مشاهده نسخه کامل
: تاپیک تیم ملی اسپانیا
ضمن تبریک به بروبچ اسیانیایی :11:. میگم شما نگران ییکه نیستین ؟! فکر کنم اگه به فینال برسن تا اونموقع دیگه چیزی ازش نمونده باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره فکنم یا سرش بپره یا پاش قطع شه ولی برای رسیدن به هدف باید خون ریخت. این قربانی تیم اسپانیا پیکی .
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A86472B5EEFD955DBEC5D2BC341F15BE
دانلود گل اول بازی اسپانیا و هندوراس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود گل دوم بازی اسپانیا و هندوراس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان نظرشون درباره ناواس navas چیه ؟
من که دیشب کلی حرص خوردم . دو تا پاس یا سانتر درست و حسابی نکرد .
این پیکه چرا اینقدر بَلا سرش میاد؟:دی
بازی اول که صورتش زخم شد:دی
دیشب هم دهنش اونطوری شد:دی 1 بار هم توپ خورد اونجاش که نباید بخوره:27:
بابا یکی شماره ی این سر مربی اسپانیا رو ندارید . بهش بگید پی کی رو بندازه بیرون تا یه کشته ندادیم ماشالا هر چی سنگه پیشه پای پی کیه .:31:
Rude Boy
22-06-2010, 22:21
دوستان نظرشون درباره ناواس navas چیه ؟
اصلا خوب نیست !
حتی من فکر کنم تورس هم آماده نیست .
بهتره که اینیستا به تیم برگرده ، چون علاوه بر بازی سازیش و خلاقیتش توی روحیه ی تیم هم خیلی تاثیر گذاره .
راستی چرا فابرگاس اون فابرگاس همیشگی نیست ؟
دیشب چه موقعیتی را نزد !!!!!
اصلا خوب نیست !
حتی من فکر کنم تورس هم آماده نیست .
بهتره که اینیستا به تیم برگرده ، چون علاوه بر بازی سازیش و خلاقیتش توی روحیه ی تیم هم خیلی تاثیر گذاره .
راستی چرا فابرگاس اون فابرگاس همیشگی نیست ؟
دیشب چه موقعیتی را نزد !!!!!
به نظر منم ناواس خوب نیست درمورد فابرگاس هم گرم نبود از اول باشه مترکونه.:8:
احتمال انتقال پرونده ویا به کمیته انضباطی فیفا
ستاره تیم ملی اسپانیا در جریان دیدار تیمش مقابل هندوراس برخورد نادرستی با امیلیو ایساگیره داشت ولی یوئیچی نیشیمورا، داور ژاپنی این مسابقه صحنه را ندید.
سایت گل - پرونده داوید ویا، زننده هر دو گل تیم ملی اسپانیا در دیدار مقابل هندوراس ممکن است به کمیته انضباطی فیفا ارسال شود.
ویا در جریان دیدار تیمش مقابل هندوراس، با دست، ضربه محکمی به صورت امیلیو ایساگیره کوبید که از دید داور ژاپنی این سمابقه پنهان ماند.
پکا اودریوسولا، سخنگوی اسپانیایی فیفا گفت: «نمی توان تا پیش از مطالعه اطلاعات، صحبتی کرد.اگر لازم باشد، کمیته انضباطی، تصاویر برخورد را مشاهده می کند و تصمیم درستی در این رابطه می گیرد.»
این ماجرا یادآور برخوردی است که مائورو تاسوتی ایتالیایی در جام جهانی 1994 با لوئیس انریکه داشت. ضربه آرنج او که 7 جلسه محرومیت را برایش در پی داشت. در این صحنه نیز ساندور پوهل، داور مجارستانی مجازاتی را برای تاسوتی در نظر نگرفت ولی پس از آن مسئولان فیفا پس از بررسی تصاویر، محرومیتی 7 جلسه ای را برای بازیکن ایتالیایی درنظر گرفتند.
اودریوسولا، ادامه داد: «تازمانی که اطلاعات دقیقی نداریم، نمی توانیم به اظهارنظر بپردازیم.»
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/6/23
masud-000000
23-06-2010, 13:05
اسپانيا در صدر جدول آماري
طبق آمار منتشر شده از موارد متعدد تاکتيکي و تکنيکي، اسپانيا در صدر جدول جام جهاني ايستاده است.
خسوس ناواس هافيک جلوزن تيم ملي فوتبال اسپانيا با 35 سانتر صحيح به داخل محوطه 6 قدم در صدر است و پس از او سيمائو از پرتغال با 32 سانتر در رتبه دوم ايستاده است.
در گزينه ورود به محوطه 6 قدم با دريبل و حرکات انفرادي، ناواس و داويد ويا از اسپانيا به ترتيب با 7 و 6 امتياز دو رتبه اول و دوم را به خود اختصاص دادهاند.
در تعويض موفق جناح بازي، ژابي آلونسو با 36 مورد موفق و چاوي ارناندس با 32 مورد هر دو از اسپانيا در صدر جدول هستند.
در پوشش مناسب دفاع در هنگام حمله آلمان در رتبه اول است و اسپانيا رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
تعداد کرنرهاي منجر به خلق موفعيت گلزني، براي اسپانيا 24 مورد و براي شيلي 22 مورد بوده است.
بيشترين کنترل ميانه ميدان در دو بازي اول براي آرژانتين 75 دقيقه، براي اسپانيا 70 دقيقه و براي اسلووني 65 دقيقه بوده است.
تعداد پاسهاي صحيح اسپانيا 1114 مورد و آلمان 981 مورد بوده و رتبه سوم به آرژانتين با 854 مورد اختصاص يافته است.
Football3
Aryana_b
23-06-2010, 15:39
سلام به همه ی دوستداران قهرمان امسال
من دوستدارم امسال برزیل و اسپانیا با هم بازی کنن به پنالتی بکشه این داداش ایگر حال این ژولیو سزار سوسول رو بگیره
لطفا یه سری عکس از کاسیاس بزارید صفا کنیم
xeNociDe
23-06-2010, 19:00
masud-000000
24-06-2010, 14:47
کرایوف: ترکیب اسپانیای مقابل سوئیس و هندوراس، تیمی کامل است
اسطوره فوتبال هلند معتقد است که اسپانیا پتانسیل بیشتری در مقایسه با برزیل و آرژانتین دارد.
سایت گل- یوهان کرایوف،رئیس افتخاری باشگاه بارسلونا در صحبتهایی حمایت خود از تیم دل بوسکه در رقابتهای جام جهانی را اعلام کرده است.
کرایوف هلندی در صحبتهایی گفت:« می دانم که صحبتهای متعددی دراین رابطه که آیا اسپانیا بهتر می شود یا خیر وجود دارد..من همچنان از تماشای بازیهای این تیم لذت می برم و اگر اسپانیا در مقابل شیلی، به صورت ترکیبی از بازیهایی که مقابل سوئیس و هندوراس را به نمایش بگذارد، تیم کاملی خواهد بود.»
این مربی هلندی در ستون ویژه اش در روزنامه ال پیریودیکو، به این نکته اشاره کرد که ماتادورها نباید این همه بخت گلزنی را از دست بدهند و نوشت:« اسپانیا اگر بخواهد این همه فرصت گلزنی را از دست بدهد، اصلا خوب نیست، چرا که هیچ وقت نمی توانی بگویی که آنها بازی خوبی را به نمایش گذاشتند. آنها در جریان دیدار مقابل سوئیس از نظر جایگیری به مراتب برتر از تیم حریف بودند و شایستگی کسب یک پیروزی آسان را داشتند. با تماشای بازی اسپانیا گاهی وقتها دلت می خواهد لباس بپوشی و به زمین بروی و تو شوتزنی کنی.»
کرایوف ادامه داد:« بازی اسپانیا را بسیار دوست دارم و مقابل هندوراس هم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند. ویا در جناح چپ، با همان استیلی بازی می کند که گواردیولا با اتکا به آن بارسلونا را متحول ساخت. پپ ویا را با شماره 9 نمی خواهد، چرا که در آنجا مسی را دارد. او ویا را به عنوان سورپرایزی برای جناحین تیمش می خواهد که با دریبل کردن خود را به دروازه حریف برساند و در آنجا اگر مشکلی نبود، شوت به سمت دروازه حریف!این یکی از ویژگی های مهم بازی ویاست.»
کرایوف در ادامه با آنالیز سایر بازیکنان اسپانیا گفت:« ناباس برای 90 دقیقه بازی کردن ساخته نشده و به ویژه اینکه نمی تواند 20 یا 30 بار سعی کرده و برخواسته اش پافشاری کند. اسپانیا می بایست از بازیکن خط میانی چپ پا بهره ببرد. در مقابل هندوراس همه راست پا بودند و فوتبال را از این زاویه دنبال می کردند ولی برای آنکه تیم سختی نکشد باید بازی گروهی بیشتری را به نمایش گذاشت.»
این اسطوره یونانی، اسپانیا را مدعی اصلی قهرمانی می داند ودر بخش پایانی صحبتهایش در این رابطه گفت:« به نظر من اسپانیا پتانسیل بیشتری در مقایسه با برزیل و آرژانتین دارد. آنها به خوبی می دانند که قهرمان شدن، تلاش زیادی می خواهد. آنها در مقابل سوئیس و هندوراس این را نشان دادند ولی برایشان حریف مرحله یک هشتم پایانی اهمیت چندانی ندارد.»
اسپانیای آبی پوش مقابل شیلی
تیم ملی اسپانیا با پیراهنهای آبی و شورتهای سفید مقابل شیلی قرار خواهد گرفت
سایت گل- تیم ملی اسپانیا دیدار سومش در مرحله گروهی رقابتهای جام جهانی را با پیراهنهای آبی و شورتهای سفید مقابل شیلی برگزار خواهد کرد.
دیدار این دو تیم ساعت 23 جمعه برگزار می شود و اسپانیابه عنوان تیم دوم با پیراهنهای دومش روانه میدان می شود. دراین دیدار شیلیایی ها با پیراهنهای قرمز و شورتهای آبی همیشگی شان روانه میدان می شوند و از همین رو ماتادورها لباسهای دومشان را برتن می کنند.
مسئولان فیفا به سران تیم ملی اسپانیا خبر دادند که قرمزپوشان می بایست لباسهای دیگری را مقابل شیلی برتن کنند و بدین ترتیب اسپانیا در مهمترین دیدارش ، با لباسهای آبی به میدان خواهد رفت..این بار شیلی قرمزپوش خواهد بود!
امیدوارم شیلی رو با گل های زیادی لوله کنیم تا درس عبرتی برای بقیه تیم ها بشه . :31:
امیدوارم شیلی رو با گل های زیادی لوله کنیم تا درس عبرتی برای بقیه تیم ها بشه . :31:
والا من که از همین الان خودم رو آماده کردم که حذف بشیم!
واقعا شرایط بدی هست!
مخصوصا که رفتنمون وابسته شده به بازی سوییس، واقعا چه ضد حالی میشه اگه ما ببریم، سوییس هم ببره، و با تفاضل گل حذف بشیم!
من از 98 طرفدار اسپانیام، اما اگه ایندفه هم نتونه کاری بکنه، ول می کنم کلا وی رم طرفدار مالدیو میشم، لااقل دلمون خوشه میبازیم بی هیچی باختیم، نه با 11 تا ستاره تو زمین! :41:
Mohammad
24-06-2010, 21:03
سلام ...
اینیستا به بازی شیلی می رسه ؟! قبلا خونده بودم که کلا مصدوم شده اما بعضی از دوستان می گفتن به بازی می رسه . کلا وضعیتش چطوریه ؟
در کل شیلی حریف خیلی سرسختیه . امسال تیم خیلی خوبی داره ... اما امیدوارم اگه اسپانیا برد به همراه شیلی صعود کنه اگه امکانش باشه ...
B L A S T E R
24-06-2010, 21:28
شیلی تیم پرسرعتیه و چون اسپانیا رو به جلو بازی میکنه باید مواظب ضد حمله ها باشن . باید با اختلاف ببریم .
واقعا گروه عجیبیه . 2 تا تیم 3 امتیازی و 1 تیم 6 امتیازی !!
واقعا شرایط بدی هست!
مخصوصا که رفتنمون وابسته شده به بازی سوییس، واقعا چه ضد حالی میشه اگه ما ببریم، سوییس هم ببره، و با تفاضل گل حذف بشیم!
من از 98 طرفدار اسپانیام، اما اگه ایندفه هم نتونه کاری بکنه، ول می کنم کلا وی رم طرفدار مالدیو میشم، لااقل دلمون خوشه میبازیم بی هیچی باختیم، نه با 11 تا ستاره تو زمین! :41:
عزیزم نگران نباش اگه اسپانیا شیلی رو ببره حتما صعود میکنه .
چون الان تفاضل گل شیلی 2+ هست و اسپانیا 1+ و در گل زده هم برابر هستند .
اگه با تفاضل یک گل ببره تفاضل گلشون برابر میشه و گل زده اسپانیا بیشتر میشه و از شیلی بالاتر میشه .
فقط میمونه بازی سوییس که اگه ببره با چه تفاضلی باشه . الان تفاضلش صفر هست و اگه تفاضلش از اسپانیا کمتر بشه
اونوقت ما به امید خدا اول میشیم .
ما حتما باید شیلی رو ببریم تا صعود کنیم و حتما باید با گل های زیاد ببریم تا اول گروه بشیم .
واقعا شرایط بدی هست!
اسپانیا شیلی رو ببره حتما صعود میکنه. نتیجه سوییس فقط میتونه شیلی رو حذف و اسپانیا رو دوم کنه.
وضعیت فعلی گروه H:
1- شیلی با 6 امتیاز تفاضل +2 و 2 گل زده
2- اسپانیا با 3 امتیاز تفاضل +1 و 2 گل زده
3- سوییس با 3 امتیاز تفاضل 0 و 1 گل زده
4- هندوراس با 0 امتیاز تفاضل -3 و 0 گل زده
با ضعیف ترین برد:
شیلی 0-1 اسپانیا
سوییس ?-0 هندوراس
1- سوییس با 6 امتیاز و تفاضل ?
2- اسپانیا با 6 امتیاز و تفاضل +2
3- شیلی با 6 امتیاز و تفاضل +1
4- هندوراس با 0 امتیاز
سوییس برای اول شدن باید 2 گل بهتر از اسپانیا نتیجه بگیره. در حالت فوق 3-0 بزنه.
اسپانیا شیلی رو ببره حتما صعود میکنه. نتیجه سوییس فقط میتونه شیلی رو حذف و اسپانیا رو دوم کنه.
وضعیت فعلی گروه H:
1- شیلی با 6 امتیاز تفاضل +2 و 2 گل زده
2- اسپانیا با 3 امتیاز تفاضل +1 و 3 گل زده
3- سوییس با 3 امتیاز تفاضل 0 و 1 گل زده
4- هندوراس با 0 امتیاز تفاضل -3 و 0 گل زده
با ضعیف ترین برد:
شیلی 0-1 اسپانیا
سوییس ?-0 هندوراس
1- سوییس با 6 امتیاز و تفاضل ?
2- اسپانیا با 6 امتیاز و تفاضل +2
3- شیلی با 6 امتیاز و تفاضل +1
4- هندوراس با 0 امتیاز
سوییس برای اول شدن باید 2 گل بهتر از اسپانیا نتیجه بگیره. در حالت فوق 3-0 بزنه.
گل زده اسپانیا 2 هست . :46:
میزبان فینال:
برزیل - هلند
اروگوئه - کره جنوبی - آمریکا - غنا - اسلوواکی - شیلی یا سوییس
مهمان فینال:
اسپانیا - آرژانتین - آلمان - انگلیس - پرتغال
مکزیک - پاراگوئه - ژاپن
////////////
اسپانیا اول گروه:
بازی اول با (احتمالا) پرتغال
بازی دوم با ...
نیمه نهایی با آرژانتین آلمان انگلیس
فینال
اسپانیا دوم گروه:
بازی اول با (احتمالا) برزیل
بازی دوم با هلند
نیمه نهایی با ...
فینال
////////////
خیلی مسخره شده .
همه تیم های خوب یه طرف افتادن و هر چی تیم ضایع البته به جز برزیل و هلند اونطرف افتادن .
فقط خداکنه ما اول گروه بشیم به برزیل نخوریم .
حیف دو تا تیم خوب تو این مرحله به هم بخورن .
خیلی مسخره شده .
همه تیم های خوب یه طرف افتادن و هر چی تیم ضایع البته به جز برزیل و هلند اونطرف افتادن .
فقط خداکنه ما اول گروه بشیم به برزیل نخوریم .
حیف دو تا تیم خوب تو این مرحله به هم بخورن .
میتونید جدولو در تاپیک زیرهم ببینید :
masud-000000
25-06-2010, 14:36
مصاحبه با سسک:چابی باید کاپیتان کشتی اسپانیا باشد
سایت گل- ستاره جوان و تواناي باشگاه آرسنال و تيم ملي اسپانيا ديدارهاي تيم ملي کشورش را از روي نيمکت ذخيره ها آغاز مي کند و در ترکيب فيکس ماتادورها قرار ندارد. او در صحبتهايي با روزنامه آ.اس از اوضاع اردوي اسپانيا مي گويد:
* بازي مقابل هندوراس را چطور ديدي؟
** تماشاي بازي از داخل استاديوم تفاوت زيادي با تماشاي آن از تلويزيون دارد. براي رسيدن به گل اول سختي زيادي کشيديم ولي زماني که به گل اول رسيديم، تيم به مراتب بهتر شد و بازي روان تري را به نمايش گذاشت..
* اين روزها در اسپانيا بحث روز برسر مدل و سبک بازي تيم است.آيا با بهره گيري از جناحين، سيستم تيم تغيير کرده؟
** ببينيد، قطعا تيمي که ناباس در آن بازي مي کند، همان تيمي نيست که سيلوا در آن توپ مي زند. بدين ترتيب ، سبک بازي تيم اندکي تغيير مي کند ولي من معتقدم که هر دو سبک بازي تيم ما، بسيار خوب و مثبت بوده است و ما موقعيتهاي زيادي براي بازي کردن داريم .
* بحث از اينجا آغاز شد که اسپانيا با تيکي تاکا به قهرماني رسيد و اين سبک بازي، سبک مورد علاقه هواداران تيم است. به علاوه در رقابتهاي يورو بيشتر شاهد ضدحملات اسپانيا بوديم
** اين يک سبک بازي است ولي هر مربي اي ايده ها و عقايد خاص خودش را دارد و آن کاري را که از نظر خودش براي تيم بهتر است را انجام مي دهد. رقابتهاي جام جهاني به مراتب سخت تر و پيچيده تر از رقابتهاي يورو است و در اين هيچ شکي نيست. در رقابتهاي يورو، تيم هايي مثل برزيل و آرژانتين حضور ندارند، البته اصلا نمي خواهم از ارزش کار بزرگي که در يورو 2008 انجام داديم بکاهم.
* اظهارنظر آراگونس در مورد تيم دل بوسکه را چطور مي بيني؟
** گاهي وقتها سؤ برداشتهايي پيش مي آيد. لوئيس انسان بزرگي است و هميشه با ما رفتار بسيار خوبي داشته است. هيچ کسي نمي تواند چيز بدي از او بگويد.اکنون ما مربي داريم که امور را به خوبي پيش مي برد و از 78 درصد بازيکناني که در تيم لوئيس حاضر بودند بهره مي برد. بايد از اين حاشيه ها فاصله بگيريم.
* اوضاع و احوال خودت چطور است؟ با اين سيستم حضورت در ترکيب فيکس تيم، کار بسيار سختي است..نه؟
** اين مربي تيم است که امور را در دست دارد. دوازده بازيکني که بازي نمي کنند، دوست دارند تا براي تيم به ميدان بروند. ما فوتباليست هستيم و براي بازي کردن به اينجا آمده ايم ولي بازيکنان بسيار خوبي هستند و مي دانند که بايد به تصميم مربي تيم احترام گذاشت. مورد ديگر اين است که زماني که بيست يا بيست و پنج دقيقه بازي مي کني، مثل ديدار مقابل هندوراس، تمام توانت را براي تيم به کار مي گيري و گهگداري بيش از حد تلاش مي کني
* زوج بوسکتس - آلونسو به نظر تو، زوجي تدافعي است؟
** ترجيح مي دهم تا وارد اين سبک بحث ها نشوم. بازيکن نبايد در امور مربي وارد شود، چرا که اين مربي است که تصميم گيري مي کند و بهترين ها براي تيم را مي داند و مي بايست تا آنجا که مي توانيم براي موفقيت تيم تلاش کنيم.
* فقط در اين مورد بگو. به نظر تو، چابي بيش از حد رو به جلو بازي نمي کند؟
** ببينيد من در آرسنال در آن پستي بازي مي کنم که چابي مقابل هندوراس بازي کرد و پستي که در دقايق پاياني ديدار در آن قرار گرفتم.من و چابي دوست داريم توپ را در اختيار داشته باشيم. چابي بازيکني است که مي بايست هدايت کننده و رهبر تيم باشد و سکان هدايت تيم را به دست بگيرد و اوست که سکان هدايت بارسلونا و تيم را در دست دارد. ما در يورو به قهرماني رسيديم، چون چابي پاسهاي گل زيادي به بازيکنان مي داد. او بازيکني خارق العاده اي است و بايد با احترام فراواني در مورد او صحبت کرد
*ترجيح مي دهي تا اسپانيا در گروهش اول شود يا دوم؟
** مهمترين نکته صعود به دور بعد است و اگر به برزيل بخوريم، مطمئن باشيد که نهايت تلاشمان را براي پيروزي به کار خواهيم گرفت.همه چيز سخت خواهد بود.مهمترين نکته پيروزي مقابل شيلي و صعود است.مي بايست خودمان را براي مصاف با هر تيمي آماده کنيم.
* بازي بعدي تيم مقابل شيلي است. چه خاطره اي از ديدار دوستانه مقابل اين تيم در ال مادريگال داري؟
** ما در آن ديدار با نتيجه 0 - 3 به پيروزي رسيديم.به ياد دارم که آنها تيمي جنگنده بودند که اجازه تمرکز نمي دادند و البته زماني که به دو گل رسيديم، بازي را تحت کنترل در آورديم ولي درنيمه اول سختي هاي زيادي را متحمل شدند.
* از شرايطت در اردوي تيم عصباني هستي؟
** اگر قرار باشد که از کسي عصباني باشم، آن فرد خودم هستم.همان طور که مادرم مي گويد، فوتبال 90 درصد زندگي من است و زماني که بازي نمي کنم حسادت دارم؛ مثل ساير فوتباليستها
* آيا دوست داري که همان طور که در آرسنال حکمراني مي کني، اينجا هم يکي از مهره هاي کليدي و اساسي تيم باشي؟
** قطعا...ولي مي بايست به پروژه هاي تيم احترام گذاشت و دانست که بازيکنان حاضر در اردوي تيم ،بازيکنان بزرگي هستند و بايد فروتن بود.
* از آينده ات بگو..احتمال انتقالت به بارسا به کجا کشيد؟
** من آرام هستم وبه بازيهاي تيم ملي تمرکز کردم و به چيز ديگري به جز جام جهاني فکر هم نمي کنم.
masud-000000
25-06-2010, 14:43
ترکیب احتمالی اسپانیا و شیلی در بازی امشب
دمش گرم اینیستا تو بازیه .
من که از بازی ناواس خوشم نیومد .
Aryana_b
25-06-2010, 15:22
توروخدا کاسیاس چیزیش نشه
اونم بره من قید جام جهانی رو میزنم اصلا میرم طرفدار غنا میشم:19:
امشب اسپانیا باید بترکونه تا ثابت کنه قهرمانه
مارادونا: اسپانيا را 10 بر يك میبريم
فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: اسپانيا را 10 بر يك شكست ميدهيم.
ديهگو آرماندو مارادونا تصريح كرد: با تماشاي دو ديدار اسپانيا برابر سوئيس و هندوراس به اين نتيجه رسيدم كه اين تيم شخصيت قهرماني ندارد و در بهترين حالت در مرحله يك هشتم نهايي حذف خواهد شد.
مارادونا درباره احتمال بازي با اسپانيا گفت: اگر با اين تيم بازي كنيم اسپانيا را 10 بر يك شكست ميدهيم. اين تيم با داشتن بازيكناني چون چاوي، تورس، ويا و سيلوا، از سوئيس شكست خورد و اگر دل بوسكه دوست دارد اين تراژدي را فراموش كند، من هرگز آن را فراموش نخواهم كرد.
ديهگو آرماندو مارادونا تصريح كرد: با تماشاي دو ديدار اسپانيا برابر سوئيس و هندوراس به اين نتيجه رسيدم كه اين تيم شخصيت قهرماني ندارد و در بهترين حالت در مرحله يك هشتم نهايي حذف خواهد شد.
مارادونا درباره احتمال بازي با اسپانيا گفت: اگر با اين تيم بازي كنيم اسپانيا را 10 بر يك شكست ميدهيم. اين تيم با داشتن بازيكناني چون چاوي، تورس، ويا و سيلوا، از سوئيس شكست خورد و اگر دل بوسكه دوست دارد اين تراژدي را فراموش كند، من هرگز آن را فراموش نخواهم كرد.
با اینکه خیلی خیلی با تیم آرژانتین و مارادونا حال میکنم ولی مارادونا رو یه کم جو گرفته . :31:
باخت به سوییس فقط و فقط بد شانسی بود نه چیز دیگه .
امیدوارم امشب اول بشیم تو گروه و بازی بعد پرتغال رو ببریم و تو نیمه نهایی خواهیم دید کدوم تیم اون یکی
رو 10 بر 1 نابود میکنه .:27:
B L A S T E R
25-06-2010, 18:27
تیمی که شخصیت قهرمانی داره 6 تا از بولیوی نمیخوره :27::27:
این یارو هم در حالت عادی نبوده مث اینکه :13:
داره زور میزنه یکم دوربینا بگیرنش :2:
تیمی که شخصیت قهرمانی داره 6 تا از بولیوی نمیخوره :27::27:
این یارو هم در حالت عادی نبوده مث اینکه :13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هوی حواست باشه به عمو مارادونا توهین نکنی (ما آرژانتینیا هم زمان تو همه تاپیکا هستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ترکیب احتمالی اسپانیا و شیلی در بازی امشب
بابا بازم پی کی تو زمینه که . نظر سنجی ::18: به نظر شما این دفعه سر پی کی چه بلایی میاد . لطفا واقعا بگید.
xeNociDe
25-06-2010, 18:47
بابا بازم پی کی تو زمینه که . نظر سنجی ::18: به نظر شما این دفعه سر پی کی چه بلایی میاد . لطفا واقعا بگید.
میزنن توی ... :21:
moraddad
25-06-2010, 19:02
میزنن توی ...
اونو بازی قبلی زدن رفت:31:!
xeNociDe
25-06-2010, 19:17
اونو بازی قبلی زدن رفت:31:!
ما که ندیدیم...
انشاالله ایندفعه بزنن ببینیم.:دی
دیگه گنده ...... تا چه حد . :31:
حالا میگفت بازی سختی مقابل اسپانیا داریم ولی میبریم یه چیزی .
masud-000000
25-06-2010, 21:27
پیش به سوی در هم شکستن شیلی....:8:
دوستان،دقایقی بیش تا بازی سرنوشت ساز نمونده....امید داشته باشید.....
Facon_Archi
25-06-2010, 22:24
هه هه چه گلی زدن:دی
هلییییییییییییییییییییییی ییییی
تبریک تبریک تبریک به همه اسپانیایی های عزیز
دمشون گرم ترکوندند .
شیلی بعید میدونم حریف اسپانیا میشد ولی داور اشتباه بزرگی توی اخراج انجام دادش
هیچ عمدی توی کار نبود
اگه به خاطر تکل قبلیش اخراجش میکرد خیلی قابل قبول تر بود
masud-000000
25-06-2010, 22:55
اسپانياي قهرمان همينه,همينه...
همچنان مي تازيم...
الان مارادونا كجاست? رفته لالا :دي
واي فقط كاشكي آلونسو مصدوم نشده باشه.
آفرین بر اسپانیای قهرمان
دیگه مطمئن شدم قهرمانیم
B L A S T E R
25-06-2010, 22:57
دوستان دفاع اسپانیا مشکل حاد داره :19:
چیزی از تیم ندیدم نیمه اول . شایدم شیلی زیاد خوب بود!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هوی حواست باشه به عمو مارادونا توهین نکنی (ما آرژانتینیا هم زمان تو همه تاپیکا هستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خاله زنکی دیگه !
شیلی بعید میدونم حریف اسپانیا میشد ولی داور اشتباه بزرگی توی اخراج انجام دادش
هیچ عمدی توی کار نبود
اگه به خاطر تکل قبلیش اخراجش میکرد خیلی قابل قبول تر بود
به نظر منم باید توی خطای قبلیش اخراج میکرد نه اینجا ولی فرقی نکرد .
یه پنالتی تابلو هم نگرفت .
ای کاش سوییس نتونه ببره و شیلی بیاد بالا . واقعا حقشه .
از سوییس خیلی بهتره . مثل سوییس هم نرفت بچسبه به دروازه 11 نفری دفاع کنه .
---------- Post added 26-06-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 25-06-2010 at 11:58 PM ----------
راموس معلوم نیست مدافعه یا مهاجم . از سمت اون چند بار خفن حمله کردن .
We Are The Champ
از سوییس خیلی بهتره . مثل سوییس هم نرفت بچسبه به دروازه 11 نفری دفاع کنه .
اگه مثل سوییس منطقی بازی کرده بود که الان توی خطر حذف نیفتاده بود:دی
جوگیر شدن خواستن جلوی اسپانیا دربیان که در خطر رفتن چوبش توی آستینشون اونم تا ته هستن
تبریییییییییییییییییییییی یییک به همه دوستان
خیلی خوب شد که سوییس حذف شد خیلی حال کردم حقش بود با اون بازی دفاعی مسخره ضایع
حق شیلی بود که بیاد .
Mohammad
25-06-2010, 23:55
خوشحالم که اسپانیا + شیلی بالا اومدن !
چی بود سوئیس !!
تبریییییییییییییییییییییی یییک به همه دوستان
خیلی خوب شد که سوییس حذف شد خیلی حال کردم حقش بود با اون بازی دفاعی مسخره ضایع
حق شیلی بود که بیاد .
من هم تبریک میگم نمیدونی چقدر حالم از این سوئیس بهم میخورد :2::2::2::2::2::2::2::2:
اسپانیا هم بازی بعدی با پرتغال رو هم میبره :8::8::8:
من هم تبریک میگم نمیدونی چقدر حالم از این سوئیس بهم میخورد :2::2::2::2::2::2::2::2:
اسپانیا هم بازی بعدی با پرتغال رو هم میبره :8::8::8:
واقعا حال کردم دو تا تیم دفاعی ضایع سوییس و یونان از جام حذف شدن .
پرتغال رو هم میبریم .
آرژنتین خودتو آماده کن که اسپانیا داره میاد . :31:
SAEED_BARCELONA
25-06-2010, 23:59
تبریک میگم. خوشبختانه 2 تیم خوب اومدن بالا. پرتغال رو هم ببرید که حالم بهم میخوره ازشون:دی
Arrowtic
25-06-2010, 23:59
تبريك!صعودمون رو به همه تبريك ميگم.
SAEED_BARCELONA
26-06-2010, 00:01
آقا مارادونا گفته 10 تا میزنیم به اسپانیا. مطمئنید اعتیادشو ترک کرده؟:دی خیلی شوت میزنه:دی
میگم وقتی پرتغال رو شکست بدیم باید با کدوم تیمها احیانا بازی کنیم ؟؟
دوستان آرژانتینی مجبورن اینجا پست بدن ؟ و از اون جک مربیشون دفاع کنن ؟ بس کنید :)
بگذریم .
••نیمه دوم داشت خوابم میبرد ... نمیدونم ولی احساس میکنم اصلا به این تیم امید ندارم .
•••تبریک دوستان :40:
فکر کنم اونا هم دوست داشتن شیلی بیاد بالا که نخواستن تفاضل گل رو زیاد کنن که اگه سوییس برد نیاد بالا . :31:
گرافيكار
26-06-2010, 00:04
اين اسپانيا هم تيم عجيبيه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر موقع توپ ميره توي حمله شون دوست دارم
اينيستا ژاوي ويا 10 گل بزنن
ولي هر موقع توپ ميره توي خط دفاعشون
دوست دارم كاسياس 10گل بخوره
چقد بدم مياد از اين رئاليا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم دچار دوگانگي روحي ميشه
masud-000000
26-06-2010, 00:05
تبرييييك به همه هواداران اسپانيا....
پرتقالي(!)ها آماده ي وداع با جام باشيد...
ماتادورها به پيش...
آقا مارادونا گفته 10 تا میزنیم به اسپانیا. مطمئنید اعتیادشو ترک کرده؟:دی خیلی شوت میزنه:دی
مارادونا یه اشتباهی کرد شما ببخشیدش . گفته آلمان ,خبرگزاری ها اشتباها اسپانیا گفتن . :20:
Aref_2008
26-06-2010, 00:05
شانس آوردین با برزیل نیوفتادین :27:
من برزیل رو دوست دارم بحث رو کل کلی نکنید . :31:
ای الهی قربون آواتارت برم :21::40:
B L A S T E R
26-06-2010, 00:11
اين اسپانيا هم تيم عجيبيه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر موقع توپ ميره توي حمله شون دوست دارم
اينيستا ژاوي ويا 10 گل بزنن
ولي هر موقع توپ ميره توي خط دفاعشون
دوست دارم كاسياس 10گل بخوره
چقد بدم مياد از اين رئاليا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم دچار دوگانگي روحي ميشه
حالا خوبه همین قهرمانی تو یورو 2008 رو مدیون کاسیاس هستیم .
لطفا جوری احساساتون رو بیان نکنید که باعث در گیری بشه :20:
برزیل هم تیم شاخی نشون نداد امروز !
بازی بعد از پرتغال با چه تیمی هست؟؟ جواب داده شود :5:
بازی بعد از پرتغال با چه تیمی هست؟؟ جواب داده شود :5:
برنده ژاپن و پاراگوئه
برنده ژاپن و پاراگوئه
خب ژاپن رو هم میزنیم تیم بعدی احیانا؟؟؟:5:
خب ژاپن رو هم میزنیم تیم بعدی احیانا؟؟؟:5:
احیانا آرژانتین اگه مکزیک و برنده آلمان انگلیس رو ببره .
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
به نظر من فینال بین اسپانیا و برزیل هست .
مارادونا یه اشتباهی کرد شما ببخشیدش . گفته آلمان ,خبرگزاری ها اشتباها اسپانیا گفتن . :20:
هه هه هه هه خندیدم...
هه هه هه هه خندیدم...
عزیزم خنده هم داره .
آخه مارادونا رو چه حساب گفته اسپانیا رو 10 بر 1 میبریم ؟
با خودش چه فکری کرده ؟
تبریک
ولی عجب اتحادی!
بسیاری به محض اتمام بازی پیراهن اسپانیا رو در آوردن و چند بازیکن دیگر ناراحت زمینو ترک کردن.
تبریک
ولی عجب اتحادی!
بسیاری به محض اتمام بازی پیراهن اسپانیا رو در آوردن و چند بازیکن دیگر ناراحت زمینو ترک کردن.
من ندیدم بعد بازی رو .
منظورت چیه ؟چرا ناراحت شدن ؟
تبریک میگم
ولی ای کاش دوم میشدید تا مرحله بعد برزیل رو میفرستادید خونشون
از طرفدارانه خوشمزه اسپانیا خواهش میکنم که حواستون به تیم خودتون باشه.......
آخه چیکار به مارادونا دارین....؟؟؟؟:19:برین به اون دل بوسکه خوشگلتون بخندین.....
در ضمن بردن یه تیم 9 نفره اونم با تفاضل یه گل این همه خوشحالی نداره......:41:
آخ فقط منتظرم این اسپانیا بخوره به آرژانتین و ببازه اون موقع ببینم کدومتون روش میشه اینجا پست بده.....:27:
منظورت 10 نفرست دیگه ؟:31:
ما که با مارادونا کار نداشتیم . خودش یه حرفی زد که مارو به واکنش واداشت . :31:
منم امیدوارم تو نیمه نهایی بخوریم بهم .
اولش به خاطر اینکه آلمان رو حذف میکنید خیلی حال میکنم و دوم واسه اینکه ببینم واقعا چه تیمی بهتر بازی
میکنه ما یا شما :20:
B L A S T E R
26-06-2010, 08:36
تبریک
ولی عجب اتحادی!
تایید میشه.
اتحاد بازیکنا در حد 0 هست!:13:
hamid_diablo
26-06-2010, 10:00
سلام
دیروز اسپانیا عالی بود:20:
اینیستا و آلوز به نظر من بهترین بازیکن اسپانیا بودن:40:
شیلی هم بد نبود
خیلی دوست داشتم اسپانیا و برزیل بخورن به هم . ولی پرتغال هم تیم کمی نیست:5:
امیدوارم اسپانیا موفق بشه
سلام
این 5-6 نفری که الان پستاشون حذف شد
ادامه ندین لطفا
آخر سر چند تا تلفات میدین
B L A S T E R
26-06-2010, 10:12
اینیستا و آلوز به نظر من بهترین بازیکن اسپانیا بودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلوز ؟ :blink:
xerxes again
26-06-2010, 10:22
لباس دوم اسپانیا چرا سیاهه؟
آقا بازی دیروز نیمه دومش واقعا فاجعه بود . گل اول اسپانیا هم که اگه براوو با اون فضاحت بیرون نیومد عمرا بازی رو میبردین و الان باید با برزیل بازی میکردین چرا یه تشکر خشک خالی ازش نمیکنید لااقل . بنده خدا کلی خریت کرد تا اونجا از دروازه اومد بیرون تو رو داد به ویا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . چه بازی ای میشد اسپانیا و برزیل . فعلا که چه بازی ای شود هلند و برزیل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اسپانیا هم مثل هلند یه خط حمله درست حسابی نداره البته شما دارین ولی گل نمیزنن ما اصلا نداریم . فن پرسی انداختیم جلو برامون گل بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اسپانیا به آرژانتین بیفته میریم با این دختره قرارداد میبندیم بیاد پشت دروازتون هی به کاسیاس چشمک بزنه:27:
B L A S T E R
26-06-2010, 11:41
بگید یه طوری چشمک بزنه مسی نبینه از حال بره بچه :27:
این همون خبرنگارست کسی عکسی نداره
بگید یه طوری چشمک بزنه مسی نبینه از حال بره بچه :27:
مهم نیست چون قبلش دروازه بانتون از حال رفته :27:
لباس دوم اسپانیا چرا سیاهه؟
سیاه نبود فکر کنم سرمه ای پررنگ بود :31:
فکر کنم همونه :31: سایت فیفا گذاشته
برادران بسیجی لطف کردن همه لینکا رو لیفتر کردن تا چشمتون به ناموس مردم نیفته و نتونستم عکس گیر بیارم
من ندیدم بعد بازی رو .
منظورت چیه ؟چرا ناراحت شدن ؟
منم مشغول بودم چند صحنه کوتاه دیدم: پویول و ویا و ... (کاتالانی بارسایی) پیرهن اسپانیا رو در آوردن و جمع شدن خوشحالی می کردن. کاسیاس و راموس و ... (دیگر) با قیافه گرفته می رفتن رختکن.
پویول
ویا
ژاوی
اینیستا
پیکه
بوسکت
فابرگاس (تورس)
کاسیاس
راموس
کاپدویلا
مارتینز (آلونزو)
اختلاف رو در بازی هم میشه تشخیص داد. مثلا راموس و اطرافیانش. اما اینجور مواقع دیگه خیلی ناجوره.
B L A S T E R
26-06-2010, 13:52
منم مشغول بودم چند صحنه کوتاه دیدم: پویول و ویا و ... (کاتالانی بارسایی) پیرهن اسپانیا رو در آوردن و جمع شدن خوشحالی می کردن. کاسیاس و راموس و ... (دیگر) با قیافه گرفته می رفتن رختکن.
پویول
ویا
ژاوی
اینیستا
پیکه
بوسکت
فابرگاس (تورس)
کاسیاس
راموس
کاپدویلا
مارتینز (آلونزو)
اختلاف رو در بازی هم میشه تشخیص داد. مثلا راموس و اطرافیانش. اما اینجور مواقع دیگه خیلی ناجوره.
کاسیاس که با همه دست داد ... خندون هم بود ... اختلاف هست قبول دارم ولی اگرم باشه تقصیر کاتالانی هاست .
چون مادریدی ها و اندلسی ها که با اسپانیا مشکل ندارن . تنها باسکی ها و کاتالان هان که با اسپانیا مشکل دارن . اینو مشد موقع پخش سرود ملی دید .
اگه تو جریان بازی میگی که فک کنم اشتباه کنی ... چون از نظر فنی این اختلاف نژادی زیاد دیده نمیشد .
ولی کلاً این اختلاف به ضرر تیم تموم میشه!
خودتون رو آماده بکنید واسه خط دفاعی قدرتمند پرتغال:5: . کرش تو 90 درصد بازیهایی که مربی پرتغال بوده تیمش گل نخورده! تو 3 بازی مقدماتی هم که گلی نخوردیم.
درکل پیش بینی من از بازی اینه:
اسپانیا 70 درصد توپ رو در اختیار داره و همش پاس و پاس ولی نمیتونه موقعیت ایجاد کنه. بعد دو حالت بوجود میاد:
یا با ضد حمله ما گل میزنیم و میبریم یا تو پنالتیها میبریم. درکل میبریم:31: .
خودتون رو آماده بکنید واسه خط دفاعی قدرتمند پرتغال:5: . کرش تو 90 درصد بازیهایی که مربی پرتغال بوده تیمش گل نخورده! تو 3 بازی مقدماتی هم که کلی نخوردیم.
درکل پیش بینی من زا بازی اینه:
اسپانیا 70 درصد توپ رو در اختیار داره و همش پاس و پاس ولی نمیتونه موقعیت ایجاد کنه. بعد دو حالت بوجود میاد:
ما که از الان آماده بازی فینال با برزیل هستیم . :31:
اون 70 % رو قبول دارم با نتیجه 2 بر 0 به نفع اسپانیا .
فقط امیدوارم بیشتر از 2 تا نخورید که خیلی براتون بد میشه . :27:
B L A S T E R
26-06-2010, 14:09
خودتون رو آماده بکنید واسه خط دفاعی قدرتمند پرتغال:5: . کرش تو 90 درصد بازیهایی که مربی پرتغال بوده تیمش گل نخورده! تو 3 بازی مقدماتی هم که گلی نخوردیم.
منم قبول دارم . خصوصا برونو آلوز و کونترائو مدافعای فئق العاده ای هستن .
ولی دو تا استاد پاس تو تیممون داریم : استاد ژابی و ژاوی :دی
با دو تا پاس تو عمق ویا کار رو تموم میکنه :دی
اینیستا رو یادت رفت داداش . بهترین بازیکن دیروز .
B L A S T E R
26-06-2010, 14:14
امیدوام ژابی برسه!
فکر کنم میرسه . خیلی قوی تر از این حرفاست .:31:
شیلی 1- اسپانیا 2؛ پرواز ستاره ها به یک هشتم
دور سوم دیدارهای گروه اچ به صورت همزمان دنبال می شود. با گزارش لحظه به لحظه این دیدارها با ما باشید.
غزال زیاری
سایت گل- دور سوم رقابتهای گروه اچ تا دقایقی دیگر آغاز می شود و در دو دیدار همزمان تیمهای سوئیس و هندوراس مقابل هم قرار می گیرند و دو تیم اسپانیا و شیلی دیگر دیدار جذاب این گروه را برگزار خواهند کرد.
در حال حاضر و در پایان دور دوم این رقابتها، تیم شیلی با پیروزی در هر دو دیدار خود و کسب هر 6 امتیاز ممکن در صدر جدول قرار دارد.اسپانیا با 3 امتیاز و تفاضل گل 1+ رده دوم جدول را به خود اختصاص داده و سوئیس با سه امتیازو تفاضل گل صفر در رده سوم است
هندوراس که در هر دو دیدار اول خود تن به شکست داده، بدون امتیازی و با تفاضل گل 3- در قعر جدول قرار دارد.
دیدارهای گروه اچ تا دقایقی دیگر آغاز می شود و با گزارش لحظه به لحظه دیدار شیلی و اسپانیا با شما خواهیم بود. گزارش این دیدار را با ما دنبال کنید:
ترکیب دو تیم:
شیلی(2-1-3-4): براوو (1)- خارا (18)- پونسه (3)- مدل (17)- ایسلا (4)- گونسالس (11)- استرادا (13)- ویدال (8)- والدیویا (10)- بئائوسجور(15)- سانچس (7)
سرمربی:بیه لسا
اسپانیا (3-3-4): کاسیاس (1)- راموس (15)- پیکه (3)- پویول (5)- کاپدویلا (11)- آلونسو (14)- بوسکتس (16)- چابی (8)- اینیستا (6)- تورس (9)- ویا (7)
سرمربی:بیسنته دل بوسکه
داور: مارکو آنتونیو رودریگس (مکزیک)
ورزشگاه:لوفتوس ورسفلد (پرتوریا)
دقیقه صفر:سررررود ملی دو تیم..در ابتدا شیلی و سپس اسپانیا...
دقیقه صفر: بازیکنان شیلی با لباسهای قرمز و شورتهای آبی و اسپانیایی ها با پیراهنهای سورمه ای و شورتهای سفید در زمین مسابقه حاضرند
دقیقه صفر: بازیکنان اسپانیا بازی را آغاز خواهند کرد
دقیقه 3: اعلام ضربه خطا برای اسپانیا از میانه های میدان..ژابی آلونسو ضربه اول را می زند و ضربه سر فرناندو تورس از بالای دروازه شیلی به بیرون رفت
دقیقه 5:پاس رو به عقب بازیکنان شیلی که به اشتباه در اختیار تورس قرار می گیرد...فرصصصصصت خوب برای اسپانیا و توپی که به هدر رفت
دقیقه 6: اعلام خطا از سوی یکی از بازیکنان شیلی برروی چابی و باز هم ضربه خطا به نفع اسپانیا...چابی پشت این ضربه و سانتر چابی که فایده ای ندارد و مبدل به ضد حمله برای شیلی می شود و اعلام خطا به نفع اسپانیا
دقیقه 8: فرناندو تورس از سمت چپ زمین خود را به دروازه شیلی نزدیک می کند و توپی که در نهایت ثمری ندارد
نکته ) نکته جالب توجه اینجاست که در این میدان همه و همه به زبان اسپانیایی مسلط هستند. ازبازیکنان اسپانیا گرفته تا بازیکنان شیلی و داور مکزیکی که زبان اصلی تمام این کشورها، زبان اسپانیایی است
دقیقه 10: نفووووذ اینیستا که بی ثمر است
دقیقه 10: نفوووذ تیم ملی شیلی از سمت راست و سانتر تماشایی از جناح راست زمین و ضربه نهایی مارک گونسالس که روانه آسمان می شود
دقیقه 12: بازیکنان شیلی بار دیگر از سمت راست خود را به دروازه کاسیاس نزدیک می کنند و البته ناکام هستند..توپ به استرادا می رسد و شوت محکم و از راه دور او در دستان کاسیاس آرام می گیرد
دقیقه 14: خططای بازیکنان اسپانیا برروی والدیویا
دقیقه 14: ششووووت تماشایی سانچس، که توسط کاسیاس مهار و به کرنرفرستاده شد..کرنر از سمت چپ به روی دروازه اسپانیا ارسال و بی ثمر است
دقیقه 15: کارررررت زززرد برای گری مدل، بازیکن شیلی....مدل با خطا، بوسکتس را مهار کرد و در صورتی که تیمش به مرحله بعدی رقابتها راه بیابد، شانس همراهی تیمش را از دست خواهد داد
دقیقه 16: خطای ویدال برروی سرخیو راموس و ضربه خطا به نفع اسپانیا که برگشت داده می شود
دقیقه 18: پاس تماشایی والدیویا برای ایسلا وایسلا به مدل....سانتر مدل از روی سرگونسالس عبور و بی ثمر به بیرون رفت
دقیقه 20: کاررررت ززرررد برای پونسه..در حالی او برروی زمین افتاده بود وفرناندو تورس پشت سر او بود، پونسه با کف پا بر ساق پای تورس کوبید و این در حالی بود که داور در نزدیکی صحنه بود و کارت زردی را به او نشان داد.
بدین ترتیب در صورت صعود شیلی به مرحله بعدی، پونسه را به علت دو اخطاره بودن در اختیار نخواهد داشت
دقیقه 21: کاررررت زررردی دیگر برای شیلی و این بار برای استرادا..به دلیل خطای خشنی که برروی سرخیو بوسکتس مرتکب شد
دقیقه 23: حرکت داوید ویا از سمت چپ زمین....سانتر او از لب خط و توپی که در دستان دروازه بان شیلی قرار می گیرد
دقیقه 24: خطای سرخیو راموس برروی بازیکن شیلی و اعلام ضربه خطا به نفع قرمز پوشان
دقیقه 24:والدیویا پشت این ضربه قرار گرفته و سانتر خوب او توسط پیکه دفع می شود و درنهایت توپ به بیرون رفت
دقیقه 24: ضد حمللللله برای اسپانیا...نفوذ اسپانیا از سمت چپ توسط ژابی آلونسو و دروازه بان شیلی که به اشتباه از دروازه خارج شد و ضربه چیپ تماشاییی داوید ویا که وارد دروازه می شود
دقیقه 24: گلللللللللللللللللللللللل للللللللللل برای اسپانیا توسط داوید ویا..بدین ترتیب داوید ویا یکی از مدعیان اصلی آقای گلی رقابتهای جام جهانی قرار گرفت
شیلی 0- اسپانیا 1
نکته: تمام نیمکت نشینان اسپانیا یکدیگر را در آغوش می گیرند و دل بوسکه ثابت و ساکن ایستاده بود
دقیقه 28:خطای خشن استرادا برروی ساق پای اینیستا..بازیکنان شیلی به شدت نگران آن هستند تا داور کارت زرد دیگری و در پی آن کارت قرمز را از جیبش خارج کند ولی آنها بسیار خوش شانس بودند که این اتفاق نیفتاد...اعلام ضربه خطا به نفع اسپانیا
دقیقه 28: داوید ویا پشت ضربه آزاد و توپی که به بیرون رفت.
دقیقه 29: فرصت خوب برای سانچس و توپ او که توسط مدافعان اسپانیا بلوکه می شود
دقیقه 33:این بار فرصت برای مائوریسیو ایسلا و توپ او که توسط مدافعان اسپانیایی مهار می شود
دقیقه 34: کرنر از سمت چپ زمین برای اسپانیا و ضربه سر پیکه که از بالا به بیرون می رود
دقیقه 34: نفوووووذ تماشایی بازیکن شماره 15 اسپانیا از سمت چپ زمین و توپی که با فاصله ای اندک از کنار دروازه کاسیاس به کرنر رفت
دقیقه 35: حمله فرناندو تورس از سمت راسسسست و خطای یکی از بازیکنان شیلی برروی او که با تنه زدن، ال نینیو را به زمین می اندازد....خطای پنالتی...داور می بایست این صحنه را پنالتی اعلام می کرد ولی خبری از پنالتی نبود
دقیقه 36: نفووووووذ تماشایی اسپانییییا...خطای استراداو پشت پای دیگری بر ساق پای تورس..داور بازی را دنبال می کند و ویا که توپ را به اینیستا می رساند
دقیقه 36: گلللللللللللللللللللللللل لللللللللللل....اینیستا توپ را وارد دروازه شیلی می کند و ویا، اینیستا ، پویول و کاپدویلا در گوشه سمت چپ زمین این گل را جشن می گیرند، بی خبر از اینکه در مقابل دروازه شیلی اتفاقاتی در جریان وقوع است
دقیقه 37: داور با نشان دادن دومین کارت زرد به استرادا، او را از زمین مسابقه اخراج کرد و درگیری سرخیو راموس با بازیکنان شیلی
شیلی 0- اسپانیا 2
دقیقه 39: بازیکنان شیلی عصبی شده اند و با دستپاچگی و با خشونت بیشتری بازی را دنبال می کنند...بازگشت به این بازی اندکی سخت است
دقیقه 41: مارسلو بیه لسا، مربی شیلی، با ناراحتی و عصبانیت..دوزانو مقابل دروازه تیمش نشسته
دقیقه 45: داور مسابقه ، 2 دقیقه وقت تلف شده برای نیمه اول این بازی اعلام کرده است
دقیقه 2+45: خططططای پونسه برروی ژابی آلونسو در میانه میدان و مقابل چشمان داور...آلونسو لنگ لنگان از زمین مسابقه خارج می شود
دقیقه 3+45: سوووووت پایان نیمه اول این دیدار..بازیکنان شیلی داور مسابقه را محاصره کرده و بر سر تصمیماتش در این نیمه با او بحث می کنند، هر چند که کاپیتان براوو از آنها می خواهد تا با داور بحث نکنند.
شیلی 0- اسپانیا 2
آمار پایانی نیمه اول:
درصد مالكيت توپ: شیلی 46%- اسپانیا 54%
موقعيت گل: شیلی 4- اسپانیا6
شوت در چارچوب: شیلی 2 – اسپانیا2
ضربات آزاد: شیلی 8 – اسپانیا 16
كرنر: شیلی 3 – اسپانیا 2
آفسايد: شیلی 0- اسپانیا 0
خطاها : شیلی 16- اسپانیا 8
كارت زرد: شیلی 3- اسپانیا 0
کارت قرمز: شیلی 1 – اسپانیا0
دقیقه 46: آغاز نیمه دوم این دیدار
دقیقه 46: تعوووویض برای شیلی..استبان پاردس به جای خورخه والدیویا وارد زمین مسابقه شد
دقیقه 46: تعووویض دیگری برای شیلی: رودریگو میار به جای مارک گونسالس به زمین می آید
دقیقه 46: ژابی آلونسو به ترکیب ماتادورها بازگشته است
دقیقه 47: گلللللللللللللللللللللللل ل برای شیلی...ضربه محکم رودریگو میار، بازیکن تازه وارد شیلی پس از برخورد به پای پیکه که سعی در دفع توپ داشت، وارددروازه کاسیاس می شود
شیلی 1- اسپانیا 2
دقیقه 48: بازیکنان شیلی روحیه از دست رفته شان را باز یافته اند و با روحیه بیشتری بازی را دنبال می کنند
دقیقه 49: فرصصصصت خوب برای شیلی و شوووت استبان پاردس که در دستان کاسیاس قرار می گیرد..البته داور آفساید بازیکن شیلیایی را اعلام کرده است
دقیقه 52: فرصصصصت استثنایی برای داوید ویا از سمت چپ دروازه شیلی که بی ثمر است
دقیقه 53: خطای پاردس برروی پویول..بازی برای ثانیه هایی متوقف شده ولی بلافاصله دنبال می شود
دقیقه 55: تعووووویض برای اسپانیا..فرناندو تورس می بایست از زمین مسابقه خارج شود..او ناراحت از این تعویض، از زمین مسابقه خارج و جایش را به سسک فابرگاس می دهد....فرناندو تورس پس از خروج از زمین با تک تک نیمکت نشینان تیمش دست می دهد و برروی نیمکت قرار می گیرد
نکته) با توجه به نتایج این دو دیدار همزمان، اسپانیا به عنوان تیم صدرنشین به مرحله بعد راه خواهد یافت و شیلی تیم دوم گروهش خواهد بود
نکته) مارسلو بیه لسا با عصبانیت برروی نیمکت نشسته و به محض هر تصمیم داوری، با عصبانیت و فریاد کشیدن اعتراضش را نشان می دهد
دقیقه 60: پاسکاری قشنگ بازیکنان اسپانیا در جناح راست دروازه شیلی...پاس راموس به سسک و توپی که سسک در اختیار ویا قرار می دهد و ال گواخه نمی تواند گل دیگری را برای اسپانیا به ثمر برساند
دقیقه 62: حمله داووووید ویا به سمت دروازه شیلی و پونسه که به او اجازه ضربه زدن نمی دهد
نکته) بازیکنان اسپانیا در این دقایق کنترل توپ و میدان را در دست گرفته اند و به دنبال گل سوم هستند
دقیقه 62: اشتباااااه بازیکنان شیلی و نفوذذ بازیکنان اسپانیا و ضربه اینیستا که ثمری ندارد
دقیقه 65: کرنر برای تیم ملی اسپانیا از سمت چپ دروازه اسپانیا و سانتر بلندی که از سمت دیگر زمین به بیرون می رود
دقیقه 65: تعوووویضی دیگر برای شیلی...بیله سا در تعویض سوم خود فابیان اوریانا را به جای الکسیس سانچس به زمین مسابقه می فرستد
دقیقه 65: از سرعت بازی به طور قابل ملاحظه ای کاسته شده و به نظر می رسد که دو تیم تا حدود زیادی از صعودشان به مرحله بعد مطمئن شده اند
دقیقه 68: ضددد حمممممله داوید ویا و در نهایت کرنری که از سمت چپ زمین برای آبی پوشان به دست می آید
دقیقه 69: حمله برای اسپانیا و سرخیو راموس که ضربه او در خارج از چارچوب است
دقیقه 70: آفسسسساید داوید ویا اعلام می شود
دقیقه 71: نفووووذ سرخیو راموس از سمت راسسسست ..ستاره اسپانیایی در محاصره مدافعان شیلیایی که در نهایت توپ او به بیرون می رود
دقیقه 73: تعوووویضی دیگر برای اسپانیا...ژابی آلونسو از زمین مسابقه خارج و جای خود را به خاوی مارتینس می دهد
دقیقه 75: نفوووووذ آبی پوشان اسپانیا و ضربه مارتینس که توسط مدافعان شیلی مهار می شود
دقیقه 75: ضربه استبان پاردس که ثمری را برای شیلی ندارد
دقیقه 76: بیه لسا همچنان با عصبانیت تمام بازی را عصبانی می کند..آقای بیه لسا..عصبانی نباش..تیمت ، در رتبه دوم به مرحله بعد راه خواهد یافت...شاید بیه لسا از رویارویی با برزیل می هراسد و به کسب رده اول جدول گروه اچ می اندیشد
دقیقه 76: از سوی دیگر بیسنته دل بوسکه با آرامش و لبخند رضایت بخشی بازی را دنبال می کند
دقیقه 76: شوووت آندرس اینیستا که در چارچوب نیست
دقیقه 79: ضد حمله برای شیلی و آفسسسساید پاره دس اعلام می شود
دقیقه 80: پاره دس باز هم در موقعیت آفسساید قرار دارد
دقیقه 87: به نظر می رسد که بازیکنان دو تیم از نتیجه کسب شده راضی هستند و به دنبال آن هستند تا با سپری شدن دقایق پایانی بازی، به رختکن بروند...هر چند که بیه لساهمچنان عصبی و ناراحت است
دقیقه 88: به نظر می رسد که تعووویضی دیگر برای آبی پوشان اسپانیا در راه است..داوید سیلوا در کنار زمین آماده ورود به میدان است و منتظر اجازه داور
دقیقه 90: داور چهارم، دو دقیقه وقت اضافه برای نیمه دوم این دیدار اعلام کرد
دقیقه 2+90: سیلوا همچنان در کنار زمین منتظر است
دقیقه 2+90: سوووووت پایانی دیدار.... بازیکنان دو تیم با هم خوش و بش می کنند و هر دو تیم خوشحال و سرخوش از صعود به رختکن می روند.
بدین ترتیب تیم ملی اسپانیا با 6 امتیاز و تفاضل گل 2+ به عنوان تیم صدرنشین گروه اچ روانه مرحله یک هشتم پایانی خواهد شد و می بایست در این مرحله مقابل پرتغال قرار بگیرد
شیلی با 6 امتیاز و تفاضل گل 1+تیم دوم گروهش لقب گرفت و می بایست در مرحله یک هشتم مقابل تیم صدرنشین گروه جی یعنی برزیل قرار بگیرد
سوئیس با 4 امتیاز و هندوراس با 1 امتیاز با رقابتهای جام جهانی خداحافظی می کنند.
شیلی 1- اسپانیا 2
آمار پایانی دیدار:
درصد مالكيت توپ: شیلی 44%- اسپانیا 56%
موقعيت گل: شیلی 6- اسپانیا 9
شوت در چارچوب: شیلی 3- اسپانیا 3
ضربات آزاد: شیلی 15- اسپانیا 24
كرنر: شیلی 3- اسپانیا 4
آفسايد: شیلی 3- اسپانیا 1
خطاها: شیلی 21- اسپانیا 14
كارت زرد: شیلی 3- اسپانیا 0
کارت قرمز: شیلی 1- اسپانیا 0
2010/6/25
کاسیاس که با همه دست داد ... خندون هم بود ... اختلاف هست قبول دارم ولی اگرم باشه تقصیر کاتالانی هاست .
چون مادریدی ها و اندلسی ها که با اسپانیا مشکل ندارن . تنها باسکی ها و کاتالان هان که با اسپانیا مشکل دارن . اینو مشد موقع پخش سرود ملی دید .
اگه تو جریان بازی میگی که فک کنم اشتباه کنی ... چون از نظر فنی این اختلاف نژادی زیاد دیده نمیشد .
ولی کلاً این اختلاف به ضرر تیم تموم میشه!
چند لحظه بعدش که جمع شده بودن.
تو جریان این بازی نه. اما بازی قبلی حرکاتی از راموس به نظر من اومد.
بالاخره این تیم بی نظیر هم باید مشکلاتی داشته باشه: اختلاف + آماده نبودن تورس
امتیاز برای حریفان.
برترین و بدترین بازیکن ترکیش ایرلاین؛ شیلی - اسپانیا
دیدارهای دور سوم رقابتهای جام جهانی 2010 که به صورت همزمان برگزار شد، جمعه شب با مصاف تیمهای گروه اچ دنبال شد.
سایت گل - دیدارهای دور سوم رقابتهای گروه اچ، با برگزاری دو دیدار همزمان دنبال شد. در یکی از این دیدارها،تیم اسپانیا موفق شد تا با نتیجه 1-2 مقابل شیلی به برتری دست یابد.دو گل داوید ویا و آندرس اینیستا در مقابل تنها گل میار، سه امتیاز این دیدار را از آن ماتادورها کرد.
بدین ترتیب تیم ملی اسپانیا با 6 امتیاز و تفاضل گل 2+ به عنوان تیم صدرنشین گروه اچ روانه مرحله یک هشتم پایانی خواهد شد. شیلی با 6 امتیاز و تفاضل گل 1+تیم دوم گروهش لقب گرفت و سوئیس با 4 امتیاز و هندوراس با 1 امتیاز با رقابتهای جام جهانی خداحافظی می کنند
درمرحله بعدی این رقابتها، اسپانیا، تیم اول گروه اچ می بایست مقابل تیم دوم گروه جی یعنی پرتغال به میدان برود و شیلی، تیم دوم گروه اچ، مقابل برزیل،تیم اول گروه جی به میدان خواهد رفت.
ترکیش ایرلاین، برترین و بدترین بازیکن این دیدار را انتخاب کرده است
برترین بازیکن میدان:
آندرس اینیستا در این دیدار یکی از دو گل اسپانیا را به ثمر رساند و یکی از بازیکنان کلیدی دل بوسکه در زمین مسابقه بود که در نهایت توانست عنوان برترین بازیکن میدان را از آن خود کند.
بدترین مرد میدان:
استرادا...بازیکن تیم ملی شیلی که بادریافت دو کارت زرد و در نهایت اخراج از زمین مسابقه شرایط را برای قرمزپوشان سخت کرد؛ شاید اگر او در زمین مسابقه باقی می ماند سرنوشت این گروه به نحو دیگری دنبال می شد.او بدون شک بدترین بازیکن میدان بود
نظرسنجی : شما هم می توانید نظرشخصی تان در مورد برترین و بدترین بازیکن این دیدار را با ما در میان بگذارید.
ترکیش ایرلاین، اسپانسر این خبر برای سرتاسر نسخه های گل دات کام است.
2010/6/26
دل بوسکه: اعتماد به نفسمان را به دست آوردیم
سرمربی اسپانیایی امیدوار است که تیمش شکست در مقابل سوئیس را به فراموشی سپرده باشد.
سایت گل - بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، معتقد است که تیمش پس از پیروزی 2-1 مقابل شیلی، بار دیگر اعتماد به نفسش را به دست آورد.
گل های داوید ویا و آندرس اینیستا در نیمه اول پیروزی تیم اسپانیا را تضمین کرد و حتی جبران یکی از گل ها توسط حریف نتوانست مانع از صعود اسپانیا به دور بعد به عنوان تیم اول گروه شود. به این ترتیب آنها در مرحله بعد در مقابل پرتغال قرار خواهند گرفت.
دل بوسکه در مصاحبه مطبوعاتی پس از بازی گفت: "وقتی در مقابل سوئیس بازی می کردیم، از نظر ذهنی بسیار مغشوش بودیم. بعد از بازی امروز بسیار خوش بین هستیم و امیدواریم که بتوانیم در مرحله بعد نتیجه خوبی کسب کنیم.
باید بازیکنان شیلی را نیز مورد تحسین قرار دهم و همچنین مربی این تیم را که در این دیدار نبرد سختی را برای ما رقم زدند."
دل بوسکه سپس در مورد نمایش فرناندو تورس صحبت کرد. مهاجم لیورپولی در این بازی در دقیقه 55 از بازی خارج شد.
سرمربی ماتادورها گفت: «باید فرناندو را تعویض می کردم زیرا او گفت که دچار مصدومیت شده است و نمی تواند به بازی ادامه دهد. البته به مصدومیت او از ناحیه زانو ربطی ندارد.من سسک را به بازی فرستادم زیرا به کنترل بیشتری در میانه زمین نیاز داشتیم و خوشحالیم که این تعویض به کمک ما آمد."
2010/6/26
رافائل نادال: اسپانیا بازیکنان بزرگی دارد
سایت گل - رافائل نادال، تنیسور بزرگ اسپانیایی که در رقابتهای ویمبلدون حضور دارد در مصاحبهای نظرش را درباره جام جهانی گفت.
او درباره اسپانیا گفت: «تیم بسیار کاملی داریم. یک دروازهبان فوقالعاده، به علاوه چابی، اینیستا، سسک و البته ویا و تورس در خط حمله. ما عالی هستیم.»
تیم ملی اسپانیا جمعه شب موفق شد تا در دیداری تماشایی با برتری 1-2 از سد شیلی عبور کرده و با کسب هر سه امتیاز این دیدار حساس به عنوان صدرنشین گروهش به مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای جام جهانی برسد؛ مرحله ای که در آن پرتغال انتظار شاگردان دل بوسکه را می کشد.
او همچنین درباره بازی آلمان و انگلیس گفته: «پیشبینی آن بسیار سخت است و دو تیم بازی نزدیکی به نمایش خواهند گذاشت.»
2010/6/26
چابی: مقابل شیلی خوب بازی نکردیم
سایت گل - چابی، هافبک اسپانیا گفته این تیم در جریان پیروزی مقابل شیلی اصلا خوب بازی نکرد و هشدار داده در مرحله حذفی دیگر جای اشتباه نیست.
بازیساز باتجربه بارسلونا گفته دو لحظه درخشش فردی باعث شد آندرس اینیستا و داوید ویا گل بزنند. آنها در دور بعد به مصاف پرتغال، همسایه خود خواهند رفت.
چابی میگوید: «ما در گروهمان اول شدیم و این را برد مقابل تیم قدرتمندی مانند شیلی به دست آوردیم. بسیار سختی کشیدیم و به دو تلاش انفرادی اتکا کردیم تا به رتبه اول برسیم. ما خوب بازی نکردیم. حالا از این به بعد، دیگر یا میبرید یا حذف میشوید. ما با پرتغال بازی خواهیم کرد و فرصت خوبی داریم و نسل خوبی از بازیکنان در تیم حضور دارند.»
2010/6/26
اینیستا: گل ویا بسیار مهم تر بود
سایت گل - آندرس اینیستا، هافبک تیم ملی اسپانیا، در بازگشت به ترکیب اصلی بار دیگر برای "لافوریا روخا" گلزنی کرد اما ترجیح داد که بیشتر در مورد گلی که داوید ویا زد، صحبت کند.
ویا از اشتباه کلودیو براوو، دروازه بان شیلی در خروج استفاده کرد و با یک ضربه دقیق از راه دور دروازه حریف را باز کرد تا فشار از روی تیم دل بوسکه برداشته شود.
اینیستا در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "گل دوید ویا برای ما بسیار مهم بود. این گل زمانی به دست آمد که ما در بازی شرایط خوبی نداشتیم. ما تا آخرین لحظات بازی از سوی حریف تحت فشار بودیم اما خوشحالم که توانستیم به دور بعد راه پیدا کینم."
اینیستا که در بازی مقابل سوئیس مصدوم شده بود، در بازی دیشب بار دیگر به ترکیب اصلی بازگشت و با یک ضربه دقیق گل دوم و پیروزی بخش اسپانیا را وارد دروازه حریف کرد.
2010/6/26
بوسکتس: خوشحالم که با برزیل بازی نمی کنیم
هافبک اسپانیایی تایید کرد که تیمش بازی مقابل شیلی را چندان خوب آغاز نکرد.
سایت گل - سرخیو بوسکتس، هافبک تیم ملی اسپانیا، پس از پیروزی 2-1 دیشب تیمش مقابل شیلی، از لینکه در مرحله بعد مقابل برزیل قرار نخواهند گرفت بسیار خوشحال است. اسپانیایی ها روز سه شنبه در مرحله یک هشتم هایی با پرتغال روبرو خواهند شد.
بوسکتس تایید کرد که اسپانیا در بازی دیشب شروع خوبی نداشت اما مطمئن بود که می توانند حریف آمریکای لاتینی شان را شکست دهند. این پیروزی سر انجام با گل های ویا و اینیستا به دست آمد.
او در مصاحبه پس از بازی به خبرنگاران گفت: "به آن اندازه که فکر می کردیم، خوب نبودیم اما مطمئن بودیم که می توانیم به مرحله بعد برویم. گل ویا به ما آرامش خاطر داد. آنها روی تیم ما فشارزیادی آوردند اما می دانستیم که می توانیم با آن مقابله کنیم. ما در لحظاتی از بازی نتوانستیم برنامه هایمان را اجرا کنیم اما مثل یک تیم بازی کردیم. بازی برابر برزیل می توانست بسیار دشوار باشد، این مسئله را در جام کنفدراسیون ها دیدیم؛ البته بازی مقابل پرتغال نیز بسیار سخت است. این دیدار، مسابقه مرگ و زندگی است."
2010/6/26
احتمال غیبت ژابی آلونسو مقابل پرتغال
قوزک مصدوم ستاره اسپانیایی ممکن است مانع از حضور او در مصاف مقابل پرتغال شود.
سایت گل - در جریان دیدار اسپانیا مقابل شیلی قوزک پای ژابی آلونسو پیچ خورد و بدین ترتیب او ممکن است نتواند در دیدار تیمش مقابل پرتغال در مرحله یک هشتم پایانی جام جهانی به میدان برود.
در دقیقه 73 دیدار اسپانیا مقابل شیلی و در حالی که اسپانیا با نتیجه 1-2 از حریف پیش بود، خاوی مارتینس به جای آلونسو وارد زمین مسابقه شد.
تیم ملی اسپانیا روز سه شنبه مقابل پرتغال قرار خواهد گرفت و دکتر اسکار لوئیس سلادا، ابراز امیدواری کرده که آلونسو بتواند به موقع به روزهای اوجش بازگشته و برای ماتادورها به میدان برود.
آلونسو در صحبتهایی در پایان این دیدار گفت: «اندکی احساس درد می کردم ولی اوضاع خوب بود.تکل دوم دقیقا روی قوزک پایم بود و آن زمان از مربی تیم خواستم که مرا تعویض کند، چون پایم واقعا درد می کرد. امیدوارم برای دیدار مقابل پرتغال مشکلی نداشته باشم.»
پزشک تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی که در روزنامه مارکا منتشر شد، گفت: «پس از بررسی های اولیه مشخص شد که پس از تکل خشن بازیکن شیلی، قوزک پای آلونسو پیچ خورده ولی ما خوشبین هستیم و امیدواریم که ژابی بتواند به دیدار مقابل پرتغال برسد.»
2010/6/26
آره دیگه...
این دوست دختر کاسیاسه
صحنه ی جالیه ها
کم پیش میاد همچین چیزی :8:
امیدوام ژابی برسه!
صحنه خطرناکی بود. مچ پاش رو با فشار روی ساق پیچوند. من گفتم دیگه را نمیره. خشونت و خطای شیلی بالا بود داور نمیتونست معادلش کارت بده.
آره دیگه...
این دوست دختر کاسیاسه
صحنه ی جالیه ها
کم پیش میاد همچین چیزی :8:
منظورتون کاسیلاسه نه:21:
درسته که این دوس دخترشه ولی این صحنه ساختگیه :27:
xerxes again
26-06-2010, 15:10
بگید یه طوری چشمک بزنه مسی نبینه از حال بره بچه
مسی چشم و دل سیره. همونی که تو سانتیاگو برنابئو همه ازش می ترسن. پس از یه بچه خوف دارین؟ :41:
نمیدونم دوستان آرژانتینی تو این تاپیک چیکار میکنن. :31:
ایشالله که تو نیمه نهایی به هم خوردیم بیاید اینجا کری بخونید .
Aryana_b
26-06-2010, 15:17
دوتا L تو اسپانیایی a تلفظ میشند:27:
فردوسی پور هم گفت میگن گل بازی سوسیس رو چون دختره پشت دروازه حواسشو پرت کرده خورده
اینم یه عکس از جفتشونه که البته قدیمیه
xerxes again
26-06-2010, 15:18
نمیدونم دوستان آرژانتینی تو این تاپیک چیکار میکنن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالله که تو نیمه نهایی به هم خوردیم بیاید اینجا کری بخونید .
من کری نخوندم. اتفاقاَ آرژانتین هیـــچ مشکلی با اسپانیا نداره و ما شما رو برادران خودمون می دونیم.
من جواب دوست رئالیمونو دادم.
اتفاقا چون منم آرژانتین رو دوست دارم گفتم کری نخونیم . :10:
ولی این بحث های رئال و بارسا برای تیم ما خوب نیست و دو دستگی ایجاد میکنه پس خواهشا از این بحث ها نکنید بهتره . :11:
Aryana_b
26-06-2010, 15:36
کاسیاس هم وایمیسه تا شما بیاید گل بزنین:31:این دفعه دختره میره خونه شام درست کنه تا بروبچ از بازی بیان خونه شام پیروزیشونو بخورن:21:
تازه باید دعا کنید به پنالتی نخوره و همون 2-0 ببازید واگرنه تو پنالتی 5-0 میبازید:27::27:
به ویکی پدیا مراجعه کنید می فهمید کاسیاسه
اگر ساختگی هست چرا تو سایت فیفا گذاشتن و زیرش نوشته که حتی عکاسش کیه ؟؟؟
اینم لینک
فکر نکنم فیفا عکس ساختگی بگذاره
پس زیاد درباره ی چیزایی که نمی دونید نظر ندید
ممنون :11:
B L A S T E R
26-06-2010, 15:46
صحنه خطرناکی بود. مچ پاش رو با فشار روی ساق پیچوند. من گفتم دیگه را نمیره. خشونت و خطای شیلی بالا بود داور نمیتونست معادلش کارت بده.
آره ولی ژابی نشون داده خیلی قویه و کم مصدوم میشه .
کلاً باسکی جماعت خیلی قدرت بدنی داره!!
عزیزم تلفظ درستش "کاسیاس " هست . واقعا نمیدونی اینو ؟:27:
مسی چشم و دل سیره. همونی که تو سانتیاگو برنابئو همه ازش می ترسن. پس از یه بچه خوف دارین؟ :41:
نه ما ازش ترس نداریم چون ارژانتین کلاً از تاکتیک نوین پاس بده مسی کار تمومه استفاده میکنه:20:
من کری نخوندم. اتفاقاَ آرژانتین هیـــچ مشکلی با اسپانیا نداره و ما شما رو برادران خودمون می دونیم.
من جواب دوست رئالیمونو دادم.
ایشون کلاً عادت دارن پستهای منو نقل قول کنن . مجبور نیستین که . حتماً هر چیزی دیدین نباید جواب بدین که!
پیشاپیش قهرمانی اسپانیا رو به طرفداران از جمله خودم تبریک میگم!:8:
masud-000000
26-06-2010, 16:22
پیروزی
[SIZE=4]دوتا L تو اسپانیایی a تلفظ میشند:27:
به ویکی پدیا مراجعه کنید می فهمید کاسیاسه
اگر ساختگی هست چرا تو سایت فیفا گذاشتن و زیرش نوشته که حتی عکاسش کیه ؟؟؟
اینم لینک
فکر نکنم فیفا عکس ساختگی بگذاره
پس زیاد درباره ی چیزایی که نمی دونید نظر ندید
ممنون :11:
عزیزم تلفظ درستش "کاسیاس " هست . واقعا نمیدونی اینو ؟:27:
[B
sakura ، عزیزم، من جای شما بودم دیگه این طرف ها آفتابی نمیشدم
masud-000000
26-06-2010, 19:54
Medel gets some good air.
Torres: In a familiar position.
?Is that somebody talking to my girlfriend
Carbonero: Another excuse to show a photo of her.
Maradona does some advanced scouting
بچه ها جدول بازی ها رسید .
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
قهرمانی مبارکه .
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
من همیشه طرف دار بارسا بودم اما اینجا تایپیک اسپانیاست واقعا چند دورست که دعا میکنم قهرمان بشیم اما نشد این دوره بهترین موقعیته بهترین هارو داریم
sakura ، عزیزم، من جای شما بودم دیگه این طرف ها آفتابی نمیشدم
من از رو نمیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میخواستم بیبنم شما میفهمید در اسپانیایی دو تا L صدای ی میده یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
B L A S T E R
26-06-2010, 21:24
مصدوم ما امادست :)
mohsenmirza
26-06-2010, 21:37
با سلام .
در زبان اسپانیایی هنگامی که دو "L" پشت سر هم قرار بگیرن صدای "y"یا همون "ی" رو میده . پس کاسیاس درسته .:46:
فعلا که همه می گن کاسیاس درسته
شما بازی ها رو به زبان انگلیسی ببینی متوجه می شید
عکس دوست دختر کاسیاس ساختگیه ؟؟؟
یا واقعیه ؟؟؟
به نظر میاد تو تمرینات قبل بازی وایساده کناره دروازه
ولی این دوستمون sakura می گه مونتاژه
حالا چیه جریان ؟؟؟ :5:
فعلا که همه می گن کاسیاس درسته
شما بازی ها رو به زبان انگلیسی ببینی متوجه می شید
عکس دوست دختر کاسیاس ساختگیه ؟؟؟
یا واقعیه ؟؟؟
حالا چیه جریان ؟؟؟ :5:
بیخیال حالا ما یه سوتی دادیم دیگه داری تاپیک رو منحرف میکنی
پست اولیه من پست زیر بود (البته اصلاح شده :31:)و میخواستم با بروبچز اسپانیا یه شوخی کرده باشم :10: لطفا دیگه ادامه نده:10:
اگه اسپانیا به آرژانتین بیفته میریم با این دختره قرارداد میبندیم بیاد پشت دروازتون هی به کاسیاس چشمک بزنه:27:
Rude Boy
27-06-2010, 11:14
بچه ها نظرتون در مورد بازی بعدی چیه ؟
من فکر کنم بازی قشنگی باشه .
90% تو وقت قانونی اسپانیا می بره.
15% تو وقت اضافه و 5% تو پنالتی .
نظر شما چیه ؟
B L A S T E R
27-06-2010, 12:12
من که نگرانم !
pinchingholian
27-06-2010, 13:51
چرا سسک (امپراطور خط میانی) این شکلی شده؟
مگه قیافش چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
حالا چیه جریان ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه که مونتاژه
درسته میزارن گزارشگرا و خبرنگارا با دوربین حضور داشته باشن پشت دروازه ولی نه انقدر نزدیک حتی نزدیک تر از تابلوهای تبلیغاتی
بابا جون مادرتون این دو تا موضوع رو ول کنید .
1 - تلفظ کاسیاس
2 - نامزد کاسیاس
بچه ها فقط منتظر سوژه هستند.:20:
pinchingholian
28-06-2010, 10:46
مگه قیافش چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
عضو فعال شده؟
pedramch
28-06-2010, 11:43
اسپانیا قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه!
برو بچ اندلس...
توروخدا دعا کنین برام...
پنج شنبه کنکوررررر دارم....
ممنون/:5:
hamidkabiri6270
28-06-2010, 11:54
بچه ها نظرتون در مورد بازی بعدی چیه ؟
من فکر کنم بازی قشنگی باشه .
90% تو وقت قانونی اسپانیا می بره.
15% تو وقت اضافه و 5% تو پنالتی .
نظر شما چیه ؟
اسپانیا راحت میبره.شک نکنید.به نظر من اسپانیا یه پای نیمه نهاییه.بچه ها اسپانیا_آرژانتین تو نیمه نهایی دیدنی میشه:8:
humankhan
28-06-2010, 13:19
من هم طرفدار اسپانيام ولي اسپانيا از تيم هاي كوچيك گل خورد . اول مطمئن بودم قهرمانه ولي الان يكم با وجود آرژانتين به قهرمانيش شك مي كنم
من هم طرفدار اسپانيام ولي اسپانيا از تيم هاي كوچيك گل خورد . اول مطمئن بودم قهرمانه ولي الان يكم با وجود آرژانتين به قهرمانيش شك مي كنم
همین آرژانتین توی بازی اول فقط یه گل زد.........نمیدونم هم با کی بود ولی تیمش از مکزیک ضعیف تر بود........
بعدشم اسپانیا خیلی خوب حمله میکنه......فقط باید تمرکز کنن توی تموم کردن.........
پرتغال رو که راحت می بریم
به نظرتون به آلمان میخوریم یا آرژانتین؟؟
با هرکدومشون بخوریم بازی سختی داریم
Amir_oscar
28-06-2010, 14:21
پرتغال رو که راحت می بریم
به نظرتون به آلمان میخوریم یا آرژانتین؟؟
با هرکدومشون بخوریم بازی سختی داریم
آرژانتین...
امیدوارم پرتغال رو نه فقط ببریم، که پر گل ببریم، تا روحیه بشه، بازی بعدی زیاد مهم نیست، گرچه اگه ژاپن بیاد بالا خاطره ی تلخ 2002 و بازی مقابل کره جنوبی، فکر همه رو ناراحت می کنه!
می مونه بازی با آرژانتین! آلمان که 100% از آرژانتین می بازه، ولی بازی اسپانیا و آرژانتین مخصوصا با حضور مسی و هیگواین، جدای از نتیجه یک بازی تاریخی میشه، فکر کنید هیگواین به کاسیاس گل بزنه! :دی چی بشه!
به بازی پرتغال که خیلی خوشبینم، اگه اتفاقات سوییس تکرار نشه، بدون شک بردیم، بازی بعدیش که اصلا مهم نیست! ولی بازی آرژانتین رو باید صبر کرد و نتایج هر دو تیم رو دید.
از اون طرف هم هلند و برزیل یکیشون بالا می آید و چه خواهد شد! :دی
من که از الان خودمو واسه بازی فینال با برزیل اماده کردم . :31:
پرتغال و ژاپن و آرژانتین و آلمان در مقابل اسپانیا چیزی نیستن که . :5:
:27::27::27::27::27::27:
بزارید ببینیم به نیمه نهایی میرسید بعد به شماهم فکر میکنیم
بازیتون با پاراگوئه خیلی سختتر از بازی با پرتغال هست چون اونا میان و بازی رو میبندن و به سبک سوییس بازی میکنن
البته اگه ژاپن از پاراگوئه بخوره
من میگم آلمان و آرژانتیم حریف نیستن تو حرف از پاراگوئه میزنی . :31:
حاجی پاراگوئه که از ژاپن دو سه تا میخوره .
آزمون سخت دل بوسکه مقابل پرتغال
وينسنته دل بوسکه سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا انتظار بازي سختي را مقابل پرتغال در دور دوم جام جهاني2010 دارد.
روزنامه آ اس چاپ اسپانيا روز دوشنبه نوشت: دل بوسکه دفاع محکم پرتغال را نقطه قوت واقعي شاگردان کارلوس کويروش ميداند.
تيم ملي فوتبال پرتغال تاکنون تنها تيمي بوده است که در جام جهاني گل نخورده است.
دل بوسکه گفت: گل نخوردن تيم پرتغال نشان ميدهد که آنها بيش از کريستيانو رونالدو و ۱۰بازيکن ديگر هستند.
وي افزود: پرتغال تيم بزرگي است و رونالدو يکي از بازيکنان بزرگ اين تيم به شمار ميرود. آنها تاکنون حتي يک گل هم نخورده اند. اين بدان معني است که آنها علاوه بر مهارت فردي بازيکنان، همکاري تيمي منسجمي دارند.
سرمربي تيم اسپانيا گفت: بازي اين تيم بر پايه دفاع محکم، ضد حمله و سرعت است. آنها بازيکنان تکنيکي بسيار خوبي دارند.
وي افزود: بازي سخت ديگري را در پيش داريم، اما همه بازيها سخت هستند، به طوري که فقط بهترين تيمها ميتوانند باقي بمانند.
تيمهاي اسپانيا و پرتغال سه شنبه شب در دور دوم جام جهاني ۲۰۱۰به مصاف هم خواهند رفت.
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
ماتا و مارتينز: پرتغال در رونالدو خلاصه نميشود
هافبک تيم ملي فوتبال اسپانيا، پرتغال را به کريستيانو رونالدو وابسته ندانست و به بازيکنان هشدار داد به هيچ وجه اين تيم را دست کم نگيرند.
خوآن ماتا در نشست خبري دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: تمام نگاهها به کريستيانو رونالدو معطوف شده است اما، پرتغال غير از او بازيکنان خوب و باکيفيتي دارد که نبايد از آنها غافل شد. تياگو و ميرلس در خط مياني ميتوانند براي هر تيمي خطرناک باشند.
ماتا در ادامه افزود: اگر بخواهيم فقط به رونالدو توجه کنيم و اين فرصت را در اختيار ساير بازيکنان پرتغال قرار دهيم، نميتوانيم پيروز ميدان شويم. البته بايد تدابير خاصي براي مهار او بيانديشيم اما اين به اين معنا نيست که چند بازيکن سايه به سايه او حرکت کنند.
ژاوي مارتينز هم درباره بازي با پرتغال گفت: با تيم جنگنده و باانگيزهاي ديدار خواهيم داشت. آنها رونالدو را دارند که ميتواند در هر لحظه سرنوشت بازي را رقم بزند اما غير از او بازيکنان ديگري هم هستند که ميتوانند براي ما بسيار خطرناک باشند.
مارتينز در ادامه با اشاره به آسيب ديدگي ژابي آلونسو گفت: اميدوارم هرچه زودتر سلامتي خود را به دست آورد زيرا او يکي از بازيکنان کليدي ماست. اما در صورتي که براي مسابقه آماده نشود، ميتوانم جاي او را در زمين پر کنم. مدتها منتظر روزي بودم که براي تيم ملي به ميدان بروم و مسلما در صورتي که با صلاحديد مربيان وارد زمين شوم، تمام تلاشم را براي موفقيت تيم انجام خواهم داد.
humankhan
28-06-2010, 16:13
آلمان رو هم دست كم نگيريد. دست كمي از آرژانتين نداره
Aryana_b
28-06-2010, 17:45
فینال:برزیل-اسپانیا (حالا برزیلش مهم نیست)
قهرمان: اسپانیا:21:
:33::33::33::33::33::33:
:33: به امید پیروزی اسپانیا :33:
:33::33::33::33::33::33:
B L A S T E R
28-06-2010, 18:38
پرتغال تیم خری تو دفاع هست . گل خورده ندارن اصلا .
خدا رو شکر ژابی میرسه . اگه نمیرسید کمر تیم میشکست!
به امید پیروزی تو این بازی سخت!
دوست عزیز پرتغال دفاعش خره اسپانیا هم هافبک و حمله ی خری داره!!!:31:
Alireza_SA
28-06-2010, 18:49
نمیدونی دفاع اگه کامل باشه حمله جلوش اهمیتی نداره
ولی اسپانیا میبره
هر دفاعی یه نقطه ی ضعفی داره!!!
مگر اینکه همه ی تیم دفاع کنن که پرتغال اگه بخواد ببره نباید بچسبه به دفاع!!
دفاع اسپانیا هم خوبه!!
Raul ALBIOL
Carlos MARCHENA
Joan CAPDEVILA
Alvaro ARBELOA
SERGIO RAMOS
Carles PUYOL
Gerard PIQUE
B L A S T E R
28-06-2010, 19:01
دوست عزیز پرتغال دفاعش خره اسپانیا هم هافبک و حمله ی خری داره!!!:31:
با این که طرفدار اسپانیم ، ولی فعلا جز اینیستا و ژابی هیچ کدوم تو خط هافبک در حد خودشون نبودن!
هر دفاعی یه نقطه ی ضعفی داره!!!
مگر اینکه همه ی تیم دفاع کنن که پرتغال اگه بخواد ببره نباید بچسبه به دفاع!!
دفاع اسپانیا هم خوبه!!
Raul ALBIOL
Carlos MARCHENA
Joan CAPDEVILA
Alvaro ARBELOA
SERGIO RAMOS
Carles PUYOL
Gerard PIQUE
به نظرم تو پست دفاع چب باید از اربلوآ استفاده بشه! درسته پست تخصصیش نیست ولی جوون تره و سریعتر .
اخه این کاپدویا اخرای بازی که میشه له له میزنه :دی
با این که طرفدار اسپانیم ، ولی فعلا جز اینیستا و ژابی هیچ کدوم تو خط هافبک در حد خودشون نبودن!
بابا آمار پاسارو ببین
B L A S T E R
28-06-2010, 19:13
بابا آمار پاسارو ببین
پاس دادن چه فایده ای داره؟
مهم ایجاد موقعییته!
پاس دادن چه فایده ای داره؟
مهم ایجاد موقعییته!
ایجاد موقعیت هم مهم نیست مهم گل زدنه!!!
اسپانیا تو همه ی بازیاش خیلی موقعیت داشت و لی گل نزدن و مهم همون گل هست!!!
امیدوارم مقابل پرتغال مثل همیشه زیبا بازی کنن و بتونن از موقعیتاشون استفاده کنن!!
به نظر من آرژانتین و آلمان که این طور نتیجه گرفتند به تیم های چندان مطرح نخوردند
مثلا بازی با شیلی رو که بردیم خیلی سخت تر از بازی ای بوده که آرژانتین از مکزیک برده.
پس طبق این استدلال میشه گفت اسپانیا با هلند( یااوروگوئه)فینال هستند.
C.Jack Sparrow
28-06-2010, 19:51
بیخودی بحث نکنین!
اسپانیا قهرمانه!
تمام این حرکات سیاست هاشونه!
به نظر من آرژانتین و آلمان که این طور نتیجه گرفتند به تیم های چندان مطرح نخوردند
مثلا بازی با شیلی رو که بردیم خیلی سخت تر از بازی ای بوده که آرژانتین از مکزیک برده.
پس طبق این استدلال میشه گفت اسپانیا با هلند( یااوروگوئه)فینال هستند.
چطوري اسپانيا با هلند فيناليست مي شن ؟؟؟؟
شما تا حالا برنامه بازي ها رو ديديد؟
طبق برنامه بازي ها از گروه 1 تا 4 يك پايه فيناله و از گروه 5 تا 8 هم يك پايه فينال:46:
اينو ببينيد اين برنامه كامل بازي ها ست
فينال از يه طرف ارژانتين يا المانه
واز طرفه ديگه يا برزيل يا هلند يا اسپانيا:11:
اره درسته من اشتباه محاسبه کردم
عذر میخوام
..........................................
ویرایش:نه مثل این که شما برنامه رو ندیدی الآن رفتم یه بار دیگه نگاه کردم دیدم حرف خودم درست بود
بازی 57:هلند و احتمال زیاد برزیل
بازی 58:اروگوئه و غنا
بازی 59:آلمان و آرژانتین
بازی 60:اسپانیا و احتمالا پاراگوئه
نیمه نهایی:
بازی 61:برنده بازی 57 با برنده بازی 58 پیش بینی:هلند و اروگوئه
بازی 62:برنده بازی 59 بار نده بازی 60 پیش بینی:آرژانتین و اسپانیا
رده بندی:بازنده بازی 61 و بازنده بازی 62 پیش بینی:اروگوئه و آرژانتین
فینال:برنده بازی 61 و برنده بازی 62 پیش بینی:اسپانیاو هلند
حالا من اشتباه میگم یا شما؟؟؟؟؟
چطوري اسپانيا با هلند فيناليست مي شن ؟؟؟؟
شما تا حالا برنامه بازي ها رو ديديد؟
طبق برنامه بازي ها از گروه 1 تا 4 يك پايه فيناله و از گروه 5 تا 8 هم يك پايه فينال:46:
اينو ببينيد اين برنامه كامل بازي ها ست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفينال از يه طرف ارژانتين يا المانه
واز طرفه ديگه يا برزيل يا هلند يا اسپانيا:11:
شما باید جدول رو یکبار دیگه نگاه کنید .
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
فینال بین اسپانیا و هلند امکان پذیره .
pedramch
28-06-2010, 23:58
عجب پیش بینی خفنی:دی
ولی گذشته از همه اینا اسپانیا بدون شک قهرمانه!
ممنون/:5:
:12:اِ اِ اِ راست مي گيدا شرمنده اصلا من قسمت اول نديده بودم :43:
اخه چند روز پيشم كه با يكي از دوستام بحث بود مي گفت كه يه پايه فينال حتما ارژانتين چون بازي سختي نداره و همون چيزي و بهم گفت كه من بالا گفتم :43:
بازم شرمنده ولي اينجوري كه اسپانيا كارش راحت تر مي شه يعني اگه بتونه بياد بالا تا فينال نسبت به اونطرف كه تو نيمه نهايي يا با هلند مي افتاد يا برزيل
پس ان شالله فينال برزيل اسپانيا:46:
اینم تاریخچه ی بازی های پرتغال اسپانیا : :11:
921-12-18 : 3-1 : Spain v Portugal
1922-12-17 : 1-2 : Portugal v Spain
1923-12-16 : 3-0 : Spain v Portugal
1925-05-17 : 0-2 : Portugal v Spain
1928-01-10 : 2-2 : Portugal v Spain
1929-03-17 : 5-0 : Spain v Portugal
1930-11-30 : 0-1 : Portugal v Spain
1933-04-02 : 3-0 : Spain v Portugal
1934-03-11 : 9-0 : Spain v Portugal
1934-03-18 : 1-2 : Portugal v Spain
1935-05-05 : 3-3 : Portugal v Spain
1941-01-12 : 2-2 : Portugal v Spain
1941-03-16 : 5-1 : Spain v Portugal
1945-03-13 : 2-2 : Portugal v Spain
1945-05-06 : 4-2 : Spain v Portugal
1947-01-26 : 4-1 : Portugal v Spain
1948-03-20 : 2-0 : Spain v Portugal
1949-03-20 : 1-1 : Portugal v Spain
1950-04-02 : 5-1 : Spain v Portugal
1950-04-09 : 2-2 : Portugal v Spain
1956-06-03 : 3-1 : Portugal v Spain
1958-04-13 : 1-0 : Spain v Portugal
1964-11-15 : 2-1 : Portugal v Spain
1979-09-26 : 1-1 : Spain v Portugal
1981-06-20 : 2-0 : Portugal v Spain
1984-06-17 : 1-1 : Portugal v Spain
1991-01-16 : 1-1 : Spain v Portugal
1992-01-15 : 0-0 : Portugal v Spain
1994-01-19 : 2-2 : Spain v Portugal
2002-02-13 : 1-1 : Spain v Portugal
2003-09-06 : 0-1 : Portugal v Spain
2004-06-20 : 1-0 : Portugal v Spain
از نتایج بالا معلومه پرتغال اوایل داغون بوده، ولی کم کم خوب شده و این اواخر دیگه نتایج غیر قابل پیشبینی هست، هم مساوی دارند، هم هر دو تیم برنده بودند.
خدا کمک کنه تو بازی فردا :دی
Mohammad
29-06-2010, 09:29
از نتایج بالا معلومه پرتغال اوایل داغون بوده، ولی کم کم خوب شده و این اواخر دیگه نتایج غیر قابل پیشبینی هست، هم مساوی دارند، هم هر دو تیم برنده بودند.
خدا کمک کنه تو بازی فردا :دی
بازیه امروز ! :31:
پرتغال تیمی نبود اون اوایل ! یه نسل طلایی این تیم رو از این رو به اون رو کرد !
من تیم دومم اسپانیاست و البته حالا شده تیم اولم ! :31:
فکر نمی کنم پرتغال امروز حریف دست و پا گیری واسه اسپانیا باشه !
Mohammad King
29-06-2010, 09:33
سلام
منم با حرف های محمد موافقم///
تیم دوم منم اسپانیاست :دی
ولی امروز فکر کنم یه بازی پر زحمتی برای اسپانیا باشه...
ولی پرتغال حذف میشه.
B L A S T E R
29-06-2010, 10:16
تقابل رونالدو و کاسیاس جالبه . دو تا کاپیتان هم باشگاهی !
از طرفی احتمال درگیری راموس و کریس هم هست :دی
فقط امیدوارم رونالدو کاری که با رونی تو بازی پرتغال انگلیس کرد با بازیکنای مادرید نکنه!
masud-000000
29-06-2010, 10:50
این هم ترکیب دو تیم در بازی امشب
نظر به اینکه پنج شنبه کنکوره و من تا بعد کنکور دیگه نمیام اینجا ؛
پیشاپیش برد قاطع :40:اسپانیا:40: در مقابل پرتغال رو به همه هواداران تبریک می گم.:11:
:40:به امید قهرمانی ماتادور ها:40:
mohsen_gh1991
29-06-2010, 12:06
اسپانیا قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه.......:40:
B L A S T E R
29-06-2010, 12:31
این هم ترکیب دو تیم در بازی امشب
این ترکیب احتمالیه ×
پرتغال تیم سوم رنکینگ فیفا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دفاعی و بسته بازی میکنه. کریس رونالدو هم جلوی حریفان بزرگ کاری از دستش بر نمیاد. در الکلاسیکو برگشت پیکه تنهایی کنترلش کرد. که نشون داد واقعا فاصله اولین و دومین (اگه باشه) بازیکن برتر جهان زیاده. حتی با سرعتش هم نتونست پیکه رو جا بزاره.
در گروهی گل نخوردن نه؟ حتی از برزیل. خوبیش اینه بازی اسپانیا و حملاتش متنوعه. میشه ترکیب سبک بارسلونا رو با عناصر برجسته ای که نداره دید.
امیدوارم امشب پرتغال رو لوله کنیم تا زهر چشمی از آلمان و آرژانتین بگیریم که
:40: " قهرمان امسال تو راهه ":40:
خبرارو شنیدین ؟
همه میگن اسپانیا امشب سوراخ میشه
((((((((:
B L A S T E R
29-06-2010, 17:02
خبرارو شنیدین ؟
همه میگن اسپانیا امشب سوراخ میشه
((((((((:
همه شکر خوردند :دی
:33::33::33::33:
SPAIN
:33::33::33::33:
هرچند همه میدونین یه ریاضی دان پیش بینی کرده اسپانیا قهرمان میشه... خدا میدونه که حقشه. اااا ببخشید اشتباه شد: دی
ولی ایشالا امشب از پرتغال میخوره و آرژانتین در نهایت قهرمان میشه.
هرچند همه میدونین یه ریاضی دان پیش بینی کرده اسپانیا قهرمان میشه... خدا میدونه که حقشه. اااا ببخشید اشتباه شد: دی
ولی ایشالا امشب از پرتغال میخوره و آرژانتین در نهایت قهرمان میشه.
اگه آرژانتین میتونه قهرمان بشه خوب چه فرقی برای شما میکنه که اسپانیا ببازه یا ببره ؟
نکنه از ترستونه که بخورید به اسپانیا و لوله بشید واسه همینه دست به دعا شدید که شاید پرتغال بتونه کاری بکنه . :31:
امشب رونالدو را که میتونیم مهار کنیم هم پیکه هست که با بدنش میگیره رنالدو را و همچنین راموس هم توی تمرینات رئال شناخته اونو پس امشب رونالدو زیاد نمیتونه خطر ساز بشه.........
امشب اسپانیا شانسش واقعا بیشتره..........و حتما میبریم...........
فقط ناداوری و از این قبیل چیز ها میتونه مانع بشه........و من ترسم از ناداوری ـه و اینکه با اختلاف کمی ببریم........
امشب رونالدو را که میتونیم مهار کنیم هم پیکه هست که با بدنش میگیره رنالدو را و همچنین راموس هم توی تمرینات رئال شناخته اونو پس امشب رونالدو زیاد نمیتونه خطر ساز بشه.........
امشب اسپانیا شانسش واقعا بیشتره..........و حتما میبریم...........
فقط ناداوری و از این قبیل چیز ها میتونه مانع بشه........و من ترسم از ناداوری ـه و اینکه با اختلاف کمی ببریم........
آبجی ( به خاطر آواتارت ) غمت نباشه امشب حله . :31:
ما آماده بازی فینالیم پرتغال که چیزی نیست . :8:
اگه آرژانتین میتونه قهرمان بشه خوب چه فرقی برای شما میکنه که اسپانیا ببازه یا ببره ؟
نکنه از ترستونه که بخورید به اسپانیا و لوله بشید واسه همینه دست به دعا شدید که شاید پرتغال بتونه کاری بکنه . :31:
واسه ما فرقی نمیکنه با اسپانیا بازی کنیم یا با پرتغال. تیم قویتر میبره و ما اونا رو :27:
واسه ما فرقی نمیکنه با اسپانیا بازی کنیم یا با پرتغال. تیم قویتر میبره و ما اونا رو :27:
پس خودتونو آماده کنید نتیجه ای که مارادونا در مورد اسپانیا گفته گریبانگیر خودتون نشه . :8:
ninabina
29-06-2010, 20:02
VIVA PORTUGAL
SAEED_BARCELONA
29-06-2010, 20:17
ژاپن که حالمونو گرفت. امیدوارم اسپانیا امشب نقش مسکن رو ایفا کنه:دی
پس خودتونو آماده کنید نتیجه ای که مارادونا در مورد اسپانیا گفته گریبانگیر خودتون نشه . :8:
آقا حالا فعلا امشب تلاش خودتونو بکنین که پرتغال رو ببرین. اگه اومدین بالا بعد راجع بهش صحبت میکنیم:46:
آقا حالا فعلا امشب تلاش خودتونو بکنین که پرتغال رو ببرین. اگه اومدین بالا بعد راجع بهش صحبت میکنیم:46:
دیگه صحبتی نمونده . :31:
ما حرفمون رو تو زمین میزنیم . :8:
بازی در جریانه، ایشالا که می بریم.
آبجی ( به خاطر آواتارت ) غمت نباشه امشب حله . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی به آواتار داره ؟ :31: من برادرم :31:
نیمه اول که خیلی چنگی به دل نزد.........ولی رونالدو کاملا بسته بود و نتونست زیاد کار خطرناکی بکنه..........
ایشالا نمیه دوم میزنیم.......
B L A S T E R
29-06-2010, 22:56
مشکل تورسه . اصلا خوب بازی نمیکنه . ژاوی هم ناجور بستنش خلاقیت تیم کم شده .
همینجوری پیش بره عمراً اسپانیا گل بزنه !
چه ربطی به آواتار داره ؟ :31: من برادرم :31:
نیمه اول که خیلی چنگی به دل نزد.........ولی رونالدو کاملا بسته بود و نتونست زیاد کار خطرناکی بکنه..........
ایشالا نمیه دوم میزنیم.......
میدونم برادری همینطوری گفتم . :31:
بابا اینا هم دارم مثل سوییس 11 نفری دفاع میکنن.
تازه 10 دقیقه آخر دو سه تا حمله کردن .
همه راههارو بستن .
بابا اینا هم دارم مثل سوییس 11 نفری دفاع میکنن.
نه بابا......رونالدو که مرده خوری میکرد :31:
ولی باید ضد حمله ـو اینا بزنن......یا اینکه یه کاری کنن که اونا چیز پیچ (: دی) بشن بریم گل بزنیم :31:
ولی میشه گل زد.......ویا چرا کناره ؟
منم موندم چرا ویا رو گذاشته کنار .
تورس هم نمیدونم چش شده . :41:
Facon_Archi
29-06-2010, 23:22
goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal:D
ایول
ویوا اسپانیااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
عجب گل قشنگی :D
GoAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal:D
ایول
همین که کیوان گفت :31:
ویا............:x
2ـومیشو باید دید کی میزنه.........
هوراااااااااا
Kamyar_AnathemA
29-06-2010, 23:24
آخر گل بود
اسپانیا قهرمانه :8:
Facon_Archi
29-06-2010, 23:29
موتور گلزنی شون زودتر روشن شه دیگه:دی
یه گل کمه:دی
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
شانس هم میارن پرتغالیا!:دی
Facon_Archi
29-06-2010, 23:49
من نفهمیدم چه خطایی شد؟:دی
چرا اخراج شد؟
Facon_Archi
29-06-2010, 23:53
تبریک میگم به همه ی طرفدار های اسپانیا
تبریــــــــــــــک :31:
هوراااااااااااا
اخطار برای ضربه ی آرنج با دست چپ بود
هلییییییییییییییییییییییی یییییییییییی
هوووووووووووووورررررررررر ررررررررررااااااااااااااا اااا
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
باید خیلی بیشتر از اینا میزدیم بهشون .
لوله کرده بودیم .
خیلی بد شانس بودیم .
ولی باز تبریک به همه اسپانیایی های عزیز
ما بردیم و ما بردیم :8::8:
Mohammad
29-06-2010, 23:58
تبریک
پرتغال تیم دست و پاگیری نبود ! همش دفاع کرد !
خوشحالیه اصلی بمونه واسه صعود به فینال !
یورنته خیلی خیلی بهتر از تورس بازی کرد و تاثیر گذار هم بود .
تبریک میگم به کل یوم اسپانیایی های عزیز. دی.
انصافا هافبکهای اسپانیا یه سر و گردن بالاتر بودن. انشاالله قهرمان بشید.
هوراااااااا. only spain. رونالدو رو ديدين؟ بازم شخصيت ---ي خودشو نشون داد:31:
دروازه بان پرتغال نبود لوله شده بودن .
S@nti@go_s&k
30-06-2010, 00:03
تبریک به بروبچ اسپنیش
یه تبریکم به یارسایی ها که خودمم جزوشونم:40:
تبریک میگم
بنظر شما اگر کره شمالی توی گروه پرتغال نبود پرتغال توی گروهش چندم میشد ؟
vahidgame
30-06-2010, 00:05
به طرفدارای اسپانیا تبریک میگم:40:
خوشحالم که پرتغال رو حذف کردین.
واقعا اسپانیا یه تیم کامل در همه پستا هستش.
دمشون گرم خیلی زیبا بازی کردن فقط حیف شد که فقط یه گل زدن
سلام
من هم به خودمون تبريك مي گم ...
زنده باد اسپانيا
تبریک میگم
بنظر شما اگر کره شمالی توی گروه پرتغال نبود پرتغال توی گروهش چندم میشد ؟
موافقم باهات . خنگ بازی کره شمالی بود که پرتغال تونست با اون تفاضل ببره . وگرنه من که از پرتغال چیزی ندیدم .
تبریکککککککککککککک
پیش به سوی جام
برزیل آماده باش که حریف فینالت داره میاد . :8:
طرفدار تیم های دیگه که دارید تبریک میگید........ممنون :31: ولی وقتی تیمتون را بردیم نیاین فحش بدیدا :31:
SAEED_BARCELONA
30-06-2010, 00:12
آقا ناراحت نشیدا ولی فکر نمیکنم اسپانیا بیشتر از رده 3 نصیبش بشه! خیلی با ثبات بازی نمیکنه:دی
گرافيكار
30-06-2010, 00:13
امروز اسپانيا بهتر از روزاي ديگش بازي كرد
البته فقط نيمه دوم
در هر صورت به طرفداراي ايراني اسپانيا تبريك ميگم
شاد باشيد دوستان
ShayaN3K
30-06-2010, 00:14
چه می کنه این XaVi
واقعا که یه BarCA ییه به تمام معتاست
آقا ناراحت نشیدا ولی فکر نمیکنم اسپانیا بیشتر از رده 3 نصیبش بشه! خیلی با ثبات بازی نمیکنه:دی
سعید خان میگم خیانت کاری بگو نه.........اگه دومین تیمت اسپانیاست پس باید بگی دوم میشه :31:
لو رفتی.......نه نیار :31:
بابا دمت گرم . اسپانیا فقط خیلی بد شانسه . توپاش تو گل نمیره . :41:
SAEED_BARCELONA
30-06-2010, 00:22
سعید خان میگم خیانت کاری بگو نه.........اگه دومین تیمت اسپانیاست پس باید بگی دوم میشه
لو رفتی.......نه نیار
آره من تیم دومم اسپانیاست ولی شانسی نمی بینم براش
بابا دمت گرم . اسپانیا فقط خیلی بد شانسه . توپاش تو گل نمیره
اسم شانس رو نیار تا موفق بشی (یه تیکه روانشناسانه اومدم:دی)
B L A S T E R
30-06-2010, 00:23
تبریک میگم .
ولی کلاً نمیچسبه بهم بازیا.
یورنته هم باید فیکس باشه از این به بعد!
CHEGUEVARA.
30-06-2010, 00:25
تبریک میگم بردتون رو........
ولی انتظار من از اسپانیا بیشتر از این بود.....:41:
تبریک میگم .
ولی کلاً نمیچسبه بهم بازیا.
یورنته هم باید فیکس باشه از این به بعد!
به نظر من اسپانیا 15 دقیقه اول و نیمه دوم رو خیلی خوب بازی کرد . به من که چسبید . :31:
موافقم باهات یورنته خیلی خیلی بهتر از تورس بود .
Mojtaba N87
30-06-2010, 00:38
بازی زیبایی بود ! تبریک : دی
جای سیلوا واقعاً خالیه
مهاجما هم خیلی دیگه دارن تو گوشها بازی میکنن
ولی راحت بقیه تیمارو میزنیم!!!
اسپانيا بايد چند تا تغيير انجام بده
1 تعويض پويول با البيول
2 اوردن سسك به جاي بوسكتس
3 اوردن سيلوا هافبك تهاجمي(سيلوا خيلي با ويا مچ تر البته درسته كه نتونست بازي اولي كه كرد خودشو نشون بده ولي از نظرمن بهتر از تورس كه اينهمه بهش ميدون ميدن )البته يورنته هم خوب بازي كرده
4 ژاوي و اينيستارو هم بزارن كنار هم
farshidmm
30-06-2010, 01:12
تبریک میگم
ولی گلتون آفساید بود به احتمال زیاد
منم تبریک میگم...
هرچند مثل اینکه گل آفساید بوده
باز هم اشتباه داوری تکلیف بازی رو مشخص کرد (جالبه که از این به بعد مثل 2002 حرکات آهسته رو هم نشون نمیدن تا قضیه ماسمالی بشه)
واقعا دیگه حالم از جام جهانی و فوتبال بهم میخوره
اگه فینال به هلند بخوریم یه کمی سخته اما برزیل دیگه خیلی راحته
با وجودی این که از آرژانتین خیلی خوشم میاد ولی دوست دارم حذف بشه تا بازی با آلمان رو راحت ژرمن ها رو شکست بدیم
با سلام
شما چرا همش به تورس گیر میدین . چرا تورس تو لیورپول خیلی خوب بازی میکنه و گل میزنه ولی تو اسپانیا نمیتونه ، چون همه بازیکنای اسپانیا خود خواه هستند مخصوصا داوید ویا که هی میخواد از هر فاصله ای گل بزنه یادتون نره اگه تورس نبود الان به اسپانیا نمیگفتید قهرمان uero2008 مشکل از تاکتیک تیمه که دفاعیه با دو هافبک دفاعی :31: ولی اگه ویا و تورس کنار هم تو خط حمله بودند بهتر بازی میکردند در ضمن دیگه نبینم کسی به فرنادو تورس کوچکترین اهانتی کنه . این کارشناسه هم به تورس گیر داده بود هیچی بلد نبود . اگه تورس نباشه اسپانیا به فینال نمیرسه .
اسپانيا بايد چند تا تغيير انجام بده
1 تعويض پويول با البيول
2 اوردن سسك به جاي بوسكتس
3 اوردن سيلوا هافبك تهاجمي(سيلوا خيلي با ويا مچ تر البته درسته كه نتونست بازي اولي كه كرد خودشو نشون بده ولي از نظرمن بهتر از تورس كه اينهمه بهش ميدون ميدن )البته يورنته هم خوب بازي كرده
4 ژاوي و اينيستارو هم بزارن كنار هم
با گزینه اول مخالفم ... پویول درسته سنش بالا رفته و یکمی کنده ولی تجربه و تعصبی که داره خیلی جاها بدرد تیم میخوره...
2 با این موردم مخالفم... آخه سسک در کنار ژاوی و اینیستا بازی میکنه و پشت سرشون فکر نمیکنم اون کارایی را داشته باشه(اگه اینیستا خدایی ناکرده مصدوم بشه اونوقت میشه:31:)
3 موافقم ... البته تورس بنظر میاد یکم روحیش از دست رفته و البته یک نوک کلاسیک هست و تو بازیهای فشرده مثل ویا نمیتونه برا خودش موقعیت بسازه...
4 نظری ندارم
با سلام
شما چرا همش به تورس گیر میدین . چرا تورس تو لیورپول خیلی خوب بازی میکنه و گل میزنه ولی تو اسپانیا نمیتونه ، چون همه بازیکنای اسپانیا خود خواه هستند مخصوصا داوید ویا که هی میخواد از هر فاصله ای گل بزنه یادتون نره اگه تورس نبود الان به اسپانیا نمیگفتید قهرمان uero2008 مشکل از تاکتیک تیمه که دفاعیه با دو هافبک دفاعی :31: ولی اگه ویا و تورس کنار هم تو خط حمله بودند بهتر بازی میکردند در ضمن دیگه نبینم کسی به فرنادو تورس کوچکترین اهانتی کنه . این کارشناسه هم به تورس گیر داده بود هیچی بلد نبود . اگه تورس نباشه اسپانیا به فینال نمیرسه .
دوست عزیز اتفاقا شما هم فراموش نکن که ویا الان نبود اسپانیا تا اینجا بالا نمی اوم
من خودم از ویا خوشم نمیاد ولی بازی کنی که نتونه تک به تک رو بزنه به درد نمی خوره تورس هم که تعویض شد Fernando LLORENTE خیلی بهتر از تورس بازی کرد!!
در ضمن اسپانیا هیچ بازی کن خود خواهی نداره!!
با سلام
این همه بهش پاس دادن بعدا میگی همه خودخواه هستند؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟
اگه خود خواه هستند پس چرا وقتی لرنته به جای تورس اومد این همه موقعیت گل داشت؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
تورس قبلا خوب بازی میکرد ولی الان ضعیف شده
hamid_diablo
30-06-2010, 11:28
سلام دوستان
برد اسپانیا رو تبریک میگم دیشب عالی بودند:40:
به نظر من توس نمیتونه زوج خوبی برای ویا باشه ازنظر تکنیکی کمی ضعیفه:19:
دیشب ژاوی عالی بود پاس گلش مثل پاس گل کاکا که برای فابیانو انداخت زیبا بود:31:
پرتغال هم حرفی برای گفتن نداشت اصلا نمیتونست حمله کنه
رونالدینو هم بد نبود ولی کمی با غرور بازی کرد:2: . دروازه بان پرتغال هم عالی بود
بازی بعدی اسپانیا ه فکر کنم به احتمال زیاد با آرژانتین باشه
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
تبریک میگم
ولی گلتون آفساید بود به احتمال زیاد
به نظر من هم آفساید بود :20:
ولی حق اسپانیا بود ببره :31:
اگه درازه بان پرتغال خوب نبود معلوم نبود چند تا گل میخورن:5:
بازی بعدی اسپانیا با پاراگوِبه هست
برد اسپانیا رو تبریک میگم درسته که گل افساید بود ولی اسپانیا تا حالا خیلی از داوری لطمه خورده .
در مورد تیم هم باید بگم درسته خوب بازی کردن ولی انتظار بازی بهتری از اسپانیا میره پرتغال تیمی هست که از نظر بازیکن با اسپانیا قابل مقایسه نیست . عملکرد تیم در مرحله گروهی هم چنگی به دل نمیزنه و خبری از اسپانیای یورو 2008 نیست .
راستی پرتغال میگل رو هم نداشت برای همین ویا هرکاری دلش خواست انجام داد اگه میگل بود به علت اینکه در والنسیا با ویا همبازی بوده و کیفیت بهتری نسبت به کاستا داره کار رو برای تیم سخت میکرد .
ویا , ژاوی , ژابی و راموس از بهترین های اسپانیا بودن .
به امید قهرمانی .
اواواواواو..................اواواو اواواو
CATALONIA
30-06-2010, 12:16
برد اسپانيا رو به همه ي هواداراش تبريك ميگم ...
+
اميدوارم داويد ويا آقاي گل بشه ...
تبریک بابت برد اسپانیا و حذف پرتغال.
حرکت ژاوی دیدنی بود. ویا هم واقعا کم نمیزاره. با چه هیجانی در کل زمین بازی میکنه. جلوی پاراگوئه رکورد رائولو میزنه.
تعویض تورس با یورنته امیدوار کننده بود. حیف که باید حداقل 60 دقیقه بازی کنه.
منم موافقم با اینکه خیلی با تورس حال میکنم ولی نمیدونم چش شده . و یورنته خیلی تاثیر گذار بود تو بازی .
سلام عزیزان.من هم به نوبه خودم به همه طرفداران تیم اسپانیا از جمله خودم تبریک میگم.
به امید قهرمانی اسپانیا
اسپانیا = :40:
masud-000000
30-06-2010, 14:37
حیفم اومد نیام تبریک بگم //// تبریک تبریک تبریک......
:40:زنده باد اسپانیا زنده باد ماتادور ها:40:
*Mehran*
30-06-2010, 14:42
با سلام ، دوستان یکی از پیشگویان گفته اسپانیا قهرمان میشه ؟ به نظر شما این درسته ؟ این پیشگو اروپایی هستش ...
ولی یک پیشگوی دیگر که آمریکایی هستش گفته آرژانتین قهرمان میشه ... من که متعجب شدم ، از دست این پیشگویان ...:31:
خلاصه به امید اینکه قاره آمریکا پیروز نشه ... امیدوارم قاره اروپا با همون تیم اسپانیا قهرمان بشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
در ضمن دوستان لطفا وقتی تصویری می گذارین لینک تصویر رو بگذارین ، ولی اگر این شکلی بگذارین صفحه دیر لود میشه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.