مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
پچی که بشه به صورت کامل و بی نقص به 1.1 اپدیت کرد نیست ؟
ترینر چیه
جان من یه کمکی بکنید :41:
منم امروز بازیو خریدم ولی این ارورو داد.لطفا بگید چیکار کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Leonardo da vinci
14-04-2010, 19:26
قربان من همه ي كار ها رو انجام دادم ولي وقتي سرور رو باز ميكنم و لانچر رو ميزنم ميگه UPDATING LUNCHER و بعد سريع ميپره بيرون.اگه جواب بدين ممنون ميشم.ديگه دلم داره ميگيره كسي نيست دست ما رو بگيره؟
siavashjal
14-04-2010, 19:27
شما هم لانچرت مشکل داره. یه نگاه بنداز ببین اصلا ubisoft game launcher تو درایو c ساخته شده یا نه. اگه ساخته نشده باشه که باید فایل موجود در پست اول رو دانلود و نصب کنی. اگر هم ساخته شده باشه که معلومه بازم مشکل داره. به هر حال یه نگاهی به پست اول همین تایپیک بندازی بد نیست.
من موقع ای که سنگ 6ام رو برداشتم و می خوام بیام بیرون صفحه سفید میشه چند بار هم value رو عوض کردم ولی درست نشودویکی میشه بگه چی کار کنم؟:19:
rayanafshan
14-04-2010, 20:18
من موقع ای که سنگ 6ام رو برداشتم و می خوام بیام بیرون صفحه سفید میشه چند بار هم value رو عوض کردم ولی درست نشودویکی میشه بگه چی کار کنم؟:19:
منم همین مشکل و دارم فقط من اول بازی رو تموم کردم بعد که بازی داستانش تمام شد .
اومدم تو مرحله ی آخر همین جا که شما گیر کردی منم گیر کردم .
تا الان که من چند پست قبل نوشته بودم جوابی نداده .
امیدوارم یکی بیاد این مشکل رو برای ما حل کنه.
oghtapost
14-04-2010, 20:20
cpu:pentium d core2 2.66
ram:2.5
vga:gefore 9500
واسه این بازی کمه ؟
تو ویندوز 7 بازیو ریختم و بازی همش فریم فریمه... حتی با کمترین تنظیمات..(حتی درایور گرافیکو واسه 7 گرفتم)
مم
نون
.
.
بچه ها سلام
من یه جای بازی گیر کردم یه کایت سوار شده و همه دارن بهش شلیک میکنن و من اصلا نمیتونم کایت روو بالا ببرم
همش سقوط میکنم پایین
کسی میدونه چیکار کنم:19:
MEHDI_2010
14-04-2010, 20:37
دوستان ماله منم تا میخواستم بپرم پایین همینجوری شد
از مرحله اومدم بیرون دوباره رفتم همینجوری شد
ولی بعد تو همون شهر یه 4-5 مرحله رفتم بعدش اومدم این مرحله رو دوباره رفتم
درست شد:8:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
بچه ها سلام
من یه جای بازی گیر کردم یه کایت سوار شده و همه دارن بهش شلیک میکنن و من اصلا نمیتونم کایت روو بالا ببرم
همش سقوط میکنم پایین
عزیز شما باید از روی آتش حرکت کنی
سعی نکن مستقیم به سمت علامت سبزه بری
از رو نقشه دنبال آتش بگرد و برو که کم کم به اون علامت سبزه میرسی
mohammadrezams
14-04-2010, 20:47
باید VALUE 1902 رو بریزید منم همین مشکلو داشتم.
من کم و بیش این تاپیکو دنبال کردم ولی کامل در مورد Value نمیدونم . این Value باید جایگزین کدوم بشه اونی که توی محل نصب بازی هست یا توی پوشه Assassin's Creed II\Ubisoft\source ؟ بعد بازیو باید از اول بازی کنم . من آخریشو از چند صفحه قبل دانلود کردم که 400 کیلوبایت بود .
واقعا موتجه نشدید تو نقشه یه علامت تعجب هست همون عکس که خودتون گذاشتید برید اونجا
نه من عکس نقشه رو اشتباهی گذاشتم . اول اون عکسه رو گرفتم بعد یادم اومد برم یه عکس از نقشه بگیرم ولی عکس نقشه قبل از اونجایی هست که میره پیش باباش
سلام به همه .
این تابلو هارو واسه هر شهر بایدکامل بخری ؟
من واسه شهر عمو رو کامل خریدم و یه جا با چشم عقاب قرمز شد رفتم کلی حرف زدن بعد یه صفحه اومد که باید تابلو ها رو مرتب می کردی .
لطفا ترتیب تابلو ها رو بگید .
ممنون
AlexMercer
14-04-2010, 21:00
بچه ها سلام
همش سقوط میکنم پایین
دکمه پایینs کایت رو میبره بالا w هم کایت رو میبره پایین. در ضمن از رو اتیش برو:46:
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
سلام به همه .
این تابلو هارو واسه هر شهر بایدکامل بخری ؟
من واسه شهر عمو رو کامل خریدم و یه جا با چشم عقاب قرمز شد رفتم کلی حرف زدن بعد یه صفحه اومد که باید تابلو ها رو مرتب می کردی .
لطفا ترتیب تابلو ها رو بگید .
ممنون
:18::18::18:
کجا چطور چجوری؟ codex رو نمیگی؟:31:
happysilence
14-04-2010, 21:02
سلام بچه ها من تو سکانس 4 اونجا که دنبال اون گارد می کنم فرار می کنه میره پیش 4 تای دیگه که دارن پاسور بازی میکنن درو رومن می بینده منم از راه فرعی می پرم تو همشونو میکشم بعد یه درو نشون می ده که از همون کله ی اسکلت ها(دستگیره در) روشه اما اما وقتی می رم جلوش اون حالت براقی رو که باید داشته باشرو نداره و هرچی شیفت رو می زنم کاری نمی کنه.نقطه ی سبزم تو نقشه یه کم اونطرف ترش هست که سر کاریه هیچی اونجا نیست(نقطه سبز اون دری می شه دقیقا که گارد وارد اونجا شدو رو من درو بست)
دوستانم اگه به من بگن که داستان این یه تیکه ی بازی چیه ممنون میشم.من چند تا ولیو هم امتحان کردم که آخریش 1900 بود اما هیچ اتفاقی نیفتاد.خواهشا کمک کنید
باید از یه server دیگه استفاده کنی...
:18::18::18:
کجا چطور چجوری؟ codex رو نمیگی؟:31:
نه کدکس رو نمی گم .
از رو نقشه اگهبری به قلمو (مغازه نقاشی) هم می تونی نقشه بخری و هم تابلو .
من وقتی تمام تابلوها رو واسه شهر عمو خریدم این جوری شد .
یه صفحه باز شد .
اصلا وایسا تا برم عکسشو بذارم .
alireza2099
14-04-2010, 21:11
اقایون advanced wall jump رو که توی مقبره باید اجراکنید چجوری ؟
وقتی دسته رو میکشم نمیدونم چجوری بپرم روی میله چون خیلی دوره.
AlexMercer
14-04-2010, 21:33
نه کدکس رو نمی گم .
از رو نقشه اگهبری به قلمو (مغازه نقاشی) هم می تونی نقشه بخری و هم تابلو .
من وقتی تمام تابلوها رو واسه شهر عمو خریدم این جوری شد .
یه صفحه باز شد .
اصلا وایسا تا برم عکسشو بذارم .
من کله تابلو هارو نخریدم ولی هرچی تو ونیز و ویلاش بود خریدم نصفه فلورانس رو هم خریدم.
ممنون میشم
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
وقتی از یک لبه اویزونی با گرفتین دکمهw پرش رو بزن بپره بالا بعد شیفت رو بزن که لبه رو بگیره.
Captain MacMillan
14-04-2010, 21:43
سلام
مشکل بنده حل شد، ولی نمیدونم چرا بازی با Xfire اصلا سازگار نیست. تا میام با Xfire بازی رو Detect کنم اینترنت کلا به هم می ریزه!
شما برو رو به دیوار وایسا راست کلیک رو نگه دار بعد اسپیس بزن از دیوار می کشه بالا (همونچند قدم) بعد دوباره اسپیس رو بزن و سمتی که می خوای بپری رو بگیر .
بعد می پره رو میله .
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
اینو می گم
وقتی کل تابلو ها رو می گیری .
این آرم تو یه جایی از شهر میاد . (همون ارم بارکد رو می گم.)
بعد که دکمه ی تب رو می زنی این صفحه میاد و چند نفر حرف می زنن . که می تونی زیرنویسش رو ببینی + صداشون .
و بعد هم این صفحه که باید بین 10 تا تابلو 5 تاشو درست انتخاب کنی .
تو این قسمت چشم عقابش کار نمی کنه .
AlexMercer
14-04-2010, 21:56
شما برو رو به دیوار وایسا راست کلیک رو نگه دار بعد اسپیس بزن از دیوار می کشه بالا (همونچند قدم) بعد دوباره اسپیس رو بزن و سمتی که می خوای بپری رو بگیر .
بعد می پره رو میله .
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
اینو می گم
بعد که دکمه ی تب رو می زنی این صفحه میاد و چند نفر حرف می زنن . که می تونی زیرنویسش رو ببینی + صداشون .
حالال بابا سانسور نکن همه دیدیم دیگه:31: اون عکسایی که دستشون سیب هست یا توی عکس سیب هست رو انتخاب کن:46:
alireza2099
14-04-2010, 21:58
من کله تابلو هارو نخریدم ولی هرچی تو ونیز و ویلاش بود خریدم نصفه فلورانس رو هم خریدم.
ممنون میشم
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
وقتی از یک لبه اویزونی با گرفتین دکمهw پرش رو بزن بپره بالا بعد شیفت رو بزن که لبه رو بگیره.
نه دوست عزیز اینم عکسش اونی که میگی میدنم کجا باید استفاده کنم.
siavashjal
14-04-2010, 22:14
بعد می پره رو میله .
اینو می گم
دوست عزیز این علامت ها ربطی به تابلوها ندارند. وقتی این علامت ها رو با eagle vision می بینی باید در چند مرحله یه سری کد رو باز کنی و در نهایت یک قسمت از فیلم های مربوط به the truth باز میشه. در کل بازی 20 تا از همون نشانه ها هستش که در هر کدوم از اون ها یک فیلم از the truth باز می شه.
ANAMORPH
14-04-2010, 22:14
کسی بازی رو تموم کرده بگه آخرش چی میشه :19:
siavashjal
14-04-2010, 22:18
قربان من همه ي كار ها رو انجام دادم ولي وقتي سرور رو باز ميكنم و لانچر رو ميزنم ميگه UPDATING LUNCHER و بعد سريع ميپره بيرون.اگه جواب بدين ممنون ميشم.ديگه دلم داره ميگيره كسي نيست دست ما رو بگيره؟
موقع اجرای سرور به اینترنت نباید وصل باشین.
والا نمی دونم چی بگم؟:41:
AlexMercer
14-04-2010, 22:21
نه دوست عزیز اینم عکسش اونی که میگی میدنم کجا باید استفاده کنم.
خوب از دیوار مستقیمت برو بالا وقتی ری دیوار ثابت شد و دیگه بالاتر نرفت دکمه سمت راست به علامه پرش رو بزن میپره:13::46:
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
کسی بازی رو تموم کرده بگه آخرش چی میشه :19:
نمیشه گفت داستانش لو میره:46:
یه سوال فنی ... ما حتما به هر 20 تا علامت بر خورد می کنیم یا نه باید حتما دنبالشون بگردیم ؟!
ببخشید این مراحل آخربازی،من دنبال 30تا کدکس هستم.
29 تا رو پیدا کردم ولی آخری تو هیجکدوم از شهرا نیست.خواهشا یکی کمک کنه.
من یه سوال پرسیدم هیچ کس جواب نداد
هنگام اجرای server سریع خارج می شه
در نوار استارت هم همه گزینه ها را exit کردم امابازم نمیشه و server فورا بسته میشه
در کنترل پنل هم کارهای لازم را انجام دادم
چه راهی هست؟
دوستان برای منم وقتی سرور رو اجرا میکنم و بعد بازی رو میگه باید آنلاین بشی آنلاین هم میشم dont send میده !!! کمک کنید لطفا
ممنون
رو رو خدا کمک کنید دیگه اعصابم به هم ریخت اینقدر باهاش ور رفتم و نسخه های دیگه رو نصب کردم :(( همین نسخه ای رو که من دارم بقیه دارن راحت بازی میکنن !!! کامل کامل هم هست !! ولی وقتی سرور رو باز میکنم و بعد فایل exe بزی رو اصلا تو اون صفحه داس سرور هیچیزی تغییر نمیکنه و تا آخر هم وایمیسن یه پیغام از game luncher بازی میاد میگه به اینترنت وصل باید بشی !!! چکار کننننننننننننم ؟ :(:19:
AlexMercer
14-04-2010, 22:44
یه سوال فنی ... ما حتما به هر 20 تا علامت بر خورد می کنیم یا نه باید حتما دنبالشون بگردیم ؟!
بیشتر تو ساختمون های مهم شهر این علامات هست. باید خودت پیدا کنی تو هر شهر:46:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
ببخشید این مراحل آخربازی،من دنبال 30تا کدکس هستم.
29 تا رو پیدا کردم ولی آخری تو هیجکدوم از شهرا نیست.خواهشا یکی کمک کنه.
چرا مگه میشه.؟ سعی کن بهتر بگردی. البته به view point ها ربطی نداره ولی اون ها رو هم بری بهتر نقشت معلوم میشه:46:
Mahdi Design
14-04-2010, 22:50
تو قسمت Run میزنم : ipconfig/flushdns ارور میده ؟!!! مشکل از کجاست ؟
Mahdi Design
14-04-2010, 22:51
تو قسمت Run میزنم : ipconfig/flushdns ارور میده ! اشکال از کجاست ؟!!
ویندوزم هم XP
Loaded_nigga
14-04-2010, 23:23
برو به این سایت و از قسمت Glyphs اسم هر شهر رو که میخوای انتخاب کن تا نقشه ی علامتهاشو ببینی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
دوستان خواهش می کنم اونایی که به ورژن 1.01 آپدیت کردند این دوتا فایلشون رو برای دانلود بذارن :
AssassinsCreedIIGame.exe و AssassinsCreedII.exe
خیلی ممنون
برو به این سایت و از قسمت Glyphs اسم هر شهر رو که میخوای انتخاب کن تا نقشه ی علامتهاشو ببینی :
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
دوستان خواهش می کنم اونایی که به ورژن 1.01 آپدیت کردند این دوتا فایلشون رو برای دانلود بذارن :
AssassinsCreedIIGame.exe و AssassinsCreedII.exe
خیلی ممنون
عزیز انگار کسی صدای ما رو نمیشنوه:41:
-=-
یه سوال از کجا باید بفهیم که ورژن 1 هست یا 1.1 ؟
...ALI...
14-04-2010, 23:41
عزیز انگار کسی صدای ما رو نمیشنوه:41:
-=-
یه سوال از کجا باید بفهیم که ورژن 1 هست یا 1.1 ؟
می ری توی control panel و بعد add and remove program و بعد assassine's Creed رو پیدا می کنی می بینی و انتخاب می کنی می بینی که جلوش نوشته.
honolooo
14-04-2010, 23:53
درود بر همه دوستان
من اونجاییش که بر میگرده به الطایر و یه هدف رو دنبال می کنه تا دم برج گیر کردم!
شاید مسخره باشه ولی هر کار می کنم از برج نمی تونم برم بالا!
چه کنم؟
AlexMercer
15-04-2010, 00:00
درود بر همه دوستان
من اونجاییش که بر میگرده به الطایر و یه هدف رو دنبال می کنه تا دم برج گیر کردم!
شاید مسخره باشه ولی هر کار می کنم از برج نمی تونم برم بالا!
چه کنم؟
چرا مستقیم برو بالا بعد دکمه سمت راست رو بزن و پرش رو که اون چوب رو بگیره
می ری توی control panel و بعد add and remove program و بعد assassine's Creed رو پیدا می کنی می بینی و انتخاب می کنی می بینی که جلوش نوشته.
ممنون دوست عزیز
اگر پچ مربوط به ورژن 1.1 هم پیدا کنی ممنون تر میشم
:20:
اگر پچ مربوط به ورژن 1.1 هم پیدا کنی ممنون تر میشم
منم به این پچ احتیاج دارم
hamid_00a
15-04-2010, 00:27
آقا من چندتا سوال داشتم
1- من قبلا از تو یوتیوب یه دمو گرافیکی دیده بودم که (Eizo) میکنه دنباله یارو بعد میرسه به یه جایی که اون یارو عقب وایستاده منتظره همین ایزو بیاد جلو تا سربازاش که کنار دیوار هستم بکنش ولی از عقب تیر میزنه طرف ر و میکشه ولی من تاحالا ایت دمورو ندیدم اصلا صحنه اول نداشت
2- اقا این جریان کدکسا چیه؟
3- اونجاهای مخفی که شکل شعله هسن میری یه لوح برمیداری به چه دردی میخوره؟ واسه اون لباسیه که تو زیرزمین عموش بود
4- من مموری 10 هستم چقدر تا آخرش هست چندتا مموری هست(خاطره)
ممنون
Loaded_nigga
15-04-2010, 00:37
آقا من چندتا سوال داشتم
1- من قبلا از تو یوتیوب یه دمو گرافیکی دیده بودم که (Eizo) میکنه دنباله یارو بعد میرسه به یه جایی که اون یارو عقب وایستاده منتظره همین ایزو بیاد جلو تا سربازاش که کنار دیوار هستم بکنش ولی از عقب تیر میزنه طرف ر و میکشه ولی من تاحالا ایت دمورو ندیدم اصلا صحنه اول نداشت
2- اقا این جریان کدکسا چیه؟
3- اونجاهای مخفی که شکل شعله هسن میری یه لوح برمیداری به چه دردی میخوره؟ واسه اون لباسیه که تو زیرزمین عموش بود
4- من مموری 10 هستم چقدر تا آخرش هست چندتا مموری هست(خاطره)
ممنون
1-دوست عزیز عجله نکن میرسی به اونجا 2-کدکسا رو باید ببری به لئوناردو برات چیزهای جدید بسازه تا بتونی مراحل رو طی کنی
3-خودت جوابشو دادی:31: 4- چهارده تا اگه اشتباه نکنم (ولی کمه نه ؟!!! ):19:
havas_1980
15-04-2010, 00:42
آقا من چندتا سوال داشتم
1- من قبلا از تو یوتیوب یه دمو گرافیکی دیده بودم که (Eizo) میکنه دنباله یارو بعد میرسه به یه جایی که اون یارو عقب وایستاده منتظره همین ایزو بیاد جلو تا سربازاش که کنار دیوار هستم بکنش ولی از عقب تیر میزنه طرف ر و میکشه ولی من تاحالا ایت دمورو ندیدم اصلا صحنه اول نداشتاگه بازی رو اجرا کنین و دست بهش نزنین اون صحنه سینمایی پس از مدتی پخش میشه. البته صحبت کردن هاش برداشته شده.
Loaded_nigga
15-04-2010, 00:58
دوستانی که به ورژن 1.01 آپدیت کردند لطف کنند،بزرگی کنند،آقایی کنند، این دو تا فایلشون :
AssassinsCreedIIGame.exe و AssassinsCreedII.exe رو برای دانلود بزارن ...چون آپدیت برای بعضی ها Error
میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم فایلی که دانلود کردیم و errorr میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم ورژن فعلی :
اینم اون دوتا فایلی که محبت میکنین بذارین دانلود کنیم :
خیلی خیلی خیلی ممنون
siavashjal
15-04-2010, 09:36
باید بعد از تایپ ipconfig و قبل از / یه فاصله بذاری یعنی: ipconfig /flushdns
تو قسمت Run میزنم : ipconfig/flushdns ارور میده ؟!!! مشکل از کجاست ؟
این برای اینه که باید یه فاصله قبل اسلش بذاری
ipconfig /flushdns
حالا یکی به داد من برسه
یه بار دیگه سوالم را می پرسم
در نوار استارت هم همه گزینه ها را exit کردم امابازم نمیشه و server فورا بسته میشه
البته یه بار بازی را اجرا کردم ولی وقتی SQL Server و Visual Studio2008 ریختم دیگه نیومد.
آیا راهی هست که همه ی برنامه های اینترنتی و یا تحت داس ها بسته بشه؟
برای کرک کردن بازی باید مراحل زیر رو انجام دهید :
1. ابتدا بازی را نصب کنید .
2. سپس بازی رو به 1.01 ارتقا بدید . لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3. در مرحله بعد کرکی را که با آن امکان بازی بصورت اینترنتی ممکن می شود را کپی کنید. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و در نهایت این فایلها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) او در جای خود کپی کنید .
موفق باشید!
جناب siavashjal
لطفا جواب من را هم بدین
این را هم بگم که بازی را یه بار اجرا کردم ولی بعد نصب کامپوننت های Visual studio 2008 و SQL Server دیگه بازی اجرا نشد
آیا از task manager میشه برنامه های مرتبط با اینترنت را غیر فعال کرد ؟ از کجا باید فهمید که کدوم ها را باید end کرد؟
اگه ميشه يه راهنمايي در مورد مراحل بازي بزاريد.
جناب siavashjal
لطفا جواب من را هم بدین
این را هم بگم که بازی را یه بار اجرا کردم ولی بعد نصب کامپوننت های Visual studio 2008 و SQL Server دیگه بازی اجرا نشد
آیا از task manager میشه برنامه های مرتبط با اینترنت را غیر فعال کرد ؟ از کجا باید فهمید که کدوم ها را باید end کرد
سلام
دوستان منم بازی رو تموم کردم البته روی 90 درصد. پر ها و مقبره ها چیزهایی بودند که به طور کامل نتونستم باز کنم. راستی من سرور و ولو خودم رو قرار میدم . من که باش کامل تموم شد.
تو این فایل rar خوده ولو رو هم قرار دادم.
m_kasaeei
15-04-2010, 12:14
میشه یک نفر کل value هارو بزاره دانلود کنیم ؟
milad dante
15-04-2010, 12:33
این دیگه چه بازییه؟؟؟؟؟؟
چرا سیو نمی گیره؟؟؟؟؟؟
چک پویت می ده ولی وقتی می ری بیرون بازیو دوباره می خوای ادامشو بری انگار نه انگار بازیرو رفتی
یکی به من بگه چیکار کنم؟
farzan311
15-04-2010, 12:49
بفرما همچین برات RAR کردم که حجمش پایین هم باشه راحت دانلود کنی ببخشید دیر شد پستتو ندیدم:46:
اگه درست نشد فایل اپدیت افلاینشو بگو بت بدم که راحت و بدون دردسر اپدیت کنی
تشکر لازم نیست ولی فراموش نشه:31:
siavashjal
15-04-2010, 14:01
دوست عزیز اگه یه سرچی تو نت بکنی می تونی value ها رو پیدا کنی.
البته وبلاگ deluxpc.mihanblog.com هم value های مورد نیاز رو گذاشته.
shahriar_669
15-04-2010, 14:02
سلام به همه
اقا من اول بازی گیر کردم میره پیش باباش، باباش عصبانی میشه بعد میخنده بهش یه نامه میده میگه ببر پیش لورنزو حالا این یارو فلان فلان کجاست تو نقشه هم نیست؟ کل شهرم گشتم:19:. دو سه روزه ما رو ... خودش کرده اگه بگید چیکار کنم یه حال اساسی دادین:31::46::46:
...ALI...
15-04-2010, 14:08
سلام به همه
اقا من اول بازی گیر کردم میره پیش باباش، باباش عصبانی میشه بعد میخنده بهش یه نامه میده میگه ببر پیش لورنزو حالا این یارو فلان فلان کجاست تو نقشه هم نیست؟ کل شهرم گشتم:19:. دو سه روزه ما رو ... خودش کرده اگه بگید چیکار کنم یه حال اساسی دادین:31::46::46:
اول اینکه مطمونی بت ماموریت داده؟
اسکیپ رو بزن ببین چیزی نوشته؟
اگر که داده باید تو نقشت یه علامت سبز باشه؟
اگه نیست مشکل از کرک یا value هست.
ا
a.salireza
15-04-2010, 14:09
سلام .
ببخشید من یه قسمت بازی گیر کردم ! بعد از اینکه باباش رو اعدام کردن و از دست گارد ها فرار کردم ، دیگه هیچ علامتی تو نقشه نیست . تو Data Base هم رفتم و اون سه تا مکان که چشم روشون بود رو پیدا کردم و اون علامت های قرمز رو هم حل کردم . اما هنوز هیچ علامتی نیست :41: ممنون میشم کمک کنید .
siavashjal
15-04-2010, 14:13
اشکال از value هست باید عوضش کنید. همون فایل سرور موجود در پست اول رو دانلود کنید و از value اون استفاده کنید.
REZAt1980
15-04-2010, 14:18
سلام.
این بازی رو با نهایت تنظیمات دارم بازی میکنم و هیچ مشکلی هم نداره.
فکر میکنم ، یه مقدار بازی آسونه. اما انصافا خیلی با سبک بازی حال کردم. چون نسخه ی یکش رو بازی نکرده بودم.
فقط کسی هست که داستان بازی رو بگه؟
به چه تهمتی بابا و داداشش رو کشتن؟
arman665
15-04-2010, 14:45
سلام .
ببخشید من یه قسمت بازی گیر کردم ! بعد از اینکه باباش رو اعدام کردن و از دست گارد ها فرار کردم ، دیگه هیچ علامتی تو نقشه نیست . تو Data Base هم رفتم و اون سه تا مکان که چشم روشون بود رو پیدا کردم و اون علامت های قرمز رو هم حل کردم . اما هنوز هیچ علامتی نیست :41: ممنون میشم کمک کنید .
از دست گاردي ها كه فرار ميكني يكم به سمت مخالف برو (من همشو از رو پشتبوم رفتم ، البته لازم به ذكر كه من كل بازي رو روي پشتبومم :27:) بعد بهت امتياز ميده و ماموريت جديد ! براي من هم هيچ علامتي نداشت !
mes que un club
15-04-2010, 14:47
سلام آقا یه مشکل.اونجایی که باید دستورو تو ران بدی میدم بعد یهو میپره بیرون.از تمام برنامه ها هم رفتیم بیرون.اون تیکه هم ورداشتم؟بازی رو حتما باید تو درایو c نصب کنم؟مرحله اول که گفته بود مال من یوبی سافات نداشت یعنی باید خودت درست کنی اون مسیرو؟
worldclass
15-04-2010, 15:20
سلام
دوستان من بازی رو تو هر درایوی حتی درایو ویندوز نصب میکنم موقع اجرا پچ assassins_creed_2_1.01_us این ارور رو میده
ویندوز 7 نسخه 64 بیتی
لطفا راهنمائی کنید تنها مانع برای کرک بازی همین هست و سایر مراحل هیچ مشکلی نداره
online_amin
15-04-2010, 15:24
سلام.
این بازی رو با نهایت تنظیمات دارم بازی میکنم و هیچ مشکلی هم نداره.
فکر میکنم ، یه مقدار بازی آسونه. اما انصافا خیلی با سبک بازی حال کردم. چون نسخه ی یکش رو بازی نکرده بودم.
فقط کسی هست که داستان بازی رو بگه؟
به چه تهمتی بابا و داداشش رو کشتن؟
داستان بازی طبق این تاپیک:
1: Value value vulae vaule vlaue
2: کرک Crack کورک کروک سریال
3: آقا این لانچر اون جوریه مال من اینجوریه.
4: آقا امروز بازی رو خریدم عالی بود.
5: value گذاشتم اون طوری شد اینطوری شد.
6: کسی میدونه چرا اینجوری میشه؟ :13:
تازه اخر داستان Assassin Creed 2 جالبه (درست مثل 1 اون) یعنی این:
7: بازی کردم, بازی آشغالی بود. همین F$^@R بهتر بود. :27:
خلاصه اینجا در مورد هر چیزی بحث میشه الا دادستان :10:
siavashjal
15-04-2010, 15:33
ن تو سکانس 4 و مموری 5 اون جایی که می خواد از لورنزو محافظت کنه گیر کردم. یعنی وقتی همه رو می کشم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد لورنزو هم همین طوری بی حرکت می مونه. هیچ علامتی هم تو نقشه نیست.
نمی دونم چی کار باید بکنم؟ باید دکمه خاصی رو بزنم یا اینکه باید value رو عوض کنم؟
value من 1844 هستش.
SADEGH 7
15-04-2010, 15:38
سلام
من بازی رو همین امروز خریدم. فکر می کنم موقع نصب مراحل خودشون اجرا شدن. واسه اطمینان فایل host رو چک کردم که دیدم ویرایش شده. ولی الآن یه مشکل هست. بعد از اجرای فایل سرور، پنجره ی داس بعد از باز شدن بلافاصله بسته می شه. همه ی برنامه ها ی توی تسکبار رو هم بستم. اون تیکی که تو سوالات متداول شماره ی 3 گفته شده بود که باید برداشته بشه، چک کردم اصلا تیک نخورده بود. ویندوزم هم 7 هستش. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
ویرایش: واسه اطمینان همه ی فایل های پست اول رو دانلود و با فایل های نصب شده replace کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست.
دوستان من اون قسمتی که میره پیش لئوناردو و بهش میگه که 3 تا رو بکشه و من اونارو همون جوری که میگه میکشم و سپس میگه بر گرد پیش لئوناردو ولی نمیدونم چیکار کنم هیچ جا تو نقشه معلوم نیست .در اتاق لئوناردو باز نمیشه
milad dante
15-04-2010, 16:02
هیچکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چی می رم بعدش از بازی می ام بیرون دوباره میاد از اول
چک پوینت می ده ولی سیو نمی کنه
کمممممممممممممممممممممممم ممممک
happyfeat
15-04-2010, 16:18
دوستان من تا بازی را اجرا می کنم ارور زیر را برام باز میکنه
برنامه Ubisoft Game Launcher
را باید از کجا دانلود کنم و نصب کنم این برنامه الان در c نصب نیست و من هم موندم از کجا بیارمش
خواهشن یه راهنمایی کنید خیلی گیر کردم
نسخه بازی 3 دی وی دی
مشكل جعبه لئوناردو هم همون كليد 2 بود منتها نبايد نكرش دارى فقط يه ضربه كوجيك كافيه.
mohammadrezams
15-04-2010, 16:41
سلام من اینجا که عموی اتزیو میگه آموزش ببینیم موندم سه تا آموزش قبلو رد کردم ولی اینجا رو موندم چیکار کنم یعنی چطور و چه موقع باید کلید هایی رو که میگه بزنم . اینم عکس :
ویرایش : خودم رفتم
را باید از کجا دانلود کنم و نصب کنم این برنامه الان در c نصب نیست و من هم موندم از کجا بیارمش
نسخه بازی 3 دی وی دی
سُلام
منم همین مشکلو دارم با این تفاوت که gameluncherو دارم ولی بازیم همین ارور میاد.
اصلا وقتی gameluncherو مخوام instal کنم تا دکمه ی نصب و میزنم یک دفعه غیب میشه ولی تو درایو c ام gameluncherو دارم.ولی بازیو وقتی کلیک میکنم همین عکسه میاد
تورو به خدا کمک کنید
ممنونم
vahidgame
15-04-2010, 16:49
دوستان بهتون توصیه می کنم که اون 6 تا Seal رو از معبدهای مختلف پیدا کنید. بعد از اون به Sanctuary می تونید برید و هر کدام از اونارو جای مخصوص خودش بذارید. بعدش بهترین Armor بازی که برا Altair هستو بدست میارید که واقعا خیلی زیبا و قدرتمند هستش. همچنین Sword of Altair هم بهترین شمشیر در بازی هستش که می تونید اونو بخرید که واقعا خیلی خیلی قوی هستش. با این همه رو راحت میشه کشت. اگه مثلا صد نفرم سرتون هم بریزن می تونید اونارو بکشید:31:
راستی کسی سایتی سراغ داره که راهنمای حل اون معماها که در بخش Truth هست رو نوشته باشه؟منظورم اون نشان ها هستش که روی بعضی دیوارها هست و بعدش باید یه معما رو حل کردش که اینا توی قسمت Truth میاد که میشه بعدا حلشون کرد.
worldclass
15-04-2010, 17:05
سلام
دوستان من بازی رو تو هر درایوی حتی درایو ویندوز نصب میکنم موقع اجرا پچ assassins_creed_2_1.01_us این ارور رو میده
ویندوز 7 نسخه 64 بیتی
لطفا راهنمائی کنید تنها مانع برای کرک بازی همین هست و سایر مراحل هیچ مشکلی نداره
online_amin
15-04-2010, 17:13
دوستان بهتون توصیه می کنم که اون 6 تا Seal رو از معبدهای مختلف پیدا کنید. بعد از اون به Sanctuary می تونید برید و هر کدام از اونارو جای مخصوص خودش بذارید. بعدش بهترین Armor بازی که برا Altair هستو بدست میارید که واقعا خیلی زیبا و قدرتمند هستش. همچنین Sword of Altair هم بهترین شمشیر در بازی هستش که می تونید اونو بخرید که واقعا خیلی خیلی قوی هستش. با این همه رو راحت میشه کشت. اگه مثلا صد نفرم سرتون هم بریزن می تونید اونارو بکشید:31:
راستی کسی سایتی سراغ داره که راهنمای حل اون معماها که در بخش Truth هست رو نوشته باشه؟منظورم اون نشان ها هستش که روی بعضی دیوارها هست و بعدش باید یه معما رو حل کردش که اینا توی قسمت Truth میاد که میشه بعدا حلشون کرد.
چرا خودت رو اذیت میکنی, خوب یه سرچ بزن تو Youtube همون ویدئو رو برات میاره.
vahidgame
15-04-2010, 17:27
چرا خودت رو اذیت میکنی, خوب یه سرچ بزن تو Youtube همون ویدئو رو برات میاره.
اولا که سایت Youtube فکر کنم فیلتره. بعدش با اینترنتی که دارم نمیشه ویدئو نگاه یا دانلود کرد چون سرعتش پایینه.
یه سایتی می خوام که توضیح داده باشه که چه جوری میشه اونارو حل کرد. فقط اگه حجمش پایین باشه بهتره. اگه با تصویر هم توضیح نداده باشه هم مهم نیست. یه راهنمای انگلیسی بذارید کافیه.
ممنون.
minato-namikaze
15-04-2010, 17:53
سلام دوستان.
لطفا سیو sequence 10 بازی را برایم بزارید. یک دفعه همه سیو هام خود به خود پاک شدند.
sina3000m
15-04-2010, 18:05
اولا که سایت Youtube فکر کنم فیلتره. بعدش با اینترنتی که دارم نمیشه ویدئو نگاه یا دانلود کرد چون سرعتش پایینه.
یه سایتی می خوام که توضیح داده باشه که چه جوری میشه اونارو حل کرد. فقط اگه حجمش پایین باشه بهتره. اگه با تصویر هم توضیح نداده باشه هم مهم نیست. یه راهنمای انگلیسی بذارید کافیه.
ممنون.
تو این سایت با عکس توضیح داده...فقط اول خودت فکر کن اگه نتونستی از راهنما استفاده کن تا جذابیتش کم نشه:46:
mes que un club
15-04-2010, 18:13
ای بابا کسی نیست جواب مارو بده:41:
کسی میدونه با خرید نسخه اصل و اینترنت ADSL ایران میشه بازی رو راحت بازی کرد یا نه ؟
ایران تحریم هست و نمیشه به سرورش وصل شد؟
من که خسته شدم میرم نسخه اصلیش رو میگیرم
آقایون کمک کنید دیگه............................
please helpppppppppp:19:
happyfeat
15-04-2010, 18:37
نسخه بازی 3 دی وی دی
دوستان یکی هم به داد ما برسه
حداقل یکی بگه این برنامه که اصلا رو سیستم من نصب نشده را از کجا میشه دانلود کرد
خواهشا یکی یه کمکی بکنه مشکل ما هم حل بشه
farzan311
15-04-2010, 18:39
آقایون کمک کنید دیگه............................
please helpppppppppp:19:
تمام دوستان که از نسخه 3 dvd استفاده میکنن و بازیشون اجرا نمیشه به کل بازی رو پاک کنن و از کرک و لانچری که چند صفحه قبل گذاشتم استفاده کنن
amirhambushi
15-04-2010, 18:49
از همه ی بچه ها ممنون به خاطر همه چیز واقعا راهنمایی هاتون عالی بود منم این بازی رو دیروز تموم کردم وبه عنوان قدر دانی این سایت رو معرفی می کنم ترینر هر بازی رو که بخاید توش داره:31:
Steps-Rap
15-04-2010, 18:54
آقا من یه جا گیر کردم لطفا کمک:
یه جا با یه پیر زنه حرف میزنیم که وایساده تو خیابون داره دعا میکنه.بعد بهت ماموریت میده که میریم یه جا پایین دیوار هایه قلعه هست که به یه یارو اول پول میدیم که در مورد ما صحیبت نکنه بعد همون جا بالای دیوار هایه قلعه یه سربازه که لباس آهنی تنش هست و داره با یه زنه ماچ و بوسه و ... میکنه. بعد تو نقشمم از اون علا مت ها میاد که یارو رو باید بکشم ولی وقتی میکشمش هیچ اتفاقی نمیفته و ماموریت تموم نمیشه.
چی کار باید کرد؟؟؟
amirhambushi
15-04-2010, 19:04
از همه ی بچه ها ممنونم من دیشب بازی رو تموم کردم و به عنوان قدر دانی میخام ان سایت رو به شما معرفی کنم هر ترینری که بخواید توشه:11::11::40:
بفرما همچین برات RAR کردم که حجمش پایین هم باشه راحت دانلود کنی ببخشید دیر شد پستتو ندیدم:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه درست نشد فایل اپدیت افلاینشو بگو بت بدم که راحت و بدون دردسر اپدیت کنی
تشکر لازم نیست ولی فراموش نشه:31:
منظورت اینه؟؟؟
اینکه فیلتره:19::19::19::19::19::19:ر
farzan311
15-04-2010, 19:10
این فیلتره؟ اولین باره میشنوم دیگه ایرانم اینو فیلتر نمیکنه شما کجا زندگی میکنی؟:18::18:
شوخی کردم این سایت فیلتر نیست بقیه دانلود کردند
Steps-Rap
15-04-2010, 19:11
یه جا با یه پیر زنه حرف میزنیم که وایساده تو خیابون داره دعا میکنه.بعد بهت ماموریت میده که میریم یه جا پایین دیوار هایه قلعه هست که به یه یارو اول پول میدیم که در مورد ما صحیبت نکنه بعد همون جا بالای دیوار هایه قلعه یه سربازه که لباس آهنی تنش هست و داره با یه زنه ماچ و بوسه و ... میکنه. بعد تو نقشمم از اون علا مت ها میاد که یارو رو باید بکشم ولی وقتی میکشمش هیچ اتفاقی نمیفته و ماموریت تموم نمیشه.
چی کار باید کرد؟؟؟
Bigwarrior
15-04-2010, 19:11
باورم نمیشه الان dlc1 مال Ac2 رو تموم کردم!!
نسخه های 360 و ps3 سکانس 12 و 13 نداشته ولی اینجا داره که به جاش 2 تا dlc رو گذاشتن!!
قبلا که دوستان گفتن من باور نکردم اما حالا که خودم بازی کردم باور کردم:31:
ولی واقعا حق dlc هاش همون 5 هست:31:
دو تا سکانس دیگه مونده!!دعا کنید زودتر تموم شه
farzan311
15-04-2010, 19:14
تا چند دقیقه دیگه میخوام یه حال اساسی بهتون بدم اون فیلمی که توبازی هست و باید با حل معما ها کامل بشه رو براتون میذارم ولی خدایی هر کی فهمید منظور فیلم چیه به منم بگه:27:
Steps-Rap
15-04-2010, 19:20
نکته:
همون مرحله ای که نوشته:
Beat up the double-crossing husband
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
چی کار باید کرد؟؟؟
street_fighter
15-04-2010, 19:24
این codex wall رو باید چیکار کرد ؟ من نقشه جهان رو کامل کردم اما وقتی که گوی رو تو اون دستگاه می زارم نمی دونم باید چیکار کنم:19:
farzan311
15-04-2010, 19:29
اینم چیزی که قول داده بودم فیلمی که از حل معما ها بدست میاد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن واقعا نمیدونم هات فایل برا من فیل.تر نیست به هر حال چون دوستان گفتن یه جا دیگه هم اپلود میکنم و اونایی که نمیتونن هات فایلو باز کنن یه پ.خ به من بدن تا حلش کنم
AlexMercer
15-04-2010, 19:37
این codex wall رو باید چیکار کرد ؟ من نقشه جهان رو کامل کردم اما وقتی که گوی رو تو اون دستگاه می زارم نمی دونم باید چیکار کنم:19:
شاید نقشه جهان رو درست کامل نکردی. دقت کن اگر کامل باشه شما دیگه نمیتونین هیچ کدوم از اونهرو تغییر بدین:46:
این فیلتره؟ اولین باره میشنوم دیگه ایرانم اینو فیلتر نمیکنه شما کجا زندگی میکنی؟:18::18:
شوخی کردم این سایت فیلتر نیست بقیه دانلود کردند
ما تو غار زندگی میکنیم.ولی از امکاناتی بهره میبریم نظیر اینترنت:20:
شوخی:20::20:
واقعا فیلتره:18:
Steps-Rap
15-04-2010, 19:42
بچه ها جون مادرتون کمک کنید دیگه...
farzan311
15-04-2010, 19:52
بچه ها جون مادرتون کمک کنید دیگه...
این مرحله ای که شما دارید میرید جز مراحل فرعیه؟ اگه اینطوره مشکل از ولیو است چون بعضی ولیو ها این مراحلو پشتیبانی نمیکنن
AlexMercer
15-04-2010, 19:59
دوستان ولو 1906 که چند صفحه قبل گذاشته بودم اخرین و بهترین ولو هست
Steps-Rap
15-04-2010, 20:08
این مرحله ای که شما دارید میرید جز مراحل فرعیه؟ اگه اینطوره مشکل از ولیو است چون بعضی ولیو ها این مراحلو پشتیبانی نمیکنن
خوب الان چی کار باید بکنم که درست شه؟؟؟
farzan311
15-04-2010, 20:17
خوب الان چی کار باید بکنم که درست شه؟؟؟
از ولیو جدید استفاده کنید صفحات قبل هست
Steps-Rap
15-04-2010, 20:21
ینی مثل همون کرک ولیو جدیدو بگیرم و بریزم تو فایل بازی دیگه؟
بعد لازم نیست که بعد از ریختن ولیو بازی رو از اول بازی کنیم؟
miladddd
15-04-2010, 20:22
سلام
من دقیقا با تنظیماتی که گفته شد بازی رو حتی با دوتا ارور موقع نصب تو xp 64 به راحتی اجرا کردم! ولی تو رvista 32 با تمام تلاش موقع اجرا با اینکه سرور هم بازه، میگه باید یک connection داشته باشید!
راهنمایی میکنید؟
Steps-Rap
15-04-2010, 20:29
دوستان یکی لطف کنه آخرین ولیو رو بزاره.من هر چی گشتم پیداش نکردم.
shaaheen
15-04-2010, 20:31
منم بازي رو امروز بالاخره تموم كردم.
الآن دارم دنبال پرها و the truth ميگردم.19500 پول دادم زوده پاكش كنم :31:
ولي انصافا بازي شاهكاري بود به نظر من گيم پلي،داستان،گرافيك هيچي كم نداشت.
AlexMercer
15-04-2010, 20:48
value 1906
siavashjal
15-04-2010, 20:49
کسی میدونه با خرید نسخه اصل و اینترنت ADSL ایران میشه بازی رو راحت بازی کرد یا نه ؟
ایران تحریم هست و نمیشه به سرورش وصل شد؟
من که خسته شدم میرم نسخه اصلیش رو میگیرم
قیمت لیسانسش 19500 تومنه.
بله با adsl به راحتی میشه. شما باید موقع بازی همییشه به اینترنت وصل باشی. ولی حجمی مصرف نمیشه فقط موقع رسیدن به check piont وصل میشه به سرور که اونم حجمش خیلی کمه.
میشه به سرور وصل شد و مشکلی نداره.
این هم آدرس سایتی که سریال بازی رو می فروشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g a m e - ir . com/AC2
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
[/COLOR]آدرس نقطه چین: /g a m e - ir. com/AC2
black.assassin
15-04-2010, 20:54
دوستان ببخشید که این سوال رو می پرسم . شاید تا الان هزار بار پرسیده شده باشه .
من همون اول بازیم . جایی که بعد از دعوا و دکتر میره پیش پدرش و باهاش صحبت می کنم و قبول می کنم که باهاش برم . ولی بعد از اون دیگه هیچ ما موریتی رو نقشه نمی بینم . در ضمن الماس های توی نقشه رو جمع کردم .
راهنمایی بفرمایید . ممنون
AlexMercer
15-04-2010, 21:03
من همون اول بازیم . جایی که بعد از دعوا و دکتر میره پیش پدرش و باهاش صحبت می کنم و قبول می کنم که باهاش برم . ولی بعد از اون دیگه هیچ ما موریتی رو نقشه نمی بینم . در ضمن الماس های توی نقشه رو جمع کردم .
ولویی که بالا گذاشتم رو دانلد کن بعد با ولویی که داری جابجا کن درست میشه. ولو رو تو فولدر برنامه سرور کپی کن
titanium_zarin
15-04-2010, 21:09
سلام...
دوستان براي اجراي بازي هر بار لازمه كه سرور رو باز كنيم بعد بازي رو اجرا كنيم يا يك بار كفايت ميكنه برا هميشه؟؟؟
منم دقیقا همین مشکل که در واقع Memory 5 یا همون Paperboy هست پیش اومده . چیکار واس کرد؟
farzan311
15-04-2010, 21:14
دوستان یه سوال چقدر باید تکرار بشه تمام این مشکلات با ولیو حل میشه اگه نشد یا مشکلی نیست یا اگه هست
قابل حل نیست پس اول اخرین ولیو رو دانلود کنید اگه مشکل رفع نشد بگید
siavashjal
15-04-2010, 21:24
بله لازمه. در ضمن در زمان اجرای بازی سرور باید باز باشه.
ANAMORPH
15-04-2010, 21:33
منم مشکل شما رو داشتم ، value رو عوض کنی مشکلت حله
بابا یه نفر آخره بازی رو لو بده ببینیم چی میشه:33:
اینم نقشه الماس ها
mes que un club
15-04-2010, 21:49
سلام به همگي.خوب دوستان بلاخره بازي ما هم درست شد اونم رو اكس پي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اولش هست كه يه بچه اي هست ميگه دستتو تكون بده من ميزنم تكون ميخوره اما هيچي نميچه بايد اين valve ها بريزم.كجا بريزم لطا جديد ترينشو بديد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidgame
15-04-2010, 22:03
دوستان یه سوال چقدر باید تکرار بشه تمام این مشکلات با ولیو حل میشه اگه نشد یا مشکلی نیست یا اگه هست
قابل حل نیست پس اول اخرین ولیو رو دانلود کنید اگه مشکل رفع نشد بگید
موافقم.
اگه کسی مشکلاتی مثل نشون ندادن ماموریت در نقشه داره با یک Value جدید این مشکل حل میشه. من خودم با این Value رفتم و درست هستش:
به نظرم میشه این Value رو توی صفحه اول تاپیک گذاشت تا اونایی که می خوان راحت دانلود کنن.این لینکی که گذاشتم راحت میشه ازش دانلود کرد.
در ضمن دوستانی که مشکل در اجرا بازی دارن با خوندن مطالبی که در تاپیک آموزش اجراي بازي Assassins Creed II نسخه PC داده شده به احتمال خیلی زیاد مشکلشون حل میشه:46:
AlexMercer
15-04-2010, 22:06
سلام به همگي.خوب دوستان بلاخره بازي ما هم درست شد اونم رو اكس پي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اولش هست كه يه بچه اي هست ميگه دستتو تكون بده من ميزنم تكون ميخوره اما هيچي نميچه بايد اين valve ها بريزم.كجا بريزم لطا جديد ترينشو بديد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما دکمه رو اشتباه میزنی. همه مشکل ها که از ولو نیست. ولی اگه میخوای ولو جدید رو بزار:46:
ANAMORPH
15-04-2010, 22:09
تویه پوشه اول بازی
مثلا
C:\Program Files (x86)\ASSASINS CREED 2
mes que un club
15-04-2010, 22:24
مشكل حل شد:46:
titanium_zarin
15-04-2010, 22:33
سلام...
به نظرم گرافيك بازي پايين هست...چرا؟؟؟ماله شما هم اينجوري بود؟؟؟
اين عكس رو نگاه كنيد...
شايدم من اشتباه ميكنم ولي يه جوريه...
...ALI...
15-04-2010, 22:37
سلام...
به نظرم گرافيك بازي پايين هست...چرا؟؟؟ماله شما هم اينجوري بود؟؟؟
اين عكس رو نگاه كنيد...
شايدم من اشتباه ميكنم ولي يه جوريه...
گرافیکه این سری این بازی به شدت ار ورژن قبلی بالاتر هست.
از رو عکسی گذاشتی که نمی شه چیزی فهمید.
ولی در کل گرافیک بسیار بالایی داره مخصوصا وقتی به شهراش برسی اینو می فهمی.
hamid_00a
15-04-2010, 22:39
سلام
آقا من جریان یه ASSASSINS TOMB رو متوجه نمیشم که باید چطوری پیداش کنم همونجایی سوار وسیله پروازی میشه که رو نقشه عکسا شعله آتش میاد باید چیکار کرد؟
sepehr_x50
15-04-2010, 22:47
حل شد.
اشتباه از بنده بود.
پاک می شود...
AlexMercer
15-04-2010, 22:47
سلام
آقا من جریان یه ASSASSINS TOMB رو متوجه نمیشم که باید چطوری پیداش کنم همونجایی سوار وسیله پروازی میشه که رو نقشه عکسا شعله آتش میاد باید چیکار کرد؟
اساسین تامب ها ماموریت هایی هستن که با انجام دادنشون لباس الطائر باز میشه.
باید از رو اتیش ها رد شی تا ارتفاعت رو از دست ندی و بیفتی. با زدن دکمه S سر وسیله میره بالا و با w میاد پایین
Rick Butler
15-04-2010, 23:11
خب بايد بگم با زحمات همه ي شما ها من بازي رو تموم كردم فكر كنم چند تا سوال برام مونده !!! چه بلايي سر كريستينا اومد؟
مثل اينكه قراره اساسين 3 هم اتزيو قراره بشه اما چطورياتزيو كه تو آخرش 40 ساله بود؟
دوستان من سرور رو احرا میکنم و بعد بازیرو یه چند تاچیز سریع مینویسه تو سرور ولی بعد بازی میگنه کنکت نیستی بع اینترنت !!!
مشکل از چیه ؟
...ALI...
15-04-2010, 23:23
سلام
اصلا اون اساسین تانب نیست.
اگه دقت کنی می بینی که special memory هستش که همین جوری عشقی برای پرواز کردن هست.
فقط همین.
hamed_666
16-04-2010, 01:49
آقا من تو Season اول جايي كه دزموند سرش گيج ميره بعد الطائر هست كه دنبال يه نفر بايد بدوم حتي ازش جلو هم ميزنم ولي وقتي به برج ميرسه نميتونم بالا برم به هيچ وجه از اون تخته آويزون نميشه نميدونم مشكل چيه!؟
AlexMercer
16-04-2010, 03:40
آقا من تو Season اول جايي كه دزموند سرش گيج ميره بعد الطائر هست كه دنبال يه نفر بايد بدوم حتي ازش جلو هم ميزنم ولي وقتي به برج ميرسه نميتونم بالا برم به هيچ وجه از اون تخته آويزون نميشه نميدونم مشكل چيه!؟
یکم تلاش کن:46:
M A X I M U M
16-04-2010, 04:40
توی sequence 1 memory 5 یه مرحله هست که باید نامه ÷دره رو بدی به اون یارو اسم مرحله هم هست paperboy
اما بعد حرف زدن با پدره هیچ علامتی برای رفتن تو نقشه نمیاد من ولیو صفحه قبل رو دانلود و جایگزین کردم با همونی که تو ÷وشه سرور بود اما بازم نشد
کسی میتونه راهنمایی کنه این بازی رو بدون مشکل تموم کنیم
توی sequence 1 memory 5 یه مرحله هست که باید نامه ÷دره رو بدی به اون یارو اسم مرحله هم هست paperboy
اما بعد حرف زدن با پدره هیچ علامتی برای رفتن تو نقشه نمیاد من ولیو صفحه قبل رو دانلود و جایگزین کردم با همونی که تو ÷وشه سرور بود اما بازم نشد
برو تو پست اول یه Value جدید دانلود کن و برو تو پوشه نصب یازی جای Value ای هست کپی کن .
منم همین مشکل رو داشتم
سلام من هم این مشکل رو داشتم ولی با این کرک 3 مگی الان 92 درصد بازی رو تموم کردم .
:
siavashjal
16-04-2010, 10:24
خوب درسته دیگه !!!!!!!!!!!!!!! پیام می ده که به اینترنت کانکت نیستی و شما هم روی play now کلیک می کنی و وارد بازی می شی.
SADEGH 7
16-04-2010, 10:28
سلام
من بازی رو همین امروز خریدم. فکر می کنم موقع نصب مراحل خودشون اجرا شدن. واسه اطمینان فایل host رو چک کردم که دیدم ویرایش شده. ولی الآن یه مشکل هست. بعد از اجرای فایل سرور، پنجره ی داس بعد از باز شدن بلافاصله بسته می شه. همه ی برنامه ها ی توی تسکبار رو هم بستم. اون تیکی که تو سوالات متداول شماره ی 3 گفته شده بود که باید برداشته بشه، چک کردم اصلا تیک نخورده بود. ویندوزم هم 7 هستش. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
ویرایش: واسه اطمینان همه ی فایل های پست اول رو دانلود و با فایل های نصب شده replace کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست.
دوستان کسی راه حل این مشکل رو نمی دونه؟
یه سوال دیگه هم دارم. من وقتی بازی رو نصب کردم این ارور اومد:
و بعدش دوباره رو همین نصب کردم که بدون ارور کاملا نصب شد.واسه این که مطمئن شم درست نصب شده یه بار بازی رو آنیستال کردم و دوباره نصب کردم، که باز هم همین ارور رو داد و من هم بدون پاک کردن بازی روی همین نصب کردم که بدون مشکل نصب شد. حالا به نظر شما مشکل می تونه از خود بازی باشه؟ چون این فایل سرور که به نظرم ربطی به خود بازی نداره.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
نه دوست عزیز برای من اونجا رو ک شمامیگین نمیره ارور کانکتشن میده اصلا
اینم عکسش :
sir payman
16-04-2010, 11:25
برو لبه دیوار وایسا و از اونجا برو روی برج و کمی بالاتر هم که میری به بالکن میرسی اونجا هم باید لبه بالکن بشینی و در جا بپری بالا که بتونه چوب رو بگیره.
دوستان ، من داستان کامل بازی رو میخوام ! یه چیزی شبیه پست اول تاپیک AC I .
تاپیک AC II - نسخه کنسول رو هم خوندم، چیز خاصی نداشت.
ممنون میشم اگه کسی لطف کنه و داستانش رو بذاره .
سلام به همه
من یه مشکلی در اجرای بازی دارم.انقدر هم بازیو نصب کردم حالم دیگه داره بهم میخوره:2:
من نسخه ی 3 دی وی دی و خریدم و و قتی بازیو نصب میکنم مو قع اجرا ی بازی میگه گیم لانچره یوبی سافتو نمیشناسم
بعد من میرم گیم لانچر یوبی و نصب میکنم ولی موقع نصب تا 1 درصد پر میشه یک دفعه غیب میشه و نصب نمیشه .
درصورتیکه تو درایو سی ام گیم لانچر هست ولی بازیو که ران میکنم میگه نصب نیست داره میره رو اعصابم.:19:
خواهشا کسانیکه بازیو انجام دادند و راهی بلدند به من کمک کنن
منتظر کمکتون هستم:20:
ممنونم
mani_2004_2006
16-04-2010, 12:28
دوستان من تازه بازی رو نصب کردم . موقع اجرا این ارور رو میده :
مشکل از چیه ؟
sir payman
16-04-2010, 12:39
سلام به همه
من یه مشکلی در اجرای بازی دارم.انقدر هم بازیو نصب کردم حالم دیگه داره بهم میخوره:2:
من نسخه ی 3 دی وی دی و خریدم و و قتی بازیو نصب میکنم مو قع اجرا ی بازی میگه گیم لانچره یوبی سافتو نمیشناسم
بعد من میرم گیم لانچر یوبی و نصب میکنم ولی موقع نصب تا 1 درصد پر میشه یک دفعه غیب میشه و نصب نمیشه .
درصورتیکه تو درایو سی ام گیم لانچر هست ولی بازیو که ران میکنم میگه نصب نیست داره میره رو اعصابم.:19:
ممنونم
حواست که هست شما اول باید سرور رو اجرا کنید بعدش روی ایکون بازی بزنیا!!
بعدشم یک کرک بود که خودش یک ایکون میساخت رو دسکتاپ و وقتی روش کلیک میکردی به صورت خودکار همه کارهارو انجام میداد اونو فکر کنم wordship داشت , ازش بگیر 100% کارت راه میفته و تنها کاری که برای اجرای بازی لازم داری اینه که اول کرک رو نصب کنی(exe هست)و بعدش فایل هاست رو سر جاش ریپلیس کنی و بعدش بازی کنیو حالشو ببری.
دیگه دردسر ولیو اینهارو هم نداری .
چون الان ADSLام قطع شده و با دایال اپ هستم نمیتونم برات اپلودش کنم کرک رو وگرنه حتما خودم این کار رو میکردم ولی میتونی از wordshp بگیریش.
AlexMercer
16-04-2010, 12:44
دوستان من تازه بازی رو نصب کردم . موقع اجرا این ارور رو میده :
مشکل از چیه ؟
یک دور سرور رو ببند باز باز کن.:46:
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
سلام به همه
ممنونم
:41::41::41: شما گه میتونی یک ویندوز عوض کن. :41:
mani_2004_2006
16-04-2010, 12:50
آقا این کارم کردم بازم فایده نداشت ! اصلا چیزی نیومد
hamhami_333
16-04-2010, 12:51
سلام بجه ها بعضی وقتها میرسیم یه جاهای که وقتی tab رو میزنسم عکس یه جای قدیمی تو شهرو نشون میده و یه سری توضیحاتی راجع به اینکه کی ساخته شده اینا چیه فقط واسه اطلاعاته ؟
matrix_3s
16-04-2010, 13:02
سلام دوستان اگه میشه جدید ترین values رو بذارین
من یه جا گیر کردم خفن
hamhami_333
16-04-2010, 13:15
سلام بجه ها بعضی وقتها میرسیم یه جاهای که وقتی tab رو میزنسم عکس یه جای قدیمی تو شهرو نشون میده و یه سری توضیحاتی راجع به اینکه کی ساخته شده اینا چیه فقط واسه اطلاعاته ؟
siavashjal
16-04-2010, 13:27
بله این مطالب فقط واسه اطلاعات هستش.
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
:41::41::41: شما گه میتونی یک ویندوز عوض کن. :41:
نه نمیتونم ویندوز بریزم.تازه ریختم.یه راه دیگه جلو پام بذار.دمت گرم:20:
farzan311
16-04-2010, 13:59
نه نمیتونم ویندوز بریزم.تازه ریختم.یه راه دیگه جلو پام بذار.دمت گرم:20:
شما باید به جای اون گیم لانچر که مسیرش بعد از نصب بازی این میشه C:\Program Files\Ubisoft به جای این فایل
یوبی سافت اینو کپی کنی :
AlexMercer
16-04-2010, 13:59
من یه جا گیر کردم خفن
صفحه قبل گذاشتم:46:
آقا این کارم کردم بازم فایده نداشت ! اصلا چیزی نیومد
منم مشکل تو رو رو xp داشتم ولی دو سه بار تا چهار بار سرور رو می بستم و دوباره سرور رو باز می کردم و بازی رو اجرا می کردم تا بره تو بازی.
farzan311
16-04-2010, 14:05
من یه جا گیر کردم خفن
بفرمایید
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
منم مشکل تو رو رو xp داشتم ولی دو سه بار تا چهار بار سرور رو می بستم و دوباره سرور رو باز می کردم و بازی رو اجرا می کردم تا بره تو بازی.
حتما از ورژن های جدید سرور استفاده کنید
mes que un club
16-04-2010, 14:14
سلام دوستان.من يه مرحله رسيدم كه يكي مياد ژولاتو ميدزده و فرار ميكنه.اونجا بايد چي كار كرد؟
hamhami_333
16-04-2010, 14:17
شما 200 دفعه این پست رو دادی جوابت رو یکی از کاربران داد صفحه قبل داد.
به اونجا مراجعه کن
farzan311
16-04-2010, 14:40
سلام دوستان.من يه مرحله رسيدم كه يكي مياد ژولاتو ميدزده و فرار ميكنه.اونجا بايد چي كار كرد؟
باید دنبالش کنی درست یادم نمیاد ولی انگار باید با شیفت بپری روش و بگریش یکم سخته ولی ممکنه
dost matin
16-04-2010, 14:59
سلام توی مرحله ای گیرکردم فکر کنم وسطای بازیه مترسکا رو باید یک کاری بکنیم من که هرچه کلید زدم کار نکرد سه تا مترسک در فیورنتینا سال 1437 اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه :5:
sepehr_x50
16-04-2010, 15:07
این پچ 1.1 رو کجا باید نصب کرد؟
موقع نصب این ایرور رو میده:
Loaded_nigga
16-04-2010, 15:19
دوستان دست همه درد نکنه ولی تو رو خدا تاپیک رو کسل کننده نکنید :
عزیزانی که یه جای بازی گیر کردند اول به این سایت مراجعه کنند :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اگه با این سایت حل نشد Value جدید بریزند...
بهتره از این به بعد کمی هم راجع به داستان بازی نظر بدیم
با تشکر فراوان از دوست عزیزمون Farzan311 که خیلی کمکم کرد واقعا دستت درد نکنه
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
این پچ 1.1 رو کجا باید نصب کرد؟
دوست عزیز NEXT بزن خودش پیدا میکنه کجا نصب کنه
sepehr_x50
16-04-2010, 15:21
Rick Butler
16-04-2010, 15:29
سلام توی مرحله ای گیرکردم فکر کنم وسطای بازیه مترسکا رو باید یک کاری بکنیم من که هرچه کلید زدم کار نکرد سه تا مترسک در فیورنتینا سال 1437 اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه :5:
دوست عزيز شما كجا رو مي گي همون جايي كه لئونارده مي فرستت توي حياط؟ اگه اينجوريه اول مي ري توي كاه بعد f رو مي زني بعد با چاقوي نامرئي مي كشيش بعديش بايد از بالا بپري روش و بعدش بايد از بالكن پرتش كني پايين
Loaded_nigga
16-04-2010, 15:30
Video های بازی که داخل پوشه Videos هستند و با پسوند bik بعضی ها رو هم باید unlock کنید تا ببینید
براحتی با این نرم افزار رایگان قابل تماشا هستند :
حالا می تونید TheTruthVideo.bik رو قبل از اینکه unlock کنید تماشا کنید...پس لطفا دیگه این ویدئو ها رو اینجا نذارید
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
اصلا جای نگرانی نیست چون برای من هم همین اررور رو میده :31:
اینو دانلود کن :
بریز تو پوشه ی محل نصب بازی ولی قبلا از فایلهات بکاپ بگیر با تشکر از farzan311
نه دوست عزیز برای من اونجا رو ک شمامیگین نمیره ارور کانکتشن میده اصلا
اینم عکسش :
منم این مشکل رو داشتم.
این کرک رو بگیر و حتما طبق راهنمای نصب جلو برو 100 درصد درست میشه.
joey jordison
16-04-2010, 15:34
سلام دوستان!!
این sequence 13 بازی اگه اشتباه نکنم وقتی میریم دوباره به ویلای عمو اتزیو جلو اون اتاقش بسته میشه و نمیشه رفت تو و دزموند میگه چه اتفاقی افتاد و لوس هم میگه اون قسمت حافظه خراب شده باید Codex Page ها را پیدا کنی از طریق یک نقشه بعد بتونی بری تو اون اتاق اونجا باید چیکار کنم؟
Loaded_nigga
16-04-2010, 15:44
سلام دوستان!!
این sequence 13 بازی اگه اشتباه نکنم وقتی میریم دوباره به ویلای عمو اتزیو جلو اون اتاقش بسته میشه و نمیشه رفت تو و دزموند میگه چه اتفاقی افتاد و لوس هم میگه اون قسمت حافظه خراب شده باید Codex Page ها را پیدا کنی از طریق یک نقشه بعد بتونی بری تو اون اتاق اونجا باید چیکار کنم؟
دوست عزیز راهنمای کامل بازی اینجا :
برای راهنمای مراحل برو به strategy guide بالای صفحه
دوستان من الان sequence 7 مموری 9 ام میخواستم ببینم قضیه مراحل چجوره؟؟ چند تا مموری داره؟ چقدر موردن تموم شه؟
sepehr_x50
16-04-2010, 16:53
Video
اینو دانلود کن :
بریز تو پوشه ی محل نصب بازی ولی قبلا از فایلهات بکاپ بگیر [SIZE="2"][COLOR="Red"]با تشکر از farzan311
یعنی چی؟! اون کامل نصب نمیشه؟!
اون فایل رو دانلود کردم. محل نصب هم اوررایت کردم.
موقع اجرا یوزر پس میخواد. چه کنم؟! خودم هم میزنم قبول نمیکنه...
Arash500
16-04-2010, 17:01
اونایی هم که گفته بودید از Toolbar (استارت ویدوز) خارج کردم اما بازم سریع میره.
اگه میشه راهنمایی کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif با تشکر
Loaded_nigga
16-04-2010, 17:50
یعنی چی؟! اون کامل نصب نمیشه؟!
اون فایل رو دانلود کردم. محل نصب هم اوررایت کردم.
موقع اجرا یوزر پس میخواد. چه کنم؟! خودم هم میزنم قبول نمیکنه...
این که دانلود کردی آپدیت شدش بود ولی اگه کار نکرد صبر کن تا دوست عزیز farzan311 فایل assassins_creed_2_offline_patch_1.01.exe رو برامون بذارن
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
دوستان من الان sequence 7 مموری 9 ام میخواستم ببینم قضیه مراحل چجوره؟؟ چند تا مموری داره؟ چقدر موردن تموم شه؟
دوست عزیز جمعا 14 سکانس داره
hamhami_333
16-04-2010, 17:56
بچه ها این لباسای التایر رو چه طوری میشه ازاد کرد >؟
hamid_00a
16-04-2010, 18:09
آقا ماهم بازیو تموم کردیم
سوت
من تمام این assassins tomb هارو گرفتم لباس کجاس
Bigwarrior
16-04-2010, 18:09
سلام
بلاخره منم بازی رو تموم کردم
واقعا جالب بود
فقط ی سوال:
بازی چند تا پایان داره؟؟مثل همون یکش فقط یک پایان داره دیگه؟؟
من غول آخرو که خواستم بکشم گقت ی دکمه ای رو بزن که چند بار زدم و بعد باهاش حرف زد ولی نکشتش و همون طوری که یارو افتاده بود زمین apple of eden نور زد بیرون و ی در باز شد و ... و بعد هم دزموند آدما رو کشت و دکتر هم سوار بر کامیون در رفت!!:31:
حالا این همه حرف زدم ببینم مال شما هم اینطوری تموم شده؟؟و آیا بازی یک پایان داره؟؟
مثلا مثل prince of persia 2 دو تا نداشته باشه!!
bejanyar
16-04-2010, 18:11
بچه ها من اینجایی که باید بریم و 3 بار یه پرچم رو برداریم و بذاریم تا امتاز بگیریم و ماموریت تموم شه گیر کردم .. !!!
کارم رو که انجام میدم و تموم میشه اون صفحه ای که می خواد سیو کنه میاد و همون جا میمونه !!!! یعنی دیگه صفحه ی سفیده سیو شدنش نمیره !!!
همونی که همش سفیده و وسطش فقط یه علامت تعجب هست .... فکر می کنم تو سکانس 9 هستم ...
ممکنه اشکال ار value باشه ؟؟؟
yashar_silverboy
16-04-2010, 18:21
آقایون این assassins tombها به چه دردی می خوره؟اونائیکه گردن میری جاهایه مخفیه شهر میگیریو میگم..بعدش باید چی کار کردتشون
منم تمومش کردم...میگ بچه ها assassins's creed III اومدش خودتونو آماده این کنید که باز یه مشکل دیگه ای داشته باشه...اون از assassin's creed I که اومدش اورشلیم رو نداشت(تاقص release شد) انم از دومیش که DRM حالمونو گرفت...حالا سومیش رو خدت بادمون برسه:19:
Loaded_nigga
16-04-2010, 18:27
بچه ها این لباسای التایر رو چه طوری میشه ازاد کرد >؟
باید تمام 6تا assassins tomb رو تمومو کنی برگردی زیرزمین ویلا ی عمو
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
آقا ماهم بازیو تموم کردیم
سوت
من تمام این assassins tomb هارو گرفتم لباس کجاس
برگرد زیرزمین ویلای عمو جونت !:31:
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
سلام
بلاخره منم بازی رو تموم کردم
واقعا جالب بود
فقط ی سوال:
بازی چند تا پایان داره؟؟مثل همون یکش فقط یک پایان داره دیگه؟؟
من غول آخرو که خواستم بکشم گقت ی دکمه ای رو بزن که چند بار زدم و بعد باهاش حرف زد ولی نکشتش و همون طوری که یارو افتاده بود زمین apple of eden نور زد بیرون و ی در باز شد و ... و بعد هم دزموند آدما رو کشت و دکتر هم سوار بر کامیون در رفت!!:31:
حالا این همه حرف زدم ببینم مال شما هم اینطوری تموم شده؟؟و آیا بازی یک پایان داره؟؟
مثلا مثل prince of persia 2 دو تا نداشته باشه!!
غول آخر:31::31::31: نه عزیز بازی یک پایان بیشتر نداره تبریک !
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
بچه ها من اینجایی که باید بریم و 3 بار یه پرچم رو برداریم و بذاریم تا امتاز بگیریم و ماموریت تموم شه گیر کردم .. !!!
کارم رو که انجام میدم و تموم میشه اون صفحه ای که می خواد سیو کنه میاد و همون جا میمونه !!!! یعنی دیگه صفحه ی سفیده سیو شدنش نمیره !!!
همونی که همش سفیده و وسطش فقط یه علامت تعجب هست .... فکر می کنم تو سکانس 9 هستم ...
ممکنه اشکال ار value باشه ؟؟؟
شما لطف کن value صفحه اول همین تاپیک رو بریز
آقایون این assassins tombها به چه دردی می خوره؟اونائیکه گردن میری جاهایه مخفیه شهر میگیریو میگم..بعدش باید چی کار کردتشون
منم تمومش کردم...میگ بچه ها assassins's creed III اومدش خودتونو آماده این کنید که باز یه مشکل دیگه ای داشته باشه...اون از assassin's creed I که اومدش اورشلیم رو نداشت(تاقص release شد) انم از دومیش که DRM حالمونو گرفت...حالا سومیش رو خدت بادمون برسه:19:
بعد اینکه تموم لوح ها رو گرفتی (کلا 6 تاست)میری به زیرزمین ویلای عموش و لوح ها رو اونجا میدی به مجسمه ها تا لباس الطایر رو بگیری
منم امیدوارم فقط بتونیم 3روتموم بکنیم
Loaded_nigga
16-04-2010, 18:32
دوست عزیز اگه یخورده تو تاپیک search میکردید می فهمیدید که حالا باید برگردی زیرزمین ویلای عمو تا لباس unlock بشه
worldclass
16-04-2010, 18:34
اینو دانلود کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبریز تو پوشه ی محل نصب بازی ولی قبلا از فایلهات بکاپ بگیر با تشکر از farzan311
سلام
لطفا یک جای دیگه اپلود کنید
سلام بچه ها یکی جای اساسین تامب ها رو تو نقشه می تونه بگه کجاست.
AlexMercer
16-04-2010, 18:48
سلام بچه ها یکی جای اساسین تامب ها رو تو نقشه می تونه بگه کجاست.
تا خوده بازی واست ازاد نکنه نمیتونی بری توش. هروقت ازاد شه علامتش تو مینی مپ میاد
تا خوده بازی واست ازاد نکنه نمیتونی بری توش. هروقت ازاد شه علامتش تو مینی مپ میاد
من بازی رو تموم کردم ولی فقط 2 تا از اونا رو گرفتم.
آیکونش چه جوریه رو نقشه.
farzan311
16-04-2010, 18:55
دوستانی که با اپدیت کردن بازیشون مشکل دارند و ارور میده فایل اپدیتشون رو بدن به من تا با مال خودم مقایسه کنم فایل اپدیت من تا حالا رو ده تا کام چک شده و مشکلی نداشته
sepehr_x50
16-04-2010, 18:56
این که دانلود کردی آپدیت شدش بود ولی اگه کار نکرد صبر کن تا دوست عزیز farzan311 فایل assassins_creed_2_offline_patch_1.01.exe رو برامون بذارن[COLOR="Silver"]
نه. کار نکرد!
این منظورتونه:
امیدوارم راه دیگه ای باشه. چون اینو نمیشه با دایل آپ دانلود کرد...
--
سلام
لطفا یک جای دیگه اپلود کنید
بفرما:
سلام یه مشکل
من میخوام برم تو دفتر کار عموی علامت اونجا روو نشون میده ولی درش با اون خط های زرد قفل شده چیکار باید بکنمم
MR.GAMER
16-04-2010, 19:02
نسخه ای از بازی که من گرفتم تموم این چیزایی که شما واسه کرک گفتین رو بعد از نصب انجام میده اما
بازم همون ارور که به اینترنت وصل نیستی رو میده !!!
چون همین نسخه رو پی سی دوستم که سرویس پک 3 هستش جواب داده !!!
اول فایل سرور بعد بازی رو اجرا کرد بدون مشگلی !!!
من ویندوزم 7 و 64 bits هستش ؟! به خاطر 64 بیت بودنشه ؟
سلام یه مشکل
من میخوام برم تو دفتر کار عموی علامت اونجا روو نشون میده ولی درش با اون خط های زرد قفل شده چیکار باید بکنمم
اونجا شما باید 30 عدد codex page پیدا کنی تا بتونی بری تو اتاق عمو جونت .
sepehr_x50
16-04-2010, 19:06
من طبق آموزش زیر فایل هاست رو ویرایش کردم:
مشکلم حل شد و بازی اجرا شد.
ممنون
Loaded_nigga
16-04-2010, 19:07
دوستانی که با اپدیت کردن بازیشون مشکل دارند و ارور میده فایل اپدیتشون رو بدن به من تا با مال خودم مقایسه کنم فایل اپدیت من تا حالا رو ده تا کام چک شده و مشکلی نداشته
دوست عزیز خیلی ازت ممنونم که همکاری کردی واقعا دستت درد نکنه....
اکثرا برای آپدیت کردن به 1.01 از سایت ubi.com فایل assassins_creed_2_1.01_us.exe دانلود میکنن که حجمش حدود 19 مگ هست اینم عکسش:
که error میده .... شما لطف کنین فایل Assassins_Creed_2_Offline_Patch_1.01.exe رو اگه دارین بذارین یا لینک بدین چون من نتونستم پیدا کنم
farzan311
16-04-2010, 19:10
نه. کار نکرد!
این منظورتونه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم راه دیگه ای باشه. چون اینو نمیشه با دایل آپ دانلود کرد...
--
بفرما:
مطمینی اینو خواسته بود یه جای دیگه اپلود کننم؟ اون دو تا فایلو میخواست
که اپلود کردم اپدیتم میذارم ببینید به درد میخوره؟
این دوتا فایل
خوب منم همین اپدیت رو دارم چرا برا شما ارور میده؟
پچ افلاین هم همینه دیگه وقتی نیاز به اینترنت نداشته باشه برا اپدیت میشه افلاین مثل اپدیت های ویندوز که به دو شکل صورت میگیره یکی میتونید فایل اپدیت رو بگیرید یا با نرم افزار اپدیت خود ویندوز اپدیت کنید
KHOFASH681
16-04-2010, 19:16
بچه ها من با هزار بدبخت بالا خره تونستم بازي رو روي سون نصب كنم و حالا وقتي از پدرش ماموريت ميگيره علامتي روي نقشه نيست مشكل چيه ؟
farzan311
16-04-2010, 19:22
بچه ها من با هزار بدبخت بالا خره تونستم بازي رو روي سون نصب كنم و حالا وقتي از پدرش ماموريت ميگيره علامتي روي نقشه نيست مشكل چيه ؟
دوست عزیز به جرات میشه گفت این سوال بیش از صد بار مطرح شده شما چهار تا صفحه رو به صورت رندم هم باز
میکردی جواب سوالتو میگرفتی باید از ولیو جدید استفاده کنید به جای ولیو قبلی کپیش کنید
اونجا شما باید 30 عدد codex page پیدا کنی تا بتونی بری تو اتاق عمو جونت .
خوب از کجا باید پیدا کنم؟؟؟؟؟:5:
M A X I M U M
16-04-2010, 19:28
بدبختی گیر کردیما
اینطوری که نمیشه من ولیو رو بروز کردم اون قسمتو رد کردم
همونی که دوستمون گفته بود باهاش 92 درصد بازی رو رفته اما حالا تو sequence 3 memory 5 باید عمو رو دنبال کنی با نحوه استفاده از codex هارو یادت بده باهاش تا جایی میرم که اورد خونه میشه بعد همونجا یخ میزنه و حرکت نمی کنه ماموریت هم همش میگه follow mario
farzan311
16-04-2010, 19:29
نمیدونم اینو قبلاگذاشتید یا نه ولی خوب راهنمای قدم به قدم هست با عکس
.................................................. .................................................. .......................
ای بابا .......ببخشید دوست عزیز ولی 2 روز بعد از انتشارش در کشور سریع همه نسخه ها تصحیح شدن و تمامی مراحل باز شدن ..........باز شما توی این مرحله گیر کردی.......آخرین ولیو رو از اول همین تاپیک دانلود کن و بریز و بازی رو تا آخر برو و حالشو ببر .................................................. .....
من دیروز رفتم پاساژ طلای شهرمون اراک حتی دیگه نسخه های easy set up این بازی رو آورده بودن و می فروختن که کرک رو هم خود بازی نصب می کرد و دیگه احتیاج به هیچ دستکاری نبود .......
من نمی دونم دوستان بازی هاشونو از کجا تهیه می کنن که هنوز مشکل دارند .......
ببخشید قصد توهین به کسی رو نداشتم
موفق باشید
KHOFASH681
16-04-2010, 19:41
.................................................. .................................................. .......................
ای بابا .......ببخشید دوست عزیز ولی 2 روز بعد از انتشارش در کشور سریع همه نسخه ها تصحیح شدن و تمامی مراحل باز شدن ..........باز شما توی این مرحله گیر کردی.......آخرین ولیو رو از اول همین تاپیک دانلود کن و بریز و بازی رو تا آخر برو و حالشو ببر .................................................. .....
من دیروز رفتم پاساژ طلای شهرمون اراک حتی دیگه نسخه های easy set up این بازی رو آورده بودن و می فروختن که کرک رو هم خود بازی نصب می کرد و دیگه احتیاج به هیچ دستکاری نبود .......
من نمی دونم دوستان بازی هاشونو از کجا تهیه می کنن که هنوز مشکل دارند .......
ببخشید قصد توهین به کسی رو نداشتم
موفق باشید
دوست من تهران امکانات شما رو نداره و و پاشاژ طلا و فردوسی هم نداره که برم تهیه کنم و ما بیچاره ها توی تهران از هر امکاناتی بی بهره ایم :27::27::27:
من هم قصد توهین نداشتم
KHOFASH681
16-04-2010, 19:51
دوست عزیز به جرات میشه گفت این سوال بیش از صد بار مطرح شده شما چهار تا صفحه رو به صورت رندم هم باز
میکردی جواب سوالتو میگرفتی باید از ولیو جدید استفاده کنید به جای ولیو قبلی کپیش کنید
دوست من به نظرت باید 190 صفحه رو میخونم ؟!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال از کمکت ممنونم حال دادی
آواتارت هم خیلی عالیه و شماره 3 اون فیلم هم داره میاد موفق باشی :10:
farzan311
16-04-2010, 19:53
kortol جان ادامه داستان بازی رو میگی؟ چیزی جلوتر رفتی؟
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
دوست من به نظرت باید 190 صفحه رو میخونم ؟!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال از کمکت ممنونم حال دادی
آواتارت هم خیلی عالیه و شماره 3 اون فیلم هم داره میاد موفق باشی :10:
هر چند ربطی به تاپیک نداره ولی باید بگم اره داره میاد این فیلم منو بدبخت کرد من نسخه های بلور ری این فیلمو دانلود کردم که برام 60 تومن خرج برداشت چون حجمش 13 گیگ بود:27::18:
Loaded_nigga
16-04-2010, 19:56
دوستان بزودی براتون داستان و موضوع کلی بازی رو به زبان شیرین فارسی میزارم ...کم مونده تموم شه ... برای اونایی که نسخه 1 رو بازی
نکردن و چیزی از دیالوگ ها سر در نمیارن میتونه مفید باشه
دست همه درد نکنه .... سوال تکراری هم نکنید لطفا:31:
KHOFASH681
16-04-2010, 20:00
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
هر چند ربطی به تاپیک نداره ولی باید بگم اره داره میاد این فیلم منو بدبخت کرد من نسخه های بلور ری این فیلمو دانلود کردم که برام 60 تومن خرج برداشت چون حجمش 13 گیگ بود:27::18:
داداش این رو دان کردم و حالا باید چکارش کنم ؟
یه فایل به نام values.db که حجمش حدود 400 مگه
60 هزار واسه این سریال !!!!!!!!!! چرا آخه ؟ درسته خیلی عالیه و کارکتر اول دختر و ÷سرش و اون گرگ سرخ÷وسته رو دوست دارم اما ارزشش رو نداره و باید به دیوی دیش راضی بود
بچه ها یه جای بازی هست که کد پیج میخواد تا بره پیش عموش حالا این کد پیج چی هست؟؟؟؟
farzan311
16-04-2010, 20:15
داداش این رو دان کردم و حالا باید چکارش کنم ؟
یه فایل به نام values.db که حجمش حدود 400 مگه
60 هزار واسه این سریال !!!!!!!!!! چرا آخه ؟ درسته خیلی عالیه و کارکتر اول دختر و ÷سرش و اون گرگ سرخ÷وسته رو دوست دارم اما ارزشش رو نداره و باید به دیوی دیش راضی بود
مگ رو با کیلوبایت قاطی کردی ها اگه مگ بود یه نیم ساعتی طول میکشید دانلودش تازه با اینترنت من خوب کنار فایل سرور به جای ولیو قبلی کپیش کن
دی وی دی فیلم کیفیتش خوب نبود اخه حیفه ادم تلویزیون ال ای دی 55 اینچ داشته باشه بعد بشینه اون نسخه ها رو ببینه ضد حاله نیست؟
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
راستی یه چیزی بگم وقتی دزموند قابلیت چشم عقابی رو پیدا میکنه میتونه یه نوشته هایی رو ببینه که یکیش عربیه
و یکیشم چینی یا ژاپنی درست نمیدونم بچه ها کسی این زبان ها رو بلد نیست ترجمش کنه؟
Loaded_nigga
16-04-2010, 20:16
بچه ها یه جای بازی هست که کد پیج میخواد تا بره پیش عموش حالا این کد پیج چی هست؟؟؟؟
کد پیج که نه ، کدکس پیج...باید بری شهر ها رو بگردی ببینی کدوم یادت رفته برداری ... علامتش هم شبیه علامت صفحه شطرنج سیاه سفیده
از مپ استفاده کن ببین کجاست
farzan311
16-04-2010, 20:17
Loaded_nigga جان یه فایل که اینقدر ارزش نداره شما هی تشکر رو میزنی منو شرمنده میکنی:40::11:
سلام
من در جایی از بازی گیر کردم که باید 4 تا codex پیدا کنیم
من 3 تاش رو به زور پیدا کردم (چون توی نقشه علامتی براشون نیست)
من یه چند صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی اینجا که من گیر کردم کس دیگه ای این مشکل رو نداشت
حالا می خواستم بدونم کلا در این قسمت توی نقشه علامتی برای codex ها وجود نداره و خودمون باید سرچ بدیم تا پیداشون کنیم؟
"این قسمت همون جایی که چند تا مجسمه هم پیدا می کنیم و بر روی سکو های خاصی قرار میدیم تا اون سکو ها باز یشه و از توش 2000f پول در میاریم"
مرسی خیلی زیاد
Arrowtic
16-04-2010, 20:24
خیلی باگ داره این بازی.باگ بگم در حدتیم ملی:
اول بازی که هیدن بلید نداری کلیک راست و اسپیسو نگه داشتم و نزدیگ یارو کلیک چپ زدم پرید با هیدن بلید کشتش.نمیدونم هیدن بلیدو از کجا اورد!شایدم انگشت کرده تو چشمش!
farzan311
16-04-2010, 20:30
واقعا؟ مطمینی با چاقو چیزی نکشته؟ البته نسخه های اولیه هر بازی باگ داره که در اپدیت های بعدیش برطرف میشه
Loaded_nigga
16-04-2010, 20:33
Loaded_nigga جان یه فایل که اینقدر ارزش نداره شما هی تشکر رو میزنی منو شرمنده میکنی:40::11:
نه دوست من هر چقدر بزنم بازم کمه... خیلی آقایی دستت درد نکنه !!!:10:
Arrowtic
16-04-2010, 20:36
واقعا؟ مطمینی با چاقو چیزی نکشته؟ البته نسخه های اولیه هر بازی باگ داره که در اپدیت های بعدیش برطرف میشه
آره مطمئنم.همون اوله بازی که دو گروه دعوتتون میشه.واسه دوستمم همین طور شده!!
Ahmad-Ra
16-04-2010, 20:37
سلام بچه ها..
آقا يه راهنمايي ميخواستم. الان من تو ونيزم... سكانس 9 فك كنم.
2 تا assasin tomb فك كنم بود داره ديگه.. يكيش كه از يه ساختمون ميرم بالا اونجا بايد داخل شيم.
اون دسته رو ميكشيم بعد از سنگ ها ميرم بالا .. دقيقا گير ميكنم موندم. چيكار كنم.. از سنگ ها بالا ميرم ميرسه به يه مستطيل كه توش داره يه مربع پر ميشه تا اخر كه برسه اون چيزي كه مثل تيكه چوبه مياد اينور. بعد مينوسه كه از جهت اسفاده كنيد سپس دكمه پريدن براي انتخاب محل پريدن! ميدونم بد توضيح دادم اما هيچ جوره بهتر نميشد .. اومدم عكس بگيرم اصلا نميشه.. :(
Loaded_nigga
16-04-2010, 20:39
سلام
من در جایی از بازی گیر کردم که باید 4 تا codex پیدا کنیم
من 3 تاش رو به زور پیدا کردم (چون توی نقشه علامتی براشون نیست)
من یه چند صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی اینجا که من گیر کردم کس دیگه ای این مشکل رو نداشت
حالا می خواستم بدونم کلا در این قسمت توی نقشه علامتی برای codex ها وجود نداره و خودمون باید سرچ بدیم تا پیداشون کنیم؟
"این قسمت همون جایی که چند تا مجسمه هم پیدا می کنیم و بر روی سکو های خاصی قرار میدیم تا اون سکو ها باز یشه و از توش 2000f پول در میاریم"
مرسی خیلی زیاد
دوست من اینم راهنمای تمام کدکسها :
mojtaba57
16-04-2010, 20:42
دوست عزیز چه جوری تو 7 بازی رو اجرا کردی. قبلش مشکلش چی بود؟ چون هرکاری میکنم تو 7 ارور میده و یه پیغام میده که نوشته دیسکانکتم .:13:
Loaded_nigga
16-04-2010, 20:44
سلام بچه ها..
آقا يه راهنمايي ميخواستم. الان من تو ونيزم... سكانس 9 فك كنم.
2 تا assasin tomb فك كنم بود داره ديگه.. يكيش كه از يه ساختمون ميرم بالا اونجا بايد داخل شيم.
اون دسته رو ميكشيم بعد از سنگ ها ميرم بالا .. دقيقا گير ميكنم موندم. چيكار كنم.. از سنگ ها بالا ميرم ميرسه به يه مستطيل كه توش داره يه مربع پر ميشه تا اخر كه برسه اون چيزي كه مثل تيكه چوبه مياد اينور. بعد مينوسه كه از جهت اسفاده كنيد سپس دكمه پريدن براي انتخاب محل پريدن! ميدونم بد توضيح دادم اما هيچ جوره بهتر نميشد .. اومدم عكس بگيرم اصلا نميشه.. :(
دوست عزیز من که بزرگ نوشتم اونایی که جایی گیر کردن اول به این سایت یه سر بزنن حل نشد اینجا بگن تا تاپیک کسل کننده نشه
حالا ببین این سایت با عکس همه چیز رو توضیح داده :
دوستان یه مشکلی برای من بوجود اومده این هست که
من هر از گاهی مثلا تو بازی یه هو به کل بازی بسته میشه و میاد بیرون
میخوام ببینم مشکل از کرک هست یا چیز دیگه مرسی
-=-
یه ترینری که 100% کار کنه هم اگر کسی پیدا کنه ممنون میشم :11:
farzan311
16-04-2010, 21:07
دو خبر در مورد Ac3 که کاملا متناقض با هم هستن
طبق گزارش سایت CVG در نسخه ی سوم بازی Assassin's Creed (که در سال مالی 2011 منتشر خواهد
شد)هم اتزیو کاراکتر اول خواهد بود و داستان بازی مربوط به حوادث بعد از AC2 میشود.این نسخه از بازی یک
Assassin's Creed کامل خواهد و به عنوان یک بازی کامل و جداگانه عرضه خواهد شد.
Yves Guillemot از یوبی سافت در این رابطه میگوید:
"ما AC جدید و بسیار با کیفیتی را عرضه خواهیم کرد که علاوه بر بخش تک نفره ی کامل،دارای مود Multiplayer هم خواهد بود.این بازی با همکاری چندین استودیو ساخته خواهد شد."
و دومی که به نظرم معتبر تره:
یوبی سافت به تازگی خبر جدید و جنجالی ای مبنی بر وقوع حوادث AC3 در جنگ جهانی دوم به همراه کاراکتر زن منتشر کرده است!Sébastien Puel گفته است،احتمالا شخصیت نسخه سوم یک زن خواهد بود که در طول وقایع تاریخ فرانسه و انگلیس در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد.البته هنوز این موضوع قطعی نشدهو سازندگان بازی در حال پیدا کردن زمان و مکان مناسب برای نسخه سوم بازی Assassin's Creed هستند.با توجه یه صحبت سازندگان سری Assassin's Creed و سران یوبی سافت به احتمال بسیار بالا Assassin's Creed بیشتر از یک سه گانه خواهد بود.
آقا بعد اجرای سرور ارور زیر میاد
یعنی چی؟
root - INFO - Listener for port 13200 active
root - INFO - Listener for port 13000 active
root - INFO - Listener for port 13005 active
.................................................. .................................................. ..................
نه راستش جیگر من تا شهر ونیز بیشتر نرفتم و هنوز فکر کنم تا اخرش یه 5 تا مرحله دیگه مونده باشه فعلا که شنبه امتحانات میان ترم دانشگاه شروع میشه و منم در حال خر زدن هستم و نمی تونم زیاد بازی کنم ..........گذاشتم بعد از این 3 یا 4 روز امتحانات ادامه بازی رو برم .............
شرمنده
موفق باشید..................
KHOFASH681
16-04-2010, 21:21
وقتی یه فایل بدرد بخوره و کارت رو راه بندازه ارزش تشکر بسیار زیادی رو داره و غیر تشکر دکمهای اینجا من هم ازت تشکر میکنم
اینقدر محو بازی شده بودم که نمیخواستم بیام بیرون و بگم کار کرد اما دیدم کارت ارزشمنده و دستت درد نکنه
راستی یه ترینر درست و حسابی که بشه باهاش ÷ول رو زید کرد تا من ب ه راههای خلاف کشیده نشم و جیب ملت رو خالی نکنم وجود نداره اگه داره لینک بدید و من رو به تای÷یکهای دیگه هم ارجاع ندید و اگه بوده هم شرمنده
Loaded_nigga
16-04-2010, 21:27
دو خبر در مورد Ac3 که کاملا متناقض با هم هستن
طبق گزارش سایت CVG در نسخه ی سوم بازی Assassin's Creed (که در سال مالی 2011 منتشر خواهد
شد)هم اتزیو کاراکتر اول خواهد بود و داستان بازی مربوط به حوادث بعد از AC2 میشود.این نسخه از بازی یک
Assassin's Creed کامل خواهد و به عنوان یک بازی کامل و جداگانه عرضه خواهد شد.
Yves Guillemot از یوبی سافت در این رابطه میگوید:
"ما AC جدید و بسیار با کیفیتی را عرضه خواهیم کرد که علاوه بر بخش تک نفره ی کامل،دارای مود Multiplayer هم خواهد بود.این بازی با همکاری چندین استودیو ساخته خواهد شد."
و دومی که به نظرم معتبر تره:
یوبی سافت به تازگی خبر جدید و جنجالی ای مبنی بر وقوع حوادث AC3 در جنگ جهانی دوم به همراه کاراکتر زن منتشر کرده است!Sébastien Puel گفته است،احتمالا شخصیت نسخه سوم یک زن خواهد بود که در طول وقایع تاریخ فرانسه و انگلیس در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد.البته هنوز این موضوع قطعی نشدهو سازندگان بازی در حال پیدا کردن زمان و مکان مناسب برای نسخه سوم بازی Assassin's Creed هستند.با توجه یه صحبت سازندگان سری Assassin's Creed و سران یوبی سافت به احتمال بسیار بالا Assassin's Creed بیشتر از یک سه گانه خواهد بود.
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانی خوب شما . . . در مورد اولی باید بگم که اونی که در سال مالی 2011
فقط با هدف مولتی پلیر کردن بازی عرضه خواهد شد فقط یک ادیشن از AC-2 هست که فکر نکنم استقبال زیادی ازش بشه چون تنها
هدفش مولتی پلیر هست که با توجه به سبک سری assassin's-creed شاید جالب از آب در نیاد
اما اونکه در جنگ جهانی دوم با شخصیت اصلی زن (( احتمالا تصویر همین خانمی که در آواتار من میبینید)) قراره بیاد AC-III هست که
به نظر من به علت زن بودن کاراکتر اصلی استقبال بسیار زیادی ازش خواهد شد. البته طبق شایعات موجود احتمالا اینبار داستان بازی در ژاپن خواهد بود. من خودم
وقتی کاراکتر اصلی بازی خانم باشه از بازی کردن بیشتر لذت میبرم نمی دونم چرا !!!:31:
دوستان اون نقشه که باید درست کرد چه شکلی هر چی مهرهارو بازی میدم نمشه
Loaded_nigga
16-04-2010, 21:35
وقتی یه فایل بدرد بخوره و کارت رو راه بندازه ارزش تشکر بسیار زیادی رو داره و غیر تشکر دکمهای اینجا من هم ازت تشکر میکنم
اینقدر محو بازی شده بودم که نمیخواستم بیام بیرون و بگم کار کرد اما دیدم کارت ارزشمنده و دستت درد نکنه
راستی یه ترینر درست و حسابی که بشه باهاش ÷ول رو زید کرد تا من ب ه راههای خلاف کشیده نشم و جیب ملت رو خالی نکنم وجود نداره اگه داره لینک بدید و من رو به تای÷یکهای دیگه هم ارجاع ندید و اگه بوده هم شرمنده
برای ورژن 1.0 هیچ ترینری کار نمی کنه ، یا حداقل من تا حالا ندیدم کار کنه... اما برای 1.01 هر ترینری که از google بگیری کار میکنه
farzan311
16-04-2010, 21:39
راستش بدبختی حساب من در چیت هپنز قبل از اومدن این بازی تموم شد و گرنه حتما این ترینز رو میگرفتم ازش دوستانی که حساب های اینترنتی دارند میتونند مگا ترینر رو ازش دانلود کنند
saeed_136915
16-04-2010, 21:40
سلام من تو یه مرحله ای گیر کردم نمی تونم از اون رد بشم اگه ممکنه کمک کنین. تو عکس ها مشخصه من تو ونیز میرم تو کلیسا ولی اون جمجمه ها (Skull) هیچ کدوم کار نمی کنن(عکسها رو ببینن).ممنون
Loaded_nigga
16-04-2010, 21:40
دوستان اون نقشه که باید درست کرد چه شکلی هر چی مهرهارو بازی میدم نمشه
آخه کدوم نقشه دوست من سوال شما...... برای n امبن بار خواهش میکنم اگه جایی گیر کردید اول به این سایت :
مراجعه کنید بعد حل نشد اینجا بگید و لطفا واضح مطرح کنید
دوست عزیز saeed_136915 شما هم به سایت بالا مراجعه کنید ... حل نشد از صفحه اول این تاپیک Value بریزد .. حل نشد اینجا مطرح کنید
farzan311
16-04-2010, 21:41
...................
hamhami_333
16-04-2010, 21:43
بچه ها اگه نکمیزنین این پچ چه چیزایی یا چه مشکلاتی رو حل میکنه میشه لینک پچ 1.01 رو بزارید+طریقه نصبش ؟
Loaded_nigga
16-04-2010, 21:57
بچه ها اگه نکمیزنین این پچ چه چیزایی یا چه مشکلاتی رو حل میکنه میشه لینک پچ 1.01 رو بزارید+طریقه نصبش ؟
اینجا نوشته چه مشکلاتی رو حل میکنه....طریقه نصبش هم مثل برنامه های معمولی هیچ فرقی نمی کنه :
برو به شاخه download
همون نقشه که شبیه کره زمین .بعد از پیدا کردن CODEXها باید 30 خونه تو دیوار بازی دد تا نقشه درست بشه.
Amir homayun
16-04-2010, 22:04
سلام من در ماموریت memory 4 وقتی پدر اتزیو ماموریت رو میده گیر کردم
نمیدونم کجا برم و نامه رو به کی برسونم ! تو Map هم چیزی رو نشون نمیده
در ضمن
وقتی به بالای view ها میرم و E رو میزنم
در در بازی Map update نمیشه ( یعنی مینویسه ولی اتفاقی نمیفته) و دوباره Map به همون صورت باقی میمونه
و در بازی همچنان 1/72 تا رو مینویسه !
میدونید مشکلش چیه ؟
farzan311
16-04-2010, 22:07
این شکلک کچل شدن کجاس؟ جان من شما که جدید عضو شدید نگید تا حالا تو هیج فرومی نبودید اول چند تا صفحه ها رو بخونید بعد همین چند تا پست قبل جوابتون داده شده
بی صبرانه منتظر پچ 1.1 + یه ترینر هستیم :41:
دوستان یه کمکی کنید
Loaded_nigga
16-04-2010, 22:20
سلام من در ماموریت memory 4 وقتی پدر اتزیو ماموریت رو میده گیر کردم
نمیدونم کجا برم و نامه رو به کی برسونم ! تو Map هم چیزی رو نشون نمیده
در ضمن
وقتی به بالای view ها میرم و E رو میزنم
در در بازی Map update نمیشه ( یعنی مینویسه ولی اتفاقی نمیفته) و دوباره Map به همون صورت باقی میمونه
و در بازی همچنان 1/72 تا رو مینویسه !
میدونید مشکلش چیه ؟
برای 1000 امین بار هست که این سوال پرسیده میشه لطفا اول صفحه اول این تاپیک رو ببینید بعد که همه ی کارهای اونجا رو کردید بیاید اینج مشکلتون رو بگید....
دوست عزیز شما هم اگه Value رو از صفحه اول دانلود میکردید و تو پوشه ی Server.exe مینداختید دیگه نمیومدید اینجا برای هزارمین بار این سوال رو تکرار کنید !!!!:41:
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
بی صبرانه منتظر پچ 1.1 + یه ترینر هستیم :41:
دوستان یه کمکی کنید
اگه ورژن به 1.01 آپدیت بشه که ترینر دیگه مشکلی نیست . هر ترینری که از گوگل بگیری جواب میده ... صبر کنم دارم روش کار میکنم
شاید فهمیدم مشکل آپدیت از کجاست..... ممنون
titanium_zarin
16-04-2010, 22:26
سلام دوستان...
من اينو تست كردم مشكلي نداره....خيلي جالب و بدرد بخور هست...
شما هم امتحان كنيد...
اينم توضيحاتش...
این همون سرور هست اما به صورت نصب اسان
یعنی خودش همه کار ها رو میکنه
مثل تغییر فایل hosts و...
فقط کافیه نصبش کنید
یه ایکون روی دسکتاپ ظاهر میشه که همونو اجرا کنید بازی به راحتی اجرا میشه و نیازی به اجرا کردن سرور و سپس بازی ندارید...
من اين رو توي بازي سنتر ديدم...
titanium_zarin
16-04-2010, 22:27
سلام دوستان...
شما هم امتحان كنيد...
اينم توضيحاتش...
فقط کافیه نصبش کنید
یه ایکون روی دسکتاپ ظاهر میشه که همونو اجرا کنید بازی به راحتی اجرا میشه و نیازی به اجرا کردن سرور و سپس بازی ندارید...
hamhami_333
16-04-2010, 22:27
اینجا نوشته چه مشکلاتی رو حل میکنه....طریقه نصبش هم مثل برنامه های معمولی هیچ فرقی نمی کنه :
برو به شاخه download
الان اینو میشه نصب کرد با افلاین بازی کرد ؟
siavashjal
16-04-2010, 22:37
من که با همون سروری که تو پست اول گذاشته بودن دارم بازی رو انجام می دم. تا الانم که مشکلی نداشتم.
Ahmad-Ra
16-04-2010, 23:18
دوست عزیز من که بزرگ نوشتم اونایی که جایی گیر کردن اول به این سایت یه سر بزنن حل نشد اینجا بگن تا تاپیک کسل کننده نشه
حالا ببین این سایت با عکس همه چیز رو توضیح داده :
دقيقا همين مرحله ه.. اما من از توضيحات چيزي نفهميدم. كسي اين مرحله رو رد كرده ميتونه راهنمايي كنه ؟
دوست من کجاش گیر کردی..؟؟
D.E.V.I.L
17-04-2010, 00:08
سلام من تو یه مرحله ای گیر کردم نمی تونم از اون رد بشم اگه ممکنه کمک کنین. تو عکس ها مشخصه من تو ونیز میرم تو کلیسا ولی اون جمجمه ها (Skull) هیچ کدوم کار نمی کنن(عکسها رو ببینن).ممنون
منم همینجا گیر کردم ! نمیدونم چرا وقتی نزدیک این قبره میشه دکمه shift کار نمیکنه ؟!!! به اون سایتی هم که گذاشته بودید رفتم ولی هیچی نفهمیدم ! لطفا کمک
AlexMercer
17-04-2010, 00:23
value بازیت مشکل داره. 2 صفحه قبل گذاشته بودم 1906 رو برو دانلد کن
SADEGH 7
17-04-2010, 00:24
سلام دوستان...
شما هم امتحان كنيد...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم توضيحاتش...
فقط کافیه نصبش کنید
خیییییییییییییییییییییلی ممنون. واقعا عالی بود. مشکلم حل شد.مشکل من این بود:
سلام
دوستان کسی راه حل این مشکل رو نمی دونه؟
یه سوال دیگه هم دارم. من وقتی بازی رو نصب کردم این ارور اومد:
و بعدش دوباره رو همین نصب کردم که بدون ارور کاملا نصب شد.واسه این که مطمئن شم درست نصب شده یه بار بازی رو آنیستال کردم و دوباره نصب کردم، که باز هم همین ارور رو داد و من هم بدون پاک کردن بازی روی همین نصب کردم که بدون مشکل نصب شد. حالا به نظر شما مشکل می تونه از خود بازی باشه؟ چون این فایل سرور که به نظرم ربطی به خود بازی نداره.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
بعد از اجرای فایلی که شما گذاشتی، این برنامه بهم نشون داد کدوم پورتم هست که الآن در حال استفادست و سرور نمی تونه ازش استفاده کنه. با پاک کردن برنامه ای که از پورت مورد نظر استفاده می کرد، بازی خیلی راحت اجرا شد. واقعا ممنون. عالی بود.
KHOFASH681
17-04-2010, 00:36
[QUOTE=mojtaba57;4853603]دوست عزیز چه جوری تو 7 بازی رو اجرا کردی. قبلش مشکلش چی بود؟ چون هرکاری میکنم تو 7 ارور میده و یه پیغام میده که نوشته دیسکانکتم .:13:[/QUO
شرمنده که دیر جواب دادم و الان هم فقط اومدم یه چک کنم
ویندوز من xp sp3 بود که به هیچ طریقی بازی رو بالا نیاورد و من هم 7 رو نصب کرئم و بعد بازی رو و بعد یه فایل به نام Ubisoft_Game_Launcher.rar رو از یکی از سایتها گرفتم که فکر کنم دوستان توی همین تای÷یک قبلا گذاشته باشن و بعد اون رو جایگزین کردم (( دقت کن که ک÷ی نکردم بلکه جایگزین کردم )) تویc:/program files/ubisoft
بعد رفتم به C:\Windows\System32\drivers\etc و فایل HOSTS رو با نود÷د باز کردم و این اعداد رو تهش اضافه کردم و سیو کردم
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
البته اعداد بالا رو توی وین xp وجود داشت اما توی ویستا نه
و بعد از اجرای server بازی رو اجرا کردم و به راحتی بازی بالا اومد البته مشکل ظاهر نشدن ماموریت داشت که دوست خوبم یه فایل رو گذاشت که یه value بود و دان کردم و در ÷وشه بازی جایگزین کردم بدون مشکل بازی میکنم (( این value دو سه صفحه قبل هست ))
امید.ارم مشکل تو هم حل بشه آخه بازیه خفنیه و حیفه که از دست بدی
سلام
من تو اونجایی که به وسیله اون گوی 30 تا نقشه رو باید جوری درست کنی که نقشه زمین درست بشه گیر کردم
میشه بگید چیکار کنم
سلام
من تو اونجایی که به وسیله اون گوی 30 تا نقشه رو باید جوری درست کنی که نقشه زمین درست بشه گیر کردم
میشه بگید چیکار کنم
اگه به چشم عقابیت بزنی میبینی که به خوبی نشون داده چطور نقشه زمین رو بچینی خیلی راحته.
saman_k2
17-04-2010, 00:52
سلام دوستان
خوشحالم که تونستم این بازی رو نصب کنم و دوباره به جمع شما بپیوندم.
اگر راهنمایی های دوست خوبمون Beny-Nvidia نبود شاید حالا حالا ها تو کف نصب کردن این بازی میموندم.
خدا را شکر.
تو مرحله ی آغازین بازی، زمانی که وارد دستگاه میشیم و برمیگردیم به گذشته، افراد من با یه گروه دیگه درگیر میشن و وقتی که درگیری تموم شد، یک علامت دست مشت کرده میاد رو صفحه و موندم که چکار باید بکنم. تقریبا همه دکمه ها رو هم امتحان کردم.
از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی های لازم را متذکر شوند.
یه چیز دیگه: خوشحالم از اینکه گرافیک GTS 8600 من با 256 مگابایت حافظه DDR3 این بازی رو با 100 درصد تنظیمات گرافیکی البته با رزولیشن 1280*1024 روی مانبتور 17 به راحتی اجرا میکنه.
مثل اینکه هنوز وقت دور انداختنش نشده!
titanium_zarin
17-04-2010, 01:19
خیییییییییییییییییییییلی ممنون. واقعا عالی بود. مشکلم حل شد.مشکل من این بود:
بعد از اجرای فایلی که شما گذاشتی، این برنامه بهم نشون داد کدوم پورتم هست که الآن در حال استفادست و سرور نمی تونه ازش استفاده کنه. با پاک کردن برنامه ای که از پورت مورد نظر استفاده می کرد، بازی خیلی راحت اجرا شد. واقعا ممنون. عالی بود.
خواهش ميكنم...
خدا رو شكر كه مشكلتون حل شد...
لطفا به دوستاني كه همين كشكل رو دارن ادرس همين پست رو بدين تا اونام بازي كنن و تاپيك بهتر باشه...:11:
سلام دوستان
خوشحالم که تونستم این بازی رو نصب کنم و دوباره به جمع شما بپیوندم.
اگر راهنمایی های دوست خوبمون Beny-Nvidia نبود شاید حالا حالا ها تو کف نصب کردن این بازی میموندم.
خدا را شکر.
تو مرحله ی آغازین بازی، زمانی که وارد دستگاه میشیم و برمیگردیم به گذشته، افراد من با یه گروه دیگه درگیر میشن و وقتی که درگیری تموم شد، یک علامت دست مشت کرده میاد رو صفحه و موندم که چکار باید بکنم. تقریبا همه دکمه ها رو هم امتحان کردم.
از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی های لازم را متذکر شوند.
یه چیز دیگه: خوشحالم از اینکه گرافیک GTS 8600 من با 256 مگابایت حافظه DDR3 این بازی رو با 100 درصد تنظیمات گرافیکی البته با رزولیشن 1280*1024 روی مانبتور 17 به راحتی اجرا میکنه.
مثل اینکه هنوز وقت دور انداختنش نشده!
دوست عزیز دکمه shhft رو نگه دار بالای سر هر کدوم از جنازه ها تا لباسشون رو بگرده و بعد حل میشه
بازم مشکلی بود بگو در خدمتم
بالاخره بازی تمام شد.ولی چقدر طولانی بود.تا حالا بازی اینقد طولانی ندیده بودم.دوستان اخر بازی نوید قسمت 3 میده .؟نظر شما چیه
Loaded_nigga
17-04-2010, 07:45
الان اینو میشه نصب کرد با افلاین بازی کرد ؟
برای بعضی ها که اررور میده حالا می خوای شما هم یه امتحان کن شاید نصب شد....
بزودی : داستان بازی و مقدمه ای درباره ی سری " اساسینز کرید " برای اونایی که نسخه 1 رو بازی نکردند یا از دیالوگها سر در نمی آرند.
سلام
دوستان سیو بازی دانلود کردم کجا باید ذخیرش کنم؟
Loaded_nigga
17-04-2010, 09:03
سلام
دوستان سیو بازی دانلود کردم کجا باید ذخیرش کنم؟
اینجا :
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWFya29zbGF2\4
برای شما شاید اسم این پوشه (bWFya29zbGF2) فرق کنه ولی داخلش یه پوشه به نام 4 هست بنداز اونجا
elxander
17-04-2010, 10:04
بچه ها توی مرحله آخر چه اتفاقی می افته
سلام
من تازه بازیو شروع کردم.اون اول اولشم. وقتی که حالت فیلمی میشه :31: صدای حرف زدنشون خیلی ضعیفه انگار از ته چاه می اد .هیچی متوجه نمیشم چی میگن. این طبیعیه یا مشکل داره یه جا؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.