مشاهده نسخه کامل
: تاپیک تیم ملی اسپانیا
Rude Boy
30-06-2010, 14:47
عادل فردوسی پور :
چه چیزیه این داوید ویا !!!!!!
اسپانیا 100در100 قهرمان میشه
اسپانیا اگه شانس باهاش باشه تیمی جلودارش نیست
اسپانیا 100در100 قهرمان میشه
سلام دوست من
شک نکن اسپانیا قهرمان میشه :15:
اسپانیا 100 درصد قهرمانه
پ ن:ازتون خواهش دارم دعام کنید فردا کنکور دارم!
اسپانیا 100 درصد قهرمانه
پ ن:ازتون خواهش دارم دعام کنید فردا کنکور دارم!
ایشالله همه کنکوری ها موفق بشن مخصوصا
" اونهایی که طرفدار اسپانیا هستند ":10:
این همه بهش پاس دادن بعدا میگی همه خودخواه هستند؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟
اگه خود خواه هستند پس چرا وقتی لرنته به جای تورس اومد این همه موقعیت گل داشت؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
تورس قبلا خوب بازی میکرد ولی الان ضعیف شده
اولا که تورس موقعیت آن چنانی نداشت و خودش برای خودش موقعیت درست می کرد تو اول بازی
ثانیا یورنته فقط یک موقعیت داشت که اونم با ضربه سر بود درست به وسط دروازه
اگه خودخواه نبودند ویا از فاصله 30 متری و از زاویه بسته شوت نمیکرد و اینیستا تک روی نمیکرد .
در ضمن اکثر طرفدارای اسپانیا تو این تاپیک طرفدار بارسلونا هستند و به خاطر این حرفا رو میزنید .
تورس تو لیگ انگلیس (سخت ترین لیگ) 20 تا گل میزنه بدون پنالتی ولی ویا 22 تا میزنه با پنالتی و علت اینکه تورس تو تیم ملی نمیتونه گل بزنه اینه که تو اسپانیا کسی مثل جرارد نیست که بهش اون پاسهای طلایی رو بده .
:40:پیش به سوی قهرمانی.:40:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم امیدوارم حالا که پرتغال حذف شده اسپانیا قهرمان بشه. زنده باد اسپانیا. دی.
سلام بر و بچ اسپانیا !!! حالا که تیم ما حذف شد تا آخر حمایتتون میکنیم !!!
اولا که تورس موقعیت آن چنانی نداشت و خودش برای خودش موقعیت درست می کرد تو اول بازی
ثانیا یورنته فقط یک موقعیت داشت که اونم با ضربه سر بود درست به وسط دروازه
اگه خودخواه نبودند ویا از فاصله 30 متری و از زاویه بسته شوت نمیکرد و اینیستا تک روی نمیکرد .
در ضمن اکثر طرفدارای اسپانیا تو این تاپیک طرفدار بارسلونا هستند و به خاطر این حرفا رو میزنید .
تورس تو لیگ انگلیس (سخت ترین لیگ) 20 تا گل میزنه بدون پنالتی ولی ویا 22 تا میزنه با پنالتی و علت اینکه تورس تو تیم ملی نمیتونه گل بزنه اینه که تو اسپانیا کسی مثل جرارد نیست که بهش اون پاسهای طلایی رو بده .
اول بگم که بنده طرفداره بارسلونا نیستم و والنسیاییم ولی اینو باید قبول کنی که تورس اخیرا رو اوجش نیست(واسه هر بازیکنی پیش میاد). در باره ویا هم باید بگم که ویا از هر نظر از تورس بهتره این تو این چند سال اخیر کاملا مشخصه تو بازی هر دو بازیکن و شمایی که میگی تورس 20 گل میزنه بدون پنالتی ویا 22 گل با پنالتی (با این که طرفدار والنسیام) ولی در نظر بگیر که ویا داره تو تیمی مثل والنسیا بازی میکنه که تمام بازیکناش خلاصه میشدن به ماتا و سیلوا و ویا. من با اینکه طرفدار اسپانیام ولی اینو میدونم که اگه اسپانیا میخواد قهرمان شه باید 4-5-1 بازی کنه.Llorente بازیکنی نیست که بتونه تو جام جهانی خودی نشون بده.
Sergio Ramos-Pique-Puyol-Capdevila
Dmf=Xavi Alonso
Back of the cmf=Xavi
Cmf=Fabregas
Lmf=David Silva or iniesta or at the half time mata
Rmf=Iniesta at the mid time of the second half time jesus navas
Center forward=David Villa
pouria2x2
30-06-2010, 23:55
نیمه نهایی آلمان vs اسپانیا فینال اسپانیا vs برزیل
سلام بر و بچ اسپانیا !!! حالا که تیم ما حذف شد تا آخر حمایتتون میکنیم !!!
چقدر من سره ایتالیا ر*دم به داداشم.
هه هه
pinchingholian
01-07-2010, 11:34
فکر کنم این دل بوشکه مدتی با دومنک در ارتباط بوده. معلوم نیست چرا به امپراطور خط میانی سسک کبیر بازی نمیده؟!!!
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
نیمه نهایی آلمان vs اسپانیا فینال اسپانیا vs برزیل
فینال اسپانیا و هلند
aRThaS_08
01-07-2010, 12:46
فکر کنم این دل بوشکه مدتی با دومنک در ارتباط بوده. معلوم نیست چرا به امپراطور خط میانی سسک کبیر بازی نمیده؟!!!
سسک صغیر هنوز کوچولوئه LooooL
مونده تا به ژاوی و اینیستا و ژابی و بوسکتس حتی! برسه =))
من رئالیم و از بارسا خوشم نمیاد! اما باید واقعیت رو قبول کرد که همه هافبکهای بارسایی و رئالی دست کم 11سر و گردن از سسک بالاترن : دی
pinchingholian
01-07-2010, 13:06
سسک صغیر هنوز کوچولوئه LooooL
مونده تا به ژاوی و اینیستا و ژابی و بوسکتس حتی! برسه =))
من رئالیم و از بارسا خوشم نمیاد! اما باید واقعیت رو قبول کرد که همه هافبکهای بارسایی و رئالی دست کم 11سر و گردن از سسک بالاترن : دی
در مورد قدرت ژاوی و اینیستا که هیچ شکی وجود نداره اما فقط کافیه که یه بازی سسک جای اینیستا بازی کنه تا نتیجه بازی همه چیزو ثابت کنه. سسک الان در بهترین وضعیت ممکن قرار داره. سسک فوق العاده ست.
در مورد قدرت ژاوی و اینیستا که هیچ شکی وجود نداره اما فقط کافیه که یه بازی سسک جای اینیستا بازی کنه تا نتیجه بازی همه چیزو ثابت کنه. سسک الان در بهترین وضعیت ممکن قرار داره. سسک فوق العاده ست.
موافقم باهات که سسک الان خیلی خوب بازی میکنه . و فوق العاده ست .
ولی مشکل اینجاست که با ژاوی هماهنگ نیست یعنی در واقع اینیستا و ژاوی چون توی یک تیم هستند با هم
خیلی هماهنگ تر هستند .
مثل تورس و ویا که اصلا با هم هماهنگ نیستند .
aRThaS_08
01-07-2010, 13:19
از اون حرفا بودا! تورس و ویا هماهنگ نیست =)) دلیل هماهنگ نبودن تورس و ویا در این جام (چون قبلن خیلی هماهنگ بودن!) مصدومیت هرچند معمولی تورسه!
درضمن، سسک اصلن در حد و اندازه های اینیستا نیست! دیگه تموم کنید.
B L A S T E R
01-07-2010, 13:23
Dmf=Xavi Alonso
درستش Xabi هست دوست من !
pinchingholian
01-07-2010, 13:26
موافقم باهات که سسک الان خیلی خوب بازی میکنه . و فوق العاده ست .
ولی مشکل اینجاست که با ژاوی هماهنگ نیست یعنی در واقع اینیستا و ژاوی چون توی یک تیم هستند با هم
خیلی هماهنگ تر هستند .
مثل تورس و ویا که اصلا با هم هماهنگ نیستند .
شاید درست میگی ولی تورس با خودش هم مشکل داره در حالی که ویا با وجود اینکه در کنار اینیستا و یا ژاوی در بارسا بازی نکرده ولی با کل تیم هماهنگه و تا الان بهترین بازیکن جام بوده . در ضمن اگه اینجوری که میگی باشه اسپانیا باید هر طور شده آبو دیابی رو گریم کنه و به تیم اسپانیا بیاره تا همه بتونن شاهد بازی های زیبای سسک کبیر باشند.
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
درضمن، سسک اصلن در حد و اندازه های اینیستا نیست! دیگه تموم کنید.
آره سسک کبیر در حد و اندازه های اینیستا نیست و خیلی بهتر از اونه. با تشکر
pinchingholian
01-07-2010, 13:49
حمايت ژابيآلونسو از تورس:
مطمئنم به زودي پايش به گلزني باز ميشود
هافبک تيم ملي فوتبال اسپانيا با حمايت از تورس ابراز اميدواري کرد اين مهاجم خوشتکنيک به زودي به طلسم ناکامي در گلزني پايان خواهد داد.
فرناندو تورس که در اواخر فصل گذشته از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگي شد در جام جهاني عملکرد چندان مطلوبي را به نمايش نگذاشته و پس از 4 مسابقهي اسپانيا هنوز موفق به گلزني نشده است.
اين درحالي است که انتظارها از مهاجم ليورپول بسيار بالاست. تورس در ديدار پاياني يورو 2008 تک گل پيروزي بخش اسپانيا مقابل آلمان را به ثمر رساند.
آلونسو دربارهي وضعيت تورس به ميرر گفت: او به سختي در تمرينات تلاش ميکند و مربيان از عملکرد او رضايت دارند البته براي يک مهاجم گلزني از هر چيز ديگري مهمتر است. مطمئنم به زودي به شرايط آرماني خود باز خواهد گشت و گلهاي حساسي را به ثمر خواهند رساند.
آلونسو با اشاره به آسيب ديدگي تورس پيش از آغاز جام جهاني عنوان کرد: بازي کردن در بالاترين سطح بعد از پشت سر گذاشتن آسيب ديدگي بسيار دشوار است ما همگي تورس را درک ميکنيم و اميدواريم به زودي پايش به گلزني باز شود.
newahwaz
01-07-2010, 14:00
شک نکنید که اسپانیا قهرمان جام میشه ،:40: داوید ویا هم آقای گل............:40:
دیگه این همه دعوا بسه
همه مون طرفدار اسپانیا هستیم نباید بین طرفدارا اختلاف ایجاد کنیم
اصلا همه ی بازیکن های اسپانیا خوب بازی میکنن بی خیال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
شک نکنید که اسپانیا قهرمان جام میشه ،:40: داوید ویا هم آقای گل............:40:
دیگه این همه دعوا بسه
تو این شکی نیست که بهترین بازیکنا و حتی بازیکنای نیم کت نشین رو اسپانیا در اختیار داره دوستمون فقط آقای گل رو اشم بردن
Masoud-Susa
01-07-2010, 15:04
دیگه این همه دعوا بسه
منم با نظر میالاد موافقم این بحث ها هیچ چیزی نداره واسه ما به جز تفرقه!
پس بیایید همگی با هم یک اسپانیای متحد باشیم:10:
من طرفدار تیم اسپانیا هستم همین .
اینجوری نیستم که عاشق بارسا باشم و مخالف رئال و یا برعکس .
دوست دارم اسپانیا قهرمان بشه , حالا هر کی که قشنگ تر بازی میکنه و تاثیر گذار تره باید باید بازی کنه و اسم بازیکن مهم نیست
و یا اینکه فلانی بارسایی هست یا رئالیه .
من فقط قهرمانی میخوام . :31:
بیایید یورو 2008 را همگی در کنار هم دوباره تجربه کنیم:
به سلامتی همه ماتادور ها...
pinchingholian
01-07-2010, 15:45
جام در دستان سسک کبیر
سسک کبیر پیش هافبک های عالی مپل ژاوی ، جرارد ، لمپارد و ... صغیر هم نیست . در ضمن اونی که با خودش مشکل داره تورس نیست . درست حرف بزن . سسک شما هم تو بازی شیلی جز هفت هشت تا پاس غلط هیچ کاری نکرد .
B L A S T E R
01-07-2010, 16:37
ُسسک و ژاوی با هم که نمیتونن تو زمین باشن . چون جفتشون پستشون یکیه و طراحن !
اشپز که دو تا بشه غذا یا شور میشه یا بی نمک :دی
پس بهتره یه طراح تو تیم باشه و در این ژاوی سرتره شکی نیس !
البته دربل زنی و سرعت سسک بیشتره :)
خواهشا این بحث های تفرقه آمیز رو تموم کنید .
به امید قهرمانی اسپانیا
هرچند من دوست داشتم اسپانیا ببازه و بنظرم گلش آفساید بود. اما الان عکسش رو که با دقت دیدم متوجه شدم گل درسته. مجدد تبریک
pinchingholian
01-07-2010, 19:01
سسک کبیر پیش هافبک های عالی مپل ژاوی ، جرارد ، لمپارد و ... صغیر هم نیست . در ضمن اونی که با خودش مشکل داره تورس نیست . درست حرف بزن . سسک شما هم تو بازی شیلی جز هفت هشت تا پاس غلط هیچ کاری نکرد .
جرارد و لمپارد کین دیگه؟ اونا اگه خوب بودن 4 تا نمیخوردن. از اسپانیا حرف بزن. از بهترین هافبکهای دنیا ( اینیستا و مهندس ژاوی) حرف بزن.
سسک کبیر تو بازی با شیلی در 8 دقیقه 3 بار ویا را در موقعیت عالی گل قرار داد.
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
ُسسک و ژاوی با هم که نمیتونن تو زمین باشن . چون جفتشون پستشون یکیه و طراحن !
اشپز که دو تا بشه غذا یا شور میشه یا بی نمک :دی
پس بهتره یه طراح تو تیم باشه و در این ژاوی سرتره شکی نیس !
البته دربل زنی و سرعت سسک بیشتره :)
حرفت کاملا منطقی و درسته. اما سسک میتونه جای اینیستا بازی کنه. من فکر میکنم اینیستا فقط به دلیل هماهنگی بیشر با ژاوی توی ترکیب اصلیه و سسک کبیر چیزی از او کم نداره.
pinchingholian
01-07-2010, 19:27
و این هم چند عکس زیبا از سسک کبیر
B L A S T E R
01-07-2010, 21:03
حرفت کاملا منطقی و درسته. اما سسک میتونه جای اینیستا بازی کنه. من فکر میکنم اینیستا فقط به دلیل هماهنگی بیشر با ژاوی توی ترکیب اصلیه و سسک کبیر چیزی از او کم نداره.
خواهش میکنم !
ولی باز میگم . اینیستا مایل به گوش بازی میکنه و خیلی تکنیکیه ! یعنی میتونه با تکنیک فردی و سرعت خودش مدافعای حریف جا بزاره و ایجاد موقعیت بکنه ! ولی فابرگاس بیشتر خلاقیت داره... و اگه بیاد یه چیز تو تیم کم میشه اونم یه گوش کلاسیکی مث اینیستاست !
ولی اون خیلی جا داره هنوز واسه بازی کردن سنی نداره که !
خودتم میدونی که بعد مصدومیت یه افت محسوسی کرد که فک کنم با شروع لیگ دوباره بتونه به اوج برگرده !
بابا یکم از ژابی آلونسو هم بگین. بهترین بازیکن اسپانیا بعد از ویا ژابی الونسو بوده بودن شک.
B L A S T E R
01-07-2010, 22:37
بابا یکم از ژابی آلونسو هم بگین. بهترین بازیکن اسپانیا بعد از ویا ژابی الونسو بوده بودن شک.
من خودم ژابی الونسو رو عالی میدونم ، اعجوبه ای هست واسه خودش ! وقتی توپ رو میندازه جلو پاش از اون پاسهای 70 متری میده مو به تن ادم سیخ میشه :دی
اصلا اشتباه نداره ، خیلی کم !
متین و سر به زیر ، زحمتکش و بی حاشیه :دی
Masoud-Susa
01-07-2010, 23:02
ژابی خیلی خوب بازی کرد .
کاسیاس هم یک گل 100% رو واسه تیم خرید.
به امید قهرمانی Spain:40:
B L A S T E R
02-07-2010, 01:01
کاسیاس هم یک گل 100% رو واسه تیم خرید.
البته خطا کردن روش داور نگفت!
Aryana_b
02-07-2010, 11:50
من از الان جام قهرمانی رو در دستان کاسیاس میبینم:33::33::33:
راستی اسمش ایکر یا ایگر؟؟؟؟:31:
Rude Boy
02-07-2010, 13:03
بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا می تونند در موقع لازم تیم را کمی متمایل به یک تیم دفاعی کنند . کاری که فابرگاس از دستش بر نمی یاد .
ضمن اینکه الان تیم داره نتیجه می گیره ، لزومی نداره بگیم چرا فلان بازیکن تو زمین نیست و جایی فلانی بازی نمی کنه (فقط به خاطر اینکه از کسی خوشمون میاد .
تیم قهرمان
سلام
به نظرتون تورس راه میوفته؟ ظاهرا مشکلش بیش از ناآمادگی جزئیه. حتی در استپ توپ یا هدف گرفتن دروازه مشکل داره. فقط با دوندگی مدافعارو مشغول میکنه. البته اسپانیا اونقدر کیفیت داره که با اتلاف یک بازیکن هم از پس حریفا بر بیاد. اما انگار تیم داره فدای کم نشدن ارزش تورس میشه.
virtualworld
02-07-2010, 16:23
به امید خدا اگه مشکلی پیش نیاد اسپانیا قهرمانه
B L A S T E R
02-07-2010, 17:09
سلام
به نظرتون تورس راه میوفته؟ ظاهرا مشکلش بیش از ناآمادگی جزئیه. حتی در استپ توپ یا هدف گرفتن دروازه مشکل داره. فقط با دوندگی مدافعارو مشغول میکنه. البته اسپانیا اونقدر کیفیت داره که با اتلاف یک بازیکن هم از پس حریفا بر بیاد. اما انگار تیم داره فدای کم نشدن ارزش تورس میشه.
تایید !
راه به اوج برگشتنش بازی تو باشگاهشه ! تو بازیهای ممتد میتونه یواش یواش به اوجش برگرده !
مگه جام جهانی چقد اتفاق میفته که بیایم اونو فدای یه بازیکن کنیم ؟
تورس اصلا داغون شده به نظرم :دی نمیدونم ولی انگار از نظر روحی هم وضعش خرابه !
خوب بچه ها حریف فینال ما هم معلوم شد .
فینال اسپانیا و هلند
و به این راحتی قهرمانی به اسپانیا میرسه . :8:
Masoud-Susa
02-07-2010, 20:02
ویا: نوبت گلزنی تورس هم می رسد
ستاره تیم ملی اسپانیا معتقد است که زوجش در خط حمله تیم ملی، به زودی به گل خواهد رسید
سایت گل- داوید ویا گلزن برتر تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرده که به زودی نوبت به گلزنی تورس هم می رسد. ویا گفته که نواختن وو ووزلا را یاد گرفته است.:31:
ال گواخه در مورددیدار شنبه شب تیمش مقابل پاراگوئه گفت:« من فقط به این فکر می کنم که خودم را به خوبی آماده کنم تا در اوج در دیدار مقابل پاراگوئه به میدان بروم.اصلا خوب نیست که بخواهیم به دیدارهای بعدی پس از مصاف با پاراگوئه فکر کنیم..ما بازی سختی را پیش روداریم ولی انگیزه فراوانی داریم و با اعتماد به نفس بالا می توانیم به پیروزی برسیم.»
داوید ویا دوست نداردتا در مورد احتمال حضور یورنته در ترکیب ثابت تیم ملی اسپانیا اظهرانظر کند ولی در این رابطه گفت:« انتخاب زوجت در تیم کار سختی است..بیسنته کار بسیار سختی را پیش رو دارد. در دیدار مقابل پرتغال تورس کمکهای زیادی به تیم رساند و یورنته هم کار او را ادامه داد.هر دوی آنها عملکرد خیره کننده ای داشتند. مهمترین نکته این است که وجود هر دوی آنها به نفع تیم است.»
ویا ادامه داد:« فرناندو تورس ضعیف نشده است. او شخصیتی تاثیرگذار است و در برنامه های تیم ما نقش پررنگی دارد.همه ما به خوبی می دانیم که او به زودی برای تیم به گل خواهد رسید.امیدوارم که این اتفاق در دیدار روزشنبه مقابل پاراگوئه رخ دهد.»
ما هم امیدواریم :20:
Amir_oscar
02-07-2010, 21:05
حیف شد! فینال رویایی اسپانیا-برزیل از دست رفت...
جدا برزیل باخت!:9:
حالا توی برزیل یه هفته عزای عمومی اعلام میشه.:19:
amirakhavan
02-07-2010, 22:13
دم دروازه میدن عدس پلو ... پاراگوئه تیمتو بردار و برو ... :8::40:
F_14_TOMCAT
03-07-2010, 04:39
سلااااااااااااااااااااااا اااااااااام .من جدیدم:11:و طرفدار اسپانیا .گفتم سلامی کرده باشم همین:17:
دستان لطف كنين به جاي واژه حال بهم زن عربي كبير از معادل فارسي آن بزرگ استفاده كنيد :
ژاوي بزرگ
اينيستا بزرگ
ويا بزرگ
سسك بزرگ
كاسياس بزرگ
پيكه بزرگ
پويول بزرگ
و ....
pinchingholian
03-07-2010, 10:40
هلند که تا فینال راه آسونی داره. شما هم زود بیایین فینال تا شاهد یک فینال زیبا بین هلند و اسپانیا باشیم. آخه من عاشق دیدن بازی سسک کبیرم.(ببخشید اصلاح میشه :سسک بزرگ)
Mojtaba N87
03-07-2010, 12:48
خب دوستان! تیم ما که رفت خونه :دی
تیم دوم من اسپانیاست! با بهترین بازیکن های جام.
امید وارم قهرمان شه...واقعا حقشه
Masoud-Susa
03-07-2010, 13:08
این هم ترکیب احتمالی اسپانیا و پاراگوئه در بازی امروز
+++++
Rude Boy
03-07-2010, 13:13
بازی نیمه نهایی مهم تره .
به نظر من با آلمان می خوریم ...
خیلی مشکل هست !
بازی نیمه نهایی مهم تره .
به نظر من با آلمان می خوریم ...
خیلی مشکل هست !
عمرا
حتما بردیم:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:: 5::5::5:
سلام
به نظر من تورس دو تا مشکل داره: یکی آماده نبودن از نظر بدنی .. تورس توی هر بازی دقیقا نصف بقیه بازیکن ها می دوه و نصف بازی رو فقط راه میره... یکی مشکل روحی و ثبات فکری نداشتن (مطمئن نبودن از جاش توی تیم، وضعیتش توی باشگاه، انتقاد ها، توی پست غیر تخصصی بازی کردن، گل نزدن، ...) ..
در کل نظر شخصی من اینه که حتی تورس ناآماده نقش خیلی مهمی توی بازی اسپانیا داره. بازی بدون توپ تورس توی جام بسیار عالی بوده و یکی از دلایلی که اینیستا می تونه آزادانه حرکت کنه همین بازی بدون توپ تورسه (کاری که یک مهاجم درجه یک ناآماده می تونه انجام بده، ولی یک مهاجم درجه دو آماده (لورنته) نمی تونه) ... فکر می کنم تورس نقش کلیدی توی قهرمانی اسپانیا داره و بالاخره هم گل خیلی مهمی برای اسپانیا می زنه. :31: اسپانیا 1-3-2-4 برای حریف ها قابل پیش بینیه .. اسپانیا 2-4-4 یا 3-3-4 نه.
در مورد بحث های فابرگاس و انیستا، به نظر من بدون شک باید اینیستا توی ترکیب بازی کنه. دلیلش هم یکی اینه که انیستا به عنوان یک بازیکن آزاد توی زمین بازی می کنه، فابرگاس همچین بازیکنی نیست. دلیل بعدی هم هماهنگی انیستا با تورس (به حرکت های بدون توپ تورس وقتی انیستا بازی می کنه دقت کنین) و ویا است که چون سال هاست با هم توی تیم ملی هستن (از تیم های پایه) هماهنگی خیلی خوبی دارن .. از اون طرف هم انیستا تقریبا پل ارتباطی هافبک ها و مهاجم هاست که با بوسکتس و ژاوی هماهنگی فوق العاده ای داره، که خودش باعث میشه نقشش رو مهم تر کنه. به هر حال انیستا یکی از بهترین هافبک های تهاجمی دنیا و شاید یکی از پنج بازیکن برتر فعلی دنیاست (جزو 5 بازیکن برتر 2009 بود، امسال هم اگه مشکل مصدومیت نداشت...) . :46: فابرگاس هم نقش Super-Sub رو توی اسپانیا داره (چیزی که برزیل جلوی هلند نداشت!)
[این نظرات من بود]
Vahid_1990
03-07-2010, 15:53
امیدوارم اسپانیا قهرمان بشه:40:
Masoud-Susa
03-07-2010, 16:07
یه سری عکس ژاوی برای آقا سامان(شرمنده دسترسی نداشتم پ..خ کنم).
اینم لینک عکس های ژاوی نمیدونم به کارت میخورن یا نه...
اینم بگم کلا ژاوی اهل عکس مکس نیست... :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Amir_oscar
03-07-2010, 19:19
آقا واسه ی بازی بعدی خوردیم به آلمان!
آقا واسه ی بازی بعدی خوردیم به آلمان!
مهم نیست
2 تا گل میزنیم بهشون.به همین راحتی
ما قهرمانیم!!
pedram_sad
03-07-2010, 19:39
ما که انگلیسمون اونطوری خورد از این المان
گفتیم شاید ارژانتین بتونه انتقام بگیره که اونم بد تر خورد
حالا همه امیدمون اینه که شما بتونید انتقام بگیرین
البته امیداورم امشب از پاراگوئه بگذرین
Mojtaba-MCI
03-07-2010, 19:41
دوستان طرفدار اسپانیا شدیدا منتظریم:دی!
Masoud-Susa
03-07-2010, 19:41
آرژانتین باخت چون انسجام تیمی نداشت....
ما با باخت اولمون تونستیم انسجام تیمی پیدا کنیم(هر چند کم ولی خوب خیلی بهتر بازی اول تونستیم این کار رو بکنیم)
مطمئنا اسپانیا کم نمیاره در مقابل آرژانتین من به این رو قول می دم...
یادمون نمیره صربستان آلمان رو چیکار کرد... :10:
amirala7
03-07-2010, 19:46
یه مولر داشتن این آلمانیا اونم که پکید :دی
زنده باد اسپانیا :دی
به قول خودشون vamos , یا یه چیزی تو همین مایه ها :دی
F_14_TOMCAT
03-07-2010, 19:48
پاراگوئه رو میبریم میخوریم به المان که میشه فینال یورو 2008که هممون نتیجه رو میدونیم :8::8::8:
بچه ها وقتتون رو تلف نکنید . اسپانیا قهرمان خواهد بود . همچین آلمان رو درهم بکوبونه که آلمانی ها پشیمون بشن که چرا از آرژانتین بردیم
Consul 141
03-07-2010, 20:00
واقعا جام جهانیه عجیبی شده..!
حذف شدن برزیل و شکست سنگین و باور نکردنیه آرژانتین ترس به دلمون انداخته :31:
ولی ما قهرمانیم!!!
به امیدی پیروزیه پر گل امشب اسپانیاااااا
:40:
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 20:18
اسپانیا آماده باش. آلمان داره میاد....
Masoud-Susa
03-07-2010, 20:18
این رو تصحیح می کنم...
آرژانتین باخت چون انسجام تیمی نداشت....
ما با باخت اولمون تونستیم انسجام تیمی پیدا کنیم(هر چند کم ولی خوب خیلی بهتر بازی اول تونستیم این کار رو بکنیم)
مطمئنا اسپانیا کم نمیاره در مقابل آرژانتین من به این رو قول می دم...
یادمون نمیره صربستان آلمان رو چیکار کرد... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
منظورم آلمان بود که اشتباه آرژانتین نوشتم...
پ.ن:امکان ویرایش پست رو هم ندارم :13:آخه چرا؟
اسپانیا قواش و برای بازی با آلمان جمع کرده بوده.......الان ویا زنگ زد بهم گفت :31:
امشب هم میخوان یه بازی تمرینی به نمایش بذارن و به راحتی به پیروزی برسن :31:
تورس هم ایشالا نباشه :31:
I3 E L O \/ E D
03-07-2010, 20:26
تورس هم ایشالا نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما بعیده :دی
بابا به هرچی میپرستید تورس الان تو دوران بعد از مصدومیت! :41:
یه سرچ کوچولو تو گوگل...
ای بابا از شما بیشتر بعیده :31:
خب چون توی دوران بعد از مصدومه نباشه بهتره......:31:
Masoud-Susa
03-07-2010, 20:44
اگر یک ایرانی سرمربی تیم ملی اسپانیا بود بعد از شکست به سوئیس چه می گفت؟! ... :31:
* علی دائی: خیلی ببخشید...عذر می خوام شما به این می گید فوتبال؟! نه عزیزم... ببخشید ...خیلی عذر می خوام، ما نباختیم، سوئیس بُرد، به کسی هم ربطی نداره!
* فیروز کریمی: من امروز کت شانسم رو نپوشیدم، مربی سوئیس هم اسمش هیتسفیلده، میتسفیلده، این اصالتاً بچه محل ماست، با هم تیله بازی می کردیم تو بچگی، قبل از بازی گفت فیروز روت رو کم می کنم، بهش گفتم برو جلو بوق بزن! ولی به جاش دنده عقب اومد از رو ما رد شد باختیم، به نظرم باید فیفا ایشون رو بفرسته کلاس راهنمایی رانندگی! من حیث المجموع ما باختیم!
* غلامحسین پیروانی: بضاعت تیم ما در همین حده، بودجه نداریم، امکانات نداریم، مهرزاد معدنچی نداریم، تیم جوونه، من خواستم علیزاده رو بکنم تو، دیدم اصلاً تو لیست 18 نفره نیست! اما خدا وکیلی سوئیس هم خوب بازی کرد، ما هم می تونستیم ببریم، اونا هم می تونستن ببرن که بُردن، مبارکشون باشه! شاعر در این مورد می گوید: سعدیا مرد نفوذ دار نمیرد هرگز مُرده آن است که حرفش به ریالی نخرند!
* افشین قطبی: ما محشر بودیم، با قلب شیر اومدیم تو زمین، چهار دقیقه بین المللی بازی کردیم. وقتی تورس از داگ هوس اومد بیرون من فکر می کردم می تونه نتیجه رو چینج کنه ولی نشد، من داشتم کریزی می شدم، شما چی بهش می گین؟ اوه! بله! دیوونه دیوونه! دیوونه شو، دیوونه!!
* اکبر میثاقیان: چیزی نمی گفت، به جایش با بطری آب معدنی کاسیاس و پیکه را توی زمین دنبال می کرد که کتکشان بزند و شوک وارد کند برای بازی های بعد!
* امیر قلعه نوئی: پازل تاکتیکی ما خوب بود، در نیمه دوم روی ساختار دفاعی کار کردم و کل یوم تیم را 360 درجه تغییر دادم بینی بین اللهی آنالیزرامون بازی اونا رو قبلاً آنالیزور کرده بودن، ولی اونا رو یه حمله نصفه نیمه گل زدن، فوتبال همینه دیگه! البته یه دستایی تو کار بود که ما شکست بخوریم ولی من همه رو واگذار می کنم به اون بالایی که جای حق نشسته!
Masoud-Susa
03-07-2010, 20:45
گفتم قبل بازی این رو بزارم بچه ها یکمی روحیه بگیرن :31:
اگر یک ایرانی سرمربی تیم ملی اسپانیا بود بعد از شکست به سوئیس چه می گفت؟! ... :31:
* علی دائی: خیلی ببخشید...عذر می خوام شما به این می گید فوتبال؟! نه عزیزم... ببخشید ...خیلی عذر می خوام، ما نباختیم، سوئیس بُرد، به کسی هم ربطی نداره!
* فیروز کریمی: من امروز کت شانسم رو نپوشیدم، مربی سوئیس هم اسمش هیتسفیلده، میتسفیلده، این اصالتاً بچه محل ماست، با هم تیله بازی می کردیم تو بچگی، قبل از بازی گفت فیروز روت رو کم می کنم، بهش گفتم برو جلو بوق بزن! ولی به جاش دنده عقب اومد از رو ما رد شد باختیم، به نظرم باید فیفا ایشون رو بفرسته کلاس راهنمایی رانندگی! من حیث المجموع ما باختیم!
* غلامحسین پیروانی: بضاعت تیم ما در همین حده، بودجه نداریم، امکانات نداریم، مهرزاد معدنچی نداریم، تیم جوونه، من خواستم علیزاده رو بکنم تو، دیدم اصلاً تو لیست 18 نفره نیست! اما خدا وکیلی سوئیس هم خوب بازی کرد، ما هم می تونستیم ببریم، اونا هم می تونستن ببرن که بُردن، مبارکشون باشه! شاعر در این مورد می گوید: سعدیا مرد نفوذ دار نمیرد هرگز مُرده آن است که حرفش به ریالی نخرند!
* افشین قطبی: ما محشر بودیم، با قلب شیر اومدیم تو زمین، چهار دقیقه بین المللی بازی کردیم. وقتی تورس از داگ هوس اومد بیرون من فکر می کردم می تونه نتیجه رو چینج کنه ولی نشد، من داشتم کریزی می شدم، شما چی بهش می گین؟ اوه! بله! دیوونه دیوونه! دیوونه شو، دیوونه!!
* اکبر میثاقیان: چیزی نمی گفت، به جایش با بطری آب معدنی کاسیاس و پیکه را توی زمین دنبال می کرد که کتکشان بزند و شوک وارد کند برای بازی های بعد!
* امیر قلعه نوئی: پازل تاکتیکی ما خوب بود، در نیمه دوم روی ساختار دفاعی کار کردم و کل یوم تیم را 360 درجه تغییر دادم بینی بین اللهی آنالیزرامون بازی اونا رو قبلاً آنالیزور کرده بودن، ولی اونا رو یه حمله نصفه نیمه گل زدن، فوتبال همینه دیگه! البته یه دستایی تو کار بود که ما شکست بخوریم ولی من همه رو واگذار می کنم به اون بالایی که جای حق نشسته!
majid.khaledi
03-07-2010, 20:56
آلمانیا دست به دعا شدن که امشب اسپانیا حذف شه که یه موقع ابروشون نره!!!:دی
آقا امشب ما فقط برد میخوایم . ما طرفداران هلند همه جوره حمایت میکنیم تیم اسپانیا را [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته فقط تا فینال . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم اسپانیا 2-0 میزنه .
I3 E L O \/ E D
03-07-2010, 21:08
ای بابا از شما بیشتر بعیده :31:
خب چون توی دوران بعد از مصدومه نباشه بهتره......:31:
نه من منظورم این بود که از بین خودمون کلاس کار بازیکنای تیم رو پایین نیاریم وگرنه 100% یورنته بهتر بازی کرد!:40::11::40:
آلمانیا دست به دعا شدن که امشب اسپانیا حذف شه که یه موقع ابروشون نره!!!:دی
دقیقا! :10:
المان اماده باش اسپانیا داره میاد.....
F_14_TOMCAT
03-07-2010, 21:17
آقا امشب ما فقط برد میخوایم . ما طرفداران هلند همه جوره حمایت میکنیم تیم اسپانیا را [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته فقط تا فینال . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم اسپانیا 2-0 میزنه .
فینال هم اسپانیا2_0هلند رو میزنه:31:
Rude Boy
03-07-2010, 21:26
آلمان تا می تونی جولان بده !
بازی بعدی بازی وداعتون هست !!!!!!!!!!!!!!!
هوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو
خیلی به خودت امیدواری :3::angry:
ما که از اول جام اماده بودیم شما را نمی دونم.
سه تیم اول جام مشخص شد:
1-اسپانیا
2-هلند
3-المان
بعضیا خیلی سر خودشون معطلند.
این ببینید
به پیش طرفداران اسپانیا ای ماتادورها
امير موسر
03-07-2010, 21:36
امیدوارم نیمه نهایی اسپانیا بزنه و آلمان و له کنه !
ما که انگلیسمون اونطوری خورد از این المان
گفتیم شاید ارژانتین بتونه انتقام بگیره که اونم بد تر خورد
حالا همه امیدمون اینه که شما بتونید انتقام بگیرین
البته امیداورم امشب از پاراگوئه بگذرین
خیالت جمع تارو مار میکنم:8:
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
دوستان طرفدار اسپانیا شدیدا منتظریم:دی!
ما بیشتر :19::19::19::19::19::19::19:
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
مطمئن باش 200%:5::5::5::5::27::27::27::27:
Blue_Ray
03-07-2010, 21:43
اقا من اون قدری که از پاراگوئه میترسم از المان نمیترس.پون مطمئنم اینا امشب میخوان دفاعی بازی کننن و......
اما مطمئن باشید از المان راحت می بریم چون المانی ها نمیتونن از پس انسجام اسپانیایی ها بر بیان....فقط تو دفاع یه مقدار مشکل داشتیم تا الان که تا اون موقع حل میشه...
Masoud-Susa
03-07-2010, 21:50
خیز بلند ماتادور ها برای قهرمانی...
شمارش معکوس برای قهرمانی ماتادور ها آغاز شد...
Bs_panzer
03-07-2010, 21:51
واقعا منم امیدوارم همین اتفاق بیفته. بعدش یه سری چیزا مشخص میشه...
F_14_TOMCAT
03-07-2010, 21:51
اقا من اون قدری که از پاراگوئه میترسم از المان نمیترس.پون مطمئنم اینا امشب میخوان دفاعی بازی کننن و......
اما مطمئن باشید از المان راحت می بریم چون المانی ها نمیتونن از پس انسجام اسپانیایی ها بر بیان....فقط تو دفاع یه مقدار مشکل داشتیم تا الان که تا اون موقع حل میشه...
خیالت راحت جفتشون با تیکی تاکا نابودند:10:
Vahid.Mob.14
03-07-2010, 22:11
بهتون تبریک میگم. گزارشگر بازیتون خیابانیه.:31::31::31:
humankhan
03-07-2010, 22:20
به نظرم بزرگترين رقيبمون حذف شد. به اميد قهرماني اسپانيا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bs_panzer
03-07-2010, 22:25
آلمان ها رو غرور گرفته. اسپانیا می تونه مثل یورو 2008 آلمان رو به خاک بشونه.
بعضی ها هم به تورس انتقاد می کنن. فراموش نکنید که تورس توی یورو 2008 هم زیاد گل نزد ولی همون گلش توی فینال به آلمان اندازه آقای گلی می ارزید:)
سلام
نیمه اول اسپانیا به معنای واقعی افتضاح بود ... بازی بی هدف و بدون برنامه .. امیدوارم نیمه دوم بهتر بشه.
عجب بازی مسخره ای بود . :41:
واقعا که . معلوم نیست چی شده .
mohammad_twe
03-07-2010, 22:51
اسپانیا نیمه 2 خودش رو میکشه بالا
نیمه اول موقعیت داشتن اما بدون فکر عمل میکردن :(
فعلا كه داورا هواتونو دارن
تو بازي با پرتغال كه گل افسايد زديد
تو اين بازي هم كه گل سالم والدز رو افسايد گرفت كمك داور
Facon_Archi
03-07-2010, 23:16
اوه!پنالتی شد:((((
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
هوررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ااااااا
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
دم کاسیاس گرم:دی
خیلی خوب گرفت
امید وارم بهتر بازی کنه اسپانیا:(
وااااااای
به نفع اسپانیا پنالتی شد!
چه بازی شده :دی
Reza_994
اوه دوباره پنالتی شد :دی
HoJJaT_007
ایول کاسیاس
لول بازم پنالتی
اسپانیا میزنه
Facon_Archi
03-07-2010, 23:17
گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللل
Reza_994
03-07-2010, 23:17
تکرار ؟.............
Facon_Archi
03-07-2010, 23:18
ee!
داور قبول نکرد!
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
ای بابا:((((((((((((((((((((((
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
گند بزنه به این جام جهانی!
HoJJaT_007
03-07-2010, 23:19
چرا پنالتی قبول نشد ؟ من نفهمیدم
pedram_sad
03-07-2010, 23:22
عجب بازی شده این
خلاصه تو این جام هر نوع اتفاقی بگین دیدیم
هر چی دور گروهی و مقدماتیش مزخرف بود این حذفیا عالی و پر هیجان شد
traveler
03-07-2010, 23:23
الان چند چند شدن؟
Facon_Archi
03-07-2010, 23:25
چرا پنالتی قبول نشد ؟ من نفهمیدم
بازیکن ها زودتر اومدن توی محوطه جریمه...فکر کنم به این دلیل بود
HoJJaT_007
03-07-2010, 23:40
چه گل قشنگی
خیلی قشنگ زد
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
بازیکن ها زودتر اومدن توی محوطه جریمه...فکر کنم به این دلیل بود
خب اون که گل شده بود دیگه چه زود تر بیان چه نیان ربطی نداره :(
Facon_Archi
03-07-2010, 23:40
واااااای
چه گل باحالی بود:دی
2بار خورد به تیرک:)))
GOALLLL:26::26::26::33::33::33::33:
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
بچه ها دقت کردین که چقدر این خیابانی جفنگ میگه من حالم به هم خورد :2::2::2:
کسی شماره روابط عمومی رو نداره بده ما دوتا ... حوالش کنیم
Facon_Archi
03-07-2010, 23:46
ایول به کاسیاس خدایش عجب دروازه بانی هست: ایکس
pedram_sad
03-07-2010, 23:49
دوستان ولی خودمونیم ها
من خیلی میترسم از نتیجه بازی مقابل المان
اینا به پرتغال هم یکی زدن به زور رد شدن
این بازی هم که بد شانسی و مسائل دیگه باعث شده دارن با 1 گل میبرن
المان بد خطری شده الان خدا میدونه چی میشه تو اون بازی :31:
Facon_Archi
03-07-2010, 23:51
تبریک:دی
ایشالا آلمان رو ببرید شما:دی
1 . تبریککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککک
2.کلا یه مشت لات و لوت توی زمین بودن که سر دسته شون والدز بود که خدا رو شکر تعویض شد ، کم مونده بود مین گذاری کنن زمینو
3.انقدر که ما یه این خیابانی گفتیم خفه ، میخوایم بازی رو ببینیم ! ایشالا فردا خروسک میگیره تعویض میشه
4.تبریکککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککک
mohammad_twe
03-07-2010, 23:57
این خیابانی با اسپانیا مسکل داره ؟؟
یه تیکه گفت بازی تکنیکیه حریف بازیکنان اسپانیا رو ... کرده :18: کی تکنیکی بازی کردن اونا :18:
titanium_zarin
03-07-2010, 23:57
تبريك ميگم ...
اما به زمين گرم خورديد ...متاسفم ...
S@nti@go_s&k
03-07-2010, 23:58
بروبچ اسپنیش مبارکتون باشه
تقریبا همینطوره منم قبول دارم واقعیته .
saif2010
03-07-2010, 23:58
تبریک میگم به همه و خودم.
آلمان رو هم می بره اسپانیا و قهرمان میشه:5:
B L A S T E R
04-07-2010, 00:00
تبریک !
تسلیت هم بابت حذفمون مقابل المان!
با این بازی به هیچ جا نمرسیم!
عجب بازی بود . اصلا قشنگ بازی نکردن . :41:
من که اصلا خوشم نیومد . این اسپانیایی نبود که من میشناختم . :41:
سر گل داشتم سکته میکردم . سه بار خورد تیرک . شانس هم با اسپانیا نبود .
Bs_panzer
04-07-2010, 00:02
تقریبا همینطوره منم قبول دارم واقعیته .
سخت در اشتباهید.اسپانیا قهرمانه:5:
تبریک... این طوری جلوی آلمان بازی کنین به جای 4 تا 8 تا می خورین..! از ما گفتن !..
خب اون که گل شده بود دیگه چه زود تر بیان چه نیان ربطی نداره :(
قانونش همینه
هیچ بازیکنی حق ورود به محوطه جریمه قبل از زدن ضربه پنالتی رو نداره
1 . تبریککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککک
2.کلا یه مشت لات و لوت توی زمین بودن که سر دسته شون والدز بود که خدا رو شکر تعویض شد ، کم مونده بود مین گذاری کنن زمینو
3.انقدر که ما یه این خیابانی گفتیم خفه ، میخوایم بازی رو ببینیم ! ایشالا فردا خروسک میگیره تعویض میشه
4.تبریکککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککک
بیخیال بابا .. دیگه بی انصاف نباش من خودم اسپانیایی هستم اما پاراگوئه فوق العاده بود .. این اسپانیا واقعا ذات نداره منو میترسونه اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد خدا کنه جلو آلمان کم نیاره
خیابانی که فقط بلده سوتی بده ..
F_14_TOMCAT
04-07-2010, 00:03
عواملی که باعث شدن اسپانیا تادقیقه83گل نزنه:1ضد فوتبال پاراگوئه2گزارش جواد خیابانی3جواد خیابانی4خیابانی5....
S@nti@go_s&k
04-07-2010, 00:05
سخت در اشتباهید.اسپانیا قهرمانه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم طرفداره بارسام = اسپپنیش
ولی آرژانتینی که از اسپانیا بهتر بازی کرد تو جام این جوری شد این دیگه ............
ایشالا چند روز دیگه معلوم میشه فکر کنم 3 شنبه باشه بازی
Bs_panzer
04-07-2010, 00:06
آلمانی ها در خواب برد با آرژانتین باشید
همه چی چهارشنبه شب مشخص میشه...
Masoud-Susa
04-07-2010, 00:06
تبریک می گم...قبول دارم اسپانیا خوب نبود ...
اما عجیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــب به این یقین دارم که:
آلمان ها رو لوله می کنیم و خاطره ی یورو 2008 رو زنده ....
آلمانی ها یادتونه که؟؟؟؟؟:21:
ووووووووووووووووووووووووو وووو
تبریک
چه میکنه این اینیستا
Kamyar_AnathemA
04-07-2010, 00:08
ایول اسپانیا :8:
اما با این وضع هیچ امیدی در مقابل آلمان نیست :41:
اینجوری مگه اینکه معجزه بشه که اسپانیا ببره از آلمان
تبریک تبریک
اسپانیا قهرمان میشه به خدا که حقشه
بارور نداری از من بپرس
من از تورس خیلی خوشم میاد ولی نمیدونم چرا وقتی تورس از زمین میره بیرون اسپانیا گل میزنه ؟
چرا؟
majid.khaledi
04-07-2010, 00:11
دعا های آلمان فقط یکم رو داور تاثیر گذاشت..........
آلمان آماده گریه کردن در بازی بعدی باش!!!
Masoud-Susa
04-07-2010, 00:11
دوستان اسپانیا قهرمان میشه این ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ اینم نشون (××××××××)
آلمان =غرور
این رو تو بازی با صربستان هم نشون داده...
اين برد شيرين رو به خودم و تمام هواداران اسپانيا تبريك مي گم :40:
به امیــــــــــــــــــــــ ــــد له کردن آلمان
ViVA SPAiN
Mojtaba N87
04-07-2010, 00:25
عالی بود! یعنی لذت بردم!
فقط کاسیاس و داوید ویا!!!
به امید پیروزی برابر آلمان
آقا تبریک میگم . ولی خیلی پاراگوئه خوب بازی کرد کم کم داشتم نا امید میشدم که گل زدین :31:
I3 E L O \/ E D
04-07-2010, 00:27
بچه های اسپنیش هیچ نگران نباشید!
درسته اینجوری بازی کردیم ولی به نظر من که همش به خاطر دست کم گرفتن تیم حریف و ضعف کار رو روشهای حریف بود. دل بوسکه هم که با اون دماغ ابراهیم اوویچیش نمیخواد قبول کنه که ماتادورها با دو هافبک دفاعی نمیتونن تیکی تاکای ناب یورو 2008 رو پیاده کنن... مردک حداقل بعد از گل یه دستم تکون نداد! مثل اینکه گل پنجاهم و زدن! :دی دلم ازش پره! :41: آراگونس! :19:
در کل زیاد خوب کار نکرده ولی بازی با آلمان اگه یکم از این عقایدش دست برداره با توجه به اینکه آلمان هم یه تیم دفاعی نیستشو ما جلوش نباید تو کار تاکتیکی کم بیاریم, یه بازی متفاوتو میبینیم...
دیگه اینجور پرس شدیدی رو بازیکنا نیست... قراره یه اینیستای ازاد ببینیم... امشب هرچی ژاوی کمرنگ بازی کرد اینیستا درخشید... خیلی دوست داشتم داوید گل 6ام رو هم بزنه! حیف....
majid.khaledi
04-07-2010, 00:29
ویرایش............
دوستان امشب اسپانیا خوب بازی کرد و بیشترین مالکیت توپ رو داشت و موقعیت رو ولی قبول دارم که نتونست گل بزنه و همینه که حالم رو می گیره یه تیم اینجوری توپ رو و بازی رو در اختیار داره ولی با 1 گل می بره.البته اگه پنالتی رو قبول می کرد 2-0 برده بود ولی خوب
ولی خداییش پدرو عجب بازیکنی هست باید برا بازی بعد فابرگاس و پدرو رو ثابت بذاره تو زمین
تورس تو این جام نمی تونه کاری کنه مثل بقیه بزرگا مثل مسی - رونی - رونالدو و...
باید از بازیکنای با انگیزه ای مثل پدرو و.. که می خوان خودشونو نشون بدن استفاده کنن
milad1987
04-07-2010, 00:30
به امید قهرمانی اسپانیا!
واقعا قشنگترین فوتبال رو اسپانیا داره توی زمین پیاده میکنه.
JavidKhan
04-07-2010, 00:31
:8::8::8::8::8:
I3 E L O \/ E D
04-07-2010, 00:31
چشم امید همه ی بچه های انگلیسی و آرژانتینی سوی اسپانیاست!
پیش به سوی بردی که همه قبول کنن که لایقشیم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12ACFFB69B3AFB7C77177C67A3E8DE63
چشم امید همه ی بچه های انگلیسی و آرژانتینی سوی اسپانیاست!
پیش به سوی بردی که همه قبول کنن که لایقشیم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12ACFFB69B3AFB7C77177C67A3E8DE63
چشم امید همه جهانیان به تیم اسپانیاست .
اسپانیا قهرمانه .
اسپانیا به سوییس می بازه
به پرتغال گل آفساید می زنه
گل سالم نیمه اول پاراگویه رو نمی گیرن، موقع زدن پنالتی پاراگویه بازیکنا اسپانیا خیلی جلو بودن اون وقت موقع زدن پنالتی اسپانیا یه قدم جلو بودن تکرار کرد.
اسپانیا فقط آفسایدی بالا اومده هم گل آفساید زده هم گل خورده هاشو به بهونه آفساید نخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا تبریک میگم . ولی خیلی پاراگوئه خوب بازی کرد کم کم داشتم نا امید میشدم که گل زدین :31:
من که ندیدم پاراگوئه خیلی خوب بازی کنه بازی همش دست اسپانیا بود.!
majid.khaledi
04-07-2010, 00:35
بابا این آلمان لاشخوره!هر توپی که میزنن راحت در اثر اشتباه میره تو گل یا از بازیکن رد میشه!خیلی خوش شانسه
امشب اسپانیا اگه مثل آلمن لاشخور خوش شانس بود 4 تا راحت به پاراگوئه میزد
I3 E L O \/ E D
04-07-2010, 00:37
ولی میگم خدایی فابرگاس ریش بهش بیشتر میاد...
نه؟ :31:
اسپانیا به سوییس می بازه
به پرتغال گل آفساید می زنه
گل سالم نیمه اول پاراگویه رو نمی گیرن، موقع زدن پنالتی پاراگویه بازیکنا اسپانیا خیلی جلو بودن اون وقت موقع زدن پنالتی اسپانیا یه قدم جلو بودن تکرار کرد.
اسپانیا فقط آفسایدی بالا اومده هم گل آفساید زده هم گل خورده هاشو به بهونه آفساید نخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه شو تنهایی گفتی ؟
حالا خوبه بازی همین الان تموم شد و همه دیدن که
اولا پنالتی اسپانیا نباید تکرار میشد
دوما بعر از گرفتن پنالتی توسط دروازه بان یک خطای کاملا آشکار روی سسک انجام داد و باید دوباره پنالتی
میگرفت .
I3 E L O \/ E D
04-07-2010, 00:39
بابا این آلمان لاشخوره!هر توپی که میزنن راحت در اثر اشتباه میره تو گل یا از بازیکن رد میشه!خیلی خوش شانسه
100% کاسیاس قرار نیست که اون گل مفتضحانه ی دقیقه 3 رو بخوره...
ما دروازبان دوم و سوممونم از دروازبانای آلمان و آرژانتین و هلند بهترن!
اسپانیا پیروز است..
هورا هورا
100% کاسیاس قرار نیست که اون گل مفتضحانه ی دقیقه 3 رو بخوره...
ما دروازبان دوم و سوممونم از دروازبانای آلمان و آرژانتین و هلند بهترن!
بجان خودم اینو راست گفتی....:31:
من طرفدار آلمان بودم و هستم اما از ته قلبم دوست دارم اسپانیا قهرمان شه ... واقعا هیف تیم به این بزرگی یه قهرمانی هم نداشته باشه.... امید وارم اسپانیا قهرمانی رو به دست بیاره
من طرفدار آلمان بودم و هستم اما از ته قلبم دوست دارم اسپانیا قهرمان شه ... واقعا هیف تیم به این بزرگی یه قهرمانی هم نداشته باشه.... امید وارم اسپانیا قهرمانی رو به دست بیاره
سلام
به قول مجید کامپیوتر :21: بازیکنان پاراگوئه غیر طبیعی بودن :31:
امیدوارم فینال 2008 باز تکرار کنند که همینم میشه :21:
امسال قهرمانیم البته اگر ترکیب درست بچینه:40:
Consul 141
04-07-2010, 01:23
!فقط دو پله ی دیگه تا قهرمانی مونده!
انشالله که قهرمانیم
Saeed System
04-07-2010, 06:30
آقا نتیجه بازی چی شد ؟....الان فهمیدم اسپانیا برد ولی چند چند ...گل رو کی زد..
دیشب بعد از پنالتی xabi alonso خابم برد
بنویس اسپانیا ، بخوان بارسلونا
اسپانیا هم که کلا بارسایی شده :31:
اسپانیا می تونه آلمان رو ببره ولی در مورد هلند شک دارم ، هلند خیلی خوب بازی می کنه و اسپانیا با دو هافبک دفاعی به مشکل می خوره چون هلند و آلمان از کناره ها خوب حمله می کنن .
F_14_TOMCAT
04-07-2010, 08:04
آقا نتیجه بازی چی شد ؟....الان فهمیدم اسپانیا برد ولی چند چند ...گل رو کی زد..
دیشب بعد از پنالتی xabi alonso خابم برد
اسپانیا1_پاراگوئه بوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووق_داوید ویا دقیقه83:10:
Masoud-Susa
04-07-2010, 09:59
(تصویر زیر نشون میده که پنالتی باز هم باید تکرار میشد....لعنت به داور)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pinchingholian
04-07-2010, 10:34
درست بعد از ورود سسک کبیر به زمین بازی اسپانیا دگرگون شد و همون بازی روان و تیکی تاکای خودشونو بازی کردن .
درود بر سسک کبیر
pinchingholian
04-07-2010, 10:43
سسک کبیر بدون ریش خیلی بهتر بازی میکنه.
bullshit هم bullshit های قدیم:27:
moraddad
04-07-2010, 11:03
این خیابانی واقعا بیشعوره ها!
من که بارسایی ام اعصابم خورد شد این انقدر بارسا بارسا کرد!
میگه ژابی آلونسو رفت بیرون اسپانیا راه افتاد!
درسته حالا پدرو و ژاوی و اینیستا بیشتر با هم مچن...
ولی دیگه انقدر تابلو نباید طرفداری بارسا رو میکرد...
hamid_diablo
04-07-2010, 11:10
سلام
برد اسپانیا رو تبریک میگم
ویا دیشب عالی بود تورس هم در حد و اندازه های تیم ملی نیست اما به دد ازی بعدی میخوره
mohsen.ghasemi
04-07-2010, 11:12
آلمان رو هم ببره دریگه قرمانیش مسجل میشه.:31:
Bs_panzer
04-07-2010, 11:36
اسپانیا انتقام انگلیس و آرژانتین رو می گیره. این دفعه قراره آلمان 4 تا بخوره:21:
اگه اسپانیا قهرمان بشه بدونید خوان لاپورتا اسپانیا را قهرمان کرد
عجب مدیری بود چه بازیکنانی پرورش داد حیف که دیگه مدیر بارسلونا نیست
ولی خدودمونیم ها این دلبوسکه هم مربی نیستا زیادی ترسوعه
Mojtaba N87
04-07-2010, 12:11
اسپانیا خیلی کارش جلو آلمان سخته! خیلی!
ولی اگه مغز دلبسکه مثل سابق کار کنه می تونه شکستش بده و راه قهرمانی پیش رو...
خیلی دوست دارم اسپانیا قهرمان شه امسال.
راستش تا برزیل بودش ته دلم هم دوست داشتم اسپانیا 1 بار بشه ولی دلم نمیومد برزیل هم حذف شه! حالا دیگه ویوا اسپانیا
Advanced Ali-001
04-07-2010, 12:35
اسپانیا امیدوارم بتونه آبروشو حفظ کنه.....:11:
Masoud-Susa
04-07-2010, 13:41
متشکر از دوستان...
اسپانیا نه تنها آبروش رو حفظ می کنه بلکه آلمان رو هم یه طوری زمین گیر می کنه که خودشون نفهمن چی شده....اسپانیا تیمه ...مث بعضــــی تیم ها متکی به یه نفر نیست...:27:
:8:ما قهرمانیم :8:
aRThaS_08
04-07-2010, 13:45
عنصر اصلی تیم کاسیاس رو دارید :ایکس غم ندارید !
تا الان فقط 2تا گل خورده :ایکس
راستش تا برزیل بودش ته دلم هم دوست داشتم اسپانیا 1 بار بشه ولی دلم نمیومد برزیل هم حذف شه! حالا دیگه ویوا اسپانیا
مخلـــــــــــــــص داش مجتبی گل
ایشاا... که قهرمانـــــــــــــــــــ ـه
VIVA SPAIN
kasra_khan2003
04-07-2010, 14:03
امیدوارم اسپانیا ببره.
اما فکر کنم ببازیم! فینال بین آلمان و هلند هست، آلمان قهرمان. این خط، اینم نشون!
این گذارشگرا هم که همه ضد رئالی!!! عاشق سینه چاک رئال! یکی نیست بگه اگه کاسیاس دیشب نبود که حذف بودین!!!
درست بعد از ورود سسک کبیر به زمین بازی اسپانیا دگرگون شد و همون بازی روان و تیکی تاکای خودشونو بازی کردن .
درود بر سسک کبیر
آلمان رو هم ببره دریگه قرمانیش مسجل میشه.:31:
اسپانیا انتقام انگلیس و آرژانتین رو می گیره. این دفعه قراره آلمان 4 تا بخوره:21:
اسپانیا امیدوارم بتونه آبروشو حفظ کنه.....:11:
متشکر از دوستان...
اسپانیا نه تنها آبروش رو حفظ می کنه بلکه آلمان رو هم یه طوری زمین گیر می کنه که خودشون نفهمن چی شده....اسپانیا تیمه ...مث بعضــــی تیم ها متکی به یه نفر نیست...:27:
:8:ما قهرمانیم :8:
به این میگن اتحاد ملی:31:
بابا چندبه چند....:18:
اشکالی نداره..حریف هرچقدر قویتر بردنش لذت بخشتره:27:
I3 E L O \/ E D
04-07-2010, 14:37
امیدوارم اسپانیا ببره.
اما فکر کنم ببازیم! فینال بین آلمان و هلند هست، آلمان قهرمان. این خط، اینم نشون!
این گذارشگرا هم که همه ضد رئالی!!! عاشق سینه چاک رئال! یکی نیست بگه اگه کاسیاس دیشب نبود که حذف بودین!!!
حیف که تو یه سنگریم وگرنه... :31: همچین والدزم بوق نکن دیگه! تمام بازیاش تو لیگ از کاسیاس بهتر بود...
ولی کلا به خاطر کارای دیشبش >>> عشق است کاسیاس! :40:
...
من نمیدونم این دل بوسکه کی میخواد قبول کنه که تورس بعد از اون مصدومیت هنوز شرایط خودشو بدست نیاورده! :13:بدبخت یورنته :41:
خوش باشید تیمی که پشتیبانتون افسایده
I3 E L O \/ E D
04-07-2010, 14:50
خوش باشید تیمی که پشتیبانتون افسایده
من نمیدونم طرفدارای آلمان چه مشکلی دارن که دوست دارن کل کل راه بندازن! بذارید یه ماه از اون گل لمپارد بگذره بعد... شما یورو 2008 رو که یادت نرفته! گریه های بالاک در اغوش آنگلا... آخی... :31:
قیافه ی اوزیل باید بعد از باخت جالب باشه!
...
Edit
شمام برید دلتونو به هشپاتون خوش کنید! :دی
فکر نکنم اسپانیا بتونه جلویه آلمان وایسه
چون امسال آلمان یه عجوبه شده
فکرکنم شما (yuseph) مشکل اساسی داشته باشی فقط دوست داری کل کل کنی وهمه بندازی به جون هم.:angry:
عزیز به قول معروف میگند برو جمعش کن یه جا دیگه پهنش کن.:27:
اسپانیا قهرمان میشه
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
فکر نکنم اسپانیا بتونه جلویه آلمان وایسه
چون امسال آلمان یه عجوبه شده
زیاد فکر نکن چون فکرت خسته میشه
:40:اسپانیا قهرمان میشه:40:
بچه ها الکی شلوغش نکنین!!
اسپانیا می بره
اسپانیا اینقدر بازیکن داره تا هر جور دلش بخواد سیستم تیمو تغییر بده و ببره
ولی خدا کنه بازی کنارو درست انتخاب کنه!!!
من می گم فابرگاس و پدرو از اول بازی باید تو باشن
:33::33::33::33:اسپانیای قهرمان:33::33::33::33:
hamijoon
04-07-2010, 15:34
برو بکس من با دیدن بازی دیشب اسپانیا خیلی نگران شدم ... این آلمان شوخی بردار نیست نکنه اسپانیا جلویه آلمان اینجوری بازی کنه و گرنه فاتحمون خوندستا ...
kotlet110
04-07-2010, 15:34
دوست من شما اول امضاتو با آواتارت یکی کن ما بفهمیم آرژانتینی هستی یا اسپانیایی یا جفتش ! فعلا که نصفت رفته دوروز دیگه باقیش هم میپره :27:
A.M.D.D.E.V.I.L
04-07-2010, 15:37
عجب جدی گرفتینا! خوبه که ایران نرفته به جام حالا اگه رفته بود که سایت تلفات میداد همه روی جون هم افتادن
فکرکنم شما (yuseph) مشکل اساسی داشته باشی فقط دوست داری کل کل کنی وهمه بندازی به جون هم.:angry:
عزیز به قول معروف میگند برو جمعش کن یه جا دیگه پهنش کن.:27:
اسپانیا قهرمان میشه
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
زیاد فکر نکن چون فکرت خسته میشه
:40:اسپانیا قهرمان میشه:40:
دیواری کوتاه تر از من پیدا نکردی؟
به من چه؟
منو قاطی این بحث ها نکن بابا........هر کسی از راه میرسه صاف میدوه یقه من بدبخت رو میگیره ولم کنید بابا.
چی از جون من میخواید؟
دیواری کوتاه تر از من پیدا نکردی؟
به من چه؟
منو قاطی این بحث ها نکن بابا........هر کسی از راه میرسه صاف میدوه یقه من بدبخت رو میگیره ولم کنید بابا.
چی از جون من میخواید؟
عزیز جان خودت,خودتو قاطی می کنی.گردن ما از مو هم باریکتره.
خواهشنا اگه نظری درباره المان داری توی تاپیک خود المان بزن و همش اینجا با کل کل کردن روی روان ما راه نرو همچیز توی بازی اسپانیا- المان مشخص میشه.
بازم معذرت میخوام.:46:
kotlet110
04-07-2010, 15:46
برو بکس من با دیدن بازی دیشب اسپانیا خیلی نگران شدم ... این آلمان شوخی بردار نیست نکنه اسپانیا جلویه آلمان اینجوری بازی کنه و گرنه فاتحمون خوندستا ...
به نکته خوبی اشاره فرمودید .والا الان دیگه دیر شده ولی برادران گاوباز انشاا... در مسابقات بعدی مد نظر قرار خواهند داد :31:
:40:اسپانیای قهرمان:40:
عجب جدی گرفتینا! خوبه که ایران نرفته به جام حالا اگه رفته بود که سایت تلفات میداد همه روی جون هم افتادن
ایران اندازه ی کره شمالی هم لیاقت نداشت که بره جام جهانی!!:41:
ایران هر دفعه حذف می شه و میان میگن انشاالله دفعه ی بعد
باز تیمای دیگرو بگی ما میشینیم بازیاشونو می بینیم و لذت می بریم
اینجا هم کسی کسی و نکشته که تلفات بده بچه ها دارن با هم کل کل می کنن که این خودش یه حالی داره برا خودش و کسی به کسی توهین نمی کنه که بخوان روی جون هم بیافتن
ولی در کل همه ما هم دوست داشتیم ایران تو این جام بود ولی ....
موفق باشین
عزیز جان خودت,خودتو قاطی می کنی.گردن ما از مو هم باریکتره.
خواهشنا اگه نظری درباره المان داری توی تاپیک خود المان بزن و همش اینجا با کل کل کردن روی روان ما راه نرو همچیز توی بازی اسپانیا- المان مشخص میشه.
بازم معذرت میخوام.:46:
1-کی من خودم رو قاطی بحث هاتون کردم خودم خبر ندارم؟
2-من نظری در مورد آلمان اینجا دادم؟
3-بابا کی کل کل کردم اخه؟
4-جان؟روان؟راه؟من کی اخه...؟
5-خوب از همون اول من گفتم که توی زمین همه چیز مشخص وثابت میشه....
6-خواهش میکنم.....
اما دادا اینجوی کسی رو بکوبی ممکنه یهو قاطی کنه بعدش هم .........بابا یکم با آرامش بیشتر همدیگه رو اعدام کنیم.!!!!!!!!
می شه امسال دوباره تکرار شه؟:11:
1-کی من خودم رو قاطی بحث هاتون کردم خودم خبر ندارم؟
2-من نظری در مورد آلمان اینجا دادم؟
3-بابا کی کل کل کردم اخه؟
4-جان؟روان؟راه؟من کی اخه...؟
5-خوب از همون اول من گفتم که توی زمین همه چیز مشخص وثابت میشه....
6-خواهش میکنم.....
اما دادا اینجوی کسی رو بکوبی ممکنه یهو قاطی کنه بعدش هم .........بابا یکم با آرامش بیشتر همدیگه رو اعدام کنیم.!!!!!!!!
حرفهاتو میزنی بعد همش میگی کی,کی!
همین دیگه اشتباه همین بود توباید نظرتو بجا وسر جای خودش بگید.اینجا تاپیک اسپانیا هست ,المان کوچه بعدیه.درست شد.
من که چیزی نگفتم که کسی قاطی کنه,اگه هم کسی قاطی کرد نترس چیزی نمشیه.
I3 E L O \/ E D
04-07-2010, 17:54
چهره ی میشاییل بالاک بعد از باخت در بازی فینال یورو 2008
ایشالا دوباره تکرارش میکنیم...
Mohammad King
04-07-2010, 18:10
جام امسال مال اسپانیا میشه....
اینم چندتا عکس از بازی دوسال پیش با المان
لینکی می زارم کسایی که دایال اپن راحت باشن
اسپانیا با این کیفیت نباید جلوی آلمان مشکلی داشته باشه. مگر اینکه ناآماده ها قرار بگیرن یا یک بازی آشفته استثنایی ارائه بدیم. امیدوارم کادر دیگه نتیجه گرفته باشه و ترکیب خوبی روانه بازی کنه.
بازی خاصی بود اما بد نبود. بازیکنان پاراگوئه تا لحظه آخر وقت های تلف شده دوندگی داشتن و 3 نفری از میون زمین با تمرکز پرس می کردن. فکر کنم خشن ترین تیم جام هم بودن. به هر حال نیمه توان بازی کردن اسپانیا در همچین بازی هایی خطرناکه و یک اتفاق میتونه شرایط بدی ایجاد کنه.
تورس بازم کلی بازی کرد. یورنته و حتی بهتر از اون پدرو بخاطر سرعت و هماهنگیش موثر بودن. یعنی نیمه نهایی و فینال اونم جلوی تیمای خوبی که روحیه بسیار بالایی هم پیدا کردن می خواد قرارش بده؟
اسپانیا با این کیفیت نباید جلوی آلمان مشکلی داشته باشه. مگر اینکه ناآماده ها قرار بگیرن یا یک بازی آشفته استثنایی ارائه بدیم. امیدوارم کادر دیگه نتیجه گرفته باشه و ترکیب خوبی روانه بازی کنه.
بازی خاصی بود اما بد نبود. بازیکنان پاراگوئه تا لحظه آخر وقت های تلف شده دوندگی داشتن و 3 نفری از میون زمین با تمرکز پرس می کردن. فکر کنم خشن ترین تیم جام هم بودن. به هر حال نیمه توان بازی کردن اسپانیا در همچین بازی هایی خطرناکه و یک اتفاق میتونه شرایط بدی ایجاد کنه.
تورس بازم کلی بازی کرد. یورنته و حتی بهتر از اون پدرو بخاطر سرعت و هماهنگیش موثر بودن. یعنی نیمه نهایی و فینال اونم جلوی تیمای خوبی که روحیه بسیار بالایی هم پیدا کردن می خواد قرارش بده؟
فیفا به خاطر گل سالم پاراگویه عدر خواهی نکرد در عوض گفت 8 تا پنالتی برای اسپانیا نگرفتیم عذر می خواهیم.
من نمیدونم کجا این اتفاق افتاده.
این طور که با قرارداد بستن با آفساید این تیم بالا اومده بوش میاد فیفا می خواد قهرمانش کنه :18:
Amir_oscar
04-07-2010, 21:53
به نظرم من حضور تورس توس زمین خیلی تاثیرگزاره. حتی اگه گل نزنه!
hamidkabiri6270
04-07-2010, 22:22
فیفا به خاطر گل سالم پاراگویه عدر خواهی نکرد در عوض گفت 8 تا پنالتی برای اسپانیا نگرفتیم عذر می خواهیم.
من نمیدونم کجا این اتفاق افتاده.
این طور که با قرارداد بستن با آفساید این تیم بالا اومده بوش میاد فیفا می خواد قهرمانش کنه :18:
دوست عزیز
اگه به داوریه که داور یه پنالتی واضح را به نفع اسپانیا توی همین بازی با پاراگوئه نگرفت.:31:
I3 E L O \/ E D
04-07-2010, 22:33
دوست عزیز
اگه به داوریه که داور یه پنالتی واضح را به نفع اسپانیا توی همین بازی با پاراگوئه نگرفت.:31:
قضیه اینه که ایشون گل لمپاردو یادشون رفته!
تازه همون جور که گفتم ایشون پستایی که میدن فقط برای ایجاد دعواس...!
امیدوارم این غرور کاذب طرفداران آلمان چهارشنبه با باخت در مقابل اسپانیا خورد بشه...
نظر شما کاملا محترمه ولی با بازی که هم پدرو و هم یورنته ارائه دادن ثابت شد که ما جایگزینای خوبی واسه تورس در حال ریکاوری از مصدومیت داریم.
MoJtaBa.R
04-07-2010, 22:42
یعنی بشه جریان همون علی دایی خودمون دیگه ؟!
یکمی احساسیه : چون وقتی فابرگاس و صد البته پدرو به تیم اضافه شدن تیم از سکونی که داشت کنده شد
I3 E L O \/ E D
04-07-2010, 22:45
یعنی بشه جریان همون علی دایی خودمون دیگه ؟!
یکمی احساسیه : چون وقتی فابرگاس و صد البته پدرو به تیم اضافه شدن تیم از سکونی که داشت کنده شد
من که شک دارم این دل بوسکه بخواد از گذاشتن دو هافبک دفاعی چشم پوشی کنه...
مگه اینکه بخواد ویا رو ببره نوک پست تورس رو بیاره AMF بده به فابرگاس. به هر حال باید تا بازی منتظر موند...
MoJtaBa.R
04-07-2010, 22:47
البته اگه سسک آماده باشه : جایی خوندم که دستش بعد از زمین خوردنش آسیب دیده
در کل اسپانیا وقتی اسپانیاست که ژابی آلونسو یا یکمی بیشتر توپ رو حرکت بده یا به واسطه اینکه دوس داره سرعت تیم رو پایین بیاره از ترکیب بره بیرون !
B L A S T E R
04-07-2010, 22:51
ژابی آلونسو یکی از بهترین مهره های تیمه !
توقع ندارید بره بیرون جاش بوسکتس بازی کنه که ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MoJtaBa.R
04-07-2010, 22:54
اتفاقا اگه بخواد همین سیستم رو اتخاذ کنه مشکل میخوره : آلمانیا نشون دادن بسته بازی کردن ر وبسیار بهتر از پاراگوئه بلدن و تو ضد حمله مث پاراگوئه ایها اشتباه نمیکنن : همون کاری که نیمه دوم با آرژانتین و الباقی بازیا کردن !
اسپانیا و برزیل و ... که دوست دارن تک ضرب بیان جلو وقتی به پرس میخورن گیر میکنن تو بازی دیشب هم پاراگوئه کم دقت بود تو یارگیری تا آخر بازی که نشون میده که از لحاظ بدنی کم آورده بودن به خاطر بازی 120 دقیقه ای قبل وگرنه با ابستن ژاوی و تا حدودی اینیستا بازیسازی رو گرفته بودن - تو این لحظه هم نمیشه گفت صرفا ویا به تنهایی بتونه کاری بکنه اون هم جلو تیمی مث آلمان که استاد دفاع و ضد حمله نشون داده امسال !
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
ژابی آلونسو یکی از بهترین مهره های تیمه !
توقع ندارید بره بیرون جاش بوسکتس بازی کنه که ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا »: گفتم توپ رو نگه میداره : دیشب چنتا ضد حمله ر و نگه داشت
تو که میدونی کل فصل من دارم .. نثار بوسکتس میکنم تو بارسا :دی
ولی خدایی بوسکتس روونتر و سریعتر پاس میده تا ژابی
کلا یکیشون تو بازی باشه کفایت میکنه : نه مث شیوه برزیل !
----------
کنکو رو خوب دادی ؟:دی
B L A S T E R
04-07-2010, 23:16
نه بابا »: گفتم توپ رو نگه میداره : دیشب چنتا ضد حمله ر و نگه داشت
تو که میدونی کل فصل من دارم .. نثار بوسکتس میکنم تو بارسا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خدایی بوسکتس روونتر و سریعتر پاس میده تا ژابی
کلا یکیشون تو بازی باشه کفایت میکنه : نه مث شیوه برزیل !
----------
کنکو رو خوب دادی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ولی همه دارن میگن ژابی اونجا بهترینه ... ژاوی هم نگه میداره تازه !
یه بازی ژابی نباشه میفهمی چه گوهری تو تیم نیست :دی
نه بابا گند زدیم :دی
MoJtaBa.R
04-07-2010, 23:19
درسته ولی همه دارن میگن ژابی اونجا بهترینه ... ژاوی هم نگه میداره تازه !
یه بازی ژابی نباشه میفهمی چه گوهری تو تیم نیست :دی
نه بابا گند زدیم :دی
آخرای بازی دیشب فهمیدم که اگه نباشه روند تیم سرعتی میشه : شایدم تی وی ما مججل داره :دی
اصلا هر چی : یکیشون باشن جواب نمیده ؟؟؟؟ بوسکتس و ژابی باهم ؟؟؟
B L A S T E R
05-07-2010, 00:10
آخرای بازی دیشب فهمیدم که اگه نباشه روند تیم سرعتی میشه : شایدم تی وی ما مججل داره :دی
اصلا هر چی : یکیشون باشن جواب نمیده ؟؟؟؟ بوسکتس و ژابی باهم ؟؟؟
دیشب ژبی بد بازی کرد قبول دارم !
ولی کلاً بازیکنیه که هر 10 تا بازی یه بازی بده :دی
منم دوس دارم تیم یه هافبک دفاعی داشته باشه !
یا الونسو یا مارکوس سنا !
Masoud-Susa
05-07-2010, 11:39
به نظر من پدرو باید از اول بازی تو زمین باشه.
تو بازی قبلی دیدیم که با اومدن پدرو بود که تیم تونست اون بازی روون همیشگیش رو ارائه بده.
اینم بگم که حقیقتا نمیشه از پاس های بلند ژابی هم چشم پوشی کرد.
90% پاس های بلندی که تا حالا داده درست بوده این کار هر کسی نیست ...
به نظر من پدرو باید از اول بازی تو زمین باشه.
تو بازی قبلی دیدیم که با اومدن پدرو بود که تیم تونست اون بازی روون همیشگیش رو ارائه بده.
تایید می هشه پدرو اگه با فابرگاس از اول تو باشن خیلی خطری می شن برا حریف!!!:21:
بازی های قبلی هم اگه تورس یکم سر حال تر می بود تا اسپانیا همه بازیاشو با نتایج بالا می برد!!!
xeNociDe
05-07-2010, 14:23
اسپانیا قطعاً قهرمان میشه ولی آلمان یک چیزه دیگست.
طرفدارای اسپانیا:
اینم یه عکس برا اونایی که 5800 دارن یا سایز تصویر گوشیشون 360*640 هست
Rude Boy
05-07-2010, 14:44
آقا این راموس را دقت کردین ؟ هر دفعه که توپ دستش میاد می خواد یکی را پشت سر بزاره ولی هر دفعه توپ لو می ده (هم بازی پرتغال هم پاراگوئه هم شیلی ) یکی نیست بگه آخه مجبوری ؟
این تورس هم که ما را کشته (همینطور دل بوسکه) حتما باید شروع کننده بازی باشه ؟ حالا نمی شه از اول رو نیمکت بشینه ؟ اینقدر هم فحش نمی خوره !!!!!!!!!
بابا راموس که خیلی با حال من خوشم میاد ازش هم بازیشو می پسندم هم استیلشو خیلی بازیکن تاپیه!!!
تیم منتخب جام تا الان
این راموسی که شما می گید توپ لو می ده
4 تا اسپانیایی
2تا المانی
1هلندی
1برزیلی
1ارگوئی
1فکر کنم ژاپنی ؟؟
از نظر من باید سیلوا رو به عنوان مهاجم کاذب بزارن پشت سره ویا
واز تورس دیگه استفاده نـــــــــــــــکنـــــــ ــــــــه
ژابی هم از نظر من در همه شرایطه
تیم منتخب جام تا الان
این راموسی که شما می گید توپ لو می ده
4 تا اسپانیایی
2تا المانی
1هلندی
1برزیلی
1ارگوئی
1فکر کنم ژاپنی ؟؟
منبع این کجاست؟:27:
لابد رنکینگ کاسترول؟
virtualworld
05-07-2010, 17:15
درود بر اسپانیا درود بر داوید ویا
سلام
من فکر می کنم تو بازی با آلمان دیگه تورس بهتره روی نیمکت بشینه (نه به خاطر ناآمادگی، به خاطر اینکه بشه وسط میدان رو کنترل کرد)
تورس می تونه دقیقه 60 به بعد به بازی بیاد و نقش یک Super-Sub رو داشته باشه. فابرگاس هم به نظر من احتمالا به جای تورس بازی می کنه. پدرو جزو XI نمی تونه باشه ولی برای تعویض 10 دقیقه آخر یا وقت های اضافه می تونه خیلی خوب باشه. جلوی آلمان باید بوسکتس، ژاوی و آلونسو بهترین بازی امسالشون رو انجام بدن اگه اسپانیا به فکر فیناله...
Ultra_Black
05-07-2010, 18:15
سلام
من فکر می کنم تو بازی با آلمان دیگه تورس بهتره روی نیمکت بشینه (نه به خاطر ناآمادگی، به خاطر اینکه بشه وسط میدان رو کنترل کرد)
تورس می تونه دقیقه 60 به بعد به بازی بیاد و نقش یک Super-Sub رو داشته باشه.
تا اینجا موافقم
فابرگاس هم به نظر من احتمالا به جای تورس بازی می کنه. پدرو جزو XI نمی تونه باشه ولی برای تعویض 10 دقیقه آخر یا وقت های اضافه می تونه خیلی خوب باشه. جلوی آلمان باید بوسکتس، ژاوی و آلونسو بهترین بازی امسالشون رو انجام بدن اگه اسپانیا به فکر فیناله...
با بازی سسک هم موافقم ولی نه تو خط حمله!
به نظرم اگه جای بوسکتس بازی کنه نتیجه بهتری میده و تو خط حمله یورنته رو ترجیح میدم و فکر کنم مثمر ثمرتر باشه
کلا آلمان تیم شکست ناپذیری نیست و بین خط دفاع و هافبکهاش فضای نفوذ زیادی هست
اگه بازیکنهای اسپانیا مثل بازیکنهای آرژانتین احساسی عمل نکنند من به برد اسپانیا امیدوارم
مخصوصا که دروازه بان و خط دفاع اسپانیا خیلی متفاوت تر از آرژانتین هست!
B L A S T E R
05-07-2010, 18:24
به نظرم دو تا هافبک دفاعی خیلی منطقیه ! حساسه رقابتا باید احتیاط هم کرد !
راستی سیلوا با سوئیس خیلی خوب بازی کرد ... حداقل از فابرگاس بهتر بود ! میتونه فیکس بازی کنه به نظرم !
دقت کردین ویا گوشه ها خیلی خوب بازی میکنه ؟ به نظرم باید گوشه باشه ، یورنته وسط فیکس باشه خیلی خوبه . چون تورس دیگه قدرت بدنی نداره این المان هام دفاعشون خیلی قدرتیه یورنته هم غولیه میتونه حداقل رو توپای بلند تاثیر گذار باشه !
I3 E L O \/ E D
05-07-2010, 18:36
راستی سیلوا با سوئیس خیلی خوب بازی کرد ... حداقل از فابرگاس بهتر بود ! میتونه فیکس بازی کنه به نظرم !
دقت کردین ویا گوشه ها خیلی خوب بازی میکنه ؟ به نظرم باید گوشه باشه ، یورنته وسط فیکس باشه خیلی خوبه . چون تورس دیگه قدرت بدنی نداره این المان هام دفاعشون خیلی قدرتیه یورنته هم غولیه میتونه حداقل رو توپای بلند تاثیر گذار باشه !از یک طرف منطقیه قبول,ولی از طرف دیگه با کم گل زدنای این مدت معلوم میشه که اینکار واقعا سرعت تیم رو میگیره و از تاکتیک اصلی تیممون جلوگیری میکنه... به هرحال باید منتظر دل بوسکه موند.
من که دلم روشنه..!:31:
منبع این کجاست؟:27:
لابد رنکینگ کاسترول؟
این لینکش
کاسترول که حامی رسمی فیفاست اعلام کرده :31:
F_14_TOMCAT
05-07-2010, 18:53
ولی خدایی تو اون پنالتی اگه به جای کاسیاس والدز وایساده بود حتما گل میخوردیم.اینم دلیلیه بر اینکه کاسیاس بهترین دروازه بان جهانه.
Ultra_Black
05-07-2010, 19:00
اتفاقا من با یدونه هافبک دفاعی (زابی آلونسو)، دو تا هافبک وسط (اینیستا و ژابی) و یدونه هافبک تهاجمی (فابرگاس) موافق ترم!
تو زمان آراگونز هم ترکیب به این شکل بود که خوب هم نتیجه میداد
:40::40:SPANYOL:40::40:
:40:اسپانیا:40: کابوس المانی ها
اینم اشک المانی ها بعداز بازی با اسپانیا
آخرین پیش بینی هشت پا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هشت پای معروف آکواریم شهر اوبرهاوزن آلمان سرانجام شکست تیم ملی کشورش را پیشگویی کرد.
به گزارش مهر، پل، هشت پای پیشگوی باغ وحش اوبرهاوزن که تاکنون پیروزی ژرمنها در برابر تیمهای انگلیس و آرژانتین را پیشگویی کرده بود سرانجام طرفدار اسپانیایی ها شد.
در شرایطی که چشم تمام هواداران تیم ملی آلمان به روی آکواریم اوبرهاوزن دوخته شده بود "پل پیشگو" بار دیگر به سوی صندوقهای سرنوشت ساز حرکت کرد و در کمال شگفتی این بار برای خوردن صدف مورد علاقه خود در صندوق شیشه ای منقوش به پرچم تیم ملی اسپانیا را باز کرد و به این ترتیب اسپانیایی ها را خوشحال و آلمانی ها را نا امید کرد.
براساس گزارش گاردین، تا کنون تمام پیشگوییهای پل به حقیقت پیوسته است اکنون باید دید که نتیجه این پیشگویی سرنوشت ساز چگونه خواهد بود.
خداحافظ آلمان
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چه دلتونو خوش کردید به گزارشای دروغ و مدام توی تاپیکای مختلف هم میزارید:دی
I3 E L O \/ E D
05-07-2010, 19:54
آخرین پیش بینی هشت پا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هشت پای معروف آکواریم شهر اوبرهاوزن آلمان سرانجام شکست تیم ملی کشورش را پیشگویی کرد.
به گزارش مهر، پل، هشت پای پیشگوی باغ وحش اوبرهاوزن که تاکنون پیروزی ژرمنها در برابر تیمهای انگلیس و آرژانتین را پیشگویی کرده بود سرانجام طرفدار اسپانیایی ها شد.
در شرایطی که چشم تمام هواداران تیم ملی آلمان به روی آکواریم اوبرهاوزن دوخته شده بود "پل پیشگو" بار دیگر به سوی صندوقهای سرنوشت ساز حرکت کرد و در کمال شگفتی این بار برای خوردن صدف مورد علاقه خود در صندوق شیشه ای منقوش به پرچم تیم ملی اسپانیا را باز کرد و به این ترتیب اسپانیایی ها را خوشحال و آلمانی ها را نا امید کرد.
براساس گزارش گاردین، تا کنون تمام پیشگوییهای پل به حقیقت پیوسته است اکنون باید دید که نتیجه این پیشگویی سرنوشت ساز چگونه خواهد بود.
خداحافظ آلمان
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The prediction will be at 11 pm (CEST) on Tuesday.
چه دلتونو خوش کردید به گزارشای دروغ و مدام توی تاپیکای مختلف هم میزارید:دی
بشین بابا:31: ما دلمون به این چیزا خوش نیست! نکنه آرژانتینو یادت رفته که یه باغ وحش بردشو پیش بینی کردن
فوتبال نتیجش در مستطیل سبز مشخص میشه!:27:
آخرین پیش بینی هشت پا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fa%2Fnews%2F124170)
خداحافظ آلمان
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fa%2Fnews%2F124170/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D9%BE%D8%A7)
همین چند دقیقه پیش هم اخبار شبکه 3 این مطلب را گفت
اینم از اختاپوستشون دیگه چه بهانه ای دارند.
The prediction will be at 11 pm (CEST) on Tuesday.
بشین بابا:31: ما دلمون به این چیزا خوش نیست! نکنه آرژانتینو یادت رفته که یه باغ وحش بردشو پیش بینی کردن
فوتبال نتیجش در مستطیل سبز مشخص میشه!:27:
کدوم باغ وحش؟
منظورت اون دلفین آموزش دیده و اون لاکپشت خرفت بوده؟:27:
اخبار شبکه 3؟:31:
عجب منبع معتبری
دلتونو به همین دروغا خوش بکنید
منبع تمام این اخبار همون عکس فتوشاپیه که ظهر پخش شده تو نت
اخبار شبکه 3؟:31:
عجب منبع معتبری
دلتونو به همین دروغا خوش بکنید
منبع تمام این اخبار همون عکس فتوشاپیه که ظهر پخش شده تو نت
اره داداش اخبار ورزشی شبکه 3 گفت(برو از ارشیو دربیار)
حالا من نمیدونم که شما کدوم منبع برات معتبره؟
میخوای قبول کن,میخوای نکن ما که ازاول هم این خرافات را قبول نداشتیم.
Mohammad
05-07-2010, 21:19
اسپانیا اگه فردا بازیه خودش رو انجام بده آلمان حریف تاکتیک ، تکنیک ، خلاقیت و سرعت اسپانیا نمیشه !
سلام
تا اینجا موافقم
با بازی سسک هم موافقم ولی نه تو خط حمله!
به نظرم اگه جای بوسکتس بازی کنه نتیجه بهتری میده و تو خط حمله یورنته رو ترجیح میدم و فکر کنم مثمر ثمرتر باشه
کلا آلمان تیم شکست ناپذیری نیست و بین خط دفاع و هافبکهاش فضای نفوذ زیادی هست
اگه بازیکنهای اسپانیا مثل بازیکنهای آرژانتین احساسی عمل نکنند من به برد اسپانیا امیدوارم
مخصوصا که دروازه بان و خط دفاع اسپانیا خیلی متفاوت تر از آرژانتین هست!
بله مسلما باید فابرگاس وسط بازی کنه و انیستا جلوتر. ولی وجود بوسکتس توی بازی کاملا لازمه.
اتفاقا من با یدونه هافبک دفاعی (زابی آلونسو)، دو تا هافبک وسط (اینیستا و ژابی) و یدونه هافبک تهاجمی (فابرگاس) موافق ترم!
تو زمان آراگونز هم ترکیب به این شکل بود که خوب هم نتیجه میداد
آلونسو یک بازیکن تمام تدافعی نیست. انیستا و ژاوی و فابرگاس هم تهاجمی تر هستن.. اشتباه آرژانتین و انگلیس جلوی آلمان همین بود (موقع حمله کردن کنترل میانه زمین رو نداشتن، و روی ضد حمله گل می خوردن) ... اسپانیا مسلما این اشتباه رو نمی کنه. بوسکتس به نظر من توی این بازی یکی از مهمترین نقش ها رو داره (اگه نگیم مهمترین)
لورنته هم بازیکن بازیهای مهم نیست. اون بازی به عنوان یک تعویضی مفید بود ولی بازیکن درجه یکی برای اطمینان توی بازیهای بزرگ نیست. به نظر من بهتره با همون یک مهاجم بازی شروع بشه و نهایتا آخر بازی تورس به جای بوسکتس یا آلونسو به بازی بیاد تا بازی سرعتی بشه.
آخرین پیش بینی هشت پا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fa%2Fnews%2F124170)
خداحافظ آلمان
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fa%2Fnews%2F124170/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D9%BE%D8%A7)
حالا هرکی از راه میرسیه اندازه عقلش حرف میزنه.
اولین چیزی و جایی که منتشر میشه فیلمش در یوتیوب هست.
شما مگه عکس های قبلی رو ندیدید که کپی شدن عکسو تشخیص نمیدید.
شما چرا انقدر ساده اید؟
aRThaS_08
05-07-2010, 23:31
با اینکه اسپانیاییم اما شر و ور گفته شبکه3.
ویدئوش تو یوتیوب نیمده و همچنین خود شبکه3 ویدئوی آرژانتین رو نشون داد : دی
اون عکسی هم که موجوده عکس ادیت شده ی صربستانه!
حالا هرکی از راه میرسیه اندازه عقلش حرف میزنه.
اولین چیزی و جایی که منتشر میشه فیلمش در یوتیوب هست.
شما مگه عکس های قبلی رو ندیدید که کپی شدن عکسو تشخیص نمیدید.
شما چرا انقدر ساده اید؟
شما خیلی جدی گرفتیـــــــــا
بیخیال بابا
یه مستطیل سبز و یه توپ
این چیزا هم نمک فوتبالــــــــه
:11:
kotlet110
06-07-2010, 09:36
آلماااااااااااااااااااااا اااااان هووووووووووووورا
اسپانیااااااااااااااااااا اااا سوووراخ! :31:
xeNociDe
06-07-2010, 09:44
شدیداً تایید میشه!:دی
میخندی..........نیشتو ببند
ما اینجا یه سوراخ داریم اونم المان:8:
اگه میخوای پیام بازرگانی بدی توی تاپیک خودت بده.:5:
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
شدیداً تایید میشه!:دی
یک کلمه هم از مادر عروس:47:
B L A S T E R
06-07-2010, 10:28
بر عکس نگفتی ؟
kotlet110
06-07-2010, 10:39
میخندی..........نیشتو ببند
ما اینجا یه سوراخ داریم اونم المان:8:
اگه میخوای پیام بازرگانی بدی توی تاپیک خودت بده.:5:
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
یک کلمه هم از مادر عروس:47:
داداش شمارو عین همون آدامس بادکنکی که تو دهنته میترکونیم :21:
اون دفعه هم گفتم .اول آواتارت رو ترکوندیم فرستادیم خونه پیش ننش حالا نو بت اون پایینی امضاته :27:
اسپانیا قهرمانه :40:
دوستان یه متن و تصویـر برای امضا از اسپانیا یا ویا بزارید کیفشو ببریم
xeNociDe
06-07-2010, 10:43
داداش شمارو عین همون آدامس بادکنکی که تو دهنته میترکونیم :21:
اون دفعه هم گفتم .اول آواتارت رو ترکوندیم فرستادیم خونه پیش ننش حالا نو بت اون پایینی امضاته :27:
ایول...ایول...
یوآخیم لوب رو ایول:دی:21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.