ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک تیم ملی اسپانیا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

scali
09-07-2010, 15:42
دوستان تبریک من رو هم با تاخیر پذیرا باشید .

خیلی خوشحالم آلمان لوله شد و هیچ حرفی واسه گفتن نداشت.

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

راستی سایت چرا هیلتر شده ؟:41:

pinchingholian
09-07-2010, 15:54
دوستان تبریک من رو هم با تاخیر پذیرا باشید .

خیلی خوشحالم آلمان لوله شد و هیچ حرفی واسه گفتن نداشت.

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

فکر کنم کار آلمانیا باشه آخه همشون عاشق فیلتر و هیلتر و هیتلر ند.

Amir_oscar
09-07-2010, 15:59
می تونی به جای com از ir یا net استفاده بکنی که هیلتر نیستن.

scali
09-07-2010, 16:07

دمت گرم کاش زودتر خبر دار میشدم . :41:

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

فکر کنم کار آلمانیا باشه آخه همشون عاشق فیلتر و هیلتر و هیتلر ند.

آره از اینا هیچ بعید نیست .

Dark Shine
09-07-2010, 16:08
امیدواریم قهرمانی اسپانیا با آقای گلی ویا همراه باشه:40:

kOoRi
09-07-2010, 16:08
اینا هم یه خط در میون فیـــلتــر میشدن : دی

pinchingholian
09-07-2010, 16:09
واقعا دمت گرم. دو روز بود که افسردگی گرفته بودم.

D.A.V.O.O.D
09-07-2010, 16:11
5 ستاره‌ها ترسي ندارند
از هلند بترسيد

:دی :دی :دی :دی :دی

scali
09-07-2010, 16:13
واقعا دمت گرم. دو روز بود که افسردگی گرفته بودم.

راست میگی بعد از بازی اسپانیا میخواستم بیام ببنینم این آلمانیها کجا هستن ولی نتونستم . .

نمیدونی بعد از بازی چه قدر خوشحال بودم .

pinchingholian
09-07-2010, 16:24
جایزه ویژه برای ماتادورها: نوشیدنی به اندازه وزن بازیکن

یورنته بازیکنی است که بیشترین حجم را دریافت می کند، چون 88 کیلوگرم وزن اوست

سایت گل- همان طور اتفاقی که در پایان رقابتهای یورو2008 رخ داد و به منظور انگیزه دادن به بازیکنان تیم ملی اسپانیا در آستانه فینال رقابتهای جام جهانی، کمپانی کروس کمپو، شرکت تولید نوشیدنی درنظر دارد تا به بازیکنان، مربی و اعضای کادر فنی تیم ملی اسپانیا به اندازه وزنشان نوشیدنی هدیه کند.
مسئولان این کمپانی در صحبتهایی اعلام کردند که بی توجه به نتیجه ای که در دیدار فینال جام جهانی به دست بیاید، اسپانیایی ها 5.058 بطری نوشیدنی را دریافت خواهند کرد.بدین ترتیب 1686 کیلوگرم ، به اندازه وزن تمام بازیکنان و مسئولان تیم ملی اسپانیا برای ماتادورها کنار گذاشته شده است.
این روزها روی باسکول رفتن از هر نکته دیگری هیجان انگیزتر به نظر می رسد. فرناندو یورنته با 88 کیلوگرم چاق ترین بازیکن اسپانیاست .
په په رینا که در رقابتهای یورو2008، 95 کیلو وزن داشت، اکنون 85 کیلویی شده است.
پس از او نیز آلبیول (80 کیلو)، کاسیاس، کاپدویلا و مارتینس (79 کیلو)، والدس ، مارچنا و پویول (74 کیلو)، آربلوا (76 کیلو)، آلونسو (75 کیلو)، تورس (74 کیلو) ، راموس و بوسکتس (73 کیلو)، پیکه (70 کیلو)، ویا و فابرگاس (69 کیلو)، چابی(68 کیلو)، سیلوا (67 کیلو)، اینیستا (63 کیلو)، ماتا (61 ) و ناباس (60 کیلو) وزن دارند

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

حمله هکرهای آلمانی به وب سایت فدراسیون فوتبال اسپانیا

حمله هکرها به وب سایت اصلی فدراسیون فوتبال اسپانیا اندکی پس از پیروزی ماتادورها مقابل آلمان صورت گرفت و مسئولان سایت مجبور شدند تا این وب سایت را برای ساعاتی ببندند

سایت گل- طبق اعلام مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا، وب سایت این فدراسیون مورد حمله هکرهایی از آلمان قرار گرفت. این حمله اندکی پس از پایان یافتن دیدار دو تیم اسپانیا و آلمان در مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی که با پیروزی 0-1 ماتادورها همراه بود صورت گرفت.

مسئولان وب سایت این فدراسیون متوجه شدند که این حملات از آلمان انجام شده و مجبور شدند تا این وب سایت را برای مدت کوتاهی ببندند تا بتوانند با برطرف شدن مشکلات آن را مجددا بازگشایی نمایند.دسترسی به این وب سایت همچنان مقدور نیست

scali
09-07-2010, 16:31
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

حمله هکرهای آلمانی به وب سایت فدراسیون فوتبال اسپانیا

حمله هکرها به وب سایت اصلی فدراسیون فوتبال اسپانیا اندکی پس از پیروزی ماتادورها مقابل آلمان صورت گرفت و مسئولان سایت مجبور شدند تا این وب سایت را برای ساعاتی ببندند

سایت گل- طبق اعلام مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا، وب سایت این فدراسیون مورد حمله هکرهایی از آلمان قرار گرفت. این حمله اندکی پس از پایان یافتن دیدار دو تیم اسپانیا و آلمان در مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی که با پیروزی 0-1 ماتادورها همراه بود صورت گرفت.

مسئولان وب سایت این فدراسیون متوجه شدند که این حملات از آلمان انجام شده و مجبور شدند تا این وب سایت را برای مدت کوتاهی ببندند تا بتوانند با برطرف شدن مشکلات آن را مجددا بازگشایی نمایند.دسترسی به این وب سایت همچنان مقدور نیست

گریه کردن به این میگن دیگه .

آخه خیلی واسشون زور داشت که با اونهمه ادعا که به همه تیما 4 تا میزنیم بیان مقابل اسپانیا لوله بشن . :31:

pinchingholian
09-07-2010, 16:45
گریه کردن به این میگن دیگه .

آخه خیلی واسشون زور داشت که با اونهمه ادعا که به همه تیما 4 تا میزنیم بیان مقابل اسپانیا لوله بشن . :31:
البته لوله که نشدن، فقط یکی خوردن ولی شاید اگر سسک کبیر بازی میکرد اونوقت لوله میشدن اما امان از دست این دل بوشکه!

golmohammadi
09-07-2010, 17:49
ای ول به اسپانیا که آلمانو بردش

scali
09-07-2010, 17:55
البته لوله که نشدن، فقط یکی خوردن ولی شاید اگر سسک کبیر بازی میکرد اونوقت لوله میشدن اما امان از دست این دل بوشکه!

منظورم از لوله شدن گل زدن زیاد نیست .

یعنی اینکه هیج کاری از دستت برنیاد که انجام بدی و با اونهمه ادعا چشم به ضد حمله بدوزی و بازم نتونی کاری

بکنی .

♠ ♥ ♦ ♣
09-07-2010, 22:20
اقا توهين نكن دیگه .. هی میگی دل بوشکه ...
اینطوری شخصیتتو نشون میدی ..
هر چی باشه از امثال مارویک خیلی با تجربه تر و کار بلد تره .

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------

سلام

این ویدیوی Attach شده رو حتما ببینید... خوشحالی بازیکنان اسپانیا خیلی جالبه! :دی
این برای یورو 2008 هست!:31:

siavashjal
09-07-2010, 22:20
مهم تعداد گل نیست مهم اینه که اسپانیا بلایی سر آلمان اورده بود که بیشتر از دو سه تا پاس نمی تونستن به هم دیگه بدن. باز حداقل مربی و بازیکنان آلمان این قدر مردانگی داشتن که همشون گفتن اسپانیا تیم بهتری بوده و حقش بوده که ببره.

jyjy
09-07-2010, 22:58
اینم کارگاه پرچم سازی :40:اسپانیا:40:
(همه درانتظارفینال)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sourena
09-07-2010, 23:06
اين هم موج مكزيكي به مناسبت قهرمان جام نوزدهم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jyjy
09-07-2010, 23:14
بدون شرح

MohandesMCD
09-07-2010, 23:41
سلام.بچه ها قهرمان شدنتونو تبریک میگم.اشک این هلندی ها رو در بیارید که الکی الکی اومدن بالا.باز شما آلمان قهرمان رو زدید که رسیدید اینجا
هشت پا هم بهتون حال داد دیگه رسما

DrXoX
10-07-2010, 01:16

pinchingholian
10-07-2010, 12:38
مهم نیست که هلند قهرمان بشه یا اسپانیا. مهم اینه که اونایی که نمیتونن فینالیست شدن این دو تیم رو ببینن از حسودی بترکن.

غضنفر مدل 88
10-07-2010, 12:57
خيلي هم مهمه :

scali
10-07-2010, 13:01
اینجور وقت ها باید بریم پست های اول جام رو ببینیم که طرفدار واقعی به کی میگن و چه کسایی اسپانیا و هلند رو از قبل حذف شده

میدونستن .

pinchingholian
10-07-2010, 13:06
اینجور وقت ها باید بریم پست های اول جام رو ببینیم که طرفدار واقعی به کی میگن و چه کسایی اسپانیا و هلند رو از قبل حذف شده

میدونستن .
کاملا درسته
من فکر میکنم بعضی از طرفداران تیمهای المان و ارژانتین و برزیل و پرتغال می خوان بین هواداران هلند و اسپانیا تشنج و نوعی جنگ روانی ایجاد کنند و طاقت دیدن هلند و اسپانیا را در فینال ندارند.

jyjy
10-07-2010, 13:16
کاملا درسته
من فکر میکنم بعضی از طرفداران تیمهای المان و ارژانتین و برزیل و پرتغال می خوان بین هواداران هلند و اسپانیا تشنج و نوعی جنگ روانی ایجاد کنند و طاقت دیدن هلند و اسپانیا را در فینال ندارند.
کاملادرست متوجه شدی دوست من(مخصوصا طرفداران المان).:31:
امیدوارم بازیه قشنگی بشه وهمه ازاین بازی لذت ببرند :20:

jyjy
10-07-2010, 13:29
امیدوارم بازی جوانمردانه باشه

Vahid_1990
10-07-2010, 14:36
اسپانیا صد در صد فردا شب قهرمان میشه:40:

pinchingholian
10-07-2010, 16:20
کاسیاس: مهم‌ترین بازی تاریخ اسپانیا

او می‌گوید هلندی‌ها تنها متکی به آرین روبن نیستند.

سایت گل – ایکر کاسیاس، دروازه‌بان اسپانیا گفته تیمش نباید تنها روی آرین روبن متمرکز شود.

اسپانیا برای اولین بار در تاریخ خود به فینال رسیده و می‌خواهد اولین تیم اروپایی شود که قهرمانی جام جهانی را خارج از اروپا به دست می‌آورد.
کاسیاس پیش از دیدار تیمش در فینال مقابل هلند گفته است: «این بازی مهم‌ترین بازی تاریخ ماست. اما ما هنوز قهرمان نشده‌ایم. احساسات متناقضی داریم، نه خیلی مطمئن هستیم که می‌توانیم ببریم و نه از باخت می‌ترسیم.»
او همچنین نظرش را درباره تیم هلند گفته است: «به نظرم آنها تیمی دفاعی نیستند. هلند بازیکنان سریعی دارد و مانند ما به سبک خود وفادار خواهد ماند. می‌دانیم روبن بازیکنی سریع، قدرتمند و توانا است. نگران فرارهای او هستم و باید او را پوشش دهیم. اما هلند تنها روبن نیست. آنها در دفاع و در خط میانی قدرتمند هستند. اسنایدر و کوئیت هم بازیکنان مهمی هستند و به اندازه روبن خطرناکند.»

pinchingholian
10-07-2010, 16:35
خدا کنه این صحنه رو در بازی فینال خیلی زود ببینیم :

pinchingholian
10-07-2010, 16:50
و این هم اینیستای مقدس و امپراطور سسک کبیر و سلطان داوید ویا

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

کدام یک زیباتر است: سسک کبیر با ریش و یا سسک کبیر بدون ریش؟

---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

و این هم آخرین باری که سسک کبیر با ریش دیده شد!!!:31:

kOoRi
10-07-2010, 16:52
ای بابا! ای کاش جای اون ماژیکه بودم ، آخه اینم شد زندگی؟ الان اون ماژیکه از من خوشبخت تره :|

pinchingholian
10-07-2010, 16:54
آقایان.

Masoud-Susa
10-07-2010, 17:16
خدا کنه این صحنه رو در بازی فینال خیلی زود ببینیم :

اینو اشتباه کردی...
اگه این تعویض زود انجام بشه که دیگه هلند همون جا باید زمین رو بوس کنه بیاد بیرون :27:

pinchingholian
10-07-2010, 17:32
اینو اشتباه کردی...
اگه این تعویض زود انجام بشه که دیگه هلند همون جا باید زمین رو بوس کنه بیاد بیرون :27:
اشتباه نکردم.
حضور سسک کبیر در زمین باعث میشه بازی جذابتر و زیباتر بشه.

I3 E L O \/ E D
10-07-2010, 17:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من گفتم این چرا ریشا رو به باد دادها! :دی
یه حسی بهم میگه تورس تا الان گل نزده که تو فینال گل بزنه!
بازم 1-0 اسپانیا با گل تورس... :27:

pinchingholian
10-07-2010, 18:02
یه خبر برای تضعیف روحیه اسپانیا
قارنجک پیشگو هم برد تیم هلند رو پیش بینی کرد. این هم عکسش:

I3 E L O \/ E D
10-07-2010, 18:04
یه خبر برای تضعیف روحیه اسپانیا
قارنجک پیشگو هم برد تیم هلند رو پیش بینی کرد. این هم عکسش:
اون خر سیاهه نر مام تو دهات برد اسپانیا رو پیش بینی کرد ...:27:

B L A S T E R
10-07-2010, 18:16
آقای باشخصیت و آقای بی شخصیت

خوشم نیمد اصلا !
به علایق بقیه توهین نکنیم !!!
اینجا هم تاپیک هوارداران اسپانیاست نه فابرگاس!!!

sourena
10-07-2010, 18:21
خوشم نیمد اصلا !

راست ميگه دوستمون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من باهان موافقم بلستر جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vahid_1990
10-07-2010, 18:25
این پستارو می ذارید دوباره بحث رئال و بارسا میاد وسط...

I3 E L O \/ E D
10-07-2010, 18:26
خوشم نیمد اصلا !

نکته : ایشون رئالیند و فابرگاس در آستانه ی پیوستن به بارسا :31:

Amir_oscar
10-07-2010, 18:28
جو رو مشوش نکنید! الآن بروبچ اسپانیا از آفریقای جنوبی این جا رو می بینن و روی روحیه اشون تاثیر می ذاره!:31:

B L A S T E R
10-07-2010, 18:39
نکته : ایشون رئالیند و فابرگاس در آستانه ی پیوستن به بارسا :31:
نه من با فابرگاس مشکلی ندارم . فقط دوس ندارم به بازیکن تیمم توهین بشه !

pinchingholian
10-07-2010, 18:54
خوشم نیمد اصلا !

درست میگی. من اشتباه کردم. اصلاح شد.
فابرگاس هم جزو بازیکنان اسپانیاست.

nw_nk
10-07-2010, 20:26
World Cup 2010

جام جهانی 2010

From Ajax To Barcelona: The Netherlands v Spain World Cup 2010 Final Will Be The Clash Of Football's Two Greatest Ever Academies

از آژاکس تا بارسلونا: هلند برابر اسپانیا در فینال جام جهانی 2010 برخورد بزرگترین آکادمی های تاریخ فوتبال خواهد بود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

World Cup 2010 Comment: The World Cup Final - Where Dreams Are Found And Lost

فینال جام جهانی - جایی که رویاها به حقیقت می پیوندن یا از دست میرن

World Cup 2010: Dutch Legend Johan Cruyff Believes Spain Will Beat Netherlands In Final

اسطوره هلند یوهان کرایوف اعتقاد داره اسپانیا هلند رو در فینال شکست میده

World Cup 2010 Comment: Spain's Road To The Final - How La Furia Roja Are On The Brink Of History

راه اسپانیا برای رسیدن به فینال - چگونه سرخ های خشمگین در آستانه تاریخ‌ساز شدن هستند

World Cup 2010 Commment: Can Arjen Robben And Wesley Sneijder Prove Real Madrid Wrong On The Biggest Stage?

آیا روبن و اسنایدر می تونن اشتباه رئال مادرید رو در بزرگترین صحنه ثابت کنند؟

...

boy iran
10-07-2010, 20:27
مرسی سینا جان بابت خبرها :40:

[REZA]
10-07-2010, 20:36
----اسطوره هلند یوهان کرایوف اعتقاد داره اسپانیا هلند رو در فینال شکست میده----
به حرف این پیر مرد هلندی گوش بدید...حتما یه چیزی میدونه که میگه اسپانیا قهرمان میشه :دی

I3 E L O \/ E D
11-07-2010, 02:57
سسک فابرگاس: می توانستم بازیکن ثابت اسپانیا باشم

کاپیتان توپچی های لندن از اینکه نتوانست دقایق بیشتری در جام جهانی بازی کند، ناراحت است

سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک تیم ملی اسپانیا، از اینکه در ترکیب اصلی تیمش برای بازی فینال حضور ندارد، بسیار ناامید شده است.
کایپتان آرسنال تاکنون در هیچ یک از دیدارهای اسپانیا در جام جهانی در ترکیب اصلی تیمش حضور نداشته و به نظر نمی رسد که دل بوسکه تغییرات زیادی در ترکیب اصلی تیمش نسبت به بازی مقابل آلمان ایجاد کند.
فابرگاس در مصاحبه با نشریه سان گفت:" نمی توانم انکار کنم که از اینکه در هیچ یک از بازی های اسپانیا در ترکیب اصلی نبودم، ناراحت نیستم.
اما من تنها به بازیکنان بی نظیر تیم- به ویژه هافبک های بزرگ مان- نگاه می کنم و از اینکه جزئی از این تیم خارق العاده هستم، به خودم افتخار می کنم. اگر خوش شانس باشم و در ترکیب اصلی بازی فینال قرار بگیرم، تمام تلاشم را برای پیروزی تیم انجام خواهم داد اما اگر باز هم روی نیمکت باشم، تنها کاری که می توانم بکنم، دعا کردن است و اینکه امیدوار باشم بتوانم برای دقایقی در این دیدار باشکوه به میدان بروم.
از اینکه نتوانستم در چنین تورنمنتی برای اسپانیا بیشتر بازی کنم، بسیار ناراحتم.
حضور در چنین رقابت های رویای یک فوتبالیست از زمانی است که فوتبال را آغاز می کند. من اطمینان دارم که می توانستم جزئی از تیمی باشم که می تواند برای اولین بار فاتح جام جهانی شود."

:41:

Arrowtic
11-07-2010, 03:13
ماتادورهاي همه ي گاو ها رو رام كردن.اين گاوهاي نارنجي رو هم رام ميكنن!!

---------- Post added at 03:13 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------

اين بحث هاي بارسا و رئال مثل اينه تيم ملي تو بازي هاي آسيا باشه بعد يه عده از تماشاچيا داد بزن پرسپوليس اون يكي ها بگن استقلال!خوب اونجوري به ريتم و تيم و بازي .... ميشه ديگه!

*Mehran*
11-07-2010, 10:16
چقدر کشش میدین ، آخه معلومه دیگه ، اسپانیا قهرمان میشه ...

pinchingholian
11-07-2010, 11:23
World Cup 2010

جام جهانی 2010

From Ajax To Barcelona: The Netherlands v Spain World Cup 2010 Final Will Be The Clash Of Football's Two Greatest Ever Academies

از آژاکس تا بارسلونا: هلند برابر اسپانیا در فینال جام جهانی 2010 برخورد بزرگترین آکادمی های تاریخ فوتبال خواهد بود

...

بسیار جمله زیبا و پر محتوایی است.

toadstool
11-07-2010, 11:31
پیشاپیش نایب قهرمانیتون رو تبریک میگم همینقدر که تونستید به فینال برسید خیلی ارزشمنده

ولی شرمنده که امسال جام مال ماست :21::10:

kOoRi
11-07-2010, 11:49
برو آقا الکی اینجا شورش درست نکن! مگه خودتون خونه و زندگی ندارید ؟ مگه خودتون تاپیک ندارید ؟ مگه خودتون ناموس ندارید ؟ مگه خودتون برادر پدر ندارید ؟ مگه خودتون ندارید ؟ : دی

pinchingholian
11-07-2010, 11:50
پیشاپیش انجام زیباترین فینال جام جهانی را بین دو تیم خوب هلند و اسپانیا به همه تبریک می گویم.

Amir_oscar
11-07-2010, 11:59
اسپانیا 4-3 هلند

گل های اسپانیا: ویا 2 گل - فابرگاس و تورس.
گل های هلند: روبن - کویت - اسنایدر

---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

آقا این tags رو کی ویرایش کرده؟! من که اینا رو ننوشته بودم!!!

pinchingholian
11-07-2010, 12:01
شکیرا: امیدوارم هشت پا اشتباه نکرده باشد

طرفدار تیمهای لاتین هستم.فکر می کنم که آنها در جام جهانی نمایش خیره کننده ای داشتند. آرژانتین، اروگوئه، پاراگوئه و برزیل.. ولی فکر می کنم که تیم اسپانیا هم فوق العاده بود و من مدتهاست که از آنها حمایت می کنم..این وظیفه اخلاقی من است..من ریشه ای اسپانیایی دارم و می بایست به حمایت از این تیم بپردازم.

سایت گل- پس از کنسرت شکیرا دردیدار افتتاحیه رقابتهای جام جهانی ، اکنون همگان بی صبرانه درانتظار آن هستند تا این خواننده کلمبیایی در مراسم اختتامیه نیز به هنرنمایی بپردازد و ترانه واکاواکا یا " نوبت آفریقاست" که مبدل به سرود ملی رقابتهای جام جهانی شده است را بار دیگر اجرا کند.این مراسم پیش از آغاز دیدار فینال برگزار خواهد شد.

این خواننده کلمبیایی که در جام جهانی 2006 آلمان نیز هنرنمایی کرده بود، در صحبتهایی اعلام کرده که او طرفدار اسپانیاست و به ریشه های اسپانیایی اش اشاره کرده. شکیرا در ادامه اعلام کرده که شیفته فوتبال و سرزمین آفریقای جنوبی شده است.متن گفتگوی فیفا با شکیرا را می خوانیم:
* چه نکته ای بیش از سایرین، تو را جذب آفریقای جنوبی کرده است؟
- فکر می کنم در جریان این ماه که در آفریقای جنوبی بوده ام، به شدت شیفته این کشور شده ام.این یکی از شادترین ماه های زندگی من در طول سالهای اخیر بود. بسیار هیجان انگیز بود که هر روز صبح به هیجان تماشای بازیها از خواب برمی خاستم و هیجان داشتم تا روزنامه راباز کنم و بخش ورزشی را مطالعه کنم،چرا که واقعا هوادار پروپا قرص فوتبال شده ام.مردم آفریقای جنوبی هم به شدت تحت تاثیر جام جهانی هستند.آنها فوق العاده اند و واقعا دوست داشتنی...بسیار احساساتی و با محبت.. حس می کنم که از همان اولین روزی که رسیده ام به شدت تحت تاثیر قرار گرفته ام و علاقه ام به اینجا روز به روز بیشتر می شود. برای اولین بار در زندگی ام دیدم که حتی افسرهای پلیس هم می رقصند و آهنگ واکاواکا را می خوانند
* آیا دیداری را از نزدیک تماشا کرده ای؟
- سه بازی را...روز اول و بلافاصله پس از برگزاری مراسم افتتاحیه بازی مکزیک- آفریقای جنوبی را تماشا کردم. بعد از آن بازیهای آرژانتین- نیجریه و اسپانیا – پاراگوئه را از نزدیک دنبال کردم و امشب هم بازی اسپانیا- هلند را تماشا خواهم کرد
* طرفدار چه تیمهایی بودی؟
- قطعا تیمهای لاتین.فکر می کنم که آنها در جام جهانی نمایش خیره کننده ای داشتند. آرژانتین، اروگوئه، پاراگوئه و برزیل.. ولی فکر می کنم که تیم اسپانیا هم فوق العاده بود و من مدتهاست که از آنها حمایت می کنم..این وظیفه اخلاقی من است..من ریشه ای اسپانیایی دارم و می بایست به حمایت از این تیم بپردازم.
* پیش بینی ات از نتیجه دیدار فینال چیست؟
- من واقعا نمی توانم بازی را پیش بینی کنم و شهامت آن را ندارم ولی فکر می کنم باید به هشت پا اعتماد کرد.پس هر چه پل بگوید، با او موافقم.
* خاطره ای که از این تورنمنت داری را برای ما بگو
- یکی از به یاد ماندنی ترین خاطراتی که در ذهنم نقش بسته، زمانی بود که برای تماشای دیدار آرژانتین- نیجریه در ترافیک مانده بودم..مردم را در خیابانها می دیدم که از اتومبیلهایشان پیاده می شوند، آواز می خوانند و می رقصند و مرا مورد لطف و محبت خود قرار می دهند. هیچ وقت در طول یک ماه، تا این حد مورد لطف مردم قرار نگرفته بودم..همه خیلی مهربان و دوست داشتنی هستند..همیشه لبخند را برروی چهره همه می بینی و این واقعا دلنشین است.این قطعا این جام جهانی را شکل داده است. مردمان میزبان واقعا با هواداران مهربان بودند و هیچ کسی ناراضی نیست.روحیه اتحاد، احترام و تحمل در زمین مسابقه ودر استادیومها کاملا حس می شود. به خوبی می بینی که بازیکنان تیمها در پایان هر دیدار چطور یکدیگر را در آغوش می کشند و چطور هواداران با هم هماهنگند و چطور با هواداران تیم حریف رفتار می کنند.فکر می کنم که این اتفاقی به این دلیل رخ داد که این جام جهانی اینجا و در آفریقای جنوبی برگزار شده است

pinchingholian
11-07-2010, 12:05
اسپانیا 4-3 هلند

---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

!!!
فن پرسی هم یه گل میزنه و بازی مساوی میشه!!!

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

اس ام اس راموس به اسنایدر:امسال به اندازه کافی جام گرفته ای

ستاره تیم ملی اسپانیا در آستانه دیدار فینال رقابتهای جام جهانی برای دوستش در تیم ملی هلند پیغامی ارسال کرده است

سایت گل- وزلی اسنایدر سال گذشته رئال مادرید را به مقصد اینتر ترک کرد.

پس از آنکه سران باشگاه مادریدی بازیکنانی همچون کریس رونالدو، کاکا، بنزما، ژابی آلونسو، آلبیول ، آربلوا و گارای را خریداری کردند سران این تیم به وجه نقدنیازداشتند و از همین رو اسنایدر و روبن را به فروش رساندند.
اسنایدر به اینتر منتقل شد و در رختکن این تیم توانست به موفقیتهای زیادی برسد؛ قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، رقابتهای سری آ و جام حذفی باشگاه های ایتالیا!
در این میان رابطه خوب و صمیمانه سرخیو راموس و وزلی اسنایدر ادامه دارد.آنها شاید یکشنبه شب رقیب هم باشند ولی در طول هفته از طریق ارسال اس ام اس با هم به شوخی می پرداختند.
اسنایدر در صحبتهایی اعلام کرد که پس از مسجل شدن صعود تیم ملی هلند به دیدار فینال، سرخیو راموس با ارسال اس ام اسی به او گفت:« وزلی، تو این فصل جام قهرمانی متعددی را کسب کرده ای.به همین دلیل الان می توان آرامش داشته باشی و زیاد برای قهرمانی تلاش نکنی.»

javadlf
11-07-2010, 12:19
ما که بازی رده بندی رو بردیم. امیدوارم شما هم فینال رو ببرید.

pinchingholian
11-07-2010, 12:30
ما که بازی رده بندی رو بردیم. امیدوارم شما هم فینال رو ببرید.
کسب مقام سومی رو تبریک میگم ولی فکر کنم لذت کسب این مقام 24 ساعت بیشتر نیست چون در لحظه شروع فینال این لذت جای خود را به حسرت میدهد. البته ناراحت کننده ترین اتفاق در جام جهانی نایب قهرمانی است که حتی اگه تیمی در مرحله گروهی حذف بشه اینقدر سخت نیست تا در فینال ببازه.

sina1415
11-07-2010, 12:30
نایب قهرمانی رو بهتون تبربک می گم

hamid_diablo
11-07-2010, 12:44

ما هم 3 شدنتون رو تبریک میگیم

ولی اگه اسپانیا قهرمان نشه جام مزخرفی میشه:40:

هلند بهش قهرمانی نمیاد:2:

I3 E L O \/ E D
11-07-2010, 12:50
کرم جی با تو دوسته... :27:
کرم سوختگیش رو استفاده کن!:27:
باز شما به همونشم نرسیدید! :31:

اسپانیا 4-3 هلند

اسپانیا 1 - 0 هلند

گلو تورس میزنه یه حسی بهم میگه برا همینه گل نزده :31:

آقا این tags رو کی ویرایش کرده؟! من که اینا رو ننوشته بودم!!!
به نظر میزسه یه مدیری میخواد بارسائیا ورئالیا رو به جون هم بندازه! حالا چه مدیری...؟:31:

پیشاپیش انجام زیباترین فینال جام جهانی را بین دو تیم خوب هلند و اسپانیا به همه تبریک می گویم.
ایول, ایشون همه حرفاش منطقیه! هی نمیاد باتلاق و لجنزار و جوب و چاه کنه! :31:
منم به شما تبریک میگم....

aRThaS_08
11-07-2010, 13:04
این خشم سرخو خیلی باحال اومده این پایین =))

تیم درسته نصفش بارسائه! ولی کلش کاسیاس جونه :ایکس

با تشکر!

pinchingholian
11-07-2010, 13:36
این خشم سرخو خیلی باحال اومده این پایین =))

تیم درسته نصفش بارسائه! ولی کلش کاسیاس جونه :ایکس

با تشکر!
البته تمام فوتبال در ساقهای سسک کبیر خلاصه میشود.

I3 E L O \/ E D
11-07-2010, 13:47
- یکی از به یاد ماندنی ترین خاطراتی که در ذهنم نقش بسته، زمانی بود که برای تماشای دیدار آرژانتین- نیجریه در ترافیک مانده بودم..مردم را در خیابانها می دیدم که از اتومبیلهایشان پیاده می شوند، آواز می خوانند و می رقصند و مرا مورد لطف و محبت خود قرار می دهند. هیچ وقت در طول یک ماه، تا این حد مورد لطف مردم قرار نگرفته بودم..همه خیلی مهربان و دوست داشتنی هستنداینو من اصلشو انگلیسی خوندم! این خبر سانسور شده! :دی:31:
گفته همه میومدن بغلم میکردن که تو یه ماه ایننقد بغل نشده بودم! :دی:31:

البته تمام فوتبال در ساقهای سسک کبیر خلاصه میشود.
شما آرسنالی هستی؟
چون سسک زیاد بازی نکرده تو همون مدت کمم چیزی ازش ندیدیم!

pinchingholian
11-07-2010, 14:00
شما آرسنالی هستی؟
چون سسک زیاد بازی نکرده تو همون مدت کمم چیزی ازش ندیدیم!
من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم
بشینم ساعت 11 بازی سسک رو ببینم

Vahid_1990
11-07-2010, 21:20
اولین قهرمانی اسپانیا در جام جهانی نزدیکه:40:

mohsen.ghasemi
11-07-2010, 21:23
وحید دعای اولت که گرفت مونده دومیش که قهرمانی اسپانیاس.

Masoud-Susa
11-07-2010, 21:30
ماتادور ها:40: پیش به سوی قهرمانی

امروز باز هم پدرو به جای تورس بازی میکنه :8:

Amirdb
11-07-2010, 21:43
تا لوله شدن هلند و جشن قهرمانی اسپانیا چیزی نمانده

Haj_Amoo
11-07-2010, 21:57
لوله
لطفا اين كلمه رو برا من تلفظ كنين!! (با حرف لاتين!)

mohsen.ghasemi
11-07-2010, 21:59
امروز باز هم پدرو به جای تورس بازی میکنه :8:

از این بهتر نمیشه.................:40:

shifter
11-07-2010, 22:52
متاسفانه هلندیا نامرد بازی دراوردن و بازی ما رو خراب کردن!!
امیدوارم دل بوسکه Plan B رو تو نیمه دوم رو کنه !:31:

DrXoX
11-07-2010, 22:58
اسپانیا 1 - هلند 0
نتیجه پایانی بازی

scali
11-07-2010, 23:00
متاسفانه هلندیا نامرد بازی دراوردن و بازی ما رو خراب کردن!!
امیدوارم دل بوسکه Plan B رو تو نیمه دوم رو کنه !:31:

آره بازی رو بستن .

ما 1000 تا نقشه داریم a نشد b نشد c نشد d .......:31:

kOoRi
11-07-2010, 23:10
آره بازی رو بستن .

ما 1000 تا نقشه داریم a نشد b نشد c نشد d .......:31:
تازه بعدش A1 , A2 , AB , cx , 4Ax + 2h و ... : دی

shifter
11-07-2010, 23:25
چه شانسی اوردیم!!:31:
ایول کاسیاس!

kOoRi
11-07-2010, 23:59
دلم واسه آلونسو سوخت، اون جفتکی که بازیکن هلند زد فکر کنم کلیه های آلونسو گره خورد.

HoJJaT_007
12-07-2010, 00:29
بچه ها تبریک

ahriman323
12-07-2010, 00:31
ایول....:10:

DrXoX
12-07-2010, 00:37
اسپانیا 1 - هلند 0
نتیجه پایانی بازی

:31: هشت پا بودم خودم خبر نداشتم

Vahid_1990
تبریک:40::40::40:
این اشک شوقه:37:

Arrowtic
تريك!تبريك!:46:
ماتادور ها پيروز شدند!

Reza82N
12-07-2010, 00:38
تبریک به هواداران تیم اسپانیا از جمله خودم.

mohsen.ghasemi
12-07-2010, 00:39
تبریک دوستان.......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------

shifter
12-07-2010, 00:40
آخی ...اشکهای کاسیاس منو تحت تاثیر قرار داد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

scali
12-07-2010, 00:41
هوووووووووووووووووووووررر ررررررررررررااااااااااااا اااااااااااا

هللللللللللللللللللیییییی ییییییییییییییییییییی

قهرمان شدییییییییییییییییییییم

من از همون اول هم میگفتم اسپانیا قهرمانه .

farzan311
12-07-2010, 00:42
من خیلی خوشحالم چون بالاخره تموم شد این قوتبال داشت دعوا درست میکرد کم کم
این دومین بازی بود که از این جام دیدم و البته چقدرم لوس بود یه چند تا گل میزدن حوصلمون سر نمیرفت

Sara
12-07-2010, 00:43
قهرمانی برای اولین بار مبارککککککککککککککککککککک کککککککککککککک !

abc2
12-07-2010, 00:44
آقا بهتون تبریک میگم . هلند خوب بازی کرد ولی باختیم :37::37:

kOoRi
12-07-2010, 00:44
حالا اینورش کن ... اونورش کن ... این کمره یا فنره ... این اینیستا که خیلی دلبره از روبن و اشنایدر هم بهتره نیناش ناشم بلده ؟ :x
یکی به بابای من بفهمونه وقتی جام رو دادن هرچی به داور فحش بدی نتیجه عوض نمیشه : دی

Vahid_1990
12-07-2010, 00:47
اسپانیا به حقش رسید:40:
این نسل طلایی اسپانیا بودش:40:

silent mj
12-07-2010, 00:49
آقایون .::تبریک::.

Masoud-Susa
12-07-2010, 00:55
قهرمانی اسپانیا رو تبریک میگم به همه هواداران....:37:

vanish
12-07-2010, 00:57
تبریک میگم این قهرمانی رو به طرفدارهای اسپانیا

Mohammad Hosseyn
12-07-2010, 00:58
به طرفدارای اسپانیا تبریک میگم ... باید گفت تیم اسپانیا در وقت اضافه بهتر بود و نتیجش رو بدست اورد .

only Netherlands

*Batman*
12-07-2010, 00:59
تبریک به هوادارن اسپانیا.قهرمانی مبارکتون باشه.

pcforlife
12-07-2010, 01:02
منم تبریک میگم به دوستان طرفدار اسپانیا!:11:

P.1052
12-07-2010, 01:05
تبریک میگم.

LeBron
12-07-2010, 01:06
تبریک میگم به اسپانیایی ها
چند تا مورد از این قهرمانی خیلی لذت بخش بود
1- پیروزی دل بوسکه و کاسیاس عزیز
2- خوابوندن کل رفیقای هلندیم : دی
سومی به بعد رو یادم رفت ولی تبریک در هر صورت D:

mohsen.ghasemi
12-07-2010, 01:07

SAMAN-JEEZY
12-07-2010, 01:08
تبریک میگم.ولی کاش هلند قهرمان میشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

mohsen.ghasemi
12-07-2010, 01:09

Haj_Amoo
12-07-2010, 01:10
اسپانيا توي دو تا بازي آخرش در حد قهرمان ظاهر شد و قهرماني حقش بود!(يا لا اقل ناحق نبود!!)

منم تبريك مي گم به هر كي كه از اين قهرماني خوشحال شده!!!

Scary Feelings
12-07-2010, 01:10
تبریک میگم به اسپانیا و طرفداراش :دی

IceLord
12-07-2010, 01:11
به اسپانیایی های عزیز تبریک میگم برد خوبی بود.
مبارکتون باشه.

ولی چی میشد هلند قهرمان میشد و اروگوئه هم سوم :13:

Hadi King
تبریک میگم.ولی کاش هلند قهرمان میشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif
مرسی بابت تبریـــک ولی اگه میخوای کاش تو حرفات بکار ببری برو تو تایپک تیم هلنـــد :46:
تبــــریک به همه اسپانیایی های عزیــــز از جملــــه خـــودم :40::40::40:
قهرمانی حـــق ما بــــود :10:
موفق باشید!:40:

Facon_Archi
تبریییییییییییییک

toadstool
12-07-2010, 01:12
منم به طرفدارهای اسپانیا تبریک میگم هرچند خیلی دوست داشتم هلند ببره و قهرمان شه ولی خوب قسمت نبود

بالاخره اسپانیا هم قهرمان جهان شد خدا رو شکر که امسال یه قهرمان جدید داشتیم

*IN*
12-07-2010, 01:12
واقعا نمیدونم چی بگم
ما بردیم:37:

Hadi King
12-07-2010, 01:13
اینجــــا کسی کاش هلنـــد . چی میشـــد هلنـــد بکار نبریــــد :13:
میبینید که هلند دوم شد و اسپانیـــا اول برای این حرف ها و دلداری تایپک تیم هلند هســـت :46:

MohandesMCD
12-07-2010, 01:18
تبریک میگم.ولی کاش آلمان قهرمان میشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OSEN
12-07-2010, 01:18
ستاره دار شدن رو تبریک میگم به همه بروبچ اسپانیایى عزیز. تو اىن دوره شاىستگى قهرمانى رو داشت .

B L A S T E R
12-07-2010, 01:25
بسی گریه های کاسیاس زیبا بود ...
تبریک دوستان

SAEED_BARCELONA
12-07-2010, 01:25
تیم اولم قهرمان نشد ولی تیم دومم شد:دی انتقام برزیل هم گرفت. مرسی بکس بارسلون

taia
12-07-2010, 01:26
بروبچ تبریک می گم!
تیم با کمترین گل خورده و با یک روند آرام و مستحکم بالا اومد، و مشتی محکم زد بر دهان اون تیم هایی که مدعا بودند :دی

یک تسلیت هم می گم به تمام طرفداران قربانی شده، پرتقال، آلمان و آخر سر هم هلند! :دی

چه شبی بود امشب!

بازم تبریک :46:

scali
12-07-2010, 01:33
تسلیت اصلی فط برای آلمانه . البته به نظر من . حالشون رو بد گرفتیم . :31:

Amirdb
12-07-2010, 01:36
تبریک به اسپانیا و هوادارانش
درود بر اسپانیا

MohandesMCD
12-07-2010, 01:40
تسلیت اصلی فط برای آلمانه . البته به نظر من . حالشون رو بد گرفتیم .
البته من خوشحال شدم واقعا که اسپانیا برد چون شدیدا از هلند بدم میاد ولی آلمان که همه رو 4تایی میزنه باید 4تا بخوره تا بهش تسلیت بگین !

Macushla
12-07-2010, 01:44
تبريك به طرفداران اسپانيا :11:

Mojtaba N87
12-07-2010, 01:48
تبریک می گم بچه ها ... واقعا خوشحالم...

کاسیاس :ایکس

aRThaS_08
12-07-2010, 01:52
hamuntor ke ghable bazi goftam setareye espania dar in jam iker bood:x

tabriko in soobata:D

I3 E L O \/ E D
12-07-2010, 01:58
histórico campeón de España! VIVA ESPANA! VIVA CATALANA! VIVA MADRID! VIVA BARCELONA! VIVA REAL MADIRD
VIVA PAUL DE PULPO
VIVA LA FURIA ROJA DE CAMPEON

Masoud-Susa
12-07-2010, 02:00

گرافيكار
12-07-2010, 02:18
تبريك ميگم به همه طرفداراي اسپانيا به خصوص بارساييها
تيمي قهرمان شد كه حقش بود

I3 E L O \/ E D
12-07-2010, 02:22

هم قهرمان, هم پهلوان

Dani Jarque, always with us
اشاره به دفاع وسط اسپانیول و کاپیتانشون که در اثر حمله ی قلبی جان باخت

I3 E L O \/ E D
12-07-2010, 02:28

hamidkabiri6270
12-07-2010, 02:30
مبارک همه باشه.واقعا قهرمانی حق اسپانیا بود.زنده باد اسپانیا/زنده باد تیکی تاکا

hamidkabiri6270
12-07-2010, 02:45
ویرایش شد.حذف شود.

جنون
12-07-2010, 02:47
تبریک میگم
بازی نفسگیر و نزدیکی بود.
بالاخره اسپانیا قهرمان شد.
تبریک.تبریک.تبریک.:31:

hamidkabiri6270
12-07-2010, 02:51
ویرایش شد.حذف شود.

Dr.Afzali
12-07-2010, 02:54
قهرماني رو به طرفداران اسپانيا تبريك ميگم:11:

hamidkabiri6270
12-07-2010, 02:55
ویرایش شد.حذف شود.

nw_nk
12-07-2010, 03:24
تبریک تبریک

متاسفانه داوری وب بازی رو خراب و کار رو برای اسپانیا سخت کرد. هلندی ها جلوی چشم داور کف پا هم تو سینه زدنو قرمز نگرفتن. توپ های سوت زده شده رو ضربه می زدن و برخوردی نمیشد. از اخراجی که باید همون نیمه اول هلند رو 10 نفره می کرد تا پنالتی که روی ژاوی نگرفت. هاوارد بعد از 100 دقیقه به اسنایدر همون تذکری رو میده که ابتدای بازی بهش داده. درخشش ها کمتر شد. آقای گلی و بهترین بازیکن رقابت از دست رفت. به هر حال اونقدر خوب بودیم که از پس اشتباهات داوری هم بر بیایم و جامو بگیریم.

بازم ما که در شکست ها هم بازی تماشایی خودمون رو ارائه میدیم و دلخوشی داریم. توتالی در کار نبود. بازی ناجوانمردانه هلند!

قهرمان = اسپانیا
دستکش طلایی = کاسیاس
کفش نقره ای = ویا
بازی جوانمردانه = اسپانیا

بهترین بازیکن فینال = اینیستا

xeNociDe
12-07-2010, 03:27
به همتون تبریک میگم...
با اینکه تیم ما (آلمان) سوم شد ولی خوشم اومد... بازی خوبی کردید.

Farbod2
12-07-2010, 06:44
بچه ها
.
.
.
مبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ

P.1052
12-07-2010, 07:08
دوستان یه چیزی روی پیراهن اینیستا نوشته بود یه جا دیدم گفتم شاید براتون جالب باشه:
اینیستا ستاره بازی فینال جام جهانی بعد از زدن گل پیراهن خود را در آورد تا پیامی را که روی زیر پیراهن خود نوشته بود به همه نشان دهد((دنی هارکه همیشه در خاطر ماست))"Dani Jarque, siempre con nosotros".دنی هارکه بازیکن و کاپیتان 26 ساله اسپانیول که آگوست 2009 بر اثر حمله قلبی درگذشت.

*Mehran*
12-07-2010, 08:18
دیدین گفتم این پیشگو ها راست میگن و با پاسه گله اون بازیکن تعویضی شماره 10 فابرگاس به آندرس اینیهستا ، گل شد !!! این پیشگویی که من میگم قبل از شروع جام جهانی پیش بینی کرده بود و منظورم انسان هستش ...
یه چیزایی بلدن این پیشگو ها ... ،
خلاصه ، با تمامی طرفداران این تیم تبریک میگم ، که پیروز ، شد ، البته خودم اسپانیایی هستم ، چون توش داوید ویا و ژاوی کاسیاس ، فرناندو تورس ، پویول ، من از قبل خودم اسپانیایی بودم ...
میدونستم قهرمان میشه ، ...

jericho-sina
12-07-2010, 08:19
دوستان اسپانیایی
برد تیمتون رو در فینال تبریک میگم
و افتخار میکنم که اگه آلمان ما باخت....به اسپانیا قهرمان باخت

اینم ادای احترام به اسپانیا... ژاوی...اینیستا... و البته پویول

ask_bl
12-07-2010, 08:45
درود
و تبریک !

Mohammad King
12-07-2010, 08:45
تبریک به تمام بچه های اسپانیا...

حقتون بود

M@hdi-B
12-07-2010, 08:54
حمید این عکسو از کجا آوردی کلک؟:31:

من تو جمعیت همش دنبال این می گشتم.

سارا کاربونرو جذابترین گزارشگر زن ورزشی دنیا و دوست دختر ايکر کاسياس

shifter
12-07-2010, 09:00
ديشب كاسياس ناقلا سر و صورت رو هم صفا داده بود:31:
انگار ميدونست قهرمان ميشيم...تو عكس قهرماني هم پرچم اسپانيا رو گرفته بود!:40::8:

titanium_zarin
12-07-2010, 09:05
اسپانيايي ها مبارك ...
هر چند المان رو حذف كرديد ...اما خوب برديد بازي اخر رو ...

ae2009
12-07-2010, 09:25
تبریک میگم:31: ولی تاپیکتون فعالیتش خیلی کمه آگه تاپیک ما آلمانها بود تا الان با عکس و پست ترکونده بودیمش:27:

reza3600
12-07-2010, 09:31
سلام
کسی میدونه جام جهانی فوتبال زنان کی شروع میشده تا شده ؟ ایا همزمان با جام جهانی فوتبال مردانه؟
اگر انجام شده کدوم تیم قهرمان شده؟
ممنون

shifter
12-07-2010, 09:34
رختكن تيم بعد از قهرماني!

Oleeee !!:8::8:

Hasan.M
12-07-2010, 10:37
آقا ولش كنين بيايين جام رو ببرين بالا:31:

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

نازي عيب نداره جام بعدي روهم انشاالله شما ميبري:31:

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

آي نفس كش:31:

saeid127
12-07-2010, 10:40
:26::26::26::26::33::33::33::33::33::7::7::7::7::3 9::39::39::39:
ایول قهرمان شدیم!!!!!!!!!
اینو دقت کردید:

پس از قهرمانی اسپانیا فردوسی پور گفت که قرار بود مردم اسپانیا در صورت قهرمانی فردا سر کارهایشان نروند، که مورد قبول قرار نگرفته است، اما خبر ندارند تعطیلی کار ساده ای است.

mohsen.ghasemi
12-07-2010, 10:50
.............................

Armin 7
12-07-2010, 10:55
با سلام.
من هم به عنوان طرفدار هلند این قهرمانی رو به شما تبریک عرض میکنم.

farzaneh*f
12-07-2010, 11:03

*IN*
12-07-2010, 11:08

Amirdb
12-07-2010, 11:09
VIVA SPAIN...

mohsen.ghasemi
12-07-2010, 11:10
ای کاش اروگوئه هم سوم میشد ....:20:

runner
12-07-2010, 11:13
تبریک به خودم و تمام طرفدارای اسپانیا!!!

Masoud-Susa
12-07-2010, 11:19
اینم تیتر اصلی مارکا:

pinchingholian
12-07-2010, 11:34
تبریک به طرفداران اسپانیا
تیمتون خوب بازی کرد و مستحق قهرمانی بود
البته اگه کاسیاس نبود شاید ضربات تک به تک روبن گل میشد و اونوقت هلند قهرمان میشد

داور بازی که خیلی ضعیف عمل کرد.(بیشتر به ضرر اسپانیا)

سسک کبیر بعد از ورود به زمین فوق العاده بود و روند بازی کاملا به سود اسپانیا شد و در نهایت پاس طلایی و استثنایی او به اینیستای مقدس باعث قهرمانی اسپانیا شد.
اونایی که میگفتن سسک کبیر در حد ترکیب اصلی نیست حالا به قدرت و عظمت این بازیکن پی بردند؟

و در نهایت از اینکه هلند قهرمان نشد بسیار ناراحت شدم اما خوشحالم که حالا که هلند قهرمان نشد این اسپانیا بود که جام را به دست آورد و نه تیمهای دیگر.

پایان

s-b
12-07-2010, 11:39
تبریک میگم بلاخره کشور کاتولونیا قهرمان جهان شد

malkemid
12-07-2010, 11:39
اینیستا روی پیراهن خود چه نوشته بود؟

به گزارش فارنت به نقل از روزنامه دیلی‌تلگراف شب گذشته و پس از گل دقیقه ۱۱۶ آندرس اینیستا که باعث برد شیرین اسپانیا در فینال جام جهانی در برابر هلند و قهرمانی این تیم در جام جهانی شد وی با به جان خریدن یک کارت زرد از هاوارد وب پیراهن خود را از تن درآورد تا نوشته‌ای که بر روی زیرپوش سفید خود نوشته بود به راحتی خوانده شود.

Dani Jarque siempre con nosotros
Dani Jarque always with us
روز گذشته یک میلیارد نفری که جام جهانی را به طور مستقیم تماشا می‌کردند به چشم خود دیدند که اینیستا در بزرگداشت روح دوست و همبازی فقید خود دنی ژارکو روی پیراهن خود نوشته بود: “دنی ژارکو همیشه با ماست!

دنی ژارکو دوست وهم‌باشگاهی سابق اینیستا بود که هرگز فرصت بازی در کنار وی را در باشگاه بارسلونا پیدا نکرد و چندی قبل در ابتدای فصل فوتبال اسپانیا بدلیل عارضه قلبی درگذشت تا دوست و همبازی وی پس از حساس‌ترین گل تاریخ عمرش به یاد وی باشد و یک میلیارد تماشاگر فینال جام جهانی را به یاد وی بیندازد.

pinchingholian
12-07-2010, 11:45
این هم عکسی از مرد شماره 10 اسپانیا
امپراطور خط میانی
:40:سسک کبیر:40:

pinchingholian
12-07-2010, 12:00
و این هم اون کسی که میخواسته جام رو از کاناوارو بدزده

Vahid_1990
12-07-2010, 12:05
فکر کنم شما مسئول انتخاب بهترین بازیکن جام بودی فابرگاس رو انتخاب می کردی : دی
آخه همش درباره اون پست میدی.
بنده خدا فابرگاس خیلی بد شانسه که توی پستش بازیکنانی مثل ژاوی وجود دارن. به خاطر همین باید نیمکت نشین باشه:20:

boy iran
12-07-2010, 12:08
تبرک میگم

دیشب نه اسپانیا برتر بود نه هلند البته بعضی اوغات ما مهاجمی در تیم هلند مشاهده نمیکردیم چون فکر اشتباه مربی باعث یک شیوه غیر منطقی شده بود البته در ضد حملات موقعیتهای خوبی برای هلند پیش اومد که گل نشد

در کل فقط اسپانیا برد و شیرینی به دل هواداران این تیم اومد

Rude Boy
12-07-2010, 12:29
هر بازی که اسپانیا می برد هی هوادارای تیمای دیگه می گفتن« این دیگه آخریشه ! فلان تیم می بره اسپانیا را ! »
حالا ما به اون ها لبخند می زنیم و می گیم « آخرش اینه !!! »

mohsen.ghasemi
12-07-2010, 12:31
و این هم اون کسی که میخواسته جام رو از کاناوارو بدزده

مگه اون کت شلواریه کاناوارو بود؟:18:

pinchingholian
12-07-2010, 12:44
مگه اون کت شلواریه کاناوارو بود؟:18:

masoudtr
12-07-2010, 12:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xmehr
12-07-2010, 12:53
خوب اینقدر خوشحالم که نمیدونم چی بگم :ی:8:

قهرمانی تیم پر افتخارمونو به همتون تبریک میگم

تو این جام چیزی که معلوم بود این بود که هر تیمی جلومون بود 10 نفره دفاع میکرد این یعنی اینکه همه میترسند از تیممون
ایشالا یورو و جام بعدی هم قهرمان بشیم چون هیچ تیمی مثل ما ترسناک نیست:21::27:

البته 1 قهرمانی دیگه بیاریم امثال جاودانیها! و طرفدارهای تیمهای داغون ماشینی:2::31: سکته میکنند

viva spain:40::40::40::40:

masoudtr
12-07-2010, 12:55
اینیستا روی پیراهن خود چه نوشته بود؟

به گزارش فارنت به نقل از روزنامه دیلی‌تلگراف شب گذشته و پس از گل دقیقه ۱۱۶ آندرس اینیستا که باعث برد شیرین اسپانیا در فینال جام جهانی در برابر هلند و قهرمانی این تیم در جام جهانی شد وی با به جان خریدن یک کارت زرد از هاوارد وب پیراهن خود را از تن درآورد تا نوشته‌ای که بر روی زیرپوش سفید خود نوشته بود به راحتی خوانده شود.

Dani Jarque siempre con nosotros
Dani Jarque always with us
روز گذشته یک میلیارد نفری که جام جهانی را به طور مستقیم تماشا می‌کردند به چشم خود دیدند که اینیستا در بزرگداشت روح دوست و همبازی فقید خود دنی ژارکو روی پیراهن خود نوشته بود: “دنی ژارکو همیشه با ماست!

دنی ژارکو دوست وهم‌باشگاهی سابق اینیستا بود که هرگز فرصت بازی در کنار وی را در باشگاه بارسلونا پیدا نکرد و چندی قبل در ابتدای فصل فوتبال اسپانیا بدلیل عارضه قلبی درگذشت تا دوست و همبازی وی پس از حساس‌ترین گل تاریخ عمرش به یاد وی باشد و یک میلیارد تماشاگر فینال جام جهانی را به یاد وی بیندازد.

اینم توضیحات

این وی کی پدیا هم چه فعاله
نوشته اندره اینیستا را هم الان رو پایگاه اش اورده
داشته پشت تلفن با دوست دخترش حرف میزده که معلوم نیست چی بهش گفه این فوت کرده
راستی تکلیف بچه 7 ماهه داخل شکم دوست دخترش چی شده کسی میدونه؟
اینیستا باباش شده؟:21::21::21:

I3 E L O \/ E D
12-07-2010, 12:57
بالایی, شاد بودیم شادترمون کردی! :31:
دیشب دیدین وقتی پویول و ژاوی جام و برداشتن و با پرچم کاتالان دور زمین گردوندند یه دفعه چطوری خبرنگارا ریختن سرشون؟
بهد از اونم که یورنته با نقش وسطی (:دی) جامو از دست اینا گرفت داد دست والنسیائیا! کلا خیلی با کار پویولو ژاوی حال کردم هر چند که اگر ایکر مقدس نبود قهرمان نمیشدیم! :40:
ایشالا واسه لا لیگا افت کنه تا یورو که دوباره نیازه :31:

B L A S T E R
12-07-2010, 13:06
کاش اون پرچم کاتالونیا رو در نمیاوردن حداقل . . .

I3 E L O \/ E D
12-07-2010, 13:16
کاش اون پرچم کاتالونیا رو در نمیاوردن حداقل . . .

البته والنسیائیهام پرچمشونو درآوردن! مادریدیام که اول از همه دستشون به جام خورد پرچم واسه چی! :31:
ولی کلا با راموس حال کردم که با پرچم اسپانیا بود! دمش گرم...:40:

B L A S T E R
12-07-2010, 13:21
البته والنسیائیهام پرچمشونو درآوردن! مادریدیام که اول از همه دستشون به جام خورد پرچم واسه چی! :31:
ولی کلا با راموس حال کردم که با پرچم اسپانیا بود! دمش گرم...:40:
والنسیا پرچم باشگاهشون بود ... نه پرچم ایالت !

به ما که ربطی نداره ! ولی همین کارا باعث میشه حس کنن اتحاد ندارن دیگه !

Masoud-Susa
12-07-2010, 13:24
:5:

حالا!

xmehr
12-07-2010, 13:33
بازم شاهدیم طرفدارهای تیمهای داغون میگن اسپانیا مثل یونان بازی میکرد!::18:

بابا یا اینا واقعا شعور فوتبالی ندارند یا واقعا دارن از حسادت اتیش میگیرن
اخه یکی نیست بگه شما فوتبالارو دیدین یا سر فوتبال دارین برنامه عمو پورنگ میبینین :)))))

حالا خوبه همه تیماشون جلوی ما 10 نفره دفاع میکنند و میچپن تو زمین خودشون دقیقا تیمای خودشون مثل یونان بازی میکنند بعد توهم فانتزی میزنند:2:

چیزی که الان مشهوده با قهرمانی تیممون چند نفری از جمله جاودانی :))) دارن از حسادت میپوکن

منم بهشون میگم تا میتونید اتیش بگیرید چون قیافه هاتون لذت بخشه :21::27::40:

Masoud-Susa
12-07-2010, 13:43

boy iran
12-07-2010, 13:43
این اختلافات قومیتی در اسپانیا تمومی نداره

البته فقط ژاوی و پویول دست به این حرکت زدند چ.ن واقعا به باسک وفادار هستند

بقیه بارسائی ها یا متولد بارسلون نیستند یا پدر و مادر اونها برای این شهر نیستند

ولی در کل حرکت قابل فهمی نبود

Vahid_1990
12-07-2010, 13:59
عکسایی که گذاشتین واقعا فوق العاده قشنگ بودن:40:

MoJtaBa.R
12-07-2010, 14:00
تبریک : حق اسپانیا بود که قهرمان بشه و شد

جدا از داوری که باز هم رو مخ بود : بازی پرگل تر هم میشد بشه از جانب هر دو تیم ولی حق به حقدار رسید

hamidkabiri6270
12-07-2010, 14:17
حمید این عکسو از کجا آوردی کلک؟:31:

مهدی با من بودی یا با یه حمید دیگه؟:31:کدوم عکسو میگی؟عکسا پریده:31:

DrXoX
12-07-2010, 14:18
هشت پا به طول موج نوری که از رنگ قرمز منتشر میشه واکنش مثبت نشان میدهد. دوستان مثل این که قضیه داره روشن میشه ، من چند تا از پیش گویی ها رو نگاه کردم دقیقا این موضوع صدق می کنه

ولی به هر حال هشت پای عزیز توبه توبه!!

hamidkabiri6270
12-07-2010, 14:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shifter
12-07-2010, 14:27

خدايا يعني ميشه يه روز تو ايران هم اينطوري براي برد ايران جمع شيم و خوشحالي كنيم؟؟
فكر كنم به سن ما ها كه قد نميده...ايشاللا بچه هامون!!:41:

hamidkabiri6270
12-07-2010, 14:32

errmii
12-07-2010, 14:40
قهرمانی اختاپوسی مبارک :31:

amir00611
12-07-2010, 14:45
اسپانیای نامرد حقش نبود
با اشتباه داوری برد

Mehran
12-07-2010, 14:45
اميد مسير ما و پــيــروزي تقدير ماست.

Spain

با تشکر مهران...

Ultra_Black
12-07-2010, 14:46
تبریک میگم...:40:
پیروزی بزرگی بود...!

fr0st
12-07-2010, 14:55
قهرمانی اختاپوسی مبارک :31:

راستی‌ سوم شدن تیم منتخب قاره‌ها رو به طرفدارا آلمان تبریک میگم سلکشن از لهستانی یا ترک یا غنایی یا برزیلی
قبلا ژاپن رو مسخره میکردن که بازیکن برزیلی میارن ولی‌ بازم صد رحمت به اونا به یک یا دو بازیکن ختم میشد نه اینکه ۷۰% ترکیب ثابت
بازی با اروگوئه هم جالب بود ۳ تا بازیکن سیاه تو ترکیب آلمان :31:
واقعاً هم باید به این تیم افتخار کرد
۲۰۱۲ میبینیم شما رو باز هم
موفق باشین

virtualworld
12-07-2010, 14:57
قهرمانی رو بهتون تبریک میگم

nw_nk
12-07-2010, 15:10
World Cup 2010: The Good, The Bad & The Ugly Of The Tournament

The Good

The African Vibe

Viva Espana
While the repeated 1-0 scorelines may offer a different story, Spain’s footballing philosophy ultimately ousted the negative, stifling tactics that threatened to undermine the tournament

The Underdog

The Bad

The Jabulani

Big-name Flops

Refereeing

The Ugly

Oranje's World Cup Final Tactics
However, the Oranje came to the realisation early in the contest that they could not compete with Spain on their terms, and so descended into an attempt to suffocate their superior opponents rather than play them at their own game
the Netherlands sacrificed a modern brand of total football in favour of a more universal, contemptuous approach

Cheating

The Vuvuzela Debate

جام جهانی 2010: خوب، بد و زشت رقابت ها

خوب

1- حال و هوای آفریقا، شور و احساسشون

2- زنده باد اسپانیا

گرچه نتایج 1-0 ممکنه داستان دیگری نشون بده، اما فلسفه فوتبال اسپانیا بار منفی (= تاکتیک های خفقان آوری که پیش بینی میشد جامو خراب کنند) رو کنار زد.

3- شکست خورده ها

(نتایجی که کوچک ها گرفتن مثل گل کره شمالی به برزیل، خروج نیوزیلند بدون شکست، فراتر از حد عمل کردن اسلوواکی که در نهایت برابر فینالیست کم آورد، روند مکزیک و اروگوئه)

بد

1- جابولانی، توپ رقابت

2- شکست نام های بزرگ

(ندرخشیدن ستارهایی مثل لیونل مسی، کریستیانو رونالدو و ون رونی)

3- داوری

زشت

1- تاکتیک های نارنجی در فینال جام جهانی

نارنجی ها خیلی زود به این واقعیت رسیدن که نمیتونن حریف اسپانیا بشن، در نتیجه بجای اینکه فوتبال بازی کنن سراغ خراب کردن حریف برتر رفتند. هلند شیوه مدرن توتال رو تحقیرآمیز فدا کرد.

2- تقلب

(تمارض بازیکنان، دست خدای سوارز و ...)

3- بحث و مناظره ووووزلا

pinchingholian
12-07-2010, 15:17
World Cup 2010: The Good, The Bad & The Ugly Of The Tournament

زشت

1- تاکتیک های نارنجی در فینال جام جهانی

نارنجی ها خیلی زود به این واقعیت رسیدن که نمیتونن حریف اسپانیا بشن، در نتیجه بجای اینکه فوتبال بازی کنن سراغ خراب کردن حریف برتر رفتند. هلند شیوه مدرن توتال رو تحقیرآمیز فدا کرد.

یعنی همون سیستم اکبر میثاقیان

pinchingholian
12-07-2010, 15:36
اسپانیا؛قهرمان بازیهای جوانمردانه در جام جهانی

ماتادورها نه تنها قهرمان رقابتهای جام جهانی شدند بلکه فوتبال پاک آنها باعث شد تا جایزه فوتبال پاک جام جهانی از آن آنها شود

سایت گل- تیم ملی اسپانیا روز یکشنبه برای اولین بار در طول تاریخ رقابتهای جام جهانی، کاپ قهرمانی را بالای سر برد.آنها علاوه بر این افتخار، توانستند عنوان ورزشی ترین، سالم ترین و جوانمردترین تیم رقابتها را از آن خود کنند.

اسپانیا از رقابتهای مرحله یک چهارم پایانی تاکنون صدرنشینی اش در جدول جوانمردترین تیم رقابتهای جام جهانی را مسجل کرده بود.
باپایان یافتن رقابتهای جام جهانی مسئولان فیفا جوانمردترین تیمها را انتخاب کردند؛ تیمهایی که فوتبالی پاک و سالم را به نمایش گذاشتند.لیست اعلام شده بدین ترتیب است

1- تیم ملی اسپانیا ( با 889 امتیاز در 7 بازی)
2- تیم ملی کره جنوبی ( با 881 امتیاز در 4 بازی)
3- تیم ملی آرژانتین ( با 870 امتیاز در 5 بازی)
4- تیم ملی برزیل ( با 865 امتیاز در 5 بازی)
5- تیم ملی آلمان ( با 864 امتیاز در 7 بازی)

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

پویول، سسک و پیکه، صحبتهای اینیستا را قطع کردند

در کنفرانس خبری در پایان دیدار دیشب اسپانیا مقابل هلند، بازیکنان اسپانیایی صحبتهای اینیستا را قطع کردند تا به او بگویند که توپ طلا مال اوست

سایت گل- در حالی که در پایان دیدار فنیال رقابتهای جام جهانی، آندرس اینیستا که به عنوان برترین بازیکن میدان شناخته شده بود، در کنفرانس خبری به صحبت کردن می پرداخت، کارلس پویول، سسک فابرگاس و جرارد پیکه صحبتهای او را قطع کرده تا به او اعلام کنند که بهترین بازیکن دنیاست و شایسته دریافت توپ طلایی می باشد.

زمانی که آندرس اینیستادر حال پاسخ داده به سوالاتی در مورد آینده فوتبال در جام جهانی 2014 بود، سه بازیکن اسپانیا در حالی که بطری ای نوشیدنی در دست داشتند، از درب سالن وارد شده و کنفرانس خبری را قطع کردند و برای یک دقیقه ای با فریادهای شادی به تعریف و تمجید از دوستشان پرداخته و به او تبریک گفتند و اعلام کردند که اینیستا شایسته دریافت توپ طلاست
اینیستا چیزی به آنها نگفت و بیسنته دل بوسکه هم که در کنار اینیستا پشت میز پرسش و پاسخ نشسته بود، با تماشای شادمانی شاگردانش لبخند زد.
درود بر سسک کبیر

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

فابرگاس، در اندیشه قهرمانی در یورو 2012

او گفته ناراحت است که چندان بازی نکرد.

سایت گل - سسک فابرگاس گفت که پیروزی مقابل هلند و قهرمانی در جام جهانی، بازی نکردن او در این جام را جبران می‌کند.

فابرگاس که در اواخر وقت معمول مسابقه وارد میدان شد تاثیرگذار بود و پاس گل آندرس اینیستا را او داد. کاپیتان آرسنال قصد دارد در یورو 2012 افتخارات بیشتری کسب کند. او می‌گوید: «لحظه‌ای تاریخی است که نمی‌دانیم آیا دیگر تکرار خواهد شد یا نه. این پیروزی را به تمام خانواده‌ام تقدیم می‌کنم. من کمی ناراحت هستم چون زیاد بازی نکردم و نمی‌خواستم این طور شود، اما به هر حال در نهایت این موضوع ارزش قهرمانی را داشت.»
این بازیکن 23 ساله ادامه داد: «از طرفداران تشکر می‌کنم، شما بهترین هستید. ما چندان متوجه هواداران نبودیم، اما دوستان و بستگان گفتند آنها چطور بودند. امیدوارم دو سال آینده شادی‌ دیگری در انتظار ما باشد.»

xmehr
12-07-2010, 15:48
تابوت هلند بر فراز دستان مردم اسپانيا

تابوت هلند به صورت نمادين روي دست مردم اسپانيا در خيابان‌هاي مادريد تشييع شد.

به نقل از مارکا، مردم اسپانيا در جريان جشن‌هاي خياباني خود تابوت کشور هلند را بالاي سر بردند و آن را به صورت نمادين تشييع کردند.
اين حرکت خشم مردم هلند و حتي مقامات سياسي اين کشور را در پي داشته است.

هلندي‌ها در سرود ملي خود اسپانيا را به عنوان دشمن قسم خورده خود ياد مي‌کنند و در تاريخ هلند مي‌شود سال‌هاي سال ردپاي تسلط اسپانيا را بر اين خاک مشاهده کرد.
اسپايا با تک گل اينيستا برابر هلند به پيروزي رسيد و براي اولين بار قهرماني در جهان را جشن گرفت.

xmehr
12-07-2010, 15:50
كاسياس: وقتي آلمان را شكست داديم قهرماني قطعي شد

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: مهم شکست دادن آلمان بود و آن شب قهرماني ما محرز شد.
ايکر کاسياس ملقب به ايکر مقدس در مصاحبه‌اي با سايت خبري باشگاه رئال مادريد گفت: پيروزي برابر آلمان براي ما تا حد قهرماني در جام جهاني شيرين بود. اين تيم تصور مي‌کرد در فينال يورو 2008 تصادفي شکست خورده و ما بار ديگر به ياد آنها آورديم که فوتبال اسپانيا در سطح باشگاهي و ملي فاصله‌اي بسيار واضح و فاحش با آلمان دارد. :21:
وي افزود: پيروزي برابر آلمان براي من شيرين‌تر از پيروزي برابر هلند است و با اينکه با پيروزي در فينال قهرمان شده‌ايم هرگز تا آن حد خوشحال نشدم.

nw_nk
12-07-2010, 16:57
اسنایدر: اسپانیا قوی ترین تیم دنیاست. آنها شایسته این قهرمانی بودند.

ستاره باتجربه هلندی از شکست تیمش مقابل ماتادورها در دیدار فینال به شدت مایوس بود.

سایت گل - وزلی اسنایدر، ستاره هلندی باشگاه اینتر میلان در پایان دیدار فینال رقابتهای جام جهانی که با قهرمانی اسپانیا همراه بود در صحبتهایی گفت: «اسپانیا قوی ترین تیم دنیاست.»

این در حالی بود که با به صدا درآمدن سوت پایانی دیدار، اشک در چشمان اسنایدر حلقه زده و این ستاره هلندی با بهت و ناراحتی نظاره گر شادی و پایکوبی ماتادورها بود.

اسنایدر در این رابطه گفت: «زمانی که در فینال مغلوب می شوی، ناراحتی ولی اسپانیا قوی ترین تیم دنیا را در اختیار دارد. شکست در فینال واقعا دردناک است و شکست در فینال جام جهانی به مراتب دردناک تر است.»

او در پاسخ به این سوال که اکنون می تواند با سربلندی و پس از کسب نایب قهرمانی دنیا به کشورش بازگردد گفت: «اکنون علاقه ای به فکر کردن در مورد هیچ چیزی ندارم. می خواهم به هلند بازگردم و از تمام کسانی که از روز اول از ما حمایت می کردند تشکر کنم.»

ستاره هلندی در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به اینکه با هم تیمی های سابقش در باشگاه مادریدی صحبت کرده گفت: «آنها بسیار خوشحال بودند. می خواهم به اسپانیا تبریک بگویم. آنها شایسته این قهرمانی بودند. ناامیدی و ناراحتی به من اجازه نمی دهد تا در مورد توپ طلا و یا جوایز فردی دیگری فکر کنم.»

2010/7/12

لیپی و دل بوسکه، تنها مربیان با دو جام معتبر دنیا

مارچلو لیپی در سال 1996 با یونتوس به قهرمانی رسید و قهرمانی دنیا را در سال 2006 با ایتالیا تجربه کرد و بیسنته دل بوسکه نیز که در سالهای 2000 و 2002 با رئال مادرید قهرمان شده بود، در سال 2010 اسپانیا را قهرمان دنیا نمود.

سایت گل - قهرمانی تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی باعث شد تا بیسنته دل بوسکه ، سرمربی ماتادورها بتواند نام خود را در کنار مارچلو لیپی به عنوان تنها 2مربی جهان که در کارنامه ورزشی شان یک بار قهرمانی در دنیا و یک قهرمانی در رقابتهای باشگاه های اروپایی را می بینند ثبت کند.

لیپی در سال 1996 و زمانی که مربی یوونتوس بود، با این تیم به قهرمانی اروپا رسیدو 10 سال بعد و در جام جهانی 2006 همراه با آتزوری قهرمانی در دنیا را تجربه کرد.

دل بوسکه نیز که در سالهای 2000 و 2002 دو بار با رئال مادرید قهرمانی در اروپا را تجربه کرده بود، ده سال پس از اولین افتخار آفرینی اش در اروپا، توانست ماتادورها را بعنوان قهرمانی رقابتهای جام جهانی 2010 برساند.

2010/7/12

آراگونس: شایسته قهرمانی بودیم

این است بزرگی فوتبال اسپانیا

سایت گل - لوئیس آراگونس سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا با آنالیز پیروزی این تیم در دیدار فینال رقابتهای جام جهانی در مورد قهرمانی ماتادورها در این رقابتها گفت: «این افتخار بسیار بزرگی برای فوتبال اسپانیاست..ما شایسته این جام بودیم.»

دانای اورتالسا که به عنوان کارشناس در برنامه شبکه الجزیره حاضر بود، ادامه داد: «برای اسپانیا فرقی نمی کند که مقابل چه تیمی به میدان می رود.این تیم فقط برای پیروزی بازی می کند.»

پیش از آغاز این دیدار لوئیس در صحبتهایی با اشاره به دو تیم فینالیست گفته بود: «دو تیم که بهترین فوتبال را ارائه می دهند به این مرحله رسیده اند و باید از تلاش بازیکنانی از جمله اینیستا، چابی و ژابی آلونسو در طول این تورنمنت تشکر کرد، بازیکنان که به خوبی می دانند که چطور باید توپ را به جلو برانند.»

در جریان برگزاری دیدار فینال، آراگونس در مورد نیمکت نشینی تورس گفت: «پدرو در مرحله نیمه نهایی بازی خوبی را به نمایش گذاشت. همین موضوع سبب شد تا تورس نیمکت نشین شود..سیلوا هم برروی نیمکت بود، چرا که یک تیم می بایست بازیکنان خوبی را هم در خارج از زمین نیز داشته باشد.»

دانای اورتالسا در بخش پایانی صحبتهایش به دو فرصت طلایی ای که سرخیو راموس و داوید ویا در طول 90 دقیقه برای گلزنی داشتند اشاره کرد و گفت: «هلند هم در ضد حملات خیلی خوب ظاهر می شد ولی کاسیاس همواره واکنش بسیار خوبی داشت.»

2010/7/12

ali-07
12-07-2010, 17:00
منم اين پيروزي بزرگ رو به همه بروبچ و طرفداران اسپانيا تبريك ميگم
:دی

hamidkabiri6270
12-07-2010, 17:43
تابوت هلند بر فراز دستان مردم اسپانيا:
خبرگزاري فارس: تابوت هلند به صورت نمادين روي دست مردم اسپانيا در خيابان‌هاي مادريد تشييع شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، مردم اسپانيا در جريان جشن‌هاي خياباني خود تابوت كشور هلند را بالاي سر بردند و آن را به صورت نمادين تشييع كردند.
اين حركت خشم مردم هلند و حتي مقامات سياسي اين كشور را در پي داشته است.

هلندي‌ها در سرود ملي خود اسپانيا را به عنوان دشمن قسم خورده خود ياد مي‌كنند و در تاريخ هلند مي‌شود سال‌هاي سال ردپاي تسلط اسپانيا را بر اين خاك مشاهده كرد.
اسپايا با تك گل اينيستا برابر هلند به پيروزي رسيد و براي اولين بار قهرماني در جهان را جشن گرفت.

Rastin.
12-07-2010, 18:26
تبریک میگم قهرمانی بارسلون رو در جام جهانی!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

caca_caca888
12-07-2010, 18:30
به دليل چيز بودن فروم نتونستم بيام بگم قهرمانيمون مبارك

قهـــــــــرمـــانـــي مــــون مـــــــــــــــــــــبــ ـــــارك

jyjy
12-07-2010, 18:32
اسپانیای قهرمان

:40::40::40::40::40::40::40::40:

jyjy
12-07-2010, 18:41
واما بازگشت اسپانیا

jyjy
12-07-2010, 19:03
خوب این جام جهانی هم با همه تلخی ها وشیرینی هاش تموم شد.درنهایت بازم این قهرمانی شیرین را به همه طرفداران اسپانیا تبریک میگم وازاین که این یه ماه از تیم محبوبشون اسپانیا طرفداری کردند متشکرم.

:40:فقط اسپانیا:40:

armin321
12-07-2010, 19:25
تابوت هلند بر فراز دستان مردم اسپانيا:
خبرگزاري فارس: تابوت هلند به صورت نمادين روي دست مردم اسپانيا در خيابان‌هاي مادريد تشييع شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، مردم اسپانيا در جريان جشن‌هاي خياباني خود تابوت كشور هلند را بالاي سر بردند و آن را به صورت نمادين تشييع كردند.
اين حركت خشم مردم هلند و حتي مقامات سياسي اين كشور را در پي داشته است.

هلندي‌ها در سرود ملي خود اسپانيا را به عنوان دشمن قسم خورده خود ياد مي‌كنند و در تاريخ هلند مي‌شود سال‌هاي سال ردپاي تسلط اسپانيا را بر اين خاك مشاهده كرد.
اسپايا با تك گل اينيستا برابر هلند به پيروزي رسيد و براي اولين بار قهرماني در جهان را جشن گرفت.

اه اه اه استعمارگرای پیر ، دست انگلیس و پرتغال رو تو استعار بسته بودن

من واقعا از بارسلون خوشم میاد ولی از اسپانیا نه. چون فقط کافیه قدرت بگیرن ، به دنیا رحم نمیکنند

scali
12-07-2010, 19:37
تبریک به طرفداران اسپانیا
تیمتون خوب بازی کرد و مستحق قهرمانی بود
البته اگه کاسیاس نبود شاید ضربات تک به تک روبن گل میشد و اونوقت هلند قهرمان میشد

داور بازی که خیلی ضعیف عمل کرد.(بیشتر به ضرر اسپانیا)

سسک کبیر بعد از ورود به زمین فوق العاده بود و روند بازی کاملا به سود اسپانیا شد و در نهایت پاس طلایی و استثنایی او به اینیستای مقدس باعث قهرمانی اسپانیا شد.
اونایی که میگفتن سسک کبیر در حد ترکیب اصلی نیست حالا به قدرت و عظمت این بازیکن پی بردند؟

و در نهایت از اینکه هلند قهرمان نشد بسیار ناراحت شدم اما خوشحالم که حالا که هلند قهرمان نشد این اسپانیا بود که جام را به دست آورد و نه تیمهای دیگر.

پایان

منم به شما دوست عزیز هلندی تبریک میگم که تا فینال اومدید و روی بعضی تیم ها رو کم کردید . :46:

فقط نمیدونم چرا سسک اون موقعیت گل رو خراب کرد . از سسک بعید بود .

منم به همه طرفدارای اسپانیا و خودم تبریک میگم . :8::8::8::8:

B L A S T E R
12-07-2010, 19:52
اه اه اه استعمارگرای پیر ، دست انگلیس و پرتغال رو تو استعار بسته بودن

من واقعا از بارسلون خوشم میاد ولی از اسپانیا نه. چون فقط کافیه قدرت بگیرن ، به دنیا رحم نمیکنند
این الان چه ربطی به فوتبال داشت ؟

Mojtaba N87
13-07-2010, 13:43
همونطور که با اخلاق ترین تیم جام اسپانیا شد ، با اخلاق ترین طرفدارا رو هم داشت :)