مشاهده نسخه کامل
: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
M @ j i d
06-06-2010, 12:56
ان8 با آیکون های جدید ؟
یا شاید هم تم هستش ...
نه علی جون این تم هستش...............تم Lake ساخته شده توسط Larsson...........یکی از بهترین و کامل ترین تمهای ساخته شده در جهان.............الان تم گوشیه منم همینه...........خیلی قشنگه..........احتمالا اینو گذاشتن رو N8 که نشون بدن که تم خورش چه خفنه!: دی
total_overdose
06-06-2010, 13:01
میگم صدای ان8 اولش استریو زده بودند
اما الان استریو نیست
فکر میکنین در چه حدیه ؟
اگه ضعیف باشه اونوقت نا امید کگننده هست
سلام.
نه گلمحمدی جان استریو نیست .برای استریو بودن باید دوتا باند داشته باشه اما ان8 یکی داره.
صداش معمولیه.نه بده و نه عالی.تک اسپیکر و طبق چیزایی که میگن کیفیت و بلندیش بد نیست و راضی کنندست.
hamidkabiri6270
06-06-2010, 13:03
اما الان استریو نیست
فکر میکنین در چه حدیه ؟
فکر نکنم صداش مشکلی داشته باشه(امیدوارم).گوشی های نوکیا تو زمینه صدا همیشه جز بهترین های بازار بوده.
یه تقاضا از مدیران سایت:خواهشا این پست های مربوط به ویدیوهای گوشی ان 8 که شامل سمپلهای فیلمبرداری گوشی و همچنین ویدیوهای مربوط به خود گوشی میشه را اگه امکانش هست توی یه پست تنظیم بشه تا پست هایی که بچه ها آپلود میکنند تکراری نباشه.
Milo.Metallboy
06-06-2010, 13:40
اولا سلام به همه
منم اومدم نظرم رو در مورد این گوشی و نوکیا که الان سالهلست گوشی هاش رو دارم بگم و امیدوارم همه بتونیم بدون جنجال با هم بحث کنیم
n8 از نظر من گوشیه خوبیه و امکاناتی داره که تا حالا تجربه نشده روی گوشی اما بیشتر اینکار شبیه به گول زدن مشتری میمونه !!!
ببینین من قبلا n81 داشتم , 5530 دارم الان ولی دیگه از سیمبین حالم به هم میخوره
انقدر سخت افزار ضعیف بوده در سیمبین که تا حالا 2 تا بازی درست حسابی براش نیومده و همشون بی کیفیت و ضعیف هستن و ضمنا تا حالا همشون با پخش کلیپ های با کیفیت با مشکل مواجه بودن
اما فکر نمیکنم n8 این مشکلات رو داشته باشه چون 680 هم خوبه برای یک سی پی یو چون من با htc legend که 600 هست پردازندش راحت تونستم یک کلیپ فول hd با بیتریت 12000 رو پخش کنم بدون هیچ برنامه ای
امیدوارم اینترفیس این گوشی اصلا شبیه به بقیه ی سیمبین هایی که تا حالا تجربه کردیم نباشه چون میدونیم که هممون ازش دیگه خسته شدیم
ولی اشکال بزرگی که من به این گوشی میگیرم ظاهر بسیار زشت این گوشی هست که انگار با ساتور دو طرفش رو زدن
واقعا زیبا نیست تعصبی برخورد نکنین دیگه اصلا قشنگ نیست
M @ j i d
06-06-2010, 13:59
ما تعصبی برخورد نمیکنیم.............سلیقه ای برخورد میکنیم!..............به نظر بنده و سلیقه من این گوشی ظاهر قشگی داره!...........
hamidkabiri6270
06-06-2010, 14:01
اولا سلام به همه
اشکال بزرگی که من به این گوشی میگیرم ظاهر بسیار زشت این گوشی هست که انگار با ساتور دو طرفش رو زدن
بدون شرح::18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
total_overdose
06-06-2010, 14:08
اولا سلام به همه
منم اومدم نظرم رو در مورد این گوشی و نوکیا که الان سالهلست گوشی هاش رو دارم بگم و امیدوارم همه بتونیم بدون جنجال با هم بحث کنیم
n8 از نظر من گوشیه خوبیه و امکاناتی داره که تا حالا تجربه نشده روی گوشی اما بیشتر اینکار شبیه به گول زدن مشتری میمونه !!!
انقدر سخت افزار ضعیف بوده در سیمبین که تا حالا 2 تا بازی درست حسابی براش نیومده و همشون بی کیفیت و ضعیف هستن و ضمنا تا حالا همشون با پخش کلیپ های با کیفیت با مشکل مواجه بودن
اما فکر نمیکنم n8 این مشکلات رو داشته باشه چون 680 هم خوبه برای یک سی پی یو چون من با htc legend که 600 هست پردازندش راحت تونستم یک کلیپ فول hd با بیتریت 12000 رو پخش کنم بدون هیچ برنامه ای
امیدوارم اینترفیس این گوشی اصلا شبیه به بقیه ی سیمبین هایی که تا حالا تجربه کردیم نباشه چون میدونیم که هممون ازش دیگه خسته شدیم
ولی اشکال بزرگی که من به این گوشی میگیرم ظاهر بسیار زشت این گوشی هست که انگار با ساتور دو طرفش رو زدن
دوست عزیز شما تا حالا با چنتا برند دیگه کار مردین؟
به غیر از آیفون کدوم یکی از سیستم عاملهای قبل بازیهای با کیفیت داشتن؟ اصلا کدوم یکی به اندازه سیمبین اون زمان بازی داشته؟
دوست عزیز قرار نیست چون برایه شما قدیمی شده برن جدیدش کنن.آیفون هم از روزی که اومده به یه شکل بوده حتی تم هم نمیشه عوض کرد حالا چون چند سال اومده باید عوضش کرد؟(ببخشید اسم آیفون میارم فقط برایه مثال بود)
بهتره سطح توقع هامون رو به درستی مشخص کنیم.
ظاهر تغریبا مناسبی داره اگرم بنا به دلیل شما با ساتور اومدن بالاشو زدن پس هر گوشی که یجاش یه زاویه داره با ساتور بریدنش:31: خیلی جالبه.یادم نیست کی اینو انداخت سر زبون ها ولی مطمعنا شما نبودی:46:
در ضمن بهتره بدونی که زمانی که شما ان81 خریدی کی بوده و چیا تو بازار بودن:46: نه با یه زمان دیگه.
در ضمن اگه احساس میکنی داری گول میخوری خوب نخر کسی که اجبار نکرده این همه گوشی جدید هست گالاکسی آیفون ساتیو امنیا بادوم و ...
موفق باشی:11:
DariushGreat
06-06-2010, 14:38
اولا سلام به همه
گول زدن؟؟؟؟ ببخشین... من کیم؟ شما کی هستی؟ اینجا کجاست؟!!!! :دی
نوکیا جزو معدود شرکتایی هست که هرچی می گه واقعا عملی می کنه و زیرش نمی زنه و مشتری رو نمی پیچونه. برای نمونه مانند برخی شرکت ها وعده نمی کنه که ویدئوی HD با کیفیت بده بیرون و دست آخر هم یهو ببینی که یه ویدئو مزخرف که نه صدای درست و حسابی داره و نه فریم ریت جالب بهت داده! :13:
درضمن. همه شرکت ها برای فروش محصولاتشون نیازمند این هستن که حرکاتی از خودشون بروز بدن که باعث فروش هر چه بیشتر محصولاتشون بشه.
نکته دیگه ای که بایستی بهش اشاره کنم اینه که محصولاتی که ما داریم ازش به به و چه چه می کنیم و کاملا هم مدرن و نو هستن، مال 5 سال پیش سازنده هاش هستن. یادم میاد سال 1999 بود که شرکت نوکیا حرف از نسل 3 زد. سال 2005 هم گوشی N70 رو داد به بازار. در حالیکه مطمئن باش ایده ساخت N70 مال همون سال 99 بوده و مطمئنا ظرف 1 یا 2 سال بعد ساخته شده. یا یادمه که اون هنگام که 3650 توی بازار غوغا می کرد، نوکیا حرف از نسل 3.5 زد. یعنی ایده N95 رو داشته... اون هنگام که 3250 خریدم نوکیا خبر داد که تصمیم داره گوشی N97 رو به شکل یه گوشی کشویی از پهلو با صفحه کلید کامل تولید کنه... در حالیکه مطمئنا اون هنگام N97 رو برای آزمایش ساخته بوده.
پس مطمئن باش که N8 هم گوشی کاملا نویی نیست. مطمئن باش ایده اش حداقل مال زمانیه که N95 به بازار اومده بود. این راه و روش همه شرکت ها در بیشتر زمینه ها برای سود بیشتر هست. برای زنده موندن...
درباره زیباییش هم من فقط رنگ های مشکی و نقره ایش رو دوست دارم. از رنگای دیگه اش هم شرمنده و گلاب به روتون...:2:
شاد باشی :دی
زشت که نيست!
بگم زيبا نيست بهتره!
ولى...
قيافه بشدت مردونه و مهندسى داره! فکر نکنم براى اهل مد خوب باشه! بيشتر بدرد کسايى مى خوره که کاربردى فکر مى کنند!
...
من نمى دونم شما چه تحولى تو منوها مى خواين؟بگيد منم بدونم! مثلا نحوه چيدن آيکونها؟نحوه باز شدن قفل؟
من گوشى کم عوض مى کنم و بخاطر همين منوها برام خسته کننده نيستند!
البته تجربه جديد لذت داره ولى نه به قيمت از دست دادن کاربرد و سرعت و راحتى!
سيمبين يکى از کاربرپسند ترين اينترفيسهايى هست که ديدم.
...
اينها نظرات شخصى من هستند و من اهل برند نيستم! من بهترين رو انتخاب مى کنم بدون توجه به برند.
راستى:
کاربردى فکر کنيم!
...
اگه گفتيد امروز تو بازار چى ديدم؟
گوشى n8 چينى!
...
سامى
Mojtaba N87
06-06-2010, 14:51
برای بار هزارم :
اینجا کلوپ نوکیا N8 هست! به فارسی نوشته شده و تو قوانین هم هست. مقایسه جای خودش رو داره. بار دیگه در کلوپ های دیگه گوشی ای با آیفون مقایسه بشه اخطار می دم . اعصاب آدم هم اندازه ای داره
ali racer
06-06-2010, 16:53
زشت که نيست!
بگم زيبا نيست بهتره!
ولى...
قيافه بشدت مردونه و مهندسى داره! فکر نکنم براى اهل مد خوب باشه! بيشتر بدرد کسايى مى خوره که کاربردى فکر مى کنند!
...
من نمى دونم شما چه تحولى تو منوها مى خواين؟بگيد منم بدونم! مثلا نحوه چيدن آيکونها؟نحوه باز شدن قفل؟
من گوشى کم عوض مى کنم و بخاطر همين منوها برام خسته کننده نيستند!
البته تجربه جديد لذت داره ولى نه به قيمت از دست دادن کاربرد و سرعت و راحتى!
سيمبين يکى از کاربرپسند ترين اينترفيسهايى هست که ديدم.
...
اينها نظرات شخصى من هستند و من اهل برند نيستم! من بهترين رو انتخاب مى کنم بدون توجه به برند.
راستى:
کاربردى فکر کنيم!
...
اگه گفتيد امروز تو بازار چى ديدم؟
گوشى n8 چينى!
...
سامى
نوکیا اعلام کرده بود که تو سیمبین^3 ساختار کلیو سورس عوض میشه و تغییر چندانی که ui
بجز چندین مورد مشاهده نخواهیم کرد
و تغییر عمده و کلی در یوزر اینرفیس و فضا و دنیای جدید رو
با میی گو و سیمبین ^4 خواهیم دید
این یه شات از محیط گوشی های مبتنی بر میی گو
البته یه سری عکس از تبلت های مبتنی بر میی گو اومده که محیط بسیار جذاب و چشم نوازی داره
مثل این عکس
برای بار هزارم :
اینجا کلوپ نوکیا N8 هست! به فارسی نوشته شده و تو قوانین هم هست. مقایسه جای خودش رو داره. بار دیگه در کلوپ های دیگه گوشی ای با آیفون مقایسه بشه اخطار می دم . اعصاب آدم هم اندازه ای داره
این است ابهت مدیریت
الانه که بن بشم :31:
فوق العادست ... به نظر من یکی از موفق ترین پروژه های نوکیا میتونه باشه .:20:.. تبلت هاش مثل وین 7 هستند :8:
mr_khodaei2008
06-06-2010, 18:53
دوستان واقعا مقايسه را بزارين كنار و براي وقتي كه اين گوشي اومد دستتون و باهاش كار كردين بعد بيان مقايسه كنيد
اگه مثل علي اقا بيان 4 تا مطلب و خبر جديد از اين گوشي بزارين بهتر بود
( يه دفعه اي تاپك 3 صفحه رفت جلو چي شد :31:)
يه سوال : هندسفري اين گوشي از چه مدليه و صداش چطوره ؟
golmohammadi
06-06-2010, 21:48
فکر نکنم صداش مشکلی داشته باشه(امیدوارم).گوشی های نوکیا تو زمینه صدا همیشه جز بهترین های بازار بوده.
یه تقاضا از مدیران سایت:خواهشا این پست های مربوط به ویدیوهای گوشی ان 8 که شامل سمپلهای فیلمبرداری گوشی و همچنین ویدیوهای مربوط به خود گوشی میشه را اگه امکانش هست توی یه پست تنظیم بشه تا پست هایی که بچه ها آپلود میکنند تکراری نباشه.
در این مورد ابتدا با زننده تاپیک صحبت کنید
اگر وقت کافی نداشت یه فکر دیگه میکنیم
hamidkabiri6270
06-06-2010, 21:55
بچه ها عکس پایینی یه ویدیو از سمپل فیلمبرداری ان 8 هست.اگه تکراری نیست بگید تا آپلودش کنم.موضوع سمپل هم: حرکت اتومبیلها
f-secure
06-06-2010, 22:02
البته این خوبه که درباره ی طراحی ظاهری گوشی بحث شه ولی اینقدر پیله کردن به یسری موضوعات حال آدم را بهم میزنه:
با ساتور دو طرفش را بریدن
با کفگیر تراشیدنش
با ناخنگیر بهش زاویه دادن
قیافش مردونست!!!!!!!
قیافش زنونست!!!!
....
بابا دست بردارین اینقدر آبروی خودتون را با این حرفا نبرین
مثل این دوستان یخورده فقط یخورده برین تو بحث اینترفیس سیمبیان و امکانات و دوربین و... دو زار مطلب گیر بیننده بیاد
خواهشاً تاپیک را با اسپم دادن جلو نبرین
اما الان استریو نیست
فکر میکنین در چه حدیه ؟
نوشته اند مونو است. فکر نکنم به قدرت ایکس 6 برسه
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
بدون شرح::18:
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
نازی نازی !!!:20:
Milo.Metallboy
06-06-2010, 22:38
میدونستم میاین میریزین سرم !!!
بابا منم نظرم رو گفتم شتید اگه بیاد منم جزو اولین نفرایی باشم که بخرمش بخاطر امکانات بالاش ولی از نظر من زیبا نیست و به دوستانی که به این میگن زیبا پس به htc legend چی میگین ؟؟؟
در کل گوشیه بسیار خوبیه و شکی درش نیست
ضمنا اون دوستی که یه عکس گذاشته بود در جواب پست من به ایشون میگم لطفا یه عکس از کناره های گوشی هم بزار تا یه کم دور هم به طراحی این گوشی بخندیم با اون پیچ های مسخره
من از هیچ برندی جانب داری نمیکنم اما باید دوستانه در کنار هم به نقد این گوشی بپردازیم
هیچ کس نمیتونه بگه آره خیلی اون پیچ ها قشنگه و من خیلی باهاش حال میکنم و کاملا صلیقه ای هست ؟؟؟ کسی هست همچین عقیده ای داشته باشه ؟؟؟
بابا منم نظرم رو گفتم شتید اگه بیاد منم جزو اولین نفرایی باشم که بخرمش بخاطر امکانات بالاش ولی از نظر من زیبا نیست و به دوستانی که به این میگن زیبا پس به htc legend چی میگین ؟؟؟
ضمنا اون دوستی که یه عکس گذاشته بود در جواب پست من به ایشون میگم لطفا یه عکس از کناره های گوشی هم بزار تا یه کم دور هم به طراحی این گوشی بخندیم با اون پیچ های مسخره
من از هیچ برندی جانب داری نمیکنم اما باید دوستانه در کنار هم به نقد این گوشی بپردازیم
هیچ کس نمیتونه بگه آره خیلی اون پیچ ها قشنگه و من خیلی باهاش حال میکنم و کاملا صلیقه ای هست ؟؟؟ کسی هست همچین عقیده ای داشته باشه ؟؟؟
دوست من هر کس سلیقه ای داره ... خب این گوشی هم که قیافش کاملا بی عیب نیست ... مسلما عیب هایی داره ... یعنی همه ی گوشی ها دارند ... ولی اصلا اونجوری که شما میگین نیست !
به نظر من قیافش خیلی هم تــوپــه
djmilad_mrb
06-06-2010, 23:01
خوب راست میگه اون دوستمون منم میگم طراحیش جالب نیست نوکیا میتونست بهتر از اینا این گوشی رو طراحی کنه مثل n97
kurosh08
07-06-2010, 09:34
چقدر از سیستم عامل این گوشی بد تعریف میکنین؟؟؟؟ :41:
بذارین گوشی وارد بازار بشه. :46:
من خودم همیشه عاشق سیمبین و نوکیا هستم و خواهم بود و اگه الان گوشیم ساتیو هستش به خاطر اینه که سیستم عاملش سیمبیان ورژن 5 هستش. وگرنه من 100 سال سیاه دنبال سونی اریکسون نمیرفتم.
وقتی آدم توی About ساتیو میره و اسم نوکیا رو میبینه خیلی حال میکنه :31:
hamidkabiri6270
07-06-2010, 10:39
سمپل فیلمبرداری ان 8 از حرکت اتومبیل ها:
عکس این سمپل:
لینک ویدیو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بذارید 2صفحه از اخطار مدیریت بگذره بعد شروع کنید.
لحن گفتارتون رو هم درست کنید لطفا.
ممنون:40:
من اهميت زيادى به صداى تو هندزفرى مى دم!
کيفيتش چطوره؟
به پاى واکمن سونى مى رسه؟
(من هميشه صداى هندزفرى هاى نوکيا رو تست مى کنم؛ هميشه احساس مى کنم جزييات پخش نميشه! و بعضى از صداها حذف مى شه!)
....
آيا ممکن هست نوکيا از بلندگوى تماس به عنوان بلندگوى دوم استريو استفاده کرده باشه؟
...
کسى ريويو جديد از سيمبين ^۳ نداره؟
تصويرى چيزى؟
....
سام
hamidkabiri6270
07-06-2010, 11:39
نوکیا ان 8 :سمپل فلاش زنون:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirsaeid254
07-06-2010, 11:52
سمپل دوربین ان 8 با فلاش زنون:
مطمعن هستيد كه با فلش هست؟؟؟؟
چراغ بالاي عكس رو نگاه كنيد!!!!!!!:31::31:
amir200812
07-06-2010, 11:56
سمپل دوربین ان 8 بدون فلاش زنون:
[x
x
عکس اول که تابلو هست با فلاش هست!
عکس دوم هم بیشتر بنظر میاد روی نور کم تنظیم شده باشه ! چون صفحه لپتاپ یارو مثل نورافکن شده:31:!
DariushGreat
07-06-2010, 12:05
سمپل دوربین ان 8 بدون فلاش زنون:
بنیامین جان. جابجا نوشتی :دی بالاییه فلاش خورده و پایینیه بدون فلاشه! :دی
شاد باشین
feryshad
07-06-2010, 12:12
نوکیا ان 8 :سمپل فلاش زنون:
فکر کنم جابجا نوشتید ...
بالایی با فلاش گرفته شده
پایینی هم بدون فلاش ...
hamidkabiri6270
07-06-2010, 12:21
مشکیش هم قشنگه:
بقیه عکسها:
amir200812
07-06-2010, 12:21
اقا درسته N8 سه برابر پهنای باند بیشتری در مقایسه با N97 رو روی شبکه های نسل سوم ساپورت میکنه؟
درضمن سرعت بلوتوث 3.0 چقدره؟
1.با توجه به الطاف نوکیا به ایرانیها گوشیهای این شرکت در صورت قرار داشتن باتری درون گوشی با وجود خاموش بودن هم قابل ردیابی هستند
2.باتری ان8 رو عملا نمیشه از گوشی خارج کرد
نتیجه گیری :شما هیچوقت گم نمیشید!! :دی
بنیامین جان. جابجا نوشتی :دی بالاییه فلاش خورده و پایینیه بدون فلاشه! :دی
همینطوره ایندفعه
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
1.با توجه به الطاف نوکیا به ایرانیها گوشیهای این شرکت در صورت قرار داشتن باتری درون گوشی با وجود خاموش بودن هم قابل ردیابی هستند
نمکدون یخ نکنی یوهو:31:
مشکیش هم قشنگه:
بقیه عکسها:
مشکیش هم قشنگه نگو
بگو مشکیش از همه قشنگ تره!:31:
تو همین کلوپ یبار از مشکیش تعریف کردم دوستان گفتن رنگ مشکی نداره و نمی دونم خاکستریه و اله و بل. و
لی خودمونیم مشکی و سفید یه رنگیه که واسه همه چی میخوره و خز نمیشه
DariushGreat
07-06-2010, 13:57
پس می توان به این نتیجه رسید که:
!!!Nokia, Connectiiiiiiiiiiiiing People
:دی:27::16:
f-secure
07-06-2010, 16:34
آقایون حرفه ای گوشی کسی میتونه مزایا و معایب N8 و SAMSUNG 8910 HD را بطور مقایسه ای کنار هم بذاره؟؟ خودم که بنظرم میاد پشتیبانی نکردن سامسونگ از جاوا تنها مسألشه.حالا مگه همین مسأله چقدر مهمه؟؟ چون ملت رو هوا دارن 8910 را میبرن
S A M S U N G
07-06-2010, 16:45
سلام .
درضمن سرعت بلوتوث 3.0 چقدره؟
سرعت انتقال داده ها تا 24 مگابیت در ثانیه .
مخلصیم.
DariushGreat
07-06-2010, 17:31
آقایون حرفه ای گوشی کسی میتونه مزایا و معایب N8 و SAMSUNG 8910 HD را بطور مقایسه ای کنار هم بذاره؟؟ خودم که بنظرم میاد پشتیبانی نکردن سامسونگ از جاوا تنها مسألشه.حالا مگه همین مسأله چقدر مهمه؟؟ چون ملت رو هوا دارن 8910 را میبرن
ببین عزیز... ثابت شده مقایسه کردن هر گوشی ای با گوشی دیگه ( به ویژه همین امنیا HD ) به دعوا و کل کل کشیده شده! پیشنهادی که دارم اینه از کسایی که خیلی وقته گوشی رو دارن ( مانند علی جان با آیدی ali racer یا مهدی جان با آیدی mehdi brg ) به شکل خصوصی بپرسی که چطور گوشی ای هست.
شاد باشین :دی
amir200812
07-06-2010, 19:13
مموری کارت کجای گوشی هست؟ سیم کارت کجاست؟
درضمن اگه باطری توی گوشی جاشده باشه 2 تا مشکل ممکنه پیش بیاد!
1:اومدیم و باطری ایراد پیدا کرد و اتصال کوتاه! اگه باطری رو سریع خارج نکنیم منفجر میشه و همراه با خودش گوشی رو هم متلاشی میکنه!
2:گوشی اگه افتاد توی آب و نتونیم باطری رو سریع خارج کنیم باز گوشی ...
اینطوری خیلی بده...
مشکیش هم قشنگه نگو
بگو مشکیش از همه قشنگ تره!:31:
تو همین کلوپ یبار از مشکیش تعریف کردم دوستان گفتن رنگ مشکی نداره و نمی دونم خاکستریه و اله و بل. و
لی خودمونیم مشکی و سفید یه رنگیه که واسه همه چی میخوره و خز نمیشه
تو هم بد صحبت می کنیا :31:
اینا جزو رنگاش بودن(تا دیروز): Dark Grey, Silver White, Green, Blue, Orange
شاید مشکیش تازه از راه رسیده:46:
DariushGreat
07-06-2010, 20:09
1:اومدیم و باطری ایراد پیدا کرد و اتصال کوتاه! اگه باطری رو سریع خارج نکنیم منفجر میشه و همراه با خودش گوشی رو هم متلاشی میکنه!
اینطوری خیلی بده...
جفتش پهلوی سمت چپ گوشی هست
1. مدارهای داخل جوری کار می شن که احتمال بوجود آمدن اتصال کوتاه نزدیک به 0 باشه. احتمالا هم مدار باطری به گونه ای طراحی می شه که به این آسونی ها مشکلی به وجود نیاد. البته ممکنه یه عیب یاب ( به احتمال قوی نرم افزاری ) که اگه مشکلی پیش اومد سریع هشدار بده
2. :دی اینو دیگه نمی دونم. اگه من بودم سیستم قطع سریع مدار در هنگام برخورد با رطوبت رو در گوشی کار میگذاشتم ( از کجا معلوم؟ شاید هم کار گذاشته باشن! :14: )
hamidkabiri6270
07-06-2010, 22:33
تو هم بد صحبت می کنیا :31:
اینا جزو رنگاش بودن(تا دیروز): Dark Grey, Silver White, Green, Blue, Orange
شاید مشکیش تازه از راه رسیده:46:
مهدی جان تو این معادله بذاریش حل میشه:
مشکی=خاکستری تیره:31:
آقا مهدی امضام را هم ادیت کردم.:20:
اینم یه خبر به نقل از سایت موبنا:
به گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از نوکیا، بر اساس این گزارش این دومین بار است نوکیا اقدام به عرضه یک گوشی به شکل مجازی در سراسر جهان عرضه می کند.
مهمترین ویژگی گوشی N8 پشتیبانی از دوربین 12 مگاپیکسلی است که از کیفیت HD ، لنز کارل زایس و فلش زنون برخوردار است و به کاربران امکان عکسبرداری در شرایط نور کم را می دهد.
N8 نوکیا از اتصالات HDMI برخوردار است که می تواند به سینمای خانگی یا پروژکتور متصل شده و تصاویر، ویدیو و موسیقی را به نمایش بگذارد.
این گوشی همچنین از فناوری Dolby Digital Plus بهره می برد که با سیستم سینمای خانگی سازگار بوده و صداها را با کیفیت عالی پخش می کند.
این گوشی امکان دسترسی به شبکه های اجتماعی همچون فیس بوک و توییتر را دارد و کاربران می توانند تصاویر و ویدیوها را در همان لحظه تصویربرداری به اشتراک بگذارند و تمام رویدادهای فیس بوک فقط با یک کلیک به تقویم گوشی شما اضافه می شود و بر روی صفحه نمایش گوشی نشان داده می شود و به این شکل شما همیشه با تمامی دوستان خود در تماس هستید.
این گوشی دارای سه نمایشگر خانگی است که یک صفحه برای کار، یکی برای سرگرمی و دیگر برای تصاویر دلخواه مثل تصاویر زمینه است که با یک ضربه به سادگی نمایشگر تغییر می کند.
کاربران با دسترسی به فروشگاه نرم افزاری Ovi Store می توانند به دانلود هزاران نرم افزار بازی و ویدیو بپردازند و گوشی خود را به روز رسانی کنند. این گوشی امکان دسترسی به کانال های تلویزیونی دلخواه همچون CNN و National Geographic را فراهم می کند همچنین کاربران می توانند کانال های WebTV بیشتری از فروشگاه Ovi پیدا کنند.
همچنین سرویس ناوبری صوتی در هر جایی از دنیا در اختیار کاربران قرار دارد. به این ترتیب کاربران نام هر جایی که قصد دارند بروند به گوشی وارد کرده و با استفاده از نقشه های نوکیا و راهنمای صوتی به شکل لحظه به لحظه به کاربر کمک می کند تا جایی را که می خواهد بیابید.
این دستگاه همچنین امکان ضبط و پخش بیش از 50 ساعت موسیقی را دارد.
برای این گوشی هدست بلوتوث BH-608 ارایه شده که دارای هشت میکروفن برای کاهش نویز صدای محیط تا 99 درصد است.
ابعاد این گوشی 9/21×59×5/113 میلیمتر است و 135 گرم وزن دارد.
N8 غیر از یک کلید سخت افزاری برای دستیابی به منو، کلیدی برای روشن و خاموش کردن گوشی، کلیدهای کم و زیاد کردن صدا و کلید دوربین، کلید دیگری ندارد. صفحه کلید الفبایی- شماره ای و صفحه کلید کامل در این گوشی مجازی است.
این گوشی همچنین امکان تشخیص دست خط برای چینی ها را دارد.
پشتیبانی از فایل های صوتی mp3, AAC, eAAC, eAAC+, WMA, AMR-NB, AMR-WB از دیگر امکانات این گوشی است.
باتری گوشی هم لیتیوم یونی 1200 میلی آمپری BL-4D است که در حال مکالمه در شبکه GSM 720 دقیقه و در شبکه WCDMA 350 دقیقه و در حال آماده باش 400 ساعت شارژ نگه می دارد.
golmohammadi
07-06-2010, 23:05
اینطوری خیلی بده...
این دومی واقعا ایراده
باطری اگه در نیاد کار مشکل میشه
هم برای تعویض کردنش
و هم موقع رفتن اب تو گوشی و ...
total_overdose
07-06-2010, 23:10
این دومی واقعا ایراده
باطری اگه در نیاد کار مشکل میشه
هم برای تعویض کردنش
و هم موقع رفتن اب تو گوشی و ...
سلام
باتری غیر قابل تعویض نیست بلکه برای محکم بودن گوشی تویه خود گوشی هست و باید در پوشش رو باز کرد کار سختی نیست اتفاقا شکل باتریشم دقیقا مثل ان86 هست.:46:
golmohammadi
08-06-2010, 09:56
سلام
باتری غیر قابل تعویض نیست بلکه برای محکم بودن گوشی تویه خود گوشی هست و باید در پوشش رو باز کرد کار سختی نیست اتفاقا شکل باتریشم دقیقا مثل ان86 هست.:46:
خوب موقع افتادن تو اب بایستی درپوش و ... را باز کرد
که ...
البته در کل نمیتونه ایراد بزرگی باشه
ولی اگه مثل بقیه گوشیهای بود بهتر بود
total_overdose
08-06-2010, 11:24
خوب موقع افتادن تو اب بایستی درپوش و ... را باز کرد
که ...
البته در کل نمیتونه ایراد بزرگی باشه
ولی اگه مثل بقیه گوشیهای بود بهتر بود
خوب گلمحمدی جان هر خوبی یه بدی هم داره.
خیلی از این موارد هست مثل لنز واید که هم خوبی داره هم بدی.
در کل نمیشه فکر این رو کرد چون قرار بیفته تو آب پس در نتیجه کارشون اشتباه بوده بیشتر جنبه مثبتش در نظر هست.:46:
بنظر منم زیبایی خاصی تو ظاهرش نییست بخصوی خیلی عریض تره:10:
من اهميت زيادى به صداى تو هندزفرى مى دم!
کيفيتش چطوره؟
به پاى واکمن سونى مى رسه؟
(من هميشه صداى هندزفرى هاى نوکيا رو تست مى کنم؛ هميشه احساس مى کنم جزييات پخش نميشه! و بعضى از صداها حذف مى شه!)
....
آيا ممکن هست نوکيا از بلندگوى تماس به عنوان بلندگوى دوم استريو استفاده کرده باشه؟
...
کسى ريويو جديد از سيمبين ^۳ نداره؟
تصويرى چيزى؟
....
سام
به ضرص قاطع می گم که نوکیا تا حالا تو هدفون نتونسته واکمن رو سوسک کنه! اینو عملا رو چند گوشی سری واکمن در مقاب اکپرس میوزیک نوکیا انجام دادم. هدفون ها و کیفیت پخش سونی اری.کسون بالاتر بوده و فکر نکنم که ان 8 هم از این امر مبرا باشه بابا سونی بزرگترین برند صوتی تصویری دنیاست. دیگه چی بگم!
در مورد اینکه از اسپیکر یا همون بازر تماس واسه بلندگو استفاده بشه زیاد معقول و منطقی نیست از لحاظ فنی هم بای دبگم فرکانس های قابل پخش و قدرت خروجی اون با بلندگو ها فرق فوکوله
اینطوری خیلی بده...
ساید سمت چپ گوشی شکاف سیمکارت و کارت مموری رو تو خودش جا داده. بالایی اسلات کارت حافظه هستش که تا 32 گیگابایت کارت میکرو اس دی رو پشتیبانی می کنه و پایینی دریچه ورودی سیمکارته
یه نکته: به تازگی نوکیا تو چندقلوهای سری C که زده و هنوز وارد بازار نشده دوسیماته هم هستن قابلیت تعویض سریع سیمکارت حتی در حالت روشن بودن گوشی رو دارن ولی نم دونم که این گوشی هم این قابلیت رو ساپورت میکنه یا نه. کسی چیزی می دونه بگه!
1.در مورد باتری باید بگم که اتصال کوتاه یا شورت که بصورت ایراد در مدار صورت میگرفت به این شرح که
به دنبال انفجار بعضي باتريهاي ليتيومي گوشيهاي همراه و لپتاپها، دانشمندان با تصويربرداري NMR توانستهاند عامل اين انفجار را که نوعي اتصال کوتاه در مدارهاي داخلي باتري است، شناسايي کنند.
دانشمندان به علت داغ شدن بيش از حد و آتش گرفتن باتريهاي لپتاپها و گوشيهاي تلفن همراه پي بردند.
{{{{به گزارش خبر آنلاين به نقل از بيبيسي، محققان دانشگاه کمبريج اعلام کردند شکلگيري فيبرهاي فلزي در درون لپتاپها که دندريت نيز ناميده ميشوند، ميتواند عامل ايجاد اتصالات کوتاه باشد. آنها با استفاده از تصويربرداري تشديد مغناطيسي هستهاي، NMR که معمولا براي شناسايي اجزاي مولکولها استفاده ميشود، چگونگي ايجاد دندريتها را مشاهده کردهاند.
اين پژوهشگران به سرپرستي پروفسور کلر گري از دپارتمان شيمي دانشگاه کمبريج معتقدند اين کشف جديد ميتواند به حل مشکل امنيتي آتش گرفتن لپتاپها کمک کرده و باعث رفع موانع در توسعه باتريهاي ليتيومي شود. تکنولوژي باتريهاي ليتيومي نقش بسيار مهمي در پيشرفت خودروهاي الکتريکي نسل آينده دارد.
زماني که باتريهاي امروزي سريع شارژ ميشوند، دندريتهاي کوچک ليتيومي روي آنودهاي کربني تشکيل ميشوند. اين فيبرها ميتوانند باعث ايجاد اتصالات کوتاهي شوند که منجر به داغ شدن بيش از حد باتريها در فاصله زماني کم و آتش سوزي آنها ميشود.
اين فيبرهاي دردسرساز، مانع بزرگي بر سر راه تجاريسازي نسل بعدي باتريهاي با ظرفيت بالاتر بودهاند. اول بايد مشکل امنيتي آتش گرفتن باتريها حل شود تا بتوان به سراغ نسل بعدي باتريهاي يون ليتيومي رفت. بعد از آن است که ميتوان اين باتريها را به طور گسترده در حمل و نقل مورد استفاده قرار داد.
اکنون که دانشمندان موفق به مشاهده شکلگيري دندريتها داخل باتري شدهاند، ميتوانند زمان شکلگيري آنها و شرايط لازم براي آن را نيز مشخص کنند و با تحليل آن، به دنبال راهحلهاي باشند تا بتوانند اين مشکل را برطرف کرده و از آتشسوزي باتري لپتاپها پيشگيري کنند.}}}}
2.اگه گوشیت افتاد تو آب زبونم لال گوش شیطون کر به احتمالات قوی جوری باشه که آب به راحتی توش نفوذ نکنه و شما فرصت زیادی برای خارج کردن باتری داشته باشی چون نوکیا فکر اینجاهاشو کرده!
یه پیچ گوشی آلن ستاره ای همیشه همرات باشه وقتی میری مستراح:31:(شوخی) واسه وقتی که فوری پیچاش و باز کنی. با این کار گارانتیتم به احتمال قوی لغو میشه
خوب گلمحمدی جان هر خوبی یه بدی هم داره.
خیلی از این موارد هست مثل لنز واید که هم خوبی داره هم بدی.
در کل نمیشه فکر این رو کرد چون قرار بیفته تو آب پس در نتیجه کارشون اشتباه بوده بیشتر جنبه مثبتش در نظر هست.:46:
دل رو به نوکیا بسپورید. نوکیا فکر همه جاشو کرده. جوری هستش که آب فی الفور داخل گوشی نمی ره البته به نظر من(ستاد روحیه دهی به خریدان ان 8:46:)
amir200812
08-06-2010, 14:48
به ضرص قاطع می گم که نوکیا تا حالا تو هدفون نتونسته واکمن رو سوسک کنه! اینو عملا رو چند گوشی سری واکمن در مقاب اکپرس میوزیک نوکیا انجام دادم. هدفون ها و کیفیت پخش سونی اری.کسون بالاتر بوده و فکر نکنم که ان 8 هم از این امر مبرا باشه بابا سونی بزرگترین برند صوتی تصویری دنیاست. دیگه چی بگم!
در مورد اینکه از اسپیکر یا همون بازر تماس واسه بلندگو استفاده بشه زیاد معقول و منطقی نیست از لحاظ فنی هم بای دبگم فرکانس های قابل پخش و قدرت خروجی اون با بلندگو ها فرق فوکوله
در مورد کیفیت پخش موزیک با هدفون با تعویض هدفون با یک مدل بهتر خیلی توی کیفیت فرق میکنه!
من این مورد رو توی N97 دیدم! رفتم یه هدفون سونی گرفتم(واقعا سونی بلده صدا رو خوب ...:31:) حداقل 2 برابر کیفیت بالاتر رفت در مقایسه با هدفون ارجینال!
ali racer
08-06-2010, 15:20
همین جوری
محض رهایی از خوندن اسپم های بعضی دوستان:31:
amirsaeid254
08-06-2010, 15:35
ميشه در مورد ips lcd توضيح بديد
تا حالا جايي اسمش رو نشنيده بودم
دوستان یه سوال.(ببخشید اگه قبلا مطرح شده باشه)
تاچ این کوشی چه جوریه؟ در حد آیفون هست؟
دوستان یه سوال.(ببخشید اگه قبلا مطرح شده باشه)
تاچ این کوشی چه جوریه؟ در حد آیفون هست؟
از اونجایی که گوشی 5 ، 6 ماهی میشه که عرضه شده و 2 ، 3 ملیون خریدار داشته . واقعا جای شرمندگی هست که نمیشه به شما جواب قابل قبولی داد . :41:
آخه دوست عزیزم اینم سوال شما میپرسی ؟؟؟؟
به نظر خودت از روی فیلم هایی که این و اون گرفتن از گوشی میشه در مورد گوشی قضاوت کرد ؟؟؟ درحالی که ورژنی که عرضه به بازار میشه ممکنه به کل از نظر سیستم عامل ، سرعت و ... با این گوشی های تست فرق کنه ؟؟
---
ای بابا !! اگر من مدیر این انجمن بودم این تاپیک رو میکردم 5 صفحه . از هر 20 تا پست 2 تاش مفیده و بقیه اسپم .
منم با شما موافقم.
حالا این n8 کی میاد.
دوربینش که خوفه.
فقط اگه قیمتش زیره 550 باشه عالی میشه.
راجب سیتم عاملش بیشتر توضیح بدین.
در مورد کیفیت پخش موزیک با هدفون با تعویض هدفون با یک مدل بهتر خیلی توی کیفیت فرق میکنه!
من این مورد رو توی N97 دیدم! رفتم یه هدفون سونی گرفتم(واقعا سونی بلده صدا رو خوب ...:31:) حداقل 2 برابر کیفیت بالاتر رفت در مقایسه با هدفون ارجینال!
هدفونهایی خریدم و تست های زیادی کردم آخرین هدفونم رو 75 هزار تومن گرفتم از سونی:8: همه رقم و همه مدل و همه حالت هم رو واکمن هم رو نوکیا تست زدم سونی سوسک کرد همه برند ها رو!
تست در لابراتوار خودم:5:
ميشه در مورد ips lcd توضيح بديد
تا حالا جايي اسمش رو نشنيده بودم
من دقیقا نمی دونم IPS مخفف کدوم یکی از کلمات زیره ولی یه معنی مشهورش رو می دونم inches per second یا همون اینچ بر ثانیه و impulses per second هستش که اینم تقریبا به معنی واکنش یا برانگیخته شدن یا جواب در ثانیه هستش
حالا چه ربطی داره به ان 8 نمی دونم:31:
از اونجایی که گوشی 5 ، 6 ماهی میشه که عرضه شده و 2 ، 3 ملیون خریدار داشته . واقعا جای شرمندگی هست که نمیشه به شما جواب قابل قبولی داد .
به نظر خودت از روی فیلم هایی که این و اون گرفتن از گوشی میشه در مورد گوشی قضاوت کرد ؟؟؟ درحالی که ورژنی که عرضه به بازار میشه ممکنه به کل از نظر سیستم عامل ، سرعت و ... با این گوشی های تست فرق کنه ؟؟
---
ای بابا !! اگر من مدیر این انجمن بودم این تاپیک رو میکردم 5 صفحه . از هر 20 تا پست 2 تاش مفیده و بقیه اسپم .
سلام
هم ایفون و هم N8 تاچشون خازنی هستش
پس از این نظر فرقی ندارن
ولی مسئله مهم سیستم عامل هستش و با توجه به سیمبین3 ^ و مک روی ایفون باید تاچ ایفون کمی راحت تر باشه
f-secure
08-06-2010, 18:26
ببین عزیز... ثابت شده مقایسه کردن هر گوشی ای با گوشی دیگه ( به ویژه همین امنیا HD ) به دعوا و کل کل کشیده شده! پیشنهادی که دارم اینه از کسایی که خیلی وقته گوشی رو دارن ( مانند علی جان با آیدی ali racer یا مهدی جان با آیدی mehdi brg ) به شکل خصوصی بپرسی که چطور گوشی ای هست.
نصف این تاپیک spam ه بعد تا میرسه به سوال ما ببین چطور راهنمایی میکنن!!!
بابا پول دستمه میگم سامسونگه را بگیرم یا وایستم تا چند ماه دیگه N8 بیاد
واسه کل کل که نپرسیدم که از آدمای تعصبی و کل کلی هم خوشم نمیاد این فروم هم واسه این راهنمایی ها هستش نه کل کل
میخوام بعدش نگن ضرر کردی اونو گرفتی
خواهشاً فقط حرفه ایها بیان جواب سر راست بدن خیلی حیاتیه و به این تاپیک اون تاپیک ما را پاس ندین
یه مقایسه ی جالب تصویری یکی از دوستان دیدم گذاشته مقایسه ی N8 با سه تا گوشی مطرح دیگه بودش.دمت گرم عالی بود فقط حیف سامسونگه را نداشت
قضیه ی نصب نشدن جاوا روی 8910 واقعاً خیلی مهمه؟؟
hamidkabiri6270
08-06-2010, 18:33
نصف این تاپیک spam ه بعد تا میرسه به سوال ما ببین چطور راهنمایی میکنن!!!
بابا پول دستمه میگم سامسونگه را بگیرم یا وایستم تا چند ماه دیگه N8 بیاد
واسه کل کل که نپرسیدم که از آدمای تعصبی و کل کلی هم خوشم نمیاد این فروم هم واسه این راهنمایی ها هستش نه کل کل
میخوام بعدش نگن ضرر کردی اونو گرفتی
خواهشاً فقط حرفه ایها بیان جواب سر راست بدن خیلی حیاتیه و به این تاپیک اون تاپیک ما را پاس ندین
یه مقایسه ی جالب تصویری یکی از دوستان دیدم گذاشته مقایسه ی N8 با سه تا گوشی مطرح دیگه بودش.دمت گرم عالی بود فقط حیف سامسونگه را نداشت
قضیه ی نصب نشدن جاوا روی 8910 واقعاً خیلی مهمه؟؟
سلام
دوست عزیز شما میتونی یه تاپیک مجزا تو بخش مشاوره گوشی بزنی برای انتخاب یکی از این دو گوشی.این تاپیک فقط مختص ان 8 هست.
RaS0oL.M
08-06-2010, 18:36
Flash Lite چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون...... .........
mr_khodaei2008
08-06-2010, 18:37
مشاءالله تاپك روزي چند صحفه ميره جلو ( ولي حيف كه بيشتر پستاش ........... )
دوست عزيز شما نوكيا را با سامسونگ يكي حساب ميكني يعني دوربين 12 ان8 بهتر از 8910 نيست يا قابليت usb hust كه 8910 نداره يا سررعت بالاي گوشي و خيلي چيزا ديگه حالا بازم ميگي 8910
من جاي شما بودم صبر ميكردم ولي بازم نظر خودت هر چي صلاح ميدوني
f-secure
08-06-2010, 19:06
اون آقا باز ما را فرستاد به دنبال تاپیک زدن و بقول خودشون کل کل افراد...
مشاءالله تاپك روزي چند صحفه ميره جلو ( ولي حيف كه بيشتر پستاش ........... )
دوست عزيز شما نوكيا را با سامسونگ يكي حساب ميكني يعني دوربين 12 ان8 بهتر از 8910 نيست يا قابليت usb hust كه 8910 نداره يا سررعت بالاي گوشي و خيلي چيزا ديگه حالا بازم ميگي 8910
من جاي شما بودم صبر ميكردم ولي بازم نظر خودت هر چي صلاح ميدوني
خوب چه عجب یکی نصف حرف حسابی زد
برتری دوربینش را میدونم میخوام یه مقایسه ی سریع ساده از برتری های اون به این و این به اون بدین.مثلاً نصب نشدن جاوا روی 8910 عیب بزرگیه واسه کساییکه اهل بازی و از این حرفا نیستند و فقط دنبال نصب برنامه اند یا نه؟؟
RaS0oL.M
08-06-2010, 19:09
اون آقا باز ما را فرستاد به دنبال تاپیک زدن و بقول خودشون کل کل افراد...
خوب چه عجب یکی نصف حرف حسابی زد
برتری دوربینش را میدونم میخوام یه مقایسه ی سریع ساده از برتری های اون به این و این به اون بدین.مثلاً نصب نشدن جاوا روی 8910 عیب بزرگیه واسه کساییکه اهل بازی و از این حرفا نیستند و فقط دنبال نصب برنامه اند یا نه؟؟
کی می گه نمی خوره؟؟؟؟؟؟؟؟دوستم که داره تمام برنامه ها رو مثل هلو اجرا می کنه............:10:
سلام میگم این فیلمایی که بعنوان سمژل از گوشی روی یو تیوب هست یکم گیر داره و فریم به فریم میشه نظر شما چیه؟
hamidkabiri6270
08-06-2010, 20:15
یه ویدیوی جالب از ان 8:nokia n8 overview part 2 of 3
موضوع این ویدیو:ادیت عکسها و فیلمهای گوشی و سپس انتقال فیلمها و عکسهای ادیت شده بوسیله فلاش
حجم ویدیو:25.31 مگا بایت
عکس های این ویدیو:
کسی جواب منو نمیده.به نظر شما این این ویدیو ها فریم فریم نمیشن؟
amirsaeid254
08-06-2010, 21:41
من دقیقا نمی دونم IPS مخفف کدوم یکی از کلمات زیره ولی یه معنی مشهورش رو می دونم inches per second یا همون اینچ بر ثانیه و impulses per second هستش که اینم تقریبا به معنی واکنش یا برانگیخته شدن یا جواب در ثانیه هستش
حالا چه ربطی داره به ان 8 نمی دونم:31:
توي مقايسه اي كه اقا علي گذاشتن براي ايفون 4g اين lcd كار گذاشته شده:21::27:
t2download
08-06-2010, 21:41
نوشته اند مونو است. فکر نکنم به قدرت ایکس 6 برسه
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
نازی نازی !!!:20:
دوستان کسی اطلاع داره صدای گوشی استریو هست یا نه ؟
RaS0oL.M
08-06-2010, 22:02
دوستان کسی اطلاع داره صدای گوشی استریو هست یا نه ؟
نه خیر نیست.........................:10:
نوشته مونو چون تک بلندگو هستش. صدای استریو نیازمند بیشتر از یک بلندگو هستش که فرکانس ها ش باهم متفاوته
RaS0oL.M
08-06-2010, 22:05
Flash Lite چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون...... .........
.................................................. ......:13:
توي مقايسه اي كه اقا علي گذاشتن براي ايفون 4g اين lcd كار گذاشته شده:21::27:
اطلاعی از IPS ندارم اطلاعاتی دارین ارائه بدین منم بدونم
همین جوری
محض رهایی از خوندن اسپم های بعضی دوستان:31:
منظورتون من که نبودم؟ :22:
یک سوال در مورد مقایسه بالایی: این رده از گوشی ها که تو مقایسه فوق گذاشته شدن بر چه اساسی تو یک رده باهم مقایسه شدند؟
soheildolatabadi
08-06-2010, 23:29
اطلاعی از IPS ندارم اطلاعاتی دارین ارائه بدین منم بدونم
متاسفانه خارج از بحث اینجاست ولی
IPS مخفف In-plane switching هست. خود سایت اپل میگه :
thanks to a premium display technology called in-plane switching (IPS). IPS gives you a bright picture with excellent color consistency — even if you’re viewing the display from the side.
یعنی یه تکنولوژی خفنه که تصویر و (ثبات) رنگ عالی ای حتی با زاویه های مختلف از طرفین میده
t2download
09-06-2010, 00:37
نه خیر نیست.........................:10:
پس صداش به x6 نمی رسه من ملاک گوشی واسم صدا و صفحه لمسی هست و مرورگر اینترنتی خوب
پس صداش به x6 نمی رسه من ملاک گوشی واسم صدا و صفحه لمسی هست و مرورگر اینترنتی خوب
هنوز گوشی که نیومده و حتی سایت ها هم چیز زیادی در موردش ننوشتند نمیشه دربارش نظر داد.........
بذارید سایت ها یه پریویو بدن همه چیز تقریبا دستمون میاد........
از اونجایی که گوشی 5 ، 6 ماهی میشه که عرضه شده و 2 ، 3 ملیون خریدار داشته . واقعا جای شرمندگی هست که نمیشه به شما جواب قابل قبولی داد . :41:
---
منظورم این نبود که که کسی امتحانش کرده باشه و ببینیم تاچش چه جوریه. منظورم این بود که تاچش با حرارت دست کار میکنه یا فشاریه؟ و فکر نکنم لازم باشه حتما امتحان بشه تا این موضوع رو فهمید. میخواستم بدونم کسی جایی در این زمینه خونده؟ یا خود نوکیا تو مشخصات این گوشی به این مورد اشاره کرده یا نه؟
pouya_x3d
09-06-2010, 11:07
منظورم این نبود که که کسی امتحانش کرده باشه و ببینیم تاچش چه جوریه. منظورم این بود که تاچش با حرارت دست کار میکنه یا فشاریه؟ و فکر نکنم لازم باشه حتما امتحان بشه تا این موضوع رو فهمید. میخواستم بدونم کسی جایی در این زمینه خونده؟ یا خود نوکیا تو مشخصات این گوشی به این مورد اشاره کرده یا نه؟
تاچش خازنیه(با حرارت دست)
فعلا...
peaceful1
09-06-2010, 11:14
چی کار میکنه این N8!!!!!!!!
amir200812
09-06-2010, 11:36
فعلا...
حرارتی؟ چه ربطی داره؟
amir200812
09-06-2010, 11:45
چی کار میکنه این N8!!!!!!!!
چرا با IPad مقایسه کرده؟ اینا چه شباهتی با هم دارند؟
درضمن این پردازنده N8 قطعا سینگل کور هست؟
کسی مرجعی برای پیدا کردن مشخصات فنی پردازنده های انواع موبایل مخصوصا نوکیا میشناسه یا نه؟
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
نمیدونم قبلا گذاشته شده یا نه ولی با 3gs مقایسه کرده از نظر ظاهری:
سلام IPS یک نوع پنل که در خود مانیتور های هم خیلی کم ازش استفاده میشه و بیشتر برای کارهای طراحی گرافیکی (برای بازی ها واقعا عالی)که به رنگ های طبیعی احتیاج دارن استفاده میشه کلا این پنل ها میلی سانی پایین دارن و همچنین پالتهای رنگ کاملی دارن این این پنل صرفه اقتصادی بالایی داره الان مانتور های که طراح میشن اکثرا بالاتر 300 400 هست مثلا هیمن مدل شرکت دل
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکراری نباشه امیدوارم!
صداش که خیر
ولی مرورگر اینترنتیش طبق تئوری های ارائه شده باید که خوب باشه و پشتیبانی کامل از فایلهای فلش رو داشته باشه
فعلا...
نه دوست من تاچ خازنی بودن ربطی به حرارت دست نداره!:41: لازم میدونم به این توضیحات زیر توجه کنی!
صفحه نمایش نوع Capacitive
صفحه نمایش لمسی نوع Capacitive از سنسورهای متعددی تشکیل شده است. این سنسورها از جنس اکسید ایندیوم و سرب میباشند و ترکیبی از دو مادهی شیمیایی با فرمولهای In2O3 و SnO2 هستند. نحوهی کار این سنسورها به این ترتیب است که در همهی سنسورها همواره جریان الکتریکی ثابتی در حال عبور است. در نتیجه، همیشه در داخل هر سنسور تعداد ثابتی الکترون در حال حرکتاند. سنسورها به یک کنترلکننده هم متصل هستند. همان طور که میدانید بدن انسان رسانا ست و دارای تعدادی الکترون است. در نتیجه، در اثر لمس این نوع صفحات لمسی با دست، و به دلیل وجود اختلاف پتانسیل بین دست و صفحهی لمسی، تعدادی الکترون از دست به آن منتقل میشود و این باعث تغییر جریان در سنسوری میشود که شما آن را لمس کردهاید. تغییر جریان این سنسور به کنترلکننده منتقل میشود و محل لمس تشخیص داده خواهد شد.
نکتهی قابل توجه در این نوع صفحات لمسی آن است که یا باید به وسیلهی انگشت آن را لمس نمایید یا به وسیلهی Stylus مخصوصی که از جنس فلز باشد و بتواند الکترون را از دست شما به صفحه لمسی انتقال دهد. پس، اگر دستکش به دست داشته باشید، نمیتوانید با این نوع صفحات کار کنید. قابل ذکر است که برخلاف نوع قبلی، این نوع صفحات کیفیت صفحهی زیرین خود را کاهش نمیدهند. آیفون، محصول شرکت اپل یکی از بارزترین نمونههای این نوع صفحات لمسی است.همچنین ایکس 6 و ان 8 خودمون
hamidkabiri6270
09-06-2010, 15:50
تکراری نباشه امیدوارم!
دوست عزیز تکراریه:
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
موضوع این ویدیو:ادیت عکسها و فیلمهای گوشی و سپس انتقال فیلمها و عکسهای ادیت شده بوسیله فلاش
عکس های این ویدیو:
اینم لینکش که قبلا ارسال شده بود.:10:
pouya_x3d
09-06-2010, 16:12
[QUOTE=NOKIA_N95;5038871]نه دوست من تاچ خازنی بودن ربطی به حرارت دست نداره!:41:
اینجا همه منتظرن یکی یه چیزی بگه و...:41:
به پست این دوستمون دقت کن:
منم میخواستم منظورمو به این دوستمون برسونم تو پرانتز نوشتم حرارت دست
چون الان خیلیا تاچ خازنی رو با اصطلاح حرارت دست میشناسن
همین...!!
فعلا...
t2download
09-06-2010, 16:34
مشخصات فنی و نهایی :
صفحه نمایش 3.5 اینچی از نوع AMOLED و Capacitive و 16 میلیون رنگ با رزولیشن 640 360x پیکسل و قابلیت های مولتی تاچ ، سنسورهای Proximity و Accelerometer و صفحه ضد خش
اسپیکرهای استریو و جک 3.5 میلیمتری
دارای 256 مگابایت RAM و 512 مگابایت ROM و 16 گیگ مموری داخلی و قابلیت افزایش با کارت های microSD تا 32 گیگ
دارای Wi-Fi از نوع 802.11 b/g/n
بلوتوث نسخه 2.1 به همراه A2DP
پورت USB از نوع microUSB نسخه 2
دوربین 12مگاپیکسل با رزولیشن 4000x3000 pixels ، لنز واید 28 میلیمتری کارل زایس با بزرگترین سنسور دوربین در دنیای موبایل به همراه فلش زنون برای عکاسی و فلش LED برای فیلمبرداری ، فوکوس اتوماتیک ، تشخیص چهره و لبخند ، Geo-tagging و ضبط ویدئو با وضوح 720P با 25 فریم بر ثانیه و دوربین دوم برای مکالمه تصویری
سیستم عامل Symbian ^3
پردازشگر 680 مگاهرتزی به همراه شتاب دهنده گرافیکی 3 بعدی
رادیوی استریو اف ام به همراه RDS و قابلیت FM Transmitter
دارای GPS و ساپورت A-GPS به همراه OVI Maps نسخه 3.0
خروجی TV توسط بوسیله پورت HDMI و جک 3.5 میلیمتری
فناوری Dolby Digital Plus با HDMI
قطب نمای دیجیتال
قابلیت ادیت عکس و فیلم توسط گوشی
دارای Flash Lite v4.0
باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 1200 میلی آمپر با استندبای 400 ساعت و تاک تایم 12.5 ساعت و 50 ساعت پخش موسیقی
دارای113.5 میلیمتر طول ، 59.1 میلیمتر عرض و 12.9 میلیمتر ضخامت و وزن 135 گرم
عرضه از پاییز 2010 با قیمت 370 یورو (490 دلار)
زد تو ذوق من این گوشی وقتی شنیدم صداش استریو نیست و مونو هست همون x6 بهتره پس یا ویواز
ali racer
09-06-2010, 17:16
زد تو ذوق من این گوشی وقتی شنیدم صداش استریو نیست و مونو هست همون x6 بهتره پس یا ویواز
صداش منو نیست
2 تا اسپیکر داره فقط هر 2 تا اسپیکرش زیر دوربین هستند
این روشن شدن دکمه منو هم قطعی شد
golmohammadi
09-06-2010, 17:30
غیر ممکنه
هر کسی یه چیزی میگه
gsmarena چی؟
اونجا که گفته مونو هست
ali racer
09-06-2010, 18:45
غیر ممکنه
هر کسی یه چیزی میگه
gsmarena چی؟
اونجا که گفته مونو هست
غیر ممکن وجود نداره
ان 70 هم 2 تا اسپیکر داشت در یک جا
جی اس ام آرنا هم اطلاعاتش به درد لای جرز میخورد
6 ماه فقط بلوتوث ان8 رو زده بود ورژن 2!!!!!
یادم رفت اینو بگم تو فیلم هم قسمت موزیک پلیر
آهنگ رو بین اسپیکر سمت راست و چپ جابجا کرد
صداش منو نیست
2 تا اسپیکر داره فقط هر 2 تا اسپیکرش زیر دوربین هستند
این روشن شدن دکمه منو هم قطعی شد
دوست عزیز منبعی که من ارائه دادم مجله عصر شبکه اولین دو هفته نامه رسمی و تخصصیه تو شماره اول خرداد ماه چاپ شده بود که مونو هستش.:31:
mr_khodaei2008
09-06-2010, 19:30
بلوتوث نسخه 2.1 به همراه A2DP
مگه 3 نيست
دوستان یه سوال دیگه(ببخشید اگه ابتداییه)
من کوشی تاچ نداشتم و از یکی از دوستان که 5800 داره پرسیدم گفت مثلا بازیهایی رو که من رو ان95 انجام میدم و با دگمه کار میکنه نمیشه رو اون انجام داد. آیا این درسته؟ اگه آره آیا ان8 هم همینطوره یا صفحه کلید مجازی یا چیزی اون زیر باز میشه که بشه ازش اسفاده کرد؟
amir200812
09-06-2010, 20:14
دوستان یه سوال دیگه(ببخشید اگه ابتداییه)
من کوشی تاچ نداشتم و از یکی از دوستان که 5800 داره پرسیدم گفت مثلا بازیهایی رو که من رو ان95 انجام میدم و با دگمه کار میکنه نمیشه رو اون انجام داد. آیا این درسته؟ اگه آره آیا ان8 هم همینطوره یا صفحه کلید مجازی یا چیزی اون زیر باز میشه که بشه ازش اسفاده کرد؟
90% اجرا میشن!
البته روی N97 تست کردم!
M @ j i d
09-06-2010, 20:50
غیر ممکن وجود نداره
ان 70 هم 2 تا اسپیکر داشت در یک جاخدا شاهده علی جون دقیقا این مثال رو زدم خیلی وقت پیش و گفتم استریو هست...... همه مخالفت کردن گفتن مونو هستش!....حتی گفتم بلندگو 6600 رو با N70 مقایسه کنید.......اون موقع میتونید بفهمید بلندگو N8 چجوریه!:دی...این صفحه رو نیگاه کن :
ali racer
09-06-2010, 21:52
دوست عزیز منبعی که من ارائه دادم مجله عصر شبکه اولین دو هفته نامه رسمی و تخصصیه تو شماره اول خرداد ماه چاپ شده بود که مونو هستش.:31:
منبع تون ارزش بحث کردن نداره
کلا مجله های موبایل ایران اطلاعاتشون در حد افتضاح هستش
و به خودشون زحمت نمیدن 2 سایت رو سرچ کنن
اگه فیلم های ان8 رو ببینید (فیلم های رسمی ان8 که خود نوکیا تو 3 پارت پخش کرده)
تو قسمت موزیک پلیر
بین چپ و راست صدا رو جابجا کرد
و با وجود یه دونه اسپیکر چپ و راست کردن صدای خروجی پلیر اصلا معنایی نداره !
مگه 3 نيست
بله همون طوری گفتم آرنا 6 ماه تو خواب خرگوشی بود!!
ضمنا من خیلی وقت پیش گفتم
بخش اخبار و بروز رسانی آرنا به شدت افت کرده:13:
همین خبر هایی که من تو کلوپ اخبار نوکیا میزارم(به نقل از سایت های مختلف)
با 12 یا 24 ساعت تاخیر بصورت کپی پیست تو اخبار آرنا مشاهده میکنین
خدا شاهده علی جون دقیقا این مثال رو زدم خیلی وقت پیش و گفتم استریو هست...... همه مخالفت کردن گفتن مونو هستش!....حتی گفتم بلندگو 6600 رو با N70 مقایسه کنید.......اون موقع میتونید بفهمید بلندگو N8 چجوریه!:دی...این صفحه رو نیگاه کن :
مجید جان بحث سر اسپیکر مونو و استریو نیست
بحث سر اینه که ان8 2 تا اسپیکر داره نه یکی:31:
خدا شاهده علی جون دقیقا این مثال رو زدم خیلی وقت پیش و گفتم استریو هست...... همه مخالفت کردن گفتن مونو هستش!....حتی گفتم بلندگو 6600 رو با N70 مقایسه کنید.......اون موقع میتونید بفهمید بلندگو N8 چجوریه!:دی...این صفحه رو نیگاه کن :
اگه بیشتر از یه بلندگو باشه استریو بهش میگن حالا منم نمی دونم یکیه یا دوتاست ولی هرچی باشه صداش فکر نکنم آنچنان بلند باشه که گوش عالمیان را کر کند!:46:
ali racer
09-06-2010, 22:08
اگه بیشتر از یه بلندگو باشه استریو بهش میگن حالا منم نمی دونم یکیه یا دوتاست ولی هرچی باشه صداش فکر نکنم آنچنان بلند باشه که گوش عالمیان را کر کند!:46:
به نظر من کیفیتش بالا و بلندی اش متوسط باشه بسه
مگه میخوایم دیسکو راه بندازیم ؟:31::8:
چند خط از رویو یکی از تسترها که جدیدترین ان8 دستش بوده
Excellent manufacturing quality. The top and bottom is made of high quality plastic.
The menu button does not need a lot of pressure (hopefully much less than the N97 – something akin to camera
shutter when pressed halfway – capacitive keys next time please Nokia)
Rather bright screen, very responsive
Being on later firmware, this N8 is very fluid, and no lags
All widgets running on N97/N97 mini will work on N8
Cambo mentions something about a transition effect (I don’t know if he’s referring to the exceedingly DULL fade in fade out – FIX THIS NOKIA!)
HDMI demo of TRON was excellent
Confirming Ahmed360′s comments N8 plays DivX videos – (hurray! Perfect combination! No need for 3rd party players, like N900 this turns your N8 into a portable video player. Hook up your N8 VIA USB to go to access your DivX library without the need to transfer over to N8, then connect N8 to TV via HDMI out!)
تکه قرمز بالا رو دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟
منبع تون ارزش بحث کردن نداره
کلا مجله های موبایل ایران اطلاعاتشون در حد افتضاح هستش
و به خودشون زحمت نمیدن 2 سایت رو سرچ کنن
شما با چه سنگ محکی فهمیدی که این مجله مجله موبایله؟ اینجوری که فرمودی معلومه که اصلا رنگ مجله رو ندیدی!:41:
جسارته ها ولی اگه جراتشو داری این رو زنگ بزن به نشریه عصر شبکه و مشخصات خودتو بگو بعد بگو که مجله شما موثق نیست!:31:
پدرآمرزیده عصر شبکه مجله موبایل نیست که اطلاعاتش افتضاح باشه!!!
بلکه اکثر مجله های موبایل که تو ایران چاپ می شن پر از اشکال و ایراد و بیشتر واسه چاپیدن پول مردم چاپ میشن!
من یکی به مجله عصر شبکه ایمان دارم این مجله در مورد کامپوتر و بعضی وقتها دوربین عکاسی و موبایل هستش. این مجله جنبه آموزشی و اطلاع رسانی داره! تا حالا حرف بی ربطی از این مجله ندیدم!
علی جان ما چاکریم
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
به نظر من کیفیتش بالا و بلندی اش متوسط باشه بسه
مگه میخوایم دیسکو راه بندازیم ؟:31::8:
نه عزیزم واسه این میگم که وقتی تو جیبته و از خیابون تو اون شلوغی و سر وصدا رد میشی بتونی به راحتی صدای موبایلتو خوب بشنوی! من از اون دسته آدمایی هستم که اصلا با بلندگوی موبایل آهنگ گوش نمی دم! چون اصلا فاز نداره.:8:
علی جان من عاشق ان 8 هشتم و فکر کنم از اولین کسانی باشم که بعد افت قیمتش اونو بخرم وسر هر چی بحث می کنیم تو این کلوپ واسه یادگرفتن مطالب و یاد دادن مطالبی هستش نه واسه کل کل کردن یا تو سر مال زدن!
اینو گفتم تا دیگه مشگلی پیش نیاد!
نه عزیزم واسه این میگم که وقتی تو جیبته و از خیابون تو اون شلوغی و سر وصدا رد میشی بتونی به راحتی صدای موبایلتو خوب بشنوی! من از اون دسته آدمایی هستم که اصلا با بلندگوی موبایل آهنگ گوش نمی دم! چون اصلا فاز نداره.:8:
باقالى مى کاريم:
خب اينجا دو بحث طول موج و فرکانس مطرح هست!
اگه صدا توى يک فرکانس خاص باشه بيشتر گوش بهش اهميت ميده تا صداى بلند اطراف!
اين رو خودمون تست کرديم و نتيجه داد!
يکم سخته درک کردنش! خب هر چى باشه صداى اطراف بلنده!
ولى قدرت خداست توى گوش انسان!
...
بخاطر اينکه اسپم مانند نباشه:
حالا با اين فاصله کم ميشه استريوش رو درک کرد؟ خيلى باحاله !
باتشکر
باتشکر
N8 plays DivX videos
واو ... فوق العادست ... با این پلیر ها به جایی نمی شد رسید ...!
golmohammadi
10-06-2010, 10:08
مجید جان بحث سر اسپیکر مونو و استریو نیست
بحث سر اینه که ان8 2 تا اسپیکر داره نه یکی
اگه بیشتر از 1 اسپیکر داشته باشه ولی اختلاف محل نداشته باشند (تو یک جا باشند) طبق تعریفی که استریو داره نمیتونه استریو باشه
اما ممکنه کیفیت و بلندی خوبی داشته باشه
که اگه اینطوری باشه بدک نیست
keshmeshpolo
10-06-2010, 11:24
در تایید گفته برخی دوستان:20:
صدای استریو صدایی است که از دو یا چند کانال صوتی مستقل تشکیل شده و مانند شنیدن صداهای طبیعی توسط گوش انسان، هنگام پخش این حس را القاء می کند که صدا ها از جهات مختلف شنیده می شوند. بر عکس صدای مونو که روی یک کانال ضبط می شود و صدا ها بدون القای حس جهت خاصی، در مرکز شنیده می شوند.
استریو یعنی:8:
djbagoor
10-06-2010, 12:12
اسپیکر :
اسپیکر گوشی مثل گوشی های جدید نوکیا مثله C6 یه دونست!........ولی استریو.......از لحاظ کیفیت هم نسل بعدی اسپیکر ها هستند........پس در نتیجه کیفیتشون از گوشی های فعلی بیشتره ولی حجم صدا کمتره.....
الان اسپیکر N8 طرف سمت چپ پایین قرار داره...
مجید یه چی بگو با عقل جور در بیادش1
یه اسپیكر و استریو؟: دی
دوستان من به 23013 مرکز خدمات نوکیا زنگیده بودم. بهم گفت نوکیا ت وهند، کره و چین و فنلاند خط تولید داره. من تو بازار ایکس 6 کره ای دیدم. سوالم این بود که واسه ان 8 یادمه دوستان عکس گذاشته بودن که نوشته بود Made in China بنظرتون کره ای این گوشی هم تو بازار یافت خواهد شد؟ یا کلا این حرف منشا منطقی نداره و همشون از دم چینیه؟ گرچه بازم تاکید می کنم من نمیگم چون تو چین ساخته شده بده!!! نیان دوستان حمله ور بشن بهم!:13:
میخوام بدونم شما همچی موردی رو تو بازار دیدین که کره ای باشه؟
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
دوستان حالت یا مد استریو علاوه بر اینکه به بیشتر از یک بلندگو نیازمد هست یه توضیح دیگه ای می طلبه که باید بگیم.
حتم بر اینکه یه گوشی یا یه دستگاه پخش بیشتر از یک بلندگو داشت این نیست که حتما صداش استریو هستش!!!! قابلیت استریو یک مد یا وضعیتیه که روی صدا حمل میشه و حالت طنین و صدای فوق العاده و باکیفتی رو ارائه می ده! نه اینکه هر جا دوتا بلندگو دیدیم حتما بگیم استریو هستش باید اون قابلیت استریو رو این باندها پیاده بشه!:11: ممنون
t2download
10-06-2010, 15:49
خیلی ممنون که تکلیف من رو روشن کردین من خواستم x6 بگیرم ولی دیدم این گوشی بهتره n8 موندم بیاد بخرم ولی اگه صداش از x6 کم تر هست برم x6 بگیرم نظر شما چیه ؟
با تشکر از کمک شما .
و شما به من چه گوشی مرفی می کنید اگه x6 رو قبول ندارید و تآیید نمی کنید .
گوشی لمسی و صدای بلند و مرورگر اینترنتش خوب باشه
نکنه مثل 5800 از بعضی سایت ها auto بیفتی بیرون ؟
total_overdose
10-06-2010, 15:52
خیلی ممنون که تکلیف من رو روشن کردین من خواستم x6 بگیرم ولی دیدم این گوشی بهتره n8 موندم بیاد بخرم ولی اگه صداش از x6 کم تر هست برم x6 بگیرم نظر شما چیه ؟
با تشکر از کمک شما .
و شما به من چه گوشی مرفی می کنید اگه x6 رو قبول ندارید و تآیید نمی کنید .
گوشی لمسی و صدای بلند و مرورگر اینترنتش خوب باشه
نکنه مثل 5800 از بعضی سایت ها auto بیفتی بیرون ؟
سلام
دوست عزیز شما انتظار صدایه ایکس 6 یا 5800 رو از ان8 نداشته باش اونا مخصوص موزیک هستن.:46:
و اون عیبی که میگی میپره بیرون رو اکثر گوشیها با مرورگر فابریک همینطور شده من تست کردم.بخاطر فی..ل..ترینگ هست نه عیب از گوشی.
شما یه اپرا مینی نصب کن خیالت راحت عالیه برا اینترنت.
golmohammadi
10-06-2010, 23:46
به نظر منم صدای ان8 نمیتونه باه x6 برسه
در مورد اون صدا
امکان اینکه 2 تا بلندگو در یک محل باشه کمه
چون وقتی 2 تا بلندگو جاسازی میکنه در جاهای مختلف میذاره که استریو باشند
نه اینکه 1 جا باشند که استریو نباشند
t2download
11-06-2010, 09:37
n8 امیدی تازه بود واسه دوستداران نوکیا اما وقتی مشخص شده صداش استریو نیست هیچ ارزشی نداره
یکی از خوبی های گوشی صداشه پس تو نوکیا حرف اول با x6 هست هنوز
n8 دوستدارانش را نا امید کرد. :11:
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
دوستان لینکی یا سایتی میدین واسه دانلود مرورگر opera mini رشسث x6.16gb
amir200812
11-06-2010, 09:49
n8 امیدی تازه بود واسه دوستداران نوکیا اما وقتی مشخص شده صداش استریو نیست هیچ ارزشی نداره
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
عزیز هر گردی گردو نیست!
همه گوشی ها با یک هدف ساخته نمیشن!
مثلا تویوتا هم لندکروزر میسازه هم یاریس! یکی شبیه تانکه یکی شبیه ماتیز خودمون!
X6 یک گوشی مخصوص موزیک هست!
N8 بیشتر یک گوشی همه کاره هست! و بیشتر روی دوربین و ویدئو تمرکز داره!
شما اگه از X6 خوشت میاد دلیل نمیشه که N8 بدرد نخور هست...
از کی تا حالا صدای اسپیکر شده امید؟؟؟ این همه امکانات گیر دادین به اسپیکر؟؟ x6 که با 5800 فقط تو دوربین و حافظه داخلی و تاچ خازنی تفاوت داره....چون صداش بلنده از ان8 سرتره؟؟؟
واسه درخواست نرم افزار هم بخش جداگانه هست.
musketeer
11-06-2010, 10:00
فقط برای اینکه بگم طرفدارای N8 نا امید نشدن... همه مردم دنیا مثل اون دسته نیستن که با اسپیکر گوشی برا خودشون آهنگ میزارن حال میکنن. من خودم یادم نمیاد آخرین بار صدای اسپیکر گوشیم رو کی شنیدم. حتی رینگتون هم رو ویبره هستش. تو خیابون هم که عمرا بتونم صدای چیزی رو بشنوم همیشه هدفون تو گوشمه! ویبره تنها راهه کلا ;)
f-secure
11-06-2010, 17:56
بجاي اين كل كل كردنها...
راستش منکه کل کلی نمیبینم ولی زیادی روی کیفیت صداش داره بحث بیخود میشه.همونکه گفتند صداش استریو نیستش و شاید و فقط شاید کیفیت صوتی بپای X6 و 5800 نرسه کافیه و بقول دوستمون کش دادن نداره چونکه هنوز کسی صدای N8 را واقعی امتحان و مقایسه نکرده و بر پایه ی حدس و گمان که نمیشه مقایسه کرد!
منکه فعلا بین N8 و Jet و 8910 گیرم چونکه هیچکس درست حسابی و فنی و بدون تعصب و عصبانیت نیومده مقایسه ی کاملی بذاره
البته اینطور که معلومه N8 شاخ تره ولی مگه بیکارم تا عید وایستم تا قیمتش واقعی شه؟!؟!
ali racer
11-06-2010, 20:15
نمی دونم آرنا بازم سوتی داده یا نوکیا لیسانس دایوکس رو خریده
امیدوارم که سوتی دیگه ای از آرنا رو شاهد نباشیم
DivX/XviD/MP4/H.264/H.263/WMV player
Javadnet
11-06-2010, 20:20
سلام من یه رویو درباره این گوشی تو دیجی کالا دیدم گفتم بزارم شما هم استفاده کنید:
اگر نخواهیم بگوییم که گوشی نوکیا N8 بهترین گوشی ساخت نوکیا تا به این تاریخ میباشد، ولی بدون شک جزو یکی از بهترینها است. نخستین ویژگی که در این گوشی همه را به حیرت وا میدارد دوربین 12 مگاپیکسلی آن است! هرچند که تجربه نشان میدهد افزایش مگاپیکسل دوربینهای تلفن همراه لزوما به معنای افزایش کیفیت نیست ولی دوربین 12 مگاپیکسلی نوکیا N8 از لنز ساخت کمپانی Carl Zeiss آلمان بهره میبرد. به محض اینکه تصاویر HD را ضبط کردید میتوانید با استفاده از خروجی HDMI آن را بر روی HDTV به دوستان خود نشان دهید. تا آن جایی که ما میدانیم این نخستین گوشی است که مجهز به چنین پورتی میباشد. به راحتی میتوان تصاویر گرفته شده را بر روی سایتهای شبکههای اجتماعی آپلود کرد و با استفاده از OVI Store ویجتهای مختلفی را برای آن دانلود نمود. دو ویژگی شگفتانگیز بعدی N8 بهرهمندی از Bluetooth نسخهی 3.0 و نمایشگر لمسی 3.5 اینچی AMOLE Capacitive 16 میلیون رنگ آن میباشد. که این ویژگیها نوکیا N8 را به یک گوشی منحصر به فرد تبدیل کرده است.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 135 گرم
پردازنده: ARM 11, 3D Graphics HW Accelerator 680MHz
حافظه: حافظه داخلی 16384 مگابایت - RAM 256 MB - ROM 512 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth - مادون قرمز
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی AMOLED Capacitive TouchScreen - اندازه 3.5 اینچ - 640 × 360
دوربین: 12.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Symbian نسخه Symbian ^3 OS - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1200 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 390 ساعت - زمان مکالمه 12:30 ساعت
نام ها ديگر : Nokia N8
:: نقد و بررسی Nokia N8
اگر نخواهیم بگوییم که گوشی نوکیا N8 بهترین گوشی ساخت نوکیا تا به این تاریخ میباشد، ولی بدون شک جزو یکی از بهترینها است. نخستین ویژگی که در این گوشی همه را به حیرت وا میدارد دوربین 12 مگاپیکسلی آن است! هرچند که تجربه نشان میدهد افزایش مگاپیکسل دوربینهای تلفن همراه لزوما به معنای افزایش کیفیت نیست ولی دوربین 12 مگاپیکسلی نوکیا N8 از لنز ساخت کمپانی Carl Zeiss آلمان بهره میبرد. به محض اینکه تصاویر HD را ضبط کردید میتوانید با استفاده از خروجی HDMI آن را بر روی HDTV به دوستان خود نشان دهید. تا آن جایی که ما میدانیم این نخستین گوشی است که مجهز به چنین پورتی میباشد. به راحتی میتوان تصاویر گرفته شده را بر روی سایتهای شبکههای اجتماعی آپلود کرد و با استفاده از OVI Store ویجتهای مختلفی را برای آن دانلود نمود. دو ویژگی شگفتانگیز بعدی N8 بهرهمندی از Bluetooth نسخهی 3.0 و نمایشگر لمسی 3.5 اینچی AMOLE Capacitive 16 میلیون رنگ آن میباشد. که این ویژگیها نوکیا N8 را به یک گوشی منحصر به فرد تبدیل کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوربین 12 مگاپیکسلی به همراه اپتیک کارل زایس، اتوفوکوس، فلاش زنون، تشخیص چهره
خروجی HDMI
Bluetooth نسخهی 3.0
نمایشگر لمسی 3.5 اینچی AMOLED Capacitive با توان 16.7 میلیون رنگ و رزولوشن 360 × 640 پیکسل
هدایتگر ماهوارهای رایگان به همراه OVI Map
پشتیبانی از 3G و انواع امکانات ارتباط با شبکه و دیگر دستگاههای سازگار
سیستم عامل Symbian نسخهی 3.0
16 گیگابایت حافظهی داخلی 256 مگابایت حافظهی RAM و 512 مگابایت حافظهی ROM به همراه قابلیت پشتیبانی از کارت حافظهی MicroSD تا سقف 32 گیگابایت
توانایی شارژدهی بلندمدت باتری تا 12 ساعت و 30 دقیقه برای مکالمهی GSM،390 ساعت زمان انتظار و 50 ساعت زمان پخش موسیقی
پشتیبانی مرورگر اینترنت از فرمتهای HTML, XHTML MP, CSS, و WML
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :: نقدهای کاربران
آروين : Nokia N8 (امتیاز: 16 از 44 نفر نظر دهنده)
نوکيا به تازگي جديدترين گوشي پيشتاز خود Nokia N8 را رونمايي کرده است. آخرين گوشي ارايه شده از طرف شرکت فنلاندي که داراي دوربين عکاسي 12 مگاپيکسلي و قابليت فيلمبرداري 720p ميباشد ، در مسيري قرار گرفته که خود را به عنوان يک قهرمان جديد تصويربرداري در دنياي تلفنهاي همراه باشد. دوربين 28 ميليمتري وايدي که روي Nokia N8 قرار گرفته با لنز کارل زايس و فلاش زنون نيز تجهيز شده است. نوکيا اعلام کرده است که سنسور به کار رفته در اين گوشي از نوعي است که در دوربينهاي ديجيتال باريک (Compact) مورد استفاده قرار ميگيرد. اين دوربين همچنين توانايي فيلمبرداري ويديوهاي HD 720p با 25 فيم در ثانيه را داراست و ضمناً ابزار ويرايش ويديوها را نيز در خود جاي داده است. در زير ميتوانيد نمونههايي از عکسهاي گرفته شده با دوربين Nokia N8 را مشاهده نماييد تا به کيفيت بسيار بالاي عکسهاي آن پي ببريد Nokia N8 همچنين از دو رابط مختلف خروجي تلويزيون (TV-Out) بهرهمند است ، جک صوتي استاندارد 3.5 ميليمتري و يک درگاه mini-HDMI (اولين نمونه در دنياي GSM). Nokia N8 همچنين قابليت صوتي Dolby Digital Plus Surround Sound را از طريق رابط HDMI داراست. Nokia N8 با توجه به داشتن باتري قدرتمند mAh1200 امکان 3 ساعت و 20 دقيقه فيلمبرداري و 7 ساعت تماشاي ويديو (از طريق رابط HDMI 6 ساعت) را در اختيار کاربران ميگذارد. زمان مکالمه اين گوشي نيز بسيار قابل توجه است. با اين گوشي ميتوانيد 12 ساعت تماس برقرار نماييد و يا 50 ساعت به گوش دادن موسيقي بپردازيد. در اين گوشي براي ذخيره کردن ويديوها جاي بسيار زيادي وجود دارد. Nokia N8 از 16 گيگابايت حافظه داخلي برخوردار است و از کارت حافظه microSD تا ظرفيت 32 گيگابايت نيز پشتيباني ميکند. اگر علاقمند به مشاهده عکس و ويديو در خود گوشي باشيد Nokia N8 گزينه بسيار خوبي است. اين گوشي داراي يک صفحه نمايش لمسي خازني 3.5 اينچي با نسبت تصوير 16:9 و تفکيکپذيري nHD (360x640 پيکسل) ميباشد. Nokia N8 در زمينه ارتباطات نيز يک قهرمان تمام عيار است. اين گوشي از 4 باند GSM/EDGE و 5 باند 3G پشتيباني ميکند. تعجب نکنيد ، 5 باند 850/900/1700/1900/2100. همچنين داراي Wi-Fi b/g/n ، بلوتوث 2.1 ، GPS با A-GPS (به علاوه ساير روشهاي مکانيابي)، microUSB به همراه USB On-the-go و FM Transmitter ميباشد. در مورد امکان GPS در N8 ذکر اين نکته اين نکته نيز لازم است که اين گوشي به همراه Ovi Maps به صورت رايگان جهت راهنماي صوتي ناوبري (Voice-Guided Navigation) عرضه خواهد شد. N8 اولين گوشي است که در آن از سيستم عامل Symbian^3 استفاده ميشود و همچنين از نرم افزارهاي و قالبهاي رابط کاربري چند پلتفرمي Qt (Qt Cross-Platform) پشتيباني ميکند ، که امکان توسعه نرم افزارهايي که روي هر دو سيستم عامل سيمبين و MeeGo قابل استفاده باشند را فراهم مينمايد. اين گوشي داراي صفحه اصلي (Homescreen) چندگانه ميباشد و در زمينه شبکههاي اجتماعي نيز بسيار خوب عمل ميکند. عملکرد نرم افزارها و گرافيک نيز در اين گوشي بسيار بهبود يافته است.
میهمان : قابل تعويض بودن باتري (امتیاز: 10 از 10 نفر نظر دهنده)
اتفاقا باتري اين گوشي قابل تعويضه فقط بديش در نحوه تعويض باتريه ،چون ابتدا بايد پيچ هاي قسمت پاييني گوشي رو باز کرد و اقدام به تعويض باتري کرد البته چون سيم کارت و کارت حافظه در محفظه باتري قرار نميگيرند و با توجه به کيفيت و عمر خوب باتري تا سالها نياز به در آوردن يا تعويض باتري نيست
میهمان : گوشي نوکيا مدل n8 (امتیاز: 8 از 10 نفر نظر دهنده)
با سلام به نظر من اين گوشي يک گوشي زيبا و عالي مي باشد ولي جاي قرار گرفتن دوربين در آن و برامدگي آن مناسب نيست. واز لحاظ مشخصات فني که قيد شده عالي است. البته بستگي به قيمت آن دارد.
میهمان : نقطه ضعف Nokia N8 (امتیاز: 7 از 35 نفر نظر دهنده)
لنز دوربين Nokia N8 فاقد درپوش محافظ مي باشد
میهمان : معايب (امتیاز: 5 از 29 نفر نظر دهنده)
با وجود خروجي HDMI و پيشرفت ساير شرکت هاي سازنده گوشي ، نوکيا گوشي N8 را به کدک Divx/Xvid مجهز نکرده.
ياسين سليمانگلي : N8 برتر در دوربين (امتیاز: 0 از 4 نفر نظر دهنده)
نوکيا به تازگي جديدترين گوشي پيشتاز خود Nokia N8 را رونمايي کرده است. آخرين گوشي ارايه شده از طرف شرکت فنلاندي که داراي دوربين عکاسي 12 مگاپيکسلي و قابليت فيلمبرداري 720p ميباشد ، در مسيري قرار گرفته که خود را به عنوان يک قهرمان جديد تصويربرداري در دنياي تلفنهاي همراه باشد.
نوکيا اعلام کرده است که سنسور به کار رفته در اين گوشي از نوعي است که در دوربينهاي ديجيتال باريک (Compact) مورد استفاده قرار ميگيرد. اين دوربين همچنين توانايي فيلمبرداري ويديوهاي HD 720p با 25 فيم در ثانيه را داراست و ضمناً ابزار ويرايش ويديوها را نيز در خود جاي داده است. در زير ميتوانيد نمونههايي از عکسهاي گرفته شده با دوربين Nokia N8 را مشاهده نماييد تا به کيفيت بسيار بالاي عکسهاي آن پي ببريد
از 16 گيگابايت حافظه داخلي برخوردار است و از کارت حافظه microSD تا ظرفيت 32 گيگابايت نيز پشتيباني ميکند. اگر علاقمند به مشاهده عکس و ويديو در خود گوشي باشيد Nokia N8 گزينه بسيار خوبي است. اين گوشي داراي يک صفحه نمايش لمسي خازني 3.5 اينچي با نسبت تصوير 16:9 و تفکيکپذيري nHD (360x640 پيکسل) ميباشد. Nokia N8 در زمينه ارتباطات نيز يک قهرمان تمام عيار است.
N8 اولين گوشي است که در آن از سيستم عامل Symbian^3 استفاده ميشود و همچنين از نرم افزارهاي و قالبهاي رابط کاربري چند پلتفرمي Qt (Qt Cross-Platform) پشتيباني ميکند ، که امکان توسعه نرم افزارهايي که روي هر دو سيستم عامل سيمبين و MeeGo قابل استفاده باشند را فراهم مينمايد. اين گوشي داراي صفحه اصلي (Homescreen) چندگانه ميباشد و در زمينه شبکههاي اجتماعي نيز بسيار خوب عمل ميکند. عملکرد نرم افزارها و گرافيک نيز در اين گوشي بسيار بهبود يافته است.
میهمان : لنز دوربين (امتیاز: -1 از 5 نفر نظر دهنده)
لنز دوربين nokia n8 فاقد درپوش لنز مي باشد اما به اين دليل درپوش تعبيه نشده که لنز دوربين توسط لايه محافظ ضد خش محافظت ميشه و در واقع مثل ال سي ديش ضد خشه
میهمان : قابل تعويض نبودن باتري (امتیاز: -4 از 28 نفر نظر دهنده)
با توجه با قابل تعويض نبودن باتري بايد ديد عمر اين باتري براي چند بار شارژ و دشارژ جوابگو است.
پشتیبانی فرمت دایویکس واسه گوشی نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ فکر کنم نرم افزاری باشه خوب بر طبق اون که ان 8 قراره دایویکس پشتیبانی کنه پس بنظرتون سایر گوشی های لمسی نوکیا هم قابلیت پشتیبانی رو از طریق نرم افزار خواهند داشت؟
golmohammadi
11-06-2010, 23:38
راستش منکه کل کلی نمیبینم ولی زیادی روی کیفیت صداش داره بحث بیخود میشه.همونکه گفتند صداش استریو نیستش و شاید و فقط شاید کیفیت صوتی بپای X6 و 5800 نرسه کافیه و بقول دوستمون کش دادن نداره چونکه هنوز کسی صدای N8 را واقعی امتحان و مقایسه نکرده و بر پایه ی حدس و گمان که نمیشه مقایسه کرد!
منکه فعلا بین N8 و Jet و 8910 گیرم چونکه هیچکس درست حسابی و فنی و بدون تعصب و عصبانیت نیومده مقایسه ی کاملی بذاره
البته اینطور که معلومه N8 شاخ تره ولی مگه بیکارم تا عید وایستم تا قیمتش واقعی شه؟!؟!
از بین این 3 گوشی جت چیکاره هست ؟
جک میگی ها ...
جت خیلی از دو تای دیگه پائینتره ..
در کل ان8 از امنیا اچ دی بهتره
تردیدی هم در کار نیست
البته طبق اعداد و ارقام
عملا معلوم نیست باید گوشی بیاد بیرون
پشتیبانی فرمت دایویکس واسه گوشی نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ فکر کنم نرم افزاری باشه خوب بر طبق اون که ان 8 قراره دایویکس پشتیبانی کنه پس بنظرتون سایر گوشی های لمسی نوکیا هم قابلیت پشتیبانی رو از طریق نرم افزار خواهند داشت؟
نرم افزاری هست بیشتر
همه گوشیهای سیمبیان با کور پلیر براحتی بازش میکنند دایویکس را
البته ورژن 5 مشکله ولی برای بقیه مشکلی نیست
پس نرم افزاری هست
همانطور که در بالا اشاره شد برای گذاشتن دایویکس باید لیسانسشو بخره نوکیا
من خودم دقیق نمیدونم
hamidkabiri6270
12-06-2010, 02:33
سلام
ویدیوی جدید از ان 8:nokia n8 overview part3 of 3
این ویدیو قسمت پایانی از این سه گانه است.توی این قسمت بخشهای موزیک پلیر و همین طور tv out مورد بررسی قرار گرفته است.
حجم فایل:حدود 17 مگابایت
عکسهای این ویدیو:
mr_khodaei2008
12-06-2010, 10:41
كسي كليپي سراغ نداره كه تو با دوربين گوشي كار شده را نشون بده مثلا وفژقتي داره عكس ميگيره يا فيلم؟
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
اينم مشخصات كامل ان8
بعاد
اندازه: 113.5 × 12.9 × 59 ميلی متر
وزن (با باتری): 135 گرم
حجم: 86 سی سی
صفحه نمایش و رابط کاربری
اندازه صفحه: 3.5 اینچ
وضوح تصویر: 16:9 nHD (640x360 پيکسل) OLED
16.7 میلیون رنگ
صفحه لمسی حساس
سنسور تنظیم جهت تصویر (شتاب سنج)
قطب نما (مغناطيس سنج)
سنسور مجاورت
سنسور نور محيط
کليدها و نحوه وارد کردن اطلاعات
کليدهای فيزيکی (کليد منو، کليد روشن/خاموش، کليد قفل کردن، کليد صدا، کليد دوربين)
پشتيبانی از لمس انگشتی جهت ورود اطلاعات و کنترل رابط کاربری
صفحه کليد الفبايی روی صفحه و صفحه کليد کامل
کلید های مخصوص دوربین و تنظیم صدا
امکان استفاده از قلم حسی
تشخيص دستخط برای خط چينی
رنگ ها
پوشش آلومينيومی آنوديزه، موجود در رنگهای:
- سفید نقره ای
- خاکستری تيره
- نارنجی
- آبی
- سبز
موجود بودن رنگ ها بسته به کشورهای مختلف فرق می کند
تغییرات سلیقه ای
تا سه صفحه خانگی قابل سفارشی سازی:
منو
اسباب ها
تم ها
ميانبرها
آیکون ها
پروفایل های قابل تغییر بر اساس سلیقه
زنگ ها: mp3، AAC، eAAC، eAAC+، WMA، AMR-NB، AMR-WB
زنگ های ویدیویی
تم ها
تصاویر پس زمینه
محافظ صفحه نمايش
تم های صوتی
تم های از پیش نصب شده
تم های رنگی قابل تعویض
سخت افزار
مديريت برق
باتری BL-4D 1200 mAh Li-Ion
مدت زمان مکالمه (حداکثر):
GSM 720 دقيقه
WCDMA 350 دقيقه
مدت زمان حالت انتظار (حداکثر):
GSM 390 ساعت
WCDMA 400 ساعت
مدت زمان پخش ویدئو (H.264 720p، 30 فريم بر ثانيه، حداکثر): 3 ساعت 20 دقيقه
مدت زمان تماس ویدئویی (حداکثر):
حافظه داخلی : 16 گيگابايت مدت زمان پخش موسیقی (حالت آفلاين، حداکثر): 50 ساعت
زمان های کارکرد ممکن است بسته به نوع تکنولوژی مورد استفاده برای دسترسی به رادیو، تنظیمات شبکه و نحوه استفاده کاربر متفاوت باشد.
حافظه
حافظه داخلی: 16 گيگابايت
شیار کارت حافظه MicroSD، قابل تعویض در حالت روشن، تا 32 گیگابایت
فرکانس مخابراتی
GSM/EDGE 850/900/1800/1900
WCDMA 850/900/1700/1900/2100
تعویض خودکار بین باندهای WCDMA و GSM
حالت پرواز
شبکه اطلاعاتی
GPRS کلاس B، چند شياری کلاس 33
HSDPA cat9، حداکثر سرعت تا 10.2 مگابيت بر ثانيه، HSUPA Cat5 2.0 مگابيت بر ثانيه
WLAN IEEE802.11 b/g/n
پشتیبانی از TCP/IP
امکان استفاده به عنوان مودم
پشتیبانی از انطباق مخاطبین، تقویم و یادداشت ها در MS Outlook
به خدمات داده ای نیاز دارد. سرویس های اطلاعات ممکن است در تمامی شبکه ها موجود نباشند. سرعت انتقال اطلاعات ممکن است به سرعت HSDPA 10.2 مگابیت در ثانیه برسد، اما ممکن است بر اساس قابلیت های شبکه و دیگر شرایط متغیر باشد. ایجاد و تداوم اتصال اطلاعات به در دسترس بودن شبکه، پشتیبانی خدمات دهنده و قدرت سیگنال بستگی دارد.
قابلیت اتصال
Bluetooth 3.0
HDMI
رابط شارژ 2 میلیمتری
رابط و شارژ کننده Micro USB
USB 2.0 پر سرعت (رابط micro USB)
USB در حال حرکت
جک صدای 3.5 میلیمتری
رادیو FM
پخش FM
نرم افزارها و برنامه ها
پلتفورم نرم افزار و واسط کاربری
Symbian ^3 مخصوص نوکيا
Java MIDP 2.1
Qt 4.6.2, Web Runtime 7.2
HTML 4.1
به روز رسانی های نرم افزار از طريق شبکه (FOTA) و از طريق اينترنت (FOTI)
Flash Lite 4.0
OMA DM 1.2، OMA Client provisioning 1.1
مديريت اطلاعات شخصی (PIM)
اطلاعات مشروح تماس
تقویم
فهرست کارهای روزانه
یادداشت ها
ضبط صدا
ماشین حساب
ساعت
برنامه ها
کاربردهای کليدی: تقويم، تماس ها، پخش کننده موسيقی، اينترنت، پيام رسانی، عکس، Ovi Store، Maps، فيلم، WebTV، ويرايشگر اسناد Office، ويرايشگر عکس و فيلم، ايميل، چت، راديو
برنامه های رایانه ای: Nokia Ovi Suite، Nokia Ovi Player
ارتباطات
ايميل و پيام رسانی
برنامه ايميل با استفاده آسان همراه با پشتيبانی از ضميمه هايی با قالب عکس، فيلم، موسيقی و اسناد doc، .xls، .ppt، .pdf، .zip
پشتیبانی از ایمیل های HTML
برنامه ايميل مشترک برای چندين پروتکل: Yahoo!® Mail، Gmail™، Windows Live™، Hotmail و غيره خدمات پرطرفدار POP/IMAP، Mail for Exchange، IBM Lotus traveler
ويرايش اسناد اصلی Office
اسباب Email web برای صفحه خانگی
چت پشتيبانی از پیام فوری: OVI Chat، Yahoo، AIM، Windows Live، Gtalk، MySpace*
ويرايشگر مشترک پيام کوتاه/پيام چند رسانه ای.
نمای محاوره ای مخصوص SMS
دريافت ايميل بر روی گوشی و پشتيبانی از پورتال توسعه يافته، قابل استفاده از طريق Nokia Messaging جهت ايميل و پيام رسانی فوری
* ممکن است برخی از خدمات تنها از طریق دانلود يا بسته به بازار موجود باشند. تنها دستگاه هایی که امکانات سازگار پیغام های چند رسانه ای یا ایمیل را ارائه می دهند قادرند پیغام های چند رسانه ای را دریافت و نمایش دهند. شکل محتوا ممکن است متفاوت باشد. برخی از تصاویر و زنگ ها را نمی توان ارسال کرد.
مدیریت تماس
تماس ها: پايگاه داده پيشرفته تماس ها با پشتيبانی از جزييات متعدد تلفن و ايميل برای هر ورودی و تصاوير کوچک و ويدئو کليپ های شخصی
شماره گيری هوشمند برای يافتن سريع شماره های تلفن
شماره گيری سريع، شماره گيری صوتی (مستقل از بلندگو) و فرامين صوتی
ثبت تمامی تماس های خروجی، ورودی و پاسخ داده نشده
تماس کنفرانسی
بلندگوی داخلی هندزفری
تماس تصویری
به اشتراک گذاری و اینترنت
مرور وب و اینترنت
مرور کامل وب برای صفحات وب واقعی
مرورگر وب با کنترل لمسی
زبان های نشانه گذاری پشتیبانی شده: HTML, XHTML MP, WML, CSS
پروتکل های پشتیبانی شده: HTTP v1.1, WAP
پشتیبانی از TCP/IP
سابقه مجازی، پشتيبانی از HTML و JavaScript
Flash Lite 4 اکثر محتوای Flash Player 10.1 را پشتيبانی می کند
Nokia Mobile Search
RSS خوان
پشتیبانی از ویدئو
مسیریابی
GPS و جهت یابی
گيرنده های داخلی GPS و A-GPS
Ovi Maps را به همراه مسيريابی رايگان مخصوص اتومبيل و عابر پياده، دانلود کنيد
مکانيابی توسط Wi-Fi
قطب نما و شتاب سنج برای نمایش درست محتویات صفحه نمایش
Nokia Ovi Suite برای انتقال/بارگذاری رايگان نقشه ها بر روی حافظه گوشی
* دانلود نقشه ها ممکن است مستلزم تبادل حجم زيادی از داده ها باشد. ممکن است ارائه کننده خدمات مخابراتی، بابت انتقال داده هزینه ای از شما دريافت کند. در دسترس بودن محصولات خاص، خدمات و قابلیت های آن به منطقه خدمات بستگی دارد. برای دریافت جزییات بیشتر و آگاهی از موجود بودن گزینه زبان مورد نظر با فروشنده نوکیا محلی خودتان، هماهنگ کنید. این مشخصات ممکن است بدون اطلاع قبلی تغییر کنند.
عکسبرداری
دوربین
دوربین 12 مگاپيکسلی با لنز کارل زايس
منظره ياب 16:9 تمام صفحه با پارامترهايی با استفاده آسان بر روی صفحه لمسی
فلاش زنون
نرم افزار تشخيص چهره
فوکوس خودکار
فاصله کانونی: 5.9 ميلی متر
F شماره/ديافراگم: F2.8
قالب فايل تصاوير ثابت: JPEG/EXIF
تا 2 برابر زوم دیجیتال برای تصاویر ثابت (عکس ها)، تا 3 برابر برای ویدئو
دوربین دوم برای تماس های ویدیویی (VGA, 640 x 480 پيکسل)
عکسبرداری
نشانه گذاری خودکار محل (Geotagging) ثبت تصاوير و ويدئوها
عکس برداری خودکار در جهت درست
زوم فوق العاده در نمايشگر تصاوير Photos
مشاهده عکس ها از طريق توضيحات، ماه، آلبوم، نمايش ترتيبی
ويرايشگر تصوير
اشتراک گذاری آنلاين با اتصال به خدمات محبوب اشتراک گذاری
سایر موارد
حافظه داخلی: 16 گيگابايت
شیار کارت حافظه MicroSD، قابل تعویض در حالت روشن، تا 32 گیگابایت
microUSB پر سرعت برای اتصال به رايانه
ویدیو
دوربین های ویدیویی
دوربین اصلی
12 مگاپيکسل با عدسی کارل زايس
کيفيت HD با وضوح 720p
ضبط تصاوير 16:9 در قالب HD
ضبط ويدئويی در قالب 720p 25 فريم بر ثانيه با کدخوان های H.264، MPEG-4
تنظیمات صحنه، نور ویدئو، تنظیم رنگ سفید، میزان رنگ ها
دوربين دوم VGA برای تماس های تصويری
کدخوان ها و فرمت های ويدیويی
H.264 (پروفايل پايه، پروفايل اصلی، پروفايل بالا)، MPEG-4، VC-1، Sorenson Spark، Real video 10
پخش آنلاين: H.264، Flash Lite 4، Flash 10 سازگار با ویدئو، On2 VP6، Sorenson Spark
به اشتراک گذاری و پخش ویدیو
پخش تصاوير HD 720p دريافتی از تلويزيون HD از طريق کابل HDMI
صدای فراگير *Dolby Digital Plus در هنگام پخش از طريق HDMI و سينمای خانگی
پشتيبانی از دانلود، پخش و دانلود پيشرفته
نرم افزار تدوين فيلم
برنامه Videos: مجموعه ویدئوهای ذخیره شده
اسباب WebTV در صورت تقاضا برای تماشای برنامه های تلويزيونی اينترنتی محلی و سراسری
پشتیبانی از Flash video
مرور و پخش تصاوير YouTube
پشتیبانی از به اشتراک گذاری تماس ويدئويی و ویدئو (خدمات شبکه WCDMA)
فناوری *Dolby Digital Plus. Dolby علامت تجاری ثبت شده Dolby Laboratories است.
موسيقی و صدا
امکانات موسیقی
رابط کاربری Cover Flow برای مرور آلبومهای مجموعه موسيقی شما
خدمات Comes with Music در بازارهای برگزيده
Nokia Music Player
فروشگاه Ovi Music
کدخوان های موسیقی: .MP3، WMA، AAC، eAAC، eAAC+، AMR-NB، AMR-WB
سرعت بيت تا 320 کيلوبيت در ثانيه
پشتيبانی DRM از WM DRM, OMA DRM 2.0
پخش FM
رادیو
راديوی FM استريو (87.5-108 مگاهرتز/76-90 مگاهرتز)
بازی
از واسط کاربری لمسی برای بازی استفاده کنید
پردازنده گرافيکی اختصاصی با OpenGL 2.0 امکان پخش تصاوير 3 بعدی را فراهم می کند
بازی های Java
از شتاب سنج برای بازی استفاده کنید
ویژگی های زیست محیطی
کارآیی انرژی
حالت ذخیره باتری، حسگر نور محیط، یادآوری کننده برای کشیدن از برق، شارژر مسافرتی AC15- نوکيا با کارایی بالا
مواد اولیه
بدون PVC، فاقد نيکل بر روی سطح دستگاه، بدون ترکيبات بروم دار و کلرين دار و بدون تری اکسيد آنتيموان همانطور که در فهرست مواد نوکيا ذکر شده است
بسته بندی
ساخته شده از مواد تجديد شدنی، 100% قابل بازيافت
خدمات و محتوای زیست محیطی
نقشه های مخصوص بهينه سازی مسير و مسيريابی عابر پياده در Ovi موجود است
بازیافت
تمام مواد اوليه اين گوشی را می توان به صورت ماده و انرژی بازيافت کرد
راهنمای کاربری
راهنمای هوشمند کاربر بر روی گوشی و به صورت آنلاين، تنها راهنمای سريع در جعبه فروش موجود است، نکات زيست محيطی در صفحه سبز (Green Page)
بیانیه کامل زیست محیطی
محتوای جعبه
بسته فروش استاندارد
رايانه همراه Nokia N8
باتری نوکیا BL-4D
کابل اتصال CA-179 نوکیا
هدست استریو WH-701 نوکیا
شارژر کارآمد AC-15 نوکیا
کابل آداپتور نوکیا مخصوص HDMI CA-156
کابل آداپتور نوکیا مخصوص USB OTG CA-157
قلم نوری Nokia Stylus SU-36 (برای بازارهای هدف خاص انتخاب شده)
راهنمای شروع سریع
وسایل جانبی
وسایل جانبی پیشنهادی
هدست بلوتوث استریو BH-905 نوکیا
هدست بلوتوث استریو BH-505 نوکیا
هدست بلوتوث BH-608 نوکیا
ذخیره شارژ اضافه DC-11 نوکیا
وسایل جانبی سازگار
استفاده از خدمات اینترنتی نوکیا یا دیگر خدمات اینترنتی بر روی گوشی ممکن است مستلزم انتقال حجم بزرگی از اطلاعات باشد. ممکن است ارائه کننده خدمات مخابراتی، بابت انتقال داده هزینه ای از شما دريافت کند. در دسترس بودن محصولات خاص، خدمات و قابلیت های آن به منطقه خدمات بستگی دارد. برای دریافت جزییات بیشتر و آگاهی از موجود بودن گزینه زبان مورد نظر با فروشنده نوکیا محلی خودتان، هماهنگ کنید. این مشخصات ممکن است بدون اطلاع قبلی تغییر کنند.
منبع :
DivX/XviD/MP4/H.264/H.263/WMV player
چه شود ... خدا کنه راست باشه ... avi با کابل hdmi ...واو
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
opera mobile دانلود کنی بهتره ... !البته حجمش زیاده
عجب داستانی شد این ان 8 بابا بیا دیگه. من که یکی حتما میخرم! بچهه ا به نظرتون از سی پی یو ضعیف تری استفاده کرده تو این گوشی علتش چی بوده؟ نکنه سیمبیان ساپورت سی پی یوهای بالاتر رو نداره مثل ااز 1گیگ؟
دوستان دقیقا کی وارد بازار جهانی و خاورمیانه میشه و حدودا کی وارد بازار ایران و تقریبا چه قیمتی در مطلع کار خواهد داشت؟ (عجب آرایه ادبی شد)
amir200812
12-06-2010, 22:12
عجب داستانی شد این ان 8 بابا بیا دیگه. من که یکی حتما میخرم! بچهه ا به نظرتون از سی پی یو ضعیف تری استفاده کرده تو این گوشی علتش چی بوده؟ نکنه سیمبیان ساپورت سی پی یوهای بالاتر رو نداره مثل ااز 1گیگ؟
1 گیگ با 1 گیگ خیلی فرق داره!
برای مثال پردازنده های کامپیوتر 2 مدل میشه مثال زد که هر دو 2 گیگا هرتز هستند ولی یکی 4 برابر قویتر هست در مقابل دیگری!
این به ساختار بستگی داره!
گوشی هایی هستند که با 600 700 MHz در فیلم برداری با 720x480 کم میارن! در مقابل این با 680MHz میتونه 1280x720 فیلم برداری کنه بدون اینکه پردازنده کم بیاره!
1 گیگ با 1 گیگ خیلی فرق داره!
برای مثال پردازنده های کامپیوتر 2 مدل میشه مثال زد که هر دو 2 گیگا هرتز هستند ولی یکی 4 برابر قویتر هست در مقابل دیگری!
این به ساختار بستگی داره!
گوشی هایی هستند که با 600 700 MHz در فیلم برداری با 720x480 کم میارن! در مقابل این با 680MHz میتونه 1280x720 فیلم برداری کنه بدون اینکه پردازنده کم بیاره!
امیرجان دوست من بحث سر سی پی یوی موبایله نه کور تو دوئوی اینتلCore 2 duo یه جورش هم هست 4 برابره بگو خوب:31:Core 2 quad دوست من من خودم کامپوتر تدریس می کنم بخش سخت افزاری و مدار رو!
من منظروم پردازنده گوشی موبایله همون ARM و سیمبیان و ساپورت اونه!
همونطوری که ویندوزموبایل محدودیتهایی داره یا اندروید 1.6 میگم شاید سیمبیان هم محدودیتهایی واسه پردازنده داشته باشه
سلام
ویدیوی جدید از ان 8:nokia n8 overview part3 of 3
این ویدیو قسمت پایانی از این سه گانه است.توی این قسمت بخشهای موزیک پلیر و همین طور tv out مورد بررسی قرار گرفته است.
حجم فایل:حدود 17 مگابایت
عکسهای این ویدیو:
پارت اول و دومش رو ندارین ؟
hamidkabiri6270
13-06-2010, 00:31
پارت اول و دومش رو ندارین ؟
سلام
نقل قول:
یه ویدیوی جالب از ان 8 به حجم حدودا 28 مگابایت:nokia n8 overview part 1 of 3
توی این ویدیو با اکثر قسمتهای گوشی کار شده از جمله :موزیک پلیر/مسیج/اینترنت /پخش فیلم/عکاسی و....
نقل قول:
عکس های این ویدیو:
ali racer
13-06-2010, 17:14
دوستان دقیقا کی وارد بازار جهانی و خاورمیانه میشه و حدودا کی وارد بازار ایران و تقریبا چه قیمتی در مطلع کار خواهد داشت؟ (عجب آرایه ادبی شد)
2 تا دلیل داره
1. پایین آوردن مصرف باتری
2.پایین آوردن قیمت
در ضمن سیمبین سی پی یو خیلی قوی لازم نداره
فقط می مونه کارهای گرافیکی
از لحاظ جی پی یو
ان8
اگه بهترین و قویترین گوشی تو بازار نباشه
جزو بهترین هاست !
hamidkabiri6270
13-06-2010, 18:29
Nokia N8 Orange Review and Hands-on video:
حجم ویدیو:12.45 مگا بایت
amir200812
13-06-2010, 18:41
امیرجان دوست من بحث سر سی پی یوی موبایله نه کور تو دوئوی اینتلCore 2 duo یه جورش هم هست 4 برابره بگو خوب:31:Core 2 quad دوست من من خودم کامپوتر تدریس می کنم بخش سخت افزاری و مدار رو!
من منظروم پردازنده گوشی موبایله همون ARM و سیمبیان و ساپورت اونه!
همونطوری که ویندوزموبایل محدودیتهایی داره یا اندروید 1.6 میگم شاید سیمبیان هم محدودیتهایی واسه پردازنده داشته باشه
خوب منم همینو میگم، 2 پردازنده از سری Core 2 duo میشه معرفی کرد که با فرکانس برابر حدود 40 50 % اختلاف قدرت دارند!
همین جور هم ممکنه 2 پردازنده از سری ARM11 با فرکانس های برابر قدرت های مختلفی داشته باشند!
نمیشه فرکانس 2 پردازنده رو با هم مقایسه کرد، هرکدوم بیشتر بود پس قویتر هست!
و در کل سیستم عامل سیمبیان یک سیستم عامل سبک هست و زیاد به سختافزار قوی نیاز نداره!
RaS0oL.M
13-06-2010, 20:11
میشه بهش دسته بازی نصب کرد؟؟؟؟؟؟
خوب منم همینو میگم، 2 پردازنده از سری Core 2 duo میشه معرفی کرد که با فرکانس برابر حدود 40 50 % اختلاف قدرت دارند!
همین جور هم ممکنه 2 پردازنده از سری ARM11 با فرکانس های برابر قدرت های مختلفی داشته باشند!
نمیشه فرکانس 2 پردازنده رو با هم مقایسه کرد، هرکدوم بیشتر بود پس قویتر هست!
و در کل سیستم عامل سیمبیان یک سیستم عامل سبک هست و زیاد به سختافزار قوی نیاز نداره!
اینو نمی دونم که دو پردازنده از ARM با فرکانسها و فرانت باس و سرعت کلاک و کش برابر چرا باید باهم فرق کنن!! فکر نکنم این پردازنده ها مثل پردازنده های کامپیوتری زیاد دنگ و فنگ داشته باشند مثل پنتیوم با سلرون وهاف کش و فول کشو.. آرم هم آرمه دیگه
در مورد اینکه گفتی سیستم عامل سیمبیان سبکه سخت افزار قوی نمیخواد من این حرفتو تصحیح می کنم:
سخت افزار مثلا ان 8 یا هرچی(مثاله ها) یا هر گوشی دیگه سبکه نیاز به سیستم عامل قوی نداره یا اینکه سیستم عامل سیمبیان برای سخت افزار سبک طراحی شده! البته گالری و فیلم وعکس سیستم قوی میخواد
ali racer
14-06-2010, 09:42
اینو نمی دونم که دو پردازنده از ARM با فرکانسها و فرانت باس و سرعت کلاک و کش برابر چرا باید باهم فرق کنن!! فکر نکنم این پردازنده ها مثل پردازنده های کامپیوتری زیاد دنگ و فنگ داشته باشند مثل پنتیوم با سلرون وهاف کش و فول کشو.. آرم هم آرمه دیگه
در مورد اینکه گفتی سیستم عامل سیمبیان سبکه سخت افزار قوی نمیخواد من این حرفتو تصحیح می کنم:
سخت افزار مثلا ان 8 یا هرچی(مثاله ها) یا هر گوشی دیگه سبکه نیاز به سیستم عامل قوی نداره یا اینکه سیستم عامل سیمبیان برای سخت افزار سبک طراحی شده! البته گالری و فیلم وعکس سیستم قوی میخواد
نه دوست من
تکنو وژی بکار رفته تو سی پی یو میکرو ادونسد دیوایس ها خیلی بالاتره
چون شما یه سری محدودیت ها دارید که تو پی سی ندارید
مثلا محدودیت اندازه..مصرف انرژی..گرم شدن بر اثر کارکرد و....
فقط یه مثال میزنم
تکنولوزی ایجاد ترانزیستور ها با ابعاد 45 نانو متری روی ویفر سیلیکونی
خیلی زودتر از پی سی روی گوشی های موبایل استفاده شد
تاريخ دقيق ريليز کيه؟مشخص شده؟
RaS0oL.M
14-06-2010, 13:52
میشه بهش دسته بازی نصب کرد؟؟؟؟؟؟
به usb host?????????????????:19::19::19::19:
ali racer
14-06-2010, 14:09
تاريخ دقيق ريليز کيه؟مشخص شده؟
بله
برای بار 20 ام :31:شاید هم 30 ام در این تاپیک
تاریخ ریلیز 2 شهریور
hamidkabiri6270
14-06-2010, 15:27
این فایل که باز نمیشه کلی نشستم دانلود کردم ولی هیچی ندیدم
سلام
دوست عزیز لینک فایل مشکلی نداره.شما باید با برنامه km player فایل را ببینید.
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
بی زحمت واسه بیست ویکمین بار بفرمایید این ریلیز تو ایران هستش به 2 شهریور یا تو بازار جهانی؟:20:
بازار جهانی
meshkiposh2200
14-06-2010, 17:09
ادامه ی عکسها(حدود 50 عکس)
hamidkabiri6270
14-06-2010, 17:47
چند تا ویدیوی جالب توجه از نوکیا ان 8 :Nokia N8 Black Hands-on - Music player_ Camera_ Photos and overall demo.
بخش اول:
در ویدیوی اول عکس گرفتن و فیلمبرداری با گوشی مورد بررسی قرار گرفته است.
ویدیو 1:حجم فایل:19.39 مگا بایت:
ویدیو 2:حجم فایل:4.67 مگا بایت:
ویدیو 3:حجم فایل:4.05 مگابایت:
hamidkabiri6270
14-06-2010, 19:40
بخش دوم ویدیوها:
ویدیو 4:حجم فایل:2.31 مگابایت:
ویدیو 5:حجم فایل:5.07 مگابایت:
ویدیو 6:حجم فایل:3.95 مگابایت:
ویدیو 7:حجم فایل:2.36 مگابایت:
ویدیو 8:حجم فایل:5.33 مگابایت:
دوستان یک سوال: این گوشی قابلیت تعویض سیمکارت بصورت روشن رو داره یا نه؟
دوستان یک سوال: این گوشی قابلیت تعویض سیمکارت بصورت روشن رو داره یا نه؟
فک نکنم ...
...
این دیگه چیه :دی
فک نکنم ...
...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دیگه چیه :دی
چرا فکر نکنی ؟؟:18:
گوشی رو میشه رو آفلاین گذاشت ، سیمکارت رو عوض کرد ، گوشی رو به حالت آنلاین در آورد ...:20:
گوشی رو میشه رو آفلاین گذاشت ، سیمکارت رو عوض کرد ، گوشی رو به حالت آنلاین در آورد ...:20:
واقعا حظ می کنم از این ایده ها و فکرهایی که دوستان ارائه میدن:11:
این پست رو تایید می کنم ولی باید بگم این امکان برای همه گوشی هایی که از بغل سیمکارت می خورن اقابل اجرا نیست مثل ایکس 6 و 5800. و دقیقا هم نمیشه استناد کرد که حتما این امکان واسه ان 8 هست! چون گوشی تو حالت آفلاین ری استارت که نمیشه و برای راه اندازی جدید سیمکارت باید گوشی ری استارت بشه. شایدم این امکان رو داره !! فعلا نمی دونم
ولی بازم میگم این نظر دوستمون جای احسنت داره!
فک نکنم بشه :دی
mr_khodaei2008
15-06-2010, 18:25
دوستان با این روش که دوستمون گفت نمیشه وقتی میزاری رو افلاین و سیم کارت را در میاری و دوباره میزاری یا عوضش میکنی بعد که از افلاین درش میاری و رو نرمال میزاری شبکه را پیدا نمیکنه و ختما باید خاموش روشن کنی تا بشناسه من خودم گوشی 2 سیم کارته دارم و این روشو امتحان کردم جواب نداد ---------- البته شایدم تو ان8 کار بده
روی 5800 امتحان کنین خوب
ماشالله مثه بادمجون ریخته !
روی 5800 امتحان کنین خوب
ماشالله مثه بادمجون ریخته !
آخه چرا حرف الکی می زنی که همه بخندن! :31:(شوخی کردم)
رو 5800 که محاله بشه چون سیمکارت در نمیاد چون ضامن داره و باید باتری درآد.
نيومد؟؟
كي مياد پس
تا برسه كه موهامون سفيد ميشه!
به قول علی برای بار 40 ام :دی ... 2 شهریور ریلیز جهانی میشه !
hamidkabiri6270
16-06-2010, 08:50
به نقل از gsm:
در همایش Nokia Connection 2010 چه گذشت؟
24/03/1389
گروه خبری GSM: در دهمین همایش Nokia Connection که امروز در سنگاپور برگزار شد، نوکیا ضمن عملی کردن تعهد خود در زمینه ارائه تجربیات جدید و منحصر به فرد، از جدیدترین گوشیها و راهحلهای خود رونمایی کرده و به کاربران این امکان را میدهد تا خلق کرده، متصل شده و به شیوهای کاملاً نوین سرگرم شوند. شرکت نوکیاNokia N8 را نیز برای اولین بار در منطقه با حضور بیش از 150 رسانه، صاحبان کسب و کار و تحلیلگران به نمایش درآورد.
نسخه جدید سیمبین 3 (Symbian^3) مجموعهای قدرتمند از قابلیتهای مختلف را به همراه تجربیات کاربران فراهم میکند. Nokia N8 اولین گوشی هوشمند ما بر مبنای نرمافزار Symbian^3 بوده و ما معتقدیم این گوشی میتواند به عنوان یک وسیلهای عالی برای کسانی به شمار رود که خواهان خلق محتوایی خارقالعاده به همراه اتصال به شبکههای اجتماعی دلخواه خود هستند و در عین حال میخواهند از برنامههای پرطرفدار Web TV در کنار نرمافزارهای Ovi Store نیز لذت ببرند.
نمایش جدیدترین گوشی هوشمند نوکیا، Nokia N8، برای نخستین بار در حضور رسانه، صاحبان کسب و کار و تحلیلگران منطقهای توانست آنها را با تواناییهای این گوشی در زمینه خلق بینظیر محتوا، ارتباط با شبکههای اجتماعی و لذت بردن از برنامه های پرطرفدار Web TV آشنا کرده و در کنار نرمافزارهای Ovi Store از توانایی این گوشی در ارتباط مستقیم با مهمترین افراد، مکانها و سرویسها رونمایی کند.
با دوربین 12 مگاپیکسل در کنار لنز کارل زایس و فلش زنون، Nokia N8 فیلمبرداری با کیفیت HD به همراه ویرایش همزمان آن از طریق برنامه ویرایش از قبل نصب شده را نوید میدهد. کاربران میتوانند با اتصال گوشی خود به سینمای خانگی از تماشای تصاویر ویدئویی ضبط شده با کیفیت HD با صدای فراگیر دالبی دیجیتال لذت ببرند.
Nokia N8 امکان دسترسی به سرویس Web TV را نیز فراهم کرده که از این طریق برنامههای مختلف تلویزیونی و اخبار از کانالهایخبری به راحتی بر روی گوشی قابل دسترس خواهند بود. در کنار محتواهای بین المللی، نوکیا از طریق همکاری با تأمین کنندگان محلی توانسته است محتوای Web TV را به صورت خاص برای کاربران سنگاپوری و مالزیایی فراهم کرده تا آنها بتوانند پس از ورود Nokia N8 به بازار از این امکان استفاده نمایند.
با بهرهگیری از Symbian ^3، Nokia N8 عکسالعمل نسبت به حرکات دست را که شامل تغییر صفحه با حرکت انگشت (flick scrolling) و همچنین امکان زوم با باز و بسته کردن انگشتان روی صفحه (pinch-zoom) بوده به همراه صفحهنمایشی چندگانه که به راحتی مطابق سلیقه کاربران تغییر میکند، را فراهم کرده است. این گوشی اولین گوشی از نوکیاست که به Qt مجهز شده است و محیط نرمافزاری Qt ضمن تسهیل هرگونه ارتقا، این امکان را به طراحان میدهد تا بتوانند به طراحی نرمافزار پرداخته و از طریق سیمبین و یا سایر پلتفرمها به اجرا در آورند. لازم به ذکر است از زمان اعلام و راهاندازی Ovi Maps جدید با مسیریابی رایگان در امسال، بیش از 10 میلیون دانلود در سرتاسر جهان از این نرم افزار صورت گرفته است و در این راستا نیز Nokia N8 کاربران را با Ovi Maps و مسیریابی رایگان و جهانی رانندگی و پیادهروی تجهیز کرده است. این گوشی قرار است که در سه ماه سوم سال 2010 با قیمت تقریبی 370 یوروبدون در نظر گرفتن مالیات به برخی بازارهای خاص راه پیدا کند.
چون باتریشو به راحتی نمیشه خارج کرد.مواقعی که هنگ می کنه به جای درآوردن باتری میشه 8 ثانیه دکمه پاورو نگه داشت و گوشی رو ریست کرد.
اینم منبعش
این پستو دیگه پاکش نکنی آقای مدیر.وقتی شما یه چیزیو نمی دونی معنیش این نیست که کاربر اطلاعات غلط میده.
The Black Dahlia
16-06-2010, 13:48
n 8 گوشی جالبیه
ولی برای فردی مث من امکانات زیادی داره
من منتظره مدلای بعد از n8 ام
خوبی نوکیا اینه که پیش بینی مدلاش سادن
احتمالا مدلای ببعدی که با پلتفرم 3 عرضه می شن
و اونی که من میخوام بخرم
یه دوربین 5 مگی
حافظه 16 یا 8 گیگ
صفحه خازنی
قابلیت مولتی تاچ
و صدای استریو داره
اگه نوکیا بتونه این گوشی احتمالی رو که من حدس میزنم
با صفحه ی 3.8 یا حتی 4.2 اینچی عرضه کنه
باید احتمال بدیم که آیفن 4 رو منقرض می کنه
البته اینا فقط حدس های شخصی منه
به نظر من n8 گوشی نیست که بتونه با آیفن رقابت کننه
چون اصلا به این منظور ساخته نشده(طبق گفته دوستان در پست های قبل)
musketeer
16-06-2010, 15:23
نکنه مانند ویواز یا ساتیو هست
عزیز جان خوندی چیزی که نوشتم رو؟! تا نیومده نمیشه نظر داد ولی تو ریویوها گفته شده بد نیست. حالا ویواز و ساتیو چی بود این وسط؟ میگم تا نیاد نمیشه نظر داد همین :10:
The Black Dahlia
16-06-2010, 20:20
رسول.م
اگه نباشه جاش خالی می مونه
تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: sari
NOKIA_N95
پروفشنال
تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: خونه بابام
t2download
پروفشنال
تاريخ عضويت: May 2010
محل سكونت: ایران - جنوب - ahvaz
دوستان شما کاربرای باسبقه ای هستین
این همه کل کل نکنید دیگه عزیزان
فعلا بی خیال
شرمنده دوباره می پرسم
ولی من آخر نفهمیدم این صداش استریو یا نه؟؟؟؟
t2download
17-06-2010, 07:55
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، وب سایت کمپانی نوکیا ، Nokia.com ، رسما پیش فروش گوشی Nokia N8 را اعلام کرد. البته لازم به یادآوری است که این فقط نوعی اعلام زمان پیش فروش است و به هیچ وجه نمی توان از این طریق برای پیش خرید گوشی ثبت نام کرد.
در حال حاضر این اطلاعیه در 14 کشور موجود شده که عبارتند از: اسپانیا ، ایتالیا ، سوئد ، پرتغال ، هلند ، مجارستان ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، چین ، انگلستان ، ایالات متحده ، برزیل و استرالیا و در چند روز آینده کشورهای دیگری به این تعداد افزوده خواهند شد که هند و کانادا و فیلیپین جزء آنها می باشند و ممکن است در تعدادی از این کشورها گوشی N8 دیرتر از موردی که اعلام شده موجود شود.
tyrannosaurus
17-06-2010, 11:01
چرا این تایپیک اینجوریه :13:
من از صفحه ۴۰ تا اینجا خوندم فقط اسپم دادید
یه سری عکس یه سری مشخصات جدید یه چیزی بذارید یه خورده حال کنیم مثلا شما برید تایپیک i9000 ببینید چقدر مطلب مفید هست اصلا آدم اون مطلبارو که میخونه عاشق گوشی میشه ولی اینجا :2:
پس کجان این نوکیا خورها:41:
tyrannosaurus
17-06-2010, 11:17
آقا یه سری عکس
یه عکس هم برای x9 هست فکر کنم مال ۲۰۱۲ باشه
اینم یه عکس از n9 {ولی بهتون قول میدم ۹۰ درصد همینه}
منبع موثق{درست نوشتم}:27:
The Black Dahlia
17-06-2010, 11:33
تعجب می کنم چرا نوکیا باید یه n8 با این سخت افزار بسازه ولی فقط
3.5 اینچ صفحه براش بزاره
کسی میدونه چه چیزی باعث محدودیت اندازه صفحه نمایش میشه؟؟؟؟
من دوس داشتم 4.2 بود؟؟
RaS0oL.M
17-06-2010, 11:55
تعجب می کنم چرا نوکیا باید یه n8 با این سخت افزار بسازه ولی فقط
3.5 اینچ صفحه براش بزاره
کسی میدونه چه چیزی باعث محدودیت اندازه صفحه نمایش میشه؟؟؟؟
من دوس داشتم 4.2 بود؟؟
باتریش..........فکر کنم./
musketeer
17-06-2010, 13:55
به نظر من بزارید تی تو جون ایکس 6 رو بگیره تا ان 8 بخواد بیاد و افت قیمت داشته باشه تا آخر سال طول کشیده تا اون زمان هم گوشی های توپ تری خواهد اومد. فعلا با ایکس 6 حال کن تا بعد!
ای خدا :24::19:
جان من بی خیال شید آقا اینجا به خدا جاش نیست. این لینک زیر برید لطفا یک تاپیک بزنید
مشاوره خرید گوشی :
چجوری بگم آقا اینجا جاش نیست. به خدا جاش نیست. ول کنید این تاپیک رو همش شد اسپم :41::sad:
آی دی یاهوتون رو به هم بدید برید بحث کنید که X6 بخرید یا N8 این تاپیک جاش نیست به خدا
hamidkabiri6270
17-06-2010, 14:55
همه رنگهای ان 8 در کنار هم:
:
hamidkabiri6270
17-06-2010, 15:30
Nokia N8 + Bluetooth Keyboard + Mouse:
حجم ویدیو:32.33 مگابایت
Mojtaba N87
17-06-2010, 19:46
این تاپیک صدای همه کاربرای خوب رو در آورده . رعایت کنید ! اسپم ندید انقدر . اگه چیزی واسه پست دادن ندارید خب پست ندید!
اگه این روند ادامه پیدا کنه تا موقع اومدن گوشی به بازار مجبورم قفل کنم تاپیک رو
RaS0oL.M
17-06-2010, 20:18
Nokia N8 + Bluetooth Keyboard + Mouse:
حجم ویدیو:32.33 مگابایت
یه چیز عجیب تن کیبورد نوشته nokia از کیبورد های معمولی نمی شه استفاده کرد؟؟؟؟؟
اینم یه عکس از n9 {ولی بهتون قول میدم ۹۰ درصد همینه}
داداش این که فیک هست ... همون اولا قرار بود n8 باشه که معلوم شد فیکه !
داداش این که فیک هست ... همون اولا قرار بود n8 باشه که معلوم شد فیکه !
اگه دقت کنین کپی ن8 هست
منم فک میکنم 99% ن9 همینه
راستش همون موقع که ن8 معرفی شد من یاده این عکس افتادم ولی لینکشو نداشتم :دی
حتی رو ال سی دیش هم مثه همین سیمبین 3 هست :دی
tyrannosaurus
17-06-2010, 21:10
دوست من من گفتم ۹۰ درصد یعنی هنوز اون ۱۰ درصد پا برجاست
الان یه چیری به کلم خطور کرد فکر کنم n8 با صفحه کلید کامل باشه که بعدا معرفی میشه:31:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
راستی نظرتون راجب به عکس x9 چیه که گذاشتم
DariushGreat
17-06-2010, 21:28
تصویر کاملا فیک هست. چون من یه ویدئو توی یوتیوب دیدم که یه چینی کودن (!) همین گوشی رو به نام N99 معرفی می کرد! :13:
DariushGreat
18-06-2010, 00:22
x9 ????
یه ایکس 6 که سیستم عاملش تغییر کرده(این طور به نظر میاد)
چرا یه گوشی متفاوت به بازار نمیاد؟؟؟
همش چیزای تکراری؟؟؟
100 سال دیگه موبایلتون رو تو جمجمتون نصب میکنن:31:
والا نمیدونم شما این گوشی رو از خودت اختراع کردی؟! :دی
الان تازه ترین مدل ها X6 8G و X5 - 01 هستن که هیچ کدومشون توانایی های N8 رو ندارن!
tyrannosaurus
18-06-2010, 08:45
تصویر کاملا فیک هست. چون من یه ویدئو توی یوتیوب دیدم که یه چینی کودن (!) همین گوشی رو به نام N99 معرفی می کرد! :13:
میشه لینک بدید ما هم ببینیم:11:
hamidkabiri6270
18-06-2010, 09:40
:First preview of the Nokia N8, videos and photos
یکی از دوستان که ترجمه اش خوبه زحمت ترجمه اش را بکشه:31:
اینم بخشهایی از این مطلب:
music player:
This part of the phone is for us the most successful. Readers simple, smooth and pretty. In the first screen, you have a list with Jackets on the side, the product name and the album. You can also read all the random pieces. Also in this list, if you switch to landscape the N8 displays a mode of typecoverflow"Jackets with large finger to scroll. The scrolling is very fluid.
Mode wasThe music player appears first in a list, then when you select an album, the coverflow wore appears with a list of songs on the album.
The quality loud speakers sounds good, but we will do a full article on this subject as soon as possible.
Note: The N8 was exclusive no feature of Internet Radio in native.
Photo:
We have seen the rendering of images on a television connected to Nokia N8 via HDMI cable. The quality of the photos displayed were very good and we are pretty well enough to show his pictures to his family or his friends that way.
video:
We have already talked a lot, does not read the N8 not DivX but you can watch your movies before the encoding. In fact, Windows 7, when you try to transfer a file not compatible to the N8 (I imagine via Nokia tools), you propose to encode it.
ali racer
18-06-2010, 10:02
امیدوارم که تکراری نباشه(اگرم بود ببخشید)
دوستان برین اینجا رای بدین
بلکه نوکیا آیکون ها و فونتش رو توی ان8 عوض کنه
DariushGreat
18-06-2010, 10:12
میشه لینک بدید ما هم ببینیم:11:
چشم... فقط بهم یه مهلت کوچولو بدین ... :دی
mr_khodaei2008
18-06-2010, 10:41
اينم 2 تا عكس ديگه با كيبورد و موس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]–-923.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]–-920.jpg
tyrannosaurus
18-06-2010, 11:20
تو این عکس ها ما از کجا بفهمیم که وصل شده یا نه
RaS0oL.M
18-06-2010, 11:39
فیلمشو حمید جان گذاشته بود...........
The Black Dahlia
18-06-2010, 11:48
والا نمیدونم شما این گوشی رو از خودت اختراع کردی؟!
الان تازه ترین مدل ها X6 8G و X5 - 01 هستن که هیچ کدومشون توانایی های N8 رو ندارن!
از خودم در نیاوردم عزیزم
یکی از دوستان یه عکس از یه گوشی به نام ایکس 9 گذاش
که فیک بود!
گفت نظر بدید منم دادم!!!!!!
البته این جا تاپیک n8 و بیخیال!!!!!!!!!
این کیبورد هایی که گذاشتین برای گوشیهای دیگه به جز n8 هم هس؟؟؟؟؟:31:
hamidkabiri6270
18-06-2010, 11:50
RaS0oL.M
18-06-2010, 11:59
n97 vs n900 vs n8
رنگ بندی........
tyrannosaurus
18-06-2010, 12:24
بغل i8910 satio
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
اینم یه مقایسه بین
Apple iPhone 4
Nokia N8
Sony Ericsson Satio Samsung i8910 HD
HTC Desire
اومیدوارم تکراری نباشه
DariushGreat
18-06-2010, 12:58
ولی خدا کنه صداش کم نباشه..............:10:زنده باد................کسی فیلمی چیزی نداره صداش ببینیم چقده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انشالله که کم نیست.
این یه نمونه آزمایشی گرفته شده از این گوشی هست. گفته شده این نمونه پایین ترین کیفیت رو داره... اگه این کیفیت پایینشه قربونش برم کیفیت بالاش دیگه می خواد چی باشه؟! :18:
hamidkabiri6270
18-06-2010, 13:44
انتقال ویدیوهای گرفته شده توسط گوشی به tv و پخش آن از طریق tv:
امیدوارم که تکراری نباشه.
حجم ویدیو:5.49 مگابایت
tyrannosaurus
18-06-2010, 13:54
بابا به خدا ظاهرش خوبه بزار بیاد تو بازار ببینی اونوقت میفهمی که قشنگه یا زشت
هر چی باشه از اون ساتیو که مثل پاره آجر میمونه که بهتره
گوشی اولی مارک موتورلا فکر کنم نسخه جدید درود هست
DariushGreat
18-06-2010, 13:56
مدیران چقد کج مزاجن(چرا)؟؟؟؟؟هرچی من پست می دم پاک می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا گفتم:پاک کردن چرا مگه نباید سوال پرسش کرد؟؟؟؟؟؟
ناراحت نشو. به خاطر فیلمبرداری نبود... سر صدا بود! :دی
آخه پیش تر یه کل کل خفن توی این تاپیک رخ داد که منجر به حذف شمار زیادی پست و اخطار برای برخی شد! :41: برای همین مدیریت برای جلوگیری از آشوب دوباره، پست من و شما رو پاک کرد...
.................................................. ...
درباره اون دوستی که یه گوشی آجر پاره آندروید ( ! :دی ) رو گفته بودن بهتره یا N8 بایستی بگم که هر کدومشون مزایا و معایبی دارن. برای نمونه آندروید بسیار سرتر از سیمبینه و در عین حال سیمبین کاربرپسند ترین سیستم عامل در میان همه کاربرها هست. N8 دوربین خیلی خوبی داره ولی اون نداره... نمی شه این دو رو هرگز با هم مقایسه کرد...
ali racer
18-06-2010, 13:59
نثبت به ديگر گوشي ها كمي ظاهرش ناجوره
دوستان گوشي n8 باطريش قابل تعويض نيست مانند apple
اگه مشكل ژيدا كنه چي ميشه ؟
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
دوست من گوشي اولي چه گوشي هست مارك يا مدلش رو ميگيد .
براحتی باتری اش در میاد و عوض میشه
عکس های مربوط به در آوردن باتری اش با باز کردن 2 تا پیچ کناری
در صفحات اول تاپیک رو خودم گذاشتم
و مثل آیفون لازم نیست کل قاب گوشی باز بشه
ضمنا اون گوشی هم دورید ایکس اسمشه
4.3 اینچ صفحه نمایش
داره
آندو 2.2 یا 2.1
بعلاوه فیلمبرداری 720
nafe-bandar
18-06-2010, 14:27
اينجووري كه دوستان منو زدن كه دفعه ديگه سوال نمي كنم!
خوب ازش تعريف كردن خواستم بدونم، جرمه!؟
بحث منحرف نشه
مجموعه چند لينك براي معرفي n8 كه انشالله تكراري نباشه!
Introducing the new Nokia N8
Nokia N8 - Media wall
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia N8 - Gaming
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia N8 - Facebook
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia N8 - HDMI TV Out
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia N8 - Organise Applications
براي دانلودش:
چند تا عكس هم كه با اين گوشي گرفته شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد :40:
The Black Dahlia
18-06-2010, 14:37
به نظر من n8 رو با هیچی به جز خودش نمیشه مقایسه کرد
اصلا مدالای نوکیا رو میشه فقط با مدلای بعدی خودش مقایسه کرد....
کدوم گوشی تو بازار امکانات n8 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب معلومه هیچ کدوم....
Mojtaba N87
18-06-2010, 14:41
بنده نه کج مزاجم نه با کسی لجم! خودمم نوکیا رو دوست دارم!
ولی دوستان ! مخصوصا جناب رسول که بنده رو مخطاب قرار دادید.
لطفا صفحات قبلی تاپیک رو هم یه نگاهی بندازید! بارها در مورد صدای اون بحث شده ، به کل کل هم کشیده شده ، تاپیک پر از اسپم شده . باز دوباره شروع می شه همون بحث ها!!!
همه صداشون در اومده که این تاپیک فقط شده اسپم و حداکثر چندتا عکس که با یه سرچ تو گوگل هم میشه پیدا کرد! پس انجمن تخصصی موبایل واسه چیه!
مشاوره خرید هم که شده اینجا . مقایسه هم میشه با همه چی . پس انجمن مشاوره و نقد و بررسی واسه چیه؟
هر چیزی باید حدش رعایت شه . اگه می بینید تو این تاپیک سختگیری می کنم واسه آبروی این تاپیک و انجمن نوکیاست نه چیز دیگه . امیدوارم دیگه نیاز نباشه این ها رو تکرار کنم.
=======
بذاریم N8 بیاد ببینیم نوکیا می تونه جواب منتقداش رو بده! من که وفادار می مونم به نوکیا : دی
RaS0oL.M
18-06-2010, 14:57
بنده نه کج مزاجم نه با کسی لجم! خودمم نوکیا رو دوست دارم!
ولی دوستان ! مخصوصا جناب رسول که بنده رو مخطاب قرار دادید.
لطفا صفحات قبلی تاپیک رو هم یه نگاهی بندازید! بارها در مورد صدای اون بحث شده ، به کل کل هم کشیده شده ، تاپیک پر از اسپم شده . باز دوباره شروع می شه همون بحث ها!!!
همه صداشون در اومده که این تاپیک فقط شده اسپم و حداکثر چندتا عکس که با یه سرچ تو گوگل هم میشه پیدا کرد! پس انجمن تخصصی موبایل واسه چیه!
مشاوره خرید هم که شده اینجا . مقایسه هم میشه با همه چی . پس انجمن مشاوره و نقد و بررسی واسه چیه؟
هر چیزی باید حدش رعایت شه . اگه می بینید تو این تاپیک سختگیری می کنم واسه آبروی این تاپیک و انجمن نوکیاست نه چیز دیگه . امیدوارم دیگه نیاز نباشه این ها رو تکرار کنم.
=======
بذاریم N8 بیاد ببینیم نوکیا می تونه جواب منتقداش رو بده! من که وفادار می مونم به نوکیا : دی
آخه من این چن روزی هرچی پست دادم پاک شد.........منم همینطور منتظرم بیاد بخرمش.......البته شرمنده از بی ادبی.............
tyrannosaurus
18-06-2010, 15:07
اينجووري كه دوستان منو زدن كه دفعه ديگه سوال نمي كنم!
خوب ازش تعريف كردن خواستم بدونم، جرمه!؟
بحث منحرف نشه
دوست من من قصد بی احترامی به شما رو نداشتم:11:
شما هر چی دوست داری سوال بپرس ولی سوالاتون خارج از بحث نره:11:
ولی شما خودت بشین از اول تایپیک تا اینجا رو بخون ببین چقدر افرد اومدن این گوشی رو با یه گوشی دیگه مقایسه کردن که هیچ ربطی به این گوشی نداشته فقط باعث جلو رفتن تایپیک شده :41::41:
همونطور که آقا مجتبا هم گفتن هر کی میخواد این گوشی را با گوشی دیگه ای مقایسه کنه میتونه به لینک زیر بره
ممنون :40::40:
DariushGreat
18-06-2010, 15:39
با سلام خدمت دوستان.
ببخشید ولی انگار انقدر جو n8 شما رو گرفته که دیگه....... مثل اینکه یادتون رفته داستان n97 رو که همه این حرفها رو در موردش میزدند چه تبلیغاتی که نکرد اما ببینید چی از اب در اومدحالا بزار اینn8 بیاد متوجه میشین که چقدر باگ داره فکر کردین برای چی انقدر نوکیا این گوشی رو دیر وارد بازار میکنه به خاطر همین سیستم عاملشه به نظر من که نباید گول نوکیا رو خورد حالا خواهیم دید روزی رو که این گوشی رو بخرید وبیاین اینجا عیب هاش رو مطرح کنین تازه تا 4 ماه دیگه که این تازه وارد بازار بشه سامسونگ و اچ تی سی چه کارها که نکنن!
از ایتدا هم کسی از5800 و N97 انتظاری نداشت. هرچی باشه سومین و چهارمین گوشی لمسی نوکیا به حساب می اومدن ( البته با احتساب دو گوشی 7700 و 7710 ) نوکیا در گذشته فقط همین دو گوشی 7700 و 7710 رو داد بیرون و تقریبا هم استقبال چندانی ازش نشد. چون اون هنگام سیمبین پاسخگوی ویژگی های لمسی نبود. پس از معرفی آیفون و ارایه گوشی های لمسی هوشمند نظیر ال جی ویوتی / رنوار، سامسونگ امنیا / جت و... نوکیا هم تصمیم گرفته دوباره شانسشو امتحان کنه. از اونجایی که به نظر من این گوشی ها از پیش کار شده نبود ( منظورم از پیش کار شده یعنی این که ایده اون همانند N95 از 5 سال پیش از ارایه رسمی ریخته نشده بود ) و نوکیا هم تجربه درستی از ساخت گوشی های لمسی نداشت، عملا چیزهای جالبی از آب در نیومدن.
N97 ویژگی های خوب زیادی داره. از جمله دوربین با الگوریتم حذف نویز بی نقص... اما خب... هرگز نتونست جایگاه مناسبش رو پیدا کنه...
اما برای N8 نوکیا کلی زحمت کشیده. سیستم عاملی نو طراحی کرده. رابط های کاربری رو آسون تر کرده و از همه مهمتر، ویژگی های سخت افزاری منحصر به فردی برای این گوشی در نظر گرفته. سامسونگ و اچ تی سی و غیره هم حالا حالا ها چیزی برای گفتن ندارن. چون تا اینجا برگ های برنده زیادی رو کردن که نوکیا با یه 8 لوی حکم گیش (! :دی ) همشون رو برید!!! :27:
درباره ریلیز این گوشی برای ایران هم بایستی بگم که شهریور ماه ( 1 ماه پس از عرضه جهانی ) روانه بازارهای ایران می شه. توی این 4 ماه هم فکر نکنم خبری بشه...
amir200812
18-06-2010, 15:47
دوستان یه توضیح کوچیک در مورد سایز سنسور دوربین میشه بدید!
1: اون اعدا به چه معنی هستند؟ مثلا فکر کنم مال این 1.19" هست، خوب این یعنی چی؟
2: سایز سنسور گوشی های دیگه رو از کجا می تونم پیدا کرنم تا بتونیم مقایسه کنم؟ مثلا N97 یا N900 یا x6 یا ...
total_overdose
18-06-2010, 17:07
پس اون همه تبلیغات دروغ راجب n97 یادتون رفته حالا n97 چهارمین گوشیه mini چی ؟!!!
یعنی برای n97 زحمت نکشیده و فقط برای n8 داره زحمت میکشه!
نوکیا تازه میخواد از صفحه نمایش Amoled استفاده کنه سامسونگ s u p e r amoled هاش تو بازار هست
توصیه میکنم به بخش اچ تی سی یه سر بزنین !!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عامل سیمبین کم کم داره رو به نابودی میره و اندورید جاش رو میگیره حتی اگر به توان 100000000000 هم بیاد .
نوکیا هم با میگو شاید بتونه موقعیت خودشه حفظ کنه اونم با کمک اینتل
دوست عزیز شما مثله اینکه خیلی خوشحالی.
ان97 هیچ تبلیغه جالبی نداشت.همون اولم مالی نبود.شما چشاتو باز کن پسرم بعد نظر بده.
من خودم همیشه طرفدار گوشیهای نوکیا بودم اما همون موقع که ان97 حتی به بازارم نیومده بود به کسی نمیگفتم بخر چون میدونستم چیز جالبی نداره.
سیستم عامل سیمبین در جایه خودش خوبه.هنوزم خیلی چیزها روشه که 6600 اونارو داشت ولی هنوز آندروید نداره.
همین برندی که شما ازش طرفداری میکنید یکی از دروغگوترین برندهاست. نیازی نیست من ثابت کنم از 4تا آدم که گوشیهاشو دس گرفتن و قبلا چیزه دیگه ای داشتن بپرسین تمومه.
شما لطف کن جو اینجا رو بهم نریز چون خودش به اندازه کافی پستهای بیخود توشه ماله شما هم بیاد روش که دیگه ...:46:
ali racer
18-06-2010, 17:30
پس اون همه تبلیغات دروغ راجب n97 یادتون رفته حالا n97 چهارمین گوشیه mini چی ؟!!!
یعنی برای n97 زحمت نکشیده و فقط برای n8 داره زحمت میکشه!
نوکیا تازه میخواد از صفحه نمایش Amoled استفاده کنه سامسونگ s u p e r amoled هاش تو بازار هست
توصیه میکنم به بخش اچ تی سی یه سر بزنین !!!!!!!:27:
سیستم عامل سیمبین کم کم داره رو به نابودی میره و اندورید جاش رو میگیره حتی اگر به توان 100000000000 هم بیاد .
نوکیا هم با میگو شاید بتونه موقعیت خودشه حفظ کنه اونم با کمک اینتل
دوست عزیز در این که ان97 گوشی مزخرفی بود اصلا شک نکن
من بجای 97 رفتم8910 سامسونگ رو خریدم
ولی صرف داشتن یه محصول خوب یا بد نمیشه کل یه برند رو زیر سوال برد
همین سامسونگی یا اچ تی سی مشکلات خودشون رو دارند
که من برای به انحراف نرفتن تاپیک چیزی ازشون ذکر نمیکنم!!
به هر حال شما اگه با نوکیا حال نمی کنید و به نظرتون محصولات سامسونگ و اچ تی سی فوق العاده و عالی هستن
می تونید بجای پست دادن در تاپیک ان8 در آدرس های زیر به بحث با هم نظراتون بپردازین
سامسونگ
پاک پی سی (اچ تی سی)
شاد باشین
دوستان یه توضیح کوچیک در مورد سایز سنسور دوربین میشه بدید!
1: اون اعدا به چه معنی هستند؟ مثلا فکر کنم مال این 1.19" هست، خوب این یعنی چی؟
2: سایز سنسور گوشی های دیگه رو از کجا می تونم پیدا کرنم تا بتونیم مقایسه کنم؟ مثلا N97 یا N900 یا x6 یا ...
بله
اون عدد رو به یک تقسیم میکنند هر چی عدد حاصله کوچیکتر در بیاد
نشان دهنده ی اینه که سنسور بزرگتری تو گوشی یا دوربین ما بکار برده شده
سنسور بزرگتر نتیجه ی این میشه
که میزان فوققون نور که توسط پیکسل های انکساری جذب میشه در واحد سطح بیشتر باشه
و این مستقیما کیفیت عکس رو بالا میبره
و از این نظر اندازه سنسور ان8 از خیلی از دوربین دیجیتال های کامپکت هم بزرگتره !
اینم اندازه سنسور چند تا کمرا فون معروف
البته قبلا هم تو این تاپیک بهش اشاره شده ولی ماشالا اینقدر صفحات رفته بالا !! آدم نمی دونه کجا هستش !
سونی اریکسون
ساتیو
1/2.5″
ویواز
1/3.2″
سامسونگ
پیکسون 12
1/2.5″
نوکیا
ان86
1/2.5″
mr_khodaei2008
18-06-2010, 18:45
علي اقا راست ميگه من حتي با گوشي هاي مدل بالاي برنداي ديگه كار كردم و هر كدوم عيب هاي نرم افزاري و سخت افزاري زيادي داشتن حتي بعضي عيبا كع واقعا خنده دار بود مثلا ( رو گوشي لاك كد ميزاشتي در حين فيلمبرداري گوشي قفل و فيلمبرداري قطع ميشد و...)
درسته نوكيا هم عيب داره ولي خيلي خيلي كمتر از بقيه برندها
tyrannosaurus
18-06-2010, 20:18
آقا یه سوال این گوشی cpu تک هسته ای هست یا دو هسته ای
hamidkabiri6270
18-06-2010, 20:50
صدای اسپیکر گوشی در یک مکان شلوغ و پر سر و صدا:8:
حجم ویدیو:7.09 مگابایت
DariushGreat
18-06-2010, 20:54
تک هسته هست بابا...:18: دو هسته که می شه گلوله آتیش!!! هنوز زوده واسه دو هسته کردن پردازنده های موبایل. چون سامانه خنک کننده مناسبی براش نیومده.
amir200812
18-06-2010, 21:04
این یکی از هزار تا
البته من قصدم به هم ریختن نیست :40:
انشاالله اولین نفری باشین که n8 رو میخرین :27:
این ویدئو هارو ببینید و اجازه ندید بعضی ها فریب بدن شمارو! اینا تخریب هدفمند و حرفه ای برند ها هست!
2 تا فیلم آپ کردم که یکی سرعت تغیر جهت نمایشگر رو نشون میده ار حالت افقی به عمودی و بلعکس! یکی هم سرعت جواب دهی گوشی برای رفتن به به بخش مسیج/موزیک پلیر/و ...
حجم ویدئو ها کمه 2 تا روی هم کمتر از 600KB هست!
کیفیت کم هست چون با w810 فیلم گرفتم!
t2download
18-06-2010, 21:59
دوستان باطري اين گوشي قابل تعويض هست يا نه ؟
و چرا منوي اين گوشي جديد و وحشت ناكه و زشت و افتضاحه و ظاهر گوشي بچه گانس
ولي ايكس 6 بهتر هست .:41:
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
صدای اسپیکر گوشی در یک مکان شلوغ و پر سر و صدا:8:
حجم ویدیو:7.09 مگابایت
شما كه كليب رو ديدي صداش چطوره:10:
DariushGreat
18-06-2010, 22:42
این ویدئو هارو ببینید و اجازه ندید بعضی ها فریب بدن شمارو! اینا تخریب هدفمند و حرفه ای برند ها هست!
2 تا فیلم آپ کردم که یکی سرعت تغیر جهت نمایشگر رو نشون میده ار حالت افقی به عمودی و بلعکس! یکی هم سرعت جواب دهی گوشی برای رفتن به به بخش مسیج/موزیک پلیر/و ...
حجم ویدئو ها کمه 2 تا روی هم کمتر از 600KB هست!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت کم هست چون با w810 فیلم گرفتم!
بابا بی خیال...! :18: همه ما می دونیم که این گوشی چه شاهکاریه. این ها رو اونایی می بایست دانلود کنن که میان تبلیغات منفی می کنن و میرن... :13:مسلمه که پردازنده یگان مرکزی با توان 680 مگاهرتز غولی توی سرعت می شه...! :10:
راستی سپاس از کلیپ هات :10:
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
برای بار n ام: آره... می شه عوض کرد. شرطش اینه که یه پیچ گوشتی برداری و دو طرف در پایین رو باز کنی و توی یه حرکت اونو بکشی طرف خودت و پایین! :دی باطری از جاش درمیاد...
اگه این منو وحشتناکه پس چرا رفتی X6 خریدی؟! چون رابط کاربری X6 از این هم قدیمی تره؛ پس با این حساب افتضاح تره...
ظاهر گوشی هم خیلی خشک و مردونست؛ ولی بچه گونه... تردید دارم! :14:
صداش هم خیلی خوبه... توی جای شلوغ بتونه اینجور آهنگ پخش کنه پس قطعا صدای زنگ بلندی هم خواهد داشت...:10:
hamidkabiri6270
18-06-2010, 22:57
من که صدای اسپیکر برام مهم نیست.ولی با این وجود صدای اسپیکرش قابل قبوله.
mani_2004_2006
19-06-2010, 01:41
دوستان . این گوشی کی میاد به بازار ؟
قیمتش چقدر تقریبی ؟
t2download
19-06-2010, 02:07
دوستان . این گوشی کی میاد به بازار ؟
قیمتش چقدر تقریبی ؟
3 ماه ديگه و قيمت 370 يورو يا 500 دلار:40:
DariushGreat
19-06-2010, 11:16
3 ماه ديگه و قيمت 370 يورو يا 500 دلار:40:
گرون فروش! :دی:27: 370 یورو و 470 دلار نه 500 دلار!!! :46:
.........................................
آقا یه سوال برام پیش اومده:
چطوره که این گوشی 25 فریم بر ثانیه فیلم می گیره و فیلم ها فریز یا ژله ای نمی شن؛ اما در گوشی های دیگه اینجوری می شه؟؟ می شه کسی یه توضیح کامل و قانع کننده ارایه بده؟
شاد و سلامت باشین :دی
Dark.Life
19-06-2010, 11:54
مسلمه که پردازنده یگان مرکزی با توان 680 مگاهرتز غولی توی سرعت می شه
البته با این سی پی یو نمیتونه غول بشه چون arm 11 کمتر از نصف یا حتا در حد یک سوم arm cortex با فرکانس برابر جواب میده
ای52 با همین سی پی یو فقط 80 مگاهرتز پایینتر هنوزم تو رد کردن عکسا لودینگ داره ... تازه رزولوشنش از این خیلی پایینتره
البته چون هسته سیستم عامل ها فرق داره ممکنه کلاً سرعت این سیستم عامل بالاتر باشه ولی این که بگی به خاطر این سی پی یو سرعتش بالاست درست نیست
The Black Dahlia
19-06-2010, 12:03
با سلام خدمت دوستان.
ببخشید ولی انگار انقدر جو n8 شما رو گرفته که دیگه....... مثل اینکه یادتون رفته داستان n97 رو که همه این حرفها رو در موردش میزدند چه تبلیغاتی که نکرد اما ببینید چی از اب در اومدحالا بزار اینn8 بیاد متوجه میشین که چقدر باگ داره فکر کردین برای چی انقدر نوکیا این گوشی رو دیر وارد بازار میکنه به خاطر همین سیستم عاملشه به نظر من که نباید گول نوکیا رو خورد حالا خواهیم دید روزی رو که این گوشی رو بخرید وبیاین اینجا عیب هاش رو مطرح کنین تازه تا 4 ماه دیگه که این تازه وارد بازار بشه سامسونگ و اچ تی سی چه کارها که نکنن!
ببخشید شما از نوکیا بدتون میاد نباید این قد جانب دارانه صحبت کنید و کلکل راه بندازید
چون افراد وفادار به نوکیا صداشون در میاد
اگه دوس دارید می تونید به انجمن سامسونگ برید
البته امید وارم ناراحت نشید:10:
n8 یه سوپر گوشیه با امکانات خارق العاده
و داره راهی که n73 n95
رفتن رو دنبال میکنه
این که صفحه های سامسونگ هم super amo led هست واسه اینه که سامسونگ
زود به زود دست به طراحی گوشی میزنه و جو بازار براش مهم نیس:40:
hamidkabiri6270
19-06-2010, 13:34
جدید ترین سمپلها از فیلمبرداری گوشی در همایش Nokia Connection 2010 در سنگاپور:
حجم ویدیو اول:2.01 مگابایت:
حجم ویدیو دوم:3.68 مگابایت:
خوب خوب خوب
سلام دوستان من بازم اومدم چند صباحی که نبودم می بینم که حسابی پیشرفت داشتین!
ان 8 اینجوری که پیداست شده غول گوشی های نوکیاو هر مدلی هم که بتازگی زده حتی قدرت و توانایی مقایسه با این گوشی رو نداشته اند!
قطب نمای دیجیتالی بر چه اساسی تو این گوشی ها کار می کنن؟
خسته نباشید و متشکر از همتون
ali racer
19-06-2010, 14:45
البته با این سی پی یو نمیتونه غول بشه چون arm 11 کمتر از نصف یا حتا در حد یک سوم arm cortex با فرکانس برابر جواب میده
ای52 با همین سی پی یو فقط 80 مگاهرتز پایینتر هنوزم تو رد کردن عکسا لودینگ داره ... تازه رزولوشنش از این خیلی پایینتره
البته چون هسته سیستم عامل ها فرق داره ممکنه کلاً سرعت این سیستم عامل بالاتر باشه ولی این که بگی به خاطر این سی پی یو سرعتش بالاست درست نیست
باز این سامسونگی ها اومدن
تاپیک رو به هم بزنن :2:
بچمارک های سی پی یو ان8 با 8910 هست
که 8910 سامسونگ رو با همون هسته کورتکس
رو ان 8 له کرده:27:
N8 حدود 350 در صد از n97 و 90 درصد از i8910 سریعتر است
بدون تاثیر شتاب دهنده گرافیکی
N8 حدود 224 درصد از n97 و حدود 54 درصد از i8910 سریعتر است
mr_khodaei2008
19-06-2010, 17:23
ببينيد اين گوشي با دنيا چي كرده كه هنوز سه ماه مونده به اومدنش شركتا براش محافظ درست كردن
محافظ سليكون در رنگهاي مختلف براي ان8
f-secure
19-06-2010, 19:07
جدید ترین سمپلها از فیلمبرداری گوشی در همایش Nokia Connection 2010 در سنگاپور:
حجم ویدیو اول:2.01 مگابایت:
حجم ویدیو دوم:3.68 مگابایت:
اینا که کیفیت HD 720p ندارد 368p است
HD شو داری بذار
سلام. میگم این فیلم دوم سمپل نوکیارو که دیدم وقتی که گوشیرو تاب میداد یکم فریم فریم میشداین بخاطر 25 فریم در ثانیه بودنش نیست؟
amir200812
19-06-2010, 19:20
سلام. میگم این فیلم دوم سمپل نوکیارو که دیدم وقتی که گوشیرو تاب میداد یکم فریم فریم میشداین بخاطر 25 فریم در ثانیه بودنش نیست؟
معمولا تمام فیلم های سینمایی HD رو با 24 و 25 فریم در ثامیه فیلم برداری میکنند! یعنی 25 فریم کاملا استاندارد هست!
amir200812
19-06-2010, 19:27
تک هسته هست بابا...:18: دو هسته که می شه گلوله آتیش!!! هنوز زوده واسه دو هسته کردن پردازنده های موبایل. چون سامانه خنک کننده مناسبی براش نیومده.
تا جایی که متوجه شدم پردازنده های سری ARM11 انواع 1 تا 4 هسته ای داره! جالبتر اینکه فرکانس نورمال 800~1000MHz هست! یعنی N8 که فرکانس 680 داره و حتی N97 که فرکانس 434 داره ، روی فرکانس کمتر از استاندارد ست شده اند!(احتمالا برای مصرف کمتر و پایداری بیشتر شاید هم دلایل دیگری داشته باشه:31:)
درضمن بنظر شما ممکنه امکان اورکلاک برای این گوشی باشه؟ چون توی نت N900 رو دیدم که تا 1700MHz اور شده بود:18:! برای N97 هم نوشته بود که تا 1000 ممکنه بالا بره ولی بیشتر از 650 رو توصیه نمیکردن!
همچنین در سیستم عامل اندروید هم دیدم!
توی سیبیان 3 همچین چیزی ممکنه باشه یا نه؟
hamidkabiri6270
19-06-2010, 20:53
اینا که کیفیت HD 720p ندارد 368p است
HD شو داری بذار
سلام دوست گلم
عنوان ویدیو اینه:میتونی توی یوتیوب سرچ کنی پیداش کنی:YouTube - Nokia N8 720p demo video
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
به نظر منم موقع حرکت دادن گوشی فیلم زیاد خوب از آب در نیومده است.
total_overdose
19-06-2010, 21:05
به نظر منم موقع حرکت دادن گوشی فیلم زیاد خوب از آب در نیومده است.
سلام بنیامین جان
نظر من با اینکه ویواز دارم عالی بود.ببین اول فیلم تو یه محیطی بود که کاملا معلوم بود نور کافی و زیاد مثل روز نیست.بعد فیلم هم خیلی تغییر و ریسایز شده بود.
hamidkabiri6270
19-06-2010, 22:07
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
سلام بنیامین جان
نظر من با اینکه ویواز دارم عالی بود.ببین اول فیلم تو یه محیطی بود که کاملا معلوم بود نور کافی و زیاد مثل روز نیست.بعد فیلم هم خیلی تغییر و ریسایز شده بود.
حمید جان شما بیشتر از من با گوشیها استخوان خرد کرده اید .:31:.:10:صد در صد نظرتون کامل تره.
total_overdose
19-06-2010, 22:41
سرعتش یکم از 8910 پایینتره همین
یه چیزیم یادمون نره که ما مدیون برندها نیستم بلکه بر عکس اونا مدیون ما هستن که گوشیاشونو میخریم
عزیزم نقل قول حرف دیگران زرنگی نیست.:46:
هرکسی این حرفو زده هنوزم سر حرفش باید باشه و هست.
هیچکسیم نمیگه ان8 بدون ایراده.ولی به یقین سرعتش از امنیا بهتره.
نه پسرم در اشتباهی
این فریم ور کوک شده توسط برادر هایپره که سی پیو هم اور بوده و این امتیازو گرفته.
امنیا که خوبه.ان8 نه به واسطه سی پیوش.ممکنه هر دلیلی باشه.ویوازم میندازه دور چیزی که تو فیلم هاش هست.
اینم جوابت.اولم خوب تحقیق کن بعد بخر.:46:
Dark.Life
19-06-2010, 22:50
نه پسرم در اشتباهی.
این فریم ور کوک شده توسط برادر هایپره که سی پیو هم اور بوده و این امتیازو گرفته.
امنیا که خوبه.ان8 نه به واسطه سی پیوش.ممکنه هر دلیلی باشه.ویوازم میندازه دور چیزی که تو فیلم هاش هست.
اینم جوابت.اولم خوب تحقیق کن بعد بخر.:46:
درسته ... امنیا حالت عادیش رو 550 هست که تو این تست حدس میزنیم رو 600 باشه و البته مطمعن نیستیم
به هر حال در صورت اور شدن 9 درصد اور شده خب ما میایم به خاطر گل روی شما 10 درصد اینجا ازش کم میکنیم
10 درصدم به خاطر اینکه ان8 نسخه اصلی نیست ... خوبه ؟ :31:
1737 که 20 درصدش کم بشه میشه 1390 که بازم از 1019 بیشتره
و در تست دیگر 2024 ه که باز اگه 20 درصدش کم بشه میشه 1620 که بازم خیلی از 954 بیشتره
البته اگه معقول و بدون تعصبم نگا کنیم arm11 هیچ جوری نمیتونه جلوی arm cortex مقاومت کنه
ولی خب با توجه به قیمتی که برای این گوشی در نظر گرفته شده استفاده از این سی پی یو مناسبه
دوست عزیز کی میخای x10 بخری ؟ :20:
total_overdose
19-06-2010, 22:58
درسته ... امنیا حالت عادیش رو 550 هست که تو این تست حدس میزنیم رو 600 باشه و البته مطمعن نیستیم
به هر حال در صورت اور شدن 9 درصد اور شده خب ما میایم به خاطر گل روی شما 10 درصد اینجا ازش کم میکنیم
10 درصدم به خاطر اینکه ان8 نسخه اصلی نیست ... خوبه ؟ :31:
1737 که 20 درصدش کم بشه میشه 1390 که بازم از 1019 بیشتره
و در تست دیگر 2024 ه که باز اگه 20 درصدش کم بشه میشه 1620 که بازم خیلی از 954 بیشتره
البته اگه معقول و بدون تعصبم نگا کنیم arm11 هیچ جوری نمیتونه جلوی arm cortex مقاومت کنه
ولی خب با توجه به قیمتی که برای این گوشی در نظر گرفته شده استفاده از این سی پی یو مناسبه
دوست عزیز کی میخای x10 بخری ؟ :20:
خوب عزیزم اینایی که شما میگی ماله فروختن آهنه پسرم.سی پیو که آهن نیست بگی 1 کیلوش 10 تومن روش سوده اگر آهنش دسه دو باشه اینقدر کم میشه و...
این ترفنداتو خوب یاد بگیر بدرد آینده میخوره آخه آمار مالی نیس زیاد:31:
والا منم میگم آ8 قویتره از arm11 هست.اما اینجا یه مساله بوجود میاد.تواناییه یه شرکت در خوب استفاده کردن از سی پیو و برنامه نویس خوب و مهمتر از همه سیستم عامل تا حدودی متفاوت.:20:
البته به یقین هم نمیشه گفت چجوریه ان8.اگرم من چیزی میگم از رویه فیلمها به یقین رسیدم ولی در کل بعد از اومدن نتیجه گیری کنیم بهتره.
در مورد ایکس 10 هم شایعه ای بیش نیست.:31:
Dark.Life
19-06-2010, 23:13
خوب عزیزم اینایی که شما میگی ماله فروختن آهنه پسرم.سی پیو که آهن نیست بگی 1 کیلوش 10 تومن روش سوده اگر آهنش دسه دو باشه اینقدر کم میشه و...
این ترفنداتو خوب یاد بگیر بدرد آینده میخوره آخه آمار مالی نیس زیاد:31:
والا منم میگم آ8 قویتره از arm11 هست.اما اینجا یه مساله بوجود میاد.تواناییه یه شرکت در خوب استفاده کردن از سی پیو و برنامه نویس خوب و مهمتر از همه سیستم عامل تا حدودی متفاوت.:20:
البته به یقین هم نمیشه گفت چجوریه ان8.اگرم من چیزی میگم از رویه فیلمها به یقین رسیدم ولی در کل بعد از اومدن نتیجه گیری کنیم بهتره.
در مورد ایکس 10 هم شایعه ای بیش نیست.:31:
عــــــــــــجـــــــــــ ــب
چه ربطی به آهن داره
ببین گفتی اور شده به خاطر گل روت 20 درصد کم کردم ولی داری دبه در میاری ... آقا تست جلوی چشمته دیگه داره نشون میده 8910 سریعتره
شرکت نوکیا بعله بهتر استفاده میکنه به همین خاطر با arm11 تونسته سرعتی بیشتر از نصف 8910 داشته باشه که خودش در خور توجهه :دی ولی اینکه بگی از 8910 سریعتره وجود نداره
total_overdose
19-06-2010, 23:25
عــــــــــــجـــــــــــ ــب
چه ربطی به آهن داره
ببین گفتی اور شده به خاطر گل روت 20 درصد کم کردم ولی داری دبه در میاری ... آقا تست جلوی چشمته دیگه داره نشون میده 8910 سریعتره
شرکت نوکیا بعله بهتر استفاده میکنه به همین خاطر با arm11 تونسته سرعتی بیشتر از نصف 8910 داشته باشه که خودش در خور توجهه :دی ولی اینکه بگی از 8910 سریعتره وجود نداره
عجب ... هستی:31:
عزیزم این تستی که گذاشتی دقیقش هست که اور نشده همون امتیازهایی که علی گذاشته بود رو اعلام کردن.حتی تو سایت های معتبر هم بود .
بعدشم گول کی بزنم من آخه؟ خودم تو؟ کی؟
من امنیا کار کردم به مراتب از ویواز سرعتش پایینتره.به ویژه گالری که دیگه فاتحه...:31:
خوب فیلمای ان8 از ویواز سریعتره.
تست بالا چندین ایراد داره.
اور شده که بسیار موثره.
من این نرم افزارو رو گوشیهای خودمم تست کردم وقتی که acceleration خاموشه امتیاز گوشی میاد بالاتر که تو ان8 بر عکسه و نشون دهنده دستکاریه تسته.
و مورد آخر تست های امنیا فون مموری نگاه کن پسرم
تو دوتاش مقداش متفاوته که بازم نشون دهنده عیب هست در مقایسه.
من نمیفهمم سر شبی حس کل کلتون گرفته؟
من امتحان دارم وقت بحث ندارم.در ثانی کار من آب در هاون(درست نوشتم؟:31:) کوبیدنه.
پس در نتیجه فی امان لله:31:
hamidkabiri6270
20-06-2010, 00:27
بچه ها به این خرده فرمایشات بعضی ها زیاد توجه نکنید.اعصابتون را با کل کل کردن با بعضیها خراب نکنید:فعلا این ویدیو را ببینید:
جدیدترین ویدیو از نوکیا ان 8 در همایش نوکیا در سنگاپور:Nokia Connection 2010
در این ویدیو بیشتر با موزیک پلیر گوشی کار شده است و صدای اسپیکر گوشی را در محیط شلوغ همایش مورد تست قرار گرفته است.
حجم ویدیو:7.93 مگابایت
دوستان لطف کنید بحث هاتون رو بیشتر سمت خود گوشی ببرید نه مقایسه.
برای مقایسه بخش مشخصی با قوانین خاص موجود هست.
همچنین بحث های حاشیه ای و پست های ضربدری سودی به حال یوزر هایی که این تاپیک رو مشاهده میکنن نداره.
چندین بار هم تذکر داده شده ، این موارد رو لحاظ کنید لطفا.
t2download
20-06-2010, 07:01
دوستان لطف کنید بحث هاتون رو بیشتر سمت خود گوشی ببرید نه مقایسه.
برای مقایسه بخش مشخصی با قوانین خاص موجود هست.
همچنین بحث های حاشیه ای و پست های ضربدری سودی به حال یوزر هایی که این تاپیک رو مشاهده میکنن نداره.
چندین بار هم تذکر داده شده ، این موارد رو لحاظ کنید لطفا.
این گوشی ساپورت نمیکنه 3GP
3gp هم شد فرمت؟؟:31: مگه میشه ساپورت نکنه؟
چه ربطی به پست میثم داشت ؟:31:
ali racer
20-06-2010, 12:27
3gp هم شد فرمت؟؟:31: مگه میشه ساپورت نکنه؟
چه ربطی به پست میثم داشت ؟:31:
فکر کنم اگه ساپورت نکنه با کلاس تر باشه تا این که بکنه :31:
این مدیر عامل نوکیا تو ایران
اون روز گفته بود سعی داریم
با کمترین فاصله زمانی از عرضه جهانی گوشی های گارانتی دار نوکیا رو با گارانتی اصلی نوکیا و قیمتی متعادل وارد بازار کنیم
مثل این که اشاره اش هم به ان8 بود !
فکر کنم اگه ساپورت نکنه با کلاس تر باشه تا این که بکنه :31:
این مدیر عامل نوکیا تو ایران
اون روز گفته بود سعی داریم
با کمترین فاصله زمانی از عرضه جهانی گوشی های گارانتی دار نوکیا رو با گارانتی اصلی نوکیا و قیمتی متعادل وارد بازار کنیم
مثل این که اشاره اش هم به ان8 بود !
خواهشا منبع اخبار خود نوکیا رو برای بنده بگذتارید ممنون میشم چون علاقه مند به شنیدن اخبار جدید و موثق از خود نوکیا هستم
عزیزم 3gp مال نسل قبله
بقولی نداشته باشه کلاسش بالاتره!
این همه فرمت و کدینگ های قویتر.
بقولی نداشته باشه کلاسش بالاتره!
ولـی داشته باشه بهتـره چون هنوز بیشتـر ویدیو هایی که بلوتوث میشه شما که میدونید 3GP هست بنظرم فعلا" این یه مشکل کوچیک هست
راستـی این گوشـی عرضه هم شده ؟ قیمتش چجوریاس ؟ سیستم عامـلش Meego هست ؟ :18:
راستـی این گوشـی عرضه هم شده ؟ قیمتش چجوریاس ؟ سیستم عامـلش Meego هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اگه یکم صفحه های قبل را میخوندید (حداقل پست اول) به جواب هاتون میرسیدید........
جواب همه سوال هاتون هم "خیر" هست.......
با نرم افزار هایی که الان هست مثل july player حتی می تونی mkv رو پخش کنی چه برسه به 3gp.غصشو نخور
mr_khodaei2008
20-06-2010, 18:33
اين گوشي خودش mkv را پخش ميكنه و نيازي به برنامه نداره
دوستان يه سوال مهم :
الان چند ساله ميگن نوكيا تو فنلاند گوشي توليد نميكنه و تو چين تحت ليسانس توليد ميشه .
اين گوشي را هم دوستان تو صحفات قبلي گفتم كه تو چين توليد ميشه
تو صحفات قبلي يه عكس گزاشته بودن كه رو گوشي نوشته بود made in china بعدش يه عكس ديگه گزاشتن كه رو گوشي نوشته بود made in finland و دوستان گفتن احتمالا هم تو فنلاند توليد ميشه هم تو چشن و چينش مال خاورميانه و فنلاند مال اورپا هست
حالا يه سوال : ايا واقعا اين گوشي تو فنلاند توليد ميشه يا نه اوني كه روش زده made in finland تو همون چين توليد ميشه و فقط يه ليبل كه روش زدن ساخت فنلاند كدومش لطفا جواب درست بدين ؟ چون گوشي هاي قبلي نوكيا را بعضي از فروشنده ها ميگفتن كه اينا فقط ليبل ساخت فنلا نده كه رو گوشي ميزنن و همون چين توليد ميشن ايا همينطوره؟
t2download
20-06-2010, 19:51
میتوان به cpu با سرعت 680mhz و رم 256(ram) و رام 512 (rom) مگا بایت همراه با حافظه داخلی 16 گیگابایت و نیز درگاه نصب کارت حافظه میکرو sd تا 32 گیگابایت حافظه اشاره کرد.صفحه نمایش 3.5 اینچ amoled،خازنی،مقاوم در برابر خش و مولتی تاچ است.
دارای رادیو fm همراه با RDS و همچنین FM transmitter.
در ضمن تاریخ ارائه گوشی مانند قبل سه ماهه سوم 2010 اعلام شده و قیمت تخمینی 370 یورو برای آن در نظر گرفته شده است که در حال حاضر حدود 520000 تومان میشود.
دوستان تصویر هد ست داخل جعبه گوشی
و قلم فلزی آنتنی (تاشو) مخصوص صفحه خازنی که با بند به گوشی متصل شده و برای وارد کردن هر چه راحتتر اطلاعات و ارتباط با گوشی است.
در ضمن تو سایت نوکیا تو لینک این گوشی میتونید ثبت نام کنید و ایمیلتون رو با اسم یک کشوری که تو لیست هست وارد کنید تا هر وقت گوشی برای عرضه آماده شد بهتون اطلاع داده بشه.
20-06-2010, 20:08
دوست من عکساش نمیاد:11:
ali racer
20-06-2010, 20:20
خواهشا منبع اخبار خود نوکیا رو برای بنده بگذتارید ممنون میشم چون علاقه مند به شنیدن اخبار جدید و موثق از خود نوکیا هستم
منبع خبر موبنا بود دوست عزیز
میتوان به cpu با سرعت 680mhz و رم 256(ram) و رام 512 (rom) مگا بایت همراه با حافظه داخلی 16 گیگابایت و نیز درگاه نصب کارت حافظه میکرو sd تا 32 گیگابایت حافظه اشاره کرد.صفحه نمایش 3.5 اینچ amoled،خازنی،مقاوم در برابر خش و مولتی تاچ است.
دارای رادیو fm همراه با RDS و همچنین FM transmitter.
در ضمن تاریخ ارائه گوشی مانند قبل سه ماهه سوم 2010 اعلام شده و قیمت تخمینی 370 یورو برای آن در نظر گرفته شده است که در حال حاضر حدود 520000 تومان میشود.
دوستان تصویر هد ست داخل جعبه گوشی
و قلم فلزی آنتنی (تاشو) مخصوص صفحه خازنی که با بند به گوشی متصل شده و برای وارد کردن هر چه راحتتر اطلاعات و ارتباط با گوشی است.
در ضمن تو سایت نوکیا تو لینک این گوشی میتونید ثبت نام کنید و ایمیلتون رو با اسم یک کشوری که تو لیست هست وارد کنید تا هر وقت گوشی برای عرضه آماده شد بهتون اطلاع داده بشه.
21-06-2010, 11:07
كسي جواب منو نداد:
دوستان يه سوال مهم :
الان چند ساله ميگن نوكيا تو فنلاند گوشي توليد نميكنه و تو چين تحت ليسانس توليد ميشه .
تو صحفات قبلي يه عكس گزاشته بودن كه رو گوشي نوشته بود made in china بعدش يه عكس ديگه گزاشتن كه رو گوشي نوشته بود made in finland و دوستان گفتن احتمالا هم تو فنلاند توليد ميشه هم تو چشن و چينش مال خاورميانه و فنلاند مال اورپا هست
حالا يه سوال : ايا واقعا اين گوشي تو فنلاند توليد ميشه يا نه اوني كه روش زده made in finland تو همون چين توليد ميشه و فقط يه ليبل كه روش زدن ساخت فنلاند كدومش لطفا جواب درست بدين ؟ چون گوشي هاي قبلي نوكيا را بعضي از فروشنده ها ميگفتن كه اينا فقط ليبل ساخت فنلا نده كه رو گوشي ميزنن و همون چين توليد ميشن ايا همينطوره؟
ali racer
21-06-2010, 11:27
اين گوشي خودش mkv را پخش ميكنه و نيازي به برنامه نداره
دوستان يه سوال مهم :
كسي جواب منو نداد:
کلا مدل های پرتو تایپ(آزمایشی) تو خود فنلاند تولید میشن
من فقط از این تعجب کردم که چند تا مدل پرتو تایپ چینی دیدم :18:
اما چون نوکیا بجز فنلاند و چین در کشور های دیگه هم تولید میکنه
برای کم کردن هزینه حمل و نقل
نیاز هر منطقه رو از خط تولید نزدیک همون منطقه تامین کنه
و میدونیم که خط تولید چین و فنلاند دستگاه های مشابهی دارند
و اگه تغییری تو کیفیت باشه
مسلما مربوط میشه به مواد اولیه
البته من به شخصه هنوز 100% مطمئن نیستم که کیفیت مدل های تولید فنلاند با
مدل های تولید چین(از یه مدل گوشی) فرق کیفیت چندانی داشته باشن!
و فکر میکنم بیشتر این اثر روانی بی کیفیت بودن
تولیدات چینه تا حقیقت (البته ممکنه بعضی دوستان با من هم نظر نباشن)
فکر کنم نوشته بوندن که 370 یورو بدون مالیات هستش!!!!!!!!!!!!!!! :31:
دوست عزیز که اسمتونم بلد نیستم
تو اکثر کشورها (حتی ایران) بر روی کالاهای صادراتی
مالیاتی بسته نمیشه
و مالیات رو از محصولات وارداتی اخذ میکنند
حالا بستگی داره درصد عوارض واردات تو کشور محل سکونت شما چقدر باشه
تو کشور ما که به لطف قااچاقچیان محترم
این میزان حدود 10 الی 20% هستش که اونم
مالیات نیست دستمزدشونه :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست بالا مقایسه 8 با 8910 هست......+......مقایسه با 97 :
ali racer
21-06-2010, 11:44
این عکسش واسه من جالب بود
امیدوارم خوانایی اش زیر آفتاب مزخرف نباشه
total_overdose
21-06-2010, 12:44
امیدوارم خوانایی اش زیر آفتاب مزخرف نباشه
سلام
علی صفحه oled هست مطمعن باش زیر نور آفتا تو همون مایه های 8910 هست.
اون عکسیم که دوتاش روشنن زاویه نور رو ان8 افتاده و oled هم که نور خیلی روش موثر هست که نظر میاد کمی کمرنگ تر افتاده.
M @ j i d
21-06-2010, 14:25
اون عکسیم که دوتاش روشنن زاویه نور رو ان8 افتاده و oled هم که نور خیلی روش موثر هست که نظر میاد کمی کمرنگ تر افتاده.
کاملا موافقم...........تویه اون عکس دیگه در حق N8 نامردی شده............کاملا نور روی صفحه N8 افتاده و اگه دقت کنین امنیا زاویه ی نسبتا کمی به طرف جایی که نور نیست داره.......یعنی یه جوریایی پشتش به نوره..........
amir200812
21-06-2010, 14:40
یک سوال برام پیش اومده!
از کجا میشه فهمید فرکانس کاری برای یک پردازنده که روی فلان گوشی هست در حالت نورمال چقدر هست؟
مثلا n8 از پردازنده ARM11 680MHz استفاده میکنه! 680 ماکسیموم فرکانس هست؟ اگه نه چقدر ماکسیمومشه؟
یا مثلا N97 یا 5800! هر دو روی 434MHz ست هستند! تا چه فرکانسی میتونن پیش برن؟
دلیل سوالم هم این هست که
1:میدونید 5800 اول روی 369MHz ست بود ولی بعد فرکانس کاری بالا برده شد! که دلیل بر این هست ککه نوکیا روی حداکثر فرکانس ست نمیکنه!
2:در سایت ARM در بخش ARM11 نوشته انواع ARM11 از 1 تا 4 هسته ای هستند و فرکانس کاری آنها 800 تا 1000MHz هست!
وقتی سازنده به تمام ARM11 ها گفتهفرکانس کاری 800 تا 1000MHz دارند چرا نوکیا مساد روی 434 یا 680 ست میکنه؟ در حالی که تنها نقطه ضعفی که همه بهش گیر میدن فرکانس کمتر پردازنده هست!
امکان افزایش دستی هست یا نه؟ چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
Dark.Life
21-06-2010, 14:56
یک سوال برام پیش اومده!
از کجا میشه فهمید فرکانس کاری برای یک پردازنده که روی فلان گوشی هست در حالت نورمال چقدر هست؟
مثلا n8 از پردازنده ARM11 680MHz استفاده میکنه! 680 ماکسیموم فرکانس هست؟ اگه نه چقدر ماکسیمومشه؟
دلیل سوالم هم این هست که
1:میدونید 5800 اول روی 369MHz ست بود ولی بعد فرکانس کاری بالا برده شد! که دلیل بر این هست ککه نوکیا روی حداکثر فرکانس ست نمیکنه!
2:در سایت ARM در بخش ARM11 نوشته انواع ARM11 از 1 تا 4 هسته ای هستند و فرکانس کاری آنها 800 تا 1000MHz هست!
وقتی سازنده به تمام ARM11 ها گفتهفرکانس کاری 800 تا 1000MHz دارند چرا نوکیا مساد روی 434 یا 680 ست میکنه؟ در حالی که تنها نقطه ضعفی که همه بهش گیر میدن فرکانس کمتر پردازنده هست!
ببین اینا مثله پردازنده های کامپیوتر نیستن که یه فرکانس خاص براشون تعریف شده باشه
arm 9 رو از 208 تا 393 میشه کلاک کرد البته recomanded یعنی حالتی که بهش فشار نیاد ینی بیشترم میشه بره که دیگه فشار میاد بهش
arm11 سه نوع داره ...
arm1136
arm1156
arm1176
arm1136 روی ان95 و اینا بود ... از 300 تا 450 کلاک میشه
1156 و نمیدونم
1176 تا 800 هم کلاک میشه recomanded و تا 1300 هم دیگه بترکونه میره :دی
البته اینا همش بستگی به پلتفرم داره که بتونه خنکش کنه و ولتاژ مورد نیازشو تامین کنه
مال ان8 هم فک کنم 1176 باشه که میشه تا 800 اورش کرد یا حتا بیشتر
اور کردن اینا هم نرم افزاریه ... یعنی مثلاً همین 5800 اولش 369 بود بعد با یه آپدیت شد 434 ... سخت افزار عوض نشده فقط نرم افزاری کلاکش رفته بالاتر
ali racer
21-06-2010, 14:58
سلام
علی صفحه oled هست مطمعن باش زیر نور آفتا تو همون مایه های 8910 هست.
کاملا موافقم...........تویه اون عکس دیگه در حق N8 نامردی شده............کاملا نور روی صفحه N8 افتاده و اگه دقت کنین امنیا زاویه ی نسبتا کمی به طرف جایی که نور نیست داره.......یعنی یه جوریایی پشتش به نوره..........
بریم دعا کنیم که خوانایی اش زیر نور خورشید مثل 8910 نباشه
چون خوانایی 8910 زیر نور مستقیم خورشید بسیار مزخرفه و یکی از ایرادات این گوشیه
البته من صفحه ایکس 6 رو هم زیر نور خورشید دیدم اونم چنگی به دل نمیزد
نکته ی دیگه در مورد رنگ های ان8 و 8910 باید اشاره کنم اینه که
در مقایسه با عکس های واقعی
صفحه نمایش
8910 یه کمی اون عکس ها رو پر رنگ تر و گرم تر نشون میده
برای شادابی تصویر خوبه
اما خب تصویر تا حدودی غیر واقعی میشه
یک سوال برام پیش اومده!
1.
2.
دلیل سوالم هم این هست که
3.
میدونید 5800 اول روی 369MHz ست بود ولی بعد فرکانس کاری بالا برده شد! که دلیل بر این هست ککه نوکیا روی حداکثر فرکانس ست نمیکنه!
4.
:در سایت ARM در بخش ARM11 نوشته انواع ARM11 از 1 تا 4 هسته ای هستند و فرکانس کاری آنها 800 تا 1000MHz هست!
1.
بسنگی به مدل و شرکت سازنده داره
و خود شرکت اطلاعات کامل پردازنده رو اعلام میکنه
2.
680
فرکانس بسامد خارجی سی پی یو ان 8 هستش
اما
نوع پردازنده اش مشخص نیست که بشه اطلاعات دقیق مثل ماکزیمم فرکانسش رو فهمید
3.
دلایل مختلفی داره
یکی از راههای اورکلاک بالاتر بردن توسط فریمور خود گوشی هستش
خود هایپریکس یکی از کوکرها سیمبین فرکانس
کاری 8910 رو از 550 به600 میرسوند
4.
دوست من ARM11 یک مدل طراحی سی پی یو هستش که شرکت های مختلفی با استفاده
از این معماری میتونن دست به تولید سی پی یو بزنن
صرف معلوم بودن معماری سی پی یو (ARM11 در ان8) مشخص کننده ی جزییات
سی پی یو ان8 نیست
و باید اضافه کنم شاید هزار مدل سی پی یو بر مبنای همین معماری (ARM11 ) ساخته شدن باشن
که زمین تا آسمان مشخصاتشون فرق داره
چیزی که شما تو سایت خواندین مربوط میشه به خانواده mp core و البته
معلوم نیست که ان8 جزو این خانواده باشه یا نه
مهم فرکانس سی پی یو نیست مهم توان پردازشی سی پی یو هستش که یمی از فاکتور هاش فرکانس اونه
البته
یکی از دلایل بالا نبردن فرکانس
مصرف باتری بیشتر
و مج نبودن با با سایر قطعات بعلاوه
مشکلات ناشی از گرم شدن مجموعه سی پی یو هستش
بصورت دستی هم میشه اور کلاک کرد اما بیشتر از 10% توان سی پی یو مسلما مضر خواهد بود
بعلاوه این که تو کلوپ اخبار نوکیا یه خبری رو گذاشته بودم که ان900
600 مگاهرتزی رو تا 1.7 گیگا هرتز کلاک کرده بودن !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.