PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16

Big-Boss
10-05-2010, 18:39
لعنت به این الطایر بابا از اون برجه بالا نمیره یکی کمک کنه
من اساسین میخوام:دی

منم این بازی رو دارمم تو xbox بازی میکنم همین نشکل الطایر رو دارم باید چیکار کنم؟

بدون اینکه جهت بدید رو لبه روبرو قرار بگرید و بپرید خودش تیرک چوبی رو میگیره.

HoJJaT_07
10-05-2010, 19:37
لانچر رو از روی بازی ریختم (دی وی دی) موقع اجرای لانچر اینو میده و پچ نصب نمیشه

Missing command line parameter -prodid, see integration guide for deatils

farzan311
10-05-2010, 19:49
خوب اگه نمیتونید الطایر رو رد کنید بدید من رد کنم حوصلم سر رفته

brain
10-05-2010, 19:51
سلام.
بچه ها تو همون مراحل آغازین بازی ، قسمتی که پدر ازیو یه نامه میده تا بدیمش به کسی ، برای من هیچ مکانی رو مشخص نمیکنه تا من برم ... ولی تو walkthrough ها دیدم ، گفته تو نقشه رو دنبال کن .... مله من که هیچ علامتی نبود جز دکتر و ... مشکل از کجاست ؟

elendil
10-05-2010, 20:24
دوستان بازی رو نصب کردم تو خود دیسک یوبی سافت لانچر هم بود بعد از همه این ها که نصب کردم وقتی اجرا میکنم میگه که باید به سرور اصلی وصل شیو این داستانا (خورد تو ذوقم :( )

الان من چه باید بکنم :دی :دی کرک دیگه حتما داره که این همه صفحه رفته جلو و در موردش بحث میکنین دیگه :دی :دی

HoJJaT_07
10-05-2010, 20:35
کسی جواب نداد ؟ :دی

underworld
10-05-2010, 20:42
خوب من هم این بازی رو امروز تموم کردم
باید بگم بازی از هر نظری نسبت به شماره 1 بهتر شده بود و چیزهای جدید زیادی داشت و واقعا لذت بخش بود

فقط از یه چیزی خوشم نیومد اینکه اون اواخر بازی اتزیو 2 بار چاقو میخوره ولی هر دوبار (مخصوصا بار دوم توی مرحله آخرش به طرز مسخره ای ) جون سالم به در میبره و هیچ طوریش نمیشه
ولی در کل انتظار اومدن شماره سومش رو دارم که فکر میکنم از این یکی هم احتمالا بهتر از آب در بیاد

black.assassin
10-05-2010, 22:22
سلام.
بچه ها تو همون مراحل آغازین بازی ، قسمتی که پدر ازیو یه نامه میده تا بدیمش به کسی ، برای من هیچ مکانی رو مشخص نمیکنه تا من برم ... ولی تو walkthrough ها دیدم ، گفته تو نقشه رو دنبال کن .... مله من که هیچ علامتی نبود جز دکتر و ... مشکل از کجاست ؟

کرکتو عوض کن .

brain
10-05-2010, 22:59
کرکتو عوض کن .
اذیت نکن .... چه کرکی سالمه ؟ من الان اینجوری اجرا میکنم بازی رو : یه آیکون بنام server رو دسکتاپه ، اجراش میکنم و بعدش آیکون بازی !!!

الان چه کرکی رو استفاده کنم درست میشه ؟!

nima sohrabi
10-05-2010, 23:10
اذیت نکن .... چه کرکی سالمه ؟ من الان اینجوری اجرا میکنم بازی رو : یه آیکون بنام server رو دسکتاپه ، اجراش میکنم و بعدش آیکون بازی !!!

الان چه کرکی رو استفاده کنم درست میشه ؟!

دوست عزیز از کرک داخل امضا من استفاده کنید
این کرک جدیدترین و اخرین کرک این بازی هست
لطفاً توضیحات را دقیق مطالعه کنید
موفق باشی
:11:

Soap
11-05-2010, 00:08
يه عكس ديگه براتون پيدا كردم...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

capitan prise
11-05-2010, 02:51
من که با یکش بیشتر حال کردم این یه جوریه
اصلا نمیچسبه خسته کننده و تکراریه یا فقط واسه من اینجوریه؟

bleu2u4u
11-05-2010, 04:39
من یه ده دقیقه ای توی ویکی .. چرخ زدم شونصد تا ایراد تاریخی تو بازی پیدا کردم
نمیدونم چه اصراری بوده سازنده های بازی از شخصیت های حقیق استفاده کنن تا از ارزشهای این بازی فوق العاده کم کنن

1- نیکولو ماکیاولی متولد سال 1469 یعنی وقتی توی این بازی نشون داده میشه تازه یه جوون 20 ساله بوده
2- این ماکیاولی از اون ادم های عوضی و پاچه خار زمان خودش بوده (یه چیز تو مایه های رضازاده ی خودمون) که توی معروفترین رسالش "شهریار" از اول تا اخرش پاچه ی دِ مدیچی خانواده ی حاکم بر فلورانس رو خارونده
3- ساونارولا از سال 94 تا 98 رهبر فلورانس بوده (4 سال تمام) و در اخر هم بخاطر اختلافاتی که با پاپ الکساندر ششم داشته شکنجه و سپس با سه تا از دوستاش (نه تنها و بوسیله ی مردم) سوزانده میشه

اینها همه ظرف 10 دقیقه بدست اومده مطمئنا اگر وقت بیشتر میگذاشتم میشد اشکالات بیشتری هم گرفت

AlexMercer
11-05-2010, 07:03
دوستان دست اتزیو در نسخه شماره 3 قطع میشه.
علاوه بر اون hidden blade دو لبه خواهد داشت

p30worldapm
11-05-2010, 08:34
من که با یکش بیشتر حال کردم این یه جوریه
اصلا نمیچسبه خسته کننده و تکراریه یا فقط واسه من اینجوریه؟
اتفاقا برای من یکش تکراری شد و وسطش ولش کردم ولی اینیکی خیلی ردیف بود که بعد از مدتها چسبیده بودم به یه بازی تا اینکه رسیدم به اون زیرزمینه که در تابوتش باز نمی شه الآن حسابی خورده تو حالم. کرک skidrow رو هم ریختم ولی هیچ تغییری نکرد! هنوز در اون رو باز نمی کنه! همین جوری بایستم جلوش شیفت رو بزنم درست می شه؟ مطمئنین که نباید کار دیگه ای بکنم؟
کرک دیگه ای ندارین؟

tonypb
11-05-2010, 08:48
سیو های من پاک شد....:41:
دوستان کسی سیو او قسمت که اون دختره که پاش شکست و بهمون یاد میده چجوری بهتر از دیوار بالا بریم رو دارید؟؟؟
ممنون میشم اگه بزارید...

R O O T
11-05-2010, 09:51
دوستان دست اتزیو در نسخه شماره 3 قطع میشه.
علاوه بر اون hidden blade دو لبه خواهد داشت

سلام میشه بگید دیگه چه چیزایی انجام میشه تو نسخه ی بعدی ؟ تشکر:20::46:

eslamy_iut
11-05-2010, 12:43
لانچر رو از روی بازی ریختم (دی وی دی) موقع اجرای لانچر اینو میده و پچ نصب نمیشه

شما برای اجرای بازی نباید لانچر رو اجرا کنید و باید assassinscreed2game.exe رو از محل نصب اجرا کنید به هر حال راه حل شما توی امضای منه کرک skidrow در ضمن لانچر باید در c:programfiles/ubisoft/ubisoftgamelauncher ریخته بشه

Loaded_nigga
11-05-2010, 12:46

دوست عزیز اونطور که معلومه اواخر 2010 نسخه ای مشابه اساسینز-کرید-2 ارائه خواهد شد که بیشتر روی قابلیت مولتی - پلیر بازی کار شده و گرافیک و شخصیت پردازی و روند بازی مشابه نسخه ی 2 خواهد بود حتی " اتزیو " هم جزو شخصیت ها خواهد بود ، ولی نسخه ای که خیلی ها منتظرش هستند یعنی {{ اسساسینز-کرید-3 }} سال بعد عرضه میشه که به احتمال زیاد شخصیت اصلی بازی یک " خانم " یا " دختر " هست که به نظر من جذابیت بازی رو فوق العاده بالا میبره !!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

malkemid
11-05-2010, 13:00
اتفاقا برای من یکش تکراری شد و وسطش ولش کردم ولی اینیکی خیلی ردیف بود که بعد از مدتها چسبیده بودم به یه بازی تا اینکه رسیدم به اون زیرزمینه که در تابوتش باز نمی شه الآن حسابی خورده تو حالم. کرک skidrow رو هم ریختم ولی هیچ تغییری نکرد! هنوز در اون رو باز نمی کنه! همین جوری بایستم جلوش شیفت رو بزنم درست می شه؟ مطمئنین که نباید کار دیگه ای بکنم؟
کرک دیگه ای ندارین؟

آخرین ولیو رو باید بریزی شما...ریختی؟

eslamy_iut
11-05-2010, 13:38
کرک دیگه ای ندارین؟

شما بهتره abort memory کنی و دوباره tomb رو با skidrow بری این احتمالا به خاطر سیوه بعد از abort memory یکی از مرحله های جانبی رو برو و بعد برو سراغ tomb

AlexMercer
11-05-2010, 14:47

از این سایت اسلحه های جدید اتزیو رو میشه دید و همچنین فیلم جدیدش.

aha2012
11-05-2010, 16:19
خب بالاخره منم بعد از مدتها انتظار و کرکهای بدرد نخور و ....تونستم اینو بازی کنم تازه رو لپ تاپم چون لپ تاپم 64 بیتی بود.
میتونم بگم که از نسخه ی اولش خیلی بهتر شده مخصوصا از نظر گرافیک .
بعد از یه چیزیش خوشم نیومد و اون اینکه تمام حرکاتاش و گیم پلی بازی مثل نسخه ی قبلیشه.البته من هنوز اوایل بازی هستم شاید بهتر بشه
خلاصه اینکه بازیه خیلی خوبیه

چرا رو سیستمم که 32 بیتی بود جواب نداد ولی رو 64 بیتی جواب داد؟؟؟عجیب نیست یه ذره؟ بخاطر رم هست یا نه بخاطر یه چیز دیگه؟اگه میدونید لطفا بگید.ممنون

HoJJaT_07
11-05-2010, 17:05
مشکل من اینه پچه نصب نمیشه اصلا . میگه

am.as.fa
11-05-2010, 18:25
سلام به همگی دوستان عزیز
این بازی شده بلای جون من آخرش از دست این بازی سکته میکنم
بعد از خرید بازی دوستان و انجام کارهای سرور مجازی بازی خوب اجرا می شد فقط یه مشکل عجیب داشت بعد از دیدن پدرش همون اویل بازی دیگه کار تموم می شد باید میرفت دل دزدی جیب زنی وکتک کاری از تو قایق ها پول بر می داشت به زبان ساده اون علامت سبز داخل نقشه ظاهر نمی شد تا ماموریت بگیره و هر از چند گاهی هم بازی اتوماتیک کامل قطع می شدو... بدبختی تو اینترنت خیلی سرچ کردم تا به سایت game fix برخورد کردم یه فایل 738کیلوبایتی(sr-aciif.7z) دانلود کردم و بازی روبراه شد ولی ذخیره های بازی رو از بین برد .
الان بازی خوب پیش میرفت تا اونجا که 14 تا قسمت نور ظاهر میشه و باید یکی یکی یا سرعت خودش رو برسونه به اونها تا خواهرش رو نجات بده بعد می ره تو اون خون(ف .ح.خ) با اون زنه حرف می زنه بعد میآن بیرون میرن یه دور می زنن بر میگردن سر جای اولشون زن پیراهن قرمز تنش هست و یه فلش آبی رنگ روی سرش و برای اولین بار لنزو خودش رو با مردمی که رد میشن یکی میکنه بعد از برگشتشون سر جای اول دو دسته زن هستن که در گروه های 5 نفری گرد وایستادن میره بینشون و رنگشون با اونا یکی میشه اون حیاط دارای 3 در نرده ای که بعد از تموم شدن حرفای زن دیگه هیچ کاری نمی شه کرد اون دیواره های محدود کننده کارو یکسره می کنن هیج علامت و مشخصه ای هم روی نقشه نیست .
البته یادم نره این فایلی که گفتم بازی رو بدون سرور مجازی و خیلی خوب اجرا میکرد.
از دوستان خواهشمندم یه راهنمایی کنن
این پیغامم میده

Hold and walk into someone to steal from them
تو پست بعدی یه عکس می زارم

p30worldapm
11-05-2010, 18:59
آخرین ولیو رو باید بریزی شما...ریختی؟
این ولیو چیه؟ کجا هست؟

tonypb
11-05-2010, 19:00
سیو های من پاک شد....:41:
دوستان کسی سیو او قسمت که اون دختره که پاش شکست و بهمون یاد میده چجوری بهتر از دیوار بالا بریم رو دارید؟؟؟
ممنون میشم اگه بزارید...

کسی نداره؟:41:

KHOFASH681
11-05-2010, 19:08
بچه ها کسی راهنمایی کل the truth رو نداره (( فارسی )) ؟!!!!!!!!!!!!!!

مثلا اون قسمتهایی که باید سیب پیدا کنی یا یه تصویری رو بچرخونی رو با بدبختی میشه رد کرد اما اون کدهای 3 رقمی پدر منو در آورده:41:

am.as.fa
11-05-2010, 19:47
سلام به همگی دوستان عزیز
این بازی شده بلای جون من آخرش از دست این بازی سکته میکنم
بعد از خرید بازی دوستان و انجام کارهای سرور مجازی بازی خوب اجرا می شد فقط یه مشکل عجیب داشت بعد از دیدن پدرش همون اویل بازی دیگه کار تموم می شد باید میرفت دل دزدی جیب زنی وکتک کاری از تو قایق ها پول بر می داشت به زبان ساده اون علامت سبز داخل نقشه ظاهر نمی شد تا ماموریت بگیره و هر از چند گاهی هم بازی اتوماتیک کامل قطع می شدو... بدبختی تو اینترنت خیلی سرچ کردم تا به سایت game fix برخورد کردم یه فایل 738کیلوبایتی(sr-aciif.7z) دانلود کردم و بازی روبراه شد ولی ذخیره های بازی رو از بین برد .
الان بازی خوب پیش میرفت تا اونجا که 14 تا قسمت نور ظاهر میشه و باید یکی یکی یا سرعت خودش رو برسونه به اونها تا خواهرش رو نجات بده بعد می ره تو اون خون(ف .ح.خ) با اون زنه حرف می زنه بعد میآن بیرون میرن یه دور می زنن بر میگردن سر جای اولشون زن پیراهن قرمز تنش هست و یه فلش آبی رنگ روی سرش و برای اولین بار لنزو خودش رو با مردمی که رد میشن یکی میکنه بعد از برگشتشون سر جای اول دو دسته زن هستن که در گروه های 5 نفری گرد وایستادن میره بینشون و رنگشون با اونا یکی میشه اون حیاط دارای 3 در نرده ای که بعد از تموم شدن حرفای زن دیگه هیچ کاری نمی شه کرد اون دیواره های محدود کننده کارو یکسره می کنن هیج علامت و مشخصه ای هم روی نقشه نیست .
البته یادم نره این فایلی که گفتم بازی رو بدون سرور مجازی و خیلی خوب اجرا میکرد.
از دوستان خواهشمندم یه راهنمایی کنن
این پیغامم میده

Hold and walk into someone to steal from them
تو پست بعدی یه عکس می زارم

خواهشن اگه فایلی لازم داره لینکش رو بزارید یک دنیا ممنون میشم

tonypb
11-05-2010, 19:55
خواهشن اگه فایلی لازم داره لینکش رو بزارید یک دنیا ممنون میشم

بین مردم راه برو و اسپیس رو نگه دار تا از مردم پول بدزده.

AlexMercer
11-05-2010, 21:12
عکسهای بازی جدید

HoJJaT_07
11-05-2010, 21:16
دیروز از یه جایی گرفتم توی setup یه فایل خراب بود کلا نصب نکردم ( ایگنور زدم ) الان بدون پچ کرک رو ریختم 5 دقیقه بازی کردم مشکلی نداشت . اون دی وی دی بردم ظهر دادم گفت فردا بیا ...

این نصب نکردن پچ تاثیری داره ؟

M A X I M U M
11-05-2010, 22:30
عکسهای بازی جدید

این عکسا مال چین ؟
همچین جاهایی رو تو بازی ندیده بودم !

AlexMercer
11-05-2010, 22:47
این عکسا مال چین ؟

این ماله نسخه 3 هست.:46:

Big-Boss
11-05-2010, 22:51
این عکسا مال چین ؟

این ماله نسخه 3 هست.:46:

مربوط به نسخه بعدی اسمش احتمالا AC III نباشه.
به نام AC Brotherhood تا الان معرفی شده.

M A X I M U M
11-05-2010, 22:54
یعنی فیک نیست ؟!
چقدر سریع از نسخه بعدی اسکرین شات دادن بیرون !

Big-Boss
11-05-2010, 23:01
یعنی فیک نیست ؟!
چقدر سریع از نسخه بعدی اسکرین شات دادن بیرون !

نه فیک نیستش سایتش هم راه اندازی شده امسال هم قراره عرضه بشه.

تریلر:

دو تا تریلر کوچیک از Assassin's Creed: Brotherhood منتشر شده:

p30worldapm
11-05-2010, 23:22
شما بهتره abort memory کنی و دوباره tomb رو با skidrow بری این احتمالا به خاطر سیوه بعد از abort memory یکی از مرحله های جانبی رو برو و بعد برو سراغ tomb
ای ول! بالاخره درست شد!!
دستت درد نکنه، خیلی باهالی!

فیک یعنی چی؟

Big-Boss
11-05-2010, 23:53
فیک یعنی چی؟

جعلی,دروغین,غیرواقعی : FAKE

eslamy_iut
12-05-2010, 00:39
مشکل من اینه پچه نصب نمیشه اصلا . میگه

شما اگه لانچر رو داری این کار رو انجام بده
1-فایل های اجرایی که در پایین هست رو بگیرید و طبق دستور العمل اونها عمل کنید

فایل های اجرایی:

کد:

فایل های Assassin'sCreedII.exe و Assassin'sCreedIIGame.exe رو در محل نصب بازی و ubisoftgamelauncher.exe رو در مسیر زیر بریزید
کد:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
بعد از اینکه اینکارا تموم شد به این پست برو و از مرحله ی شماره ی 2 به بعد ادامه بده

Mostafa NBA
12-05-2010, 11:51
دوستان من اونجایی موندم که باید از Lorenzo Midici دفاع کنم. منتها بعده اینکه همه رو میکشم, هیچ اتفاقی نمیوفته و لورنزو سر جاش وامیسته ! و علامت آبی آجکت روی لورنزو هست. فکر کنم Value نیاز باشه.
راهنمایی کنید لطفاً.

HoJJaT_07
12-05-2010, 11:54
نه عزیزم نیازی نبود بدون ریختن پچ کرکو ریختم کار کرد .

الان یکم افت فریم دارم اما کیفیتش خیلی بالاست رفتم دیدم همه چی رو high هست . یکم بهتره بیارم پایین

SA3EDLORD
12-05-2010, 12:34
دوستان من اونجایی موندم که باید از Lorenzo Midici دفاع کنم. منتها بعده اینکه همه رو میکشم, هیچ اتفاقی نمیوفته و لورنزو سر جاش وامیسته ! و علامت آبی آجکت روی لورنزو هست. فکر کنم Value نیاز باشه.
راهنمایی کنید لطفاً.
عزيزان قبلا هم گفتم الان هم ميگم.من يه پچ بدون هيچ مشكلي دارم.ميخواين براتون اپلود كنم و براتون بذارم.
هركس خواست بهم پ.خ بده تا براش لينك دانلود رو بدم.خودم بازي رو تموم كردم.بدون هيچ مشكلي.
:40::40::40:

HoJJaT_07
12-05-2010, 13:11
میگم افت فریم مربوط به چی هست رم ؟

توی ویستا با این سیستم یکم افت فریم هست . فکر کنم مثلا fps روی 10-13 باشه

2GB Ram
Geforce 8600 GT 512 MB
Intel 3.06 HT

Mostafa NBA
12-05-2010, 13:36
میگم افت فریم مربوط به چی هست رم ؟

توی ویستا با این سیستم یکم افت فریم هست . فکر کنم مثلا fps روی 10-13 باشه

2GB Ram
Geforce 8600 GT 512 MB
Intel 3.06 HT

رم کافیه ولی گرافیکت نه. البته cpu هم به شدت ضعیفه.

HoJJaT_07
12-05-2010, 13:37
به هر حال راهی نیست این افت فریم رفع شه ؟ والا GTA IV که از این سنگین تر بود بدون مشکل اجرا شد (البته بگم با کلی نرم فزار و پچ و کلک :دی

black.assassin
12-05-2010, 14:00
به هر حال راهی نیست این افت فریم رفع شه ؟ والا GTA IV که از این سنگین تر بود بدون مشکل اجرا شد (البته بگم با کلی نرم فزار و پچ و کلک :دی

gta iv رم می خواد ولی گرافیک زیادی نمی خواد ولی این بازی تو صحنه هایی که نشون میده و حرکاتی که از نزدیک نشون میده گرافیک بالایی داره .

HoJJaT_07
12-05-2010, 14:28
پس حتی اگه کیفیت گرافیکی هم low کنم تاثیری نداره ؟

elendil
12-05-2010, 20:05
خب من اون کرک skirdow رو دیروز ریختم و بازی هم تا یه جایی رفتم الان یه سوال برام پیش اومده دوستان

من توی ونیز هستم و قلعه رو گرفتیم و اینا

الان چقدر دیگه مونده تا بازی تموم بشه؟؟ :دی :دی

rezaninja
12-05-2010, 20:13
با سلام

من این بازی رو تقریبا تازه شروع کردم تو اون قسمت از یه نفر ما و به اون حوضچه آب راهنمایی میکنه ما از اون پایین تو اونجا قبرو اسکلت ها است تو این مرحله اون یارو فرار میکنه و دنبالش میفتی و در آخر همه اون چار نغر میکشی بعدا یه دربو نشون میده من هرچی کردم باز نشد قسمت kill ...........tempelter

titanium_zarin
12-05-2010, 20:49
با سلام

من این بازی رو تقریبا تازه شروع کردم تو اون قسمت از یه نفر ما و به اون حوضچه آب راهنمایی میکنه ما از اون پایین تو اونجا قبرو اسکلت ها است تو این مرحله اون یارو فرار میکنه و دنبالش میفتی و در آخر همه اون چار نغر میکشی بعدا یه دربو نشون میده من هرچی کردم باز نشد قسمت kill ...........tempelter

سلام...
اونجا يه تابوت هست ...جلوش شيفت بزن بازش كن ...اگه شيفت كار نميكنه بايد كرك رو عوض كني ... همينجا هم هست ...صفحه قبل رو نگاه كن توي امضاي يكي از دوستان هست ...:10:

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

خب من اون کرک skirdow رو دیروز ریختم و بازی هم تا یه جایی رفتم الان یه سوال برام پیش اومده دوستان

من توی ونیز هستم و قلعه رو گرفتیم و اینا

الان چقدر دیگه مونده تا بازی تموم بشه؟؟ :دی :دی

حالا مونده...بايد بري ...تازه كارهاي جديد ياد ميگيري...فعلا حال كن ...

rezaninja
12-05-2010, 22:51
با سلام دوست عزیز

اونجا تابوتی نیست من آخرین قسمت این مرحله منظورمه همون که چهار نفر مشغول خوردن نوشیدنی تو اون اتاق هستند و اون نگهبانها وقتی دنبالش پشت سرش درها را میبنده و تو بایید از یه راه دیگه بری وقتی همه نگهبانها را میکشی اون دره باز نمیشه فکر کنم کرک مشکل داره من از کدوم کرک استفاده کنم چون فکر کنم دو تا کرک موجود باشه skirdow یا اون یکی

titanium_zarin
12-05-2010, 23:05
با سلام دوست عزیز

اونجا تابوتی نیست من آخرین قسمت این مرحله منظورمه همون که چهار نفر مشغول خوردن نوشیدنی تو اون اتاق هستند و اون نگهبانها وقتی دنبالش پشت سرش درها را میبنده و تو بایید از یه راه دیگه بری وقتی همه نگهبانها را میکشی اون دره باز نمیشه فکر کنم کرک مشکل داره من از کدوم کرک استفاده کنم چون فکر کنم دو تا کرک موجود باشه skirdow یا اون یکی

اگه از skirdow استفاده كني بهتره ...
اگرم ديدي رد نميشي يه عكس از مرحله بزار ...

...ALI...
12-05-2010, 23:12
با سلام دوست عزیز

فک نکنم دری قرار بود باز کنیم.
فکنم از گوشه ی دیوار باید بری. یه عکس بزار تا بگم.
یه جایی دیوار باید باز باشه.

bleu2u4u
13-05-2010, 11:33
راستی شما فهمیدید قضیه ی این خال سمت چپ سینه که همه ی زنهای ... داشتن چیه؟

eslamy_iut
13-05-2010, 11:59
راهنمایی کنید لطفاً.

اگه کرک سرور بریزید برید دردسر value و هزار تا عوارض جانبی داره بهتره skidrow رو بگیری و خودتو راحت کنی

فقط پست رو کامل بخون که نگی سیوام پاک شد و ...

RatAtouille
13-05-2010, 15:17
من جايي كه تو گير كردي 30 دقيقه پيش بالاخره رد كردم همون كرك بهترين كرك هست مال من بعد نصب كرك نمي اومد ولي امروز به خواست خدا اومد ...! بعد از تابوت در سنگي رو باز كن بعد از آن كه صفحه سفيد شد اگر رفتي مرحله بعد كه هيچي ولي اگر نرفتي فقط بشين دعا كن :20:

دمتون گرم كرك خوبي بود امروز از شادي منفجر شدم . راستي قبل از تابوت و اين حرفا بايد تمام مراحل آن را از جمله مسابقه رو انجام داده باشي.! فكر كنم

كرك

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

سلام...
اونجا يه تابوت هست ...جلوش شيفت بزن بازش كن ...اگه شيفت كار نميكنه بايد كرك رو عوض كني ... همينجا هم هست ...صفحه قبل رو نگاه كن توي امضاي يكي از دوستان هست ...:10:

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

حالا مونده...بايد بري ...تازه كارهاي جديد ياد ميگيري...فعلا حال كن ...

من هم ميخواستم همينو بگم .

p30worldapm
13-05-2010, 16:45
من از اون شهر بزرگه برگشتم پیش عموهه بعد بهم دوتا حرکت جدید یاد داد که یه دفه یه آقاهه اومد و یه چیزی گفت عموهه هم گفت برم تو اون شهر کوچولوهه. بعد از یه آقاهه ماموریت گرفتم. یه فلش وسط یه برج بلند هست و من هر چی آدم اون دورو بر بود رو کشتم الآن هم با افتخار بالای برج ایستادم! می شه بگین الآن باید دقیقا چی کار کنم؟

am.as.fa
13-05-2010, 17:45
سلام دوستان توی این مموری سه توی یه محوطه گرد با چند نفر شمشیر زنی و ... تمرین می کنه برای شکست نفر چهارم گفته space + دکمه 1 نگهدارید و بقییه رو دیگه متوجه نشدم ولی این یارو رو هرچی میزنم فایده نداره دفاع و فرار هم می کنم همینطر آیا را خاصی داره شکست دادنش یا بای انقدر بزنیم که که از کله مون بخار بلند شه البته سه نفر قبلی یه دقیقه بیشتر کار نمی برن ولی این یکی مخرب اعصاب

havas_1980
13-05-2010, 18:21
من از اون شهر بزرگه برگشتم پیش عموهه بعد بهم دوتا حرکت جدید یاد داد که یه دفه یه آقاهه اومد و یه چیزی گفت عموهه هم گفت برم تو اون شهر کوچولوهه. بعد از یه آقاهه ماموریت گرفتم. یه فلش وسط یه برج بلند هست و من هر چی آدم اون دورو بر بود رو کشتم الآن هم با افتخار بالای برج ایستادم! می شه بگین الآن باید دقیقا چی کار کنم؟هدفتون به احتمال بسیار زیاد Antonio Maffei هست که بایستی بالای برج باشه, اما متاسفانه نامرئی شده! (درسته؟)... مجبورین Value رو تعویض کنین (صفحات قبل رو نگاه کنین... حدودا صفحه 200)

سلام دوستان توی این مموری سه توی یه محوطه گرد با چند نفر شمشیر زنی و ... تمرین می کنه برای شکست نفر چهارم گفته space + دکمه 1 نگهدارید و بقییه رو دیگه متوجه نشدم ولی این یارو رو هرچی میزنم فایده نداره دفاع و فرار هم می کنم همینطر آیا را خاصی داره شکست دادنش یا بای انقدر بزنیم که که از کله مون بخار بلند شه البته سه نفر قبلی یه دقیقه بیشتر کار نمی برن ولی این یکی مخرب اعصاب
پست آدرس زیر رو مطالعه کنین:

p30worldapm
13-05-2010, 20:47
هدفتون به احتمال بسیار زیاد Antonio Maffei هست که بایستی بالای برج باشه, اما متاسفانه نامرئی شده! (درسته؟)... مجبورین Value رو تعویض کنین (صفحات قبل رو نگاه کنین... حدودا صفحه 200)
[/code]
این ولیو چی چی هست؟
دوباره بازی کردم اونجا رو این بار بی سروصدا رفتم یارو سرجاش بود.

HUB
13-05-2010, 22:39
دوباره بازی کردم اونجا رو این بار بی سروصدا رفتم یارو سرجاش بود.
عزیزم پریده پایین شاید

siavashjal
13-05-2010, 23:35
دوستان به چه اشکالات جالبی برخورد می کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من الان دفعه دومه که دارم بازی رو انجام می دم از همون آفلاین سرور و value استفاده می کنم (نسخه 1906) تا الان هم مشکلی پیش نیومده.

am.as.fa
14-05-2010, 12:22
دوستان موقع تمرین توی محوطه گرد از دست این نفر چهارم چقدر باید فرار کنیم ما هر چی در رفتیم افاقه نکرد (Escape)
نمی شه این تمرین رو اصلا انجام نداد خدا می دونه الا ن سازنده های بازی خودشون رو چقد متفکر فرض کردن که اومدن تازه تو مرحله 3 تازه ورداشتن آموزش بازی رو گذاشتن

HoJJaT_07
14-05-2010, 16:41
میگم از کجا بفهمم نسخم چنده . یعنی 1.0 هست یا 1.1 :دی پچ واسه من یه جوری نصب شد . برای تست یه ترینر ریختم که ببینم چه نسخه ای هستم (ترینر 1.0 بود ) دیدم نمیخونه پس با این حساب 1.1 باید باشم که موقع نصب پچ ارور داد ./

در کل الان چه ورژنی هستم :دی

meha
14-05-2010, 16:43
:19::19::19::19::19:

وای دوستان کمک!!

بازی رو اجرا کردم دیدم سیوم نیست و باید از اول شروع کرد!

سیو بازی کجای ویندوز هست؟

کمک چه کار کنم؟!!!!!

titanium_zarin
14-05-2010, 16:48
خیلی خیلی ممنونloomina

ولی گیج که بودم گیج تر شدم

نگاه کن اون نگهبانی که بالای پشت بام هست کاری به کارت نداره اصلا اون رو میشکیم اون به هیچ

راه من اینه:
من همونجایی که هست میپرم توی آب بعد میرم اون طرف کشتی میرم از کشتی بالا آویزون میشم یک نگهبان میره بالا یکی میره اون سمت دوتاشون بعضی موقع ها همزمان میان می ایستن همون قسمتی که نرده نداره این دوتا رو میندازم پایین بعد میام پایین اونی که روی اسکله راه میره رو میکشم بعد دوباره از کشتی میرم بالا بالاترین قسمت کشتی که 2 نفر ایستادن یکی هم میره و میاد اونی که میره و میاد رو میندازم پایین بعد اون دوتا رو میکشم

حالا میمونه 5 نفر

2تاشون جلوی کشتی ایستادن

یکی هم میره و میاد اینو چون اون دوتا کله گنده زره پوشا نزدیک بهش نمیشه کاریش کرد

خب حالا چه کار کنم؟

باید از این 5 نفر که موندم اول کدوم رو و چه طوری بکشم؟

سلام...من راه ساده اش رو 2 پست بالاتر گفتم...حالا ديگه خود داني ...

---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

میگم از کجا بفهمم نسخم چنده . یعنی 1.0 هست یا 1.1 :دی پچ واسه من یه جوری نصب شد . برای تست یه ترینر ریختم که ببینم چه نسخه ای هستم (ترینر 1.0 بود ) دیدم نمیخونه پس با این حساب 1.1 باید باشم که موقع نصب پچ ارور داد ./

در کل الان چه ورژنی هستم :دی
سلام...برو به جايي كه بازي رو نصب كردي ...بعد رو ايكون بازي كليك راست كن و پروپرتيس رو بزن ...
بعد هم قسمت ورژن رو نگاه كن...

وای دوستان کمک!!

کمک چه کار کنم؟!!!!!

خيليا متاسفانه اينجوري شدن ...
راهي نداره ...يا از اول بريد ....يا سيو رو از يكي از دوستان بگيريد...:2:

meha
14-05-2010, 16:56
وای!!

خب سیو بچه ها که اکثرا 100 در صد هست من میخوام از جایی که خودم بودم برم میشه؟

HoJJaT_07
14-05-2010, 17:03
نوشته بود 1.2.2.0
نداریم که همچین پچی

---------

الان گرفتم

این فایل های اجرایی: که توی پست اون دوستمون بود ماله پچ 1.1 هست ؟ یعنی با کپی کردن اونا پچمون میشه 1.1 ؟

اگه اینطوریه من چقدر خنگم :دی

meha
14-05-2010, 17:14
دوستان محترم و عزیز

کی اینجا Sequnce 12 یا 11 یا 10 هست هرکسی هست لطف کنه سیوشو بزاره....

ممنون

elendil
14-05-2010, 17:51
چرا انقد طولانیه این اساسین 2 !!!!
تموم نمیشه که! من تازه سکانس 8 ام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه 6 تا فک کنم مونده

من الان رسیدم به این قسمت 30 تا کدکس یا کودکس که موندن :دی :دی 2تاش مونده :دی :دی

HoJJaT_07
14-05-2010, 18:18
کسی جواب نداد ؟

لنگ این ورژن هستم میخاوم بدونم .

titanium_zarin
14-05-2010, 18:34
نوشته بود 1.2.2.0
نداریم که همچین پچی

---------

الان گرفتم

این فایل های اجرایی: که توی پست اون دوستمون بود ماله پچ 1.1 هست ؟ یعنی با کپی کردن اونا پچمون میشه 1.1 ؟

اگه اینطوریه من چقدر خنگم :دی

کسی جواب نداد ؟

لنگ این ورژن هستم میخاوم بدونم .
ولله اين ورژني كه شما ميگيد ...هنوز توليد نشده ...:31:
بله...اولين و اخرين پچ همون 1.1 هست كه ورژن شما رو هم ميكنه 1.1

HoJJaT_07
14-05-2010, 18:45
شما گفتید برم propertis بگیرم منم گرفتم . مگه ماله شما چنده :دی

طبق این پست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن پچو ریختم اما نصب نشد :

could not retrieve installation folder! insallation will be aborted

بعد اون فایل های اجرایی رو کپی پست کردم . الان ورژن من 1.0 هست یا 1.1

اینم از اون ترینر 1.0 که وقتی میذارم چک کنه :

طبق اون عددا فکر کنم ماله من 1.1 باشه .

eslamy_iut
14-05-2010, 19:04
شما گفتید برم propertis بگیرم منم گرفتم . مگه ماله شما چنده :دی

طبق این پست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن پچو ریختم اما نصب نشد :

could not retrieve installation folder! insallation will be aborted

بعد اون فایل های اجرایی رو کپی پست کردم . الان ورژن من 1.0 هست یا 1.1

خوب بزارید یه توضیح بدم اون فایل های اجرایی exe ها رو 1.01 میکنن ولی ورژن exe ها رو 1.2.2.0 میبینید ولی در حقیقت همون 1.01 هست و اینم بگم بهتره از ترینر 1.01 استفاده کنید و دلیل آپدیت نشدن بازی شما dvd شما هست
که بازی رو کامل نصب نمیکنه ولی زیاد اهمیتی نداره چون بازی برتون اجرا میشه و اینم بگم ترینر 1.01 کار میکنه ولی بعد از چند بار بستن و باز کردنش

اینم از نسخه ی بعدیه assassin:

عجب لباسی فکر کنم ایزیو اینجا 45 ساله شده باشه و از قیافش معلومه یکم جدی تر شده تو مایه های الطایر میزنه

سلام

دوستان یک مرحله هست که باید 9 نفر رو بکشی بعد از اون مرحله ای که یک نفر رو میکشی و اون با چاقو میزنه به شکمت و بیهوش میشه تا مدتی که دیگه ریش در آورده!

نفر سوم هم هست فکر کنم که توی یک کشتی هست چه طور باید بکشمش ؟!
بالای یک پشت بام هم هستی....

من تا از راه عادی میرم سربازها میبینن منو بعد دوباره نمیشه مثل اینکه باید کسی نفهمه!

یواشکی رفتی کنار کشتی از کنار هم که آویزون بود 3 نفرشون رو میکشم ولی دیگه نمیشه!!

کمک

من نمیدونم چرا شماها تو این مرحله گیر کردین هدف شما داره حرکت میکنه و بعد از 30 ثانیه میاد روی عرشه هیچکی هم دورش نیست که شما رو ببینه من همون بار اول ردش کردم یه قایق برداشتم و بهد پارو رو ول کردم تفنگ رو برداشتم و فرستادمش اون دنیا یکی از باگهای بزرگ بازی اینجا بود ایزیو میشینه کنار یارو میگه rest in peace یعنی تو 2 ثانیه از کشتی بالا رفت و اومد کنار یارو:18::39:

HoJJaT_07
14-05-2010, 19:24
ممنون همینو میخواستم بدونم .

راستی اون ترینر 1.0 رو ریخته بودم ( ناقص کار میکرد ! ) نمیدونم چی شد پول شد 9میلیون + HP ( همون جون ) هم به حداکثر رسیده یعنی اون میزانی که در آخر بازی خواهد بود .

راهی نیست ریست بشه ؟ حال ندارم دوباره از اول برم . :دی

loomina
14-05-2010, 20:15
خیلی خیلی ممنونloomina

ولی گیج که بودم گیج تر شدم

نگاه کن اون نگهبانی که بالای پشت بام هست کاری به کارت نداره اصلا اون رو میشکیم اون به هیچ

راه من اینه:
من همونجایی که هست میپرم توی آب بعد میرم اون طرف کشتی میرم از کشتی بالا آویزون میشم یک نگهبان میره بالا یکی میره اون سمت دوتاشون بعضی موقع ها همزمان میان می ایستن همون قسمتی که نرده نداره این دوتا رو میندازم پایین بعد میام پایین اونی که روی اسکله راه میره رو میکشم بعد دوباره از کشتی میرم بالا بالاترین قسمت کشتی که 2 نفر ایستادن یکی هم میره و میاد اونی که میره و میاد رو میندازم پایین بعد اون دوتا رو میکشم

حالا میمونه 5 نفر

2تاشون جلوی کشتی ایستادن

یکی هم میره و میاد اینو چون اون دوتا کله گنده زره پوشا نزدیک بهش نمیشه کاریش کرد

خب حالا چه کار کنم؟

باید از این 5 نفر که موندم اول کدوم رو و چه طوری بکشم؟

اگر میتونستم عکس بکشم خیلی خوب بود! صبر یه نگاهی تو pint بندازم!

یه جای اپلود عکس بدید عکساشو براتون بزارم.

وای دوستان کمک!!

کمک چه کار کنم؟!!!!!

فکر کنم باید از یکی از دوستان بگیرید!

ممنون همینو میخواستم بدونم .

راستی اون ترینر 1.0 رو ریخته بودم ( ناقص کار میکرد ! ) نمیدونم چی شد پول شد 9میلیون + HP ( همون جون ) هم به حداکثر رسیده یعنی اون میزانی که در آخر بازی خواهد بود .

راهی نیست ریست بشه ؟ حال ندارم دوباره از اول برم . :دی

بابا دیگه بازی به این اسونی که ترینر نمیخواد!!!:31:
پول رو که این هلو از ویلا گیرت میاد! جون رو هم که از این معجون ها دواشه!
اصلا چون این بازی های ما کرک هست این ترینر ها باگ ممکنه خرابشون کنه.

HoJJaT_07
14-05-2010, 20:25
کی ترینر خواست . یه بار برای تست زدم گند زد . الان راهی نیست ریستور کنم ؟

loomina
14-05-2010, 20:32

به ترتیب عددی که نوشتم بزنیدشون. اون فلش های قرمز یعنی هدف متحرک.

اون زرد ها هدف رو به اتزیو وصل کرده. یعنی باید از اون نقطه بکشید. اونایی که نزدیکه کشتیه باید از کشتی اویزون بشید بندازیدشون پایین.
همینطور اون فلشی که رو اسکله هست.
شماره 5 رو باید وایسید رو اسکله با تفنگ بزنیدش.
شماره 4 رو سعی کنید حت الامکان دور تر از 2 تایی باشه که وایسادن جلوی کشتی.. یعنی قسمتی کمین کنید بندازیدش تو اب که نرده نداشته باشه.

حالا این پیش میاد :

اینجا شماره 1و 2 روو چون ممکنه نشه جای خاصی زدشون شمارشون رو رو خودش نوشتم.

شماره 1 و 2 رو که کشتید :
هدف اصلیتون احتمالا دور خوئدش میچرخه ... یعنی اینور اونورو نگار میکنه.
وقتی روشو کرد طرف دیگه سریع با اسلحه دخلشو بیارید!:31:

شرمنده اگر نقاشیم بده! خیلی نقاشی نمیکشم! :31:

HoJJaT_07
14-05-2010, 20:55
پس کلا راهی نیست بشه پول و hp رو ریستور کرد ؟

کسی سیو سکانس دو اونجایی که باید بری اوبرتو رو بکشی ( قبلش ) رو نداره ؟ سیو 100% نمیخوام .

loomina
14-05-2010, 21:33
پس کلا راهی نیست بشه پول و hp رو ریستور کرد ؟

کسی سیو سکانس دو اونجایی که باید بری اوبرتو رو بکشی ( قبلش ) رو نداره ؟ سیو 100% نمیخوام .

اگر حوصله داری save های بازی رو بکاپ ازش بگیر. بعد بازی رو دوباره نصب کن... البته ممکنه مشکلت حل نشه چون شاید تویsave های بازی ذخیره شده باشه خرابکاری های ترینر. در این صورت نیاز به از اول رفتن بازی داری.

HoJJaT_07
14-05-2010, 22:07
مشکل با یه ترینر خوب دیگه حل میشه . اما ترینر خوب برای 1.1 نیست . مثلا از اینایی که بزنی SET Money 1000 .

meha
15-05-2010, 09:41
دوستان یکی لطف کنه سیو سکانس 6 تا 12 باشه موردی نداره....

ممنون میشم یکی بزاره

Y_H2010
15-05-2010, 11:07
لطفا بهم کمک کنید من تازه بازی رو گرفتم و موقع اجرای بازی پیغام unable to find game launcher میاد بعدش پیک پوشه ایجاد میشه که فایل اصلی با تقریبا 12 گیگ هستش چیکار کنم که این مشکل حل شه بعدش نسخه 1.2.2 فکر کنم باشه و چون توی همه بازی ubi یه luancher داره ولی ماله من ندارم کلا HELP ME

AlexMercer
15-05-2010, 11:07
دوستان یکی لطف کنه سیو سکانس 6 تا 12 باشه موردی نداره....

ممنون میشم یکی بزاره

من الان وینزم هیچ ماموریتی نرفتم. فقط یک ماموریت مخصوص به بلک ادیشن رو رفتم. میخوای بدم؟:46:

HoJJaT_07
15-05-2010, 12:00
کسی میتونه سیو قبل اون مرحله که باید Uberto (اون قاضی که پدرتو کشت (دوستشم بود)) بده ؟ قبل اون مرحله رو میخوام .

p30worldapm
15-05-2010, 12:33
من سکانس 9 رو تموم کردم.

Shayan_shf
15-05-2010, 12:41
سلام!
من رفتم و آخرین Assassins seal رو گرفتم اما وقتی که میخوام بیام بیرون از مقبره میپره تو سوراخ و بعدش صفحه سفید میشه و دیگه چیزی نشون نمیده!
خیلی تو صفحه ها گشتم, value 1906 رو پیدا کردم بازم همینجوریه! یه کمکی بکنید منم لباس الطائر رو بگیرم!!:46:

M A X I M U M
15-05-2010, 18:20
من بازی رو روی ویندوز ایکس پی تموم کردم بدون هیچ مشکلی
حالا روی 7 نصب کردم
پوشه سرور رو هم کپی کردم اما وقتی فایل سرور رو اجرا کنم تا برم داخل بازی این فایل باز میشه و خودکار بسته میشه
کسی میتونه کمکی بکنه ؟

titanium_zarin
15-05-2010, 23:06
پس من که نصبیدم اجرا نمیشه >
خب چرا ؟؟؟؟
چي ميگه ؟؟؟
كدوم كرك ؟؟؟

من بازی رو روی ویندوز ایکس پی تموم کردم بدون هیچ مشکلی
حالا روی 7 نصب کردم
پوشه سرور رو هم کپی کردم اما وقتی فایل سرور رو اجرا کنم تا برم داخل بازی این فایل باز میشه و خودکار بسته میشه
کسی میتونه کمکی بکنه ؟
سلام ...اون كرك skidrow رو بريز ...با اونم همينجوريه ؟؟؟؟

M A X I M U M
15-05-2010, 23:38
مشکل از کرک نبود حلش کردم

nik_huge
16-05-2010, 12:51
سلام من انجا گیر کردم که باید مسابقه بدی انجا که باید پرچم ها رو بگیری پرچم سوم رو می گیرم ولی قبول نمی کنه ان یارو ناپدید میشه ولی هنوز یکی از پرچم هات میمونه

m64m64
16-05-2010, 13:04
سلام من انجا گیر کردم که باید مسابقه بدی انجا که باید پرچم ها رو بگیری پرچم سوم رو می گیرم ولی قبول نمی کنه ان یارو ناپدید میشه ولی هنوز یکی از پرچم هات میمونه
پرچه سوم رو اول هرچقدر سعی کنی اول اون سربازه پرچم رو میگیره تو باید قبل از اینکه از ساختمون بپری پایین بری سمتش و بعد بپری پایین و بدویی دنبالش تا پرچم رو بگیری.:46:

nik_huge
16-05-2010, 13:54
من پرچم سوم رو هم میگیرم چون بعدش یارو میاد دنبالم

eslamy_iut
16-05-2010, 14:06

آره منم این مشکل رو داشتم 2 تا راه داره 1 از امضا SKIDROW رو بگیری 2 اینطوری مسابقه بدی پرچم اول تو دوم رقیب سوم تو چهارم رقیب پنجم تو اینطوری رد میشه ولی من میگم کرکو عوض کن چون تنها تو این مورد باگ نداره و مراحل بعدی باگ های دیگه رو هم میبینی

eslamy_iut
16-05-2010, 14:15
لطفا بهم کمک کنید من تازه بازی رو گرفتم و موقع اجرای بازی پیغام unable to find game launcher میاد بعدش پیک پوشه ایجاد میشه که فایل اصلی با تقریبا 12 گیگ هستش چیکار کنم که این مشکل حل شه بعدش نسخه 1.2.2 فکر کنم باشه و چون توی همه بازی ubi یه luancher داره ولی ماله من ندارم کلا HELP ME

این پست رو کامل بخون راه حل دادم

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

سلام
من تو یه جایی گیر کردم
یه جایی که دوتا سرباز دارن پاسور بازی میکنن یکیشو میکشم اون یکی رو تعقیب میکنم میرم یه جایی که 4 تا سرباز دیگه هست اونارم میکشم بعد در که باز میشه میرم اهرمو میکشم وقت میده من او همون اولیه میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده میشه کمکم کنید؟
و یه مشکلم دارم تا الان نقشه ام به خوبی کار میکرد ولی مثه اینکه به مشکل بر خورده وقتی میرم بالای برج ها نگا میکنم مینویسه map update ولی عکس پرنده محو نمیشه!!!

شما هم باید کرکتو عوض کنی skidrow بریز از آدرس زیر

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

سلام
من تو یه جایی گیر کردم
یه جایی که دوتا سرباز دارن پاسور بازی میکنن یکیشو میکشم اون یکی رو تعقیب میکنم میرم یه جایی که 4 تا سرباز دیگه هست اونارم میکشم بعد در که باز میشه میرم اهرمو میکشم وقت میده من او همون اولیه میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده میشه کمکم کنید؟
و یه مشکلم دارم تا الان نقشه ام به خوبی کار میکرد ولی مثه اینکه به مشکل بر خورده وقتی میرم بالای برج ها نگا میکنم مینویسه map update ولی عکس پرنده محو نمیشه!!!

شما هم باید کرک رو عوض کنی از همون کد بالا

---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------

سلام!
من رفتم و آخرین Assassins seal رو گرفتم اما وقتی که میخوام بیام بیرون از مقبره میپره تو سوراخ و بعدش صفحه سفید میشه و دیگه چیزی نشون نمیده!
خیلی تو صفحه ها گشتم, value 1906 رو پیدا کردم بازم همینجوریه! یه کمکی بکنید منم لباس الطائر رو بگیرم!!:46:

شما هم از همون کد بالا کرک رو عوض کن

HoJJaT_007
16-05-2010, 14:20
اینا که همه باید کرکشون رو عوض کنند :دی خب یه نقل قول میزدی همشون کرکشون رو عوض کنند دیگه چرا چند تا پست دادی

loomina
16-05-2010, 15:19
حجت جان اینم save بازی که میخواستی!:31:

eslamy_iut
16-05-2010, 17:22
اینا که همه باید کرکشون رو عوض کنند :دی خب یه نقل قول میزدی همشون کرکشون رو عوض کنند دیگه چرا چند تا پست دادی

ما بی عقلی کردیم شما به بزرگیت ببخش ولی دلیل اصلی این بود که هر صفحه ای میزدم سوال یه نفر بی جواب بود واسه همین اینطوری شد ولی همش تو یه پسته نه چند تا!!!

HUB
16-05-2010, 17:59
خب مشكلتون چيه ؟؟؟
لااقا بگيد و توضيح بديد تا بشه كمك كرد ....ممنون...
میرم بالا یه برج بیرون شهر سوار ماشین پرنده میشه جای خاصی رو هم نشون نمیده
هی پرواز میکنیم

RatAtouille
16-05-2010, 18:11
همون مشكل كرك است ! (تاكيد :فكر كنم ) اگر از دو كرك حدود 40 مگايي و 250 مگايي استفاده ميكني .

چند تا مرحله است ؟ من فكر كنم 5 هستم .

دوستانی که علاقه مند به دیدن فیلم کامل The Truth هستن به لینک زیر مراجعه کنن : (البته بدون صداس و حجم حدودی 2mb)

لینک زیر هم برای دانلود :

اصلا صدا نداره! و با برنامه RAD Video Tools هم ميشه تمام فيلم هاي بازي را و تمام بازي ها رو نگاه كرد . براي دانلود جست و جو بكنيد !

black.assassin
16-05-2010, 19:33
میرم بالا یه برج بیرون شهر سوار ماشین پرنده میشه جای خاصی رو هم نشون نمیده
هی پرواز میکنیم

اون به خاطر اینه که قبلا ماموریتهایی که به شکل آرم اسسین بودن رو رفتی و دیگه لازم نیست خودتو به زحمت بندازی. حالا باید بری زیرزمین ویلای عموت و زره الطایر رو بگیری .

capitan prise
16-05-2010, 21:04
عزیزان من یه جایی گیر کردم که مثل قبرستون زیر زمینیه و دنبال به سر باز میکنم درو میبنده
میره پیش سه سرباز دیگه همشونو میکشم میرم روی یه طاقچه که یه کله اسکلت داره هرکای میکنم در باز نمیشه
دوستان کمک کنید؟؟؟

DJ POLESTAR
17-05-2010, 12:55
درود.

رفقا من تو یه مرحله ای که بصورت معما هستش و ماموریتی نیست (یه در با جمجمه هست و... بهد میریم تو) اونجایی که میرم؛ 4 تا شی طلایی رنگ هست که باید برم رو یکی از 4تا سنگ بعد زود به در و دیوار بپرم تا نزارم اون شی طلایی رنگ بره بالا.
"این از توضیحات"
حالا مشکلم اینه که وقتی همه راه رو میرم اون جای نقاشی شده میره زمین و یه راه واسه زیر زمین باز میشه اونجا هر کاری میکنم اصلا چیزی نمیشه (اصلا دکمه Shift کار نمیکنه)!
مشکل از باگه؟
باید چیکار کنم؟

HoJJaT_007
17-05-2010, 13:17
بچه ها یه مشکل دیگه پیش اومد .

الان داره Venice رو Load میکنه . (میدونید که چیو میگم) وقتی که میخواد اون نوشته (اسم شهر و سال و آرم) بیاد بازی Close میشه .

باگه ؟ کرکم Skidrow هست ...

titanium_zarin
17-05-2010, 13:30
درود.

رفقا من تو یه مرحله ای که بصورت معما هستش و ماموریتی نیست (یه در با جمجمه هست و... بهد میریم تو) اونجایی که میرم؛ 4 تا شی طلایی رنگ هست که باید برم رو یکی از 4تا سنگ بعد زود به در و دیوار بپرم تا نزارم اون شی طلایی رنگ بره بالا.
"این از توضیحات"
حالا مشکلم اینه که وقتی همه راه رو میرم اون جای نقاشی شده میره زمین و یه راه واسه زیر زمین باز میشه اونجا هر کاری میکنم اصلا چیزی نمیشه (اصلا دکمه Shift کار نمیکنه)!
مشکل از باگه؟
باید چیکار کنم؟

دوست من كركتون هست...
عوضش كنيد...توي امضاي دوستان صفحه قبل هست ...

DANTEH2010
17-05-2010, 14:12
سلام دومستان من سیو تقریبا 40 درصد بازی رو میخوام هر جا گشتم نبود اگه کسی داره لطف کنه بزاره ممنون!

titanium_zarin
17-05-2010, 14:57
بچه ها یه مشکل دیگه پیش اومد .

الان داره Venice رو Load میکنه . (میدونید که چیو میگم) وقتی که میخواد اون نوشته (اسم شهر و سال و آرم) بیاد بازی Close میشه .

باگه ؟ کرکم Skidrow هست ...

سلام...نشنيده بودم واسه كسي همچين چيزي پيش بياد...
شما بازي ديگه كنار اين نصب نكردين؟؟؟مثلا sc ؟؟؟
اگه نه...از سيوهاتون بك اپ بگيريد و بازي رو پاك كنيد و نصب كنيد ... ببينيد درست ميشه ...
ميتونيد هم سيوتون رو بزاريد اينجا تا اگه دوستاني هستن كه بازي رو هنوز دارن واستون ردش كنن...من خودم پاك كردم ...

HoJJaT_07
17-05-2010, 15:04
مشکلمو فهمیدم .

موقع نصب دی وی دی دوم این error رو داده بود :

CRC error: The file e:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II\DataPC_Venezia.forge doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are runnuing the setup may be corrupted; contact your software vendor

کسی این فایل DataPC_Veniza.forge رو میتونه بگه چند مگ هست ؟ اگه زیاد نیست میتونید آپلود کنید ؟

-------

DataPC_Venezia.forge رو که خودم دارم 665 مگ هم هست .

پس این ارور یعنی چی

hamid_arsenal
17-05-2010, 19:59
آقا من مشکلم حل نشد
هر کاری میکنم از اونجا نمیپره اون قسمتی که دوتا سرباز پاسور بازی میکنن میرم دنبالش میکشمش بعد اهرمو میزنم وقت میده تو همون اولیش میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده یکی از بچه ها گفت باید از دیوار بدویی ولی نمیشه.
یه جایی هم سخته اونجایی هست که چهار تا مربع رو زمین هست باید بری روشون فشار میده اول باید کدومشو بزنم؟
من بازی رو تموم کردم ولی این دوتا مرحله مونده.
راستی اونی که تو کلیسا بود رو کشتم بعد شمشیرو چاقوشو انداخت زمین یادم رفت بردارم. حالا باید چیکار کنم؟
تو مغازه اسلحه فروشی هم نمیشه گرفت چون قبلا خریدم
اگه میشه کمکم کنید
مرسی

HoJJaT_007
17-05-2010, 22:34
مشکلمو فهمیدم .

CRC error: The file e:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II\DataPC_Venezia.forge doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are runnuing the setup may be corrupted; contact your software vendor

کسی این فایل DataPC_Veniza.forge رو میتونه بگه چند مگ هست ؟ اگه زیاد نیست میتونید آپلود کنید ؟

-------

پس این ارور یعنی چی

همچنان این مشکل پا برجاست

اینم کل داستان به زبان فارسی

eslamy_iut
17-05-2010, 23:39
تموممش كردم. عجب بازي با حالي بود. يكي از بهترين بازي هايي بود كه تا به حال انجام داده بودم با اين كه يه كم افت فريم داشت اما بازم خيلي چسبيد. اخرشم يه جوري تموم كردن كه داستان شمار ه ي 3 رو بتونن بسازن.

اگه ميشه يكي لينكه كامل داستان بازي رو بزاره . چون قسمت آخرش بعضي چيزاشو نفهميدم.

آخرای پست داستانه

مشکلمو فهمیدم .

-------

پس این ارور یعنی چی

یه cd باید آپلود بشه 665 mb من گیگ ندارم کلن 100 mb مونده شبم مجانی نیست اگه کسی هست به دوستمون کمک کنه ولی شاید 2kb خرابی داره مثلا یه پنجره کل ونیزو پیچونده:31: یه پیشنهاد میدم مغازه رو تحریم کن اگه ac2 رو اینطوری بهت داده دیگه مابقی معلوم نیست دوباره dvd رو امتحان کن شاید درست شد

RatAtouille
18-05-2010, 12:18
ترينر بازي چي رو دارين ؟

eslamy_iut
19-05-2010, 01:19
ترينر بازي چي رو دارين ؟

اینا هستن
ترینر بازی برای ورژن 1.0 و 1.01

v1.0

کد:

v1.01

کد:

RatAtouille
19-05-2010, 07:39
اینا هستن

v1.0

کد:

v1.01

کد:

عزيز كار نميكنه چه كار كنم ؟ هر دو رو گرفتم ولي... اگر كار اينها مخصوص هست بگو چجوري اجرا ميشن .

eslamy_iut
19-05-2010, 11:29
آقا من مشکلم حل نشد
هر کاری میکنم از اونجا نمیپره اون قسمتی که دوتا سرباز پاسور بازی میکنن میرم دنبالش میکشمش بعد اهرمو میزنم وقت میده تو همون اولیش میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده یکی از بچه ها گفت باید از دیوار بدویی ولی نمیشه.
یه جایی هم سخته اونجایی هست که چهار تا مربع رو زمین هست باید بری روشون فشار میده اول باید کدومشو بزنم؟
من بازی رو تموم کردم ولی این دوتا مرحله مونده.
راستی اونی که تو کلیسا بود رو کشتم بعد شمشیرو چاقوشو انداخت زمین یادم رفت بردارم. حالا باید چیکار کنم؟
تو مغازه اسلحه فروشی هم نمیشه گرفت چون قبلا خریدم
اگه میشه کمکم کنید
مرسی

شما یه عکس بگیر اگه ویستا یا سون داری تم ویندوز رو بیسیک کن و بعد تو بازی کلید Prt Sc Sys Rq روی کیبورد رو بزن و بعد نقاشی رو باز کن و Ctrl+v رو بزن بعد عکس رو سیو و یه جا آپلود کن بفهمیم کجا رو میگی اگه زیادی مبتدی گفتم شرمنده

sk_vegas2008
20-05-2010, 10:57
من در 1 مرحله که گفته 3 بار با 1 نفر مسابقه میدی باید برنده بشه شما بالای خونه واسیتادی و باید بری یه چیزی شبیه کاز رو برداری نوشته flags captured 0/3 بعد من مسابقه میم بار اول برنده بار دوم و بار سوم که نوشته 2/3 میرم برنده هم میشم مینویسه you won اما دایره زرد گفته همون جا وایسا و علامت هخمون جاس منم همون جا وایمسم و فاصله هم 1 هست اما برنده نمیشه و نمیرخ مرحله ی بعد مشکل از کجاس؟؟ نکنه کرکم مشکل داره که فکر نکنم پس باید چی کار کنم ؟؟؟

muzi
20-05-2010, 19:25
سلام.شرمنده همه که سوال تکراری می پرسم.ولی اون اول که باباهه یه نامه میده میگه برو بده به یه یارو.این یارو کجاست؟من نمیتونم پیداش کنم.تو نقشه هم چیزی نیست.mer30

titanium_zarin
20-05-2010, 20:53
سلام.شرمنده همه که سوال تکراری می پرسم.ولی اون اول که باباهه یه نامه میده میگه برو بده به یه یارو.این یارو کجاست؟من نمیتونم پیداش کنم.تو نقشه هم چیزی نیست.mer30

اقال ايراد از كرك هست...تو صفحه قبل ميتونيد سالمش رو پيدا كنيد ...

fouladiali
20-05-2010, 21:27
سلام به همه ی دوستان عزیز
من توی مرحله ای که باید برای بدست آوردن ماسک طلایی ( در جشنی که در ونیز برگزار میشه ) با یه سری مبارزه کنی و شکستشون بدی به مشکل برخوردم. وقتی دو نفرشون را شکست میدم دیگه هیچ اتفاقی نمیفته و دیگه نمیتونم از اون محوطه بیرون بیام.
اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.

sk_vegas2008
20-05-2010, 23:09
دقيقا يادم نمياد ولي بايد اون سربازه رو با دوتا شيفت زدن بگيري بعد شما براق ميشين كه بايد از دست سرباز فرار كنين و به محل مورد نظر برسين.

عزیز من میرم فرار میکنم باید 3 بار این کار رو تکرار کنی من 3 بار میکنم و مینویسه شما برنده شدی اما نمیره رحله ی بعد
به من گفتن مشکل از کرکه بی زحمت کرک سالمشو برام بزارید

SA3EDLORD
20-05-2010, 23:29
عزیز من میرم فرار میکنم باید 3 بار این کار رو تکرار کنی من 3 بار میکنم و مینویسه شما برنده شدی اما نمیره رحله ی بعد
به من گفتن مشکل از کرکه بی زحمت کرک سالمشو برام بزارید
صفحات قبل سالمش رو ميتوني بگيري.

fouladiali
20-05-2010, 23:36
سلام به همه ی دوستان عزیز
من توی مرحله ای که باید برای بدست آوردن ماسک طلایی ( در جشنی که در ونیز برگزار میشه ) با یه سری مبارزه کنی و شکستشون بدی به مشکل برخوردم. وقتی دو نفرشون را شکست میدم دیگه هیچ اتفاقی نمیفته و دیگه نمیتونم از اون محوطه بیرون بیام.
اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.
مشکل حل شد، اشکال از کرک بازی بود.

راستی لینک زیر راهنمای کامل مراحل بازی هست ( البته به زبان انگلیسی ) :

eslamy_iut
21-05-2010, 00:12
برای کسانی که کرک سالم میخوان خواهشا کل پست رو بخونید کامل

mehryazdan
21-05-2010, 13:36
سلام دوستان.تویه قصر سن مارکو چیکار باید بکنیم. تمام نقشه هارو درست میکنم درش هم که مدلش مثل علمته خود Assassin's Creed II هست باز میشه میرم پایین پیشه قبر ولی کاری نمیتونم بکنم.
راهنمایم بکنین.
با تشکر

SHADEL
21-05-2010, 13:57
سلام دوستان.تویه قصر سن مارکو چیکار باید بکنیم. تمام نقشه هارو درست میکنم درش هم که مدلش مثل علمته خود Assassin's Creed II هست باز میشه میرم پایین پیشه قبر ولی کاری نمیتونم بکنم.
راهنمایم بکنین.
با تشکر

مرحله ای اخر بازی رو می گید که باید کودکس هارو که به شکل نقشه است بچینی ؟

mehryazdan
21-05-2010, 14:12
نمیدونم مرحله اخره یا نه ولی فکر نکنم مرحله اخر باشه.
از بالای یه قصر داخلش میشم. روی زمین یه نقشه ای هست و دورش چهارتا دکمه رویه هرکدوم که وایمیستی یه مسیری رو نشون میده که باید بری و یه جایی رو نشون میده که باید ازش اویزیون بشی از هر کدوم که اویزون میشی یک قسمتی از عکس برعکس میشه وقتی از چهارتا اویزون شدی علامت Assassin's Creed ظاهر میشه و میره پایین پایین یه دونه قبر هست جلوش هم علامت سر اسکلت قبلا وقتی اون سر اسکلت بود شیفت رو میزدم باز میکرد ولی الان هیچی نمیشه.

SHADEL
21-05-2010, 14:24
من از بازی خوشم اومد ولی در همون حد نسخه ی اولش.چون تمام gameplay و حرکاتاشو و مبارزاتش و اسب شواریش عین نسخه ی اولشه.من فقط از کالسکه سواریش خوشم اومد.البته شاید برم جلوتر قشنگتر هم بشه.
این درصد بازیو کجا مینوسیه؟

وقتی بری تو قصر عموت پیش خواهرت تو اون کتاب می نویسه.

mehryazdan
21-05-2010, 14:32
اون نقشه رو درست میکنم نقشه میره پایین یه زیر زمین هست . میرم داخل یه قبری ولی هیچکاری نمیتونم بکنم شیفت هم کار نمیکنه.
از کجا باید برم بالای برج؟
گیج شدم.

titanium_zarin
21-05-2010, 14:36
نمیدونم مرحله اخره یا نه ولی فکر نکنم مرحله اخر باشه.
از بالای یه قصر داخلش میشم. روی زمین یه نقشه ای هست و دورش چهارتا دکمه رویه هرکدوم که وایمیستی یه مسیری رو نشون میده که باید بری و یه جایی رو نشون میده که باید ازش اویزیون بشی از هر کدوم که اویزون میشی یک قسمتی از عکس برعکس میشه وقتی از چهارتا اویزون شدی علامت Assassin's Creed ظاهر میشه و میره پایین پایین یه دونه قبر هست جلوش هم علامت سر اسکلت قبلا وقتی اون سر اسکلت بود شیفت رو میزدم باز میکرد ولی الان هیچی نمیشه.

دوست من كركتون رو عوض كنيد...چندتا پست بالاتر هست با توضيحات ...

SHADEL
21-05-2010, 14:38
اون نقشه رو درست میکنم نقشه میره پایین یه زیر زمین هست . میرم داخل یه قبری ولی هیچکاری نمیتونم بکنم شیفت هم کار نمیکنه.
از کجا باید برم بالای برج؟
گیج شدم.

اصلا نرو تو زیر زمین .همین جوری درو دیوارو بگیر برو بالا .
وقتی نقشه رو درست می کنی خودش مگه بهت نشون نمیده میره بالای برج.
منظورم از بلای برج بالاترین برج که توش اون لوح وجود داره.

mehryazdan
21-05-2010, 14:59
اصلا نرو تو زیر زمین .همین جوری درو دیوارو بگیر برو بالا .
وقتی نقشه رو درست می کنی خودش مگه بهت نشون نمیده میره بالای برج.
منظورم از بلای برج بالاترین برج که توش اون لوح وجود داره.
نه نشون نمیده

SHADEL
21-05-2010, 15:02
نه نشون نمیده

پس از ولیو همون کرک skidrow رو بریز که ولیو نمی خواد.ببین درست میشه.

HoJJaT_007
21-05-2010, 17:52
کسی میتونه برام DataPC_Venezia.forge رو پیدا کنه ؟ (آپلود که نمیشه 600 مگه!)

sk_vegas2008
22-05-2010, 11:34
دوستان چرا حرف من رو بد میگیرید بابا من کرک اجرای بازی رو میخوای تو لینک جدا و یه پست جدا بهم بزارید من نمیخوام سیستم DRM رو دور بنم کرک اجرای بازی رو میخوام نه سیسیتم

rawen.west69
22-05-2010, 16:17
سلام دوستان

اگه کسی کمکم کنه واقعا ازش ممنونم. من درحال انجام بازی اساسینز کرید 2 با مشکلی مواجه شدم که به هیچ صورت درست نمیشه. بازی سیو نمیشه.
من تا سکانس 9 بازی کردم و تا سکانس 13 هم پیش رفتم. بدلیل اینکه این سکانس خیلی طولانی بود از بازی خارج شدم تا بعدا ادامه بازی را انجام بدم. ولی وقتی دوباره وارد شدم دیدم سیو نشده:41:
حالا میخوام ببینم کی مرامشو داره که یه سیو از سکانس 13 یا 14 بازی برام ایمیل کنه؟:10:
اینم ادرس ایمیلم: rawen.west69@yahoo.com
خیلی ممنون میشم:40:
اگه نمیدونید سیو بازی کجاست :
program files/ubi/ubisoft game luncher/storage/ZGVtZGVtZGU=/4
اینم ادرسش بود.

M A X I M U M
22-05-2010, 18:47
بابا روش که نباید وایسی
یه چیزای کوچیکیهستن شبیه سر جمجمه که باید بری روشون و شیفت رو بزنی بعد میری تو یه راه مخفی

eslamy_iut
22-05-2010, 22:19
سلام دوستان

اگه کسی کمکم کنه واقعا ازش ممنونم. من درحال انجام بازی اساسینز کرید 2 با مشکلی مواجه شدم که به هیچ صورت درست نمیشه. بازی سیو نمیشه.
من تا سکانس 9 بازی کردم و تا سکانس 13 هم پیش رفتم. بدلیل اینکه این سکانس خیلی طولانی بود از بازی خارج شدم تا بعدا ادامه بازی را انجام بدم. ولی وقتی دوباره وارد شدم دیدم سیو نشده:41:
حالا میخوام ببینم کی مرامشو داره که یه سیو از سکانس 13 یا 14 بازی برام ایمیل کنه؟:10:
اینم ادرس ایمیلم: rawen.west69@yahoo.com
خیلی ممنون میشم:40:
اگه نمیدونید سیو بازی کجاست :
program files/ubi/ubisoft game luncher/storage/ZGVtZGVtZGU=/4
اینم ادرسش بود.

بهتره از آدرس زیر کرکتو عوض کنی کامل بخون که مشکل از بین رفتن سیو نداشته باشی از سیوتم حتما بکاپ بگیر بعد از شروع بازی یه ماموریت جانبی برو بعد برو توی مراحل بهتره پست رو کامل بخونی

دوستان چرا حرف من رو بد میگیرید بابا من کرک اجرای بازی رو میخوای تو لینک جدا و یه پست جدا بهم بزارید من نمیخوام سیستم DRM رو دور بنم کرک اجرای بازی رو میخوام نه سیسیتم

لطفا نقل قول کنید که بفهمیم به چه خاطر مشکل داشتین و چرا راهنمایی که کردیم مفید نبوده به هر حال توی پست بالا لینک کرک رو دادم در مورد drm هم باید بگم این سیستم ضد کرکه که باید کرک بشه دومین منظوری که از حرف شما میشه برداشت کرد اینه که شما فایل اجرایی بازی یعنی assassinscreedII.exe و assassinscreedIIgame.exe رو میخواین این لینک فایل های اجرایی هست ولی اینو بگم با این فایل ها بازی اجرا میشه ولی کرک نمیشه

a.s.c2
23-05-2010, 11:38
be bakhshid vali vase man erorr mide.server aslan baz nemishe
man chi kar konam?

aryakhan
24-05-2010, 21:22
سلام

من تا دیشب که بازی رو تو وسطهای شهر ونیز ادامه دادم مشکلی نداشتم امروز که اومدم پای کامپیوتر دیدم دیگه اون پروفایلی یا session که بنام خودم بود نیست و ظاهرا" تمام save هام پریده
لازمه بگم اون فولدر به نام 4 که توقسمت storage هست از همون ابتدا تا حالا فقط 48 کیلوبایت ظرفیت داشته و فولدری به همین اسم که در skedrow هست 37 کیلو بایت
وحجم اینها هیچکدوم از اول اضافه نشده
میشه بگید save های این بازی کجا ذخیره میشه و آیا من میتونم سیوهای خودم رو برگردونم یا نه
ممنون

Milad4171
25-05-2010, 09:03
ای بابا. اینجا چرا اینطوریه؟ من 3 باز پست دادم. واقعا 3 تاش پاک شده؟
کجای این حرف من جای پاک شدن داشت؟ (( من نسخه 1 رو بازی نکردم. همه ی مراحل بازی انقدر محدوده؟ یعنی زیاد نمیتونی بری اینور و اونور. بعدش هم اینکه زیر نویس نداره بازی؟
من یه جاش گیر کردم اونجایی که با فدریکو( درست گفتم؟) میری پیش یه دکتری. بعدش یهو سری اون میره ازدیوار بالا و میره یه جایی.نشون میده میگه از دیوار برو بالا. رفتم چیزی نشد !!! باید دنبالش برم؟؟ خیلی تند میره!!! :13: ))

Milad4171
25-05-2010, 09:11
من بازیم خودش کرک داشت چطور ببینم کرکم همینه که سالمه یا چیز دیگه ایه؟

siavashjal
25-05-2010, 10:09
خوب شما بازی رو اجرا کن ببین اگه سیو هات ذخیره می شه یعنی کرکت درسته دیگه.

eslamy_iut
25-05-2010, 10:44
ای بابا. اینجا چرا اینطوریه؟ من 3 باز پست دادم. واقعا 3 تاش پاک شده؟
کجای این حرف من جای پاک شدن داشت؟ (( من نسخه 1 رو بازی نکردم. همه ی مراحل بازی انقدر محدوده؟ یعنی زیاد نمیتونی بری اینور و اونور. بعدش هم اینکه زیر نویس نداره بازی؟
من یه جاش گیر کردم اونجایی که با فدریکو( درست گفتم؟) میری پیش یه دکتری. بعدش یهو سری اون میره ازدیوار بالا و میره یه جایی.نشون میده میگه از دیوار برو بالا. رفتم چیزی نشد !!! باید دنبالش برم؟؟ خیلی تند میره!!! :13: ))

من بازیم خودش کرک داشت چطور ببینم کرکم همینه که سالمه یا چیز دیگه ایه؟

ایراد شما از کرکه بهتره پست زیر رو بخونی تا مطمئن بشی کرکت سالمه در حقیقت من تو این پست نحوه ی کرک کردن با کرک skidrow رو گفتم بهتره از این روش کرک کنی تا باگ های بازی که به خاطر کرک های دیگه به وجود میاد رفع بشه دوما شما باید برادرت رو ببری اگه AC1 بازی کردی دیگه راحت باید بلد باشی از دیوارا بالا بری باید زودتر از برادرت به اون نقطه برسی و بعد برادرت از یه ساختمان view point بالا میره که باید دنبالش بری اینم لینک پست کرک کامل باید بخونی کامل از سیوتم بکاپ بگیر وسطای پست جای ذخیره ی سیو ها رو نوشتم

SA3EDLORD
25-05-2010, 10:54
زیر نویس نداره بازی؟
زيرنويس هم داره.

همه ی مراحل بازی انقدر محدوده؟
نخيردر مراحل بالاتر ازادي بيشتر ميشه.حتي ميتوني از يه شهر به شهر ديگه بري.

باید دنبالش برم؟؟
بله بايد دنبالش بري.وقتي ميخواي بري بالا speace روبگير تا تند تر بره.
اميد وارم كمك كرده باشم.
البته اگه ac1رو بازي كني خيلي بهتر ياد ميگيري.

aryakhan
26-05-2010, 00:24
سلام

من تا دیشب که بازی رو تو وسطهای شهر ونیز ادامه دادم مشکلی نداشتم امروز که اومدم پای کامپیوتر دیدم دیگه اون پروفایلی یا session که بنام خودم بود نیست و ظاهرا" تمام save هام پریده
لازمه بگم اون فولدر به نام 4 که توقسمت storage هست از همون ابتدا تا حالا فقط 48 کیلوبایت ظرفیت داشته و فولدری به همین اسم که در skedrow هست 37 کیلو بایت
میشه بگید save های این بازی کجا ذخیره میشه و آیا من میتونم سیوهای خودم رو برگردونم یا نه
ممنون

سلام

خبری نشد؟

oomidd
26-05-2010, 06:38
سلام دوستان من هرچي ترينر گرفتم كار نكرده اصلا نميدونم ورژن بازيم چنده از كجا ميشه فهميد .راهي هست بدون ترينر پول بازي رو زياد كرد. يكي از دوستان توي پستاي قبلي گفت با برنامهي art money ميشه پولو زياد كرد از كجا ميتونم اين برنا مه رو بگيرم اگه بگيد چجوري ميشه با اين برنامهم كار كرد ممنون ميشم.

eslamy_iut
26-05-2010, 10:24
سلام دوستان من هرچي ترينر گرفتم كار نكرده اصلا نميدونم ورژن بازيم چنده از كجا ميشه فهميد .راهي هست بدون ترينر پول بازي رو زياد كرد. يكي از دوستان توي پستاي قبلي گفت با برنامهي art money ميشه پولو زياد كرد از كجا ميتونم اين برنا مه رو بگيرم اگه بگيد چجوري ميشه با اين برنامهم كار كرد ممنون ميشم.
من لینک دو تا ترینر میدم بهت اگه شما پچ 1.01 ریختی بازی ورژنش 1.01 و گرنه 1.0 که ترینر مربوطه رو میتونی دانلود کنی

v1.0 فقط گزینه ی پول کار میکنه در موقع اجرا در 7 و ویستا run as administrator

کد:

v1.01 تمام گزینه ها کار میکنه در موقع اجرا در 7 و ویستا run as administrator این ترینر شاید بازی در بیاره ولی بعد از چند باز باز کردن و بستن عمل میکنه بعد از اجرای هر کلیدی 20 ثانیه بعد امتحان کنید

کد:

R O O T
26-05-2010, 10:50

1. دوست عزیز این برنامه(art money) رو میتونید تو گوگل سرچ کنید و دانلود کنید . بعد از نصب برنامه بازی رو اجرا کنید و داخل بازی شید بعد با زدن کلید alt+tab برنامه art money رو باز کنید و از لیست select process بازی رو انتخاب کنید و سپس search رو که در سمت بالای برنامه هست رو بزنید . بعد از زدن سرچ یه صفحه ی کوچیک باز میشه . در روبروی لیست type دکمه ی select type رو بزنید که یه صفحه ی دیگه باز میشه و تمام گزینه های integer رو تیک بزنید و اگه گزینه های float تیک داشت تیکشو بردارید و بعد ok رو بزنید . و حالا در قسمت value مقدار پولی که در بازی دارید رو وارد کنید و ok رو بزنید . منتظر بمونید تا سرچ کردن تموم شه و ok رو بزنید .میبینید که در قسمت سمت چپ برنامه یه خیلی ادرس به دست اومده . به داخل بازی برید و مقدار پولتون رو تغییر بدید . حالا به برنامه برگردید و در قسمت بالای برنامه filter رو بزنید و در قسمت value مقدار جدید پولتون رو وارد کنید و ok یزنید منتظر بمونید تا فیلتر کردن تموم شه . میبینید که تعداد ادرسهای سمت چپ کمتر میشه . اگه تعدادشون دو سه تا بود به بخش 2 توضیحات برید و اگه بیشتر بود دوباره به بازی برید و مقدار پولتون رو کمو زیاد کنید و به برنامه برگردید و دوباره filter رو بزنید و مقدار جدید پولتون رو وارد کنید و ok . این کارو انقدر ادامه بدید تا تعداد ادرسهای سمت چپ به دو سه نا یا کمتر برسه البته ممکنه بعد از 2 3 بار فیلتر کردن هیچ ادرسی باقی نمونه که در این صورت شما باید کل عملیات رو از اول اغاز کنید :18::18:

2.خوب حالا ادرس های سمت چپ رو که تعدادشون 2 3 تا یا کمتره رو با زدن دکمه ی سبز رنگ فلش به سمت راست بیارید . با کلیک راست بر روی یکی و انتخاب select all همرو انتخاب کنید . و دوباره کلیک راست و ایندفعه edit selected رو انتخاب کنید . در قسمت value که سه تا ضربدر داره یه مقدار زیاد (البته نه خیلی زیاد ) مثلا 9 تا 9 وارد کنید و ok . حالا به بازی برید و ذوباره پولتون رو کمو زیاد کنید تا میلیونر بشید :20:

البته ممکنه در حین عملیات بازی کرش کنه ولی این راه رو خودم امتحان کرده ام و میلیونر شدم اگه مشکلی پیش اومد بگید :20:

Air Born
26-05-2010, 11:15
سلام.
تو مرحله قبرستون تمپلارها جایی که محل ملاقات و میتینگ تمپلارها رو باید پیدا کنم و تمپلاری رو که فرار میکنه رو باید بکشم چن تا مشکل کوچیک هست...
1-اصلا یوز پلنگ و شتر مرغ و لامبورگینی پیش اون یارو کم میارن!! همچین چهار نعل میره مگه میشه گرفتش!پرتاب چاقو هم که قربونش برم تا به اینجا رسید چراغش پرید!
2-همون تمپلار رو با یه چن تای دیگه تو یه اتاق مدور که یه عالمه استخون وسطش ریخته یه جا میکشم.ولی ماموریت کشتن تمپلار فراری تایید و حذف نمیشه!
3-بعد کشتن اونا یه دری نشون داده میشه که یه علامت جمجمه روشه.ولی طبق اصل اگه بدبیاری پشت سر هم بد میاری اون در هم باز نمیشه!!
4-امیدوارم نگید اشکال از کرکه که حال این جنگولک بازیا رو ندارم.

Air Born
26-05-2010, 11:36
سلام.
تو مرحله قبرستون تمپلارها جایی که محل ملاقات و میتینگ تمپلارها رو باید پیدا کنم و تمپلاری رو که فرار میکنه رو باید بکشم چن تا مشکل کوچیک هست...
1-اصلا یوز پلنگ و شتر مرغ و لامبورگینی پیش اون یارو کم میارن!! همچین چهار نعل میره مگه میشه گرفتش!پرتاب چاقو هم که قربونش برم تا به اینجا رسید چراغش پرید!
2-همون تمپلار رو با یه چن تای دیگه تو یه اتاق مدور که یه عالمه استخون وسطش ریخته یه جا میکشم.ولی ماموریت کشتن تمپلار فراری تایید و حذف نمیشه!
3-بعد کشتن اونا یه دری نشون داده میشه که یه علامت جمجمه روشه.ولی طبق اصل اگه بدبیاری پشت سر هم میاری اون در هم باز نمیشه!!

eslamy_iut
26-05-2010, 13:59
سلام.
3-بعد کشتن اونا یه دری نشون داده میشه که یه علامت جمجمه روشه.ولی طبق اصل اگه بدبیاری پشت سر هم بد میاری اون در هم باز نمیشه!!

باید بگم دقیقا مشکل کرکه پست زیر رو کامل بخون بعد abort memory کن یه مرحله جانبی برو دوباره شروع کن

تو اون ملاقات هم فکر کنم باید اونی رو بکشی که چاقو خورد

Milad4171
28-05-2010, 00:51
یه مشکل. البته یکم بگیرم پیدا میکنم ولی خوب الان اصلا حوصله ندارم.
من رفتم تو زیر زمین. اونجا که اولش باید هی بپری بری بالا بعد در پایین بازی میشه.
من رسیدم به یه جا که از یه نورگیر میبنیه چند نفر دارن حرف میزنن( استمشون الان یادم رفت) حرفاشون که تموم میشه میگه همونجا باید یه کاری بکنم! ولی نه علامتی هست نه اتاقی نه سوراخی. نمیدونم !!
فقط یه ته راهرو یه اتاق بود که چند تا صددوق بود یه یه قبر!

eslamy_iut
28-05-2010, 01:19
یه مشکل. البته یکم بگیرم پیدا میکنم ولی خوب الان اصلا حوصله ندارم.
من رفتم تو زیر زمین. اونجا که اولش باید هی بپری بری بالا بعد در پایین بازی میشه.
من رسیدم به یه جا که از یه نورگیر میبنیه چند نفر دارن حرف میزنن( استمشون الان یادم رفت) حرفاشون که تموم میشه میگه همونجا باید یه کاری بکنم! ولی نه علامتی هست نه اتاقی نه سوراخی. نمیدونم !!
فقط یه ته راهرو یه اتاق بود که چند تا صددوق بود یه یه قبر!

عکس بذار البته اگه 7 یا ویستا داری تم ویندوز رو بیسیک کن

Milad4171
28-05-2010, 02:02
یه عکس گذاشتم امیدوارم متوجه بشی. دقیقا بعد از اینکه اون چند نفر تو زیر زمین( روبه روی همین نرده ها ) با هم حرف میزنن بازی که شروع میشه اگه به اون قسمت نگاه کنی که نزدیکیت رو به سوژه نشون میده 2 هست. بچسبم به دیوار 1 میشه ولی نمیدونم دقیقا چیه؟ اگه منظورش اینه که برم اون تو!؟ که هیچ راهی نیست! آقا نگین مشکل کرکه چون من نصبش کردم.

titanium_zarin
28-05-2010, 10:34
یه عکس گذاشتم امیدوارم متوجه بشی. دقیقا بعد از اینکه اون چند نفر تو زیر زمین( روبه روی همین نرده ها ) با هم حرف میزنن بازی که شروع میشه اگه به اون قسمت نگاه کنی که نزدیکیت رو به سوژه نشون میده 2 هست. بچسبم به دیوار 1 میشه ولی نمیدونم دقیقا چیه؟ اگه منظورش اینه که برم اون تو!؟ که هیچ راهی نیست! آقا نگین مشکل کرکه چون من نصبش کردم.

بريد جلوتر ...سمت راست اين عكس...يه تابوت هست ...اونو با شيفت باز كنيد تا راهتون باز شه ...
اگر شيفت كار نكرد كرك ايراد داره ...

aryakhan
28-05-2010, 11:36
سلام

ممنون

ببخشید دوستان یعنی كسی واقعا نمیدونه سیوهای بازی كجا ذخیره میشه؟

eslamy_iut
28-05-2010, 11:49
ببخشید دوستان یعنی كسی واقعا نمیدونه سیوهای بازی كجا ذخیره میشه؟

(دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)

پوشه ی سیو شما قبل از کرک SKIDROW:

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4

هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد

به این پوشه برید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید

پوشه ی سیو شما بعد از کرک SKIDROW:

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4

بريد جلوتر ...سمت راست اين عكس...يه تابوت هست ...اونو با شيفت باز كنيد تا راهتون باز شه ...
اگر شيفت كار نكرد كرك ايراد داره ...
اگه با این جواب به نتیجه نرسیدی قطعا از کرکه و کاری نمیتونی بکنی پس بهتره که کرکتو عوض کنی پست زیر رو کامل بخون

aryakhan
28-05-2010, 15:29
(دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)

به این پوشه گبرید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید

?p=4807103&postcount=278[/code]

سلام قربان
قبلا عرض كردم حجم فولدر 4 در فولدر storage. 48 كیلوبایت ودر فولدر اسكیدرو 37 كیلوبایت هست ایا این حجم طبیعی است
ممنون

eslamy_iut
28-05-2010, 18:15
سلام قربان
قبلا عرض كردم حجم فولدر 4 در فولدر storage. 48 كیلوبایت ودر فولدر اسكیدرو 37 كیلوبایت هست ایا این حجم طبیعی است
ممنون

خوب باید بگم اگه کرک skidrow داری اون پوشه با اسم عجیب رو توی storage پاک کن خوب آره طبیعیه ممکنه نو فلورانس سیو کنی 1 یا 2 کیلوبایت با ونیز تفاوت داشته باشه به هر حال سیو شما الان تو پوشه ی skidrow هست و اون پوشه ای که اسم عجیب داره بلا استفاده و زائده

MSHOCK
28-05-2010, 18:56
با علیک سلام و عرض ادب.
کرک سالم بازی رو اگه کسی میتونه لطفا آپ کنه واسه ما. دستش دردنگیره ایشالاه.

M A X I M U M
28-05-2010, 19:34
با علیک سلام و عرض ادب.
کرک سالم بازی رو اگه کسی میتونه لطفا آپ کنه واسه ما. دستش دردنگیره ایشالاه.

Milad4171
28-05-2010, 20:00
آقا اولا اینکه من کرک رو اگه عوض کنم سیوهام میپره؟
بعدش یه بار دیگه یه نگاه به این بندازین!!! عیجبه. وقتی هم حالت تاریک رو میگذاری نشون میده که این قبره یه چیزی هست. و حتی او دره که با آجر پر شده معلومه یه اتفاقی واسش باید بیفته! ولی نمیدونم. اگه مطمعنا مشکل از کرکه برم عوض کنم چون این آقای eslamy_iut هرکی هرچی میگه ، میگه کرک مشکل داره:31:
انشالله که مشکل حل بشه!!

انشالله که مشکل حل بشه!!

eslamy_iut
28-05-2010, 22:14
آقا اولا اینکه من کرک رو اگه عوض کنم سیوهام میپره؟
بعدش یه بار دیگه یه نگاه به این بندازین!!! عیجبه. وقتی هم حالت تاریک رو میگذاری نشون میده که این قبره یه چیزی هست. و حتی او دره که با آجر پر شده معلومه یه اتفاقی واسش باید بیفته! ولی نمیدونم. اگه مطمعنا مشکل از کرکه برم عوض کنم چون این آقای eslamy_iut هرکی هرچی میگه ، میگه کرک مشکل داره:31:
انشالله که مشکل حل بشه!!

انشالله که مشکل حل بشه!!

:39::biggrin: خوب آره راست میگی من معمولا از کرک ها ایراد گرفتم و تا حالا یه نفرم نبوده که مشکلش با عوض کردن کرک حل نشده باشه نه سیو ها نمیپره فقط پست کرکو بخون و بعد از اجرای بازی واسه بار اول از بازی خارج شو و میبینی که پوشه skidrow تو محل سیو بازی ساخته شده سیو هات رو اونجا بریز و قبلش یه بکاپ بگیر چند نفر دیگه هم دقیقا همینجا گیر کرده بودن و فقط کرکو عوض کردن فکر نکنم عوض کردنش خیلی وقت گیر باشه

Milad4171
28-05-2010, 23:00
من میخواستم قبل اینکه سوال کنم ببینم کسی این مشکل رو داشته یکی داشت که به اون بنده خدا هم گفتی کرکت مشکل داره! خوب شاید چون من تاحالا مشکل کرک نداشتم واسم عجیبه! اینم بگم من بازی رو که اجرا میکنم یه لانچر میاره که تایمر داره بعد باید بزنم روی paly now
و تو یه محیط کامنت داس شروع میکنه سورت کردن و بعد میره تا بازی. یکم عجیب بود واسه خودم!!
البته امیدوارم با این کرک مشکل حل بشه.
فقط یه سوال.
من 2 تا فایل رو گرفتم! یکی آپدیت به 1.01 و یکی کرک. الان رفتم خوندم دیدم نوشتی اگه آپدیت ارور داد چیکار کنیم! خوب یکم عجول هستم دیگه شما به هولی ما ببخش:31:
آپدیت رو که میزنم ارور میده . یعنی چی؟ احتمالا فایلم ناقصه. حالا این هیچی.
من چطوری بفهمم اصلا ورژن الان بازی من 1.01 هست یا نه!؟ تو لانچرش معلوم میشه!؟

job1892
29-05-2010, 01:00
ککککککککککککککککککککککککک کممممممممممممممممممممممکک ککککککککککککککککککککک

توروخدا یکی کمک کنه
دارم دیوونه میشم

هر کار می کنم save نمیشه

هر چی کرک و کوفت و زهرمار بود امتحان کردم
نشد که نشد

یکی بگه چه خاکی تو سرم کنم.

همه راه هایی که گفته شده بود رو رفتم
نمی شه که نمی شه

job1892
29-05-2010, 01:03
سلام...من اومدم توي كنسول ديدم اينو نوشتي ولي هر چي فكر ميكنم يادم نمياد كجا رو ميگي؟؟؟
ميشه يه عكس با موبايل بگيري ببينم چيزي يادم مياد يا نه؟؟؟
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

job1892
29-05-2010, 01:05
کککککککککککککککککمممممممم مممممممممممممکککککککککککک کککککککککککک

eslamy_iut
29-05-2010, 09:18
ککککککککککککککککککککککککک کممممممممممممممممممممممکک ککککککککککککککککککککک

توروخدا یکی کمک کنه
دارم دیوونه میشم

هر کار می کنم save نمیشه

هر چی کرک و کوفت و زهرمار بود امتحان کردم
نشد که نشد

یکی بگه چه خاکی تو سرم کنم.

همه راه هایی که گفته شده بود رو رفتم
نمی شه که نمی شه

موقع بیرون رفتن از بازی بازی مجبور میشه سیو کنه امتحان کن وقتی quit میزنی exit to windows نزی اول quit کن وقتی اومدی منو اصلی اونجا از بازی خارج شو

---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------

من میخواستم قبل اینکه سوال کنم ببینم کسی این مشکل رو داشته یکی داشت که به اون بنده خدا هم گفتی کرکت مشکل داره! خوب شاید چون من تاحالا مشکل کرک نداشتم واسم عجیبه! اینم بگم من بازی رو که اجرا میکنم یه لانچر میاره که تایمر داره بعد باید بزنم روی paly now
و تو یه محیط کامنت داس شروع میکنه سورت کردن و بعد میره تا بازی. یکم عجیب بود واسه خودم!!
البته امیدوارم با این کرک مشکل حل بشه.
فقط یه سوال.
من 2 تا فایل رو گرفتم! یکی آپدیت به 1.01 و یکی کرک. الان رفتم خوندم دیدم نوشتی اگه آپدیت ارور داد چیکار کنیم! خوب یکم عجول هستم دیگه شما به هولی ما ببخش:31:
آپدیت رو که میزنم ارور میده . یعنی چی؟ احتمالا فایلم ناقصه. حالا این هیچی.
من چطوری بفهمم اصلا ورژن الان بازی من 1.01 هست یا نه!؟ تو لانچرش معلوم میشه!؟

این به خاطر dvd بازی هست که این شرکتهای محترم ایرانی دارن به فروش میرسونن بهتره آپدیت رو بی خیال بشی و فایل های اجرایی رو بریزی تو همون پست لینکش هست این کار باعث میشه بازی به صورت دستی بره به ورژن 1.01 بعدم رو فایل اجرایی بازی properties رو باز کن تو قسمت details ورژن میزنه کرکم بریز ودیگه نه لانچر باز میشه نه اون صفحه ی داس وقتی بار اول میری تو بازی هیچ سیوی نداری خارج شو و طبق آموزش سیو های پست کرک عمل کن

navik7
29-05-2010, 11:32
alllllllllllllllooooooooooooooo aga MOSHKELE man in e ke man xp servis pack ee 3 daram , file exe server am zoudi gom mishe , tou tanzimatam tike oun ii ke gofte boudiiidd bardashte shoude boud az avvalesh ountor ii boud ,,
ye chizi ham in ke man tou oun file ke gofte boudiid chan khat be akharesh ezafe konam save konam , hame oun khatta boud ou tazasham 2 set az oun khatta boud baz man copy kardam shoud 3 set !!!!!!!!!!1
aga man chi kar konam
avvale nasb ham hamoun eroreeeee INTERNET ou ina rou mide khaheshan javabbbbbbbbbbbbbbbbbbb

job1892
29-05-2010, 13:01
بازم فرقی نکرد.

لوزی سیو رو نشون میده ولی سیو نمی کنه.

دیگه نمیدونم چی کارش کنم

job1892
29-05-2010, 15:44
چرا کسی جواب نمی ده؟
یعنی باید بی خیالش بشم؟

چجوری save کنم؟
پلیز یکی help کنه

job1892
29-05-2010, 15:50
پلیز یکی جواب بده؟

من چی کار کنم save کنه؟

هیشکی نیست که help کنه؟

rawen.west69
29-05-2010, 19:41
بروبچ پروفشنال منم بازیم سیو نمیشه!!!!:19:
یکی سیو سکانس 13 نداره؟؟؟
خیلی ممنون میشم حداقل بگید چیکار کنم سیو بشه
:41:help me:19:
نوکر کسی هستم که مشکلمو حل کنه:10:job1892 همدردیم!!!

Milad4171
29-05-2010, 19:54
آقا کرک واسه من کار کرد. ایوول دستت درست! من الان اونجا رو رد کردم رسیدم به اونجایی که 5 نفر رو معرفی میکنه و میگه باید اینا رو بری بکشی! فکر کنم حالا حالاها مونده تا این بازی توموم بشه. نه؟ به نظر خودم که با تعریفهای بچه ها فکر کنم پیر میشیم سراین بازی!!!:31:

rawen.west69
29-05-2010, 20:00
سلام milad_4171 ایک کرکو واس من هم میفرستی؟اینم ایمیلم:
rawen.west69@yahoo.com

rawen.west69
29-05-2010, 20:11
سلام milad_4171
اطفا کرکی که استفاده کردی واسم ایمیل کن: rawen.west69@yahoo.com
خیلی ممنون میشم:46:

job1892
29-05-2010, 20:28
بر و بچ چرا هیشکی کمک نمی کنه؟

یعنی هیشکی به جز من و rawen مشکل سیو نداره؟

حداقل یکی بگه چی کار کنیم
:41::41::41::41::41:

Milad4171
29-05-2010, 20:43
سلام milad_4171
اطفا کرکی که استفاده کردی واسم ایمیل کن: rawen.west69@yahoo.com
خیلی ممنون میشم:46:

دستور العمل داره.
یه سر به اینجا بزن .دوستمون زحمت کشیده آمادش کرده. چند تا فایله که باید بگیری!

rawen.west69
29-05-2010, 21:23
کرک Assassin's Creed II

اگه از دست کرک سرور آفلاین و ارور های مسخره ی اون جون به لب شدین راه حلش اینجاست و توصیه میکنم هر کی با کرک سرور هم بازی میکنه بی خیال بشه چون کرک سرور همواره باید یه سری فایل رو به موتور بازی بفرسته که شدیدا سرعت رو پایین میاره :2: کرک SKIDROW هیچ اروری نداره و بی نقصه:40: در ضمن بعد از ریختن این کرک سیو شما شناسایی نمیشه برای حل این مشکل آموزش سیوها رو در پایین بخونید/لینکهای مولتی آپلود 8 تا لینک از سرور های مختلف میده شاید یه چند تایی ایراد داشته باشن ولی همیشه hotfile و 2share کار میکنن

کرک SKIDROW :

این کرک جدیدترین کرک هست و با یه copy و paste ساده کل سیستم Digital Rights Managment اوبی سافت رو منحل میکنه

1-بازی رو نصب کنید و بازی رو به ورژن 1.01 ارتقا بدین اینم لینک version 1.01 update بعد از دانلود فقط اجرا کنید بازی به طور اتوماتیک آپدیت میشه

یا

اگه موقع ریختن فایل UPDATE1.01 با ارور could not retrieve installation folder! insallation will be aborted مواجه میشید 2 راه حل هست:
1-فایل های اجرایی که در پایین هست رو بگیرید و طبق دستور العمل اونها عمل کنید
2- dvd شما مشکل داره که باید عوض بشه با یه نسخه ی تمیز

2-بازی رو کرک کنید اینم لینک کرک SKIDROW

بعد از دانلود فایل و خارج کردن از حالت فشرده باید فایل ubiorbitapi_r2.dll رو در آدرس زیر بریزید و overwrite (رونویسی) کنید

(اگر شما مسیر بالا رو در کامپیوتر ندارید یا با ارور unable to find ubisoft game launcher مواجه میشید فایل زیر رو دانلود کنید:

فایل رو بعد از خروج از حالت فشرده در C:\Program Files بریزید)

3-آموزش سیوها:

آموزش نگه داشتن سیو ها برای انتقال به کامپیوتر دیگر یا تجدید ویندوز (دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)

به این پوشه برید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید

فایل های اجرایی:

فایل های Assassin'sCreedII.exe و Assassin'sCreedIIGame.exe رو در محل نصب بازی و ubisoftgamelauncher.exe رو در مسیر زیر بریزید

فقط در صورتی تشکر کنید که کرک واستون کار کرده

اونجا که گفتی سیو ها به فلدر SKIDROW منتقل میشه نشدا!!! اصلا سیوها هیچ جا نیستن!!!
چی کار کنم؟

eslamy_iut
29-05-2010, 23:05
پلیز یکی جواب بده؟

من چی کار کنم save کنه؟

هیشکی نیست که help کنه؟

اگه کرک سرور skid کن اگه skid سرور کن و بعد دوباره skid البته بهتره بعد از سرور کردن سیو هاتو بریزی تو اون پوشه با اسم عجیب یه جانبی بری و بعد سیو کنی و سیو هاتو توی skid رونویسی و بعد کرکو دوباره skid کنی فکر کنم حل بشه وگرنه پاک کن و دوباره بریز این مشکل کرک نیست

job1892
30-05-2010, 02:56
اگه کرک سرور skid کن اگه skid سرور کن و بعد دوباره skid البته بهتره بعد از سرور کردن سیو هاتو بریزی تو اون پوشه با اسم عجیب یه جانبی بری و بعد سیو کنی و سیو هاتو توی skid رونویسی و بعد کرکو دوباره skid کنی فکر کنم حل بشه وگرنه پاک کن و دوباره بریز این مشکل کرک نیست

میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟
من که اصلا نفهمیدم که چی کار کنم؟

با کرک skid هم امتحان کردم بازم سیو نمیشه
:19::19::19::19::19::19::19:

چی کار کنم؟

eslamy_iut
30-05-2010, 10:32
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟
من که اصلا نفهمیدم که چی کار کنم؟

با کرک skid هم امتحان کردم بازم سیو نمیشه
:19::19::19::19::19::19::19:

چی کار کنم؟

گفتم الان شما کرک skid داری پس یا باید بازی رو پاک کنی یا دوباره یه season دیگه از نو بری ببینی تو اون season بازی رو سیو میکنه یا نه اگه سیو کنه مشکل از سیوته که دوستان باید واست قرار بدن اگه سیو نکرد باید بازی رو دوباره بریزی
بازی رو از نو بریزی سیوات نمیپره

Tirion Fordring
30-05-2010, 11:13
حل شد ممنون

manouchehr
30-05-2010, 13:02
با سلام. دوستان من سعی کردم این بازی رو رو لبتاپ نصب کنم (studio dell 1558) و فایل کرکم یه فایل 750 کیلوبایتی که باید بعد نصب تو مسیر ubisoft luncher کپی کنم. ولی بعد از کرک وقتی اجراش می کنم می گه که باید کانکت بشی به اینترنت و باز نمی شه!
اینم بگم که این dvd با همین کرک رو یه سیستم desktop با ویندوز xp نصب و اجرا کردم.مشکلی نداشت.
ویندوز لبتاپه 7 home edition می باشد. کسی می تونه کمک کنه؟

titanium_zarin
30-05-2010, 13:29
سلام دوستان من توي يكي از معماهاي بازي گير كردم .سه تا عدد 1 3 9 بهم داده گفته معادلشو پيدا كنم معادلشم چنتا شكل مثل ..l يا ... يا .lll يا ..ll يا l.l .كسي ميدونيد معادل 1 3 9 رو چجوري بايد پيدا كنم ممنون ميشم كمكم كنيد.

سلام...
يكي دو صفحه برو عقب...همومان گذاشته واست ... باعكس ...

ممنون ....

job1892
30-05-2010, 13:37
بازم هیچ فرقی نکرد.

مشکل از ویستا نباشه؟

بازی تو xp یا seven بهتر جواب میده؟

کدومو نصب کنم واسه گیم بهتره؟

loomina
30-05-2010, 15:23
میگم بعد یه مدت دوباره یکی دو صفحه تاپیک رو خوندم... یا خدا! این کی بود این چت روم اسپم داده بود!:18: ادم میگرخه!:31:

میگم یه سوالی.
این apple اسمش رو از جریان همون سیبی که ادمو حوا از تو بهشت چیدن انتخاب کردن؟

job1892
30-05-2010, 15:38
بازم نشد.

به نظرتون ار ویندوزم نباشه؟

روی ویستا نصب کردم.

اگه از ویندوزم باشه روی کدوم ویندوز بهتره که نصب کنم؟ xp یا vista?

اگه یه نسخه دیگه بگیرم بازم این مشکل سیو رو داره؟

کدوم نسخه بهتره؟

ویندوز نصب کنم یا یه نسخه دیگه بگیرم؟

پلیز یکی بگه چی کار کنم؟

eslamy_iut
30-05-2010, 16:21
با سلام. دوستان من سعی کردم این بازی رو رو لبتاپ نصب کنم (studio dell 1558) و فایل کرکم یه فایل 750 کیلوبایتی که باید بعد نصب تو مسیر ubisoft luncher کپی کنم. ولی بعد از کرک وقتی اجراش می کنم می گه که باید کانکت بشی به اینترنت و باز نمی شه!
اینم بگم که این dvd با همین کرک رو یه سیستم desktop با ویندوز xp نصب و اجرا کردم.مشکلی نداشت.
ویندوز لبتاپه 7 home edition می باشد. کسی می تونه کمک کنه؟

این پست رو کامل بخون

titanium_zarin
30-05-2010, 16:45
میگم بعد یه مدت دوباره یکی دو صفحه تاپیک رو خوندم... یا خدا! این کی بود این چت روم اسپم داده بود!:18: ادم میگرخه!:31:

میگم یه سوالی.

بله از همونه...اگر اون معماها رو كامل ميكردي و داتستان بازي رو هم ميخوندي ...كامل ديگه متوجه ميشدي...:10:

DANTEH2010
30-05-2010, 20:34
دوستان من الان چند وقته دارم بازی میکنم ولی الان یه جای بازی هست که جشنه و باید مسابقه بدی تو اون مرحله اش که باید پرچمو بری برداری و برگردی گیر کردم 3 تا پرچم لازمه من 3 تاشم میگیرم و میام ولی بازم میزنه 2 تا رو صفحه هم میزنه شما برنده شدید ولی هیچ اتفاقی نمیفته یعنی نه پول میده نه علائم رو نقشه رو نشون میده حالا یکی به من بگه چی کنم ؟

black.assassin
30-05-2010, 20:58
دوستان من الان چند وقته دارم بازی میکنم ولی الان یه جای بازی هست که جشنه و باید مسابقه بدی تو اون مرحله اش که باید پرچمو بری برداری و برگردی گیر کردم 3 تا پرچم لازمه من 3 تاشم میگیرم و میام ولی بازم میزنه 2 تا رو صفحه هم میزنه شما برنده شدید ولی هیچ اتفاقی نمیفته یعنی نه پول میده نه علائم رو نقشه رو نشون میده حالا یکی به من بگه چی کنم ؟

شما کرکتون مشکل داره .

DANTEH2010
30-05-2010, 21:32
شما کرکتون مشکل داره .

چی کنم ؟ کرکشو عوض کنم ؟ کرکم متعلق به رازور چه کرکی جایگزین کنم ؟

Milad4171
30-05-2010, 21:39
بعد از نصب این کرکه نمیدونم چرا ( شاید بی ربط باشه ) احساس میکنم صدا یکم طبیعی تر شده! ویندوزم هم سرویس پک 3 اکس پی هست!
و بعدی اینکه من یکم تو بازی کند بودن رو دارم یعنی یه جا یهو تیک میزنه بعد درست میشه. فکر کنم همین باعث میشه صدا و صحبت کردن تو بازی با هم فاصله داشته باشه ( که این زیاد مهم نیست البته. زیر نویس رو فعال کردم )

کسایی که کرک عوض کردن و اینو نصب کردن این چیزی که من میگم رو دیدن؟

siavashjal
30-05-2010, 22:46
والا من نمی دونم دوستان چرا این قدر دنبال کرک می گردن.

من با همون سرور آفلاین و value این بازی رو تا حالا 2 بار تموم کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم.

eslamy_iut
31-05-2010, 00:38
توی یه Assassins Tomb توی venis هستم. یه جایی هست یه اهرم رو میگیری بعد کشتنه چند تا گارد برای چند دقیقه یه سری چیزا میاد .

بعد میگه باید Advanced Wall Jump انجام بدی . میگه موقع پریدن w رو با space بگیر و من وقتی میپرم بعد اینو میگیرم شیرجه میزنه تو آب (یعنی پشتش)

چیکار کنم ؟

همون tomb جنوب وینیز نه اونی که توی قصر و اینا هستش !

اول شما ببین بعد از اینکه یه کم از دیوار رفتی بالا دیگه نمیتونی بالاتر بری اون موقع باید سمت راست رو بگیری و بعد space رو بزنی باید هر طرفی که میخوای بپری جهت همون سمت رو هم بزنی

---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

چی کنم ؟ کرکشو عوض کنم ؟ کرکم متعلق به رازور چه کرکی جایگزین کنم ؟

شما این پست رو کامل بخون اگه کامل نخونی ممکنه با سیوهات مشکل پیدا کنی

---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------

بعد از نصب این کرکه نمیدونم چرا ( شاید بی ربط باشه ) احساس میکنم صدا یکم طبیعی تر شده! ویندوزم هم سرویس پک 3 اکس پی هست!
و بعدی اینکه من یکم تو بازی کند بودن رو دارم یعنی یه جا یهو تیک میزنه بعد درست میشه. فکر کنم همین باعث میشه صدا و صحبت کردن تو بازی با هم فاصله داشته باشه ( که این زیاد مهم نیست البته. زیر نویس رو فعال کردم )

کسایی که کرک عوض کردن و اینو نصب کردن این چیزی که من میگم رو دیدن؟

خوب باید بگم کرک سرور کند تر از skid بازی رو اجرا میکنه چون سرور با دیتا بیس خود بازی کار میکنه و اون فایل های ضروری رو به بازی میفرسته و لانچر رو با یه تغییر در هاست ویندوز دور میزنه در صورتی که skid لانچر رو از کار میندازه و اونو دور نمیزنه واسه همین قفلهایی که لانچر رو بازی میذاره غیر فعال میشن کند بودن و ناهمخوانی صدا و تصویرم به خاطر cpu و گرافیکه

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------

بازم نشد.

به نظرتون ار ویندوزم نباشه؟

روی ویستا نصب کردم.

اگه از ویندوزم باشه روی کدوم ویندوز بهتره که نصب کنم؟ xp یا vista?

اگه یه نسخه دیگه بگیرم بازم این مشکل سیو رو داره؟

کدوم نسخه بهتره؟

ویندوز نصب کنم یا یه نسخه دیگه بگیرم؟

پلیز یکی بگه چی کار کنم؟

در هر صورت من 98 رو به ویستا و 7 رو به هر ویندوز دیگه و mac رو به هر سیستم عامل دیگه ترجیح میدم
پس بهتره ویستا رو بی خیال بشی و بری سراغ 7 حتی میتونی واسه اجرای بهتر 64 بیتی بریزی

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------

میگم یه سوالی.

آره خدا میدونه داستان AC III ما رو قراره به کجاها ببره

imansham
31-05-2010, 00:57

من هنوزم مشکلم حل نشده !!!!!!!!!!!!!! همون اروره An internet connection is required ... میده ،

من این بازی رو توی درایو g نصب کردم . نمیدونم چرا اجرا نمیشه همش همین ارور رو میده
همه این کارا رو هم کردم
:41::41::41::41::41::41::41::41::11::11::11:

job1892
31-05-2010, 04:39
بالاخره سیو کرد.

مرسی از همه.:11::11::11::11::11:

مشکل از ویستا بود. روی 7 هم راحت اجرا میشه هم اینکه سیو می کنه.

:31::31::31::31::31::31:
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

---------- Post added at 04:39 AM ---------- Previous post was at 04:38 AM ----------

من هنوزم مشکلم حل نشده !!!!!!!!!!!!!! همون اروره An internet connection is required ... میده ،

من این بازی رو توی درایو g نصب کردم . نمیدونم چرا اجرا نمیشه همش همین ارور رو میده
همه این کارا رو هم کردم

منم مشکل نصب و سیو داشتم. ولی با کرک skidrow و تعویض ویندوز همش حل شد.

Milad4171
31-05-2010, 10:51
ممکنه این مشکل صدا و تصویری که گفتم به همون CPU ربط داشته باشه ولی من تصمیم دارم یه 360 بخرم.واسه همین دیگه این پی سی رو آپدیت نمیکنم. من هرچی برنامه دارم روش اجرا میشه.
الانم سیستم اینه
CPU Dual Core E5300
Graphic:Gforce XFX 8600 512Mb
Ram:2Gb 800
Mb:Gigabyte
H.D,D:250
و واقعا خیلی خرجش کردم. به نظرم درست نیست واسه یه بازی کلی خرج کنم واسش ( البته سلیقه ها متفاوته):46:

eslamy_iut
31-05-2010, 11:08

همه این کارا رو هم کردم

شما بهتر بود صفحه اول تاپیک رو میدیدی و انقدر جستجو نمیکردی خوب حالا پست زیر رو کامل بخون تا مشکلت حل بشه

Tirion Fordring
31-05-2010, 13:03
راستی چطوری به گدا پول بدیم

+ وقتی این سمو میکنیم تو بدنش سربازای اطرافیش نمیفهمن ؟

کسی ترینری چیزی داره بشه time رو متوقف کرد ؟ اینجایی که باید مسابقه بدی (تنها باید بدویی ) و 2 دقیقه زمان میده هر کاری کردم نشد . آخه من یکم fps پایین دارم .

چیکار کنم ؟

اینم سیو یکی رد کنه

اونی که اسمش Danial هست نه اونی که Desmound هست !

loomina
31-05-2010, 13:39
بله از همونه...اگر اون معماها رو كامل ميكردي و داتستان بازي رو هم ميخوندي ...كامل ديگه متوجه ميشدي...:10:

فیلم هارو والا یه دونش رو پیدا نکردم! تعجب میکنم چرا چون همه جاهایی که علامت زده بود رو من به ترتیب گشتم.

LOL ا

کسی ترینری چیزی داره بشه time رو متوقف کرد ؟ اینجایی که باید مسابقه بدی (تنها باید بدویی ) و 2 دقیقه زمان میده هر کاری کردم نشد . آخه من یکم fps پایین دارم .

چیکار کنم ؟

اخه دیگه تریلر میخواد!:31:
نهایتش 2 بار میبازی ( اگر تازه خیلی سخت باشه ) دفعه سوم راهش دستت میاد! دوباره میزنی save های بازی رو خراب میکنی ها!

MANIARIAN
31-05-2010, 13:42
سلام من تو اونجایی که لورنزو و زنش میان تو جشن و اون قاتل برادر لورنزو رو میکشه گیر کردم.وقتی برادرش کشته میشه من همه سربازارو میکشم وقتی اون قاتلو میزنم خونش تموم میشه و فرار میکنه و من می مونم و لورنزو.هیچ علامتی هم ظاهر نمی شه و لورنزو هم همونطور واستاده.اونجا باید چکار کنم؟

Tirion Fordring
31-05-2010, 13:50
نه بابا خراب نمیشه .

اولا تریلر نه ترینر

دوما نزدیک به 8 بار تست کردم نشد . خسته شدم ..

حالا سیوو میتونی برام رد کنی / من fpsam یکم پایینه اصلا امکان نداره !

eslamy_iut
31-05-2010, 13:56
LOL اینو چرا زود تر نمیدونستم .

یه مرحله بود خودمو جر دادم سه تا سربازو بکشم کسی نفهمه :دی

چیکار کنم ؟

اینم سیو یکی رد کنه

خیر سربازا نمیفهمن البته باید از پشت سر بزنی
باید کلید r رو نگه داری بعد با حرکت موس کیسه پول رو انتخاب کنی و بعد r رو رها کنی و بعدش با چپ کلیک پولو میریزی جولو پاش

سیوتم که تو ویلاست بهتره ماموریتو بگیری بعد اول quit رو بزنی که بازی دستی سیو بشه و بعد وقتی اومدی منوی اول بازی از بازی خارج بشی و بعدش سیوتو بذاری وگرنه من نمیدونم کدوم ماموریتو میخوای که واست رد کنم یا لااقل بگو تو کدوم شهره بگو چه نوع ماموریتیه race?

در ضمن اسم سیوت desmond بود اگه منظورت danial هست سیوشو نفرستادی 2.save رو بفرست آخه فقط یه فایل سیو فرستادی که اونم desmond سیو danial دومی هست اصلا پوشه 4 رو آپلود کن

amirchifekkardi
31-05-2010, 14:15
سلام
من همه کار هارو کردم Value های جدید رو ریختم اما یک مشکلی دارم
مپ بازی من اپدیت نمیشه یهنی بعد از همون دعوای خیابانی که Desmound و برادرش انجام میده میگه برم 200 تا از همون واحد پولیشون :31: بدزدم اما مپش باز نمیشه و همونطور که در قسمت جنگش هست میمونه چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید

Tirion Fordring
31-05-2010, 14:56
والا عزیزم من نمیدونم چرا اینطوریه ! همینطوری من 1.save رو نگه داشتم جفتش اومد .
نه اونو میدونم اون پول میپاشه به کل زمین گاردا و اینا میاد . یه روشی بود یاد داده بود اولا (فکر کنم) یادم رفت مثل رشوه دادن به اون کسایی که سخنرانی میکنند . شخصی میدادی به خودش !

این کل پوشه Storage با حجم 48kb :

فکر کنم زمان کم میارم به خاطر اینه که زره الطیر سنگینش کرده :دی لول

loomina
31-05-2010, 17:40
LOL

اینم سیو یکی رد کنه

هااا! اقا سیو های منو تو دید عام قرار نده حق کپی رایت داره!:31:

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------

والا عزیزم من نمیدونم چرا اینطوریه ! همینطوری من 1.save رو نگه داشتم جفتش اومد .
نه اونو میدونم اون پول میپاشه به کل زمین گاردا و اینا میاد . یه روشی بود یاد داده بود اولا (فکر کنم) یادم رفت مثل رشوه دادن به اون کسایی که سخنرانی میکنند . شخصی میدادی به خودش !

این کل پوشه Storage با حجم 48kb :

فکر کنم زمان کم میارم به خاطر اینه که زره الطیر سنگینش کرده :دی لول

وقتی گارد ها مشکوک میشن یه سری ادم هستن ک در مورد اساسین ها بد میگن میری به اونا رشوه میدی دیگه دهنشونو میبندن!:31:

Tirion Fordring
31-05-2010, 18:11
خنگ نیستم که اونو میدونم. . میگم چطوری به گدا پول بدم . اونو خودم 50 بار انجام دادم .

این سیوم رد میکنی برام ؟ الافشم

eslamy_iut
31-05-2010, 19:15
خنگ نیستم که اونو میدونم. . میگم چطوری به گدا پول بدم . اونو خودم 50 بار انجام دادم .

این سیوم رد میکنی برام ؟ الافشم

خوب دیگه زیادی بازی رو دست بالا گرفتی تنها راه پول دادن به گدا همونه
سیوم رد کردم یه ماموریت بود من اونو واست رد کردم که باید قاتل خانوادتو میکشتی توی پوشه ی skidrow ریختم پوشه ی 4 رو بریز توی پوشه ی skidrow کامپیوترت

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

سلام
من همه کار هارو کردم Value های جدید رو ریختم اما یک مشکلی دارم
مپ بازی من اپدیت نمیشه یهنی بعد از همون دعوای خیابانی که Desmound و برادرش انجام میده میگه برم 200 تا از همون واحد پولیشون :31: بدزدم اما مپش باز نمیشه و همونطور که در قسمت جنگش هست میمونه چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید

اون کرک رو بیخیال شو
شما بهتر بود صفحه اول تاپیک رو میدیدی و انقدر جستجو نمیکردی خوب حالا پست زیر رو کامل بخون تا مشکلت حل بشه

کد:

amirchifekkardi
31-05-2010, 19:25
خوب دیگه زیادی بازی رو دست بالا گرفتی تنها راه پول دادن به گدا همونه
سیوم رد کردم یه ماموریت بود من اونو واست رد کردم که باید قاتل خانوادتو میکشتی توی پوشه ی skidrow ریختم پوشه ی 4 رو بریز توی پوشه ی skidrow کامپیوترت

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

اون کرک رو بیخیال شو

کد:

چی میگی؟ راه هی که من رفتم از یا سایت دیگه بود ولی دقیقا همینه
من به یکی گفتم گفت مشکل از value هست گفت 1814 مشکلی نداره همونطور که تو صفحه اول گفته value ای که اونجا گذاشتن 1844 هست! من شک ندارم کار هارو درست انجام دادم چون هم بازی اجرا می شه هم سیو ها رو کامپیوتر خودمه

Tirion Fordring
31-05-2010, 19:29
بابا اون نه که .

اون مال 200 سال پیشه

اون سیوی که باید race بدی توی ونیز .

اگه پیدا نمیکنی چند تا دیلیت کن پیدا میشه بالاخره . مگه میشه نباشه .

بیا یاهو .

amirchifekkardi
31-05-2010, 19:29
این لینکی که شما گذاشتین کاملا با پست 1 فرق میکنه اینم امتحان کنم ببینم چی میشه

amirchifekkardi
31-05-2010, 21:24
مشکل من پا برجاست با وجود روش skidrow که خیلی راحت بود کار باهاش اما هنوزم مپ من بعد از اون دعوا باز نمیشه ونمیتونم برم به قسمت بعد

Tirion Fordring
31-05-2010, 22:25
آقا این سیو باید مرحله ای باشه که race میدی

یکی برام رد کنه

اگه اون نیست چند تا از سیو ها رو دیلیت کنید بالاخره اون میاد .

eslamy_iut
31-05-2010, 23:28
مشکل من پا برجاست با وجود روش skidrow که خیلی راحت بود کار باهاش اما هنوزم مپ من بعد از اون دعوا باز نمیشه ونمیتونم برم به قسمت بعد

میشه بگی بعد از کدوم دعوا؟
نکنه مرحله اول رو میگی اونجا اگه گیر کردی سیوت خراب شده بازی رو باید از نو شروع کنی زیاد طول نمیکشه

eslamy_iut
31-05-2010, 23:35
بابا اون نه که .

اون مال 200 سال پیشه

اون سیوی که باید race بدی توی ونیز .

اگه پیدا نمیکنی چند تا دیلیت کن پیدا میشه بالاخره . مگه میشه نباشه .

بیا یاهو .

خود شما گفتی danial خوب خودت سیوتو باز کن بگو کدوم تو چه شهری و چون کرکت skid بود من فقط فولدر 4 skid تو دیدم

amirchifekkardi
01-06-2010, 09:30
امکان نداره سیو بازیم خراب باشه چون تا حالا یه چند باری از اول شروع کردم
فکر کنم به خاطر نسخه ای هست که دارم باز هم ممنون از شما
یک نسخه ی جدید هم امتحان می کنم حتما

Tirion Fordring
01-06-2010, 10:35
Venis .

من فکر کنم سیو من اون skidrow نیست شاید اون یکی

شما هر دوشو ببین چون اسم سیوی که من میرم دانیاله و الانم تو ونیز هستم !

amirchifekkardi
01-06-2010, 12:04
کمک من یک نسخه دیگه هم تست کردم اما باز هم مپم مشکل داره:41:
بابا یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

eslamy_iut
01-06-2010, 14:30
Venis .

من فکر کنم سیو من اون skidrow نیست شاید اون یکی

شما هر دوشو ببین چون اسم سیوی که من میرم دانیاله و الانم تو ونیز هستم !

من کل سیوای شما رو دیدم یکی ویلا بود یکی انتقام قاتل خانواده و یکی قبل تر از اون جایی که باید دوست پسر خواهرتو ادب میکردی هیچ کدوم ونیز نبود اگه شما بدون استفاده از اجرای server.exe بازی رو اجرا میکنی و مستقیما بعد از کلیک روی بازی میرید داخل بازی حتما کرک شما skid پس سیواتونم تو همون پوشه هست یه چیز دیگه سیوای skid شما metadata نداشت و فقط .save بود یه بار پوشه skid تونو چک کنید و اونو کامل برام آپ کنید

mortezaon
01-06-2010, 14:43
مي توني بك آپ بگيري ؟

.

Tirion Fordring
01-06-2010, 18:36
WHAT THE -

OMG

کل فلدر Storage رو از فولدر لانچر ورداشتم رفتم تو بازی دیدم سیوم هستو بازی کردم

جریان چیه ؟ نکنه سیوای من اینجا ذخیره نمیشه !؟ آخه مگه میشه

من فقط یه لانچر دارم

شما یه کاری کن
ترینری رمزی کدی چیزی پیدا کن باهاش بشه زمان رو متوقف کرد . منظورم اون تایمره هست . مشکل من اونه .

amirchifekkardi
01-06-2010, 22:46
مشکلم حل شد
مشکل از من بود
اماتوری عمل کردم!

Zelgadis
02-06-2010, 18:31
دوستان من یک مشکل در حین بازی assassins creed 2 دارم . وقتی که داخل شهر میرم و میخوام مپ رو باز کنم ، باز نمیشه. dvd بازی رو عوض کردم و یک پچ هم از جایی دانلود کردم و گذاشتم. و هرکاری کردم بازم مپ باز نمیشه. در ضمن ویندوز هم windows 7 هست.

vga sapphire 4870
windows 7

MANIARIAN
02-06-2010, 19:41
کسی نمیخواد به من کمک کنه؟
من تو اونجایی که لورنزو و زنش میان تو جشن و اون قاتل برادر لورنزو رو میکشه گیر کردم.وقتی برادرش کشته میشه من همه سربازارو میکشم وقتی اون قاتلو میزنم خونش تموم میشه و فرار میکنه و من می مونم و لورنزو.هیچ علامتی هم ظاهر نمی شه و لورنزو هم همونطور واستاده.اونجا باید چکار کنم؟

mohammad13.blogfa
02-06-2010, 20:31
با سلام
آقا اگه بگم کچل شدم روی ac2 باور نمی کنید.تا حالا 15 کارت 5 ساعته اینترنت مصرف کردم تا یه valueسالم دانلود کنم .نشد که نشد.همه ی لینک ها یا خراین و یا پاک شدن.جان خودتون یه نفر یه value آپلود کنه و خودش دوبار دانلودش کنه تا از درستیش مطمؤن بشه .بعد بزاره تو سایت.
(توی مرحله توهم پسره و بالا رفتن از برج گیر افتادم)
لطفا سریعا.ممنون هرچی با غیرته.

rawen.west69
02-06-2010, 20:52
با سلام
آقا اگه بگم کچل شدم روی ac2 باور نمی کنید.تا حالا 15 کارت 5 ساعته اینترنت مصرف کردم تا یه valueسالم دانلود کنم .نشد که نشد.همه ی لینک ها یا خراین و یا پاک شدن.جان خودتون یه نفر یه value آپلود کنه و خودش دوبار دانلودش کنه تا از درستیش مطمؤن بشه .بعد بزاره تو سایت.

دادا ایمیلتو بده برات بفرستم:10:

کسی نمیخواد به من کمک کنه؟
من تو اونجایی که لورنزو و زنش میان تو جشن و اون قاتل برادر لورنزو رو میکشه گیر کردم.وقتی برادرش کشته میشه من همه سربازارو میکشم وقتی اون قاتلو میزنم خونش تموم میشه و فرار میکنه و من می مونم و لورنزو.هیچ علامتی هم ظاهر نمی شه و لورنزو هم همونطور واستاده.اونجا باید چکار کنم؟

value که داری خراب شده
ایمیلتو بده برات سالمشو بفرستم:10:

alirezaac
02-06-2010, 21:30
با سلام

از کرک skidrow استفاه کن تا اینقدر درگیر value نباشی، لینکش صفحه های قبل هست

MANIARIAN
02-06-2010, 22:26
value که داری خراب شده

سلام ایمیلم اینه ممنون میشم زودتر بفرستی
mani_arian_tak@yahoo.com

amirchifekkardi
03-06-2010, 11:34
با سلام
ببین عزیز کرک سرور رو بریز سطل اشغال پست 1 رو بخون من هم خودم از سرور استفاده میکردم
اما اسکیدرو یه چیز دیگست

manouchehr
03-06-2010, 12:39
با سلام
آقا من تمام مراحلی که تو پست اول این تاپیک نوشته شده بود انجام دادم. 2 به تا مشکل خوردم، اول اینکه بازیم آپدیت نمی شه. یه نسخه ی دیگه هم گرفتم نشد. دقیقا همون مشکلی که اونجا گفته پیش می آد. وقتی هم که از خیر آپدیت میگذرم و کرک می کنم موقعی که بازی رو اجرا می کنم پیغام میده که یه کانکشن اینترنت لازم داره تا اجرا شه. تازه به اینترنت پر سرعت هم که وصل می شم باز همین پیغام رو میده.
کمک کنید لطفا
خوش به حالتون ، من اصلا نتونستم بازیو باز کنم!!!

mohammad13.blogfa
03-06-2010, 18:20
دادا ایمیلتو بده برات بفرستم:10:
بابا بازم گلی به جمالت.
ایمیل:mohammad13.blogfaid@yahoo.com
راستی من بازی که می کنم صفحه فول اسکرین نیست(دو تا نوار سیاه بالا و پایین هستند) و همچنین صدا و تصویر با هم هماهنگی ندارند(با هم شروع می شوند ولی صدا زودتر تمام می شه)
می خواستم ببینم برای شما هم همین جوریه؟
خیلی گلی

rawen.west69
03-06-2010, 19:25
:10:
بابا بازم گلی به جمالت.
ایمیل:mohammad13.blogfaid@yahoo.com
راستی من بازی که می کنم صفحه فول اسکرین نیست(دو تا نوار سیاه بالا و پایین هستند) و همچنین صدا و تصویر با هم هماهنگی ندارند(با هم شروع می شوند ولی صدا زودتر تمام می شه)
می خواستم ببینم برای شما هم همین جوریه؟
خیلی گلی

اون نوارای سیاه ماله خود بازیه و کاریش نمیشه کرد.
هماهنگ نبودن صدا و تصویر هم احتمالا به خاط اینه که سیستمت ضعیفه
البته مطمعن نیستم. شاید اونم ماله خود بازیه.
اگه بازم مشکلی داشتی دربست در خدمتیم......

:31:کسی این داستانو باور میکنه؟؟؟؟!!!!!!:31:

MANIARIAN
03-06-2010, 21:50
value که داری خراب شده

واقعا دستت درد نکنه.ممنون از اینکه زحمت کشیدی.موفق باشید.:11:

arashbi2
03-06-2010, 22:58
همچنین صدا و تصویر با هم هماهنگی ندارند(با هم شروع می شوند ولی صدا زودتر تمام می شه)
این مشکل رو منم داشتم به خاطر اینکه گرافیکت نمی کشه گرافیک رو بیار پایین . هرچی گرافیک رو کمتر کنی هماهنگ تر میشه!!

amirchifekkardi
04-06-2010, 00:51
با سلام
آقا من تمام مراحلی که تو پست اول این تاپیک نوشته شده بود انجام دادم. 2 به تا مشکل خوردم، اول اینکه بازیم آپدیت نمی شه. یه نسخه ی دیگه هم گرفتم نشد. دقیقا همون مشکلی که اونجا گفته پیش می آد. وقتی هم که از خیر آپدیت میگذرم و کرک می کنم موقعی که بازی رو اجرا می کنم پیغام میده که یه کانکشن اینترنت لازم داره تا اجرا شه. تازه به اینترنت پر سرعت هم که وصل می شم باز همین پیغام رو میده.
کمک کنید لطفا
خوش به حالتون ، من اصلا نتونستم بازیو باز کنم!!!
اگه منظورت بعد از دعوا هست باید اونایی که افتادن رو زمین رو بگردی
شیفت رو روشون نگدار میگردشون

manouchehr
04-06-2010, 13:09
na baba...man aslan bazio nemitoonam run konam.
na ba crack server va na ba in crack jadide
internet conection mikhad!!

loyal_boy
04-06-2010, 16:13
کرکی که بازی رو باهاش تموم کردین رو برام لینک بزارید بی زحمت :11:

rawen.west69
04-06-2010, 16:21
کرکی که بازی رو باهاش تموم کردین رو برام لینک بزارید بی زحمت :11:

امیدوارم کار کنه:

gt333
04-06-2010, 18:23
مشکلمو فهمیدم .

-------

پس این ارور یعنی چی

سلام.دوستان منم مشکل این دوست عزیز رو دارم.میخواستم بدونم چجوری مشکلتون رو حل کردید ؟؟ فابلش از کجا بگیرم.تروخدا کمک کنید.تو کفش موندم. شهر ونیز که میرسه میپره بیرون:41::41::41:

rawen.west69
04-06-2010, 18:29
سلام.دوستان منم مشکل این دوست عزیز رو دارم.میخواستم بدونم چجوری مشکلتون رو حل کردید ؟؟ فابلش از کجا بگیرم.تروخدا کمک کنید.تو کفش موندم. شهر ونیز که میرسه میپره بیرون:41::41::41:

میتونی مشکلتو واضح تر بگی؟

gt333
04-06-2010, 18:41
موقع نصب این ارور رو میده CRC error: The file e:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II\DataPC_Venezia.forge doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are runnuing the setup may be corrupted; contact your software vendor
بعد من skib زدم بازی که کردم رسیدم به مرحله ونیز موقع لود شهر منیز میپره بیرون.دوباره اومدم نصب کنم
موقع نصب هر کاری میکنم به این فال میرسه همین پیغام می آد .هرچی retty رو هم میزنم بازم نصب نمیشه.
این فایلش ایراد داره.چی کار کنم ؟؟ :(

titanium_zarin
04-06-2010, 18:54
موقع نصب این ارور رو میده CRC error: The file e:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II\DataPC_Venezia.forge doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are runnuing the setup may be corrupted; contact your software vendor
بعد من skib زدم بازی که کردم رسیدم به مرحله ونیز موقع لود شهر منیز میپره بیرون.دوباره اومدم نصب کنم
موقع نصب هر کاری میکنم به این فال میرسه همین پیغام می آد .هرچی retty رو هم میزنم بازم نصب نمیشه.

اين يعني اينكه اين فايلا يا توي سي دي شما وجود نداره يا مشكل دارن ...
در راه داري :
1.يه سي دي ديگه بخري...
2.اگه اينترنت نامحدود داري بهت لينك بدم دانلود كني...
كدومشون ؟؟؟؟

gt333
04-06-2010, 18:59
دانلود میکنم ممنون میشم .ا
گر بدید

rawen.west69
04-06-2010, 21:08

یا سی دی که داری خش داره یا حق با titanium.
من هم توصیه میکنم یکی دیگه بخر.

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

سلام loaded_nigga
میخاستم متن انگلیسی داستان اساسینز که خودت ترجمه کردی برام بفرستی...میتونی؟
خیلی ممنون میشم:11:

این بازی کدتقلب هم داره؟؟؟؟:25:

aRThaS_08
04-06-2010, 22:23
کد تقلب که نه اما نقشه چیزهای مخفی بازی که کمک بزرگی به شما میکنه هست!

از اینجا بصورت کامل و به زبان اصلی:

و از اینجا که دوستمون زحمت کشیدن و به فارسی برای شما قرار دادن:

titanium_zarin
04-06-2010, 23:38
دانلود میکنم ممنون میشم .ا
گر بدید

javad-RM
05-06-2010, 03:04
سلام....!
من اول بازی گیر کردم اون جایی که پدر ایسیو میگه نامه لورنزو رو برسون تو رادار(نقشه) هیچ هدفی رو مشخص نمی کنه بازی رو دو سه بار پاک و نصب کردم فرقی نکرد مشکل از سی دی بازیه یا کلا سبک بازی همین جوریه؟
میشه لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون میشم