مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
MJ assassins creed
24-04-2010, 15:17
با تنظیمات اولیه خودش.کاری میشه کرد یا نه.
eslamy_iut
24-04-2010, 15:22
با تنظیمات اولیه خودش.کاری میشه کرد یا نه.
آره میتونی تکسچر ها رو پایین تر بیاری یا سایه ها یا رزولوشن یا انعکاس یا محیط ولی اینکارا واسه کارت گرافیکه ولی cpu حرکات بازی و گیم پلی رو انجام میده پس شاید با اینکارا مشکل حل نشه
MJ assassins creed
24-04-2010, 15:25
برنامه یا چیزی نیست که به این کمک کنه.
matrix_3s
24-04-2010, 15:33
آره میتونی تکسچر ها رو پایین تر بیاری یا سایه ها یا رزولوشن یا انعکاس یا محیط ولی اینکارا واسه کارت گرافیکه ولی cpu حرکات بازی و گیم پلی رو انجام میده پس شاید با اینکارا مشکل حل نشه
با اور هم نمیشه کاری واسه رفیقمون کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MJ assassins creed
24-04-2010, 15:42
این چقدر خرج بر میداره
eslamy_iut
24-04-2010, 15:44
با اور هم نمیشه کاری واسه رفیقمون کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آهان منظورتون over load بود بستگی داره مادر بورد رفیقمون چی باشه اگه asus باشه که اصلا over رو ساپورت نمیکنه به هر حال روی بعضی کامپیوتر ها روی مادر بورد یه دکمه هست به نام over یا turbo که با ضعیفبودن یه قطعه یه مقدار از رم میگیره به cpu کمک میکنه و برعکس البته از پاور هم برق بیشتری به این قطعات میاد ببین رو مادر بوردت هست یا نه
برنامه یا چیزی نیست که به این کمک کنه.
یه راهی هست برو تو run بزن msconfig بعد برو توی قسمت start up هر چی تیکه بردار ولی یه جایی یادداشت کن چه تیک هایی خورده بوده بعدم ok کن و ریست کن با اینکار همه چی حتی آنتی ویروس هم موقع بالا اومدن شیشتم لود نمیشه حالا بازی کن و وقتی کارت تموم شد تنظیمات رو به حالت اولیه برگردون این تیک ها مربوط به سرویس هایی هستن که موقع بالا اومدن لود میشن و هر کدوم یه مقداری از cpu رو میگیرن از task manager هم میتونی تو قسمت سرویسش همین تنظیمات رو بکنی ولی ممکنه دیگه نتونی برگردونی
خرید این cpu چقدر خرج بر میداره
این آپدیت کردن به درد نمیخوره
cpu بازی خور 400 تا 680 هستش منظورت از بدرد نمیخوره چیه؟
cpu تو بازی های امروزی مهمه چون علاوه بر گرافیک گیم پلی بازی ها خیلی پیشرفته شدن برای همین gta iv مینیمم سیستمش core due 2.2 هست
MJ assassins creed
24-04-2010, 16:02
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
Davood_titan
24-04-2010, 16:08
این آپدیت کردن cpu به درد نمیخوره
مگه آپدیت Cpu هم هست به درد میخوره اولین بار میشنوم :13:
MJ assassins creed
24-04-2010, 16:13
نمیدونم یکی از بچه های محل میگفت.منم نشنیدم.پس الکی گفته.آخه آپدیت درایو های گرافیک هست.
eslamy_iut
24-04-2010, 16:21
نمیدونم یکی از بچه های محل میگفت.منم نشنیدم.پس الکی گفته.آخه آپدیت درایو های گرافیک هست.
نه اگه ویندوزت 7 هست مطمئن باش کل توان cpu تو رو میکنه یه کار دیگه xp نصب کن ولی باید اول xp و بعدش 7 نصب بشه وگرنه 7 شناخته نمیشه
Rick Butler
24-04-2010, 16:24
بچه ها كسي نمي دونه وقتي همه ي پر ها رو رفتيم چه اتفاقي مي افته؟
MJ assassins creed
24-04-2010, 16:27
باشه دستت درد نکنه
آقا من بازی رو با کرک skidrow رو ریختم بازی خیلی راحت اجرا شد، ولی همون اویل بازی اونجایی که تازه Etzio رو نشون میده و با اون گروه میخوان دعوا کنن همین که نشون میده اون سنگرو پرتاب میکنه تو هوا یدفعه صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کار نمیشه کرد فقط میشه سیستم رو ریاِستارت کرد! کسی همچین مشکلی نداشته یا نمیدونه از چیه؟!
یعنی یکی نیست که به ما این بازیو بده؟
بابا منم میخوام اینو بازی کنم.:19:
نسخه ی سالمشو کی داره؟
لطف کنه بفرسته
شما بگو کجای تهران زندگی می کنی .
تا آدرس بهت بدم .
mes que un club
24-04-2010, 19:07
آقا اسلامي اينجا گير كردم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حل شد
آقا اسلامي اينجا گير كردم.
وقتی اون دستگیره رو می کشی یه زمان بهت میده از روی اون سکو ها که بپری می رسی به اون جه که باید میله رو بگیری اونw و Rclick و space رو بزن تا از دیوار بره بالا یه چندقدم بعد سریع سمت راست یعنی d رو نگه دار و دوبار space بزن تا بپره رو میله با این کار میله واست سیو میشه .
matrix_3s
24-04-2010, 19:29
این چقدر خرج بر میداره
این آپدیت کردن cpu به درد نمیخوره
باشه دستت درد نکنه ببین رفیق اگه میخوای خرج سیستم کنی واسه بازی .....این کارو نکن
برو یه xbox360بگیر حالشو ببر
منم اشتباه کردم نخریدم
چه بازیایی که واسه 360 نیومده
havas_1980
24-04-2010, 20:35
بچه ها كسي نمي دونه وقتي همه ي پر ها رو رفتيم چه اتفاقي مي افته؟جمع کردن پر ها آخرش یه شنل مخصوص رو برای اتزیو باز می کنه که مانع بدنام شدنش (Notoriety) میشه.
جمع کردن پر ها آخرش یه شنل مخصوص رو برای اتزیو باز می کنه که مانع بدنام شدنش (Notoriety) میشه.
جای پرها تو نقشه رو کسی داره لینک کنه برای ما .
آخه چه جوری میشه 100 پر جمع کرد .
من حتی اونا رو تو بازیم نمیبینم .همین جوری دارم از جایی رد میشم یهویی یه پر می گیرم.
کسی داره؟
havas_1980
24-04-2010, 21:16
جای پرها تو نقشه رو کسی داره لینک کنه برای ما .
آخه چه جوری میشه 100 پر جمع کرد .
من حتی اونا رو تو بازیم نمیبینم .همین جوری دارم از جایی رد میشم یهویی یه پر می گیرم.
کسی داره؟
سلام
اینجا که روی پل هستی و جلوتر نمیره مشکل از فایل VALUE هست که دوستان توی صفحات قبل سالمشو گذاشتن واسه دانلود اونو دانلود کنی حله اینجا.
راستی این جای که مگی زیر پات ابه رو دقیق تر میگی کجاست؟
اره زیر پام ابه رو یه پل ابی دیگه :31: با توجه به اینکه روی پل کاشین رو وایسادم :31:
black.assassin
24-04-2010, 21:38
من نمی دونم دوستان چرا زره های داخل بازی رو نمی خرن . من خیلی دیدم که با همون جون کم اول بازی ، بازی می کنن .
سلام دوستان من یه جایی گیر کردم کسی هست کمکم یکنه
یه مرده رو پل وایساده و من میرم پیشش و حرف میزنم و بعد که حذرفمون تموم میشه هیچی نمیشه البته یه نامه میده بهم ولی بعدش خبری نیست
و تو یه دهکده کوچیک یکی از اون استخونا هست که دورش میری و یه در باز میشه و میرم توش ولی توش که میرم پایین پام اب هست و روبه روم یه دره که وقتی میرم پیش دره هیچی دکمه ایی یا چیزی نداره که دره رو باز کنم کسی هست اینجا رو رد کرده باشه فکر کنم تو 16 درصد باشه
دوستان من گشتم اون صفحه رو پیدا نکردم که اموزش ایننو بده میشه لینک صفحش رو بزارم بزارید و در ضمن گفتن ممکنه سیو بازیم بپره میشه بگید کجا سیوش کپی میشه من برم بردارم بعدش مشکلی پیش نیاد واسم
shaaheen
24-04-2010, 21:47
من نمی دونم دوستان چرا زره های داخل بازی رو نمی خرن . من خیلی دیدم که با همون جون کم اول بازی ، بازی می کنن .
پول نگه ميدارن واسه خرج زن و بچشون.تو اين بي پولي زره ميخوان چيكار؟:31:
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
كاش يه ترينر بود جاي پرا رو مياورد رو نقشه وسط بازي.اينجوري آدم چشاش سياهي ميره كه :41:
matrix_3s
24-04-2010, 21:54
پول نگه ميدارن واسه خرج زن و بچشون.تو اين بي پولي زره ميخوان چيكار؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا پول کم میاد
من 9999999999پولو دو بار صفر کردم..............
البته من به مردم زیاد حال میدادمو به اون یارو هایی که واسم تبلیغ میردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
golmohammadi
24-04-2010, 22:00
من اون نقاب را گرفتم
حالا مثلا به چه دردی میخوره ؟
havas_1980
24-04-2010, 22:06
من اون نقاب را گرفتم
حالا مثلا به چه دردی میخوره ؟والا اون نقاب فقط مخصوص اینه که کسی تو رو نشناسه. چون هر چی باشه تحت تعقیبی به خاطر قتل. از شانس هم کارناوال ونیز وقتش رسیده. فقط مربوط به مرحله ایی هست که جلو روته. قسمتی از بازیه.
eslamy_iut
24-04-2010, 22:09
دوستان من گشتم اون صفحه رو پیدا نکردم که اموزش ایننو بده میشه لینک صفحش رو بزارم بزارید و در ضمن گفتن ممکنه سیو بازیم بپره میشه بگید کجا سیوش کپی میشه من برم بردارم بعدش مشکلی پیش نیاد واسم
شما کرکتو عوض کن
اینم لینک دانلود و راهنمایی فایل هاستم برگردون حالت اول کرکو عوض کنی دیگه هیچ وقت برات مشکلی پیش نمیاد جای سیو هات هم اونجا هست
پول نگه ميدارن واسه خرج زن و بچشون.تو اين بي پولي زره ميخوان چيكار؟:31:
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
كاش يه ترينر بود جاي پرا رو مياورد رو نقشه وسط بازي.اينجوري آدم چشاش سياهي ميره كه :41:
اینم واسه شما پایین صفحه رو ببین این نقشه ها بیشتر زوم شدن
golmohammadi
24-04-2010, 22:12
والا اون نقاب فقط مخصوص اینه که کسی تو رو نشناسه. چون هر چی باشه تحت تعقیبی به خاطر قتل. از شانس هم کارناوال ونیز وقتش رسیده. فقط مربوط به مرحله ایی هست که جلو روته. قسمتی از بازیه.
آهان
پس بگو چرا مامورا این بار منو نمیشناختند و بهم شک نمیکردند
میخوام یه چیزی بگم
شاید به دردتون بخوره
به درد من که خیلی خورد
یک فایل هست که تنظیمات دسته و گرافیک بازی را سیو میکنه
اگه هم دسته نداشته باشی که حتما کیبورد هست
این فایل هم همانند سو بازی میتونی یه کپی ازش بگیری
و بعدا که بازیو نصب کردی کپی کنی به محلش و دیگه چیزیو تنظیم نکنی
اسم فایل (Assassin2) هست
در مسیر زیر قرار داره
C:\Documents and Settings\Esi\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed 2
Esi در اینجا یوزر ویندوز هست و مال هرکس فرق میکنه
موفق باشید.
mojtaba57
24-04-2010, 22:14
دوستان عزیز من پج جدید رو با حجم 19 میگ دانلود کردم ولی موقع اجرا ارور میده که نمی تونه نصب بشه. چرا؟
مسیر بازی رو هم دادم ولی نشد
alirezaa2358
24-04-2010, 22:39
راه حل نهایی برای Assassin's Creed II CRACK
بالاخره بعد از نزدیک به دوماه میتوانید با یک کرک ساده این بازی را به اتمام برسانید
ابتدا بازی را با ستاپ اصلی نصب کنید
سپس از این ادرس آپدیت بازی را دانلود و نصب کنید
کد:
حالا فایل کرک جدید را در محل لانچر بازی کپی کنید . برای دانلود کرک به سایت GAME FIX به آدرس زیر مراجعه کنید
Done by SKIDROW را انتخاب کنید
کد:
توضیحات درون فایل کرک هم برای توجیه محل نصب آن کفایت می کند
farzan311
24-04-2010, 22:45
خیلی دوستان این مشکل رو داشتن به جا اون پچ میتونید فایل های منو بگیرد و تو محل نصب بازی کپی کنید
siavashjal
25-04-2010, 09:50
واقعا جالب است بعد از 2 ماه که نصف دنیا بازی رو تموم کردن تازه آقایون بازی رو کرک کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
titanium_zarin
25-04-2010, 10:16
واقعا جالب است بعد از 2 ماه که نصف دنیا بازی رو تموم کردن تازه آقایون بازی رو کرک کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اخه خوبي و جالبي اين كرك اينه كه با يه كپي پيست تمومه...مثل كرك هاي قبلي...در ضمن حجمي هم نداره و اينكه نسلهاي اينده هم هستن:31:
Rick Butler
25-04-2010, 11:04
ببین رفیق اگه میخوای خرج سیستم کنی واسه بازی .....این کارو نکن
برو یه xbox360بگیر حالشو ببر
منم اشتباه کردم نخریدم
چه بازیایی که واسه 360 نیومده
عزيز من اگه ما بريم xbox 360 بخريم كه ديگه اسممون پي سي باز نيست اصلا xbox ماه، ايكس باكس بهترين بازي ها رو داشته باشه به پاي پي سي نمي رسه
Rick Butler
25-04-2010, 11:10
كسي مي دونه secret location ها اگه تمام assassin tomb ها رو رفته باشي چه جوري ميشه دوباره پيداشون كرد من الان 4 تا 8 تا secret location رو پيدا كردم اما بقيه رو خبر نداشتم از كجا بايد پيدا كنم
خب كسي تا حالا دموي بازي رو ديده؟ وقتي قبل از اين كه بري توي save و press enter رو بزني بعد از 5 دقيقه يك دموي باحال مي ياد اما
Loaded_nigga عزيز يك برنامه به اسم rad tools داده بودن كه از اون برنامه فايل demo_introرا انتخاب كنيد و دموي باحال رو ببينيد دمويي كه تريلر هايي كه ما ديده بوديم نيست مثله دموي اول بازي اساسين 1
HASHEM289
25-04-2010, 11:42
احتمال عرضهی فرقهیاساسین بعدی در سال جاری میلادی
با استناد به رزومه کاری یکی از اعضاء کمپانی یوبیسافت نسخهی بعدی از مجموعه بازیهای فرقهیاساسین در سال جاری میلادی در اختیار علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
اطلاعات فوق از پروفایل شخصی مایکل دانیل، انیماتور سهبعدی استودیو مونترال، از استودیوهای بازیسازی کمپانی یوبیسافت که در پروژهی ساخت و تولید قسمت کانویکشن از مجموعه بازیهای اسپلینترسل نیز دخالت داشته به دست آمده است.
همچنین در پروفایل دانیل به نسخهی پلیاستیشن3 بازی اسپلینترسل: کانویکشن اشاره شده است.
پیش از این مسوولان کمپانی یوبیسافت عرضهی قسمت جدیدی از مجموعه بازیهای فرقهیاساسین را طی سال مالی 2011 میلادی بطور ضمنی تایید کرده بودند، اما هرگز اطلاعات بیشتری در این خصوص منتشر نشد.
همچنین برطبق اخبار بهدست آمده شخصیت اصلی قسمت بعدی اتزیو، قهرمان قسمت دوم خواهد بود و این عنوان از بخش چندنفرهی آنلاین پشتیبانی خواهد کرد.
در خصوص کانویکشن این اولین بار نیست که پلیاستیشن3 به عنوان یکی از پلتفرمهای مقصد این عنوان معرفی میشود. هفتهی پیش نیز در پروفایل شخصی یکی دیگر از اعضاء تیم تهیه و تولید این عنوان، مقابل نام بازی کانویکشن، کنسول پلیاستیشن3 نیز ذکر شده بود.
قسمت کانویکشن از مجموعه بازیهای اسپلینترسل هفتهی آینده برای کنسول ایکسباکس360 منتشر خواهد شد. نسخهی رایانههای شخصی این عنوان نیز در تاریخ بیستونهم آوریل در اختیار علاقهمندان قرار خواهد گرفت.:31:
راه حل نهایی برای Assassin's Creed II CRACK
بالاخره بعد از نزدیک به دوماه میتوانید با یک کرک ساده این بازی را به اتمام برسانید
ابتدا بازی را با ستاپ اصلی نصب کنید
سپس از این ادرس آپدیت بازی را دانلود و نصب کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا فایل کرک جدید را در محل لانچر بازی کپی کنید . برای دانلود کرک به سایت GAME FIX به آدرس زیر مراجعه کنید
Done by SKIDROW را انتخاب کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضیحات درون فایل کرک هم برای توجیه محل نصب آن کفایت می کند
کارت عالی بود واقعا مرسی خدا خیرت بده از اون همه دردسر خلاصم کردی.
من الان تا اون جایی که عموش بهش آموزش جنگ میده رفتم و هیچ مشکلی ندارم. بازی راحت save میشه و مشکلات سرور آفلاین رو هم نداره. از کسی که این تاپیک رو باز کرده خواهش میکنم پست اول رو ویرایش کنه و کرک این آقا رو بزاره.
دستت طلا به خدا یه عمر دعات میکنم.:40::40::40::40::42::42::42::42:
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
آقا من بازی رو با کرک skidrow رو ریختم بازی خیلی راحت اجرا شد، ولی همون اویل بازی اونجایی که تازه Etzio رو نشون میده و با اون گروه میخوان دعوا کنن همین که نشون میده اون سنگرو پرتاب میکنه تو هوا یدفعه صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کار نمیشه کرد فقط میشه سیستم رو ریاِستارت کرد! کسی همچین مشکلی نداشته یا نمیدونه از چیه؟!
شاید مشکل از بازیت باشه. چون من دارم راحت بازی میکنم.
شما بازی رو آپدیت کردی؟
اگه نکردی شاید مشکل ماله اونه.
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
شما به جایه اینکه کمک کنی داری چوب لا چرخه بقیه میزاری؟
بابا اگه شما بازی کردی دلیل نمیشه که بقیه بازی کرده باشن.:46:
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
دوستانی که در اجرای بازی همچنان مشکل دارند به این پست کامل مراجعه کنند :
فک کنم راه حل علیرضا جان بهتر باشه:46:
Air Born
25-04-2010, 12:38
سلام.من بازی رو 2 دی وی دی خریدم.یه سی دی هم مال کرک کنارش بود.راحت میشه بازی کرد فقط گاهی کرک کار نمی کنه و باید دوباره نصبش کنم.الان هم تو مرحله ای که عمو یا داییه آموزش جنگیدن میده گیر کردم.قسمت آخر که میگه باید کلید چپ موس و فاصله رو نگه داری!!
من هر کاری کردم اون قسمت رو نتونستم رد کنم.HELLLLLLLLLP!
farzan311
25-04-2010, 14:36
کلیک سمت چپ سرو نگه دار بهت حمله کرد کلیده جهات رو بزن تا بپره عقب و جا خالی بده
سلام
این بازی سیو نمیشه لطفا کمک کنید.
omid_zendegi
25-04-2010, 16:03
با سلام
من تازه رسیدم به شهر ونیز اونجایی که راهنمای تور چند تا ساختمان نشون میده و اولیش نماد چشم داره و باید معمای روی دیوار رو حل کنید بخش آخر معما که زیر عدد 139 باید معادلی از نماد های خط و نقطه گذاشت اون قسمت با وجود عکس زیرش و توضیحات صوتی نامفهومه...کسی اونو حل کرده؟؟؟؟؟:20:
nima sohrabi
25-04-2010, 16:07
سلام
این بازی سیو نمیشه لطفا کمک کنید.
از چه کرکی استفاده میکنید؟
matrix_3s
25-04-2010, 19:12
دیگه از مشکل کرک حالم به هم خورد
میمردن قفل نمیذاشتن
Bigwarrior
25-04-2010, 19:31
سیو سکانس 13 رو نمی ذارید؟؟:41:
لطفا!خیلی ممنون میشم!
نمی شه وقتی بازی رو تموم کردیم سکانس های قبلی رو دوباره بازی کنیم مثل قسمت اول بازی؟
Loaded_nigga
25-04-2010, 19:35
ادامه ی داستان اساسینز کرید 2 : (ببخشید که دیر آپ کردم ، امتحانای لعنتی دیگه ! )
قسمت چهل و یکم : {{ توطئه های بی پایان }}
Ezio به زادگاهش " فلورانس " برمی گرده تا با " Lorenzo de medici " حرف بزنه ، Ezio به او این خبر رو میده که تمام " Pazzi " ها جلوی چشمای خودش جون دادن و دیگه نمی تونن برای شهر فلورانس و خانواده ی " مدیچی " مزاحمتی ایجاد کنند ، اتزیو می گه : " ولی فکر می کنم که مرگ " ده پازی " ها باعث شده اشخاص دیگری جای اونها رو بگیرند و حالا در " Venice " مشغول کشیدن نقشه ای دیگر برای تصاحب " فلورانس " هستند ... و تا کسی که در راس این توطئه قرار داره ( رودریگو بورجیا ) نابود نشه ، باز هم اون روزهای تلخ تکرار خواهند شد " ... اتزیو همراه با " لئوناردو داوینچی " تصمیم می گیرند که به شهر زیبای " ونیز " سفر کنند .
قسمت چهل و دوم : {{ دعوتنامه به ونیز }}
قبل از اینکه این دو نفر بتونن خودشونو به " Venice " برسونن باید از شهر " ForLi " عبور کنند و بقیه ی سفر رو با کشتی ادامه بدن ... هر غریبه ای از شهر دیگر که می خواست به " ونیز " بره باید چیزی مثل یک دعوتنامه ارائه بده تا بتونه سوار کشتی بشه ! " Leonardo " که از طرف کسی دعوت شده بود و مشکلی نداشت ولی " Ezio " هیچ دعوتنامه ای نداشت و نمی تونست سوار کشتی بشه ... اینبار هم بخت یار " اتزیو " بود و او با کمک کردن به خانمی باعث می شه که اون خانم هم در مقابل به اتزیو کمک کنه و بلاخره " اتزیو " هم سوار کشتی میشه و به طرف " ونیز " حرکت می کنند .
قسمت چهل و سوم : {{ مهارتهای یک اساسین }}
به یکباره تصویر قطع می شه و " Desmond " از آنیموس خارج می شه ... " Lucy " و دوستاش به " دزموند " توضیح میدن که چون خیلی وقته توی آنیموس بوده ، بهتره یک نفسی تازه کنه و بعدا ادامه بده ... دزموند علتشو می پرسه و اونا میگن که وصل بودن بیش از اندازه به آنیموس باعث یکسری خطرات جانبی مثل مالیخولیا ، سرگیجه ، توهم... میشه بطوریکه امکان داره بدون اینکه اراده بکنی ، وارد خاطرات یکی از اجدادت بشی و بدون کمک ما به دردسر بیفتی ! " لوسی " به دزموند پیشنهاد میده که با هم برن پائین توی پارکینگ و ببینن که دزموند چقدر از مهارتهای " Ezio " رو یاد گرفته ...
قسمت چهل و جهارم : {{ کم مونده ! }}
" Lucy " با دیدن مهارتهای دزموند حیرت می کنه و به او می گه تقریبا تمامی تکنیکهای " اتزیو " رو فراگرفته و فقط یک یا دو روز دیگه زمان می خواد تا کامل بشه ! دزموند می پرسه که چرا اینبار به ایتالیا سفر کردن و چرا مثل دفعه ی قبل خاطرات " Altair " رو ادامه ندادن ؟ ... لوسی جواب میده : " وقتی توی " Abstergo " روی مورد 16 آزمایش می کردیم متوجه شدم که او مدام به ایتالیا اشاره می کرد و اسم " اتزیو " رو به زبان می آورد ... اولاش فکر کردیم به خاطر موندن زیاد توی آنیموس دچار تشنج شده ولی من با تحقیق در پرونده ها متوجه شدم که جواب اصلی فقط در خاطرات " Ezio " نهفته است ."
دزموند قبل از اینکه به آنیموس برگرده دچار یک توهم و تشنج دراز مدت می شه و کمی بعد متوجه میشه که بدون استفاده از آنیموس، وارد خاطرات " الطاهر" شده ... " الطاهر " در شهر " اکره " ( اردن ؟ ) به دنبال دختری تا بالای یک برج میره و " دزموند " متوجه میشه که اسم اون دختر " ماریا " هست و ظاهرا همون دختریه که " الطاهر " ( در نسخه ی اول بازی ) جان او رو بخشیده و آزادش کرده ولی به تدریج عاشق او شده و امشب هم بالای این برج باهم قرار گذاشتن تا همدیگر رو ببینن ... " الطاهر " از " ماریا " بچه دار میشه و بعد ها " ماریا " به اروپا مهاجرت می کنه و باعث میشه نسل " اساسین ها " تا اروپا گسترش پیدا کنه .
بعد از این ماجرا دزموند از خواب بیدار میشه و به آنیموس برمی گرده.
قسمت چهل و پنجم : {{ ونیز باشکوه }}
Desmond دوباره به آنیموس برمی گردد و وارد ادامه ی خاطرات " اتزیو " می شود ... حالا " اتزیو " همراه با " لئوناردو داوینچی " وارد شهر Venice شده اند و همراه با یک راهنما ، توی شهر قدم می زنند...کلیسای شهر... بازار بزرگ شهر...و کاخ سلطنتی " امیلیو بارباریگو " . راهنما توضیح میده که " Emilio Barbarigo " صاحب این کاخ بزرگه و این روزها مردم شهر اصلا از رفتار و گفتار " امیلیو " راضی نیستند .
قسمت چهل و ششم : {{ خوشگلترین دختر شهر " ونیز " !!! }}
Ezio ، از لئوناردو جدا میشه تا کاخ سلطنتی " امیلیو بارباریگو " رو از نزدیک ببینه ... همینطور که " اتزیو " مشغول تماشا و پیدا کردن راهی برای بالا رفتن از دیوار کاخ بود ، بین محافظ ها و گروهی از مردم درگیری پیش میاد و در این حین اتزیو با دختری به اسم " ROSA " آشنا می شه که خیلی خوش قیافه بود ولی پاش زخمی شده بود و به او کمک می کنه تا به خونش برگرده و زخمش رو درمان کنه ... اتزیو از این که اون دختر و برادرهاش اسم او رو می دونستن و از کارهایی که در " Florence " و " Tuscany " کرده بود اطلاع داشتند ، تعجب می کنه و می فهمه که اونا ( Antonio و ROSA ) هم قصد کمک کردن دارند تا باهم به " امیلیو بارباریگو " یه درس حسابی بدن !
قسمت چهل و هفتم : {{ عاقبت تاجر اسلحه }}
شب که میشه به سمت کاخ سلطنتی " Emilio " حمله می کنن و اول " Ezio " تمام تیر و کمان چی ها رو که بالای پشت بامهای اطراف بودند از میان برمیداره و سربازان " آنتونیو " جای اونها رو می گیرند ... اتزیو از بالای کاخ ، " امیلیو بارباریگو " رو می بینه که داره با یک مرد دیگه ای به اسم " کارلو گریمالدی " حرف می زنه و به او میگه که اصلا اطلاع نداشته که اساسین الان تو ونیزه ، " Carlo Grimaldi " که نزدیکترین فرد به " رودریگو بورجیا " هست او رو سرزنش می کنه که چرا باعث شده " اساسین " تا شهر " ونیز " ردپای اونارو تعقیب کنه ... بعد بهش میگه که " Rodrigo Borgia " ( رئیس ) به ونیز اومده و فردا می خواد همه مونو ببینه ، بعد که از او جدا می شه " اتزیو " از پشت بام می پره پائین و ترتیب " امیلیو بارباریگو " رو میده و صحنه سفید می شه " امیلیو " میگه : " من فقط احساس پشیمانی می کنم چون داشتم به مردم خدمت می کردم و تو جلومو گرفتی ! " اتزیو با آرامش جواب میده : " چه خدمت بزرگی ! واقعا مردم خیلی از دست تو راضی بودن وقتی می دیدن که ازشون مالیاتهای اضافه می گیری و محل کسب و کارشون رو داغون می کنی و اموالشونو می دزدی تا بتونی اسلحه ی بیشتری بخری و بفرستی به زادگاه من " فلورانس " بدی دست سربازهات تا سر مردم اونجا هم همین بلاها رو بیارن !!!" باز اتزیو براش آرامش آرزو می کنه و چشماشو میبنده ... حالا " ROSA " با برادرش " Antonio " وارد کاخ میشن و اموال و پولهایی رو که " Emilio " از مردم دزدیده بود برمی دارن ات به مردم برگردونن .
قسمت چهل و هشتم : {{ فقط یک پرنده ! }}
Ezio فردای اون شب بدون معطلی به طرف محل ملاقات " Carlo Grimaldi " و " Rodrigo Borgia " میره ... در حالی که همه ، سر وقت برای ملاقات حاضر بودن اما هنوز از " Emilio Barbarigo " خبری نبود و بعد از مدتی که فهمیدن او دیشب به دست " Assassin " کشته شده ترس وجود همه رو برداشت ! با اومدن " رودریگو بورجیا " نقشه ی بعدی براشون معلوم شد که باید امشب شهردار " Venice " رو با خوراندن آب زهر دار به قتل برسونن و به مردم وانمود کنند که با مرگ طبیعی مرده تا بتونن یکی از خودشون رو به جای شهردار بذارن و به " ونیز " کاملا حکومت کنند ... اتزیو که از بالا تمام این نقشه ی شوم رو شنید فوری به " آنتونیو " و " ROSA " برگشت و برای اونها شرح داد که می خوان شهردار و بکشند . " آنتونیو " توضیح داد که ساختمان محل سکونت شهردار بیشتر از هر جای دیگه ای تو " ونیز " ، محافظ داره بطوریکه فقط پرنده ها می تونن از بالا وارد محوطه ی ساختمان بشن ... اتزیو جرقه ای تو مغزش می زنه و میره سراغ " Leonardo DaVinci " تا از وسیله ای که او برای پرواز ساخته استفاده کنه و بتونه وارد ساختمان بشه !
ادامه ی داستان : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از اینکه توجه دارید !
loyal_boy
25-04-2010, 20:13
آقا من اینجا گیر کردم لطفا منو راهنمایی کنید
پادشاه شهر ونیز رو کشتم اینجا بعد از اونه
وقتی به علامت سئوال میرم هیچ اتفاقی نمیفته
توی راهنمایی خوندم باید یه جایی مکالمه دو نفر رو بشنوم ولی هر کاری میکنم راهی پیدا نمیکنم
matrix_3s
25-04-2010, 20:39
توی راهنمایی خوندم باید یه جایی مکالمه دو نفر رو بشنوم ولی هر کاری میکنم راهی پیدا نمیکنم
دوستان
من خودم نمیدونم چه جوری بازی کردم
اصلا عکسایی که میذارین یادم نمیاد( اکثرا)
وایسا بازیخورا بیان
Bigwarrior
25-04-2010, 20:42
سیو سکانس 13 رو نمی ذارید؟؟:41:
لطفا!خیلی ممنون میشم!
نمی شه وقتی بازی رو تموم کردیم سکانس های قبلی رو دوباره بازی کنیم مثل قسمت اول بازی؟
:19::19::19::19:
یکی به داد من برسه
pInumber
25-04-2010, 20:45
من يه مشكل در مرحه antonio maffei دارم.اونجايي كه بايد بري بالاي يه برج بلند تر از چند برج اطرافش.اونجايي كه بالاي همه برج ها دو تا نگهبانه
من اونجا بالاي برج ميرم اما دقيق اونجايي كه بقل نقشه فاصله را 1 نوشته هيچ كاي نميتونم بكنم.
يعني اصلا نميزاره وارد ساختمان از بالا ترين نقطه بشم
لطفا كمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــك كنيد!!!:2::2::2::2:
farzan311
25-04-2010, 21:00
esc رو بزن و یه عکس ازش بذار تا یادم بیاد
mohammad_77
25-04-2010, 21:04
سلام.
من یک جا گیر کرده ام . اون جایی که توی شهر نقاب میگیری تصمیم گرفتم برم دنبال علامتهایی که از درون مقبره ها پیدا میشه . وارد محلی شده ام که که زمینش پر از آبه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی مربوط به همون اولشه . هر کاری که میکنم به میله سمت راستی نمیرسم . کسی چیزی یادشه که کمک کنه ؟
titanium_zarin
25-04-2010, 21:09
سلام...
اخه اين عكس چي رو نشون ميده؟؟؟؟
الان سكانس چندي؟؟؟
با اين نشوني من چيزي يادم نمياد...
ميري تو اون سفيده چيزي نميشه؟؟؟
vahid2533
25-04-2010, 21:11
شما باید در این مرحله ابتدا اهرم را بکشید که میله چرخان حرکت کند بعد هر کدام از این علامت ها سبز را باید انجام بدهید در این نقاط میله ای قرار دارد که بعد از کشیدن نقطه حذف می شوند در نهایت نقطه آخری هست که وقتی میله را بکشید دیوار سنگی روبرو باز خواهد شد و شما وارد مقبره خواهید شد و سنگ مربوط به زره را بدست می آورید.
titanium_zarin
25-04-2010, 21:12
سلام.
من یک جا گیر کرده ام . اون جایی که توی شهر نقاب میگیری تصمیم گرفتم برم دنبال علامتهایی که از درون مقبره ها پیدا میشه . وارد محلی شده ام که که زمینش پر از آبه :
این یکی مربوط به همون اولشه . هر کاری که میکنم به میله سمت راستی نمیرسم . کسی چیزی یادشه که کمک کنه ؟
رو همين ديوار بغلب به سمت بالا برو ...بعد فلش سمت چوب رو بگير و بپر...همين...به همين سادگي به همين خوشمزگي...البته اينا كه اخر گفتم مربوط به پودر كيك رشد هست...
اون اوليا ماله بازي:31::31::31:
hamhami_333
25-04-2010, 21:27
بچه ها من یه مشکلی دارم همه چیزو چسبوندم ته اما فاصله های دور دست جزییاتش مثل ادما و ... وقتی بهشون نزدیک میشم لود میشن کسی میدونه چرا ؟
HASHEM289
25-04-2010, 22:33
بچه ها من یه مشکلی دارم همه چیزو چسبوندم ته اما فاصله های دور دست جزییاتش مثل ادما و ... وقتی بهشون نزدیک میشم لود میشن کسی میدونه چرا ؟
فکر نمی کنم همه چیو بالا برده باشی یه بار دیگه چک کن
mohammad_77
25-04-2010, 22:41
رو همين ديوار بغلب به سمت بالا برو ...بعد فلش سمت چوب رو بگير و بپر...همين...به همين سادگي به همين خوشمزگي...البته اينا كه اخر گفتم مربوط به پودر كيك رشد هست...
ممنون . این یک کار رو بلد نبودم .
havas_1980
25-04-2010, 23:05
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی به علامت سئوال میرم هیچ اتفاقی نمیفته
دقیقا جایی هستین که باید شروع به تعقیب اعضای صلیبیون کنین... مجبورین Value رو تعویض کنین (صفحات قبل رو نگاه کنین. فکر میکنم حول حوش صفحه 200 بود) اگه با شبیه ساز سرور بازی رو اجرا می کنین.
خوشبختانه جدیدترین کرک دیگه این دنگ و فنگ رو نداره.
من يه مشكل در مرحه antonio maffei دارم.اونجايي كه بايد بري بالاي يه برج بلند تر از چند برج اطرافش.اونجايي كه بالاي همه برج ها دو تا نگهبانه
من اونجا بالاي برج ميرم اما دقيق اونجايي كه بقل نقشه فاصله را 1 نوشته هيچ كاي نميتونم بكنم.
يعني اصلا نميزاره وارد ساختمان از بالا ترين نقطه بشم
لطفا كمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــك كنيد!!!:2::2::2::2:
Antonio Maffei بالای برجه نه توی برج. نتیجه اینکه پریده!... شما هم مثل توضیحی که اول این پست دادم عمل کنین.
loyal_boy
25-04-2010, 23:41
دقیقا جایی هستین که باید شروع به تعقیب اعضای صلیبیون کنین... مجبورین Value رو تعویض کنین (صفحات قبل رو نگاه کنین. فکر میکنم حول حوش صفحه 200 بود) اگه با شبیه ساز سرور بازی رو اجرا می کنین.
خوشبختانه جدیدترین کرک دیگه این دنگ و فنگ رو نداره.
Antonio Maffei بالای برجه نه توی برج. نتیجه اینکه پریده!... شما هم مثل توضیحی که اول این پست دادم عمل کنین.
ببخشید اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدید من الان منظور شما رو نفهمیدم !
یعنی مشکل داره بازی ؟! با کرک درست میشه ؟
ramtin.darvish
26-04-2010, 00:03
سلام من با راهنمایی هایی که کردی تونستم بازی رو نصب کنم . ازت تشکر میکنم. ولی الان تو خوده بازی گیر کردم چون هرچی میگردم مرحله ای پیدا نمیکنم فقط هر موقع باید برم پیش پدره و باهاش صحبت میکنه(البته همش تکراری حرف میزنن).من رفتم به علامت I تو بازی و کیف متوسط وبزرگ رو خریدم. لطفا راهنماییم کن چطوری مراحل رو پیدا کنم.
SA3EDLORD
26-04-2010, 00:07
salam bebakhshid mishe system mored niaz bazi ro benevisid ke frame(age dorost nveshte basham)nade.man alan bazi ro nasb kardam ama frame mide.geraphic ham ta tah ovordam payin.chikar konam?
apple_red0812
26-04-2010, 00:15
salam bebakhshid mishe system mored niaz bazi ro benevisid ke frame(age dorost nveshte basham)nade.man alan bazi ro nasb kardam ama frame mide.geraphic ham ta tah ovordam payin.chikar konam?
اگه فارسی تایپ میکردی جوابت رو میدادم /
اخه سیستم مورد نیاز هم شد سوال!:27:
titanium_zarin
26-04-2010, 00:36
ببخشید اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدید من الان منظور شما رو نفهمیدم !
یعنی مشکل داره بازی ؟! با کرک درست میشه ؟
اينجور كه هومان گفتن ...بله...مربوط به كرك هست...
شما كركتون رو عوض كنيد انشالله حل ميشه...:46:
کسی میدونه که بیشتر از این حدم میتونه بپره یا مثلآ رو دیوار راه بره؟
من یک جای بد بازی گیر کردم که نیاز به یکه از این دو کار داره.باید یک میلرو بپرم بگیرم که فاصلش زیادتر از اون حد ولی حتما باید به وسیله همون میله رد بشه!:13:
ممنون
من لازم دونستم از همه به خاطر این کرک کوچیکه تشکر کنم واقعا مرسی به کارتون ادامه بدین کیف کردم مثل هلو بود این رو هم به بقیه بگم که اگه برای کسی بازی با این کرک بالا نیومد بره خودشو بکشه منی که همه راه ها برام دره بسته بود با این کرک تونستم بیارمش
سلام.برابچ یه کمکی کنین ثواب داره به خدا:46:
من توی یکی از اون مراحل مخفی که هر از چند گاهی تو نقشه نشون میده که علامتش شکل شعلست و یه در مخفی برای به دست آوردن لوح مربوط به اون زره داخل قصر عموشه.وقتی داخل در مخفی میشم بعد اینکه تعدادی از سربازارو میکشم یک دری باز میشه که وقتی از پله ها میرم پایین یک اهرمی هست(تو نقشه 4 تا علامت نشون میده).اهرم رو که میدم پایین از روی آب رد میشم و می پرم رو یک لبه از بلندی که باز باید یک اهرم دیگرو بگیرم.حالا مشکل من اینجاست که هر کار میکنم نمیتونه میلرو بگیره.یعنی نیاز به پرش بلندتر یا اینکه رو دیوار مثل بازی شاهزاده ایرانی راه بره که فکر نکنم بشه!تو رو خدا هر کی میدونه کمک کنه:41:
Amin.P30
26-04-2010, 06:52
من نسخه 3.5 گیگی فشرده شده دارم...این کرک skidrow حجمش خیلی کمه چرا.؟
این عکس ها را هم یه نگاه بندازید ببینید مشکل از چیه...البته میرم این راه حل نهایی را به کار ببندم ببینم درست میشه..
hobgoblin
26-04-2010, 07:00
دوستان
من تا وسطاي بازي رو با روش سرور و كرك قبلي رفتم
مي خواستم ببينم امكانش هست كه بقيش رو با كرك جديد skidrow برم؟؟؟؟ سيو ها رو ميشه منتقل كرد؟
اگه ميشه چجوري؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
Amin.P30
26-04-2010, 07:08
من نسخه 3.5 گیگی فشرده شده دارم...این کرک skidrow حجمش خیلی کمه چرا.؟
این عکس ها را هم یه نگاه بندازید ببینید مشکل از چیه...البته میرم این راه حل نهایی را به کار ببندم ببینم درست میشه..
اجرا شد..
ممنون
Amin.P30
26-04-2010, 07:45
همون اول بازی وقتی داخل یه اتاق 2 تا زن و 1 مرد نشستن ...
میگن سرم شلوغه...
چیکار باید کرد؟
MJ assassins creed
26-04-2010, 08:04
CPU: Intel Core® 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
RAM: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
VGA: 256 MB DirectX® 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher
DX: DirectX 9.0
OS: Windows® XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7® (32-64 bits
HDD: 8 GB
Sound: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card
ODD: DVD-ROM dual-layer drive
بهترین سیستم برای اجرا :
CPU: Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
RAM: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
VGA: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better
DX: DirectX 9.0 / 10.0 libraries : included on disc
OS: Windows® XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7® (32-64 bits
HDD: 8 GB
Sound: 5.1 sound card
ODD: DVD-ROM dual-layer drive
---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------
میگن سرم شلوغه...
چیکار باید کرد؟
باید بری کنار دستگاه انیموس بعد علامت press any key میاد که یک کلیک بکن میره تو بازی البته فکر کنم باید با افرادی که اونجا هست حرف بزنی.اول برو کنار تخت بعد اگه نشد برو با آنها صحبت کن بعد دوباره برو کنار تخت.
hamhami_333
26-04-2010, 08:15
فکر نمی کنم همه چیو بالا برده باشی یه بار دیگه چک کن
نه بابا همه چی اخرشه با رزیولشن FULL HD:13:
MJ assassins creed
26-04-2010, 09:37
بجه های تاپیک یک پردازنده دو هسته ای برای خرید چقدر در میاد
eslamy_iut
26-04-2010, 09:48
بیا اینم کرک جدید اینو بریزی هیچ وقت با اینطور مشکلا رو برو نمیشی
MJ assassins creed
26-04-2010, 09:54
آقای Loaded_nigga شما برای ترجمه میتوانید از برنامه مترجم پدیده استفاده کنیداگر ندارید بگید لینک بزارم.
Amin.P30
26-04-2010, 10:01
آقای Loaded_nigga شما برای ترجمه میتوانید از برنامه مترجم پدیده استفاده کنیداگر ندارید بگید لینک بزارم.
نرم افزار مترجم خوبی هست؟؟؟؟
از BABYLON 8 بهتر ترجمه میکنه؟
لینک با کرکش را بزار اگر داری.
MJ assassins creed
26-04-2010, 10:16
آقای امین این برنامه فارسی است و برای ترجمه متن کاربرد دارد من هنوز از BABYLON 8 استفاده نکردم ولی پدیده نرم افزار مترجم خوبی است.انگلیسی به فارسی است.
نسخه 8
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید18 مگ رمز:
نسخه 9
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید13مگ
titanium_zarin
26-04-2010, 10:16
دوستان
من تا وسطاي بازي رو با روش سرور و كرك قبلي رفتم
مي خواستم ببينم امكانش هست كه بقيش رو با كرك جديد skidrow برم؟؟؟؟ سيو ها رو ميشه منتقل كرد؟
اگه ميشه چجوري؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
اگه مشكلي نداري واسه چي ميخواي عوض كني؟؟؟؟
در هر صورت ...بله ميشه...
يه بك اپ بگير از سيوات بعد كرك رو بريز و سسيوات رو به پوشه اي كه به اسم كرك ايجاد ميشه منتقل كن......همين...
titanium_zarin
26-04-2010, 10:20
میگن سرم شلوغه...
چیکار باید کرد؟
فكر كنم تا الن ردش كردين...ولي بايد بشيني رو اون صندليه...:46:
mes que un club
26-04-2010, 10:39
سلام دوستان.باز هم مشكل.
يه جاي هست كه ميري تو يه محوطه سبزي(نقشه) بعد يه آدمي مياد كه چندتا دختر ژشت سرش هستن من ميرم دنبالش آما نميدونم بايد چي كار كنم بكشمش هم دوباره مياد:41:
بعد از اینجا که میری و از داخل مقبره اون گوی رو برمی داری یه دری هستش که میری داخل بعد از اونجا دیگه تصویر سفید میشه و همینطور می مونه کسی می تونه به من کمک کنه
titanium_zarin
26-04-2010, 11:11
سلام دوستان.باز هم مشكل.
يه جاي هست كه ميري تو يه محوطه سبزي(نقشه) بعد يه آدمي مياد كه چندتا دختر ژشت سرش هستن من ميرم دنبالش آما نميدونم بايد چي كار كنم بكشمش هم دوباره مياد:41:
اگه بعد از قسمت مسابقه هست و اينا و اون مرده هست كه هيكلي هست و تبر داره....
بايد ازش دزدي كني...ماسك رو ازش بدزد...از پشت سر بهش نزديك شو...
بعد از اینجا که میری و از داخل مقبره اون گوی رو برمی داری یه دری هستش که میری داخل بعد از اونجا دیگه تصویر سفید میشه و همینطور می مونه کسی می تونه به من کمک کنه
احتمالا از كرك هست...
يه چند بار امتحان كنيد اگه نشد...كرك رو عوض كنيد...:10:
سلام دوستان
برای Blend چه دکمه ای باید بزنم؟ هرکار میکنم نمیشه.
KHOFASH681
26-04-2010, 11:31
شما رو دیوار راه برو بعد دکمه پرش و سمت راست رو بزن و میگیره.
هر کاری میکنم نمیشه. بازی مشکل داره.... وقتی به چراغ بالای سرش هم میخوره چراغه دور دیوار میچرخه[/QUOTE]
من هم همین جا مشکل داشتم
روبروی چوبه روی دیوار بشین و رات کلیک رو بگیر و اسپیس بزن و بدون گرفتن جهت:46:
اگه بعد از قسمت مسابقه هست و اينا و اون مرده هست كه هيكلي هست و تبر داره....
بايد ازش دزدي كني...ماسك رو ازش بدزد...از پشت سر بهش نزديك شو...
احتمالا از كرك هست...
يه چند بار امتحان كنيد اگه نشد...كرك رو عوض كنيد...:10:
با هرنوع کرکی هم تست زدم
اینجا گیر می کنم
سکانس 8 مموری 5 بعد از باز کردن مقبره داخلوهنگام خروج از اونجا تصویر سفید میشه صدای اهنگ و سایر چیزها هست ولی همه جاسفیده
sobhanarak1370
26-04-2010, 11:51
دستت درد نکنه خیلی گلی-خدا پدر و مادرتا بیامرزه منم همین مشکلا داشتم وحل شد
KHOFASH681
26-04-2010, 11:55
بچه ها من 200 صفحه رو خوندم و دیگه نکشید
1 ) آپدیت به ورژن 1.1 که سالم باشه رو کسی گذاشته چون بدون اون ترینرها کار نمیکنن
2 ) یکسری تصاویر روی دیوار هست که با چشم عقابی باز میشه و ماموریت میده و اونها رو چطوری باید تموم کرد؟
hadibahal
26-04-2010, 12:27
سلام
من تو مرحله 9 انجا که میره داخل ساختمون بعد یکی رو دنبال می کنی مکشی بعد میره high wall running advance رو باید فعال کنی تا از رو دیوار ها بدوی و بعد بپری(مثل یرنس پرشیا)
من انجام نمی تونم رو دیوار بدوم و هی می افتم آب
از کدام کلید ها باید استفاده کنم؟
eslamy_iut
26-04-2010, 12:33
بچه ها من 200 صفحه رو خوندم و دیگه نکشید
1 ) آپدیت به ورژن 1.1 که سالم باشه رو کسی گذاشته چون بدون اون ترینرها کار نمیکنن
2 ) یکسری تصاویر روی دیوار هست که با چشم عقابی باز میشه و ماموریت میده و اونها رو چطوری باید تموم کرد؟
این آپدیت
حل پازل codex ها:
باید بعد از پیدا کردن اونها رو به شکل زیر بچینید با SCROLL بین اونها جابه جا و با SHIFT اونها رو میچرخونید
با هرنوع کرکی هم تست زدم
اینجا گیر می کنم
سکانس 8 مموری 5 بعد از باز کردن مقبره داخلوهنگام خروج از اونجا تصویر سفید میشه صدای اهنگ و سایر چیزها هست ولی همه جاسفیده
اولا واسه عکس گرفتن از این بازی باید تم theme ویندوز رو روی حالت basic بذاری دوما این رو امتحان کن
کل لینهای دانلود این پست مشکل داره
بیا اینم کرک جدید اینو بریزی هیچ وقت با اینطور مشکلا رو برو نمیشی
من هنوز نتونستم بازی اجرا کنم
موقع اجرای کرک میگه که گیم لانچر رو غیر فعال کنید:13:
titanium_zarin
26-04-2010, 12:53
اقا حسين...يه بازي رو كاملا پاك كنيد و دوباره نصب كنيد و كرك بريزيد...انشالله حل ميشه...:46:
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
سلام
من تو مرحله 9 انجا که میره داخل ساختمون بعد یکی رو دنبال می کنی مکشی بعد میره high wall running advance رو باید فعال کنی تا از رو دیوار ها بدوی و بعد بپری(مثل یرنس پرشیا)
من انجام نمی تونم رو دیوار بدوم و هی می افتم آب
از کدام کلید ها باید استفاده کنم؟
اول ميپري بعد شيفت رو بزن...تا بگيره يه جايي رو...
سلام.
چجوری باید عمل Blend رو انجام بدم؟ وسط گروه مورد نظر وایمیسم ولی وقتی شروع به حرکت میکنم دنبال Paola اونا دنبالم نمیان! از حالت hiding بیرون میاد. لطفا بگین باید چیکار کنم؟ دکمه خاصی باید بزنم؟
یعنی از بچه های تو این تاپیک کسی مرام نداره این بازیو به من بده؟
بابا چند بار پست بدم که منم این بازیو میخوام
یکی لطف کنه برام بفرسته.البته نسخه ی سالمشو
eslamy_iut
26-04-2010, 13:00
خیلی ممنون که خبر دادی امیدوارم همه مثل شما اشتباهات ما رو گوشزد کنن تا رفع کنیم البتهتوی مولتی آپلود 8 تا لینک از سرور های مختلف میده شاید یه چند تایی ایراد داشته باشن ولی همیشه hotfile و 2share کار میکنن پچ و فایلهای اجرایی رو دارم آپلود میکنم یه 10 دقیقه دیگه تمومه
hadibahal
26-04-2010, 13:02
سلام
کسی می دونی فایل زیر نویس انگلیسی تو این گیم کدام فایل است تا اون رو فارسی کنیم بزاریم همه حال کنن
KHOFASH681
26-04-2010, 13:30
بچه ها من این VALUES جدیده که فکر کنم توی صفحه 188 بدو رو ریختم و هم سیوهام پاک شد و هم بازی رو که از اول شروع میکنم از یه آسانسور که داره با دختره فرار میکنه جلوتر نمیره و در آسانسور که اتوماتیک باز میشد الان دیگه باز نمیشه:41:
eslamy_iut
26-04-2010, 13:37
بچه ها من این VALUES جدیده که فکر کنم توی صفحه 188 بدو رو ریختم و هم سیوهام پاک شد و هم بازی رو که از اول شروع میکنم از یه آسانسور که داره با دختره فرار میکنه جلوتر نمیره و در آسانسور که اتوماتیک باز میشد الان دیگه باز نمیشه:41:
کرکتو عوض کن
دوست عزیز اصلاح شد
اول بازی رو پاک کن و بعد نصب طبق پست زیر عمل کن
یعنی از بچه های تو این تاپیک کسی مرام نداره این بازیو به من بده؟
بابا چند بار پست بدم که منم این بازیو میخوام
یکی لطف کنه برام بفرسته.البته نسخه ی سالمشو
ما هم گفیم بگو کجای تهرانی تا آدرس بدم یا بخری یا بفرستم !
eslamy_iut
26-04-2010, 13:47
سلام.
چجوری باید عمل Blend رو انجام بدم؟ وسط گروه مورد نظر وایمیسم ولی وقتی شروع به حرکت میکنم دنبال Paola اونا دنبالم نمیان! از حالت hiding بیرون میاد. لطفا بگین باید چیکار کنم؟ دکمه خاصی باید بزنم؟
اگه منظورت از اون گروه خانم ها هست که اونا اصلا نبایدم بیان وقتی paola حرکت کرد تو باید دنبالش بری و باید بین مردم blend کنی یا رو نیمکت ها بشینی خیلی آدم تو کوچه رد میشن بهترینشون همون کشیش هایی هستن که ردای قهوهای پوشیدن هستن خودتو بنداز بین اونا
Rick Butler
26-04-2010, 13:59
بچه ها كسي هست كه كلا بازي رو تمام كرده باشه؟
Rick Butler
26-04-2010, 14:10
فكر مي كنم ديگه دارم خسته ميشم همينطور كامپيوترم و همينطور اتزيو بيچاره تمام شهر ها را دنبال پر مي گردم همه ي مجسمه هارو گرفتم فيلم حقيقت رو تا دو تاش مونده اما فقط 82.96 تمام كردم:41: خب كسي تا حالا كلا بازي رو تمام كرده ؟
اگه تموم كرده لينك سيو شو بذاره لطفا فقط اگه صد در صد تمام كرده !
KHOFASH681
26-04-2010, 14:13
کرکتو عوض کن
بازی من که سالم اجرا میشد و تا مرحله ای که اون زنه رو با قایق میاوردم بازی کرده بودم و حالا با این فایل چرت هم سیوهام حذف شد و هم بازی خراب شد:angry::sad::grrr:
کرک کردن این بازی هم که با اون لینک که دادی آدم رو باردار میکنه ، من سی دیش رو فروختم و امیدوارم دیگه نیاز به نصب مجدد نداشته باشه:41::41::41:
eslamy_iut
26-04-2010, 14:26
بازی من که سالم اجرا میشد و تا مرحله ای که اون زنه رو با قایق میاوردم بازی کرده بودم و حالا با این فایل چرت هم سیوهام حذف شد و هم بازی خراب شد:angry::sad::grrr:
کرک کردن این بازی هم که با اون لینک که دادی آدم رو باردار میکنه ، من سی دیش رو فروختم و امیدوارم دیگه نیاز به نصب مجدد نداشته باشه:41::41::41:
دوست عزیز سیو هات پاک نشده
آموزش سیوها:
آموزش نگه داشتن سیو ها برای انتقال به کامپیوتر دیگر یا تجدید ویندوز (دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)
برو اینجا
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد
به این پوشه برید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4
اروری که بازی میده عکسشو بذار ورژن بازی رو ارتقا دادی؟
به نظرم بهتر بود قبل فروش یه image میگرفتی البته این به من ربطی نداره در ضمن تنها کسی که با کرک مشکل داشته شما بودی اگرم بخوای 5 ساعت بهم وقت بده سیو اونجا رو برات میفرستم دوم اینکه نیازی به نصب نیست
farzan311
26-04-2010, 14:28
خوب هم من هم بقیه گفته بودند که سیو ها رو باید از پوشه قبلی در این مسیر کپی کنید
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW
خوب من یکم دیر جواب دادم :11:
Rick Butler
26-04-2010, 14:31
خب سيو ها اصلا اذيت نكردن اما بچه ها من بازي رو تمام كردم اما اصلا كرك نداشت فقط وليوز 1902 رو ريختم
ما هم گفیم بگو کجای تهرانی تا آدرس بدم یا بخری یا بفرستم !
من تهران-نارمک هستم
apple_red0812
26-04-2010, 14:43
خب سيو ها اصلا اذيت نكردن اما بچه ها من بازي رو تمام كردم اما اصلا كرك نداشت فقط وليوز 1902 رو ريختم
داداش سلام شما بازی رو تمام کردی من یه جاییش گیر کردم اونجا هست که یه مردی رو پل ایستاده همون مردی که میخاستن بکشنش بعد تو نجاتش میدی و قاتلش رو رو همون ساختمون دار میزنن میدونی کدوم رو میگم که .
همون مرده به من یه ماموریت میده میرم ماموریتش هم یه جایی هست که باید 3 تا انگشتات رو بزاری توی جمجمه یه ادم بعد یه در زیر پات باز میشه میرم تو بعد زیر پات چند تا موش هست فرار میکنه که زیر پات ابه که یه درب هم اونور اب بالا هست میرم پیش درب ولی درب باز نمیشه هیچ ماموریت دیگه ای هم نمونده خیلی گیر کردم اگه میشه کمک کنید خیلی اعصابم رو خورد کرده///
ببخشید که توضیح زیاد شد اخه میخاستم بدونید کجا رو میگم /عکس هم بلد نیستم بگیرم از صفحه نمیدونم کدوم دکمه لب تاب رو باید زد :41:
eslamy_iut
26-04-2010, 14:57
داداش سلام شما بازی رو تمام کردی من یه جاییش گیر کردم اونجا هست که یه مردی رو پل ایستاده همون مردی که میخاستن بکشنش بعد تو نجاتش میدی و قاتلش رو رو همون ساختمون دار میزنن میدونی کدوم رو میگم که .
همون مرده به من یه ماموریت میده میرم ماموریتش هم یه جایی هست که باید 3 تا انگشتات رو بزاری توی جمجمه یه ادم بعد یه در زیر پات باز میشه میرم تو بعد زیر پات چند تا موش هست فرار میکنه که زیر پات ابه که یه درب هم اونور اب بالا هست میرم پیش درب ولی درب باز نمیشه هیچ ماموریت دیگه ای هم نمونده خیلی گیر کردم اگه میشه کمک کنید خیلی اعصابم رو خورد کرده///
ببخشید که توضیح زیاد شد اخه میخاستم بدونید کجا رو میگم /عکس هم بلد نیستم بگیرم از صفحه نمیدونم کدوم دکمه لب تاب رو باید زد :41:
این اشکال از value هست اگه شما نمیخواین بد و بیرا بگین من میگم کرکتون رو عوض کنید تا از اینطور چیزا خلاص بشین
برای عکس گرفتن باید تم ویندوز رو رو حالت basic بذارید بعد کلید Prt Sc Sys Rq رو بزنید و بیاین تو paint و Ctrl+v رو بزنید
اون قسمتاییش که میره تو این عمارتهای مخفی زیر زمینی نامرد عین Prince of Persiaست آدم یه لحظه فکر میکنه داره POP بازی میکنه.
سلام
ابتدا دیوار رو مستقیم برو بالا با هموت راست کلیک و فلش بالا بعد که بالارفت درحین اینکه می خواد دوباره به سمت پایین بیاد فلش چپ یا راست که احتیاج داری رو بگیر وپرش space رو بزن
matrix_3s
26-04-2010, 15:37
سلام دوستان من بعد از چیدن codex page ها میرم اون پیر مردرو بکشم
اون سیب رو ازم گرفت و رفت حالا باید چیکار کنم
titanium_zarin
26-04-2010, 15:46
خب بازي رو ادامه بده...هنوز مونده...رو نقشه نگاه كن ببين كجا ماموريت هست...
eslamy_iut
26-04-2010, 15:52
انقدر حمله کن تا به هلاکت برسه
HASHEM289
26-04-2010, 15:56
سلام من اونجا که از دوستش اون خنجرو می گیره یه مامور دولتی می آد در خونه دوستشو می زنه بعد می برش تو حیاط شروع به زدن دوستش می کنه می رم جلو بزنمش دوباره از اول می آره
سلام من اونجا که از دوستش اون خنجرو می گیره یه مامور دولتی می آد در خونه دوستشو می زنه بعد می برش تو حیاط شروع به زدن دوستش می کنه می رم جلو بزنمش دوباره از اول می آره
اون دوستش منظورت لئوناردو داوینچیه دیگه.
باید با استفاده از سلاح چاقوی مخفی اونو بکشی.
اول 2 رو بزن.بعد برو پشت یارو f رو بزن.کلیک راستو نگه داره و بو به طرفش و کلیک چپ رو بزن تا بکشش.
بعد جنازش رو با شیفت بزن بلند کن ببر بذار تو خونه ی دوستت.
اون قسمتاییش که میره تو این عمارتهای مخفی زیر زمینی نامرد عین Prince of Persiaست آدم یه لحظه فکر میکنه داره POP بازی میکنه.
آره - من هم با تو موافقم.
eslamy_iut
26-04-2010, 17:17
منم تو صفحات قبلی گفتم ممکنه پروژه ی بعدی ubi همون pop assassin باشه:27::31::18:
به هر حال این دو تا شباهت های خیلی زیادی دارن
TheGnomonWorkshop
26-04-2010, 17:37
من بازی رو تموم کردم و بشقاب ها رو هم گرفتم اما هنوز زره الطایر رو پیدا نکردم....میشه راهنمایی کنید؟ در ضمن میخواستم بدونم تو حیاط ویلا چند تا میز جای بشقاب هست ... باید چیکارشون کنم؟
havas_1980
26-04-2010, 18:00
من بازی رو تموم کردم و بشقاب ها رو هم گرفتم اما هنوز زره الطایر رو پیدا نکردم....میشه راهنمایی کنید؟ در ضمن میخواستم بدونم تو حیاط ویلا چند تا میز جای بشقاب هست ... باید چیکارشون کنم؟- از 6 مقبره متعلق به آدمکشها, 6 تا پلاک رو باید جمع کنین و تو زیر زمین محل سکونت عموتون (ویلا) رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.
- اون جای بشقاب نیست. بلکه جای مجسمه ست. می تونین 8 تا مجسمه رو از تو محوطه اون شهر جمع کنین و سر جاشون قرار بدین. نتیجش اینه که در کل 8000 فیورینی بدست میارین.
eslamy_iut
26-04-2010, 18:09
من بازی رو تموم کردم و بشقاب ها رو هم گرفتم اما هنوز زره الطایر رو پیدا نکردم....میشه راهنمایی کنید؟ در ضمن میخواستم بدونم تو حیاط ویلا چند تا میز جای بشقاب هست ... باید چیکارشون کنم؟
6 تا سمبل یا همون بشقاب باید پیدا کنی تو اتاق عموت کنار قفسه کتاب یه راه مرمری هست میره زیرزمین اونجا کنار هر مجسمه shift رو بزن سمبل رو میزاره 6 تا رو که گذاشتی زره آزاد میشه
KHOFASH681
26-04-2010, 19:38
دوست عزیز سیو هات پاک نشده
آموزش سیوها:
آموزش نگه داشتن سیو ها برای انتقال به کامپیوتر دیگر یا تجدید ویندوز (دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)
برو اینجا
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد
به این پوشه برید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4
اروری که بازی میده عکسشو بذار ورژن بازی رو ارتقا دادی؟
به نظرم بهتر بود قبل فروش یه image میگرفتی البته این به من ربطی نداره در ضمن تنها کسی که با کرک مشکل داشته شما بودی اگرم بخوای 5 ساعت بهم وقت بده سیو اونجا رو برات میفرستم دوم اینکه نیازی به نصب نیست
عزیزم شما دقت نکردی ، من بازی رو کرک نکردم و فقط VALUES جدید توی صفحه 188 رو نصب کردم که این بدبختی برام پیش اومد و پدرم در اومده بود تا اونجا رفته بودم و کلی از قلعه عمو رو ساخته بودم و تمام لباسها و آپدیتها و اصلحه ها و غیره و کلی ماموریت فرعی:41:
matrix_3s
26-04-2010, 19:50
انقدر حمله کن تا به هلاکت برسه
میگم سیبو بر داشت رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیو بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
0/2 دوتا چیز مخفی فکر کنم باید پیدا کنم
farzan311
26-04-2010, 19:58
شما e بعد دو تا چیز هست که باید فشارش بدی تا در باز بشه کاملا معلومه
matrix_3s
26-04-2010, 20:35
شما e بعد دو تا چیز هست که باید فشارش بدی تا در باز بشه کاملا معلومه
ممنون رفیق
خیلی خوب جواب میدی.....دقیق دقیق
farzan311
26-04-2010, 20:51
کنایه میزنی؟ اگه نتونستی رد کنی بم بگو
یه عکس بیگر تا دقیقا روش بت نشون بدم
Khan gholi
26-04-2010, 21:01
اقا کسی مپ چیزی داره این تمام پر ها رو بگیریم.همچنین چیزی هست بتونیم جای تمام این قسمت The Truth رو باز کنیم
silent-assassin
26-04-2010, 21:16
- از 6 مقبره متعلق به آدمکشها, 6 تا پلاک رو باید جمع کنین و تو زیر زمین محل سکونت عموتون (ویلا) رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.
- اون جای بشقاب نیست. بلکه جای مجسمه ست. می تونین 8 تا مجسمه رو از تو محوطه اون شهر جمع کنین و سر جاشون قرار بدین. نتیجش اینه که در کل 8000 فیورینی بدست میارین.
من فقط تونستم چهارتاش را بگذارم رو اون 2 تا ستون
4 تای دیگه هم جای مخصوصی دارند؟
matrix_3s
26-04-2010, 21:52
کنایه میزنی؟ اگه نتونستی رد کنی بم بگو
یه عکس بیگر تا دقیقا روش بت نشون بدم
نه به خدا
دمت گرم رد کردم:40::10::40::10::40::10::40::10::40::10::4 0::10:
MJ assassins creed
26-04-2010, 22:31
اعضا یک مجموعه ای از ترینر ها را قرار بدن
nima sohrabi
26-04-2010, 22:35
اقا کسی مپ چیزی داره این تمام پر ها رو بگیریم.همچنین چیزی هست بتونیم جای تمام این قسمت The Truth رو باز کنیم
اینجا تمام چیزهایی که نیاز داری را پیدا میکنی:
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
اعضا یک مجموعه ای از ترینر ها را قرار بدن
اینجا پیدا میکنی رفیق:
eslamy_iut
26-04-2010, 22:49
میگم سیبو بر داشت رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیو بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
0/2 دوتا چیز مخفی فکر کنم باید پیدا کنم
آقا شرمنده من این ماموریتو 1 بار رفتم عکس میذاشتی میفهمیدم در ضمن ما 2 سال دیگه هم به پای هومان جان نمیرسیم
من فقط تونستم چهارتاش را بگذارم رو اون 2 تا ستون
4 تای دیگه هم جای مخصوصی دارند؟
6 تا واسه زره بسه برو شهر های دیگه assassin tomb ها رو پیدا کن 2 تای دیگه حالت achievment داره
the truth مشکله ولی پر جمع کردن کار یه روزه من یه سیو دارم کامله یعنی the truth باز شده ولی پرها نه
به هر حال اگه جای معما های the truth و پر ها رو میخوای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسیوم خواستی بگو تو این سیو مدل الطیر هم آزاد شده مدل با زره فرق میکنه مدل رو باید آنلاین بخری
عزیزم شما دقت نکردی ، من بازی رو کرک نکردم و فقط VALUES جدید توی صفحه 188 رو نصب کردم که این بدبختی برام پیش اومد و پدرم در اومده بود تا اونجا رفته بودم و کلی از قلعه عمو رو ساخته بودم و تمام لباسها و آپدیتها و اصلحه ها و غیره و کلی ماموریت فرعی:41:
خوب نه من تو صفحه 188 پست دادم نه تو لینک کرک اسمی از value آوردم پس اگه میخواین بازی کرک بشه همون لینکو استفاده کن نیازی هم به value یا سرور نداره فقط باید پچ 1.01 بریزی بعدم فایل کرکو بریزی تو ubisoftgamelauncher این که سخت نیست سیو هم دارم بهت بدم
در مورد این مدل بیشتر توضیح بده یعنی لباسش با لباسی که خودت آزاد کردی فرق می کنه.؟
silent-assassin
27-04-2010, 06:29
6 تا واسه زره بسه برو شهر های دیگه assassin tomb ها رو پیدا کن 2 تای دیگه حالت achievment داره
منظور من تمب ها نبود
مجسمه های سیاره های مختلف که تو محیط ویلا هستند و 4 تاشون را پشت ویلا استفاده کرد گفتم
سلام
دوستان ممنون میشم کمی در مورد راهنمای حرکت ها و اینکه کدوم کنترل چه کاری رو در مبارزات انجام میده کمی راهنمائی بفرمائین
خوب بالاخره دیروز امتحان های میان ترم منم تموم شد و این بازی رو تا آخر رفتم................آخراش خیلی باحال و البته گیج کننده بود.............من معنی مرحله های آخر رو نفهمیدم........... مخصوصا اون 9 شخصیتی که باید می کشتم تا به اون کشیش 9 انگشتیه برسم که آتیشش زدن !!!!!!!
و در آخر بازی که زن زرده چی می گفت...... .صداش اگو داشت و نامفهوم بود........
من فقط تونستم بفهمم که می گفت :
ما اونو ساختیم و به این جا اوردیم برای صلح ولی شما اون رو گرفتید و از اون برای قدرت استفاده کردید...... ما مقبره ها را ساختیم برای پرستش و شما برای قدرت استفاده کردید.ما بر می گردیم.من با تو صحبت نمی کنم با همه شماها هستند ...دزموند تو ماموریت و سرنوشت بزرگی داری ....این ماموریت به تو رسیده و تو برای این کار انتخاب شده ای .......
( بعدش این جا اتزیو میگه دزموند دیگه کیه و بعدش زنه دوباره یه سری چیز میز میگه ...بعد عکس هایی از معابد فراعنه رو نشون می ده که در حال پرستش سیب بهشتی هستند ...........و خیلی چیزای دیگه که من نفهمیدم ...........)
کلا آخرش خیلی نامفهوم بود ..............کسی فهمید اون آخرش چی میشه به ما هم بگه .........
siavashjal
27-04-2010, 09:34
آخرش دقیقا ملت رو برای AC3 آماده کرد.
titanium_zarin
27-04-2010, 10:55
سلام
دوستان ممنون میشم کمی در مورد راهنمای حرکت ها و اینکه کدوم کنترل چه کاری رو در مبارزات انجام میده کمی راهنمائی بفرمائین
با كليك راست دفاع كن...
با چپ حمله...
همونجوري كه دفاع رو گرفتي با اسپيس و دكمه ها جا خالي بده
اگه دستت خالي بود دفاع رو بگير و همين كه حريف حمله كرد شما هم حمله كن..اينجوري اسلحه اش رو ميگيره...
سلام به همگی...
آقا من تو این بازی گیر کردم...
این عکس رو ببینید:
این مال همان قسمتی است که کاراکتر بازی ظاهرا فکر میکنه (( الطایر )) هست و دنبال شخصی میفته که آخر سر از اون در ورودی برج وارد میشه و من هم هرکاری میکنم نه میتونم بالای برج برم نه وارد برج بشم...
چیکار باید بکنم...؟؟
titanium_zarin
27-04-2010, 12:25
سلام به همگی...
آقا من تو این بازی گیر کردم...
این عکس رو ببینید:
این مال همان قسمتی است که کاراکتر بازی ظاهرا فکر میکنه (( الطایر )) هست و دنبال شخصی میفته که آخر سر از اون در ورودی برج وارد میشه و من هم هرکاری میکنم نه میتونم بالای برج برم نه وارد برج بشم...
چیکار باید بکنم...؟؟
سلام...
يه كم نگاه كنيد و يه جايي سمت چپ در هست ... از اونجا بريد بالا و به جايي ميرسيد كه بايد تير چوبي رو بگيريد ...يه كم سخته و اعصاب خورد كن...سعي كنيد حتما...
matrix_3s
27-04-2010, 12:26
چیکار باید بکنم...؟؟
دوست عزیز از اون در که اونجاست بالا برو....
بعد اون لبه ی دیوار رو بگیر
بعد به سمت چپ برو(دور برج بچرخ به سمت چپ) ...از اون چوبه بگیر برو بالا
apple_red0812
27-04-2010, 12:51
این اشکال از value هست اگه شما نمیخواین بد و بیرا بگین من میگم کرکتون رو عوض کنید تا از اینطور چیزا خلاص بشین
برای عکس گرفتن باید تم ویندوز رو رو حالت basic بذارید بعد کلید Prt Sc Sys Rq رو بزنید و بیاین تو paint و Ctrl+v رو بزنید
داداش اگه میشه یه کم یاده برام توضیح بده اونجا کامل گیج شدم اصلا نفهمیدم /یه کاری برامون بکن خیلی اعصابم رو خورد کرده!:19:
matrix_3s
27-04-2010, 13:03
دوست عزیز شما کرکو دانلود کنید
بریزید تو مسیر زیر
morrigan_neit
27-04-2010, 13:20
سلام خسته نباشید همگی:D
میگم بچه ها الان مشکل شما با نسخه ی پی سی اساسینز کرید چیه؟؟
من که هممون روز اول بازیشو خریدو2تا دی وی دی بود وقتی نصب شد به اینترنت کانکت شدم رفتم سایت یوبی سافت عضو شدم بعد وارد بازی شدم
اولش فقط ایراد داشت که هر مرحله که میرفتم مقصدو با علامت زرد بم نشون نمیداد یه سرچ کردم یه کرک 6 مگابایتی دانلود کردم بعد توو پوشه ی بازی کپی کردم الان دیگه اوون مشکلم ندارم راحت دارم بازی میکنم
الانم انقد هرسایت پیچونده و سخت کرده طریقه نصب بازیو هی میگم نکنه من اشتبا کرده باشم :D:D
matrix_3s
27-04-2010, 13:32
یعنی آنلاین بازی می کنی
اینجا تلاش بر اینه که آفلاین بازی انجام بشه.(که شده و هیچکس هم مشکلی نداره)...........با یه کرک 700 کیلوبایتی
morrigan_neit
27-04-2010, 13:41
من فقط همون بار اول آن شدم بعد از اون دیگه افلاین بازی پلی میشه.
eslamy_iut
27-04-2010, 13:56
در مورد این مدل بیشتر توضیح بده یعنی لباسش با لباسی که خودت آزاد کردی فرق می کنه.؟
بذار اینطوری بگم ایزیو میشه این شکلی ولی DOUBLE BLADE داره تفنگ و هر چیزی که ایزیو داشته فقط قیافه ی ایزیو میشه الطیر
داداش اگه میشه یه کم یاده برام توضیح بده اونجا کامل گیج شدم اصلا نفهمیدم /یه کاری برامون بکن خیلی اعصابم رو خورد کرده!:19:
ییین اول بازی رو نصب کن
بعد به ورژن 1.01 ارتقا بده این لینک ارتقا به 1.01
بعد این فایلو دانلود کن
و از حالت فشرده بیرون بیار توی پوشه فایل ubiorbitapi_r2.dll رو در آدرس زیر بریزید و overwrite (رونویسی) کنید
کد:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
تمومه بازی رو اجرا کن
Rick Butler
27-04-2010, 15:53
باورتون ميشه من اصلا كرك نصب نكردم و حالا هم بازي رو روي 92.89تمام كردم انقدر براشون نپيچونيد بابا الان مغازه ها سالم سالم مي فروشن
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
سلام خسته نباشید همگی:D
میگم بچه ها الان مشکل شما با نسخه ی پی سی اساسینز کرید چیه؟؟
من که هممون روز اول بازیشو خریدو2تا دی وی دی بود وقتی نصب شد به اینترنت کانکت شدم رفتم سایت یوبی سافت عضو شدم بعد وارد بازی شدم
اولش فقط ایراد داشت که هر مرحله که میرفتم مقصدو با علامت زرد بم نشون نمیداد یه سرچ کردم یه کرک 6 مگابایتی دانلود کردم بعد توو پوشه ی بازی کپی کردم الان دیگه اوون مشکلم ندارم راحت دارم بازی میکنم
الانم انقد هرسایت پیچونده و سخت کرده طریقه نصب بازیو هی میگم نکنه من اشتبا کرده باشم :D:D
اگه آفلاين بازي مي كني كه آفرين مثل مني اما من از اول آفلاين بازي كردم و كانكت نشدم اما بحث بحث آفلاين وارد بازي شدنه وگرنه بدرد نمي خوره
من يه ماموريتي انجام دادم بعد يه مرد يه شنل داد كه زياد ازش خوشم نمياد چطوري ميتونم عوضش كنم؟
titanium_zarin
27-04-2010, 16:18
من يه ماموريتي انجام دادم بعد يه مرد يه شنل داد كه زياد ازش خوشم نمياد چطوري ميتونم عوضش كنم؟
اين شنلا اين ويژگي رو دارن كه وي همون شهر وقتي دزدي ميكنيد به اون قرمزه دوره عكس اضافه نميشه...
در هر صورت شما esc رو بزنيد و از توي inventori عوضش كنيد...
AlexMercer
27-04-2010, 16:34
دوستان عزیز دقت کنند که تمامی شخصیت های بازی به غیر از خانواده ادیتوره واقعی هستند و اتفاقاتی که در بازی می افته مانند فرار کردن لورنزو و کشته شدن برادرش و یا دار زده شدن فرانچسکو دی پاتزی از کلیسا همش واقعیه و حتی سعی شده چهره کارکتر ها شبیه تصاور و نقاشی های به جا مانده باشه.
morrigan_neit
27-04-2010, 20:41
نصب این بازی تقریبا مثل gta IV بود دیگه که آخر نصبش باید کانکت میشدیم. بعد دیگه واسه اجرا مشکلی پیش نمیومد
بچه ها یعنی splinter cell هم که واسه پی سی میاد همینجوریه نصبش؟
کسی اطلاع داره؟
havas_1980
27-04-2010, 21:00
سلام
پست آدرس زیر رو مطالعه کنین:
golmohammadi
27-04-2010, 22:59
سلام
من رسیدم سکانس 14
فکر کنم همون قصر عمو که میگین همین جاست
الان تو قصر هستم
ولی نمیدونم بایستی چیکار کنم
آییا باید من به قصر پول خرج کنم ؟
اخه یه مرد هست وقتی میرم پیشش قسمتهای مختلف قصر را میاره که میشه تعمیر کرد و خلاصه خرج گذاشت و ....
آیا باید اینکارا را بکنم ؟
یا چیکار کنم ؟
AlexMercer
27-04-2010, 23:08
سلام
من رسیدم سکانس 14
فکر کنم همون قصر عمو که میگین همین جاست
الان تو قصر هستم
ولی نمیدونم بایستی چیکار کنم
آییا باید من به قصر پول خرج کنم ؟
اخه یه مرد هست وقتی میرم پیشش قسمتهای مختلف قصر را میاره که میشه تعمیر کرد و خلاصه خرج گذاشت و ....
آیا باید اینکارا را بکنم ؟
یا چیکار کنم ؟
همه CODEX PAGE هارو جمع کردین؟ اگر اره برین رو دیوار به ترتیب بچینیدشون.
golmohammadi
27-04-2010, 23:14
همه CODEX PAGE هارو جمع کردین؟ اگر اره برین رو دیوار به ترتیب بچینیدشون.
نه بابا
24 تا جمع کردم
6 تا مونده
راستی من 72000 پول داشتم
همشو اینجا خرج کردم
فقط یه گزینه موند پولم نرسید
5 تومن نیازه همین
میرم کودکس ها را جمع کنم ببنم چی میشه
SA3EDLORD
27-04-2010, 23:38
سلام.من تازه این بازی رو نصب کردم.یه جا گیر کردم و نمیدونم مرحله چنده.میگم کجاست امیدوارم یادتون بیاد و راهنمایی کنید.
من اونجایی هستم که الزیو میره تو زیر زمین و یه دسگیره هایی رو میکشه بعد یه در باز میششه بعد میبینه دو تا سرباز اونجا دارن صحبت میکنن کنار دیوار وامیسته به حرفاشون گوش میده.بعد این نمیدونم باید چیکار کنم.لطفا راعتمایی کنید
AlexMercer
27-04-2010, 23:51
سلام.من تازه این بازی رو نصب کردم.یه جا گیر کردم و نمیدونم مرحله چنده.میگم کجاست امیدوارم یادتون بیاد و راهنمایی کنید.
من اونجایی هستم که الزیو میره تو زیر زمین و یه دسگیره هایی رو میکشه بعد یه در باز میششه بعد میبینه دو تا سرباز اونجا دارن صحبت میکنن کنار دیوار وامیسته به حرفاشون گوش میده.بعد این نمیدونم باید چیکار کنم.لطفا راعتمایی کنید
ببین عزیزم کاری نداره دیدی که اون دوتا با هم حرف میزنن از یک دری میرن بیرون و در بسته میشه. شما باید اون درو باز کنی. برو تو سالنی که توش یک حوض هم هست. اونجا سمت چپ یک دیوار هست که روش مجسمست.اونو برو بالا تا به اهرم اولی برسی. بعد هم برای دومی بعد در واز میشه:8:
titanium_zarin
27-04-2010, 23:55
نه بابا
24 تا جمع کردم
6 تا مونده
راستی من 72000 پول داشتم
همشو اینجا خرج کردم
فقط یه گزینه موند پولم نرسید
5 تومن نیازه همین
میرم کودکس ها را جمع کنم ببنم چی میشه
اونا رو كه بايد جمع كني هيچي...
قصر رو هم ميسازي تا ماليات گيرت بياد ...بيشتر و بيشتر...يه صندوق پشت خواهره هست اونم پول توشه...
SA3EDLORD
28-04-2010, 00:02
سلام خیلی ممنون من یه مجسمه یادم میاد ولی یه حوض رو نه الان هم از سیستم خودم نمینویسم.
hamed_dij
28-04-2010, 00:11
من تو مرحله اي كه تفنگ بهش داده ميشه تو ونيز گير كردم .
يه جا هست كه امتحاني بايد با تفنگ سه تا مترسك كه اون ور آب هستند رو هدف بگيره .
هر كار ميكنم هدف رو نميتونم تغير بدم .
هر كار ميكنم هدف نمياد رو مترسكهاي اونور آب.
لطفا كمكم كنيد.
AlexMercer
28-04-2010, 00:40
لطفا كمكم كنيد.
خوب محل ایستادنت رو عوض کن. برو به سمت اون یکی مترسک که راحت تر تو دید اتزیو باشه
golmohammadi
28-04-2010, 00:55
اونا رو كه بايد جمع كني هيچي...
قصر رو هم ميسازي تا ماليات گيرت بياد ...بيشتر و بيشتر...يه صندوق پشت خواهره هست اونم پول توشه...
خودمونیما تموم شدنی هم نیست
تازه شده 80 درصد
خب من 30 تا کدکس ها را جمع کردم و تکمیل کردم
خدا برکت بده اژتسهای مسافرتی :31::31:
حالا دست نوشته ها تکمیل شدند
6 تا 5 تایی
برم ببینم چیکار میکنم.
لطفا كمكم كنيد.
شما برو نزدیک مترسک
دکمه دوربین را بزن
حالا دکمه اکشن (شلیک) را نگه دار
بعد از چند ثانیه دکمه شلیک را ول کن ....
golmohammadi
28-04-2010, 01:14
بچه ها چه جالبه
با اون 30 تا کدکس ها باید نقشه کره زمین را میساختیم
خیلی جالب بود
ویرایش
منم تمومش کردم .
AlexMercer
28-04-2010, 02:55
بچه ها چه جالبه
با اون 30 تا کدکس ها باید نقشه کره زمین را میساختیم
خیلی جالب بود
ویرایش
منم تمومش کردم .
تبریک:11::19::31:
masoud93
28-04-2010, 10:19
رو نقشه ماموریتم رو نشون نمیده پچ بازیو می خواستم.
eslamy_iut
28-04-2010, 10:32
رو نقشه ماموریتم رو نشون نمیده پچ بازیو می خواستم.
کرک رو عوض کن دیگه از این مشکلا برات پیش نمیاد قبلش هم حتما آموزش سیو ها رو بخون تا نگی چرا سیو هام رفت
من یه جایه بازی گیر کردم.
اون جایی که از هوش میره و روی دستگاه نیست اما به زمان ALTAIR رفته و باید دنبال یه یارو بری که میره تویه یه برج و در رو میبنده و باید از برج بالا بری. وقتی داری از برج بالا میری یه تیکه چوب هست که نمیشه ازش بالا رفت. یعنی اصلا نمیگیرتش. آیا کرک بازی مشکل داره یا من بلد نیستم باید چه جوری برم. لطفا کمکم کنید. در ضمن من از کرک جدید که علیرضا جان معرفی کرده استفاده میکنم.
لطفا سریع کمکم کنید.:41:
hobgoblin
28-04-2010, 11:41
من یه جایه بازی گیر کردم.
اون جایی که از هوش میره و روی دستگاه نیست اما به زمان ALTAIR رفته و باید دنبال یه یارو بری که میره تویه یه برج و در رو میبنده و باید از برج بالا بری. وقتی داری از برج بالا میری یه تیکه چوب هست که نمیشه ازش بالا رفت. یعنی اصلا نمیگیرتش. آیا کرک بازی مشکل داره یا من بلد نیستم باید چه جوری برم. لطفا کمکم کنید. در ضمن من از کرک جدید که علیرضا جان معرفی کرده استفاده میکنم.
لطفا سریع کمکم کنید.:41:
كرك مشكل نداره
به جاي اينكه سعي كني از زير چوبه بري بالا و بگيريش از سمت چپ يا راستش برو بالا بعد بپر به طرف چوبه.
اينجوري:
كرك مشكل نداره
به جاي اينكه سعي كني از زير چوبه بري بالا و بگيريش از سمت چپ يا راستش برو بالا بعد بپر به طرف چوبه.
اينجوري:
از راهنمایی قشنگت و زحمتی که کشیدی ممنون.
اما هر کار میکنم رد نمیشه:41:
میشه سیومو بهت بدم برام ردش کنی؟
ادرس سیوه همینه دیگه نه؟
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW
با اجازت من سیومو اپلود کردم. میشه برام از اونجا ردش کنی.
لطفااااااااااااااا
اینم ادرس سیو:
ترو خدا زودتر آخه از انتطار دارم میمیرم.:41:
hamed_dij
28-04-2010, 13:03
شما برو نزدیک مترسک
دکمه دوربین را بزن
حالا دکمه اکشن (شلیک) را نگه دار
بعد از چند ثانیه دکمه شلیک را ول کن ....
دكمه دوربين(difault)كدومه؟
چقدر نزديك بشم ؟ اخه همچين هم نميشه نزديك مترسك ها شد بايد حتما از اونور رودخونه بهشون شليك كرد
hobgoblin
28-04-2010, 13:13
با اجازت من سیومو اپلود کردم. میشه برام از اونجا ردش کنی.
لطفااااااااااااااا
اینم ادرس سیو:
شرمنده من الان محل كارم هستم. بازي رو توي خونه انجام مي دم كه توي خونه هم دسترسي به اينترنت ندارم. تا شنبه هم نميام سر كار چون پنجشنبه ها تعطيليم.
ولي باور كن خيلي كار ساده ايه. همون جوري كه گفتم سعي كن رد ميشي. من خيلي سريع رد شوم اونجا رو. اگه نشد شنبه در خدمتت هستم
mInI_ClockEr
28-04-2010, 13:20
برای من همون اول بازی وقتی میری پیش داوینچی تا خنجر رو بگیری گیر میکنه چیکار کنم هیچ حرکتی نمیکنه و فقط میتونی دکمه Q رو بزنی تا از حالت مشت بره روی حالت خنجر دیگه هیچی. تو اون صحه داس که باهاش باز میشه وقت اجرای بازی آخرین خطی که می نویسه اینه که یه مشکل یا ارور است چیکار کنم ؟؟؟؟؟
دكمه دوربين(difault)كدومه؟
چقدر نزديك بشم ؟ اخه همچين هم نميشه نزديك مترسك ها شد بايد حتما از اونور رودخونه بهشون شليك كرد
اول f رو بزن تا رو طرف قفل کنه !
بعد چپ کلیک رو نگه دار تا یک خط راست تشکیل بشه بعد ولش کن تا شلیک کنه !
به همین راحتی طرف می خوره زمین ! :31::46:
eslamy_iut
28-04-2010, 13:48
برای من همون اول بازی وقتی میری پیش داوینچی تا خنجر رو بگیری گیر میکنه چیکار کنم هیچ حرکتی نمیکنه و فقط میتونی دکمه Q رو بزنی تا از حالت مشت بره روی حالت خنجر دیگه هیچی. تو اون صحه داس که باهاش باز میشه وقت اجرای بازی آخرین خطی که می نویسه اینه که یه مشکل یا ارور است چیکار کنم ؟؟؟؟؟
اونجا گیر نمیکنه فقط باید کلید 2 رو که پایین F1 هست بزنی تا خنجر بیرون بیاد و امتحانش کنی
آموزش استخراج موزیک های Assassin's Creed II در تایپیک زیر :
Gune Baxan
28-04-2010, 15:18
من تو assassin tomb پنجم گیر کردم، وقتی میرم بالای قبر، مثل قبرهای قبلی که با زدن دکمه shift در قبر رو باز میکرد و صفحه گرد رو برمی داشت، با زدن دکمه shift هیچ کاری انجام نمیده!!!
من تو assassin tomb پنجم گیر کردم، وقتی میرم بالای قبر، مثل قبرهای قبلی که با زدن دکمه shift در قبر رو باز میکرد و صفحه گرد رو برمی داشت، با زدن دکمه shift هیچ کاری انجام نمیده!!!
باید از ولیو باشه !
از پست اول بردار
eslamy_iut
28-04-2010, 16:47
کرک رو عوض کن دیگه از این مشکلا برات پیش نمیاد قبلش هم حتما آموزش سیو ها رو بخون تا نگی چرا سیو هام رفت
بالاخره رد شدم. اما نه اونطوری که شما گفتی. من دقیقا از روبه روش پریدم بالاش. اینو از یه رهنمای تصویری تویه یه فروم خارجی دیدم.
به هر حال از وقتی که گذاشتی که به من کمک کنی ممنوم.:40:
سلام به همگی... من بازهم تو این بازی گیر کردم...
فکر کنم اسم مرحله اش Basilica di San Marco هست...
اینبار خواستم سر از یه مکان مخفی در بیارم... یه جایی بود که باید از چهار تا صلیب آویزون میشدم تا یه دریچه کف زمین باز میشد...
این عکس رو ببینید شاید یادتون بیاد:
دریچه بالاخره باز شد و من رفتم پایین:
ظاهرا اون دیواری که جلو و سمت راست هست رو باید یه کاریش بکنیم... ولی من نمیدونم چیکار باید بکنم...
یه مدد بمن برسونید
mInI_ClockEr
28-04-2010, 18:11
آقایون چیکار کنم تو گرفتن اولبن سمبل گبر کردم جلوی یه تابوت که وقتی با حالت چشم نگاه میکنی میدرخشه ویه درمخفی هم دست راستش هست پشت تابوت هم یه مجسمه بزرگ هست چیکار کنم
آقایون چیکار کنم تو گرفتن اولبن سمبل گبر کردم جلوی یه تابوت که وقتی با حالت چشم نگاه میکنی میدرخشه ویه درمخفی هم دست راستش هست پشت تابوت هم یه مجسمه بزرگ هست چیکار کنم
فکر کنم منم همین جا گیر کردم...
به عکسهای پست قبلی من نگاه کنید ببینید همونه...
mInI_ClockEr
28-04-2010, 18:25
فکر کنم منم همین جا گیر کردم...
به عکسهای پست قبلی من نگاه کنید ببینید همونه...
نه اینجا به احتمال زیاد جلوتر هست پشت یه مجسمه است براتون عکس میزارم اگه بتونم
اینم عکسش
farzan311
28-04-2010, 18:45
برید جلوی تابوت شیفت رو بزنید تا در تابوت باز بشه اگه نشد از کرک جدید استفاده کنید
mInI_ClockEr
28-04-2010, 18:51
برید جلوی تابوت شیفت رو بزنید تا در تابوت باز بشه اگه نشد از کرک جدید استفاده کنید
یعنی چی بازی اینقدر آشغاله که باید برای یه در تابوت باز کردن باید یه کراک جیدی گرفت گور پدر این بازی .... خدا لعنتشون کنه آخه من با اینترنت سرعت 33 کی چیکار میتونم بکنم
havas_1980
28-04-2010, 18:56
سلام به همگی... من بازهم تو این بازی گیر کردم...
فکر کنم اسم مرحله اش Basilica di San Marco هست...
اینبار خواستم سر از یه مکان مخفی در بیارم... یه جایی بود که باید از چهار تا صلیب آویزون میشدم تا یه دریچه کف زمین باز میشد...
این عکس رو ببینید شاید یادتون بیاد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددریچه بالاخره باز شد و من رفتم پایین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدظاهرا اون دیواری که جلو و سمت راست هست رو باید یه کاریش بکنیم... ولی من نمیدونم چیکار باید بکنم...
یه مدد بمن برسونیدمشکل از فایلی به اسم Value هست که باید عوض بشه و قبلا حسابی دردسر داشت در جریان استفاده از شبیه ساز سرور برای اجرای بازی. اما بهترین راه دیگه اینه که از سیوتون کپی بگیرین و بازی رو از نو نصب کنین و از کرک 700 کیلو بایتی استفاده کنین که آدرسش در پست اول موجوده. آدرس دوم رو هم مطالعه کنین.
یعنی چی بازی اینقدر آشغاله که باید برای یه در تابوت باز کردن باید یه کراک جیدی گرفت گور پدر این بازی .... خدا لعنتشون کنه آخه من با اینترنت سرعت 33 کی چیکار میتونم بکنمشما هم طبق صحبتی که به نفر قبلی گفتم عمل کنین.
این سایت راهنمای واقعا عالی و خوبی هست.
تمام مکانهای پرها، مجسمه های ویلا و .... در اون هست.
شاید مفید فایده واقع بشه:
...ALI...
28-04-2010, 23:24
دوستان عزیز دقت کنند که تمامی شخصیت های بازی به غیر از خانواده ادیتوره واقعی هستند و اتفاقاتی که در بازی می افته مانند فرار کردن لورنزو و کشته شدن برادرش و یا دار زده شدن فرانچسکو دی پاتزی از کلیسا همش واقعیه و حتی سعی شده چهره کارکتر ها شبیه تصاور و نقاشی های به جا مانده باشه.
بله بله.
یکی از نکات بسیار مهم ین بازی هستش که واقعا ارزشمند هست.
H.Operator
29-04-2010, 00:41
سلام دوستان میگم پایان بازی کجاست؟
من تا اونجا پیش رفتم که اون یارو که یک انگشت نداره رو وسط شهر می سوزونن.
golmohammadi
29-04-2010, 00:50
سلام دوستان میگم پایان بازی کجاست؟
من تا اونجا پیش رفتم که اون یارو که یک انگشت نداره رو وسط شهر می سوزونن.
همونی که میری تو دمو میکشی؟
اینجا فکر کنم اخراشه
راستی من هیچ جای بازی ایرادی نداشتم به اون صورت
فقط 2 مورد داشتم
یکی اینکه بعضی وقتها بازی میپرید بیرون و خروج میشدم
اراو میداد که نمتونه سیوها را رو سرور بزنه و چنین چیزی
یه جا هم اخرای بازی تو قصر
وقتی قصر را میساختم و میومدم بیرون صفحه سفید میومد و ادامه بازی نداشت
اونم راحت بود با یه بار دکمه استارت اوکی میشد
H.Operator
29-04-2010, 01:47
همونی که میری تو دمو میکشی؟
اینجا فکر کنم اخراشه
راستی من هیچ جای بازی ایرادی نداشتم به اون صورت
فقط 2 مورد داشتم
یکی اینکه بعضی وقتها بازی میپرید بیرون و خروج میشدم
اراو میداد که نمتونه سیوها را رو سرور بزنه و چنین چیزی
یه جا هم اخرای بازی تو قصر
وقتی قصر را میساختم و میومدم بیرون صفحه سفید میومد و ادامه بازی نداشت
اونم راحت بود با یه بار دکمه استارت اوکی میشد
آره همون که تو دمو میکشی رو میگم.
منم هیچ مشکلی توی بازی نداشتم حتی یکبار هم گیر نکرد یا از بازی نیومد بیرون و همیشه در هر شرایطی سیو می کرد.
خیلی از بازیش لذت بردم واقعا گرافیک و داستان خیلی خوبی داشت.
Loaded_nigga
29-04-2010, 02:10
ادامه ی داستان Assassin's-Creed-II ( دیگه چیز زیادی نمونده تا آخر بازی ! )
قسمت چهل و نهم : {{ ونیز زیر پاهای Ezio }}
سربازهای Antonio در مسیری که قرار بود " Ezio " پرواز کنه ، در جاهای مختلف آتش بزرگی به وجود میارن تا وقتی اتزیو از روی اون آتش ها پرواز می کنه دوباره اوج بگیره و خودشو به محوطه ی ساختمان شهرداری برسونه ... وقتی اتزیو با موفقیت فرود میاد سریع به طرف محلی میره که " Carlo Grimaldi " و شهردار داشتند با هم شطرنج بازی می کردند و فراید می زنه که : " اون لیوان آب رو نخورید !!! " اما به محض دیدن Ezio " گریمالدی " بلند می شه و می گه دیگه خیلی دیر شده ، اتزیو از شهردار معذرت خواست و گفت که : " من تلاش خودمو کردم تا زود برسم ! " شهردار که متوجه شد زهر خورده دهانش خونی شد و روی زمین افتاد و " Carlo Grimaldi " از این فرصت استفاده کرد و با صدا زدن سربازها گفت : " بگیرینش این Assassin لعنتی شهردار رو کشته ! بگیرینش ! " همین که " کارلو گریمالدی " داشت به طرف سربازها فرار می کرد ، Ezio بیشتر از این بهش مهلت نمی ده و زود جلوشو می گیره و کارشو تموم می کنه ! وقتی صحنه سفید می شه " کارلو گریمالدی " میگه : " برای تو چقدر لذت بخشه وقتی داری دونه دونه هدف هاتو شکار می کنی ! " و اتزیو هم میگه : " من از این کار هیچ لذتی نمی برم ! و اگر به خاطر این مردم و نقشه های شومی که شماها براشون کشیدید و می کشید نبود هرگز دست به این کار نمی زدم ! در آرامش و راحتی استراحت کن ! ( Raquiescat in pace ) "
قسمت پنجاه ام : {{ کارناوال بزرگ }}
همین که اتزیو از روی جسد " Carlo Grimaldi " بلند می شه ، شهردار که با گلویی خونین به روی بالکن اومده با اشاره به سمت اتزیو و " کارلو گریمالدی " میگه : " تو چطور جرات می کنی منو بکشی ! تو منو کشتی ! تو منو کشتی ! " سربازها با دیدن این صحنه فکر می کنن که Ezio شهردار رو کشته و دنبالش می کنن اما اتزیو باز هم موفق می شه فرار کنه !
حالا که تمام شهر از جریان به قتل رسیدن شهردار خبر دارن و همه فکر می کنند که " اتزیو " اونو کشته ، لئوناردو داوینچی به Ezio می گه که : " نگران نباش چون این روزها در " ونیز " زمان کارناوال هست و با این ماسکی که پوشیدی کسی تو رو نمی تونه بشناسه ! ".
قسمت پنجاه و یکم : {{ آخرین کارناوال برای Barbarigo
Ezio از طریق دوستش " Antonio " خبردار می شه که شهردار جدید " مارکو بارباریگو " برادر بزرگتر " Emilio Barbarigo " ، امشب قراره برای مراسم کارناوال به میان مردم بیاد و سخنرانی کوتاهی کنه ... اما تمام کسانی که نزدیکش خواهند بود باید ماسک طلایی مخصوص کارناوال داشته باشند ! Ezio تصمیم می گیره در مسابقات شرکت کنه و ماسک طلایی رو برنده بشه ، اما با اینکه در تمام مسابقات اول می شه ماسک رو به یک نفر دیگه ای که از خودشون بود میدن تا به مکان سخنرانی بیاد ... اتزیو نا امید نمی شه و با کمک دخترهای کارناوال موفق می شه ماسک رو بدزده و به مکان سخنرانی بره ...
قسمت پنجاه و دوم : {{ شکار از دور ! }}
در مراسم سخنرانی همه ماسک طلایی داشتند و هیچ کس به دیگری مشکوک نمی شد اما وقتی سربازها فهمیدند یکی از ماسکها دزدیده شده وارد مراسم شدند و به جستجو پرداختند ... " Marco Barbarigo " هم با کشتی به مراسم اومد و به علت ترسی که داشت حتی از کشتی هم پیاده نشد و از دور برای مردم سخنرانی می کرد ، اتزیو مهلت زیادی نداشت و با مخفی شدن بین دخترهای کارناوال و با استفاده از تفنگی که " Leonardo " براش ساخته بود به سمت " مارکو بارباریگو " نشانه گیری کرد و چون مردم همه جا آتش بازی می کردند و سر و صدا زیاد بود ، کسی صدای شلیک رو نشنید و " مارکو بارباریگو " به زمین افتاد ... صحنه که سفید شد دوباره اتزیو آرزوی آرامش کرد و به سرعت از اونجا فرار کرد !
قسمت پنجاه و سوم : {{ فرار برادر کوچیکه ! }}
Ezio دوباره برمی گرده پیش " Antonio " ، برادر " مارکو بارباریگو " هم پیش " آنتونیو " بود و به اتزیو توضیح داد که : " Marco بعد از آشنایی با Rodrigo Borgia ، خودش و شرافت خودش رو به خاطر پول و مقام به رودریگو فروخت و بازیچه ی دست او شد و شعور مردم رو به بازی گرفت ، اما این کاری که او کرد هرگز برای من اتفاق نخواهد افتاد ... تنها کسی که باقی مونده " سیلویو بارباریگو " کوچکترین برادرمون هست که با یک لشگر از سربازهاش به سمت جنوب شهر و محل بارگیری کشتی ها فرار کرده و باید جلوش گرفته بشه ! " Ezio تصمیم میگیره به سمت اسکله ها بره و با متحد کردن دزدها و زندانیها جلوی او و لشگرش رو بگیره ...
قسمت پنجاه و چهارم : {{ ونیز کجا ، قبرس کجا ؟! }}
Ezio با کمک کردن به یکی از دزدها متوجه میشه که اگه سردسته ی دزدها رو آزاد کنه و با کمک او بقیه ی زندانیها رو آزاد کنه می تونه " Silvio Barbarigo " و دوستش " Dante " رو فراری بده و به راحتی هردو رو به دور از سربازها به کشتن بده ! شب که فرا می رسه ، اتزیو با کمک سردسته ی دزدها تعداد زیادی از زندانیها رو آزاد می کنه و به همشون میگه تا منتظر پیغام " Ezio " برای حمله باشند ... وقتی پیغام رو شنیدند حمله کنند و سربازها رو مشغول نگه دارن تا " Ezio " بتونه به اون دو نفر یه درس حسابی بده ! بعد از اینکه " Ezio " از بالای برجی پیغام رو می رسونه ، درگیری ها شروع می شه و " سیلویو بارباریگو " و " دانته " به سمت کشتی ها فرار می کنند و به تله ی " Ezio " می افتند و هر دوتاشون به هلاکت می رسند ... صحنه سفید می شه و اتزیو میگه : " شما دوتا چرا دست بردار نبودین ؟ چرا می خواستین با کشتی فرار کنین ؟ چرا تسلیم مردمتون نشدین و به گناهاتون اعتراف نکردین ؟ " Silvio Barbarigo میگه : " ما قرار نبود فرار کنیم ! این اتفاقاتی که سر شهردار افتاد همه اش یه کلک و حیله بود تا توجه مردم رو به سمت دیگه ای هدایت کنیم و بتونیم با تعداد زیادی از کشتی ها از شهر خارج بشیم ! " Dante هم که کنار Silvio بود توضیح میده : " قرار بود ما با کشتی ها به قبرس ( CYPRUS) بریم و با یه چیز خیلی با ارزش برگردیم ! " اتزیو هم برای هردوشون آرزوی آرامش می کنه و میره .
قسمت پنجاه و پنجم : {{ بعد از 10 سال ، که چی ؟ }}
Ezio هنوز تو شهر Venice بود و کنار دریا روی صندلی نشسته بود که سر و کله ی خانم خوشگله ونیز یعنی " ROSA " پیدا شد ... او از Ezio پرسید که به چی فکر می کنه و اتزیو هم جواب داد : " امروز روز تولد منه ! و حالا تقریبا 10 سال شده که من هرشب خواب آخرین نفسهای پدر و برادرهامو می بینم ... و هر روز صبح با طلوع آفتاب قسم می خورم تمام کسانی رو که به طور مستقیم یا غیر مستقیم در اعدام پدر و برادرهام دست داشتند ، پیدا کنم و به سزای اعمالشون برسونم ... ولی هر چقدر فکر می کنم نمی تونم بفهمم که چطور می شه اینهمه آدم شرافت و انسانیت خودشون رو به پول و مقام بفروشند و هر بلایی که بهشون دستور داده می شه ، سر مردم بیارن و از همه عجیب تر وقتی که جلوی چشمام دارند جون میدن اصلا احساس پشیمانی نکنند و از کارشون راضی باشند !!! "
" ROSA " می گه : " به نظر من زیاد به این چیزا فکر نکن چون تو به مردم این شهر خیلی کمک کردی و تمام ثروتهایی رو که ازشون دزدیده شده بود رو بهشون برگردوندی و همه ی شهر مدیون تو و فداکاری های تو هستند ... خوب حالا بهتره خوشحال باشی چون من برات یه هدیه ی تولد خوب گرفتم ، این دفترچه ای هست که از اون کشتی پیدا کردم و توش نوشته که قرار هست امشب چندتا کشتی از قبرس به ونیز برگرده و یک چیزی خیلی با ارزش هم داخل یکی از این این کشتی ها هست ! " در همین حین Leonardo DaVinci از راه می رسه و به Ezio می گه که باید باهم حرف بزنند ... Leonardo میگه : " بعد از رمز گشایی اون صفحه های " Codex " متوجه شدم که در پشت هر یک از آنها خطوط و اشکالی وجود داره که گویا یک نقشه می تونه باشه و نشان دهنده ی یک معبد مخفی هست که داخلش چیزی خیلی با ارزش است ! اگه مطالب داخل " کدکس " ها درست باشه ، وقتی اون چیز با ارزش به شهر معلق روی آب ( Venice ) برسه ، فرستاده شده ( PROPHET ) هم اونجا خواهد بود " . اتزیو متوجه همه چیز می شه و میگه : " اونا رفتن به قبرس تا از معبد ، قطعه ی بهشتی ( Piece of Eden ) رو پیدا کنند و حالا امشب قراره بیارنش اینجا به ونیز و به احتمال زیاد " رودریگو بورجیا " هم امشب اینجا خواهد بود ! من باید از ماجرای این قطعه ی بهشتی سر در بیارم و امشب اونجا باشم ! " .
قسمت پنجاه و ششم : {{ فقط به خاطر یه سیب !!! }}
Ezio به سمت اسکله می ره و از دور ، قطعه ی بهشتی رو می بینه که توسط یکی از سربازها داره حاظر می شه تا برسه به دست " Rodrigo Borgia " ، Ezio اون سرباز رو تعقیب می کنه و با چاقوی مخفی او رو از میان برمیداره و لباسهاشو می پوشه و جعبه ی حاوی قطعه ی بهشتی رو برمی داره تا ببره به جایی که " Rodrigo " اونجا منتظره ! وقتی همراه با چندتا سرباز دیگه می رسن پیش " رودریگو بورجیا " ، Ezio جعبه رو زمین میذاره و با چاقوی مخفی سرباز جلوییشو می کشه ... " Rodrigo " زود متوجه می شه و میگه : " Ezio ! خیلی وقت بود ندیده بودمت ! چه خوب شد اومدی به دیدنم ! " بعد به سربازهاش دستور می ده تا کاری نداشته باشن تا خودش تنهایی با " اتزیو " بجنگه ! ... Ezio میگه : " خوب ! بگو ببینم ! چند نفر رو بخاطر این چیز لعنتی که تو جعبه هست به هلاکت رسوندی هان ؟! حالا که فقط ما دوتا موندیم ... پس کجاست اون فرستاده ای ( PROPHET ) که ازش حرف می زدی ؟! مثل اینکه اینبار هم مثل دفعه های قبل نیومده و نخواهد اومد ! " رودریگو بورجیا جواب میده : " به به ! تو این مدت چیزای زیادی یاد گرفتی ! ولی اینو یاد نگرفتی که اون فرستاده ( PROPHET ) خود منم !!! "
سپس هردو شمشیر می کشند و به جون هم می افتند و بعد از مدتی که با هم می جنگیدن ، همه ی دوستای " Ezio " وارد صحنه می شن ( عمو ماریو ، پائولا ، لا وولپه ، تئودورا ، آنتونیو ، ... ) و از اونطرف هم سربازای " Rodrigo " به میدان میان ... در میان این درگیری ها " رودریگو " که همه ی سربازاش دونه دونه داشتن شکست می خوردن ، جونش رو در خطر می بینه پا به فرار می ذاره و " Ezio " که می خواست دنبال او بره اما عموش جلوشو گرفت و گفت : " ما جعبه ی حاوی قطعه ی بهشتی رو گرفتیم ، لازم نیست دیگه بری دنبالش ، کار مهم تری داریم ! " Ezio به اطرافش نگاه می کنه و همه ی اونایی رو که تو این مدت بهش کمک کردند می بینه و میگه : " بگید ببینم ! شما از کجا می دونستین ؟! چطور همه تون امشب اینجا جمع شدین ؟! نکنه شما هم جزو اساسین ها هستید ؟!!! "
قسمت پنجاه و هفتم : {{ نیکولو ماکیاولی }}
از پشت دوست های " Ezio " یک نفر جلو میاد ولی اتزیو او رو نمی شناخت ، او خودش رو معرفی میکنه : " من Niccolo Machiaveli هستم ، عضو فرقه ی اساسین ها هستم و امشب اومدم اینجا تا فرستاده ( PROPHET ) رو ببینم ! Ezio تو فرستاده و PROPHET هستی که در کتابها وعده داده شده ... ما خوشحالیم که تو اینجایی و تونستی قطعه ی بهشتی رو از " رودریگو " دور نگه داری و محافظت کنی ! " حالا همه باهم به بالای یک برج رفتند تا به اتزیو تمام ماجرا رو شرح بدن ... عموی Ezio میگه: " (( هیچ چیز حقیقت ندارد و همه چیز آزاده )) ! این شعاری هست که نسل به نسل از اجداد بزرگمون به ما رسیده ! " بعد نیکولو ماکیاولی جلو میاد و میگه : " ما اساسین ها هستیم ، وقتی مردم عادی با چشمهای بسته به دنبال حقیقت می روند ما میدونیم که (( هیچ چیز حقیقت ندارد )) و وقتی مردم عادی اجازه میدن که دیگران به بهانه ی قانون و عدالت ، زندگی و افکار مردم رو محدود کنند ما می دونیم که : (( همه چیز آزاده )) ! این بهترین شیوه ای هست که کمکمون می کنه تا آزادی و آرامش خاطر مردم رو از خطر افرادی که شیفته ی پول و قدرت شده اند ( تمپلارها ) در امان نگه داریم و محافظت کنیم ! ما اساسین ها در تاریکی قدم برمی داریم و می جنگیم تا به روشنایی فردا امید بیشتری ببخشیم ... " بعد از این حرفها ، طبق رسم و رسوم چندین ساله ی اساسین ها ، با میله ای گداخته روی انگشت " Ezio " علامت فرقه ی اساسین ها رو می ذارن تا به طور رسمی به عضویت فرقه ی اساسین ها در بیاد و بعد بهش میگن که از برج بپره پائین و اونجا منتظر بقیه باشه .
قسمت پنجاه و هشتم : {{ قطعه ای که نابود هم نمی شه !!! }}
Ezio به همراه عموش و " Niccolo Machiaveli " تو خونه ی Leonardo DaVinci دورهم جمع شدن و از نزدیک دارن قطعه ی بهشتی رو بررسی می کنن ... " Ezio " از لئوناردو می پرسه : " آخه این توپ به این کوچیکی چه قدرتی داره که اینهمه جنگ و دعوا راه انداخته ؟! " لئوناردو داوینچی توضیح میده : " این قطعه از ترکیباتی نایاب ساخته شده که من تا حالا چنین موادی روی زمین ندیده ام ، واقعا شگفت آوره ، این قطعه در مقابل حرارت دوام بالایی داره ، اصلا ذوب نمی شه و حتی با شمشیر هم بریده نمی شه و حتی ضربه ی چکش هم نمی تونه یک خراش کوچولو روی بدنه اش ایجاد کنه !!! من واقعا نمی دونم این قطعه چطور کار می کنه ؟! همونطور که نمی دونم چرا زمین به دور خورشید می چرخه ... ولی خوب بلاخره چیزی هست که اتفاق می افته و نمی شه جلوشو گرفت ! " نیکولو ماکیاولی میگه : " این قطعه به هر قیمتی که هست نباید به دست افراد سودجو بیفته ، قدرتی که در این سیب بهشتی هست روی افکار و ذهن ما اساسین ها تاثیر نداره ولی می تونه مردم عادی رو تبدیل به نوکر و برده برای افراد سودجو بکنه ... تا زمانی که ما اساسین ها روی این کره ی خاکی نفس می کشیم ، این سیب های بهشتی باید محافظت کامل بشن تا هیچ انسانی از آزادی خودش محروم نشه ! " عموی اتزیو میگه : " Ezio ! بهتره این قطعه پیش تو باشه تا اونو ببری به شهر " FORLi " و با کمک " Catherina Sforza " ( شاهزاده ی " Forli " ) قطعه رو تو معبد شهر مخفی کنی ... سربازهای زیادی اونجا هستن که از " Catherina " دستور میگیرن و می تونن برای همیشه از قطعه محافظت کنن ! من به " کاترینا " پیغام می فرستم تو هم بهتره هرچه زودتر حرکت کنی ، چون معلوم نیست که " رودریگو " چه نقشه ای تو کله اش برامون داره ! "
ادامه ی داستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirpers
29-04-2010, 06:44
دوستان اين علامتهايي كه روي ديوار هستند مثل باركد كه با باز كردن اونا مي تونيم فيلمهاي آدم و حوا رو باز كنيم چه جوريند ؟
مثلا من بازشون كردم 2 تا رو ، بعد يه تصوير نشون داد كه بايد ظاهرا يه چيزي رو روش پيدا مي كردم و چند تا تصوير پشت سر هم به همين شكل اومد و ديگه نتونستم پيدا كنم. قطعش كردم و ديدم ديگه نميره داخلش و نميشه تكميلش كرد.
Loaded_nigga
29-04-2010, 10:51
دوستان اين علامتهايي كه روي ديوار هستند مثل باركد كه با باز كردن اونا مي تونيم فيلمهاي آدم و حوا رو باز كنيم چه جوريند ؟
مثلا من بازشون كردم 2 تا رو ، بعد يه تصوير نشون داد كه بايد ظاهرا يه چيزي رو روش پيدا مي كردم و چند تا تصوير پشت سر هم به همين شكل اومد و ديگه نتونستم پيدا كنم. قطعش كردم و ديدم ديگه نميره داخلش و نميشه تكميلش كرد.
دوست عزیز راهنمای حل اونا اینجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ستون سمت راست برو پائین پائین قسمت Glyphs شهری که هستی انتخاب کن
amirpers
29-04-2010, 11:01
دوست عزیز راهنمای حل اونا اینجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ستون سمت راست برو پائین پائین قسمت Glyphs شهری که هستی انتخاب کن
ممنون از شما. اما من منظورم اين بود كه اگه نتونيم اونا رو حل كنيم ، دوباره نميشه واردش شد و اين كار رو كرد ؟
Loaded_nigga
29-04-2010, 11:22
ممنون از شما. اما من منظورم اين بود كه اگه نتونيم اونا رو حل كنيم ، دوباره نميشه واردش شد و اين كار رو كرد ؟
بله مشکلی نداره ... اول چند قدم از اونجا دور شو بعد با ایگل ویژن برگرد درست جلوی اون علامت ... بعد هم Tab بزن ... اگه نشد یکم نزدیکتر وایسا
aryasoft2872
29-04-2010, 12:28
یک سوال داشتم که توی راهنما هم گشتم ولی اب دستوالعمل اونجا درست نمی شه اونجایی که به لورنزو حمله می شه و باید ازش دفاع کنی(12 نفر رو بکشی) بعدش هیچکاری نمی شه توی راهنما هم فکر کنم گفته بود جنازه اش رو بردارید ببرید به خونه اش ولی نه جنازه ای توی نقشه مشخصه و نه خونه
در ضمن من از VALUE 1912 تایی استفاده می کنم..
titanium_zarin
29-04-2010, 12:52
یک سوال داشتم که توی راهنما هم گشتم ولی اب دستوالعمل اونجا درست نمی شه اونجایی که به لورنزو حمله می شه و باید ازش دفاع کنی(12 نفر رو بکشی) بعدش هیچکاری نمی شه توی راهنما هم فکر کنم گفته بود جنازه اش رو بردارید ببرید به خونه اش ولی نه جنازه ای توی نقشه مشخصه و نه خونه
در ضمن من از VALUE 1912 تایی استفاده می کنم..
شما كرك رو عوض كنيد درست ميشه....
در ضمن اونجا بريد پيش همون مرده كه هست بايد باهاتون حرف بزنه...اگه نشد ديگه كرك رو عوض كنيد...
توي همين تاپيك هم هست...
morrigan_neit
29-04-2010, 12:58
بچه ها ببخشید من یکم تازه واردم میشه بگیم منظورتون از VAlue چیه؟؟
آخه سر بازی اسپلینتر سل هم توو فرومش همش مینویسن value نیومد من فقط میخوام بدونم یعنی چی
چون من بدون این دنگ و فنگا اساسینزو نصب کردم بازی هم کردم تموم هم شد:D
MJ assassins creed
29-04-2010, 15:27
من توی یه مرحله گیر کردم اولاش هست.وقتی از دست سرباز ها فرار میکنی میری پیش پاولا بعد از آن آموزشت میده بعد میگه برو دنبال داوینچی حالا یه سری زن هستن اما تو نقشه جای داوینچی مشخص نیست.
این عکس نقشه اش.
titanium_zarin
29-04-2010, 15:56
من توی یه مرحله گیر کردم اولاش هست.وقتی از دست سرباز ها فرار میکنی میری پیش پاولا بعد از آن آموزشت میده بعد میگه برو دنبال داوینچی حالا یه سری زن هستن اما تو نقشه جای داوینچی مشخص نیست.
این عکس نقشه اش.
اين عقاب ها رو برو تا نقشه مشخص شه...
بعد هم اگه زني اونجا هست بايد ازشون دزدي كني...
space رو بگير و برو كنارشون ...
MJ assassins creed
29-04-2010, 16:13
زنها رو باید دنبال خودم کشیدم یکی یکی رفتند حالا باید عقاب ها رو برم.
mohebbinodej
29-04-2010, 16:21
سلام دوستان ازتون خواهش میکنم جوابم رو بدید.من قبلا بازی رو اجرا میکردم ولی حالا که میزنم رو بازی با ارور An internet connection is required مواجه می شم چیکار کنم
devilboys
29-04-2010, 16:39
سلام دوستان ازتون خواهش میکنم جوابم رو بدید.من قبلا بازی رو اجرا میکردم ولی حالا که میزنم رو بازی با ارور An internet connection is required مواجه می شم چیکار کنم
از کرک گروه skidrow استفاده کن
titanium_zarin
29-04-2010, 16:41
شما كركتون رو عوض كنيد .... درست ميشه ...
همين صفحه قبل هم هست ...:46:
underworld
29-04-2010, 17:06
سلام دوستان
یه سوال, هنگام مبارزه یکی زد شمشیرم رو انداخت ولی وقتی میخواستم شمشیر رو بردارم اشتباهی یه شمشیر دیگه که کنارش بود رو برداشت!
حالا هرکاری میکنم وقتی شمشیر خودم رو برمیدارم دیگه غلافش نمیکنه!...یعنی اینکه اون شمشیری که اول برداشته بودم رو به عنوان شمشیر اصلی میشناسه
درضمن رفتم به مغازه اسلحه فروشی دیگه نمیشه شمشیر قبلی رو خرید!
باید چیکار کنم؟!!!! :19:
eslamy_iut
29-04-2010, 17:12
بچه ها ببخشید من یکم تازه واردم میشه بگیم منظورتون از VAlue چیه؟؟
آخه سر بازی اسپلینتر سل هم توو فرومش همش مینویسن value نیومد من فقط میخوام بدونم یعنی چی
چون من بدون این دنگ و فنگا اساسینزو نصب کردم بازی هم کردم تموم هم شد:D
قبلا یه کرکی بود که با دستکاری فایل هاست به زور به کامپیوتر میفهموند که به سرور های یوبی وصله حالا ولی یه عیب داشت یه قسمت هایی از دیتا بیس بازی باید بعد از چک سریال سیدی قابل دسترس میشد که به خاطر غیر ممکن بودن چک سریال این دیتا بیس رو در فایل هایی به نام value.db جا دادن و با یه exe اون رو به بازی وارد میکردن تا بازی کامل بشه این دیتا بیس کم کم کامل میشه و تمام بازی رو یه جا پوشش نمیده برای همین پشت سر هم value.db های جدید میومدن که مراحل بعدی رو هم پوشش میدادن یعنی step step اکران میشدن ولی حالا skidrow سیستم چک سریال رو از کار انداخت و اون دیتا بیس رو بدون چک سریال قابل دسترس کرد در ضمن این چیزی که میگفتن بعضی از قسمتهای بازی مثل دستگیره ی درها باید از اینترنت دانلود میشد شایعه بود الان اسپلینتر هم اینطوریه و هنوز نتونستن چک سریال رو کرک کنن واسه همین دیتا بیس باید به صورت value.db به بازی داده بشه فعلا البته تا اینکه کرک ه-ک سریال بباد
سلام دوستان
یه سوال, هنگام مبارزه یکی زد شمشیرم رو انداخت ولی وقتی میخواستم شمشیر رو بردارم اشتباهی یه شمشیر دیگه که کنارش بود رو برداشت!
حالا هرکاری میکنم وقتی شمشیر خودم رو برمیدارم دیگه غلافش نمیکنه!...یعنی اینکه اون شمشیری که اول برداشته بودم رو به عنوان شمشیر اصلی میشناسه
درضمن رفتم به مغازه اسلحه فروشی دیگه نمیشه شمشیر قبلی رو خرید!
باید چیکار کنم؟!!!!
برگرد به villa در همون طبقه ی همکف اتاقی وجود داره که محل نمایش اسلحه هاست. در اون جا می تونی به اسلحه هایی که خریدی دسترسی داشته باشی.
MJ assassins creed
29-04-2010, 17:33
کسی جوابمو نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من الان باید داوینچی رو پیدا کنم ولی خونش تو نقشه نیست.
Captain MacMillan
29-04-2010, 17:39
اگر Marker در نقشه نشون نمیده، مشکل ممکن است از سرور مجازی باشه. سرورت رو جدید کن شاید درست شه.
MJ assassins creed
29-04-2010, 17:42
من از کرک SKIDROW استفاده میکنم.
این ماموریت ونقشه ام هست
farzan311
29-04-2010, 18:01
تو این نقشه ها باید کدکس ها رو جمع کنی ببری پیش لیوناردو که فکر کنم تو ویلا هست الان رسیدی به اونجا؟
نه فکر کنم اشتباه گفتم اخه این دو تا عکس یه جوری متناقضه باهم
MJ assassins creed
29-04-2010, 18:07
فرزان عزیز من همون اولام.الان چاقو مخفی را از پاولا گرفتم و باید برم به لئوناردو بدم اما خونه لئوناردو تو نقشه نیست.
akharenee
29-04-2010, 18:16
بچه ها یکی این مرحله رو رد بکنه سیوش بزاره دعاش میکنم هر کاری میکنم نمیتونم ردش بکنم دستتون درد نکنه :40:
MJ assassins creed
29-04-2010, 18:26
من مشکلم با یک بار دیگه اجرا کردن درست شد.
nima sohrabi
29-04-2010, 18:30
فرزان عزیز من همون اولام.الان چاقو مخفی را از پاولا گرفتم و باید برم به لئوناردو بدم اما خونه لئوناردو تو نقشه نیست.
عزیز سیو خودت را اپلود کن با پ.خ برام لینک را بده تا همین الان بگم چکار کنی
:11:
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
بچه ها یکی این مرحله رو رد بکنه سیوش بزاره دعاش میکنم هر کاری میکنم نمیتونم ردش بکنم دستتون درد نکنه :40:
دوست عزیز شما سیو خودت را بذار من رد میکنم دوباره اپلود میکنم
MJ assassins creed
29-04-2010, 18:51
عزیز سیو خودت را اپلود کن با پ.خ برام لینک را بده تا همین الان بگم چکار کن
ممنون ازت آقا نیما.یک بار بیرون رفتم دوباره اومدم تو بازی درست شد.
shahabprince
29-04-2010, 18:56
ولی خودمونیما اگه سرور مجازی نمیومد تا الان باید صبر میکردیم تا این کرک skidrow بیاد.فکر کنم اگه اینجوری میشد چیزی ازم نمیموند از بس من حرص خوردم سر این قضیه و همش دنبال کرک میگشتم.اگه سرور مجازی نمیومد و چند روز پیش کرک skidrow میومد شما اصلا سراغ بازی میرفتید؟
bleu2u4u
29-04-2010, 19:39
اقامن اون مرحله که پدر ويري به خانواده ي اون يارو (فکر کنم پادشاهه)حمله ميکنه و داداش طرف رو ميکشه بعد اتزيو بايد از خود يارو محافظت کنه گير کردم
تا حالا 20 دفعه همه ي ادمهايي که اونجان رو کشتم , جون پدر ويري رو هم تموم کردم , بعد که اومدم دنبالش کنم دو نفر ميان و اول بايد اونا رو بکشم بعد بيفتم دنبالش ولي ديگه دير شده و اون فرار کرده .يه بارم که بهش رسيدم وايساد جلوم و فرار نکرد نه من اون رو ميتونستم بزنم نه اون انچنان تلاشي براي زدن ميکرد و مجبور شدم دوباره از اول برم
البته فکر کنم ميره اون جايي که خانواده ي اتزيو رو اعدام کردن ولي اونجا هم که ميرم هيچي نيست
با ايگل اي هم ميرم که شايد ببينمش ولي ...
RatAtouille
29-04-2010, 20:27
میدونم تکراری است ولی چون نتونستم پیداش کنم میپرسم .
همون غاری که پر اسکلت رو رد کردم یک جا هست که میگه در مخفی رو باز کن ولی روی تابوت اسکلتی هست که وقتی میرم جلوش چیزی نمیاد باید چه کار کنم . (همونجایی که جلوی تابوت یک مجسمه مردی با شمشیر ژست گرفته)
matrix_3s
29-04-2010, 20:44
میدونم تکراری است ولی چون نتونستم پیداش کنم میپرسم .
همون غاری که پر اسکلت رو رد کردم یک جا هست که میگه در مخفی رو باز کن ولی روی تابوت اسکلتی هست که وقتی میرم جلوش چیزی نمیاد باید چه کار کنم . (همونجایی که جلوی تابوت یک مجسمه مردی با شمشیر ژست گرفته)
باید یه ولو جدید دان کنین یا یه کرک جدید....................
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
کپی کنین
titanium_zarin
29-04-2010, 21:13
اقامن اون مرحله که پدر ويري به خانواده ي اون يارو (فکر کنم پادشاهه)حمله ميکنه و داداش طرف رو ميکشه بعد اتزيو بايد از خود يارو محافظت کنه گير کردم
تا حالا 20 دفعه همه ي ادمهايي که اونجان رو کشتم , جون پدر ويري رو هم تموم کردم , بعد که اومدم دنبالش کنم دو نفر ميان و اول بايد اونا رو بکشم بعد بيفتم دنبالش ولي ديگه دير شده و اون فرار کرده .يه بارم که بهش رسيدم وايساد جلوم و فرار نکرد نه من اون رو ميتونستم بزنم نه اون انچنان تلاشي براي زدن ميکرد و مجبور شدم دوباره از اول برم
البته فکر کنم ميره اون جايي که خانواده ي اتزيو رو اعدام کردن ولي اونجا هم که ميرم هيچي نيست
با ايگل اي هم ميرم که شايد ببينمش ولي ...
تا جايي كه من يادمه ...
اينو نبايد بزني ...بايد برسونيش به خونش...مگه دمه كليسا نريختن سرش؟؟؟؟اگه اره همينه كه ميگم...
اگه تو نقشه نشون نميده كجا بايد بري ايراد از كرك هست ....يه كرك ديگه بريز ...:10:
RatAtouille
29-04-2010, 21:43
باید یه ولو جدید دان کنین یا یه کرک جدید....................
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
کپی کنین
من یدونه دانلود کردم که حدود 196 کیلو بایت بود وعلامت سبزی روی نقشه هست ولی عملی انجام نمیشه . پس فکر کنم مشکل از اون باشه . راستی اونی که شما معرفی کردی 700 kb هست وقتی کپی میکنم کلا بازی میپره .:41:
eslamy_iut
29-04-2010, 21:49
من یدونه دانلود کردم که حدود 196 کیلو بایت بود وعلامت سبزی روی نقشه هست ولی عملی انجام نمیشه . پس فکر کنم مشکل از اون باشه . راستی اونی که شما معرفی کردی 700 kb هست وقتی کپی میکنم کلا بازی میپره .:41:
ورژن بازی رو به 1.01 ارتقا دادی؟ ندادی لینک بدم
titanium_zarin
29-04-2010, 22:16
دوست من توي منطقه سبز حالت ديد عقاب رو با دكمه e فعال كنيد تا بتونيد شخص موردنظرتون رو پيدا كنيد كه با رنگ زرد مشخص ميشه.....فقط همه جا رو بگردين....حتي روي پشت بامها...
eslamy_iut
29-04-2010, 22:46
لینک update 1.01
hotfile و 2share حتما کار میکنن
golmohammadi
30-04-2010, 00:20
دوستان دقت کنی عکسهای بزرگ قرار ندهید
حداکثر با سایز 800*600
bleu2u4u
30-04-2010, 01:18
تا جايي كه من يادمه ...
اينو نبايد بزني ...بايد برسونيش به خونش...مگه دمه كليسا نريختن سرش؟؟؟؟اگه اره همينه كه ميگم...
اگه تو نقشه نشون نميده كجا بايد بري ايراد از كرك هست ....يه كرك ديگه بريز ...
اره هیچ کاری نمیتونم بکنم هیچ چیزی هم رو نقشه بهم نمیگه
فکر کنم باید کرک رو عوض کنم
کرکم اون ولو 178 کیلو بایتی
titanium_zarin
30-04-2010, 10:24
اره هیچ کاری نمیتونم بکنم هیچ چیزی هم رو نقشه بهم نمیگه
فکر کنم باید کرک رو عوض کنم
کرکم اون ولو 178 کیلو بایتی
كرك رو عوض كنيد....صفحه قبل يه كرك 700كيلو هست كه نحوه كار باهاش رو هم نوشته...همونو بريز ...فقط بخون چي نوشته كه حالت گرفته نشه ...:19:
rouzbehshahgaldi
30-04-2010, 13:29
سلام من یه مشکلی پیدا کردم همون اول های بازی همونجا که اون سلاح رو میبره پیش داوینچی میگه درستش کن.وقتی میگه شمشیرمخفی رو انتخاب کن Q رو می زنم انتخاب می کنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته تصویر همینجور می مونه هنگ نمی کنه ولی اتفاقی هم نمی افته.این کرک جدید رو هم نصب کردم.
اگه راهنمایی کنید منون می شم:20:
AlexMercer
30-04-2010, 13:59
سلام من یه مشکلی پیدا کردم همون اول های بازی همونجا که اون سلاح رو میبره پیش داوینچی میگه درستش کن.وقتی میگه شمشیرمخفی رو انتخاب کن Q رو می زنم انتخاب می کنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته تصویر همینجور می مونه هنگ نمی کنه ولی اتفاقی هم نمی افته.این کرک جدید رو هم نصب کردم.
اگه راهنمایی کنید منون می شم:20:
شما دکمه 2 رو کیبوردت که زیر f2 قرار داره رو بزن:46:
mes que un club
30-04-2010, 15:14
سلام دوستان باز هم يه مشكل:31:
الان سكانس 11 هستم
يه قلعه اي هست كه دور از شهر هست ميرم اونجا نميدونم بايد چي كار كنم چند تا آدم هم بود اونا رو كشتم اما چيزي هم نشد شايد مشكل از والو هست
اينم عكسش
behnam263
30-04-2010, 15:36
آقا جدید ترین Value رو میشه لطف کنین آدرسشو بدین
چون من که میرم از یارو دفاع می کنم که نکشنش و هی صدای ناقوس میاد
دیگه هیچ سربازی نمیاد ولی طرف همینطور منو نیگاه مکنه و هیچ اتفاقی نمی افته!
به نظرتون جایی مشکل دارم یا از همون Value؟
rouzbehshahgaldi
30-04-2010, 15:38
شما دکمه 2 رو کیبوردت که زیر f2 قرار داره رو بزن:46:
ممنون لطف کردی...دکمه 2 من زیر F1 هستش:46:
AlexMercer
30-04-2010, 16:32
ممنون لطف کردی...دکمه 2 من زیر F1 هستش:46:
:31::31: خدا رو شکر حل شد:46:
سمت راست کلیسا یکی از کشیش ها داره با 2 تا سرباز حرف میزنه که سربازا میخوان بکشنش. باید سربازارو بکشی و با کشیشه حرف بزنی. از eagle vision استفاده کن:46:
Ali.Mirzaie
30-04-2010, 16:49
آقا من اینجا گیر کردم...
به اون سربازه که فرار میکرد رسیدم و کشتمش و الان اون اسکلت رو که روی در هست و باز نمیکنه.!!!
AlexMercer
30-04-2010, 17:07
آقا من اینجا گیر کردم...
به اون سربازه که فرار میکرد رسیدم و کشتمش و الان اون اسکلت رو که روی در هست و باز نمیکنه.!!!
شما مشکل ولو داری. اخرین ولو رو دانلد کنو
کلا 3 راه داری. یا کرک ساکیدرو رو جایگزین کنی. یا ولو عوض کنی. یا مرحله رو از اول بری سرباز رو بگیری و بکشی قبل از اینکه برسه:46:
سلام دوستان کسی میتونه رمز فیلم شماره 2 توی شهر فلورانس رو بذاره . هر کاری کردم نتونستم بفهمم چی میشه
eslamy_iut
30-04-2010, 17:39
آقا من اینجا گیر کردم...
اگه میخوای از شر این مشکلات خلاص بشی راه حلت اینه
morrigan_neit
30-04-2010, 20:26
سلام دوستان باز هم يه مشكل:31:
الان سكانس 11 هستم
يه قلعه اي هست كه دور از شهر هست ميرم اونجا نميدونم بايد چي كار كنم چند تا آدم هم بود اونا رو كشتم اما چيزي هم نشد شايد مشكل از والو هست
اينم عكسش
eagle vision رو بزن ببین چیزی نشون نمیده
اگه نه که حتما بقیه دوستان میگن value جدید بریز:D:D
morrigan_neit
30-04-2010, 20:31
سلام دوستان کسی میتونه رمز فیلم شماره 2 توی شهر فلورانس رو بذاره . هر کاری کردم نتونستم بفهمم چی میشه
lمنظورا از فیلم هموناس که باید توو قاب عکسا دنبال چیزی باشی؟؟
اگه آره دنبال سیب بگرد توو عکسا:D:D
reza habibi
30-04-2010, 20:55
سلام .اگر کسی کمکم کنه ممنونش می شم ودعاش می کنم.من جایی که اون اتاق سفید میشه و میگه codex page پیدا کن گیر کردم.29 پیدا کردم هرجا هم بگی گشتم حتی همه پونت ها هم رفتم ولی... .
سلام .اگر کسی کمکم کنه ممنونش می شم ودعاش می کنم.من جایی که اون اتاق سفید میشه و میگه codex page پیدا کن گیر کردم.29 پیدا کردم هرجا هم بگی گشتم حتی همه پونت ها هم رفتم ولی... .
بیا داداش اینو یه سر بزن حالشو ببر:
Mahdi_Moosavi
30-04-2010, 23:41
بازی فوق العاده ای بود . جزو بازی هایی هست که واقعا ارزش وقت گذاشتن داره .
ah-eli-95
01-05-2010, 01:01
سلام دوستان راهنمای مراحلش نیست؟؟؟
من همون اول گیر کردم نشهبالا نمیاره!
reza habibi
01-05-2010, 01:04
بیا داداش اینو یه سر بزن حالشو ببر:
کد:
عزیزم این چه جوابیه من دارم میمیرم دیگه.خواهشا جواب درستی بده اینی که گفتی من نمی دونم چه کارش کنم.سوال من اینه وکمک درستی می خوام:سلام .اگر کسی کمکم کنه ممنونش می شم ودعاش می کنم.من جایی که اون اتاق سفید میشه و میگه codex page پیدا کن گیر کردم.29 پیدا کردم هرجا هم بگی گشتم حتی همه پونت ها هم رفتم ولی... .
سلام دوستان راهنمای مراحلش نیست؟؟؟
من همون اول گیر کردم نشهبالا نمیاره!
بفرما اینم راهنمای مراحل بصورت کامل:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.