ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

Lt.Ali
21-06-2010, 15:10
مرسـی از جوابت فقط اون قیمت رو نفهمیدم قیمت رو میدونـی چند هست ؟ :8:

hamidkabiri6270
21-06-2010, 16:25
[QUOTE=ali racer;5089027]بریم دعا کنیم که خوانایی اش زیر نور خورشید مثل 8910 نباشه
چون خوانایی 8910 زیر نور مستقیم خورشید بسیار مزخرفه و یکی از ایرادات این گوشیه
البته من صفحه ایکس 6 رو هم زیر نور خورشید دیدم اونم چنگی به دل نمیزد

سلام

علی جان این خوانایی زیر نور خورشید مشکلیه که توی 80 درصد گوشی هایی که جدیدا به بازار ارایه شده اند وجود داره.به نظر من زیاد نباید جدیش گرفت با توجه به سایر امکاناتی که گوشی داره.

amir200812
21-06-2010, 16:33
[QUOTE=ali racer;5089027]بریم دعا کنیم که خوانایی اش زیر نور خورشید مثل 8910 نباشه
چون خوانایی 8910 زیر نور مستقیم خورشید بسیار مزخرفه و یکی از ایرادات این گوشیه
البته من صفحه ایکس 6 رو هم زیر نور خورشید دیدم اونم چنگی به دل نمیزد

سلام

علی جان این خوانایی زیر نور خورشید مشکلیه که توی 80 درصد گوشی هایی که جدیدا به بازار ارایه شده اند وجود داره.به نظر من زیاد نباید جدیش گرفت با توجه به سایر امکاناتی که گوشی داره.

N97 در زیر نور مستقیم افتاب کاملا خوب و خوانا هست! حتی برای من که عینک دودی میزنم:5:!
پس اگه سازنده بخواد میتونه!

mr_khodaei2008
21-06-2010, 18:13
کلا مدل های پرتو تایپ(آزمایشی) تو خود فنلاند تولید میشن
من فقط از این تعجب کردم که چند تا مدل پرتو تایپ چینی دیدم

اما چون نوکیا بجز فنلاند و چین در کشور های دیگه هم تولید میکنه
برای کم کردن هزینه حمل و نقل
نیاز هر منطقه رو از خط تولید نزدیک همون منطقه تامین کنه
و میدونیم که خط تولید چین و فنلاند دستگاه های مشابهی دارند
و اگه تغییری تو کیفیت باشه
مسلما مربوط میشه به مواد اولیه

البته من به شخصه هنوز 100% مطمئن نیستم که کیفیت مدل های تولید فنلاند با
مدل های تولید چین(از یه مدل گوشی) فرق کیفیت چندانی داشته باشن!
و فکر میکنم بیشتر این اثر روانی بی کیفیت بودن
تولیدات چینه تا حقیقت (البته ممکنه بعضی دوستان با من هم نظر نباشن)

ممنون علی اقا ولی جواب منو کامل ندادین

ایا میشه که گوشی تو چین تولید بشه و لیبل made in finland روش بخوره ؟

hamidkabiri6270
21-06-2010, 18:38
[QUOTE=benyaminbahadori;5089389]

N97 در زیر نور مستقیم افتاب کاملا خوب و خوانا هست! حتی برای من که عینک دودی میزنم:5:!
پس اگه سازنده بخواد میتونه!

گوشی های محدودی زیر نور خورشید خواناییشون خوبه مثله ان 97ولی اکثرشون خوانیشون ضعیفه مثل آی 8910/ایکس 6/ان 86 و.......

ali racer
21-06-2010, 23:03
ممنون علی اقا ولی جواب منو کامل ندادین

ایا میشه که گوشی تو چین تولید بشه و لیبل made in finland روش بخوره ؟

بله
خیلی از دوستان متقلب علا الدینی تو طبقات بالا کارشون تولید لیبل فنلاند بود !:31::2:
کلی هم با این ترفند گوشی انداختن به مردم!!!!
البته مثل این زیر ان8 لیبل نمی خوره
و نوشته ها روش حک میشه

Lord007
22-06-2010, 06:07
کیفیت صفحه نمایش ان 8 اگه از 8910 بدتره نباشه بهترم نیست.متاسفانه...

Lord007
22-06-2010, 06:18
اين گوشي خودش mkv را پخش ميكنه و نيازي به برنامه نداره

فکر نکنم.کجا دیدی که گفته شده mkv رو پخش می کنه؟
من فقط اینارو دیدم
DivX/XviD/MP4/H.264/H.263/WMV player

Hadi King
22-06-2010, 07:16
من فقط اینارو دیدم
تایید میشـــه هیچ جایی گفته نشده و ذکــر نشده که Mkv هم پخش میکنـــه ؟
موفق باشید!:40:

amir200812
22-06-2010, 08:25

خیلی خیلی بعیده که Mkv پخش کنه!
مشکلش اینه که فایل های MKV فشرده هستند و چون پردازنده گوشی ها توان خارج کردن این فایل ها از حالت فشرده رو ندارن! البته این به میزان فشرده سازی و رزولیشن+بیتریت هم ربط داره ولی در کل در فیلم های HD در بعضی موارد کامپیوتر ها هم کم میارن!

ولی در رزولیشن های پایین و بیت ریت کم مشکلی فکر نکنم باشه! من که با N97 فیلم های MKV رو پخش کردم البته نه با رزولیشن 720P:31:!

Hadi King
22-06-2010, 09:42
سلام دوستـــان چه فیلم برداری کـــرده این گوشـــی ایــول :46:
آنلاین هم میتونید ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

The Black Dahlia
22-06-2010, 11:59
بله
خیلی از دوستان متقلب علا الدینی تو طبقات بالا کارشون تولید لیبل فنلاند بود !
کلی هم با این ترفند گوشی انداختن به مردم!!!!
البته مثل این زیر ان8 لیبل نمی خوره
و نوشته ها روش حک میشه
عجب کارایی می کنند این ایرانی ها.....
البته خوبه خودمم ایرانیم.......

اگه نوکیا بتونه مث ان 8 تمام مشخصاتو رو خود گوشی -- کنه خیلی بهتره

البته نگران نباشید
برای فنلاندی کردن ان 8 هم یه راهی پیدا می کنن...:40::11:

ali racer
22-06-2010, 12:08
من فقط اینارو دیدم

خیلی خیلی بعیده که پخش کنه!
مشکلش اینه که فایل های MKV فشرده هستند و چون پردازنده گوشی ها توان خارج کردن این فایل ها از حالت فشرده رو ندارن! البته این به میزان فشرده سازی و رزولیشن+بیتریت هم ربط داره ولی در کل در فیلم های HD در بعضی موارد کامپیوتر ها هم کم میارن!

ولی در رزولیشن های پایین و بیت ریت کم مشکلی فکر نکنم باشه! من که با N97 فیلم های MKV رو پخش کردم البته نه با رزولیشن 720P:31:!

عرض کنم که منبع ساپورت Mkv مربوط میشه
که مصاحبه یکی از کارکنان نوکیا در مورد ان8
تو تاپیک هم مصاحبه اش هست ولی من هر چی گشتم پیداش نکردم
ماشالا تاپیک اینقدر صفحاتش رفته بالا که....

فقط من از آرنا موندم که این ساپورت دایوکس رو از کجاش در آورده
چون هنوز نوکیا اعلام نکرده که لیسانس دایوکس رو خریده !!

حدود یه ماه پیش هم که مصاحبه انجام شده بود
سوالی که در مورد پخش دایوکس کرده بودن
طرف گفته بود
فعلا اظهار نظری نمیکنم که ساپورت میکنه یا نه(چون نوکیا در حال مذاکره برای خریدش بود)

حالا دوستانی که جوان تر هستند بگردند اون مصاحبه رو تو تاپیک پیدا کنن ....ما که پیر شدیم دیگه

.................
جالبه تو نسخه های تقریبا نهایی رنگ پیچ ها هم به رنگ بدنه در اومده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidkabiri6270
22-06-2010, 14:16
review سریع گوشی حدودا 2 دقیقه برای دوستانی که امکان دانلود فایل های پر حجم و با کیفیت اصلی براشون مهیا نیست.توی این review با اکثر قسمت های گوشی کار شده است از جمله:دوربین/فیلمبرداری/gps/گالری عکس/پخش فیلم توسط گوشی/منوهای موزیک پلیرو ...

حجم ویدیو:11.43 مگابایت

hamidkabiri6270
22-06-2010, 19:01
سمپل عکسهای گوشی در شب:

بقیه عکس ها را در لینک زیر ببینید:

Hadi King
22-06-2010, 19:59
يه سري عكس ديگه از قابليت ‌ها و بخش‌هاي نرم ‌افزاري اين گوشي اينجا براتون قرار میدم تا بتونيد قبل از اومدن اين گوشي به بازار بهتر با قابليت ‌هاي اون و سيستم عامل جديد سيمبين آشنا بشيد :11:
اميدوارم خوشتون بياد :40:

>>> براي مشاهده عكس‌ها در اندازه بزرگ روي هر كدام كليك نماييد <<<

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

M @ j i d
22-06-2010, 20:58
هادی جون دستت طلا......خیلی زحمت کشیدی............واقعا گل کاشتی خیلی پست قشنگی گذاشتی............اون Real Golf 2011 رو نیگا.............لامصب انگار PS2 ـه..........

johnypersian1656
22-06-2010, 21:04
عرض کنم که منبع ساپورت Mkv مربوط میشه
که مصاحبه یکی از کارکنان نوکیا در مورد ان8
تو تاپیک هم مصاحبه اش هست ولی من هر چی گشتم پیداش نکردم
ماشالا تاپیک اینقدر صفحاتش رفته بالا که....
توی قسمت پرسش و پاسخ nokia blog گفته شده بود که پشتیبانی میکنه , نمیدونم حالا منظور علی هم همینه یا نه:

Is it true that the N8 will be able to play .mkv files?
Yes, the Nokia does play .mkv files

Why did you remove the green and red keys?
It was a design thing [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک :

یه خبر هم بعدا اومد در مورد دایوکس که :

Nokia France contacted the blog and said: Nokia N8 does not support files encoded with the DivX codec natively. I do hope that there will be a way to easily watch DivX, especially since the N8 is such a media monster. Here you can see the list of supported codecs:

Playback

MPEG-4 advanced simple profile level 6 30fps 12Mbps. MPEG-4 advanced simple profile level 6 30fps 12Mbps. Audio: stereo 48kHz 128kbps Audio: stereo 48kHz 128kbps
H.264 Baseline, Main & High profiles 3.1 30fps 14Mbps H.264 Baseline, Main and High profiles 3.1 30fps 14Mbps
VC-1 Main profile level 2 03fps 20Mbps VC-1 Main profile level 2 03fps 20Mbps
Sorenson Spark VGA 15fps Sorenson Spark VGA 15fps
Real video 10 QVGA 30fps Real 30fps QVGA video 10
Streaming Video
H.264 Main profile 30fps 720p 720p 30fps H.264 Main profile
On2 VP6 : VGA 30fps On2 VP6: VGA 30fps
Sorenson Spark: CIF 30fps Sorenson Spark: CIF 30fps
Flash Lite 4 : Flash 10 compatibility for video Flash Lite 4: Flash 10 compatibility for video

یه عکسم من بذارم که صفحه سنگین بشه :31:

mohamadreza666
23-06-2010, 00:36
بازی گلفش که شبیه بازی p990 هستش!!!
در کل با گرافیکش حال کردم اما اینتر فیسش نسبت به بقیه گوشیا زیاد تغییر نکرده!!!
اما این عکسه که فلش به گوشی وصل شده روحمونو جلا داد!!!:40:
راستی johnypersian1656 عزیز این عکسه که گذاشتی یعنی چی؟؟؟!!:31:

johnypersian1656
23-06-2010, 01:08
راستی johnypersian1656 عزیز این عکسه که گذاشتی یعنی چی؟؟؟!!:31:

Nokia N8 meets Bluetooth mouse and keyboard

لینک :

hamidkabiri6270
23-06-2010, 07:37
review کامل Eldar از سیمبین 3:

Symbian^3 – Main Applications and Features

mr_khodaei2008
23-06-2010, 11:08
از دوستان اگه كسي گفت دوربين ان گوشي واقعا چي كم داره واگه داشت ديگه غوغا بود؟؟:question:

ali racer
23-06-2010, 11:10
از دوستان اگه كسي گفت دوربين ان گوشي واقعا چي كم داره واگه داشت ديگه غوغا بود؟؟:question:
خیلی چیزا که کم داره :31:
مثلا تاچ فوکوس و کاور لنز و....

ولی جدا نداشتن کاور لنز خیلی احمقانه به نظر میرسه اونم برای کمرا فون !
از این احمقانه تر اینه که واسه کمرا فون کاور نذاری
اونوقت به زحمت بشه لنزش رو هم تمیز کرد
مثل8910 خودم ! :31:

گالری عکسش بدک نیستا

Majid-6120
23-06-2010, 13:26
راستی فیلم برداریش فوکوس داره؟...........فک نکنم.......بهش نمیاد : دی.................واید اسکرن فیلم میگیره؟...........

ولی من شنیدم رو سیمبین ^3 به راحتی میشه با آپدیت قابلیت هایی مثل فکوس دستی و تشخیص چهره و لبخند و ... را اضافه کرد........حالا بذارین N8 بیاد هر مشکل نرم افزاری داشته باشه حل میشه..........

amir200812
23-06-2010, 13:34
خیلی چیزا که کم داره :31:

ولی جدا نداشتن کاور لنز خیلی احمقانه به نظر میرسه اونم برای کمرا فون !
از این احمقانه تر اینه که واسه کمرا فون کاور نذاری
اونوقت به زحمت بشه لنزش رو هم تمیز کرد
مثل8910 خودم ! :31:

اگه روش خش نیوفته نباشه هم مشکلی ایجاد نمیکنه!
این ضدخش نیست گه؟

ali racer
23-06-2010, 18:11
راستی فیلم برداریش فوکوس داره؟...........فک نکنم.......بهش نمیاد : دی.................واید اسکرن فیلم میگیره؟...........

ولی من شنیدم رو سیمبین ^3 به راحتی میشه با آپدیت قابلیت هایی مثل فکوس دستی و تشخیص چهره و لبخند و ... را اضافه کرد........حالا بذارین N8 بیاد هر مشکل نرم افزاری داشته باشه حل میشه..........
بهش میاد خوبم میاد :31:

البته نه از نوع فوکوس ساده گوشی های سامسونگ و سونی اریکسون که از نوع tap to focus هستش
که فقط رو يه قسمت خاص كه ميخواي فوكوس كنه و بقيه قسمت ها رو يكم تار كنه!!
بلمه سیستم استفاده شده در ان 8
active hyper focal distance system هستش
که یه نوع سیستم فوکوس هست
مکان ها یا اشیایی که فاصلشون از لنز بیش از 1 متره همشون ماکزیمم جزییات فیلمبرداری میشن
انگار دوربین همه جا فوکوس کرده

mr_khodaei2008
23-06-2010, 18:27
خیلی چیزا که کم داره

اينا درسته كه ميگي علي جان ولي ...

اي كاش اين گوشي زوم اپتيكال داشت اونوقت ديگه ...................

نوكيا كي ميخواد زوم اپتيكال بده n9 هم كه نداره

mr_khodaei2008
23-06-2010, 18:34
Nokia N8 will be the last NSeries Symbian
next Symbian, both S and S ^ 3 ^ 4, C-Series models, E-Series and X-Series
ان8 آخرین گوشی از سری ان نوکیا با سیستم عامل سیمبین خواهد بود.سری ان از گوشی بعدی که ان9 فقط با سیستم عامل میگو ارائه میشه.سیمبین 3و4 در سری S ارائه میشه

اينم سه عكس از سه ويژگي برتر نوكيا

usb host

HDMI-out

Camera 12 Megapixel

ali racer
23-06-2010, 18:38
اينا درسته كه ميگي علي جان ولي ...

اي كاش اين گوشي زوم اپتيكال داشت اونوقت ديگه ...................

نوكيا كي ميخواد زوم اپتيكال بده n9 هم كه نداره

همون نده بهتره
من با ان93 ای و جی 810 زیاد کار کردم
هر 2 تا 3 ایکس زوم اپتیکال داشتن

اولا
بازوم کردن کیفیت پایین میومد !(بخاطر محدودیت هایی فضا و اندازه برای یه گوشی موبایل)

ثانیا
به شدت نسبت به ضربه دوربین حساس میشه
و اگه گوشی ضربه محکمی بخوره بعلت داشتن عدسی متحرک
یا کیفیت عکس خیلی میاد پایین
یا کلا دوربین خراب میشه !

Majid-6120
23-06-2010, 19:57
عکس زنده از نوکیا N8 خاکستری....

N8 آخرین سیمبین نوکیا خواهد بود..............تا سال 2012 نوکیا پرونده سیمبین را خواهد بست...........

میگو نوکیا را تسخیر خواهد کرد!

amir200812
23-06-2010, 20:40
عکس زنده از نوکیا N8 خاکستری....

N8 آخرین سیمبین نوکیا خواهد بود..............تا سال 2012 نوکیا پرونده سیمبین را خواهد بست...........

میگو نوکیا را تسخیر خواهد کرد!
نوکیا تازه سیمبیان 3 رو معرفی کرده این چه کاریه؟

درضمن میگو همون پلتفرمی هست که نوکیا با اینتل مشترک ایجاد کردند؟
پردازنده های اینتل روی این پلتفرم قرار نمیگیره مگه؟

ali racer
23-06-2010, 23:04
نوکیا تازه سیمبیان 3 رو معرفی کرده این چه کاریه؟

درضمن میگو همون پلتفرمی هست که نوکیا با اینتل مشترک ایجاد کردند؟
پردازنده های اینتل روی این پلتفرم قرار نمیگیره مگه؟

نوکیا سیمبین رو ول نمیکنه
فقط دیگه سیمبین
تحت نام سری ان تولید نمیشه
و سیمبین های جدید از سری اس هستند
ان8 هم آخرین سیمبین سری ان هستش

از این به بعد پلت فرم میی گو جای سیمبین رو در سری ان خواهد گرفت

بله میی گو (ننویسید میگو که غلطه) همون پلتفرمی هستش که نوکیا با اینتل ایجاد کردند

قرار بود قرار بگیره
ولی چون اینتل سری اتمش رو برای کار بر روی دستگاههای موبایل آماده نکرده بود
فعلا سی پی یو ان9 از سری ARM11
خواهد بود تا گوشی های آینده نوکیا از پزدارنده های اینتل استفاده کنند

Hadi King
24-06-2010, 08:04
براتون عكس‌هايي قرار میدم كه علاوه بر نمايش جزئيات ظاهري
مربوط به قابليت‌ها و عملكردهاي اين گوشي هم ميشه :20:
با توجه به اينكه N8 اولين گوشي مجهز به نسخه جديد سيمبين هست ...
خيلي از دوستان منتظر ديدن عملكردهاي اون هستن :40:
در زير مي ‌تونيد تا حدي با ويژگي‌هاي اين گوشي !
و نسخه جديد سيستم عامل سيمبين آشنا بشيد :46:
چه شکلک های قشنگـــی داره :31:

Hadi King
24-06-2010, 08:12
اين هم عكس‌هايي از نمونه‌ خاكستري - نقره‌اي اين گوشي :46:

>>> براي مشاهده عكس ها در اندازه بزرگ روي هر كدام كليك نماييد <<<

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hadi King
24-06-2010, 08:17
يه سري عكس ديگه از رنگ سبز اين گوشي براتون قرار میدم
در اين عكس‌ها بيشتر به جزئيات اين گوشي توجه شده :20:

t2download
24-06-2010, 18:08
میزان sar گوشی n8

Help118
24-06-2010, 22:50
بچه ها آر ام ان 8
Nokia N8 Type RM-596

هستش و
سارش 1.02 وات بر کلیوگرم در هر ده گرم بافت بدن در 6 ثانیه هستش حالا بهم بگین دقیقا آر ام چیه! قبلا هم زیاد شنیدم و گوشی هامو آپ دیت کردم ولی دقیقا نفهمیدم اختصار چه کلاماتیه و چیه

Hadi King
24-06-2010, 23:51
نمونه‌هايي از عكس‌هاي گرفته شده با دوربين گوشي N8
با ديدن اين عكس‌ها مي‌تونيد بهتر با دوربين اين گوشي و كيفيت عكس‌هاي اون آشنا بشيد :46:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photo-sample-01.jpg) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photo-sample-02.jpg) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photos_01.jpg) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photos_02.jpg) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photos_03.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photos_04.jpg) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photos_05.jpg) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photos_06.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photos_07.jpg) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photos_08.jpg) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photos_09.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2Fnokia-n8-camera-photos_10.jpg)
موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

ali racer
25-06-2010, 10:28
سلام

الدر در مورد ان8 گفته بود که نسخه ی 32 گیگ داره
بعلاوه این که مدل با کیبورد ان8 با دوربین کمتر(احتمالا 8) هم عرضه میشه
قیمت مدل 32 گیگ هم 70 یورو گرانتر از مدل 16 گیگ که 370 یورو هستش میباشد :31:

تو رو خدا چند پست بدین بره صفحه بعد
این هادی با این عکس هایی که گذاشته نصف شارژ ای دی اس ال منو پروند !!!:31:

Lord007
25-06-2010, 17:58
اینکه نوکیا از الان داره صحبت سیمبین 4و5 رو میکنه یعنی اینکه قزار نیست زیاد روی سیمبین 3 مانور بده؟این یعنی اینکه از سیمبین 3 نمیشه بیشتر از سری 60 انتظار داشت؟

Help118
25-06-2010, 18:14
دوستان قسم خوردید جواب پستهای منو ندیدید!!!!!!!!!!!!!

راستی فرصت رو مغتنم میشمرم واز دوستان خواهشمندم یه نظرسنجی کوچیک اما تپل واسم انجام بدن که کدوم رنگشو بگیرم: سفید نقره ای خاکستری یا مشکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

DariushGreat
25-06-2010, 18:25
دوستان قسم خوردید جواب پستهای منو ندیدید!!!!!!!!!!!!!

راستی فرصت رو مغتنم میشمرم واز دوستان خواهشمندم یه نظرسنجی کوچیک اما تپل واسم انجام بدن که کدوم رنگشو بگیرم: سفید نقره ای خاکستری یا مشکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکی که نداره
یا نوک مدادی بگیر یا سفید-نقره ای

شاد باشین :دی

ali racer
25-06-2010, 18:29
اینکه نوکیا از الان داره صحبت سیمبین 4و5 رو میکنه یعنی اینکه قزار نیست زیاد روی سیمبین 3 مانور بده؟این یعنی اینکه از سیمبین 3 نمیشه بیشتر از سری 60 انتظار داشت؟

والا من چیزی از سیمبین 5 تا حالا نشنیدم
ولی اگه شما منبع موثقی داری بزار تا ما هم استفاده کنیم

در مورد سیمبین^4 هم باید بگم که ui یا همون یوزر اینترفیسش بکلی تغییر پیدا میکنه
چون نوکیا اعلام کرده بود که تغییرات چندانی در یوزر اینترفیس سیمبین^3 شاهد نیستیم
و بیشتر تغییرات در بیس و عملکرد اونه اعمال شده (که البته الدر هم کلی ازش تعریف کرده بود!)
و در سیمبین^4 ماشاهد این تغییرات عمده هستیم

حالا اگه از من بپرسید که آیا میشه سیمبین^3 رو به 4 ارتقا داد
من جواب جز اطلاع دقیقی ندارم رو برای شما ندارم :31:

Lord007
25-06-2010, 20:38
والا من چیزی از سیمبین 5 تا حالا نشنیدم
ولی اگه شما منبع موثقی داری بزار تا ما هم استفاده کنیم

در مورد سیمبین^4 هم باید بگم که ui یا همون یوزر اینترفیسش بکلی تغییر پیدا میکنه
چون نوکیا اعلام کرده بود که تغییرات چندانی در یوزر اینترفیس سیمبین^3 شاهد نیستیم
و بیشتر تغییرات در بیس و عملکرد اونه اعمال شده (که البته الدر هم کلی ازش تعریف کرده بود!)
و در سیمبین^4 ماشاهد این تغییرات عمده هستیم

حالا اگه از من بپرسید که آیا میشه سیمبین^3 رو به 4 ارتقا داد
من جواب جز اطلاع دقیقی ندارم رو برای شما ندارم :31:

اینجا یه چیزایی راجع بهش نوشته.گفته که از نیمه دوم سال 2011 سمبین 5 عرضه میشه :

Help118
26-06-2010, 04:39
از قدرت ویبره این گوشی بحثی شده؟

ali racer
26-06-2010, 10:13
از قدرت ویبره این گوشی بحثی شده؟
ماشالا
یه سوالایی می پرسی فقط مگه رییس هیات مدیره نوکیا بتونه پاسخ گو باشه:31:

اینم ان8 با کیبورد
البته بی فلش زنون با دوربین 8
قبل کریسمس هم تو بازاره

Prince_Amin
26-06-2010, 10:24
سلام برو بچززز!این گوشی کی ریلیر جهانی میشه؟؟؟با توجه به مشکلاتی که مثل اینکه ایفون 4 داره احتمالا n8 میخرم!!!قیمت جهانی گوشی در موقع ریلیز چند خواهد بود؟؟؟!

mr_khodaei2008
26-06-2010, 10:31
N8 & Sony Ericsson Satio

ali racer
26-06-2010, 10:33
سلام برو بچززز!این گوشی کی ریلیر جهانی میشه؟؟؟با توجه به مشکلاتی که مثل اینکه ایفون 4 داره احتمالا n8 میخرم!!!قیمت جهانی گوشی در موقع ریلیز چند خواهد بود؟؟؟!
سلام مهندس :31:
2 شهریور ریلیزش هست
370 یورو برای مدل 16 گیگ

و احتمالا
450 یورو برای نسخه 32 گیگ به همراه سرویس کام ویت موزیک

mr_khodaei2008
26-06-2010, 10:33
الدر یه سری اطلاعات راجب ان8 داده که یه خلاصه ترجمه میزارم دوستان هر کی وقت داره زحمت کامل تر شو بکشه مرسی

There will be more models of the N8 like N8-01, N8-02, N8-03 (I thought the new numbering system was supposed to be easier !!!)
There will be a 32 GB version of the N8 and some sort of music service in certain countries ( I am guessing ‘Comes with music’) will retail about 425-450 EUR and be announced during Nokia world in september
There will be a ‘cheap’ version of the N8 WITHOUT a 12 megapixel camera and less memory retail about 230-250 EUR (talk about cheap)
There will be a senior version of the N8 with and qwerty keyboard resembling the n97 but there will be camera with less megapixels, but this phone which a render was leaked could also be the first Symbian 4 phone
He does advice people that want a keyboard that they should wait for the N8 with qwer
There will be more models of the N8 like N8-01, N8-02, N8-03 (I thought the new numbering system was supposed to be easier !!!)
There will be a 32 GB version of the N8 and some sort of music service in certain countries ( I am guessing ‘Comes with music’) will retail about 425-450 EUR and be announced during Nokia world in september
There will be a ‘cheap’ version of the N8 WITHOUT a 12 megapixel camera and less memory retail about 230-250 EUR (talk about cheap)
There will be a senior version of the N8 with and qwerty keyboard resembling the n97 but there will be camera with less megapixels, but this phone which a render was leaked could also be the first Symbian 4 phone
He does advice people that want a keyboard that they should wait for the N8 with qwerty keyboard coming soon apparently
N8 is a replacement for the Nokia 5800 (HARSH!!!) or people who haven’t had experiences with other OS’s (another shot to the Nokia fans)
AMOLED on the N8 is superior to the Google Nexus One
Nokia is not able to create screens as good as Apple or Samsung (SAMSUNG !!!!! whats his beef with Nokia and Samsung)
The N8 will have ‘Memory full’ problems like N97 due to the low amount of RAM (REALLYYY!!!)
Battery management is great and he even praises Nokia engineers for that
Average usage is 2 days when fully charged (not bad )
Fastest Symbian phone to date
Software not as good as iPhone 3GS let alone the iPhone 4, even BADA phones are faster (BADA FASTER REALLYYY !!!)
Samsung Wave is the benchmark for the N8 (REALLYYY !!!)
Nokia N9 offers totally new interface (YEEESSS!!!) borrowed features from Android (will take that)
Meego will look comparable to BADA OS and will look like current modern OS ‘s currently on the market like (iOS, Android, WebOS etc) (he’s definitely has seen the N9 and is defiantly good news)
N8 is decent but unremarkable
Goal of the N8 is to keep sales of phones comparable to competitors
Excitement will fade after a few months as nokia will offer technologically more advanced devices (YEEESSS !!!)
The N8 is not an all-in-one phone like the Nokia N95 was (REALLYYY !!!)

-n8 های بیشتر خواهد آمد مثل N8-01, N8-02, N8-03 که به نظر میاد برای نام گذاری راحت تره
-ورژن 32 گیگ داره و برای یعضی کشورها سرویس میوزیک(مثل x6)هم خواهد داشت به قیمت 425-450 EUR(چه خبره)و september تشریف میارن ایشون
-یه نمونه ارزون تر هم داره که بعدا میاد با دوربین وموری ضعیف تر به قیمت 230-250 EUR
-یه ورژن بزرگ تر داره که مثل ان97 کیبورد داره و با دوربین ضعیف تر.اون عکس لیک شده سبز فکر کنم میگه احتمالا سیمبین 4 خواهد بود
-پیشنهاد داده اگه با کیبوردش مخواهین صبر کنین
-ان8 جا ی گزینی برای5800 یا آدمهایی که با بقیه osتجربه نداشتن قبلا(نفهمیدم شاید منظورش این شروعی باشه برای کسایی که اسمارت فون نداشتن تا حالا)
-آمولد ان 8 بهتر یا برتر از Nexus One(چه خوب)
-نوکیا نمیتونه صفحهایی به خوبی سامسونگ اپل خلق کنه
-ان8 هم مثل ان97 مشگل پیقام ‘Memory full’ خواهد داشت به دلیل کمبود رم(منظورش 256)
-باطری خوب که به خاطرش باید دعا به جون مهندسای(زحمت کشیدن ) نوکیا کرد خط زیرشم میگه 2 روز با استفاده متوسط جواب میده(کجاش خوبه)
-سریع ترین گوشی سیمبین تا حالا
-برنامه ها به خویبی ایفون 3جی اس و 4 نخواهد بود(بله 100%) حتی گوشیهای بادا سریعتر هستند(فکر کنم منظورشسرعت آمدن برنامه واسش باشه)
-Samsung Wave محکی است برای ان8
-ان9 اینترفیس جدیدی میاره(زحمت میکشه)که این خصلت از اندروید قرض گرفته(فکر کنم منظورش شباهتش باشه شایدم نو آوری)
-میگو قابل مقایسه با بادا خواهد بود و شبیه iOS, Android, WebOS خواهد بود (یه ابگوشتی از اینها)
اینجا گزرارشگر جو گیر شده گفته الدر حتما ان9 دیده و با میگو آشنا شده و خبر خوبی
-ان8 شایسته هست ولی عادی
-هدف ساخت ان8 فروش گوشی قابل قیاس با رقبا
-هیجانات تا چند ماه دیگه می خواب چون نوکیا داستگاهایی با تکنولوژی بالاتر تو راه داره
_ان8 all-in-one مثل ان95 نیست(جدی!!!!!)

DariushGreat
26-06-2010, 10:43
!!!)

-n8 های بیشتر خواهد آمد مثل N8-01, N8-02, N8-03 که به نظر میاد برای نام گذاری راحت تره
-ورژن 32 گیگ داره و برای یعضی کشورها سرویس میوزیک(مثل x6)هم خواهد داشت به قیمت 425-450 EUR(چه خبره)و september تشریف میارن ایشون
-یه نمونه ارزون تر هم داره که بعدا میاد با دوربین وموری ضعیف تر به قیمت 230-250 EUR
-یه ورژن بزرگ تر داره که مثل ان97 کیبورد داره و با دوربین ضعیف تر.اون عکس لیک شده سبز فکر کنم میگه احتمالا سیمبین 4 خواهد بود
-ان8 جا ی گزینی برای5800 یا آدمهایی که با بقیه osتجربه نداشتن قبلا(نفهمیدم شاید منظورش این شروعی باشه برای کسایی که اسمارت فون نداشتن تا حالا)
-ان8 هم مثل ان97 مشگل پیقام ‘Memory full’ خواهد داشت به دلیل کمبود رم(منظورش 256)
-باطری خوب که به خاطرش باید دعا به جون مهندسای(زحمت کشیدن ) نوکیا کرد خط زیرشم میگه 2 روز با استفاده متوسط جواب میده(کجاش خوبه)
-برنامه ها به خویبی ایفون 3جی اس و 4 نخواهد بود(بله 100%) حتی گوشیهای بادا سریعتر هستند(فکر کنم منظورشسرعت آمدن برنامه واسش باشه)
-ان9 اینترفیس جدیدی میاره(زحمت میکشه)که این خصلت از اندروید قرض گرفته(فکر کنم منظورش شباهتش باشه شایدم نو آوری)
-میگو قابل مقایسه با بادا خواهد بود و شبیه iOS, Android, WebOS خواهد بود (یه ابگوشتی از اینها)
-ان8 شایسته هست ولی عادی
-هیجانات تا چند ماه دیگه می خواب چون نوکیا داستگاهایی با تکنولوژی بالاتر تو راه داره

پس با این حساب N9 یه ترشی 7بیجار هست دیگنه!!!! :دی:27::16: حالا باید ببینیم چی میشه...

نظر شخصی من اینه که نوکیا با N8 میخواد دوباره موفقیت های 6600 و N70 و N73 رو زنده کنه. و من شخصا معتقدم که می تونه. اما این جمله یکی مونده به آخری یه جورایی منو در خرید این گوشی متزلزل کرده... نمی دونم منتظر دستگاه های بهتر بمونم یا این که اینو بگیرم... :13:

Majid-6120
26-06-2010, 10:51

ببخشید بعد عمری یه گوشی خوب تولید کرده تازه میگه All in one نیست؟..........پس این All in one کجاست ما نمیبینیمش؟

میگو ننویسید که غلطه.........میی گو!:31:

Majid-6120
26-06-2010, 11:35
ویرایش : علی صفحه قبل گذاشته بود........پس همین عکس رو تنها میذارم.....

ali racer
26-06-2010, 11:44
میدونم دیگه از دیدن عکس های ان8 کنار گوشی های دیگه حالتون به هم میخوره :31:
واسه همین 2 تا شو نمیزارم

باتری ان8 کیبور دار (ان8-01) هم شده 1500 میلی آمپر ساعت

*M!L4D*
26-06-2010, 12:16

البته رم 97 کجا رم ان8 کجا ... 256 خوبه ... سیمبین ^3 هم os سبکی هست !

ali racer
26-06-2010, 13:51
البته رم 97 کجا رم ان8 کجا ... 256 خوبه ... سیمبین ^3 هم os سبکی هست !
من با 8910 که 256 مگ رم داره و
سیمبینش هم ویرایش پنجمه نه سیمبین^3
هیچ وقت همچین اروری رو مشاهده نکردم !

r_you168
26-06-2010, 14:04
الدر یه سری اطلاعات راجب ان8 داده که یه خلاصه ترجمه میزارم دوستان هر کی وقت داره زحمت کامل تر شو بکشه مرسی

He does advice people that want a keyboard that they should wait for the N8 with qwer
He does advice people that want a keyboard that they should wait for the N8 with qwerty keyboard coming soon apparently
N8 is a replacement for the Nokia 5800 (HARSH!!!) or people who haven’t had experiences with other OS’s (another shot to the Nokia fans)
AMOLED on the N8 is superior to the Google Nexus One
Nokia is not able to create screens as good as Apple or Samsung (SAMSUNG !!!!! whats his beef with Nokia and Samsung)
The N8 will have ‘Memory full’ problems like N97 due to the low amount of RAM (REALLYYY!!!)
Battery management is great and he even praises Nokia engineers for that
Average usage is 2 days when fully charged (not bad )
Fastest Symbian phone to date
Software not as good as iPhone 3GS let alone the iPhone 4, even BADA phones are faster (BADA FASTER REALLYYY !!!)
Samsung Wave is the benchmark for the N8 (REALLYYY !!!)
Nokia N9 offers totally new interface (YEEESSS!!!) borrowed features from Android (will take that)
Meego will look comparable to BADA OS and will look like current modern OS ‘s currently on the market like (iOS, Android, WebOS etc) (he’s definitely has seen the N9 and is defiantly good news)
N8 is decent but unremarkable
Goal of the N8 is to keep sales of phones comparable to competitors
Excitement will fade after a few months as nokia will offer technologically more advanced devices (YEEESSS !!!)
The N8 is not an all-in-one phone like the Nokia N95 was (REALLYYY !!!)

-ان8 شایسته هست ولی عادی

دمت گرم داداش حد اقل مینوشتی نقل قول کردی از فورم موبایلستان بعد کوپی پیس میکردی اون خط اول آخرشم که نوشتم چرا پاک کردی

r_you168
26-06-2010, 15:01

این فیلم واسه فرم دیگه تبدیل کردم ولی قفل شده تاپیک اونور میزارم اینجا.مقایسه با 5800

PC°BASE
27-06-2010, 12:51
میدونم دیگه از دیدن عکس های ان8 کنار گوشی های دیگه حالتون به هم میخوره :31:
واسه همین 2 تا شو نمیزارم

باتری ان8 کیبور دار (ان8-01) هم شده 1500 میلی آمپر ساعت

آقا علی عکس ها رو تو سایت پیوست کن Mynokiablog.wordpress.com واسه من فیلتره !!:41: لابد این وبلاگ موبایل برای مصالح نظام مشکل ایجاد میکرده!!:27:

Hadi King
27-06-2010, 14:25
آقا علی عکس ها رو تو سایت پیوست کن Mynokiablog.wordpress.com واسه من فیلتره !!:41: لابد این وبلاگ موبایل برای مصالح نظام مشکل ایجاد میکرده

Majid-6120
27-06-2010, 17:01
Nokia N8 vs Nokia X6 vs Nokia N900

mr_khodaei2008
27-06-2010, 18:08
رو اين عكسام بازم رو ان8 نوشته ساخت فنلاند

اي كاش يكي از اين فنلانديهاش گير من بياد

Hadi King
27-06-2010, 22:55
نمونه‌هايي از عكس‌هاي گرفته شده با N8 در شب :46:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Help118
27-06-2010, 23:07
رو اين عكسام بازم رو ان8 نوشته ساخت فنلاند

اي كاش يكي از اين فنلانديهاش گير من بياد

فکر نکنم بیشتر از این زیریه گیرمون بیاد با شنیدن اسم چین یه حال بدی بهم دس میده دست خودم نیست!
Made in china under the authority of nokia corporation, finland
البته شنفتم خط تولید زده فنلاندیا اومدن دارن تو چین کار می کنن حالا نمی دونم تا چه حدی موثقه!!!!
--------------------
دادن توپهای جام جهانی رو چین زده همه اعتراض می کنن بخصوص دروازه بان ها که می گن توپ از دست آدم لیز میخوره!!!!!

Hadi King
27-06-2010, 23:13
:20:
. . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

wayoo
28-06-2010, 11:08
با سلام .من یکی از طرفدارهای nokia هستم . و تا حالا فقط نوکیا می خریدم.یه 5800 داشتم که چند ماهی فروختم چون خیلی خز شده.
می خواستم n900 بخرم ولی با قیافش و سیستم عاملش حال نکردم تا این که n8 رو دیدم ولی وقتی مشخصاتش دیدم حالم گرفته شد:41:(به جز hdmi و دوربین عالیش:21:) این گوشی واقعا از نظر cpu و رزلوشن کم میاره :13:. به نظر من نزدیکترین رقیبش wave سامسونگ هست که به نظرم wave در آخر برتره نظر شما چیه بازهم به نوکیا وفادار باشم:question:

amir200812
28-06-2010, 12:24
با سلام .من یکی از طرفدارهای nokia هستم . و تا حالا فقط نوکیا می خریدم.یه 5800 داشتم که چند ماهی فروختم چون خیلی خز شده.
می خواستم n900 بخرم ولی با قیافش و سیستم عاملش حال نکردم تا این که n8 رو دیدم ولی وقتی مشخصاتش دیدم حالم گرفته شد:41:(به جز hdmi و دوربین عالیش:21:) این گوشی واقعا از نظر cpu و رزلوشن کم میاره :13:. به نظر من نزدیکترین رقیبش wave سامسونگ هست که به نظرم wave در آخر برترهنظر شما چیه بازهم به نوکیا وفادار باشم:question:

1:USB HOST
2:HDMI
3:دوربین 12Mpx
4:سیستم عامل سیمبیون 3
و...

DariushGreat
28-06-2010, 12:30
می خواستم n900 بخرم ولی با قیافش و سیستم عاملش حال نکردم تا این که n8 رو دیدم ولی وقتی مشخصاتش دیدم حالم گرفته شد:41:(به جز hdmi و دوربین عالیش:21:) این گوشی واقعا از نظر cpu و رزلوشن کم میاره :13:. به نظر من نزدیکترین رقیبش wave سامسونگ هست که به نظرم wave در آخر برترهنظر شما چیه بازهم به نوکیا وفادار باشم:question:

بابا مگه می خواین کهکشان راه شیری رو شبیه سازی کنین که می گین پردازنده اش کم میاره؟! :18: 680 مگاهرتز بسه دیگه!!! والا ما که گوشی N82 مون 369 مگاهرتز پردازنده با یه چیپ شتاب دهنده گرافیکی ( عین N8 ) داشت؛ مانند هلو برنامه و بازی های سنگین گرافیکی می ریختیم و اجرا می کردیم و حالشو می بردیم... سیمبین 3 سیستم عامل بسیار سبکی هست که متناسب با این پردازنده بوده و هرگز با مشکلات کمبود فرکانس پردازنده مواجه نمی شین... مگه این که بخواین واقعا کهکشان راه شیری رو شبیه سازی کنین!!! :27::10:

hamidkabiri6270
28-06-2010, 13:08
1:USB HOST
2:HDMI
3:دوربین 12Mpx
4:سیستم عامل سیمبیون 3
و...

اینا را هم من اضافه کنم:

1 فرستنده اف ام

2 16 گیگ حافظه داخلی

3 قیمت فقط 370 یورو

دوست من قیمت wave چنده؟:8:

Help118
28-06-2010, 16:00
کاشکی نوکیا می رفت رو اندریود

TESUME
28-06-2010, 20:33
ali racer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز این گوشی از فرمتdivx پشتیبانی میکنه؟

PC°BASE
28-06-2010, 20:36
کاشکی نوکیا می رفت رو اندریود

حاجی اسپم نده ...

----------
یه مطلب از بلاگ نوکیا :

اجرای ویدیوی 1080P و اجرای بازی Asphalt 5 روی گوشی N8 سیاه . در یه ویدوی 10 دقیقه ای .

Size comparison with iPhone and HTC HD2 مقایسه ی اندازه با HD2 و Iphone

General overview of features ویژگی های کلی و ظاهری

Wide viewing angle with the AMOLED screen بررسی صفحه ی مجهز به AMOLED گوشی

Asphalt 5 demoed on a real N8 – looking stunning اجرای واقعی Asphalt 5 رو گوشی

Camera interface – note max video length at 1h and 7mins (due to max file sizes) اینترفیس دوربین - بیشترین زمان فیلم برداری 1 ساعت و 7 دقیقه

Instant photo preview as soon as you press the shutter button. نمایش عکس نمونه ی گرفته شده بلافاصله پس از فشار دادن کلید شاتر

Very fast video processing اجرا و پردازش بسیار سریع ویدئو در این گوشی

همه و همه در لینک زیر ! :

PC°BASE
28-06-2010, 20:51
in the time it takes to send a 7MB file with Bluetooth 2.1 + EDR, you could have sent at least 50MB-60MB with Bluetooth 3.0.

In the test above, BT 2.1 was at 1.8Mbps whilst BT 3.0 was at least 25Mbps. That’s pretty much like having wireless USB.

In addition to enhanced speeds, Bluetooth 3.0 theoretically enables connection from a distance of up to 100m (vs 10m on Bluetooth)..

Whilst you can’t really do much for phone-phone transfer, you could just get a bluetooth 3.0 dongle for your pc (if 3.0 isn’t an option for new pc/only have 2.0+ in current pc).

میگه معادل زمانی که طول میکشه برای ارسال یه فایل 7 مگی با بلوتوث 2.1 ، میشه با بلوتوث 3.0 50 تا 60 مگابایت فایل ارسال کرد !

در آزمایش بالا سرعت متوسط بلوتوث 2.1 معادل 1.8 مگابایت در ثانیه بوده ، بلوتوث 3.0 سرعتش معادل 25 مگابایت در ثانیه بوده .

میزان مسافت قابل اتصال با بلوتوث 3.0 رو هم میگه بالای 100 متر هست !! در حالی که بلوتوث 2.1 معادل ده متر بود .

راستی میگه این سرعت بالا در هنگام ارسال فایل از گوشی به گوشی محسوس نخواهد بود چون اکثر گوشی ها از بلوتوث 2.1 و 2 استفاده میکنن ، ولی این سرعت رو میشه در هنگام اتصال به وسیله ی بلوتوث به کامپیوتر تجربه کرد ...

ادامه ی مطلب در لینک زیر :

TESUME
28-06-2010, 21:56
اینجا فک کنم از فرمت divx پشتیبانی میکنه

f-secure
28-06-2010, 23:05
راستی میگه این سرعت بالا در هنگام ارسال فایل از گوشی به گوشی محسوس نخواهد بود چون اکثر گوشی ها از بلوتوث 2.1 و 2 استفاده میکنن ، ولی این سرعت رو میشه در هنگام اتصال به وسیله ی بلوتوث به کامپیوتر تجربه کرد ...
بیشتر کامپیوترهای لپتاپ و رومیزی که بلوتوث دارند نسخه ی 2 و 2.1 و ایناست.اتفاقاً برعکس اون نظری که داده فکر میکنم بیشترین کاربرد بلوتوث3 در کوتاه مدت برای موبایل به موبایل خواهد بود
نسخه ی 3 جدیده مثل USB3 و ُSata3 و خیلی امیدی به کاربردش در کوتاه مدت توی PC نمیشه بست

r_you168
28-06-2010, 23:22
بیشتر کامپیوترهای لپتاپ و رومیزی که بلوتوث دارند نسخه ی 2 و 2.1 و ایناست.اتفاقاً برعکس اون نظری که داده فکر میکنم بیشترین کاربرد بلوتوث3 در کوتاه مدت برای موبایل به موبایل خواهد بود
نسخه ی 3 جدیده مثل USB3 و ُSata3 و خیلی امیدی به کاربردش در کوتاه مدت توی PC نمیشه بست

منظورش استفاد از بلوتوس 3 که به usb میخوره برای pcبوده

kurosh08
29-06-2010, 09:16
بچه ها یه خبر خوب
ظاهراً بازی Real Football 2010 هم داره برای N8 میاد

منبع:

amir200812
29-06-2010, 10:06
in the time it takes to send a 7MB file with Bluetooth 2.1 + EDR, you could have sent at least 50MB-60MB with Bluetooth 3.0.

In the test above, BT 2.1 was at 1.8Mbps whilst BT 3.0 was at least 25Mbps. That’s pretty much like having wireless USB.

In addition to enhanced speeds, Bluetooth 3.0 theoretically enables connection from a distance of up to 100m (vs 10m on Bluetooth)..

Whilst you can’t really do much for phone-phone transfer, you could just get a bluetooth 3.0 dongle for your pc (if 3.0 isn’t an option for new pc/only have 2.0+ in current pc).

میگه معادل زمانی که طول میکشه برای ارسال یه فایل 7 مگی با بلوتوث 2.1 ، میشه با بلوتوث 3.0 50 تا 60 مگابایت فایل ارسال کرد !

در آزمایش بالا سرعت متوسط بلوتوث 2.1 معادل 1.8 مگابایت در ثانیه بوده ، بلوتوث 3.0 سرعتش معادل 25 مگابایت در ثانیه بوده .

میزان مسافت قابل اتصال با بلوتوث 3.0 رو هم میگه بالای 100 متر هست !! در حالی که بلوتوث 2.1 معادل ده متر بود .

ادامه ی مطلب در لینک زیر :

حاجی اشتباه ترجمه کردی! بلوتوث 2.1 ماکسیموم 1.8 مگابیت هست نه مگابایت! بلوتوث 3 هم 25 مگابیت!
یعنی بلوتوث 2.1 حداکثر 225 کیلوبایت در ثانیه و بلوتوث 3 حدود 3 مگابایت در ثانیه!

Help118
29-06-2010, 13:41

حاجی اسپم نده ...

----------

سید این کجاش اسپمه؟ خسته شدیم از سیمبیان همون ظاهر قدیمی . اندروید که بهتره با تازه وارد بودنش خیلی هم پیشرفت داشته
مگه من دارم چیزی تبلیغ می کنم که میگی اسپم نده! :2:
دارم نظر شخصیمو می گم اینجا رو هم باز کردن واسه ارائه نظرات بحثها و گفتگو. الان میگی نظرات باید سازنده باشه نه اون انتقاده که باید سازنده باشه:31: سید جان

r_you168
29-06-2010, 13:58
حاجی اشتباه ترجمه کردی! بلوتوث 2.1 ماکسیموم 1.8 مگابیت هست نه مگابایت! بلوتوث 3 هم 25 مگابیت!
یعنی بلوتوث 2.1 حداکثر 225 کیلوبایت در ثانیه و بلوتوث 3 حدود 3 مگابایت در ثانیه!

Mbps مخفف megabytes per second دوستمون درست گفته 25 مگابایت ولی این سرعت در بهترین شرایط معمولا به این سرعتا نمیشه رسید

ali racer
29-06-2010, 14:35
Mbps مخفف megabytes per second دوستمون درست گفته 25 مگابایت ولی این سرعت در بهترین شرایط معمولا به این سرعتا نمیشه رسید

مهم ترین نکته بلوتوث 3 اینه که هر چند گوشی دیگه ورژن 2 یا 2.1 دارند
اما میتونین همزمان با 2 یا چند گوشیورژن 2 بدون پایین اومدن سرعت(چیزی که در بلوتوث 2 تحت عنوان تقسیم پهنای باند شاهد بودیم ) تبادل اطلاعات داشته باشیم
البته سامسونگ مدل جدیداش همگی بلوتوث 3 دارند و بزودی همه گیر خواهد شد !

amir200812
29-06-2010, 16:26
عزیز دل برادر حرف بی کوچیک نشان دهنده bit هست و حرف بی بزرگ نشان دهنده Byte هست

پهنای باند رو همیشه براساسا bit بییان میکنند! مثلا وقتی شما اینترنت 1Mbps میخرید شما پهنای باند 1مگا بیت دارید ولی سرعت دانلودتون 128KBps هست یا مثلا والس 54 مگابیت در ثانیه(54Mbps)هست، یعنی در کل:
8Mbps=1MBps

f-secure
29-06-2010, 17:04
منظورش استفاد از بلوتوس 3 که به usb میخوره برای pcبوده

من خودم از این گجتهای بلوتوث دارم.لپتاپم هم که از لحاظ سخت افزار و قیمت جزو شاخ ترین لپتاپهای حال حاضر بازار ایرانه خودش آداپتور داخلی بلوتوث 2.1 داره نه نسخه3
ولی همونطور که گفتم نسخه ی 3 برای PC و لپتاپ به این زودی نمیاد
هر چی از اون گجتها تو بازاره و ملت دارن میخرن نسخه ی 2.1 و پایینتر و حتی نسخه 1 هستش
پس همونطوریکه گفتم فعلاً بیشترین کاربرد بلوتوث3 برای گوشی به گوشی هستش نه گوشی به PC
آقای ali racer هم توضیحش را نوشتند

t2download
29-06-2010, 17:42
دوستان زمان عرضه گوشی دقیقا مشخص هست یا نه اگه نه x6 بنظرتون بگیرم یا نه؟
و آیا گوشی فلش مموری هم میخوره ؟

hamidkabiri6270
29-06-2010, 17:43
ماشالا
یه سوالایی می پرسی فقط مگه رییس هیات مدیره نوکیا بتونه پاسخ گو باشه:31:

اینم ان8 با کیبورد
البته بی فلش زنون با دوربین 8
قبل کریسمس هم تو بازاره

ویدیوی ان 8 کیبورد دار.حتما ببینید:

حجم ویدیو:23.71 مگا بایت

amir200812
29-06-2010, 18:10
فاش مموری USB هم میخوره!:5:

Help118
29-06-2010, 18:28

جسارت عظیمیه ها ولی نرخ سمبل ریت در انتقال داده ها بیت بر ثانیه واینجا مگابیت بر ثانیه هستش نه مگابایت!!!!!! این استاندارد از IEEE و ANSI هستش:31:
بیت bit و اختصارش b
بایت Byte و اختصارش B
هر هشت تا بیت میشه یه بایت البته هر 8 بیت متوالی که اونم با یه شماره آدرسی از حافظه کد بندی میشه.

Help118
29-06-2010, 18:35
دوستان زمان عرضه گوشی دقیقا مشخص هست یا نه اگه نه x6 بنظرتون بگیرم یا نه؟

این گوشی دوم شهریورماه تو بازار جهانی ریلیز خواهد شد در بازار جهانی نه ایرانی!
شما ان8 بگیری بهتره واست :27::10:
بله فلش مموری هم میخونه یه جور مموری کارت رو هم میشه باهاش استفاده کرد که بخونه از طریق یو اس بی. کول دیسک که جای خود دارد

Vamp!r3
29-06-2010, 18:56
چند عکس از N9 : (همون N8 کیبورد داره نه؟ :31:)

برای دیدن ادامه عکس ها به لینک زیر بروید : (یه ویدیو هم هست که میتونید راحت ببینید)

amir200812
29-06-2010, 19:07
n8 کیبورد دار طرز چینش کلید ها جالبه، درست مثل کامپیوتر هست!
با کلید های جهت یا پیمایش خیلی جالبه:40:

DariushGreat
29-06-2010, 19:19
چند عکس از N9 : (همون N8 کیبورد داره نه؟ :31:)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
برای دیدن ادامه عکس ها به لینک زیر بروید : (یه ویدیو هم هست که میتونید راحت ببینید)

N9 گوشی جداگانه ای هست. این فقط N8 صفحه کلید دار هست. :46::10:

r_you168
30-06-2010, 01:12
کوچیک بزرگ شو نمیدونستم پس سرعت انچنان بالایی هم نداره با این حساب

Help118
30-06-2010, 15:31
n8 کیبورد دار طرز چینش کلید ها جالبه، درست مثل کامپیوتر هست!
با کلید های جهت یا پیمایش خیلی جالبه:40:
دقیقا مثل صفحه کلیدهای استاندارد qwerty و 101 کلیدی طراحی شده

total_overdose
30-06-2010, 15:52
سلام
یکسری خبر به نقل از دوستان در سایت موبایلستان:31:
تست gpu نوکیا ان 8 با سامسونگ i9000 و ipad
نتایج کلی

تست n8 در چند مورد

تست i9000

تست ipad

ان8 واقعا gpu قوی داره.با اینکه آی 9000 سی پیو واقعا قولی داره ولی اختلافشون بخاطر gpu قوی ان8 کم شده.

این فایل pdf هم یکسری توضیحات در مورد gpu هست و احتمال داره همین gpu رو ان8 سوار شده باشه.

TESUME
30-06-2010, 17:54
دوستان سلام به اینجا یه نگاه بندازین ما که نفهمیدیم S60 V6 هستش؟

o SMART series SH-09B

Extra-thin 11.4-mm phone with multiple dictionaries for business users who need answers fast.

Manufacturer

Sharp
OS

MOAP(S) v6
Model

docomo SMART series SH-09B
Form factor

Clamshell
Date

TBD

Find out more docomo SMART series SH-09B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mr_khodaei2008
30-06-2010, 18:43
اينم يه عكس كه ميگه يه هارد 250 به ان 8 وصل كردن

If until now we had seen a Nokia N8 OTG mode exploit the mass memory of "small" size,
now we can finally see that an external harddisk is running smoothly on the new Nokia device.

Obviously, for such large devices, as happens with some PCs, you need an external power supply to power the memory.

خوب به طور خلاصه گفته که تا حالا OTG N8 با حجم پایین دیده بودیم .الان یه هارد 250 gb وصل شده به n8 میبینم که خیلی نرم یا پر سرعت کار میکنه.بعدم هم یه یاد آوری کرده هاردهای بزرگ نیاز به منبع جداگانه دارن حتی برای برخی pc ها(میزان هارد ساپورت شده بدون منبع جداگانه برای N8 در پستهای قبل هست)

Majid-6120
30-06-2010, 19:56
بین iPhone 4 و N8 تست یا Benchmark نگرفتن و با هم مقایسش کنن؟ خیلی دلم میخواد اختلافشون رو ببینم.....

DariushGreat
30-06-2010, 23:28
به به... چشممون روشن... نوبره نوبره!!! بدو تا تموم نشده...!!! روی سایت فارسی نوکیا هم اومد!!!:دی

دانلود فیلم، توضیحات، نمای کلی، امکانات و... کلی چیزای دیگه از زبان خود نوکیا ( البته به زبان شیرین پارسی )!!!

M@hdi-B
01-07-2010, 06:33
اینو تو محتوای جعبش پیدا کردم:20:

# قلم نوری Nokia Stylus SU-36 (برای بازارهای هدف خاص انتخاب شده)

منظورش ایرانه ها :31:

hamidkabiri6270
01-07-2010, 08:23
به به... چشممون روشن... نوبره نوبره!!! بدو تا تموم نشده...!!! روی سایت فارسی نوکیا هم اومد!!!:دی

دانلود فیلم، توضیحات، نمای کلی، امکانات و... کلی چیزای دیگه از زبان خود نوکیا ( البته به زبان شیرین پارسی )!!!

اینا اگه تو پکش باشه دیگه حرف نداره:31:(فعلا برای بعضی بازارهای هدف عرضه میشه):13:

نقل قول از سایت فارسی نوکیا:

چيزهای خوب را بهتر کنيد

با هدست بلوتوث BH-608 مسیریابی صوتی نقشه های Ovi را خیلی واضح بشنوید. ویا با هدست بلوتوث استریو BH-905 مجهز به ۸ میکروفون به منظور از بین بردن ۹۹٪ صداهای اضافه محیط با لذت پرواز کنید.

Help118
02-07-2010, 00:02
صبرم برای به چنگ گرفتن ان 8 به پایان رسید
این هدفونی که تو پست قبلی گذاشتین بلوتوثه؟ یا اون قلم؛ واسه ایران ارسال میشه؟

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------

اینو تو محتوای جعبش پیدا کردم:20:

# قلم نوری Nokia Stylus SU-36 (برای بازارهای هدف خاص انتخاب شده)

منظورش ایرانه ها :31:
منظورتون از هدف خاص و ایران چیه؟ :31:

natani
02-07-2010, 13:42
صبرم برای به چنگ گرفتن ان 8 به پایان رسید
این هدفونی که تو پست قبلی گذاشتین بلوتوثه؟ یا اون قلم؛ واسه ایران ارسال میشه؟

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------

منظورتون از هدف خاص و ایران چیه؟ :31:

منظور اینکه از اونجا که مدتیه نوکیا برای بازار ایران دندون تیز کرده ممکنه هدف خاص ایرانم باشه!
این هدفون عجب چیزیه:8:
باتشکر

Help118
03-07-2010, 13:46
منظور اینکه از اونجا که مدتیه نوکیا برای بازار ایران دندون تیز کرده ممکنه هدف خاص ایرانم باشه!
این هدفون عجب چیزیه:8:
باتشکر
تا جایی که می دونم و دیدم هرکجای نوکیا رفتم برنامه بگیرم از سایتش یا خواستم با OVI اون سرگرم بشم نوشت واسه منطقه شما امکان پذیر و مهیا نیست
خیلی خوب دندون تیز کرده آره:31: من فقط تنها تیزدندونی ای که دیدم رایگان شدن نقشه ها و جی پی اس بود:20:

f-secure
03-07-2010, 14:24
بچه ها توی مشهد کجا نمایندگی معتبر واسه خرید N8 پشینهاد میکنین میخوام از همین حالا برم زنبیل بذارم
نمایندگی معتبری توی سایت نوکیا ی فارسی ندیدم واسه مشهد
شرم آوره

DariushGreat
03-07-2010, 14:50
تا جایی که می دونم و دیدم هرکجای نوکیا رفتم برنامه بگیرم از سایتش یا خواستم با OVI اون سرگرم بشم نوشت واسه منطقه شما امکان پذیر و مهیا نیست
خیلی خوب دندون تیز کرده آره:31: من فقط تنها تیزدندونی ای که دیدم رایگان شدن نقشه ها و جی پی اس بود:20:

تنها دلایل این که فروشگاه اووی به ایران خدمات نمی ده، عدم پشتیبانی اپراتورهای ایرانی از ارسال پیام چند رسانه ای به طور کامل و بین المللی و همچنین تحریم بانک های ایرانی به ویژه بانک های دولتی هست. وگرنه مطمئن باش نوکیا از خداشه که اووی به ایران خدمات بده...

RaS0oL.M
03-07-2010, 17:22
به نظر شما از همه نظر n8 بهتره یا droid x???????????:13:
سرعت
پردازش
گرافیک
برنامه خوری.................

DariushGreat
03-07-2010, 18:10
سرعت
پردازش
گرافیک

N8 :10:

natani
03-07-2010, 23:04
سرعت
پردازش
گرافیک

من بشدت عاشق این سینی شدم! ولی حیف که برا من کاربردی نداره!:5:
بهترین کاربرد و کارایی رو برام همین n8 داره!:10:
تازه تو کاغذ شاید یکی برتر باشه ولی باید در عمل دید!!!
با تشکر

total_overdose
03-07-2010, 23:52
سرعت
پردازش
گرافیک
سلام
دوست عزیز درسته طرفدار نوکیا هستیم اما نمیشه که چشممون رو رویه حقیقت بست.
البته نظر دوستانم محترمه اما بنظر من در اکثر این موارد بجز gpu دروید ایکس بهتره.
gpu هم باید بررسی شه دقیق نمیشه گفت.
ودر آخر این دو گوشی اصلا به هم ربطی ندارن.
یکی مالتی مدیا و دوربین یکی ....

Help118
04-07-2010, 01:19
بچه ها توی مشهد کجا نمایندگی معتبر واسه خرید N8 پشینهاد میکنین میخوام از همین حالا برم زنبیل بذارم
نمایندگی معتبری توی سایت نوکیا ی فارسی ندیدم واسه مشهد
شرم آوره
شرم نکن همون آدرس نماشنده که واسه تهران هم گذاشته یه شارلاتانی بیش نیستن! دوسه بار گوشی خریدم پستی هر دففعه یه کلک و کلاه و بامبولی راه انداختن:41:

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------

N8 :10:

اسپم نده :31: (شوخی) :10:

Help118
04-07-2010, 01:38
بچه ها محتوای کاملی از پک گوشیرو می تونین با تصاویر برام بزارین؟ منبعش موثق تر باشه

RaS0oL.M
04-07-2010, 08:34
منبعش موثق تر باشه
:27:...........من که فکر نکم اون هدفونه باشه.........:10:

natani
04-07-2010, 10:34

فکر میکنید قیمتش چقدر باشه؟
اگه زیر 100 باشه خوبه که نیست!!! احتمالا!
من می رم کریتیو می خرم 230 تومن! با xifi و کلی تکنولوژی دیگه!

DariushGreat
04-07-2010, 10:39
بچه ها محتوای کاملی از پک گوشیرو می تونین با تصاویر برام بزارین؟ منبعش موثق تر باشه

پکش که همه می دونیم چی توش هست... اما من احتمال میدم افزون بر محتویات همیشگی جعبه های گوشی، کابل HDMI، کابل تلویزیون، قلم نوری، کیف و یه هندزفری ( بی سیم یا باسیم ) توش باشه.

Help118
04-07-2010, 13:32
ایشالا که باشه. من زیاد با هدفونش میخوام حال کنم :8:

Help118
04-07-2010, 16:45
رسول جان واسه ایکس 6 ده جور پک اومد تو ایران
یکیش ساخت کره بود
یکیش ساخت چین بود
تو یکیش هلدر ماشین بود و شارژر فندکی
تو یکیش هدفون بزرگی بود
تو پک ههای بعدی اون هدفون رو برداشتند
تو یکیهاش هندزفری بلوتوث بود
بعدش دیگه نبود

خدا به ان 8 رحم کنه! احتمالا برم فنلاند واسه کاری شاید از اونجا 2 تا بیارم از ان 8

natani
04-07-2010, 17:03
رسول جان واسه ایکس 6 ده جور پک اومد تو ایران
یکیش ساخت کره بود
یکیش ساخت چین بود
تو یکیش هلدر ماشین بود و شارژر فندکی
تو یکیش هدفون بزرگی بود
تو پک ههای بعدی اون هدفون رو برداشتند
تو یکیهاش هندزفری بلوتوث بود
بعدش دیگه نبود

خدا به ان 8 رحم کنه! احتمالا برم فنلاند واسه کاری شاید از اونجا 2 تا بیارم از ان 8

منم شاید از دبی گرفتم!
قیمتش که با قیمت جهانی فرقی نداره؟ داره؟
امیدوارم فول پک باشه
باتشکر

ScKAT LeFT
04-07-2010, 22:29
سلام !
این رو کی عرضه میکنند و ایران میاد بتونیم بخریم ؟؟؟

دلمون پوسید با این N97 !!!

برم یک مشکی N8 بخرم !!! حال کنم ... :31:

---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

ضمنا قیمت واسه ایران چقدره ؟؟؟

ScKAT LeFT
04-07-2010, 22:44

اسپیکر !!! :18:

یعنی واقعا همه این چیزایی که هست رو میدن ؟؟؟

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

من عاشق این شدم !!!

natani
04-07-2010, 22:52
سلام !
این رو کی عرضه میکنند و ایران میاد بتونیم بخریم ؟؟؟

دلمون پوسید با این N97 !!!

برم یک مشکی N8 بخرم !!! حال کنم ... :31:

---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

ضمنا قیمت واسه ایران چقدره ؟؟؟

چته بابا؟ چه عجله ای داری؟
تازه 2 شهریور ریلیز می شه! یک 2 هفته ای هم طول می کشه برسه ایران!
باتشکر

t2download
05-07-2010, 15:40
قیمتش 500 هزاری هست انشاالله 80 روز دیگه میاد ؟

Help118
05-07-2010, 16:51
اگه تا اون موقع مشکل تحریمی چیزی پیش نیاید حتما.
به یاالله داداش گل دیگه ان هشتی شدی! سری به ایکس ششی ها نمی زنی!!!

بچه ها واقعا دو هفته بعد ریلیز در بازار جهانی به ایران می رسه؟
من یک تزی دارم که نه باید سری اول یه گوشی رو خرید نه سری آخرشو! نوکیا یبار تو سری های اول پک ها شارژرهاشو جمع کرد که گفته بود ایراد دارن و از این جور حرفها رس آخر گوشی ها هم که یا بنجل شدن یا کیفیت ساختشون بدتر میشه. و ورژن نرم افزاری سری های اول زیاد باحال نیستن. همیشه میانه رو باشید ان 8 هم همینطوره

Hadi King
06-07-2010, 01:02
سلام دوستان
گوشی N8 برای اینکارا هم به درد میخوره :31:
گوشی خوش دستی هستش

f-secure
06-07-2010, 09:03
اگه تا اون موقع مشکل تحریمی چیزی پیش نیاید حتما.
عزیزم تحریم که مشمول اینجور کالاهای مصرفی نمیشه! اقلام و ماشینهایی که برای پیشرفت صنایع و پیشرفت کشور لازمند همیشه تحریم میشن :13:

Majid-6120
06-07-2010, 16:26
امیدوارم تکراری نباشه!!!

The Black Dahlia
06-07-2010, 16:49
امیدوارم تکراری نباشه!!!
این طلق بردش یه جوریه........
انگار از آشغال ساخته شده!

Help118
06-07-2010, 18:49
نوکيا عرضه گوشي آندرويدي را رد کرد.(1389/04/15)
به گزارش پايگاه اطلاع رساني GsmArena ، مدير جديد بخش راهکارهاي موبايل نوکيا ،Anssi Vanjoki اعلام کرد که پس از اين نوکيا باز هم گوشي هاي سيمبين ديگري از سري N را توليد خواهد کرد و N8 آخرين گوشي اين مجموعه نخواهد بود.
هفته گذشته سخنگوي کمپاني نوکيا اعلام کرده بود که N8 آخرين گوشي سري N بر پايه سيمبين خواهد بود.
Anssi Vanjoki تاييد کرد که N8 آخرين سري اين مجموعه نيست و حتي به احتمال زياد گوشي هاي سري N بر پايه سيمبين 4 نيز عرضه خواهند شد.
يکي ديگر از موضوعاتي که Anssi Vanjoki آن را کاملا رد کرد اين بود که نوکيا هرگز گوشي آندرويدي توليد نخواهد کرد و سيمبين و MeeGo تنها سيستم عامل هاي اين کمپاني براي توليد گوشي خواهند بود.

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

عزیزم تحریم که مشمول اینجور کالاهای مصرفی نمیشه! اقلام و ماشینهایی که برای پیشرفت صنایع و پیشرفت کشور لازمند همیشه تحریم میشن :13:
هیچ فرقی نداره تحریم تحریمه یا از مواد غذایی یا تکنولوژی. کسی که تحریم رو راه میندازه دیگه پایبند هیچ قانونی نیست

Lord007
06-07-2010, 19:57
کالایی که تو چین هم تولید بشه هیچوقت تو ایران نایاب نمیشه حتی با فرض محال تحریم.خیالتون راحت.

ali racer
06-07-2010, 21:07
نگران تحریم نباشین..... قاچاقچیان محترم پس چه کاره اند :31:

.................
خب مدل باتری ان8 هم معلوم شد

BL-4D
Li-Ion 1200 mAh
این باطری قبلا در ان97 مینی و ایی 5 هم استفاده شده

RaS0oL.M
07-07-2010, 11:40
برنامه هاش به اندازه رشد 5800 می شه هم گرافیک و هم تعداد؟؟؟؟ممنون..........:11:

DariushGreat
07-07-2010, 11:53
این طلق بردش یه جوریه........
انگار از آشغال ساخته شده!

بعید نیست واقعا از مواد بازیافتی باشه. چون نوکیا این چند وقته جوایز حفاظت از محیط زیست زیادی برده... :5:گه این جور باشه که این کارش واقعا قابل تحسینه... :10::27: ا

نگران تحریم نباشین..... قاچاقچیان محترم پس چه کاره اند :31:

.................
خب مدل باتری ان8 هم معلوم شد

BL-4D
Li-Ion 1200 mAh
این باطری قبلا در ان97 مینی و ایی 5 هم استفاده شده

این یارو خیلییییییییییی سوسوله!!! :دی سر باز کردن N82 حرص منو در میاورد!!! :13: بابا دستکش و کاردک دو سر پلاستیکی و این سوسول بازیا چیه؟! مث ما با چاقو بنداز قاب رو واز کن و صفحه نمایشو بکن و دل و روده گوشی رو بریز بیرون بابا...! :دی:27:

راستی؛ بازده باطری چگونه هست؟ با توجه به صفحه نمایش AMOLED و کلی امکانات دیگه... شاید هم مث قضیه 5800 هست که باطری 900 و خرده ای میلی آمپره ولی 2 روز دووم داره!!! :دی شاید!!!!!!!!!!

ali racer
07-07-2010, 12:02
خب یواش یواش مثل این که دوربین ان8 هم داره کامل میشه و سمپل هاش میاد رو نت
این هم یه سری عکس با دوربین بی نظیر ان8

چون صفحه سنگین میشه فقط به این 2 تا اکتفا میکنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F2010%2F07%2Fn8-kitchen-stuff.jpg&sref=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Majid-6120
07-07-2010, 14:18
جالب اینه که این سمپل های بالا رو میگن با کیفیت 9 مگاپیکسل گرفتن.........خدا به داد 12 مگاپیکسلیاش برسه!...........دوستان منتقد برید جلو بوق بزنید!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حجم عکس ها کمه!

RaS0oL.M
07-07-2010, 15:37
رنگ دوربینش خیلی پر رنگ و زنندست........نه؟؟؟؟؟؟؟:41:

meshkiposh2200
07-07-2010, 16:54
رنگ دوربینش خیلی پر رنگ و زنندست........نه؟؟؟؟؟؟؟:41:

رنگهای سری ان که معمولا از لنزهای کارل زایس استفاده میکنه همیشه توی رنگهاش اغراق داره اصطلاحا بهش میگن آبرنگی

Help118
07-07-2010, 17:03
دوربین ان 8 واقعا فوق العادست. فکر نکنم بعد وردش زیاد مورد نقد قررا بگیره عمد ایارادش نداشتن کاوهر وگرنه سنسوری که این گوشی داره فوق العادس. سنسورها دوجوره CCD و CMOS از اون گذشته ترکیب رنگهای اصلی در سنسورها بگونه ای هستش که بعضی ها در سه رنگ اصلی RGB صفحات رنگی پشت سر هم قرار می گیرند و این کار باعث میشه اولین صفحه که طیف رنگی رو دریافت میکنه رنگش تو عکس پرنور تر بشه مثلا اگه صفحه رنگ زرد دقیقا مقابل لنز باشه تو عکس هم این طیف رنگ پر رنگ تر دیده میشه و اومدن جدیدا این مشکل رو حل کردن بجای چینش پشت سر هم لایه ها لایه های رنگ اصلی رو کنار هم چینش دادن که این کار در پخش نور بصورت یکسان رو لایه ها تاثیر میزاره و عکس طبیعی تر جلوه می کنه. ان 8 هم یکی از ایناس!!!!!!

دوستان باتری این گوشی بنظورتن واقعا جواب گوی این دستگاه باشه؟ من خیلی میترسم:41:

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

رنگهای سری ان که معمولا از لنزهای کارل زایس استفاده میکنه همیشه توی رنگهاش اغراق داره اصطلاحا بهش میگن آبرنگی

احسنت بله ای نخاصیت آبرنگ تو فوجی فیلم ها یا نمی دون مسونی ها سبزرنگ خودشو جلوه میده! ما چند وقت بود کارمون تحقیق رو دوربین های عکاسی بود چون قرار بود یکی بخرم یه چندتا گرفتیم حالا قراره یه توپولشو بگیرم (که این هم در سایه تحقیقات انجام میشه)
و از این نظر میگم که نگران دوربیان ان 8 نباشید روی همه دوربین ها رو تو موبایل سفید خواهد کرد!

ali racer
07-07-2010, 17:24

این مربوط میشد به ان95 های کلاسیک و ان 73
و مدت هاست که این مشکل رفع شده
حتی ان82 هم چنین مشکلی نداشت
ضمنا این موضوع ربطی به لنز زایس نداشت
مربوط میشد به الگوریتم های تصحیح تصویر این گوشی ها

ali racer
07-07-2010, 17:44
2 تا شات جدید از ان8 با
رزولوشن واید 9MP
4000×2248
از سلطان بی چون و چرای 12 مگا پیکسلی ها:
کراپ شده ی این عکس

آدم حال میکنه واسه وضوح و کیفیت رنگ و کمی نویز
کراپ
فعلا برند های دیگه(بخونید بی هویت و کره ای) برن بوق بزنن :31:

Help118
07-07-2010, 18:41
تو عکس اینا چیه؟ سیب زمین سرخ شدس؟

واقعا که با کیفیته . نویزی دیده نمیشه
ولی عکسبرداری تو شب و تو فضای بسته در روز بیشتر واسه من مهمه . اونجاست که دوربین باید خودشو نشون بده

hamidkabiri6270
07-07-2010, 19:10
سلام

پست ویرایش شد.

Prince_Amin
07-07-2010, 19:14
واییی بچه ها به نظرتون اواخر مرداد تو امارات گیر میاد؟؟؟اگه یه جوری باشه که بتونم از تو فرودگاه بخرم عالیه!فکر کنم اینجوری فنلاندی سری اول گیرم بیاد!

t2download
07-07-2010, 19:30
برنامه هاش به اندازه رشد 5800 می شه هم گرافیک و هم تعداد؟؟؟؟ممنون..........:11:
5800 که به تاریخ پیوست .

Lt.Ali
07-07-2010, 20:16
5800 که به تاریخ پیوست .

هنوز زندست و از بهترین Touch های نوکیاست :دی

hamidkabiri6270
07-07-2010, 21:54
نه مگاپیکسلش که این باشه دوازده اش چی در میاد.:8:

*M!L4D*
07-07-2010, 22:02
سمپل هایی که دیدم واقعا" بی نظر هستند ... به معنای واقعی کلمه

Help118
08-07-2010, 07:41
هنوز5800زندست و از بهترین Touch های نوکیاست :دی

پس ایکس 6 چیه؟:31: تاچ ایکس 6 و بعد اون ان 8 محشرترین تاچ هاست:31:

ali racer
08-07-2010, 11:42
خب خبر های خوبی به گوش میرسه
سیمبین ^3 آماده شده و برای دانلود برای دویلوپر ها آماده اس

DariushGreat
08-07-2010, 12:03
چه آیکن های زشتی...! :31:
گندش بزنن نوکیا رو که حوصله و سلیقه به خرج نمی ده!!!

شاد باشین :31:

ali racer
08-07-2010, 12:07
چه آیکن های زشتی...! :31:
گندش بزنن نوکیا رو که حوصله و سلیقه به خرج نمی ده!!!

داریوش جان این که فقط یه تمه :31:
از قضا رو گوشی منم نصبه

DariushGreat
08-07-2010, 13:08
داریوش جان این که فقط یه تمه :31:
از قضا رو گوشی منم نصبه
شما که خوش سلیقه ای دیگه چرا؟ :31:

راستی... پاسخ پرسشم رو ندادی. باطری مورد نظرمون روی N97 mini جطور بوده؟ به نظرت به درد N8 هم می خوره؟

ali racer
08-07-2010, 13:54
شما که خوش سلیقه ای دیگه چرا؟ :31:

راستی... پاسخ پرسشم رو ندادی. باطری مورد نظرمون روی N97 mini جطور بوده؟ به نظرت به درد N8 هم می خوره؟

آدم باید همچین تم هایی رو گوشی اش باشه تا ارزش تم های پیزارو معلوم بشه:46:
.....................
والا به نظر من اگه 1500 میلی آمپری بود
خیلی بهتر بود(البته نه مثل 1500میلی آمپر ساعتی که رو گوشی 8910 خودم هستا ...1500 نوکیا :31:)
والا با این باتری 1200 هم عملکرد خوبی داشته
ولی تا گوشی رو نگیری دستت اصلا نمیشه در موردش با اعداد و ارقام نتیجه گیری کنی

(Video playback time (H.264 720p, 30 fps, maximum): 6 h (via HDMI to TV
music playback time (offline mode, maximum): 50 h

چون یه سری از گوشی ها هستن
رو کاغذ هیولان ولی در عمل چیزی در حد متوسط ...خودتون میدونید اسم برندشو نمیارم :31:

ali racer
08-07-2010, 16:47
قدرت نمایی دیگری از دوربین فوق العاده گوشی

کراپ این عکس

و باز هم کراپ...

ببینم از این کیفیت هم میتونن کپی بزنن ؟:31::27:

Majid-6120
08-07-2010, 16:58
وای خدا..... اون کراپ دومی رو قاب میکنم میزنم به دیوار و یه Nokia for Ever هم میزنم تنگش!:31:...........
این چیه لامصب؟........این از کانون 12 مگاپیکسلی منم قشنگ تر عکس میگیره!
================================================== ===============================

پادشاه و نوچه هاش! :دی

DariushGreat
08-07-2010, 17:16
وای خدا..... اون کراپ دومی رو قاب میکنم میزنم به دیوار و یه Nokia for Ever هم میزنم تنگش!:31:...........
این چیه لامصب؟........این از کانون 12 مگاپیکسلی منم قشنگ تر عکس میگیره!
================================================== ===============================

پادشاه و نوچه هاش! :دی

بهتر بود بجای E72 گوشی N82 و به جای N900 گوشی N73 ME رو میگذاشتن... چون این دوتا گوشی در دوران خودشون در زمینه دوربین غوغا به پا کرده بودن... :8:

hamidkabiri6270
08-07-2010, 19:13
n8 و galaxy:

n8 وx8:

n8 و samsung wave:
:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

roteal2007
08-07-2010, 19:17
دوستان کسی ویدیو از این موبایل منظورم شرح منو و کار کردن باهاش هست ===> بجز اون ویدیوی 27 مگی که همش چینیه نداره؟>
عجب سرعتی تو کپی داریمااا

Rjoun
08-07-2010, 19:51
پیشاپیش شروع انقلاب دیگه از نوکیا رو تبریک عرض میکنم خدمت همه هواداران این برند
N73
N95
and ... N8

Help118
08-07-2010, 20:59
انقلابی عظیم در زمینه عکاسی! البته ببینیم تو تاریکی و داخل اتاق با نور مصنوعی چه غوغایی به پا خواهد کرد! وگرنه همه دوربینا تو نور خورشید توپ عکس میندازن.

*M!L4D*
08-07-2010, 21:14
دوستان کسی ویدیو از این موبایل منظورم شرح منو و کار کردن باهاش هست ===> بجز اون ویدیوی 27 مگی که همش چینیه نداره؟>
عجب سرعتی تو کپی داریمااا

صفحات قبل تا بخوای بنیامین جان ویدئو گذاشتن :)

Rjoun
08-07-2010, 21:19
انقلابی عظیم در زمینه عکاسی! البته ببینیم تو تاریکی و داخل اتاق با نور مصنوعی چه غوغایی به پا خواهد کرد! وگرنه همه دوربینا تو نور خورشید توپ عکس میندازن.
داداش sorry تاچ خازنی(در حد خدا) و LED در (حد آسمون) و سیستم عامل در (حد تیم ملی) رو جز انقلابیون نیاوردی؟
در ضمن تا اونجا که یادمه نوکیا تخصصش در محیط داخل بود و با نور مصنوعی.دوربین برندهای دیگه زیر نور مهتابی زار می زنن البته به جز موارد خاص...
در مورد تاریکی روی هیچ موبایلی نمیشه حساب کرد چه برسه به این

-
-
-
-
-
اما یه نکته نگرانم کرده که دوربینش کاور نداره؟
صحت داره؟

*M!L4D*
08-07-2010, 21:32
صحت داره؟
بــله ... همین طوره :13:

Help118
09-07-2010, 13:29
داداش sorry تاچ خازنی(در حد خدا) و LED در (حد آسمون) و سیستم عامل در (حد تیم ملی) رو جز انقلابیون نیاوردی؟
در ضمن تا اونجا که یادمه نوکیا تخصصش در محیط داخل بود و با نور مصنوعی.دوربین برندهای دیگه زیر نور مهتابی زار می زنن البته به جز موارد خاص...
در مورد تاریکی روی هیچ موبایلی نمیشه حساب کرد چه برسه به این

-
-
-
-
-
صحت داره؟
تاچ خازنی با amoled رو اون یکی ها هم دارن مثل هاش تی سی.
ال ای دی رو هم که سی 905 سونی اریکسون هم داره
سیستم عامل رو هم که همه دارند اندروید بهترم هست ولی نوکیا قرار نیست اندروید بزنه انگار میگه مائمو بهتره.

انقلاب این گوشی بیشتر رو دوربین بوده سایر نکات در جای خودش قابل بحثه مثل فلش ریدر یا HDMI و...

من بیشتر رو دوربینش تمرکز کردم تو این بحث که متفاوت تر از همه بوده و بزرگترین سنور رو داره
بازم ممنون

Help118
09-07-2010, 13:35
ولی من متاسفانه متوجه شدم کلوپ ان 8 تبدیل شده به یک کلوپ مبارزه ای و معرکه ای. تا میاییم یه حرفی بزنیم یه نظری بدیم همه فورا پدافند غیر عاملی تدافعی می گیرن!!!!!! این نشد بحث و گفتگو این شد جنگ
نه تنها برای پست های من. توجه کردم واسه پست دیگران هم اینطوری شده

total_overdose
09-07-2010, 13:58
سلام
حدودا 36 عکس جدید که با دوربین این گوشی گرفته شده در وبلاگ نوکیا منتشر شده.
واقعا عکساش آدمو از راه بدر میکنه:31::31:

برای دیدن عکسها به صورت فول سایز به آدرس زیر برین:

DariushGreat
09-07-2010, 14:12
دقت کردین بیشتر عکس ها روی حالت ماکرو هستن؟؟؟

hamidkabiri6270
09-07-2010, 14:12
سلام
حدودا 36 عکس جدید که با دوربین این گوشی گرفته شده در وبلاگ نوکیا منتشر شده.
واقعا عکساش آدمو از راه بدر میکنه:31::31:

برای دیدن عکسها به صورت فول سایز به آدرس زیر برین:

بی نظیره عکساش:8:

total_overdose
09-07-2010, 14:22
تعدادیشو اینجا برتون میزارم البته ریسایز شده و برای فول سایز به همون آدرس بالا برید.

کراپ عکس بالا

کراپ عکس بالا

این عکس هم که میشه گفت واقعا برای یه گوشیه موبایل شاهکاره

hamidkabiri6270
09-07-2010, 14:35
من هنوز تو کف این عکس موندم:31::18:

natani
09-07-2010, 15:58
دو روز نبودیم ببین چی شد!!!
عجب عکسایی!
می خواستم دوربینم بخرم ولی فعلا بی خیال!:10:
:8:
با تشکر

DariushGreat
09-07-2010, 16:12
این عکس هم که میشه گفت واقعا برای یه گوشیه موبایل شاهکاره

من توی کف اینم!!! :18: چقدر خوب و بدون نویز...
درود بر نوکیا!!! الله اکبر!!! :33:

شاد و نوکیایی باشین :31::10:

*M!L4D*
09-07-2010, 16:13
الان هوا خیلی گرمه .:2:.. وقتی این عکسو دیدم با کله می خواستم برم تو مانیتور :31:

total_overdose
09-07-2010, 16:29
سلام
جی اس ام آرنا هم عکسارو گذاشته البته با چنتا شات از فیلمبرداریش و زووم دیجیتالش که خیلی عالی عمل کرده.

*M!L4D*
09-07-2010, 17:02
این سمپل فیلم برداریشم جالب بود !

natani
09-07-2010, 23:25
این سمپل فیلم برداریشم جالب بود !
:18:
گوینم با خود گوشی میکس شده؟
خیلی خفن باشد!
دگرگون نمایاند ما را!
حتی...!
:18:
بدرود!
:8:

mohamadreza666
09-07-2010, 23:52
من خودم واقعا این گوشیو دوست دارم اما یه نیگا بندارین...
همش دارین از دوربین میگین...
مگه این گوشی دوربینه؟؟؟
کل تمرکز نوکیا توی ان8 روی دوربین بوده و 2تا مورد دیگه که یکیش کابل HDMI هست که زیاد کاربرد نداره و یکی دیگه USB HOST که اونم اگه کابل مخصوصش نباشه نمیشه ازش استفاده کرد!!!
واقعا نوکیا توی سیستم عامل ان 8 گند کاشت و خیلی از مشتر های ان8 رو از دست داد...
سبز باشین...!!!:10:

roteal2007
10-07-2010, 08:37
مگه این گوشی دوربینه؟؟؟
کل تمرکز نوکیا توی ان8 روی دوربین بوده و 2تا مورد دیگه که یکیش کابل HDMI هست که زیاد کاربرد نداره و یکی دیگه USB HOST که اونم اگه کابل مخصوصش نباشه نمیشه ازش استفاده کرد!!!
واقعا نوکیا توی سیستم عامل ان 8 گند کاشت و خیلی از مشتر های ان8 رو از دست داد...

این گوشی یه کمرا فون عالی هست و البته با گوشی همرده خودش که satio باشه دوربین بهتری هم داره ....
درد برادر مرده را برادر مرده میفهمد دوست من.....hdmi به نظرم بودنش یه امر ضروریه.....فکر کن رفتی توی خونه دوستت و میخوای عکس های که از سفرت گرفتی نشون بدی کامپیوتر هم نداری.....چی کار میکنی؟
این کار برای فیلم هم مصداق داره.
شما هم اگه مثل من خیلی وسواسی هستی میتونی صبر کنی گوشی ریلیز بشه و برتری و مقایسه با سایر گوشی ها رو حداقل توی دوربین ببینی و قضاوت درست رو انجام بدی.
پیشنهاد میدم وقتی گوشی ریلز شد دو خط آخر رو ویرایش کنی.
من الله توفیق.

DariushGreat
10-07-2010, 13:12
مگه این گوشی دوربینه؟؟؟
هنوز دستت نیومده می گی گند کاشته؟! نکنه علم غیب داری و به ما نمی گی؟؟؟ :31: ( شوخی )

روی کاغذ که سیستم عاملش غوله؛ در عمل هم باید مورد آزمایش قرار بگیره. سیمبین از گذشته سیستم عامل برجسته و فوق العاده ای بوده. یکی از دلایلش هم اینه که با کمترین توان و سخت افزار، بهترین بازده رو می ده. همچنین اگه سخت افزارش هم خیلی خدا باشه باز هم با مینیمم مقدار مورد نیاز کار می کنه و فقط در مواقع مورد نیاز از سخت افزار ماکزیمم بهره رو می کشه.

من اعتقاد دارم که نوکیا با کلاسیک گذاشتن اینترفیس سیمبین 3^ گند زده؛ اما در عین حال هم اعتقاد دارم که هسته سیمبین 3^ چیز محشریه... :27:

hamidkabiri6270
10-07-2010, 13:20
ویدیویی از Eldar Murtazin :مصاحبه الدار با شبکه تلویزیونی درباره ان 8:

natani
10-07-2010, 13:23

بابا لینکی چیزی می زارید یه توضیحی هم براش بدین!
هم ما بفهمیم چی به چیه هم برای جستجو خیلی مفیده!
با تشکر

ali racer
10-07-2010, 16:33
این شما و این هم مشحصات چیپ فوق العاده گرافیکی ان8 که قویترین چیپ گرافیکی بین گوشی های موجوده
(حتی از گالاکسی هم چیپ گرافیکیقویتری داره)

broadcom BCM2727

High Definition (HD) Video with (720p) H.264 Encode and Decode, both High Profile at 30 fps and supports all major video compression algorithms, including H.263, MPEG 4/2/1, and VC-1

Ultra Low Power for Extended Usage with audio decode <10 mW supporting music player time of 60 hours for system and HD H.264 Video+AAC record <450 mW supporting HD camcorder capture time of over three hours for system

Consumer camcorder in your pocket with high-quality HD 720p video capture
Professional quality imaging from low-cost sensors and lens systems with high-performance ISP

Product Awards:

Multimedia Processor Survey 2008 Award BCM2727 Mobile Multimedia SoC

Best "Consumer Electronics IC" Product BCM2727 High-Definition Mobile Multimedia Processor

2008 Electronic Products' Magazine Product of the Year

عجب چیپ سر حالیه !

mohamadreza666
10-07-2010, 16:46
هنوز دستت نیومده می گی گند کاشته؟! نکنه علم غیب داری و به ما نمی گی؟؟؟ :31: ( شوخی )

روی کاغذ که سیستم عاملش غوله؛ در عمل هم باید مورد آزمایش قرار بگیره. سیمبین از گذشته سیستم عامل برجسته و فوق العاده ای بوده. یکی از دلایلش هم اینه که با کمترین توان و سخت افزار، بهترین بازده رو می ده. همچنین اگه سخت افزارش هم خیلی خدا باشه باز هم با مینیمم مقدار مورد نیاز کار می کنه و فقط در مواقع مورد نیاز از سخت افزار ماکزیمم بهره رو می کشه.

من اعتقاد دارم که نوکیا با کلاسیک گذاشتن اینترفیس سیمبین 3^ گند زده؛ اما در عین حال هم اعتقاد دارم که هسته سیمبین 3^ چیز محشریه... :27:

داریوش کجای این سیتم عامل غوله؟؟؟
همون سیمبینیه که روی گوشی همون هست فقط یه تغییر جزیی داسته(طبق گفته های خود نوکیا تغییرات اصلی روی symbian ^4 و symbian ^5 هستش)
اما باور کن دوران سیمبین تموم شده مگه اینکه به کل عوض شه!!!

این گوشی یه کمرا فون عالی هست و البته با گوشی همرده خودش که satio باشه دوربین بهتری هم داره ....
درد برادر مرده را برادر مرده میفهمد دوست من.....hdmi به نظرم بودنش یه امر ضروریه.....فکر کن رفتی توی خونه دوستت و میخوای عکس های که از سفرت گرفتی نشون بدی کامپیوتر هم نداری.....چی کار میکنی؟
این کار برای فیلم هم مصداق داره.
شما هم اگه مثل من خیلی وسواسی هستی میتونی صبر کنی گوشی ریلیز بشه و برتری و مقایسه با سایر گوشی ها رو حداقل توی دوربین ببینی و قضاوت درست رو انجام بدی.
پیشنهاد میدم وقتی گوشی ریلز شد دو خط آخر رو ویرایش کنی.
من الله توفیق.
منم قبول دارم که دوربینش خیلی عالیه اما اگه دارم از ان8 انقاد میکنم فقط به خاطر اینکه من فکر میکنم این گوشیم به سرنوشت ان97 دچار شه!!!:41:
در ضمن من یه سوال:
از محیط کاربری سیمبین خسته نشدین؟؟؟
اگه یه سیستم عامل دیگه مثه maemo یا meego یا android روی این گوشی بود کل تمام گوشی های برندهای دیگه رو میخوابوند...

roteal2007
10-07-2010, 19:17
همون سیمبینیه که روی گوشی همون هست فقط یه تغییر جزیی داسته(طبق گفته های خود نوکیا تغییرات اصلی روی symbian ^4 و symbian ^5 هستش)

منم قبول دارم که دوربینش خیلی عالیه اما اگه دارم از ان8 انقاد میکنم فقط به خاطر اینکه من فکر میکنم این گوشیم به سرنوشت ان97 دچار شه!!!:41:
در ضمن من یه سوال:
اگه یه سیستم عامل دیگه مثه maemo یا meego یا android روی این گوشی بود کل تمام گوشی های برندهای دیگه رو میخوابوند...
والا من الان یه p1i دارم اونم سیمبینه....سالی یک بار هم تم عوض نمیکنم حتی wallpaper رو...
و این گوشی برام تجربه شد که گوشی بعدیم رو جوری اتخاب کنم که بهترین ساپورت نرم افزاری رو داشته باشه (الان دوساله اینو دارم و یک سال و نیمه uiq 3.0 به موزه پیوسته و کلا منحل شده)....
فکر کنم این دوستمون واقعا علم غیب دارند؟!!!! meego??? بابا اذار جناب n8 تشریف بیارن اونوقت ببینیم meego چیه؟!!

DariushGreat
10-07-2010, 20:03

در ضمن من یه سوال:
مائمو که دیگه به تاریخ پیوست!! :46: نوکیا فقط آزمایشی دادش بیرون که ببینه چطوره و چطور هم استقبال می شه. الان هم که دیگه هیچ پشتیبانی نرم افزاری ای نداره و ترجیح داده وقت و سرمایش رو بگذرای روی میی گو. میی گو هم خیلی طول می کشه که بیاد به بازار و جا بیافته...

درضمن کی گفته سیمبین 3^ هیچ تغییری نکرده؟! :13: بزرگترین تغییرش اپن سورس شدنش هست...! برای همین اپن سورس شدن هم خیلی از ساختارهای درونیش باید تغییر کنه...

f-secure
10-07-2010, 21:05
مگه این گوشی دوربینه؟؟؟
جلل الخالق شما همون بهتر که رنگ weed باشی!
مرد حسابی اصلاً N8 اومده بازار که داری دیمی راجع بهش قضاوت میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه مگه همین دوربینش کم شاهکاره؟؟ من یه دوربین سوپر زوم تازگیا خریدم نزدیک 600 تومن والا اگه N8 بیاد دیگه دوربین دیجیتالمو سالی یبارم فکر نکنم استفاده کنم :46:

mohamadreza666
10-07-2010, 21:21
مائمو که دیگه به تاریخ پیوست!! :46: نوکیا فقط آزمایشی دادش بیرون که ببینه چطوره و چطور هم استقبال می شه. الان هم که دیگه هیچ پشتیبانی نرم افزاری ای نداره و ترجیح داده وقت و سرمایش رو بگذرای روی میی گو. میی گو هم خیلی طول می کشه که بیاد به بازار و جا بیافته...

درضمن کی گفته سیمبین 3^ هیچ تغییری نکرده؟! :13: بزرگترین تغییرش اپن سورس شدنش هست...! برای همین اپن سورس شدن هم خیلی از ساختارهای درونیش باید تغییر کنه...

من قبول دارم که بیسش فرق کرده اما محیط کاربریش نه!!!
اینجا از aliracer نوکیا شناس تر میشناسی؟؟؟
اینو حتما ببین:

در ضمن مگه هر سیستم عاملی در هنگام ورودش ساپورت نرم افزاری بالایی داره؟؟؟
طول میکشه تا ساپورتش زیاد شه
اگه بخواد اینطور باشه تا آخر دنیا باید همه گوشی ها با سیستم عامل سیمبین عرضه بشن که ساپورت بالایی داره!!!

والا من الان یه p1i دارم اونم سیمبینه....سالی یک بار هم تم عوض نمیکنم حتی wallpaper رو...
و این گوشی برام تجربه شد که گوشی بعدیم رو جوری اتخاب کنم که بهترین ساپورت نرم افزاری رو داشته باشه (الان دوساله اینو دارم و یک سال و نیمه uiq 3.0 به موزه پیوسته و کلا منحل شده)....
فکر کنم این دوستمون واقعا علم غیب دارند؟!!!! meego??? بابا اذار جناب n8 تشریف بیارن اونوقت ببینیم meego چیه؟!!
100% حرف شما درسته!!!
بله منم اگه یه مدت زیاد p1 داشتم تا یه گوشی مثه ان8 میومد چشمم میگرفتش!!!
آینده هم فعلا اینطور که بوش میاد در انتظار آندرویده ، نه symbian^3:19:
در ضمن منم علم غیب ندارم اونی که علم غیب داره شمایی که هنوز این گوشی نیومده داری ازش تعریف میکنی!!!
اونم فقط به خاطر دوربینش!(چون شما اینطور که گفتین حتی wall paper هم عوض نمیکنین چه برسه به استفاده های نرم افزاری و کاربردی دیگه از گوشی)
پس سیستم عامل براتون بی اهمیته!!!:41:

جلل الخالق شما همون بهتر که رنگ weed باشی!
مرد حسابی اصلاً N8 اومده بازار که داری دیمی راجع بهش قضاوت میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه مگه همین دوربینش کم شاهکاره؟؟ من یه دوربین سوپر زوم تازگیا خریدم نزدیک 600 تومن والا اگه N8 بیاد دیگه دوربین دیجیتالمو سالی یبارم فکر نکنم استفاده کنم :46:
1.در مورد رنگ من حرف نزنین که روش حساسم و ازتون نظر نخواستم!
2.از اول پست های منو بخونین میفهمین که منم از دوربینش تعریف کردم اما الان بحث سر سیستم عامله نه دوربین!!!
نتیجه اخلاقی:
بدون اطلاع از بحث اظهار نظر نفرمایید!!!:5:

DariushGreat
10-07-2010, 21:46
من قبول دارم که بیسش فرق کرده اما محیط کاربریش نه!!!
اینجا از aliracer نوکیا شناس تر میشناسی؟؟؟
اینو حتما ببین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن مگه هر سیستم عاملی در هنگام ورودش ساپورت نرم افزاری بالایی داره؟؟؟
طول میکشه تا ساپورتش زیاد شه
اگه بخواد اینطور باشه تا آخر دنیا باید همه گوشی ها با سیستم عامل سیمبین عرضه بشن که ساپورت بالایی داره!!!

100% حرف شما درسته!!!
در ضمن منم علم غیب ندارم اونی که علم غیب داره شمایی که هنوز این گوشی نیومده داری ازش تعریف میکنی!!!
اونم فقط به خاطر دوربینش!(چون شما اینطور که گفتین حتی wall paper هم عوض نمیکنین چه برسه به استفاده های نرم افزاری و کاربردی دیگه از گوشی)
پس سیستم عامل براتون بی اهمیته!!!:41:

1.در مورد رنگ من حرف نزنین که روش حساسم و ازتون نظر نخواستم!
2.از اول پست های منو بخونین میفهمین که منم از دوربینش تعریف کردم اما الان بحث سر سیستم عامله نه دوربین!!!
نتیجه اخلاقی:
بدون اطلاع از بحث اظهار نظر نفرمایید!!!:5:

قربونت برم... من هم که همین ها رو گفتم که!!! :31: درضمن... به اون پست دقت کنی تشکر من رو هم می بینی که نشاندهنده تاییدشه...! :20:

آره؛ می پذیرم که آندروید داره دنیا رو به چنگ می گیره... راستی درباره مائمو؛ منظورم این نبود که می بایست از اول ساپورت نرم افزاری کامل می داشته. منظورم اینه که نوکیا یهو خودشو کنار کشید. مث مایکروسافت که همین یه ماه پیش از پشتیبانی ویندوز XP کنار کشید.

Majid-6120
10-07-2010, 23:03
Screen :

N8 vs Galaxy

AMOLED & Super AMOLED

ali racer
11-07-2010, 12:48
Screen :

N8 vs Galaxy

AMOLED & Super AMOLED

مجید عکس مقایسه ان8 رو با این گوشی های کپی پیست احمقانه از آیفون رو نزار :27:
کلوپ نوکیا حرمت داره ...

اینهمه سر پردازنده گالاکسی تبلیغ میکردن بعد بچمارک معلوم شده جی پی یو ان 8 بهتره:27:
اونم با نصف قیمتش:27:
تازه اگه سی پی یو ان8 1 گیگ بود تو بچمارک (تو مجموع امتیاز ها سی پی یو+ جی پی یو)مچاله اش کرده بود !!:31:
البته این موضوع مهمی واسه نوکیا نیست...نوکیا همیشه بهترین ها رو استفاده میکرده
ولی برای کمپانی که شب تا صبح تو چیپ و قطعات بیر بیر میکنه فحشه:31:

بگذریم

مثل این که تلویحا پلی بک دایوکس روی ان8 تایید شد

roteal2007
11-07-2010, 13:23
100% حرف شما درسته!!!
پس سیستم عامل براتون بی اهمیT

فقط 124هزار پیغمبر علم غیب داشتن و بس.
منم با توجه به رویو هایی که خونده بودم نظرم رو اعلام کردم.
در هر حال has u like u can think.

Help118
11-07-2010, 22:05
بچه ها بنظرتون ان 8 چه برتری هایی نسبت به دیزایر داره جز دوربین؟

Majid-6120
11-07-2010, 22:12
مجید عکس مقایسه ان8 رو با این گوشی های کپی پیست احمقانه از آیفون رو نزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلوپ نوکیا حرمت داره ...اول بگم که تویه این که صفحه نمایش N8 کم آورده شکی نیست..........دوما ، علی جون این پست رو گذاشتم تا زیپ دهن کسایی که میگن نوکیایی ها تعصبین و چشم گوش بستن رو ببندم........حالا خودش بیان بگن این تعصبه یا حقیقت..........ما که ترسی نداریم........ضعف هارو هم میگیم.........امیدوارم حداقل این نکته اخلاقی رو هم کپی کنند....

Help118
11-07-2010, 23:13
داداش برای شما این سایت فیلتر نشده؟

Majid-6120
11-07-2010, 23:23
جاش اینجا نیست ولی به همه دوستان اطلاع رسانی کنید که دامین Forum.p30world.ir فیل تر نیست...........اگه فیل ترش نکنن!

DariushGreat
12-07-2010, 11:51
مجید عکس مقایسه ان8 رو با این گوشی های کپی پیست احمقانه از آیفون رو نزار :27:
کلوپ نوکیا حرمت داره ...

اول بگم که تویه این که صفحه نمایش N8 کم آورده شکی نیست..........دوما ، علی جون این پست رو گذاشتم تا زیپ دهن کسایی که میگن نوکیایی ها تعصبین و چشم گوش بستن رو ببندم........حالا خودش بیان بگن این تعصبه یا حقیقت..........ما که ترسی نداریم........ضعف هارو هم میگیم.........امیدوارم حداقل این نکته اخلاقی رو هم کپی کنند....

علی بابا بی خیال... :40: مجید جون راست می گه. بگذار یه ذره از این نکات اخلاقی ما رو هم کپی کنن!!! :10: اصلا نه جانب این طرف رو می گیریم نه جانب کپی پیستی ها رو!!! :31: مجید جان از این پس شما مقایسه N8 با شاه گوشی ها، 5800 رو بگذار ...

ها؟؟؟ چیه؟؟؟ واسه چی می خندین؟! هیچی از N8 کم نداره که هیچ؛ کلی هم سر تره!!! :29:

مشخصات 5800:
صفحه نمایش فوق العاده TFT با ژرفای رنگ 16 میلیونی. خوانایی ضعیف زیر نور خورشید ( کلاس گوشی به همینه که زیر نور خورشید فقط آیکن های منوش معلوم باشه نه نوشته هاش!!! :16:)
تاچ مقاومتی که هرچی تاچ خازنیه می خوره!!!
دوربین 32 مگاپیکسلی با دو تا فلاش زنون :18: ( باز شما ها برین هی از اون N8 12 مگاپیکسلی تون دفاع کنین :27: ) که از این امکانات سوسولیه تشخیص چهره و لبخند و چشمک نداره؛ ولی عکساش توپه!
کیفیت فیلمبرداری 480p موسوم به نصف HD با اندازه 640x480 که بی نظیره....!!!
حافظه داخلی 500 گیگابایتی.
پردازنده 434 مگاهرتزی که اگه ازش بنچ مارک بگیرن همین پردازنده و شتابدهنده گرافیکی N8 رو باهم مچاله می کنه!!!!!! :18:
صدا که خیلی توپ ( انصافا این یه مورد دیگه راسته! :31: )
تازه... تازه... سیستم عامل سیمبین 9.4 که 8 برابر سریعتر از سیمبین 3 و مائمو و میی گو و آندروید هست!!!

:16::16::16::16::16::16:

بچه ها بنظرتون ان 8 چه برتری هایی نسبت به دیزایر داره جز دوربین؟

این دیزایر چیه؟؟؟ :20:

دوستتون دارم!:40:

ali racer
12-07-2010, 12:41
چه میکنه این دوربین ان8 !!

کراپ رو ببین

hamidkabiri6270
12-07-2010, 16:27
در نوکیا بلاگ مطلبی پست شده در رابطه با دوربین/فیلمبرداری و عکاسی گوشی که تمام جزئیات داخل این پست شرح داده شده است:از مهمترین موارد میتونم به اینها اشاره کنم:علت قرار ندادن کاور برای لنز دوربین/قرار گرفتن بزرگترین سنسور در بین گوشی های موبایل که باعث کاهش نویز تصویر در مقایسه با تعدادی از دوربینهای دیجیتال میشه و....

یکی از دوستان زحمت ترجمه شو بکشه :

قسمتی از این پست:

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:Why doesn’t the Nokia N8 include a mechanical lens cover
We take lens protection very seriously, while also needing to balance the capability of the entire product, not just the camera but also the size and design. Adding a lens cover would have increased the size of the raised area around the camera, especially with regard to thickness (something in the range of 2 – 2.5mm). There would also have been an impact to the footprint of this area as there are other components located here, such as the flash capacitor, loudspeaker and one of the stereo digital microphones.
The cover glass itself is multi-coated and is heavily scratch resistant. It passes Nokia’s tumble test and other associated durability tests Furthermore, there are more and more applications becoming available which are integrated with the main camera, such as Facebook and augmented reality applications. These allow the camera to be launched from the application itself. A manual design would not allow this. You need to separately open the lens cover. An automatic lens cover would overcome that issue but such mechanisms thus far have required even larger footprints

t2download
12-07-2010, 16:38
دوستان n8 تم گوشی قابل تعویض هست یا نه ؟

f-secure
12-07-2010, 17:48
قسمتی از این پست:

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:[B]Why doesn’t the Nokia N8 include a mechanical lens cover
We take lens protection very seriously, while also needing to balance the capability of the entire product, not just the camera but also the size and design. Adding a lens cover would have increased the size of the raised area around the camera, especially with regard to thickness (something in the range of 2 – 2.5mm). There would also have been an impact to the footprint of this area as there are other components located here, such as the flash capacitor, loudspeaker and one of the stereo digital microphones.
The cover glass itself is multi-coated and is heavily scratch resistant. It passes Nokia’s tumble test and other associated durability tests Furthermore, there are more and more applications becoming available which are integrated with the main camera, such as Facebook and augmented reality applications. These allow the camera to be launched from the application itself. A manual design would not allow this. You need to separately open the lens cover. An automatic lens cover would overcome that issue but such mechanisms thus far have required even larger footprints
من منظورشو فهمیدم ولی سعی کن توو یه سایت فارسی زبون ترجمشو بذاری تا همه حالیشون شه حتی اگه شده خلاصه

iilliya
12-07-2010, 18:07

تم؟؟
فکنم باشه آخه سیمبینه نا سلامتی
ببینم اون عکس ها رو با ان 8 گرفتن ؟:18:
یه سوال گوشی از این سر تر کسی سراق داره؟
در کل نه این که یکی بیاد بگه این گوشی صداش بیشتره
بعد قیمتش توی ایران چند اصلا وارد ایران شده؟:11:

*M!L4D*
13-07-2010, 11:17

:|
بـــعـــلـــــه

نه این سرترین گوشی هست :31:( بذار بیاد بعد معلوم میشه سرتر کدومه )
شهریور میاد تو ایران ... قیمتشم چند ماه اول به انصاف فروشنده بستگی داره :دي ... بعد طبیعی میشه !

ali racer
13-07-2010, 13:59
تم؟؟
فکنم باشه آخه سیمبینه نا سلامتی
ببینم اون عکس ها رو با ان 8 گرفتن ؟:18:
تو رده کمرا فون ها رو دستش نیست ولی تو رده های دیگه بعله

اون هایی که میخوان اولین نفراتی باشن که با ان8 کار میکنن
سایت پلی .کام پیش فروش کرده 450 یورو که 20 یورو از 470 که قبلا پیش فروش شده بود کمتره
جالبتر اینه که تاریخ تحویل اون هم
31 آگوسته (9 شهریور)
حالا باید دید 20 یورو به یه هفته انتظار می ارزه یا نه ؟:46:

Help118
13-07-2010, 14:53
جاش اینجا نیست ولی به همه دوستان اطلاع رسانی کنید که دامین Forum.p30world.ir فیل تر نیست...........اگه فیل ترش نکنن!
نه پس جاش تو یخچاله؟ :31:
اتفاقا من اصلا نمی دونستم که دامنه دات آی آر .ir داره الان که گفتی فهمیدم وگرنه با ------ اینا که نمیشه فعالیت علمی فرهنگی کرد

بلاخره ازت ممنونم ولی یکم مهربون تر باشیم بهتره:11:

Help118
13-07-2010, 14:59
من سوالمو دوباره می پرسم گوشی ان 8 بجز ابرقدرت بدنش در دوربین آیا برتری ای نسبت به دیزایر داره؟ نمی خوام واسم از خوبی های دیزایر بگین فقط میخوام بدونم که ان 8 چه رجحان و برتری هایی نسبت به دیزایر داره؟ خیلی واسم مهمه خواهشا قشنگ و درست و حسابی جواب بدین
ممنونم

Majid-6120
13-07-2010, 17:26
نه پس جاش تو یخچاله؟ :31:
اتفاقا من اصلا نمی دونستم که دامنه دات آی آر .ir داره الان که گفتی فهمیدم وگرنه با ------ اینا که نمیشه فعالیت علمی فرهنگی کرد

بلاخره ازت ممنونم ولی یکم مهربون تر باشیم بهتره:11:
تو یخچال که نه ولی تویه کلوپ N8 هم جاش نبود............تو پروفایلم میگفتی خیلی بهتر بود.......در ضمن ما که با هم مشکلی نداریم!:10:

من سوالمو دوباره می پرسم گوشی ان 8 بجز ابرقدرت بدنش در دوربین آیا برتری ای نسبت به دیزایر داره؟ نمی خوام واسم از خوبی های دیزایر بگین فقط میخوام بدونم که ان 8 چه رجحان و برتری هایی نسبت به دیزایر داره؟ خیلی واسم مهمه خواهشا قشنگ و درست و حسابی جواب بدین
ممنونم

ممکنه در جزئیات یه سری برتری خاص باشه ولی در کل نه!..........همون دوربینش!..........البته به نظر من سیمبین بودن هم یه برتریه!........و همچنین نوکیا بودنش! : دی

jyjy
13-07-2010, 18:06
این گوشی شهریور میاد ایران یا ممکنه دیرتربیاد؟
دوستان که میگن شهریور میاد ازمنبع خاصی اطلاع پیدا کردند یا نه همینجوری می گویند.

Help118
13-07-2010, 23:33
تو یخچال که نه ولی تویه کلوپ N8 هم جاش نبود............تو پروفایلم میگفتی خیلی بهتر بود.......در ضمن ما که با هم مشکلی نداریم!:10:

ممکنه در جزئیات یه سری برتری خاص باشه ولی در کل نه!..........همون دوربینش!..........البته به نظر من سیمبین بودن هم یه برتریه!........و همچنین نوکیا بودنش! : دی

بابا این حرفا چیه من ارادتمندم شدیا. میدونی با ------ که اومدم اصلا وارد پروفایل یا نامه های خصوصی هم نیم شد حتی نمی شد پست داد. پستی که بیشتر از چندتا حرف بود رو نمیفرستاد مجبور شدم این کارو بکنم ولی بازم ممنون

ممنون از توضیحاتت راجعه به ان 8 ولی من تو اخبار اینا خیلی خوندم که سیستم عامل اندریو گوگول خیلی پیشرفتها کرده در مدت کوتاه و نوکیا هم اصلا نمیخواد از این سیستم عامل استفاده کنه مائمو و می گو تو راست کارشه. البته احتمالا ورژن های بعدی سیمبیان هم اضافه بشه.
چه برتری بین اندریود دیزایر و سیمبیان ان 8 هست من نمی دونم
ولی دوربین ان 8 یله به تمام معناست:10:

ali racer
16-07-2010, 00:09
خب میبینم که من نیستم شما ها هم حس خبر گذاشتن ندارید :31:

این عکس مربوط است به پخش MKV با رزولوشن 720p بهوسیله یو اس بی هاست ان 8

لینک خبر (لینک ویدو اش هم تو این آدرس هست)

پخش دیوکس هم بهصورت کامل به ان 8 اضافه شد و
ان8 یکی از کاملترین(شاید هم کاملترین ) پلیر پیش فرض رو از لحاظ ساپورت انواع کدک های مختلف و پخش انواع اون ها بعلت دارا بودن قویترین چیپ گرافیکی میباشد !

اینم پخش کلیپی با کدک دایوکس از روی مس مموری ان900 بوسیله یو اس بی هاست بر روی ان8 :8:
چشم بادامی های کره ای
حالا برن اینو کپی بزنن :27:

لینک ویدئو با تشکر از رضای عزیز

ali racer
16-07-2010, 00:10

ان8 یکی از کاملترین(شاید هم کاملترین ) پلیر پیش فرض رو از لحاظ ساپورت انواع کدک های مختلف و پخش انواع اون ها بعلت دارا بودن قویترین چیپ گرافیکی میباشد !

اینم پخش کلیپی با کدک دایوکس از روی مس مموری ان900 بوسیله یو اس بی هاست بر روی ان8 :8:
چشم بادامی های کره ای

ali racer
16-07-2010, 00:11

چشم بادامی های کره ای

ali racer
16-07-2010, 00:34
پاک شود...

f-secure
16-07-2010, 10:04
دوستان یه سوال.با اتصال USB ان8 به PC حتماً باید Nokia suite رو نصب داشته باشیم تا به محتوای حافظه ی ان 8 دست پیدا کنیم یا مثل یه فلش مموری میشه بهش دسترسی پیدا کرد؟
فرق این قابلیتهای جدید USB ان8 با سایر گوشیها چیه که اینقدر بزرگش میکنند؟

ali racer
16-07-2010, 10:18
دوستان یه سوال.با اتصال USB ان8 به PC حتماً باید Nokia suite رو نصب داشته باشیم تا به محتوای حافظه ی ان 8 دست پیدا کنیم یا مثل یه فلش مموری میشه بهش دسترسی پیدا کرد؟
فرق این قابلیتهای جدید USB ان8 با سایر گوشیها چیه که اینقدر بزرگش میکنند؟
نه خیر بدون پی سی سوییت تو حالت دیتا ترنسفر میشه به اطلاعات دست پیدا کرد

بحث بزرگ کردن نیست تها گوشی ای که بصورت کامل( و نه با تهیه کابل دستی و نه بادستکاری در سیستم عامل و..)یو اس بی هاست رو پشتیبانی میکنه فقط و فقط ان8 نوکیاست
راجع به یو اس بی هاست که صفحات قبل بصورت مفصل و جامع بحث شده
مطالعه کنین اگه سوالی داشتین جواب میدن دوستان

iilliya
16-07-2010, 11:44
نه خیر بدون پی سی سوییت تو حالت دیتا ترنسفر میشه به اطلاعات دست پیدا کرد

بحث بزرگ کردن نیست تها گوشی ای که بصورت کامل( و نه با تهیه کابل دستی و نه بادستکاری در سیستم عامل و..)یو اس بی هاست رو پشتیبانی میکنه فقط و فقط ان8 نوکیاست
راجع به یو اس بی هاست که صفحات قبل بصورت مفصل و جامع بحث شده
مطالعه کنین اگه سوالی داشتین جواب میدن دوستان

یو ای بی هاست یعنی میشه یه فلش مموری یا هارد اکستارنل بهش وصل کرد ؟
همونی که روی HD2
هم هست اگه اشتباه نکنم

natani
16-07-2010, 12:09
همونی که روی HD2
هم هست اگه اشتباه نکنم

آره
یعنی می شه فلش وصل کرد و...
البته هر و هاردی رو نمی شه وصل کرد!
رو hd2 هم اطلاع ندارم هست یا نیست!
با تشکر

hamidkabiri6270
16-07-2010, 13:24

چشم بادامی های کره ای

سلام

علی جان این پخش دایویکس توسط نوکیا تایید شده؟

ali racer
16-07-2010, 13:55
همونی که روی HD2
هم هست اگه اشتباه نکنم

آره
با تشکر

اچ دی 2 یو اس بی هاست نداره
ولی میتونه هاست وای فای بشه

سلام

علی جان این پخش دایویکس توسط نوکیا تایید شده؟

اون روز دیمین گفته بود که اغلب کدک های دایوکس رو میتونه بدون تبدیل بخونه
تو فیلم هم مشخصه
ولی هنوز تو سایت نوکیا اعلام نکرده
البته میکنه :46:

ali_power42
16-07-2010, 19:51
نمیدونم تکراریه یا نه
N8 user manual:

Help118
16-07-2010, 20:50
آره
با تشکر

فکر کنم اون هاردهایی رو بشه وصل کرد که توانشونو از USB می گیرن. برای اون یکی هاردها باید از منبع تغذیه مستقل بهره ببرند!:10:

ali racer
16-07-2010, 23:25
فکر کنم اون هاردهایی رو بشه وصل کرد که توانشونو از USB می گیرن. برای اون یکی هاردها باید از منبع تغذیه مستقل بهره ببرند!:10:
بله
هارد دیسک های 2.5 اینچی احتیاجی به آداپتور ندارن و به ان8 وصل میشن
هارد های 3.5 اینچی هم با پاور (آداپتور) جداگانه باز هم به ان8 وصل میشن :31:

natani
17-07-2010, 11:56
نمیدونم تکراریه یا نه
N8 user manual:

سلام
دوست عزیز لینک خرابه مثل اینکه!(حداقل برای من)
می شه یجا دیگه هم آپلود کنید؟
....

با تشکر

Help118
18-07-2010, 16:02
یک سؤال کوچولو: انگار که ان 8 مجوز داویکس پلیر هم گرفته میشه بهم لینک این پلیر رو معرفی کنید که بتونم رو ایکس 6 هم ازش اسفاده کنم!!! خواهش می کنم

واسه ان 8
MP3/WMA/WAV/eAAC+ player
- DivX/XviD/MP4/H.264/H.263/WMV player

kurosh08
19-07-2010, 06:31
یک سؤال کوچولو: انگار که ان 8 مجوز داویکس پلیر هم گرفته میشه بهم لینک این پلیر رو معرفی کنید که بتونم رو ایکس 6 هم ازش اسفاده کنم!!! خواهش می کنم

واسه ان 8
MP3/WMA/WAV/eAAC+ player
- DivX/XviD/MP4/H.264/H.263/WMV player

پخش کننده داخلی N8 میتونه Divx پخش کنه و نمیشه برنامه شو جداگانه استفاده کرد.
باید منتظر باشین تا شاید نوکیا با یه آپدیت این قابلیت رو واسه گوی های دیگهش فعال کنه. چون لیسانس Divx رو خریده.

hamidkabiri6270
19-07-2010, 12:08
درخواست نوکیا از روسیه برای پس گرفتن یک گوشی:

نوکیا از مقامات روسیه درخواست کرد به این شرکت برای پس گرفتن نمونه ای از یه مدل گوشی جدید کمک کنند که اطلاعات و تصاویر مربوط به آن از سوی یک وبلاگ نویس در یک سایت ارسال شده است.
این سناریو یادآور وضعیت مشابهی است که طی آن پلیس آمریکا مردی را که نمونه نسل جدید آیفون را به وبلاگ گیزمودو فروخته بود،ردگیری و شناسایی کرد.نوکیا در یک پست وبلاگی اعلام کرد از مقامات روسیه درخواست کرده به این شرکت برای بازگرداندن نمونه ای از گوشی ان 8 که در اختیار وبلاگ نویسی به نام الدار مورتازین قرار دارد،کمک کنند.این وبلاگ نویس در ماه آوریل مطلب کوتاهی در یک وب سایت بازبینی گوشی ارسال کرده بود که شامل تصاویری از گوشی ان 8 نوکیا بود.این گوشی نخستین گوشی خواهد بود که با نسخه کد باز سیمبین کار خواهد کرد.نوکیا میگوید که رسما از این وبلاگ نویس برای پس دادن گوشی درخواست کرده است اما پاسخی دریافت نکرده است.
این وبلاگ نویس که به نطر نمیرسد مجبور باشد نحوه به دست آوردن این گوشی را فاش کند،تایید کرده که نامه ای از سوی شرکت نوکیا دریافت کرده است.وی همچنین اظهار کرده که تلاش داشته تا با نوکیا در مورد این گوشی تماس بگیرد،اما پاسخی دریافت نکرده است.مورتازین برای وب سایت موبایل ریویو کار میکند،اما ظاهرا مشاور شرکت های تلفن همراه دیگر است که این مساله نوکیا را نگران کرده است.شرکت آمریکایی اپل در ماه آوریل به دنبال انتشار اطلاعات گوشی آیفون 4 در گیزمودو به پلیس در مورد به سرقت رفتن این گوشی گزارش دادو مقامات،یک دانشجوی کالج را به عنوان یابنده تلفن شناسایی کردند که در ازای دریافت 5000 دلار،گوشی مفقود شده اپل را به سایت گیزمودو فروخته بود.

منبع:روزنامه دنیای اقتصاد

Scud_MD2
19-07-2010, 14:40
سلام دوستان

آخر N8 به بازار اومد یا نه اگه اومده لطفا بگین قیمتش چنده؟

hamidkabiri6270
19-07-2010, 14:53
سلام دوستان

آخر N8 به بازار اومد یا نه اگه اومده لطفا بگین قیمتش چنده؟

2 شهریور ریلیز جهانی میشه.2 هفته بعد هم ایرانه.

ali racer
19-07-2010, 17:09
چند تا شات جدید از دوربین ان8

ali_power42
19-07-2010, 18:51
سلام
دوست عزیز لینک خرابه مثل اینکه!(حداقل برای من)
می شه یجا دیگه هم آپلود کنید؟
با تشکر

بفرمایید دوست عزیز:

Help118
20-07-2010, 22:20
تاحالا که بحث فقط سر دوربین این گوشی بوده بهتر سر مسائل دیگه هم متمرکز شیم
ولی خودمونیما عجب عکسهایی واقعا به به

Help118
21-07-2010, 14:42
دوستان دارم می بینم که دیگه اونایی که اول اولاش داشتن پدر خودشونو درمیاوردن واسه ان8 دیگه وداع کردند اینجا رو . میومدی حرفی می زدی فوری می کوبیدن تو سر آدم که انگار سهامدار نوکیا هستند.
دیگه حرفی واسه گفتم واسه ان 8 نمونده گرچه ان 8 حرفهای زیادی برای گفتن داره ولی تا دیگه نیاد و نبینیم هیچی!

*M!L4D*
21-07-2010, 15:01
دوستان دارم می بینم که دیگه اونایی که اول اولاش داشتن پدر خودشونو درمیاوردن واسه ان8 دیگه وداع کردند اینجا رو . میومدی حرفی می زدی فوری می کوبیدن تو سر آدم که انگار سهامدار نوکیا هستند.
دیگه حرفی واسه گفتم واسه ان 8 نمونده گرچه ان 8 حرفهای زیادی برای گفتن داره ولی تا دیگه نیاد و نبینیم هیچی!

منظور ؟
شما حرف حق زدی کسی زد تو سرت ؟
...
ما هنوزم از ان8 دفاع می کنیم ... ولی باید بیاد تا ببینیم چیه ... مثلا شما میگین در مورد سیستم عامل بحث کنیم .شده. هر چیزی که فعلا ازش منتشر شده تو صفحات قبل هست ... در مورد مسائل سخت افزاری هم در صفحات قبل بحث شده و مقایسات و بنچ مارک ها هم قرار گرفته ...!
چه نیازی هست بدون اینکه با سیستم عامل و گوشی کار کرده باشیم بیخود پست بدیم ؟!؟

Best N95
22-07-2010, 11:56
سلام : 99 صفحه رو خوندم 20 صفحه فقط اسپم:41:
1 : بلندی صداش در چه حدیه ؟ چون خوندم Volume: 86 cc :20:
2 : به نظرتون پخش بیت ریت 320 تو موزیکش نباید این نتیجه رو بده که صداش استریو باشه؟:8:
به نظر من فکر کنم مثل N95 و N82 ماندگار بشه..........:19:

Dark.Life
22-07-2010, 12:11
سلام : 99 صفحه رو خوندم 20 صفحه فقط اسپم:41:
1 : بلندی صداش در چه حدیه ؟ چون خوندم Volume: 86 cc :20:
2 : به نظرتون پخش بیت ریت 320 تو موزیکش نباید این نتیجه رو بده که صداش استریو باشه؟:8:
به نظر من فکر کنم مثل N95 و N82 ماندگار بشه..........:19:

:دی :دی
volume منظورش حجم خود گوشی هست نه حجم صداش

2 : نه ربطی نداره ... همه گوشیا 320 میخونن حتا اونا که اصلاً اسپیکر جدا ندارن

Best N95
22-07-2010, 12:31
یه سوال دیگه : فرمت صدا توی فیلم برداریش چیه؟

hamidkabiri6270
22-07-2010, 16:12
تست صدای اسپیکر ان 8:

عجب صدای اسپیکری داره:18: باوجود این که یه اسپیکرداره صداش از نظر من عالیه.:8:

Help118
22-07-2010, 17:26
تو نوشته ها متوجه شدین که قابلیت تعویض سریع سیمکارت رو داره؟ اونجوری که بنظر میاد شدنیه که آف لاین کنی بعد تعویضش کنی بعدش دوباره بری رو جنرال. ولی این تئوریکه.
کسی جایی مطلبی خونده با نام hot swap SIM kard?

ali racer
23-07-2010, 11:05
حس تایپ کردن ندارم ولی چون خبر خوبیه
پست مستر رضا رو نقل قول میکنم

دوستان یه خبر خوب.sdk qt برنامه های ایفون واندروید رو هم ساپورت میکنه و پورت کردن برنامه ها به این روش خیلی سریع و راحت بین این دو سیتسم و سیمبین3و4 میگو انجام میگیره.کسانی که [++C]آشنایی دارن می تونن qt دانلود واز برنامه های اندروید و ایفون در محیط qt استفاده کرد و پورت کنند.نوکیا اعلام کرده امسال 50 میلیون گوشی سیمبین 3 را وارد بازر میکنه و 41% گوشیهای هوشمند بازار در اختیار نوکیا که از 41% مقدار بیشتر گوشیهای سیمبین 3 هستند بعلاوه درصد کمتر میگو که میشه جای امید واری داشت برنامه نویسها به سیمبین 3 بیشتر نزدیک بشن

منبع نوکیا بلاگ

natani
23-07-2010, 12:32
حس تایپ کردن ندارم ولی چون خبر خوبیه
پست مستر رضا رو نقل قول میکنم

منبع نوکیا بلاگ

قضیه داره خیلی جالب می شه!
اونوقت بیاین از سیستم عامل ایراد بگیرید!
باتشکر

f-secure
23-07-2010, 19:40
بچه ها یه سوال مهم
نوکیا اعلام کرده N8 آخرین گوشی هست که با سیمبیان عرضه میکنه
بنظرتون خرید یه گوشی با سیستم عاملی که میخواد متوقف شه و جاش meego بر پایه ی لینوکس بیاد عاقلانست؟؟
یا مثلاً برنامه های meego این قابلیت رو خواهن داشت که رو سیمبیان اجرا شن

musketeer
23-07-2010, 20:18
بچه ها یه سوال مهم
بنظرتون خرید یه گوشی با سیستم عاملی که میخواد متوقف شه و جاش meego بر پایه ی لینوکس بیاد عاقلانست؟؟
نه عزیز گفته آخرین گوشی سری N هست که با سیمبین ارائه میشه

اینکه نوکیا گفته با اونکه شما برداشت کردی فرق فوکوله :دی

Help118
23-07-2010, 21:34
رم این گوشی 256 و رامش 512 هستش به نظرم این رم همون حافظه داخلیش باشه منظور از رام چیه؟ همون قسمتیه که برای نصب فریم ویر گوشی در نظر گرفته شده؟ بیشتر واسم توضیح بدید. این رام همان معادل رام در کامپیوتره ؟ واسه چیه؟

Help118
23-07-2010, 21:40
1.در مورد ND filter, geo-tagging که از ویژگی های دوربینه کسی توضیحاتی داره بده؟ البته گئو تگینک رو تو گوشی های دیگه هم دیدم ولی درست و حسابی نفهمیدم چیه!

2.در مورد RSS feeds که از قابلیت های باروزر اینترنت هست هم توضیح بدین

3. FM transmitter این گوشی در کشور ما با فریم ویر ایران کار خواهد کرد؟ آخه واسه بعضی از کشورها که مطابق با قوانین رادیویی نیست فعال نمی شد. در این مورد هر چی می دونید
بفرمایید.

4.Multi-touch input method این گوشی بجز در زوم کردن چه استفاده هایی در گوشی داره؟

natani
24-07-2010, 09:47
1.در مورد ND filter, geo-tagging که از ویژگی های دوربینه کسی توضیحاتی داره بده؟ البته گئو تگینک رو تو گوشی های دیگه هم دیدم ولی درست و حسابی نفهمیدم چیه!

3. FM transmitter این گوشی در کشور ما با فریم ویر ایارن کار خواه دکرد؟ آخه واسه بعضی از کشورها که مطابق با قوانین رادیویی نیست فعال نمی شد. در این مورد هر چی می دونید
بفرمایید.

4.Multi-touch input method این گوشی بجز در زوم کردن چه استفاده هایی در گوشی داره؟

1. geo: وقتی عکس رو می گیری موقعیت محل عکاسی هم به وسیله GPS در اطلاعات عکس ذخیره می شه! یعنی بعدا می تونی بفهمی این عکس رو کجا و کی گرفتی!!!

ND Filter: يك نوع ----- نوری كه مقدار نور را بدون بر هم زدن تعادل رنگ تقليل می ده.

2. این ویژگی خیلی جالبیه که منم ازش استفاده می کنم! سایتهایی که از این تکنولوژی استفاده می کنند مطالب جدیدی رو که آپ می کنن رو به وسیله مرورگر شما به اطلاعتون می رسونند! مثلا من از اپرا استفاده می کنم! وقتی سایت مورد نظرم مطلب جدیدی آپ کرده باشه وقتی به نت وصل باشم و اپرا رو باز کنم؛ عنوان مطالب جدید رو به صورت pop up نشون میده و با کلیک روشون می تونی بری و اون مطلب رو بخونی! اینطوری نیاز نیست هر روز اون سایت رو برای فهمیدن اینکه مطلب جدیدی داره یا نه باز کنی!

3. گفتی هرچی میدونیم: تا حالا که نوکیا برا ایران قطع نکرده! البته مواردی هم دیدم مثل n78 دوستم که براحتی قابل دور زدن هست!

4. هنوز سر مولتی تاچ جنگه! نتیجه مشخص نیست! ولی حتما هست! چون آندروید هم مجوز نداره ولی تو بازیهاش ازش استفاده می کنه و...
با تشکر

Dark.Life
24-07-2010, 12:02
2. این ویژگی خیلی جالبیه که منم ازش استفاده می کنم! سایتهایی که از این تکنولوژی استفاده می کنند مطالب جدیدی رو که آپ می کنن رو به وسیله مرورگر شما به اطلاعتون می رسونند! مثلا من از اپرا استفاده می کنم! وقتی سایت مورد نظرم مطلب جدیدی آپ کرده باشه وقتی به نت وصل باشم و اپرا رو باز کنم؛ عنوان مطالب جدید رو به صورت pop up نشون میده و با کلیک روشون می تونی بری و اون مطلب رو بخونی! اینطوری نیاز نیست هر روز اون سایت رو برای فهمیدن اینکه مطلب جدیدی داره یا نه باز کنی!

!!!
این چه ربطی به لنز دوربین داره ؟!
توضیحش اینه : يك نوع فیلطر نوری كه مقدار نور را بدون بر هم زدن تعادل رنگ تقليل می ده.

ali racer
24-07-2010, 13:04
NDfilter مخفف neutral density filter هستش و در واقع عملکردی مشابه با دیافراگم متغییر در ان86 داره

اینم توضیحات بیشتر :

In photography and optics, a neutral density filter or ND filter can be colorless (clear) or grey filter. An ideal neutral density filter reduces and/or modifies intensity of all Wavelength orColor of light equally, giving no changes in Hue of color rendition

ali racer
24-07-2010, 13:23
این نوکیا مسیجینگ هم بسیار چیز سر حالیه
فیس بوک فلیکر جی میل و یوتیوب رو مجتمع کرده ترد اس ام اس هم داره

Help118
24-07-2010, 15:24
با تشکر از تمامی دوستان که تو این صفحه جواب سوالات این حقیر رو دادند.
کسی نمی دونه رام این گوشی که بیشتر از رمشم هست به چه دردی تو گوشی ها میخوره؟ چه استفاده ای داره؟ همون فضاییه که واسه فریم ویر بکار می ره؟

DariushGreat
24-07-2010, 15:54
سلام

بچه ها یه سوال مهم

1. این آخرین سیمبین برای سری N هست؛ نه برای همه گوشی های نوکیا
2. نوکیا از این حرف ها زیاد می زنه. تا پارسال می گفت که می خواد بیش از 40% گوشی های هوشمندش رو بر پایه سیستم عامل Maemo بکنه؛ اما اکنون می بینیم که مائمو رو رسما تعطیل کرده و دیگه پشتیبانی نرم افزاریش رو نمی کنه. این حرف ها فقط ترفند های تبلیغاتی برای فروش بیشتره.

رم این گوشی 256 و رامش 512 هستش به نظرم این رم همون حافظه داخلیش باشه منظور از رام چیه؟ همون قسمتیه که برای نصب فریم ویر گوشی در نظر گرفته شده؟ بیشتر واسم توضیح بدید. این رام همان معادل رام در کامپیوتره ؟ واسه چیه؟

RAM: کوچک شده Random Access Memory به معنای حافظه دسترسی تصادفی است. اطلاعات مورد نیاز پردازنده در این قطعه جمع شده و در اکثر مواقع مورد استفاده قرار می گیره. با خاموش شدن دستگاه همه اطلاعات از این حافظه پاک می شن

ROM: کوچک شده Read Only Memory به معنای حافظه فقط خواندنی است. اطلاعات این حافظه فقط خواندنی هستن. برای نوشتن نیاز به برنامه های ویژه ای دارن... مانند بایوس کامپیوتر یا حافظه فلش گوشی ها ( حافظه نصب فرمور )

Mass Sotrage Card: به معنای کارت ذخیره سازی انبوه می باشد. نام های دیگرش Memory Card و External Card هست. برای ذخیره سازی اطلاعات بیشتر هستش. به اشتباه ما ایرانی ها به این کارت، رم RAM می گوییم که نادرست هست.

Phone Memory: به معنای حافظه گوشی می باشد. نام دیگرش Internal Memory هست. همون حافظه درونی گوشی هست.

3. FM transmitter این گوشی در کشور ما با فریم ویر ایران کار خواهد کرد؟ آخه واسه بعضی از کشورها که مطابق با قوانین رادیویی نیست فعال نمی شد. در این مورد هر چی می دونید
بفرمایید.

1. رو نمی دونم
2. با ثبت نام در بخش خوراک در سایت های گوناگون می تونی سرتیتر آخرین به روز رسانی ها رو به وصیله همین ویژگی بگیری.
3. هنگامی که برای N79 و و N97 و N86 کار کرده، پس مطمئنا برای این هم کار خواهد کرد.
4. برای بازی ها، تایپ دو انگشتی سریع، ترسیم ها و ... استفاده داره

جالبه وقتی کل کل و حرفای چاله میدونی هستش همه هستن
تا دو تا سوال حرفه ای پرسیده میشه یهو همه غیبشون میزنه
اینجاست که فرق اسپمرها با حرفه ایها معلوم میشه((الانه اسپمرها بهشون بربخوره یهو بیان و جوابای الکی و نصفه نیمه بدن!

:13:بنده اینجا اسپمری نمی بینم...

شاد باشین

natani
24-07-2010, 16:57
!!!
این چه ربطی به لنز دوربین داره ؟!
توضیحش اینه : يك نوع فیلطر نوری كه مقدار نور را بدون بر هم زدن تعادل رنگ تقليل می ده.

عزیز جان این پاسخ شماره 2 هست!!! rss
تو قسمت سوال 1 تو نقل قول پاسخ دادم!!! همین چیزی که شما گفتید! دقت کنید!:10:
با تشکر

kurosh08
24-07-2010, 17:41
با تشکر از تمامی دوستان که تو این صفحه جواب سوالات این حقیر رو دادند.
کسی نمی دونه رام این گوشی که بیشتر از رمشم هست به چه دردی تو گوشی ها میخوره؟ چه استفاده ای داره؟ همون فضاییه که واسه فریم ویر بکار می ره؟
اصولاً سیستم عامل گوشی رو Rom گوشی قرار داره. :8:
Nokia N8 = :40:

Help118
24-07-2010, 17:53
سلام

RAM: کوچک شده Random Access Memory به معنای حافظه دسترسی تصادفی است. اطلاعات مورد نیاز پردازنده در این قطعه جمع شده و در اکثر مواقع مورد استفاده قرار می گیره. با خاموش شدن دستگاه همه اطلاعات از این حافظه پاک می شن

ROM: کوچک شده Read Only Memory به معنای حافظه فقط خواندنی است. اطلاعات این حافظه فقط خواندنی هستن. برای نوشتن نیاز به برنامه های ویژه ای دارن... مانند بایوس کامپیوتر یا حافظه فلش گوشی ها ( حافظه نصب فرمور )

Mass Sotrage Card: به معنای کارت ذخیره سازی انبوه می باشد. نام های دیگرش Memory Card و External Card هست. برای ذخیره سازی اطلاعات بیشتر هستش. به اشتباه ما ایرانی ها به این کارت، رم RAM می گوییم که نادرست هست.

Phone Memory: به معنای حافظه گوشی می باشد. نام دیگرش Internal Memory هست. همون حافظه درونی گوشی هست.

شاد باشین

خیلی ازت ممنون ولی حسابی گذاشتی منو سر کار؟ :31: اینا من دارم تدریس می کنم تو دانشگاه :5: میگم تو گوشی چه کاربردی داره ولی بازم هوار هوار ازت ممنون که سوالاتمو بی جواب نمی زاری
سوالم اینه که رام واسه چیه تو گوشی؟ بنظرم سیستم عامل فریم ویر و .. روش نصب میشن. گرچه تو کامیپتر رام شامل سه برنامه پست و بایوز و لودر هستش که بایوس هم رو آی سی سی موس هستش و اونم با باتری بک آپ محافظت میشه و لودر کارش بار کردن سیستم عامل از حافظه های ثانیوه به رم کامپیوتره ... اینا رو میدونم ولی من منظورم رام تو گوشیه!:10:

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------

اصولاً سیستم عامل گوشی رو Rom گوشی قرار داره. :8:
Nokia N8 = :40:
حالا اینجا سوال پیش میاد کم و زیاد بودنش چه اثری تو گوشی داره!!!!! فریم ویر که یه مقدار خاصیه مثلا 130 یا 40 مگ یا بیشتر این 512 بودنش چه بهره ای داره جای بحثه واسم