مشاهده نسخه کامل
: تاپیک تیم ملی اسپانیا
داداش شمارو عین همون آدامس بادکنکی که تو دهنته میترکونیم :21:
اون دفعه هم گفتم .اول آواتارت رو ترکوندیم فرستادیم خونه پیش ننش حالا نو بت اون پایینی امضاته :27:
زرشک.اب زرشک که دوست داری؟مال این حرفانیستی
اولا اگه چشات میبینه اواتاره من از قبل جام جهانی همین بود چون فقط مسی راقبول دارم.
دوما شما عددی نیستی,ریزمیبینمت.
سوما گفتم نیشتو ببند.
چهارما مگه سواد نداری گفتم پیام بازرگانی برا المان داری توی تاپیک خودت بگو.
نمیدونم چرا این طرفداران المانی دوست دارند فقط کل کل کنند.عموما طرفداران تیمهای کوچیک این کار را میکنند.
:40:اسپانیا قهرمانه:40:
xeNociDe
06-07-2010, 11:02
زرشک.اب زرشک که دوست داری؟مال این حرفانیستی
اولا اگه چشات میبینه اواتاره من از قبل جام جهانی همین بود چون فقط مسی راقبول دارم.
دوما شما عددی نیستی,ریزمیبینمت.
سوما گفتم نیشتو ببند.
چهارما مگه سواد نداری گفتم پیام بازرگانی برا المان داری توی تاپیک خودت بگو.
نمیدونم چرا این طرفداران المانی دوست دارند فقط کل کل کنند.عموما طرفداران تیمهای کوچیک این کار را میکنند.
ما ها اصولاً اهل دعوا نیستیم داداش ... اگر به جای ما با انگلیسی ها بحث میکردی الان باید حلواتو میخوردیم:دی
ایول...ایول...
یوآخیم لوب رو ایول:دی:21:
دوباره مادر عروس که صحبت کرد
تومور وخیمتون عددی نیست.
kotlet110
06-07-2010, 11:04
زرشک.اب زرشک که دوست دارم؟مال این حرفانیستم
اولا اگه چشات میبینه اواتاره من از بعد جام جهانی همین بود چون فقط مسی راقبول ندارم.
دوما شما خیلی عددی هیستی,ریز میبینم خودمو .
سوما گفتم نیشمم می ببندم.
چهارما مگه من سواد ندارم گفتم پیام بازرگانی برا المان جان من برو توی تاپیک خودت بگو.
نمیدونم چرا این طرفداران المانی دوست دارند فقط کل کل کنند.عموما طرفداران تیمهای خیلی خیلی بزرگ این کار را میکنند.
:40:اسپانیا سولاخه:40:
:39::39::39:
aRThaS_08
06-07-2010, 11:05
اسپانیا قهرمان است ولاغیر : دی
ما ها اصولاً اهل دعوا نیستیم داداش ... اگر به جای ما با انگلیسی ها بحث میکردی الان باید حلواتو میخوردیم:دی
مادر عروس توبازی معلوم میشه کی باید حلوا کیا بخوره
حالا حالاها زوده خیلی ریز میبینمت.نیشتم که بازه
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
:39::39::39:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
xeNociDe
06-07-2010, 11:08
مادر عروس توبازی معلوم میشه کی باید حلوا کیا بخوره
حالا حالاها زوده خیلی ریز میبینمت.نیشتم که بازه
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
داداش مادر عروس یکی دیگست شما برو عینک بزن که هم قهرمانو ببینی هم بفهمی مادر عروس کیه!:27::5:
kotlet110
06-07-2010, 11:11
داداش مادر عروس یکی دیگست شما برو عینک بزن که هم قهرمانو ببینی هم بفهمی مادر عروس کیه!:27::5:
دوست من این بچه کوچولوها معمولا همه رو مامان میبینن:31:
شما به دل نگیر:10:
A.M.D.D.E.V.I.L
به بحث ادامه ندید وگرنه به احتمال زیاد هر دوتون بن میشید ، به خصوص M.Saadat
aRThaS_08
داداش مادر عروس یکی دیگست شما برو عینک بزن که هم قهرمانو ببینی هم بفهمی مادر عروس کیه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میکروسکوپ بدم خدمتتون ؟ : دی
برو کنار بزار باد بیاد.
زوده هنوزمادر عروس.
برو توی تاپیک خودت نظر بده
xeNociDe
06-07-2010, 11:14
میکروسکوپ بدم خدمتتون ؟ : دی
خب با میکروسکوپیکه دادید متوجه مادر عروس شدم...
شیطون خودتی!؟:دی
دوست من این بچه کوچولوها معمولا همه رو مامان میبینن:31:
شما به دل نگیر:10:
کوچولو توکه بازم اومدی
مطلب قبلی را نخوندی؟
xeNociDe
06-07-2010, 11:19
کوچولو توکه بازم اومدی
مطلب قبلی را نخوندی؟
نمیخوام دعوا کنم من همون اول گفتم ولی خودت شروع کردی....
به هر حال امیدوارم بازی جوانمردانه ای باشه:46:
kotlet110
06-07-2010, 11:22
کوچولو توکه بازم اومدی
مطلب قبلی را نخوندی؟
ولی شما کاملا معلومه چقدر بزرگی :31:
نمیخوام دعوا کنم من همون اول گفتم ولی خودت شروع کردی....
به هر حال امیدوارم بازی جوانمردانه ای باشه:46:
من کی شروع کردم رفیقت (kotlet110) اومده توی تاپیک اسپانیا کل کل میکنه شما هم تائید میکنی.ما همه با هم رفیقیم وهرکدوم طرفدار یه تیم حالا یکی میبره,یکی میبازه.
منم امیدوارم بازیه قشنگی بشه:20:
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
ولی شما کاملا معلومه چقدر بزرگی :31:
پیام بازرگانی
kotlet110
06-07-2010, 11:28
من کی شروع کردم رفیقت (kotlet110) اومده توی تاپیک اسپانیا کل کل میکنه شما هم تائید میکنی.ما همه با هم رفیقیم وهرکدوم طرفدار یه تیم حالا یکی میبره,یکی میبازه.
منم امیدوارم بازیه قشنگی بشه:20:
خب دادا یکم جنبه داشته باش . من نمیدونم شما چرا کل کل رو با دعوا اشتباه میگیرین:13:
آمدیم اینجا خوش بگذرونیم . اگر شما از این چیزا ناراحت میشی من معذرت میخوام . فکر کردم همه اندازه خودم جنبه دارن .
خدانگهدار .:20:
19baby91
06-07-2010, 11:30
ما که از اون اول گفتیم تا آخرم میگیم اسپانیا قهرمانه،حالا اینا هرچی میخوان بگن:دی
aRThaS_08
06-07-2010, 11:31
شیطون خودتی!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیزم من قضنفرشونم : دی
برای رویت مشکلی قرمز نارنچی میکروسکوپ قرض دادم : دی
انگولی نکن خراب میشه میکروسکوپه : دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دادا یکم جنبه داشته باش . من نمیدونم شما چرا کل کل رو با دعوا اشتباه میگیرین:13:
آمدیم اینجا خوش بگذرونیم . اگر شما از این چیزا ناراحت میشی من معذرت میخوام . فکر کردم همه اندازه خودم جنبه دارن .
خدانگهدار .:20:
منم دعوا نکردم فقط جواب کل کلی که کردی را دادم.
نخیر منم جنبه اش را دارم امابه اندازه (دیگه داشت بحث به جاهای باریک میکشید.)
خواهش میکنم معذرت از ماست.:46:
B L A S T E R
06-07-2010, 11:35
شورشو در اوردن ! مگه ما تو تاپیک المان میایم ؟
دوستان باهاشون کل کل نکنید !
aRThaS_08
06-07-2010, 11:37
شیطون خودتی!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیزم من قضنفرشونم : دی
برای رویت مشکلی قرمز نارنچی میکروسکوپ قرض دادم : دی
انگولی نکن خراب میشه میکروسکوپه : دی
متشکرم
منم از اول حرفم همین بود.
Vahid_1990
06-07-2010, 11:39
جالبه من صفحه های اول تاپیک رو نگاه کردم یه سری ها طرفدار اسپانیا بودن ولی الان طرفدار آلمان شدن:27:
بعد از برد فردا شب اسپانیا احتمالا این افراد دوباره طرفدار اسپانیا میشن.
aRThaS_08
06-07-2010, 11:41
امیدوارم دل بوسکه این بازی یکم روی ترکیبی که میچینه فک کنه !
خسته شدم از بس با 1گل و خفیف برنده شدیم :|
تنها همین گاو وگاوبازبرا المانی ها بسه
عکس منتشر شده بعد از بازی اسپانیا-المان
kotlet110
06-07-2010, 12:20
عکس امضات خیلی خوشگله :31:
Masoud-Susa
06-07-2010, 12:28
سوکر:اسپانیا مدعی اول قهرمانی است
ستاره سالهای نه چندان دور دنیای فوتبال از حذف آرژانتین ابراز تاسف کرد.او امیدوار است که ویا عنوان برترین گلزن جام را از آن خود کند
سایت گل- داوور سوکر، ستاره سالهای نه چندان دور تیم ملی کرواسی در صحبتهایی اعلام کرده که از نظر او تیم ملی اسپانیا مدعی شماره یک قهرمانی در رقابتهای جام جهانی 2010 است؛ این در حالی است که آلمان حریف بسیار قدرتمندی برای ماتادورهاست
سووکر در صحبتهایی گفت:« از نظر من اسپانیا مدعی اول قهرمانی است؛ هر چند که نباید آلمان را هم نادیده گرفت.»
ستاره سابق باشگاه های رئال مادرید و سویا ادامه داد:« از حذف آرژانتین بسیار متاثر شدم، چرا که آنها فوق العاده بازی می کردند. بدون شک آرژانتین در خط دفاعی مشکلات متعددی داشت. دوست داشتم که این تیم به خاطر مارادونا هم که شده به مراحل بالاتری می رسید، مارادونا مردی است که سرمایه گذاری زیادی در دنیای فوتبال داشته و زندگی اش را در راه فوتبال گذاشته است.»
او در ادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرده که داوید ویا بتواند این رقابتها را با عنوان آقای گلی به خاتمه ببرد. سووکر با ابراز ناامیدی از بازی تیم ملی انگلیس به این نکته اشاره کرد که لیگ برتر انگلیس می بایست تعداد تیمهایش را کاهش دهد و گفت:« لیگ برتر می بایست تعداد تیمهایش را بکاهد چرا که بازیکنان آنها تنها در باشگاه هایشان می درخشند ولی کاملا خسته به جام جهانی رسیدند.»
B L A S T E R
06-07-2010, 12:29
عکس امضات خیلی خوشگله :31:
هر هر ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%98%C2%A8%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A8
kotlet110
06-07-2010, 12:37
هر هر ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%98%C2%A8%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A8
:40::40::40:
چابی: منتظر پیروزی تاریخی مقابل آلمان هستم
ستاره بارسلونا از بازی نیمهنهایی گفته.
سایت گل - چابی، هافبک بارسلونا گفته آلمان، رقیب آنها در نیمهنهایی تیمی بااستعداد است و نبود توماس مولر به سود اسپانیا خواهد بود.
بازیساز بارسلونا گفته دستاوردهای گذشته اسپانیا در حال حاضر به درد نمیخورد و آنها باید با نسل رویاییشان به قهرمانی در آفریقای جنوبی برسند.
چابی میگوید: «آلمان تیمی باطراوتتر و به ویژه در خط میانی بااستعدادتر شده است. آنها دیگر کمتر فیزیکی بازی میکنند و بیشتر از استعدادشان بهره میگیرند. مولر در بازی مقابل ما بازی نمیکند و این خبر خوبی است، چون او در فرمی عالی قرار دارد. خدیرا و شوایناشتایگر کارشان را عالی انجام میدهند، و اوزیل، پودولسکی و کلوزه هم همین طور. آنها همه میتوانند گل بزنند.»
چابی ادامه میدهد: «آنها تیمی هستند که مقابلشان میتوانیم خوب بازی کنیم، چون دوست دارند توپ را تصاحب کنند و بیشتر از پاراگوئه به ما فضا میدهند. آنها در ضدحملات عالی هستند و بازیکنان کناریشان به خوبی بازی تیم را پوشش میدهند.»
او درباره اسپانیا میگوید: «ما با رسیدن به نیمهنهایی تاریخساز شدهایم، اما در همین جا متوقف نمیشویم و باید به فینال برسیم و پیروز شویم. ما نسلی رویایی برای رسیدن به این دستاورد داریم و با تمام توان بازی خواهیم کرد. نکته مهم این است که گل بزنیم و باید از فرم عالی داوید ویا بهره ببریم.»
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/7/6
جرارد پیکه: آلمان فوقالعاده است
ستاره بارسلونا از تاریخساز شدن و رسیدن به چهار تیم پایانی خوشحال است.
سایت گل - جرارد پیکه از این که اسپانیا برای اولین بار به نیمهنهایی جام جهانی رسیده خوشحال است، اما میگوید فرم باورنکردنی آلمان به این معناست که آنها در سطحی برابر با قهرمان اروپا حضور دارند.
اسپانیاییها دو سال پیش آلمان را در فینال یورو 2008 بردند، اما پیکه میگوید آنها این بار کار سختی پیش رو دارند: «برای تیم و کشورم خوشحالم. این اولین باری است که به مرحله نیمهنهایی میرسیم و تاریخساز شدن عالی است. آلمان تیمی بسیار سرسخت، قوی و سرشار از کیفیت است، بازیکنانی فوقالعاده دارد و متوقف کردن آنها کار دشواری خواهد بود. به نظرم وقتی در نیمهنهایی هستید هیچ تیمی مدعی نیست. درست است که آنها به دلیل دو برد چهارگله در وضعیتی عالی هستند، اما باید ببینیم چه میشود. آلمان و اسپانیا هر دو بازیکنان جدیدی در تیم خود دارند و اوضاع با فینال یورو 2008 متفاوت است. آنها بازیکنان جوان بسیاری مانند اوزیل، مولر و خدیرادارند که عالی بازی میکنند.»
2010/7/5
تورس: مصدومیت مانع درخششم است
با جرارد و کرگر مشورت میکنم!
مهاجم لیورپول از موفقیت آلمانیها شگفتزده نیست.
سایت گل - فرناندو تورس، مهاجم اسپانیا میگوید که مشکلات آمادگی او باعث شده نتواند در جام جهانی بهترین نمایشهایش را داشته باشد.
مهاجم لیورپول پس از جراحی روی مچ پا آخرین دیدارهای فصل گذشته لیگ برتر را از دست داد و هنوز به فرم خوب خود برنگشته. او در آفریقای جنوبی هنوز گلی نزده است. تورس میگوید باید بازی خود را بهتر کند تا اسپانیا بتواند آلمان را ببرد.
او میگوید: «تورنمنت سختی را پشت سر میگذارم، چون آمادگی من در بالاترین سطح نیست اما هر بازی دارم بهتر میشوم. حس بهتری دارم اما هنوز باید بهتر شوم.»
مهاجم اسپانیا می گوید با استیون جرارد و جیمی کاراگر، همتیمیهایش در لیورپول صحبت خواهد کرد تا از آنها درباره نحوه بازی مقابل آلمان مشورت بگیرد. او میگوید: «آلمان من را شگفتزده نکرد. من از طرفداران سرسخت فوتبال آلمان هستم و همه بازیکنانشان را میشناسم. به نظرم مردم آلمان انتظار نداشتند آنها این قدر عالی بازی کنند، اما من مطمئن بودم که آنها تا این حد خوب خواهند بود. آلمان همیشه پای ثابت نیمهنهایی است. من با استیوی و جیمی صحبت کردهام، البته نه درباره آلمان، اما قصد دارم به زودی به آنها زنگ بزنم و از آنها درباره نحوه بازی با آلمان صحبت کنم.»
2010/7/5
تورس: میدانم شاید مقابل آلمان در ترکیب ثابت نباشم
مهاجم لیورپول از قدرت آلمانیها هم باخبر است.
سایت گل - فرناندو تورس گفته مطمئن نیست در ترکیب ثابت اسپانیا مقابل آلمان در نیمه نهایی جام جهانی قرار بگیرد.
تورس در جام جهانی در فرمی ناامیدکننده بوده و هنوز نتوانسته در رقابتهای جام جهانی گلی را به ثمر برساند. گفته میشد شاید این مهاجم سابق اتلتیکو مادرید جایش در ترکیب ثابت را به سسک فابرگاس یا داوید سیلوا بدهد. اما مهاجم لیورپول میپذیرد که جایگاهش تضمینشده نیست: «در این تیم هیچ فردی جایگاه تضمینشدهای ندارد. تیم ما سرشار از رقابت است و هر کسی میتواند بازیکن ثابت باشد. به کسی قول جایگاه ثابت داده نشده. من باید در طول هفته سخت تلاش کنم تا در ترکیب قرار بگیرم، اما اگر نتوانستم، از بیرون زمین تیم را تشویق خواهم کرد.»
او درباره تیم آلمان میگوید: «آنها تیمی قوی هستند که با سرعت بازی میکنند و همیشه بر سر هر چیزی میجنگند. آنها بازیکنان جوانی دارند که کیفیت بالایی دارند و نشان دادهاند تیمی هستند که شکست دادنشان مشکل است. حالا بهترین زمان برای بازی با آلمان است و داریم برای بازی مقابل آنها لحظهشماری میکنیم. امیدوارم فوتبال ما خودش را در پایان بازی نشان دهد، همان طور که در وین این طور شد.» تورس 26 ساله به قهرمانی اسپانیا در یورو 2008 اشاره میکند. او ادامه میدهد: «امیدوارم روز شادتری را برای مردم رقم بزنیم، اما ابتدا باید آلمان را ببریم.»
2010/7/6
بررسی های ناسا: جابولانی، بر علیه اسپانیا
انتقادات فراوان بازیکنان، مربیان و مسئولان تیمهای مختلف حاضر در جام جهانی از توپ مورد استفاده در این رقابتها، منجر به آن شده که مسئولان ناسا، به بررسی جابولانی بپردازند.
سایت گل - انتقادات وارد به توپ جابولانی، یعنی توپ مورد استفاده در رقابتهای جام جهانی منجر به این شده که مسئولان ناسا به بررسی آن تصمیم بگیرند. دروازه بانان الجزایر، ژاپن و غنا و خیلی از دروازه بانان دیگر می توانند از اشتباهاتی که در مورد این توپ داشته اند بگویند. جابولانی توپی پراشتباه و پرحاشیه است.
محققان ایرودینامیک ناسا، رفتار این توپ را مورد بررسی قرار داده اند و در این بررسی مشخص شده است که جابولانی، توپی مملو از اشتباه و غیرقابل پیش بینی است. نتایج این آزمایشات گویای آن است که جابولانی زمانی که با سرعتی بیشتر از 72 کیلومتر بر ساعت حرکت می کند، غیرقابل پیش بینی خواهد بود.
زمانی که شوت محکمی به توپ 440 گرمی آدیداس وارد می شود، این توپ با تغییر کلی جهتش در طول پرواز مواجه می شود.
به نفع آلمانی ها
تیمهای حاضر در رقابتهای بوندس لیگا که با کمپانی آدیداس، سازنده جابولانی قرار داد دارند، تعدادی از رقابتهای لیگشان را با توپ جام جهانی برگزار کردند و بدین ترتیب با این توپ آشنایی بیشتری دارند.
کرگر بازیکن تیم ملی انگلیس پس از حذف تیم ملی کشورش به دست ژرمنها در این رابطه گفت: «جابولانی گاهی اوقات به سمت راست می رود و گاهی وقتها در ثانیه های پایانی مسیرش را تغییر می دهد. به نظر می رسد که این برای تمام تیمها رخ می دهد، به جز آلمان. آنها با این توپ بازی کرده اند و این باعث شده آنها برتری هایی نسبت به سایرین داشته باشند. این واضح است و مطمئنم که این به آنها کمک زیادی کرده است.»
2010/7/6
یواخیم لو: اسپانیای 2008 برتر بود؛ الان برابریم
سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی به مقایسه ماتادورهای سال 2008 و تیم کنونی دل بوسکه پرداخته است.
سایت گل - یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی خوش بینی خود را نسبت به صعود تیمش به مرحله فینال رقابتهای جام جهانی اعلام کرده است.
شاگردان لو روز چهارشنبه در مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی مقابل اسپانیا قرار خواهد گرفت و مصاف این دو تیم یادآور دیدار این دو تیم در فینال رقابتهای یورو 2008 است.
یواخیم لو در گفتگو با روزنامه آلمانی تی زد گفت: «اسپانیا در دو سال اخیر تیمی منسجم و باثبات بوده است؛ آنها با بهره گیری از حافظه شان بازی می کنند و سیستم بازی آنها به مراتب بهتر از سیستم آرژانتین است.»
از نظر لو: «اسپانیا تیمی صاحب سبک در فوتبال دنیاست ولی علائم متفاوتی در این تیم نسبت به اسپانیای سال 2008 دیده می شود. در آن زمانها اسپانیا به مراتب تیم برتری نسبت به ما بود ولی اکنون اسپانیا و آلمان کاملا در یک سطح هستند. ما شانس خوبی برای پیروزی مقابل اسپانیا داریم. هر دو تیم در یک سطح برابر هستند.»
لو در ادامه با آنالیز تیم حریف گفت: «اسپانیا فقط یک مسی ندارد. این تیم چندین مسی دارد. آنها تیمی بسیار سخت کوش هستند که بازیکنان زیادی از رئال مادرید و بارسلونا دارند. آنها تیم کاملی هستند. آنها فقط یک مسی ندارند، بلکه چندین مسی دارند. چابی و اینیستا، ستون فقرات تیم اسپانیا هستند که باید آنها را کنترل کنند. در دوئل بین آنها و شواین اشتایگر و خدیرا، می تواند نقطه عطف بازی باشد.»
این مربی بزرگ در پایان صحبتهایش از مقایسه گلزنان دو تیم، امتناع کرد و گفت: «ویا از جناحین به سمت دروازه پیش می رود ولی کلوزه فضای بیشتری را در اختیار می گیرد. آنها بازیکنان متفاوتی هستند و تنها وجه مشترک آنها عطش گلزنی است و بازیکنان حریف و دروازه بان حریف را به وحشت می اندازند.»
2010/7/5
فابرگاس: آلمان قدرتمندترین تیم جام است
کاپیتان آرسنال از باستین شوایناشتایگر ستایش کرده است.
سایت گل - سسک فابرگاس، هافبک اسپانیا گفته آلمان مدعی رسیدن به فینال جام جهانی است.
این هافبک 23 ساله البته گفته تیمش از تیم یواخیم لو نمیترسد: «ما تمام بازیهای آلمان را دیدهایم. وقتی این جا هستید دست از تماشای فوتبال برنمیدارید. ما تمامی تیمها را میشناسیم. آلمان تیمی بسیار قدرتمند است و شاید قویترین تیم جام در حال حاضر باشد. آنها در ضدحملات بسیار سریع هستند، اما دفاعشان هم عالی است. من بازی باستین شوایناشتایگر را دوست دارم. او فوقالعاده است و جام جهانی بینظیری را تجربه کرده. هرگز انتظار نداشتیم آرژانتین چهار برصفر ببازد، اما در فوتبال امروز هر تیمی میتواند شما را ببرد»
بازی چهارشنبهشب دو تیم تکرار فینال یورو 2008 است. قهرمانی اسپانیا در آن مسابقات اولین قهرمانی بزرگ آنها پس از سال 1964 بود؛ آنها در آن سال هم فاتح جام ملتهای اروپا شده بودند.
هافبک آرسنال میگوید: «برایم مهم نیست همه میگویند آلمان بخت بیشتری دارد. اگر آنها بخت بیشتری دارند، خب لابد همین طور است. ما تنها میخواهیم بازی خود را انجام دهیم، تیم قدرتمندی باشیم، آنها را ببریم و به فینال برسیم. به دستاورد خود تا این جا افتخار میکنیم، اما میخواهیم تا انتهای راه را برویم. این اولین باری است که به نیمهنهایی جام جهانی میرسیم و تلاش خواهیم کرد در آن عالی باشیم.»
2010/7/6
سوکر: اسپانیا مدعی اول قهرمانی است
ستاره سالهای نه چندان دور دنیای فوتبال از حذف آرژانتین ابراز تاسف کرد. او امیدوار است که ویا عنوان برترین گلزن جام را از آن خود کند.
سایت گل - داوور سوکر، ستاره سالهای نه چندان دور تیم ملی کرواسی در صحبتهایی اعلام کرده که از نظر او تیم ملی اسپانیا مدعی شماره یک قهرمانی در رقابتهای جام جهانی 2010 است؛ این در حالی است که آلمان حریف بسیار قدرتمندی برای ماتادورهاست.
سووکر در صحبتهایی گفت: «از نظر من اسپانیا مدعی اول قهرمانی است؛ هر چند که نباید آلمان را هم نادیده گرفت.»
ستاره سابق باشگاه های رئال مادرید و سویا ادامه داد: «از حذف آرژانتین بسیار متاثر شدم، چرا که آنها فوق العاده بازی می کردند. بدون شک آرژانتین در خط دفاعی مشکلات متعددی داشت. دوست داشتم که این تیم به خاطر مارادونا هم که شده به مراحل بالاتری می رسید، مارادونا مردی است که سرمایه گذاری زیادی در دنیای فوتبال داشته و زندگی اش را در راه فوتبال گذاشته است.»
او در ادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرده که داوید ویا بتواند این رقابتها را با عنوان آقای گلی به خاتمه ببرد. سووکر با ابراز ناامیدی از بازی تیم ملی انگلیس به این نکته اشاره کرد که لیگ برتر انگلیس می بایست تعداد تیمهایش را کاهش دهد و گفت: «لیگ برتر می بایست تعداد تیمهایش را بکاهد چرا که بازیکنان آنها تنها در باشگاه هایشان می درخشند ولی کاملا خسته به جام جهانی رسیدند.»
2010/7/6
مصاحبه با دل بوسکه: نباید به گذشته و قهرمانی مان نگاه کنیم
سرمربی ماتادورها همیشه آماده پذیرش انتقادات و عقاید دیگران است.
غزال زیاری
سایت گل - سرمربی تیم ملی اسپانیا از روحیه بالای تیمش برای موفقیت می گوید. دل بوسکه معتقداست که تیمش هنوز به هیچ موفقیتی دست نیافته و البته در ادامه به تمجید از کاسیاس پرداخته است. دل بوسکه کاسیاس را لیدر تیم در داخل و خارج از زمین می داند. متن این گفتگو را با هم می خوانیم.
* تبریک، اسپانیا اکنون در مرحله نیمه نهایی جام است
- مرسی از حمایت همگان. قبل از هرچیزی می خواهم به رافا نادال، موفقیتش در ویمبلدون را تبریک بگویم. او الگوی بزرگی برای ورزشکاران است. درمورد جام جهانی هم باید بگویم که هنوز نمی توانیم عملکرد تیم را جمع بندی کنیم، چرا که اسپانیا هنوز در رقابتها حاضر است. ما 5 دیدار را پشت سر گذاشتیم ولی هنوز دو دیدار دیگر برای رسیدن به اهدافمان باقی است. رویای ما هنوز زنده است.
* هدف بعدی غلبه بر آلمان است. آیا آنها انگیزه زیادی برای گرفتن انتقام شکست در فینال یورو 2008 ندارند؟
- فکر نمی کنم که حس انتقام وجود داشته باشد. آلمانها انگیزه زیادی برای رسیدن به فینال جام جهانی دارند و ما هم این حس را داریم. فکر نمی کنم که هیچ ورزشکاری روبه عقب نگاه کند و همه همیشه به جلو نگاه می کنند. آنها می خواهند به پیروزی برسند ولی در ذهن آنها چیزی از سال 2008 نیست و به سال 2010 می اندیشند.
* به نظر شما تیم ملی آلمان در مقایسه با تیمی که در فینال وین حاضر بود، بهتر شده است؟
- آنها در دو سال اخیر پیشرفت کرده اند و نسلی را در اختیار دارند که فوق العاده است. آنها تیم خوبی را شکل داده اند و هرچند که آلمان در تمامی رقابتها بسیار خوب بوده است ولی فکر می کنم که این تیم در مقایسه با رقابتهای یورو پیشرفت کرده است.
* سیلوا در دیدارهای اولیه تیم در ترکیب اصلی قرار نداشت. دلیل غیبت او چیست؟ همان شرایط فیزیکی یا دلیلی دیگر؟
- نه. شرایط فیزیکی کنونی او تنها دلیل غیبت سیلواست. ما هنوز زمان خوبی برای فرصت دادن به سیلوا پیدا نکرده ایم. رقابت عجیبی در تیم حاکم است. بعضی وقتها از اینکه به برخی از بازیکنان فرصت بیشتری داده نمی شود، تاسف می خورم. به همین دلیل زمانی که بازی تمام می شود، بیشتر به فکر فرو می روم. چون فکر می کنم که این بازیکنان می خواستند بیشتری بازی کنند و نتوانستند. در دیدار مقابل پاراگوئه دیدیم که دو دروازه بان دیگر ما یعنی رینا و والدس باز هم بازی نکردند ولی آنها در هر حرکت تیم کاملا سهیم بودند. قدرت ما در همین اتحاد ماست. اگر در پایان بتوانیم به موفقیت برسیم، این موفقیت ثمره تلاش هر 23 بازیکن اردوی ماست و نه فقط 11 بازیکن تیم.
* پس از چند بازی ابهامات زیادی در مورد تورس به وجود آمد. آیا او مقابل آلمان هم فیکس به میدان خواهد رفت؟
- تورس یکی از منابع غنی تیم ماست. سایر بازیکنان تیم هم به او عادت کرده اند. باید پذیرفت که هر مهاجمی با شرایطی کم و بیش مشابه با او مواجه می شود ولی تورس کار خودش را انجام می دهد. او همچنان مهاجم تیم ماست و ما کاملا به او اعتقاد داریم. هر چند که این گویای آن نیست که جایگاه او در دیدار مقابل آلمان در ترکیب اصلی تیم قطعی است.
* و برعکس تورس. ویا را می بینیم.
- ویا فوق العاده است.او برروی غلتک گلزنی افتاده و با اعتماد به نفس و روحیه بالای بازی می کند و این برای یک مهاجم خیلی خوب است.
* بحث بر سر حضور تورس یا یورنته. از این همه بحث در این رابطه خسته نشده اید؟
- راستش را بخواهید حس می کنم که رفتار خوبی دارم. شما می بایست در این رابطه نظر بدهید ولی این موضوع برای من حل شده است. به علاوه من یک شنونده و خواننده خوبی هستم و می بایست عقاید و ایده های دیگران را نیز پذیرا بود. من تمام نظرات را می شنوم و اهمیت زیادی برای هریک از این افکار قائلم. نباید درب مغزتان را به روی حرفها ببندید.
* خب. مارادونا به خانه بازگشت. او کسی بود که بیش از سایرین از تیم ملی اسپانیا انتقاد می کرد!
- او یک مرد خوشتیپ و دوست داشتنی بود، هر چند که در مواقعی خسته کننده بود. او به بهترین نحوی که از دستش بر می آمد از سرزمینش دفاع کرد.
* پس از این دیدار تماشایی (مقابل پاراگوئه) پیغامی برای کاسیاس ندارید؟
- کاسیاس لیدر و کاپیتان ما در داخل و خارج از زمین است. او در سالهای اخیر به بلوغ زیادی رسیده و مبدل به بازیکنی کلیدی برای تیم ملی شده است. هیچ شکی در کیفیت بالای او نیست و در تمام دنیا شناخته شده است.
* مربی پاراگوئه انتقادات زیادی از داور مسابقه داشت. نظری ندارید؟
- من هیچ وقت در مورد داوران صحبت نمی کنم. آنچه باید بگویم این است که بازی مقابل پاراگوئه را دوباره تماشا کردم. اسپانیا تیم برتر میدان بود و بیش از حریف به دنبال مال خود کردن پیروزی بود.
* پیروزی مقابل پاراگوئه، مهمترین نتیجه در کارنامه ورزشی شما بود. نه؟
- پس از 40 سال زندگی در دنیای فوتبال من به بازی خاصی اشاره نمی کنم بلکه می خواهم تمام پروژه را مرور کرده و به اهداف همیشگی ام پایبند باشم.
2010/7/6
ميروسلاو كلوزه: اسپانيا شكست ناپذير نيست
مهاجم باتجربه تيم ملي آلمان معتقد است كه ژرمن ها نسبت به آخرين رويارويي شان با اسپانيا در فينال يورو 2008 پيشرفت زيادي كرده است.
سايت گل - ميروسلاو كلوزه، مهاجم تيم ملي آلمان، تاكيد كرد كه اسپانيا، حريف آنها در مرحله نيمه نهايي شكست ناپذير نيست و تيم آلمان نسبت به ديدار فينال يورو 2008 پيشرفت زيادي داشته اند.
دو تيم دو سال قبل در فينال يورو 2008 نيز به مصاف هم رفتند كه اسپانيا موفق شد با تك گل فرناندو تورس حريف را شكست دهد اما آلماني ها در جام جهاني 2010 تيم كاملا متفاوتي بودند و جذاب ترين بازي ها را ارائه داده اند.
كلوزه كه تا اين مرحله از رقابت ها 4 گل به ثمر رسانده، در كنفرانس مطبوعاتي امروزش گفت كه اگرچه اسپانيا از نظر تيمي بهتر از انگليس و آرژانتين است اما آنها شكست ناپذير نيستند.
او گفت: "اسپانيا بي ترديد از انگليس و آرژانتين تيم بهتري است. آنها تيم فوق العاده اي هستند. من بازي آنها مقابل پاراگوئه را ديدم. اين ديدار نشان داد كه آنها شكست ناپذير و مهار نشدني نيستند. ما مي توانيم از نقاط ضعف آنها استفاده كنيم."
او همچنين گفت كه آخرين رويارويي دو تيم در فينال يورو 2008 هيجچ تاثيري روي نتيجه ديدار چهارشنبه نخواهد داشت. "شما نمي توانيد اين دو بازي را با هم مقايسه كنيد. دو تيم تغيير زيادي كرده اند. بازيكنان دو تيم تغيير كرده اند و من فكر مي كنم كه تيم ما پيشرفت زيادي كرده است."
2010/7/4
ملکه اسپانیا، میهمان ویژه اسپانیا-آلمان
دیدار دو تیم اسپانیا و آلمان میهمان ویژه ای خواهد داشت.
سایت گل - دنیا سوفیا، ملکه اسپانیا روز چهارشنبه در استادیوم حاضر خواهد بود و دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی میان دو تیم اسپانیا و آلمان را از نزدیک تماشا خواهد کرد.
سخنگوی کاخ پادشاهی اسپانیا در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که دنیا سوفیا در دوربان خواهد بود و این بازی را از نزدیک دنبال خواهد کرد؛ همان طور که ولیعهد اسپانیا و همسرش روز شانزدهم ژوئن در اولین دیدار اسپانیا در رقابتهای جام جهانی مقابل سوئیس در ورزشگاه حاضر بودند؛ البته در آن دیدار اسپانیا با نتیجه 0-1 مغلوب حریف شد.
بدین ترتیب دنیا سوفیا، ملکه اسپانیا قبل و بعد از این مسابقه که ساعت 20.30 به وقت محلی برگزار خواهد شد با بازیکنان دیدار و با آنها گفتگو خواهد کرد.
در صورتی که اسپانیا به دیدار فینال رقابتهای جام جهانی راه یابد، قطعا یکی از اعضای خانواده سلطنتی اسپانیا در ورزشگاه حاضر خواهند بود.
ملکه اسپانیا برای سفر به افریقای جنوبی برنامه خاصی را تغییر نداده و لغو نکرده.
2010/7/6
xeNociDe
06-07-2010, 13:56
اکنون هنگام انتقام است ...
اینم از هشت پاشون دیگه چی؟؟؟
kotlet110
06-07-2010, 15:03
آقا اینقدر از هشت پای ما تو تاپیکتون عکس نذارین . مگه ما از گاوای شما تو تاپیکمون عکس میذاریم؟:31:
xeNociDe
06-07-2010, 15:06
آقا اینقدر از هشت پای ما تو تاپیکتون عکس نذارین . مگه ما از گاوای شما تو تاپیکمون عکس میذاریم؟:31:
اینا منتظر یک سوتی از ما هستن...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg
SevenART
06-07-2010, 15:13
España
ganador ganadores
Masoud-Susa
06-07-2010, 19:04
واای خدای من ...فابرگاس هم مصدوم شده ...:41:
واای خدای من ...فابرگاس هم مصدوم شده ...:41:
نگران نباش اسپانیا اینقدر بازیکن داره که یکی دیگرو جایگزین کنن!!!:31:
Masoud-Susa
07-07-2010, 00:14
نگران نباش اسپانیا اینقدر بازیکن داره که یکی دیگرو جایگزین کنن!!!:31:
(دوستان ببخشید از بحث تاپیک خارج میشم) :11:
من نگرانیم بیشتر به خاطر بارساست....:31:
بابا حالا که افتادیم دنبالش مصدوم شده...لعنت به این شانس...:13:
Vahid_1990
07-07-2010, 00:18
چرا اسپانیا با یه هافبک دفاعی بازی نمی کنه؟
بوسکتز بازیکن خوبیه. ولی به جاش می تونه یه بازیکن هجومی بذاره و با یه هافبک دفاعی بازی کنه.
اوروگوئه جونم که حذف شد:41::19:.....دیگه تموم امیدم به اسپانیاست...:40::40::40:...
moraddad
07-07-2010, 11:02
ترکیب امشب چیه؟
معلوم نی هنوز؟!
بازم تورس توئه؟!
xeNociDe
07-07-2010, 11:35
This is Spam.......:31:
:18:راستی هشت پا خوب پیشگویی کرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xeNociDe
07-07-2010, 11:39
:18:راستی هشت پا خوب پیشگویی کرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زر زده...:دی
Masoud-Susa
07-07-2010, 12:03
چرا اسپانیا با یه هافبک دفاعی بازی نمی کنه؟
بوسکتز بازیکن خوبیه. ولی به جاش می تونه یه بازیکن هجومی بذاره و با یه هافبک دفاعی بازی کنه.
نمی دونم دل بوسکه با خودش چه جوری حساب می کنه که بوسکتس رو میزاره تو بازی دیگه واقعا صبر من بارسایی هم تموم شده ...:13:
به نظر منم دل بوسکه باید یه خورده روحیه ریسک پذیریش رو بیشتر کنه و یه بازیکن تهاجمی رو بیاره تو زمین...
اوروگوئه جونم که حذف شد:41::19:.....دیگه تموم امیدم به اسپانیاست...:40::40::40:...
اروگوئه حذف نشد که...رفت واسه بازی رده بندی:46:
انشاء الله اونجا آلمان رو میبرید و سوم میشید...:10:
ترکیب امشب چیه؟
معلوم نی هنوز؟!
بازم تورس توئه؟!
آره تورس بازی می کنه.
خب به نظر من تورس می تونه علاوه بر فضا سازی برای ویا از نظر روانی هم مهره کار آمدی برای اسپانیا باشه.
هرچی نباشه تورس یاد آور خاطرات تلخی واسه آلمان هاست....:27:
This is Spam.......:31:
حال شما خوبه؟:31:
بفرمایید اسپمکده ی خودتون اسپم هاتون رو اونجا در بکنید:31:
تا دیروز زر نمی زد حالا زر زده؟ :21:
Amir_oscar
07-07-2010, 12:20
بازی توی 90 دقیقه مساوی می شه و توی وقت اضافه یا پنالتی اسپانیا می بره. قول می دم!!!
Masoud-Susa
07-07-2010, 12:21
سسک به دیدار آلمان می رسد
سایت گل- مسئولان فدراسیون فوتبال اپسانیا در خبری تائید کردند که حضور سسک فابرگاس در دیدار این تیم مقابل تیم ملی آلمان در مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی در پس پرده ای از ابهام نیست
ساعاتی پیش خبری برروی خبرگزاری های اسپانیایی قرار گرفت که سسک فابرگاس که در جریان دیدار اسپانیا مقابل پاراگوئه به میدان رفته بود، از ناحیه نازک نی پا دچار مصدومیت شده و برای انجام تستهای بیشتر به بیمارستان رفته است. به نظر می رسید که مصدومیت او جدی است و صحبتهایی مبنی بر احتمال غیبت سسک در دیدار چهارشنبه شب به گوش می رسید.
دقایقی پیش فیفا در گزارشی اعلام کرد که فدراسیون فوتبال اسپانیا بیانیه ای را در این رابطه اعلام کرد:« آزمایشات انجام شده گویای آن است که استخوان پای سسک آسیبی ندیده و بدین ترتیب او قادر خواهد بود در دیدار مقابل آلمان به میدان برود.»
بدین ترتیب خیلی هاانتظار دارند تا سسک فابرگاس به جای فرناندو تورس درترکیب اصلی تیم دل بوسکه دردیدار مقابل آلمان قرار بگیرد
تورس در دیدارهای اخیر ماتادورها نمایش قابل قبولی را به نمایش نگذاشته و این احتمال وجود دارد تا سسک جای او را در ترکیب تیم پر کند.
کاسیاس، سلطان پنالتیها
سایت گل – ایکر کاسیاس با مهار ضربه پنالتی اسکار کاردوسو در بازی شنبه، سومین دروازهبان تاریخ جام جهانی شد که دو پنالتی را در جریان بازی مهار کرده است.
این دروازهبان رئال مادرید در مرحله یکهشتم نهایی جام جهانی 2002 هم ضربه پنالتی یان هارت از ایرلند را گرفت.
کاسیاس در این زمینه در کنار یان توماشفسکی از لهستان و براد فریدل از آمریکا قرار میگیرد.
اینیستا: اسپانیا برای بردن آلمان به بازی کامل نیاز دارد
منطق میگوید هر دو تیم تهاجمی خواهند بود و نکته مهم این است که میتوانیم بازی خود را داشته باشیم
سایت گل – آندرس اینیستا، هافبک اسپانیا گفته قهرمان اروپا باید بازی کاملی انجام دهد تا بتواند آلمان را ببرد و به فینال جام جهانی برسد.
اینیستا آلمان را تیم بزرگی دانسته و گفته انتظار دارد آنها نمایشی باز و تهاجمی داشته باشند: «ما منتظر این دیدار هستیم، چون میتوانیم با پیروزی در آن به فینال برسیم. ما نه تنها به نیمهنهایی فکر میکنیم، که در اندیشه فینال و بالا بردن جام هم هستیم که اگر این طور شود فوقالعاده است. باید بازی بسیار کاملی داشته باشیم تا ببریم. آلمان تیمی عالی است، اما ما خیلی دوست داریم به فینال برسیم. منطق میگوید هر دو تیم تهاجمی خواهند بود و نکته مهم این است که میتوانیم بازی خود را داشته باشیم که این عالی است.»
او درباره مدعیان میگوید: «در این مرحله هیچ تیمی مدعیتر از دیگری نیست. ما باید متقاعد شده باشیم که میتوانیم در فینال بازی کنیم.»
داوید ویا در آستانه رسیدن به رکورد ژوست فونتن و جرزینیو
سایت گل – داوید ویا، مهاجم اسپانیا در آستانه رسیدن به رکورد جالبی قرار دارد. او در چهار بازی متوالی در جام جهانی گل زده و اگر در دو بازی بعدی اسپانیا هم گلزنی کند، به رکورد گلزنی در شش بازی پیاپی خواهد رسید.
پیش از او تنها ژوست فونتن از فرانسه در جام جهانی 1958 سوئد، و جرزینیو از برزیل در جام جهانی 1970 مکزیک به این دستاورد رسیده بودند.
البته اسپانیا در هر حال دو بازی دیگر در جام جهانی خواهد داشت و ویا در صورتی که مصدوم یا محروم نشود، در فرصت رسیدن به این رکورد را دارد.
اینکه میگید اسپانیا با یه هافبک دفاعی بازی کنه زیاد منطقی نیست چون نه بوسکتس و نه زابی یه هافبک دفاعی کامل نیستن در حالی که در زمان اراگونس سنا تمام خصوصیات یه هافبک دفاعی رو داشت ولی خوب به دلایلی دعوت نشد که البته به نظرم حقش بود دعوت بشه یادمه در بازی بارسا و ویارئال در المادریگال در نیمه اول بارسا هرکاری دلش خواست کرد ولی وقتی در نیمه دوم سنای نیمه مصدوم به زمین اومد خیلی به نفع ویارئال شد حتی در یه صحنه به ژاوی یه لایی قشنگ زد .
خود بارسایی ها توره رو به بوسکتس ترجیح میدادن ولی با توجه به اینکه بوسکتس از اکادمی بود ترجیح داده شد هرچند که در همون بارسا هم وقتی اینیستا نبود از کیتا استفاده میشد که قدرت دفاعی تیم رو بیشتر میکرد . ژابی هم در رئال هافبک دفاعی کامل نبود و همیشه کنارش یکی مثل لاس یا گاگو بازی میکرد .
ضمنا حتی با همین دو هافبک دفاعی اسپانیا در ضد حملات به مشکل میخوره چه برسه به اینکه بخواد با یه هافبک دفاعی بازی کنه .
Vahid_1990
07-07-2010, 12:24
بازی توی 90 دقیقه مساوی می شه و توی وقت اضافه یا پنالتی اسپانیا می بره. قول می دم!!!
اگه به پنالتی بکشه درسته به ظاهر اسپانیا قویتره چون هم پنالتی زن های خوبی داره و هم کاسیاس پنالتی گیر خیلی خوبیه. ولی آلمان ها همیشه توی پنالتی می برن.
یه جوری ها کلا خر شانسن...
ما که به این چیزا اعتقاد نداریم
ولی این هشت پارو خوده آلمانی ها علم کردن حالا هم که دیگه زر میزنه!!!
تکلیفتونو با خودتون مشخص کنین
shutdown
07-07-2010, 12:50
اسپانیا برنده میشه...فقط به خاطر کاسیاس و الونسو و راموس...:دی
اسپانیا برنده میشه...فقط به خاطر کاسیاس و الونسو و راموس...:دی
دوست عزیز این حرفا الان تو این تاپیک باعث دو دستگی میشه !!
شما الان فقط بازیکنای رئال رو اسم بردی الان بچه های بارسایی میان اونا هم یه چی میگن و تاپیک از موضوع اصلی دور می شه
بعضی از شواهد و خبرها نشون میدن که تورس قراره امروز هم فیکس بازی کنه. :31: (به نظر من هم اگه اسپانیا بخواد با دو مهاجم بازی کنه، صد درصد تورس باید توی زمین باشه، با یک مهاجم، نه!)
امشب دعای انگلیسی ها و آرژانتینی ها هم پشت اسپانیا هست :31:
اون هشت پا هم بالاخره آدم شد :31:
من دیگه به تورس کاری ندارم......چه تو دروازه باشه چه رو نیمکت چه تو تماشاگرا هرجا باشه فقط ایشالا به این آلمانی ها یه گل بزنه :31:
امشب دعای انگلیسی ها و آرژانتینی ها هم پشت اسپانیا هست :31:
اون هشت پا هم بالاخره آدم شد :31:
من دیگه به تورس کاری ندارم......چه تو دروازه باشه چه رو نیمکت چه تو تماشاگرا هرجا باشه فقط ایشالا به این آلمانی ها یه گل بزنه :31:
بخدا کاری به کسی ندارم..فقط یه چیزی:
نمی دونم چرا یاد جنگ جهانی افتادم...دعا؟انگلیس؟آرژانت ن؟هشت پا؟تورس؟نیمکت؟گل؟:31:
بخدا کاری به کسی ندارم..فقط یه چیزی:
نمی دونم چرا یاد جنگ جهانی افتادم...دعا؟انگلیس؟آرژانت ن؟هشت پا؟تورس؟نیمکت؟گل؟:31:
آقا اغتشاش نکن......:31:
جنگ جهانی هم هیتلر بود کاری به تورس نداشت.......بنده خدا هنوز نبوده.......بوده؟
هیتلر هم توی ماشینش نشسته بود نه رو نیمکت........
به جا گل هم توپ و تیر به هم میزدن.......
حله ؟ :31:
Vahid_1990
07-07-2010, 13:55
باخت آلمان نزدیکه.
امشب بازیکنایی مثل ویا و ژاوی و اینیستا و تورس درس خوبی به آلمانی ها میدن:5:
تمرین :40:اسپانیا:40:
Rude Boy
07-07-2010, 15:42
درود قهرمانان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
xeNociDe
07-07-2010, 15:47
درود بازندگان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
:27::27::27::27::27::27::27:
*Mehran*
07-07-2010, 16:17
دوستان سلام ، من قبل از شروع شدن جام جهانی ، تو مجله خونده بودم که یک پیشگو گفته بود ( انسان ) اسپانیا قهرمان میشه ...
باور نمی کنین ... ، امشب میبینیم ...
Victory TO ESP
Masoud-Susa
07-07-2010, 16:45
امشب جدال برای آقای گلی هم جالبه...
به امید پیروزی اسپانیا و آقای گلی ویا:40:
arash s.b
07-07-2010, 17:19
این بنده خدا که اصلا حرف نمی زنه...:31:
دوستان آلمانی و اسپانیایی اصلا خودتون ناراحت نکنید چون هلند قهرمان خواهد شد:5:
Mohammad
07-07-2010, 18:50
جدال جذابی خواهد بود !
شاید قشنگ ترین بازیه جام !
دوستان اگه ترکیب نهایی مشخص شد حتما قرار بدین تا در موردش صحبت کنیم ...
دوستان اسپانیایی چند تا بزنیم..؟
4 تا 5 تا..؟ من میگم دیگه افت داره تو این مرحله تیمی با اختلاف 4 تا ببازه.. 3 تا بزنیم بسته..؟
من می گم یه شور بگیرین بین خودتون..!
Mohammad
07-07-2010, 18:52
اسپانيا با نگراني و اضطراب به مصاف آلمان مي رود
تيم ملي فوتبال اسپانيا در آستانه برگزاري مرحله نيمه نهايي خود در برابر تيم قدرتمند و جوان آلمان، دچار اضطراب و دل نگراني هايي شده که مي تواند به شکستش در اين رقابت منجر شود.
"ويسنته دل بوسکه"، سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا، که تيمش امشب در چارچوب مسابقات جام جهاني آفريقا بايد به مصاف با تيم آلمان برود، در تحسين ژرمن ها گفت که اين تيم همواره از دوران کودکي، تحسين وي را برانگيخته است.
به اعتقاد برخي مفسران و کارشناسان ورزشي، اظهار نظرهاي دل بوسکه و بعضي از بازيکنان تيم ملي فوتبال اسپانيا از جمله "ايکر کاسياس" سنگربان نامدار اين تيم، مبني بر اين که ديدار امشب برابر آلمان مهمترين مسابقه تاريخ فوتبال اسپانيا است، حکايت از آن دارد که آنها از هم اکنون به فکر آماده کردن افکار عمومي براي پذيرش شکست احتمالي اين ديدار هستند.
اين در حاليست که مردم اسپانيا از آغاز مسابقات جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي و برغم شکست تيم ملي فوتبال کشورشان در نخستين ديدار در مقابل سوئيس با شعار "ما مي توانيم" در روياي قهرماني جهان بسر مي برند.
مردم اسپانيا که يک بار و با توسل به شعار "ما مي توانيم" در جام ملتهاي اروپا در سال 2008 ميلادي طعم شيرين قهرماني را چشيدند، اکنون که پس از 60 سال دوباره تيم خود را در جمع چهار قدرت برتر جهان فوتبال مي بيند به کمتر از قهرماني کشورشان قانع نيستد، اما قدرت ماشين گلزني آلمانها که صاحب برترين خط حمله جام هستند، اين رويا را حداقل روي کاغذ، دست نيافتني نشان مي دهد.
به نظر مي رسد، بزرگترين مشکل ويسنته دل بوسکه، سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا، براي اينکه بتواند از ميدان رقابت امشب با آلمانها، پيروز از صحنه خارج شود، تقويت روحيه بازيکنانش است، حال آنکه اظهارات وي بيانگر آن است که وي بيش از همه به حفظ موقعيت خود و توجيه پيشاپيش شکست احتمالي ديدار امشب است و اين تفکر تاجايي پيش رفته که اظهارات اين مربي به نوعي خودزني شباهت يافته است و مي رود که کار را براي او مشکل تر کند.
دل بوسکه تاکنون در اظهار نظر در مورد حريفان پيشين تيم ملي فوتبال اسپانيا در جام جهاني آفريقا به محافظه کاري و کلي گويي مي پرداخت و قدرت آنها را به گونه اي تفسير مي کرد که تيم اسپانيا به لحاظ روحي آسيب نبيند، اما اکنون تحليل او در مورد تيم آلمان اينگونه نيست و اگر اين ترفندي نباشد که ژرمن ها را دچار غرور کاذب براي دستيابي به يک پيروزي سهل کند تا از اين طريق به آنها ضربه بزند ، بايد گفت که دل بوسکه از هم اکنون حداقل در جنگ رواني بازنده ميدان است.
اظهارات دل بوسکه مبني بر اين که "اسپانيا در حقيقت تاکنون از وقايع مهم در جام جهاني دور بوده است" و طرح اين پرسش که آيا باز هم تاريخ تکرار خواهد شد و آلمانها در فينال حاضر خواهند شد؟ به نظر نمي آيد سلاح موثري براي غلبه بر آلمانها باشد که بر اساس حافظه تاريخي هميشه بدون هيچ ترديدي به اجراي برنامه هاي تاکتيکي خود در ميدان مي پردازند و حتي دريافت گل هاي متعدد از حريفان نيز آنها را اجراي تاکتيک هاي تيمي خود باز نمي دارد.
مربي تيم ملي فوتبال اسپانيا در تحليل تيم ملي فوتبال آلمان رقيب اسپانيا در نيمه نهايي جام جهاني گفته است: "توازن قوا در اين بازي حرف اول را مي زند. آلمانها خوب ضد حمله مي کنند و داراي قدرتهاي فردي و دفاعي خوبي هستند.
دل بوسکه مي افزايد: هر دو تيم قوي بوده و نماينده فوتبال اروپا هستند، اما تفاوت هايي هم با يکديگر دارند، آلمانها بيشتر بازي مستقيم و ارسال هاي بلند را دنبال مي کنند و اسپانيا بيشتر بازي با توپ را دستور کار خود دارد.
وي تصريح مي کند: تيم آلمان بازيکنان بسيار خوبي مانند "لام"، "شوينستيگر"، "کلوزه" و "اوزيل" در اختيار دارد که در هر تيمي سرنوشت ساز هستند.
ويسنته مي گويد: آلمانها فوتبال خود را به طور خوب و اصولي اصلاح کرده اند تا پس از يک دوره نزولي، دوباره خود را احياء کنند.
مربي سالامانکايي تيم ملي فوتبال اسپانيا در گفتگو با روزنامه ورزشي "مارکا" ضمن تشريح برنامه و تحولات تيم اسپانيا در دوره مربيگري خود که پس از جام ملتهاي اروپا در سال 2008 آغاز شده است و مقايسه آنها با دوره مربيگري "لوئيس اراگونس" نيز اظهار مي دارد: تيم اسپانيا نسبت به سال 2008 ميلادي تفاوت هاي زيادي نکرده است.
وي مي گويد: دو سال زمان طولاني است، اما نخواسته ايم که هيچ ردپايي را از زمان بزداييم و سعي کرده ايم که با وجود فرآيند تغييرات و بدون فراموش کردن گذشته به راهمان ادامه دهيم.
دل بوسکه مي افزايد: پس از جام ملتهاي اروپا احساس شگفت انگيزي به ما دست داده است، اما در حقيقت فراز و نشيب هايي را پشت سر گذاشته ايم.
======
ويا: كاري ميكنيم آلمانها گريه كنند
مهاجم تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: در بازي با آلمان کاري ميکنيم ژرمنها بگريند.
داويد ويا اظهار داشت: مطمئن هستم در پايان بازي با آلمان، کام ما شيرين است و آلمانها بايد بگريند. ميخواهيم شب دلانگيزي را رقم بزنيم.
اين بازيکن که که اکنون با 5 گل زده از بيشترين بخت براي کسب عنوان آقاي گلي جامجهاني 2010 برخوردار است، افزود: در بازي با پاراگوئه مزد برتري خود را با تلاش و از خودگذشتگي بازيکنان گرفتيم و قصد داريم با غلبه بر تيم ملي آلمان چهارشنبه شب تاريخي ثبت کنيم.
دو تيم اسپانيا و آلمان امشب ساعت 23 به وقت تهران به مصاف هم خواهند رفت تا چهره ديگر تيم حاضر در ديدار پاياني جامجهاني مشخص شود.
شب گذشته هلند با کسب برد 3 بر 2 مقابل اروگوئه به فينال راه يافت.
=====
هافبک تيم آلمان: تيم اسپانيا بر روي کاغذ برتر از تيم ما است
هافبک تيم ملي فوتبال آلمان با بيان اين که تيم اسپانيا در فينال يورو 2008با تک گل فرناندو تورس قهرمان اروپا شد گفت: به خاطر اين پيروزي تيم اسپانيا بر روي کاغذ از تيم ما برتر است.
به نقل از سايت فيفا، باستين شوان اشتايگر افزود: تيم آلمان در اين دوره از رقابتها ثابت کرده که توانايي شکست تيمهاي برتر را دارد.
وي ادامه داد: تيم اسپانيا يکي از بهترين تيمهاي دنياست و همانند دو تيم انگليس و آرژانتين رقيبي سر سخت خواهد بود، اما تيم ما نشان داده که با اتحاد و دوري از تک روي ميتواند هر تيمي را مغلوب خود کند.
شوان اشتايگر اظهار داشت: تيم آلمان نسل جديدي از بازيکنان را به جام جهاني ۲۰۱۰آورده که بر خلاف تصور همگان در اين جام خوش درخشيدند و تحولي عظيم براي اين تيم محسوب ميشود.
هافبک تيم آلمان عنوان کرد: تيم اسپانيا تغييرات چنداني نداشته و با همان تيم يورو ۲۰۰۸به جام نوزدهم آمده است.
وي گفت: اگر تيم ما به شيوه بازي خود ادامه دهد قطعا فاتح جام نوزدهم خواهد بود.
تيم آلمان در مرحله نيمه نهايي امشب به مصاف تيم اسپانيا ميرود.
قیافه کاسیاس بعد از بازی امشب..
حیف که اینجا تاپیک اسپانیا هست وگرنه می گفتم آلمان 4 تا هم به اسپانیا می زنه و با اقتدار می ره فینال.:31:
Vahid_1990
07-07-2010, 19:26
دوستان اسپانیایی چند تا بزنیم..؟
4 تا 5 تا..؟ من میگم دیگه افت داره تو این مرحله تیمی با اختلاف 4 تا ببازه.. 3 تا بزنیم بسته..؟
من می گم یه شور بگیرین بین خودتون..!
یعنی می خواید 4 تا بزنید توی گل خودتون. مگه میشه؟
کیا می خوان بزنن توی گل خودتون؟
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
ولی واقعا قیافه های طرفدارای آلمان بعد از بازی امشب دیدن داره:5:
حالا چند تا بازی با 4 تا گل بردن فکر کردن دیگه بهترین تیم تاریخ فوتبالن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rairhahs
07-07-2010, 19:27
واقعا میبینم هوادارهای اسپانیا نمیان جواب بدن، من که انگلیس بودم سرویس شدم :31:
ولی مطمئن باشین اسپانیا امشب آلمانو میتتتتتتترکونه !!!! دیگه جام تمومه برای المانی ها...( البته اگه بشه گفت تیم ملی آلمان، چون فکر کنم 7-8تاشون اصلا آلمانی نیستن ) :27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چهره ی بعد بازی :27:
ولی مطمئن باشین اسپانیا امشب آلمانو میتتتتتتترکونه !!!! دیگه جام تمومه برای المانی ها...( البته اگه بشه گفت تیم ملی آلمان، چون فکر کنم 7-8تاشون اصلا آلمانی نیستن ) :27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چهره ی بعد بازی :27:
شدت سوختی شما فوق العاده زیاده....پیشنهاد میکنم به یه دکتری، مرکز بهداشتی ،بیمارستانی چیزی خودت رو نشون بدی:31:
Vahid_1990
07-07-2010, 19:36
شدت سوختی شما فوق العاده زیاده....پیشنهاد میکنم به یه دکتری، مرکز بهداشتی ،بیمارستانی چیزی خودت رو نشون بدی
غصه نخور. شما هم بعد از بازی امشب به اونا نیاز پیدا می کنید:27:
:27:
تیمی که انگلیسی ها بخوان ازش حمایت کنن؟؟!!! نشون دادید که هیچ امیدی به تیمتون( اسپانیا) نیست.
همون سوم هم نمیشید.
rairhahs
07-07-2010, 19:40
تیمی که انگلیسی ها بخوان ازش حمایت کنن؟؟!!! نشون دادید که هیچ امیدی به تیمتون( اسپانیا) نیست.
همون سوم هم نمیشید.
ولی تیمی که لهستانی و تونسی و......... توش باشن و اسمشو بذارن آلمان!!! :13::13::13::13:
دوستان آلمانی از این تاپیک بیاید بیرون
اینا می خوان ما رو تحریک کنن تا ما بن شیم
اگر می خواین جواب بدین تو تاپیک آلمان جوابشونو بدین
ولی تیمی که لهستانی و تونسی و......... توش باشن و اسمشو بذارن آلمان!!! :13::13::13::13:
این تاپیک رو ببین:
Masoud-Susa
07-07-2010, 20:00
آیا کسی دوستان آلمانی رو مجبور کرده که بیان تو تاپیک ما پست بدن؟ آیا واسه کسی دعوت نامه ای فرستاده شده ؟که حالا اومدید میگید قصدمون اینه کاری کنیم شماها بن شید؟:13:
با کمال احترام ؛بفرمایید برید تو تاپیک خودتون هر چی می خواهید بگید...
Vahid_1990
07-07-2010, 20:03
اشکالی نداره بعد از بازی امشب همه این ادعاها می خوابه.
noble savior
07-07-2010, 20:10
لباس اسپانیا امشب چه رنگیه؟
لباس اسپانیا امشب چه رنگیه؟
ما لباس اصـلـی میخوایم سلام رفقا به جشن اسپانیا :دی
:10:
دیگه هشت پای آلمانی هم ما رو برنده می دونه! دوستان امشب قراره برای اولین بار بریم فینال!
پیش بسوی پیروزی...
احتمالا لباس اصلیه چون المان هم لباسش سفیده هیچ مشکلی نیست من واسه بازیه فینال می ترسم کاشکی هلند لباس دوم بپوشه:41::31:
Honradez
07-07-2010, 21:40
سلام.
تبريک ميگم به همه هواداري اسپانيا بخاطر تيم خوب و قدرتمندشون.
بازي امشب به نظر من بازي عجيبي است. نميتوان آنرا به راحتي پيشبيني کرد. بخصوص براساس يورو 2008. هم اسپانيا پس از آن فينال باختهاي عجيبي مقابل آمريکا (کنفدراسيونها) و سوييس داده، و هم آلمان - با اينکه روي کاغذ جوان و ناچيزه - سه بار 4 تا گل زده. از طرف ديگر، اگرچه دوبار در مرحله حذفي اشتباه داور نتيجه را به سود اسپانيا عوض کرده، و خلاصه تاحدودي اين تيم دشوارتر از آلمان تا اينجا آمده، نبايد فراموش کنيم که دل بوسکه وقتي با رئال دو بار قهرمان اروپا شد هم به همين شکل بازي ميکرد.
از اين جهت پيشبيني اين بازي - براي انسانها و نه براي اختاپوس (!) - کار سختي است. بازيکنان انگليس در دفاع از هم پاشيده بودند و آرژانتين هم اصلا برنامه خاصي براي دفاع نداشت. علاوه بر اين، آلمان غالبا از گوشهها حمله کرده و دل بوسکه هم کسي نيست که نتواند گوشهها را ببندد.
تا اينجا اسپانيا برتر مينمايد اما واقعا چنين نيست. "دفاع خوب ولي حمله تقريبا ناموفق". اين ويژگي بد انگليس بود که شايد اسپانيا بطرز محسوسي از آن تيم بهتر باشد، ولي در يک نگاه بيطرفانه اين مشکل را دارد و آنرا تاکنون حل نکرده. توپ داويد ويا پس از برخورد با دو تيرک گل ميشود. پرتغال را با گل آفسايد از پيش رو برميدارند. اينها همه نشانههاي يک تيم ناموفق در حملهاند و به نظر من اصلا بعيد نيست که بلايي که سر انگليس آمد، فقط با شدت کمتري، سر اسپانيا بيايد. اسپانيا دو سال پيش قهرمان اروپا شده، نادال چند روزي نيست که ويمبلدون را برده و همه اسپانيا معتقدند تيمشان بايد ببرد. اين در نگاه اول خوب است ولي اگر گل بخورند چي؟ همه شان از ترس باخت جلو ميکشد و بلايي که سر انگليس آمد را احتمالا تجربه ميکنند.
در کل ميخواهم بگويم اگرچه اسپانيا تا نيمهنهايي آمده - ولو با آفسايد - و دو سال پيش قهرمان يورو شده - ولو با مربي ديگر... اين تيم شانس به وضوح کمتري نسبت به آلمان دارد.
:46:
Rude Boy
07-07-2010, 21:51
ما گل می خوایم یالللللللللللللللللللللا
HoJJaT_007
07-07-2010, 22:00
خب بازی شروع شد
به امید له شدن جرمنا
Facon_Archi
07-07-2010, 22:33
Spain چی کارش کرده:دی
خیلی بهتر دارن بازی میکنن
زودتر باید گل بزنن
kotlet110
07-07-2010, 22:50
به داوره چه دادین خیلی داره بهتون حال میده :31:
خوب فعلا تیم آلمان منو یاد فوتبال این کودکستانیا انداخت فقط دنبال توپ بودن ;)
نیمه دوم میریم واسه بمبارون :21:
پ ن: جابی الونسو زیاد سرحال نبود اگه فابرگاس رو بیاره که تمومه کار آلمان :27:
نیمه اول تموم شد!
احساس میکنم نیمه دوم تاریخی اتفاق بیفته!
اسپانیا دیگه معلوم شد قهرمانه
اصلا آلمان در سطح اسپانیا نیست
HoJJaT_007
07-07-2010, 22:52
به داوره چه دادین خیلی داره بهتون حال میده :31:
به همون اندازه که ژرمنای فوق متقلب به داور دادن تا گل واقعی لمپارد رو آفساید بگیره . لطفا در صورت ضایع شدن به تاپیک خودتون مراجعه کنید
Vahid_1990
07-07-2010, 22:54
اسپانیا خیلی بهتر بازی کرد.
چه می کنن این پاسورهای تیم:5:
kotlet110
07-07-2010, 22:55
به همون اندازه که ژرمنای فوق متقلب به داور دادن تا گل واقعی لمپارد رو آفساید بگیره . لطفا در صورت ضایع شدن به تاپیک خودتون مراجعه کنید
یعنی شما پنالتی به اون تابلویی رو ندیدی؟!!:13:
Vahid_1990
07-07-2010, 22:58
یعنی شما پنالتی به اون تابلویی رو ندیدی؟!!
خوبه دیگه بهونه خوبی پیدا کردین. بعد از باخت حتما دلیل باختتون رو این می دونید. بازی بد تیمتون مهم نیست....
من بعد از حذف آرژانتین دیگه بازیارو نگاه نکردم ولی این بازیو نگاه میکنم تا ببینم یواخیم لو که میگفتن بزرگ هست و مارادونا چیزی بلد نیست در برابر دلبوسکه چیکار میکنه ؟ خوب تو نیمه اول معلوم شد که آلمان تا همیجا هم که رسیده شانسی بوده و همون مقام سوم یا چهارم هم از سرشون زیاده امیدوارم اسپانیا زود گل بزنه و به وقت اضافه نکشه
sadegh2x
07-07-2010, 23:01
اسپانیا امشب تا اینجا عالی بود ... من بارسایی هستم ...خوشحالم بازیکنای بارسلونا اینقدر دارند خوب بازی میکنند ... به امید پیروزی اسپانیا در این بازی ...
kotlet110
07-07-2010, 23:01
خوبه دیگه بهونه خوبی پیدا کردین. بعد از باخت حتما دلیل باختتون رو این می دونید. بازی بد تیمتون مهم نیست....
خوبه شما حداقل غیر مستقیم با این حرفت قبول داری که پنالتی بود . باز جای شکرش باقی یه اسپانیایی با انصاف پیدا شد :31:
SevenART
07-07-2010, 23:12
بابا يه كم يه كم شانس داشتيم الان 2 0 به نفع ما بود ....
ولي گل را مي زنيم .. ايول به ژاوي ايول به اينيستا ايول به پدرو با اون حركتش كه اگه ادامه ميداد مسي را تو جيب مي ذاشت
چند تا موقعیت خوب رو از دست دادیم...نگرانم که اینا به ضررمون تموم بشه!!
Facon_Archi
07-07-2010, 23:23
ای بابا×
شانس میارنا!
ضربه های آخر و بد میزنن:(
HoJJaT_007
07-07-2010, 23:29
گللللللللللللل
هوررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررا
پويوووووووووووووووووووووو ووووووووووووول
Kamyar_AnathemA
07-07-2010, 23:32
گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللل
goalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllll
Facon_Archi
07-07-2010, 23:32
Viva Spain
هوراااااا پويوووووووووووووووووووووو ووووووول
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
1 1 11 1 1 11 1 1 1 1
برديم ... كاپ فينال رفت بالا سرمون
Facon_Archi
07-07-2010, 23:39
ای بابا!
پاس میداد گل دوم رو هم میزنن
Kamyar_AnathemA
07-07-2010, 23:40
وای پسر پدرو چرا پاس نداد :41:
چه پاسی داد ژاوی :46:
اگه الان گل بخوریم پدرو بیچاره میشه!!
عجب موقعیتی رو از دست داد:13:
پدرو خوب بتز ي مي كرد ولي با اين كارش آبرو خودش را برد ...
majid.khaledi
07-07-2010, 23:46
هوووووووووووووووووووووووو ووووووررررررررررررررررررا ااااااااااا
لاشخورا دارن حذف میشن!!!!!!!!!!!!!!
هزار پا هم کمکی نکرد:دی
Facon_Archi
07-07-2010, 23:46
وای دیگه شوخی گرفتن بازی و همه موقعیت گل هارو دارن از دست میدن :دی
دست انداختن آلمانی ها رو =))))
عجب اوضاعی شده!!
انگار با هم رودربایستی دارن...بابا گلو بزنین دیگه!!:31:
نصف عمر شدیم!
HoJJaT_007
07-07-2010, 23:48
یک دقیقه تا صعود
ایول آبروی آرژانتین حفظ شد
Facon_Archi
07-07-2010, 23:49
تبریک تبریک تبریک
majid.khaledi
07-07-2010, 23:50
این المانی ها بهتره دیگه حرف نزنن!!!
4 تا میزنیم این بود؟؟؟!!!
پیش بینیم واسه فینال درست بود!!!!!!!!!!!!!
Kamyar_AnathemA
آقا مبارکه
بردیم بازیرو :8:
تبریک به همه بچه ها!!:8::8:
انشالله جشن قهرمانی!
HoJJaT_007
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
چقدر ضعیف بودن این جوجه المانیها فقط دفاع :41:
اه اه:21:
Masoud-Susa
07-07-2010, 23:51
تبررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررررریک
Mohammad Hosseyn
تبریک ... عالی بود بازیتون ...
Vahid_1990
تبریک:40::40::40:
اسپانیا قهرمانه:40:
اسپانیا امشب خیلی خوب بودش.
چه می کنه این ژاوی:40:
HoJJaT_007
اونا همش حرف بود . آلمان عرضه نداشت یک گل بزنه ... فقط رو هوا کار میکردند :دی
sadegh2x
07-07-2010, 23:52
تبریک تبریک ..خیلی خوشحالم ... فقطپویول ..ایول ستاره های بارسا .. ایول بارسلونا .. خیلی زیبا بازی کرد اسپانیا .. واقعا در حد قهرمان بازی کرد ... من عاشق ژاوی ام همیشه ..عالی بود عالی
این است اسپانای قهرمان
تبریک تبریک دوصد تبریک
kotlet110
07-07-2010, 23:53
دوستان اسپانیایی تبریک . تیمتون بد بازی نکرد :31:
انشالا تو فینال از هلند ببازین دلمون خنک بشه یکم:31:
hassan_magic2000
07-07-2010, 23:54
پويوللللللللل دمت گرم
3 دور دور افتخار زدم توي خونه به جاي جام هم ظرف تخمه دستم بود
Mohammad
07-07-2010, 23:54
تیکی تاکا قاتل آلمان !
آلمان آلمان می گفتن این بود ؟!
حالا معنیه بازی زیبا رو فهمیدیم ! آلمان فقط 70 دقیقه دفاع کرد !
این اسپانیا لایق قهرمانیه !
تبریک میگم .
Ultra_Black
07-07-2010, 23:56
تبریک می گم...:40:
دوستان زیبا پسند
واقعا اسپانیا زیبا بازی کرد
مبارک باشه
Ultra_Black
07-07-2010, 23:57
واقعا شایسته برد بودیم
قهرمانی ما آمدیم...!
A.M.D.D.E.V.I.L
آفرین بر شما به خاطر داور یکم نفهم فقط 1 تا زدید ولی میتونستید 3 تا بزنید
SAMAN-JEEZY
بریک میگم نایب قهرمانیتونو...انصافا اسپانیا خیلی بهتر بازی کرد
I3 E L O \/ E D
07-07-2010, 23:58
اسپانیا!
اینم از آلمان! هیچکاری نمیتونست جلو اسپانیا بکنه... هلند اومدیم....
پ.ن : این پل فینالو پیشبینی نمیکنه؟:31:
تبریک
جالب بود آلمانیا 90 دقیقه دفاع میکردن ؟!!! فکر کنم یادشون رفته بود که برنده میره فینال
تبریک ... قشنگ بازی کردید :20:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 22 (21 کاربران و 1 مهمان)
RAY-MILAD-007, 136209, emo_key1, F_14_TOMCAT, hayejan, Kamyar_AnathemA, Kaptian Black, Khazuk, majid.khaledi, Masoud-Susa, Mohammad, noble savior, piroooz, sadegh2x, Vahid_1990
wow !!
تبریک
جالب بود آلمانیا 90 دقیقه دفاع میکردن ؟!!! فکر کنم یادشون رفته بود که برنده میره فینال
تبریک به همه دوستان...
جاودانی در حال انفجار...:31::27:
هلند آماده باش
تبریک به همه طرفداران اسپانیا
زنده باد اسپانیا
زنده باد مظهر تعصب کارلوس پویول
به امید قهرمانی :40:
Kianoosh
08-07-2010, 00:00
تیکی تاکا قاتل آلمان !
آلمان آلمان می گفتن این بود ؟!
حالا معنیه بازی زیبا رو فهمیدیم ! آلمان فقط 70 دقیقه دفاع کرد !
این اسپانیا لایق قهرمانیه !
تبریک میگم .
نه آلمان اونی بود که انگلیس را 4 تائی کرد:46:
اگه تیمی که طرفدارشیم نتونست کاری از پیش ببره اینقدر جنبه داشته باشیم که با متوسل شدن به تیم های دیگه سعی نکنیم انقام بگیریم :46:
saeed_h1369
08-07-2010, 00:01
تبریییییییییییییییییییییی کککککککککککککککککک چقدر فشار روم بوووووووود......
فوق العاده بودیمممممممم
djmilad_mrb
08-07-2010, 00:02
آقا ما هم تبریک میگیم. پیشاپیش نایب قهرمانی رو هم تبریک میگم :31:
A.M.D.D.E.V.I.L
برا پیروزی یک آهنگ ساختم
♪ ♫ ♪ ♪ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ ♫ ♥ ♥ ♥
SAMAN-JEEZY
تبریک میگم نایب قهرمانیتونو...انصافا اسپانیا خیلی بهتر بازی کرد
Masoud-Susa
08-07-2010, 00:03
واقعا اسپانیا عالی بازی کرد...
فقط حیف شد که اونجا پدرو گل دوم رو نزد...یا لا اقل یه پاس گل نداد...
ولی خداییش پدرو هم نشون داد شایسته اینه که از اول تو ترکیب اسپانیا باشه..
نائب شمائید ما قهرمانیم میگی نه نگا کن فینال رو
ووووووووووووووووووووووووو وووووووووو
تیکی تاکا آلمانو شهید میکنه
هیچ کاری نتونستن بکنن
ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووو
الان کجان اونایی که قرار بود تیمشون نه 4 تا نه 6 تا 8 تا به ما بزنه؟؟؟
کجان اونایی که قرار بود بازیکنای اصیلشون تیم بی اصل و نصب مارو ببره؟؟؟
I3 E L O \/ E D
08-07-2010, 00:05
بخندم یا تنبک بزنم؟ :31:
نخیر داداش... ما تیممون نه فیلیپه ملو داره نه پویول و پیکه میذارن روبن هد بزنه!
A.M.D.D.E.V.I.L
08-07-2010, 00:06
بهترین بردی بود که تاحالا طعمشو چشیدم آلمانی ها تقریبا میرن خونه
Masoud-Susa
08-07-2010, 00:09
راستی به دوستان آلمانی...
هش پای شما را به نرخ خوبی خریداریم....جزئیات در پ.خ :31:
BATMAN-LOVE
08-07-2010, 00:10
خيلي خوشحالم كه اسپانيا آلمان رو ضايع كرد---واسه اينكه تو بازي انگليس آلمانيها بدجوري انگليسرو تحقير كردم و اشك اونارو درآوردن حالا اشكه خودشون دراومد!!!اين رسمه روزگاره!!!
saeed_h1369
08-07-2010, 00:11
یکی قشنگ ترین بازیای عمرم بود واقعا جلالی راس میگف فوتبال اسپانیا فوتبال فرداس!!
شیییییییییییرههههههه
SAMAN-JEEZY
08-07-2010, 00:11
بخندم یا تنبک بزنم؟ :31:
نخیر داداش... ما تیممون نه فیلیپه ملو داره نه پویول و پیکه میذارن روبن هد بزنه!
تنبک بزن.چه ربطی داشت اینا؟اشنایدر به تنهایی واسه اسپانیا کافیه.اگه لازم شد از کویت و روبن و ون پرسیم شاید استفاده کنیم.
دوستان تبریک میگم واقعا چه فینالی شود هردو تیم مجنگند برای بدست آوردن اولین قهرمانی عمرشون . واقعا خوب بازی کردید ولی امیدوارم هلند ببره چون ناکامیهاش تو فینال بیشتر بوده .
کجارفتنداین طرفداران کوچولوی المانی که همش کری میخوندند.
کی بود میخواست حلوامونو بخوره؟حالا فهمیدی کی باید حلوا کیو بخوره:31:
حالادیدی کی میره وره دل ننش:21::19:
به همه طرفداران :40:اسپانیا:40: تبریک میگم.ما بردیم:27::27::27:
این ژاوی چه فوق العاده بوده واست.خیلی قبولش دارم.
سلطان پاس جهان فقط ژاوی
تنبک بزن.چه ربطی داشت اینا؟اشنایدر به تنهایی واسه اسپانیا کافیه.اگه لازم شد از کویت و روبن و ون پرسیم شاید استفاده کنیم.
دوست من شما اول باید یک فکری بکنید که بتونید توپ رو از مالکیت اسپانیا در بیاورید به بگو اسنایدرو روبن وغیره
آلمان رو ببین عبرت بشه برات 8 تا گل زدن به دو تا تیم ولی مقابل قدرت پاسوری اسپانیا نتونستند کاری بکنن
آقا چرا اینقدر اینجا تنگه:31:
آخ ... اقا پاتا وردار رو پام:31:
جدال ویا و اسنایدر در فینال...
ماتادور ها یه تبریک دیگه بخاطر این بازی رویایی:11:
BATMAN-LOVE
08-07-2010, 00:22
اسپانيا و هلند هر دو باحالن واسه من زياد تفاوت نداره كي قهرمان شه---واسه من جام جهاني تقريبا تموم شد----
سلام بچه ها !
برد فوق العاده اسپانیا با تاخیر تبریـــــــــک : ایکس
عالی بودن........دم همه بچه ها مخصوصا ژاوی و پویل , تماشاگران اسپانیا , طرفدارا , 8 پا و همه گرم.......حتی شما دوست عزیز :31:
ایشالا فهرمانی
هورااااااااااااا
یاه یاه جرمنها فکر کردن ما کم الکی هستیم توهم زده بودن توهم مارادونایی یو یا یا
فکر کردن دو تیم بی برنامه آرژانتین و انگلیس رو زدن خیلی کار کردن.
تبریک تبریک
دوستان رفتیم برای فینال
تیم آهسته و پیوسته اومده بالا، فینال رو هم همیونطور کار کنه، یک جام قشنگ رو می بره خونه، فقط باید یکم دل بوسکه با اینها صحبت کنه، ضربات آخر رو دقیق تر بزنند، یکم هم بیشتر پاس بدند! :دی
دیشب اینکار رو می کردند، انتقام همه ی تیم های 4 تایی رو گرفته بودیم.
دمشون گرم!
ali_ranger22
08-07-2010, 08:16
ایول
واقعا خوشحالم از برد اسپانیا
دارم به اون چیزی که دوس داشتم می رسم
:40: قهرمانی اسپانیا :40:
kotlet110
08-07-2010, 08:23
جالبه کسایی الان دارن اینجا میان طرفداری اسپانیا رو میکنن و خوشحالن که بردن که از اول این تاپیک تا الان یه پست هم ندادن !!!
اقایون طرفدار واقعی اسپانیا . بردین که بردین .اصلا خوب شد که بردین :31:
Masoud King
08-07-2010, 08:34
تبريكات.....
*Mehran*
08-07-2010, 08:41
دوستان گفتم که اسپانیا میبره آلمانو ... من به پیشگو ها اعتقاد دارم و در ضمن قبل از جام جهانی یک مرد پیر که پیشگو بود گفته بود ( قبل از شروع جام جهانی ) اسپانیا با تک گل یک بازیکن بازیهای آخر رو میبره ... منم تا حالا دیدم که اون چیزی که گفته حقیقته ...
---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------
جالبه کسایی الان دارن اینجا میان طرفداری اسپانیا رو میکنن و خوشحالن که بردن که از اول این تاپیک تا الان یه پست هم ندادن !!!
دوست عزیز ، من خودم جدیدن فهمیدم تو اینجا اینقدر پست زیاده و هر تیم یک تاپیک داره ... آخه من کلن به تاپیک های نرم افزار و بازی و ... سر میزنم ...:11:
night lord
08-07-2010, 08:41
همتونو دوست دارم . تبریک تبریک . نتونستم زودتر بیام تبریک بگم . ایشاالله در موردی قهرمانی حرف بزنیم .
درود
بچه های اسپانیایی م از طرفدارای آلمان هستم اما بازی دیشب تیمتون را تحسین می کنم. ولی هیچی از ارزش های آلمان کم نمی کنه.
فقط نمیدونم چرا این برد های یک هیچ منو یاد مورینیو میندازه. خیلی ازش بدم میاد
دوست داشتم مولر هم بود و به تجربه هاش اضافه می شد این پسر 20 سالو چند روزشه از منم کوچیک تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد داورم بحثی نمی کنم. فقط می گم کلوزه با 2 خطای معمولی در بازی با صربستان اخراج میشه اما آلونسو با چند خطای خشن از جمله تکل از پشت روی خدیرا حتی کارت هم نمیگیره!
طرفدارای آلمان ناراحت نباشید. تیم ما با حضور در جمع 4 تیم برتر پر افتخار ترین تیم تاریخ جام ها شد.
با بازی آینده المان به رکورد 99 بازی در جام های جهانی میرسه که هیچ تیمی نداره.
آلمان 15 دوره حضور داشته و 12 بار جزو 4 تیم شده و 7 بار در فینال بازیه کرده و 3 بار هم قهرمان شده.
آنچه در این جام تا امروز نصیب آلمان شد:
مجموع امتیازات این تیم از عناوین کسب شده این تیم را پر افتخار ترین تیم جام جهانی قرار داد.
با این بازیکنا مطمئنم 2012 در جام اروپا و 2014 در برزیل جام مال ماست.
و در آخر تبریک به اسپانیا به خاطر بازی خوبش.....
اسپانیا قهرمان میشه!خدا میدونه که حقشه!
به لطف یزدان و بچه ها...
اسپانیا قهرمان میشه!اسپانیا قهرمان میشه!
لا لای لای لالای...
!@#$%^&*()
08-07-2010, 08:47
آقا واقعا تبریک میگم:10:
خیلی خوب بازی کردن جلوی همچین قوی ای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی محلمون یکی هست که مسابقات رو پیش بینی میکنه... تا الان همه ی پیش بینی هاش اشتباه بوده:27:
برد آلمان رو پیش بینی کرده بود :31:... بهش میگن اختاپوس شهرک:27:
*Mehran*
08-07-2010, 08:49
الان چندین پیشگو حتی هشت پا هم گفته اسپانیا برنده میشه ، راستش من حیف در مسابقات شرکت نمی کنم واگر نه بنده 100 درصد برنده میشدم ، قبلا اکثر ایران گفته بودن که آرژانتین قهرمان میشه ...
و هیچکس حرف آرژانتین نمیشه ، اما خودتون دیدین که با اختلاف 4 گل داغون شد ، مسی مسی که میگفتن چی شد... ؟؟؟
خلاصه من که میگم اسپانیا برنده میشه ...
دوستان ، واقعا حق اسپانیا بود ها ، چون خیلی حمله کردن و ... ( زیاد زحمت کشیدن )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*Mehran*
08-07-2010, 08:54
اسپانیا پیروزه ... 1 2 3 اسپانیا پیروزه ...
پیروزی ازآن اسپانیاست ...
تبرییییییک میگم به همگییییییییییییی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم اسپانیا قهرمان بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
moraddad
08-07-2010, 09:06
آخه لامصبا کی میخواد جلو ژاوی و سایر اساتید تیکی تاکا مقاومت کنه؟!!؟
نفس کــــــــــــــــــش!
تبریک!
سلام دوستان و رفقای عزیز ....
بازی خوبی بود...هرچند که..ولش کن بابا..اومدم بگم مبارکتون باشه.:31:
انشاالله فینال رو مثل بازی با ما محکم وجوندار بازی کنید.:20:
ای ول....
بازم میگم....مبارکتون باشه.:46:
Mohammad
08-07-2010, 09:17
به نظر من هلند نسبت به آلمان حریف ضعیف تری هست ! یه جورایی فینال اسپانیا بازی نیمه نهایی بود ...
درود بر اسپانیا
این پیروزی جوابی شد برای همه ی کسانی که فکر میکردند اسپانیا با گل اافساید و اشتباهات داوری می برد
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26:
milad8m تبریک میگم...شما هم اکنون دهنده ی طولانی ترین اسپم تاریخ شدید:5::8:
Facon_Archi
08-07-2010, 10:22
بازم تبریک:دی
دیشب فروم ترکیده بود نمیشد بیام توش تا 2 :30 هم دست نشد:دی
armin321
08-07-2010, 10:23
هلند باتلاقی بزرگ است که اسپانیا هم درون آن گرفتار خواهد شد و باید جشن نائب قهرمانی بگیرد
بعد از چند روز بالاخره یه اتفاق خوب افتاد :D تبریک به خودم و همه طرفدارهای اسپانیا . بازی اسپانیا علاوه بر برنامه ریزی شده بودن زیبا هم بود . لذت میبردی از دیدن فوتبال ... مرسی اسپانیااااااااااااااااااا ااااااااااا :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vahid_1990
08-07-2010, 11:10
برای هلند هم به تنهایی ژاوی کافیه....
S@nti@go_s&k
08-07-2010, 11:12
تبریک به اسپانیایی واقعا حقشون بود با اون بازیه مزخرف آلمان
بابا دمشون گرم عجب بازیه جالبی کردن
خوشم اومد اصلا آلمان حرفی برا گفتن نداشت!!!!
از یکی گل خوردن که اصلا فکرشو نمی کردن و اون هم با ضربه ی سر که دیگه واویلا
اینم یه عکس از آمار بازیه دیشب
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
تبریک به اسپانیایی واقعا حقشون بود با اون بازیه مزخرف آلمان
دوست عزیز شما چرا می گی بازیه مزخرف آلمان!!!!
پس بازیه بی نظیر اسپانیا چی؟؟؟
حالا که اسپانیا برده می گید آلمان بد بازی میکرد!!!
واقعا که
pedram_sad
08-07-2010, 11:17
خوب تبریک فراوان
دیشب تا سوت پایان رو نزده بود عادی بود
به محض زده شدن سوت طوری پریدم که اهل بیت مینگریستن عجیب :31:
نه برای spain
بلکه برای این که بالاخره یک تیمی جلوی این germany رو گرفت
خیلی دلم ازش پر بود به خصوص سر england
S@nti@go_s&k
08-07-2010, 11:19
دوست عزیز شما چرا می گی بازیه مزخرف آلمان!!!!
پس بازیه بی نظیر اسپانیا چی؟؟؟
حالا که اسپانیا برده می گید آلمان بد بازی میکرد!!!
واقعا که _________
برادر هم باشگاهی ( بارسلونا :دی) تبریکم میگیم یه چی میگین ؟:31:
خداییش آلمان مزخرف بازی کرد وقتی هم میگم اسپانیا حقش بود یعنی چی ؟ یعنی عالی بازی کرد :46:
به امید قهرمانیه بارسا :31:
prince72
08-07-2010, 11:36
فقط ماتادورها.....
تبریک به بچز گلم...
و تسلیت به المان 31 درصدی با جاودانی عزیزش که ضایعتر از این نمیشد طرفداری کرد.....
بازم فینال زرد وقرمز رنگ خواهد شد...
*Mehran*
تو صفحه قبل چه خبر شده بود ؟ آقای میلاد 8 رکورد فکر کنم جهان رو شکستن تو ا س پ م :27:
خلاصه ، ان شاء الله اسپانیا قهرمان بشه ...
19baby91
هلند باتلاقی بزرگ است که اسپانیا هم درون آن گرفتار خواهد شد و باید جشن نائب قهرمانی بگیرد
آلمانیا هم از این حرفها زیاد میزدن،حالا اونا یه چیزی میگفتن 4تا به آرژانتین زده بودن،شما دیگه چی میگید:27:
برادر هم باشگاهی ( بارسلونا :دی) تبریکم میگیم یه چی میگین ؟:31:
خداییش آلمان مزخرف بازی کرد وقتی هم میگم اسپانیا حقش بود یعنی چی ؟ یعنی عالی بازی کرد :46:
به امید قهرمانیه بارسا :31:
ما مخلص همه ی بچه های بارسلونایی و اسپانیایی هم هستیم!!!
من مطلبتون رو ناقص فهمیدم!!!شرمنده
B L A S T E R
08-07-2010, 11:44
سلام !
بردمون رو تبریک میگم !
اگه اسپانیا از اول بازیا همینطوری خوب بازی میکرد الان همه تیما 8 تایی شده بودن ، به المان هم میتونستن دو تا دیگه بزنن راحت ! المان هم هیچ حرفی واسه گفتن نداشت !
به نظرم دیشب کاسیاس و ژاوی و اینیستا خیلی عالی بودن !
شما تیم خودت رو دریاب :5:
اخه می دونی دیدن المانی ها که اینقدر قبل بازی کری می خوندن بعد از باخت باحال بوده اومدن اینور یکم بخندن:31:
Mojtaba N87
08-07-2010, 12:29
تبریک دوستان! عالی بود. من بعد برزیل اسپانیا رو دوست داشتم و حالا خیلی خوشحالم. بازی بی نقص...
Masoud-Susa
08-07-2010, 12:29
بدون شرح!!!!!
آلمان از تیم اسپانیا بهتر بود......
شما با این همه ادعا ودبدبه وکبکبه همش یکی زدین!!!
اونم به تیمی که نصف تیم شما هم نبود....
این در حالیه که ما دوتا بازی خیلی سنگین بر گزار کردیم...
اما شما چی؟.......
عجب بازی بود.....
یه کوه سوپرستاره در مقابل یه تیم ملی امید...آخرش1-0خیلی زشته بخدا.....آبروی هرچی ستاره است روبردن اینا...
اسپانیا له شد که تا دقیقه ی 70 با اون هم ادعا و تیکی تاکا نتونست گل بزنه
فوق ستاره های اسپانیا جلوی تیم امیدوناشناخته آلمان به چه کنم چه کنم افتادن......اگه آلمان دوتا بازی سنگین مقابل انگلیس وآرژانتین نداشت ومحرومیت مولر نبود...
مطمئنن امشب ما فینالیس شده بودیم....
+
مسیر صعود اسپانیا به فینال یه مسیر فوق العاده ساده وبی درد سر بودبجز المان انها باهیچ تیم درست حسابی بازی نکردن...
+
نفرات ما قابل مقایسه با کهکشان ستاره های اسپانیایی نیستند..فراموش نکنیم..دست دلبوسکه برای تعویض مهره باز باز بود..اما یواخیم لوو نه...
خیلی زشته بابا...
این برد برای شما هیچ معنایی نداره....شما با این همه بازیکن بزرگ خوشحالید که 1-0آلمان روبردید؟
اگه فقط یه توماس مولر با مابودحالا شما سیاه پوش بودید .به این میگن قدرت آقا جان.نه اینکه من بهترین تیم جهان روداشته باشم بعدش با هزار زور وبدبختی از سد یه
تیم امید وناشناخته بر بیام..اونم چجوری با گل مدافعتون!!!
ژاوی؟
ویا؟
مورینتس؟چه کردن؟کجا رفتن اون همه تبلیغ وچه کنم چه کنم ها؟
+
کو تاکتیکهای استثنایی دلبوسکه؟
1- اتفاقا بازیهارو با چشم باز دیدم..نه مثل بعضی ها دست به دعا بودم نه سر نماز بودم نه.......
2-11نفر دفاع؟........بابا برو خدات روشکر کن بازی روبردین....نکنه خودتون هم باور نمیکردین آلمان روببرین؟
این حرفها چیه؟دفاع؟چی انتظار داشتی؟تیمی که با 7تا بازیکن زیر 23سال میاد جام جهانی+بهترین هافبکش رو از دست میده(بالاک)+دروازبان اصلیش رو ازدست میده+
بازی با انگلیس+بازی با آرژانتین+محرومیت مولر........با تمام این مشکلات سایه ای از آلمان واقعی روبه روی اسپانیا بازی کرد...
دیشب من هم کلی خندیدم...البته به بهترین مدافعان جهانبنده خداها از ترس نخوردن داشتن چه بازی درخشانی میکردن....بزن زیرش شده تاکتیک بهترین مربی جهان جناب
دلبوسکه
فقط سکوت می کنم.:)
دوستان من هم تبریک می گم ...
آلمان عملا حرفی برای گفتن نداشت .. تیمی که 12 گل از 13 گلش رو روی ضد حمله بزنه وقتی بهش موقعیت ندن همین میشه! :دی
ژاوي: اگر همين طور بازي کنيم، هلند را هم شکست خواهيم داد
ستاره تيم ملي اسپانيا و تيم بارسلونا تاکيد کرد که تيم اسپانيا اگر بتواند نمايش شب گذشته اش مقابل آلمان را تکرار کند، مي تواند هلند را در فينال جام جهاني شکست دهد.
ژاوی، اسپانیایی ها در بازی دیشب بسیار درخشان ظاهر شدند و در اکثر دقایق بازی نیز تیم برتر میدان بودند و درنهایت با تک گل پویول حریف را شکست دادند.
او در مصاحبه با نشریه میرر گفت:" من خیلی خوشحالم. ما شایسته پیروزی بودیم. تیم ما بازی فوق العاده ای انجام داد. ما بازی را در اختیار داشتیم و خودمان را به آنها تحمیل کردیم بویژه در نیمه دوم که بازی کاملا در اختیار ما بود. ما همان طور که می خواستیم بازی کردیم و کاملا شایسته پیروزی بودیم.
اکنون باید در فینال مقابل هلند بازی کنیم. تیمی که فوتبال فوق العاده ای ارائه می دهد. اگر بتوانیم همین نمایش را در مقابل هلند تکرار کنیم، شانس زیادی برای پیروزی خواهیم داشت. ما این پیروزی را به مردم اسپانیا تقدیم می کنیم."
اسپانیایی ها در فینال یورو 2008 نیز در مقابل آلمان قرار گرفتند و در آن دیدار نیز موفق شدند با تک گل فرناندو تورس به برتری دست پیدا کنند.
ويا: بازي با آلمان بهترين نمايش اسپانيا بود
مهاجم تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت:بازي با آلمان بهترين نمايش ما در جام جهاني آفريقاي جنوبي بود.
داويد ويا اظهار داشت: اسپانيا برابر آلمان بهترين بازي اش را در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به معرض نمايش گذاشت. در برخي از لحظات حتي مي توانستيم بهتر هم عمل کنيم.
وي که در گلزني مقابل خط دفاع مستحکم آلمان ناکام ماند، افزود:در تاريخ فوتبال ما هيچگاه سابقه نداشته که به بازي نهايي جام جهاني برسيم. تيمي عالي داريم که پس از قهرماني در اروپا مي توانيم قهرمان جهان هم شويم.
تيم اسپانيا شب گذشته در ديدار نيمه نهايي برابر آلمان به برتري يک بر صفر رسيد و حريف هلند در بازي پاياني (روز يکشنبه) شد.
کاسياس: ما برتر بوديم
کاپيتان تيم ملي اسپانيا، تاکيد کرد که تيمش در بازي شب گذشته مقابل آلمان در بازي مرحله نيمه نهايي جام جهاني کاملا برتر بوده است.
کارلس پویول، مدافع باتجربه بارسلونا، در دقیقه 73 بازی با یک ضربه سر قدرتمندانه دروازه آلمان را گشود واسپانیا را راهی اولین فینالش در تاریخ جام جهانی کرد.
کاسیاس در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما بسیار خوشحالیم. فقط یک بازی دیگر تا قهرمانی باقی است و می خواهیم از حضور در فینال لذت ببریم.
ما درمقابل آلمان برتر بودیم زیرا روی ضربان آزاد کاملا آنها را تحت کنترل داشتیم و سرانجام روی یک ضربه کرنر به گل رسیدیم. آلمان به ما اجازه داد که بازی خودمان را انجام دهیم."
وقتی از کاسیاس سوال شد که چرا این تیم در همه بازی های اخیرش تنها یک گل به پیروزی رسیده، گفت:" هواداران از موفقیت ما به وجد آمده اند؛ مهم این است و نتایج تنها در تاریخ ثبت می شود. به یاد داشته باشید که ما در مقابل تیم های بزرگی مانند آلمان و پرتغال بازی کردیم."
شواين اشتايگر:اسپانيا شايسته رسيدن به فينال بود
هافبک تيم ملي فوتبال آلمان گفت: اسپانيا تيمي بهتر از انگليس و آرژانتين و شايسته غلبه بر ما و رسيدن به فينال بود.
باستين شواين اشتايگر گفت: خيلي ناراحت کننده است که در فاصله يک قدمي حضور در فينال قرار داشتيم؛ اما از اين فرصت استفاده نکرديم، البته اسپانيايي ها بيشتر از ما صاحب توپ بودند و بازيکنان خيلي خوبي دارند؛ ولي ما هم بايد بهتر کار مي کرديم.
وي افزود: مقابل تيمي مثل اسپانيا مسلما هر تيمي صاحب موقعيت گل زيادي نمي شود و از همان موقعيت هاي کم بايد نهايت استفاده را مي برديم؛ اما خوب کار نکرديم.
هافبک آلمان تاکيد کرد: بايد اذعان کرد آنها لياقت برد را داشتند و بهتر از انگليس يا آرژانتين بودند؛ ولي همه ديدند که ما تيم بسيار جواني داريم که آينده متعلق به آن است.
تيم آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي مغلوب اسپانيا شد تا از صعود به بازي نهايي برابر هلند بازبماند.
لام: انگيزه اي براي بازي با اروگوئه ندارم
کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان گفت: براي بازي با اسپانيا برنامهريزي زيادي کرديم؛ اما مغلوب شديم و حالا انگيزهاي براي ديدار ردهبندي هم ندارم.
فيليپ لام اظهار داشت: تاسف ما از اين نتيجه حد و اندازه اي ندارد. برنامه هاي زيادي را در نظر گرفته بوديم؛ ولي موفق نشديم به بازي نهايي برسيم.
وي افزود: در نيمه اول بقدر کافي جدي به سمت دروازه حريف حمله نکرديم، البته در کار دفاعي هيچ بختي را براي اسپانيايي ها باقي نگذاشتيم. تک گل بازي در جريان بازي نبود. بلکه روي يک ضربه ايستگاهي حاصل شد. فرصت نتيجه گيري براي آنها بسيار کم بود و از اين موقعيت اندک استفاده کردند.
کاپيتان آلمان تصريح کرد: کسب اين نتيجه شور و اشتياق من را حتي براي بازي بر کسب عنوان سومي با اروگوئه گرفت.
تيم ملي آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي يک بر صفر مغلوب اسپانيا شد و از راهيابي به ديدار نهايي بازماند.
شاگردان يواخيم لو روز شنبه براي کسب عنوان سومي با اروگوئه ديدار خواهند کرد و اسپانيا براي رسيدن به قهرماني يکشنبه به مصاف هلند مي رود.
:10:
دل بوسكه: برخي بازيكنان اسپانيا خارق العاده بودند
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: برخي از بازيکنانم مقابل آلماني هاي سختکوش در دفاع و حمله بسيار خوب و خارق العاده بودند.
ويسنته دل بوسکه اظهار داشت: نمي خواهم از کسي نام ببرم ولي برخي از بازيکنان در تمام خطوط برابر آلمان هاي سختکوش و دونده، کار خارق العاده اي انجام دادند.
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا افزود: ما هنوز يک بازي ديگر پيش رو داريم؛ ولي از لحاظ کار با توپ و شرايط فيزيکي به حد باور نکردني خوب هستيم.
دل بوسکه در مورد ملاقات تيمش با هلند در بازي نهايي اظهار داشت: نارنجي پوشان هلند در اين دوره از جام جهاني در حد و اندازه يک تيم بسيار خوب ظاهر شده اند و اکنون مدعي کسب عنوان قهرماني هستند. ما بازي بسيار سختي را با آنها پيش روي داريم.
اسپانيا شب گذشته در ديدار نيمه نهايي آلمان را يک بر صفر شکست داد و حريف هلند در بازي پاياني شد.
لو:اسپانيا با اين بازي مي تواند قهرمان جهان شود
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: تيم اسپانيا با بازي که برابر ما انجام داد، مي تواند به مقام قهرماني جهان برسد.
يواخيم لو اظهار داشت: به اسپانيايي ها براي رسيدن به بازي نهايي تبريک مي گويم. گمان مي کنم بتوانند به مقام نخست جهان برسند. آنها در دو، سه سال اخير بهترين تيم جهان بوده و آنقدر خوب کار کردند که ما را تحت فشار گذاشتند.
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان افزود: در بازي با اسپانيا برخي از بازيکنان آلمان در حد انتظار من ظاهر نشدند. بازيکنان حريف توپ را طوري به گردش در آوردند که بيشتر ما را به دويدن وادار کردند.
لو ادامه داد: در برخي از صحنه ها صاحب توپ نشديم و انرژي زيادي صرف کرديم.
تيم آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي جام جهاني يک بر صفر مغلوب اسپانيا شد و از صعود به ديدار فينال بازماند.
شاگردان لو روز شنبه بر سر عنوان سومي تلاش خواهند کرد و اسپانيا يکشنبه براي رسيدن به قهرماني به مصاف هلند مي رود.
لام: انگيزه اي براي بازي با اروگوئه ندارم
کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان گفت: براي بازي با اسپانيا برنامهريزي زيادي کرديم؛ اما مغلوب شديم و حالا انگيزهاي براي ديدار ردهبندي هم ندارم.
فيليپ لام اظهار داشت: تاسف ما از اين نتيجه حد و اندازه اي ندارد. برنامه هاي زيادي را در نظر گرفته بوديم؛ ولي موفق نشديم به بازي نهايي برسيم.
وي افزود: در نيمه اول بقدر کافي جدي به سمت دروازه حريف حمله نکرديم، البته در کار دفاعي هيچ بختي را براي اسپانيايي ها باقي نگذاشتيم. تک گل بازي در جريان بازي نبود. بلکه روي يک ضربه ايستگاهي حاصل شد. فرصت نتيجه گيري براي آنها بسيار کم بود و از اين موقعيت اندک استفاده کردند.
کاپيتان آلمان تصريح کرد: کسب اين نتيجه شور و اشتياق من را حتي براي بازي بر کسب عنوان سومي با اروگوئه گرفت.
تيم ملي آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي يک بر صفر مغلوب اسپانيا شد و از راهيابي به ديدار نهايي بازماند.
شاگردان يواخيم لو روز شنبه براي کسب عنوان سومي با اروگوئه ديدار خواهند کرد و اسپانيا براي رسيدن به قهرماني يکشنبه به مصاف هلند مي رود.
این کوتوله چی میگه؟ :)
واقعاً بعضیها بد سرخوش هستن
سلام
صعود خوبی بود. تبریک بمونه واسه قهرمانی و آقای گلی و ...
گل پویل, سیو کاسیاس, طراحی ژاوی و اطمینان پیکه در دفاع. بوسکت هم داره بی نقص کار میکنه. آلونزو و اینیستا و راموس در مقاطعی می رفتن رو اعصاب. مهاجما هم خیلی خوب کار نکردن. اما برای شکست این حریف کافی بود. با کیفیت بازی و بازیکنان, آلمان به هیچ وجه نمیتونست حرکات بازی های قبلش موسوم به طراوت رو ارائه بده. خیلی باحال زمین رو صاحب بودیم. هشت نه نفری در زمین آلمان مستقر می شدیم و تدارک حمله می دیدیم. از نیمه نمیتونستن جلوتر بیان. حتی ضد حمله هاشون کامل نمیشد.
پدرو اون موقعیت رو خراب کرد کف کردم. یورنته مشکلی داشت؟ می تونست ابتدا قرار بگیره و پدرو هم جایگزین وارد بشه تا موثرتر باشه. تورس به نظر مثل قبله و 10 دقیقه هم براش زیاده. مگر اینکه کاری با توپ نداشته باشه.
جوونی و نظم آلمان ها سر جاش. اما اصلا جالب نبود با این سبک بازی قهرمان بشن.
فینال شد خوددرگیری از نوع بارسلونا. تقابل شناور توتال و پاسهای تیکی تاکا. البته چاشنی سانتر و شوت شناورش زیاده.
pedramch
08-07-2010, 13:28
We Are Champions
ESPAÑA PARA SIEMPRE
ممنون/:5:
کی بود قرار شد اگه آلمان باخت دیگه نیاد فروم؟؟؟
Mojtaba N87
08-07-2010, 13:34
متاسفانه طرفداران آلمان فقط خودشون رو آدم حساب می کنن! و هیچ منطقی هم ندارن اکثرا! پست هایی که از دیشب داده شده اصلا ارزش جواب دادن هم نداره!
آلمان هیچی واسه گفتن نداشت! خوشحالم که فینال زیبایی پیش رو داریم! تیم هایی که تا حالا قهرمان نشدن و پر از انگیزه هستن!!
کاش برزیل 1/10 اسپانیا انگیزه داشت...
گرافيكار
08-07-2010, 13:38
اسپانيا با اتكا به بازيكناي بارسا
بازي خوبي انجام داد
به همه طرفداراي اين تيم تبريك ميگم
به نظرم بازی دیشب از بازی با هلند، فینال تر بود ... هلند به اندازه آلمان قدرتمند نیست ...
siavashjal
08-07-2010, 13:42
خوبیش اینه که دو تا تیمی اومدن فینال که تا حالا جام رو نبردن.
من خودم به شخصه طرفدار اسپانیا هستم و تقریبا مطمئنم که اسپانیا قهرمان میشه ولی اگر هلند هم قهرمان بشه من خوشحال می شم.
نه من چندان علاقه ای به هلند ندارم ... : دی
این اسپانیا و بارسلونا خیلی شبیه هم بازی می کنند، پاسکاری تا مرز جنون دفاع حریف : دی
اسپانيا با اتكا به بازيكناي بارسا
بازي خوبي انجام داد
به همه طرفداراي اين تيم تبريك ميگم
مطمئنم اگر داخل دروازه والدزتون بود حداقل دوتا رو خورده بود
راموس هم عالی بود تو سانتر کردنا تازه اگه اون پنالتی هم روش گرفته می شد دسته کمی از مدافع های بارسا نداشته
ژابی هم که مثه همیشه خوب بود
این خیلی خود خواهیه که بگید به لطف بازیکن های بارسا
***.راستی داوید ویا هنوز یه بازی هم واسه بارسا نکرده یعنی اونم بارساییه؟
دوستان من هم تبریک می گم ...
آلمان عملا حرفی برای گفتن نداشت .. تیمی که 12 گل از 13 گلش رو روی ضد حمله بزنه وقتی بهش موقعیت ندن همین میشه! :دی
وقتی آلمان در موقعیتی غیر از ضدحمله صاحب توپ میشد جالب بود. اصلا نمی دونست چیکار کنه. در زمین خودشون گیر می کردن و تا نیمه هم نمیتونستن بیان. توپو از دست میدادن و دوباره اسپانیا می رفت تو فاز حمله.
خدااااااااااااااااااااااا اا چه قدر خوشحالم
آلمان لوله شد .
هیچ حرفی واسه گفتن نداشت .
I3 E L O \/ E D
08-07-2010, 14:15
خوب بچه ها با اجازتون من یه نقد شخصی از عملکردن بازیکنای تیممون تو زمین میذارم (کاملا نظرات شخصی خودمه) >
1-کاسیاس : دیشب کاسیاس عالی بازی کرد. شک ندارم که بهترین دروازبان جام انتخاب میشه! واقعا اون شوت تروخوفسکی رو عالی دفع کرد. تو صحنه ی شوت کروس هم که دیدید یه بار دیگه نشون داد که در حال حاضر ماهرترین شوتگیر جهانه! رو 2 مورد از سانترها هم که اگه دفعا ی عالیش نبود آلمانییها با استفاده از تنها داراییشون (قد) جلوی اسپانیا ممکن بود به گل برسن! به عنوان یه بارسایی میگم, خوشحالم که کاسیاس دروازبان اول تیمه! 10/10
2-پیکه : هر کاری میتونست کرد! تو هیچی کم نذاشت... یه صحنه یه اشتباه رو توپها ی بلندش داشت که با کارای دیگش اصلا اونو نباید به حساب آورد! امید اول اسپانیاردها تو سانترها ی آلمانا کسی نبود جز پیکه... 9/10
3-پویول : مسلما مهم ترین گل تاریخ فوتبال اسپانیا رو زد... حتی مهمتر از اون گل تورس! تو کار دفاعی هم که بی نقص بود... دو ضربه ی سر زد که یکیش گل شد... هرچند با سانترها ی طلایی ژاوی (:40:)! 9.5/10
4-راموس : دیشب تاثیر گذار بود ولی کاپدویلا الحق و الانصاف که از راموس بهتر بازی کرد... خوب از دفاع به حمله سوئیچ میکرد! 8/10
5-کاپدویلا : باید بگم که دیشب بهترین بازیش تو جام بود. هم خوب تو کارای دفاعی شرکت کرد و هم تونست تو چند صحنه با کارای خوبش دفاع آلمانو آزار بده. با اینکه اسپانیا بیشتر از سمت راموس حمله میکرد ولی کاپدویلا از راموس بهتر بازی کرد. 8.5/10
6-بوسکتس : سایه ی اوزیل بود! هر جا اوزیلو میدیدیم بوسکتس پشتش بود! برعکس انتظارات همه که فکر میکردن ممکنه سوتی بده و از این حرفا ولی تو نگه داشتن اوزیل مهمترین نقشو داشت! 9/10
7-آلونسو : کمی خشن بازی کرد. تو یه صحنه هم خطای بیخودی کرد که موقعیت خوبی دست آلمانا داد... از تنها قدرت هجومیشم (شوت) خوب استفاده کرد. 8/10
8-ژاوی : هرچی بگم کم گفتم! فقط همینو میگم که الان تو هر سایتی ورزشی که برین اول صفحه بزرگ نوشته : 'مسی بهترین بازیکن است یا ژاوی؟' 11/10 (!)
9-اینیستا : اونم دیشب آمادگیش بالای 100% بود... همکاریش با ژاوی واقعا آدمو سرحال میاره. دیدید که چجوری دفاع آلمانو به هم میریخت؟! کارش عالی بود! 10/10
10-پدرو : اونجایی که داشت دونه دونه دفاعهای آلمانو دریبل میزد و رد میشد من واقعا دهنم باز مونده بود! تو صحنه ی آخرم که خراب کرد باید گذاشت به حساب جوونی و بی تجربگیش... خوشحالم که به جای تورس تو زمین قرار گرفت! 9/10
11- ویا : با اینکه آلمانیها اونجوری ریخته بودن سرش بازم کار خودشو میکرد... استارتاشم که هرچی بگم کمه! خیلی دوست داشتم یه گل بزنه... حیف شد... 9/10
دیشب آلمان واقعا حرفی برای گفتن نداشت! فقط دلشو خوش کرده بود به قد بلندتر بازیکناش... قیافه ی جاودانی آلمانی هم دیدنی شده بود! دل بوسکه نشون داد که هرچی از خوبیاش بگن حقشه...
به امید قهرمانی اسپانیا!
kotlet110
08-07-2010, 14:22
شما اگه با تیم ملی مریخ هم بازی کنین اینطوری حتما می برین:31:
Amir_oscar
08-07-2010, 14:27
لام: انگيزه اي...
این کوتوله چی میگه؟ :)
خب چه گناهی کرده که قدش کوتاهه؟!:13:
Masoud-Susa
08-07-2010, 14:31
سری اول عکس های بازی دیشب اسپانیا:40: در مقابل آلمان
Masoud-Susa
08-07-2010, 14:53
سری دوم عکس های بازی دیشب اسپانیا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif در مقابل آلمان
اسپانیا قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه ... :10:
آقا تبریک میگیم :27:
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
hamid_diablo
08-07-2010, 15:04
دیشب اسپانیا عالی بود
انقدر پاس کاری کردن که آلمانیها خسته شدن
به نظر من باید بیشتر هم گل میزد
ژاوی و آلونسو عالی بودن ویا هم از جون و دل ازی کرد
نفوذ های راموس حرف نداشت
تورس هم بد نبود
بازی با هلن هم چیزی شبیه به آلمانه
ولی من مطمئنم اسپانیا قهرمانه:40:
gmuosavi
08-07-2010, 15:10
این اسپانیا چجوری دیشب 700 تا پاس داد ؟! :18:
ای ول دش گرم
انصافا حقشه قهرمان بشه
این اسپانیا چجوری دیشب 700 تا پاس داد ؟! :18:
ای ول دش گرم
انصافا حقشه قهرمان بشه
تیم قهرمان اینه دیگه دادا.
تازه 700 پاس داده که 590 تای اون به مقصد رسیده:31:
دیدی اون تصاویر منتشر شده قبل از بازی درست بود:31:
mahroo_z1
08-07-2010, 15:53
سلام به همه طرفداران اسپانیا.:40::40::40:
من این پیروزی رو به همه طرفداران این تیم بی نظیر تبریک میگم:11:
هدف بعدی شکست هلند و قهرمانیست.
Masoud-Susa
08-07-2010, 16:29
German anguish, Spanish joy
Germany fans look on at the end of the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the Moses Mabhida stadium.
Supporters of the German team react following the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the stadium in Durban
Revelers celebrate after Spain qualified for the World Cup final
German fans react after Spain's win over Germany at the FIFA World Cup
German fans react during watching the World Cup soccer match between Germany and Spain at a public viewing area in Berlin
A German fan reacts during watching the World Cup soccer match between Germany and Spain at a public viewing area in Berlin
Spanish fans celebrate with flares after Spain qualified for the World Cup final against Netherlands
Spanish soccer fans react at the end of the match as they watch the World Cup semifinal soccer match between Spain and Germany
A German fan reacts after Spain scored a goal
German soccer fans react as they watch in Berlin , Germany, at a public viewing area the World Cup semi final soccer match between Germany and Spain
Fans react after Spain's captain Carles Puyol scored against Germany
FIFA president Sepp Blatter, left, looks on as Queen Sofia of Spain reacts after Spain's Carles Puyol scored
Soccer fans react as they watch the World Cup semifinal soccer match between Spain and Germany on a large screen outside the Santiago Bernabeu stadium in Madrid
Revelers watch the World Cup soccer semifinal between Germany and Spain taking place in South Africa, on a large screen during the San Fermin fiestas in Pamplona
Spain's fans cheer after the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the stadium in Durban
Soccer fans watch the World Cup semifinal soccer match between Spain and Germany on a large screen outside the Santiago Bernabeu stadium in Madrid
A German fan watches the match from Arenal beach in Palma de Mallorca
German fans cheer during watching the World Cup soccer match between Germany and Spain at a public viewing area in Berlin
A Spain fan holding a flag waits for the start of the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the stadium in Durban
Spain supporters wait for the start of the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the stadium in Durban
A Spanish flag is waved by a fan prior to the World Cup semifinal soccer match between Germany and Spain at the stadium in Durban.
:4:
اختاپوس پيش گوي آلماني رکورد خوبي را از خود به جاي گذاشته است
اختاپوس پيش گوي آلماني معروف به "پال " بعد از پيش بيني هاي درست بازي هاي تيم ملي آلمان با حريفان خود در جام جهاني 2010،رکورد خوبي را از خود به جاي گذاشت.
به نقل از سايت فيفا، اين موجود داراي علم غيب تا کنون هر 6 بازي تيم ملي آلمان را در جام نوزدهم درست پيش بيني کرده است و در يک نمايش زنده تلويزيوني با انتخاب پرچم اسپانيا، اضطراب و دلهره را قبل از بازي اين دو تيم در سراسر کشور آلمان طنين انداز کرد.
با به ثمر رسيدن تک گل تيم ملي اسپانيا توسط کارلوس پويل و حفظ اين نتيجه تا پايان بازي ، تيم ملي آلمان از راهيابي به مرحله نهايي وتصاحب چهارمين جام قهرماني خود باز ماند و تمام نگاه ها به سمت اين اختاپوس و صحت پيش گويي اش معطوف شد.
پس از شکست تيم ملي آلمان از تيم اسپانيا و درست از آب در آمدن پيش بيني اين اختاپوس، مردم خشمگين آلمان پيشنهاد دادند که اين اختاپوس را بايد کباب کنيم و بخوريم و يا اينکه به طور زنده خوراک کوسه ها کنيم.
بر اساس اين گزارش، مردم آلمان که طرفدار دو آتشه اين اختاپوس بودند، پس از حذف تيمشان نواي مخالفت با اين حيوان بيچاره را از سر گرفته اند.
عکسی پانوراما از گل پویول به آلمان:
توصیه میکنم ببینید. بسیار زیباست :40:
شادی و غم فوتبال با فاصله بسیار کوتاه ... عکس قشنگ و غم انگیزیه .
hamidkabiri6270
08-07-2010, 19:41
I3 E L O \/ E D
08-07-2010, 20:03
عکسی پانوراما از گل پویول به آلمان:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوصیه میکنم ببینید. بسیار زیباست :40:
قشنگترین سری عکسی که میشد از یه بازی دید...
نمیشد به یه تشکر اکتفا کرد!:40::11::40:
تمرین دیروز :40:اسپانیا:40:(تیم قهرمان)
Masoud-Susa
09-07-2010, 13:03
دلبوسکه: پدرو عالی بود، تغییر عمدهای در ترکیب نمیدهم
البته شاید فرناندو تورس به ترکیب ثابت برگردد.
سایت گل – ویسنته دلبوسکه، مربی اسپانیا گفته قصد ندارد ترکیب تیمش را برای بازی مقابل هلند چندان تغییر دهد. اسپانیا پس از شکست دادن آلمان برای اولین بار به فینال جام جهانی راه یافته است و قصد دارد اولین تیم اروپایی شود که در خارج از اروپا قهرمان شده.
در بازی قبلی مقابل آلمان، پدرو، ستاره جوان بارسلونا در ترکیب ثابت قرار گرفت و جانشین فرناندو تورس ناآماده شد. او نمایش بسیار خوبی هم داشت. دلبوسکه از عملکرد پدرو راضی است: «ما در شش بازی گذشته از بازیکنان مشخصی استفاده کردیم و به نظرم تغییرات فراوانی نخواهیم داشت. ما از عملکرد پدرو بسیار راضی هستیم. میخواستیم او به فیلیپ لام حمله کند به جای این که مقابل او به دفاع بپردازد. اگر تورس در پنج بازی اول بازی کرده به دلیل این بوده که اعتقاد داشتیم در وضعیت فیزیکی مناسبی است.»
او ادامه میدهد: «اگر دفاع مقابل پرتغال و آلمان را در بازی مقابل هلند هم تکرار کنیم، تا نیمه راه قهرمانی را پیمودهایم.»
بوسکتس: فلسفه اسپانیا و بارسلونا بسیار به هم شبیه است
ستاره جوان بارسلونا منتظر بازی یکشنبه است
سایت گل – سرخیو بوسکتس، هافبک تیم ملی اسپانیا گفته نباید نقش او در پیروزی مقابل آلمان را پررنگ کرد.
خشم سرخ توانست آلمان بلندپرواز را یک بر صفر شکست دهد و برای اولین بار در تاریخ به فینال جام جهانی برسد. بوسکتس در آن بازی فوقالعاده بود، اما با این حال میگوید: «مهم این است که تیم برنده شد. من از این بابت خوشحالم. تیم اولویت بالاتری نسبت به بازیکنان دارد. ما همه دوست داریم از ما ستایش شود و به ما ارزش گذاشته شود، اما تنها تیم است که مهم است و من قهرمانی در جام جهانی را به هر چیز دیگری ترجیح میدهم.»
این بازیکن 21 ساله درباره هلند میگوید: «آنها تیمی عالی هستند و در ضدحملات فوقالعاده کار میکنند. بازیکنان تهاجمیشان بسیار سریع هستند و خطرناکترین حملاتشان را وزلی اسنایدر ترتیب میدهد. ما تلاش خواهیم کرد اسنایدر را پوشش دهیم. کار ما دشوار است. هر بازی چالش بیشتری نسبت به بازی قبلی دارد و فینال پرچالشترین دیدار است. به نظرم آنها یکی از دو تیم برتر تورنمنت بودهاند. مقابلشان باید تا نهایت توان بازی کنیم.»
بوسکتس نظرش را درباره پویول هم گفته: «او شایسته این بود که یک گل برای ما بزند. پویول یکی از بهترین مدافعان دنیاست و این بیتردید آخرین جام جهانی اوست. امیدوارم پس از جام یادگاری خوبی با خود به اسپانیا ببرد!»
او در پایان به مقایسه تیم باشگاهی و تیم ملی پرداخته: «سبک و فلسفه بارسلونا و اسپانیا بسیار شبیه به هم است. برای من بسیار بهتر است که در کنار همتیمیهایی بازی کنم که تمام سال در کنارشان هستم. این طوری کار من بسیار راحتتر میشود.»
پدرو و بوسکتس قربانیان دزدی
دزدان این بار به اردوی ماتادورها زدند و پدرو و بوسکتس قربانیان این دزدی بودند
سایت گل- طبق گزارش منتشره در خبرگزاری افه، دزدان از غیبت سرخیو بوسکتس و پدرو رودریگس در اتاقهایشان استفاده کرده و وسایل آنها را مورد دستبرد قرار دادند.
این اتفاق پیش از برگزاری دیدار مرحله نیمه نهایی رخ داد و دزدان حدود 800 یورو و بخشی از وسایل بوسکتس را ربودند و حدود 1000 یورویی که پدرو برروی میز و در خارج از صندوق الکترونیکی اتاقش قرار داده بود را به سرقت بردند.
در طول برگزاری رقابتهای جام جهانی در آفریقای جنوبی، کاروان های مختلفی مورد دستبرد دزدان قرار گرفتند ولی این اولین باری است که دزدی در اردوی تیم ملی اسپانیا اتفاق می افتد.
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا: نبايد مسئوليت هاي خود را فراموش کنيم
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا با بيان اينکه بازيکنان تيمش بايد پيروزي برابر آلمان را در حد اعتدال جشن بگيرند و در اين کار افراط نورزند، گفت: نبايد به خاطر اين پيروزي مغرور شده و مسئوليت هاي خود را فراموش کنيم.
به نقل از سايت فيفا، "ويسنته دل بوسکه" افزود: بازيکنانم به خوبي از پستي و بلندي هاي فوتبال آگاهند و مي دانند که در مرحله نهايي باتيمي قدرتمند روبرو هستند که نبايد آن را دست کم گرفت.
وي اضافه کرد: هيچ چيز براي تيم ما با ارزش تر از کسب عنوان قهرماني نيست اما بايد واقع بين بود و منتظر بروز حوادث ماند.
وي در ادامه گفت: هلند تيمي منسجم دارد و براي رسيدن به فينال زحمت زيادي کشيده است، به هر حال تيم ما تلاش خود را برابر اين تيم خواهد کرد.
دل بوسکه اظهار داشت: تيم هلند پس از 32 سال انتظار به مرحله نهايي راه يافته ضمن اينکه تيم ما هم براي اولين بار در تاريخ فوتبال خود در اين مرحله حضور مي يابد، بنابر اين بازي زيبايي را پيش بيني مي کنم.
وي عنوان کرد: هر دو تيم تشنه قهرماني هستند و از تمام انرژي خود براي کسب اين عنوان استفاده خواهند کرد بنابراين نمي توان گفت که نتيجه اين ديدار چه خواهد شد.
تيم ملي اسپانيا براي اولين بار در تاريخ فوتبال کشورش به مرحله نهايي راه يافته و در اين مرحله روز يکشنبه هفته آينده به مصاف تيم ملي هلند مي رود تا با تعيين تيم قهرمان، پرونده جام نوزدهم بسته شود .
pinchingholian
09-07-2010, 14:13
به امید یه بازی زیبا و جوانمردانه در فینال. مطمئنا فینال بسیار زیبا خواهد شد چون هردو تیم زیبا بازی میکنند. خداکنه سسک کبیر هم بازی کنه.
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
چرا p30world فیلتر شده؟
I3 E L O \/ E D
09-07-2010, 14:34
اسامی نامزدان دریافت توپ طلائی آدیداس (جایزه ی بهترین بازکن تورنمنت) اعلام شد (که از این بین سه تا از اونا اسپانیائین!) :
1-دیگو فورلن 2-آساموا ژیان 3-آندرس اینیستا (:40:) 4-لیونل مسی 5-مسوت اوزیل 6-آرین روبن 7-باستین شواین اشتایگر 8-وزلی اسنایدر 9-داوید ویا (:40:) 10-ژاوی هرناندز (:40::40::40:)
(اسامی بر اساس حروف انگلیسی مرتب شده بود)
Bs_panzer
09-07-2010, 14:43
اسامی نامزدان دریافت توپ طلائی آدیداس (جایزه ی بهترین بازکن تورنمنت) اعلام شد (که از این بین سه تا از اونا اسپانیائین!) :
1-دیگو فورلن 2-آساموا ژیان 3-آندرس اینیستا (:40:) 4-لیونل مسی 5-مسوت اوزیل 6-آرین روبن 7-باستین شواین اشتایگر 8-وزلی اسنایدر 9-داوید ویا (:40:) 10-ژاوی هرناندز (:40::40::40:)
(اسامی بر اساس حروف انگلیسی مرتب شده بود)
توپ طلائی حق یه بازیکن اسپانیایی هستش.مخصوصا ژاوی:40:
mohsen.ghasemi
09-07-2010, 14:49
کفش طلایی هم سایز پای ویا هست.
سلام
این ویدیوی Attach شده رو حتما ببینید... خوشحالی بازیکنان اسپانیا خیلی جالبه! :دی
றД ĵ ĭ Đ
09-07-2010, 15:40
سلام
این ویدیوی Attach شده رو حتما ببینید... خوشحالی بازیکنان اسپانیا خیلی جالبه! :دی
خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.