-2010, 00:22
آقا الان شما میگید این منچستر الان، افتی نسبت به سال قبل و زمان حضور رونالدو نکرده؟!؟!؟
آقا بیخیال انصافا!
درسته فوتبال بازی تیمیه و شنا نیس(چه ربطی به شنا داره اخه؟!) اما اگه ستاره های مهم نیستن، چی میشه که مثلا منچستر میشه منچستر و رقیب قدیمیش، شفیلد به این وضعیت میوفته؟! به نظرت همش بخاطر مربیه؟!
مربی مگه چقدر کشش داره؟!شما به این فرگوسن مثلا بیا تیم ملی ایران رو بده!! کاری میتونه کنه به نظرت؟!
یاد اون بحث صدر و مجید جلالی افتادم...(من از هیچ کدوم خوشم نمیاد!)...جلالی میگفت سیستم مهمه و تاکتیک تیمی و اینا اما صدر میگفت این بازیکنا مهم هستن...بعد صدر یه جمله خیلی جالب گفت(شاید جالب ترین جمله ای که گفته!) :آقای جلالی به سیستم های جنگی اعتقاد داره اما من به کسانی که میجنگن!(البته جمله دقیقش یادم نیس!)
کلن اینکه بگیم منچستر بدون رونالدو و رونی یکیه با زمانی که اینها هستن، یه حرف ...عجیبه!!
حالا مثلا بکهام از منچستر رفت، همه گفتن منچستر خیلی ضعیف میشه اما بعدش رونالدو اومد و تیم دوباره جون گرفت..اما باید قبول کرد که امثال رونالدو و مسی(حداقل فعلا) بود و نبودشون خیلی تاثیر گذاره...
کم هم نیستن امثال این بازیکنا که تیمشون بدون اونا خیلی ضعیف میشه یا شدن...
در مورد گل هم، کم گل نبودن که روی خلاقیت یه تک ستاره زده شدن! از نمونه بارز و اسطوره ایش(گل مارادونا به انگلیس) گرفته تا این همه ضربه های شوت و ایستگاهی که زده میشه...
بعد اینکه منچستر در یک قدمی لیگه؟! منچستر سال پیش میتونست جای بارسا، 6 جام رو بگیره! که بخاطر نبردن لیگ قهرمانان، 3 تاش پرید! این تیم کجا و این تیمی که کووجا؟!
امثال فرگوسن و کاپلو، بدون شک تاثیر زیادی تویه تیم دارن اما اینها هم بدون ستاره خیلی نمیتونن موفق باشن...یخورده منطقی باشیم...
من خودم رئالی هستم اما میگم رئال امسال بدون رونالدو، امسال شاید قدرتش نصف میشد!!

davy jones
01-05-2010, 00:49
آقا الان شما میگید این منچستر الان، افتی نسبت به سال قبل و زمان حضور رونالدو نکرده؟!؟!؟
آقا بیخیال انصافا!
درسته فوتبال بازی تیمیه و شنا نیس(چه ربطی به شنا داره اخه؟!) اما اگه ستاره های مهم نیستن، چی میشه که مثلا منچستر میشه منچستر و رقیب قدیمیش، شفیلد به این وضعیت میوفته؟! به نظرت همش بخاطر مربیه؟!
مربی مگه چقدر کشش داره؟!شما به این فرگوسن مثلا بیا تیم ملی ایران رو بده!! کاری میتونه کنه به نظرت؟!
یاد اون بحث صدر و مجید جلالی افتادم...(من از هیچ کدوم خوشم نمیاد!)...جلالی میگفت سیستم مهمه و تاکتیک تیمی و اینا اما صدر میگفت این بازیکنا مهم هستن...بعد صدر یه جمله خیلی جالب گفت(شاید جالب ترین جمله ای که گفته!) :آقای جلالی به سیستم های جنگی اعتقاد داره اما من به کسانی که میجنگن!(البته جمله دقیقش یادم نیس!)
کلن اینکه بگیم منچستر بدون رونالدو و رونی یکیه با زمانی که اینها هستن، یه حرف ...عجیبه!!
حالا مثلا بکهام از منچستر رفت، همه گفتن منچستر خیلی ضعیف میشه اما بعدش رونالدو اومد و تیم دوباره جون گرفت..اما باید قبول کرد که امثال رونالدو و مسی(حداقل فعلا) بود و نبودشون خیلی تاثیر گذاره...
در مورد گل هم، کم گل نبودن که روی خلاقیت یه تک ستاره زده شدن! از نمونه بارز و اسطوره ایش(گل مارادونا به انگلیس) گرفته تا این همه ضربه های شوت و ایستگاهی که زده میشه...
بعد اینکه منچستر در یک قدمی لیگه؟! منچستر سال پیش میتونست جای بارسا، 6 جام رو بگیره! که بخاطر نبردن لیگ قهرمانان، 3 تاش پرید! این تیم کجا و این تیمی که کووجا؟!
امثال فرگوسن و کاپلو، بدون شک تاثیر زیادی تویه تیم دارن اما اینها هم بدون ستاره خیلی نمیتونن موفق باشن...یخورده منطقی باشیم...
من خودم رئالی هستم اما میگم رئال امسال بدون رونالدو، امسال شاید قدرتش نصف میشد!!

انصافا شما اون موقع که بکهام رفت و رونالدو اومد جاش، این دو بازیکن رو در یه سطح میدیدین؟ حالا بگذریم که منچستر از کریس رونالدو بازیکنی به مراتب بهتر از بکهام ساخت. منظور از این که منچستر به رونی هم متکی نیست اینه که اگه بخواد اون رو بفروشه مسلما بازیکن دیگه ای رو تو سیستمش میپرورونه یا بازیکن با استعداد ولی گمنامی رو میخره و با سیستمش سازگار میکنه. مث همین فدریکو ماکدا یا دارن گیبسون و یا احتمالا داوید سیلوا که قراره فصل بعد بیاد منچستر.
مثلا اول همین فصل شما اصلا یه بازی از والنسیا دیده بودی؟ اصلا این بازیکن رو میشناختی؟ اگه بهت میگفتن که والنسیا رو قراره با 25 ملیون پوند، رئال مادرید بخره ته دلت به رئال بد و بیراه نمیگفتی که این دیگه چه بازیکنیه که این همه به خاطرش خرج میکنین؟
خب همین رویش هاست که منچستر رو به هیچ بازکنی متکی نکرده (عجب جمله ی حکیمانه ای:31:)

charlize
01-05-2010, 01:06
انصافا شما اون موقع که بکهام رفت و رونالدو اومد جاش، این دو بازیکن رو در یه سطح میدیدین؟ حالا بگذریم که منچستر از کریس رونالدو بازیکنی به مراتب بهتر از بکهام ساخت. منظور از این که منچستر به رونی هم متکی نیست اینه که اگه بخواد اون رو بفروشه مسلما بازیکن دیگه ای رو تو سیستمش میپرورونه یا بازیکن با استعداد ولی گمنامی رو میخره و با سیستمش سازگار میکنه. مث همین فدریکو ماکدا یا دارن گیبسون و یا احتمالا داوید سیلوا که قراره فصل بعد بیاد منچستر.
مثلا اول همین فصل شما اصلا یه بازی از والنسیا دیده بودی؟ اصلا این بازیکن رو میشناختی؟ اگه بهت میگفتن که والنسیا رو قراره با 25 ملیون پوند، رئال مادرید بخره ته دلت به رئال بد و بیراه نمیگفتی که این دیگه چه بازیکنیه که این همه به خاطرش خرج میکنین؟
خب همین رویش هاست که منچستر رو به هیچ بازکنی متکی نکرده (عجب جمله ی حکیمانه ای:31:)
عزیز من دارم یه چی دیگه میگم...
شما اینطوری جواب خودت رو بده...
ماردونا یا پله یا زیدان یا...( کم نیستن.حوصله اسم بردن ندارم! )، اینا از همون اولین روز بازیشون معرکه بودن؟!
بدون شک جواب منفیه...اما بعدش چی شدن اینا؟! بهترین های تاریخ!
کسایی مثه رونالدو و مسی، در حال حاضر حداقل، حکم همون پله و مارادونا رو دارن...اولشون کسی نمیشناختشون، اما بعدا وجودشون تویه تیمشون نعمتی بود و بدونشون، تیم واقعا ضعیف میشد...
من بحثم اینه که اینا با کسایی مثه بکهام(که به شخصه خیلی هم دوسش دارم..اما حقیقت رو باید گفت) خیلی تفاوت دارن...
در مورد سیلوا هم که دیگه اینکه کشف جناب فرگوسن نیس! همه الان میخوانش و یه زمانی تو تیم پایه رئال بوده!(هرچند ردش کردن! : دی)

nw_nk
01-05-2010, 02:11
اینیستا و کاکا در فیفا 2011

آندرس اینیستا، وین رونی و کاکا، در نسخه آتی مجموعه بازیهای کمپانی "ایی.ای اسپرتس" مشارکت خواهند داشت.

سایت گل - آندرس اینیستا، ستاره باشگاه بارسلونا و کاکا، بازیکن برزیلی رئال مادرید همراه با وین رونی، ستاره جوان یونایتد در بازی ویدیوئی فیفا 2011 که از سوی کمپانی"ایی.ای اسپرتس" منتشر می شود، حضور خواهند داشت.

طبق گزارش منتشره در اسپورت، تصویر این سه بازیکن برروی کاور این بازی قرار خواهد گرفت. بازی فیفا، پرفروش ترین بازی فوتبالی در سراسر دنیاست.

این در حالی است که روز شنبه، تورنمنت بازیکنان حرفه ای فیفا 2010 که از سوی سران فیفا، سونی و کمپانی"ایی.ای اسپرتس" ترتیب داده شده است، در بارسلونا دنبال خواهد شد و در این فینال حساس از میان 775.000 شرکت کننده ابتدایی در این رقابتها، 32 فینالیست با هم به رقابت خواهند پرداخت تا بهترین بازیکن دنیا در بازی کمپانی "ایی.ای اسپرتس" شناخته شود.
برنده این رقابتها این شانس را خواهد داشت تا فصل آینده در مراسم اهدای جایزه برترین بازیکن سال فیفا در سالن برگزاری مراسم حاضر باشد.

2010/5/1

EA Sports FIFA

sAeEd_kHaAn
01-05-2010, 09:28
امیدوارم مورینیو تو اینتر بمونه :41:

Ezel
01-05-2010, 10:04
مشکل شما با خرید های رئال چیه؟
خب پولشو دارن به راحتی هم خرج می کنن:31:
به نظرم هیچ کسی بدش نمیاد تا تیم مورد علاقه اش بهترین بازیکنها رو جذب کنه ، اما مساله اینجاست که وقتی 250 میلیون یورو ( یا 260 ) از شکست دادن لیون ناتوان میشه و نمیتونه حتی 1 گل در دوبازی ال کلاسیکو در یک فصل در بر داشته باشه ....:41:

pcforlife
01-05-2010, 11:27
آقا بیخیال انصافا!
ببین... این طبیعیه که اگه یه هافبک مهاجمی مثل رونالدو که قابلیت های زیادی داره، از هر تیمی بره، اون تیمه از جانب پست اون بازیکن با مشکل مواجه میشه... این طبیعیه... چون رونالدو بازیکن تاثیر گزاریه... یا مسدومیت رونی باعث شد که منچستر کلا تو این پنج بازی اخیرش 8 گل بزنه درحالی که تو 5 بازی قبل از مسدومیت رونی 14 گل زده بود (که 6 گلش رو رونی زده بود)... اما مساله ای که وجود داره اینه که ساختار گلزنی یونایتد در نبود رونی با مشکل مواجه شد...نه ساختار یونایتد... یه مثال وطنی بزنم... بعد از اینکه دایی از تیم ملی کنار گذاشته شد و تیم قلعه نوعی به جام ملت ها رفت، عمده مشکل ایران نبود یک مهاجم گلزنه تراز اول بود... اما خود تیم ملی در سایر پست ها اونقدر ضعیف نبود...
الان تو منچستر هم به نوعی همین وضعیته... مگه این فصل به غیر رونالدو و توز دیگه کیا از منچستر رفتن؟ کل منچستر تیم پارساله و مربی هم فرگوسنه... این فصل لیگ تازه عملکرد رونی بهتر از رونالدو و توز فصل قبل بوده... چون این دو بازیکن در فصل قبل مجموعا 23 گل تو لیگ زدن و رونی تا حالا 26 گل... تازه همین برباتوف که اینقدر بهش خرده گرفته میشه 12 گلش رو تو لیگ زده که از توزی که فصل قبل کلا 5 گل تو لیگ زد بیشتر گل زده... اگر منچستر به رونالدو یا توز وابسته بود، بالتبع رونی اینقدر گل نمی زد و منچستر این فصل شدیدا در فقر گلزنی بود... الان هم مطمئن باش که منچستر شاید با مصدومیت رونی خط حملش دچار ضعف شده... اما به هیچ عنوان خوده منچستر ضعیف نشده... اگه بدون تعصب به آمار منچستر تو سال های اخیر یه نگاهی بندازی، به حرفم پی می بری...
چند وقت پیش با یکی از دوستان تو فروم همین بحث رو می کردم... من بهش گفتم که رونی یا رونالدو مگه میتونه چند جای زمین بازی کنه که میایم کله تیم رو به اون بازیکن نسبت میدیم؟ زمانی که میایم میگیم که فرضا رونی = منچستر، باید بگیم چون رونی همزمان، مدافع، هافبک، مهاجم، پاسور و...! بوده پس تو منچستر فقط رونی همه کارست و برد و باخت منچستر کاملا به بود و نبود رونی وابسته است...
امیدوارم تونسته باشم نظرم رو واضح بگم...:10::20:

pedramch
01-05-2010, 11:38
من خواهش میکنم!

تایید میشه!

ممنون/:5:

almata
01-05-2010, 11:44
در شرایطی که فوتبال ما گرفتار حواشی است ، قطر به سراغ جام جهانی ۲۰۲۲ رفته با احداث ۵ استادیوم پیش رفته که تصاویر آن را می بینید !

pcforlife
01-05-2010, 12:18
دوست عزیز میتونستی خبر و عکس هات رو تو این تاپیک قرار بدی!:10:

Alireza_SA
01-05-2010, 12:45
امیدوارم یا تو اینتر بمونه یا بره رئال ...

osifa
01-05-2010, 16:13
سايت گل- فرانك ريبري، ستاره فرانسوي بايرن مونيخ، كه از سوي يوفا با سه جلسه محروميت روبرو شده و به اين ترتيب فينال ليگ قهرمانان مقابل اينتر را از دست خواهد داد، درخواستي براي تجديد نظر در اين راي داده كه در روز 5 مي مورد بررسي قرار خواهد گرفت و به اين ترتيب او در اين روز خواهد فهميد كه مي تواند در فينال برنابئو به ميدان برود يا خير.

اين بازيكن فرانسوي كه در اين فصل در داخل و خارج زمين با مشكلات زيادي دست به گريبان بوده، در ديدار رفت مرحله نيمه نهايي در مقابل ---- به خاطر خطاي شديد روي ليساندرو لوپز، مهاجم حريف، از زمين اخراج شد و يوفا نيز سه جلسه محروميت براي او در نظر گرفت.

يوفا چند روز قبل محروميت سه جلسه اي او را اعلام كرد و باشگاه بايرن بلافاصله تقاضاي تجديد نظر در اين حكم را ارائه داد.

ريبري يك جلسه از محروميتش را در ديدار برگشت -----بايرن در ورزشگاه ژرلاند كه با پيروزي 3-0 باواريايي ها به پايان رسيد، پشت سر گذاشت. علي رغم اين پيروزي آسان، بي ترديد فان خال ترجيح مي دهد اين ستاره تيمش را در بازي مقابل اينتر درفينال چمپيونز ليگ در اختيار داشته باشد.

Ezel
01-05-2010, 17:39
میلان بدنبال لوچیانو اسپالتی

روسونري در تابستان پيش نيز به دنبال به خدمت گرفتن سرمربي سابق جلوروسي بود.

سايت گل- براساس گزارش نشريات ايتاليايي، لوچيانو اسپالتي آخرين گزينه اي است كه به عنوان سرمربي فصل آينده ميلان از او ياد شده است.

سايت ميلان نيوز ادعا كرد كه سيلويو برلوسكوني، مالك باشگاه ميلان به دنبال اين است تا لوچيانو اسپالتي را جانشين لئوناردو، سرمربي ناراضي اين تيم كند.

لئوناردو به تازگي تاييد كرد كه رابطه مناسبي با برلوسكوني ندارد و به شايعات جدايي اش از روسونري در پايان فصل قوت بخشيد. پيش از اين از مائورو تاسوتي، كمك مربي فعلي باشگاه و فيليپو گالي، مربي تيم جوانان باشگاه به عنوان گزينه هاي هدايت باشگاه در فصل آينده نام برده مي شد.

Dr.FANOOS
01-05-2010, 19:09
انصافا مربی خوبیه توی رم هم با اینکه بازیکن نداشت نتایج خیلی خوبی گرفت . بازی جلوی رئال مادرید رو هیچ وقت فراموش نمی کنم. یه بازی هم جلوی اینتر توی جام حذفی کرد 6-2 برد خیلی حال داد!

Retired User
02-05-2010, 07:57
خبر از پایه بی اساس و دروغه
منبع لطفا؟
نکنه دروغ گزاری فارس؟

bleu2u4u
02-05-2010, 10:12
لئوناردو اگه چار تا بازیکن مثل رونالدینیو توی پستای مختلف داشت سری ا که هیچی تمام جامهای دیگه رو هم فتح میکرد
خداییش برلوس کونی امسال تیم رو طوری بسته بود که اول فصل دعا میکردیم برای سقوط نکردن ولی حالا که اینجوری ترکونده میخوان بندازنش بیرون !!!

nw_nk
02-05-2010, 10:16
« قوانین انجمن خبرهای ورزشی » ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

13- توصیه: از قرار دادن اخبار سایت های اختصاصی و کانون های هواداران که اغلب یکطرفه هستند خودداری کنید.

در صورتی که ارسال اینگونه اخبار باعث ایجاد بحث و جنجال در میان دیگر کاربران شود با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

osifa
03-05-2010, 16:26
فوتبال3: تيم هاي ذوب آهن، سپاهان و استقلال تهران سه باشگاه ايراني که در ليگ قهرمانان آسيا نيز حضور داشتند مجددا در رده بندي جهاني صعود کردند.

در تازه ترين رده بندي تيم هاي باشگاهي فوتبال جهان که امروز (دوشنبه) توسط سايت فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال منتشر شده است، تيم ذوب آهن با 25 پله صعود به رده صد و چهل و هفتم رسيد.

ذوب آهن در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا عملکرد خوبي داشت و توانست به عنوان تيم اول گروه خود به دور بعدي بازي ها راه يابد.

تيم فوتبال سپاهان اصفهان، ديگر نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا که در مرحله مقدماتي از اين رقابت ها کنار رفت نيز با 14 پله صعود از رده 222 به مکان دويست و هشتم اين جدول رسيد.
سپاهان شب گذشته با کسب تساوي برابر ابومسلم خراسان به عنوان قهرماني ليگ برتر فوتبال ايران دست يافت.

استقلال تهران نيز که به عنوان تيم دوم گروه خود به مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا راه يافته بود با 15 پله صعود در جاي دويست و بيستم دست يافت.

در اين رده بندي نامي از تيم فوتبال پرسپوليس برده نشده است. پرسپوليس در رده بندي قبلي در جاي سيصد و بيست و پنجم قرار داشت.

تيم هاي فوتبال بارسلونا (اسپانيا)، استوديانتس (آرژانتين)، اينترميلان (ايتاليا)، هوريزونته (برزيل)، وردربرمن (آلمان)، بايرن مونيخ (آلمان)، آ اس رم (ايتاليا)، چلسي، فولام و منچستر انگلستان به عنوان 10 تيم اول اين رده بندي معرفي شده اند.

satttanism
03-05-2010, 17:27
سپاهان در رده 208 هست نه 222 (عنوان اصلاح شد)

nw_nk
03-05-2010, 21:44
Present Club World Ranking
1st May 2009 - 30th April 2010

club country points

1. (1.) FC Barcelona España/4 322,0
2. (2.) Club Estudiantes de La Plata Argentina/4 293,0
3. (11.) FC Internazionale Milano Italia/4 273,0
4. (6.) Cruzeiro EC Belo Horizonte Brasil/4 263,0
5. (2.) SV Werder Bremen Deutschland/4 262,0
6. (10.) FC Bayern München Deutschland/4 255,0
7. (9.) AS Roma Italia/4 252,0
8. (4.) Chelsea FC London England/4 251,0
9. (23.) Fulham FC England/4 240,0
10. (5.) Manchester United FC England/4 237,0
11. (22.) Club Atlético de Madrid España/4 233,0
12. (7.) FC Shakhtar Donetsk Ukraina/3 228,5
13. (12.) Olympique Lyonnais France/4 226,0
14. (8.) Arsenal FC London England/4 222,0
15. (14.) FC Girondins de Bordeaux France/4 219,0
16. (16.) Lille Olympique Sporting Club France/4 218,0
17. (13.) Hamburger SV Deutschland/4 214,0
18. (15.) PSV Eindhoven Nederland/3 213,5
19. (19.) Valencia CF España/4 210,0
20. (18.) Galatasaray SK İstanbul Türkiye/3 206,0
21. (21.) RSC Anderlecht Belgique/3 203,5
22. (28.) Sport Lisboa e Benfica Portugal/3 202,5
23. (17.) AC Fiorentina Firenze Italia/4 202,0
(26.) Sevilla FC España/4 202,0
25. (57.) SC Corinthians Paulista São Paulo Brasil/4 201,0
26. (20.) Fenerbahçe SK İstanbul Türkiye/3 199,5
27. (24.) CA Vélez Sarsfield Argentina/4 199,0
(31.) Liverpool FC England/4 199,0
29. (35.) SC Internacional Porto Alegre Brasil/4 197,0
30. (33.) CD Universidad de Chile Santiago Chile/3 192,5
...

All-Time Club World Ranking

club country points

1. FC Barcelona España 807
2. Manchester United FC England 726
3. Real Madrid CF España 633
Juventus FC Torino Italia 633
5. Milan AC Italia 620
6. FC Internazionale Milano Italia 605
7. FC Bayern München Deutschland 599
8. Arsenal FC London England 594
9. CA River Plate Buenos Aires Argentina 503
10. Chelsea FC London England 491
11. Liverpool FC England 455
12. FC do Porto Portugal 447
13. AS Roma Italia 445
14. AFC Ajax Amsterdam Nederland 421
15. CA Boca Juniors Buenos Aires Argentina 420
16. Valencia CF España 398
17. Parma AC Italia 373
18. São Paulo FC Brasil 368
19. Glasgow Rangers FC Scotland 364
20. SS Lazio Roma Italia 342
21. Olympique Lyonnais France 339
22. Club Atlético de Madrid España 319
23. SV Werder Bremen Deutschland 317
24. BV Borussia Dortmund Deutschland 285
25. Paris Saint-Germain FC France 284
26. FC Spartak Moscow Russia 278
27. AS de Monaco France 277
28. Grêmio de Foot-Ball Porto-Alegrense Brasil 271
29. Club Brugge KV Belgique 266
30. Cruzeiro EC Belo Horizonte Brasil 263
...

International Federation of Football History & Statistics

Ezel
04-05-2010, 08:42
بازیکن کامل: ساقهای رونالدو،پای چپ مسی و چشمان ژاوی

کریس رونالدو در صحبتهایی گفت:« بازی کردن مقابل این بازیکن بسیار هیجان انگیز خواهد بود.»

سایت گل- "بازیکن کامل" ، می بایست موهایی شبیه موهای پویول، چشمانی به سان ژاوی ، ساق پاهایی مثل کریس رونالدو، دستانی مثل ژولیو سسار و پای چپی مثل مسی داشته باشد.

سون گوران اریکسون،سرمربی کنونی تیم ملی ساحل جاح، مسئول معرفی این بازیکن است که قدی هم اندازه پیترکراوچ داشته و قیمت آن 311 میلیون یورو است

این "بازیکن کامل" یک مدل با ابعاد واقعی است که توسط دو هنرمند موزه مادام تسود ساخته شده و با توجه به آمار، شامل اجزای مختلف بدن بازیکنان متعدد دنیاست که این آمار و ارقام با استفاده از نوع عملکرد این بازیکنان در رنکینگ کاسترول اتخاذ شده است.

اریکسون در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« من شانس همکاری با فوتبالیستهای بزرگی را در کارنامه ورزشی ام داشته ام و این مدل ساخته شده توسط کاسترول، واقعا تمام ویژگی های مثبت، چه از نظر جسمانی و چه از نظر روانی را داراست ؛ بازیکنی که هر مربی ای خواهان جذب آن است.»

در این میان کریس رونالدو نیز دراین رابطه گفت:«بسیار خوشحالم که پاهانی من بخشی از بدن این مدل است.پاها اعضای بسیار مهمی برای بازی ما هستند، عضوی که سرعت، چابکی و پتانسیل را خلق می کند.بازی کردن مقابل چنین بازیکنی خارق العاده است و می خواهم ببینم که آیا می توانم خودم را با او مقایسه کنم یا خیر، تست فوق العاده ای خواهد بود.»

ویدئوی شامل مراحل ساخت این "بازیکن کامل" و ظاهر نهایی اش را در اینجا می توانید ببینید:

متن خبر:

vorojax
04-05-2010, 09:42
ساقهای رونالدو،پای چپ مسی و چشمان ژاوی

یعنی همون رونالدوی بریزلی تو زمان اوجش !

B L A S T E R
04-05-2010, 09:46
واقعا رونالدوی برزیلی باهوش بود... در نوع خودش عجوبه بود ...

Ezel
04-05-2010, 10:51
رونالدوی برزیلی که مدتهاست به خاطره ها پیوست شده ، در حال حاضر رونالدوی بهتری داریم :20:

alireza fatemi
04-05-2010, 11:21
موهایی شبیه موهای پویول
حالا چرا این شکلی؟!:دی

shahshahani
04-05-2010, 11:38
"بازیکن کامل" ، می بایست موهایی شبیه موهای پویول، چشمانی به سان ژاوی ، ساق پاهایی مثل کریس رونالدو، دستانی مثل ژولیو سسار و پای چپی مثل مسی داشته باشد.

اینهمه کردی سر هم.... یه باره میگفتی زیدان... :دی

alireza fatemi
04-05-2010, 11:44

درسته،
فقط مو...:دی

pcforlife
04-05-2010, 12:23
ویدئوی شامل مراحل ساخت این "بازیکن کامل" و ظاهر نهایی اش را در اینجا می توانید ببینید:

اینم لینک مستقیم همین ویدئو:

من کلا از نظر جسمانی بازیکنی تو مایه های رونی رو ترجیح میدم... چون وقتی توپو میگیره، حس می کنم دیگه تانک هم جلو دارش نیست...!:31:
در مجموع با دوستان موافقم که طرف باید می گفت زیدان!:20:

Mahdi.p30
04-05-2010, 14:14
کجا موهای زیدان شبیه پویوله؟:31:

mehryazdan
04-05-2010, 14:24
فقط فرانچسکو تتی

MORINIO
04-05-2010, 14:27
اریکسون،سرمربی کنونی تیم ملی ساحل جاح، مسئول معرفی این بازیکن است که قدی هم اندازه پیترکراوچ داشته

اینجاش دیگه ضایع شد!:دی 2 متر قد میخواد چیکار؟!

nw_nk
04-05-2010, 16:08
یعنی همون رونالدوی بریزلی تو زمان اوجش !

هیچ کدوم از این سه تا تمام کننده در حد مهاجم های نوک نیستن. گرچه مسی اگر فاصله داشته باشه میتونه نزدیک به ایده آل کار بکنه.

بیشتر به رونالدینیوی در اوج میخوره. مخصوصا دید ژاوی و پاساش.

pcforlife
04-05-2010, 16:12
بیشتر به رونالدینیوی در اوج میخوره. مخصوصا دید ژاوی و پاساش.

آره... تائید میشه!

davood-khatar
05-05-2010, 23:45
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

در عجيب ترين مسابقه فوتبال جهان روز يکشنبه همين هفته يک ديدار پس از 35 ساعت دوندگي به پايان رسيد.

به گزارش ايسنا به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، بازيکنان دو تيم کاستولد ال استارس و ال استارس هندوستان براي ثبت نامشان در کتاب گينس 35 ساعت بازي کردند. در اين بازي عجيب 2100 دقيقه اي 626 گل به ثمر رسيد. در اين مسابقه باورنکردني تيم کاستولد ال استار، تيم کامبرا اف سي را با نتيجه 333 بر 293 در منطقه بيشاپس کليو و ورزشگاه گلوسسترشاير به عنوان طولاني ترين مسابقه شکست داد تا اين رکورد در کتاب گينس ثبت شود.
داغ ترين خبر فوتبالي روزهاي گذشته که مورد توجه همه خبرگزاري‌هاي معتبر جهان قرار گرفته بود خبر اين ديدار بود. ديدار تيم هاي ليگ کاستولد چرچ ، در 6:30 بعدازظهر جمعه گذشته بازي را شروع کرده و در ساعت 6:30 صبح روز يکشنبه با به صدا در آمدن سوت داور خسته و از نفس افتاده به پايان رسيد.
اين بازي که خيريه هم بود آن قدر براي تماشاگران جذاب بود که اکثر قريب به اتفاق آنها تا پايان بازي بيدار ماندند و عده ديگري هم از مردم به فراخور زمان بازي در ساعات مورد نظرشان وارد ورزشگاه مي شدند.
عوايد اين بازي که 30 هزار پوند بود براي ساخت يک مدرسه در هند اختصاص يافت که در نوع خود جالب به نظر مي رسد و اگر بارش سيل آساي باران به خاطر آب و هواي شرجي اين روزهاي هند، شرايط را براي ادامه بازي خطرناک نمي کرد حتي اين بازي مي توانست به مدت طولاني تري برگزار شود.
اين بازي که به خاطر ثبت در رکورد گينس و همچنين طولاني بودن زمان بازي دو تيم با 18 بازيکن به جاي 11 بازيکن به ميدان آمده بودند، حق نه تعويض داشتند. در نهايت چندين بازيکن از اين دو تيم 18 نفري به دليل مصدوميت از زمين بازي خارج شدند و آن قدر به نفس زدن نفس زدن افتاده بودند که ناي تکان خوردن نداشتند.
هر بازيکن به مدت سه ساعت در زمين بود و به مدت 5 دقيقه فرصت تعويض و استراحت داشت. هيچ يک از اعضاي تيم ها حق ترک زمين بازي را در حين بازي نداشتند و دقيقا قوانين فوتبال پياده شد و سه تيم داوري هم اين ديدار را قضاوت کردند.
پيت شپرت بازيکن تيم ال استارس اعتراف کرد که از سختي بازي شوکه شده بود. اين بازيکن 24 ساله گفت:« ما جلسات تمريني بسيار سختي را پشت سر گذاشتيم اما اين جلسات نمي توانند براي بازي سخت و طولاني مثل اين بازي شما را کاملا آماده کنند.90 دقيقه زمان طولاني است اما پيش از اينکه استراحتي داشته باشيد بايد دو برابر اين مدت بازي کنيد.» هندي ها در فوتبال هم به نوعي مرتاض شدند.

vorojax
06-05-2010, 00:00
ديدار پس از 35 ساعت دوندگي به پايان رسيد.

اینجاست که فک آدم کش میاد!

---------- Post added 06-05-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 05-05-2010 at 11:59 PM ----------

ديدار پس از 35 ساعت دوندگي به پايان رسيد.

اینجاست که فک آدم کش میاد!

Alireza.M67
06-05-2010, 12:43
خدا شفا بده ...

Ezel
07-05-2010, 13:59
ترک یوونتوس باعث شد تا کاپلو در نهایت سرمربی سه شیرها شود.

سایت گل- فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلستان در صحبتهایی اعلام کرده که در صورتی که بحران کالچوپولی در فوتبال ایتالیا رخ نمی داد، شاید هرگز سرمربی تیم ملی انگلیس نمی شد.

با جنجال فساد در لیگ ایتالیا بود که کاپلو از سمت خود در پست مربی گری یوونتوس استعفا داده و به رئال مادرید پیوست.

کاپلو تنها برای یک سال در اسپانیا ماند و بدین ترتیب زمانی که استیو مک لارن ، سرمربی تیم ملی انگلیس در سال 2008 و در پی ناکامی این تیم در راهیابی به رقابتهای یورو 2008 از سمت خود برکنار شد، کاپلو مربی گری تیمی را عهده دار نبود.

کاپلو در صحبتهایی که دریکی از برنامه های تلویزیونی شبکه یوروسپورت برزبان آورد،گفت:«در صورتی که کالچوپولی رخ نمی داد، ممکن بود که من الان سرمربی تیم ملی انگلیس نمی بودم. چرا که در صورتی که در یووه می ماندم، به مادرید نمی رفتم و پس از آن شش ماه بیکار نمی ماندم که در نهایت به پیشنهاد مسئولان فدراسیون فوتبال انگلیس پاسخ مثبت دهم. اینجا می توانیم ببینیم که چطور مسائل منفی می تواند از دید مثبت نگریسته شود.»

mahdishata
07-05-2010, 23:33
تهران امروز؛ او مي‌تواند به تركيه برود تا پول خوبي كسب كند يا اينكه راهي پرتغال شود و از سواحل آفتابي آنجا لذت ببرد، آلمان هم با آن هواداران پرشور و تعصبي مي‌تواند گزينه مناسبي باشد اما اين احتمال نيز وجود دارد كه در هلند مانده و براي موفقيت در ليگ قهرمانان اروپا تلاش كند. استيو مك‌كلارن كه چندي پيش در بحران بزرگي بود حالا به اوج رسيده و با توئنت‌انسخده جام قهرماني ليگ هلند را در ابتداي هفته بالاي سر برد.

پايان كابوس
در سال 2007 و زماني‌كه مك‌كلارن به عنوان سرمربي تيم ملي انگليس نتوانست اين تيم را به رقابت‌هاي يورو برساند زير شديدترين انتقادات قرار داشت. بسياري انتخاب او به عنوان سرمربي تيم ملي قدرتمندي مثل انگليس را اشتباهي فاحش مي‌دانستند. او در آخرين ديدار سه‌شير برابر كرواسي شكست ناباورانه‌اي را متحمل شد تا انگليسي‌ها ناباورانه شاهد حذف شدنشان از مرحله مقدماتي يورو 2008 باشند.

مطبوعات انگليسي به شدت به مك‌كلارن حمله كردند و او به يكي از منفورترين مربيان تاريخ اين كشور تبديل شد. پس از آن اتفاقات بلكبرن با او وارد مذاكره شد اما از ترس واكنش منفي هواداران از به خدمت گرفتن او منصرف و سكان هدايت اين تيم به پل اينس سپرده شد.

در آن زمان اوضاع اصلا بر وفق مراد مك‌كلارن نبود ولي با قهرماني در ليگ هلند، مك‌كلارن وجهه مخدوش خود را بازسازي كرد و حالا بايد منتظر تصميمات بعدي او ماند و ديد كه آيا در فوتبال هلند باقي خواهد ماند يا راهي تيم ديگري حتي در زادگاهش مي‌شود. يك‌شنبه شب براي اين مربي انگليسي پايان دو سال كابوس‌وار بود و توانست خواب راحتي داشته باشد. صبح دوشنبه مك‌كلارن در اتاق كارش مشغول بررسي پيشنهادات جديد بود. هامبورگ و ولفسبورگ دو تيم آلماني هستند كه زودتر از رقبا براي شكار او صف كشيده‌اند.

بازگشت به انگليس؟
كاري كه او در ليگ هلند با انسخده انجام داد بسياري را شگفت زده كرد و هواداران از شادي در پوست خود نمي‌گنجيدند. درست مثل اينكه در فصل آينده نيوكاسل، ليگ برتر را فتح كند. جشن آنها غيرقابل تصور بود. اتوبوس بدون سقف توئنته مدت‌ها در ميان خيل هواداران مشتاق اين تيم در شهر مي‌چرخيد و روزنامه‌ها و تلويزيون هلند مملو از عكس‌ها و تصاوير اين اتفاق عجيب بود.

مك‌لارن حالا جام قهرماني را تصاحب كرده و يكي از اصلي‌ترين مباحث اين است كه او براي فصل بعد چه تصميمي خواهد گرفت و در كجا مي‌تواند اين موفقيت را تكرار كند. احتمالا در هيچكدام از تيم‌هاي انگليسي كه به دنبال او هستند اين اتفاق رخ نخواهد داد. همانگونه كه يوپ مانسترمن، رئيس باشگاه توئنته گفت: او در وستهام چه كاري مي‌تواند انجام دهد؟ شايد در پايان فصل شانزدهم شده و از سقوط نجات پيدا كنند.

اين نكته‌اي است كه بسياري از مربيان ليگ برتري به آن توجه داشته و به خوبي مي‌دانند قرار گرفتن در بين چهار تيم بالاي جدول كار بسيار دشوار و تقريبا غيرممكني است چرا كه قدرت‌هايي مثل منچستريونايتد، چلسي، آرسنال و به تازگي منچستر سيتي اجازه اين كار را به آنها نمي‌دهند. ديويد مويس يك مربي فوق‌العاده است كه در باشگاهي مثل اورتون پس از هشت سال هنوز نتوانسته جامي را كسب كرده و روي شانه بازيكنانش در زمين دور افتخار بزند اما مك‌لارن طي 2 سال به اين موفقيت رسيد.

البته حضور در ليگ برتر كه رقابت‌هاي جذاب و تماشاگر پسندي دارد، هميشه وسوسه‌انگيز است اما اينكه تيمي شانس كسب قهرماني داشته باشد جذاب‌تر از اين است كه در رقابتي دشوار تنها براي عنوان چهارمي تلاش كند. به همين دليل مك‌كلارن احتمالا ترجيح مي‌دهد به گردش در ساير كشورهاي اروپايي ادامه داده و هدايت تيم‌هايي را بر عهده بگيرد كه در ليگ‌هاي داخلي خود شانس موفقيت داشته باشند.

ماندن يا رفتن
ترك كردن توئنته به اين معني خواهد بود كه او شانس نشستن روي نيمكت اين تيم در دور گروهي ليگ قهرمانان اروپا را از دست داده و شانس رويارويي با تيم‌هايي چون منچستر يونايتد يا بارسلونا را از دست ‌دهد. او همچنين مي‌داند كه اين باشگاه منابع مالي محدودي دارد و هر فصل با فروش 2 يا 3 ستاره خود هزينه‌هايش را تامين مي‌كند و احتمالا در پايان فصل يكي از اين انتقالات برايان روئيز، مهاجم كاستاريكايي و گلزن اين تيم خواهد بود كه با نظر مك‌كلارن خريداري شد.

اين شرايط مرد انگليسي را در دوراهي قرار داده و شايد او مجبور شود فصل بعد را در بوندس‌ليگا سپري كند كه به دليل همسايگي با هلند شرايط نزديكي با آنجا داشته و براي مك‌كلارن كه دو سال را در اين كشور گذرانده گزينه مناسبي خواهد بود.

ولفسبورگ پس از سال‌ها، فصل پيش توانست به لطف مربيگري فيليكس ماگات جام قهرماني را تصاحب كند اما اين فصل پس از جدايي اين مربي اكنون در جايگاه هشتم قرار گرفته و سران اين باشگاه انتظار دارند با هدايت مك‌كلارن موفقيت فصل پيش را تكرار كنند. هامبورگ ديگر تيمي است كه مربي سابق تيم ملي انگليس را مي‌خواهد.

آنها هم اين فصل حال و روز خوشي ندارند و هفته گذشته سرمربي خود را نيز بركنار كردند و اين احتمال نيز وجود دارد كه نتوانند سهميه حضور در رقابت‌هاي اروپايي را كسب كنند اما حضور در اين باشگاه كه به طور متوسط هر بازي حدود 50 هزار هوادار در ورزشگاه خانگي دارد، اغواكننده است. آنها در طول چند فصل اخير مربيان زيادي را استخدام و سپس بركنار كرده‌اند تا شايد براي نخستين بار از سال 1983 ( كه جام باشگاه‌هاي اروپا را نيز فتح كردند) بتوانند فاتح بوندس‌ليگا شوند و شاهكار مك‌كلارن در هلند آنها را اميدوار كرده است.

osifa
08-05-2010, 05:56
سایت گل: الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، صبح امروز در مصاحبه با خبرنگاران به شدت به یوفا حمله کرد و اعلام کرد که باشگاهش هیچ شانسی برای پذیرفته شدن درخواست بخشش فرانک ریبری نخواهد داشت و محرومیت این بازیکن پابرجا خواهد ماند؛ محرومیتی که موجب می شود این ستاره فرانسوی در فینال لیگ قهرمانان مقابل اینتر حضور نداشته باشد.
الی هوینس ادعا کرد که ایتالیایی ها با اعمال نفوذ در یوفا مانع از بخشش ریبری شده اند. این بازیکن فرانسوی در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان به دلیل خطایی که روی لیساندرو لوپز، بازیکن لیون انجام داد، از بازی اخراج شد.
هوینس در گفتگو با آژانس خبری آلمانی زبان "سید" گفت:" در یوفا، ایتالیایی های زیادی حضور دارند. داوری که ریبری را اخراج کرد، ایتالیایی بود و در بین کسانی که در یوفا مسئولیتی بر عهده دارند، ایتالیایی های زیادی دیده می شوند در حالی که هیچ آلمانی وجود ندارد.
بایرن مونیخ در بوندس لیگا به قهرمانی رسیده و با رسیدن به فینال لیگا کوپال و لیگ قهرمانان اروپا، می تواند یک سه گانه تاریخی را رقم بزند.

mostafa_khan001
08-05-2010, 09:09
دم هوینس گرم
راست گفته

M . Sayid
08-05-2010, 16:21
اه اه چقدر این اولی هوینس یه جوریه
اون تکل وحشتناکی که ریبری کرد...
این مهدوی کیا چندسال پیش که محرومش کردن اینجوری تکل نکرده بود
من کلا از اکثر تیمای آلمان خوشم میاد ولی اصلا بایرن رو دوست ندارم
ولی با تمام این تفاسیر بکن باوئر رو دوست دارم چون شخصیت و منش بزرگی داره
بکن باوئر اسطوره فوتباله پله هم همینطور ولی تفاوت شخصیت ها کاملا ملموسه بکن باوئر همیشه حرف حساب زده ولی پله....گشتم نبود نگرد نیست

Ezel
08-05-2010, 16:36
پیشنهاد اینتر به مورینیو - ضد حمله به رئال

سایت گل - باشگاه اینتر آماده تمدید قرارداد با جوزه مورینیو سرمربی پرتغالی خود است که اخبار بسیاری در باره احتمال جدایی وی از اینتر و حضور او به عنوان سرمربی رئال مادرید وجود دارد.

امروز روزنامه کوریره دلواسپورت نوشت: رئیس باشگاه اینتر ماسیو موراتی قصد دارد قرارداد مورینیو را تا سال 2013 تمدید کند. او حاضر است برای نگهداشتن مورینیو پکیجی در اختیار او بگذارد که او قادر به دل کندن از آن نباشد. درست مثل پدرخوانده که پیشنهادهایش قابل رد کردن نبودند!

مورینیو که یک فصل دیگر با اینتر قرارداد دارد، در صورت پرداخت 7 میلیون یورو می تواند از شر این قرارداد آزاد شود. گفته می شود سینیشا میهایلوویچ و فابیو کاپلو نزدیکترین افراد به جانشینی وی هستند.

روز جمعه ارنستو پائولیلو نایب رئیس اینتر دراین باره گفت: آینده مورینیو در این تیم رقم خواهد خورد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاپلو جانشین احتمالی مورینیو

سایت گل - ژوزه مورينييو پس از موفقيت هايي که در اينترميلان به دست آورده پيشنهادهاي زيادي از تيم هاي بزرگ داشت و همين موضوع احتمال جدايي او از جمع آبي پوشان ميلان را دوچندان کرده است.

ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينترميلان با توجه به شرايط فعلي مذاکراتي را با چند مربي آغاز کرده است که فابيو کاپلو جدي ترين گزينه در اين زمينه است.

موراتي همه چيز را به زمان نقل و انتقالات فوتبال در اروپا موکول کرد و گفت: ما منتظر تصميم نهايي مورينيو هستيم، اما براي جايگزيني وي نفراتي را مد نظر قرار داريم.

کاپلو علاقه زيادي براي کار کردن در ميلان دارد، اما اين مربي ايتاليايي در تيم ملي انگليس از درآمد سالانه 6 ميليون پوند برخوردار است. بنابر اين ترک تيم ملي فوتبال انگليس برابر با خداحافظي با اين مبلغ است.

کاپلو در سال 2005 مذاکرات نهايي را به اينترميلان انجام داده بود، اما به يک باره از حضور در اين تيم صرف نظر کرد، اما اين بار شرايط فرق مي کند چون موراتي اصرار دارد که بعد از مسابقات جام جهاني 2010 وي براي آبي هاي ميلان مربيگري کند.

Alireza_SA
08-05-2010, 17:57
کاپلو بیاد اینتر
مورینیو هم بیاد رئال
عالیه

B L A S T E R
08-05-2010, 19:59
حیف که کاپلو برکنار شد از رئال!
اگه یه فصل دیگه بهش فرصت میدادن میترکوند حیف!

AhmadReza.
08-05-2010, 20:54
خداکنه اینطور نشه..
مورینیو باید تو اینتر بمونه...:40::40::40:

Kasra 91
08-05-2010, 22:00
یعنی کاپلو جای مورینیو رو میگیره ؟ یکی درباره این کاپلو منو قانع کنه

shahab47
08-05-2010, 22:04
اینتر الان ترکیب خوبی رو داره نباید به هم بریزه

اصلا از این یارو کاپلو خوشم نمیاد میدونم اونم از من خوشش نمیاد

mahdishata
09-05-2010, 02:19
باشگاه منچستر یونایتد ستفاده از شال های سبز را برای بازیکنانش ممنوع کرد!

شال های سبز و زرد نمادی از مخالفت با سیاست های مدیران آمریکایی منچستر است که تا پیش از این هواداران معترض به سیاستهای گلیزرها -صاحبان امریکایی باشگاه -با به گردن انداختن این شال ها بر لزوم رهایی باشگاه از شراین مدیران تاکید می کردند.
حمایت دیوید بکام از منتقدان مدیریت باشگاه و استاده او از شال سبز و زرد حالا بازیکنان حق استفاده از این شالها را ندارند .
یکی از منابع مطلع باشگاه یونایتد دراین رابطه گفت :این دستور از سوی مدیران ارشد باشگاه ابلاغ شده و بر اساس آن بازیکنان باید در جشن پایان فصل تنها از کلاه ها،پرچمها و شالهای قرمز و سفیداستفاده کنند.
اتفاقی که پس از بازی میلان و یونایتد رخ داد ، حرکت بکام که یکی از این شال ها را به گردن انداخته بود ، خشم مدیریت تیم را به همراه داشت . آنها نمی خواهند چنین حرکتی را از وین رونی و یا رایان گیگز ببینند.
درهمین حال گروهی از هواداران یونایتد در پاسخ به این دستورعجیب قصد دارند پیش از برگزاری بازی امروز بسته هایی شامل سوت ،پرچم و کارت بزرگی را توزیع کنند که در آن خواهان ترک باشگاه یونایتد از سوی گلیزرها شده اند.آنها این خانواده امریکایی را مقصر بدهی های سنگین باشگاه می دانند و از تماشاگران خواسته اند زمانی که گلی مقابل استوک به ثمر می رسد و دوربینهای تلویزیونی تصاویر شادی تماشاگران را نشان می دهند این کارتها را در دست داشته باشند.
بازی بااستوک با هر نتیجه ای به پایان برسد مراسم ویژه و جشنی از سوی باشگاه برای هواداران درنظر گرفته شده است و به احتمال فراوان الکس فرگوسن برای 76 هزارهوادار باشگاه که در ورزشگاه حاضر خواهند بود سخنرانی خواهد کرد.دیوید گیل مدیر اجرایی باشگاه هفته گذشته در گفتگویی عنوان کرده بود ترجیح میدهد در روز آخر ورزشگاه را مملواز شال های قرمز و سفید ببیند تا شالهای زردو سبز.

pcforlife
09-05-2010, 08:26
تا وقتی این گلیزر ها باشن، وضع همینه!:31:
امضامو عشقه!:40:

hoha881
09-05-2010, 09:46
تقصیر همین های .منچستر رو به چه روزی انداختن.
جام ها رو یکی پس از دیگری از دست دادن.
فقط خدا کنه این رونی رو نفروشن.

از این شال ها کجا پیدا میشه؟

mahdishata
10-05-2010, 12:26
انجمن بین‌المللی مطبوعات ورزشی (ایپز)، خوزه مورینیو، لیونل مسی و تیم ملی برزیل را به عنوان شماره یک‌های حال حاضر دنیای فوتبال انتخاب کرد.
این انجمن پس از انجام یک نظرسنجی از ‪۲۰۰‬روزنامه نگار ‪۹۶‬کشور جهان در جریان هفتاد و سومین کنگره خود که در آنتالیای ترکیه برگزار شد، به این نتایج دست یافت. بر اساس این نظرسنجی مورینیو سرمربی پرتغالی تیم اینترمیلان ایتالیا با کسب ‪۳۶‬درصد آرا اول شد و فرگوسن با ‪۲۰‬درصد، هیدینک با ‪۱۳/۳‬درصد، کاپلو با ‪۹/۳‬درصد، لیپی با ‪۸‬درصد، دونگا با ‪۶/۷‬درصد، بیلسا با ‪۴‬درصد و لوییس فان گال با ‪۲/۷‬درصد آرا به ترتیب در مکان‌های بعدی قرار گرفتند. به اعتقاد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، مورینیو روابط عمومی قوی دارد و می داند چطور جلب توجه کند، حتی وقتی عصبانی و ساکت است. او در مورد نوع لباس هایش هم دقت می‌کند. نظر همه را به خود جلب می‌کند چه هنگامی که مورد لطف واقع می‌شود و چه زمانی که مورد نفرت قرار می‌گیرد. جیانی مرلو ایپز در این‌باره گفت: من کمتر درباره فوتبال می‌نویسم و بیشتر خودم را با صحبت با لیپی و کاپلو سرگرم می‌کنم چون همیشه چیزهایی برای آموختن دارد اما، باید اعتراف کنم که دوست دارم فرصتی برای گفت و گو با مورینیو پیدا کنم چون او افکار شاد و سرزنده‌ای دارد. انتخاب او به عنوان مربی شماره یک جهان از سوی همکارانم تصادفی نیست. در نظرسنجی ایپز، لیونل مسی نیز با کسب ‪۴۳‬درصد آرا به عنوان بهترین گلزن حاضر مسابقات جام جهانی ‪۲۰۱۰‬آفریقای جنوبی انتخاب شد و رونی با ‪۱۴/۹‬ درصد، کاکا با ‪۹/۲‬درصد، فابیانو با ‪۸/۱‬درصد، تورس با ‪۶/۹‬درصد، رونالدو و ویا با ‪۵/۸‬درصد، دروگبا با ‪۴/۶‬درصد و کلوزه با ‪۱/۲‬درصد بعد از وی قرار گرفتند. تیم ملی فوتبال برزیل هم با کسب ‪۲۸/۳‬درصد آرا به عنوان مدعی نخست قهرمانی در جام جهانی ‪۲۰۱۰‬شناخته شد و تیم‌های آرژانتین با ‪۲۳/۹‬درصد، اسپانیا با ‪۱۹/۶‬درصد، انگلیس با ‪۱۰/۹‬درصد، ایتالیا و آلمان با ‪۶/۵‬درصد و هلند با ‪۴/۴‬درصد، در رده‌های بعدی ایستادند.

mehrdad21
10-05-2010, 14:39
در این تاپیک سعی می کنیم چند تا از مشهورترین رسوایی ها و تراژدی های فوتبالی رو مورد بررسی قرار دهیم.
ممنون

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

شرط بندی هویزر داور آلمانی در سال 2006

هویزر آلمانی به خاطر شرط بندی و تغییر نتایج بازی ها برای یک بنگاه شرط بندی به زندان محکوم شد.اولین باری که مقامات آلمانی به او مشکوک شدند زمانی بود که در جام حذفی آلمان بازی هامبورگ و پادربورن به قضاوت او اتفاق نادری افتاد. در حالیکه هامبورگ 2 بر صفر از حریف بی نام ونشانش پیش بود هویزر یکی از بازیکنان هامبورگ را اخراج کرد و دو پنالتی هم به نفع رقیب گرفت تا در نهایت پادربورن 4 بر 2 پیروز شود.البته بعدها جزئیات بیشتری ازاین ماجرا افشا شد و پای بازی های دیگر هم به میان آمد.با اعترافات این داور چند بازیکن و داوردیگر هم پایشان به میان آمد وهمگی دستگیر شدند. آلمان در آستانه جام جهانی 2006 که میزبان بود در بحران فرو رفت. کلاوس تاپ مولر مربی وقت هامبورگ از این رسوایی خیلی متاثر شد به طوریکه بعداز بازی با پادربورن اخراج شد. مسئولان فوتبال آلمان برای جبران مافات ، کارت قرمزی که هویزر به امپنزا داده بود را لغو کردند و 500 هزار یورو به عنوان غرامت به هامبورگ دادند آنها همچنین اعلام کردند بازی بعدی تیم ملی فوتبال آلمان در زمین هامبورگ برگزار خواهد شد این مسئله یک و نیم ملیون یورو سود را برای هامبورگ به ارمغان می آورد.

اطلاعات بیشتر در این لینک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/SIZE]

mmiladd
10-05-2010, 14:48
خوب الان به چه مناسبت این بود...؟

mehrdad21
10-05-2010, 15:13
قتل آندرس اسکوبار کلمبیایی در سال 1994

اسکوبار مدافع تیم ملی کلمبیا پس از بازگشت از جام جهانی آمریکا توسط گلوله به قتل رسید.جرم او هم گل به خودی عجیب او در بازی با ایالات متحده بود که باعث شکست 2 بر 1 تیمش و حذف آن از تورنمنت شد.
به اسکوبار بخت برگشته 12 گلوله شلیک شد که به گفته شاهدان عینی قاتل پس از شلیک هرگلوله به سبک گزارشگران آمریکای جنوبی فریاد می زده : "گل............". در همان ساعات اولیه اکثرا معتقد بودند او به خاطر گل به خودی تنبیه شده و پای شرط بند هایی که روی صعود تیمشان به دور بعد شرط های کلانی بسته بودند در میان است. در تشییع جنازه اسکوبار 120 هزار نفر شرکت داشتند. هومبرتو مونز کاسترو در سال 95 به اتهام قتل اسکوبار به 43 سال زندان محکوم شد.البته بعدها به خاطر خوش رفتاری فقط 11 سال زندان رو تحمل کرد و در سال 2005 آزاد شد.

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

خوب الان به چه مناسبت این بود...؟
ببخشید نمی دونستم باید حتما مناسبتی وجود داشته باشه تا تاپیک بزنم
خواهشا مدیران پست های اسپم رو پاک کنند

King_90
10-05-2010, 18:44
ابتكار هواداران منچستر يونايتد براي اعتراض به گليزر ها؛ پرواز هواپيما برفراز الدترافورد
طرفداران منچستريونايتد پيش از اين گفته بودند قصد دارند كاري انجام دهند كه براي گليزرها ترديدي باقي نماند كه ما مي خواهيم اين بازي، آخرين روز حضور آنها در الدترافورد باشد

سايت گل- طرفداران معترض منچستر يونايتد، روز گذشته و پيش از آغاز ديدار تيم محبوب شان در مقابل استوك سيتي، با استفاده از يك هواپيما جمله " گليزرها بيرون" را بر فراز الدترافورد به نمايش گذاشتند.

اين حركت جزيي از برنامه طرفداران منچستريونايتد براي اين بازي بود. آنها پيش از اين گفته بودند قصد دارند كاري انجام دهند كه براي گليزرها ترديدي باقي نماند كه ما مي خواهيم اين بازي، آخرين روز حضور آنها در الدترافورد باشد.

تعداد زيادي از هواداران منچستر پيش از بازي ديروز در مقابل دري كه مالكان باشگاه از آن رفت و آمد مي كنند، حضور پيدا كردند و با نشان دادن پول هاي تقلبي خشم خود را به مالكان آمريكايي باشگاه نشان دادند. اين تجمع با حضور پليس به خشونت كشيده شد.

آورام گليزر، يكي از پسران مالكوم گليزر و عضو هيئت مديره باشگاه قصد داشت براي ديدن اين بازي در الدترافورد حضور پيدا كند اما به دليل به تعويق افتادن پروازها به سبب فعاليت هاي آتشفشاني در ايسلند، در ورزشگاه حضور پيدا نكرد.

اين حركت دور جديدي از اعتراضات هواداران منچستريونايتد به حضور گليزرها در باشگاه محبوب شان است و مي تواند خروج آنها را تسريع كند.

منبع :

Big-Boss
10-05-2010, 19:05
زردش تو تیتر جا مونده (البته جا انداختید lol)

mehrdad21
10-05-2010, 19:19
رسوایی دوپینگی یوونتوسی ها در سال 2004

در اکثر مواردی که نامی از کلمه رسوایی شنیده می شود بایستی منتظر یونتوس بود.سال 2004 بود که دادگاهی در ایتالیا "ریکاردو آگریکولا" پزشک باشگاه یوونتوس را به 22 ماه حبس محکوم کرد. دلیل این محکومیت هم این بود که دادگاه شواهدی را دست داشت که نشان می داد در بین سالهای 1994 تا 1998 داروهای نیروزا برای بازیکنان این تیم تجویز می شده است.اولین بار زدنیک زمان مربی مشهور ایتالیایی از این رسوایی پرده برداشت.افراد زیادی مورد بازجویی قرار گرفتند. زیدان، ویالی،باجو، دل پیرو از جمله این افراد بودند.نکته جالب اینکه در فاصله این 4 سال 94-98 یوونتوس موفقیتهای زیادی کسب کرده بود آنها در این دوران 3 اسکودتو و یک جام باشگاهای اروپا را توانستند تصاحب کنند.

nw_nk
10-05-2010, 21:26
« قوانین انجمن خبرهای ورزشی » ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

12- انجمن اخبار ورزشی فقط جای اخبار و نظرسنجی های پیش بینی هست. از ایجاد موضوعات دیگر خودداری کنید.

mahdishata
11-05-2010, 06:28
یکی ازبازیکنان فوتبال کروواسی که به زعم داور دربازی تمارض کرده بود و برای همین مستحق دریافت کارت زرد شناخته شده بود دلیل دیگری برای زمین خوردنش داشت .

گوران تونیچ32 ساله دفاع تیم لادوستدردقیقه 35 بازی با تیم وراتسکی سوکولا در لیگ کروواسی در یک کورس با مهاجم حریف ناگهان زمین خورد و داور بازی که ظاهرا ازتمارض او مطمئن بود به سراغش رفت ویک کارت زرد به مدافع سرنگون شده نشان داد .اما این بازیکن دچار سکته قلبی مرگباری شده بود و مقامات مسئول بلافاصله او را به بیمارستان منتقل کردند .

یکی از مسئولان باشگاه درمورد این حادثه گفت:تونیچ هیچ سابقه پزشکی نداشت وتیم درمان نهایت تلاشش را انجام داد امابه نظر می رسید اودر همان زمین فوتبال جانش را از دست داده بود.

رویترز/9 می

----------------------

nw_nk
18-05-2010, 14:41

Castrol Football - Official Sponsor 2010 FIFA World
Full Rankings

1- L. Messi با 1070 امتیاز
مهاجم - بارسلونا

2- C. Ronaldo با 1005 امتیاز
مهاجم - رئال مادرید

3- W. Rooney با 910 امتیاز
مهاجم - منچستر یونایتد

4- G. Higuaín با 907 امتیاز
مهاجم - رئال مادرید

5- F. Torres با 885 امتیاز
مهاجم - لیورپول

6- D. Drogba با 875 امتیاز
مهاجم - چلسی

7- D. Villa با 875 امتیاز
مهاجم - والنسیا

8- G. Piqué با 863 امتیاز
مدافع - بارسلونا

9- Z. Ibrahimovic با 838 امتیاز
مهاجم - بارسلونا

10- A. Robben با 823 امتیاز
مهاجم - بایرن مونیخ

...

nw_nk
18-05-2010, 14:49
تیم منتخب فصل 2010-2009 لالیگا

آرایش: 3-4-3

دروازه‌بان

ویکتور والدس (بارسلونا) – 237
والدس در این فصل تنها 24 گل دریافت کرد و به سومین جایزه زامورای خود رسید. فصل گذشته او می‌توانست به خط دفاعی بسیار مستحکم تیمش اتکا کند، ضمن آن که خط میانی هم اجازه نمی‌داد رقیبان کوچک‌ترین کاری با توپ انجام دهند، اما این دروازه‌بان 28 ساله در این فصل بارها و بارها مجبور شد توپ‌های خطرناکی را بگیرد که اگر گل می‌شدند نتیجه بازی عوض می‌شد. هر گاه که بارسا نیاز داشت او کاری باورنکردنی انجام دهد، این اتفاق می‌افتاد.

مدافعان

دنی آلوس (بارسلونا) – 16
این بازیکن جنگجوی برزیلی فصل را با آمار خوب 10 پاس گل به پایان رساند. او در جدول پاس گل در رده دوم قرار گرفت، در حالی که بدیهی بود رتبه اول به چه کسی می‌رسد: ژاوی! با آن که مرتبا به پیش می‌تاخت اما در دفاع هم همیشه حاضر بود و بخشی مهم از دفاع بارسا به شمار می‌رفت؛ او انرژی بی‌حد و حصری داشت که باعث می‌شد بتواند در سمت راست به پیش بتازد و برگردد.

نونس (مایورکا) – 255
بی‌تردید نام او تاثیرگذارترین نام در این سیاهه نیست، اما این مدافع سرسخت پرتغالی یکی از دلایل اصلی موفقیت وحشتناک مایورکا در این فصل بود. چیزی نمانده بود تیم او به لیگ قهرمانان هم برسد. این مدافع 33 ساله سریع‌ترین و جوان‌ترین مدافع فوتبال اسپانیا نیست، اما با جای‌گیری‌هایی که از روی تجربه دارد و بازی‌خوانی‌اش این ضعف‌ها را جبران می‌کند.

سرخیو راموس (رئال مادرید) – 48
او در این فصل به بهترین فرم خود بازگشته. او تحت هدایت مانوئل پلگرینی مرتبا در دو پست مدافع راست و مدافع میانی بازی کرد و یاد گرفت چطور تعادل بیشتری داشته باشد. وقتی این مدافع 24 ساله در قلب دفاع جا می‌گرفت مانند صخره‌ای برای مادریدی‌ها عمل می‌کرد و هر گاه مجوز به پیش تاختن را دریافت می‌کرد از آن بیشترین استفاده را داشت؛ چیزی که در چهار گل و پنج پاس گل او مشخص است.

هافبک‌ها

خسوس ناواس (سویا) – 184
این بال سرعتی مدت‌هاست با تکنیک و سرعتش طرفداران لالیگا را به وجد می‌آورد، و این فصل بازی او پا به مرحله جدیدی نهاد. این بازیکن 24 ساله پیش از این به شدت با دوری از خانه مشکل داشت، اما توانسته بر این مشکل فائق آید و بر خلاف سال‌های پیش ثبات خوبی داشته باشد. او در بازی آخر فصل سه پاس گل داد – که البته دو تای آنها غیرمستقیم بود – تا سویا به لیگ قهرمانان برسد. در کل او نه پاس گل داد که نشان می‌دهد دارد به بلوغ می‌رسد.

ژاوی (بارسلونا) – 22
اگر تنها یک نفر باشد که بتواند رهبری ارکستر کلکسیون بهترین بازیکنان دنیا در این فصل را به عهده بگیرد، او بی‌تردید ژاوی است. اگر یک فوتبالیست وجود داشته باشد که با تمام وجود نیاز داشته باشید او را در کهکشان فوق ستاره‌هایتان قرار دهید، باید به سراغ استاد خط میانی بارسلونا بروید. 14 پاس گل او در لالیگا تنها نیمی از نبوغ او را نشان می‌دهد و باید خودتان بازی او را مشاهده کنید تا نیم دیگر نبوغ او را دریابید.

اور بانه‌گا (والنسیا) – 255
این بازیکن آرژانتینی با نمایش‌های درخشانش همه را شگفت‌زده کرد. این هافبک سخت‌کوش که از محوطه جریمه خودی تا محوطه جریمه حریف را پوشش می‌دهد، نقشی کلیدی در برنامه‌های اونای امری داشت، چرا که می‌توانست به خوبی مالکیت توپ را از آن تیمش سازد و حملات را آغاز کند. او با هشت پاس گل، بهترین پاس‌دهنده تیمش شد.

کریستیانو رونالدو (رئال مادرید) – 2
نشان داد ارزش پولی که برایش پرداخت شده و ارزش عنوان بسیار سنگین «گران‌ترین بازیکن تاریخ فوتبال» را دارد. او در تنها 29 مسابقه‌ای که در اولین فصل حضورش در مادرید به میدان رفت 26 گل زد، و یک‌نفره با نمایش‌های الهام‌بخش و گل‌های حیاتی، مادرید را تا روز آخر در کورس قهرمانی نگه داشت.

مهاجمان

لیونل مسی (بارسلونا) – 1
آیا حرفی برای گفتن درباره لیونل مسی باقی مانده است؟ او 34 گل زد تا برای اولین بار آقای گل اسپانیا شود و جایزه پی‌چی‌چی را از آن خود سازد، و به رکورد رونالدو در بارسلونا در سال 1997 برسد. او همچنین با 68 امتیاز برنده توپ طلای اروپا (برترین گلزن = کفش طلای اروپا) شد، در حالی که نزدیک‌ترین رقیب او دیدیه دروگبا بود که 10 امتیاز کمتر داشت. مسی در این فصل از گروه «بهترین بازیکن دنیا» به گروه «بهترین بازیکن تاریخ» ارتقا یافت.

گونسالو ایگواین (رئال مادرید) – 4
او تنها مهاجمی است که توانست در اواسط فصل به رکورد گل‌زنی بی‌رحم مسی نزدیک شود. او در برهه‌ای از فصل توانست 19 گل در 15 مسابقه لیگ بزند. ایگواین 27 گل زد و برای دومین بار متوالی بهترین گل‌زن مادریدی‌ها شد، هر چند که این فصل پنج گل بیشتر از فصل پیش به ثمر رساند. او در این فصل هم به پیشرفت چشمگیرش ادامه داد.

داوید ویا (والنسیا) – 6
خط حمله پر از ستاره تیم ما با حضور بهترین مهاجم اسپانیایی فصل تکمیل می‌شود. ویا با 21 گل زده نقشی مهم در احیای والنسیا به عنوان یکی از بزرگان اسپانیا داشت؛ در حالی که والنسیا دو سال را در حواشی گذرانده بود. ویا در اوایل فصل بهترین گل‌زن اسپانیا بود و در 14 بازی 12 گل زده بود.

ذخیره‌ها

دودو آدواته (مایورکا) سزار آسپیلیکوئتا (اوساسونا) جرارد پیکه (بارسلونا) خاوی مارتینس (اتلتیک بیلبائو) گوتی (رئال مادرید) پدرو لئون (ختافه) دیه‌گو فورلان (اتلتیکو مادرید)

2010/5/18

پ.ن.: قابل توجه بارسایی ها. خبری از پدرو و پویول نیست. پیکه هم به عنوان برترین مدافع فعلی جهان (حداقل در رنکینگ) ذخیره قرار گرفته.

nw_nk
18-05-2010, 14:53
تیم منتخب فصل 2010-2009 لیگ برتر

دروازه‌بان: جو هارت (بیرمنگام سیتی)
مانند همیشه دروازه‌بانان خوبی در لیگ برتر پیدا می‌شدند که از بین آنها یکی را انتخاب کنیم؛ ثبات و استمرار هارت او را فراتر از په‌په رینا (که درخشش او قابل انتظار بود)، ادوین فان‌درسار، مارک شوارتزر و براد فریدل قرار می‌دهد.

مدافع راست: برانیسلاو ایوانوویچ (چلسی)
مدت‌هاست مدافع راستی در لیگ برتر ندرخشیده، تا حدی که مدافع راست موقت چلسی توانست بهترین گزینه برای این پست شود. او از زمره بازیکنانی است که بیشترین پیشرفت را در لیگ داشته‌اند؛ قوی و تاثیرگذار است و کارایی او در حمله دارد مرتبا بیشتر می‌شود.

مدافع میانی: ریچارد دان (استون ویلا)
مدت‌ها بهترین بازیکن منچسترسیتی بود، اما پس از آن که در نهایت تعجب یک فصل بد را گذراند، سرانجام به او اجازه رفتن داده شد. به نظر می‌رسید او دوران اوج را پشت سر گذاشته، اما باشگاه جدیدش تفاوت را رقم زد. الکس و نمانیا ویدیچ هم می‌توانستند انتخاب شوند، اما دان نقش فرمانده خط دفاعی مستحکم استون ویلا را داشت و به همین دلیل برگزیده شد.

مدافع میانی: مایکل داوسون (تاتنهام)
انرژی و قدرت بدنی را به اجرا درآورد و تبدیل به رقیبی سرسخت برای تیم‌های روبرو شد. لدلی کینگ پیشرفت خوبی داشت، اما داوسون در تمام فصل عالی بود و انسجامی را به خط دفاعی تاتنهام بازگرداند که سال‌ها گم‌شده این تیم بود. آیا تفاوتی که او رقم زد باعث شد تاتنهام چهارم شود؟

مدافع چپ: پاتریس اورا (منچستر یونایتد)
وقتی اشلی کول در یکی از بهترین دوران‌های زندگی ورزشی‌اش بود که دچار مصدومیت شد. اورا هم فوق‌العاده بود و او هم در خط دفاعی حضور داشت که اغلب بازیکنانش مرتبا مصدوم می‌شدند. او همچنان قدرت فوق‌العاده خود در این پست را به نمایش می‌گذارد، ضمن آن که از استقامت بسیار بالایی هم برخوردار است.

بال راست: کریگ بلامی (منچسترسیتی)
کارلوس توز بهترین بازیکن منچسترسیتی بود و بلامی تاثیرگذارترین آنها. او اغلب فصل را در کناره‌ها و دور از پست تخصصی‌اش گذراند، اما تلاش‌های فداکارانه او، استقامت فوق‌العاده‌اش، تکنیک عالی‌اش و غریزه هم‌چنان قدرتمند گل‌زنی‌اش باعث شد نفرت از او کار دشواری شود. تعجب نکنید! دیگر به سختی می‌توان از او متنفر بود.

هافبک میانی: فرانک لمپارد (چلسی)
یک فصل دیگر و یک آمار گل‌زنی خیره‌کننده دیگر. این بار او با وجود شروع آرامی که داشت، بسیار زهردار بود. بازی بی‌نقصش مانند همیشه دست کم گرفته شد و مانند همیشه به کار چلسی آمد. رفتار او در بدترین دوران چلسی در این فصل نشان می‌دهد که شخصیت و کیفیت او به عنوان یک بازیکن حرفه‌ای چگونه است.

هافبک میانی: سسک فابرگاس (آرسنال)
مصدومیت پایان فصل او را نابود ساخت و پایان فصل آرسنال را هم ویران کرد. فابرگاس در چند ماه اول فصل بسیار عالی بود و حتی بعد از آن هم به بازی در بالاترین استاندارد ادامه داد تا این که دچار شکستگی پا شد.

بال چپ: فلوران مالودا (چلسی)
با نمایش‌های جذابی که در چلسی داشت انرژی، قدرت و مهارت‌های بی‌پایان خود را نشان داد و گل‌های فراوانی هم ساخت و زد. ثبات مالودا باعث شد او را به لوکا مودریچ و گرت بیل ترجیح دهیم، بازیکنانی که در مقاطعی بیشتر درخشیدند اما درخشش آنها دائمی نبود.

مهاجم: دیدیه دروگبا (چلسی)
انگار باید در پایان هر فصل بنویسیم که کسی را با دروگبا نمی‌توان مقایسه کرد. قدرت، دریافت توپ و تمام‌کنندگی او به نحوی است که مدافعان حریف کاری از دستشان برنمی‌آید. او در تمام فصل نرخ بالای گل‌زنی خود را حفظ کرد و از بازیکنانی مانند دارن بنت و جرمین دفو که فراتر از حد خود ظاهر شدند بهتر بود.

مهاجم: وین رونی (منچستر یونایتد)
با تمام این حرف‌ها باید گفت که رونی را باید بازیکن فصل دانست. توز را در نظر بگیرید و او را به مراتب بهتر کنید تا به رونی برسید. یا به این فکر کنید که بازیکنی مانند فابرگاس در خط حمله قرار گرفته؛ البته رونی هم مانند فابرگاس مصدوم شد، هر چند مصدومیت او کوتاه‌مدت‌تر بود. گل‌های بسیاری زد و در تمام فصل عالی بود و تعداد پاس‌هایش شگفت‌انگیز بود. او در اوج بازی خود قرار دارد... آیا بازی او از این هم بهتر می‌شود؟

2010/5/18

nw_nk
18-05-2010, 15:16
تیم منتخب فصل 2010-2009 سری A

آرایش: 3-1-2-4

(!)

دروازه‌بان

مارکو استوراری (سمپدوریا): فصل گذشته در حقیقت فصل خوبی برای دروازه‌بان‌های سری A نبود. تنها دو دروازه‌بان برای مدتی طولانی در فصل درخشیدند: مارکو استوراری از سمپدوریا و ژولیو سرجیو از رم که دروازه‌بان سمپدوریا به دلیل چندین نمایش فوق‌العاده‌اش انتخاب می‌شود. استوراری 33 ساله پس از آن که در ژانویه به صورت قرضی به سمپدوریا پیوست، یکی از ارکان کلیدی چهارم شدن سمپدوریا بود و نمایش تک‌نفره او در پیروزی دو بر یک در خانه رم فراموش‌نشدنی است. او خود را می‌تواند بداقبال بداند که نتوانست به عنوان ذخیره جیان‌لوییجی بوفون به جام جهانی برود. (146)

مدافعان

لئوناردو بونوچی (باری): بی‌تردید شگفتی این فصل سری A بود. وقتی این مدافع میانی 23 ساله به عنوان بخشی از قرارداد انتقال دیه‌گو میلیتو و تیاگو موتا از اینتر به جنوا پیوست، کمتر کسی از او چیزی می‌دانست. او بلافاصله به باری رفت و قرارداد مالکیت او بین باری و جنوا تقسیم شد. بونوچی از آن هنگام بود که پدیده شد. زوج او با آندره‌آ رانوکیا درخشان بود، هر چند که رانوکیا در ژانویه دچار مصدومیت شد. بونوچی به حدی درخشان بوده که پس از اولین حضور در تیم ملی ایتالیا در ماه مارس، دعوت از او به جام جهانی ماه آینده قطعی به نظر می‌رسد. (954)

الساندرو نستا (میلان): این فصل دوباره متولد شد، در حالی که فصل پیش به دلیل مصدومیت تنها در 13 دقیقه پایانی آخرین بازی فصل به میدان رفته بود. نستا به بهترین فرم خود بازگشته و زوجی عالی در خط دفاعی با تیاگو سیلوا ساخت. این دو نفر در کنار رونالدینیو میلان را در کورس قهرمانی نگه داشتند، تا این که نستا در ماه مارس دچار مصدومیت از ناحیه تاندون زانوی راست شد و فصل برای او به پایان رسید. میلان بدون این بازیکن 34 ساله گل‌های زیادی دریافت کرد و در نهایت چنان از قافله عقب افتاد که به رتبه سوم رضایت داد. (116)

والتر ساموئل (اینتر): اینتر فصل را در حالی به پایان برد که بهترین رکورد دفاعی را در سری A داشت و تنها 34 گل در 38 بازی دریافت کرد. این آمار درخشان بیشتر به دلیل حضور ساموئل و لوسیو در خط دفاعی بود. بازیکن آرژانتینی به این دلیل به تیم ما راه یافت که در بازی‌های داخلی فوق‌العاده بود، در حالی که بازیکن برزیلی بهترین بازی‌هایش را برای اروپا کنار گذاشته بود. در حال حاضر مدافعی بهتر از «دیوار» پیدا نمی‌کنید. (173)

خاویر زانتی (اینتر): هر فصل همان حرف‌های همیشگی را درباره زانتی می‌نویسیم. این بازیکن 36 ساله با یک فصل بی‌نهایت موفقیت‌آمیز دیگر همچنان دارد قوانین فیزیک را نقض می‌کند. این بازیکن کهنه‌کار در مدت بسیاری از فصل در نقش مدافع چپ بازی کرد و بسیاری از بهترین بازیکنان جهان را از کار انداخت. او لیونل مسی را در مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا 180 دقیقه در حبس نگاه داشت. به راستی چطور شد که کاپیتان نراتزوری برای جام جهانی به تیم ملی آرژانتین دعوت نشد؟ (396)

هافبک‌های میانی

داوید پیزارو (رم): این شیلیایی ریزقامت بی چون و چرا بهترین هافبک سری A در این فصل بود. در فصلی که بازی دانیله دروسی فیزیکی‌تر بود تا این که چشم‌نواز باشد، پیزارو بود که کنترل خط میانی رم را در دست گرفت. این هافبک 30 ساله تبدیل به ژاوی خط میانی رم شد: سرعت بازی را دیکته کرد، توپ را به اطراف پخش کرد و با پاس‌های درخشانش موقعیت ساخت. تماشای بازی این جادوگر تکنیکی لذت فراوانی داشت. (414)

وزلی اسنایدر (اینتر): سال‌ها بود – به ویژه بعد از کالچوپولی – که اینتر را محکوم می‌کردند که در خط میانی‌اش خلاقیت ندارد. این یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت نراتزوری در لیگ قهرمانان در این مدت به شمار می‌رفت. اما آمدن این هلندی کوتاه‌قامت درخشش و زیبایی را به یک‌سوم‌های میانی و حمله اینتر آورد. او البته چند بار از مصدومیت رنج برد اما وقتی لازم بود عالی کار کرد. هشت گل در تمامی رقابت‌ها زد و پاس‌های گل فراوانی داد و نقش او در موفقیت اینتر حیاتی بود. (137)

هافبک تهاجمی

رونالدینیو (میلان): میلان در این فصل 60 گل در سری A زد. رونالدینیو در 27 گل تاثیر مستقیم داشت: 12 گل زد و 15 گل را پاس داد. این بازیکن 3 ساله بار دیگر به سطح جهانی بازگشته و از فوتبالش لذت می‌برد. نستا بار دفاع روسونری را در مدتی طولانی از فصل به دوش کشید و رونالدینیو همین کار را با حمله میلان کرد. افسوس که این نابغه خلاق را در تابستان در آفریقای جنوبی نخواهیم دید. (306)

مهاجمان

میرکو ووچینیچ (رم): فابریتسیو میکولی از پالرمو هم شایسته حضور در تیم فصل هست، اما چون رم در مکان دوم جدول قرار گرفت مجبوریم حداقل دو بازیکن از زرد و سرخ پوشان در تیم منتخب فصل قرار دهیم. او فصل را آرام آغاز کرد و حتی انتظار می‌رفت در مقطعی رم را ترک کند، اما این ستاره سابق لچه مرتبا بهتر و بهتر شد. ووچینیچ در غیاب توتی ستاره خط حمله رم بود و توانست به همراه توتی با 14 گل زده برترین برترین گل‌زن این فصل رم شود. او گل‌های بسیاری نیز ساخت.

دیه‌گو میلیتو (اینتر): ماشین گل آرژانتینی را دیگر نمی‌توان دست‌ کم گرفته شده‌ترین مهاجم دنیا دانست. برعکس، او در فصل 10-2009 بهترین مهاجم دنیا بود. میلیتو با 22 گل دومین گل‌زن برتر سری A شد و در تمامی مراحل حذفی لیگ قهرمانان، مقابل زسکا مسکو، چلسی و بارسلونا گل زد. او گل قهرمانی اینتر در روز آخر مقابل سیه‌نا را هم به ثمر رساند، تنها گل اینتر در جام حذفی را زد و بارها و بارها ثابت کرد که مرد روزهای بزرگ است. اگر او به لیست 23 نفره تیم ملی آرژانتین راه پیدا نکند که احتمالا این طور هم می‌شود، جنجال بزرگی در راه خواهد بود.

آنتونیو دی‌ناتاله (اودینزه): بهترین فصل دوران بازی خود را داشت و آمار خیره‌کننده 29 گل در 35 بازی را به ثبت رساند تا آقای گل شود. دی‌ناتاله بیش از نیمی از گل‌های اودینزه را زد و اگر این بازیکن ناپلی نبود، اودینزه احتمالا سقوط می‌کرد. سوال بزرگ این است که آیا این بازیکن 32 ساله می‌تواند فرم مهارناپذیرش را به جام جهانی هم ببرد؟ هر چه باشد، او تنها امید ایتالیایی‌ها به خلاقیت در حمله است. (43)

2010/5/18

nw_nk
18-05-2010, 15:24
تیم منتخب فصل 2010-2009 بوندس‌لیگا

آرایش: 2-3-2-3

دروازه‌بان

مانوئل نویر (شالکه، 250) – بهترین دروازه‌بان بوندس‌لیگا که شایسته پوشیدن پیراهن شماره 1 تیم ملی آلمان هم هست. نویر پایه و اساس یکی از دو بهترین خط دفاعی بوندس‌لیگا بود. او 3/73 درصد از ضرباتی که به سمت دروازه‌اش آمد را گرفت و با 15 بازی بدون گل خورده بهترین رتبه را در این زمینه داشت. از همه مهم‌تر این که او اشتباهی هم نداشت. نویر چه زمانی که از دروازه بیرون می‌آمد و چه هنگامی که در دروازه می‌ایستاد بهترین تصمیم ممکن را می‌گرفت. تنها 24 سال دارد ولی بسیار بالغ‌تر به نظر می‌رسد.

مدافعان

فیلیپ لام (بایرن مونیخ، 164) – به سادگی می‌توان او را بهترین مدافع کناری لیگ دانست. با آن که در تمام فصل در سه رقابت بازی کرد، اما حتی یک دقیقه از بازی در بوندس‌لیگا را هم از دست نداد. این ملی‌پوش آلمانی فرم خود را تا سوت پایان آخرین بازی فصل هم حفظ کرد. او در پست تخصصی‌اش، یعنی مدافع راست بازی کرد و در هر دو سمت زمین درخشید. لام 26 ساله در دفاع در یارگیری و تکل بی‌نقص بود و در حمله، یک بال کمکی بود که به یاری آرین روبن می‌شتافت. او شش پاس گل داد که در دوران بازی‌اش بهترین رکورد اوست.

پر مرتساکر (وردر برمن، 49) – برمن دو دوره درخشان در این فصل داشت و در بین آنها پنج بازی متوالی را واگذار کرد. آنها در دوران خوب خود بهترین زوج مرکز دفاع را در بوندس‌لیگا داشتند که این زوج با 74 درصد تکل موفق در نیم‌فصل اول بهترین بودند. خط دفاعی برمن در چندین بازی غیر قابل نفوذ به نظر می‌رسید. تیم در ژانویه به مسیر دشوار رسید، اما این مدافع بلندقامت فصل را قدرتمندانه و با زدن چند گل بسیار حساس با ضربه سر به پایان برد. او در این فصل در 33 بازی تنها 25 خطا انجام داد که رکوردی فوق‌العاده است، به ویژه آن که او در خط دفاعی کارهای زیادی برای انجام دادن داشت.

ماتس هوملز (بروسیا دورتموند، 43) – بسیاری از پتانسیل او باخبر بودند، اما کمتر کسی فکر می‌کرد که هوملز در 21 سالگی فصل را به عنوان بهترین مدافع میانی بوندس‌لیگا به پایان ببرد. این بازیکن سابق بایرن مونیخ از نون سوبوتیچ، هم‌تیمی خود پیشی گرفت و هر کاری که یک مربی از یک مدافع میانی تراز اول انتظار دارد انجام داد. هوملز بی‌عیب بازی کرد و در 27 بازی تنها 22 خطا انجام داد. او روی ضربات ایستگاهی تهدیدی روی دروازه حریفان بود و پنج گل هم زد. پیشرفت هوملز مورد توجه قرار گرفت و او بالاترین رتبه کاسترول را در میان بازیکنان 22 ساله به پایین به دست آورد، ضمن آن که جوگی لو او را به تیم ملی آلمان هم دعوت کرد.

هافبک دفاعی

مارک فان‌بومل (بایرن مونیخ، 245) – او به سختی از تورستن فرینگز وردربرمن پیشی می‌گیرد و به دلیل نبود یک مدافع چپ خوب در ترکیب تیم منتخب حضور دارد. با این حال، کاپیتان بهترین تیم لیگ عالی کار کرد. او در کنار باستین شواین‌اشتایگر بایرن را تبدیل به دومین تیم اروپا از نظر تعداد پاس ساخت. توزیع توپ او عالی بود و هر چند تکل‌هایش گاهی با خهطا همراه بود، اما هرگز اجازه نداد رقیبان ضدحمله ترتیب دهند.

باستین شواین‌اشتایگر (بایرن مونیخ، 180) – به عنوان یک هافبک دفاعی به کار گرفته شد و بهترین بازیکن در این پست بود. او حالا می‌تواند خود را در میان بزرگان اروپا ببیند. این «مغناطیس توپ» که 72 بازی ملی در کارنامه‌اش دارد، 3125 بار در این فصل توپ را گرفت و در این زمینه با فاصله یک کیلومتری از بقیه بازیکنان جلو زد. تعجبی ندارد که احیای بایرن مونیخ در این فصل هم‌زمان با تغییر پست شواین‌اشتایگر به عنوان یک مانع دفاعی و معمار حملات شد.

هافبک تهاجمی

آرین روبن (بایرن مونیخ، 10) – تنها در 24 بازی حضور داشت و با این حال او را باید بهترین بازیکن فصل بوندس‌لیگا دانست. بال هلندی در دفعات معدودی که بازی کرد 16 گل زد تا به بهترین آمار گل‌زنی‌اش در یک فصل برسد. او هفت پاس گل هم داد. بارها و بارها بار بایرن را به دوش کشید و تفاوت بین پیروزی و از دست دادن امتیاز را رقم زد. بیش از هر بازیکن دیگری در بوندس‌لیگا حریفان را از پیش رو برداشت و باعث شد آنها به اشتباه بیفتند و همچنین نبود یک گل‌زن برجسته در بایرن مونیخ را جبران کرد.

زویژدان میسیموویچ (ولفسبورگ، 199) – او و دیگر بازیکنان ولفسبورگ به درخشش فصل قبل نبودند، اما میسیموویچ توانست 10 گل بزند و بارها هم جلوی گل‌زنی او را گرفتند. این بازی‌ساز اهل بوسنی با 13 پاس گل یکی از دو نفر اول بوندس‌لیگا شد. او 102 موقعیت گل هم ایجاد کرد که در این فصل در این زمینه کسی به او نمی‌رسد. بسیار حیف که او در جام جهانی نیست.

تونی کروس (بایر لورکوزن، 46) – دو ماه طول کشید که به ترکیب اصلی راه یابد، اما او اعتماد یوپ هاینکس را با فصل درخشانی که داشت پاسخ داد. این بازیکن قرضی بایرن مونیخ نه گل زد که شش گلش از بیرون محوطه جریمه بود و در این زمینه رکورددار این فصل شد. کروس نه پاس گل هم داد و پشت صحنه بسیاری از موقعیت‌ها حضور داشت. پیشرفت این بازیکن سابق هانزا روشتوک بی‌ارج نماند و جوگی لو او را به تیم ملی دعوت کرد و او امیدوار است در جام جهانی 2010 بدرخشد. او به تازگی 20 ساله شده و آینده درخشانی در انتظارش است.

مهاجمان

اشتفان کیسلینگ (بایر لورکوزن، 89) – پس از آن که در نیمه اول فصل بهترین گل‌زن شد، چشمه گل او خشکید و در نهایت با 21 گل در رده دوم گل‌زنان جای گرفت. حتی در هنگامی که پایش به گل‌زنی باز نمی‌شد هم تلاشی خستگی‌ناپذیر برای تیم داشت و در کل پنج پاس گل به هم‌تیمی‌هایش داد. تیم ملی آلمان مهاجمان خوب زیادی دارد و کیسلینگ قصد دارد در رقابت با ماریو گومژ، میروسلاو کلوزه، لوکاس پودولسکی و کاکائو موفق شود و در ترکیب ثابت قرار بگیرد.

ادین ژکو (ولفسبورگ، 19) – بهترین بازیکن لیگ در فصل گذشته این فصل بهترین گل‌زن بندس‌لیگا شد. او 22 گل زد که بسیاری از آنها تماشایی بود و هفت پاس گل هم داد. کنترل توپ نرم و آرام او در ترکیب با قدرت بدنی بالایش از او بازیکنی شبیه به زلاتان ایبراهیموویچ ساخته که البته قدرت انفجاری بالاتری دارد. عجیب نیست که بهترین باشگاه‌های اروپا به دنبال او باشند.

2010/5/18

nw_nk
18-05-2010, 15:24
نوشته های اصلی و کامل:

B L A S T E R
18-05-2010, 17:19
کدوم انسانی جناب والدز رو گذاشته دروازه؟

nw_nk
18-05-2010, 18:21
کدوم انسانی جناب والدز رو گذاشته دروازه؟

KS Leong
Goal.com

Victor Valdes - Barcelona
Valdes secured his third ever Zamora Trophy after conceding just 24 goals this season. While last term he could rely on a rock-solid backline and a midfield that simply would not give opponents a sniff of the ball, this campaign the 28-year-old had to be called into action to make countless match-winning saves. Every time Barca needed him to perform miracles, he was there for the team

لینک ها در پست قبل قرار گرفته.

D r i v e r
18-05-2010, 18:32
کلا از سایت گل بیشتر از اینها انتظار نمیره

B L A S T E R
18-05-2010, 18:35
KS Leong
Goal.com

Victor Valdes - Barcelona
Valdes secured his third ever Zamora Trophy after conceding just 24 goals this season. While last term he could rely on a rock-solid backline and a midfield that simply would not give opponents a sniff of the ball, this campaign the 28-year-old had to be called into action to make countless match-winning saves. Every time Barca needed him to perform miracles, he was there for the team

لینک ها در پست قبل قرار گرفته.

این کم گل خوردنش به خاطر مدافع های مستحکم جلوشن !اگه جلو کاسیاس هم همچین دفاعی بود 10 تا هم نمیخورد!
اصلا مسخرست که دروازه بان با همچین سوتیایی تو تیم منتخب جا داشته باشه!
ولی در کل پیشرفتش محسوس بوده!

88x88
18-05-2010, 18:57
واقعا.

من بارسلونی هستم. والدز رو هم خوشم میاد ازش چون سوتیاش به بازی هیجان می ده. بنده خدا حق داره سوتی بده. هر ده دقیقه یه بار یه توپ می اد سمتش. خوب ادم سرد می شه دیگه.
اما این که تو منتخب باشه واقعا عجیبه. درسته پیشرفت داشته و کم تر سوتی می ده( حیف.) اما بازم جلو کاسیاس کم می اره. ( هنوز)
بد تر از اون نبود پویول و پدروه.
اینیستا کو؟

nw_nk
18-05-2010, 20:22
این کم گل خوردنش به خاطر مدافع های مستحکم جلوشن !اگه جلو کاسیاس هم همچین دفاعی بود 10 تا هم نمیخورد!
اصلا مسخرست که دروازه بان با همچین سوتیایی تو تیم منتخب جا داشته باشه!
ولی در کل پیشرفتش محسوس بوده!

کل بازیهای هر دو رو دیدید؟ از بارسلونا بیشتر دیدید یا رئال مادرید؟

موضوع مهم تر از گل خورده کم هست. کسب جایزه بهترین دروازه‌بان اسپانیا که برای والدز تازگی نداره. این فصل عملکرد خوب و واکنش های استثنایی داشت. تک‌به‌تک ها از مهمترین مواردی هست که میشه اشاره کرد.

منبعی دارید که آمار اشتباهات و سوتی های کاسیاس و والدز در این فصل رو نوشته باشه؟ طبعا کسی که بازی کاسیاس رو نبینه سوتی هم ازش نخواهد دید. مخصوصا اگر اطلاعات اون شخص محدود به شنیدن گفته های گزارشگران بروز (-) صدا و سیمای ایران باشه.

البته با این وضع شاید همچین صحبتی میون ما کاملا بی نتیجه باشه:

...
مطمئن باش یه طرفدار رئال مثه من که از بارسا متنفره ( با عرض معذرت ) حتی اگه سوپر قشنگ هم بازی کنه من حالم از بازی کردنش به هم میخوره...قبول دارم منطق تو این ایده سفره
...

اینم در نظر داشته باشید که عملکرد یک فصل که موضوع بحث ما و این تیم منتخب هست با اینکه کی در کل بازیکن بهتریه فرق میکنه.

کلا از سایت گل بیشتر از اینها انتظار نمیره

Driver جان به عنوان هوادار آرسنال صحبتتون بیشتر در مورد منتخب پریمیرلیگ گل هست یا به عنوان متنفر از مسی در مورد منتخب لالیگای گل یا حتی کسترول؟

شب شبه مسی نبود
با اینکه از این موجود متنفرم ولی شب شبش نبود
بارسا هم از حق نگذریم اصلا خوب بازی نکرد
یعنی بهتره بگم مسی خوب بازی نکرد و....

منتخب خبرگزاری های معتبرتر رو قرار میدید.

B L A S T E R
18-05-2010, 23:14
کل بازیهای هر دو رو دیدید؟ از بارسلونا بیشتر دیدید یا رئال مادرید؟

موضوع مهم تر از گل خورده کم هست. کسب جایزه بهترین دروازه‌بان اسپانیا که برای والدز تازگی نداره. این فصل عملکرد خوب و واکنش های استثنایی داشت. تک‌به‌تک ها از مهمترین مواردی هست که میشه اشاره کرد.

منبعی دارید که آمار اشتباهات و سوتی های کاسیاس و والدز در این فصل رو نوشته باشه؟ طبعا کسی که بازی کاسیاس رو نبینه سوتی هم ازش نخواهد دید. مخصوصا اگر اطلاعات اون شخص محدود به شنیدن گفته های گزارشگران بروز (-) صدا و سیمای ایران باشه.

البته با این وضع شاید همچین صحبتی میون ما کاملا بی نتیجه باشه:
هر وقت این دو تا تیم بازی داشتن بازیاشونو دیدم!
قبول دارم! واکنش عالی هم زیاد داشته ! ولی شیرین کاریاش بیشتر بوده! شما همین بازی وایادولید رو نگاه کن! حتی از استپ توپ هم عاجز بود ! البته کاسیاس هم این فصل افت داشت ولی افت کرده کاسیاس باز هم بهتر از والدزه! اصلا سیو های کاسیاس قابل مقایسه با سیو های والدز نیست ! نمونش بازی رفت رئال سویا!
با من که نبودید ؟

اینم در نظر داشته باشید که عملکرد یک فصل که موضوع بحث ما و این تیم منتخب هست با اینکه کی در کل بازیکن بهتریه فرق میکنه.
چیزی که عیان است! چه حاجت به بیان است!

nw_nk
19-05-2010, 00:45
هر وقت این دو تا تیم بازی داشتن بازیاشونو دیدم!
قبول دارم! واکنش عالی هم زیاد داشته ! (1) ولی شیرین کاریاش بیشتر بوده! شما همین بازی وایادولید رو نگاه کن! (2) حتی از استپ توپ هم عاجز بود ! (3) البته کاسیاس هم این فصل افت داشت ولی افت کرده کاسیاس باز هم بهتر از والدزه! (4) اصلا سیو های کاسیاس قابل مقایسه با سیو های والدز نیست ! نمونش بازی رفت رئال سویا!
(5) با من که نبودید ؟

چیزی که عیان است! چه حاجت به بیان است!

(1) اینطور نیست. مخصوصا فصلی که گذشت. گفتن اینکه اشتباهاتش از حرکات خوبش بیشتره اغراق نیست؟ اصلا شدنیه؟ در همون بازی وایادولید هم واکنش های خوبی داشت که به اون سوتیش می چربید. همون موقعیتم خودش سریع جبران کرد و البته ضربه بعدی رو پویول مهار کرد.
(2) نمیشه گفت. در هر بازی این فصل باهاش کلی پاسکاری کردن اما بدون نقص کار کرد. اواخر فصل هم پیکه بیش از حد و در موقعیت های نامناسب (پرس سریع مهاجم) بهش پاس میداد که بالاخره یکی رو درست استپ نکرد. تا جایی که یادمه تنها خطای این شکلیش در این مدت بود.
(3) کاسیاس هم سوتی داره دیگه. نداره؟ آغوش بازش جلوی محوطه جریمه در هوای بارونی توپ از پهلوش جوری رد شد انگار ندیده و ... میگن در فصل یکی دوتا سوتی خفن برای دروازه بان حرفه ای در سطح اول اروپا طبیعیه. چند تا از والدز در این فصل بخاطر دارید؟
(4) سبک بازی دو تیمه که باعث میشه موقعیت ها متفاوت باشه. سیو های والدز هم از نگاه دیگه ای مهمه. مخصوصا بازی تهاجمی بارسلونا که باعث میشه موقعیت های حریف عمدتا ضدحمله همراه با جا موندن اساسی مدافعان بارسا باشه. بسیاری از واکنش های والدز در شرایطی بود که کاملا Expose شده بود و دیگه انتظار نمیره کاری از دست گلر بر بیاد. مثل گل پدرو به کاسیاس در الکلاسیکو. تازه مهاجم آزادتر.
(5) نه.

davy jones
19-05-2010, 14:33
Castrol Football - Official Sponsor 2010 FIFA World
Full Rankings

2- C. Ronaldo با 1005 امتیاز
مهاجم - رئال مادرید

3- W. Rooney با 910 امتیاز
مهاجم - منچستر یونایتد

خدایی رونی در کل یک فصل امسال خیلی بهتر از رونالدو بود. به نظرم اینا ملاکشون گل زده در لیگ قهرمانانه. اگه رونی هم هافبکهای رئال پشت سرش بودن، 40 تا گل میزد.

goldenm
26-05-2010, 15:30
فوتبال ایران در تازه ترین رده بندی فیفا یک پله نزول کرد اما در آسیا همچنان تیم چهارم است. به گزارش خبرگزاری مهر، فوتبال ایران درتازه ترین دره بندی فیفا با یک پله نزول و 521 امتیاز در رده شصت و یکم تیم های فوتبال جهان قرار دارد.
ایران در میان تیم های آسیایی همچنان پس از استرالیا (886 امتیاز)، ژاپن (682 امتیاز) و کره جنوبی (632 امتیاز) در رده چهارم قرار دارد.
رده بندی 10 تیم برتر جهان:
1- برزیل 1611 امتیاز
2- اسپانیا 1565 امتیاز
3- پرتغال 1249 امتیاز
4- هلند 1231 امتیاز
5- ایتالیا 1184 امتیاز
6- آلمان 1082 امتیاز
7- آرژانتین 1076 امتیاز
8- انگلستان 1068 امتیاز
9- فرانسه 1044 امتیاز
10- کرواسی1041 امتیاز
رده بندی پنج تیم آسیا:
1- استرالیا 886 امتیاز
2- ژاپن 682 امتیاز
3- کره جنوبی 632 امتیاز
4- ایران 521 امتیاز
5- عربستان سعودی 498 امتیاز

mahdishata
28-05-2010, 16:55
پس از راي‌گيري براي انتخاب ميزبان رقابت‌هاي يورو 2016 كشور فرانسه به عنوان ميزبان انتخاب و معرفي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از معرفي سه كشور تركيه، ايتاليا و فرانسه (هر يك به مدت 30 دقيقه) در سالن گردهمايي ژنو سوئيس، مقامات يوفا متشكل از ميشل پلاتيني، شنس ارزيك، نايب رئيس كميته برگزاري از كشور تركيه و جانكارلو آبه‌ته عضو كميته اجرايي يوفا از ايتاليا و 12 عضو از هيات مديره يوفا تشكيل جلسه دادند.

راي هر يك از افراد نام‌برده معادل 3 نفر محسوب مي‌شد و ساير آراي جمع شده از مقامات يوفا و فدراسيون‌هاي فوتبال اروپا در انتخاب فرانسه تاثير گذاشت.

در پايان اين نشست كه پشت درهاي بسته، با حضور كليه خبرنگاران و عكاسان حاضر در محل، همچنين در حضور روساي جمهور تركيه، ايتاليا و فرانسه برگزار شد كشور فرانسه به عنوان ميزبان جام ملت‌هاي اروپا 2016 معرفي و انتخاب شد.

NAZISM
28-05-2010, 17:02
خداحافظ نژادپرستي شعار يورو 2016:31:

mahdishata
28-05-2010, 17:13
مقامات يوفا در مراسمي باشكوه در شهر ژنو سوئيس سرگرم معرفي و انتخاب ميزبان جام ملت‌هاي 2016 اروپا از بين ايتاليا، تركيه و فرانسه هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي يوفا، در مراسم برگزار شده به بهانه نشست ژنو از چند داور برتر اروپايي تقدير و تشكر شد.
در اين مراسم قانون لزوم استفاده از انرژي خورشيدي در استاديوم‌هاي فوتبال در قاره اروپا در راي‌گيري اوليه به نتيجه نرسيد و به كميسيون انرژي يوفا بازگردانده شد.

شعار جام ملت‌هاي اروپا 2016 با توجه به حساسيت مسئله " خداحافظ نژادپرستي " انتخاب شد.
در اين مراسم نمايندگان سه كشور كانديداي ميزباني جام ملت‌هاي اروپا 2016 به سخنراني پرداختند.

پائولو مالديني مدافع محبوب فوتبال اروپا و ايتاليا روي صحنه آمد و حكم سفيري يوفا را براي انتقال پيام صلح و دوستي در سراسر جهان دريافت كرد.

در اين مراسم ماجراي تبديل يوفا از حالت سازمان به كنفدراسيون فوتبال اروپا مطرح شد كه كشورهاي داراي حق راي آن را با اكثريت قاطع، رد كردند و به اين ترتيب يوفا همچنان سيستم مستقل خود را نسبت به فيفا حفظ كرد.
شعار "تو در خانه‌ات هستي " براي تزريق آرامش به همه كشورهاي راه يافته به يورو 2016 نيز تاييد شد تا در اين رقابت‌هاي مورد استفاده قرار بگيرد.
بيش از 48 خبرنگار و 65 عكاس در سالن مربوط به مراسم و محل در نظر گرفته شده براي امور خبري حضور داشتند.

در اين مراسم عبدالله گل، رئيس جمهور تركيه در كنار ميشل پلاتيني رئيس يوفا و نيكلا ساركوزي، رئيس جمهور فرانسه حضور داشت و از نزديك شاهد رقابت تركيه با ايتاليا و فرانسه بود.

كشور فرانسه با توجه به مليت فرانسوي ميشل پلاتيني از بيشترين شانس در پشت پرده مراسم براي پيروزي در كسب ميزباني جام ملت‌هاي اروپا 2016 برخوردار است. دولت فرانسه نيز از قبل اعلام كرده بود مبلغ 150 ميليون يورو براي پشتيباني از اين رقابت‌ها به يوفا كمك مي‌كند.

ابتدا فرانسه به عنوان يكي از 3 كانديداي شركت كننده به حضار معرفي و شهرهاي مختلف اين كشور و تاريخ و تمدن آن به نمايش گذاشته شد.
اين معرفي را يك استاد به صورت نمادين به يك كودك به عنوان شاگرد انجام مي‌داد و حضار در سالن ژنو آن را تماشا مي‌كردند.

به همين بهانه روساي فدراسيون فوتبال فرانسه و سازمان ليگ حرفه‌اي اين كشور نيز روي صحنه آمدند و از فوتبال كشورشان و شايستگي‌هاي فرانسه براي اين ميزباني دفاع كردند.
در حاشيه مراسم معرفي فرانسه، زين الدين زيدان نيز به عنوان يكي از برگ برنده‌هاي فرانسه روي صحنه آمد تا حضار را بيش از پيش براي راي دادن به فرانسه تحريك كرده باشد.
حمايت از كودكان يكي از محورهاي ميزباني فرانسه در اين رقابت‌ها عنوان شد.

سپس ساركوزي روي صحنه آمد و به عنوان رئيس جمهور فرانسه گفت: هدف اصلي من از حضور در اين مراسم اين است كه اعلام كنم دنبال ميزباني فرانسه نيستم بلكه به دنبال حمايت از فوتبال هستم و اگر تركيه با ايتاليا هم انتخاب شوند بودجه در نظر گرفته شده را به آنها تحويل مي‌دهم و دوست دارم اين مبلغ براي فوتبال و كودكان سراسر دنيا خرج شود، اما فراموش نكنيد فرانسه يعني فوتبال و ما فرانسوي‌ها با فوتبال رابطه‌اي بسيار تنگاتنگ داريم.
مراسم تعيين ميزبان يورو 2016 تا ساعاتي ديگر برگزار مي‌شود.

XirowN
28-05-2010, 17:31
2012 چی شد پس ؟

mahdishata
28-05-2010, 18:35
یورو 2012 فکر کنم تو اکراین و لهستان هست

MORINIO
28-05-2010, 22:22
معلومه دیگه نفوذ پلاتینی باعث شده فرانسه میزبان بشه!

majid_potter7
28-05-2010, 23:15
به نظر من که از ایتالیا مستحق تر بود....بعد از جام کنفدراسیون ها هم اتفاق خاصی توش نیفتاده بود..همینطور ایتالیا..
حیف که پلاتینی فرانسویه...

ghermezeteh
28-05-2010, 23:17
معلومه دیگه نفوذ پلاتینی باعث شده فرانسه میزبان بشه!

تایید میشه
حقش بود ترکیه میزبان میشد
ایتالیا و فرانسه و ترکیه نامزدهای اصلی میزبانی بازیها بودن که فرانسه و ایتالیا هر کدوم دو بار تا حالا میزبان شدن و این سومین میزبانی فرانسه خواهد بود با نفوذ پلاتینی
ولی ترکیه تاحالا میزبان نبوده حقش بود با توجه به پیشرفت فوتبال ترکیه در دو دهه اخیر میزبان بشه

mahdishata
28-05-2010, 23:22
ترکیه میزبان میشد عروسی این اژانسای گردشگری بود:31:

sinath
30-05-2010, 22:14
اردوغان ميزبانی يورو 2016 در فرانسه را سياسی خواند

واحد مرکزی خبر: رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه روز یکشنبه برگزاری مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در سال 2016 میلادی در فرانسه را تصمیمی "سیاسی" خواند.

اردوغان گفت: "مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا تاکنون دو بار در فرانسه برگزار شده است و این کشور یکبار نیز میزبان مسابقات جام جهانی بود."

بر اساس این گزارش،‌ تصمیم در خصوص برگزاری این مسابقات که با انتقاد نخست وزیر ترکیه مواجه شده است روز جمعه در نشست کمیته اجرایی یوفا در ژنو اتخاذ شد.

این گزارش حاکی است ترکیه و ایتالیا از جمله کشورهایی بودند که درخواست کسب میزبانی مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا را داشتند.

sinath
04-06-2010, 19:12
رسيدن به 1/4 امری طبيعی و بالا رفتن از اين مرحله موفقيت محسوب می شود...

وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - کوروش فرودیان
در فصلی که گذشت اتفاقات مهم و زيادی برای فوتبال آلمان افتاد. در عرصه باشگاهی بايرن،برمن و هامبورگ در اروپا فصل موفقی را پشت سر گذاشتند اما عملکرد فوق العاده اينتر و فيورنتينا باعث شد تا ليگ ايتاليا با اختلاف بسيار ناچيز (به اندازه يک مساوی در طول فصل!) در مجموع امتيازی از ليگ آلمان جلو بماند تا برای يک سال ديگر سهميه چهارم ليگ قهرمانان را در اختيار داشته باشد. واقعاً باعث تأسف است که اين همه تلاش فقط به خاطر امتيازی به اندازه يک مساوی به نتیجه نرسد و بوندس ليگا يک سال ديگر را در انتظار سهميه اضافه ليگ قهرمانان بماند ولی در عوض سال آينده را با اختلاف مثبت پنج امتيازی و پيشتازی نسبت به ليگ ايتاليا فصل را شروع خواهد کرد و در صورتی که فاجعه رخ ندهد کسب سهميه حتمی به نظر می رسد.

از موفقيت در کسب امتياز برای ليگ که بگذريم باشگاه های آلمانی حاصل زحمات خود و سرمايه گذاری روی جوانان در چند سال اخير را ديدند و شاهد شکوفايی نسل جديدی از فوتبال آلمان بوديم نسلی که خيلی از بازيکنانش به تازگی قهرمان زير 21 سال اروپا شده بودند. اوزيل و مارين در برمن شکوفا شدند و نبود ديه گو را کاملاً جبران کردند، در هامبورگ مدافعينی چون بواتنگ و آوگو ظاهر شدند، هوملس بازيکن سابق بايرن در دورتموند به يکی از بهترين مدافعين جوان اروپا تبديل شد و کروس ديگر بازيکن بايرن که قرضی در لورکوزن بود به يک بازی ساز قهار تبديل شد و نقش مهمی در موفقيت لورکوزن و 21 گلی که کيسلينگ زد داشت ، شالکه هم هوودس مدافع جوان عضو تيم قهرمان اروپا را در ترکيب اصلی قرار داد و اشتوتگارت هم کاپيتان همان تيم خديرا يا به قول خود آلمانی ها کديرا را شکوفا کرد تا جای بالاک مصدوم شده را بگيرد از همه مهم تر مولر و بادشتوبر ناگهان در بايرن ظهور کردند و استعداد های دروازه بانی ما نوير و آدلر همچنان به رشد ادامه دادند... می بينيد که آينده فوتبال آلمان بيمه شده و يک تيم جديد به سرعت در حال رشد است...

از نظر مالی هم باز پنج باشگاه آلمانی در ليست بيست باشگاه ثروتمند دنيا قرار گرفتند (بايرن شالکه،هامبورگ،برمن،دورتمو ند) که اشتوتگارت هم با توجه به فصل موفقش سال آينده به اين ليست اضافه خواهد شد، ضمن اينکه ليگ آلمان با کمترين ميزان بدهی باشگاه ها در بين بقيه ليگ های معتبر اروپا آينده درخشان مالی را هم در انتظار خود می بيند، از طرفی بوندس ليگا در آفريقا و آسيا قرارد های خوبی جهت پخش تلويزيونی بسته که از اين لحاظ تيم های ضعيف تر آلمان هم سود خواهند برد. همه اين عوامل نشان از افزايش جذابيت بوندس ليگا دارد به طوری که بالاخره بورسيا دورتموند توانست پر تماشاگرترين تيم اروپا در فصل گذشته لقب بگيرد و اين عنوان را که با اختلاف کم در چند سال اخير به منچستر می داد کسب کند. گل های زياد، ستاره های جديد، استاديوم های مدرن، فوتبال زيبا و بسياری عوامل ديگر همه و همه نويد روز های خوش بيشتری را در آينده برای بوندس ليگا دارند.

و اما تيم ملی...

هر وقت بايرن در اروپا موفق بوده تيم ملی آلمان هم قدرتمند ظاهر شده، امسال بايرن با هسته اي آلمانی و با کمک بازيکنان خارجی با کيفيت به فينال رسيد و تيم خوبی داشت. بازيکنانی چون لام و شواين اشتايگر که در جام های جهانی قبل جوان بودند حالا با تجربه شدند و امسال المان اميدوار است تا بتواند جام را به خانه ببرد جامی که آخرين بار در سال 1990 نصيب آلمان شد و خيلی ها معتقدند امسال نوبت آلمان است تا جام را ببرد و با فرمول های رياضی هم ثابت کرده اند! اما روند آماده سازی تيم ملی مدام با خبر های ناخوشايند مصدوميت بازيکنان مختل می شد...

مرگ روبرت انکه که شوکی برای فوتبال آلمان بود تقريباً حضور رنه آدلر را به عنوان دروازه بان اول آلمان در جام جهانی قطعی کرد اما او با بد شانسی آسيب ديد تا دنيا شاهد پرواز عقاب آلمانی در آفريقای جنوبی نباشد...اما خوشبختانه آلمان هميشه آن قدر دروازه بان خوب داشته که نگران نباشيم و حالا مانول نوير که قرار بود دروازه بان سوم آلمان باشد نفر اول در درون دروازه خواهد بود او قهرمان زير 21 سال اروپا شده پس می توانيم به او اطمينان کنيم.

اما با مصدوميت مشکوک کاپيتان بالاک چه کنيم؟ چه کسی می تواند جای او را در تيم پر کند؟ بهترين پاسخ را رودی فولر داد: هيچ کس! بله بالاک قابل جانشينی نيست و اين بازيکن بدشانس يک جام ديگر را هم از دست داد...اگر چه در اين اواخر بالاک نقش کليدی مثل گذشته در ترکيب آلمان نداشت اما تجربه بالای او در عرصه بين الملی برای هدايت تيم لازم بود...اما زياد جای نگرانی نيست چون شواين اشتايگر که امسال تبديل به هافبک وسط شده و به قول نويسنده سايت گل بی احترامی به ژاوی است که بازيکنی را در پستش در حال حاضر نزديک به او بدانيم اما شواين اشتايگر در حال حاضر نزديک به سطح ژاوی شده است هوش بالای او و قدرت شوت زنی اش باعث می شود چيز زيادی از بالاک کم نداشته باشد و بتواند در کنار کديرا ميانه ميدان را برای آلمان در اختيار بگيرد.

مسئله نگران کننده ديگر فرم مهاجم های تيم ملی است، کلوزه و گومز در شرايط خوبی قرار ندارند و بازی آنها در فينال نا اميد کننده بود، پودولسکی فصل خوبی را پشت سر نگذاشته اما اميدواريم مثل هميشه در تيم ملی خوب بازی کند، کيسلينگ در بوندس ليگا خوب گل زد اما در تيم ملی و مقابل مالت موفق نبود و در گل زنی ناتوان بود (البته با کمی بدشانسی) مولر مهاجم خوبی است اما نشان داده که تمام کننده خوبی نيست و نمی تواند مهاجم نوک باشد، می ماند کاکائو که شايد الان آماده ترين مهاجم آلمان باشد، کسی که قرار نبود در تيم ملی بازی کند و برزيلی است و پاسپورت آلمانی گرفت تا برای اشتوتگارت راحت تر بازی کند اما دست تقدير او را به اينجا کشانده و اگرچه احتمالاً ثابت بازی نخواهد کرد اما در جام جهانی می تواند نقش تعيين کننده اي داشته باشد.

در خط دفاع و به خصوص مرکز دفاع مشکل بوده و هست و با مصدوميت بازيکنان دفاعی نظير وسترمن، تراش، حذف فرينگز و بالاک فشار روی مرکز خط دفاع بيشتر از قبل هم خواهد بود اما ميتوان اميدوار بود يک دروازه بانی خوب و يه خط هافبک تهاجمی خوب آن را جبران کند.
در جام جهانی قبل ترکيب تيم ملی و تقريباً همه بازيکنان فيکس مشخص بود اما امسال اصلاً اينطور نيست. امسال آلمان می تواند با ترکيب های 2-4-4 ، 3-3-4 و 1-3-2-4 بازی کند و به جز هسته تيم شامل دروازه بان، لام، مرته ساکر، و شواينی تقريباً بقيه بازيکنان هر کسی می تواند باشد! اين غير قابل پيش بينی بودن ترکيب يک برتری تاکتيکی را برای آلمان به ارمغان می آورد ضمن اينکه امسال ذخيره ها با بازيکنان اصلی اختلاف خيلی کمی دارند و می توانند به خوبی در موقع نياز وارد و جريان بازی را تغيير دهند.

حدس و گمان ها و ترکيب تيم در بازی های اخير و فرم مهاجمين تيم حاکی از اين است که تیم احتمالاً با ترکيب 1-3-2-4 تيم وارد رقابت ها خواهد شد.نوير درون دروازه، مرته ساکر و فريدريش که با تجربه ترين مدافعين در ترکيب هستند در مرکز، لام و احتمالاً بواتنگ در دو طرف خط دفاعی و در جلوی آنها شواينی و کديرا، يک خط جلو تر سه هافبک تهاجمی که دو تا از آنها در موقع لزوم به مهاجم تبديل می شوند در کنار مهاجم نوک علامت سؤال های اصلی ترکيب تيم ملی هستند، احتمالاً اوزيل به عنوان بازی ساز در کنار پودولسی و کلوزه به عنوان دو بازيکن مورد علاقه لو در ترکيب قرار خواهند گرفت اما در سمت راست مولر، کروس، مارين و تروکوسکی کانديد هستند که اميدوارم مارين انتخاب لو باشد.

اما با اين ترکيب از آلمان بايد انتظار چه جوری بازی را داشت؟ با يکی از آناليزور های تيم استیل آذین که صحبت می کردم می گفت سيستم ايده آلش سيستم بدون مهاجم است! سيستم جديد آلمان هم در واقع نزديک به اين سيستم است، کلوزه مهاجمی است که تمايل به پاس دادن و فضا سازی برای ديگر بازيکنان دارد و با توجه به آماده نبودنش بايد انتظار گل زنی زياد از خط هافبک آلمان باشيم و شايد کلوزه به عنوان يک بازيکن هدف برای مدافعين حريف عمل کند تا بقيه بازيکنان صاحب موقعيت شوند. قرار گرفتن پودولسکی در خط هافبک يکی از نقاط قوت اين سيستم است، سرعت خوب، هوش و قدرت شوتزنی او در اين سيستم به خوبی استفاده می شود. در بازی های تدارکاتی چند فرصت شوتزنی خوب برای پودولسکی ايجاد شد در جام جهانی پولدی اگر از اين طريق گل بزند می توانيد از الان مطمئن باشيد که گلی تماشايی خواهد بود! شوت های پر قدرت پولدی اگر در چارچوب باشند مهار آنها کار سختی است...از ديگر نکات کليدی اين سيستم نفوذ هافبک های وسط به قلب خط دفاع حريف است. شواينی آرشيتکت و طراح حملات آلمان خواهد بود و اوزيل و کديرا به قلب دفاع حريف خواهند زد کديرا و اوزيل در بازی های تدارکاتی چندين بار صاحب موقعيت های خوبی شدند بايد اميدوار باشيم تا ضربه آخر را در جام جهانی بهتر بزنند. ترکيب دوست داشتنی لام، پولدی و شواينی می تواند در سمت چپ باعث دردسر هر تيمی بشود در سمت راست هم اگر مارين بازی کند بار ديگر دنيا شاهد يک بازيکن تکنيکی آلمانی خواهد بود هماهگنی او با اوزيل اگر گل در بر نداشته باشد به احتمال زياد می توانند از حريف پنالتی بگيرند!

خوب حالا آيا با اين ترکيب و اين بازيکنان تيم قادر به کسب جام هست؟ اين تيم تا کجا می تواند جلو برود و حريف چه تيم هايی می تواند بشود؟ برای رسيدن به جام تيم ها از دو مسير عبور می کنند در سمت آلمان تيم های انگليس، فرانسه و آرژانتين قدرت های قديمی مدعی جام هستند و در سمت مخالف برزيل، ايتاليا، هلند و اسپانيا. رنکينگ فيفا و فرم تيم ها حاکی از اين است که تيم های سمت مخالف آلمان قوی تر از تيم های سمت خود آلمان هستند و از اين لحاظ شايد کمی خوش شانس باشيم که تا نيمه نهايی به اين تيم ها برخورد نخواهيم کرد. پس اگر آلمان می خواهد به فينال برود مسير نسبتاً مناسبی دارد، در صورت صعود از گروه به عنوان تيم اول و رد شدن از مرحله بعد احتمالاً بازی با آرژانتين در يک چهارم نهايی اولين چالش اصلی برای تيم ملی خواهد بود. آلمان با آرژانتين به همراه مسی و مارادونا؟ انتخاب های بد مارادونا و بازی نگرفتن بهينه از مسی می تواند به آلمان اين اميد را بدهد که بار ديگر اين رقيب سنتی را شکست دهد و به نيمه نهايی پا بگذارد در صورت رسيدن تيم به اين مرحله ديگر همه چيز ممکن است...مسابقه احتمالی مجدد با اسپانيا می تواند نقطه پايان آلمان باشد؟ اين تيم آلمان از تيم فيناليست يورو از نظر تهاجمی قوی تر است (به خاطر هافبک های تهاجمی بهتر) ضمن اينکه اسپانيا از برزيل برای آلمان بهتر است! چون آلمان هميشه با برزيل مشکل داشته ولی اسپانيا باز يک تيم اروپايی است...همه اينها اما و اگر است اما فينال آلمان - برزيل و کسب جام به خاطر بالاک می تواند شادترين لحظات را برای طرفداران آلمان در کمی بيشتر از يک ماه از الان به ارمغان بياورد.
آلمان در سه بازی تدارکاتی خود 9 گل زد و کمی فراتر از حد انتظار بهتر بازی کرد و بازی به بازی بهتر شد. بوسنی قوی ترين و آخرين حريف تدارکاتی آلمان بود که بسيار شبيه به صربستان بازی می کند، آلمان در اين بازی به مشکل نخورد پس به نظر می رسد بتواند صدر نشين گروه خود بشود. بعد از صعود بايد بتواند از پس تيم دوم گروه انگليس (احتمالاً آمريکا) بر بيايد و به يک چهارم نهايی برسد. حذف قبل از اين مرحله برای فوتبال آلمان نا اميد کننده خواهد بود. رسيدن به يک چهارم امری طبيعی و بالا رفتن از اين مرحله موفقيت محسوب می شود. لام کاپيتان جديد آلمان اعلام کرده بود که اين تيم ميتواند به نيمه نهايی برسد و به نظر می رسد تيم باور دارد که ميتواند آرژانتين را شکست دهد و بعد از اين مرحله هم همه چيز ممکن است...

goldenm
04-07-2010, 20:53
تماشای رقابت‌های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی بار دیگر عده‌ای از فوتبال‌دوستان را به کام مرگ کشید تا آمار قربانیان جام جهانی 2010 بازهم افزایش پیدا کند.

به گزارش شبکه ایران،رسانه‌های خبری آفریقایی اعلام کردند شب گذشته در یکی از شهرهای کوچک جمهوری دمکراتیک کنگو عده‌ای که مشغول تماشای بازی غنا - اروگوئه بودند به دلیل انفجار تانکر غول پیکر بنزین جان خود را از دست دادند و برخی دیگر به به دلیل سوختگی شدید راهی بیمارستان شدند.

مردم شهر سانگه - که دارای جمعیتی نزدیک به 50 هزار نفر است - شب گذشته مشغول تماشای بازی مرحله یک هشتم نهایی بین دو تیم غنا و اروگوئه که ناگهان تانکر سوختی غول‌پیکر که مخزن آن از بنزین بسیار زیادی پر شده بود منفجر شد تا صدها نفر به دلیل این انفجار جان خود را از دست بدهند و تعدادی زیادی از مردم این شهر که در نزدیکی محل حادثه حضور داشتند دچار سوختگی شدید شوند.

بنا به اعلام رسانه‌های خبری آفریقای جنوبی هنوز علت این حادثه به صورت رسمی اعلام نشده اما پلیس شهر سانگه همچنان به دنبال دلیل اصلی حادثه انفجار است.با این حال برخی منابع خبری آفریقایی به نقل از شاهدان عینی اعلام کردند این اتفاق به دلیل غفلت و سهل ‌انگاری راننده تانکر روی داده چرا که او برای تماشای فوتبال ماشین غول پیکر خود را در حاشیه خیابان رها کرده بود و همین عامل دلیل اصلی این حادثه تلخ شده است.گفته می‌شود یکی از صدها کشته این حادثه راننده تانکر بنزین بوده است.

با این حال روزنامه لوپوئن چاپ فرانسه صبج امروز با انتشار خبری این فاجعه انسانی در آمار قربیانیان این حادثه اعلام کرد:" نزدیک به 230 نفر در حادثه انفجار تانکر بنزین کشته شدند که از این تعداد 60 نفر کودک بودند."

rh.mohammad
04-07-2010, 21:42
وای خدا چه خبر غم انگیزی:41:

Luxe
04-07-2010, 21:47
تانکر تصادف کرده چپ کرده،ملت فقیر رفتن بنزین ها رو کش برن.که هیو دسته جمعی تشریف بردن اون دنیا.

Alamate Soal
04-07-2010, 22:18
تانکر تصادف کرده چپ کرده،ملت فقیر رفتن بنزین ها رو کش برن.که هیو دسته جمعی تشریف بردن اون دنیا.

بنزين مگه هندونست كه كش برن ؟‌ :31:
تازه چطوري كش برن ؟‌تو دهنشون بريزن ؟ :27:

Luxe
04-07-2010, 22:27
بنزين مگه هندونست كه كش برن ؟‌ :31:
تازه چطوري كش برن ؟‌تو دهنشون بريزن ؟ :27:

اولا تو اخبار رادیو گفت.که چه جوری اتفاق افتاد.
.شما فکر کنم از پشت کوه اومدی تابه حال تاحالا تانکر ندیدی؟؟:31:
.خیلی راحت شیر تانکر رو باز میکنن با دبه پر میکنن.

davy jones
09-07-2010, 16:25
سلام.

لوگوی مسابقات جام جهانی برزیل در سال 2014

در این لوگو از رنگهای سبز و طلایی که در پرچم برزیل وجود دارد استفاده شده است.

لوگوی مسابقات 2010 قشنگ تر بود

moraddad
09-07-2010, 16:40
قشنگ نیست...

timsar jackson
09-07-2010, 16:49
اصلا قشنگ نیست!

Prince_Amin
09-07-2010, 17:01
کاملا زیباست!در اصل همون دستهای طراحی شده در کاپ اصلی رو به رنگ پرچم برزیل در اوردن و در لوگو جا سازی کردن!کار زیباییه

Farshid72
09-07-2010, 17:15
اون توپی که اون دسته گرفته تو دستش که توپ والیباله:31:
__________________________________________________ ___________________________
امضا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farshid72
09-07-2010, 18:29
اون لوگو نیست

این لوگو اصلیه
__________________________________________________ ___________________________

AmiRreZA_RAcEr
09-07-2010, 18:30
خیلی زشته ... فکر نکنم اینو بذارن

sourena
09-07-2010, 18:35
دوستان.....

تا 1ماه قبل از جام جهاني نميشه فهميد!

همين الان من دوتا لوگو ديدم!!!

معلوم نيست كه....

بايد صبر كرد!

---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------

اين هم دو تا لوگوي ديگه:

davy jones
09-07-2010, 21:05
این دو تا که شما گذاشتی که معلومه لوگوی واقعی نیست. مخصوصا دومی که مثل نقاشی بچه ها میمونه

H A M A S
15-07-2010, 14:16
سایت گل- بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که لیونل مسی شایستگی های بیشتری برای کسب توپ طلا در مقایسه با دیه گو فورلان داشته است

فورلان با کسب توپ طلایی پس از نمایش خیره کننده اش، خیلی ها را متعجب ساخت.این ستاره اروگوئه ای در رقابتهای جام جهانی 5 گل را برای اروگوئه به ثمر رساند و در کسب عنوان چهارمی به تیمش کمک زیادی کرد

بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا که همراه با شاگردانش به قهرمانی در این رقابتها رسیده، اعلام کرد که خوشحال می شده که یکی از شاگردانش این جایزه معتبر فردی را به خود اختصاص می داده و در عین حال به این نکته اشاره کرد که خوشحال می شده که تلاشهای بازیکن باشگاه بارسلونا در این جام به چشم می آمده

دل بوسکه در صحبتهایی که در روزنامه اسپورت منتشر شده، گفت:« جدای از بازیکنان خودم، مسی را برای کسب این جایزه ترجیح می دادم.او در هر مسابقه ای به میدان می رفت، بیش از 20 فرصت گلزنی خلق می کرد.مسی یک پدیده است.»

سرمربی ماتادورها ادامه داد:« راستش را بخواهید خوشحال می شدم که او یکی از ما بود.مسی بیش از فورلان شایستگی دریافت توپ طلا را داشت.»

mahdishata
15-07-2010, 14:17
از قياسش خنده امد خلق را.....

pcforlife
15-07-2010, 14:20
بسی خندیدیم!
در اینکه مسی فوق العادست شکی نیست... اما باید نگا کرد که کیا کنار مسی بازی می کنن و کیا کنار فورلان... به نظر من فورلان شایسته این عنوان بود و اگه بهترین بازیکن سال جهان هم بشه، بازم حقشه...:20:

S@nti@go_s&k
15-07-2010, 14:21
در کل بخوای حساب کنی خوب مسی برتره

ولی خداییش تو این تورنمنت فورلان گل کاشت حقش بود توپ طلا

Haj_Amoo
15-07-2010, 14:39
بیش از 20 فرصت گلزنی خلق می کرد
چه حرفا ... !!!

Alireza_SA
15-07-2010, 14:47
فورلان واقعا شایسته این عنوان بود

L.A.M.P.A.R.D
15-07-2010, 14:50
دل بوسکه غلط کرد

HardWare Professor
15-07-2010, 14:59
:20::8::18::11:جک سال>؟<؟>

davy jones
15-07-2010, 15:04
اگه فورلان هم تو بارسلونا بود لابد دل بوسکه میگفت که توپ طلا حقشه.

றД ĵ ĭ Đ
15-07-2010, 23:32
مسی که تو جام جهانی اندازه ی حلبی هم ظاهر نشد : دی

mortezaon
15-07-2010, 23:39
این مقام شایسته فورلان هست

.

B L A S T E R
15-07-2010, 23:46
بعیده ..
کلاً نمشه به حرفای سایت گل اعتماد کرد . . .

H A M A S
16-07-2010, 08:18
بعیده ..
کلاً نمشه به حرفای سایت گل اعتماد کرد . . .

به حرف های گل میشه اعتماد کرد اما جناب دل بوسکه نه..

چون قبل از شروع جام جهانی گفته بود که کره شمالی از گروهش صعود میکنه!!!

راستی چرا عنوان تاپکی عوض شد؟؟

عنوان اصلی>>حرف های خنده دار گروهبان گارسیا

P.1052
16-07-2010, 10:13
ایشون شکر خوردن:20:

alone_boy
16-07-2010, 10:24
آفرین به دل بوسکه
یکی بهش بگه بازم از این حرفا بزنه:31:

errmii
16-07-2010, 16:14
تاریخچه
شاید بتوان گفت ریشه لباس تیم ملی فوتبال آلمان برمیگردد به ورود قوم ژرمن به این سرزمین بوده.آنها در حالی وارد این سرزمین شدند که با یک قوم وحشی برخوردند و مجبور به جنگ شدند که با کمک طوفان و اتفاق افتادن بهمن نجات پیدا کردند.از آن موقع آنها به این موضوع اعتقاد پیدا کردند که به وسیله جن های زیبا یعنی الف نجات پیدا کردند که به الف های سفید معروف بودند.آنها هچنین معتقد بودند که الف های سیاه هم هستند که قصدشان تنها جنگ با آدمین و الف های سفید است(در فرهنگ کشور های مختلف به نام های اورک و گابلین هم نام برده میشود).
پس از سقوط دولت روم جمعی از شاهزاده های آلمانی تصمیم میگیرند دولتی به نام The Holy Roman Empire در شهر فرانکفورت تاسیس کنند تقریبا این دولت بر تمام آلمان سیطره داشت ولی این دولت توسط پاپ هیچوقت به رسمیت شناخته نشد چرا که هیچوقت بر قوانین پاپ عمل نمیکردند.ولی پس از مدتی این دولت سقوط کرد و به ایالت های مختلف تقسیم شد و زیر نظر اتریش و فرانسه اداره میشد.

با روی کار آمدن دولت پروس انها پرچم سیاه و سفید که نماد الفیان بودند به همراه عقاب که نشان پادشاهی آلمان در تمام ادوار بود یعنی اینکه پادشاه بر تمام کشور مانند یک عقاب مینگرد و سیطره میکند و اجازه ورود دشمنان را نمیدهد.

در واقع لباس تیم ملی آلمان از دولت پروس نشات گرفته دولتی که به سختی با کمک و خیانت فرانسه و اتریش توانت بالاخره باواریا آخرین ایالت باقی مانده آلمان را فتح کند.پس از سقوط پروس پرچم املنا سه رنگ سیاه و قرمز و زرد شد که معنی خورشید در تاریکی خون میگرید!

.لباس اول تیم ملی آلمان:

لباس اول تیم ملی آلمان بخاطر احترام به امپراطوری پروس پیراهن سفید و شورت سیاه انتخاب شد این اقدام را خیلی ها نزاد پرستی میدانند ولی نمیدانند این لباس ریشه ای کالما تاریخی در فرهنگ ژرمن ها دارد.این لباس تا مدتها به همین شکل توسط شرکت آدیداس ساخته میشد و بالاخره آلمان تصمیم گرفته بخشی از لباس را به رنگ پرچم در بایرد این شد که قسمتی از لباس حالا بالاتنه یا وسط یا کناره لباس را رنگ پرچم آلمان میکردند تا حساسیت ها کاهش پیدا کند.

لباس دوم تیم ملی آلمان:

لباس دو تیم ملی المان اولش سیاه بود ولی پس از جنگ جهانی دوم بخاطر اینکه ایرلند اولین تیمی بود که با آلمان بازی کرد به احترام ایرلندی های سبز شد و تا مدت ها باقی ماند که بعد از آن دوباره مدتی لباس سیاه و مدتی لباس قرمز پوشیدند و در جام جهانی 2010 دوباره سیاه پوشیدند.

آرم تیم ملی آلمان:

آرم تیم ملی المان هم مانند دیگر اجزای پرچم پروس است عقاب نشان پروس بود و الان نشان تیم ملی و دولت آلمان است که اینبار بجای قدرتنمایی در مرز های آلمان اینبار در سرتاسر دنیا قرت نمایی میکنند.نشان عقاب از همان اول بوده و هست و عقاب های سفید بار دیگر یادآور لشگر امپراطوری پروس هستند که هیچگاه از بین نخواهند رفت.

L.A.M.P.A.R.D
16-07-2010, 16:27
mer30 جالب بود

teza
16-07-2010, 21:32
خیلی خنده دار بود ولی جاش اینجا نبود چون جزو طنز حساب میشه

Ezel
18-07-2010, 21:00
جانشین کاپلو در سال 2012: ساوث‌گیت یا پیرس؟

سایت گل – مربی ایتالیایی قصد دارد بازیکنان سابق انگلیس را آماده کند تا پس از آن که قرارداد فعلی او در پایان جام ملت‌های اروپا تمام شد، آنها را جانشین خود سازد.

روسای اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرده‌اند نامزدهای جانشینی کاپلو باید مجوز حرفه‌ای یوفا را داشته باشند تا بتوانند با کاپلو کار کنند. به نظر می‌رسد در میان شش فردی که قرار است پیش کاپلو کار کنند، گرت ساوث‌گیت مربی سابق میدلزبورو و استوارت پیرس مربی سابق منچسترسیتی بیشترین بخت را داشته باشند.

اتحادیه فوتبال انگلیس می‌خواهد کاپلو آخرین مربی خارجی تیم ملی باشد و قصد دارد تیم انگلیس با مربی داخلی موفق شود.

یکی از انتقادات اصلی به انگلیس این بود که بسیاری از بازیکنان اعتقاد داشتند کاپلو در هنگامی که باید شور و هیجان از خود نشان می‌داد این کار را نکرد. می‌گفتند او بیش از حد از تیم دور است و نمی‌تواند ایده‌هایش را منتقل کند و این فاکتور مهمی بود.

کاپلو گفته دوست دارد استوارت پیرس، دستیارش جانشینش شود. چندین بازیکن انگلیس توانایی‌های پیرس را زیر سوال برده‌اند، اما کاپلو مطمئن است او شرایط لازم را داراست.

فابيو كاناوارو: كاپلو تري را كنار خواهد گذاشت

سايت گل- فابيو كاناوارو، كاپيتان سابق تيم ملي ايتاليا، ادعا كرد كه احتمالا جان تري به زودي از تركيب تيم ملي انگليس كنار گذاشته خواهد شد.

گزارش ها حاكي از اين است كه تري و كاپلو در طول رقابت هاي جام جهاني چندين بار با هم درگيري لفظي پيدا كردند. مدافع باتجربه چلسي گفته بود كه بازيكنان قصد دارند با كاپلو در مورد تاكتيك ها و تركيب اصلي تيم صحبت كنند.

كاناوارو در مصاحبه با ديلي استار گفت:" من فكر مي كنم كاناوارو ديگر در بين نفرات تيم انگليس نخواهد بود. شما نمي توانيد كاپلو را دور بزنيد. او اجازه نمي دهد كسي بار ديگر تيمش را به هم بريزد.

تصميم فدراسيون فوتبال انگليس براي حفظ كاپلو كاملا درست بود. او اكنون مي تواند تيم انگليس را آنطور كه مي خواهد بسازد و من آنها را يكي از مدعيان اصلي يورو 2012 مي دانم.

او وقتي به رئال مادريد آمد، بازيكنان زيادي را با خود به اين تيم آورد، بازيكناني مثل فن نيستلروي و من و نتيجه موفقيت آميز بود اما براي ساختن يك تيم ملي نياز به زمان است.

من قصد ندارم با كاپلو صحبت كنم اما اگر بيش از پنج نفر از بازيكناني كه در بازي مقابل آلمان در تريكب اصلي انگليس بودند، در يورو 2012 در تركيب اصلي سه شيرها باشند، تعجب خواهم كرد."

mahdishata
19-07-2010, 19:47
مدافع تيم ملي ايتاليا آينده جان تري در تيم ملي انگليس را تاريك دانست.

به گزارش ايسنا، جان تري كه به دنبال رسوايي اخلاقي در فوريه بازوبند كاپيتاني تيم ملي انگليس را از دست داد، در آفريقاي جنوبي هم با مصاحبه تند و تيز درباره فابيو كاپلو و توانايي هاي فني او، ديگر اميد چنداني براي دعوت مجدد به تيم ملي نخواهد داشت.

كاپلو پس از پايان جام جهاني اعلام كرد براي يورو 2012 تغييرات فراواني را در تركيب تيمش به وجود خواهد آورد. فابيو كاناوارو كه در يونتوس و رئال مادريد زيرنظر او كاركرده معتقد است يكي از اين تغييرات حذف نام جان تري از ليست تيم ملي خواهد بود.

كاناوارو در گفت و گو با روزنامه ديلي استار ساندي عنوان كرد: هيچ بازيكني نمي تواند در مقابل كاپلو بايستد. او به هيچ وجه ديگر به بازيكني اجازه نخواهد داد تا جو تيم را در يورو 2012 برهم بريزد.

كاناوارو درباره ابقاي كاپلو در تيم ملي انگليس گفت: به نظر من اين تصميم كاملا منطقي و عاقلانه بود. كاپلو اكنون زمان كافي دارد تا تيمش را آن گونه كه دوست دارد بسازد. به نظر من آن ها يكي از مدعيان اصلي قهرماني در يورو 2012 هستند.

كاناوارو در ادامه افزود: زماني كه كاپلو به رئال مادريد آمد من، فان نيستلروي و چند بازيكن ديگر را به تيم اضافه كرد و در همان ابتدا نتوانست به موفقيت چشمگيري دست پيدا كند. زيرا كاپلو هميشه به فرصت نياز دارد تا تيم تحت هدايت او، آن گونه كه مي خواهد شكل بگيرد.

بهترين بازيكن جهان در سال 2006 گفت: اگر در يورو 2012 بيش از 5 بازيكن از 11 بازيكني كه مقابل آلمان به ميدان رفتند در زمين حاضر شوند تعجب خواهم كرد. نمي خواهم از كاپلو دفاع كنم اما به نظر من تنها جايگاه اشلي كول و وين روني در يورو 2012 تضمين شده است. به اين ترتيب كاپلو فرصت كافي خواهد داشت تا تيم موردنظرش را بسازد. مطمئنم اين تيم با انگليس 2010 قابل مقايسه نخواهد بود.

فابيو كاپلو پيش از اين جان تري را در فهرست جنجالي خودش بهترين مدافع انگليس اعلام كرده بود. اين سيستم به "فهرست رده‌بندي بازيكنان كاپلو" شهرت داشت.

Ezel
20-07-2010, 16:13
فابيو كاپلو پيش از اين جان تري را در فهرست جنجالي خودش بهترين مدافع انگليس اعلام كرده بود. اين سيستم به "فهرست رده‌بندي بازيكنان كاپلو" شهرت داشت.

یا به عبارتی " شاخص کاپلو "

mahdishata
20-07-2010, 16:29
شاخص کاپلو که عیاری برای سنجش بازیکنان حاضر در جام جهانی بود روز شنبه منتشر شد. طبق این شاخص، بازیکنان انگلیس نمرات پایینی گرفته بودند. اما اتحادیه فوتبال انگلیس در بیانیه‌ای آورده است: «سخنگوی اتحادیه اعلام کرده که این نمرات را آقای کاپلو نه دیده و نه تایید می‌کند. این نمرات بدون آگاهی او منتشر شده‌اند و نماینده‌هایش گام‌هایی فوری برداشته‌اند تا اخبار مربوط به آن را پاک کنند.»

جرمین دفو مهاجم تاتنهام در این شاخص بیشترین نمره را گرفته بود که 62.47 بود. او تنها در دو بازی به میدان رفت.

رابرت گرین هم با نمره 51.67 پایین‌ترین نمره را داشت. او مقابل آمریکا با اشتباه بزرگ خود گل بدی دریافت کرد.

شاخص کاپلو با معیارهای فیفا در زمینه انتخاب بهترین بازیکن هم‌خوانی داشت و دیه‌گو فورلان از اروگوئه را بازیکن برتر جام شناخته بود. طبق این شاخص، نمره فورلان 65.77 بود.

همچنین میروسلاو کلوزه، توماس مولر، آندرس اینیستا، چابی، داوید ویا، لوییس سوارس، آرین روبن، باستین شواین‌اشتایگر و مانوئل نویر در رده‌های بعدی قرار گرفته بودند.

کاپلو قصد داشت دو ساعت پس از پایان هر دیدار نمرات بازیکنان آن را منتشر کند، اما اتحادیه فوتبال انگلیس مانع این کار شد.

این شاخص در انتهای فصل گذشته لیگ برتر روی بازیکنان چلسی، منچستر یونایتد، آرسنال، تاتنهام، منچسترسیتی و لیورپول آزمایش شده بود و طبق آن، لدلی کینگ، مایکل داوسون و سول کمپل بهترین مدافعان میانی انگلیس شناخته شده و بالاتر از جان تری و ریو فردیناند قرار گرفته بودند.

این در حالی است که داوسون تنها زمانی به تیم ملی دعوت شد که مشخص شد ریو فردیناند به دلیل مصدومیت قادر به حضور در جام جهانی نیست. در آن هنگام بود که لدلی کینگ به ترکیب اصلی فراخوانده شد، اما او هم به سرعت مصدوم شد. سول کمپل هم جایی در لیست دعوت‌شدگان نداشت.

پل اسکولز بهترین هافبک هفته‌های پایانی لیگ برتر شناخته شده بود و پس از او فرانک لمپارد و جو کول قرار داشتند. کاپلو تلاش بسیاری کرد تا اسکولز را به تیم ملی برگرداند، اما او حاضر به این کار نشد. با این حال بی‌میلی کاپلو به استفاده از جو کول در جام جهانی عجیب بود و بحث‌های فراوانی برانگیخت.

قرار بود شاخص کاپلو در فصل بعد برای همه دیدارهای لیگ برتر، لالیگا، سری آ و لیگ قهرمانان به دست آید و دو ساعت پس از پایان هر دیدار روی سایت مخصوص این کار گذاشته شود.

این وب‌سایت از سیستمی مبتنی بر تحلیل آماری استفاده می‌کند که کاپلو آن را ابداع کرده و نمره نهایی هر بازیکن را از 100 حساب می‌کند.

jyjy
21-07-2010, 20:45
واقعا عجیب و باعث تاسفه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

scali
22-07-2010, 01:20
بنده خداها چه شانسی داشتن . :41:

jyjy
22-07-2010, 14:53
همین دل بوسکه که همه مسخره اش می کنند تونست اسپانیا را قهرمان جهان بکنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن مسی هم شایستگی هاشو به همه ثابت کرده پس زیاد مهم نیست کسی ازش تعریف کنه یا بد بگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فورلان هم که توی جام جهانی عالی ظاهر شدولی این مهمه که بتونه در همین سطح بمونه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ezel
22-07-2010, 15:13
فان‌خال: محال بود ایتالیای پیر لیپی موفق شود

سایت گل – لوییس فان‌خال، مربی بایرن مونیخ گفته تلاش بیهوده و سهل‌انگارانه ایتالیا برای دفاع از عنوان قهرمانی‌شان در جام جهانی، بی‌تردید سرنوشتی شوم در پی داشت.
او اعتقاد دارد مارچلو لیپی تیمی بی‌نقص به آفریقای جنوبی نبرده بود.

فان‌خال می‌گوید: «پیش‌بینی کرده بودم که ایتالیا حتی از گروه خود هم بالا نمی‌آید و آرژانتین هم به فینال نمی‌رسد.»

او احساس می‌کند لیپی بیش از حد دل‌بسته افتخارات گذشته بوده و اعتقاد داشته باز هم می‌تواند موفق شود:

«من هم یک بار همین کار را کردم و به بارسلونا برگشتم. بار اول همه چیز عالی بود، اما دفعه دوم از همان ابتدا همه چیز بد شروع شد. ایتالیا هم تیم بیش از حد پیری داشت.»

sAeEd_kHaAn
22-07-2010, 17:10
متاسفم ایتالیای بزرگ خالی از ستاره شده که اسپانیا میاد و قهرمان میشه وگرنه ...forza italia

H A M A S
23-07-2010, 08:14
سایت گل – طبق گزارش فدراسیون بین‌المللی آمار و ارقام فوتبال، لیگ برتر دیگر قدرتمندترین لیگ دنیا نیست و جایگاه نخست را به لالیگا داده است.

این فدراسیون در ماه جولای هر سال قدرت لیگ‌های مختلف را با فاکتورهای خود می‌سنجد و آنها را رتبه‌بندی می‌کند.

این ارزیابی به این دلیل در ماه جولای انجام می‌شود که در نیمه اول سال میلادی، به دلیل بازی‌های ملی لیگ‌های آمریکای جنوبی و آسیای غربی جایگاه بهتری در ارزیابی می‌یابند.

طبق این سیستم لیگ برتر افتی داشته که در دهه اول قرن بیست و یکم تجربه‌اش نکرده بود. در ابتدای سال جاری میلادی، لیگ برتر 110 امتیاز بیش از اسپانیایی‌ها داشت، اما در ماه جولای لالیگا 94 امتیاز پیشتر بود.

به نظر می‌رسد لالیگا دارد در مسیر تبدیل شدن به لیگ شماره یک دنیا قدم برمی‌دارد. با این حال فاصله تیم‌های بعدی با هم کم است.

لیگ‌های اوکراین و رومانی هم افتی مشابه انگلیسی‌ها داشته‌اند. لیگ‌های هلند، ترکیه و یونان هم افت محسوسی داشته‌اند و لیگ‌های پرتغال و بلژیک جایگاه خود را حفظ کرده‌اند.

طبق این ارزیابی، برترین لیگ‌های دنیا به این ترتیب هستند:

1- اسپانیا

2- برزیل

3- آرژانتین

4- ایتالیا

5- انگلیس

6- آلمان

7- فرانسه

8- پرو

9- شیلی

10- پاراگوئه

Alireza SM
23-07-2010, 08:31
ليگ آرژانتين و برزيل بهتر از ليگ انگليس ؟؟؟

ببخشيد تو اين ليگ ها تيمي هست كه بتونه به منچستر و چلسي بيشتر از 1 گل بزنه ؟؟

H A M A S
23-07-2010, 10:27

برای من هم جای تعجبه لیگ بازیکن ساز-مربی ساز و تئورسین ساز هلند کجاست؟
چرا لیگ برتر انگلیس که توی کریسمس هم بازی میکنند پایین تر از لیگ دو قطبی اسپانیاس؟

Masoud-Susa
23-07-2010, 10:34
لیگ خودمون چندمه؟! :27:

Alireza SM
23-07-2010, 11:18
آقا اين آمار مضحكه !!!!
چطور ليگ آرژانتين و برزيل بهتر از انگليس و ايتاليا هست در حالي كه بهترين بازيكن ها و مربي هاشون آرزوي رفتن به اين 2 تا ليگ و ليگ هاي ديگه اروپا رو دارن ؟؟؟
ميزان سرمايه همه باشگاه هاي آرژانتين رو باهم جمع كني به منچستر سيتي و چلسي نميرسه

errmii
23-07-2010, 11:34
آخه چطور لیگ آرژانتین و برزیل بهتر از لیگ آلمان هست؟:13:

nw_nk
23-07-2010, 18:38

آخه چطور لیگ آرژانتین و برزیل بهتر از لیگ آلمان هست؟:13:

آقا اين آمار مضحكه !!!!
چطور ليگ آرژانتين و برزيل بهتر از انگليس و ايتاليا هست در حالي كه بهترين بازيكن ها و مربي هاشون آرزوي رفتن به اين 2 تا ليگ و ليگ هاي ديگه اروپا رو دارن ؟؟؟
ميزان سرمايه همه باشگاه هاي آرژانتين رو باهم جمع كني به منچستر سيتي و چلسي نميرسه

این رده بندی کلی هست. فکر کنم شامل چند دهه میشه.

برای من هم جای تعجبه لیگ بازیکن ساز-مربی ساز و تئورسین ساز هلند کجاست؟
چرا لیگ برتر انگلیس که توی کریسمس هم بازی میکنند پایین تر از لیگ دو قطبی اسپانیاس؟

رده بندی فصلی که گذشت برای یوفا:

1- آلمان
2- اسپانیا و انگلیس
4- ایتالیا
5- فرانسه
6- پرتغال
7- هلند
...

لیگ خودمون چندمه؟! :27:

در کل بیست و سومه.

1. España 580,0
2. Brasil 577,0
3. Argentina 536,0
4. Italia 508,0
5. England 486,0
6. Deutschland 457,0
7. France 413,0
8. Perú 407,0
9. Chile 362,5
10. Paraguay 357,5
11. Ecuador 342,5
12. Egypt 334,0
13. México 330,0
14. Uruguay 329,0
15. Portugal 324,0
16. Belgique 301,0
17. Colombia 283,5
18. Nederland 276,5
19. Scotland 273,5
20. Algérie 272,5
21. Türkiye 270,0
22. Japan 269,0
23. Iran 261,0
24. Kuwait 259,5
25. Greece 258,5
26. Korea Republic 255,0
27. Qatar 253,0
28. Česká Republika 237,0
29. Syria 236,0
30. Saudi Arabia 234,5
...

shayan999
23-07-2010, 18:41
لیگ ایتالیا بالاتر از انگلیس؟

خیلی نامردیه خدائیش.

بازی های به این جذابی و قشنگی...

Kianoosh
23-07-2010, 20:33
لیگ ما 23 هست!؟؟!انصافا در حق سایر کشورها اجحاف شده ...

milanista
23-07-2010, 21:17
بدبخت کسیه که به این آمارا توجه کنه
هر کسی هر لیگ رو یه جوری میبینه
یکی ملاکش برای انتحاب یه لیگ بازی زیباست ، یکی بازیکن سازی ، یکی قدرت های برتر ، یکی امکانات رفاهی و ...
وقتی لیگ آرژانتین و برزیل از ایتالیا بالاتره پس حتما کورنتیانس هم از قهرمان اروپا ( اینتر ) قوی تره دیگه
واقعا که مسخرست

MORINIO
24-07-2010, 20:06
او در سه فصل اخیر هدایت کورینتیانس را برعهده داشت و با این تیم نتایح خوبی را کسب کرد.

سایت گل- مانو منزس به عنوان سرمربی جدید تیم ملی برزیل معرفی شد.

این مربی 48 ساله یکی از مربیان با سابقه برزیل است که هدایت تیم های زیادی را در این کشور برعهده داشته است. .

او در سخنانی کوتاه پس از به عهده گرفتن این مسئولیت گفت:" من با رضایت کامل این پیشنهاد را پذیرفتم. هدایت تیم ملی برزیل برای من افتخار بزرگی است."

مسئولان فدراسیون فوتبال برزیل قصد داشتند رامالیو، سرمربی فلومیننزه را به خدمت بگیرند اما به دلیل این که او هنوز تا دوسال دیگر با این باشگاه قرارداد دارد، موفق به این کار نشدند.

او جانشین کارلوس دونگا در تیم ملی برزیل شد. سلسائو در جام جهانی نتوانست به موفقیت دست پیدا کند و این پایان کار دونگا در این تیم بود.

Ezel
25-07-2010, 11:42
کارنامه منزس سرمربی جدید برزیل ؛ یک دونگای دیگر ؟؟؟

سایت گل - مانو منزس مربی بدنساز گوارانی بود که از باشگاهی آماتور به باشگاهی حرفه‌ای تبدیل شد. او سپس مربی بدنساز کاژیاس و اینترناسیونال پورتو آلگره شد. او در سال 1997 به همراه پائولو آئوتوئوری مربی تیم‌های پایه کروزیرو شد.

او در سال 1997 به گوارانی برگشت تا این بار به صورت حرفه‌ای این تیم را هدایت کند. منزس در آن جا افتخارات بسیاری کسب کرد و فاتح لیگ منطقه‌ای گائوچو در سال 2002 شد.

او سپس هدایت تیم‌های ایراتی و برازیل دو پلوتاس را در سال‌های 2002 و 2003 به عهده گرفت. در سال 2003 او برای چند ماه به گوارانی برگشت.او در سال 2003 به شهرت رسید، چرا که توانسته بود تیم 15 نوامبر را به مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی برزیل برساند. این تیم در نهایت سوم شد.او در سال‌های 2004 تا 2005 مربی کاژیاس بود.

گرمیو

در آوریل 2005 بود که مانو منزس به گرمیو رفت تا آنها را از دوران بدی که گرفتارش بودند نجات دهد. آنها فصل گذشته از سری آ لیگ برزیل سقوط کرده بودند ولی با هدایت منزس توانستند قهرمان سری ب شوند.

سال بعد او با گرمیو توانست جواز صعود به لیبرتادورس را به دست آورد و در این جام هم به عنوان دوم دست یافت. او با گرمیو دو بار فاتح لیگ گائوچو شد.او در این دوره بازیکنانی مانند لوکاس لیوا، اندرسن و کارلوس ادواردو را ساخت که به لیورپول، منچستر یونایتد و هوفن‌هایم پیوستند.او 169 بار روی نیمکت گرمیو نشست و 89 پیروزی و 59.56 درصد امتیازات را به دست آورد.

کورینتیانس

مانو منزس در سال 2007 هدایت کورینتیانس را به عهده گرفت و آنها را قهرمان سری ب کرد. او سال بعد این تیم را قهرمان لیگ برزیل ساخت. او همچنین قهرمانی لیگ ایالتی را بدون حتی یک شکست به دست آورد.

سبک کاری منزس

او بسیار تمایل به بازی دفاعی دارد. او از سیستمی دفاعی استفاده می‌کند که تمرکز آن روی مالکیت توپ است و خط میانی تیم‌هایش هم قدرت بدنی بسیاری دارند و همیشه از دو هافبک دفاعی استفاده می‌کند.او ضدحمله را دوست دارد و در بسیاری مواقع از سه مدافع میانی استفاده می‌کند. بال‌های کناری هم به خوبی به یارگیری می‌پردازند. او همچنین حداقل یک مهاجم سرعتی کنار زمین می‌گذارد واز یک مهاجم مرکزی‌تر هم استفاده می‌کند.به نظر می‌رسد منزس بهترین گزینه برای تیم ملی برزیل باشد. او به خوبی استعدادهای جوان را شناسایی می‌کند و می‌داند چطور تجربه و جوانی را در کنار هم قرار دهد.

mehrzad3344
26-07-2010, 09:33
همون اوليه دوستان كه زشته

alidata2010
26-07-2010, 09:38
همشون زشتن اولیه که عین نارگیل میمونه

nw_nk
27-07-2010, 11:06
آینده مبهم مارادونا در تیم ملی آرژانتین

ال دیه گو و فدراسیون فوتبال آرژانتین هنوز برای ادامه همکاری به توافق نرسیده اند.

سایت گل - آینده دیه گو مارادونا در تیم ملی آرژانتین پس ملاقات با خولیو گروندونا، رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین در هاله ای از ابهام قرار دارد.

خولیو گروندونا و مسئولان فدراسیون فوتبال آرژانتین هنوز در مورد ماندن یا رفتن این مربی 49 ساله تصمیم قطعی نگرفته اند و مشخص نیست که آیا مارادونا به کارش ادامه خواهد داد یا مربی دیگری جای او را روی نیمکت آلبی سلسته خواهد گرفت.

مارادونا پیش از این اعلام کرد که اگر هر یک از اعضای کادر فنی اش تغییر کند، او از تیم ملی جدا خواهد شد.
اما ارنساو چرکیس بیالو، سخنگوی فدراسیون فوتبال آرژانتین در مصاحبه با "رادیو لا رد" گفت:" آقای رئیس با این مسئله موافق نیست و آنها در این مورد با یکدیگر بحث خواهند کرد. پس از اینکه هر دو طرف دیدگاه هایشان را بیان کردند، گروندنا به مارادونا گفت که قصد دارد خواسته هایش را با اعضای کمیته اجرایی در میان بگذارد."

گزارش ها حاکی از این است که گروندونا دوست ندارد اسکار روجری، یکی از کمک های ماردونا همچنان به کار در تیم ملی ادامه دهد اما ال دیه گو در مقابل این خواسته پافشاری می کند.

آرژانتین روز 11 آگوست در دیداری دوستانه مقابل ایرلند قرار خواهد گرفت و اسامی نفرات منتخب برای این بازی باید در چند روز آینده اعلام شود. در صورتی که مارادونا به کارش با تیم ملی آرژانتین ادامه ندهد، سرخیو باتیستا، سرمربی تیم زیر 20 ساله های آرژانتین به طور موقت جانشین او خواهد شد تا زمانی که فدراسیون فوتبال این کشور جانشین نهایی را اعلام کند.

2010/7/27

nw_nk
27-07-2010, 11:07
مارادونا: به کادر فنی دست بزنند، نمی مانم

ال دیه گو تهدید کرد که اگر هریک از اعضای کادر فنی کنار گذاشته شوند، حاضر نیست به کارش در تیم ملی آرژانتین ادامه دهد.

سایت گل - دیه گو مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین، سرانجام پذیرفت که به کارش در این تیم ادامه بدهد اما به شرطی که تمام اعضای کادر فنی نیز به کارشان در این تیم ادامه بدهند.

او در مصاحبه با "ال شو دل فوتبول" گفت: "من واقعا می خواهم بمانم اما همه چیز به تصمیم خولیو گروندونا، رئیس فدراسیون، بستگی دارد. اگر آنها به هر یک از اعضای کادر فنی دست بزنند، با من طرف هستند. آنگاه خواهم رفت.
من می خواهم به کار در تیم ملی ادامه بدهم اما حاضر نیستم با هرکسی کار کنم. خودم همکارانم را انتخاب می کنم. این اولین چیزی است که با گروندونا در مورد آن بحث خواهیم کرد."

گروندونا اخیرا اعلام کرده که مشکل زیادی با اسکار روجری دارد و از بودن او در کادر فنی تیم ملی آرژانتین اصلا راضی نیست.

2010/7/26

nw_nk
27-07-2010, 11:33
مانو منزس: برزیل من 4-2-3-1 بازی خواهد کرد

او قصد دارد تیمش را با فلسفه فوتبال اروپا تطبیق دهد و سیستم 4-2-3-1 را برای سلسائو در نظر گرفته است.

سایت گل - مانو منزس، سرمربی جدید تیم ملی برزیل، اهدافش در این تیم تا جام جهانی 2014 را اعلام کرد. او قصد دارد تیمش را با فلسفه فوتبال اروپا تطبیق دهد و سیستم 4-2-3-1 را برای سلسائو در نظر گرفته است.

سرمربی سابق کورنتیانس در کنفرانس مطبوعاتی اش به خبرنگاران گفت: "همان طور که برای تیم ملی بازیکن انتخاب می کنید، می توانید برای آن یک سیستم نیز در نظر بگیرید. من دوست دارم تیمم 4-2-3-1 بازی کند. سیستمی که در جام جهانی توسط چند تیم به نمایش گذاشته شد. من از سال 2006 با تیم گرمیو با چنین سیستمی کار می کردم. در این سیستم شما از قدرت هجومی خوبی برخوردارید. بال ها کارآمد هستند و حتی هافبک های دفاعی نیز می توانند در حملات شرکت کنند. باشگاه های اروپایی چنین سیستمی را می پسندند."

منزس معتقد است که المپیک لندن آزمون خوبی برای آماده سازی تیم برای جام جهانی 2014 است. "بازی های المپیک بخش مهمی از برنامه ماست، برنامه ای به 3 بخش تقسیم می شود: کوپا آمریکا، المپیک و جام جهانی که مهمترین بخش محسوب می شود. این یک توالی طبیعی است. ما برای آماده سازی تیم برای جام جهانی چند بازی تدارکاتی خواهیم داشت. به همین دلیل باید با باشگاه های اروپایی تعامل داشته باشیم تا بتوانیم از بازیکنان مان در این بازی ها استفاده کنیم. برای حضوری قدرتمندانه در جام جهانی باید سازماندهی مناسبی داشته باشیم."

در فهرستی که توسط منزس برای بازی مقابل آمریکا منتشر شده نام دو بازیکن نوجوان تیم سانتوس به چشم می خورد: گانسو و نیمار. بازیکنانی که می توانند امیدهای برزیل در المپیک باشند. "من هر دو را از همین ابتدا در تیم قرار داده ام. آنها در تیم اصلی و تیم المپیک این فرصت را خواهند داشت که خودشان را ثابت کنند.
بازی های جام جهانی آینده در برزیل است و این یک طرف کار را برای ما سخت می کند و از طرفی دیگر موجب می شود که ما از حمایت بیشتری برخوردار باشیم. تیم میزبان بیشتر به چشم می آید و تاثیر بیشتری بر جو مسابقات می گذارد. ما هنوز تا سال 2014 فرصت داریم تا تیم ملی برزیل را آماده پذیرش چنین فشاری کنیم و خودمان را به عنوان یکی از مدعیان قهرمانی معرفی کنیم."

2010/7/27

Farjameh
27-07-2010, 17:52
باور کردن این تصمیم ژاپنی ها کمی مشکل است. آنها تصمیم دارند که جام جهانی فوتبال سال ۲۰۲۲ را به صورت هولوگرافیک در بقیه استادیوم های دیگر کشورها نشان دهند. آنها برای عملی کردن این کار ۶ میلیارد دلار بودجه در نظر گرفته اند و قرار است که هر بازی در استادیوم با ۲۰۰ دوربین فیلم برداری HD ضبط شود. سپس این تصاویر به صورت همزمان به ۴۰۰ ورزشگاه در دیگر نقاط جهان فرستاده می شود. حالا شما می توانید در یک استادیوم در کشور خودتان بنشینید و فینال جام جهانی را در ورزشگاه مقابل خودتان ببینید. چرا که فناوری هولوگرافیک مانند چیزی است که در فیلم های جنگ ستارگان دیده اید. شما بازیکنان را در وسط زمین فوتبال مقابل تان می بینید.
در این پروژه حتی میکروفن هایی هم در سراسر زمین فوتبال نصب خواهد شد تا صداهای بازیکنان، شوت زدن و ... را به بقیه استادیوم ها منتقل کند. آقای کیو مدیر اجرایی این پروژه می گوید که شما ممکن است فناوری لازم برای اجرای این پروژه را مانند رویا ببینید. اما خواهید دید که طی ۱۲ سال آینده چقدر تکنولوژی تغییر خواهد کرد و ما تصور می کنیم که تا سال ۲۰۱۶ فناوری های لازم برای این کار را در اختیار داشته باشیم.
به گفته ژاپنی ها اجرایی شدن این طرح سبب می شود که تماشاگران مسابقات جام جهانی فوتبال در استادیوم ها ده ها برابر شود و این بخشی از برنامه آنها برای به دست آوردن میزبانی این مسابقات برای سال ۲۰۲۲ است. البته این طرح آنقدر جالب به نظر می رسد که باعث می شود هر کسی از میزبانی ژاپن در صورت موفقیت این طرح پشتیبانی کند چرا که در این صورت می توانیم مسابقات بزرگ فوتبال دنیا را در استادیوم های شهر خودمان ببینیم.
توضیح:
هولوگرام: تصویر سه بعدی که از ترکبب شعاع نور لیزر یا سایر منابع نوری منسجم ایجاد می شود.

nw_nk
27-07-2010, 18:28
« قوانین و توصیه های انجمن خبر » ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1 - منبع خبر رو حتما ذکر کنید و ترجیحا لینک صفحه حاوی خبر رو بصورت غیرفعال قرار دهید.

9 - اخبار مربوط به فناوری اطلاعات رو در خبـــــر هـــای IT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و خبرهای ورزشی رو در زیرمجموعه اخبار ورزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار بدید.

ویرایش: منتقل شد!

Alireza.M67
27-07-2010, 21:44
لیگ اسپانیا بهترین لیگ دنیا شناخته شد!

زرششششششششششک .....
لیگ اسپانیا فقط یه بارسلونا رو داره ، بقیه همه دربست تعطیلن . ( آتلتیکو هم که لیگ اروپا درخشید وضعیتش معلومه )
فقط یه امسال بود که از لیگ انگلیس تیمی تو نیمه نهایی نبود و طی دو سال گذشته 3 تا از 4 تیم از انگلیس بودن.
اونوقت اسپانیا اوله ، انگلیس پنجم .
خیلی دلم میخواد بدونم ملاکشون چیه ؟

mmiladd
27-07-2010, 22:00
از دید من لیگ خوب به لیگی می گن که بتونه ستاره نحویل بده ؛ نه ستاره جذب کنه...

لیگ آلمان و لیگ های آمریکای جنوبی لیگ های خوبی هستن ! ..

L.A.M.P.A.R.D
27-07-2010, 22:10
منم حرف mmilad رو تایید می کنم

errmii
27-07-2010, 22:59
از دید من لیگ خوب به لیگی می گن که بتونه ستاره نحویل بده ؛ نه ستاره جذب کنه...

لیگ آلمان و لیگ های آمریکای جنوبی لیگ های خوبی هستن ! ..

دقیقا+لیگ هلند و فرانسه
البته لیگ آلمان فقط بازیکن ساز نیست بلکه مدعی هم هست :10:

L.A.M.P.A.R.D
27-07-2010, 23:44
ولی به نظر من جذابترین لیگ هم لیگه انگلیسه..........واقعا جذابه

sina1415
28-07-2010, 00:01
درسته که المانی هستم ولی به نظر من اول انگلیس ... واقعا لیگش حساس و جذایه ... اونم یه خاطر 4 تا تیم ثروتمند و بزرگی که داره .. الان هم که سیتی اضافه شده .......

farshidmm
28-07-2010, 01:00
سلام دوستان
این قانون 5+6 در باشگاههای اروپایی چیه دقیقا؟
و اینکه از کی اجرا میشه و اصلا اجرا میشه یا منتفی شده؟

nw_nk
28-07-2010, 12:30
« قوانین و توصیه های انجمن خبر » ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

0 - انجمن خبر جای خبر است. از ایجاد موضوعاتی که جنبه خبری ندارن و ارسال مطالب دیگر خودداری کنید.

سلام دوستان
این قانون 5+6 در باشگاههای اروپایی چیه دقیقا؟
و اینکه از کی اجرا میشه و اصلا اجرا میشه یا منتفی شده؟

این قانون May 2008 در FIFA مطرح و June 2010 رد شد. کمیسیون نظر داد که قوانین کاری اتحادیه اروپا رو نقض میکنه.

تعریف: ابتدای هر مسابقه هر باشگاه باید حداقل 6 بازیکن که امکان بازی برای تیم ملی کشور اون باشگاه رو داشته باشن وارد زمین کنه. هرچند محدودیتی درباره تعداد بازیکن هایی که واجد شرایط برای بازی در تیم ملی نیستن وجود نداره. تغییراتی که بعدا با تعویض هم بوجود میاد محدودیتی نداره تا مربی ها قید غیرورزشی نداشته باشن. ممکنه تیم در انتها 3 بعلاوه 8 تموم کنه.

توضیح: برای برگردوندن هویت ملی به باشگاهایی که بازیکنان خارجی زیادی در ترکیب اصلیشون دارن.

nw_nk
28-07-2010, 21:03
ناراحتي گروندونا از جدايي مارادونا

مارادونا پس از حذف از جام جهاني اعلام كرد به حضورش در تيم ملي پايان خواهد داد اما استقبال بي سابقه مردم آرژانتين از تيم و حمايت هاي خوليو گروندونا از مارادونا موجب شد تا حضور اين مربي در تيم ملي آرژانتين تا جام جهاني 2014 برزيل قطعي به نظر برسد، اما...

سايت گل - به گزارش يورو اسپورت، پس از عدم توافق ديه گو مارادونا با فدراسيون فوتبال آرژانتين و كناره گيري اش از تيم ملي اين كشور، خوليو گروندونا از جدايي ال ديه گو ابراز ناراحتي كرد.

مارادونا كه در جام جهاني هدايت آلبي سلسته را بر عهده داشت، چند نتيجه خوب با اين تيم كسب كرد اما در نهايت شكست ناباورانه 4-0 مقابل آلمان در مرحله يك چهارم نهايي پايان كار شاگردان مارادونا در آفريقاي جنوبي بود.

مارادونا پس از اين شكست اعلام كرد به حضورش در تيم ملي پايان خواهد داد اما استقبال بي سابقه مردم آرژانتين از تيم و حمايت هاي خوليو گروندونا از مارادونا موجب شد تا حضور اين مربي در تيم ملي آرژانتين تا جام جهاني 2014 برزيل قطعي به نظر برسد. اما در جلسه كه دو طرف دوشنبه گذشته داشتند، مارادونا تاكيد كرد كه تنها در صورتي به كار ادامه مي دهد كه كادر فني تيم تغيير نكند.

اين در حالي است كه به نظر مي رسيد مسئولان فدراسيون فوتبال آرژانتين تصميم شان را براي تغيير اعضاي كادر فني گرفته بودند اما آنها اكنون بايد به دنبال يك سرمربي جديد براي تيم شان باشند.

2010/7/28

errmii
29-07-2010, 00:14
در سال 1866 م و پنج سال قبل از استقلال کشور آلمان.پرچمي که در <<کنفدراسيون آلمان شمالي>>استفاده مي شد داراي 3 رنگ بود:نوار سياه در بالا،نوار سفيد در مرکز و قرمز در پايين.

در سال 1871 يک عقاب و يک علامت مربوط به دريا نوردي به مرکز توار سفيد افزوده شد.

اما پس از جنگ جهاني اول و روي کار آمدن <<جمهوري وايمار>> پرچم آلمان به رنگ هاي سياه،قرمز و طلايي (مثل پرچم امروزي) درآمد.

به هنگام قدرت گرفتن حزب نازي در آلمان (1933) پرچم وايمار کنار گذاشته شد و پرچم <<زواستيکاSWASTIKA>>(صليب شکسته) با هم رنگهاي پرچم کنفدراسيون به وجود آمد:زمينه قرمز،دايره اي سفيد و درون آن يک صليب شکسته.حتي در يونان باستان نيز استفاده ميشد و داراي بازوهاي متساوي بود که امتداد صليب در زواياي راست خم شده بود.

پس از نابودي نازيسم در جنگ جهاني دوم،پرچم جمهوري وايمار دوباره سرکار آمد و تا به امروز استفاده شده است.البته کشور آلمان شرقي از سال 1959 علامت<<پرگار ،چکش و خوشه هاي گندم>> را به بخش قرمز پرچم افزود که به ترتيب نماد روشنفکران،کارگران و کشاورزان اين سرزمين بود.

پيراهن تيم ملي آلمان نيز از رنگ هاي اولين پرچم اين کشور اقتباس شده است.پيراهن سفيد و شورت مشکي و البته لباس دوم اين کشور مشکی است.
طراحان شرکت آديداس با به کار گيري علم روز و طراحي منحصر به فرد اقدام به توليد لباس تيم ملي آلمان براي جام جهاني 2010 کرده اند.روي لباس و درست در سمت چپ آن ،لباس داراي 3 ستاره ميباشد که نشانه 3 بار قهرماني ژرمن ها در جام جهاني ميباشد.
در نظرسنجي انجام شده در ميان مردم آلمان لباس جام جهاني 2010 نظر بيشتري از مردم را نسبت به لباس جام جهاني 2006 نسبت بخود جلب کرده است.

منبع:مجله دنیای ورزش و سایت ویکی پدیا

H A M A S
30-07-2010, 11:29
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه لا پاریسین، لورن بلان، سرمربی جدید تیم ملی فرانسه ایده جدیدی برای انگیزه و روحیه دادن به بازیکنانش دارد. ستاره سابق خط میانی بارسلونا در فکر آن است تا از حضور زین الدین زیدان در جریان تمرینات خروسها بهره بگیرد.

بدین ترتیب زیدان می تواند تجربه و ارزشهای فوتبالی اش را به نسل جوان منتقل کند.

طبق این خبر، اولین میهمان اردوی خروسها، زین الدین زیدان خواهد بود. ستاره سابق باشگاه مادریدی موافقت کرده تا با بازیکنان به صحبت پرداخته و حتی یک روز با آنها تمرین کند.

این جلسه تمرینی ممکن است در اوایل ماه سپتامبر برگزار شود، زمانی که فرانسوی ها خود را برای دو دیدار ابتدایی رقابتهای مرحله مقدماتی یورو2012 که روزهای 3 و 7 سپتامبر مقابل بلاروس و بوسنی برگزار می شود، آماده می کنند.

nw_nk
01-08-2010, 15:13
نتایج دیدارهای دوستانه: پیروزی اینتر، شکست سیتی و یونایتد

در روزهای اخیر دیدارهای دوستانه متعددی در سرتاسر دنیا برگزار شده است.

سایت گل - در حالی که اکثر تیمهای باشگاهی این روزها در اردوهای پیش فصل خود به سر می برند، دیدارهای دوستانه متعددی در سرتاسر دنیا برگزار می شود.

تیمهای باشگاهی در فکر کسب آمادگی هر چه بیشتر برای آغاز رقابتهای فصل آتی هستند و از همین رو مصافهایی را برای خودترتیب داده اند. در دیدارهای مهم برگزار شده روز گذشته، نتایج زیر به دست آمد:

* گوادالاخارا (چیواس )3- منچستریونایتد 2
- گلها: ارناندس (8)، بائوتیستا (38)، لوپس (59) برای چیواس و اسمالینگ (9)، نانی (80)برای یونایتد

* آ.ا.ک آتن 1- رنجرز0
گل: برنس (72)

* سلتیک 2- لیون 2
گلها: هوپر (82)، ساماراس (89) برای سلتیک و باستوس (28) و نویلو (54) برای لیون

* هانوفر 1- والنسیا 2
گلها: پوگاتتز (90) برای هانوفر و سولدادو (21) و خواکین (37) برای والنسیا

* بوخوم 4- ختافه 2
گلها: ته سه (41)، فریر(66) و سستاک (76 و 85) برای بوخوم و پارخو (36) و میکو (87) برای ختافه

* برنلی 1- استوک سیتی2
گلها: الکساندر (67، پنالتی) برای برنلی و تونکای (52) و تانگ (68)برای استوک سیتی

* بوردو 1- رم 1
گلها: وندل (70، پنالتی ) برای بوردو و بریگی (79) برای رم

* شالکه 2- هامبورگ 1
گلها: ادو (46) و جونس (49) برای شالکه و نیستلروی (6) برای هامبورگ

* آرسنال 1- میلان 1
گلها: شاماخ (36) برای آرسنال و پاتو (77) برای میلان

* بایرن مونیخ 0- کلن 0
که این بازی درنهایت در ضربات پنالتی با نتیجه 1-3 به نفع بایرن به پایان رسید

* پاری سن ژرمن 1- پورتو 0
گلها: ترائوره (90)

* اسپانیول 0- سمپدوریا 0
که این دیدار در پایان به ضربات پنالتی کشیده شد و در نهایت تیم اسپانیایی با نتیجه 5-6 مقابل حریف ایتالیایی به برتری رسید

* اینترمیلان 3- منچسترسیتی 0
گلها: اوبینا (38 و 54) و بیراگی (74) برای اینتر

در دیگر دیدارهای برگزار شده نیز نتایج زیر به دست آمد:

* نیوکاسل 2- آیندهوون2
* بریستول سیتی 2- بلکپول 0
* هال سیتی 2- دوئنده یونایتد 1
* لیدزیونایتد 3- وولورهمپتون 1
* پورتسموث 1- فولام 0
* ساوثهمپتون 2- ردینگ 4
* فاینورد روتردام 1- استون ویلا3

2010/8/1

sAeEd_kHaAn
01-08-2010, 19:43
بازم اینترو عشق است :31:

nw_nk
01-08-2010, 22:13
بیانچی: پیشنهاد مربیگری آرژانتین را می پذیرم؛ اگر...

این مربی باتجربه در صحبتهایی اعلام کرد که مشکلاتی که با گروندونا ،رئیس اتحادیه فوتبال آرژانتین دارد را برطرف می کند.

سایت گل - کارلوس بیانچی، مربی باتجربه آرژانتینی در صحبتهایی اعلام کرد که پیشنهاد مربی گری تیم ملی فوتبال این کشور را به این شرط که کارلوس بیلاردو در تصمیماتش دخالت نکند، خواهد پذیرفت.

در صورتی که گروندونا، بیانچی را به عنوان جانشین مارادونا انتخاب کند، این مربی باتجربه (بیانچی)، آماده است تا اختلافاتش را با رئیس اتحادیه فوتبال این کشور کنار بگذارد.

در این میان خولیو گروندونا، رئیس اتحادیه فوتبال آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرده که هیچ مشکلی با بیانچی ندارد و به این نکته اشاره کرده که دربهای تیم ملی این کشور به روی همگان باز است.

2010/8/1

تبس: مسئولان با بازيكنان تيم ملي مثل مرغ رفتار كردند

بازيكنان آرژانتين پس از شكست مقابل آلمان و حذف از جام جهاني در بازگشت به كشور در قسمت اكونوميك كلاس هواپيما جاي داده شدند و اين مسئله موجب ناراحتي ستاره سيتي شد.

سايت گل - كارلوس تبس، مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي، تاييد كرد كه پس از حذف تيم ملي آرژانتين از جام جهاني، هنوز انگيزه بازي كردن را پيدا نكرده است.

اين مهاجم سابق منچستريونايتد فصل گذشته در اولين فصل حضورش در ايسلند 29 بار گلزني كرد و اين فصل نيز اميد اول روبرتو مانچيني براي موفقيت در رقابت هاي اين فصل است.

تبس در جام جهاني با آرژانتين تا مرحله يك چهارم نهايي پيش رفت اما در بازي مقابل آلمان شكست تحقيرآميزي را تجربه كردند و حذف شدند. اما او بيش از همه از رفتار مسئولان فدراسيون فوتبال آرژانتين دلخور است. تبس آنها را متهم كرد كه با بازيكناني مانند مسي و ايگواين با قراردادنشان در قسمت اكونوميك كلاس هواپيما "مانند جوجه مرغ" رفتار كرده است.

او در مصاحبه با نشريه نيوز آو د وورلد گفت: "ما صبح روز بعد از شكست مقابل آلمان به آرژانتين برگشتيم. اما به جاي نشستن در قسمت بيزنس كلاس، در قسمت اكونوميك كلاس نشستيم. مسئولان فدراسيون فوتبال آرژانتين ما را در قسمت انتهايي هواپيما جاي دادند. انگار كه ما همگي مانند جوجه مرغ هستيم. همه بازيكنان تمام تلاش شان را انجام دادند و مستحق چنين بي احترامي اي نبودند زيرا به هر حال ما چند بازي خوب و جذاب انجام داده بوديم. من تلاش مي كنم كه انگيزه ام را به دست بياورم زيرا جام جهاني هدف اصلي من بود. اين براي اولين بار در زندگي ام است كه براي پيدا كردن انگيزه بازي مشكل پيدا مي كنم."

2010/8/1

nw_nk
02-08-2010, 09:56
نتایج دیدارهای دوستانه: شکست لیورپول، چلسی و بایرن مونیخ

در روزهای اخیر دیدارهای دوستانه متعددی در سرتاسر دنیا برگزار شده است.

سایت گل- در حالی که اکثر تیمهای باشگاهی این روزها در اردوهای پیش فصل خود به سر می برند، دیدارهای دوستانه متعددی در سرتاسر دنیا برگزار می شود.

تیمهای باشگاهی در فکر کسب آمادگی هر چه بیشتر برای آغاز رقابتهای فصل آتی هستند و از همین رو مصافهایی را برای خودترتیب داده اند. در دیدارهای مهم برگزار شده روز گذشته، نتایج زیر به دست آمد:

*مونشن گلادباخ 1- لیورپول0
گل: ماتمور (8)

* میلان 1- لیون 1
گلها: بوریه لو (55) برای میلان و برایند (79) برای لیون

* اینتراخت فرانکفورت 2- چلسی 1
گلها: اوچس (25)، آلتین تاپ (83،پنالتی) برای اینتراخت و لمپارد (65) برای چلسی

* بوردو 2- پورتو 1
گلها: آیئته (58) و سیانی (84) برای بوردو و والتر (29) برای پورتو

* هامبورگ 3- کلن 0
گلها: نیستلروی (27&، کاکار (46) و سان (55) برای هامبورگ

* آرسنال 3- سلتیک 2
گلها: ولا (3)- سانیا (45) و نصری (51) برای آرسنال و مورفی (73) و کی (83) برای سلتیک

* شالکه 3- بایرن مونیخ 1
گلها: رائول (25 و 34) و ادو (27) برای شالکه و موجیک (6) برای بایرن

* پاری سن ژرمن 1- رم 1
گلها: اورائو (90) برای پاری سن ژرمن و گرکو (46) برای رم

* مارسی 1- والنسیا 0
گل: حاتم بن عرفا (79)

* بنفیکا 4- استون ویلا 1
گلها: لوئیس (10)، ساویولا (36و49)، کاردوسو (43) برای بنفیکا و کرو (67) برای استون ویلا

* تای آل استار تایلند 0- اتلتیکومادرید 3
گلها: سالویو (15)، دومینگس (76) وسیمائو (83)

2010/8/2

The Black Dahlia
02-08-2010, 10:18
حتماً این روزها مسابقات فوتبال جام جهانی را نگاه می‌کنید یا اگر نگاه نکنید نتایج آن را پیگیری می‌کنید. اگر نتایج را هم دنبال نمی‌کنید مطمئنم درباره اختاپوس مشهور پیشگو شنیده‌اید. این اختاپوس تمام بازیهای تیم ملی آلمان در جام جهانی را درست پیش بینی کرده است. سایت گل در مطلبی خرافات مشهور در تاریخ فوتبال را بررسی کرده است. این متن ترجمه آزادی است از مطلب سایت گل.
اختاپوس
بزرگترین پیشگوی این روزهای فوتبال دنیا یک اختاپوس است که پل نام دارد. پل در سال ۲۰۰۸ در انگلستان متولد شد و در حال حاضر در آکواریوم عمومی Sea Life در شهر اوبرهاوزن آلمان نگهداری می‌شود. پل در این جام جهانی تمام مسابقات تیم ملی آلمان را به درستی پیش‌بینی کرده است. پل در طول عمر خود هم حدود هشتاد درصد از مسابقات فوتبال را درست پیش‌بینی کرده است. قبل از مسابقه آلمان با اسپانیا در نیمه نهایی جام جهانی اختاپوس قصه ما اسپانیا را به عنوان برنده معرفی کرد ولی واقعیت این است که این ویسنته دل‌بوسکه سرمربی اسپانیا بود که آلمان را شکست داد. طرفداران آرژانتین تصمیم داشتند که پل را بخورند چرا که پیش‌بینی کرده بود آلمان آرژانتین را شکست می‌دهد و همینطور هم شد. البته طرفدار آلمان هم دوست دارند این هشت‌پای پیشگو را کباب کنند! اینکه پل مسابقات را درست پیش‌بینی می‌کند یا نه یک بحث است و اینکه همه دوست دارند عواملی ماورایی را در فوتبال دخالت دهند مساله دیگری است. در هر حال این مساله عجیب‌ترین مساله در تاریخ فوتبال جهان است.
پنالتی‌هایی که گل نمی‌شدند
دروازه‌بان سابق تیم ملی آرژانتین سرجیو گویکوچه‌آ هم داستان عجیبی دارد. او در جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا پنالتیهای فراوانی را از تیمهای مقابل گرفت. زمانی که بازی به ضربات پنالتی می‌رسید، او در زمین مسابقه ادرار می‌کرد. گویکوچه‌آ اکنون ۴۶ ساله است و می‌گوید: اگر شما نیازهای طبیعی انسانی داشته باشید هم مجبورید به زمین مسابقه بروید. من خیلی زیرک بودم و هیچ کس نمی‌تواند از این مساله شکایت کند. در واقع او با یک عمل ساده دیگران را تحت تاثیر خود قرار می‌داد و به کار خود جنبه اسرار آمیز می‌بخشید.

چراغ راهنمایی
برخی از افراد هستند که در هیچ حالتی پشت چراغ قرمز توقف نمی‌کنند. اما اگر شما نیل وارنوک باشید حتی در برابر چراغ سبز هم توقف خواهید کرد. مربی سابق شفیلد یونایتد و کریستال پالاس در زمان مسابقات تیمهایش در راه خانه پشت چراغ راهنمایی توقف می‌کرد. حتی اگر چراغ راهنمایی رنگ سبز را نشان می‌داد. او اعتقاد داشت این کار برایش خوش شانسی می‌آورد.
پوشیدن شورت ورزشی
بابی مور ستاره سابق و فقید تیم ملی انگلستان، عادت داشت بعد از همه بازیکنان شورت ورزشی‌اش را بپوشد. مور اعتقاد داشت که این کار او برای تیم خوش شانسی می‌آورد. هم تیمی او مارتین پیترز هم معروف بود به اینکه به همین دلیل در کار بابی مور اخلال ایجاد می‌کرد تا خودش آخرین نفر باشد.
گری لینه‌کر و شوت نکردنش
گری لینه‌کر گلزن افسانه‌ای انگلیسیها هیچ وقت در هنگام گرم کردن تیم یا پیش مسابقه شوتی را روانه دروازه نمی‌کرد. در واقع خود را گرم نمی‌کرد و مستقیماً به مسابقه می‌پرداخت. اما او حالا که حاضر مجری برنامه “مسابقه روز” در شبکه بی‌بی‌سی است، همیشه پیش از آغاز برنامه‌اش این جمله را به زبان می‌آورد: همه چیز واقعی است؟ در واقع خود را گرم می‌کند! فکر می‌کنید چرا این جمله را می‌گوید؟ خودش این طور توضیح می‌دهد: به دلیل یک تجربه بد که در اولین روزهای شغل مجری‌گری داشتم. ما برنامه را شروع کردیم. من میکروفون را به هانسن سپردم و از او سوالی پرسیدم اما او هیچ توجهی به من نکرد. مشکل این بود که در حال فکر کردن بود. دوباره از او سوال را پرسیدم ولی او کوچکترین توجهی به من نکرد. درست خاطرم نیست ولی فکر می‌کنم در حال بازی کردن با گوشه کاغذ بود. عصبانی شده بودم. به مارک لارنسون نگاه کردم اما او فقط شانه‌هایش را بالا انداخت و چهره‌ بامزه‌ای را تحویل من داد. من پرسیدم آیا ما هنوز در حال پخش هستیم؟ کارگردان برنامه در گوشی من فریاد زد که متاسفانه بله در حال پخش هستیم. حتماً دیده‌اید که هانسن از جای خود پرید. شاید احمقانه باشد ولی من همیشه اول با صدای بلند می‌پرسم همه چیز واقعی است؟
آب مقدس
شی گیون دروازه‌بان تیم ملی ایرلند بعد از هر گلی که می‌خورد کمی آب مقدس که داخل یک شیشه کوچ است را روی زمین مسابقه می‌پاشد. هم تیمی سابق او پکی بونر می‌گوید گیون کمی از خاک کانتی دانگال را روی دستکشهای خود می‌ریزد. ضمناً جیووانی تراپاتونی مربی فعلی تیم ملی ایرلند در مورد آب مقدس وسواس دارد. او به طور مرتب قسمتی از زمین مسابقه را با آب مقدس که خواهر راهبه‌اش برایش تهیه می‌کند آبپاشی می‌کند.
بوسه بر سر
لوران بلان مدافع تیم ملی فرانسه در جام جهانی ۱۹۹۸ و سرمربی فعلی تیم ملی فرانسه در مسابقات جام جهانی فرانسه، در ابتدای هر بازی سر بدون موی فابیان بارتز را می‌بوسید و این کار را خوش یمن می‌دانست. در نهایت فرانسه قهرمان این مسابقات شد.
همه چیز مثل هم
جان تری مدافع میانی چلسی و کاپیتان سابق تیم ملی انگلستان همیشه در اتوبوس تیم، یک جای ثابت داشت. وقتی می‌خواست برای تمرین برود در ماشین خود به یک سی‌دی ثابت از Usher گوش می‌داد و همیشه در یک جای ثابت ماشین خود را پارک می‌کرد. او ده سال مداوم از یک ساقبند استفاده کرد. تا اینکه این ساقبندها در مسابقات جام باشگاههای اروپا دزدیده شدند. این بازیکن ۲۹ در حال حاضر از ساقبند شانس‌آور فرانک لمپارد استفاده می‌کند.
لباسهای شانس‌آور
دان ریوی مربی سابق تیم لیدز یونایتد هر بار کت و شلوار آبی تیره خود را می‌پوشید تیم لیدز یونایتد برنده می‌شد. این اتفاق برای ده سال پیاپی رخ می‌داد.
زمین نمکی
رومئو آنکونتانی رئیس سابق باشگاه پیسا بسیار خرافاتی بوده است. او اعتقاد داشته که ریختن نمک در زمین بازی باعث خوش شانسی می‌شود و جالب اینکه هر چقدر تیم حریف تیم قوی تری بود میزان نمکی که در زمین می‌ریختند هم بیشتر می‌شد. مثلاً یک بار قبل از بازی با سسنا ۲۶ کیلوگرم نمک در زمین مسابقه پاشیده شد.
ریموند دومنک و ستاره‌ها
ریموند دومنک مربی سابق تیم ملی فرانسه در جام جهانی ۲۰۱۰ وسواس عجیبی در مورد ستاره‌ها داشت. برخی معتقدند که او با توجه به وضعیت ستاره‌ها در شب قبل از بازیهای تیم ملی فرانسه به انتخاب بازیکنان می‌پرداخت. مثلاً ژان میکود به دلیل ستاره‌بینی دومنک جام جهانی را از دست داد.
تنفر از رنگ زرد
مربی سابق تیم ملی اسپانیا – لوییز آراگونس – شخصیت بسیار جالبی داشت. او از رنگ زرد متنفر بود. یک بار رائول گونزالز کاپیتان تیم ملی اسپانیا یک پیراهن ورزشی زرد رنگ پوشید و به تمرین تیم رفت. آراگونس او را مجبور کرد که پیراهنش را عوض کند. وقتی در مسابقات جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان، اسپانیا وارد شهر دورتموند شد از آنها با گلهای زرد رنگ استقبال شد. او هم گلها را قبول نکرد.
گلهای بدیمن
رینالدو مرلو مربی سابق تیم رزاریو سنترال آرژانتین گل برای او بدشانسی می‌آورد. دلیلش هم این بود که یک بار طرفداران تیم رقیب برای او گل فرستاده بودند.
رمز پیروزی
آیا شما فکر می‌کنید که مارادونا باعث قهرمانی آرژانتین در جام جهانی ۱۹۸۶ شد؟ بیشتر فکر کنید. مربی تیم ملی آرژانتین در آن سال کارلوس بیلاردو بود. او بازیکنان تیم ملی آرژانتین را از خوردن جوجه منع کرده بود. چون اعتقاد داشت جوجه برایش بدشانسی می‌آورد. او در هر مسابقه یک مجسمه مریم مقدس را حمل می‌کرد. در مرحله گروهی آن مسابقات، اتوبوس تیم ملی آرژانتین خراب شد. در نتیجه بازیکنان با تاکسی به محل مسابقه رفتند. آرژانتین در آن مسابقات قهرمان شد. در نتیجه پس از آن بیلاردو بازیکنان را مجبور می‌کرد با تاکسی به محل مسابقات بروند.

mahdishata
04-08-2010, 16:18
10) جورجیو چیناگلیا

چیناگلیا آنقدر شخصیت بزرگی در رم بود که داستان های مربوط به پاپ به صفحه سوم روزنامه های محلی ارجاع داده می شد تا جا برای نوشتن مطالبی در مورد این ورزشکار باز شود. این مهاجم بین سالهای 1969 و 1976، نود و هشت گل را در لاتزیو به ثمر رسانده، و عامل اصلی فتح اسکودتو توسط تیم لاتزیو در سال 1974 بود، که با زدن 24 گل برای تیمش و کسب عنوان آقای گلی نقش بسزائی در قهرمانی تیمش داشت.

چیناگلیا که همیشه کارهای ضداخلاقی انجام می داد، شخصیتی بحث برانگیز بوده، و سرانجام این رفتار برای او به قیمت از دست دادن بازی در تیم ملی ایتالیا تمام شد. در طول جام جهانی چیناگلیا طی برخوردی با هائیتی تعویض شد و به مربی خود فروچیو والکارگی دشنام گفت. سپس او به سمت رختکن رفت، و طبق گزارشها هشت شیشه آب را شکست. این عمل پرخاشگرانه به طور اساسی به دوران بازی او در تیم ملی با تنها 14 بازی و چهار گل زده پایان داد. او بعدها برای بازی برای تیم نیویورک کاسموس به ایالات متحده رفت، که در آنجا نیز مشکلاتش همچون مشاجره با پیل، همبازی اش، ادامه داشت.

9) کریستین ویری

او شخصیتی بسیار حساس و زود رنج چه در زمین بازی و چه در بیرون از زمین داشت. ویری پیش از افت بسیار عجیبش پس از یورو 2004، بهترین مهاجم تیم ملی بود. این بازیکن 6 فوت و یک اینچی که به تازگی بازنشسته شده، در طول دوران بازیگری خود روابط چندان خوبی با رسانه ها نداشت، و به ندرت با آنها مصاحبه می کرد، و یکبار هم به رسانه ها گفته بود که ”از جمع همه شماها باهمدیگر مردترم.“

ویری پیش از اقدامات و بررسی های قانونی در مورد باشگاه سابقش بعد از آنکه او را به عنوان بخشی از تحقیقات خود در مورد رسوائی در سري آ به صورت غیرقانونی تحت تعقیب قرار دادند، به حالت قهر اینتر را ترک کرده، و حتی از دریافت جایزه گلهایش نیز خودداری کرد. زندگی عاشقانه کریستین ویری هم به همین صورت آشفته و بی نظم بود، و از اول تا آخر تقریباً با همه دختران زیبای شوهای تلویزیونی ایتالیا، شامل دختران زیبائی نظیر الیزابتا کانالیس و ملیسا ساتا، رابطه عاشقانه ای داشته است.

8) فرانچسکو فلاچی

یکی از چندین فوروارد بسیار بااستعداد در این فهرست که نمی توانست عادات بد خود در بیرون از زمین را ترک کند، فرانچسکو فلاچی بود. در سال 2006، فلاچی، به خاطر شرط بندی و قمار غیرقانونی به مدت دو ماه از حضور در مسابقات محروم شده، و پیش از آن به دلیل استفاده از کوکائین با تعلیق دو ساله ای از سال جاری روبرو شده بود.

وی پس از بازگشت به میادین در سال 2009، طولی نکشید که بار دیگر به خاطر مثبت بودن نتیجه آزمایش در پی مصرف کوکائین، باز هم در دسامبر همان سال گرفتار شد. این بار او با محرومیتی 12 ساله روبرو شد، که این پایانی بود بر زندگی حرفه ای فلاچی ..... مگر آنکه او قصد ادامه فوتبال حرفه ای در سن 47 سالگی را نیز داشته باشد.

7) پاسکواله برونو

برونو که بدنام ترین فرد سختکوش در فوتبال ایتالیا پس از بازنشسته شدن کلادیو جنتیله بود، به دلیل سبک دفاعی بسیار سخت و تسلیم ناپذیرش به او لقب ”حیوان“ داده بودند. یکبار این بازیکن سابق یوونتوس تورین و فعلی لچه همراه با تمامی هم تیمی هائی که قصد دخالت در درگیری را داشتند، به دلیل حمله فیزیکی به داور هشت جلسه محروم شدند. برونو قادر بود تکل های بسیار خشنی بزند و در طول دوران بازیگری اش کارت های بسیاری را دریافت کرد. او در تیم اسکاتلندی هارت به قهرمان محبوب هواداران بدل شد، و از این لحاظ که پس از ضربه زدن به کلیه بازیکن حریف برای کل نیمکت ذخیره های تیم هیبرنیان خط و نشان کشید، با خاطره ای بد از وی نام برده می شود.

برونو حتی پس از بازنشستگی هم با ایراد برخی اظهار نظرهای ستیزه جویانه، رویکرد کاملاً بی منطق خود را ادامه داد. او اخیراً فوتبالیست های امروزی را به افراد ظریفی تشبیه کرده است که تنها به فکر گوشواره ها، خالکوبیها، باشگاه های شبانه، و خرید بوده؛ برونو همچنین گفت که اگر هنوز هم بازی می کرد، درسی به زلاتان ابراهیموویچ می داد.

6) عمر سیووری

سیمووری به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ باشگاه یوونتوس و سری آ، همین طور یکی از بداخلاق ترین، بازیکنان در اذهان باقی خواهد ماند. سیووری که فوتبالیست برتر سال 1961 اروپا شد، در طول هفت سال بازی در یوونتوس هفت بار از زمین مسابقه اخراج شد و همیشه در درگیری با داور و بازیکنان حریف حاضر بود. حرکت مورد علاقه او لائی زدن بود که با این حرکت دوست داشت بازیکنان حریف را تحقیر کند؛ او همچنین آخرین بازیکنی بود که سبک ”فوربو“ آمریکای جنوبی – رویکرد حیله گری و تقلب در بازی – را در بازی نمایش می داد.

مارادونای دهه شصت در سال 1965 و پس از مشاجره بسیار شدید با مربی خود هریبرتو هِرِرا، بیانکونری را ترک کرد و در آخرین حضور خود در دوران بازیگری در ترکیب تیم ناپولی – که به خاطر آن متحمل محرومیت های بسیاری گردید – در برابر بیانکونری، به خاطر زدن ضربه شدید به ارمینو فاوالی شش جلسه از حضور در میادین محروم شد.

5) مارکو ماتراتزی

یکی از دوست نداشتنی ترین بازیکنانی که بیشترین سوء تفاهم هم در مورد او وجود داشت، مارکو ماتراتزی بود که به خاطر بیشتر بازی هایش پیش از جام جهانی 2006 به عنوان جانوری بی استعداد تلقی می شد. صحنه سازی های او، و حالات اخموی صورتش، و البته تکل های خشن و زدن آرنج در نبردهای هوائی، او را به دشمن طرفداران بازی سالم و جوانمردانه بدل ساخته بود.

اما در تابستان سال 2006، ماتراتزی بهترین سه هفته زندگی را سپری کرد، و به عنوان جانشین آلساندرو نستای مصدوم در جام جهانی که ایتالیا فاتح آن شد، عملکرد بسیار درخشانی داشت.

حتی پس از آن، نظیر زدن گل مساوی به فرانسه در بازی فینال و نیز گل زدن پنالتی در ضربات پنالتی آخر بازی، تحت تأثیر و در سایه درگیری با زین الدین زیدان قرار گرفت که این درگیری منجر به اخراج زیدان از زمین مسابقه شد.

زیزو، در آخرین بازی دوران فوتبال خود، در وقت اضافه و پس از زدن ضربه سر به مارکو ماتراتزی به دلیل اهانت به خانواده اش، با کارت قرمز داور روبرو شد. ماتراتزی، شاید به دلیل سابقه گذشته خود، مقصر شناخته شده و از سوی فیفا از شرکت در دو مسابقه محروم شد. اخیراً هم این مدافع سابق اورتون، پس از پیروزی اینتر در داربی میلان، با استفاده از ماسک سیلیو برلوسکونی به شوخی و تمسخر پرداخت.

4) ماریو بالوتلی

علیرغم آنکه هنوز در سن جوانی به سر می برد، اما این مهاجم متولد سیسیل که از مهاجران غنائی است، ظاهراً تصمیم گرفته تا با تمامی هم تیمی ها، بازیکنان حریف، مربی، هواداران و مقامات رسمی بازی و هر کسی که سر راه او قرار می گیرد، دعوا کند. بسیاری از نقل قول های بحث برانگیز بالوتلی عبارتند از اینکه خود را شهروند درجه دو می داند، و با صدای بلند فریاد می زند که کریستیانو رونالدو نمی تواند مرا ببیند، و به حمایت از تیم میلان و حتی پوشیدن پیراهن روسونری در تلویزیون هم رضایت می داد.

سوپر ماریو به کرّات از سوی خوزه مورینیو مربی سابق اینتر کنار گذاشته شده، و پس از این حرکت زشت که پیراهن اینتر را پس از برد 3-1 در لیگ قهرمانان در دیدار رفت از مرحله نیمه نهائی مقابل بارسلونا در فصل گذشته بر زمین کوبید، حتی هوادارانش هم به او گفتند که سن سیرو را ترک کند.

3) پائولو دی کانیو

پائولو دی کانیو یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایتالیاست، که همراه با اواریستو بکالوسی و آگوستینو دی بارتولومی، هرگز برای تیم ملی بازی نکردند، و هیچ شکی نیست که خلق و خوی تند و آتشین او فرصت پوشیدن پیراهن پرافتخار آزوریها را از او گرفت.

باشگاه یوونتوس پس از درگیری دی کانیو با سرمربی تیم جیوانی تراپاتونی، او را به فروش رساند، حال آنکه دوران بازیگری او در شفیلد ونزدی نیز به خاطر یکی از زشت ترین لحظات در تاریخ فوتبال انگلیس که در آن دی کانیو، پائول آلکوک داور مسابقه شفیلد در برابر آرسنال را بعد از اخراج او به زمین هل داد، خاطره خوشی را برای فوتبال دوستان به جای نگذاشته است.

این کار او یازده جلسه محرومیت را برایش در پی داشت. قبل از آن هم، دی کانیو با مربی خود ران آتکینسون درگیری داشت، و یکبار هم به خاطر درگیری لفظی برای پرتاب اوت به نفع تیمش با دو کارت زرد، و در نیتجه کارت قرمز، داور روبرو شده و از زمین مسابقه اخراج گردید. دی کانیو در تیم وستهام به اسطوره ای بدل شد، اما پس از بازگشت به تیم محبوب خود یعنی لاتزیو هنگامی که به یکی از هواداران افراطی سلام رومی داد، باز هم در رأس اخبار جنجالی رسانه ها قرار گرفت. چه شخصیت جهنمی داشت دی کانیو!

2) کلاودیو جنتیله

یکی از بدجنس ترین و خشن ترین مدافعانی که تا کنون پا به زمین فوتبال گذاشته است، کلاودیو جنتیله بود؛ هنگامی که مهاجمان با جنتیله روبرو می شدند، دست و پای خود را گم می کردند.

این مدافع به خاطر خطای شدید روی مارادونا که منجر به بیرون رفتن بازیکن آرژانتینی از زمین مسابقه در جام جهانی 1982 گردید شناخته می شود، و در عین حال پیراهن بازیکن بزرگ تیم ملی برزیل، زیکو، را در نیمه نخست بازی در همان دوره از رقابتها پاره کرد. ماریو کمپس قهرمان تیم آرژانتین سال 1978 در مورد جنتیله می گفت: ”اگر شما به دستشوئی هم بروید، جنتیله آنجا هم شما را دنبال خواهد کرد.“

جنتیله همراه با یوونتوس شش بار فاتح اسکودتو شد و یقیناً در آنجا قهرمانی محبوب است. حکایتی است که می گوید که کوین کیگان مهاجم انگلیسی به عنوان فوتبالیست سال اروپا انتخاب شده بود. در مراسم جشن اهداء جایزه، کیگان از صندلی اش بلند می شود تا برای دریافت جایزه اش به روی صحنه برود، اما در هنگام عبور از مسیر صحنه، جنتیله ضربه ای به او می زند. سپس جنتیله در انظار مردم به صورت نجوا کنان در گوش کیگان می گوید: ” اگر در بازی تو را هدف می گرفتم، اصلاً این جایزه را نمی بردی!“

جنتیله ورزشکاری خشن با آوازه بد بود، و در بسیاری اوقات تکل از پشت می زد، در حالیکه حیله دیگر او ناخن فرو کردن در دستان فوروارد حریف در هنگام بلند کردن او از زمین بوده است –
حیله ای که از چشم داور پنهان می ماند. فوتبال ایتالیا و جهان دیگر به مانند جنتیله به خود ندید!

1) آنتونیو کاسانو

این بازیکن روز پس از فتح جام جهانی 1982 توسط ایتالیا به دنیا آمد، و پس از آنکه او به عنوان جوان 17 ساله ای با گل خارق العاده خود برای تیم شهرش باری در مقابل اینتر گلزنی کرد، به او به عنوان با استعدادترین بازیکن نسل خود لقب مارادونا دادند. با این وجود، کاسانو به دلیل شخصیت بسیار ناگهانی و در حال نوسانش، هرگز به حق واقعی و توان خدادادی اش دست نیافت.

کاسانو بیشتر شیطنت هائی که در ده سال گذشته انجام داده را در زندگی نامه شخصی اش تحت عنوان ”همه چیز درباره من“ به طور کامل توضیح داده است. فانتانتونیو در مورد درگیری های کاسانو با مربیانی نظیر لوسیانو اسپالتی، صحبت می کند که فانتانتونیو به این مربی گفت: ”شما
نمی توانید مربی هیچ بازیکنی باشید بجز بازیکنان اودینسه؛ اینجا خانه شما نیست، خانه من است.“ فابیو کاپلو در مورد آنتونیو کاسانو می گوید: ”در تاراگونا، او در تمام نیمه دوم از اینکه به حرفهایم توجهی نمی کرد، خون من و رونالدو را به جوش آورده بود. در اتاق رختکن به او گفتم که ”تو یک آشغال هستی، تو حتی از پول کالای انحصاری هم تقلبی تر هستی،“ و لوئیجی دل نری که آنتونیو کاسانو در مورد او می گوید: ”هرگز نفهمیدم که او در مورد چه چیز لعنتی صحبت می کند.“

کاسانو در سال 2008 و پس از پرتاب پیراهنش به سمت داور با محرومیت 5 جلسه ای روبرو شد، و در عین حال گزارش هائی حاکی از آن وجود دارند که آنتونیو کاسانو، دیوید پسر مارچلو لیپی را مجبور می ساخته تا به باشگاه شبانه رفته و از آن پس چهره شاخص بازیکنان جا مانده از سفر به جام جهانی 2010 بود. با این وجود داستان دیگری از روستای محل زندگی اش می گوید که کاسانو چند روز پس از امضای قرارداد چند میلیون پوندی خود با تیم آ اس رم، یک موتور گازی را در روستایش دزدیده بود. حتماً او توان خرید یک موتور گازی را نداشته است!

منبع: سايت گل

davy jones
05-08-2010, 03:12
ببین اینا چی بودن که گتوزو توی 10 نفر اول قرار نگرفته!:27:

H A M A S
05-08-2010, 10:13

تا وقتی که امثال ماتراتزی (:2:) باشه جایی برای رینو نمیمونه

masud-000000
05-08-2010, 12:01
تائید میشه!!
ولی باز هم گتوزو سر دستشونه !:27:

nw_nk
06-08-2010, 13:27
مسی: فکرش را هم نمی کردم که مارادونا برود

ستاره آرژانتینی در صحبتهایی اعلام کرد که دوست ندارد که دیه گو مارادونا نیمکت مربی گری آلبی سلسته را ترک کند.

سایت گل - لیونل مسی ستاره جوان باشگاه بارسلونا و تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که جدایی دیه گو مارادونا از نیمکت مربیگری آلبی سلسته او را به شدت ناراحت کرده است.

این اولین باری است که پس از عدم تمدید و کنار گذاشتن مارادونا از نیمکت مربیگری آرژانتین، مسی به اظهار نظر می پردازد.

این ستاره آرژانتینی در کنفرانسی خبری در پکن، به این نکته اشاره کرد که جدایی مارادونا، برای او به منزله سورپرایز دردناکی بوده است. در این کنفرانس خبری که مسی، گواردیولا را در کنار خود می دید، این ستاره جوان گفت: «دوست نداشتم که مارادونا برود. من اعتقاد داشتم که او در تیم خواهد ماند.»

مسی در ادامه به این نکته اشاره کرد که به توانایی های سرخیو باتیستا که در حال حاضر به عنوان جانشین موقت مارادونا برروی نیمکت آلبی سلسته نشسته است، اعتقاد دارد. این مربی باتجربه در سالهای اخیر مربی گری تیم زیر20 سال و المپیک آرژانتین را برعهده داشته است. مسی گفت: «شاید فرصتی است که برخی مسائل را در پشت سر جا گذاشته و رو به جلو حرکت کنیم. باید آماده چالشی جدید باشیم.هنوز 4 سال دیگر تا رقابتهای جام جهانی زمان باقی است. ما قبل از این رقابتها کارهای زیادی برای انجام دادن داریم. الان خیلی زود است که بخواهیم برای قهرمانی در جام جهانی 2014 صحبت کنیم و باید مرحله به مرحله جلو برویم.»

2010/8/6

Ezel
08-08-2010, 12:31
کاپلو: انگلیس در جام جهانی بسیار خسته بود

سایت گل – فابیو کاپلو، مربی انگلیس گفته تیمش فصلی بسیار طولانی را پشت سر گذاشته بود و به همین دلیل در جام جهانی خسته بود.

او در اولین مصاحبه‌اش پس از بازگشت از جام جهانی گفت که اگر اتحادیه فوتبال انگلیس او را پس از شکست چهار بر یک مقابل آلمان اخراج می‌کرد تصمیم آنها را درک می‌کرد.

کاپلو می‌ترسد مشکلاتی مشابه بر سر راه صعود انگلیس به یورو 2012 پیش بیاید.

او گفته است: «می‌خواهم از طرفدارانی که به آفریقای جنوبی آمدند عذرخواهی کنم. می‌دانم زمان و هزینه زیادی صرف کردند و من بسیار متاسفم، اما باید به آینده نگاه کنیم، به مسابقات مقدماتی یورو.

دوران خوبی را پشت سر نمی‌گذارم، اما به فکر آینده‌ام. شغل ما این چنین است. اگر طرفداران روز چهارشنبه (در دیدار دوستانه مقابل مجارستان) من را هو کنند، درکشان می‌کنم. آنها بسیار به تیمشان اعتماد داشتند و فکر نمی‌کردند چنین نتایجی رقم بخورد. همچنین ناامید شده‌ام چون هدف من این بود که به فینال برسیم، اما این طور نشد.»

کاپلو همچنین گفت: «از نحوه صعود به جام جهانی بسیار خوشحال بودم. ما آخرین دیدار خود را در ماه مارس انجام دادیم و بازیکنان در وضعیت خوبی بودند. اما هنگامی که دیدارهای دوستانه را انجام دادیم وضعیت بازیکنان عوض شده بود. آنها از نظر فیزیکی مانند سابق نبودند. مشکل را قبل از جام جهانی درک کرده بودیم. به محض آن که بازی‌های دوستانه مقابل مکزیک، مصر و ژاپن را آغاز کردیم می‌توانستم ببینم که بازیکنان خسته‌اند و این حتی در آخرین دیدار دوستانه در آفریقای جنوبی هم مشهود بود. سطح بازی‌ها تغییری نمی‌کرد و من نگران شده بودم.

هر تلاشی از دستمان برمی‌آمد انجام دادیم. با پزشکان و بدنسازها صحبت کردم اما محال بود اوضاع بهتر شود. با کادر فنی صحبت کردم اما نمی‌توانستم بیایم و علنا اعلام کنم که نگران هستم، چون بازیکنان همه روزنامه‌ها را می‌خوانند و این کار تاثیر روانی خوبی به جا نمی‌گذاشت.
ترجیح می‌دهم از این که بازیکنان من را تنها گذاشتند حرفی نزنم، چون فلسفه‌ام این است که ما با هم پیروز می‌شویم و با هم شکست می‌خوریم. اما در آفریقای جنوبی ذهنیت ما هم مشکل داشت.»

کاپلو گفته با دیو ریچاردز، رییس لیگ برتر هم درباره اوضاع ضعیف بازیکنان صحبت کرده اما او حاضر نیست تعطیلات زمستانی را در دستور کار قرار دهد: «محال است در زمستان فرصتی برای استراحت بیابیم، اما باید پیش از تورنمنت بعدی تغییراتی انجام دهیم. اگر بازیکنان از نظر فیزیکی در لهستان و اوکراین آماده باشند اوضاع برای ما دشوار نخواهد بود. تنها کمی استراحت به ما کمک می‌کند.

دانمارک را به یاد می‌آورم که در سال 1992 قهرمان اروپا شد. آنها در ساحل بودند و تنها چهار روز پیش از اولین دیدار به مسابقات آمدند، چون یوفا یوگسلاوی را از رقابت‌ها حذف کرده بود. آنها آماده‌سازی خوبی نداشتند اما دست کم خسته هم نبودند.»

Alireza.M67
08-08-2010, 16:10
البته خسته نه به اون معنای خسته و کوفته بلکه به اون معنای عامیانه
مثلا میگن طرف عجب آدم خسته ایه .
انگلیس به این معنا خسته بود . بازیکنا خسته بودن ، مربی خسته بود ، کادر فنی خسته بود ، دیوید بکهام خسته بود ...
تازه از اینا گذشته داور بازی انگلیس - آلمان هم خیلی خسته بود .

yuseph
09-08-2010, 00:21
خسته بودن؟!؟!؟
عجب!!!
جناب آقای کاپلو چندتا سوال:
شما ضعف بینایی دارید؟
شما ضعف شنیداری دارید؟
شما در مورد ناآمادگی نفرات تیم چی داری بگی؟
شغل شما در تیم چیه؟
اختلاف بین شما وجان تری چی بود؟
اختلاف جان تری با استیفن جرارد چی بود؟
جریان دخالت بکام در بین نفرات تیم چی بود؟
جریان جوکول چی بود؟
چرا با وجودآمادگی کواچ ازش استفاده نکردین؟
چرا فقط تیم شما خسته بود؟
چرا اسپانیا قهرمان شدپس؟
چرا هلند نائب قهرمان شد پس؟
چرا آلمان روان وزیبا بازی میکرد؟
چرا این تیم ها خسته نبودن؟
چرا برخی بازکن ها سر تمرین غیبشون میزد؟
جریان اعتصاب ناکام چی بود؟
وهزاران نقطه کور دیگر....
.
.
یاد حرف کاپلو قبل از بازی با آلمان افتادم
((آلمان ها از انگلیس میترسند))
نمردیم ومعنی ترس روهم فهمیدیم.
+
نمردیم ومعنی خستگی روهم فهمیدیم.

از کاپلو بعید بود....

alidata2010
09-08-2010, 00:38
دیگه ادم هرچی خسته باشه 4 تا گل از المان نمیخوره

Ezel
10-08-2010, 17:39
جناب آقای کاپلو چندتا سوال:

اختلاف بین شما وجان تری چی بود؟

اختلاف جان تری با استیفن جرارد چی بود؟

جریان جوکول چی بود؟

چرا با وجودآمادگی کواچ ازش استفاده نکردین؟

چرا فقط تیم شما خسته بود؟

چرا اسپانیا قهرمان شدپس؟

وهزاران نقطه کور دیگر....
از کاپلو بعید بود به نظر من قابل پیش بینی بود که باند جی تی ( یا به عبارت بهتر باند چلسی ) به علت مسایلی که برای تری پیش اومد و کاپیتانی تیم ملی ازش گرفته شد یه جورایی در صدد تلافی باشند ، در مورد اختلاف تری با جرارد هم کاملا مشخصه که تری هنوز خودش رو لیدر تیم میدونه و به نظر من همینطور هم هست و فقط بازوبند نداره و لیدر اصلی هست ،

در مورد جوکول و کراوچ هم باید بگم که این مساله به این برمیگرده که کاپلو اصولا اعتقادی به این دو بازیکن نداره ، یه مثال وطنی هم میتونم بزنم اونم محمد پروین و اشپیتیم آرفی که هر دو بازیکنای نسبتا خوبی هستند اما دایی به اونها اعتقاد نداره ( یا به قولی :31: در پازل تاکتیکیشون جایی نداره ) ، ضمن اینکه قبول کنید با وجود کیفیتی که رونی و هسکی در طول فصل داشتند منطقی نبود که نیمکت نشین باشند ( هرچند که در جام جهانی توفیقی نیافتند )

در مورد قهرمانی اسپانیا هم من هم مثل بسیاری فکر میکنم که این بارسلونا بود که قهرمان شد + مورینیو و هیدینکی در جام جهانی نبودند که با استفاده از نبوغ تاکتیکیشون جلوی اسپانیا ( یا به عبارت بهتر بارسلونا ) رو بگیرند ، ( البته در شایستگی اسپانیا برای قهرمانی هیچ تردیدی وجود نداره )

و البته من هم با شما هم عقیده هستم که از کاپلو بعید بود ، ولی امیدوارم همونطو که خود دن فابیو هم پس از جام اشاره کرد که ((( اکنون میدانم که چه کسانی باید بازی کنند ))) واقعا بدونه و حداقل از زوج ناکارامد جرارد و لمپارد ( که چون در تیم ملی هم عرض هم بازی میکنند به همین دلیل ناکارامد هستند ) استفاده نکنه چون کسی که یک اشتباه رو دوبار تکرار کنه مشخصا از روی بی فکری هست .

:11:

peyman_nn
10-08-2010, 17:44
گربه دستش به جام نمیرسید
میگفت پیف پیف بو میده

errmii
11-08-2010, 00:41
بقیه تیم ها اگر باختن به خاطره اینه که خسته بودن یا انگیزه نداشتن یا جهت وزش باد در ورزشگاه به سمت دروازه اونا بود یا توپ بازی ها غیر استاندارد بود یا زمان بازی مناسب نبود یا ...
ولی آلمان اگه ببازه به خاطر اینه که سطح فوتبال آلمان پایینه

گربه دستش به جام نمیرسید
میگفت پیف پیف بو میده

دقیقا
گل گفتی!

nw_nk
11-08-2010, 14:32
باتیستا ترکیب جدید آرژانتین را اعلام کرد

باتیستا فرناندو گاگو و اور بانگا را به ترکیب اصلی فراخوانده است.

سایت گل - سرخیو باتیستا، مربی موقت تیم آرژانتین ترکیب این تیم برای بازی مقابل ایرلند را اعلام کرد. او بسیاری از بازیکنانی که دیه‌گو مارادونا کنار گذاشته بود را به تیم ملی فراخوانده است.

باتیستا تیمش را با آرایش 1-4-1-4 به میدان خواهد فرستاد و از سه هافبک میانی سنتی استفاده خواهد کرد و لیونل مسی و آنخل دی‌ماریا را در پست‌های بال راست و بال چپ بازی خواهد داد. به این ترتیب گونسالو ایگواین، مهاجم رئال مادرید تنها مهاجم تیم خواهد بود.

این تغییرات به این معناست که دو بازیکنی که مارادونا در خانه جا گذاشت در ترکیب اصلی آرژانتین قرار می‌گیرند. به این ترتیب خاویر ماچرانو، کاپیتان آرژانتین از حمایت بیشتری در میانه میدان برخوردار خواهد بود.

اور بانگا، بازیکن والنسیا و فرناندو گاگو، هافبک رئال مادرید هر دو فرصت آن را خواهند یافت که خود را به مربی موقت آرژانتین ثابت کنند.

کارلوس تبس و سرخیو آگرو از ترکیب کنار گذاشته شده‌اند. این دو نفر به دوبلین رفتند اما به دلیل بیماری نمی‌توانند بازی کنند. دیه‌گو میلیتو و اسکیل لاوتزی هم دو نیروی تهاجمی آرژانتینی‌ها روی نیمکت خواهند بود.

ترکیب آرژانتین: رومرو، بوردیسو، دمیکلیس، ساموئل، هاینتسه، ماسچرانو، مسی، بانگا، گاگو، دی‌ماریا، ایگواین.

2010/8/11

nw_nk
12-08-2010, 11:33
نتایج دیدارهای دوستانه - تساوی اسپانیا، هلند و آلمان و پیروزی برای آرژانتین و انگلیس

در مهمترین دیدارهای دوستانه برگزارشده تیمهای اسپانیا و آلمان مقابل مکزیک و دانمارک به تساوی دست یافتند و تیمهای آرژانتین و انگلیس به پیروزی رسیدند.

سایت گل - با پایان یافتن رقابتهای جام جهانی و به پایان رسیدن اردوهای تابستانی تیمهایی که در جام جهانی حاضر نبودند، اولین فیفا دی از راه رسید و روز چهارشنبه 35 دیدار دوستانه در سرتاسر دنیا برگزار شد.

سه شنبه شب دو دیدار، چهارشنبه شب 43 بازی و پنجشنبه نیز سه بازی دیگر دنبال خواهد شد. برنامه بازیها بدین ترتیب خواهد بود:

چهار شنبه (20 مرداد؛ 11 آگوست)
* آمریکا 0 - برزیل 2
* کره جنوبی 2 - نیجریه 1

* تایلند 1 - سنگاپور 0
* مالی 0 - گینه 2
* تانزانیا 1 - کنیا 1
* اوگاندا 1 - زامبیا 1
* چین 1 - بحرین 1
* قزاقستان 3 - عمان 1
* مصر 6 - کنگو 3
* روسیه 1 - بلغارستان 0
* لیتوانی 0 - بلاروس 2
* ارمنستان 1 - ایران 3
* آذربایجان 1 - کویت 1
* بورکینافاسو 3 - کنگو 0
* فنلاند 1 - بلژیک 0
* مولداوی 0 - گرجستان 0
* قبرس 1 - آندورا 0
* سنگال 1 - کیپ ورده 0
* مالت 1 - مقدونیه 1
* عربستان سعودی 1 - توگو 0
* سوئد 3 - اسکاتلند 0
* اوکراین 1 – هلند 1
* الجزار 1 - گابن 2
* جمهوری چک 4 - لتونی 1
* ترکیه 2 - رومانی 0
* آلبانی 1 - ازبکستان 0
* اتریش 0 - سوئیس 1
* دانمارک 2 - آلمان 2
* مونته نگرو 2 - ایرلند شمالی 0
* لهستان 0 – کامرون 3
* صربستان 0 - یونان 1
* اسلوواکی 1 - کرواسی 1
* آفریقای جنوبی 1 - غنا 0
* ایرلند 0 - آرژانتین 1
* اسلوونی 2 - استرالیا 0
* ولز 5 - لوگزامبورگ 1
* انگلیس 2 - مجارستان 1
* نروژ 2 - فرانسه 1
* ایسلند 1 - لیختن اشتاین 1
* مکزیک 1 - اسپانیا 1
* آنگولا 0 - اروگوئه 2
* مراکش 2 - گینه استوایی 1
* موریتانی 0 - فلسطین 0

2010/8/12

nw_nk
12-08-2010, 11:34
دل بوسکه: تساوی مقابل مکزیک عادلانه بود

تعداد زیادی از بازیکنان تیم ملی اسپانیا با پایان یافتن تعطیلات تابستانی شان به اردوی ماتادورها اضافه شده بودند.

سایت گل - بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که تساوی 1-1 مقابل مکزیک، نتیجه عادلانه ای بود و بیانگر سطح کیفی بالای مسابقه و شرایط بازیکنان است.

خیلی از بازیکنان تیم ملی اسپانیا در همین هفته از تعطیلات تابستانی شان بازگشته اند و بلافاصله به اردوی تیم ملی اسپانیا پیوستند.

گل اول این دیدار توسط ارناندس، و در دقایق اولیه بازی برای تیم میزبان به ثمر رسید ولی در نهایت و در دقیقه 90 این داوید سیلوا بود که بازی رابه تساوی کشاند.

دل بوسکه در کنفرانس خبری در پایان این دیدار گفت: «تساوی نتیجه عادلانه ای بود. ما در اکثر دقایق بازی مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشتیم ولی نمی توانستیم رو به جلو حرکت کنیم.»

مربی سابق باشگاه رئال مادرید با تمجید از عملکرد شاگردانش گفت: «نمره بازیکنانم 10 از 10 است. ما گروه فوق العاده ای هستیم و روحیه بازیکنان بی نظیر بود.»

2010/8/12

nw_nk
12-08-2010, 11:36
هیدینک: توقعات بیشتری از تیمم دارم

مربی هلندی که دیشب شاهد پیروزی آسان تیمش بود، در صحبتهایی اعلام کرده که شاگردانش می بایست در جناحهای مختلفی به مراتب بهتر عمل کنند.

سایت گل - گاس هیدینک، سرمربی تیم ملی ترکیه در صحبتهایی زبان به تمجید از آردا توران به دلیل گل استثنایی ای که وارد دروازه رومانی نمود گشوده است.

تیم ملی ترکیه دیشب در دیداری دوستانه در ورزشگاه سوکرو ساراکوگلوی استانبول میزبان رومانی بود و در نهایت موفق شدتا با نتیجه 0-2 مقابل حریفش به برتری برسد.

اولین گل ترکها در دقیقه 82 توسط امره از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید و توران در دقیقه 86 توانست گل دوم ترکیه را به ثمر برساند.

هیدینک در پایان این دیدار در گفتگو با کانال تورک گفت: «ما می بایست در برخی از وجهه های بازی پیشرفت کنیم ولی گل دوم تیم ما گل بسیار زیبایی بود.»

ترکیه موفق به صعود به رقابتهای جام جهانی 2010 نشد ولی پیروزی مقابل رومانی به منزله گام مثبتی برای آنها در آستانه آغاز رقابتهای مرحله مقدماتی یورو 2012 خواهد بود.

2010/8/12

nw_nk
12-08-2010, 11:38
لو؛ راضی به رغم تساوی

مربی آلمانی به دنبال موفقیتهای زیادی برای تیمش می باشد.

سایت گل - یواخیم لو دیشب شاهد تساوی تیم آلمان بی مقابل دانمارک بود.این دیدار دوستانه در کپنهاگ برگزار شد و با تساوی 2-2 به پایان رسید.

اولین گل این دیدار را گومس در دقیقه 19 به ثمر رساند و هلمس در دقیقه 73 بازی را 0-2 کرد ولی بازیکنان تیم میزبان بلافاصله به خود آمدند و رومدال در دقیقه 74 اولین گل دانمارک را به ثمر رساند. یانکر هم در دقیقه 87 برای بار دوم گلزنی کرد تا این بازی در نهایت با تساوی 2-2 پایان یابد.

لو در کنفرانس خبری این بازی گفت: «بازی رضایت بخشی بود.من دیدم که تیمم نهایت تلاش را به کار می گرفت تا منسجم باشد و موقعیتهای متعددی را خلق کند که این ایده بسیار خوبی بود.»

لو در ادامه با تمجید از ماریو گومس گفت: «او گل اول ما را به ثمر رساند و این گل مطمئنا اعتماد به نفس گومس را افزایش خواهد داد.»

البته خود گومس از عملکرد ژرمنها راضی نبود و در صحبتهایی در این رابطه گفت: «زمانی که بازی 0-2 دنبال می شد، نباید اجازه می دادیم که بازی از دست ما در می رفت.»

این در حالی بود که اکثر بازیکنان اصلی تیم ملی آلمان به دلیل همراهی تیمهای باشگاهی شان در اردوی ژرمنها غایب بودند و لو مجبور شد تا تیم دومش را به مصاف دانمارک بفرستد.

2010/8/12

nw_nk
12-08-2010, 11:48
اسپانيا در صدر رده بندي فيفا

ماتادورها پس از اينكه ماه قبل موفق شدند عنوان قهرماني جهان را به دست بياورند، در رده بندي ماه آگوست فيفا نيز در صدر قرار گرفتند. تيم ملي هلند نيز كه در فينال مغلوب اسپانيا شد در اين فهرست در جاي دوم قرار دارد.

سايت گل - در تازه ترين رده بندي فيفا كه امروز منتشر شد، تيم ملي اسپانيا، قهرمان جهان و اروپا بار ديگر در صدر قرار دارد.

ماتادورها كه براي انجام ديداري دوستانه به مكزيك سفر كرده اند، پس از اينكه ماه قبل موفق شدند عنوان قهرماني جهان را به دست بياورند، در رده بندي ماه آگوست فيفا نيز در صدر قرار گرفتند. تيم ملي هلند نيز كه در فينال مغلوب اسپانيا شد در اين فهرست در جاي دوم قرار دارد.

در اين رده بندي تيم هاي برزيل و آلمان به ترتيب در مكان سوم و چهارم قرار دارند. دو تيم ديگر از آمريكاي جنوبي يعني آرژانتين و اروگوئه در مكان هاي پنجم و ششم جاي دارند و تيم هاي انگليس و پرتغال هفتم و هشتم هستند.

نمايش ضعيف تيم هاي آفريقايي در جام جهاني موجب شد تا تيم ملي مصر علي رغم اينكه به جام جهاني راه پيدا نكرد، با قرار گرفتن در رتبه نهم، تيم اول قاره سياه باشد و تيم شيلي نيز بدون تغيير نسبت به ماه قبل در جايگاه دهم جاي دارد.

تيم ملي آمريكا با قرار گرفتن در رتبه هجدهم، ‌تيم اول منطقه كونكاكاف و تيم استراليا با رتبه بيستم، تيم اول آسياست. تيم نيوزلند نيز كه بدون شكست از جام جهاني حذف شد، در رتبه پنجاه و چهارم قرار دارد.

2010/8/11

nw_nk
12-08-2010, 11:55
FIFA World Ranking
Last Updated 11 Aug 2010

All

1 Spain 1883 0 0
2 Netherlands 1659 0 0
3 Brazil 1524 0 -12
4 Germany 1464 0 0
5 Argentina 1288 0 -1
6 Uruguay 1152 0 0
7 England 1125 0 0
8 Portugal 1062 0 0
9 Egypt 1053 0 0
10 Chile 988 0 0
11 Italy 982 0 0
12 Greece 975 0 0
13 Serbia 969 0 0
14 Croatia 968 1 0
15 Paraguay 961 1 0
16 Russia 956 1 0
17 Switzerland 940 1 0
18 USA 931 -5 -38
19 Slovenia 917 0 0
20 Australia 911 0 0
...

AFC

20 1 Australia 911 0 0
32 2 Japan 768 0 0
44 3 Korea Republic 651 0 -9
65 4 Iran 517 -1 -5
68 5 Bahrain 466 1 6
70 6 Saudi Arabia 455 -2 -16
77 7 China PR 406 1 13
81 8 Oman 377 0 3
85 9 Kuwait 365 0 0
88 10 Uzbekistan 351 -1 -1
90 11 United Arab Emirates 348 -2 -3
92 12 Syria 336 0 2
98 13 Jordan 300 0 0
98 14 Qatar 300 0 0
100 15 Korea DPR 288 3 4
104 16 Thailand 276 1 3
106 17 Iraq 263 -2 -13
109 18 Yemen 249 0 1
120 19 Singapore 198 1 0
127 20 Vietnam 174 0 -5
...

UEFA

1 1 Spain 1883 0 0
2 2 Netherlands 1659 0 0
4 3 Germany 1464 0 0
7 4 England 1125 0 0
8 5 Portugal 1062 0 0
11 6 Italy 982 0 0
12 7 Greece 975 0 0
13 8 Serbia 969 0 0
14 9 Croatia 968 1 0
16 10 Russia 956 1 0
17 11 Switzerland 940 1 0
19 12 Slovenia 917 0 0
21 13 France 890 0 0
22 14 Norway 878 0 0
24 15 Ukraine 870 1 0
27 16 Slovakia 829 0 0
28 17 Turkey 810 0 0
29 18 Denmark 785 0 0
31 19 Czech Republic 769 0 0
35 20 Sweden 747 0 0
...

yuseph
12-08-2010, 12:17
هلند2وم
برزیل3وم
آلمان4وم:18:
خداییش اگه هلند وبرزیل توی جام جهانی میخوردن به تورآلمان 5تایی میشدن...
اخه برزیل واسه چی باید از آلمان بالاتر باشه....
حالا میگیم هلند نائب قهرمان جهانه..اخه برزیل چی؟

masud-000000
12-08-2010, 12:30
جایگاه فرانسه هم در نوع خودش بینظیره ... اگه یه خورده بیشتر تلاش کنن میتونن به ایران هم برسن!!!:27:

nw_nk
13-08-2010, 15:17
مسی: آرژانتین به سبک بارسا؟! احساس راحتی می کنم

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که از عملکرد خوب گروهی تیم ملی کشورش در دیدار دوستانه مقابل ایرلند بسیار راضی است.

این ستاره 23 ساله که از پکن به دوبلین سفر کرد تا در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش که چهارشنبه شب برگزار شد، شرکت کند، در صحبتهایی اعلام کرد که آلبی سلسته عملکرد بسیار خوبی را به اجرا گذاشت.
لیونل مسی در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« بازی بسیار خوبی را مقابل تیمی بزرگ به اجرا گذاشتیم. ما سعی می کردیم تا توپ را از بازیکنان حریف بگیریم و توپ را در زمین پخش کرده و به خوبی از توپ بهره بردیم.مهمترین نکته این بود که در این دیدار به پیروزی رسیدیم، هرچند که ما از نظر فیزیکی در اوج آمادگی نبودیم و البته در ابتدای بازی هنوز در ریتم بازی قرار نگرفتیم که در انتها، پایان خوبی داشتیم.»

مسی ادامه داد:« اگر توجه کنید، با در نظر داشتن این نکته که مدت زیادی در کنار هم نبودیم، خیلی خوب بازی کردیم. ما سعی کردیم تا همان سیستم بازی بارسلونا را به نمایش بگذاریم و از همین بابت احساس راحتی زیادی می کردم.»

ستاره آرژانتینی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که به رغم تغییراتی که در کادر فنی آلبی سلسته ایجاد شده، بازیکنان تیم به خوبی یکدیگر را می شناسند و همین باعث امتداد روند موفقیت تیم خواهد شد.
مسی ادامه داد:« تیم ما در حال حاضر شرایط خوبی دارد؛ ما تیمی مشابه با جام جهانی داریم. ما یکدیگر را از تیم زیر 20 ساله ها و از رقابتهای المپیک به خوبی می شناسیم.تیم ما تیمی متحد و منسجم است و رو به جلو حرکت می کنیم. پیروزی تیم ما بسیار خوب است ولی نیازی نیست که بخواهیم سرخیو باتیستا را مورد آزمایش قرار دهیم؛ کاملا مشخص است که او چه مربی خوبی است»

2010/8/13

سورپرایز ماتادورها: نمایش فیلم ویدئویی رائول در هواپیما

سایت گل- تیم ملی اسپانیا چهارشنبه شب در دیداری دوستانه مقابل مکزیک قرار گرفت. شاگردان دل بوسکه در مسیر بازگشت از مکزیک و در هواپیما با سورپرایزی عجیب روبرو شدند. در هواپیما فیلمی ویدئویی به نمایش در آمد که فیلمی مستند در مورد رائول گونسالس بلانکو بود. در این فیلم، بهترین لحظات فوتبالی رائول ، کاپیتان سابق تیم ملی اسپانیا و دومین بازیکن برتر تیم ملی به نمایش درآمد که در این میان، گلهای رائول در زمان حضورش در ترکیب ماتادورها در رقابتهای جام جهانی کره جنوبی نیز دیده می شد.

با پایان یافتن پخش این فیلم، بحث در میان تعدادی از بازیکنان و خبرنگاران حاضر در هواپیما بر سر عدم حضور در ترکیب ماتادورها از پیش از آغاز رقابتهای یورو 2008 بالا گرفت.این در حالی است که دل بوسکه رابطه خوبی با ستاره سابق باشگاه مادریدی دارد ولی هرگز نام او را در لیست بازیکنان فراخوانده شده به تیمش قرار نداده و به روند لوئیس آراگونس برای عدم دعوت از او ادامه داده است.از سوی دیگر بازیکنان تیم ملی اسپانیا همواره خود را از حاشیه های این ماجرا دور نگاه داشته اند .

2010/8/13

nw_nk
16-08-2010, 16:31
ورون: مارادونا از من خواست چابی تیم باشم ولی ...

ستاره آرژانتینی در صحبتهایی به انتقاد از دیه گو مارادونا پرداخت.

سایت گل - خوان سباستین ورون، در صحبتهایی به دفاع از لیونل مسی، ستاره جوان تیم ملی آرژانتین پرداخته و اعلام کرده که مسی در زمان حضور در اردوی آلبی سلسته با تمام توان برای موفقیت تیمش بازی می کند و به این نکته اشاره کرد که این ستاره جوان در دیدار مقابل آلمان که با شکست و حذف آرژانتین در رقابتهای جام جهانی همراه بود نیز با تمام وجود برای موفقیت آرژانتین تلاش کرد.

ورون در صحبتهایی در این رابطه گفت: «مسی اصلا عادت ندارد که به عقب و خط دفاعی بازگردد. بسیار سخت است که از او درخواست کنی او 50 متر را پا به توپ بدود و در دیدار مقابل آلمان مسی نهایت توانش را به کار گرفت ولی امور طبق برنامه ریزی ما پیش نرفت.»

این ستاره باتجربه آرژانتینی در ادامه صحبتهایش با انتقاد از دیه گو آرماندو مارادونا گفت: «مارادونا به من گفت که می خواهد من چابی (ستاره اسپانیایی) تیمش باشم و چنین دیدگاهی را در ذهن من ایجاد کرد ولی عملا اصلا از من استفاده نکرد. مارادونا به من گفت که به دنبال کارهایی است که من از پس آنها بر نمی آیم و این هنوزهم مرا اذیت می کند.»

ورون در بخش پایانی اش در مورد غیبتش در دیدار مقابل آلمان به این نکته اشاره کرد که با مارادونا صحبت کرده و طبق توضیحات مارادونا به عنوان سرمربی تیم، در مورد غیبت او در ترکیب آلبی سلسته در دیدار مقابل آلمان، دن دیه گو می خواسته ورون را برای مراحل بالاتر آماده و قبراق نگاه دارد

2010/8/14

p3yman_xl
16-08-2010, 17:57
بازم کامبیاسو و زانتی نیستن.... :41:

yuseph
16-08-2010, 18:03
حیفه خاویر زانتی...نمیدونم چرا دعوتش نمیکنن.
به نظرم یه بازیکن کامله...ازهرنظر.
بی انصافها:13:

H A M A S
17-08-2010, 10:43
مارتین پالرمو، مهاجم بوکا جونیورز گفته که لیونل مسی هرگز نمی‌تواند مانند دیه‌گو مارادونا در سال‌های 1986 و 1990 آرژانتین را یک‌تنه به موفقیت برساند. او همچنین گفته از این که مسی، سرخیو باتیستا را ستوده عصبانی است.

پالرمو دو ماه را در اردوی جام جهانی گذراند. او می‌گوید مسی بهترین بازیکن دنیاست، اما شخصیت قدرتمند ال‌دیه‌گو را ندارد که آرژانتین را به دو فینال متوالی جام جهانی رساند: «مسی مارادونا نیست. از دید من، مسی ذهنیت مارادونا را ندارد. او نمی‌تواند بار تیم را روی دوش خود حمل کند یا نقش رهبر تیم را داشته باشد، چرا که به سیستم بارسلونا عادت کرده است.

لیو به روشی دیگر پرورش یافته و تجربیات کاملا متفاوتی دارد. او از 12 سالگی در بارسلونا زندگی کرده؛ می‌دانید دیه‌گو چطور بزرگ شده؟!» منظور پالرمو زندگی مارادونا در حومه کلبه‌نشین و بدنامن بوئنوس آیرس است.

مسی پس از بازی با ایرلند گفت که در سیستم باتیستا همان قدر راحت است که در بارسلونا است. پالرمو گفته این حرف مسی باعث ناراحتی او شده: «در حقیقت، ما تلاش می‌کنیم خیلی به او اهمیت ندهیم. با مسی لحظاتی بسیار عالی داشتیم. دیه‌گو با او بسیار صمیمی بود و من بر این باور هستم که حرف‌های مسی بیشتر از جنبه فوتبالی، از جنبه انسانی آزاردهنده است. دیه‌گو با او مانند پسر خودش رفتار می‌کرد.»

پالرمو همچنین درباره خوان رومن ریکلمه، هم‌تیمی‌اش در بوکا گفته است: «رومن بازیکنی با تجربه بالاست و میداند فوتبال بازی کردن در بوکا چه معنایی دارد. او با تنها یک حرکت خود شما را با دروازه‌بان حریف تک به تک می‌کند. این همان چیزی است که ما نیاز داریم.»

mashhadkhafan
17-08-2010, 11:34
راست گفته
مسي تار موي مارادونا هم نيست
تو اين جام جهاني به همه اين قضيه اثبات شد چون مسي كاري نتونست بكنه

Dr.FANOOS
17-08-2010, 16:29
راست گفته
مسي تار موي مارادونا هم نيست
تو اين جام جهاني به همه اين قضيه اثبات شد چون مسي كاري نتونست بكنه
نمی خوام بگم مسی توی این جام جهانی خوب بود قبول دارم در حد و اندازه های خودش ظاهر نشده اما من احاس می کنم اگر اون نبود آرژانتین شاید از گروهش هم نمی یومد بالا در تک تک گل ها شما می تونستید تاثیرش رو ببینید. خوب گل نزد اما خوب گل ساخت و دل بوسکه هم نظر جالبی در موردش داد.البته این هم قبول دارم در سطح ملی شاید به مارادونا نرسه اما در سطح باشگاهی به راحتی می توان گفت از مارادونا پر افتخار تر هست و می شود.

---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

در کل هر دوتاشون عزیزند!:31:

H A M A S
17-08-2010, 17:47
نمی خوام بگم مسی توی این جام جهانی خوب بود قبول دارم در حد و اندازه های خودش ظاهر نشده اما من احاس می کنم اگر اون نبود آرژانتین شاید از گروهش هم نمی یومد بالا در تک تک گل ها شما می تونستید تاثیرش رو ببینید. خوب گل نزد اما خوب گل ساخت و دل بوسکه هم نظر جالبی در موردش داد.البته این هم قبول دارم در سطح ملی شاید به مارادونا نرسه اما در سطح باشگاهی به راحتی می توان گفت از مارادونا پر افتخار تر هست و می شود.

---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

در کل هر دوتاشون عزیزند!:31:

قدیما یه سریال طنز سبکه 3 میزاشت به نام قطار ابدی!
یه قسمت بود که مجید صالحی در نقش رابین هود بود که نشون میداد از بالای درختها مثل تارزان داشت این ور اونور میپرید و از خودش تعریف میکرد که ناگهان دوربین میامد پایین و نشون میداد که جناب رابین هود خالی بند روی دوش فرهاد بشارتی (جان کوچیکه)سواره
عکس العمل جان کوچیکه نسبت به دروغ های رابین هود:چاخان نگو رابین هود هرجا رفتی جان کوچیکه با 100 نفر همرات بود
الان هم جناب مسی هر جا میری ژاوی+بهترین هافبک های جهان کنارته!

Retired User
17-08-2010, 17:51
قدیما یه سریال طنز سبکه 3 میزاشت به نام قطار ابدی!
یه قسمت بود که مجید صالحی در نقش رابین هود بود که نشون میداد از بالای درختها مثل تارزان داشت این ور اونور میپرید و از خودش تعریف میکرد که ناگهان دوربین میامد پایین و نشون میداد که جناب رابین هود خالی بند روی دوش فرهاد بشارتی (جان کوچیکه)سواره
عکس العمل جان کوچیکه نسبت به دروغ های رابین هود:چاخان نگو رابین هود هرجا رفتی جان کوچیکه با 100 نفر همرات بود
الان هم جناب مسی خان روی شانه های ژاوی و اینیستا سواره