مشاهده نسخه کامل
: Mass Effect 3
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
farzan311
21-07-2012, 14:13
آقا من كينكتم رو مدتي بود وصل نكرده بودم. الان وصل كردم به سيستم و بعد رفتم تو بازي ديدم يه سري تنظيمات واسه كار با كينكت تو بازي داره.
چطوري ميشه فعالش كرد. چطوري ميشه كار كرد باهاش. كسي از طريق كينكت بازي كرده؟؟
انگار فقط از سنسور صوتیش میشه استفاده کرد
اینم یه عکسه که فرمان هایی که میشه داد رو گفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Milad4171
21-07-2012, 20:50
من براي بار دوم بازي رو تموم كردم. اينبار نور آبي اومد و گت ها از كره زمين رفتن ولي باز موقع باز شدن در كسي از تو نمورمندي بيرون نيومد!!!! چرا؟؟؟
من خودم رو كشتم به 2000 تا نرسيد EMS ام. يعني هرچي ماموريت فرعي بود. هرچي تو سيتادل بود.
البته نميشه گفت مسخره است. ولي بيشتر امتياز بازي واسه حالت مولتي اش هستش انگار!!!
روي ايكس باكس كه نميشه مولتي زد. ميشه؟؟؟
راستي!
به نظر من پايان داستان بد نبود. ولي خوب يه بخش هايي يكم آبگوشتي رفت جلو. منظورم صحبتهاش بود!
ashil1234
23-07-2012, 19:53
من براي بار دوم بازي رو تموم كردم. اينبار نور آبي اومد و گت ها از كره زمين رفتن ولي باز موقع باز شدن در كسي از تو نمورمندي بيرون نيومد!!!! چرا؟؟؟
من خودم رو كشتم به 2000 تا نرسيد EMS ام. يعني هرچي ماموريت فرعي بود. هرچي تو سيتادل بود.
البته نميشه گفت مسخره است. ولي بيشتر امتياز بازي واسه حالت مولتي اش هستش انگار!!!
روي ايكس باكس كه نميشه مولتي زد. ميشه؟؟؟
راستي!
به نظر من پايان داستان بد نبود. ولي خوب يه بخش هايي يكم آبگوشتي رفت جلو. منظورم صحبتهاش بود!
یابا من اگه اون چند تا EMS چیتیم که رفتم حساب نکنم حداقل دیگه تا اونجا که پایان سوم و یه کسی از نورماندی بیاد پایین واسم میومد!!!!!!:18:
حتما یه جایی اشتباه کردی یا اون انتخاب های اصلی رو خوب رد نکردی !!!:46:
Milad4171
23-07-2012, 20:05
البته يكم سر در گم شدم تو بخش ژورنالاش يكم ريخته به هم. مثلا به من گفته بود 2 تا ماموريت تو سيتادل هست برو پيش فلاني ولي هرچي زير و رو كردم كسي رو پيدا نكردم.
يه چيز ديگه .
بخش رومنس قبل از حمله به زمين رو داشتم. با اشلي جان. ولي خوب قبل از حمله وقتي ميرفتم با يارو حرف ميزدم. جواب اولش اين بود كه هنوز آماده نيستيم.
حرف دومش كه معولا جواب دوم هست اين بود كه آماده هست. ولي خوب من نفهميدم مشكل كجاست كه آماده نبود؟؟
همونجا كه بعد از اوكي دادن واسه حمله ميره و با اشلي ويليامز دگرانديشي ميكنن!
اونجا درست بوده؟يا واقعا من آماده نبودم؟
ashil1234
23-07-2012, 21:48
البته يكم سر در گم شدم تو بخش ژورنالاش يكم ريخته به هم. مثلا به من گفته بود 2 تا ماموريت تو سيتادل هست برو پيش فلاني ولي هرچي زير و رو كردم كسي رو پيدا نكردم.
يه چيز ديگه .
بخش رومنس قبل از حمله به زمين رو داشتم. با اشلي جان. ولي خوب قبل از حمله وقتي ميرفتم با يارو حرف ميزدم. جواب اولش اين بود كه هنوز آماده نيستيم.
حرف دومش كه معولا جواب دوم هست اين بود كه آماده هست. ولي خوب من نفهميدم مشكل كجاست كه آماده نبود؟؟
همونجا كه بعد از اوكي دادن واسه حمله ميره و با اشلي ويليامز دگرانديشي ميكنن!
اونجا درست بوده؟يا واقعا من آماده نبودم؟
اونجاش هیچ ربطی به EMS ت نداره اونجا خودت میتونی بگی من آمادم بزنیم حمله یا میتونی بگی نه که بری با دوستات یکم بیشتر حرف بزنی بعدش حمله کنید !!!:15:
Milad4171
24-07-2012, 20:40
بازي قشنگيه ولي خوب من نميدونم چرا هرچي زحمت ميكشم واسه جمع آوري EMS كم مياد!
بعضي سوالا بود كه واسه جوابش دو تا از انتخابابم كه احتمالا بخاطر كم بودن همين موضوع بود بسته بود!
مثلا ايژويل من من من زدمش. در صورتي كه من ميتونستم كاري كنم كه خودش خودكشي كنه ولي انتخاب سمت چپي بسته بود!
حالا يه سوال.
كسي تونسته رو ايكس باكس كينكت رو راه بندازه؟
من ميخوام ببنم چطوريه! بايد جالب باشه :31:
به نظر شما اين پايان شفرد بود؟؟ چي ميگن بعضي ها كه شفرد زنده ميمنونه؟؟
ashil1234
25-07-2012, 09:35
بازي قشنگيه ولي خوب من نميدونم چرا هرچي زحمت ميكشم واسه جمع آوري EMS كم مياد!
بعضي سوالا بود كه واسه جوابش دو تا از انتخابابم كه احتمالا بخاطر كم بودن همين موضوع بود بسته بود!
مثلا ايژويل من من من زدمش. در صورتي كه من ميتونستم كاري كنم كه خودش خودكشي كنه ولي انتخاب سمت چپي بسته بود!
حالا يه سوال.
كسي تونسته رو ايكس باكس كينكت رو راه بندازه؟
من ميخوام ببنم چطوريه! بايد جالب باشه :31:
به نظر شما اين پايان شفرد بود؟؟ چي ميگن بعضي ها كه شفرد زنده ميمنونه؟؟
ببخشید من کینکت رو نمیدونم ولی یه چیزیو میدونم برای این که الیوسیو من رو متقاعد کنی خودشو بکشه باید کل Repution تو که با ادغام Paragon و Renegade پر میشه رو که در منوی Squad هم قابل دیدنه در طول بازی پرش کنی که اگه خوب مرحله های فرعی رو اول رفته باشی و بعضی وقتا که علامت موس بیاد رو بزنی و به جای انتخاب سمت راست بالا و سمت راست پایین انتخاب های سمت چپ بالا و سمت چپ پایین رو زده باشی (که Paragon و Renegade پیشتری بهت میدن ) کل اون نوار باید پر شده باشه تازه بیشتر هم میشه ولی نشون نمیده.:6:
اون هم که میگی کی میگن بعضی ها که شپرد زنده بود (که یکیشم خودم بودم) به این صورته که اگه انتخاب Destroy رو زده باشی و Illusive Man رو هم وادار به خودکشی کنی آخرش شپرد رو (بدون سرش فقط بدنش معلومه ) با گردن آویز N7 خوابیده توی یه خرابه میبینیم که یه دفعه تکون میخوره !!!! تو پوشه Movies بازی هم با نام Shepard alive میتونی ببینی (البته با نرم افزار های
خاص مثل RADVideo):31:
بیخود هم نیست حتما که نوشتن Shepard Allive.مثلا مگه "Bioware مرض داشت اسم فیلمرو توی پوشه فیلم ها بنویسه Shepard Allive (البته یه چنین نامی داشت که چنین معنی رو میداد):38:
ashil1234
25-07-2012, 22:47
بچه ها کسی از کی اومدن Leviathan DLC خبری داره ؟؟؟:5:
رضا جنگنده
31-07-2012, 19:45
سلام دوستان
من یه مشکل با ماموریت هام دارم.
الان کلی ماموریت دارم که نمی دونم چی کارشون کنم.
مثلا گفته برو رو سیاره فلان ولی نگفته تو کدوم منظومه.
بعضی هاش هم گفته فلان چیز رو پیدا کن ولی نگفته کجا.
این ماموریت ها رو چه طوری رد کنم؟
ashil1234
01-08-2012, 21:22
من دقیقا نمیدونم چی میگید اگه میشه همراه با یک مثال توضیح بدین!!!:31:
Milad4171
01-08-2012, 22:34
منظورش معموريت هاي توي سيتادل هست.
شما برو تو سيتادل. دكمه ي مپ (اوني كه نقشه رو نشون ميده )بيار. بعد ببين آدمايي كه دنبالشون هستي كجان. تو كدوم طبقه هستن .برو باهاشون صبحتب كن و چيزي رو كه ميخوان يا بهشون بده از ازشون بگير!!
ولي خوب كلا تو صبحتها يه اشاره اي ميكننن.
در غير اينصورت احتمالا ماموريت هايي هست كه توي سياره ها و منظومه هايي هست كه چشمك ميزنن ولي نوشته اي بالاشون نيست ! (اونا كه نوشته بالاشونه و چشمك ميزنن ماموريت هايي داستاني هست .اصلي )
Milad4171
01-08-2012, 22:36
راسته يه سوال. ببخشيد توروخدا.:31:
اون دختره اسمش يادم رفت. تو نورمندي كنار سكان وايساده دختر مو مشكليه !
توي يه كليپي توي يوتوپ ديدم در يه حالتي شفرد با اين دختره هم ميره تو رمنس.:31:
چطوري؟ آخه اين دختره چيكاره هست اصلا باهاش كاري نداريم كه :13:
كنجكاو شدم:27:
رضا جنگنده
02-08-2012, 14:22
راسته يه سوال. ببخشيد توروخدا.
اون دختره اسمش يادم رفت. تو نورمندي كنار سكان وايساده دختر مو مشكليه !
توي يه كليپي توي يوتوپ ديدم در يه حالتي شفرد با اين دختره هم ميره تو رمنس.
چطوري؟ آخه اين دختره چيكاره هست اصلا باهاش كاري نداريم كه
كنجكاو شدم
برو تو کابین خصوصی شپرد
اونجا یه کامپیوتر داره که بقل اونیه که پیام هاشو چک می کنه.
با اون به دوستاش رو دعوت می کنه که بیان.ولی دست خودت نیست که کیو دعوت کنی.
اول باید با خود اون حرف بزنی تا اون کامپیوتر فعال بشه.(چند تا ماموریت هم بهت می ده.البته من بعد از اینکه به سیتیدال حمله شد تونستم دختره رو بیارم تو کابین شپرد :21:نمی دونم قبل می شه یا نه)
بعد دختره میاد پایین و می گه یه شطرنج خریده بیا بازی کنیم.
بعد وسط شطرنج باهم حرف می زنن و دو تاگزینه می ده.
یکیش (فکر کنم اونکه با هست) بهش پیشنهاد می ده که رمنس کنن ولی اون رد می کنه.:41:
پس شما گزینه پایین رو بزن تا دختره نا راحت نشه.:31:
بعدش رو دیگه نمیدونم.
من همین جا اشتباه کردم و دختره بهم گفت منو و تو به هم نمی خوریم و طور دیگه ای در بارت فکر می کردیم و رفت.:18::37:
ولی مهم نیست چون من کلاچند تا اشتباه کرده بودم تو بازی و می خواستم سیوم رو پاک کنم و نسخه ی 2 رو دوباره بازی کنم و از سیو اون دوباره 3 روشروع کنم.:20:
دوستان اخر بازی چرا همه چی ترکید شپردم مرد .یا من بد بازی تمام کردم
ashil1234
02-08-2012, 20:01
دوستان اخر بازی چرا همه چی ترکید شپردم مرد .یا من بد بازی تمام کردم
EMS ت پایین ترین صورتو داشته که هم organic ها و هم ریپرها و کلا همه میمیرن!!!
یکیش (فکر کنم اونکه با هست) بهش پیشنهاد می ده که رمنس کنن ولی اون رد می کنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
پس شما گزینه پایین رو بزن تا دختره نا راحت نشه.:دی
بعدش رو دیگه نمیدونم.
من همین جا اشتباه کردم و دختره بهم گفت منو و تو به هم نمی خوریم و طور دیگه ای در بارت فکر می کردیم و رفت.
البته با اجازتون اگه female باشی و دعوتش کنی خودش بهت پیشنهاد میکنه و... :31:
رضا جنگنده
02-08-2012, 21:00
EMS ت پایین ترین صورتو داشته که هم organic ها و هم ریپرها و کلا همه میمیرن!!!البته با اجازتون اگه female باشی و دعوتش کنی خودش بهت پیشنهاد میکنه و... :31:پس حالا می فهمم چرا بعد از اینکه بهش پیشنهاد دادم بهم گفت که مگه منو ندیدی که وقتی صدا ای دی رو می شنوم چه جوری می شم!!!!!!!!
ashil1234
02-08-2012, 22:44
پس حالا می فهمم چرا بعد از اینکه بهش پیشنهاد دادم بهم گفت که مگه منو ندیدی که وقتی صدا ای دی رو می شنوم چه جوری می شم!!!!!!!!
به کی پیشنهاد دادی ؟؟؟ :18:
چه پیشنهادی دادی ؟؟؟:18:
(دی) چه کسی هست ؟؟؟:18:
رضا جنگنده
02-08-2012, 23:06
به کی پیشنهاد دادی ؟؟؟
چه پیشنهادی دادی ؟؟؟
(دی) چه کسی هست ؟؟؟
همون یارو که بالا گفتم و شما گفتی اگه female باشم خودش پیشنهاد می ده.
وقتی من بهش پیشنهاد دادم گفت اشتباه گرفتی عزیزم.:31:
من از اوناش نیستم.:31:
بعد با خودم گفتم چه قلطی کردم.:41:
یهو دیدم داره می گه:مگه ندیدی وقتی صدای edi رو می شنوم حواسم پرت می شه.:39::21::21::21:
بعدشم بازیو برد و گفت:من همونی هستم که از فرماندم بازی رو بردم و قلبش رو هم شکستم.:5:
ashil1234
04-08-2012, 14:08
خبر های جدید از Leviathan DLC : این تابستون میاد و اینم trailer ش که همچین آنچنان به دلمان راهی نیافت.:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ashil1234
06-08-2012, 09:08
سلام بچه ها من یه مد ساختم برای mass effect 3 که 5 تا Heavy weapon اضافه میکنه از مس افکت 2 و 3 که تیراشونم کم نمیشه و یه عالمه لباس حدودا 40 تا و 10 تا هم چهره و چند تا هم Armor و ... البته خودم لباساشو نساختم این ورژنه یکش هست میخوام تو ورژن یعدیش چند تا اسلحه دیگه هم اضافه کنم خب تو فایل read me هم دکمه ها رو واسه اومدن heavy weapon ها زدم مثلا F1 رو که میزنی اسلحه M-920 Cain میاد و هر چه قدر که میخاید میتونین شلیک کنین ّF2 رو که میزنین Blackstar میاد که یه شلیکش باعث از بیت رفتن خودتون هم میتونه بشه و این اسلحه بعد از یک تیر میوفه جلوتین و دوباره میتونین ازش استفاده کنین:5:
:18:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):18:
برای نصب کردنش هم فایل Coalesced رو اینجا بندازین:
"...\Mass Effect 3\Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole\"
اینم لینکش به بلاگم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :31:
که نگید از جایه دیگه برداشتم .:12:
ashil1234
06-08-2012, 09:09
سلام بچه ها من یه مد ساختم برای mass effect 3 که 5 تا Heavy weapon اضافه میکنه از مس افکت 2 و 3 که تیراشونم کم نمیشه و یه عالمه لباس حدودا 40 تا و 10 تا هم چهره و چند تا هم Armor و ... البته خودم لباساشو نساختم این ورژنه یکش هست میخوام تو ورژن یعدیش چند تا اسلحه دیگه هم اضافه کنم خب تو فایل read me هم دکمه ها رو واسه اومدن heavy weapon ها زدم مثلا F1 رو که میزنی اسلحه M-920 Cain میاد و هر چه قدر که میخاید میتونین شلیک کنین ّF2 رو که میزنین Blackstar میاد که یه شلیکش باعث از بیت رفتن خودتون هم میتونه بشه و این اسلحه بعد از یک تیر میوفه جلوتین و دوباره میتونین ازش استفاده کنین و 3 تا اسلحه دیگه ......!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
برای نصب کردنش هم فایل Coalesced
رو اینجا بندازین:
"...\Mass Effect 3\Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole\"
اینم لینکش به بلاگم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:دی
که نگید از جایه دیگه برداشتم .
:12:
babak2002
06-08-2012, 13:49
سلام دوستان
من الان دیگه اخرای بازی هستم
جایی که باید به مقعر سبروس حمله کنیم
تا الان چیزی حدود 3000 تا EMS به دست اوردم اما توی سایت های خارجی دیده بودم که برای بهترین پایین باید 5000 تا باشه
من قدرت نظامی که دارم چیزی حدود 5900 تاست اما به خاطر بخش انلاینش که نمی تونم بازی کنم این مقدار نصف شده
راهی هست بشه این درصد امادگی کهکشان رو که با بازی انلاین بالا می بریم به صورت افلاین افزایشش بدیم ؟
کلاً بالاترین EMS که می شه به صورت افلاین گرفت چنده ؟
رضا جنگنده
06-08-2012, 15:36
سلام
تایپیک مس 2 که کسی نمی یاد جواب بده.
گفتم اینجا بگم شاید یکی جواب داد.
سلام
من دوباره این بازیو شروع کردم تا از سیوش نسخه 3 رو شروع کنم.
واسه همین این دور برام مهمه
یه چند تا سوال داشتم.
یکی اینکه اون ستون که کنار آبیه هسته و رنگش قرمزه (فکرکنم اسم آبیه پاراگون بود) به چه درد می خوره؟
اونجا هست که اشلی رو دوباره می بینه اشلی خیلی بد برخورد می کنه نمی شه کاری کرد باهامون بیاد
من هر کاری کردم نشد
راستی من این بازیو تا حالا تموم نکردم ولی تا دیسک 2 چند بار رفتم که هر بار به دلیلی نتونستم تمومش کنم.برا اینکه خوب تمومش کنم بدون اینکه داستان هم لو بره اگه نکته ای هست بهم بگین
مرسی
البته الان آخرای بازیم ولی خوب برای مس 3 هم به درد می خوره.
چون اون هم پاراگون و اون یکی رو داره.
راستی الان من دیگه باید برم تو امگا 4 ریلی ولی همه لویال هستند به جز میرندا.
برای اینکه لویالش کنم پاراگون می خوام.
الان چطور پاراگون به دست بیارم؟
Little Sparrow
06-08-2012, 18:29
سلام دوستان
من الان دیگه اخرای بازی هستم
جایی که باید به مقعر سبروس حمله کنیم
تا الان چیزی حدود 3000 تا EMS به دست اوردم اما توی سایت های خارجی دیده بودم که برای بهترین پایین باید 5000 تا باشه
من قدرت نظامی که دارم چیزی حدود 5900 تاست اما به خاطر بخش انلاینش که نمی تونم بازی کنم این مقدار نصف شده
راهی هست بشه این درصد امادگی کهکشان رو که با بازی انلاین بالا می بریم به صورت افلاین افزایشش بدیم ؟
کلاً بالاترین EMS که می شه به صورت افلاین گرفت چنده ؟
سلام بابک.تو اینجا توی بخش بازی چه میکنی؟:دی
Readiness رو هم که با مولتی پلیر بالا میره میشه با یه فایل درست کرد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل Readiness رو 100 میکنه.یعنی War Asset هات هر چی باشن دیگه کم نمیشه ازشون و نصف نمیشن.
دستور العملش هم توی خودشه.
فکر کنم کل EMS ای که بشه جمع کرد 7000 باشه.دقیق یادم نیست.
موفق باشی.
ashil1234
06-08-2012, 18:57
سلام
تایپیک مس 2 که کسی نمی یاد جواب بده.
گفتم اینجا بگم شاید یکی جواب داد.
البته الان آخرای بازیم ولی خوب برای مس 3 هم به درد می خوره.
چون اون هم پاراگون و اون یکی رو داره.
راستی الان من دیگه باید برم تو امگا 4 ریلی ولی همه لویال هستند به جز میرندا.
برای اینکه لویالش کنم پاراگون می خوام.
الان چطور پاراگون به دست بیارم؟
ای وای یعنی اونجایی هستی که Collector ها به کشتیت حمله میکنن و همه ی خدمه رو میبرن ؟؟؟اگه اونجایی وخدمت رو نبردن و همه لویالن میتونی با استفاده از این نرمافزار پاراگونت رو بالا ببری اگه اونجایی و خدمت رو برده باشن حتی یه مرحله دیگه بری نصف خدمت رو از دست میدی پیشنهاد بت میدم سیو قبل از Reaper IFF رو بری و همه رو loyal کنی قبل از اینکه هم loyal کنی نیازه که با این نرم افزار پارا گونت رو به 3000 برسونی .که بتونی سر دعواهای هم تیمیات اونارو متقاعد به این کنی که نباید دعوا کنن بعدش که همه لویال شدن مرحله reaper IFF رو برو
تو اونجا با یه گث ملاقات میکنی که تیر میخوره بعد از این مرحله میتونی فعالش کنی یا بدیش سربروس که فعالش کن و بعد از یک مرحله برو پیشش تا یه چیزی میخواد بهت بگه بعدش مرحلش رو برو و تو اون مرحله همیشه پاراگون رو انتخاب کن
بعدش هم که تالی میاد و دعوا که از هم باید جداشون کنی بعد کلا دیگه همه لویال میشن بعدش برو به مرحله ی آخر وقتی رسیدی اونجا بگو که بهت بگم چه کسایی رو برای فرماندهی انتخاب کنی که هیچ کس از بین نره !!!
حواست باشه وقتی مرحله گث رو میری خدمت رو نبرده باشن.مگرنه دوباره با استفاده از این نرم افزار باید لویالش کنی !!!
اگه هم خوب نفهمیدی چی گفتم باید بیای تو یاهو مسنجر بت بگم !!!
رضا جنگنده
06-08-2012, 19:19
ای وای یعنی اونجایی هستی که Collector ها به کشتیت حمله میکنن و همه ی خدمه رو میبرن ؟؟؟اگه اونجایی وخدمت رو نبردن و همه لویالن میتونی با استفاده از این نرمافزار پاراگونت رو بالا ببری اگه اونجایی و خدمت رو برده باشن حتی یه مرحله دیگه بری نصف خدمت رو از دست میدی پیشنهاد بت میدم سیو قبل از Reaper IFF رو بری و همه رو loyal کنی قبل از اینکه هم loyal کنی نیازه که با این نرم افزار پارا گونت رو به 3000 برسونی .که بتونی سر دعواهای هم تیمیات اونارو متقاعد به این کنی که نباید دعوا کنن بعدش که همه لویال شدن مرحله reaper IFF رو برو
تو اونجا با یه گث ملاقات میکنی که تیر میخوره بعد از این مرحله میتونی فعالش کنی یا بدیش سربروس که فعالش کن و بعد از یک مرحله برو پیشش تا یه چیزی میخواد بهت بگه بعدش مرحلش رو برو و تو اون مرحله همیشه پاراگون رو انتخاب کن
بعدش هم که تالی میاد و دعوا که از هم باید جداشون کنی بعد کلا دیگه همه لویال میشن بعدش برو به مرحله ی آخر وقتی رسیدی اونجا بگو که بهت بگم چه کسایی رو برای فرماندهی انتخاب کنی که هیچ کس از بین نره !!!
حواست باشه وقتی مرحله گث رو میری خدمت رو نبرده باشن.مگرنه دوباره با استفاده از این نرم افزار باید لویالش کنی !!!
اگه هم خوب نفهمیدی چی گفتم باید بیای تو یاهو مسنجر بت بگم !!!
مرسی.
ولی من فقط سیو بعد از حمله به نرماندی رو دارم.
فکر کردم همون برای تغییر دادن بازی کافیه.
بازی هم تموم شد.
فقط میرندا لویل نبود.
دو نفر به دیار باقی پیوستند:میرندا و موردن.
راستی چون رو ایکس باکس بازی می کنم نمی تونم از نرم افزار استفاده کنم.
فکر کنم برا اینکه 3 رو خوب شروع کنم باید از اول بازیو برم.
راستی تو این دور به پاراگون اهمیت بدم یا اون یکی؟
چی کار کنم بیشتر بهم پاراگون بده؟
اگه نصف خدمه بمیرن رو 3 تاثیر بد می زاره یا باعث می شه کسی بمیره؟
آخر بازی اون پاگاه رو منفجر کنم یا نه؟کدوم برا 3 بهتره؟
کلا 2 رو برا 3 بازی می کنم.
مس افکت 2 تاثیر زیاد رو 3 می زاره یا نه؟اگه تاثیر زیاد نمی زاره 3 رو بدون سیو 2 شروع کنم.
ashil1234
06-08-2012, 19:54
مرسی.
بازی هم تموم شد.
فقط میرندا لویل نبود. خیلی بد شد چون میراندا تو مس 3 یه مرحله داره که میتونه بهت کمک کنه و جای سربروسرو پیدا کنی تازه هم EMS داره
دو نفر به دیار باقی پیوستند:میرندا و موردن. موردن بدبخت هم توی EMS مس افکت 3 تاثیر داره با توجه به انتخابت برا کروگنا
راستی چون رو ایکس باکس بازی می کنم نمی تونم از نرم افزار استفاده کنم. فکر کنم بتونی به کامپیوتر وصلش کنی وسیوش رو توی کامپیوتر بزاری و بعد ویرایشش کنی من تو یه فیلم توی یوتیوب دیدم همین کارو کرده بود .
فکر کنم برا اینکه 3 رو خوب شروع کنم باید از اول بازیو برم. آره خوبه حواست باشه پیش میراندا و جک که دعوا میکنن اگه پاراگون کم داشتی از میراندا طرفداری کن
راستی تو این دور به پاراگون اهمیت بدم یا اون یکی؟ پاراگون تاثیرش بهتره ولی مقدار پاراگونایی که میتونی تو بازی بدست بیاری با توجه به رنیگید کمتره ولی کلا به اون اندازه هست که بتونه ستونش رو کامل کنه
چی کار کنم بیشتر بهم پاراگون بده؟ انتخاب های پاراگون رو بزن (سمت راست بالا ) اگه هم انتخابی که رنگش آبی رو بزنی (سمت چپ بالا ) بهت بیشتر پاراگون میده .
اگه نصف خدمه بمیرن رو 3 تاثیر بد می زاره یا باعث می شه کسی بمیره؟ رو EMS ت تاثیر داره همچنین باعث خوشنودی اونا از تو میشه تازه اون دو تا که توی Engineering هستن توی مس 3 هم میتونن بهت بپیوندن .
آخر بازی اون پاگاه رو منفجر کنم یا نه؟کدوم برا 3 بهتره؟ اگه پایگاه رو به سربرس بدی اشلی توی مس3 خیلی بیشتر بت گیر میده همون بهتر که پایگاه رو بترکونی
مس افکت 2 تاثیر زیاد رو 3 می زاره یا نه؟اگه تاثیر زیاد نمی زاره 3 رو بدون سیو 2 شروع کنم. شدیدا بسیار تاثیر میزاره مخصوصا تو EMS ت حواست باشه ایندفه که مس 2 رو میری بین Legion و Tali که دعوا میکنن دعواشون رو حل کن و حو حواستم باشه که توی مرحله ی لویال گث گت هارو خوبشون کنی بعدشم که دیگه به سلامتی به مس 3 رسیدی اول اون Admiral کوارین هارو نج نجات بده بعد به مرحله ی اصلی برو و گزینه ی آپگرید رو بزن بهدش هم گزینه ی آبی (چپ بالا):31:
راستی هیچکس از مدم استفاده نکرد بدجور و شدید باحاله ها !!! انتخاب با خودتون
Milad4171
06-08-2012, 20:40
اين DLC ها رو چطوري بايد تو ايكس باكس به بازي اضافه كرد؟
رضا جنگنده
06-08-2012, 21:06
مرسی.
بازی هم تموم شد.
فقط میرندا لویل نبود. خیلی بد شد چون میراندا تو مس 3 یه مرحله داره که میتونه بهت کمک کنه و جای سربروسرو پیدا کنی تازه هم EMS داره
دو نفر به دیار باقی پیوستند:میرندا و موردن. موردن بدبخت هم توی EMS مس افکت 3 تاثیر داره با توجه به انتخابت برا کروگنا
راستی چون رو ایکس باکس بازی می کنم نمی تونم از نرم افزار استفاده کنم. فکر کنم بتونی به کامپیوتر وصلش کنی وسیوش رو توی کامپیوتر بزاری و بعد ویرایشش کنی من تو یه فیلم توی یوتیوب دیدم همین کارو کرده بود .
فکر کنم برا اینکه 3 رو خوب شروع کنم باید از اول بازیو برم. آره خوبه حواست باشه پیش میراندا و جک که دعوا میکنن اگه پاراگون کم داشتی از میراندا طرفداری کن
راستی تو این دور به پاراگون اهمیت بدم یا اون یکی؟ پاراگون تاثیرش بهتره ولی مقدار پاراگونایی که میتونی تو بازی بدست بیاری با توجه به رنیگید کمتره ولی کلا به اون اندازه هست که بتونه ستونش رو کامل کنه
چی کار کنم بیشتر بهم پاراگون بده؟ انتخاب های پاراگون رو بزن (سمت راست بالا ) اگه هم انتخابی که رنگش آبی رو بزنی (سمت چپ بالا ) بهت بیشتر پاراگون میده .
اگه نصف خدمه بمیرن رو 3 تاثیر بد می زاره یا باعث می شه کسی بمیره؟ رو EMS ت تاثیر داره همچنین باعث خوشنودی اونا از تو میشه تازه اون دو تا که توی Engineering هستن توی مس 3 هم میتونن بهت بپیوندن .
آخر بازی اون پاگاه رو منفجر کنم یا نه؟کدوم برا 3 بهتره؟ اگه پایگاه رو به سربرس بدی اشلی توی مس3 خیلی بیشتر بت گیر میده همون بهتر که پایگاه رو بترکونی
مس افکت 2 تاثیر زیاد رو 3 می زاره یا نه؟اگه تاثیر زیاد نمی زاره 3 رو بدون سیو 2 شروع کنم. شدیدا بسیار تاثیر میزاره مخصوصا تو EMS ت حواست باشه ایندفه که مس 2 رو میری بین Legion و Tali که دعوا میکنن دعواشون رو حل کن و حو حواستم باشه که توی مرحله ی لویال گث گت هارو خوبشون کنی بعدشم که دیگه به سلامتی به مس 3 رسیدی اول اون Admiral کوارین هارو نج نجات بده بعد به مرحله ی اصلی برو و گزینه ی آپگرید رو بزن بهدش هم گزینه ی آبی (چپ بالا)
مرسی.
از فردا شروع می کنم دوباره بازی کنم.
راستی این مد شما رو ایکس باکس کار می کنه؟
ashil1234
06-08-2012, 21:55
مرسی.
از فردا شروع می کنم دوباره بازی کنم.
راستی این مد شما رو ایکس باکس کار می کنه؟
متاسفانه نه چون مثلا باید F1 بزنی تا M-920 Cain بیاد شاید اگه ایکس باکس داشتم میتونستم بفهمم چیکار کنم که دستوراشو به دکمه های ایکس باکس بدم.:44:
راستی کسی میدونه کجا میتونم DLC های Mass effect 1 رو پیدا کنم؟؟؟:31:
من برای اولین باره که اومدم سراغ سری ME
شماره های قبلیشو بازی نکردم به همین خاطر داستان بازی برام آشنا نیست
ولی دارم سعی میکنم بخونم ازینور اونور تا شخصیتا رو بشناسم
نکته خاصی هست که باید بدونم؟
چندتا اسلحه رو میشه همزمان حمل کرد؟
من الان فکر کنم 5تا دارم،یه شاتگان یه اسنایپر یه مسلسل یه کلت و یه اسلحه یوزی مانند.
سیستم لول گیریش اول روی حالت اتومات بود ولی بعد دستیش کردم
راهنمایی برای بهترین اپگرید کاراکتر موجود هستش؟
من به صورت پیش فرض حالت اکشن رو انتخاب کردم و شخصیت شپرد
بعدش renegade بیشتر به درد میخوره یا پاراگون؟
من وقتی حرف میزنم با کسی یا بهم Reputation میده یا پاراگون ولی وقتی خبرنگاره رو کتک زدم بهم renegade داد؟
اینا باعث شکل گرفتن شخصیتت میشه؟
رضا جنگنده
10-08-2012, 19:08
شماره های قبلیشو بازی نکردم به همین خاطر داستان بازی برام آشنا نیست
ولی دارم سعی میکنم بخونم ازینور اونور تا شخصیتا رو بشناسم
نکته خاصی هست که باید بدونم؟
چندتا اسلحه رو میشه همزمان حمل کرد؟
من الان فکر کنم 5تا دارم،یه شاتگان یه اسنایپر یه مسلسل یه کلت و یه اسلحه یوزی مانند.
سیستم لول گیریش اول روی حالت اتومات بود ولی بعد دستیش کردم
راهنمایی برای بهترین اپگرید کاراکتر موجود هستش؟
من به صورت پیش فرض حالت اکشن رو انتخاب کردم و شخصیت شپرد
بعدش renegade بیشتر به درد میخوره یا پاراگون؟
من وقتی حرف میزنم با کسی یا بهم Reputation میده یا پاراگون ولی وقتی خبرنگاره رو کتک زدم بهم renegade داد؟
اینا باعث شکل گرفتن شخصیتت میشه؟
شما برو اینجا داستان دستت می یاد
5 تا اسلحه بیشتر نمی شه حمل کرد.
اگه می خواین بازی قشنگ تر باشه رو اکشن نرید.رو استوری بازی کنین.
فرق پاراگون و renegade رو نمی دونم.اگه یکی توضیح بده بهتره ولی کلا پاراگون بهتره.
این ها هم شخصیت رو می سازن و تو بعضی گفت و گو های حساس سمت چپ گزینه رنگی می یاد که باعث می شه اون قسمت از داستان به خوبی تموم شه و آخر بازی هم خوب تموم شه.
فرق پاراگون و renegade رو نمی دونم.اگه یکی توضیح بده بهتره ولی کلا پاراگون بهتره.
اینجور که خودم فهمیدم امتیاز مربوط به پاراگون به خاطر جوابای به نوعی دیپلماتیک داده میشه و امتیاز مربوط به renegade به خاطر اعمال و صحبتای تهاجمی و به قولی بی کله بازی
ashil1234
11-08-2012, 10:49
تقریبا درست گفتین چون با پاراگون طرف مقابل رو متقاعد میکنی و اگه دوستت باشیه کمی هم صمیمیت میکنه ولی با Renegade خودتو بزرگ نشون میدی واگه طرف مقابلت دشمنت باشه تحقیرش میکنی:31:
ashil1234
11-08-2012, 14:19
راستی مثه اینکه یه DLC جدید به نام Firefight اومده که چند تا اسلحه اضافه میکنه
من که از جاهای مختلف دانلود کردم ولی جواب نداد نمیدونم مشکلم از کجا هست کسی فهمید به ما هم بگه:37:
ببخشید لینک خرابه نمیدونم واسه چی درست نمیشه بجای اینا -------- میهن دانلود رو به انگلیسی بزارید.
یا به اینجا برید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نسخه کرک شده چطوری میشه به origin وصل شد؟
ashil1234
12-08-2012, 19:51
آها خوب شد گفتی Origin من کلا با سایتش مشکل دارم چه برسه به اینکه ... واسه من 2ساله هر وقت میرم تو سایتش این صفحه میاد کسی میدونه واسه چی ؟؟؟:44:
Milad4171
12-08-2012, 19:56
آقا يه سوال. الان تاپيك اومد بالا يادم افتاد.
آخر بازي كه جوكر داره با بچه اش حرف ميزنه . آخرش ميگه يه داستان در مورد شفرد ميگه.
يه چيزي ميگه كه الان يادم نيست ولي انگار كه بازي ادامه داره...
نه؟
من تا الان 3 بار بازي رو تموم كردم .اين بار آخر هم با female شفرد :31:
ashil1234
12-08-2012, 20:09
آقا يه سوال. الان تاپيك اومد بالا يادم افتاد.
آخر بازي كه جوكر داره با بچه اش حرف ميزنه . آخرش ميگه يه داستان در مورد شفرد ميگه.
يه چيزي ميگه كه الان يادم نيست ولي انگار كه بازي ادامه داره...
نه؟
من تا الان 3 بار بازي رو تموم كردم .اين بار آخر هم با female شفرد :31:
همونطور که خودت یادته که از من پرسیدی من گفتم چند تا دلیل داره که میتونه بیاد یکی اینکه گزینه ی Destroy رو که بزنی زنده میمونی یکی هم اینکه همین که خودت گفتی البته با اجازت اون joker نیست هویتش ناشناختس تا جایی هم که یادمه اینجوری بود متنشون :
پسره : میتونی یه داستان دیگه از شپرد واسم تعریف کنی
مرده : این وقته زیادی رو میبره ولی باشه یک داستان دیگه .......
و تمام راستی لطفا جواب سوال های بالایی رو بدید !!!:31:
JING3LKHAN
14-08-2012, 13:09
خیر بازی با این داستان ادامه نداره یعنی شپرد دیگه نقشی نخواهد داشت گرچه اون اخر بازی یه پیکر سوخته هست که تکون میخوره و به نظر میرسه که کپتن شپرد باشه....شایعاتی در مورد ادامه بازی هست ولی dlc های جدیدی اومده که پایان بازی رو تغییر میده ولی شپرد کماکان قهرمانیست که در راه این داستان جان سپرده
ashil1234
15-08-2012, 12:41
بچه ها نیاز به یه کمک سریع دارم لطفا کمکم کنید من یه چیزیو باید دانلود کنم ولی نمیتونم چون که میگه باید اول یک survey رو کامپلیت کنی منم کامل میکنم ولی قفل دانلود باز نمیشه هر کی تونست دانلودش کنه بهم بدتش در رایطه با همین mass effect 3 هست که اگه بتونم این فایل رو دانلود کنم کولاک میشه (میتونیم multiplater بازی کنیم :18:)لطفا هر کی تونست بیاد بگه اینم لینکاش همشون یکین:
حجم فایل : 3 کیلوبایت (با dial up سر 3 ثانیه دانلود میشه)
هرکی تونست دانلودش کنه یا بیادو اینجا بگه:31:
قول میدم این فایل رو هم اگه بهم دادید که پسورد کرک multiplayer هست (برای باز شدن فایل فشردش نیاز به پسورد داره )بیامو اینجا هم بهتون بدم تا شما هم بتونید multi بازی کنید:31:
کسی تاحالا تونسته EMS رو بالای 2800 ببره؟
بالای 2800 که ببری میتونی به جای گزینه کنترل یا نابود کردن از گزینه Synthesis استفاده بکنی
alliance readiness هم به جز حالت آنلاین بالای 50 درصد نمیره نه؟
پوشه سیوش کجاست که بتونم یه جا ذخیرش کنم؟
من از گزینه کنترل استفاده کردم و آخرشم وقتی نرماندی سقوط کردش جوکر و ایدی و اشلی ازش بیرون اومدن
vahidgame
15-08-2012, 16:31
کسی تاحالا تونسته EMS رو بالای 2800 ببره؟
بالای 2800 که ببری میتونی به جای گزینه کنترل یا نابود کردن از گزینه Synthesis استفاده بکنی
alliance readiness هم به جز حالت آنلاین بالای 50 درصد نمیره نه؟
پوشه سیوش کجاست که بتونم یه جا ذخیرش کنم؟
من از گزینه کنترل استفاده کردم و آخرشم وقتی نرماندی سقوط کردش جوکر و ایدی و اشلی ازش بیرون اومدن
بالاتر از اون کار سختی نیست
اگه سیو شماره های قبلی منتقل شده باشه با توجه به انتخاب های اون یه سری ماموریت ها میشه انجام داد که اینو بالاتر می برن
به خصوص اینکه dlc های شماره های قبلی هم تموم شده باشن و جزو اون سیو انتقالی باشن...
در مورد گزینه ترکیب هم انتخاب غلطیه و بهترین انتخاب همون کنترله که بهترین پایان بازی هم با اون صورت می گیره
در مورد اینکه چه جوری اون به اصطلاح بهترین پایان رو بشه دید هم توی تاپیک قبلا توضیح داده شده...
+
سیو های بازی هم اینجا ست:
C:\Users\...\Documents\BioWare\Mass Effect 3
بالاتر از اون کار سختی نیست
اگه سیو شماره های قبلی منتقل شده باشه با توجه به انتخاب های اون یه سری ماموریت ها میشه انجام داد که اینو بالاتر می برن
به خصوص اینکه dlc های شماره های قبلی هم تموم شده باشن و جزو اون سیو انتقالی باشن...
در مورد گزینه ترکیب هم انتخاب غلطیه و بهترین انتخاب همون کنترله که بهترین پایان بازی هم با اون صورت می گیره
در مورد اینکه چه جوری اون به اصطلاح بهترین پایان رو بشه دید هم توی تاپیک قبلا توضیح داده شده...
+
سیو های بازی هم اینجا ست:
C:\Users\...\Documents\BioWare\Mass Effect 3
خب من شماره های قبلیو بازی نکردم که سیواشو داشته باشم
سر همین بازی نکردنشم باعث شد که میراندا رو از دست بدم چون انگار تنها حالتی که میراندا زنده میموند این بود که از شماره 2 باهاش رومنس داشته باشی.
خب اگه همین کنترل بهترین پایان بازیه که دیگه بیخیالش بشم و سیوش رو ببرم یه جا نگهدارم برای شماره بعدی
فقط حیف که شپردی دیگه در کار نیست
من حالت مذکرش بودم.
برای داشتن perfect ending باید ems بالای 4000 داشت که برای من امکانپذیر نیستش
سیوی که باید ذخیرش بکنم اسمش همون legendsave هستش دیگه؟
اصلا حواسم نبود که مثل دراگون ایج،بازی مال بایووار هستش و سیوش اونجا نگه داشته میشه
vahidgame
15-08-2012, 17:20
خب من شماره های قبلیو بازی نکردم که سیواشو داشته باشم
سر همین بازی نکردنشم باعث شد که میراندا رو از دست بدم چون انگار تنها حالتی که میراندا زنده میموند این بود که از شماره 2 باهاش رومنس داشته باشی.
خب اگه همین کنترل بهترین پایان بازیه که دیگه بیخیالش بشم و سیوش رو ببرم یه جا نگهدارم برای شماره بعدی
فقط حیف که شپردی دیگه در کار نیست
من حالت مذکرش بودم.
برای داشتن perfect ending باید ems بالای 4000 داشت که برای من امکانپذیر نیستش
سیوی که باید ذخیرش بکنم اسمش همون legendsave هستش دیگه؟
اصلا حواسم نبود که مثل دراگون ایج،بازی مال بایووار هستش و سیوش اونجا نگه داشته میشه
کلا پوشه Mass Effect 3 رو می تونی نگه داری
ولی بازی دیگه ادامه ای نداره و سیو نگه داشتن هم بی فایده! :دی
اگه ادامه ای هم داشته باشه دیگه در مورد داستان شپرد نیست و شاید حتی یه شماره با یه سبک دیگه منتشر بشه!
فقط یه dlc برای بازی اومده به نام Extended Cut که پایان بازی رو یکمی بهتر می کنه...
کلا پوشه Mass Effect 3 رو می تونی نگه داری
ولی بازی دیگه ادامه ای نداره و سیو نگه داشتن هم بی فایده! :دی
اگه ادامه ای هم داشته باشه دیگه در مورد داستان شپرد نیست و شاید حتی یه شماره با یه سبک دیگه منتشر بشه!
فقط یه dlc برای بازی اومده به نام Extended Cut که پایان بازی رو یکمی بهتر می کنه...
آره خوندم درباره اکستندد کات
بازی با شپرد ادامه نداره
شاید ادامش بدن یه جور دیگه
به هر حال اگه فیلم سازا میان یه Bourne جدید میسازن از ناکجاآباد،درست کردن یه داستان دیگه برای سناریستای بازی کاری نداره:دی
Little Sparrow
15-08-2012, 19:03
سلام.چند صفحه پیش گفتم چحور Readiness رو 100 باید کرد.در پست 2024 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به صورت خلاصه یه بار دیگه:
این فایل رو بگیر:
Local_Profile.sav رو در C:\Users\...\Documents\BioWare\Mass Effect 3\Save کپی کن.
با عکس توی خودش هم توضیح داده.
موفق باشید.
ashil1234
15-08-2012, 19:23
بچه ها نیاز به یه کمک سریع دارم لطفا کمکم کنید من یه چیزیو باید دانلود کنم ولی نمیتونم چون که میگه باید اول یک survey رو کامپلیت کنی منم کامل میکنم ولی قفل دانلود باز نمیشه هر کی تونست دانلودش کنه بهم بدتش در رایطه با همین mass effect 3 هست که اگه بتونم این فایل رو دانلود کنم کولاک میشه (میتونیم multiplater بازی کنیم :18:)لطفا هر کی تونست بیاد بگه اینم لینکاش همشون یکین:
حجم فایل : 3 کیلوبایت (با dial up سر 3 ثانیه دانلود میشه)
هرکی تونست دانلودش کنه به ایمیلم ایمیلش کنه :ab.rezagharavi@gmail.com
یا بیادو اینجا بگه:31:
قول میدم این فایل رو هم اگه بهم دادید که پسورد کرک multiplayer هست (برای باز شدن فایل فشردش نیاز به پسورد داره )بیامو اینجا هم بهتون بدم تا شما هم بتونید multi بازی کنید:31:
مثه اینکه اینجا کسی نیست که بخواد multiplayer بازی کنه !!! :9:
مثه اینکه اینجا کسی نیست که بخواد multiplayer بازی کنه !!! :9:
من کلی دنبال Keygen برای فعال کردنش تو origin گشتم هر چی پیدا کردم یا dead بود یا این که از همین لینکهای survey دار بود.
یه جا خوندم که این لینک ها سر کاریه.
از وقتی بازی رو تموم کردم می خوام License اصلی بگیرم مخصوصاً وقتی نوشته ی آخرش که از تیم سازندش بود رو خوندم. از این که این همه براش زحمت کشیدن من کرکش رو می گیرم احساس گناه می کنم.:37:
یه سایت ایرانی بود نسخه روسی اصلی ME3 رو 30 تومن می فروخت.
ashil1234
23-08-2012, 19:05
آره واقعا یه بازیی که این همه روش کار کردن مخصوصا رو role playing ش با یه کرک ...
البته آخه واسه ما واقعا گرونه اورجینالش مگرنه کی بود که دلش نمیخواد هم از شرکت سازندش حمایت کنه و هم multiplayer بازی کنه:19:
amaranth_silent
25-08-2012, 12:37
سللام من دیروز تازه این بازیو گرفتم نسخه های قبلیشم تا حالا بازی نکردم اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که ابتدای بازی اون کرکترمون شپرد رو چجوری بسازم اصلا اون همه اپشن واسه چی هست چجوری تنظیم کنم که از بازی بیشترین لذتو ببرم و چیزیو از دست ندم؟
amaranth_silent
25-08-2012, 18:48
آ
قا کسی نیست کمک کنه من میخام از فردا اساسی دیگه بشینم پاش اگه نکته ایه که قبل از شروع بازی لازمه که ذکر کنید ممنون میشم
سللام من دیروز تازه این بازیو گرفتم نسخه های قبلیشم تا حالا بازی نکردم اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که ابتدای بازی اون کرکترمون شپرد رو چجوری بسازم اصلا اون همه اپشن واسه چی هست چجوری تنظیم کنم که از بازی بیشترین لذتو ببرم و چیزیو از دست ندم؟
ابتدای بازی اون اپشن ها برای تعیین کلاس کاری هستش که کلاس های متعددی داره که توصیه میکنم کلاس سرباز رو انتخاب کنی.
باقیش هم شکل و شمایل شخصیت و جنسیتش هستش
amaranth_silent
26-08-2012, 14:02
خب حالا چ فرقی با هم میکنن؟
خب حالا چ فرقی با هم میکنن؟
این که چه فرقی میکنن اگه از بابت کلاس ها هستش...این ادرس رو مطالعه کن پست 318 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (عکس های اپلودی هم پریده)
و این که جنسیتشون چه فرقی می کنه تاثیر داستانی نداره اما خب به بازی نقش افرینی هستش و این امکان درش مهمه.
mohammad_77
26-08-2012, 21:37
من تايپينگ Mass Effect 2 رو پيدا نکردم گفتم اينجا بپرسم. براي اين نسخه دوم بازي dlc مربوط به اسلحه و لباس جديد اسمش چي هست مي خواهم دانلود کنم . ممنون
ashil1234
28-08-2012, 13:14
تاپیک مس افکت 2 :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست تاپیک بازی ها :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در جواب : یه عالمه dlc هست واسه ی تفنگ و لباس که میتونن از اینجا با عضو شدن دانلود بشن :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:9:
farzan311
29-08-2012, 18:55
متاسفانه نه چون مثلا باید F1 بزنی تا M-920 Cain بیاد شاید اگه ایکس باکس داشتم میتونستم بفهمم چیکار کنم که دستوراشو به دکمه های ایکس باکس بدم.:44:
راستی کسی میدونه کجا میتونم DLC های Mass effect 1 رو پیدا کنم؟؟؟:31:
از اینجا میتونی مهم هاش رو بگیری
یا
منم بازی رو تا اونجا که میراندا میمیره رفتم بعد نتونستم تحمل کنم:9: دارم یک رو میگیرم که بازی کنم
نسخه یک هم تاثیر داره درسته؟
ashil1234
30-08-2012, 12:28
از اینجا میتونی مهم هاش رو بگیری
یا
منم بازی رو تا اونجا که میراندا میمیره رفتم بعد نتونستم تحمل کنم:9: دارم یک رو میگیرم که بازی کنم
نسخه یک هم تاثیر داره درسته؟
تا جایی که میدونم آره مثلا تو مس 1 یه دوست داری به نام رکس که بصورت پیش فرض توی مس 3 مرده ولی تو میتونی تو 1 خودت قانعش میکنی و نمیکشیش:31:
ashil1234
30-08-2012, 12:35
و بالاخره پس از مدت ها Leviathan DLC رسید بریم دانلودش کنیم حال کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20Mass%20 effect%203
به جای خط تیره ها کلمه ی پی سی دانلود را به انگلیسی بگذارید (دp30downloa) (هر کاری میکنم چه با لینک چه بدون لینک خط تیره میشه به جای (د) هم d بگذارید )
حواستونم باشه ورژن بازیتون 1.3 باشه
ashil1234
30-08-2012, 21:38
راستی واسه من نه تو 2 و نه تو 3 نمرد واسه تو کجا مرد ؟:31:
farzan311
30-08-2012, 22:52
راستی واسه من نه تو 2 و نه تو 3 نمرد واسه تو کجا مرد ؟:31:
تو سه مرد اون ماموریتی که دنباله پدرشه:37:
این dlc جدیده قضیه اش چیه؟
ashil1234
31-08-2012, 01:09
تو سه مرد اون ماموریتی که دنباله پدرشه:37:
این dlc جدیده قضیه اش چیه؟
واسه من که نمرد اونجا فقط یکم زخمی بود که بعد پا شد و پدرشو کشتو سرحال شد:31:
این dlc جدید هم هنوز دان نکردیم ببینیم چیه فکر کنم همین دیروز اومد به هر حال به نظرم باید خوب باشه !
این dlc جدید که اسمش leviathan در مورد یک تکنولوژی یا یک موجود در ته اقیانوس هست که توانایی نابودی ریپر ها رو داره.
من دان کردم.فقط باید نصبش کنم
aramesh_61
31-08-2012, 17:08
این dlc جدید که اسمش leviathan در مورد یک تکنولوژی یا یک موجود در ته اقیانوس هست که توانایی نابودی ریپر ها رو داره.
من دان کردم.فقط باید نصبش کنم
آقا بازی کردی یا نه؟ خوب بود؟ دانلود کنیم ؟!
amaranth_silent
01-09-2012, 20:23
دوستان ممکنه داستان کامل همین نسخه رو بزارید؟
ashil1234
02-09-2012, 14:41
)فکر کنم تا اونجایی که از بقیه شنیدم یه مکان هایی به citadel و omega اضافه میکنه (مطمئن نیستم:31:
amaranth_silent
04-09-2012, 07:14
ما ک از داستانش سر در نیاوردیم آقا کسی نیست داستانه شماره 3 رو واسمون بزاره ممنون
ashil1234
05-09-2012, 22:26
داستان بازی mass effect 3 رو کلا بذاریم ؟:18:
Mohammad Yek110
06-09-2012, 16:36
سلام
واقعا با دسته ایکس باکس 360 برای پی سی نمیشه بازی کرد؟:18:
کسی با دسته بازی نکرده ؟:18:
ممنون:11:
amaranth_silent
09-09-2012, 18:07
داستان بازی mass effect 3 رو کلا بذاریم ؟:18:
کسی نبود؟جواب بده؟
ashil1234
15-09-2012, 15:46
چه خبره اینجا ؟؟؟:9:
یکم غافله عقبی :D
من که کلی اعصابم خرد شد سر پایان ME3 ...
میخواستم برم شرکت Bioware همه رو بزنم !!! سیچیپ به اعصابمون :-/ رفت !
ashil1234
26-09-2012, 14:00
یکم غافله عقبی :D
من که کلی اعصابم خرد شد سر پایان ME3 ...
میخواستم برم شرکت Bioware همه رو بزنم !!! سیچیپ به اعصابمون :-/ رفت !
Extended cut DLC رو دان و نصب کردی مربوط به آخر بازی میشه که جزییات رو اضافه کردن وبیشتریا راضی شدن ؟:31:
mahyarSAMSUNG
26-09-2012, 23:42
نمیدونم چرا از این بازی خوشم نیومد ... یه 20 % رفتم دیدم بابا هیچی نداره فقط باید آدم بکشی ... حالت دوییدن شپرد رو خیلی بد در اوردن . خیلی زشته .... گل گشاده می دوو هـ :31:
ashil1234
27-09-2012, 11:47
نمیدونم چرا از این بازی خوشم نیومد ... یه 20 % رفتم دیدم بابا هیچی نداره فقط باید آدم بکشی ... حالت دوییدن شپرد رو خیلی بد در اوردن . خیلی زشته .... گل گشاده می دوو هـ :31:
فکر کنم شما role playing نرفتید که ببینید چجوریه یا نسخه ها قبلیشو نرفتید چون که تو این بازی شما میتونید داستان خودتون رو بسازید :15:
mahyarSAMSUNG
28-09-2012, 12:16
همون همون اکشن رو رفتم چون راستشو بخوای حال و حوصله چهره انتخاب کردن ندارم .. بازیکن که توی تمام مواقع پشتش به ماست چه تاثیری داره که مثلا فک ش بالاتر باشه ایا پایین تر ؟ یا ریشش زرد باشه یا سبز ؟
ashil1234
28-09-2012, 15:54
خو همینه دیگه شما با role playing برو بازی رو از نسخه ی یک (البته اگه انگلیسیت خوبه ) بعد ببین بازی چه حالی میده
میگم من یه بار دیگه صحنه ی آخر بازی رو با انتخاب سبز رفتم (با Extended DLC )لامصب چه جوری بگم بد جور آهنگش احساسی :37:
بازیه بسیار فوق العاده و قشنگی بود
من از هیچ بازیی اینقد لذت نبرده بودم
mohammad_77
28-09-2012, 20:13
سلام.
dlc مربوط به لباس داره يا نه ؟ لينک مي دهيد . ممنون
Zeitgeist
28-09-2012, 21:06
Mass Effect فقط یک بازی نیست، یک زندگی است...!
بدون شک یکی از برترین سری بازی های تاریخ هست.
و بی شک، انجام این بازی برای افرادی که تسلط کامل به زبان انگلیسی ندارن، اتلاف وقت و حماقته.
چون باید با داستان این بازی و تک تک دیالوگ های گفته شده بسیار فراوان شخصیت های فراوان بازی، زندگی کرد...
این یکی از بازی هایی هست که من میپرستمشون؛ ولی BioWare اصلاً پایان خوبی درست نکرده بود.
البته همونطور که خیلیا میگن، صحیحه و ما توقعمون همیشه یه پایان "خیلی خوب و عاشقانه و قشنگه"؛ ولی پایانی که BioWare درست کرد، یه جورایی مثل دیگر قسمتای بازی یه نوآوری و فکر جدید و متناسب با بازی به این بزرگی بود.
یه پایان به دور از کلیشه ها...
Spoilers Alert
من واقعاً عاشق Liara T'suni شده بودم و وارد رابطه شده بودیم؛ جداً شخصیتی داشت. ای کاش زنده میموندم و دوباره برمیگشتم کنار لیارا... :(
BioWare بعداً یه DLC ارائه کرد که فریم ها و دیالوگ های جدیدی به پایان می افزود برای از بین رفتن شبهات داستان...
قبلاً فرض میشد که شاید فرمانده شپرد، در طول کل بازی تحت تأثیر ریپرها بوده و خودش خبر نداشته؛ در پایان اگر تصمیم بگیری ریپرها رو کنترل کنی یا اینکه این cycle ساخته شده توسط catalyst رو ادامه بدی، پیروزی ریپرها و catalyst بوده که به تو دیکته کرده بودن در تمام طول بازی...
ولی با ارائه DLC مشخص شد که این فرض صحیح نبوده و سخنان A.I مستقر در Citadel (همون بچه * catalyst) واقعیته و تصمیمی که بگیری، آینده جهان هستی و جهان های بعدی رو رقم خواهد زد...
من همه پایان ها رو رفتم...
به شخصه با اینکه تصمیمم منجر به نابودی EDI عزیز (A.I سفینه فضایی Normandy) و Geth ـها (که اگه تلاش کرده باشید اونجا به جای نابودی یکیشون، هر دو رو به صورت مسالمت آمیز با هم دوست کنید)، خواهد شد (چون ماشین و سینتتیک لایف بودن) ،
ولی تصمیمم رو نهایتاً بعد یه مقدار تأمل گرفتم و اون "نابود کردن reaper ـها و همه انواع سینتتیک لایف در سرتاسر جهان" بود (خیلی تصمیم سختی بود :sad:)...
به نظرم این الان تبدیل به تاریخ میشه و امیدوارم آیندگان درس بگیرن و A.I ـها رو به مرتبه ای از هوش نرسونن /یا/ حداقل دشمنی بین خودشون و ماشین ایجاد نکنن...
یه کامپیوتر AI عوضی، سازندگان خودشم نابود و تبدیل به فرم ریپرها کرده! چرا؟ چون فکر میکنه solution یافته خیر سرش برنامه کم شعور...
آخه * کاری که تو میکنی هم که میزنی هر چی اورگنیک لایف پیشرفته ـس نابود میکنی که چی؟ چون ممکنه بعداً هوش مصنوعی بسازن و نابود بشن؟ آخه به تو چه؟
با این راه حلش...
شپردم مرد... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه اگر نیروی نظامیتون (توی war map میتونید ببینیدش که مجموع قدرت کل متحدهایی هست که جمع کردید) بیش از 9000 باشه، شپرد نمیمیره و یه صحنه از نفس کشیدنش خواهید دید...
Zeitgeist
28-09-2012, 21:23
اخباری مبنی بر احتمال شروع ساخت Mass Effect 4 وجود داره؛ ولی
با توجه به خریداری شدن BioWare توسط Electronic Arts ، احتمالاً ME4 یه داستان داغون سطح پایین خواهد داشت (مثل سری Battlefield) با تمرکز روی multiplayer...
که جداً افتضاح خواهد بود اگر EA به این گونه ب*ینه تو بازی...
ashil1234
29-09-2012, 18:57
نههههه خیلی بد شد فک کن داستان بازی که عین چی بهشته EA مضخرف با اون بازی های گ.ش (البته بعضیاشون )بیاد بش.شه تو بازی :37:
ashil1234
29-09-2012, 18:58
سلام.
dlc مربوط به لباس داره يا نه ؟ لينک مي دهيد . ممنون
بیا این مد خودمه که واسش ساختم (البته قسمتیشم ماله چند تا دوسته خارجیه) :)
ashil1234
29-09-2012, 19:03
Mass Effect
شپردم مرد... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه اگر نیروی نظامیتون (توی war map میتونید ببینیدش که مجموع قدرت کل متحدهایی هست که جمع کردید) بیش از 9000 باشه، شپرد نمیمیره و یه صحنه از نفس کشیدنش خواهید دید...
سلام من دیدم که شپرد زنده موند ولی فقط توی انتخاب destroy (نابودی) میشه زنده دیدش:44:
AlexMercer
29-09-2012, 20:23
من extended cut و leviathan رو تموم کردم همین امروز. میتونم حسرت بخورم که چرا بایو ور این دو رو زودتر عرضه نکرد مخصوصا extended رو با بازی تا شاهکارش رو اینجور خراب نکنه.
از همه نظر extended راضی کنندست و همه چیز جواب داده میشه. یک بایان دیگه هم به بازی اضافه میشه و کلا میشیم ۴ بایانه!
بهترین بایان تلفیقه
مزخرف ترین کنترل
ایده آل ترین و البته بایه بازی برای نسخه های بعدی تخریب.
جالب ترین هم رد کردن بشنهاد کاتالیست
leviathan رو هم بازی کنید حتما چون میفهمید ریبر هارو کی ساخته و مدل قیافشون رو از کی برداشتن. چطور این ذهنیت نابود کردن در ذهن ریبر ها ایجاد شد و هاربینجر کی بوده........... و در صورت تموم کردنش قبل بایان بازی دیالوگ هایی به extended اضافه میکنه. من که از بازی راضی شدم. دیگه منتظر dlc های بعدی و me4 هستم. کاملا هم مشخصه me4 چطور بازیی و بر بایه چی ساخته میشه!
Zeitgeist
29-09-2012, 22:36
سلام من دیدم که شپرد زنده موند ولی فقط توی انتخاب destroy (نابودی) میشه زنده دیدش:44:
آره توی هر سه پایان دیگه (کنترل / تبدیل همه به سینتتیک! / قبول نکردن حرفای catalyst با رد کردنش یا شلیک بهش :biggrin: // البته در DLC ـی که اینا رو اضافه میکنه برای توضیح داستان؛ نه در ورژن اول ME3) شپرد حتماً میمیره.
ولی اگر نابودی ریپرها رو برگزینید و قدرت نظامیتون (به واسطه متحدین جمع آوری کرده) به حد کافی باشه، یه صحنه از زنده موندن شپرد خواهیم دید...
بهترین پایان، از نظر بسیاری و با بحث های بسیار طولانی، نابود کردن reaper ـها هست که هم به فلاکت اون اورگنیک لایف هایی که ناخواسته تبدیل به ریپر شدن پایان بدیم، هم به این فکر احمقانه این A.I پایان بدیم تا موجودات زنده خودشون برای آینده ـشون تصمیم بگیرن...
در هر صورت، گفته میشه که ME4 اگر ساخته بشه، دیگه شپرد مرده (یا مثلاً بازنشسته شده در صورت زنده موندن / چون گفته بود بعد این موضوعات میخواد بره یه ساحل آروم زندگی کنه؛ فکر کنم به جوکر گفت یه بار) و محور داستان چیز دیگه ای خواهد بود.
البته برخی نظرات هست که برمیگرده به سخن اون بچه ای که در همه پایان ها بعد از اسامی میبینیم که به پدربزرگش (یا اون زنه) میگه Tell me Another Story about the Shepard
یعنی این فقط یکی از داستان های The Shepard بوده؛ شاید ME4 داستان دیگه ای از شپرد باشه و کل سه سری ME تا الان داشته از زبون اون پیرمرد (یا اون زن) برای اون بچه به صورت داستان تعریف میشده.
شاید Shepard یه اسطوره ای مثل هرکول یا امثالهمه که کلی افسانه راست و دروغ و داستان های قدرت های فوق العاده ـشون توی اذهان مردم وجود داره...! :mellow:
ashil1234
03-10-2012, 16:23
هر کس اینو میخونه باید جواب بده : بهترین بازی که از نظر رول پلیینگ بازی کردید چی بوده ؟ من که خداییش مس افکت :31:
mahyarSAMSUNG
03-10-2012, 20:07
خو همینه دیگه شما با role playing برو بازی رو از نسخه ی یک (البته اگه انگلیسیت خوبه ) بعد ببین بازی چه حالی میده
میگم من یه بار دیگه صحنه ی آخر بازی رو با انتخاب سبز رفتم (با Extended DLC )لامصب چه جوری بگم بد جور آهنگش احساسی :37:
بله . اگه انگلیست خوب باشه از هر بازی لذت میبری .. من زبانم خوبه ولی خوب میشه گفت در حد 20 شاید 30 درصد حرفاشونو میفهم که برای فهمیدم کل قضیه خیلی درصد کمیه ..
AlexMercer
03-10-2012, 20:42
بله . اگه انگلیست خوب باشه از هر بازی لذت میبری .. من زبانم خوبه ولی خوب میشه گفت در حد 20 شاید 30 درصد حرفاشونو میفهم که برای فهمیدم کل قضیه خیلی درصد کمیه ..
کلا مس افکت رو اگر انگلیس زبانم باشی ولی نسخه ۲ رو حداقل بازی نکرده باشی هیچی نمیفهمی
Step-Rap
03-10-2012, 21:50
کلا مس افکت رو اگر انگلیس زبانم باشی ولی نسخه ۲ رو حداقل بازی نکرده باشی هیچی نمیفهمی
اِ اِ اِ اِ اِ اِ ...چطوری محمد جون؟؟:31:چه عجب باز دیدیمت...نبودی یه مدت دلمون تنگ شده بود.حسابی جای خالیت احساس میشد..:40::11:
ashil1234
04-10-2012, 12:00
اِ اِ اِ اِ اِ اِ ...چطوری محمد جون؟؟:31:چه عجب باز دیدیمت...نبودی یه مدت دلمون تنگ شده بود.حسابی جای خالیت احساس میشد..:40::11:
شما هم باز به انجمن بازگشتید البته پس از مدت ها :31:
Step-Rap
04-10-2012, 14:33
شما هم باز به انجمن بازگشتید البته پس از مدت ها :31:
:31: البته من به انجمن سر میزدم فقط کامنت نمیدادم...
چون گفته بودم اگر اکانت قبلیم باز نشه کلا دیگه واسه کامنت دادن و اینا نمیام اینجا..این اکانتم ساختم تا باز با مدیرا بتونم حرف بزنم ببنم چی میشه بالاخره:20::46:
AlexMercer
04-10-2012, 17:35
سلام. خوبی؟ نبودی توهم!شنیدم ناک ات شدی! اقا این تاپیک ما نبودیم خوابیده بودا!
Step-Rap
04-10-2012, 18:24
آره دیگه..به نا حق ناک ات شدم :31:.. درستشم نمیکنن...
آره خدا وکیلی این تاپیک مس افکت اصن تو نبودی خیلی سرد و بی روح شده بود..خیلی فعالیت توش نبود...بعدش هم بیشتر ashil1234 جان هوای اینجارو داشت...
حالا که 2باره اومدی و هوای بهاری رو به اینجا دموندی :31::40:
ashil1234
04-10-2012, 21:22
جای همه خالی بود خب شروع به بیدار کردن تاپیک کنیم :31: این Omega DlC کی میاد ؟
AlexMercer
04-10-2012, 21:54
جای همه خالی بود خب شروع به بیدار کردن تاپیک کنیم :31: این Omega DlC کی میاد ؟
امگا که احتمالا توی ابان میاد! . جالبه با وخش leviathan باید منتظر dlc مربوط به keeper ها هم بود که از اوایل تولید بازی قول برملا شدن رازشون رو داده بود تیم سازنده. ولی برایم جالبه چه dlc های دیگه ای میخواد ساخته شه!
mohammad_77
07-10-2012, 23:21
سلام.
اونهايي که مگن شپرد ميميره من تو انتخاب آخر از سمت راست رفتم و يک تيکه نشون داد که بعد از مرگش نيم نفسي کشيد . فکر کنم توي سمت چپي کاملا مي مرد . ولي کلا با اينکه شماره 3 امتيازش بيشتر بود ولي نمي دونم چرا از شماره 2 بيشتر خوشم اومد :sq_9:
ashil1234
08-10-2012, 21:22
ورژن دوم مدم اومد که 5 اسلحه ی دیگه اضافه میشن (این مده بیشترشم توسط بقیه ی دوستان خارجی ساخته شده )
مشکلی بود بگید لطفا نظرتونم در موردش بگید:31:
ashil1234
12-10-2012, 17:53
دوباره خو زدین تاپیکو خوابوندین یه جوابی چیزی :sq_10:
AlexMercer
13-10-2012, 13:15
omega هم روز 27 نوامبر به صورت اختصاصی(زمانی) برای xbox 360 عرضه میشه. به گفته بایو ور این بزرگترین dlc هست که تا الان برای سری مس افکت اومده . در این dlc آریا و یک توریان زن هم همراهمونن . البته مشخص نیست به عنوان یار همراه خواهند بود یا فقط از طریق رادیو بهمون دستور میدن؟
ashil1234
13-10-2012, 16:50
اهمممم.... ایول به اومیده اینکه دی ال سی عالی باشه !!!:sq_2:
دوستان من بازی رو رو مد اکشن!!!شروع کردم و وقتی که تموم شد فهمیدم چه گندی زدم!!!
یکی لطف کنه بگه بازی کلا چندتا پایان داره و تو هرکدوم چه اتفاقی میفته.تو ماله من که به جز جوکر و برو بچی که تو نورماندی موندن همه مردن حتی اونایی که رو زمین بودن!!!
ashil1234
15-10-2012, 14:34
بفرمایید :
تقریبا کمکتون میکنه:sq_25:
اگه میشه سیو هاتو بذار برین این اندینگ هارو ببینیم!!! :sq_8:
اگه دی ال سی چیزی میخاد ممنون میشم لینک شو بذارید.
AlexMercer
15-10-2012, 20:00
اگه میشه سیو هاتو بذار برین این اندینگ هارو ببینیم!!! :sq_8:
اگه دی ال سی چیزی میخاد ممنون میشم لینک شو بذارید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ha.com/1391/06/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-mass-effect-3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-pc/
دانلود کنید.
ashil1234
20-10-2012, 17:53
یه حرفی چیزی نمیخواید بزنید ؟:sq_11:
anti-military
05-11-2012, 16:29
یه حرفی چیزی نمیخواید بزنید ؟:sq_11:
زبون از بیان وجنات سری مس افکت قاصره توقع داری چی بگیم ؟
به قول شاعر دوسش دارم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه
جدا از شوخی من توصیه میکنم اگه هنوز کسی نسخه 1 و 2 این بازی رو بازی نکرده هرچی سریع تر بره دنبالش و پیداشون کنه و بازیش کنه! چون هنوز هم که هنوزه
نسخه 1 این بازی از گرافیک بسیار خوب و گیم پلی خوب و داستان بی نظیری برخورداره و از طرفی همه لدت سری مس افکت به دنباله دار بودنشه و اگه یهو از نسخه 2 یا 3 به بعد شروع کنی به بازی لذت بازی از دست میره
از طرفی تو مس افکت 1 شما با تمام شخصیت های جالب بازی برای اولین بار آشنا میشید که خیلی جالبه!
نحوه آشنایی با اشلی و لیارا و گروس و تالی و ورکس و خیلی از کاراکتر های اصلی و فرعی دیگه که تو مس افکت 2 و 3 می بینیم تو مس افکت 1 اتفاق می افته
داستان و روند داستانی مس افکت 1 هم خیلی عالیه و پایان حماسه ای داره
N7 DAY !
Happy B-day !
به افتخار GOTY امسال !
حالا کیکو میبریم !
اینم از دست ندید !
anti-military
09-11-2012, 22:18
مس افکت 4 تایید شد !
این بازی هم در حال ساخته و اینطور که پیداست احتمالا تا یکی دو سال دیگه منتشر میشه
farzan311
10-11-2012, 00:29
مس افکت 4 تایید شد !
این بازی هم در حال ساخته و اینطور که پیداست احتمالا تا یکی دو سال دیگه منتشر میشه
منبع خبر رو هم لطف میکنید بذارید؟
ashil1234
11-11-2012, 14:55
مس افکت 4 تایید شد !
کسی نمیدونه در مورد چیه ؟ شپرد توشه یا نه ؟ از کاراکترهای قبلی استفاده میشه یا نه ؟ داستانش چیه ؟ کلا اصن چیزی در مورد جزییاتش گفته نشده ؟ :sq_19:
farzan311
28-11-2012, 18:26
بالاخره dlc جدید به نام omega اومد اینطور که معلومه این بزرگترین dlc هست که تا حالا برای این مجموعه اومده تو این dlc شپرد همراه با Aria T’loak به امگا میره تا سربروس رو شکست بده و امگا رو پس بگیره:31:
پ.ن: دلم برای Afterlife تنگ شده بود:whistle:
ashil1234
28-11-2012, 19:42
بالاخره dlc جدید به نام omega اومد اینطور که معلومه این بزرگترین dlc هست که تا حالا برای این مجموعه اومده تو این dlc شپرد همراه با Aria T’loak به امگا میره تا سربروس رو شکست بده و امگا رو پس بگیره:31:
پ.ن: دلم برای Afterlife تنگ شده بود:whistle:
خدا رو شکر دست درد نکنه بابت خبر لینک بدون دادسری داری ؟:sq_2:
farzan311
28-11-2012, 20:59
خدا رو شکر دست درد نکنه بابت خبر لینک بدون دادسری داری ؟:sq_2:
از این جا میتونی بگیری البته باید ثبت نام کنی اول
ashil1234
29-11-2012, 01:08
دست درد نکنه ولی از میهن دانلود گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/2012/11/mass-effect-3-Full-Version.php
ashil1234
29-11-2012, 01:29
دوستان من یه سرچی کردم دو تا DLC هست که Armor و اسلحه اضافه میکنه به نامهای : Groundside resistance و Alternate appearance pack
کسی لینکی داره از دانلودشون لطفا لینکشونو بده !:sq_25:
دانلود کردم موقع خارج شدن از حالت فشرده ارور میده که خرابه(هر ۲ پارت) قابلیت repair هم ندارن
Step-Rap
02-12-2012, 23:09
خوب این DLC هم بد نبود ... بالاخره یه نژاد موءنث Turian هم دیدیم...
خوب بود Omega دوباره یه لیست گلکسی اضافه مشد.
ashil1234
04-12-2012, 19:59
Groundside risistance Dlc رو پیدا کردم البته با تورنت و سرعت زیاد موفق باشید :
کسی هم تونست
Alternate appearance Pack رو پیدا کنه بگه لطفا
meshkiposh2200
06-12-2012, 20:35
سلام.من اولای بازی هستم وجایی گیر کردم یعنی نمیدونم باید چیکار کنم یه اسانسور بود که امد بره بالا اما از کار افتاد یه کامپیوتر شکلی هم هست که فکر کنم باید باهاش یه کاری بکنم ولی به محض زدن دکمه ی اسپیس بهم تیر اندازی میشه
1-به اصلاح دشمن هستند و همینطور شلیک میکنند
2-دستیارم هستش
farzan311
06-12-2012, 21:25
اطرافت رو نگاه کن یه راه دیگه هست به غیر از اون اسانسور که باهاش بری طبقه بالا
soroosh_cz
06-12-2012, 23:48
اگر بعد از دیدن لیارا هست این (زن آبی که از تو تونل هوا میاد بیرون و همه رو رو میکشه) که باید بذاری تا صحنه پخش بشه، ولی اگر بعدشه، یکم نگاه کن دور و اطرافت رو، یه جعبه هایی هستن که ارتفاعشون کمه، میتونی ازشون بری بالا با Space دقت کن ببین انتهای طبقه ی بالا کجاس.
meshkiposh2200
07-12-2012, 13:40
اطرافت رو نگاه کن یه راه دیگه هست به غیر از اون اسانسور که باهاش بری طبقه بالا
اگر بعد از دیدن لیارا هست این (زن آبی که از تو تونل هوا میاد بیرون و همه رو رو میکشه) که باید بذاری تا صحنه پخش بشه، ولی اگر بعدشه، یکم نگاه کن دور و اطرافت رو، یه جعبه هایی هستن که ارتفاعشون کمه، میتونی ازشون بری بالا با Space دقت کن ببین انتهای طبقه ی بالا کجاس.
اره بعد از دیدن لیارا هست چون 2 تا دستیار دارم ولی در مورد بالا رفتن یه چیزهایی پیدا کردم ازش هم بالا رفتم ولی روی جعبه ها که space که می زنم دیگه نمی پره و حتی از اون بالا پایین هم نمیافته باید برگردم از راهی که امدم برم پایین.
meshkiposh2200
08-12-2012, 22:31
کسی نمی تونه به ما کمک کنه؟
virus2009
09-12-2012, 00:13
اره بعد از دیدن لیارا هست چون 2 تا دستیار دارم ولی در مورد بالا رفتن یه چیزهایی پیدا کردم ازش هم بالا رفتم ولی روی جعبه ها که space که می زنم دیگه نمی پره و حتی از اون بالا پایین هم نمیافته باید برگردم از راهی که امدم برم پایین.
از همون جعبه ها باید بری بالا
فکر کنم یک دکمه ای بود که وقتی میزدی یک جعبه یا کانتینر می افتاد پایین و از روش میشد رد بشی
ashil1234
09-12-2012, 21:21
کسی نمی تونه به ما کمک کنه؟
اونجا یه مانیتوری هست که باید بری پیشش و دایره اش قرمز میشه بعدش Space بزن و بعدش یه چیزی میره بالا دقیقا یادم نیست ولی با استفاده از اون به بالا باید بری:n06:
meshkiposh2200
09-12-2012, 23:27
از همون جعبه ها باید بری بالا
فکر کنم یک دکمه ای بود که وقتی میزدی یک جعبه یا کانتینر می افتاد پایین و از روش میشد رد بشی
خب اون دکمه چیه من فکر کنم تموم دکمه های کیبورد را زدم
اونجا یه مانیتوری هست که باید بری پیشش و دایره اش قرمز میشه بعدش Space بزن و بعدش یه چیزی میره بالا دقیقا یادم نیست ولی با استفاده از اون به بالا باید بری:n06:
وقتی پشت اون مانیتور میرم بهم تیر اندازی میشه و اگه کنار نرم کشته میشم تیر اندازی هم فکر کنم اون کسی هست که توی عکس با شماره یک مشخص شده نمیشه هم کشتش پشت یه چیزی شیشه ای مانند قایم شده
virus2009
09-12-2012, 23:45
خب اون دکمه چیه من فکر کنم تموم دکمه های کیبورد را زدم
وقتی پشت اون مانیتور میرم بهم تیر اندازی میشه و اگه کنار نرم کشته میشم تیر اندازی هم فکر کنم اون کسی هست که توی عکس با شماره یک مشخص شده نمیشه هم کشتش پشت یه چیزی شیشه ای مانند قایم شده
دکمه صفحه کلید نیست
شما اول باید با power اون سربازی که پشت شیشه است رو بزنید
Shift رو نگه دار و و روی اون سربازه نشون رو بگیر و از قسمت power های لیارا Singularity یا pull رو بزن تا اون سربازه رو بکشه
تو اون عکسی که گذاشتی فکر کنم با کلید E هم بتونی singularity رو بزنی
ashil1234
10-12-2012, 20:40
سلام.من اولای بازی هستم وجایی گیر کردم یعنی نمیدونم باید چیکار کنم یه اسانسور بود که امد بره بالا اما از کار افتاد یه کامپیوتر شکلی هم هست که فکر کنم باید باهاش یه کاری بکنم ولی به محض زدن دکمه ی اسپیس بهم تیر اندازی میشه
1-به اصلاح دشمن هستند و همینطور شلیک میکنند
2-دستیارم هستش
گرفتم اونجا موسو پیش سرباز میبری شیفتو نگه میداری و پیش Power های لیارا اون (دایره رو که دورش دو تا چیز هست ) رو بزن
virus2009
12-12-2012, 01:12
اوه
بعد از مدت ها رفتم DLC ـیه leviathan رو بازی کردم، الان تموم شد ( دیر بازیش کردم به خاطر اینکه PCایم با ME3 مشکل داشت )
واقعا قشنگ بود با تک تک لحظه هاش کیف کردم ، مخصوصا آخرش که سوپرایز بزرگی داشت
خیلی جالب بود ولی حیف که خیلی دیر اومد
اگه همون موقع ریلیز بازی این DLC و Extended cut رو میدادن خیلی نظر ها در مورد ME3 عوض میشد
ashil1234
13-12-2012, 14:58
اوه
بعد از مدت ها رفتم DLC ـیه leviathan رو بازی کردم، الان تموم شد ( دیر بازیش کردم به خاطر اینکه PCایم با ME3 مشکل داشت )
واقعا قشنگ بود با تک تک لحظه هاش کیف کردم ، مخصوصا آخرش که سوپرایز بزرگی داشت
خیلی جالب بود ولی حیف که خیلی دیر اومد
اگه همون موقع ریلیز بازی این DLC و Extended cut رو میدادن خیلی نظر ها در مورد ME3 عوض میشد
آره منم موافقم اگه از اول این DLC ها رو میدادن خیلی بهتر بود
ashil1234
14-12-2012, 17:39
طبق خبر به دست اومده از Mass Effect 3, VGA بهترین بازی RPG سال 2012 شد :n20:
meshkiposh2200
14-12-2012, 23:45
دوستان این جریان ساختمان و سفینه ی چیست؟ار یه ساختمان 2 یا 3 طبقه هی بالا پایین رفتم با این و اون حرف زدم بعد نمیدونم از کدوم درب بیرون رفتم الان توی یه سفینه مانندی ام نمیدونم باید چکار کنم یه قسمتش میشد لباس انتخاب کرد یه قسمتش کل منظومه شمسی جلومون بود(که انصافا خیلی باحال بود) ولی نمیدونم دقیقا باید چکار کنم و کجا برم؟
virus2009
14-12-2012, 23:59
دوستان این جریان ساختمان و سفینه ی چیست؟ار یه ساختمان 2 یا 3 طبقه هی بالا پایین رفتم با این و اون حرف زدم بعد نمیدونم از کدوم درب بیرون رفتم الان توی یه سفینه مانندی ام نمیدونم باید چکار کنم یه قسمتش میشد لباس انتخاب کرد یه قسمتش کل منظومه شمسی جلومون بود(که انصافا خیلی باحال بود) ولی نمیدونم دقیقا باید چکار کنم و کجا برم؟
ساختمان چی بوده ... ؟؟؟
شما الان تو سفینه هستید که برای انجام ماموریت ها باید از همون نقشه کهکشان به مکان های مختلف برید و ماموریت هاتون رو انجام بدید
وقتی نقشه رو باز کردید یک ایستگاه فضایی مانندی به نام mass Relay هست که باهاش باید به نقاط دیگه کهکشان برید ، وقتی برید داخلش نقشه بزرگتر میشه و میتونید مکانی که باید برید رو ببینید
آره منم موافقم اگه از اول این DLC ها رو میدادن خیلی بهتر بود
من me1 و me2 رو هر کدومو دو سه بار از اول تا آخرش رفتم ولی نمی دونم me3 رو یه بار بیشتر بازی نکردم شاید بخاطر همین پایان بازی بود . عاشق پایان me2 بودم و هستم .
این dlc که میگین پایان بازی رو تغییر میده ؟ ارزشش رو داره بازی رو از اول دوباره برم بخاطر پایانش ؟
چند تا dlc واسه سری سوم تا حالا اومده ؟
ashil1234
15-12-2012, 22:13
من me1 و me2 رو هر کدومو دو سه بار از اول تا آخرش رفتم ولی نمی دونم me3 رو یه بار بیشتر بازی نکردم شاید بخاطر همین پایان بازی بود . عاشق پایان me2 بودم و هستم .
این dlc که میگین پایان بازی رو تغییر میده ؟ ارزشش رو داره بازی رو از اول دوباره برم بخاطر پایانش ؟
چند تا dlc واسه سری سوم تا حالا اومده ؟
آره من که اول عاشق پایان و اون صحنه های با موزیک هیجانی ME2 هستم :n19:. برای اون DLC هم که آخر بازی رو تغییر میده فقط نیازه که از قبل مرحله حمله به سربرس بری
کلا هم 7 تا DLC واسه سینگل پلیر اومده :
From Ashes - Extended cut - Firefight Pack - Leviathan - Groundside risistance Pack - Alternate appearance pack 1 - Omega
:n02:
دوستان dLC هارو کجا باید ریخت؟
extended cut و firefight رو دارم
28-12-2012, 11:41
دوستان dLC هارو کجا باید ریخت؟
extended cut و firefight رو دارم
ashil1234
28-12-2012, 11:45
اسامی بهترین بازی های سال از Gameinformer
بهترین داستان:
Dishonored
بهترین روایت داستانی:
Mass Effect 3
بهترین Final Boss :
The Griffin / Dragon’s Dogma
بهترین گرافیک:
Journey
بهترین CO-OP:
Journey
بهترین مولتی پلیر:
Assassin’s Creed III
بهترین سیستم مبارزه:
Final Fantasy XIII-2
مضحک ترین بازی:
Asura’s Wrath
بهترین سکانس:
The Very Model برای Mass Effect 3
بهترین بازی مسابقه ای چند نفره:
Need for Speed: Most Wanted
ناامید کننده ترین عنوان مسابقه سال:
Dirt Showdown
بهترین طراحی ماشین:
Need for Speed: Most Wanted
بهترین بازی مسابقه ای سال :
Need for Speed Most Wanted
بهترین بازی دانلودی:
Mark of the Ninja
بهترین بخش Career :
NBA 2K13
بهترین مدها ی یک بازی ورزشی:
FIFA 13
بهترین ارائه یک بازی ورزشی:
NBA 2K13
بهترین بازی ورزشی سال:
Fifa 13
بهترین گیم پلی یک بازی ورزشی:
Pro Evolution Soccer 2013
بهترین بازی مستقل:
Torchlight II
بهترین بازی RPG تحت شبکه:
Guild Wars 2
بهترین نقش آفرین سال :
Mass Effect 3
بهترین بازی اکشن سال:
Dishonored
بهترین بازی سال:
Mass Effect 3
منم که با Gameinformer موافقم موندم چرا VGA بهترین بازی سالو داده به The Walking Dead :n13: البته نظر شخصیمه
ashil1234
07-01-2013, 20:31
یه ویدئوی جدید به نام Mass effect paragon lost اومده خبری ندارم دقیقا چیه ولی به صورت انیمیشن هست:n18: . لطفا اگه کسی لینکی از دانلود داشت بزاره :n26:
لینک IMDB:
Mass Effect-Paragon Lost (2012) BluRay 720p 700MB Ganool
لینک دانلود رود فایل:
با تشکر از NET DOCTOR عزیز برای مستقیم کردن لینک ها.
meshkiposh2200
18-01-2013, 20:25
سلام. دوستان يک جايي هست که (نميدونم چي بگم) همينطور حمله ميکنند دو دستيار زن هم همرام هستند
يه موجود بزرگ هست که فقط با اين اسلحه اي که گذاشتم کشته میشه اين اسلحه هم يک بمب! بيشتر نداره
هر چي هم اين موجودات را ميکشيم باز بوجود مياند.
ashil1234
18-01-2013, 21:14
سلام. دوستان يک جايي هست که (نميدونم چي بگم) همينطور حمله ميکنند دو دستيار زن هم همرام هستند
يه موجود بزرگ هست که فقط با اين اسلحه اي که گذاشتم کشته میشه اين اسلحه هم يک بمب! بيشتر نداره
هر چي هم اين موجودات را ميکشيم باز بوجود مياند.
اسپویلر
چه جالب مانیتورتون عینهو ماله منه:n02: ولی جدا از این من فکر کنم شما اونجا هستید که توی لندن هستید. ببینید اون ساعت معروف لندن (بیگ بن) رو میبینید اگه بودش اونجا با اون اسلحه به طرف موجود بزرگ شلیک کنید تا بترکه بعدش باید تا میتونید دووم بیارید که دوستاتون میرسن و با یک وسیله از اونجا میرید
ولی با توجه به اون اسلحه که اونجاست فکر نکنم M-920 cain باشه پس حتما تو اون مرحله نیستید اگه میشه یه چند تا عکس از محیط بگیرید گه بفهمیم تو کدوم مرحله هستید.:n26:
meshkiposh2200
19-01-2013, 19:28
سلام.من سعی کردم چندتایی عکس بگیرم اما چون سریع می زنند همچین جالب نشد.
Daniel-Fire
19-01-2013, 20:25
سلام.من سعی کردم چندتایی عکس بگیرم اما چون سریع می زنند همچین جالب نشد.
اوه اوه .. اینجا یه کم دوشواره ..:n02:
2 تا احتمال میدم : یا فک کنم تا اونجا که یادمه درسته که خیلی زیادن ولی باید تا وقتی که تموم میشن همشونو بکشین ...
دومیشم این که اگه جولوتر راه فرار دارین . یه کم میری جولوتر.. یه دونه از اون پرنده بزرگاس.. اونو میکشی بعد کلا تموم میشن...دقیقا یادم نیست..ولی فک میکنم همون اولیه درسته .. باید همه رو بکشین..
من که خودم خیلی کم پیش میومد با این اسلحه هایی که نمونشو میزاره و یه بمب توشه کسیو بکشم .. تو طول بازی فقط با اون اسلحه ای که از مرحله ی جاویک گرفتیم میرفتم .. لیزری بود .. واقعا به نظرم بهترین اسلحه بود..همه رو هم با همون میکشتم...
ashil1234
19-01-2013, 21:28
اوه اوه .. اینجا یه کم دوشواره ..:n02:
2 تا احتمال میدم : یا فک کنم تا اونجا که یادمه درسته که خیلی زیادن ولی باید تا وقتی که تموم میشن همشونو بکشین ...
دومیشم این که اگه جولوتر راه فرار دارین . یه کم میری جولوتر.. یه دونه از اون پرنده بزرگاس.. اونو میکشی بعد کلا تموم میشن...دقیقا یادم نیست..ولی فک میکنم همون اولیه درسته .. باید همه رو بکشین..
من که خودم خیلی کم پیش میومد با این اسلحه هایی که نمونشو میزاره و یه بمب توشه کسیو بکشم .. تو طول بازی فقط با اون اسلحه ای که از مرحله ی جاویک گرفتیم میرفتم .. لیزری بود .. واقعا به نظرم بهترین اسلحه بود..همه رو هم با همون میکشتم...
دوشواری ؟ دوشواری نداره اونجا خیلیم خوبه یکه (نقل قول از حضرت دوشواری):n02:
همونطور که دوست عزیزمون Steps-Rap گفتن اونجا باید تمام موجودات رو بکشین و اون موجود بزرگه (harvester) رو هم بکشین بعدش
اسپویلر
میرسین به یه فرمانده ی تورین که یه اشتباه بزرگ کرد و باعث شناساییشون توسط ریپرا شده بود:n27:
meshkiposh2200
20-01-2013, 17:03
بچه ها من نمی تونم این مرحله را رد کنم فکر کنم یه جای کار میلنگه!
اين عکس زيري که مشخص شده همش داره شليک ميکنه به کي را نميدونم اسلح را که به طرفش میبرم علامت ابیه !
اين گندهه را هم که مشخصه حتما بايد کشته شه تا تازه اون پرنده ابيه که چيزي شبيه موشک ميزنه پيداش شه
بعد هم نیمدونم پرنده را بزنم یا این موجودات که هر چی میزنیمشون دوباره بوجود می یاند
راستی این اسپویلر چیه یا یعنی چی؟
meshkiposh2200
20-01-2013, 17:04
دو تا شد ادیت شد!
virus2009
20-01-2013, 18:59
اين عکس زيري که مشخص شده همش داره شليک ميکنه به کي را نميدونم اسلح را که به طرفش میبرم علامت ابیه !
اين گندهه را هم که مشخصه حتما بايد کشته شه تا تازه اون پرنده ابيه که چيزي شبيه موشک ميزنه پيداش شه
بعد هم نیمدونم پرنده را بزنم یا این موجودات که هر چی میزنیمشون دوباره بوجود می یاند
ظاهرا کلاسی که برداشتی Soldier ـه ( کلاس سختیه چون فقط باید با اسلحه بازی کنی )
از منوی تنظیمات درجه سختی رو بیار پایین تا بتونی بکشیشون
اگه بازم نتونستی سیوت رو بزار تا برات ردش کنم
مسیر سیو هم اینجاست :
Documents\BioWare\Mass Effect 3\Save
اسپویلر هم یعنی خطر لو رفتن داستان
ashil1234
20-01-2013, 22:20
شما لطفا دکمه ی V رو بزن یه نوشته میاد ببینید اگه نوشته هست که به اون عمل کنید اگه یه جایی رو نشون میده باید برید اونجا لطفا وقتی V رو هم زدید یه عکش بگیرید که دقیقا بفهمیم چیکار باید کنید :n26:
منظور از V عدد هفت نیست بلکه همون حرف لاتینه (گفتم با عدد هفت اشتباه نگیرید):n02:
meshkiposh2200
21-01-2013, 00:18
آقا ممنون سیو را میذارم زحمتی نیست ردش کنید اگه دقیقا بگید از کجا درجه ی سختی را هم پایین بیارم باز ممنون میشم
حاصل زدن دکمه v
virus2009
21-01-2013, 20:37
آقا ممنون سیو را میذارم زحمتی نیست ردش کنید اگه دقیقا بگید از کجا درجه ی سختی را هم پایین بیارم باز ممنون میشم
حاصل زدن دکمه v
بفرما :
دقیقا بعد از کشتن Harvester سیوش کردم
( بیچاره خونش هم که نصفه بود ) شما اگه بخوای DLC ـیه omega رو بری چیکار میکنی ؛ یک گروه Harvester از زمین و آسمون بهت حمله میکنند
+
در اولین فرصت که برگشتی به نورماندی ( سفینه فضایی ) با آسانسور برو طبقه آخر ( پایین ) و اسلحه هاتو عوض کن و آپدیتشون کن
با این اسلحه ها کارت خیلی سخته
و چون کلاست Soldier ـه پیشنهاد میکنم DLC های بازی رو دانلود کنی تا اسلحه های جدید بگیری
DLC هایی هستند که فقط اسلحه اضافه میکنند ، حجمشون هم کمه و خیلی بدرد Soldier ها میخوره
صفحات آخر همین تاپیک فکر کنم لینک های دانلودش باشه ، اگه پیدا نکردی بگو تا آپلود کنم
The monster raptor
22-01-2013, 12:37
سلام،
یه سوال داشتم ... بعد از Omega دی ال سی دیگه ای برای بازی عرضه میشه ؟!
Daniel-Fire
22-01-2013, 17:46
سلام،
یه سوال داشتم ... بعد از Omega دی ال سی دیگه ای برای بازی عرضه میشه ؟!
سلام .. نه هنوز :)
meshkiposh2200
22-01-2013, 21:09
بفرما :
دقیقا بعد از کشتن Harvester سیوش کردم
( بیچاره خونش هم که نصفه بود ) شما اگه بخوای DLC ـیه omega رو بری چیکار میکنی ؛ یک گروه Harvester از زمین و آسمون بهت حمله میکنند
+
در اولین فرصت که برگشتی به نورماندی ( سفینه فضایی ) با آسانسور برو طبقه آخر ( پایین ) و اسلحه هاتو عوض کن و آپدیتشون کن
با این اسلحه ها کارت خیلی سخته
و چون کلاست Soldier ـه پیشنهاد میکنم DLC های بازی رو دانلود کنی تا اسلحه های جدید بگیری
DLC هایی هستند که فقط اسلحه اضافه میکنند ، حجمشون هم کمه و خیلی بدرد Soldier ها میخوره
صفحات آخر همین تاپیک فکر کنم لینک های دانلودش باشه ، اگه پیدا نکردی بگو تا آپلود کنم
ممنون ولی موقع لود این پیغام را میده فکر میکنم یه چیزی را باید دان کنم ولی چی را نمیدونم
virus2009
22-01-2013, 21:44
ممنون ولی موقع لود این پیغام را میده فکر میکنم یه چیزی را باید دان کنم ولی چی را نمیدونم
اوه یادم رفت
چون من همه DLC های بازی رو نصب کردم سیو بازی با اونا مچ شده
و شما نمیتونی سیو رو اجرا کنی
+
شما مجبوری خودت بازی رو بری
از اون اسپل های Ammo هم استفاده کن
Incendiary Ammo رو برای کسایی که Armor ( رنگ زرد ) دارن استفاده کن
Disruptor Ammo برای کسانی که Shield ( رنگ آبی ) دارن استفاده کن
Cryo Ammo هم برای کسانی که فقط خون دارن ( رنگ قرمز ) استفاده کن که فریزشون میکنه و میتونی راحت بکشیشون
+
موقعی که این یارو تو عکس زیر میاد بزار روی Incendiary Ammo و بهش شلیک کن ( هرچی خشاب داری روش خالی کن ) ؛ از Adrenaline Rush ( با کلید 1 زده میشه ) هم استفاده کن
+
اون Harvester رو هم با اون اسلحه قوی ـیه بزن با یک تیرش میمیره
+
از اسپل های یارات هم استفاده کن
Warp ـه لیارا ( نفر سمت راست تو عکس زیر ) و Incinerate ـه EDI خیلی روی دمیج دادن Armor تاثیر دادن
upload.tehran98.com/img1/y4m5yo3ertefyv1oy4a8.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AlexMercer
22-01-2013, 21:48
سلام دوستان مس افکتی خودم چطورن؟؟ چندتا نگته بگم برم!
خبرای خوب:
dlc جدید گریه اوره حتما میدونید و محریتش هم تو سیتادله شاید در مورد کیپر ها باشه.ولی بیشتر شخصیت های اصلی بازی برای ضبط دیالوگ های جدید به استودیو رفتن حتی جوکر!
خبر بد:
چندی پیش ۲۰ تغییر داستان بازی نسبت به نسخه لو رفته و نهایی پخش شد که با خوندنش خیلی ناراحت شدم. ea به بایوور فشار نمی اوارد برای اراپه بازی در وقت معین و اضافه کردن مولتی شاید بازی بهتر از نسخه ۲ میشد.
میدونید که نسخه بعدی بازی شپرد رو به عنوان شخصیت اصلی نداره و معلوم هم نیست داستان پس از اتفاقات مس افکت ۳ روایت شه یا قبل و یا حتی همزمان؟!اما خبر بدتر اینه که بازی بر پایه موتور دایه frosbite 2 ساخته میشه که در بازی های مدال و بتلفیلد شاهدش هستیم. ایا این موتور پایه بدرد مس افکت میخوره؟ مشخصه که بازی در نسخه ۴ اکشن تر میشه ولی احتمال داره بازی از حالت سوم شخص به اول شخص تغییر کنه و دیگه شاهد کاراکترمون نباشیم. اینطوری راحت میشه از هر نژادی قهرمانمون رو انتخاب کنیم!
ashil1234
22-01-2013, 22:28
سلام دوستان مس افکتی خودم چطورن؟؟ چندتا نگته بگم برم!
خبرای خوب:
dlc جدید گریه اوره حتما میدونید و محریتش هم تو سیتادله شاید در مورد کیپر ها باشه.ولی بیشتر شخصیت های اصلی بازی برای ضبط دیالوگ های جدید به استودیو رفتن حتی جوکر!
خبر بد:
چندی پیش ۲۰ تغییر داستان بازی نسبت به نسخه لو رفته و نهایی پخش شد که با خوندنش خیلی ناراحت شدم. ea به بایوور فشار نمی اوارد برای اراپه بازی در وقت معین و اضافه کردن مولتی شاید بازی بهتر از نسخه ۲ میشد.
میدونید که نسخه بعدی بازی شپرد رو به عنوان شخصیت اصلی نداره و معلوم هم نیست داستان پس از اتفاقات مس افکت ۳ روایت شه یا قبل و یا حتی همزمان؟!اما خبر بدتر اینه که بازی بر پایه موتور دایه frosbite 2 ساخته میشه که در بازی های مدال و بتلفیلد شاهدش هستیم. ایا این موتور پایه بدرد مس افکت میخوره؟ مشخصه که بازی در نسخه ۴ اکشن تر میشه ولی احتمال داره بازی از حالت سوم شخص به اول شخص تغییر کنه و دیگه شاهد کاراکترمون نباشیم. اینطوری راحت میشه از هر نژادی قهرمانمون رو انتخاب کنیم!
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم نسخه ی بعد افت داشته باشه :n30:
Dark Soul
22-01-2013, 23:46
حاجی سختی بازی رو بیار پایین ،مسلما خیلی راحت می تونی ردش کنی
Esc------->Optoin------>Gameplay------>Combat Difficulty----->Narrative
meshkiposh2200
24-01-2013, 00:00
ممنون دوستان بالاخره ردش کردم فقط کسی میتونه به من بگه حدودا چند درصد بازی را رفتم؟
ashil1234
24-01-2013, 00:10
ممنون دوستان بالاخره ردش کردم فقط کسی میتونه به من بگه حدودا چند درصد بازی را رفتم؟
خب اگه اشتباه نکنم شما یه کم جلوتر برید تقریبا 1 سوم بازی رو تموم کردید.
اوه یادم رفت
چون من همه DLC های بازی رو نصب کردم سیو بازی با اونا مچ شده
و شما نمیتونی سیو رو اجرا کنی
+
شما مجبوری خودت بازی رو بری
از اون اسپل های Ammo هم استفاده کن
Incendiary Ammo رو برای کسایی که Armor ( رنگ زرد ) دارن استفاده کن
Disruptor Ammo برای کسانی که Shield ( رنگ آبی ) دارن استفاده کن
Cryo Ammo هم برای کسانی که فقط خون دارن ( رنگ قرمز ) استفاده کن که فریزشون میکنه و میتونی راحت بکشیشون
+
موقعی که این یارو تو عکس زیر میاد بزار روی Incendiary Ammo و بهش شلیک کن ( هرچی خشاب داری روش خالی کن ) ؛ از Adrenaline Rush ( با کلید 1 زده میشه ) هم استفاده کن
+
اون Harvester رو هم با اون اسلحه قوی ـیه بزن با یک تیرش میمیره
+
از اسپل های یارات هم استفاده کن
Warp ـه لیارا ( نفر سمت راست تو عکس زیر ) و Incinerate ـه EDI خیلی روی دمیج دادن Armor تاثیر دادن
upload.tehran98.com/img1/y4m5yo3ertefyv1oy4a8.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حاجی شما این دی ال سیه Alternate appearance رو مثه اینکه داری اگه زحمتی نیست یه لینکی چیزی به ما بده :n02:
virus2009
24-01-2013, 02:40
حاجی شما این دی ال سیه Alternate appearance رو مثه اینکه داری اگه زحمتی نیست یه لینکی چیزی به ما بده :n02:
بفرما :
کل DLC های بازی تو عکس زیر مشخصه اگه بازم خواستی بگو
ashil1234
24-01-2013, 11:34
بفرما :
کل DLC های بازی تو عکس زیر مشخصه اگه بازم خواستی بگو
نه دست درد نکنه همه رو داشتم فقط مونده بود این یکی که شما به ما دادینش دست درد نکنه :n02:
virus2009
24-01-2013, 13:56
DLC های کم حجم بازی که فقط اسلحه اضافه میکنند :
GROUNDSİDE RESİSTANCE WEAPONS PACK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .rar)
Mass Effect 3 Firefight DLC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sunrise1
26-01-2013, 18:36
سلام دوستان... من نسخه های قبی رو تابحال بازی نکردم. اگر سومشو بازی کنم ارتباط میتونم باهاش برقرار کنم... یعنی ربطی بهم دارن؟
Dark Soul
26-01-2013, 19:26
سلام دوستان... من نسخه های قبی رو تابحال بازی نکردم. اگر سومشو بازی کنم ارتباط میتونم باهاش برقرار کنم... یعنی ربطی بهم دارن؟
نه تنها داستان مرتبطه ،بلکه تصمیم گیریهایی که توی نسخه های قبل کردید اینجا تاثیر گذارند.
از نسخه اول بازی کن ،این بازی ارزش چندبار بازی کردنو داره (همه ی نسخه هاش ).
سلام.
اینکه بخوایم هم پایان ورژن اصلی ، هم پایان extended cut رو ببینیم ، چکار باید بکنیم ؟ ینی من یه بار بازیو تا آخرش برم ، بعدش dlc مربوطه رو بریزم ، دوباره برم ؟ سیوی چیزی نمیشه کرد که نخواد دوباره از اول بازیو بریم ؟
virus2009
26-01-2013, 22:20
سلام.
اینکه بخوایم هم پایان ورژن اصلی ، هم پایان extended cut رو ببینیم ، چکار باید بکنیم ؟ ینی من یه بار بازیو تا آخرش برم ، بعدش dlc مربوطه رو بریزم ، دوباره برم ؟ سیوی چیزی نمیشه کرد که نخواد دوباره از اول بازیو بریم ؟
وقتی رفتی بالای citadel ( قبل از اینکه با کاتالیست صحبت کنی ) از بازی بیا بیرون و برو محل سیو بازی و فایل autosave رو یکجا کپی کن
بعد از اینکه DLC رو ریختی سیو رو برگردون و پایان Extended cut رو ببین
اگه کلا بازی رو تا آخر نرفتی همون پایان Extended cut رو ببینی بهتر و کاملتره
وقتی رفتی بالای citadel ( قبل از اینکه با کاتالیست صحبت کنی ) از بازی بیا بیرون و برو محل سیو بازی و فایل autosave رو یکجا کپی کن
بعد از اینکه DLC رو ریختی سیو رو برگردون و پایان Extended cut رو ببین
اگه کلا بازی رو تا آخر نرفتی همون پایان Extended cut رو ببینی بهتر و کاملتره
نه هنوز ندیدم. ینی چی کامل تره :31: عجیبه. دو تاشو ببینم جالب تره ، میخوام ببینم چه تغییراتی دادن...
البته من خونده بودم که این پایان بازم راضی نکرده گیمر هارو.
AlexMercer
27-01-2013, 21:36
نه هنوز ندیدم. ینی چی کامل تره :31: عجیبه. دو تاشو ببینم جالب تره ، میخوام ببینم چه تغییراتی دادن...
البته من خونده بودم که این پایان بازم راضی نکرده گیمر هارو.
extended cut حاوی پایان اصلی بازی + صحنه های اضافی برای توضیح بهتره پایان و سرنوشت یارهاته. چیزی از پایان اصلی کم نکرده بلکه اضافه کرده
sunrise1
28-01-2013, 17:50
نه تنها داستان مرتبطه ،بلکه تصمیم گیریهایی که توی نسخه های قبل کردید اینجا تاثیر گذارند.
از نسخه اول بازی کن ،این بازی ارزش چندبار بازی کردنو داره (همه ی نسخه هاش ).
امروز دانلود نسخه سومشو تموم کردم. یعنی اگر از سومش بازی کنم توش میمونم:n03::n27:
AlexMercer
28-01-2013, 20:18
امروز دانلود نسخه سومشو تموم کردم. یعنی اگر از سومش بازی کنم توش میمونم:n03::n27:
توش نمیمونی. ولی مطمپنا درک خوبی از داستان و شخصیت ها و داستان های جانبی بازی نداری
Dark Soul
28-01-2013, 20:31
مثلا یه بابایی رو می بینی بعد شروع می کنند درباره موضوعی صحبت کردن بعد شما اینجوری میشی :n13: که اینا راجع به چی صحبت می کنند.
با خوندن داستان بازی و اطلاعات دیگه که بصورت کامل ،هم توی انجمن خودمون هست و هم توی یه سایت دیگه میتونید از بیشتر مسائل سر در بیارید(همه چيز در مورد مس افكت 1 و 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
و می تونید نسخه سوم را با تصمیات پیش فرض انجام بدید یا یک سیو دانلود کنید و با برنامه Gibbed MassEffect3 SaveEdit سیو را ادیت و تصمیات مد نظر خودتون را اعمال کنید.
اما در کل توصیه میشه از نسخه اول بازی کنید.
anti-military
28-01-2013, 21:17
من هنوز هم میگم مس افکت 1 هنوز هم که هنوزه یه بازی با گرافیک و گیم پلی خیلی خوبه
داستانش هم حتی عالی تر از نسخه دومشه!
شما که میخواهی تازه شروع کنی از نسخه اول شروع کن چون نه از نظر گرافیکی و نه گیم پلی چیزی کم نداره
The monster raptor
29-01-2013, 11:20
سلام،بالاخره دیروز امتحانای کوفتیم تموم شد!:n20: امروز دوباره میخوام مس افکت-2 رو شروع کنم تا یه سری تغییرات تو نسخه سوم ایجاد کنم، غرض از مزاحمت اینکه اگه کسی از دوستان مس افکت باز ، dlc اسلحه ای چیزی از نسخه دوم داره بده ( آخه کلاس ونگواردو انتخاب کردم فقط یه کلت میده!) که حسابی ممنونش میشم ، اگه اسلحه ها مثل این نسخه سومش از طریق زدن F1 و.... باشه که خیلی خوب میشه:n02:
راستی کسی امتحان کرده که اگه لیارا تو شماره اول کشته بشه ، در me-3 کی جاو میگیره؟!!!_کلا یه سری شخصیتهایی که در شماره آخر نقش حیاتی دارن اگه در نسخه های قبل بمیرن چی میشه؟!!
AlexMercer
29-01-2013, 12:18
سلام،بالاخره دیروز امتحانای کوفتیم تموم شد!:n20: امروز دوباره میخوام مس افکت-2 رو شروع کنم تا یه سری تغییرات تو نسخه سوم ایجاد کنم، غرض از مزاحمت اینکه اگه کسی از دوستان مس افکت باز ، dlc اسلحه ای چیزی از نسخه دوم داره بده ( آخه کلاس ونگواردو انتخاب کردم فقط یه کلت میده!) که حسابی ممنونش میشم ، اگه اسلحه ها مثل این نسخه سومش از طریق زدن F1 و.... باشه که خیلی خوب میشه:n02:
راستی کسی امتحان کرده که اگه لیارا تو شماره اول کشته بشه ، در me-3 کی جاو میگیره؟!!!_کلا یه سری شخصیتهایی که در شماره آخر نقش حیاتی دارن اگه در نسخه های قبل بمیرن چی میشه؟!!
لیارا در نسخه 1 به هیچ صورتی نمیمیره. رکس اگر بمیره برادرش ریو رییس قبیله کروگن ها میشه که البته کروگن ها ضعیف تر میشن ولی با مرگ رکس میشه موردین رو زنده نگه داشت در صورتی که جنوفیج رو درمان نکنید(اگر درمان نکنی و رکس زنده باشه بعدا در سیتادل مجبوری بکشیش چون میفهمه)
گروس اگر بمیره تاثیری نداره.
تالی اگر بمیره نقشش رو یک کواریون دیگه که صداشو شهره اغداشلو در میاره ایفا میکنه ولی به صفینه نمیاد تا یارت باشه.
باقی یارهات هم که اگر بمیرن مرحلشون از بین میره یا اگر در مرحله اصلی میبینیشون به علت فوت از مرحله حذف میشن مثل میراندا.
درست یادم باشه امکان کشته شدن لیارا نیست. فقط آخر شماره سوم هنگام دویدن طرف بیم با لیزر دیسترویری که محافظت میکنه میتونه کشته بشه. اگه توانایی نظامی بالایی نداشته باشین.
AlexMercer
21-02-2013, 20:41
اخرین dlc بازی به نام citadel معرفی شد این dlc در ۵ مارچ یعنی ۱۷ اسفند ماه عرضه میشه و بیش از ۲ گیگابایت حجم داره!
در این dlc دسیسه ای شیطانی شپرد و تیمش رو هدف قرار میده و شپرد در راه دفع این خطر به سیتادل میره و در جای جای سیاتادل که قبلا قابل دسترس نبود با دشمنان میجنگه و به سری ترین ارشیو ها و مطالب سیتادل پی میبره.
در این dlc همه یارهاتون از نسخه ۱ و ۲ حضور دارند و انگار در جنگ هم کمکمون میکنند. بعد از اتمام Dlc هم میشه در کاسینو سیتادل قمار کرد یا اسلحه هامون رو در چلنج های مختلف امتحان کنیم و با تمامی یار هامون در سیتادل ملاقات کنیم و رومانس هامون رو ادامه بدیم و اتاق شخصی شپرد رو در سیتادل رو مبلمان کنیم!
شاید بهترین dlc برای اتمام یکی از بهترین سه گانه های تاریخ به امید خرضه موفق نسخه ۴. بیتشر این dlc شبیه یک بهشت برای شپرد و یارانش میمونه که بعد از ۳ سال جنگ(به زمان بازی) میتونن درش استراحت کنن و به موزه سری مس افکت اضافه شن. از همین الان میگم خداحافظ قهمران بزرگ شپرد!
:n16:
Daniel-Fire
21-02-2013, 22:57
اخرین dlc بازی به نام citadel معرفی شد این dlc در ۵ مارچ یعنی ۱۷ اسفند ماه عرضه میشه و بیش از ۲ گیگابایت حجم داره!
در این dlc دسیسه ای شیطانی شپرد و تیمش رو هدف قرار میده و شپرد در راه دفع این خطر به سیتادل میره و در جای جای سیاتادل که قبلا قابل دسترس نبود با دشمنان میجنگه و به سری ترین ارشیو ها و مطالب سیتادل پی میبره.
در این dlc همه یارهاتون از نسخه ۱ و ۲ حضور دارند و انگار در جنگ هم کمکمون میکنند. بعد از اتمام Dlc هم میشه در کاسینو سیتادل قمار کرد یا اسلحه هامون رو در چلنج های مختلف امتحان کنیم و با تمامی یار هامون در سیتادل ملاقات کنیم و رومانس هامون رو ادامه بدیم و اتاق شخصی شپرد رو در سیتادل رو مبلمان کنیم!
شاید بهترین dlc برای اتمام یکی از بهترین سه گانه های تاریخ به امید خرضه موفق نسخه ۴. بیتشر این dlc شبیه یک بهشت برای شپرد و یارانش میمونه که بعد از ۳ سال جنگ(به زمان بازی) میتونن درش استراحت کنن و به موزه سری مس افکت اضافه شن. از همین الان میگم خداحافظ قهمران بزرگ شپرد!
مرسی بابت خبر. :n12: کاش مردین و تین هم حضور میداشتن :n28:
ashil1234
22-02-2013, 20:41
مرسی بابت خبر. :n12: کاش مردین و تین هم حضور میداشتن :n28:
مردین با یه شرایطی میتونه زنده بمونه یادم نیست خواستی سرچ کن :n02: ولی تین رو نمیدونم چه جوری کاشکی اونم میشد :n29:
AlexMercer
22-02-2013, 21:40
مردین با یه شرایطی میتونه زنده بمونه یادم نیست خواستی سرچ کن :n02: ولی تین رو نمیدونم چه جوری کاشکی اونم میشد :n29:
موردین در صورتی که جنوفیج رو درمان نکنی زنده میمونه البته رکس هم نباید زنده باشه ورگنه مجبوری بکشیش.
تین هم اگر کاپیتان کیراهه از نسخه ۱ مرحله ویرمایر زنده مونده باشه و تا قبل از حمله سربروس به سیتادل سمت تین نری زنده میمونه.
Daniel-Fire
22-02-2013, 22:04
موردین در صورتی که جنوفیج رو درمان نکنی زنده میمونه البته رکس هم نباید زنده باشه ورگنه مجبوری بکشیش.
تین هم اگر کاپیتان کیراهه از نسخه ۱ مرحله ویرمایر زنده مونده باشه و تا قبل از حمله سربروس به سیتادل سمت تین نری زنده میمونه.
ولی قشنگی بازی به همون درمان کردن جنوفیچ بود .. ولی اگه نسخه 1 رو بازی میکردم تین رو زنده نگه میداشتم...
anti-military
26-02-2013, 14:27
این کارگردان بازی واقعا نابغه است
یه حس خیلی خاصی رو از همون نسخه اول به وجود آورد که خیلی منحصر به فرده
کلا اتمسفر مس افکت با اون موسیقی هاش و اون شخصیت ها و اون دیالوگ ها و اون گرافیکش خیلی منحصر به فرده
نسخه جدیدش هم که داره با موتور بتل فیلد 3 یعنی Frostbite 2 ساخته میشه
فقط مس افکت بدون شپرد رو نمیشه تصور کرد :n02:
ashil1234
26-02-2013, 20:36
این کارگردان بازی واقعا نابغه است
یه حس خیلی خاصی رو از همون نسخه اول به وجود آورد که خیلی منحصر به فرده
کلا اتمسفر مس افکت با اون موسیقی هاش و اون شخصیت ها و اون دیالوگ ها و اون گرافیکش خیلی منحصر به فرده
نسخه جدیدش هم که داره با موتور بتل فیلد 3 یعنی Frostbite 2 ساخته میشه
فقط مس افکت بدون شپرد رو نمیشه تصور کرد :n02:
از نظر من موسیقی هاش مخصوصا تو آخرای مس افکت 2 شاهکار بودند:n02: منم مثه تو نمیتونم مس افکت بعدی رو بدون شپرد تصور کنم :n01:
Daniel-Fire
27-02-2013, 18:15
آخرم یه کرکی چیزی واسه مولتی پلیرش نیومد بشینیم بازی کنیم :D ...
virus2009
27-02-2013, 19:14
تجربه کردن مولتی پلیرش زیاد هم گرون نیست
میتونی از اکانت های دسته دومی که برای فروش هست استفاده کنی حدود 15 - 20 تومن میشه
ashil1234
27-02-2013, 20:06
اومده ولی پولیه حدودا 7 دلار یا هم با Survey تازه نا مطمئن :n03:
تجربه کردن مولتی پلیرش زیاد هم گرون نیست
میتونی از اکانت های دسته دومی که برای فروش هست استفاده کنی حدود 15 - 20 تومن میشه
میشه بی زحمت یه آدرسی چیزی بدید؟ من فعلا سرم شلوغه تو نت نمیتونم بگردم.:n02:
Daniel-Fire
27-02-2013, 22:23
ashil راس میگه . یه آدرسی چیزی بده . شاید گرفتیم ضرر نداره .. :D....
virus2009
27-02-2013, 23:08
میشه بی زحمت یه آدرسی چیزی بدید؟ من فعلا سرم شلوغه تو نت نمیتونم بگردم.:n02:
ashil راس میگه . یه آدرسی چیزی بده . شاید گرفتیم ضرر نداره .. :D....
آدرس رو پخ کردم
farzan311
06-03-2013, 16:24
ولی قشنگی بازی به همون درمان کردن جنوفیچ بود .. ولی اگه نسخه 1 رو بازی میکردم تین رو زنده نگه میداشتم...
به هر حال تین زنده نمیمونه:n02: یه بیماری داره که چند ماه بعد میمیره به نظرم مرگش اینطوری بهتر بود تا بر اثر یه بیماری
دوستان dlc جدید بازی هم اومد و اینطور که میگند اخرین dlc بخش تک نفره هست دیگه بعد از این نمیتونیم با شپرد بازی کنیم:n14:
dlc که ریلودد گذاشته حدود 5 گیگ هست که فکر کنم به خاطر زبان های اضافه باشه ولی ارزشش رو داره حتما دانلود کنید:n06:
از کجا متوجه بشیم dlc ها فعال هستند یا نه؟
من دو سه تا از dlc های بازی را در پوشه dlc ریختم. ولی وقتی بازی را اجرا میکنم یه پیغام میده که این dlc ها را باید با اکانتم خریداریشون کنم. مشکل از کجاست؟
sunrise1
13-03-2013, 10:57
خداوکیلی چرت تر از این بازی تو تمام عمرم سراغ ندارم، حتی برای بچه کوچولوها هم جالب نیست... خودگول زنی کامله
anti-military
13-03-2013, 11:09
خداوکیلی چرت تر از این بازی تو تمام عمرم سراغ ندارم، حتی برای بچه کوچولوها هم جالب نیست... خودگول زنی کامله
آی نفس کش ... :grrr:
با بخش دوم سخنت یک جورایی موافقم. ولی با این تفاون که کلمه "حتی" باید حذف بشه. در واقع این بازی برای بچه کوچولوها اصلا خوب نیست، چون هیچی حالیشون نمیشه. این بازی برای بزرگسال ها طراحی شده. البته اون هم از نوع متفکر :n02:
sunrise1
13-03-2013, 16:54
با بخش دوم سخنت یک جورایی موافقم. ولی با این تفاون که کلمه "حتی" باید حذف بشه. در واقع این بازی برای بچه کوچولوها اصلا خوب نیست، چون هیچی حالیشون نمیشه. این بازی برای بزرگسال ها طراحی شده. البته اون هم از نوع متفکر :n02:
اگر فکر میکنی بزرگ شدی برو سری استالکر رو بازی کن که معنی open world رو حالیت بشه... داستان و دموهای متعدد هیچ وقت لازمه یک بازی کامل و خوب نمیتونه باشه باید گیم پلی حرفه ای باشه که mass effect رو برای گول زدن بچه ها ساختن:n02:
farzan311
13-03-2013, 21:24
دوستان جواب ترول ها رو ندید اگه واقعا میخواستند حرف درست و حسابی بزنند به این شکل مطرح نمیکردند این بازی هم کسی رو لازم نداره تا تاییدش کنه همه جایگاه و ارزشش رو میدونند
Daniel-Fire
13-03-2013, 22:12
دوستان خوب بالاخره بازی ها سلیقه ای هستن یکی خوشش میاد یکی بدش میاد . باید به نظر ها احترام گذاشت . :)
..
راستی دی ال سی جدید رو بازی کردین ؟ من هنوز وقت نکردم بگیرمش.!
کسی جایی سراغ داره بشه نسخه کامل شماره 1 این بازی را حضوری خریداری کرد؟ ( Mass Effect 1 )
شماره 1 این بازی چقدر حجمشه؟ لینکهای دانلودش همگی پاک شده اند.
کسی تو تهران آدرس نداره گیرش بیارم؟
farzan311
17-03-2013, 13:25
اگه لینکاش رو میخوای بگو تا بهت بدم حجمش 7.8 گیگه
anti-military
17-03-2013, 13:30
یه سرچ کن تو فروشگاه های اینترنتی ببین احتمالا پیدا میکنی ...
اگه لینکاش رو میخوای بگو تا بهت بدم حجمش 7.8 گیگه
ممنون میشم.
یه سرچ کن تو فروشگاه های اینترنتی ببین احتمالا پیدا میکنی ...
اینکار را هم کردم. دو سه تا بودند که زنگ هم زدم. گفتند دیگه موجودی نداریم!
ای بابا اینو ما بازی کردیم ولی اخرش نتونستم همه ی تفنگ ها و لباس هارو بخرم. بازیش قشنگ بود ولی نمیدونم باید از کجا اون همه پول گیر بیاری؟ ای مس افکت 1 تو شهر ما هست.حالا نمیدونم بیا طرفای مشهد گیر میاریش.
Daniel-Fire
27-03-2013, 11:33
این دی ال سی ام بازی کردیم بالاخره .. خیلی قشتگ بود . واقعا بهترین دی ال سی مس 3 بود ..
ashil1234
29-03-2013, 17:37
بچه ها کسی از این Dlc جدیده آدرسی داره ؟
پیشاپیش باتشکر :n01:
ashil1234
29-03-2013, 18:25
Mass Effect بعدی را تیمی جدید خواهد ساخت
بازی بعدی Mass Effect، عنوانی تازه و جدید خواهدبود و تیمی که سه بازی اخیر این سری را ساختهاست، کمی استراحت میکند تا کار بر روی یک IP جدید را آغاز کند.
تهیهکننده اجرایی بازی، Casey Hudson، در جریان PAX East خبر از حال و هوای جدید بازی داد.
وی گفت: ما داریم آماده میشویم که Mass Effect دیگر بسازیم و این بازی چیزی جدید خواهدبود. ما میخواهیم قادر باشیم که به هواداران فرصت بازگشت به دنیای بازی را بدهیم و آنها را با این
چیزهای جدید آشنا و علاقمند کنیم، اما به شکلی تازه و جدید؛ راهی جدید برای اکتشاف جهان Mass Effect .
وی افزود: ما در BioWare در حال ساخت دنیای تخیلی کاملاً جدیدی هستیم؛ اینن کار بعدی ما خواهدبود.
فیلم Mass Effect بسیار بزرگ خواهد بود
تهیهکنندهی سری Mass Effect، آقای Casey Hudson، مدعی است فیلمLegendary Pictures چیزی بسیار خاص خواهدبود.
وی گفت: باید آن را بعنوان چیزی خوب دید؛ زیرا چیزی که ما اکنون میبینیم، میتوانم با اطمینان بگویم که فیلم بزرگی خواهدشد. این تنها یک فیلم ساده نخواهدبود؛ بلکه چیزی واقعاً خاص
خواهدشد.
این اقتباس بر روی شخصیت مونث Shepard تمرکز خواهدکرد و نویسندهی آن نیز یکی از هواداران بازی است.
منبع : bazinama
Daniel-Fire
29-03-2013, 23:48
بچه ها کسی از این Dlc جدیده آدرسی داره ؟
پیشاپیش باتشکر :n01:
یا downlodha یا top2download
Daniel-Fire
30-03-2013, 12:39
من بالاخره موفق شدم multi بازی کنم :n02: یه اکانت گرفتم.
حالا نمیدونم از کجا دی ال سی های قسمت مولتی رو میتونم دانلود کنم ؟
تو شماره 3 بهتره اول بازی را تا انتها بریم، بعد dlc ها را نصب کنیم یا از همون اول کار با dlc بریم بهتره؟
virus2009
31-03-2013, 16:07
تو شماره 3 بهتره اول بازی را تا انتها بریم، بعد dlc ها را نصب کنیم یا از همون اول کار با dlc بریم بهتره؟
شما اول از همه From the ashes رو نصب و بازی کن بعد DLC هایه دیگه رو هم وسط های بازی میتونی بری ( مثل omega ) ، قبل از اینکه بازی رو تموم کنی بری بهتره ( قبل از مرحله حمله به سربروس بهترین موقعیت برای رفتن DLC های Citadel و Leviathan هست )
Daniel-Fire
03-04-2013, 18:14
کسی اینجا هست مولتی مس رو بازی کرده باشه؟ سوال موال دارم...:n13:
virus2009
03-04-2013, 21:49
کسی اینجا هست مولتی مس رو بازی کرده باشه؟ سوال موال دارم...:n13:
چه سوالی داری ... ؟؟؟
Daniel-Fire
03-04-2013, 22:44
چه سوالی داری ... ؟؟؟
والا هی سوال میاد تو ذهنم هی میره .:D
مثلا یکیش اینکه چجوری میشه کارکتر های دیگه رو باز کرد مثل drell یا krogan یا هرچی دیگه...
virus2009
04-04-2013, 00:06
والا هی سوال میاد تو ذهنم هی میره .:D
مثلا یکیش اینکه چجوری میشه کارکتر های دیگه رو باز کرد مثل drell یا krogan یا هرچی دیگه...
تا اونجایی که یادمه کاراکتر های دیگه با پکیج هایی که توسط امتیاز خریداری میشن آزاد میشه
این پکیج ها هر بار که بخری یک چیزی توش شانسی بهت میافته
اون یکی که گرونه بیشتر احتمالش هست که توش کاراکتر باز کنه
Daniel-Fire
04-04-2013, 09:53
تا اونجایی که یادمه کاراکتر های دیگه با پکیج هایی که توسط امتیاز خریداری میشن آزاد میشه
این پکیج ها هر بار که بخری یک چیزی توش شانسی بهت میافته
اون یکی که گرونه بیشتر احتمالش هست که توش کاراکتر باز کنه
اوه . لا مصب خیلیم امتیاز میخوان ...
مرسی.دمتگرم.:n12:من باز اگه سوال خاصی داشتم بت پخ میکنم.
ashil1234
24-04-2013, 22:31
Mass Effect 4 کی میاد ؟ اصن میاد ؟ بطور رسمی اعلام شده ؟ از فیلم در حاله ساختش چه خبر ؟:n02:
AlexMercer
24-04-2013, 23:01
Mass Effect 4 کی میاد ؟ اصن میاد ؟ بطور رسمی اعلام شده ؟ از فیلم در حاله ساختش چه خبر ؟:n02:
شاید 4.4.2014 بیاد در حاله ساخته و موتورش frosbie 3 . فیلم هم در خال ساخت
ashil1234
22-05-2013, 12:37
سیوام پاک شدن :n02:
کسی از دوستان هست سیوی داشته باشه که EMSـش بالاترین حد باشه و قبل از حمله الاینس به سربرس باشه؟
به علاوه تو سیوش تمامی Teammate هامونم زنده باشن ( منظورم اینه که کسی از یارامون توی ME2 و ME3 نمرده باشه )
ممنون میشم اگه لطف کنه بده :n26:
ashil1234
23-05-2013, 20:11
کسی به این جواب نمیده ؟
کسی از دوستان هست سیوی داشته باشه که EMSـش بالاترین حد باشه و قبل از حمله الاینس به سربرس باشه؟
به علاوه تو سیوش تمامی Teammate هامونم زنده باشن ( منظورم اینه که کسی از یارامون توی ME2 و ME3 نمرده باشه )
ممنون میشم اگه لطف کنه بده :n26:
من زود بهش نیاز دارم :n29:
ممنون میشم اگه لطف کنه بده
برو اینجا هز جور سیوی بخوای داره :
یه سیو ادیتور هم هست که میتونی باش هرکاری بگی بکنی !
ashil1234
24-05-2013, 00:09
برو اینجا هز جور سیوی بخوای داره :
یه سیو ادیتور هم هست که میتونی باش هرکاری بگی بکنی !
اون سیوا همشون برا ME1 و ME2 هستن تازه مرحله آخرشونم رفتن که اگه حتی برا ME3 هم بودن بدرد من نمیخوردم چون من قبل ار مرحله حمله به سربروسو میخواستم اون سیو ادیتور هم فقط برا پولیو اینجور چیزا :n01:
Daniel-Fire
24-05-2013, 09:39
اون سیوا همشون برا ME1 و ME2 هستن تازه مرحله آخرشونم رفتم که اگه حتی برا ME3 هم بودن بدرد من نمیخوردم چون من قبل ار مرحله حمله به سربروسو میخواستم اون سیو ادیتور هم فقط برا پولیو اینجور چیزا :n01:
خوب اگه مرحله آخرش رو تموم کنی بازی باز برمی گرده به مرحله قبل از حمله به سربروس.همون جا که می خوای..خواستی بگو سیومو بدم ولی نمیدونک اونجوری که میخوای هست یا نه :n01:
AlexMercer
24-05-2013, 12:55
من سیو دارم ولی همه dlc هارو بازی کردم! چیزی خاصی نمونده از بازی که بخوای تمومش کنی! مرحله سربروسه ولی citadel هم تموم شده
ashil1234
24-05-2013, 13:58
خوب اگه مرحله آخرش رو تموم کنی بازی باز برمی گرده به مرحله قبل از حمله به سربروس.همون جا که می خوای..خواستی بگو سیومو بدم ولی نمیدونک اونجوری که میخوای هست یا نه :n01:
خب پس بده حالا هر چی سیوت بود یجوری EDITـش میکنم مشکلی نی :n26:
Daniel-Fire
24-05-2013, 17:15
بفرما..
فک کنم کاملش Daniel_31_Vanguard_310312_4365630 هستش که 63 تا سیو داره...
Daniel_31_Vanguard_070312_4d91905 هم کامل تموم شدس اما به کاملی قبلیه نیست.
ashil1234
31-05-2013, 12:53
سلام به دوستان ، یه مدی داره برای بازیه Sins of a solar empire rebellion ساخته میشه که در واقع بازیه Mass Effect در سبک استراتژیک هست باید چیزه جالبی بشه این مد هم در ماهه July میاد برای دیدن تریلر و عکس و خبر این بازی به اینجا برید :
Nico-SMY
28-06-2013, 13:12
سلام .کسی می دونه تو دی ال سی lavietan , اون غوله که تو ته دریا شپرد می بیندش, بهش چی میگه ؟چطوری از روی اونا ریپر ها رو ساختن؟ کی اصلا اونا رو ساخته؟
AlexMercer
28-06-2013, 20:55
سلام .کسی می دونه تو دی ال سی lavietan , اون غوله که تو ته دریا شپرد می بیندش, بهش چی میگه ؟چطوری از روی اونا ریپر ها رو ساختن؟ کی اصلا اونا رو ساخته؟
LEVITHAN طبق کتب قدیمی و انجیل یک موجود بزر و ترسناک و شرور در ته دریا بوده.
اما طبق بازی این موجودات عمر طولانی داشتن و طبق گفته خودشون اولین موجودات جهان بودن یا حداقل اولین موجوداتی که به شعور و عقل رسیدن. اونها قدرت کنترل ذهن سایر موجودات رو داشتن و برای همین موجودات دیگر بردشون بودن. بعد از مدتی همین مشکل اصلی کهکشان یعنی پیشرفت روبات ها تا شعور عالی و درخواستشون برای ازادی در زمان انها هم بوجود میاد. برای همین تصمیم میگیرن که کاتالیست رو بسازن تا این مشکل رو حل کنه و با برقراری ارتباط بین روبات ها و موجوات ارگانیک این قایله رو ختم کنه ولی کاتالیست تصمیم میگیره که بهترین راه کنترل و از بین بردن این معضل از بینن رفتن تکنولوژی و موجودات ارگانیک فعلیه تا تکنولوژی به صفر برگرده برای همین روبات هارو به جون LEVAITHAN ها میندازه و اون هارو نابود میکنند و اولین ریپر رو از روی شکل لوایتن ها میسازن که اسمش هم هاربینجر بوده و لوایتن هارو به فرم ریپر حفظ میکنند از انقراض. تنها گروه کمی از لوایتن ها ته اقیانوس زنده میمونند و ریپر ها دسترسی بهشون نداشتن. تنها انسان ها موجودات قوی به حد لوایتن ها بودن که کاتالیست بعد ساها تصمیم گرفت ریپری به شکل انسان بسازه.
The monster raptor
30-07-2013, 21:02
سلام به دوستان ، یه مدی داره برای بازیه Sins of a solar empire rebellion ساخته میشه که در واقع بازیه Mass Effect در سبک استراتژیک هست باید چیزه جالبی بشه این مد هم در ماهه July میاد برای دیدن تریلر و عکس و خبر این بازی به اینجا برید :
واقعا جا داشت تا خود BIOWARE یه بازی سبک استراتژیک در دنیای مس افکت بسازه.....این
بازی Sins of a solar empire rebellion هم خیلی ردیف بود
:n12:
میگم پس این مد DAWN OF THE REAPERS چی شد !
ashil1234
31-07-2013, 21:09
واقعا جا داشت تا خود BIOWARE یه بازی سبک استراتژیک در دنیای مس افکت بسازه.....این
بازی Sins of a solar empire rebellion هم خیلی ردیف بود
:n12:
میگم پس این مد DAWN OF THE REAPERS چی شد !
آره واقعا نظره خوبیه این مد هم فعلا Beta C3 هست هنوز کامل نشده اگه اومد خبر میدم :n16:
رضا جنگنده
07-08-2013, 12:15
سلام
بلاخره با پایان خوب تمومش کردم.
سیتیدال . کاتالیست برای ریپیر ها سخت افزارند دیگه و ریپیر ها حکم نرم افزار رو دارن؟ مثل گث ها که می گفتن اونا نرم افزارن.
یه سوال دیگه: فرق کاتالیست با سی تی دال چیه؟ اون بالا تو سی تی دال که بحثو پیچوند و جواب درست نداد.
و
DAWN OF THE REAPERS تقریبا کی می یاد؟ اصلا اومدنش قطعی هست ها بعد سازندش ممکنه منصرف بشه؟ تا کجا کار پیش رفتن؟
AlexMercer
07-08-2013, 12:32
سلام
سیتیدال . کاتالیست برای ریپیر ها سخت افزارند دیگه و ریپیر ها حکم نرم افزار رو دارن؟ مثل گث ها که می گفتن اونا نرم افزارن.
یه سوال دیگه: فرق کاتالیست با سی تی دال چیه؟ اون بالا تو سی تی دال که بحثو پیچوند و جواب درست نداد.
و
DAWN OF THE REAPERS تقریبا کی می یاد؟ اصلا اومدنش قطعی هست ها بعد سازندش ممکنه منصرف بشه؟ تا کجا کار پیش رفتن؟
شما بهتره Extended Cut و Leviathon و Citadel که dlc های بازی هست رو دانلود کنی خودت جواب سوالات رو پیدا میکنی. چون بازی شما نصفست و حداقل به Extended نیاز داری.
جریان این
DAWN OF THE REAPERS چیه؟
رضا جنگنده
07-08-2013, 14:26
شما بهتره Extended Cut و Leviathon و Citadel که dlc های بازی هست رو دانلود کنی خودت جواب سوالات رو پیدا میکنی. چون بازی شما نصفست و حداقل به Extended نیاز داری.
جریان اینDAWN OF THE REAPERS چیه؟
دوست دارم این کارو کنم ولی رو ایکس باکس بازی می کنم و دی ال سی نمی تونم نصب کنم.
تو پستای صفحه قبل یکی از دوستان
DAWN OF THE REAPERS رو توضیح دادن. مس افکت استراتژیک هست.
ashil1234
18-08-2013, 11:43
سلام
و
اومدنش قطعیه تقریبا ، تا جایی که میدونم آخرایه ساله 2013 میدنش بیرون ولی این دیگه قطعی نیست :n02: چون خیلی حساسیت نشون میدن رو کارشون و شایدم تاخیر بخوره :n27:
اینم گفته باشم که ممکنه مد رو نسخه ی کرک شده کار نکنه اگه هم بکنه روی آخرین ورژنه Sins of a solar empire : Rebellion کار میکنه :n26:
samasara
18-09-2013, 22:30
سلام دوستان ببخشید پریدم وسط حرفتون اما هرچی دنبال چهره ی تالی بدون ماسک میگردم نیست که نیست :n28:کسی عکسی از این شخصیت داره بزاه؟
virus2009
18-09-2013, 23:56
سلام دوستان ببخشید پریدم وسط حرفتون اما هرچی دنبال چهره ی تالی بدون ماسک میگردم نیست که نیست :n28:کسی عکسی از این شخصیت داره بزاه؟
چهره تالی رو هیچ وقت تو بازی به پلیر ها نشون ندادن .... ولی شپرد چهرش رو دیده .. ( که اونم به صورت یک راز به زیر خاک رفت )
sheeablo
19-09-2013, 00:52
دقيقا يادم نيست ولي اگه بتوني با تالي رفيق شي، يه جايي كه يادم نيست بهت ميگه برو تو اتاقت يه سورپرايز هست، شپرد هم ميره توي اتاق و يه قاب عكس ميبينه كه بعدش فقط براي چند ثانيه عكس تالي رو ميبينيم و ديگر هيج
samasara
19-09-2013, 09:11
من اصلا اون قاب عکس رو ندیدم؟ اومد تو اتاق کلی هم حرف زد اما چیزی از عکس نگفت؟ مطمینی اون سکانس برای نسخه 3 بوده ؟!
AlexMercer
19-09-2013, 15:28
اگر با تالی رومانس کنی چهرش رو میبینی از رو عکسی که میزاره تو اتاقت اونم رو میزه چند ثانیه میبینیش
sheeablo
20-09-2013, 12:01
من اصلا اون قاب عکس رو ندیدم؟ اومد تو اتاق کلی هم حرف زد اما چیزی از عکس نگفت؟ مطمینی اون سکانس برای نسخه 3 بوده ؟!
واقعا يادم نيست :دي ولي فك كنم يه جايي ميري بعد با تلفن ميگه برو توي اتاقت، ولي اصلا يادم نيست كجا و چطوري، بله 100% براي نسخه ي 3 هست اينم عكسِ تالي توي همون قاب دستِ شپرد...
فيلمِ اين سكانس هم توو اينترنت هست، بگردي پيدا ميشه :دي
samasara
20-09-2013, 17:48
هر جایی که بود داخل سایت های که بوق نبودن گشتم لینک ها و یا عکس یا از کار افتاده بود یا دیگه قابل نمایش نبود!
داخل یوتوپ هست که بوق هست و من هم فعلا بوق شکنی ندارم :n01:!
تشـــــــــکر فراوان بابت اسکرین شات !! چه قدر قشنگه .. اصلا صورتش به صداش نمی خوره:n04:!!
بازم ممنون..
AlexMercer
20-09-2013, 20:28
این چهره یک خانم واقعیه که با فتوشاپ ادیت شده و موجب اعتراض شدید هواداران شد که چرا نتونستن یک چهره مناسب بسازن
The monster raptor
08-10-2013, 14:48
سلام،
کسی میدونه داستان این Mass Effect 3 Genesis 2 چیه!؟ دی ال سی هس یا چیز دیگه ایه، حجمش 273 مگابایته! مگه سیتادل آخرین دی ال سی بازی نبود؟
سلام.بعد چند وقت هوس کردیم بازی کنیم.خواستیم نصب کنیم تا چند درصد مثلا 37 میره بعد ارور میده که فایل اشتباهه کد ارور رو هم نوشته -12 .تو ویندوز xp این مشکل بود باید سیدی دیگه رو میذاشتی و retry رو میزدی ادامه پیدا میکرد.ولی تو ویندوز سون ام وقتی رو retry کلیک میکنی از 0 درصد دوباره شروع میکنه و دوباره ارور میده ولی تو xp ادامه پیدا میکرد و از اول نمیومد.کسی راه حلی نداره که مثلا یه تنظیماتی رو تغییر بدم که بعد از زدن retry ادامه پیدا کنه یا یه راه حلی بگین که اصلا ارور نده.مر30:n18:
سلام.بعد چند وقت هوس کردیم بازی کنیم.خواستیم نصب کنیم تا چند درصد مثلا 37 میره بعد ارور میده که فایل اشتباهه کد ارور رو هم نوشته -12 .تو ویندوز xp این مشکل بود باید سیدی دیگه رو میذاشتی و retry رو میزدی ادامه پیدا میکرد.ولی تو ویندوز سون ام وقتی رو retry کلیک میکنی از 0 درصد دوباره شروع میکنه و دوباره ارور میده ولی تو xp ادامه پیدا میکرد و از اول نمیومد.کسی راه حلی نداره که مثلا یه تنظیماتی رو تغییر بدم که بعد از زدن retry ادامه پیدا کنه یا یه راه حلی بگین که اصلا ارور نده.مر30:n18:
یکی کمک کنه.حتی فایل ها دو تاسیدی رو هم تو کامپیوتر کپی کردم ولی بازم موقع نصب ارور داد.لطفا:n30:
کسی نبود؟حتی فایل های نصب رو هم توخود کامپیوتر کپی کردم و باز هم موقع نصب ارور داد.مشکل از چیه؟
The monster raptor
23-12-2013, 22:25
سلام به همه، گویا مدتی است که گروهی مشغول به ساخت یه mode برای بازی Home world-2 بنام Mass effect: Reborn mod هستند، ما که از اومدن اون مد dawn of the reapers ناامید شدیم، امیدوارم این یکی هر چه زودتر عرضه بشه...
تصاویر بیشتر:
1.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.
1.
1.
7.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بیشتر:
Mr_100_dolari
05-01-2014, 09:52
سلام
دوستان الان باید توی کدوم یکی برم اصلا ترتیبش چطوری هستش ؟
virus2009
05-01-2014, 12:15
سلام
دوستان الان باید توی کدوم یکی برم اصلا ترتیبش چطوری هستش ؟
شما باید ماموریت Cure the Genophage رو بری ، اون دوتای پایینیش رو بعدش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.