مشاهده نسخه کامل
: تاپیک تیم ملی اسپانیا
BIKHIAL_ALL_75
16-06-2010, 18:46
نیمه دوم چند تا گل میزنیم
نیه اول خیلی خوب بازی کردیم
فعلا گل خوردتون رو جبران کنید:27:
arash66_2m
16-06-2010, 18:55
فعلا گل خوردتون رو جبران کنید:27:
این یه گل هم کم بود :ی
به امید قهرمانی پرتغال :31:
Facon_Archi
16-06-2010, 19:03
اوه!توپ به دیرک خورد !شانس هم میارن
عجب تیرکی بود!
به امید قهرمانی فرانسه!
hamid_diablo
16-06-2010, 19:25
چرا اسپانیا گل خورد اصلا باورم نمیشه خیلی قشنگ بازی میکنه
BIKHIAL_ALL_75
کدوم تیرک؟؟
تیرک سویس یا تیرک اسپانیا:21:
اینم از اسپانیاتون که هی اسپانیا اسپانیا میکردین:31:
Mohammad
روز ، روز اسپانیا نبود ! اما همچنان شانس اول صعود !
کلا این شیوه ی دفاعی و ضد حمله که تیم های درجه دوم و سوم پیش گرفتن فوتبال زیبا رو خراب کرده !
p3yman_xl
16-06-2010, 19:26
عجب!!!!!!!
shutdown
16-06-2010, 19:27
افرین به اسپانیا..هه هه
:دی
پايان بازي :41:
يك هيچ باخت اسپانيا :41:
خیلی عجیب بود که اول بازی اسپانیا با یه مهاجم کار رو شروع کرد...دل بسکه ی .......بی تربیت!!!:19:
مهم نیست
ما قهرمانیم
این بازی بد شناسی آوردیم
فوتباله و هزار ویک اتفاق
خواستیم یه حالی به سوئیس بدیم:31:
بابا این تیم لعنتی با پوشش دفاعی شون دارن به بازی کند میزنن (به قول قدیم سیستم مرده خوری پیش گرفتن ) گل هم شانسی بود
خدا بگم این خوزه مورینیو چیکار کنه :(
Mojtaba N87
16-06-2010, 19:29
اه! اعصابم خورد شد . اسپانیا تیم به این خوبی با بازی عالی باید ببازه...
djmilad_mrb
حتما قهرمان میشید :27::27::27::27::27::27:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
caca_caca888
هه
جالب بودا.......
باخت:20:
Mohammad
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 14 (14 کاربران و 0 مهمان)
Mohammad, Amir_oscar, bushido, Diego, Erfan64+, eztech, Farbod2, M.Masoud.M, malkemid, Mojtaba N87+, Mr.Unco, omdtjk, p3yman_xl, shutdown
دوستان چیزی نشده ! اسپانیا باخته دیگه ... متفرق بشید ! :D
amins2007
16-06-2010, 19:30
اصلا انتظارشو نداشتم.
ولی بد بازی نکرد، نامردی باخت
جبران میکنیم
vahid_ba
16-06-2010, 19:30
سبک بازی اسپانیا شده مثل بارسا
همش پاس پاس پاس
ای بابا خوب یه خوده حرکات تکنیکی و شوت از راه دور چی میشه پس؟
اینقدر اینجوری کردن تا گل خودن:27:
من هنوز تو شوکم :19:
مرگ بر هر چه مربی دفاعی
کلا این شیوه ی دفاعی و ضد حمله که تیم های درجه دوم و سوم پیش گرفتن فوتبال زیبا رو خراب کرده !
شاید سویس تیم درجه اول نباشه ولی واقعا پاسکاریهاشون کار گروهیشون خیلی قشنگ بود ! اون حمله ای که کردن توپ و زدن به تیرک با حرکتاشون خط دفاعی اسپانیارو بهم ریخته بودند .
اسانیا هم قشنگ بازی کرد ولی تو ضربات آخر کم می آوردند ،
بابا این تیم لعنتی با پوشش دفاعی شون دارن به بازی کند میزنن (به قول قدیم سیستم مرده خوری پیش گرفتن ) گل هم شانسی بود
خدا بگم این خوزه مورینیو چیکار کنه :(
گلشون شانسی بود؟
خب 1 دیرک هم زدن....دیگه هر کاری خواست با دفاع اسپانیا کرد تو اون صحنه فقط اسپانیا شانس اورد که گل دوم را نخورد
البته ژابی هم 1 دیرک زد
djmilad_mrb
16-06-2010, 19:32
نه آخه علم ریاضیات گفته اسپانیا قهرمان میشه:18:
حتما قهرمان میشید :27::27::27::27::27::27:
جوجه رو آخر پاییز میشمارن
برادر
Peji2010
16-06-2010, 19:33
من هنوز تو شوکم :19:
مرگ بر هر چه مربی دفاعی
با اوتمار بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:angry::angry::angry:: angry:
Amir_oscar
16-06-2010, 19:34
دل بوسکه ی عزیز، سلام.
تورس را روی نیمکت گذاشتی چون به قول خودت لازم نیست در دور گروهی همه ی بازیکنان را خسته کنی. آفرین، برای برگشتن به اسپانیا بعد از حذف از دور گروهی، انرژی زیادی برای پاسخ دادن به هواداران لازم است.
یک آفرین دیگر هم باید به تو گفت. برای اینکه از وقتی ناواس به بازی آمد تا آخر بازی به او گفته بودی از سمت چپ توپ بفرسته روی دروازه، این جوری سرگرم می شد و دلش برای شهر سویا تنگ نمی شد. هر چند باعث باخت تیم شد این تاکتیکت، ولی پاس داشتن ارزش های انسانی-شاد کردن ناواس- برای ما یک دنیا ارزش دارد!
قربان گل روی ماهت...
M O B I N
زیباترین بازی جام به نظر من نیمه اول از اسپانیا بود :46: ولی نباید نقش سرمربی گری باتجربه هیتسفلد رو دسته کم گرفت !
masud-000000
میبینم کلی آدم از باخت اسپانیا خوشحال شدند...اگه میدونستیم اینجوری ملت خوشحال میشن می سپردیم بیشتر بخورن...:13:
خدا وکیلی باخت حقمون نبود...باید میبردیم...همیشه این ضد فوتباله که نمیزاره آدم یه فوتبال درست و منسجم ببینه...لعنت بر ضد فوتبال!
گل رو هم فقط و فقط روی یه اتفاق خوردیم.
ما همچنان شانس اول قهرمانی هستیم.این یه بازی هیچ چیز از شایستگی های اسپانیا کم نمی کنه.
به امید قهرمانی...
سوئیس تاپیک نداره بریم تبریک بگیم؟:دی
با اوتمار بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:angry::angry::angry:: angry:
با اون و هر چه مربی دفاعی دیگر
گند زدن به جام
جام رو بی کیفیت کردن
:rambo:این یک زنگ خطر برای اسپانیا بود وقتی این اتفاق برای یک تیم میفته غرور اون تیم از بین میره و به بازی های بعدی رو به شدت میچسبه ببینید امثال اسپانیا قهرمانه:7: اگر این شکست نبود من این حرفو نمیزدم
amins2007
16-06-2010, 19:35
به نظر من که گفتم اسپانیا بد بازی نکرد فقط بدشانسی اورد
Peji2010
16-06-2010, 19:35
زیباترین بازی جام به نظر من نیمه اول از اسپانیا بود :46: ولی نباید نقش سرمربی گری باتجربه هیتسفلد رو دسته کم گرفت !
نه عزیزم اول بازی آلمان بود بعد این بازی..!
شکی نیست ... سویس خیلی خوب بازی کرد. همیشه حساب شده بازی می کردن و مثل بعضی از تیم ها (××) دفاع اتوبوسی و زیر توپ زنی نداشتن. ولی سبک بازی سبک مخرب و تدافعی بود.
اسپانیا هم خیلی خوب بود، شاید از نظر نظم بازی بهترین تیم توی بازی های اول دور گروهی .. ولی نه شانس داشتن و نه انتظار همچین رقیبی رو. کاملا غافلگیر شدن بودن. مصدومیت تورس و اینیستا و فابرگاس هم روش دیگه نهایتا اینطوری شد!
H A M A S
16-06-2010, 19:36
سویس قشنگ بازی کرد که تونس اسپانیا رو شکت بده
اسپانیا تیمی که اتحاد ندارن
در واقع تیم نیستن
charlize
ناراحت شدم از باخت اسپانیا(یکی از تیم های محبوبم) اما از اون ور خیلی خوشحال شدم که این جاودانی --- تابلو شد!
مردیکه درومده خطاب به کسایی که به برد سوئیس رای دادن، میگه" با چه استدلالی ممکنه سوئیس ببره اسپانیا رو؟!"...
یکی نیس بهش بگه مردیکه هویج، تو برو برنامه های کشتی رو اجرا کن...دوزار نمیفهمی و همش از تیم های محبوبت الکی دفاع میکنی و هی زر میزنی...
خیلی عجیب بود که اول بازی اسپانیا با یه مهاجم کار رو شروع کرد...دل بسکه ی .......بی تربیت!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تورس، همون بهتر که رو نیمکت موند!
اشتباه بزرگ دلبوسکه،بازی ندادن به فابرگاس بود که من همون اول بازی هم به یکی از بچه گفتم...
SAEED_BARCELONA
آقا اسپانیا حالمونو گرفت ولی نا امید نشید:دی میاد بالا. ناسلامتی بعد از برزیل امیدم به اسپانیاست
خدا وکیلی چقدر بازیکن داره. وقتی فابرگاس و تورس روی نیمکت باشن دیگه حسابشو بکنید. ولی این باخت خوب بود براشون. این همه بازیکن دیدن دور خودشون مغرور بودن:دی
Mohammad
شاید سویس تیم درجه اول نباشه ولی واقعا پاسکاریهاشون کار گروهیشون خیلی قشنگ بود ! اون حمله ای که کردن توپ و زدن به تیرک با حرکتاشون خط دفاعی اسپانیارو بهم ریخته بودند .
اسانیا هم قشنگ بازی کرد ولی تو ضربات آخر کم می آوردند ،
درسته اما اینها این شیوه بازی رو تمرین کرده بودن ... دفاع کنند و ضد حمله بزنن ! تویه همون 2 صحنه ای هم که موقعیت داشتن اشتباه فاحش دفاع اسپانیا باعثش شد وگرنه هیچوقت به گل نمی رسیدن ! یه جورایی شانس هم یارشون بود ! کلا تیم هایی که به این سبک بازی می کنن به عامل شانس هم خیلی نیاز دارن ...
به نظر من همین سوئیس مقابل شیلی کم میاره ! چون اونا هم یه تیم مثل خودشونن اما بسیار سرعتی !
گند زدن به جام
جام رو بی کیفیت کردن
اگه زورتون نرسید از پس 1 تیم بر بیایید , دلیل نمیشه که به مربیش و احیانا بازیکنانش بی احترامی کنی:19:
BIKHIAL_ALL_75
16-06-2010, 19:37
کار کار آقای خاصه که این روشو یادشون داده:دی
aRThaS_08
16-06-2010, 19:37
واقعن بازی سوییس کسل کننده بود.
با این دفاعشون گند زدن به بازی زیبای اسپانیا.
از فردا راه آهن شهر ری هم بلند میشه یاد دفاعی بازی میکنه هه تیما رو میبره!
گند بزنن به این بازی دفاعی مزخرف حال بهم زن
اه اه ایش تف خلط!
گلشون شانسی بود؟
خب 1 دیرک هم زدن....دیگه هر کاری خواست با دفاع اسپانیا کرد تو اون صحنه فقط اسپانیا شانس اورد که گل دوم را نخورد
البته ژابی هم 1 دیرک زد
درست ولی میتونس تغییر کنه و توپ شانسی جلو بازیکن گل زن افتاده (دفاع هم کمی مشکل داشت ) اونم شاید کمی رو دربازبان حساب زیاد باز کرده بودن :41:
سیستم ها مسخره دفاعی داره به بازی ها لطمه میزنه :13:
Peji2010
16-06-2010, 19:38
گند زدن به جام
جام رو بی کیفیت کردن
اتفاقا به لطف اوتمار سوئیس خیلی هم حساب شده و جالب بازی کرد..(بابا اینجا سوئیسی نداریم؟!)
خیلی بد گل خوردیم.........:13:
سوئیس خیلی فوتبال بازی نمیکرد........دفاع میکرد فقط.......گلی هم که زدن به نظر من شانسی بود........ولی اونجا که زدن تیرک خیلی قشنگ کار کردن.........در کل بیشتر رو دفاع تمرکز کردن.........
در کل خیلی بهتر بودیم......ولی هنوز 2 تا بازی دیگه مونده که اگه هر 2 را ببریم صعود میکنیم.........شاید تیم اول هم بشیم........
به امید بازی های بعدی...........
aRThaS_08
16-06-2010, 19:40
تورس هم که چلاغ شده بود! این پدرو هم که یه دونه پاس هم به راموس نداد! همش راموسو میپیچوند توپا رو از دست میداد!
پیکه هم که بدبخت صورتش جر خورد :( خیلی دلم واسش سوخت! حساب کن تو اون شرایطش بغض هم کرده بود :|
Elendil1
16-06-2010, 19:40
میبینم کلی آدم از باخت اسپانیا خوشحال شدند...اگه میدونستیم اینجوری ملت خوشحال میشن می سپردیم بیشتر بخورن...:13:
خدا وکیلی باخت حقمون نبود...باید میبردیم...همیشه این ضد فوتباله که نمیزاره آدم یه فوتبال درست و منسجم ببینه...لعنت بر ضد فوتبال!
گل رو هم فقط و فقط روی یه اتفاق خوردیم.
ما همچنان شانس اول قهرمانی هستیم.این یه بازی هیچ چیز از شایستگی های اسپانیا کم نمی کنه.
به امید قهرمانی...
مگه فیلم هندیه ؟ :31: {شوخی کردم، تیم خیلی خوبی دارین}
றД ĵ ĭ Đ
16-06-2010, 19:41
الان یه سری از بزرگان فوتبال میان میگن سوئیس خیلی خوب بازی کرد چون برد
masud-000000
16-06-2010, 19:41
در بزرگی اسپانیا و بارسا همین بس که وقتی میبازن تاپیک هایی که براشون زده میشه فوری شلوغ میشه...
کلا دشمن زیاد داریم ولی باکی نیست....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amins2007
16-06-2010, 19:43
بسه که دیگه تموم شد. یه اتفاق بود. همه آماده بازی بعدی
فقط اسپانیا
caca_caca888
الان یه سری از بزرگان فوتبال میان میگن سوئیس خیلی خوب بازی کرد چون برد
آقا سوسيس خوب بازي كرد چون برد.
من بزرگما حواستون باشه:40:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 40 (37 کاربران و 3 مهمان)
caca_caca888, 136209, Ali_Best, amins2007, amir_divooneh, arash66_2m, aRThaS_08, BIKHIAL_ALL_75, djmilad_mrb, DJ_EBI, ehsan6524, Elendil1, emo_key1, LeBron, malooli, masud-000000, mehdi_360, Mr Unknown, Mr.Unco, omdtjk, Peji2010, pouya_99999, s-b, SAEED_BARCELONA, shef, shutdown, sus2, vahid_ba, vroom
37 تا ميزبان همش 3 تا مهمان :31:
arash66_2m
در بزرگی اسپانیا و بارسا همین بس که وقتی میبازن تاپیک هایی که براشون زده میشه فوری شلوغ میشه...
عزیز اسم من پس چرا نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BIKHIAL_ALL_75
16-06-2010, 19:44
خوب بازی کردین ولی تو به وجود آوردن موقعیت زیاد خوب عمل نکردن//
به هر حال سویس به سبک تیمهای مورینیو بازی کرد و به نظرم میتونست حتی 2 بر 0 ببره اگه توپ به تیرک نمیخورد:27:
Hectorist
سوئیس اینطوری ادامه بده احتمالا تا یک چهارم و بالاتر هم سعود کنه!
وقتی جلوی اسپانیا اینطور بازی میکنه، جلوی بقیه تیم ها کارش خیلی هم راحت تر میشه.
البته اسپانیا اصلا خوب ادامه نداد بازی رو. تعویضهای کاملا اشتباه، خودخواهی بازیکنها و تاکتیک اشتباه دلیل باختشون بود. بعضی وقتها وقتی اینهمه ستاره تو یه تیم باشه، به جای اینکه مفید واقع بشه، برعکس نتیجه میده و نتیجه میشه این.
امیدوارم بازیهای بعدی بهتر بازی کنن.
Rude Boy
بازی اسپانیا برنده بود !
مگه همه ی تیم ها می تونند اینطوری جلو اسپانیا دفاع مطلق باشند (یا شانس بیارن )؟
بالاخره این تیم اسپانیا هست که با بازی خوبش می تونه موفق بشه !
بازی بعد با هندوراس ، 100% برنده می شه .
به هر حال سویس به سبک تیمهای مورینیو بازی کرد و به نظرم میتونست حتی 2 بر 0 ببره اگه توپ به تیرک نمیخورد
میتونست هم 1-1 بشه اگه توپ ما به تیرک نمیخورد :27:
تنها کسانی که خودشون بودن تا آخر ویا و ژاوی بودن.........
aRThaS_08
16-06-2010, 19:45
به نظرم میتونست حتی 2 بر 0 ببره اگه توپ به تیرک نمیخورد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتو بزار دم کوزه آبشو بخور!
اگه شوت سیلوا و اون شوت اینیستا و تیرک ژابی گل میشد با این حساب 3-2 میبردیم : دی
shutdown
16-06-2010, 19:46
میتونس 2-1 بشه....توپ اونا هم به تیرک خورد...حالا گریه کردن نداره...هندوراس رو که میتونین بزنین؟؟:دی:دی:دی
masud-000000
16-06-2010, 19:47
در وصف این جمله هم بگم.......
Fabregas is always gunners!
زرشک!!!...هر طور شده سسک جون رو میاریم بارسا:40:
سوئیس خیلی کثیف فوتبال بازی کرد.اصلا حال نداد.
ولی هافبکا نتونستند مهاجما رو تو موقعیت تک به تک قرار بدن.
ایشالا بازی بعد جبران می کنن.
خوب تیم دومم هم تر زد. دی. عیب نداره 2 بازی بعد را میبریم و صعود میکنیم.
Amir_oscar
16-06-2010, 19:49
اگه تورس رو از اول می ذاشت تو بازی با دو مهاجم بازی می کرد بهتر بود.
به نظرم بازی بعدی باید والدز رو بذاره توی دروازه...
SAEED_BARCELONA
16-06-2010, 19:50
masud-000000, 136209, amins2007, amir_divooneh, Amir_oscar, BIKHIAL_ALL_75, caca_caca888, djmilad_mrb, DJ_EBI, Elendil1, Erfan64, eztech, H A M A S, Hectorist, malkemid, malooli, Mohammad, Mr Unknown, omdtjk, Peji2010, s-b, SAEED_BARCELONA, shutdown, sus2, vahid_ba, vroom
آقا اینایی که گذاشتی دشمنای بارسا و اسپانیا هستن؟:دی تر و خشک و با هم سوزوندی که:دی
aRThaS_08
16-06-2010, 19:51
چرا انقد تاپیک شلوغه؟!!! مگه تیمای دیگه نمیبازن؟!!!
مگه کسی بین شما به صعود نکردن اسپانیا اعتقاد داره؟!!!!!!!!!!
ملت ایرانم بیکارنا : دی
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
آقا اینایی که گذاشتی دشمنای بارسا و اسپانیا هستن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تر و خشک و با هم سوزوندی که[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه افراد آنلاین در تاپیکن!
اگه اون دوتا تیم دیگه هم بخواد این جوری دفاعی بازی کنه.و اسپانیا دوباره بد شانسی بیاره.فکر نمی کنم صعود کنه.
دفاع اسپانیا مشکل داره تو ضد حمله ها.
آقا اینایی که گذاشتی دشمنای بارسا و اسپانیا هستن؟ تر و خشک و با هم سوزوندی که
آواتار و امضا یه چیز دیگه میگه خو :31:
شما دیگه از دشمن گذشته........شدید خیانت کار :31: (شوخی)
Peji2010
16-06-2010, 19:52
ملت ایرانم بیکارنا
تازه فهمیدی؟؟:27:
فرناندو خان سر حال نبود وگرنه 2-3 تا گل بهشون میزد.
از همه با حال تر ضربه فیلیپینی بود که مهاجم سوئیس به پیکه زد.
SAEED_BARCELONA
16-06-2010, 19:52
بنده خدا کاسیاس که خوب بود. با اینکه دروازه بان تیممه:دی ولی نباشه بهتره. حتما باید جو گرفته باشتش تا خوب باشه. لیگ که نیست که 3000تا بازی داشته باشن 5تاشو رو فرم نباشه بازم فرصت برا جبران باشه. اگه بازی بعد گذاشتش تو گل و جو گیر نشده باشه تیمو به فاک میده:دی
Mohammad
16-06-2010, 19:55
خیلی سخت نگیرید !
هندوراسم که بازی داره بعدش همه میان نظر بدن !!!
دشمن و دوست نداره که دیگه اینقدر شلوغش می کنید !
SAEED_BARCELONA
16-06-2010, 19:55
آواتار و امضا یه چیز دیگه میگه خو
شما دیگه از دشمن گذشته........شدید خیانت کار
من که گفتم بعد از برزیل اسپانیا رو دوست دارم. نا سلامتی شیرازه اسپانیا رو بازیکنای بارسا تشکیل میدن:دی
Hectorist
16-06-2010, 19:57
از بس عجیب و غیر منتظره بود این باخت اسپانیا، مملکت ریختن تو این تایپیک ببینن قضیه چیه D:
SAEED_BARCELONA
16-06-2010, 19:58
آقا فقط خدا کنه اسپانیا تیم اول گروه بشه که نخوره به برزیل. یا اگه تیم اول نمیشه برزیل هم تیم دوم بشه. عجب بدبختی گیر کردیم. از حالا باید بگیم: اگر، اما، شاید:دی
Amir_oscar
16-06-2010, 19:58
ما بابابزرگ خودمون، آراگونس، رو می خوایم!
اسپانیا با بد شانسی باخت .
فکر کنم هر تیمی که جلوی اسپانیا قرار بگیره.دفاعی بازی کنه.اسپانیا باید یه ترکیب مثل بارسا بچینه.با 3 تا مهاجم حمله کنه.تا به گل برسه.
این اسپانیا اوله شک نکنید فقط باید یکم این مهاجما به خودشون بیان و خوب بازی کنن خیلی ضعیف بودن به قولی یه مسی کم داره :|
momkhbpsp
16-06-2010, 20:06
یه شوک واسه بازی اول نیاز بود
انقدر گفتن اسپانیا اسپانیا که تیم مغرور شده بود .من این باخت رو به نفع تیم میدونم.
و این هم بگم که اونایی که طرفدارهای مورینیو بودن و اون سبک بازی کثیف حق ندارن بیان و از بد بازی کردن تیمها در این جام گله کنن چون همه یاد گرفتن 11 نفره دفاع کنن و 1 مهاج بزارن اون جلو که شانسی واسشون گل بزنه دقیقا مثل اینتر مورینیو!!!!
نه به نظرم همین کاسیاس خییل بهتره
اون گل هم شانسی خوردیم دیگه
شیلی و هندوراس هم که مال این حرفا نیستند
امسال قهرمانیم
دفاع های کناری افتضاح بودند هافبک های دفاعی هم که....
پویول و پیکه به خط حمله کمک میکردند بوسکت و الونسو هم اون وسطا بقیه را نگاه میکردند
ولی کلا همه خوب بودند و فوتبال اون رویه کثیفشو به نمایش گذاشت
لعنت به تیم هایی که 11 نفر میچنند جلوی دروازه لعنت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته در صحنه گل سوئیس، اتفاقات دیگری هم افتاد که باعث گل شد.
hamijoon
16-06-2010, 20:36
اه حالم گرفته شد بد جورااا ... حاجی زدن پیکرو ترکوندن دیگه او خطا بود ... :دی
خدا کنه صعود کنیم
Amir_oscar
16-06-2010, 20:36
قبلیه ایش نکنید! ما یک کشوریم!:31:
بهترین تیم رو یک مربی آشغال می تونه به بدترین تیم تبدیل کنه، آخه کدوم تیم تو جام این مهره ها رو داره! تو هر پستی یکی از بهترین های دنیا داره بازی می کنه! و من نمی دونم دل بسکه با این تیم چطور به سوییس باخت!!!
خط دفاعی که دیگه واقعا تبریک داره! آمار خنده دار 8 شوت سوییس در مقابل 24 شوت اسپانیا! و باخت 1 بر 0 اسپانیا! واقعا این خط دفاعی که من دیدم، در مقابل تیمی که دستور کارش دفاع بود اینطور شکننده بود! به فرض که بگیریم بره بالا در مقابل خط حمله ی آرژانتین و آلمان و حتی کره جنوبی می خواد چه کنه؟!!
یک فرصت هم که بازیکن سوییسی کل دفاع رو رد کرد بدشانسی زد به تیرک دروازه اگه نه الان 2 - 0 بود!!!
کاسیاس هم که انگار باباش مرده با اون ریشش!
واقعا کل تیم جای فحش داره! حیف که ممنوعه!!!!!!
آخه به سوییس!
این تیم می خواد چایل رو ببره؟!!!
تبریک داره به آقای دل بسکه که از اون تیم همچین تیمی ساخت! من اصلا نمی فهمم چرا دل بسکه؟!!!
بی باک بی بال
16-06-2010, 20:53
با اینکه طرفدار اسپانیا هستم اما اینقدر خوشحال شدم که کاسیاس گل خورد
19baby91
16-06-2010, 20:54
عزیز اشتباه نکن این کاسیاس بود که با پا به سمت توپ تکل رفت.باید یه خورده بیشتر غیرت به خرج میداد و مثل یه دروازه بان واقعی واسه ی توپ شیرجه میزد،نه تکل.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه اصلی از دفاع بود که بازیکن راحت از بینشون رد شد،اگه کاسیاس شیرجه میرفت و به بازیکن میخورد داور صد در صد پنالتی میگرفت،کاسیاس بهترین کار رو کرد ،نمیدونم شما چرا اشتباه رو به گردن کاسیاس میندازی
اشتباه اصلی از دفاع بود که بازیکن راحت از بینشون رد شد،اگه کاسیاس شیرجه میرفت و به بازیکن میخورد داور صد در صد پنالتی میگرفت،کاسیاس بهترین کار رو کرد ،نمیدونم شما چرا اشتباه رو به گردن کاسیاس میندازی
اشتباه که صد در صد از کاسیاس بود البته اگه والدز هم بود همین اشتباه را میکرد
مدافع های وسط عالی بودند تو این بازی فراموش نکنید که پیکه و پویول همش تو محوطه تیم مقابل بودند و به خط حمله کمک میکردند ولی امان از دست این بوسکت و الونسو اومدند افریقای جنوبی واسه تعطیلات امروز هم اون وسط و بازی قشنگی تماشا کردند بدون اینکه پول بلیط بدند
دفاع های کناری هم جالب نبودند سانتر درست که نمیکردند لااقل باید میرفتند عقب دفاع میکردند
تورس هم خوب نبود
djmilad_mrb
16-06-2010, 21:07
شما که اسم خودتو اول همه نوشتی:31:
اما از حق نگذریم بازیه هیجان انگیزی بود:31: هر آن نزدیک بود توپ وارد دروازه دو تیم بشه
درسته از این تیم خوشم نمیاد اما انصافا از وقتی ناواس به زمین اومد تیم اسپانیا جون گرفت و فشارش رو دروازه سوئیس بیشتر شد
به هر حال بازیه اوله طبیعیه ان شالا تو مراحل بعدی جبران کنید
19baby91
16-06-2010, 21:07
اشتباه که صد در صد از کاسیاس بود البته اگه والدز هم بود همین اشتباه را میکرد
مدافع های وسط عالی بودند تو این بازی فراموش نکنید که پیکه و پویول همش تو محوطه تیم مقابل بودند و به خط حمله کمک میکردند ولی امان از دست این بوسکت و الونسو اومدند افریقای جنوبی واسه تعطیلات امروز هم اون وسط و بازی قشنگی تماشا کردند بدون اینکه پول بلیط بدند
من نمیدونم روی ضربه شروع مجدد سوئیس پویول و پیکه توی محوطه تیم مقابل چیکار میکردن؟؟؟؟؟:31:
بحث کاسیاس یا دروازه بان دیگه ای نیست دوست عزیز،به نظر من اشتباه از دفاع بود که بازیکن به همین سادگی تک به تک شد،اما دوستان هوادار بارسلونا اصرار دارند تقصیر رو گردن کاسیاس بندازن،حالا چرا نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟
mehdi_pro2
16-06-2010, 21:10
اسپانیا تا حالا سوم هم نشده شما به فکر قهرمانی هستین؟!:13:مگه برزیل کشکه :18:
همون بهتر كه کاسیاس گل خورد تا باشه از اين اشتباهات نكنه
nafe-bandar
16-06-2010, 21:11
نه سويس تيم ضعيفي باشه اما زشته جلو اسپانيا ... اونم با اين همه ستاره!
اين دوره دل به اين تيم ها نمي بنديم
فقط كره ي شمالي + ساحل عاج!
ولی خودمونیم عجب بازی ای کرد این الونسو. پاس میداد در حد لالیگا. نمیدونم چی تو این بوسکتس دیدن که بجای سنا اوردنش. کجایی سنا که یادت بخیر.
من نمیدونم روی ضربه شروع مجدد سوئیس پویول و پیکه توی محوطه تیم مقابل چیکار میکردن؟؟؟؟؟:31:
بحث کاسیاس یا دروازه بان دیگه ای نیست دوست عزیز،به نظر من اشتباه از دفاع بود که بازیکن به همین سادگی تک به تک شد،اما دوستان هوادار بارسلونا اصرار دارند تقصیر رو گردن کاسیاس بندازن،حالا چرا نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟
نه کلا دارم میگم
ولی بارسایی های این بازی فوقالعاده بودند
یادتون نره پیکه و پویول تویه بارسا هم دفاع وسط هستند و امار گلهای خورده بارسا را یه نگاهی بندازید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دیگه باهم بحث نکنیم یه باخت داشتیم اتفاقی هم نیوفتاده اتفاقا این باخت خوب بود تا بازیکنها مغرور نشند
masud-000000
16-06-2010, 21:49
سایت گل -اسپانیا در یک روز دشوار مغلوب سازماندهی دفاعی و حساب شده سوئیس شد.آنچه که می بینید گزارش تصویری اختصاصی گل از این نبرد پرهیجان است...
ابتداي بازي .... همه چي آرومه!
بوسكتس بدترين بازيكن اسپانيا بود و در نهايت هم تعويض شد
پويول آن درخشش هميشگي را نداشت و در چند صحنه بدجوري توسط بازيكنان حريف به زحمت افتاد
اينيستا كه در آخرين دقايق به بازي رسيد، بار ديگر مصدوم شد؛ در صورت اينكه مصدوم او جدي باشد، تلخي شكست براي ماتادورها دوچندان خواهد شد
فرناندز لحظاتي پيش از اين دروازه اسپانيا را باز كرد اما كاملا مشخص است كه خودش هم انتظار اين گل را نداشت؛ به خوشحالي بعد از گلش نگاه كنيد
براي قهرماني به يك دروازه بان بزرگ نياز است اما كاسياس در اين بازي نشان داد كه در اوج نيست؛ اشتباه او سوئيس را به گل رساند
سر پيكه شكست اما ناراحتي او به خاطر شكست اسپانياست
در خشش دروازه بان سوئيس مهاجمان بزرگ اسپانيا را بارها ناكام كرد، به چهره عصباني تورس و بهت زده ويا دقت كنيد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
و پابان قصه ... شکست
نمیدونم چرا بعضی ها بحث رو بردن به سمت تقابل دو تیم بارسلونا و رئال . اینجا بحث تیم اسپانیاست .
بعضی از دوستان هم که از باخت اسپانیا خوشحال شدن دارن جو رو بیشتر به هم میریزن .
تو بازی امروز با این که اسپانیا در حد انتظار ما با اون بازیکنان فوق ستارش ظاهر نشد ولی خوب بازی کرد و میتونست بازی رو ببره .
بازی ضد فوتبال و کاملا تدافعی سوییس هم مزید بر علت شد .
امیدوارم در بازیهای بعدی جبران کنیم .
دوستان هم خواهشا بحث دو تیم بارسلونا و رئال رو تموم کنید .
وین رونی
16-06-2010, 21:51
تیمتون خوب بازی کرد
من بازی تیمهایی مثل سوئیس و کره شمالی که از فوتبال فقط دفاع بلد هستند را به هیچ وجه نمی پسندم.
سوئیس فقط دفاع کرد
masud-000000
16-06-2010, 21:55
ایئرو: بازیکنان بالغند و می دانستند که چنین اتفاقی ممکن است رخ دهد
مدیر ورزشی فدراسیون فوتبال اسپانیا در صحبتهایی به هویت ماتادورها اشاره کرده است
سایت گل- فرناندو ایئرو، مدیر ورزشی فدراسیون فوتبال اسپانیا، از شکست این تیم مقابل سوئیس دراولین دیدارش در رقابتهای جام جهانی نگران نیست.
ایئرو در پایان دیدار چهارشنبه شب که با شکست 0-1 اسپانیا مقابل سوئیس همراه بود، گفت:« اگر نکته مهمی وجود داشته باشد، آن شخصیت و هویت تیم ماست؛ شیوه ای که تیم ما بازی را به پایان برد... با 4 مهاجم و بازی از جناحین..این نکته قابل توجه است.»
البته ایئرو با ابراز تاسف از گل تیم سوئیس که کار هیتسفلد و شاگردانش را در مسیر این پیروزی آسان کرد گفت:«سوئیس به صورت شانسی توپ را در اختیار گرفته و رو به جلو حرکت کرد و به گل رسید. ما بازی مقابل هندوراس را پیش رو داریم و می بایست در این دیدار به پیروزی برسیم. باید رو به جلو برویم و با تمام انرژی و انگیزه ممکن به مصاف هندوراس برویم. بازیکنان تیم ما بزرگ ، بالغ و دانا هستند و به خوبی می دانستند که ممکن است چنین اتفاقی رخ دهد.»
مدیر ورزشی فدراسیون اسپانیا ادامه داد:« هیچ کسی نمی گفت که تیم ما کار آسانی را پیش رو دارد. همه می دانستیم که کار ما آسان نیست.هرچند که شکست در برنامه های ما جایی نداشت ولی کسی سوئیس را حریفی ساده نمی دانست.»
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
دل بوسکه: روز ما نبود
سرمربی تیم ملی اسپانیا می داند که تیمش باید در دو دیدار باقی مانده به پیروزی برسد
سایت گل- بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی پس از شکست 0-1 تیمش مقابل سوئیس در اولین دیدار مرحله گروهی رقابتهای جام جهانی، با ابراز تاسف گفت:« امروز، روز ما نبود. ما سعی کردیم که در نیمه اول با شیوه معمول خودمان به پیروزی برسیم و در نیمه دوم نیز به شیوه قهرمانانه متوسل شدیم ولی نتوانستیم.»
دل بوسکه در ادامه صحبتهایش با اشاره به اینکه مقاومت سوئیس امر تعجب آوری نبوده، به این نکته اشاره کرد که تیم سوئیس انتظار مقابله با چنین ساختاری از تیم اسپانیا را داشت و البته از هواداران تیمش خواست تا امیدخود را حفظ کنند. دل بوسکه ادامه داد:« جام جهانی هنوز تمام نشده است.شکست مقابل سوئیس ما را مجبور خواهد کرد تا در دو دیدار آتی مقابل هندوراس و شیلی به برتری برسیم.هیچ راه چاره ای پیش روی ما نمانده است.»
AMIR REZAs
16-06-2010, 21:56
سلام بر اسپانیایی ها.............:5:
خوب بازی کردید ولی وقتی خدا نخواد فهرمان بشید همین میشه دیگه:31:
موفق باشید..........
L.A.M.P.A.R.D
16-06-2010, 21:57
تیمتون خوب بازی کرد
من بازی تیمهایی مثل سوئیس و کره شمالی که از فوتبال فقط دفاع بلد هستند را به هیچ وجه نمی پسندم.
سوئیس فقط دفاع کرد
ببخشید ؟ کره کی دفاعی بازی کرد ؟ از اون حرفا بودا...............
================================================== =========
واقعا نمیدونم چی بگم :31:
وین رونی
16-06-2010, 22:01
آمار بازی:
63 به 37 درصد دست برزیل بود
سلام بر اسپانیایی ها.............:5:
خوب بازی کردید ولی وقتی خدا نخواد فهرمان بشید همین میشه دیگه:31:
موفق باشید..........
مرسی عزیزم .
خدا میخواد مارو سورپریز کنه و از بازی بعد همه بازیهارو ببریم و قهرمان بشیم . :31:
عجب مدعی قهرمانی!!:27:
سال 98 هم دهن هر کی رو باز میکردی میگفت اسپانیا قهرمان میشه ولی همون دور اول حذف شد!:27:
بابا دمت گرم . کره هم مثل سوییس دفاع کرد دیگه . تابلو بود . :20:
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
عجب مدعی قهرمانی!!:27:
سال 98 هم دهن هر کی رو باز میکردی میگفت اسپانیا قهرمان میشه ولی همون دور اول حذف شد!:27:
فعلا که از همه تیم ها بهتر بازی کرده .
amirarsalaan
16-06-2010, 22:04
آقا اسپانیا خیلی خوب بازی کرد
حالا تو بازی های بعدی من فکر کنم سوییس آنقدر قدرتمند ظاهر بشه که همه متوجه می شوند که این باخت اسپانیا از ضعف اونها نبوده بلکه از قدرت سوییس بوده :8:
amirarsalaan
16-06-2010, 22:11
اونهایی که می گویند سوییس دفاعی بازی کرد خوب فوتبال را نمی فهمند چون اونها اصولی بازی کردند :11:
نمی دونم چرا از نگاه ما ایرانی ها دفاع هرچه قدر هم سوراخ باشه برامون مهم نیست :41: فقط ماها از گل زدن تو فوتبال خوشمون میاد هیچی دیگرو نمی بینیم اصلن منظورم بچه ها ی خوب این تاپیک نیست ها من یک مریضی رو میگم که متاسفانه در بین فوتبال حرفه ای ما هم رواج داره :2:
از نظر امثال این آدم ها : کل فوتبال و زیبایی هاش هیچ فقط گل بزن :2: ، اونوقت میرن از سوییس و یونان ایراد می گیرند اونهایی که فوتبال اصولی بازی می کنند :18:
masud-000000
16-06-2010, 22:15
مصدومیت اینیستا جدی نیست
سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که اینیستا آسیب کوچکی دیده است
سایت گل- شاید تیم ملی اسپانیا مغلوب شد ولی تنها خبرخوشحال کننده در اردوی ماتادورها این است که آندرس اینیستا، ستاره این تیم، به صورت جدی مصدوم نشده است. این یکی از معدود نکات مثبتی است که می توان از دیدار اسپانیا مقابل سوئیس دریافت.
بیسنته دل بوسکه، در کنفرانس خبری پایانی این بازی ، با اشاره به این نکته یادآوری کرد که مصدومیت اینیستا جدی نیست و تعویض او تنها به خاطر احتیاط بیشتر بوده است و مصدومیت عضلانی ستاره اسپانیایی را تهدید نمی کند.
اینیستا تا آخرین دقایق دیدار تیمش مقابل سوئیس در میدان مسابقه بود ولی در حالی که کمتر از 15 دقیقه تا پایان بازی باقی مانده بود، به دلیل ضربه ای که به پایش وارد شد، به زمین افتاد و در نهایت بیسنته دل بوسکه او را از زمین مسابقه خارج کرد.
سرمربی تیم ملی اسپانیا به هواداران تیمش دلگرمی داده که اینیستا مصدومیت عضلانی ندارد و نباید نگران شرایط جسمانی او بود.
B L A S T E R
16-06-2010, 22:19
سوئیس خیلی هم خوب بازی کرد . ما فقط یاد گرفتیم به بازی منطقی بگیم کثیف .
در کل اسپانیا خوب بازی کرد .
فقط حالم از این جاودانی به هم خورد ...
میگه اگه این ناخالصی های مادریدی نباشن ...
ا... اکبر !
اونهایی که می گویند سوییس دفاعی بازی کرد خوب فوتبال را نمی فهمند چون اونها اصولی بازی کردند :11:
نمی دونم چرا از نگاه ما ایرانی ها دفاع هرچه قدر هم سوراخ باشه برامون مهم نیست :41: فقط ماها از گل زدن تو فوتبال خوشمون میاد هیچی دیگرو نمی بینیم اصلن منظورم بچه ها ی خوب این تاپیک نیست ها من یک مریضی رو میگم که متاسفانه در بین فوتبال حرفه ای ما هم رواج داره :2:
از نظر امثال این آدم ها : کل فوتبال و زیبایی هاش هیچ فقط گل بزن :2: ، اونوقت میرن از سوییس و یونان ایراد می گیرند اونهایی که فوتبال اصولی بازی می کنند :18:
دوست عزیز بچه ها که نمیگن اصولی بازی نکرد میگن دفاعی بازی کرد . کاملا هم واضح بود چون میدونستن حرفی
واسه گفتن ندارن و باید دفاع کنن . خیلی خوب هم دفاع کردن .
aRThaS_08
16-06-2010, 23:07
جاودانی رو یکی خفه کنه :| حرف مفت میزنه میخواد بین بارساییها و رئالیها تفرقه بندازه!
ببینید عزیزان من! با یک باخت که دنیا به آخر نمیرسه! چی شدن اون طرفدارای بارسا و رئال متحد؟ مگه از اول تاپیک قرار نشد بحث سر اسپانیا باشه نه بارسا و رئال!
عجیبه ها! یکی میاد میگه دفاعای بارسایی عالی بودن : ))
یکی میاد میگه کاسیاس عالی ترین کارو کرد!
واقع بین باشید!
هم کاسیاس گند زد! هم جفت مدافعین! با اینکه رئالی هستم! اما واقعن همه گند زدن!
فقط کاپده ویلا و ناواس توی این بازی خوب ظاهر شدن! بقیه در حد و اندازه های خودشون نبودن. اصلن :|
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
البته فوتبال 100% تدافعی و مبتنی بر ضد حمله سوییس رو هم فراموش نکنید!
با اینکه از این سبک فوتیال خوشم نمیاد. اما سوییس بهترین کار ممکنو کرد :|
مصدومیت اینیستا جدی نیست
سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که اینیستا آسیب کوچکی دیده است
سایت گل- شاید تیم ملی اسپانیا مغلوب شد ولی تنها خبرخوشحال کننده در اردوی ماتادورها این است که آندرس اینیستا، ستاره این تیم، به صورت جدی مصدوم نشده است. این یکی از معدود نکات مثبتی است که می توان از دیدار اسپانیا مقابل سوئیس دریافت.
بیسنته دل بوسکه، در کنفرانس خبری پایانی این بازی ، با اشاره به این نکته یادآوری کرد که مصدومیت اینیستا جدی نیست و تعویض او تنها به خاطر احتیاط بیشتر بوده است و مصدومیت عضلانی ستاره اسپانیایی را تهدید نمی کند.
اینیستا تا آخرین دقایق دیدار تیمش مقابل سوئیس در میدان مسابقه بود ولی در حالی که کمتر از 15 دقیقه تا پایان بازی باقی مانده بود، به دلیل ضربه ای که به پایش وارد شد، به زمین افتاد و در نهایت بیسنته دل بوسکه او را از زمین مسابقه خارج کرد.
سرمربی تیم ملی اسپانیا به هواداران تیمش دلگرمی داده که اینیستا مصدومیت عضلانی ندارد و نباید نگران شرایط جسمانی او بود.
اگر اين جور نبود كه ديگه اينبار بارسلونا دنيا رو رو سرشون خراب مي كرد:31:
باخت بدی بود ولی اسپانیا خوب بازی کرد من واقعا نظرات بعضی از دوستان رو خوندم و تعجب کردم انگار اصلا بازی رو دنبال نمیکردن به نظر من ژابی الونسو یکی از بهترین های اسپانیا بود در سایت گل هم بالاترین نمره رو گرفته ولی دیدم چند نفر گفتن که برای تفریح اومده بود در حالی که اصلا اینطوری نبود تورس ضعیف بود فابرگاس به جای بوسکتس باید بازی میکرد یورنته باید میومد تا از سانترها استفاده کنه چون در زدن ضربات سر مهارت زیادی داره و در بیلبائو هم با سر زیاد گل میزنه .
بحث بارسا و رئال هم واقعا رو اعصاب هست در مورد گل هم بازیکن حریف تک به تک شد که نباید میشد رو صحنه تیرک هم که بازیکن حریف همه مدافع ها رو به هم ریخت این نشون میده که خط دفاع کلا بدکار کرد به نظر من کاسیاس حرکت درستی انجام داد حیف که توپ به پیکه خورد و جلو پای مهاجم حریف افتاد وگرنه داشت بیرون میرفت.
در مورد دلبوسکه هم بعد از رفتن اراگونس مربی بزرگ و بهتری نسبت به ویسنته در اسپانیا نبود اسپانیا هم مربی خارجی نمیاره . ضمنا معمولا تیمهایی که بد شروع میکنن در ادامه بهتر میشن .
xeNociDe
17-06-2010, 04:38
بازی بدی نبود در کل ولی حسابی جلو رفقا خیط شدیم!:41:
نامردا چی گل مفتی هم زدند...
masoudtr
17-06-2010, 08:50
اسپانیا یک بازیکنی داشت به نام رییس که تو ارسنال بازی میکرد و رئال خریدش
کسی میدونه اون الان کجاست و تو کدوم تیمه و چرا تو تیم ملی نیست
این جام جهانی تا حالاش که خیلی ضدحال بوده ، کلا یه بازی درست و حسابی توش نبوده، از هرچی تیم هم خوشمون اومده باخته ! :(
دوستان اسپانیایی ناراحت نباشید.مگه همین اینتر نبود که تو چمپینز لیگ اولش به بارسا باخت.اما بعد تونست اونرو ببره و قهرمان هم بشها0لبته من طرفدار بارسا هستم ولی عیبی نداره حالا یه بار هم اونا قهرمان بشن!)
حالا این جا هم اسپانیا قهرمانه.حاضرم شرط ببندم
rh.mohammad
17-06-2010, 09:40
چه جام جهانی افتضاحیه این سری.یه بازی قشنگ ندیدیم توش.همه هم که ماشالا واسمون مورینیو شدن.
اسپانیا خیلی تیم کاملیه حیفه تو فینال نباشه و انگلیس نبرتش:31:
Dark Shine
17-06-2010, 09:53
احتمالا اتلتیکو مادرید!
اتلتیکو مادرید
تو این عکس هست...
sAeEd_kHaAn
17-06-2010, 10:07
وای وای برو بچ دو اتیشه اسپانیایی :31: بازی اول که گند زدین بابا :22::26::34:
only italy
Ultra_Black
17-06-2010, 10:11
وای وای برو بچ دو اتیشه اسپانیایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی اول که گند زدین بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوجه رو آخر تیر میشمرن!:31:
وای وای برو بچ دو اتیشه اسپانیایی :31: بازی اول که گند زدین بابا :22::26::34:
only italy
از شما خیلی خیلی بهتر بازی کردیم . فقط شانس با ما نبود .
SAEED_BARCELONA
17-06-2010, 10:26
تاپیک اسپانیا هنوز در جوش و خروش به سر میبره:دی
بیخیال بابا
aRThaS_08
17-06-2010, 10:53
من دیشب از زور بازی اسپانیا ساعت4 خوابیدم :( الکی : دی
این تنها بازی بود که امید داشتم بعد از بازیهای 4گروه اول بازی زیبایی باشه!
زیبا بود اما... حیف :(
الان امکان اینکه تو گروه دوم بشیم خیلی زیاده!
اگه دوم هم بشیم! میخوریم به برزیل! منم دوست ندارم نه اسپانیا نه برزیل به این زودی حذف بشن :(
من فینال رویایی اسپانیا-برزیل رو دوست دارم :(
pinchingholian
17-06-2010, 11:38
من نمی دونم این دل بشکه چرا به فابرگاس بازی نمی ده. الان فابرگاس بسیار اماده تر از اینیستا است.
بازی اسپانیا زیبا بود اما اعصاب خورد کن بود ... نیمه اول فوق العاده مسلط به بازی بود ، اما از این همه پاس و بازی زیبا فقط حرص میخوردی ، انگار فقط اومده بودن بازیشونو به رخ بکشن و پاسای خوشگل خوشگل بدن و برگردن عقب ! هیچ تلاشی برای زدن گل نمیکردن . مشکل این بود که فوق العاده اعتماد به نفسشون بالا بود : دقیقاً مثل گربه ایی که موش گرفته و قبل از خوردنش باهاش بازی میکنه اما آخرش آقا موشه ناغافل از دست گربهه در رقت هیچی غداشم برداشت و برد !!!
+
اما هنوز هیچی مشخص نیست ، زیباترین آرایش تیمی رو اسپانیا داره و از بقیه تیمها هم منطقی تر بازی میکنه . این بازی تجربه خوبی بود براش و مطمئنم و امیدوارم بازی های بعدیش رو حساب شده تر بازی میکنه و این تجربه تلخ تکرار نمیشه .
انتقاد رسانه های جهانی از اسپانیا: شما مدعی قهرمانی هستید؟؟؟گند زدید
* لوموند فرانسه: ناکامی اسپانیا در ابتدای کار
" اولین سورپرایز بزرگ جام جهانی. مدعی اصلی قهرمانی در اولین دیدارش مقابل سوئیس ، تیمی منسجم و دقیق، مغلوب شد. 24 شوت برای اسپانیا و تنها 8 شوت برای سوئیس"
*کلارین آرژانتین: شکلات سوئیسی با طعمی تلخ
"تیم دل بوسکه به عنوان یکی از مدعیان اصلی قهرمانی به آفریقای جنوبی رسید و تن به شکست داد. شبح ناامیدهای بزرگ اسپانیایی ها در جام جهانی بار دیگر ظاهر شد"
* بی بی سی: پیروزی شوکه کننده سوئیس
"اسپانیا مدعی قهرمانی در جام جهانی ، به شکست مقابل سوئیس تن در داد و این شکست زنگهای خطررا به صدا در آورده است. اسپانیا کنترل بازی را در دست داشت ولی در شوتزنی ناکام بود.»
* گاتزتادلوسپورت ایتالیا: سوئیس زد، اسپانیا به زمین افتاد
سوئیس، اولین پدیده جنجالی جام که سورپرایز بزرگی را رقم زده و اسپانیا را به زمین زد. اکنون دیگر اسپانیا جایی برای گاف دادن ندارد و این در حالی است که شیلی نیز نمایش قدرتمندانه ای را به اجرا گذاشت.
*توتوسپورت(ایتالیا): خشم شکسته قرمزها
اسپانیا و ناک اوت جنجالی این تیم: سوئیس به پیروزی رسید. اسپانیا در اولین دیدارش در رقابتهای جام جهانی مغلوب شد و سوئیسی ها،حماسه ای رقم زدند.
* رکورد (پرتغال) : سوئیس جنجالی ظاهر شد
گلسون پیروزی فوق العاده ای را به سوئیس هدیه کرد. جنجال در دوربان.. بزرگترین سورپرایز جام جهانی: سوئیس قهرمان اروپا را از پای در آورد.
* اوله (آرژانتین): شما این جوری مدعی هستید؟
ادعای قهرمانی؟؟؟گند زدید!!! اسپانیا با ادعای قهرمانی آمد و در اولین دیدارش در جام جهانی مقابل سوئیس شکست خورد. گل گلسون، بزرگترین شگفتی جام را رقم زد.
goal.com
19baby91
17-06-2010, 12:50
حالا اسپانیا یه باخت داد هرکی طرفدار هر تیمی که هست اومده اینجا تیکه میندازه،شکست اسپانیا با بازیه فوقالعادش شرف داشت به برد های برزیل و آرژانتین که با زحمت به دست اومد و مساوی های پرتغال و ایتالیا،اسپانیا باخت اما فوتبال بازی کرد و باخت نه مثل سایر تیم ها از ترس گل خوردن فقط زیر توپ بزنه
xerxes again
17-06-2010, 12:55
حالا اسپانیا یه باخت داد هرکی طرفدار هر تیمی که هست اومده اینجا تیکه میندازه،شکست اسپانیا با بازیه فوقالعادش شرف داشت به برد های برزیل و آرژانتین که با زحمت به دست اومد و مساوی های پرتغال و ایتالیا،اسپانیا باخت اما فوتبال بازی کرد و باخت نه مثل سایر تیم ها از ترس گل خوردن فقط زیر توپ بزنه
زیر توپ نمی زنن چون عقب بودن:31:
نه این که اسپانیا برای گل زدن زحمت نکشید؟:31:
دیگه این قدر لاو نترکون. بــاخــت:46:
19baby91
17-06-2010, 12:59
زیر توپ نمی زنن چون عقب بودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه این که اسپانیا برای گل زدن زحمت نکشید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه این قدر لاو نترکون. بــاخــت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جوری میگی عقب بود انگار دقیقه 1 بازی گل خورد،اسپانیا از دقیقه 1 تا 90 حمله کرد،باز بهتر از بعضی تیم ها بود که با این همه ادعا یه گل میزنن دیگه بیخیال فوتبال میشن:46:
pinchingholian
17-06-2010, 13:28
هیتسفلد: بازی نکردن فابرگاس در این پیروزی کاملا موثر بود.
اوتمار هیتسفلد، مربی سوییس گفته پیروزی تیمش مقابل اسپانیا بردی تاریخی بود. گل نیمه دوم ژلسون فرناندس که در آشفتگی جلوی دروازه اسپانیا به ثمر رسید، باعث شد سوییس به اولین برد تاریخ خود مقابل اسپانیا دست یابد.
هیتسفلد با اشاره به بازی خوب مدافعانش و مهار کامل اینیستا اضافه کرد بازی نکردن فابرگاس در این پیروزی کاملا موثر بود.
Hectorist
17-06-2010, 13:40
من نمی دونم این دل بشکه چرا به فابرگاس بازی نمی ده. الان فابرگاس بسیار اماده تر از اینیستا است.
به نظر من اتفاقا اینیستا خیلی خوب بازی کرد. حتی در یک موقعیت که داور حتی میتونست کارت قرمز هم بده به بازیکن خطاکار، میتونست اینیستا گل بزنه. در طول بازی هم عالی بود. بنده خدا رو توپ میرسید زیر پاش میزدن!
اما کلا فابرگاس رو موافقم که باید بیاد تو زمین. از تورس بهتر هست مطمئنا! تورس واقعا افتضاح بود.
B L A S T E R
17-06-2010, 13:41
زیر توپ نمی زنن چون عقب بودن:31:
نه این که اسپانیا برای گل زدن زحمت نکشید؟:31:
دیگه این قدر لاو نترکون. بــاخــت:46:
شما میشه دیگه تو این تاپیک نیای ؟ نه واقعا سخته برات ؟ رو اعصاب بچه ها راه میری ؟ ارژانتین بود معلوم نبود میخواست چی کار کنه .
-----------------
به نظر من اسپانیا تو دفاع مشکل داره . هنوز به اون ارایش نرسیده . البته فقط تو ضد حمله مشکل داره . چون هجومی بازی میکنه همه میرن جلو موقع ضد حمله مدافعا جا میمونن تا جم و جور بشن گل رو خوردن.
pinchingholian
17-06-2010, 13:56
ابتداي بازي .... همه چي آرومه!
بوسكتس بدترين بازيكن اسپانيا بود و در نهايت هم تعويض شد
پويول آن درخشش هميشگي را نداشت و در چند صحنه بدجوري توسط بازيكنان حريف به زحمت افتاد
اينيستا كه در آخرين دقايق به بازي رسيد، بار ديگر مصدوم شد؛ در صورت اينكه مصدوم او جدي باشد، تلخي شكست براي ماتادورها دوچندان خواهد شد
فرناندز لحظاتي پيش از اين دروازه اسپانيا را باز كرد اما كاملا مشخص است كه خودش هم انتظار اين گل را نداشت؛ به خوشحالي بعد از گلش نگاه كنيد
براي قهرماني به يك دروازه بان بزرگ نياز است اما كاسياس در اين بازي نشان داد كه در اوج نيست؛ اشتباه او سوئيس را به گل رساند
سر پيكه شكست اما ناراحتي او به خاطر شكست اسپانياست
در خشش دروازه بان سوئيس مهاجمان بزرگ اسپانيا را بارها ناكام كرد، به چهره عصباني تورس و بهت زده ويا دقت كنيد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
و پایان قصه ... شکست
مزخرف. سوتی پیکه و پویول بود که باعث شد مهاجم حریف صاف بیاد تک به تک بشه با کاسیاس. کاسیاس هیچ حرکت اشتباهی انجام نداد. توپ اول رو هم که دفع کرد ولی بازی خورد به پیکه و برگشت.
19baby91
17-06-2010, 14:01
فعلا همتون خوشحال باشید آخر که اسپانیا جام رو برد بالا گریه ی شماها هم دیدن داره
B L A S T E R
17-06-2010, 14:07
به نظر من گل تقصیر هیچ کس نبود / تکل کاسیاس که عالی بود پیکه هم توپ خورد بهش از بدشانسی . گل سوییس کاملا شانسی بود .
بد شانسی محض بود...
11 نفری چپیده بودن تو محوطه جریمه؛ اسپانیا کاری جز سانتر نمیتونست بکنه... نتیجه ی بازی کاملاً ناعادلانه بود.
ولی شرط میبندیم اسپانیا جزء چهار تا تیمه.
19baby91
17-06-2010, 14:25
ولی شرط میبندیم اسپانیا جزء چهار تا تیمه.
من شرط میبندم قهرمانه:46:
masud-000000
17-06-2010, 14:36
بعد بازي هاي آخر رئال تو ليگ روحيه ي كاسياس به شدت افت كرده بود و اين گلي كه خورد هم(كاري به مقصرش نداريم)احتمالا مزيد بر علت شده تا روحيش رو بيشتر از دست بده... ::(
اينطور نيست ?
(اين رو فارغ از بحث رئال و بارسا گفتم)
B L A S T E R
17-06-2010, 14:53
نه فک کنم کاسیاس انقد تجربه داره که روحیه شو بازگردونه . البته قبول دارم افتشو ( افت محسوسشو ) ولی باز یکی از بهترینهاست باید بهش اعتماد کرد .:40:
hamid_diablo
17-06-2010, 15:01
سلام
حق اسپانیا اصلا باخت نبود سوئیس 90 دقیقه فقط داشت دفاع میکرد
ولی در کل به نظر ن اگه اسپانیا بد شانسی نیاره یه پایه فیناله
19baby91
17-06-2010, 15:02
اینو تو پرانتز بگم چون ربطی به موضوع نداره
کــنکـــور یا جام جهانی؟ مسئله این است!!!
منم تو همین گیر کرده بودم بعد به این نتیجه رسیدم که کنکور هر سال هست اما جام جهانی هر 4 سال یه باره:دی
واقعا حیف شد اسپانیاخیلی خوب بازی کرد اما نتیجه مهمه.
اما اینو بدونید حتما از گروه میایم بالا (جوجه آخر پاییز میشمارند)
از گروه چرا نیاییم بالا؟؟
شانس نداشتیم فقط ...........
از گروه چرا نیاییم بالا؟؟
شانس نداشتیم فقط ...........
ببخشید اینو یادم رفت بگم از گروه حتما میایم بالا و قهرمان میشیم 100%
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
pinchingholian
17-06-2010, 19:46
نامزد کاسیاس، مقصر شکست اسپانیا مقابل سوئیس؟
هواداران ناراحت تیم ملی اسپانیا، نامزد کاسیاس که خبرنگار ورزشی یکی از شبکه های تلویزیونی اسپانیاست را مقصر شکست قرمزپوشان می دانند.
سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، سفر همسران و نامزدهای بازیکنان به آفریقای جنوبی را ممنوع کرد و اکنون شاید خیلی ها بیش از پیش به تصمیم مربی ایتالیایی سه شیرها ایمان بیاورند، چرا که خیلی از هواداران تیم ملی اسپانیا، نامزد کاسیاس را مقصر اصلی شکست این تیم مقابل سوئیس می دانند و معتقدند که سارا کربونرو، خبرنگار ورزشی یکی از شبکه های تلویزیونی این کشور، به صورت غیرمستقیم در شکست ماتادورها تاثیرگذار بوده
تیم ملی اسپانیا چهارشنبه شب مغلوب سوئیس شد و این در حالی بود که تیم ملی سوئیس نمایش تدافعی فوق العاده ای را به اجرا می گذاشت. اسپانیایی ها در نهایت نتوانستند به گل برسند و تک گل گلسون فرناندس، بازیکن سوئیس، موجبات پیروزی سوئیس را فراهم آورد.
سارا کربونرو پیش و پس از این دیدار در جایگاه خبرنگاران حاضر بود و با کاسیاس،بعنوان خبرنگار گفتگو کرد. بسیاری از هواداران اسپانیایی از حضور سارا کربونرو در آفریقای جنوبی و در اردوی ماتادورها رضایت ندارند و معتقدند که این می تواند در عملکرددروازه بان اسپانیا تاثیرگذار بوده و باعث حواس پرتی اوشود.
البته تعدادی از خبرنگاران در کنفرانس خبری پس از دیدار اسپانیا مقابل تیم ملی سوئیس،از کربونرو در این رابطه سوال کردند و او در این رابطه گفت:« آیا من ممکن است موجبات حواس پرتی تیم را فراهم بیاورم؟ فکر نمی کنم ربطی به حضور من داشته باشد.»
pandemonium
18-06-2010, 10:16
نامزد کاسیاس، مقصر شکست اسپانیا مقابل سوئیس؟
هواداران ناراحت تیم ملی اسپانیا، نامزد کاسیاس که خبرنگار ورزشی یکی از شبکه های تلویزیونی اسپانیاست را مقصر شکست قرمزپوشان می دانند.
سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، سفر همسران و نامزدهای بازیکنان به آفریقای جنوبی را ممنوع کرد و اکنون شاید خیلی ها بیش از پیش به تصمیم مربی ایتالیایی سه شیرها ایمان بیاورند، چرا که خیلی از هواداران تیم ملی اسپانیا، نامزد کاسیاس را مقصر اصلی شکست این تیم مقابل سوئیس می دانند و معتقدند که سارا کربونرو، خبرنگار ورزشی یکی از شبکه های تلویزیونی این کشور، به صورت غیرمستقیم در شکست ماتادورها تاثیرگذار بوده
تیم ملی اسپانیا چهارشنبه شب مغلوب سوئیس شد و این در حالی بود که تیم ملی سوئیس نمایش تدافعی فوق العاده ای را به اجرا می گذاشت. اسپانیایی ها در نهایت نتوانستند به گل برسند و تک گل گلسون فرناندس، بازیکن سوئیس، موجبات پیروزی سوئیس را فراهم آورد.
سارا کربونرو پیش و پس از این دیدار در جایگاه خبرنگاران حاضر بود و با کاسیاس،بعنوان خبرنگار گفتگو کرد. بسیاری از هواداران اسپانیایی از حضور سارا کربونرو در آفریقای جنوبی و در اردوی ماتادورها رضایت ندارند و معتقدند که این می تواند در عملکرددروازه بان اسپانیا تاثیرگذار بوده و باعث حواس پرتی اوشود.
البته تعدادی از خبرنگاران در کنفرانس خبری پس از دیدار اسپانیا مقابل تیم ملی سوئیس،از کربونرو در این رابطه سوال کردند و او در این رابطه گفت:« آیا من ممکن است موجبات حواس پرتی تیم را فراهم بیاورم؟ فکر نمی کنم ربطی به حضور من داشته باشد.»
اون Green دروازه بان انگلیس که اون گل ضایع رو خورد هم یه عده اومده بودند میگفتند تقصیر نامزدش بوده !
انجمن خبر ورزشی الان تاپیکش هست .
اینها حرف های بی سر و تهی هست که در میارند واسه هر اتفاقی و هر بازیکنی .
masud-000000
18-06-2010, 18:53
نگرانی برزیلیها از بازی با اسپانیا
شکست سرخپوشان مقابل سوییس احتمال دیدار دو تیم برزیل و اسپانیا را در مرحله یکهشتم نهایی بیشتر کرده، آنچه که باعث نگرانی رسانههای برزیلی شده است...
سایت گل – شکست عجیب اسپانیا مقابل سوییس نه تنها باعث نگرانی طرفداران این تیم شده، بلکه در آن سوی اقیانوس اطلس هم دغدغههای فراوانی را برانگیخته. این نتیجه به علاوه نمایش خوب شیلی مقابل هندوراس باعث شده رسانههای برزیلی از نبرد دو تیم مدعی در مرحله یکهشتم نهایی بترسند.
لئوناردو استابیلی، خبرنگار شبکه رادیویی CBN گفته که شکست اسپانیا احتمال دوم شدن آنها در گروه H را بیشتر میکند و آنها باید هر دو بازی بعدی خود را ببرند.
در این صورت، و در صورتی که برزیل انتظارات را در مرحله مقدماتی برآورده کند، دو تیم در مرحلهای بسیار زودتر از آن چه که انتظار میرفت به دیدار هم میروند.
او میگوید: «سقوط غیرمنتظره اسپانیا از زاویه دید برزیلیها اصلا خبر خوبی نیست، چون احتمال زیادی وجود دارد در همان مرحله یکهشتم ما به مصاف هم برویم و کسی نمیداند در آن مرحله چه خواهد شد.»
اما تنها استابیلی نگران نیست و شبکه Sport TV هم از دونگا خواسته یک چشمش به اسپانیا باشد: «آنها رقیب احتمالی ما در دور بعد هستند». نمایش دو تیم هم با دقت فراوان آنالیز شده و نتیجه این شده که هر دو تیم مانند هم بازی کردهاند، اما اسپانیا مقابل سوییس که قدرتمندتر از کره شمالی بود بدشانس بود.
masud-000000
18-06-2010, 19:25
ببخشید اینو یادم رفت بگم از گروه حتما میایم بالا و قهرمان میشیم 100%
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
پس میشه بگی چرا عکس مسی رو آواتارته ؟:31:
با این بازیهایی که من دیدم تو این چند روز واقعا حرص خوردم .
اسپانیا با اون بازی قشنگ هیچ امتیازی نگرفت ولی انگلیس با این بازی که امروز کرد حداقل یک امتیاز گرفت . :41:
بیشتر از اون از سوییس حرصم میگیره . تنها تیمی که تو این بازیها گند زد به جام رفت اون بود با اون بازی کاملا دفاعی و بسته
مسخره که یازده نفری چسبیده بودن دفاع . هیچ تیمی همچین کاری نکرده بود حتی کره شمالی مقابل برزیل .
دوران این تیم ها تموم شده این تیم ها پیر شدن بازکنان خوبشون رفتن الان دوران تیم ها دیگر است ول کنین این تیم ها غریبه رو .
Arrowtic
19-06-2010, 08:21
سوئيس 11 تا دروازه بان داشت!
بازيو كه ديدم از عصبانيت تا دو ساعت با هيچ كي حرف نميزدم.حق اسپانيا نبود.بازيش خيلي عالي بود ولي...
كسي كه انتظار بيشتري ازش داشتم تورس بود.
xerxes again
19-06-2010, 08:44
جام جهانی امسال تو آفریقا...
میلون ها دلار خرج شده...
ورزشگاه های ملیون دلاری...
خرج ها اضافی...
و...
راستی آفریقا چقدر گرسنه داره؟
دادش کلی پول میره تو جیب مردمش. فکر می کنی خرج اضافیه؟:18: همه دنیا دنبال توریست می گردن شما می گی چند نفر گشنه داره؟:19: همین جام جهانی سیرشون می کنه.
سوئيس 11 تا دروازه بان داشت!
بازيو كه ديدم از عصبانيت تا دو ساعت با هيچ كي حرف نميزدم.حق اسپانيا نبود.بازيش خيلي عالي بود ولي...
كسي كه انتظار بيشتري ازش داشتم تورس بود.
شمام حرص نخور دیگه 3 روز گذشت:46:
ژابی آلونسو: فوتبال جذاب را کنار نمیگذاریم
شکست بخشی از فوتبال است. ما همیشه به همین سبک بازی کردهایم و نتایج بسیار خوبی گرفتهایم.
سایت گل - ژابی آلونسو هافبک اسپانیا گفته تیمش حاضر نیست سبک بازی جذاب خود را در ازای نتیجهگرایی کنار بگذارد: «اسپانیا سبک بازی خود را دارد که به خوبی تعریف شده است و ثابت شده موفقیتآمیز است. ما در بازی مقابل سوییس عالی بودیم اما نمیتوانستیم گل بزنیم. قرار نیست سبک بازی خود را به خاطر آن بازی عوض کنیم. شکست بخشی از فوتبال است. ما همیشه به همین سبک بازی کردهایم و نتایج بسیار خوبی گرفتهایم.»
هافبک سابق لیورپول همچنین از ویسنته دلبوسکه، مربی تیم حمایت کرده است: «تنها مربی است که تصمیم میگیرد. هر تصمیمی که او بگیرد مورد موافقت و پشتیبانی 100 درصد بازیکنان قرار خواهد گرفت. ما پیمان بستهایم که کاری بزرگ انجام دهیم.»
2010/6/19
aRThaS_08
19-06-2010, 12:40
من عاشق بازی زیبای اسپانیا هستم.
اصلن برام مهم نیست تا کجا بتونه بالا بره! مهم اینه که از فوتبال دیدن لذت ببریم!
چلسی 2سال پیش درسته به هیچ جا نرسید. اما هنوز خیلیها عاشق تاکتیک و چینش گاس هیدینکن.
من صرفن بازی زیبا برام مهمه. نتیجه هم در کنارش خوبه! اما فقط نتیجه بدون بازی کردن خوب نیست! مثل سوییس :-&
پس میشه بگی چرا عکس مسی رو آواتارته ؟:31:
دوست عزیز چه ربطی داره.:18:
اینو قبول دارم که مسی بهترین بازیکن دنیاست ومن از 17 سالگی مسی,بازیشو دنبال می کردم.مسی واقعا تکرار نشدنیه.:20:
ولی تیم می خوای فقط اسپانیا .:40::40::40::40:
چرا؟
خودت دلیلشو می دونی.:46:
چون بهترین فوتبال تیمی جهانو بازی میکنه,از بهترین بازکنان تشکیل شده به خصوص ژاوی جون,زیبا بازی میکنه,و............................:31:
به امید پیروزی
با این بازیهایی که من دیدم تو این چند روز واقعا حرص خوردم .
اسپانیا با اون بازی قشنگ هیچ امتیازی نگرفت ولی انگلیس با این بازی که امروز کرد حداقل یک امتیاز گرفت . :41:
بیشتر از اون از سوییس حرصم میگیره . تنها تیمی که تو این بازیها گند زد به جام رفت اون بود با اون بازی کاملا دفاعی و بسته
مسخره که یازده نفری چسبیده بودن دفاع . هیچ تیمی همچین کاری نکرده بود حتی کره شمالی مقابل برزیل .
باخت تیمتون و به گردن دیگری نندازید !
اسپانیا در میانه میدان سرگردان بود
فقط پاسکاری میکردند و اصلا توانایی خلق موقعیت برای مهاجمان و نداشتند !
50 درصدش بخاطر دفاع مستحکم سوئیس بود 50 درصد دیگه هم نبود یه بازیکن خلاق مانند فابرگاس بود
B L A S T E R
19-06-2010, 21:19
50 درصدش بخاطر دفاع مستحکم سوئیس بود 50 درصد دیگه هم نبود یه بازیکن خلاق مانند فابرگاس بود
ژابی و ژاوی و اینیستا و سیلوا خلاق نیستن یعنی ؟ :19:
ژابی و ژاوی و اینیستا و سیلوا خلاق نیستن یعنی ؟ :19:
نه به اندازه فابرگاس !
اینیستا بیشتر بدرد دیریبل زدن می خوره
اسپانیا بازیکنی نیاز داره که موقعیت شناس باشه ،
نه به اندازه فابرگاس !
جدی داری شوخی میکنی؟ :18:
دوست عزیز تو لول بازی فابرگاس حالا حالاها مونده به ژاوی و اینیستا برسه
مطمئن باش اگه به بارسلونا هم منتقل بشه تا یه مدت پشت این ۲ بازیکن میمونه یا احتمالا جای کیتا میذارنش تو زمین
هیچ بازیکنی فعلا تو دنیا خلاقیت و هوش ژاوی رو نداره و بهترین تصمیم رو تو سختترین شرایط میگیره برای ارسال پاس
کلا جالب بود :دی
جدی داری شوخی میکنی؟ :18:
دوست عزیز تو لول بازی فابرگاس حالا حالاها مونده به ژاوی و اینیستا برسه
مطمئن باش اگه به بارسلونا هم منتقل بشه تا یه مدت پشت این ۲ بازیکن میمونه یا احتمالا جای کیتا میذارنش تو زمین
هیچ بازیکنی فعلا تو دنیا خلاقیت و هوش ژاوی رو نداره و بهترین تصمیم رو تو سختترین شرایط میگیره برای ارسال پاس
کلا جالب بود :دی
اگه خلاقیت و هوش یه بازیکن تو بازیهای سخت بدرد تیم نخوره پس چه فایده داره ؟
اول اینکه تو همین بازی با سوسیس هم کلی موقعیت خلق شد با اینکه ۱۱ نفر دفاع میکردن.
مشکله اصلی اسپانیا آماده نبودن فرناندو تورس بود با سیلوا.
بعد واقعاً فعلا تو این شرایط هیچ هافبکی خلاقیت ژاوی رو نداره اگه دقت هم کنین تو هر بازی به اندازهٔ کلّ پاسهای تیمهای دیگه پاس سالم ارسال میکنه
مقایسه فابرگاس هم با ژاوی و اینیستا کلا اشتباست چون فعلا تو سطحی نیست که بخواد با این ۲ بازیکن که در حال حاضر بهترین هافبکهای دنیا هستن مقایسه بشه
به جرات میتونم بگم ژاوی تاثیر گذارترین هافبک این ۲۰ سال اخیر دنیا هست که در عینه سادگی تو بازیش بیشترین تاثیر رو تو نحوه بازی تیمش داره.
Arrowtic
19-06-2010, 23:09
ژابي آلونسو خلاق نبود؟؟؟
من كه خيلي از بازيش خوشم اومد.
19baby91
19-06-2010, 23:18
مسی هم بهترین بازیکن دنیاست،اما توی بازی با اینتر نتونست کاری انجام بده،فکر کنم منظور شما از خلاقیت اینه که بازیکن از روی سر همه پرواز کنه توپ رو بندازه تو گل
مخالفم .
چون خلاقیت خودشونو نشون دادن فقط دو تا مشکل بود .
1 - نبود شانس با اسپانیا
2 - بد بازی کردن مهاجمان
B L A S T E R
20-06-2010, 00:26
نه به اندازه فابرگاس !
فابرگاس حالا مونده به ژاوی و ژابی برسه قربان :20:
شايعه بركناري دلبوسكه
رسانههاي ورزشي کشور اسپانيا تلاش ميکنند لحظه به لحظه شايعه برکناري دلبوسکه را پررنگتر جلوه دهند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از اولين شکست اسپانيا در جام جهاني نوزدهم فشار زيادي از سوي رسانهها بر دوش سرمربي اين تيم احساس شد.
اين حملات همه جانبه تاحدي پيش رفت که کمکم خبر برکناري دلبوسکه رنگ رسمي به خود گرفت و حتي واکنش خود اين مربي را نيز در پي داشت.
شايعه برکناري دلبوسکه تا حدي در رسانههاي اسپانيايي پررنگ شد که مقامات فدراسيون فوتبال اسپانيا مجبور شدند جدا از ارسال نامه رسمي شخصا به آفريقاي جنوبي سفر کنند و در جلسهاي حضوري، کذب بودن اين خبر را به اطلاع دلبوسکه برسانند چرا که بر جعلي بودن اين نامه نيز در رسانهها تاکيد شده بود.
با اين اتفاق بيش از پيش ميتوان به قدرت روزنامهها در اسپانيا پي برد.
masud-000000
20-06-2010, 13:00
دل بوسکه و تغییرات احتمالی؛تمرینات ماتادورها پشت دربهای بسته
تمرینات تیم ملی اسپانیا پشت دربهای بسته برگزار می شود
سایت گل- بینسته دل بوسکه، سرمربی ماتادورها، شاید هنوز مطمئن نیست که چه ستاره هایی را می بایست در ترکیب تیمش مقابل هندوراس به کار بگیرد... تمرینات ماتادورها پشت دربهای بسته برگزار می شود و به نظر می رسد که مربی اسپانیا نمی خواهد کسی از تغییرات تیمش مطلع شود.
تمرینات ماتادورها در دانشگاه نورث وست دنبال می شود و پس از جلسه تمرینی سبک ، بازیکنان تیم به تماشای فیلم ویدئویی آنالیز دیدار آتی تیمشان پرداختند و هم کنفرانس خبری ماتادورها تحت تدابیرشدید امنیتی برگزار شد.
راموس و اینیستا در تمرینات گروهی
خبر خوبی که دراردوی اسپانیا به گوش می رسد، بازگشت بازیکنان مهمی از جمله سرخیو راموس و اینیستا به تمرینات تیم است. ضربه محکمی که به دنده های راموس در جریان دیدار مقابل سوئیس وارد آمده بود،به شدت نگران کننده می رسید ولی پس از انجام فیزیوتراپی و استفاده از داورهای ضد تورم، مشکل او حل شده و به تمرینات گروهی تیمش بازگشت.
اینیستا نیز که از پیش از آغاز جام جهانی با مصدومیت دست و پنجه نرم می کرد،درنهایت به دیدار مقابل سوئیس رسید ولی در این دیدار نیز با مصدومیتی جزئی مواجه شد و البته دوباره به روزهای اوجش بازگشته است.
در اردوی ماتادورها اسم سسک، خسوس ناباس و تورس به عنوان بازیکنان جدیدی که در دیدار مقابل هندوراس به عنوان بازیکنان فیکس روانه میدان می شوند به گوش می رسد. اگر تورس در کنار ویا روانه میدان شود، ویا می بایست به جناح چپ منتقل شود ..در مورد خط میانی ماتادورها نیز ابهاماتی وجود دارد که کلید حل این ابهام تنها و تنها در ذهن دل بوسکه است.
xeNociDe
21-06-2010, 05:45
مجله AS امروز صبح نوشته:
دل بسکه : هندوراس بدترین شکست سال را تجربه خواهد کرد!
ویا: نظر مربیست از ابتدا بازی نمی کنم.!:41:
Rude Boy
21-06-2010, 10:38
ویا: نظر مربیست از ابتدا بازی نمی کنم.!:41:
خیلی بد شد !
من از این ویا خیلی خوشم میومد ...
دل بوسکه میدونید چه جوری بازی کنان رو روحیه داده همه ی بازيكنان را در كلاس توجيهي جمع كرد ه و بهشون گفته: همانطور كه ميدانيد شما اكنون در يك كلاس روان شناسي هستيد
بازيكنانش که خیلی خسته بودن از شنيدن اين خبر خیلی جا خوردن و ناراحت شدند اما سخنان بعدي دلبوسكه تيم خسته اسپانيا را به بمبي از خنده تبديل كرد.
دلبوسكه گفت: فرض كنيد من براي يك ساعت در مورد نقش روح و روان در فوتبال صحبت كردهام، فكرش را بكنيد چقدر اكنون شما به خود آمدهايد و انگيزه داريد، نه؟
وي سپس گفت: فرض كنيد طوري حرف زدهام كه اشك از چشمانتان سرازير شده است. خيلي خوب براي امروز كافي است، ميتوانيد برويد:27:
دیوونه شده بوده اینا میگن می خواسته روحیه بده اینو همین الان توی سایتی خوندم
moraddad
21-06-2010, 12:29
خیلی این دل بوسکه گاگوله بابا!
اصلا قیافش پایه خندست...
masud-000000
21-06-2010, 12:44
خواهشادوستان دیگه از این بحثا نکنید که ممکنه دوباره تاپیک رو ببندن.;)
پویول مشتاق دیدار با هندوراس
خشم سرخ قصد دارد اوضاع را سامان بدهد...
سایت گل – کارلس پویول مدافع اسپانیا گفته تیمش مشتاقانه منتظر بازی با هندوراس است. این بازیکن کهنهکار بارسلونا گفته قهرمان اروپا انتظار دارد هندوراس تیم سرسختی باشد و کسب سه امتیاز از آنها مهم است.
او میگوید: «تیم پس از لغزش مقابل سوییس بیصبرانه منتظر این دیدار است. انتظار بازی سختی را داریم، اما تلاش خواهیم کرد هر چه سریعتر گل بزنیم. نمیدانیم آنها چطور با ما مقابله خواهند کرد اما سبک بازی ما روشن است. باید به آن وفادار بمانیم و توپ را حفظ کنیم. پیروزی حیاتی است. میدانیم این بازی مانند یک فینال است. باید به حریف احترام بگذاریم، اما میدانیم چطور خوب بازی کنیم و ببریم.»
بیه لسا: اسپانیا بخت اول صدرنشینی گروه است
شکست مقابل سوییس مدعی بودن آنها را تغییر نداده...
سایت گل – مارسلو بیه لسا مربی شیلی گفته اسپانیا هنوز بخت اول صدرنشینی در گروه اچ است. پس از آن که اوتمار هیتسفلد گفت شیلیاییها میتوانند سوییس را ببرند و به رتبه اول برسند، بیه لسا گفته همچنان اسپانیا بخت اول شدن در این گروه را بیش از بقیه تیمها دارند.
او میگوید: «شایستگی یک تیم به این سرعت از دست نمیرود. اسپانیا به عنوان بهترین تیم دنیا پا به جام جهانی گذاشت و آنها شایسته این عنوان بودند. در حالی که پیروزی سوییس ارزشمند بود، اما این بیشتر به قدرت تیم سوییس برمیگشت تا ضعف اسپانیا.»
بیه لسا هچنین گفته صرف نظر از نتیجه تیمش مقابل سوییس آنها به دنبال شکست دادن اسپانیا خواهند بود: «برای ما پیروزی و تساوی در بازی مقابل سوییس اوضاع مقابل اسپانیا را تغییر نخواهد داد. البته به نظرم سوییس را ببریم بهتر است!»
Mojtaba N87
21-06-2010, 13:50
دوستان ببخشید دخالت می کم! ولی اسپانیا در یک صورت موفق می شه که بحث رئال و بارسا رو به تیم ملی نکشونن!
بدون شک بهترین بازیکن های جهان تو تیم اسپانیا جمع شدن...
امیدوارم امشب بازی قابل قبولی انجام بده با یه پیروزی پر گل
با این نتایجی که تیم ها دارند می گیرند، می ترسم ما هم امشب یه گندی بزنیم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif امیدوارم یک پیروزی پر گل داشته باشیم، تا روحیه بشه واسه بازی بعدی که به مراتب سختر از این بازی و بازی قبل خواهد بود.
ای کاش این دل بسکه مربی نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
نه رفیق از چی می ترسی.امشب هندوراس رو به توپ می بندیم.
مطمئن باش.
بازی اول رو هم که دیدی خیلی خوب بازی کردیم اما نشد توپ سوئیس شانسی رفت تو گل
مهم نیست امسال قهرمانیم
B L A S T E R
21-06-2010, 14:21
هندوراس رو که راحت میبره اسپانیا ، همینطور شیلی :)
من بهش امیدوارم :دی
دلبوسکه مربی خوبیه بچه ها انقد نگید تقصیر مربیه :)
چه شود امشب؟هندوراس رو ميبريم بدجور:دی
moslem47
21-06-2010, 19:35
بازی اسپانیا واقعا زیباست حتی اگه گل نزنه.
حق قهرمانی با اسپانیاست
امشب یه بازی تمرینی میزنن بچه ها :31:
باید ببریم حتما...و میبریم......
فقط ای کاش مثله بازی قبل بد شانسی نیاریم........(هندوراس فوتبال بازی کنه !)
به امید قهرمانی........
بعد از طوفان گل پرتغال منتظر هشت هیچ اسپانیا هستیم ...
بعد از طوفان گل پرتغال منتظر هشت هیچ اسپانیا هستیم ...
یه گلم نمی تونین بزنین چون هر 11 نفره هندوراس تو دروازن:31:
Blue_Ray
21-06-2010, 21:05
این بازی رو با اختلاف می بریم........
یه گلم نمی تونین بزنین چون هر 11 نفره هندوراس تو دروازن:31:
زبونتو گاز بگیر :31:
امشب حتما باید بازی رو پر گل ببریم .
اگه هر سه تا تیم 6 امتیازی بشن که احتمالش خیلی زیاده اونوقت تفاضل گل به دادمون میرسه . :46:
masud-000000
21-06-2010, 21:30
این هم ترکیب اسپانیا برای بازی با هندوراس
:8:بریم برای به توپ بستن هندوراس:8:
Facon_Archi
21-06-2010, 22:24
gowl:دی
منتظر بعدیش هستیم:دی
gowl:دی
منتظر بعدیش هستیم:دی
منظورتون goal هست:31:
mohsenfhm
21-06-2010, 22:34
چه شود امشب؟هندوراس رو ميبريم بدجور:دی
موافقم . امشب بايد براي طرفداراي اسپانيا شب خوبي باشه :46:
منظورتون goal هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله . اسپانيا اولي رو زده
Facon_Archi
21-06-2010, 22:38
منظورتون goal هست:31:
نه آقا! چرا منظوری که من داشتم و اشتباه میرسونی به بقیه!
اگه میخواستم بگم گل مثل آدم همینی که گفتی و میگفتم نه اینکه هدف و اینا معنی میده!
این gowl یه چیزی تو مایه های گلللللل بید!زیاد فکر نکن روش بازی و تماشا کن:31:
فعلا تبریک به بچه ها
وای چند تا موقعیت رو خراب کردن :41:
خیلی بد شانسی آوردن
امروز روز تورس نیست :41:
داور هم که دو تا سوتی خفن داد
masud-000000
21-06-2010, 23:03
اسپانیا گل خواهد خورد
باش تا گل بخوریم...:22::31:
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
بازی عالی تو نیمه اول شاهد بودیم
تورس اصلا واسه بازی ها اماده نیست...باید تعویض بشه و فابرگاس بیاد تو(که بعیده ..احتمالا دل بسکه واسه بازی بعدی نگهش داشته):19:
B L A S T E R
تورس اگه اون موقعیت ها رو گل میکرد الان 4-5 تا زده بودن . از دوران اوجش فاصله گرفته . یورنته جانشین خوبیه براش. ویا هم محشر بود !
masud-000000
بریم واسه نیمه دوم...:8:
Kamyar_AnathemA
21-06-2010, 23:09
شیره اسپانیا :8:
Facon_Archi
21-06-2010, 23:11
پیکه داغون شد دهنش:(
moslem47
21-06-2010, 23:14
جام جهانی بدون اسپانیا حال نمیده.
در ضمن به ادرسی که تو امضام است یه سر بزنید. پیش بینی های جالبی داره.
Kamyar_AnathemA
21-06-2010, 23:21
از دست این ویا :41:
Kamyar_AnathemA
21-06-2010, 23:52
حقش بود ساپانیا 10 تا گل بزنه بخدا :20:
شیلی لوله میشه بازی بعدی :31:
پیش به سوی قهرمانی :8:
تبریک........(مثه تکبیر بخونید)....:31:
بالاخره برنده شدیم........چقدر موقعیت خراب کردیم......ماشالا.......ایشالا بازی بعدی :31:
اگه اسپانیا نرفت فینال بدونید فقط به خاطر پیکه هست چون بنده خدا تو هر بازی یه آسیب میبینه تو فینال با ویلچر باید دفاع کنه :31:
پ.ن:این خیابانی و داور توی خل بازی با هم کورس گذاشته بودن ؟ :eh:
اه اه اه اه اه
چه قدر موقعیت خراب کردن .:41:
این تفاضل گل تو بازی آخر گریبانگیرشون میشه .
اه اه اه اه اه
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
خیابانی که گیج میزنه . داور پنالتی گرفته , این داره درباره بازی فردا فرانسه توضیح میده .
pedramch
21-06-2010, 23:57
مبارکه...
به امید پیروزی پر گل برابر شیلی :دی
ممنون/:5:
masud-000000
22-06-2010, 00:00
تبريك و درووووووود
زنده باد اسپانيا زنده باد وياااا
آقاي گلي فقط شايسته ي داويد وياست.
واقعا پنالتي حيف شد.واقعا بدشانسي آورديم وگر نه دو رقمي شدن هندوراس حتمي بود.
تبريك و درووووووود
صد در صد بازی دو رقمی میشد اگه شانس داشتند .
امروز بد شانسی گیر داده بود به اسپانیا :31:
تبريك و درووووووود
دو رقمی
همین 2 تا گل هم شانسی زدین
(((((((:
دو رقمی
(((((((:
بابا دمت گرم , از شما بعیده
از بد شانسی ما بود که نتونستیم گل های بیشتری بزنیم .
دو رقمی
(((((((:
حاجی تاپیک را اشتباه اومدی.......
به نظرتون شیلی رو میتونیم ببریم ؟
با چه نتیجه ای ؟
به نظرتون شیلی رو میتونیم ببریم ؟
با چه نتیجه ای ؟
صد در صد میبریم.........
نتیجه هم اگه مثه بازی الان هی به حریف بخوان روحیه بدن :31: 2-3 تا میزنیم...:46:
من میترسم با تفاضل یکی دو گل ببریم بعد اونطرف سوییس هندوراس رو لوله کنه با تفاضل زیاد .
اونوقت ما حذف میشیم نه؟
masud-000000
22-06-2010, 00:52
من میترسم با تفاضل یکی دو گل ببریم بعد اونطرف سوییس هندوراس رو لوله کنه با تفاضل زیاد .
اونوقت ما حذف میشیم نه؟
ما با هر نتيجه اي ببريم بالا ميريم. تفاضل گلمون هم فقط تو اول يا دوم شدنمون تو گروه تاثير ميزاره.
اونوقت ما حذف میشیم نه؟اگه اسپانیا و سوئیس بازی آخرشون و ببرن شیلی حذف میشه !
ولی مسئله اینجاست که اگه اسپانیا 1-1 با شیلی مساوی کنه سوئیس هم 1-0 هندوراس رو ببره چه تیمایی میرن بالا ؟
ما با هر نتيجه اي ببريم بالا ميريم. تفاضل گلمون هم فقط تو اول يا دوم شدنمون تو گروه تاثير ميزاره.
چرا وقتی هر 3 تا تیم 6 امتیازی بشن اسپانیا و سوییس میرن بالا؟
با چه قانونی ؟ تفاضل گل ؟ بازی رو در رو ؟ گل زده ؟
اگه اسپانیا و سوئیس بازی آخرشون و ببرن شیلی حذف میشه !
ولی مسئله اینجاست که اگه اسپانیا 1-1 با شیلی مساوی کنه سوئیس هم 1-0 هندوراس رو ببره چه تیمایی میرن بالا ؟
اونوقت شیلی با 7 امتیاز و سوییس با 6 امتیاز صعود میکنن. :41:
اونوقت شیلی با 7 امتیاز و سوییس با 6 امتیاز صعود میکنن. :41:
امشب کلا گیج میزنم ! حواسم اصلا به امتیازا نبود ! فقط داشتم به تفاضل گل نگاه میکردن
من هنوز جواب این سوال رو پیدا نکردم . :41:
Mojtaba N87
22-06-2010, 01:46
آره دیگه! بحث تفاضل گل میاد وسط
اگه اسپانیا و سوئیس بازیهاشون و ببرن اسپانیا که قطعا صعود میکنه ولی ممکنه تفاضل گل سوئیس و شیلی یکی بشه در اینصورت نمی دونم قانونشون چیه ! شاید به بازی رو در رو نگاه کنند
moraddad
22-06-2010, 07:29
ژاوی بعد بازی ردباره تعویضش چیزی نگفته؟
فک کنم نرفت رو نیمکت بشینه ،نه؟
20 دقیقه آخر بازی اصلا نمیدونستن چیکار کنن اسپانیاییا...
بازي با شيلي هم ميبره اينو مطمئن باشد:دی
aRThaS_08
22-06-2010, 09:10
به امید اول شدن تو گروه و نخوردن به برزیل : دی
حیفه برزیل انقد زود حذف شه :( از اونور اونوخ پرتغال با شیلی بازی کنه!
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
البته ما با هر نتیجه ای شیلی رو ببریم اول میشیم. چرا؟!!
چون الان تفاضل ما +2 سوییس 0 و شیلی +2
اگه ما شیلی رو 1-0 ببریم تفاضل ما میشه +3 و شیلی +1
و سوییس هم بخار اینکه با اختلاف 3گل هندوراس رو ببره نداره : دی
به هین راحتی!
hamid_diablo
22-06-2010, 09:14
سلام
دیشب اسپانیا زیبا بازی کرد:8:
میتونس گلهای بیشتری هم بزنه
نفوذهای ناواس و راموس از راست عالی بود
ژاوی هم یه رهبر مقتدر بود چیزی که تیمهایی مثل فرانسه انگلیس و ایتالیا از اون بی بهره هستند:31:
داوید ویا هم ثابت کرد که یه نابغه تو فوتبالش.گل اولش یه سوپر گل بود
فقط این وسط خونسردی دلبسکه منو کشته بود:5:
طرفدارای اسپانیا اصلا نگرا نباشن حتما صعود میکنن
ولی اول یا دوم شدن تیم خیلی مهمه
خدا کنه به برزیل نخورن:20:
ديشب واقعا بد شانسي آورديم،ون بازي اول اول اينم از ديشب
اميدوارم ديگه تو بازي بعد از موقعيت ها بهترين استفاده رو بكنن : دی
Arrowtic
22-06-2010, 09:18
بازی عالی بود اگر چه گلای بیشتری هم میتونستیم بزنیم!!
hamid_diablo
22-06-2010, 09:34
100 درصد میتونستن گلهای بیشتری بزنن
به نظر من 7 تا
ان شاالله که اسپانیا متوفق می شودد در مقابل شیلی
و سوییس هم با نتیجه 1 بر صفر هندوراس را شکست می دهد
آنوخت اسپانیا در گروه حذف شده و ما به سبیل دل بوسکه می خندیم.
:31:
masud-000000
22-06-2010, 10:02
ان شاالله که اسپانیا متوفق می شودد در مقابل شیلی
و سوییس هم با نتیجه 1 بر صفر هندوراس را شکست می دهد
آنوخت اسپانیا در گروه حذف شده و ما به سبیل دل بوسکه می خندیم.
:31:
شما فعلا بهتره برید فرانستون رو جمع جورش کنید بعدش بیاد در مورد حذف شدن یا نشدن ما صحبت کنید.:27:
به امید پیروزی آفریقای جنوبی :21:
اسپانیا 2- هندوراس 0؛ دبل سه امتیازی ویا
غزال زیاری
سی و دومین دیدار رقابتهای جام جهانی 2010 را با گل دات کام دنبال کنید.
سایت گل آخرین دیدار دور دوم رقابتهای جام جهانی در حالی تا دقایقی دیگر میان دو تیم اسپانیا و هندوراس آغاز می شود که هر دوی این تیمها در دور اول این رقابتها تن به شکست داده اند و می دانند که در صورت کوچکترین لغزشی در دیدار امشب، می بایست با دور بعدی این رقابتها خداحافظی کنند.
در دیگر دیدار این گروه دو تیم سوئیس و شیلی به مصاف هم رفتند و شیلی توانست با تک گل گونسالس، سه امتیاز این دیدار را از آن خود کند و با 6 امتیاز در صدر جدول گروه اچ قرار بگیرد.
دیدار دو تیم اسپانیا و هندوراس تا دقایقی دیگر آغاز می شود و از شما می خواهیم تا گزارش لحظه به لحظه این دیدار ار با ما دنبال کنید:
ترکیب دو تیم:
اسپانیا (2-1-3-4): کاسیاس (1)- کاپدویلا (11)- پیکه (3)- پویول(5)- راموس (15) – آلونسو (14)- بوسکتس (16)- ناباس (22)- چابی (8)- ویا (7)- تورس (9)
سرمربی : بیسنته دل بوسکه
هندوراس(1-3-2-4): وایادارس (18)- مندوسا (23)- چاوس (2)- فیگروآ (3)- ایساگیره (21)-پالاسیوس (8)- گوارا (20)- تورسیوس (19)- مارتینس (15)- اسپینوسا (13)- سواسو (11)
سرمربی: روئدا
داور: یوئیچی نیشیمورا (ژاپن)
* اولین داور جام جهانی 2010 که کارت قرمز را از جیبش درآورده و آن را به لودیه روی اروگوئه ای نشان داد.
ورزشگاه: الیس پارک (ژوهانسبورگ)
دقیقه صفر:سرود ملی اسپانیا و سپس سرود ملی هندورررراسسس.. کاپیتانهای دو تیم در میانه میدان در حال انجام مراسم ابتدایی دیدار هستند.. نکته ای که روزنامه مارکا پیش از آغاز این دیدار به آن اشاره کرده بود، این بود که ایکر کاسیاس،سنگربان این تیم پس از مدتها ریش خود را اصلاح کرده است.
دقیقه صفر: بازیکنان تیم ملی اسپانیا با پیراهنهای قرمز و شورتهای سورمه ای و بازیکنان هندوراس با لباسهای یک دست سفید در زمین هستند
دقیقه یک: جواد خیابانی گزارشگر بازی... به جرات می توان گفت که حتی نام یکی از بازیکنان تیم ملی هندوراس که اسپانیایی زبان هستند، درست تلفظ نششششد
دقیقه 1: چابی توپ را از دست می دهد...پیکه توپ را حفظ کرد و بازی ادامه می یابد
دقیقه 3: خطای هند سواسو در محوطه جریمه هندوراس
دقیقه 4: شوت فرناندو تورس که بی فایده است
دقیقه 5: فرصت دیگری برای فرناندو تورس و دروازه بان که توگ را مهار می کند
دقیقه 7 : وااااااااااااای...شوت تماشایی داوید ویا که تیرک افقی دروازه ناجی هندوراس است.
دقیقه 7: اولین سووووتی آقای خیابانی...آقای خیابانی :" داوید ویا که ممکن است به بارسلونا بپیوندد...البته این در حد شایعه است..."" آقای خیابانی، داوید ویا حدود یک ماه است که خبر انتقال ویا به بارسلونا قطعی و نهایی شده است و ویا بازیکن جدید بارسلوناست
دقیقه 8: کارت زرد برای دانیلو تورسیوس، بازیکن هندوراس به دلیل خطایی که برروی بوسکتس مرتکب شد
دقیقه 9: فرصت خوبی برای اسپانیا و سرخیو راموس که دو بازیکن هندوراس برروی مدافع جوان اسپانیا مرتکب خطا می شود
دقیقه 11: ارسال کرنر از سمت چپ زمین توسط خسوس ناباس و فرصتی که سرخیو راموس نتوانست از آن بهره ببرد...
دقیقه 12: نوئل وایادارس، دروازه بان تیم ملی هندوراس به دلیل برخورد با راموس برروی زمین افتاده است...
نکته : دو حرف"ال" در کنار هم در زبان اسپانیایی "ی" خوانده می شود..به همین دلیل این دروازه بان وایادارس نامیده می شود.
دقیقه 12: وایادارس به زمین مسابقه بازگشته و بازی دنبال می شود
دقیقه 14: نفوذ داوید ویا از سمت چپ زمین و شوت او که با فاصله زیادی از سمت راست دروازه هندوراس به بیرون می رود
دقیقه 15: آمادو گوارا، ستاره هندوراس فرصت خوبی برای گلزنی دارد که توسط مدافعان اسپانیا مهار می شود.
دقیقه 15: حمله دیگری برای هندوراس
دقیقه 16: نفوذ اسپانیا از سمت چپ زمین به سمت دروازه هندوراس که بی ثمر است
دقیقه 17: گلللللللللللللللللللللللل لللل...گل برای اسپانیا وداوید ویا..پاس قطری پیمه برای ستاره شماره 7 اسپانیا..نفوذ تماشایی ویا از جناح چپ...عبور دادن توپ از 2 مدافع هندوراس و شوت تماشایی او که با عبور از میان دو مدافع دیگر و با عبور از نوک انگشتان دروازه بان هندوراس وارد دروازه این تیم شد.
ژست ویا پس از گلزنی نیز تماشایی بود...او حرکتی شبیه یک ماتادور که در میدان گاوبازی انجام می دهد را به نشانه شادی پس از گل برگزیده است
اسپانیا 1- هندوراس0
دقیقه 19:والتر مارتینس، بازیکن هندوراس در آفساید
دقیقه 20: نفووووذ دیگری برای داوید ویا و خطای بازیکن شماره 23 هندوراس برروی او
دقیقه 21: ضربه خطا به نفع اسپانیا..سانتر چابی و ضربه سر سرخیو راموس در دست دروازه بان هندوراس
نکته: صد و هفت دقیقه طول کشید تا قهرمان اروپا در رقابتهای جام جهانی به گل برسد ولی در نهایت این اتفاق افتاد
دقیقه 24: پاس ناباس از سمت راست محوطه جریمه برای چابی و چابی که توپ با فاصله چند سانتی متر از مقابل سر او عبور کرد و این ستاره باتجربه نتوانست از این توپ بهره ای ببرد
دقیقه 25: کرنر برای اسپانیا از سمت راست زمین و چابی که پشت این ضربه کرنر قرار گرفت ..توپ همچنان در اختیار قرمزپوشان اسپانیاست
دقیقه 25: آقای خیابانی معتقد است که غیبت اینیستا در هفته های پایانی لالیگا باعث شده تا او جایش در ترکیب ثابت تیمش را از دست بدهد ولی نه..این طور نیست... طبق صحبتهای دل بوسکه در کنفرانس خبری پیش از این دیدار، اینیستا همچنان مصدوم است و همچنان احساس درد می کند و هنوز به شرایط آرمانی برای حضور در ترکیب ماتادورها ندارد
دقیقه 33: اسپانیا به خوبی تیم هندوراس را تحت قشار قرار داده
دقیقه 34: سانتر تماشاییییی سرخیو راموس از سمت راست و پاس تماشایی او به فرناندو تورس و ضربه سر ال نینیو که درون دروازه قرار نگرفت
دقیقه 34: وااااااای..فرناندو تورس که توپ دیگری را به آسمان فرستاد..این در حالی بود که او در فرصتی استثنایی برای گلزنی قرار داشت.
دقیقه 35: خططططای سرخیو بوسکتس بر روی گوارا، کاپیتان هندوراس که عقیده دارد تا داور باید به بوسکتس کارت نشان دهد
دقییقه 36: نفوووووذ بازیکنان اسپانیا و شوت فرناندو تورس و اعلام آفسسسساید...در حالی که این آفساید به اشتباه اعلام شده است
دقیقه 38: کاررررت ززررررد...تکل از پشت امیلیو ایساگیره برروی خسوس ناباس که کارت زردی را برای ستاره شماره 21 هندوراس درپی داشت
دقیقه 38: اعلام ضربه خطا برای اسپانیا و چابی که این توپ را ارسال می کند..سانتر خسوس ناباس از سمت راست برروی دروازه هندوراس و توپی که در دستان دروازه بان آرامش می گیرد
دقیقه 40:بازی دقایقی است که آرام گرفته و آن شور و هیجان دقایق قبل را ندارد
دقیقه 40: نفووذ دیگری برای اسپانیا و داوید ویا که به راحتی فرصتی طلایی را از دست می دهد
دقیقه 41: کرنر از سمت راست برروی دروازه هندوراس و ارسال چابی برروی دروازه که سودی ندارد
دقیقه 41: اعلام ضربه خطا به نفع اسپانیا از سمرت راست محوطه جریمه هندوراس که پیش از ارسال این توپ بازیکن شماره 21 به روی زمین می افتد..بازیکنان دو تیم با هم به جر و بحث می پردازند.داوید ویا با دست به دهان این بازیکن کوبیده است!!! حرکتی که از چشم داور نادیده ماند
دقیقه 42: خطای هند دیگری از سوی بازیکنان هندوراس در محوطه جریمه و داور که این صحنه را ندید
دقیقه 43: خطا برروی ناباس...ستاره باشگاه سویا در سمت راست زمین متوقف می شود
دقیقه 44: فرناندو تورس در محوطه جریمه برروی زمین می افتد..به نظر می رسد که اتفاق خاصی نیفتاده و مندوسا بدون خطا او را متوقف کرده است
دقیقه 44: فرصت خوب برای داوید سواسو که در آفساید قرار گرفت
دقیقه 45: این بار ماینور فیگروا در آفساید بازیکنان اسپانیا اسیر شده است
دقیقه 45: فرصت برای فرناندو تورررررس ولی شوت او به مدافع هندوراس برخورد کرد
دقیقه 45: یک دقیقه وقت اضافه برای نیمه اول این دیدار
دقیقه 1+45: ارسال کرنر از سمت چپ زمین برای هندوراس
دقیقه 1+45: پایان نیمه اووووووووووووووووووول بازی
اسپانیا 1- هندوراس 0
آمار پایانی نیمه اول:
درصد مالكيت توپ: اسپانیا 60%- هندوراس40%
موقعيت گل: اسپانیا 9 – هندوراس0
شوت در چارچوب: اسپانیا 4 - هندوراس 0
ضربات آزاد: اسپانیا 13- هندوراس 4
كرنر: اسپانیا 4 – هندوراس1
آفسايد: اسپانیا 1- هندوراس3
خطاها : اسپانیا 3- هندوراس 10
كارت زرد: اسپانیا 0- هندوراس2
دقیقه 46: آغاز نیمه دوم
دقیقه 46: اولین تعوووویض بازی برای تیم ملی هندوراس، ولکام، به جای روجر اسپینوسا وارد زمین مسابقه شد،
دقیقه 48: سسک، ماتا و یورنته در حال گرم کردن خودشان هستند
دقیقه 50: ضد حملههههه برای هندوراس توسط مارتینس که بی فایده است..
دقیقه 51: حالا ضد حمله برای اسپانییییییاا..نفوووووذ از مرکز میدان، پاس به سمت راست زمین و بازگشت توپ به داوید ویا...شوت داوید ویا از روی خط محوطه جریمه روانه دروازه هندوراس می شود
دقیقه 51: گلللللللللللللللللللللللل لللللللللللللل برای اسپانیا ..دومین گل داوید ویا در این دیدار
اسپانیا 2- هندوراس 0
دقیقه 53: حمله برای سرخیو راموس و شوت تماشایی او که از پشت دروازه، تور را به لرزه در می آورد..
دقیقه 54: مصدومیت برای جرارد پیکه به دلیل برخورد استوک های کفش یکی از بازیکنان هندوراس به دندان او.....خونریزی شدید از ناحیه دهان جرارد پیکه و مداوا در گوشه زمین برروی مدافع اسپانیا ادامه دارد
دقیقه 53: پاسکاری های متعدد اسپانیایی ها در مقابل دروازه هندوراس و ضربه نهایی خسوس ناباس که بی ثمر است
دقیقه 54: پیکه به زمین مسابقه بازگشت
دقیقه 55: چابی کرنری را از سمت راست زمین ارسال و این بار می بایست از سمت چپ کرنر را تکرار کند..ارسال کرنر از سمت چپ زمین توسط چابی که باز هم بی ثمر است.
دقیقه 56:به نظر می رسد که اسپانیایی ها بار دیگر به ریتم بازی همیشگی شان و آن اقتدار و پاسکاری های دقیق سابق بازگشته اند
دقیقه 59:نفووووذ داوید ویا از سمت چپ زمین و سانتر او که در دستان دروازه بان هندوراس آرام می گیرد
دقیقه 61: خطااااای بازیکن شماره 21 هندوراااااس برروی خسوس ناباس و اعلام ضربه پناااااااااااااااااااالتی ییی به نفع اسپانیا
دقیقه 61: داوید ویا پشششششت ضربه پنالتی برای اسپانیا
دقیقه 61: داووووید ویا ضربه پنالتی را به تیرک سمت راست دروازه می کوبد و ضربه پنالتییییی ای که برای اسپانیا از دست رفت
دقیقه61: بازز هم سوتی دیگری از آقای خیابانی..پیش از شلیک ضربه پنالتی خیابانی به این نکته اشاره کرد که اگر ضربه ویا گل شود، او هت تریک خواهد کرد..اتفاقی که پیش از این در رقابتهای این جام رخ نداده ولی به نظر می رسد که آقای خیابانی هت تریک تماشایی ایگواین مقابل کره جنوبی را فراموش کرده
دقیقه 63: ضربه خطا به نفع اسپانیا از فاصله ای بسیار دور که توسط چابی ارسال و بی ثمر است
دقیقه 63:تعووووویض برای هندوراس: رامون نونیس به جای دانیلو تورسیوس وارد زمین مسابقه می شود
دقیقه 65: داوید سواسو، فرصت خوبی برای گلزنی را از دست داد
دقیقه 66: تعوووووویض برای تیم ملی اسپانیا: چابی ارناندس از زمین مسابقه خارج و سسک فابرگاس وارد زمین مسابقه می شود
دقیقه 66: فررررصت طلاییییی برای اسپانیا و سسک فابرگاس...نفوذ سسک به سمت دروازه هندوراس و شوووت تماشایی او از سمت چپ دروازه و در حالی که توپ در حال ورود به دروازه هندوراس است، یکی از مدافعان سفید پوش توپ را از دروازه بیرون می کشد
دقیقه 67: حرکت داوید ویا از سمت چپ و کرنر برای اسپانیا
دقیقه 67: فرصتی دیگر برای اسپانیا و این سرخیو راموس است که توپ را از دست می دهد
دقیقه 68: باز هم فرصتی دیگر...این بار توپ ناباس در دستان دروازه بان هندوراس آرام می گیرد
دقیقه 69: نففففووووذ هندوراس و خطای سرخیو بوسکتس برروی بازیکن شماره 12 هندوراس...
دقیقه 69:رامون نونیس پشت این ضربه خطا و شوت مستقیم او که از بالای دروازه کاسیاس به بیرون می رود
دقیقه 70:تعوووویض برای اسپانیا..فرناندو تورس از زمین مسابقه خارج و خوان ماتا به جای او روانه میدان می شود
دقیقه 71: ولکام، بازیکن هندوراس در آفسسساید
دقیقه 73: شووووت از راه دور ماتا که از بالای دروازه هندوراس به بیرون می رود
دقیقه 74: سرخیییو راموس درخواست می کند تا مربی تیم او را تعویض نماید
دقیقه 77: تعووووویض دیگری برای اسپانیا: آلوارو آربلوااا به جای سرخیو راموس وارد زمین مسابقه می شود...به نظر می رسد که دل بوسکه قصد داردتا به ستاره های تیمش استراحت دهد تا آنها را برای دیدار مقابل شیلی قبراق و آماده در اختیار داشته باشد
دقیقه 79:ضربه خططططا به نفع اسپانیا و ضربه سسک به توپ که بی ثمر است
دقیقه 80: این بار ضربه کارلس پویول که ضربه سر او نیز گلی را در پی ندارد
دقیقه 81: داوید سواسسسسو در آفسسساید
دقیقه82: حرکت داوید ویا به سمت دروازه هندوراس که توسط مدافع هندوراسی بلوکه می شود
دقیقه 83:ضربه ایستگاهی به نفع هندوراس و ضربه سر ولکام که بی ثمر است
دقیقه 83:کرنر از سمت راست برای اسپانیا که بی نتیجه می ماند
دقیقه 84: کرنر از سمت چپ برای هندوراس و تعووویض برای هندوراس
دقیقه 84: تعوووویض هندوراس:...جری پالاسیوس که به جای داوید سواسو وارد زمین مسابقه می شود
دقیقه 84: رامون نونیس کرنری را از سمت چپ ارسال می کند که نتیجه ای در پی ندارد
دقیقه 85: آقای خیابانی...هر کچلی والدس نیسسسسست... تصاویر تلویزیونی، فرناندو تورس را برروی نیمکت ذخیره ها در حال صحبت کردن با په په رینا نشان می دهند و آقای خیابانی می گوید که تورس در حال صحبت با والد س است..
دقیقه 86: فرصصصصصصت طلاییییییی برای اسپانیا..نفوذ داوید ویا از سمت چپ و در حالی که در سمت چپ دروازه اسپانیا آماده شوتزنی است، مدافع هندوراسی، توپ را از مقابل پایش به کرنر می زند.
دقیقه 87: سسک فابرگاس و ارسال کرنر از سمت چپ که فایده ای ندارد
دقیقه 88: ولکام در آفسسسساید
دقیقه 90:ولکام بار دیگر در تله آفساید بازیکنان اسپانیا گرفتار می شود
دقیقه 90: سه دقیقه وقت تل ف شده برای نیمه دوم این دیدار
دقیقه 90: خوان ماتا در شرایط گلزنی قرار گرفته ولی توپ او توسط مدافع هندوراس بلوکه می شود
دقیقه 3+90: سووووت پایان این دیدار
اسپانیا 2- هندوراس 0
آمار پایانی دیدار:
درصد مالكيت توپ: اسپانیا 57%- هندوراس43%
موقعيت گل: اسپانیا 16 – هندوراس4
شوت در چارچوب: اسپانیا 7 - هندوراس 0
ضربات آزاد: اسپانیا 25- هندوراس 10
كرنر: اسپانیا 12 – هندوراس2
آفسايد: اسپانیا 1- هندوراس7
خطاها : اسپانیا 9- هندوراس 18
كارت زرد: اسپانیا 0- هندوراس2
2010/6/21
برترین و بدترین بازیکن ترکیش ایرلاین؛ اسپانیا - هندوراس
سی و دومین دیدار جام جهانی 2010 با پیروزی اسپانیا مقابل هندوراس به پایان رسید.
سایت گل - دومین دیدار دور دوم رقابتهای گروه اچبا پیروزی 0-2 تیم ملی اسپانیا مقابل هندوراس به پایان رسید تا بدین ترتیب پرونده دور دوم رقابتهای جام جهانی بسته شود و از روز سه شنبه در انتظارآغاز دور سوم و برگزاری دیدارهای همزمان در هر گروه باشیم.
تیم ملی اسپانیا با دوگلی که داوید ویا به ثمر رساند توانست تا به هر سه امتیاز این بازی دست بیابد و این پیروزی در حالی برای ماتادورها رقم خورد که کنترل توپ و میدان در اکثر دقایق دیدار در دستان آنها بود و انتظار گلهای بیشتری از تیم دل بوسکه می رفت که در نهایت این طور نشد و ماتادورها با تنها دو گل روانه دور سوم این رقابتها شدند. بدین ترتیب آنها سه امتیازی شدند و هندوراس با از دست دادن امتیازات این دیدار، عملا شانس بسیار ضعیفی برای صعود به مرحله بعدی رقابتها دارد .
ترکیش ایرلاین، برترین و بدترین بازیکن این دیدار را انتخاب کرده است.
برترین بازیکن میدان:
داوید ویا، مهاجم شماره 7 ماتادورها که هر دو گل تیمش در این دیدار را به ثمر رساند و البته یک ضربه پنالتی را هم برای تیمش خراب کرد، به عنوان برترین بازیکن میدان برگزیده شد.
بدترین بازیکن میدان:
سرخیو مندوسا، مدافع شماره 23 هندوراس که در جریان این دیدار کارت زردی را هم از داور مسابقه دریافت کرد، به عنوان بدترین بازیکن زمین انتخاب شد.
نظرسنجی:
شما هم می توانید نظرشخصی تان در مورد برترین و بدترین بازیکن این دیدار را با ما در میان بگذارید.
ترکیش ایرلاین، اسپانسر این خبر برای سرتاسر نسخه های گل دات کام است.
2010/6/22
کاسیاس و خرافات؛ تغییرچهره دروازه بان ماتادورها
دروازه بان تیم ملی اسپانیا در ابتدا ریشش را اصلاح کرد و در مقابل هندوراس با لباس سبز به میدان آمد. به نظر می رسد که کاسیاس به دنبال جذب ارزشهای ماتادورها و احساساتی است که با آن جام قهرمانی اروپا را بالای سر برده بود.
سایت گل - ایکر کاسیاس یک بازیکن خرافاتی است. نکته ای که در دروازه بانهای زیادی دیده می شود. به همین دلیل هم بود که کاسیاس در دیدار فوق العاده مهم و حساس تیمش مقابل هندوراس تغییر چهره داد و بدین ترتیب به دنبال بازیابی ارزشها و احساساتی بود که در زمان قهرمانی با ماتادورها در رقابتهای یورو داشت، می باشد.
کاسیاس به خوبی می داند که شخصا در روزهای اوج آمادگی اش نیست و به علاوه در این روزها، ماتادورها تنها و تنها به پیروزی نیاز دارند، از همین رو کاسیاس تصمیم به تغییر ظاهر گرفت.
روز قبل از این مسابقه ایکر کاسیاس ریشهایش را اصلاح کرد؛ این در حالی بود که بیش از یک سال به چهره او باریش عادت کرده بودیم و بدین ترتیب با چهره به ظاهر جوانتری نسبت به آنچه در مدتهای اخیر از او دیده بودیم در زمین مسابقه حاضر شد.
دومین تغییر ایکر هم تعویض لباسش بود. او در دیدار مقابل سوئیس با لباس آبی آسمانی وارد زمین مسابقه شد، رنگی که معمولا برتن می کند و این لباس، همان لباسی بود که ایکر در دیدارهای دوستانه مقابل عربستان سعودی و لهستان نیز برتن کرده بود ولی این بار و در جریان دیدار مقابل هندوراس بود که کاسیاس تصمیم به تغییر رنگ پیراهنش گرفت و با لباس سبز وارد زمین مسابقه شد. لباسی که تنها یک بار و آن هم مقابل تیم ملی آرژانتین برتن کرده بود.
2010/6/22
masud-000000
22-06-2010, 10:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 554F3565D0727685A5A4895F4310B074
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 554F3565D0727685BC3A05DBFBE657EC
دل بوسکه: باید گلهای بیشتری می زدیم؛ اکنون نوبت شیلی است
پیروزی 0-2 اسپانیا مقابل هندوراس امیدها در رختکن این تیم برای صعود به مرحله بعدی رقابتهای جام جهانی را زنده کرد.
سایت گل - تیم ملی اسپانیا که در دیدار اول خود در رقابتهای مرحله گروهی جام جهانی با نتیجه 0-1 مغلوب سوئیس شده بود، دوشنبه شب به پیروزی ارزشمند 0-2 مقابل هندوراس دست یافت. داوید ویا هر دو گل ماتادورها را وارد دروازه هندوراس کرد تا این تیم با سه امتیاز کسب شده از این دیدار، با امیدهای فراوانی به صعود به مرحله یک هشتم پایانی بیندیشد.
در پایان این دیدار بیسنته دل بوسکه، سرمربی ماتادورهابا اشاره به اهمیت پیروزی تیمش در دیدار مقابل هندوارس، در جمع خبرنگاران گفت: «آنچه می بایست در دیدار دوشنبه شب انجام می دادیم کسب نتیجه پیروزی بود که به آن دست یافتیم. اکنون می بایست همین ورند را مقابل شیلی نیز تکرار کنیم. پس از این پیروزی ما در مسیر پیروزی قدرت بیشتری یافته ایم.»
البته سرمربی ماتادورها از از دست رفتن موقعیتهای متعدد تیمش برای گلزنی ناراحت است و در صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که نتیجه بازی می بایست به مراتب قاطع تر از 0-2 می بود. او گفت: «به نظر من تیم ما بازی خوبی را به نمایش نگذاشت. ما می بایست به گلهای بیشتری می رسیدیم و رضایت کاملی از عملکرد تیم ندارم. البته می دانیم که فوتبال همین است. گاهی وقتها به گلهای زیادی می رسی و گاهی وقتها تنها یک گل از راه می رسد.»
دل بوسکه ادامه داد: «ما در دسامبر سال 2008 مقابل شیلی قرار گرفته ایم.آنها تیم خوبی، تهاجمی و سرعتی ای هستند و فکر می کنم که تمام تیمهای آمریکای لاتین عملکرد خوبی را در جام جهانی به نمایش خواهند گذاشت.»
سرمربی ماتادورها با اشاره به شرایط نامساعد حاکم براردوی تیم ملی فرانسه و اوضاع در رختکن سه شیرها و اختلافاتی که درتیم کاپلو گفت: «انگلیس مربی سبسار خوب و بازیکنان خوبی دارد ولی این مسائل حاشیه ای فقط برای آنها نیست. با آنالیز اوضاع دو تیم فرانسه و انگلیس، کمکی به ما نمی شود و ما باید برروی استراتژی مان تمرکز کرده و درهر دیدار بهتر و بهتر شویم.»
2010/6/22
مربی هندوراس: می خواستیم توپ را از آنها بگیریم
سرمربی تیم ملی هندوراس معتقد است که تیمش مقابل سوئیس بازی سختی را پیش رو خواهد داشت.
سایت گل - رینالدو روئدا، سرمربی تیم ملی هندوراس که تیمش دوشنبه شب با نتیجه 0-2 مغلوب ماتادورها شد، در صحبتهایی با اشاره به برتری مطلق شاگردان دل بوسکه بر توپ و میدان به این نکته اشاره کرد که شاگردانش نتوانستند در جریان این دیدار توپ را از چنگ اسپانیایی ها در بیاورند.
روئدا در کنفرانس خبری در پایان این مسابقه گفت: «در نظر داشتیم تا توپ را از بازیکنان اسپانیایی گرفته و آن را در اختیار مهاجمانمان قرار بدهیم ولی در دو یا سه موقعیتی که داشتیم، نتوانستیم به گل برسیم. ما تن به شکست دادیم، چرا که تیم حریف به مراتب برتر از ما بود و گل دوم را هم به راحتی هر چه تمام تر دریافت کردیم.»
سرمربی هندوراس در مورد دیدار آینده تیمش مقابل سوئیس گفت: «مقابل سوئیس در انتظار بازی سخت دیگری هستیم، هر چند که تفاوتهای زیادی با این بازی خواهد داشت. اکنون باید ببینیم که توانایی های تیم برای بازیابی روانی تا چه حدی است و نهایت تلاش خود را برای سربلند نگاه داشتن فوتبال هندوراس در آخرین دیدارمان به کار گیریم.»
2010/6/22
به امید اول شدن تو گروه و نخوردن به برزیل : دی
حیفه برزیل انقد زود حذف شه :( از اونور اونوخ پرتغال با شیلی بازی کنه!
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
البته ما با هر نتیجه ای شیلی رو ببریم اول میشیم. چرا؟!!
چون الان تفاضل ما +2 سوییس 0 و شیلی +2
اگه ما شیلی رو 1-0 ببریم تفاضل ما میشه +3 و شیلی +1
و سوییس هم بخار اینکه با اختلاف 3گل هندوراس رو ببره نداره : دی
به هین راحتی!
تفاضل اسپانیا +1 هست. شیلی رو با حداقل ببره میشه +2. شیلی میشه +1. سوییس هم صفره و هر چند تا بزنه تفاضلش خواهد بود.
دوستان هندوراس درسته تیم ضعیفی به نظر میاد ولی مطمئن باشید اجازه نمیدیم سویس هرکاری خواست با ما بکنه ! شما که 2 تا گل زدین و گفتید هندوراس شانس آورد ، بازی با شیلی هم 1 گل خوردیم ، پس کلا زیاد گل بخور نیستیم، بازی با سویس هم اگه مساوی نشه بیشتر از 2-3 تا امکان نداره هندوراس بخوره ...
شما نگران بازی خودتون با شیلی باشید، من حدس میزنم مساوی میکنید و شیلی اول میشه تو گروه شما هم دوم... شیلی تیم خیلی آماده ای داره.
masud-000000
22-06-2010, 10:54
این خانومه رو داشته باشید...:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A86472B5EEFD955DEA903C14B0309BE6E30A760B0D811297
در حاشیه این گروه:
سوییس رکورد گل نخوردن در جام جهانی را شکست
سایت گل - تیم ملی فوتبال سوییس روز دوشنبه در بازی مقابل شیلی رکورد دقایق گل نخوردن در جام جهانی را به 559 دقیقه ارتقا داد. تیم ملی شیلی در بازی امروز در پورت الیزابت در دقیقه 67 گل پیروزی بخش خود را در درون دروازه سوییس قرار داد. رکورد قبلی (پانصد و پنجاه دقیقه) را تیم ملی ایتالیا در اختیار داشت. ایتالیا این رکورد را از هفدهم ژوئن یک هزار و نهصد و هشتاد و شش تا سوم ژوئیه یک هزار و نهصد و نود به دست آورده بود. تیم ملی سوییس تا دقیقه 75 زمان به ثمر رسیدن گل شیلی توسط مارک گونزالز نه دقیقه این رکورد را بهبود بخشید. سوییس در جام جهانی دو هزار و شش در مقابل فرانسه به تساوی صفر بر صفر رسید و در مقابل توگو و کره جنوبی با نتایج مشابه دو بر صفر به پیروزی رسید و در نهایت در مقابل اوکراین بعد از تساوی صفر بر صفر در وقت قانونی، در ضربات پنالتی حذف شد.
این تیم در جام جهانی دو هزار و ده آفریقای جنوبی نیز در نخستین بازی خود در مقابل اسپانیا یک بر صفر پیروز شد.
2010/6/22
دوستان هندوراس درسته تیم ضعیفی به نظر میاد ولی مطمئن باشید اجازه نمیدیم سویس هرکاری خواست با ما بکنه ! شما که 2 تا گل زدین و گفتید هندوراس شانس آورد ، بازی با شیلی هم 1 گل خوردیم ، پس کلا زیاد گل بخور نیستیم، بازی با سویس هم اگه مساوی نشه بیشتر از 2-3 تا امکان نداره هندوراس بخوره ...
شما نگران بازی خودتون با شیلی باشید، من حدس میزنم مساوی میکنید و شیلی اول میشه تو گروه شما هم دوم... شیلی تیم خیلی آماده ای داره.
مساوی و صعود؟ یعنی هندوراس سوییسو متوقف میکنه!
//////////
شیلی اسپانیا خیلی جالبه. باید دید شیلی برابر ستاره های اسپانیا با اون سبک باز و همه جانبه بازی هجومی اخیرش رو ارائه میده یا دل به مقاومت می بنده.
نظرتون راجع تورس ناآماده چیه؟ پدرو واقعا مثل بارسلونا پر تلاش و موثر ظاهر میشه.
پیکه بیچاره داغون شد. بازی اول شقیقه اش پاره شد. برابر هندوراس توپ برخورد نفسگیری باهاش داشت. لبش هم که له شد. معلوم نیست بازی سوم چه بلایی سرش بیاد.
Rude Boy
22-06-2010, 12:17
این پیکه چرا هی زخمی می شه ؟ شده صورت زخمی !!!!!
بازی خیلی خوبی بود .
من خوشحالم که بیشتر از 2 تا نزد ، چون پیش بینیم درست شد :31:
شیلی هم هیچی واسه گفتن نداره !
تازه اولش:5::5::5::5::5::5:
دوستان من طرفدار اسپانیا هستم به همین دلیل تمام گل های این تیم رو تا به این لحظه براتون میزارم دانلود کنید کیفیتش بد نیست از هیچی بهتره گزارشگر ش متاسفانه عربه.
aRThaS_08
22-06-2010, 14:21
شرمنده سینا! حواسم به یک گل خورده مقابل سوییس نبود : دی
ما باید دیشب گلهای بیشتری میزدیم تا خیالمون از تفاضل گل راحت بشه .
توانش رو هم داشتیم فقط بدشانسی آوردیم .
\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینارو نگاه کنید . دخترای اسپانیایی
masud-000000
22-06-2010, 17:03
آراگونس: این اسپانیایی نبود که انتظارش را داشتم
مربی سابق از اوضاع فعلی انتقاد کرده…
سایت گل – لوییس آراگونس مربی سابق اسپانیا گفته اوضاع فعلی این تیم باعث نارضایتی اوست. قهرمان یورو 2008 در حالی به مصاف شیلی خواهد رفت که اوضاع سختی دارد و میداند اگر نتواند شیلی را ببرد سوییس میتواند از آنها پیشی بگیرد.
اسپانیا دیشب مقابل هندوراس مانند دیدار مقابل سوییس فرصتهای بسیاری را از دست داد و آراگونس میگوید اسپانیا کارهای زیادی باید انجام دهد تا قهرمان شود: «بازی اسپانیا به من آرامش نمیدهد. آنها در مسیر خوبی نیستند و باید پیش از بازی با شیلی بهتر شویم. امیدوارم که این طور شود. اسپانیا هندوراس را برد، همین. تغییرات در ترکیب باعث نشده بود تیم بهتر شود. پیش از دیدار مقابل شیلی باید کارهای زیادی انجام شود. نه، این اسپانیایی نبود که انتظارش را داشتم.»
آراگونس که پس از اخراج از فنرباغچه در تابستان گذشته هنوز بیکار است، گفت امیدوار است اسپانیا مقابل شیلی قامت حقیقی خود را نشان دهد.
اینم جالبه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
Mohammad King
22-06-2010, 17:09
نارضایتی سرمربی تیم اسپانیا با وجود برد «مدعی»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویسنته دلبوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا از برد این تیم با نتیجه 2 بر صفر مقابل هندوراس، راضی نیست.
به گزارش «فردا» و به نقل از اسکای، اسپانیا با دو گل دیوید ویا از شوک باخت مقابل سوئیس خارج شد.
اما اسپانیا میتوانست با اختلاف بیشتری این بازی را ببرد ولی بازیکنان این تیم، موقعیتهای گلزنی بسیاری را هدر دادند.
دلبوسکه با توجه به اینکه تفاضل گل، نقشی حیاتی در تعیین صعودکنندگان گروه H به مرحله بعد جامجهانی 2010 آفریقای جنوبی ایفا خواهد کرد، به ارزیابی عملکرد تیم خود پرداخت.
وی گفت که تیم آماده بازی مقابل شیلی است اما بازی خیلی خوبی با هندوراس نداشتیم، فرصتهای خیلی خوبی داشتیم، خیلی فرصت بود و باید بیشتر گل میزدیم؛ «من راضی نیستم».
دلبوسکه افزود اسپانیا در مقابل هندوراس، آسیبپذیرتر از بازی با سوئیس بود. هندوراس از سوئیس، ماجراجوتر بود و به ما هم فضا داد.
ویا، زننده دو گل اسپانیا که یک پنالتی را هم در این بازی از دست داد، گفت شکست ما مقابل سوئیس، آبی بود از سر گذشت و هیچ دلیلی ندارد که به آن فکر کنیم.
وی افزود اسپانیا نیاز به برد مقابل شیلی دارد اما راه درازی در پیش داریم تا قهرمان جهان شویم.
مگه این که برزیل تو خواب جام رو ببینه!!!!!!!!!!!!!
Alireza_SA
22-06-2010, 17:18
اسپانیا رو عشقه
بازی با شیلی هم فینالیه
ضمن تبریک به بروبچ اسیانیایی :11:. میگم شما نگران ییکه نیستین ؟! فکر کنم اگه به فینال برسن تا اونموقع دیگه چیزی ازش نمونده باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.