ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

hamidkabiri6270
15-10-2010, 21:10
با سلام به همگی. من از اولش زیاد حرفی نزدم چون همه میگن از کاربر فعال سامسونگ معلومه که ....

ببینید من کلا چیزایی که دیدم رو میگم حالا این رو میزارم روی درک خودتون که فکر کنید صحبتهای من مغرضانست یا درست

کلا من 2 تا تجربه با n8 دارم:

1- یک فیلم فول اچ دی 20 دقیقه ای کار با گوشی دیدم:

هوم اسکرین واقعا زشته

عکس العمل گوشی کنده

گوشی اصلا خوش دست نیست و ( نظر شخصی: زشته)
----------------------------------------------------
خوبیاش هم نمیگم چون به اندازه کافی اینجا طرفدار داره

2- امروز 5 دقیقه با گوشی کار کردم ( نمیگم 1 ساعت یا 2 ساعت چون دلیلی نمیبینم دروغ بگم ) فقط 5 دقیقه. باور کنید اگه مارک سامسون هم رو گوشی بود همینو میگفتم .

هوم اسکرینش واقعا زشت بود .
گوشی کند بود
اصلا خوش دست نیست
دکمه پایینش بازی میکنه
تو تمام قسمتاش رفتم آیکوناش زشتن و کلا حالتی رو که گالاکسی به آدم میده رو نداره. منو ها و قسمتاش سر و بی روحه و مثل آندروید حس نامحدود به آدم نمیده. (نظر شخصی)
گوشی جدا بدترکبیه ( بازم نظر شخصی)

خوبیا:
دوربینش خیلی خوبه ( ولی نه به خوبیه دوربین دیجیتالیه sony hx55 من)
خروجی Hdmi رو تست کردم خوب بود باهاش بازی هم کردم خوب بود.

-------------------------------------------------
درضمن دوربینش واقعا خوبه ولی 1 سوال منو جواب بدید:

دوربین انقدر مهمه؟
--------------------

واقعا ایول داره همه این کارا را تو 5 دقیقه انجام دادی؟:18::31:

total_overdose
15-10-2010, 21:12
دوستان لطفا زود نتیجه گیری نکنید.
من هرگز نگفتم جناب airowa همین حسن موتوری و دیگر یوزرهاش هست.
شما همین صفحه های آخر رو بخونین یکی میگه دوربینش خوبه یکی میگه بده یکی میگه عالیه ولی نه در حد دوربین دیجیتالم یکی میگه از پیکسون ضعیفتره یکی مثل سایت معروف gsmarena میگه بهترین کمرا فونه یکی میگه کنده یکی میگه خوبه سرعتش یکی میگه بده یکی مثل جناب saeed1727 میگه فوقلاده زشته و غیر قابل تحمله جالبه که گوشی امنیاشون قشنگه بعد این شده زشت ... خلاصه نظرات زیاده و اکثرا هم شخصی.
دوستانی که میخوان این گوشیرو بخرن نمیشه گفت 100 درصد نظرات شخصی درسته خیلی هاشم اشتباه و نادرسته و شخصی پس بهتره به ریویو از سایت های معتبر بیشتر تکیه کنید.حتی نظر منم لازم نیست قبول کنید:46:

ali racer
15-10-2010, 22:01
دوستان لطفا رویو بدون عکس های لایو نزارین تا حرف و حدیثی باقی نمونه !

در ضمن ان8 هم یه محصول مثل محصولات سایر برند ها هم خوبی داره هم بدی
نه سراسر بدیه نه سراسر خوبی
مهم اینه که مشکل مهمی که بره رو اعصاب آدم نداشته باشه

مثلا آنتن دهی منطقه کم سینگنال گوشی فعلی من خوب اصلا نیست
و به شدت رو اعصابمه !

ali_power42
15-10-2010, 22:03
همیشه این سوالو از خودم میپرسم که چرا بعضی از کاربر ها با این همه تنفری که از n8 دارن روزانه 10 بار یا ... به کلوپ n8 سر میزنن (این موضوع فقط مختص p30world نیست و توی کامنتهای gsmarena هم فراوان دیده میشه)؟؟؟!!!!!
جواب:
از n8 خیلی خوششون میاد ولی روشون نمیشه بگن(شاید هم عضو ارتش سایبری باشن کی میدونه:31:) و مطمئنم بخاطر حس نوع دوستی و این حرفا نیست که بیان بگن n8 اشغاله نخرید بیچاره میشید .... چون خیلی گوشیهای گرون قیمت دیگه هستن که دوزار هم نمیرزن ولی هیچ کس نمیره تو کلوپ اونها که ملت رو ارشاد کنه و بگه نخرید و پولتون رو رو دور نریزید
نکته دیگه اینه که چرا بیشتر این عزیزان سامسونگی هستن؟؟؟!!!!! یعنی سامسونگیها اینقدر دلسوز مردم هستن؟؟!!! دمشون گرم :11:

SAEEDSAMSUNG
15-10-2010, 22:27
واقعا ایول داره همه این کارا را تو 5 دقیقه انجام دادی؟:18::31:

بله دقیقا 5 دقیقه. چون گوشی مال دوستم بود وقتی زنگ زد آژانس تا وقتی که آژانس بیاد 5 دقیقه طول کشید که من گوشی رو تست کردم. بازی کردم عکس گرفتم و جدا ناامیدم کرد . درضمن عکساش خوشگلتر از خودشه .شاید خیلی از شما وقتی از نزدیک ببینید ناامید بشید

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

دوستان لطفا زود نتیجه گیری نکنید.
من هرگز نگفتم جناب airowa همین حسن موتوری و دیگر یوزرهاش هست.
شما همین صفحه های آخر رو بخونین یکی میگه دوربینش خوبه یکی میگه بده یکی میگه عالیه ولی نه در حد دوربین دیجیتالم یکی میگه از پیکسون ضعیفتره یکی مثل سایت معروف gsmarena میگه بهترین کمرا فونه یکی میگه کنده یکی میگه خوبه سرعتش یکی میگه بده یکی مثل جناب saeed1727 میگه فوقلاده زشته و غیر قابل تحمله جالبه که گوشی امنیاشون قشنگه بعد این شده زشت ... خلاصه نظرات زیاده و اکثرا هم شخصی.
دوستانی که میخوان این گوشیرو بخرن نمیشه گفت 100 درصد نظرات شخصی درسته خیلی هاشم اشتباه و نادرسته و شخصی پس بهتره به ریویو از سایت های معتبر بیشتر تکیه کنید.حتی نظر منم لازم نیست قبول کنید:46:

من به عنوان کسی که گوشی رو گرفتم دستم اینو گفتم . خیلی از شماها ممکنه هنوز گوشی رو ندیده باشن.. درضمن امنیا 2 گوشی پارساله شما با این مقایسش نکن. الان ما اواخر 2010 هستیم . منم نوشتم نظر شخصی که حرف و حدیثی نباشه. (نگفتم گوشی بده یا خوبه فقط نظرم رو دادم حالا شما بدت میاد مشکل خودته) درضمن من 1 ماهه که گالاکسی خریدم.

jax2
15-10-2010, 22:44
دوستان
به دور از نظر شخصی
این دو سه نفری که با گوشی کار کردن جند تا چیز مشترک گفتن
اینترفیس زشت(یا نا امید کننده)

هوم اسکرین واقعا زشته

ولی فاجعه از اونجا شروع میشه که اون دکمه لعنتی سمت چپ و فشار میدین و دقیقا یه 5800 دیگه جلو روتون ظاهر میشه که اب دهن ادم خشک میشه هیچ نوع تغییری درش مشاهده نمیشه ایکونها دقیقا یه زیراکس رنگی از 5800 هستن.
بعده اونه که شما تمام شور و شوقتونو از دست میدین درست مثله این میمونه که ویندوز 7 رو با اینترفیس ویندوز 98 بدن بیرون و بعدش مایکروسافت بگه خیلی امکانات داره واقعا مضخرفه.
سرعت متوسط

گوشی کند بود

سرعته گوشی با اینکه هنوز هیچ برنامه ای توش سوار نیس و نسبتا متوسط دید

لق زدن دکمه ی پایینی

ه قفله صفحه کمی لق میزنه

دکمه پایینش بازی میکنه

دوربین خوب

درضمن دوربینش واقعا خو

ولی از فیلم بردارش بگم با اینکه شب بود واقعا از اونی که تصور میکنید بالاتر میگیره خیلی با کیفیت و من یک مورد پرش تصویرو توش ندیدم.

hdmi خوب

بازم شما میگین اینا ارتش سایبری هستن؟؟؟
این بی انصافیه

SAEEDSAMSUNG
15-10-2010, 22:48
همیشه این سوالو از خودم میپرسم که چرا بعضی از کاربر ها با این همه تنفری که از n8 دارن روزانه 10 بار یا ... به کلوپ n8 سر میزنن (این موضوع فقط مختص p30world نیست و توی کامنتهای gsmarena هم فراوان دیده میشه)؟؟؟!!!!!
جواب:
از n8 خیلی خوششون میاد ولی روشون نمیشه بگن(شاید هم عضو ارتش سایبری باشن کی میدونه:31:) و مطمئنم بخاطر حس نوع دوستی و این حرفا نیست که بیان بگن n8 اشغاله نخرید بیچاره میشید .... چون خیلی گوشیهای گرون قیمت دیگه هستن که دوزار هم نمیرزن ولی هیچ کس نمیره تو کلوپ اونها که ملت رو ارشاد کنه و بگه نخرید و پولتون رو رو دور نریزید
نکته دیگه اینه که چرا بیشتر این عزیزان سامسونگی هستن؟؟؟!!!!! یعنی سامسونگیها اینقدر دلسوز مردم هستن؟؟!!! دمشون گرم :11:

دوست عزیز اولا این که کسی بیاد به هرجای فروم سر بزنه به خودش ربط داره و به کسی ربطی نداره.دوما همه ما از جمله بنده مجاز هستم بیام اینجا پست بدم . من هدفم کمک به دیگرونه که از اشتباه در بیان و پولشون رو دور نریزن و قبلا هم به خیلیا کمک کردم الانم میکنم. . تمام کسایی که فعالیت محدود منو دیدن میدونن که من فقط کمک میکنم و کمتر کمک خواستم( البته این اواخر برای خودرو کمک خواستم) دلیل اینم که با گوشی کار کردم به خاطر این بود که بیام اینجا پست بدم . درضمن کی گفته من یا دوستای دیگه سامسونگی هستیم؟ من و دوستای دیگه طرفدار برند نیستیم (مثل شما) ما طرفدار محصول هسیتیم حالا میخواد هر مارکی داشته باشه. من الان طرفدار گالاکسی هستم چون واقعا گوشیه عالیه! طرفداری از محصول هم زمان خودش رو میخواد مثلا من پارسال از امنیا 2 حمایت میکردم چون واقعا در زمان خودش عالی بود. الان به تاپیکش سر بزنید میبینید که معمولا همه رو تشویق به خریدن wave یا گالاکسی میکنم و به ایرادات امنیا 2 میپردازم. . کلا هدف همه ما از اینحا اومدن استفاده کردن و استفاده رسونده. حرف آخرم هم اینه: گوشیه نوکیا ان 8 گوشیه خوبیه ولی با توجه به عیباش و وجود گالاکسی صلاح نیست که کسی طرفش بره . مثل یه گوشیه چینی که فقط روش امکانات میزارن که عیباشو بپوشونن. گوشی کند - بدشکل- بد دست - اینترفیس خیلی ابتدایی- باتریش هم نمیشه دید ( بعدا مشکل ساز میشه)امکانات زیاد ولی ثابت ( البته خیلی از این امکانات رو گالاکسی خودم هم داره)- دوربین عکاسی خوب- مخصوصا در شب. مواد به کار برده در بدنه خوبه ( از گالاکسی بهتره).حرف من اینه که وقتی گوشی خیلی بهتری مثل گالاکسی موجوده چرا باید n8 خرید؟ چرا نباید عکس و فیلم خوب رو بزاریم به عهده دوربین دیجیتالیمون؟ باور کنید داداشم یه دوربین فوجی داره که 100 تومن خریده از ان 8 بهتر عکس میگیره. همین گالاکسی خودم فیلمبرداریش واقعا خداست. من کیفیت فیملهایی که ان 8 میگیره رو ندیدم ولی فیلم های اج دی که گالاکسی میگیره معرکست.

total_overdose
15-10-2010, 22:56
من به عنوان کسی که گوشی رو گرفتم دستم اینو گفتم . خیلی از شماها ممکنه هنوز گوشی رو ندیده باشن.. درضمن امنیا 2 گوشی پارساله شما با این مقایسش نکن. الان ما اواخر 2010 هستیم . منم نوشتم نظر شخصی که حرف و حدیثی نباشه. (نگفتم گوشی بده یا خوبه فقط نظرم رو دادم حالا شما بدت میاد مشکل خودته) درضمن من 1 ماهه که گالاکسی خریدم. مبارک باشه منم پول داشتم میخریدم .البته هرچند بازم قیافه امنیا برام بهتره تا کالسکه:46:
البته درست نیست که آدم همیشه نظرات شخصیه منفیشو همجا هم بگه.منم خیلی از گوشی ها بدم میاد اما هیچ وقت لازم نمیبینم بیام تو کلوپش بگم حالم از این گوشی بهم میخوره این چیه آخه چجور تحمل میکنید .بل فرض من زیاد امنیا 2 دیدم بیشتر از 5 دقیقه هم:31: اما لازم نمیبینم نظرات منفی و بدرد نخورم رو (البته برای دیگران) بیام تو کلوپش بگم و بعدم بگم شما خوشتون نمیاد مشکل خودتونه:46:

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

وقتی گوشی خیلی بهتری مثل گالاکسی موجوده چرا باید n8 خرید؟ چرا نباید عکس و فیلم خوب رو بزاریم به عهده دوربین دیجیتالیمون؟دوست عزیز بازم نظر شخصیتو بروز میدی.
کالسکه برای شما بهتره تا ان8.
برای من ان8 بهتره به شما هم ربط نداره و مشکل خودتونه که فکر میکنید ان8 بدتره.اینم جواب به سبک خودتون:46:
ولی درست نیست این.

SAEEDSAMSUNG
15-10-2010, 23:21
مبارک باشه منم پول داشتم میخریدم .البته هرچند بازم قیافه امنیا برام بهتره تا کالسکه:46:
البته درست نیست که آدم همیشه نظرات شخصیه منفیشو همجا هم بگه.منم خیلی از گوشی ها بدم میاد اما هیچ وقت لازم نمیبینم بیام تو کلوپش بگم حالم از این گوشی بهم میخوره این چیه آخه چجور تحمل میکنید .بل فرض من زیاد امنیا 2 دیدم بیشتر از 5 دقیقه هم:31: اما لازم نمیبینم نظرات منفی و بدرد نخورم رو (البته برای دیگران) بیام تو کلوپش بگم و بعدم بگم شما خوشتون نمیاد مشکل خودتونه:46:

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
دوست عزیز بازم نظر شخصیتو بروز میدی.
برای من ان8 بهتره به شما هم ربط نداره و مشکل خودتونه که فکر میکنید ان8 بدتره.اینم جواب به سبک خودتون:46:

1- مگه من گفته به من ربط داره؟ اصلا مگه من دارم این تجربیت و صحبتا رو برای شما میکنم؟ من برای شما اینا رو نگفتم شما بهتره همون N8 رو بخرید:11: .
2-منتظر تمامی نظرات شما در کلوب گالاکسی هستم جوابتون رو هم درجا میدم.(البته منطقی)

3-تلفظشم یاد گرفتی فکر کنم. --- گالاکسی

4-اصلا ناراحت نشدم باور کن کلی هم خندیدم به نظراتت

5- کجای سایت نوشته نظرات شخصیه خودتون روندید؟ اگه قوانین رو زیر پا گذاشتم که ادامه ندم ولی اگه قوانین رو رعایت کردم لطف کنید در حریم خودتون صحبت کنید و به نظرات شخصیه دیگرون کار نداشته باشید چون دارید نظم تاپیک هم به هم میزنید ما اینجا اومدیم که درباره گوشی نظر بدیم نه اینکه وقتمون رو در جواب دادن به شما حروم کنیم.

R@R#M@N
15-10-2010, 23:23
دوست عزیز بازم نظر شخصیتو بروز میدی.
برای من ان8 بهتره به شما هم ربط نداره و مشکل خودتونه که فکر میکنید ان8 بدتره.اینم جواب به سبک خودتون
ولی درست نیست این.
Agree
:27:

total_overdose
15-10-2010, 23:28
1- من برای شما اینا رو نگفتم شما بهتره همون N8 رو بخرید:11:
2-منتظر تمامی نظرات شما در کلوب گالاکسی هستم جوابتون رو هم درجا میدم.(البته منطقی)

3-تلفظشم یاد گرفتی فکر کنم. --- گالاکسی

4-اصلا ناراحت نشدم باور کن کلی هم خندیدم به نظراتت

5- کجای سایت نوشته نظرات شخصیه خودتون روندید؟ اگه قوانین رو زیر پا گذاشتم که ادامه ندم ولی اگه قوانین رو رعایت کردم لطف کنید در حریم خودتون صحبت کنید و به نظرات شخصیه دیگرون کار نداشته باشید چون دارید نظم تاپیک هم به هم میزنید ما اینجا اومدیم که درباره گوشی نظر بدیم نه اینکه وقتمون رو در جواب دادن به شما حروم کنیم.
1.نه پولشو ندارم وگرنه تو خریدش شک نمیکردم:46:شما هم گوشیتونو بچسبین تا حسابی با آندروید هم آشنا بشین و بدرد دیگران بخورین منکه 5ماهی دارم اما نتونستم اینکارو بکنم.
2.منتظر نباشین چون گوشی که بهش دلبستگی ندارم لازمم نمیبینم در موردش بحث کنم.
2.نظر من کالاسکه هست(نظر شخصی) مشکل هم نداره.
4.خوشحالم که خوشحالی.نظرات شما هم تو اینجا همیشه باعث دلگرمی ماست:46:
5.کسی نگفت نظراتتون رو نگین.اتفاقا نقادی خیلی خوبه.این شمایید که نظم تاپیک رو بهم میزنید نه من:46:
حریمم رو هم فکر نکنم شما مشخص میکنی.ما هم اومدیم اینجا نظراتمون رو بیگم و بخونیم و نه حرف های بی ارزش شمارو:20:

SAEEDSAMSUNG
15-10-2010, 23:37
1.نه پولشو ندارم وگرنه تو خریدش شک نمیکردم:46:شما هم گوشیتونو بچسبین تا حسابی با آندروید هم آشنا بشین و بدرد دیگران بخورین منکه 5ماهی دارم اما نتونستم اینکارو بکنم.
2.منتظر نباشین چون گوشی که بهش دلبستگی ندارم لازمم نمیبینم در موردش بحث کنم.
2.نظر من کالاسکه هست(نظر شخصی) مشکل هم نداره.
4.خوشحالم که خوشحالی.نظرات شما هم تو اینجا همیشه باعث دلگرمی ماست:46:
5.کسی نگفت نظراتتون رو نگین.اتفاقا نقادی خیلی خوبه.این شمایید که نظم تاپیک رو بهم میزنید نه من:46:
حریمم رو هم فکر نکنم شما مشخص میکنی.ما هم اومدیم اینجا نظراتمون رو بیگم و بخونیم و نه حرف های بی ارزش شمارو:20:

5- یه نگاه به عقب بندازید ببینیند کی نظم تاپیک رو به هم زده؟ یعنی ما با گوشی کار میکنیم نیاید اینجا حرف بزنیم؟ وقتی هم حرف میزنیم ناراحتی شما و نظرات شما نظم تاپیک رو به هم میزنه.

اصلا من رفتم خدافظ:13:

total_overdose
15-10-2010, 23:49
5- یه نگاه به عقب بندازید ببینیند کی نظم تاپیک رو به هم زده؟ یعنی ما با گوشی کار میکنیم نیاید اینجا حرف بزنیم؟ وقتی هم حرف میزنیم ناراحتی شما و نظرات شما نظم تاپیک رو به هم میزنه.

اصلا من رفتم خدافظ:13:
عزیزجون چرا قهر میکنی؟؟:13:
من کی گفتم اینجا نظراتتو نگو آخه؟
من میگم شما نظراتت خیلی شخصیه حالا یکی بدش میاد یکی خوشش دلیلی هم نداره همه خوششون بیاد.
مشکل ما اینه که البته بهتر بگم فرهنگ اشتباهمون همه چیز رو باهم میخوایم مقایسه کنیم.
بابا ما از روز اول اینجا گفتیم ان8 یه گوشی high smartphone نیست.زبونمون مو در اورد.
دوست عزیزم من شمارو میشناسم.شما یه گوشی مالتی مدیا کمرا فون بدردت نمیخوره همیشه دنباله اینترفیسو پیشرفت اعمال تغییر زیاد در گوشی هستی و البته خودمم همینطور بودم قبلا.ولی الن نه چون خقیقتا دیگه نه حوصله نرم افزار ریختن نه فلش نه رام ... هیچی ندارم.از گوشی بیشتر امکانات جانبی دوربین مناسب نرم افزار در حد متناسب و ... نیاز دارم.
ببین مشکل اینه که همه سیمبین رو میخوان با آندروید و ios و وین موب مقایسه کنن.100 درصد در سطح اونا نیست.
اما بنظر من بهترین سیستم عامل برای یه گوشی میدرنج و کسی که خیلی درگیر عوض کردن رام و هر روز تستر نرم افزار نباشه هست.هم محیط ساده داره هم روون.
اما دلیله اینکه ان8 گرونه بخاطر امکانات بالا بودنشه.قبول کن چیزایه خوبیه داره که بالاتر از یه گوشیه مید رنجه.
ببین من 5ماه آندروید دارم اوایل خیلی برام باهال بود اما الان نه.میبینم چیزایی رو که دوست دارم تو گوشی های آندروییدی نیست.

total_overdose
16-10-2010, 00:02
خبر هایی از هایپر و قسمت هایی که داره روش کار میکنه البته به انگلیسی:31:
Today i want to inform you about the N8 and hacking/modding scene:
The Nokia N8 is not hackable at the moment, HellOX and all the knowing tools won´t work. ..... but.
After playing/working many hours on flashing i can confirm that it´s possible to flash the UDA image (related to files that are on c:\) with phoenix. I was able to insert Rompatcher in it and, what can i say ? It´s not working, it causes the phone to reboot after you try to open it.
Also Nokia-filebrowser is not working (doesn´t start) and memspy causes the same reboot-issue.
But i was able (together with Adonix) to half----- the N8, so i have managed to disable the Grant Capabilities dialog. From now on i can install every app i want, but i still have to sign it because the installserver has changed in one part.
The good news is, that our old HX-patcher is working on N8, you can change some settings like orientation mode or kinetic-scrolling values. That means, that we are able to add more features in the future.
I also managed to change between 25fps/30fps mode directly in camera-app by overwrite a user-mode, i think that´s a nice feature. Also coming features in HXpatcher will be like photo- quality-settings and much more.
I could also add some extended zoom-modes for N8, a test-video is coming later that day.
I really don´t know if i can provide you a custom rom soon, because it´s still impossible to flash a CFW on the Nokia N8, but i´m sure that it will be possible soon.
From now on, the i8910/N8 news will be handled seperate, and please also note, that this site is not just only for the i8910 anymore, it´s not dead but not THAT fresh phone anymore.

metallica is me
16-10-2010, 00:11
بر چه اساس شما اين گوشي رو با آيفون 4، گالاکسي اس و ديزاير HD مقايسه ميکنيد؟

(اصلا منظوري ندارما، فقط خودم ميخوام بدونم)
دوست عزیز ممنونم از سوالتون که بنده را قابل دونستید که ریویو منو خوندید
اولا چون معمولا های اند های هر کمپانی با هم میسنجن
دوم همشون جز بهترین گوشی های بازار هستن
سوم من اونجا فقط آیفون 4 جلوی دستم(ماله خودم)بود
خیلی از سایتها این گوشیها را با هم میسنجن
و خیلی از دوستان سر اتخواب بین این 5 گوشی مردد هستن
سوال دیگه ای بود در خدمت هستم

SAEEDSAMSUNG
16-10-2010, 00:19
تو این پست یه نفر گفته که N8 رو خریده 700 تومن . بهش حمله کنید و شماره تلفن مغازه رو ازش بگیرید. زیاد اذیتش نکنیدا ناظر انجمن خودمونه:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamidkabiri6270
16-10-2010, 00:24
[QUOTE=saeedm1727;5522759]بله دقیقا 5 دقیقه. چون گوشی مال دوستم بود وقتی زنگ زد آژانس تا وقتی که آژانس بیاد 5 دقیقه طول کشید که من گوشی رو تست کردم. بازی کردم عکس گرفتم و جدا ناامیدم کرد . درضمن عکساش خوشگلتر از خودشه .شاید خیلی از شما وقتی از نزدیک ببینید ناامید بشید

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

دوست گلم متوجه صحبتت نشدم.گوشی مال دوستت بوده .بعد دوستت هم پیشت بوده بعد زنگ زده آژانس تو توی 5 دقیقه این کارا را باهاش انجام دادی.چرا قبل از اینکه به آژانس زنگ بزنه کامل باهاش کار نکردی که وقت کافی برای آنالیز داشته باشی؟

حالا یه زحمتی بکش به دوستت زنگ بزن بگو دوباره با آژانس بیات پیشت یه چند تا عکس توپ با گالاکسیت از منوهاش و کیفیت صفحه نمایشش بگیر و یه فیلم کوناه از کار کردن با گوشی البته اگه زحمتت نمیشه.

SAEEDSAMSUNG
16-10-2010, 00:35
[QUOTE=saeedm1727;5522759]بله دقیقا 5 دقیقه. چون گوشی مال دوستم بود وقتی زنگ زد آژانس تا وقتی که آژانس بیاد 5 دقیقه طول کشید که من گوشی رو تست کردم. بازی کردم عکس گرفتم و جدا ناامیدم کرد . درضمن عکساش خوشگلتر از خودشه .شاید خیلی از شما وقتی از نزدیک ببینید ناامید بشید

دوست گلم متوجه صحبتت نشدم.گوشی مال دوستت بوده .بعد دوستت هم پیشت بوده بعد زنگ زده آژانس تو توی 5 دقیقه این کارا را باهاش انجام دادی.چرا قبل از اینکه به آژانس زنگ بزنه کامل باهاش کار نکردی که وقت کافی برای آنالیز داشته باشی؟

حالا یه زحمتی بکش به دوستت زنگ بزن بگو دوباره با آژانس بیات پیشت یه چند تا عکس توپ با گالاکسیت از منوهاش و کیفیت صفحه نمایشش بگیر و یه فیلم کوناه از کار کردن با گوشی البته اگه زحمتت نمیشه.

چشم حتما بهش میگم.

hamidkabiri6270
16-10-2010, 01:00
اپرا موبایل بتا 2 در ان 8:

همون طور که توی این ویدیو مشخصه سرعت بروزر گوشی بر خلاف ویدیوهای قبلی بهبود قابل توجه ای پیدا کرده.

لینک پخش ویدیو:

لینک دانلود ویدیو:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hm65teh
16-10-2010, 01:01
با سلام خدمت همه
خوشحالم که اولین حرفاما اینجا میزنم
(کلوپ نوکیا |N8| (وارد بازار نشده( کامل کامل از 0 تا اخرین صفحه را خوندم (راستی دیگر کلوپ هم سر کشی کردم و همش میخونم)
من نوعی که میخوام گوشی بخرم میام تو اینجا که دیتا بگریم وبه کمکم بیاد و بتونم به کسی کمک کنم
نه اینکه ضد ونقیض بشنوم(( اتفاقا ولی جالب شد)) من میخوام گوشی بخرم
13 اولویت من برای خرید گوشی
1—صفحه بزرگ نه به اندازه ایینه اتاق دیواریمون (کیفیت تصویر همه شرکتام تقریبا شبیه هم)
2 دوربین (هم عکاسی هم فیلم برداری)
3 حافظه حافضه
4gps و یه نقشه خوب با راهنمای صوتی( شایدم سوتی های راهنمایی)
5 battery
6 FM transmitter
7 من با گوشیهای ویو و گالاکسی (تو نمایشگاه رسانه دیجیتال) وn8 تو پاساژ ایران (پاساژ جدید اسمش همین اگر اشتباه نکنم) کار کردم به نظر من اول سیستم عامل گالاکسی اندورید بعد بادا بعد سیمبین ولی برای من به دلایلی هیچ فرقی نداره
8 سرعت
و 5 مورد دیگر که حال تایپ ندارم
ضمنا هر سوالی بود در مورد گوشیهایی که ور رفتم بی طرفانه جواب میدهم
سلامت باشید

hm65teh
16-10-2010, 01:01
با سلام خدمت همه
خوشحالم که اولین حرفاما اینجا میزنم
(کلوپ نوکیا |N8| (وارد بازار نشده( کامل کامل از 0 تا اخرین صفحه را خوندم (راستی دیگر کلوپ هم سر کشی کردم و همش میخونم)
من نوعی که میخوام گوشی بخرم میام تو اینجا که دیتا بگریم وبه کمکم بیاد و بتونم به کسی کمک کنم
نه اینکه ضد ونقیض بشنوم(( اتفاقا ولی جالب شد)) من میخوام گوشی بخرم
13 اولویت من برای خرید گوشی
1—صفحه بزرگ نه به اندازه ایینه اتاق دیواریمون (کیفیت تصویر همه شرکتام تقریبا شبیه هم)
2 دوربین (هم عکاسی هم فیلم برداری)
3 حافظه حافضه
4gps و یه نقشه خوب با راهنمای صوتی( شایدم سوتی های راهنمایی)
5 battery
6 FM transmitter
7 من با گوشیهای ویو و گالاکسی (تو نمایشگاه رسانه دیجیتال) وn8 تو پاساژ ایران (پاساژ جدید اسمش همین اگر اشتباه نکنم) کار کردم به نظر من اول سیستم عامل گالاکسی اندورید بعد بادا بعد سیمبین ولی برای من به دلایلی هیچ فرقی نداره
8 سرعت
و 5 مورد دیگر که حال تایپ ندارم
ضمنا هر سوالی بود در مورد گوشیهایی که ور رفتم بی طرفانه جواب میدهم
سلامت باشید

ali_power42
16-10-2010, 02:09
دوست عزیز اولا این که کسی بیاد به هرجای فروم سر بزنه به خودش ربط داره و به کسی ربطی نداره . درضمن کی گفته من یا دوستای دیگه سامسونگی هستیم؟ من و دوستای دیگه طرفدار برند نیستیم (مثل شما) من الان طرفدار گالاکسی هستم چون واقعا گوشیه عالیه! حرف آخرم هم اینه: گوشیه نوکیا ان 8 گوشیه خوبیه ولی با توجه به عیباش و وجود گالاکسی صلاح نیست که کسی طرفش بره . مثل یه گوشیه چینی که فقط روش امکانات میزارن که عیباشو بپوشونن. گوشی کند - بدشکل- بد دست - اینترفیس خیلی ابتدایی- باتریش هم نمیشه دید ( بعدا مشکل ساز میشه)امکانات زیاد ولی ثابت ( البته خیلی از این امکانات رو گالاکسی خودم هم داره)- دوربین عکاسی خوب- مخصوصا در شب. مواد به کار برده در بدنه خوبه ( از گالاکسی بهتره).حرف من اینه که وقتی گوشی خیلی بهتری مثل گالاکسی موجوده چرا باید n8 خرید؟ باور کنید داداشم یه دوربین فوجی داره که 100 تومن خریده از ان 8 بهتر عکس میگیره. من کیفیت فیملهایی که ان 8 میگیره رو ندیدم ولی فیلم های اج دی که گالاکسی میگیره معرکست.

1-من کلی گفتم از شخص خاصی هم اسم نبردم. نمیدونم چرا شما به خودت گرفتی.
2-هرگز برای شما یا دیگران تعیین تکلیف نکردم که به کجا سر بزنید یا نزنید.
3-این که من و خیلی از دوستان دیگه که فن بوی هیچ برندی هم نیستیم ولی از n8 خوشمون میاد یک امر کاملا شخصیه و صلاح بودن یا نبودن در خرید این گوشی به کسی جز خودمون مربوط نیست.اینجا که انجمن مشاوره نیست!!!
4-من یه smart phone با دوربین 8 به بالا + فلش زنون + بدنه فلزی + باطری نسبتا خوب+ HDMI + usb otg + اف ام ترنسمیتر + gps حساس و راهنمای صوتی رایگان + صدای نسبتا بلند + ساپورت خوب و ارئه اپدیتهای سریع و پیاپی +عدم داشتن دردسر مثل ریختن rom یا برنامه های ضروری مثل file manager یا راه اندازی بلوتوث و... + انتن دهی خوب که از همه مهم تره ... میخوام. ایا بجز n8 گوشی دیگه ای هست که همه اینا رو با هم داشته باشه؟؟؟!!!

معنی گوشی چینی و کند و بد دست رو هم فهمیدیم.

astaragg
16-10-2010, 06:41
شاید دو سری از این گوشی ها باشند اولی اونایی دست دوستان اجنبیه:27:

میدونم همتون دید..

سری دوم هم اونایی که دست دوستان ما بوده، منظورم کند و دکمه ی لق و زشت....

نظر دوستان چیه؟:31:

Mojtaba N87
16-10-2010, 12:27
کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])