مشاهده نسخه کامل
: Mass Effect 3
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
من مس افکت ندارم ولی مس افکت داران را دوست دارم!
سعید جان ، اقا حامد( layken) ، داش مسعود و خیل عظیمی که بدون ما بازی میکنید نسبت به نسخه 2 بازی چطوره ؟ بهتره ؟ و آیا قشنگه؟
ما هم به تو عشق می ورزیم..ای داریوش ، ای الکس ای محمد رضا..(عکس و اواتار و اسم هیچ سنخیتی با هم ندارن):دی
+
برادر سعید توضیحات لازم را داد فقط من اینو هم اضاف کنم ME3 که من الان میبینم داه نون ME2 رو میخوره
ME2 نسبت به ME1 خیلی تغییر داشت اما ME3 تا اینجا نه من چیزی ندیدم....
+
یه سوال از سعید....؟ اقا سعید من تو فکر رفتم چرا این طوری شد اخه..ای بابا..
برادر زدن اشلی رو اول کار ناکار کردن رسما دلم افسردگی گرفت این طور که جلو رفت حتما یه جراح پلاستیک می خواد صورت به فنا رفت..
بعد با جیسون دوئل کردی خیلی حال میده حال کردم زدوم..
Steps-Rap
07-03-2012, 20:45
بالاخره بازی رو از زیر سنگ گیر آوردم ...
در حال نصب...:8:
manuelcalavera
07-03-2012, 20:45
آقا کمک ، Adept یا Sentinel ؟ :دی ( چون از همون ME2 کاراکتر رو نمیاره ، مشکلی هست که ریپورت شده )
مشخصاتشون رو میدونم ، نظرتون رو میخوام اگه جای من بودید
AlexMercer
07-03-2012, 20:54
آقا کمک ، Adept یا Sentinel ؟ :دی ( چون از همون ME2 کاراکتر رو نمیاره ، مشکلی هست که ریپورت شده )
مشخصاتشون رو میدونم ، نظرتون رو میخوام اگه جای من بودید
مرسی از سعید و حامد عزیز که جواب دادین و البته ابراز احساسات کردین!:31: مسعود جان هم دردیم:41:
من بگم فردا شب همین ساعت بازی دستم نرسه پایان بازی رو لو میدم سرنوشت تک تک یارا رو هم میگم پس دعای بازی(مثل دعای باران) کنید فردا کرج بازی بیاد:27::21::31:
کسانی که بازی میکنند ترجیحا حتما مراحل جانبی رو برن چون WAR ASSET اخر بازی خیلی بدرد میخوره و البته تصمیمات نسخه 2 هم به WAR ASSET تاثیر زیادی میزاره.
در آخر Vanguard بهترین کلاسه و قدرتش زیاده. مخصوصا که nova و shockwave داره:46:
manuelcalavera
07-03-2012, 20:59
آقا یه چیز ِ دیگه ، چقدر من امشب مشکل دارم ! من که سیو هارو ایمپورت کردم ، ازم نخواست کدوم Mode رو بازی کنم ؟
از کجا بدونم دارم StroyیاRPGیاAction میزنم ؟
Steps-Rap
07-03-2012, 20:59
آقا من بازی رو که نصب کردم تو فولددر dlc فایل های __metadata -- DLC_HEN_PR-- DLC_OnlinePassHidCE
توش هستن .. 620 مگ هم حجم فولددر dlc هست..ینی الان تو این from ashes هستش؟؟
آقا یه چیز ِ دیگه ، چقدر من امشب مشکل دارم ! من که سیو هارو ایمپورت کردم ، ازم نخواست کدوم Mode رو بازی کنم ؟
از کجا بدونم دارم StroyیاRPGیاAction میزنم ؟
برا منم سوال نکرد...چون سیواتو منتقل کردی خود به خود میره رو حالت RPG...
درست مثل قسمت دوم میشه سوال جواب و اینا رو داری...
من مس افکت ندارم ولی مس افکت داران را دوست دارم!
سعید جان ، اقا حامد( layken) ، داش مسعود و خیل عظیمی که بدون ما بازی میکنید نسبت به نسخه 2 بازی چطوره ؟ بهتره ؟ و آیا قشنگه؟
آخیش ...گل گفتی...(خیلی کم نظر داده میشه)
اینم از شانس ما ...یکی از دی وی دیا خالی بود .....باید فردا بازی کنم:37:
virus2009
07-03-2012, 21:32
ما هم به تو عشق می ورزیم..ای داریوش ، ای الکس ای محمد رضا..(عکس و اواتار و اسم هیچ سنخیتی با هم ندارن):دی
+
برادر سعید توضیحات لازم را داد فقط من اینو هم اضاف کنم ME3 که من الان میبینم داه نون ME2 رو میخوره
ME2 نسبت به ME1 خیلی تغییر داشت اما ME3 تا اینجا نه من چیزی ندیدم....
+
یه سوال از سعید....؟ اقا سعید من تو فکر رفتم چرا این طوری شد اخه..ای بابا..
برادر زدن اشلی رو اول کار ناکار کردن رسما دلم افسردگی گرفت این طور که جلو رفت حتما یه جراح پلاستیک می خواد صورت به فنا رفت..
بعد با جیسون دوئل کردی خیلی حال میده حال کردم زدوم..
آره بابا
نذاشتن یکم از این چهره زیبا لذت ببریم
ولی وقتی رو تخت بیمارستانه Hot تر میشه :31:
با جیمز هم دوئل کردم ، چون سیوم پاراگن بود زیاد نزدمش گناه داشت
سیو بعدی که با رنگید برم خونی مالیش میکنم
+
یک کار احمقانه کردم بعد از صحبت با Squad ها کرک رو عوض کردم که DLC فعال بشه بعد Squad Power Bonus ها و همه اچیومنت ها پرید
دیگه Power ها بر نمی گرده
آقا من بازی رو که نصب کردم تو فولددر dlc فایل های __metadata -- DLC_HEN_PR-- DLC_OnlinePassHidCE
توش هستن .. 620 مگ هم حجم فولددر dlc هست..ینی الان تو این from ashes هستش؟؟
آره همونه
alirezajah
07-03-2012, 22:46
بالاخره بازی به دستم رسید. اگر همونطور که میگن 40 ساعت گیم پلی داشته باشه من میرم 40 ساعت دیگه میام نظرم رو میگم :دی
راستی توی قسمت DLC فایلها 620 مگ هست اما زمانی که بازی رو باز می کنم ارور میده که دی ال سی رو نمیتونه بشناسه. چکار کنم؟
virus2009
07-03-2012, 23:00
راستی توی قسمت DLC فایلها 620 مگ هست اما زمانی که بازی رو باز می کنم ارور میده که دی ال سی رو نمیتونه بشناسه. چکار کنم؟
مشکلات در مورد بازی در تاپیک زیر :
مشکلات نصب و اجرا - Mass Effect 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کرک پست اول رو دانلود کن درست میشه
-----------------------------------------------
اوه
الان یک عکس از Wrex گرفتم ، خیلی خوف شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alirezajah
08-03-2012, 00:35
من بازی رو شروع کردم. کرک رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟
virus2009
08-03-2012, 01:16
من بازی رو شروع کردم. کرک رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟
بله پیش میاد
Achivement ها میپره + اگه با Squad ها صحبت کرده باشی و Squad Power Bonus هاشون رو گرفته باشی از بین میرن
اگه زیاد جلو نرفتی بهتره از اول شروع کنی
Gamereactor Denmark : 10/10
Eurogamer Sweden 10/10
Eurogamer Spain : 10/10
Vandal Online : 9.7/10
Xbox360Achievements : 9.6/10
Impulsegamer : 9.3/10
djuegos : 9.3/10
RPGamer : 9/10
حالا اینارو هم داشته باشیم..
alirezajah
08-03-2012, 09:01
توی سایت IMDB خوندم که در واقع شپرد زن به انتخاب طرفداران موی بلوند داشته اما بایوور با یه سری بهونه موی قرمز رو انتخاب کرده :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] le%2Ftt1839558%2Fboard%2Fnest%2F193220948)
در ادامه ی حرفهاش هم گفته این شخصیت که برای زن انتخاب کردن چهره شخصی که بخواد دنیا رو نجات بده رو نداره :دی
میگن بازیو هم میتونی RPG بازی کنی هم اکشن.هر کدومو دلمون خواست.درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
virus2009
08-03-2012, 12:42
میگن بازیو هم میتونی RPG بازی کنی هم اکشن.هر کدومو دلمون خواست.درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تفاوت سبک ها فقط در انتخاب دیالوگ هاست + در Action نمیشه کلاس انتخاب کرد و چهره رو تغییر داد
شما RPG انتخاب کن بعد از منوی Option گزینه Conversation رو بزار روی No ، میشه همون حالت Action
alirezajah
08-03-2012, 13:00
یکی از کارهای خوبی که انجام دادن اینه که دیگه مثل مس افکت 2 نیست که توی یه منطقه فقط موس رو بچرخونی تمام آیتم ها رو بتونی پیدا کنی. تا زمانی که خیلی به یه آیتم نزدیک نشی هیچ علامتی مشخص نمیشه و نمیفهمی اونجا هست. درسته پیدا کردن آیتم ها خیلی سخت تر شده اما طبیعی تر و بهتر شده. من که خیلی خوشم اومد
hoomi_gta
08-03-2012, 14:22
کسی میدونه برای این بازی نسحه بلک باکس میاد یا نه؟
virus2009
08-03-2012, 15:00
کسی میدونه برای این بازی نسحه بلک باکس میاد یا نه؟
نسخه Black Box با حجم 3.7 گیگابایت در تاپیک زیر :
مشکلات نصب و اجرا - Mass Effect 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zaghan_13
08-03-2012, 18:57
تفاوت سبک ها فقط در انتخاب دیالوگ هاست + در Action نمیشه کلاس انتخاب کرد و چهره رو تغییر داد
شما RPG انتخاب کن بعد از منوی Option گزینه Conversation رو بزار روی No ، میشه همون حالت Action
2 تا سوال داشتم:
1-وقتی خودت بتونی دیالوگها رو انتخاب کنی روی روند بازی تاثیر زیادی داره؟یعنی ممکنه بد عمل کنی یا یه قسمت هایی رو از دست بدی؟
2-mass effect یک و دو هم این گزینه رو دارن؟
ممنون
virus2009
08-03-2012, 20:23
2 تا سوال داشتم:
1-وقتی خودت بتونی دیالوگها رو انتخاب کنی روی روند بازی تاثیر زیادی داره؟یعنی ممکنه بد عمل کنی یا یه قسمت هایی رو از دست بدی؟
2-mass effect یک و دو هم این گزینه رو دارن؟
ممنون
بعضی از تصمیمات تاثیرشون زیاده و بعضی ها کم ( وارد کردن سیو شماره قبل هم نشون دهنده تصمیمات مهمیه که تو سری بازی گرفته میشه و تاثیر زیادی روی داستان داره)
مثلا توی یکی از ماموریت ها باید بین کشتن یک نفر و متقاعد کردنش یک گزینه رو انتخاب کنید
بد عمل کردن تو بازی معنی نداره ، چون تصمیم هایی که میگیری شخصیت شپرد رو میسازه ، و داستان رو طبق شخصیتش میبره جلو
گزینه های بالا ( سمت چپ و راست ) ، گزینه های Paragon هستند که شخصیتی آرام و صلح جو رو تشکیل میدن
و گزینه های پایین هم مربوط به Renegade هست که شخصیتی خشن و خون خواه رو تشکیل میده
ME1,2 نمیشد انتخاب کنی که بازی RPG باشه یا Action
amir2011
08-03-2012, 20:55
بازی mass effect 3 چه جوری ارزش خریدن داره؟؟؟؟:13:
Steps-Rap
08-03-2012, 21:02
این illusive man چقدر عوضی و بی پدر شده ...انگار نه انگار توسر ی قبل باهاش همکاری کردم...
تاحالا کسی نتیجه ی تصمیمات و کارایی که تو 2 کرده رو تو 3 دیده؟؟
AlexMercer
08-03-2012, 21:03
دوستان متاسفانه نسخه ای که من خریدم فکر کنم استاندارد ادیشن باشه نه دلوکس ادشن. خصوصیات دلوکس ادیشن چیه ؟ و در ضمن راهی نداره دلوکس و N7 رو فقط اضافاتشو دانلود کنم؟ dlc هم نداره
AlexMercer
08-03-2012, 21:16
بازی mass effect 3 چه جوری ارزش خریدن داره؟؟؟؟:13:
داری در مورد یکی از شاهکار های دنیای بازی حرف میزنی:46:
alirezajah
08-03-2012, 21:31
در مورد DLC
متأسفانه از این قسمت بازی خیلی خوشم نیومد.داستان خوبی داشت اما کاش این شخصیت رو توی بازی اصلی قرار میدادن. نا سلامتی پروتئان هست. هر کس می بینتش باید تعجب کنه. اما به جز خود دی ال سی در بقیه قسمتها همه خیلی ساده با این قضیه برخورد می کنن. این اصلاً برام جالب نبود. دلیلش هماین هست که با دی ال سی اومده و توی خود بازی دیالوگهاش رو طراحی نکردن.
alirezajah
08-03-2012, 21:39
دوستان متاسفانه نسخه ای که من خریدم فکر کنم استاندارد ادیشن باشه نه دلوکس ادشن. خصوصیات دلوکس ادیشن چیه ؟ و در ضمن راهی نداره دلوکس و N7 رو فقط اضافاتشو دانلود کنم؟ dlc هم نداره
اینجا میتونی یه مقدار اطلاعات در موردش پیدا کنی
قسمت marketing توضیح داده
بالاخره بازی به دسمون رسید ...
اولش فقط فش میدادم یه بایوور!
اما یه کم که گزشت به دلم نشست ....
اما یه نمه مصنوعی میزنه !
papillon11
08-03-2012, 23:56
دوستانی که نسخه های قبلی و بازی کردن می تونید بگید کدوم کلاس از بقیه بهتره ؟
virus2009
09-03-2012, 00:22
وای چه صحنه های حماسی داره این ME3 + آهنگ های حماسی
بعضی جاها آدم میخواد گریه کنه وقتی می بینی یک نفر داره جونش رو به خاطر تو از دست میده
دوستانی که نسخه های قبلی و بازی کردن می تونید بگید کدوم کلاس از بقیه بهتره ؟
Everything depends on you
بهتر و بدتر نداره
هر کلاسی ویژگی هایی داره که از بقیه بهتر و بدتره
باید ببینی چجوری میخوای بازی کنی
به نظر من :
اگه دوست داری بیشتر از اسلحه استفاده کنی Soldier بردار ؛ اسلحه پیشنهادی : دلخواه
اگه Snipe و مخفی شدن دوست داری Infiltrator ؛ اسلحه پیشنهادی : Snipe + Pistol
اگه دوست داری بری تو دل دشمن و با شاتگان دل و روده و مخ پاش پاش کنی Vanguard بردار ؛ اسلحه پیشنهادی : Shotgun + Pistol
اگه از Biotic powers خوشت میاد و دوست داری از فاصله دور از قدرت هات استفاده کنی Adept ؛ اسلحه پیشنهادی : Pistol + SMG
Engineer هم قدرت های Tech داره که بیشتر روی Armor و Shield تاثیر داره ؛ اسلحه پشنهادی : Assault + Pistol
Sentinel هم ترکیبی از قدرت های Biotic و Tech هست که از میشه گفت ترکیبی از Adept + Engineer ـه ؛ اسلحه پشنهادی : Assault + Pistol
سلام...
درسته میگن بازی خیلی باگ داره؟؟؟
majid322
09-03-2012, 10:59
امتیازات بازی فوق العادست ..
نمرات بازی :
Digital Chumps :100/100
Gamereactor Denmark:100/100
Eurogamer Spain:100/100
UGO:100/100
Digital Spy:100/100
ZTGameDomain:100/100
Official Xbox Magazine UK:100/100
Gamereactor Sweden:100/100
Game Informer: 100/100
Guardian:100/100
Eurogamer:100/100
Planet Xbox 360: 100/100
G4 TV:100/100
GamingTrend:99/100
AusGamers: 98/100
XboxAddict: 98/100
Vandal Online:97/100
Xbox360Achievements: 96/100
Multiplayer.it: 95/100
SpazioGames: 95/100
Official Xbox Magazine: 95/100
Everyeye.it: 95/100
Machinima: 95/100
IGN: 95/100
GameTrailers: 95/100
Impulsegamer: 93/100
3DJuegos: 93/100
GameShark: 91/100
RPGamer: 90/100
Game Revolution: 90/100
Videogameszone.de: 90/100
Gamer Limit: 90/100
games(TM) : 90/100
Thunderbolt: 90/100
The Escapist: 90/100
BigPond GameArena: 90/100
Metro GameCentral: 90/100
GamesRadar: 90/100
IncGamers: 90/100
EGM: 90/100
GameSpot: 90/100
Destructoid:85/100
Giant Bomb: 80/100
VideoGamer: 80/100
95 از 44 نقد..عالیه
آهنگ های حماسی
زیاد بازی نکردم ...ولی امیدوارم همینطوری که میگی باشه
آخه تا الان اصلا از ساندترک بازی خوشم نیومده ،واسه دو بهتر بود ...
titanium_zarin
09-03-2012, 11:56
یه بچه باحال کل سیوهای بازی قبلی منو پاک کرد ...
دلم میخواد تصمیمات دو توی این سه تاثیرش رو نشون بده ...
کسی سایتی چیزی نمیدونه که سوها رو بشه از اونجا برداشت ...
منن یه سرباز فداکار بودم و بسیار مودب ...
سراغ دارید ؟؟
manuelcalavera
09-03-2012, 12:20
آقا اصن حال نمیده ! این Javik رو با خودم ور میدارم میرم اینور اونور ، یک نفر عکس العمل نشون نمیده !
من حتی انتظار داشتم توی شهر ها که میرم ملت مثلا" بگن "Unbelievable, That's a Prothean, in a flesh" یا یه همچین چیزی ، بابا من خودم بیشتر از لیارا حال میکنم میبینمش .
virus2009
09-03-2012, 12:59
سلام...
درسته میگن بازی خیلی باگ داره؟؟؟
خیلی که نه ( مثلا در حد Skyrim )
ولی نسبت به ME2 باگ هاش بیشتر شده
زیاد بازی نکردم ...ولی امیدوارم همینطوری که میگی باشه
آخه تا الان اصلا از ساندترک بازی خوشم نیومده ،واسه دو بهتر بود ...
هر چی جلوتر بری هم داستان قشنگ تر میشه و هم موزیک ها بهتر
از دید منفی به بازی نگاه نکن چون هم اعصاب به هم میریزه و هم از بازی لذت نمی بری
یه بچه باحال کل سیوهای بازی قبلی منو پاک کرد ...
دلم میخواد تصمیمات دو توی این سه تاثیرش رو نشون بده ...
کسی سایتی چیزی نمیدونه که سوها رو بشه از اونجا برداشت ...
منن یه سرباز فداکار بودم و بسیار مودب ...
سراغ دارید ؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا اصن حال نمیده ! این Javik رو با خودم ور میدارم میرم اینور اونور ، یک نفر عکس العمل نشون نمیده !
من حتی انتظار داشتم توی شهر ها که میرم ملت مثلا" بگن "Unbelievable, That's a Prothean, in a flesh" یا یه همچین چیزی ، بابا من خودم بیشتر از لیارا حال میکنم میبینمش .
به نظر من که اصلا شخصیت جالبی نیست و بدرد هم تیمی هم نمی خوره
فکر کن به این میگن ته Renegade ، همیشه دوست داره نابود کنه
تو بعضی از مأموریت ها شاید یکم در موردش حرف بزنند
من که همیشه Liara و Garrus رو بر می دارم
ولی بعد از مأموریت ها که باهاش حرف میزنی چیز های جالبی میگه
havas_1980
09-03-2012, 13:30
یه هفت ساعتی از شروع بازی گذشته که شروع کارم با کلاس سرباز لول 30 بوده...
سکانس افتتاحیه به نظرم خودم در سطحی پایین تر از سکانس ME2 قرار میگیره. نه اینکه بد باشه. نه... اونو عالی بگیرم. این میشه خوب...
این تغییر اسکن سیارات نه خوبه و نه بده. یه جوری گشت و گذار رو سیارات شماره اول و پیدا کردن آپگرید ها رو با اسکن سیارات بازی قبل و پرتاب پروب ترکیب کرده. جالبه که تو هر سیاره فقط یه اپگرید قابل یافته و میزان پروب هم نامحدوده!... اما برای اینکه بتونیم سیاراتی رو که اپگرید ها رو در خودشون دارن پیدا کنیم لازمه قبلش سیگنال پخش کنیم که استفاده مکرر اون باعث پیدا شدن ریپر ها تو نقشه و حمله ور شدنشون میشه که آدم رو اذیت میکنه.
این تغییرات نورمندی هم جالبه (البته اول کار گیج کننده اس.) وقتی وارد فضا هایی میشین که میدونستین تو بازی دوم قبلا کیا آخرین بار اونجا حضور داشتن یا میایین تغییرات رو مقایسه میکنین یه حس قشنگی براتون داره. این بار می بینیم بخشی که موردین در اونجا فعالیت داشته به کل تغییر کرده و به اتاق جنگ منتهی میشه. محلی هم که ژاکوپ اونجا فعالیت داشته کاملا تخته شده که به نظرم خیلی ناجوره. اما کارهایی که تو این بخشها انجام میشد به بخش جدید Shuttle Bay منتقل شده که کاملا شبیه هست به فضای انبار (Storage) نرماندی بازی اولی. (تو بازی دوم این قسمت Shuttle Bay رو داشتیم اما در حالت عادی جز طبقات محسوب نمیشد) محل فعایت میراندا هم که تغییر داشته و تبدیل شده به محل فعالیت یکی دیگه از یارامون...
بخشی که قابلیت های نیرو ها رو تنظیم میکردیم, هم یه تغییر خوبی رو داشته. اپگرید های سطح 1 و 2 و 3 برای هر قدرت که مثل سابقه. سطح 4 ام هم که به صورت دو شاخه بود اما حالا سطوح 5 و 6 رو هم داریم که اونا هم مثل سطح 4 هستن. یعنی تو هر سطح از دو انتخاب فقط یکیش رو میشه برداشت. ویژگی های هر اپگرید هم خیلی بهتر به نمایش گذاشته شدن. اما تو تنظیمات خودمون هم نام نوار شهرت رو داریم که نوار های پارگون و رنگید رو ترکیب کرده. اینجاش یه خورده جای بحث رو داره.
فضاهای جدید سیتادل - که ترکیب شده محیطهای بازی اول و دومه و خوشبختانه این بار 3 برابر بازی قبلش ماموریت فرعی داره - عالی کار شده. فضاهای بازش هم که فوق العادست... در مورد داستان DLC هم همین قدر بگم که با داستان بازی مچ نیست و در بعضی نقاط ناراحت کننده اس. گرافیک محیط ها هم که همونه و فقط در کاراکترها بهبود هایی جزئی رو داریم. صداگذاری و موسیقی - چه در بازی و چه در منو ها - هم هیچ گونه جای گلگی رو نداره.
در صورت وارد نکردن سیو بازی قبل, وجود این موارد Stroy و Action برای من طرفدار اصلا پذیرفتنی نیست... مگه نه اینکه بازی دوم اکشن تر شد, تا این حد رو میتونستم قبول کنم ولی وقتی میبینیم تیم سازنده به اون اندازه تعریف شده هم قانع نباشه و گزینه Action رو میاد اضافه میکنه تا بتونه افراد بیشتری رو به خودش بکشه واسه من حسی باقی نمیمونه. آدم به یاد حرف کپکام میفته که گفت با ارائه RE6 می خواییم COD بازها رو هم جذب کنیم!
با اینکه خودم دوست ندارم در مورد رومنس حرف بزنم ولی مجبور شدم که بگم!... نمیدونم چرا وقتی سیو رو ایمپورت کردم دیدم که نوشته تو ME اولی با لیارا ارتباط داشتم!! موندم. چون فکر میکنم با اشلی سر و کار داشتم. :31:
aminvgas
09-03-2012, 13:37
ببینم جک تو این قسمت هست یا نیست ؟
virus2009
09-03-2012, 13:53
ببینم جک تو این قسمت هست یا نیست ؟
همه شخصیت هایی که توی دو شماره قبل وجود دارند به نوعی در این شماره هستند ( نمیشه که همینجوری ناپدید بشن )
جک هم هست ولی جزء Squad ها نیست
Steps-Rap
09-03-2012, 13:54
... من نفهمیدم دقیقا چی گفت! مریض شده بود؟ گفت دیگه پیشمون بر نمیگره یا بدا میاد؟
virus2009
09-03-2012, 13:59
... من نفهمیدم دقیقا چی گفت! مریض شده بود؟ گفت دیگه پیشمون بر نمیگره یا بدا میاد؟
مریض که از قبل بوده ؛ تو ME2 اشاره کرد که داره میمیره
اینجا هم میگفت ، یکی از دکتر ها که دوستش بوده 1 سال پیش بهش گفته تو 3 ماه دیگه می میری
الان هم توسط دکتر های متخصص Citadel داره درمان میشه و باید توی Hospital ـه Citadel بمونه تا بهبودیش افزایش پیدا کنه
وارد فضا هایی میشین که میدونستین تو بازی دوم قبلا کیا آخرین بار اونجا حضور داشتن یا میایین تغییرات رو مقایسه میکنین یه حس قشنگی براتون داره.
دقیقا :37:
پس تو این جاهای خالی کیا میخوان بیان!!!!؟؟؟؟
virus2009
09-03-2012, 14:05
دقیقا :37:
پس تو این جاهای خالی کیا میخوان بیان!!!!؟؟؟؟
جاهای خالیشون به کنار
وقتی می بینی جلوی چشمت پر پر میشن.......:41:
این موضوع خیلی ناراحتم کرد....ملتو زند نگه داشتیم که....
تانه رو دیدم گفتم به به تیم تکمیل میشه نشستیم حرف زدیم که از احوالاتش گفت....واقعا بودنش تو تیم جالب میتونست باشه
میراندا هم که افسردگی گرفته بود
خلاصه کنم من با این شخصیت ها به جز لیارا با کس دیگه ای نمی تونم ارتباط برقرار کنم از این جیسون هم بدم میاد..
فاز بازی رو میگیره از ادم...
اشلی هم نیومده زدن مچالش کردن...فعلا تا اینجا راضی نیستم...
نمرات بازی تا الان...
نسخه های PC و PS3 با مجموع نمرات 92 هم قرار دارند...
در نمرات نسخه PS3 یک نمره 7.5 هم دیده میشه....
Steps-Rap
09-03-2012, 14:34
کاش میشد یارای قلیمون بر میگشتن تو سفینه ...خیلی جالب میشد..بعد مرحله ی آخر همه با هم میجنگیدیم...:41:
AlexMercer
09-03-2012, 15:05
من بازی کردم و راضی نبودم. بایو ور این بازی رو باید جای نسخه 2 عرضه میکرد . به طور کلی اگر بخوای 3 تا نسخه رو مقایسه کنی ، نسخه 2 پیشبرد داستانیش 10 در صد بود و 90 درصد بهبود خود بازی بود و حالا در نسخه 3 مثل یه آشغال باهاش برخورد شده. dLC هایی که تاثیری ندارند. افرادی مثل سامارا ، تین ، گرانت برای شپرد کار میکردن نه سربروس که به تیم اضافه نشدند.
آنچنان هم رابطه احساسی بین کارکتر ها بیشتر نشده.
چرا نورمندی رو زشت کردن اینقدر؟ چرا جای اتاق تحقیقات برداشتن اتاق cic زدن؟ اتاق جیکوب هم که داغون شده. صفینه هم که ویرونه. هرجاش یه چی افتاده!
لیارا غلط کرد اتاق میراندا رو گرفت!
اینکه تمامی یارهای نسخه 2 بازی مثل فراری ها بازی کنند حال گیریه.اصلا برنامه نداره بایو ور
به قول هواداران بازی: بایو ور شاهکاری خلق کرد که ادامه دادنش از حد توان این شرکت بیشتر بود و موفق نبود و خرابش کرد. به آخر بازی برسین متوجه میشین.
to Bioware: we want to TAKE SQUADMATES BACK!
alirezajah
09-03-2012, 15:23
نمی تونستن از یارهای مس افکت 2 توی این بازی استفاده کنن. چون باید براشون داستان تعریف می کردن. باید در کل بازی تأثیرشون میدادن. اما در مس افکت 2 ممکن بود هر کدوم از اینها بمیرن. پس مشخص بود که توی مس افکت 3 نیستن. این همه داستان و برنامه برای یک شخصیت تعریف کنن بعد توی مس افکت 2 مرده باشه خیلی براشون ناجوره.
در کل تا الان که نزدیک 15 ساعت از بازی رو رفتم
واقعاً تا اینجای بازی برام خیلی راضی کننده بوده. اول بازی به نظرم اومد بازی اونطوری نیست که انتظار داشتم. اما هر چی میری جلوتر جالب تر میشه. چند تا مرحله توی توچانکا بود واقعا جالب بود. یک مرحله هم توی سیتادل بود واقعاً عالی بود . خیلی داستان بازی کامل شده. فقط برنامه سربروس هنوز مشخص نیست . یارهای سری قبل هم که اینقدر زحمت کشیدیم زنده نگه داشتیم تک تک دارن می میرن :41: نام نمیبرم چون خیلی ها با وجود اینکه نوشتم اسپویل داره میان می خونن :31: اتمالاً تا امشب یا فردا صبح تموم میشه. البته مطمئن هستم اینو همون 6 باری که گفتم میرم. مخصوصاً عید که بیکاریم :27:
Kamyar_AnathemA
09-03-2012, 15:30
من که اصلا نمیتونم با این بازی ارتباط برقرار کنم
یعنی کلا از ژانر فضایی و تخیلی خوشم نمیاد نه بازی نه فیلم
2-3 ساعت بازی کردم هیچ جذابیتی نداشته برام
وقعا نظرات چقدر با هم متفاوته :20:
virus2009
09-03-2012, 15:33
من بازی کردم و راضی نبودم. بایو ور این بازی رو باید جای نسخه 2 عرضه میکرد . به طور کلی اگر بخوای 3 تا نسخه رو مقایسه کنی ، نسخه 2 پیشبرد داستانیش 10 در صد بود و 90 درصد بهبود خود بازی بود و حالا در نسخه 3 مثل یه آشغال باهاش برخورد شده. dLC هایی که تاثیری ندارند.
lol
محمد ، خودتی ... ؟؟؟
یکم بیشتر بازی میکردی بعد تو سر بازی میزدی
افرادی مثل سامارا ، تین ، گرانت برای شپرد کار میکردن نه سربروس که به تیم اضافه نشدند.
اتفاقا کار خوبی کردند که به تیم اضافه نشدند
بازی تکراری با یارهایه تکراری که نمی خوایم بازی کنیم ، باید یکمی تغییرات داخل بازی اعمال بشه
رابطه احساسی .. ؟؟
یکم جلوتر برو ببین Liara چقدر احساسی میشه
چرا نورمندی رو زشت کردن اینقدر؟ چرا جای اتاق تحقیقات برداشتن اتاق cic زدن؟ اتاق جیکوب هم که داغون شده. صفینه هم که ویرونه. هرجاش یه چی افتاده!
مثلا جنگه
باید یک اتاق جنگ وجود داشته باشه که کارهای مربوط به جنگ رو داخلش انجام بدن
چه جایی بهتر از همینی که الان هست
در مورد این آشغال هایی که اطراف صفینه هست راست میگی ، یکم ناجوره
اینکه تمامی یارهای نسخه 2 بازی مثل فراری ها بازی کنند حال گیریه.اصلا برنامه نداره بایو ورفراری ... ؟؟؟
هر کدوم از یار ها یک سرنوشتی برای خودشون پیدا کردن و الان یک جایی مشغول زندگی کردن اند و به نوعی به شپرد کمک می کنند
البته سرنوشت بعضی ها رو هم زیاد جالب درست نکردند
+ علیرضا هم راست میگه ، کار یکم سخت میشد اگه بخوان یار های مرده رو یک کاریش بکنند
alirezajah
09-03-2012, 15:44
یک قضیه مهم رو الان دیدم. فکر می کنم برای شما هم جالب باشه. توی کشتی زمانی که وارد طبقه سوم crew deck می شید روبروتون روی دیوار یک تابلو هست که یه سری اسم روش نوشته. اسم افرادی هست که از مس افکت 1 تا حالا مردن و هر شخصی هم که بمیره اسمش اونجا اضافه میشه. خیلی جالبه.
M.Scorpion.K
09-03-2012, 16:16
بچه ها کسی میتونه این اضافه شونده هایی رو که در ادامه میگم واسه دانلود گیر بیاره و قرار بده؟ بعضی هاش تو نسخه Deluxe هست ولی یه سری ست آرمور و تفنگ و این چیزا نیست و برای کسایی هست که بازی رو پیش خرید کردن...من لیست کامل شون رو میزارم اگه کسی تونست گیر بیاره اینجا قرار بده .
N7 Collector's Edition Pack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
N7 Warfare Gear ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M-55 Argus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AT-12 Raider ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واسه اطلاع بیشتر در مورد هر ست و اینکه چه چیزایی رو شامل میشن رو اسمشون کلیک کنین تا به صفحه ویکی شون برین...اگه کسی بتونه اینارو پیدا کنه و قرار بده واقعا عالی میشه .
manuelcalavera
09-03-2012, 16:54
این Slam و Throw خیلی خوبن ، هم سریع پر میشن هم قوین ! بهترین Bonus Power همین Slam هست دوستان شدیدا" پیشنهاد میشه
havas_1980
09-03-2012, 16:59
لطفا دوستان سر صحبت وجود یا عدم وجود کاراکتر ها, و صحبتهاشون کاملا دقت کنن.
یه حرفایی بود, نباید اسپویل میشد ولی دیدم که گفته شده و به ناچار ویرایش شدن.
ممنون میشم!
alirezajah
09-03-2012, 17:04
خیلی جالبه این اتاق. هر کاری که انجام بدی برات war asset میاره و میتونی اونجا ببینی. حتی بعضی از یارهاتون توی مس افکت 2 اگر زنده باشن میتونن بهت امتیاز بدن. من الان حدود 4000 امتیاز دارم اما هنوز زده احتمال پیروزیت خیلی کمه :دی
majid322
09-03-2012, 17:13
سایت Metacritic متهم به حذف امتیازات منفی (پایین) Mass Effect 3 شده است.
تعدادی از گیمرهای اصلی سایت Metacritic که هر روز این سایت را دنبال می کنند، خبر از این داده اند که سایت Metacritic در یک اقدام مخفیانه، مشغول حذف امتیازات منفی (پایین) Mass Effect 3 می باشد.
در طی این اقدام، جناب آقای Marc Doyle در طی مصاحبه ای با سایت Kotaku فرمود: " ما قبول داریم که بعضی از امتیازات این بازی حذف شده است اما این امتیازات مربوط به User Review ها بوده و تعدادی از نقدهای User Review ها به علت رعایت نکردن قوانین Metacritic حذف شده اند. متاسفانه بعضی از User Review ها اقدام به تخریب یک عنوان می کنند که ما از چند وقت قبل با پی بردن به این موضوع، اقدام به حذف Review های منفی می کنیم تا برای خوانندگان ذهنیت منفی نسبت به یک بازی ایجاد نشود "
همچنین اقای Marc Doyle در ادامه ی صحبتهای خود به تمامی کاربران Metacritic گفتند که هرگونه Review منفی و Trolling را سریعآ گزارش دهند تا در اولین فرصت نسبت به حذف یا ماندگاری آن اقدام شود.
لازم به ذکر است که پس از ثبت شدن اولین نمرات Mass Effect 3 در سایت ما، ناگهان با حجم وسیعی از نمرات منفی توسط بعضی کاربران ناشناس مواجه شدیم که همین امر ما را مجبور به پیگیری در مورد این قضیه کرد. بیشتر کاربرانی که به بازی امتیاز داده بودند، نمره ی 1 (پایین ترین نمره) را برای بازی در نظر گرفته بودند و کامنتها و نظرات توهین آمیزی را نوشته بودند. تمامی کاربرانی که در این اقدام شرکت داشتند، حتی 10 روز هم از ثبت نام آنها نگذشته بود که همین موضوع مشخص کرد که تمامی این افراد با یک حرکت از قبل هماهنگ شده؛ دست به این کار زدند و ما فهمیدیم که تمامی آنها قصد تخریب Mass Effect 3 را داشتند. البته کاربران قدیمی و بعضی از کاربران جدید نمره ی منصفانه ای به بازی داده بودند که نظرات و رای های اینگونه یوزر ها حذف نشد.
پس معلوم شد امتیازات پایین یوزرها از کجا اب میخوره...
manuelcalavera
09-03-2012, 17:24
جنوفیج ؛
شما چیکار کردین ؟ سلرین هارو جذب کردین یا موردین رو کشتید ؟
alirezajah
09-03-2012, 17:34
جنوفیج ؛
شما چیکار کردین ؟ سلرین هارو جذب کردین یا موردین رو کشتید ؟
من گذاشتم موردین بمیره . کروگان ها حدود 900 war asset اضافه می کنن. فکر نمی کنم سالارین ها اینقدر اضافه کنن
باو این چه آهنگ مضخرفیه وسط کامبت میزنه ....!
بایوور رسمن ببخشید ریده تو بازی....
اصن انگار نه انگار داری میجنگی!!!!
manuelcalavera
09-03-2012, 17:44
Genophage
من گذاشتم موردین بمیره . کروگان ها حدود 900 war asset اضافه می کنن. فکر نمی کنم سالارین ها اینقدر اضافه کنن
مگه موردین وفتی که بخوای Sabotage کنی Cure رو نمیمیره ، اونجوری هم کروگن هارو داری هام سلیرین هارو
چجوری باید از این normandy بیایم بیرون همین جا که طبقه های مختلف مثله crew deck داره . من نسخه 1و2 رو بازی نکردم نمی دونم چجوریاس . البته دارم action می رم .
alirezajah
09-03-2012, 18:12
Genophage
مگه موردین وفتی که بخوای Sabotage کنی Cure رو نمیمیره ، اونجوری هم کروگن هارو داری هام سلیرین هارو
من گذاشتم موردین رفت cure رو پخش کرد. بهش در مورد sabotage گفتم . موردین مرد. سالارین ها هم گفتن پشتیبانی نمی کنن. کروگان ها موندن. فکر کنم اگر به موردین نگی معطلش می کنی. ساختمان منفجر میشه. جنوفیج درمان نمیشه. اینطوری کردگان ها باهات همکاری نمی کنن ولی سالارین ها رو داری. البته بازم میگم چون روش دوم رو نرفتم دقیقاً نمیدونم چه اتفاقی میفته. بار بعد که رفتم بازی رو اون روش رو هم میرم :دی
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
چجوری باید از این normandy بیایم بیرون همین جا که طبقه های مختلف مثله crew deck داره . من نسخه 1و2 رو بازی نکردم نمی دونم چجوریاس . البته دارم action می رم .
توی طبقه دوم یه قسمت هست galaxy map . دقیقاً روبروی آساسنسور. مشخصه . روی اون برو هر جا رو که میخوای بری انتخاب کن. روی بعضی سیارات که مأموریت داره میتونی فرود بیای.
AlexMercer
09-03-2012, 19:49
نمی تونستن از یارهای مس افکت 2 توی این بازی استفاده کنن. چون باید براشون داستان تعریف می کردن. باید در کل بازی تأثیرشون میدادن. اما در مس افکت 2 ممکن بود هر کدوم از اینها بمیرن. پس مشخص بود که توی مس افکت 3 نیستن. این همه داستان و برنامه برای یک شخصیت تعریف کنن بعد توی مس افکت 2 مرده باشه خیلی براشون ناجوره.
در کل تا الان که نزدیک 15 ساعت از بازی رو رفتم
واقعاً تا اینجای بازی برام خیلی راضی کننده بوده. اول بازی به نظرم اومد بازی اونطوری نیست که انتظار داشتم. اما هر چی میری جلوتر جالب تر میشه. چند تا مرحله توی توچانکا بود واقعا جالب بود. یک مرحله هم توی سیتادل بود واقعاً عالی بود . خیلی داستان بازی کامل شده. فقط برنامه سربروس هنوز مشخص نیست . یارهای سری قبل هم که اینقدر زحمت کشیدیم زنده نگه داشتیم تک تک دارن می میرن :41: نام نمیبرم چون خیلی ها با وجود اینکه نوشتم اسپویل داره میان می خونن :31: اتمالاً تا امشب یا فردا صبح تموم میشه. البته مطمئن هستم اینو همون 6 باری که گفتم میرم. مخصوصاً عید که بیکاریم :27:
برادر هر کدوم برای خودشون داستانی دارن! ربط نداره الان تالی یا گروس هم میتونستن زنده نباشند یا حتی توی نسخه 3 به تیم بر نگردن(میتونی بگی نیازت ندارم).:46:
AlexMercer
09-03-2012, 19:55
lol
محمد ، خودتی ... ؟؟؟
یکم بیشتر بازی میکردی بعد تو سر بازی میزدی
اتفاقا کار خوبی کردند که به تیم اضافه نشدند
بازی تکراری با یارهایه تکراری که نمی خوایم بازی کنیم ، باید یکمی تغییرات داخل بازی اعمال بشه
رابطه احساسی .. ؟؟
یکم جلوتر برو ببین Liara چقدر احساسی میشه
مثلا جنگه
باید یک اتاق جنگ وجود داشته باشه که کارهای مربوط به جنگ رو داخلش انجام بدن
چه جایی بهتر از همینی که الان هست
در مورد این آشغال هایی که اطراف صفینه هست راست میگی ، یکم ناجوره
فراری ... ؟؟؟
هر کدوم از یار ها یک سرنوشتی برای خودشون پیدا کردن و الان یک جایی مشغول زندگی کردن اند و به نوعی به شپرد کمک می کنند
البته سرنوشت بعضی ها رو هم زیاد جالب درست نکردند
+ علیرضا هم راست میگه ، کار یکم سخت میشد اگه بخوان یار های مرده رو یک کاریش بکنند
رابطه تکراری نیست . اگر اینطوریه لیارا هم تکراریه. هر کدوم از این شخصیت ها بعد از اتفاقات 2 کلی تغییر رفتاری داشتند . میتونست شرایط عوض شه.
چیه این cortez همجنس بازه. میگه شوهرمو کشتن!:41:
اتاق جنگ میتونست همون the briefing room باشه. :46:
یاران همه فرارین. شما بهشون کمک نکن مراحلشون رو انجام نده ببین چه بلایی سرشون میاد!
بهرحال ما 10 کارکتر جدید در 2 داشتیم و در این نسخه هیچکدوم رو نداریم .
این پروتئون بدترین یاری بود که میتونست اضافه شه. بد تر از زیید. توی مرحله جک فقط 7 بار مرد! انیمیشن کارکتر ها خیلی بده.
این Edi چندجا ظاهر میشه.:31: همزمان 3 تا جسات نمیدونم power هست یا باگ!
بازی قشنگه باید عادت کرد. بهرحال استاندارد فعلی me2 هست که خوب خیلی قشنگ بود.
راستی هر بار سیتادل یا شهری میرین حتما درست بگردین یارهاتون توی شهر پراکنده میشن و کارهایی انجام میدن . اونوقت میشه باهاشون حرف زد.
virus2009
09-03-2012, 21:10
رابطه تکراری نیست . اگر اینطوریه لیارا هم تکراریه. هر کدوم از این شخصیت ها بعد از اتفاقات 2 کلی تغییر رفتاری داشتند . میتونست شرایط عوض شه.
یاران همه فرارین. شما بهشون کمک نکن مراحلشون رو انجام نده ببین چه بلایی سرشون میاد!
این پروتئون بدترین یاری بود که میتونست اضافه شه. بد تر از زیید. توی مرحله جک فقط 7 بار مرد! انیمیشن کارکتر ها خیلی بده.
این Edi چندجا ظاهر میشه.:31: همزمان 3 تا جسات نمیدونم power هست یا باگ!
بازی قشنگه باید عادت کرد. بهرحال استاندارد فعلی me2 هست که خوب خیلی قشنگ بود.
راستی هر بار سیتادل یا شهری میرین حتما درست بگردین یارهاتون توی شهر پراکنده میشن و کارهایی انجام میدن . اونوقت میشه باهاشون حرف زد.
heeeeey , Slow down mate
خیلی داری اسپویل می کنی ، مواظب باش
با بازی حال نمی کنی اوقات بقیه رو تلخ نکن بزار تو Spoiler
( یادته وقتی دمو رو برای اولین بار بازی کردم همین حس و حال تو رو داشتم ... ؟؟؟ ؛ جواب هایی که به من دادی رو به خودت بده ، اینقدر هم زود زود قضاوت نکن ، یکم مثبت بین باش :46:)
خوب تکراری باشه درسته ولی تا یک حدی دیگه
نمیشه که همون افراد قبلی رو باز هم ببینیم تو صفینه
اتاق جنگ به این قشنگی ، وقتی میری توش حس داخل جنگ بودن بهت دست میده
خوبه همش برن دور یک میز جمع بشن فقط صحبت کنند ... ؟؟؟
کاراکتر های جدید می تونست خوب باشه ولی دیگه چندتا .. ؟؟؟
پروتیئان رو باهات موافقم ، شخصیت زیاد جالبی نداره ، Power هاش هم باید یک جوری باشه که بدرد همون 50000 سال پیش بخوره
باگ ها و انیمیشن ها هم بعضی مواقع رو اعصاب اند
من با EDI حال نکردم ، همون کره آبی بود قشنگ تر بود ، اون دوتا شدن هم مربوط به Power ـشه
AlexMercer
09-03-2012, 21:22
heeeeey , Slow down mate
خیلی داری اسپویل می کنی ، مواظب باش
با بازی حال نمی کنی اوقات بقیه رو تلخ نکن بزار تو Spoiler
( یادته وقتی دمو رو برای اولین بار بازی کردم همین حس و حال تو رو داشتم ... ؟؟؟ ؛ جواب هایی که به من دادی رو به خودت بده ، اینقدر هم زود زود قضاوت نکن ، یکم مثبت بین باش :46:)
خوب تکراری باشه درسته ولی تا یک حدی دیگه
نمیشه که همون افراد قبلی رو باز هم ببینیم تو صفینه
اتاق جنگ به این قشنگی ، وقتی میری توش حس داخل جنگ بودن بهت دست میده
خوبه همش برن دور یک میز جمع بشن فقط صحبت کنند ... ؟؟؟
کاراکتر های جدید می تونست خوب باشه ولی دیگه چندتا .. ؟؟؟
پروتیئان رو باهات موافقم ، شخصیت زیاد جالبی نداره ، Power هاش هم باید یک جوری باشه که بدرد همون 50000 سال پیش بخوره
باگ ها و انیمیشن ها هم بعضی مواقع رو اعصاب اند
من با EDI حال نکردم ، همون کره آبی بود قشنگ تر بود ، اون دوتا شدن هم مربوط به Power ـشه
Ooops Spoilers ( با صدای جوکر تو بتمن ارخام سیتی بخون):31:
آخه من چطور بهت بگم اسپویل نشه. وقتی موردین بر میگرده صفینه بهتره بره اتاق خودش. میتونستن اتاق جیکوب و brifieng room رو بکننن cic :46:
چرا نمیشه. حداقل چندتاشون میشد. مگه اینا با هدف تو موافق نبودن؟ نمیتونن برگردن؟ دلیل قانع کننده بیار سعید.
یار جدید نخواستم. همون جای edi یکی از یارهارو بر میگردوندن.
پروتئون هم که زییده
alirezajah
09-03-2012, 21:59
Ooops Spoilers ( با صدای جوکر تو بتمن ارخام سیتی بخون):31:
آخه من چطور بهت بگم اسپویل نشه. وقتی موردین بر میگرده صفینه بهتره بره اتاق خودش. میتونستن اتاق جیکوب و brifieng room رو بکننن cic :46:
چرا نمیشه. حداقل چندتاشون میشد. مگه اینا با هدف تو موافق نبودن؟ نمیتونن برگردن؟ دلیل قانع کننده بیار سعید.
یار جدید نخواستم. همون جای edi یکی از یارهارو بر میگردوندن.
پروتئون هم که زییده
اینکارو کردن که تغییری توی سفینه بدن. درسته بعضی از قسمتها خیلی خوب کار نشده اما اتاق جنگ واقعاً عالیه. البته اصلاً نورپردازی و به هم ریختگی سفینه جالب نیست. البته در مورد به هم ریختگی سفینه که ای دی یه قسمت توضیح میده که در حال درست شدن بوده که جنگ شده با عجله فقط پرواز کردن. در مرود بقیه قسمتها هم اگر فقط بخوای بدیهای بازی رو نسبت به 2 ببینی صد در صد خیلی خوشت نمیاد. اما برتری هاش رو هم ببین. واقعا سیستم اسلحه ها و قدرت ها خیلی عالی کار شده.
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
در مورد اینکه یار های جدید نداریم توی این قسمت خوب طبیعیه. قسمت 1 و 2 رو ساختن و یار اضافه کردن. قسمت 3 پایان بخش بازی هست. زمانی نیست برای یار جدید. در ضمن جیمز وگا خیلی باحاله :دی . پروتئان هم که قبلاً گفتم خوبه ما 10 دلار رو ندادیم. :دی
CRIS Joon CR7
09-03-2012, 23:03
فروش ۳٫۵ میلیون نسخهای اثر جرمی ۳ در جهان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسئولان شرکت بازیسازی EA رسما اعلام کردند که عنوان تازه عرضه شده Mass Effect 3 تا به امروز در سراسر جهان بیشتر از ۳٫۵ میلیون نسخه فروش داشته است.
عنوان Mass Effect 3 در ابتدا و در تاریخ ۶ مارس در اروپا عرضه شد و امروز نیز در سراسر جهان به فروش رسید.
همانطور که میدانید این بازی تا به اینجا نمرات و نقدهای بسیار عالی و قابل توجّهی از سایتها و نشریات مختلف دریافت کردهاست و میانگین نمرات این عنوان بالای ۹۰ میباشد.
علاوه بر این،نسخه Xbox 360 عنوان Mass Effect 3 دارای میانگین نمرات ۹۳٫۵۰ بودهاست که به این ترتیب از آغاز سال ۲۰۱۲ میلادی این عنوان دوّمین بازی با امتیازات بالا میباشد.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Steps-Rap
09-03-2012, 23:20
The War Begins trailer
24mb
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fvideo.m4v%3Fstart%3D0)
47mb
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Ffile%2F17807%2FMass-Effect-3-The-War-Begins-Trailer-%2Fdownload-popup%2F%26iframe%3Dtrue%26width%3D666%26height%3D 594)
manuelcalavera
10-03-2012, 00:13
هر آنچه که توی Tuchanka 2 اتفاق میافته ( جنوفیج )
If you choose the Paragon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) route to cure the Genophage, you will gain the support of the Krogan and Salarians as War Assets and you won't be forced to kill Mordin Solus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and, much later, Urdnot Wreav ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/Urdnot Rex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Wrex/Wreav survive. Mordin dies.
You will have less Salarian support.
You will gain more Krogan support.
If you choose this Renegade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-heavy route you will be forced to make a series of decisions throughout the quest to trigger it, including keeping the secret from Eve ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and performing an Interrupt at the very end where you get the chance to kill Mordin.
You will get the full support of the Salarian fleet as a War Asset.
Things play out well with the Salarians and Krogans supporting you until near the end in which Wreav/Wrex finds out about the deception. You can kill Wreav/Wrex at this point with an Interrupt and then lose a bit of Krogan support as a War Asset.
AlexMercer
10-03-2012, 00:55
هر آنچه که توی Tuchanka 2 اتفاق میافته ( جنوفیج )
If you choose the Paragon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) route to cure the Genophage, you will gain the support of the Krogan and Salarians as War Assets and you won't be forced to kill Mordin Solus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and, much later, Urdnot Wreav ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/Urdnot Rex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Wrex/Wreav survive. Mordin dies.
You will have less Salarian support.
You will gain more Krogan support.
If you choose this Renegade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-heavy route you will be forced to make a series of decisions throughout the quest to trigger it, including keeping the secret from Eve ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and performing an Interrupt at the very end where you get the chance to kill Mordin.
You will get the full support of the Salarian fleet as a War Asset.
Things play out well with the Salarians and Krogans supporting you until near the end in which Wreav/Wrex finds out about the deception. You can kill Wreav/Wrex at this point with an Interrupt and then lose a bit of Krogan support as a War Asset.
اینطوری دیگه اسپویل نکنید. فعلا بزار یک ههفته بگزره بعد.:46:
manuelcalavera
10-03-2012, 01:09
اینطوری دیگه اسپویل نکنید. فعلا بزار یک ههفته بگزره بعد.:46:
بالای اسپویل نوشته م خب ، تازه توضیح داره اولش ، بخونی میدونی که لازمش داری یا نه .
ادیت : راستی من واقعا" با EDI حال میکنم ، خیلی خوب میجنگه و ندیدم بمیره . گروس و لیارا فرت و فرت میافتن . جیمز هم خوبه . جیمز و EDI جوابگو میباشند :دی
amirpers
10-03-2012, 01:27
دوستان کسی کاور بازی رو داره بذاره ؟
AlexMercer
10-03-2012, 01:30
دوستان هر چقدر renegade بیشتر بزنید زخم های صورتتون نمایان تر میشه(اگر خوب نکرده باشی) دکتر چاکواز بهم گفت.:5:
در ضمن سعید راس میگه یکم زود تصمیم گرفتم بازی عالیه ولی خوب ایراد هم داره.(مطمئنا مس 2 هم نسبت به1 ایراداتی داشت که خودمون میدونیم)
virus2009
10-03-2012, 01:56
هر چقدر که نور پردازی بازی ضعیقه ، تاریک پردازی ( : دی ) ـه بازی خیلی خوبه ، تو بعضی از مکان ها که خیلی تاریکه آدم حس و حال Dead Space 2 بهش دست میده ، مخصوصا وقتی هدفون بزاری
+
تنوع اسلحه ها هم واقعا خوبه هرچی میری جلوتر اسلحه های بیشتر و جالب تری پیدا میشه
AlexMercer
10-03-2012, 02:08
هر چقدر که نور پردازی بازی ضعیقه ، تاریک پردازی ( : دی ) ـه بازی خیلی خوبه ، تو بعضی از مکان ها که خیلی تاریکه آدم حس و حال Dead Space 2 بهش دست میده ، مخصوصا وقتی هدفون بزاری
+
تنوع اسلحه ها هم واقعا خوبه هرچی میری جلوتر اسلحه های بیشتر و جالب تری پیدا میشه
به زودی پچ میاد.
سعید میدونی بیشتر از همه با چی حال کردم؟ دو نفر حرف میزنن طرف یکیشونو میگیری خیلی مشته.بهترین ایده بود
alirezajah
10-03-2012, 02:47
همچنان دارم پیش میرم. فکر کنم تا فرداشب تموم شده باشه :دی
هر چقدر برید جلو بازی جذاب تر میشه.
من این همه رفتم تازه شانسم از خیلی کم شده کم. به زیاد هم می رسه؟
AlexMercer
10-03-2012, 03:43
یکی از بهترین دیالوگ های بازی تا الان. شپرد به موردین میگه بعد از اتمام جنگ با ریپر ها چه میکنی؟
موردین میگه من خسته شدم از این همه کار شاید......
Maybe I`ll go somewhere sunny . Lying on a beach or collecting seashells
shep: You`ll go crazy in an hour
mordin: (thinking) maybe do some test on seashells
alirezajah
10-03-2012, 09:26
+
تنوع اسلحه ها خوبه. اما این اسلحه که با پروتئان بهت میده خیلی خوبه. اصلاً از بقیشون استفاده نمی کنم. خشاب هم که نداره. یعنی تیرش تمام نمیشه :دی فقط همینو گرفتم دستم. یه اسنایپ هم برای مواقع دیگه. بقیه اسلحه ها خالیه. 150 درصد قدرت هام زودتر شارژ میشه
AlexMercer
10-03-2012, 09:44
همچنان دارم پیش میرم. فکر کنم تا فرداشب تموم شده باشه :دی
هر چقدر برید جلو بازی جذاب تر میشه.
من این همه رفتم تازه شانسم از خیلی کم شده کم. به زیاد هم می رسه؟
بهترین مقدار war asset بین 4000 تا 5000 هزاره که با 5000 :46:
alirezajah
10-03-2012, 11:49
یکی از بهترین دیالوگ های بازی تا الان. شپرد به موردین میگه بعد از اتمام جنگ با ریپر ها چه میکنی؟
موردین میگه من خسته شدم از این همه کار شاید......
Maybe I`ll go somewhere sunny . Lying on a beach or collecting seashells
shep: You`ll go crazy in an hour
mordin: (thinking) maybe do some test on seashells
از اینجور صحبتها توی بازی زیاد میشه. مثل هر دو قسمت قبل دیالوگهای جالب توی بازی زیاده. الان اسپویل میشه اگر بگم بعضی هاشو اما کم کم که برید جلو متوجه میشید :46:
virus2009
10-03-2012, 13:43
تنوع اسلحه ها خوبه. اما این اسلحه که با پروتئان بهت میده خیلی خوبه. اصلاً از بقیشون استفاده نمی کنم. خشاب هم که نداره. یعنی تیرش تمام نمیشه :دی فقط همینو گرفتم دستم. یه اسنایپ هم برای مواقع دیگه. بقیه اسلحه ها خالیه. 150 درصد قدرت هام زودتر شارژ میشه
من کلاسم Vanguard ـه
یک Phalanax pistol دارم + یک شاتگان که تازه پیدا کردم ؛ Weight هم روی +200% ـه
@ محمدرضا :
power Bonus هایی که تا الان برات فعال شده رو بنویس ( تو اسپویلر )
مال من همشون اول بازی رفت
----------------
Mass Effect 3 N7 DLC Unlocker
هم اومد که همه اسلحه ها و زره های نسخه پیش فروش و کالکتور ادیشن رو فعال میکنه
در تایپک زیر قرار گرفت
M.Scorpion.K
10-03-2012, 14:19
یه نکته ای در مورد DLC Unlocker بگم که وقتی اون فایل رو در پوشه مورد نظر میریزین قبلش یه بک آپ ازش بگیرین و یه جای دیگه قرار بدین بعد که وارد بازی شدین F12 بزنین و بازی رو سیو کنین و از بازی بیرون بیاین و برین اون فایلی رو که جایگزین کرده بودید پاک کنید و فایلی اصلی رو جایگزین کنید ( فایل اصلی با عنوان Original تو خود DLC هم هست ) ...این کار برای اینه که شما هر موقه F12 بزنین خشاب هاتون پر میشه و به نوعی Cheat به حساب میاد که با جایگزین کردن اون فایل اصلی دیگه این قابلیت غیر فعال میشه در حالی که DLC ها به بازیتون اضافه شده . :20:
فقط اون سگ رباتیک که تو نسخه های Deluxe هست اضافه نشده که اونم اگه بتونن یه جوری به عنوان DLC قرارش بدن عالی میشه:10:
virus2009
10-03-2012, 14:38
یه نکته ای در مورد DLC Unlocker بگم که وقتی اون فایل رو در پوشه مورد نظر میریزین قبلش یه بک آپ ازش بگیرین و یه جای دیگه قرار بدین بعد که وارد بازی شدین F12 بزنین و بازی رو سیو کنین و از بازی بیرون بیاین و برین اون فایلی رو که جایگزین کرده بودید پاک کنید و فایلی اصلی رو جایگزین کنید ( فایل اصلی با عنوان Original تو خود DLC هم هست ) ...این کار برای اینه که شما هر موقه F12 بزنین خشاب هاتون پر میشه و به نوعی Cheat به حساب میاد که با جایگزین کردن اون فایل اصلی دیگه این قابلیت غیر فعال میشه در حالی که DLC ها به بازیتون اضافه شده . :20:
فقط اون سگ رباتیک که تو نسخه های Deluxe هست اضافه نشده که اونم اگه بتونن یه جوری به عنوان DLC قرارش بدن عالی میشه:10:
این کار برای اسلحه ها جواب میده ولی Armor ها از بین میره
vahidgame
10-03-2012, 16:55
یه مطلب گیم اسپات نوشته به نام اینکه چرا از مس افکت 3 متنفرید که یکی از نویسنده های اون به بررسی این موضوع پرداخته:
فکر کنم این که امتیاز یوزرهای سایت های مختلف از جمله گیم اسپات نسبت به میانگین امتیاز منتقد ها نسبتا پایینتره هم به همین موارد که توی این مطلب اشاره شده ربط داره
توی این تاپیک هم توی بعضی پستا از بازی هایی انتقاد هایی شده بود که فکر کنم بعد از اینکه بازی رو تموم کردیم بتونیم یه جمع بندی کلی کنیم که در اون سطحی که فکر می کردیم بوده یا نه....
+
براساس یکی از خبرهای گیم اسپات هم ظاهرا بازی فعلا بیش از 3.5 میلیون نسخه فروخته
+
میانگین امتیاز بازی هم دوباره برای 360 همون 94 شد که البته برای نسخه های دیگه حتی تا 91 هم رسیده!
که احتمال داره یکمی پایینتر هم بیاد و کلا نسبت به شماره قبلی پایینتره
ashk1377
10-03-2012, 17:08
من همین الان دارم این بازی رو نصب می کنم میخواستم بدونم اگه 1 و 2 شو بازی نکرده باشم بازم داستانو میفهمم یا نه؟
alirezajah
10-03-2012, 17:17
من همین الان دارم این بازی رو نصب می کنم میخواستم بدونم اگه 1 و 2 شو بازی نکرده باشم بازم داستانو میفهمم یا نه؟
متوجه میشید اما اگر اونارو بازی کرده باشید بهتره. در ضمن میتونید 2 رو نصب کنید و روی اون dlc genesis رو نصب کنید. اینطوری هم داستان 1 رو می فهمید هم 2 رو بازی می کنید. در کل ضرر نداره بازی کردن تمام نسخه ها. :46:
aramesh_61
10-03-2012, 17:44
متوجه میشید اما اگر اونارو بازی کرده باشید بهتره. در ضمن میتونید 2 رو نصب کنید و روی اون dlc genesis رو نصب کنید
dlc genesis چیه؟
هر چقدر جلوتر میرم بازی قشنگتر میشه ....
اولش متنفر بودم....!
یه سئوال :
چرا جکیوار رو نمیشه واسه ماموریت برداشت ؟
alirezajah
10-03-2012, 17:56
dlc genesis چیه؟
یکی از بخش های اضافه مس افکت 2 هست که در ابتدای بازی کل مس افکت 1 رو برات توضیح میده
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
هر چقدر جلوتر میرم بازی قشنگتر میشه ....
اولش متنفر بودم....!
یه سئوال :
چرا جکیوار رو نمیشه واسه ماموریت برداشت ؟
دقیق متوجه نشدم منظورت کیه. جکیوار؟ فکر کنم اشتباه تایپ کردی. شاید منظورت پروتئان خودمون جاویک هست :دی اونو بعد از یکی دو مرحله که از زمان اومدنش گذشت میتونی انتخاب کنی
یکی از بخش های اضافه مس افکت 2 هست که در ابتدای بازی کل مس افکت 1 رو برات توضیح میده
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
دقیق متوجه نشدم منظورت کیه. جکیوار؟ فکر کنم اشتباه تایپ کردی. شاید منظورت پروتئان خودمون جاویک هست :دی اونو بعد از یکی دو مرحله که از زمان اومدنش گذشت میتونی انتخاب کنی
:31:
آره همون ....اشتب شد!
alirezajah
10-03-2012, 19:25
یکی از مراحل بازی هست منو یاد مرحله های بی معنی بازی اساسین کرید رولوشن انداخت. واقعاً حالم با این مرحله گرفته شد.
manuelcalavera
10-03-2012, 19:43
میانگین امتیاز بازی هم دوباره برای 360 همون 94 شد که البته برای نسخه های دیگه حتی تا 91 هم رسیده!
که احتمال داره یکمی پایینتر هم بیاد و کلا نسبت به شماره قبلی پایینتره
دیدی وقتی در حق یکی لطف میکنی یکی دو بار ، فکر میکنی وظیفه ت هست و هِی هم انتظارشون بالاتر میره ؟
قضیه همینه ، بازی به نظر من از خیلی جهات از 2 بهتره ، اما به دلیل ِ اینکه بعد از 2 ، انتظار داشتیم ( دارند ) اون سیر صعودی ِ Awesomeness ادامه پیدا کنه ، یکم میخوره توی ذوق . وگرنه من دلیلی نمیبینم برای این همه سیر شکایت ، بیشتر به نظر میاد گیمر ها به چیزهایی که واسه خودشون Fantasy کرده بودن برای مس افکت3، نرسیدن و حالا یقه ی بایوور رو گرفتن .
AlexMercer
10-03-2012, 19:46
سعید
فعلا اینارو دارم.
Power recharge speed جالبه اشتباه کردم دوبار انتخاب کردم:31:
Ammo Capacity
Shields
Weapon Damge
راستی مرحله گرانت رو رفتی؟
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
دوستان قسمت Crew Deck یک تابلویی هست که اسم یاران قدیمی که در مبارزه با ریپر ها شهید شدن رو مینویسه. علیرضا قبلا اشاره کرده بود. اگر هر کسی 1 در صد بمیره اسمش میاد توی اون لیست.
AlexMercer
10-03-2012, 20:03
دیدی وقتی در حق یکی لطف میکنی یکی دو بار ، فکر میکنی وظیفه ت هست و هِی هم انتظارشون بالاتر میره ؟
قضیه همینه ، بازی به نظر من از خیلی جهات از 2 بهتره ، اما به دلیل ِ اینکه بعد از 2 ، انتظار داشتیم ( دارند ) اون سیر صعودی ِ Awesomeness ادامه پیدا کنه ، یکم میخوره توی ذوق . وگرنه من دلیلی نمیبینم برای این همه سیر شکایت ، بیشتر به نظر میاد گیمر ها به چیزهایی که واسه خودشون Fantasy کرده بودن برای مس افکت3، نرسیدن و حالا یقه ی بایوور رو گرفتن .
دوست من اولا کلا همه گیمر ها بخوای نخوای نارحتن که بازی تموم شد و دیگه مس افکتی نیست.
قبل پخش هم فیلمای آخر بازی لیک شد یک سری دیدن شروع کردن به انتقاد بی جا . واسه همین یک سری گیمر همه چی رو فدای 1 چیز کردن!
بازی نسبت به نسخه 2 هم پیشرفت داشته. ولی بهرحال چون نسخه آخره نمیتونه نو آوری زیادی داشته باشه بیشتر باید بر پایه المان های موفق نسخه های قبلی ساخته شه.
halflife g
10-03-2012, 20:32
وقتی شماره 2 یه بازی میشه 3 یعنی گیمر باید تغییرات بنیادی خوبی تو بازی ببینه....ولی چون دیدن تغییرات بنیادی به چند سال زمان نیاز داره و چون این نسل مد شده تعداد شماره های زیادی از یه بازی با فاصله کم میدن بیرون در نتیجه اون انتظار گیمرها سرکوب میشه
الان me3 نسبت به me2 نمیتونه در زمینه گرافیک یا هوش مصنوعی و ......به خاطر سخت افزار و مسایل دیگه مثه گیم پلی و .....به خاطر زمان کمی که سازنده در دست داره پیشرفت اساسی و در حد تحول داشته باشه و نتیجهش میشه یه نوع نارضایتی....
+
ولی در کل به عنوان یه بازی که نسبت به شماره قبلیش با فاصله کمی عرضه شده خیلی عالی کار کرده و امتیاز قبلیش رو هم تقریبا حفظ کرده(حالا یکی دو نمره رو نمیشه افت در نظر گرفت)
منم الان در حال بازی کردن و لذت بردن ازش هستم:31:و ممنون از دوستایی که بازی رو بهم معرفی کردن:11:
.
virus2009
10-03-2012, 21:14
سعید
فعلا اینارو دارم.
Power recharge speed جالبه اشتباه کردم دوبار انتخاب کردم:31:
Ammo Capacity
Shields
Weapon Damge
راستی مرحله گرانت رو رفتی؟
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
دوستان قسمت Crew Deck یک تابلویی هست که اسم یاران قدیمی که در مبارزه با ریپر ها شهید شدن رو مینویسه. علیرضا قبلا اشاره کرده بود. اگر هر کسی 1 در صد بمیره اسمش میاد توی اون لیست.
lol
اینا رو نمیگم که ( در ضمن دوبار انتخاب کنی دو برابر میشه ، اشتباه نیست )
منظورم Squad Power Bonus هاییست که بعد از صحبت با Squad ها باز میشه و میتونی از تو Med Bay انتخابشون کنی
+
گرانت رو هم دیدم
واسه خودش کسی شده Tank
AlexMercer
10-03-2012, 21:21
lol
اینا رو نمیگم که ( در ضمن دوبار انتخاب کنی دو برابر میشه ، اشتباه نیست )
منظورم Squad Power Bonus هاییست که بعد از صحبت با Squad ها باز میشه و میتونی از تو Med Bay انتخابشون کنی
+
گرانت رو هم دیدم
واسه خودش کسی شده Tank
گفتم اونو میگیا!:31:
Wrap Ammo
Fortification
Slam
Armor Piercing Ammo
گرانت برات نمرد؟ خونده بودم میمیره. خدا رو شکر نمرد.:31:
konami-pes
10-03-2012, 22:17
من سیو بازیم رو تو ME2 از دست دادم چون کنسولم رو فروختم حالا دوباره کنسول خریدم خواستم بدونم بدون اون سیو ، بازی واسم در ME3 چطوری شروع میشه؟چیز زیادی رو از دست میدم؟جذابیت داره اگه به صورت دیفالت بازی رو شروع کنم؟
virus2009
10-03-2012, 22:28
گفتم اونو میگیا!:31:
Wrap Ammo
Fortification
Slam
Armor Piercing Ammo
گرانت برات نمرد؟ خونده بودم میمیره. خدا رو شکر نمرد.:31:
خوبه چیز زیادی از دست ندادم ، ( فقط 2 تا )
برای منم نمرد ( تانکه دیگه ) ، تو Rachni رو نجات دادی ... ؟؟؟
شاید اگه بکشیش گرانت هم بمیره
alirezajah
10-03-2012, 23:26
من سیو بازیم رو تو ME2 از دست دادم چون کنسولم رو فروختم حالا دوباره کنسول خریدم خواستم بدونم بدون اون سیو ، بازی واسم در ME3 چطوری شروع میشه؟چیز زیادی رو از دست میدم؟جذابیت داره اگه به صورت دیفالت بازی رو شروع کنم؟
متأسفانه نمی دونم به صورت دیفالت چه اتفاقهایی میفته. اما مهم اینه خودت توی تصمیم گیریها نقشی نداری و ممکنه به صورت دیفالت بعضی از افراد مرده باشن. البته مطمئن باش باز هم از داستان بازی عقب نمیفتی. چون خیلی روش کار کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirpers
10-03-2012, 23:36
دوستان سوالم مشکل نصب و اجرا نیست و پس همین جا مطرح می کنم .
من سیو Mass Effect 2 رو کجا باید بریزم تا بتونم Import کنم ؟
آخه ریختم تو Document تو همون پوشه Save بازی و رفتم داخل بازی و Import رو زدم اما چیزی نیومد اصلا.
virus2009
10-03-2012, 23:54
دوستان سوالم مشکل نصب و اجرا نیست و پس همین جا مطرح می کنم .
من سیو Mass Effect 2 رو کجا باید بریزم تا بتونم Import کنم ؟
آخه ریختم تو Document تو همون پوشه Save بازی و رفتم داخل بازی و Import رو زدم اما چیزی نیومد اصلا.
Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save
AlexMercer
11-03-2012, 00:06
خوبه چیز زیادی از دست ندادم ، ( فقط 2 تا )
برای منم نمرد ( تانکه دیگه ) ، تو Rachni رو نجات دادی ... ؟؟؟
شاید اگه بکشیش گرانت هم بمیره
نه من رکنای رو زنده نگه داشتم . war asset رکنای هم خوبه.
فکر نکنم اگر بکشیش گرانت ببمیره. فقط تیم گرانت هم زنده میمونند.:31:
manuelcalavera
11-03-2012, 01:01
آقا من بگم اشلی ، شما بگو میراندا ، فرومهای انگلیسی بگن Diana Allers ، ولی خدایی من جک رو که دیدم ، دامنم از دست برفت :دی
واقعا" ایده آل ِ من همین شکلیه . خدا در زمین که بهمون نداد ، توی بازی ، توی سیتادل پیداش شد لاقل !
مثل این که همه چیز به نمرات ضعیف یوزر ها در سایت Meta خلاصه نشده....
چندی پیش که نمرات یوزر های ناراضی سایت Meta رو مشاهده کردیم عده کثیری از گیمر ها از DLC و مورادی از بازی گله مند بودن این موضوع مثل این که خیلی تشدید شده و فن های این بازی در چند روز اخیر واقعا از بازی ناراضی بودن طوری که در چندین اخبار حاصله از رسانه های مختلف درخواست ها و شکایت های زیادی نسبت به پایان بازی صورت گرفته کار تا جایی تشدید شده که در نظر سنجی ها و امار گرفته شده قسمت پایان بد ، ناراضی و دور از انتظار در صدر قرار گرفته
که باز این موضوع تشدید شده و جماعت گیمر خواستار تغییر پایان بازی با یک پچ یا DLC یا هر چیزی که این پایان رو تغییری حاصل کنه این در حالی هستش که اخباری کم و بیش به گوش میرسد که برای مشاهده بهترین پایان بازی باید بازی رو به صورت مولتی به پایان رساند ....
به هر حال وضعیتی هستش که بایوور احتمالا در چند روز اینده حتما جواب گو خواهد بود...
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%2F03%2F10%2Fgamers-start-campaign-asking-bioware-to-change-mass-effect-3-ending%2F)
به نظر شما موضوع چیست..؟
ایا انتظار بیش از حد ما از بازی این طور بوده..؟
ایا حماسی ترین پایان در ذهن هر فرد یک ایدئولوژی خاصی داشت ..؟
یا این که واقعا بازی نتوانسته اون پایانی که اکثریت رو راضی کنه فراهم کنه
باید بازی رو تمام کرد و فهمید
AlexMercer
11-03-2012, 02:14
مثل این که همه چیز به نمرات ضعیف یوزر ها در سایت Meta خلاصه نشده....
چندی پیش که نمرات یوزر های ناراضی سایت Meta رو مشاهده کردیم عده کثیری از گیمر ها از DLC و مورادی از بازی گله مند بودن این موضوع مثل این که خیلی تشدید شده و فن های این بازی در چند روز اخیر واقعا از بازی ناراضی بودن طوری که در چندین اخبار حاصله از رسانه های مختلف درخواست ها و شکایت های زیادی نسبت به پایان بازی صورت گرفته کار تا جایی تشدید شده که در نظر سنجی ها و امار گرفته شده قسمت پایان بد ، ناراضی و دور از انتظار در صدر قرار گرفته
که باز این موضوع تشدید شده و جماعت گیمر خواستار تغییر پایان بازی با یک پچ یا DLC یا هر چیزی که این پایان رو تغییری حاصل کنه این در حالی هستش که اخباری کم و بیش به گوش میرسد که برای مشاهده بهترین پایان بازی باید بازی رو به صورت مولتی به پایان رساند ....
به هر حال وضعیتی هستش که بایوور احتمالا در چند روز اینده حتما جواب گو خواهد بود...
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%2F03%2F10%2Fgamers-start-campaign-asking-bioware-to-change-mass-effect-3-ending%2F)
به نظر شما موضوع چیست..؟
ایا انتظار بیش از حد ما از بازی این طور بوده..؟
ایا حماسی ترین پایان در ذهن هر فرد یک ایدئولوژی خاصی داشت ..؟
یا این که واقعا بازی نتوانسته اون پایانی که اکثریت رو راضی کنه فراهم کنه
باید بازی رو تمام کرد و فهمید
چی بگم آخه حامد جان. همه انتظار داشتن پایان بازی شپرد بره کنار ساحل دراز بکشه با عشقش . ( یعنی یه جور پایانی به این خوبی) ولی بایو ور پایانی ساخته که خوب منطقی تره حتی اگر هیچ کس رو راضی نکنه. ولی بهرحال بایو ور داستان رو خواست جمع کنه و احتمال اینکه مس افکت 4 در مورد حوادث بعد از حمله ریپر ها باشه کمتره.
من که فعلا گند زدم مرحله کاتسومی و بارلا وون رو نرفتم از WAR ASSET کم میشه. ولی نیازی نیست مولتی یک سیو مولتی اومده که READINESS مولتی 100 درصده. ولی دوس ندارم اونطوری برم.
AlexMercer
11-03-2012, 02:24
یکی تو اسپویل بنویسه مرحله کاتسومی چیکار باید کرد؟ اینبار که از دست رفت حداقل بار دوم بازی میکنم از دست نره.
AlexMercer
11-03-2012, 08:32
دوستان مرلحه investigate asari colony اونجایی که از پله ها میخواد بیاد پایین چرا گیر میکنه؟ اصلا نمیره پایین. باگه؟ من قبلش سیو نکردم 5 ساعت هم بازی کردم!!!
alirezajah
11-03-2012, 08:53
یکی تو اسپویل بنویسه مرحله کاتسومی چیکار باید کرد؟ اینبار که از دست رفت حداقل بار دوم بازی میکنم از دست نره.
تا اونجایی که یادمه. یه سری کنسول اطراف شهر بود . باید ازشون اطلاعات میگرفتی در مورد یه هنار که می خواست به ریپرها کمک کنه. البته خیلی ازش گذشته. درست یادم نیست. اما اون سپکتر کنار دفتر bailey هست و اونجا که باهاش صحبت کنی مرحله شروع میشه.
AlexMercer
11-03-2012, 09:06
تا اونجایی که یادمه. یه سری کنسول اطراف شهر بود . باید ازشون اطلاعات میگرفتی در مورد یه هنار که می خواست به ریپرها کمک کنه. البته خیلی ازش گذشته. درست یادم نیست. اما اون سپکتر کنار دفتر bailey هست و اونجا که باهاش صحبت کنی مرحله شروع میشه.
lاین مرحله آساری رو بگو که میریم با یک سری ارداخت یاکچی:31: بجنگیم. از نردبون نمیره پایین باگه آیا؟
alirezajah
11-03-2012, 09:57
lاین مرحله آساری رو بگو که میریم با یک سری ارداخت یاکچی:31: بجنگیم. از نردبون نمیره پایین باگه آیا؟
بازی باگ زیاد داره. یه بار توی سیتادل داشتم راه میرفتم. رفتم گوشه ی نقشه از نرده ها افتادم پایین :31:
سعی کن هر چند دقیقه یه بار با f5 یه سیو کنی که اگر مشکلی پیش اومد بتونی سریع برش گردونی. نمیدونم کجا رو میگی اما اگر فلش میزنه روی نردبون و بالا نمیره احتمالاً باگه
AlexMercer
11-03-2012, 10:04
بازی باگ زیاد داره. یه بار توی سیتادل داشتم راه میرفتم. رفتم گوشه ی نقشه از نرده ها افتادم پایین :31:
سعی کن هر چند دقیقه یه بار با f5 یه سیو کنی که اگر مشکلی پیش اومد بتونی سریع برش گردونی. نمیدونم کجا رو میگی اما اگر فلش میزنه روی نردبون و بالا نمیره احتمالاً باگه
:31: مرسی . گشتم اینترنت رو معمولا بیشتریا این باگ رو داشتن چند بار پشت سر هم تکرار میکنی آخر از نردبون رفت پایین:31:
ashk1377
11-03-2012, 11:43
آقا من سه چهار مرحله از بازی رو رفتم می خواستم بدونم تا آخر همینه؟ یعنی فقط باید بریم تو سیاره ی این و اون بجنگیم؟
AlexMercer
11-03-2012, 11:47
آقا من سه چهار مرحله از بازی رو رفتم می خواستم بدونم تا آخر همینه؟ یعنی فقط باید بریم تو سیاره ی این و اون بجنگیم؟
تقریبا بله. جنگه دیگه ریپر ها حمله کردن به کهکشان و باید جنگید تا پیروز شد. بعد مگه بازی اکشن هدفی جز این داره؟ البته مس افکت خیلی فراتر از یک اکشن معمولیه:46:
AlexMercer
11-03-2012, 12:11
درباره کورتز:
آقا این یارو کیه همجنس باز! با این رومانس کنی رومانست با اصلیه میپره؟ من الان با میراندام( داشت اشلی برمیگشتا ولی خوب اشلی برای راند 2) فعلا اون منشیه و آلرز هم اعلام آمادگی کردند. با کورتز رقصیدم نزدیک بود مخشو بزنم نزدم ناراحت شد:31:
AlexMercer
11-03-2012, 12:56
سلام دوستان یه سوال داشتم در مورد بازی کسی میدونه چکار باید کرد که ashley همون دختر خوشکله تو بازی نمیره؟؟؟!!که یه لباس ابی رنگم پوشیده بود من بازی رو وقتی خواستم شروع کنم سه حالت داشت
action
role playing
story
من اکشن رو انتخاب کردم بعد بازی رو شروع کردم ولی همینطور که جلو رفتم تویه یکی از مراحل بازی دنبال ashley رفتم بعد اسلحه روی هم دیگه کشیدن و منم چون حالت اکشن رو انتخاب کرده بودم هیچ انتخابی نداشتم و این شخصیت اصلی بازی همون اولش مرد! حالا میخوستم بدونم ایا کسی تونسته این شخصیت رو زنده نگه داره یا همه یه جورن؟؟؟؟ درضمن تویه دموهاش دیده بودم که با ashley خوشکله عشق بازی میکنه لطفا جوابم رو بدید
داداش بزار تو اسپویلر. ضد خال زدی به حال همه که!:41::41::41:
از سیو قبلت بازی شرو کن دوباره بعد برو توی setting یا همون option و در قسمت narratives از حالت no decisions ببر روی full decisions . بعد هم رسیدی اونجا با رنگید با اشلی صحبت کن:46:
manuelcalavera
11-03-2012, 13:10
بعد از آخرین ماموریت ِ Rannoch :
لیجن محبوب ترین شخصیت ِ من بود :( ای خدا ... یعنی چی آخه واسه آپلود ِ کدهای ریپر باید خودش میمرد ! از اون فیلم-فارسی بازیا شدا !
AlexMercer
11-03-2012, 13:38
شما تونستین این ashley رو زنده نگه دارین؟؟؟
چون یکی از دوستان به من گفت که اونجا نمیمیره و بعدا به بازی برمیگرده!
نمیخوای بزاری توی اسپویلر ؟؟؟ این بازی خرکی نیست اسپویل بشه مهم نباشه ها:46:
بله الان توی تیممه:46:
alirezajah
11-03-2012, 14:01
خواهشاً هر قضیه رو که میخواید بنویسید بزارید توی اسپویلر
در مورد اشلی
اگر منظورت از مردن اشلی توی مأموریت روی سطح مریخ هست نمی میره. فقط شدیداً مجروح میشه و میبرنش بیمارستان. بعد از چند مرحله هم بر میگرده. اگر از اول بازی نبوده و آلنکو جاش بوده خوب توی 1 مرده و دیگه توی این قسمت نیست
AlexMercer
11-03-2012, 14:07
خواهشاً هر قضیه رو که میخواید بنویسید بزارید توی اسپویلر
در مورد اشلی
اگر منظورت از مردن اشلی توی مأموریت روی سطح مریخ هست نمی میره. فقط شدیداً مجروح میشه و میبرنش بیمارستان. بعد از چند مرحله هم بر میگرده. اگر از اول بازی نبوده و آلنکو جاش بوده خوب توی 1 مرده و دیگه توی این قسمت نیست
نه علی سیتادل رو میگه :46:
بازی رو تمام کردم در 31 ساعت.ولی فکر کنم کرک خراب بود DLC بالا نمیومد
2 تا پایان داره که.....خودتون بازی کنید ببینید:31:
در کل بازی جو غم انگیزی داره
این Banshee ها خیلی رو اعصاب بودن
آخرای بازی 4-5 تایی میان:2:
Instant death هم دارن.دستشون رو میکنن تو شکم شپرد از اونور در میاد:31:
در مورد اشلی
اول بازی اشلی نمیمیره ولی وسط بازی اونجا که Udina خیانت می کنه.اگه Paragon/renegade کافی نداشته باشید.تیر می خوره میمیره
manuelcalavera
11-03-2012, 15:01
بعد از
ملحق کردن ِ گت و کوارین
6505 تا میلیتری سترنت دارم :دی ریپر ها شانسی ندارن :-"
havas_1980
11-03-2012, 17:22
برعکس بازی قبل که باگ محسوس و اذیت کننده نداشت اینجا برعکسشو رو می بینم...
وجود یه باگ فوق العاده مسخره تو Eden Prime باعث شد که من نتونم ماموریت فرعی همین مرحله - یعنی پیدا کردن اینتل ها - رو تموم کنم. البته این قضیه رو 5 ساعت بعدش فهمیدم و مجبور شدم به خاطر کامل کردن بازی, این پنج ساعتو دوباره برم!... ماجرا از این قرار بود که با وجود جمع کردن هر سه اینتل و حتی باز شدن اچیومنت Freedom Fighter همچنان ماموریت فرعی برام فعال بود!... اونطور که من نگاه کردم تو فروم های خارجی به وجود باگ کار نکردن ترمینال ها, تو ماموریت Hanar Diplomat اشاره کرده بودن که به هر حال یقه منو نگرفت.
خدا بقیه شو بخیر کنه...
alirezajah
11-03-2012, 18:09
بعد از
ملحق کردن ِ گت و کوارین
6505 تا میلیتری سترنت دارم :دی ریپر ها شانسی ندارن :-"
نیروی اصلی نبرد نهاییت چقدر هست؟
اگر نگاه کنی بر اساس نیروی نهاییت میده میزان شانس نبرد رو.
من از کجا باید بفهمم ورژن delux است یا نه؟
همون ورژن که تمام اون آپگریدهایی که برای افرادی که بازی رو از قبل اوردر کرده اند قابل دسترس است
manuelcalavera
11-03-2012, 18:38
نیروی اصلی نبرد نهاییت چقدر هست؟
اگر نگاه کنی بر اساس نیروی نهاییت میده میزان شانس نبرد رو.
منظورت Effectiveش هست ؟ 3600 تا حدودا" تا خرخره پُر هست بار ِ پایین ، سبز و پُر .
manuelcalavera
11-03-2012, 18:44
برعکس بازی قبل که باگ محسوس و اذیت کننده نداشت اینجا برعکسشو رو می بینم...
وجود یه باگ فوق العاده مسخره تو Eden Prime باعث شد که من نتونم ماموریت فرعی همین مرحله - یعنی پیدا کردن اینتل ها - رو تموم کنم. البته این قضیه رو 5 ساعت بعدش فهمیدم و مجبور شدم به خاطر کامل کردن بازی, این پنج ساعتو دوباره برم!... ماجرا از این قرار بود که با وجود جمع کردن هر سه اینتل و حتی باز شدن اچیومنت Freedom Fighter همچنان ماموریت فرعی برام فعال بود!... اونطور که من نگاه کردم تو فروم های خارجی به وجود باگ کار نکردن ترمینال ها, تو ماموریت Hanar Diplomat اشاره کرده بودن که به هر حال یقه منو نگرفت.
خدا بقیه شو بخیر کنه...
من هم این Eden Prime رفت روی اعصابم . الان حتی یک دونه هم Side Mission یا غیر Priority ندارم به جز این مسخره . فکر میکردم مثل ِ Hades Naxus بعدا" باز میشه و میشه رفتش که گویا نمیشه :|
دوستان این بازی نقش افرینی هست؟
AlexMercer
11-03-2012, 21:20
دوستان این بازی نقش افرینی هست؟
بیشتر اکشنه تا نقش افرینی:46:
ashk1377
11-03-2012, 21:38
آقا یه خورده راجع به Romance به من توضیح میدید؟
AlexMercer
11-03-2012, 21:40
اگر نسخه قبلی رو بازی نکرده باشی میشه با اشلی لیارا و کورتز( و فکر کنم تالی) رومانس کرد. باهاشون حرف میزنی بهشون توجه میکنی خودشون پیشنهاد میدن
ragbar12
11-03-2012, 22:37
سلام
من براي اولين باره كه اين بازيو نصب كردم براي امتحان اين بازي رو خريدم. بايد اعتراف كنم بازي بسيار زيباست و بسي لذت بخش :8:
alirezajah
11-03-2012, 22:39
دوستان حتماً پروتئان رو برای مرحله thessia با خودتون ببرید. شاید بشه گفت تنها مرحله ای هست که از جاویک خوشم اومد :دی
alirezajah
11-03-2012, 23:45
اینو از ویکی بازی گرفتم
Confirmed romance options for a male Commander Shepard:
Liara T'Soni ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ashley Williams ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kaidan Alenko ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Tali'Zorah vas Normandy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (only if continued from ME2)
Miranda Lawson ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (only if continued from ME2)
Jack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (only if continued from ME2)
Diana Allers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Steve Cortez ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Confirmed romance options for a female Commander Shepard:
Liara T'Soni ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kaidan Alenko ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Garrus Vakarian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (only if continued from ME2)
Diana Allers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Samantha Traynor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان یکی لینک های PDF های بازی رو دوباره میذاره؟ هرچی گشتم پیدا نکردم.
منظورم Art Of Mass Effect و Mass Effect Invasion Number 1 و Normandy Lithograph است.
manuelcalavera
12-03-2012, 01:19
دوستان حتماً پروتئان رو برای مرحله thessia با خودتون ببرید. شاید بشه گفت تنها مرحله ای هست که از جاویک خوشم اومد :دی
موقعی که Prothean VI رو دیدم با دو دستم زدم توی سرم گفتم باید ژویک رو میاوردم .
توی اسپویل یه خلاصه ای برامون توصیف بنمای ای علیرضا
مثه این که پایان سه گانه بازی خیلی جدی شده ....طرفداران تو فیسبوک و تویتر غوغایی را انداختن...
یه نظر سنجی هم بایوور برای عوض کردن یا نکردن پایان بازی گزاشته!!!!
alirezajah
12-03-2012, 01:39
موقعی که Prothean VI رو دیدم با دو دستم زدم توی سرم گفتم باید ژویک رو میاوردم .
توی اسپویل یه خلاصه ای برامون توصیف بنمای ای علیرضا
مقداری اسپویل در مورد thessia :دی
اول اون مرحله آساری ها راضی نمیشن کمک کنن جاویک میاد جلو باهاشون صحبت میکنه که اشتباه من رو تکرار نکنید. دقیق یادم نیست. همچین چیزایی میگه :دی. مهم ترین قسمت زمانی هست که وارد معبد میشیم. هر کدوم از مجسمه ها رو که اسکن می کنی جاویک یه سری حرف جالب به لیارا می زنه که مشخص میشه شخصی رو که اونها توی اون معبد می پرستیدن یه پروتئان بوده :دی حرفهای جالبی می زنه هر قسمت و یه جا هم بهش میگه فکر می کنم اون افرادی که از قضیه با خبر بودن نذاشتن کسی بفهمه و دلیل پیشرفت زیاد آساری ها همین آرتیفکتی هست که اونجا دارن و باعث شده دانش بالایی به دست بیارن. زمانی که VI رو میبینن باهاش صحبت میکنه و بهش میگه من آخرین بازمانده هستم. اونها حق این رو دارن که یک شانس داشته باشن. کاتالیست رو بگو که کای لنگ سر می رسه. البته تمام مکالمه ها یادم نیست اما خیلی جالب بود
---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
مثه این که پایان سه گانه بازی خیلی جدی شده ....طرفداران تو فیسبوک و تویتر غوغایی را انداختن...
سایت نظرسنجی رو دارید؟
JING3LKHAN
12-03-2012, 04:50
گرافیکش چقدر نسبت به نسخه دومش مسخره شده....بکراند ها داغوووون شدن....فقط چهره ها خوبن...iهوش مصنوعی هم ذاغارت....همه هجوم میارن مثل زامبی ها سمتت یه دفعه فیتیله پیچت میکنن...کلا چرت شده پاکش کردم
Killzone2
12-03-2012, 09:38
اره حمید جان حتی گفتن که باید این پایان عوض بشه درصد زیادی هم اصلا راضی نبودن با این قسمت از بازی حالا مشخص نیست Bioware میخواد چیکار کنه و چه جوابی به طرفدار ها بده.
manuelcalavera
12-03-2012, 09:58
گرافیکش چقدر نسبت به نسخه دومش مسخره شده....بکراند ها داغوووون شدن....فقط چهره ها خوبن...iهوش مصنوعی هم ذاغارت....همه هجوم میارن مثل زامبی ها سمتت یه دفعه فیتیله پیچت میکنن...کلا چرت شده پاکش کردم
ببخشید که یکی از بهترین بازی های دنیا ( با این همه ایرادی که داره ) نظرتون رو جلب نکرد و چرت بود .
من موندم در چه دوره ی تکنولوژیکی شما زندگی میکنی که که تصاویر و هوش مصنوعی ِ این بازی داغون به حساب میاد . من فکر کنم از هوش مصنوعیش همه تعریف کردن .
بزرگترین اشتباه رو کردید!
یه ذره صبر کن شما ...اولش یه جوری میزنه ....رفته رفته بازی خودشو جا میکنه تو دل آدم !
هوش مصنوعی کجاش ضعیفه پسر؟ خدایی بیا اگه تونسی این Brute ارو بکشی !!!
هوش مصنوعی دشمنا شاهکاره! البته من رو HardCore میرم ...
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
بچه ها بروتارو نتونسم بکشم رفتم یه آموزش کوچیک پیدا کردم ...
شاید به دردتون بخوره :
General Tips For Killing Brutes
Choose The Right Weapon
One of the best tips for fighting Brutes is to make sure you use the correct weapon. This will vary according to the Mass Effect 3 class you have chosen.
The game producers, EA, hasn’t made it clear if certain classes actually have a bonus damage, with their default weapon types. However, from testing the classes it seem that there are weapon damage bonuses, based on classes. For example, it seems that Vanguards do more damage with shotguns than other classes. The same seems to be true for Infiltrators and sniper rifles.
It is important to remember that the default weapons of a class are complemented by the classes powers. For example, when an Infilitrator uses a sniper rifle time slows down and a Vanguard’s biotic powers are most effective at close range along with the default weapon; the shotgun. Therefore, using your default weapon to kill a Brute is the smartest choice.
Incendiary Ammo
If you have access to incendiary ammo, or one of your squad mates does, switch it on. Incendiary ammo burns through armor and stops health regeneration. All other factors being equal, incendiary ammo from a shotgun will inflict roughly 10% damage. On the other hand, using cryo ammo instead the shotgun will only inflict roughly 7.5% damage. It’s much easier to kill Brutes with incendiary ammo.
Frag Grenades or Other Grenades
If you or your squad mates have access to frag grenades, use them. It seems that frag grenades do roughly 10%-15% damage to Brutes, per grenade. During one of my saves on the Turian moon, I ordered James to throw 4 frag grenades at a Brute. The Brute’s armor dropped by 50%.
Use Powers With a High Armor Damage
Make sure you use any biotic or tech power that has a high armor damage rating against Brutes. Remember 100% of a Brutes health is armor, so using powers that deal high armor damage hurts Brutes a lot.
If you’re an Adept, or a Sentinel, using the Warp power can be very useful. Warp inflicts 2x it’s base damage, to armor, so it can really hurt Brutes.
If you’re an Engineer, or an Infiltrator, using the Incineratepower can be helpful. Incineratehas a high armor damage value.
Head Shots
I have read on forums that head shots cause more damage to Brutes. Personally, I have not noticed. Using a sniper rifle to make a head shot or a leg shot inflicted the same 10% damage per shot. I could be wrong on this but I have found that where you hit the Brute doesn’t make much difference. That being said, landing head shots is fun so if you can get a nice head shot go for it!
Dodge Charges and Stay Back
Brutes charge in a straight line so dodging a charge is very easy. When you see it is ready to charge, dodge to the left or right and get out of it’s way. After the charge the Brute is open to attack from behind for a second or two, while it regains it’s bearings. Make the most of those few seconds.
One of the obvious tips on dealing with Brutes is to stay back. They can do a lot of damage up close and they have no ranged weapons, so staying back will keep you safe. The only exception to this is if you’re a Vanguard but I will discuss that below.
Bioware میخواد چیکار کنه و چه جوابی به طرفدار ها بده.
12-03-2012, 11:27
شما یا نسخه دو رو بازی نکردید که هاسک ها رو زامبی می پندارید :دی یا اینکه نسخه سه رو بازی نکردید درست که میگید گرافیک و هوش مصنوعی ضعیفه. دیگه بیشتر از اینکه از تیرهاتون جا خالی میدن؟ توی محوطه پخش میشن تا از همه طرف بهتون حمله کنن. از قدرتهای مختلف و اسلحه های مختلف استفاده می کنن. پناه می گیرن. این ضعیفه؟ شاید هم دارید casual میرید خوب معلومه ضعیفه. :دی
اینجا اسکن کردن چجوریه ؟ میگه کلیک راس کن میزنم هیچی نمیشه!
soheilnouri
12-03-2012, 13:22
کسی جواب ما رو نداد...میگم من که نسخه ی قبلیشو بازی نکردم میتونم اینو بازی کنم؟لذت می برم؟ارزش داره واسم برم بگیرمش؟بازی کلا چطوریه سطحش؟
manuelcalavera
12-03-2012, 13:44
راست-کلیک که میکنی نگه دار ، یه بردار ( فِلش ) به یه سمتی نشون میده که سفید رنگه ، به اون سمت حرکت کن تا یه نقطه ی سفید ببینی ، بعد در زمانی که راست-کلیک رو نگه داشتی ، چپی رو هم بزن تا Probe رو وِل بده :دی
alirezajah
12-03-2012, 13:44
توی قسمت هایی که ریپرها هستن میتونی اسکن رو بزنی و قسمت هایی رو که منابع باشه به رنگ قرمز و دایره ای شکل نشون میده. البته باید مراقب باشی. بعد از 2 یا 3 بار اسکن ریپرها میان باید فرار کنی ازشون یع ماموریت بری دوباره برگردی
alirezajah
12-03-2012, 13:55
کسی جواب ما رو نداد...میگم من که نسخه ی قبلیشو بازی نکردم میتونم اینو بازی کنم؟لذت می برم؟ارزش داره واسم برم بگیرمش؟بازی کلا چطوریه سطحش؟
جزو یکی از بهترین بازیهایی هست که تا الان انجام دادم. حتماً ارزش داره
Alex Fera
12-03-2012, 14:38
اگه 2 رو بازی نکردی باید یه 1 ساعت بازی کنی تا از بازی خوشت بیاد،چون واقعا اولاش چیزی نداره که اونایی مه فن ME نیستن رو راضی کنه...................
این چرا آخرش اینطوری شد؟؟؟
منم که از داستان های غمگین خوشم میومد داشت گریم میگرفت
حیف شد ME 2 رو روی 360 رفته بودم اینو روی PS3،نتونستم سیوامو ایمپورت کنم
ولی کلا با دادن DLC برای جور دیگه تموم کردن بازی مخالفم،مگه کشکه،اگه سازنده ها بخوان برای حرف دو تا کژوال آخر بازی رو عوض کنن که سنگ روی سنگ بند نمیشه..............
ashk1377
12-03-2012, 14:40
اگر نسخه قبلی رو بازی نکرده باشی میشه با اشلی لیارا و کورتز( و فکر کنم تالی) رومانس کرد. باهاشون حرف میزنی بهشون توجه میکنی خودشون پیشنهاد میدن
آقا من هر چی میگردم اشلی رو پیدا نمی کنم!!
کجاست؟؟
(البته من هنوز زیاد جلو نرفتم)
aristocrat
12-03-2012, 14:48
بالاخره بازى رو تموم كردم. اين همه مرحله هاى فرعى رو رفتم همش بى فايده بود. يعنى كلا سر كارى بود. اين Bioware استاد خراب كردن بازى هاى خودشه.
konami-pes
12-03-2012, 15:05
یکی در مورد مود انلاین بازی در Xbox صحبت کنه؟پوینت موینت که نمیخواد ؟قشنگه انلاینش؟
manuelcalavera
12-03-2012, 15:29
پایان بازی ؛
من بالای 6000 تا War Asset داشتم ، وقتی Destroy رو انتخاب کردم شپرد زنده نموند و آخرش نشون داد یه یارو داره برای بچه ش/نوه ش از شپرد تعریف میکنه. چرا ؟ چیکار باید میکردم که شپرد زنده بمونه ؟ من که همه کارارو انجام دادم ، غیر Priority ها و وار اَسِت و اینا ؛ چرا زنده نموند ؟
......................
به احترام Mordin یک دقیقه سکوت میکنم.
زیبا و شجاعانه خودش رو فدا کرد
دوستان یکی لینک های PDF های بازی رو دوباره میذاره؟ هرچی گشتم پیدا نکردم.
منظورم Art Of Mass Effect و Mass Effect Invasion Number 1 و Normandy Lithograph است.
دوستان یه مساعدتی، چیزی! :31:
JING3LKHAN
12-03-2012, 19:03
یکم رفتم جلو نظرم راجع به بدیه هوش مصنوعیش عوض شد...ولی خدا وکیلیش بکگراند ها داغون شده....من نسخه دومشو کاملا یادمه بگ گراندها ایمیج نبود ....الان راحت انگاری یه عکس خشک خالی انداختن پس زمینه بازی ...
virus2009
12-03-2012, 19:17
دوستان یه مساعدتی، چیزی! :31:
من یک قسمتشو متوجه نشدم
چرا وقتی که به سیتادل حمله شده بود ما برگشتیم و اون اتفاقات و اخر که به اشلی رسیدیم
اشلی به طرفمون اسلحه کشید ؟ اصلا این اشلی چرا به شپرد اعتماد نداره خیلی تو بین بازی بحثمون شد
هی میگفتم به من اعتماد کن اخرشم اصلحه میکشه
این داستانش چی بود.؟
alirezajah
12-03-2012, 21:08
من یک قسمتشو متوجه نشدم
چرا وقتی که به سیتادل حمله شده بود ما برگشتیم و اون اتفاقات و اخر که به اشلی رسیدیم
اشلی به طرفمون اسلحه کشید ؟ اصلا این اشلی چرا به شپرد اعتماد نداره خیلی تو بین بازی بحثمون شد
این داستانش چی بود.؟
اشلی ازهمون زمان که سربروس شپرد رو بازسازی کرد به شپرد بی اعتماد شده بود. اون زمان هم سربروس به سیتادل حمله کرده بود. اشلی هم تازه اسپکتر شده بود توسط اودینا. :دی درواقع اودینا هم گولش زده بود. :دی فکر کرد شپرد هم با سربروس هست و میخواد counsil رو بکشه.
به نظر من اشلی توی این قسمت خیلی شخصیت نچسبی شده :دی اصلاً صحبتهاش باحال نیست. توی 1 خیلی جالب بود. واقعاً شخصیتش خوب طراحی شده بود اما توی این قسمت واقعاً اون جذابیت رو نداشت برام.
virus2009
12-03-2012, 21:10
من یک قسمتشو متوجه نشدم
این داستانش چی بود.؟
فکر کنم Udina روی مخش کار کرده بوده که شپرد اون کسی که فکر می کنی نیست
وقتی هم که شپرد وارد اونجا شد از جایی اومد که افراد سربورس اونجا بودند ( آسانسور )
بعد که دید شپرد Udina رو هدف گرفته دوباره به شپرد شک کرد ( خودت رو بزار جاش ، کسی که قبلا برای سربورس کار می کرده و سربورس دوباره زندش کرده رو ترجیح میدی یا کسی که تو رو Specter کرده و Ambassador هست )
کلا ضریب هوشش پایین بوده فرق بین درست و غلط رو نمی دونسته ، از آخر هم Udina خودش رو لو داد اگر نه بازم نمی فهمید
در کل چیز مهمی نبود ، به نظر من که شخصیت Liara بهتر از اینه
Alex Fera
12-03-2012, 21:28
دفعه دوم رو شروع کردم،ایندفعه با Female Shepard دارم میرم،عجب تیکه ای دراومده این.................
البته بگما،اصلا حال نمیده،فکر کن یه زن کره زمین رو نجات بده،همون اول بازی میشینه گریه میکنه بابا.................
manuelcalavera
12-03-2012, 22:03
فکر کنم Udina روی مخش کار کرده بوده که شپرد اون کسی که فکر می کنی نیست
وقتی هم که شپرد وارد اونجا شد از جایی اومد که افراد سربورس اونجا بودند ( آسانسور )
بعد که دید شپرد Udina رو هدف گرفته دوباره به شپرد شک کرد ( خودت رو بزار جاش ، کسی که قبلا برای سربورس کار می کرده و سربورس دوباره زندش کرده رو ترجیح میدی یا کسی که تو رو Specter کرده و Ambassador هست )
کلا ضریب هوشش پایین بوده فرق بین درست و غلط رو نمی دونسته ، از آخر هم Udina خودش رو لو داد اگر نه بازم نمی فهمید
در کل چیز مهمی نبود ، به نظر من که شخصیت Liara بهتر از اینه
لیارا واقعا" یه دوست ِ واقعی بود توی این سه گانه ... مخصوصا" توی آخریش ثابت کرد که با معرفت تر از همه شونه
virus2009
12-03-2012, 22:25
لیارا واقعا" یه دوست ِ واقعی بود توی این سه گانه ... مخصوصا" توی آخریش ثابت کرد که با معرفت تر از همه شونه
اه
الان باهاش رومنس کردم ، نظرم عوض شد
Asari برهنه دیگه چی بوده ، انگار داشت با سوسمار رومنس می کرد :2::31:
ولی از شخصیتش خوشم اومد ، از بقیه Female ها بهتر بود
+
الان بعد از ماموریت یکی مونده به آخر تو نورمندی یک چیزی دیدم 5 دقیقه :18: بودم
Garrus + Tali
OMG
رومنس اینا دیگه شاهکار بود تو بازی
فقط 5 دقیقه داشتم می خندیدم ، Jeopardize Mission :31:
یه سوال !
این اشلی چرا اینقدر بد اخلاق شده؟! :31:
این تا آخرش می خواد همینجوری کنه؟:27:
alirezajah
12-03-2012, 23:59
پایان بازی. اسپویل بسیار بسیار زیاد :دی
ناقص ، ضعیف ، بی محتوا. بهترین گزینه ها برای پایان چنین بازی بزرگی هست. واقعاً چه فکری کردن؟ این همه war asset جمع کن که باز هم پایان یکسانی داشته باشی؟ که بشینی با یه بچه حرف بزنی؟ که مثل مس افکت 1 سعی کنی شخصیتی که توسط ریپرها کنترل میشه رو قانع کنی خودش رو بکشه؟ واقعاً تفاوت سارن در مس افکت 1 و ایلوسیو من در مس افکت 3 چی بود؟ جفتشون یکسان بودن. چندجا خوندم که پایان بازی لو رفته بود و بایوور مجبور شده اون رو عوض کنه. اما واقعاً چه فکری کردن؟ سه انتخاب مزخرف برای پایان بازی بزرگ. من واقعاً با مردن شپرد مشکلی ندارم اما این همه نقص توی پایان یک بازی خیلی ظالمانه هست برای طرفدارانش. بازی واقعاً شاهکار بود. خیلی ازش لذت بردم. اما واقعاً این پایان ضعیف باعث میشه حسی باری تموم کردن دوبارش نداشته باشم. هنوز توی شک هستم. :دی بعداً نظر کاملم رو میگم در موردش
AlexMercer
13-03-2012, 00:31
اقا اشلی هم انگار باهاش رومانس نکنی با جیمز میپره:41:
راستی اونطور که توی dlc پروتئون گفت . اون پروتئون هایی که توی ilos بودن یک پایگاه تحقیقاتی رو سرزمین بازمانده از cycle قبلی ساخته بودن. پس مجسمه هایی که اونجا بود نباید پروتون باشه دیگه درسته؟
حق انتخاب...
منم همه ماموریتا رو رفتم همه جای کهکشانو.ولی اخر بازی همون شد که یه بازی خطی و ساده میشه.اخرش که چه سمت چپ بری و چه سمت راست هر جفتش شپرد میمیره.مسخره کردن خودشونو.واقعا معنی حق انتخابو فهمیدم!!!!
اینم فروم شرکت بایووار برا اعتراض به اخر بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به این نتیجه رسیدم ولی اصلا در این حد نمی تونستم بفهمم که چقدر میتونه اشلی به ادم بی اعتماد باشه
جلو چشش هزار بار باید قسم و سوگند یاد بکنیم یه لحظه بدم اومد ازش ... به هر حال برگشت به کشتی و صحبت کردیم با هم معلوم شد که قول خورده
این بانشه ها عجب موجودات خری بودن یه لحظه غفلت میکردی مثل چی خون ادمو میخوردن
خدا کنه دیگه از اینا نبینم : دی
+
درباره همون مرحله ای که اولین بار این موجودات اومد...:
وقتی که دختر سامارا رو دیدم یاد گذشته افتادم خودشم گفت که مادرم در کنار تو به شهادت رسید..(البته برا من)
خواهرشم که مرد ...
ولی من اخر کار روش اسلحه کشیدم ولی نزدمش با ما نیومد برگشت موند تو سیاره خودشون ..
از این که نکشتمش پشیمون نشم.؟
+
اقا ما کلا با رومانسو اینا رابطه خوبی نداریم چی کار کنیم..دلمان می خواهد ولی شرعا مشکلی نباشه..؟ : دی کاغذی..نوشته ای شاهدی..: دی
AlexMercer
13-03-2012, 01:08
احتمال اینکه پایان عوض بشه هست. ولی شما برای بار دوم بازی رو انجام بده و این فایل جدیدی که galactic readiness رو 100 میکنه رو هم بریز بازم ببین پایان دیگه ای نمیده یا نه.
virus2009
13-03-2012, 01:47
هی...!!
تموم شد.....
Endings suck, we want a brighter one
آخر بازی قشنگ بود ولی خیلی تکراری و غیر قابل تحمل و کشدار بود ، اصلا هیجان نداشتم ، دوست داشتم زود تموم بشه
واقعا آخرش به قشنگی ME2 نمی رسید
اگر همین 3 تصمیم واقعی می بود و هر کدوم یک پایان رو شامل مبشد خیلی قابل تحمل تر میشد ، ( فقط به اسم 6 تا پایان داشت
واقعا فکر می کنم بایو ور بعد از خلق دو شاهکار کم آورده و لقمه بزرگی برای پایان بازی برداشت
در کل از بازی خیلی راضی بودم ولی آخرش ... :41:
+
باورم نمیشه Mass Effect تموم شد ، هر چقدر بدی و خوبی داشت بازم Mass Effect بود
به امید آینده ای بهتر برای این ابر شاهکار ( خود ME نه ME3 )
gigi_alex
13-03-2012, 02:29
چرا بازی وقتی تموم میشه باز برمیگرده همون ابتدای مرحله ی پایانی بازی ؟
virus2009
13-03-2012, 02:48
چرا بازی وقتی تموم میشه باز برمیگرده همون ابتدای مرحله ی پایانی بازی ؟
برای اینکه بعدا اگه DLC ای برای بازی اومد بتونی بازی کنی
gigi_alex
13-03-2012, 02:55
برای اینکه بعدا اگه DLC ای برای بازی اومد بتونی بازی کنی
نه منظور من اون نیست
منظورم اینکه باز توی نقشه کهکشان توی منظومه شمسی هنوز همون ماموریت آخر هست.
تمام منظومه ها کامل شده و دیگه چشمک نمیزنه . ولی این هنوز اون مرحله ی آخر که توی زمین هست رو داره .:31:
gigi_alex
13-03-2012, 03:07
راستی پایان بازی ماله شما چجوری بود؟
احتمال اینکه پایان عوض بشه هست. ولی شما برای بار دوم بازی رو انجام بده و این فایل جدیدی که galactic readiness رو 100 میکنه رو هم بریز بازم ببین پایان دیگه ای نمیده یا نه.
بازم همون 3 انتخاب هست و مرگ شپرد.
ولی میشه شپرد زنده بمونه و برگرده. چون شپرد توی شماره 2 مرد ولی اونو زنده کردن شاید شماره بعد بازی( مس افک هنوز ادامه داره میشه اینو از سقوط نرماندی توی اون سیاره سر سبز فهمید.) یا با یه دی ال سی شپردو راحت برگردونن!
نه منظور من اون نیست
منظورم اینکه باز توی نقشه کهکشان توی منظومه شمسی هنوز همون ماموریت آخر هست.
تمام منظومه ها کامل شده و دیگه چشمک نمیزنه . ولی این هنوز اون مرحله ی آخر که توی زمین هست رو داره .:31:
مال من وقتی تموم شد اومد جای که قبل از حمله به سربروسه. مال شما نمیدونم شاید جور دیگه باشه.
برگشتش واسه اینکه اگه ماموریت فرعی باشه هنوز میشه رفت و واسه اونایه که ماموریتارو نرفتن و پایان بد نصیبشون شده .با رفتن یا نرفتن ماموریتای فرعی یه خورده صحنهای بازی متفاوت هست (صحنهای قبل و بعد از 3 انتخاب شپرد) ولی اصلا تاثیر هم نداره در اخر بازی.
manuelcalavera
13-03-2012, 07:32
حالا حتی اگه هم عوض بشه ، خیلی مسخره ست که همچین درخواستی دارن ...
- مث این میمونه که ملت پتیشن پر کنن برای کریستوفر نولن ، بگن آخر ِ دارک نایت رو تغییر باید بدی ! یارو دوست داشته اون مدلی بنویسه ...
- بعدشم ، کیو میخوان گول بزنن ؟ من که اگه حتی توی پایان جدیدش مثلا" شپرد و اشلی توی هاوایی عروسی هم بکنن بازی نمیکنم دیگه چون چیزی که بایوور ساخته بوده رو بازی کردم و از بین همون سه انتخاب یکیش رو انتخاب کردم .
فقط هنوز نمیدونم چرا شپرد من زنده نموند ، توی یوتوب که میدیدم شپرد زنده میمونه . . . من تا خرخره همه چیم 100 درصد بود فقط یه Eden Prime ( فرعی ) رو نرفته بودم . اون یارو که داره واسه بچه هه از شپرد تعریف میکنه ، جایگزین صحنه ای شد که نشون میده شپرد زنده ست.
alirezajah
13-03-2012, 09:11
این فایل کجا هست دانلود کنم؟
AlexMercer
13-03-2012, 10:12
پایان.............. کاش بایو ور هم مثل باقی شرکت های بازی ساز خز بازی در میاوارد همینطوری مس افکت رو ادامه میداد و تموم نمیشد. بیشتر از همه نبود کارکتر های بازی و خود شپرد در نسخه های احتمالی اذیتم میکنه.
یک سری سوال در پایین هست کسایی که تموم کردن بخونن.
مس افکت شاهکاری که بچه گانه تمام شد. 5 سال انتظار هوادران، نزدیک به 100 ساعت گیم پلی در هر سه بازیواقعا در 5 دقیقه نابود شد. نزدیک
کاش deus ex human revolution بعد از مس افکت 3 میومد.
واقعا بایو ور داستان و دنیایی خلق کرد که خودش از پایان دادن بهش ناتوان بود. در این راه هم افرادی فضول تقصیر داشتن. لو رفتن داستات نسخه 3 باعث شد که بایو ور مجبور به تغییرش بشه. حتی من فکر نکنم قرار بود مرحله اخر در زمین باشه.
بایو ور واقعا بد تموم کرد. اولا اینکه منشا اصلی ریپر ها رو به ما نمیگه! یعنی اصلا مشخص نیست که چطوری خلق شدن. درسته شاید یک سری تمدن های پیشرفته بودند که ریپر هارو ساختندتا خودشون رو نجات بدن ولی اخر گفته نمیشه این تمدن پیشرفته مال چه زمانی بوده(اولین تمدن باهوش کهکشان؟) بعد ایده بچه رویای شپرد برای نقش catalyst افتضاح بود بچه گانه ترین ایده . میتونست به شکل یک ریپر بیاد .
در ضمن چرا در کل بازی هاربینجر نیست؟ این افتضاخه که نبود و باهاش حرف نزدیم. قرار بود ماهیت کیپر ها مشخص شه حتما اونو گذاشتن واسه dlc ؟ همون طور که حدس زدم اضافه کردن مولتی پلیر گند زد به بازی. بعد دلیل بهتری واقعا واسه اینکاره ریپر ها پیدا نکردن؟ ما شما رو میکشیم تا شما موجودات روباتیک پیشرفته ای مثل edi نسازید که شمارو بکشه.
بعد بهترین انتخاب هم همون merge بود . دلیلشو میگم.
در گزینه destroy : شما ریپر ها و زوباتیک هارو از بین میبرید ولی چند نسل بعد دوباره روباتیک ها ساخته میشند. وچون دوره نابودی دیگری نیست موجودات اورگانیک مجبور میشن دوباره ریپر بسازن تا حداقل یه جوری زندگی کنند.
در گزینه control : شپرد ریپر هارو کنترل میکنه ولی این به این معنی نیست که جنگ در جهان تموم میشه. با احتمال حضور edi و geth ها یا پیشرفت ai ها دوباره همون اتفاق قبلی می افته. و روبات ها قصد در نابودی موجودات اورگانیک میگیرن.
ولی میمونه گزینه merge که فکر کنم رنگش هم سبزه. خود بازی هم میخواد شما این گزینه رو انتخاب کنید. اول که با تعریف گزینه های تخریب و کنترل بازی ایلوسیو من و اندرسون رو نشون میده. پس احتمالا یک گیمر دوست داره راه خودش رو بره که تلفیق هست. دوم اینکه طبق بازی بهترین و تنها راه جلوگیری از جنگ های بعدیه. مسیر رسیدن به merge هم طولانی تره. طعنه به این داره که تخریب و کنترل نتیجه های موقت هستند و تلفیق تاثیر بهتری در بلند مدت داره.
احتمال تغییر پایان نیست یعنی اگر dlc ندن شما صد بار دیگه با سیو 3 بازی کنی یا galactic readiness رو 100 کنی همون پایاناست.. چون در دو پایان شپرد میمیره. مگر اینکه ایلوسیو من حاضر بشه ریپر هارو کنترل کنه یا او خودش رو برای تلفیق کردن قربانی کنه. اون وقت شپرد میتونه برگرده بره با عشقش کناره ساحل. در یک پایان هم که شپرد زنده میمونه بعد ها که سیتادل رفت سر جاش میتونه نجات پیدا کنه. ولی احتمال عرضه dlc بعد اتفاقات اخر بازی صفره. احتمالا اولین dlc باز پس گیری omega از ایلوسیو من باشه.
در هر حالت طبق بازی زمین به طور نسبی از دست میره. و انسان ها به سیاره ای که نورمندی در اون فرود میاد کوچ میکنند. (اگر mass relay ها نابود شدن و پسره در آرزوی سفر در ستاره هاست چطور انسان ها به این سیاره اومدن) ولی احتمالش هتست داستان شپرد تموم نشده باشه(ولی میمیره آخه) چون پسره از بابابزرگش میپرسه یک داستان دیگه از شپرد برام بگو و اون شورع میکنه( خوب احتمالا یک داستانی بعد این اتفاقات باید باشه)
یک سوا من با 3420 war asset تموم کردم بازیو. salarian ها باهام راه نیومدن. اشتباهم چی بود؟ اگر جنوفیج رو درمان نمیکردم هم کرگن رو داشتم هم سالارین؟
راتسی اندرسون رو زنده نگه داشتین؟
AlexMercer
13-03-2012, 10:21
روز جمعه هوادران قراره با یک حمله دست جمعی به راه های تماسی بایوور خواهان تغییر پایان بازی شن. احتمالا در اون روز بالای 50 هزار تماس و ایمیل شرکت بایو ور دریافت کنه. نمیدونم هواداران چه پایانی درخواست دارن. ولی امیدوارم این اتفاق بیفته. شپرد و یارانش مستحق داشتن یک پایان مناسب تر هستند.
We Want a Good Ending ....(not this fuc...ending)
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
خودم بازیو تموم نکردم ..:31:
ولی خب مثه این که پایانش افتضاحه ...
برید به این لینک
حالا حتی اگه هم عوض بشه ، خیلی مسخره ست که همچین درخواستی دارن ...
- مث این میمونه که ملت پتیشن پر کنن برای کریستوفر نولن ، بگن آخر ِ دارک نایت رو تغییر باید بدی ! یارو دوست داشته اون مدلی بنویسه ...
- بعدشم ، کیو میخوان گول بزنن ؟ من که اگه حتی توی پایان جدیدش مثلا" شپرد و اشلی توی هاوایی عروسی هم بکنن بازی نمیکنم دیگه چون چیزی که بایوور ساخته بوده رو بازی کردم و از بین همون سه انتخاب یکیش رو انتخاب کردم .
فقط هنوز نمیدونم چرا شپرد من زنده نموند ، توی یوتوب که میدیدم شپرد زنده میمونه . . . من تا خرخره همه چیم 100 درصد بود فقط یه Eden Prime ( فرعی ) رو نرفته بودم . اون یارو که داره واسه بچه هه از شپرد تعریف میکنه ، جایگزین صحنه ای شد که نشون میده شپرد زنده ست.
سلام
عوض که نمیکنن اخرشو ولی خیلی راحت میتونن توی قسمت بعد نشون بدن شپرد زنده مونده یا شپرد با همون دستگاه شماره 2 بازی بازسازی شده .وقتی شپرد توی شماره 2 مرد سخت بود باور کنم یه ادم بدون روح چه جوری اخه زندست! روح که بازسازی نمیشه.ولی کم کم باش کنار اومدم چون بازی تخیلیه .پس میشه به باز گشت شپرد امید داشت و این اصلا بد نیست!
منم همه چیم تا بیخ پر بود و اون فایلو هم داشتم ولی باز اخرش انتخابا یه راهو میرن. منم اون صحنه رو دیدم داخل پوشه های بازی یه ویدیو هست که خرابها رو نشون میده بعد میره روی جنازه شپرد و یهو تکون میخوره و ویدیو تموم میشه. [/
AlexMercer
13-03-2012, 11:06
یک سوتی بازی داره. ریپر ها به نژاد های درجه 3 حمله نمیکنند ولی چرا به باتارین ها و elcor ها حمله کردند؟این ضعیف بود.
یک چیزی یادم رفت که اسپویل نداره.
بایو ور اصلا آینده نگر نیست. و راحت میتونم بگم عنوان مس افکت براش خیلی بزرگه. خودشون نمیدونن با مس افکت میخوان چیکار کنن. دلشون خوشه که یک mmorpg درست میکنیم یا از روی داستان فیلم سینمایی و انیمیشن میسازیم. ولی ادامه بازی چی؟ مس افکت های بعدی؟
شما اگر یادتون باشه در مس افکت 1 میشد از بین اودینا و اندرسون یکی رو به عنوان کنسول گر انتخاب کرد ولی در نسخه 3 انتخاب گیمر بی ارزش محسوب میشه.
در مورد 3 پایان بازی هم همینطوره. اگر قرار باشه مس افکت 4 بعد از اتفاقات نسخه 3 باشه. مطمئنا بایو ور باید از بین این 3 پایان یکیش رو خودش انتخاب کنه.(هر کدوم هم تاثیر خاصه خودش رو توی دنیای بازی داره) پس اینطوری بازم تصمیم گیمر بی ارزش میشه مخصوصا اگر طبق قول مایک گمبل بشه سیو نسخه 3 رو به نسخه بعدی انتقال داد( مطمئنا برای نکات خیلی کوچیک،چون نمیشه کل دنیای بازی رو بر اساس سیو گیمر تغییر داد) .
در ضمن در مس افکت 4 چه داستانی میخوان بنویسن(اگر ساخته شه که به ea باشه ساخته میشه) که هیجان 3 نسخه قبلی رو داشته باشه. نژاد های باقی مونده ضعیف شدن و باهم صلح کردن و جنگی بینشون نیست. مگر نژآد هایی مثل yahg , elcor , volus , hanar پیشرفت کنن و تهدید جدیدی برای کهکشان شن.
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
سلام
عوض که نمیکنن اخرشو ولی خیلی راحت میتونن توی قسمت بعد نشون بدن شپرد زنده مونده یا شپرد با همون دستگاه شماره 2 بازی بازسازی شده .وقتی شپرد توی شماره 2 مرد سخت بود باور کنم یه ادم بدون روح چه جوری اخه زندست! روح که بازسازی نمیشه.ولی کم کم باش کنار اومدم چون بازی تخیلیه .پس میشه به باز گشت شپرد امید داشت و این اصلا بد نیست!
منم همه چیم تا بیخ پر بود و اون فایلو هم داشتم ولی باز اخرش انتخابا یه راهو میرن. منم اون صحنه رو دیدم داخل پوشه های بازی یه ویدیو هست که خرابها رو نشون میده بعد میره روی جنازه شپرد و یهو تکون میخوره و ویدیو تموم میشه. [/
اولا پروژه لازروس هزینه زیادی داره و کهکشان پس از جنگ برای برگردوندن شپرد این همه هزینه نمیکنه چون وجود شپرد دیگه سودی نداره چون جنگی نیست.در ضمن داستان شپرد تموم شد و نسخه بعدی در مورد شپرد نیست.
شپرد در نسخه 2 نمرد در نزدیکای مرگ بوده که سربازان شادو بروکر پیداش میکنند. و زندش نگه میدارن.
manuelcalavera
13-03-2012, 11:23
پایان.............. کاش بایو ور هم مثل باقی شرکت های بازی ساز خز بازی در میاوارد همینطوری مس افکت رو ادامه میداد و تموم نمیشد. بیشتر از همه نبود کارکتر های بازی و خود شپرد در نسخه های احتمالی اذیتم میکنه.
مس افکت شاهکاری که بچه گانه تمام شد. 5 سال انتظار هوادران، نزدیک به 100 ساعت گیم پلی در هر سه بازیواقعا در 5 دقیقه نابود شد. نزدیک
واقعا بایو ور داستان و دنیایی خلق کرد که خودش از پایان دادن بهش ناتوان بود. در این راه هم افرادی فضول تقصیر داشتن. لو رفتن داستات نسخه 3 باعث شد که بایو ور مجبور به تغییرش بشه. حتی من فکر نکنم قرار بود مرحله اخر در زمین باشه.
بایو ور واقعا بد تموم کرد. اولا اینکه منشا اصلی ریپر ها رو به ما نمیگه! یعنی اصلا مشخص نیست که چطوری خلق شدن. درسته شاید یک سری تمدن های پیشرفته بودند که ریپر هارو ساختندتا خودشون رو نجات بدن ولی اخر گفته نمیشه این تمدن پیشرفته مال چه زمانی بوده(اولین تمدن باهوش کهکشان؟) بعد ایده بچه رویای شپرد برای نقش catalyst افتضاح بود بچه گانه ترین ایده . میتونست به شکل یک ریپر بیاد .
در ضمن چرا در کل بازی هاربینجر نیست؟ این افتضاخه که نبود و باهاش حرف نزدیم. قرار بود ماهیت کیپر ها مشخص شه حتما اونو گذاشتن واسه dlc ؟ همون طور که حدس زدم اضافه کردن مولتی پلیر گند زد به بازی. بعد دلیل بهتری واقعا واسه اینکاره ریپر ها پیدا نکردن؟ ما شما رو میکشیم تا شما موجودات روباتیک پیشرفته ای مثل edi نسازید که شمارو بکشه.
در گزینه destroy : شما ریپر ها و زوباتیک هارو از بین میبرید ولی چند نسل بعد دوباره روباتیک ها ساخته میشند. وچون دوره نابودی دیگری نیست موجودات اورگانیک مجبور میشن دوباره ریپر بسازن تا حداقل یه جوری زندگی کنند.
در گزینه control : شپرد ریپر هارو کنترل میکنه ولی این به این معنی نیست که جنگ در جهان تموم میشه. با احتمال حضور edi و geth ها یا پیشرفت ai ها دوباره همون اتفاق قبلی می افته. و روبات ها قصد در نابودی موجودات اورگانیک میگیرن.
ولی میمونه گزینه merge که فکر کنم رنگش هم سبزه. خود بازی هم میخواد شما این گزینه رو انتخاب کنید. اول که با تعریف گزینه های تخریب و کنترل بازی ایلوسیو من و اندرسون رو نشون میده. پس احتمالا یک گیمر دوست داره راه خودش رو بره که تلفیق هست. دوم اینکه طبق بازی بهترین و تنها راه جلوگیری از جنگ های بعدیه. مسیر رسیدن به merge هم طولانی تره. طعنه به این داره که تخریب و کنترل نتیجه های موقت هستند و تلفیق تاثیر بهتری در بلند مدت داره.
احتمال تغییر پایان نیست یعنی اگر dlc ندن شما صد بار دیگه با سیو 3 بازی کنی یا galactic readiness رو 100 کنی همون پایاناست.. چون در دو پایان شپرد میمیره. مگر اینکه ایلوسیو من حاضر بشه ریپر هارو کنترل کنه یا او خودش رو برای تلفیق کردن قربانی کنه. اون وقت شپرد میتونه برگرده بره با عشقش کناره ساحل. در یک پایان هم که شپرد زنده میمونه بعد ها که سیتادل رفت سر جاش میتونه نجات پیدا کنه. ولی احتمال عرضه dlc بعد اتفاقات اخر بازی صفره. احتمالا اولین dlc باز پس گیری omega از ایلوسیو من باشه.
در هر حالت طبق بازی زمین به طور نسبی از دست میره. و انسان ها به سیاره ای که نورمندی در اون فرود میاد کوچ میکنند. (اگر mass relay ها نابود شدن و پسره در آرزوی سفر در ستاره هاست چطور انسان ها به این سیاره اومدن) ولی احتمالش هتست داستان شپرد تموم نشده باشه(ولی میمیره آخه) چون پسره از بابابزرگش میپرسه یک داستان دیگه از شپرد برام بگو و اون شورع میکنه( خوب احتمالا یک داستانی بعد این اتفاقات باید باشه)
یک سوا من با 3420 war asset تموم کردم بازیو. salarian ها باهام راه نیومدن. اشتباهم چی بود؟ اگر جنوفیج رو درمان نمیکردم هم کرگن رو داشتم هم سالارین؟
- نبود ِ هاربینجر خیلی مسخره بود . اصن هاربینجر که سینتتیک نبود و موجودی اورگنیک بود ، نمیشه بگیم اون از Catalyst پیروی میکنه که ، مگه رباته ؟
- به نظر من مرج کردن ِ اورگنیک ها و سینتتیک ها لازمه ش نباید نابود شدن ِ یکی مث ِ شپرد باشه ! شپرد مگه چیکاره ست ؟ یه سرباز عادیه ! یه جوری میگفت با مرج کردنشون تو هم میمیری انگار کنترل ِ ریپر ها مثلا" تا الان دست ِ شپرد بوده ، حالا اگه بخواد مرجشون کنه میمیره .
- با نابود کردن ِ ریپر ها Mass Relay ها چرا باید نابود بشن ؟ الان جوکر اینا که توی یه سیاره ی دیگه ن باید چه خاکی توی سرشون بریزن ؟ :دی ، این ایده مث ِ این میمونه که وقتی میخوای یه سری اتومبیل رو از رده خارج کنی ، پمپ بنزین ها و جاده ها و این چیزارم نابود کنی. رپیر ها که کاره ای نبودن ، اونا هم سرباز بودن ، Mass Relay ها چه ربطی به اونا دارن آخه ؟
- راجع به اینکه کتلیست چرا اون شکلی بود میشه بهونه های بایوور رو قبول کرد ، شپرد اون چیزی رو میدید که میخواست ببینه ، شاید اگه یه Hanar میرفت اونجا یهProthean رو به صورت کتلیست میدید
- برای من اندرسون خودش مرد ، یعنی اون تیری که شپرد زده بود بهش انداختش
- وار است ِ من 6800 تا بود . افکتیوش 4000 تا . اگه جنوفیج رو درمان نمیکردی کروگن هارو نداشتی . ولی اگه موردین رو میکشتی هم سلیرین هارو داشتی هم کروگن هارو ، اما بعدش Wrex/Wreav میفهمید که تو کلک زدی و باید دوباره رنگید میزدی و اون رو هم میکشتی
- در مورد ِ اینکه بایوور بخاطر شاهکاری که خلق کرده بود از پایان دادن ِ خوب بهش معذور بود مخالفم . فکر میکنی کاری داشت وقتی ریپر ها رو نابود میکردی مثلا" فقط سیتادل نابود میشد ؟ یا Crucible نابود میشد ؟ حتما" باید ژانگولر بازی در میاورد و N تا کانسیکوئنس ِ دیگه اضافه میکرد ؟ یا مثلا" مرج کردنشون چرا باید مشکلی داشته باشه ؟ یا کنترل کردنشون چرا نباید به این جمله که "داداش ، بعدا" دوباره شر میشه ها اگه کنترل کنیشون" خلاصه بشه ؟ حتما" باید گند میزدن به Mass Relay ها ؟ چیزی که باعث همه ی پیشرفت ها شده بود ؟ الان همه آواره هستن ، چجوری برن سیاره خودشون ؟ چجوری زاد و ولد کنن بعضیاشون ؟
- توی سکانسی که من تمومش کردم ، از سفینه فقط جوکر میاد بیرون و اشلی و ژویک . بقیه چی ؟ ژویک آخه آدمه ؟
- اون قضیه ی دکتر چاکواز رو هم ماستمالی کردن که جاسوس سربروس بوده ، اصن معلوم نشد چی شد ، عین ِ سریال های امریکایی که کمپانی بهشون میگه تا فلان موعد ته ش رو هم آوردید آوردید نیاوردید سریال کنسل میشه کار کردن ، انگار از کانال سه بهشون گفته بودن وقت نیست سریال جدید توراهه ! ماست بسته بودن به آخراش !
- اصن وسط ِ اون همه داستان و این حرفا ، ایلوسیو من چجوری پاشده بود رفته بود سیتادل ؟ ( حالا میشه بهونه آورد اینو )
- توی یه همچین موقعیتی ، آخه کدوم نژاد ، کدوم ارتشی ( Salarians ) بخاطر درمان ِ یه نژاد ِ دیگه (کروگن ها) حاضر هست بیخیال ِ نجات ِ دنیا و خودش بشه ؟ بایوور به زور میخواسته این تصمیماتی که "یا این یا اون" رو بچپونه توی داستان . اصن با منطق جور در نمیاد که سلرین ها که انقدر عاقل هستن بخاطر یک مسئله ای مثِ جنوفیج ، خودشون رو مث ِ بچه ها لوس کنن بگن "اصن ما نمیایم"
- من ایرادی نمیگیرم ، این چیزیه که بایوور ساخته ، همیشه مشتریان از فروشندگان/عرضه کننده ها راضی نیستن ولی اگه پای بحث باشه ، خیلی قابل شکافته شدن هست و بیشتر به نظر میاد یه جای کار میلنگیده مث ِ نداشتن وقت و یا لج بازی مقامات بالای بایوور ( توی این مایه که آقازاده شون گفته بوده دوست دارم اینجوری باشه و بس ) وگرنه یه کسی که 2 سال گیمر ِ حسابی بوده ، خیلی بهتر در میاره تا اینا . من نمیدونم چرا RPG ها نباید مث Skyrim یا حتی همون Dragon Age اولی تصمیمات آدم موثر باشه ؟ چرا تصمیمات ِ من ِ بازیباز باید منتهی بشه با نتایجی که خود ِ بایوور به زور به من تحمیل میکنه نه یه پایان و نتیجه ای که متاثر از تصمیماتی هست که خودم گرفتم . اگه میخواستم اینطوری تموم بشه که میزدم از همون اول با نگهبان ِ سیتادل و سوپور ِ تسیا رومنس میکردم ، همه رو هم رنگید میزدم ، هیچکس رو هم درمان نمیکردم که بدتر عذاب نکشن . همه که میخوان بدبخت بشن ، بذار زودتر بشن . بهر حال من در چاچوبی که بایوور برام تعیین کرده بود بازی کردم و تموم شد. همین!
AlexMercer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مورد بازی deus ex human revolution کاملا بات موافقم .بعضی اهنگهای مس افکت3 انگار از اهنگ های deus ex human revolution تقلید کرده بود.اگه هر سالی جز 2011 میومد بهترین سال میشد.
اینم دانلود اون فایل برا هرکی که بخوات: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bndv93%2FLocal_Profile.sav)
alirezajah
13-03-2012, 11:32
پایان بازی اینقدر ناقصه که توضیحی براش نیست. اصلاً مشخص نمیشه اعضای صفینه چکار میکنن. یارانمون کجا میرن. مس ریلی ها نیست. پس تمام اونهایی که اومدن روی زمین برای کمک چکار میکنن. نژادها چه اتفاقی براشون میفته. شاید سیاره ای که سفینه سقوطمیکنه یه مقدار جواب بده اما توی اون سیاره برای همه نژادها امکان زندگی هست؟ غذاهاشون. وضعیت زندگی. به نظرم فوق العاده ناقص بود.
در مورد مرگ شپرد هم شاید درست متوجه دیالوگا توی شماره 2 نشده بودم.
اره بایو وار قبلا گفته بود شپرد تموم میشه. دیگه با مرگ شپرد مشکل ندارم ولی چرا اخه اون 3 انتخاب بی موردو گذاشتن (و مثل استقلال توی 10 دقه اخر) تمام 3شماره رو زیر سوال بردن؟!! بازی هر چیزی بود جز نقش افرینی.
ولی چرا بقول تو باز پسره میگه از شپرد بگو و یارو باز شروع میکنه؟ خب یعنی که میخوان شپرد در شمارهای بعد باشه!
بازی تخیلیه دیگه هر سه انتخاب شده باشه یه راه پیدا میشه واسه بازگشتش.
میشه بگن ریپرا باز از کنترل در رفتن. یا میگن ریپرا زیادی هنوز توی فضای تاریک زنده هستن. یا یکی پیدا شده که باز ریپر ساخته. اگه ریپرا ساخته شده هستن پس نسل سازند ریپرا هستن که دشمن پیشرفت موجودات کهکشانن. شاید زنده باشن و خودشونم وارد جنگها بشن.(بنظرتون اون نسل موجودات میتونه اونی باشن که ذهنوشونو توی کامپیوتر اپلود کردن؟)
( هر چند که همه مس ریلی ها ترکید ولی کوندویت ساخته پروتین ها بود و از مس ریلیها تقلید شده بود.پس میشه باز یه جورای مس ریلی ساخت)
AlexMercer
13-03-2012, 12:11
- نبود ِ هاربینجر خیلی مسخره بود . اصن هاربینجر که سینتتیک نبود و موجودی اورگنیک بود ، نمیشه بگیم اون از Catalyst پیروی میکنه که ، مگه رباته ؟
- به نظر من مرج کردن ِ اورگنیک ها و سینتتیک ها لازمه ش نباید نابود شدن ِ یکی مث ِ شپرد باشه ! شپرد مگه چیکاره ست ؟ یه سرباز عادیه ! یه جوری میگفت با مرج کردنشون تو هم میمیری انگار کنترل ِ ریپر ها مثلا" تا الان دست ِ شپرد بوده ، حالا اگه بخواد مرجشون کنه میمیره .
- با نابود کردن ِ ریپر ها Mass Relay ها چرا باید نابود بشن ؟ الان جوکر اینا که توی یه سیاره ی دیگه ن باید چه خاکی توی سرشون بریزن ؟ :دی ، این ایده مث ِ این میمونه که وقتی میخوای یه سری اتومبیل رو از رده خارج کنی ، پمپ بنزین ها و جاده ها و این چیزارم نابود کنی. رپیر ها که کاره ای نبودن ، اونا هم سرباز بودن ، Mass Relay ها چه ربطی به اونا دارن آخه ؟
- راجع به اینکه کتلیست چرا اون شکلی بود میشه بهونه های بایوور رو قبول کرد ، شپرد اون چیزی رو میدید که میخواست ببینه ، شاید اگه یه Hanar میرفت اونجا یهProthean رو به صورت کتلیست میدید
- برای من اندرسون خودش مرد ، یعنی اون تیری که شپرد زده بود بهش انداختش
- وار است ِ من 6800 تا بود . افکتیوش 4000 تا . اگه جنوفیج رو درمان نمیکردی کروگن هارو نداشتی . ولی اگه موردین رو میکشتی هم سلیرین هارو داشتی هم کروگن هارو ، اما بعدش Wrex/Wreav میفهمید که تو کلک زدی و باید دوباره رنگید میزدی و اون رو هم میکشتی
- در مورد ِ اینکه بایوور بخاطر شاهکاری که خلق کرده بود از پایان دادن ِ خوب بهش معذور بود مخالفم . فکر میکنی کاری داشت وقتی ریپر ها رو نابود میکردی مثلا" فقط سیتادل نابود میشد ؟ یا Crucible نابود میشد ؟ حتما" باید ژانگولر بازی در میاورد و N تا کانسیکوئنس ِ دیگه اضافه میکرد ؟ یا مثلا" مرج کردنشون چرا باید مشکلی داشته باشه ؟ یا کنترل کردنشون چرا نباید به این جمله که "داداش ، بعدا" دوباره شر میشه ها اگه کنترل کنیشون" خلاصه بشه ؟ حتما" باید گند میزدن به Mass Relay ها ؟ چیزی که باعث همه ی پیشرفت ها شده بود ؟ الان همه آواره هستن ، چجوری برن سیاره خودشون ؟ چجوری زاد و ولد کنن بعضیاشون ؟
- توی سکانسی که من تمومش کردم ، از سفینه فقط جوکر میاد بیرون و اشلی و ژویک . بقیه چی ؟ ژویک آخه آدمه ؟
- اون قضیه ی دکتر چاکواز رو هم ماستمالی کردن که جاسوس سربروس بوده ، اصن معلوم نشد چی شد ، عین ِ سریال های امریکایی که کمپانی بهشون میگه تا فلان موعد ته ش رو هم آوردید آوردید نیاوردید سریال کنسل میشه کار کردن ، انگار از کانال سه بهشون گفته بودن وقت نیست سریال جدید توراهه ! ماست بسته بودن به آخراش !
- اصن وسط ِ اون همه داستان و این حرفا ، ایلوسیو من چجوری پاشده بود رفته بود سیتادل ؟ ( حالا میشه بهونه آورد اینو )
- توی یه همچین موقعیتی ، آخه کدوم نژاد ، کدوم ارتشی ( Salarians ) بخاطر درمان ِ یه نژاد ِ دیگه (کروگن ها) حاضر هست بیخیال ِ نجات ِ دنیا و خودش بشه ؟ بایوور به زور میخواسته این تصمیماتی که "یا این یا اون" رو بچپونه توی داستان . اصن با منطق جور در نمیاد که سلرین ها که انقدر عاقل هستن بخاطر یک مسئله ای مثِ جنوفیج ، خودشون رو مث ِ بچه ها لوس کنن بگن "اصن ما نمیایم"
- من ایرادی نمیگیرم ، این چیزیه که بایوور ساخته ، همیشه مشتریان از فروشندگان/عرضه کننده ها راضی نیستن ولی اگه پای بحث باشه ، خیلی قابل شکافته شدن هست و بیشتر به نظر میاد یه جای کار میلنگیده مث ِ نداشتن وقت و یا لج بازی مقامات بالای بایوور ( توی این مایه که آقازاده شون گفته بوده دوست دارم اینجوری باشه و بس ) وگرنه یه کسی که 2 سال گیمر ِ حسابی بوده ، خیلی بهتر در میاره تا اینا . من نمیدونم چرا RPG ها نباید مث Skyrim یا حتی همون Dragon Age اولی تصمیمات آدم موثر باشه ؟ چرا تصمیمات ِ من ِ بازیباز باید منتهی بشه با نتایجی که خود ِ بایوور به زور به من تحمیل میکنه نه یه پایان و نتیجه ای که متاثر از تصمیماتی هست که خودم گرفتم . اگه میخواستم اینطوری تموم بشه که میزدم از همون اول با نگهبان ِ سیتادل و سوپور ِ تسیا رومنس میکردم ، همه رو هم رنگید میزدم ، هیچکس رو هم درمان نمیکردم که بدتر عذاب نکشن . همه که میخوان بدبخت بشن ، بذار زودتر بشن . بهر حال من در چاچوبی که بایوور برام تعیین کرده بود بازی کردم و تموم شد. همین!
هاربینجر خودش ریپر بود باید در این نسخه هم میبود.که معلوم نشد چی شد.
مرج کردن نیازمند یک dna اورگانیک هست تا با روباتیک تلفیق شه و dna جدید بسازه تا همه دیگه اون dna رو داشته باشن و پس باید شپرد قربانی شه.
حضور جوکر اینا نزدیک mass relay احمقانه بود اونا روی زمین بودن نه نزدیک پلوتون( یا همون mass relay منظومه شمسی ) . در ضمن تکنولوژی و هادی مس ریلی ها خود کاتالیست بود و انرژی از اونجا میگرفت با نابودیش باید مس ریلی ها هم نابودد میشد.
من بازم جنوفیج رو نفهمیدم
ببین بایو ور باید یک پایان واحد میساخت نه 3 پایان بی معنی. در پایان دادن نا موفق بود چون به جای اینکه جواب سوال بگیریم بد تر سوال ایجاد شد. میتونستیم یا در پایان ریپر هارو نابود کنیم یا گردش نابودی رو 50000 هزار سال عقب بندازیم. اینطوری بهتر بود تا 3 پایان مزخرف.
اره مشخص نشدن سرنوشت یاران بدترین اتفاق بازی بود. اشلی و جیمز و تالی و گروس یعنی مردن؟
دکتر چاکواز جاسوس نبود کلی جاسوسی کرد.
ایلوسیو من راحت رفت اونجا کاری نداره همون طور که ما رفتیم. و پناهجو ها میرفتن.
نژاد ها میدونستن که تنهایی از پس ریپر ها بر نمیان مجبور بودن صلح کنن تا با هم ریپر هارو نابود کنن. دلیل خوبی بود.
skyrim اصلا تصمیم گیری نداشت .
چیزی که برام سوال بود این کاتالیست رو کی ساخته آخه؟ که میگه روش من برای جلو گیری از هرج و مرج دیگه به بن بست رسیده. اصلا خیلی ضایعست که معلوم نیست کی ساختدش.
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
در مورد مرگ شپرد هم شاید درست متوجه دیالوگا توی شماره 2 نشده بودم.
اره بایو وار قبلا گفته بود شپرد تموم میشه. دیگه با مرگ شپرد مشکل ندارم ولی چرا اخه اون 3 انتخاب بی موردو گذاشتن (و مثل استقلال توی 10 دقه اخر) تمام 3شماره رو زیر سوال بردن؟!! بازی هر چیزی بود جز نقش افرینی.
ولی چرا بقول تو باز پسره میگه از شپرد بگو و یارو باز شروع میکنه؟ خب یعنی که میخوان شپرد در شمارهای بعد باشه!
بازی تخیلیه دیگه هر سه انتخاب شده باشه یه راه پیدا میشه واسه بازگشتش.
میشه بگن ریپرا باز از کنترل در رفتن. یا میگن ریپرا زیادی هنوز توی فضای تاریک زنده هستن. یا یکی پیدا شده که باز ریپر ساخته. اگه ریپرا ساخته شده هستن پس نسل سازند ریپرا هستن که دشمن پیشرفت موجودات کهکشانن. شاید زنده باشن و خودشونم وارد جنگها بشن.(بنظرتون اون نسل موجودات میتونه اونی باشن که ذهنوشونو توی کامپیوتر اپلود کردن؟)
( هر چند که همه مس ریلی ها ترکید ولی کوندویت ساخته پروتین ها بود و از مس ریلیها تقلید شده بود.پس میشه باز یه جورای مس ریلی ساخت)
دیگه نمیتونن ریپر ها رو برای نسخه های بعدی بهونه کنن. کلا در بازی داشتن سفر بین کهکشانی بدون مس ریلی رو مساختن پس مشکلی نیست در نسخه های بعدی.
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
پایان بازی اینقدر ناقصه که توضیحی براش نیست. اصلاً مشخص نمیشه اعضای صفینه چکار میکنن. یارانمون کجا میرن. مس ریلی ها نیست. پس تمام اونهایی که اومدن روی زمین برای کمک چکار میکنن. نژادها چه اتفاقی براشون میفته. شاید سیاره ای که سفینه سقوطمیکنه یه مقدار جواب بده اما توی اون سیاره برای همه نژادها امکان زندگی هست؟ غذاهاشون. وضعیت زندگی. به نظرم فوق العاده ناقص بود.
آره والا . از نظر من بایو ور باید یک پایان واحد میساخت. اشاره من به deus ex هم همین بود. پایان کاملا از این بازی تقلید شده بود
ای بابا ...اینجا همه محتوا مخفی میزنن !:31:
چن تا عکس جالب:
alirezajah
13-03-2012, 13:22
یه بار دیگه میرم البته آخر بازی که لذت بخش نیست. اما روی INSANE میرم که یه مقدار لذت ببرم :دی دو مرحله مونده به آخر هم نمیرم :دی
[QUOTE=AlexMercer;6901404]
چیزی که برام سوال بود این کاتالیست رو کی ساخته آخه؟ که میگه روش من برای جلو گیری از هرج و مرج دیگه به بن بست رسیده. اصلا خیلی ضایعست که معلوم نیست کی ساختدش.
چندتا چیز میز میشه در موردش گفت :
1-که از همه مهم تره اینکه این سوال و سوالای دیگه باید باشن تا بهانه شماره بعدی باشه.(مثلا یه نژاد جدید نشون میدن به عنوان سازندگان ریپرها
2- شاید اون نژادی که از منظومشون به علت نابودی ستاره مرکزی فرار کردن سازندگان ریپرا هسن.چون اونا ذهنشونو اپلود کردن توی کامپیوتر تا نسلشون بمونه.و جسم ندارن و اونان که توانای کنترل ذهن رو دارن.
شاید مثل کوارینا اون نژاد هم ریپرها رو برا خدمت به خودشون ساختن و وسیله جنگیشونه و الان میتونن ریپرها رو با همون ذهنشون(که مثل روحه) جسم خودشون بدونن.و کاتالیزور و اون دستگاه مکملشو واسه کنترل و نابودی ریپرا ساختن.شاید کاتالیزور خودش یکی از همون نژادها باشه.
sirchicco
13-03-2012, 13:35
دوستان نظرشون راجب به این عکس چیه؟ (شرمنده فوتوشاپ زیاد بلد نیستم:31:)
واسه اینکه اسپم نشه، کسی از دوستان سایتی میشناسه که نسخه کامل Reloaded با تمام ملحقاتش رو واسه فروش گذاشته باشه؟ ( پ.خ بدین لطفا)
alirezajah
13-03-2012, 13:42
همه میگفتن توی این قسمت چهرشون رو نشون میدن. خیلی از بایوور ناامید شدم که نشون نداد. دوست داشتم تالی رو ببینم. نمیدونم فکر میکنن این کارشون بامزه هست که تالی ماسکش رو برداره ولی نشون ندن؟
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
دوستان نظرشون راجب به این عکس چیه؟ (شرمنده فوتوشاپ زیاد بلد نیستم:31:)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] images%2F87Capture1.jpg)
واسه اینکه اسپم نشه، کسی از دوستان سایتی میشناسه که نسخه کامل Reloaded با تمام ملحقاتش رو واسه فروش گذاشته باشه؟ ( پ.خ بدین لطفا)
داستان بازی خیلی مهم هست/ اگر توی اسپویلر نذاریم خوب برای خیلیها لذت بخش نیست. الان هم که همه دارن داستان رو تعریف می کنن همش محتوای مخفی میشه :دی
AlexMercer
13-03-2012, 13:51
[QUOTE=AlexMercer;6901404]
چندتا چیز میز میشه در موردش گفت :
1-که از همه مهم تره اینکه این سوال و سوالای دیگه باید باشن تا بهانه شماره بعدی باشه.(مثلا یه نژاد جدید نشون میدن به عنوان سازندگان ریپرها
2- شاید اون نژادی که از منظومشون به علت نابودی ستاره مرکزی فرار کردن سازندگان ریپرا هسن.چون اونا ذهنشونو اپلود کردن توی کامپیوتر تا نسلشون بمونه.و جسم ندارن و اونان که توانای کنترل ذهن رو دارن.
شاید مثل کوارینا اون نژاد هم ریپرها رو برا خدمت به خودشون ساختن و وسیله جنگیشونه و الان میتونن ریپرها رو با همون ذهنشون(که مثل روحه) جسم خودشون بدونن.و کاتالیزور و اون دستگاه مکملشو واسه کنترل و نابودی ریپرا ساختن.شاید کاتالیزور خودش یکی از همون نژادها باشه.
اولا فوق العاده ضایع میشه که بخواین «ژاد سازنده های ریپر رو زنده کنن( البته نمیشه چون خودشون رو تبدیل کردن به ریپر)
2- اگه منظورت پروتئون ها هست که اونها هم سازنده ریپر ها نستند. متمدن ترین تمدن چرخه قبلی بودند ولی خودشون اسیر ریپر ها شدن.
ولی یک نژادی بودند که AI یی ساختن که اینقدر آزادی داشت که دست به کشتن تمامی اورگانیک ها زد. این نژاد هم برای رهایی خودش رو ریپر کرد وAI رو نابود کرد و خودش ریپر موند و چرخه نابودی موجودات اورگانیک رو برای جلوگیری ساخت AI هایی که توانایی فکر کردن دارن رو بگیره رو ایجاد کرد.
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
همه میگفتن توی این قسمت چهرشون رو نشون میدن. خیلی از بایوور ناامید شدم که نشون نداد. دوست داشتم تالی رو ببینم. نمیدونم فکر میکنن این کارشون بامزه هست که تالی ماسکش رو برداره ولی نشون ندن؟
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
داستان بازی خیلی مهم هست/ اگر توی اسپویلر نذاریم خوب برای خیلیها لذت بخش نیست. الان هم که همه دارن داستان رو تعریف می کنن همش محتوای مخفی میشه :دی
به شرطه اینکه باهاش در نسخه 2 رومانس کنی و در نسخه 3 رومانس رو نگه داری و سرزمینشون رو پس بگیری تالی بهت عکسش رو میده که البته خیلی هم خوشگله
عکس اسپویل داره
یکی بگه بازی چطوره ؟
حال میده ؟
واسه عید خوبه بشینیم تمومش کنیم ؟
ارزش خرید داره ؟
AlexMercer
13-03-2012, 14:07
یکی بگه بازی چطوره ؟
حال میده ؟
واسه عید خوبه بشینیم تمومش کنیم ؟
ارزش خرید داره ؟
نسخه های قبلی رو نمیدونم بازی کردی یا نه ولی مس افکت 3 یکی از بهترین بازی های امساله مطمدنا و حتما ارزش داره. اگر نسخه های قبلی رو هم نرفته باشی بهتر پایانش اذیتت نمیکنه. ولی در کل شاهکاره بازی نکنی از دست دادی:46:
alirezajah
13-03-2012, 14:07
به شرطه اینکه باهاش در نسخه 2 رومانس کنی و در نسخه 3 رومانس رو نگه داری و سرزمینشون رو پس بگیری تالی بهت عکسش رو میده که البته خیلی هم خوشگله
عکس اسپویل داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fmasseffect%2Fimages%2F3%2F39%2FTaliface.png)
مطمئنی ؟ اگر واقعاً اینطوری هست یه سیو دارم با تالی رومنس داشتم. با اون برم :دی
بابا یه جاهای از گفتگو رو هم باید سبک مخفی کاری رفت دیگه!!:31:
alireza ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یعنی اگه وجدانن دست به تالی بزنی با 100 ریپر میام سراغت!!:21:
اولا فوق العاده ضایع میشه که بخواین «ژاد سازنده های ریپر رو زنده کنن( البته نمیشه چون خودشون رو تبدیل کردن به ریپر)
2- اگه منظورت پروتئون ها هست که اونها هم سازنده ریپر ها نستند. متمدن ترین تمدن چرخه قبلی بودند ولی خودشون اسیر ریپر ها شدن.
ولی یک نژادی بودند که AI یی ساختن که اینقدر آزادی داشت که دست به کشتن تمامی اورگانیک ها زد. این نژاد هم برای رهایی خودش رو ریپر کرد وAI رو نابود کرد و خودش ریپر موند و چرخه نابودی موجودات اورگانیک رو برای جلوگیری ساخت AI هایی که توانایی فکر کردن دارن رو بگیره رو ایجاد کرد.
خوب منظور منم همون قسمتی که قرمز کردم بود.نه پروتیونها . چون اونان که میترسن توسط یه نژاد پیشرفته به خطر بیفتن.
میگم شاید کلا بگن یه نژاد جدا از همه این جریاناتو راه انداخته. یا همونا (که جسم ندارن)هنوز ذهنشون یه جای دیگه هست.مثل کاتالیزور که ریپر نبود و یه جورای انگار عقیده های دیگه داشت(شاید مثل کاتالیزور هنوز باشن کسای. چه بد و چه خوب). شاید شپرد هم ذهنش در کنار همین نژاد بجا مونده باشه.
الان فهمیدم چرا کاتالیزور شکل بچه بود چون درگیری ذهن شپرد رو خونده بود.
alirezajah
13-03-2012, 14:49
بابا یه جاهای از گفتگو رو هم باید سبک مخفی کاری رفت دیگه!!:31:
alireza ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یعنی اگه وجدانن دست به تالی بزنی با 100 ریپر میام سراغت!!:21:
کاری با تالی ندارم. فقط عکسشو میخوام :دی تقصیر خودشه بدون رومنس عکس نمیده :دی
یک سوال!!نمیدونم این رو دوستان گفتن یا نه!!ولی این تنضیمات گرافیکش کجاست!ما هر چی گشتیم ندیدم!!
یک سوال!!نمیدونم این رو دوستان گفتن یا نه!!ولی این تنضیمات گرافیکش کجاست!ما هر چی گشتیم ندیدم!!
اینو باید توی تاپیک مشکلات بازی بپرسی.
برو داخل پوشه بازی .پیشفرض: C:\Program Files\Mass Effect 3\Binaries
فایل MassEffect3Config رو بزن تنظیمات صدا و گرافو ... سمت چپشه
Steps-Rap
13-03-2012, 15:17
مثل اینکه یه دی ال سی هم میخواد بیاد برای بخش مولتی.
david071
13-03-2012, 15:48
بچه ها من لولم که بالا میره به LEVEL UP PROGRESS POINT بهم نمیده
به نظرتون خودش آپ میکنه
آخه من روی حالت اکشن بازی میکنم
virus2009
13-03-2012, 16:54
بچه ها من لولم که بالا میره به LEVEL UP PROGRESS POINT بهم نمیده
به نظرتون خودش آپ میکنه
آخه من روی حالت اکشن بازی میکنم
از منوی option>GamePlay گزینه Auto level up رو روی Off بزار
------------
از صبح نبودم چقدر بحث کردین در مورد بازی
هاربرینجر هم فکر کنم آخر بازی اومد ، آخرین ریپری که به شپرد حمله کرد ، اگه دقت کنید 6 تا چراق جلوش داشت که نشونه هاربرینجر ـه ( تو ME2 هم بود )
+
من فقط از صحنه وداع با یارها خیلی خوشم اومد Amazing
حوصله بحث در مورد بازی رو ندارم
در کل اولش خوب بود آخرش بد شد
الان حیف وقت نیست ، بعد از عید فقط به خاطر Adept یکبار دیگه رو Insane میرم
دوستان اگه می خواید روی Insane برید فقط Vanguard ، لامصب نمی میره اصلا ( Charge > Nova > Nova > Charge ....:31: )
من یه بازی میخوام که از الان تا آخر عید بیکارم بشینم بازی کنم.
بین Alan wake و Mass effect 3 کدوم رو انتخاب کنم ؟ :10:
لطفا یه گیمر خوب که این دو تا رو بازی کرده راهنماییم کنه.
یا اینجا یا با پیغام خصوصی :40::10:
دوستان من بازیو نصب کردم اولش تصویر زیر اومد
من فکر میکنم که dlc ashes هم روش نصب شده اتوماتیک درست میگم؟
حالا برای اینکه این dlc رو بتونم فعال کنم چیکار باید بکنم؟
alirezajah
13-03-2012, 17:58
از منوی option>GamePlay گزینه Auto level up رو روی Off بزار
------------
از صبح نبودم چقدر بحث کردین در مورد بازی
حوصله بحث در مورد بازی رو ندارم
در کل اولش خوب بود آخرش بد شد
الان حیف وقت نیست ، بعد از عید فقط به خاطر Adept یکبار دیگه رو Insane میرم
دوستان اگه می خواید روی Insane برید فقط Vanguard ، لامصب نمی میره اصلا ( Charge > Nova > Nova > Charge ....:31: )
خوشم اومد از طرز فکرت. من الان insane دارم میرم با ونگارد :دی.
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
دوستان من بازیو نصب کردم اولش تصویر زیر اومد
من فکر میکنم که dlc ashes هم روش نصب شده اتوماتیک درست میگم؟
حالا برای اینکه این dlc رو بتونم فعال کنم چیکار باید بکنم؟
من هم اول بازی این مشکل رو داشتم. برو تاپیک مشکلات نصب و اجرا کرک پست اول رو دانلود کن درست میشه. البته اگر زیاد نرفتی جلو از اول برو چون اچیومنت ها رو از بین میبره
من تو مس افکت 1 anderson رو برای council انتخاب کردم ولی در عین ناباوری تو این نسخه دیدم که udina شده counciler حالا باید چیکار کنم سیوهامم منتقل کردم به 3 ولی نمیدونم چرا اینجوری شده اصلا دوست ندارم این بابا بشه counciler.راهی است؟
alirezajah
13-03-2012, 19:11
من تو مس افکت 1 anderson رو برای council انتخاب کردم ولی در عین ناباوری تو این نسخه دیدم که udina شده counciler حالا باید چیکار کنم سیوهامم منتقل کردم به 3 ولی نمیدونم چرا اینجوری شده اصلا دوست ندارم این بابا بشه counciler.راهی است؟
نه متأسفانه راهی نیست. داستان بازی طوری طراحی شده که باید اودینا counciler باشه.
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
آرت ورک چهره تالی. شاید اسپویل بشه. :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t%2Ffs70%2Ff%2F2010%2F060%2Fc%2Fd%2FHer_Face_by_Ma ster_Cyrus.jpg)
نه متأسفانه راهی نیست. داستان بازی طوری طراحی شده که باید اودینا counciler باشه.
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
آرت ورک چهره تالی. شاید اسپویل بشه. :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t%2Ffs70%2Ff%2F2010%2F060%2Fc%2Fd%2FHer_Face_by_Ma ster_Cyrus.jpg)
اصلا انتظار نداشتم که بایووار اینکارو بکنه:41:
یعنی ما کشکیم دیگه هر تصمیمی می گیریم بایووار بیاد عوضش کنه اون موقع سبک بازیشم گذاشته rpg
اصلا چه لزومی به انتقال سیوها است دیگه بایو خودش بهتر از ما میدونه که چی خوبه چی بد:13:
AlexMercer
13-03-2012, 19:32
اصلا انتظار نداشتم که بایووار اینکارو بکنه:41:
یعنی ما کشکیم دیگه هر تصمیمی می گیریم بایووار بیاد عوضش کنه اون موقع سبک بازیشم گذاشته rpg
اصلا چه لزومی به انتقال سیوها است دیگه بایو خودش بهتر از ما میدونه که چی خوبه چی بد:13:
آره منم قبول دارم ولی طبق داستانی که نوشتن نمیشد اندرسون کنسول گر باشه.
همین الان از کاتالیست خبر رسید که ایرانیا خودشون با خودشون درگیرن دارن با توپ و تفنگ و ترقه هم دیگرو میکشند. به ایران حمله نمیکنیم به این امید که د چرخه های بعدی ایرانیا یکم تمدن پیدا کنند:31:
دوستانی که بازی رو تموم کردن چند ساعته تموم کردین..؟
و این که همه مامرویت های فرعیشو رفتین..قبل اتمام بازی..؟
AlexMercer
13-03-2012, 20:02
نزدیک به 35 ساعت طول میکشه. من همه ماموریت هارو نتونستم برم. چون بازی باگ داشت:41:
soroosh_cz
13-03-2012, 20:11
بابا این قدر عکس از Tali نذارید حالمون رو بیشتر میگیرید. شب میاد به خوابمون حرصش میمونه به دلمون :19:
منم امروز بازی رو سر Hard Core با کاراکتر Adept تموم کردم. واقعا سخته! حالا بازی کنید ببینید.
1) به نظر من هاربینجر همون ریپری بود که قبل از ورود به اشعه منتقل کننده به Citadel با لیزر ما رو میزنه.
2) به نظر من اگر بخوان بازی رو ادامه بدن(در حالت مرج رو میگم) میتونن بهانه ای برای زنده بودن شپرد داشته باشن. چون اگر دقت کنید، شپرد موقعی که وارد اشعه میشه برای مرج، فقط نشون میده که یک چیزی مثل مدار الکترونیکی سبز تو بدنش روشن میشه و نشون نمیده که حالا مثلا پورد شد یا .... (به نظر من اونجا شپرد از بین نمیره بلکه اون شدت نور و ... هست).
3) برای من فقط جک و EDI رو آخر بازی نشون داد که از نورمندی پیاده شدن و رفتن تو بغل همدیگه.
4) بقیه ی اعضای تیم چی شدن؟
5) ریپر ها هم که توسط "Unknown" ساخته شده بودن و از "Unknown" دستور میگرفتن. حالا این ناشناس رو حداقل باید توی گفتگو با یه ریپر (مثلا هاربینجر یا همونی که روی سرزمین مادری Quarianـها میکشید) یه اطلاعاتی میداد ازشون.
6) سیستم بازی خیلی بهتر شده بود. مخصوصا این Weight که گذاشته بودن خیلی خوب شده بود. خیلی مسخره بود که تو ME 2 یه Adept فقط میتونست Pistol و Sub machine Gun استفاده کنه.
حالا سوال های من:
1) چرا بایوور دوست داره اینقدر پایان بازیش مسخره باشه؟ و همیشه مراحل آخر رو صرفا با زیاد کردن تعداد دشمنان سخت کنه؟ نمیشد مثل مرحله ی آزاد کردن سرزمین Quarians یه دو تا ریپر(مثلا هاربینجر) میذاشت به جای n تا دشمن ریزه میزه؟
2) میشه ایلوسیومن رو زنده نگه داشت؟ اندرسون چطور؟
3) بابا من اول بازی که لیارا اومد بام، دیگه زدم تو کار اون. چیکار کنیم Tali بیاد بامون؟
4) خوب بازی تموم شد! حالا چیکار کنیم؟ من Dues Ex رو دانلود کردم ولی هنوز بازیش نکردم، بچسبم به اون؟
5) ای کاش میگفتن مدل واقعی Tali کی بوده بریم خواستگاریش :27:
soroosh_cz
13-03-2012, 20:17
والا برای من 31:59 ساعت طول کشید تا بازی رو با تمام ماموریت هاش (فرعی و اصلی) ببرم.
باگ خاصی هم ندیدم، یعنی با یه گفتگو رفع میشد.
virus2009
13-03-2012, 20:23
دوستان یک نفر که بازی رو تموم کرده لطف کنه یکی از سیو هاش رو بزاره اینجا
مال من چند بار مشکل پیش اومد Squad Power Bonus هام پرید
می خوام دوباره شروع کنم SPB لازمه
TY
AlexMercer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خبر رسیده ملت توسط ریپرها کنترل میشن و ریختن توی شهر! بزن بریم.فقط نورماندی منو پلیس گرفته پارکینه نرماندی تو بنزین داره؟!:31:
بابا این قدر عکس از Tali نذارید حالمون رو بیشتر میگیرید. شب میاد به خوابمون حرصش میمونه به دلمون :19:
منم امروز بازی رو سر Hard Core با کاراکتر Adept تموم کردم. واقعا سخته! حالا بازی کنید ببینید.
1) به نظر من هاربینجر همون ریپری بود که قبل از ورود به اشعه منتقل کننده به Citadel با لیزر ما رو میزنه.
2) به نظر من اگر بخوان بازی رو ادامه بدن(در حالت مرج رو میگم) میتونن بهانه ای برای زنده بودن شپرد داشته باشن. چون اگر دقت کنید، شپرد موقعی که وارد اشعه میشه برای مرج، فقط نشون میده که یک چیزی مثل مدار الکترونیکی سبز تو بدنش روشن میشه و نشون نمیده که حالا مثلا پورد شد یا .... (به نظر من اونجا شپرد از بین نمیره بلکه اون شدت نور و ... هست).
3) برای من فقط جک و EDI رو آخر بازی نشون داد که از نورمندی پیاده شدن و رفتن تو بغل همدیگه.
4) بقیه ی اعضای تیم چی شدن؟
5) ریپر ها هم که توسط "Unknown" ساخته شده بودن و از "Unknown" دستور میگرفتن. حالا این ناشناس رو حداقل باید توی گفتگو با یه ریپر (مثلا هاربینجر یا همونی که روی سرزمین مادری Quarianـها میکشید) یه اطلاعاتی میداد ازشون.
6) سیستم بازی خیلی بهتر شده بود. مخصوصا این Weight که گذاشته بودن خیلی خوب شده بود. خیلی مسخره بود که تو ME 2 یه Adept فقط میتونست Pistol و Sub machine Gun استفاده کنه.
حالا سوال های من:
1) چرا بایوور دوست داره اینقدر پایان بازیش مسخره باشه؟ و همیشه مراحل آخر رو صرفا با زیاد کردن تعداد دشمنان سخت کنه؟ نمیشد مثل مرحله ی آزاد کردن سرزمین Quarians یه دو تا ریپر(مثلا هاربینجر) میذاشت به جای n تا دشمن ریزه میزه؟
2) میشه ایلوسیومن رو زنده نگه داشت؟ اندرسون چطور؟
3) بابا من اول بازی که لیارا اومد بام، دیگه زدم تو کار اون. چیکار کنیم Tali بیاد بامون؟
4) خوب بازی تموم شد! حالا چیکار کنیم؟ من Dues Ex رو دانلود کردم ولی هنوز بازیش نکردم، بچسبم به اون؟
5) ای کاش میگفتن مدل واقعی Tali کی بوده بریم خواستگاریش :27:
به رسم ادبو خوب امدی!!:10:
بنظر من اون ناشناسا همون نژادین که مخشونو توی کامپیوتر اپلود کردن. ریپرها هم شده جسم اونا .چون مثل روح هستن. و قدرت کنترل ذهن رو دارن. کاتالیزور هم یکی از اوناست که از این جملش که میگه من دیگه نمیتونم جلو ناهجارها رو بگیرم میشه اینو فهمید و اینجور برداشت کرد که مثلا اینا یه قانون داشتن متحد بودن ولی انگار دو دسته شدن و شاید خیلیهشون مثل کاتالیزور باشن . (کاتالیزور شکل بچه شد چون میدونست توی ذهن شپرد چه خبره. و شاید شپرد هم ذهنش مثل اونا اپلود بشه و بتونه برگرده
alirezajah
13-03-2012, 20:38
من هم حدود 42 ساعت تمام مرحله ها رو فکر کنم رفتم. چون مأموریتی نبود. تمام سیارات رو هم 100 درصد گشتم :دی
دوستان یک نفر که بازی رو تموم کرده لطف کنه یکی از سیو هاش رو بزاره اینجا
مال من چند بار مشکل پیش اومد Squad Power Bonus هام پرید
می خوام دوباره شروع کنم SPB لازمه
TY
اگه بدردت نخورد ببخش
virus2009
13-03-2012, 20:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3tqwp%2Fsave.zip.htm)
اگه بدردت نخورد ببخش
آخ
الان می خواستم بگم دیدم آپلود کردی
با فایل سیو نمیشه SPB ها رو برگردوند
باید فایل Local_Profile.sav باشه
Documents\BioWare\Mass Effect 3\Save
دستت درد نکنه
alirezajah
13-03-2012, 20:55
دوستان من که فلش بنگ و inferno grenade و m8 Avenger رو برداشتم دارم میرم بیرون 2-3 تا Slam و Wrap بزنم برگردم. چهارشنبه سوری به همه خوش بگذره :دی
اتفاقا خواسم بزارم نذاشتم گفتم سیو خواسی
توی این هست بازم اگه نشد ببخش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bjss6%2Fsave2.zip.htm)
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
دوستان من که فلش بنگ و inferno grenade و m8 Avenger رو برداشتم دارم میرم بیرون 2-3 تا Slam و Wrap بزنم برگردم. چهارشنبه سوری به همه خوش بگذره :دی
علی اگه نرماندی تو بنزین داره بیا با هم دو پشته بریم ریپر بترکونیم!!
واقعا باید برا صدا گذاری بازی جنگی بیان ایران شبه چهار شنبه سوری خوب به کارشون میاد!
کاش بازیرو امشب تموم میکردم جو شهر فاز بازیرو بیشتر میکرد!
بچه ها فک نمی کنید خیلی زود زود دارید میرید!؟ باو یه ذره آرومتر ...مام برسیم!:31:
virus2009
13-03-2012, 21:22
اتفاقا خواسم بزارم نذاشتم گفتم سیو خواسی
توی این هست بازم اگه نشد ببخش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bjss6%2Fsave2.zip.htm)
مرسی ، نشد
اسم فولدر سیوت چیه .. ؟؟؟
John ....
AlexMercer
13-03-2012, 21:28
دوستانی که تموم کردن حتما بخونند. نقد پایان خیالی:
باید بگم که تمامی پایان بازی یک خیال بوده از جانب شپرد دلایل:
بهترین پایان بازی تخریبه . تنها تصمیمی که شپرد در کل بازی داشت تخریب ریپر ها بود و هر دو پایان دیگه به معنی شکست شپرد در ماموریتشه.
موقعی که نزدیک به لیزر پرتاب کننده به سیتادل میشی شپرد توسط یک ریپر مورد هجوم قرار میگیره و به طرفی پرت میشه. از اونجاست که شپرد بلند میشه و به سمت لیزر میره. اگر به رادیو گوش کنید میگه: هیچ کس به لیزر نرسید همه مردند نقشه رو عوض میکنیم. شپرد به سمت لیزر میره به سیتادل میرسه.اونجا شپرد در خیاله خودشه که در سیتادله ولی او ذهنش توسط ریپر ها داره کنترل میشه. دقت کنید جایی اندرسون میگه محیطی که من هستم مثل تعریف تو از پایگاه کالکتور هاست و اینکه احتمالا میخوان یک رپیر جدید بسازند( در سیتادل که نیازی نیست به ساخت ریپر)
پس کشمکشی بین اندرسون و شپرد و ایلوسیو من شپپرد توسط کاتالیست به طبقه فوقانی میره. اونجا به شپرد میگه که 3 راه داری: 1- نابودی کاتالیست که به این صورت خودت و همه روبات ها نابود میشن. گیمر هایی که شاید در طول بازی رابطه خوبی با edi پیدا کردند و یا با گت ها صلح کردند حاضر نمیشن خودشون رو بکشن و این نژاد رو هم از بین ببرن.
راه دوم کنترله : در ظاهر شپرد ریپر هارو کنترل میکنه ولی این ریپر هان که شپرد رو کنترل میکنند و بعد به کارشون ادامه میدن .
راه سوم و بهترین راه تلفیق : طولانی ترین راه و شاید زیبا ترین راه که در ذهن شپرد شکل میگیره همین انتخابه ولی در نهایت چه اتفاقی می افته ریپر ها هم شپرد رو نابود میکنند و هم به کارشون ادامه میدن.
در 2 پایان تلفیق و کنترل شپرد در هر حالت میمیره ولی در تخریب امکان داره زنده بمونه.
کاتالیست به این علت به شکل بچه ظاهر میشه چون ذهن شپرد داره کنترل میشه. در خواب های شپرد هم دیدیم که هر وقت شپرد به دنبال بچه میره بچه میسوزه و در اخر خودش هم با بچه میمیره. این جاییه که به شپرد میگه به حرفای بچه گوش نکن. ایلوسیو من در فیلمی که در مقرش میبینیم به کای لنگ میگه شپرد کسیه که به اعتقادات خودش پایبنده و حتی وقتی از هکت میپرسیم که ایا ایلوسیو من در مورد کنترل ریپر ها راست میگه او بهت دستور کشتن ایلوسیو من و ریپر هارو میده.
حتی حضور بی معنی نورمندی نزدیک مس ریلی هم تصویر خیالیه شپرده چون در واقعیت نورمندی باید نزدیک زمین باشه. شپرد خیال میکنه که پس از نابودی مس ریلی چه اتفاقی برای نورمندی می افته .
درآخر اصلا شپرد به سیتادل نمیره و همون گوشه یا میمیره( یا بنا بر war asset زنده میمونه) اگر destroy رو بزنه فقط ذهنه خودش رو از دست ریپر ها نجات میده. و در تخریب نیرو های متحد ریپر هارو نابود میکنند ( دقت هم کنید ریپر ها در نبرد روی جو زمین کم اواردن بر میگردن سمت کاتالیست)
حتی تصویری که شپرد از دنیایی که نرومندی بر اون افتاده و بعدها انسان ها بر اون خونه ساختن هم خیالیه . چون چطور موجودات بدون مس ریلی به اون سیاره رسیدند؟ مگر جوکر با جویک و لیارا( واسه من اینا اومدن بیرون) جفت گیری کرده باشه.
همچنین در آخر بازی اشاره میشه داستان دیگه از شپرد هست و این پایان کار نیست.:46:
david071
13-03-2012, 21:34
من یه بازی میخوام که از الان تا آخر عید بیکارم بشینم بازی کنم.
بین Alan wake و Mass effect 3 کدوم رو انتخاب کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه گیمر خوب که این دو تا رو بازی کرده راهنماییم کنه.
یا اینجا یا با پیغام خصوصی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سریهای قبلی mf3 رو رفتی بت حال میده من سری های قبلی رو نرفتم اصلا نیفهمم چی به چی هست
alan رو که حتما باید بازی کنی خیلی باحاله
soroosh_cz
13-03-2012, 21:35
اینم سیو های منه، فقط چون کاراکتر ME 2 رو ایمپورت کردم. کلی Squad Point دارم. فقط باید 20000 تا خرجش کنی برای ریست :20:
دو تا از سیو ها مال قبل از حمله به سربروس و اون سیو Restart Mission رو هم اگر لود کنی، میوفته دقیقا بعد از هدف قرار گرفتن توسط هاربینجر و قبل از ورود به اشعه برای منتقل شد به سیتدل.
اینم لینک:
دوستانی که تموم کردن حتما بخونند. نقد پایان خیالی:
باید بگم که تمامی پایان بازی یک خیال بوده از جانب شپرد دلایل:
درآخر اصلا شپرد به سیتادل نمیره و همون گوشه یا میمیره( یا بنا بر war asset زنده میمونه) اگر destroy رو بزنه فقط ذهنه خودش رو از دست ریپر ها نجات میده. و در تخریب نیرو های متحد ریپر هارو نابود میکنند ( دقت هم کنید ریپر ها در نبرد روی جو زمین کم اواردن بر میگردن سمت کاتالیست)
همچنین در آخر بازی اشاره میشه داستان دیگه از شپرد هست و این پایان کار نیست.:46:
اره اینم دلیل خوبیه.
خوب دیگه بازی تخیله و هر کار بخوان میکنن و شپرد به اسونی بر میگرده به هزار و یک دلیل.من که با هر سه حالت رفتم و هر دفعه سیوها رو جدا گونه برداشتم چون به برگشت شپرد مطمینم.
راستی کسی رفت توی پوشه ویدیوها و اون ویدیو که نشون میده شپرد زندست رو ببینه؟
یکی از بچها توی سایت یوتوبه دیده بود ولی گفت به جای این ویدیو انگار ویدیو پیرمرده رو با بچهه رو جایگزین کردن.اگه اینجوریه پس چرا این ویدیو توی پوشه بازی هنوز هست؟
soroosh_cz
13-03-2012, 22:22
اره اینم دلیل خوبیه.
خوب دیگه بازی تخیله و هر کار بخوان میکنن و شپرد به اسونی بر میگرده به هزار و یک دلیل.من که با هر سه حالت رفتم و هر دفعه سیوها رو جدا گونه برداشتم چون به برگشت شپرد مطمینم.
یکی از بچها توی سایت یوتوبه دیده بود ولی گفت به جای این ویدیو انگار ویدیو پیرمرده رو با بچهه رو جایگزین کردن.اگه اینجوریه پس چرا این ویدیو توی پوشه بازی هنوز هست؟
احتمالا برای پایان بازی دعواشون شده، لحظه ی آخر یکی اومده فایل رو جایگزین کرده :27: شوخی بود.
AlexMercer
13-03-2012, 22:24
اره اینم دلیل خوبیه.
یکی از بچها توی سایت یوتوبه دیده بود ولی گفت به جای این ویدیو انگار ویدیو پیرمرده رو با بچهه رو جایگزین کردن.اگه اینجوریه پس چرا این ویدیو توی پوشه بازی هنوز هست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره من دیدم و هست فقط در صورتی که war asset شما بالای 4000 باشه و همش پاراگون بری و تخریب کنی شپرد زنده میمونه و اون رو نشون میده و خودش خیلی معنی داره که چرا شپرد زندست و چه دلیلی داره و چه آینده ای برای شپرد زنده رخ میده.
مشکل منم همینه دیگه.
total و effective من 5042 هست و readiness 100 درصد هستش.
کلا بازی رو هم روی insanity رفتم.بعد پایان بازی قبل از حمله به سربروس با دو حالت هارد و نرمال هم رفتم نشد. هر دفعه با هر 3 انتخاب پایانی .و اون ویدیو رو نشون نداد
AlexMercer
13-03-2012, 22:46
مشکل منم همینه دیگه.
total و effective من 5042 هست و readiness 100 درصد هستش.
کلا بازی رو هم روی insanity رفتم.بعد پایان بازی قبل از حمله به سربروس با دو حالت هارد و نرمال هم رفتم نشد. هر دفعه با هر 3 انتخاب پایانی .و اون ویدیو رو نشون نداد
فقط تخریب با حالت بیشترین پاراگون نشون میده
jericho-sina
13-03-2012, 22:52
آقا سوال
یکی اینکه کجا می تونم وسایل و یا power های جدید بخرم؟ کجا پولم رو خرج کنم؟
alex بیشتر توضیح میدی یعنی باید چکار کنم؟
خودت چجوری رفتی؟ واسه تو نشون داد اون ویدیو رو؟
AlexMercer
13-03-2012, 23:00
alex بیشتر توضیح میدی یعنی باید چکار کنم؟
خودت چجوری رفتی؟ واسه تو نشون داد اون ویدیو رو؟
من خودم که نرسیدم به اون پایان . ولی اگر در راهت همش رنجید بزنی شپرد میمیره و زمین هم نابود میشه. ولی اگر همش پاراگونت باشی و وار است هم زیاد باشه شپرد زنده میمونه و زمین هم بخشی سالم میمونه.
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
آقا سوال
یکی اینکه کجا می تونم وسایل و یا power های جدید بخرم؟ کجا پولم رو خرج کنم؟
power های جدید پس از خرف زدن با کارکتر ها ازاد میشه و در med bay طبقه سوم قابل انتخابه .
خرید اسلحه و اپگرید هم در طبقه پنجم یا در سیتادل انجام میشه.
jericho-sina
13-03-2012, 23:57
من خودم که نرسیدم به اون پایان . ولی اگر در راهت همش رنجید بزنی شپرد میمیره و زمین هم نابود میشه. ولی اگر همش پاراگونت باشی و وار است هم زیاد باشه شپرد زنده میمونه و زمین هم بخشی سالم میمونه.
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
power های جدید پس از خرف زدن با کارکتر ها ازاد میشه و در med bay طبقه سوم قابل انتخابه .
خرید اسلحه و اپگرید هم در طبقه پنجم یا در سیتادل انجام میشه.
این صحبت با دیگران رو زیاد نفهمیدم
یکم بیشتر توضیح میدی؟
مرسی
راهی هست که توی اون مرحله ای که پدر میراندا هست ، میراندا نمیره؟
تین هم توی بازی هست؟
موردین و لجیون هم حتما باید بمیرن؟
این بایور حال ما رو گرفت با این مردن ها!
یه سوال دیگه !
این اشلی چرا اصلا ما رو تحویل نمیگیره؟ به خاطر این هست که با لیارا گرم گرفتم؟!
AlexMercer
14-03-2012, 00:06
این صحبت با دیگران رو زیاد نفهمیدم
یکم بیشتر توضیح میدی؟
مرسی
ببین یار های صفینت معمولا در سیتادل هر بار که میری یک جا مشغولا و میشه باهاشون حرف زد. بعد یک مدت هم خودشون ازت درخواست میکنن که باهات دیدار کنن. اگر باهاشون خوب صحبت کنی یک نیرو برات ازاد میشه.
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
راهی هست که توی اون مرحله ای که پدر میراندا هست ، میراندا نمیره؟
تین هم توی بازی هست؟
موردین و لجیون هم حتما باید بمیرن؟
این بایور حال ما رو گرفت با این مردن ها!
یه سوال دیگه !
این اشلی چرا اصلا ما رو تحویل نمیگیره؟ به خاطر این هست که با لیارا گرم گرفتم؟!
اشلی احتمالا به خاطر همونه.
تین میمیره. موردین اگر رکس رو کشته باشی نمیمیره. لیون حتما میمیره.
میراندا هم اگر در سیتادل باهاش دیدار کرده باشی قبل از مرحلش نه نمیمیره. برای من زنده موند.
بازیو باز از ورود شپرد به داخل سیتادل شروع کردم. و باز رفتم طرف انتخاب تخریب و اینبار اخر بازی نشون داد که شفرد نفس میکشه( جیگرش برم . بهش گفتم شپرد جون نرو ترقه بازی به خرجش نرفت حالا نمیدونم کجا افتاده!!!)
نمیودنم چرا وقتی تموم کردم و شپرد مرد از بازی بدم اومد ولی از دیروز که فهمیدم این ویدیو داخل بازی هست باز خوشم اومد ازش و الان که بلاخره داخل بازی ویدیو رو دیدم بسی شادم در حد تیم کهکشان!!
برا این پایان فقط 100 درصد readiness کافیه
ببین یار های صفینت معمولا در سیتادل هر بار که میری یک جا مشغولا و میشه باهاشون حرف زد. بعد یک مدت هم خودشون ازت درخواست میکنن که باهات دیدار کنن. اگر باهاشون خوب صحبت کنی یک نیرو برات ازاد میشه.
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
اشلی احتمالا به خاطر همونه.
تین میمیره. موردین اگر رکس رو کشته باشی نمیمیره. لیون حتما میمیره.
میراندا هم اگر در سیتادل باهاش دیدار کرده باشی قبل از مرحلش نه نمیمیره. برای من زنده موند.
پس برم با لیارا بهم بزنم:27:
میراندا رو قبلا تو سیتادل دیدم، ولی بازم مرد ، البته بعد از اینکه زد باباش رو کشت!
رکس همونیه که تو شماره یک بود ؟ من سیو وارد نکردم
تین رو تا اینجا اصلا ندیدم ، دلم براش تنگیده !:31:
الان می خوام مرحله سربروس هید کوراتر رو برم ، دیگه آخراشه نه؟
با عرض پوزش یه سوال دیگه:31:
طبقه 3 نرماندی یه تابلو هست یه سری اسم روش نوشته اینا کسایی هستند که مردن درسته ؟
واقعا دلم نمیاد بازی رو تموم کنم ...:41:
AlexMercer
14-03-2012, 00:32
پس برم با لیارا بهم بزنم:27:
میراندا رو قبلا تو سیتادل دیدم، ولی بازم مرد ، البته بعد از اینکه زد باباش رو کشت!
رکس همونیه که تو شماره یک بود ؟ من سیو وارد نکردم
تین رو تا اینجا اصلا ندیدم ، دلم براش تنگیده !:31:
الان می خوام مرحله سربروس هید کوراتر رو برم ، دیگه آخراشه نه؟
با عرض پوزش یه سوال دیگه:31:
طبقه 3 نرماندی یه تابلو هست یه سری اسم روش نوشته اینا کسایی هستند که مردن درسته ؟
واقعا دلم نمیاد بازی رو تموم کنم ...:41:
باید بازهم به میراندا سر میزدی و در مورد تهدید سربروس بهش میکفتی.
رکس اره.
اره اخره بازیه.
تین اگر زنده باشه حتما توی مرحله حمله سربروس به سیتادل حاضر میشه.
اره اسم تمامی میردگان راه شهادت:31:
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
بازیو باز از ورود شپرد به داخل سیتادل شروع کردم. و باز رفتم طرف انتخاب تخریب و اینبار اخر بازی نشون داد که شفرد نفس میکشه( جیگرش برم . بهش گفتم شپرد جون نرو ترقه بازی به خرجش نرفت حالا نمیدونم کجا افتاده!!!)
نمیودنم چرا وقتی تموم کردم و شپرد مرد از بازی بدم اومد ولی از دیروز که فهمیدم این ویدیو داخل بازی هست باز خوشم اومد ازش و الان که بلاخره داخل بازی ویدیو رو دیدم بسی شادم در حد تیم کهکشان!!
برا این پایان فقط 100 درصد readiness کافیه
منم دوباره باید برم هم گالکسی ردینس رو 100 کنم هم اینکه با اشلی رومانس کنم و تحریب کنم.
[/QUOTE] منم دوباره باید برم هم گالکسی ردینس رو 100 کنم هم اینکه با اشلی رومانس کنم و تحریب کنم. [/QUOTE]
اره حتما برو چون تموم شدنش با دیدن نفس شپرد خیلی فاز میده!!(ببخشید فاز زشته باید بگم: بسی زیباست!)
soroosh_cz
14-03-2012, 01:03
اره حتما برو چون تموم شدنش با دیدن نفس شپرد خیلی فاز میده!!(ببخشید فاز زشته باید بگم: بسی زیباست!)
یعنی بعد از اون 2-3 ثانیه ویدیو که توی پوشه ی فیلم هاش هست، نشون میده که شپرد زنده مونده(منظورم صحنه های اصلی بازی هست)؟
یعنی بعد از اون 2-3 ثانیه ویدیو که توی پوشه ی فیلم هاش هست، نشون میده که شپرد زنده مونده(منظورم صحنه های اصلی بازی هست)؟
نه چیز دیگه ی نشون نمیده .من میخواستم بدونم باید چکار کرد که این صحنه واست بیاد .میخواستم بدونم اینو کجا نشون میده بعد تیتراژ ؟ بعد خراب شدن نرماندی؟یا بعد داستان گوی بابا بزرگه؟
به من توی بازی دیدن این صحنه فاز داد چون خودم تونستم بدست بیارمش لذت بخش بود برام
farshid_titan
14-03-2012, 02:37
سلام دوستان میشه لطف کنید مارو یه راهنمایی کنید بگید اصلا داستان این بازی چیه ما یه مرحله رفتیم بد میره تو یه سفینه دیگه اونجا موندم چیکار کنم میشه بگید چجوری باید از این سفینه خلاص شم ؟
:40:
AlexMercer
14-03-2012, 06:43
سلام دوستان میشه لطف کنید مارو یه راهنمایی کنید بگید اصلا داستان این بازی چیه ما یه مرحله رفتیم بد میره تو یه سفینه دیگه اونجا موندم چیکار کنم میشه بگید چجوری باید از این سفینه خلاص شم ؟
:40:
داستان بازی اینجاست
از سفینه هم میخوای خارج شی برو طبقه 2 روی گالکسی مپ از مس ریلی ها استفاده کن هر سیستمی که چشمک میزنه مرحله داره:46:
AlexMercer
14-03-2012, 08:09
دوستان پایان اصلی با آمادگی 100 درصد و war asset بالای 4000 در صورت تخریب بدست میاد و این پایان defualt بازی در نسخه های اینده هم هست.
alirezajah
14-03-2012, 08:57
دوستان پایان اصلی با آمادگی 100 درصد و war asset بالای 4000 در صورت تخریب بدست میاد و این پایان defualt بازی در نسخه های اینده هم هست.
لینک سیو آمادگی 100 درصد رو دارید؟ اگر هست ممنون میشم بذارید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.