مشاهده نسخه کامل
: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
astaragg
05-10-2010, 21:34
اینم مقایسه gsmarena :
A سونی
B پیکسون
C ان8
البته حدس میزنم
به نظرم کاملا برعکس گفتی!
Majid-6120
05-10-2010, 21:48
اینم مقایسه gsmarena :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدA سونی
B پیکسون
C ان8
البته حدس میزنم
مقایسه دوربین N8
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز . مقایسه بین گوشی ها جاش اینجا نیست .
نمی دونم باید با چه زبونی گفت ...
matin350
05-10-2010, 21:52
و حالا الانم درست برعکسه این موضوع در مورد این نظره دوستمون صدق میکنه که ایشون میگن عکسهای ان 8 از یه دوربین اس ال ار واقعی تره که به نظره من این طور نیس ویه ادعای بزرگیه.
دوست عزیز منظور بنده وضوح تصویر نبود و کسی نگفته ان8 از اس ال ار کیفیت بالاتری داره... من کم و بیش عکاسی میکنم ولی نمیگم عکاسم... این شرایط آب و هوایی که در عکس دیده میشه به نظر بنده شرایط سختیه واسه گرفتن عکس و منظور از اینکه به واقعت نزدیکتره این نیست که ان8 بهتره یعنی یه دوربین در شرایط ذکر شده باید عکس تیره تری بگیره و ان8 این کارو کرده.
یه نکته دیگه زاویه قرار گرفتن دوربین در این 2 عکسه... اگه ان8 رو بیشتر به سمت راست میچرخوند مطمئناً تصویر روشن تری میگرفت.
babi_rich
05-10-2010, 22:05
اینم یه قدرت نمایی دیگه از N8 :
اعلام آمادگی 100 اپراتور برای ورود گوشی n8 نوکیا
matin350
05-10-2010, 22:20
چه کارایی که نمیکنه این هایپر:18::31:
به نقل از دوست خوبم r_you168
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرچی زووم میکنی کیفیت عکسه نمیاد پایین:31:
این یه جملشو خیلی باحال اومده :
What about now Engadget? [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش عجب عکسی شده:40:
اگه ان8 رو بیشتر به سمت راست میچرخوند مطمئناً تصویر روشن تری میگرفت.
منم با این موضوع موافقم زاویه عکس گرفتن مخصوصا تو گوشیه موبایل خیلی موثره.
و اینم بگم اون پست شما در اینده نزدیک با این پیشرفتی که دوربین در سل فون ها داره میکنه به واقعیت میپیونده و اس ال ار ها مورد ماخذه با یه موبایل قرار میگیرن.
a = pixon
b = n8
c = sony
ولی ببینین یه گوشی تونسته در حد یه دوربین عمل کنه !
چه علم پیشرفت میکنه :دی
matin350
05-10-2010, 22:39
اینم یه عکس پانوروما فوق العاده جذاب از دوربین قدرتمند N8
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تصویر پاناروما در 4 عکس گرفته شده و در اندازه نهایی 1280*4306 پیکسل میباشد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
total_overdose
05-10-2010, 23:19
سلام
به احتمال زیاد c دوربین سونی باشه که از همه هم بهتره:46:
بین b و c هم یکیش ان8 یکی هم پیکسون:31:
ولی از نظر درجه بندی نظر من c بهترینه a بعدش و b هم آخر
daryosh999
05-10-2010, 23:33
سلام.
فرق ریویو با پرویو چیه؟
preview نسخه اول و به نوعی چکیده و مختصر همون review هست !
پریویوو زوودتر از ریویوو میاد و ریویوو خیلی تکمیلتره !
masuod D
06-10-2010, 03:52
شک نکنین که c سونی و a نوکیا و b پیکسونه
من 100% مطمئنم و حتی 0/000001% هم شک ندارم.
از نظر رنگ ان8 مثل سونی عمل کرده.
اما تو جزییات یه کم پیکسون بهتر از ان 8 بوده البته در ایزوی بالا کاملا بر عکسه و ان 8 بهتر از پیکسونه.
در کل عکس های ان 8 خیلی نزدیک تر به سونی بوده و طبیعی تره.
اقای دارک لایف چرا اینقدر تعصبی حرف میزنی.مثل سنی ها داره با قضیه رفتار میکنی.
اولا داداشی اینکه از اولشم معلوم بود او دو تا سایتی که داری سنگشونو به سینه می زنی کاملا دارن دروغ میکن به طوری بعضی از سایت ها نوشتن خیلی از عکس ها رو با کمی لرزاندن گوشی بعضی ها رو با کثیفی لنز و
بعضی ها رو با فکس روی قسمتی کمی نزدیکتر برای تار کردن عکس گرفتن خیلی هاشم با فتوشاپ بی روح و مرده نشون دادن مگر نه چطور در جی اس ام ارنا رنگ چمن دو گوشی یکیه(ان8 کمی زنده تر و روشن تره) اما تو
سایت ... رنک چمن ان8 بی روحه .
دوما ان 8 رو دارن با دوربین های دیجیتالی مقایسه می کنن که خیلی هاشون در برابر ان8 کم اوردن.
hx5v یکی از قویترین و بهترین دوربین های دنیاست که ان 8 از نظر کیفیت عکس (رنگ و ...) بسیار شبیه اونه.
astaragg
06-10-2010, 13:06
22 اکتبر دیگه میشه پیداش کرد البته تو انگلیس! بعدش تو اروپا.
دوست عزیز منظور بنده وضوح تصویر نبود و کسی نگفته ان8 از اس ال ار کیفیت بالاتری داره... من کم و بیش عکاسی میکنم ولی نمیگم عکاسم... این شرایط آب و هوایی که در عکس دیده میشه به نظر بنده شرایط سختیه واسه گرفتن عکس و منظور از اینکه به واقعت نزدیکتره این نیست که ان8 بهتره یعنی یه دوربین در شرایط ذکر شده باید عکس تیره تری بگیره و ان8 این کارو کرده.
یه نکته دیگه زاویه قرار گرفتن دوربین در این 2 عکسه... اگه ان8 رو بیشتر به سمت راست میچرخوند مطمئناً تصویر روشن تری میگرفت.
سلام دوست عزیز تفاوت رنگ و وایت بالانس در دوربینهای DSLR شاید کوچکترین اهمیتی نداشته باشه چون با تنظیمات داخل دوربین و همینطور نرم افزارهای خارجی میشه وایت بالانس و رنگ رو کاملاً به رنگ دلخواه تغییر داد.
مهمترین مسئله به نظرم داینامیک رنج و عملکرد نویزی هست که نه دوربین N8 و نه هیچ موبایل دیگه ای میتونه در این زمینه حتی با یه دوربین کامپکت خوب رقابت کنه.
پس چرا هيچكس از امدنش حرفي نميزنه . مگه قرار نبود 8 مهر بايد و يه هفته بعدشم بياد ايران. پس چي شد؟
mr_khodaei2008
06-10-2010, 17:43
من که به این مقایسه ها اعتماد ندارم اخه کاری که نداره یه عکس با هر گشوی خواستی میگیری بعد زیرش مینویسی ان8 کی میفهمه . من تا خودم گوشی را بخرم و عکساش را مقایسه کنم به قدرت دوربین ان8 شک نمیکنم ومیدونم که بهترینه تو مبایلها
هنوز تو ایران نیومده ؟
از دوستان کسی میتونه از خارج از کشور گوشی را بیاره؟
total_overdose
06-10-2010, 21:24
خوب دوستان gsmarena نوشتشو تکمیل کرد و مشخص شدن وضعیت دوربین ها
A. Sony HX5
B. Samsung Pixon 12
C. Nokia N8
بر خلاف نظر خودم که فکر میکردم c دوربین سونی باشه و a ان 8 باشه چون واقعا جزییات قابل مقایسه با اون دوتا نبود ولی در کمال تعجب این عکسای ان 8 بود.
We had more than 200 readers casting their votes. There is no doubt that the general disposition is that the Nokia N8 is the best camera of the three, followed by the Sony HX5v digicam and finally, the Samsung Pixon12. Yep, the numbers are pretty self-explanatory.
اینم امتیازهای کاربران به این سه دوربین
1st 2nd 3rd
a.sony 32 104 33
b.pixon12 24 36 115
c.n8 161 36 11
Majid-6120
06-10-2010, 21:32
ماااادرجان!:دی.............یعنی از دوربین سونی هم بهتر عکس گرفته!......
خب اینم از دوربین! حالا بازم آیفون بهتر عکس میگیره؟:27:
از همون اول هم مشخص بود که میخوان N8 رو خراب کنن!
chessmathter
06-10-2010, 21:56
واقعا این ایدهی blind test عالی بود.
daryosh999
06-10-2010, 22:07
واقعا این ایدهی blind test عالی بود.
میشه بگین این ایده چی بود .منظورت همین ایده ایه که gsmarenaبه کار برده برای مقایسه دوربینا . اگه منظورت این باشه منم از این ایده خوشم اومد.
کلا کسی از برو بچه های نوکیا به دوربین این گوشی شک نداشت. همه میدونستن که این گوشیه یه دوربین توپ داره.:31::31: بعضی ها هم که به خاطر کارهای الدر یه خورده ای شک کردن به نوکیا برن توبه کنن. شاید مورد عفو قرار بگیرن:31::31:
hamidkabiri6270
06-10-2010, 22:18
خوب دوستان gsmarena نوشتشو تکمیل کرد و مشخص شدن وضعیت دوربین ها
A. Sony HX5
B. Samsung Pixon 12
C. Nokia N8
بر خلاف نظر خودم که فکر میکردم c دوربین سونی باشه و a ان 8 باشه چون واقعا جزییات قابل مقایسه با اون دوتا نبود ولی در کمال تعجب این عکسای ان 8 بود.
We had more than 200 readers casting their votes. There is no doubt that the general disposition is that the Nokia N8 is the best camera of the three, followed by the Sony HX5v digicam and finally, the Samsung Pixon12. Yep, the numbers are pretty self-explanatory.
اینم امتیازهای کاربران به این سه دوربین
1st 2nd 3rd
a.sony 32 104 33
b.pixon12 24 36 115
c.n8 161 36 11
چقدر این ضرب المثل اینجا معنی پیدا میکنه:
روسیاهی به ذغال موند.:41:
hamidkabiri6270
06-10-2010, 22:47
nokia n8 preview توسط gsmarena:
chessmathter
06-10-2010, 22:56
میشه بگین این ایده چی بود .منظورت همین ایده ایه که gsmarenaبه کار برده برای مقایسه دوربینا . اگه منظورت این باشه منم از این ایده خوشم اومد.
کلا کسی از برو بچه های نوکیا به دوربین این گوشی شک نداشت. همه میدونستن که این گوشیه یه دوربین توپ داره.:31::31: بعضی ها هم که به خاطر کارهای الدر یه خورده ای شک کردن به نوکیا برن توبه کنن. شاید مورد عفو قرار بگیرن:31::31:
بله منظورم همونه.:31:
ali_power42
06-10-2010, 23:17
پس از مشخص شدن نتایج تست دوربین ها ابروی بی ابروهایی مثل eldar و سایت مسخره mobile-review و سایت engadget بیش از پیش برده شد .
این جمله gsmarena خیلی جالبه:
We expected the N8 to win but not by that much:
ما انتظار داشتیم که n8 ببره اما نه با این همه اختلاف
gsmarena خودش هم کف کرده
پس از مشخص شدن نتایج تست دوربین ها ابروی بی ابروهایی مثل eldar و سایت مسخره mobile-review و سایت engadget بیش از پیش برده شد .
کاره این الداره از بی ابرویی هم گذشته من جای نوکیا بودم حتما بر علیهش طرحه دعوا میکردم.
amir200812
06-10-2010, 23:27
کاره این الداره از بی ابرویی هم گذشته من جای نوکیا بودم حتما بر علیهش طرحه دعوا میکردم.
حالا سرشون شلوغه، مطمعن باشین این کارو میکنن!
hamidkabiri6270
06-10-2010, 23:47
به نظر میرسه خوانایی صفحه نمایش ان 8 زیر نور آفتاب خوب باشه:
به نقل از gsmarena:
Another first is that the N8 also packs the first AMOLED display by the Finnish manufacturer to remain perfectly legible under direct sunlight. Previous attempts were pretty poor on a bright sunny day, but this time they got it right
من ترجمه ام خوب نیست.یکی ترجمه کنه.:19:
نکته مثبت این قضایا این بود که دست جناب آقای الدار مورتازین رو شد و دیگه همه فهمیدیم ریویو هاش به درد عمش میخورده :دی
hamidkabiri6270
07-10-2010, 00:02
نکته مثبت این قضایا این بود که دست جناب آقای الدار مورتازین رو شد و دیگه همه فهمیدیم ریویو هاش به درد عمش میخورده :دی
میلاد جان خبر از حسن نداری؟میگن بدجوری فشارش رفته بالا؟نگرانشم.:31:
یه ویدیو از autofocus در فیلمبرداری ان8:
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:
soheildolatabadi
07-10-2010, 01:26
به نظر میرسه خوانایی صفحه نمایش ان 8 زیر نور آفتاب خوب باشه:
به نقل از gsmarena:
Another first is that the N8 also packs the first AMOLED display by the Finnish manufacturer to remain perfectly legible under direct sunlight. Previous attempts were pretty poor on a bright sunny day, but this time they got it right
من ترجمه ام خوب نیست.یکی ترجمه کنه.:19:
ای به چشم!
یکی دیگر از مواردی که در آن اولین بوده این است که N8 مجهز به (دربردارنده ی) اولین صفحه نمایش AMOLED توسط سازنده فنلاندی اش شده تا در زیر نور مستقیم آفتاب کاملا خوانا باشد. تلاش های (آزمایش های) قبلی در یک روز آفتابی شدید، تاحدی نتایج ضعیف داشتند، اما این بار موفقیت آمیز بوده است. (نتیجه گرفته اند)
اگه ترجمه اشکالی داشت به بزرگی خودتون ببخشید
به عنوان کوچیک همتون، یک خواهش دوستانه هم دارم . اینکه به خدا هزار تا از این گوشی ها اومده و رفته. ارزش دوستی هامون و فضای بی نظیری که به لطف مدیران این مجموعه و سایر شما اساتید به وجود اومده خیلی بیشتر از این هاست... به هم احترام بگذاریم
مخلص همگی
astaragg
07-10-2010, 06:23
سلام
اقا من سوال کردم الان n8 نو بازار دبی(dubai) موجوده یا نه یکی جواب داده میگه الان تو دبی ثبت نام می کنن می شه 1 هفته تحویل میدن میشه بگین کجای دبی باید یا می تونم ثبت نام کنم
تو هند اشنا داری؟ 592 دلار می خوان تو هند عرضه کنند هنوز حرفی در مورد middle east نزدند.
DariushGreat
07-10-2010, 09:09
خبر بهتر اینه دوستان...
شما به کیفیت کنونی N8 قناعت نکنین... :31:
به پاس اپن سورس بودن سیمبین 3^، شما می تونین کارهای شگفت انگیزی روی بخش های گوناگون این سیستم عامل از جمله دوربینش انجام دهید! پس منتظر رام های کوک شده ویژه فیلم برداری و عکس برداری با کیفیت تر از خود فابریک N8 باشین...! :10:
شاد باشین :31:
مگه ان8 کانتینیوس اتوفوکوس داره ؟؟
به عنوان کوچیک همتون، یک خواهش دوستانه هم دارم . اینکه به خدا هزار تا از این گوشی ها اومده و رفته. ارزش دوستی هامون و فضای بی نظیری که به لطف مدیران این مجموعه و سایر شما اساتید به وجود اومده خیلی بیشتر از این هاست... به هم احترام بگذاریم
مخلص همگی
تایید میشه :دی
الان دلمو به ن8 خوش کرده بودم که سونی سنسور 16 مگا برای موبایل معرفی کرده که شاهد گوشی 16 مگاپیکسلی خواهیم بود در آینده ! این قطار لامصب همینجوری میره :دی
S A M S U N G
07-10-2010, 13:24
N8 v.s Wave
ریویو کامل :
الان دلمو به ن8 خوش کرده بودم که سونی سنسور 16 مگا برای موبایل معرفی کرده که شاهد گوشی 16 مگاپیکسلی خواهیم بود در آینده ! این قطار لامصب همینجوری میره :دی
ولی باید اینو در نظر گرفت که هر گردی گردو نیست............:10:
daryosh999
07-10-2010, 13:26
سلام.
اوایل یه سری عکس دیده بودم از اینترفیس ان8 .دوستان میگفتن که این اینترفیس به این خاطر شبیه سری های قبل نوکیاست (s60v5) که هنوز رو این بخش گوشی کار نشده . ولی الان که دیگه گوشی عرضه شده باز هم تو این ریویو ها میبینیم که نوکیا واسه اینترفیس گوشی کاری نکرده.
حالا امیدوارم که این اپن سورس بودن تو این زمینه هم به کارش بیادو دوستان لطف کنن یه سری فضای توپ واسه این گوشیه همه چیز تمام طراحی کنن. حالا واقعا میشه اینترفیس این گوشی رو عوض کرد؟
saro65535
07-10-2010, 13:40
سلام
اقا من سوال کردم الان n8 نو بازار دبی(dubai) موجوده یا نه یکی جواب داده میگه الان تو دبی ثبت نام می کنن می شه 1 هفته تحویل میدن میشه بگین کجای دبی باید یا می تونم ثبت نام کنم
hamidkabiri6270
07-10-2010, 14:02
فروش عمومی ان 8 از 22 اکتبر:
گروه خبری GSM:
نوکیا اعلام کرده است فروش گوشی N8 از 22 اکتبر در بازار آغاز می شود . این در حالی است که پیش فروش اینترنتی این گوشی قبلا صورت گرفته است.
خرید اینترنتی این گوشی هم از 15 اکتبر آغاز می شود.
منبع:gsm.ir
Honradez
07-10-2010, 14:07
سلام. سايتي هست که برنامههاي مختص سيمبين 3 رو گذاشته باشه؟ (يه چيزي مثل Samsungapps.com)
چون توي store.ovi.com معلوم نيست برنامههاش فقط مال سيمبين 3 هستن يا نه.
متشکرم. :46:
hamidkabiri6270
07-10-2010, 14:16
مگه ان8 کانتینیوس اتوفوکوس داره ؟؟
سلام
به نقل از دوست خوبم r_you168 در سایت موبایلستان:
کم کم داره از hyperx خوشم میاد.یه سمپل فیلم برداری گذاشته که علاوه بر 30 فرم بودن که دیروز این کار انجام داد و از 25 فرم استاندارد به 30 فرم رسوندش, continues autofocus هم فعال کرده.امید وارم یه رام speed زودتر واسه n8 بده بیرون.
اینم یه سری عکس دیگه
رسما N8 ترکوند: دی
.
سلام. سايتي هست که برنامههاي مختص سيمبين 3 رو گذاشته باشه؟ (يه چيزي مثل Samsungapps.com)
hamidkabiri6270
07-10-2010, 15:07
مقایسه خوانایی صفحه نمایش ان 8 زیر نور آفتاب با وجود amoled بودن:ان 8 در کنار آیفون 4 و گالاکسی:
لینک پخش ویدیو:
لینک دانلود ویدیو:
میگم ن8 در حد یه دیجیتال کمراست لامصب ! اون عکسایی که با ایکس10 و نیکون هست نیکون که تعطیله ! ایکس10 هم با توجه به 8 بودنش خیلی خوب کار کرده !
با ستیو هم که اولین عکس بد فوکوس شده و لرزیده (تابلو هست) و دومی هم ستیو یه جورایی بهتر گرفته (شاید بخاطر رنگبندیش باشه یا کراپ اونتیکش) !
الب سی دی هم که رسمآ ترکونده ! رتینا و سوپر اموال ای دی(با اینهمه سرو صدا) و ... رو گذاشت جیبش :دی
فیلمش هم که خداروشکر 30فریم و اتوفوکوس دار شد :دی
احسنت به نوکیا :دی (همیشه گوشیهای با تاخیر ولی کاملی معرفی میکنه)
نمونش ن82 و ن86 و الان هم ن8
mr_khodaei2008
07-10-2010, 17:40
چه ميكنه اين گوشي روزي 4 تا صحفه تاپك ميره جلو
كسي تهران ديده اين گوشي رو؟
aydin_eb7777
07-10-2010, 17:45
میگم ن8 در حد یه دیجیتال کمراست لامصب ! اون عکسایی که با ایکس10 و نیکون هست نیکون که تعطیله ! ایکس10 هم با توجه به 8 بودنش خیلی خوب کار کرده !
با ستیو هم که اولین عکس بد فوکوس شده و لرزیده (تابلو هست) و دومی هم ستیو یه جورایی بهتر گرفته (شاید بخاطر رنگبندیش باشه یا کراپ اونتیکش) !
الب سی دی هم که رسمآ ترکونده ! رتینا و سوپر اموال ای دی(با اینهمه سرو صدا) و ... رو گذاشت جیبش :دی
فیلمش هم که خداروشکر 30فریم و اتوفوکوس دار شد :دی
احسنت به نوکیا :دی (همیشه گوشیهای با تاخیر ولی کاملی معرفی میکنه)
نمونش ن82 و ن86 و الان هم ن8
به نظر من که باید صبر کنیم N8 بیاد و خودمون تست کنیم چون به کل عکسایی که گذاشته شده مشکوکم و اگر به زوایای عکسها کمی دقت کنید می فهمید که همه عکسها یکی هستند و فقط با یک نرم افزار مثل فوتوشاپ کیفیت را بالا پایین کردن و یک روز با این روش گوشی نوکیا را خراب می کنن یک روز سامسونگ یک روزم یک گوشی دیگه!
موفق باشید
به نظر من که باید صبر کنیم N8 بیاد و خودمون تست کنیم چون به کل عکسایی که گذاشته شده مشکوکم و اگر به زوایای عکسها کمی دقت کنید می فهمید که همه عکسها یکی هستند و فقط با یک نرم افزار مثل فوتوشاپ کیفیت را بالا پایین کردن و یک روز با این روش گوشی نوکیا را خراب می کنن یک روز سامسونگ یک روزم یک گوشی دیگه!
موفق باشید
100% تست خودمون بهتره ولی من بشخصه به نوکیا ایمان دارم !
گوشیش 6 ماه الی 1 سال دیرتر از بقیه برندا میاد ولی تکمیل و بی ایراده ;)
در ضمن عکسا از یه جهتن تا مساوی باشن دیگه :دی
الان ( یه هفته پیش :31:) در گوتنبرگ سوئد امده و فروش خوبی داره . قیمتش 5000 کرون ( هر کرون 155 تومان ، البته همین حالا فردا رو نمیدونم ) هست تقریبا حدود 775000 تومان است . نسخه اروپایی نه خاورمیانه ای . IME ایش فعال نیست . باید بیاری تو مخابرات ایران فعالش کنی البته سر کیسه رو هم باید شل کنی .
من می خواستم بگن برام بیارن . دیدم نمیصرفه
Lj Wallace
07-10-2010, 18:38
بابا پیر شدیم هنوز n8 ندیدیم!
بیایید همگی برای آمدنش دعا کنیم...
شاید این جمعه بیاید شاید...
matin350
07-10-2010, 21:04
دوستان یه مقایسه زیبا بین گالکسی اس و ان ایت
ملاحظه فرمایید:
با سلام خدمت تمامیه عشاق این ابر گوشی که امروز دیگه واسم ثابت شد که هنوزم نوکیا نوکیاست اینم لینک جدیدترین ریویو تقدیم به علاقه مندان از سایت معتبر phonearena
matin350
07-10-2010, 22:45
تصویر برداری حرفه ای از صورت (Portrait) توسط نوکیا N8
توضیحات مختصر: بهترین نقطه شروع قرار دادن زاویه دوربین در حالت 45 درجه به کناره و 45 درجه به بالا نسبت به نور میباشد تا مکان مناسب برای نورغیر مسقیم فراهم شود... البته دوربین باید به گونه ای قرار گیرد که مقداری جزیی از نور وارد دوربین بشه.
والا تصویر برداری نوشتنی نیست که بیشتر توضیح بدم و اگه دوستان 3 تصویر ارئه شده در لینک پایین رو مقایسه کنن به راحتی متوجه نحوه تغییرات و گرفتن یک عکس حرفه ای میشن.
تصویر سوم که شاهکاره در بهترین حالت با استفاده از فلش گرفته شده که جزئیات به نحوی نمایش داده شده که فلش دوربین در حالت زوم شده عکس در چشم دیده میشه و حتی انعکاس نور روی صورت را بصورت کاملاً زیبا نمایش داده، 2 تصویر اول بصورت عادی و آماتور بدون فلش گرفته شده.
post man
07-10-2010, 23:56
چه گوشیه شاخی ولی حیف که آندریود نداره و منوش ضایست:2:
DariushGreat
08-10-2010, 00:57
یادش بخیر... زمانی رو یادمه که آرزو داشتم N93i سه مگاپیکسلی رو بخرم!!! :10: الان که بهش فکر می کنم خنده ام میگیره!!! :27: هی... یادش بخیر.
N8 v.s Wave
ریویو کامل :
از دست تو......!!!! کله ام رو بکوبم به کدوم دیوار ؟؟؟؟ :19::31::27:
با انصاف صفحه نمنایش Super AMOLED رو با AMOLED مقایسه می کنی؟! :31: خداییش در این زمینه ویو حرف اول رو می زنه... :10:
چه ميكنه اين گوشي روزي 4 تا صحفه تاپك ميره جلو
كسي تهران ديده اين گوشي رو؟
من حدودا یک هفته پیش در علاءالدین نوک مدادیش رو دیدم... خیلی زمخت بود! :31: نقره ایش فکر کنم از همه قشنگتر باشه.
بابا پیر شدیم هنوز n8 ندیدیم!
بیایید همگی برای آمدنش دعا کنیم...
شاید این جمعه بیاید شاید...
اسپم....؟! :31: برای مزاح و از خشکی درومدن تاپیک خوب بود! اما خواهشن دیگه اسپم ندین :11:
با سلام خدمت تمامیه عشاق این ابر گوشی که امروز دیگه واسم ثابت شد که هنوزم نوکیا نوکیاست اینم لینک جدیدترین ریویو تقدیم به علاقه مندان از سایت معتبر phonearena
درود بر نوکیا... خدا رو شکر. خیالمون راحت شد
شاد باشین :10:
Honradez
08-10-2010, 01:46
منتظرما :20:
Milo.Metallboy
08-10-2010, 10:20
درود بر نوکیا... خدا رو شکر. خیالمون راحت شد
شاد باشین
اسپم :31: :10:
yoosef_st
08-10-2010, 11:27
اسپم :31: :10:
بعد اگر فردا مدیرا اومدن تاپیک رو تخته کردن نگین چرا هان!!!!
اسپم بازی رو تعطیل کنین دیگه. ... تو تاپیک!
تست قدرت فلاش دوربین N8
N8
.
Nikon Coolpix S220
.
post man
08-10-2010, 12:19
گوشیه باحالیه500 برسه یکی می گیرمممممممم
یه مقایسه کامل از سیمبین 3 با S60 5.واقعا نسبت یه نسل قبلی از لحاظ عملکرد بهتره و پیشرفت خوبی کرده ولی شباهت خیلی زیاده تقریبا فرقی نداره از نظر اینترفیس.اختلاف سرعت گالری جالب حداقل 3و4 برابر سریع تره
اینم لینک دانلود
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
خداییش منوش خیلی مزخرفها:2:
کاش نوکیا با سیستم جدیدش می گرفت منو رو هم درست می کرد
yoosef_st
08-10-2010, 13:18
آقا چرا این رو توی خودِ سایت نوکیا زده 550$ ولی توی GSMArena همچنان همون 370 یورو قیمت داره؟
بالاخره از وقتی عرضه بشه چند قیمت میشه؟؟؟؟
تست قدرت فلاش دوربین N8
N8
.
Nikon Coolpix S220
.
: ))
به داش امیر
حالا که دیدین دوربینش ترکونده به فلاش گیر دادین ؟:دی:5:
matin350
08-10-2010, 17:59
نحوه باز کردن جز جز نوکیا N8
فکر کنم واسه تعمیر کارا جالب باشه... البته هنوز خیلی زود این گوشی نیاز به تعمیر داشته باشه... من که دلم نمیاد بازش کنم:31:
matin350
08-10-2010, 18:13
آقا این N8 عجب عکس پانارومایی میندازه:40:
به نظر یه نحوه خاصی برای گرفتن عکسهای پاناروما داره:
گفته بعد از گرفتن اولین عکس آروم دوربین رو به سمت چپ یا راست حرکت بدین... به چرخش ادامه بدین تا اینکه چی دوباره نمایش داده بشه!!! این hand یعنی چی؟
یعنی مثل همین دوربین قدیمیا باید لبه عکس قدیمی رو با جدیده مطابقت بدیم!!!
من که نفهمیدم!!! ولی فکر کنم یه جورای دیگه باشه چون عکس گرفته شده رو بدقت نگاه کردم و هیچ خط برشی دیده نمیشه.
ali racer
08-10-2010, 19:01
گوشیه باحالیه500 برسه یکی می گیرمممممممم
اینم لینک دانلود
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
خداییش منوش خیلی مزخرفها:2:
کاش نوکیا با سیستم جدیدش می گرفت منو رو هم درست می کرد
دوست عزیز
وقتی پست یا اطلاعات کسی رو نقل قول میکنید ادب حکم میکنه
که اسم و یا آدرس اینترنتی اون شخص رو هم ذکر کنید
بهتره فرهنگ سازی رو در فضای نت از خودمون شروع کنیم
از من یا شما چیزی کم نمیشه که بنویسیم به نقل از آقای ایکس سایت ....
ولی این باعث میشه اون شخص به کار سرچ ..تحقیق ..یا ترجمه اش در دفعه های بعدی ادامه بده
و منافعش شامل حال همگی ما بشه
گفته بعد از گرفتن اولین عکس آروم دوربین رو به سمت چپ یا راست حرکت بدین... به چرخش ادامه بدین تا اینکه چی دوباره نمایش داده بشه!!! این hand یعنی چی؟
من که نفهمیدم!!! ولی فکر کنم یه جورای دیگه باشه چون عکس گرفته شده رو بدقت نگاه کردم و هیچ خط برشی دیده نمیشه.
نه دیگه این روش ها قدیمی شده واسه پانورما گرفتن
وسط کادر یه مربع هست و وسط تصویر یه دایره با حرکت دادن گوشی این 2 بر روی هم قرار میگیرن و گوشی عکس میگیره
به همین راحتی ...به همون خوشمزگی :31: (کپی رایت اون دستمون ان95)
آقا چرا این رو توی خودِ سایت نوکیا زده 550$ ولی توی GSMArena همچنان همون 370 یورو قیمت داره؟
بالاخره از وقتی عرضه بشه چند قیمت میشه؟؟؟؟
همیشه قیمت پیش فروش گرونتر از قیمت نهایی محصوله
soheildolatabadi
08-10-2010, 20:39
نه دیگه این روش ها قدیمی شده واسه پانوذما گرفتن
وسط کادر یه مربع هست و وسط تصویر یه دایره با حرکت دادن گوشی این 2 بر روی هم قرار میگیرن و گوشی عکس میگیره
به همین راحتی ...به همون خوشمزگی :31: (کپی رایت اون دستمون ان95)
در تکمیل فرمایش جناب ali racer ترجمه اون عکس این هست :
1-دکمه دوربین در بالای گوشیتان را نگه دارید تا عکسبرداری پانوراما آغاز شود
2- وقتی علامت «دست» نمایش داده شد، دوربین را ثابت نگه دارید. در این لحظه یک عکس به طور خودکار گرفته می شود
3-بعد از اینکه اولین عکس گرفته شد، دوربین (گوشی) را آهسته به راست یا چپ بچرخانید
4-چرخاندن (حرکت دادن) را آنقدر ادامه دهید تا علامت «دست» دوباره نمایش داده شود، سپس گوشی را ثابت نگه دارید
ببخشید بقیه متن موجود نبود که کامل ترجمه بشه:11:
ali racer
08-10-2010, 21:52
چند تا عکس
حالا ببینید برد گوشی رو
اون چیپ سامسونگ همون 16 گیگ مس مموریه گوشیه
چیپ توشیبا حافظه NAND گوشیه
اون چیپ با کادر زرد رنگ چیزی نیست جز شتاب دهنده گرافیکی هیولای این گوشی
بورد کام عزیز !
تمام اجزا به روایت تصویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F2010%2F10%2Focvfby6welidoviz.jpg&sref=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شما یه چاره ای بگین یه مسکنی چیزی ، این ان 8 ه داره منو با این امکاناتی که ازش میشنوم میکشه ، جدید ترین امکانی که براش امروز متوجه شدم و دیدم استفاده از همین کیبورد و ماوس های یو اس بیه خودمون با پورت یو اس بیشه این دیگه از ترکوندن هم یه مرحله رفت بالاتر شد شکافت هسته ای:5:.
دوستان یه لینک میزارم شامل نمونه عکسهای ان 8 که البته یه اشتباهی کرده اونو با ای 9000 سامسونگ مقایسش کرده که شما به بزرگی تون ببخشین چون دوربین i9000 در اون حد و قواره ها نیس . تو سایز اصلی ببینین حال کنین . فعلا.....
javad1948
09-10-2010, 08:13
تست قدرت فلاش دوربین N8
N8
.
Nikon Coolpix S220
.
تابلوی که در عکس هایی که توسط نیکون گرفته شده فاصله دوربین نسبت به اشیا کمتره. واضحه که فلش باید بهتر عمل کنه
مقايسه عكسهاي N8 با ساير گوشيها در Mobile-Review
اينجاي متن خيلي جالبه.
Mobile-Review نوشته كه درسته كه N8 بهترين دوربيني هستش كه تا به حال از نوكيا ديديم، اما عكسها بالاتر از كيفيت متوسطه و مدلهاي قديمي مثل Pixon 12 و Satio كيفيت بهتري رو ارايه ميكنن.
To set the record straight I have to say that we still get the best Nokia camera. It is decent and offers above average quality, but is not a top photo solution, which could leave rivals gasping. Such old models as Samsung PIXON12 and Sony Ericsson Satio provide better quality
astaragg
09-10-2010, 12:51
نام نویسنده این مطلب ذکر لطفا
astaragg
09-10-2010, 13:04
خوب مثل اینکه تو بازار موبایل موجوده
۱۷۰۰۰۰۰۰ ریال
n_n136902
09-10-2010, 13:21
خوب مثل اینکه تو بازار موبایل موجوده
۱۷۰۰۰۰۰۰ ریال
شما اینو از کجا میگید ؟؟؟؟؟
17000000 :18::18::18::18:
ali racer
09-10-2010, 13:42
مقايسه عكسهاي N8 با ساير گوشيها در Mobile-Review
اينجاي متن خيلي جالبه.
Mobile-Review نوشته كه درسته كه N8 بهترين دوربيني هستش كه تا به حال از نوكيا ديديم، اما عكسها بالاتر از كيفيت متوسطه و مدلهاي قديمي مثل Pixon 12 و Satio كيفيت بهتري رو ارايه ميكنن.
دوست عزیز پست های 2 هفته پیش رو مرور کنی بهتره :31:
ضمنا مقایسه دوربین ان8 تاپیکش تو این آدرس موجوده
مقایسه تو این تاپیک ممنوعه
ضمنا مشخص شد که چشم های الدر بابا قوری داره بعد از اومدن رویو سایت معتبر جی اس ام آرنا
و سایت های دیگه مثل فون آرنا !
بچه ها چشماتون روشن اولین گوشی n8 هم امروز تو ایران شروع به فروش شد اونم تو سایت گوشی شاپ به قیمته بسیار ارزونه 1600000 تومن نا قابل . عجب شروعی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir200812
09-10-2010, 14:33
بچه ها چشماتون روشن اولین گوشی n8 هم امروز تو ایران شروع به فروش شد اونم تو سایت گوشی شاپ به قیمته بسیار ارزونه 1600000 تومن نا قابل . عجب شروعی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 2 هفته به زیر 1 میلیون میرسه! 95 هم وقتی اومده بود 1950 قیمت داشت!
tired friend
09-10-2010, 14:42
خوب اونایی که ادعا می کردن اولینا هستن که می خرن برن بخرن:31::27:
نیاورده هنو:31:
shahriar4000
09-10-2010, 14:47
اگه کسی نخره بدون شک به تندی به 600000 تومان میرسه
shahriar4000
09-10-2010, 14:52
ظلم به دیگرانه اگه کسی با این قیمت بخره
ali racer
09-10-2010, 14:58
قسمت هایی از رویو فون آرنا که به عیب های ان8 اشاره کرده
Design wise, N8 feels extremely solid – good weighting behind it.
Flat top and bottom edge – we were dubious at first but it really helps when picking up the handset.
AMOLED colours are really vibrant and pixel density is good.
In direct sunlight it’s still perfectly usable – though gloss may prevent from watching movies.
CAMERA – Nokia says this could double up as a compact camera replacement – let’s see if it does later on…
Overall, we really like feel of the N8 – due to the non removable battery, Nokiia have made it more refined –
feeling solid dense and secure in the process.
S^3 doesn’t feel different enough or more to the point, LOOK different enough [oh boy here we go,
Very happy with the music player – it has been rethought through. Once opened, immediately brought to artists and albums – no wading through menu as these are all available within one click from the menu.
Album art and song integration list – really great idea – makes one handset scrolling a real pleasure
Loudspeaker is a littlebit tinny and not good for prolonged use
Photo viewer loads up extremely quickly. Given that these photos were taken by the 12MP camera, we’re really impressed by this.
There’s absolutely no lag – really happy that this makes the N8 a really good photo viewer and sharer.
Keyboard layout much improved – in portrait, half the screen is now for your message.
In landscape, keyboard is extremely usable, with a lot of superfluous icons taken away.
Video playback – thoroughly impressed with the N8′s codec support – it just works seamlessly.
Really great, N8 can double up as a media hub through HDMI – Really is a multimedia solution for all occasions.
[quite a big general overview on the camera.]
Web pages loaded on N8 well, but S^3 browser quite jerky. We’re sure Nokia is going to remedy this in the
future. We found ourselves switching to Opera Browser, even forgoing pinch to zoom
USB – to go functionality is fantastic.
Overall S^3 is a little bit of a let down, whilst it does do a good job of anything it does and doesn’t royally stuff up anywhere, design wise it’s just not pretty. [woohoo, come on style over substance]
When iOS and Android are stealing the show are making us want to use it, Symbian is lagging behind a bit, not paying enough credence to design which to this day and age is becoming increasingly important
N8 a good phone? Of course it is, we’ve even go so far as to say it’s a great phone.
One of the best if not the best camera we’ve seen on a mobile phone
astaragg
09-10-2010, 15:44
این که تقریبا تعریف بود! بیشتر اشکالش مربوط به ظاهر سیستم عاملشه.
hamidkabiri6270
09-10-2010, 16:45
سلام
برای راحتی کار دوستان کل ویدیو های این تاپیک را از صفحه 103 تا 209 در این پست جمع آوری و مرتبش کردم.
اینم آدرس ویدیوهای مرتب شده از ص 1 تا ص 102:
ویدیوهای مرتب شده از صفحه 103 تا 209 :
1/ یه رویو کوتاه و جامع از ان8 و سیمبین ^3
2/ Nokia N8 promo video music on Yamaha TG-100
3/بازی روی ان 8
4/ این ویدئوی Asphalt 5 هست گفتم شاید هنوز ندیده باشین:
5/ تو هند تبلیغاتشو شروع کرده و تا دو سه هفته دیگه تو اونجا ریلیز میشه اینم تبلیغش:
6/ یه ویدیو کوتاه از کار کردن با منوهای مختلف گوشی در یکی از آخرین نمونه های آزمایشی گوشی:
7/ سرعت لودینگ گوشی در یک ریویو سریع و متفاوت::5:
8/ این ویدیو را حتما ببینید: فلش مموری/ n900/e72/دو تاهارد را به ان 8 وصل میکنه از طریق یو اس بی و در آخر اطلاعات ان 900 وصل شده به ان 8 را از طریق تی وی پخش میکنه.این ویدیو را از دست ندید خیلی خفنه:31:
9/ مقایسه صفحه نمایش آی 8910 سامسونگ/موتورولا مایلستون ونوکیا ان 8 توی این ویدیو:
10/ اینم جدید ترین سمپل از فیلمبرداری گوشی:
11/ مقایسه ای بین آی 8910 سامسونگ و نوکیا ان 8:مقدار رم آزاد گوشی هنگام بوت:این عدد برای ان8 :131 mb و برای امینا 144 mb هست:
12/ یه سمپل دیگه از فیلمبرداری گوشی:
13/ تیزر تبلیغاتی ان 8:جالبه حتما ببینید:در این تیزر ماشین دو نفر که قصد مسافرت با هاش را داشته اند چرخهاش پایین آورده میشه و اینجاست که ان 8 به کمک این دو نفر میاد...:31::
14/ اینم یه ویدئو فوق العاده از ان8 که کیفیت تصاویری بسیار فوق العاده ای داره
15/ تماس گرفتن با نوکیا ان8 در این ویدیو:به همین راحتی:31:
16/ جدید ترین ویدیو ها از نوکیا ان 8:
ادیت کردن عکس در این ویدیو:
همان طور که توی عکس میبینید از دستتتون به عنوان پاک کن میتونید استفاده کنید :31:میگید نه خودتون ببینید:
لینک برای دانلود فیلم:
لینک برای پخش فیلم:
17/ ادیت کردن فیلم در این ویدیو:
لینک برای دانلود فیلم:
لینک برای پخش فیلم:
18/دو تا سمپل از فیلمبرداری نوکیا ان 8 در شرایط نور کم برای کسانی که میخواهندببینندبا نبودن احتمالی فلش ال ای دی فیلمبرداری گوشی به چه صورتی هست:
سمپل اول:
لینک برای پخش ویدیو:
لینک برای دانلود ویدیو:
19/ سمپل دوم:
لینک برای پخش ویدیو:
لینک برای دانلود ویدیو:
20/ بازی angry birds بر روی ان8 :
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:
21/ یه رویو کم حجم از سرعت باروزر گوشی واستون آپلود کردم:
22/ فرستنده اف ام در ان 8:
موزیک مورد نظرتون را روی موج اف ام ماشین انداخته و با کیفیت عالی از ضبط ماشین موزیک پخش میشه.حین پخش موزیک از ضبط ماشین میتونید کارهای عادیتون با گوشی را هم انجام بدید مثل اس ام اس دادن بدون اینکه پخش موزیک ازضبط ماشین قطع شود.کل ماجرا در این ویدیو:
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:
23/ ویدئوهای جدید از محتویات N8
24/ جدید ترین ویدیو از unboxing نوکیا ان 8:
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:
25/ جدید ترین ویدیو گرفته شده از فیلمبرداری در شب ان 8:
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:
26/ shift nfs بر روی ان 8:
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:
27/ عکس گرفتن پانوراما با ان 8:
لینک دانلود ویدیو:
28/ دو تا ویدیو از سمپل فیلمبرداری گوشی در شب:
اولی تو حالت automatic:
لینک پخش ویدیو:
دومی تو حالت low light:
لینک پخش ویدیو:
29/ تبدیل کردن تلویزیون به حالت تاچ با گوشی ان 8 در این ویدیو:
لینک پخش ویدیو:
لینک 1:
لینک 2:
30/ need for speed بر روی نوکیا ان 8 و سامسونگ ویو:
لینک پخش ویدیو:
31/ یه ویدیو از پخش موزیک/فیلم با پسوند avi و همین طور اجرای pdf با استفاده از usb on the go:
لینک پخش ویدیو:
32/ بابا کف کردیم از این همه امکانات::wub:
کار کردن با گوشی ان 8 با استفاده از موس یو اس بی ( بیسیم):به همین راحتی:26:
لینک پخش ویدیو:
33/مقایسه نوکیا ان 8 و آیفون4 در این ویدیو توسط gsm:
پارت 1:در این پارت قسمت های زیر مورد بررسی قرار گرفته است:
gps/email/menu/browser
لینک پخش ویدیو:
34/ مقایسه ان 8 با آیفون 4 توسط gsm:
پارت 2:در این پارت این قسمت ها بررسی شده است:
music player/camera/calendar/gaming:need for speed
لینک پخش ویدیو:
35/ یکی ازآخرین گوشی های ارایه شده ان 8 در nokiaworld2010 :
لینک دانلود ویدیو:
36/ استفاده از کیبورد بلوتوث دار به جای کیبورد لمسی گوشی ان 8 و تایپ مسیج به سرعت سه سوت:27:
لینک پخش ویدیو:
37/ ویدیو جدید از اجرای بازیهای N8 توسط Test-Mobile.fr
38/Nokia N8 Silicone Cover
لینک پخش ویدیو
39/ نوکیا ان 8 زیر نور آفتاب:
لینک پخش ویدیو:
40/ دو تا ریویو از ان 8
41/ ویدیو زیر رو ببینید که مربوط به fm transmitter نوکیا n8 هست .کیفیت خیلی خوبه و 2 ساعت استفاده از transmitter فقط یک خط باتری کم میکنه(به گفته خود شخص ازمایش کننده):
42/ اثر انگشت با نوکیا ان 8
لینک دانلود ویدیو:
43/ review كامل گوشي NOKIA N8 سايت mobileburn كامل ترين review ارائه شده تا به حالا
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
44/ یه ویدیو از autofocus در فیلمبرداری ان8:
لینک دانلود ویدیو:
45/مقایسه خوانایی صفحه نمایش ان 8 زیر نور آفتاب با وجود amoled بودن:ان 8 در کنار آیفون 4 و گالاکسی:
لینک پخش ویدیو:
دوستان برای دانلود کل ویدیو هایی که مربوط به سایت یوتیوب هست میتونند از لینک پایین استفاده کنند:
tired friend
09-10-2010, 17:33
حمید جون(بنامین بهادری)دمت گرم خیلی با الی داشی.کاش می شد یکی اینا رو بزاره پست اول:40:
yoosef_st
09-10-2010, 18:43
من فکر کنم بزرگتریم معضلی که با این گوشی توی ایران داشته باشیم این باشه که فروشنده های عزیز میان باتری گوشی رو عوض میکنن، بعدش هم چون در آوردن باتری کارِ سختیه نصف بیشتر گوشی ها با باتری تقلبی میشن و هیچی دیگه...
ایشالا خدا لعنتشون کنه!
tired friend
09-10-2010, 18:48
من فکر کنم بزرگتریم معضلی که با این گوشی توی ایران داشته باشیم این باشه که فروشنده های عزیز میان باتری گوشی رو عوض میکنن، بعدش هم چون در آوردن باتری کارِ سختیه نصف بیشتر گوشی ها با باتری تقلبی میشن و هیچی دیگه...
ایشالا خدا لعنتشون کنه!
بزار بیاد.مثه اینکه دلت پره ها:31:هنو نیومده لعنت می کنی:31:پس از طرف مام بده:31:
ninja3000sh
09-10-2010, 19:03
دوستان همونطوری که میگفتم در عرض 6 روز تقریبا وارد تهران شد.
همین الان از علاءالدین میام.
قیمتش 1.570 تومن.
تا یک الی دو هفته دیگه زیر 800 تومن میرسه قیمتش.
موفق باشید.
mr_khodaei2008
09-10-2010, 19:18
دوستان به نظرتون با قيمت خيلي بالايي نيومده تو ايران 1600 خيلي زياد نيست
من كه يك ماه ديگه ميگيرمش
از دوستان كسي ميتونه اين گوشي را برام از خارج از كشور بياره؟
t2download
09-10-2010, 19:37
من هنگ کردم 370 یورو بود دیدم قیمتش رو 1.600 میلیون فکر کردم اشتباه خوندم باورم نشد بخدا آخه چقدر می خوان روی گوشی سود ببرن
astaragg
09-10-2010, 19:48
من هنگ کردم 370 یورو بود دیدم قیمتش رو 1.600 میلیون فکر کردم اشتباه خوندم باورم نشد بخدا آخه چقدر می خوان روی گوشی سود ببرن
یادت رفته کجا داری زندگی می کنی؟!
خوب اونایی که ادعا می کردن اولینا هستن که می خرن برن بخرن:31::27:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنیاورده هنو:31:
بله حتما اونایی که طالب گوشی های دسته اولن میخرن منتها اینی که قیمتشو زده هنوز جز اولین ها نیس که اینو میگن نوبرانه :40:
astaragg
09-10-2010, 21:21
کسی از فروم بازا می تونه درباره ی فرق Wi-Fi 802.11 b/g/n و UPnP technology و DLNA technologyمختصر توضیح بده؟ مخصوصا این دوتا اخری
ali_power42
09-10-2010, 21:44
بنظرتون دبی چنده که اینجا 1600000 میدن؟؟
فکر نمیکنم هیچ جای این کره خاکی بجز ایران با چنین قیمتی عرضه بشه.
amir200812
09-10-2010, 22:27
بنظرتون دبی چنده که اینجا 1600000 میدن؟؟
فکر نمیکنم هیچ جای این کره خاکی بجز ایران با چنین قیمتی عرضه بشه.
این قیمت فقط 10 روز اول هست! بعد 1 ماه تا 700 800 تومن میاد پایین!
daryosh999
09-10-2010, 22:31
سلام.
مگه نوکیا تو ایران نمایندگی فروش نداره . خوب قیمت نمایندگی چنده . در ضمن این گوشیا از کجا وارد میشه مگه نمیگن گوشیهایی که واسه اروپا عرضه میشه تو ایران کار نمیکنه. پس اینا چجوری کار میکنن.
DariushGreat
09-10-2010, 22:50
مگه نمیگن گوشیهایی که واسه اروپا عرضه میشه تو ایران کار نمیکنه. پس اینا چجوری کار میکنن.
اون مال دورانی بود که ارتباطات سیار سیمکارت های گوشی های رجیستر نشده رو زرت و زرت میسوزوند. بعد دید که باید کلی سیم کارت بسوزونه، اعلام کرد که کلا بی خیال رجیستری شده. هر کی دل تنگش خواست رجیستر کنه!!! :27:
خوب اگه اینجوره بگم برام از سوئد برام بیارن یه دو هفته ای است که فروش اونجا شروع شده ( بر خلاف گفته نوکیا) قیمتش 5000 کرون حدود 750 هزار تومن میشه . :13:
کسی از فروم بازا می تونه درباره ی فرق Wi-Fi 802.11 b/g/n و UPnP technology و DLNA technologyمختصر توضیح بده؟ مخصوصا این دوتا اخری
wifi که همون wireless هست که می تونی به یه شبکه بیسیم وصل شی:31:
upnp نمی دونم چیه
DLNA که مصلا گوشی خودم ویواز داره باهاش می تونی به یه شبکه ی وایرلس وصل شی و گوشی خودتو مثل یه درایو تو شبکه قرار بدی و اطلاعاتشو شیر کنی تا همه بتونن استفاده کنن
amir200812
09-10-2010, 23:49
wifi که همون wireless هست که می تونی به یه شبکه بیسیم وصل شی:31:
upnp نمی دونم چیه
DLNA که مصلا گوشی خودم ویواز داره باهاش می تونی به یه شبکه ی وایرلس وصل شی و گوشی خودتو مثل یه درایو تو شبکه قرار بدی و اطلاعاتشو شیر کنی تا همه بتونن استفاده کنن
upnp :
Universal Plug and Play
به شبکه و وارلس ربط داره:31:
لینک زیر خدمت دوستان اینبار از سایت معروف دیلی موبیل که جدیدترین سمپل ها رو از به تعبیری غول دوربین عکاسی از نوع موبایل رو ارائه داده در این مجموعه توجهتونو به چند عکس ماکرو گرفته شده از مچ دست وگوجه ها جلب میکنم واقعا برای یه موبایل بینظیرن.
John Cena723
10-10-2010, 09:45
آقا دیروز چینیش رو علاءالدین میداد 65تومن :D
DariushGreat
10-10-2010, 11:27
آقا دیروز چینیش رو علاءالدین میداد 65تومن :D
چینیش به درد عمه علاءالدینی ها میخوره!!! :31:
اوووف :دی
IYIostafa
10-10-2010, 15:31
سایت گوشی شاپ مثل اینکه n8 رو آورده قیمت زده 1میلیون و 600 هزار تومن O.o
golenarges2003
10-10-2010, 15:38
:18::26::33:بدو که تموم شد!محشره
سایت گوشی شاپ مثل اینکه n8 رو آورده قیمت زده 1میلیون و 600 هزار تومن O.o
عزیز نه نیاورده اگه کنار قیمت رو نگاه کنی علامت چرخ دستی نیست یعنی اینکه موجود نیستش. و اینکه بری مشخصاتشو نگاه کنی می بینی ناموجوده
این قیمت خیلی زیاده باورکردنی نیست
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
سلام.
مگه نوکیا تو ایران نمایندگی فروش نداره . خوب قیمت نمایندگی چنده . در ضمن این گوشیا از کجا وارد میشه مگه نمیگن گوشیهایی که واسه اروپا عرضه میشه تو ایران کار نمیکنه. پس اینا چجوری کار میکنن.
با گارانتی پارسه که نوشته یعنی قاچاقیه و رسمی نیست
نمایندگی اصلی نوکیا در ایران هنوز وارد بازار نکرده
اگه بری persian.nokia.com اونجا ازت آدرس ایمیل میخواد و خبرت می کنه کی وارد ایران میشه
mr_khodaei2008
10-10-2010, 18:23
يه چيز ديگه سايت خارجي هست كه بشه ازش خريد كرد و برامون پست كنه ايران بياد؟
يه چيز ديگه سايت خارجي هست كه بشه ازش خريد كرد و برامون پست كنه ايران بياد؟
بابا اینجا ایران پست فوق پشتاز از تهران تا تهران یه هفته می کشه :31:
astaragg
10-10-2010, 21:01
ریویئوی ان8 از slashgear
soheildolatabadi
10-10-2010, 22:31
عزیز نه نیاورده اگه کنار قیمت رو نگاه کنی علامت چرخ دستی نیست یعنی اینکه موجود نیستش. و اینکه بری مشخصاتشو نگاه کنی می بینی ناموجوده
این قیمت خیلی زیاده باورکردنی نیست
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
با گارانتی پارسه که نوشته یعنی قاچاقیه و رسمی نیست
نمایندگی اصلی نوکیا در ایران هنوز وارد بازار نکرده
اگه بری persian.nokia.com اونجا ازت آدرس ایمیل میخواد و خبرت می کنه کی وارد ایران میشه
دوست عزیز بزرگواری کن و راهنمایی کن که نمایندگی اصلی نوکیا تو ایران کیه؟ کدوم شرکته؟
البته برای اینکه خلاف مقررات نشه ممنون میشم پیام خصوصی بشه.
آیا N8 و بقیه گوشی ها همه از این کانال (نماینده) وارد میشن یا اینکه نمایندگی فقط یک سری مدل های خاص رو میاره
ممنون از توجهت
در ضمن غلام ادبیات تو امضاتم! خیلی خفنه! :46:
سطح جزئیات ثبت شده در نمونه عکسهای n8 که سایت slashgear بیرون داده در اندازه 100 % صرف نظر از میزان نویزی که ان 8 داره و کمی از دیگر رقباش (ساتیو و پیکسون) بیشتره ولی از جهت جزئیات خارق العاده و به نظر من در حد سری جی در برند کانن هستش و از کامپکت های معمولی در یه سطح بسیار بالاتریست.
ali racer
10-10-2010, 22:39
.................................................. ..................................................
astaragg
10-10-2010, 22:48
من فکر کنم نوکیا تنها شرکت سازنده گوشی هست که تو ایران دفتر داره.بقیه حتی این زحمت به خودشون ندادند
که تو سایتشون یه صفحه فارسی قرار بدند.
اونایی که می خوان گوشیشون امکان تایپ فارسی داشته باشه باید منتظر بمونند تا خود شرکت وارد کنه.
اونم یعنی بعد 22 اکتبر.
ali_power42
10-10-2010, 23:54
n8 در امارات به قیمت 655 هزار تومن فروخته میشه:
Dear Mr. Mohammed, the price for Nokia N8 all over UAE is 2099AED
2099 درهم که هر درهم امارات 312 تومنه
اما در ایران به علت ایمان بسیار زیاد فروشندگان باخدای صنف تلفن همراه و....(نمیخوام بیش از این وارد جزئیات بشم همه ما میدونیم کیا هستن) با قیمت کذایی 1600000 تومن فروخته میشه
سرمایه دار عزیز لطفا این گوشیو با این قیمت نخر تا اینا ادم بشن.
گرافيكار
11-10-2010, 00:08
اما در ایران به علت ایمان بسیار زیاد فروشندگان باخدای صنف تلفن همراه و....(نمیخوام بیش از این وارد جزئیات بشم همه ما میدونیم کیا هستن) با قیمت کذایی 1600000 تومن فروخته میشه
اگه نوكيا توي ايران دفتر داره كه بايد با اين بازار سياه مقابله كنه
ولي شايد به اونام يه چيزي ميرسه كه صداشو در نميارن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما در ایران به علت ایمان بسیار زیاد فروشندگان باخدای صنف تلفن همراه و....(نمیخوام بیش از این وارد جزئیات بشم همه ما میدونیم کیا هستن) با قیمت کذایی 1600000 تومن فروخته میشه
بابا چه خبر قیمت درهم 289 تومنه فروشه هست که 2099 میشه حدود 600 هزار تومن نه 655
چرا گرون میگی :31:
astaragg
11-10-2010, 06:26
اقا یکم دندون رو جیگر بذارید!:31:
فروشش تو هند هم شروع شده قیمت تازه تو هند
26,259Indian rupees = 591.562752 U.S. dollars
یا خدا !!
1.600.000 تومان
gamekhor2007
11-10-2010, 12:50
به اینا میگن دزد تمام عیار:46:
فقط میشه گفت : نـــخـــرین ملت !!!
ali_power42
11-10-2010, 13:55
بابا چه خبر قیمت درهم 289 تومنه فروشه هست که 2099 میشه حدود 600 هزار تومن نه 655
چرا گرون میگی :31:
سایت زیر قیمت رو لحظه ای میده دیشب 312 فروشش بود دراین لحظه که این پست رو میزنم 308 فروش هست:46:
astaragg
11-10-2010, 14:14
عرضه ی c7 هم داره شروع میشه.335 یورو
یکی از بروبکس مثل اینکه دنبالش بود.
hamidkabiri6270
11-10-2010, 14:47
اولین n8 بدون گارانتی در بازار ایران:
به نقل از gsm:
گروه خبری GSM:کارشناسان بازارجی اس ام خبر از ورود اولین N8 به بازار ایران در روز گذشته را دادند
بنا بر این گزارش قیمت این گوشی بسیار بالا در حدود 1600000 (یک میلیون و ششصد) هزار تومان بوده است.
(این گوشی در یکی از فروشگاه های پاساژ علاالدین برای فروش موجود بوده)
بهتره اون کلمه ی (وارد بازار نشده) از اسم تاپیک پاک بشه ...
گوشی وارد بازار شد
یا خدا !!
1.600.000 تومان
باباجون این یه قیمتیه که نوشتن هنوز که تو گوشی شاپ موجود ندارن . اگه بیارن هم حتما پایین تر خواهد بود! توجه کنی می بینی علامت چرخ دستی کنار قیمت ان8 نیست یعنی اینکه موجود نیست !
دوست عزیز بزرگواری کن و راهنمایی کن که نمایندگی اصلی نوکیا تو ایران کیه؟ کدوم شرکته؟
البته برای اینکه خلاف مقررات نشه ممنون میشم پیام خصوصی بشه.
آیا N8 و بقیه گوشی ها همه از این کانال (نماینده) وارد میشن یا اینکه نمایندگی فقط یک سری مدل های خاص رو میاره
ممنون از توجهت
در ضمن غلام ادبیات تو امضاتم! خیلی خفنه! :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیزم نماینده رسمی نوکیا تو ایران که اکثرا گوشی هاشو از چین وارد می کنه (چین تحت لیسانس فنلاند که با نمونه فنلاندیش مو نمی زنه و من به شخصیه عشق نام فنلاندیشو دارم) همه گوشی های نوکیا رو وارد بازار ایران می کنه البته باید بگم نمونه هایی مثل ایکس 6 مدل 32 گیگی بدلیل گرونی بیش از حد هیچ وقت وارد بازار خاورمیانه نشد. یا گوشی هایی مثل ان92 و ان77 که --- داشتن وارد بزار ایران بطور رسمی نشد. مضاف بر اینکه نمایندگی رسمی نوکیا با گارانتی خود نوکیا 12 ماهه هستش و جدیدا حدود 3-4 سال میشه که فعالیت خودشو آغاز کرده و قبلا ها گارانتی هایی مثل اتصالات و نیکاتل و ایرانوکیاو غیره و غیره فعالیت داشتند که در حال حاضر فقط و فقط گوشی با گارانتی نوکیا با نام گارانتی اصلی نوکیا وارد بازار میشه و گوشی ها با عبارت ساخت چین تحت لیسانی فنلاند وارد بازر میشن. در ضمن خواستی بفهمی گارانتیت معتبره و گوشیت اصله شماره سریال رو به 200023013 مرکز خدمات مشتریان نوکیا پیامک می دی و واست اصل بودن گوشیتو میگه!
منم چاکر هر چی رفیق باحاله مثل شما!
اولین n8 بدون گارانتی در بازار ایران:
به نقل از gsm:
گروه خبری GSM:کارشناسان بازارجی اس ام خبر از ورود اولین N8 به بازار ایران در روز گذشته را دادند
بنا بر این گزارش قیمت این گوشی بسیار بالا در حدود 1600000 (یک میلیون و ششصد) هزار تومان بوده است.
(این گوشی در یکی از فروشگاه های پاساژ علاالدین برای فروش موجود بوده)
این هدفون دیگه چیه؟ تو بسته ان8 که موجود نیستش!
در ضمن گفته بودن واسه مناطق خاصی مثل ایران قلم مخصوص خازنی هم وارد بسته خوایم کرد چه چوریاس؟ البته این چیزا رو فقط میشه با گارانتی اصلی پیدا کرد. به یا ددار موقع خرید ایکس 6 مشاهده میشد که تو پک های موجود تو بازار شارژر فندکی وهلدر ماشین موجود نبود ولی تو پک های وارداتی قانونی موجود بودند.
بهتره اون کلمه ی (وارد بازار نشده) از اسم تاپیک پاک بشه ...
گوشی وارد بازار شد
ما که صدبار گفتیم ولی کسی گوش نداده
البته یکی از افراد ی که در مقام شامخ مدیریت دارند فعالیت می کنند فرمودند بعد اینکه بطور رسمی وارد بازار کشور شد تاپیک جدیدی ایجاد خواهد د واین تاپیک بسته خواهد شد!
در ضمن گفته بودن واسه مناطق خاصی مثل ایران قلم مخصوص خازنی هم وارد بسته خوایم کرد چه چوریاس؟
با قلم چطوری میخواین pinch zoom کنین ؟
mameli22
11-10-2010, 23:53
اگه قیمت واقعیش این باشه که فقط بچه مایه دارها میخرن و ما عشقه گوشی ها همچنان منتظر !!!!
SevenHaft
12-10-2010, 01:32
سلام به همگی دوستان.
من میخوام یه درخواست یا پیشنهاد به مدیران سایت بدم و اونم اینه که در بخش اسمارت فون ها یه بخشی رو تحت عنوان "کلوب گوشی های تحت Symbian^3" ایجاد کنند
و بعد هم کلوب این گوشی و همینطور گوشیهایی که با این سیستم عامل عرضه میشوند نظیر Nokia E7 رو به اونجا منتقل کنند.
چونکه دیگه سیستم عامل Symbian^3 همانند سیستم عامل Symbian^1 نیستش که نشه به گوشیهاش به دید یک اسمارت فون نگاه کرد بلکه با توجه به متن باز بودن
و امکانات این سیستم عامل و همینطور امکانات فوق العاده ای که گوشیهای این سیستم عامل دارند باید بهشون به دید یه اسمارت فون نگاه کرد و نه یه گوشی معمولی.
با سپاس.
SevenHaft
12-10-2010, 02:25
راستی بچه ها میگم که Nokia N8 دو تا فلش داره؟؟؟
آخه یه جا خوندم که گفته بود یه فلشش که Xenon هست و یه فلش led هم داره برای فیلم برداری درشب ، حالا درسته؟؟؟
اگه اینطور باشه که دیگه Nokia N8 رسما ترکونده و واقعا اسمارت فون شایسته ای هستش.
در زیر تصویر اتصال پورت HDMI رو برای شما علاقه مندان قرار میدم.
با سپاس.
سلام به همگی دوستان.
من میخوام یه درخواست یا پیشنهاد به مدیران سایت بدم و اونم اینه که در بخش اسمارت فون ها یه بخشی رو تحت عنوان "کلوب گوشی های تحت Symbian^3" ایجاد کنند
و بعد هم کلوب این گوشی و همینطور گوشیهایی که با این سیستم عامل عرضه میشوند نظیر Nokia E7 رو به اونجا منتقل کنند.
چونکه دیگه سیستم عامل Symbian^3 همانند سیستم عامل Symbian^1 نیستش که نشه به گوشیهاش به دید یک اسمارت فون نگاه کرد بلکه با توجه به متن باز بودن
و امکانات این سیستم عامل و همینطور امکانات فوق العاده ای که گوشیهای این سیستم عامل دارند باید بهشون به دید یه اسمارت فون نگاه کرد و نه یه گوشی معمولی.
با سپاس.
اولا سلام
دوم مگه سیمبیان 3 متن باز هستش؟ تا جایی که میدونستم می گو که پروِه اینتل و نوکیا و مبتی بر لینوکسه اینجوریه!!!!
---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
راستی بچه ها میگم که Nokia N8 دو تا فلش داره؟؟؟
آخه یه جا خوندم که گفته بود یه فلشش که Xenon هست و یه فلش led هم داره برای فیلم برداری درشب ، حالا درسته؟؟؟
اگه اینطور باشه که دیگه Nokia N8 رسما ترکونده و واقعا اسمارت فون شایسته ای هستش.
در زیر تصویر اتصال پورت HDMI رو برای شما علاقه مندان قرار میدم.
با سپاس.
دوست عزیز این بحث خیلی وقتها پیش بحث داغی بود ولی افسوس اینکه یک فلاش زنون برای عکسبرداری داره و یه فلاش ال ئی دی کوچک به احتمال قرمز یا نارنجی رنگ برای فوکوس و کمک به فوکوس کردن! برای فیلمبرداری فلشی نداره! متاسفانه ولی c905 سونی اریکسون هر دوتاشم داره مال اون سه تا فلش ال ئی دی کوچولو هستش که برای فیلمبرداری استفاده میشه و یه فلش زنون و یه فلش ال ئی دی دیگه برای فوکوس
tired friend
12-10-2010, 10:44
nokia-n95:
بله متن بازه دیگه روش حساب می کنن:46:
DariushGreat
12-10-2010, 10:51
با قلم چطوری میخواین pinch zoom کنین ؟
قلم رو معمولا برای طراحی و نقاشی و کارهای دقیق و مویی بکار می گیرن؛ نه برای کارای سطحی مانند پینچ زوم!
ali racer
12-10-2010, 13:31
یه مقایسه از جنس نوکیایی در مورد ان8 و 5800 اسپیکر و ایر فون
ضمنا تو رده بنده کلی نمره خیلی خوب رو ان8 کسب کرده که من ازش انتظار نداشتم
رده بندی آرنا این طوریه
زیر میانگین
میانگین
خوب
بسیار خوب
عالی
Voice
dB
N8
75.8
5800
75.7
Pink noise/ Music
dB
N8
66.2
5800
66.5
Ringing phone
db
N8
82.7
5800
68.5
Overall score
N8
Very Good
5800
daryosh999
12-10-2010, 17:44
بابا ما انقدر دندون رو جیگر گذاشتیم جیگرمون پاره پاره شد. نوکیا یه بار گفت که تاریخ عرضه گوشی یه چند هفته ای عقب افتاده بعد دید همه ناراحت شدن . تکذیب کرد . نگو فقط ظاهرا تکذیب کرد یعنی اون گوشی هایی که پیش فروش شده بودنو فروخت و عرضه ی رسمی گوشی از 22 اکتبر شروع میشه. یعنی نوکیا تو عرضه رسمس گوشی همون دو سه هفته تاخیر کرد.
astaragg
12-10-2010, 19:08
خوب به همین خاطر بهش میگن نوکیا:31::5:
mameli22
12-10-2010, 19:40
تبریک میگم به همه ی بچه ها خدارو شکر قیمت تا اینجای کار 500 هزار تومان افت داشته ، قیمت کنونی و موجود در گوشی شاپ به 1,100,000 کاهش پیدا کرد .
با سلام خدمت دوستان عزیز خدا رو شکر قسمت اعظمی از تردید ها در مورد کیفیت نا مطلوب دوربین ان 8 در این مدت کوتاه بر طرف شد منتها بنده فکر میکنم برای نتیجه گیری قطعی و تصمیم گیری برای خرید این گوشی در این مدتی که قیمت ها همین طوری که در این سه روز دیدیم به یه سطح منطقی برسه ارائه یه مقایسه منصفانه هست . و به نظر من منصفانه ترین مقایسه برای اثبات کامل کیفیت دوربین میتونه مقایسه اون با یه گوشیه 12 مگا پیکسله دیگه باشه و نه با یه دوربین عکاسی (نه کامپکت نه اس ال ار) که تنها گزینه های موجود برای همچین کاری ساتیو و پیکسونه البته این مقایسه باید بیطرف باشه که اگه به نظرم از طرف gsmarena این امر صورت بگیره خیلی جالب میشه و کاملا جای همچین مقایسه ای از طرفه یه منبع معتبر خالیست. در ضمن اینم عرض کنم که دوستان نگرانه این قیمت های نوبرانه نباشن به زودیه زود قیمت ها در 600 الی 700 تومن برای یه مدتی فیکس خواهد شد که این بهترین موقع واسه خریده چون اگه پایین تر از اون بیاد دیگه گوشی خز میشه .تشکر
بله الان دیگه میشه گفت بدعت های مسلمون جماعت به روز روشن کشیده شد! تا دیرو یک میلیون و ششصد تومن میفروختن امروز شد یک میلیون یکصد و پنجاه هزار تومان و با گارانتی پارسه تو گوشی شاپ فروخته میشه ولی هنوز بصورت رسمی توسط نوکیا وارد بازار نشده
بچه ها تا رسیدن به قیمت جهانی ان8 یه یاتاکونگای دیگر بیش نمانده:27:
بنده یه سوال نیمه خصوصی و خیلی مهم داشتم
من شدیدا طالب خریدن رنگ نقره ای سفید ان8 بودم ولی تو preview ای که gsmarena تو سایت خودش قرار داده عکسهای ان8 نقرهای رنگ یه جوریه انگار رنگش دون دونه و صاف و صیقلی نیست واقعا از چشمم افتاد یعنی رنگ های آلومینومی اینجوریه؟ نظر شما چیه؟ اگه اینجوری باشه مشکیشو باید بگیرم
خواهشا راهنمایی های بی دریغتون رو از من دریغ نفرمایید
برداشت بنده از تصاویری که از گوشی ان8 گرفته شده در رابطه با دوربین:
بیاد دارم اولین باری که واسه یکی از آشناهام کا800 سونی اریکسون می خریدم متوجه شدم گوشی آک قبل از انداختن سیمکارت و باتری پرده شاتر سه تکه دوربین جلوی سنسور را گرفته بود و کاملا پوشیده بود ولی بعد اینکه باتری رو انداختیم و دوربین رو بکار انداختیم این کاور کنار زده شد و دیگه هیچ وقت مثل اولش نشد
فکر کنم در مورد ان8 هم اینطوری باشه ولی دقیقا مطمئن نیستم از اینرو دوستانی که قصد خرید دارند حتما توجه کنند به این نکته در رابطه با صفر بودن گوشیشون
باتشکر
نمونه باز نشده شاتر
نمونه باز شده شاتر
البته بازم مطمئن نیستم!
t2download
12-10-2010, 23:57
نمایندگان نوکیا و دوستانی که تونستن با این گوشی کار کنند می تونن کمک کنن و بگن کیفیت و بلندی صدای گوشی در چه حدی هست و نوکیا جان به نظر شما امکان داره تا پایان سال با در نظر گرفتن طرح تحول اقتصادی به 500 هزار تومان برسه یا امکان داره بالتر هم بره و دوستان به نظر بنده گوشی رو خریداری نکنید تا فروشندگان و قاچاق چیان سودجو مجبور شوند قیمت گوشی را پایین تر بیاورند یک روزی میاد این گوشی عالی پا جای نوکیا ان 95 گذاشته امیدوارم به زودی به قیمت مناسبی برسد تا دوست داران این گوشی بتوانند این گوشی را داشته باشند .و امیدوارم تمام رنگ های این گوشی با گارانتی نوکیا وارد بازار بشه نه مانند ایکس 6 بعضی رنگ ها شامل گارانتی شود .
شاد و پیروز در پناه ایزد منان باشید .
نمایندگان نوکیا و دوستانی که تونستن با این گوشی کار کنند می تونن کمک کنن و بگن کیفیت و بلندی صدای گوشی در چه حدی هست
اون مقایسه صدا با 5800 که علی جان گذاشت رو ببین ... صفحه ی قبل
نمایندگان نوکیا و دوستانی که تونستن با این گوشی کار کنند می تونن کمک کنن و بگن کیفیت و بلندی صدای گوشی در چه حدی هست و نوکیا جان به نظر شما امکان داره تا پایان سال با در نظر گرفتن طرح تحول اقتصادی به 500 هزار تومان برسه یا امکان داره بالتر هم بره و دوستان به نظر بنده گوشی رو خریداری نکنید تا فروشندگان و قاچاق چیان سودجو مجبور شوند قیمت گوشی را پایین تر بیاورند یک روزی میاد این گوشی عالی پا جای نوکیا ان 95 گذاشته امیدوارم به زودی به قیمت مناسبی برسد تا دوست داران این گوشی بتوانند این گوشی را داشته باشند .و امیدوارم تمام رنگ های این گوشی با گارانتی نوکیا وارد بازار بشه نه مانند ایکس 6 بعضی رنگ ها شامل گارانتی شود .
شاد و پیروز در پناه ایزد منان باشید .
دوست عزیزم سلام
امیدوارم حالت خوب باشه
این گوشی هنوز بصورت رمس توسط نوکیا وارد بازار ایران نشده فقط یه مورد هندزآن اون جهت بررسی های اولیه به نمایندگی ایران فرستاده شده بود که ریویوهاشو هم دیدیم. این گوشی تازه وارد بازار ایران شده اونم بصورت قاچاقی و هنوز قیمتش خیلی بالاست و یه 1150000تومن هستش که نسبت به دیروز یا چند ساعت پیش 50 تومن گرون تر شده البته قیمت کذایی اولیش 1600000تومن بود.
محققا این قیمت کذائیه. ان95 لحظه ورود به ایارن دقیقا یادمه که مقارن شد با ثبت شماره سریال گوشی ها 2میلیون تمام بود که 1200000تومن شد بعد که مخابرات گفت باکسش واسه ثبت سریال پر شده و هم چنین افت قیمت گوشی شد 800 و خیلی زود پایین اومد. ان8 هم مبرا از این امر که چون تازه وروده و قیمتشم به ثبات نرسیده نخواهد بود و به زودی پایین خواهد اومد. فکر می کنم تا پایان سال 600-500 تومن بشه البته امیدوارم!
در مورد صدای گوشی باید بگم ریویو و سمپل های فیلمبرداری انجام شده بود انگار صداش قویه ولی درسته که به ایکس 6 نخواهد رسید. صداشو تو یه محیوط پرسروصدا محک زدند بلندی خودشو به اثبات رسونده و جای نگرانی نیست (راستی من ایککس 6 خودمو فروختم)
والا نوشته تو سایتش که رنگ ها برا مناطق مختلف طراحی شده شاید بعضی رنگها وارد ایران با گارانتی نشه! بعید نیست. احتمالا با گارانتی اصلی قلم مخصوص هم بدن!
NaughtyCat
13-10-2010, 00:17
سلام به همگی دوستان.
با سپاس.
سلام
من با اجازتون این پست این دوستمون رو دوباره اینجا نقل قول کردم, فکر کنم لازم باشه Symbian ^3 یه بخش جدا داشته باشه که اونجا بشه راجع بش بحث کرد.
ممنون.
برداشت بنده از تصاویری که از گوشی ان8 گرفته شده در رابطه با دوربین:
بیاد دارم اولین باری که واسه یکی از آشناهام کا800 سونی اریکسون می خریدم متوجه شدم گوشی آک قبل از انداختن سیمکارت و باتری پرده شاتر سه تکه دوربین جلوی سنسور را گرفته بود و کاملا پوشیده بود ولی بعد اینکه باتری رو انداختیم و دوربین رو بکار انداختیم این کاور کنار زده شد و دیگه هیچ وقت مثل اولش نشد
فکر کنم در مورد ان8 هم اینطوری باشه ولی دقیقا مطمئن نیستم از اینرو دوستانی که قصد خرید دارند حتما توجه کنند به این نکته در رابطه با صفر بودن گوشیشون
باتشکر
نمونه باز نشده شاتر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمونه باز شده شاتر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته بازم مطمئن نیستم!
نه خیر دوست عزیز اینیکه شما تصویرشو گذاشتین مربوط به کاوراتوماتیک لنزه که تو پیکسون 12 هم هست و با فشار دادن شاتر به طوره اتوماتیک کنار میره و بعد از خروج دوباره بسته میشه و میشه گفت یه نوع محافظ درونیشه عدسیه لنزه
t2download
13-10-2010, 00:18
نوکیا جان شما اینجور که میگید به صدای ایکس 6 نمیرسه اگه اینجور باشه که ایکس شش از 5800 صداش کمتر هست و اگه ان 8 پایین تر از ایکس باشه که ضایعه ولی با این امکاناتی که داره عالیه و با بررسی صدای علی جان
خواهشا در این نظر سنجی شرکت کنید. ممنونم ازتون
نه خیر دوست عزیز اینیکه شما تصویرشو گذاشتین مربوط به کاوراتوماتیک لنزه که تو پیکسون 12 هم هست و با فشار دادن شاتر به طوره اتوماتیک کنار میره و بعد از خروج دوباره بسته میشه و میشه گفت یه نوع محافظ درونیشه عدسیه لنزه
دوستان من تصویر هم واسه این مطلبم دارم ولی روشه اپلودشو تو فروم نمیدونم میشه راهنماییم کنیم ممنون
نوکیا جان شما اینجور که میگید به صدای ایکس 6 نمیرسه اگه اینجور باشه که ایکس شش از 5800 صداش کمتر هست و اگه ان 8 پایین تر از ایکس باشه که ضایعه ولی با این امکاناتی که داره عالیه و با بررسی صدای علی جان
والا دوست من 5800 صداش بلندتر و بی کیفت تر از ایکس 6 بودش ولی باید در نظر داشت دوتا بلندگوی بزرگ داشتند و گوشی مخصوص سری موسیقی بوند ان8 گوشی اسمارت فونی هستش که بیشتر رو چیزهای دیگه ای تمرکز داره البته باید بگم قسمت موسیقی و پخش فیلم این گوشی اونقده تقویت شدس و با ریویوهایی که انجام شده و آماری که بدست اومده ان8 صداش بیشتر از این گوشی ها نباشه زیاد کمتر هم نیستش. باید عملا بیاد ببینیم چندمرده حلاجه ولی تستس های انجام شده میگن که صداش سوسک می کنه! اصلا نگران نباش
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
دوستان من تصویر هم واسه این مطلبم دارم ولی روشه اپلودشو تو فروم نمیدونم میشه راهنماییم کنیم ممنون
اگه عکس تو اینرتنت هستش آدرسشو بدی کافیه وگرنه اگه تو کامیپترته باید عکس رو توسط سایت های آپلود رایگان (با یه سرچ تو گوگول پیدا می کنی) آپ لودش کنی بعدش دکمه تصویر بالای محل نگارش رو تو این فروم بخش ارسال نظرات بزنی و آدرسشو بدی تا اینجا دیده بشه. همون آدرسشم اینجا بنویسی کافیه
قیمت این گوشی زیبا رو تو گوشی شاپ دیدم؛نمیدونم چرا یاد گوشی n95 افتادم
کسی مثل من چنین حسی بهش دست داد؟:31:
hamidkabiri6270
13-10-2010, 08:52
اینم ریویو gsmarena که لحظاتی پیش منتشر شد:
Nokia N8 review: Director of photography
بخش هایی از این ریویو:
مهمترین معایب گوشی:
No video light
Battery life is not on par with best in the business
مهمترین محاسن گوشی:
DivX and XviD video support
Nice audio reproduction quality
Scratch resistant Gorilla glass display
اینهم نتایج تست اسپیکر گوشی:
After we saw how solidly the N8 did in the telephony department, we also put it through its paces in our traditional loudspeaker test. The handset did quite well there too, snatching a Very good mark meaning it should be loud enough for every situation
نتایج تست صدای گوشی :
Impressive audio output
Nokia N8's multimedia prowess wouldn't be complete without high quality audio output. Fortunately, the handset managed to deliver on that one too, achieving some excellent scores in our traditional test. And the thing is pretty loud too.
When attached to an active external amplifier (i.e. your car stereo or your home audio system) the Nokia N8 performs greatly with no weak points whatsoever.
There wasn't much quality deterioration when we plugged in headphones either. Sure, the stereo crosstalk got a bit worse and we recorded some intermodulation distortion but those are rather hard to detect in anything but lab conditions. And here come the full
پخش فیلمهای دایویکس و عدم ساپورت زیرنویس فیلم:
Impressive video player, but no subtitles
The other problem with the video player is the lack of any kind of subtitles support.
Generally the Nokia N8 does impressively on the video playback front but it’s certainly not perfect. Nokia should be able to easily fix all those little shortcomings in some future software updates
تست باطری گوشی:
The Nokia N8 is powered by a 1200 mAh LI-Ion BL-4D battery that’s quoted at up to 400 hours of stand-by or up to 12 and a half hours of talk time. In real life we managed to squeeze just about two days of moderately heavy use out of the handset
S A M S U N G
13-10-2010, 13:07
سلام .
اسم صفحه نمایشی که نوکیا اختراع کرده چی بود ؟ :دی
اینکه دیگه GSMArenaتونه :دی
تازه شانس آوردین با SGS مقایسه نکرده :دی
مخلصیم .
اقایون دقیقا پیش بینیه دیشبه منو راجع به ارائه یک ریویوی مقایسه ای بین 12 مگا پیگسلا رو در gsmarena مثله اینکه شنیدن و درست چند ساعت بعد این ریویو توسط جی اس ام منتشر شد .
واقعیتش من از دیدن این مقایسه ها کمی از دوربین ان 8 نا امید شدم چون نتونسته از پیکسونه یک سالو نیمه پیشه سامسونگ برتری خاصی داشته باشه اگر در نمونه عکسها متوجه شده باشین رنگها در پیکسون زنده تراند و نوکیا به بهای کاهش نویز به میزان زیادی شارپنس تصاویرو پایین اورده و فدا کرده. باطری هم مثله اینکه وضعش زیاد خوب نیس متاسفانه .یه مورد هم که در این ریویو جالب بود عدم ارائه یه سمپل از فیلم برداریه این گوشیه البته نمیدونم شاید هست من ندیدم
NaughtyCat
13-10-2010, 13:37
سلام .
مخلصیم .
اون تکنولوژی ClearBlack Display (CBD) نوکیا فقط تو گوشی های C6 و E7 هستن. N8 همچین تکنولوژی صفحه ای نداره.
جالبه اینجا رو ببینید
سلام .
مخلصیم .
داداشه من مثل اینکه خودتو زدی به اون راه.
این سنسورش نور صفحه رو کم میکنه که چشممون اذیت نشه. شما تو روزه روشن دستتو بگیر جلو سنسورش اتومات نور صفحش کم میشه.
این نوکیاست عزیز من.
feryshad
13-10-2010, 14:07
سلام .
اسم صفحه نمایشی که نوکیا اختراع کرده چی بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه دیگه GSMArenaتونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه شانس آوردین با SGS مقایسه نکرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
حالا غیر از جوابی که دوستان دادن
به قول یکی از علاقه مندان به گلکسی اس:
شما چند بار تو عمرتون گوشی رو از این زاویه میبینید؟!!
Dark.Life
13-10-2010, 14:10
داداشه من مثل اینکه خودتو زدی به اون راه.
این سنسورش نور صفحه رو کم میکنه که چشممون اذیت نشه. شما تو روزه روشن دستتو بگیر جلو سنسورش اتومات نور صفحش کم میشه.
این نوکیاست عزیز من.
دوست عزیز میدونم خودتم میدونی ولی لامصب تعصب نمیزاره قبول کنی ... وقتی میخان مقایسه کنن این تنظیم رو غیر فعال میکنن
به هر حال amoled با super amoled و retina قابل مقایسه نیست و مطمعناً کم میاره
chessmathter
13-10-2010, 14:24
دوست عزیز میدونم خودتم میدونی ولی لامصب تعصب نمیزاره قبول کنی ... وقتی میخان مقایسه کنن این تنظیم رو غیر فعال میکنن
به هر حال amoled با super amoled و retina قابل مقایسه نیست و مطمعناً کم میاره
آره عزیز مطمئنا بهتر نیست اما چیزی کم نداره.
شما بهتره به جا اینقدر تمسخر و تو سر زدن n8 این ریویو توسط یوزر ها رو نگاه کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا کفیت قابل تحسین صفحه نمایش رئ ببنی
و همینطور gsmarena v, یه دور خوب بخونی گویا بد خوندی!
Another first is a Nokia AMOLED display to remain perfectly legible under direct sunlight. Previous attempts were pretty poor on a bright sunny day, but this time they got it right.
The indoor image quality, as is to be expected from an AMOLED unit, is pretty good with deep blacks and nicely saturated colors. Not as impressive as Samsung’s SuperAMOLED screens, but certainly competitive elsewhere.
اگر چیزی همونقدر که هست ارایه بده و حتی بیشتر نیاز به تمسخرنداره و پیشنهاد می کنم فیلم بالا توسط یوزر ها رو ببینین که این تفاوت اصلا انقدر محسوس نیست
این شمایی که تعصب باعث شده چشاتون رو ببندین
S A M S U N G
13-10-2010, 14:38
حالا غیر از جوابی که دوستان دادن
به قول یکی از علاقه مندان به گلکسی اس:
شما چند بار تو عمرتون گوشی رو از این زاویه میبینید؟!!
شما زیاد جوش نزن :دی فعلا با TFT حال کنید :دی
فرقی نداره عزیز . AMOLED یا هرچی دیگه . هم اپل خودشو مسخره کرده و اسم اختراع کرده و هم نوکیا .
خوش باشین .
chessmathter
13-10-2010, 14:42
فرقی نداره عزیز . AMOLED یا هرچی دیگه . هم اپل خودشو مسخره کرده و اسم اختراع کرده و هم نوکیا .
خوش باشین .
با اینگونه حرف زدن شما معلومه چقدر باید حرف ها تون جدی گرفته شه
آره فقط سامسونگ خوبه.! منم موافقم دوست عزیز این تعصب نمی زاره که...
جهت اسپم نشدن دوباره متذکر میشیم که n8 صفحه اش cbd نیست.
در مورد n8 میتونم این نتیجه گیریه شخصی رو تا این لحظه(چون هنوز به دستمون نرسیده) بکنم:
در مورد دوربین: هنوز رو دست پیکسون 12 دوربینی نیومده و پیکسون فعلا بی همتاست.
در مورد امکانات : تا الان بالاترین امکانات جانبی رو ان 8 داره و رو دست نداره و رقیبی واسش نیست.
در مورد صفحه نمایش: رو دست galaxy s گوشیی با اون کیفیت فعلا تو بازار نیومده و در این مورد بی رقیبه و ان 8 حرفی واسه گفتن نداره..
در مورد کیفیت ساخت: چون هنوز عملا اونو لمس نکردیم فعلا نمیشه نظر داد. ولی تا الان رو دست ایفون 4 و wave نداریم.
در مورد باطری: ان 8 یه پیکسون 12 دیگست با همون ضعفه زجر اور.و گالکسی اس حرفه اولو میزنه.
در مورد اینترفیسه دوربین و منو ها : ان 8 یه عقب مانده ای بیش نیست و میدان دسته ایفون و سامسونگه.
در مورد سیستم عامل : سیمبین با این که در مقابل اندروئید و مک چیزی واسه گفتن نداره ولی این اپن سورس بودن سیمبین 3 میتونه امید بخش باشه.
astaragg
13-10-2010, 15:25
خبر خوب اینکه گروه hyperx بعد از این که تونست فریم فیلم برداری رو با -- کردن از 25 به 30 برسونه حالا اونو به صورت یه برنامه ی قابل دانلود ارائه کرده.
حالا بعد نصب کردن روی گوشی باید یه بار ریبووت بشه!:31:
امکان زوم اتوماتیک هم رو فیلم برداری روش اضافه شده.فکر می کنم البته!
قیمت این گوشی زیبا رو تو گوشی شاپ دیدم؛نمیدونم چرا یاد گوشی n95 افتادم
کسی مثل من چنین حسی بهش دست داد؟:31:
پاسخ گوشی شاپ به کاربران خود: کاربران گرامي در حال حاضر با توجه به بالا بودن و البته کاذب بودن قيمت اين گوشي از عرضه آن معذوريم،قيمت ثبت شده مربوط به قيمت روز اين گوشي در بازار تهران است و صرفا جهت اطلاع رساني است و نه فروش.
---
البته دیشب قیمتش یوهو کشید پایین:31: و دوباره 50 تومن رفت بالا:41:
chessmathter
13-10-2010, 16:59
در مورد n8 میتونم این نتیجه گیریه شخصی رو تا این لحظه(چون هنوز به دستمون نرسیده) بکنم:
در مورد دوربین: هنوز رو دست پیکسون 12 دوربینی نیومده و پیکسون فعلا بی همتاست.
در مورد امکانات : تا الان بالاترین امکانات جانبی رو ان 8 داره و رو دست نداره و رقیبی واسش نیست.
در مورد صفحه نمایش: رو دست galaxy s گوشیی با اون کیفیت فعلا تو بازار نیومده و در این مورد بی رقیبه و ان 8 حرفی واسه گفتن نداره..
در مورد کیفیت ساخت: چون هنوز عملا اونو لمس نکردیم فعلا نمیشه نظر داد. ولی تا الان رو دست ایفون 4 و wave نداریم.
در مورد باطری: ان 8 یه پیکسون 12 دیگست با همون ضعفه زجر اور.و گالکسی اس حرفه اولو میزنه.
در مورد اینترفیسه دوربین و منو ها : ان 8 یه عقب مانده ای بیش نیست و میدان دسته ایفون و سامسونگه.
در مورد سیستم عامل : سیمبین با این که در مقابل اندروئید و مک چیزی واسه گفتن نداره ولی این اپن سورس بودن سیمبین 3 میتونه امید بخش باشه.
من واقعا نمی دونم دوستان چه جوری ریو gsmarena رو خوندن به این نتیجه رسیدن!منم خوندم ولی نظر متفاوت دارم خود gsmarena hma نظر متفاوت از شما داره.
If you already checked the review, you would know that the N8 is the best cameraphone available by some distanceبه هر حال نظر هر شخص محترم و برداشت ها شخصی منم نظر شخصی خودم رو بدم
در مورد دوربین: بهترین کمرا فون موجو در حال حاضر N8 هست.و با وجود هایپر وآپدیت های آمده این فاصله بیشتر میشود که در همین لحظه هم 30 فرم اتو فوکس و عدم فشرده سازی باز شده
در مورد امکانات : N8 امکانات بسیاری همراه خودش آورده و میشه گفت معیار گوشی ها رو عوض کرده
در مورد صفحه نمایش: مطمئنا صفحه نمایش این گوشی از super و ایفون پایین تر ولی در حد خودش و شاید فراتر عمل می کنه گویه که تفاوت چندانی نخواهد داشت.
در مورد کیفیت ساخت: چون یکی از دوستان ایرانی داشتن و گفتن عالی و همین طور در ریویو به این نکته ذکر شده بالاخره از آـلمینیوم یک تیکه و فلزی همین انتظار میره
در مورد باطری: باطری نسبتا ضعیف هست البته اینم باید در دست باشه اما باز هم طبق گفته ریویو تا 2 روز خوبه البته یکی از دوستان که داشته گفته هر روز باید شارژ کنه البته میزان استفاده رو ذکر نکرده.
در مورد اینترفیسه دوربین و منو ها : این قسمت نوکیا باید بخودش تکونی بده و فکری کنه چون خسته کنندست
در مورد سیستم عامل : سیمبین 3 با وجود qt و اپن سورس شدن و بهبود های انجام شده پیشرفت خوبی کرده اما هنوز فاصله زیادی با رقبا داره اما بقولی در راه درست قرار گرفته ولی نیاز به کار بیشتر داره
hamidkabiri6270
13-10-2010, 17:09
نوکیا ان 8 تک ستاره تنها:
ریویو فارسی ان 8 :
منبع:
با تشکر از pulp_152 که لینکش را توی سایت موبایلستان گذاشتند.
اما نکات برجسته این ریویو از دیدگاه من:
بدنه دستگاه با رنگ ضد خش و مقاومی پوشیده شده که بجز دو بخش دوکی شکل بالائی و پائینی، در بقیه موارد بطور کامل از آلومینیوم یک دست و با کیفیتی ساخته شده است
اولین نکته مثبت N8 بدون هیچ شک و شبهه ای صفحه نمایش آن است این صفحه نمایش 3.5 اینچی برای اولین بار در خانواده نوکیا دو تکنولوژی روز یعنی فناوری ساخت AMOLED و قابلیت لمسی خازنی را در کنار یکدیگر قرار داده و امکان تماس چند نقطه ای یا Multitouch را نیز برای نخستین بار به یک گوشی نوکیا وارد کرده است. ارتقا مهم بعدی بهبود قابل ملاحظه کارکرد صفحه نمایش در نور مستقیم خورشید است که به نسبت تجربه قبلی نوکیا در این کلاس یعنی بسیار بهبود یافته است. اما کیفیت تصویر و عملکرد آن در نور مستقیم خورشید نسبت به ان 97 که خود نیز از بهترین نمونه ها در کارکرد در نور مستقیم خورشید به حساب می آید، بسیار ارتقا پیدا کرده است البته این ارتقا هنوز در سطحی نیست که بتوان آن را با فناوری رویائی SuperAMOLED سامسونگ و یا Retina Display آیفون چهار مقایسه کرد اما در کل N8 نیز دارای یکی از بهترین صفحه نمایش های AMOLED فعلی بازار است.
لیست سخت افزارهای حاضر در بدنه N8 با دوربین فوق العاده آن در بخش پشتی تکمیل می شود این دوربین 12 مگاپیکسلی بار دیگر پس از مدتها فلش زنون را در کنار خود می بیند. تک فلش کوچک LED در حاشیه فلش زنون و اسپیکر اصلی دستگاه در زیر لنز از دیگر موارد حاضر در این بخش به شمار می روند. از جمله موارد منفی در این قسمت باید به برجستگی محل در نظر گرفته شده برای دوربین اشاره کرد که در کنار عدم استفاده از کاور برای لنز دوربین احتمال آسیب دیدن و خش افتادن بروی سطح لنز را افزایش می دهد البته بر طبق گفته های رسمی سطح لنز تا حدود زیادی ضد خش است اما حتی در صورت صحت این موضوع نیز کثیفی ناشی از اثر انگشت همچنان عاملی منفی در جهت تخریب تصاویر به حساب می آید.
برای دسترسی به باتری داخلی گوشی می بایست پیچ های کاملا خاص جانبی را گشوده و کاور زیرین را از گوشی جدا کرد. با گشودن این کاور باتری BL-4D دستگاه با ظرفیت 1200mAh پدیدار می شود که دقیقا همان باتری استفاده شده در N97 Mini ست این باتری بروی کاغذ تا 390 ساعت در حالت Stand-by و تا 12 ساعت و 30 دقیقه در حین مکالمه دوام خواهد داشت که در هر دو مورد بهبود قابل ملاحظه ای در قیاس با N97 Mini به چشم می خورد و در یک استفاده بسیار شدید و سنگین به راحتی تا 2 روز دوام خواهد داشت. نکته جالب در این میان حضور سخت افزارهای متعدد با مصرف انرژی کاملا بالا در یک سو و دوام فوق العاده باتری برخلاف انتظار از سوی دیگر است که به روشنی حاکی از بهبود های متعدد در رده نرم افزاری و مخصوصا سیستم عامل جدید بکار گرفته شده در این مدل است.
از دیگر گزینه های سخت افزاری بهبود یافته در N8 باید به سایز 256 مگابایتی RAM که پس از لود شدن سیستم عامل در حدود 135 مگابایت آن برای اجرای برنامه ها خالی ست و حافظه 512 مگابایتی فلش اشاره کرد که از این آخری نیز چیزی حول و حوش 185 مگابایت در اختیار کاربر قرار دارد، اشاره کرد که هر دو با اینکه در گروه Symbian اعداد کاملا بهبود یافته ای به حساب می آیند اما مقایسه آنها با حافظه های بسیار بالاتری که در اسمارت فون های رقبا دیده می شود امتیاز چندان بالائی برای N8 به همراه ندارد البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که Symbian^3 با وجود همین حافظه ها و با در نظر نگرفتن برخی تاخیرهای معمول، نسبتا روان و رضایت بخش عمل می کند. حافظه داخلی N8 برابر 16 گیگابایت است که با کمک کارت Micro SD تا 32 گیگابایت دیگر امکان افزایش دارد.
N8 در وظیفه اصلی خود یعنی برقراری تماس نیز بسیار موفق عمل کرده است جائیکه علیرغم عدم حضور قابلیت Noise Cancelling با صدای شفاف و کاملا بلندی در هر دو سوی تماس روبرو هستیم.
صدای زنگ گوشی نیز به لطف اسپیکر قدرتمند دستگاه در بخش پشتی که برخلاف ظاهر کوچک خود صدای بلندی ایجاد می کند، در سطح کاملا رضایت بخشی قرار گرفته است.
مرورگر اینترنت بکار گرفته شده در نوکیا N8 برخلاف رقبای سر سختی همچون خانواده آیفون و لیست بلند بالای گوشی های آندرویدی که همگی بر بستر WebKit توسعه یافته اند، گونه متفاوتی از این نرم افزار را به نمایش می گذارد که از لحاظ سرعت به راحتی در کنار دیگر بزرگان این بخش قرار می گیرد .
اما در حین استفاده از مرورگر اینترنت علیرغم سرعت بالا، اوضاع اندکی در جنبه های دیگر با حالت نظری متفاوت است بعنوان مثال قابلیت Pinch to Zoom به هیچ عنوان از دقت و سرعت بالائی برخوردار نیست و پرش تصویر و اشتباه در زوم پدیده ای کاملا نرمال در حین استفاده از دو انگشت در حین زوم به شمار می رود.
دیگر قابلیت بحث برانگیز در مرورگر گوشی، پشتیبانی فلش در آن است جائیکه با استفاده از Flash Lite 4.0 امکان نمایش محتوای Flash 10 در N8 ایجاد شده است این قابلیت با اینکه در بسیاری از موارد به خوبی از عهده انجام این کار بر می آید اما در برخی از سایت های سنگین که تقریبا بطور کامل با فلش طراحی شده اند، N8 با مشکل جدی در پخش روان و بدون پرش اینگونه سایت ها روبرو ست علاوه بر این همچنان امکان نمایش نسخه HTML5 سایت یو..ت..یوب که در خانواده آیفون ها و مدل های آندروید پشتیبانی می شود در N8 وجود ندارد. حضور گزینه ای برای غیر فعال کردن فلش برای لودینگ سریعتر سایت ها از مواردی ست که می تواند در آپدیت های آینده این مرورگر در نظر گرفته شود.
اما جدا از موارد گفته شده نکات مثبت متعددی نیز در این مرورگر به چشم می خورد که سرعت بالا، امکان افزودن مستقیم فید یک سایت به صفحه Stand-by، نمایش Thumbnail از وب سایت های استفاده شده در History، دقت در حفظ فرم وب سایت ها و بلاخره امکان جستجوی مستقیم در گوگل و بینگ از جمله این موارد مثبت به حساب می آیند.
بدون شک یکی از قابلیت های اصلی N8 به امکانات متعدد و پر شمار این گوشی در رده مولتی مدیائی باز می گردد . همچنین در این قسمت یک FM Transmitter با کیفیت دیده می شود که به راحتی آهنگ در حال پخش را بروی فرکانس مورد نظر کاربران انتقال می دهد نکته جالب در این قسمت زمانی ست که امکان RDS در رادیوی دریافت کننده این امواج فعال باشد که در این حالت اطلاعات آهنگ در حال پخش نیز به همراه صدا به گیرنده منتقل می شود. کیفیت صدای خارج شده از اسپیکر دستگاه نیز کاملا راضی کننده به نظر می رسد.
پخش کننده ویدئوی حاضر در N8 یکی دیگر از بهترین های این گوشی ست این پخش کننده تقریبا هر فرمتی از جمله DivX و XviD را به راحتی و بدون نیاز به هیچگونه تبدیلی پخش می کند البته بالاترین کیفیت این پخش کننده ویدئو ظاهرا با فرمت WMV بدست می آید چرا که در ویندوز هفت و به هنگام انتقال فایل های ویدئویی مختلف، خود گوشی پیشنهاد تبدیل آنها به WMV را می دهد.
کیفیت صفحه نمایش دستگاه در حین پخش ویدئو علیرغم رزولوشن پائین تر نسبت به دیگر اسمارت فون های فعلی بازار در سطح بسیار بالائی قرار دارد و به هیچ عنوان اثری از پائین بودن وضوح دستگاه دیده نمی شود.
یکی از جذابیت های اصلی در این قسمت خروجی Mini HDMI در نظر گرفته شده برای انتقال فایل های صوتی و تصویری به گیرنده های دارای این پورت است که نمایش محتویات صوتی و تصویری حاضر در گوشی را به امر ساده ای بدل کرده است این پورت برخلاف اکثر دیگر نمونه های حاضر در این کلاس از وضوح 720p پشتیبانی می کند و به همین علت تصویر بسیار با کیفیت تری نسبت به دیگر مدل های دارای این پورت (همچون Motorola Milestone XT720) ارائه می دهد البته داستان پورت HDMI حاضر در N8 به قابلیت های تصویری محدود نمی شود چرا که از طریق این پورت و برای اولین بار در دنیای موبایل ها صدای بسیار با کیفیت Dolby 5.1 نیز منتقل می شود که این برای دستگاهی با پردازنده نچندان رویائی 680 مگاهرتزی نکته بسیار فوق العاده ای محسوب می شود.
اما شاید تمامی موارد گفته شده در بالا به اندازه دوربین 12 مگاپیکسلی کارل زایس حاضر در N8 برای دوست داران این برند اهمیت نداشته باشد.این بار نوکیا همزمان با بالا بردن وضوح تصویر تغییرات ساختاری فوق العاده ای را نیز در این دوربین ترتیب داده تا کیفیت تصاویر نیز به میزان قابل توجهی افزایش یابد.اولین تغییر مهم در این دوربین سنسور 1/1.83 اینچی آن است که برای دوربینی در رده موبایلی نمونه ای کاملا بزرگ به حساب می آید برای مقایسه کافی ست بدانید که ابعاد سنسور دوربین حاضر در برابر 1/2.3 اینچ بود که بسیار کوچکتر از سنسور N8 است افزایش ابعاد سنسور منجر به عملکرد بسیار بهتر دوربین در قبال سوژه های با نور کم و کاهش قابل ملاحظه نویز می شود.
فلش زنون، شاتر کاملا مکانیکی، کاهش نیاز به الگوریتم کاهش نویز بعلت سنسور بزرگتر، سرعت بسیار بالای فوکوس اتوماتیک و مکانیزم تشخیص چهره در کسری از ثانیه و در نهایت کاهش نویز در حین ضبط صدای استریو (با کمک میکروفون اصلی دستگاه و میکروفون دیگری که در سمت چپ قرار گرفته و هر دو صدا را بصورت دیجیتال ضبط می کنند) از دوربین حاضر در N8 هیولائی ساخته اند که تا مدتها تمامی رقبای حاضر در این کلاس را به چالش می کشاند. این دوربین در طی تحقیق دانشگاه Westminster بعنوان جایگزین شایسته ای برای دوربین های با کیفیت کمپکت خانگی معرفی شده است به همین علت نگفته پیداست که تقریبا برای اولین بار در دنیای موبایل ها با دوربینی روبرو هستیم که پا را از محدوده این کلاس فراتر گذاشته و همتایان خود در کلاس دوربین های کمپکت را به چالش کشیده است و شاید در حال حاضر تنها برتری فعلی دوربین های کمپکت به دوربینی در این سطح عدم حضور قابلیت زوم اپتیکال در آن باشد که این موضوع نیز بطور کامل به محدودیت فضای در اختیار طراح و حفظ ابعاد دستگاه باز می گردد.
کیفیت تصاویر به ثبت رسیده توسط این دوربین بسیار بالاتر از حد انتظار است جائیکه نه تنها N8 را می توان بدون هیچ شک و تردیدی برترین Camera Phone حال حاضر بازار دانست بلکه حتی در کلاس دوربین های خانگی کمپکت نیز N8 حرف های فراوانی برای گفتن داشته و بسیاری از مدل های گرانقیمت این کلاس را نیز به راحتی پشت سر می گذارد. نکته مشخص در تصاویر N8 طبیعی بودن هرچه بیشتر آنهاست جائیکه الگوریتم بکار گرفته شده در دوربین کمترین تاثیر را بروی نتیجه خروجی باقی می گذارد و در نبود رنگ های تند مصنوعی و کنتراست های شدید وظیفه ویرایش تصاویر کاملا به عهده کاربران واگذار شده است. نویز پائین تصاویر ناشی از سنسور بزرگ دوربین از دیگر موارد کاملا مشخص در این تصاویر است جائیکه الگوریتم کاهش نویز بطور مشخصی نویزهای رنگی را حذف کرده و نویز های موسوم به Luminance Noise که به روشنائی تصویر ارتباط دارد را دست نخورده باقی گذارده است. عملکرد فلش دوربین نیز در سطح بالائی قرار دارد و به راحتی می توان از سوژه های با نور پائین نیز عکاسی کرد. در مجموع همانطور که گفتیم دوربین حاضر در N8 در رده عکاسی برترین Camera Phone حال حاضر بازار لقب می گیرد.
وضوح فیلمبرداری این دوربین 720p با 25 فریم در ثانیه و بدون قابلیت فوکوس خودکار است. در یک نگاه کلی سه شیوه گوناگون در دوربین های این کلاس در برخورد با مسئله فوکوس در حین فیلمبرداری وجود دارد نخستین حالت همچون N8 زمانی ست که اتوفوکوسی در کار نیست و تصاویر خارج از محدوده فاصله کانونی از فوکوس خارج می شوند. شیوه دیگر فوکوس اولیه بروی یک سوژه است که در این حالت با تغییر مکان، سوژه از فوکوس خارج می شود و بلاخره شیوه سوم اتوفوکوس پیوسته یا Continuous autofocus نام دارد که در این حالت باید منتظر بود تا در حین فیلمبرداری دوربین بروی سوژه فوکوس کند. این سه شیوه هرکدام نکات مثبت و منفی مخصوص به خود را دارند اما به نظر شیوه اول ساده ترین و راحت ترین نمونه در میان آنهاست که اگر عمق میدان بزرگی در اختیار باشد در اکثر مواقع می تواند به خوبی از عهده فیلمبرداری بدون محو شدن تصویر برآید اتفاقی که در دوربین N8 با عمق میدان بزرگ و فیکس بودن فوکوس رخ داده است. نکته قابل تحسین دیگر در رابطه با قابلیت فیلمبرداری N8 به چگونگی اجرای زوم دیجیتال 3 برابر آن باز می گردد. زوم دیجیتال در تمامی دیگر دوربین های حاضر در بازار اعم از موبایلی و غیر موبایلی با برش بخشی از تصویر که در میانه کادر قرار گرفته و سپس بزرگ کردن آن برای جای گرفتن در کل کادر صورت می پذیرد که در این حالت تصویر مبهم و پیکسلی شده امری کاملا نرمال و طبیعی ست. اما شیوه N8 در این زمینه کاملا ابتکاری و جالب توجه است جائیکه دوربین در حین فیلمبرداری از تمامی ظرفیت رزولوشنی خود یعنی 12 مگاپیکسل استفاده می کند و در حین زوم نیز تصویری پیش روی ماست که به اندازه 12 مگاپیکسل بزرگ است به همین علت بروی کاغذ تا سه برابر می توان در آن زوم کرد بدون آنکه کیفیتی از دست برود یا با تصویری پیکسلی شده روبرو شویم اما در عمل این ماجرا اندکی متفاوت دنبال می شود جائیکه تا پله دوم یعنی زوم 2x همه چیز به خوبی پیش می رود اما در میانه راه یعنی از 2 تا 3 به ناگاه تصویر همچون دیگر کمپکت ها کاملا Pixilate شده و پس از آن با رسیدن به انتهای زوم یعنی 3x کامل دوباره همه چیز به خوبی هرچه تمام تر اجرا می شود علت این ماجرا بگفته یک منبع رسمی تائید نشده به ساختار سنسور و عدم توانائی آن در بکارگیری وضوح کامل 12 مگاپیکسلی با سرعت 25 فریم در ثانیه تا بیش از 2x است که در نهایت منجر به کاهش وضوح و ایجاد این مشکل می شود البته بازهم بگفته همین منبع قرار است در آینده فیرم ویری شدت این ماجرا را کاهش دهد.
اییییی دمه دکی گرم !!
راستی کم سر میزنه به پی30 ! اس8300 سوپرش چطوره :دی ؟؟
mr_khodaei2008
13-10-2010, 18:21
اقا یکی واقعا و بدون تعصب راستش را بگه دوربین این گوشی تک هست یا نه از پیکسون بهتره ؟ هر کسی یه چیزی میگه من گوشی را بیشتر به خاطر دوربینش میخوام
یه سوال دیگه به نظر شما این مغازه هایی که گوشی را دارن و به قیمت 1500000 دارن میدن خودشون چند خریدن و پاشون چند در اومده ؟
ضمنا قیمتش تو اصفهان 1400000
feryshad
13-10-2010, 19:26
خوش باشین .
کی جوش زد؟
جوش زدن برای کساییه که میبینن نوکیا AMOLED رو گرفته و با یه تکنولوژی بهتر از سوپرش عمل کرده ... :دی
البته سوختگی هم داره ... :دی
البته یه TFT هم بود که 65k بود ولی زیر نور آفتاب از 16m سوپر موپرا بهتر بود :دی
البته این سوپر موپرا و CBD و رتینا فقط اسمه که بعضی ها زیاد باهاش بازی میکنن ...
مهم اینه که تو عمل چجوریه ...
که اونم معلومه :دی
taha0095
13-10-2010, 19:30
رو قلب ما نوشته فقط n8 رو عشقه (نوکیا)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahriar4000
13-10-2010, 20:07
راستش من الان حدود 2 ماهه که روزی 10 بار به این سایت سر میزنم و لحظه شماری میکنم برای ورود ن8ولی الان با توجه به اطلاعاتی تا اینجا به دستم رسیده و با توجه به قیمت فعلی و حتی قیمت واقعی که بین 600 تا 800 هم باشه از خریدش دلسرد شدم .من از نوکیا انتظار یک گوشی کامل داشتم نه که نصفش ن 8 باشه نصفش سی 7 و تمایل داشتم کمی قیمتش بیشتر باشه ولی تکمیل باشه
الان گوشی شاپ نوشته 11500000 ریال.
این علاالدینی ها چی فکر می کنن واقعا؟ سر از ک... گوشی در نمیارن الکی قیمت می ذارن:31:
فعلا یکی دو ماه جای صبر داره .. نخرید .. پولتونو نریزید تو جیب این دزدا :13:
SAEEDSAMSUNG
13-10-2010, 21:17
پاسخ گوشی شاپ به کاربران خود: کاربران گرامي در حال حاضر با توجه به بالا بودن و البته کاذب بودن قيمت اين گوشي از عرضه آن معذوريم،قيمت ثبت شده مربوط به قيمت روز اين گوشي در بازار تهران است و صرفا جهت اطلاع رساني است و نه فروش.
---
البته دیشب قیمتش یوهو کشید پایین:31: و دوباره 50 تومن رفت بالا:41:
دیجیکالا میفروشه یک و صد
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
درضمن من یه فیلم فول اچ دی از این گوشی دیدم خیلی مذخرفه. اینترفیس مسخره. شکل گوشی ضایعست. مثل نون بربری میمونه:31:
درضمن من یه فیلم فول اچ دی از این گوشی دیدم خیلی مذخرفه. اینترفیس مسخره. شکل گوشی ضایعست. مثل نون بربری میمونه:31:
همینو(ان8) هم بعضی ها (:27:) ازش کپی می کنند داداش
همینو(ان8) هم بعضی ها () ازش کپی می کنند داداش
سوپر ن8 :دی
Honradez
13-10-2010, 22:51
مثل نون بربری میمونه:31:
:31: ايول خيلي باحال بود.
ولي جدا از شوخي، ريويوي GSM Arena رو هم که ميخوندم از رابط کاربريش خيلي گلايه کرده بود. نوکيا داره گوشياي ميده که 500 و خردهاي قيمتشه. با سيستم عاملي که قطعا از لحاظ برنامه اصلا قابل مقايسه با اندرويد و احتمالا ويندوز هفتي که تو اون بازهان نيست.
اگر از اين قضيه اين نتيجه گرفته بشه که نوکيا با يه سيستم عامل اوپن سورس قصد داره حداقل تاحدودي راه اندرويد رو بره، خيلي خوبه؛ ولي بايد تجربه ناموفقش با N900 رو ناديده بگيريم.
بيشترين تبليغ - يا حداقل يکي از بيشترينها - بر روي دوربين اين گوشي بوده. GSM Arena اين گوشي رو "مسئول عکاسي" لقب داده. ولي ميخوام يادآوري کنم که با کمي بيش از نصف اين پول ميشه دوربين ديجيتالي با همين امکانات خريد.
فراموش نکنيم که در زمان عرضه N95 سيستم عامل اندرويد وجود نداشت و گوشيهاي مبتني بر ويندوز موبايل هم دوربين خوبي نداشتند. پس نميتوان بازار امروز را با آن زمان مقايسه کرد.
در نهايت، شايد گوشيهايي مثل C7 و C6-01 با قيمتهايي معادل 350 و 260 يورو ارزنده باشند، اما N8، زير سايه غولهايي چون ديزاير و مايلستون، راهي ندارد، جز داشتن سيستم عاملي با تعداد نرمافزارهاي "در حد" اندرويد.
موفق باشيد. :46:
ninja3000sh
13-10-2010, 23:04
سلام دوستان.
من امروز حدود 15 دقیقه با این گوشی کار کردم.
سرعت گوشی و کیفیت عکسهاش عالی بود ولی مشکل بزرگی که داره اینترفیسش هستش متاسفانه اینترفیس سیمبین 3 با نسخه قبلی زیاد تفاوت نکرده.
صداش تو هدفون در مقایسه با گوشی مثل wave ضعیفتر بود.
کیفیت ساختش هم مثل سایر گوشیهای نوکیا عالی هستش.
کیفیت ال سی دیش در مقایسه با i9000 میشه گفت تفاوت فاحشی داره و کیفیت ال سی دی i9000 به طبع خیلی بهتر هستش.
حتی ال سی دی n8 رو با i9000 و گلکسی تب تو علاءالدین مقایسه کردم و چند تا عکس هم از منوبندی و unboxing گوشی گرفته بودم ولی از شانس بد من هیچ یک از عکسها تو n900 سیو نشده بودند.:13::13:
روی گوشی هم بصورت پیش فرض زبان فارسی هستش و لزومی به گارانتی اصلی نوکیا نیست چون منوی فارسی داره.
رنگ خاکستری هم بنظرم بهترین رنگ هستش که امروز دیدم و با قیمت 1.300 تومن میفروختن.
در کل قیمت این گوشی به 600 تومن برسه ارزش خرید داره.
فعلا با این قیمتی که دزدا :31: روش گذاشتن به هیچ وجه ارزش خرید نداره.(بخاطر سیستم عامل سیمبین).
موفق باشید.
SevenHaft
13-10-2010, 23:23
سلام دوستان.
سرعت گوشی و کیفیت عکسهاش عالی بود ولی مشکل بزرگی که داره اینترفیسش هستش متاسفانه اینترفیس سیمبین 3 با نسخه قبلی زیاد تفاوت نکرده.
صداش تو هدفون در مقایسه با گوشی مثل wave ضعیفتر بود.
کیفیت ساختش هم مثل سایر گوشیهای نوکیا عالی هستش.
کیفیت ال سی دیش در مقایسه با i9000 میشه گفت تفاوت فاحشی داره و کیفیت ال سی دی i9000 به طبع خیلی بهتر هستش.
حتی ال سی دی n8 رو با i9000 و گلکسی تب تو علاءالدین مقایسه کردم و چند تا عکس هم از منوبندی و unboxing گوشی گرفته بودم ولی از شانس بد من هیچ یک از عکسها تو n900 سیو نشده بودند.:13::13:
روی گوشی هم بصورت پیش فرض زبان فارسی هستش و لزومی به گارانتی اصلی نوکیا نیست چون منوی فارسی داره.
رنگ خاکستری هم بنظرم بهترین رنگ هستش که امروز دیدم و با قیمت 1.300 تومن میفروختن.
در کل قیمت این گوشی به 600 تومن برسه ارزش خرید داره.
فعلا با این قیمتی که دزدا :31: روش گذاشتن به هیچ وجه ارزش خرید نداره.(بخاطر سیستم عامل سیمبین).
موفق باشید.
سلام نینجا جان.
از اونجایی که شما همیشه پیش قدم هستید در خرید گوشیهای جدید ، به همین علت بنده شدیدا منتظر یک ریویوی کامل و جامع از شما در رابطه با این گوشی هستم البته اگه قصد خرید این گوشی رو داشته باشین.
راستش من بدجوری بین این و گالاکسی گیر کردم و به هر دو تا شون هم علاقه دارم و منتظرم یه مدت بگذره ببینم Nokia N8 چیکار میکنه و میتونه من رو متقاعد به خریدش بکنه یا نه چونکه به نظرم جای پیشرفت زیادی داره با توجه به سیستم عامل متن بازش(اوپن سورس)
با سپاس.
Honradez
13-10-2010, 23:47
من اگه جاي شما بودم صد در صد گالاكسي ميگرفتم.
اندرويد 80 هزار تا برنامه داره. خيلي خوشبيني ميخواد اگه بگيم سيمبين 3 قراره روزي به اين رقم برسه. درست نميگم؟
yoosef_st
14-10-2010, 00:15
من اگه جاي شما بودم صد در صد گالاكسي ميگرفتم.
اندرويد 80 هزار تا برنامه داره. خيلي خوشبيني ميخواد اگه بگيم سيمبين 3 قراره روزي به اين رقم برسه. درست نميگم؟
خب فکر کنم آیفون هم 1.5 سال پیش همین حدودا برنامه داشت. اونوقت آندرویید اون موقع چنتا داشت؟
گالاکسی بگیر
cpu ای که داره نمیشه ازش گزشت با و همچنین صفحه نمایشش
آندوشم که دیگه....
به شخصه من اصلا از N8 خوشم نمیاد
گرافيكار
14-10-2010, 00:47
ولي جدا از شوخي، ريويوي GSM Arena رو هم که ميخوندم از رابط کاربريش خيلي گلايه کرده بود. نوکيا داره گوشياي ميده که 500 و خردهاي قيمتشه. با سيستم عاملي که قطعا از لحاظ برنامه اصلا قابل مقايسه با اندرويد و احتمالا ويندوز هفتي که تو اون بازهان نيست.
اگر از اين قضيه اين نتيجه گرفته بشه که نوکيا با يه سيستم عامل اوپن سورس قصد داره حداقل تاحدودي راه اندرويد رو بره، خيلي خوبه؛ ولي بايد تجربه ناموفقش با N900 رو ناديده بگيريم.
بيشترين تبليغ - يا حداقل يکي از بيشترينها - بر روي دوربين اين گوشي بوده. GSM Arena اين گوشي رو "مسئول عکاسي" لقب داده. ولي ميخوام يادآوري کنم که با کمي بيش از نصف اين پول ميشه دوربين ديجيتالي با همين امکانات خريد.
فراموش نکنيم که در زمان عرضه N95 سيستم عامل اندرويد وجود نداشت و گوشيهاي مبتني بر ويندوز موبايل هم دوربين خوبي نداشتند. پس نميتوان بازار امروز را با آن زمان مقايسه کرد.
در نهايت، شايد گوشيهايي مثل C7 و C6-01 با قيمتهايي معادل 350 و 260 يورو ارزنده باشند، اما N8، زير سايه غولهايي چون ديزاير و مايلستون، راهي ندارد، جز داشتن سيستم عاملي با تعداد نرمافزارهاي "در حد" اندرويد.
دوست عزيز من دقيقا همچين پيشبينيي ميكردم
توي تاپيك WAVE هم كه در مورد مقايسه اينتر فيس اين گوشي با wave توضيح دادم
كلا نوكيا اينتر فيس رو بيخيال شده
البته اين رو در نظر بگيريد اينتر فيس زيبا با گرافيك بالا احتياج به پردازنده خوب داره كه نوكيا متاسفانه اهميت چنداني بهش نداده
قيمت نوكيا هم بيشتر به اين خاطر بالاس كه اكثر قطعات رو از شركتهاي ديگه ميخره
كلا فكر ميكنم اين گوشي نهايتا 550 ارزشش باشه چون دوربين اهميت چنداني در قيمت گذاري يه گوشي نداره
اگه اينجوري بود آيفون گالكسي نكسوس ديزاير بايد قيمتوشون پايينتر بود يا پيكسون بايد قيمتش بيشتر ميشد
كلا اگه كسي دنبال اينتر فيس زيبا و متنوع ميگرده نبايد سراغ اين گوشي بره
ninja3000sh
14-10-2010, 05:45
سلام نینجا جان.
از اونجایی که شما همیشه پیش قدم هستید در خرید گوشیهای جدید ، به همین علت بنده شدیدا منتظر یک ریویوی کامل و جامع از شما در رابطه با این گوشی هستم البته اگه قصد خرید این گوشی رو داشته باشین.
راستش من بدجوری بین این و گالاکسی گیر کردم و به هر دو تا شون هم علاقه دارم و منتظرم یه مدت بگذره ببینم Nokia N8 چیکار میکنه و میتونه من رو متقاعد به خریدش بکنه یا نه چونکه به نظرم جای پیشرفت زیادی داره با توجه به سیستم عامل متن بازش(اوپن سورس)
با سپاس.
سلام دوست عزیز.
اینکه گلکسی خوب هست یا n8 که بنظرم باید تو مشاوره خرید گوشی یه تاپیک میزدین و اونجا بهتر راهنماییتون میکردم.
چون اینجا ممکنه بحث تاپیک منحرف بشه.
در ضمن اینم یکی از سوالات دوست عزیزمون هستش که از طریق پیغام خصوصی از من پرسیده و من لازم میدونم اینجا جواب بدم تا همه استفاده کنند:
چند تا سوال داشتم در رابطه با ان 8 :سرعت گوشی کلا خوب بود .ازنظرحساسیت و پاسخ دهی به لمس به پای گالاکسی میرسه؟صدای اسپیکرش چطور بود؟صدای هندز فریش در مجموع بلند بود؟شما قصد خرید این گوشی را دارید؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
سرعت گوشی گفتم عالیه.(در مقایسه با سیمبینهای قیبلی).کلا بنظرم واسه سیمبین همون 680 مگاهرتز سی پی یو کافی باشه.از نظر حساسیت تاچ و پاسخ دهی هم عملکرد مناسبی داره ولی من احساس میکنم گلکسی و آیفون تو تاچ کمی بهترن.مثلا زوم دو انگشت روی عکس هم تو n8 عملکرد خوبی داره.در کل من تو تاچش مشکلی ندیدم.
صدای اسپیکرش رو به هیچ وجه تست نکردم چون به صدای اسپیکر اهمیت نمیدم.من بشخصه موبایل رو همیشه تو حالت ویبره میزارم.ولی صدای هدفون که برام مهمه تست کردم و جوابگویی خوبی داشت و مطمئنا راضی کننده هستش.
خوب حالا بحث میرسه سر os:دوستان توجه داشته باشن که با وجود سیستم عاملهایی مانند ios و آندروئید ، خرید سیستم عامل سیمبین کمی غیر معقول بنظر میرسه.
با پورت شدن چند تا بازی یا برنامه روی این گوشی هیچ وقت گول زیاد شدن برنامه و بازی رو برای این سیستم عامل نخورید.ما با آینده کاری نداریم که چند هزار تا برنامه و بازی برای این گوشی پورت میشه و... در حال حاظر تعداد برنامه های این سیستم عامل خیلی کم هستش و کسی که پول گوشی میده انتظار داره در اولین فرصت روش بازی و برنامه نصب کنه و ازش لذت ببره.
حالا بیایی گوشی رو هم بخری و انتظار بکشی و بگی که هنوز 3 یا 6 ماه باید بگزره تا برنامه هاش زیاد بشه که اینم به ضرر خودت تمام خواهد شد چون هر روز گوشی جدیدتر با امکانات بهتر تولید میشه.
حالا این تا بیاد و پیشرفت کنه مطمئنا نیازمند گذر زمان هست که شما میتونین با سیستم عاملهایی دیگری شبیه آندروئید و ios همین حالا لذت ببرید.
در کل n8 گوشی هستش که واقعا به امکانات خوبی مجهز شده و کسی که یه کمرا فون با امکانات مولتی مدیای خوب میخواد میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه(البته با قیمت 600 تومن).ولی در زمینه اینترفیس و نرم افزار و ... در حال حاضر به هیچ وجه نمیتونه راضیتون کنه (بنظرم هر کی دنبال نرم افزار و بازی هستش دنبال ios و آندروئید بره).
SAEEDSAMSUNG
14-10-2010, 07:29
دقیقا با شما موافقم . دوربین ملاک خوبی نیست. با 150 تومن میشه دوربین هایی خرید که از این هم بهتر عکس و فیلم میگیرن. من واقعا با دیدن اون فیلم که 2 گیگابایت حجمش بود و فقط 20 دقیقه بود واقعا از ان 8 ناامید شدم و حاضرم همینجا شرط ببندم تا سال دیه این گوشی قیمتش 300 تومن یا کمتر میشه.(همین پستم رو اگه تا سال دیگه زنده بودیم:31: میارم نقل قول میکنم). گالاکسی گوشی فوق العاده ایه من خیلی باهاش راحتم .کلا باید از گوشی انتظارات نرم افزاری و سرعت و ارتباطی قوی داشت .
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------
خب فکر کنم آیفون هم 1.5 سال پیش همین حدودا برنامه داشت. اونوقت آندرویید اون موقع چنتا داشت؟
مک رو به هیچ عنوان با سیمبین 3 مقایسه نکنید. رشد مک دلایل خیلی زیادی داره از جمله اینکه مهدش آمریکاست
SAEEDSAMSUNG
14-10-2010, 07:38
سلام دوست عزیز.
خوب حالا بحث میرسه سر os:دوستان توجه داشته باشن که با وجود سیستم عاملهایی مانند ios و آندروئید ، خرید سیستم عامل سیمبین کمی غیر معقول بنظر میرسه.
با پورت شدن چند تا بازی یا برنامه روی این گوشی هیچ وقت گول زیاد شدن برنامه و بازی رو برای این سیستم عامل نخورید.ما با آینده کاری نداریم که چند هزار تا برنامه و بازی برای این گوشی پورت میشه و... در حال حاظر تعداد برنامه های این سیستم عامل خیلی کم هستش و کسی که پول گوشی میده انتظار داره در اولین فرصت روش بازی و برنامه نصب کنه و ازش لذت ببره.
حالا بیایی گوشی رو هم بخری و انتظار بکشی و بگی که هنوز 3 یا 6 ماه باید بگزره تا برنامه هاش زیاد بشه که اینم به ضرر خودت تمام خواهد شد چون هر روز گوشی جدیدتر با امکانات بهتر تولید میشه.
حالا این تا بیاد و پیشرفت کنه مطمئنا نیازمند گذر زمان هست که شما میتونین با سیستم عاملهایی دیگری شبیه آندروئید و ios همین حالا لذت ببرید.
در کل n8 گوشی هستش که واقعا به امکانات خوبی مجهز شده و کسی که یه کمرا فون با امکانات مولتی مدیای خوب میخواد میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه(البته با قیمت 600 تومن).ولی در زمینه اینترفیس و نرم افزار و ... در حال حاضر به هیچ وجه نمیتونه راضیتون کنه (بنظرم هر کی دنبال نرم افزار و بازی هستش دنبال ios و آندروئید بره).
میشه گفت این گوشی بیشتر برای خانم ها مناسبه.
:18:من فکر میکردم فقط خودمم که گوشیم همیشه رو حالت ویبره است. من همیشه گوشیم رو حالت ویبرست چه بیرون چه تو کلاس-چه تو خونه -چه تو خیابون. .یعنی اگه اسپیکر گوشیم بسوزه ممکنه هیچوقت نفهمم. - .واقعا خوشحالم یکی مثل خودم پیدا شد:31:
-----------------------------------------------
astaragg
14-10-2010, 08:26
کاربر فعال کلوپ سامسونگ:31:
sososoli
14-10-2010, 10:04
کاربر فعال کلوپ سامسونگ:31:
مگه چیه؟ واسه راهنمایی به شما دارن نظر میدن وپست میزنن:31:
chessmathter
14-10-2010, 11:28
دقیقا کسی که n8 بخره باید بین سیستم عامل و امکانات یکی رو انتخاب کنه چون این سمبینه.!از قبلم میدونیم.
اما اینطوریم نیست با وجود اپن سورس بودن و....
در مورد نرم افزار های کاربردی شاید 10 تا نداشته باشه اما یکی رو داره.
در مورد بازی هم اپل اینه شیر اون جلویه n8 این قابلیت رو داره اما آیا نوکیا تکون میده خودشو؟
در کل نوکیا تو مسیر درست امده وسیاست ها رو تغییر داده امیدوارم با عرضه می گیو و سمبیان ها بعد ...قدم هاشو درست ورداره.(همچنین با عرضه وین 7 گویا شرکت ها می دونن دوران نبرد رو سخت افزار تموم شده و دوران جنگ بین سیستم عامل هاست جایی که یه کاربر همیشه باش سر کار داره )
بعضی میگن این سمبینه و هیچوقت نمی تونه برسه اما ویژگی های خاصشون سمبین داره نوکیا اگه خوب عمل کنه...همه چی به نوکیا بستگی داره که بفهمه نرم افزار و برنامه قسمته عظیمی از درآمد و رضایت کاربرا رو داره یعنی نوکیا اینو نمی دونه؟!!!!
البته نوکیا با عرضه 4 گوشی سمبین 3 نشون داده بی خیال نمیشه و البته در حرکاتی نشون از سرمایه گذاری روی برنامه نویسی رو این این سیستم کرده.
اما در حال حاضر باید این رو بینین یک طرف امکانات یک طرف سیستم عامل که سمبینه
هر کی باید ببینه باکدوم کنار میاد.
amir200812
14-10-2010, 11:59
دقیقا کسی که n8 بخره باید بین سیستم عامل و امکانات یکی رو انتخاب کنه چون این سمبینه.!از قبلم میدونیم.
اما اینطوریم نیست با وجود اپن سورس بودن و....
در مورد نرم افزار های کاربردی شاید 10 تا نداشته باشه اما یکی رو داره.
در مورد بازی هم اپل اینه شیر اون جلویه n8 این قابلیت رو داره اما آیا نوکیا تکون میده خودشو؟
در کل نوکیا تو مسیر درست امده وسیاست ها رو تغییر داده امیدوارم با عرضه می گیو و سمبیان ها بعد ...قدم هاشو درست ورداره.(همچنین با عرضه وین 7 گویا شرکت ها می دونن دوران نبرد رو سخت افزار تموم شده و دوران جنگ بین سیستم عامل هاست جایی که یه کاربر همیشه باش سر کار داره )
بعضی میگن این سمبینه و هیچوقت نمی تونه برسه اما ویژگی های خاصشون سمبین داره نوکیا اگه خوب عمل کنه...همه چی به نوکیا بستگی داره که بفهمه نرم افزار و برنامه قسمته عظیمی از درآمد و رضایت کاربرا رو داره یعنی نوکیا اینو نمی دونه؟!!!!
البته نوکیا با عرضه 4 گوشی سمبین 3 نشون داده بی خیال نمیشه و البته در حرکاتی نشون از سرمایه گذاری روی برنامه نویسی رو این این سیستم کرده.
اما در حال حاضر باید این رو بینین یک طرف امکانات یک طرف سیستم عامل که سمبینه
هر کی باید ببینه باکدوم کنار میاد.
این نظر کارشناسی نیست! حتی 1% هم کارشناسی نیست!
چون symbian فقط و فقط یک اسم هست نه بیشتر!
symbian ^3 یک سیستم عامل جدید هست! و ممکنه خیلی خیلی بهتر از ورژن های قبلی باشه!(چون همون دست خودمون نرسیده و نمیشه تست کرد)
مثلا ویندوز 95 و ویندوز 7 هر دو WINDOWS هست! ولی مشکلات 95 توی 7 هست!؟ نه نیست! پس از روی اسم نظر ندید، و اگر نظر بدید نشون از نداشتن اطلاعات کافی شما هست!
hamidkabiri6270
14-10-2010, 12:45
برابری هزینه ساخت ان 8 با آیفون 4:
به نقل از gsm:
گروه خبری GSM:یکی از شرکت های برآورد کننده هزینه های ساخت موبایل اعلام کرد هزینه ساخت گوشی N8 با هزینه ساخت گوشی Iphone 4 در یک حد می باشد.
این موسسه هزینه مواد استفاده شده در گوشی N8 حدود 187.47 دلار و هزینه مواد به کار رفته در iphone 4 حدود 187.51 دلار می باشد.
جدول زیر نشان دهنده هزینه تمام شده هر قسمت از گوشی N8 می باشد.
chessmathter
14-10-2010, 12:45
این نظر کارشناسی نیست! حتی 1% هم کارشناسی نیست!
چون symbian فقط و فقط یک اسم هست نه بیشتر!
symbian ^3 یک سیستم عامل جدید هست! و ممکنه خیلی خیلی بهتر از ورژن های قبلی باشه!(چون همون دست خودمون نرسیده و نمیشه تست کرد)
مثلا ویندوز 95 و ویندوز 7 هر دو WINDOWS هست! ولی مشکلات 95 توی 7 هست!؟ نه نیست! پس از روی اسم نظر ندید، و اگر نظر بدید نشون از نداشتن اطلاعات کافی شما هست!
معلومه این نظر کارشناسی نیست وشخصی ولی دلیل بر عدم داشتن اطلاعات نیست.اتفاقا بنده نظرم رو بر پایه اطلاعات دادم.
در مورد انترفیس گوشی که دوستان با گوشی کار کردن و از قبل هم مشخص بود با نسخه قبلی تفاوت چندانی ندارد از نظر سرعتم که بهبود یافته.و بنده نمی گم مشکلات قبلی همانگونه هست و بهبود نیافته.
شاید باز هم دوستان بگن سیستم عامل های دیگه هم انترفیس ثابتی دارن و سمبین هم همینه. اما لاید توجه داشت این انترفیس واسه چند دهه پیشه و سیستم عامل های جدید زیبایی خاص خودشون رو دارم.
آیا بین وین 7 و وین اکس پی که بیس یکسانی دارند تقاوت در انترفیس نمی بینید.
در مورد برنامه ونر م افزار هم باید منتظر موند و دید ولی در حال حاضر حرفی نیست.
بنده خوشحال میشم بدونم کجای نظر بنه غلط بوده یا اطلاعات غلط داده.
SevenHaft
14-10-2010, 13:03
سلام به همگی دوستان عزیز.
من احساس میکنم که بعضی از دوستان دارند کم لطفی میکنند ، خوب دوستان درسته که Symbian^1 که شامل (S60 1,2,3,5 edition) هست با سیستم عامل های
در حال حاضر اصلا قابل قیاس نیست اما در زمان خودش بهترین بود به عنوان نمونه گوشی های Nokia 3650 , Nokia 6600 , Nokia 6630 , Nokia N70 , Nokia N82 در زمان
خودشون بهترین گوشی هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ نرم افزاری بودند و در اون موقع سیستم عامل هایی مانند اندروید و iOS وجود نداشتند و در واقع اسمارت فون ها
با عرضه Nokia 3650 و Nokia 3660 بوجود آمدند که در زمان خودشون بی رقیب بودند.
اما مشکل اینجاست که دوستان الان دارند سیستم عامل های حال حاضر نظیر اندروید و iOS و Windows Phone 7 رو با همون Symbian^1 مقایسه میکنند
و این اصلا عادلانه نیست ، امیر جان مثال خوبی زدند که Symbian تنها یک اسمه و این که چون Symbian^3 هم با نام سیمبیان هست یعنی همون Symbian^1 و
هیچ فرقی با هم ندارند ، نه این اصلا درست نیست.
به عنوان مثال در حال حاضر Windows Mobile 5 در قیاس با سیستم عامل های موجود خیلی ضعیفتره ولی این نمیتونه باعث بشه که ما نتیجه بگیریم که Windows Phone 7 هم ضعیفه...
دوستان عزیز Symbian^3 هم مزایایی داره که رقیبانش ندارند ، به عنوان مثال در اندروید نمیشه یه برنامه رو مستقیما بر روی کارت حافظه نصب کرد و این یه مشکله
و در نسخه 2.2 تازه این مشکل برطرف شده و یا در iOS نمیشه از طریق بلوتوث فایل رد و بدل کرد و محدودیت وجود داره در سیستم بلوتوثش و یا در Windows Phone 7 هم
که اخیرا ریلیز شد کلی محدودیت وجود داره اما هیچ کدوم این محدودیت ها در Symbian^3 وجود نداره حتی در Symbian^1 و از
این لحاظ Symbian^3 خیلی دوست داشتنی و فوق العاده هستش.
راستی باید به یه نکته ای اشاره کنم و اونم اینه که مگه موقع اومدن اندروید چند تا برنامه براش موجود بود؟؟؟
اندروید 1.6 با چه مشکلاتی مواجه بود؟؟؟
این بی انصافیه که بگیم Symbian^3 جای پیشرفت نداره ، همین الان که هنوز این سیستم عامل تنها بر روی یک گوشی موجوده و این گوشی هم فعلا در مناطق خاصی
عرضه شده میبینیم که بازی های خوب و با کیفیتی براش موجوده پس خواهشن بزارین حداقل 3 تا 4 ماه از اومدن این سیستم عامل بگذره و بعد در مورد پیشرفت و یا
پسرفتش قضاوت کنین چونکه هنوز چیزی معلوم نیست ولی با توجه به استقبال از Nokia N8 و برنامه های موجود براش من آینده روشنی رو براش پیش بینی میکنم
به قول ضرب المثلی که میگه سالی که نکوست از بهارش پیداست...
در ضمن در بحث نرم افزاری قدرت سی پی یو اصلا ملاک خوبی برای خوب بودن و یا بد بودن یه سیستم عامل نیست ، به عنوان مثال سیستم عامل Windows Vista به
سی پی یو و رم بالاتری نسبت به Windows Seven احتیاج داره ولی همانطور که همه میدونیم Windows Seven خیلی خیلی بهتر از Windows Vista هستش .
پس نگید که چون سی پی یو گوشی های دارای Symbian^3 از سایر گوشیهایی که با سیستم عامل های رقیب عرضه شده اند پایینتره پس در نتیجه این سیستم عامل ضعیفه
و نمیشه باهاش کاری کرد و جای پیشرفت نداره و غیره...
مهمترین المان در این سیستم عامل متن باز (اوپن سورس) بودنش هست که این نکته در پیشرفت سریعش میتونه خیلی تاثیر گذار باشه.
بذارید گوشیهای با این سیستم عامل به طور کامل عرضه بشند نظیر Nokia N8 و Nokia E7 اونوقت پس از مدتی که برنامه های این سیستم عامل هم اومد میشه
این سیستم عامل رو مورد نقد و بررسی قرار داد.
با سپاس.
hamidkabiri6270
14-10-2010, 13:04
وقتی گوشی تلفنهمراه انیماتور میشود :
نوکیا N8 و سیستم سلاسکوپ:
وقتی آرش برهمند به من گفت که با گوشی موبایل یک انیمیشن آن هم از نوع عروسکی یا استاپموشن (Stop Motion) ساختهاند من حرفش را به حساب شوخیهای همیشگی گذاشتم و خندیدم. اما احساس کردم که هیچ کدام از علائم شوخی در چهره آرش وجود ندارد و یک لحظه تعجب کردم. البته به من حق بدهید که تعجب کنم چراکه زیاد به دنبال گوشیهاي جدید و تکنولوژیهای عجیب و غریب در صنعت گوشیهای تلفنهمراه نیستم. تنها قابلیتی که گوشی من دارد دریافت پیامهای صوتی و متنی است و البته یک دوربین باکیفیت خندهدار.
البته شنیده بودم که گوشیهایی ساخته شده که دوربینشان هشت مگاپیکسل است و کارهاي محيرالعقول میکنند اما خودمانیم دیگر به درد استاپموشن نمیخورند. اما آرش حرفش اصلا شوخی نبود و شرکت نوکیا مبدع این اتفاق غیرقابل تصور است. نوکیا N8 گوشی است که قدرت عجیبی در تصویربرداری دارد. کیفیت دوربین این گوشی نهتنها که هشت مگاپیکسل بلکه ۱۲ مگاپیکسل است. به نظر من بهتر است بگوییم شرکت نوکیا یک دوربین ساخته است که قابلیت نصب سیمکارت و استفاده از آن به عنوان تلفنهمراه را دارد.
پروفسور فلچر سلاسکوپ را برای این گوشی طراحی کرده که میتوان با آن تصاویر میکروسکوپی را ضبط کرد. کمپانی انیمیشن آردمن که سازنده انیمیشنهای والاس و گرومیت است این انیمیشن مینیاتوری را ساخته است. تکنیک استاپموشن یکی از پرهزینهترین سبکهای انیمیشن است. در این روش انیمیشنسازی دکور اهمیت فوقالعادهایی دارد. در ساخت دکور باید حسابی صبور بود تا دکوری با جزيیات فوقالعاده ساخته شود. جزيیات دکور باعث میشود که انیمیشن جذابیت بینظیری داشته باشد. اگر به انیمیشنهایی که با این روش ساخته شدهاند دقت کنید متوجه میشوید که دکور جزيیات خیلی دقیقی دارد.
در عین حال هر چقدر بخواهید جزيیات دقیقتری داشته باشید باید بیشتر روی دکور کار کنید. در این میان باید به این موضوع که قرار است در این دکور عروسکها بازی کنند هم دقت کنید. دکور را باید با وسایلی بسازید که توانایی مقاومت را در اثر حرکت دادن و بازی دادن عروسکها را داشته باشد. همینطور باید اسباب صحنه را در اندازهایی بسازید که بشود در آن کار کرد. اگر دکور خیلی کوچک باشد قطعا نمیتوان روی آن کار کرد. سازنده عروسک باید عروسکها را با توجه به اندازه دکور و با مقیاس درست طراحی کند. در انیمیشن «نقطه» دکور داستان با وسایلی ساخته شده که در اندازه طبیعی هستند؛ مثل میخ، سوزن، پارچه، دکمه و ...
جالب است بدانید که عروسک یا شخصیت این انیمیشن اندازهاش در حدود ۹ میلیمتر است. اما بايد توجه کرد که حرکت دادن یک عروسک ۹ میلیمتری در یک انیمیشن عروسکی کاملا غیرممکن است. سامو سائنس کارگردان این انیمیشن برای حرکت دادن این شخصیت ۵۰ عروسک با همین شکل درست کرده است. هر کدام از این پنجاه عروسک در فیگورهای مختلف هستند که در کنار هم باعث حرکت میشوند. سازنده عروسکها به خاطر حساسیت و دقیق بودن کار نهتنها که نمیتواند حرکت کند يا با کسی صحبت کند بلکه نباید حتی نفس بکشد تا احيانا هنگام رنگآمیزی عروسکها دستش تکان بخورد و کل عروسک یک رنگ نشود. این فیلم در واقع یک تبلیغ است برای گوشی نوکیا N8 و سیستم سلاسکوپ. در ثانیههای آخر این انیمیشن میتوانید فضای استودیو را ببینید که چگونه یک گوشی توانسته یک انیمیشن با تکنیک استاپموشن درست کند. تیم آردمن با مشقت فراوان برای ساخت این انیمیشن توانستهاند کاری کنند که برای اهل انیمیشن غیرقابل تصور باشد و به همین خاطر این انیمیشن در کتاب رکورد گینس ثبت شده است. نه به این دليل که با گوشی انیمیشن ساختهاند بلکه به این خاطر که انیمیشنی در این مقیاس ساخته شده است. تیم سازنده در هر روز فقط میتوانست چهار ثانیه از آن را بسازد. به این خاطر که حرکت در دکور با این اندازه بسیار سخت است و طبیعی است که باید بیشتر وقت کرد. اما نوکیا این گوشی را برای انیماتورها نساخته است و سیستم سلاسکوپ ممکن است فقط در همین پروژه انیمیشنی استفاده شود. این سیستم برای جاهایی که تجهیزات پزشکی کم است استفاده میشود تا بتوان به منظور آنالیز نمونههای خونی با دوربین موبایل از آنها عکسبرداری کنند. این سیستم در اوگاندا تست شده است و توانستهاند از آن برای تشخیص مالاریا در خون استفاده کنند. شرکت آردمن توانسته با تغییر در تصاویر گرفته توسط این دوربین به تصاویر دلخواه خود دست یابد و این انیمیشن را به عنوان یک محصول خارقالعاده به سفارش نوکیا تولید کند. برای این انیمیشن آنها بیش از دهها هزار فریم عکس گرفتهاند که همه این عکسها در کنار هم به این انیمیشن تبدیل شدهاند.
امروزه سرعت رشد تکنولوژی آنقدر سریع شده که افراد(مخصوصا ایرانیها) حتی در استفاده به گرد آن نمی رسند چه برسد به ساخت و تولید. پس با این اتفاقاتی که الان در دنیای تکنولوژی و ارتباط میافتد اگر فردا کسی پیدا شود و به من بگوید که یک گوشی آمده که با آن میتوانی جراحی قلب باز انجام دهي، من اصلا تعجب نمیکنم و جوابم ممکن است این باشد: آهان، چه جالب. یادم میآید سالها پیش وقتی سیستم ویبره(لرزش) روی گوشیهای موبایل آمد من انگشت به دهان ماندم و با خودم میگفتم که مگر ممکن است؟؟ اما امروز با گوشی تلفنهمراه انیمیشن میسازند و بیماری مالاریا را تشخیص می دهند، پس طبیعی است که فردا روزی هم با آن جراحی قلب کنند.
اگر برای شما هم جالب است که یک گوشی انیمیشن بسازد و علاقه دارید آن انیمیشن را ببینید میتوانید به تحریریه آنلاین عصر ارتباط بروید و این انیمیشن جالب را دانلود کنید.
منبع:
هفته نامه عصر ارتباط
بزرگترین مشکل سیمبین کندی بودنشه که با ویدیو هایی که من از ان 8 دیدم این مشکل همچنان پابرجاست.من که دیگه تصمیم خودمو گرفتم؛میرم واسه آندروید.
chessmathter
14-10-2010, 13:59
بنده هم نظر هم اینه که این سیستم قابل پیشرفت و رسیدن هست اما همه چی به نوکیا بستگی داره
ببنین وین فون 7 از قبل معرفیم مشخص بود فرق اساسی داره.
این سمبین هم فرق ها بسیار با قبل داره و همین طور برخلاف نطر دوستان داراسی سرعت مطلوب هست.
بحث برنامه و غیره همونطور که گفتم باید منتظر بود ولی مشکل انترفیس این سیستم هست که تا حدیم شخصی میشه قضیه.
اما باید قبول کرد که کار کرد با وین 7 هم لذت بخشتر از اکس پی هست و اگه n8 رو در مقابل آیفون بگذاریم در منو اصلی تو ذوق می زنه و این مسئله باید از طرف نکیا حل شه.
بنده خودم طرفدار نوکیام و N8 رو می خرم.
اما باید بپذیریم کسی که سیستم عامل براسشمهمه نرم افزار و بازی و انترفیس...
در این دوره زمانی نمی تونه به امید 3 ماه دیگه دست به خرید این دستگاه بزنه.
سلام دوستان.
.
این گوشی که شما کار کردید فنلاندی بود یا چینی ؟
چون من می خوام برام از سوئد بیارن می خوام ببینم فارسی را ساپورت میکنه یا نه
یا اینکه برم از دبی بخرم ( میگن اونجا فارسی داره) :10:
shahriar4000
14-10-2010, 14:50
دوستان کسی از قیمت امروز خبری داره یا که کی وارد بازار میشه بالاخره؟
در ضمن 1 سوال ابتدایی دارم اگه یکی از دوستا لطف کنند پاسخ بدند خیلی ممنون میشم
من بدلیل اینکه اغلب مسافرت میرم دوربین و جی پی اس در گوشی برای خرید در اولوییت قرار داره و بدلیل ساپورت عالی و نقشه های نوکیا همیشه نوکیا داشتم و دارم .میخواستم بدونم برند های دیگه غیر از نوکیا هم هستند که برای خودشون مثل نوکیا نقشه و ساپورت داشته باشند ؟و اگه هستند کدام ها هستند و اگه نیستند ایا میشه برنامه و نقشه های نوکیا رو روشون ریخت و اگه میشه باید ان گوشی را -- کرد یا برنامه را ساین کرد؟
hamidkabiri6270
14-10-2010, 15:03
تست باطری ان 8:
با تشکر از pulp_152 که لینکش را در سایت موبایلستان گذاشتند:
توی این تست گفته شده با انجام این کارها حدود 42 ساعت باطری گوشی دوام داشته:
e Nokia N8 managed to survive for 42 hours (or just under two days), enduring the following in the process:
general usage =30min
video playback =90min
audio playback =2hours
voice calls =40min
web browsing =40min
gaming =10min
shooting photos and videos =10min
navigation=10min
با سلام خدمت دوستان امروز با اجازتون اولین ان 8 رو تو تبریز به قیمت 980 تومن دیدم واقعیتش اول باورم نمیشد ان8 ه چون با اون تعریفی که از کیفیت ساختش شنیده بودم از پشت ویترین اون طوری به نظر نمیرسید. وقتی رفتم داخل مغازه چون فروشنده دوستمه و گوشی های تازه که میاد منو خبر میکنه بهم قول داده امشب حتما بعد ساعت کاری برم تا گوشی رو بده تا یه تستی باهاش بزنم انشااله اگه خدا بخواد شب نتیجشو بهتون میگم. در ضمن گوشی رنگش نوک مدادی یا همون خاکستری بود.
ali_power42
14-10-2010, 16:14
نوکیا n8 با فلش در تاریکی:
مقایسه قدرت قلش در عکس بالا با گوشیهای زیر به ترتیب از چپ به راست:
n82-----------motorolla xt720-----------n8
در عکس بالا که برتری مطلق با n8 هست.
نوکیا n8 با فلش در تاریکی در فاصله 3 متری:
مقایسه قدرت قلش در عکس بالا:
n82-----------motorolla xt720-----------n8
n8 از n82 که کاملا بهتر گرفته و مشخصه و در مقایسه با xt720 هم اگه دقت کنید درسته که موتورولا عکسش کمی روشن تر افتاده اما این بخاطر بالا بردن بیش از حد exposure در تنظیمات اتوماتیک xt720 هست که برای جبران کمی نور این کار رو انجام میده و گواه این مطلب نیز از بین رفتن جرئیات عکس در لاستیک دوچرخه و سفید شدن لاستیک هست.
اگه ریویو gsmarena رو خونده باشین تنها مشکلی که در رابطه با دوربین n8 مطرحه اینه که رنگ عکسها با فلش در تاریکی کمی به ابی میزنه و نسبت به pixon 12 کمی تاریکتر میگیره که این مشکل مربوط به تنظیم نبودن صحیح white balance هست که در اپدیتهای بعدی مطمئنا درست میشه
من این تجربه رو در مورد satio دارم که gsmarena از فلش گوشی خیلی شکایت داشت ولی وقتی خریدم با بالا بردن exposure چنان عکسایی میگرفت که ادم باور نمیکرد و over-exposed هم نمیشد البته مشکل satio این بود ولی مشکل n8 همونطور که گفتم white balance هستش که البته میشه با بالا بردن exposure هم درستش کرد(بصورت دستی)
مورد جالب دیگه ای که در زمینه فلش زنون n8 وجود داره اینه که اگر فلش رو روی red eye reduction تنظیم کنید بین 10 تا 20 درصد نور فلش بیشتر میشه که برای عکاسی از سوژه های دور مناسبه
armin_punisher6
14-10-2010, 17:19
لطفا مدیران عنوان تاپیک رو عوض کنن.(وارد بازار نشده رو حذف کنن)
mes que un club
14-10-2010, 19:00
سلام همگی:31:
همین الان زنگ زدم دبی بابام گفت 2000 خوردی درهم که میشه 900 تومن:31:
حالا اولاشه درهم هم رفته بالا یکم بالاست.انشالله به خواست خدا تا چند ماه دیگه قیمتش در هدی میاد پایین که.....:31:
Honradez
14-10-2010, 20:48
سلام به همگی دوستان عزیز.
من احساس میکنم که بعضی از دوستان دارند کم لطفی میکنند ، خوب دوستان درسته که Symbian^1 که شامل (S60 1,2,3,5 edition) هست با سیستم عامل های
در حال حاضر اصلا قابل قیاس نیست اما در زمان خودش بهترین بود به عنوان نمونه گوشی های Nokia 3650 , Nokia 6600 , Nokia 6630 , Nokia N70 , Nokia N82 در زمان
خودشون بهترین گوشی هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ نرم افزاری بودند و در اون موقع سیستم عامل هایی مانند اندروید و iOS وجود نداشتند و در واقع اسمارت فون ها
با عرضه Nokia 3650 و Nokia 3660 بوجود آمدند که در زمان خودشون بی رقیب بودند.
اما مشکل اینجاست که دوستان الان دارند سیستم عامل های حال حاضر نظیر اندروید و iOS و Windows Phone 7 رو با همون Symbian^1 مقایسه میکنند
و این اصلا عادلانه نیست ، امیر جان مثال خوبی زدند که Symbian تنها یک اسمه و این که چون Symbian^3 هم با نام سیمبیان هست یعنی همون Symbian^1 و
هیچ فرقی با هم ندارند ، نه این اصلا درست نیست.
به عنوان مثال در حال حاضر Windows Mobile 5 در قیاس با سیستم عامل های موجود خیلی ضعیفتره ولی این نمیتونه باعث بشه که ما نتیجه بگیریم که Windows Phone 7 هم ضعیفه...
دوستان عزیز Symbian^3 هم مزایایی داره که رقیبانش ندارند ، به عنوان مثال در اندروید نمیشه یه برنامه رو مستقیما بر روی کارت حافظه نصب کرد و این یه مشکله
و در نسخه 2.2 تازه این مشکل برطرف شده و یا در iOS نمیشه از طریق بلوتوث فایل رد و بدل کرد و محدودیت وجود داره در سیستم بلوتوثش و یا در Windows Phone 7 هم
که اخیرا ریلیز شد کلی محدودیت وجود داره اما هیچ کدوم این محدودیت ها در Symbian^3 وجود نداره حتی در Symbian^1 و از
این لحاظ Symbian^3 خیلی دوست داشتنی و فوق العاده هستش.
راستی باید به یه نکته ای اشاره کنم و اونم اینه که مگه موقع اومدن اندروید چند تا برنامه براش موجود بود؟؟؟
اندروید 1.6 با چه مشکلاتی مواجه بود؟؟؟
این بی انصافیه که بگیم Symbian^3 جای پیشرفت نداره ، همین الان که هنوز این سیستم عامل تنها بر روی یک گوشی موجوده و این گوشی هم فعلا در مناطق خاصی
عرضه شده میبینیم که بازی های خوب و با کیفیتی براش موجوده پس خواهشن بزارین حداقل 3 تا 4 ماه از اومدن این سیستم عامل بگذره و بعد در مورد پیشرفت و یا
پسرفتش قضاوت کنین چونکه هنوز چیزی معلوم نیست ولی با توجه به استقبال از Nokia N8 و برنامه های موجود براش من آینده روشنی رو براش پیش بینی میکنم
به قول ضرب المثلی که میگه سالی که نکوست از بهارش پیداست...
در ضمن در بحث نرم افزاری قدرت سی پی یو اصلا ملاک خوبی برای خوب بودن و یا بد بودن یه سیستم عامل نیست ، به عنوان مثال سیستم عامل Windows Vista به
سی پی یو و رم بالاتری نسبت به Windows Seven احتیاج داره ولی همانطور که همه میدونیم Windows Seven خیلی خیلی بهتر از Windows Vista هستش .
پس نگید که چون سی پی یو گوشی های دارای Symbian^3 از سایر گوشیهایی که با سیستم عامل های رقیب عرضه شده اند پایینتره پس در نتیجه این سیستم عامل ضعیفه
و نمیشه باهاش کاری کرد و جای پیشرفت نداره و غیره...
مهمترین المان در این سیستم عامل متن باز (اوپن سورس) بودنش هست که این نکته در پیشرفت سریعش میتونه خیلی تاثیر گذار باشه.
بذارید گوشیهای با این سیستم عامل به طور کامل عرضه بشند نظیر Nokia N8 و Nokia E7 اونوقت پس از مدتی که برنامه های این سیستم عامل هم اومد میشه
این سیستم عامل رو مورد نقد و بررسی قرار داد.
با سپاس.
سيمبين 1 زماني بود که نه خبري از اندرويد بود و همونطور که گفتم، گوشيهاي ويندوز موبايل دوربينشون خيلي خوب نبود و بين ايرانيا هم خيلي جا نيفتاده بودن.
ولي الان قضيه فرق کرده. ويندوز فون 7، اندرويد و بادا هستن که اينترفيس بهتري نسبت به سيمبين 3 دارن.
اون نظري که اندرويد و iOS هم در بدو ورود چيزي نداشتند صحيحه، يعني احتمال داره سرنوشت سيمبين 3 درنهايت مثل اندرويد و iOS بشه. ولي فراموش نکنيم که احتمال هم داره، که مثل N900 بشه. اون هم اوپن سورس نوکيا بود.
اگر iOS مشکل بلوتوث داره يا اندرويد مشکل نصب (که حل شده همونطور که فرموديد)، سيمبين 3 يه مشکل بزرگتري داره که شايد هرروز باهاش سروکار داشته باشيد. يعني همون اينترفيس نامناسب.
اندرويد و iOS شايد بگيم چندان تغييري نکردن، ولي عيب نداره، چون هميني که هستن خيلي هم خوبن. ولي سيمبين 9.4 اينترفيسش بد بود. به راحتي بقيه نبود. ولي حالا ميبينيم که فرق نکرده. در جواب دوستي که ميگفت بخاطر سي پي يوي پايينه، بايد گفت اندرويد و ويندوز موبايل روي سي پي يوهاي کمتر از اين هم اجرا ميشن.
متاسفانه ممکنه همين ضعف (شايد به ظاهر) بزرگ، باعث بشه برنامهنويسها همچنان به سمت سيستم عاملهاي ديگه جذب بشن. بازهم تاکيد ميکنم که نوکيا N8 همقيمت HTC Desire و موتورولاي مايلستون هست.
قسمت قشنگ ماجرا اينه که N8 در رقابت با گوشيهاي بزرگ بمونه و درنهايت سيمبين 3 به چيزي شبيه اندرويد تبديل بشه. ولي در اون روي سکه، ميتونه افت قيمت بکنه و در کنار امثال پيکسون 12 قرار بگيره.
تندرست و پيروز باشيد. :10:
SevenHaft
14-10-2010, 21:20
سيمبين 1 زماني بود که نه خبري از اندرويد بود و همونطور که گفتم، گوشيهاي ويندوز موبايل دوربينشون خيلي خوب نبود و بين ايرانيا هم خيلي جا نيفتاده بودن.
ولي الان قضيه فرق کرده. ويندوز فون 7، اندرويد و بادا هستن که اينترفيس بهتري نسبت به سيمبين 3 دارن.
اون نظري که اندرويد و iOS هم در بدو ورود چيزي نداشتند صحيحه، يعني احتمال داره سرنوشت سيمبين 3 درنهايت مثل اندرويد و iOS بشه. ولي فراموش نکنيم که احتمال هم داره، که مثل N900 بشه. اون هم اوپن سورس نوکيا بود.
اگر iOS مشکل بلوتوث داره يا اندرويد مشکل نصب (که حل شده همونطور که فرموديد)، سيمبين 3 يه مشکل بزرگتري داره که شايد هرروز باهاش سروکار داشته باشيد. يعني همون اينترفيس نامناسب.
اندرويد و iOS شايد بگيم چندان تغييري نکردن، ولي عيب نداره، چون هميني که هستن خيلي هم خوبن. ولي سيمبين 9.4 اينترفيسش بد بود. به راحتي بقيه نبود. ولي حالا ميبينيم که فرق نکرده. در جواب دوستي که ميگفت بخاطر سي پي يوي پايينه، بايد گفت اندرويد و ويندوز موبايل روي سي پي يوهاي کمتر از اين هم اجرا ميشن.
متاسفانه ممکنه همين ضعف (شايد به ظاهر) بزرگ، باعث بشه برنامهنويسها همچنان به سمت سيستم عاملهاي ديگه جذب بشن. بازهم تاکيد ميکنم که نوکيا N8 همقيمت HTC Desire و موتورولاي مايلستون هست.
قسمت قشنگ ماجرا اينه که N8 در رقابت با گوشيهاي بزرگ بمونه و درنهايت سيمبين 3 به چيزي شبيه اندرويد تبديل بشه. ولي در اون روي سکه، ميتونه افت قيمت بکنه و در کنار امثال پيکسون 12 قرار بگيره.
تندرست و پيروز باشيد. :10:
سلام دوست عزیز.
ممنون از بابت نظراتت.
اما باید به این نکته اشاره کنم که هیچ وقت Nokia N8 به سرنوشت Nokia N900 دچار نمیشه به چند دلیل...
اول اینکه از این سیستم عامل یعنی Symbian^3 تنها گوشی Nokia N8 معرفی نشده و چند
گوشیه دیگه هم معرفی شدند و در آینده نیز شاهد معرفی گوشیهای بیشتری با این سیستم عامل هستیم.
مورد بعدی اینه که نوکیا برای این سیستم عامل سرمایه گذاری عظیمی کرده و نمونه بارزش تعیین جایزه چند صد هزار دلاری برای برنامه نویسان
و دولوپرهای این سیستم عامل هستش.
و مورد آخر هم اینکه نوکیا با قدرت هر چه تمام تر شروع به معرفی و عرضه گوشیهای دارای این سیستم عامل کرده و این یعنی حمایت همه جانبه نوکیا
در آینده از این سیستم عامل و گوشیهای دارای آن.
در کل من به شخصه به آینده این سیستم عامل بسیار خوشبین هستم و مطمئنم نوکیا به هیچ وجه حاضر نیست میدان را به همین راحتی به رقبا واگذار نماید
و نمونه اش رو میتونم به برکناری مدیر عامل سابق و تعیین مدیر عامل جدید مثال بزنم که این یعنی تعیین سیاست های راهبردی جدید برای این غول فنلاندی.
با سپاس.
yoosef_st
14-10-2010, 23:04
من یه سوالی برام پیش اومده.
خب مگه اون زمانی که 5800 عرضه شد اینترفیسش اینجوری که الان هست بود؟
مگه نوکیا اون اینترفیس رو تغییر نداد و قشنگترش نکرد؟
الان روی یه چیزی دست گذاشتین که فکر کنم همین الانش روی همین 5800 ها با یکی 2 تا برنامه میشه کُمپلت تغییرش داد و شبیه بقیه سیستم عاملها کردش.
به یه چیزایی گیر میدینا!
مثلا منوی آندرویید که همین جوری که منو رو باز میکنی 600 تا آیکون نشون میده همین جوری از سر و کول هم بالا میرن خیلی خوبه؟
آندرویید از اولش که اومده هیچ آپدیت و اصلاحی نداشته؟
shahriar4000
14-10-2010, 23:55
سلام همگی:31:
همین الان زنگ زدم دبی بابام گفت 2000 خوردی درهم که میشه 900 تومن:31:
حالا اولاشه درهم هم رفته بالا یکم بالاست.انشالله به خواست خدا تا چند ماه دیگه قیمتش در هدی میاد پایین که
.....:31:
دوست عزیز فکر کنم اشتباه محاسبه کردی 2000 درهم میشه حدود 600000 تومان
nafe-bandar
15-10-2010, 00:04
قیمت جدید چقدر رسیده؟
هنوز همون 1.600 هستش؟
کسی هم خریده؟
این هدفون و چیزای جانبی که قبلا می گفتن همراهش هستش.
وجود داره ؟!
amir200812
15-10-2010, 00:09
قیمت جدید چقدر رسیده؟
هنوز همون 1.600 هستش؟
کسی هم خریده؟
این هدفون و چیزای جانبی که قبلا می گفتن همراهش هستش.
وجود داره ؟!
1150 هست و تا 10 روز دیگه احتمالا تا 800 900 بیاد پایین!
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
لطفا مدیران عنوان تاپیک رو عوض کنن.(وارد بازار نشده رو حذف کنن)
دوست عزیز هنوز وارد بازار نشده، اینا اونایی هستند که پیش فروش شده اند
سلام
امشب بر اساسه قولی که دوستم به من و من هم به شما داده بودم حدود یک ساعت با کمال راحتی و بدون اینکه کسی انکولگ کنه تونستم با ان 8 باشم . شور و شوقی که امشب موقع رفتن به اونجا داشتم برای ملاقات ان 8 رو فقط میتونم با روزی مقایسه کنم که برای خرید نوکیا 3650 می رفتم و اولین گوشیه هوشمندی بود که به بازار میومد و من از این قضیه بسیار ذوق زده بودم.
حالا نتیجه این دیدار:
گوشی رو که بهم داد از اونی که فکر میکردم و تو ویدئو ها دیده بودم کمی تو دستم درشتر مینمود و بزرگتر بود.
اونجوری که از قبل عادت داریم که گوشیه اکبند و اولش باطریشو توش بندازیم در این گوشی دیگه این خبرا نیس چون دیگه رنگ باطری رو نمیشه دید چون از ابتدا درونش قرار داره که دوستم میگفت این مورد الان نه ولی بعد ها مشکل ایجاد میکنه که اونم قرار دادن باطری های تقلبی درون گوشی قبل از اینکه به دسته مصرف کننده برسه توسط واسطه هاست و چون باطری معلوم نیس و اگه هم باز کنیم در صورت گارانتی دار بودن میپره پس نمیشه دیدش.
بدنه گوشی از استحکام خوبی بر خورداره ولی اون دکمه قفله صفحه کمی لق میزنه که در اون یه ساعتی که من باهاش کار کردم لقیش زیاد تر هم شد.
اولین چیزی که در اولین رویت به چشم میزنه نوشته made in china هست که اون پاین خود نمایی میکنه.
از لحظه فشار دکمه پاور تا بالا اومدنش رو تایم گرفتم در حدود 25 ثانیه طول کشید که این مورد و فکر کنم که معقول باشه.
دومین مورد پایین بودن کیفیت رنگ ها در صفحه نمایش هست که این مورد برای اونایی که قبلا با گوشی های سامسونگ ویو یا حتی جت کار کردن بیشتر نمایان میشه.
هوم اسکرین که بالا میاد با توجه به چیدمان جدیده ایکون ها والاخصوص ساعت شما احساس میکنید که با گوشیه جدیدی سرو کار دارید.
هوم اسکرین خودش از سه لایه تشکیل شده که عینه جته و با کشیدن انگشت اینور رو اونور میره که یه کپی از جت میتونه تلقی بشه.
ولی فاجعه از اونجا شروع میشه که اون دکمه لعنتی سمت چپ و فشار میدین و دقیقا یه 5800 دیگه جلو روتون ظاهر میشه که اب دهن ادم خشک میشه هیچ نوع تغییری درش مشاهده نمیشه ایکونها دقیقا یه زیراکس رنگی از 5800 هستن.
بعده اونه که شما تمام شور و شوقتونو از دست میدین درست مثله این میمونه که ویندوز 7 رو با اینترفیس ویندوز 98 بدن بیرون و بعدش مایکروسافت بگه خیلی امکانات داره واقعا مضخرفه.
من در دو دقیقه اول دیگه داشتم دنباله یه جایه جدید میگشتم که واسم تازگی داشته باشه چون همشونو از دو ساله پیش دیده بودم.
سرعته گوشی با اینکه هنوز هیچ برنامه ای توش سوار نیس و نسبتا متوسط دیدم به اون صورتی که شما فکر کنید مثل ایفون یا گالکسی با یه تیگ بیپره رو خبری نیست.
چرخشه خودکار هم در صورتی که چند بار مرتب چپ و راست کنین هنگ میکنه که در اون صورت باید یه تکون اساسی بهش بدین تا راه بیافته.
صدای گوشی رو با اون اهنگ های اورجینالش که تست کردم زیاد بلند نیست و مطمعنا در ترافیک و جاهای شلوغ با مشکل مواجه میشیم.
نامردا حتی تو فولدر زنگ های اورجینال گوشی هم نخواستن به خودشون زحمت بدن و چند تا اهنگ جدید درست کنن و بزارن تا تازگی داشته باشه همونایین که از چند ساله پیش بودن.
حالا اصلی ترین موردی که سراسیمه به اونجا سر زدم دوربین بود. کیفیت عکسها در نور چراغهای مغازه زیاد جالب نبود اولین چیزی که شما رو متعجب میکنه قدرت کم فلاشه که با گوشی پیکسون دوستم که مقایسه کردیم حدود 30% کمتر بود . اگه بخوایین از یه نفر عکس پرتره بگیرین باید از یک متر فاصله تجاوز نکنه تا عکس خوب بیافته . موقعی هم که میخواهیم عکسه گرفته شده رو باز نگری بکنیم تو گالری با زوم دو انگشتی گوشی خیلی کند میشه که این مورد خیلی اذیتم کرد.
ولی از فیلم بردارش بگم با اینکه شب بود واقعا از اونی که تصور میکنید بالاتر میگیره خیلی با کیفیت و من یک مورد پرش تصویرو توش ندیدم. تنها موردی که خیلی تاسف اوره اونم اینه که اگه مدتش یشتر از دو سه دقیقه بشه موقعه پخش دوباره گوشی عقبو جلو نمیکنه و وقتی عقبو جلوش میکنی صدا با تصویر هماهنگ نیست.
یه مورد جدید که من دیدم راست کلیک روی منو ها بود که چند امکان جدید بهتون میده.
مواردی که بخوام بگم خیلی زیاده واسه همین اگه دوستان غیر از این سوالی داشتن در صورت دونستن در خدمتشونم.
فقط اینو از طرفه خودم بگم که هرگز به این گوشی بیشتر از 500 تومن نمیدم شما مطمعنا در عرض سه روز ازش خسته میشین هیچ نوع تنوعی توش نیس کار کردن با اون با کار کردن با 5800 هیچ فرقی نداره دوربینشم که از پیکسون که مقایسه کردیم به غیر از فیلم برداری که شاهکاره بهتر نیست. در کل امشب خیلی ناراحت و سر خورده شدم وقعا چند ماهه به عشق این گوشی دارم پول کنار میزارم و تو وب اینور و اون ور میرم اخرشم این شد . به خدا قسم اگه این usb و پورت hdmi نبود و اینا رو رو پیکسون میزاشتن از ان هشت بسیار با ارزش تر میشد.
total_overdose
15-10-2010, 01:16
سلام
امشب بر اساسه قولی که دوستم به من و من هم به شما داده بودم حدود یک ساعت با کمال راحتی و بدون اینکه کسی انکولگ کنه تونستم با ان 8 باشم . شور و شوقی که امشب موقع رفتن به اونجا داشتم برای ملاقات ان 8 رو فقط میتونم با روزی مقایسه کنم که برای خرید نوکیا 3650 می رفتم و اولین گوشیه هوشمندی بود که به بازار میومد و من از این قضیه بسیار ذوق زده بودم.
حالا نتیجه این دیدار:
گوشی رو که بهم داد از اونی که فکر میکردم و تو ویدئو ها دیده بودم کمی تو دستم درشتر مینمود و بزرگتر بود.
اونجوری که از قبل عادت داریم که گوشیه اکبند و اولش باطریشو توش بندازیم در این گوشی دیگه این خبرا نیس چون دیگه رنگ باطری رو نمیشه دید چون از ابتدا درونش قرار داره که دوستم میگفت این مورد الان نه ولی بعد ها مشکل ایجاد میکنه که اونم قرار دادن باطری های تقلبی درون گوشی قبل از اینکه به دسته مصرف کننده برسه توسط واسطه هاست و چون باطری معلوم نیس و اگه هم باز کنیم در صورت گارانتی دار بودن میپره پس نمیشه دیدش.
بدنه گوشی از استحکام خوبی بر خورداره ولی اون دکمه قفله صفحه کمی لق میزنه که در اون یه ساعتی که من باهاش کار کردم لقیش زیاد تر هم شد.
اولین چیزی که در اولین رویت به چشم میزنه نوشته made in china هست که اون پاین خود نمایی میکنه.
از لحظه فشار دکمه پاور تا بالا اومدنش رو تایم گرفتم در حدود 25 ثانیه طول کشید که این مورد و فکر کنم که معقول باشه.
دومین مورد پایین بودن کیفیت رنگ ها در صفحه نمایش هست که این مورد برای اونایی که قبلا با گوشی های سامسونگ ویو یا حتی جت کار کردن بیشتر نمایان میشه.
هوم اسکرین که بالا میاد با توجه به چیدمان جدیده ایکون ها والاخصوص ساعت شما احساس میکنید که با گوشیه جدیدی سرو کار دارید.
هوم اسکرین خودش از سه لایه تشکیل شده که عینه جته و با کشیدن انگشت اینور رو اونور میره که یه کپی از جت میتونه تلقی بشه.
ولی فاجعه از اونجا شروع میشه که اون دکمه لعنتی سمت چپ و فشار میدین و دقیقا یه 5800 دیگه جلو روتون ظاهر میشه که اب دهن ادم خشک میشه هیچ نوع تغییری درش مشاهده نمیشه ایکونها دقیقا یه زیراکس رنگی از 5800 هستن.
بعده اونه که شما تمام شور و شوقتونو از دست میدین درست مثله این میمونه که ویندوز 7 رو با اینترفیس ویندوز 98 بدن بیرون و بعدش مایکروسافت بگه خیلی امکانات داره واقعا مضخرفه.
من در دو دقیقه اول دیگه داشتم دنباله یه جایه جدید میگشتم که واسم تازگی داشته باشه چون همشونو از دو ساله پیش دیده بودم.
سرعته گوشی با اینکه هنوز هیچ برنامه ای توش سوار نیس و نسبتا متوسط دیدم به اون صورتی که شما فکر کنید مثل ایفون یا گالکسی با یه تیگ بیپره رو خبری نیست.
چرخشه خودکار هم در صورتی که چند بار مرتب چپ و راست کنین هنگ میکنه که در اون صورت باید یه تکون اساسی بهش بدین تا راه بیافته.
صدای گوشی رو با اون اهنگ های اورجینالش که تست کردم زیاد بلند نیست و مطمعنا در ترافیک و جاهای شلوغ با مشکل مواجه میشیم.
نامردا حتی تو فولدر زنگ های اورجینال گوشی هم نخواستن به خودشون زحمت بدن و چند تا اهنگ جدید درست کنن و بزارن تا تازگی داشته باشه همونایین که از چند ساله پیش بودن.
حالا اصلی ترین موردی که سراسیمه به اونجا سر زدم دوربین بود. کیفیت عکسها در نور چراغهای مغازه زیاد جالب نبود اولین چیزی که شما رو متعجب میکنه قدرت کم فلاشه که با گوشی پیکسون دوستم که مقایسه کردیم حدود 30% کمتر بود . اگه بخوایین از یه نفر عکس پرتره بگیرین باید از یک متر فاصله تجاوز نکنه تا عکس خوب بیافته . موقعی هم که میخواهیم عکسه گرفته شده رو باز نگری بکنیم تو گالری با زوم دو انگشتی گوشی خیلی کند میشه که این مورد خیلی اذیتم کرد.
ولی از فیلم بردارش بگم با اینکه شب بود واقعا از اونی که تصور میکنید بالاتر میگیره خیلی با کیفیت و من یک مورد پرش تصویرو توش ندیدم. تنها موردی که خیلی تاسف اوره اونم اینه که اگه مدتش یشتر از دو سه دقیقه بشه موقعه پخش دوباره گوشی عقبو جلو نمیکنه و وقتی عقبو جلوش میکنی صدا با تصویر هماهنگ نیست.
مواردی که بخوام بگم خیلی زیاده واسه همین اگه دوستان غیر از این سوالی داشتن در صورت دونستن در خدمتشونم.
فقط اینو از طرفه خودم بگم که هرگز به این گوشی بیشتر از 500 تومن نمیدم شما مطمعنا در عرض سه روز ازش خسته میشین هیچ نوع تنوعی توش نیس کار کردن با اون با کار کردن با 5800 هیچ فرقی نداره دوربینشم که از پیکسون که مقایسه کردیم به غیر از فیلم برداری که شاهکاره بهتر نیست. در کل امشب خیلی ناراحت و سر خورده شدم وقعا چند ماهه به عشق این گوشی دارم پول کنار میزارم و تو وب اینور و اون ور میرم اخرشم این شد . به خدا قسم اگه این usb و پورت hdmi نبود و اینا رو رو پیکسون میزاشتن از ان هشت بسیار با ارزش تر میشد.
چقدر پست های این دوستمون برام آشنان:31:
حس میکنم یجا دیدمش:27:
قول میدم رنگ گوشیرم ندیدی:27:
عذر میخوام ناراحتت کردم:46: اگه دیدیم خوش به حالت:46:
shahriar4000
15-10-2010, 01:29
سلام
حالا نتیجه این دیدار:
من واقعن فوق الاده منتظر ورود و خرید این گوشی بودم ولی با توجه به اطلاعاتی که این چند روزه به دست اوردم کمی دلسرد شدم از خرید ولی با مطالبی که شما فرمودید دیگه متنفر شدم و ممنون از توضیحات شما و وجود این سایت بدلیل تحقیق و تفحص و روشنگری
hamidkabiri6270
15-10-2010, 01:44
سلام
امشب بر اساسه قولی که دوستم به من و من هم به شما داده بودم حدود یک ساعت با کمال راحتی و بدون اینکه کسی انکولگ کنه تونستم با ان 8 باشم .
سلام دوست عزیز
میشه یه زحمتی بکشی فردا دوباره بری پیش این دوستت یه چند تا عکس از ظاهر گوشی و منوهاش بگیری.زحمت بکش اگه این کار را انجام دادی روی حالت زبان فارسی عکسا را بگیر چون گوشی به صورت پیش فرض زبان فارسی روش نصبه.شما چه رنگیش را تست کردی؟
اگه زحمتت نمیشه با گوشی پیکسون دوستت یه فیلم از ان 8 بگیر این کیفیت صفحه نمایش ان 8 دستمون بیاد.
soheildolatabadi
15-10-2010, 01:44
نه آقا من میگم پسر خاله الدر (همون که جنجال دوربین N8 رو به پا کرده بود)اومده اینجا !! :27:
به جناب airowa
با نهایت احترام خدمت شما، دوست عزیز یعنی غیر از فیلم برداری، هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــچ نکته مثبتی در این گوشی پیدا نکردید؟!
ارادتمند :11:
total_overdose
15-10-2010, 01:50
2تا عکس که توسط یکی از دوستان در موبایلستان خودشون گرفتن البته در دبی:31:
عکس ها همگی در محیط ایندور و شب البته با نور ساختمان گرفته شده که میشه گفت خیلی خوب هستن.
راستی عکس ها 9 مگا پیکسل واید گرفته شدن نه 12 مگا پیکسل عادی
astaragg
15-10-2010, 03:57
سلام دوست عزیز
میشه یه زحمتی بکشی فردا دوباره بری پیش این دوستت یه چند تا عکس از ظاهر گوشی و منوهاش بگیری.زحمت بکش اگه این کار را انجام دادی روی حالت زبان فارسی عکسا را بگیر چون گوشی به صورت پیش فرض زبان فارسی روش نصبه.شما چه رنگیش را تست کردی؟
اگه زحمتت نمیشه با گوشی پیکسون دوستت یه فیلم از ان 8 بگیر این کیفیت صفحه نمایش ان 8 دستمون بیاد.
کاملا موافقم جیگر حتما اینکارو بکن که اگر نکنی.....:31:
ما فیلمایی که از این گوشی دیدیم باور کنیم یا حرف شما رو؟:31:
هر جور راحتی حال کن :11:
همین جا منو دیدیی همونیم که راحت و بدون وابستگیه برندی نظر میدم نشناختی:19:
فعلا معلومه شما ناراحتی که اونطوری که میخواستی از گوشی تعریف نشده :40:
در ضمن من دیشب واسه اینکه بخوام هم خودم با گوشی اشنا بشم و هم اینکه واسه دوستان هم یه راهنمایی بشه یک ساعت با هزار فیلمو نمایش تونستم دوستمو راضی نگهدارم که گوشی رو بده کار کنم. اینی که در پسته قبلیم نوشتم خدا میدونه که عینه واقعیاته واگه عده ای مثل شما نمیخوایی قبول کنی بسم الله برو بگیر حال کن دیگه لازم نیس واسه دیگران که اینجا وقت میزارن و میخوان یه مطلب به درد بخور بنویسن متلک بندازی:41:.
armin_punisher6
15-10-2010, 09:20
1150 هست و تا 10 روز دیگه احتمالا تا 800 900 بیاد پایین!
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
دوست عزیز هنوز وارد بازار نشده، اینا اونایی هستند که پیش فروش شده اند
شما یه سر علائدین برین میبینین که گوشی رو آوردن.تو سایت گوشی شاپ هم میفروشه.
[QUOTE=benyaminbahadori;5519973]سلام دوست عزیز
اگه زحمتت نمیشه با گوشی پیکسون دوستت یه فیلم از ان 8 بگیر این کیفیت صفحه نمایش ان 8 دستمون بیاد.[/QUOTE
من هم کاملا دلم میخواس که این کارو بکنم ولی متاسفانه اینجا امکانه اپلود مستقیم عکس نیس و باید از یه جا دیگه اپلود شه وبا توجه به اینکه من دارم از دایال اپ استفاده میکنم واسم مقدور نیست. در ضمن اینجا محکمه نیس که شاهد بیاریم اونایی که به هم دیگه و دیگر دوستان تاپیک به هم حس احترام دارن حرف هم دیگه رو قبول میکنن و قبلا هم گفتم هر کسی باورش نمیشه این عقیدش واسه همه محترمه و میتونه قبول نکنه. ممنون ازتون.
amir200812
15-10-2010, 09:42
شما یه سر علائدین برین میبینین که گوشی رو آوردن.تو سایت گوشی شاپ هم میفروشه.
عزیز میگم اونا گوشی هایی هستند که پیشفروش شده! ورود رسمی به بازار 22 اکتبر هست!
Dark.Life
15-10-2010, 10:50
دوست عزیز واقعاً برای شما متاسفم که به جای احترام به این دوستمون که اینهمه برای ما وقت گزاشتن و زحمت کشیدن و ما رو از گمراهی دراوردن بی احترامی میکنید و اینجوری تهمت میزنید :13: :41:
مگه چه سودی برای این دوستمون داره که بخاد کسی رو گمراه کنه ؟ والا سودی نداره!
دنیای بدی شده :41:
SevenHaft
15-10-2010, 11:10
سلام به همگی دوستان.
سرانجام سیستم عامل MeeGo هم برای گوشی Nokia N900 اومد و گوشی Nokia N900 میتونه هم از سیستم عامل Maemo استفاده کنه و هم از سیستم عامل MeeGo...
و میتونه هر دو رو در کنار هم داشته باشه که این فوق العاده هستش.
پس با این وجود تا چند وقت دیگه شاهد معرفی گوشی های دارای این سیستم عامل از طرف نوکیا هستیم که فکر میکنم اولین گوشی با این سیستم عامل هم باید Nokia N9 باشه...
انشاالله دوستانی هم که سیستم عامل Synmbian^3 با گوشیهاش نتونسته راضیشون بکنه با این سیستم عامل و گوشیهاش راضی بشن چون دیگه واقعا
سیستم عامل MeeGo یه سیستم عامل فوق العاده قوی و قابل انعطافی هستش با توجه به اینکه هسته مرکزیش هم لینوکسه...
با سپاس.
astaragg
15-10-2010, 11:16
دوستان بیخیال!
یه اطلاعاتی در مورد تاچ کردن تی وی با ان8 گیرم اومده که شاید هم شما میدونستید و نمی گفتید
این کار توسط یه برنامه انجام میشه که اصلا از نظر نرم افزاری فکر کنم به نوکیا ربطی نداره.
یه فیلمی قبلا پست شده بود که اصلا توش گوشی دیده نمی شد و من شک داشتم شدید! حرفی هم ازش نبود.
من سعی میکنم اسم برنامه رو هم پیدا کنم
دوست عزیز واقعاً برای شما متاسفم که به جای احترام به این دوستمون که اینهمه برای ما وقت گزاشتن و زحمت کشیدن و ما رو از گمراهی دراوردن بی احترامی میکنید و اینجوری تهمت میزنید :13: :41:
میدونی مشکل چیه
مشکل اینجاست که تو این تایپیک همه N8 رو بهترین گوشی دنیا میدونن و وقتی کسی یکم از نقص هاش میگه حاضر نیستن قبول کنن و اینجوری متلک میندازن
دارین میبینین که میگه عکس و فیلمش خوبه و اینو همه میدونیم
ولی تو gsmarena هم گفته که منو هاش قدیمی هست و زیاد جالب نیست
شما از کجا میدونین که منو هاش عالیه یا این عیبا رو نداره که متلک میندازین
ایشون اینهمه زحمت کشیدن و اینهمه تایپ کردن که بقیه رو راحت کنن اونوقت شما...
total_overdose
15-10-2010, 11:29
هر جور راحتی حال کن :11:
همین جا منو دیدیی همونیم که راحت و بدون وابستگیه برندی نظر میدم نشناختی:19:
فعلا معلومه شما ناراحتی که اونطوری که میخواستی از گوشی تعریف نشده :40:
در ضمن من دیشب واسه اینکه بخوام هم خودم با گوشی اشنا بشم و هم اینکه واسه دوستان هم یه راهنمایی بشه یک ساعت با هزار فیلمو نمایش تونستم دوستمو راضی نگهدارم که گوشی رو بده کار کنم. اینی که در پسته قبلیم نوشتم خدا میدونه که عینه واقعیاته واگه عده ای مثل شما نمیخوایی قبول کنی بسم الله برو بگیر حال کن دیگه لازم نیس واسه دیگران که اینجا وقت میزارن و میخوان یه مطلب به درد بخور بنویسن متلک بندازی:41:.
آخی...
چرا ناراحت میشی دوست خوبم.
گفتم که ناراحت نشو.برای شادی تاپیک گفتم:31:
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
دوست عزیز واقعاً برای شما متاسفم که به جای احترام به این دوستمون که اینهمه برای ما وقت گزاشتن و زحمت کشیدن و ما رو از گمراهی دراوردن بی احترامی میکنید و اینجوری تهمت میزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنیای بدی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا دنیای بدی شده.چند نام کابریم خیلی بد شده
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
میدونی مشکل چیه
مشکل اینجاست که تو این تایپیک همه N8 رو بهترین گوشی دنیا میدونن و وقتی کسی یکم از نقص هاش میگه حاضر نیستن قبول کنن و اینجوری متلک میندازن
دارین میبینین که میگه عکس و فیلمش خوبه و اینو همه میدونیم
ولی تو gsmarena هم گفته که منو هاش قدیمی هست و زیاد جالب نیست
شما از کجا میدونین که منو هاش عالیه یا این عیبا رو نداره که متلک میندازین
ایشون اینهمه زحمت کشیدن و اینهمه تایپ کردن که بقیه رو راحت کنن اونوقت شما...
دوست عزیز شما بهتره بجای پند کمی هشیار باشین:46:
روز اولی که این گوشی دیده شد منوش شبیه سیمبین قبلی بود.اگر هنوز کسی نفهمیده دیگه ....
منم مشکلی با حرف دوستمون ندارم.ازش عذر خواهی کردم دلش نشکنه:31:
خوش به سعادتش که رفته دیده من که حتی پولمم نمیرسه بخرمش:13:
مورد دیگه دوست خوبم شما از روز اول نسبت به ان8 نظر مثبت نداشتین.خ.ب طبیعی هم هست کسیم که نمیگه
بی عیبه یا بیا بخر.حرفتون در مورد اون عده هم درسته اما دلیل نمیشه اونا درست بگن.
یه تعدادی برند نوکیارو دوست دارن حالا یه گوشی مقاداری خوب زده کمی جوگیر میشن دیگه طبیعی هم هست:31:
من خودم شخصا برند نوکیا رو میپسندم اما تعصب کور کورانه روش ندارم.از انواع برند ها هم گوشی میگیرم.اگه اشتباه نکنم ویواز دارید شما.من از اولین کسایی بودم ویواز
گرفتم و خیلیم دوسش داشتم گوشی عالی بود هیچ وقتم تخریبش نمیکنم چون حالا برند 100 درصد مورد علاقم نیست.
گوشی خوب همیشه مشتریشو پیدا میکنه حالا من از صبح تا شب بشینم اینجا بگم ان8 خوب با 4تا یوزر دیگه بیام بگم من باهاش کار کردم
فوقلادن ولی فرض کنیم در عمل اینطور نباشه فوقش 2تارم گول بزنم بخرن ولی آیا فروشش بالا میره؟:13: همین بر عکسشم هست.
amir200812
15-10-2010, 11:30
عزیز همه چی از اواتار شما معلومه! همه عالم میگن گوشی عالی هست، اونوقت یه کاربر با 30 پست میاد کل دنیای دیجیتال رو زیر سوال میبره!
عزیز من این افرادی که اینجا هستند گاوچرون نیستند، همه یه چیزایی حالیشونه! پس لطف کنید از پست های بی مورد خوداری کنید!
Dark.Life
15-10-2010, 11:41
واقعا دنیای بدی شده.چند نام کابریم خیلی بد شده
دوست عزیز با این صحبت ها نمیتونید بی ادبی خودتون رو توجیه کنید ... من جای شما بودم از خجالت آب میشدم و دیگه چیزی نمیگفتم ولی متاسفانه دنیای بدی شده!!
عزیز همه چی از اواتار شما معلومه! همه عالم میگن گوشی عالی هست، اونوقت یه کاربر با 30 پیت میاد کل دنیای دیجیتال رو زیر سوال میبره!
عزیز من این افرادی که اینجا هستند گاوچرون نیستند، همه یه چیزایی حالیشونه! پس لطف کنید از پست های بی مورد خوداری کنید!
به نظر میرسه شما عاشق این گوشی شدی و اگه کسی از عشقتون بد بگه کله میکنید!
یکی دیگه از ان8 میگه طرف میاد میگه از آواتار تو پیداست! ... به من چه ؟ مگه من گفتم ؟ یکی دیگه باهاش کار کرده بهتون اطلاعات میده میگه آواتارت چمیدونم چی چی!!
نباید انقدر تعصب داشته باشید رو یه گوشی که نتونید عیبهاشو قبول کنید ... به هر حال ممکنه یه سری ایراد داشته باشه مثله همه گوشیهای دیگه ... شما باید جنبه انتقاد داشته باشی
amir200812
15-10-2010, 11:53
دوست عزیز با این صحبت ها نمیتونید بی ادبی خودتون رو توجیه کنید ... من جای شما بودم از خجالت آب میشدم و دیگه چیزی نمیگفتم ولی متاسفانه دنیای بدی شده!!
یکی دیگه از ان8 میگه طرف میاد میگه از آواتار تو پیداست! ... به من چه ؟ مگه من گفتم ؟ یکی دیگه باهاش کار کرده بهتون اطلاعات میده میگه آواتارت چمیدونم چی چی!!
نباید انقدر تعصب داشته باشید رو یه گوشی که نتونید عیبهاشو قبول کنید ... به هر حال ممکنه یه سری ایراد داشته باشه مثله همه گوشیهای دیگه ... شما باید جنبه انتقاد داشته باشی
عزیز گالاکسی اس رو امروز تست کردم! اشغاله! دوربینش در حد 1 مگاپیکسل هم نیست! نمایشگر سیاه سفیده بابا! باطریش فقط 5 دقیقه کار میکنه! اینم شد گوشی! خیلی خیلی داغونه! و...
پس اینم انتقاد من از گالاکسی!
مرد حسابی باید با منطق انتقاد کرد، نه اینکه یه بابایی بیاد از خودش یه برسی بنویسه که با کل دنیای موبایل متفاوت هست!
اواترت رو هم گفتم چون نمیدونم چه حکمتی هست که هر کی بیاد بگه این گوشی فلان مشکل رو داره و سامسونگ بهتره، شما به عنوان وکیل ایشون وارد عمل میشید و خودتون رو میکشید تا با دلایل غیر واقعی ثابتش کنید!
در کل پیشنهاد میکنم برید به کمپانی سامسونگ بگید یه گوشی بسازه تا شما دیگه نسوزید که N8 گوشی های سامسونگ رو له میکنه!:5:
total_overdose
15-10-2010, 11:56
سلام
اولین فریم ور کوک شده N8 توسط hyperx بزودی ارائه میشه
Quote: I was wrong,(with half-----) today we got Nokia N8 fully hacked, we aren´t still able to start “Rompatcher” but we are working hardly to get an solution. This shows again how good team-working works and how a merging together with PNHT will be possbile in the near future.
How is this working? We will provide you soon an flash-image to get an FULL hacked phone to install unsigned apps. Be excited about this.
hamidkabiri6270
15-10-2010, 12:52
عزیز دلم شما اگه از ان 8 خوشت نمیاد میتونی نخریش .برو همون کالسکه را بخر که خدای گوشی ها است.این که بحث کردن نداره.بهتره جو تاپیکو منحرف نکنی.
johnypersian1656
15-10-2010, 12:56
حمید بیخیال داداش. چه بحث بیخودیه میکنین؟ گوشی میاد به زودی همه چی معلوم میشه :21:
Nokia n8 sample pictures this time from engadget
REVIEW
کلی هم از دوربین n8 تعریف کرده :
Without mincing words, this is a phenomenal camera, and the N8′s raison d'être. It marks a significant step forward for cameraphones, and improves upon the N86 (Nokia's last imaging flagship) by a wide margin. Contrary to devices like the iPhone 4 which take comparatively pleasing but artificial pictures, the N8 produces extremely detailed and natural shots.
Pictures captured with the N8 contain a tremendous amount of information and leave the door wide open for some serious post-processing. Color balance and light metering are superb. The two-stage shutter button feels wonderful, and locks both focus and exposure when half pressed.
دیگه چی بگه بنده خدا؟ :دی
راستی پستم تکراری که نیست؟ :دی
موتوری مگه پارس آنلاین نداری ؟ با اون عکسا رو آپ کن : ))
جالبه پستای دوستی که کامنت گذاشته 34 تاست و اونیکی که متنفر شده 11 تا !
ای کاش مثه بقیه فروما اون بغل تب آی پی هم وجود داشت !!!
البته مدیرا این قابلیتو دارن ! فک کنم اگه ازش درخواست کنیم همه چی مشخص میشه ;)
ali_power42
15-10-2010, 13:23
فقط ذکر یک دلیل کافیه که بگم اون دوست عزیزمون که با گوشی کار کردن نظرشون مغرضانه هست و اونم اینکه فلش زنون n8 از نظر روشنایی عکس بهتر از n82 هست و چون خودم n82 دارم و برد فلشش بیش از 4 متر هست پس فلش n8 باید بهتر از این حرفا باشه نه اینکه به گفته ایشون فقط تا یک متر جواب بده
تازه بر فرض محال اگه اینطور هم بود gsmarena ابروی نوکیا رو میبرد
2 -3 صفحه قبل یه ریویوی خیلی خوب از فلش n8 گذاشتم بهتره او ببینید
راستی مثل اینکه تازگیا شرکت معظم سامسونگ:27: یک ارتش سایبری هم ایجاد کرده که به تخریب برندهای دیگه در وب میپردازن و میگن حقوق خوبی هم میده:31:
hamidkabiri6270
15-10-2010, 13:29
گیمینگ در ان 8 و آیفون 4:
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:
Dark.Life
15-10-2010, 13:44
موتوری مگه پارس آنلاین نداری ؟ با اون عکسا رو آپ کن : ))
جالبه پستای دوستی که کامنت گذاشته 34 تاست و اونیکی که متنفر شده 11 تا !
ای کاش مثه بقیه فروما اون بغل تب آی پی هم وجود داشت !!!
البته مدیرا این قابلیتو دارن ! فک کنم اگه ازش درخواست کنیم همه چی مشخص میشه ;)
خب حالا که اینطور شد من از مجتبی جان میخام آی پی رو چک کنه
اگه تو راس میگی یوزر منو بن کنه
اگه دروغ میگی تو رو بن کنه
قبول داری ؟
هر کس دیگه هم اینجوری فک میکنه میتونه شرکت کنه و در صورتی که اشتباه کنه یوزرش بن بشه!
فقط ذکر یک دلیل کافیه که بگم اون دوست عزیزمون که با گوشی کار کردن نظرشون مغرضانه هست و اونم اینکه فلش زنون n8 از نظر روشنایی عکس بهتر از n82 هست و چون خودم n82 دارم و برد فلشش بیش از 4 متر هست پس فلش n8 باید بهتر از این حرفا باشه نه اینکه به گفته ایشون فقط تا یک متر جواب بده
تازه بر فرض محال اگه اینطور هم بود gsmarena ابروی نوکیا رو میبرد
2 -3 صفحه قبل یه ریویوی خیلی خوب از فلش n8 گذاشتم بهتره او ببینید
راستی مثل اینکه تازگیا شرکت معظم سامسونگ یک ارتش سایبری هم ایجاد کرده که به تخریب برندهای دیگه در وب میپردازن و میگن حقوق خوبی هم میده
من حالا نمیخام از ان8 بد بگم ولی به نظرم صحبت اون دوستمون در مورد فلش درسته
خود gsmarena گفته فلشش از ان82 کوچیکتره و متعاقباً نور کمتری داره
در مقایسه با پیکسونم با ایزو 360 در برابر 160 پیکسون عکس کم نورتری گرفته
حمید بیخیال داداش. چه بحث بیخودیه میکنین؟ گوشی میاد به زودی همه چی معلوم میشه
تا همین چند روز پیش انگجت بد بود یهو خوب شد!
من اصلاً قصد بد جلوه دادن ان8 رو ندارم
فقط از این ناراحت میشم که چقدر تعصب در مورد این گوشی بیداد میکنه که به یه بنده خدایی که با این گوشی کار کرده اینطور توهین میکنید ... من وقتی پست دوستمونو خودندم اصلاً برام مهم نبود حتا ناراحت شدم که این گوشی این ایراد هارو داره ولی وقتی دیدم دوستان چطور بهش توهین میکنن واقعاً ناراحت شدم و نتونستم جلوی خودمو بگیرمو چیزی نگم
عزیز دلم شما اگه از ان 8 خوشت نمیاد میتونی نخریش .برو همون کالسکه را بخر که خدای گوشی ها است.این که بحث کردن نداره.بهتره جو تاپیکو منحرف نکنی.
من اتفاقاً از ان8 خوشم میاد ... یکی دیگه از ان8 بد میگه همه چیزو میندازین گردن من
نمیدونم چه هیزم تری به نوکیا فروختم :دی
عزیزان من از این گوشی خوشم اومده و دوست دارم بخرم ولی اگه کسی که باهاش کار کرده انتقاد کنه نمیام بهش توهین کنم
لطفاً شما هم رعایت کنید
مرد حسابی باید با منطق انتقاد کرد، نه اینکه یه بابایی بیاد از خودش یه برسی بنویسه که با کل دنیای موبایل متفاوت هست!
اواترت رو هم گفتم چون نمیدونم چه حکمتی هست که هر کی بیاد بگه این گوشی فلان مشکل رو داره و سامسونگ بهتره، شما به عنوان وکیل ایشون وارد عمل میشید و خودتون رو میکشید تا با دلایل غیر واقعی ثابتش کنید!
در کل پیشنهاد میکنم برید به کمپانی سامسونگ بگید یه گوشی بسازه تا شما دیگه نسوزید که N8 گوشی های سامسونگ رو له میکنه!
دقیقاً همینطوره ... نظر این دوستمون اونطورم با سایتا متفاوت نبود ... اصلاً چیز بدی نگفته بود به اونصورت
فقط از منوهاش و سرعت زومش انتقاد کرده بود که gsmarena هم دقیقاً همینارو گفته بود
chessmathter
15-10-2010, 13:59
من دوتا بررسی دوستان ninja و airowa رو گذاشتم .دوستان خودشون قضاوت کنن.
به نظر من ظاهر سیستم عامل روی تصمیم یا نظر airowa تاثیر گذاشته و به نظر از عدم اطلاعات چون بنده از 4 ماه پیشم میدونستم منو هاش مثه 5800 هست ویا سه همو اسکرین داره.
ولی آیا واقعا هیچ فرقی با 5800 نداره؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر آخرم چند نقل قول می زارم.!gsmarena
Another first is a Nokia AMOLED display to remain perfectly legible under direct sunlight. Previous attempts were pretty poor on a bright sunny day, but this time they got it right.
The indoor image quality, as is to be expected from an AMOLED unit, is pretty good with deep blacks and nicely saturated colors. Not as impressive as Samsung’s SuperAMOLED screens, but certainly competitive elsewhere.
The N8 screen sensitivity is as good as we’ve come to expect from capacitive units
What bothers us slightly more is the bluish cast that most N8 flash shots get, meaning there's something wrond with the automatic white balance setup but we hope Nokia engineers will take care of it in the futureیه سوال داشتم دوست عزیز شما 30 درصد که نوشتی رو از کجا آوردی از اینجا!:31:
The Nokia N8 comes with a 30% smaller flash module than the Nokia N82, which naturally provides less light. However the improved high ISO performance compensates for the lower flash range. The Nokia N8 goes for a higher ISO setting so that it achieves the same exposure with less light coming from the flash.مامیدوارم ناراحت نشده باشی اما منظورم با چه وسیله ای اندازه گرفتی:31: عدد چیه؟!!! اونم رویو دستی
t's obviously time for the Samsung Pixon12 to give up its cameraphone crown. The little fella managed to hold onto it for more than a year by using a lot smaller 1/2.5" sensor, which is an impressive achievement on its own.Now however it should make way for the new cameraphone king.With great dynamic range and excellent low-light performance, lots of resolved detail, geometrically perfect lens and, pleasant, but not overdone colors, the Finnish flagship leaves no doubt as to whether it is worthy of the crown. The only issues we can point out with the camera are the inconvenient user interface and the uninspiring flash photography results.
در مورد دوربین اگه هم مشکلی باشه با آپدیت حل میشه.مطمعن باشد بهترین کمرا فون موجود در حال حاظر n8 می باشد.
در مورد سیستم عامل وانترفیسشم قبلا گفتم.
اما یه سوال چرا سیستم عامل های دیگه با مشکلات متعدد مثله win 7 که بلوث نداره یا iso با امد نرم افزار حل میشه اما انترفیس سمبین با برنامه های که اومده و به کلی تغییر میده حل نمیشه؟
اما باید واقعیت که این اترفیس برای چند دهه است و تغییرنرکده نادیده گرفت ونوکیا باید به فکر باشه.کماکان که بنده یه جا نظر سنجی در باره آیکون ها دیدم از نوکیا چه بسا...
در مورد نرم افزار و حتی بازی باید وایساد اما در این زمان حرفی نیست.
جناب dark.life عزیز قضیه شما مثله چوبان دروغگویه! شما این قدر فقط تمسخر وبد گفتین و تعصبی حرف زدین و فقط از کسانی که بد گفتن تشکر و کردینو تا چیزی شده اومدین که اگه راستم بگین کسی باور نمکنه و
من نمی دونم چرا پست های شما رو قبل خوندن میدونم یا داره بد میگه یا تمسخره.این یعنی شما از قبل جبهه در مورد این دسگاه گرفتین ونظر و تایید شما غیر قابل پذیرش میشه.
johnypersian1656
15-10-2010, 14:03
تا همین چند روز پیش انگجت بد بود یهو خوب شد!
من اصلاً قصد بد جلوه دادن ان8 رو ندارم
فقط از این ناراحت میشم که چقدر تعصب در مورد این گوشی بیداد میکنه که به یه بنده خدایی که با این گوشی کار کرده اینطور توهین میکنید ... من وقتی پست دوستمونو خودندم اصلاً برام مهم نبود حتا ناراحت شدم که این گوشی این ایراد هارو داره ولی وقتی دیدم دوستان چطور بهش توهین میکنن واقعاً ناراحت شدم و نتونستم جلوی خودمو بگیرمو چیزی نگم
حسن جان من نه هیچ موقع گفتم engadget خوبه نه گفتم بده! فقط یه نقل قول کردم از حرفی که زده خدایی خیلی تعریف کرده بود دیگه. نکرده بود؟ من به حمید گفتم بحث نکنیم که تاپیک منحرف نشه! مگه گفتم کی درست میگه کی اشتباه؟ گفتم گوشی اومد همه چیز معلوم میشه! همین! به خدا قصد توهین هم به اون دوستمون حالا هرکی باشه نداشتم!
astaragg
15-10-2010, 14:11
عزیز استاد شطرنج ، خودتو خسته نکن از این ....... تو همه فروما هست!
ان 8 رو عشقه!
DariushGreat
15-10-2010, 14:34
در خوب بودن ان 8 هیچ شکی نیست؛ دوربین خوب، صفحه نمایش خوب، برند خوب، مواد خوب، امکانات خوب تر!!! :31:
گالکسی اس و ویو و... هم در نوع خودشون و رده خودشون خیلی خوبن. من خودم به شخصه عاشق ویو هستم و با خودم وعده کردم یکی از گوشی هایی که حتما باید بخرم همین ویو هست. :46: حالا این چه صیغه ایه که یکی می گه سامی بده، یکی دیگه می گه نوکیا بده؛ یکی هم در این میان می شه بنزین روی آتیش و کل قضیه دوربین های دیجیتالی رو زیر سوال می بره؟!!! :13:
من فقط خیر سرم یک هفته رفتم ایالات متحده تفرش برای درس خوندن و از اینترنت دور بودم؛ الان که اومدم گفتم ببینم تازگی ها چه خبر، بعد می بینم شما ها پریدین به هم و...
دوستان من؛ تضمین می کنم همین ان8 مردونه تا 2 سال دیگه ( تازه در بهترین شرایط فروش ) از چشم همگان می افته و بعد هم به فراموشی سپرده می شه ( همون طور که ان70 به فراموشی سپرده شد ). اما این دوستی هاست که می مونه...
خدایی حیف نیست که دوستی ها زیر سوال بره...؟ به خدا، به پیر، به پیغمبر ارزش همتون بیشتر از این گوشی هاست.اصلا گور بابای نوکیا و سامسونگ و اریکسون و... خوبه؟!
شما رو به خدا این قدر با هم درگیر نشین :37:
دوستتون دارم
شاد باشین
hamidkabiri6270
15-10-2010, 14:34
فیلمبرداری از فوتبال با ان 8:
آقا حسن و دار و دسته برید بشینید داربی پایتخت را ببینید الان شروع میشه اینقدر اسپم ندید.:31:
لینک دانلود ویدیو:
لینک پخش ویدیو:
خب حالا که اینطور شد من از مجتبی جان میخام آی پی رو چک کنه
اگه تو راس میگی یوزر منو بن کنه
اگه دروغ میگی تو رو بن کنه
قبول داری ؟
هر کس دیگه هم اینجوری فک میکنه میتونه شرکت کنه و در صورتی که اشتباه کنه یوزرش بن بشه!
منم مثل دوستمون فكر ميكنم فكر ميكنم اون يكي يوزر هم براي شما باشه حسن خان ، از بن شدن هم نميترسم .:41:
فقط ذکر یک دلیل کافیه که بگم اون دوست عزیزمون که با گوشی کار کردن نظرشون مغرضانه هست
اخه موئمن غرض واسه چی واسه کی نوکیا که پسر عمم نیس که این چور حرف میزنی سامسونگ هم همین طور به خدا قسم الان هم گوشیم c901 سونیه که با قیمت 185 تومن و یه دوربین 5 مگا وفلاشه زنون دو برابر قیمتش ارزش داره و بعد از این هم هر برندی که بتونه چیزه جالبی باقیمت مناسب بده رو میخرم . یه نکته دیگه هم اینکه واقعا این خیلی بده که وقتی یه نفر تو یه موضوعی با یکی دیگه هم نظر هست یه عده پاشن اونو بکوبن اون دوستمون dark.life یه نظری داده که مشابه من بوده شما هم نظرت مخالفه این که بد نیست . اگه شما هم یه روزی بتونین با ان8 کار کنین یا به امید خدا بخرین اگه عملکردهاش به بنظرتون بهتر از اینی بود که من دیدم بیایین بگین تا ما هم استفاده کنیم . این که خیلی خوبه دیگه این حرفها لازم نیس. در پایان اینم بگم که من فلاش ان8 رو با پیکسون مقایسه کرده بودم که پیکسونه 30% قویتر بود و اون یه متر رو هم که گفتم بهترین حالت عکاسی با بهترین کیفیت نور دهی منظورم بود منم میدونم که میشه تا 4 متر هم فاصله گرفت ولی اونوقت دیگه از کیفیت خبری نیست.
DariushGreat
15-10-2010, 15:57
من فلاش ان8 رو با پیکسون مقایسه کرده بودم که پیکسونه 30% قویتر بود و اون یه متر رو هم که گفتم بهترین حالت عکاسی با بهترین کیفیت نور دهی منظورم بود منم میدونم که میشه تا 4 متر هم فاصله گرفت ولی اونوقت دیگه از کیفیت خبری نیست.
اوه خوب شد دوباره پست دادی. یادم رفت دربارش بحث کنیم :31:
عزیز ممکنه مث قضیه ان82 باشه. آخه من یادمه در ورژن های 10 و 11، به خاطر عدم هماهنگی 100% فلشر و شاتر، این گوشی عکس ها رو در شب و محیط های تاریک خراب می انداخت. که از آپدیت نگارش 20 به بعد مشکل برطرف شد. احتمالا هم اینجور که شما می گی برای ان8 یه همچین چیزی باشه که در آینده حتما درست میشه.
شاد باشین
metallica is me
15-10-2010, 17:10
سلام دوستان من با برادرم رفتم خونه یه کی از رفیقاش فوتبال ببینم دیدم یکیشون دیشب n8 خرید کلی خوشحال شدم که ریویو بنویسم الان بین نیمه هست ولی میزارم آخر بازی پست میکنم
از خونشون وصل شدم به اینترنت بعد دیدم یکی قبل من ریویو نوشه شما بستینش به باد انتقاد و توهین
پس قبلش اگه منتظرین که از n8 خدا ساخته بشه یا n8 بد ترین گوشی معرفی بشه لطفا این ریویو نخونید
خوب گوشیو وقتی بالا میاد شما با منو و اینتر فیس آشنا و راحت سیمبین روبرو میشد که همون رنگ خاکستری همیشگیو داره
وقتی با حرکت انگشتتان صفحه را عوض می کنید مثل آیفون نیست که با حرکت انگشت صفحه هم عوض شود بلکه شاید 1 ثانیه تاخیر داشته باشد در کل سرعت قابل قبولی دارد
در هندزفری صدای بسیار مناسبی دارد و میتواند شما را راضی کند و لی به هیچ عنوان به n900 نمیرسد چون تا به حال گوشی مثل n900 نبوده که صدایی به آن بلندی داشته باشد
دوربین که مهم تریتن المان هست بسیار خوب عکاسی میکند ولی طبق ریویو ها از پیکسون کم می آورد ولی...............با این حال از دوربین عکاسی 10 مگاپیکسلی لومیکس پاناسونیک خودم بهتر عکاسی میکند
در فیلم برداری از آیفون بسیار ضعیفتر هست که فیلم برداری برای من مهم نیست
همه میدونیم که cpu n8=600 مگاهرتز و در باز کردن گالری شاید یکم مشکل داشته باشد ولی واقعا ناراحت کننده نیست ولی در ادیت عکس بسیار لگی و نامناسب هست
بزرگترین مشکلی که بود در باز کردن فلیلهای سنگین از فلش مموری بود که واقعا جان آدمو به لب میرساند ولی در صفحات گذشته این تاپیک یکی از دوستان برنامه ای معرفی کرد که میشد راحت تر این کارو کرد باهاش که من نداشتم
hdmi هم بی نظیر بود یعنی واقعا بدون مشکل قابل استفاده بود
دیدن فیلم واقعا لذتبخش بود چون صفحه نه خیلی بزگی دارد نه خیلی کوچک بلکه مناسب برای استفاده
در کل درسته که در مقابل کیفیت صفحه آیفون خودم به مراتب کمتر بود ولی بعد از retina و super amoled واقعا عالی هست
سخن آخر اینکه واقعا گوشی هست که میتونه براتون چند سال کار کنه اگر این معایب برایتان قابل تحمل هست و مزایای فراوان n8 چشم شما را گرفته از همین الان برید علائدین و بخرید
در کل اینو بگم که این گوشی حتی تا 700 هم ارزش خرید داره
اینو فراموش کردم بگم که کسی که میخواد بین n8 i9000 desire hd iphone4 یکیو انتخواب کنه اول باید ببینه چی میخواد چون واقعا هر کدوم تو جایگاه خودشون عالی هستن
در کل من پسندیدم این گوشیو
دوستان این ایراداتی رو که می گید همه گوشیهای نوکیا(کاری به برندهای دیگه ندارم) تو فریمورهای اولیه دارن.
پس باید منتظر آپدیت های بعدی بود و بعد نظر داد:46:
metallica is me
15-10-2010, 18:00
مهدی جان امیدوارم همین طور که میگید باشه چون واقعا به آپدیت نیاز داره
دوستان این ایراداتی رو که می گید همه گوشیهای نوکیا(کاری به برندهای دیگه ندارم) تو فریمورهای اولیه دارن.
پس باید منتظر آپدیت های بعدی بود و بعد نظر داد:46:
پس اینهمه تاخیری که نوکیا تو عرضه ان 8 داشت واسه چیه ؟ واسه این بود که مشکلاتشو بر طرف کنه دیگه ...
mr_khodaei2008
15-10-2010, 18:18
حالا اون دوستتون چند خریده بود واقعا پول زیادی داشته الان خریده
Microsoft24
15-10-2010, 18:32
چی شد بالاخره این N8 ، یادمه از چند ماه پیش یک عده اینجا داشتند براش خود کشی می کردند! :31:
اومد ؟ نیومد ؟
Honradez
15-10-2010, 19:15
سلام دوستان من با برادرم رفتم خونه یه کی از رفیقاش فوتبال ببینم دیدم یکیشون دیشب n8 خرید کلی خوشحال شدم که ریویو بنویسم الان بین نیمه هست ولی میزارم آخر بازی پست میکنم
از خونشون وصل شدم به اینترنت بعد دیدم یکی قبل من ریویو نوشه شما بستینش به باد انتقاد و توهین
پس قبلش اگه منتظرین که از n8 خدا ساخته بشه یا n8 بد ترین گوشی معرفی بشه لطفا این ریویو نخونید
خوب گوشیو وقتی بالا میاد شما با منو و اینتر فیس آشنا و راحت سیمبین روبرو میشد که همون رنگ خاکستری همیشگیو داره
وقتی با حرکت انگشتتان صفحه را عوض می کنید مثل آیفون نیست که با حرکت انگشت صفحه هم عوض شود بلکه شاید 1 ثانیه تاخیر داشته باشد در کل سرعت قابل قبولی دارد
در هندزفری صدای بسیار مناسبی دارد و میتواند شما را راضی کند و لی به هیچ عنوان به n900 نمیرسد چون تا به حال گوشی مثل n900 نبوده که صدایی به آن بلندی داشته باشد
دوربین که مهم تریتن المان هست بسیار خوب عکاسی میکند ولی طبق ریویو ها از پیکسون کم می آورد ولی...............با این حال از دوربین عکاسی 10 مگاپیکسلی لومیکس پاناسونیک خودم بهتر عکاسی میکند
در فیلم برداری از آیفون بسیار ضعیفتر هست که فیلم برداری برای من مهم نیست
همه میدونیم که cpu n8=600 مگاهرتز و در باز کردن گالری شاید یکم مشکل داشته باشد ولی واقعا ناراحت کننده نیست ولی در ادیت عکس بسیار لگی و نامناسب هست
بزرگترین مشکلی که بود در باز کردن فلیلهای سنگین از فلش مموری بود که واقعا جان آدمو به لب میرساند ولی در صفحات گذشته این تاپیک یکی از دوستان برنامه ای معرفی کرد که میشد راحت تر این کارو کرد باهاش که من نداشتم
hdmi هم بی نظیر بود یعنی واقعا بدون مشکل قابل استفاده بود
دیدن فیلم واقعا لذتبخش بود چون صفحه نه خیلی بزگی دارد نه خیلی کوچک بلکه مناسب برای استفاده
در کل درسته که در مقابل کیفیت صفحه آیفون خودم به مراتب کمتر بود ولی بعد از retina و super amoled واقعا عالی هست
سخن آخر اینکه واقعا گوشی هست که میتونه براتون چند سال کار کنه اگر این معایب برایتان قابل تحمل هست و مزایای فراوان n8 چشم شما را گرفته از همین الان برید علائدین و بخرید
در کل اینو بگم که این گوشی حتی تا 700 هم ارزش خرید داره
اینو فراموش کردم بگم که کسی که میخواد بین n8 i9000 desire hd iphone4 یکیو انتخواب کنه اول باید ببینه چی میخواد چون واقعا هر کدوم تو جایگاه خودشون عالی هستن
در کل من پسندیدم این گوشیو
بر چه اساس شما اين گوشي رو با آيفون 4، گالاکسي اس و ديزاير HD مقايسه ميکنيد؟
(اصلا منظوري ندارما، فقط خودم ميخوام بدونم)
SAEEDSAMSUNG
15-10-2010, 20:24
عزیز گالاکسی اس رو امروز تست کردم! اشغاله! دوربینش در حد 1 مگاپیکسل هم نیست! نمایشگر سیاه سفیده بابا! باطریش فقط 5 دقیقه کار میکنه! اینم شد گوشی! خیلی خیلی داغونه! و...
پس اینم انتقاد من از گالاکسی!
در کل پیشنهاد میکنم برید به کمپانی سامسونگ بگید یه گوشی بسازه تا شما دیگه نسوزید که N8 گوشی های سامسونگ رو له میکنه!:5:
عزیز همه چی از اواتار شما معلومه! همه عالم میگن گوشی عالی هست، اونوقت یه کاربر با 30 پست میاد کل دنیای دیجیتال رو زیر سوال میبره!
با سلام به همگی. من از اولش زیاد حرفی نزدم چون همه میگن از کاربر فعال سامسونگ معلومه که ....
ببینید من کلا چیزایی که دیدم رو میگم حالا این رو میزارم روی درک خودتون که فکر کنید صحبتهای من مغرضانست یا درست
کلا من 2 تا تجربه با n8 دارم:
1- یک فیلم فول اچ دی 20 دقیقه ای کار با گوشی دیدم:
هوم اسکرین واقعا زشته
عکس العمل گوشی کنده
گوشی اصلا خوش دست نیست و ( نظر شخصی: زشته)
----------------------------------------------------
خوبیاش هم نمیگم چون به اندازه کافی اینجا طرفدار داره
2- امروز 5 دقیقه با گوشی کار کردم ( نمیگم 1 ساعت یا 2 ساعت چون دلیلی نمیبینم دروغ بگم ) فقط 5 دقیقه. باور کنید اگه مارک سامسون هم رو گوشی بود همینو میگفتم .
هوم اسکرینش واقعا زشت بود .
گوشی کند بود
اصلا خوش دست نیست
دکمه پایینش بازی میکنه
تو تمام قسمتاش رفتم آیکوناش زشتن و کلا حالتی رو که گالاکسی به آدم میده رو نداره. منو ها و قسمتاش سر و بی روحه و مثل آندروید حس نامحدود به آدم نمیده. (نظر شخصی)
گوشی جدا بدترکبیه ( بازم نظر شخصی)
خوبیا:
دوربینش خیلی خوبه ( ولی نه به خوبیه دوربین دیجیتالیه sony hx55 من)
خروجی Hdmi رو تست کردم خوب بود باهاش بازی هم کردم خوب بود.
-------------------------------------------------
درضمن دوربینش واقعا خوبه ولی 1 سوال منو جواب بدید:
دوربین انقدر مهمه؟
--------------------
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.