مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
eslamy_iut
08-04-2010, 17:48
من دیروز بازی رو تموم کردم خیلی قشنگ بود مخصوصا اون صحنه که زنه با دزموند حرف زد خیلی با حال بود ( اونجا من یاد برره افتادم که شیرفرهاد به کیانوش میگفت کجا رو نگاه میکنی :31: )
مگه میشه 12 تا سکانس باشه!!! :18: :18: اصل داستان توی دو تا سکانس آخر مخصوصا سکانس 14
اون سکانس های حذفی سکانس های آخر نیستن
درود
من سکانس نهم هستم و الان در شهر ونیز ششمین قفل زره مجسمه التییر رو بدست آوردم و زمانی که میخوام از در خروجی که مثل یک چاه که میپره داخلش و بعد صفحه سفید میشه ...
سعی کردم راه دیگه ای پیدا کنم اما راه دیگه ای نیست ...
وقتی هم که اون لحظه خودم میام بیرون میبینم سرور این ارور رو داده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dreadknight00
08-04-2010, 18:52
نمیشه سکانسارو دوباره بازی کرد ؟ یعنی replay کردشون
A M I R 1 1 0
08-04-2010, 18:58
در مورد سیو که فک کنم اوتوماتیک سیو شه !!! برا من که اینجوری بود در مورد خودم و فامیلم هم باید بگم که اونو نمیدونم دروغ میگه یا نه ولی خودم دارم میمیرم فکر نکنم با پایین ترین تنظیمات بشه 4 فریم بگیرم اونم به زور !!!
CPU : Intel Core i 7 /860 / 2.8 Gh /4 Core /8 Mb L 3 Cache /SSE 4.2 / 95 w
Gpu :9400 gt 1 gb
ram 2 gb
vista sp 1
خوب بگید مشکل چیه اوایل بازی خوب اجرا میشد ولی وقتی دزموند رو صندلی میشنه و میره تو خیال بازی افت فریم 90 درصدی داره !!!
به من گدا هم کمک کنید :31:
دوستان یه فکری هم به حال بکنید. همش ارور اینترنت میده.
فایلی که wordship گذاشته بود رو هم گرفتم ولی همچنان ارور میده
eslamy_iut
08-04-2010, 19:07
نمیشه سکانسارو دوباره بازی کرد ؟ یعنی replay کردشون
خیر بهتره از سیو قبل هر سکانس بکاپ بگیرید پوشه ی سیو توی آموزش هست
دوباره اعلام کردن شما بر خلاف قوانین هست گفتم رمتون پایینه یا ارتقا یا xp رفیقتونم راستشو نگفتن با اون سیستم 2 فریم در دقیقه میره شما هم رزولیشن و تنظیمات رو پایین بیارید شاید درست بشه
A M I R 1 1 0
08-04-2010, 19:14
پروفسور اگه تو میخوای قوانین را به من یاد بدی من الان باید مدیر میشدم چون حدود 18 تا اکانت با 100 ها پست ازم بن شده من گفتم که روی رزلوشن کم میزارم حرکت اهسته میاره ویندوز هم اکس پی کردم مشکل حل نشد رم هم از رم های کروشال هست که اندازه ی 4 گیگ قدرتشه !! سی پی هم که اندازه ی پلی سه و ایکس باکسم قیمتشه راستی این بایز برای پورت ایکس باکس 360 کجا یافت میشه من هر جایی میرم میگه تموم کردم !!
amirpcp30
08-04-2010, 19:16
همیشه codex ها توسط 4 تا نگهبان مواظبت میشه یه خونه هست که توی صندوقچه هاش codex هست و 4 تا نگهبان مراقب درش هستن
بازم سلام
خب ممنون من 30 تا رو جمع کردم رفتم پیش یک یارو یی بعد با اون صحبت کرد بعد کودکس ها رو زدم به دیوار حالا همش باهاش حرف می کزنم هیچی نمیشه و باید این کودکس ها رو یک کاریشون بکنم
اینجا باید چیکار کنم؟
سپاس :11:
wordship
08-04-2010, 19:22
دوست عزیز مثله اینکه شما هم دسته کمی از دوستتون ندارین
اخه با این CPUمیشه GTA IVرو با بهترین تنظیمان اجرا کرد
منم یه مدت سون نصب کردم یا دو گیگ رم و CPU Q 6600
خیلی روون میشد بازی کنی تازه شما CORI7داری البته چشمم اب نمیخوره.
اگر نه افت فریم نداشتی.
پروفسور اگه تو میخوای قوانین را به من یاد بدی من الان باید مدیر میشدم چون حدود 18 تا اکانت با 100 ها پست ازم بن شده من گفتم که روی رزلوشن کم میزارم حرکت اهسته میاره ویندوز هم اکس پی کردم مشکل حل نشد رم هم از رم های کروشال هست که اندازه ی 4 گیگ قدرتشه !! سی پی هم که اندازه ی پلی سه و ایکس باکسم قیمتشه راستی این بایز برای پورت ایکس باکس 360 کجا یافت میشه من هر جایی میرم میگه تموم کردم !!
چرا اینقدر بی ادبی؟؟؟
مطمئن باش که اگر این CPU تو بود < رمت هم 1 گیگ میتونستی رویه سون راحت بازی کنی
نمیدونستی بدون
در ضمن فقط جنابعالی هم نیستی که 18 تا اکانت بن شده داره.
اینقدر هم که ادعا داری باید بدونی 80 درصد روون بودن بازی مالهCPU ]ست نه چیزه دیگه ای
چون گرافیک های جی تی هم حکم دکور رو اجرا میکنن
من خودمم جی تی دارم نه که جیتکس .
سلام
بازی خیل جالب شده به نظر من بر خلاف نظر بعضی از دوستان که میگفتن یک بهتره. تو این بازی علاوه بر ماموریت های قبلی که بوده حالا کلی ماموریت جدید داره و همچنین مراحلی مثل درشکه رانی یا کایت سواری و کلی سلاح جدید هم اضافه شده از دو تیغ مخفی گرفته تا اینکه سلاح دشمن رو هم میشه ورداشت که اونا چکش دارن و گرز و تبرو ... . در کل این همه انتظار برای اومدن و بعد برای کرک شدن ارزش داشت. یه چیزه دیگه هم که هست اینه که بازی به این زودی ها تموم نمیشه مثل خیلی از بازی های جدید. شما علاوه بر ماموریت های اصلی کلی کار دیگه میتونی انجام بدی که هم میتونه در حین همون ماموریت اصلی باشه هم میشه بعد از تموم کردن سیر داستانی بازی انجام داد. من یکی برای لذت بردن بیشتر هرچی ماموریت تو یه شهر هست انجام میدم و بعد میرم سرغ کار اصلیم.
eslamy_iut
08-04-2010, 19:46
بازم سلام
خب ممنون من 30 تا رو جمع کردم رفتم پیش یک یارو یی بعد با اون صحبت کرد بعد کودکس ها رو زدم به دیوار حالا همش باهاش حرف می کزنم هیچی نمیشه و باید این کودکس ها رو یک کاریشون بکنم
اینجا باید چیکار کنم؟
سپاس :11:
خوب باید اونو به این شکل درست کنی eagle vision رو هم فعال کن
با تشکر از havas عزیز برای این عکس
دوست عزیز من قصد یاد دادن قوانین نداشتم فقط میخوام تاپیک به وضعیت قبلی نیفته در ضمن اگه منم مثل شما پست بدم الان pro بودم پیشنهاد میدم یه دفرگمنت بکنید درایور هم نصب کنید بعدشم نوار cpu و رم رو از task manager حین اجرای بازی چک کنید ببینید چقدر از حافظشون پر شده startup هم با msconfig خلوت تر کنید مفیده یه جیز دیگه هاردت چیه و مهمتر پاورت من هفته پیش یه pc بستم بارم 8 گرافیک r4890 و cpu i7 4.2 quad ولی تو san andreas لگ میزد:18: واسه همین پاور عوض کردیم iv رو با آخرین تنظیمات روون اجرا کردیم
A M I R 1 1 0
08-04-2010, 20:01
دوست عزیز مثله اینکه شما هم دسته کمی از دوستتون ندارین
اخه با این CPUمیشه GTA IVرو با بهترین تنظیمان اجرا کرد
منم یه مدت سون نصب کردم یا دو گیگ رم و CPU Q 6600
خیلی روون میشد بازی کنی تازه شما CORI7داری البته چشمم اب نمیخوره.
اگر نه افت فریم نداشتی.
چرا اینقدر بی ادبی؟؟؟
مطمئن باش که اگر این CPU تو بود < رمت هم 1 گیگ میتونستی رویه سون راحت بازی کنی
نمیدونستی بدون
در ضمن فقط جنابعالی هم نیستی که 18 تا اکانت بن شده داره.
اینقدر هم که ادعا داری باید بدونی 80 درصد روون بودن بازی مالهCPU ]ست نه چیزه دیگه ای
چون گرافیک های جی تی هم حکم دکور رو اجرا میکنن
من خودمم جی تی دارم نه که جیتکس .
در ضمن به اون کسی هم که اینطوری میگفتی بدون لیسانس کامپیوتر داره
و خیلی هم بیشتر از تو بارشه
افرین با ادب جون خوب عزیزم اگه من میتونستم بازی را اجرا کنم که این جا نمیگفتم اخه من همین مشکل را با فرار از زندان هم داشتم اونو با یه پچ حل کردم ولی من میگم شاید یه مهندس کامپیوتری مثل اونی که گفتی بلد باشه چرا بازی روون اجرا نمیشه با این سیستم خوب اگه نمیدونستم نصف بازی مال سی پی یو نیست که این را نمیخریدم :27: حالا چشمت میخواد اب بخوره میخواد اب نخوره :31: راستی این مشکلو با جی تی ای ای وی هم داشتم اون هم با یه پچ حل شد !!:2:
به نظر من علت اين كه قسمت اول بهتر هستش اينه كه اصالت قاتل بودن در اين قسمت كمي زير سوال ميره.
بازي بيشتر سبك GTA به خودش گرفته. تو نقدي قرار خواهم داد دقيق به اين موضوع خواهم پرداخت.
A M I R 1 1 0
08-04-2010, 20:07
دوست عزیز من قصد یاد دادن قوانین نداشتم فقط میخوام تاپیک به وضعیت قبلی نیفته در ضمن اگه منم مثل شما پست بدم الان pro بودم پیشنهاد میدم یه دفرگمنت بکنید درایور هم نصب کنید بعدشم نوار cpu و رم رو از task manager حین اجرای بازی چک کنید ببینید چقدر از حافظشون پر شده startup هم با msconfig خلوت تر کنید مفیده یه جیز دیگه هاردت چیه و مهمتر پاورت من هفته پیش یه pc بستم بارم 8 گرافیک r4890 و cpu i7 4.2 quad ولی تو san andreas لگ میزد:18: واسه همین پاور عوض کردیم iv رو با آخرین تنظیمات روون اجرا کردیم
Hard Disk: Samsung spinepoint F3 500 gb
power :green gp 535a
گرافیک هم میخوام عوض کنم چون یکی داشتم خوب کار نمیکرد فرستادم گارانتی موقتا با این بازی میکنم :13:
استقلال قهرمان
08-04-2010, 20:09
آقا من سرور رو باز می کنم وقتی رو آیکون بازی کلیک کنم ای ارور رو می ده
واسه دوستم این مشکل رو نداشته
eslamy_iut
08-04-2010, 20:15
افرین با ادب جون خوب عزیزم اگه من میتونستم بازی را اجرا کنم که این جا نمیگفتم اخه من همین مشکل را با فرار از زندان هم داشتم اونو با یه پچ حل کردم ولی من میگم شاید یه مهندس کامپیوتری مثل اونی که گفتی بلد باشه چرا بازی روون اجرا نمیشه با این سیستم خوب اگه نمیدونستم نصف بازی مال سی پی یو نیست که این را نمیخریدم :27: حالا چشمت میخواد اب بخوره میخواد اب نخوره :31: راستی این مشکلو با جی تی ای ای وی هم داشتم اون هم با یه پچ حل شد !!:2:
چون میگید با همه ی بازی ها مشکل دارین سخت افزاریه و چون سیستمتون بالاست حتما شما واقعا از اون سیستمی که دارین نمیتونید اونطور که باید کار بکشین پس حتما پاور رو عوض کنید مثلا green 1230 watt این پاور جواب سیستمتون رو میده
yadam.nemiad
08-04-2010, 20:19
سلام اساتید محترم من چندتا ترینر برای این بازی گرفتم ولی هیچ کدوم کار نمیکنه ایراد از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید
A M I R 1 1 0
08-04-2010, 20:22
تا دوسه روز دیگه پاورو عوض میکنم
wordship
08-04-2010, 20:24
هرطور میخای فکر کن من یه فایل اپلود کرده بودم برای تمامه کسانی که هر گونه اروری در بازی دارن
فقط نیازمند یه کپی پیست ساده بود حتی برای کسانی که افت فریم داشتن.
ولی خب بیشتر از 10 بار دانلود شد
و دیگه اگه اکانت نداشته باشی نمیتونی دانلودش کنی
اگه هم میتونستی با پچ حلش کنی اینجا دنبال حله مشکلت نبودی
اینجا میتونی جدید ترین پچ بازیو بگیری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
eslamy_iut
08-04-2010, 20:27
شما فایل های اجرایی رو بگیر exe های ac2 و ac2game رو بریز توی محل نصب و ubigame launcher رو هم
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
اگه بازم بود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو بریز توی C:\Program Files
من دوباره مال خودم رو آپلود کردم
wordship
08-04-2010, 20:29
دوسته عزیز اگه از رپید شر اکانت داری این فایلو بگیر
بعد تویه C/PROGRAM FILES/
کپی کن کاملا مشکلت حل میشه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
تو قسمت the truth اون معما اولیه...اونو چجوری باید حل کرد؟؟؟
اینو میگم:
ممنون
eslamy_iut
08-04-2010, 20:46
هر تصویری که توش سیب هست رو پیدا کن و پایین بچین 2 یا 3 تاش اعصاب خورد کنه ولی یکم سعی کنی حل میشه
استقلال قهرمان
08-04-2010, 21:23
دوسته عزیز اگه از رپید شر اکانت داری این فایلو بگیر
بعد تویه C/PROGRAM FILES/
کپی کن کاملا مشکلت حل میشه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ندارم اگه میشه یه جا دیگه بذار
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
شما فایل های اجرایی رو بگیر exe های ac2 و ac2game رو بریز توی محل نصب و ubigame launcher رو هم
اگه بازم بود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو بریز توی C:\Program Files
من دوباره مال خودم رو آپلود کردم
بازم همون رو می ده
Khashayar King
08-04-2010, 21:58
سلام بچه ها یه مشکل با صدای بازی دارم صدا و میوزیک خوبه ولی صدای کارکتر ها نمی یاد !!! باید چی کار کنم ؟!
amirpcp30
08-04-2010, 22:05
خوب باید اونو به این شکل درست کنی eagle vision رو هم فعال کن
چطوری؟
با سپاس
چطوری؟
با سپاس
تو PC با نگه داشتن دکمه E فعال میشه.
amirpcp30
08-04-2010, 22:23
تو PC با نگه داشتن دکمه E فعال میشه.
منظور من این بود که چطوری باید همه رو بزارم و مرتب کنم
کلا باید چیکار کنم
با سپاس
:40:
nima sohrabi
08-04-2010, 22:39
کلا باید چیکار کنم
با سپاس
اقا شما با shift تمام codex هارو میزاری رو صفحه و زوم میشی روی اون
حالا با جهت های کیبورد روی اونا میتونی جابجا بشی
E را فشار بده تا روی eagle vision بری
وقتی اینکار را کردی یکسری خطوط قرمز می بینی مثل عکسی که دوستمان زحمتش را کشیده
حالا دونه دونه روی کاغذها برو و با کلیک راست موس انها را بچرخان تا در جهت مناسب قرار بگیرن (دقیقا مثل پازل)
بهتره از حاشیه شروع کنی
موفق باشی
:11:
باعرض سلام.
من Assassins Creed II رو نصب کردم ولی یه فایل به اسم server.exe توی پوشه کرک هست که متاسفانه کار نمیکنه و خرابه.کسی فایل سالمشو نداره؟
وقتی فایل server.exe رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
C:\Documents and settings\saee\Desktop\AC2+Emulator+V0.4+by+dormine \Server.exe
This Application has faild to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem.
فایل server.exe که توی همین سایت واسه دانلود گذاشته بود رو امتحان کردم ولی بازم همین ارورر رو داد .
kkain-blood
08-04-2010, 22:47
من همجتان نمیتونم بازی رو save کنم کمکم کنید!
AlexMercer
08-04-2010, 22:57
اقا من 6 مین مرحله اساسین تامب رو انجام میدم دارم خارج میشم صفحه سفید میشه. کی تموم کرده ولوش رو بده اگه سالمه
اقا من 6 مین مرحله اساسین تامب رو انجام میدم دارم خارج میشم صفحه سفید میشه. کی تموم کرده ولوش رو بده اگه سالمه
تو این سایت میگه با این ولو تمومش کرده.امتحان کن:
منبع:
AlexMercer
08-04-2010, 23:17
منبع:
حل نشد:41::41:
eslamy_iut
08-04-2010, 23:29
منبع:
میتونی بگی سرور آموزش رو امتحان کردی یا نه اگه نکردی تست کن تا حالا اینطور اروری ندیدم و فکر کنم اگه اینو امتحان کنی مشکلت برطرف بشه
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
کلا باید چیکار کنم
با سپاس
اینم اضافه کنم که وقتی همشونو درست چیدی صفحه یه فلش میخوره و میفهمی کارت کامل شده
amirpcp30
08-04-2010, 23:39
اقا شما با shift تمام codex هارو میزاری رو صفحه و زوم میشی روی اون
حالا با جهت های کیبورد روی اونا میتونی جابجا بشی
E را فشار بده تا روی eagle vision بری
وقتی اینکار را کردی یکسری خطوط قرمز می بینی مثل عکسی که دوستمان زحمتش را کشیده
حالا دونه دونه روی کاغذها برو و با کلیک راست موس انها را بچرخان تا در جهت مناسب قرار بگیرن (دقیقا مثل پازل)
بهتره از حاشیه شروع کنی
موفق باشی
:11:
ممنون با f درستش کردم
حالا مرحله بعدش مرحله ی آخره فک کنم باید چیکار کنم؟
یک جا هست که یکی داره صحبت می کنه و نشون میده که من باید بکشمش اما منو ببینن می سوزمم اگر بکشم همم همین طور پس چیکار کنم؟ (مثل روحانی هستند)
با سپاس :11:
eslamy_iut
08-04-2010, 23:48
سلام اساتید محترم من چندتا ترینر برای این بازی گرفتم ولی هیچ کدوم کار نمیکنه ایراد از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید
از ترینر آموزش استفاده کن ترینر های این بازی مخصوصن پول بعد از دزدیدن پول یه نفر یا برداشتن گنجینه کار میکنن ترینر 1 فقط گزینه ی پول کار میکنه dll ترینر رو محل نصب بریز ولی 1.01 کامل کار میکنه
نه ندارم اگه میشه یه جا دیگه بذار
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
بازم همون رو می ده
شما اول فایل های اجرایی رو بگیر بعد اگه نشد از پوشه ی آپلودی استفاده کن این ارور به 2 دلیله 1 فایل های اجرایی با ورژن سرورت نمیخونه که بعد دانلود ac2 و ac2game رو محل نصب و ubigamelauncher رو C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher بریز 2 سرورت مشکل داره که این یکی تست شده
اگه بازم نشد به نظرم بازی رو پاک کن و طبق آموزش عمل کنی جواب میگیری ضمنا تو آموزش طریقه ی پاک کردن کامل رو بخون
سلام بر اساتيد
دوستان من اون مرحله كه بايد بري تو يه زيرزمين و چند نفري را بكشي و بعدش دنبال يك نفر بزاري تا به يه اتاق برسي كه اين يه نفر با اونايي كه تو اتاقن 5 نفر ميشن و بايد همشون را بكشي من همشون را ميكشم بعد بهم ميگه بايد بري اون بالا كه يه در هست و روش يك جمجمه اسكلت هست هر چي شيفت را ميزنم كار نميكنه بايد چيكار كنم به نظر شما؟
value رو از خط پنجم آموزش بگیر بعدم حتما از منوی pause و abort memory رو بزن یه ماموریت جانبی برو بعد دوباره برو tomb اینکار باعث میشه save بازی اگه آسیب دیده درست بشه یکم هم با دره بیشتر امتحان کن
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
ممنون با f درستش کردم
حالا مرحله بعدش مرحله ی آخره فک کنم باید چیکار کنم؟
یک جا هست که یکی داره صحبت می کنه و نشون میده که من باید بکشمش اما منو ببینن می سوزمم اگر بکشم همم همین طور پس چیکار کنم؟ (مثل روحانی هستند)
اگه همون تالاری هستی که پاپ داره به ایتالیایی دعا میکنه باید بری روی تخته های دیوار و روی دیوار سمت راست پاپ یه تخته هست بتونی بری روی تخته با hidden blade میتونی بپری رو سر پاپ و بکشیش البته این یارو هفت تا جون داره:31:
سلام بچه ها یه مشکل با صدای بازی دارم صدا و میوزیک خوبه ولی صدای کارکتر ها نمی یاد !!! باید چی کار کنم ؟!
شما برو منو توی general صدای موزیک و sfx رو کم کن و کاراکتر رو حداکثر بذار و بعد ولوم رو بچرخون بازم اگه بد بود sfx و موزیک رو پایین تر بیار
amirpcp30
08-04-2010, 23:52
اگه همون تالاری هستی که پاپ داره به ایتالیایی دعا میکنه باید بری روی تخته های دیوار و روی دیوار سمت راست پاپ یه تخته هست بتونی بری روی تخته با hidden blade میتونی بپری رو سر پاپ و بکشیش البته این یارو هفت تا جون داره
من همین که میپرم پایین میسوزم یک ضربه بهش زدم اما باز مسوختم
چیکار کنم؟
با سپاس
eslamy_iut
08-04-2010, 23:55
من همین که میپرم پایین میسوزم یک ضربه بهش زدم اما باز مسوختم
چیکار کنم؟
با سپاس
نه ضربه باید کار ساز باشه وقتی رفتی روی تخته نباید کلید پرش رو بزنی فقط روش lock کن و بعد انتخاب blade با زدن چپ کلیک خود ایزیو باید بپره رو سرش
amirpcp30
09-04-2010, 00:34
نه ضربه باید کار ساز باشه وقتی رفتی روی تخته نباید کلید پرش رو بزنی فقط روش lock کن و بعد انتخاب blade با زدن چپ کلیک خود ایزیو باید بپره رو سرش
ممنون تمومش کردم
واقعا قشنگ بود و رفت جز بهترین بازی های که کرده بودم و کلا با ورژن یکش فرق می کرد یعنی اصلا مرحله ی تکراری هم داخلش نبود
manuelcalavera
09-04-2010, 01:45
دوستان من چند صفحه رو نخوندم ،
نمیدونم سوالم تکراریه یا نه .
توی آخرین Assassin Tomb ، وقتی Seal رو ورمیدارم ، میخوام برم بیرون صفحه سفید میشه هیچ کاری نمیکنه ، فقط میتونم برم توی منو ، یعنی هنگ نمیکنه ، توی بازی ، انگار صفحه سفید شده
چه کنم ؟
سلام
یه نفر لطفا VALUE_1845 رو واسه دانلود بزاره مرسی:10:
eslamy_iut اونی که گفتی توی خط ژنجم گذاشتی خراب بود:41:
Khashayar King
09-04-2010, 08:11
شما برو منو توی general صدای موزیک و sfx رو کم کن و کاراکتر رو حداکثر بذار و بعد ولوم رو بچرخون بازم اگه بد بود sfx و موزیک رو پایین تر بیار
ممنون ولی نشد !!
کسی نمیدونه ؟! صدای بعضی ها میاد ولی صدای کارکتر های اصلی نمی یاد !(الان دارم با زیرنویس میرم)
یه مشکل دیگه یه نامه هست که باید به یارو برسونم (ماموریتی که پدرش بهش میده ) اما رو نقشه معلوم نمیشه که کجا باید برم !
هرچی هم میرم بالا برج ها تا نقشم رو آپدیت کنم نمیشه ، مینویسه نقشه آپدیت شد ولی نقشه به همون صورت هست !
باید چی کار کنم ؟! یکی کمک کنه بی زحمت:41:
hadibahal
09-04-2010, 09:14
سلام
من source ای که برداشته بودم مشکل داشت و Luncher رو نصب نمی کرد
یک بار دیگه از جای دیگه Game رو برداشتم و مشکلم حل شد از همه برای کمک و اطلاع رسانی تشکر می کنم
بروبچ خسته نباشید
Bigwarrior
09-04-2010, 10:13
سلام دوستان
من اینجایی که باید بریم ی نفره تو غار بندازیم دنبالش و بکشیمش گیر کردم!!
سرباز ها رو می کشم و می ندازم دنبالش و می کشم و بعد جلوم ی اتاق بزرگ هست که همش توش اسکلت ریخته زمین!!سمت چپمم 4 تا سرباز توی ی اتاق دیگه هست.اونا رو میشکم.دمو نشون میده باید برم ی جمجمه ای هست که داره برق میزنه و من باید برم اونجا!!اما نه ماموریت سبز رنگ روی نقشه برداشته میشه نه دیگه جمجمه برق میزنه!!(خااموش و غیر فعاله)ماموریتمم هنوز نوشته باید fleeing templar رو بکشم در صورتی که کشتمش!!(همونی که انداختم دنبالش!!)
اینم چند تا عکس برای این که بهتر بفهمین کجا رو میگم:
ببخشید عکسا بزرگه
فکر کنم باید Value رو عوض کنم دیگه درسته؟؟باید قبل از عوض کردن value از سیوام backup بگیرم؟؟سیوام کجا ذخیره میشن؟؟اگه میشه لینک values سالم رو هم بدید خیلی خیلی خیلی ممنون میشم
درود Beny-Nvidia عزیز.
میشه آخرین و بهترین Value بازی رو به طور جداگانه برام آپ کنید؟
پیشاپیش ممنونم.
A M I R 1 1 0
09-04-2010, 11:01
هرطور میخای فکر کن من یه فایل اپلود کرده بودم برای تمامه کسانی که هر گونه اروری در بازی دارن
فقط نیازمند یه کپی پیست ساده بود حتی برای کسانی که افت فریم داشتن.
ولی خب بیشتر از 10 بار دانلود شد
و دیگه اگه اکانت نداشته باشی نمیتونی دانلودش کنی
اگه هم میتونستی با پچ حلش کنی اینجا دنبال حله مشکلت نبودی
اینجا میتونی جدید ترین پچ بازیو بگیری:
اخه اسم پچ را نمیدونم تا بگیرم اگه میدونستم اینجا نمیگفتم :31:
Ahmad-Ra
09-04-2010, 11:08
آقا من برم بازي رو بخرم حتي اگر نسخه بدون كرك بود و با اين روش پست اول تاپيك كركش كنم ؟ حله مشكلي نيست ديگه ؟
بابا چرا کسی جواب منو نمیده؟چراکسی مشکلمو حل نمیکنه؟
دوزست عزیز زبان روسی و ... نیست که!
روی gtx 260 میاد؟
دوستان یکی که بازی رو تمام کرده میتونه به من بگه که آخرین codex page رو کجا باید پیدا کرد؟
من 98 درصد بازی رو رفتم و بعد اینکه اون روحانی پدر سوخته رو سوزوندیم وقتی به villa برگشتم اجازه نمیداد به اتاق عموش وارد بشه و میگفت که همه این codex page هارو باید داشته باشی و گفت توی یکی از مموریهای ناقص بازی بوده که الان توی نقشه مشخص باید باشه ولی من تمام شهر هارو چک کردم حتی اثری ازش پیدا نکردم!!!!
البته باید بگم که من 5-4 تا از معما هاش رو حل نکردم و 4 تاشو هنوز پیدا نکردم که خیلی ستم شده دیگه گشتن دنبالشون....
مال من هنوز ارور اینترنت میده.... ریز به ریز اون کارهای پست اولو رفتم نمیشه...
من نسخه سرزمینشو خریدم .....
ولی اجرا نمیشه ....چرا؟؟
dreadknight00
09-04-2010, 12:07
من با این سیستم روی تنظیمات پایین واسم کلی مشکل داره بازی کنده ، تیک داره فکر میکنین مشکل از کجاست ؟
cpu intel dual core 5300
graphic 9500 gforce
ram apacer 2gb
eslamy_iut
09-04-2010, 12:08
دوستان من چند صفحه رو نخوندم ،
نمیدونم سوالم تکراریه یا نه .
توی آخرین Assassin Tomb ، وقتی Seal رو ورمیدارم ، میخوام برم بیرون صفحه سفید میشه هیچ کاری نمیکنه ، فقط میتونم برم توی منو ، یعنی هنگ نمیکنه ، توی بازی ، انگار صفحه سفید شده
چه کنم ؟
سلام
یه نفر لطفا VALUE_1845 رو واسه دانلود بزاره مرسی:10:
eslamy_iut اونی که گفتی توی خط ژنجم گذاشتی خراب بود:41:
خوب من این مشکل رو داشتم اینطوری که معلومه value روی یکی از tomb ها کم میاره من دیروز با یکی از دوستان که این مشکل رو داشت یه value رو تست کردیم . درست شد خب از این value رو فقط برای رد کردن tomb استفاده کنید چون این یکی هم باگ داره و بعضی از viewpoint ها رو آآپدیت نمیکنه ولی مشکل tomb حل میشه اینم لینکش
والی این value رو بعد از آزاد کردن زره سریعا پاک کنید و value 1845 رو بریزید اینم 1845
ممنون ولی نشد !!
کسی نمیدونه ؟! صدای بعضی ها میاد ولی صدای کارکتر های اصلی نمی یاد !(الان دارم با زیرنویس میرم)
یه مشکل دیگه یه نامه هست که باید به یارو برسونم (ماموریتی که پدرش بهش میده ) اما رو نقشه معلوم نمیشه که کجا باید برم !
هرچی هم میرم بالا برج ها تا نقشم رو آپدیت کنم نمیشه ، مینویسه نقشه آپدیت شد ولی نقشه به همون صورت هست !
باید چی کار کنم ؟! یکی کمک کنه بی زحمت:41:
شما همون value 1845 رو بریزی حله اینم لینکش
سلام دوستان
سرباز ها رو می کشم و می ندازم دنبالش و می کشم و بعد جلوم ی اتاق بزرگ هست که همش توش اسکلت ریخته زمین!!سمت چپمم 4 تا سرباز توی ی اتاق دیگه هست.اونا رو میشکم.دمو نشون میده باید برم ی جمجمه ای هست که داره برق میزنه و من باید برم اونجا!!اما نه ماموریت سبز رنگ روی نقشه برداشته میشه نه دیگه جمجمه برق میزنه!!(خااموش و غیر فعاله)ماموریتمم هنوز نوشته باید fleeing templar رو بکشم در صورتی که کشتمش!!(همونی که انداختم دنبالش!!)
فکر کنم باید Value رو عوض کنم دیگه درسته؟؟باید قبل از عوض کردن value از سیوام backup بگیرم؟؟سیوام کجا ذخیره میشن؟؟اگه میشه لینک values سالم رو هم بدید خیلی خیلی خیلی ممنون میشم
شما هم این value رو بریز
ولی بعد از اینکه زره altair رو آزاد کردی دوباره 1845 رو بریز
دوستان یکی که بازی رو تمام کرده میتونه به من بگه که آخرین codex page رو کجا باید پیدا کرد؟
من 98 درصد بازی رو رفتم و بعد اینکه اون روحانی پدر سوخته رو سوزوندیم وقتی به villa برگشتم اجازه نمیداد به اتاق عموش وارد بشه و میگفت که همه این codex page هارو باید داشته باشی و گفت توی یکی از مموریهای ناقص بازی بوده که الان توی نقشه مشخص باید باشه ولی من تمام شهر هارو چک کردم حتی اثری ازش پیدا نکردم!!!!
البته باید بگم که من 5-4 تا از معما هاش رو حل نکردم و 4 تاشو هنوز پیدا نکردم که خیلی ستم شده دیگه گشتن دنبالشون....
شما این عکسو ببین
توی ستون memories عکس آخرین آیکون ها codex pages هست به غیر از ویلا مابقی شهر ها که رفتی tab رو بزن و این آیکون رو روی نقشه پیدا کن و روش راست کلیک کن تا marker بذاری ضمنا ممکنه خارج شهر ها باشه مثل خونه های کنار جاده ی شهر ولی حتما آیکون داره اونهایی که تو شهرن توی اتاق هایی هستن که 4 تا نگهبان جلو درش هستن
اخه اسم پچ را نمیدونم تا بگیرم اگه میدونستم اینجا نمیگفتم :31:
من با این سیستم روی تنظیمات پایین واسم کلی مشکل داره بازی کنده ، تیک داره فکر میکنین مشکل از کجاست ؟
cpu intel dual core 5300
graphic 9500 gforce
ram apacer 2gb
اگه تو همه بازی ها مشکل داری از پاوره اگه فقط این بازی رمت پایینه تو xp بریز اگه الانم xp داری دفرگ کن حل نشد رمو ارتقا بده
ولی اجرا نمیشه ....چرا؟؟
من در این مشکل زیاد نمیدونم چون نداشتم ولی بعضی ها داشتن و راه حلو تو آموزش امضا گذاشتم بخون خدا بخواد حله میشه
ولی اجرا نمیشه ....چرا؟؟
دوست من اگه از من میشنوی هیچوقت چنین بازیهایی رو از سرزمین نخر...
چون سرزمین میاد و یه نسخه ای رو میزاره که از نصب شده این بازی توی سیستم خودشون هست و هیچوقت فایلهای رجیستری نصب بازی رو توی سیستم شما در هنگام نصب قرار نمیده و به همین دلیل نه patch میشه واسه بازیهاش نصب کرد ونه واسه این بازی که شما احتیاج به نسخه اوریجینال داری مشکلت رو حل میکنه....
ولی یکی از بچه ها فایلهای مورد نیاز رو توی چند صفحه قبلی گذاشته بود که فکر میکنم مشکل شما رو حل کنه...:8::8:
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
توی ستون memories عکس آخرین آیکون ها codex pages هست به غیر از ویلا مابقی شهر ها که رفتی tab رو بزن و این آیکون رو روی نقشه پیدا کن و روش راست کلیک کن تا marker بذاری ضمنا ممکنه خارج شهر ها باشه مثل خونه های کنار جاده ی شهر ولی حتما آیکون داره اونهایی که تو شهرن توی اتاق هایی هستن که 4 تا نگهبان جلو درش هستن
دمت گرم بعد از این همه بازی دیگه نمیدونیم چطور codex پیدا کنیم یعنی؟
دارم میگم اصلا دیگه codex page وجود خارجی نداره توی این بازی که من پیدا نکرده باشم و تمام چیزهای ممکن رو گرفتم...
ولی دیگه codex page نیست!!!!!!!
eslamy_iut
09-04-2010, 12:27
دوست من اگه از من میشنوی هیچوقت چنین بازیهایی رو از سرزمین نخر...
چون سرزمین میاد و یه نسخه ای رو میزاره که از نصب شده این بازی توی سیستم خودشون هست و هیچوقت فایلهای رجیستری نصب بازی رو توی سیستم شما در هنگام نصب قرار نمیده و به همین دلیل نه patch میشه واسه بازیهاش نصب کرد ونه واسه این بازی که شما احتیاج به نسخه اوریجینال داری مشکلت رو حل میکنه....
ولی یکی از بچه ها فایلهای مورد نیاز رو توی چند صفحه قبلی گذاشته بود که فکر میکنم مشکل شما رو حل کنه...:8::8:
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
دمت گرم بعد از این همه بازی دیگه نمیدونیم چطور codex پیدا کنیم یعنی؟
دارم میگم اصلا دیگه codex page وجود خارجی نداره توی این بازی که من پیدا نکرده باشم و تمام چیزهای ممکن رو گرفتم...
ولی دیگه codex page نیست!!!!!!!
حدس میزدم شما هر سی تا رو گرفته باشی من فقط برا راهنمایی گفتم ولی الان شما تو همون مرحله ی یکی مونده به آخری؟ کنار صفحه تعداد codex ها رو مینویسه اونجه اگه 30 تا باشه و در باز نشه سیوت ایراد داره از منو abort memory کن و دوباره این مرحله رو برو
در ضمن آره این کمپانی ها فقط واسه پول کیلو کیلو dvd رایت میکنن من tom clancy,s HAWX رو گرفتم پچ نمیگرفت revenge of the fallen رو گرفتم به جا تصویر رنگی فقط با نقطه های قرمز و مشکی تصویر داشتم یعنی عین سیاه سفید ولی مال من سیاه قرمز بود:18:
a.salireza
09-04-2010, 12:28
میگم من همه ی مراحل رو انجام دادم . اما وقتی serve.exe رو باز میکنم و روی Assassin's Creed II کلیک میکنم ، مینویسه : :41:
Unable to find Ubisoft Game Launcher , Please re-install Assassin's Creed II
Ubisoft Game Launcher :
Error code 1.
king-hitler2
09-04-2010, 12:29
اقا من نصفه خوندم رد کردم
یعنی به اینترنت نیازی نیست
اقا این Value که تو پست اول گذاشتی کامله
این Value های رو که در قسمت خود بازی مطرح میکنن چی
همشونو باید یگیری تا بتونی مراحل رو رد کنی
AlexMercer
09-04-2010, 12:31
سلام دوستان
ببخشید عکسا بزرگه
باید قبل از اینکه برسه اونجا بکشیش:46:
Bigwarrior
09-04-2010, 12:36
باید قبل از اینکه برسه اونجا بکشیش:46:
خودم تونستم ردش کنم:46:فکر کنم مشکل از والو بود ولی خوب بدون تعویض والو ردش کردم
من وقتی قبل از این که برسه به اون اتاق می کشتمش این مشکل پیش میومد!!
یدفعه ولش کردم تا فرار کنه بعد از سمت راست رفتم داخل اتاق اسکلت ها و خودش و اون 4 تا رو با هم کشتم و خوش بختانه رد شد!!
حدس میزدم شما هر سی تا رو گرفته باشی من فقط برا راهنمایی گفتم ولی الان شما تو همون مرحله ی یکی مونده به آخری؟ کنار صفحه تعداد codex ها رو مینویسه اونجه اگه 30 تا باشه و در باز نشه سیوت ایراد داره از منو abort memory کن و دوباره این مرحله رو برو
در ضمن آره این کمپانی ها فقط واسه پول کیلو کیلو dvd رایت میکنن من tom clancy,s HAWX رو گرفتم پچ نمیگرفت revenge of the fallen رو گرفتم به جا تصویر رنگی فقط با نقطه های قرمز و مشکی تصویر داشتم یعنی عین سیاه سفید ولی مال من سیاه قرمز بود:18:
نه دوست من مشکل اینه که میزنه 29 تا از 30 تا رو گرفتم و هیچ چیز دیگه ای وجود نداره!!!
حدس میزنم یه ربطی به این خراب شدن save ها داره... چون خیلی پیش اومد که بازی میکردم و هدف نداشتم بخاطر نبودن value مناسب....
فکر میکنم باید بازی رو از اول دوباره بازی کنم با این value 1845 !!!!!!!!!!
!!!!!!ستم!!!!!!
vahid2533
09-04-2010, 12:54
در مرحله اول که پدرش به اون ماموریت می دهد که نامه را برساند چیزی روی نقشه معلوم نیست چکار باید کرد.
ATA_bros
09-04-2010, 12:56
[QUOTE=eslamy_iut;4826041]از بازی خارج شو server رو ببند
به آموزش برو و value رو بگیر کپی کن توی پوشه ای که server.exe توشه
به خدا بهترین سایت کمک به مراجعینی که دیدم همین p30world بوده.
تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشکر... .:40::40::40::40::40:
eslamy_iut
09-04-2010, 13:21
در مرحله اول که پدرش به اون ماموریت می دهد که نامه را برساند چیزی روی نقشه معلوم نیست چکار باید کرد.
از خط پنجم آموزش value 1845 رو بریز تو پوشه ی drm server و رونویسی کن
نه دوست من مشکل اینه که میزنه 29 تا از 30 تا رو گرفتم و هیچ چیز دیگه ای وجود نداره!!!
حدس میزنم یه ربطی به این خراب شدن save ها داره... چون خیلی پیش اومد که بازی میکردم و هدف نداشتم بخاطر نبودن value مناسب....
فکر میکنم باید بازی رو از اول دوباره بازی کنم با این value 1845 !!!!!!!!!!
!!!!!!ستم!!!!!!
نه ببین من یه سیو دارم دقیقا برای همین مرحله هست من 16 تا جمع کردم تو بقیشو جمع کن
از خط پنجم آموزش value 1845 رو بریز تو پوشه ی drm server و رونویسی کن
نه ببین من یه سیو دارم دقیقا برای همین مرحله هست من 16 تا جمع کردم تو بقیشو جمع کن
مرسی عزیز ولی سوال که پیش میاد اینه که شما تمام پر ها و ماموریتهارو کامل رفتید و همچنین اینکه چرا save های شما 9 kb هستند و من وقتی میخوام از save های خودم یه backup بگیرم میبینم حجم در حدود 170 مگ الان داره؟:18::18::18:
ما که همه کار کردیم ولی بازم اینترنت میخاد کمک کنید
eslamy_iut
09-04-2010, 13:38
مرسی عزیز ولی سوال که پیش میاد اینه که شما تمام پر ها و ماموریتهارو کامل رفتید و همچنین اینکه چرا save های شما 9 kb هستند و من وقتی میخوام از save های خودم یه backup بگیرم میبینم حجم در حدود 170 مگ الان داره؟:18::18::18:
شاید تعداد سیو های پوشه ی سیو شما زیاده توی این سیوی که دادم نه پرها و نه ماموریت ها کامله اگه اون سیو رو هم میخوای بگو
شاید تعداد سیو های پوشه ی سیو شما زیاده توی این سیوی که دادم نه پرها و نه ماموریت ها کامله اگه اون سیو رو هم میخوای بگو
مرسی ولی تمام حجم فایلها به فولدر temp بر میگرده و گر نه فولدر save منم مثل مال شماست که انگار اصلا با save های شما نمیشه کار کرد... چون وقتی replace شون کردم و بازی رو اجرا کردم دوباره save های خودم اجرا شد...:18::18:
اما من یه چیزی رو چک کردم ودیدم که اولین codex page رو ندارم ولی از شماره 2 تا 30 رو دارم!!!!!
یادتون هست اولیشو کجا میگرفتیم؟:10::10:
استقلال قهرمان
09-04-2010, 13:49
شما اول فایل های اجرایی رو بگیر بعد اگه نشد از پوشه ی آپلودی استفاده کن این ارور به 2 دلیله 1 فایل های اجرایی با ورژن سرورت نمیخونه که بعد دانلود ac2 و ac2game رو محل نصب و ubigamelauncher رو C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher بریز 2 سرورت مشکل داره که این یکی تست شده
اگه بازم نشد به نظرم بازی رو پاک کن و طبق آموزش عمل کنی جواب میگیری ضمنا تو آموزش طریقه ی پاک کردن کامل رو بخون
ببخشید این آموزش طریقه پاک کردن کامل کجاست تو قسمت آموزش نیود
wordship
09-04-2010, 13:57
من یه چیزی بگم
ربطی به پاک کردن بازیت نداره
فایل های اصلی بازیو هم نمیخوای
فقط اون فایله 10 مگی رو میخوای که تویه رپید شره
من دیگه نمیتونم اپش کنم به یکی که اکانت داره بگو بگیره یه جایه دیگه اپلودش کنه
فقط با اون کارت راه میوفته الکی هم بازیو پاک نکن چون ورژن لانچرت باز هم به بازیت نمیخوره و مشکل از dvdهست
و سحرو جادو هم رخ نمیده اگر باز نصبش کنی
cpu intel dual core 5300
graphic 9500 gforce
ram apacer 2gb
فقط و فقط ازcpu
crazy gamer
09-04-2010, 13:57
ترينر Assassins creed2 v1.00 رو ميخوام
eslamy_iut
09-04-2010, 14:00
چرا توی خط نهم نوشتم:
کاربرانی که بازی رو نصب کردن و با اجرای اون مشکل دارن یک بار کامل بازی رو پاک کنید نکته ی بسیار مهم برای پاک کردن کامل بازی باید دو برنامه را پاک کنید که یکی Assassin's creed II و دیگری Ubisoft Game Launcher این دو برنامه هر یک unistall خاص خود را دارد و اگر یکی از این دو پاک نشه بازی به طور کامل حذف نمیشه
مرسی ولی تمام حجم فایلها به فولدر temp بر میگرده و گر نه فولدر save منم مثل مال شماست که انگار اصلا با save های شما نمیشه کار کرد... چون وقتی replace شون کردم و بازی رو اجرا کردم دوباره save های خودم اجرا شد...:18::18:
اما من یه چیزی رو چک کردم ودیدم که اولین codex page رو ندارم ولی از شماره 2 تا 30 رو دارم!!!!!
یادتون هست اولیشو کجا میگرفتیم؟:10::10:
والا یه سوال شما سیو ها رو توی پوشه ی 4 ریختید اگه سیو من خراب باشه نه مال شما لود میشه نه مال من فکر کنم یه اشتباه کوچیک توی کپی کردن انجام شده
eslamy_iut
09-04-2010, 14:05
من یه چیزی بگم
ربطی به پاک کردن بازیت نداره
فایل های اصلی بازیو هم نمیخوای
فقط اون فایله 10 مگی رو میخوای که تویه رپید شره
من دیگه نمیتونم اپش کنم به یکی که اکانت داره بگو بگیره یه جایه دیگه اپلودش کنه
فقط با اون کارت راه میوفته الکی هم بازیو پاک نکن چون ورژن لانچرت باز هم به بازیت نمیخوره و مشکل از dvdهست
و سحرو جادو هم رخ نمیده اگر باز نصبش کنی
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
فقط و فقط ازcpu
من اون فایل رو که دوستمون گفتن آپلود کردم توی آموزش هم گذاشتم البته چون من پوشه ی temp رو پاک کردم که حاوی چیز هایی هست که بازی خودش میسازه حجمش کم شده اینم لینکش ولی شما فایل های بازی رو هم عوض کن
من بالاخره تونستم بازی رو با این values تموم کنم:20:
Ahmad-Ra
09-04-2010, 14:14
آقا من برم بازي رو بخرم حتي اگر نسخه بدون كرك بود و با اين روش پست اول تاپيك كركش كنم ؟ حله مشكلي نيست ديگه ؟
:41::41:
كمك
eslamy_iut
09-04-2010, 14:16
:41::41:
كمك
خیر مشکلی نیست فقط از جایی که میخری مطمئن باش 14 سکانسی باشه بازیت الان 8 نفر بازی رو تموم کردن اینطور که من میدونم
higrade61
09-04-2010, 14:16
کمک ::41:
در مرحله بعد از کشته شدن پدرش ، بعد از تمرینهای استتار باید بره پیش لئوناردو داوینچی ، من وقتی میرم به سمت اونجا شهر هنوز synchronize نیست و نمیشه جلو رفت. مشکل از چیه؟؟؟ value پست هایی که میگفتند فایناله و باش تموم کردن بازی رو را هم امتحان کردم. کار خاصی باید کرد؟؟؟؟
wordship
09-04-2010, 14:18
من اون فایل رو که دوستمون گفتن آپلود کردم توی آموزش هم گذاشتم البته چون من پوشه ی temp رو پاک کردم که حاوی چیز هایی هست که بازی خودش میسازه حجمش کم شده اینم لینکش ولی شما فایل های بازی رو هم عوض کن
:دوم فایل این که 1 مگ بیشتر نیست
اون که من گزاشته بودن فشردش 10 مگ بود بازش میکردی میشد 40 مگ
مثله اینکه حمله کرده بودن بهش
من بازم اپش کردم
هر کی میخوادش
و 100 درصد میخواد بدونه دردسر بازی کنه pmبده که بیشتر از 10 بار نمیشه دانلودش کرد.
این همه ارور ها رو رفع میکنه فقط کافیه اکسترکت کنید و در
c/programfiles
بریزید 100 درصد اجرا میشه بدون هیچ مشکلی.
amirhambushi
09-04-2010, 14:26
اون مرحله که پدرت میگه نامه رو به لورنزو برسون باید چیکار کنیم آخه هیچ علامتی نمیاد :41::41::41::13:
eslamy_iut
09-04-2010, 14:37
کمک ::41:
در مرحله بعد از کشته شدن پدرش ، بعد از تمرینهای استتار باید بره پیش لئوناردو داوینچی ، من وقتی میرم به سمت اونجا شهر هنوز synchronize نیست و نمیشه جلو رفت. مشکل از چیه؟؟؟ value پست هایی که میگفتند فایناله و باش تموم کردن بازی رو را هم امتحان کردم. کار خاصی باید کرد؟؟؟؟
شما value 1845 بریز
اون مرحله که پدرت میگه نامه رو به لورنزو برسون باید چیکار کنیم آخه هیچ علامتی نمیاد :41::41::41::13:
شما هم value 1845 بریز توی پوشه ای که server.exe هست
wordship
09-04-2010, 14:46
خب دوستان هر کی ارور
نا هماهنگ بودن ورژن بازی و لانچر داره این فایلو تویه 2sharedهم اپلود کردم که محدودیت نداشته باشه
دانلودش کنین و بی دردسر بازی کنید
بفرمایین:
wordship
09-04-2010, 14:48
خب دوستان هر کی ارور
نا هماهنگ بودن ورژن بازی و لانچر داره این فایلو تویه 2sharedهم اپلود کردم که محدودیت نداشته باشه
دانلودش کنین و بی دردسر بازی کنید
بفرمایین:
کد:
سلام یه ترینر بذارید که کار کنه لطفا تست شده باشه
eslamy_iut
09-04-2010, 15:02
سلام یه ترینر بذارید که کار کنه لطفا تست شده باشه
توی قسمت آخر آموزش هست ورژن 1.0 پولش کار میکنه 1.01 کامل غیر از این دو تا هم چیزی نیومده
wordship
09-04-2010, 15:03
همون که میری بالای دیوار زندان و پدرت رو میبینی؟
اگه علامتی نمیاد از value هست
نامه رو میدی به اون مرده بعدش فرداش تویه میدونه شهر پدرش رو اعدام میکنن و میری یه لباس جنگی هم از صندوقچه برمیداری
ببخشید من تو تریلر دیدم که ما می تونیم لباس آدمای عادی رو برداریم.میشه بگید چجوری؟
ممنون.
underworld
09-04-2010, 15:07
با سلام به دوستان
ببخشید فایلهای save بازی کجا ریخته میشه که اگه ویندوز عوض کردم بدونم کجا کپیشون کنم؟
eslamy_iut
09-04-2010, 15:12
ببخشید من تو تریلر دیدم که ما می تونیم لباس آدمای عادی رو برداریم.میشه بگید چجوری؟
ممنون.
:18: من ندیدم
با سلام به دوستان
ببخشید فایلهای save بازی کجا ریخته میشه که اگه ویندوز عوض کردم بدونم کجا کپیشون کنم؟
پوشه ی سیو شما
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد
hassan_magic2000
09-04-2010, 15:15
سلام دوستان
من اونجایی هستم که از اون دستگاه بیرون میاد و یهو یه چیزایی میبینه بعد ما با الطیر بازی میکنیم
اونجا باید چکار کنم ؟ نه نقشه دارم نه جایی مشخص هستش
eslamy_iut
09-04-2010, 15:20
سلام دوستان
من اونجایی هستم که از اون دستگاه بیرون میاد و یهو یه چیزایی میبینه بعد ما با الطیر بازی میکنیم
اونجا باید چکار کنم ؟ نه نقشه دارم نه جایی مشخص هستش
باید دنبال دختره بری :46:برای راحت تر شدن eagle vision رو فعال کن داری از برج بالا میری یه بالکنه به این شکل |___|
باید وسط ___ وایسی و بپری بالا تا بتونی تیر فانوس رو بگیری
AlexMercer
09-04-2010, 16:00
ممنون.
لباس بر نمیداری. پول تو جیبشونو بر میدیاری. دیگه PROTOTYPE که نیست :31:
SPECIAL MEMORIES چیه یکی میگه؟
چرا توی خط نهم نوشتم:
کاربرانی که بازی رو نصب کردن و با اجرای اون مشکل دارن یک بار کامل بازی رو پاک کنید نکته ی بسیار مهم برای پاک کردن کامل بازی باید دو برنامه را پاک کنید که یکی Assassin's creed II و دیگری Ubisoft Game Launcher این دو برنامه هر یک unistall خاص خود را دارد و اگر یکی از این دو پاک نشه بازی به طور کامل حذف نمیشه
والا یه سوال شما سیو ها رو توی پوشه ی 4 ریختید اگه سیو من خراب باشه نه مال شما لود میشه نه مال من فکر کنم یه اشتباه کوچیک توی کپی کردن انجام شده
آره عزیز اشتباه کردم و فولدر 4 backup که از save هام گرفته بودم ریختم :27::27::10::10::10:
که خیالی نیست دارم از اول بازی میکنم!!!!!!!!!:2::2::2::2::20::20::20::20:
eslamy_iut
09-04-2010, 16:09
لباس بر نمیداری. پول تو جیبشونو بر میدیاری. دیگه PROTOTYPE که نیست :31:
SPECIAL MEMORIES چیه یکی میگه؟
اون مرحله هایی که سفیده آیکونش مثل کشتن اون 9 نفر بعد از حل معما ها بیشتر میشن
Loaded_nigga
09-04-2010, 16:10
لطفا کمک کنید...من تازه بازی رو گرفتم،از صفحه اول AC2+Emulator+v0.4+by+dormine دانلود کردم و راهنمایی ها رو دونه دونه
انجام دادم ولی وقتی که آنلاینم وبعد از اجرای دستور ipconfig /flushdns فایل server.exe اجرا میکنم..توی صفحه باز شده اینها رو
مینویسه :
2010-04-08 16:47:31,630 - root - INFO - Listener for port 13000 active
2010-04-08 16:47:31,530 - root - INFO - Listener for port 13200 active
2010-04-08 16:47:31,530 - root - INFO - Listener for port 13005 active
بعدش هم همونجوری روی صفحه میمونه و وقتی بازی رو از AssassinsCreedIIGame.exe اجرا میکنم پیغام میده :unable to find ub Ubisoft Game Launcher,
لطفا بگید کجای کار اشکال داره ضمنا در تمام مراحل آنلاین هستم اگه باید آفلاین باشم بگید چون در صفحه اول چیزی نگفته
بابا هرکی مشکلی داره همون آموزش اجرالی بازی در پست اول رو بخونه کاملامشکلش حل میشه من امتحان کردم راحت شدم
Loaded_nigga
09-04-2010, 16:17
بابا هرکی مشکلی داره همون آموزش اجرالی بازی در پست اول رو بخونه کاملامشکلش حل میشه من امتحان کردم راحت شدم
باور کنید همه ی کارهای آموزش صفحه اول را انجام دادم ولی هنوز بازی بالا نیومده
wordship
09-04-2010, 16:19
باور کنید همه ی کارهای آموزش صفحه اول را انجام دادم ولی هنوز بازی بالا نیومده
بفرمایین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو اکسترکت کن تویه
C/PROGRAMFILES بریز
AlexMercer
09-04-2010, 16:20
اون مرحله هایی که سفیده آیکونش مثل کشتن اون 9 نفر بعد از حل معما ها بیشتر میشن
خوب چی میشه؟ تو روند بازی تاثیر داره یعنی مرحله اصلیه؟
دوستان این آخرین value و server هستش....
eslamy_iut
09-04-2010, 16:27
خوب چی میشه؟ تو روند بازی تاثیر داره یعنی مرحله اصلیه؟
خیر اضافه برا بیشتر حال کردن
آره عزیز اشتباه کردم و فولدر 4 backup که از save هام گرفته بودم ریختم :27::27::10::10::10:
که خیالی نیست دارم از اول بازی میکنم!!!!!!!!!:2::2::2::2::20::20::20::20:
پیشنهاد میکنم دوباره سیو منو بریزی تو 4 البته بعد بکاپ و بعدشم بازیتو تموم کنی تا حال گیری نشه
لطفا کمک کنید...من تازه بازی رو گرفتم،از صفحه اول AC2+Emulator+v0.4+by+dormine دانلود کردم و راهنمایی ها رو دونه دونه
انجام دادم ولی وقتی که آنلاینم وبعد از اجرای دستور ipconfig /flushdns فایل server.exe اجرا میکنم..توی صفحه باز شده اینها رو
مینویسه :
2010-04-08 16:47:31,630 - root - INFO - Listener for port 13000 active
2010-04-08 16:47:31,530 - root - INFO - Listener for port 13200 active
2010-04-08 16:47:31,530 - root - INFO - Listener for port 13005 active
بعدش هم همونجوری روی صفحه میمونه و وقتی بازی رو از AssassinsCreedIIGame.exe اجرا میکنم پیغام میده :unable to find ub Ubisoft Game Launcher,
لطفا بگید کجای کار اشکال داره ضمنا در تمام مراحل آنلاین هستم اگه باید آفلاین باشم بگید چون در صفحه اول چیزی نگفته
شما این سرورو بگیر ورژن 4 رو بعضی کامپیوتر ها کار نمیکنه
Loaded_nigga
09-04-2010, 16:30
بفرمایین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو اکسترکت کن تویه
C/PROGRAMFILES بریز
دانلود کردم از همونجا و ریختم توی C:/program files ولی باز میگه unable to find ubisoft Game Launcher بنظر من ایراد از Server.exe هست چون وقتی اجراش میکنم (در حالت آنلاین) مثل اون تصویری که توی صفحه اول این تاپیک گذاشتن نمیشه
Mr.Kumarbaz
09-04-2010, 16:34
کرک شد.
ملت برین کرک شده بخرین :8:
eslamy_iut
09-04-2010, 16:35
دانلود کردم از همونجا و ریختم توی C:/program files ولی باز میگه unable to find ubisoft Game Launcher بنظر من ایراد از Server.exe هست چون وقتی اجراش میکنم (در حالت آنلاین) مثل اون تصویری که توی صفحه اول این تاپیک گذاشتن نمیشه
سروری که من گذاشتم بگیر تو اون فایلی هم که قبلا گرفتی ac2 و ac2game که هر دو exe هستنو محل نصب بریز
hawk_eye
09-04-2010, 16:46
سلام.من وقتی بازی رو نصب می کنم اصلا پوشه ای به نام Ubisoft Game Launcher وجود نداره هیچ جایی.ارور میده میگه game luncher رو نمی تونه پیدا کنه.:13:
سلام
توی اون قسمتی که مشکل جمجمه وجود داشت ( دنبال کردن یک سرباز و بعد مقبره قدیمی ) بعد از باز کردن قبر ...
وقتی در رو فشار می دم که برم بیرون در می ره عقب و کاراکتر بیرون می ره ولی بعد صفحه سفید می شه . چی کار باید کرد ؟ با value 1845 و 1776 و همون نسخه ای که خودتون چند صفحه پیش مخصوص مقبره گذاشته بود امتحان کردم جواب نداد .
کسی نیست مشکلمو حل کنه؟
This Application has faild to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem.
فایل server.exe که توی همین سایت واسه دانلود گذاشته بود رو امتحان کردم ولی بازم همین ارورر رو داد .
icelove is online now گزارش تخلف ويرايش/حذف پيغام
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
کسی نیست مشکلمو حل کنه؟
Loaded_nigga
09-04-2010, 16:49
آقا من اینبار DRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.3.1 را دانلود کردم و server.exe اجراش کردم در حالت آنلاین باز هم نوشت:
2010-04-08 17:43:27,190 - root - INFO - Listener for port 13200 active
2010-04-08 17:43:27,190 - root - INFO - Listener for port 13000 active
2010-04-08 17:43:27,288 - root - INFO - Listener for port 13005 active
تو رو خدا کمک کنید ، ملت بازی رو تموم کردن من هنوز نمیتونم اجراش کنم....
eslamy_iut
09-04-2010, 16:51
آقا من اینبار DRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.3.1 را دانلود کردم و server.exe اجراش کردم در حالت آنلاین باز هم نوشت:
2010-04-08 17:43:27,190 - root - INFO - Listener for port 13200 active
2010-04-08 17:43:27,190 - root - INFO - Listener for port 13000 active
2010-04-08 17:43:27,288 - root - INFO - Listener for port 13005 active
تو رو خدا کمک کنید ، ملت بازی رو تموم کردن من هنوز نمیتونم اجراش کنم....
برو آموزش امضا بازی رو طبق راهنما پاک کن و دوباره نصب کن و طبق آموزش کرک کن
Loaded_nigga
09-04-2010, 16:58
فکر کنم ایراد از server.exe هست چون مثل صفحه اول این تاپیک باز نمیشه ، فرقی نمیکنه که موقع اجرا کردن server.exe آنلاین باشیم یا آفلاین ؟
تموم این کارا رو که که تو 4 تا انجمن ترفندستان و تالار بزرگ ایرانیان و پردیس گیم و اینجا گفته شد دانلود کردم و اجرا کردم ولی مشکل من اینجاست که فایل سرور باز میشه و در کمتر از 2 ثانیه بسته میشه.خواهشا بگید چی کار کنم؟
ویندوزم 7 هست
Amin.P30
09-04-2010, 17:10
این کرک را یکی امتحان کنه ...من بازی را ندارم....کسی لینک مستقیم تست شده داره....؟
Complete Crack
کد:
king-hitler2
09-04-2010, 17:11
اخرش بریم بگیریم یا نه
حالا این روش رو دی وی دی که مثلا 2 هفته پیش امده بازار جواب میده
Loaded_nigga
09-04-2010, 17:13
Mrr-Co به این مسیر برو: Control panel>uninstall a program>Turn Windows Features on or off
از اونجا تیک این رو بردار: Internet information service
king-hitler2
09-04-2010, 17:16
Mrr-Co به این مسیر برو: Control panel>uninstall a program>Turn Windows Features on or off
خودش برداشته شده
wordship
09-04-2010, 17:19
یه عکس از ارورت بزار تا راهنمایی کنن
Loaded_nigga
09-04-2010, 17:20
یکی بگه این SERVER.EXE لعنتی چرا این Error رو میده :
2010-04-08 18:09:02,619 - root - INFO - Listener for port 13000 active
AlexMercer
09-04-2010, 17:23
یکی اینو تست میکنه؟ البته انگار باید از اول بره. سیو بازیه. با مراحل اضافی که تو نسخه black edition هست
iHADi-Achilles
09-04-2010, 17:24
doostan hamegi salam
bebakhshid mishe iek nafar akharin Value baram begzare ia inke link download ro bede !
mamnoon misham ! . . .
من دوتا سرور امتحان کردم هیچ کدوم جواب نمیده.
AC2+Emulator+v0.4+by+dormine
DRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.3.1
باید چیکارکنم؟اصلا اون صفحه مشکی باز نمیشه
درود Beny-Nvidia عزیز.
میشه آخرین و بهترین Value بازی رو به طور جداگانه برام آپ کنید؟
پیشاپیش ممنونم.
سلام
شما اگر فايل server رو دانلود کنيد فايل Value رو ميتونيد برداريد و استفاده کنيد، ولي توصيه ميشه با همين ورژن سرور ازش استفاده کنيد .
روی gtx 260 میاد؟
بله، کارت گرافيک شما کارت خوبيه و بازي رو راحت ميتونيد انجام بديد، البته به ساير مشخصات سيستم شما نيز مربوط ميشه ..
میگم من همه ی مراحل رو انجام دادم . اما وقتی serve.exe رو باز میکنم و روی Assassin's Creed II کلیک میکنم ، مینویسه : :41:
Unable to find Ubisoft Game Launcher , Please re-install Assassin's Creed II
Ubisoft Game Launcher :
Error code 1.
دوست عزيز آيا شما مرحله اول رو به درستي انجام داديد ؟!
اقا من نصفه خوندم رد کردم
یعنی به اینترنت نیازی نیست
سلام
نه نيازي به اينترنت نيست ...
طبق راهنما عمل کنيد و بازي رو تا آخر بريد ...
ما که همه کار کردیم ولی بازم اینترنت میخاد کمک کنید
احتمالا برنامه هايي مانند Yahoo مسنجر و دانلود منيجر ها باعث ميشندد فايل سرور درست نتونه عمل کنه ...
کسی نیست مشکلمو حل کنه؟
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
کسی نیست مشکلمو حل کنه؟
شما فايل سرور رو دوباره بگيريد و البته دستورات را طبق پست اول اجرا کنيد مشکلي پيش نمياد ...
Loaded_nigga
09-04-2010, 17:35
مشکل اینه که هر کدوم از سرورهای 0.31 و 0.4 و 0.41 که اجرا میکنم این پیغام رو میدن و همونطور رو صفحه باقی میمونن :
2010-04-08 18:21:05,976 - root - INFO - Listener for port 13005 active
2010-04-08 18:21:05,976 - root - INFO - Listener for port 13200 active
2010-04-08 18:21:06,076 - root - INFO - Listener for port 13000 active
بعد که AssassinsCreedIIGame.exe رو اجرا می کنم میگه: unable to find ubisoft game launcher, please re-install در حالی که در
مسیر C:/Program Files ورژن ubisoft Game Launcher.0115 وجود داره . فایل host ره هم Edit کردم ...همه کارها رو کردم و این سومین باره که گیم رو دوباره نصب میکنم . . .
دارم دیوووووووووونه میشم کمک
Ahmad-Ra
09-04-2010, 17:36
يه سوال دارم..
لينك زير :
كرك MSE ديگه چيه ؟ كامله يعني بازيش؟
Loaded_nigga
09-04-2010, 17:39
من دوتا سرور امتحان کردم هیچ کدوم جواب نمیده.
AC2+Emulator+v0.4+by+dormine
DRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.3.1
باید چیکارکنم؟اصلا اون صفحه مشکی باز نمیشه
عزیز این کارو بکن :
به این مسیر برو: Control panel>uninstall a program>Turn Windows Features on or off
Amin.P30
09-04-2010, 17:43
این کرک را یکی امتحان کنه ...من بازی را ندارم....کسی لینک مستقیم تست شده داره....؟
Complete Crack
کد:
Loaded_nigga
09-04-2010, 17:48
Complete Crack
کد:
این که 53 مگابایت هجمشه چه خبره ؟؟؟؟؟؟
eslamy_iut
09-04-2010, 17:57
يه سوال دارم..
لينك زير :
كرك MSE ديگه چيه ؟ كامله يعني بازيش؟
ببینید من دو ورژن از این بازی دارن هر چی اروره برای dvd هست نه برا کرک و این مسائل خواهشا مغازه ها رو درست انتخاب کنید اینم به نظر خوب میاد
بازم نشد.هم ورژن 4 و هم 3.2 امتحان کردم اصلا server.exe رو باز نمیکنه.همون ارور رو میده
روی gtx 260 میاد؟
دوست عزیز , الان واقعا هدفت از پرسیدن سوال دومت چی بود ؟! :31: :27: :5:
hawk_eye
09-04-2010, 18:11
سلام،
تصميم گرفتم يک راهنماي کامل جهت اجراي بازي Assassins Creed II بنويسم تا مشکلات شما در اجراي اين بازي به حداقل خودش برسه و بتونيد از اين بازي لذت ببريد !
ابتدا يک نکته مهم رو بايد ذکر کنم و اونم اينه که هر گونه شباهت به ساير آموزش هاي موجود در نت رو که ساير افراد تهيه کرده اند به آموزش فعلي ارتباطي از نظر کپي برداري و ... نداره، فقط ممکنه منابع ما که مطمئنا انجمن هاي بزرگ در ساير قسمت هاي دنيا هستند باشه که اين هم فکر نميکنم ايراي داشته باشه ...
البته فکر نميکنم کسي در اين مورد ايرادي بگيره،آخه يک جورايي سابقه داريم تو نوشتن راهنماي نصب و اجرا :31:
ببينيد، راهنماي نصب GTA IV ...
خريد شماره سريال قانوني:
ابتدا قصد داشتم شماره سريال قانوني بازي رو خريداري کنم که باهاش ميشد بدون هيچ گونه دردسر و تغييرات بازي رو به صورت کامل تموم کرد، ولي بعد ها به دليل اينکه خود اين کلنجار رفتن با اين سيستم مورد ميتونه باعث بشه که خيلي چيزهاي جديد ياد بگيريم از خريد شماره سريال قانوني منصرف شدم، البته در صورتي که قصد خريد داريد به چند نکته بايد توجه داشته باشيد :
- به هنگام اجراي بازي بايد به اينترنت وصل باشيد تا برنامه بتونه در لحظاتي که به صورت اتوماتيک سيو ميشه با سرور در ارتباط باشيد.
- اين پروسه معمولا چنيدن ثانيه طول ميکشه که اين مدت زمان به نوع ارتباط اينترنتي شما بستگي داره.
- قيمت اين شماره سريال در روز هاي اول 19،500 بود که ممکنه به دليل تقاضاي بالاي قيمتش کمي تغيير کرده باشه ولي شما اين قيمت رو در ذهن داشته باشيد تا پول بيشتري براي اين شماره سريال به افراد سودجو نديد .
- براي خريد ميتونيد در گوگل عبارت "فروش Assassin´s Creed 2 CD KEY" رو جستجو کنيد تا با توجه به شرايط نتايجي که به شما نشان داده ميشه تصميم بگيريد و خريدتون رو انجام بديد . به دليل اينکه تبليغات محسوب ميشه از گذاشتن لينک مستقيم معذورم.
راهنماي ساخت سرور مجازي آفلاين و سپس اجراي برنامه به همراه تمامي مراحل :
ابتدا بازي رو نصب کنيد و بدون هيچ گونه تغيير مراحل زير رو اجرا کنيد :
مرحله اول :
ابتدا فايل زير رو دانلود کنيد و محتويات درونش رو در مسير زير جايگزين کنيد. (کاربران مبتدي دقت کنند که C درايو ويندوز شما محسوب ميشه)
مرحله دوم :
وارد مسير زير شويد و از فايل HOSTS خود يک کپي در يک جاي امن تهيه کنيد تا درصورتي که ااين پروسه به مشکلي برخورد ازش استفاده کنيد، به اين دليل از اين فايل پشتيبان تهيه ميکنيم که در بعضي از راهنماهاي اجراي اين بازي آمده است که فايل HOSTS اي که آن تيم تهيه کرده است را بايد با فايل اصلي جايگزين کنيد، و به دليل اينکه اين فايل حاوي ساير اطلاعاتي مهم باشد انجام اينکار را هر چند که در اجراي بازي کمک ميکند توصيه نميکنم چرا که ممکن است با اين کار کار ساير برنامه هاي موجود در سيستم شما مختل شود ولي در روشي که من ارائه ميدم به دليل اينکه فايل اصلي خود شما ويرايش ميشه مشکلي براي ساير برنامه ها پيش نمياد. حالا اين فايل رو با NOTEPAD باز کنيد و سپس خطوط زير رو در انتهاي اين فايل اضافه کنيد، به تصوير انتهاي اين مرحله دقت کنيد.
نکته : در صورتي که نتونستيد فايل رو در حالت عادي ويرايش کنيد از طريق Open در برنامه Notepad اينکار را انجام دهيد.
چنانچه مشکل پابرجا بود به شماره 5 ام قسمت سوالات متداول مراجعه کنيد ...
C:\Windows\System32\drivers\etc
خطوط مورد نظر :
دقت کنيد که ممکن است فايل HOSTS شما به شکل زير نباشد، هدف از اين تصوير فقط اين است که شما بايد خطوط مورد نظر را در انتهاي خطوط اين فايل کپي کرده و آن را ذخيره کنيد.
مرحله سوم :
فايل زير رو دانلود کنيد و محتويات داخلش رو در دسکتاپ خودتون نگه داريد، چون براي اجرا بهش نياز خواهيد داشت (دقت کنيد که آخرين Value نيز که تمامي مراحل رو شامل ميشه به همراه اين فايل هستند پس نيازي نيست Value ها که حاوي مراحل هستند رو جداگانه دانلود کنيد)
نکته : توجه کنيد که اين فايل هميشه به روز ميشه ... براي اطلاع از مشخصات فايل به روز شده ميتونيد به بخش سوالات متداول مراجعه کنيد و يا از فايل Readme داخل فايل زير جهت کسب اطلاعات بيشتر استفاده کنيد.
مرحله چهارم :
از منوي استارت RUN رو اجرا کنيد و طبق عکس دستور زير رو وارد کرده و Ok کنيد :
ipconfig /flushdns
مرحله پنجم :
سپس فايل server.exe رو که داخل پوشه ac2_server.rar هست رو اجرا کنيد، در اين قسمت پنجره اي به شکل زير براي شما بايد باز بشه ...
در صورتي که پنجره بعد از باز شدن بلافاصله بسته شد اين بدين معناست که پورتي که براي اين برنامه جهت شبيه سازي سرور لازم است توسط برنامه ديگري اشغال شده است.
شما بايد برنامه هايي مانند IDM, Yahoo Messenger, Skype, Utorrent, Easyphp, TeamViewer و يا هر برنامه ديگري مانند اين برنامه هاکه به هر شکل با شبکه و اينترنت مربوط هستند را از Tray خود Exit کنيد تا اين مشکل رفع شود، در صورتي که مشکل پابرجا بود از قسمت سوالات متداول مورد شماره سوم را مطالعه و طبق آن عمل کنيد.
مرحله ششم :
بعد از اجراي فايل Server.exe فايل AssassinsCreedIIGame.exe رو از محل نصب بازي اجرا کنيد، تصوير زير مياد و بايد با يوزر نيم و پسورد دلخواه خودتون وارد بشيد، دقت کنيد که همانند تصوير زير گزينه Remember me تيک خورده باشه تا بعد ها هنگام ورود از همين يوزر نيم و پسوردي که استفاده کرديد، استفاده بشه تا به مشکلي بر نخوريد. دقت کنيد که براي اجراي بازي هر دفعه بايد فايل SERVER.EXE رو اجرا کنيد.
مرحله هفتم و آخر :
حالا بعد از چند ثانيه بازي اجرا ميشه و ميتونيد به راحتي بازي کنيد، در صورتي که به مشکل خاصي برخورديد در انتهاي همين آموزش به قسمت سوالات متداول مراجعه کنيد.
سوالات متداول و بخش ويرايش ها:
اين قسمت به مرور زمان تکميل ميشه و راه حل هايي رو براي مشکلات احتمالي ارائه ميده. البته در اين بخش اطلاعيه ها و موارد مهم نيز ممکنه اضافي بشه. پس اين بخش رو براي جديدترين راه حل ها دنبال کنيد.
1- چگونه بازي رو Save کنيم ؟ [تکميل خواهد شد]
در حالت عادي مشکلي اگر با يوزر نيم و پسورد مورد نظر خود وارد شويد مشکلي پيش نمياد، در صورتي که به مشکلي بر خورديد Online Saving رو غير فعال کنيد.
2- در صورتي که با پيام "An internet connection is required" طبق موارد زير عمل کنيد.
از مرحله دوم به بعد مراحل را با دقت تمام اجرا کنيد، در صورتي که مشکل پابرجا بود محتويات فايل HOSTS رو پاک کرده و دوباره همانند مرحله دوم آن را ويرايش کنيد.
3- در صورتي که هنگام اجراي فايل Server.exe به مشکلي برخورديد طبق راهنماي زير عمل کنيد.
ابتدا مطمئن شويد که تمامي مراحل را به درستي انجام داده ايد،سپس طبق موارد زير عمل کنيد،
به قسمت Add or remove programs در Control panel رفته و طبق عکس زير تيک کنار Internet Information Services رو برداريد.
4-مرحله دوم ويرايش شد، بر تهيه پشتيبان از فايل HOSTS تاکيد شد و البته توضيحاتي نيز در مورد مشکلات ساير راهنماهاي موجود اضافه شد
5-من ویندوزم ویستاست ولی به فولدر system32 دسترسی ندارم در حالی که ادمین هستم و فایل host رو اجازه نمیده ویرایش کنم.
برای برنامه های توی دسکتاپ راست کلیک که میکنم run as admin.. داره ولی اونجا نمیدونم چا اینجوریه میشه راهنمائییم کنید؟
اين پست توسط کاربر djmd نوشته شده است که در اينجا نقل قول مي شود.
6-مرحله پنجم ويرايش شد، توضيحاتي در مورد مشکلات کوچکي که ممکن است در هنگام اجراي فايل Server.exe رخ دهد داده شده است.
7-فايل شبيه ساز سرور با فايل هاي آپديت شده به روز شدند (ورژن 0.4 سرور و يک سري Value جديد که بعضي از باگها را رفع کرده است، نام اين Value جهت اطلاع کاربران حرفه اي، All Missions Completed - Pairs 1844 مي باشد.)
البته فايل هاي قبلي مشکلي نداشتند ولي بعضا با بعضي از سيستم ها مشکلاتي ايجاد ميکردند. به هر حال لينک به طوري تغيير يافت که هميشه بتوانم فايل هاي جديد رو جايگزينش کنم،پس ميتونيد هميشه اين رو دانلود کنيد در صورتي که مشکلي پيش اومد، البته داخلش ورژن و تمامي اطلاعات نسخه موجوده، شما براي استفاده بايد جهت اجراي بازي از فايل Server.exe جديد استفاده کنيد.
8-در مرحله "Ace up my sleeve" قسمتي که لئوناردو داوينچي ميخواهد به ما شمشيري را که خودش درست کرده است تحويل دهد بازي گير ميکند و نميتونم کاري کنم !؟ مشکل از کجاست ؟ [تکميل خواهد شد]
دوستان اين قسمت اصلا به کرک و اين مباحث ربطي نداره، شما بايد طبق قوانين بازي در اينجا کليد "عدد 2" رو بزنيد تا از اين قسمت عبور کنيد.
نکته مهم :
اين قسمت همانطوري که قبلا نيز گفتم به مرور زمان با راه حل هاي جديد جهت حل مشکلات احتمالي تکميل خواهد شد،پس وقتي وارد اين تاپيک شديد ايم قسمت آخر رو دنبال کنيد تا از جديدترين اخبار و اطلاعيه ها خبر دار شويد.
چند خواهش از دوستان :
در صورتي که اين مطالب رو در جاي ديگر نقل قول ميکنيد درج منبع اصلي يعني همين تاپيک فراموش نشه،
اگه ميتونيد با استفاده از اين راهنما بازي رو براي همه دوستانتون نصب کنيد تا مجبور نشن به افراد سودجو که در مقابل نصب و اجراي بازي مبالغ هنگفتي ميگرند پولي بدند !
اين مورد دوم رو تاکيد ميکنم به دليل اينکه در راهنماي GTA IV نيز که قبلا ارائه کرده بودم اين چنين موارد رو در خيلي از شهرهاي کوچيک و بزرگ کشور ديدم که واقعا ناراحت شدم.
رعايت اين موارد رو ميتونم به عنوان تشکر از شما قبول کنم.
موفق باشيد، تا بعد ...
من تمامه این کارا رو کردم ولی هنوز نتونستم اجرا کنم بازی رو.
error:unable to find the ubisoft game luncher
dreadknight00
09-04-2010, 18:16
فقط و فقط ازcpu[/QUOTE]
اخه یکی با cpu amd athlon 64X2 dual 4800 با همون تنظیمات کار میکنه تازه اولش درست بود بازی پاک کردم دوباره نصب کردم اینجوری شد
eslamy_iut
09-04-2010, 18:29
اخه یکی با cpu amd athlon 64X2 dual 4800 با همون تنظیمات کار میکنه تازه اولش درست بود بازی پاک کردم دوباره نصب کردم اینجوری شد
سیستم عامل رو عوض کن
سلام
من وقتی سرورو باز میکنم این نوشته میاد:
2010-03-01 12:4349,233 - root - info - listener for port 13000 active
2010-03-01 12:4349,233 - root - info - listener for port 13005 active
2010-03-01 12:4349,233 - root - info - listener for port 13200 active
بعد بازی رو اجرا میکنم میگه اینترنت.... چه کنم ؟؟ کمکم کنید ...ممنونم
MEHDI_2010
09-04-2010, 18:41
سلام
من همین حالا بازی رو با value 1847 تمام کردم بدون هیچ مشکل
Amin.P30
09-04-2010, 18:52
Complete Crack
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین که 53 مگابایت هجمشه چه خبره ؟؟؟؟؟؟
این فکر کنم کاملترین کرکه...(اخرین کرک)----
یکی امتحان کنه خبرشو بده.....
eslamy_iut
09-04-2010, 18:54
حالا من یه سوال میپرسم نیزه میتونه جزئ اسلحه ی اصلی بشه یعنی همیشه با خودمون داشته باشیم؟
سلام
ترو خدا جواب بدید .....
eslamy_iut
09-04-2010, 19:07
ترو خدا جواب بدید .....
شما سرور 3v رو بریز
بعدش
رو دانلود کن و بریز توی c:programfiles
دو فایل ac2 و ac2game رو بریز محل نصب
Arrowtic
09-04-2010, 19:22
مشکل من برطرف شد.فقط یه کار کردم:
ویندوز سون ریختم.
underworld
09-04-2010, 19:30
یادم میاد شماره اول این بازی روی ویندوز ویستا فریم بیشتری نسبت به XP میداد
آیا این شماره هم همینطوره؟ یعنی روی ویندوز 7 یا ویستا بیشتر از XP فریم میده و روونتر اجرا میشه؟
از دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا جواب بده
Loaded_nigga
09-04-2010, 19:41
سلام
دقیقا برای من هم همین Error رو میده ..... دوستانی که تونستن بازی رو اجرا کنن لطفا بگن وقتی در مسیر C:/progrm files/ubisoft/ubisoft game launcher
برنامه ی UbisoftGameLauncher.exe رو جداگانه اجرا میکنن چه پیغامی میده ؟؟؟؟؟
street_fighter
09-04-2010, 19:59
این value ها رو باید کجا ریخت؟
Arrowtic
09-04-2010, 20:03
جایی که بازیو نصب کردی بریزشون.
من این کارارو کردم.به مرحله ی پنجم که میرسه دیگه نمیشه.اصلا فایل server توی کامپیوتر من اجرا نمیشه.همش ارور میده که خرابه
eslamy_iut
09-04-2010, 20:11
این value ها رو باید کجا ریخت؟
جایی که بازیو نصب کردی بریزشون.
خیر توی پوشه ای که server.exe هست
سلام من 1مشکلی با بازی دارم بعر از مرحله ای که با عموش ماریو ویری دی پازی رو می کشی و بر میگردی به ویلا 1 قسمتی هست که باید دنبال ماریو بری تا چندتا قضیه راجه به خونه بگه و راز عکسای رو دیوار رو بگه وقتی دنبال ماریو میرم و میرسه به سالن ویلا پشت پله ها وقتی حرفشون تموم میشه و میگه "اگه با من کار داشتی تو اتاق مطالعه هستم"دیگه از جاش تکون نمیخوره میخواستم ببینم مشکل ار بازیه یا باید کاری کنم تا اونجارو رد کنه؟
siavashjal
09-04-2010, 20:13
بازی من سیو نمیشه. یعنی من یه پروفایل ساختم و یه مقداری بازی کردم از چک پوینت هم رد شدم. بعد از بازی اومدم بیرون حالا سیوهام اصلا ذخیره نشده و وقتی دوباره رفتم تو بازی دیدم هیچ اثری از پروفایل من نیست.
در ضمن من با ترکیب کردن دکمه ها مشکل دارم. مثلا اون جایی که باید با فدریکو مسابقه بده هر جوری دکمه ها رو به کار می برم درست نمیشه.
Arrowtic
09-04-2010, 20:17
خیر توی پوشه ای که server.exe هست
خوب به طور معمول Server.exe تو جاییه که بازی نصب شده و تو پوشه ی خاصی نیست.مگر اینکه خودتون دست کاریش کنید.
eslamy_iut
09-04-2010, 20:19
بازی من سیو نمیشه. یعنی من یه پروفایل ساختم و یه مقداری بازی کردم از چک پوینت هم رد شدم. بعد از بازی اومدم بیرون حالا سیوهام اصلا ذخیره نشده و وقتی دوباره رفتم تو بازی دیدم هیچ اثری از پروفایل من نیست.
در ضمن من با ترکیب کردن دکمه ها مشکل دارم. مثلا اون جایی که باید با فدریکو مسابقه بده هر جوری دکمه ها رو به کار می برم درست نمیشه.
پاکش کن :18:
من تیک Internet information service رو هم برداشتم ولی بازم نشد.اصلا server.exe اجرا نمیشه.ارور میده که فایل خرابه
siavashjal
09-04-2010, 20:23
پاکش کن :18:
منظورت چیه؟ یعنی بازی رو uninstall کنم؟
از کجا معلوم دوباره نصبش کنم و همین مشکل پیش بیاد.
من در ویندوز 7 دقیقا با همین راهنمایی که در صفحه اول هست پیش رفتم..و با همون فایلهایی که گزاشتن..بازی راحت اجرا شد:11:
eslamy_iut
09-04-2010, 20:38
منظورت چیه؟ یعنی بازی رو uninstall کنم؟
از کجا معلوم دوباره نصبش کنم و همین مشکل پیش بیاد.
خوب شما سیو هات رو بکاپ بگیر در ضمن هیچکی این مشکلو نداشته به احتمال 90 درست میشه فقط کامل پاک کردن رو از آموزش نگاه کن
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
من تیک Internet information service رو هم برداشتم ولی بازم نشد.اصلا server.exe اجرا نمیشه.ارور میده که فایل خرابه
سرور آموزش رو بگیر
mamad_rammstein_1
09-04-2010, 21:13
سلام اون مرحله که پدرش میگه برو به فلانی این کاغذا رو برسون کجا باید برم؟مموری 5!
اصلا معلوم نیست یارو کجاست!
Loaded_nigga
09-04-2010, 21:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا کمک کنید....server.exe اینطور اجرا میشه و بازی هم همونطور که می بینید بالا نمیاد.....اونایی که بازی رو اجرا کردن بگن وقتی ubisoftgamelauncher.exe رو جداگانه اجرا میکنن چی میشه ؟
mamad_rammstein_1
09-04-2010, 21:17
عزیز دل این server تو 7 کار نمیکنه!l
تو xp هم 10 بار باید باز کنی تو اجرا شه!
کسی مشکل مارو حل نکرد؟؟!؟
Loaded_nigga
09-04-2010, 21:21
در ضمن تمام server ها رو امتحان کردم 0.31 و 0.4 و 0.41 همه همین پیغامو میدن و بازی بالا نمیاد . . .
hawk_eye
09-04-2010, 21:22
بعد از نصب رو سیستم من پوشه ای به نام Game Luncher ایجاد نمیشه.همش هم ارور پیدا نکردن Game Luncher رو میده موقع اجرا.کمک کنید لطفا.
AlexMercer
09-04-2010, 21:24
اقا این 9 نفر رو بکشم چند ماموریت دیگه مونده تا تموم شه؟
eslamy_iut
09-04-2010, 22:04
سلام اون مرحله که پدرش میگه برو به فلانی این کاغذا رو برسون کجا باید برم؟مموری 5!
value رو از امضا بگیر بریcتو پوشه ی server.exe
اقا این 9 نفر رو بکشم چند ماموریت دیگه مونده تا تموم شه؟
چیزی نمونده بعد این باید codex ها رو جمع رمزشکافی و رو دیوار مرتب کنی بعدم مرحله آخر باز میشه
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
لطفا کمک کنید....server.exe اینطور اجرا میشه و بازی هم همونطور که می بینید بالا نمیاد.....اونایی که بازی رو اجرا کردن بگن وقتی ubisoftgamelauncher.exe رو جداگانه اجرا میکنن چی میشه ؟
شما بیا اینجا
بعد دقیقا طبق نوشته های بالا بازی رو پاک کن و دوباره بازی رو بازم دقیق مثل لینک بالا نصب کن
اگه مشکل داشت دو حالت داره dvd خرابه
سیستم عامل رو باید عوض کنی
Loaded_nigga
09-04-2010, 22:05
دوستان این پیغام Error که بعد از اجرا کردن Server.exe میده به چی مربوطه؟ همه ی server ها رو امتحان کردم همشون این پیغامو میدن :
Hojjat07
09-04-2010, 22:06
باید value رو عوض کنی منم همین مشکل رو داشتم !!!
دوستان این پیغام Error که بعد از اجرا کردن Server.exe میده به چی مربوطه؟ همه ی server ها رو امتحان کردم همشون این پیغامو میدن :
مشکل منم همینه و هنوز حل نشده ....!
Hojjat07
09-04-2010, 22:10
مال منم همین طوری بود بعدش باید روی AssassinsCreedIIGame.exe کلیک کنی تا اجرا شه البته قبلش باید لانچرت آپدیت شده باشه و یه یوزر پسورد برای خودت تو لانچر ساخته باشی !!!
مال منم همین طوری بود بعدش باید روی AssassinsCreedIIGame.exe کلیک کنی تا اجرا شه البته قبلش باید لانچرت آپدیت شده باشه و یه یوزر پسورد برای خودت تو لانچر ساخته باشی !!!
مال من حل نشد ..... :41:
دوستان من تو درایو c فولدری به نام یوبی سافت و.... ندارم .! نباید باشه؟؟:13:
Hojjat07
09-04-2010, 22:28
مال من حل نشد ..... :41:
دوستان من تو درایو c فولدری به نام یوبی سافت و.... ندارم .! نباید باشه؟؟:13:
باید باشه اینجا : C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
باید باشه اینجا : C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
مال من نداره ..... خودم بسازم فولدرو بعدش لانچرو بریزم ؟؟؟
یا باید فابریکن باشه؟؟؟!!!!!
kkain-blood
09-04-2010, 22:36
مشکل من حل شد تونستم save کنم بازیو!!
راستی بازی اومده تو مغازه ها بدون مشکل کرک فقط نصب میکنین و بازی میکنین همین!(خودشون سرور مجازی رو جوری تنظیم کردن که با کلیک روی icon بازی به طور خودکار همه چی انجام میشه)
vahidreza2007
09-04-2010, 22:38
اقا اين يوزر و پاسورد رو چرا هر چي وارد ميكنم ميگه اشتباه هستش ؟ اينو مگه نميشه هر چي خواستيم بديم ؟
حتي خواستم از اون قسمت كه هست يكي درست كنم ولي پاسورد رو هر چي ميدادم تا ثبت نام كنم قبول نميكرد لطفا يكي راهنمايي كنه ممنون
لانچرو که اجرا میکنم همچین اروری میده !!!!
missing command line parameter - prodid,see integration guide for details
:41::41::41:
Hojjat07
09-04-2010, 22:59
اقا اين يوزر و پاسورد رو چرا هر چي وارد ميكنم ميگه اشتباه هستش ؟ اينو مگه نميشه هر چي خواستيم بديم ؟
حتي خواستم از اون قسمت كه هست يكي درست كنم ولي پاسورد رو هر چي ميدادم تا ثبت نام كنم قبول نميكرد لطفا يكي راهنمايي كنه ممنون
هرچی خواستی ؟نه !
باید پسوردت حتما ترکیبی از حروف واعداد باشه و از 6 کارکتر هم بیشتر باشه !
vahidreza2007
09-04-2010, 23:09
حالا ازم cd key مي خواد اين رو چي كار كنم ؟
eslamy_iut
09-04-2010, 23:12
لانچرو که اجرا میکنم همچین اروری میده !!!!
missing command line parameter - prodid,see integration guide for details
:41::41::41:
بله قطعا ایراد از dvd هست بدون این پوشه بازی اجرا نمیشه این پیغام هم هر کی لانچرو اجرا کنه میگیره
به هر حال ما کل پوشه رو آپلود کردیم اینو دانلود کن و بریز توی c:programfiles و exe های ac2 و ac2game رو بریز محل نصب
با تشکر از wordship دوست خوبم برای آپلود
حالا باید اینطوری باشه
و این پوشهUbisoft Game Launcher رو که باز میکنی باید اینطوری باشه
بعد سرور 3 رو اجرا کن و بعدش ac2game رو از محل نصب اجرا کن
شما سرور
رو بگیر
yashar_silverboy
09-04-2010, 23:14
دوستان من یه سوال دارم...این کرک رو کدوم کشور درست کرده؟ یعنی کجائیه کرکه؟
vahidreza2007
09-04-2010, 23:19
اقا اين چرا بعد يوزر و پاسورد ازم سيدي كي مي خواد اخه ؟ نكنه بايد اينترنت رو قطع كنم ؟ اقا 3 ساعت تو كف هستم لطفا كمك كنيد
siavashjal
09-04-2010, 23:30
من یه سوال دارم
الان تو نقشه بازی علامت تعجب هست. آیا این طبیعیه ؟ (سکانس 1 مموری 1).
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
دوستان من یه سوال دارم...این کرک رو کدوم کشور درست کرده؟ یعنی کجائیه کرکه؟
کرک مال روسیه هستش.
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
اقا اين چرا بعد يوزر و پاسورد ازم سيدي كي مي خواد اخه ؟ نكنه بايد اينترنت رو قطع كنم ؟ اقا 3 ساعت تو كف هستم لطفا كمك كنيد
دوست عزیز
پست اول همین تایپیک رو یه نگاه بنداز. اون جا همه چیز توضیح داده شده و همه فایل های لازم قرار داده شده.
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
مشکل منم همینه و هنوز حل نشده ....!
دوست عزیز من هم وقتی سرور رو اجرا می کنم دقیقا همین پیام رو میده بعدش روی آیکن بازی کلیک می کنم و یوزر و پس رو می دم و وارد بازی میشم مشکلی هم نداره.
AlexMercer
09-04-2010, 23:31
AC2 Server Emu 0.44 One-Click Install
+ 1900 VALUE
vahidreza2007
09-04-2010, 23:44
دوستان تو توضيحات چيزي در مورد اينكه سي دي كي مي خواد و چي بايد وارد كنيم نيومده حالا من بايد چيكار كنم من بازي رو تو يه مسير ديگه غير از مسيري كه خودش گفته بود نصب كردم نكنه از اون باشه . من اون سرور رو هم اجرا ميكنم ولي نميشه ديگه نمي ره تو بازي سي دي كي مي خواد نكنه بايد اينترنت رو قطع كنم ؟
Hojjat07
09-04-2010, 23:49
حالا ازم cd key مي خواد اين رو چي كار كنم ؟
بعد از اینکه یوزر پسوردت تایید شد دیسکانکت شو و بعد از اجرای Serve بازی رو اجرا کن !!!
rouzbehshahgaldi
10-04-2010, 00:38
سلام به همه::11:
یه سوال اساسی،این بازی با Xp 64 bit مشکلی داره؟من نصب می کنم راحت نصب میشه ولی وقتی وارد مراحل کرک کردن میشم فایل server رو اجرا می کنم پیغام زیررو میده.
ضمنا بعدازنصب خودش 2 بار ubisoft luncher (دوجور مختلفش رو) و c++ اینا نصب می کنه ایناروبرا همه داره؟؟
یه چیزدیگه اینکه فایل host من این محتویات که باید کپی کنیم داخلش روداره خودش این یعنی چی؟
ممنون ازراهنماییتون:20:
error:unable to find the ubisoft game luncher
سلام
دوستاني که اين مشکل رو دارند فايل زير رو دانلود و نصب کنند اگر مشکل حل شد پست اول رو ويرايش ميکنم ...
من مرحله آخر هستم و مشکلي نداشتم با همين روش ... روي دو تا سيستم خونه هم تست کردم ...
راستی بازی اومده تو مغازه ها بدون مشکل کرک فقط نصب میکنین و بازی میکنین همین!(خودشون سرور مجازی رو جوری تنظیم کردن که با کلیک روی icon بازی به طور خودکار همه چی انجام میشه)
فايل هاست کلا جايگزين ميشه که کار درستي نيست !!!
مثلا براي من حتي براي کرک برنامه Alcohol که براي رايته نيز جهت کرکش و جلوگيري از وصل شدنش به سرور خودش (که اگه بشه برنامه خراب ميشه) نيز موجوده و خيلي مثال ها مثل اين ...
شايد کاري کردند که فايل اديت بشه که فکر نميکنم چون چند تاشون رو بررسي کردم ...
به هر حال اگه بگيد براي کدوم شرکته خوب ميشه ...
اخه يکيشون عين همين بود که تا مرحله سه ميرفت و مشکل داشت ...
دوستان من بازی رو گرفتم لطفا value مربوط به مرحله یک و پست اموزشی استفاده از رو لطف کنید.
rezakheyri
10-04-2010, 01:01
اقایون کسی میتونه به ما کمک کنه؟
بازی یجا گیر گیر کرده جلوتر نمیره .میخواستم بدونم مشکل از کرکه یا چیزه دیگه
مرحله 9 اونجایی که مسابقه میدی .باید 3 تا flag بیاری.3 تارو میارم اما وقتی سومیو میارم مینویسه you have won the game بعد هیچی نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنید
بله قطعا ایراد از dvd هست بدون این پوشه بازی اجرا نمیشه این پیغام هم هر کی لانچرو اجرا کنه میگیره
به هر حال ما کل پوشه رو آپلود کردیم اینو دانلود کن و بریز توی c:programfiles و exe های ac2 و ac2game رو بریز محل نصب
با تشکر از wordship دوست خوبم برای آپلود
حالا باید اینطوری باشه
و این پوشهUbisoft Game Launcher رو که باز میکنی باید اینطوری باشه
بعد سرور 3 رو اجرا کن و بعدش ac2game رو از محل نصب اجرا کن
شما سرور
رو بگیر
دوست من من دانلود کردم فایل دانلودی مثل این هست ولی 3 یا 4 تا فایلی بنام save هم داره.....
ادامه کارها هم انجام دادم نمیشه..... خدااااااااا :41:
kkain-blood
10-04-2010, 07:52
فايل هاست کلا جايگزين ميشه که کار درستي نيست !!!
مثلا براي من حتي براي کرک برنامه Alcohol که براي رايته نيز جهت کرکش و جلوگيري از وصل شدنش به سرور خودش (که اگه بشه برنامه خراب ميشه) نيز موجوده و خيلي مثال ها مثل اين ...
شايد کاري کردند که فايل اديت بشه که فکر نميکنم چون چند تاشون رو بررسي کردم ...
به هر حال اگه بگيد براي کدوم شرکته خوب ميشه ...
اخه يکيشون عين همين بود که تا مرحله سه ميرفت و مشکل داشت ...
من چک کردم مشکلی نداشت الانم مرحله 4 هستم بازی رو هم از سرزمین گرفتم
سلام به همه
من تو اولین لول بازی گیر کردم یعنی نمی دونم باید چی کار کنم .
وقتی واسه اولین بار می ره پیش پدرش و یه معموریت بهت میده به نام "paperboy" باید چی کار کنم ؟
هیچی رو نقشه نمی یاد که برم سمتش !
بعدش هم وقتی میرم بالا برج ها چرا شهر رو باز نمی کنه ! و تعداد مپ آپدیتام رو 2 می مونه ؟
لطفا سریع پاسخ دهید دوستان .:19:
mehdiporbaba
10-04-2010, 09:04
سلام
من هم مشکل دارم تو مرحله اول که باید نامه رو برسونم
یکی کمک کنه
سلام
خواهشا یکی آخرین لانچر + سرورو قرار بده .. مشکل ما هنوز پا برجاست .....ممنونم
سلام
همه این مشکلات از ولوز شما باید آخرین ولوز رو بریزید.
بفرمایید :
با سلام
من 28 تا از کدک ها را پیدا کرده ام حالا مونده فقط دو تاش .البته مرحله اخرش هستم وقتی میرم ویلا اون اتاقی که کدک ها را به دیوار میچسب.نیم جلوش هاله از نور است و دختره میگه یک مرحله شاید مونده و تو میتونی کدک ها را از روی نقشه پیدا کنی من به تمام شهر ها رفتم اما توی نقشه شهرها نشان کدک پیج ها نبود چون بیشترشو من جمع کرده بودم من فقط یک مرحله را نرفتم و اون یک از 6 مرحله برداشتن نشان از قبر بود که اعصابم را بهم ریخت .
حالا این دو تا کدک وامونده را چطور من پیدا کنم تا به مرحله اخر برم
با تشکر
eslamy_iut
10-04-2010, 10:30
مرحله 9 اونجایی که مسابقه میدی .باید 3 تا flag بیاری.3 تارو میارم اما وقتی سومیو میارم مینویسه you have won the game بعد هیچی نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنید
اینطوری باید بری پرچم 1و2 تو پرچم 3و4 رقیبت پرچم 5 هم مسلما تو حتما باید به این ترتیب باشه:18:
دوست من من دانلود کردم فایل دانلودی مثل این هست ولی 3 یا 4 تا فایلی بنام save هم داره.....
ادامه کارها هم انجام دادم نمیشه..... خدااااااااا :41:
ببین دوست عزیز من حدس میزدم درست نشه شرکتی که تو dvd رو ازش خریدی فقط برداشته با install shield یه فایل نصبی ساخته که فقط فایل محل نصب بهش داده شده و بس اینا اصلا نمیدونستن ac2 دو جا نصب میشه یکی محل نصب یکی لانچر اونا لانچرو تو setup نزدن پس باید dvd تو بی خیال بشی من یه جایی رو که خودم اینترنتی خریدم میشناسم نسخه 9 زبانه 14 سکانسی میخواستی یه پ.خ بده من لینک بدم بهت اون فایل های سیو هم اصلا مهم نیست اونجا باشن یا نباشن
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
سلام
من هم مشکل دارم تو مرحله اول که باید نامه رو برسونم
یکی کمک کنه
شما از خط پنجم آموزش امضا value رو بگیر وبریز تو پوشه ای که server.exe هست
سلام به همه::11:
یه سوال اساسی،این بازی با Xp 64 bit مشکلی داره؟من نصب می کنم راحت نصب میشه ولی وقتی وارد مراحل کرک کردن میشم فایل server رو اجرا می کنم پیغام زیررو میده.
ضمنا بعدازنصب خودش 2 بار ubisoft luncher (دوجور مختلفش رو) و c++ اینا نصب می کنه ایناروبرا همه داره؟؟
یه چیزدیگه اینکه فایل host من این محتویات که باید کپی کنیم داخلش روداره خودش این یعنی چی؟
ممنون ازراهنماییتون:20:
تا حالا فکر نمیکنم کسی رو xp64 نصب کرده باشه شما یه 7/ 32 بریز از عالمو آدم راحت شو
hawk_eye
10-04-2010, 10:37
سلام
دوستاني که اين مشکل رو دارند فايل زير رو دانلود و نصب کنند اگر مشکل حل شد پست اول رو ويرايش ميکنم ...
بازم نشد .پوشه ubisoft game luncher تو درایو ویندوز باید باشه یا جایی که بازی نصب شده؟
jafar_cheshmekabod
10-04-2010, 10:37
من به جايي رسيديم كه ميرم تو ساختمان و يه علامت به شكل شطرنج هست كه ميري جلوش يه 5 تا عكس داره نميدونم چه كار كنم
ميرم جلو اصلحه ها مو عوض ميكنم
لباس و چكمه ها رو كه هست ميپوشم
طبقه بالا ميرم 2 تا عكس رو كه قبلم كشتمشون ميبينم ولي اتفاقي نميوفته
كسي ميدونه چرا
وقتي dna رو ميزني سومين شهر و بعد يكي دوتا مونده آخر
كسي ميدونه ؟؟؟
eslamy_iut
10-04-2010, 10:45
با سلام
من 28 تا از کدک ها را پیدا کرده ام حالا مونده فقط دو تاش .البته مرحله اخرش هستم وقتی میرم ویلا اون اتاقی که کدک ها را به دیوار میچسب.نیم جلوش هاله از نور است و دختره میگه یک مرحله شاید مونده و تو میتونی کدک ها را از روی نقشه پیدا کنی من به تمام شهر ها رفتم اما توی نقشه شهرها نشان کدک پیج ها نبود چون بیشترشو من جمع کرده بودم من فقط یک مرحله را نرفتم و اون یک از 6 مرحله برداشتن نشان از قبر بود که اعصابم را بهم ریخت .
حالا این دو تا کدک وامونده را چطور من پیدا کنم تا به مرحله اخر برم
با تشکر
بهتره از tab کمک بگیری که مطمئنا کردی ولی یه بار دیگه هم سعی کن مخصوصا ونیز خیلی بزرگه با کلید ها تو نقشه ی اصلی راستو چپ و بالا و پایین ونیز رو کامل ببین نشد این سیو رو بگیر دقیقا همین مرحله هست 16 تا رو باید پیدا کنی
اول از پوشه ی 4 خودت یه بکاپ بگیر بعدش سیو رو بریز
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
من به جايي رسيديم كه ميرم تو ساختمان و يه علامت به شكل شطرنج هست كه ميري جلوش يه 5 تا عكس داره نميدونم چه كار كنم
ميرم جلو اصلحه ها مو عوض ميكنم
لباس و چكمه ها رو كه هست ميپوشم
طبقه بالا ميرم 2 تا عكس رو كه قبلم كشتمشون ميبينم ولي اتفاقي نميوفته
كسي ميدونه چرا
وقتي dna رو ميزني سومين شهر و بعد يكي دوتا مونده آخر
كسي ميدونه ؟؟؟
شما از آموزش امضا خط پنجم value رو بگیر و بریز توی پوشه ای که server.exe هست
سلام
میشه یکی دقیقا توضیح بده این advanced wall jump یا (پرش دیواری پیشرفته ) به چه شکله. دارم دیونه میشم. نمیدونم این انزیو یا پرنس. آخه این پرنس بازیا چیه توش دراوردن.
*hamedkhatar*
10-04-2010, 10:57
سلام
من تو این مرحله گیر کردم که تو عکس میبینید
باید چکار کنم اینجا؟
هر چی میپرم روی دیوار من رو پرت میکنه توی آب
چه کنم؟ ممنون
eslamy_iut
10-04-2010, 11:16
سلام
میشه یکی دقیقا توضیح بده این advanced wall jump یا (پرش دیواری پیشرفته ) به چه شکله. دارم دیونه میشم. نمیدونم این انزیو یا پرنس. آخه این پرنس بازیا چیه توش دراوردن.
سلام
من تو این مرحله گیر کردم که تو عکس میبینید
باید چکار کنم اینجا؟
هر چی میپرم روی دیوار من رو پرت میکنه توی آب
چه کنم؟ ممنون
با حال تر شده که دارن میشن عین هم یهو میبینی فردا pop assassin میاد باید از دیوار تا اونجا که میتونی با پا بدوی بری بالا وقتی دیگه نتونست بالاتر بره سمت راست و پرش رو بزن سریع باید اینکارو بکنی
سلام
همه این مشکلات از ولوز شما باید آخرین ولوز رو بریزید.
بفرمایید :
این valu رو کجا بریزیم ؟؟؟
این valu رو کجا بریزیم ؟؟؟
خوب معلومه تو پوشه سرور . همون لینک بالاییه. البته خود سرور 4 هم ولو خوبی داره.
*hamedkhatar*
10-04-2010, 11:21
با حال تر شده که دارن میشن عین هم یهو میبینی فردا pop assassin میاد باید از دیوار تا اونجا که میتونی با پا بدوی بری بالا وقتی دیگه نتونست بالاتر بره سمت راست و پرش رو بزن سریع باید اینکارو بکنی
مدل پرش رو یاد گرفتم ولی یه جاش اعصابم رو خورد کرده
خاک بر سر این یوبی سافت که داره با یه باگ کوچیک روی اعصابم راه میره
بعد از همین عکسی که گذاشنم میرسم به یه سوتون که باید ازش بریم بالا و بپریم روی سکوی کناریش ولی اینجا یه باگ خیلی کوچیک داره که سر همین چند دفعه این مرحله رو باختم دقیقا از اونجایی که باید از ستون بری بالا درست وای نمیسه فقط دو بار تونستم ردش کنم همش میفتم تو آب
دقیقا میدونم چه کنم ولی به خاطر این باگ مزخرف گیر کردم
یه بار هم ردش کردم و داشتم به اخرش میرسیدم که زمان تموم شد
:19:
باحال تر نشده. اول از اینکه پرش های پرنسی میخواد در حالی که قابلیت پریدن مثل پرنس رو نداره. ثانیا هر گلی بوی خودشو داره. هرچی به جاش. من طرفدار پرنسم اما پرنس به جای خود اساسین به جای خود. راستی من این کارو کردم ولی نمیرسه به چوبه.
eslamy_iut
10-04-2010, 11:29
باحال تر نشده. اول از اینکه پرش های پرنسی میخواد در حالی که قابلیت پریدن مثل پرنس رو نداره. ثانیا هر گلی بوی خودشو داره. هرچی به جاش. من طرفدار پرنسم اما پرنس به جای خود اساسین به جای خود. راستی من این کارو کردم ولی نمیرسه به چوبه.
آره ولی بزرگتری باگ هم ac و هم پرنس حرکت نرمشونه در صورتی که دویدن ها پرش ها نباید انقدر نرم باشه
شما چون از دیوار بالا نمیری نمیرسی گفتم با دویدن به سمت دیوار تا اونجا که میشه برو بالا بعد همین که وایساد بپر
AlexMercer
10-04-2010, 11:38
جدید ترین ولو 1902
AlexMercer
10-04-2010, 11:44
سیو باری برای فعال سازی چند مرحله جانبی. این سیو مخصوص ورژن بلک بازی هست که با -- کردن رو نسخهمعمولی اجرا میشه
من از خیر این مرحله گذشتم نامردها دوربین بعضی قسمتها را عمدی دستکاری کرده اند که ادم نمیتونه هیچ جا را ببینه اینجا چون دید ادم بسیار محدوده نمیدونه کی بپره من که میپریدم شیرچه میزد توی اب :41:
king-hitler2
10-04-2010, 11:49
جدید ترین ولو 1902
نگفتین ما باید هر روز بیام و جدید ترین ولو هارو بگیریم تا بشه بازی رو رد کرد؟
خواهش میکنم کمکم کنید
من هم این مشکل را داشتم وقتی سه تا پرچم را میبردم میگفت شما مرحله را برده اید اما هیچ اتفاقی نمیافتاد بعدش ولو را عوض کردم ان مرحله رد شد اشکال از ولو است
سلام.چطور این فایلهارو دان کرد برای اجرا بازی:41:
eslamy_iut
10-04-2010, 12:00
سیو باری برای فعال سازی چند مرحله جانبی. این سیو مخصوص ورژن بلک بازی هست که با -- کردن رو نسخهمعمولی اجرا میشه
من ریختم حالا چطوری میشه فعال کرد؟
یکم بیشتر توضیح میدی؟
ما پیر شدیمو نتونستیم این بازیرو بیارم بالا ....:41:
eslamy_iut
10-04-2010, 12:04
نگفتین ما باید هر روز بیام و جدید ترین ولو هارو بگیریم تا بشه بازی رو رد کرد؟
خیر همین
کفاف میده
AlexMercer
10-04-2010, 12:13
من ریختم حالا چطوری میشه فعال کرد؟
یکم بیشتر توضیح میدی؟
باید فایل های سیو رو جایگزین فیال سیو خودت کنی. توضیحات داخلش رو بخون
king-hitler2
10-04-2010, 12:28
خیر همین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکفاف میده
\پس چرا هر روز یه ولو جدی اضاف میکنن
من که هنوز نخریدم ولی اینگار قیدشو بزنم :2::2::2:
vahidreza2007
10-04-2010, 12:45
من با كمك دوستان تونستم بازي رو اجرا كنم و با اخرين سرور افلاين ورژن 0.44 و اخرين وليو به ورژن 1902 دارم بازي رو بدون مشكل انجام ميدم . بازي جالبي هستش من شماره يك رو به خاطر اينكه ازش خوشم نيومد بازي نكردم وي شماره 2 خيلي داره فاز ميده به من .
فقط يه سوال ديگه با اين سرور و وليو مي تونم بازي رو تا اخر بدن مشكل انجام بدم ؟
eslamy_iut
10-04-2010, 12:52
من با كمك دوستان تونستم بازي رو اجرا كنم و با اخرين سرور افلاين ورژن 0.44 و اخرين وليو به ورژن 1902 دارم بازي رو بدون مشكل انجام ميدم . بازي جالبي هستش من شماره يك رو به خاطر اينكه ازش خوشم نيومد بازي نكردم وي شماره 2 خيلي داره فاز ميده به من .
آره خیالت راحت
\پس چرا هر روز یه ولو جدی اضاف میکنن
من که هنوز نخریدم ولی اینگار قیدشو بزنم :2::2::2:
برای اینکه به اشتهای سیری ناپذیر آپدیت کردت پایان بدن وگرنه فرقش اینه که اون یارو 10 دقیقه بیشتر تو شهرا پرسه زده
دوست من سرورتو + ولیو را آپ کن ما هم استفاده کنیم ...مرسی :11:
worldclass
10-04-2010, 13:25
سلام
دوستان ایا این نسخه کرک شده کم و کسری نداره و از نظر مراحل بازی دقیقا عین نسخه ارجینال هست؟
foxy_2009
10-04-2010, 13:28
سلام
بچه ها وقتی به اونجا که می رسیم سربازها یه تاجی رو می یارن بعد eizo بالای یه دیواریه ،از اونجا uncle mario رو پشته دیوار می بینه ،بعد باید accept کنی که ماموریت و بگیری بری دنبالشون ،من aacept می کنم با یکم تاخیر نسبت به بقیه ماموریت ها لود کرد بعدم رو map دوباره همون علامت تعجب برای گرفتن ماموریت می یاد ،همونجا هم ایستادم...ولی بازی پیش نمی ره... مشکله کرکه ؟ من از همین کرک razor استفاده می کنم
من هر چی این بالا خوندم نفهمیدم اینا که می گین و باید چی کار کنم....این ولو اصلا نمی دونم چیه :دی تازه لینکشم کار نمی کنه
ممنون
آره ولی بزرگتری باگ هم ac و هم پرنس حرکت نرمشونه در صورتی که دویدن ها پرش ها نباید انقدر نرم باشه
شما چون از دیوار بالا نمیری نمیرسی گفتم با دویدن به سمت دیوار تا اونجا که میشه برو بالا بعد همین که وایساد بپر
سلام
اتفاقا من دقیقا advanced jump زدم. اما نشد به هیچ عنوان به میله نمیرسه. مگر نه که باید از دیوار روبروی میله بالا رفت بعد بلافاصله space میزنه به صورت شیرجه ای میره به سمت میله اما نمیرسه.
vahidreza2007
10-04-2010, 13:55
دوست من سرورتو + ولیو را آپ کن ما هم استفاده کنیم ...مرسی :11:
دوست عزيزم من از سرور و وليو همين 3 صحفه اخري استفاده كردم . راحت مي توني ازهمين صحفه ها پيدا كني اگه نشد من مال از سيستم خودم برات اپلود ميكنم . :11:
Loaded_nigga
10-04-2010, 13:57
دوستان از راهنمایی هاتون ممنونم ولی بازی بالا نمیاد :
بنظر شما آیا ایراد از DVD هستش که نمیتونه ubisoft game launcher را اجرا کنه ؟
لطفا بگین وقتی که از مسیر C:\program files\ubisoft\ubisoft game launcher قایل ubisoftgamelauncher.exe رو اجرا میکنین چه پیغامی میده؟ (بدون server.exe )
ممنون از همه
میشه بگین که چه طوری باید از سیو هام بک اپ بگیرم ؟؟؟؟
اخه میخوام سرور رو عوض کنم میترسم تا اینجام که رفتم پاک شه
اصلا کجاست ؟؟؟؟؟
اگه value و server عوض کنم بازی که کردم به هم نمیریزه که ؟؟؟؟ user رو یادمه ولی pass رو نه
لطفا یکی کمک کنه :10:
سلام
بالاخره با Pc اجرا شد؟کرکش اومد؟سالمه؟یکی لطف کنه این کرکو برای ما هم آپ کنه
ممنون
سلام
من تو قسمت که جشن های بال ماسکه انجام میشه تو اون مرحلش که باید بدون سلاح با اون سرباز بجنگی و نمایش اجرا کنی.
من هرچی دفاع می کنم هیچی نمیشه(آخه خودش گفته باید دفاع کنی) ؟؟تو اون قسمت چی کار باید کرد ؟؟
Loaded_nigga
10-04-2010, 14:13
سلام
بالاخره با Pc اجرا شد؟کرکش اومد؟سالمه؟یکی لطف کنه این کرکو برای ما هم آپ کنه
ممنون
دوست عزیز صفحه اول همین تاپیک رو ببین همه چی اونجاست
سلام
من تو قسمت که جشن های بال ماسکه انجام میشه تو اون مرحلش که باید بدون سلاح با اون سرباز بجنگی و نمایش اجرا کنی.
من هرچی دفاع می کنم هیچی نمیشه(آخه خودش گفته باید دفاع کنی) ؟؟تو اون قسمت چی کار باید کرد ؟؟
اگه اشتباه نکنم دفاع نداشتیم فقط حمله بود باید دخل طرف را دربیاری همچی بزن توی سرش که دیگه هوس بوکس بازی به سرشون نزنه:27:
MEHDI_2010
10-04-2010, 14:16
نباید نمایش نشون بدی.باید سربازا رو شکست بدی
البته بدون اسلحه
wordship
10-04-2010, 14:19
دوستان از راهنمایی هاتون ممنونم ولی بازی بالا نمیاد :
بنظر شما آیا ایراد از DVD هستش که نمیتونه ubisoft game launcher را اجرا کنه ؟
لطفا بگین وقتی که از مسیر C:\program files\ubisoft\ubisoft game launcher قایل ubisoftgamelauncher.exe رو اجرا میکنین چه پیغامی میده؟ (بدون server.exe )
ممنون از همه
اینو اکسترکت کن تویه
C/PROGRAMFILES بریز
Loaded_nigga
10-04-2010, 14:19
اصلا کجاست ؟؟؟؟؟
اگه value و server عوض کنم بازی که کردم به هم نمیریزه که ؟؟؟؟ user رو یادمه ولی pass رو نه
فایل سیو توی پوشه ای هست که Server.exe اونجاست در ضمن میتونی فایلهای سیو رو از چند صفحه قبل دانلود کنی و value و server عوض کردن بازی رو خراب نمیکنه
king-hitler2
10-04-2010, 14:20
سلام
دوستان ایا این نسخه کرک شده کم و کسری نداره و از نظر مراحل بازی دقیقا عین نسخه ارجینال هست؟
برا بعضی ها که شانس دارن کار میکنه برا ماها که شانس نداریم که نه :19::19::19:
اگه اشتباه نکنم دفاع نداشتیم فقط حمله بود باید دخل طرف را دربیاری همچی بزن توی سرش که دیگه هوس بوکس بازی به سرشون نزنه:27:
خودش نوشته defeat رو باید انجام بدی یعنی دفاع کردن.
ولی من جفت سربازارو هم زدم ترکوندم ولی هیچی نمیشه و همونجا هیچ کاری نمیشه کرد و از رینگ هم نمیشه بیرون اومد چون تو مرحلس.
مجبور میشم quit رو بزنم از اول برم تو مرحله.
siavashjal
10-04-2010, 14:23
اصلا کجاست ؟؟؟؟؟
محل ذخیره save ها در ویندوز 7:
c/program files/ubisoft/ubisoft game launcher/storage/c2flhflasik=/4
البته اسم اون فولدری که قبل از 4 نوشتم توی هر کامپیوتری متفاوته. می تونی سیوهات رو کپی کنی و یه جایی تو کامپیوترت نگه داری.
siavashjal
10-04-2010, 14:26
دوست عزیز بحث شانس نیست
شما اگر پست اول همین تایپیک رو با دقت بخونی و فایل ها رو دانلود کنی و دقیقا اجرا کنی قاعدتا نباید مشکلی داشته باشی.
بازم نشد .پوشه ubisoft game luncher تو درایو ویندوز باید باشه یا جایی که بازی نصب شده؟
تو هیچ کدوم
در ویندوز 7 اگه بازی رو تو درایو C نصب کرده باشید دو تا فولدر میسازه یکیش assassin's creed 2 و یکیش ubisoft. در داخل فولدر ubisoft فولدری هست به اسم ubisoft game launcher که در این فولدر لانچر بازی و یه سری فایل دیگه و سیو های بازی قرار دارند.
MEHDI_2010
10-04-2010, 14:27
ولی من جفت سربازارو هم زدم ترکوندم ولی هیچی نمیشه و همونجا هیچ کاری نمیشه کرد و از رینگ هم نمیشه بیرون اومد چون تو مرحلس.
defeat یعنی شکست دادن.فکر کنم یه 5-6 نفرو باید شکست بدی بعدش چند نفر با شمشیر میاند اونا را باید با شمشیر بکشی
البته با این انگلیسی کمی که بلدم هستم معنی defeat شکست دادن است نه دفاع . دفاع در انگلیسی میشه defense
این ولو جدید را دانلود کن برای من هم بیشتر جاها مشکل داشت وقتی بازی را انجام میدادی اتفاق خاصی نمی فتاد برای من مشکل از ولو بود که با جایگزین کردن ورژن جدید مشکل حل میشد
Loaded_nigga
10-04-2010, 14:28
اینو اکسترکت کن تویه
C/PROGRAMFILES بریز
دوست عزیز همین الان این کار رو کردم ولی از پوشه C:program files:ubisoft:ubisoft game launcher که فایل
ubisoftgamelauncher.exe رو اجرا میکنم Error میده (تصویر بالایی) حتی فایل ac2game.exe رو که اجرا میکنم میگه : unable to find ubisoft game launcher (تصویر پائینی)
فکر کنم اشکال از DVD باشه....
تو رو خدا یکی بگه وقتی از c>program files>ubisoft>ubisoft game launcher>ubisoftgamelauncher.exe رو اجرا میکنین چه پیغامی میده؟
Steps-Rap
10-04-2010, 14:32
سلام به همه
بچه ها لطفا بگید چجوری باید بازی رو بعد از نصب کرک کنم ؟؟ من دو تا دیوی دی خردیم با یه سی دی کرک.
ویندوزمم 7 هستش
راهنمایی کامل بدید لطفا.ممنون...
wordship
10-04-2010, 14:37
سلام به همه
بچه ها لطفا بگید چجوری باید بازی رو بعد از نصب کرک کنم ؟؟ من دو تا دیوی دی خردیم با یه سی دی کرک.
ویندوزمم 7 هستش
راهنمایی کامل بدید لطفا.ممنون...
البته با این انگلیسی کمی که بلدم هستم معنی defeat شکست دادن است نه دفاع . دفاع در انگلیسی میشه defense
این ولو جدید را دانلود کن برای من هم بیشتر جاها مشکل داشت وقتی بازی را انجام میدادی اتفاق خاصی نمی فتاد برای من مشکل از ولو بود که با جایگزین کردن ورژن جدید مشکل حل میشد
حالا این اشتباه لپی بود منم تو هربازی مخصوصا پیس هرجا def ببینم به بقیش کاری ندارم فکر می کنم defense حالا بگذریم.
لینک دانلود این ولیو رو نداری بذاری.
Loaded_nigga
10-04-2010, 14:43
اگه امکان داره یکی بگه روی اینترنت dvd بازی رو از کجا بگیریم تا ایراد نده. . . تست شده باشه .... ممنون
حالا این اشتباه لپی بود منم تو هربازی مخصوصا پیس هرجا def ببینم به بقیش کاری ندارم فکر می کنم defense حالا بگذریم.
لینک دانلود این ولیو رو نداری بذاری.
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
اگه امکان داره یکی بگه روی اینترنت dvd بازی رو از کجا بگیریم تا ایراد نده. . . تست شده باشه .... ممنون
نمیخواهد از اینترنت دانلو کنی بیشتر نسخه های که بیرون میفروشند مشکلی ندارند فقط از بیرون دی وی دی ها رو بگیر کرک و بقیه چیزها هم توی سایت و اینجا است
wordship
10-04-2010, 14:51
مگه اون فایلو که من دادم دانلودش نکردی؟
یا اصلا بازیو نداری؟
پس اون ارورا چی بود؟
شما این پست رو بخون هر کدوم از پوشه ها رو که نداری من برات اپلود میکنم:
Loaded_nigga
10-04-2010, 14:57
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
نمیخواهد از اینترنت دانلو کنی بیشتر نسخه های که بیرون میفروشند مشکلی ندارند فقط از بیرون دی وی دی ها رو بگیر کرک و بقیه چیزها هم توی سایت و اینجا است
از بیرون گرفتم که داره ایراد میده دیگه ، ubisoftgamelauncher.exe توی درایو C سرجاش هست ولی بازی نمیتونه پیداش کنه !
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
مگه اون فایلو که من دادم دانلودش نکردی؟
یا اصلا بازیو نداری؟
پس اون ارورا چی بود؟
شما این پست رو بخون هر کدوم از پوشه ها رو که نداری من برات اپلود میکنم:
عزیز گفتم که بازی رو نصب کردم دو تا DVD بود ، اون فایل شما رو هم که ubisoft.rar بود دانلود کردم انداختم C>program files
اما بازی نمیتونه launcher رو پیدا کنه ایراد از DVD
دوستان من بعد از اعدام پدر و برادر ezio و گم کردن نگهبان ها دیگه هیچ ماموریتی برام نمیاد...احتمال میدم مشکل از فایل values باشه:13:
ولی هرکدوم از فایل هایی که بچه ها گذاشته بودن رو سایت ها پاک کردن:41:
کسی لطف می کنه آخرین value رو یکبار دیگه آپلود کنه یا یه لینک سالم برام بذاره:11:
wordship
10-04-2010, 15:00
از بیرون گرفتم که داره ایراد میده دیگه ، ubisoftgamelauncher.exe توی درایو C سرجاش هست ولی بازی نمیتونه پیداش کنه !
عزیز گفتم که بازی رو نصب کردم دو تا DVD بود ، اون فایل شما رو هم که ubisoft.rar بود دانلود کردم انداختم C>program files
اگه میشه یه عکس از محتویات درون DVDبازیت بزار تا معلوم بشه چیا کمه
فکر کنم اصلا ماله شما کرک نداره!
شاید اکسترکتش نکردین
ولی یه کرک دیگه هم داره که باید محل نصب بازی بریزی تا کلا همه چی همخونی پیدا کنه اونم میخوای؟
Steps-Rap
10-04-2010, 15:04
من هنوز نفهمیدم :
1-این فایل offline srver کجاست و کدومه
2-فیل hosts کجاست ؟؟؟ تو موقه ی نصب بازی یه پیغام اینیستال اومد که همون مسیری که تو راهنمایی گفته شده بود رو زده بود و من اینیستالش کردم.ینی همون hosts هستش؟؟
3-پس اون سیدی کرک که من گفرتم چیه که توش یه فال به نام Values داره؟؟؟؟
4-محتویات پوشه کرک 1 و 2 چیه دیگه من همچین پوشه ای ندیدم.
Loaded_nigga
10-04-2010, 15:05
بفرمائین این دی وی دی ها:
wordship
10-04-2010, 15:08
بفرمائین این دی وی دی ها:
دیدی گفتم اصلا ماله شما کرک نداره
شیراز زندگی نمیکنی؟
اون فایلو که داده بودم دانلود کردی؟
Loaded_nigga
10-04-2010, 15:13
اگه میشه یه عکس از محتویات درون DVDبازیت بزار تا معلوم بشه چیا کمه
فکر کنم اصلا ماله شما کرک نداره!
شاید اکسترکتش نکردین
ولی یه کرک دیگه هم داره که باید محل نصب بازی بریزی تا کلا همه چی همخونی پیدا کنه اونم میخوای؟
دوست عزیز اکسترکتش کردم الان هم ubisoftgamelauncher.exe دارم توی درایو c:/program files/ubisoft/ubisoft game launcher
هم server.exe دارم 0.31 0.4 0.41 0.44 هیچکدوم جواب نمیده یعنی ubisoftgamelauncher.exe رو پیدا نمیکنه host رو هم ادیت کردم ipconfig /flushdns هم زدم دیگه چیکار مونده نکردم ؟
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
دیدی گفتم اصلا ماله شما کرک نداره
شیراز زندگی نمیکنی؟
اون فایلو که داده بودم دانلود کردی؟
دانلود کردم ubisoft.rar بود دیگه
نه شیراز نیستم همدانم
میشه اینو یه جا دیگه آپ کنی دان نمیشه
Loaded_nigga
10-04-2010, 15:17
من هنوز نفهمیدم :
1-این فایل offline srver کجاست و کدومه
2-فیل hosts کجاست ؟؟؟ تو موقه ی نصب بازی یه پیغام اینیستال اومد که همون مسیری که تو راهنمایی گفته شده بود رو زده بود و من اینیستالش کردم.ینی همون hosts هستش؟؟
3-پس اون سیدی کرک که من گفرتم چیه که توش یه فال به نام Values داره؟؟؟؟
4-محتویات پوشه کرک 1 و 2 چیه دیگه من همچین پوشه ای ندیدم.
دوست عزیز به راهنمای صفحه اول این تاپیک نگاه کن همه چی توضیح داده شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.