ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16

Ahmad-Ra
17-04-2010, 11:55
دوست من کجاش گیر کردی..؟؟

همونجا كه بايد از اون اون تكه سنگ كه بالاش يه مستطيله و يه مربع قرمز ازش داره رد ميشه بپرم رو ميله سم راست ! انجا چيكار كنم؟ميپرم اما نميرسه به ميله

AlexMercer
17-04-2010, 12:12
جدیدترین ولو 1907

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

titanium_zarin
17-04-2010, 13:00
سلام...
اينجا بايد چه كار كنم؟؟؟من نفهميدم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ahmad-Ra
17-04-2010, 13:05
دكمه F رو بزن تا زوم كنه روي دشمن و بعدش دكمه چپ ماوس

vahid2533
17-04-2010, 13:09
جدیدترین ولو 1907

اگر این ولو را جای دیگر آپلود کنید ممنون میشم. با تشکر:10:

AlexMercer
17-04-2010, 13:20

value1907

shaaheen
17-04-2010, 13:48
سلام...

right click رو نگه دار وقتي دشمن اومد بهت ضربه بزنه left click رو بزن.

SHADEL
17-04-2010, 14:07
بچه ها ایزیو به جز لباس اطائر و لباس های لباس فروشی که همش همون لباس خودش که فقط تنوع رنگ داره.
لباس دیگه ای نداره.

titanium_zarin
17-04-2010, 14:07

value1907

ممنون از زحمتي كه ميكشيد...
ولي اين پست رو نگاه كنيد و تست كنيد ... ديگه نياز به VALUE جديد نيست...

david23
17-04-2010, 14:12
دوستان من تو سکانس 5 مموری 6 گیر کردم اونجا که یه منظقه سبزو نشون میده که میگه برو تمام برجا رو بگرد و نگهابانا رو بکش ولی هر چی میکشم خبری نمیشه

اینم نقشه لطفا راهنمایی کنید

mes que un club
17-04-2010, 14:14
سلام دوستان ببخشید یه سوال.این برگه هایی که رو دیوار هست مال چیه من هرچی ور پاره میکنم بازم هست:31:.بعد آدم هایی هستن که تو نقشه علامت قفل هست اونا چی کار کردن؟دزدن؟

nikaan
17-04-2010, 14:15
سلام...

سلام

من اون لینکی که گذاشته بودید رو رفتم

اونجا چیزی در مورد چگونگی پیدا کردن codex ها نگفته و حتی در مقدمه هم یاد آور شده که در این مطلب چنین

چیزی رو توضیح نخواهد داد

اما در قسمت بالا عکسی رو که دوستمون گذاشته رو نقل قول کردم چون یه خورده بعد از این قسمت باید 4 تا

codex رو پیدا کنیم (دقیقا سکانس 3 و مموری 5) من 3 تاشو پیدا کردم ولی هر چه قدر شهر رو می گردم 4 امی

رو پیدا نمی کنم(دقیقا شهر هم همین جایی هست که در عکس می بینید)

حالا می خواستم کمک کنید تا پیداش کنم آخه بد جوری گیر کردم

مرسی

SHADEL
17-04-2010, 14:32
سلام دوستان ببخشید یه سوال.این برگه هایی که رو دیوار هست مال چیه من هرچی ور پاره میکنم بازم هست:31:.بعد آدم هایی هستن که تو نقشه علامت قفل هست اونا چی کار کردن؟دزدن؟

اینا یه سری اعلامیه مثل اعلامیه wanted میمونه.
اونا رو بکنی دیگه سربازا بهت شک نمی کنن یا کم تر شک می کنن.

AlexMercer
17-04-2010, 14:35
دوستان من تو سکانس 5 مموری 6 گیر کردم اونجا که یه منظقه سبزو نشون میده که میگه برو تمام برجا رو بگرد و نگهابانا رو بکش ولی هر چی میکشم خبری نمیشه

اینم نقشه لطفا راهنمایی کنید

با زدن دکمه E دید عقابی یا eagle vision رو فعال کن تا هدفت مشخص شه. هدفت زرد رنگ میشه در این حالت بعد برو بکشش

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------

قفل ها دزدند بکششون تا پلشونو برداری. کاغذ ها ها رو هم بکن تا notority کم شه. همون مقداری که پلیس میافته دنبالت شک میکنه:31:

ehsans3p
17-04-2010, 14:38
سلام:46:
من اول بازی هستم جایی که پدرش رو می بینه و پدرش بهش یک ماموریت میده اما در نقشه هیچ ماموریتی و راهنمایی نکرده لطفا کمک کنید.:13:

SHADEL
17-04-2010, 14:39
سلام

من اون لینکی که گذاشته بودید رو رفتم

اونجا چیزی در مورد چگونگی پیدا کردن codex ها نگفته و حتی در مقدمه هم یاد آور شده که در این مطلب چنین

چیزی رو توضیح نخواهد داد

اما در قسمت بالا عکسی رو که دوستمون گذاشته رو نقل قول کردم چون یه خورده بعد از این قسمت باید 4 تا

codex رو پیدا کنیم (دقیقا سکانس 3 و مموری 5) من 3 تاشو پیدا کردم ولی هر چه قدر شهر رو می گردم 4 امی

رو پیدا نمی کنم(دقیقا شهر هم همین جایی هست که در عکس می بینید)

حالا می خواستم کمک کنید تا پیداش کنم آخه بد جوری گیر کردم

مرسی

اون یکی کودکس تو بیرون شهر پشت یه خونست بگردی پیدا میشن.
زیادم دور نیست از خود شهر.

mes que un club
17-04-2010, 15:11
سلام.ببخشيد كه زياد سوال دارما:31:.من يه جا گير كردم كه ميگه برو بالاي يه برج مبرم بعد 3 تا آدم هست ميكشم بعد پله ميزنم ميرم بالاي بالاي برج بعد يه دريچه اي هست بايذ چي كار كنم هرچي ميكنم دريچه باز نميشه يا بايد از جاي ديگه اي برم؟:31:

AlexMercer
17-04-2010, 15:26
سلام.ببخشيد كه زياد سوال دارما:31:.من يه جا گير كردم كه ميگه برو بالاي يه برج مبرم بعد 3 تا آدم هست ميكشم بعد پله ميزنم ميرم بالاي بالاي برج بعد يه دريچه اي هست بايذ چي كار كنم هرچي ميكنم دريچه باز نميشه يا بايد از جاي ديگه اي برم؟:31:

کجایی ؟سکانس چند؟ عکس بزار. باید بری بالای زندان؟؟ برای دیدن بابات؟

Rick Butler
17-04-2010, 15:40
دوستان ديگه بسه بياين راجع به داستان بازي و اين چيزا حرف بزنيم آخه سوال راجع به پوستر چيه؟ وليو 1902 كامل كامل هست و هيچ مشكلي نداره پوستر هارو هم كه وقتي نزديك مي شي شيفت رو مي زني تازه پائولا همه ي اينا رو توضيح داده لطفا تاپيك رو از اين بيشتر كسل كننده نكنيد اول سوالا راجع به هاست و لانچر بود حالا هم مراحل مسخره اگه بخواين واسه ي هر گير كردن بياين و تو اينترنت بگردين كه ديگه بازي نميشه در ضمن لطف كنيد حرف هاي شخصيت هارا گوش دهيد

Ahmad-Ra
17-04-2010, 15:40
بچه ها يه سوالي.. اونا كه بازي رو تموم كردن، اون قطعه فيلم كه با بدست اوردن يه سري از شكل هاي خاصي كامل ميشه،‌اصلا فيلم در چه مورده ؟؟‌كسي ميتونه يه توضيح مختصر خوب بده ؟

ممنون

AlexMercer
17-04-2010, 15:50
بچه ها يه سوالي.. اونا كه بازي رو تموم كردن، اون قطعه فيلم كه با بدست اوردن يه سري از شكل هاي خاصي كامل ميشه،‌اصلا فيلم در چه مورده ؟؟‌كسي ميتونه يه توضيح مختصر خوب بده ؟

ممنون

چند صفحه قبل دوسته عزیزمون فرزان کله فیلمو گذاشته بود. برو ببین خودت میفهمی:46:

hamed_dij
17-04-2010, 16:50
سلام دوستان من بازی رو تو سون اجرا میکنم ولی تو xp اجرا نمیشه.
برنامه سرور مجازی اجرا نمیشه
دلیلش چیه؟
کسی راه حلی نداره تا درست بشه؟
چطور میتونم تو xp بازی کنم
تو 7 خیلی افت فریم دارم ولی ac1 رو تو xp بازی میکردم اصلا افت فریم نداشتم
پچی نیومده که مشکل افت فریمشو حل کنه؟

esfehanei
17-04-2010, 17:30
دوستان اگه میشه یه پج 100درصدی برای این بذارید حجمش هم خیلی زیاد نباشه و اصلا ارور نده من می خوام با دیال آب خورد خورد در یک ماه دانلود کنم و حالا اگه کار نکنه دیگه است که آدم دیوانه بشه

استقلال قهرمان
17-04-2010, 17:31
سلام
آقا اون مرحله که میری زیر زمین که اسکلتا ریختن میرم جلو بعد دنبال یه نفر می رم بعد می رم بالای اون اتاق که یواشکی به حرفاشون باید گوش بدی بعد از اینکه گوش میدم بازم علامت همون جاست می گه باید به حرفاشون گوش بدی ولی دیگه کسی نیست!!!!!!!!!!!

mes que un club
17-04-2010, 17:32
سلام.دوست عزيز من الان سكانس 5 ميموري 4 هستم:31:
آقا بكمكيد:41:
كسي داستان كل بازيو داره آخه آدم هيچي نميفهمه مثلا اون مرحله ي كه بايد ميرفتي بالاي برج پيش اون مرده من نميدونستم اون كيه تا اينكه امروز دوستمون گفت:19:
فكرشو بكن چقدر ضد حاله:13:

Bigwarrior
17-04-2010, 18:15
سلام.دوست عزيز من الان سكانس 5 ميموري 4 هستم:31:
آقا بكمكيد:41:
كسي داستان كل بازيو داره آخه آدم هيچي نميفهمه مثلا اون مرحله ي كه بايد ميرفتي بالاي برج پيش اون مرده من نميدونستم اون كيه تا اينكه امروز دوستمون گفت:19:
فكرشو بكن چقدر ضد حاله:13:
شما فیلمشو ببینی شخصیتا قشنگ میاد دستت!!

سلام
من بازی رو تموم کردم ولی در لیست غول ها(:31:)که میرم دو نفرشون یعنی نفر آخر و dante maro اسمشون با رنگ بقیه نوشته نشده!!و دارن چشمک میزنن!!
این یعنی چی؟؟مال همه اینطوریه یا مال من اینطور شده؟؟
ممنون

siavashjal
17-04-2010, 18:40
البته من هنوز بازی رو تموم نکردم ولی احتمالا این دو نفر شخصیت های مهمی هستن که اسمشون رو با قرمز نوشته!!!!!!!!!!

malkemid
17-04-2010, 20:07
چقدر بازی باحالیه...تا حالا 1 دونه باگ هم ندیدم...داستان قوی...گیم پلی هم نسبت به 1 زیر و رو شده...زره الطائر رو گرفتم عجب چیزیه!

hamed_dij
17-04-2010, 20:18
سلام دوستان من بازی رو تو سون اجرا میکنم ولی تو xp اجرا نمیشه.
برنامه سرور مجازی اجرا نمیشه
دلیلش چیه؟
کسی راه حلی نداره تا درست بشه؟
چطور میتونم تو xp بازی کنم
تو 7 خیلی افت فریم دارم ولی ac1 رو تو xp بازی میکردم اصلا افت فریم نداشتم
پچی نیومده که مشکل افت فریمشو حل کنه؟
یه جوون مرد جواب ما رو بده ثواب داره .
اجرت با آقا.:31:

ATA_bros
17-04-2010, 20:37
با سلام، من الان یک هفته است که بازی رو تموم کردم. ولی وقت نکردم پست بزارم.
خیـــــــــــــــــــــــ ــلی بازیه جالبی بود. و این لذت رو مدیون بچه های باحاله p30world هستم.
ممنون... .

siavashjal
17-04-2010, 21:22
برای اجرا در xp حتما باید برنامه .net framework نصب باشه.

farzan311
17-04-2010, 21:34
خوب من دیگه بازی نمیکنم شدیدا عصبانی هستم شمشیر به اون توپی خریدم بعد یه مبارزه نفس گیر دیدم شمشیرم نیست به جاش یه گرز مسخرس این یک
دوما چقدر لوسه این بازی هر وقت میری تو وبلا خواهرت یه جا نشسته مامانتم پا تخت داره دعا میکنه اینا کار دیگه ای ندارن؟

matrix_3s
17-04-2010, 22:04
خوب من دیگه بازی نمیکنم شدیدا عصبانی هستم شمشیر به اون توپی خریدم بعد یه مبارزه نفس گیر دیدم شمشیرم نیست به جاش یه گرز مسخرس این یک
دوما چقدر لوسه این بازی هر وقت میری تو وبلا خواهرت یه جا نشسته مامانتم پا تخت داره دعا میکنه اینا کار دیگه ای ندارن؟
تو کف شمشیری ؟؟؟؟؟؟؟ آخی
مرحله رد کن بهت شمشیر بده:31:

farzan311
17-04-2010, 22:41
تو کف پولامم همش بر باد رفت

MR.GAMER
17-04-2010, 22:50
برای اجرا در xp حتما باید برنامه .net framework نصب باشه.

من که این طور فکر نمی کنم مطمِنی ؟
چون من xp sp2 دارم و net frame work 2 و 3 روش نصبه اما بازم فایل سرور بالا نمیاد !!
فکر کنم این بازی فقط با xp sp 3 و vista , seven سازگاره !!!

kingweb
17-04-2010, 23:20
دوستان این زره الطائر رو چطوری میشه بدست آورد ؟

و اینکه کسی پچ 1.1 پیدا نکرد ؟
به خدا مردیم ...

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

سلام
آقا اون مرحله که میری زیر زمین که اسکلتا ریختن میرم جلو بعد دنبال یه نفر می رم بعد می رم بالای اون اتاق که یواشکی به حرفاشون باید گوش بدی بعد از اینکه گوش میدم بازم علامت همون جاست می گه باید به حرفاشون گوش بدی ولی دیگه کسی نیست!!!!!!!!!!!

سلام
منم همین مشکل رو داشتم
ولی نباید به حرفاشون دیگه گوش بدی
سمت راست بری یه اتاق مانندی هست
میری کنار سنگ قبر بعد جلوش یه اسکلت کوچیک هست
اونجا باید بری
اگر نتونستی یا مشخص نبود
باید value جدید رو دانلود و استفاده کنی

new evil
17-04-2010, 23:24
سلام
من Apple of Eden رو گرفتم ولی از اون قسمت به بعد هرچی میرم داخل بازی صحنه سفیده و اتزیو معلوم نیست
ولی منوی بازی و نقشه مثل قبل معلومن
باید چکار کنم؟یکی از دوستام می گفت باید یه فیل 48 کیلوبایتی رو دان کنی
درسته؟

Layken
17-04-2010, 23:27
دوستان این زره الطائر رو چطوری میشه بدست آورد ؟
باید 6 تا لوح از اساسین های دیگر رو که کنار مجسمه الطایر هست رو پیدا کنی و بیاری بزاری سرجاشون تا زره رو بده.
هر کدام از لوح ها در شهرها پراکنده هستن.
و بدونید که زره الطایر خیلی قوی و شیک هستش.

kingweb
17-04-2010, 23:37
سلام
من Apple of Eden رو گرفتم ولی از اون قسمت به بعد هرچی میرم داخل بازی صحنه سفیده و اتزیو معلوم نیست
ولی منوی بازی و نقشه مثل قبل معلومن
باید چکار کنم؟یکی از دوستام می گفت باید یه فیل 48 کیلوبایتی رو دان کنی
درسته؟

سلام
شما از value جدید استفاده کن
چند صفحه قبل موجود هست

djmd
18-04-2010, 00:45
دوستانی که علاقه مند به دیدن فیلم کامل The Truth هستن به لینک زیر مراجعه کنن : (البته بدون صداس و حجم حدودی 2mb)

لینک زیر هم برای دانلود :

Loaded_nigga
18-04-2010, 07:25
دوستانی که علاقه مند به دیدن فیلم کامل The Truth هستن به لینک زیر مراجعه کنن : (البته بدون صداس و حجم حدودی 2mb)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک زیر هم برای دانلود :

دوست عزیز دستتون درد نکنه ولی من گفته بودم لازم نیست دیگه اینجا ویدئو از بازی بذارین....چند صفحه قبل گفته بودم این برنامه RADTools.exe رو از سایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کنید حجمش هم حدود 1 مگابایت هست و بعد از نصبش می تونین تمام ویدئو های بازی موجود در پوشه videos محل نصب رو باهاش

براحتی و با کیفیت عالی اجرا کنین !

باز هم ممنون از همکاری شما ...

دوستان ديگه بسه بياين راجع به داستان بازي و اين چيزا حرف بزنيم آخه سوال راجع به پوستر چيه؟ وليو 1902 كامل كامل هست و هيچ مشكلي نداره پوستر هارو هم كه وقتي نزديك مي شي شيفت رو مي زني تازه پائولا همه ي اينا رو توضيح داده لطفا تاپيك رو از اين بيشتر كسل كننده نكنيد اول سوالا راجع به هاست و لانچر بود حالا هم مراحل مسخره اگه بخواين واسه ي هر گير كردن بياين و تو اينترنت بگردين كه ديگه بازي نميشه در ضمن لطف كنيد حرف هاي شخصيت هارا گوش دهيد

کاملا یا شما موافقم دوست عزیز و برای 100 امین بار خواهش می کنم :
دوستانی که جایی گیر کردن 1-به این سایت مراجعه کنن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- آخرین Value چند صفحه قبل رو بریزن 3- کمی صفحات قبل همین تاپیک رو مطالعه کنند به احتمال زیاد پرسیده شده و جواب داده شده !
اگر مشکل برطرف نشد اینجا بطور دقیق و واضح توضیح بدن تا راهنمایی کنیم

و اما باید بگم داستان بازی رو همراه با یک مقدمه کلی راجع به موضوع و داستان کلی سری " اساسینز کرید " از یک منبع معتبر ترجمه کردم که به زودی براتون میذارم تا از داستان و موضوع دیالوگ های آن مطلع بشید.

دست همه درد نکنه

underworld
18-04-2010, 09:55
سلام دوستان
من یه مشکلی پیدا کردم....سکانس 4 مموری 5 اسم ماموریت Defend Lorenzo de Medici
همونجا که به خانواده Lorenzo حمله میکنن وسط شهر و باید ازش محافظت کنی
وقتی سربازا رو میکشم, اون یارو که یکی از افراد خونواده loreznzo رو به قتل رسونده فرار میکنه و میرم دنبالش
بعد یه ذره جلوتر وای میسته ولی نمیتونم عمل Assassinate رو انجام بدم
بعد شروع میکنه باهام جنگیدن ولی هرچی بهش میزنم شمشیرم بهش نمیخوره!! :18:
اصلا نمیمیره!
باید چیکار کنم؟....آیا اشکال از Value هست؟ value فعلی من حجمش 300 کیلوبایته!

Torch Bearer
18-04-2010, 10:08
اگه یکی از مراحل اصلی رو وقتی رفتیم تو نور سفید قبول نکنیم اون ماموریت اصلی حذف میشه؟

BM663
18-04-2010, 10:19
من میخواستم که بازیم رو اپدیت کنم ولی میترسم بپره

واقعا میپره تا جایی که بازی کردیم؟؟؟؟

اخه مشکل دوباره بازی کردن نیستا مشکل اصلی دیالوگ های طولانیه که نمیشه زدشون که برن

میشه توضیح بدین؟؟؟؟

Loaded_nigga
18-04-2010, 10:47
سلام دوستان
وقتی سربازا رو میکشم, اون یارو که یکی از افراد خونواده loreznzo رو به قتل رسونده فرار میکنه و میرم دنبالش
اصلا نمیمیره!

شما Value صفحه 188 رو بگیر !

---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

اگه یکی از مراحل اصلی رو وقتی رفتیم تو نور سفید قبول نکنیم اون ماموریت اصلی حذف میشه؟

حذف نمیشه ! بعد از مدتی میتونی دوباره انتخابش کنی . . .

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------

من میخواستم که بازیم رو اپدیت کنم ولی میترسم بپره

واقعا میپره تا جایی که بازی کردیم؟؟؟؟

اخه مشکل دوباره بازی کردن نیستا مشکل اصلی دیالوگ های طولانیه که نمیشه زدشون که برن

میشه توضیح بدین؟؟؟؟

دوست عزیز اگه اینقدر نگرانی بهتره از فایلهای Save بکاپ بگیری که اینجا هستن :
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWFya29zbGF2\4

kkain-blood
18-04-2010, 10:51
سلام دوستان
اصلا نمیمیره!

نه دوست من شما مشکل valu نداری تو اون قسمت نباید دنبال اون بری باید بری کنار اون فردی که زخمی شده(lorenzo) و اون ببری خونش !

Guts
18-04-2010, 12:24
آین مشکلی که میگه پورت 80 در حال استفادست رو چطوری باید حل کرد؟

ERROR - Couldn't bind to port 80, do you already have a web server running at that portفکر کنم دوستان گفته بودن که باید IIS رو Uninstall کنیم خوب اگر نخوام بکنم پورت این سرور رو چطوری میشه عوض کرد؟

nima sohrabi
18-04-2010, 13:30
من که این طور فکر نمی کنم مطمِنی ؟
چون من xp sp2 دارم و net frame work 2 و 3 روش نصبه اما بازم فایل سرور بالا نمیاد !!
فکر کنم این بازی فقط با xp sp 3 و vista , seven سازگاره !!!

دوست عزیز من خودم روی سرویس پک دو نصب و بازی کردم
فقط مو به مو مراحل را اجرا کنید و برنامه Python را برای XP حتما نصب کنبد
موفق باشید:11:

meha
18-04-2010, 13:31
سلام

من خریدم و تمامی نکات پست اول این تاپیک رعایت شده

بازی رو اجرا کردم یکم هم بازی کردم اونجایی بودم که باید صندوقچه ها رو باز میکردم تقریبا 30 دقیقه بازی کردم یک لحظه از بازی خارج شد بعد که بازی رو خواستم اجرا کنم روی server کلیک که میکنم این ارور رو میده!!

worldclass
18-04-2010, 13:59
سلام دوستان...
من اينو تست كردم مشكلي نداره....خيلي جالب و بدرد بخور هست...
شما هم امتحان كنيد...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم توضيحاتش...
این همون سرور هست اما به صورت نصب اسان
یعنی خودش همه کار ها رو میکنه
مثل تغییر فایل hosts و...
فقط کافیه نصبش کنید
یه ایکون روی دسکتاپ ظاهر میشه که همونو اجرا کنید بازی به راحتی اجرا میشه و نیازی به اجرا کردن سرور و سپس بازی ندارید...

من اين رو توي بازي سنتر ديدم...
دوست عزیز بی اندازه ممنون :11:
من مدت دو هفته هست از هر برنامه و هر روشی استفاده میکنم ارور no connection میگیرم اما این برنامه به سادگی بازی رو اجرا کرد

ehsans3p
18-04-2010, 14:28
سلام
من تازه بازی را خریدم و در مراحل اول بازی گیر کردم که پدرش مامورتی به او می دهد اما در نقشه هیچ راهنمایی نکرده ومن موندم چیکار کنم.لطفا کمکم :41::41:کنید؟

molaali
18-04-2010, 14:32
سلام
دوتا سوال داشتنم:
1:شمشير هاي دشمنان رو ميشه برداشت؟ اگه آره چه جوري؟
2:وقتي يه شمشير جديد ميخري شمشير هاي قبلي كه خريداري كردي چي ميشن ؟ ميشه ازشون دوباره استفاده كرد؟ كجا هستند؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين.

havas_1980
18-04-2010, 14:39
سلام
دوتا سوال داشتنم:
1:شمشير هاي دشمنان رو ميشه برداشت؟ اگه آره چه جوري؟
2:وقتي يه شمشير جديد ميخري شمشير هاي قبلي كه خريداري كردي چي ميشن ؟ ميشه ازشون دوباره استفاده كرد؟ كجا هستند؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين.

Disarm (خلع‌ سلاح‌ كردن‌) در حالی که دستتون خالی هست دکمه راست ماوس رو نگه دارین. موقع حمله حریف, دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Picking Up Weapons (سلاح برداشتن) در حالی که روی یک سلاح افتاده بر روی زمین ایستادین کلید Shift رو بزنین.

اسلحه های قبلی منتقل میشه به سالن اسلحه ها تو ویلا... بله.

starn
18-04-2010, 15:08
بچه ها دیگه فکر کنم آخرای بازی ام ولی یه جا گیر کردم اونجا که 30 تا codex pages found رو پیدا می کنی می کنی و می ادی اونجای که تو نقشه علامت تعجب گذاشته همه دور هم جمع شدن منتظر ما هست من اون گوی طلای که توی یکی از همی ن ماموریت های آخر به دست اوردم میزارم اونجا بعد میرم جلو اون پیج های که پیدا کردیم می ایستم حالا باید چی کار کنم ؟؟؟ دکمه ی E رو هم که نگه میدارم اون نقشه ای که به هم ریختست رو درست کردم مثل عکس زیر ولی هیچی نشد؟!!!! (نقشه رو استباه ساختم یا باید کار دیگه ای بکنم؟
عکس نقشه:

Bigwarrior
18-04-2010, 15:18
سلام دوستان
سیو پایانی خودم که کلی واسش زحمت کشیدم!!
بازی تموم شده و زره الطیر بازه و تمام سم ها و خون ها و ... به حد اکثر خودش رسیده و در یکی از بهترین مکان های ونیز یعنی پیش نیزه دار ها سیو رو شروع می کنید:31:
برید حال کنید نتیجه ی یک عمر زحمت رو:31:

hamed_dij
18-04-2010, 15:31
با کدوم سرور مجازی ورژن چند تو xp اجراش کردی؟
برنامه python رو کجا میشه گیر آورد حجمش چقدره؟
دات نت فریم وورک هم نصب کردی یا لازم نیست؟

Guts
18-04-2010, 15:40
فکر کنم دوستان گفته بودن که باید IIS رو Uninstall کنیم خوب اگر نخوام بکنم پورت این سرور رو چطوری میشه عوض کرد؟
ANS?‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

TheGnomonWorkshop
18-04-2010, 15:49
سلام...
من بازی رو تا اینجاش آوردم ولی انگار اینجاش مشکل داره و چوب بالای سرش رو نمیگیره...

میخواستم بدونم میشه کاریش کرد؟ اگه نمیشه Save Game بازی رو میزارم تا برام ردش کنید و بعد برام بذارین

Save Game : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دمتون جیز :10:

hamed_dij
18-04-2010, 15:49
با کدوم سرور مجازی ورژن چند تو xp اجراش کردی؟
برنامه python رو کجا میشه گیر آورد حجمش چقدره؟
دات نت فریم وورک هم نصب کردی یا لازم نیست؟

----------------------------000000000000000---------------------------
ac2 تو xp بهتر اجرا میشه یا 7 ؟
کدوم یکی کمتر افت فریم داره؟
تو 7 با کارت گرافیک 4850 و رم 3gb و cpu 3.00 full بازی میکنم ولی خیلی خیلی افت فریم دارم بقیه دوستان هم افت فریم دارن؟
درضمن تو مرحله florence گیر افتادم اولاش اونجا که با جیوانی حرف میزنه بعدش نمیدونم باید چیکار کنم رو نقشه هم چیزی خاصی(!) نشون نداده.

hamed_dij
18-04-2010, 15:54
تو 7 با کارت گرافیک 4850 و رم 3gb و cpu 3.00 full بازی میکنم ولی خیلی خیلی افت فریم دارم بقیه دوستان هم افت فریم دارن؟
پچی نیومده که مشکل افت فریمو حل کنه؟
درضمن تو مرحله florence گیر افتادم اولاش اونجا که با جیوانی حرف میزنه بعدش نمیدونم باید چیکار کنم رو نقشه هم چیزی خاصی(!) نشون نداده.

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

ati radeon 4850 msi
ram: 3GB
CPU : INEL 3.00 FULL
با این سیستم چه تنظیماتی و چه ویندوزی پیشنهاد میشه؟
رو چه تنظیماتی بازی کنم که افت فریم کم بشه؟

AlexMercer
18-04-2010, 15:58
سلام دوستان
بازی تموم شده و زره الطیر بازه و تمام سم ها و خون ها و ... به حد اکثر خودش رسیده و در یکی از بهترین مکان های ونیز یعنی پیش نیزه دار ها سیو رو شروع می کنید:31:

ببین اگر نقشه رو درست کرده باشی یک صدایی میاد و دیگه تو نمیتونی اون page هارو تغییر بدی برای نمونه رو یکیش f رو بزن اگر تغییر کرد اشتباه هنوز داری. زمانی کارت درسته که اون علامت های اساسین ها که به صورتA هست همه درست باشند .

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

پچی نیومده که مشکل افت فریمو حل کنه؟

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

ati radeon 4850 msi
ram: 3GB
CPU : INEL 3.00 FULL
با این سیستم چه تنظیماتی و چه ویندوزی پیشنهاد میشه؟
رو چه تنظیماتی بازی کنم که افت فریم کم بشه؟

7 دوسته من از همه بهتره

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

سلام...
من بازی رو تا اینجاش آوردم ولی انگار اینجاش مشکل داره و چوب بالای سرش رو نمیگیره...

میخواستم بدونم میشه کاریش کرد؟ اگه نمیشه Save Game بازی رو میزارم تا برام ردش کنید و بعد برام بذارین

Save Game : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دمتون جیز :10:

شما رو دیوار راه برو بعد دکمه پرش و سمت راست رو بزن و میگیره.

TheGnomonWorkshop
18-04-2010, 16:04
شما رو دیوار راه برو بعد دکمه پرش و سمت راست رو بزن و میگیره.[/QUOTE]

هر کاری میکنم نمیشه. بازی مشکل داره.... وقتی به چراغ بالای سرش هم میخوره چراغه دور دیوار میچرخه

AlexMercer
18-04-2010, 16:24
شما رو دیوار راه برو بعد دکمه پرش و سمت راست رو بزن و میگیره.

هر کاری میکنم نمیشه. بازی مشکل داره.... وقتی به چراغ بالای سرش هم میخوره چراغه دور دیوار میچرخه[/QUOTE]

وایسا برات ردش کنم.:46:

شما تو کجایی؟ من سیو شما رو گذاشتم نام پروفایلت DESMOND بود و باید با برادرت مسابقه میدادی همون اول بازی.

TheGnomonWorkshop
18-04-2010, 16:48
خودمم نمیدونم کجا هستم...:41:
نقشه هم تو این مرحله نداره
شما دو تا سیو رو امتحان کردین؟

vahidgame
18-04-2010, 16:55
شما فکر کنم اونجایی هستید که با Altair بازیو میرید و دنبال یه دختره می کنید درسته؟
برای منم این جا یکمی گیر داشته به طور عادی اون چوب هر کاری می کردم نمی گرفت. ولی بعد از اینکه راست موس و space رو می زنی باید shift هم بزنی تا اونو بگیره. چند بار امتحان کنید حتما اونو می گیره. برای من که اینجوری مشکل حل شدش.

MR.GAMER
18-04-2010, 16:57
من که مشگلم با اون فایلی که titanium گذاشت حل شد و دارم بازی می کنم ! دستت درد نکنه !! :10::11:
افت فریمم کمه !!! زیاد نیست می شه راحت بازی کرد ! به نظر شما این سیستم من
کشش این بازی رو داره ؟
سیستم :
win 7 - 64bit
processor : 2dou E4600
vga : geforce 8500 512 mb
2 gig of ram

اگه ویندوز xp باشه افت فزیم کمتره ؟؟؟

AlexMercer
18-04-2010, 16:58

من سیو رو کپی کردم و فقط یک پروفایل بود به نام دسموند.اونم اول بازی بود. اگه شما اونجایی میخوای من سیو خودمو بدم. یکیش اخره بازیه یکی هم جایی که لباس اساسین رو میگیری.:46:

hamed_dij
18-04-2010, 17:09
من که مشگلم با اون فایلی که titanium گذاشت حل شد و دارم بازی می کنم ! دستت درد نکنه !! :10::11:
افت فریمم کمه !!! زیاد نیست می شه راحت بازی کرد ! به نظر شما این سیستم من
کشش این بازی رو داره ؟
سیستم :
win 7 - 64bit
processor : 2dou E4600
vga : geforce 8500 512 mb
2 gig of ram

اگه ویندوز xp باشه افت فزیم کمتره ؟؟؟
رو چه حالتی و چه رزولیشنی بازی میکنی؟
من گرافیکم 4850 هست رمم هم 3gb ولی خیلی افت فریم دارم.
سئوال من هم همینه که xp بهتره یا 7؟

vahidgame
18-04-2010, 17:10
دوستان آخر بازی جایی که باید Codex ها رو چید من هر کاری می کنم درست نمیشه. کسی می تونه راهنمایی کنه؟
اگه میشه یه عکسی بذارید تا دیگه الان بازیو تمومش کنم:46:

AlexMercer
18-04-2010, 17:14
دوستان آخر بازی جایی که باید Codex ها رو چید من هر کاری می کنم درست نمیشه. کسی می تونه راهنمایی کنه؟
اگه میشه یه عکسی بذارید تا دیگه الان بازیو تمومش کنم:46:

به این زودیا بازی رو تموم نمیکنی.:31:

ببین علامت های اساسین رو نقشه هست اونهارو مثل A درست کن. بعد یک صدا میده و تو نمیتونی تغییر تونقشه بدی.

TheGnomonWorkshop
18-04-2010, 17:17
دمتون گرم ...
شانسی گرفتمش :46:
ممنون از کمکتون

hamed_dij
18-04-2010, 17:20
7 دوسته من از همه بهتره

مال من هم 7 هست .
پس چرا اینقدر افت فریم دارم ؟:41:
ac1 رو xp اصلا افت فریم نداشتم.
دوستان دیگه که با سیستم مشابه سیستم من بازی میکنن هم افت فریم دارن؟
graphic card:ati radeon 4850
ram 3 GB
CPU:INTEL 3.00 FULL
MOTHERBOARD:SILICON SIL-915GES/GV
به نظرم مشکل از CPU و مادربوردم باشه.
اینطور نیست؟
--------------------------------------------------------------------------
در ضمن تو مرحله FLORANCE اونجایی که هنوز لباس نداره میره پیش یه نفر باهاش صحبت میکنه گیر کردم
هیچ علامت خاصی تو نقشه نیست کمک کنید.یه اینطور چیزی هم بعد صحبت ها مینویسه :
DELIVER GIOVANI . . .a

STON-COLD
18-04-2010, 17:23
یکی نیست بگه کرک این بازی اومده یا نه

vahidgame
18-04-2010, 17:34
به این زودیا بازی رو تموم نمیکنی.:31:

ببین علامت های اساسین رو نقشه هست اونهارو مثل A درست کن. بعد یک صدا میده و تو نمیتونی تغییر تونقشه بدی.
الان دوباره رفتم. بد بختی اینکه شبیه هر چی میشه به جز A :31:
نمیشه عکسی از این قسمت بذارید؟

در ضمن تو مرحله FLORANCE اونجایی که هنوز لباس نداره میره پیش یه نفر باهاش صحبت میکنه گیر کردم
DELIVER GIOVANI . . .a
این مشکل رو تقریبا همه داشتن. شما Value جدید رو بگیری مشکلت صد در صد حل میشه.

hamed_666
18-04-2010, 18:32
سلام آقا من تو ونيز گير كردم يعني توي بازي يه علامت تعجب مياد ميرم اونجا بعد هيچ اتفاق خاصي نميفته و روي نقشه علامت اساسين مياد همون جايي كه هيچ راه نفوذي بهش نيست توي يه چندتا از سايتهاي خارجكي گشتم اتزيو با اون پر هايي كه لئوناردو ساخته وارد ميشه الآن من بايد چي كار كنم؟

sir payman
18-04-2010, 18:46
الان دوباره رفتم. بد بختی اینکه شبیه هر چی میشه به جز A :31:
نمیشه عکسی از این قسمت بذارید؟

ببین من الان تقریبا 7-8 دقیقه هست که بازیو تموم کردم
و بهت هم میگم هیچ کاری نداره
اول از دور کدکسها شروع کن نه از وسط چون دورش یه کادر داره و کاملا مشخصه که چطوری باید قرارشون بدی و وقتی اون کادر رو هم چیدی به راحتی از روی همون(مثل پازل) وسطیاش رو هم پیدا میکنی.
زیاد هم سخت نیست چون فقط باید سر جاشون بچرخند و قرار نیست جا به جا شون کنی به همین خاطر خیلی ساده هست.

mes que un club
18-04-2010, 18:52
سلام.دوستان يه مشكل.الان ميخواستم بازي كنم:31: سرور رو اجرا كردم ديدم هي ميپره بيرون:41:
مشكل از چيه؟
امروز يه والو جديد نصب كردم شايد از اونه؟
لطفا كمك كنيد:11:

درست شد

هيلتر نكش باز بود

starn
18-04-2010, 19:03
زمانی کارت درسته که اون علامت های اساسین ها که به صورتA هست همه درست باشند
الان تو این عکسی که من گذاشتم 2 تو علامت A داریم یکی رنگش آبی بقیه دیگه قرمز کدوم درسته کدوم غلط؟

E Z I O
18-04-2010, 19:19
بازی فوق العاده ای بود با نسخه ی اولش زمین تا آسمون فرق میکرد مراحل متنوع و طراحی بسیاز زیبای بازی آدم را پای بازی میخکوب میکنه ...

BM663
18-04-2010, 19:23
ميشه بگيد من چه جوري اپديت كنم ؟؟؟
:18::18::18::41::41::41::18::18::18:
فايلاشو اگه بزاريد ممنون ميشم :11:

روششم اگه بگيد ديگه عالي ميشه:10:

hamed_dij
18-04-2010, 19:42
یکی نیست بگه کرک این بازی اومده یا نه
عمو خوابی شما الان 1 ماهی میشه کرک شده به وسیله سرور مجازی

plsboy
18-04-2010, 19:50
سلام دوستان

دوست من پست 1460 رو یه چک بکن!!!!

...ALI...
18-04-2010, 20:07
الان تو این عکسی که من گذاشتم 2 تو علامت A داریم یکی رنگش آبی بقیه دیگه قرمز کدوم درسته کدوم غلط؟

دوست من نیازی به این کارا نیست
نقشه جهانه دیگه.
همش درسته فقط اونی که بالای آفریقا هست یعنی سطر دوم ستون سوم از راست، رو باید بچرخونی تا درست شه.

hamed_dij
18-04-2010, 20:08
مال من هم 7 هست .
پس چرا اینقدر افت فریم دارم ؟:41:
ac1 رو xp اصلا افت فریم نداشتم.
دوستان دیگه که با سیستم مشابه سیستم من بازی میکنن هم افت فریم دارن؟
graphic card:ati radeon 4850
ram 3 GB
CPU:INTEL 3.00 FULL
MOTHERBOARD:SILICON SIL-915GES/GV
به نظرم مشکل از CPU و مادربوردم باشه.
اینطور نیست؟
--------------------------------------------------------------------------
DELIVER GIOVANI . . .a

یه نفر خواهش میکنم یه جواب به من بده خواهش میکنم .
من تا حالا 10 بار اینها رو نوشتم و جواب درستی نگرفتم.
مگه شما کلید اسرارو نگاه نمیکنید یه روز خودتون هم مثل من سرتون در میادا اون موقع هست که کسی نیست کمکتون بکنه:31:.
اگه کمک کردین اجرتون با آقا .
هیچ موقع لطفتونو فراموش نمیکنم.:40:

kingweb
18-04-2010, 20:20
دوستان واقعا پچ 1.1 اونم افلاین یعنی تو نت نیست !؟:18:

HASHEM289
18-04-2010, 21:05
سلام به همگی من هنوز تو کف اجرای این بازی موندم این نوسخه جدیده رو که آفلاین میشه بازی کرد رو گرفتم اما بعد از این که
سرور رو باز می کنم و فایل بازی رو اجرا میکنم یه همچین خطایی میده اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم
(از ویندوز 7 استفاده می کنم )

farzan311
18-04-2010, 21:12
کاش میخوندید چند تا پست از این تاپیکو شما باید بجای گیم لانچر قبلی که تو C:\Program Files هست این فایلو کپی کن

HASHEM289
18-04-2010, 21:18
کاش میخوندید چند تا پست از این تاپیکو شما باید بجای گیم لانچر قبلی که تو C:\Program Files هست این فایلو کپی کن

من بازی تو درایو d نصب کردم اون فایل شما رو هم تو C:\Program Files کپی کردم اما بازم همون پیغامو میده
تو C:\Program Files هم فایل یا فولدری با نام گیم لانچر وجود نداشت

AlexMercer
18-04-2010, 21:21
یه نفر خواهش میکنم یه جواب به من بده خواهش میکنم .
من تا حالا 10 بار اینها رو نوشتم و جواب درستی نگرفتم.
مگه شما کلید اسرارو نگاه نمیکنید یه روز خودتون هم مثل من سرتون در میادا اون موقع هست که کسی نیست کمکتون بکنه:31:.
اگه کمک کردین اجرتون با آقا .
هیچ موقع لطفتونو فراموش نمیکنم.:40:

شما اخرین درایور کارت گرافیکتو بگیر مشکلت باید حل شه.

در ضمن ول شما خرابه. چند صفخه پیش ولو 1907 و گذاشته بودم

starn
18-04-2010, 21:25
خوب بالاخره تموم شد (بازی خوبی بود)
فقط اون آخر بازی که او زن می اد کلی حرف میزنه دقیقا متوجه نشدم چی میگه کلا چی میشه آخر داستان

HASHEM289
18-04-2010, 21:30

من بازی تو درایو d نصب کردم اون فایل شما رو هم تو C:\Program Files کپی کردم اما بازم همون پیغامو میده
تو C:\Program Files هم فایل یا فولدری با نام گیم لانچر وجود نداشت

farzan311
18-04-2010, 21:43
نسخه بازیتون سه دی وی دی هست؟ وقتی نصب میکنی بازی رو فولدری باید توی درایو سی به نام یوبی سافت باشه بازی هم جداگونه تو درایو که خودتون مسیرشو دادید نصب میشه

HASHEM289
18-04-2010, 21:47
بازیم 2 تا dvd داره هیچ فولدر یوبی سافت هم نمی سازه اون فایل شما رو هم کپی کردم فایده نداشت

سلام به همگی من هنوز تو کف اجرای این بازی موندم این نوسخه جدیده رو که آفلاین میشه بازی کرد رو گرفتم اما بعد از این که
سرور رو باز می کنم و فایل بازی رو اجرا میکنم یه همچین خطایی میده اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم
(از ویندوز 7 استفاده می کنم )

به فریادم برسید :19:

AlexMercer
18-04-2010, 22:04
بازیم 2 تا dvd داره هیچ فولدر یوبی سافت هم نمی سازه اون فایل شما رو هم کپی کردم فایده نداشت

از کدوم شهری؟

HASHEM289
18-04-2010, 22:08
مشهد مقدس
چرا ؟

farzan311
18-04-2010, 22:24
اخه چیز عجیبی هست معمولا همه لانچر دارند ولی باید از یه لانچر دیگه استفاده کتید بازیتون رو درست کرک کردید؟ یه بار بازی رو پاک کنید دوباره نصب کنید فایل هاست رو ویرایش کنید اون فایل رو در پرگرم قایل کپی کنید و از این کرک استفاده کنید

AlexMercer
18-04-2010, 22:24
مشهد مقدس
چرا ؟

هیچی:31: گفتم شاید نزدیکی بازی خودمو بدم نصب کنی که مشکل نداره.:46: خوب شما لانچر دانلد کردی؟:41:

HASHEM289
18-04-2010, 22:30
بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم این دو تا پیغام خطارو آخر نصب داد

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

این بار هر دو dvd بازی رو تو درایو d کپی کردم بعد نصب کردم که اون دو تا پیغام خطا رو داد

farzan311
18-04-2010, 22:34
خوب یکم سخت شد نگاه کن الان توی درایو سی اون لانچر رو که کپی کردی پاک کن بعد نصب کن دوستان هم یه کمکی بکنن:13:

HASHEM289
18-04-2010, 22:37
خوب یکم سخت شد نگاه کن الان توی درایو سی اون لانچر رو که کپی کردی پاک کن بعد نصب کن دوستان هم یه کمکی بکنن:13:

اون فایلو قبل از نصب پاک کرده بودم فکر می کنم فایل های نصبیم کامل نیست

Khan gholi
18-04-2010, 22:38
سلام بچه ها من تو سکانس 4 اونجا که دنبال اون گارد می کنم فرار می کنه میره پیش 4 تای دیگه که دارن پاسور بازی میکنن درو رومن می بینده منم از راه فرعی می پرم تو همشونو میکشم بعد یه درو نشون می ده که از همون کله ی اسکلت ها(دستگیره در) روشه اما اما وقتی می رم جلوش اون حالت براقی رو که باید داشته باشرو نداره و هرچی شیفت رو می زنم کاری نمی کنه.نقطه ی سبزم تو نقشه یه کم اونطرف ترش هست که سر کاریه هیچی اونجا نیست(نقطه سبز اون دری می شه دقیقا که گارد وارد اونجا شدو رو من درو بست)
دوستانم اگه به من بگن که داستان این یه تیکه ی بازی چیه ممنون میشم.من چند تا ولیو هم امتحان کردم که آخریش 1900 بود اما هیچ اتفاقی نیفتاد.خواهشا کمک کنید

ببخشید منم دقیقا همین جا گیر کردم .کسی میدونه باید چی کار کرد؟میشه اخرین نسخه value رو بذارید. با تشکر

farzan311
18-04-2010, 22:43
اون فایلو قبل از نصب پاک کرده بودم فکر می کنم فایل های نصبیم کامل نیست

راسی حواسم نبود این پستو ببین

MR.GAMER
18-04-2010, 22:43
رو چه حالتی و چه رزولیشنی بازی میکنی؟
من گرافیکم 4850 هست رمم هم 3gb ولی خیلی افت فریم دارم.
سئوال من هم همینه که xp بهتره یا 7؟

روزولیشنش رو دست نزدم ولی یکمی برخی تنظیمات گرافیکی مثل shadow quality , charachter quality
رو کمتر کردم . به نظر من رو xp فرقی نمی کنه احتمال زیاد !!!
جون شما تو 7 داری با 3 گیگ رم بازی میکنی !!! خود 7 . 1 گیگ بیشتر رم نمی خواد شما 2 گیگ
راحت آزاد داری !!! من دارم با 2 گیگ رم بازی می کنم !!!
اگه یکی حد اقل سیستم مورد نیاز بازی رو می دونه یا داره
لطفا سریعا بذاره ......

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

راسی یه جا گیر کردم !!! یعنی همون اولش ! وقتی enzio میره با باباش حرف می زنه
یه چیزایی می گن بعد یه چیزیو قبول می کنی انجام بدی !!! ولی اون چیه ؟ علامتی هم توی نقشه نمیاد !!
من فعلا فقط یه نقشه خریدم که باش جاهای گنج رو ÷یدا می کنم ! الان 2600 تا جمع کردم ! ولی هیچی باش نمیشه
خرید ! کسی می دونه باید چی کار کنم ؟

HASHEM289
18-04-2010, 22:53
اون فایلو دانلود کردم و الان دارم دوباره نصب می کنم بازی رو
خدا کنه این یکی کار کنه

اون فایل لانچر که گفتید حتما باید به اینترنت وصل باشی تا اجرا بشه بعد از اجرا هم یوزر و پس ورورد می خواد هر چی وارد میکنم
پیغام خطا می ده

farzan311
18-04-2010, 23:19
عزیز من شما اصلا کرک کردید بازی رو؟ خوب باید کرک کنید دیگه بلدید؟

HASHEM289
18-04-2010, 23:26
توی اون دو تا dvd هیچ فایل کرکی وجود نداره فقط یه فایل نوشتاری هست که گفته بعد از نصب از روی دسکتاپ اول سرور رو
اجرا کنید و بعد فایل اجرای بازی
لینک کرک درست و حسابی که خودتون تست کردید رو اگه دارید بذارید تا دانلود کنم
ممنون

farzan311
18-04-2010, 23:40
همون کرکی که بهتون دادم تست شدس فقط قبلش این فایل رو در اینجا کپی کنید فایل هاست خودم هست
ادرس محل کپی فایل:C:\Windows\System32\drivers\etc

یادتون باشه هر بار با همون یوزر پسورد قبلی وارد بشید و گرنه سیوتون میپره

HASHEM289
18-04-2010, 23:48
همون کرکی که بهتون دادم تست شدس فقط قبلش این فایل رو در اینجا کپی کنید فایل هاست خودم هست
ادرس محل کپی فایل:C:\Windows\System32\drivers\etc

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیادتون باشه هر بار با همون یوزر پسورد قبلی وارد بشید و گرنه سیوتون میپره

آقا مرسی خیلی کمک کردین :40:
بازی اجرا شد و دارم بازی می کنم :31:
خیلی خیلی ممنون :10:

farzan311
18-04-2010, 23:50
اینم یه کرک دیگه راهنما هم گذاشتم توش

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------

اگه بعضی مراحل بازی مشکل پیدا کرد از کرک دومی استفاده کن فرقی نداره ولی خوب دیگه:20::46:

siavashjal
18-04-2010, 23:53
علامت تعجب روی نقشه نمی بینی؟ اگر می بینی که باید بری اون جا و ماموریت بگیری. اگر هم نمی بینی که value ات مشکل داره و باید با یه value جدیدتر عوض کنی.

hamed_dij
19-04-2010, 00:05
یه جا گیر کردم !!! یعنی همون اولش ! وقتی enzio میره با باباش حرف می زنه
یه چیزایی می گن بعد یه چیزیو قبول می کنی انجام بدی !!! ولی اون چیه ؟ علامتی هم توی نقشه نمیاد !!
الان 2600 تا جمع کردم ! ولی هیچی باش نمیشه
خرید ! کسی می دونه باید چی کار کنم ؟ __________________

sir payman
19-04-2010, 00:35
یه جا گیر کردم !!! یعنی همون اولش ! وقتی enzio میره با باباش حرف می زنه
الان 2600 تا جمع کردم ! ولی هیچی باش نمیشه
خرید ! کسی می دونه باید چی کار کنم ؟ __________________
بابا بی خیال
دیگه حداقل پست اول دوم تاپیک رو بخونید دیگه:46:

Loaded_nigga
19-04-2010, 03:40
:24: :24: :24: ساعت 4:30 صبح شده و بلاخره این " بازی " که نه شاهکار رو تونستم تموم کنم و حالا هم که

چشمام داره از حدقه بیرون میزنه چون نزدیک به 6 ساعته که همینطور تو کف این " شاه اثر "موندم !!! خیلی ناراحتم که تموم شد ولی

می خوام دوباره و حتی سه باره بازیش کنم !!! از منو ی option قسمت stats که نگاه کردم نوشته مدت بازی 44 ساعت ... خوب دیگه

بازی که انقدر جذاب باشه ...! تمام دیالوگها و صحنه ها و نوشته ها رو به دقت بررسی کردم و چون نسخه ی 1 رو بازی کرده بودم تونستم چیزای زیادی از این

نسخه متوجه بشم که واقعا تکان دهنده و بهت آور و میخکوب کننده هستند و با مغز آدم بازی می کنند...!!!

شخصیتهای برجسته ی زیادی تو بازی بودند مثل Da Vinci -- MACHIAVELLI -- Grimaldi -- Maffei.... که هر کدوم برای خودش داستانی داره .

دوست دارم مفهوم داستان و موضوع بازی رو براتون بزارم تا همه متوجه یشن البته اونایی که هنوز تموم نکردن اگه می خوان لذتش از بین نره بهتره نخونن..!!

:40: اساسینز - کرید :40:

BM663
19-04-2010, 10:03
سلام ميشه بگيد من چه جوري اپديت كنم ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
فايلاشو اگه بزاريد ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

روششم اگه بگيد ديگه عالي ميشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

:13::13: :13: کسی نمی خواد جواب ما رو بده ؟؟؟؟ :41::41::41:

..Parsa..
19-04-2010, 10:18
دوستان ببخشید که بازم این سوال رو میپرسم
اما من هرکاری کردم توی ویندوز xp نتونستم فایل server.exe رو اجرا کنم
با کرکهای مختلفی هم که توی همین تاپیک گذاشته بود امتحان کرد
بیشتر صفحات تاپیک رو هم خوندم اما بازم وقتی که میخوام فایل sever رو اجرا کنم این ارور رو میده

حتی از کرکی هم که تو صفحه اول این تاپیک گذاشته شده استفاده کردم اما بازم همین مشکل رو داشتم :41:
لطفا راهنمایی کنید

siavashjal
19-04-2010, 10:34
این جور که معلومه اکثر دوستان در اجرای بازی در xp مشکل دارن. برنامه .net framework رو نصب کنید ببینید مشکل حل میشه؟

چرا از ویندوز 7 استفاده نمی کنید؟

siavashjal
19-04-2010, 10:36
دوست عزیز value شما مشکل داره. باید با value جدید عوض کنی و فایلشو بذاری تو فولدر سرور.

..Parsa..
19-04-2010, 10:37
این جور که معلومه اکثر دوستان در اجرای بازی در xp مشکل دارن. برنامه .net framework رو نصب کنید ببینید مشکل حل میشه؟

.net framework رو نصب کردم اما بازم نشد همون ارور قبلی رو میداد

titanium_zarin
19-04-2010, 11:18
سلام...
من دوتا سوال دارم...
1.اين چشمه تو اين عكس جريانش چيه؟؟؟؟
2.اينكه من يه ماموريت جانبي گرفتم...نفطه مشخصه تو نقشه اما همين كه اونجا ميرسم ديگه نقطه نيستش و فقط تو نقشه يه محيط سبز رنگ هست به شكل دايره....
فكر نميكنم مربوط به كرك باشه....شما نظري نداريد؟؟؟؟

3. چه طوري ميتونيم وقتي يه ماموريت بگيرم ... بي خيالش بشيم؟؟؟يعني ولش كنيم...

hamed_dij
19-04-2010, 11:21
دوستان ببخشید که بازم این سوال رو میپرسم
اما من هرکاری کردم توی ویندوز xp نتونستم فایل server.exe رو اجرا کنم
با کرکهای مختلفی هم که توی همین تاپیک گذاشته بود امتحان کرد
بیشتر صفحات تاپیک رو هم خوندم اما بازم وقتی که میخوام فایل sever رو اجرا کنم این ارور رو میده

حتی از کرکی هم که تو صفحه اول این تاپیک گذاشته شده استفاده کردم اما بازم همین مشکل رو داشتم :41:
لطفا راهنمایی کنید

من هم دقیقا همین مشکلو دارم یه نفر راهنمایی کنه.

---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:48 AM ----------

تو سون خیلی افت فریم داریم.
ولی ac1 رو xp بدون زره ای افت فریم بازی کردم

black.assassin
19-04-2010, 11:23
سلام...
من دوتا سوال دارم...

2.اينكه من يه ماموريت جانبي گرفتم...نفطه مشخصه تو نقشه اما همين كه اونجا ميرسم ديگه نقطه نيستش و فقط تو نقشه يه محيط سبز رنگ هست به شكل دايره....

من تا حالا دو تا از این معماها رو حل کردم . موضوعیت اصلیش سیب هست . :دی . باید جلوی چشمه tab رو بگیری و نگه داری . اونوقت یه ماموریت جانبی میده که یه معماست و بعد از حلش یه قسمتی از یه ویدئو رو باز می کنه . حل معماها هیچ پیشرفتی تو روند بازی ایجاد نمی کنه .

hamed_dij
19-04-2010, 11:24
حالا که رو xp اجرا نمیشه لطفا بگین windows 7 32bit مناسبتره واسه گیم یا windows 7 64bit?
لااقل ac2 رو کدومش بهتر اجرا میشه؟

vahidgame
19-04-2010, 11:41
سلام...
من دوتا سوال دارم...

1-آهان منظورت اینه. من اول عکسو درست ندیدم فکر کنم منظورت چشمه هستش :31: اینا به اصطلاح Glyph Puzzle نامیده میشن که حدود 20 تا از اینا در جاهای مختلف بازی وجود دارن. هر کدوم از اینا یه معمایی وجود داره که باید حلش کنی. که البته جزو داستان اصلی بازی نیستش. اینارو می تونی بعدا هم حل کنی و حتما لازم نیست که همون موقع حلش کنی.
2-جاهایی که یه محدوده سبز هستش مثلا باید یه نفر رو بکشی و یا اینکه کاری دیگه انجام بدی. برای اینکه فرد مورد نظر رو پیدا کنی باید دکمه E رو بزنی تا به اصطلاح در حالت Eagle Vision بری و در اون صورت باید فردی که به صورت رنگ زرد هست پیدا کنی.
3-برای این کار کافیه توی منوی بازی Abort Memory رو بزنی که در اینصورت بازی از جایی قبل از اینکه ماموریت رو انتخاب کردی میاد.

titanium_zarin
19-04-2010, 12:54
سلام...
اين ماموريت بايد چه كار كنم؟؟؟/

من طرف رو پيدا كردم و كشتم اما هيچي نميشه....

Loaded_nigga
19-04-2010, 12:58
1-آهان منظورت اینه. من اول عکسو درست ندیدم فکر کنم منظورت چشمه هستش :31: اینا به اصطلاح Glyph Puzzle نامیده میشن که حدود 20 تا از اینا در جاهای مختلف بازی وجود دارن. هر کدوم از اینا یه معمایی وجود داره که باید حلش کنی. که البته جزو داستان اصلی بازی نیستش. اینارو می تونی بعدا هم حل کنی و حتما لازم نیست که همون موقع حلش کنی.
2-جاهایی که یه محدوده سبز هستش مثلا باید یه نفر رو بکشی و یا اینکه کاری دیگه انجام بدی. برای اینکه فرد مورد نظر رو پیدا کنی باید دکمه E رو بزنی تا به اصطلاح در حالت Eagle Vision بری و در اون صورت باید فردی که به صورت رنگ زرد هست پیدا کنی.
3-برای این کار کافیه توی منوی بازی Abort Memory رو بزنی که در اینصورت بازی از جایی قبل از اینکه ماموریت رو انتخاب کردی میاد.

راهنمای حل همه ی glyph puzzle :

---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

سلام...
اين ماموريت بايد چه كار كنم؟؟؟/

من طرف رو پيدا كردم و كشتم اما هيچي نميشه....

کشتیش !!! ای بی انصاف :31: ! نباید بکشی .. وقتی پیداش کردی باید با دست خالی فقط کتکش بزنی مشت و لگد بزنی تا آدم بشه :31:

چون گناهش اینه که با یه زنه دیگه ای داره .......!!!!!

sir payman
19-04-2010, 13:07
سلام
برای باز کردن زره الطایر باید 6 تا چیز(اسمشو نمیدونم:31:) پیدا میکردیم و من تا حالا 2 تاشو پیدا کردم کسی میتونه عکس از جاهایی رو که میشه انارو پیدا کرد بذاره؟
منظورم اینه که عکس از روی نقشه باشه و روی نقشه مشخص شده باشه.
ممنون

Loaded_nigga
19-04-2010, 13:17
سلام
برای باز کردن زره الطایر باید 6 تا چیز(اسمشو نمیدونم:31:) پیدا میکردیم و من تا حالا 2 تاشو پیدا کردم کسی میتونه عکس از جاهایی رو که میشه انارو پیدا کرد بذاره؟
منظورم اینه که عکس از روی نقشه باشه و روی نقشه مشخص شده باشه.
ممنون

دوست عزیز مراحل بازی رو که طی میکنی و به شهرهای جدید میری رو نقشه ی شهرها عکس اون جاها مثل دو تای اولی که گرفتی میاد ... دیگه لازم نیست م اینجا عکس بذاریم خودش میاد .... اگه نمیاد Value جدید بریز

sir payman
19-04-2010, 13:22
اون 2 تایی رو که گرفتم یکیش که اصلا در حین اجرای مرحله بود و هر کاری میکردی به ناچار میگرفتیش و اون یکی هم شانسی در مخفی رو پیدا کردم.
حالا عکس اونجا هایی که میگی چجوریه؟

Loaded_nigga
19-04-2010, 13:27
اون 2 تایی رو که گرفتم یکیش که اصلا در حین اجرای مرحله بود و هر کاری میکردی به ناچار میگرفتیش و اون یکی هم شانسی در مخفی رو پیدا کردم.
حالا عکس اونجا هایی که میگی چجوریه؟

اینجا نقشه ی همهی جاهای مخفی + راهنمای گرفتن اون چیزها:31: هست :

از سمت راست سایت برو تا پایین پایین قسمت Dungeons هر شهر رو که هستی کلیک کن

ehsans3p
19-04-2010, 14:11
سلام
من تازه بازی را خریدم و در مراحل اول بازی گیر کردم که پدرش مامورتی به او می دهد اما در نقشه هیچ راهنمایی نکرده ومن موندم چیکار کنم.یک نفر جوابم بده لطفا.:19:

matrix_3s
19-04-2010, 14:39
بعضی از عکساش چقدر ضاین:41::21:
دیگه هیچ بازییرو نمیشه راحت تو خونه بازی کرد:13:

Loaded_nigga
19-04-2010, 14:53
خوب دوستان این هم داستان بازی همراه با مقدمه ای راجع به موضوع و پیام اصلی سری شاهکار " اساسینز کرید " :

ترجمش کار خودم هست و اگه استقبال بشه و موافقت بشه می تونم ادامه بدم . . .[

البته دوستانی که هنوز بازی رو تموم نکردن و می خوان خودشون از ماجرای بازی سر در بیارن بهتره که نخونن !

امیدوارم برای اونایی که نسخه 1 رو بازی نکردند و یا از دیالوگ ها و موضوع بازی سر در نمیارن مفید باشه :

قسمت اول : {{ فلسفه ی فرقه ی " اساسینز" }}

" Nothing is True , Everything is Permitted " ((هیچ چیز حقیقت ندارد ، و همه چیز آزاد است ( اجازه گرفتن نمی خواهد!) ))

این شعار اصلی و اعتقاد و باور فرقه ی " اساسینز " هست که در نسخه ی اول بازی بارها از زبان " الطاهر " و استادش " المعلم " و در این

نسخه از زبان " اتزیو " و دوستانش شنیده می شود .

فلسفه و مفهوم این شعار تکیه بر اطلاعات و دستنوشته هایی دارد که از اجداد بزرگ " اساسینز " یا همان " اولین اساسین ها " به ارث رسیده

است تا پرده از ابهامات و جهالت انسان ها بردارد و مردم را از خطرات بزرگ " اطاعت و بردگی و پرستش کورکورانه " آگاه کند...به عبارت

دیگر جوهره و هستی بخش فلسفه و مکتب " اساسینز " تنها یک حقیقت واحد است و حقیقت دیگری به غیر از آن وجود ندارد، بنابراین فرقه ی

" اساسینز " که به این حقیقت یکتا آگاه است ، وظیفه ی خود می داند که تمام انسان ها را از این حقیقت آکاه کند و جلوی سوء استفاده ی دیگران

از این جهالت را بگیرد...

مشکل بزرگی که وجود دارد این است که این حقیقت به قدری تکان دهنده و بهت آور است که در وحله ی اول باور کردن آن بسیار مشکل و غیر

ممکن است ، اما تمامی شواهد و آثار مکتوب به جا مانده از اجداد بزرگ " اساسینز " این حقیقت اعجاب انگیز را به این صورت بیان کرده و حتی به

اثبات رسانده اند :

قسمت دوم : {{ موجوداتی که قبلا آمده بودند }}

قبل از انسانها موجودات پیشرفته تری روی زمین بودند (خدایان و ملائک یا موجودات فضائی) که با کمک " Piece of Eden " (قطعه ای از بهشت یا سیب بهشتی ) فکر و اندیشه انسان ها را تحت کنترل خود درآورده بودند بدون اینکه انسان ها متوجه این موضوع باشند ! " Piece of Eden " یا " سیب بهشتی" ساخته ی دست این خدایان یا موجودات بسیار پیشرفته بود که با تکنولوژی فوق العاده قدرتمند و ظریفی بوجود آمده بود و هدف از ساخت آن ، کنترل مغز انسانها و بکارگیری آنها به عنوان نوکر و برده برای خود و فرزندان و نوادگان بعد از خود بود !

این در واقع ویژگی " پیس آف ایدن " یا سیب بهشتی است که شخصی که صاحب آن سیب بهشتی یا دارنده آن است (ارباب) ، تمام افکار و اندیشه و اعتقادات و باورهای انسانهای اطراف خود را تحت کنترل خود می گیرد بدون اینکه آنها (انسانها) متوجه شوند که کنترل میشوند ! رفتار این انسانهای تحت کنترل هم به گونه ای هست که کاملا از موقعیت خود راضی هستند و برای رئیس یا ارباب خود (شخصی که آنها را کنترل میکند) دعا میکنند و او را می پرستند حتی اگر به دستور او (ارباب) کشته شوند یا دستور بدهد که باید فرزند خودشان را به دست خودشان سر ببرند !!!

این وضع تا رمانی که آن سیب بهشتی در دستان ارباب باشد ادامه خواهد داشت و فرزندان ارباب طریقه ی استفاده از سیب را یاد خواهند گرفت و جای پدر را پر خواهند کرد تا سلطنت را از دست ندهند.

قسمت سوم : {{ آدم و حوا }} یا {{ Adam and Eve }}

هر گونه ارتباط یا ازدواج خانواده ی ارباب ها با انسانها ممنوع است . . . ولی روزی می رسد که " آدم " و " حوا " از نتیجه ی یک ارتباط عاشقانه و مخفی بین یک مرد از انسانها و یک زن از اربابها به دنیا می آیند و به این دلیل که هم خون ارباب ها و هم خون انسانها در رگشان می چرخد، سیب بهشتی روی " آدم " و " حوا " اثر نمی گذارد و تحت کنترل ارباب ها قرار نمی گیرند...آن دو با مشاهده ی وضع غمناک انسان ها ، تصمیم می گیرند برای نجات انسان ها، سیب بهشتی را از ارباب ها بدزدند و انسان ها را آزاد کرده و فرار کنند که همین کار را می کنند ... در نتیجه " آدم " و " حوا " را " اولین اساسین " و ارباب ها را
" اولین تمپلار " می شناسند که جنگشان از ابتدا تا امروز ادامه داشته و خواهد داشت.

ارباب ها برای تسلط دوباره بر انسانها باید " آدم " و " حوا " و فرزندان آندو را که به فرقه ی "اساسینز " مشهور شده اند از بین ببرند، چون " حیله ی سیب بهشتی " دیگر روی آنها تاثیر ندارد، ولی نمی توانند خودشان مستقیم این کار را بکنند چون همه ی انسانها، ارباب ها را شناخته اند...پس ارباب ها اول تمامی آثار و نشانه های خود را از روی زمین پاک می کنند به جز بعضی از آنها (اهرام ثلاثه مصر، تقویم مایا...) و سپس با فرستادن بلایای طبیعی (طوفان، زلزله...) انسانها را مورد حمله قرار می دهند تا از تعدادشان کاسته شود و ارباب ها را در غم مرگ نزدیکانشان از یاد ببرند...

سپس ارباب ها با مهاجرت به خارج از کره ی زمین، انسانها را از کهکشان های دور دست و غیر قابل دسترسی ، زیر نظر می گیرند تا نقشه ای حساب شده برای تصاحب " سیب بهشتی " یا " قطعه ای از بهشت " طراحی کنند...طبق این نقشه ، ارباب ها چند دهه یا سده صبر می کنند تا انسانها تولید مثل کنند و دوباره جمعیتشان زیاد شود تا تعداد بردگان آینده ی ارباب ها زیاد شود !

قسمت چهارم " {{ جنگ تمپلار ها و اساسین ها }}

ارباب ها با استفاده از سیبهای بهشتی باقی مانده ( که به اندازه ی سیب های دزدیده شده قدرت ندارند ) ، بعضی از انسان های صاحب قدرت و ثروت را با وعده ی ثروت و قدرت بیشتر تحت کنترل خود در آورده و آنها را برای به قتل رساندن " اساسینز " و فرزندان " اساسینز " راهنمایی می کنند بطوریکه سیب بهشتی را در دست این افراد صاحب قدرت قرار می دهند تا ذهن افراد و مقام های با نفوذ و تاثیر گذار آن شهر را کنترل و قانع کنند که " اساسینز " ها دزد و حیله کار هستند و باید اعدام شوند، " اساسینز " ها که تحت کنترل سیب بهشتی در نمی آیند با آگاهی از این موضوع همراه با دوستان و آشنایان و بعضی از شهروندان از شهر فرار کرده و در جای دیگری برای خود ویلایی می سازند تا نقشه ای بکشند و سیب های بهشتی باقی مانده را از چنگ ارباب ها و نمایندگان آنها روی زمین ( تمپلار ها ) درآورند و نابود کنند تا دست ارباب ها را برای همیشه از زمین کوتاه کنند.

قسمت پنجم : {{ سیبهای دردسر ساز }} ( Pieces Of Eden )

" الطاهر " شخصیت اصلی اساسینز کرید 1 موفق می شود که به همراه برادرانش یکی از سیبهای بهشتی را از چنگ " تمپلار ها " در آورده و در خدمت رئیس یا استاد خود " المعلم " قرار دهد تا آن سیب بهشتی را نابود کند ، ولی " المعلم " فریب زیبایی و " قدرت حیله گری " سیب را می خورد و نمی تواند نابودش کند و از آن استفاده می کند تا ذهن مردم خود را کنترل کند که " الطاهر " مجبور می شود با شکست دادن "المعلم " سیب را از چنگ او خارج کند...الطاهر که قسم خورده بود سیب را نابود کند اما او هم در مقابل زیبایی و " قدرت حیله گری " سیب دوام نمی آورد و سیب از دستش روی زمین می افتد و نقشه ای از درونش بیرون می آید که محل دقیق سیبهای دیگر باقیمانده روی کره ی زمین را نشان می دهد... این نقشه ، مکان سیبهای بهشتی دیگری را که قبلا توسط " اساسین "های نقاط مختلف دنیا (بخصوص خاور میانه) از چنگ " تمپلار" ها در آورده شده اند و در معابد مختلف مخفی شده اند را نشان می دهد. به دلیل این که آن " اساسین " ها هم بعد از تصاحب سیب بهشتی نتوانسته بودند نابودش کنند و در نتیجه در معابد و مکانهای مختلفی سیب ها را دور از دسترس انسان ها مخفی کرده اند.

((اگر آن نقشه را بخاطر دارید می دانید که نقاط قرمزی که روی کره زمین علامت گذاری شده بود مکان سیب ها بود ولی در نقشه ایران هم در مناطق جنوبی بوشهر و بندر عباس دو نقطه قرمز وجود داشت و نقاط دیگر روی کره زمین هم اکثرا جاهای نفت خیز و یا معادن با ارزش...را نشان میدادند. این توجه من رو جلب کرد به این موضوع که شاید سیب بهشتی مورد بحث در بازی سمبلی باشد برای نفت و منابع با ارزش قابل استخراج از اعماق زمین ، که بوسیله آن و درآمد هنگفت حاصل از آن میتوان بر مردم حکمرانی کرد.))

قسمت ششم : {{ Desmond Miles }}

دزموند که یکی از بازماندگان خاندان " اساسینز " هست ، توسط پدر و مادرش از همان بچگی به خارج از اجتماع رانده شده و در دهکده ای کو چک و دور افتاده ولی با امنیت کامل مشغول زندگی بود بطوریکه حتی شناسنامه هم برایش تهیه نشده بود تا هیچکس ، بخصوص تمپلارها از وجود او مطلع نشوند، ولی دزموند برای یکبار هم که شده دل به دریا زد و برای خرید موتور سیکلت از اسم و اثر انگشت خود استفاده کرد و چند روز بعد توسط تمپلار ها ربوده شد !!! . . . دزموند با همکاری با " تمپلار " ها موجب شد که نقشه ی مکان سیب های بهشتی باقیمانده ، که سالهاست توسط " اساسینز " مخفی نگه داشته شده بود، به دست تمپلار ها بیفتد... و در عین حال "دزموند" توانسته است بسیاری از مهارتهای جد بزرگ خود " الطاهر " را فرابگیرد...

قسمت هفتم : {{ و بلاخره اساسینز کرید 2 }}

همانطور که در اول اساسینز کرید 2 می بینید، " دزموند " با استفاده از مهارت " ایگل ویژن " (دید عقاب) به دیواری نگاه می کند که پر از نوشته ها و نشانه ها و اعداد و ارقامی است که همگی ذهن دزموند را به سمت همان آثاری که ارباب ها سالها پیش روی زمین باقی گذاشته اند و نابود نکرده اند (اهرام مصر، تقویم مایا، تئوری کائوس، تاریخ 21 دسامبر سال 2012، سوره ی الزلزله، فرمولهای اینشتین...) راهنمایی می کنند. این نشانه ها و نوشته ها توسط شخصی که در همان اتاق ، قبل از " دزموند " مورد آزمایش " تمپلار ها " قرار گرفته بود ( معروف به مورد 16 ) به جا گذاشته شده اند .

در پایان اساسینز کرید 1 ، دزموند با دیدن این نشانه ها پی به نقشه ی شوم تمپلارها می برد که می خواهند با بدست آوردن سیبهای بهشتی باقی مانده روی زمین و فرستادن آنها توسط یک سفینه ی فضایی به سمت ارباب ها (موجودات پیشرفته ی فضائی) که تمپلار ها را با همین سیبها کنترل میکردند ، سلطنت و فرمانروایی را دوباره مثل سابق تقدیم ارباب ها کنند و انسانها را نوکر و برده ی ارباب ها و خودشان را نماینده ی ارباب ها روی زمین...! تاریخ 21 دسامبر سال 2012 نیز نشان دهنده ی زمان پرتاب این سفینه ی فضائی حاوی سیبهای بهشتی می باشد که در آن روز ارباب ها با تصاحب دوباره ی سیب های بهشتی و باز گشت به کره ی زمین ، از انسان ها انتقام خواهند گرفت بطوریکه خورشید در غم انسان ها نابود خواهد شد و تاریکی بر زمین غالب خواهد شد ...!!!

قسمت هشتم : {{ Ezio Auditore Da Firenze }}

دزموند تصمیم می گیرد با کمک لوسی فرار کند تا بتواند با دسترسی به خاطرات " اتزیو " ( ازیو ) مانع موفقیت تمپلارها شود. " اتزیو " که یکی دیگر از اجداد بزرگ دزموند است ( شاید یکی از با مهارت ترین اساسین ها ) در سال 1459 در دوران رنسانس در ایتالیا به دنیا آمد، و تا 17 سالگی از اینکه او هم مانند پدرش یک " اساسین " هست هیچ اطلاعی نداشت... " اتزیو " از خانواده ای بسیار نجیب و محبوب در فلورانس است که دو تا برادر و یک خواهر دارد . در شروع خاطرات ، " اتزیو " با گروهی درگیر می شود که به رهبری " ویری ده پازی " می خواهند شهرت و محبوبیت " اتزیو " و دوستانش را در فلورانس زیر پا بگذارند . " اتزیو " با کمک دوستان و برادر بزرگترش آنها را شکست میدهد ولی " ویری " فرار می کند و برادر اتزیو با دیدن لب زخمی " اتزیو " او را به دکتر راهنمایی میکند...

قسمت نهم : {{ Uberto Alberti }}

" اتزیو " بعد از اینکه با برادرش تا بالای کلیسا مسابقه می دهد، قبول نمی کند که به خانه برگردد و در عوض به سمت خانه ی دوست دخترش " کریستینا وسپوچی " می رود تا شب را با او بگذراند....صبح فردا به دفتر کار پدرش که کارمند محبوب یک بانک معروف در ایتالیا بوده، می رود و می بیند که پدرش با آقایی به اسم " اوبرتو " بطور خیلی صمیمی صحبت می کنند، سپس وارد اتاق می شود و پدرش او را با " اوبرتو " آشنا می کند و توضیح میدهد که چقدر به آقای " اوبرتو " اعتماد دارد...

تا اینکه یک روز که به محل کار پدرش برمیگردد ، پدرش و برادرانش آنجا نیستند و مادر و خواهرش بهش میگن که آنها توسط ماموران دستگیر شده اند و در زندان هستند تا فردا در ملا عام اعدام شوند . اتزیو بلافاصله با آمدن شب به طور مخفیانه به سمت پنجره ی بالایی زندان میره تا پدرش رو ببینه که پدرش بهش میگه باید برگرده به دفتر کار پدر و وارد مکان مخفی داخل اتاق بشه تا در صندوق رو باز کنه و لباسهای " اساسین " پدر و همچنین نامه ای که داخل صندوق هست رو برداره و لباس ها رو بپوشه و نامه رو سریع به " اوبرتو " که نزدیک ترین دوست پدر و خانواده ی " اتزیو " هست برسونه تا " اوبرتو " با کمک اون نامه که مدرکی برای اثبات بی گناهی پدر اتزیو هست آنها رو از اعدام شدن نجات بده....

قسمت دهم : {{ پای چوبه ی دار }}

وقتی اتزیو نامه رو به " اوبرتو " میرسونه از او قول میگیره که فردا در میدان شهر همدیگر رو ملاقات کنند و همه چیز روشن بشه و پدر و برادر بزرگ و برادر کوچک " اتزیو " که هنوز به سن قانونی هم نرسیده بود، از اعدام نجات پیدا کنند. صبح فردا اتزیو به میدان شهر میره و میبینه که دور گردن پدر و دو تا برادرش طناب دار آویخته شده و " اوبرتو " که صمیمی ترین دوست پدر " اتزیو " باشه، داره از گناهانی که خودش برای پدر و برادر های " اتزیو " تراشیده برای مردم حرف می زنه و اونها رو دزد و تبهکار معرفی می کنه که از پولهای بانک دزدی کردند و مردم رو فریب دادند...پدر اتزیو اعتراض می کنه و میگه من مدرکی دارم که خلاف حرفهای تو رو ثابت میکنه ، " اوبرتو " می پرسه: مدرکت کجاست ؟ پدر میگه: همون نامه ای که دیشب پسرم برات آورد. " اوبرتو " میگه: کسی برای من نامه ای نیاورده !!!

در این لحظه اتزیو وارد صحنه میشه و با صدای بلند اعتراض می کنه... مردم تعجب می کنند و با چشم دروغگو به اتزیو نگاه میکنند . . . سربازها که منتظر اومدن ازیو بودند ، به دستور " اوبرتو " زود دستگیرش میکنن تا بعد از اعدام کردن پدر و برادراش ، "ازیو " رو هم به جرم دروغگویی و همدستی با اونها اعدام کنند.

در این لحظه " اوبرتو " در نهایت بی اعتنایی به حرفهای " ازیو " و با تهمت زدن به پدر و بردارهای بی گناهش ، جلوی چشمای " اتزیو " دستگیره رو

پائین میکشه و پدر و برادرهای " اتزیو " که فقط سرشون از بالای سکو پیداست ، جلوی چشماش جون میدن و میمیرند...

ادامه در این پست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مترجم: Loaded_nigga

منبع مورد ترجمه : giantbomb.com/forums

لطفا در صورت استفاده از مطالب این پست ، منبع مورد استفاده و منبع مورد ترجمه ذکر شود ! دستتون درد نکنه . . .

farzan311
19-04-2010, 15:04
سلام دوستان تو اسسین تومب اخریه انگار باید روی دیوار راه بری نوشته با کلید های جهات و اسپیس میتونید اینکارو بکنید ولی من نتونستم میتونید راهنمایی کنید؟
.................................................. .......
خوب خودم تقریبا یاد گرفتم ممنون

SHADEL
19-04-2010, 15:05
حتما ادامه بده.

Mahdi_591
19-04-2010, 15:51
سلام دوستان تو اسسین تومب اخریه انگار باید روی دیوار راه بری نوشته با کلید های جهات و اسپیس میتونید اینکارو بکنید ولی من نتونستم میتونید راهنمایی کنید؟
.................................................. .......
خوب خودم تقریبا یاد گرفتم ممنون

دوست عزیز این بازی های یوبی سافت مثل هم باید مثل بازی پرنس یه مقدار از دیوار که بالا میری
دکمه سمت چپ یا راست یا هر طرفی که می خوای بزنی بعد دکمه پرش(space)

farzan311
19-04-2010, 16:03
بله این مرحله رو رد کردم و لباس التایر رو بدست اوردم واقعا قشنگه

hosein ati
19-04-2010, 16:59
سلام من هم بازی را تمام کردم خیلی زود تموم شد . در بخش stats من نوشته بود 14 ساعت . البته بدون ماموریت فرعی . خب شما چند ساعته تموم کردید (فقط محظ اطلاع می پرسم)

Amir homayun
19-04-2010, 17:02
سلام
من در ماموریت
Venice – Visitazione’s Secret
یعنی پیدا کردن سنگ آخر برای باز کردن لباس التایر
بعد از باز کردن قبر
میگه از در مخفی بیا بیرون
وقتی من از اون در میام بیرون صفحه سفید میشه و هیچ اتفاقی نمیفته
و به نوعی بازی باگ میده
من value سایت رو هم دانلود کردم و فک نکردم مشکل از اون باشه

farzan311
19-04-2010, 17:13
نه مشکل از ولیو هست این کارتو راه میندازه راستی اون مرحله که باید ماسکو بدزدی رد کردی؟

Amir homayun
19-04-2010, 17:19
برا ماسک هم باگ داده وقتی باید با مشت با بقیه مبارزه کنی
الان ولیو رو امتحان میکنم نتیجه رو میگم

Amir homayun
19-04-2010, 17:25
دمت گرم دادا
حل شد
tanx alot

farzan311
19-04-2010, 17:33
از زدن اینگونه پست ها خودداری کن فقط اگه بدردت خورد از دکمه تشکر استفاده کن

farzan311
19-04-2010, 17:51
خوب این جا رو دیگه نمیدونم چکار کنم ماسکو گرفتم رفتم تو پارتی بعد یه دقیقه وقت بم میده نمیتونم از اونجا خارج بشم کسی هم نیست که بکشم

نوشته ناشناس بمون یعنی همینجوری باید صبر کنم؟

kingweb
19-04-2010, 17:52
سلام
دوستان فکر کنم بازیه من تموم شد :31:
اخه بعد از اینکه مپ جهان رو با کدکس ها درست میکنم
میرم یه جایی که یه پدر روحانی مبارزه میکنه در اخر وارد یه جایی میشم که به کل عجیبه یه زنه هم انگار فضایی ! بعد که
اسکلت رو میدم به اون بعد از چند دقیقه صحبت با اون زن
بازی تموم میشه و تیتراژ پایانی و تهیه کننه هاش !:18:
حالا در کل اینطوری تموم میشه یا نه ؟
میشه یکی توضیح بده ؟

استقلال قهرمان
19-04-2010, 18:14
سلام
اون مرحله که تو زیر زمینی بعد از اینکه به حرفهای چند نفر از پنجره یواشکی گوش می دی می رم کنار قبر تو اتاق بقلیش که اون اسکلت رو بکشم ولی نمیشه کمکم کنید

kingweb
19-04-2010, 18:31
سلام
اون مرحله که تو زیر زمینی بعد از اینکه به حرفهای چند نفر از پنجره یواشکی گوش می دی می رم کنار قبر تو اتاق بقلیش که اون اسکلت رو بکشم ولی نمیشه کمکم کنید

سلام
فکر کنم value مشکل داره
چون اگر نتونی بکشی یا اتفاقی رخ نده مشکل از value هست
چون مال من هم همینطوری بود

MR.GAMER
19-04-2010, 18:56
دوست عزیز value شما مشکل داره. باید با value جدید عوض کنی و فایلشو بذاری تو فولدر سرور.

خوب می شه بگین این value رو از کجا بگیریم ؟؟؟؟
تا دیروز خوب بازی می کردم اما امروز خواستم بازی کنم فایل سرورم بالا نمیاد
یعنی چند ثانیه میاد بعد میره !!!! هیچ نرم افزاری که ÷رت هارو اشغال کنه هم باز نیست !
فکر کنم برنامه net framework رو نصب کردم این جوری شد !!!

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

تازه چند روزه که یاهو مسنجر باز می کنم sign in نمیشه !!! می گه به نت وصل نیستی ؟
ربطی به این فایل سرور بازی داره ؟؟؟؟؟

hadi h
19-04-2010, 20:26
خوب این جا رو دیگه نمیدونم چکار کنم ماسکو گرفتم رفتم تو پارتی بعد یه دقیقه وقت بم میده نمیتونم از اونجا خارج بشم کسی هم نیست که بکشم

نوشته ناشناس بمون یعنی همینجوری باید صبر کنم؟
بله باید 1 دقیقه میان مردم باشی تا یکی بیاد رو اون کشتی روبه رو حرف بزنه بعد اونو بکشی .
پیشنهاد می کنم با تپانچه بزن خیلی حال می ده . بعد که دورت جمع شدن یه دود زا و شیرجه تو آب :31: بدون خون و خون ریزی

zipper
19-04-2010, 20:31
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید!
من یه جای بازی assassin creed 2 گیر کردم یعنی همون اوایل بازی
یه جاش هست که یه ماموریت از پدرش میگیره که بره یکی رو پیدا کنه ... اما داخل نقشه هیچ علامتی نشون نمیده
میخواستم بدونم اشکال از کرک یا سرورآفلاین هست یا که خود بازی اینجوریه ... (یعنی نقشه نشون نمیده)

Bigwarrior
19-04-2010, 22:10
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید!
من یه جای بازی assassin creed 2 گیر کردم یعنی همون اوایل بازی
یه جاش هست که یه ماموریت از پدرش میگیره که بره یکی رو پیدا کنه ... اما داخل نقشه هیچ علامتی نشون نمیده
میخواستم بدونم اشکال از کرک یا سرورآفلاین هست یا که خود بازی اینجوریه ... (یعنی نقشه نشون نمیده)
فایل ولیوتو عوض کن

Guts
19-04-2010, 22:17
فکر کنم دوستان گفته بودن که باید IIS رو Uninstall کنیم خوب اگر نخوام بکنم پورت این سرور رو چطوری میشه عوض کرد؟
هیچ کس نمیدونه این مشکل رو چطور میشه حل کرد نه؟

Bigwarrior
19-04-2010, 22:18
سلام
این زمانی هست که من بازی کردمنظرتون چیه؟؟خوبه؟؟(البته در این مدت زره الطیر هم باز کردم)

mjorh
19-04-2010, 22:18
من سرو رو اجرا ميكنم اما تو نوشته هاي سرور ارور وجود داره ووقتي رو آيكون بازي كليك ميكنم ميگه بايد به اينترنت وصل بشم.

لطفا كمك كنين .

sir payman
19-04-2010, 22:24
سلام
اسکلت چیه؟؟من اصلا اسکلت ندیدم تا اخر بازی

mjorh
19-04-2010, 22:51
تو واسه من internet connectoin error رو ميده .مراحل رو هم انجام دادم اما نشد بازم. فقط مرحله ي دوم رو يه بار ديگه يكي بگه من كامل متوجه نشدم.

jake2
19-04-2010, 23:33
داداش دمت گرم من 1 هفته بود تو شهر ميچرخيدم نگو كركش مشكل داشت بازم دمت گرم دستت درد نكنه الان ديگه نقشه نشون ميده
خسته نباشي باي

mushroom78
20-04-2010, 00:49
سلام
اشکال از ولیو هست .از ولیو جدید استفاده کن.

...ALI...
20-04-2010, 01:47
سلام
دوستان فکر کنم بازیه من تموم شد :31:
اخه بعد از اینکه مپ جهان رو با کدکس ها درست میکنم
میرم یه جایی که یه پدر روحانی مبارزه میکنه در اخر وارد یه جایی میشم که به کل عجیبه یه زنه هم انگار فضایی ! بعد که
اسکلت رو میدم به اون بعد از چند دقیقه صحبت با اون زن
بازی تموم میشه و تیتراژ پایانی و تهیه کننه هاش !:18:
حالا در کل اینطوری تموم میشه یا نه ؟
میشه یکی توضیح بده ؟

البته در همان هنگامی که داره اسم سازندگان رو نشون می ده به حال بر می گردی و دوباره چند دقیقه نقش دزموند رو بازی می کنی.
داستان این بازی تموم نشده باید منتظر 3 اون باشیم.
فکنم 3 اون در زمان حال باشه.
یعنی خود دزموند.

zipper
20-04-2010, 02:52
فایل ولیوتو عوض کن

چجوری میتونم عوض کنم ...
اصلا ولیو چیه ...
آخه میدونین من این بازی رو یکی دیگه برام نصب کرده :45:
خواهش میکنم کمکم کنید ... کـــــــمـــــــــک :37:

M A X I M U M
20-04-2010, 03:41
خب بازی تموم شد
بسیار زیبا و عالی کار شده
فقط بخاطر قفل گذاری شدید و نیاز به اینترنت بازی از طرف UBI من به این بازی نمره 8 میدم
لازم نیست بازی رو وصف بکنم و بگم چی به چی بود اون کسی که بازی کرده همه چیزو میدونه فقط تصورشو بکنید با اسبتون دارید توی یه دشت بزرگ در زمان قرون وسطی با سرعت میرید گل های کوچیک توی دشت و صدای پرنده ها و هوا و ...
فقط تصورشو بکنید
واقعا بازی فوق العاده ای بود امیدوار UBI در شاهاده ایرانی : شن های فراموش شده هم همینقدر موفق باشه

hobgoblin
20-04-2010, 07:16
نه مشکل از ولیو هست این کارتو راه میندازه راستی اون مرحله که باید ماسکو بدزدی رد کردی؟

اين كه گذاشتي آخرين وليوٍ؟؟ ميشه باهاش بازيو تموم كرد؟

hobgoblin
20-04-2010, 07:22
ممنون ميشم لينك آخرين value موجود رو كه ميشه بدون مشكل باهاش بازي رو تموم كرد بذارين.

hamed_dij
20-04-2010, 08:43
حالا که رو xp اجرا نمیشه لطفا بگین windows 7 32bit مناسبتره واسه گیم یا windows 7 64bit?

بابا یکی جواب بده دیگه

shahabprince
20-04-2010, 09:07

اگه رمت 4 گیگ هست که از ویندوز seven 64 bit استفاده کن اگه رمت 2 گیگه همون 32bit رو نصب کن.

اين كه گذاشتي آخرين وليوٍ؟؟ ميشه باهاش بازيو تموم كرد؟

از این value استفاده کن من خودم با این value بازی رو تموم کردم و هیچ مشکلی نداشت

asb_shakhdar
20-04-2010, 09:30
اقا من تو مرحله ای که میری تو کلیسا 4 تا چنگکارو پایین کشیدم یه دریچه زیر کلیسا باز شد میرم پایین چیکار کنم یه مقبره هست با یه دیوار؟
کسایی که بازی رو تموم کردید یه مدد برسونید

mjorh
20-04-2010, 12:12
يكي به ما جواب بده.

mjorh
20-04-2010, 12:25
اين اطلاعات فايل هاست من هستش ببينين درست يا نه .اگه درست نيست يه لينك اين فايل رو بزارين

#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost

127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com

127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com

127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com

127.0.0.1 orbitservice.ubi.com

127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com

aryasoft2872
20-04-2010, 12:35
ببخشید بازی برای من بدون مشکل اجرا میشه و تا ماموریت 5 رفتم ولی بعد از دیدار با کریستینا برگشتم پیش پدرم اونم گفتش یک نامه به لورنزو برسون ولی بعد از پذیرش ماموریت هرچی توی نقشه می گردم جایی برای تحویل نامه پیدا نمی کنم.بالای view point ها هم که می رم می نویسه مپ آپدیت شد ولی توی نقشه چیزی نشون نمی ده دوستان اگه پاسخ بدن ممنون میشم چند روزه گرفتم و نتونستم ادامه بدم

mosolim
20-04-2010, 12:43
سلام
بچه ها من داشتم چندتا فیلم ایتالیایی میدیدم. که اتفاقا تو ونیز و رم و فلورانس پر شده بودند. ساختمانها و محیط شهر دقیقا شبیه اون چیزی بود که تو بازی بود یا بهتر بگم ساختمانهای تو شهر ها دقیقا جوری طراحی شده که در واقعیت وجود داره. باورتون نمیشه که اون برجهایی که به عنوان view point استفاده میکردیم در واقعیت دقیقا همونطوری بودند حتی نوع سنگ چین ها و یا کنگره هاشون و حتی سقف های شیروانیشون. طراحی بازی حرف نداره.

worldclass
20-04-2010, 12:54
هیچ کس نمیدونه این مشکل رو چطور میشه حل کرد نه؟

اول برنامه هائی که تو پست 1 نوشته شده رو Exit کن و ببین اجرا میشه؟

اگر نشد ببین دستور ipconfig /flushdns در cmd با موفقیت و successfully اجرا میشه؟

hamed_dij
20-04-2010, 13:07
من تو مموری یک بعد از اونجا که باید همراه دختره یه جا بری بعد برمیگردی سرجای اول گیر کردم .
چندتا زن تو یه جا شبیه یه اتاق وایسادن بعد گفته که دکمه اسپیس رو پایین نگه دار من این کارو میکنم ولی اتفاقی نمیفته.

sir payman
20-04-2010, 13:35
سلام
اسکلت چیه؟؟من اصلا اسکلت ندیدم تا اخر بازی
یعنی من یه قسمت از بازی رو کلا ندیدم؟؟؟؟؟

ehsans3p
20-04-2010, 14:03
سلام
من تازه بازی را خریدم و در مراحل اول بازی گیر کردم که پدرش مامورتی به او می دهد اما در نقشه هیچ راهنمایی :19:نکرده ومن موندم چیکار کنم.یک نفر جواب منو بده؟

siavashjal
20-04-2010, 15:00
آقا این advanced wall jump چه جوریه؟ من هر کاری می کنم نمیشه.

SHADEL
20-04-2010, 15:09
آقا این advanced wall jump چه جوریه؟ من هر کاری می کنم نمیشه.

کلیک راست و space و جهت بالا رو با هم بزن.
بعد لبه دیوار یا جایی رو که میخوای بگیری.shift بزن.تا لبه دیوار رو بگیره.

undercover
20-04-2010, 15:11
آقایکی لطف کنه وبگه که این بازی توچه مسیری سیو میشه.آخه ویندوزم خراب شده نمی خوام فایل سیوبازی روهم ازدست بدم.ضمنا منظورم ویندوز 7 است. باتشکر:40:

SHADEL
20-04-2010, 15:13
خوب دوستان این هم داستان بازی همراه با مقدمه ای راجع به موضوع و پیام اصلی سری شاهکار " اساسینز کرید " :

ترجمش کار خودم هست و اگه استقبال بشه و موافقت بشه می تونم ادامه بدم . . .[

البته دوستانی که هنوز بازی رو تموم نکردن و می خوان خودشون از ماجرای بازی سر در بیارن بهتره که نخونن !

امیدوارم برای اونایی که نسخه 1 رو بازی نکردند و یا از دیالوگ ها و موضوع بازی سر در نمیارن مفید باشه :

قسمت اول : {{ فلسفه ی فرقه ی " اساسینز" }}

" Nothing is True , Everything is Permitted " ((هیچ چیز حقیقت ندارد ، و همه چیز آزاد است ( اجازه گرفتن نمی خواهد!) ))

این شعار اصلی و اعتقاد و باور فرقه ی " اساسینز " هست که در نسخه ی اول بازی بارها از زبان " الطاهر " و استادش " المعلم " و در این

نسخه از زبان " اتزیو " و دوستانش شنیده می شود .

فلسفه و مفهوم این شعار تکیه بر اطلاعات و دستنوشته هایی دارد که از اجداد بزرگ " اساسینز " یا همان " اولین اساسین ها " به ارث رسیده

است تا پرده از ابهامات و جهالت انسان ها بردارد و مردم را از خطرات بزرگ " اطاعت و بردگی و پرستش کورکورانه " آگاه کند...به عبارت

دیگر جوهره و هستی بخش فلسفه و مکتب " اساسینز " تنها یک حقیقت واحد است و حقیقت دیگری به غیر از آن وجود ندارد، بنابراین فرقه ی

" اساسینز " که به این حقیقت یکتا آگاه است ، وظیفه ی خود می داند که تمام انسان ها را از این حقیقت آکاه کند و جلوی سوء استفاده ی دیگران

از این جهالت را بگیرد...

مشکل بزرگی که وجود دارد این است که این حقیقت به قدری تکان دهنده و بهت آور است که در وحله ی اول باور کردن آن بسیار مشکل و غیر

ممکن است ، اما تمامی شواهد و آثار مکتوب به جا مانده از اجداد بزرگ " اساسینز " این حقیقت اعجاب انگیز را به این صورت بیان کرده و حتی به

اثبات رسانده اند :

قسمت دوم : {{ موجوداتی که قبلا آمده بودند }}

قبل از انسانها موجودات پیشرفته تری روی زمین بودند (خدایان و ملائک یا موجودات فضائی) که با کمک " Piece of Eden " (قطعه ای از بهشت یا سیب بهشتی ) فکر و اندیشه انسان ها را تحت کنترل خود درآورده بودند بدون اینکه انسان ها متوجه این موضوع باشند ! " Piece of Eden " یا " سیب بهشتی" ساخته ی دست این خدایان یا موجودات بسیار پیشرفته بود که با تکنولوژی فوق العاده قدرتمند و ظریفی بوجود آمده بود و هدف از ساخت آن ، کنترل مغز انسانها و بکارگیری آنها به عنوان نوکر و برده برای خود و فرزندان و نوادگان بعد از خود بود !

این در واقع ویژگی " پیس آف ایدن " یا سیب بهشتی است که شخصی که صاحب آن سیب بهشتی یا دارنده آن است (ارباب) ، تمام افکار و اندیشه و اعتقادات و باورهای انسانهای اطراف خود را تحت کنترل خود می گیرد بدون اینکه آنها (انسانها) متوجه شوند که کنترل میشوند ! رفتار این انسانهای تحت کنترل هم به گونه ای هست که کاملا از موقعیت خود راضی هستند و برای رئیس یا ارباب خود (شخصی که آنها را کنترل میکند) دعا میکنند و او را می پرستند حتی اگر به دستور او (ارباب) کشته شوند یا دستور بدهد که باید فرزند خودشان را به دست خودشان سر ببرند !!!

این وضع تا رمانی که آن سیب بهشتی در دستان ارباب باشد ادامه خواهد داشت و فرزندان ارباب طریقه ی استفاده از سیب را یاد خواهند گرفت و جای پدر را پر خواهند کرد تا سلطنت را از دست ندهند.

قسمت سوم : {{ آدم و حوا }} یا {{ Adam and Eve }}

هر گونه ارتباط یا ازدواج خانواده ی ارباب ها با انسانها ممنوع است . . . ولی روزی می رسد که " آدم " و " حوا " از نتیجه ی یک ارتباط عاشقانه و مخفی بین یک مرد از انسانها و یک زن از اربابها به دنیا می آیند و به این دلیل که هم خون ارباب ها و هم خون انسانها در رگشان می چرخد، سیب بهشتی روی " آدم " و " حوا " اثر نمی گذارد و تحت کنترل ارباب ها قرار نمی گیرند...آن دو با مشاهده ی وضع غمناک انسان ها ، تصمیم می گیرند برای نجات انسان ها، سیب بهشتی را از ارباب ها بدزدند و انسان ها را آزاد کرده و فرار کنند که همین کار را می کنند ... در نتیجه " آدم " و " حوا " را " اولین اساسین " و ارباب ها را
" اولین تمپلار " می شناسند که جنگشان از ابتدا تا امروز ادامه داشته و خواهد داشت.

ارباب ها برای تسلط دوباره بر انسانها باید " آدم " و " حوا " و فرزندان آندو را که به فرقه ی "اساسینز " مشهور شده اند از بین ببرند، چون " حیله ی سیب بهشتی " دیگر روی آنها تاثیر ندارد، ولی نمی توانند خودشان مستقیم این کار را بکنند چون همه ی انسانها، ارباب ها را شناخته اند...پس ارباب ها اول تمامی آثار و نشانه های خود را از روی زمین پاک می کنند به جز بعضی از آنها (اهرام ثلاثه مصر، تقویم مایا...) و سپس با فرستادن بلایای طبیعی (طوفان، زلزله...) انسانها را مورد حمله قرار می دهند تا از تعدادشان کاسته شود و ارباب ها را در غم مرگ نزدیکانشان از یاد ببرند...

سپس ارباب ها با مهاجرت به خارج از کره ی زمین، انسانها را از کهکشان های دور دست و غیر قابل دسترسی ، زیر نظر می گیرند تا نقشه ای حساب شده برای تصاحب " سیب بهشتی " یا " قطعه ای از بهشت " طراحی کنند...طبق این نقشه ، ارباب ها چند دهه یا سده صبر می کنند تا انسانها تولید مثل کنند و دوباره جمعیتشان زیاد شود تا تعداد بردگان آینده ی ارباب ها زیاد شود !

قسمت چهارم " {{ جنگ تمپلار ها و اساسین ها }}

ارباب ها با استفاده از سیبهای بهشتی باقی مانده ( که به اندازه ی سیب های دزدیده شده قدرت ندارند ) ، بعضی از انسان های صاحب قدرت و ثروت را با وعده ی ثروت و قدرت بیشتر تحت کنترل خود در آورده و آنها را برای به قتل رساندن " اساسینز " و فرزندان " اساسینز " راهنمایی می کنند بطوریکه سیب بهشتی را در دست این افراد صاحب قدرت قرار می دهند تا ذهن افراد و مقام های با نفوذ و تاثیر گذار آن شهر را کنترل و قانع کنند که " اساسینز " ها دزد و حیله کار هستند و باید اعدام شوند، " اساسینز " ها که تحت کنترل سیب بهشتی در نمی آیند با آگاهی از این موضوع همراه با دوستان و آشنایان و بعضی از شهروندان از شهر فرار کرده و در جای دیگری برای خود ویلایی می سازند تا نقشه ای بکشند و سیب های بهشتی باقی مانده را از چنگ ارباب ها و نمایندگان آنها روی زمین ( تمپلار ها ) درآورند و نابود کنند تا دست ارباب ها را برای همیشه از زمین کوتاه کنند.

قسمت پنجم : {{ سیبهای دردسر ساز }} ( Pieces Of Eden )

" الطاهر " شخصیت اصلی اساسینز کرید 1 موفق می شود که به همراه برادرانش یکی از سیبهای بهشتی را از چنگ " تمپلار ها " در آورده و در خدمت رئیس یا استاد خود " المعلم " قرار دهد تا آن سیب بهشتی را نابود کند ، ولی " المعلم " فریب زیبایی و " قدرت حیله گری " سیب را می خورد و نمی تواند نابودش کند و از آن استفاده می کند تا ذهن مردم خود را کنترل کند که " الطاهر " مجبور می شود با شکست دادن "المعلم " سیب را از چنگ او خارج کند...الطاهر که قسم خورده بود سیب را نابود کند اما او هم در مقابل زیبایی و " قدرت حیله گری " سیب دوام نمی آورد و سیب از دستش روی زمین می افتد و نقشه ای از درونش بیرون می آید که محل دقیق سیبهای دیگر باقیمانده روی کره ی زمین را نشان می دهد... این نقشه ، مکان سیبهای بهشتی دیگری را که قبلا توسط " اساسین "های نقاط مختلف دنیا (بخصوص خاور میانه) از چنگ " تمپلار" ها در آورده شده اند و در معابد مختلف مخفی شده اند را نشان می دهد. به دلیل این که آن " اساسین " ها هم بعد از تصاحب سیب بهشتی نتوانسته بودند نابودش کنند و در نتیجه در معابد و مکانهای مختلفی سیب ها را دور از دسترس انسان ها مخفی کرده اند.

((اگر آن نقشه را بخاطر دارید می دانید که نقاط قرمزی که روی کره زمین علامت گذاری شده بود مکان سیب ها بود ولی در نقشه ایران هم در مناطق جنوبی بوشهر و بندر عباس دو نقطه قرمز وجود داشت و نقاط دیگر روی کره زمین هم اکثرا جاهای نفت خیز و یا معادن با ارزش...را نشان میدادند. این توجه من رو جلب کرد به این موضوع که شاید سیب بهشتی مورد بحث در بازی سمبلی باشد برای نفت و منابع با ارزش قابل استخراج از اعماق زمین ، که بوسیله آن و درآمد هنگفت حاصل از آن میتوان بر مردم حکمرانی کرد.))

قسمت ششم : {{ Desmond Miles }}

دزموند که یکی از بازماندگان خاندان " اساسینز " هست ، توسط پدر و مادرش از همان بچگی به خارج از اجتماع رانده شده و در دهکده ای کو چک و دور افتاده ولی با امنیت کامل مشغول زندگی بود بطوریکه حتی شناسنامه هم برایش تهیه نشده بود تا هیچکس ، بخصوص تمپلارها از وجود او مطلع نشوند، ولی دزموند برای یکبار هم که شده دل به دریا زد و برای خرید موتور سیکلت از اسم و اثر انگشت خود استفاده کرد و چند روز بعد توسط تمپلار ها ربوده شد !!! . . . دزموند با همکاری با " تمپلار " ها موجب شد که نقشه ی مکان سیب های بهشتی باقیمانده ، که سالهاست توسط " اساسینز " مخفی نگه داشته شده بود، به دست تمپلار ها بیفتد... و در عین حال "دزموند" توانسته است بسیاری از مهارتهای جد بزرگ خود " الطاهر " را فرابگیرد...

قسمت هفتم : {{ و بلاخره اساسینز کرید 2 }}

همانطور که در اول اساسینز کرید 2 می بینید، " دزموند " با استفاده از مهارت " ایگل ویژن " (دید عقاب) به دیواری نگاه می کند که پر از نوشته ها و نشانه ها و اعداد و ارقامی است که همگی ذهن دزموند را به سمت همان آثاری که ارباب ها سالها پیش روی زمین باقی گذاشته اند و نابود نکرده اند (اهرام مصر، تقویم مایا، تئوری کائوس، تاریخ 21 دسامبر سال 2012، سوره ی الزلزله، فرمولهای اینشتین...) راهنمایی می کنند. این نشانه ها و نوشته ها توسط شخصی که در همان اتاق ، قبل از " دزموند " مورد آزمایش " تمپلار ها " قرار گرفته بود ( معروف به مورد 16 ) به جا گذاشته شده اند .

در پایان اساسینز کرید 1 ، دزموند با دیدن این نشانه ها پی به نقشه ی شوم تمپلارها می برد که می خواهند با بدست آوردن سیبهای بهشتی باقی مانده روی زمین و فرستادن آنها توسط یک سفینه ی فضایی به سمت ارباب ها (موجودات پیشرفته ی فضائی) که تمپلار ها را با همین سیبها کنترل میکردند ، سلطنت و فرمانروایی را دوباره مثل سابق تقدیم ارباب ها کنند و انسانها را نوکر و برده ی ارباب ها و خودشان را نماینده ی ارباب ها روی زمین...! تاریخ 21 دسامبر سال 2012 نیز نشان دهنده ی زمان پرتاب این سفینه ی فضائی حاوی سیبهای بهشتی می باشد که در آن روز ارباب ها با تصاحب دوباره ی سیب های بهشتی و باز گشت به کره ی زمین ، از انسان ها انتقام خواهند گرفت بطوریکه خورشید در غم انسان ها نابود خواهد شد و تاریکی بر زمین غالب خواهد شد ...!!!

قسمت هشتم : {{ Ezio Auditore Da Firenze }}

دزموند تصمیم می گیرد با کمک لوسی فرار کند تا بتواند با دسترسی به خاطرات " اتزیو " ( ازیو ) مانع موفقیت تمپلارها شود. " اتزیو " که یکی دیگر از اجداد بزرگ دزموند است ( شاید یکی از با مهارت ترین اساسین ها ) در سال 1459 در دوران رنسانس در ایتالیا به دنیا آمد، و تا 17 سالگی از اینکه او هم مانند پدرش یک " اساسین " هست هیچ اطلاعی نداشت... " اتزیو " از خانواده ای بسیار نجیب و محبوب در فلورانس است که دو تا برادر و یک خواهر دارد . در شروع خاطرات ، " اتزیو " با گروهی درگیر می شود که به رهبری " ویری ده پازی " می خواهند شهرت و محبوبیت " اتزیو " و دوستانش را در فلورانس زیر پا بگذارند . " اتزیو " با کمک دوستان و برادر بزرگترش آنها را شکست میدهد ولی " ویری " فرار می کند و برادر اتزیو با دیدن لب زخمی " اتزیو " او را به دکتر راهنمایی میکند...

قسمت نهم : {{ Uberto Alberti }}

" اتزیو " بعد از اینکه با برادرش تا بالای کلیسا مسابقه می دهد، قبول نمی کند که به خانه برگردد و در عوض به سمت خانه ی دوست دخترش " کریستینا وسپوچی " می رود تا شب را با او بگذراند....صبح فردا به دفتر کار پدرش که کارمند محبوب یک بانک معروف در ایتالیا بوده، می رود و می بیند که پدرش با آقایی به اسم " اوبرتو " بطور خیلی صمیمی صحبت می کنند، سپس وارد اتاق می شود و پدرش او را با " اوبرتو " آشنا می کند و توضیح میدهد که چقدر به آقای " اوبرتو " اعتماد دارد...

تا اینکه یک روز که به محل کار پدرش برمیگردد ، پدرش و برادرانش آنجا نیستند و مادر و خواهرش بهش میگن که آنها توسط ماموران دستگیر شده اند و در زندان هستند تا فردا در ملا عام اعدام شوند . اتزیو بلافاصله با آمدن شب به طور مخفیانه به سمت پنجره ی بالایی زندان میره تا پدرش رو ببینه که پدرش بهش میگه باید برگرده به دفتر کار پدر و وارد مکان مخفی داخل اتاق بشه تا در صندوق رو باز کنه و لباسهای " اساسین " پدر و همچنین نامه ای که داخل صندوق هست رو برداره و لباس ها رو بپوشه و نامه رو سریع به " اوبرتو " که نزدیک ترین دوست پدر و خانواده ی " اتزیو " هست برسونه تا " اوبرتو " با کمک اون نامه که مدرکی برای اثبات بی گناهی پدر اتزیو هست آنها رو از اعدام شدن نجات بده....

قسمت دهم : {{ پای چوبه ی دار }}

وقتی اتزیو نامه رو به " اوبرتو " میرسونه از او قول میگیره که فردا در میدان شهر همدیگر رو ملاقات کنند و همه چیز روشن بشه و پدر و برادر بزرگ و برادر کوچک " اتزیو " که هنوز به سن قانونی هم نرسیده بود، از اعدام نجات پیدا کنند. صبح فردا اتزیو به میدان شهر میره و میبینه که دور گردن پدر و دو تا برادرش طناب دار آویخته شده و " اوبرتو " که صمیمی ترین دوست پدر " اتزیو " باشه، داره از گناهانی که خودش برای پدر و برادر های " اتزیو " تراشیده برای مردم حرف می زنه و اونها رو دزد و تبهکار معرفی می کنه که از پولهای بانک دزدی کردند و مردم رو فریب دادند...پدر اتزیو اعتراض می کنه و میگه من مدرکی دارم که خلاف حرفهای تو رو ثابت میکنه ، " اوبرتو " می پرسه: مدرکت کجاست ؟ پدر میگه: همون نامه ای که دیشب پسرم برات آورد. " اوبرتو " میگه: کسی برای من نامه ای نیاورده !!!

در این لحظه اتزیو وارد صحنه میشه و با صدای بلند اعتراض می کنه... مردم تعجب می کنند و با چشم دروغگو به اتزیو نگاه میکنند . . . سربازها که منتظر اومدن ازیو بودند ، به دستور " اوبرتو " زود دستگیرش میکنن تا بعد از اعدام کردن پدر و برادراش ، "ازیو " رو هم به جرم دروغگویی و همدستی با اونها اعدام کنند.

در این لحظه " اوبرتو " در نهایت بی اعتنایی به حرفهای " ازیو " و با تهمت زدن به پدر و بردارهای بی گناهش ، جلوی چشمای " اتزیو " دستگیره رو

پائین میکشه و پدر و برادرهای " اتزیو " که فقط سرشون از بالای سکو پیداست ، جلوی چشماش جون میدن و میمیرند...

ادامه دارد . . .

مترجم: Loaded_nigga

منبع مورد ترجمه : giantbomb.com/forums

لطفا در صورت استفاده از مطالب این پست ، منبع مورد استفاده و منبع مورد ترجمه ذکر شود ! دستتون درد نکنه . . .

عزیز کجا رفتی پس .ما تو کفیم.
بقیه داستان رو بگو دیگه.
تاپیک چرا خوابیده.!!
بی صبرانه منتظر بقیه ی داستان هستیم.:46:
انجمن حمایت از گیمر های دیوونه

Azhang
20-04-2010, 15:18
من بازی رو تموم کردم ولی فقط 2 تا از اونا رو گرفتم.
آیکونش چه جوریه رو نقشه.

شبیه علامت گروه اساسین هست

REZAt1980
20-04-2010, 15:37
سلام.

ما هم منتظر ادامه داستان هستیم

MJ assassins creed
20-04-2010, 16:00
آقا این بازی صحنه هم داره.

javadzz
20-04-2010, 16:16
سلام دوستان
من توی بازی جایی که تفنگ رو از لئوناردو میگیرم تا تمرین کنم توی تمرین هر کاری میکنم این نشونه لعنتی حرکت نمیکنه و نمیتونم آدمکها رو بزنم خودمم که تکون میدم روی نشونه نمیره خواهشا یکی کمک کنه:42:

titanium_zarin
20-04-2010, 16:49
سلام...
من اينجام هما هيچي نميده كه بزنم و بازش كنم....چرا؟؟؟؟

MJ assassins creed
20-04-2010, 16:51
کسی جواب منو نمیده

Layken
20-04-2010, 16:57
آقا این بازی صحنه هم داره.
نه خير نداره...

سلام...
چرا خب اون جلوي جمجمه كه بري نشون ميده...لوح رو برميداري
اگه درست نشد يه بار رستارت كن سيستم رو احتمالا درست بشه.

undercover
20-04-2010, 17:24
سلام...

منم تویه همچین جایی گیرکردم هرچه قربون صدقش هم میرم هیچ دکمه ای برا بازکردنش نمیده.البته مال من تولوح پنجم توونیزبود. بابا یکی کمک کنه ثواب داره:19:

Ahmad-Ra
20-04-2010, 17:46
خودمونيم داستان عجيب غريبي اين بازي داره ! يعني توش نبوغ به كار رفته ! مخصوصا تو ترجمه اون قسمت 21 دسامبر 2012 ! ياد اين فرضيه هاي علمي الان افتادم! پيش بيني نوستراداموس يا برخورد شهاب سنگ به زمين تو ان سال 2012 !! بعضي اوقات باورم ميشه داستان بازي رو !! خداييش تركوندن !

mohebbinodej
20-04-2010, 18:01
سلام...

دوست عزیر من هم این مشکل رو داشتم با ریختن این values مشکلم حل شد.
این فایل رو تو مسیر بازی داخل فایل DRM بریز
جایگزین فایل قبلی کن

underworld
20-04-2010, 18:47
بله اغراق نیست اگر بگیم داستان بازی واقعا بی نظیره...

به لطف کاربر عزیز loaded_nigga که قسمتی از داستان رو ترجمه کردن بسیاری از ابهامات برای خودم رفع شد و متوجه شدم که هدف از ساخت این بازی فقط یک سرگرمی نیست بلکه دارای مفاهیم بسیاری هست
هرچند داستان بازی یک داستان علمی تخیلی هست ولی به صورت سمبلیک مفاهیم بسیاری رو میشه ازش برداشت کرد
مثلا با توجه به اینکه:
1- کلا بازی در زمان قرون وسطی و عصر رنسانس مخصوصا این شماره که در کشور ایتالیا که در اون زمان پایتخت مسیحیت به شمار میرفت روایت میشه
2-و اینکه Piece of Eden یا همون قطعه یا سیب بهشتی ماهیتی ماورایی و الهی داره
3- و اگر این نکته رو به خاطر بیاریم که چطور در اون زمان و مکان افرادی (همانند Templar ها) وجود داشتند که با استفاده از دین بر ذهن مردم فرمانروایی و از آنها سو استفاده میکردند
در واقع Piece of eden میتواند سمبلی از همان دین باشد
چیزی که در هر مکان و زمانی میتواند به اندازه همان Piece of Eden قدرت داشته باشد
و بسیاری از نکات ریزو درشت دیگر که میتوان از آن برداشت نمود
البته اینها برداشتهای شخصی خودم هستند و ممکن هست دوستان دیگران برداشتهای متفاوتی بکنند

molaali
20-04-2010, 19:34
من تقريباً در اواخر بازي هستم برگشتم به ويلا و 30 كد كامله حالا بايد با اين كدها يه كازي بكنه ولي نميدونم چكار
ممنون ميشم راهنمايي بكنيد.

ahmadarm
20-04-2010, 19:39
سلام

من چند روروزه تو یه مرحله گیر کردم همون مرحله که روی پل با اون پدر رو حانی هست چیه نمیدونم صحب میکنه و بعدش هیچ مرحله ای رو نشون نمیده خیلی راههارو امتحان کردم ولی نشدهن

sir payman
20-04-2010, 19:40
برو با عموت صحبت کن

javadzz
20-04-2010, 19:50
سلام
من توی بازی گیر کردم جایی که از لئوناردو تفنگو رو برای تمرین میگیره توی تمرین این نشونه لعنتی حرکت نمیکنه و نمیتونم آدم رو بزنم کسی میدونه چطور باید آدمکها رو زد

Amir homayun
20-04-2010, 19:50
من تقريباً در اواخر بازي هستم برگشتم به ويلا و 30 كد كامله حالا بايد با اين كدها يه كازي بكنه ولي نميدونم چكار
ممنون ميشم راهنمايي بكنيد.

سلام
به این لینک مراجعه کنید

شما میرید جلو 30 تا کد E رو میزنید
باید شبیه نقشه جهان بشه

sinak3
20-04-2010, 19:56
دوستان ببخشید یه جا دیدم تو زیر زمین ویلا مجسمه هست.درسته؟ راستی این زره الطایر رو چطور میتونم بگیرم؟
ممنونم

آهان پیدا کردم.

نکته1: ( مجسمه داریوش )

نکته2 : زره الطایر

matrix_3s
20-04-2010, 20:25
نکته1: ( مجسمه داریوش )

مجسمه داریوش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

Bigwarrior
20-04-2010, 20:34

ترجمه متن:
نقش (مجسمه) قرار گرفته است بروی این پایه (طابوت) متعلق به داریوش اولین قاتل مرد ایرانی.او از خنجر مخفی برای کشتن خشایارشاه استفاده کرد.استفاده از این وسیله (خنجر مخفی) اولین بار در تاریخ برای او ثبت شده است.
البته در واقعیت خشایار شاه به مرگ طبیعی مرده!!:13:

titanium_zarin
20-04-2010, 20:37
دوست عزیر من هم این مشکل رو داشتم با ریختن این values مشکلم حل شد.
این فایل رو تو مسیر بازی داخل فایل DRM بریز
جایگزین فایل قبلی کن

منم تویه همچین جایی گیرکردم هرچه قربون صدقش هم میرم هیچ دکمه ای برا بازکردنش نمیده.البته مال من تولوح پنجم توونیزبود. بابا یکی کمک کنه ثواب داره:19:

ممنون...
ولي راهي بهتري هست...
پست اول همينجا رو ببينيد و همون لينك اولي رو بگيريد و نصب كنيد و ديگه از شر همه چيز خلاص ميشيد...:10:

undercover
20-04-2010, 21:15
عزیزان کسی میدونه سیوهای بازی توچه مسیری درویندوز 7 قرارمی گیرند؟

sinak3
20-04-2010, 21:22
عزیزان کسی میدونه سیوهای بازی توچه مسیری درویندوز 7 قرارمی گیرند؟

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\c2luYWsz\4

farzan311
20-04-2010, 21:28
سلام
البته این ادرس
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\c2luYWsz\4
برا همه یکسان نیست و ممکنه در c2luYWsz فرق داشته باشه ولی مال همه همینجور نوشته های بی معنی هست

farzan311
20-04-2010, 21:41
loaded_nigga جان اگه ادامه داستانو نمینویسی یا مشکل داری اونجایی که داری ازش ترجمه میکنی بده تا خودمون ترجمه کنیم البته مثل نثر روان شما نمیشه ولی خوب بدک نیست :11:
راستی اسمتون هم بگید دیگه بچه ها خیلی کارتون دارن loaded_nigga صدا کردن زیاد جالب نیست

titanium_zarin
20-04-2010, 21:59
سلام...
من تازه تفنگ رو گرفتم رو گرفتم ...اما نميتونم به هدف بزنم...كنترلش چه جوريه؟؟؟
وقتي نشونه گرفت ديگه تكون نميخوره...چرا؟؟؟
اينجوري كه نميشه...

Hapoofesgeli
20-04-2010, 22:36
سلام
من چند تا سلاح گرفتم و یه سوال داشتم
چجوری میشه سلاحی که دستت هست رو از بین اینا انتخاب کنی؟
تو لباس ها وقتی میری اون خیاطه :دی میشه عوض کرد اما اینو پیدا نکردم :(

Loaded_nigga
20-04-2010, 22:44
loaded_nigga جان اگه ادامه داستانو نمینویسی یا مشکل داری اونجایی که داری ازش ترجمه میکنی بده تا خودمون ترجمه کنیم البته مثل نثر روان شما نمیشه ولی خوب بدک نیست :11:
راستی اسمتون هم بگید دیگه بچه ها خیلی کارتون دارن loaded_nigga صدا کردن زیاد جالب نیست

نه دوست عزیز هیچ مشکلی نیست فقط به علت حساسیت بیش از اندازه ی که برای ترجمه ی داستان بازی به خرج می دم یکمی طول می کشه تا آپدیت کنم ( ببخشید دیگه اینم یه عادت بد منه !!! )

تا 5 دقیقه دیگه ادامه ی داستان بازی . . .

قربون همه ی اونایی برم که دگمه ی تشکر رو زدند و می زنند و خواهند زد :31:
داشت یادم میرفت ، می تونین " الیاس " صدام کنین . . .

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

سلام...
اينجوري كه نميشه...

برای اینکه درست به هدف بخوره دیگه بعد از نشونه گرفتن از جاش تکون نمی خوره !

تفنگ رو برای هدفهایی که ساکن هستند استفاده کن و سعی کن قبل از نشانه گرفتن یه جای خوب وایسی

اگه امکان داره ، یکی یه پست بذاره تا من بتونم در ادامه داستان رو جداگانه بذارم ممنون !

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

farzan311
20-04-2010, 22:58
الیاس جان زود تر داریم میمیریم از بیخوابی من فردا امتحانم دارم ولی مگه میشه داستانو نخونده ول کرد؟

Loaded_nigga
20-04-2010, 22:59
ادامه ی داستان اساسینز کرید 2 :

قسمت یازدهم : {{ پشت پرده ی اعدام }}

آن شب را بخاطر دارید که " اتزیو " بعد از دیدار با پدرش در پنجره ی زندان ، به دستور پدر ، نامه ای را که در صندوقچه ای در اتاق مخفی دفتر کار پدر وجود داشت ، همراه با لباسهای " اساسین " پدر ، برداشت و نامه را طبق دستور پدرش ، به " اوبرتو آلبرتی " ( قاضی بلند پایه ی شهر فلورانس در زمان رنسانس ) رساند . . .، صحنه ای که " اتزیو " بعد از رسیدن به خانه ی " اوبرتو " و درگیر شدن با دو سرباز ، در خانه ی " اوبرتو " را می کوبد و " اوبرتو " در نهایت حیله گری در را باز می کند و می گوید : " اتزیو ! این وقت شب اینجا چیکار میکنی؟! "... در حالی که " اوبرتو " خود دستور بازداشت پدر و برادر های اتزیو و حتی خود " اتزیو " را صادر کرده بود ، چون ماموران نتوانسته بودند " اتزیو " را پیدا کنند و " اوبرتو " می دانست که " اتزیو " برای طلب کمک پیش کسی جز او نخواهد آمد ، به سربازانش دستور داده بود تا جلوی خانه ی " اتزیو " و همچنین خانه ی " اوبرتو " منتظر آمدن " اتزیو " باشند و به محض رسیدن " اتزیو " او را با شمشیر بکشند و نامه ای را که حاوی مدرکی غیر قابل انکار برای اثبات بی گناهی خانواده ی " اتزیو " بود ، از او بدزدند و نابود کنند !

قسمت دوازدهم : {{ نامه ای که نابود شد ! }}

همانطور که دیدید ، هنگامی که " اتزیو " پس از پوشیدن لباسهای " اساسین " و مواجه شدن با سربازانی که در حیاط خانه با شمشیرهای کشیده به سمت او می آمدند، با تعجب می گوید : " مگر شما برای بازداشت کردن من نیامده اید ؟ پس این شمشیرها برای چیست ؟! " و سربازان جواب میدهند : " نامه ای که همراهت داری بیشتر از جون تو ارزش داره، اما ما هر دوتا رو ازت میگیریم !"

" اوبرتو " بعد از اینکه در را به روی " اتزیو " باز کرد با گرفتن اون نامه ، به دروغهاش ادامه میده و میگه : " نگران نباش اتزیو ! یک سوء تفاهم پیش اومده و این نامه سوء تفاهم رو کاملا برطرف میکنه ! حالا بیا کمی داخل بشین تا خستگی از تنت بره ! " ولی اتزیو که حالا امیدوار شده بود فردا پدر و برادراش آزاد خواهند شد از " اوبرتو " تشکر می کنه و قرار میذاره که فردا در میدان شهر همدیگرو ببینن !

اما اگر با دقت به این صحنه نگاه کنید ، هنگامی که "اوبرتو" نامه رو از اتزیو میگره ، شخص دیگری داخل خانه قدم میزنه که اتزیو متوجه اون شخص نمیشه ! این شخص همون کسی هست که دستور تمام این کارها رو صادر کرده بود و " اوبرتو " هم از او دستور گرفته بود تا پدر و برادرای " اتزیو " رو بازداشت و اعدام کنه !

قسمت سیزدهم : {{ رودریگو بورجیا ، تشنه ی قدرت }}

این شخص که اسمش " رودریگو بورجیا " هست ، یکی از با نفوذ ترین شخصیتهای " رم " و حتی " ایتالیا " در زمان رنسانس بود که حتی چند سال بعد هم به عنوان " پاپ " انتخاب شد ! چیزی که باعث شده تا " رودریگو " دستور اعدام کردن پدر و برادر های " اتزیو " و خود " اتزیو " رو صادر کنه این هست که " رودریگو " از خونی که در رگ آنها جریان دارد می ترسد ، چون به خوبی از خاندان و اجداد بزرگ خانواده ی " اتزیو " آگاه است و میداند که آنها از بازماندگان " اساسینز " هستند و به هیچ وجه تحت سلطه ی " سیب بهشتی " قرار نخواهند گرفت ، حتی اگر تمام ایتالیا " رودریگو " را قبول کنند و از او اطاعت کنند و او را بپرستند ، این " اساسین " ها خواهند بود که مردم را دوباره بیدار خواهند کرد و " سیب " را خواهند دزدید !!!
" اتزیو " که برای اولین بار چهره ی " رودریگو بورجیا " را روی سکوی اعدام و در کنار " اوبرتو آلبرتی" دیده بود هنوز متوجه موضوع نشده بود و مسئول اصلی اعدام پدر و برادرهای بیگناهش رو " اوبرتو آلبرتی " می دونست !!! حالا که اتزیو موفق شده بود از اعدام شدن فرار کنه ، با راهنمایی خدمتکار خانه به سراغ مادر و خواهرش میره که به خانه ی دیگه ای برده شدند تا در امنیت کامل باشند ... " اتزیو " در این خانه با " پائولا " آشنا میشه که درهای خانه رو به روی مادر و خواهر " اتزیو " بدون ترس از ماموران ، باز کرده و از اونها مواظبت می کنه !

قسمت چهاردهم : {{ پائولا }}

اتزیو بعد از تشکر از " پائولا " به او میگه که عجله داره و باید بره تا بتونه از " اوبرتو آلبرتی " انتقام خون پدر و برادرهاشو بگیره ! اما " پائولا " جلوی " اتزیو " رو میگیره و میگه که : " این کار خیلی سخته چون " اوبرتو " محافظ های بیشتری دور خودش جمع کرده و تو هنوز نمیدونی که چطور باید از مهارتهای ذاتی خودت استفاده کنی !!! " و بعد اتزیو می پرسه که " یعنی تو می خوای به من یاد بدی که چطور " اوبرتو " رو بکشم ؟ " و پائولا جواب میده : " نه ! من به تو یاد میدم که چطور از جون خودت محافظت کنی ، چون تو خودت بهتر از هر کسی می دونی که چطور باید " اوبرتو " رو به سزای اعمالش برسونی ! "
" پائولا " طریقه ی مخفی شدن در بین مردم و دزدی کردن حرفه ای را به اتزیو آموزش میده و به او میگه: " حالا تنها چیزی که لازم داری یک اسلحه ی مناسب برای این کار هست ! " اتزیو میپرسه : " بله ! به نظر تو یک شمشیر یا یک چاقو چطوره ؟ می تونم تهیه کنم ." ولی پائولا میگه :" لازم نیست تهیه کنی چون خودت بهتر از اینها رو داری و باید بری پیش " لئوناردو دا وینچی " تا بتونی اسلحه ی خودتو بسازی !

قسمت پانزدهم : {{ لئوناردو داوینچی }}

" لئوناردو " که برای " اتزیو " احترام خاصی قائله ، با دیدن دست بند و چاقویی که " اتزیو " از صندوقچه ی مخفی پدرش برداشته بود کمی متعجب میشه و با احترام میگه که : " این خیلی پیشرفته هست و من نمی تونم اینو بازسازی کنم ! " اما لئوناردو با دیدن صفحه ی " کودکس " که راهنمای بستن قطعات به هم دیگه بود موفق میشه که " چاقوی مخفی " رو بازسازی کنه و در آخر به اتزیو میگه که : " باید انگشت کوچک دست چپ رو قطع کنیم تا بتونی از " چاقوی مخفی استفاده کنی ! این به خاطر این هست که کسی که از این چاقو استفاده خواهد کرد ، باید دل و جراتش رو داشته باشه ! " اتزیو هم قبول می کنه ولی لئوناردو با ترسوندن او میگه که فقط شوخی بود چون با اینکه قبلا برای استفاده از این " چاقوی مخفی " قطع کردن انگشت کوچک لازم بود ( " الطاهر " در اساسینز کرید 1 انگشت کوچک دست چپ رو قطع کرده بود! ) اما حالا دیگه لازم نیست...

قسمت شانزدهم : {{ آخرین نفسهای اوبرتو }}

اتزیو بعد از پوشیدن " چاقوی مخفی " و امتحان کردن اون ، خیلی ازش خوشش میاد و از " لئوناردو " تشکر میکنه و برمیگرده پیش " پائولا " ... دوستان و دختران اطراف " پائولا " خبر میدن که امروز قراره " اوبرتو " در یک مراسمی شرکت کنه و این می تونه بهترین موقعیت برای غافلگیر کردن او باشه ! اتزیو قبل از رفتن به سوی اون مراسم از " پائولا " می پرسه که چرا به اتزیو و خانوادش اینهمه کمک میکنه ؟ پائولا هم جواب میده که چون دوست قدیمیه مادر " اتزیو " هست و می دونه که خیانت و بازی با احساسات دیگران چه طعمی داره !!!

اتزیو بی درنگ خودشو به مراسم می رسونه و " اوبرتو " رو میبینه که داره با " لورنزو ده میدیچی " ( شاهزاده ی فلورانس ) جر و بحث میکنه و او رو به خاطر طرفداری از پدر " اتزیو " تحقیر و سرزنش میکنه ! حالا که مراسم شروع شده و " اوبرتو " محافظ ها شو جلوی در رها کرده و وارد محوطه شده ، " اتزیو " از بالای دیوار منتظر بهترین موقعیته تا حمله کنه ! " اوبرتو " که داره برای مهمان ها از قهرمانی های خودش می گه و اینکه چطور پدر " اتزیو " و برادراشو به سزای اعمالشون رسونده... یکدفعه متوجه حضور " اتزیو " می شه و " اتزیو " بدون معطلی با ضربات " چاقوی مخفی " به سینه اش میکوبه و " اوبرتو " رو از پا در میاره !

وقتی صحنه سفید میشه ، " اوبرتو " قبل از اینکه بمیره به اتزیو میگه : " اگر تو جای من بودی ، برای نجات جان نزدیکانت همین کاری رو که من کردم تو هم میکردی ! " و اتزیو هم بلند جواب می ده : " راست میگی جناب قاضی ! اتفاقا من هم همین کار رو کردم !!! " ... سپس " اتزیو " بلند میشه و به مردم حاضر در مراسم که همگی از افراد سرشناس شهر فلورانس هستند ، با فریاد میگه : " خانواده ی آئودیتوره " هنوز نمرده ، من اتزیو هستم ، " اتزیو آئودیتوره " ! این مرد بخاطر گرفتن جان افراد بی گناه ، بدون اینکه به آنها فرصت دفاع از خود بدهد ، گناهکار بود ! من هم امروز جان او رو گرفتم ، ولی این پدر و برادرانم رو برنمیگردونه... اما درسی میشه برای همه تا فریب اینجور افراد بی احساس و پول پرست رو نخورند و در مورد هر چیزی زود قضاوت نکنند ! "

قسمت هفدهم {{ فرار }}

بعد از اینکه اتزیو از صحنه فرار می کنه و پیش مادر و خواهرش برمی گرده ، " پائولا " اون ها رو راهنمایی می کنه تا از شهر خارج بشن و به سمت ویلای عموی " اتزیو " برن ... وقتی اتزیو موفق میشه با مادر و خواهرش از شهر خارج بشه ، تو راه " ویری " و همدستانش جلوی " اتزیو " رو می گیرند و به او و مادر و خواهرش حمله می کنند که عموی " اتزیو " از راه می رسه و با کمک دوستاش ، سربازای " ویری " رو می کشه اما باز " ویری " موفق میشه که فرار کنه ! عموی " اتزیو " اونا رو به سمت ویلا راهنمایی می کنه تا استراحت کنند و توی راه برای اتزیو توضیح میده چقدر از اعدام شدن پدر و برادرای " اتزیو " ناراحت شده ...

قسمت هجدهم : {{ ویلای عدالت }}

اتزیو درباره ی ویلا سوال می کنه و عمو میگه : "این ویلا حدود 200 سال قبل توسط جد بزرگ " اتزیو " بنا شده تا سرپناهی باشه برای کسانی که از شهر و دیار خود با بی عدالتی رانده شده اند و دنبال مکانی امن و آرام برای خود و خانوادشون میگردند تا بتوانند از نو شروع کنند ... ! اتزیو از عمو " ماریو " تشکر می کنه و به او میگه که بعد از کمی استراحت باید از اینجا مهاجرت کنند چون الان سربازها همه جای ایتالیا دنبال اونها می گردند . . . عمو اصرار می کنه که کمی بیشتر بمونند تا به " اتزیو " آموزش های لازم برای دفاع از خود و خانوادش بده. اونها هم قبول می کنند و چند روزی توی ویلا می مونن ...

قسمت نوزدهم : {{ تولد دوباره ی اساسین }}

آموزش های" اتزیو " شروع میشه و عموش حرکات و تکنیکهای مختلف رو بهش آموزش میده . . . در حین این آموزش ها " اتزیو " راجع به پدرش از عموش سوال میکنه و او میگه : " پدر تو تنها یک مامور بانک نبود ! او در عین حال یکی از خردمندترین اعضای گروه " اساسینز " و دشمن قسم خورده ی " تمپلارها " بود . . . لباسی که تو حالا به تن پوشیدی و این چاقوی مخفی که به دست داری ، زمانی بهترین دوستان پدرت و کابوس وحشتناک " تمپلارها " بودند ." در اینجا اتزیو میگه : " این دو گروه اساسین ها و تمپلار ها و جنگ بین شان بیشتر شبیه یک افسانه هست تا واقعیت ! " و عمو جواب میده : "من تعجب میکنم که پدرت تا حالا چیزی راجع به این موضوع به تو نگفته ولی شاید دلیل خاصی داشته ! "

قسمت بیستم : {{ تمپلارهای شیطان صفت }}

در ادامه عمو " ماریو " توضیح میده که : " تمپلارها گروهی هستند که در حدود سال 1307 میلادی در فرانسه ، به جرم توهین به مقدسات مسیحیت و همجنس بازی و جادوگری ، توسط پادشاه آن زمان دستگیر شده بودند اما توانستند تا مصر و حتی بابل فرار کنند و به فعالیتهای شیطانی خود در زیر زمین و بطور پنهانی ادامه دهند . . . تمامی کسانی که با پدر تو و خانواده ی تو دشمنی دارند ، عضو گروه تمپلارها هستند و یا از آنها دستور می گیرند. " اتزیو که با شنیدن این سخنان شوکه شده ، همچنان اصرار می کند که مادر و خواهرش را با کشتی به اسپانیا برساند ! عموی او ناراحت می شود و او را سرزنش می کند که : " می خواهی آن هدفی رو که پدرت براش جنگید و در راهش جان خودش رو از دست داد ، نادیده بگیری و فرار کنی ؟ پس بهتره بری و دیگه برنگردی ! "

اتزیو از حرفهای خودش پشیمان می شود و تصمیم می گیرد تمامی افرادی رو که در مرگ پدر و برادرانش دست داشتند یکی پس از دیگری نابود کند تا پس از این برای هیچ بی گناهی چنین اتفاقی نیفتد ! بنابراین همراه عمویش به جنگ نزدیکترین و گستاخترین دشمن خانواده اش یعنی " ویری ده پازی " میرود .

ادامه در این پست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون از توجه و همراهی همه ی شما

HASHEM289
20-04-2010, 23:02
سلام به همگی من این بازی یه دو روزی بدون مشکل بازی میکردم
نمی دونم چرا الان که می رم تو بازی بعد از 20 ثانیه از بازی میاد بیرون
به نظر شما مشکل از چیه

farzan311
20-04-2010, 23:09
با این که برقمون رفت و الان با موبایل هستم ولی اولین تشکر کننده ات خودم بودم منتظر بقیه اش هستم :40::40::40::40:

hadi h
20-04-2010, 23:09
سلام...
اينجوري كه نميشه...
سلام دوست عزیز .
برای اینکه رو هدفت قفل کنی و با حرکت اون تپانچه هم تکونو بخوره باید وقتی هدفت رو انتخاب می کنی دکمه ی f رو بزنیتا روش قفل کنه بعد شلیک کنی .اینجوری دست ایزو با هدف تکون می خوره

siamak_mu
20-04-2010, 23:27
براي شما هم توي ويندوز 7 بد اجرا ميشه ولي توي xp روون اجرا ميشه؟ توي 7 براي من همه تنظيمات هم كم ميكنم باز گير ميكنه ولي توي xp همه رو زياد ميكنم خيلي خوب اجرا ميشه.

farzan311
20-04-2010, 23:30
بله تفاوت در وینذوز ها همینه البته تنظیمات high در دو ویندوز فکر کنم خیلی فرق داشته باشه یعنی چیزی که تو ویندوز سون میبینید به مراتب بهتره از xp هست ولی خوب بازی در xp به سیستم عامل ضعیفتری نسبت به به ویندوز Seven نیاز داره

HASHEM289
20-04-2010, 23:47
بله تفاوت در وینذوز ها همینه البته تنظیمات high در دو ویندوز فکر کنم خیلی فرق داشته باشه یعنی چیزی که تو ویندوز سون میبینید به مراتب بهتره از xp هست ولی خوب بازی در xp به سیستم عامل ضعیفتری نسبت به به ویندوز Seven نیاز داره

ویندوز xp قابلیت ساپرت دایرکت x 10 رو نداره و اگر شما با همون لب تابی که مشخصاتشو زدید بازی کنید اون کارت
گرافیک directx 10 v رو پشتیبانی می کنه و فقط کافیه برای سون رم بیشتری داشته باشید که بازم رم سیستمتون
جواب میده فقط یه کم گرافیکتون ضعیفه

ÖMID
20-04-2010, 23:59
دوستان چند پست مربوط به خود بازی و داستان بازی بودن از کجا پیدا کنم اونارو ؟

nima sohrabi
21-04-2010, 00:01
از دوستم الیاس عزیز بابت ارائه داستان با نثری روان تشکر میکنم.

دوستان عزیز بازهم خواهش میکنیم برای رفع مشکلات خود به صفحه نخست مراجعه کنید.
بعضی از دوستان بازی را در ویندوز XP ظاهراً روانتر اجرا می کنند
دوستان این مسئله بی شک مربوط به نصب نبودن درایور اصلی کارت گرافیک و یا پایین بودن مشخصات سیستم شما هست.
در غیر اینصورت من به شما تضمین می دهم هیچ ویندوزی به خوبی ویندوز 7 نمی تواند گیم را اجرا کند.
موفق باشید
:11:

Loaded_nigga
21-04-2010, 00:02
پائین تو امضا هست . . .:46:

HASHEM289
21-04-2010, 00:02

HASHEM289
21-04-2010, 00:14

دوستان این مسئله بی شک مربوط به نصب نبودن درایور اصلی کارت گرافیک و یا پایین بودن مشخصات سیستم شما هست.
در غیر اینصورت من به شما تضمین می دهم هیچ ویندوزی به خوبی ویندوز 7 نمی تواند گیم را اجرا کند.
موفق باشید
موافقم
من تو سون تنظیماتو رو نهایت گرافیک گذاشته بودم و بدون کوچکترین تیک زدنی اجرا می کنه
اما الان از بازی می آد بیرون دوستمونLoaded_nigga میگن باید ویندوز عوض کنی دارم سیوامو کپی میکنم
تا ویندوز مو عوض کنم

siamak_mu
21-04-2010, 00:41

موفق باشید

دوستان عزيز وقتي عرض ميكنم در ويندوز XP نهايت تنظيمات يعني نهايتِ نهايت با رزولوشن 1280x1024 و وقتي عرض ميكنم در ويندوز 7 با كمترين تنظيمات يعني همه چي low يا off و با رزولوشن 800x600 يا كمتر. در ضمن تا قبل از اينكه 7 بريزم همه ي بازي ها روي ويستا خيلي خيلي خوب اجرا ميشدن (حتي كرايسيس با آخرين تنظيمات در رزولوشن 1280x1024 ولي از وقتي 7 ريختم (جديداً نسخه ي فبريه هم دانلود كردم و ريختم) با خيلي از بازي ها مشكل بد اجرا شدن رو دارم. فكر كنم ديگه قانع شده باشين كه ربطي به دايركت ايكس و اين صحب ها نداره. در ضمن آخرين ورژن درايور كارت گرافيكم رو دانلود كردم و ريختم. ولي جالبه داداشم با لپتاپش كه مشخصاتش خيلي از سيستم من كمتره و با همين ويندوز 7 من با بازي هايي كه من مشكل دارم مشكلي نداره. به نظر من ويندوز 7 با بعضي از سخت افزار ها به خوبي مچ نيست.

hamed_dij
21-04-2010, 09:47
براي شما هم توي ويندوز 7 بد اجرا ميشه ولي توي xp روون اجرا ميشه؟ توي 7 براي من همه تنظيمات هم كم ميكنم باز گير ميكنه ولي توي xp همه رو زياد ميكنم خيلي خوب اجرا ميشه.
بابا ناز نفست به ما هم میگی چطور تو xp نصب کردی با چه برنامه های کمکی ؟
خواهش میکنم به من هم بگو .
من تو 7 بازی میکنم از بس افت فریم داره راحت میشه با چند تا فریم یه مرحله رو تموم کردی شمرد.

---------- Post added at 06:17 AM ---------- Previous post was at 06:12 AM ----------

موافقم
من تو سون تنظیماتو رو نهایت گرافیک گذاشته بودم و بدون کوچکترین تیک زدنی اجرا می کنه
اما الان از بازی می آد بیرون دوستمونLoaded_nigga میگن باید ویندوز عوض کنی دارم سیوامو کپی میکنم
تا ویندوز مو عوض کنم
رفیق میشه بگی سیستمتون چی هست که رو آخرین تنظیمات بازی میکنی؟

behnam263
21-04-2010, 10:39
سلام
خواستم یه سوال بپرسم که با توجه به اینکه بیشتر شماها تونستید بازی کنید
اگه میشه یه کمکی بکنید که منم بازی رو راه بندازم!
من اون کرکی که قبلتر داده بودید رو نصب که می کنم میگه می خواد به اینترنت وصل شه ولی نمی تونه
وقتی هم فایل hosts رو تنظیماتش رو بر می دارم cd-key می خواد
فایل سرور هم سریع میپره میره IIs رو هم غیر فعال کردم 127.0.0.1 خالی کردم نمی دونم مشکل از کجاست
که سرور درست اجرا نمیشه
مشکل من کجاست!

BM663
21-04-2010, 10:40
كسي جواب مارو ندادا

چطوري آپديت كنم كه بشه ورژن 1.01 ؟؟؟؟؟؟:41:

hamed_dij
21-04-2010, 11:39
بابا ناز نفست به ما هم میگی چطور تو xp نصب کردی با چه برنامه های کمکی ؟
خواهش میکنم به من هم بگو .
من تو 7 بازی میکنم از بس افت فریم داره راحت میشه با چند تا فریم یه مرحله رو تموم کردی شمرد.

---------- Post added at 06:17 AM ---------- Previous post was at 06:12 AM ----------

موافقم
تا ویندوز مو عوض کنم
رفیق میشه بگی سیستمتون چی هست که رو آخرین تنظیمات بازی میکنی

alireza2099
21-04-2010, 12:35
بالاخره بازی رو تموم کردم .:40:
توی 76% تموم شد. به نظر من بازی از تمام لحاظ پیشرفت قابل توجهی داشت.
گرافیک خوب بود . صداگذاری عالی بود .گیم پلی هم خوب بود .از نظر داستان هم که یکی از غنی ترین بازی هایی بود که ساخته شده به نظر من. :10:
من به این بازی نمره 9میدم.:8:

HASHEM289
21-04-2010, 12:42

رفیق میشه بگی سیستمتون چی هست که رو آخرین تنظیمات بازی میکنی

cpu 3.2 - 4 mb cache __ ram 4 gb ddr2 800 __ graphic nvidia 9600 gt 1 gig ddr3 - 256 bit - sparkle calibre

اینم یه عکس از گرافیکم

Rick Butler
21-04-2010, 13:03
دوستان منم روي آخرين تنظيمات بازي مي كنم! graphic 9500 gt , ram 2 gm kingston,cpu 3.2 dual core
راستي من به بازي نمره ي 9.99 مي دم .:46:

aha2012
21-04-2010, 13:15
سلام به همه
کسانیکه بازیو تموم کردند و تهران زندگی میکنن میتونن بازیو برای من بفرستند ؟چون من چند نسخه دستم رسید همشون خراب بودند اعصابم خورد شد.اگه کسی داره این بازیو و سالم است لطف کنه برای من بفرسته.دستتون درد نکنه:20:

ramtin91
21-04-2010, 13:29
من بازیم کرک شده است فقط همون اول بازی که ازیو از پدرش نامه می گیره برسونه(sequence 1) بازی پیشروی نداره یعنی نه هدفی که باید برم معلومه نه ماموریت هایی مثل مسابقه رو انجام میده... هیچی. ربطی به کرک بازی داره؟

online_amin
21-04-2010, 13:33

جالب بود. مجسمه داریوش.

بابا این چه عکسی بود که گذاشتی. 2 مگابایت عکس رو مردم تو تاپیک میذاره؟

sir payman
21-04-2010, 13:37
cpu 3.2 - 4 mb cache __ ram 4 gb ddr2 800 __ graphic nvidia 9600 gt 1 gig ddr3 - 256 bit - sparkle calibre

اینم یه عکس از گرافیکم
شما با این سستم در بالاترین دیتیل بازی کردید؟؟:13:
تو چه رزولوشنی بازی کردید؟بعد چند فریم میگرفتید؟

Davood_titan
21-04-2010, 13:47
بهترین بازی از نظر داستان گرافیک . گیم پلی و...........................
راستی از کجا باید فهمید چند درصد رفتم 

HASHEM289
21-04-2010, 13:48
شما با این سستم در بالاترین دیتیل بازی کردید؟؟:13:
تو چه رزولوشنی بازی کردید؟بعد چند فریم میگرفتید؟

بله
900*1440

benchmark نگرفتم ولی اصلا افت فرم نداره

Big-Boss
21-04-2010, 14:02
بالاخره من هم یه جا گیر کردم!!!!
اونجایی که دزموند میره تو رویای الطیر و باید اون هدفی که تو نسخه قبل ولش کرد رو دنبال کنه (خود دزموند مثل اینکه متوجه نیست همون زنه هست !!) تعقیبش میکنم تا به اون برج روی حصار شهر مرسه و در بسته میشه و طبیعتا باید رفت بالا ولی هر کاری میکنم از اون ناودون و تراس اولی که میره بالا دیگه بالاتر نمیره . اون چوبی که فانوس بهش وصله رو نمیگیره

از values فکر میکنم باشه چون 3 تا مختلف امنحان کردم اونی که تو تاپیک راهنما هم بود مربوط به مرحله اخر هم امتحام کردم

روشی چیزی داره این مرحله؟

...ALI...
21-04-2010, 14:05
بالاخره بازی رو تموم کردم .:40:
توی 76% تموم شد. به نظر من بازی از تمام لحاظ پیشرفت قابل توجهی داشت.
گرافیک خوب بود . صداگذاری عالی بود .گیم پلی هم خوب بود .از نظر داستان هم که یکی از غنی ترین بازی هایی بود که ساخته شده به نظر من. :10:
من به این بازی نمره 9میدم.:8:

ولی از یکش ساده تر بود.
از بس که وسیله برای کشتن داشتیم و اینا.
فرار کردنشم خیلی کشکی بود.
راحت مارو گم می کردن.

H.Operator
21-04-2010, 14:15
من کلافه شدم همه کارها رو انجام میدم بازم این ارور رو میده.

ehsans3p
21-04-2010, 14:30
سلام
من در مراحل اول بازي گير کردم که پدرش مامورتي به او مي دهد اما در نقشه هيچ راهنمايي نکرده ومن موندم چيکار کنم.لطفا یک نفر جواب منو بده تا منم بتونم بازی کنملطفاااااااااااا؟:19:
.اجرتون باخدا

worldclass
21-04-2010, 14:54
بهترین کرک ارائه شده تا به این لحظه کرک پست 137 هست

titanium_zarin
21-04-2010, 15:03
بهترین کرک ارائه شده تا به این لحظه کرک پست 137 هست

دوست من شما از اين كرك استفاده كنيد...خيالتون راحت...نه سرور ميخواد نه چيز ديگه...همه چي تو خودشه...:5:

sir payman
21-04-2010, 15:04
بالاخره من هم یه جا گیر کردم!!!!
اونجایی که دزموند میره تو رویای الطیر و باید اون هدفی که تو نسخه قبل ولش کرد رو دنبال کنه (خود دزموند مثل اینکه متوجه نیست همون زنه هست !!) تعقیبش میکنم تا به اون برج روی حصار شهر مرسه و در بسته میشه و طبیعتا باید رفت بالا ولی هر کاری میکنم از اون ناودون و تراس اولی که میره بالا دیگه بالاتر نمیره . اون چوبی که فانوس بهش وصله رو نمیگیره

از values فکر میکنم باشه چون 3 تا مختلف امنحان کردم اونی که تو تاپیک راهنما هم بود مربوط به مرحله اخر هم امتحام کردم

روشی چیزی داره این مرحله؟
من هم دقیقا همینجا رو گیر کرده بودم.
برو لبه دیوار بالکن بشین و بدون اینکه جهت بدی بپر , خودش چوب رو میگیره.

am99
21-04-2010, 15:14
یک save از بازی در memory 7

Big-Boss
21-04-2010, 15:20
من هم دقیقا همینجا رو گیر کرده بودم.
برو لبه دیوار بالکن بشین و بدون اینکه جهت بدی بپر , خودش چوب رو میگیره.

ممنون دوست عزیز حل شد
یه نکته جالب که تو همین مرحله معلوم میشه:

اتزیو و به تبعش دزموند از نسل الطیر و ماریا (همون زنی که تو نسخه یک نکشتش و تو این مرحله باید تعقیبش میکرد) هستند.
الطیرشو که میدونستیم ! ماریا هم که الان مشخص شد.

nima sohrabi
21-04-2010, 15:49
من نمی دونم چرا دوستان اسرار دارن که این بازی نیاز به کارت گرافیک بالا داره
دوستان اگر کارت گرافیک اصلی ( منظور ساخت شرکت های بزرگ) داشته باشید با یک مشخصات سیستمی پایین هم می توانید از بازی لذت ببرید.

مثلا سیستم من مشخصاتش این است:

MotherBoard : Asus P5Q
RAM : 2 GB
CPU : 3.2 GHz

GeForce 8600 GT
Video memory 1024
Resolution 1280*1024
DirectX Version 11.0

اگر کمی توجه کنید می بینید مشخصات من در حال حاضر در رده پایین محسوب میشود اما من با همین مشخصات به راحتی با بالاترین تنظیمات این بازی را انجام دادم و به حق لذت بردم.
نکاتی که فکر میکنم مرا در لذت بردن بی دردسر از بازی ها یاری میکند :
1. نصب ویندوز هفت ( در XP افت فریم داشتم)
2. نصب اخرین درابور کارت گرافیک توسط اپدیت ماکروسافت
3. استفاده از انتی ویروس خوب نود32 که بار کمی از سیستم می گیرد
4. کارت گرافیک اصلی ( کارت گرافیک های بالای 9600 دیدم که بازی های ساده را تیک میزنند)

این ها مواردی بودند که لازم دوسنتم به دوستان گفته باشم تا به اشتباه فکر نکنند بازی ها کارت گرافیک بالا می خواهند.
دوستانم شما باید دقت بیشتر بکار بگیرید و از حداقل ها ، حداکتر ها را بخواهید.
موفق باشید

sir payman
21-04-2010, 16:25
عزیز کارت گرافیک بالا احتیاج داره ولی نه در رزولوشنی که شما بازی میکنی.
در ضمن توی همون 1280*1024 هم مطمئنن نمیتونید با بالاترین دیتیل به 60 فریم برسید.
راستی DX رو 10 بنویسید نه 11 چون کارتتون dx10 ساپورته.

Rick Butler
21-04-2010, 16:44
خب با اين كه اين بازي ممكنه توي چند روز براي هممون تموم شده باشه اما واقعا كسي هست كه كل بازي رو تموم كرده باشه؟ وقتي تموم پر ها رو گرفتي چه اتفاقي مي افته ؟؟ كسي مي دونه؟

Rick Butler
21-04-2010, 16:47
اتزیو و به تبعش دزموند از نسل الطیر و ماریا (همون زنی که تو نسخه یک نکشتش و تو این مرحله باید تعقیبش میکرد) هستند.
الطیرشو که میدونستیم ! ماریا هم که الان مشخص شد.
[/QUOTE]
ببينم ماريا همون كسي بود كه توي يكش به جاي رابرت د سابل اشتباه گرفتيمش توي اورشليم؟ خيلي باحاله اگه اتزيو از نسل ماريا باشه پس دزموند از نسل كيه؟ اتزيو با چه كسي ازدواج يا به عبارتي بقاي نسل مي كنه؟

HASHEM289
21-04-2010, 16:49
البته بگم dx رو 11 می نویسه اما تا چه اندازه بتونه ساپرت کنه خدا عالمه چون کارت گرافیک های جدید ati قابلیت
dx 11 رو دارند

sir payman
21-04-2010, 16:53
اون ورژنی از DX هست که نصبه ولی کارتتون نمیتونه از قابلیتهای dx11 پشتیبانی کنه.
یعنی بخشی از قابلتهای دارکت ایکسی که نصب کردید بدون استفاده هست ولی همیشه بهترین کار همینه که اخرین dx رو داشته باشید.

HASHEM289
21-04-2010, 17:09
اون ورژنی از DX هست که نصبه ولی کارتتون نمیتونه از قابلیتهای dx11 پشتیبانی کنه.
یعنی بخشی از قابلتهای دارکت ایکسی که نصب کردید بدون استفاده هست ولی همیشه بهترین کار همینه که اخرین dx رو داشته باشید.

این مشخصات سیستم که تو امضا تون هست چه قدر برات تموم شده

فقط گرافیکت حدود 500 هزار تومان هستش

farzan311
21-04-2010, 17:14
دوستان این شد بحث؟ بیخیال شید دیگه اصل اینه که ما بازی میکنیم و از داستان لذت میبریم و گرنه این گرافیک ها و رزولشون ها توی مانیتور ها که حد اکثر 19 یا 20 اینچ هستند چیزی هم نیست این بازی میتونه رو تلویزیون های hdtv 720 انجام بشه که منم دارم انجام میدم البته همه اینا به کنار به نظرتون سی پیو نقشش بیشتر گرافیک نیست؟

راستی به نظر من یه دونه از این cpu cor i7 بخرید فکر نکنم تا سه چهار سال دیگه هیچ بازیه درست بشه که نتونه به خوبی اجرا کنه

در ضمن من هم با مکبوکم بازی کردم هم با pc ولی فرق چندانی نداشتند حتی میشه گفت اگه بازی برا سیستم مک بود رو مکبوک بهتر اجرا میشد

mjorh
21-04-2010, 17:25
سلام دوستان...
من اينو تست كردم مشكلي نداره....خيلي جالب و بدرد بخور هست...
شما هم امتحان كنيد...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم توضيحاتش...
این همون سرور هست اما به صورت نصب اسان
یعنی خودش همه کار ها رو میکنه
مثل تغییر فایل hosts و...
فقط کافیه نصبش کنید
یه ایکون روی دسکتاپ ظاهر میشه که همونو اجرا کنید بازی به راحتی اجرا میشه و نیازی به اجرا کردن سرور و سپس بازی ندارید...

من اين رو توي بازي سنتر ديدم...

خيلي ممنون من هم اين كار رو كردم درست شد.
من از اين ببه بعد هر وقت اسم شما رو ببينم اول تشكر ميزنم بعد ميخونم ببينم چي نوشتي. كم مونده بود بازي رو پاك كنم كه لينكي كه شما دادي كار رو درست كرد.

mjorh
21-04-2010, 17:26
من نمی دونم چرا دوستان اسرار دارن که این بازی نیاز به کارت گرافیک بالا داره
دوستان اگر کارت گرافیک اصلی ( منظور ساخت شرکت های بزرگ) داشته باشید با یک مشخصات سیستمی پایین هم می توانید از بازی لذت ببرید.

مثلا سیستم من مشخصاتش این است:

MotherBoard : Asus P5Q
RAM : 2 GB
CPU : 3.2 GHz

GeForce 8600 GT
Video memory 1024
Resolution 1280*1024
DirectX Version 11.0

اگر کمی توجه کنید می بینید مشخصات من در حال حاضر در رده پایین محسوب میشود اما من با همین مشخصات به راحتی با بالاترین تنظیمات این بازی را انجام دادم و به حق لذت بردم.
نکاتی که فکر میکنم مرا در لذت بردن بی دردسر از بازی ها یاری میکند :
1. نصب ویندوز هفت ( در XP افت فریم داشتم)
2. نصب اخرین درابور کارت گرافیک توسط اپدیت ماکروسافت
3. استفاده از انتی ویروس خوب نود32 که بار کمی از سیستم می گیرد
4. کارت گرافیک اصلی ( کارت گرافیک های بالای 9600 دیدم که بازی های ساده را تیک میزنند)

این ها مواردی بودند که لازم دوسنتم به دوستان گفته باشم تا به اشتباه فکر نکنند بازی ها کارت گرافیک بالا می خواهند.
دوستانم شما باید دقت بیشتر بکار بگیرید و از حداقل ها ، حداکتر ها را بخواهید.
موفق باشید

من الان نسخه 190 درايور كارت گرافيكمو دارم اگه 195 نصب كنم مشكلي پيش نمياد كه؟