مشاهده نسخه کامل
: Mass Effect 3
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
سلام
فایل 100 در 100 کننده readiness
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بریز توی پوشه سیو
alirezajah
14-03-2012, 09:33
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 755ri%2FNew_folder.zip.htm)
بریز توی پوشه سیو
ممنون. میخوام یک دور اکشن برم. چون توی اکشن تصمیم گیری نداره هر اتفاقی که بیفته صد در صد بازی بعدی رو بر اساس اون می سازن :دی. ببینم چی میشه
AlexMercer
14-03-2012, 09:40
لینک سیو آمادگی 100 درصد رو دارید؟ اگر هست ممنون میشم بذارید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AlexMercer
14-03-2012, 10:00
ممنون. میخوام یک دور اکشن برم. چون توی اکشن تصمیم گیری نداره هر اتفاقی که بیفته صد در صد بازی بعدی رو بر اساس اون می سازن :دی. ببینم چی میشه
نه اینطوری نیست. توی اکشن اتفاقاتی می افته که بر اساس اون بخوان بازی بعدی رو بسازن همه ناراضی میشن . مثل مردن اشلی یا کایدن:46:
دوستان هیچ راهی نیست هم رکس زنده باشه هم جنوفیج درمان شه هم سالارین ها باهامون همراه شن؟
سالارینها که اصلا نمیان رکس هم فکر کردم چون من کشتمش توی شماره 1 واسه همینه که دیگه نیس ولی انگار کلا دیگه نیست و جاش داداششه. در مورد درمان اونم (همون ننه یزرگشون دیگه اره؟)شاید انتخابامون جوری بوده که درمان نشد.واسه منم مرد
اینو دیدی جالبه:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alirezajah
14-03-2012, 12:27
دوستان هیچ راهی نیست هم رکس زنده باشه هم جنوفیج درمان شه هم سالارین ها باهامون همراه شن؟
همه چی رو با هم میخوای؟ :دی
راهی نداره. یا باید کروگان ها رو انتخاب کنی. یا رکس (یا برادرش) رو بکشی سالارین ها باهات همراه شن
فعلاً که این دور insane اکشن دارم میرم خیلی باحال شده. یه کاورگیری اشتباه انجام بدی تمام
AlexMercer
14-03-2012, 13:13
شایعه شده که در اپریل یا می یک dlc جدید میاد به نام the truth که حاوی پایان اصلی بازیه و اتفاقات پس از انتخاب شپرد رو نشون میده. چون بایو ور میدونسته پایان لیک میشه از بازی حذف کرده. و به صورت مجانی پخش میکنه.
احتمال این اتفاق خیلی خیلی کمه. این یک اشتباهه تجاریه همه اعتراض خواهند کرد که چرا دس نسخه اصلی پایان نبوده و امیتازات بازی پایین تر میاد.
در ضمن تئوری کنترل ذهن شپرد توسط ریپر ها در اخر بازی کم و بیش توسط خود بایو ور تایید شده.
شایعه شده که در اپریل یا می یک dlc جدید میاد به نام the truth که حاوی پایان اصلی بازیه و اتفاقات پس از انتخاب شپرد رو نشون میده. چون بایو ور میدونسته پایان لیک میشه از بازی حذف کرده. و به صورت مجانی پخش میکنه.
احتمال این اتفاق خیلی خیلی کمه. این یک اشتباهه تجاریه همه اعتراض خواهند کرد که چرا دس نسخه اصلی پایان نبوده و امیتازات بازی پایین تر میاد.
در ضمن تئوری کنترل ذهن شپرد توسط ریپر ها در اخر بازی کم و بیش توسط خود بایو ور تایید شده.
علی فکر نکنم سالارینها همراه شپرد بشن.
الکس اون نظریه بود که دادی گفتی همه اتفاقا توی ذهن شپرد میگذره. انگار نظر محکم تریه 1-به صحنه نفس کشیدن شپرد خیلی وصل میشه.چون مثل خوابهاش ، بعد از پیاده شدن ملت از نرماندی شپرد یهو نفس میکشه انگار بیدار میشه باز!
2-انتخاب وسط و سمت چپ خواست ریپرهاست و میخوان شپرد رو ببرن به اون سمت و باعث از بین رفتن ریپرها نمیشه و انگار فقط ریپرها از شر شپرد راحت میشن.و اخر بازی نشون نمیده که شپرد زندست .
3-انتخاب سمت راست خواست شپرد و مقاومتشه چون با انتخابش ریپرها نابود میشن پس شپرد زنده میمونه و انگار ذهنش ازاد میشه
AlexMercer
14-03-2012, 14:23
علی فکر نکنم سالارینها همراه شپرد بشن.
الکس اون نظریه بود که دادی گفتی همه اتفاقا توی ذهن شپرد میگذره. انگار نظر محکم تریه 1-به صحنه نفس کشیدن شپرد خیلی وصل میشه.چون مثل خوابهاش ، بعد از پیاده شدن ملت از نرماندی شپرد یهو نفس میکشه انگار بیدار میشه باز!
2-انتخاب وسط و سمت چپ خواست ریپرهاست و میخوان شپرد رو ببرن به اون سمت و باعث از بین رفتن ریپرها نمیشه و انگار فقط ریپرها از شر شپرد راحت میشن.و اخر بازی نشون نمیده که شپرد زندست .
3-انتخاب سمت راست خواست شپرد و مقاومتشه چون با انتخابش ریپرها نابود میشن پس شپرد زنده میمونه و انگار ذهنش ازاد میشه
اصلا ایده کنترل ذهن شپرد قوی ترین ایده فعلیه. چون حتی وقتی شپرد داره به سمت لیزر هم میره درختایی که تو خواب میدید ظاهر میشن.
در ایده کنترل: یعنی ریپر ها اینقدر خرن که کنترل خودشون رو بدن دست شپرد؟
در ایده تلفیق هم که اول اخر همونی میشه که ریپر ها میخوان.
پس تنها ایده درست و هدف اصلی شپرد همون تخریبه ( هر انتخاب دیگه مثل این میمونه که ریپر ها ذهن گیمری که 3 تا مس افکت رو بازی کردن رو هم کنترل کرده باشه. )
دقت هم کنی ایلوسیو من ایده کنترل میده ولی اون بچه میگه ما ذهن ایلوسیو من رو کنترل میکنیم .و خود کاتالیست تاکید داره که شپرد سمت ایده تلفیق بره. پس هر دوی این انتخاب ها به ضرر شپرد و کهکشانه. تنها انتخاب درست تخریبه که هدف شپرد از اول بوده. و بهترین پایان هم زنده موندن شپرده.
اره درختا ، باد ، اهسته شدن تصویر ، صداهای عجیب و از همه مهم تر باز دیدن همون بچه مثل همه خواباشه.
قاطی و بی سرو ته بودن ویدیو اخر نشون میده که خوابه.راستی وقتی میری طرف لیزر سیتادل اسلحه داره.وقتی میرسه سیتدل اسلحه نداره و از رو زمین پیدا میکنه(شاید هم همون بوده از دستش افتاده)
راستی بعد از اینکه سکو شپرد رو برد پیش کاتالیزور بچه به شپرد میگه بیدار شو.نمیگه مثلا بلند شو یا صداش بزنه شپرد یا کلا ساکت باشه.( من زبانم خوب نیست ولی انگار اینجا اشاره داره به خواب بودن) مثل بازی درایور که تینر همش بیدار شو رو میدید
AlexMercer
14-03-2012, 14:56
اره درختا ، باد ، اهسته شدن تصویر ، صداهای عجیب و از همه مهم تر باز دیدن همون بچه مثل همه خواباشه.
قاطی و بی سرو ته بودن ویدیو اخر نشون میده که خوابه.راستی وقتی میری طرف لیزر سیتادل اسلحه داره.وقتی میرسه سیتدل اسلحه نداره و از رو زمین پیدا میکنه(شاید هم همون بوده از دستش افتاده)
راستی بعد از اینکه سکو شپرد رو برد پیش کاتالیزور بچه به شپرد میگه بیدار شو.نمیگه مثلا بلند شو یا صداش بزنه شپرد یا کلا ساکت باشه.( من زبانم خوب نیست ولی انگار اینجا اشاره داره به خواب بودن) مثل بازی درایور که تینر همش بیدار شو رو میدید
توی خوابش شپرد میبینه که اگر بدنبال بچه بره هم خودش اتیش میگیره و هم بچه. پس اگر به حرفای بچه گوش کنی تو هم مثل اون میمیری. ولی حتی اگر این تئوری ها درست باشه بازم خیلی از نکات مبهم باقی میمونه که باید بایو ور پاسخگو باشه.
تا اونجای که بشه فهمید رو بفهمیم و مبهم بودن چیزهای دیگش خوبه.چون جالبه توی شماره بعد بفهمی این مبهمی چی بوده.خوشم میاد از پیچوندن تو در تو داستانها.:31:
alirezajah
14-03-2012, 17:14
منم موافقم که ذهنه شپرد تحت کنترل اونها بوده. اگر دقت کنید توی اون صحنه ای که نشون میده شپرد زنده هست دور و برش خراب هست ولی سیتادل بعد از انتخابتون کلاً منفجر میشه. اگر روی سیتادل بود که می مرد. پس مشخصه که اونجا نیست
ALI&SOAP
14-03-2012, 18:54
سلام بچه ها بالاخره به دست منم رسید
فقط یه چیزی هیچ جیزی برای ایمپورت شخصیت مس افکت 2 نداره چجوری ایمپورت کنم؟
ممنون:11:
AlexMercer
14-03-2012, 19:10
سلام بچه ها بالاخره به دست منم رسید
فقط یه چیزی هیچ جیزی برای ایمپورت شخصیت مس افکت 2 نداره چجوری ایمپورت کنم؟
ممنون:11:
سیو مس افکت 2 در دخل داکیومنت باشه. از داخل بازی وارد میشه کرد.:46:
skull_avatar
14-03-2012, 19:13
واسه من بجای رکس داداشش بود این کارارو کردم:
سری اول که موقعیتشو داشتم قضیه پیشنهاد سالاریان ها رو خواستم بگم که نشد بار بعدی خودم انتخاب کردم نگم اونجا که با موردین تنها شدیم انتخابم این بود که شپرد تو کارش تاخیر ایجاد کنه ,موردین قضیه رو فهمید زدم کشتمش بعد هم کروگان ها باهام همراه شدن هم سالارین ها تا آخر بازیم چند نفر ازم سوال پرسیدن که چجوری تونستم این کارو کنم به هیچ کدوم حقیقت ماجرا رو نگفتم همیشه گزینه هایی مثل carefull deplomacy رو انتخاب کردم فک کنم به این خاطر بود که داداش رکس به جریان پی نبرد
ضمنا شخصیتم هم بطور کلی پاراگون بود همه ماموریت های جانبی هم رفته بودم کل منظومه ها هم اسکن 100% کرده بودم ولی فک کنم تنها نکته مهمش همین بود که به کسی حقیقت ماجرا رو نگی
ویرایش:الان دیدم نوشتی جنوفیج درمان شه,نه دیگه اون راهی نداره :31:
AlexMercer
14-03-2012, 19:22
بعضی ها بالای 4000 و 5000 هزیر حتی تا 7000 وار است دارن چطوری؟ اخه سالارین ها و کروگن ها که با هم رفیق نمیشن.
منم بالاخره تموم کردم :41:
واقعا بازی حقشه که امتیاز کامل رو بگیره.
چیزی که الان برام مسلمه اینه که این بازی و شپرد حنما ادامه خواهند داشت !
این سه نسخه بهترین بازی بود که من بازی کردم ، من خیلی پیشتر ها بازی های زیادی بازی کردم ، اما واقعا این بازی یه چیز دیگه است، بازی نیست ، دنیایی است !
یه خواهش...
من این نسخه رو روی ایکس باکس بازی کردم ، ولی قبلی ها رو پی سی . به خاطر همون نتونستم سیو وارد کنم.
از دوستان کسی هست که سیو نسخه 2 رو روی ایکس باکس بهم بده ؟! (البته شاید اینجا نباید مطرح کنم ، ببخشید)
خیلی ممنون می شم اگر لطف کنید!:11:
alirezajah
14-03-2012, 20:41
دوستان به همتون پیشنهاد میکنم یه دور بازی رو روی insanity برید. هوش مصنوعی دشمنان خارق العاده هست. واقعاً فکر نمی کنی داری با یه VI :دی بازی می کنه. بیشتر شبیه AI :دی هست
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
بعضی ها بالای 4000 و 5000 هزیر حتی تا 7000 وار است دارن چطوری؟ اخه سالارین ها و کروگن ها که با هم رفیق نمیشن.
اگر تمام سیارات رو اسکن کنی خیلی warasset گیرت میاد. تقریباً توی هر منظومه میتونی 50 تا بگیری. حالا خودت حساب کن نزدیک 30 منظومه توی بازی هست
مال من 5000 بود باز بازی کردم شد 5042 بازی کردم رفته بالاتر.
من شک ندارم سالارینها اصلا همراه شپرد نمیشن.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
[QUOTE=alirezajah;6904804]دوستان به همتون پیشنهاد میکنم یه دور بازی رو روی insanity برید. هوش مصنوعی دشمنان خارق العاده هست. واقعاً فکر نمی کنی داری با یه VI :دی بازی می کنه. بیشتر شبیه AI :دی هست
حتما خوبه !!! بزار علی جون برسی منطقه قبل از رفتن به طرف لیزر میفهمی که رفتن رو این حالت اونجا خوبه یا نه:31:. توی این منطقه با این حالت وحشتناکهههههههه!:21:
alirezajah
14-03-2012, 23:52
مال من 5000 بود باز بازی کردم شد 5042 بازی کردم رفته بالاتر.
من شک ندارم سالارینها اصلا همراه شپرد نمیشن.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
[QUOTE=alirezajah;6904804]دوستان به همتون پیشنهاد میکنم یه دور بازی رو روی insanity برید. هوش مصنوعی دشمنان خارق العاده هست. واقعاً فکر نمی کنی داری با یه VI :دی بازی می کنه. بیشتر شبیه AI :دی هست
حتما خوبه !!! بزار علی جون برسی منطقه قبل از رفتن به طرف لیزر میفهمی که رفتن رو این حالت اونجا خوبه یا نه:31:. توی این منطقه با این حالت وحشتناکهههههههه!:21:
خوبی این سختی به همینه. با Brute جنگیدم داغون شدم. نمیدونم بنشی ها چطوری میشن :دی
Steps-Rap
14-03-2012, 23:55
دوباره با میراندا لاو ترکوندیم:40::31:
زایید رو ددیدین چقدرخودشو گرفته بود؟حالا خوبه شخصیته بیخودی بود..
دوباره با میراندا لاو ترکوندیم:40::31:
زایید رو ددیدین چقدرخودشو گرفته بود؟حالا خوبه شخصیته بیخودی بود..
مگه میشه با میراندا دوباره رابطه عاطفی داشت؟! :27:
hoomi_gta
15-03-2012, 00:39
آقا قابلیت هایی که با نگه داشتن shift میاد و یکی توضیح میده چین؟ همینایی که از 1 تا 9 بزنیم هم فعال میشن. اصلا نگرفتم چیه این قابلیتا!
alirezajah
15-03-2012, 01:00
آقا قابلیت هایی که با نگه داشتن shift میاد و یکی توضیح میده چین؟ همینایی که از 1 تا 9 بزنیم هم فعال میشن. اصلا نگرفتم چیه این قابلیتا!
بستگی داره که کدوم شخصیت رو انتخاب کرده باشید. soldier قدرت هایی داره که vanguard نداره و برعکس. روی هر کدوم هم کو mouse رو ببرید براتون توضیح میده. زمان level-up کردن هم میتونید اونها رو قوی تر کنید.
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
مگه میشه با میراندا دوباره رابطه عاطفی داشت؟! :27:
اگر سیو مس افکت 2 رو زمانی که با میراندا رابطه داشتید وارد مس افکت 3 کنید میشه
AlexMercer
15-03-2012, 02:36
من هنوزم ناراحتم چرا نمیشه با هاربینجر حرف زد یا منشا ریپر هارو فهمید و فقط به یک جمله مزخرف قناعت کرددند. یک جواریی بازی شده مثل جنگ جهانی فقط میجنگی الکی. توی نسخه 3 هر چی داستان های دیگه بازی مثل جنوفیج و سربروس .....رو خواستند تموم کنند الا داستان ریپر هارو.من فکر میکردم بیشتر میفهمیم ریپر ها چی بودند.
یا بایو ور نتونسته بازی رو جمع کنه یا ea فشار اوارده اینطوری شه بازی.
AlexMercer
15-03-2012, 07:09
خبر خوشحال کننده اینکه بایو ور در تویتر خودش از هواداران درخواست کرده نظرشون رو در مورد پایان بازی بگن و دوست دارن چه تغییری توش ببینند.
یکی از مسولین این شرکت در جواب یکی از هواداران که پرسیده بود ایا این پایان قصه شپرده گفته نه نمیشه گفت که این پایانه.
مایک گمبل هم گفته اگر هواداران بدونند که چه برنامه ای برای مس افکت داریم حتما خوشحال میشند.
اختمال اینکه DLC دیگه ای برای پایان بازی عرضه شه هست. اگر این اتفاق بیافته تئوری کنترل ذهش شپرد قوی تر میشه.. یا حتی DLC های دیگه ای که داستان بازی رو کامل تر کنند.
---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:08 AM ----------
همچنین dLC هایی در نظر گرفته شده که پس از اتفاقات پایان بازی رو نشون میده و دوستانی که بازی رو تموم کردن میدونن تنها در یک حالت میشه این DLC رو بازی کرد!!!!!!
aramesh_61
15-03-2012, 10:07
دوستان این بازی نسخه ی بلک باکس داره؟ اگه داره چجوریاست؟ بدرد میخوره بلک باکسش؟ آخه من یه نسخه دارم ازش 10.5 گیگه، چیزی کم نداره به نظرتون؟
ممنون
AlexMercer
15-03-2012, 10:13
دوستان این بازی نسخه ی بلک باکس داره؟ اگه داره چجوریاست؟ بدرد میخوره بلک باکسش؟ آخه من یه نسخه دارم ازش 10.5 گیگه، چیزی کم نداره به نظرتون؟
ممنون
کیفیت ویدیو ها نصف( بیشتر زمان بازی هم ویدیوه پس نمی ارزه بلک باکس) زبان فقط انگلیسی. بقیه چیزاش حذف نشده و کامله
سلام دوستان من با اکشن شروع کردم بازیرو دو سه ساعت بازی کردم ولی هنوز وارد سفینه نشده دوستان اگه توی حالت اکشن وارد سفینه نمیشه و کوچکترین تاثیری توی آخر بازی نمیشه گذاشت توی چه حالتی برم که اکشنشم زیاد باشه مثل نسخهی قبلش راستی برای ارتقاع وسایل باید کجابرم
goldenmember
15-03-2012, 12:17
من فقط دنبال بزن و بکشم.از گشت و گذار تو پایگاه خودمو متنفرم.
یه راهی هست که مراحل پشت سر هم بیان منم فقط بجنگم.خسته شدم از بس پایگاهو زیر و رو کردم.
اولاش که سه حالت story_role playing و اون یکی که یادمنمیاد چه تاثیری تو بازی داره؟من استوریو انتخاب کردم.
shahabprince
15-03-2012, 12:25
چرا بازی واسه من گرافیکش اینقدر پایینه؟
تنظیمات رو هم دست کاری کردم ولی تاثیر تداشت
AlexMercer
15-03-2012, 12:28
سلام دوستان من با اکشن شروع کردم بازیرو دو سه ساعت بازی کردم ولی هنوز وارد سفینه نشده دوستان اگه توی حالت اکشن وارد سفینه نمیشه و کوچکترین تاثیری توی آخر بازی نمیشه گذاشت توی چه حالتی برم که اکشنشم زیاد باشه مثل نسخهی قبلش راستی برای ارتقاع وسایل باید کجابرم
در اخر بازی که انتخاب با خودته ولی در طول مراحل بخوای تاثیر بزاری باید روی حالت default بری. وسایل رو هم میشه از سیتادل و یا طبقه 5 صفینه خرید.
من فقط دنبال بزن و بکشم.از گشت و گذار تو پایگاه خودمو متنفرم.
یه راهی هست که مراحل پشت سر هم بیان منم فقط بجنگم.خسته شدم از بس پایگاهو زیر و رو کردم.
اولاش که سه حالت story_role playing و اون یکی که یادمنمیاد چه تاثیری تو بازی داره؟من استوریو انتخاب کردم.
شما مد اکشن رو بازی کن. فقط اکشنه و انتخاب نداره. باقی مود ها باید حرف بزنی.:46:
Little Sparrow
15-03-2012, 12:35
دوستان نمی دونم کسی این سایت رو معرفی کرده یا نه ولی این سایت کلی سیو داره از ME1 و ME2.می تونید انتخاب کنید بین اینکه کاراکتر سیو مرد باشه یا زن.رومانس با کی بوده باشه.Paragon باشه یا Renegade.تصمیمات چی بوده باشن.کی مرده باشه کی زنده مونده باشه و ...
نحوه ی Import رو برای همه ی نسخه ها گفته.برای Xbox 360 هم راهی گفته ولی برای Ps3 هنوز در تلاش هستن.
شعار جالبی هم دارن:
We Played Mass Effect,So You Dont Have To
اگه کسی حال بازی کردن دو نسخه ی اول رو نداره یا اصلا این دو نسخه رو نداره خیلی کارامد هست.
ادرس سایت برای سیو های
Mass Effect 1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mass Effect 2
موفق باشید.
alirezajah
15-03-2012, 12:52
مس افکت 1 و 2 رو هم دوباره نصب کردم. عید میشینم از اول یه دور دیگه میرم
بازی تا الان 1.85 میلیون فروش داشته ....
بنابر اعلام EA نسخه XBox 360 اثرجرمی ۳ بالاترین رتبه را با ۱٫۲۸ میلیون نسخه داشته است که به عبارتی ۶۹٪ را شامل می شود. در حالی که نسخه PS3 معادل ۳۷۰,۰۰۰ نسخه شامل ۲۰٪ و پلتفرم PC تنها ۲۰۰,۰۰۰ نسخه که شامل ۱۱٪ می شود را فروخته است.
میبخشید دوباره میپرسم توی حالت اکشن میشه وارد سفینهی خودمون بشیمو بگردیم . یا خودمون انتخاب کنیم که اول کدوم مرحله رو بریم
hoomi_gta
15-03-2012, 13:25
من بلک باکس و ریختم با کیفیت ویدئو ها مشکلی ندارم زیاد محسوس نیست.
ولی ظاهرا dlc روی بلک باکس نمیشه نصب کرد درسته؟
alirezajah
15-03-2012, 13:54
هر کس تا آخر بازی رفته این کلیپ رو ببینه. جالبه. در مورد آخرین فردی هست که در مس افکت 3 باهاش می جنگید :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4yxom%2FHis_name_was_Marauder_Shields._-_YouTube.flv.htm)
Steps-Rap
15-03-2012, 19:44
شهره آغداشلو تو سری قبل هم بود..خوبه باز این توهمکاری کرده..صداش واقعا مناسبه نژادیه که انتخاب کردن..
AlexMercer
15-03-2012, 20:02
میبخشید دوباره میپرسم توی حالت اکشن میشه وارد سفینهی خودمون بشیمو بگردیم . یا خودمون انتخاب کنیم که اول کدوم مرحله رو بریم
بله دوست من میره
اهنگ ساز بازی Jack Wall هست درسته؟
همون سازنده اهنگهای splinter cell و Deus Ex: Human Revolution
ALI&SOAP
15-03-2012, 20:27
اهنگ ساز بازی Jack Wall هست درسته؟
تا اون جا که من می دونم یک آهنگ ساز نداره چندتان
الان یکی جواب بده که دارم دیوانه میشم...؟ : دی
اونجایی که یکی از اون رپیرهارو میکشیم بعد Legion میاد یه کدی رو اپدیت میکنه ولی اگر این اپدیت میشد ملت این چیزا یادم رفت ...میمیردن من واقعا تو این انتخاب موندم
و انتخاب کردم که کد اپدیت بشه....اون ادمیراله هم خودکشی کرد...
کارم درست بود..؟ باید جلوی لجیون رو میگرفتم یا نه..؟
Alex Fera
15-03-2012, 23:11
اونجایی که یکی از اون رپیرهارو میکشیم بعد Legion میاد یه کدی رو اپدیت میکنه ولی اگر این اپدیت میشد ملت این چیزا یادم رفت ...میمیردن من واقعا تو این انتخاب موندم
حامد جان زیاد خودتو درگیر این چیزا نکن،من که از هر گزینه ای خوشم میومد اونو میزدم.............
زمین نجات پیدا کرد،خوده شپرد هم زنده موند،حدود 2700 تا هم War Asesst داشتم((دقیق یادم نیست))
محمد داداش هیچی کردی گذاشتی کنار...
من هنوز تموم نکردم بازی رو....
ای شیطون دلت هوای تالی رفت نه؟!!!:31:
بنظر من نبیاد میزاشتی کورینا بمیرن .اخه این بیچارها همش در به در بودن کسی هم واسه ساخت اون روباتا تحویلشون نمیگرفت من که دلم سوخت و
نجاتشون دادم( اینجورم که اول این مرحله نشون میده شپرد قصدش نجات کوارینهاست. دلت اومد تالی رو کشتی!:41::40:
انتخابت توی این شماره که تاثیری نداره .شماره بعد نمیدونم.
اقا محمدم که ختم کرد برات بازیو:31:
AlexMercer
15-03-2012, 23:46
با منی؟؟؟؟؟:31:
Alex Fera
15-03-2012, 23:55
با منی؟؟؟؟؟:31:
نه محمد جان،با من بود...............
همون یه بارم فقط برای کل کل و این که بگیم ما هم تموم کردیدم رفتم،وگرنه زیاد فن RPG و سری ME نیستم....................
باره دومم داشتم با Female Shepard میرفتم که دیگه بازیم رو فروختم به یکی از بچه ها......................
قسمت نشد مولتیش رو هم تست کنم................
hamednet_ir
16-03-2012, 00:00
اصلا ایده کنترل ذهن شپرد قوی ترین ایده فعلیه. چون حتی وقتی شپرد داره به سمت لیزر هم میره درختایی که تو خواب میدید ظاهر میشن.
پس تنها ایده درست و هدف اصلی شپرد همون تخریبه ( هر انتخاب دیگه مثل این میمونه که ریپر ها ذهن گیمری که 3 تا مس افکت رو بازی کردن رو هم کنترل کرده باشه. )
دقت هم کنی ایلوسیو من ایده کنترل میده ولی اون بچه میگه ما ذهن ایلوسیو من رو کنترل میکنیم .و خود کاتالیست تاکید داره که شپرد سمت ایده تلفیق بره. پس هر دوی این انتخاب ها به ضرر شپرد و کهکشانه. تنها انتخاب درست تخریبه که هدف شپرد از اول بوده. و بهترین پایان هم زنده موندن شپرده.
سلام
چیزی رو که شما میگید کجاش هست؟
من آخرش رفتم؛ فقط میشه منبع انرژی رو نابود کنی که با اون همه جا منفجر میشه! و آخرش هم میگه شپرد یک افسانه شد! همین!
ای شیطون دلت هوای تالی رفت نه؟!!!:31:
بنظر من نبیاد میزاشتی کورینا بمیرن .اخه این بیچارها همش در به در بودن کسی هم واسه ساخت اون روباتا تحویلشون نمیگرفت من که دلم سوخت و
نجاتشون دادم( اینجورم که اول این مرحله نشون میده شپرد قصدش نجات کوارینهاست. دلت اومد تالی رو کشتی!:41::40:
انتخابت توی این شماره که تاثیری نداره .شماره بعد نمیدونم.
اقا محمدم که ختم کرد برات بازیو:31:
ولی اون کد ها لازم نبودن به نظرت..؟
خیلی ناراحت شدم کلا می خوام از اول برم اون قسمتو...
نمی دونم دوستانی که رفتن یه ندا بدن نیاز هست یا نه..؟ که دوباره اونجارو برم.؟
با منی؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اینجا الکسی...تو پروفایلت محمدی..:دی
همون یه بارم فقط برای کل کل و این که بگیم ما هم تموم کردیدم رفتم،وگرنه زیاد فن RPG و سری ME نیستم....................
باره دومم داشتم با Female Shepard میرفتم که دیگه بازیم رو فروختم به یکی از بچه ها......................
قسمت نشد مولتیش رو هم تست کنم................
میدونم باو...این اورژینال خوری هم دردسرهای خودشو داره
من می خوام کریتیت کارت بخرم این PSN رو اپ کنم جونری بزنم قیمت ها فضایی میزنه نمیشه
در کل اخرشو نمی گفتی هم میدونستم....از قبل ها پیش لو رفته :دی
من آخرش رفتم؛ فقط میشه منبع انرژی رو نابود کنی که با اون همه جا منفجر میشه! و آخرش هم میگه شپرد یک افسانه شد! همین![/QUOTE]
یعنی شما میگین باید داستان مثل فیلم هندیا باشه و حتما همه چیزو به زبون بیاره تا بفهمیم؟
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
انتخاب سختیه و بهترینش نجات کورینهاست.
منم دوبار رفتم مرحله رو وقتی با روباته مخالفت کردم یه حرفای زد یه چیزای شد.برو ببین بعد باز مقایسه کن کدوم انتخاب بهتره.
AlexMercer
16-03-2012, 00:21
من می خوام کریتیت کارت بخرم این PSN رو اپ کنم جونری بزنم قیمت ها فضایی میزنه نمیشه
ببین بستگی داره . اگر heretics base رو توی 2 نابود نکرده باشی با گت ها بودن هم وار است زیادی داره. ولی سعی کن بینشون صلح ایجاد کنی. برای صلح هم باید هم تالی و لگیون وفادار باشند. تالی از صفینه کواریون ها توی 2 تبعید نشده باشه. و قبل انجام اون مرحله اون ادمیراله رو نجات بدی
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
سلام
من آخرش رفتم؛ فقط میشه منبع انرژی رو نابود کنی که با اون همه جا منفجر میشه! و آخرش هم میگه شپرد یک افسانه شد! همین!
دوست من همه اتفاقات بعد از شلیک لیزر هاربینجر تخیلیه شپرده. که توسط هاربینجر کنترل میشه.
دوست عزیز...JING3LKHAN پستتو پاک کردم بزار تو اسپویل ملت اونجاش می خوان انتخاب کنن
+
الکسی جان :دی تا اونجایی که یادمه نابود کردم.....در کل برمیگردم حالم تا صب خراب میمونه اینطوری...
AlexMercer
16-03-2012, 00:39
دوست عزیز...JING3LKHAN پستتو پاک کردم بزار تو اسپویل ملت اونجاش می خوان انتخاب کنن
+
الکسی جان :دی تا اونجایی که یادمه نابود کردم.....در کل برمیگردم حالم تا صب خراب میمونه اینطوری...
:31:
ماد لازم برای ایجاد صلح بین کواریون ها و گت ها:
یک عدد تالی وفادار 1 امتیاز
یک عدد لگیون وفادار 1 امتیاز
تالی تبعید نشده 2 امتیاز
یک عدد ماموریت نجات ادمیرال 1 امتیاز
نجات یک کواریون در یکی از مراحل انامولی نسخه قبلی 1 امتیاز
برنامه ریزی مجدد گت های مخرب در نسخه قبلی منفی 2 امتیاز در صورت تخریب 2 امتیاز مثبت
حل دعوای بین تالی و لگیون در نسخه 2 با پاراگون 1 امتیاز
پاراگون یا رنگید به مقدار لازم:31:
برای صلح باید امتیازت 5 تا 7 باشه.
:31:
ALI&SOAP
16-03-2012, 00:51
بچه ها میدونستین صدای anderson همون صدای sgt. foley تو cod mw2 هست!!!
واین که صدای haket همون صدای جنرال شپرد تو cod mw2 هست!!!
hamednet_ir
16-03-2012, 13:09
یعنی شما میگین باید داستان مثل فیلم هندیا باشه و حتما همه چیزو به زبون بیاره تا بفهمیم؟
خیر دوست عزیز!
منظور من
انتخابهای متفاوت آخر بازی بود, من بازی رو سریع رفتم, حتی سیوهای 2 رو ابمپورت نکردم, بنابراین تعجب کردم که چرا شما میگید 3 تا انتخاب داره, چون برای من تنها انتخاب نابودی ریپر بود!
saeedblack
16-03-2012, 13:10
تورو خدا کمک کنید من هرکاری میکنم سیوی که تو ME2 داشتم به ME3 import نمیشه هیچ چیز خاصی هم نداره سیوها رو تو مسیر بازی کپی میکنم حتی تو بازی میاره ولی نمیشه انتخابش کرد در ضمن تو ME2 هم نمردم که بگم دیگه نمیشه لطفا کسی اگه میدونه راهنمایی کنه نسخه بازیم Multi repack7 هست که حجمش 6.5 گیگه؟ممنون.
خیر دوست عزیز!
منظور من
انتخابهای متفاوت آخر بازی بود, من بازی رو سریع رفتم, حتی سیوهای 2 رو ابمپورت نکردم, بنابراین تعجب کردم که چرا شما میگید 3 تا انتخاب داره, چون برای من تنها انتخاب نابودی ریپر بود!
من منظوری نداشتم ناراحت نباشی ازما.
منم سیوهای 2 رو نداشتم.ولی
بعد اینکه بچه میگه انتخاب کن یه راه مستقیمه و یه راه سمت چپ و یه راه سمت راست.
شاید مال شما بنا به انتخاباتون توی طول بازی اینجوری بوده
ALI&SOAP
16-03-2012, 13:50
تورو خدا کمک کنید من هرکاری میکنم سیوی که تو ME2 داشتم به ME3 import نمیشه هیچ چیز خاصی هم نداره سیوها رو تو مسیر بازی کپی میکنم حتی تو بازی میاره ولی نمیشه انتخابش کرد در ضمن تو ME2 هم نمردم که بگم دیگه نمیشه لطفا کسی اگه میدونه راهنمایی کنه نسخه بازیم Multi repack7 هست که حجمش 6.5 گیگه؟ممنون.
توجه کن فقط پوشه ی mass effect 2 رو کنار mass effect 3 تو پوشه bioware کپی کنی بعد تو بازی ایمپورت رو بزن:46:
AlexMercer
16-03-2012, 14:29
دوستان این متن پایین دیالوگ های آخر بازیه که خودم دست کاری کردم یکم طنز شه. اسپویل داره شدیدا کسایی که تموم کردن بخونن و یکم +18 ست. اگر غلط املایی و گرامری داره یا طنز نیست ببخشید
Admiral Hackett : Shepard..... Shepard ....
Shepard: eeeh ... ay (talking with his self) what is this old clown want ? oh..
Hackett: Where the hell are you Shepard? It seems that damn crucible doesn`t work. It doesn`t fire attack reapers.
Shepard: I don`t .... eeeeh knoooo....w you idiot. I`m soldier not an engineer .
Hackett: Oh WTF....
Shepard: What happend ?
Hackett: The Reapers turns cats and dogs into the husks . Do something Shepard .. That`s an order.
Shepard: Screw you ....
Ilussive man intrupt them: Shepard hope you see world through my vision
Shepard and Zombie Anderson: Shut up....
and now starchild turns on the elavator and lift Shepard up....
Starchild: Wake up....
Shepard:Who the hell are you?
Starchild:Doesn`t matter but they call me Catalyst
Shepard: I thought Citadel is the Catalyst
Starchild: No you fool. Citadel is my home and I am Catalyst
Shepard: Hey Harbi don`t act like children . You can`t fool me.
Harbinger: Oh you are so smart son. I was underestimate you but you should be indocrated by now
Shepard: lol .... that trickdoesn`t work anymore you insect! Couldn`t you appear in better shape dumb ass ? I`m not gay and I`m not interested in having --- with children ! You are not tempting . I don`t want to listen to your bullshits...
Harbi: How do you like to see me ?
Shepard: Let me think... I like to see my love naked body again , I mean Ashley...
Harbi: Wait..... Taaaa daaaa : I`m Ashley know .Are we good? Can we countinue?
Shepard: No no no no . wait. Ashley`s hair is longer ... and as I remember shee has a mole on her right arm
Harbi: Give me a sec..... What now?
Shepard: Her boobs are smaller and when we had aan affair last night before reaching Earth she had some pubic hair and not shaved!
Harbi: Fuck you Shepard... maybe she took a bath after that!
Shepard: I don`t know maybe... and maybe not . just a minute... Hey Hackett are you there?
Hacket: Damn you Shepard! Where are you bastard?
Shepard: FORGET THE LECTURE. Is Ahley there?
Hackett: Yes ...
Shepard: Ask her If she take a bath and shaved her pubic hair this morning?
Hackett: You MotherF... Let me see my self to be sure! ...... ..... ... Yes Fully shaved.
Shepard : Thank you . Shepard out.
Harbi: What Happend? Am I good?
Shepard: Yes we`re good. Just answer me where are you coming from my Reapy shavy Ash?
Harbi: errr.... Entry is deleted . forget it.
Shepard: ok. why do you wipe out all organics life?
Harbi: We don`t kill you we just harvest you for better purpose and save you from incoming dangers....
Shepard: I don`t think that anything would be as dangerous as you are
Harbi : No. we harvest you to prevent you from making powerful synthetics capable of wiping The Reapers ... no no sorry killing you.
Shepard: But I have some good synthetic friends!
Harbi: eh.... Idon`t have any idea what you talking about. But this is our soloution of that.
Shepard: Hey harbi can you sit and open your legs? I want to see that little pussy cat between them!
Harbi: Consider it done ..!
Shepard: Wow that`s a quite view.. oh no that was Anderson line in script ! This is not soloution. We don`t have any hope and choice in reaper form. We can`t even have --- with other reapers! Do reapers have genitals?
Harbi: Let me see my self in the mirror ..... Can you show your genital to me? I don`t know what is like!
Shepard:Let me... This is my penis...
Harbi:.... but it`s like elephants proboscis . Do you human drink water with that?
Shepard: No no we dispose pee and cum with it
Harbi: What is cum?
Zombie Anderson yelling from lower level : Shepard skip Anatomy lessons part please...
Ilussive Man: I agree with Anderson..
Shepard: Shut up reapy creapy Ilussivy ! Harbi doesn`t important . go on
Harbi: But I don`t see female organ finally. But in reaper form you have more than choice and hope but no sorry no ---...
Shepard: Oh...I can`t sit and wait 50000 years to wipe another species without having --- or watching Tv....
Harbi: Damn you sure you are not indocrited now? Or maybe I`m indocrited by your word? Doesn`t matter .You show us that our soloution doesn`t work anymore and crucible gave me 3 new exlusive options..... Are you listening Shepard?
Shepard: ... oOh sorry. I was thinking about Tali. can you appear in her naked form? I`ve never take her serious and now I understand that she has a great body....
Harbi: eee.. Here you are.....
Shepard: Dumb ass I want to see her face too. I`ve never see her face....
Harbi: Neither do I ...
Shepard: Forget it...You were saying....
Harbi: You have 3 options: I know you think about destroying us but it doesn`t stop chaos in future and you will be dead beacuse you are half organic and half synthetic and your friend Joker lose her lovely spouse EDI so don`t be fool and listen to other choices. You can control us (better say we kill you and control ourseves) but you will realize that our soloution is mandatory for next cycle and you do the invasion by your self. But the better option is to merge organics life and synthetics and we need you energy and life to make a new dna , simpley let us do our job ... and you better know that with any choice all mass relays will be lost
Shepard: I don`t know...........
thinking.........
thinking..................
thinking............................
Harbi: What do you doing ? Choose between control or merge !
Shepard: Something distrubing my thoughts..
Harbi: What is that?
Shepard: I`m thniking about Miranda. I couldn`t romance her beacuase of that damn crazy bitch Jack !! Can you show your self in her form ?
Harbi: Fuck you shepard fuck you........................ You penis head motherf
Illusive Man: woooooooooooow .Did you hear that zombie Anderson?
Zombie Anderson : Oh yes If I were Shepard I screw them by destroying reapers
Ilussive Man: I say controling them not destroying you old faggot
Harbi: Shut up creapy reapy ilussivy . I say merge .
And finally Shepard decide to destroying reapers and after some scenes he wake up and understand that all of it was his toughts and he was indocirated by Harbi and He should continue his way to the conduit in Mass Effect 4 or 20 dollar post game DLC !!!!!!!!!
Writed by: Mohammadreza Gh.
Id: sgh77@yahoo.com
Facebook: search Mohammadreza Gh!
JING3LKHAN
16-03-2012, 15:30
دوستان راهی هست که thesia رو از دست kai leng نجات داد؟هرکاری کردم نشد kai leng رو بکشم و بعد thesia رو نابود کرد
AlexMercer
16-03-2012, 15:31
دوستان راهی هست که thesia رو از دست kai leng نجات داد؟هرکاری کردم نشد kai leng رو بکشم و بعد thesia رو نابود کرد
نه . در ضمن thessia خودش سیارست. :46:
JING3LKHAN
16-03-2012, 15:35
نه . در ضمن thessia خودش سیارست. :46:
من مگه گفتم عمه شپرده؟خوب سیاره thesia رو reaper ها نابود کردن دیگه:31:
alirezajah
16-03-2012, 16:39
دوستان این کلیپ رو ببینید. اسپویل نداره :دی ولی واقعاً جالبه. من خودم توی بازی این قسمت رو رفتم اما ممکنه بعضی ها ندیده باشن
?Dont touch that :دی
ALI&SOAP
16-03-2012, 17:29
افتادم به جون سوربراس
پدرشون رو درمیارم
راستی اشلی رو فرستادم رد کارش :31:
دختره ی پر رو:27:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
من مگه گفتم عمه شپرده؟خوب سیاره thesia رو reaper ها نابود کردن دیگه:31:
:31::31::31::31::31:
hamednet_ir
16-03-2012, 19:00
AlexMercer عالی بود!
من دکمه ی تشکر ندارم مجبور به پست زدن شدم!!
خصوصا آخرش! میراندا و Zombie Anderson! :27:
=============
3taxxx این حرفا چیه! :46:
=============
بازی رو با کارکتر me2 شروع کردم!
Little Sparrow
16-03-2012, 19:46
محمد رضا خیلی خوب و خنده دار بود.
بعد یه سوال
من فقط دو تا انتخاب داشتم اخر بازی.یکی نابود کردن یکی کنترل.سومیش که ترکیب این دوتاست لازمه ی خاصی مثل Effective millitary strength میخواست؟چون مال من یه ذره پر نبود 2700 و خورده ای بود.
منم یکم طنز بزارم مثل محمد رضا.خودم ننوشتم یه جا دیدم.
خلاصه ی پایان بازی:
The Reaper’s whole purpose is to save Organics by killing them, and turning them into synthetics. So that Organics won’t make synthetics who will then kill organics.
اینم در مورد تصمیمات اخر بازی:
منم به جمع مس افکت بازان اضافه شدم :10:
بازی این نسخه علارقم گرافیک خیلی بالاش، به نظرم سینمایی تر شده و خیلی جذاب تره :40:
hamednet_ir
16-03-2012, 20:08
بازی این نسخه علارقم گرافیک خیلی بالاش، به نظرم سینمایی تر شده و خیلی جذاب تره
آره ولی تو یک و دو تصمیماتت تائیر بیشتری میزاشت, تا این نسخه.
dark-sky
16-03-2012, 20:51
بازی های ار پی جی به خاطر داستانش بیخودی گندش می کنن . اخه این چه گرافیکی داره خیلی ضایع هست .
حالا یه عده فیلسوف نما میان میگن تو عقده گرافیک داری . مهم گیم پلیه ولی برای من گیم پلی دو زار اهمیت نداره!
بازی های ار پی جی به خاطر داستانش بیخودی گندش می کنن . اخه این چه گرافیکی داره خیلی ضایع هست .
حالا یه عده فیلسوف نما میان میگن تو عقده گرافیک داری . مهم گیم پلیه ولی برای من گیم پلی دو زار اهمیت نداره!
این بازی که گرافیکش خیلی خوبه :18:
منم مث خودت به گرافیک اهمیت میدم.
مطمئنی گرافیکش پایینه ؟ :18:
البته قبول دارم حرکات لب و انیمیشن های صورت کاراکتر ها زیاد جالب نیس ولی در کل گرافیک بازی خوبه :18:
1 ازفیلسوف به دریم چون گیمریم. 2 فیلسوف نداریم اینجا که بخواد نما باشه! کجا همچین ادعای کردیم. یه جورای داری مسخره میکنی.توهین نکن لطفا!
نه داستان اهمیت داره برات نه گیم پلی نه اهنگ نه .... فقط گرافیک سلیقه و نظر خودته و محترمه.
من تازه اولاشم.خیلی تفریحی بازی میکنم :27:
فک کنم مرحله اول رو رد کردم، تا اونجایی رفتم که طرف میزنه آشلی رو داغون میکنه (همون دختره نمیدونم اسمشو درست میگم یا نه) :27:
الان توی اون سازمانه علافم باید چی کار کنم ؟ :31:
روی نقشه که جای خاصی رو نشون نمیده.
فقط گفته مثلا تو ناحیه ی دو دکتر فلان هست باید چی کار کنم حتما برم ببینمشون ؟ :31:
کلا یکی بگه این قسمت علافی توی سازمان رو باید چی کار کنم من ندیدم جایی هدفی چیزی بنویسه :10:
dark-sky
16-03-2012, 23:02
من تازه اولاشم.خیلی تفریحی بازی میکنم :27:
فک کنم مرحله اول رو رد کردم، تا اونجایی رفتم که طرف میزنه آشلی رو داغون میکنه (همون دختره نمیدونم اسمشو درست میگم یا نه) :27:
الان توی اون سازمانه علافم باید چی کار کنم ؟ :31:
روی نقشه که جای خاصی رو نشون نمیده.
فقط گفته مثلا تو ناحیه ی دو دکتر فلان هست باید چی کار کنم حتما برم ببینمشون ؟ :31:
کلا یکی بگه این قسمت علافی توی سازمان رو باید چی کار کنم من ندیدم جایی هدفی چیزی بنویسه :10:
نفهمیدم کجایی یه عکس کوچیک بذار تا بگم.
نفهمیدم کجایی یه عکس کوچیک بذار تا بگم.
بابا همون اول اول :31:
که یه دختره دشمنته میاد رفیقت رو میکشه.
آشلی دختره رو میگم.
بعد از اون میری دنبال دکتر واسش
نفهمیدی ؟ :41:
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
فک کنم قلق بازی دستم اومد :31:
فهمیدم :27:
این قضیه جنفیج چیه ؟ خوب متوجه نشدم .....
یه سئوال دیگه : واسم میل اومد گفته u have upgrades wating ....
کدوم آپگریدارو میگه ؟
alirezajah
17-03-2012, 00:11
کدوم آپگریدارو میگه ؟
توی اتاق لیارا که بری یه قسمت هست میتونی آپگرید انتخاب کنی. البته باید پیداشون کنی بعد آپگرید کنی. الان یه آپگیرد داری که میتونی انتخاب کنی
alborz_k
17-03-2012, 00:14
سلام دوستان.
یک سوال عجیب داشتم . ، من بازی رو گرفتم . اوایل بازی دیدم که نوشته لول 30 هستم و می تونم 59 تا قابلیت ارتقا بدم!!! این طبیعیه؟! سیو ME2 رو هم import کرده بودم...
alirezajah
17-03-2012, 00:14
اگر از یه بازی خوشت نمیاد دلیل نمیشه بیای به هواداراش توهین کنی. در ضمن این بازی به عقیده خیلی افراد بهترین بازی تاریخ هست.
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
سلام دوستان.
یک سوال عجیب داشتم . ، من بازی رو گرفتم . اوایل بازی دیدم که نوشته لول 30 هستم و می تونم 59 تا قابلیت ارتقا بدم!!! این طبیعیه؟! سیو ME2 رو هم import کرده بودم...
اگر سیو رو ایمپورت کنید از لول 30 شروع می کنید.
.................................................. ...
دور دوم بازی رو دارم پیش میرم. به نظرتون سختی بازی توی میزان war asset تاثیر داره؟ چون
هنوز حتی کروگان و توریان رو هم ازشون حمایت ندارم اما 2000 وار است دارم. دور قبل حدود 1500 داشتم توی این قسمت
hp-world
17-03-2012, 00:55
سلام
جریان این اشلی چیه ؟ و زخمی شدنش ؟ من بازی رو تموم کردم ولی اصلا کاراکتری به نام اشلی نبود !!!!
چجوری میشه پایان های مختلف بازی رو دید ؟ میگن 3 تا داره
سلام
جریان این اشلی چیه ؟ و زخمی شدنش ؟ من بازی رو تموم کردم ولی اصلا کاراکتری به نام اشلی نبود !!!!
ای بابا این اشلیم داستانی شده :16::16::16:
احتمالا من اشتباه گفتم اسمشو چون اصلا دقت نکردم به اسمش :31:
همون اول بازی یه دختره همراهته که لباسش بنفشه، همون اولاشم زخمی میشه :20:
من بش میگم اشلی :31::31::31::31::31:
:18:
اشلی رو اصن ندیدم ...
اول بازی که با اندرسون میریم ....
عجب چیزی شده این جک !!!!!!!!!
پشیمون شدم کاش با جک رومنس میکردم!:31:
اهنگ های بازی با حجم 750 مگ
و با فرمت mp3 با حجم 100 مگ
Password: awesome
کتاب های بازی که همراه نسخه collector edition پخش میشد . کتاب art of mass effect رو دانلود کردید نگاه نکنید چون به شدت اسپویل داره
با عرض معذرت!
کسی اینا رو از سرور های دیگه نداره؟ این سرور خیلی منو اذیت کرد
اگر فقط /Art-of-Mass-Effect هم باشه خیلی خوبه
skull_avatar
17-03-2012, 03:45
سلام
مرحله virmire مس افکت 1 مجبور میشید بین جون اشلی و کیدن یکیو انتخاب کنید
اگه یک رو بازی نکردین اول مس افکت 3 به بازیکن حق انتخاب میده که کی در اون ماموریت زنده مونده
شما حتما مرگ اشلی رو انتخاب کردی
عجب چیزی شده این جک !!!!!!!!!
پشیمون شدم کاش با جک رومنس میکردم
یه عکس می ذاری مام فیض ببریم :31:
AlexMercer
17-03-2012, 05:00
محمد رضا خیلی خوب و خنده دار بود.
بعد یه سوال
من فقط دو تا انتخاب داشتم اخر بازی.یکی نابود کردن یکی کنترل.سومیش که ترکیب این دوتاست لازمه ی خاصی مثل Effective millitary strength میخواست؟چون مال من یه ذره پر نبود 2700 و خورده ای بود.
منم یکم طنز بزارم مثل محمد رضا.خودم ننوشتم یه جا دیدم.
خلاصه ی پایان بازی:
The Reaper’s whole purpose is to save Organics by killing them, and turning them into synthetics. So that Organics won’t make synthetics who will then kill organics.
اینم در مورد تصمیمات اخر بازی:
:31: این یارو pimp my ride ه که.:31:
سومیش باید وار است بالای 3000 باشه:46:
AlexMercer
17-03-2012, 08:55
طبق نظرات مختلف اقای کیسی هادسون این پایان پایان اصلیه بازیه و تغییری نمیکنه و اصلا ذهن شپرد کنترل نشده. و قصه شپرد همینجا تموم میشه و در آینده dlc هایی میاد که فقط داستان بازی رو قبل از مرحله پایانی کامل میکنه.
من موندم با این 3 پایانی که هر کدوم تاثیر متفاوتی توی دنیا دارن چطوری میخوان نسخه بعدی بازی رو بسازند؟
Little Sparrow
17-03-2012, 09:42
کدوم آپگریدارو میگه ؟
جنفیج یه بیماری هست که Salarian ها درست کردن و به Turian ها دادن تا در جنگ علیه Krogan ها استفاده کنن. چون جمعیت Krogan ها داشت خیلی زیاد میشد و داشتن بر کهکشان غلبه میکردن.با این بیماری دیگه نمیتونستن بچه های زیادی به دنیا بیارن.اکثرا بدون ضربان قلب به دنیا میومدن و مرده.
طبق نظرات مختلف اقای کیسی هادسون این پایان پایان اصلیه بازیه و تغییری نمیکنه و اصلا ذهن شپرد کنترل نشده. و قصه شپرد همینجا تموم میشه و در آینده dlc هایی میاد که فقط داستان بازی رو قبل از مرحله پایانی کامل میکنه.
من موندم با این 3 پایانی که هر کدوم تاثیر متفاوتی توی دنیا دارن چطوری میخوان نسخه بعدی بازی رو بسازند؟
اولا کیسی هادسون مرده؟:31:من همیشه فکر می کردم زن هستش.اخه کیسی اسم زنه.
دوما
مگه نگفتن هر تصمیمی از دو نسخه قبل رو پایان تاثیر داره؟پس چی شد؟
مگه نگفتن هر بازیکن تجربه خاص خودش رو خواهد داشت؟پس چی شد؟
یه سری بازی عالی داشتن که نمیدونستن چجور تمومش کنن اومدن هرچی داستان بود سرشو ته اوردن.
AlexMercer
17-03-2012, 10:01
جنفیج یه بیماری هست که Salarian ها درست کردن و به Turian ها دادن تا در جنگ علیه Krogan ها استفاده کنن. چون جمعیت Krogan ها داشت خیلی زیاد میشد و داشتن بر کهکشان غلبه میکردن.با این بیماری دیگه نمیتونستن بچه های زیادی به دنیا بیارن.اکثرا بدون ضربان قلب به دنیا میومدن و مرده.
اولا کیسی هادسون مرده؟:31:من همیشه فکر می کردم زن هستش.اخه کیسی اسم زنه.
دوما
مگه نگفتن هر تصمیمی از دو نسخه قبل رو پایان تاثیر داره؟پس چی شد؟
مگه نگفتن هر بازیکن تجربه خاص خودش رو خواهد داشت؟پس چی شد؟
یه سری بازی عالی داشتن که نمیدونستن چجور تمومش کنن اومدن هرچی داستان بود سرشو ته اوردن.
کلا تموم کردن هر شاهکاری خیلی سخته. شما در طول تاریخ هم اگر دقت کرده باشی هر داستان یا بازی یا فیلم بزرگی که بوده تموم نشده.
برای مثال بتمن: برای یک مدت بروس وین رو پیر کردن و بعد بوسیله بین کمرش رو شکستند و بتمن مرد و نسخه های دیگه بتمن ساختن که بروس وین کارکتر بتمن نبود. ولی بعدش فهمیدن نمیشه دوباره زندش کردن یا حتی سوپر من رو هم کشتن ولی بعد زندش کردن.
یک شاهکار رو اینقدر ادامه میدن تا یا کاملا بی معنی و ارزش بشه یا تا اونجایی که میشه ادامه داره. یا اگه بخوان تمومش کنند اینقدر داستان رو مسخره میکنند که هوادار خودش نخواد بخره و ارزوی تموم شدن داستان رو دشاته باشه مثل داستان اتزیو در اساسین.
الان مس افکت هم واقعا تموم کردنش سخت بود و از عهده بایو ور بر نمیومد. هر پایان دیگه ای هم بود یک سری افراد ناراضی داشت ولی این دیگه افتضاحه افتضاحه.
تمام تصمیمات شما تاثیر داره ولی اخر بازی یک تصمیم جدید باید بگیری.و از 7 پایان به یکیش میرسی بر طبق تصمیمات.
البته اقای کیسی هادسون گفته که در اینده dlc های مختلف میاد که روی پایان بازی تاثیر داره ولی من فکر کنم فقط وار است رو زیاد کنه همین. ولی امیدوارم یک پایان درست حسابی براش بسازند. بر اساس پایان فعلی ساختن بازی در دنیای مس افکت بعد از اتفاقات نسخه 3 غیر ممکنه. مگر یا تاریخ بازی رو 100 سال جلو ببرند یا داستانی قبل از نسخه 1 بنویسند..:46:
حتما میخوان مثل رزیدیت اویل کنن بازیو. هر کدوم از سریا با یه شخصیت.
واسه 3 پایان هم میتونن راحت بگن اصلا شپرد وارد سیتادل نشده.خواب دیده سیتادلو! .
خیلی جالبه که ببینیم چجوری جمعش میکنن.
AlexMercer
17-03-2012, 10:20
حتما میخوان مثل رزیدیت اویل کنن بازیو. هر کدوم از سریا با یه شخصیت.
واسه 3 پایان هم میتونن راحت بگن اصلا شپرد وارد سیتادل نشده.خواب دیده سیتادلو! .
خیلی جالبه که ببینیم چجوری جمعش میکنن.
نمیشه که . اونوقت باید مس افکت 4 رو بسازند که بازم شپرد همه کارش باشه.
شاید نظرشون عوض شه و این کارو هم کنن!
4 که حتما میاد از لحن گفتن پایان داستان شپرد و نه مس افکت مشخصه.
به هر حال نمیشه هنوز در مورد خوب تموم شدن یا نشدن داستان شپرد نظر داد.(قبل از رسیدن به اون منطقه که شپرد مورد حمله قرار گرفت که فعلا همه چیز خوبه)
ALI&SOAP
17-03-2012, 11:38
من الان حمله کردم به زمین ولی متاسفانه یادم رفت نرماندی رو ابگرید کنم به نظر شما مشکلی پیش میاد؟
(راستی اون قسمتی که زنه ( اسمشو نمی دونم همونی که کنار galexy مپ هست )میاد تو اتاقت با هم بازی می کنین بهش نگفتم که بیا بریم تو تخت خواب و اینا....:21::31: اگه می گفتم چی می شد؟:21:)
ممنون:20:
یه عکس می ذاری مام فیض ببریم
لامصب ....: :31:
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
وای بچه ها میدونید من کیو دیدم؟؟؟؟!!!!!!!!!
کلی رو دیدم ...:37: همونی که باش رومنس کرده بودم تو 2 ....
همدیگرو بغل کردیم ....چه صحنه ی رومانتیکی ....:37:
بعد دیگه رفت ....از نقشه محو شد ...چرا؟ ینی دیگه نمیتونم ببینمش؟ :37:
بدون شرح:
چقد باحالن !
اگه پول داشتم حتما میخریدم!
وای عکس یه شهیدم بینشون هس...ooops spoiler!
[/COLOR]وای بچه ها میدونید من کیو دیدم؟؟؟؟!!!!!!!!!
کلی رو دیدم ...:37: همونی که باش رومنس کرده بودم تو 2 ....
همدیگرو بغل کردیم ....چه صحنه ی رومانتیکی ....:37:
بعد دیگه رفت ....از نقشه محو شد ...چرا؟ ینی دیگه نمیتونم ببینمش؟ :37:
کلا Bioware یک حرکت مسخره داره و توی همه بازی هاش هم ازش استفاده می کنه... اونی که باهاش رومنس داشتی میاد پیشت و بعد از یک صحنه رومانتیک و تراژیک میره... یعنی دقیقا تنها خاصیت رومنس اینه که توی یک نسخه حال می کنی ، نسخه ی بعدیش هم این صحنه رو می بینی... توی همه ی بازی های باوور هم این مسئله وجود داره... چیز جدیدی نیست...
Steps-Rap
17-03-2012, 12:46
دوستان روشی نیست که بشه بخش مولتی رو مفتی بازی کنیم؟:31:
new2012user
17-03-2012, 12:47
سلام دوستان
منظور از نسخه بلک باکس چیه؟
چرا انقدر حجمش کمه؟
hp-world
17-03-2012, 13:20
من الان حمله کردم به زمین ولی متاسفانه یادم رفت نرماندی رو ابگرید کنم به نظر شما مشکلی پیش میاد؟
(راستی اون قسمتی که زنه ( اسمشو نمی دونم همونی که کنار galexy مپ هست )میاد تو اتاقت با هم بازی می کنین بهش نگفتم که بیا بریم تو تخت خواب و اینا....:21::31: اگه می گفتم چی می شد؟:21:)
فکر کنم باید یک بار دیگه بازی رو اجرا کنم ، اصلا این چیزایی که شماها میگید رو نداشتم ، شاید مربوط به تنظیماتی هست که در ابتدای شروع بازی جدید می پرسه ؟ اونا رو همینجوری زدم رفت !!!!
Little Sparrow
17-03-2012, 13:32
چند تا دیالوگ جالب از بازی میزارم چیز خاصی مشخص نمیشه ولی خوب برای اطمینان میزارم تو اسپویلر
Liara و Javik:
Liara: The Salarians are involved as well
Javik:The Lizard People?
Liara: Their amphibian actually
Javik:they used to eat flies
Garrus و Wrex:
Wrex: Garrus… I have to make friends with the one turian in the galaxy who thinks he’s funny
Garrus: Imagine how I feel. I’m supposed to hate krogan, but
you came along and warmed my heart with your winning personality
Wrex: I could throw a few salarians off a cliff if it’ll make you feel better
Wrex:
Wrex: This is where all you salarians come from, huh? No wonder you’re so soft
Too busy writing poetry about waterfalls
Shepard To A Hanar:
Shepard: You big… stupid… jellyfish
Shepard و Grunt:
Shepard: Good luck
Grunt: I don’t need luck! I have ammo
Joker و Jack و Kahlee Sanders:
Joker: Hey, Jack, now that you’re military, you gonna wear a uniform?
Or are you just getting the officer’s bars tattooed on?
Jack: Screw you, f… flight lieutenant.
Joker: Uh… what the hell was that?
Kahlee Sanders: Jack has promised to watch her language in order to maintain the necessary professionalism we need from our teachers.
Joker: What, does she have a swear jar or something? ‘Cause I bet if we emptied that thing, we could afford another cruiser.
Jack: Cover your ears, kids. [pause] Hey, Joker, f...
Commander Bailey:
Commander Bailey: I guess it’s not just human nature. We all lie to ourselves to deal with horror
-----------------
یه دونه دیگه هم ماله Javik بود که توی Citadel یه Hanar میبنش.بعد دقیق جملاتش یادم نیست ولی نکته خنده دارش این بود که Hanar ها Prothean ها رو به عنوان خدا می پرستن چون بهشون حرف زدن و زبان رو یاد دادن حالا Javik که یه Prothean هست میگه باید حرف زدن رو بهتر بهشون یاد میدادیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
خیلی جالب بودن ...
تو این بحث دیالوگا به نظر من 3 بهتر از 2 هسش...
خیلی دیالوگای جالبی دارن ....
همین چن تایی که دوسمون گزاشتن ،ثابت میکنه ..
یه دونه هم ما بگیم ،دقیقا یادم نیس جمله ی دقیقشو!
Wrex: i cant kiss like liara!
سلام دوستان...
من تازه میخوام این بازی رو بگیرم و اتفاقا هم تازه این تایپک رو دیدم...! :31:
یه سوال...چه اتفاقی می افته اگه سیو مس افکت 2 رو نداشته باشی...؟ عجب اشتباهی کردم پارسال پاکش کردم...!!:19:
ALI&SOAP
17-03-2012, 14:42
این بازی چندتا پایان داره؟ برا من که زدم همه چی رو نابود کردم فک کنم شپرد هم مرد:37: بعد نرماندی سقوط کرد بعدشم اون بچه با باباش رو نشون داد که باباش در مورد ستاره ها براش می گفت بعد هم شروع کرد به گفتن یه داستان دی گه از شپرد.آخر اسم ها هم نوشت شپرد با از بین بردن تهدید ریپر ها به قهرمان تبدیل شد
پایان دیگه ای نداره؟
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
سلام دوستان...
من تازه میخوام این بازی رو بگیرم و اتفاقا هم تازه این تایپک رو دیدم...! :31:
یه سوال...چه اتفاقی می افته اگه سیو مس افکت 2 رو نداشته باشی...؟ عجب اشتباهی کردم پارسال پاکش کردم...!!:19:
نه عزیزم اتفاق خاصی نمیفته برو حالشو ببر بجای منم با هر کی دوس داری رومنس کن:31:
AlexMercer
17-03-2012, 14:44
این بازی چندتا پایان داره؟ برا من که زدم همه چی رو نابود کردم فک کنم شپرد هم مرد:37: بعد نرماندی سقوط کرد بعدشم اون بچه با باباش رو نشون داد که باباش در مورد ستاره ها براش می گفت بعد هم شروع کرد به گفتن یه داستان دی گه از شپرد.آخر اسم ها هم نوشت شپرد با از بین بردن تهدید ریپر ها به قهرمان تبدیل شد
پایان دیگه ای نداره؟
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
نه عزیزم اتفاق خاصی نمیفته برو حالشو ببر بجای منم با هر کی دوس داری رومنس کن:31:
7 تا که تخریب 3 پایان داره و باقی 2 تا
ALI&SOAP
17-03-2012, 14:51
7 تا که تخریب 3 پایان داره و باقی 2 تا
داداش راستشو بخوای نگرفتم منظورتو:11:
اینجا الویت زده واسه ماموریت اصلی...
من الان میخوام چن تا ساید میخوام برم ...مشکلی پیش نمیاد که؟ ( یه موقع مثه 2 نشه ،نشستیم سایدارو رفتیم بعد ماموریت اصلی رو ،که همه خدمه مردن!)
AlexMercer
17-03-2012, 15:11
داداش راستشو بخوای نگرفتم منظورتو:11:
3 تا پایان گزینه تخریب داره.
1- زمین نابود میشه و ریپر ها هم نابود میشن و شپرد میمیره.
2- زمین سالمه ریپرها مردن شپرد مرده
3-زمین سالمه ریپرها مردن شپرد زنده مونده جای پدر بزرگ و بچش شپرد رو نشون میده که نفس میکشه.
2 تا کنترل:
1- زمین نابود شپرد میمیره ریپر ها توسط شپرد کنترل میشن و حمله متوقف میشه
2- زمین سالمه شپرد میمیره و ریپر هارو کنترل میکنه
2تا هم تلفیق:
1- زمین نابود میشه ولی هر موجودی که میمونه حتی درختان نیمه روباتیک نمیه اورگانیک میشن و شپرد میمیره
2- زمین سالمه و همه موجودات نیمه روبات نیمه اورگان میشن و شپرد میمیره.
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
اینجا الویت زده واسه ماموریت اصلی...
من الان میخوام چن تا ساید میخوام برم ...مشکلی پیش نمیاد که؟ ( یه موقع مثه 2 نشه ،نشستیم سایدارو رفتیم بعد ماموریت اصلی رو ،که همه خدمه مردن!)
نه نمیشه اولویت زمین هم اخرین مرحلست
alborz_k
17-03-2012, 15:19
سلام دوباره به دوستان! :دی
ME3 سبب خیر شد که من دوباره به p30world بیام! :دی
یک سوال دیگه داشتم ، ظاهرأ برای بالا بردن readines باید مالتی پلیر بازی کنیم و اه نکنیم ، نمی تونیم بهترین پایان بازی رو داشته باشیم ، می خواستم بدونم راه دیگه ای هست برای بالا بردن قدرت ارتش ، بدون بازی مالتی پلیر؟!
پیشاپیش خیلی ممنون .
AlexMercer
17-03-2012, 15:25
سلام دوباره به دوستان! :دی
ME3 سبب خیر شد که من دوباره به p30world بیام! :دی
یک سوال دیگه داشتم ، ظاهرأ برای بالا بردن readines باید مالتی پلیر بازی کنیم و اه نکنیم ، نمی تونیم بهترین پایان بازی رو داشته باشیم ، می خواستم بدونم راه دیگه ای هست برای بالا بردن قدرت ارتش ، بدون بازی مالتی پلیر؟!
پیشاپیش خیلی ممنون .
سلام. دانلود کن مسیر نصب تو خودش هست
ALI&SOAP
17-03-2012, 15:49
3 تا پایان گزینه تخریب داره.
1- زمین نابود میشه و ریپر ها هم نابود میشن و شپرد میمیره.
2- زمین سالمه ریپرها مردن شپرد مرده
3-زمین سالمه ریپرها مردن شپرد زنده مونده جای پدر بزرگ و بچش شپرد رو نشون میده که نفس میکشه.
2 تا کنترل:
1- زمین نابود شپرد میمیره ریپر ها توسط شپرد کنترل میشن و حمله متوقف میشه
2- زمین سالمه شپرد میمیره و ریپر هارو کنترل میکنه
2تا هم تلفیق:
1- زمین نابود میشه ولی هر موجودی که میمونه حتی درختان نیمه روباتیک نمیه اورگانیک میشن و شپرد میمیره
2- زمین سالمه و همه موجودات نیمه روبات نیمه اورگان میشن و شپرد میمیره.
پس پایان من گزینه 2 تخریبه درسته؟ چون ریپر ها مردن اما زمین سالم بود ولی آخرین تصویر شپرد همونی بود که موج انفجار(یا هرچیز دیگه) گرفتش و دستشو روی صورتش گذاشت آخرشم یه پدر و پسر نشون داد راستی مس ریلی ها هم از بین رفتن
راستی برا شما کدوم پایان بود.
و یه چیز دیگه کدوم تصمیمات رو پایان تاثیر میزاره؟
آخه نقشه کشیدم برا تعطیلات تمام پایاناشو برم:46:
AlexMercer
17-03-2012, 15:53
پس پایان من گزینه تخریبه درسته؟ چون ریپر ها مردن اما زمین سالم بود ولی آخرین تصویر شپرد همونی بود که موج انفجار(یا هرچیز دیگه) گرفتش و دستشو روی صورتش گذاشت آخرشم یه پدر و پسر نشون داد راستی مس ریلی ها هم از بین رفتن
راستی برا شما کدوم پایان بود.
و یه چیز دیگه کدوم تصمیمات رو پایان تاثیر میزاره؟
آخه نقشه کشیدم برا تعطیلات تمام پایاناشو برم:46:
برای من تخریب شپرد مرد زمین سالم موند.
تصمیمات روی وار است تاثیر داره بالای 400 باشه + 100 امادگی کهکشان که از طریق مولتی پلیر بدست میاد بهترین پایان که شپرد زنده میمونه رو به ارمغان میاره و زیر 300 باشه گزینه تلفیق و زیر 2500 گزینه کنترل رو نمیده.
همه پایان ها رو هم نمیخواد بری برس به همونجایی که پسره هست همش از روی لود مرحله رو تکرار کن:46:
ALI&SOAP
17-03-2012, 15:59
ببخشید یه سوال دیگه:11: حداکثر لول آپ چقدره؟ آخه من الان 46 ام میدونم بیشتر میره ولی تا چند؟
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
برای من تخریب شپرد مرد زمین سالم موند.
تصمیمات روی وار است تاثیر داره بالای 400 باشه + 100 امادگی کهکشان که از طریق مولتی پلیر بدست میاد بهترین پایان که شپرد زنده میمونه رو به ارمغان میاره و زیر 300 باشه گزینه تلفیق و زیر 2500 گزینه کنترل رو نمیده.
همه پایان ها رو هم نمیخواد بری برس به همونجایی که پسره هست همش از روی لود مرحله رو تکرار کن:46:
ببخشید گفتی تصمیمات رو چی تاثیر داره؟
(ببخش انگلیش بنویس ):11:
AlexMercer
17-03-2012, 16:17
ببخشید یه سوال دیگه:11: حداکثر لول آپ چقدره؟ آخه من الان 46 ام میدونم بیشتر میره ولی تا چند؟
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
ببخشید گفتی تصمیمات رو چی تاثیر داره؟
(ببخش انگلیش بنویس ):11:
تا 60 منظورم war asset بود و بهترین پایان با galactic readiness روی 100 درصد بدست میاد
Little Sparrow
17-03-2012, 16:43
برای بار دوم شروع کردم.اینبار از ME2 ایمپورت کردم با رومانس میراندا.
بار سوم با رومانس Jack میرم.
بار چهارم هم یا Liara یا Tali
اخر معلوم نشد این Quarian ها زیر ماسک چه شکلین.
AlexMercer
17-03-2012, 17:12
برای بار دوم شروع کردم.اینبار از ME2 ایمپورت کردم با رومانس میراندا.
بار سوم با رومانس Jack میرم.
بار چهارم هم یا Liara یا Tali
اخر معلوم نشد این Quarian ها زیر ماسک چه شکلین.
عکس تالی رو گذاشتم چند صفحه پیش
Little Sparrow
17-03-2012, 17:32
پیدا نکردم.تند تند میره جلو تاپیک
Steps-Rap
17-03-2012, 17:57
منم ندیدم عکسو...
یه بار دیگه بزار بی زحمت..بعد عکسشو از کجا آوردی؟ مگه تو بازی نشون دان؟
AlexMercer
17-03-2012, 18:26
البته این عکس ادیت نشدست
اگه باهاش در 2 رومانس کرده باشی بعد از مرحله روناچ عکسشو بهت میده
Little Sparrow
17-03-2012, 18:58
عکس تو بازیش رو نداری؟اگه تو روناچ نشون میده همون رو نداری؟
AlexMercer
17-03-2012, 19:03
عکس تو بازیش رو نداری؟اگه تو روناچ نشون میده همون رو نداری؟
عکس تو بازی همین بقلیه هست که فقط توی قابه. توی روناچ بر نمیداره بعدا به شپرد میگه یه چی تو اتاقت گذاشتم ببینش.
اصلا بایو ور بازی رو خرکی جمع کرده. این عکس رو از اینترنت برداشته. عکس اخره بازی که پیره مرده با بچه حرف میزنه یک والپیپر قدیمیه که مدت هاست در اینترنت پخش شده. فکر کنم ea فشار اوارده زودتر پخش شه.
Little Sparrow
17-03-2012, 19:10
این یکی دیالوگ دیگه اخرت خنده هست:
Wrex:I prefer my salarian liver served raw!
Javik:He is correct.It was a delicacy in our cycle
ترجمه:
Wrex:من جگر سالارین های خودم رو خام دوست دارم.
Javik:راست میگه.تو دوره ی ما خوراک لذیذی بود.
قیافه سالارین ها ته خنده بود این تیکه.
یکی دیگه اینکه میگه
Did i mention that salarians used to lick their eyes?How far they have come!
خلاصه این جاویک با لهجه جامائیکایش(نمیدونم لهجه اش چرا اینطوره)خیلی به سالارین ها تیکه میندازه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین حرف های بالا به روایت تصویر:
JING3LKHAN
17-03-2012, 19:20
دوستان من موندم جایی که نوشته باید به پایگاه illusive man باید حمله کنیم...ولی قبلش هکت میاد میگه که مطمعنم که میخوام حمله کنم یا نه...بنده هم گفتم فعلا نه:41:
تمامی مراحل رو انجام دادم و فقط همین مونده....حمله به پایگاه ایلوسیو من اخر داستانه؟
ALI&SOAP
17-03-2012, 19:31
کدوم یکی مهمه total militiry = 3150 یا effective = 1557؟
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
دوستان من موندم جایی که نوشته باید به پایگاه illusive man باید حمله کنیم...ولی قبلش هکت میاد میگه که مطمعنم که میخوام حمله کنم یا نه...بنده هم گفتم فعلا نه:41:
تمامی مراحل رو انجام دادم و فقط همین مونده....حمله به پایگاه ایلوسیو من اخر داستانه؟
نه بعد اون حمله به زمین رو در پیش داری:31::46:
منظورت اینه که چجوری میشه حمله به سربروس رو شروع کرد؟
wrongring
17-03-2012, 19:56
دوستان من شماره 2 رو که سال پیش بازی اوایل بازی خیلی جالب بود ولی بعد که تو سفینه رفت منم باید هی از این اتاق میرفتم به اون اتاق. همش با این و اون صحبت میکردم آخرش تو یکی از اتاقها اون قسمتی سفینه و چند سیاره هست گیر کردم و کلا گیچ شدم و اعصابم خورد شدو ... خلاصه حذفش کردم
حالا میخوام بدونم این بازی هم مثل همونه یا نه از این حالت خاله زنک بازی دراومده؟ چون به نظر من این بازی سبکش زیاد به نقش آفرینی نمیخوره
hp-world
17-03-2012, 20:21
توی ویکی پدیا نوشته بود وقتی بازی تموم میشه یک گزینه به نام New Game + اضافه میشه ولی برا من چیزی اضافه نشده ، فقط 1 گزینه هست که نوشته وارد کردن شخصیت از ME3 که همون کاراکتر قبلیم هست ولی بخوام با اون بازی کنم نمیذاره تنظیمات اولیه رو عوض کنم ، بخوامم از اول شروع کنم باید کلی کار انجام بدم و امتیازاتمم از دست میره
squall12
17-03-2012, 21:50
من نفهمیدم war terminal به چه دردی می خوره! یکی توضیح بده لطفاً.ممنون
تو سیتادل دو نفر میحرفیدن با هم دیگه ....
سربرس کلی رو کشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیگه شورشو دراورده این بایوور ...از همین الان با این صحنه های تراژدیک ....معلومه آخرش چیه :13:
بچه هایی که بازی رو تموم کردند توی پایان ME2 به نظر شما بهتره که collector base رو توی مرحله آخر نابود کنیم یا نه؟؟(به نظر تصمیم خیلی مهمی میومد!)
آخه من سیوش رو در هر دو حالت نگه داشتم ولی نمیدونم اینجا کدوم حالتش به درد میخوره...چون شنیدم مثل اینکه ممکنه بازی پایان های خوشی نداشته باشه(از ترس یه اسپویل مربوط به داستان هم باز نکردم:31:)!!
اصلا تصمیم توی اون مرحله اینجا فرقی هم میکنه؟؟!!...لطفا سریع جواب بدین چون دارم از انتظار شروع بازی میمیرم:31:
havas_1980
18-03-2012, 02:02
دوستان من شماره 2 رو که سال پیش بازی اوایل بازی خیلی جالب بود ولی بعد که تو سفینه رفت منم باید هی از این اتاق میرفتم به اون اتاق. همش با این و اون صحبت میکردم آخرش تو یکی از اتاقها اون قسمتی سفینه و چند سیاره هست گیر کردم و کلا گیچ شدم و اعصابم خورد شدو ... خلاصه حذفش کردم
حالا میخوام بدونم این بازی هم مثل همونه یا نه از این حالت خاله زنک بازی دراومده؟بله. دقیقا به همون شکل قبله.
توی ویکی پدیا نوشته بود وقتی بازی تموم میشه یک گزینه به نام New Game + اضافه میشه ولی برا من چیزی اضافه نشده ، فقط 1 گزینه هست که نوشته وارد کردن شخصیت از ME3 که همون کاراکتر قبلیم هست ولی بخوام با اون بازی کنم نمیذاره تنظیمات اولیه رو عوض کنم ، بخوامم از اول شروع کنم باید کلی کار انجام بدم و امتیازاتمم از دست میرهاگه منظور از تغییر نشدن تنظیمات اولیه, تغییر ریشه و شهرت و کلاس باشه که آره, این سه مورد غیر قابل تغییرن. تنها چیزایی که تعیین میشن قیافه و قدرت هستن.
من نفهمیدم war terminal به چه دردی می خوره! یکی توضیح بده لطفاً.ممنونصحبتها و تصمیماتی که میگیرین, مامورتهایی که انجام میدین به همراه اسکن کردن بعضی سیارات, هر کدومشون تعدادی قدرت نظامی (Military Strength) بهتون میده که نصفش میشه قدرت نظامی موثر (Effective Military Strength). این EMS حالا هر چه بیشتر باشه خسارت و تلفات کمتری رو در ماموریت پایان بازی می بینین که البته شامل شخصیت های شناخته شده بازی نمیشه. یه چیز کلیه.
تو سیتادل دو نفر میحرفیدن با هم دیگه ....
سربرس کلی رو کشته دیگه شورشو دراورده این بایوور ...از همین الان با این صحنه های تراژدیک ....معلومه آخرش چیه
وقتی اول بار می بینینش باید گزینه change your identity رو انتخاب کنین. اینطوری دیگه خبر مرگشو نمی شنوین.
بچه هایی که بازی رو تموم کردند توی پایان ME2 به نظر شما بهتره که collector base رو توی مرحله آخر نابود کنیم یا نه؟؟(به نظر تصمیم خیلی مهمی میومد!)
آخه من سیوش رو در هر دو حالت نگه داشتم ولی نمیدونم اینجا کدوم حالتش به درد میخوره...چون شنیدم مثل اینکه ممکنه بازی پایان های خوشی نداشته باشه(از ترس یه اسپویل مربوط به داستان هم باز نکردم)!!
اصلا تصمیم توی اون مرحله اینجا فرقی هم میکنه؟؟!!...لطفا سریع جواب بدین چون دارم از انتظار شروع بازی میمیرمتصمیم تاثیر گذار حساب نمیشه. راحت باش مهدی جون!...
اگه پایگاه کولکتور رو نابود کنی نتیجه اش اینه که 100 واحد قدرت نظامی بدست میاری. اگه هم حفظ بشه میشه 110 واحد. (تصمیم پیش فرض - New Game - اینه که پایگاه نابود شده.)
amirpers
18-03-2012, 02:07
من چیزی که هنوز ازش سر درنیاوردم نحوه Save بازیه.
اخه چرا بعضی جا ها میشه سیو کرد و بعضی جا ها نمیشه ؟
JING3LKHAN
18-03-2012, 04:08
بازی رو تموم کردم به دو صورت ....یکی که رفتیم پیش ایلوسیو من و یه بار اندرسن رو نتونستم نجات بدم یبار دیگه هم لود کردم نجاتش دادم و با هم نشستیم یه دل سیر زمینو تماشا کردیم:31:....
پایان بازی شپرد رفت پیش بچهه که گفت کاتالیسته و دو انتخاب پیش روم گذاشت که اولی هم شپرد میمیره هم زمین اتو میشه هم مس ری لی ها هم یارام میمیرن که واقعا اعصابمو داغون کرد...
یه پایانم شپرد صقد میشه همه میرن پیش حوریای بهشتی ولی زمین سالم می مونه.(خوب فایدش چیه ؟:13:)
هر دو پایانش اعصابمو بهم ریخت ...کسی میدونه چیکار کنم که بشه زمینو نجات داد خود شپردو نورمندی هم سالم بمونه؟:41:
یادم رفت بگم با هیچ کی هم نتونستم رمنس داشته باشه....باید زمینو نجات بدم شپرد هم زنده بمونه که بشه رومنس داشت؟
Little Sparrow
18-03-2012, 10:16
این Bioware هم یه خورده مشکل داره اخه این چه وضعشه:
من رو شبیه سازی کردن:27::18:
ده بیست نفر دیگه هم بودن مثل خودم هر بار هم میبینمشون.دیگه نخواستم حجم صفحه بره بالا.
AlexMercer
18-03-2012, 10:43
ننگ به ea . فشار بیش از حد ea برای اضافه کردن بخش مولتی و اکشن تر شدن بازی باعث شد که دیالوگ های انتخابی بازی کمتر شه از طرف دیگه به تیم فشار اوارد تا زودتر بازی رو تموم کنه. و اونها هم بدون تفکر بازی رو تموم کردن.من موندم ea چطوری حاضر شد بهترین عنوان امسال خودش رو خراب کنه؟ بایو ور چطور حاضر شد سابقه خودش رو خراب کنه . da3 بیاد عمرا کسی بگیره. واقعا انگیزه گیمر رو گرفتن من هی میخوام برای بار دوم بازی رو شروع کنم به تهش فکر میکنم بی حوصله میشم.
این ایده کنترل ذهن شپرد هم کلا قرار بود انجام بشه و شپرد کنترلشو از دست بده و حتی ضد یارای خودش بشه ولی بعدا حذف شد ( ولی احتمالا نه به طور کلی)
قرار بود illusive man کلا ریپر بشه و غول اخر که اونم حذف شد.(البته بهتر)
بعد این ریپر ها از بین نژاد کواریون و کروگن و سالارین کسی رو هاسک نکردند خیلی ضایعس. بعد ریپر ها به نژاد های درجه دو کاری ندارند ولی به سیاره elcor ها حمله کرده بودند!
کلا بازی از خیلی بخش ها نسبت به نسخه 2 ضعیفه
jericho-sina
18-03-2012, 10:44
آقا من از اونجایی که فهمیدم ، به نظر میاد پایان بازی خیلی بد تموم میشه
یه سوال دارم اون هم اینکه بازی چند تا پایان داره؟ و بستگی به روند بازیت داره؟ یا نه؟
اگه میشه فقط لو ندین آخرشو :31:
Little Sparrow
18-03-2012, 10:57
دوستان من یه چند تا درخواست دارم.
کسی فیلم اون تیکه که Grunt با Rachni ها میجنگه رو داره؟من خودم دیدم ولی یادم رفت ضبط کنم. Grunt اگه از نسخه ی 2 زنده بوده باشه و Loyal با جراحات خیلی زیادی زنده میمونه.برای من زنده موند.
حالا بگذریم.کسی فیلم جنگش رو داره؟که ما رو Cover میده خودش بجنگه؟اخه خیلی مردانه و با احساس میجنگه یه اهنگ قشنگی هم پخش میشه.
همچنین فیلم اون تیکه که Thane با Kai leng میجنگه.خیلی عالی اون تیکه.تازه Thane مریضه اگه مریض نبود پدر Kai leng رو در می اورد.
همچنین فیلم
لحظه ی مردن Mordin که داره Gilbert and sulivan از نسخه ی 2 رو میخونه.الهی من نزدیک بود گریه بیفتم.
همه ی این فیلم ها توی Y.o.t.u.b.e هستن.ولی من دسترسی به ی.وتوب ندارم اگه ممکنه یکی بگیره یه جا دیگه اپلود کنه.رو هم فکر کنم 5-6 دقیقه بیشتر نشه.
ممنون.
راستی میدونستین دوبلر Mordin تو ME2 با ME3 فرق داره؟
Steps-Rap
18-03-2012, 12:03
رفته بوددم تو اتاق گراس دیدم داره با تالی ....:31:
--
منم بالاخره تموم کردم..اصلا نفهمیدم چی شد..بی سر و ته...
JING3LKHAN
18-03-2012, 12:08
دوستان بنده total military strength ام 3664 تاست.readiness ام 50 تا effective military strength ام هم 1832 تاست...
واسه پایان خوب بازی باید فقط readiness 100 باشه؟چطور صدش کنم؟
دوستان بنده total military strength ام 3664 تاست.readiness ام 50 تا effective military strength ام هم 1832 تاست...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 755ri%2FNew_folder.zip.htm)
بریز توی پوشه سیو
موقعه 3 انتخاب برو سمت راست گزینه تخریب.
پایان واقعی بازی هنوز مشخص نیس پس برداشت ما هم الکیه. ولی توی اکشن تر شدن و کم رنگ شدن نقش افرینی شکی نیست.
AlexMercer
18-03-2012, 12:26
بهترین پایان باید 100 در 100 ردینس داشته باشی
saeedblack
18-03-2012, 12:27
ببخشید به غیر از این پنج تا کاراکتر منظورم Tali,EDI,James,Garrus,Javik کسی دیگه رو نمیشه انتخاب کرد همین پنج تاست؟اگه با کسای دیگه هم میشه همراه شد چجوری؟
مثل اینکه دوستان دارن بدجوری از پایان بازی می نالند:41:اگه اینجوری باشه که خیلی بد میشه.چون من به عشق آخر بازی دارم اینقدر با انگیزه بازی می کنم که پایان باشکوه شپرد رو ببینم.مث مس 2 که بیش از 10 بار مرحله آخرشو رفتم فقط به خاطر دیدن پایان باشکوهش
دوستان تو مرحله priority:tuchanka 2 یه اتفاق بدی افتاد:37:
متاسفانه موردین رو از دست دادم:41:این یار با وفا که به خاطر جنوفیج جون خودشو به خطر انداخت:37:
در حالی که شعر می خوند به دیار باقی شتافت خیلی دلم به حالش سوخت.حالا من جنفیجو cure کردم و موردین از دست رفت حالا می خوام بدونم که آیا نژاد سالارین ها هم نابود میشن یا نه.بیشتر از این لو ندید که بازی نکردم:46:
JING3LKHAN
18-03-2012, 12:43
بریز توی پوشه سیو
موقعه 3 انتخاب برو سمت راست گزینه تخریب.
پایان واقعی بازی هنوز مشخص نیس پس برداشت ما هم الکیه. ولی توی اکشن تر شدن و کم رنگ شدن نقش افرینی شکی نیست.
سیو رو ریختم ....ولی وقتی تو بازی میرم نوشته can not connect to EA servers.... و از بازی میپره بیرون:41:
نسخه ریپک رو دارم به خاطر اینه؟
Little Sparrow
18-03-2012, 13:20
دوستان لینک همون ویدیو هایی که گفتم تو یو.توب:
یکی دانلود کنه یه جا دیگه اپلود کنه ممنون.
ممنون.
دوستان من یه چند تا درخواست دارم.
کسی فیلم اون تیکه که Grunt با Rachni ها میجنگه رو داره؟من خودم دیدم ولی یادم رفت ضبط کنم. Grunt اگه از نسخه ی 2 زنده بوده باشه و Loyal با جراحات خیلی زیادی زنده میمونه.برای من زنده موند.
حالا بگذریم.کسی فیلم جنگش رو داره؟که ما رو Cover میده خودش بجنگه؟اخه خیلی مردانه و با احساس میجنگه یه اهنگ قشنگی هم پخش میشه.
همچنین فیلم اون تیکه که Thane با Kai leng میجنگه.خیلی عالی اون تیکه.تازه Thane مریضه اگه مریض نبود پدر Kai leng رو در می اورد.
همچنین فیلم
لحظه ی مردن Mordin که داره Gilbert and sulivan از نسخه ی 2 رو میخونه.الهی من نزدیک بود گریه بیفتم.
همه ی این فیلم ها توی Y.o.t.u.b.e هستن.ولی من دسترسی به ی.وتوب ندارم اگه ممکنه یکی بگیره یه جا دیگه اپلود کنه.رو هم فکر کنم 5-6 دقیقه بیشتر نشه.
ممنون.
راستی میدونستین دوبلر Mordin تو ME2 با ME3 فرق داره؟
فیلم های یوتیوب رو با سایت زیر میتونی هم مستقیم کنی و هم هیتلر رو دور بزنی!
سیو رو ریختم ....ولی وقتی تو بازی میرم نوشته can not connect to EA servers.... و از بازی میپره بیرون:41:
نسخه ریپک رو دارم به خاطر اینه؟
'
شاید.
موقعه اجرا بازی به نت وصل نباش.
روی تاپیک زیر کلیک کن توی پست اول چندتا کرک هست از اونا هم استفاده کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
reza_212t
18-03-2012, 15:01
این بازی اموزش کامل هم داره ؟
AlexMercer
18-03-2012, 15:05
این بازی اموزش کامل هم داره ؟
زبانت خوبه قسمت extras بازی بخشی هست بنام manual که تصویری اموزش میده
خوب دوستان بنده امروز سعادت اینرو پیدا کردم که بازی رو نصب کنم :26: اما چیزی که موجب تعجب من شد:18: کاراکتر انتقالیم بود کاراکتری که از قسمت اول به دوم منتقلش کردم بودم بدون ذره ی تغییر :7: حال تو قسمت سوم میبینم نه چشمش به اون رفته نه صورتش نه دماغش درکل منو دور زده :9: موهاش سیاه بود اینجا طلایی تحویل من داده میگه کاراکتر انتقالی شماست :34:
یا جل الخالق:9:
Little Sparrow
18-03-2012, 22:39
مثل اینکه دوستان دارن بدجوری از پایان بازی می نالند:41:اگه اینجوری باشه که خیلی بد میشه.چون من به عشق آخر بازی دارم اینقدر با انگیزه بازی می کنم که پایان باشکوه شپرد رو ببینم.مث مس 2 که بیش از 10 بار مرحله آخرشو رفتم فقط به خاطر دیدن پایان باشکوهش
دوستان تو مرحله priority:tuchanka 2 یه اتفاق بدی افتاد:37:
متاسفانه موردین رو از دست دادم:41:این یار با وفا که به خاطر جنوفیج جون خودشو به خطر انداخت:37:
در حالی که شعر می خوند به دیار باقی شتافت خیلی دلم به حالش سوخت.حالا من جنفیجو cure کردم و موردین از دست رفت حالا می خوام بدونم که آیا نژاد سالارین ها هم نابود میشن یا نه.بیشتر از این لو ندید که بازی نکردم:46:
نژاد سالارین که نابود نمیشه حداقل توی این نسخه.سالارین ها تو جنگ با ریپر ها بهت کمک نمیدن.البته اگه تو مرحله ی بعد Counselor سالارین ها رو نجات بدی بهت نیرو میدن.برای نجاتش هم باید Thane رو از نسخه ی قبل بازی زنده نگه داشته باشی و سیوت رو ایمپورت کرده باشی.
wrongring
19-03-2012, 00:06
لطفا یکی به من بگه این بازیش چجوریه ؟ من سر در نمیارم من مراحل مثل مرحله اول میخوام (اکشن باشه ) نه همش تو سفینه از این اتاق به اون اتاق یا با این صحبت یا با اون صحبت کن
کجا میتونم وارد مراحل اصلی بازی بشم
sirchicco
19-03-2012, 00:22
دوستان لینک همون ویدیو هایی که گفتم تو یو.توب:
یکی دانلود کنه یه جا دیگه اپلود کنه ممنون.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون.
خدمت شما
برای بار دوم شروع کردم به بازی با وارد کردن سیو نسخه 2
الان به نظرم خیلی بهتر شده ، احساس نزدیکی بیشتری با بازی میکنم :31:
سری اول که بدون سیو رفتم بعضی از شخصیت های نسخه قبل رو اصلا ندیدم ، بعضی از دیالوگ ها هم حالا عوض شدن.
جک شاسگول ( با عرض پوزش!) رو هم حالا دیدم، البته به قول edi هیچ فرقی نکرده هنوز همونجوری مونده ، با اون لباس ضایع اش ! حقه شه دیگه این همه بلا سرش آوردن :27:
این اشلی آخه از کجا فهمید من تو نسخه دو با میراندا رابطه داشتم؟! تازی پیاز داغشم زیاد کرده میگه (( A ring bell... )) !
حلقم کجا بود آخه!!!
حالا چه خاکی تو سرم ( سر شپرد :31:) بریزم؟ حتما میراندا هم بعدا که بیاد ادعای قول و قرار میکنه:27:
کاسومی و زئید هم تو بازی هستند ؟
یه سوال دیگه!
این فایلی که readiness رو 100 درصد میکنه رو گرفتم ریختم تو پوشه سیو ، ولی هنوز readiness همون 50 مونده !
تو مراحل بعدی بیشتر میشه ؟
JING3LKHAN
19-03-2012, 02:12
ای بابا...سیو رو ریختم ...readiness |هم 100 شد ولی اخر بازی باز دو انتخاب بود...بازم مثل قبل...بابا گزینه تخریب مخریب که میگین انگلیسیش چی میشه؟اصلا این تخریب رو کجا باید انتخاب کرد؟
Sam Fisher 11
19-03-2012, 03:32
تمومید
همه چیش درجه یک بود
اما با پایانش حال نکردم اصلا البته چون فنش نیستم اعتراضی هم ندارم...در ضمن من مد اکشنش رو رفتم که توش یه اتفاق ناخوشایند میفته(ربطی به آخرش نداره) که پیشنهاد میکنم نرید این مد رو یا روی رُل هم تمومش کنید چون اونجا میشه جلوی اون اتفاق رو گرفت. بخش مولتیش رو هم اگر برید میتونید یکمی تغییر در ماموریت های روی زمین ببینید که حالا نمیگم.
در ضمن امیدوارم eaها اگر قصد دارن بازم مس ساخته بشه با همین آنریل اجازه بدن ساخته بشه نه این موتور مسخره ی جدیدشون!
Little Sparrow
19-03-2012, 06:54
برای بار دوم شروع کردم به بازی با وارد کردن سیو نسخه 2
الان به نظرم خیلی بهتر شده ، احساس نزدیکی بیشتری با بازی میکنم :31:
سری اول که بدون سیو رفتم بعضی از شخصیت های نسخه قبل رو اصلا ندیدم ، بعضی از دیالوگ ها هم حالا عوض شدن.
جک شاسگول ( با عرض پوزش!) رو هم حالا دیدم، البته به قول edi هیچ فرقی نکرده هنوز همونجوری مونده ، با اون لباس ضایع اش ! حقه شه دیگه این همه بلا سرش آوردن :27:
این اشلی آخه از کجا فهمید من تو نسخه دو با میراندا رابطه داشتم؟! تازی پیاز داغشم زیاد کرده میگه (( A ring bell... )) !
حلقم کجا بود آخه!!!
حالا چه خاکی تو سرم ( سر شپرد :31:) بریزم؟ حتما میراندا هم بعدا که بیاد ادعای قول و قرار میکنه:27:
کاسومی و زئید هم تو بازی هستند ؟
یه سوال دیگه!
این فایلی که readiness رو 100 درصد میکنه رو گرفتم ریختم تو پوشه سیو ، ولی هنوز readiness همون 50 مونده !
تو مراحل بعدی بیشتر میشه ؟
کاسومی و زئید تو بازی هستن اگه تو سیو ایمپورت شدت زنده مونده باشن از نسخه 2.
اون Rediness باید 100 بشه نه تو مراحل بعدی.
برای من که اینطور بود.
خوب دوستان بنده امروز سعادت اینرو پیدا کردم که بازی رو نصب کنم :26: اما چیزی که موجب تعجب من شد:18: کاراکتر انتقالیم بود کاراکتری که از قسمت اول به دوم منتقلش کردم بودم بدون ذره ی تغییر :7: حال تو قسمت سوم میبینم نه چشمش به اون رفته نه صورتش نه دماغش درکل منو دور زده :9: موهاش سیاه بود اینجا طلایی تحویل من داده میگه کاراکتر انتقالی شماست :34:
یا جل الخالق:9:
هنوز بازی رو شروع نکردم:41:
AlexMercer
19-03-2012, 10:02
هنوز بازی رو شروع نکردم:41:
مدل چهره کارکتر ها نسبت به 2 نسخه قبلی تغییر کرده. هیچ راهی نداره درست شه تا پچ بیاد. شما قیس جدید بساز یا با پیشفرض برو
مدل چهره کارکتر ها نسبت به 2 نسخه قبلی تغییر کرده. هیچ راهی نداره درست شه تا پچ بیاد. شما قیس جدید بساز یا با پیشفرض برو
قیافه (پیشفرض) این بنده خدا شپرد چشه مگه که باز بخوای یکی بسازی کلی زحمت کشیدن واسش .
من که 1و2و3 رو با همون پیشفرض رفتم .
نکنید این کارارو که آقای mark vanderloo ازتون ناراحت میشه .:31:
Steps-Rap
19-03-2012, 12:19
ای بابا...سیو رو ریختم ...readiness |هم 100 شد ولی اخر بازی باز دو انتخاب بود...بازم مثل قبل...بابا گزینه تخریب مخریب که میگین انگلیسیش چی میشه؟اصلا این تخریب رو کجا باید انتخاب کرد؟
آخر بازی همونجا که پیش کتلیستی ..میخوای بری جلو سه تا راهه ..یا مستقیم یا راست یاچپ میری..
Rediness
میشه توضیح بدید این چیه تو بازی ؟
Steps-Rap
19-03-2012, 13:23
میشه توضیح بدید این چیه تو بازی ؟
تو همون قسمت techlabs تو سفینه ..همونجا که وار استو و اینارو نوشته(warr terminal) یه Rediness هست که فک کنم واسه همه رو50% هستش..که مثل اینکه باید مولتی هم بازی کنی تابشه 100%
AlexMercer
19-03-2012, 13:29
اهنگای بازی واقعا شاهکاره دو اهنگ فوق العاده زیبای اول بازی( پس از خروج از زمین) و اخر بازی که بر پایه ساز پیانو ساخته شدند و فق العاده تاثیر گزارند توسط اقای Clint Mansell ساخته شده که سابقه نامزدی برای جایزه گلدن گلاب را در کارنامه هنریشون دارند.
Steps-Rap
19-03-2012, 13:33
اهنگای بازی واقعا شاهکاره دو اهنگ فوق العاده زیبای اول بازی( پس از خروج از زمین) و اخر بازی که بر پایه ساز پیانو ساخته شدند و فق العاده تاثیر گزارند توسط اقای Clint Mansell ساخته شده که سابقه نامزدی برای جایزه گلدن گلاب را در کارنامه هنریشون دارند.
دقیقا ..آهنگ ترک زمینش خیلی توپ و تاثیرگزار یود....
لینک اون آهنگ آخرشو که پیانوییه داری؟؟
AlexMercer
19-03-2012, 13:58
دقیقا ..آهنگ ترک زمینش خیلی توپ و تاثیرگزار یود....
لینک اون آهنگ آخرشو که پیانوییه داری؟؟
کل اهنگای بازی رو بدون تبدیل دارم 720 مگ تبدیل به mp3 100 مگ . اگر این دوتارو هم بخوای شب برات اپلو میکنم.
Steps-Rap
19-03-2012, 14:02
کل اهنگای بازی رو بدون تبدیل دارم 720 مگ تبدیل به mp3 100 مگ . اگر این دوتارو هم بخوای شب برات اپلو میکنم.
آره دمت گرم...اون آهنگ آخر بازیه که پیانو هستش رو آپ کن...ترک زمینشو دارم.:11::40:
بلاخره فهمیدیم اهنگ سازش کیه. اگه میتونی سه اهنگ پیایانیشو بزار (تیتراژ پایانیش)
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
در ضمن امیدوارم eaها اگر قصد دارن بازم مس ساخته بشه با همین آنریل اجازه بدن ساخته بشه نه این موتور مسخره ی جدیدشون!
با این حرفت کاملا موافقم
محمد جون حتما این کارو بکن ....دربه در دمبال ساندترک این بازیم ...
مرسی:11: (اگه میتونی کلشو بزار)
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
تو همون قسمت techlabs تو سفینه ..همونجا که وار استو و اینارو نوشته(warr terminal) یه Rediness هست که فک کنم واسه همه رو50% هستش..که مثل اینکه باید مولتی هم بازی کنی تابشه 100%
خو اگه 100 بشه چه اتفاقی میفته ؟ (50 بمونه چی میشه؟)
خو اگه 100 بشه چه اتفاقی میفته ؟ (50 بمونه چی میشه؟)
اگه 100 باشه و وار است بالای تقریبا 4000 و گزینه تخریب ریپر ها رو انتخاب کنی( همون راه سمت راست که قرمزه )اصلی ترین پایانو خواهی دید. اگه 50 باشه پایانهای دیگه.
میتونی از اینجا هم فایل 100 درصد کننده رو بگیری( اگه با 100 در 100 نرفتی- لازم هم نیست از اول بری بازیو)
این عیدیه بایوور:
Bioware have “ruled nothing out” on changing Mass Effect 3′s ending
هیچ تصمیمی واسه عوض کردن پایان نگرفتن ...DLC بی DLC!
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
اگه 100 باشه و وار است بالای تقریبا 4000 و گزینه تخریب ریپر ها رو انتخاب کنی( همون راه سمت راست که قرمزه )اصلی ترین پایانو خواهی دید. اگه 50 باشه پایانهای دیگه.
میتونی از اینجا هم فایل 100 درصد کننده رو بگیری( اگه با 100 در 100 نرفتی- لازم هم نیست از اول بری بازیو)
دان کردم ،کجا بزنم ؟
خوب بچه ها بیخیال شخصیت شدم با سیو شخصیت پیش فرض قسمت دوم رفتم تا اون پچ از راه برسه
امروز یک ساعتی نشستم با بازی ور رفتم
یک چیزی
این بازی قرار بود قبل از مس افکت یک بیاد گرافیکش که کلا اوت بود صد رحمت به قسمت اولش که فضاش با اینکه مرده بود اما رنگ بندی و نورپردازیش زیباش ادم رو شیفتش میکرد که بازیش کنه دو رو که اصلا حرفش رو نزن همینجور که بازی میکردی دهنت باز بود با خودت میگفتی قسمت بعدیش چه عجوبه ی میشه تو زمینه گرافیک حالا که اومده انسانها ترسناکتر از موجودات اورگانیک بنظر میاند
دو بار خواستم اندرسون رو بکشم احساس کردم زامبیه می خواد بهم حمله کنه
تکستنچر ها که کلا اشغال بودن یک چیزی ازش ندیدم فعلا تا مریخ رفتم ببینم جلوتر چه میشه کرد
اگه میشه یک چندتا اسکرین شات بزارید شاید من توهم زدم بازی رو این شکلی می بینم
در ضمن
توهین نشه این اشلی هم انگار یکی مشت حواله کرده تو صورتش دکوراسیونش رو بهم زده
شفرد چطور شناختش نمیدونم اما من که جا خوردم
خدایش حیف اون صورت قسمت اول نبود که جراحی پلاستیکش کردن
چرا یک نظر سنجی راه نمیندازید ببینم با کدوم چهره بیشتر قبولش دارید
من که دو قسمت قبل
alborz_k
19-03-2012, 16:12
سلام دوستان ، یک سوال :
تو مأموریت quarian و geth ها نمی شه کاری کرد که با هر دو هم پیمان بشیم؟! حتمأ باید یک گروه از بین برن؟!
این عیدیه بایوور:
دان کردم ،کجا بزنم ؟
توی پوشه سیو
Steps-Rap
19-03-2012, 16:21
حذف شود.....
سلام دوستان ، یک سوال :
شما دوتا سوال بپرس:31:
AlexMercer
19-03-2012, 17:17
این عیدیه بایوور:
Bioware have “ruled nothing out” on changing Mass Effect 3′s ending
هیچ تصمیمی واسه عوض کردن پایان نگرفتن ...DLC بی DLC!
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
دان کردم ،کجا بزنم ؟
حمید جان منظورش این بود که تغییر پایان بازی رو رد نکردن:46:
hamednet_ir
19-03-2012, 17:24
کل بازی انگلیسیه ولی subtitle های این پروپین روسی هست!
چیکار کنم درست شه؟
کل بازی انگلیسیه ولی subtitle های این پروپین روسی هست!
چیکار کنم درست شه؟
اینجارو یه نگاه بنداز فکر کنم مشکل حل بشه
JING3LKHAN
19-03-2012, 19:11
سلام دوستان ، یک سوال :
تو مأموریت quarian و geth ها نمی شه کاری کرد که با هر دو هم پیمان بشیم؟! حتمأ باید یک گروه از بین برن؟!
بله ولی پیشنهاد میکنم طرف quarian ها رو بگیری و فایل ها رو اپلود نکنی
چرا اشلی تو واسه من نیس ؟
آخه بعضیا میگن تو همون اول بازی پیداش میشه ...
Steps-Rap
19-03-2012, 19:55
چرا اشلی تو واسه من نیس ؟
آخه بعضیا میگن تو همون اول بازی پیداش میشه ...
بستگی داره...تو نسخه 1 یه جا یا اشلی به انتخاب تو میمیره یا کایدن ...که اگه با اون تصمیم سیو رو تو 2 و از 2 به 3 انتقال داده باشی اینجا نتیجشو میبینی...
اگر بدون ایمپرت سیو بری اولش ازت میپرسه که کدموشونو از دست دادی...هر کدومو بزنی اونیکی زنده میمونه..
اگرم فقط 2 رو بازی کنی خودش پیش فرض اشلی رو زنده نگه میداره
JING3LKHAN
19-03-2012, 20:35
خوب بچه ها بیخیال شخصیت شدم با سیو شخصیت پیش فرض قسمت دوم رفتم تا اون پچ از راه برسه
امروز یک ساعتی نشستم با بازی ور رفتم
یک چیزی
این بازی قرار بود قبل از مس افکت یک بیاد گرافیکش که کلا اوت بود صد رحمت به قسمت اولش که فضاش با اینکه مرده بود اما رنگ بندی و نورپردازیش زیباش ادم رو شیفتش میکرد که بازیش کنه دو رو که اصلا حرفش رو نزن همینجور که بازی میکردی دهنت باز بود با خودت میگفتی قسمت بعدیش چه عجوبه ی میشه تو زمینه گرافیک حالا که اومده انسانها ترسناکتر از موجودات اورگانیک بنظر میاند
دو بار خواستم اندرسون رو بکشم احساس کردم زامبیه می خواد بهم حمله کنه
تکستنچر ها که کلا اشغال بودن یک چیزی ازش ندیدم فعلا تا مریخ رفتم ببینم جلوتر چه میشه کرد
اگه میشه یک چندتا اسکرین شات بزارید شاید من توهم زدم بازی رو این شکلی می بینم
در ضمن
توهین نشه این اشلی هم انگار یکی مشت حواله کرده تو صورتش دکوراسیونش رو بهم زده
شفرد چطور شناختش نمیدونم اما من که جا خوردم
خدایش حیف اون صورت قسمت اول نبود که جراحی پلاستیکش کردن
چرا یک نظر سنجی راه نمیندازید ببینم با کدوم چهره بیشتر قبولش دارید
من که دو قسمت قبل
کاملا درست میگی دوست من...جز گرافیک چهره ها کل گرافیک و تکستچر ها نسبت به نسخه های قبلیش کاملا افت کرده....کاش با همون موتور قبلی میساختن نه با موتوره به اصطلاح جدیدشون:41:
ALI&SOAP
19-03-2012, 21:34
من از همه بیشتر از نور چراغ ها (کلا نور) بدم میومد:2:
از وقتی بتلفیلد 3 اومده مد شده همه نور چراغ هارو کشیده درست کنند:2:
jericho-sina
19-03-2012, 23:11
آقا یکی لطفا بهم بگه چرا میگن پایان بازی بد بودش؟ واسه من که فوق العاده بود؟ واسه شما چی بود که ناراحتین؟ البطه منظوری ندارم فقط میخوام بدونم:10:
alborz_k
19-03-2012, 23:13
مرسی ، ولی باید چه کار کنیم؟!
من گفتم که باید فایل ها آپلود بشه ، تالی به آدمیرالشون گفت که عقب نشینی کنن ، ولی اون قبول نکرد و همشون مردن .. اگه هم فایل رو آپلود نمی کردم geth ها می مردن... برای این که هر دو رو داشته باش ، باید چه کار می کردم؟!
manuelcalavera
19-03-2012, 23:28
بله ولی پیشنهاد میکنم طرف quarian ها رو بگیری و فایل ها رو اپلود نکنی
من که هر دو گروه رو نگه داشتم فقط
لیجن
میمیره
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
به بایوور زیاد دوست ندارن گیر بدن ، یقه ی EA رو چسبیدن ؛
havas_1980
19-03-2012, 23:29
دو تو پست اخرم (#1038 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و #1124 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) در مورد بازی صحبت کردم و با این پست هم تمومش میکنم...
کیفیت ماموریت های فرعی... برعکس بازی قبلی که ماموریت های فرعی باکیفیتی رو به نمایش گذاشت, اینجا حدودا 15 ماموریت فرعی داریم که همگی روشی یکسان دارن. اینکه منتظر باشیم تا یه منظومه باز بشه تا بریم توش و یه سیاره رو اسکن کنیم و آرتیفکت مربوطه رو برداریم و برسونیم به صاحبش... کم کاری شده تو این قسمت.
پایان بازی... وای چه پایانی!
اصلا فکرشو نمی کردم پایان این حماسه اینقدر به کام طرفدرارن این سری - یکیش خودم - بازی تلخ بشه ولی شد... این بازی متاسفانه تصمیمات بازیکن, تصمیماتی که قرار بود پایان بازی رو بسازن, رو به کنار زد. من حدودا 100 و خورده ایی ساعت برای این سه گانه وقت گذاشتم... چی شد این تصمیماتی که گرفتیم در طول این سه گانه... آدم رغبت نمیکنه این بازی رو از نو بره. پایانها تماما نا امید کننده و غیر منطقی هستن. این همه مدت که گیم زدم همچین پایانی رو ندیده بودم.
تیم سازنده گفته بودش: بازی پایان هاش زیاده. متفاوتن پایان ها. قابل فهمن و و و و... همه حرفا چاخانی بیش نبود. بازی قبلی سرنوشت تک تک اعضا رو به نمایش میذاشت ولی اینجا چی؟... وقتی هاربینگر داره همه چی رو درو میکنه و یارام هم اشلی و ایدی بودن, باید تو اون پایان ها ببینم که نرماندی زده به چاک و اشلی و ایدی ازش پیاده میشن؟... بسی جای شکایت داره.
شما تو کدوم بازی دیدین که مشاهده پایان اصلی یه بازی - تو اینجا فقط نفس کشیدن شپرد - وابسته باشه به انجام بخش چند نفره؟ البته اسمشو میزارم پایان به ظاهر اصلی... نابودی مس ریلی ها و مرگ شپرد چیزی بودن که در هر سه پایان دیده می شد و نشون دادن نفس کشیدن شپرد هم کاملا بی معنی بود. جالبه وقتی بازی تموم میشه با توجه به کشته شدن شپرد آخرین سیوی رو هم که می بینم سیو مونده به شروع ماموریت اخره. تو بازی قبل پیشرفت داشتیم اینجا پسرفت... نمره من به بازی اول این سری بود 9.0 از 10.
نمره بازی دوم هم بود 9.5.
اما نمره من به این بازی شد: 8.5
Steps-Rap
19-03-2012, 23:29
من گفتم که باید فایل ها آپلود بشه ، تالی به آدمیرالشون گفت که عقب نشینی کنن ، ولی اون قبول نکرد و همشون مردن .. اگه هم فایل رو آپلود نمی کردم geth ها می مردن... برای این که هر دو رو داشته باش ، باید چه کار می کردم؟!
ویرایش
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
کارهای که توی شماره قبل انجام دادی مهمه واسه اینجا.باید یه کارای میکردی توی شماره 2 تا اینجا بشه اشتیشون داد
وقتم نمی کنیم بازیرو زود اند کنیم ببینیم چه پایانی داره ....
به هر حال خبرای خوشی میاد ....
IGN :
BioWare May Still Change Mass Effect 3's Ending
AlexMercer
20-03-2012, 09:58
امازون اعلام کرده حاضره به هرکسی که با پایان بازی مشکل داره پول خرید بازی رو پس بده . از دردسر های یکی از بهترین بازی های چند سال اخیر بودن هم همینه دیگه یه جا اشتباه کنی باید جواب همه رو بدی. حالا باید دید بایو ور چه تصمیمی میگیره
نمیدونم چرا ملت نمیگن حق انتخابا کم رنگ تر شده و گیر به اخر بازی دادن. بنظر من اخر بازی هیچ مشکلی نداره. اونی که داستانو نوشته حق داره زیبای و ساده نبودن داستانشو حفظ کنه و به مخاطبش هیجان وارد کنه. با این پایان یه معما توی سر همه میاد که چی شد؟ و بعد از اون که بازی ادامه پیدا کنه معما حل میشه و حل شدنش لذت بخشه. یه جورای مث حل معمهای پلیسی
ALI&SOAP
20-03-2012, 12:05
مشکل اینه که قسمت نقش آفرینیش کم رنگ شده:41:
راستی پایان بازی برا من گزینه ای نمیاورد که انتخاب کنم فقط سه راه بود
مستقیم= تلفیق
راست=تخریب
چپ= کنترل
آخرشم زمینو نجات دادم ریپر ها مردن جوکر و جیمز و گراس و ... هم سالم موندن اما شپرد مرحوم شد
:41:
کلا از پایانی خوشم میاد که شخصیت اصلیش بمیره
مثل medal of honor
AlexMercer
20-03-2012, 12:07
نمیدونم چرا ملت نمیگن حق انتخابا کم رنگ تر شده و گیر به اخر بازی دادن. بنظر من اخر بازی هیچ مشکلی نداره. اونی که داستانو نوشته حق داره زیبای و ساده نبودن داستانشو حفظ کنه و به مخاطبش هیجان وارد کنه. با این پایان یه معما توی سر همه میاد که چی شد؟ و بعد از اون که بازی ادامه پیدا کنه معما حل میشه و حل شدنش لذت بخشه. یه جورای مث حل معمهای پلیسی
اولا اخر بازی نهایته اشکاله . بعد به یک سری موارد دیگه هم مثل معلوم نبودن سرنوشت شخصیت ها و افزایش سوال ها و نبودن پاسخ هم گیر دادن . قرار بود مس افکت 3 به همه سوالامون جواب بده. ولی نفهمیدیم کیپر ها چی هستند و ریپر ها از کجا اومدند.
ALI&SOAP
20-03-2012, 12:23
آخرش نفهمیدم درجه ی شپرد چی بود؟:31:
AlexMercer
20-03-2012, 12:31
آخرش نفهمیدم درجه ی شپرد چی بود؟:31:
commander که میشه ناخدا دوم ولی انگار اخرای بازی ارتقاع درجه پیدا میکنه میشه کاپیتان که میشه ناخدا 1:46:
ALI&SOAP
20-03-2012, 13:18
من فک کردم بالا تر از major ه :13:
راستی چرا اول بازی به اندرسون گفت که من دیگه از تو دستور نمی گیرم مگه اندرسون تیمسار نبود؟
AlexMercer
20-03-2012, 13:49
من فک کردم بالا تر از major ه :13:
راستی چرا اول بازی به اندرسون گفت که من دیگه از تو دستور نمی گیرم مگه اندرسون تیمسار نبود؟
اول بازی به خاطر نابود کردن کل سیستم باتارین ها و کشتن همه باتارین ها از درجه فرماندهی عزل شده بود:46:
اولا اخر بازی نهایته اشکاله . بعد به یک سری موارد دیگه هم مثل معلوم نبودن سرنوشت شخصیت ها و افزایش سوال ها و نبودن پاسخ هم گیر دادن . قرار بود مس افکت 3 به همه سوالامون جواب بده. ولی نفهمیدیم کیپر ها چی هستند و ریپر ها از کجا اومدند.
خوب محمد جون اینجوری باشه پایان 2 هم مشکل داره.چون یهو 100 تا ریپرو نشون میده.که چی؟
بعدها میفهمیم که به زمین میخوات حمله شه.بعد اون وقت همه میگیم اوه ه ه ه .
نباید توی پایان قسمت 3 یه سریال مثلا 7 قسمتی بگیم داستان چی شد ,چه مسخره تموم شد.
داستان ادامه داره. مثلا کسی نباید بگه الن ویک چه مسخره تموم شد. یا هالف لایف ؛ فرقه قاتلین
قبل انتشار بازی هزارو یک حرف از سازندهاش هست ولی موقعه انتشار فرق داره قضیه.
منم بازیم اینقده محبوب بود که هالیود انگشت به دهن بگیره تا 20 سال دیگه بازیو میکشیدم.
مشکل اخر بازی حق انتخابای مسخرشه.که توی طول بازی هم بود.
(یه وقت فکر نکنی این حرفارو تند و باخشونت زدم و یهو ناراحت شیا.فقط نظرمو گفتم)
Steps-Rap
20-03-2012, 18:33
محمد جان قرار بو آهنگارو بزاری ...چی شد پس:31:
alirezajah
20-03-2012, 18:43
خوب محمد جون اینجوری باشه پایان 2 هم مشکل داره.چون یهو 100 تا ریپرو نشون میده.که چی؟
نباید توی پایان قسمت 3 یه سریال مثلا 7 قسمتی بگیم داستان چی شد ,چه مسخره تموم شد.
داستان ادامه داره. مثلا کسی نباید بگه الن ویک چه مسخره تموم شد. یا هالف لایف ؛ فرقه قاتلین
منم بازیم اینقده محبوب بود که هالیود انگشت به دهن بگیره تا 20 سال دیگه بازیو میکشیدم.
پایان 2 که کامل بود. مشکل اینه که این عنوان از اول قرار بوده یه سه گانه باشه. توی 1 با سارن می جنگیدیم آخر نابود شد. توی 2 با کالکتورها میجنگیدیم نابود شدن. ولی توی 3 هیچ چیز معلوم نشد. خیلی نا مفهوم. توی 2 اگر انتخابهای درست نمی کردی و درست پیش نمی رفتی کاملاً توی پایان بازی تأثیر داشت. اما اینجا نه. مشکل همینه. اگر سه گانه بوده باید کامل تمام می شد. اگر نبوده نباید می گفتن سه گانه هست که همه انتظار داشته باشن. کاملاً مشخصه که خیلی تحت فشار بودن بازی رو زود بسازن. خیلی از جزئیات بهش توجهی نشده
AlexMercer
20-03-2012, 18:49
نه آخر 2 که خوب بود داره نشون میده که رپیر ها دارن میرسن. بعد پایان 2 پایان اصلی نیست و فقط میخواد به شما هیجان نسخه 3 و بده. از نظر من خوب هم اینکارو کرد.
بعد این داستان دنیای مس افکت تموم شد. دیگه ریپر ها نخواهند بود در نسخه بعدی و اگر باشند باید برای بایو ور تاسف خورد ولی خودشون اعلام کردن داستان ریپر ها و شپرد تموم شد.
ببین داستان مس افکت نسبت به اون بازی های که گفتی فرق داره. معمولا پایان بازی ها مخصوصا عناوینی که برای اولین بار منتشر میشن رو جوری میسازند که اگر بازی گرفت نسخه های بعدی هم بیاد. مثل الن ویک. بعد هم تمامی اون بازی ها پایان مشخصی ندارند چون قراره همینطوری پخش شن ولی مس افکت طبق گفته بایو ور سه گانست
ولی در مورد پایان چی بگم؟ آخه مثلا کاتالیست چه نیرویی داره که میتونه dna همه موجودات رو عوض کنه حیلی حیلی تخیلیه. من بازم میگم پایان مس افکت 3 دیگه نباید مثل 1 و 2 با انتخاب همراه میبود و باید یک پایان داشت که حالا مثلا تعداد کشته ها و یاران از دست رفته.. در پایان تاثیر بزاره نه اینکه این بازی 7 پایان داره و بازی بعدی مس افکت معلوم نیست بر اساس چه پایانی ساخته میشه!
شرمنده دیشب خوابیدم امشب حتما اپ میکنم.:40:
alborz_k
20-03-2012, 19:02
دوستان من یک مشکلی دارم ، تو نقشه ی اصلی ، به بعضی از سیستم هایی که تازه باز شدن نمی تونم برم! عکس ریپر بعضی جاهای نقشه ی کهکشان می یاد ، درست مثل این که یک سیستم هست ، ولی روشن کلیک می کنم ، اتفاقی نمی افته! می ه کاریش کرد؟!
حتی یکی از مراحلی که باید به سیاره ی dakkuna بریم تا مردم اون جا رو از دست ریپر ها نجات بدیم هم روی نقشه نشون نمی ده!!!
---------------------------------------------------
این باگ ها واقعأ تأسف آورن!!!
ALI&SOAP
20-03-2012, 19:12
یکی به من بگه این ریپر ها از کجا اومده بودن؟:24:
الیزومن چند سالش بود؟:31:
کی مس ریلی ها رو ساخته بود؟
AlexMercer
20-03-2012, 19:20
یکی به من بگه این ریپر ها از کجا اومده بودن؟
الیزومن پند سالش بود؟:31:
کی مس ریلی ها رو ساخته بود؟
ریپر ها مشخص نیست ولی توسط اولین نژآد های کهکشان ساخته شدند وقتی که روبات هایی ساختند که از در برابر سازندشون ایستادند و دست به نابودی سازنده زدند اینها هم شروع کردن سیتادل ، کاتالیست و مس ریلی ها رو ساختند تا هم تکنولوژی که بهش رسیده بودند رو در اختیار همه بزارند و هم جلوی اتفاق مشابه رو در اینده و برای نژاد های دیگه بگیرند.
55 سال:31:
البرز جان اونا سیستم هایی هستند که به ظاهر توسط ریپر ها کلا نابود شدند. و اون مرحله برای من هم باگ بود:46:
alborz_k
20-03-2012, 19:27
ریپر ها مشخص نیست ولی توسط اولین نژآد های کهکشان ساخته شدند وقتی که روبات هایی ساختند که از در برابر سازندشون ایستادند و دست به نابودی سازنده زدند اینها هم شروع کردن سیتادل ، کاتالیست و مس ریلی ها رو ساختند تا هم تکنولوژی که بهش رسیده بودند رو در اختیار همه بزارند و هم جلوی اتفاق مشابه رو در اینده و برای نژاد های دیگه بگیرند.
55 سال:31:
البرز جان اونا سیستم هایی هستند که به ظاهر توسط ریپر ها کلا نابود شدند. و اون مرحله برای من هم باگ بود:46:
مرسی محمد جان ، پس بازی رو با علم به این که دو تا مأموریت فرعی (یکی اول بازی ، یکی هم این!) رو به خاطر باگ سازنده نمی تونم بازی کنم ، ادامه بدم! :دی
alirezajah
20-03-2012, 19:37
مرسی محمد جان ، پس بازی رو با علم به این که دو تا مأموریت فرعی (یکی اول بازی ، یکی هم این!) رو به خاطر باگ سازنده نمی تونم بازی کنم ، ادامه بدم! :دی
کدوم کوئیست اول بازی باگ بود؟ من که نداشتم
AlexMercer
20-03-2012, 20:11
ea هم حاضر شد به هر کس که از بازی ناراضی بوده پول خرید بازی رو پس بده( نامرد به خاطر تو باززی خراب شد) حالا بازم باید واکنش بایو ور رو دید. من موندم چرا خواستن این شاهکار رو خراب کنند؟
این حرف بایووار واسه چه وقتیه؟ یعنی چقدر مونده بود به انتشار بازی این حرفو زدن که این اخرین مس افکته؟ اخرین نظری که دادن چی بوده؟
اخه خیلیا از بازیاشون به عنوان اخرین یاد میکنن ولی میگن :در این نسل کنسولها. یا من شنیدم بایووار گفته پایان مس 3 پایان شپرده نه مس افکت. پس به نظر من سوالهای مثل اولین نسل کیان؟( خوب یه کسای مث کاتالیزور) ریپرها چی هسن(که مشخص شد)و از این دست سوالا میمونه واسه نسخه 4 و داستان شپرد با یه دی ال سی سر هم میاد. شرکتی که همراه نسخه اصلی دی ال سی میده بعد از انتشار بازی نده؟
در مورد 3 انتخاب و ادامه بازی: فکر نکنم یه نویسنده داستانشو ناقص و قاطی پاتی رها کنه .حداقلش اینه که یه پایان کامل ولی چرت نشون میدن.نه یه چیزی مث خواب.پس چیزی تموم نشده.و میدونن دارن چکار میکنن ( بقول محمد که گفت هیجان از 2 برا 3 دادن. شاید مبهم بودن اینم واسه هیجانه)
البته قبول دارم که اگه همینجوری رها بشه باید جایزه افتضاح نسل گیم رو بهشون داد و قبول دارم شرکت EA استاد خراب کاریه
رسما هیچ چیز اعلام نشده.
AlexMercer
20-03-2012, 21:30
این حرف بایووار واسه چه وقتیه؟ یعنی چقدر مونده بود به انتشار بازی این حرفو زدن که این اخرین مس افکته؟ اخرین نظری که دادن چی بوده؟
اخه خیلیا از بازیاشون به عنوان اخرین یاد میکنن ولی میگن :در این نسل کنسولها. یا من شنیدم بایووار گفته پایان مس 3 پایان شپرده نه مس افکت. پس به نظر من سوالهای مثل اولین نسل کیان؟( خوب یه کسای مث کاتالیزور) ریپرها چی هسن(که مشخص شد)و از این دست سوالا میمونه واسه نسخه 4 و داستان شپرد با یه دی ال سی سر هم میاد. شرکتی که همراه نسخه اصلی دی ال سی میده بعد از انتشار بازی نده؟
در مورد 3 انتخاب و ادامه بازی: فکر نکنم یه نویسنده داستانشو ناقص و قاطی پاتی رها کنه .حداقلش اینه که یه پایان کامل ولی چرت نشون میدن.نه یه چیزی مث خواب.پس چیزی تموم نشده.و میدونن دارن چکار میکنن ( بقول محمد که گفت هیجان از 2 برا 3 دادن. شاید مبهم بودن اینم واسه هیجانه)
البته قبول دارم که اگه همینجوری رها بشه باید جایزه افتضاح نسل گیم رو بهشون داد و قبول دارم شرکت EA استاد خراب کاریه
رسما هیچ چیز اعلام نشده.
باور کن تموم شد قصه ریپر ها تموم شد و باور کن بازی در ارائه داستان در این نسخه ضعیف بود.:31:
بارها قبل از پخش مس افکت 3 گفتند این اخرین مس افکتی خواهد بود که شپرد قهرمان اصلیشه و هنوز برای مس افکت 4 تصمیم نگرفتند ولی اینقدر این دنیا غنی هست و داستان های روایت نشده ای داره که میشه بعد از پایان شپرد به اونها پرداخت حتی داستان هایی قبل از اتفاقات مس افکت 1 (بدم میاد بازی در تاریخ قدیمی بخوان بدن)
قصه شپرد و ریپر ها در نسخه 3 باید تموم شه چون اگر بخوان اشتباه کنند ریپر ها رو به نسخه های بعدی هم بکشند و ریپر ها دشمن اصلیمون باشند کاملا به بازی ضربه زدند مخصوصا اگه شخصیت بازی شپرد نباشه.
در مورد ریپر ها تو هیچ جوابی نمیگیری. نسل اول کهکشان که کاتالیزور نمیتونه باشه! اون کاتالیزور یک ai یا انرژی هست که توسط نژادهای اولیه ساخته شده. در مورد سوال های دیگه هم نصفش در مورد یاران شپرده. سرنوشتشون چی میشه رو که نمیشه در نسخه 4 نشون داد. و اگر این داستان ادامه داره باید شپرد هم ادامه داشته باشه.
خیلی ضایع میشه که مثلا شپرد ایثار کنه خودش رو بکشه بعد در نسخه 4 بگن خطر ریپر ها از بین نرفته و فقط شپرد و اندرسون مردن الکی و یک قهرمان دیگه بسازن که با ریپر ها بجنگه.اون بازی اصلا ارزش خرید نداره:2:
در مورد داستان هم خوب کاملا هدف نویسنده ها از اول نسخه 2 مشخص بود و حالا که نسخه 3 رو تموم کردم میتونم بفهمم قصدشون از داستان چی بود.
شپرد در نسخه 2 میمیره و با تکنولوژی زنده میشه و یه جوری خودش نیمه روباتیکه. اخر بازی هم بهت پیشنهاد میشه در نسخه 3 که همه موجودات اورگانیک رو نیمه روباتیک کنیم چون بهترین نژاد میشه و نهایت موجودیت میشه و نژآد تکامل یافته و نژآد برتر میشه. داره میگه که شپرد با همون تکنولوژی و روباتیک شدن از مرگ گریخت پس بهتره برای زندگی بهتر و جاودان تن به تغیییر dna داد.
داره میگه زندگی اورگانیک محدود و بی هدف و بی ارزشه و در یک شکل دیگه هدف و نوع زندگی فرق میکنه. کاملا متفاوت با بازی مثل deus ex که بیشتر جنبه ترس از تکنولوژی رو در گیمر ایجاد میکرد. مس افکت هم شما رو میترسونه ولی تنها راه گذر از تهدید تکنولوژی رو یکی شدن باهاش میدونه.
این داستان و هدف نویسنده ها بوده ولی به مرور زمان گیمر ها فقط خواستار نابودی ریپر ها هستند چون در واقعیت هم ما باید آزاد باشیم و آزادانه فکر کنیم و تن دادن به dna جدید یک انتخاب الزامی برای همست.:46:
بابا اسپویلر بزارید ...(نزدیک بود:31:)
حسمو که خوب فهمیدی ممد جون چون دوس ندارم قبول کنم داستان همین بود که نشون دادن.(نمیشه هم باور کرد):41::31: اگه اینجور باشه سریال لاست رو (توی خراب کردن داستان) گذاشته تو جیب!:10: ( این دوتا شکلک لاست و مس افکتن!)
شپرد توی شماره قبل نمرده بود و اخر 3 هم زنده مونده .ریپرا شاید در منظمومه های دیگه باشن.
بین ترکیدن سیتادل و فرود نرماندی یه اتفاقاتی افتاده که بعدا برا ما روشن میشه.(احتمال کمی بش میدم ولی شاید شپرد هنوز پاش به سیتادل هم باز نشده باشه)
چطور قبول میکنین بازی به این بزرگی و داستان دقیق سازندها نفهمیده چکار کردن و چی نشون ملت دادن؟
من میگم حالا یه حرفی زدن و ea فشار اورده برا شمارهای بیشتر.منم با بازی قبل از این نسخها مخالفم مثل پرنس 5 یا همون (1.5):2:
من حرفی ندارم فقط منظور اصلیم اینه که زوده واسه نظر دادن و شلاق زدن بازی.(داستان کلیش منظورمه)
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
بابا اسپویلر بزارید ...(نزدیک بود:31:)
بله ببخشید حق با شماست.:11:
سلام عیدو تبریک میگم یه سوال ازکجا بفهمیم یه ماموریت اصلیه یه ماموریت فرعی
AlexMercer
21-03-2012, 07:45
این هم اهنگای بازی 4 تاش البته
این هم اهنگای بازی 4 تاش البته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F5061a4zhv9re)
دمت گرم. :11:وای خیلیییی این اهنگها باحالن.:8:
generaltj
21-03-2012, 12:03
آقا من این readiness رو چجوری 100 % کنم؟(رو ایکسباکس البته)...من هر 3 تا شو رو x360 رفتم دلم نمیاد این آخرشو بد تموم کنم :41:...میخوام به بهترین پایان برسم:31:
AlexMercer
21-03-2012, 12:20
آقا من این readiness رو چجوری 100 % کنم؟(رو ایکسباکس البته)...من هر 3 تا شو رو x360 رفتم دلم نمیاد این آخرشو بد تموم کنم :41:...میخوام به بهترین پایان برسم:31:
روی ایکس باکس باید مولتی بازی کنی:46: راهی نداره
سلام عیدو تبریک میگم یه سوال ازکجا بفهمیم یه ماموریت اصلیه یه ماموریت فرعی
عید شما هم مبارک
ماموریت اصلی توی نقشه خود ب خود هست ولی فرعیها با حرف زدن با ملت (توی سیتادل- نرماندی - خوندن ایمیلها و...) به نقشه اضافه میشه.معمولا ماموریت اصلی توی نقشه یه سر برگ بالای اون دایرهای قرمز داره.فرعیا اون سر برگو ندارن و فقط دایرهای قرمز داخلشون روشن میشه.البته بهتر فرعی ها رو بری
juliosezar
21-03-2012, 12:31
من اوایل بازی و توی سفینه نرماندی هستم.همه ی طبقه ها رو رفتم و با همه هم حرف زدم ولی الان نمیدونم باید چیکار کنم؟؟
کلاس من vanguard و شخصیت اصلی رو هم مونث انتخاب کردم:31:.ضمناً از سه حالت story رو انتخاب کردم.
راستی راهنمای مرحله به مرحله برای بازی نیومده؟؟؟
jericho-sina
21-03-2012, 16:44
آقا sound track بازی رو کاملشو کسی نداره برا ما بزاره؟
AlexMercer
21-03-2012, 17:44
کل اهنگا با حجم 100 مگ و پسورد awesome
Little Sparrow
21-03-2012, 18:24
به جز پایان بازی که ضایع بود، به نظرم بازی خوب بود.گرافیکش مشکلی نداشت به نظرم چرا بد گفتین ازش؟اهنگ های بازی هم که عالین.صدا گزاری خوبه ولی با لب ها هماهنگ نیست.
Mordin مرحوم شد خیلی دلم سوخت.بیچاره خودشو کشت که Genophage درمان بشه.البته راهی برای نجاتش هست ولی نمی صرفه باید قید Eve و Cure و همه چی رو بزنی.
خیلی هم باحال اهنگ میخوند.:19:
Mordin: Might go somewhere sunny. Sit on beach, look at ocean, collect seashells
Shepard: You’d go crazy inside an hour
Mordin: Might run tests on seashells
vahidgame
21-03-2012, 20:39
براساس این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])منبع Ray Muzyka رئیس Bioware حرفای جالبی زده
اشاره کرده که تیم بازی سخت دارن کار می کنن تا DLC هایی رو برای بازی آماده کنن که به سوالات در مورد داستان پاسخ میده و جزئیات اون هم ماه آپریل میاد
همچنین این اطمینان رو داده که مس افکت حتما ادامه پیدا می کنه و شماره های بعدی هم در کاره
پ.ن: فکر نکنم Bioware بدونه داره چی می کنه. اون چیزی که مشخصه نوش دارو بعد از مرگ سهراب فایده ای نداره!
نه وحید اقا اینا خوب میدونن دارن چکار میکنن از اخر بازی کاملا مشخص بود بازی ادامه داره و داستان همینی که نشون دادن نیس. قبلا هم گفته بودن ادامه میدن. ولی ما زود قضاوت کردیم.( البته باید ببینیم چی پیش میاد بعد ...)
ممنون از خبرت خوشحالم کردی
سلام دوستان سال نو مبارک
چند تا درخواست
اول
اگه میشه در مورد سیستمهای اپگرید وسیستمهای جدیدی که اضافه شده کمی توضیح بدید
دوم
من تو ماموریت اکادمی گریمسون که با جک ملاقات می کنیم هستم و باید هم بگم تمومش کردم می خواستم بدونم به تیم من ملحق میشه یا خیر؟
در ضمن فقط این افراد به تیم من ملحق میشن ؟
Kaidan Alenko
Tali'Zorah vas Normandy
Liara T'Soni
Garrus Vakarian
James Vega
Ashley Williams
Javik
EDI
در مورد ماموریتی که Garrus رو میبینم هم سوالی داشتم می خواستم بدونم بعد از انجام این ماموریت رابطه من با نژادهای دیگه مثل آساری خراب میشه یا نه؟
سوم
شما ها که مثل بچه ها افتادید به جون بایوور و الکترونیک ارتز
از مس افکت 3 فقط پایانش رو دیدید پس تغییرات به عمل اومده و پیشرفت بازی در زمینه های دیگه چی ؟ از اونها هم حرف بزنید من بشخصه با وجود تموم نکردن بازی از همین الان حالم داره از پایان بازی بهم میخوره اما هر بحثی یک نقطه سر خطی داره این همه کشش ندید به دیگر بخشهای بازی بپردازید
الکس هنوز نقدتو ندیدم میخوام بدونم چجوری کیسی هادسون رو به چالش می کشی
مس افکت از نظر من تا به الان
و دوباره بازگشت
تا الان که روزی 3 ساعت بازی میکنم فکرکنم یک درصد از بازی رو بیشتر انجام ندادم تا حدودی بازی تجربه لذت بخشی داشت ولی نمیدونم چرا احساس میکنم خلاصه شده و همه چیز داره واسم سریع پیش میره
اما چیزی که هست مثل قسمت دوم جذابیت نداره و بعد از چند ساعت بازی ازش خسته میشم شاید هم بیشتر هم بخاطر درجه سختی insanty باشه تا ببینم جلوتر چی میشه
سرتو بدزد رفیق
سیستم کاورگیری که هر قسمت از مس افکت داره کاملتر میشه و بیشتر ار پیش خودش رو شبیه به صاحب این سبک گیرز اف وار میکنه اما چیزی که قابل توجه هست اینکه همانند قسمتهای قبل دیگه نمیشه راحت پشت یک ستون جا خوش کرد دشمنان مجهز به نارنجک و وسایل جنگی مختلف شدند و هی شما رو وادار به جا به جا شدن میکنند که به لطف سیستم کاور گیری بازی خیلی جذابتر و سریعتر شده وبه اکشن بازی افزوده ه یک چیز دیگه هم اینکه وقتی پشت یک شی سنگر میگیریم بهتره حسابی هوای کله آهنی شفرد رو داشته باشید به لطف هوش مصنوعی خوب بازی گاهی یکی دو تا تیر به سر و صورتش برخورد میکنه که حالت طبیعی تر به بازی داده
فرشتگان چارلی
افراد تیم حالا نقش پررنگ تری دربازی دارند در قسمتهای قبل همیشه احساس میکردم فقط برای سپر محافظ شفرد و یا یک جورایی قربانی کردن بکار میاند چه میشه کرد واقعا این وسط من بودم که دو تا اسلحه خالی میکردم دریغ از یک تیر تاثیر گذار اونها
اما حالا در قسمت سوم اعضای گروه در روند تیمی بازی بیشتر حضور دارند و دیگه یک مشت غلام حلقه بگوش بحساب نمیاند که منتظر فرمان باشند اگه بهشون دستور ندید بلدن چجوری هم از خودشون و هم از شفرد در صحنه جنگ محافظت کنند و حالت روئین تن بخودشون گرفتن و کمتر میشه دید که نئششون رو زمین افتاده در غیر این صورت با امکان جدید امداد رسانی بازی و انهم موقعی که شفرد نزدیک یار زخمی باشه میتونه اون رو بلند کنه وبه صحنه درگیری برشگردونه وگرنه از روش قدیمی این سری هم میشه استفاده کرد که این دو امکان در کنار همبازی رو شیرینتر کرده افراد گروه در زمانی که با حمله سنگین دشمن مواجه بشند عقب نشینی میکنند و زمانی که دارید به پیروزی میرسید شروع به پیشروی میکنند استفاده از قدرتها به نوبه خودش لذت دیگه داره و تلفیک اونها با هم چیز دیگه ی هستش که با انتخاب تیم درست میشه کل نقشه دشمن رو بهم بریزیم وچندین تن از اونها رو در ان واحد بطرز وحشیانه ی هلاک کنیم
عملیات قیچی
با بیشتر شدن تنوع دشمنان درطول بازی ودسته بندی شدن اونها همانند قسمت های قبلی دیگه نمیشه دسته کمشون گرفت در بیشتر مواقع نقشه من بزن بکش برو به جلو بود اما حالا باید استراتژیمو در قمست سوم سری مس افکت کلا عوض کنم گاهی طی یک حمله به دل دشمن باید از چندین روش برای نابود ساختن اونها استفاده کنیم دشمنان باز هم به لطف هوش مصنوعی خوب بازی همیشه یک جا بند نمی گیرند و به راحتی نمیشه بهشون آسیب زد و همینجور در حال جابه جایی و جا خالی دادن از نارنجکها و تیرهای شما و پیشروی به سمت محله امنتان خواهند بود غافلگیری یکی از بدترین مشکلات مبارزه با اونهاست فقط کافیست یک کمینگاه امن پیدا کنید تا بفهمید کار اشتباهی کردید بعد از چند دقیقه درگیری جانانه یک دشمن به ارامی از غفلت شما ویا هم تیمی تون استفاده کرده و از محلی که هیچوقت فکرشو نمیکنید به شما ضربه میزنه و کل محاسبات رو خراب میکنه و بعد از اون دیگر دشمنان محل سنگر گیری رو رها کرده و به طرف شما هجوم میارند و از هر سلاح و روشی استفاده می کنند وتیم شما رو از وسط قیچی می کنند از میان دشمنان تا به الان افراد سربروس بزرگترین مشکل پیش روی من بودند که با دارا بودن تیم سرباز که همیشه با دور زدن من و پیشروی از دو طرف حسابی حالمو گرفتند و تیم مهندسین که همیشه پشت دیگر افراد شون هستند و با کار گذاشتن تیربارهای اتوماتیک کلفتی حالتون رومیگیرند تیم ضربت که با داشتن سپر بدون هیچ ترسی به طرف شما پیش میاند که معمولا کشتن اونها واسم راحت تر هستش و قتی که هم تیمی شما لیارا تی سانی باشه و گروه تجهیزات سنگین بخصوص اطلس وقتی برای اولین بار باهاشون مواجه شدم حسابی من رو شوکه کرد اما همه چیز بعد از شکستن اون شیشه نارنجی این ربات آهنی یک لذت دیگه داشت همه اینها دست به دست هم دادند تا تجربه جذابی از مبارزه در مس افکت 3 تا به الان داشته باشم
به دنبال خرگوش
مس افکت 1 و 2 همیشه شما رو در یک محیط بسته برای مبارزه نگه میداشت و اجازه نمیداد هر جور که می خواهید بازی رو پیش ببرید اما در مس افکت 3 همه چیز فرق میکنه چه در یک ساختمان و یا در فظای بازی میتونید طی یک نقشه حساب شده کلک دشمناتون رو با روش دلخواهتون بکنید کافیه شما افرادتون رو جای امنی قرار بدید و از شفرد به عنوان طعمه استفاده کنید و دشمنان رو به سمت تله بکشید و یا روشهای دیگه تیم رو بالای یک ساختمان ببرید و از همونجا برروی دشمن اتش بکشید ویا به ارامی به سمت دشمن پیش رویکنید ودر یک حرکت با نارنجک و مواد منفجره براشون جهنم بسازید یا اینکه وسط درگیری شفرد رو پشت دشمن ببرید و از دو طرف به قلع و قم اونها بپردازید حالت اکشن جدیدی که به بازی اضافه شده جذابیت اون رو دوچندان کرده کافیه کلید مشت زدن رو بزنید تا بفمید با چه بوکسرحرفه ای طرف هستید و طی یک صحنه نمایشی دشمن رونقش بر زمین کنید و با ضربه نهایی کارش رو یکسره کنید یا همون کلید رو نگهدارید تا مزه خنجر بایوتیک رو بهش بچشونید
جهان در آتش
محیط بازی با پیشروی شما در ان تغییر میکند کافیست برای اولین بار از سیتادل دیدن کنید تا دفعات بعد گرد وغبار جنگ رو در اون مشاهده کنید
البته گشت زدن در سیتادل لذت بخشتر از قسمتهای قبل واسم نبود و باید هی از اسانسور استفاده میکردم ومحیط های اون کوچیک بود و بیشتر بخشهای اون غیر قابل دسترس بود که باعث میشد گشت زدن در اون بیشتر حالت سردرگم کننده داشته باشه اما تغییری که دیدم این بود که محیطها از حالت مرده خارج شده بودند کافی بود به بیمارستان برای ملاقات از اشلی سر بزنید تا این موضوع رو بفهمید دکترهایی که بالای سر بیماربود ند یا در ازمایشگاه درحال ازمایش و در اتاقی در مورد درمان یک بیمار صحبت میکردند و افرادی که از اطلاعات در مورد بیمارشون پرسجو میکردند همین حالت در دیگر بخشهای سیتادل هم وجود داشت و اینبار دیگر مردم عادی به یک نقطه خیر نمیشن و لب ولوچه رو تکون نمیدن و یا یک حرف رو چندین بار تکرار نمیکنند بلکه همیشه در حال تغییر حالت هستند وگاه کمی جا به جا شده و واکنشی نشان میدادند که با هر بار سر زدن شما در مورد بحثهای مختلف واتفاقات جدید بحث میکنند وهمینطور محیط نیز با پیشروی شما در داستان دستخوش تغییرات میشد وادمهای جدیدی اضافه و یا حذف میشد که از یکنواختی بازی در این بخش میکاست جنگیدن دوش به دوش سربازان بیگانگان انهم زیر پای ریپیرها واقعا جذابه و یک حس عجیبی به ادم دست میده و بایوور در ساخت یک کال اف دیوتی فضایی تمام آنچه که میتوانست انجام داده ، بوجود اوردن صحنه های سینمایی و فضای خوفناک جنگ ادم رو بوجد میاره ویک نبرد خارق العاده رو رقم زده
حرکت بدون توقف
دوربین بازی واقعا معرکه کار شده در دیالوگها و صحبتها دیگر شاهد مات بودنش نیستیم و همچنین کاراکترها درحال تعامل با محیط یا انجام کار به حرفهای شما گوش میدند و با حرکت در محیط وچرخش سینمایی دوربین همراه با اون به پاسخ دادن می پردازند چرخش دوربین در حین رد و بدل شدن دیالوگها واقعا خوب کار شده و همچنین قطع کردن ان توسط بازیباز که این قسمت کار همیشگی من هستش که نشون میده بایوور بفکر ما هم بوده همچنین صحنه های بینظر سینمایی که در بازی به نمایش در می آید هم به هیجان اون افزوده
سخن پایانی
البته اینها تنها بخشهایی از تغییرات داده شده در دنیای مس افکت 3 هستند که بنده مشاهده کردم که هم نکات مثبت و هم از یک جهت منفی بحساب میاند که در مطالب بالا ذکر کردم دیگر موارد وجود داشتند که از توان یاد آوری ندارم و خستگی اجازه نمی داد مانند نرماندی که از هر لحاظ طراحی اون برایم من ناخوشایند بود و سیستمهای اپگرید که من خیلی گیج شدم اما به تیم بایوور تبریک میگم واقعا هنر آفریدند و تغییراتی که واقعا نیاز بود دربازی باشد روبوجود آوردند اما حیف که جذابیتهایی که در سری قبلی وجود داشت رو در مس افکت سه ندیدم در واقع بنده وقتی مس اکفت 1 رو بازی کردم بعد از به بازار اومدن مس افکت 2 با بازی ارتباط پیدا کردم هر چند کمی از نقش افرینی بازی کاسته شده بود اما اون حسی که بین این دو بود در سه وجود نداشت و باعث گنگ بودن بازی از نظر من شد وحتی ان قابلیتها وپتانسیلها که باعث می شد قسمت اول و دوم رو بازی کنم در 3 وجود نداشت که میتوانید در مقایسه بنده بفهمید
مس افکت 1=نقش آفرینی - مس افکت 2 = اکش- نقش آفرینی - مس افکت 3= اکشن محض – نیمه نقش آفرینی
اما با این وجود از بازی راضی هستم اما از اینکه از اصل خودش دور شده نگرانم
در مورد پایان بازی من صاحب نظر نیستم اما بایور می خوساته با این پایان بگه هر طور خواستید بازی روتموم کنید (که بی احترامی به انتخابهای بازیباز محسوب میشه) و تعیین اینده زمین به این شکل این رو به من رسوند که اینکه بایوور یا می خواد یک دنیای جدید از مس افکت بسازه از یک کهکشان دیگه یا بگذشته بازی میخواد برگرده به هر حال اونا گفته بودند که فکر نکردند رو قسمت بعدی بازی پس نظریه من احمقانست
با این حال متشکرم از اینکه مطالب بنده رو تا آخر خوندید و پوزش می طلبم که سرتون رو بدرد آوردم
بالاخره تونستم quarian ها و geth ها رو آشتی بدم
خیلی دلچسب بود:20:
گث ها 800 تا war asset دارند خیلی ارزش داره!
اما مرگ لجیون افسردم کرد...
مرحله مربوط به سرور گث ها هم جالب بود حتما قبل از مرحله راناک انجامش بدید
مخ دیانا آلرز رو هم ریختم تو فرغون :31:
خوب شد بازی رو برای بار دوم با سیو نسخه قبل شروع کردم ، خیلی چیزا بهتر و قشنگ تر شده
پیشنهاد می کنم که همه دوستان هم بازی رو با سیو نسخه قبلی و هم برای بار دوم انجام بدن
این سایت یه راهنمای قدم به قدم داره بد نیست!
masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_3_Guide
mohsen041
22-03-2012, 01:23
من هم میگم نسبت به نسخه 2 تغییرات چندانی نداشت البته خوب بهتر شده بوود دیگه ولی من انتظارم خیلی بالا بود
‘Mass Effect 3’ ending will be changed after video-gamer backlash, Bioware announces
In the end, rebellious Mass Effect 3 fans are going to get exactly what they wanted.
After a few weeks of serious fan backlash over the final moments of Mass Effect 3, Bioware announced Wednesday on its website that it will redo the ending to its fabled space trilogy.
“It’s incredibly painful to receive feedback from our core fans that the game’s endings were not up to their expectations,” Bioware co-founder and general manager Ray Muzyka said. “Our first instinct is to defend our work and point to the high ratings offered by critics — but out of respect for our fans, we need to accept the criticism and feedback with humility.”
The statement seemed to take recognition of both fan comments and the huge amount of work the Bioware staff had put into the Mass Effect saga.
The game’s latest version debuted to rave reviews earlier this month, and provided some of the most impressive play in the series, as lead character Commander Shepard finally led Earth and the rest of the Milky Way against the powerful conquering race known as the Reapers.
The latest game earned a top five-star rating from The Daily News and was similarly lauded throughout the gaming community.
However, many gamers took issue with the Mass Effect 3 ending, ripping it for failing to reflect the amount of individual choices they had made in more than 100 hours of play.
While Bioware chose to essentially provide a blanket ending that encompassed all decisions made, some gamers saw that as dismissive of their actions. Many also complained that the mood of the ending failed to reflect the series’ running idea of triumph over insurmountable odds. An Internet petition was started, and there was a massive Twitter and Facebook outcry. One gamer went as far as filing an FTC complaint against Bioware for “false advertising.”
Muzyka said that the Bioware staff pored over the Twitter, Facebook and message-board comments. But he also defended the current product, pointing out that “most folks agree that the game as a whole is exceptional,” and cited solid critical reviews Mass Effect 3 has won. Despite those positives, Muzyka said, Bioware is responding to fan frustration.
“On the one hand, some of our loyal fans are passionately expressing their displeasure about how their game concluded; we care about this feedback, and we’re planning to directly address it.”
Muzyka said executive producer Casey Hudson and the rest of the team are “hard at work on a number of game content initiatives that will help answer the questions, providing more clarity to those seeking further closure to their journey. You’ll hear more about this in April.”
It remains unclear who made the final call on changing the ending (Was it mega-powerful publisher EA, or the Bioware execs themselves?). The shape of the new ending also remains unknown. It could be a full-fledged shift, an add-on or a more subtle adjustment, and could arrive as downloadable content or a free update. All of this is to be revealed in the coming weeks.
The willingness of Muzyka and Bioware to change Mass Effect 3’s ending could be landmark decision. Muzyka hinted more than a few times that the new coda will seek to balance the current “artistic integrity” with fan requests, and will be no easy challenge.
Despite his willingness to address fan frustration, Muzyka was not completely pleased with all gamers’ reactions. He scolded some for growing “destructive” with their criticism and taking aim at Bioware and certain execs.
“We listen and will respond to constructive criticism,” Muzyka said, “but much as we will not tolerate individual attacks on our team members, we will not support or respond to destructive commentary.”
Muzyka ended by urging gamers to “play the game, finish it and tell us what you think.”
“We are doing our damnedest, as always, to address your feedback,” he said. “As artists, we care about our fans deeply and we appreciate your support.
“Thank you for your feedback — we are listening.”
Read more: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که انگلیسی هست !
وقت نداشتم ترجمه کنم
JING3LKHAN
22-03-2012, 02:33
دوستان برای پایان خوش بازی(زمین نجات پیدا کنه ...نرمندی و کروو نجات پیدا کنند و شپرد زنده بمونه) فقط readiness لازم نیست بلکه باید پاراگون هم 100 باشه تا موقع صحبت با ایلوسیو من بتونید دیالوگ ابی و قرمز رو باز کنید وگرنه پایان ها هیچ کدوم خوش نخواهد بود...ضمنا پایان عالی داشت من که راضی بودم فقط مجبور شدم یکم واسه پایان خوش تقلب کنم:31:
ess_1362
22-03-2012, 10:40
من توی یک قسمت اوایل بازی گیر افتادم
بعد از مریخ وارد یک مجتمع بزرگ میشیم و با چند نفر صحبت می کنیم و وارد یک سفینه میشیم
شپرد اینجا گیر می کنه و اصلا حرکت نمی کنه!!
چیکار کنم؟
AlexMercer
22-03-2012, 10:51
من توی یک قسمت اوایل بازی گیر افتادم
بعد از مریخ وارد یک مجتمع بزرگ میشیم و با چند نفر صحبت می کنیم و وارد یک سفینه میشیم
شپرد اینجا گیر می کنه و اصلا حرکت نمی کنه!!
چیکار کنم؟
اگر حرکت نمیکنه مشکل کرک باید باشه وگرنه همه چیز مشخصه:46:
سلام دوستان سال نو مبارک
چند تا درخواست
در مورد ماموریتی که Garrus رو میبینم هم سوالی داشتم می خواستم بدونم بعد از انجام این ماموریت رابطه من با نژادهای دیگه مثل آساری خراب میشه یا نه؟
generaltj
22-03-2012, 14:50
نمیشه سیو های x360 رو دستکاری کرد؟؟؟
من دستگام بن شد:41:
من الان پاراگونم تقریبا پر شده(از شماره 1 تا حالا دیالوگه آبی رو انتخاب میکردم:31:) ..EMS 3500 ایناس...کلشم 6700 ایناس... هنوز مرحله ایلوسیو من رو نرفتم....readiness هم 50%...
میتونم با این وضعیت پایان خوب رو داشته باشم؟
JING3LKHAN
22-03-2012, 14:59
نمیشه سیو های x360 رو دستکاری کرد؟؟؟
من دستگام بن شد:41:
من الان پاراگونم تقریبا پر شده(از شماره 1 تا حالا دیالوگه آبی رو انتخاب میکردم:31:) ..EMS 3500 ایناس...کلشم 6700 ایناس... هنوز مرحله ایلوسیو من رو نرفتم....readiness هم 50%...
میتونم با این وضعیت پایان خوب رو داشته باشم؟
پاراگون رو100 کن تا دیالوگ ها فعال شن. readyness هم باید 100 باشه:27:
Little Sparrow
22-03-2012, 15:16
سلام دوستان سال نو مبارک
چند تا درخواست
سال نو شما هم مبارک.
سیستم اپگرید قدرت ها که توی اتاق Liara هست.میری رو کامپیوتر.کامپیوتر سمت چپ نه اونی که کنار Liara هست.اگه اپگرید جدیدی باشه بین دو گزینه یکی رو انتخاب میکنی.
منظورت از سیستم های جدیدی که اضافه شده چیه؟
توی ماموریت Garrus هم رابطتت با کسی خراب نمیشه مشکلی نیست.
havas_1980
22-03-2012, 15:50
نه وحید اقا اینا خوب میدونن دارن چکار میکنن از اخر بازی کاملا مشخص بود بازی ادامه داره و داستان همینی که نشون دادن نیس. قبلا هم گفته بودن ادامه میدن. ولی ما زود قضاوت کردیم.( البته باید ببینیم چی پیش میاد بعد ...)این مشخص بودن رو میشه بازش کنین؟ برای من یکی جای سواله... شما کدوم تریلوژی رو دیدین که برعکس صحبت دکتر ری موزیکا, اینجور بحث برانگیز به پایان برسه؟... اگه بحث توهمه که نوید یه پایان خوش و عالی رو نمیده.
تا قبل این بازی ایشون اینطوری فرموده بود:
It's the end to an Epic Trilogy, the beginning of a new galactic adventure.
جالبه حتی نمیان بگن که داستان رو ناقص به پایان رسوندند ولی از طرف دیگه از واکنشهایی که به بازی شده تشکر کردن... به نظر خودم ایده های طرفداران این بازی هم تو سایت بایوور و هم نئوگاف (Neogaf) به کمک تیم سازنده میاد تا بتونه پرونده این تریلوژی رو بدون گلگی طرفدارانش ببنده.
اگه میشه در مورد سیستمهای اپگرید وسیستمهای جدیدی که اضافه شده کمی توضیح بدید بخش های جدید نرماندی :
طبقه سوم - پزشکی (Medical) - قسمت Reasign Powers : تمامی قدرت های هر کدوم از شخصیت های تعریف شده رو ریست میکنین. نوار های قدرت, خالی شده و امتیازهای خرج شده جمع میشن. برای بار اول - مثلا ریست کردن قدرت های شپرد - مجانیه اما برای دفعات بعد باید برای ریست کردن مجدد 5000 تا خرج کنید. (هر دفعه 5000 تا به روی قیمت کشیده میشه.)
طبقه سوم - پزشکی (Medical) - قسمت Reasign Power Bonuses : بعضی از صحبتها با هر یک از اعضا موجب باز شدن قدرتی در این قسمت میشه که فقط یکی از قدرت ها رو میتونین برای خودتون بخرین. اگه هم قدرت دیگری بخرین قدرت قبلی حذف میشه.
طبقه سوم - کابین لیارا (Liara's cabin) - قسمت Intel Terminal : اسکن کردن بعضی از سیارات منجر به پیدا شدن اینتل هایی میشه که همگی اونها در این قسمت قرار میگیرن. هر اینتل دو تا انتخاب متفاوت از آپگرید تجهیزات براتون به نمایش میزاره که فقط یکیشو میشه برداشت.
طبقه پنجم - قسمت Procurement Interface : تمامی مغازه های سیتادل از همین قسمت قابل دسترس هستن. دیگه لازم نیست برای خرید کردن به سیتادل مراجعه کنین. توصیه میکنم Armor ها و سه اسلحه گرون قیمت بخش Spectre رو خریداری نکنین.
طبقه پنجم - قسمت Weapon Upgrade : تمامی آپگرید اسلحه ها - بهبود صدمه اسلحه و ظرفیت مهمات و وزن اسلحه - اینجا قرار میگیره که هر اسلحه هم تا 5 سطح امکان آپگرید رو داره. اسلحه Scorpion از اون اسلحه هایی هست که آپگرید کاملش توصیه میشه.
طبقه پنجم - قسمت Weapon Bench : ازاین قسمت انتخاب میکنین که چه اسلحه هایی در ماموریت ها همراهتون باشه. این امکان رو هم دارین که با ورود به قسمت Mods, تغییراتی در وزن, ظرفیت مهمات, برد شلیک, قدرت و دقت شلیک بدین. ماد ها هم که یا از مغازه ها خریداری میشن یا هم در طی ماموریت ها قابل یافتن.
با سلام
چند تا راهنمایی می خواستم
1- من ماموریتی که باید کروگان زن رونجات بدم رو تموم کردم در اتقاق کنفرانس بین رکس و موردین باید طرف کدوم رو بگیرم
2- از کجا بدونم کدوم نژاد طرف من نیست و رضایت کدوم نژاد رو باید جلب کنم (توضیح:بعضی ماموریتها هستند که باید طرف یک نژاد رو بگیریم می خوام بدونم از کجا میشه فهمید کدوم نژاد بعد از اتمام اون ماموریت صلح نمیکنه و از این حرفها )
این مشخص بودن رو میشه بازش کنین؟ برای من یکی جای سواله... شما کدوم تریلوژی رو دیدین که برعکس صحبت دکتر ری موزیکا, اینجور بحث برانگیز به پایان برسه؟... اگه بحث توهمه که نوید یه پایان خوش و عالی رو نمیده.
تا قبل این بازی ایشون اینطوری فرموده بود:
It's the end to an Epic Trilogy, the beginning of a new galactic adventure.
جالبه حتی نمیان بگن که داستان رو ناقص به پایان رسوندند ولی از طرف دیگه از واکنشهایی که به بازی شده تشکر کردن... به نظر خودم ایده های طرفداران این بازی هم تو سایت بایوور و هم نئوگاف (Neogaf) به کمک تیم سازنده میاد تا بتونه پرونده این تریلوژی رو بدون گلگی طرفدارانش ببنده.
درست متوجه سوالتون نشدم ولی:
بنظر شما نویسنده این داستان غنی میتونه پایانیشو همینجوری رها کنه؟پایان رو جوری نشون دادن که در اینده ادامه بدن از این واضح تر؟ یعنی خودشون ندیدن چی ساختن؟یه بچه اول ابتدای هم ببینه میگه یعنی چی این سقوط نرماندی چه معنی میده؟ بفرض دی ال سی نیاد و داستان شپرد تمام شده ولی مشخص بود مجموعه مس افکت ادامه داره چون به معماها جواب داده نشده. یه نویسنده باید همیشه دست خودشو باز نگه داره.
من نگفتم پایان دادن به این داستان خوش و عالیه فقط گفتم ادامه خواهد داشت چه بد تموم کنن چه خوب.و در کل گفتم نه فقط در مورد شپرد
اگه هم نخوان ادامه بدن خوب که واقعا احمق بودن و هسن.
Alirezakhosh
22-03-2012, 17:16
سلام بچه ها من عضو جدید هستم
من این بازی رو تموم کردم و دو سوال داشتم
بعد از اینکه اشلی زخمی میشه و بیمارستان میبریمش و بعد خوب میشه میبینیمش تفنگ میکشه به رومون و نمیدونم چی میشه میمیره چی کار کنم نمیره
آ[ر بازی رو چی کار کنم که شپرد زنده بمونه
AlexMercer
22-03-2012, 17:55
بنظر شما نویسنده این داستان غنی میتونه پایانیشو همینجوری رها کنه؟پایان رو جوری نشون دادن که در اینده ادامه بدن از این واضح تر؟ یعنی خودشون ندیدن چی ساختن؟یه بچه اول ابتدای هم ببینه میگه یعنی چی این سقوط نرماندی چه معنی میده؟ بفرض دی ال سی نیاد و داستان شپرد تمام شده ولی مشخص بود مجموعه مس افکت ادامه داره چون به معماها جواب داده نشده. یه نویسنده باید همیشه دست خودشو باز نگه داره.
من نگفتم پایان دادن به این داستان خوش و عالیه فقط گفتم ادامه خواهد داشت چه بد تموم کنن چه خوب.و در کل گفتم نه فقط در مورد شپرد
اگه هم نخوان ادامه بدن خوب که واقعا احمق بودن و هسن.
عزیز من چرا باور نداری اینبار گند زدن؟:31: در ضمن جواب تمامی سوال هارو میخواستن در dlc بدن که پول بیشتری به جیب بزنند ولی حالا مجبور شدن پایان رو هم عوض کنند و در فروم بازی از هوادارا پرسیدن چه تغییراتی مورد نظرشونه که همون هارو در بازی وارد کنند
عزیز من چرا باور نداری اینبار گند زدن؟:31: در ضمن جواب تمامی سوال هارو میخواستن در dlc بدن که پول بیشتری به جیب بزنند ولی حالا مجبور شدن پایان رو هم عوض کنند و در فروم بازی از هوادارا پرسیدن چه تغییراتی مورد نظرشونه که همون هارو در بازی وارد کنند
بلاخره قبول کردن؟ واقعا؟ یعنی میخوان پایان رو با نظر چند نفر عوض کنن و جوری دیگه ی نشون بدن؟:2:
اگه این تصمیم نهایه پس خاک تو سر اون نویسنده و سازنده
فکر کردم بایووار هنوز مغزش سر جاشه.
havas_1980
22-03-2012, 18:32
اگه هم نخوان ادامه بدن خوب که واقعا احمق بودن و هسن.شما گفتین "از اخر بازی کاملا مشخص بود بازی ادامه داره" ولی اخه چطور ادامه دادنی؟
قرار بود داستان شپرد بدون هیچ گونه به جا اومدن سوالی تموم بشه. نکته مبهمی رو به جا نزاره... من در مورد دنیای مس افکت نگفتم. جا دارن که ادامه بدن همون طور که خودشون گفتن ولی بسته نشدن داستان شپرد عیب بزرگیه. در کنارش هم لحاظ نکردن اون همه تصمیم گرفته شده در طول این سری رو قرار بدین...
میبینم که توضیح لازم رو هم الکس جان فرمود.
شما گفتین "از اخر بازی کاملا مشخص بود بازی ادامه داره" ولی اخه چطور ادامه دادنی؟
قرار بود داستان شپرد بدون هیچ گونه به جا اومدن سوالی تموم بشه. نکته مبهمی رو به جا نزاره... من در مورد دنیای مس افکت نگفتم. جا دارن که ادامه بدن همون طور که خودشون گفتن ولی بسته نشدن داستان شپرد عیب بزرگیه. در کنارش هم لحاظ نکردن اون همه تصمیم گرفته شده در طول این سری رو قرار بدین...
میبینم که توضیح لازم رو هم الکس جان فرمود.
من بیشتر تاکیدم رو این بود که مث افکت ادامه داره. چون توی ذهن همه معما ها موند. و خیلیا گفتن: مس افکت همین بود! چه بد! نفمیدیم کیا ریپرا رو ساختن - اون نسل اولیه کیا بودن و ...از این جور سوالا که بچه های همینجا در چند صفحه قبل تر میگفتن.منم مخالفم بودم که مس افکت همین بود و تمام. این از مس افکت
در مورد شپرد هم گفتم تموم نشده و همه چیز اونی که نشون دادن نیس. و با یه دی ال سی داستان شپرد تموم میشه.چرا چون پدر بزرگه میخوات باز داستان شپردو واسه نوش بگه. و بنظرم اومد بین ترکیدن سیتادل و سقوط نرماندی اتفاقاتی افتاده که بعدا در دی ال سی نشونمون میدن.
به هر حال از نظر من هم شپرد هم مس افکت ادامه داشت.مس افکت با شمارهای دیگه و شپرد با دی ال سی برای نسخه 3. حالا چه بایووار خراب کنه چه نکنه.
چرا چند پست قبل تر منو نخوندین؟ میخوندین منظورمو میفهمیدین
الانم محمد گفت قراره بازی طبق نظر چندتا گیمر عوض شه.که حالم به هم خورد از باووار:2:
پستمو با خشونت نخونید چون با خشونت نگفتم و یه موقعه ناراحت نشین .فکر نکنین دعوا دارم!:10:من فقط نظرمو گفتم :11:
AlexMercer
22-03-2012, 20:09
از نظر من بهریت کارو دارن میکنند که قراره تغییراتی توی پایان بدن. این احترام به گیمر رو نشون میده. مثلا همجنس بازی رو به خاطر خواسته هواداران به بازی اضافه کردند. حالا هم باید تغییر ایجاد کنند . نمیدونم شما چقدر درگیر دنیای مس افکت شدی ولی برای افرادی که 5 سال منتظر عرضه نسخه 3 بودند و تک تک dlc هارو بازی کردند و کتاب ها و کمیک هارو خوندند این پایان ناراحت کنندست.
خودت هم میدونی تا قبل از پخش بازی همه افرادی که دستی در گیم دارد در همه جهان چه گیمر ها چه سایت ها چه منقدین و.... همه منتظر پایان شکوهمندی برای شپرد و داستان رپیر ها بودند ولی حالا چی نصیبشون شده؟ کپیه deus ex ! پایان بد سوال های بی جواب و اتفاقاتی که در بازی نیوفتاد. حتی علت حمله ریپر هارو هم خیلی بچگونه توضیح دادند! اینقدر این بازی رو سر سری گرفتند که همه چیز از بین رفت. من در کف این موندم که هاربینجر بیاد باهامون باز صحبت کنه بااون صداش ولی یه بچه شده همه کاره بازی! واقعا مس افکت رو حیف کردند اگر پایانش بهتر از این میشد و همه راضی میشدند شاید بهترین سه گانه کل تاریخ گیم میشد ولی حالا.........
ALI&SOAP
22-03-2012, 20:23
از نظر من بهریت کارو دارن میکنند که قراره تغییراتی توی پایان بدن. این احترام به گیمر رو نشون میده. مثلا همجنس بازی رو به خاطر خواسته هواداران به بازی اضافه کردند. حالا هم باید تغییر ایجاد کنند . نمیدونم شما چقدر درگیر دنیای مس افکت شدی ولی برای افرادی که 5 سال منتظر عرضه نسخه 3 بودند و تک تک dlc هارو بازی کردند و کتاب ها و کمیک هارو خوندند این پایان ناراحت کنندست.
خودت هم میدونی تا قبل از پخش بازی همه افرادی که دستی در گیم دارد در همه جهان چه گیمر ها چه سایت ها چه منقدین و.... همه منتظر پایان شکوهمندی برای شپرد و داستان رپیر ها بودند ولی حالا چی نصیبشون شده؟ کپیه deus ex ! پایان بد سوال های بی جواب و اتفاقاتی که در بازی نیوفتاد. حتی علت حمله ریپر هارو هم خیلی بچگونه توضیح دادند! اینقدر این بازی رو سر سری گرفتند که همه چیز از بین رفت. من در کف این موندم که هاربینجر بیاد باهامون باز صحبت کنه بااون صداش ولی یه بچه شده همه کاره بازی! واقعا مس افکت رو حیف کردند اگر پایانش بهتر از این میشد و همه راضی میشدند شاید بهترین سه گانه کل تاریخ گیم میشد ولی حالا.........
دقیقا حرف دل منو زدی :31:
ببخشید نمی تونستم اینو نگم:11:
اره حرفاتو قبول دارم. توی دنیای مس افکت هسم پیگیرشم بودم.
والا چی بگم شاید این نظرای من فقط تعصب منه که باور ندارم مس افکت خراب کاری کرده و شپرد محبوب رو داغون کردن. ولی بده پایان یه بازی رو بعد از تموم شدنش از کسی نظر بخوان.اینا از ترس ضرر اینکارو کردن اگه به حرف بودن که همه منتظر پایان حماسی بودن حماسی تمومش میکردن و قبل از این احترام میزاشتن.
بازی قرن که زیادیش بود با وجود هالف لایف!:31:
در مورد deus ex اینجا جاش نیس اگه حوصله داشتی توی تاپیکش یا پیغام خصوصی راجبش بحرفیم.
JING3LKHAN
22-03-2012, 20:41
چرا اسپویل نمیکنین:31:...دوستان اگه دقت کرده باشین دیالوگ های بچه هه و شپرد تا جایی که یادمه به این صورت بود...
شپرد:تو کی هستی بچه:من کاتالیست هستم ،سیتیدل خونه منه ..... شپرد :فکر میکردم سیتیدل کاتالیسته
بچه:سیتیدل متعلق به منه....من ریپر ها رو کنترل میکنم شپرد:برای چی بچه:برای راه حل
شپرد:راه حل؟چه راه حلی بچه:هرج و مرجی که به وجود اوردم
والا تا اینجاشو یادمه اگه خواستین بقیشم واستون ترجمه کنم:31:
AlexMercer
22-03-2012, 21:06
اره حرفاتو قبول دارم. توی دنیای مس افکت هسم پیگیرشم بودم.
والا چی بگم شاید این نظرای من فقط تعصب منه که باور ندارم مس افکت خراب کاری کرده و شپرد محبوب رو داغون کردن. ولی بده پایان یه بازی رو بعد از تموم شدنش از کسی نظر بخوان.اینا از ترس ضرر اینکارو کردن اگه به حرف بودن که همه منتظر پایان حماسی بودن حماسی تمومش میکردن و قبل از این احترام میزاشتن.
بازی قرن که زیادیش بود با وجود هالف لایف!:31:
در مورد deus ex اینجا جاش نیس اگه حوصله داشتی توی تاپیکش یا پیغام خصوصی راجبش بحرفیم.
من گفتم سه گانه کل تاریخ نگفتم بهترین بازی که البته طبق لیست ign مس افکت 2 بهترین بازی تاریخه:46::31:
بحث ضرر نیست نمیدونم چرا اینطوری تموم کردن حتی مرلحه اخرش هم مثل نسخه2 حماسی نیست. هربار مرحله اخر 2 رو بازی میکنی جو میگیردت ولی مرحله اخر 3 از باقی مراحل بازی ساده تره:41:
Alirezakhosh
22-03-2012, 21:29
چرا اسپویل نمیکنین:31:...دوستان اگه دقت کرده باشین دیالوگ های بچه هه و شپرد تا جایی که یادمه به این صورت بود...
شپرد:تو کی هستی بچه:من کاتالیست هستم ،سیتیدل خونه منه ..... شپرد :فکر میکردم سیتیدل کاتالیسته
بچه:سیتیدل متعلق به منه....من ریپر ها رو کنترل میکنم شپرد:برای چی بچه:برای راه حل
شپرد:راه حل؟چه راه حلی بچه:هرج و مرجی که به وجود اوردم
والا تا اینجاشو یادمه اگه خواستین بقیشم واستون ترجمه کنم:31:
آره داداش یک ترجمه کن من از آخرش هیچی نفهمیدم
بچه ها لطفا جواب من رو بدین چرا اشلی مرد چی کار کنم نمیره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.