ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

Help118
27-09-2010, 19:34
حداکثر تا یه ماهه دیگه

نه دیگه باید نمایندگی یه فرق قیمتی داشته باشه با اونی که قاچاق میاره دیگه :31:

اینم به چشم

1.ان دی فیلتر کار همون دیافراگم متغییر روتو ان86 البته با کارایی بالاتر انجام میبده

2.اولا تلفظش ژئو هستش نه گئو (مگه ژئو فیزیک نشنیدی ؟؟)
ثانیه عکس که میگیری اطلاعات جغرافیایی اش رو توسط جی پی اس کانکت شده به ماهواره
اتچ یکنه به عکست به همین راحتی

3.اون عدد رو تقسیم میکنی بر یک حاصل تقسیم کوچیکتر باشه بهتره
( هر چی مخرج بزرگتر باشه نشانده ی اینه که سایز سنسور بزرگتره)

4. متوجه نشدم منظورتو
ولی
threaded اس ام اس یه حالت نشون دادن اس ام اس های تبادل شده بین 2 نفره
رو فریمور های کوک شده 8910 هم هست
از قضا فارسی رو هم چپگی نشون میده :31:

5.
از طریق آنتن نیست از طریق اینترنت و داتلود مکان ماهواره هاست

6.یه روش رنگ آمیزی الکترواستاتیکه
که باهاش کیس آلومینیومی ان8 رو رنگ کردن
خیلی هم مقاومه

7.خواهش

سلام ممنون از توضیحاتتون
2.بله میدونم ژئو هستش اشتباه چاپی بوده

5.والا من خیلی جاها خوندم که جی پی اس که از طریق اینترنت و اینجور چیزا کانکت میشه مکان تقریبی آنتن بی تی اس رو با ماهواره ها چک میکنه و آدرس و پوزیشنت رو میده و به دلیل همین کار فوری هم کانکت میشه

بازم ممنون

amir200812
27-09-2010, 22:24
سلام ممنون از توضیحاتتون
2.بله میدونم ژئو هستش اشتباه چاپی بوده

5.والا من خیلی جاها خوندم که جی پی اس که از طریق اینترنت و اینجور چیزا کانکت میشه مکان تقریبی آنتن بی تی اس رو با ماهواره ها چک میکنه و آدرس و پوزیشنت رو میده و به دلیل همین کار فوری هم کانکت میشه

بازم ممنون

عزیز کلا GPS با اینترنت و شبکه و BTS و ... کاری نداره و مستقیم به ماهواره کانکت میشه!

ولی وقتی A-GPS یا همون Assisted GPS فعال باشه موقیت شمارو نشون نمیده در واقع محدوده اون BTS که شما تحت پوشش اون هستید رو نشون میده و Assisted GPS با اینترنت اطلاعات موقعیت جغرافیایی BTS رو نشون میده!! در واقع کانکت نمیشه چون کلا با ماهواره کاری نداره و اطلاعات ارسالی از BTS رو پردازش میکنه که این اطلاعات با اینترنت دریافت میشه!!

n_n136902
27-09-2010, 22:34
بچه ها فقط 4 روز دیگه مونده :26::26:.اینم خبرش و منبع:
The Nokia N8 is expected to be available in selected markets in the next 4 days with an rumored retail price of 370 Euros before taxes and subsidies.

منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

matin350
27-09-2010, 22:36
هنوز تو بازار جهانی ریلیز نشده چه جوری اومده ایران؟ یا تقلبیه و کپیه یا از اون نمونه های اولیه یا هندزآن هستش!

بچه ها یه سایتی لینکی جایی معرفی کنید که عکسهای توپ و باحال ان 8 رو بشه دانلود کرد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

airowa
27-09-2010, 22:38
والا دوستان تو این تاپیک بیشتر من خواننده مطالب دوستان هستم تا کسی که مطلبی رو بیان کنه دلیلشم اینه که هنوز گوشی تو دستمون نیس که یه نظر قطعی بدیم و مطمئن باشید من خودم از اوناییم که اکثرا گوشی های تاپو به محص ورود به بازار حتی با قیمت دو برابر هم میخرم و این گوشی هم در اولویتم هست ولی بعضی مواقع در مقابل بعضی از حرفها و نظرات دیگه نمیشه سکوت کرد و فقط خواننده بود . اینکه بگین کیفیت صفحه نمایش n8 از گالکسی s بهتره رو خود نوکیا هم قبول نداره چه برسه به ماها و چند تا تصویر که اصلا منبعش مطمئن نیس رو نمیشه ملاک قرار داد پس لطفا بحث هایی رو مطرح کنین که جنبه تعصبی و غیر منطقی نداشته باشه و بیان گر مطالب مفید و واقعی باشه ممنون.

ali racer
27-09-2010, 22:59
والا دوستان تو این تاپیک بیشتر من خواننده مطالب دوستان هستم تا کسی که مطلبی رو بیان کنه دلیلشم اینه که هنوز گوشی تو دستمون نیس که یه نظر قطعی بدیم و مطمئن باشید من خودم از اوناییم که اکثرا گوشی های تاپو به محص ورود به بازار حتی با قیمت دو برابر هم میخرم و این گوشی هم در اولویتم هست ولی بعضی مواقع در مقابل بعضی از حرفها و نظرات دیگه نمیشه سکوت کرد و فقط خواننده بود . اینکه بگین کیفیت صفحه نمایش n8 از گالکسی s بهتره رو خود نوکیا هم قبول نداره چه برسه به ماها و چند تا تصویر که اصلا منبعش مطمئن نیس رو نمیشه ملاک قرار داد پس لطفا بحث هایی رو مطرح کنین که جنبه تعصبی و غیر منطقی نداشته باشه و بیان گر مطالب مفید و واقعی باشه ممنون.

والا ما برو بچز نوکیا هیچ ادعایی نکردیم
الان صفحات قبلی رو هم نگاه کردم همچین صحبتی کسی نکرده!!

مثل این که دوستان سامسونگی بازهم توهم زدن!:31:

PC°BASE
27-09-2010, 23:39
قبول صفحه ي نمايش گالاكسي بهترينه !! مگه همينو نميخواستيد بشنويد ؟ تموم شد ، ديگه اسم اين بربري رو اينجا نبريد . :31:

ياد آيفون افتادم ( با سنگ مقايسه شده بود زمان ورودش ...:27:)

به نظر من چند تا وي‍ژگي با امتياز 9.5 خيلي بهتر از يك ويژگي با امتياز 10 هست ، منطق اين رو ميگه !

astaragg
27-09-2010, 23:58
بیاید این موضوع مقایسه رو بزاریم کنار.من تا همین چند روز قبل نمیتونستم بین گالاكسي و موتورولا MILESTONE XT720 یکی رو انتخاب کنم تا این که از n8 شنیدم و تصمیم کبرئ رو گرفتم چون نیازای بیشتری رو جواب میده.
این usb otg و hdmi که تو این هست خودش واسه من عالمیه . خواهشا برو بچ گالاكسي تو تاپبک n8 زیاد...

SAEEDSAMSUNG
28-09-2010, 08:39
عزیز سامسونگ که صفحه نمایش برای نوکیا نمی زنه! امتیازش رو فروخته به نوکیا !!! نوکیا الان خودش تولیدش میکنه ( ولی زیر نظر سامسونگ ) دلیل کیفیت خوب هم همینه

شاد باشین :27:

امیتاز صفحاتی(اونو نسل قبلیشو!!) که خودش اختراع کرده فروخته به نوکیا و نوکیا بهترش(حتی بهتر از نسل جدید سامسونگ!!!) رو تولید کرده ؟ من واقعا خندم میگیره از این حرفا! از شما بعیده که بگی صفحات AMOLED از SUPER AMOLED بهتره!! :18:

tanatos
28-09-2010, 09:31
آقا تا حالا مگه دیدید که گوشی کاملی تولید شده باشه که در همه چیز از همه ی گوشیها سرتر باشه؟
اصلا صفحه ی نمایش گالکسی از n8 بهتر
خوب این همه امکانات n8 رو مگه میشه به باد فراموشی سپرد
الان x10 دیزاین بسیار زیبایی داره که از گالکسی و n8 و خیلی از گوشیها سرتره
یا چه میدونم I8520 سامسونگ یه ویدیو پروجکشن داره که فوق العاده است
خوب اینها هم مزایاند ولی مگه توی یه گوشی جمع شدند؟ یا اینکه اگه فلان گوشی فلان چیزش نسبت به فلان چیز فلان گوشی سرتره برتری اون گوشی نسبت به رقیبش محسوب میشه؟ (چه فلان در فلانی شد) :27:

گرافيكار
28-09-2010, 13:59
كلا نوكيا توي چند سال اخير بيشتر از اونكه به اصل گوشيها كه سيستم عامل ، رابطه كاربري ، پردازنده و ... باشه بيشتر روي حواشي كار كرده مثل دوربين و usb و hdmi و اين جور چيزا
خيلي غير اصوليه كه توي ارزشگزاري يه گوشي صفحه نمايش رو با usb مقايسه كرد و مثلا يه نمره داد يا سيستم عامل رو با hdmi
سيستم عامل كه واقعا شورش رو در آورده
دوستان دقت كردين؟
حتي آيكوناي n8 با مثلا گوشي 5230 نوكيا كه قيمتش 150 تومنه يكي هستن
پس اين سيمبين جديد چيش جديده؟
يعني اگه يكي كه 5230 داره پيش مني كه ان 8 دارم نشسته باشه به من بگه برتري گوشي تو چيه من بايد خيلي زود بگم دوربين و usb و ...
به خدا اگه نوكيا لج نميكرد و مثل شركتاي ديگه به سيستم عاملاي ديگه هم روي خوش نشون ميداد من مثل گذشته نه چندان دورم دوباره مشتريش ميشدم
n8 با اين همه امكانات عالي و اين سيستم عامل مثل يه كتاب رمان ميمونه كه طراحي جلدش عاليه جنس جلدش عاليتره اما داستانش كه اصل كاريه تكراري و كهنه با يه سوژه قديميه
اگه اصولي به جزئيات گالكسي و n8 نمره بديم
من از 100 نمره به
گالكسي 80 ميدم
به ان8 نمره 60
حالا اين نظر من بود كه براي خودم قابل احترامه

tired friend
28-09-2010, 14:31
كلا نوكيا توي چند سال اخير بيشتر از اونكه به اصل گوشيها كه سيستم عامل ، رابطه كاربري ، پردازنده و ... باشه بيشتر روي حواشي كار كرده مثل دوربين و usb و hdmi و اين جور چيزا
خيلي غير اصوليه كه توي ارزشگزاري يه گوشي صفحه نمايش رو با usb مقايسه كرد و مثلا يه نمره داد يا سيستم عامل رو با hdmi
دوستان دقت كردين؟
يعني اگه يكي كه 5230 داره پيش مني كه ان 8 دارم نشسته باشه به من بگه برتري گوشي تو چيه من بايد خيلي زود بگم دوربين و usb و ...
به خدا اگه نوكيا لج نميكرد و مثل شركتاي ديگه به سيستم عاملاي ديگه هم روي خوش نشون ميداد من مثل گذشته نه چندان دورم دوباره مشتريش ميشدم
n8 با اين همه امكانات عالي و اين سيستم عامل مثل يه كتاب رمان ميمونه كه طراحي جلدش عاليه جنس جلدش عاليتره اما داستانش كه اصل كاريه تكراري و كهنه با يه سوژه قديميه
من از 100 نمره به
گالكسي 80 ميدم
به ان8 نمره 60
داداشه من 5230 چی چی داری آخه صفه tft داره بدنه پلاستیک صدای به نصبت کم دوربین آشغال دوستم داشت نمی دونم مشکل گوشی بود یا خودش می گفت آنتن :2:
حالا کدوم بهتره؟بخاطر نوع چینش می گی بده؟:27:کاره منو واقعا راه می ندازه 520 بشه سریع بدون چون و چرا می خرم.:11:

hamidkabiri6270
28-09-2010, 14:43
نوکیا ان 8 زیر نور آفتاب:

لینک پخش ویدیو:

لینک دانلود ویدیو:

Majid-6120
28-09-2010, 16:25
چه میکنه این نوکیا....: دی!

Help118
28-09-2010, 17:50
عزیز کلا GPS با اینترنت و شبکه و BTS و ... کاری نداره و مستقیم به ماهواره کانکت میشه!

ولی وقتی A-GPS یا همون Assisted GPS فعال باشه موقیت شمارو نشون نمیده در واقع محدوده اون BTS که شما تحت پوشش اون هستید رو نشون میده و Assisted GPS با اینترنت اطلاعات موقعیت جغرافیایی BTS رو نشون میده!! در واقع کانکت نمیشه چون کلا با ماهواره کاری نداره و اطلاعات ارسالی از BTS رو پردازش میکنه که این اطلاعات با اینترنت دریافت میشه!!
خودمون داریم آموزش جی پی اس میدیم حالا شما واسه ما کلاس نزاز!:31: یه مشکلی داشتم خواستم بپرسم
خیر داداش من جی پی اس از طریق اینترنت در کانکشن سریع و یافتن مکان تقریبی آنتن بی تی اس کاملا مورد استفاده قرار می گیره. بدون اینترنت کانکت شدن به ماهواره دیرتر انجام میشه1 شما نباید اصلا این حرفو بزنی شما که اوستای این کاری! تو تنظیمات بری می بینی آف لاین داریم و آن لاین! بله در پیدا کردن مکان از ماهواره ها استفاده میشه ولی اینرتنت این وسط پل ارتباطی و به عنوان کاتالیزوره!

Honradez
28-09-2010, 19:39
داداشه من 5230 چی چی داری آخه صفه tft داره بدنه پلاستیک صدای به نصبت کم دوربین آشغال دوستم داشت نمی دونم مشکل گوشی بود یا خودش می گفت آنتن :2:
حالا کدوم بهتره؟بخاطر نوع چینش می گی بده؟:27:کاره منو واقعا راه می ندازه 520 بشه سریع بدون چون و چرا می خرم.:11:
آخه مسئله اينجاست که اينا هيچکدوم نميتونه جاي سيستم عامل بهترو بگيره.

دوستان دقت كردين؟
من از 100 نمره به
گالكسي 80 ميدم
به ان8 نمره 60
دقيقا حرف دل منو زديد.

TESUME
28-09-2010, 23:04
چه میکنه این نوکیا....: دی!

اینها فقط تبلیغه به نظرم با این کار آبروش رفت نظر سنجی هم گذاشته 90 درصد هم به نوکیا رای دادن همه اون رای ها هم خودشون دادن
توی صفحه نمایش فقط سامسونگ
یه چیز دیگه دوستان برید تو فروم نوکیا قسمت ریموت با N8 کار کنید اگر فرقی با n97 یا 5800 دیدین اینجا بگین تا دیگران هم بدونن !!!!!!
نوکیا خداحافظ....

astaragg
29-09-2010, 00:19
آخه مسئله اينجاست که اينا هيچکدوم نميتونه جاي سيستم عامل بهترو بگيره.

دقيقا حرف دل منو زديد.

خب ببین عزیز شما باید بین مثلا اندروید و usb otg و یا دوربین 12 که...ویا.... یکی رو انتخاب کنی

برای من خود نوکیا صده! چه برسه به...

خواهشا مقایسه نکنید.

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------

اینها فقط تبلیغه به نظرم با این کار آبروش رفت نظر سنجی هم گذاشته 90 درصد هم به نوکیا رای دادن همه اون رای ها هم خودشون دادن
یه چیز دیگه دوستان برید تو فروم نوکیا قسمت ریموت با N8 کار کنید اگر فرقی با n97 یا 5800 دیدین اینجا بگین تا دیگران هم بدونن !!!!!!
نوکیا خداحافظ....

خب نظرت چیه 5800 رو با s مقایسه کنیم:31:

اقا ما نوکیا رو.... پس زیاد.

amir200812
29-09-2010, 06:47
نوکیا خداحافظ....

عزیز دل برادر مگه قراره ظاهر عوض بشه!؟ مهم هسته سیستم عامل هست و مکانیزم کارش و کد نویسی و ...

اگه اینطوری هست چرا مردم از ویندوز 7 استفاده میکنن!؟ چه فرقی داره ها؟ توی ویندوز 98 هم منوی استارت همونجا بود، ساعت همونجا بود، ...

این حرفا غیر منطقی هست، نکنید اینکارارو!:10::27::10:

SAEEDSAMSUNG
29-09-2010, 07:39
آقا تا حالا مگه دیدید که گوشی کاملی تولید شده باشه که در همه چیز از همه ی گوشیها سرتر باشه؟
اصلا صفحه ی نمایش گالکسی از n8 بهتر
خوب این همه امکانات n8 رو مگه میشه به باد فراموشی سپرد
الان x10 دیزاین بسیار زیبایی داره که از گالکسی و n8 و خیلی از گوشیها سرتره
یا چه میدونم I8520 سامسونگ یه ویدیو پروجکشن داره که فوق العاده است
خوب اینها هم مزایاند ولی مگه توی یه گوشی جمع شدند؟ یا اینکه اگه فلان گوشی فلان چیزش نسبت به فلان چیز فلان گوشی سرتره برتری اون گوشی نسبت به رقیبش محسوب میشه؟ (چه فلان در فلانی شد) :27:

مثل اینه که شما یه پیکان بخری و کلی امکانات و ظبط سی دی و رینگ اسپرت و مانیتور و هزار کوفت و زهرمار دیگه بندازی روش بعدش یه رنگ طلایی خوشگل هم بهش بزنی بعد بیای بگی چقدر امکانات داره!!!

به نظر من تو گوشی این چیزا مهمترینه:( از روی تجربه میگم و واقعا بدون تجربه نمیتونستم به این مساله برسم)

1-سیستم عامل ----> 70 درصد قضیه که پشتیبانی نرم افزار به خصوص تو xda هم شاملش میشه

25 درصد قضه هم اینا:

2-سرعت
3-باتری
4-کیفیت نمایش
5-سی پی یو
6-رم
7-زیبایی طاهری

5 درصد قضیه هم اینا:( که نوکیا مثل گوشی های چینی که 1001 امکانات رو گوشی هاشون میزارن که فروششون بالا بره برای پوشوندن ضعفاش فقط امکانات اضافه کرده و از کیفیت به دور مونده!! بزرگترین اثباتم هم همین سیستم عامل مزخرفشه )

hdmi !!!
دوربین!!!
و امکانات ژینگول مینگول نوکیا

amir200812
29-09-2010, 09:08
مثل اینه که شما یه پیکان بخری و کلی امکانات و ظبط سی دی و رینگ اسپرت و مانیتور و هزار کوفت و زهرمار دیگه بندازی روش بعدش یه رنگ طلایی خوشگل هم بهش بزنی بعد بیای بگی چقدر امکانات داره!!!

به نظر من تو گوشی این چیزا مهمترینه:( از روی تجربه میگم و واقعا بدون تجربه نمیتونستم به این مساله برسم)

1-سیستم عامل ----> 70 درصد قضیه که پشتیبانی نرم افزار به خصوص تو xda هم شاملش میشه

25 درصد قضه هم اینا:

2-سرعت
3-باتری
4-کیفیت نمایش
5-سی پی یو
6-رم
7-زیبایی طاهری

5 درصد قضیه هم اینا:( که نوکیا مثل گوشی های چینی که 1001 امکانات رو گوشی هاشون میزارن که فروششون بالا بره برای پوشوندن ضعفاش فقط امکانات اضافه کرده و از کیفیت به دور مونده!! بزرگترین اثباتم هم همین سیستم عامل مزخرفشه )

hdmi !!!
دوربین!!!
عزیز شرق آسیایی، شما تا حالا با Symbian^3 کار کردی؟ از نزدیک دیدی؟ از کجا میدونی خوبه یا بده؟ حالا HDMI شده امکانات ژیگول!؟:18:

حالا یه مثالی هم من بزنم برای شما:
فرض کن رفتی یه مرسدس بنز 300 میلیونی خریدی! خوب موتور و گیربکس و ... بنز هست دیگه! آخر کیفیت و کارایی! ولی ضبط و رادیو نداره! برف پاک کن نداره! شیشه هاش دستی هست! کولر نداره! GPS نداره! سنسور روی سپر نداره! رنگش از این رنگ های معمولی روغنی هست! لاستیکاش بارز هست! صندلی هاش ابر نداره و باید روی آهن بشینی! اینه نداره!دزدگیر نداره! قفل مرکزی نداره! و... خوب بنظر شما این ماشین چی هست؟ موتورش بنز هست ولی هیچ امکاناتی نداره و به هیچ دردی نمیخوره!

شما هم برید توی کلوپ سامسونگ و وقتی بیایید که شما هم گوشی داشته باشید که HDMI /USB host / دوریبن با این سایز سنسور و این کیفیت/ صدای دالبی/ و... رو توی یه گوشی جمع کرده باشید!:27::27::27:
البته سامسونگ به این زودی ها نمیتونه این کارو بکنه چون اینکاره نیست!

yoosef_st
29-09-2010, 10:15

25 درصد قضه هم اینا:

2-سرعت
3-باتری
4-کیفیت نمایش
5-سی پی یو
6-رم
7-زیبایی طاهری

hdmi !!!
دوربین!!!
حالا من نمیخوام بگم نوکیا خوبه و N8 خیلی مثلا شاخه.
اما حرفهات خیلی شر و ور بود رفیق!
توی سیستم عاملهای نسل قبلی تنها سیستم عاملی که واقعا حرفی برای گفتن داشت سیمبین بود.
گوشیهای نوکیا بهترین کیفیتها رو داشتن! توی همین صفحات نمایش که الان داریم بحثش رو میکنیم نوکیا 100 برابر از سامسونگ بهتر بوده.
بیشترین تعداد نرم افزارها رو همین سیمبین داشته!
بعد شما چجوری میتونی همچین تهمتهایی به نوکیا بزنی؟؟؟:13:

shifter
29-09-2010, 10:50

25 درصد قضه هم اینا:

2-سرعت
3-باتری
4-کیفیت نمایش
5-سی پی یو
6-رم
7-زیبایی طاهری

ا
خب اين فقط نظر شماست و هيچ كس ديگه اي اين نظرو نداره!
اخه چجوري سيستم عامل 70 درصد؟:31:
90 درصد مردمي كه گوشي ميخرن اصلا نميدونن سيستم عامل چيه و گوشيشون چه سيستم عاملي داره...
كساني هم كه تو اين قضيه وارد هستن خودشون ميدونن كه سيميبن برتريش محرزه!
يادمه چند سال پيش دوستم سامسونگ d600 داشت و من 6630 ...من هرروز يه برنامه جديد ميريختم رو گوشيم و كلي استفاده ميكردم اما اين رفيقم هيچ كاري نميتونست بكنه...!:31:
كلا مقايسه سامسونگ با نوكيا كار اشتباه و بيهوده ايه...

اگه اين امكانات ژينگول مينگوله خب سامسونگ هم بزنه...ما كه بخيل نيستيم..!:31:

Majid-6120
29-09-2010, 10:56
ویرایش شد..........

p990
29-09-2010, 11:14
دوستان سامسونگی تلاش بیفایده است!!!

بهترین راه اینکه با موج قوی نوکیا هم سو بشید !!!!

گلکسی خوب هست ولی تا عالی فاصله زیاد هست!!

سامسونگ و .... فعلا باید فرش قرمز پهن کنن!!!

Dark.Life
29-09-2010, 11:39
چه جالب.......چقدر جالب...!

از اپل گنده تر تو موبایل که نداریم!

اولین ایفون که اومد همه میگفتن چرا دوربینش پایینه؟....چرا فیلم نمیگیره؟.....بلوتوث چی شد پس؟

اپل 4 ساله 4 تا دونه گوشی زده که اگه بذاریشون بقل هم و به یه نفر بگی کدومش 3G یه؟ طرف میمونه چی بگه!......منوهاشم که قشنگ زیراکس رنگی گرفته!.....سیستم عاملش هم که ماشالله...........دوربین رو هم از 2 رسونده به 5مگا.......

اون وقت حالا که رسیده به نوکیا دوستان میگن منوهاش تکراریه!......دوربین 12 به درد نمیخوره!.......سیستم عامل مهمه!...

اگه سیستم عامل مهمه پس سامسونگ 80 درصد گوشی هاش رو باید رد کنه بره......چون ملت با جاوا حال نمیکنن!

این حرفارو فقط ایرانیا میزدن که فقط براشون دوربین و بلوتوث مهم بود ... دیدی که تو کشورای دیگه چقدر فروش داشت آیفون و اونجا کسی نمیگفت چرا دوربینش ضعیفه
ان8 از نظر مولتی مدیا گوشیه خوبیه ولی از نظر سیستم عامل حرفی برای گفتن نداره در برابر آندروید و...
این گوشی اصلاً نباید با گالکسی مقایسه بشه چون تو یه کلاس نیستن
ان8 رو کسی میخره که دوربین براش مهمه
گالکسی رو کسی میخره که قدرت پردازنده و سیستم عامل به روز براش مهمه
رغیب این گوشی 8910 بود که 2 سال پیش به بازار عرضه شد ... بعد از اون سامسونگ گوشی مولتی مدیا هنوز نزده و بیشتر به فکر سیستم عامل خوب بوده کاری که نوکیا هیچ وقت انجام نداده و نمیده

patybor
29-09-2010, 12:16

25 درصد قضه هم اینا:

2-سرعت
3-باتری
4-کیفیت نمایش
5-سی پی یو
6-رم
7-زیبایی طاهری

hdmi !!!
دوربین!!!

خيلي جالبه! آدم از كار اين افراد به اصطلاح ضد نوكيا هاج و واج ميمونه-اون موقع كه بقيه كلي دوربين 5و 8 مگاپيكسل ميزدن همينا ميومدن ميگفتن اين چيه نوكيا زرت زرت دوربين 3 ميده بيرون- اما 12 مگاپيكسل حالا شده جنگولك بازي. سامسونگ هم چه سيستم عامل دارش چه اوني كه جاوا داره ظاهرشون زياد فرقي نداره- فقط آيكون هاش رو عوض كردن. نمونه اش I8000 با قيمت تقريبا چهارصدي و كوربي با قيمت صد تومني- حالا اظهارنظر ميكنن چرا سيمبيان فلان با فلان يكي سيمبيان يك شكلن!!! فرقي كه ندارن؟؟؟!!! به قول يكي از دوستان هسته اش مهمه. تا حالا هم كه كسي باهاش كار نكرده- پس اجازه بدين بياد بعد در اين رابطه نظر بدين. تازه سامسونگ هم جديدا يك سيستم عامل داده بيرون به اسم بادا. اصلا معلوم هم نيست چي هست و اصلا ميشه چند تا برنامه و بازي براش پيدا كرد؟؟؟ اگر ميخواي سنگ سيستم عامل سامسونگ رو به سينه ات بزني از بادا بگو. ظاهر بادا هم تو عكس هاش عين بقيه سامسونگ هاست.
من نميدونم چرا كلا اين نوكيا هوو برا بعضي ها شده. اينكه تو اين چند وقت اخير گوشي قابل ملاحظه اي نزده قبول. (قبل از N8) ولي وقتي يك گوشي مثل قبلي ميزنه و فقط امكاناتش رو كم ميكنه داد همه در مياد كه اي واي نوكيا كپي كاري ميكنه- ولي همين سامسونگ چند تا لمسي ميده بيرون كه فقط شكل دكمه بزرگ منوي آنها با هم فرق داره اما كسي نميگه چرا؟
از تبليغات گفتين ياد سامسونگ جت افتادم. اينقدر اين ور اون ور شنيده بوديم كه آره سي پي يو داره عين جت. فكر كنم 800 هم بود. خودم چندماهي داشتم- يعني تحملش كردم. ولي در مقايسه با 5800 كه قبلا داشتم فرقي نميكرد. نفهميدم اين سي پي يو 800 به چه دردي ميخورد. نرم افزار و بازي هم كه اصلا روش نصب نميشد. حالا ميان ميگن نوكيا الكي داره تبليغ ميكنه. درصورتي كه فروش سامسونگ همش بخاطر تبليغات بزرگ نمايانه هست. والا اگر نوكيا تبليغ هم ميكنه لااقل دروغ نميگه. 12 مگاپيكسلش واقعا 12 هست.

من عادت دارم اغلب مطالب رو فقط ميخونم. ولي گاهي اوقات بي انصافي هم حدي داره .... اگر ميخواي حرفت رو به كرسي بنشوني ديگه ايراد هايي كه خودت هم ميدوني بيخودي هست رو نگو. همين سیستم عامل به قول شما مزخرف سيمبيان كلي تو اينترنت نرم افزار براش پيدا ميشه. اوپن سورس هم كه شده بيشتر از اينا ميشه. تو اين كشوري كه ما زندگي ميكنيم مناسب ترين سيستم عامله.شرمنده سرتون رو درد آوردم

amir200812
29-09-2010, 12:19
این حرفارو فقط ایرانیا میزدن که فقط براشون دوربین و بلوتوث مهم بود ... دیدی که تو کشورای دیگه چقدر فروش داشت آیفون و اونجا کسی نمیگفت چرا دوربینش ضعیفه
ان8 از نظر مولتی مدیا گوشیه خوبیه ولی از نظر سیستم عامل حرفی برای گفتن نداره در برابر آندروید و...
رغیب این گوشی 8910 بود که 2 سال پیش به بازار عرضه شد ... بعد از اون سامسونگ گوشی مولتی مدیا هنوز نزده و بیشتر به فکر سیستم عامل خوب بوده کاری که نوکیا هیچ وقت انجام نداده و نمیده

عزیز اینقدرم طرفدار نداره این ایفون + گالاکسی!
تعداد بازدید از صفحه گالاکسی 9000 حدود 3،100،000 هست!
تعداد بازدید از صفحه ایفون 4 حدود 3،600،000 هست!
این در حالی هست که این دو گوشی در بازار موجود هستند!
ولی N8 قبل ورودش به بازار حدود 5،300،000 بازدید داشته! :5::5::5:

این یعنی چی؟ کاربران به N8 بیشتر علاقه نشون میدن! و بنظرشون سیستم عاملش ضعیف نیست!:8:

shifter
29-09-2010, 12:27

ببخشيد اين پردازنده چيز كميه؟
ARM 11 680 MHz processor, 3D Graphics HW accelerator

معلوم شد كه شما فقط تعصبي نظر ميدي و اصلا چيزي در مورد سيمبين 3 نميدوني...:31:

خب اينو كه ما هم ميگيم...ان 8 براش افت داره با گالكسي مقايسه بشه!

total_overdose
29-09-2010, 12:40
سلام
دوستان عزیز به ویژه طرفداران ان8 یا نوکیا
برای چی الکی خودتون رو درگیر میکنید.
باید دستتون اومده باشه کی اینجا پستش مفیده یا شعر
ول کنید بابا حرف های بعضی ها که میان میزنن برای خنده خوبه و دیگر هیچ:31:
گذر زمان خودش حلاله خیلی از مشکلاته:46:
در ضمن ان8 اصلا قابل قیاس با کالسکه نیست.
دوتا گوشیه کاملا متفاوتند.آخه کسی که سیستم عامل مدنظرش باشه میره کالسکه میخره دیگه دوربین 12 که براش اهمیت نداره یا بر عکسش کسی که دوربین مالتی مدیا براش مهمه میره ان8 میخره دیگه سیستم عامل یا سی پیو بالا گزینه ای نیست که بخواد دلشو بزنه.
مرز این دو گوشی کاملا مشخصه.
فقط یه نکته رو اضاف کنم کسی که دوربین و مالتی مدیا براش اهمیت داره و سیستم عامل در مرحله بعدش باشه یا کلا کمتر باشه اهمیتش بنظر من ان8 میتونه انتخاب بهتری تا دیگر انتخاب ها باشه:46:

Dark.Life
29-09-2010, 12:54

بله دوست عزیز arm 11 پردازنده بسیار قدیمی و ضعیفیه ... الان همه گوشیهای روز از arm cortex A8 استفاده میکنن

معلوم شد كه شما فقط تعصبي نظر ميدي و اصلا چيزي در مورد سيمبين 3 نميدوني...

مطممعناً شما هم چیزی نمیدونی چون هنوز وارد بازار نشده و کسی باهاش کار نکرده ... چیزایی که تاحالا مشخصه اینه که رابط کاربریش تقریباً هیچ فرقی نکرده ... سرعتشم که در برابر آیفون دیدیم خیلی کندتر بود

همونطور که گفتم آخرین گوشی مولتی مدیای سامسونگ 8910 بود که با وجود گزشت 2 سال هنوزم اونطور در برابر ان8 کم نمیاره
گالکسی هم کسی میخره که چیزی از گوشی حالیش باشه نه اینکه بخاد یه 4 تا عکسی بگیره و تو خیابون با اسپیکر گوشیش آهنگ بزاره ... حالا شما اینجوری میپسندی دلیل نداره گالکسی رو با ان8 مقایسه کنی

عزیز اینقدرم طرفدار نداره این ایفون + گالاکسی!
تعداد بازدید از صفحه گالاکسی 9000 حدود 3،100،000 هست!
تعداد بازدید از صفحه ایفون 4 حدود 3،600،000 هست!
این در حالی هست که این دو گوشی در بازار موجود هستند!
ولی N8 قبل ورودش به بازار حدود 5،300،000 بازدید داشته!

این یعنی چی؟ کاربران به N8 بیشتر علاقه نشون میدن! و بنظرشون سیستم عاملش ضعیف نیست!

کدوم گوشیه نوکیا به اندازه آیفون فروش داشته ؟ هیچ کدوم
این مهمه نه اینکه تعداد بازدید کنندش چقدره
به هر حال این گوشیم طرفدارای خودشو داره و بازم نباید با آیفون مقایسه بشه

.:2M:.
29-09-2010, 12:54

این مشخصات رو و کمی بیشترش رو ویواز خیلی وقته داره ! :27:

معلوم شد كه شما فقط تعصبي نظر ميدي و اصلا چيزي در مورد سيمبين 3 نميدوني...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمبین هرچی هم که باشه به خاطر نوع طراحیش همیشه هنگیدن رو شاخشه که بدترین مورده واسه خیلیا :2:

بعد شما خودت حرف از تعصب میزنی !! این حرف شما تعصب نیست ؟!!
این گوشی هم بلاخره میاد و تو بنچ مارکها مشخص میشه چی به چیه :27:

airowa
29-09-2010, 12:55
واقعا واسه این تاپیک متاسفم یه کلمه از بحث هایی که شما اینجا انجام میدین مفید و قابل استفاده نیس اینجا شده مثل یه کلاس ابتدایی که بچه هاش دارن با هم سره رنگ پاکن و مدادشون با هم کل کل میکنن . الان دو صفحه تاپیک جلو رفته و کسی که میاد اینارو مطالعه کنه هیچ چیزه مفیدی به غیر از جر و بحث های کودکانه گیرش نمی یاد. از مدیران فروم میخوام یه لطفی کنن هر پستی که بی ربط و غیر مفیده رو حذف کنن که افراد بیشتر از مطالب درست بهره ببرن ممنون.

chessmathter
29-09-2010, 13:29
واقعا واسه این تاپیک متاسفم یه کلمه از بحث هایی که شما اینجا انجام میدین مفید و قابل استفاده نیس اینجا شده مثل یه کلاس ابتدایی که بچه هاش دارن با هم سره رنگ پاکن و مدادشون با هم کل کل میکنن . الان دو صفحه تاپیک جلو رفته و کسی که میاد اینارو مطالعه کنه هیچ چیزه مفیدی به غیر از جر و بحث های کودکانه گیرش نمی یاد. از مدیران فروم میخوام یه لطفی کنن هر پستی که بی ربط و غیر مفیده رو حذف کنن که افراد بیشتر از مطالب درست بهره ببرن ممنون.

با شما موافقم دوست عزیز
ولی واقعا بعضی از نظر ها در مورد نوکیا غلطه...
حوصله نوشتنم ندارم.!
N8 گوشی بسیار خوبیه و در این شکی نیست. و خیلیا نه اینجا بلکه همه جا منتظر عرضه این گوشین....

javad1948
29-09-2010, 14:50
همونطور که گفتم آخرین گوشی مولتی مدیای سامسونگ 8910 بود که با وجود گزشت 2 سال هنوزم اونطور در برابر ان8 کم نمیاره

تا اونجایی که من یادمه i8910 یه ساله که به بازار اومده و نه دو سال. وقتی خریدمش بعد از سه ماه ردش کردم. اگه خوب بود نگهش می داشتم.و دارم از همون ان 73 قدیمیم استفاده میکنم و از دوربینش بیشتر از دوربین i8910 راضیم

گرافيكار
29-09-2010, 15:32
دوستاني كه هنوز به سيمبين جديد n8 اميدوارن
اميدوارم نااميد نشن
اميدوارم از همه نظر شما رو راضي كنه
هنوز هيچكدوم ما اين گوشي رو توي دستمون نگرفتيم كه عادلانه قضاوت كنيم
اما از كلي عكس و يكي دوتا فيلمي كه من ديدم
تفاوتي نديدم
قبلا هم گفتم حتي آيكناش هم شبيه اولين سيمبين لمسي يعني 5800 و ارزونترين تاچ اسكرين نوكيا 5233 هستش
تا جايي كه ما ديديم اينجوريه
سالي كه نكوست از بهارش پيداست
من تا همين يك سال پيش طرفدار نوكيا بودم n97 داشتم ولي خدا شاهده به دو هفته نكشيد فروختمش
چون واقعا براي رقابت با گوشيهاي تاچ اسكرين ناتوان بود
از نظر پيمايش تو منوها از نظر رابطه كاربري
حركت سنجش رو كه ديگه نگو دليل اصلي من براي فروشش اين بود
با گوشي برادرم كه جت بود مقايسه ميكردم
مثلا وقتي توي گالري بوديم و ميخواستيم گوشي رو افقي كنيم كه عكس رو فول اسكرين ببينيم
n97 صفحه اش آبي ميشد بعد صفحه ميچرخيد و عكس رو نشون ميداد
ولي جت خيلي زيبا و روون اين كارو انجام ميداد
توي خيلي از چيزاي ديگه هم همينطور بود
جت يه گوشي لمسي واقعي بود ولي n97 انگار به زور لمسي شده بود
بهم ميگفت منشي تلفني داري؟ ميگفتم نه ميتونم نصب كنم
ميگفت برنامه رد تماس رو داري؟ ميگفتم نه ميتونم نصب كنم
ميگفت ميتوني روي همه برنامه هات به سادگي رمز بزاري؟ ميگفتم نه ميتونم نصب كنم
احساس كردم مني كه براي گوشيم دو برابر اخوي خرج كرده بودم و اين همه طرفداري نوكيا رو ميكردم بهم خيانت شده اصلا طاقتم نشد فروختمش به خدا تا سه ماهم گوشي نداشتم و به همه هم ميگفتم گوشي چيه بابا يه 1100 بخر از همه چي بهتره
بعضي از دوستان فكر ميكنن مثلا مايي كه داريم n8 رو نقد ميكنيم از شركت سامسونگ حقوق رسمي ميگيريم
نه داداشاي من
جووناي امروزي توي كوچه و محله هاي خودمون گوشيها رو با هم مقايسه ميكنن
ديگه نميشه عيب و ايراداي گوشيهارو از هم پنهان كرد
واقعا فكر ميكنيد نوكيا مثل سالهاي گذشته فروش داره؟
اگه جواب منفي چرا؟
جواب اين چرا با خودتون
حالا هي بگيد ما بي منطقيم و مسخره ايم و مدير رو دعوت كنيد پست ها رو حذف كنه
صلاح مملكت خويش خسروان دانند

4870x2
29-09-2010, 15:46
بله دوست عزیز arm 11 پردازنده بسیار قدیمی و ضعیفیه ... الان همه گوشیهای روز از arm cortex A8 استفاده میکنن
: دی
البته گوشی های بظاهر شاخ سامسونگ!
یک چیزو حسن یادت باشه
هیچوقت نوکیا CPU سامسونگ رو استفاده نمی کنه

johnypersian1656
29-09-2010, 16:18
البته گوشی های بظاهر شاخ سامسونگ!
یک چیزو حسن یادت باشه
هیچوقت نوکیا CPU سامسونگ رو استفاده نمی کنه منظورت چیه ساخت سامسونگ؟ خوب میتونه از سی پی یوهای ti استفاده کنه! 3440و3430و36x اینا هستن خوب! روی گوشی های فعلی

البته دوستان در نظر بگیرن که خود نوکیا که گفته high end هاشو با meego میده! پس اگه high end میخواین مقایسه کنین منتظر جانشین های n900 باشید. ضمن اینکه استفاده از این سی پی یو بیشتر برای مصرف باتری هست و gpu ای که اضافه شده broadcom BCM2727 باعث میشه که حجم زیادی از کار روی gpu منتقل بشه. افزایش frame per second از 15 توی symbin ^1 به 60 توی symbian ^3 میتونه این این مساله رو تایید کنه.

Broadcom's claims the BCM2727 allows for 'high-quality multimedia features for mobile phones and advanced media players while retaining long battery life'. In this case, long battery life means up to three hours of 720p HD video capture on your Nokia N8.

patybor
29-09-2010, 16:21
دوستاني كه هنوز به سيمبين جديد n8 اميدوارن
اميدوارم نااميد نشن
اميدوارم از همه نظر شما رو راضي كنه
هنوز هيچكدوم ما اين گوشي رو توي دستمون نگرفتيم كه عادلانه قضاوت كنيم
اما از كلي عكس و يكي دوتا فيلمي كه من ديدم
تفاوتي نديدم
قبلا هم گفتم حتي آيكناش هم شبيه اولين سيمبين لمسي يعني 5800 و ارزونترين تاچ اسكرين نوكيا 5233 هستش
تا جايي كه ما ديديم اينجوريه
سالي كه نكوست از بهارش پيداست
من تا همين يك سال پيش طرفدار نوكيا بودم n97 داشتم ولي خدا شاهده به دو هفته نكشيد فروختمش
چون واقعا براي رقابت با گوشيهاي تاچ اسكرين ناتوان بود
از نظر پيمايش تو منوها از نظر رابطه كاربري
حركت سنجش رو كه ديگه نگو دليل اصلي من براي فروشش اين بود
با گوشي برادرم كه جت بود مقايسه ميكردم
مثلا وقتي توي گالري بوديم و ميخواستيم گوشي رو افقي كنيم كه عكس رو فول اسكرين ببينيم
n97 صفحه اش آبي ميشد بعد صفحه ميچرخيد و عكس رو نشون ميداد
ولي جت خيلي زيبا و روون اين كارو انجام ميداد
توي خيلي از چيزاي ديگه هم همينطور بود
جت يه گوشي لمسي واقعي بود ولي n97 انگار به زور لمسي شده بود
بهم ميگفت منشي تلفني داري؟ ميگفتم نه ميتونم نصب كنم
ميگفت برنامه رد تماس رو داري؟ ميگفتم نه ميتونم نصب كنم
ميگفت ميتوني روي همه برنامه هات به سادگي رمز بزاري؟ ميگفتم نه ميتونم نصب كنم
احساس كردم مني كه براي گوشيم دو برابر اخوي خرج كرده بودم و اين همه طرفداري نوكيا رو ميكردم بهم خيانت شده اصلا طاقتم نشد فروختمش به خدا تا سه ماهم گوشي نداشتم و به همه هم ميگفتم گوشي چيه بابا يه 1100 بخر از همه چي بهتره
بعضي از دوستان فكر ميكنن مثلا مايي كه داريم n8 رو نقد ميكنيم از شركت سامسونگ حقوق رسمي ميگيريم
نه داداشاي من
جووناي امروزي توي كوچه و محله هاي خودمون گوشيها رو با هم مقايسه ميكنن
ديگه نميشه عيب و ايراداي گوشيهارو از هم پنهان كرد
واقعا فكر ميكنيد نوكيا مثل سالهاي گذشته فروش داره؟
اگه جواب منفي چرا؟
جواب اين چرا با خودتون
حالا هي بگيد ما بي منطقيم و مسخره ايم و مدير رو دعوت كنيد پست ها رو حذف كنه
صلاح مملكت خويش خسروان دانند
من هم جت داشتم هم n97. همين جت كه شما ميفرماييد عاليه ايا ميدوني مسخره ترين فايل منيجري كه تو عمرم ديدم رو داره.4-5 ماه پيش مفصل تو تاپيك مربوطش نوشتم. بخوني بد نيست.دوربينش با اينكه پنج هست اما هم تو عكاسي و هم فيلمبرداري از ان97 ضعيف تره. محض رضاي خدا يك و فقط يك بازي براش پيدا نميشد دلمون خوش باشه. سيستم مسيجش كه نگو. بدون اينكه ازت بپرسه هرجا دلش بخواد سيو ميكنه. رو سيم كارت رو خود گوشي. من تعجب ميكنم چطوري ميگي جت از ان 97 بهتره. ايرادات جت وحشتناك بود براي مني كه تا حالا سامسونگ نداشتم. مطمئني گوشيت ان 97 بود.:18:

alimara
29-09-2010, 16:36
ای بابا دارین کم کم نا امیدم میکنینا ... من میخواستم ان 8 بخرم حالا با این حرفا دارم پشیمون میشم ...

natani
29-09-2010, 16:45
دوستان گرامی!
چه نوکیایی چه سامسونگ!:10:
همش در یک مارک نباشید! حداقل مطالب مارک های دیگه رو بخونید! تکنولوژی و پیشرفت سایر برندها رو به تمسخر نگیرید!
از رو تعصب نظر ندید! چون یکی قصد خرید داره و شما اونو گمراه می کنید!
من مسلما نوکیا ان 8 می گیرم
و همینطور سامسونگ گالاکسی تب!
متعصب نباشید!
خوشرو و خوش برخورد و همینطور صادق و بدون تعصب!
شاد باشید
با سپاس

feryshad
29-09-2010, 18:33
منظورت چیه ساخت سامسونگ؟ خوب میتونه از سی پی یوهای ti استفاده کنه! 3440و3430و36x اینا هستن خوب! روی گوشی های فعلی

البته دوستان در نظر بگیرن که خود نوکیا که گفته high end هاشو با meego میده! پس اگه high end میخواین مقایسه کنین منتظر جانشین های n900 باشید. ضمن اینکه استفاده از این سی پی یو بیشتر برای مصرف باتری هست و gpu ای که اضافه شده broadcom BCM2727 باعث میشه که حجم زیادی از کار روی gpu منتقل بشه. افزایش frame per second از 15 توی symbin ^1 به 60 توی symbian ^3 میتونه این این مساله رو تایید کنه.

Broadcom's claims the BCM2727 allows for 'high-quality multimedia features for mobile phones and advanced media players while retaining long battery life'. In this case, long battery life means up to three hours of 720p HD video capture on your Nokia N8.
که تو N900 استفاده هم کرده ...

و احتمالا تو N9 یه سی پی یوی خفن هم بزاره ...

Honradez
29-09-2010, 19:41
خب ببین عزیز شما باید بین مثلا اندروید و usb otg و یا دوربین 12 که...ویا.... یکی رو انتخاب کنی

برای من خود نوکیا صده! چه برسه به...

خواهشا مقایسه نکنید.
خب من باشم سيستم عاملو انتخاب ميکنم. ببينيد، سيستم عامل چيزيه که شما هرموقع گوشي رو از جيبتون درمياريد باهاش سر و کار داريد. ولي يو اس بي و دوربين که اينطوري نيستن؟ شما مگر ميخوايد چندبار تو هفته عکس بندازيد؟ يا اينکه يه پرينتر يا فلش رو به کامپيوترتون وصل کنيد؟

عزیز شرق آسیایی، شما تا حالا با Symbian^3 کار کردی؟ از نزدیک دیدی؟ از کجا میدونی خوبه یا بده؟ حالا HDMI شده امکانات ژیگول!؟:18:

حالا یه مثالی هم من بزنم برای شما:
فرض کن رفتی یه مرسدس بنز 300 میلیونی خریدی! خوب موتور و گیربکس و ... بنز هست دیگه! آخر کیفیت و کارایی! ولی ضبط و رادیو نداره! برف پاک کن نداره! شیشه هاش دستی هست! کولر نداره! GPS نداره! سنسور روی سپر نداره! رنگش از این رنگ های معمولی روغنی هست! لاستیکاش بارز هست! صندلی هاش ابر نداره و باید روی آهن بشینی! اینه نداره!دزدگیر نداره! قفل مرکزی نداره! و... خوب بنظر شما این ماشین چی هست؟ موتورش بنز هست ولی هیچ امکاناتی نداره و به هیچ دردی نمیخوره!

[COLOR=red]شما هم برید توی کلوپ سامسونگ و وقتی بیایید که شما هم گوشی داشته باشید که HDMI /USB host / دوریبن با این سایز سنسور و این کیفیت/ صدای دالبی/ و... رو توی یه گوشی جمع کرده باشید!:27::27::27:
البته سامسونگ به این زودی ها نمیتونه این کارو بکنه چون اینکاره نیست!
ولي گوشيهاي سامسونگ انقدر هم فجيع نيستند. شايد نهايت فرق اونها نداشتن دوربين بهتر و يو اس بي خور باشه.

خيلي جالبه! آدم از كار اين افراد به اصطلاح ضد نوكيا هاج و واج ميمونه-اون موقع كه بقيه كلي دوربين 5و 8 مگاپيكسل ميزدن همينا ميومدن ميگفتن اين چيه نوكيا زرت زرت دوربين 3 ميده بيرون- اما 12 مگاپيكسل حالا شده جنگولك بازي. سامسونگ هم چه سيستم عامل دارش چه اوني كه جاوا داره ظاهرشون زياد فرقي نداره- فقط آيكون هاش رو عوض كردن. نمونه اش I8000 با قيمت تقريبا چهارصدي و كوربي با قيمت صد تومني- حالا اظهارنظر ميكنن چرا سيمبيان فلان با فلان يكي سيمبيان يك شكلن!!! فرقي كه ندارن؟؟؟!!! به قول يكي از دوستان هسته اش مهمه. تا حالا هم كه كسي باهاش كار نكرده- پس اجازه بدين بياد بعد در اين رابطه نظر بدين. تازه سامسونگ هم جديدا يك سيستم عامل داده بيرون به اسم بادا. اصلا معلوم هم نيست چي هست و اصلا ميشه چند تا برنامه و بازي براش پيدا كرد؟؟؟ اگر ميخواي سنگ سيستم عامل سامسونگ رو به سينه ات بزني از بادا بگو. ظاهر بادا هم تو عكس هاش عين بقيه سامسونگ هاست.
دوست عزيز قرار نيست چون سامسونگ اين ايرادو داشته که گوشيهاي جاواش همشکل بودن، ما از ايراد مشابه نوکيا صرف نظر کنيم. بعد هم ايراد وارده به نوکيا اينست که ورژنهاي جديد سيستم عاملش هيچ تغييري تو ظاهر نکردن. وگرنه طبيعتا گوشيهايي که با يک سيستم عامل هستن خب ظاهرشون يکيه!!

نکته دوم اينکه ظاهر بايد قشنگ باشه. به عبارتي هدف از بحث تغيير ظاهر، قشنگتر کردن اونه. خب سامسونگ هم اينکارو با دادن بادا کرده. من نماينده سامسونگ نيستم ولي ميدونم که بيش از 1000 تا برنامه الان براي بادا هست؛ در شرايطي که 3 ماهه اومده.

حرف آخر: داشتن کيفيت مولتي‌مدياي خوب و دوربين عالي و يو اس بي خور، خيلي خوبه. من خودم شخصا خيلي دوست دارم سيمبين 3 يه سيستم عامل خوب و با توانايي رقابت با اندرويد و بادا باشه. ولي احساس ميکنم اين اميدم خيلي به واقعيت نزديک نيست.

و اينکه تروخدا اينقدر بدبين نباشيد نسبت به کساييکه انتقاد ميکنن از N8.

:46:

daryosh999
29-09-2010, 22:51
سلام
تو چند صفحه قبل یکی از دوستان یه مطلبی گذاشت در رابطه با اینکه برین تو فروم نوکیا انجمن ریموت من نتونستم پیداش کنم می شه خواهشا ادرس این بخشو بزاری . من خیلی مشتاقم. ممنون.

Help118
30-09-2010, 00:29
دوستان من میتونین در مورد برتری های صفحه نمایش ای 7 بجز سایز بزرگش برام تضیحاتی بدین:31:

TESUME
30-09-2010, 01:18
عزیز دل برادر مگه قراره ظاهر عوض بشه!؟ مهم هسته سیستم عامل هست و مکانیزم کارش و کد نویسی و ...

اگه اینطوری هست چرا مردم از ویندوز 7 استفاده میکنن!؟ چه فرقی داره ها؟ توی ویندوز 98 هم منوی استارت همونجا بود، ساعت همونجا بود، ...

این حرفا غیر منطقی هست، نکنید اینکارارو!:10::10:

آره حق با شماست مثل اون موقعی که روی هسته v5 کار میکردند و مکانیزم کارش و کد نویسی و ...
چی در اومد
اگه این Meego بتونه کاری بکنه
الکی روی symbian داره کار میکنه
خداییش ما تو هر سایت خبری خارجی رفتیم حرف از آندورید و اپل هست
ما سیمبینی نمیبینیم چرا چون مرد...
بزار الان سونی اریکسون هم میخواد بیشتر گوشی هاش رو با آندورید بده بیرون همچنین سامسونگ این ضربه ی بزرگی به symbian خواهد زد
نوکیا بازاری در آمریکا و آسیای شرق نداره میمونه خاور میانه که خوبش میره دست اروپایی ها چینیش میفته دست ما
بازم انتظار بکشین تا بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kamran2000
30-09-2010, 01:19
تاریخ عرضه به بازار مشخص شده؟ منظورم ایران هست

danial_2006
30-09-2010, 01:43
تاریخ عرضه به بازار مشخص شده؟ منظورم ایران هست

به طور رسمی هنوز نه(البته تو ایران)

Honradez
30-09-2010, 07:33
سلام
تو چند صفحه قبل یکی از دوستان یه مطلبی گذاشت در رابطه با اینکه برین تو فروم نوکیا انجمن ریموت من نتونستم پیداش کنم می شه خواهشا ادرس این بخشو بزاری . من خیلی مشتاقم. ممنون.
سايتش اينه:

البته نيازه عضو بشيد.

منتها من که رفتم سرعتش خيلي کم بود. بيخيالش شدم! :20:

asgar_s
30-09-2010, 09:01
سلام به همه
اقا بیخیال دیگه
وقتی این n8 اومد بیرون معلوم میشه چی به چیه ...... خودتونو درگیر این مسایل نکنید.
من خودم به غیر از سیستم عامل سیمبین نمیتونم سیستمه دیگه ای استفاده کنم. از نظر من نوکیا خدای گوشیهاست تمام.
دوربین نوکیا از دوربین های برند های دیگه همیشه سره. اینو تجربه کردم . دیروز یه سامسونگ جت گرفتم دستم اصلا باهاش حال نکردم تاچش خوب نبود . سرعتشم از 5800 خودم کم بود الکی اسمشو گذاشتن جت. فقط رو کاغذ عدد سی پی یوش بیشتره. باور نمیکنین امتحانش مجانیه .و... صد رحمت به 5800 خودم . خداییش به ان 8 باید لپ تاپ جمعو جور با قابلیت های یه دوربین عکاسی حرفه ای گفت.
قصد جسارت و بی احترامی به کسی نداشتم فقط تجربمو نوشتم تا دوستانی که قصد خرید دارن شاید به دردشون خورد.
من بد جور تو کفشم.

Honradez
30-09-2010, 09:54
(اينو بعنوان سوال ميپرسم و قصد ديگه‌اي ندارم.)

آيا ميشه از N8 انتظار داشت که همون کاراييهايي رو داشته باشه، که يه لپتاپ با سيستم عامل ويندوز داره؟

متشکرم.

asgar_s
30-09-2010, 09:59
معلومه نه.
منم نوشته بودم جمع و جور .
در ضمن با این تکنولوژی که داره پیش میره این کار رو هم خواهد کرد .
متشکرم:10:

asgar_s
30-09-2010, 11:27
پیش فروش گوشی نوکیا N8 در بازار اروپا آغازشد.

منبع : gsm.ir

f-secure
30-09-2010, 13:11

آيا ميشه از N8 انتظار داشت که همون کاراييهايي رو داشته باشه، که يه لپتاپ با سيستم عامل ويندوز داره؟

متشکرم.

:46:لپتاپ که اصلاً و ابداً حرفشو نزن.ولی اگه NET Book میگفتی جواب میدادم:
اگه سیستم عاملش بجای سیمبیان ویندوز میوبود خوب شاید میشد یذره جواب مثبت داد ولی اینجوری بازم نه

tired friend
30-09-2010, 13:14

متشکرم.

خوب از چه لحاظ؟بستگی داره آخه.!می خوای سی دی رایت کنی؟برنامه نویسی کنی؟:31:حالا بستگی داره ان8 یه کامپیوتر کوچولویه جوبیه که کلی امکانات داره و بسیار خوبه برا من.:10:

Honradez
30-09-2010, 13:19
خوب از چه لحاظ؟بستگی داره آخه.!می خوای سی دی رایت کنی؟برنامه نویسی کنی؟:31:حالا بستگی داره ان8 یه کامپیوتر کوچولویه جوبیه که کلی امکانات داره و بسیار خوبه برا من.:10:
نه در اين حد. ولي خب ميخوام ببينم بر چه اساس شما فکر ميکنيد N8 يه کامپيوتر کوچيکه؟

tired friend
30-09-2010, 13:27
نه در اين حد. ولي خب ميخوام ببينم بر چه اساس شما فکر ميکنيد N8 يه کامپيوتر کوچيکه؟
برنامه های کاربردی مورد نیاز من.دوربین برا من حیاتیه من خیلی فیلم می گیرم:31:صفحه ی مورد نیازم بزرگ زیاد حال نمی ده به من.سرعت خوبش.گرافیک بالا و خیلی چیز های دیگه که برای من خوبه.اینم بگم برا من:20:حالا نظرتو نمی دونم به چیا نیاز داری که جای نوت بوک رو بگیره.؟بازم کمک خواستی در خدمتم.:10:

hamyf
30-09-2010, 13:31
سلام
من نمیفهمم چرا بعضیها اینقد رو این مارکها تعصب دارن. فکر میکینی کارخونه باباشه.
بابا بزارین هرکی هرچی خواست بخره.
این فروم برای گفتن مشخصات گوشهاست یا کل کل بین مارکها!؟

4870x2
30-09-2010, 14:27
unboxing گوشی
.
.
.
چقدر طراحی افتضاحی داره
.
.
.
اینم گالری حدود 30 عکس

tired friend
30-09-2010, 15:15
unboxing گوشی
.
.
.
چقدر طراحی افتضاحی داره
.
.
.
اینم گالری حدود 30 عکس

خوبه که:2::40:

matin350
30-09-2010, 15:56
اولین تولیدات دو کشور چین و فنلاند برای فروش آماده و در حال توزیع میباشد و پیش خرید کنندگان بتدریج در ماه اکتبر گوشیشونو دریافت میکنن.

Nokia would like the world to know that its upcoming smartphone, the N8, is finished. The first batch of devices has left the factories in Finland and China, and these N8s will soon end in the hands of customers all over the world

First recipients will be those who pre-ordered and with the highest ever pre-order for a Nokia device, there will be plenty of happy Nokia N8 users over the coming weeks

Being a global device launch, the Nokia N8 is shipping in tens of different languages to dozens of operators around the world. That isn’t something that happens overnight and as factory production ramps up, so will the numbers of trucks leaving with freshly boxed N8s on board

Whilst the first lucky users will be unboxing their Nokia N8 before the weekend, others can expect to be receiving theirs over the coming days and weeks. We’re super excited about this device and we know you are too. Check out our shipping gallery below

*M!L4D*
30-09-2010, 16:04
unboxing گوشی
.
.
.
چقدر طراحی افتضاحی داره
.
.
.
اینم گالری حدود 30 عکس

طراحی به این قشنگی :دي ...می دونم میخوای بگی تو هم عاشقش شدی:31::5:

alimara
30-09-2010, 16:22
unboxing گوشی
.
.
.
چقدر طراحی افتضاحی داره
.
.
.
اینم گالری حدود 30 عکس

به جعبش چیکار داری؟ خود گوشی رو عشقه :8::40::40::40::5:

yoosef_st
30-09-2010, 16:40
اولین تولیدات دو کشور چین و فنلاند برای فروش آماده و در حال توزیع میباشد و پیش خرید کنندگان بتدریج در ماه اکتبر گوشیشونو دریافت میکنن.

Nokia would like the world to know that its upcoming smartphone, the N8, is finished. The first batch of devices has left the factories in Finland and China, and these N8s will soon end in the hands of customers all over the world

First recipients will be those who pre-ordered and with the highest ever pre-order for a Nokia device, there will be plenty of happy Nokia N8 users over the coming weeks

Being a global device launch, the Nokia N8 is shipping in tens of different languages to dozens of operators around the world. That isn’t something that happens overnight and as factory production ramps up, so will the numbers of trucks leaving with freshly boxed N8s on board

Whilst the first lucky users will be unboxing their Nokia N8 before the weekend, others can expect to be receiving theirs over the coming days and weeks. We’re super excited about this device and we know you are too. Check out our shipping gallery below

پست فوق نمونه بارز یک پست با عکسهای بی خود و بی دلیل میباشد.
از دوستان خواهش میکنم، تمنا میکنم عکس بزرگ و بی خود توی تاپیک نذارید!
والا کاربر دایل آپی داریم! والا ترافیکمون رو از سرِ راه نیاوردیم!
عکس الکی و بزرگ نذارید!

yoosef_st
30-09-2010, 16:50
سر‌انجام انتظار‌ها پایان یافت و علاقه‌مندان به جادوی جدید نوکیا، خواب خود را به واقعیت تبدیل کردند! امروز روزی بود که نوکیا، N8 را به کسانی که از قبل در صف انتظار خرید آن ثبت نام کرده بودند تحویل داد. نوکیا همچنین عنوان کرده که توزیع کامل این گوشی در بازارهای جهانی از هفته آتی آغاز خواهد شد.

شما برای خرید این گوشی (در امریکا) می‌بایست ۵۴۹ دلار کنار بگذارید تا صاحب یک تلفن هوشمند با مشخصات بارز شوید. این گوشی با داشتن صفحه نمایش ۳.۵ اینچی AMOLED لمسی، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با لنز کارل زایس، امکان ضبط فیلم‌های HD، خروجی HDMI و بسیاری مشخصات جالب دیگر می‌تواند یکی از گزینه‌های بعدی خرید شما باشد؛ به‌خصوص برای کسانی که در حال حاضر از سیستم‌عامل سیمبیان استفاده می‌کنند و به فکر ارتقای تلفن خود هستند!

منبع، نصاویر و اطلاعات بیشتر:

tanatos
30-09-2010, 19:23
آقا ده دفعه که یه متن و نقل قول نمیکنند نقل قول صفحه رو پر کرده!

BBNHFAK
30-09-2010, 21:13
این درسته که ان 8 ایی که قرار برای ایران عرضه بشه
روش HS-905 داره؟؟؟:18::18:

Milo.Metallboy
30-09-2010, 22:18
فکر نمیکنم دوست عزیز
اون مال از ما بهترونه

babakpilot
30-09-2010, 23:26
اساتيد ميشه يه راهنمايي بفرمايند كه نوع چيني با فنلاندي رو چطوري ميشه تشخيص داد ؟

astaragg
30-09-2010, 23:57
چه فرقی دارن؟

airowa
01-10-2010, 00:04
با سلام بنده اولین سری از این گوشی رو که به امید خدا وارد ایران بشه رو با هر قیمتی میخرم چون در گوشی های قبلیم به این نتیجه رسیدم که هیچ کدوم از گوشی های سری های بعدی از لحاظ لوازم جانبی و کیفیت به پای اولین ها نمیرسن و همیشه از این بابت سود کردم .

astaragg
01-10-2010, 00:17
بیاد خیلیا میخرنش

گرافيكار
01-10-2010, 00:43
با سلام بنده اولین سری از این گوشی رو که به امید خدا وارد ایران بشه رو با هر قیمتی میخرم چون در گوشی های قبلیم به این نتیجه رسیدم که هیچ کدوم از گوشی های سری های بعدی از لحاظ لوازم جانبی و کیفیت به پای اولین ها نمیرسن و همیشه از این بابت سود کردم .

البته خيلي از گوشيها هم بودن كه بعد از سريهاي اول هم محتويات جعبشون كاملتر شد هم عيب و ايراداي نرم افزاري و سخت افزاريشون برطرف شد

yoosef_st
01-10-2010, 01:02
این درسته که ان 8 ایی که قرار برای ایران عرضه بشه
روش HS-905 داره؟؟؟:18::18:
این که گفتین هندز فری بود؟ همونی که TV میگیره؟

airowa
01-10-2010, 01:14
البته خيلي از گوشيها هم بودن كه بعد از سريهاي اول هم محتويات جعبشون كاملتر شد هم عيب و ايراداي نرم افزاري و سخت افزاريشون برطرف شد
درست می فرمائید ولی نه دیگه در مورد n8 تی که الان نوکیا ادعا میکنه که دلیل تاخیر در عرضه اون رفع کلیه ایرادات نرم افزاری و سخت افزاریه گوشیه و میخاد یه چیزه کامل و بی نقص دسته مشتریش بده. مگر اینکه تا حالا سر بوده باشیم

Best N95
01-10-2010, 04:11
امیدوارم ، این دلال ها قیمتش رو افسانه ای نکنن و ضمنا خیلی زود شاهد به ثبات رسیدن قیمتش باشیم.....
ای خدا یعنی میشه یه روز رنگ سفید و نقره ایش رو تو دستم داشته باشم..............

منو این همه خوشبختی محاله:19:

فقط حال میده فیلم برداری کنی تو کوه و دشت و دمن ، بعد همونجا بریزی تو فلش........دوباره فیلم برداری کنی...

راحت شدیم از دست این لیبل ، دیگه تو دبی ور نمیدارن لیبلش رو عوض کنن ، چون زیرش حک شده ساخت چین تحت لیسانس نوکیا:31:

فقط امیدوارم صداش تو پخش یکم بلند باشه ، کیفیت صداش که عالیه چون میتونه فرمت MP3 رو با نرخ بیت ریت 320 کیلو بایت پخش کنه ، ولی بلندیش رو نمیدونم.......چون از روی فیلم های گرفته شده نمیشه نظر داد که آیا واقعا صداش بلنده یا نه؟

اگه نسخه 32 گیگا بایتیش هم بیاد که دیگه نور علی نور میشه.....

یه چیز دیگه حال میده توش فوتبال بازی کنی ، با بلوتوسش دو نفره .........:18:
سال بعد عید عجب عکس هایی خواهم گرفت با N8 تو جزیره کیش....:5:

اگه بتونه فقط و فقط 3 روز شارژ نگه داره دیگه میشه خدای گوشی ها:12:

tired friend
01-10-2010, 07:08
امیدوارم ، این دلال ها قیمتش رو افسانه ای نکنن و ضمنا خیلی زود شاهد به ثبات رسیدن قیمتش باشیم.....

فقط حال میده فیلم برداری کنی تو کوه و دشت و دمن ، بعد همونجا بریزی تو فلش........دوباره فیلم برداری کنی...

راحت شدیم از دست این لیبل ، دیگه تو دبی ور نمیدارن لیبلش رو عوض کنن ، چون زیرش حک شده ساخت چین تحت لیسانس نوکیا:31:

فقط امیدوارم صداش تو پخش یکم بلند باشه ، کیفیت صداش که عالیه چون میتونه فرمت MP3 رو با نرخ بیت ریت 320 کیلو بایت پخش کنه ، ولی بلندیش رو نمیدونم.......چون از روی فیلم های گرفته شده نمیشه نظر داد که آیا واقعا صداش بلنده یا نه؟

دلم آب شد بابا چه خبره:31:

amirhoseinmehri
01-10-2010, 08:56
تبریک می گم بالاخره وارد بازار شد:thumbsup:
من که پول ندارم بخرمش.:9:

babakpilot
01-10-2010, 09:42
اساتيد ميشه يه راهنمايي بفرمايند كه نوع چيني با فنلاندي رو چطوري ميشه تشخيص داد ؟

کسي نيست به سوال ما يه جواب بده

hamidreza0073
01-10-2010, 10:30
از نظر امکانات خیلی عالیه ولی قیافش افتضاح به تمام معناس

amir200812
01-10-2010, 10:51

1: توانایی پخش MP3 با نرخ بیت ریت 320 کیلو بایت چیز جدیدی نیست! همین N97 منم میتونه این کارو بکنه! N8 رفته توی خط دالبی!!:8:
2: فرض کنید 32 گیگش هم نیاد! 16 گیگ + یک مموری 32 گیگ + یک فلش مموری 8 یا 16 گیگ! فکر کنم بیشتر لازم بشه:21:!

mohammad20ali20
01-10-2010, 11:19
مقایسه دوربین nokia n8 با iphone 4

عکسهای بیشتر

Honradez
01-10-2010, 11:25
عجب کيفيت عکسي داره اين آيفون! (الان همه نوکياييا ميريزن سرم!!) :10:

Majid-6120
01-10-2010, 11:36
جدی عجب فیلمی شده این عکساااا..........حالا تو همین تاپیک باز 400 تا مقایسه کیفیت عکس آیفون و n8 رو داشتیم! بعد مثلا n8 بهتر بود!

یه روشی هست که میگن میشه فهمید یه عکس دستکاری شده یا نه!......یادمه یکی میگفت همچین چیزی هست!.....یعنی میشه فهمید یه عکس رو دست بردن توش یا نه!

Honradez
01-10-2010, 11:43
آره حدس ميزدم يه کلکي تو کار باشه. بگذريم.

ميگم اين گوشي 370 يوروئه درسته؟ با احتساب نرخ فعلي ارز ميشه حدود 480 تومن. بعد بياد ايران چقدر بهش اضافه ميشه فکر ميکنيد؟ 100 تومن؟ 50 تومن؟ :46:

chessmathter
01-10-2010, 11:56
من واقعا نمی دونم چی بگم من مقایسه با Canon 14mp دیدم، عکس عالی دیدم، بدم دیدم.نمیشه فعلا چیزی گفت.
ولی شما کافی سمپل های n8 رو در سایت نوکیا ببینید.
نوکیا که شرکت ایرانی نیست.
n8 واسه هرچی نیومده باشه واسه دوربینش امده.
فکر نکنم نوکیا دیوانه باشه ؟!بخواد سهامش سقوط کنه....
نوکیا تا اونجا که یادمه اگه گفته گوشی در چیزی عالیه همین بوده هر چند معایب دیگه داشته باشه ولی در اون چیز طبق حرفش عمل کرده.
n8 هم همینطور ...
بهر حال وقتی شما یک عکس عالی می بینی در مقابل Canon 14mp و عکس هایی مانند این در مقابل iphone 4
بهتره هیچ کدوم رو باور نکنین.
نکته جالب دیگر اینکه iphone گوشی بسیار خوب سیستم عامل ،تاچ وغیره
اما دیگه با همه چی مقایسه میشه فردا با دوربین های حرفه ایم مقایسه میشه از 8 تا 14! و ...
دیگه انتظار معجزه نمیشه داشت ...
بعضی فکر می کنن iphone در همچی باید بهترین باشه.

astaragg
01-10-2010, 11:57
حداقل تو ایران 700 رو شاخش داره

Honradez
01-10-2010, 12:05
خب يعني بعد از چندماه ميرسه به 500 و خرده‌اي؟

(اينطور باشه که C7 هم گرون ميشه)

caca_caca888
01-10-2010, 12:22
عجبا

یادش به خیر ان 73 رو خریدیم 390 تومن!!!!
اونوقت این میخواد بشه 500 تومن!!

یه روزیم میاد که ان 8 میشه خض:دی

amir200812
01-10-2010, 12:48
مقایسه دوربین nokia n8 با iphone 4

عکسهای بیشتر

کیفیت ایفون بیشتر نیست فقط تنظیم کردند رنگ هارو پرنگ نشون بده! توی N97 هم همچین گزینه ای هست که پرنگ تر نشون بده!

tired friend
01-10-2010, 13:24
والا ما که هر چی توی ان 8 عکسش دیدم خیلی پر زنگ بود خیلی!!صد در رصد دست کاریه:46:

همون طور تو این عکس ان 8 بهتره ببینید.

خالی بندی رو

خوبه چنتا بچه ها زوم کردشو داشتن.

راستی نکنه جای نوشته ها بر عکس باشه مثلا عکس ان8 رو می گن آیفون؟

astaragg
01-10-2010, 13:28
خب يعني بعد از چندماه ميرسه به 500 و خرده‌اي؟

(اينطور باشه که C7 هم گرون ميشه)

اگر 650 تا 700 قیمت پیدا کنه فکر کنم 2.5 یا 3 ماه ولی از 700 هر چقدر بیشتر باشه زودتر قیمتش میاد پایین.
البته الان سرعت معرفی گوشیا خیلی زیاد شده؛ هر روز یه گوشی.
به نظر من بعد 2 ماه افت زیادی پیدا کنه.
با این حال من خودم تا اخر ماه اگه فارسیش بیاد حتما می خرم چون بهش نیاز دارم.

tired friend
01-10-2010, 13:31
نگا کنین عکسای ان8 وایده بنابر این اشتباه جاشون.....

mohammad20ali20
01-10-2010, 13:32
کیفیت ایفون بیشتر نیست فقط تنظیم کردند رنگ هارو پرنگ نشون بده! توی N97 هم همچین گزینه ای هست که پرنگ تر نشون بده!

بله حرف شما کاملا صحیحه و رنگها در ایفون بیشتر از حالت واقعیه. :31:

اما فرض کن رفتی مسافرت یکسری عکس جذاب از لحاض رنگ بندی گرفتی که وقتی اونها رو بعدا نگاه میکنی کلی کیف میکنی در واقع انتظار من از دوربین موبایل همینه .

انقدر از دوربین n8 تعریف شده که دلیل خرید خیلی از ما دوربینشه حالا n8 میخواد دوربینی ارائه کنه بیشتر طبیعی عکس میگیره و در این صورت باید با دوربین های کامپکت مقایسه بشه که خوب ممکنه کم بیاره.

astaragg
01-10-2010, 13:38
خبر این که هر روز 200000 تا عضو دارن میشند تو سایت ovi store خب این واسه طرفدارای سیمبین خبر خوبیه ولی یکم از بقیه تو دانلود عقبیم.فقط یکم!

tired friend
01-10-2010, 13:38

آسمونو:19:

astaragg
01-10-2010, 13:50
تو این عکسا یه چیزی مشکل داره!

amir200812
01-10-2010, 13:56
عکس بالایی رو من دستکاری کردم و عکس پایین اورجینال!
100% تضمین میکنم که اون عکس ها دستکاری شده هستند!

Dark.Life
01-10-2010, 13:59
همونطور که تو صفحات پیش مقایسه صفحه گالکسی و ان8 رو دیدید و کلی به به و چه چه کردید الانم دوربین 12 این گوشیرو ببینید و چیزی نگیدو بپذیرید!
نمیشه که همیشه همه چیز به نفع برند مورد علاقه شما باشه ... بلاخره مقایسه های مشکوک به ضرر نوکیا هم وجود داره
از این حرفا گزشته به نظر من این مقایسه کاملاً درسته چون توسط سایت معتبر انگجت نوشته شده و همینجوری نمیشه ردش کرد

caca_caca888
01-10-2010, 14:01
یه سوال

آیفون 4 کودومه؟
چرا فقط با این مقایسه میکنید؟

با k750 هم مقایسه کنید

tired friend
01-10-2010, 14:31
یه سوال

آیفون 4 کودومه؟

با k750 هم مقایسه کنید
بعلهههههه:31:
من می دونستم عکسا دس کاریه.بریم سر یه موضوع دیگه.:31:در باره بدنه مثلا:21:

amir200812
01-10-2010, 14:33
یه سوال

آیفون 4 کودومه؟

با k750 هم مقایسه کنید
k750!!?
بابا k750 مال 5 6 سال پیشه!

tired friend
01-10-2010, 14:39
تو سایتای خارجی کیسشم می فروشن
19 دلار

اینه

:40:

Honradez
01-10-2010, 14:50
اگر 650 تا 700 قیمت پیدا کنه فکر کنم 2.5 یا 3 ماه ولی از 700 هر چقدر بیشتر باشه زودتر قیمتش میاد پایین.
البته الان سرعت معرفی گوشیا خیلی زیاد شده؛ هر روز یه گوشی.
به نظر من بعد 2 ماه افت زیادی پیدا کنه.
با این حال من خودم تا اخر ماه اگه فارسیش بیاد حتما می خرم چون بهش نیاز دارم.
يعني من اگه بخوام با 400 و خرده‌اي، C7 بخرم چقدر بايد صبر کنم؟ چند ماه؟

L.A.M.P.A.R.D
01-10-2010, 14:55
به نظر من بیخود صبر نکن........حالا حالا ها به این قیمت نمیرسه........اگه بخوای اینجوری ادامه بدی بازم یه گوشیه جدید و خفن تر میاد که دوس داری اونو بگیری..........همین الان برو یه گوشی به اندازه ی پولت بخر....اینقدر هم حساس نباش.........:46:

hamidkabiri6270
01-10-2010, 15:17
همونطور که تو صفحات پیش مقایسه صفحه گالکسی و ان8 رو دیدید و کلی به به و چه چه کردید الانم دوربین 12 این گوشیرو ببینید و چیزی نگیدو بپذیرید!
نمیشه که همیشه همه چیز به نفع برند مورد علاقه شما باشه ... بلاخره مقایسه های مشکوک به ضرر نوکیا هم وجود داره
از این حرفا گزشته به نظر من این مقایسه کاملاً درسته چون توسط سایت معتبر انگجت نوشته شده و همینجوری نمیشه ردش کرد

یه چیزی میگیا حسن.:31:آخه آیفون 4 دوربینش در حدیه که با ان 8 مقایسه بشه:18:.دوربین آیفون 4 باید باگوشیهای مثل گالاکسی مقایسه بشه نه با ان 8 عزیزم:31:

astaragg
01-10-2010, 15:30

تاریخ دقیق ریلیز C7 رو نمیدونم.فکر میکنم 3 ماه ی چهارم میلادی باشه این طور که یادمه. ولی قیمتش همون حدوده.

از شرایط این گوشی معلومه که نوکیا اونو واسه فروشه زیاد طراحی کرده.

Dark.Life
01-10-2010, 15:50
یه چیزی میگیا حسن.:31:آخه آیفون 4 دوربینش در حدیه که با ان 8 مقایسه بشه:18:.دوربین آیفون 4 باید باگوشیهای مثل گالاکسی مقایسه بشه نه با ان 8 عزیزم:31:

بعله درسته ... با این مقایسه آبروی ان8 رفت :دی ... 12 در مقابل 5 اینجوری کم بیاره خیلی جالبه :27:

Majid-6120
01-10-2010, 15:52
اینم Detalis مقایسه دو تا عکسی که صفحه پیش گذاشته بودن :

Sharpness رو گذاشته روی Hard بعد میگه N8 عکس هاش ماته و واضح نیست..... همین سایته معتبر Engadget

سمت چپ ماله آیفونه!

در ضمن اصلا بگیم عکس های N8 مات!.....آقا قبول!.....ولی حداقل دو تا Crop هم میذاشتی آقای معتبر انگجت تا ملتو گمراه نکنی! اصلا رزولوشن آیفون با N8 قابل قیاس هست مردک؟:27:

babrsabz
01-10-2010, 16:24

Sharpness رو گذاشته روی Hard بعد میگه N8 عکس هاش ماته و واضح نیست..... همین سایته معتبر Engadget

سمت چپ ماله آیفونه!

در ضمن اصلا بگیم عکس های N8 مات!.....آقا قبول!.....ولی حداقل دو تا Crop هم میذاشتی آقای معتبر انگجت تا ملتو گمراه نکنی! اصلا رزولوشن آیفون با N8 قابل قیاس هست مردک؟:27:

خدا شمارا خير دهد كه ملتي را از ناراحتي درآورديد خداوكيلي N8 چيز دگيه اي هستش آيفوني ها ما رو داغون فرمودند با اين گوشيشون

tired friend
01-10-2010, 16:26

سمت چپ ماله آیفونه!

ایول:40::40::40:

astaragg
01-10-2010, 16:35
برای بعضی تسلیت عرض می کنم:31::5:

4870x2
01-10-2010, 16:42
دوستان چرا دعوا میگیرین
engadget یکی از بهترین سایت های مقایسه هستش
این N8 هستش که دربرابر HDR توی ایفون کم میاره
همون طور که نسخه اولیه n86 عکس هاش افتضاح بود با اپدیت بهترین شد

asgar_s
01-10-2010, 16:49
عجبا.
شک کردن به دوربین n 8 مثل این میمونه که بخوای به سره خودت کلاه بزاری.

اصلا فکرشم نکنید.
n8 عشقه:8:

matin350
01-10-2010, 16:54
واقعاً جای تأسف داره که سایتهای به اصطلاح معتبر همچین عکسهایی پخش کنن... دوربین N8 کاملاً متفاوته و جای بحث و صحبتی نداره... کل دنیا دارن بصورت تخصصی روی دوربین این گوشی کار میکنن و نظر میدن و حتی برای تصویر برداری فیلم ازش استفاده میکنن بعد یه دروبین فزرتی میخواد بیاد قد علم کنه.
لطفاً ملاحظه فرمایید:

لنز زایس N8 نسبت به لنزهای SLR موجود سه برابر قویتره

Dr. Hubert Nasse of Carl Zeiss talks about the Tessar lens, included in the new Nokia N8 smartphone. This movie was captured and edited with the Nokia N8, during the photokina in Cologne by YouTuber: CarlZeiss Lenses. He declares this NokiaN8 lens is at least THREE TIMES higher RESOLUTION than most available SLR lenses

DariushGreat
01-10-2010, 17:10
همین سایت به ظاهر معتبر یه زمانی Omnia HD رو برترین گوشی می دونست... دریغ از این که دروغی بیش نبود! :31:

یادش بخیر... حالا هم همون سایت آیفون رو برتر از N8 می دونه. کار دنیا رو می بینی...؟ چرا اینقدر برخی تلاش می کنن ضعف های گوشی هاشون رو با گنده نمایی، غلو و دروغ بپوشونن؟! :13:

{ البته ناگفته نمونه که اون سایت از سامسونگ و اپل برای این کار پول های خوبی می گیره }

شاد باشین :20:

ali racer
01-10-2010, 17:16
من نمی خوام الکی حمایت کنم از نوکیا

ولی مقایسه دوربین 5 و 12 اصولا احمقانه است

همین 86 قدیمی نوکیا آیفون رو له و لورده میکنه تو عکس

حالا ان8 با اون فلاش زنون ...با اون اندازه سنسور...با ان دی فیلتر ...با اون سرعت شاتر جلو آیفون کم بیاره ؟؟!

آیفونی که دوربینش رو الجی میسازه
و هیچ وقت ال جی دوربینی نداشته که
عرض اندامی در برابر کمرا فون ها نوکیا بکنه !

این با منطق من جور در نمیاد

هر چند که این مقایسه در اصل تبلیغی واسه آیفون4 بود با اون گاف های مسخره اش موقع ورود به بازار

Majid-6120
01-10-2010, 17:48
مثه اینکه تویه نوکیا بلاگ مثه اینجا جنگ شده!

ولی چیزه جالبی گفته :

You may have seen engadget’s Nokia N8 versus iPhone 4 camera tests.The one where non full resolution shots are used (hidden away in zip – WHICH btw is the WORST batch of Nokia N8 sample photos I have ever seen. N82 and N900 have taken better) which have all been passed through watermarker (not untouched)

تصویر سمت چپ مربوط به یه دوربین دیجیتاله!

Honradez
01-10-2010, 17:59
تاریخ دقیق ریلیز C7 رو نمیدونم.فکر میکنم 3 ماه ی چهارم میلادی باشه این طور که یادمه. ولی قیمتش همون حدوده.

از شرایط این گوشی معلومه که نوکیا اونو واسه فروشه زیاد طراحی کرده.
بسيار ممنون.

فقط بعنوان سوال آخر:

ببينيد، خيلي صادقانه، من الان پولمو جمع کرده‌ام که Samsung Wave بخرم. منتها ديدم اين C7 گوشي بهتريه از دو جهت:
1. براي برنامه نويساي سيمبين 3 ظاهرا 10 ميليون دلار جايزه گذاشتن ولي براي بادا 2.7 تا. خب اين نشون از آينده بهتر سيمبين 3 داره نسبت به بادا.
2. فيلمبرداري نوکياهاي جديد ظاهرا کيفيت بالاتري داره نسبت به فيلمبرداري Wave. (گرچه جفتشون HD هستن)

قضيه اينجاست که الان ميتونم ويو بخرم. ولي براي C7 حداقل بايد دوماه صبر کنم. ميخواستم نظر شما رو بپرسم؟

ممنون. :10:

astaragg
01-10-2010, 18:22
الان Samsung S8500 Wave و نوکیا C7 رو مقایسه کردم.
اگر میتونی و احتیاج شدید نداری بمون چون بهت قول میدم بده 2 ماه همین N8 که اشک ما رو در اورده! بشه با یکم بیشتر از این قیمت خریدش.

در ضمن چرا یه نگاهی به Omnia HD نمی کنی من اگه جای شما بودم حتما بهش....
سیستم عامل سیمبین،دوربین 8HD ......

total_overdose
01-10-2010, 18:35
بسيار ممنون.

فقط بعنوان سوال آخر:

ببينيد، خيلي صادقانه، من الان پولمو جمع کرده‌ام که Samsung Wave بخرم. منتها ديدم اين C7 گوشي بهتريه از دو جهت:
1. براي برنامه نويساي سيمبين 3 ظاهرا 10 ميليون دلار جايزه گذاشتن ولي براي بادا 2.7 تا. خب اين نشون از آينده بهتر سيمبين 3 داره نسبت به بادا.
2. فيلمبرداري نوکياهاي جديد ظاهرا کيفيت بالاتري داره نسبت به فيلمبرداري Wave. (گرچه جفتشون HD هستن)

قضيه اينجاست که الان ميتونم ويو بخرم. ولي براي C7 حداقل بايد دوماه صبر کنم. ميخواستم نظر شما رو بپرسم؟

دوست عزیز به نظر من فعلا صبر کن نه اینکه میگم سی 7 بگیر.
قیمت ویو خیلی الکب بالا رفته.بدون گارانتی اینروزا 450 میگن.حتی بالاترم میره.در صورتی که تا 380 390 هم اومده بود:46:

astaragg
01-10-2010, 18:46
بنظر من اصلا نمی ارزه این همه پول بالاش بدی،شنیدم فروشش از یه میلیون گذشته تو اروپا ولی.....
اگه سامسونگ انتخاب کردید فقط omina hd

astaragg
01-10-2010, 18:53
ویراش گر اسناد N8 تو چه سطحیه؟ از فروم بازا کسی عکسی فیلمی داره؟

gsm.ir که رنگ ما رو پروند!

ali racer
01-10-2010, 19:00
بسيار ممنون.

فقط بعنوان سوال آخر:

کلا با سی7 حال نمی کنم
صبر کن همین ان8 رو بگیر که المان های بهتری داره
ارزش صبر کردن رو داره ان8

ویو گوشی خوبیه
ولی قیافه اش زاقارته مثل اسباب بازی می مونه مخصوصا دکمه منو اش

فقط با گارانتی بگیر
چون یکی از بچه های همین فروم خودمون گوشی اش حسابی خرج رو دستش گذاشته بود

در مورد این که اون دوستمون امنیا اچ دی رو توصیه کردن
به دلایل مختلف اونو توصیه نمیکنم(بعد از یکسال و 3 ماه داشتن این گوشی در کنار ان82 ام)
مهم ترینش میزان سار پایینش بود
که تو نقاط سیگنال ضعیف یا خارج از شهر واقعا منو اذیت میکرد

Honradez
01-10-2010, 19:02
بسيار متشکرم از راهنماييها.

فقط در پاسخ جناب astaragg که فرمودن چرا امنيا اچ دي نميخري بايد بگم که کيفيت خوب بازيها يکي از معيارهاي منه براي انتخاب و خب اين ويژگيو ويو و C7 بيشتر ساپورت ميکنن تا امنيا اچ دي که سيمبين 9.4 داره.

موفق باشيد.
:10:

ويرايش:

کلا با سی7 حال نمی کنم
صبر کن همین ان8 رو بگیر که المان های بهتری داره
ارزش صبر کردن رو داره ان8

ویو گوشی خوبیه
ولی قیافه اش زاقارته مثل اسباب بازی می مونه مخصوصا دکمه منو اش

فقط با گارانتی بگیر
چون یکی از بچه های همین فروم خودمون گوشی اش حسابی خرج رو دستش گذاشته بود

در مورد این که اون دوستمون امنیا اچ دی رو توصیه کردن
به دلایل مختلف اونو توصیه نمیکنم(بعد از یکسال و 3 ماه داشتن این گوشی در کنار ان82 ام)
مهم ترینش میزان سار پایینش بود
که تو نقاط سیگنال ضعیف یا خارج از شهر واقعا منو اذیت میکرد
خب قطعا کارايي مهمتر از ظاهره. دليل اينکه بجاي N8 دنبال C7 هستم هم راستش اينه که فرق اين دو تا توي خروجي HDMI و مگاپيکسل بالاتره که راستش دوست ندارم بخاطرشون پول بيشتر بدم.

سلامت باشيد. :8:

astaragg
01-10-2010, 19:25
من تنها اشکالی که تو HD دیدم پایین بودن سرعت تو گالریش بود.

daryosh999
01-10-2010, 20:07
سلام.
من خودم n97 رو 700000 خریدم . ولی الان گارانتی اصلی 450000 یعنی ظرف یه سال 250000 سرم کلاه رفت.
عاشق N8 و امکاناتشم ولی من تا تابستون سال دیگه صبر می کنم. که قیمتش واقعی شه الان بیاد تو این ایران باز سر ادم 200 تا 300 تومن کلاه میره .
البته از این موضوع هم نباید گذشت: ( گرفتن گوشی تو همون اوایل لذتی داره که نگو !!!!)
البته خوددمم گیج شدم چون من اگه پارسال 97 نمی گرفتم و صبر می کردم تابستون امسال بگیرم N8 میدیدم و از گرفتن 97 پشیمون می شدم . یعنی اگه تا تابستون سال دیگه بخوام واسه این گوشی صبر کنم قطعا یه گوشی شاخ دیگه میادو من از خریدن N8 پشیمون میشم . واقعا خودمم موندم چیکار کنم.

astaragg
01-10-2010, 20:31
اینطور حساس بودن رو گوشی زیاد....،من 5 سال پیش N70گرفتم 360 تومن الان اصلا نمی دونم چنده.تنها کاری که باهاش نکردم هاکی رو یخ که اونم تو دسترس نیست.

الان وقتش شده که بگم با بای N70.

matin350
01-10-2010, 23:12
سامسونگ هم استفاده از سیمبین رو تعطیل کرد و تا پایان سال مهلت داده کاربراش موارد مورد نیازشون رو دریافت کنن.

ولی ما همچنان طرفدار سیمبینیم:40: و منتظر N8... همون بهتر که سیمبین تک بشه... ولی یه روز پشیمون میشن... رابط کاربری ساده خودش یه نعمت به حساب میاد، بزار برن دنبال ویندوز فون 7 مسخره و تکراری و آندروید.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Coming to a draw on a very touchy and resource-intensive subject such as developer support for an OS, a forum post states that by the 29th of October, Samsung will close down the Symbian Lab.dev. By the 30th the entire forum will be gone and by year's end all Symbian content will be removed from existence

We recommend posting any new discussion board queries no later than the 10th of December 2010 to ensure your issue can be addressed prior to the Forum’s closure. Please take this opportunity to download any required documentation before all content is removed. Registration and certification of Symbian applications for the Samsung Apps store will cease from 08:00am on the 31st of December 2010

astaragg
01-10-2010, 23:14
طرفدار سیمبینیم:40: و منتظر N8

alimara
01-10-2010, 23:20
آقا یکی در مورد متن باز یا همین qt یا اوپن سورس نمیدونم چی بود ؟!؟! میشه یه توضیحی بدین ؟ یعنی میشه برنامه های سیستم عامل های دیگه رو روش ریخت ؟

ali racer
02-10-2010, 01:49

ali racer
02-10-2010, 01:49
edited...........

astaragg
02-10-2010, 06:53
خوش به حاله بعضیا شد! استقبال رو داریدHelsinki, Beijing, Shanghai and Moscow

Milo.Metallboy
02-10-2010, 10:48
اولین ریویو ها

Milo.Metallboy
02-10-2010, 12:21
لینک مستقیم ویدیو های بالا

4870x2
02-10-2010, 13:40
آیفونی که دوربینش رو الجی میسازه
و هیچ وقت ال جی دوربینی نداشته که
عرض اندامی در برابر کمرا فون ها نوکیا بکنه !
جک برتر سال در تاپیک N8 پیدا شد
اون زمان که نوکیا با اون تبلیغات اومد n95 رو معرفی کردش با فیلمبرداری انقلابی خودش تازه داشتش به زمان عرضه نزدیک میشد که ویوتی اومد و کله n95 رو خوابوند
توی 8 ها که اون زمان تازه نوکیا داشت از 3.2 به 5 ارتقا پیدا میکردش ال جی 8 خودش رنوار رو دادش که تو فیلمبرداری از n86 بهتره
تو عکس برداری اگه دوستان مقایسه ای با اخرین فریمور هر دو گوشی دارن بذارن مستفیض شیم: دی

tired friend
02-10-2010, 13:49
فک کنم تا چن روز دیگه مام ببینیمش:13://///////:40:

ali racer
02-10-2010, 14:28
جک برتر سال در تاپیک N8 پیدا شد
اون زمان که نوکیا با اون تبلیغات اومد n95 رو معرفی کردش با فیلمبرداری انقلابی خودش تازه داشتش به زمان عرضه نزدیک میشد که ویوتی اومد و کله n95 رو خوابوند
توی 8 ها که اون زمان تازه نوکیا داشت از 3.2 به 5 ارتقا پیدا میکردش ال جی 8 خودش رنوار رو دادش که تو فیلمبرداری از n86 بهتره
تو عکس برداری اگه دوستان مقایسه ای با اخرین فریمور هر دو گوشی دارن بذارن مستفیض شیم: دی
کلا حال و حوصله کل کل با آدم های بی منطق که حرف ها و پست های خنده دار میدن رو ندارم
برین با همون ال جی تون خوش باشین
تو کلوپ ان8 هم اسپم ندین لطفا

4870x2
02-10-2010, 14:49
کلا حال و حوصله کل کل با آدم های بی منطق که حرف ها و پست های خنده دار میدن رو ندارم
برین با همون ال جی تون خوش باشین
تو کلوپ ان8 هم اسپم ندین لطفا
برادر با منطق یه عکس از مقایسه n8 با رنوار بذار(درست شنیدی n8)
یا اصلا با n86 بذار
رنوار

INNOV8

Javad_Ed
02-10-2010, 15:02
توی engadget هم یه چند تا عکس در شرایط یکسال گذاشته بین iphone .و n8 گذاشته....
بنظرم تویز n8 زیاده....خب البته از عواقب مگاپیکسل بالاست!

گرافيكار
02-10-2010, 15:03
سامسونگ هم استفاده از سیمبین رو تعطیل کرد و تا پایان سال مهلت داده کاربراش موارد مورد نیازشون رو دریافت کنن.

ولی ما همچنان طرفدار سیمبینیم:40: و منتظر N8... همون بهتر که سیمبین تک بشه... ولی یه روز پشیمون میشن... رابط کاربری ساده خودش یه نعمت به حساب میاد، بزار برن دنبال ویندوز فون 7 مسخره و تکراری و آندروید.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Coming to a draw on a very touchy and resource-intensive subject such as developer support for an OS, a forum post states that by the 29th of October, Samsung will close down the Symbian Lab.dev. By the 30th the entire forum will be gone and by year's end all Symbian content will be removed from existence

We recommend posting any new discussion board queries no later than the 10th of December 2010 to ensure your issue can be addressed prior to the Forum’s closure. Please take this opportunity to download any required documentation before all content is removed. Registration and certification of Symbian applications for the Samsung Apps store will cease from 08:00am on the 31st of December 2010
اين ديگه از اون حرفا بود
حالا كاري به ويندوز 7 ندارم چون نديدم
ولي سيمبين رو با آندرويد مقايسه كردن ديگه خيلي يه جوريه
بابا منطقم حدي داره

بچه هاي سامسونگي بابا يكي يه wave بده به اين Honradez داره از دستمون ميره ها

astaragg
02-10-2010, 15:21
فروم بازایی که با ان8 و کلا نوکیا مشکل دارند لطفا تو این فروم زیاد سخت نگیرن,بیشتر سعی کنن نظاره گر باشند بعد تو تاپیک های مورد علاقشون بترکونند! با همه ی توان!

asgar_s
02-10-2010, 15:57
توی engadget هم یه چند تا عکس در شرایط یکسال گذاشته بین iphone .و n8 گذاشته....
بنظرم تویز n8 زیاده....خب البته از عواقب مگاپیکسل بالاست!

سلام
عکسای ایفون غیر قابل قبوله چون خیلی غیره طبیعی هستن. مثل اینکه عکسو نقاشی کردی. فلفلش زیاده(پر رنگ)

چرا بعضیا می خوان گیر الکی بدن نمی دونم.......................................... ............................
خسته شدیم بابا

mr_khodaei2008
02-10-2010, 17:59
دوستان بلاخره این گوشی تو بازارهای جهانی عرضه شد یا نه ؟ اگه شده کی میتونیم تو ایران ببینیمش؟

ali_power42
02-10-2010, 18:03
به شخصه اگه کل دنیا هم بگن که دوربین n8 اشغاله من اهمیتی نمیدم و میدونم که بهترینه
همین n82 ای که الان دارم عکسش با هیچ 5 مگاپیکسل دیگه ای قابل مقایسه نیست بهتره گوشی ای مثل ایفون 4 رو با n82 مقاسی کنید

بعضی از کاربرها هم که دارن اینجا رو بهم میریزن همون هایی هستن که بخاطر بوجود امدن ذهنیت بد پیش بقیه نام کاربری خودشونو عوض کرده اند......
لطفا دیگه جواب این افراد رو ندین تا خودشون خسته بشن.

Honradez
02-10-2010, 18:08
اين ديگه از اون حرفا بود
حالا كاري به ويندوز 7 ندارم چون نديدم
ولي سيمبين رو با آندرويد مقايسه كردن ديگه خيلي يه جوريه
بابا منطقم حدي داره

بچه هاي سامسونگي بابا يكي يه wave بده به اين Honradez داره از دستمون ميره ها
مرسي. :46:

بحث اينها نيست خب اگه C7 و N8 بخوان بهتر باشن چرا آدم سراغ اونا نره؟

+ ويرايش: بابا صبر کنيد وارد بازار بشه، چهارتا آدمي که بنظرمون بيطرفن باهاش عکس بندازن، اونوقت ميشه سالم قضاوت کرد.

f-secure
02-10-2010, 18:17
سلام
عکسای ایفون غیر قابل قبوله چون خیلی غیره طبیعی هستن. مثل اینکه عکسو نقاشی کردی. فلفلش زیاده(پر رنگ)

چرا بعضیا می خوان گیر الکی بدن نمی دونم.......................................... ............................
خسته شدیم بابا
چه زود خسته شدی! هنوز شروع کاره!!! تازه از این ببعده که reviewها و مقایسه ها میخواد بیاد!!!! :31:
منم از کسانیم که تو صف N8 وایسادم . بر اساس عکسها و فیلمهای جدید engadget یه چند تایی مقایسه میذارم دیدنیه.البته شایدم بقول بعضیها واقعاً اشکال از تنظیمات دوربینش باشه ولی بازم خیال نکنم اینجور که بعضیا میگن یه بابای غیرحرفه ای یا مغرض این عکسها و فیلمها رو گرفته باشه یا دستکاریشون کرده باشه!!! :18:
عکسا رو با حفظ کیفیت حسابی کم حجم کردم تا صفحه سنگین نشه

1- عکس زیر که بدجور زد تو ذوقم و نیاز به توضیحات نداره

2- ولی تو این یکی N8 یه قدری واسمون آبرو بجا کرد و سربلندمون کرد(خیر ببینی ننه)

3- عکس زیر از اتوبوسهای قرمز لندن رو بعنوان شاهد در نظر میگیریم چون بوسیله ی یه دوربین نیکون 3200 گرفتهشده.به رنگ اتوبوس دقت شه

حالا عکسهایی که N8 و آیفون4 گرفتن رو میبینیم.بازم به رنگ اتوبوس دقت شه و مقایسه کنین با رنگ عکس شاهدمون در بالا

4-به رنگ بنر تبلیغاتی مک دونالد نگاه کنین.مک دونالد معمولاً از رنگ قرمز استفاده میکنه

5-عکس زیر مات شدن تصویر آیفون رو نسبت به N8 موقع حرکت سریع گوشی نشون داد.به رنگ تنه ی درخت توجه شه.اون ماتی در فیلم گرفته شده بوسیله ی آیفون بخاطر زاویه ی تابش نور به درخت نبود

6-آیفون یه مقدار در رنگها اغراق ممکنه کرده باشه طوریکه جزئیات خراشیدگی رنگ توی اون نوار زرد روی زمین رو نتونسته خوب نشون بده.

در مجموع این نظر منه
نوکیا یه قدری رنگها رو بیحالتر داره نشون میده درحالیکه آیفون4 برعکسش,یه مقدار پررنگتر.ولی بطور معمول جذابیت عکسهای پررنگتر برای مخاطبان بیشتره.

ali_power42
02-10-2010, 18:21
ویدیو زیر رو ببینید که مربوط به fm transmitter نوکیا n8 هست .کیفیت خیلی خوبه و 2 ساعت استفاده از transmitter فقط یک خط باتری کم میکنه(به گفته خود شخص ازمایش کننده):

ninja3000sh
02-10-2010, 19:14
دوستان بلاخره این گوشی تو بازارهای جهانی عرضه شد یا نه ؟ اگه شده کی میتونیم تو ایران ببینیمش؟
بله عزیز عرضه شده.
تا 3 الی 5 روز دیگه و یا حتی کمتر وارد تهران میشه.:46:

astaragg
02-10-2010, 19:26
بله عزیز عرضه شده.
تا 3 الی 5 روز دیگه و یا حتی کمتر وارد تهران میشه.:46:
از کجا میدونی؟ هنوز تو ژاپن عرضه نشده.

Javad_Ed
02-10-2010, 19:47
دوستان چرا الکی موضع میگیرید !
من فقط نظرم رو راجع به عکس ها گفتم....
شما دو دوربین دیجیتال slr like هم بزاری کنار هم.....یکی 12 مگا یکی 14 ...14 هی نویزش بیشتره...برای مثال :
Panasonic fz35
با fz100
....
بیخیال بحث رو منحرف نمیکنم...من فقط نظرم رو راجع به عکس ها دادم...
و فکر هم نکنم که اینجا ملک شخصی کسی باشه...که نشه توش نظر داد/...من خودم n82 دارم ...کل زنگیم با سیمبین بوده و هست...مشکلی هم باهاش یا هر سیتم عامل دیگه ندارم...
:11:

ali_power42
02-10-2010, 21:33
دوستان چرا الکی موضع میگیرید !
من فقط نظرم رو راجع به عکس ها گفتم....
شما دو دوربین دیجیتال slr like هم بزاری کنار هم.....یکی 12 مگا یکی 14 ...14 هی نویزش بیشتره...برای مثال :
Panasonic fz35
با fz100
....
بیخیال بحث رو منحرف نمیکنم...من فقط نظرم رو راجع به عکس ها دادم...
و فکر هم نکنم که اینجا ملک شخصی کسی باشه...که نشه توش نظر داد/...من خودم n82 دارم ...کل زنگیم با سیمبین بوده و هست...مشکلی هم باهاش یا هر سیتم عامل دیگه ندارم...
:11:

دوست عزیز منظورم با شما نبود.

DariushGreat
02-10-2010, 21:45
آقایون گرامی به جای این همه کل کل کمی دقت کنید:
این فریمور فریمور نهایی نیست و بتا هست. هنوز کار داره. هرگاه عکس فریمور نهایی عرضه شده رو دیدین بیاین بگین N8 تصاویر چرتی داره. اوکی؟!

درضمن برای این که پی ببرید که رنگ های این گوشی چطور هستن، تشریف ببرین به این پیوند و عکس های گرفته شده با خود گوشی توسط نخستین فریمور بتا رو ببینین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/SIZE]

شاد باشین :31:

astaragg
02-10-2010, 21:54
این فریمور فریمور نهایی نیست و بتا هست!
بیشتر توضیح بده لطفا

ali_power42
02-10-2010, 22:39
رنگ عکسهای n8 کاملا درسته مثل دوربین دیجیتاله

ali_power42
03-10-2010, 00:13
n8 در کنار n97 mini :

اینم قسمت اول ریویوی allaboutsymbian از n8 :

ali racer
03-10-2010, 00:20
3 تا عکس از مقایسه ان8 و پیکسون12

منبع موبایل رویو
ممنون از رضای عزیز که میگرده اطلاعات رو در کسری از ثانیه پیدا میکنه :40:

ان8
پیکسون

ان8

پیکسون

ان8

پیکسون

DariushGreat
03-10-2010, 00:28
این فریمور فریمور نهایی نیست و بتا هست!
بیشتر توضیح بده لطفا

به فریموری که هنوز داره مراحل آزمایشی رو طی می کنه می گن بتا. معمولا در این مراحل عیوب کشف شده و مشکلات برطرف می شن و بعضا هم بر امکانات افزوده می شه

daryosh999
03-10-2010, 01:11
سلام
چرا نوکیا تغیرات اساسی تو ظاهر سیمبین 3 بوجود نیاورده.
ولی قسمت برنامه های در حال اجراش تغییر کرده و بجای اینکه فقط اسم برنامه ها رو نشون بده یه تصویرم از اونا گذاشته .جالبه..

tanatos
03-10-2010, 08:53
به فریموری که هنوز داره مراحل آزمایشی رو طی می کنه می گن بتا. معمولا در این مراحل عیوب کشف شده و مشکلات برطرف می شن و بعضا هم بر امکانات افزوده می شه

بله و این مراحل آزمایشیش مال ماست یعنی اول باید روی ما تست بشه تا به مشکلاتش پی ببرند!

outpost
03-10-2010, 09:59
مقايسه دوربين آيفون 4 و نوكيا n8

واقعا از n8 نااميد شديم.

اين بود دوربين N8 كه اينقدر ازش تعريف ميشد !

Milo.Metallboy
03-10-2010, 10:52
دوست عزیز آیفن هیچ برتری ای نداشت

چرا اینقدر غیر تخصصی به عکس ها نگاه میکنید
هرچی پر رنگتر باشه که بهتر نیست دوست عزیز
مهم اینه که رنگ ها طبیعی باشه
دوربین n8 رو با کنون 14 مگا پیکسلی مقایسه میکنن نه با آیفون دوست عزیز

outpost
03-10-2010, 11:10
دوست عزیز آیفن هیچ برتری ای نداشت

چرا اینقدر غیر تخصصی به عکس ها نگاه میکنید
هرچی پر رنگتر باشه که بهتر نیست دوست عزیز
مهم اینه که رنگ ها طبیعی باشه
دوربین n8 رو با کنون 14 مگا پیکسلی مقایسه میکنن نه با آیفون دوست عزیز

N8 توي عكسها واقعا ضعيف عمل كرده.

1- رنگها رو مرده گرفته
2- كنتراست پاييني داره.
3-وضوح تصاويرش پايينه. در بعضي ار عكسها حتي آيفون 5 مگاپيكسلي وضوح بيشتري داره.
=============
حالا اين عكسها رو ببنيد ( مقايسه كيفيت عكس پيكسون و N8 )

بزاريد چشمهاتون قضاوت كنه. كدوم عكس رو ميپسنديد ؟

ان8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x365.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیکسون :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x488.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ان8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x365.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیکسون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x488.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ان8

پیکسون

DariushGreat
03-10-2010, 11:30
بله و این مراحل آزمایشیش مال ماست یعنی اول باید روی ما تست بشه تا به مشکلاتش پی ببرند!

تا اونجایی که من یادمه غیر از سونی اریکسون ستیو، هیچ گوشی دیگه ای همچین کاری با مشتریاش نکرده! همه برندها گوشی هاشون رو با فریمور فول ( آلفا ) عرضه می کنن. البته اگه بعدا مشکلی باشه برطرف می شه و در قالب نگارش تازه میاد بیرون

N8 توي عكسها واقعا ضعيف عمل كرده.

1- رنگها رو مرده گرفته
2- كنتراست پاييني داره.
3-وضوح تصاويرش پايينه. در بعضي ار عكسها حتي آيفون 5 مگاپيكسلي وضوح بيشتري داره.
=============
حالا اين عكسها رو ببنيد ( مقايسه كيفيت عكس پيكسون و N8 )

بزاريد چشمهاتون قضاوت كنه. كدوم عكس رو ميپسنديد ؟

ان8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x365.

پیکسون :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x488.

ان8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x365.

پیکسون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x488.

ان8

پیکسون

معلومه که N8 رو می پسندم به دلایل زیر:
1. کیفیت در خور تحسین ( ابعاد بزرگ، dpi بالا، وضوح بسیار عالی، عدم شطرنجی شدن در زوم های سنگین )
2. رنگ های رئال ( طبیعی )
3. کنتراست متعادل ( نه خیلی زیاد که بخش های تاریک عکس رو فاقد جزئیات کنه و نه خیلی کم که همه عکس به سفیدی بزنه )

درضمن... بنده تابلوی نقاشی نمیخوام که !!! عکس واقعی می خوام که هرگاه بهش نگاه کردم، منو ببره توی همونجا و خاطرات رو زنده کنه. درضمن این همه هی گفتین N82 و N95 و دیگر گوشی های نوکیا رنگ های مصنوعی داره و فلان و بیسار و هی پتک کردین کوبیدین توی سر نوکیا، حالا هم که دوربین هاش دارن رنگ طبیعی می زنه می گین چرا زد؟! حالتون خوبه؟؟؟ :blink:

daryosh999
03-10-2010, 11:32
سلام.
دیدم خیلی بحث دوربین بالا گرفته . گفتم منم نظراتمو بگم:
دوربین ان8 دوازده یعنی عکس رزولیشن بالایی داره و جزییات بیشتری رو از صحنه برمی داره.میشه روش کلی زوم کرد و رو جزییات کار کرد.
در رابطه با کیفیتم و شفافیت عکس های ایفون هم بگم . شما می تونی بری تو فتوشاپ و با زیاد کردن نور عکسهای ان8 دقیقا به همون عکس های ایفون برسی . یعنی ایفون میاد یه عکس میندازه بعد با کارای نرم افزاری که روش انجام دادن روشنایی رو زیاد می کنه تا بقول دوستمون چشم ادم اونو بپسنده. (در رابطه با تصاویری که ایفون از اسمون میگیره هم که مشخصه اسمونو سفید میگیره) ولی نوکیا این کارو نمی کنه چون یه دوربین حرفه ای دوربینیه که عین واقعیت رو ظبط کنه نه اینکه بخواد با زیاد کردن روشنایی یه تصویر مصنوعی ایجاد کنه . مثلا شما به تصاویری که دوربین های دیجیتال گرفتن نگاه کنین درست همون رنگ های ملایم محیط رو بر ظبط می کنن . ان هشتم همین کارو میکنه . ولی ایفون به نظر من با زیاد کردن نور تصاویر، تصاویرو غیر طبیعی میکنه.
اگه بگیم ایفون از ان هشت بهتر عکس میگره پس من برم با یه دوربین 2مگاپیکسلی عکس بندازم بعد با فتوشاپ روشنایی رو زیاد کنم تا عکس ها پررنگ تر بشن . بعد اونو بزارم کنار یه عکس دوربین دیجیتال 14 مگاپیکسلی بعد بگم چون عکس دوربین 2 پررنگ تره پس کیفیت بهتری داره .....

daryosh999
03-10-2010, 12:07
برای تکمیل پست قبلیم در مورد کیفیت عکس ایفون این عکسو گذاشتم . این عکسو خودم با فتوشاپ تغییر دادم یعنی کیفیت رنگها رو بردم بالا تا دوستان متوجه شن که دوربین ایفون در مقابل ان8 عددی نیستو فقط اینا با یه کار نرم افزار می خوان شدت رنگ ها رو زیاد کنن تا خیلیها فکر کنن این گوشی عکس های با کیفیتی میگیره.

*M!L4D*
03-10-2010, 13:27
ارزش دوربین ان 8 رو با مقایسه اون با پیکسون و آیفون 4 پایین نیارید

hamidkabiri6270
03-10-2010, 15:12
شاهزاده ایرانی: بزرگترین پرده سینما و نوکیا:

پس از شکست رکورد جهانی ضبط کوچکترین انیمیشن جهان به نام "نقطه" توسط گوشی نوکیا N8، مردم سوئد تصمیم به پخش فیلم "شاهزاده ایرانی" در بزرگترین پرده سینما توسط گوشی نوکیا N8 گرفتند.
ساکنان شهر Rosengard با ساختن پرده‌ای به اندازه 1428 متر مربع در ابعاد 28 متر در 51 متر، فیلم شاهزاده ایرانی را توسط 4 پروژکتور XLM HD30 که به وسیله پورت HDMI به گوشی N8 نوکیا متصل می‌شدند برای بیش از 1500 نفر نمایش دادند. در ضمن از ساختمان‌های اطراف بیش از 1000 نفر این فیلم را دیدند.

منبع:

ali racer
03-10-2010, 15:41
تا فردا شب یا اوایل صبح پس فردا رویو الدر میاد رو سایت موبایل رویو

هفته دیگه هم آرنا رویو ان8 رو میزاره اونوقت حقایق دوربین ان8 مشخص میشه

لطفا در مورد مقایسه دوربین ان8 با آیفون :27: و گوشی های دیگه تو تاپیک خودش(مقایسه دوربین ان8 با سایر گوشی ها) پست بدین

گرافيكار
03-10-2010, 16:12
اینم از پیکسونتون :16::

میگم میذاشتین رو 80......کیفیتش بهتر میشدااااااا

با اين وجود اگه عكسهاي آيفون و پيكسون رو ويرايش نكنن عكسهاشون شبيه n8 يا در سطح اون ميشه درسته؟
خب به نظر شما اين خودش براي n8 يه ايراد نيست؟
كه عكسهاش در حد يه دوربين پنج مگا و دوربين پيكسوني كه يك سوم n8 قيمتشه باشه؟
اگه حرف شما در مورد ساختگي بودن عكسها رو هم فرض درست بگيريم
به نظر باز هم جزئيات توي پيكسون بهتر بود به چمنها نگاه كنيد
در كل مهمتر از دوربين خاطره ايه كه ثبت ميشه
اميدوارم هميشه جلوي n8 يا هر دوربين ديگه اي بخندين

ali racer
03-10-2010, 16:14
با اين وجود اگه عكسهاي آيفون و پيكسون رو ويرايش نكنن عكسهاشون شبيه n8 يا در سطح اون ميشه درسته؟
خب به نظر شما اين خودش براي n8 يه ايراد نيست؟
كه عكسهاش در حد يه دوربين پنج مگا و دوربين پيكسوني كه يك سوم n8 قيمتشه باشه؟
اگه حرف شما در مورد ساختگي بودن عكسها رو هم فرض درست بگيريم
به نظر باز هم جزئيات توي پيكسون بهتر بود به چمنها نگاه كنيد
در كل مهمتر از دوربين خاطره ايه كه ثبت ميشه
اميدوارم هميشه جلوي n8 يا هر دوربين ديگه اي بخندين

مقایسه دوربین ان8

4870x2
03-10-2010, 17:09
خوب خوب خوب سایت مورد علاقه من ریوو دادش: دی
.
البته پروریو هستن ایشون: دی

DariushGreat
03-10-2010, 17:24
اشتباه شد
ببخشید :31:

4870x2
03-10-2010, 17:29
استاد منم اون زیر گفتم پروریو هستن ایشون: دی

Dark.Life
03-10-2010, 17:39
اینم از پیکسونتون :16::

میگم میذاشتین رو 80......کیفیتش بهتر میشدااااااا

دوستان بهتره هر گونه مقایسه دوربین هست به این تاپیک منتقل بشه :

ولی من جواب شما رو بدم فعلاً
دوست عزیز اون چیزی که شما فکر میکنی exposure bias هست که نورو بیشتر میکنه که اینجا دقیقاً 0 هست و این برایتنس یکی از مشخصه های خودش هست پس لطفاً عوام فریبی نکنید

اینم یه نمونه دیگه که حرف منو تایید میکنه :

astaragg
03-10-2010, 21:16
تنها بدی که این نوکیا داره بهتر بگم حاله ادم بهم میزنه؛این زود معرفی کردنو دیر عرضه کردنه!

به خدا مردیم از این همه فاصله ی معرفی و عرضه؛حداقل بیاد ادم پولش نرسه باز....

Mojtaba N87
03-10-2010, 21:20
دوستان عزیز . مقایسه بین گوشی ها جاش اینجا نیست .

نمی دونم باید با چه زبونی گفت ...

amirsaeid254
03-10-2010, 21:26
امروز تو اصفهان خیابان فردوسی از یکی از اشنا ها پرسیدم که خبر دارید n8 کی میاد
گفت دارم می خوای؟؟؟؟؟!!!!!!!!
گفتم قیمتش چقدره گفت ا ملیون و 100 هزار تومان
دیگه نمی دونم شوخی می کرد یا راست می گفت و لی احتمال زیاد راست می گفت

M@hdi-B
03-10-2010, 21:31
ویرایش شد .. حذف شود لطفا

Majid-6120
03-10-2010, 21:32
امروز تو اصفهان خیابان فردوسی از یکی از اشنا ها پرسیدم که خبر دارید n8 کی میاد
گفت دارم می خوای؟؟؟؟؟!!!!!!!!
گفتم قیمتش چقدره گفت ا ملیون و 100 هزار تومان
دیگه نمی دونم شوخی می کرد یا راست می گفت و لی احتمال زیاد راست می گفت

خب حتما از اون ور آورده و یا پیش خرید کرده بود و براش فرستادن!......خدا عالمه!:20:

Help118
03-10-2010, 22:32
بچه ها راهی وجود داره که از طریق نمایندگی اصلی نوکیا تو ایران گوشی ساخت فنلاند رو سفارش داد؟ مثلا به ازای دریافت مبلغی بیشتر یا سفارش مقدار زیاد؟
من خودم یکی حاظرم صدهزارتومن بیشتر پول بدم ولی فنلاندیشو بگیرم. با چین حال نمی کنم!

DariushGreat
03-10-2010, 22:48
استاد منم اون زیر گفتم پروریو هستن ایشون: دی

ببخش عزیز... حرفم یا بهتر بگم، پستم رو پس می گیرم. یه جورایی شما درست گفتی ... این تقریبا ریویو بود تا پریویو :20: ببخشید

اما خودت یه نگاه به ترجمه اش بنداز

ترجمه تر و تمیز تر پست من:

پرده

اینچ بزرگ است ، 3.5 ، 43h77 میلی متر ، تا به ابعاد 16:9 باشد. . که اندازه است همان N97 هست اما با تکنولوژی AMOLED ، نوع خازنی ، حفاظت از شیشه و غیره. . که ویژگی هایی کاملا مدرن است. وظوح 640در360 امتیاز ، qHD ، در مقایسه با تصویر روی صفحه نمایش WVGA است اما تصدیق نمی کنم که این آخر وضوح هست. در هر صورت ، برای 3.5 اینچی است با وضوح خوب به نظر می رسد.

.
تفسیر رنگ عالی است ، و همچنین به نمایش زوایای دید از طریق استفاده از AMOLED می توان ایمان آورد.
.
این خورشید است نه سوپر AMOLED ، که شده است ، رفتار از روی صفحه نمایش در نمی باشد بنابراین قابل توجه است ، اما در غیر این صورت هیچ شکایتی ( اینو نفهمیدم... فکر کنم منظورش اینه که ظاهرا زیر نور خورشید باز هم مشکل داره )

.
مقایسه با صفحه نمایش سونی اریکسون Satio (، دارای 3،5 اینچ) واضح است که N8 دارای مزیت رنگ های طبیعی تر و فاقد هیچ نقطه ضعقی در نور پس زمینه است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.
سنسور نور وجود دارد این است که سنسور تنظیم شدت نور پس زمینه ، و همچنین نزدیکی. به گونه ای که با نزدیک شدن فرد را در طول تماس ، صفحه نمایش قفل می شود ، شرحی از این ویژگی ، استاندارد مورد استفاده در بسیاری از راه حل های حسگر.

پس خود ریویو هم تعریف کرده. از گوشی دربرابر ستیو بد که نگفته هیچ، بلکه تعریف هم کرده! :10:

astaragg
03-10-2010, 22:49
منتقدا و طرفدارا N8 الان یه سری به gsmarena بزنن معلوم شد مشکل این مقایسه ها چیه.

DariushGreat
03-10-2010, 22:58
منتقدا و طرفدارا N8 الان یه سری به gsmarena بزنن معلوم شد مشکل این مقایسه ها چیه.

Finally, we stumbled upon ,Eldar Murtazin's blog post comparing the N8 to the Pixon12. the fact that the two cameras used different settings (the N8 always went for a higher ISO setting than the Pixon12) isn't taken into account when judgment is passed, which is not really fair.
در نهایت ، ما بر تصادفا وبلاگ پست الدار مورتازین ، نسبت به این واقعیت است که دو دوربین استفاده می شود موقعیت های مختلف (N8 همیشه برای تنظیمات ایزو بالاتر از Pixon12 رفت) به حساب وقتی قضاوت به تصویب می رسد ، که واقعا عادلانه به نظر نمی برداشته نشده است.فکر نکنم نیاز به تمیز سازی داشته باشه :27:

astaragg
03-10-2010, 23:07
این فیلم مقایسه که در مورد سرعت عملکرد با گوشی بود دیدید؟ انصافا طرف بجز تو مرحله اخر تو بقیه ناشی بازی در نمیاره؟

معلومه که هنوز به گوشی عادت نکرده

shahriar4000
03-10-2010, 23:15
در انگلیس با 2 سال گارانتی 429 pond به دست مردم میرسد

shahriar4000
03-10-2010, 23:21
در ایتالیا ن8 499 یورو به دست مردم میرسد

ali_power42
03-10-2010, 23:54
از بی عدالتی در مورد n8 کار به جایی رسیده که صدای gsmarena درامده چه در مورد عکسهای engadget و چه در مورد سرعت n8
مثلا gsmarena گفته که هیچکدام از n8 هایی که باهاشون کار کرده 9 ثانیه طول نمیکشیده که دوربینش فعال بشه و هینطور در مورد عکسهای مقایسه با ایفون و پیکسون هم بی عدالتی شده و همینطور به این موضوع اشاره کرده که mobile-review با نوکیا مشکل داره و......
البته همیشه وقتی یک محصول شاخ مثل n8 ارائه میشه باعث حسادت کمپانیهای دیگه میشه و این رسم روزگاره
مثلا تا به حال دقت کردین که چرا کمپانیهای altek و panasonic گوشیهای 14 و 13 مگاپیکسلی خودشونو درست در روز عرضه n8 معرفی کردن؟؟!!!

nafe-bandar
04-10-2010, 00:12
گروه خبری GSM:نمایش قدرت پخش فیلم نوکیا N8 بر روی بزرگترین پرده سینما.

نوکیا N8 به رو کردن سورپرایزهای خود ادامه می دهد .تصاویری که در پایین مشاهده می کنید مربوط است به نمایش فیلمPrince of Persia که از طریق گوشی N8 بر روی پرده ای به اندازه 51x28 متردر یکی از شهرهای سوئد به نمایش در آمده است.

چه شود ....!
ابر گوشی زده این نوکیا :31:

f-secure
04-10-2010, 09:24

شما هیچ Review یا مقاله یا خبر جدیدی پیدا نمیکنین که مقایسه توش نباشه
مام که نمیتونیم یه بخششو سانسور کنیم فقط یه بخش دیگشو بذاریم اینجا
این انتظار شما غیر طبیعیه چون گفتنی ها برای این گوشی اکثراً گفته شده.همون صفحه اصلی gsmarena.نمیشه هی همونو فقط تکرار کرد!
البته کلکلهای الکی رو قبول دارم.

ahmadabadi_m
04-10-2010, 10:38
از این تاپیک خوشم اومد. :20: هر روز بهش سر میزنم خیلی فعاله . :12:اما نظرات مزحک و خنده داری هم توش پیدا میشه!!! :16:مثلاً همین مقایسه دوربین .این مقایسه ها همش حرفه. دوربین 12Mp رو با دوربین 5Mp مقایسه کردن اونم دوربین نوکیا که در بیشتر گوشی های شاخش امتحانش رو پس داده یه کم احـ..... است. ابته این حاصل خوراک سایت های ضد نوکیاست که میدن به خورد رقبا :28:

S A M S U N G
04-10-2010, 11:09
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه کرده Eldar :دی

مقالشو حتما بخونین . الان GSMArena میگه We Wonder Why :دی

Unfair comparison in every sense, because in the Wave set the usual 5-megapixel camera, which does not pretend to the title of the best cameras in mobile phones

مخلصیم .

astaragg
04-10-2010, 11:50

مخلصیم .

مقاله رو کامل خوندی دیگه؟

f-secure
04-10-2010, 12:11
ابته این حاصل خوراک سایت های ضد نوکیاست که میدن به خورد رقبا :28:
:18:
مثل اینکه شما همه چی رو ول کردی چسبیدی به حسگر 12 مگاپیکسلی
تصویر خام یه حسگر 1000 مگاپیکسلی با بهترین لنز دنیا هم اگه یه پردازش مناسب روش انجام نشه ممکنه بدتر از یه عکس 2 مگاپیکسلی از آب درآد.چشم رو نباید رو واقعیات بست و فقط به اعداد و ارقام نگاه کرد!
عکس 4000x3000 یا بعبارتی 12 مگاپیکسلی N8 کیفیت بسیار پایینتری نسبت به عکس 2,592x1,936 یا بقولی 5 MP آیفون داره فقط فرقش اینه ابعادش خیلی بزرگتره! این که نشد مزیت که! حتی بخوای روی بیلبورد هم چاپش کنی بازم کیفیت و نمایش رنگها ارجحیت داره نه فقط ابعاد آنچنانیش.
اینم یه نمونه فضاحت indoor بزرگ دیگه>>>

N8

iphon4

مخلصیم .
واقعاً جالب بود نکنه eldar هم مثل بقیه ی دنیا پول میگیره علیه N8 و دوربینش مطلب بنویسه:27:
ای eldar مزدور! :31:

ali racer
04-10-2010, 12:45
چند تا سمپل میزارم از دوربین فوق العاده و بی رقیب ان8
به کوری چشمهای بابا قوری الدر و دشمنان ان8 :31:
البته از سایت بیطرف فون آرنا نه سایت موبایل دروغگو (همون موبایل رویو سابق :27:)

اینم لینک برای فول سایز دیدن عکس های این کمرا فون فوق العاده !پ

DariushGreat
04-10-2010, 12:50
:18:
مثل اینکه شما همه چی رو ول کردی چسبیدی به حسگر 12 مگاپیکسلی
تصویر خام یه حسگر 1000 مگاپیکسلی با بهترین لنز دنیا هم اگه یه پردازش مناسب روش انجام نشه ممکنه بدتر از یه عکس 2 مگاپیکسلی از آب درآد.چشم رو نباید رو واقعیات بست و فقط به اعداد و ارقام نگاه کرد!
عکس 4000x3000 یا بعبارتی 12 مگاپیکسلی N8 کیفیت بسیار پایینتری نسبت به عکس 2,592x1,936 یا بقولی 5 MP آیفون داره فقط فرقش اینه ابعادش خیلی بزرگتره! این که نشد مزیت که! حتی بخوای روی بیلبورد هم چاپش کنی بازم کیفیت و نمایش رنگها ارجحیت داره نه فقط ابعاد آنچنانیش.
اینم یه نمونه فضاحت indoor بزرگ دیگه>>>

N8

iphon4

واقعاً جالب بود نکنه eldar هم مثل بقیه ی دنیا پول میگیره علیه N8 و دوربینش مطلب بنویسه:27:
ای eldar مزدور! :31:

{با پوزش از دوستان به خاطر نقل قول پست عکس دار. شرمنده... بهش نیاز دارم}

خودت قضاوت کن! عکس کراپ شده N8 رو با عکس عادی آیفون مقایسه می کنی خوش انصاف؟!!! :13:
با این حال باز هم رنگ های عکس N8 به واقعیت و گرمی نزدیک تره. من تنها چیزی که در این عکس آیفون دیدم، همون قضیه نقطه قرمز معروفه ( وسط عکس پررنگ تر از کناره ها )...

tired friend
04-10-2010, 13:03
من شرط می بندم الدر داره دروغ می گه تمام عکسا رو نگا کنین یکمم پرگا این ور اون ور نرفتن یا بقیه

ان 8 اولی

ویوو دومی

شرط می بندم دروغههههههههههههههه

بر فرض اگر دروغ هم نباشه تمام عکسای ان8 با کل تصاویر دوربین دیجتال برابر تره:40:

astaragg
04-10-2010, 13:13
یه سری هم به این مقایسه بزنید البته اگه قبلا این کارو نکردید

عکس های N8 سمت چپ و Canon IXUS 130 سمت راست.

N8 رو حالت 9 Megapixel تنظیم شده.

tired friend
04-10-2010, 13:20
ابرا رو یه هم تکون نخوردهههههههههههههه:19:

Nokia N8
Canon IXUS 130

f-secure
04-10-2010, 13:31
{با پوزش از دوستان به خاطر نقل قول پست عکس دار. شرمنده... بهش نیاز دارم}

خودت قضاوت کن! عکس کراپ شده N8 رو با عکس عادی آیفون مقایسه می کنی خوش انصاف؟!!! :13:
با این حال باز هم رنگ های عکس N8 به واقعیت و گرمی نزدیک تره. من تنها چیزی که در این عکس آیفون دیدم، همون قضیه نقطه قرمز معروفه ( وسط عکس پررنگ تر از کناره ها )...

اینم بدون کراپ

بازم فرقی در مسآله ایجاد نمیشه.اون کراپ فقط محض مقایسه ی کیفیت نمایش جزئیات فاجعه بارش بود

DariushGreat
04-10-2010, 13:46
اینم بدون کراپ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم فرقی در مسآله ایجاد نمیشه.اون کراپ فقط محض مقایسه ی کیفیت نمایش جزئیات فاجعه بارش بود

باشه بابا... تو درست می گی :27:
خیلی ناراحتی می تونی نخری! این جوری دیرتر هم خز می شه! :31::27:

{{ من که عکس های N8 رو باز هم با کیفیت تر از آیفون و دیگر مقایسه ها دیدم، حالا نمی دونم چیش ناراحتت کرده که می گی اسف بار!!! }}

ali6803
04-10-2010, 13:54
من الان همه مقایسه ها رو دیدم....جناب الدر کاملا مشخصه که در بعضی از عکسهایی که گرفته برای تست گوشی کاملا دستش لرزیده و تصویر تار شده ..و در کل میشه گفت با حس بی طرفی این مقایسه رو انجام نداده

اما خدا وکیلی این پیکسون هم عالی عکس میگیره. اما لنز واید این n8 هم برای خودش خدایی هست.

چیزی که من فهمیدم اینه که متاسفانه یک مقدار این گوشی در پردازش عکس مشکل داره اگرم مشکل نداشته باشه هنوز جای کار داره به نظر من و شایدم در فریمور های بعدی شاید درستش کنند که یکم بعید هست.

نکته دیگه هم این که در قسمت فلش دوربین .من یکم نا امید شدم ......خیلی نور ضعیفی به نظرم داره..

دارم قاطی میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی منتظر این گوشی بودم اما الان دو دل شدم...قرار بود این ماه برم دبی خودم اما الان یکم تردید دارم متاسفانه !!!!!!!!!!

DariushGreat
04-10-2010, 13:57
من الان همه مقایسه ها رو دیدم....جناب الدر کاملا مشخصه که در بعضی از عکسهایی که گرفته برای تست گوشی کاملا دستش لرزیده و تصویر تار شده ..و در کل میشه گفت با حس بی طرفی این مقایسه رو انجام نداده

اما خدا وکیلی این پیکسون هم عالی عکس میگیره. اما لنز واید این n8 هم برای خودش خدایی هست.

چیزی که من فهمیدم اینه که متاسفانه یک مقدار این گوشی در پردازش عکس مشکل داره اگرم مشکل نداشته باشه هنوز جای کار داره به نظر من و شایدم در فریمور های بعدی شاید درستش کنند که یکم بعید هست.

نکته دیگه هم این که در قسمت فلش دوربین .من یکم نا امید شدم ......خیلی نور ضعیفی به نظرم داره..

دارم قاطی میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی منتظر این گوشی بودم اما الان دو دل شدم...قرار بود این ماه برم دبی خودم اما الان یکم تردید دارم متاسفانه !!!!!!!!!!

ریویو ی رسمی GSMArena بیاد دو دلیت برطرف می شه. از دو حالت خارج نیست! یا الدر جان دروغ می گه ( به احتمال 90 درصد ) یا راست ( به احتمال 10 درصد ) :31:

ali_power42
04-10-2010, 13:57
سه تا نمونه عکس از n8

چون لینک زیر فی ل تر بود جای دیگه اپ کردم و برای دیدن فول سایز و همچنین نمونه های دیگه لینک زیر رو ببینید:

ali6803
04-10-2010, 13:58
عکس های N8 سمت چپ و Canon IXUS 130 سمت راست.

N8 رو حالت 9 Megapixel تنظیم شده.

این مساله رو من عینا در امنیا اچ دی 8910 تجربه کردم.این 8910 من هم در سایز 6 مگاپیکسل خیلی بهتر از 8 مگاپیکسل عکس میندازه ..چراش رو نمیدونم..اما انگار این n8 هم همینطوره!!!!

Help118
04-10-2010, 14:50
دست این( روسی الدر) درد نکنه که عکس ها رو قرار داد تا مردم گول نوکیا رو نخورن
تعجب میکنم که بازم بعضی ها قبول ندارن دیگه این همه عکس گذاشته الدر عزیز
کاملا مشخصه کیفیت :27:
تازه اون n8 اصل فنلانده پس وای به حال اون هایی که میخوان اینجا چینی بخرن :27:
راستی منتظر آپدیت هاش باشین قراره کیفیت عکسش بیشتر بشه هه هه هه:27:
فقط اومد سریعتر بخرین سری اولش خوبه :27::27::27::27:
اول اینکه نوکیایی که تو چین ساخته میشه توسط خود کارکنان نوکیا تو چین هستش کیفیت به هیچ عنوان فرق نمی کنه چون شرکت به این بزرگی اصلا دست به ریسک یا گندکاری نمیزنه. از بس جنس درجه پنجم چینی انداختن بهتون فکر می کنین که دیگه هر گردی گردو میشه! نوکیا برای اینکه قیمت تمام شده و جهانی تو هر منطقه مثل خاورمیانه یا آمریکا تقریبا متعادل و یکسان باشه تو کشورهایی مثل چین هندوستان کره و مجارستان دست به راه اندازی مرکز تولید زده که تمام مدلها کاملا یکسان و با کیفیت برابری هستند! اصلا شک نکن!

Made in china under the authority of nokia corporation, finland

من فکر می کنم کیفیت عکس ان 8 بعد ریلیز جهانی با آخرین آپ دیت هاش و فریم وویر قابل مقایسه و بحث با سایر گوشی های رقیب خواهد بود! منتظر ریویوی جی اس ام آرنا باشید.
من که به شخصه به غیر نوکیا پول نمیدم. لاکن بشرطه ها و شروطه ها

ali6803
04-10-2010, 14:53

بابا دیگه اینقدر هم فاجعه نیست که !!!!!!!!!!!!

گفتم که ایشون متاسفانه یکم از روی مشکلی که با نوکیا داره بی طرف مقایسه نکرده در ضمن این گوشی مزایایی داره که یکیش این دوربینه ولی شما چرا از بقیه امکانات عالیش صحبت نمیکنی

دوربین که نشد کل گوشی...؟؟؟ این همه امکانات دیگه

بهترین دوربینهای حرفه ای هم در شرایط ابری و نور کم مشکل نویز و مات بودن دارند چه برسه به این

شما اگه میخوای قدرت عکس این گوشی رو ببینی یه عکس که ضمیمه میکنم رو دانلود کن تا ببینی قدر ت عکس تو روز و نور کافی یعنی چه اونم ...عکسی که یه عکاس گرفته نه یک اماتور ناراحت از شرکت نوکیا مثل الدر..!!!!!!!!!!!!!

گرافيكار
04-10-2010, 14:54

من چون با اين حرف موافقم ديگه توي اين تاپيك اين گوشي رو با گوشياي ديگه مقايسه نميكنم
البته اميدوارم
اين n8 كه رسيد به دست دوستدارانش
تو ذوقشون نخوره جدي ميگم
باز اميدوارم نوكيا برخلاف گذشته به طرفداراي خودش اين گوشي رو با قيمت واقعيش بفروشه و براي مشتريهاش احترام قائل بشه
و اميدوارم كه بازار اين گوشي برخلاف گوشيهاي ديگه نوكيا ثبات داشته باشه (يعني خيلي گرون تو بازار نياد بعد يه دفعه قيمتش نصف بشه ) تا كسايي كه به خاطر علاقشون به اين شركت از همون سري اول خريد ميكنن ضرر نكنن
اميدوارم دوربين اين گوشي قبل از مگاپيكسل كيفيت مناسبي داشته باشه تا دوستان در كنار خانواده ازش لذت ببرن
در كل دوست دارم دوربينش خوب از آب در بياد تا كسي دچار عذاب وجدان نشه چون اينجا خيلي از دوستان به سايتها و دوستان ديگه تهمت دروغگويي و تقلب و ... زدن
و در آخر اميدوارم دوستداران اين گوشي هم توي اين تاپيك n8 رو با گوشيهاي ديگه مقايسه نكنن
كه در كنار هم راحت زندگيمونو بكنيم:10:

tired friend
04-10-2010, 15:01
ه ه ه ه:19:امدی مسخره کنی؟یا که یه چی یاد بدی؟:13:

Mojtaba N87
04-10-2010, 15:03
دوستان اولا این تاپیک پر از مطالب گمراه کننده شده . تو این 195 صفحه ، 180 صفحه گمانه زنی وجود داره! یه فکرایی واسش دارم.

دوما من که می گم مقایسه نباشه خودتون می دونید دلیلش چیه! کاش فقط در حد مقایسه می موند! کار می کشه به ریویو گوشی های دیگه . به کل کل به توهین . به اسپم! که ماشالله متخصص اسپم زیاد دیده شده ! مخصوصا بین دوستای قدیمی که خجالت می کشم تذکر بدم . خودشون پیشکسوتن.

به تاپیک دقت کردید؟ مطلب مفیدی اگه زده بشه لابلای عکس های زیباتون گم می شه .

ali6803
04-10-2010, 15:08
قابل توجه الدر جان...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

astaragg
04-10-2010, 15:21
دوستان اولا این تاپیک پر از مطالب گمراه کننده شده . تو این 195 صفحه ، 180 صفحه گمانه زنی وجود داره! یه فکرایی واسش دارم.

به امید خدا هر وقت گوشی رسید دست ما هم مقایسه ها تموم میشن وهم می تونی بزنی نصف کنی این...
منظورم این 180تا صفحه هست.:31:

f-secure
04-10-2010, 15:33
باشه بابا... تو درست می گی :27:
خیلی ناراحتی می تونی نخری! این جوری دیرتر هم خز می شه! :31::27:

{{ من که عکس های N8 رو باز هم با کیفیت تر از آیفون و دیگر مقایسه ها دیدم، حالا نمی دونم چیش ناراحتت کرده که می گی اسف بار!!! }}

تو نه.شما
در ضمن اگه پست کسی به مذاقتون خوش نمیاد کسی مجبورتون نکرده بیاین با این لحن جواب بدین البته جواب که چه عرض کنم توهین و اسپم بیشتر بهش میاد.. حالا چی تو پست من بوده که اینجور ناراحتت کرده منم نمیدونم!
اینجوریه که کاربرای واقعی نوکیا مثل من که از ابتدا تاحالا نوکیا داشتم فرقشون با نوکیافن ها که عاری از منطق هستن و به همه توهین میکنن روشن میشه
مثل اینکه داریم بحث فنی میکنیم درباره ی کیفیت دوربین N8 نه دعوا یا مسخره بازی..

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------

دوما من که می گم مقایسه نباشه خودتون می دونید دلیلش چیه! کاش فقط در حد مقایسه می موند! کار می کشه به ریویو گوشی های دیگه . به کل کل به توهین . به اسپم! که ماشالله متخصص اسپم زیاد دیده شده ! مخصوصا بین دوستای قدیمی که خجالت می کشم تذکر بدم . خودشون پیشکسوتن.

امیدواریم رعایت شه از طرف بعضیا.مرسی:11:

amirpers
04-10-2010, 15:58
ببينيد دوستان
تا زماني كه دو گوشي دستمون نباشه واقعا نميشه عكسهاشون رو با هم مقايسه كرد.
من يادمه زماني كه N73 معرفي شده بود چندتا نمونه عكس ازش ديده بودم كه الان تو كامپيوترم دارمشون.هنوز وقتي نگاشون مي كنم به نظرم انگار با يه دوربين عكاسي حرفه اي گرفته شده اما آيا واقعا دوربين N73 اينطوريه ؟
اين عكسهايي هم كه در سايتهاي مختلف زده و مقايسه بين N8 و گوشيهاي ديگه رو گذاشته يه جورايي نا عادلانه است.
مثلا آيفون عكسها رو پررنگتر نشون ميده تا ان 8 اما آيا اون منظره اي كه ازش عكس انداخته شده واقعا اينقدر پررنگه ؟
شما مثلا نگاه مي كنيد مي بينيد كه رنگ چمن در عكسهاي آيفون چقدر سبز و زيباست اما آيا واقعا چمن رنگي به اين زيبايي و پررنگي داره ؟
يا مثلا ديوار در آيفون به رنگ قرمزه و در ان8 به رنگ نارنجي .ما كه نمي دونيم واقعا رنگ اصلي ديوار چه جوريه و چقدر به عكسها نزديكه.

ahmadabadi_m
04-10-2010, 16:10
الان تک و توک این گوشی تو دست سه چهارتا از مغازه دارای علاء الدین با قیمت بین 950 تا 1200 هست.از شنبه هم این گوشی رسماً فروشش تو ایران شروع میشه .اما تا آخر مهر فراوون پیدا میشه و قیمتش تا 650 میاد پایین اما این همه درباره عکاسی این گوشی مقایسه گذاشتین. تکلیف من که ترجیح میدم به جای عکس فیلم بگیرم چیه .من فکر می کنم تو فیلم برداری جای هیچ انتقادی از دوربین N8 نباشه. البته نسبت به دوربین گوشی های دیگه

ali racer
04-10-2010, 17:27
ببينيد دوستان
تا زماني كه دو گوشي دستمون نباشه واقعا نميشه عكسهاشون رو با هم مقايسه كرد.
من يادمه زماني كه N73 معرفي شده بود چندتا نمونه عكس ازش ديده بودم كه الان تو كامپيوترم دارمشون.هنوز وقتي نگاشون مي كنم به نظرم انگار با يه دوربين عكاسي حرفه اي گرفته شده اما آيا واقعا دوربين N73 اينطوريه ؟
اين عكسهايي هم كه در سايتهاي مختلف زده و مقايسه بين N8 و گوشيهاي ديگه رو گذاشته يه جورايي نا عادلانه است.
مثلا آيفون عكسها رو پررنگتر نشون ميده تا ان 8 اما آيا اون منظره اي كه ازش عكس انداخته شده واقعا اينقدر پررنگه ؟
شما مثلا نگاه مي كنيد مي بينيد كه رنگ چمن در عكسهاي آيفون چقدر سبز و زيباست اما آيا واقعا چمن رنگي به اين زيبايي و پررنگي داره ؟
يا مثلا ديوار در آيفون به رنگ قرمزه و در ان8 به رنگ نارنجي .ما كه نمي دونيم واقعا رنگ اصلي ديوار چه جوريه و چقدر به عكسها نزديكه.

بیا دوست من اینم مقایسه با دوربین دی اس ال آر کنن
گذاشته بودم تو تاپیک مقایسه دوربین ان8
چون اون طرف مقایسه سامسونگ یا اپل نیست اینجا هم میزارم عکس ها رو

18MP Canon 550D DSLR against the Nokia N8

باقی عکس ها رو از آدرس زیر ببنید چون سایزشون بزرگه و لود صفحه بالا میره

الدر جان چشم پزشک آشنا سراغ دارم ...میخوای آدرس بدم بهت ؟:31:

hamidkabiri6270
04-10-2010, 17:38
اثر انگشت با نوکیا ان 8 :33::15:

لینک دانلود ویدیو:

لینک پخش ویدیو:

Milo.Metallboy
04-10-2010, 17:46
بازم فرقی در مسآله ایجاد نمیشه.اون کراپ فقط محض مقایسه ی کیفیت نمایش جزئیات فاجعه بارش بود

جدا از بحث کراپ اگه به اون عکس دقت کنی میبینی که تکنولوژی ای توش بکار رفته به نام فوکوس

astaragg
04-10-2010, 18:12
این اثر انگشت که ابروی مارو برد که!کی اینو گذاشت؟:13::31:
ولی جون میده واسه سره کار گذاشتن ملت.

از بروبکس کسی اطلاعات بیشتر درباره ی تاچ کردن تی وی پیدا نکرده؟

daryosh999
04-10-2010, 19:11
اقا این نرم افزار اثر انگشت نمی دونم رو ان8 واقعیت داره یا نه .ولی اصل این نرم افزار که الان واسه گوشی های تاچ مثل 97 و5800 و اینا هست یه نرم افزار جعلی واسه سر کار گذاشتن من خودم داشتم . اصلا کاربرد واقعی نداره. ولی انصافا اگه واقعی بشه چی میشه .......

tired friend
04-10-2010, 19:23
این اثر انگشت که ابروی مارو برد که!کی اینو گذاشت؟:13::31:
ولی جون میده واسه سره کار گذاشتن ملت.

از بروبکس کسی اطلاعات بیشتر درباره ی تاچ کردن تی وی پیدا نکرده؟
چه بی ربط بده داشته باشه؟:18:شما اصلا فک نکم برا خود گوشی پست می دی فقط اسپم می دی داش.هر چی دادیو خوندم فقط اسپم:13:

اقا این نرم افزار اثر انگشت نمی دونم رو ان8 واقعیت داره یا نه .ولی اصل این نرم افزار که الان واسه گوشی های تاچ مثل 97 و5800 و اینا هست یه نرم افزار جعلی واسه سر کار گذاشتن من خودم داشتم . اصلا کاربرد واقعی نداره. ولی انصافا اگه واقعی بشه چی میشه .......
من که فک کنم اصله بیا روی ثانیه ی 40 ببین باز می کنه گوشیو.خیلی با حاله:40:

astaragg
04-10-2010, 19:54
چه بی ربط بده داشته باشه؟:18:شما اصلا فک نکم برا خود گوشی پست می دی فقط اسپم می دی داش.هر چی دادیو خوندم فقط اسپم:13:

من که فک کنم اصله بیا روی ثانیه ی 40 ببین باز می کنه گوشیو.خیلی با حاله:40:

عزیز نگرفتی! اون کلیپ دوباره نگاه کن شاید متوجه شی:41:

جدا من فقط اسپم میدم؟ چرا هیچکی منو دوست نداره؟ها

f-secure
04-10-2010, 20:35
جدا از بحث کراپ اگه به اون عکس دقت کنی میبینی که تکنولوژی ای توش بکار رفته به نام فوکوس
عزیزدل خودم اهل عکاسی با SLR Like هستم و تفاوت فوکوس با کیفیت پایین پردازش تصویر رو بهتر از شما میفهمم.پیشنهاد میکنم یذره در مورد عکاسی مطالعه داشته باشی و تعصبات کور رو هم بذاری کنار.چیز خوبی نیست

Milo.Metallboy
04-10-2010, 20:55
عزیزدل خودم اهل عکاسی با SLR Like هستم و تفاوت فوکوس با کیفیت پایین پردازش تصویر رو بهتر از شما میفهمم.پیشنهاد میکنم یذره در مورد عکاسی مطالعه داشته باشی و تعصبات کور رو هم بذاری کنار.چیز خوبی نیست

از راهنمایی شما بسیار بسیار ممنون

کاملا مشخص هست که کی تو این تاپیک تعصبی هست !!!!!

چطور وقتی اینهمه سمپل بسیار بسیار با کیفیت و تحسین برانگیز رو ازش میگذری ولی وقتی 1 دونه عکس که روی هم زوم شده و فوکوس روی قسمتی شده و پشتش طبیعتا تار میشه رو سریع میاین موضع گیری میکنین ؟

matin350
04-10-2010, 21:28
دوستان تورو جون جدتون دنبال اشکال گیری از دوربین این گوشی نباشین که به هیچ نتیجه ای نمیرسین.

این سه عکس رو حتماً در حالت Actual Size نگاه کنید تا به قدرت وضوح تصویر در مناطق فوکوس شده پی ببرید.

عکس اول (فکوس در قسمت صورت)

عکس دوم (فوکوس در قسمت گلها)

عکس سوم با فلش (فوکوس در قسمت شییِء در دست)

f-secure
04-10-2010, 22:12
از راهنمایی شما بسیار بسیار ممنون

کاملا مشخص هست که کی تو این تاپیک تعصبی هست !!!!!

چطور وقتی اینهمه سمپل بسیار بسیار با کیفیت و تحسین برانگیز رو ازش میگذری ولی وقتی 1 دونه عکس که روی هم زوم شده و فوکوس روی قسمتی شده و پشتش طبیعتا تار میشه رو سریع میاین موضع گیری میکنین ؟
خواهش میکنم.امیدوارم راهنماییم درمورد عدم آشنایی کامل شما با مبحث Focus مفید واقع شه.ضمناً به عکسهایی که Elder گذاشته یه سری بزن تا متوجه شی نه فوکوسی در کاره و نه زومی!

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

ضمناً یه مطلب عجیب و جالب و درخور تآمل
اون بقول ایشون سمپلهای بسیار بسیار باکیفیت!!! و تحسین برانگیز!!!! وقتی لینکشون را نگاه میکنم وصله به وبلاگهای نوکیافن ها!

astaragg
04-10-2010, 22:35
اقا یه پست میدم نگید اسپم ول میکنه!
این رفتاره گند نوکیا گندتر داره میشه؛N9. میدونم ربطی نداره به این تاپیک ولی فازه بدی به ادم میده.

اونم با چی؛MeeGo

daryosh999
04-10-2010, 22:56
اقا یه پست میدم نگید اسپم ول میکنه!
این رفتاره گند نوکیا گندتر داره میشه؛N9. میدونم ربطی نداره به این تاپیک ولی فازه بدی به ادم میده.

اونم با چی؛MeeGo
منظورت از n9چیه . هنوز که چیری معرفی نشده به اسم n9 در ضمن مثلا اینکه سامسونگ بگه قرار گوشی بعدی گالاکسی با مثلا اندروئید عرضه شه این کجاش به ادم فاز بدی میده؟؟؟؟
بله قراره تا سال 2020 مریخم فتح شه ولی این اصلا به اونایی که میرن به ماه فاز بدی نمی ده.....

در مورد نرم افزار باز کردن قفل با اثر انگشتم . عزیز دل منظور این نیستکه نرم افزار قلابیه یا خواستن ما رو سر کار بذارن . کلا این نرم افزار طرز کارش اینه که تو تنظیماتش تعداد دفعات رو تعریف می کنی مثلا میذاری رو 4 بعد گوشیو میدی به دوستت او سه بار می زاره انگشتشو می بینه وا نمیشه بعد تو گوشیو میگیری و میزنی وا میشه چون از قبل تنظیم کردی که روی چهارمین بار واشه . حالا tiredfriend جان نمی دونم منظورت از 40 ثانیه چیه .... اگه چیز بیشتری می دونه یا توضیحات بیشتری بدی ممنون میشم.

shahriar4000
04-10-2010, 23:22
تو چند تا بست قبلی یکی گفت شنبه به ایران میاد درسته؟

total_overdose
04-10-2010, 23:24
خواهش میکنم.امیدوارم راهنماییم درمورد عدم آشنایی کامل شما با مبحث Focus مفید واقع شه.ضمناً به عکسهایی که Elder گذاشته یه سری بزن تا متوجه شی نه فوکوسی در کاره و نه زومی!

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

ضمناً یه مطلب عجیب و جالب و درخور تآمل
اون بقول ایشون سمپلهای بسیار بسیار باکیفیت!!! و تحسین برانگیز!!!! وقتی لینکشون را نگاه میکنم وصله به وبلاگهای نوکیافن ها!
سلام
دوست عزیز اگر شما عکاسین یا هرچیز دیگه ای دلیل نمیشه کسی از شما بهتر ندونه یا ...
من خودم به شخصه هیچ ادعایی ندارم و هیچیم بلد نیستم.اما عکس های الدار رو که نگاه کنید 2 موضوع درش مشهوده.
یکی تمیز نبودن لنز در بعضی عکسها و دیگری درست نبودن فوکوس.
اومده رو یه سوژه که نیم متر فاصله داره با یه گوشی درست فوکوس کرده بعد با ان8 سوژه اصلا واضح نیست ولی پشت واضحه.خوب یعنی چی این؟ کا750 هم اینجا درست میگیره چه برسه به ان8
بازم میگم من هرگز نمیگم و نگفتمم که دوربین ان8 خوبه شایدم خیلی بد باشه اما چیزی که واضح هست درست نبودن کار الدار.:46:

astaragg
05-10-2010, 05:25
منظورت از n9چیه . هنوز که چیری معرفی نشده به اسم n9 در ضمن مثلا اینکه سامسونگ بگه قرار گوشی بعدی گالاکسی با مثلا اندروئید عرضه شه این کجاش به ادم فاز بدی میده؟؟؟؟
مگه حتما باید از طرف شرکت یه کنفرانس براش بگیرن که معرفی بشه؛همین که دست یه خبرنگار افتاده کافی.الان اگه کسی ان8 رو ببینه نمیگه این کی اومد بازار میگه ان9 کی میاد!

در مورد نرم افزار باز کردن قفل با اثر انگشتم . حالا tiredfriend جان نمی دونم منظورت از 40 ثانیه چیه .... اگه چیز بیشتری می دونه یا توضیحات بیشتری بدی ممنون میشم.

من همین رو می دونستم ولی مثل اینکه از دوستان باورش شده بود که این واقعه ایه

mohsen121
05-10-2010, 09:09
سلام اينم review كامل گوشي NOKIA N8 سايت mobileburn كامل ترين review ارائه شده تا به حالا

قسمت اول

قسمت دوم

قسمت سوم

براي دانلود هم از اين سايت استفاده كنيد .

--------------------------------------------------------
حالا يه نظري هم من بدم . من خودم گوشي wave دارم كه اين گوشي رو يكي از كامل ترين گوشي ها مي دونم . نوكيا N8 مطمئنا تو عكس برداري با اين كه 12 مگاپيكسل هست به گرد پاش هم نمي رسه ولي تو فيلم برداري داستان كاملا بر عكسه يعني wave بايد جلوي n8 لنگ بندازه .
تو سيستم عامل با اين كه بادا نرم افزار هاي محدودي داره ولي خيلي قويتر از سيمبين هست . من چون خودم 5800 داشتم ديگه از محيط سيمبين حالم به هم مي خوره .
مورد بعدي بحث ضدخش بودن صفحه wave هست كه خودم با چاقو هم تست كردم و خداي خط نيفتاد روش.
ولي امكانات جانبي N8 خيلي بالاست از قبيل HDMI ,FM trasnmetr , فلش خور بودنش .
ولي باز هم بايد صبر كرد تا N8 بياد.

tanatos
05-10-2010, 09:21
آقا ببینید این که میگید به نکات مثبت دیگه ای بغیر از دوربین این گوشی فکر کنید به نظر من یکمی حرف نامربوطیه.
خوب دوربین این گوشی جزو پررنگ ترین نکات مثبت اونه که باید در مورد اون دقت زیادی بشه.
البته من اصلا انتظار نداشتم که مقایسه ی اون با یه دوربین مثلا آیفون 4 انجام بشه به جای اینکه با دوربینهای دیجیتال اچ دی این کار صورت بگیره ولی به هر حال حتی اگه تمام این موارد یه برنامه ی تبلیغاتی باشه یکمی طرفداران و منتظران این گوشی رو نگران کرده.
فراموش نکنید که تا این گوشی به دستمون نرسه نمیشه به طور کامل در موردش نظر داد.
پس بیخود نظرات همدیگه رو نکوبید.
اگه نخوایم بگیم هممون اکثرمون منتظر اومدن این گوشی بودیم اگر چه من هر وقت برای اومدن یه گوشی انتظار کشیدم آخرش متوجه شدم اکثر چیزهایی که برام مهم بوده توی اون گوشی شده یه مشکل و یک نقطه ضعف.
مثلا X10 نمیگم گوشی بدیه ولی اون هم تبلیغات و اون هم انتظار نهایتش به این ختم شد که از اون گوشی که در افکار مردم بود فقط چهره ی جذابش باقی مونده.

ali racer
05-10-2010, 11:04
دوستان دوربین ان8 مهم ترین المان این گوشیه
اگه نتونه از ویو یا آیفون حتی 8 مگا پیکسلی ها بهتر باشه
باید ان8 رو انداخت سطل اشغال و کارخونه نوکیا رو بست

اکثر رویو هایی که اومده و دوربین ان8 رو ضعیف دونستن با غرض ورزی بوده
شما نمونه عکس های ان86 رو بببنید
اجازه بدین تا یمی از بچه ها خودمون گوشی رو بخره
یا یه سایت مطمئن مثل جی اس ام آرنا گوشی رو آزمایش کنه
بعدا میشه در موردش نظر قطعی رو داد (هر چند که از مشخصات دوربین و سایقه شرکت و...) خیلی خیلی بعیده
که دوربین ان8بهترین دوربین در بین گوشی های تولید شده نباشه

آمازون هم داره ان8 رو میفروشه

البته با قیمت 550 دلار که به نظرم در بدو ورود قیمت خوبیه

mohsen121
05-10-2010, 14:46
ناگفته هایی از نوکیا N8
گروه خبری GSM:نمایش نوکیاN8 در کنفرانس Nokia World که چندی پیش در لندن صورت گرفت به همراه گفته های مدیران نوکیا در این خصوص حاکی از آن است که این گوشی با قابلیت های منحصر به فرد خود همچون سیستم عامل سیمبین^3 و دوربین 12 مگاپیکسلی نوکیا را وارد مرحله ای جدید در عرصه گوشی های هوشمند خواهد کرد. مطابق اظهارات نیکلاس سوندر، نایب رئیس ارشد بازارهای نوکیا، تاکنون بیش از 100 اپراتور در 44 کشور دنیا با بستن قرارداد تجاری علاقه مندی خود را برای ورود این گوشی اعلام کرده اند. اما قابلیت های نوکیاN8 تنها به سیستم عامل و دوربینی پیشرفته خلاصه نمی شود زیرا همان طور که انسی ونیوکی، رئیس بخش راه حل های نوکیا، می گوید این گوشی از جنبه های مختلفی به عنوان یک گوشی برتر به حساب می آید.
در زیر به مرور خلاصه ای از ویژگی های نوکیاN8 می پردازیم:

بدنه
آلومینیوم یک تکه و آندودایز شده به کار رفته در نوکیاN8 این گوشی را تبدیل به یکی از مقاوم ترین نمونه های موجود در بازار کرده است. آسیب یا خراشی که اجسام مختلفی مانند کلید ممکن است روی بدنه ضدخش نوکیاN8 ایجاد کنند به راحتی و با کشیدن انگشت از روی آن محو می شود. مقاومت بدنه نوکیاN8 تا حدی است که حتی سقوط از ارتفاع 3 متری روی سطحی سفت نیز نمی تواند آسیبی به این گوشی وارد کند. طبق یک نظر سنجی که نوکیا صورت داده بود آلومینیوم به عنوان بهترین ماده در ساخت گوشی از سوی مصرف کنندگان شناخته شد. استفاده از این ماده در نوکیاN8 ضمن ایجاد بدنه ای مقاوم در برابر ضربه و خراش، با ویژگی های خاصی خود موجب شده است تا این گوشی بتواند در ترکیب متنوعی از رنگ ها وارد بازار گردد. رئیس بخش طراحی گوشی های سریN نوکیا معتقد است که آلومینیوم خاصیتی دارد که حتی پس از آندودایز شدن و رنگ آمیزی همچنان فلز بودن خود را حفظ می کند و این خاصیت به خوبی در نوکیاN8 به کار گرفته شده است. او می گوید: این فلز در انتخاب رنگ های این گوشی نیز مؤثر بوده است. ما توانستیم انواع رنگ های تیره و روشن را که ترکیب مناسبی با رنگ آلومینیوم داشته و همچنین بیان کننده عواطف و احساسات خاص انسانی بودند انتخاب کنیم؛ رنگ نارنجی برای القای حس گرمی، رنگ آبی برای حس سردی، جوانی و لذت و رنگ سبز برای حس تازگی. طبق یک نظرسنجی که نوکیا اخیراً به عمل آورد 34% مصرف کنندگان رنگ خاکستری را به عنوان محبوب ترین رنگ از گوشی نوکیاN8 برگزیدند.

دکمه ها
دکمه های کناری نوکیاN8 همگی از جنس آلومنیوم به کار رفته در بدنه بوده که به عنوان یکی از ویژگی منحصر به فرد این گوشی به حساب می آید. این دکمه ها به منظور جلوگیری از صدمات احتمالی با لایه ای از پلاستیک نیز پوشانده شده اند.

خروجی HDMI
با وجود خروجی HDMI در نوکیاN8 تماشای تمامی محتوای صوتی و تصویری گوشی مانند عکس ها به راحتی روی سینمای خانگی امکان پذیر است. به علاوه، فیلم های گرفته شده را نیز می توان با کیفیت HD و سرعت 30fps از طریق این خروجی مشاهده کرد. ضمناً با وجود حافظه داخلی 16گیگا بایت در نوکیاN8 می توان 30 تا 40 فیلم نود دقیقه ای را در این گوشی ذخیره کرد. خروجی HDMI در نوکیاN8 این گوشی را تبدیل به یک دستگاه DVD Player سیار کرده است که با توجه به قابلیت های بالای تصویری نوکیاN8 فیلم های پخش شده از این گوشی حتی از کیفیت بهتری نیز برخوردارند. کابل واسط برای اتصال به کابل استاندارد HDMI در جعبه به همراه نوکیاN8 عرضه خواهد شد.
صدای دالبی
تکنولوژی Dolby Digital Plus به همراه صدای فراگیر 5.1 که برای برای نخستین بار در نوکیاN8 بکار گرفته شده قابلیت های گوشی را در این زمینه کامل تر می کند. این تکنولوژی ضمن برخورداری از پهنای باند 448kbps (در مقایسه با پهنای باند 256kbps در نمونه های قبلی) با در اختیار گذاشتن تجربه منحصر به فرد صدای چند کاناله، امکان شنیدن با کیفیتی بالاتر را برای کاربران و علاقه مندان به موسیقی فراهم می کند. ضمن آنکه آنها می توانند چنین وضوح و شفافیتی از صدا را حتی از طریق ایرفون خود نیز تجربه کنند.

صفحه نمایش
صفحه نمایش لمسی خازنی نوکیاN8 دارای امکانات متعددی همچون زوم با باز و بسته کردن انگشتان روی صفحه (pinch-zoom) است. حساسیت این صفحه درحدی است که بدون ایجاد هرگونه فشار و تنها با اشاره انگشت یا هر جسم رسانای دیگری می تواند واکنش نشان دهد. آثار چسبندگی انگشتان روی صفحه نمایش را می توان با کشیدن پارچه ای و بدون ایجاد تغییر در محتویات صفحه از روی آن پاک کرد. با وجود صفحه نمایش AMLOED و 5/3 اینچی در نوکیاN8 به همراه 16 میلیون رنگ و وضوح 360x 640 پیکسل لذت تماشای تصاویر روی گوشی نیز خالی از لطف نخواهد بود.

باتری
باتری نوکیاN8 برای چند روز شارژ را نگه می دارد. این باتری در حالت standby و مكالمه مداوم در شبكه GSM می تواند به ترتیب حداكثر 390 ساعت و 720 دقیقه دوام آورد در حالی كه در صورت استفاده از شبكه WCDMA این مقادیر به 400 ساعت و 350 دقیقه تغییر پیدا می کند.

شبکه های اجتماعی
امکان اتصال به شبکه های اجتماعی در نوکیاN8 از سه طریق فراهم شده است: صفحه نمایش، نقشه ها و فهرست اسامی ذخیره شده در گوشی. مشاهده به روزرسانی و تغییر وضعیت کاربر در شبکه های اجتماعی روی صفحه نمایش امکان پذیر است، ضمن آنکه تاریخ های مهم ثبت شده در این شبکه ها را نیز می توان به راحتی به تقویم گوشی انتقال داد. ضمناً جدیدترین نرم افزار نوکیا با نام "Social" که برای گوشی های برمبنای سیستم عامل سیمبین^3 عرضه گردیده دارندگان نوکیاN8 را برای نخستین بار مجهز به قابلیت های تازه ای در زمینه شبکه های اجتماعی می کند. کاربران خواهند توانست با دانلود و اجرای این نرم افزار به راحتی به تمامی سایت های مختلف شبکه های اجتماعی متصل شده و دیگر نیازی به اجرای برنامه ای خاص برای هریک از این سایت ها نداشته باشند.

برنامه Flash
نوکیاN8 از قابلیت های آخرین برنامه های Adobe Flash مانند Flash Player 10.1و Action Script 3 به طور کامل پشتیبانی می کند. البته این پشتیبانی تنها شامل قابلیت های ویدئویی بوده و قابلیت های رندرینگ گرافیکی را دربر نمی گیرد.

ایمیل
نوکیاN8 از account ایمیل های POP3/IMAP پشتیبانی کرده و به کاربران امکان برخورداری از راه حل های ایمیلی کسب و کار و همچنین Mail for Exchange نیز می دهد.

حسگرها
نوکیاN8 به حسگرهای مختلفی مجهز است. حسگرهای جهت یابی و قطب نما در هنگام استفاده از Ovi Maps تعیین مسیر را ممکن می کنند. حسگرهای نور به همراه حسگر مجاورتی (Proximity) با خاموش کردن اتوماتیک صفحه نمایش در طول مکالمه باعث صرفه جویی در باتری گوشی می شوند. ضمن آنکه حسگر نور محیط نیز روشنایی پس زمینه را برمبنای نور اطراف تنظیم می کند.

hamidkabiri6270
05-10-2010, 15:27
آمازون هم داره ان8 رو میفروشه

البته با قیمت 550 دلار که به نظرم در بدو ورود قیمت خوبیه

سلام

اینم یه نقل قول از سایت mobaile.ir :

نوکیا در سایت خود اعلام نموده که خریداران می توانند این گوشی را به مبلغ 500 یورو (حدود680 دلار) سفارش دهند.
انتظار می رود استقبال گسترده ای از این گوشی در بسیاری از کشورها منجمله ایران به عمل آید.

DariushGreat
05-10-2010, 16:37
تو نه.شما
در ضمن اگه پست کسی به مذاقتون خوش نمیاد کسی مجبورتون نکرده بیاین با این لحن جواب بدین البته جواب که چه عرض کنم توهین و اسپم بیشتر بهش میاد.. حالا چی تو پست من بوده که اینجور ناراحتت کرده منم نمیدونم!
اینجوریه که کاربرای واقعی نوکیا مثل من که از ابتدا تاحالا نوکیا داشتم فرقشون با نوکیافن ها که عاری از منطق هستن و به همه توهین میکنن روشن میشه
مثل اینکه داریم بحث فنی میکنیم درباره ی کیفیت دوربین N8 نه دعوا یا مسخره بازی..

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------

امیدواریم رعایت شه از طرف بعضیا.مرسی:11:

آره من فن بوی متعصب نوکیا تو هم فن بوی متعصب یه برند مزخرف دیگه که اومدی تاپیک رو بهم زدی! زیادی کش بدی خودم دربست برات گزارش میدم! :13: شورشو در آوردین دیگه!!! اگه منظورت واقعا مقایسه است این چه طرزشه؟؟؟ اول رفتار خودت رو اصلاح کن، سپس گیر بده به دیگران!!! اول خودت اسپم نده؛ سپس دیگران رو ارشاد کن!!!
درضمن... نیازی نیست با نقل قول پست مدیریت محترم فکر کنی که عزیز می شی و اسپم هات پاک نمی شن و می تونی هر جور که دلت خواست جولان بدی! یکی از مهم ترین تخلفاتت هم مقایسه بی مورد این گوشی با گوشی های دیگه ( که تازه از لحاظ به طور مثال سخت افزاری در حد این گوشی هم نیستن ) به منزله تخریب گوشی هست!

الدر تنها به خاطر یه سری دشمنی و کینه که از نوکیا به دل گرفته دست به یه همچین کارای ناشایسته ای زده؛ وگرنه نوکیا هرگز خاضر نمی شه دوربین با این همه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری رو بیاد و با این کیفیت مزخرف بده بیرون! با عقل جور در میاد؟! :46:
حالا باز هی بیاید بشینین بگین دوربین آیفون فلان دوربین گالکسی بهمان!

Help118
05-10-2010, 18:03
گرچه بعید می دونم این مدیره نیاد و این پستمو پاک نکنه ولی بازم می نویسم.
وقتش نرسیده که اسم تاپیک رو عوض کنند ؟(وارد بازار نشده؟!)

Honradez
05-10-2010, 18:16
...
حالا يه نظري هم من بدم . من خودم گوشي wave دارم كه اين گوشي رو يكي از كامل ترين گوشي ها مي دونم . نوكيا N8 مطمئنا تو عكس برداري با اين كه 12 مگاپيكسل هست به گرد پاش هم نمي رسه ولي تو فيلم برداري داستان كاملا بر عكسه يعني wave بايد جلوي n8 لنگ بندازه .
تو سيستم عامل با اين كه بادا نرم افزار هاي محدودي داره ولي خيلي قويتر از سيمبين هست . من چون خودم 5800 داشتم ديگه از محيط سيمبين حالم به هم مي خوره .
مورد بعدي بحث ضدخش بودن صفحه wave هست كه خودم با چاقو هم تست كردم و خداي خط نيفتاد روش.
ولي امكانات جانبي N8 خيلي بالاست از قبيل HDMI ,FM trasnmetr , فلش خور بودنش .
ولي باز هم بايد صبر كرد تا N8 بياد.
آره واقعا جاي تعجب داره که چرا نوکيا هنوز هم که هنوزه فکر کاربرپسند کردن ظاهر سيمبينش نيست. در اين مورد برتري بادا قطعيه.

ولي راستش ميدونيد، همين الان که چند روز بيشتر نيست N8 اومده، حدود 10 تا بازي با کيفيت براش کـرک شده. خب اونها رو Wave نداره. منظورم اينه که ظاهرا قراره تو حيث نرم‌افزار و بازي سيمبين (البته 3) برتر از بادا باشه.

daryosh999
05-10-2010, 18:17
مگه حتما باید از طرف شرکت یه کنفرانس براش بگیرن که معرفی بشه؛همین که دست یه خبرنگار افتاده کافی.الان اگه کسی ان8 رو ببینه نمیگه این کی اومد بازار میگه ان9 کی میاد!

من همین رو می دونستم ولی مثل اینکه از دوستان باورش شده بود که این واقعه ایه
سلام.
خواهشا میشه بگین عکس n9دست کی افتاده یا لااقل یه عکسی ادرسی چیزی بزارین تا ما هم بدونیم. در ضمن اگه الان شما به غضنفرم بگی گوشی بعدی نوکیا چیه بدون فکر سریع میگه:
n90 ...n91....n92.....n93.....n95.....n96.....n97..... n98
N8.......n9
یعنی قطعا نوکیا بعد ان8 گوشیهای دیگه و حتی شاختری هم تولید میکنه. ادم بگه صبر کنم ببینم اون یکی چیه و چقدر بهتره . خوب این قضیه تو همه ی برند ها هست . حالا اگرم عکسی از n9 لو رفته باشه در حد حدس و گمانه اصلا معلوم نیست این گوشی رو خط تولید بره یا نه . فعلا همین اخرین گوشی شاخ نوکیاست.اونایی هم که قصد خرید دارن بدون تاخیر تو اولین فرصت می خرن نه اینکه بگن صبر کنیم حالا دیدی یه روزیم نوکیا N9 رو ساختو از این گوشی شاخ تر بود.
در ضمن دوست عزیز خوشحالم که شما کار با اون نرم افزار رو بلدی و میدونی. پس شما خیلی راحت از کنار اون پست بگذر چون شما بلدین قطعا اون پست مال کساییه که این مطلبو نمیدونستن.

tanatos
05-10-2010, 18:50
خوب خریداران گوشی انواع مختلفی دارند:
بعضیها مثل پت و مت انقدر برای پایین اومدن قیمت گوشی انتظار میکشند که یه گوشی جدید میاد که شاختره و جالبتر و انتظارشون ادامه پیدا میکنه و این داستان ادامه دارد.
بعضیها هم یه گوشی و که میخرن 6 سال نگهش میدارند تا دیگه جوابشون کنه (معمولا ایرانیها از هر وسیله ای بیشتر از اون که قابلیت داره کار میکشند)
آدمهای معدودی هستند که گوشی بازند و با ورود هر گوشی گوشی خودشون رو تغییر میدند.
ولی به هر حال:
آقا خریدن گوشی در اوایل ورودش به بازار مورد پسند هر کسی نیست و هر کسی این کار رو انجام نمیده.
فقط کسانی که این کاره اند میتونند درک کنند که این کار چیه و چجوریاس.

astaragg
05-10-2010, 19:00
حالا شایدم زیادم مهم نباشه ولی این فاصله ی معرفی تا عرضه خیلی اذیت کننده هست.

درضمن من قبلا هم گفته بودم اگه تا 650 باشه این ماه ولی بیشترشه تا ماه های بد.
دعا کنیم دیگه از 800 بیشتر نشه:31:

Mojtaba N87
05-10-2010, 19:28
این تاپیک وقتی گوشی وارد بازار ایران شد بسته می شه و یک تاپیک جدید واسش باز می کنم.

اگه این تاپیک ادامه پیدا کنه کسایی که جدید سر می زنن کاملا سر در گم میشن!

matin350
05-10-2010, 20:13
مقایسه عکس برداری Nokia N8 و Canon EOS 550

به نظر بنده شرایط این عکس برای عکاس آماتور در بدترین حالته... آسمان روبرو کاملاً ابری و تابش نور خورشید از پشت سر و قرار گرفتن دوربین در نقطه ای کاملاً سایه و میشه گفت تاریک... ولی به نظر بنده با توجه به ابری بودن شدید آسمان که در عکس N8 کاملاً مشخصه تصویر N8 به واقعیت نزدیکتره.

فول سایز:

total_overdose
05-10-2010, 21:04
چه کارایی که نمیکنه این هایپر:18::31:
به نقل از دوست خوبم r_you168

2 خبرخوی برای دوست داران n8
hyperX در اولین اقدام فیلم برداری N8 از 25 فرم به 30 فرم رسوند بدون افت کیفیت.روی سایتش سمپل هارو می تونید دانلود کنید.
فشرده سازی عکسها در n8 خیلی بالاست به طوری که یه عکس 12 مگاپیکیلس زیر 2 مگابایت حجم داره و باعث افت کیفیت می شد(عکسهای i8910 با 8 مگاپیکسل بالای 4 مگابلیت هم می رسه)
این فشرده سازی هم برداشته و الان یه عکس 12 مگاپیکسل گرفته با حجم 11 مگابایت و یه مقایسه کیفیت گذاشته.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرچی زووم میکنی کیفیت عکسه نمیاد پایین:31:

airowa
05-10-2010, 21:15
مقایسه عکس برداری Nokia N8 و Canon EOS 550

به نظر بنده شرایط این عکس برای عکاس آماتور در بدترین حالته... آسمان روبرو کاملاً ابری و تابش نور خورشید از پشت سر و قرار گرفتن دوربین در نقطه ای کاملاً سایه و میشه گفت تاریک... ولی به نظر بنده با توجه به ابری بودن شدید آسمان که در عکس N8 کاملاً مشخصه تصویر N8 به واقعیت نزدیکتره.

فول سایز:

با سلام اون موقع که دوستان مقایسه دوربین پیکسون 12 رو با ان8 گذاشتن راستشو بخواهین من باورم شد که ان 8 دوربینش مشکل داره چون یه 12 با یه 12 مگاپیکسله دیگه اونم هر دو کامرافون مقایسه شده بودن ولی وقتی این شخص الدار اومد و اونو با سامسونگ ویو مقایسه کرد و در عینه نا باوری تازه ادعا هم کرد که ویو بهتره دیگه واسه من کاملا مشخص شد که این مقایسه ها از روی عمد و کاملا غیره معتبر هستش واقعا خیلی مسخره غیر علمی و تخصصی و خنده داره که بیایی و یه دوربین 12 مگا پیکسلو از یه گوشیه کامرا فون با یه گوشیه مولتی مدیا و 5 مگا مقایسه کنی اونم ویو که من عکساشو از نزدیک دیدم و خیلی بی کیفیته.
و حالا الانم درست برعکسه این موضوع در مورد این نظره دوستمون صدق میکنه که ایشون میگن عکسهای ان 8 از یه دوربین اس ال ار واقعی تره که به نظره من این طور نیس ویه ادعای بزرگیه.
ولی باید هم گفت که ان 8 به احتماله قوی دارای یه دوربین قوی در حد خودش خواهد بود

Dark.Life
05-10-2010, 21:19
اینم مقایسه gsmarena :

A سونی
B پیکسون
C ان8
البته حدس میزنم

*M!L4D*
05-10-2010, 21:33
Tomorrow we’ll also publish our first preview of Nokia N8