ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mass Effect 3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

kkain-blood
14-04-2012, 15:16
تو mass effect 3 خبری از drell نبود چرا؟

The Jok3r
14-04-2012, 15:24
کمک، من اینجا گیر کردم، کجا باید برم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AlexMercer
14-04-2012, 16:22
اگر جایی گیر کردین از سیو قبلی لود کنین.

soroosh_cz
14-04-2012, 16:40
کمک، من اینجا گیر کردم، کجا باید برم؟

اونجا که همیشه هست، رفتی به Galaxy Map؟

Little Sparrow
14-04-2012, 17:14
سفینه کلا مشکل گیر کردن توش زیاده.مخصوصا اتاق خلبان.همون جایی که جوکر و EDI هستن.این جا مخصوص گیر کردن و حرکت نکردن شپرد هست.زیاد نزدیک جوکر و EDI نشوید،خطر دارد.
:دی
ویرایش*
فکر کردم منظورتون از گیر کردن حرکت نکردن شپرد هست.
اگه نمیدونید چیکار کنید یه بار Journal رو چک کنید و ببینید چی به چیه.

The Jok3r
14-04-2012, 17:41
نه منظورم اینه که بلد نیستم چکار کنم، من masseffectهای قبلی رو بازی نکردم، اما بخاطر امتیاز بالاش میخوام بازیش کنم، من انگلیسی یکم بلدم اما حوصله چرخیدن توی سفینه رو ندارم
باشه journalرو میبینم اما اگه راهنمایی دارید بفرمایید

The Jok3r
14-04-2012, 17:43
اونجا که همیشه هست، رفتی به Galaxy Map؟

باشه میرم اونجا

The Jok3r
14-04-2012, 17:43
اگر جایی گیر کردین از سیو قبلی لود کنین.

نه مشکل از اون لحاظ نبوده، نسخه خوبیه از p30dayدانلود کردم،

Little Sparrow
14-04-2012, 18:09
اگر حوصله سفینه ندارید اول بازی Action mode رو انتخاب کنید.

The Jok3r
14-04-2012, 18:41
اگر حوصله سفینه ندارید اول بازی Action mode رو انتخاب کنید.

ایول دمت گرم، اتفاقا اول بازی گزینه ها رو دیدم و معنیشون رو نفهمیدم، فکر کردم difficultyهستن،
ممنون

Layken
14-04-2012, 22:41
خب در این وقتی که پیدا شد....برا بار دوم هم بازی رو تموم کردم....
کلی با تحولات متفاوت رفتم.

باید بگم که سری بازی خیلی تاپی بودش و چسبید اولا که به جرات عنوانی در این مدل که با دنیا و کهکشان به خوبی ارتباط برقرار کنی نبود کلا بازی طوری بود که برخی گیمرهایی که از بازی های فضایی لذت نمی برن هم به طرف این بازی کشونده شدن .

شخصا می خوام که تا مدتی طولانی نسخه جدیدی ازش نبینیم 5 سال خوبه به نظرم..
در مورد پایان بازی هم بگم وقتی عمیق فکر میکنم میبینم زیاد هم بد نبود...
حرف های شپرد در اخرین موقعی که تیم خودش رو جم میکنه تا حرف اخر رو بزنه واقعا تاثیر گذار هستش ....

یه چیزی که خیلی به دلم نشست شپرد چپ و راست به فکر مردم بود به فکر زمین بود ..هر جا میرفت می پرسید ایا به زمین کمک میکنه ایا این امر به نفع زمین هستش ایا و ایای های دیگه که نشان از قلبی اکنده از مهر و محبت مهربانی شپرد رو میرسونه

مرسی از بایور از خلق این اثر ..فعلا تا این جای کار گوتی سال من برا این بازی هستش...

این لینک هم کل موزیک های قسمت اول مس افکت هستش
Mass effect Theme واقعا زیباست...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] usic%2Fmass-effect-ost%2Fmp3s.php)

همین جا دیگه من پرونده سومین قسمت و یا پایان شپرد رو میبندم

mjorh
14-04-2012, 22:46
من الان به مرحله ی سربرس رسیدم ولی نه جکو دیدم نه ثین رو !!!
پس اینا کجان؟

AlexMercer
15-04-2012, 08:58
من الان به مرحله ی سربرس رسیدم ولی نه جکو دیدم نه ثین رو !!!
پس اینا کجان؟

تین مرحله حمله سربروس به سیتادل میبینیش اگر زنده باشه

جک هم بعد از مرحله پاولان اون منشیه ترینر بهت میگه که شاگردان اکادمی گریسوم در خطرند برو نجاتشون بده. بری اونجا جک رو میبینی:46:

در مرحله سربروس اگر جک رو نجات نداده باشی به صورت فانتوم میاد جلوت باید بکشیش:46:

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

حامد جان هنوز بازی تموم نشده که dlc هاش و مخصوصا extended cut رو نمیخوای بازی کنی؟ البته بهت قول میدم داستان شپرد هم تموم نشده. و طول نمیکشه که دوباره مس افکت با شپرد و تیمش بر میگردن

Layken
15-04-2012, 09:57
حامد جان هنوز بازی تموم نشده که dlc هاش و مخصوصا extended cut رو نمیخوای بازی کنی؟ البته بهت قول میدم داستان شپرد هم تموم نشده. و طول نمیکشه که دوباره مس افکت با شپرد و تیمش بر میگردن

نه محمد رضا فقط داستانشو پی میگیرم ببینم چی شد. از بازی کردنشون منصرف شدم.

AlexMercer
15-04-2012, 10:17
نه محمد رضا فقط داستانشو پی میگیرم ببینم چی شد. از بازی کردنشون منصرف شدم.

نمی دونم چرا؟ ولی اگر نکته ای برات مبهمه بپرس تا اگر میدونم بگم. من سومین باره بازی رو دارم تموم میکنم(الان مرحلخ سربروس هستم) به جرات میتونم بگم که بیشتر افرادی که از بازی نقد میکنن یک سری از دیالوگ ها و توضیحات مارحل رو یادشون رفته یا نفهمیدن :46:

mjorh
15-04-2012, 11:45
بازی یه طوری که با چن بار رفتن میشه کامل فهمیدش ...خیلی نکته داره خیلی بیشتر از سری 2وم ...
خیلی هم سختر شده ! هر تصمیمی ک آدم میگیره تاثیر میزاره ...حالا نمیدونم مثه این ک آخرش اینطور نیس !دی![COLOR="Silver"]

بامزی
15-04-2012, 12:41
ین بازی mass effect 3 دیگه آخرشه و برای سکته کردن خیلی عالیه ! می گید چرا ؟؟؟

چون باید تمام دوستاتون و دستاورد هاتون رو توی mass effect 2 و ilussive man و خیلی های دیگه رو به باد بدین ! کلا باید به یه سری خیانت کنید تا تاظر مثبت یه عده دیگه رو بدست بیارید ........???? ..... باید خیلی تلاش کنید که نتیجه های هیچی رو بدست بیارید .... آخرش هم بین دو گزینه که نتیجش مرگ شماست حق انتخاب دارید تا بتونید کهکشان رو از دست reaper نجات بدین !!! در صورتی که سفینه جنگجوی reapers توی مکالمش تاکید می کنه که برای نجات بشر اومدن و شما هیچی از اهداف اونها نمی فهمید !!!
صحنه مردن sheperd خیلی خفنه از دست ندین !!! من که گریم گرفت ...
باورتون میشه که من وقتی اینو بازی کردم تا دو هفته افسردگی گرفتم ؟ مخصوصا که انگلیسی هاش رو هم قشنگ گوش میدادم . کلا نتیجه داستان این بازی اینه که با همه اهداف آرزو های که دارید می کنید شما هیچی جز یه آشغال که کابوس و ترس داره نیستید . مخصوصا وقتی که ilussive man روی این مسئله توی گفتگوهاش با شپرد چند جای بازی تاکید می کنه که تو یه سرباز بی ارزشی و فقط دستورات رو اطاعت می کنی و هرکس هر جور دلش می خاد تو رو به راه خودش می کشه ... و هدف کنترل reapers هست و نه نابودی reaper شما هم در آخر با وجود اینکه ilussive man رو می کشید اما کاملا اون رو تایید می کنید و هدفتون تبدیل میشه به هدف ilussive man !!! و اگر اینکار رو نکنید همه کهکشان و همه زمین رو نابود می کنید :2:

فقط باید برای این ورژن حتما انگلیسی فول بلد باشید و گرنه نمی تونید قسمت های متحد کردن دیگران رو درست انجام بدین بیخودی دیگران رو ناراضی می کنید و اصلا حال نمی ده ! :18:

[S--------------------------------------

البته من این بازی رو برای بار 7 ام تموم کردم (الان دیگه همه مکالماتش رو هم حفظ شدم ... .

این بازی آخر مزخرفه اعتیاده :2:

kkain-blood
15-04-2012, 14:25
تین مرحله حمله سربروس به سیتادل میبینیش اگر زنده باشه
[/B]

منظورتون از ثین Thane Krios هست؟؟؟

من تو ورژن دوم همه رو زنده نگه داشتم الان دفعه دومه که دارم بازی میکنم اما تو حمله سربروس نبود تو سیتادل!

AlexMercer
15-04-2012, 15:09
ین بازی mass effect 3 دیگه آخرشه و برای سکته کردن خیلی عالیه ! می گید چرا ؟؟؟

چون باید تمام دوستاتون و دستاورد هاتون رو توی mass effect 2 و ilussive man و خیلی های دیگه رو به باد بدین ! کلا باید به یه سری خیانت کنید تا تاظر مثبت یه عده دیگه رو بدست بیارید ........???? ..... باید خیلی تلاش کنید که نتیجه های هیچی رو بدست بیارید .... آخرش هم بین دو گزینه که نتیجش مرگ شماست حق انتخاب دارید تا بتونید کهکشان رو از دست reaper نجات بدین !!! در صورتی که سفینه جنگجوی reapers توی مکالمش تاکید می کنه که برای نجات بشر اومدن و شما هیچی از اهداف اونها نمی فهمید !!!
صحنه مردن sheperd خیلی خفنه از دست ندین !!! من که گریم گرفت ...
باورتون میشه که من وقتی اینو بازی کردم تا دو هفته افسردگی گرفتم ؟ مخصوصا که انگلیسی هاش رو هم قشنگ گوش میدادم . کلا نتیجه داستان این بازی اینه که با همه اهداف آرزو های که دارید می کنید شما هیچی جز یه آشغال که کابوس و ترس داره نیستید . مخصوصا وقتی که ilussive man روی این مسئله توی گفتگوهاش با شپرد چند جای بازی تاکید می کنه که تو یه سرباز بی ارزشی و فقط دستورات رو اطاعت می کنی و هرکس هر جور دلش می خاد تو رو به راه خودش می کشه ... و هدف کنترل reapers هست و نه نابودی reaper شما هم در آخر با وجود اینکه ilussive man رو می کشید اما کاملا اون رو تایید می کنید و هدفتون تبدیل میشه به هدف ilussive man !!! و اگر اینکار رو نکنید همه کهکشان و همه زمین رو نابود می کنید :2:

فقط باید برای این ورژن حتما انگلیسی فول بلد باشید و گرنه نمی تونید قسمت های متحد کردن دیگران رو درست انجام بدین بیخودی دیگران رو ناراضی می کنید و اصلا حال نمی ده ! :18:

[S--------------------------------------

البته من این بازی رو برای بار 7 ام تموم کردم (الان دیگه همه مکالماتش رو هم حفظ شدم ... .

این بازی آخر مزخرفه اعتیاده :2:

داداش وار استت کم بوده زمین نابود شده. ما با وار است 7000 میریم خود شپرد هم زنده می مونه:46:

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

منظورتون از ثین Thane Krios هست؟؟؟

من تو ورژن دوم همه رو زنده نگه داشتم الان دفعه دومه که دارم بازی میکنم اما تو حمله سربروس نبود تو سیتادل!

اکشن مد بازی میکنی شاید دموش رو رد کردی. وگرنه باید باشه.شاید هم اون زمانی که تو بیمارستان بود نرفتی بهش سر بزنی

بامزی
15-04-2012, 15:20
داداش وار استت کم بوده زمین نابود شده. ما با وار است 7000 میریم خود شپرد هم زنده می مونه:46:

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

اکشن مد بازی میکنی شاید دموش رو رد کردی. وگرنه باید باشه.شاید هم اون زمانی که تو بیمارستان بود نرفتی بهش سر بزنی

می دونم .... اما کلا داستان و دیالوگ های me3 کلا به طور دیوانه واری مزخرف هست اصالتا !!! مخصوصا که من سال تحویل داشتم ایونو بازی می کردم و هی این شپرد کابوس می دیدی منم داشتم چل می شدم

AlexMercer
15-04-2012, 15:34
می دونم .... اما کلا داستان و دیالوگ های me3 کلا به طور دیوانه واری مزخرف هست اصالتا !!! مخصوصا که من سال تحویل داشتم ایونو بازی می کردم و هی این شپرد کابوس می دیدی منم داشتم چل می شدم

دیگه حرف دیگه ای نیست. فقط بگو نظرم سلیقه ایه! :46:

ess_1362
15-04-2012, 20:20
بازی خوبی هست داستان مناسبی داره
ولی نمی دونم چرا اینقدر باگ داره!!:31:
ولی با این وجود بازی سرگرم کننده ای هست

E Z I O
15-04-2012, 20:49
من تازه امروز Mass Effect3 گرفتم 10 مین بازی کردم به معنای واقعی کلمه حـــــــــــــــــــال کردم بعد از مدتی طولانی یه بازی حرفهای را تجربه کردم گرافیک بازی محشره! اگه بشه یه نقد از مینویسم :40:

king-hitler2
15-04-2012, 22:16
سلام اگه کسی پیدا بشه موزیک اخر بازی وقتی نوشته های پایان بازی میاد رو بزاره دعاش میکنم
خیلی تو کفشم
---
بیشتر صفحات رو خوندم ولی داستان کامل بازی رو کسی ننوشته
من بازی رو تموم کردم ولی اخرش رو متوجه نشدم

kkain-blood
15-04-2012, 23:02

نه RPG دارم بازی میکنم اصلا Save رو وارد کنی فقط میتونی RPG باری کنی اونی که تو بمارستان بود که اشلیه ...

AlexMercer
15-04-2012, 23:40
نه RPG دارم بازی میکنم اصلا Save رو وارد کنی فقط میتونی RPG باری کنی اونی که تو بمارستان بود که اشلیه ...

تو بیمارستان سالن انتظار تین هستش. جلو تر هم تو یک مرحله میبینیش:46:

mafr07
16-04-2012, 00:16
با سلام
به نظرتون بازی چطوره. میشه بگین شبیه چه بازییه . موضوعش به سری های قبلش مربوطه یا نه . من سریهای قبلی رو بازی نکردم به نظر شما بهتره اول قبلیها رو بازی کنم یا نه به هم ربطی ندارن

779
16-04-2012, 00:51
نظره شخصی :
حالم از این بازی به هم میخوره!!
اون مولکول هایه RPGای که توش مونده بود هم پرید با این تاثیر پذیری تصمیم ها!
جلویه سبک بازی میزاشتن Action Advanture سنگین تر بود!
یاده حرفه یکی از دوستام افتادم : Gears of War in RPG!

JING3LKHAN
16-04-2012, 10:41
بعد یه مدت تعطیلی سایت چرا همه به جون هم میپرین :31:
یه سوال از مس 2 دارم خواهشن جواب بدین ...تو بخش مربوطه مطرح نمیکنم چون مگسم اونجا پر نمیزنه :27:

به جایی رسیدم که به تالی تهمت میزنن که گث ها رو وارد کرده یا یه همچین چیزی....بعد تالی میفهمه اقاجونش موجباته این بلایاست ولی از شپرد میخواد که قضیه رو لو نده
حالا 4 تا گزینه هست
1.راستشو میگیم و اق جونه تالی بد نام میشه و اسمش از کشتی ها برداشته میشه وتالی شاکی میشه و کلی رِنِ گید میگیریم
2.دروغ مصلحتی میگیم و در این صورت اسمی از اق جونه تالی برده نمیشه و یه عالمه پاراگون البته تالی تبعید میشه
3..مال من بستست ....گمونم کواریون ها رو با گث ها صلح میدیم و شیرینی اشتی کنون میخوریم:31:
4...هم نمیدونم بستست

...........................................
خلاصه اینکه برای نسخه 3 بازی و پایان خوب باید چیکار کرد؟

AlexMercer
16-04-2012, 10:54
بعد یه مدت تعطیلی سایت چرا همه به جون هم میپرین :31:
یه سوال از مس 2 دارم خواهشن جواب بدین ...تو بخش مربوطه مطرح نمیکنم چون مگسم اونجا پر نمیزنه :27:

به جایی رسیدم که به تالی تهمت میزنن که گث ها رو وارد کرده یا یه همچین چیزی....بعد تالی میفهمه اقاجونش موجباته این بلایاست ولی از شپرد میخواد که قضیه رو لو نده
حالا 4 تا گزینه هست
1.راستشو میگیم و اق جونه تالی بد نام میشه و اسمش از کشتی ها برداشته میشه وتالی شاکی میشه و کلی رِنِ گید میگیریم
2.دروغ مصلحتی میگیم و در این صورت اسمی از اق جونه تالی برده نمیشه و یه عالمه پاراگون البته تالی تبعید میشه
3..مال من بستست ....گمونم کواریون ها رو با گث ها صلح میدیم و شیرینی اشتی کنون میخوریم:31:
4...هم نمیدونم بستست

...........................................
خلاصه اینکه برای نسخه 3 بازی و پایان خوب باید چیکار کرد؟

مرحله وفاداری تالی و جک رو باید در انتهای مراحل وفاداری رفت قبل از مرحله acquire IFF . چون مراحل موردین و تین و گروس به مقدار زیادی به شما پاراگون یا رنجید میده که میتونین این دو مرحله رو با پاراگون و رنگید تموم کنید و اگر پاراگون و رنگید نداشته باشید به مشکل بر میخورید.میتونی از سیو قبلت لود کن. نمیتونی باید لو بدی که پدر تالی خیانت کار بوده.در هرشرایطی تالی در نسخه 3 ادمیرال میشه ولی اگر قبلش تبعید شده باشه 1 امتیاز جهت صلح با گت ها از دست میدی:46:

JING3LKHAN
16-04-2012, 11:08
مرحله وفاداری تالی و جک رو باید در انتهای مراحل وفاداری رفت قبل از مرحله acquire IFF . چون مراحل موردین و تین و گروس به مقدار زیادی به شما پاراگون یا رنجید میده که میتونین این دو مرحله رو با پاراگون و رنگید تموم کنید و اگر پاراگون و رنگید نداشته باشید به مشکل بر میخورید.میتونی از سیو قبلت لود کن. نمیتونی باید لو بدی که پدر تالی خیانت کار بوده.در هرشرایطی تالی در نسخه 3 ادمیرال میشه ولی اگر قبلش تبعید شده باشه 1 امتیاز جهت صلح با گت ها از دست میدی:46:

اها پس باید گث ها رو با کواریون ها اشتی بدم و واسه اینم به پاراگون نیاز دارم؟

AlexMercer
16-04-2012, 11:28
اها پس باید گث ها رو با کواریون ها اشتی بدم و واسه اینم به پاراگون نیاز دارم؟

در نسخه 2 نمیشه بینشون صلح ایجاد کرد. تبعید نشدن تالی امتیازی برای صلح در نسخه 3 هست. اون گزینه های پاراگون و رنجید در صورت استفاده شپرد رو مجاب میکنه که به دادگاه بگگگگه که تالی جون شما رو در حمله ساورین نجات داده حق ندارین این کارو باهاش بکنید اگر هم بکنید جهنم اون نیازی به یک سری ترسو نداره:31: که دادگاه هم از تهمتش منصرف میشه. نه سیخ _تالی) میسوزه و نه کباب که باباشه:31:

Masoud King
16-04-2012, 14:06
سلام

چنتا پست ناجور بود که پاکیده شد

لازم دیدم دو تا نکته رو بگم:

اول اینکه اگه می خوایم در مورد بازی نظری بدیم یکم منطقی تر و با لحن درست تری باشه

دوم هم اینکه بیکار خطاب کردن کسی که میاد زحمت میکشه و مطلب میزاره و مشکلات بقیه رو حل میکنه واقعا بی لطفی بزرگی هست و یه جور توهینی هست به همه...

امیدوارم دیگه اینطور بحثایی پیش نیاد.

AlexMercer
16-04-2012, 19:30
dlc بخش مولتی بازی هم که نیومده درجا زد. ea و bioware رو بدجور زیر منگنه میزاره این عمل. حتی خیلی از هوادارای بازی گفتن اگر extended cut راضیشون کرد باقی dlc هارو میخرند. از طرفی که extended cut تابستون میاد و از طرفی تا اون موقع حداقل dlc امگا و یک یار جدید و dlc بخش مولتی پلیر میاد ضرر بزرگی در انتظار ea خواهد بود تا بفهمه اینقدر نباید به خاطر سود به تیم سازنده فشار میاوارد.

extended cut هم یک سری از اطلاعاتش لو رفته. فقط یک سری تصاویر نیست.هنوز در مورد گیم پلی اضافی تصمیم گرفته نشده ولی یی سری دیالوگ ها به بخش صحبت های شپرد با کاتالیست اضافه میشه و قسمت investigate دیالوگ فعال میشه تا علاوه بر اینکه بیشتر در مورد هدف و قصد ریپر ها از انجام کارشون اشنا شیم در مورد انتخاب ها هم بیشتر اطلاعات کسب کنیم.

انگار ایدی با تخریب از بین نمیره و فقط کد ریپریش از بین میره (ایدی در طول بازی اگر باهاش حرف بزنید و خوب هدایتش کنید خودش سعی میکنه کد ریپر رو از بین ببره) و گت ها هم نابود نمیشن ولی اپدیتی که لگیون براشون انجام داد بی اثر میشه و بازهم به vi تبدیل میشن.

در مورد شپرد هم که انگار میخوان در انتخاب های دیگه هم بهش فرصت زندگی بدن! بهرحال بدون شپرد که نمیشه مس افکت 4 رو ساخت!

بایو ور گفته که این extended cut قرار بود در نسخه اصلی باشه ولی بعدها فکر کردیم نیازی نیست و حذفش کردیم حالا با یک سری تغییرات به بازی اضافش میکنیم تغییراتی که بر اساس نظر هواداران ایجاد شده. اینم سیاست کثیف ea بود از همون اول هم میدونستن اینجوری میشه. فقط برای تبلیغ بیشتر اینکارو کردن تا گیمر ها هم مجبور شن dlc هارو بخرن. همین الانش بایو ور اعلام کرده صحنه های جدیدی به بازی اضافه میشه که حضور تمامی نیروهایی که جمع کردیم رو به صورت کامل ببینیم. حالا فکر کن مثلا برای کسایی که dlc امگا رو بازی کردن یک تصاویری خاصی وجود خواهد داشت. پس همه مجبور میشن برن بخرن.بعدش هم extended cut میاد و 95 درصد هوادارا رو راضی میکنه و یک سری دیگه dlc پشتش میاد

یک سوال از دوستانی که بازی کردن.هر چقدر هم از پایان بازی بدتون میاد ولی اگر در شرایط شپرد شما بودین کدوم رو انتخاب میکردین؟یعنی به جای شپرد شما بودی و هر تاثیری که انتخاب ها رو شپرد داشت رو شما داشته باشه؟

Little Sparrow
16-04-2012, 21:35
من اگه در شرایط شپرد بودم همون Destroy رو انتخاب میکردم.کل سری ME داریم جون میکنیم ریپر ها رو نابود کنیم حالا بیایم کنترلشون کنیم؟هرکس دیگه از یارامون هم بودن هم Destroy رو انتخاب میکردن به نظرم.

Steps-Rap
16-04-2012, 23:12
من که اگه بوم در میرفتم ... ینی اصلا سعی میکردم به اونجا نرسم....ولی اگه مجبور بودم یکیشو انتخاب کنم تخریبو انتخاب میکرم

AlexMercer
16-04-2012, 23:40
این کمیک طنز رو حتما بخونید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] i-d4vzf3q.png

kkain-blood
16-04-2012, 23:40
من قطعا ترکیب رو انتخاب میکردم منطقی تره و مشکل رو به صورت کلی حل میکنه ...اگه نابودی رو انتخاب کنیم همونطور که کاتالیست گفت چرخه دوباره تکرار میشه فقط به تعویق میفته ...

این داستان ارگانیک ها و سنتتیک ها هم مثل قضیه مرغ و تخم مرغه ...معلوم نیست کدوماشون اول به جود اومدن ! البته حتما ارگانیک ها :)

از دوست خوبمون AlexMercer هم نشکر میکنم هم به من کمک کرد همه به کلی از دوستان ممنونم

AlexMercer
17-04-2012, 00:23
Kalihira, mistress of inscrutable depths. I ask forgiveness.
Kalihira, whose waves wear down stone and sand.
Kalihira, wash the sins from this one,
And set him on the distant shore of infinite spirit.

Kalihira, this one’s heart is pure,
But beset by wickedness and hate.
Guide this one to where the traveler never tires,
The lover never leaves,
The hungry never starve.

Guide this one Kalihira,
And he will be a companion to you as he was to me.

AlexMercer
17-04-2012, 02:03
دوستان اگر WAR ASSETکمی داشته باشین در راه دویدن به طرف لیزری که شپرد رو پرتاب میکنه به سیتادل دو یاری که همراهتونه میمیرن.

قبل از مرحله حمله سربروس با تین صحبت نکنید اگر نسخه 1 رو بازی کردین و کاپیتان کیراهه زندست. اونوقت کاپیتان کیراهه جای تین رو میگیره و میمیره.و تین زنده میمونه(نمیدونم بعدش میشه باهاش حرف زد یا نه یا حتی در مرحله زمین که با همه یارات حرف میزنی با اونم میشه یا مثل کاتسومی از دست میره!)

اصلا نزارید جویک به اون MEMORY SHARD که داره دست بزنه. اگر این کارو کنید جاویک میگه که پس از اتمام جنگ اگر زنده موند میره و خود کشی میکنه ولی اگر دست نزنه و خاطرات رو مرور نکنه میگه که بعد از جنگ نیاز به کار دارم و احتمالا با لیارا بشینیم و کتاب سفری با یک پروتئون رو بنویسیم.

برای همه هوادارا هم سواله که چرا نورماندی در خال فرار از صحنه درگیری بود و شپرد رو تنها گذاشت و چرا نزدیک مس ریلی بود؟ جوابش تو خود بازیه نه شپرد نه ادمیرال هکت و تیم سازندش نه لیارا و نه حتی اون PROTHEON VI که در تسیا پیدا میشه هیچ کدوم از تاثیری که CRUCIBLE پس از فعال شدن داره ندارند و ترس این رو دارند که مثلا انفجاری رخ بده و همه بمیرند پس قبل از اتصال CRUCIBLE همه صحنه جنگ رو ترک میکنند و از منظومه شمسی خارج میشن به غیر از یک تیم کوچک که مسئول حمایت از CRUCIBLE بود. اگر هم دقت کنید هنگام صحبت کردن با کاتالیست جنگی در میان نیست و فضای دور و بر سیتادل و زمین خلوته. اگر این نظریه ای که من دارم درست باشه و در EXTENDED CUT تایید شه اونوقت میتونه پاسخی باشه به این سوال که با تخریب مس ریلی ها نیروهایی که برای کمک به زمین اومده بودند چی میشن و همه مجبورن در این سیستم باقی بمونند! اگر همه برگشته باشند هر نیرو در سرزمینه خودش منتظر خبری از شپرد و فعالیته CRUCIBLE هست

Steps-Rap
17-04-2012, 09:10
منم بازی رو برای بار دوم تموم کرم...میخواستم سعی کنم واراست بیاد رو7000 ولی نشدد..6800و خورده ای شد...
----------
حالا شاید جاویک خودشو نکشه..شای فقط در حد حرف بوه؟!ها؟

kkain-blood
17-04-2012, 11:25
دوستان اگر WAR ASSETکمی داشته باشین در راه دویدن به طرف لیزری که شپرد رو پرتاب میکنه به سیتادل دو یاری که همراهتونه میمیرن.

قبل از مرحله حمله سربروس با تین صحبت نکنید اگر نسخه 1 رو بازی کردین و کاپیتان کیراهه زندست. اونوقت کاپیتان کیراهه جای تین رو میگیره و میمیره.و تین زنده میمونه(نمیدونم بعدش میشه باهاش حرف زد یا نه یا حتی در مرحله زمین که با همه یارات حرف میزنی با اونم میشه یا مثل کاتسومی از دست میره!)

اصلا نزارید جویک به اون MEMORY SHARD که داره دست بزنه. اگر این کارو کنید جاویک میگه که پس از اتمام جنگ اگر زنده موند میره و خود کشی میکنه ولی اگر دست نزنه و خاطرات رو مرور نکنه میگه که بعد از جنگ نیاز به کار دارم و احتمالا با لیارا بشینیم و کتاب سفری با یک پروتئون رو بنویسیم.

برای همه هوادارا هم سواله که چرا نورماندی در خال فرار از صحنه درگیری بود و شپرد رو تنها گذاشت و چرا نزدیک مس ریلی بود؟ جوابش تو خود بازیه نه شپرد نه ادمیرال هکت و تیم سازندش نه لیارا و نه حتی اون PROTHEON VI که در تسیا پیدا میشه هیچ کدوم از تاثیری که CRUCIBLE پس از فعال شدن داره ندارند و ترس این رو دارند که مثلا انفجاری رخ بده و همه بمیرند پس قبل از اتصال CRUCIBLE همه صحنه جنگ رو ترک میکنند و از منظومه شمسی خارج میشن به غیر از یک تیم کوچک که مسئول حمایت از CRUCIBLE بود. اگر هم دقت کنید هنگام صحبت کردن با کاتالیست جنگی در میان نیست و فضای دور و بر سیتادل و زمین خلوته. اگر این نظریه ای که من دارم درست باشه و در EXTENDED CUT تایید شه اونوقت میتونه پاسخی باشه به این سوال که با تخریب مس ریلی ها نیروهایی که برای کمک به زمین اومده بودند چی میشن و همه مجبورن در این سیستم باقی بمونند! اگر همه برگشته باشند هر نیرو در سرزمینه خودش منتظر خبری از شپرد و فعالیته CRUCIBLE هست

این تین من رو کشت!!! تو نسخه دوم زنده نگه داشته بودمش یعنی همرو زنده نگه داشته بودم اما برای بار سوم بازی رو رفتم تو سیتادل تو بیمارستان اصلا نبود!!! یکی از شخصیتهای مورد علاقه من بود دارم دیوونه میشم!

در مورد جاویک اصلا نخواست که به اون مموری دست بزنه راجب بعدش هم که با هم صحبت کردیم گفتم بعد از جنگ میرم پیش هنار ها اونا منو مثل خدا میدونن.
برای زنده موندن یاری همراهمون واراست باید چقدر باشه؟؟؟
من تو ورژن قبل نتونستم تالی رو برگردونم پیش مردمش برای همین نتونستم گث ها رو با کواریون ها آشتی بدم !

بعد از Legacy of kain این بازی تنها بازی بود که دارم برای بار سوم بازی میکنم احتمالا دوباره ورژن قبل رو بازی کنم و دفعه چهارمی هم وجود خواهد داشت...;)

AlexMercer
17-04-2012, 12:16
منم بازی رو برای بار دوم تموم کرم...میخواستم سعی کنم واراست بیاد رو7000 ولی نشدد..6800و خورده ای شد...
----------
حالا شاید جاویک خودشو نکشه..شای فقط در حد حرف بوه؟!ها؟
بهرحال آینده بازی که مشخص نیست مگر extended cut سرنوشت همه رومشخص کنه. که بعد جنگ چه میکنند. وگرنه داستان همشون باز میمونه تا بعدها ببینیم آیا شپرد و تیمش برمیگردند یا تیمش با یک شخصیت جدید برمیگردن!:41:

---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

این تین من رو کشت!!! تو نسخه دوم زنده نگه داشته بودمش یعنی همرو زنده نگه داشته بودم اما برای بار سوم بازی رو رفتم تو سیتادل تو بیمارستان اصلا نبود!!! یکی از شخصیتهای مورد علاقه من بود دارم دیوونه میشم!

در مورد جاویک اصلا نخواست که به اون مموری دست بزنه راجب بعدش هم که با هم صحبت کردیم گفتم بعد از جنگ میرم پیش هنار ها اونا منو مثل خدا میدونن.
برای زنده موندن یاری همراهمون واراست باید چقدر باشه؟؟؟
من تو ورژن قبل نتونستم تالی رو برگردونم پیش مردمش برای همین نتونستم گث ها رو با کواریون ها آشتی بدم !

بعد از Legacy of kain این بازی تنها بازی بود که دارم برای بار سوم بازی میکنم احتمالا دوباره ورژن قبل رو بازی کنم و دفعه چهارمی هم وجود خواهد داشت...;)

من سه بار تموم کردم دیگه میره تا چندین ماه دیگه تمومش کنم. وار است باید 3000 باشه که هر 3 گزینه رو داشته باشی. و زیر 2000 هم یک گزینه داری که یارات هم میمیرن .

در ضمن کسایی که collector base رو نترکونن اولین انتخابی که در بازی بهشون میده به جای تخریب کنترله و جای این دوتا عوض میشه:5:

kkain-blood
17-04-2012, 13:41
بهرحال آینده بازی که مشخص نیست مگر extended cut سرنوشت همه رومشخص کنه. که بعد جنگ چه میکنند. وگرنه داستان همشون باز میمونه تا بعدها ببینیم آیا شپرد و تیمش برمیگردند یا تیمش با یک شخصیت جدید برمیگردن!:41:

---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

من سه بار تموم کردم دیگه میره تا چندین ماه دیگه تمومش کنم. وار است باید 3000 باشه که هر 3 گزینه رو داشته باشی. و زیر 2000 هم یک گزینه داری که یارات هم میمیرن .

در ضمن کسایی که collector base رو نترکونن اولین انتخابی که در بازی بهشون میده به جای تخریب کنترله و جای این دوتا عوض میشه:5:

من منظورم اون دو نفری هستند که تو مرحله آخر باهات میان من دفعه دوم وارستم رو 5600 بود

halflife g
19-04-2012, 23:39
خوب من هم بازی رو تموم کردم(البته شماره های قبلی رو بازی نکردم)........البته خیلی وقت میشه ولی از وقتی که بازی عرضه شده هیچ پستی تو تاپیک ندادم به دلایلی.......
حالا هم قصد دارم یه نقد بسیار کوچیک از بازی بذارم.......امیدوارم مورد پسند واقع بشه :

گیم پلی=8.5
بعد rpg در بازی بسیار بسیار ضعیف بود و به نظرم نوشتن کلمه rpg در ژانر بازی به نوعی برای جذب مخاطب بیشتر و البته قول زدن مخاطبه.......وجود سیستم پولی که بازی خودش واسه خود شما تحمیل می کنه و همچنین دیگر موارد اینچنینی برای کسی که واسه خاطر نام rpg بازی رو گرفته ناامید کنندس.....
نکته قوت گیم پلی نه در مکانیزم فردی گیمر (که این قسمت برگرفته از و کپی از بازیهای دیگس) بلکه به خاطر گزینه های زیاد و استراتژی های مختلف و البته تصمیمات گیمر هستش که اونم متاسفانه در نهایت تاثیر بزرگ خودش رو نمیذاره........ .
در کل قسمت اکشن و قسمت شوتر بازی کاملا تکراری و برداشتی از بازیهای دیگس و چندان حرفی برای گفتن نداره ولی تصمیمات گیمر و البته گرینه های متنوع و انتخاب استراتژیهای متنوع گیم پلی رو خوب جلوه میده..... .

گرافیک=8.5
کلیت گرافیک زیبا کار شده ولی استفاده نکردن از منابع نور دینامیک و همچنین بافتهای گاها کم کیفیت و البته صورتهای بسیار خشک و جسد مانند(مخصوصا و متاسفانه قیافه خود شپرد)لطمه زیادی به گرافیک بازی میزنه...... .

داستان=9.5
خود داستان که چیز مخوف و جدیدی نیست......ولی عظمت و بزرگی و تصمیمات گیمر بسیار زیباس

موزیک و صدا=9.5
دوبله ها هنرمندانس و موسیقی هم کم نقصه........

مولتی پلیر=7.5
چیزی که چندان نیاز نبود و بیشتر برای استفاده اجباری و خالی کردن جیب طرفدارای بازی ساخته شده

+

در نهایت اگه به این بازی به چشم یک اکشن ادونچر نگاه بشه خیلی بهتر و در اینصورت میشه ازش به عنوان یک بازی خیلی خوب یاد کرد(البته من منظورم شماره 3 هستش شاید شماره های قبلی بسیار بهتر بودند) ولی استفاده از عنوان rpg action فقط قول زدن طرفدارای rpg هست....
امتیاز نهایی : 8.7

.
.

mjorh
20-04-2012, 13:47
ولی کاش اول سریای قبلی رو بازی می کردید ... مخصوصا سری دوم ک شاهکاری بود واسه خودش ....

مخصوصا و متاسفانه قیافه خود شپرد)

قیافه ی شپرد تو این سری بازم یه کم درس شده ، تو سریای قبلی خیلی خشک بود ...:2:

در کل قسمت اکشن و قسمت شوتر بازی کاملا تکراری و برداشتی از بازیهای دیگس

نه تو این مورد موافق نیسم ... قسمت اکشنش کپی سریای قبلی با یه کم تغییر کوچولو ....نمیشه گف برداشت از بازیای دیگه !

درواقع توی این مورد نون سریای قبلیرو میخوره ! (نظر منو بخواید کلا همینطوره !دی!)

به هر حال مرسی مراد جان ....نقد خوبی بود :20:

mojinezami
20-04-2012, 14:01
سلام دوستان
من بازی رو تو حالت اکشن انجام می دم
می خواستم کمی درموردش توضیح بدین که چطور می شه WAR ASSET زیاد بشه
رمانس چه جوری می شه داشت
تعداد یاران شپرد چند نفر هستند من تا الان 5 نفر رو تولیستم دارم
و این مراحلی که تو ژورنال هست رو چه میشه انجام داد
ممنون

779
20-04-2012, 14:04
ولی کاش اول سریای قبلی رو بازی می کردید ... مخصوصا سری دوم ک شاهکاری بود واسه خودش ....

قیافه ی شپرد تو این سری بازم یه کم درس شده ، تو سریای قبلی خیلی خشک بود ...:2:

نه تو این مورد موافق نیسم ... قسمت اکشنش کپی سریای قبلی با یه کم تغییر کوچولو ....نمیشه گف برداشت از بازیای دیگه !

درواقع توی این مورد نون سریای قبلیرو میخوره ! (نظر منو بخواید کلا همینطوره !دی!)

به هر حال مرسی مراد جان ....نقد خوبی بود :20:

منظور ایشون بیس اکشن بازی هست. که کپی خیلی بازی ها هست ( نمونش Gears of War )
این بازی تنها چیزی که به این صنعت معرفی کرد همون سیستم دیالوگ بندی عالی و تصمیم ها بود.
+ یک داستان که خوب کاملا سلیقه ایه بعضی ها دیوانش میشن بعضی ها هم حالشون به هم میخوره.
چیزه خاصه دیگه ای نداره این بازی

halflife g
20-04-2012, 15:21

شایان جان به خوبی توضیح داد.منظور منم همین بیس اکشنش بود.اون قسمتی که میتونستی استراتژی های مختلف(یعنی سلاحا یا جادوهای مختلف واسه خودت یا هم تیمی هات)انتخاب کنی و جلو بری بود که وجه تمایز اکشن این بازیه......که اونم چون rpg اش خیلی کمرنگ استراتژی های مختلف چندان تاثیر یا تفاوت عظیمی نداره(قسمت اکشن دقیقا عین این بود که بتونی تو gears of war یاراتم کنترل کنی)

+

کلا اکثر بازیهای دنباله دار اینجوری هستند.....در هر شماره ای که به اوج موفقیت میرسن شماره های بعدی هم در سایه اونها به چشم میاد و بهتر دیده میشه...مثل uncharted2 یا gears of war1 یا mw1 که موفقیت عظیمشون یه جورایی در به چشم اومدن شماره های بعدیشون تاثیر داشت و میشه گفت شماره های بعدی این بازیها نون همین شماره هاشونو خوردن.....
در مورد mass effect هم شماره 2 همون اوج بود......

+

در اخر هم با شایان موافقم......آس و برگ برنده این بازی همون قسمت تصمیم گیریها و دیالوگهای عظیم بازی هستش بقیه قسمتهاش فاصله عمیق و معنا داری با این قسمت ها دارن(مخصوصا قسمت rpg بازی که خیلی سطحیه).... .

.

AlexMercer
20-04-2012, 16:01
این فایل GALACTIC READINESS از سرور مدیا فایر برای سهولت دوستان

AlexMercer
20-04-2012, 16:07
سلام دوستان
من بازی رو تو حالت اکشن انجام می دم
می خواستم کمی درموردش توضیح بدین که چطور می شه WAR ASSET زیاد بشه
رمانس چه جوری می شه داشت
تعداد یاران شپرد چند نفر هستند من تا الان 5 نفر رو تولیستم دارم
و این مراحلی که تو ژورنال هست رو چه میشه انجام داد
ممنون

والا من بازی نکردم ولی اکشن هیچ حالت تصمیم گیری نداره و واقعا تلف کردنه وقته چون هرچی WAR ASSET اضافه میشه به خاطر همین تصمیم گیری ها و مراحل جانبیه.

در حالت اکشن رومانس هم نمیشه کرد احتمالا :46:

7 نفر که در حالت اکشن یکیش رو خود بازی میکشه میشه 6 نفر که احتمالا در حالت اکشن شما نمیتونی تالی رو بعد از مرحله جنگ گت و کواریون ها به صفینه برگردونی. یک دونه هم که جاویکه که DLC بود نمیدونم داری یا نه

یک سریش با شتن در سیارات مختلف و پیدا کردن شئ و تحویل دادنش به شخص مورد نظری انجام میشه یک سری هم در خود مراحل پیدا میشه.:46:

mehdy.z
20-04-2012, 19:16
خوب منم بازی رو تموم کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه بگم اســـــــــاسی بهم چسبید بازی واقعا شاهکار بود و از همه لحاظ میشه نمره_ی یه بازی کامل رو داد:46: فقط دو تا ایراد که بچه ها بهش گرفتند که به ترتیب عبارتند از:

1-گرافیک بازی رو بچه ها خیلی بهش گیر داده بودند و گفته بودند که بازی از لحاظ کیفیت تکسچرها در سطح پایینیه!!
البته منم این حرف رو قبول دارم ولی باید در نظر گرفت که این یک بازی خطی نیست که کل مراحلش توی یکی دو تا محیط خلاصه بشه و همینطور که خودتون هم شاهد بودین بازی از نظر تنوع محیط واقعا کم نگذاشته بود و اگه قرار بر این باشه که یک بازی با این تنوع محیط شامل تکسچرهای سنگین هم بشه در این صورت هم حجم بازی و هم هزینه تولید اون رو دو چندان میکرد پس نمیشه زیاد بهش خورده گرفت....

2-پایان بازی که همه ازش مینالیدند!!
این رو دیگه هیچی نگید که خودم یکی از قربانیهای اصلی این ماجرا هستم:13:خود من به علت اینکه تا حالا به تعداد انگشتانم یک دست هم به این تاپیک سر نزده بودم(از بس بچه ها داستان اسپویل میکردند)و به علت عدم آگاهی ار قضیه مولتی بازی و EMS_ها تموم رفقام توی بازی نفله شدند رفتند پی کارشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خلاصه وقتی اومدم توی این تاپیک و از قضیه با خبر شدم دود بود که از گوشام میزد:grrr: بیرون ولی بازم با کمک بچه ها مخصوصا AlexMercer عزیز تونستم حداقل پایان نسبتا خوش بازی رو ببینم اگرچه بازم این پایان هم حداقل در حد بازی به این عظمت نبود!!

بازم میگم اگه از قضیه پایان بازی نبود من یکی که دست کم از 10 به این بازی 9.5 میدادم البته اشتباه نشه بازی از نظر روایت داستان یک شاهکار بود و به نظر من دست کمی از فیلمهای بزرگی نظیر جنگ ستارگان نداشت فقط این پایانش بود که دل من یکی رو ریش کرد!!
++++
راستی بچه ها یه سوال هم برام پیش اومده اینم اینه که مثل اینکه میشه هم geth_ها و هم quarian رو با هم متحد کرد قضیه این چیه؟؟...چون من هر کاری کردم که بالاخره یه طرف از دست میرفت!!...باید کار خاصی میکردیم؟؟

ess_1362
20-04-2012, 19:21
خیلی باحال هست
می تونم بگم یک باگ بزرگ هست که بعلت داستان پردازی جالبش شده یک گیم:31:

AlexMercer
21-04-2012, 01:22
راستی بچه ها یه سوال هم برام پیش اومده اینم اینه که مثل اینکه میشه هم geth_ها و هم quarian رو با هم متحد کرد قضیه این چیه؟؟...چون من هر کاری کردم که بالاخره یه طرف از دست میرفت!!...باید کار خاصی میکردیم؟؟

میشه باید 5 تا 7 امتیاز داشته باشی:

تالی در نسخه 2 ماموریت وفاداریش انجام شده باشه1 امیتاز و اگر تبعید نشده باشه در مجموع 2 امتیاز
لیون در نسخه 2 وفادار باشه 1 امتیاز
نجات جان یک کواریون در یکی از مراحل آنامولی نسخه قبل 1 امتیاز
نجات ادمیرال در نسخه 3 برابر با 1 امتیاز
از بین بردن کدهای مخرب ریپرها در سرور گت ها 1 امتیاز
نابود کردن سرور گت در نسخه 2 برابر با 2 امتیاز و نگه داشتنش منفی 2 امتیاز
:11:

mehdy.z
21-04-2012, 12:47

تالی در نسخه 2 ماموریت وفاداریش انجام شده باشه1 امیتاز و اگر تبعید نشده باشه در مجموع 2 امتیاز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عجب!!
خودمونیم ها بازی عجب داستان پردازی حرفه ای داره!!
من که به عمرم سر جمع سه تا بازی RPG بازی کردم(اصلا این بازی باعث شد من طرف سبک RPG بیام)حتی فکرش رو هم نمیکردم که تصمیم گیریها توی نسخ قبلی اینقدر میتونه موثر باشه....(البته من گول نسخه_ی 2 این بازی رو خوردم چون با اینکه قسمت اولش رو بازی نکرده بودم اصلا توی بازی و پایانهاش به مشکل برنخوردم!!)
در کل اگه بخوایم منصف باشیم بازیهایی نظیر Witcher 2 و Deus EX که غیر از این بازی انجام دادم نصف این بازی هم RPG نبودند!!
بازم به سازندهاش به خاطر خلق چنین شاهکاری تبریک میگم:33:

mjorh
21-04-2012, 14:16
وب سایت Game pur بازیرو نقد کرده و نمره بالای 9.5 رو داده ....

Pros:

Epic conclusion to the trilogy
Graphics and Visuals
Gameplay
Multiplayer

Cons:

Small glitches related to animations and lip syncing
Sidequest gives repitative feel

Rating: 9.5/10

AlexMercer
23-04-2012, 07:39
این موزیک رو حتما دانلود کنید حتی اگر مس افکت بازی نکردین یا حتی بدتون میاد! رمیکس آهنگهای 3 گانه مس افکت که واقعا به زیبایی هم رمیکس شدن.

این موزیک رو هم شنیدم ناراحت شدم و امیدوارم با extended cut پایان رو درست کنن

Steps-Rap
23-04-2012, 13:37
این موزیک رو حتما دانلود کنید حتی اگر مس افکت بازی نکردین یا حتی بدتون میاد! رمیکس آهنگهای 3 گانه مس افکت که واقعا به زیبایی هم رمیکس شدن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Ft80a7ggpzg79erw)

این موزیک رو هم شنیدم ناراحت شدم و امیدوارم با extended cut پایان رو درست کنن

من نمیتونم دانلودش کنم..اصا صفحه اش واسه من ناقص لود میشه!

AlexMercer
23-04-2012, 14:04
من نمیتونم دانلودش کنم..اصا صفحه اش واسه من ناقص لود میشه!

با چیلتر شکن امتحان کردی؟:13: نشد باز می آپم

Steps-Rap
23-04-2012, 17:15
با چیلتر شکن امتحان کردی؟:13: نشد باز می آپم
الان با چیلتر امتحان کردم..دمت گرم.درست شد.

vahidgame
23-04-2012, 20:22
چند روز پیش بازی رو بالاخره تموم کردم
دیر بازی رو شروع کردم و دیر هم تموم کنم و کلا نسبت به مس افکت 2 خیلی اشتیاق برای اون نداشتم
در مورد بازی خب درسته از یه سری نظرها نسبت به قبل پیشرفت داشته مثل سیستم مبارزات که نسبت به قبل خیلی بهتر بود و در مورد این موارد خیلی میشه صحبت کرد و نمیشه از ویژگی های مثبت اون گذشت ولی هر چه قدر هم در مورد این ویژگی های بازی بگیم می رسیم به مهترین قسمت بازی یعنی داستان اون که آخرش همه چی رو به باد میده! طرفدارای بازی از اولین شماره بازی تا به الان 5 سال برای بازی صبر کردن و توی شماره اول و دوم انتخاب های مهم زیادی توی بازی بود که خیلی ها منتظر بودن که تاثیر اونا رو ببینن ولی عملا انتخاب های شماره قبلی توی پایان این سه گانه تاثیر خاصی نداره!

پایان بازی کلیتش مشکل داره و هیچ جوری نمیشه اونو توجیه کرد و طرفدارا واقعا حق دارن که ناراحت باشن
یه سایت هم 5 دلیل اورده که در مورد پایان بازی حق با طرفدارانه و به نظرم حرف های اون درسته:

Bioware بر خلاف سال 2009 و 2010 که با Dragon Age و Mass Effect 3 کلی ازش تقدیر شد و کلی جایزه تصاحب کرد ، دو سال متوالی بعد از اون رو با شماره بعدی این بازی ها جوری عمل کرد که فقط خشم طرفداران اون دو تا بازی رو به همراه داشت. 2011 که Dragon Age 2 رو منتشر کرد که اون قدر تغییر توی بازی داده بود که بازی به کل شکل و شمایلش عوض شده و یه جورایی مثلا می خواستن شبیه مس افکت باشه که به خاطر همین نتونست موفقیت قبلی رو تکرار کنه و مورد انتقاد شدید طرفدارا قرار گرفت. 2012 هم که با Mass Effect 3 کلیه حاشیه ساز شد و طرفدارا حتی نسبت به قضیه Dragon Age 2 هم بیشتر خشمگین شدن و اینم به خاطر اینه که Bioware اشتباهات متعددی کرد مثل عرضه DLC روز انتشار بازی برای پول بیشتر و یا از اون بزرگتر پایان بازی که خودش به تنهایی برای عصبانیت طرفدارا کافیه!
فکر کنم Bioware مسائلی مثل رومنس براش خیلی مهمتر بود و توی این شماره این قسمت پیشرفت داشت و یه جورایی با همه میشد رومنس داشت!!

توجه کنید که خود من طرفدار Bioware هستم و اونایی که از مدت ها قبل منو می شناسن می دونن که چه قدر این شرکت رو دوس داشتم و حتی بعضی ها به شوخی می گفتن تو یکی از اعضای این شرکتی... ولی این که طرفدار اونم دلیل نمیشه که هر چیزی منتشر شد الکی بیام ازش طرفداری کنم و من واقعا تعجب می کنم چه جوری بعضی ها این پایان بازی رو با دلایلی توجیه می کنن. این کار فقط پاک کردن صورت مسئله ست...

در ضمن این قضیه dlc برای درست کردن پایان بازی بیشتر شبیه یه شوخی می مونه!
وقتی یه سه گانه می خواد تموم بشه دیگه باید همه چی بعد پایان بازی جم و جور بشه و این که بعد از اون یه dlc داستانی برای روشنتر کردن داستان بازی بیاد اصلا جالب نیست. حالا اگه قرار باشه به غیر از اون ، پایان بازی هم عوض بشه که دیگه خیلی بدتر. اصلا معنی نداره وقتی یه بازی پایانش بد و اشتباه زیادی داشت بعد یه دفعه سازندگان بیان یه جوری قضیه رو ماست مالی کنن و پایان رو تغییر بدن که اگه این اتفاق بیافته جزو عجیبترین وقایع دنیای بازیه!!

در نهایت باید بگم که فعلا انگیزه ای برای دوباره رفتن بازی ندارم
امتیازی هم که کاملا مناسب بازی می دونم به این صورته:

داستان: 7
مثل شماره های قبلی انتخاب هایی توی بازی وجود دارن که بعضی از اونا در نوع خودشون خیلی جذابن. همچنین شخصیت پردازی و دیالوگ ها هم خوبن. اما در نهایت پایان بازی جوریه که به راحتی میشه چند نمره از داستان بازی کم کرد اگه قرار بود به پایان بازی هم امتیاز بدم امتیاز 4 رو مناسب اون می دونستم...

گیم پلی: 8.5
مبارزات بازی عالی طراحی شدن و هوش مصنوعی دشمنان خیلی بهتر شده. قسمت هایی مثل تنوع اسلحه ها و آپگرید اسلحه ها نسبت به قبل بهتر شدن. اما نکته منفی گیم پلی که باید اشاره کرد ماموریت های فرعی ضعیفه که اصلا طراحی خوبی ندارن...

گرافیک: 9
گرافیک پیشرفت زیادی نسبت به قبل نداشته ولی هنوز هم در سطحی بالا و راضی کننده ست...

صدا و موزیک: 9.5
موزیک های بازی خیلی خوبن اما ای کاش Clint Mansell توی ترک های بیشتری نقش داشت که در اون صورت این قسمت شاهکار می شد . در مورد صداگذاری هم که همیشه Bioware این قسمت رو به بهترین شکل و بدون نقص درست می کنه...

جذابیت: 9
بازی جذابیت خیلی بالایی داره و جزو بازی هایی هست که غرق در دنیای اون میشید...

امتیاز کل: 8.6

AlexMercer
23-04-2012, 21:08
Bioware بر خلاف سال 2009 و 2010 که با Dragon Age و Mass Effect 3 کلی ازش تقدیر شد و کلی جایزه تصاحب کرد ، دو سال متوالی بعد از اون رو با شماره بعدی این بازی ها جوری عمل کرد که فقط خشم طرفداران اون دو تا بازی رو به همراه داشت. 2011 که Dragon Age 2 رو منتشر کرد که اون قدر تغییر توی بازی داده بود که بازی به کل شکل و شمایلش عوض شده و یه جورایی مثلا می خواستن شبیه مس افکت باشه که به خاطر همین نتونست موفقیت قبلی رو تکرار کنه و مورد انتقاد شدید طرفدارا قرار گرفت. 2012 هم که با Mass Effect 3 کلیه حاشیه ساز شد و طرفدارا حتی نسبت به قضیه Dragon Age 2 هم بیشتر خشمگین شدن و اینم به خاطر اینه که Bioware اشتباهات متعددی کرد مثل عرضه DLC روز انتشار بازی برای پول بیشتر و یا از اون بزرگتر پایان بازی که خودش به تنهایی برای عصبانیت طرفدارا کافیه!
فکر کنم Bioware مسائلی مثل رومنس براش خیلی مهمتر بود و توی این شماره این قسمت پیشرفت داشت و یه جورایی با همه میشد رومنس داشت!!

در ضمن این قضیه dlc برای درست کردن پایان بازی بیشتر شبیه یه شوخی می مونه!
وقتی یه سه گانه می خواد تموم بشه دیگه باید همه چی بعد پایان بازی جم و جور بشه و این که بعد از اون یه dlc داستانی برای روشنتر کردن داستان بازی بیاد اصلا جالب نیست. حالا اگه قرار باشه به غیر از اون ، پایان بازی هم عوض بشه که دیگه خیلی بدتر. اصلا معنی نداره وقتی یه بازی پایانش بد و اشتباه زیادی داشت بعد یه دفعه سازندگان بیان یه جوری قضیه رو ماست مالی کنن و پایان رو تغییر بدن که اگه این اتفاق بیافته جزو عجیبترین وقایع دنیای بازیه!!

در نهایت باید بگم که فعلا انگیزه ای برای دوباره رفتن بازی ندارم
امتیازی هم که کاملا مناسب بازی می دونم به این صورته:

پول مسعود جان. مس افکت 1 و 2 به خاطر این خوب بود که بایو ور در ساخت مجبور نبود حرف صد نفر رو گوش کنه.

بزار جزیان extended cut رو بگم برات: کیسی هادسون گفته ما فکر نمیکردیم اینقدر نیاز باشه این صحنه های اضافه و تقاضا زیاد باشه! (صحنه هایی مثل سرنوشت یاران، کهکشان،....) یکی از ضعیف ترین اظهارات تاریخ بازی های کامپیوتر! حالا چرا این اتفاق افتاد و این بخش کوچک حذف شد؟ همش برای سود بیشتر و معنا پیداکردن dlc ها صورت گرفته! برای مثال قبل از پخش بازی اعلام شد که در طول بازی راز پشت پرده کیپر ها فاش میشه! شما در طول بازی به codex ، مرحله و یا intel دست پیدا نمیکنی که در مورد کیپر ها باشه. وقتی به منشا کیپر ها پی ببری خود به خود به منشا ریپر ها هم میرسی. این بخش در بازی اصلی وجود نداشت و احتمال زیاد به صورت dlc بیااد. حالا شما تصور کن چند دیالوگ اضافی که به خاطر همین dlc به extended cut اضافه میشه. همه این ها باعث میشه که گیمر ها مجبور شن تمامی dlc هارو بخرن تا به همه چیز در extended cut برسن! در همین حین هم بایو ور یک سری تغییراتی که هوادارا میخوان رو میده و در نهایت extended cut میاد و خیلی از هواداران از خدا بی خبر رو راضی میکنه.

hosseincode2008
23-04-2012, 21:17
وحيد نظرت در مورد Indoctrination Theory چيه؟ حتما ديديش ولي اگه نديدي:

Steps-Rap
23-04-2012, 22:08
این عکسه دقیقا چیه ؟من نمیفهمم..من همچین چیزی آخر بازی ندیدم:

قرار بوده انتخاب هامون اینجوری باشه که بعدا مدلشو عوض کردن؟

AlexMercer
23-04-2012, 22:18
این عکسه دقیقا چیه ؟من نمیفهمم..من همچین چیزی آخر بازی ندیدم:

قرار بوده انتخاب هامون اینجوری باشه که بعدا مدلشو عوض کردن؟

شوخیه:31::46:

alirezajah
24-04-2012, 14:10
مشخص نشده کی Extended cut میاد؟

AlexMercer
24-04-2012, 16:12
مشخص نشده کی Extended cut میاد؟

مرداد احتمالا:46:

Raikage
24-04-2012, 20:53
الان که دارم مس افکت دو رو دوباره بازی میکنم واقعا به افتضاح بودن مس افکت 3 پی میبرم!
تو تمام جهات به جز یکی دو مورد مثل سیستم مبارزات مس افکت سه یه افتضاحه به تمام معنائه! البته این بین توی سیستم مبارزه melee باید یه چیزی فراتر از افتضاح به کار برد!!
اول از همه از گرافیکش شروع میکنیم که بعد از این همه سال تغییر و پیشرفت اون چنانی نمیبینیم! حتی جزئیات گرافیکی مثل تخریب و... توی 2 خیلی بهتر بودن... بدترین جاش که توی ذوق میزد اون صحنه ای بود که بعد از پایگاه گت ها شپرد با دسترویر ریپرها داشت حرف میزد...تقریبا میشه گفت ریپره از روز اولش هم سالمتر بود بعد از خوردن اون همه آتش سفینه ها! :18: چیزی به نام تخریب تو این بازی جائی نداشت! توی نسخه دو باز یه تعداد جعبه بود که خراب مبشدن ولی اینجا از اونها هم خبری نبود! *_*
موزیک ها زیبا بودن ولی صداگزاری بازی هیچ تعریفی نداشت...توی نسخه دو حتی میتونستی صدای دشمنها رو که موقعیتشون رو اعلام میکردن بشنوی مثلا taking cover..reload ... ولی توی این نسخه جز صدای شلیک گلوله از زمین صدا درمیومد از کاراکترها نه!!
دیگه اثری از خون هم حتی نبود! توی نسخه دو چهره کاراکترها ضعیف بود و هیچ حسی رو منتقل نمیکردن و امید داشتیم که توی این یکی این قضیه اصلاح بشه ولی زهی خیال باطل!
کمبود مراحل از نقاط ضعف دیگه بود که بدجور توی ذوق میزد...نزدیک 60/70درصد مراحل توی ستادل بودند و شامل خرید یه چیزی و تحویلش به یه نفر میشد!! فکر کنم شپرد پستچی میشد بیشتر به تفعش میبود!!
دوستان اگه یادشون باشه توی نسخه دو حتی با اسکن کردن سیاره ها و رفتن به کهکشان هائی که حتی توشون ماموریتی نداشتی میتونستی ماموریت های جانبی جالبی پیدا کنی.
تنوع دشمنها هم آزاردهنده بود که نمیشه زیاد به سازنده ها ایراد گرفت چون به جز ریپرها و چندتا سایبروس بدبخت کس دیگه ای رو نمیشد کشت و باید به اصطلاح هندی بازی میشد و اتحاد و ازاین حرفا........:2:
اون کروگان مونث که ته خنده بود!:31: کروگان مذکر که فقط یه لباس تنش کرده بودن!!
پایان بازی هم من چیزی نگم خیلی بهتره :| . اساتید گفته هارو گفتند.
بقیه مسائل هم که برگرفته از نسخه های قبل بودند و هیچ نوآوری توشون دیده نمیشد!
در نهایت باید به بیوار و صد البته به الکترونیک آرتز بابت اینگونه به پایان رسوندن افسانه شپرد تسلیت گفت و فقط تاسف خورد!
البته به EA بیشتر چون با بستن دست سازندش بیووار و کم کردن بودجه عمده تقصیرها گردنه اونه!

درنهایت بگم که این فقط یه اظهار نظر شخصی یه طرفدار مس افکت بود (البته طرفدار تا نسخه 2 ـش:31:)

hamed30
24-04-2012, 21:56
یه سوال بی ربط ولی چه کنم که مجبورم :45:
واسه نصب دی ال سی ME1 bring down the sky سریال میخواد هر چی گشتم پیدا نکردم چجوری نصبش کنم ؟ بازم معذرت چون جاش اینجا نبود

kkain-blood
25-04-2012, 01:57

عالی بود اگه واقعا اینجوری باشه که به نظرم هست ... نمیدونم چی بگم واقعا عالیه... همه چی منطقی بود

AlexMercer
25-04-2012, 02:39
عالی بود اگه واقعا اینجوری باشه که به نظرم هست ... نمیدونم چی بگم واقعا عالیه... همه چی منطقی بود

نیست. مسئولان بایو ور تئوری کنترل ذهن شپرد رو رد نکردن ولی تایید هم نکردن. شپرد ذهنش کنترل میشه ولی نه به اون طوری که در این تئوری میگه. یکی در فروم مس افکت خیلی قشنگ توضیح داده بود که شپرد کنترلش به چه صورته.

alirezajah
25-04-2012, 10:57
الان که دارم مس افکت دو رو دوباره بازی میکنم واقعا به افتضاح بودن مس افکت 3 پی میبرم!
تو تمام جهات به جز یکی دو مورد مثل سیستم مبارزات مس افکت سه یه افتضاحه به تمام معنائه! البته این بین توی سیستم مبارزه melee باید یه چیزی فراتر از افتضاح به کار برد!!
اول از همه از گرافیکش شروع میکنیم که بعد از این همه سال تغییر و پیشرفت اون چنانی نمیبینیم! حتی جزئیات گرافیکی مثل تخریب و... توی 2 خیلی بهتر بودن... بدترین جاش که توی ذوق میزد اون صحنه ای بود که بعد از پایگاه گت ها شپرد با دسترویر ریپرها داشت حرف میزد...تقریبا میشه گفت ریپره از روز اولش هم سالمتر بود بعد از خوردن اون همه آتش سفینه ها! :18: چیزی به نام تخریب تو این بازی جائی نداشت! توی نسخه دو باز یه تعداد جعبه بود که خراب مبشدن ولی اینجا از اونها هم خبری نبود! *_*
موزیک ها زیبا بودن ولی صداگزاری بازی هیچ تعریفی نداشت...توی نسخه دو حتی میتونستی صدای دشمنها رو که موقعیتشون رو اعلام میکردن بشنوی مثلا taking cover..reload ... ولی توی این نسخه جز صدای شلیک گلوله از زمین صدا درمیومد از کاراکترها نه!!
دیگه اثری از خون هم حتی نبود! توی نسخه دو چهره کاراکترها ضعیف بود و هیچ حسی رو منتقل نمیکردن و امید داشتیم که توی این یکی این قضیه اصلاح بشه ولی زهی خیال باطل!
کمبود مراحل از نقاط ضعف دیگه بود که بدجور توی ذوق میزد...نزدیک 60/70درصد مراحل توی ستادل بودند و شامل خرید یه چیزی و تحویلش به یه نفر میشد!! فکر کنم شپرد پستچی میشد بیشتر به تفعش میبود!!
دوستان اگه یادشون باشه توی نسخه دو حتی با اسکن کردن سیاره ها و رفتن به کهکشان هائی که حتی توشون ماموریتی نداشتی میتونستی ماموریت های جانبی جالبی پیدا کنی.
تنوع دشمنها هم آزاردهنده بود که نمیشه زیاد به سازنده ها ایراد گرفت چون به جز ریپرها و چندتا سایبروس بدبخت کس دیگه ای رو نمیشد کشت و باید به اصطلاح هندی بازی میشد و اتحاد و ازاین حرفا........:2:
در نهایت باید به بیوار و صد البته به الکترونیک آرتز بابت اینگونه به پایان رسوندن افسانه شپرد تسلیت گفت و فقط تاسف خورد!
البته به EA بیشتر چون با بستن دست سازندش بیووار و کم کردن بودجه عمده تقصیرها گردنه اونه!

درنهایت بگم که این فقط یه اظهار نظر شخصی یه طرفدار مس افکت بود (البته طرفدار تا نسخه 2 ـش:31:)
به نظرم یه مقدار احساسی این نظر رو دادی. وگرنه این طوری که شما میگی باید بازی نمره 2 میگرفت نه 9 :دی
قبول یه سری کمبود ها داشت. اما تنوع اسلحه ها ، آپگریدهای جالب اسلحه ها ، سیستم کاورگیری و مبارزات جالب، هوش مصنوعی فوق العاده دشمنان ، داستان درگیر کننده ( به جز آخر بازی) و .... همگی بازی بزرگی رو ساختن که همه اون رو به عنوان یه بازی عالی می شناسن. بازی که از اکثر سایتها امتیاز بالای 9 می گیره مطمئناً خوبی های زیادی داشته . حتی گیم اسپات تنها مشکلات بازی رو بعضی باگ ها و سیستم اسکن جدید دونسته.

kkain-blood
25-04-2012, 13:40
نیست. مسئولان بایو ور تئوری کنترل ذهن شپرد رو رد نکردن ولی تایید هم نکردن. شپرد ذهنش کنترل میشه ولی نه به اون طوری که در این تئوری میگه. یکی در فروم مس افکت خیلی قشنگ توضیح داده بود که شپرد کنترلش به چه صورته.

اگه امکان داره لینک اون فروم رو هم بدین بخونم

alirezajah
25-04-2012, 14:13
اگه امکان داره لینک اون فروم رو هم بدین بخونم
توی این فروم کلاً در موردش بحث شده . 1740 صفحه هم این بحث طول کشیده :دی

mojinezami
25-04-2012, 19:31
سلام دوستان
من تو حالت اکشن هستم
تو مرحله ای ای که با لیارا میرین به سرزمین لیارا و باید به یک معبد برین و بعد از اکتیو کردن مجسمه این ایلوسیو من میاد به اون یارو دستیارش که بعد باید یک مبارزه با دستیارش بکنی
من داشتم این یارو میکشتم که دیگه رفت تو حالت نمایش و ش÷رد شکست خورد می خواستم بببینم این قسمت همینجوری هستش یا نه میشه شپرد پیروز بشه و مشکل از من بوده
ممنون

Steps-Rap
25-04-2012, 19:36
سلام دوستان
من تو حالت اکشن هستم
تو مرحله ای ای که با لیارا میرین به سرزمین لیارا و باید به یک معبد برین و بعد از اکتیو کردن مجسمه این ایلوسیو من میاد به اون یارو دستیارش که بعد باید یک مبارزه با دستیارش بکنی
من داشتم این یارو میکشتم که دیگه رفت تو حالت نمایش و ش÷رد شکست خورد می خواستم بببینم این قسمت همینجوری هستش یا نه میشه شپرد پیروز بشه و مشکل از من بوده
ممنون

سلام
نه.مشکل از شما نبوده..کلا مرحله باید اینجوری تموم شه و شپرد شکست بخوره.

Babak TechCom
25-04-2012, 21:33
سلام به همه
دوستان من وقتی میخوام این بازی رو نصب کنم بعد از فایل iso تو نصب بازی بعد 75% یهو تو dvd 2 میگه dvd 1 رو بنداز همین که میندازم یه 2% میره بعد installation has stopped working رو مینویسه و از نصب میپره بیرون شما چجوری این رو نصب کردید؟

alirezajah
25-04-2012, 23:17
سلام به همه
دوستان من وقتی میخوام این بازی رو نصب کنم بعد از فایل iso تو نصب بازی بعد 75% یهو تو dvd 2 میگه dvd 1 رو بنداز همین که میندازم یه 2% میره بعد installation has stopped working رو مینویسه و از نصب میپره بیرون شما چجوری این رو نصب کردید؟
احتمالاً دی وی دی بازیتون خرابه. این مشکل رو من نداشتم.

hamed30
26-04-2012, 09:29
یه سوال بی ربط ولی چه کنم که مجبورم :45:
واسه نصب دی ال سی ME1 bring down the sky سریال میخواد هر چی گشتم پیدا نکردم چجوری نصبش کنم ؟ بازم معذرت چون جاش اینجا نبود
به من عاجز کمک کنید . خیر از جوونیتون ببینید . یک در دنیا صد در آخرت ..... خلاصه هرکی تونسته اینو بازی کنه بگه چجوری منم بازی کنم .

mjorh
26-04-2012, 11:11
ماشین شپرد !

ashitaka
27-04-2012, 03:10
سلام دوستان. من دیروز بازی رو تموم کردم. البته نسخه یک و دو رو بازی نکردم.
به نظر من مهم ترین نکات مثبت بازی داستان جذاب، شخصیت پردازی عالی و دیالوگ های فوق العاده بود. حتی دیالوگ های پس زمینه هم تو ستادل جالب بودن.
هنوزم صدای "تالی" وقتی با لهجه ی روسی می گفت "کیلا سالای" توی گوشمه. متاسفانه توی مرحله که رفتیم سیارشون رو نجات بعدیم آخر مرحله گول اون "گس" رو خوردم و اجازه دادم که کدشو آپلود کنه و وقتی به اشتباهم پی بردم که نژاد کواریین از بین رفته بود و تالی جون هم خودکشی کرد. تقریبا اشکم درامد.

بعد از مدرن وارفیر 2 تا حالا از یه بازی اینقدر لذت نبرده بودم.

ashitaka
27-04-2012, 03:31

من نسخه های قبلی رو بازی نکردم اما قبول دارم که فیزیک بازی می تونست خیلی بهتر باشه. از نظر گرافیک هم برای من نورپردازی مشکل داشت، خیلی جاها یه طرف صورت تاریک بود و چیز زیادی معلوم نبود. نمی دونم برای همه اینتوریه یا نه. البته نکات مثبتی هم داشت مثل اشک ریختن شخصیت ها.

چهره ها به نظر من خیلی خوب طراحی شده بودن مثلا اول فکر می کردم "اساری"ها همه مثل همن اما بعد فهمیدم که مثل انسان ها قیافه ها شون متفاوته. البته تفاوت نقاشی های روی صورتشون رو نمیگم، چهره ها متفاوت بود.

سبک بازی "اکشن-رول پلی" هست. اینکه بیفتی دنبال کار مردم توی این سبک طبیعیه.

توی مرحله ای که میریم اون کروگن مونث رو نجات بدیم یه جایی فکر کنم یه کروگن مونث بدون اون لباس به یه سرباز سایبرس حمله میکنه و در میره. مطمئن نیستم اما فکر کنم با کروگن های مذکر خیلی تفاوت داشت.

مگن بازی 16 تا پایان متفاوت داره. راست میگن یا نه؟

AlexMercer
27-04-2012, 04:06
من نسخه های قبلی رو بازی نکردم اما قبول دارم که فیزیک بازی می تونست خیلی بهتر باشه. از نظر گرافیک هم برای من نورپردازی مشکل داشت، خیلی جاها یه طرف صورت تاریک بود و چیز زیادی معلوم نبود. نمی دونم برای همه اینتوریه یا نه. البته نکات مثبتی هم داشت مثل اشک ریختن شخصیت ها.

چهره ها به نظر من خیلی خوب طراحی شده بودن مثلا اول فکر می کردم "اساری"ها همه مثل همن اما بعد فهمیدم که مثل انسان ها قیافه ها شون متفاوته. البته تفاوت نقاشی های روی صورتشون رو نمیگم، چهره ها متفاوت بود.

سبک بازی "اکشن-رول پلی" هست. اینکه بیفتی دنبال کار مردم توی این سبک طبیعیه.

توی مرحله ای که میریم اون کروگن مونث رو نجات بدیم یه جایی فکر کنم یه کروگن مونث بدون اون لباس به یه سرباز سایبرس حمله میکنه و در میره. مطمئن نیستم اما فکر کنم با کروگن های مذکر خیلی تفاوت داشت.

مگن بازی 16 تا پایان متفاوت داره. راست میگن یا نه؟

پایان های متفاوتی نداره. کلا 7 تاست. توی 3 تا زمین و کهکشان نابود میشن و شپرد میمره. توی 3 تا دیگه زمین سالمه و شپرد هم مرده و توی 1 دونه شپرد زندست زمین هم سالمه. البته این ها نمای کلیه. در یک سریش یارهات هم زنده نمیمونن.

vahidgame
27-04-2012, 05:10

ممنون
چند باری دیدمش و واقعا عالی بود
این کسی که این ویدئو رو تهیه کرده خیلی نکات ریزی از بازی دیده
خب راستش با این استدلال هایی که داره میشه گفت بیشتر این چیزایی که اشاره میشه درسته
حالا جدای از این نشون هایی که وجود داشت آخرای بازی یه جورایی از زبان خود اندرسون هم به طور مستقیم به این قضیه اشاره میشه. هر چند که براساس این تحلیل ها در اصل این اندرسون نبودش!

یه چیزی هم که برام جالب بود و بار اولی که بازیو تموم کردم بهش زیاد دقت نکردم این بود که وقتی آخر بازی اون سه انتخاب رو در اختیار داریم توی تصویر هر کدوم رو با یه رنگی نشون میده و در اصل ریپرها با این کار می خوان آخرین حیله خودشون رو برای فریب شپرد به کار ببرن...

ولی خب یه سری مشکل ها هم هنوز حل نشدن
مثلا یکی اینکه در نهایت سه تا انتخاب وجود داره و در هر صورت همه هم همون سه انتخاب رو دارن. بعد جالبه میشه سیو قبلی رو اورد و راحت یه انتخاب دیگه داشت و نتیحه اونو دید! به نظر من باید جوری بودش که تاثیرات انتخاب های شماره قبلی بیشتر بود و کارکتر هر کسی جوری ساخته میشد که دیگه آخرای بازی راه اون مشخص شده باشه و اینجوری نباشه که مثلا یه نفر بره سیو قبلیش رو بیاره و راحت بعد از چند دقیقه پایان های دیگه رو هم ببینه!

پول مسعود جان. مس افکت 1 و 2 به خاطر این خوب بود که بایو ور در ساخت مجبور نبود حرف صد نفر رو گوش کنه.

بزار جزیان extended cut رو بگم برات: کیسی هادسون گفته ما فکر نمیکردیم اینقدر نیاز باشه این صحنه های اضافه و تقاضا زیاد باشه! (صحنه هایی مثل سرنوشت یاران، کهکشان،....) یکی از ضعیف ترین اظهارات تاریخ بازی های کامپیوتر! حالا چرا این اتفاق افتاد و این بخش کوچک حذف شد؟ همش برای سود بیشتر و معنا پیداکردن dlc ها صورت گرفته! برای مثال قبل از پخش بازی اعلام شد که در طول بازی راز پشت پرده کیپر ها فاش میشه! شما در طول بازی به codex ، مرحله و یا intel دست پیدا نمیکنی که در مورد کیپر ها باشه. وقتی به منشا کیپر ها پی ببری خود به خود به منشا ریپر ها هم میرسی. این بخش در بازی اصلی وجود نداشت و احتمال زیاد به صورت dlc بیااد. حالا شما تصور کن چند دیالوگ اضافی که به خاطر همین dlc به extended cut اضافه میشه. همه این ها باعث میشه که گیمر ها مجبور شن تمامی dlc هارو بخرن تا به همه چیز در extended cut برسن! در همین حین هم بایو ور یک سری تغییراتی که هوادارا میخوان رو میده و در نهایت extended cut میاد و خیلی از هواداران از خدا بی خبر رو راضی میکنه.
خب مشکل اساسی همینه
اون چیزی که مشخصه EA توی اینجور مسائل نقش اساسی داشته ولی خب نمی تونیم بگیم Bioware هم بی تقصیر بوده
به طور کلی اشتباهات بزرگ اونا در این زمینه این موردها هستن:

1- انتشار اون dlc که جنجال به پا کرد و دیگه برای طرفدارا مشخصه که این فقط برای سرکیسه کردن اوناست و معلومه که باعث عصبانیت اونا میشه! خب درسته برای ما که همه dlc های بازی ها رو به طور رایگان تهیه می کنیم این برامون فرقی نداره ولی مشخصه برای خیلی ها این فرق داره....
این dlc نیازی نبود که عرضه بشه و این می تونست راحت توی خود بازی قرار بگیره و یه چیزیه که جزو داستان بازیه و نیازه که همه اونو بدونن. تازه علاوه بر اون یه سری امکانات خیلی مفید هم اضافه می کنه مثلا یه اسلحه از طریق همین dlc بدست میاریم که اون قدر عالیه که به نظر من بهترین اسلحه بازی بود!

2- قرار دادن اکشن مد که دیگه واقعا شاهکار بودش! وقتی یه بازی رو از اول به عنوان اکشن نقش آفرینیه دیگه معنی نداره که یه دفعه همچین مدی برای اون گذاشته بشه. مسئولان EA فکر نکنم توی عمرشون اون نقش آفرینی های کلاسیک Bioware رو رفته باشن!
هدف از این کار هم اینه که افراد بیشتری جذب بازی بشن و در نهایت EA پول بیشتری نصیب اون بشه که این واقعا یه کار خیلی حرفه ایه...

3- به نظرتون اصلا بخش مولتی پلیر نیاز بود؟! من که میگم این قسمت برای بازیی مثل مس افکت اصلا نیازی نیست ولی EA از طریق همین قسمت هم دنبال جذب مخاطب بیشتر و در نهایت بازم انباشته کردن پوله. این در حالیه که بعضی شرکت ها خود بازی ها براشون مهمتره و حاضر نیستن اصالت یه بازی رو با پول عوض کنن...

4- اینی که بخش مولتی پلیر توی سینگل پلیر تاثیر داشته باشه یکی از عجیبترین قسمت های بازی بود!
شاید یکی نخواد بخش مولتی پلیر رو بره دلیل نمیشه که اون توی داستان بازی تاثیر بذاره!

5- این که سرنوشت افراد آخر بازی مشخص نمیشه و این کار از قصد بوده هم باز جزو شاهکارهای بازیه! نمی دونم آخه این چه سیاستیه. وقتی خیلی راحت میشه همون چیزایی که توی extended cut قراره روشن بشه همون اول توی خود بازی نشون بدن دیگه چرا باید دوباره برای درآمد بیشتر اون قسمت ها نشون داده نشن و بعد برای همین یه dlc منتشر بشه؟! خب طبیعیه همین باعث خشم طرفدار میشه...

در کل اون چیزی که مشخصه مس افکت سری هستش که پتانسیل خیلی بالایی داشت و داره مخصوصا در زمینه شخصیت پردازی و داستان که میشه گفت کمتر سری بازی هست که از این لحاظ اینقدر قوی باشه ولی وقتی EA به عنوان ناشر از راه های مختلف که اشاره کردم روی کیفیت بازی تاثیر می ذاره دیگه نباید توقع داشت که بازی حاشیه های زیادی نداشته باشه...
واقعا دلم برای Bioware می سوزه که باید با سیاست های EA سر کنه

alirezajah
27-04-2012, 21:06

اون که شما دیدید کروگان نیست. نژادی هست به اسم Yahg . توی مس افکت 2 Shadow broker DLC با یکیشون می جنگیم :دی

alirezajah
29-04-2012, 00:27
فروش نسخه XBOX 360 بازی مس افکت 3 از مرز 2 میلیون گذشت. همچنین این بازی در کنسول PS3 650000 نسخه فروش داشته و برای پی سی در حدود 400000

AlexMercer
29-04-2012, 04:36
من در صفحه های پیش توضیحی در مورد پایان مس افکت نوشتم که از خودم بود حالا هم یک توضیح دیگری مینویسم که نظارت دیگری در مورد پایان بازیه که پس از خوندم نظرات یوز های مختلف به این جمع بندی رسیدم

این توضیحات قبلیم:

یکم پایانش رو عوض میکنم.

قضیه کنترل ذهن شپرد همچنان سر جاشه. در بازی 3 شخصیت تعیین کننده توسط ریپر ها به صورت ناقص به طوری که فرد باور نداره کنترل میشه ، کنترل ذهن میشند: سارن در نسخه 1 ، ایلوسیو من در نسخه 3 و شپرد در نسخه 3.

کنترل ذهن این سه نفر هم به این علت ناقصه که با تصمیم گیری ها و حرکاتی که در طول مسیر زندگیشون میکنند میتونند خیلی بیشتر به ریپر ها در جهت هاروست کردن موجودات این چرخه کمک کنند. همونطور که سارن بدنبال فعال کردن کاتالیست در نسخه 1 و بازکردن مس ریلی بین کهکشان و فضای تاریک بود تا ساورین و ریپر ها به حملشون بپردازند ، حمله ای که بدلیل دستکاری پروتئون های مخفی شده در Ilos بر روی keeper ها به تعویق افتاده بود.

در نسخه 1 تا 3 هم بارها نشون میده که ایلوسیو من چقدر راحت انسان ها رو قربانی میکنه تا به اهداف خودش برسه.

حالا در نسخه 3 و کنترل ذهن شپرد از ابتدای بازی. همون طور که درپست قبلی گفتم ، ذهن شپرد از ابتدای بازی توسط ریپر کنترل میشه و مشانه این کنترل کابوس های متمادی شپرده .همچنان درباره واقعی بودن یا نبودن اون پر بچه شک و شبهه وجود داره ولی اگر بخوایم به خود بازی رجوع کنیم پسر بچه زنده بوده و نشانه کوچکی از تمام انسان هاییه که در زمین میمیرند و در کابوس های شپرد هم نشانه تلاش بی هدف شپرد برای نجات این چرخست.

توجه داشته باشین که طبق پایان بازی و مطالب داخل codex شپرد و یارانش به هیچ صورتی امکان نداره به پیروزی 100 % برسند و از دست چرخه یا ریپرها راحت شن.

در دو پایان که بازهم ریپر ها حضور دارند و به نوعی ما سلطه ریپر ها رو قبول میکنیم و در تخریب هم کهکشان رو در خطر نابودی توسط روباتیک ها در آینده قرار میدیم که دور از ذهن هم نیست.(توضیح آخر متن)

اما چرا ما باید گول کاتالیست رو بخوریم؟ و آیا واقعا گزینه های دیگری که به شپرد داده میشه واقعین؟

کاتالیست به شپرد سه پیشنهاد میده که در هر کدوم باید ها و نباید های زیادی در ذهن شپرد ایجاد میشه.از زبان کاتالیست بهترین انتخاب تلفیق و بدترین انتخاب تخریبه.

آیا شپرد با کنترل کهکشان را از دست ریپر ها نجات میده؟

جواب سوال خیر، در طول بازی 2 دلیل برای نفی این انتخاب وجود داره و 2 دلیل برای اثبات درستیش.

در طول بازی بارها ایلوسیو من به عنوان یار در نسخه 2 کنترل رو راه نجات از خطر ریپر ها میدونه و بارها پیشرفت و آینده درخشانی که انسان ها در صورت کنترل بدست میارن رو به شپرد گوش زد میکنه.

در جای دیگه پس از صلح کواریون ها و گت ها تالی اشاره میکنه که گت ها با کواریون ها در بازسازی رناچ همکاری میکنند و حتی با بارگذاری خودشون در سیستم لباس کواریون ها به هماهنگ شدن بدن کواریون ها به آب و هوای رناچ کمک میکنند کاری که بدون گت ها شاید سالهای زیادی طول میکشید.

با این انتخاب میشه ایدی و گت هار زنده نگه داشت.

اما دو دلیل منتفی شدن این گزینه:

دشمنی شدید ایلوسیو من با شپرد در نسخه 3. و آگاه شدن از کنترل ذهن ایلوسیو من در نسخه 3

جاویک و Protheon VI که در تسیا بود یک نکته خیلی مهمی رو به شپرد گوش زد میکنند.در هر چرخه ای گروهی بودند که فکر میکردند راه رهایی از دست ریپر ها کنترله و همیشه برای افرادی که در پی نابودی ریپر ها بودند دردسر درست میکردند اما در آخر متوجه میشدند که خودشون توسط ریپر ها کنترل میشند.و این ایده کنترل توسط ریپر ها در ذهنوشن ایجاد شده. حتی جاویک پس از مرحله پناهگاه که میراندا و خواهر و پدرش رو در اون ملاقات میکنیم اعلام میکنه که ایلوسیو من با این کارهاش فقط کار ریپر هارو راحت تر میکنه .
البته ایلوسیو من به نتیاج خوبی هم رسید و تونست در کنترل نیروهای ریپری اختلال ایجاد کنه و گروهی رو خودش کنترل کنه ، نتایجی که باعث شد ریپر ها به پناهگاه حمله کنند،

دلیل دیگر اینه که ما در طول نسخه 3 علاوه بر رپیر با سربروس در حاله جنگیم چرا باید راهی رو بریم که سربروس برای رسیدن بهش پیشگام شده بود.

در جای دیگه در آخر بازی ایلوسیو من بارها تلاش میکنه که به شپرد بقبولونه که کنترل بهترین گزینست ، حتی شپرد از ایلوسیو من میپرسه که اگر به نظر تو بهترینه چرا مارو نمیکشی که کارت رو انجام نمیدی ، که ایلوسیو من میگه که من میخوام تو باور کنی! از اونجایی که ایلوسیو من توسط کاتالیست کنترل میشه پس این تلاش کاتالیسته که شپرد رو به این باور برسونه که کنترل بهترین راهه.

آیا تلفیق راه نجات کهکشانه؟

بازهم خیر:

دلیل هایی که در ذهن گیمر ایجاد میشه که این انتخاب بهترین انتخابه:

جاویک درر یک همکلامی با شپرد صحبت های جالبی میکنه که میتونه شپرد رو به فکر فرو ببره. جاویک از نقص اورگانیک ها و روباتیک ها میگه، از نظر جاویک روباتیک ها حتی با هوش مصنوعی کامل بازهم هدف ندارند ،( حتی از دید ایدی عشق یا از خود گذشتگی، ترس ، ادامه نسل در برنامه های او معنی نداره) ،زمان براشون ارزش نداره ، اورگانیک ها اما به تمام خوبی هایی که دارند زمان محدودی برای زندگی دارند و پس از مدتی میمیرند ، حال با تلفیق اورگانیک ها و روباتیک ها میشه محدودیت ها روبرداشت و کهکشانی پر از صلح و زندگی جاودانه داشت.

سارن در نسخه 1 هم به این مساله تاکید داره که حیات اورگانیک پوچه و در صورت تلفیق و یکی شدن با ریپر هاست که میشه زندگی کرد و از زندگی لذت برد.

با این انتخاب میشه ایدی و گت هار زنده نگه داشت.

چرا این دلایل هم مورد قبول نیست:

سارن دشمن اصلی شپرد در نسخه 1 بوده چطور میشه حرف یک دشمن رو قبول کرد و پا در پای او گذاشت و بدنبال ایده های او رفت؟ دشمنی که در پایان نسخه 1 هم متوجه میشیم توسط ریپر ها کنترل میشه و این ایده توسط ریپر ها در ذهنش گماشته شده.

در طول 3 نسخه بازی بارها با husk میجنگیم موجوداتی که توسط ریپرها تغییر ژنتیکی پیدا کردند و نیمه اورگانیک و نیمه روباتیک هستند ، تغییراتی که به گفته ایلوسیو من خیلی قوی و حتی سودمند هستند ، اما سوالی که پیش میاد اینه که آیا ریپر هایی که نابود نشدند و یا حتی کاتالیست که هنوز ریپر ها رو کنترل میکنه دست به شیطنت نمیزنه و سعی در کنترل و هاروست کردن موجودات نمیزنه؟ خود کاتالیست هم در آخر توضیحاتش در مورد این زینه میه که شما بخشی از ما میشین.

حتی اگر بگیم پس از فعال شدن crucible و نابودی کاتالیست در پروسه تلفیق کردن موجودات ، آیا افراد دیگری مثل ایلوسیو من به فکر کنترل موجودات نمی افتند؟ ( توجه داشته باشین که حتی پس از آپلود کد ریپر ها توسط لگیون بازهم با گت ها توسط ریپر ها تماس برقرار شده که گت ها بی محلی کردند ، پس امکانش هست با یک اشتباه یا حتی با پذیرش تماس(منظور تماس تلفنی نیستا) همه چی مثل قبل بشه)

در جای دیگه شپرد به کاتالیست میگه ما در فرم ریپر ها امید و هدفی نداریم ، که کاتالیست میگه اینطور نیست همین که تو به عنوان اولین اورگانیک به اینجا رسیدی حرفت رو نهی میکنه! اما سوال اینجا پیش میاد که این چه هدفیه؟ تنها هدفی که بوجود میاد همینه : نابودی اورگانیک های چرخه بعدی برای جلو گیری از نابودیشون توسط روباتیک های ساخته شده توسط خودشون ، ادامه حیات و ایجاد فرصت برای موجودات تازه به تکامل رسیده. پس هدف میلیاردها انسان با تفکرات مختلف و هدف های مختلف تنها یک چیز میشه نابودی خود برای ایجاد فرصت برای چرخه بعدی ، که این خودش ثابت میکنه این گزینه اصلا مناسب نیست.

دو گزینه بالا آخرین تلاش های ریپرها در ذهن شپرد بوده تا شپرد با یک انتخاب اشتباه به ریپر ها اجازه زندگی مجدد بده. کاملا حتی میشه به این بخش نظریه کنترل ذهنی که توسط هواداران ایجاد شده رجوع کرد که شاید تمامی تصاویری که پس از انتخاب این دو گزینه زده میشه هم تخیلاتی باشه که توسط ریپر ها ایجاد شده( که فکر کنم با عرضه extended cut این نظریه منتفی باشه)

اما گزینه تخریب تنها راه نجات کهکشان حتی به مدتی کوتاه:

دلایلی که برای بد نشون داده شدن این انخاب هست:

گزینه های تلفیق و کنترل جالب تر به نظر میان

در طول بازی کلی تلاش میکنیم تا گت ها زنده بمونند یا با کواریون ها صلح کنند. حالا با این گزینه همه نابود میشن.

ایدی میمیره و حتی خود شپرد هم میمیره.

با این انتخاب کهکشان رو در خطر نابودی کامل توسط روباتیک ها میزاریم.

هزاران رپیر میمیرند که شاید برای ساخت هر کدوم میلیاردها اورگانیک استفاده شده پس با این انتخاب دست به یک جنایت بزرگ میزنیم.

دلایلی که این انتخاب رو بهترین میکنه:

گروس در جایی اعلام میکنه که حالا میفهمم که چرا حضور دیکتاتور در دنیا واجبه! شپرد میپرسه چرا؟ گروس میگه : چون با یک تصمیمش شاید 10 میلیون نفر رو میکشه ولی 20 میلیون نفر دیگه رو زنده نگه میداره و اصلا هم بابت اتخاذ این تصمیم ناراحت نمیشه.

کاری که ریپر ها در چرخه های متمادی میکردند ، اورگانیک پیشرفته رو میکشتند تا باعث نابودی خودش و اورگانیک های غیر پیشرفته نشه( جاویک جایی اعلام میکنه که از نظر امپراطوری پروتئون موجوداتی که پیشرفته نبودند و ضعیف بودند ارزشی برای زنده موندن ندارند پس بهتره نابود شن تا قوی تر ها زندگی کنند ، این خودش نشون دهنده تفکرات بده اورانیک هاست) و کاریه که شپرد باید بکنه، برای نجات کهکشان از دست رپیر ها مجبوره برای مثال 1 میلیارد گت رو نابود کنه تا 10 تیلیارد موجود اورگانیک به حیات ادامه بدن.

با این انتخاب شپرد حق انتخاب رو از آیندگان و موجودات فعلی نمیگیره. صلح آمیز بودن ایدی و گت ها خودش نشون میده امکان اینکه در آینده روباتیک ها خطرجدی برای اورانیک بشه خیلی کمتره.

در جایی جاویک اعلام میکنه( آخر بازی در زمین) که با نابودی ریپر ها انتقام همه موجوداتی که در چرخه های مختلف نابود شدن گرفته میشه و همه موجودات پیروز میشن ، و از طرفی که شپرد هم در طول صحبتش با کاتالیست میگه که اگر به انتخاب ما باشه دوست نداریم در فرم ریپر ها قرار بیگیرم و فرم خودوم رو ترجیح میدیم و کاتالیست هم میگه شما این اجازه رو ندارین، نشون دهنده اینه که شاید با نابودی ریپر ها به طور کلی هر نژادی که هاروست شده هم نابود شه ولی چون هاروست شدن اونها به انتخاب خودشون نبوده پس از نابودی کلی خودشون هم ناراحت نمیشن.

با نابودی گت ها حداقل میشه مطمئن بود تا سالیان سال طول میکشه که یک روباتیک قوی با ai کامل که توانایی نابودی اورگانیک رو داره ساخته شه، از طرفی پس از جنگ کواریون ها و گت ها در 300 سال گذشته ساخت ai توسط کنسول سیتادل غیر قانونی شمرده شد.

این تنها انتخابیه که شپرد از اول سه گانه بدنبالش بوده و تنها انتخابیه که توسط یک ذهن سالم بوجود میاد .

اما حالا توضیحاتی در مورد بازی:

یکی از نکات جالب بازی ( حالا شاید به علت کمبود بودجه) عدم هاسک شدن کواریون ها و کروگن ها بود

کواریون ها که به خاطر اشتباهشون در معرض نابودی بودند و بهعنوان یک نژاد ابله از طرف رپیر ها بی ارزش شمرده میشدند و بدرد هاروست شدن نمیخوردند.

کروگنها هم در حال نابودی کلی به دلیل جنوفیج بودند ، شاید به علت عمر طولانی هر کروگن (نزدیک به 1000 سال مثل آساری ها) عمر این نژآد اینقدر طولانی شد و اگر مثل سالارین ها 30 تا 40 سال عمر میکردند تا الان منقرض شده بودند.

دقت هم کنید در سزمین های کواریون و کروگن (رناچ و توچانکا) فقط رپیر تخریب گر destroyer حضور داشت تا مطمئن از نابودی این نژاد ها و نبود شاهد زنده برای چرخه بعد شوند و در زمین تسیا و پاولان ریپر هایی میومدن که بدنبال هاروست این موجودات این سرزمین ها بودند.

در مورد فرار نورمندی هم یکبار گفتم که پس از اتصال crucible به سیتادل و بدلیل مطمئن نبودن از نحوه کار این دستگاه و احتمال انفجار شدید همه جنگنده هایی که برای نجات زمین اومده بودند به سرزمینشون برگشتند تا نابود نشوند. حتی دقت کنید نورمندی در تونل انتقال یک مس ریلی قرار داره که قبل از انتقال کامل به مقصدش از مسیر خارج میشه و تونل نابود میشه.

اما نکاتی برای مس افکت 4 !!!!

معلوم نیست که آیا در extended cut سرنوشت هاربینجر هم توضیح داده بشه. از طرفی در طول بازی و آخرش از سرنوشتش آگاه نمیشیم! امکان داره هاربیجر به فضای تاریک فرار کرده بشه و از طرفی که موج انفجار crucible احتمالا تاثیری بر روی فضای تاریک نداشته پس ریپر های باقی مونده در اون فضا کاملا سالم هستند.

یادمون نره شپرد در تخریب زنده میمونه و چون تخریب پایه بازی های بعدی مس افکته پس فرصتی برای ساخت یک بازی دیگر با شخصیت شپرد از بین نرفته. همچنین درآخر بازی ذکر میشه که شپرد یک داستان دیگه برای گفته شدن داره!! شپردی که ما میشناسیم تنها همین داستان رو داره و حتی اولین ماموریت مهمش در آکوز هم اونقدر اهمیت نداره و در طول خود بازی و بارها گفته شده و بخش مهمی از شخصیت شپرده.

این چه داستان مهمیه که میشه بازهم گفته بشه؟ آیا شپرد برای خلق این داستان نباید زنده باشه؟ شاید گفتن همین حرف هم باعث میشه که مطمئن شیم باقی انتخاب ها غیر تخریب پوچ هستند.

کهکشانی پر از درسر ، جنگ های احتمالی کروگن ها با سالارین ها ، حتی امکان داره گروهی از کروگن ها تحت رهبری هر کسی غیر از رکس بدنبال خونخواهی 1000 سال ناباروری نژادشون باشند.

گت هایی که دیگر صلح طلب نیستند. شاید گت ها الان خوب باشند ولی یادمون نره اونها ai های کاملی شدن و هر فردی میتونه برای خودش تصمیم بگیره . گروهی از این موجودات میتونن خطارات جدیدی برای کهکشان بسازند.

قدرت گرفتن yahg . مطمئنا اولین نژادی که قدرت میگیره yahg ها هستند که فوق الهاده برای کهکشان خطرناکند و بدنبال کنترل همه کهکشان خواهد افتاد.

کهکشان های دیگر ، مطمئنا در نسخه های بعدی از راه شیری خارج میشیم و به کهکشان های دیگر میریم شاید در اون کهکشان ها هنوز رپیر باشه یا هنوز پروتئونی زنده باشه ، یادمون نره که در بازی گفته میشد که الاینس در حال ساخت فضا نوردی هایی هست که بدون مس ریلی کار میکنه و لیارا از ایدی خواسته بود که تخمین بزنه چند درصد احتمال داره ریپر ها در کهکشان های دیگه باشند.

شپرد و مشکلات دوباره: اگر شپرد زنده بمونه میتونه بازهم متوجه زنده موندن هاربینجر بشه و از سیتادل درخواست کمک کنه ولی بازهم حرفش رو باور نکنند، شپرد و تیمش بازهم راهی ماموریت خودکشی دیگری در فضای تاریک شوند تا هاربینجر رو در اونجا نابود کنند و ریپرها برای همیشه به تاریخ بپیوندند.( اگر هم دقت کنید سیستم مس افکت 3 از شروع تا آخر مخصوصا مرحله آخر کاملا شبیه نسخه 1 بازیه، در اون نسخه هم میشد سارن رو مجبور کرد خودکشی کنه تا مجبور نشیم باهاش بجنگیم ، امکانش هست حالا شپرد باز بره فضای تاریک و مثل2 که با ریپر انسانی جنگید با هاربینجر بجنگه)

چند نکته در مورد بازی:

این بازی تاکید بسیاری بر نظریه تکامل داروین داره، همچنین رجوعی به کتاب ارابه های خدایان داره، در این کتاب گفته میشه که همه پیشرفت های گذشتگان انسان ها به علت حضور آدم های فضایی بر روی زمین و راهنمایی های اونها بوده ، در مرحله تسیا هم میبینیم که علت پیشرفته بودن آساری ها حضور یک پروتئون برای راهنمایی این نژاد برای جلوگیری حمله ریپر ها در چرخه بعده.

پاپان....!

این هارو هم من در فروم های دیگگه با خود بایو ور خوندم :

گفه باشم این مطلب پایین از من نیستا نریزین سرم جاهای مختلف خوندم گفتم جالبه بگم:31:

گت ها و کواریون ها مانند فلسطینی ها و اسراییلی ها هستند، کواریون ها هم مانند اسراییلی ها سالهاست از سرزمینشون آوارند.

در جایی دیگه گفته بود یوزری که که مثل شیعه و سنی میمونند که بی جهت باهم مشکل دارند.

یوزر دیگری گفته بود که کروگن ها مانند ژاپنی ها هستند و جنوفیج مانند بمب اتمی بود که در ژاپن زده شد.

در جای دیگری من نقد خوندم که نوشته بود کاتالیست همون خداست و مانند خدا از نوره، ریپر ها نشانه همون عزراییله که بدون اینکه تو بخوای میاد میکشتت( reaper در فرهنگ انگلیسی ها هم نشانه فرشته مرگه) ، نژاد های نابود شده قبلی نشانه انسان ها و سلسله ها و حکومت های نابود شده قبلیه ، و این بازی تلاش انسان هارو نشون میده که میخوان جای خدا رو بگیرن و جلوی مرگشون رو بگیرند و به زندگی جاودانه برسند و دوست ندارند در فرم روح در بهشت خدا باشند !

Layken
29-04-2012, 12:58
این بازی تاکید بسیاری بر نظریه تکامل داروین داره، همچنین رجوعی به کتاب ارابه های خدایان داره، در این کتاب گفته میشه که همه پیشرفت های گذشتگان انسان ها به علت حضور آدم های فضایی بر روی زمین و راهنمایی های اونها بوده ، در مرحله تسیا هم میبینیم که علت پیشرفته بودن آساری ها حضور یک پروتئون برای راهنمایی این نژاد برای جلوگیری حمله ریپر ها در چرخه بعده.

این موضوع در باره بازی شاید درست صدق کنه ولی در عالم واقعیت فکر نمی کنم همچین چیزی واقعیت داشته باشه
خیلی باید رو این نظریه تحقیق کنم...جالبه

mehdiporbaba
29-04-2012, 16:16
دوستان تو مرحله ای هستم که نیاز به کمک دارم تو مرحله ای که با kragon comapny رفتیم تو یه تونل پر از تخم و جک و جونور حالا رسیدم به قسمتی که ملکه رو ریپر ها زندانی کردن و ملکه ازمن می خواد که آزادش کنم تا با ریپر ها بجنگه اما خوب سابقش بده و من دو گزینه دارم یا آزادش کنم یا بذارم همون جا بمونه و در هر 2 صورت هم گروه کراگون ها کشته میشن ،کدوم رو انتخاب کنم؟

Steps-Rap
29-04-2012, 17:01
دوستان تو مرحله ای هستم که نیاز به کمک دارم تو مرحله ای که با kragon comapny رفتیم تو یه تونل پر از تخم و جک و جونور حالا رسیدم به قسمتی که ملکه رو ریپر ها زندانی کردن و ملکه ازمن می خواد که آزادش کنم تا با ریپر ها بجنگه اما خوب سابقش بده و من دو گزینه دارم یا آزادش کنم یا بذارم همون جا بمونه و در هر 2 صورت هم گروه کراگون ها کشته میشن ،کدوم رو انتخاب کنم؟

اگه مس 1 روبازی کردی و ملکه رو اون جا نجات دادی وسیو رو انتقال دادی باید نجاتش بدی....اگه فقط مس2 روبازی کردی یا اصلانسخه های قبلیو بازی نکردی نباید نجاتش بدی

vahidgame
29-04-2012, 17:14
اول بگم که من اعتقاد دارم که حتی بعد از چند ماه بعد از انتشار یه بازی هم باید مسائل مهم داستان رو توی اسپویلر گذاشت یا اینکه حداقل اشاره کرد که خطر لو رفتن داستان بازی وجود داره چون بالاخره ممکنه خیلی ها بازی رو تموم نکرده باشن و این تاپیک رو بازدید کنن. به خصوص که این بازی هم یه بازی خاصه که داستان اون از همه بخش ها مهتره...

اگه کسی بازی رو تموم نکرده به هیچ وجه این پست رو نخونه

کاتالیست به شپرد سه پیشنهاد میده که در هر کدوم باید ها و نباید های زیادی در ذهن شپرد ایجاد میشه.از زبان کاتالیست بهترین انتخاب تلفیق و بدترین انتخاب تخریبه.حالا جدای از این دلیل هایی که اوردی که در مورد بهترین انتخاب از بین سه انتخاب بودش و دلیل های دیگه هم که میشه اورد ، یه چیز خیلی واضحی که وجود داره اینه که بعد از انتخاب هر کدوم از سه پایان سرنوشت شپرد مشخص میشه و کاملا مشخصه که کدوم انتخاب درسته و دو تا انتخاب دیگه اشتباه
با انتخاب کنترل نشون داده میشه که شپرد به کل نابود میشه و بدترین انتخاب ممکن همین انتخابه
با انتخاب تلفیق نشون داده میشه که شپرد به هاسک تبدیل میشه و این انتخاب هم اشتباهه
اما در نهایت انتخاب تخریب بهترین انتخابه و با این انتخاب شپرد سربلند از این بازی یا امتحان بیرون میاد و تنها در این انتخابه که ممکنه آخرش صحنه ای به نمایش دربیاد که شپرد زنده مونده...
پس خود بازی هم به طور مستقیم میگه که کدوم انتخاب بهترین انتخاب بوده

ریپر ها نشانه همون عزراییله که بدون اینکه تو بخوای میاد میکشتت( reaper در فرهنگ انگلیسی ها هم نشانه فرشته مرگه) ولی ریپر ها خیلی شبیه اون نمی تونن باشن و به نظر من بیشتر شبیه شیطان یا همون دیو درون هستن
چون تاثیر اصلی اون روی ذهن موجوداته و اینجوری هم نیست که حتما هر کسی از اونا شکست بخوره و اگه یه نفر قوی باشه می تونه توی این جنگ روانی و ذهنی پیروز بشه

مثلا توی شماره یک سارن نماد یه شخصیت فریب خورده توسط ریپر ها ست که از همون اول تلاش نکرده که در مقابل اون خواسته های پلید بایسته و آخرش هم که شپرد با سارن صحبتای زیبایی می کنه و میگه که قسمتی از وجود تو هنوز باور داره که این چیزا اشتباهه که سارن در جواب شپرد میگه که شاید تو راست میگی و شاید من هنوز شانس داشته باشم ولی ساورین خیلی قویه و دیگه برای من خیلی دیر شده و در نهایت خودشو می کشه. یعنی در نهایت شکست می خوره و نمی تونه در مقابل نیروی شیطانی مقاومت کنه که نشونه ضعیف بودن خودشه. این در حالیه که اگه فرضا یه نفر قوی باشه توانایی مقاوت در برابر وسوه های اونا رو داره و می تونه پیروز بشه که اینو به عینه توی بازی می بینیم...

یه نکته هم اینه که ریپر ها مثلا توی بازی اشاره می کنن که سعادت موجودات در اینه که از اونا پیروی کنن ولی می بینیم که واقعیت برعکس اینه و سعادت اونا اینه که از اونا پیروی نکنن!

حالا نمیگم که دقیقا همه خصوصیات شیطان رو دارن ولی خب با توجه به این توضیحاتی که دادم شباهتی زیادی دارن و نمی تونه این همین جوری اتفاقی باشه!

بعد یه بحثی هم هست اینه که بازی در ژانر sci-fi یا علمی-تخیلی قرار می گیره و درسته مسائل علمی مختلفی هم در اون وجود داره ولی عامل تخیل هم در جای خودش باقیه و نمیشه گفت صرفا هر چیزی در بازی یه جورایی به دنیای واقعی خودمون ربط داره...

اما نکاتی برای مس افکت 4 !!!!

معلوم نیست که آیا در extended cut سرنوشت هاربینجر هم توضیح داده بشه. از طرفی در طول بازی و آخرش از سرنوشتش آگاه نمیشیم! امکان داره هاربیجر به فضای تاریک فرار کرده بشه و از طرفی که موج انفجار crucible احتمالا تاثیری بر روی فضای تاریک نداشته پس ریپر های باقی مونده در اون فضا کاملا سالم هستند.

یادمون نره شپرد در تخریب زنده میمونه و چون تخریب پایه بازی های بعدی مس افکته پس فرصتی برای ساخت یک بازی دیگر با شخصیت شپرد از بین نرفته. همچنین درآخر بازی ذکر میشه که شپرد یک داستان دیگه برای گفته شدن داره!! شپردی که ما میشناسیم تنها همین داستان رو داره و حتی اولین ماموریت مهمش در آکوز هم اونقدر اهمیت نداره و در طول خود بازی و بارها گفته شده و بخش مهمی از شخصیت شپرده.اگه قرار باشه شپرد توی شماره بعدی مس افکت باشه که خب دوباره سازندگان بازی باید حرف خودشون رو عوض کنن چون از قبل اشاره کردن بودن که این شماره آخرین شماره از داستان شپرده!

به نظر من مس افکت دنیایی داره شبیه دنیای جنگ ستارگان و یه جوریه که میشه شماره های زیادی از اون در آینده منتشر بشه که شخصیت اصلی اون هم بعد از یه مدت تغییر کنه و بیشتر اون چیزی که مهمه اینه که همین رویه انتخاب های زیاد در بازی رو ادامه بده...
از اینی هم که الان هست می تونه بیشتر موفق باشه ولی به شرط این که ناشری به غیر از EA پیدا کنه. کارگردان بازی Casey Hudson قبلا کارگردان بازی فوق العاده بزرگی مثل Star Wars: Knights of the Old Republic هم بود که توی نسل قبلی منتشر شده بود و تا مدت ها هم همه جایزه ها رو به عنوان یه Sci-fi RPG ازان خودش می کرد و بازی حاشیه هایی مثل مس افکت رو نداشت که دلیلش اینه که اون موقع ناشر Bioware شرکتی مثل LucasArts بود. ولی الان EA یه جورایی با کارایی که می کنه روی کیفیت بازی هم تاثیر منفی می ذاره. شاید EA برای بازی های ژانر های دیگه بتونه ناشر فوق العاده باشه ولی به نظر من برای سبک نقش آفرینی که Bioware در اون سابقه طولانی داره ، EA اصلا نمی تونه عملکرد مناسبی به عنوان یه ناشر داشته باشه...

AlexMercer
29-04-2012, 20:30
اول بگم که من اعتقادم دارم که حتی بعد از چند ماه بعد از انتشار یه بازی هم باید مسائل مهم داستان رو توی اسپویلر گذاشت یا اینکه حداقل اشاره کرد که خطر لو رفتن داستان بازی وجود داره چون بالاخره ممکنه خیلی ها بازی رو تموم نکرده باشن و این تاپیک رو بازدید کنن. به خصوص که این بازی هم یه بازی خاصه که داستان اون از همه بخش ها مهتره...

اگه کسی بازی رو تموم نکرده به هیچ وجه این پست رو نخونه

حالا جدای از این دلیل هایی که اوردی که در مورد بهترین انتخاب از بین سه انتخاب بودش و دلیل های دیگه هم که میشه اورد ، یه چیز خیلی واضحی که وجود داره اینه که بعد از انتخاب هر کدوم از سه پایان سرنوشت شپرد مشخص میشه و کاملا مشخصه که کدوم انتخاب درسته و دو تا انتخاب دیگه اشتباه
با انتخاب کنترل نشون داده میشه که شپرد به کل نابود میشه و بدترین انتخاب ممکن همین انتخابه
با انتخاب تلفیق نشون داده میشه که شپرد به هاسک تبدیل میشه و این انتخاب هم اشتباهه
اما در نهایت انتخاب تخریب بهترین انتخابه و با این انتخاب شپرد سربلند از این بازی یا امتحان بیرون میاد و تنها در این انتخابه که ممکنه آخرش صحنه ای به نمایش دربیاد که شپرد زنده مونده...
پس خود بازی هم به طور مستقیم میگه که کدوم انتخاب بهترین انتخاب بوده

ولی ریپر ها خیلی شبیه اون نمی تونن باشن و به نظر من بیشتر شبیه شیطان یا همون دیو درون هستن
چون تاثیر اصلی اون روی ذهن موجوداته و اینجوری هم نیست که حتما هر کسی از اونا شکست بخوره و اگه یه نفر قوی باشه می تونه توی این جنگ روانی و ذهنی پیروز بشه

مثلا توی شماره یک سارن نماد یه شخصیت فریب خورده توسط ریپر ها ست که از همون اول تلاش نکرده که در مقابل اون خواسته های پلید بایسته و آخرش هم که شپرد با سارن صحبتای زیبایی می کنه و میگه که قسمتی از وجود تو هنوز باور داره که این چیزا اشتباهه که سارن در جواب شپرد میگه که شاید تو راست میگی و شاید من هنوز شانس داشته باشم ولی ساورین خیلی قویه و دیگه برای من خیلی دیر شده و در نهایت خودشو می کشه. یعنی در نهایت شکست می خوره و نمی تونه در مقابل نیروی شیطانی مقاومت کنه که نشونه ضعیف بودن خودشه. این در حالیه که اگه فرضا یه نفر قوی باشه توانایی مقاوت در برابر وسوه های اونا رو داره و می تونه پیروز بشه که اینو به عینه توی بازی می بینیم...

یه نکته هم اینه که ریپر ها مثلا توی بازی اشاره می کنن که سعادت موجودات در اینه که از اونا پیروی کنن ولی می بینیم که واقعیت برعکس اینه و سعادت اونا اینه که از اونا پیروی نکنن!

حالا نمیگم که دقیقا همه خصوصیات شیطان رو دارن ولی خب با توجه به این توضیحاتی که دادم شباهتی زیادی دارن و نمی تونه این همین جوری اتفاقی باشه!

بعد یه بحثی هم هست اینه که بازی در ژانر sci-fi یا علمی-تخیلی قرار می گیره و درسته مسائل علمی مختلفی هم در اون وجود داره ولی عامل تخیل هم در جای خودش باقیه و نمیشه گفت صرفا هر چیزی در بازی یه جورایی به دنیای واقعی خودمون ربط داره...

اگه قرار باشه شپرد توی شماره بعدی مس افکت باشه که خب دوباره سازندگان بازی باید حرف خودشون رو عوض کنن چون از قبل اشاره کردن بودن که این شماره آخرین شماره از داستان شپرده!

به نظر من مس افکت دنیایی داره شبیه دنیای جنگ ستارگان و یه جوریه که میشه شماره های زیادی از اون در آینده منتشر بشه که شخصیت اصلی اون هم بعد از یه مدت تغییر کنه و بیشتر اون چیزی که مهمه اینه که همین رویه انتخاب های زیاد در بازی رو ادامه بده...
از اینی هم که الان هست می تونه بیشتر موفق باشه ولی به شرط این که ناشری به غیر از EA پیدا کنه. کارگردان بازی Casey Hudson قبلا کارگردان بازی فوق العاده بزرگی مثل Star Wars: Knights of the Old Republic هم بود که توی نسل قبلی منتشر شده بود و تا مدت ها هم همه جایزه ها رو به عنوان یه Sci-fi RPG ازان خودش می کرد و بازی حاشیه هایی مثل مس افکت رو نداشت که دلیلش اینه که اون موقع ناشر Bioware شرکتی مثل LucasArts بود. ولی الان EA یه جورایی با کارایی که می کنه روی کیفیت بازی هم تاثیر منفی می ذاره. شاید EA برای بازی های ژانر های دیگه بتونه ناشر فوق العاده باشه ولی به نظر من برای سبک نقش آفرینی که Bioware در اون سابقه طولانی داره ، EA اصلا نمی تونه عملکرد مناسبی به عنوان یه ناشر داشته باشه...

در مورد اسپویلر قبول دارم.:11:

تغییر شکل شپرد و تبدیلش در پایان ها فراموشم شده بود مرسی بابت یادآوری:11:

در مورد ریپر و شیطان هم درسته ولی خوب این دوستانی که این هارو ربط دادن بهم خواستن بگن مس افکت هم بازیه شیطانی و فراماسونی........ عادت کردیم به این حرفا(یک زمان خودم تحته تاثیر بودم:31:)

به قول هواداران بازی ، بایو ور چه چیزی رو در صحبتهای قبل پخش بازی راست گفت که اینو راست گفته باشه، شاید شپرد رو دوباره استفاده کردن، شاید مس افکت بعدی با شخصیت شپرد نباشه ولی فرصت استفاده مجدد ازش رو از دست نداده بایو ور، از طرفی هم که واقعا پایان بازی اونقدر ها هم پایان نیست بگیم داستانش واقعا تموم شد.

Casey Hudson خودش به تنهایی نشسته در اتاق و پایان مس افکت رو نوشته و از باقی نویسنده ها درخواست همفکری نکرده!!! انتقادات الان همه به سویه او هست ، البته بازهم چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه.

ARAA
29-04-2012, 21:27
سلام

من تازه این بازیو نضب کردم و می خوام بازی کنم. می خواستم پیشنهاد کسایی که این بازیو تموم کردنو بشنوم. اول بگم من 1 & 2 رو بازی نکردم، آیا می ارزه بگردم پیداش کنم بعد 3 رو بازی کنم ؟! اگه آره از کجا میشه دانلودشون کرد ...

در مورد DLCها چی ؟! اونارم بریزم یا زیاد فرقی نمیکنه !؟

اون سه حالت بازی Action, Role Play & Story چه فرقی باهم دارن و کدون بهتره و چرا ؟!

ببخشید اینهمه سوال پرسیدم، ممنون میشم جواب بدید

AlexMercer
29-04-2012, 21:36
سلام

من تازه این بازیو نضب کردم و می خوام بازی کنم. می خواستم پیشنهاد کسایی که این بازیو تموم کردنو بشنوم. اول بگم من 1 & 2 رو بازی نکردم، آیا می ارزه بگردم پیداش کنم بعد 3 رو بازی کنم ؟! اگه آره از کجا میشه دانلودشون کرد ...

در مورد DLCها چی ؟! اونارم بریزم یا زیاد فرقی نمیکنه !؟

اون سه حالت بازی Action, Role Play & Story چه فرقی باهم دارن و کدون بهتره و چرا ؟!

ببخشید اینهمه سوال پرسیدم، ممنون میشم جواب بدید

حتما ارزش داره چون داستان 3 نسخه بهم وصله و سیو هر نسخه روی نسخه بعدی تاثیر میزاره.

dlc هم بخش مهم بازیه حتما بریزین یک یار اضافست.

Story بهتره هم اکشن داره و هم تصمیم گیری ، اگر حال صحبت کردن و انتخاب گزینه برای مکالمه نداری و ترجیح میدی رد کنی مکالمه هارو action رو انتخاب کن

ARAA
29-04-2012, 21:48
مرسی بابت راهنماییت، فقط میشه بگی نسخه های قبلی رو از کجا یا کدوم سایت میتونم پیدا کنم ؟! همینطور DLC رو ؟! لینکی که تو همین سایت هست دیگه کار نمیکنه ( واسه DLC )

فک کنم اول یه بار Action بازی کنم بعدش حالت Story

AlexMercer
29-04-2012, 22:14
مرسی بابت راهنماییت، فقط میشه بگی نسخه های قبلی رو از کجا یا کدوم سایت میتونم پیدا کنم ؟! همینطور DLC رو ؟! لینکی که تو همین سایت هست دیگه کار نمیکنه ( واسه DLC )

بهترین راه برای دانلود از تورنته. چون مس افکت 1 رو عمرا پیدا کنی ولی مس افکت 2 شاید باشه. DLC هم لینکش در تاپیک مشکلات نصب و اجرا هست

alirezajah
29-04-2012, 23:18
یکی از نکاتی که شاید کسی بهش توجه نکرده و به نظر من یکی از مشکلات بازی به حساب میاد این هست که زمانی که سیوهاتون و شخصیتتون رو ایمپورت می کنید در بازی ، از ابتدای بازی با لول 30 شروع می کنید. این باعث میشه که بازی خیلی ساده تر باشه. من با ایمپورت شخصیت درجه Insanity رو خیلی راحت رد کردم در حالی که بدون ایمپورت کردن همون اوایل بازی شاید از آخر بازی سخت تر باشه. کاش یک راهی هم میذاشتن که با ایمپورت شخصیت میتونستیم با لول 0 بازی رو شروع کنیم. به نظر من این یکی از مشکلات بسیار بزرگ بازی مس افکت 3 هست .

AlexMercer
29-04-2012, 23:34
یکی از نکاتی که شاید کسی بهش توجه نکرده و به نظر من یکی از مشکلات بازی به حساب میاد این هست که زمانی که سیوهاتون و شخصیتتون رو ایمپورت می کنید در بازی ، از ابتدای بازی با لول 30 شروع می کنید. این باعث میشه که بازی خیلی ساده تر باشه. من با ایمپورت شخصیت درجه Insanity رو خیلی راحت رد کردم در حالی که بدون ایمپورت کردن همون اوایل بازی شاید از آخر بازی سخت تر باشه. کاش یک راهی هم میذاشتن که با ایمپورت شخصیت میتونستیم با لول 0 بازی رو شروع کنیم. به نظر من این یکی از مشکلات بسیار بزرگ بازی مس افکت 3 هست .

حرفی میزنی برادر!!! گیمر کلی تلاش کرده تا مثلا در نسخه 2 به درجه 30 برسه حالا در نسخه 3 از صفر شروع کنه! همین طوری بایو ور کلی دردسر داره این کارو میکرد که دیگه هیچی بازی رو دیگه بازی نمیکردیم:31::46:

alirezajah
29-04-2012, 23:48
حرفی میزنی برادر!!! گیمر کلی تلاش کرده تا مثلا در نسخه 2 به درجه 30 برسه حالا در نسخه 3 از صفر شروع کنه! همین طوری بایو ور کلی دردسر داره این کارو میکرد که دیگه هیچی بازی رو دیگه بازی نمیکردیم:31::46:
نمیگم این کار رو نمیکردن اما براش حق انتخاب می ذاشتن. گفتم که کاش یه راهی می ذاشتن برای این کار نه اینکه همه از 0 شروع کنن. شما بازی رو یه بار با لول 0 شروع کن ببین چقدر لذت بخشه. :دی

ARAA
30-04-2012, 00:46
جایی که من هستم نمیتونم از تورنت استفاده کنم:41: اون لینک هم در تاپیک مشکلات نصب و اجرا دیگه کار نمیکنه

kkain-blood
30-04-2012, 12:33
یه سوال شاید مسخره:

من تمام توضیحات رو خوندم اما هنوزم درک نمیکنم اصلا چرا کاتالیست باید اجازه تخریب رو بده؟؟؟ میتونست کنترل و ترکیب رو فقط فعال کنه ...اگه با تخریب ریپرها ازبین میرن خوب چرا این گرینه باید درون کاتالیست وجود داشته باشه؟؟؟

AlexMercer
30-04-2012, 12:53
یه سوال شاید مسخره:

من تمام توضیحات رو خوندم اما هنوزم درک نمیکنم اصلا چرا کاتالیست باید اجازه تخریب رو بده؟؟؟ میتونست کنترل و ترکیب رو فقط فعال کنه ...اگه با تخریب ریپرها ازبین میرن خوب چرا این گرینه باید درون کاتالیست وجود داشته باشه؟؟؟

گزینه هایی هست که crucible ایجاد میکنه.

من حتی به این crucible شک دارم. یکی به من بگه طرح اولیش از کی بوده! میگن در تمام چرخه ها بوده و در هر چرخه کامل تر شده.

1 سوال پیش میاد!

اگر اولین چرخه پس از شکل گیری ریپر ها شروع به ساخته crucible کرده پس مطمئنا باید میدونستن که catalyst چیه ! وقتی نمیدونی دستگاهت چطور کار میکنه که نمیسازیش

اگر این طرح توسط خود ریپر ها بوجود اومده ، اونوقت یکم داستان قشنگتر میشه.

ریپر ها نقشه crucible رو باقی گذاشتن تا بهرحال یک چرخه شایسته بتونه ازش استفاده کنه ، باری همینه که کاتالیست میگه با مردن هر چرخه امید برای چرخه بعدی بوجود میاد! اگر اینطوری هم باشه یکم پایان قابل دفاع تر میشه. ریپر ها سالها کهکشان رو نابود میکردن تا یک چرخه ای ایجاد بشه ،که از همه نظر آماده باشه تا قانون و نظم چرخه عوض شه.

مثلا در زمان پروتئون ها همکاری نبود و صلح نبود ، و موجودات روباتیک حتی مانند گت ها صلح طلب نبودن! پس این چرخه شایستگیه فرصت دوباره رو داره. و اگر اینطوری باشه که crucible ماله خوده ریپر هاست، واقعا نابودی ریپر ها شاید درست نباشه(مایک گمبل هم گفته فکر نکنم بهترین پایان تخریب باشه)

نمیدونم همون ec بیاد همه چی معلوم میشه اینها فقط حدس و گمانه! امیدوارم در انتها حدس و گمان ها و تئوری های هواداران از آخر داستان به همراه ec بهتر نباشه:41:

kkain-blood
30-04-2012, 13:40
گزینه هایی هست که crucible ایجاد میکنه.

من حتی به این crucible شک دارم. یکی به من بگه طرح اولیش از کی بوده! میگن در تمام چرخه ها بوده و در هر چرخه کامل تر شده.

1 سوال پیش میاد!

اگر اولین چرخه پس از شکل گیری ریپر ها شروع به ساخته crucible کرده پس مطمئنا باید میدونستن که catalyst چیه ! وقتی نمیدونی دستگاهت چطور کار میکنه که نمیسازیش

اگر این طرح توسط خود ریپر ها بوجود اومده ، اونوقت یکم داستان قشنگتر میشه.

ریپر ها نقشه crucible رو باقی گذاشتن تا بهرحال یک چرخه شایسته بتونه ازش استفاده کنه ، باری همینه که کاتالیست میگه با مردن هر چرخه امید برای چرخه بعدی بوجود میاد! اگر اینطوری هم باشه یکم پایان قابل دفاع تر میشه. ریپر ها سالها کهکشان رو نابود میکردن تا یک چرخه ای ایجاد بشه ،که از همه نظر آماده باشه تا قانون و نظم چرخه عوض شه.

مثلا در زمان پروتئون ها همکاری نبود و صلح نبود ، و موجودات روباتیک حتی مانند گت ها صلح طلب نبودن! پس این چرخه شایستگیه فرصت دوباره رو داره. و اگر اینطوری باشه که crucible ماله خوده ریپر هاست، واقعا نابودی ریپر ها شاید درست نباشه(مایک گمبل هم گفته فکر نکنم بهترین پایان تخریب باشه)

نمیدونم همون ec بیاد همه چی معلوم میشه اینها فقط حدس و گمانه! امیدوارم در انتها حدس و گمان ها و تئوری های هواداران از آخر داستان به همراه ec بهتر نباشه:41:

خوب alliance هم نمیدونست که crucible چیه و چه طور کار میکنه ولی ساختنش...ولی اینکه طرح اولیش از کجا بوده واقعا جایه سواله...

حدس من اینه که خود نویسنده ها هم به معنای واقعی آخرش و خراب کردن و حالا میخوان درستش کنند امیدوارم که بتونند...

AlexMercer
30-04-2012, 13:49
خوب alliance هم نمیدونست که crucible چیه و چه طور کار میکنه ولی ساختنش...ولی اینکه طرح اولیش از کجا بوده واقعا جایه سواله...

حدس من اینه که خود نویسنده ها هم به معنای واقعی آخرش و خراب کردن و حالا میخوان درستش کنند امیدوارم که بتونند...

الاینس نمیدونه درست، ولی بهرحال نفشه ای بوده که از قدیم و زمان پروتئون ها باقی مونده و راه دیگه ای جز ساخت نیست.

ولی اون نژادی که اول طرح ساخت رو داده و شروع کرده به ساخت باید میدونسته کاتالیست چیه که دستگاهش کار کنه!

ARAA
30-04-2012, 18:32
بهترین راه برای دانلود از تورنته. چون مس افکت 1 رو عمرا پیدا کنی ولی مس افکت 2 شاید باشه. DLC هم لینکش در تاپیک مشکلات نصب و اجرا هست

جایی که من هستم نمیتونم از تورنت استفاده کنم:41: اون لینک هم در تاپیک مشکلات نصب و اجرا دیگه کار نمیکنه

کسی میتونه کمکم کنه ؟!

E.K.H
30-04-2012, 21:02
کسی میتونه کمکم کنه ؟!
یکو فقط تو تورنت میتونی پیدا کنی.
ولی واسه دو اگه بگردی شاید بتونی لینک غیر تورنت هم پیدا کنی
من خودم هردوتاش رو مجبور شدم از تورنت دانلود کنم

ARAA
30-04-2012, 21:22
یکو فقط تو تورنت میتونی پیدا کنی.
ولی واسه دو اگه بگردی شاید بتونی لینک غیر تورنت هم پیدا کنی
من خودم هردوتاش رو مجبور شدم از تورنت دانلود کنم

پس با این حساب یکو باید بیخیال شم:19: دو رو هم دارم از یه جایی دانلود میکنم امیدوارم کار کنه ... این DLC مال 3 رو چی ؟! واسه اون لینکی داری ؟!

AlexMercer
30-04-2012, 23:42
پس با این حساب یکو باید بیخیال شم:19: دو رو هم دارم از یه جایی دانلود میکنم امیدوارم کار کنه ... این DLC مال 3 رو چی ؟! واسه اون لینکی داری ؟!

ARAA
01-05-2012, 14:23

این فایلی که گذاشتی پسوردش چیه ؟! موقع اکسترکت پسورد میخواد

AlexMercer
01-05-2012, 14:30
این فایلی که گذاشتی پسوردش چیه ؟! موقع اکسترکت پسورد میخواد

tooth :46::11:

ARAA
01-05-2012, 14:45
ممنون، برای نصبشم طبق این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عمل کنم ؟!

یه سوال دیگه، این Mass Effect 3 N7 DLC Unlocker چیه ؟! چون اونم لینک از کار افتاده

AlexMercer
01-05-2012, 15:38
ممنون، برای نصبشم طبق این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عمل کنم ؟!

یه سوال دیگه، این Mass Effect 3 N7 DLC Unlocker چیه ؟! چون اونم لینک از کار افتاده

داداش همه این سوالات رو باید تاپیک مشکلات نصب و اجرا بپرسی

password: tooth

ARAA
01-05-2012, 15:43
ممنون میدونم ولی آخه کسی اونجا جوابمو نداد :41:

ARAA
01-05-2012, 17:46
من DLC رو هم اضافه کردم ولی هیچ تغییری تو بازی احساس نمیکنم :(

alirezajah
02-05-2012, 00:06
من DLC رو هم اضافه کردم ولی هیچ تغییری تو بازی احساس نمیکنم :(
DLC فقط یک مرحله اضافه برای شما میاره که توی اون مرحله یه یار پروتئان بهتون میده و یه اسلحه خیلی قوی :دی
اگر خیلی از بازی جلو رفته باشید و این DLC رو اضافه کنید فکر می کنم اون مرحله رو براتون نیاره

ARAA
02-05-2012, 01:59
DLC فقط یک مرحله اضافه برای شما میاره که توی اون مرحله یه یار پروتئان بهتون میده و یه اسلحه خیلی قوی :دی
اگر خیلی از بازی جلو رفته باشید و این DLC رو اضافه کنید فکر می کنم اون مرحله رو براتون نیاره

نه اتفاقاً بازیو از اول شروع کردم، شما یادت میاد دقیقاً کی اون یار بهت اضافه شد ؟! یعنی کجای بازی بود ؟! و اینکه سبک بازی Action تاثیری داره یا نه ؟!

Steps-Rap
02-05-2012, 05:36
نه اتفاقاً بازیو از اول شروع کردم، شما یادت میاد دقیقاً کی اون یار بهت اضافه شد ؟! یعنی کجای بازی بود ؟! و اینکه سبک بازی Action تاثیری داره یا نه ؟!

بعد از چند تا مرحلیه اولیه که میرن ماه و بعد اونم سیتادل بعش شپرد میره به سفینه ی خوش normandy..
اونجا تو گلکسی مپ این ماموریتت مشخصه اسمشم فک کنم eden prime هستش که تو جورنالتم مشخصه

mjorh
03-05-2012, 13:18
میشه این ساید میشن ارو بعد از مرحله ی سربرس رفت ؟

بامزی
03-05-2012, 13:31

این یا پروتئین هم خیلی بدرد نخوره :31: البته اسلحش فوق العاده هست

Steps-Rap
03-05-2012, 13:43
میشه این ساید میشن ارو بعد از مرحله ی سربرس رفت ؟
بعد از مرحله سربروس دیگه هیچ کار نمیشه کرد و یه راست باید رفت زمین...
---
البته اگرم منظورت مرحله حمله سربروس به یستادل یه سری از مراحل جانبیو اگه انجام ندی فک کنم از بین میرن دیگه.

mehdiporbaba
05-05-2012, 13:56
دوستان من به پایان بازی رسیدم و بازی واقعا کوتاه بود و من گزینه تخریب رو انتخاب کردم و همه چیز تموم شد ،حالا موندم چرا دوباره برگشتمبه نورماندی و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده،منظور از اون پایان و این ادامه چیه؟

vahidgame
05-05-2012, 14:33
این برای اینه که اگه ماموریت فرعی باقی مونده اونو انجام بدین و اصلا ربطی به پایان بازی نداره
معمولا هم توی بعضی بازی ها این وجود داره که البته توی مس افکت 3 خیلی کاربرد نداره چون ماموریت های فرعی اون زیاد جالب و هیجان انگیز نیستن...

AlexMercer
06-05-2012, 16:16
یک خبر خوب:

مایک گمبل اعلام کرد که ضبط صدای صدا پیشگان برای Extended Cut در حاله انجامه. شایعاتی هم هست که شخصیت های نسخه 2 هم در extended cut نقش دارند.

AlexMercer
06-05-2012, 22:00
خدا بگم چیکارشون نکنه. دیالوگ های حذف شده اندرسون و شپرد رو گوش میدادم (در صحنه آخر بازی) چقدر قشنگ بوده نمیدونم چرا حذف شد!

Steps-Rap
06-05-2012, 22:26
خدا بگم چیکارشون نکنه. دیالوگ های حذف شده اندرسون و شپرد رو گوش میدادم (در صحنه آخر بازی) چقدر قشنگ بوده نمیدونم چرا حذف شد!

از کجا گوش داددی؟ بعد واسه چی حذف کردن؟؟؟

AlexMercer
07-05-2012, 07:45
از کجا گوش داددی؟ بعد واسه چی حذف کردن؟؟؟

آپلود میکنم همه رو شب، دیالوگی که با سیتادل هنگام دیدار گبی و اون پسره(اسمش یادم نیست) ، دیالوگ های آخر بازی جک، گت پرایم،زیید ، گرانت ، سامارا، جیکوب رو به یارانشون ، آغاز اندکی متفاوت بازی، همه رو شب که مجانی شدم آپلود میکنم.:46:

punisher3
07-05-2012, 13:45
سلام
این گلکسی مپ کجاست؟ هرچی میگردم پیداش نمیکنم

AlexMercer
07-05-2012, 13:46
سلام
این گلکسی مپ کجاست؟ هرچی میگردم پیداش نمیکنم

طبقه دوم صفینه روبروی درب اسانسور

punisher3
07-05-2012, 13:52
طبقه دوم صفینه روبروی درب اسانسور

آدرس دقیق تر میدین؟ پیداش نکردم:31:
ویرایش:پیدا کردم:27:
:11:

AlexMercer
08-05-2012, 04:35
اینم تمامی بخش های حذف شده از بازی

nokia_sisx
08-05-2012, 11:16
سلام دوستان منم بازی رو تموم کردم و واقعا به داشتن چنین Human هایی تو کره ی خاکی افتخار میکنند که یه بازی به این عظمت رو تونستن دولوپ کنند واقعا جای تحسین داره که یه همجین انسانهایی هم تو دور و اطراف ما هستند به نظرم کله سری مس افکت فقط یه بازی نیست من به نظرم یه تیوری برای نسل آیندس آینده ای که زیاد دور نیست این بازی خیلی بیشتر از دین و مذهب و آیین شیوه ی زندگی و تصمیم گیری های مهم زندگی رو به آدم یاد میده و انسان رو خیلی بهتر متوجه افترمس یه تصمیم میکنه این بازی میتونه بخوندونه بگریونه متحیر کنه احساسات آدمو بر انگیزه و در آخر میتونه یه انسان کامل تر بسازه میتونه به ما بفهمونه یک انسان فقط یک موجودیت نیست بلکه یه فلسفست یه قدرت یه تصمیم بزرگ اشتباه یا درسته. لحظه ای که شما میخواید بین رنگید و رپیوتیشن انتخاب کنید مثل زندگی واقعی خیلی جاها ما نیاز داریم سخت و مغرور باشیم خیلی جاها نیازه آروم و خوشایند برخورد کنیم بعضی جاها باید سخت بعضی جاها باید کوتاه بیایم بعضی جاها هم باید دلیل بخوایم او اینوستگیت کنیم جایی دلداری و جایی روحیه جایی توهین وجایی هم احترام .بهمون نشون داد که تصمیمات ما نه تنها بر روی خودمون بلکه روی دیگر منطق و تیولوژی های زندگی وکلی فلسفه و چرخه ی زندگی ممکنه تاثر بزاره این چیزی که خدا به ما داده یعنی اختیار این بازی به من بالشخصه نشون داد که یک انسان پر است از اختیار و تصمیماتی که میتونه به کمکش به تعالی بشر کمک کنه.
من نخواستم بیشتر وارد جزییات بازی بشم چون به اندازه کافی تو این چند صفحه در موردش بحث شده و متخصص تر و مجرب تر از من هم در موردش حرف زدن بخاطر همین خواستم از دوستان عزیزم بخوام کمی فلسفی به این بازی نگاه کنید میبینید که خیلی خیلی زیاد و به وفور میشه از این بازی سمپل یا نمونه ای مشابه رو تو زندگی خودمون پیدا کنیم برای مثال از کوچکترین تصمیمات زندگی میگم بالاخره اون زمان که میخواستیم بریم دبیرستان به نظرم اون زمان یکی از مهمترین تصمیمات زندگیمون رو گرفتیم تا اون زمان اون بزرگترینش بود که بریم ریاضی تجربی یا انسانی و یا ... به نظرم اگر این بازی رو من اون زمان انجام میدادم هیچوقت تصمیمی که اون موقع رو گرفتم الان نمیگرفتم من نتونستم مقابل خیلی چیزها اون زمان وایسم و یه رنگید نشون بدم برای همین چند سال از عمر زندگیم تلف شد خیلی ها رو ناراحت کردم و به قول معروف یه EPIC FAILED خیلی بزرگ تو زندگیم اتفاق افتاد مثل انتخاب های شپرد که خیلی هاشون به ضرر همه تموم شده بود ولی به هر نحوی بود جایی دیگه تصمیم گرفتم تصمیم درستو بگیرم و گرفتم و همون باعث شد یه استیت فوق العاده تو زندگیم بدست بیارم یا انتخاب های مهمتر زندگی مثل ازدواج کار بچه اجتماع و خیلی از مسایل دیگه رو ما میتونیم یه برک پوینت به این بازی بزنیم و ازش یه نمونه برای زندگی خودمون ورداریم درسته بازی کمی حالت تخیل داره ولی شدیدا و بالقوه در زندگی ما انسان ها اتفاق میفته ماهنوز نمیدونیم تو ماه چه خبره نتونستیم به تعداد کمی از سیاراته حتی این منظومه و کهکشان حتی سفر کنیم ببینید چه عظمتی چه بزرگی پشت این همه کهکشان هست این بازی تماما عظمت و قدرت خدای مارو داره نشون میده در مورد شیطون درون حرف میزنه در مورد امیال انسان و ذهن و تفکرش داره بحث میکنه.
من وقتی سری ها قبل و تموم کردم واقعا هیچوقت نتونستم این بازی رو فراموش کنم از میون این همه بازی که انجام دادم واقعا هر سری گیم اسپاوتو ای جی انو چک میکردم که نسخه ی بعدیش کی میاد امیدوارم تونسته باشم حس و برداشت خودمو از بازی به شما دوستان عزیزم منتقل کنم و در آخر فقط میتونم بگم MASS EFFECT فقط یه بازی نیست.
و یه هدیه از طرف من به دوستان عزیز که طرفدار مس افکت هستند براتون تمام ساند تراکهای بازی رو با لینک مستقیم آپ کردم به نظر خودم بهترین ساند تراک یکی An End Once and For All هست و دیگری Leaving Earth واقعا شاهکارند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3taxxx
08-05-2012, 11:33
در آخر فقط میتونم بگم MASS EFFECT فقط یه بازی نیست.

[/CODE]

سلام
بله فقط یه بازی نیست.
حرفای پنهانی داره بازی که البته فقط در نظر معتقدین اون حرفا واقعیته

eshagh
08-05-2012, 18:56
با سلام

دستان داخل مرحله lesuss:monastery اونجا كه ميگه defend bomb گير كرده ام چه جوري بايد ردش كنم
اصلا مجال فكر كردن نميدند
همراهانمو هي ميكشند و بايد هي انرزي بهشون بدم .
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
ضمنا نسخه هاي قبلي ش بازي نكرده ام و يه كم برام گنگه و با كاركترا اشنايي چنداني ندارم .

با تشكر

mehdy.z
08-05-2012, 19:19
با سلام

دستان داخل مرحله lesuss:monastery اونجا كه ميگه defend bomb گير كرده ام چه جوري بايد ردش كنم
اصلا مجال فكر كردن نميدند
همراهانمو هي ميكشند و بايد هي انرزي بهشون بدم .
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
ضمنا نسخه هاي قبلي ش بازي نكرده ام و يه كم برام گنگه و با كاركترا اشنايي چنداني ندارم .

با تشكر
بله اونجا یه کم شیر تو شیر میشه:31:
ولی در اینجور درگیریهایی شما هم باید قدرتهای همراهانتون رو یه جورایی مدیریت کنید و هم بهشون فرمان بدید که هر جا عشقشون کشیده نرن:31:(خود من بعضی جاها سر این قضیه حسابی زجر کشیدم!)البته نمیشه هم ایراد گرفت هوش مصنوعی این نسل حداکثر در همین حده و قرار نیست توی بازی cpu هم مثل شما فکر کنه و دقیقا و بهترین جا رو برای کاور گیری استفاده کنه...البته نوع سلاحی که برای همراهانتون انتخاب میکنید و آپگریدهای سلاح و توانایی ها هم اینجور جاها خیلی به درد میخوره،ولی اگه بازم با تموم این قضایا مشکل داشتید درجه_ی سختی بازی رو در اینجور درگیریها یه کم بیارید پایین تا مرحله رو ردش کنید بعد دوباره دستی به حالت نرمال برش گردونید:46:

eshagh
08-05-2012, 19:37
چه نوع اسلحه اي روشون اثر داره دوست عزيز كه هر چه بهشن شليك ميكني انگار نه انگار
اسلحه هاي خودم و همراهانم اپگريده

AlexMercer
08-05-2012, 19:51
چه نوع اسلحه اي روشون اثر داره دوست عزيز كه هر چه بهشن شليك ميكني انگار نه انگار
اسلحه هاي خودم و همراهانم اپگريده

ببین اون مرحله سعی کن به کسی تکیه نکنی خودت باید جفتشونو بزنی.:46: یارات مخصوصا لیارا و پرتئون(جاویک) احمق هستند هی میرن جلو میمیرن. شما هی c رو بزن برگردن. گروس و وگا بهترن. خودتم دل بزن به دریا با شات گان قوی بزنشون. گلوله هات رو هم یخی کن.جاخالی یادت نره. در ضمن سعی کن جایی گیر نکنی.

من اینطوری رد کردم:46:

Steps-Rap
08-05-2012, 22:06
به نظر من یکی از بهترین اسلحه ها اوونی بو که تو سرزمین پروتئون ها پیداش کردیم..هموون لیزریه(اسمشو یام نی..)
من تا آخر بازی با همون یه ونه رفتم..بقیه اسلحه هامم گذاشتم کنار تا انرژیم زود تر شارژ بشه و ازشون استفاده کنم...اینجوری خیلی بهتر بود

AlexMercer
08-05-2012, 22:36
به نظر من یکی از بهترین اسلحه ها اوونی بو که تو سرزمین پروتئون ها پیداش کردیم..هموون لیزریه(اسمشو یام نی..)
من تا آخر بازی با همون یه ونه رفتم..بقیه اسلحه هامم گذاشتم کنار تا انرژیم زود تر شارژ بشه و ازشون استفاده کنم...اینجوری خیلی بهتر بود

من با شات گان میرفتم. بعد یک کلت پیدا کردم همش با اون میرفتم:21:

vahidgame
09-05-2012, 15:47
سلام دوستان منم بازی رو تموم کردم و واقعا به داشتن چنین Human هایی تو کره ی خاکی افتخار میکنند که یه بازی به این عظمت رو تونستن دولوپ کنند واقعا جای تحسین داره که یه همجین انسانهایی هم تو دور و اطراف ما هستند به نظرم کله سری مس افکت فقط یه بازی نیست من به نظرم یه تیوری برای نسل آیندس آینده ای که زیاد دور نیست این بازی خیلی بیشتر از دین و مذهب و آیین شیوه ی زندگی و تصمیم گیری های مهم زندگی رو به آدم یاد میده و انسان رو خیلی بهتر متوجه افترمس یه تصمیم میکنه این بازی میتونه بخوندونه بگریونه متحیر کنه احساسات آدمو بر انگیزه و در آخر میتونه یه انسان کامل تر بسازه میتونه به ما بفهمونه یک انسان فقط یک موجودیت نیست بلکه یه فلسفست یه قدرت یه تصمیم بزرگ اشتباه یا درسته. لحظه ای که شما میخواید بین رنگید و رپیوتیشن انتخاب کنید مثل زندگی واقعی خیلی جاها ما نیاز داریم سخت و مغرور باشیم خیلی جاها نیازه آروم و خوشایند برخورد کنیم بعضی جاها باید سخت بعضی جاها باید کوتاه بیایم بعضی جاها هم باید دلیل بخوایم او اینوستگیت کنیم جایی دلداری و جایی روحیه جایی توهین وجایی هم احترام .بهمون نشون داد که تصمیمات ما نه تنها بر روی خودمون بلکه روی دیگر منطق و تیولوژی های زندگی وکلی فلسفه و چرخه ی زندگی ممکنه تاثر بزاره این چیزی که خدا به ما داده یعنی اختیار این بازی به من بالشخصه نشون داد که یک انسان پر است از اختیار و تصمیماتی که میتونه به کمکش به تعالی بشر کمک کنه.
من نخواستم بیشتر وارد جزییات بازی بشم چون به اندازه کافی تو این چند صفحه در موردش بحث شده و متخصص تر و مجرب تر از من هم در موردش حرف زدن بخاطر همین خواستم از دوستان عزیزم بخوام کمی فلسفی به این بازی نگاه کنید میبینید که خیلی خیلی زیاد و به وفور میشه از این بازی سمپل یا نمونه ای مشابه رو تو زندگی خودمون پیدا کنیم برای مثال از کوچکترین تصمیمات زندگی میگم بالاخره اون زمان که میخواستیم بریم دبیرستان به نظرم اون زمان یکی از مهمترین تصمیمات زندگیمون رو گرفتیم تا اون زمان اون بزرگترینش بود که بریم ریاضی تجربی یا انسانی و یا ... به نظرم اگر این بازی رو من اون زمان انجام میدادم هیچوقت تصمیمی که اون موقع رو گرفتم الان نمیگرفتم من نتونستم مقابل خیلی چیزها اون زمان وایسم و یه رنگید نشون بدم برای همین چند سال از عمر زندگیم تلف شد خیلی ها رو ناراحت کردم و به قول معروف یه EPIC FAILED خیلی بزرگ تو زندگیم اتفاق افتاد مثل انتخاب های شپرد که خیلی هاشون به ضرر همه تموم شده بود ولی به هر نحوی بود جایی دیگه تصمیم گرفتم تصمیم درستو بگیرم و گرفتم و همون باعث شد یه استیت فوق العاده تو زندگیم بدست بیارم یا انتخاب های مهمتر زندگی مثل ازدواج کار بچه اجتماع و خیلی از مسایل دیگه رو ما میتونیم یه برک پوینت به این بازی بزنیم و ازش یه نمونه برای زندگی خودمون ورداریم درسته بازی کمی حالت تخیل داره ولی شدیدا و بالقوه در زندگی ما انسان ها اتفاق میفته ماهنوز نمیدونیم تو ماه چه خبره نتونستیم به تعداد کمی از سیاراته حتی این منظومه و کهکشان حتی سفر کنیم ببینید چه عظمتی چه بزرگی پشت این همه کهکشان هست این بازی تماما عظمت و قدرت خدای مارو داره نشون میده در مورد شیطون درون حرف میزنه در مورد امیال انسان و ذهن و تفکرش داره بحث میکنه.
من وقتی سری ها قبل و تموم کردم واقعا هیچوقت نتونستم این بازی رو فراموش کنم از میون این همه بازی که انجام دادم واقعا هر سری گیم اسپاوتو ای جی انو چک میکردم که نسخه ی بعدیش کی میاد امیدوارم تونسته باشم حس و برداشت خودمو از بازی به شما دوستان عزیزم منتقل کنم و در آخر فقط میتونم بگم MASS EFFECT فقط یه بازی نیست.
و یه هدیه از طرف من به دوستان عزیز که طرفدار مس افکت هستند براتون تمام ساند تراکهای بازی رو با لینک مستقیم آپ کردم به نظر خودم بهترین ساند تراک یکی An End Once and For All هست و دیگری Leaving Earth واقعا شاهکارند.

توضیحات خوبی داده شد
ممنون که در مورد یه اثر در دنیای گیم به این زیبایی صحبت می کنین :)
دقیقا میشه از یه سری بازی ها استفاده هایی رو توی دنیای واقعی کرد
مثلا قبلا شماره یک بازی مافیا دیگه یه نمونه خیلی خوب در مورد این بود

در مورد مس افکت روی خود من تاثیرات عجیبی گذاشته
یه مدته دیگه توی دنیای واقعی خیلی چیزا رو به شکل همون paragon و renegade می بینم. احساس می کنم بعضی جاها مثلا اگه renegade یا paragon زیادی نداشته باشم نمی تونم یه عمل خاص رو انجام بدم و حتی بعضی جاها احساس می کنم مثل مس افکت که یه لحظه با زدن یه دکمه یه عمل renegade یا paragon انجام میشه توی اون جا هم توی یه لحظه باید به اختیار اون عمل رو انجام داد یا نداد که تاثیر هر کدوم هم بعدا مشخص میشه!

+

در مورد اون دو تا آهنگ جالبه توی دو تا آهنگ Clint Mansell نقش داشته که قبلا توی عرصه آهنگسازی دنیای فیلم سابقه عالی داشته و این بازی اولین بازی بوده که کار کرده
از اون دو آهنگ مخصوصا An End Once And For All رو خیلی دوس دارم که با همکاری Clint Mansell و Sam Hulick ساخته شده و اون اولا یادمه چند بار پشت سر هم اونو گوش می کردم که به عنوان یه آهنگ پایانی خیلی خوبه و غمگینی خاصی تو اون دیده میشه
جای امیدواری هست که Clint Mansell رو در آینده بیشتر در دنیای بازی ببینیم

AlexMercer
10-05-2012, 13:42
همون طور که میدونید فیلم مس افکت در حال ساخته.

تهیه کننده فیلم آقای Avi Arad رییس کمپانی مارول هست. که فیلم های موفق زیادی ساخته ، مثل سری فیلم های اسپایدر من ، iron man ، ghost rider ، هالک . کاپیتان امریکا........... همچنین ایشون تهیه کننده فیلم آنچارتد بر پایه بازیش هم هستند. جدید ترین فیلم ساخت ایشون The Avengers هست که با مبلغ 250 میلیون دلار ساخته شده و در آمریکا هفته پیش به نمایش در اومده ، و در هفته اول 200 میلیون دلار فرخته. و امتیازش در سایت imdb و 8.8 میباشد. ( این امتیاز توسط بینندگان فیلم و میانگین امتیازی که به فیلم میدن گرفته میشه. بهترین فیلم تاریخ ، رستگاری در شاوشنک 9.2 گرفته)

فیلم نامه نویس فیلم هم آقای Mark Protosevich هستند که خودشون در بازی مس افکت دستی دارند و در زمینه فیلم هم نویسنده فیلم های I am Legend و Thor بودند.

اینطور هم که شایعه شده و در پیج فیلم در سایت imdb درج شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نقش شپرد توسط آقای Mark Vanderloo مدل هلندی که چهره شپرد در بازی هم از روی صورت او گرفته شده ، اجرا خواهد شد. که مطمئنا اقای mark meer هم به عنوان دوبلور نقش خودش رو ایفا میکنه. احتما زیاد seth green با نقش جوکر در فیلم ظاهر شه و keith davis هم با نقش اندرسون.

احتمال بسیار زیاد clint mansell در اهنگ سازی فیلم هم نقش داشته باشه

باید دید اگر این بازیگران فیلم باشند، فیلم موق میشه یا نه. چون بازیگران زیاد معروفی نداره و دنیای مس افکت هم برای مردمی که بازی رو انجام ندادن خیلی عجیبه. احتمالا صدای گروس و رکس هم صدای بازی باشه. معلوم هم نیست نقش اشلی رو kimberly brooks بازی میکنه یا کس دیگه ای.

داستان فیلم بر پایه داستان نسخه اول بازی نوشته شده.

eshagh
10-05-2012, 17:00
با سلام

دوستان من در اخراي بازي جايي كه دوستان شپرد همه كشته ميشند وفقط اندرسون صداش از بي سيم مياد
اندرسون هم توسط illusive man كشته ميشه و شپرد هم اونو ميكشه بازي هنگ ميكنه و مرحله رو سيو نميكنه .
اين ايا پايان بازيست يا بازيم اشكال داره .

با تشكر

AlexMercer
10-05-2012, 17:06
با سلام

دوستان من در اخراي بازي جايي كه دوستان شپرد همه كشته ميشند وفقط اندرسون صداش از بي سيم مياد
اندرسون هم توسط illusive man كشته ميشه و شپرد هم اونو ميكشه بازي هنگ ميكنه و مرحله رو سيو نميكنه .
اين ايا پايان بازيست يا بازيم اشكال داره .

با تشكر

بازی اایراد داره.:46:

Steps-Rap
10-05-2012, 18:38
[

داستان فیلم بر پایه داستان نسخه اول بازی نوشته شده.

اد همونی که ما بازی نکردیم...

eshagh
10-05-2012, 19:48

اين قسمت پايان بازي هست يا مراحل ديگه هم داره
راهي براي درست كردنش نيست دست عزيز :41:

AlexMercer
10-05-2012, 20:48
اين قسمت پايان بازي هست يا مراحل ديگه هم داره
راهي براي درست كردنش نيست دست عزيز :41:

دست نیستم دوستم:31:

اخر بازیه. نمیدونم والا چرا هنگ میکنه؟ گرافیک بازیو بیار پایین پایین شاید درست شه.(البته فکر نکنم اینقدرها هم تاثیر داشته باشه.)

اینقدر بازیو داری بد تموم میکنی که خود بازی هم شاکی شده. کلی وقتی اندرسون هم بمیره باقی پایان ارزشی نداره. چون بهترین نقطه پایان همون 1 مین صحبت کردن با اندرسونه باقیش هم زیاد مهم نیست.:46:

eshagh
10-05-2012, 21:16

دست نیستم دوستم:31:

اخر بازیه. نمیدونم والا چرا هنگ میکنه؟ گرافیک بازیو بیار پایین پایین شاید درست شه.(البته فکر نکنم اینقدرها هم تاثیر داشته باشه.)

اینقدر بازیو داری بد تموم میکنی که خود بازی هم شاکی شده. کلی وقتی اندرسون هم بمیره باقی پایان ارزشی نداره. چون بهترین نقطه پایان همون 1 مین صحبت کردن با اندرسونه باقیش هم زیاد مهم نیست.:46:

اين كيبردم هميشه منو شرمنده دوستان ميكنه بعضي از حروف رو نميزنه

نسخه هاي قبلي اين بازي رو انجام نداده ام و با شخصيتها و روند داستان بازي اشنايي ندارم گويا به 6 حالت مختلف بازي رو ميشه تموم كرد اينجوري كه من رفتم شپرد زنده هست و زمين هم سالم حالا اگه بخواهم پايان بازي رو متفاوت با اون چيزي كه تمومش كردم داشته باشم بايد به كدوم مرحله برگردم ...ايا امكانش هست پايان ديگه اي داشته باشم .

با تشكر از شما دوست گرامي :31:

AlexMercer
10-05-2012, 21:23
اين كيبردم هميشه منو شرمنده دوستان ميكنه بعضي از حروف رو نميزنه

نسخه هاي قبلي اين بازي رو انجام نداده ام و با شخصيتها و روند داستان بازي اشنايي ندارم گويا به 6 حالت مختلف بازي رو ميشه تموم كرد اينجوري كه من رفتم شپرد زنده هست و زمين هم سالم حالا اگه بخواهم پايان بازي رو متفاوت با اون چيزي كه تمومش كردم داشته باشم بايد به كدوم مرحله برگردم ...ايا امكانش هست پايان ديگه اي داشته باشم .

با تشكر از شما دوست گرامي :31:

وار است ems شما چقدر بود؟ 7 تا پایان داره! مطمئن نباش شپرد زنده میمونه.:46: کلا امکان نداره کسی 1 و2 رو بازی نکرده باشه و بدون مولتی پلیر و 100% کردنش شپردش زنده بمونه.

eshagh
10-05-2012, 23:05
وار است ems شما چقدر بود؟ 7 تا پایان داره! مطمئن نباش شپرد زنده میمونه.:46: کلا امکان نداره کسی 1 و2 رو بازی نکرده باشه و بدون مولتی پلیر و 100% کردنش شپردش زنده بمونه.

اين وار است ems رو از كجا ميتونم ببينم دوست عزيز
از صحنه پاياني چند تا عكس روي كامپيوترم دارم اگه باورت نميشه يه جا اپلودش كنم .:20:

AlexMercer
10-05-2012, 23:25
اين وار است ems رو از كجا ميتونم ببينم دوست عزيز
از صحنه پاياني چند تا عكس روي كامپيوترم دارم اگه باورت نميشه يه جا اپلودش كنم .:20:

از war terminal قابله دسترسه. شما هنوز با کاتالیست حرف نزدی که بگی رسیدم به آخر:46:

T I M S A R
13-05-2012, 12:37
سلام
من بازی رو تموم کردم ولی
کاتالیست دو تا انتخاب بیشتر واسه من نداشت تخریب یا کنترل....

AlexMercer
13-05-2012, 13:06
سلام
من بازی رو تموم کردم ولی
کاتالیست دو تا انتخاب بیشتر واسه من نداشت تخریب یا کنترل....

ems شما کم بوده زیر 3000 برای همین فعال نشده.:46:

E.K.H
13-05-2012, 21:46
ems شما کم بوده زیر 3000 برای همین فعال نشده.:46:
نه این مال ems نیست مال منم همینطور بود با اینکه هم این چیزه که مال مولتی پلیره 100% بود هم ems م 6 هزار و خرده ای پاراگونمم تا آخر پر بود ولی بازم همون دو گزینه رو داشتم:41:

Steps-Rap
15-05-2012, 22:56

soltan_reza
18-05-2012, 02:52
سلام دوستان عزیز

من تو این بازی دقیقا بعد از زخمی شدن اشلی تو این قسمت گیر کردم

نمیدونم باید چیکار کنم

وقتی‌ اسکن می‌کنم اون نوار قرمز رنگ پر میشه و مثل اینکه تو مرحله شکست میخورم

کسی‌ می‌تونه کمک کنه؟

اصلا نمیدونم اینجا باید چیکار کنم

عکس رو هم ضمیمه کردم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Steps-Rap
18-05-2012, 15:23
سلام دوستان عزیز

من تو این بازی دقیقا بعد از زخمی شدن اشلی تو این قسمت گیر کردم

نمیدونم باید چیکار کنم

وقتی‌ اسکن می‌کنم اون نوار قرمز رنگ پر میشه و مثل اینکه تو مرحله شکست میخورم

کسی‌ می‌تونه کمک کنه؟

اصلا نمیدونم اینجا باید چیکار کنم

عکس رو هم ضمیمه کردم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wer.php%3Ffile%3D5162_img_1__xwfu.jpg)

وقتی اسکن میکنی سعی کن کنار سیاره ها باشی تا اگه چیزی توشون بود پیدا کنی..به جز سیاره ها اگه تو کهکشانا اسکن کنی(بین هوای آزادشون) تو بعضی هاشون سوخت پیدامیکنی..تو یه سری از این کهکشانا وقتی چند بار اسکن میکنی اون نوار قرمز که پرمیشه چن تایی ریپیر بهت حمله میکنن که باید از دستشون در بری..مثلا از اون کهکشان سری خارج شی(بری به سمت همون نوار سبز رنگ ور کهکشان) (یا بری به سمت مس ریلی) . ..اگه چیزی توی اونکهکشان پیدا کردی و نتونستی به خاطر حمله ی اونا وایسی و گیرش بیاری و در رفتی باید برگردی توش و اونا بهت دوباره حمله میکنن و باید این روند در رفتن رو انجام بدی تا وقتی که که کهکشانو به طور100% اسکن کدره باشی و چیازی لازمو از اونجا به دست بیاری....(این در صد رو بعد از اسکن بالا سمت چپ همین عکسی گه گذاشتی مینوسیه..یا مثلا توی همین عکسی که گذاشتی جلوی decoris نوشته0% ینی هیچیز اون کهکشانو اسکن نکردی و به دست نیاوردی )اگرم نمیخواستی هی از دست اون رپیر ها در بری میتونی بعد از چند بار اسکن تو هر کهکشان وقتی اون سیاره هایی که توش چیز خاصی هست یا سوخت هارو به خاطر بسپاری و بعد از این که بهت حمله کردن یه دوباره اوومدی یه راست بری سراغ همون سیاره و جای سوخت و یه اسکن بزنی و بدش حله..
وقتی خواستی یه سیاره ای رو که با اسکن کردن فهمیدی توش چیزیه رو هم اسکن کنی ..میری داخل اون و با رایت کلیک اسکن میکنی و میری به سمت اون علامتی که داخل دایره ی اسکنت هست و وقتی به مکانش برسی با یه نقطه ی سفید نشونش میده و روی اون کلیک میکنی و اون چیز مورد نظرو به دست میاریش..
واسه پیدا کردن ماموریت ها هم تو همین گلکسی مپ که هستی بانوشته مشخص کرده که کجا باید بری..(مثلاتوهمین عکسی که گذاشتی اون ته نوشته cerberus lab ..باید بری سمته هموون منظومه decoris و توی اون سیاره ای که علامت زده..)

نمیدونم فهمیدی یا نه ..سعی کردم کامل بگم و با زبان سلیس ..خودم نفهمیدم چی گفتم... شخصا اعلام میکنم توضیح دادنم خیلی داغونه:31:

soltan_reza
18-05-2012, 18:07
وقتی اسکن میکنی سعی کن کنار سیاره ها باشی تا اگه چیزی توشون بود پیدا کنی..به جز سیاره ها اگه تو کهکشانا اسکن کنی(بین هوای آزادشون) تو بعضی هاشون سوخت پیدامیکنی..تو یه سری از این کهکشانا وقتی چند بار اسکن میکنی اون نوار قرمز که پرمیشه چن تایی ریپیر بهت حمله میکنن که باید از دستشون در بری..مثلا از اون کهکشان سری خارج شی(بری به سمت همون نوار سبز رنگ ور کهکشان) (یا بری به سمت مس ریلی) . ..اگه چیزی توی اونکهکشان پیدا کردی و نتونستی به خاطر حمله ی اونا وایسی و گیرش بیاری و در رفتی باید برگردی توش و اونا بهت دوباره حمله میکنن و باید این روند در رفتن رو انجام بدی تا وقتی که که کهکشانو به طور100% اسکن کدره باشی و چیازی لازمو از اونجا به دست بیاری....(این در صد رو بعد از اسکن بالا سمت چپ همین عکسی گه گذاشتی مینوسیه..یا مثلا توی همین عکسی که گذاشتی جلوی decoris نوشته0% ینی هیچیز اون کهکشانو اسکن نکردی و به دست نیاوردی )اگرم نمیخواستی هی از دست اون رپیر ها در بری میتونی بعد از چند بار اسکن تو هر کهکشان وقتی اون سیاره هایی که توش چیز خاصی هست یا سوخت هارو به خاطر بسپاری و بعد از این که بهت حمله کردن یه دوباره اوومدی یه راست بری سراغ همون سیاره و جای سوخت و یه اسکن بزنی و بدش حله..
وقتی خواستی یه سیاره ای رو که با اسکن کردن فهمیدی توش چیزیه رو هم اسکن کنی ..میری داخل اون و با رایت کلیک اسکن میکنی و میری به سمت اون علامتی که داخل دایره ی اسکنت هست و وقتی به مکانش برسی با یه نقطه ی سفید نشونش میده و روی اون کلیک میکنی و اون چیز مورد نظرو به دست میاریش..
واسه پیدا کردن ماموریت ها هم تو همین گلکسی مپ که هستی بانوشته مشخص کرده که کجا باید بری..(مثلاتوهمین عکسی که گذاشتی اون ته نوشته cerberus lab ..باید بری سمته هموون منظومه decoris و توی اون سیاره ای که علامت زده..)

نمیدونم فهمیدی یا نه ..سعی کردم کامل بگم و با زبان سلیس ..خودم نفهمیدم چی گفتم... شخصا اعلام میکنم توضیح دادنم خیلی داغونه:31:

ممنون، اتفاقا خیلی‌ کامل نوشتی و خوب متوجه شدم

خوب بعد از اینکه این کار‌ها رو انجام دادم چی‌ میشه؟

یعنی‌ تا کی باید ادامه بدم

راستی‌ من یه سیّاره پیدا کردم که گفت می‌تونم فرود بیام روش و من هم قبول کردم، بعد رفت اون قسمتی‌ که باید هم تیمی‌ام رو انتخاب کنم، ولی‌ هر کاری کردم انتخاب نمیکرد، و حتا گزینه کنسل هم نداشت، رسما همونجا گیر کرده بودم

در این مورد هم اگه میشه یه توضیحی بدید که اصلا باید فرود بیام یا نه؟

ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _13_ki3b.jpg&mode=thumb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 41_13_ki3b.jpg)

Steps-Rap
18-05-2012, 18:23
ممنون، اتفاقا خیلی‌ کامل نوشتی و خوب متوجه شدم

خوب بعد از اینکه این کار‌ها رو انجام دادم چی‌ میشه؟

یعنی‌ تا کی باید ادامه بدم

راستی‌ من یه سیّاره پیدا کردم که گفت می‌تونم فرود بیام روش و من هم قبول کردم، بعد رفت اون قسمتی‌ که باید هم تیمی‌ام رو انتخاب کنم، ولی‌ هر کاری کردم انتخاب نمیکرد، و حتا گزینه کنسل هم نداشت، رسما همونجا گیر کرده بودم

در این مورد هم اگه میشه یه توضیحی بدید که اصلا باید فرود بیام یا نه؟

ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _13_ki3b.jpg&mode=thumb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wer.php%3Ffile%3D4256_masseffect3_2012_05_18_16_35 _41_13_ki3b.jpg)

اسکن کردن سیاره و کهکشانارو تا آخر بازی باید ادامه بدی..همینطور که با مراحل بازی پیش بریکهکشانای جدید میان و باید همرو اسکن کنی تا بتونی بازی رو خوب تموم کنی.در واقع این کار به واراست و چیزای دیگت اضافه میکنه.
...
این سیاره ها هم که باید توش فرود بیای و اینا جزو مراحل اصلیتن که همه رو باید انجام بدی..
همیشه هم میتونی 2 تا هم تیمی واسه انجام مراحل انتخاب کنی...
2 تا ازیاراتو انتخاب کن(2 بار رو هر کدومشون کیلیک کن) بعد اکسپت کن ..

sheeablo
24-05-2012, 20:51
دوستان بعضی از این دیالوگ ها ( انتخاب ) رو نمیشه انتخاب کرد. به خاطره همین ems که دوستان میگن هست یا نحوه و کلاس بازی؟
قبلا یک و دوئش رو داشتم اما به دلیله کمبوده فضا پاکش کردم عجب اشتباهی کردم:دی حالا هم که دیگه گیر نمیاد:| نداشتن سیو از ورژن های قبلی تاثیرش زیاده؟
چون یه پست توی چند صفحه ی در این باره قبل خوندم اما کامل نبود.
------

نه این مال ems نیست مال منم همینطور بود با اینکه هم این چیزه که مال مولتی پلیره 100% بود هم ems م 6 هزار و خرده ای پاراگونمم تا آخر پر بود ولی بازم همون دو گزینه رو داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این ems دقیقا یعنی چی؟ :دی
------
یه سوال دیگه
جایی که به اون Geth اجازه میدیم کد رو آپلود کنه و بعد تالی خودش رو پرت میکنه پایین در واقع اشتباه میکنیم یا نع؟
راستی من چرا اشلی رو نداشتم، جائی خوندم که یکی از هم تیمی هامه، مربوط به نسخه ی یک میشه؟ :(
-----
انصافا بازی دنیائیه برای خودش حیف که قبلیهاشو بازی نکردم، البته خیلی وقته که هیچ بازی ای نکردم:دی

mjorh
24-05-2012, 22:56
واقعا ادینگش خیلی ناشیانه بود .....حیف ب این بازی حیف !

یکی از شاهکارای نسل جدید بود ...کاش اینجوری اند نمیشد ...

مطمئنم بایوور بازیش کامل بوده و این الکترانیک آرتز رید ب همه چی ....لقب بدترین کمپانی واقعا لیاقتشه !

منتظر دی ال سی !

anti-military
26-05-2012, 16:29
واقعا سری مس افکت یه چیز خیلی خاص و منحصر به فردی هست و حس و حال خاصی داره. کسایی که از همون نسخه اول بازی کردن ارزش واقعی مس افکت رو درک میکنن
اون زمانی که نسخه اول بازی منتشر شد تو ایران فقط یه عده کمی از این شاهکار خبر داشتن و بازیش کردن و خیلی ها بدون اینکه بدونن این بازی چه شاهکاری هست از کنارش گذشتن
اما نسخه اول این بازی حتی از نسخه دومش هم بهتر بود. گرافیک نسخه اول بازی هنوز هم که هنوزه واقعا منحر به فرد و پولیش شده هست
اگه نسخه های یک و دو رو بازی نکردید حتما برید همین الان دانلود کنید چون هم گیم پلی و هم گرافیک نسخه اول بازی انقدر قوی هست که
هنوز هم که هنوزه جز یه بازی با گرافیک عالی به حساب بیاد گرافیک مس افکت 1 هنوز هم که هنوزه عالیه از نظر داستانی هم که مس افکت 1 واقعا شاهکار بود
درکل من اگه بخوام به نسخه های این بازی نمره بدم اینجوری نمره میدم که

ME1 = 9.8
ME2 = 9.5
ME3 = 9.8

h!tman
26-05-2012, 16:44
اتفاقا از نظر من Mass Effect 2 خیلی قوی تر کار شده
مس افکت 2 یک سر و گردن از همشون بالاتره

anti-military
26-05-2012, 16:49
اتفاقا از نظر من Mass Effect 2 خیلی قوی تر کار شده
مس افکت 2 یک سر و گردن از همشون بالاتره

شما نسخه اول این بازیو کی بازی کرده بودید ؟
من به عنوان کسی که نسخه اول بازی رو 4 بار و نسخه دوم بازی 4 بار و نسخه سوم بازی رو 2 بار تموم کرده به نظرم نسخه دوم نسبت به دو نسخه دیگه یکم ضعیف تر بود
گرچه نسخه دوم هم فوق العاده عالی بود اما باز هم حس و حال بازی تو نسخه اول و نسخه سوم به اوج خودش میرسید

دلیل اینکه اکثرا میگن نسخه دوم بهتر بود چون نسخه اول رو بازی نکردن یا تو زمان خودش بازی نکردن
کلا مس افکت 1 یه بازی بود که تو زمان خودش هم از نظر گرافیکی و هم گیم پلی و هم داستان واقعا تک بود

Steps-Rap
26-05-2012, 19:03
سه تاعکس از Rebellion pack

mjorh
26-05-2012, 19:35
مقایسه بین نسخه ها ....

من ک هیچ شکی ندارم مس افکت 2 از همه بهتر بود .... کلی نگا کنیم 2 از همشون بهتره

(البته اگه بیشتر فنRPG باشی ،1 و 3 واست بهترن اما اگه فن ARPG باشی دومی!)

soltan_reza
27-05-2012, 01:24
با سلام
من این بازی رو تموم کردم و واقعا لذت بردم
این بازی محشر بود و افسوس میخورم که چرا نسخه ۱ و ۲ رو بازی نکردم
چندتا سؤال داشتم
۱. این آخرین نسخه از این بازی بود؟
۲. من با اینکه بازی رو تموم کردم هنوز می‌تونم کهکشان نوردی بکنم و بعضا مراحلی رو هم انجام بدم، این واسه همه اتفاق افتاده یا واسه من؟ (اگه سیستم بازی اینجوریه که واقعا عیب بزرگی‌ حساب میشه از نظر من، اینکه بازی تموم بشه و بعد شما برگردی به جایی وسط داستان که میدونی‌ آخر داستان چی‌ میشه)
۳. این کهکشان نوردی و انجام مراحل تا کی ادامه پیدا میکنه؟
۴.من می‌خوام نسخه ۱ و ۲ رو بازی بکنم ولی‌ می‌خواستم بدونم که تو نسخه ۱ و ۲ می‌تونم دیالوگ‌ها رو مثل نسخه سوم خاموش بکنم تا وقت کمتری صرف بشه؟
۵. نسخه ۱ و ۲ هم همینقدر طولانیه؟
۶. ممنون میشم داستان کلی‌ این بازی رو قرار بدید، چون من فقط از آخر ماجرا‌ خبر دارم
۷. دی ال‌ سی‌ چیه؟

soltan_reza
27-05-2012, 03:30
اینطور که به نظر میاد من برگشتم به اون مراحلی که انجام ندادم و دارم دوباره داستان بازی رو جلو می‌برم
دوباره باید به Illusive Man حمله کنم و برم زمین و ...
عجیبه، انگار که اصلا بازی رو تموم نکردم

h!tman
27-05-2012, 07:22
شما نسخه اول این بازیو کی بازی کرده بودید ؟
من به عنوان کسی که نسخه اول بازی رو 4 بار و نسخه دوم بازی 4 بار و نسخه سوم بازی رو 2 بار تموم کرده به نظرم نسخه دوم نسبت به دو نسخه دیگه یکم ضعیف تر بود
گرچه نسخه دوم هم فوق العاده عالی بود اما باز هم حس و حال بازی تو نسخه اول و نسخه سوم به اوج خودش میرسید

دلیل اینکه اکثرا میگن نسخه دوم بهتر بود چون نسخه اول رو بازی نکردن یا تو زمان خودش بازی نکردن
کلا مس افکت 1 یه بازی بود که تو زمان خودش هم از نظر گرافیکی و هم گیم پلی و هم داستان واقعا تک بود

من مس افکت 1 رو حدود 3سال پیش بازی کردم ! به نظر من خیلی فوق العاده بود ولی وقتی مس2 اومد خیلی بهم چسبید و کلا به نظرم شخصیت پردازی و داستان پردازیش خیلی خیلی بهتر ازمس افکت1 و حتی 3 بود
3فقط یکم تفاوت جزئی توی سختی گیم پلی و خود گیم پلی و یکم تکسچر و گرافیک داشت

Steps-Rap
27-05-2012, 11:01
با سلام
من این بازی رو تموم کردم و واقعا لذت بردم
این بازی محشر بود و افسوس میخورم که چرا نسخه ۱ و ۲ رو بازی نکردم
چندتا سؤال داشتم
۱. این آخرین نسخه از این بازی بود؟
۲. من با اینکه بازی رو تموم کردم هنوز می‌تونم کهکشان نوردی بکنم و بعضا مراحلی رو هم انجام بدم، این واسه همه اتفاق افتاده یا واسه من؟ (اگه سیستم بازی اینجوریه که واقعا عیب بزرگی‌ حساب میشه از نظر من، اینکه بازی تموم بشه و بعد شما برگردی به جایی وسط داستان که میدونی‌ آخر داستان چی‌ میشه)
۳. این کهکشان نوردی و انجام مراحل تا کی ادامه پیدا میکنه؟
۴.من می‌خوام نسخه ۱ و ۲ رو بازی بکنم ولی‌ می‌خواستم بدونم که تو نسخه ۱ و ۲ می‌تونم دیالوگ‌ها رو مثل نسخه سوم خاموش بکنم تا وقت کمتری صرف بشه؟
۵. نسخه ۱ و ۲ هم همینقدر طولانیه؟
۶. ممنون میشم داستان کلی‌ این بازی رو قرار بدید، چون من فقط از آخر ماجرا‌ خبر دارم
۷. دی ال‌ سی‌ چیه؟

سلام.
..بله واقعا بازیه قشنگیه..من که 1 رو بازی نکردم ولی فک میکنم نسخه 2 از بقیه ی نسخه ها خیلی بهتر بوده..
1-گفتن این نسخه 3 پایان داستان شپرد هستش..نه پایان مس افکت...ینی بازی مس افکت ادامه داره ولی ممنکه دیگه داستانش در مورد شپرد نباشه!
2و3و7-اینکه وقتی بازی تموم میشه شما بر میگردی به مرحله های قبل(جایی که باید دوباره به مکان ایلوسیومن حمله کنی) واسه اینه که اگر دی ال سی جدیدی اومد بشه از همونجا و قبل از مراحل پایانی بازی کرد.(دی ال سی یک سری مراحل جانبی یا اصلی هست که دانلود میکنی و میریزی بعد به بازی مرحله و ماموریت های جدیدی اضافه میشه)وگرنه این اشکال بازی نیست و شما به صورت کامل بازی تموم کردی. و در مورد این که تا کی کهکشان نوردی ادامه داره تا آخر بازی ینی مرحله ی قبل از رفتن به زمین ادامه داره و باید با انجام ماموریت های اصلی و فرعی خودتو آماده ی مرحله ی آخر کنی + دی ال سی)
4- من دقیقا نمیدونم ولی فک نکنم بشه تو نسخه 1 و 2 دیالوگ هارو خاموش کرد(شایدم بشه بهتره دوستان بگن)
5-بله .نسخه 2 هم تقریبا همینقدر طولانیه مخصوصا با دی ال سی هاش.1 رو بازی نکردم
6-داستان کلی مس 1 و 2 رو دوستان زحمت کشیدن کامل اینجا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن..3 رو نمیدونم تاحالا کسی گذاشته یا نه اینم دوستان باید بگن..:31:

Mohammad Yek110
06-06-2012, 10:35
سلام
با جوی استیک ایکس باکس برای پی سی نمیشه بازی کرد؟
ممنون:11:

Milad4171
08-06-2012, 11:36
واي يه مدت از ميادين به دور بودم.
مس افكت 3 معلومه خيلي وقته اومده. بهترين بازي كه در تاريخ بازيگري خودم انجام دادم !!!!:31:
البته قبلا رو pc بود. اينو ميخوام روي اكس باكس بازي كنم!
يه ده بيست روز ديگه ميرم دنبالش. كي اومده‌ اين نسخه؟

Amir Hossein
14-06-2012, 10:06
سلام/
بچه ها من هم 2 و 3 رو تموم کردم ولی نفهمیدم چطور باید ازدواج کرد... /
یه راهنمایی میکنید...؟/
چرا تو 3 چهار تا یار بیشتر نداریم من بازیو بد پیش بردم یا مدلشه:31:

Malware
14-06-2012, 10:13
کاری نمیشه کرد که هم Geth ها و هم Quarian ها زنده بمونن تو موقعی که باید انتخاب کرد Geth کد ریپر هارو اپلود کنه و به یار هام اضافه بشن

Malware
16-06-2012, 19:14
کاری نمیشه کرد که هم Geth ها و هم Quarian ها زنده بمونن تو موقعی که باید انتخاب کرد Geth کد ریپر هارو اپلود کنه و به یار هام اضافه بشن
کسی نمیدونه باید چیکار کرد

Layken
16-06-2012, 23:05

mey3amm
17-06-2012, 12:05
من تو این مرحله موندم هیچ کاری نمیتونم بکنم.
چی کار کنم؟
(ببخشید فیلم برعکس هستش)

(عوض کردم)

اگه نمیتونید تشخیص بدید بگید از اول فیلم بگیرم.

Steps-Rap
17-06-2012, 21:15
من تو این مرحله موندم هیچ کاری نمیتونم بکنم.
چی کار کنم؟
(ببخشید فیلم برعکس هستش)

(عوض کردم)

اگه نمیتونید تشخیص بدید بگید از اول فیلم بگیرم.

تازه اومدی تو سفینه؟؟ اگه تازه اومدی اول همین فیلم که دادی دقیقا جلوی گلکسی مپهستی ...میری تو گلکسی مپ بعد اون سفینه هرو به سمت ماموریت ها(سیاره ها و ...) هدایت میکنی و انجامشون میدی.

mey3amm
17-06-2012, 21:39
بله تازه اومدم تو سفینه.کلید اسکن چیه پس؟
چجوری برم تو مرحله ها؟

anti-military
18-06-2012, 16:21
سلام/
بچه ها من هم 2 و 3 رو تموم کردم ولی نفهمیدم چطور باید ازدواج کرد... /
یه راهنمایی میکنید...؟/
چرا تو 3 چهار تا یار بیشتر نداریم من بازیو بد پیش بردم یا مدلشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ازدواج ؟ حتما میخواهی مراسم عروسی هم تو سیتادل برگذار کنی ؟ ریپرها و کالکتورهارو هم دعوت کنی به صرف چای و شیرینی ؟
تالی هم رقص نور راه بندازه و تین و گروس هم تکنو بزنن و موردین هم آواز بخونه و مجلسو گرم کنه ...

اگه کمه بگو به کاتالیست هم بگم بیاد. تعارف نکن. اصلا به برو بچه های گف هم میگم بیان رقص نور راه بندازن مجلس گرم تر بشه

Steps-Rap
18-06-2012, 16:23
بله تازه اومدم تو سفینه.کلید اسکن چیه پس؟
چجوری برم تو مرحله ها؟

تا اونجا که یادمه با رایت کلیک اسکن میکنه. : اینجا رو بخون:

M0RTEZA_R
21-06-2012, 09:31
کد تقلب نداره این بازی؟:31:

Steps-Rap
22-06-2012, 21:19
خوب دیگه تقریبا 3 روز دیگه مونده به dlc جدید...26 jun
Extended Cut.نزدیک 2 گیگ هم حجمشه

Steps-Rap
25-06-2012, 21:18
میبینم که دوستان خیلی مشتاق دی ال سی هستن و در پوست خودشون نمیگنجن...
یه بحثی ..جنجالی..چیزی....

M0RTEZA_R
26-06-2012, 08:01
من که نمیتونم دانلود کنم.حجمش زیاده

vahidgame
26-06-2012, 17:42
میبینم که دوستان خیلی مشتاق دی ال سی هستن و در پوست خودشون نمیگنجن...
یه بحثی ..جنجالی..چیزی....
این همش تقصیر شرکت سازنده بازیه که از اول کار نکرد که این جنجال ها به وجود نیاد و دیگه نیازی هم به همچین dlc نباشه...

خب کسانی که نمی خوان این dlc رو بگیرن می تونن 4 تا پایان بازی رو از اینجا نگاه کنن:

virus2009
26-06-2012, 23:45
DLC ـه Extended Cut هم منتشر شد

Mass Effect 3 Extended Cut DLC-RELOADED

Size: 1.77GB

لینک های دانلود :

NETOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – TURBOBiT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – RAPiDGATOR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قبل از نصب باید بازی رو به ورژن 1.03 اپدیت کنید ( 8 مگ )
( ستاره ها رو بردارید )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*ft*98.ir/game/Mass.Effect.3.Update.1.03.5427.46.rar

saeedblack
27-06-2012, 07:09
DLC ـه Extended Cut هم منتشر شد

Mass Effect 3 Extended Cut DLC-RELOADED

Size: 1.77GB

لینک های دانلود :

NETOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – TURBOBiT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – RAPiDGATOR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قبل از نصب باید بازی رو به ورژن 1.03 اپدیت کنید ( 8 مگ )
( ستاره ها رو بردارید )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*ft*98.ir/game/Mass.Effect.3.Update.1.03.5427.46.rar

گفتن برای نصب این DLC باید آپدیت 1.3 باشه میشه لطفی کنین لینک آپدیتها با کرک رو بزارید.

Steps-Rap
27-06-2012, 07:50
---------------------------------

Malware
27-06-2012, 20:33
این Extended Cut تو بازی چه تغییراتی ایجاد میکنه و در مورد چی هست؟:question:

Steps-Rap
28-06-2012, 13:17
اکثرا میگن دی ال سی راضی کننده بوده
هرکی بازی کرده نظرشو بگه فقط جریانو تعریف نکنین.من خودم هنوز dl نکردم..

virus2009
28-06-2012, 14:49
بعد از نصب DLC بازی رو باید از مرحله Cerberus Headquarterَ شروع کرد
من الان وقت نکردم از اون مرحله برم و فقط Autosave ـه قبل سه انتخاب ( بعد از صحبت با کاتالیست ) رو آوردم ( DLC فکر کنم دیالوگ های زیادی رو به منوی کاتالیست اضافه می کنه )
پایان بازی تغییری چندانی نکرده فقط یک سری صحنه های جدید اضافه شده که توضیحات بیشتری در مورد انتخابی که کردیم و عواقبی که اون انتخاب داشته میده
مثلا نشون میده ریپر ها ، اعضای تیم و یاران قدیمی بعد از انتخابی که کردیم چی کار می کنند و کجا میرند
خلاصه پایان بازی خیلی قشنگ تر شده و نسبت به پایان گنگ و بی معنی قبلی خیلی بهتر و احساسی تره ، به نظرم ارزش 2 ساعت بازی کردن رو داره

هر سه پایان بازی رو باید دید

Steps-Rap
29-06-2012, 09:44
راستی هنوز کرکی چیزی واسه مولتی پلیر نیومدده که بتونیم بازی کنیم؟؟

mjorh
29-06-2012, 10:09
من DLC رو دان کردم ...باید فایلاشو کپی کنم به محل نصب بازی یا ...؟ آخه هیچ فایل نصبی چیزی نداره ...

goldenmember
29-06-2012, 18:05
سیوهای قبلیم پاک شده میشه یه نفر سیو خودشو بهم بده.چون dlc تو مرحله ی آخر تاثیر داره.

virus2009
29-06-2012, 18:28
راستی هنوز کرکی چیزی واسه مولتی پلیر نیومدده که بتونیم بازی کنیم؟؟

هنوز که نیومده و احتمال اومدنش هم خیلی کمه
باید بازی رو اورجینال بخری که با این وضع دلار اصلا نمی ارزه

من DLC رو دان کردم ...باید فایلاشو کپی کنم به محل نصب بازی یا ...؟ آخه هیچ فایل نصبی چیزی نداره ...

اول باید آپدیت 3 و بعد DLC رو داخل محل نصب بازی کپی کنی

سیوهای قبلیم پاک شده میشه یه نفر سیو خودشو بهم بده.چون dlc تو مرحله ی آخر تاثیر داره.

داخل فولدر Final Choice سیو قبل از 3 انتخاب نهاییه
سیو شماره 25 هم مال قبل از مرحله Cerberus ـه

Steps-Rap
29-06-2012, 21:26
خیلی خوب تموم شد..کاش از اون اول همینکارو میکردن..واقعا قشنگ بود...دمشون گرم...:40:

goldenmember
30-06-2012, 09:28
من نتونستم dlc رو اجرا کنم. میشه درباره ی محلی که فایلارو باید اونجا بریزم بیشتر توضیح بدین؟
من فایل defeault جایگزین defeault قبلی و فایل pathes موجود در پوشه ی آپدیتو تو biogame ریختم.
و binaries رو هم جایگزین قبلی کردم.اشکالم کجاست?

Steps-Rap
30-06-2012, 14:25
من نتونستم dlc رو اجرا کنم. میشه درباره ی محلی که فایلارو باید اونجا بریزم بیشتر توضیح بدین؟
من فایل defeault جایگزین defeault قبلی و فایل pathes موجود در پوشه ی آپدیتو تو biogame ریختم.
و binaries رو هم جایگزین قبلی کردم.اشکالم کجاست?

DLC_CON_END ===> Mass Effect 3\BIOGame\DLC
DLCCONEND ===> Mass Effect 3\BIOGame\DLC\__metadata
Patch ===> Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole
MassEffect3Config و MassEffect3.exe هم جایگزین قبیلیا بکن...
اگر تو اون دی ال سی که دانلود کردی یه فایل کرک با فرمت .reg بود هم اجراش کن و اوکی بزن...

ali_agha1981
01-07-2012, 12:28
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی هر یک دقیقه یکبار بازی لگ میزنه و فریز میشه برای یکی دو ثانیه....کسی میدونه مشکل از چیه ؟
گرافیک هم آوردم پایین درست نشد..واسه همه اینجوری هست..
aus 5750 1gb ddr5
ram 4gb 1600
core i3 2100

h!tman
01-07-2012, 12:31
مخشصات سیستمتون رو میگید؟
درایور گرافیکتون آپدیته؟

ali_agha1981
01-07-2012, 18:25
مخشصات سیستمتون رو میگید؟
درایور گرافیکتون آپدیته؟
مشخصات سیستم رو که بالا گفتم..
حالا این مشکل زیاد مهم نیست..
من توی این بازی الان موندم اصلا باید چیکار بکنم ؟ من تاحالا شماره های قبلش رو بازی نکردم..
همون اول رفتم توی یه سفینه خودمون..
بعدش چند تا طبقه هست..این همه گشتم بلاخره یه جایی پیدا میکردم که میشد بین کهکشان ها سفر کرد ولی من هیچ ازش سر در نیاوردم...
الان اصلا نمیدونم باید چطوری بازی پیش بره ...باید چیکار کنم ؟
یه انتقاداتی هم داشتم اینکه گرافیک بازی که به نظرم اصلا بالا نیست.. و بازی یه گرافیک فانتری داره ..هوش مصنوعی که در حد مرجان دریایی پایینه..
گیم پلی که تا حالا هیچی ازش ندیدم..یه ساعت رفتم تو بازی ..فقط یه ربع بازی کردم ..45 دقیقه فقط دمو نیگاه کردم !!
نوع گرافیک و طراحی شخصیت ها که هیچی...نوع راه رفتن و دویدن شخصیت ها ، انگار داری یه سری اسباب بازی رو حرکت میدی..
در کل من زیاد با این بازی حال نکردم..اگه یکی راهنمایی کنه شاید بتونم حداقل تمومش کنم...
مرسی:46:

Malware
01-07-2012, 18:42
مشخصات سیستم رو که بالا گفتم..
حالا این مشکل زیاد مهم نیست..
من توی این بازی الان موندم اصلا باید چیکار بکنم ؟ من تاحالا شماره های قبلش رو بازی نکردم..
همون اول رفتم توی یه سفینه خودمون..
بعدش چند تا طبقه هست..این همه گشتم بلاخره یه جایی پیدا میکردم که میشد بین کهکشان ها سفر کرد ولی من هیچ ازش سر در نیاوردم...
الان اصلا نمیدونم باید چطوری بازی پیش بره ...باید چیکار کنم ؟
یه انتقاداتی هم داشتم اینکه گرافیک بازی که به نظرم اصلا بالا نیست.. و بازی یه گرافیک فانتری داره ..هوش مصنوعی که در حد مرجان دریایی پایینه..
گیم پلی که تا حالا هیچی ازش ندیدم..یه ساعت رفتم تو بازی ..فقط یه ربع بازی کردم ..45 دقیقه فقط دمو نیگاه کردم !!
نوع گرافیک و طراحی شخصیت ها که هیچی...نوع راه رفتن و دویدن شخصیت ها ، انگار داری یه سری اسباب بازی رو حرکت میدی..
در کل من زیاد با این بازی حال نکردم..اگه یکی راهنمایی کنه شاید بتونم حداقل تمومش کنم...
مرسی:46:

به احتمال زیاد الان باید بین سیاره ها سفر کنی و به شهری به نام Citadel برسی بعد اونجا با نماینده های هر نژاد صحبت کنی تا اونا بهت ماموریت بدن بعد دوباره وارد صفحه ی سیاره ها بشی تا بتونی به سیاره ای که اسم ماموریتت بالاش نوشته شده برسی.

linkin_park
01-07-2012, 23:15
سلام . 3 تا سوال دارم .

1- راهی نیست power های هم تیمی ها مو یه جوری به دکمه های ترکیبی کیبورد بدم ؟! مثلا Alt+1 ؟! اینحوری خیلی رو مخه تا عدد 4 میتونم bind کنم بقیه power ها رو مجبورم shift بزنم وسط معرکه حسش میپره ...

2- من Infilarator ام ... خودم به عنوان هم تیمی با Tali خیلی حال میکنم مخصوصا Combat Drone اش ... ولی واسه یار دیگه ام بین Ashley و James و Garrus میمونم کیو وردارم .... به نظرتون کودوم بیشتر به کار میاد ؟!

3- واسه آپدیت کردن power ها بین Ammo update کودوماشون بیشتر به کار میاد ؟! Armor Piercing ... Disruptor .... Freeze

Blue_Ray
03-07-2012, 07:35
دوستان میشه یه نفر یه توضیح درباره ی این dlc ها مخصوصا این dlc آخر بده؟ هیچ کدوم هستن که توی داستان تاثیر داشته باشن؟
می دونم که احتمالا توی صفحات قبل هست اما من هنوز وسطای بازی هستم نمیخوام داستان لو بره...

Milad4171
03-07-2012, 15:51
يه سوال! اشلي خائن بود؟؟؟ چرا وقتي شفرد برميگرده به سيتادل اون كارو انجام ميده؟ اون يه قسمت رو دقت نكردم چي به هم گفتن ردش كردم!
اونجايي كه شفرد از سقف آسانسور مياد تو آسانسور و مياد بيرون !

ashil1234
03-07-2012, 17:59
يه سوال! اشلي خائن بود؟؟؟ چرا وقتي شفرد برميگرده به سيتادل اون كارو انجام ميده؟ اون يه قسمت رو دقت نكردم چي به هم گفتن ردش كردم!
اونجايي كه شفرد از سقف آسانسور مياد تو آسانسور و مياد بيرون !

نه نبود فقط Udina اون یارو Earth councilor بود که در اصل با cerbures بود که میخواست متقاعد کنه اشلیو که شپرد با سربرسه ولی اگه توی بخش رول پلینگ باشی میتونی اشلیو به خودت بازگردونی:23:

ashil1234
03-07-2012, 18:14
گفتن برای نصب این DLC باید آپدیت 1.3 باشه میشه لطفی کنین لینک آپدیتها با کرک رو بزارید.

من از این فایلا استفاده کردم و کار کرد.

ورژن 1.3

بفرمایید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Milad4171
03-07-2012, 20:08
آخه همه ي اميد و آرزوي من اشلي بود :41: اون بود كه منو واسه ادامه ي بازي اميدوارم ميكرد.
حالا ميخوام ببينم اگه واقعا امكانش هست كه من توي كل كل كوتاه بيام (‌ جوابهاي انتخابي ) برگردم به سيو قبل از اون واقعه. البته خيلي رفتم جلوتر. اشلي و شپرد يه جورايي معشوقه هم هستن ولي بخاطر اينكه شپرد فرمانده هست اين داستان يذره نظامي شده!

h!tman
03-07-2012, 20:12
برای رومنس با اشلی
وقتی زخمی میشه باید بری بیمارستان و ازون جلوش که شاپ داره براش کادو مادو بخری
همیشه بهش سر بزنی
بعد توی پرایوت ترمینال بهت مسیج میده
میری توی سیتیدل میبینیش
و اونجا کیس
بعدش هم که ..

kkain-blood
03-07-2012, 22:38
لینک جدید از DLC کسی داره پاک شده قبلیا!

Steps-Rap
04-07-2012, 09:00
لینک جدید از DLC کسی داره پاک شده قبلیا!

از اینجا بگیر.مستقیم هم هست.

Blue_Ray
04-07-2012, 10:01
سلام. این extended cut پایان بازی رو تغییر میده؟
من هنوز بازی رو تموم نکردم به نظرتون الان dlc رو نصب کنم؟

kkain-blood
04-07-2012, 11:20
از اینجا بگیر.مستقیم هم هست.

خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــلی ممنونم

Steps-Rap
04-07-2012, 12:42
سلام. این extended cut پایان بازی رو تغییر میده؟
من هنوز بازی رو تموم نکردم به نظرتون الان dlc رو نصب کنم؟

سلام.پایان بازی رو تغییر نمیده...یه سری دیالوگ و فیلم و توضیحات به آخرای مرحله ی آخر اضافه میشه که تقریبا همه ی ابهاماتو برطرف کرده..تقریبا همه رو هم راضی کرده.ارزش دانلود رو داره
به نظرم الان دی ال سی و نصب کن..

خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــلی ممنونم
خواهش میکنم :46:

ashil1234
04-07-2012, 15:12
سلام من هر چی تو اینترنت گشتم نتونستم DLC FROM ASHES رو گیر بیارم (یعنی آوردم ولی همشون بسته شده بودن و نمیشد دانلود کرد )کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟:37:
لطفا اگه لینکی هم دادید ببینید میشه دانلود کرد یا نه (درسته یا نه )
خواهش میکنم کمک کنید:45:

Blue_Ray
04-07-2012, 16:11
سلام من هر چی تو اینترنت گشتم نتونستم DLC FROM ASHES رو گیر بیارم (یعنی آوردم ولی همشون بسته شده بودن و نمیشد دانلود کرد )کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟:37:
لطفا اگه لینکی هم دادید ببینید میشه دانلود کرد یا نه (درسته یا نه )
خواهش میکنم کمک کنید:45:

--------------

یه سوال از کجا میشه فهمید extended cut نصب شده؟
چون به نظرم پیغامی توی private terminal واسم نیومده....

virus2009
04-07-2012, 19:12

--------------

یه سوال از کجا میشه فهمید extended cut نصب شده؟
چون به نظرم پیغامی توی private terminal واسم نیومده....

Extended cut چون ماموریت و آیتم جدیدی اضافه نمی کنه برای همین داخل Private terminal نیست
شما آپدیت 1.03 رو کپی کن و بعدش هم DLC رو ؛ خودش به بازی اضافه میشه

panther99
05-07-2012, 12:52
آقا میشه یه کم در مورد سبک این بازی توضیح بدید ؟؟؟؟؟ بیشتر اکشنه ؟؟؟ یا معمایی یا چیز دیگه ؟؟؟؟؟میشه این بازی رو به کدوم بازی تشبیه کرد ؟؟؟؟؟ واقعا بازی کردنش لذت داره ؟؟؟؟؟؟؟
واقعیتش من هالو رو 2تاش رو بازی کردم خیلی خوشم اومد . اینم همونطوره ؟؟؟؟؟؟؟

farzan311
05-07-2012, 21:30
آقا میشه یه کم در مورد سبک این بازی توضیح بدید ؟؟؟؟؟ بیشتر اکشنه ؟؟؟ یا معمایی یا چیز دیگه ؟؟؟؟؟میشه این بازی رو به کدوم بازی تشبیه کرد ؟؟؟؟؟ واقعا بازی کردنش لذت داره ؟؟؟؟؟؟؟
واقعیتش من هالو رو 2تاش رو بازی کردم خیلی خوشم اومد . اینم همونطوره ؟؟؟؟؟؟؟

این نسخه از بازی هم میتونه تماما اکشن باشه هم میتونه به شکل RPG باشه البته زیاد معما گونه نیست بیشتر اینجوریه که داخل بازی اگه سبک اکشن رو انتخاب نکنید ازادی زیادی رو دارید و هر کدوم از اعمالتون در نتیجه بازی تاثیر گذار هستند کلا بازی کردنش برای یه بار توصیه میشه و اگه طرفدار این سبک باشید حتما چند بار بازی میکنید

کسی از دوستان میتونه لیستی از DLC های بازی رو بده و اینکه کدوم ها ارزش دانلود داره
من این ها رو دارم
N7 Edition
From Ashes
Extended Cut
راستی این نسخه هیچ مدی براش ساخته نشده و نمیشه چون باعث بن شدن از طرف ORIGIN میشه دست بردن در فایل های بازی
برای همین مودی برای بهتر کردن گرافیک بازی پیدا نکردم چیزی خود سازنده بازی داده یا قراره بده ؟

Viren
06-07-2012, 15:09
نوش دارو بعد از مرگ سهراب؟
3 بار بازی رو تا آخر رفتیم تازه Extended cut اومده؟ 2 گیگ دانلود کنیم برای چند تا فیلم آخر بازی! ارزش نداره

Little Sparrow
06-07-2012, 17:48
دوستان تصویر از پوشه ی DLC تهیه میکنید؟لطفا همه ی DLC ها هم باشه.

Steps-Rap
06-07-2012, 19:15
دوستان تصویر از پوشه ی DLC تهیه میکنید؟لطفا همه ی DLC ها هم باشه.

kkain-blood
09-07-2012, 09:46
به نظر من اصلا ارزش 1.5GIG دانلود رو نداشت ...چیز خاصی به پایان بازی اضافه نکرد اگه قرار بود اینجوری باشه همون پایان قبلی بهتر بود .

farzan311
10-07-2012, 12:22
پایان رو بیخیال به جای dlc درست کردن یه اپدیت میدادند برای این باگ های اعصاب خوردکن تا حالا 4 تا ماموریت رو به خاطر این باگ ها نتونستم برم :41:

kkain-blood
11-07-2012, 10:57
برای من هیچ باگی نداشت

ashil1234
11-07-2012, 11:15
بابا بیخیال من که همه ی ماموریتای فرعی و غیر فرعی رو رفتم ولی هیچ باگی نداشت.

راستی بچه ها به نظرتون Mass Effect 4 هم میاد ؟؟؟:13:

farzan311
11-07-2012, 18:25
باگ نداشت یعنی چی:31:
ماموریت eden prime resistance movement رو اگه همون اولین باری که به EDEN PRIME برید انجام ندید دیگه نمیشه انجام داد و همینجوری هم تو لیست ماموریت ها میمونه
ماموریت Citadel: Hanar Diplomat از اسانسور که میای بیرون باید بری با یه ترمینال با یه نفر صحبت کنی که برای من غیر فعاله
بعضی موقع ها هم که تو نورماندی یا سیتادل راه میرم
و یه چند تا دیگه که جزییاتش یادم نمیاد
چقدر بد شد این سیو me2 رو ندارم بین geth و quarians نمیتونم صلح بر قرار کنم الان هم میراندا رو نمیتونم نجات بدم :41:
کلا بیخیال ادامه بازی شدم تا یه بار سر حوصله از me1 برم

ashil1234
11-07-2012, 19:13
من یه فایل پیدا کردم تو اینترنت چند تا لباس چتد تا armor و چند تا هم اسلحه اضافه میکنه به بازی اینم لینکش که آپلود کردم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اول فایل Coalesced ورژن 1.1 رو توی "Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole" کپی کنید و توی بازی توی یه جایی مثه نورماندی F12 رو بزنید بعدش ورژن 1.2 رو کپی کنید تو همونجایی که گفتم دوباره یه جایی F12 رو بزنید کار تموم حالا برید ببینید چقدر لباس اضافه شد .

سوالمم یه بار دیگه میپرسم به نظرتون mass effect 4 میاد ؟؟؟

kkain-blood
12-07-2012, 12:16
فکر نمیکنم mass effect 4 در کار باشه چون کلا قرار بود این بازی 3 قسمت باشه اگه ادامه پیدا کنه احتمالا در مورد شخصیتهای دیگه خواهد بود نه کاپتان شپرد که ئر اون صورت اسمش mass effect4 نخواهد بود

ashil1234
12-07-2012, 12:45
فکر نمیکنم mass effect 4 در کار باشه چون کلا قرار بود این بازی 3 قسمت باشه اگه ادامه پیدا کنه احتمالا در مورد شخصیتهای دیگه خواهد بود نه کاپتان شپرد که ئر اون صورت اسمش mass effect4 نخواهد بود

البته اگه خوب دقت کرده باشی دو تا دلیل هست که میتونه بیاد یکی اینکه اگه گزینه ی destroy رو تو آخر بازی انتخاب کرده باشی شپرد زنده میمونه و دوم اینکه در آخر بازی پسره به اون مرده میگه : میشه یه داستان دیگه در مورد شپرد به هم بگی که مرده هم میگه باشه یه داستان دیگه حالا با این وجود شاید Bioware یه چیزی تو ذهنش داشته باشه .....:31:

Milad4171
12-07-2012, 13:19
آقا يه سوال مهم.
اونجا كه اون گت رو ميزنيم و شفرد به تالي (‌يا يارت )‌ميگه اگه بتونم به اينا و قدرتشون دست پيدا كنيم ميتونيم زمين رو آزاد كنيم.
بعد اون گت ميگه ما به شما كمك ميكنيم و اونايي به زمين حمله كردن نسل قبلي ما هستن و ما جلوي اونا واي ميسيم!
بعد دو تا حالت بهت ميگه ميگه يا گت ها رو آپديت كن كه همه گت ها قوي تر بشن و بتونن زمين رو نجات بدن (‌دوستامون )
يكي انيكه همه رو ضعيت كن كه همه ي اون موجوداتي كه باهاشون دشمني از بين ميرن! (‌دوست و دشمن‌)

من بخاطر دوستام و كساني كه از ن‍ژادشون استفاده ميكنم و بهم كمك ميكنم مجبور شدم كه گت ها رو آپگريت كنم كه بتونن بهمون كمك كنن.
كسي اون يكي گزينه رو انتخاب كرده كه همه بميرن؟؟؟
كلي خواش ميكنه وقتي اون گزينه رو ميزني ولي خوب من آخرش دلم سوخت دستور دادم آپديت بشن!!!

ashil1234
13-07-2012, 00:25
اسپویلر

من نمیدونم دقیقا کجارو میگی ولی فکر کنم اونجایی که میزنی یه ریپر رو بکشی اونجا دو تا انتخاب داری یکی اینکه بزنی تمام geth ها بمیرن و دوم اینکه geth ها رو آپگرید کنی و در صورت این انتخاب دوباره 3 تا گزینه میاد یکی اینکه بزای geth ها آپگرید شن و تمام Quarin ها بمیرن و دوم اینکه بزاری geth ها تمامشون بمیرن و Quarin ها زنده بمونن و سومین انتخاب که بهترینشه صلح میان این دو نژاد که همشون زنده بمونن EMS به صورت خوبی میره بالا.
اطلاعات بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسپویلر تمام شد.

راستی من به یه مشکل برخوردم یه فایل دانلود کردم به نام Me3 n7 dlc unlocker که وقتی میزنم روش نصب بشه ارور میده :could not find your game instalation همین مشکلو برای یه پچ بازی Batlefield 2 داشتم که فهمیدم فایل ریجستری بتلفیلد تو ریجستری نبود بعد با استفاده از ریجستری ادیتور درستش کردم و بهش فهموندم که تو کدوم فایله البته location فایل ریجستری هر بازی با بازی دیگه فرق داره اینه که اگه میشه یه نفر لطف کنه ببینه تو کجای ریجستری یه فایل هست که برای شناختوندن جای mass 3 به نرم افزارهاست . تا منم اون فایلو درست کنم و کلا همه چیز درست شه.با تشکر!!!!!:20:

نمیخواد دیگه درست شد!!!

farzan311
13-07-2012, 01:04
اسپویلر

من نمیدونم دقیقا کجارو میگی ولی فکر کنم اونجایی که میزنی یه ریپر رو بکشی اونجا دو تا انتخاب داری یکی اینکه بزنی تمام geth ها بمیرن و دوم اینکه geth ها رو آپگرید کنی و در صورت این انتخاب دوباره 3 تا گزینه میاد یکی اینکه بزای geth ها آپگرید شن و تمام Quarin ها بمیرن و دوم اینکه بزاری geth ها تمامشون بمیرن و Quarin ها زنده بمونن و سومین انتخاب که بهترینشه صلح میان این دو نژاد که همشون زنده بمونن EMS به صورت خوبی میره بالا.

فونتت رو کوچیک کنی خیلی بهتره :31:
بهترین انتخاب رو فقط زمانی میتونی داشته باشی که سیو me2 رو داشته باشی و اون رو ادامه بدی در غیر اینصورت یکی از tali یا legion میمیره من اجازه ندادم کد رو اپلود کنه چون از Tali خوشم میومد:31:

Milad4171
13-07-2012, 01:47
شايد اسپويلر:

من بازي رو تموم كردم. خيلي قشنگ و زيبا به نظر من تموم شد‌!
حرفاهي جابي آخر بازي گفته شد . فقط يه چيزي كه واسه من عجيب بود اين همه انرژي رو از كجا آورده بودن .بعدم شفرد اومد اين همه زور رد همه رو متحد كرد چرا زد فكر و فاميل همه رو به هم پيوند داد؟‌ و اصلا چرا سيتادل رو به اون روز د آورد؟؟
به نظر من نسخه 4 اي در كار نخواهد بود ولي خوب سكانس آخر يكم آدم رو قلقلك ميده! كه كي از تو نورمندي مياد بيرون؟؟
به نظر شما كي قراره بياد بيرون؟ به نظر من جوكر شايدم مممممم! نميدونم !

Milad4171
13-07-2012, 01:50
راستي يكي از كاركتر ها كه مياد كمك نژاد تالي ميكنه دوبلورش شهره آقداشلو بود. اسم يارو يادم رفت ! همون كه يه جا با ماست و از سفينه پياده ميشه كه بره به هم نوعاش كمك كنه بعدم ميميره ! كه ما جلوش با سفينه ساپورتش ميكنيم (‌ پشت رگبار نشستي داري ريز ريز ميكني ملت رو‌!)

Milad4171
13-07-2012, 10:04
به نظر ميرسه كه هيچ كدومامون بازي رو كامل تموم نكرديم!
يه ويديو يه پايان به صورت 100% هست !
و فكر كنم با پاياني كه من و خيلي ها داشتن خيلي فرق داره !

Mass Effect 3- Perfect ending ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به همين بهونه ميخوام دوباره بازي رو به صورت كامل برم و با دقت تا به صورت 100 درصد بشه.

ashil1234
13-07-2012, 10:54
شايد اسپويلر:

من بازي رو تموم كردم. خيلي قشنگ و زيبا به نظر من تموم شد‌!
حرفاهي جابي آخر بازي گفته شد . فقط يه چيزي كه واسه من عجيب بود اين همه انرژي رو از كجا آورده بودن .بعدم شفرد اومد اين همه زور رد همه رو متحد كرد چرا زد فكر و فاميل همه رو به هم پيوند داد؟‌ و اصلا چرا سيتادل رو به اون روز د آورد؟؟
به نظر من نسخه 4 اي در كار نخواهد بود ولي خوب سكانس آخر يكم آدم رو قلقلك ميده! كه كي از تو نورمندي مياد بيرون؟؟
به نظر شما كي قراره بياد بيرون؟ به نظر من جوكر شايدم مممممم! نميدونم !

اسپویلر

من بازی رو کلا با پایان تمام عالی تمام کردم EMS بالای 6000 و TMS بالای 10000 البته با چیت ilusiveman هم وادار به خودکشی کردم همه ی دوستام زنده مونده حتی cortez فکر کنم EMS ت خیلی کم بوده که کسی از نورماندی نیومد پایین واسه ی من که جوکر و Ashley و EDI اومدن پایین و جوکر و EDI هم همدیگرو توی بغل گرفتن شپرد هم خب زنده موند کلا یه پایان 100 درصد خوب .اگه خواستی EMS ت خیلی بالا باشه اول مرحله های فرعی رو برو و مرحله های Citadel بعدش مرحله های اصلی رو با بهترین انتخاب بگذرون.

ashil1234
13-07-2012, 10:57
راستی من به یه مشکل برخوردم یه فایل دانلود کردم به نام Me3 n7 dlc unlocker که وقتی میزنم روش نصب بشه ارور میده :could not find your game instalation همین مشکلو برای یه پچ بازی Batlefield 2 داشتم که فهمیدم فایل ریجستری بتلفیلد تو ریجستری نبود بعد با استفاده از ریجستری ادیتور درستش کردم و بهش فهموندم که تو کدوم فایله البته location فایل ریجستری هر بازی با بازی دیگه فرق داره اینه که اگه میشه یه نفر لطف کنه ببینه تو کجای ریجستری یه فایل هست که برای شناختوندن جای mass 3 به نرم افزارهاست . تا منم اون فایلو درست کنم و کلا همه چیز درست شه.با تشکر!!!!!:20:

کسی نبود جواب مارو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Milad4171
13-07-2012, 11:18
من با ايكس باكس بازي ميكنم چيت ميت ندارم ! اگه شما با چيت تونستي اينطور پاياني رو داشته باشي من بعيد ميدونم بتونم!!!
امروز دوباره ميخوام از اول ولي درست حسابي برم.
يه سوال
اول بازي سه مورد واسه شروع بهتون ميگه يكي داستان يكي اكشن يكي ديگه هم هست !!!!
اينا چه فرقي داره ؟ كسي ميدونه؟؟؟
من معمولا Story رو انتخاب ميكنم .توي 2 هم اينو انتخاب كردم!!!

ashil1234
13-07-2012, 12:24
من با ايكس باكس بازي ميكنم چيت ميت ندارم ! اگه شما با چيت تونستي اينطور پاياني رو داشته باشي من بعيد ميدونم بتونم!!!
امروز دوباره ميخوام از اول ولي درست حسابي برم.
يه سوال
اول بازي سه مورد واسه شروع بهتون ميگه يكي داستان يكي اكشن يكي ديگه هم هست !!!!
اينا چه فرقي داره ؟ كسي ميدونه؟؟؟
من معمولا Story رو انتخاب ميكنم .توي 2 هم اينو انتخاب كردم!!!

من کلا فکر کنم فقط یه 3000 تا EMS چیت رفتم فکر کنم ولی میتونی پایان خوبیو بدون چیت و multiplayer داشته باشی ولی بسیار سخته:9:
اکشن یعنی این که فقط بکش بکشه وسخته و هیچ حرفی توش نمیتونی بزنی Roleplay یعنی هم سخته هم توش میتونی انتخاب حرف رو داشته باشی story بینهایت آسونه و توش میتونی انتخاب حرف رو داشته باشی اگه story رو انتخاب کردی میتونی از توی option سختش کنی.
:20:

3taxxx
13-07-2012, 23:26
سلام
میشه یکی کامل و قشنگ این تغییرات اخر بازیو تعریف کنه که چی شد؟ از کجا تغیرات نسبت به قبل شروع شد؟اخرش کاملا چی شد(با جزیات)؟
:31:
اگه عکس هم بزاره ممنون میشم

ashil1234
14-07-2012, 10:08
سلام
میشه یکی کامل و قشنگ این تغییرات اخر بازیو تعریف کنه که چی شد؟ از کجا تغیرات نسبت به قبل شروع شد؟اخرش کاملا چی شد(با جزیات)؟
اگه عکس هم بزاره ممنون میشم

فکر کنم این کاتو راه بندازه 4 صفحه است درباره ی کل بازی یه چیزایی مختصری گفته مخصوصا برای آخرش با یه چند تا عکس البته بدون Extended cut DLC.:31:

ashil1234
14-07-2012, 20:49
سلام بچه ها کسی از دو تا DLC جدید با نام های Mass Effect :Earth و Mass Effect :leviathan چیزی میدونه اصلا یعنی چی هستن واسه بخش تکنفرن یا Multiplayer ؟؟؟

3taxxx
14-07-2012, 22:52
ممنون دوست عزیز ولی من دنبال همین جریان Extended cut هستم

ashil1234
15-07-2012, 19:28
ممنون دوست عزیز ولی من دنبال همین جریان Extended cut هستم

ببخشید ولی اگه رصبر کنی خودم چند وقته دیگه واست میزارم :20:

ashil1234
16-07-2012, 11:20
اسپویلر شدید بد جور :5:

خب من اینو دارم با EMS بالا توضیح میدم.
تغیرات از اونجایی شروع میشه که قبل از اینکه میخوای بری توی اون چیزه که میفرستت بالا یه دفعه نشون میده در حال دوییدن یه تانکیو ریپر میزنه و تانکه میره هوا ویدفعه میخوره جلویه شپرد و اونجا شپرد کاور میگیره و به پشتش نگاه میکنه که دو تا یارش دارن به سمتش میدوین دوباره یه تانکیو ریپر میزنه و این دفعه در حالی که توی هوا داره میچرخه میخواد بیافته روی دو تا یارش اونوقت اون دو تا جا خالی میدن ولی صدمه میبینن شپرد خودشو میرسونه اونجا و به نورماندی میگه که بیاد و دو تا یارش رو برداره نورماندی هم میاد و دو تا یارش سوارش میشن حالا من نمیدونم ولی یکی از اون دوتا یارم اشلی بود که شپرد بهش میگه برو ولی اشلی یه چرتوپرتایی میگه ولی تو راضیش میکنی که بره اونوقت هم که نشون میده شپرد میدویه به شمت پرتوی نور ولی ریپر یکم اونطفطرش رو یه لیزر میزنه که باعث صدمه دیدن شپرد میشه و دوباره هم مثه قبلی یواش یواش میره توی اون چیزه که میفرستتش بالا اونجا هم دوباره مثه قبلا با اندرسون حرف میزنه و بعد میره اوجا پیشه الیوسیو من و دوباره حرف میزنه دوباره مثه قبلا یه دفعه یه تکه ای از اونجا میبرش به بالا پیشه کاتلیست اونجا یه کم میتونی بیشتر حرف بزنی با کاتلیست و سوال بپرسی ازش اونجا تو حرف زدن دو تا انتخاب داری یه کی اینکه به کاتلیست بگی نمیخوام از کریسبل استفاده کنم در اینصورت نشون میده جنگ تمام شده و Liara یه دستگاهی ساخته بود که نسل بعدی رو از حملی ریپرها با خبر کنه و دومین انتخاب هم اینه که به کاتلیست گوش کنی و بری یکی از اون 3 تا انتخاب رو انتخاب کنی!!!

سمت راست : یه حباب قرمزی از کریسبل داره یواش یواش پف میکنه و نشون میده توی نورماندی در حالی که دو نفر پیشه جوکرن و جوکر نمیخواد بره ادمیرال هکت به تمام کشتی ها میگه کریسبل داره پف میکنه و بزنین از اینجا برین یه بار دیگه دوباره میگه : من تکرار میکنم گورتونو از اینجا گم کنید و یه نفر از اون دونفر که پیشه جوکرن میگه جوکر ما باید بریم و جوکر میگه لعنتی و از اونجا با تمام کشتی ها فرار میکنن و اونوقت زمینو نشون میده که همه دارن میجنگن و حباب به اونجا میرسه و هر چی ریپر هست میوفتن رو زمین یه تیکه اینجا DLC اضافه میکنه که یه سرباز به یه سریازه دیگه داره کمک میکنه و یه چند تا هاسک دارن بهشون حمله میکنن و سربازا بدون اینکه نگران هاسکا باشن که دارن به سمتشون میان دارن به عقب هاسکا نگاه میکنن که همون حبابه یا طوفانه بهشون میرسه هاسکا میمیرن خب دوباره کریسبل نشون داده میشه که به طرفه مس ریلی شلیک میکنه (با رنگ قرمر ) و مسریلی اونو به مسریلیه بعدی پرتاب میکنه و دوتاحلقه ی داخلش شکسته میشن و دوباره یه حباب از همون مس رلی در میاد بعدش نشون میدی تمام مس ریلی ها ازشون حباب در میاد بعد دوباره نشون میده طوفانه به سیاره های نژاد های Krogen و Asari و ... رسیده و ریپرا مردن بعد نشون میده نورماندی در حال فرار هستش و جوکر بدون استرس داره به راهش میره ایندفعه توی DLC نشون میده که بال نورماندی صدمه نمیبینه و نورماندی رو روی یه سیاره نشون میده که از توی نورماندی Joker ودو نفر از یارات بیرون میان (بستگی داره با کدوماشون بیشتر رابطه داشته باشی ) خب اینجا خداییش شرمندم ادمیرال هکت همزمان با این چیزی که میگم یک کم زر میزنه یادم نیست چی میگفت نشون میده کشتی ها دارن از کنار مس ریلیه داغون شده میگذزن و دوباره نشون میده همه خوشحالن و به تعمیر سیاره هاشون مشغولن و نشون میده که زدن Citadel و چیزهای دیگه رو درست کردن بعدش اینجارو خوب یادمه ادمیراله هکت میگه این پیروزیو ما بدون خسارتی به دست نیاوردیم و عکسایه Thane , Mordin , Legion و یه کلاه رو نشون میده سپس نشون میده در حالی که تمام یارایه شپرد توی طبقه ی سوم نورماندی جلوی لیست مرده ها وایسادن و ناراحتن و اسم شپرد دست یه نفریی که بیشترین رابطرو باهاش داشتی و اونو میزنن اونجا ادمیرال هکت میگه ما یادمون نمیره که این پیروزیو به خاطر چه کسی به دست آوردیم بعدش نشون میده که نورماندی بلند میشه و از اون سیاره میزنه بیرون بعدش اگه الیوسیو منو متقاعد به این که توسط ریپرا کنترل میشه کرده باشی و خود کشی کنه یه جسدو تو یه خرابه نشون میده که یه دفعه تکون میخوره که من میگم به احتمال 99/99 درصد ماله شپرده .

ببخشید ابنو خودتون یه جوری با بالایی ادغام بدین چون یکم شبیه همینه من فقط یه کم از تغییراتشو میگم !!! :31:

وسط : ایندفه نور قرمزه میشه سبز و همه ی ریپرا با Organic ها دوست میشن و ... که ایندفعه نشون میده هاسکا که دارن حمله میکنن بر میگردن و همه چشاشون سبز شده و مس ریلی ها ایندفه به جایه اینکه قرمز شلیک کنن سبز شلیک میکنن و حبابه یه همون سیاره ها رسید و دوباره اونا چشاشون سبز شده و ریپرا هم چشاشون سبز شده و... ایندفعه از نورماندی Joker , EDI , و یه نفر که بیشترین رابطرو باش داشته باشی از نورماندی میان پایین و ایدیو و جوکر همدیگرئ بغل میکنن (ببخشید) و ... که ایندفه به جایه ادمیرال هکت edi حرف میزنه و همون چیزا ......... که ایندفعه ریپرا هم کمک Organic ها میکنن در تعمیر سیاره هاشون و همون صحنه ی یارا که جلویه لیست مرده ها وایسادن و وقتی اسم شپردو به تخته میزنه یکی از یارات دوباره EDI رو تو بغل میگیره (دوباره ببخشید) و .................................................. .................................................. .................................................. ..............

سمت چپ : ایندفه نور سبز میشه آبی و همه ی ریپرا به کنترل شپرد میشن و ... که ایندفعه نشون میده هاسکا که دارن حمله میکنن بر میگردن با ریپرها و مس ریلی ها ایندفه به جایه اینکه سبز شلیک کنن آبی شلیک میکنن و حبابه یه همون سیاره ها رسید و همه ی ریپرا بر میگردن و... ایندفعه از نورماندی Joker و دو نفر که بیشترین رابطرو باهاشون داشته باشی از نورماندی میان پایین و به منظره نگاه میکنن و ... که ایندفه به جایه edi شپرد حرف میزنه و همون چیزا ......... که ایندفعه ریپرا هم در حال تعمیر مس ریلی ها هستن و در تعمیر سیاره های Organic ها بهشون کمک میکنن و همون صحنه ی یارا که جلویه لیست مرده ها وایسادن و وقتی اسم شپردو یه نفر به تخته میزنه شپرد میگه من اونایی رو که یه زمان من یه مردی دیگه بودم و منو دست داشتن فراموش نمیکنم و ...

خب یه چند تا نکته یکی اینکه تو انتخاب های دوم و سومی شپرد به هیچ وجه زنده نمیمونه و یکی دیگه با توجه به Mass effect 2 و کارات توی Mass effect 3 صحنه ها و دیالوگ ها زیادو کم میشن یه عذرخواهی هم باید بکنم که کامل انتخاب های دوم و سومی رو نگفتم ولی اگه خوب فکر کنین میتونین با انتخاب اولی که کامل گفتم یه کم کامل ترش کنین البته یه نکته ی دیگه هم هست این که حرفای ادمیرال و EDI و شپرد به ترتیب تو انتخاب های 1 و 2 و 3 یه کم فرق میکنه .
اگه تو تایپمم مشکلی داشتم ببخشید.اینم بگم اینو خودم نوشتم و از جایی کپی نکردم:24:

اینم لینکش به بلاگم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا دوباره یه سوالی داشتم میپرسم :کسی از دو تا DLC جدید با نام های Mass Effect :Earth و Mass Effect :leviathan چیزی میدونه اصلا یعنی چی هستن واسه بخش تکنفرن یا Multiplayer ؟؟؟

Milad4171
16-07-2012, 11:47
آقا ما كه مولتي نميتونيم بزنيم چطوري EMS رو زياد كنيم؟ الان فكر كنم وسطاي بازي هستم خيلي هم تااينجا بازي خوب بوده (‌البته بار دوممه ) EMS من الان حدودا 1100 هست كه خيلي كمه !
اين معموريت هاي فرعي رو كه من از اين و اون ميگيرم چطور تشخيص بدم كه نقشه كه كدوم در اولويت هستن؟‌
يا با ترتيب ماموريت هاي بتونم يكم EMS بيشتري بگيرم!!؟

Steps-Rap
16-07-2012, 12:23
:5:

حالا دوباره یه سوالی داشتم میپرسم :کسی از دو تا DLC جدید با نام های Mass Effect :Earth و Mass Effect :leviathan چیزی میدونه اصلا یعنی چی هستن واسه بخش تکنفرن یا Multiplayer ؟؟؟

توضیحات منو کشته ...:31::40:باحال و خودمونی
این دوتا دی ال سی هر دوشون ماله مولتی ان....

miljn69
16-07-2012, 16:28

توضیحات منو کشته ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باحال و خودمونی
این دوتا دی ال سی هر دوشون ماله مولتی ان....

ببخشید مجبور شدم واسه تصیح حرفم با یوزر پسرخالم بیام یه لحظه....نمیدوم چرا الان اخراجم کردن...نوشته به دلیل فحاشی..خدا میدونه جریان چیه!تو این انجمنتاحالا یه حرف زشتمازدهنم بیرون نیومده!
خلاصه خواستم بگم اصلا حواسم به :leviathan نبود..اون دی ال سی earth که ماله مولتی هست ولی این یکی درواقه واسه همین بخش سینگل هستش...شرمنده

ashil1234
17-07-2012, 19:49
آقا ما كه مولتي نميتونيم بزنيم چطوري EMS رو زياد كنيم؟ الان فكر كنم وسطاي بازي هستم خيلي هم تااينجا بازي خوب بوده (‌البته بار دوممه ) EMS من الان حدودا 1100 هست كه خيلي كمه !
اين معموريت هاي فرعي رو كه من از اين و اون ميگيرم چطور تشخيص بدم كه نقشه كه كدوم در اولويت هستن؟‌
يا با ترتيب ماموريت هاي بتونم يكم EMS بيشتري بگيرم!!؟

فکر کنم بتونی چند کار برای زیاد تر کردن بازی ها انجام بدی !!!

1) به اینجا برو که توی همین صفحه هم گذاشتمش که 4 صفحه هم هست کمکت میکنه که توی 2 تا از انتخاب های اصلی بهترین انتخاب رو کنی !!!

2) اول اون مرحله های فرعی رو برو (اونایی که توی نقشه کهکشان چشمک میخورن ولی نوشته ای ندارن)

3) هر منظومه ای (به جز چند تا ) یه مقدار EMS توش میتونی بدست بیاری که باید اون منظومه رو به کلی اسکن کنی اگه کردی و نداشت که هیچ اگه کردی و یکی پیدا کردی اونجا هم تخلیه کردی بالا سمت راست درصد ریکاوری از اون منظومه رو بهت میده مثلا 25 درصد که یعنی 3 تا دیگه هم توی اون منظومه هست . حواست باشه که منظومه های هستن که دورشون خط سبز هست که یعنی اونطرفش هم 1 یا چند تا منظومه هست که اوناهم دوباره با سوختت میری توشون و EMS به دست میاری حواستم باشه به دست ریپرا موقع اسکن کردن نیوفتی بله!:31:

4) توی Menu بازی یه گزینه هست به نام Journal که توی قسمت Mission summary مراحلی رو برای Citadel در نظر گرفته که باید اون کارا رو انجام بدی که یا بت پول میده یا EMS

Milad4171
20-07-2012, 19:26
آقا من كينكتم رو مدتي بود وصل نكرده بودم. الان وصل كردم به سيستم و بعد رفتم تو بازي ديدم يه سري تنظيمات واسه كار با كينكت تو بازي داره.
چطوري ميشه فعالش كرد. چطوري ميشه كار كرد باهاش. كسي از طريق كينكت بازي كرده؟؟