مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
...ALI...
12-04-2010, 13:37
اقا سیستم من اینه:
CPU:E5200
VGA:1 GB 9400 GT
RAM:3 GB
MB:P5QL PRO
بازی همچین زیاد روون نمی یاد.
زیاد حال نمی کنم باش.
می گید ماله سیستم هست؟ ( بگو نه!!! :41::41:)
رو چه تنظیماتی بزارم بهتر می شه؟
hadibahal
12-04-2010, 13:39
سلام
2 تا مشکل دارم
1- نمی تونم اسلحه افرادی رو که می کشم بردارم (کدام کلید ها رو باید بزنم shift رو هر جقدر می زنم یا نگه می دارم بر نمی داره)
2-بعد اینکه پدر Enzo رو کشتن رفتم یک زن رو ملاقات کردم و یاد داد چه طوری بین مردم مخفی شم ولی دیگه حالا مامورت ندارم
خود بازی راهنمایی می کنه و میگه انگشت نما نباش؟؟؟؟
باید برم لباس ها رو در بی یارم ؟
MEHDI_2010
12-04-2010, 13:40
اقا سیستم من اینه:
زیاد حال نمی کنم باش.
رم سیستم خوب هست
cpu نرمال مشکل نداره
گرافیک شما پایین هست واسه این بازی
saeid127
12-04-2010, 14:07
چرا کسی جواب نمیده!
من وقتی sever رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی هم بازی رو اجرا میکنم این اخطار رو میده:
مشکل از چیه؟
فایل host رو هم ست کردم.
آقا یکی به من بگه چجوری میتونم Dagger رو انتخاب کنم؟هرکاری میکنم نمیتونم این خنجر یا دگر رو استفاده کنم.
الان هم سکانس 8ام تموم کردم اما هنوز نمیتونم انتخابش کنم. خواهشا یکی کمک کنه.
الان هفت تیری هم که گرفتم بازم نمیتونم انتخابش کنم.
کمممممممممک!!!!
nima sohrabi
12-04-2010, 14:44
سلام به تمام عزیزان
دوستانی که از روزهای خیلی پیشتر کنارم در این تایپیک بوده اند مرا به خوبی می شناسند
با کسب اجازه از این دوستان چند کلامی برای انانی دارم که در صدد تهیه بازی هستند:
دوستان خوب، من این بازی را از زمانی که نسخه XBOX ان اراثه شد دنبال کرده ام و از روزی که نسخه PC ان وارد مارکتینگ جهانی شد به دنبال کرک و لذت بردن از بازی بودم. چه داستان ها که برای کرک این بازی نداشتم:31:
بازی را هفته پیش تمام کردم و نقد خودم را نیز در همین تایپیک نوشتم(963#)
سر شمارو درد نمی اورم. نمی خوام اسپم بدم، اومدم که بعضی از دوستان را روشن کنم
انهایی که می خواهید بازی را تهیه کنید گوش دهید:
نسخه اصلی بازی یک عدد DVD-9 هست اما نسخه های بازاری که الان موجود است به علت گران بودن قیمت DVD-9 خام و نداشتن سود کلان همانند DVD-5 و همچنین ساپورت نکردن سیستم تعداد قابل توجهی از کاربران از DVD-9 به دو عدد DVD-5 یا همان دی وی دی های معمولی تبدیل شده است و به فروش میرسد.
من تعدادی از این نسخه های بازاری را تست کردم و متاسفانه همانند تعداد زیادی از بازی های دیگر فایل های اصلی بازی دستکاری شده است و در بین دی وی دی ها تقسیم گشته که همین امر بسیاری از مشکلات گوناگون را برای دوستان سبب میشود که همگان شاهدش هستیم.
توصیه من این است که اول از همه سعی کنید نسخه اصلی بازی را تهیه کنید.
اگر از نسخه های دارای دو DVD خریداری میکنید حتما تضمین شده و تست شده باشد
هر زمانی در کرک مشکل داشتید از صفحه اول این تایپیک استفاده کنید مشکلتان حل میشود.
من برای شما عکسی از اتوران اصلی بازی و همچنین نمایی از داخل DVD قرار می دهم.
موفق و پیروز باشید
:11:
Bigwarrior
12-04-2010, 14:44
آقا یکی به من بگه چجوری میتونم Dagger رو انتخاب کنم؟هرکاری میکنم نمیتونم این خنجر یا دگر رو استفاده کنم.
الان هم سکانس 8ام تموم کردم اما هنوز نمیتونم انتخابش کنم. خواهشا یکی کمک کنه.
الان هفت تیری هم که گرفتم بازم نمیتونم انتخابش کنم.
کمممممممممک!!!!
سلام
دو راه داری:
1-با عدد 2 چاقوتو در میاری و 3 شمشیرو 4 مشت
2-Q بزن و بعد با موس جهت رو بچرخون و بیارش رو چیزی که می خوای!!
در ضمن هفت تیرو زیره دست قایم نمی کنن:31:اسمش hidden gun هست:31:
vahidreza2007
12-04-2010, 14:50
اقا يه اشتباهي كردم سيو هام پريد .
لطفا يكي از دوستان حالي بده به من و سيو سكانس 4 و مموري 5 رو يا از اول سيو سكانس 5 رو بذاره تا من ادامه بدم بازي رو ؟
دوستان منتظري كمك هايتان هستيم .
خب همون دیگه،با Q که میچرخونم نمیتونم انتخابش کنم اصلا نمیاد رو Dagger یا همون Hidden Gun.
sir payman
12-04-2010, 14:58
سلام
وقتی server رو باز کریدی روی ایکون بازی کلیک کردی گزینه log out رو بزن و اونجای که نوشته حمید 1969 رو پاک کن و یه اسم دیگه بزار و این اسمو فراموش نکن و بعد دکمه ابی سمت راست رو بزن بعدشم میدونی دیگه دکمه پلی اگه گیر داد و داخل نرفت باز روی ایکون بازی کلیک کن و بعد باز دکمه پلی رو بزن حتی اگه چند بار داخل نرفت همین کارو کن.اخه بعضی وقتا قاط میزنه.
از اون به بعد بازیت با همون اسمی که خودت نوشتی سیو میشه توی لانچر پس یه کپی هم از سیوات بعد هر دفعه بازی بگیر.
امیدوارم درست متوجه حرفت شده باشم و کمکی بهت کرده باشم:31:
ممنون از کمکتون ولی باز هم نشد.
توی خود بازی هم چک پوینت میده ولی وقتی میام بیرون میبینم که سیو نشده.
میشه یکی از دوستان فایلهای سرور و لانچر رو که باهاش بازیو انجام داده برام اپلود کنه؟
ممنون
vahidreza2007
12-04-2010, 15:03
world ship عزيز
ميشه سيو سكانس 4 مموري 5 رو برام جور كني ؟ بد جور موندم تو كف يه اشتباهي كردم سيو هام پاك شد الانم اصلا حوصله بازي از اول رو ندارم . ممنون ميشم در اين مورد كمكم كني . مرسي
Bigwarrior
12-04-2010, 15:12
خب همون دیگه،با Q که میچرخونم نمیتونم انتخابش کنم اصلا نمیاد رو Dagger یا همون Hidden Gun.
خوب شاید تیر نداره!!
عکسشو بذار بهتر بفهمم چی میگی
hadibahal
12-04-2010, 15:12
سلام
2 تا مشکل دارم
1- نمی تونم اسلحه افرادی رو که می کشم بردارم (کدام کلید ها رو باید بزنم shift رو هر جقدر می زنم یا نگه می دارم بر نمی داره)
2-بعد اینکه پدر Enzo رو کشتن رفتم یک زن رو ملاقات کردم و یاد داد چه طوری بین مردم مخفی شم ولی دیگه حالا مامورت ندارم
کمک کنینننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن
Bigwarrior
12-04-2010, 15:16
خوب شاید تیر نداره!!
میشه ی عکس بذاری درست بفهمم منظورت چیه؟؟!!
با برنامه fraps عکس بگیر
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
اقا يه اشتباهي كردم سيو هام پريد .
لطفا يكي از دوستان حالي بده به من و سيو سكانس 4 و مموري 5 رو يا از اول سيو سكانس 5 رو بذاره تا من ادامه بدم بازي رو ؟
دوستان منتظري كمك هايتان هستيم .
اگه می خوای من سیو سکانس 9 رو دارم:31:
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
سلام
2 تا مشکل دارم
کمک کنینننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن
به نظرم اینجا باید بری 4 تا پوسترتو که روی دیوارا هست و برق میزنه و روی نقشه هم معلومه از دیوار بکنی!!
در ضمن دیگه هیچوقت نمی تونی لباستو در بیاری:31:
شمشیرا هم با همون شیفت بر می داره ولی احتمالا اگه نمیشه باید خودت بری ی اسلحه بخری بعد ور داری!!اگه بازم نشد حتما داری ی اشتباهی می کنی
vahidreza2007
12-04-2010, 15:20
بده دوست عزيز كاچي بده هيچي . اره لينك كن دانلود كنم .
ولي يعني كسي نيست تو سكانس 4 و يا سكانس 5 باشه . به خدا حجم زيادي نداره ها . 2 سوته حل ميشه . واقعا دوره پهلووني مرده ديگه :31:
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
بي صبرانه منتظر سيو سكانس 4 مموري 5 به بعد و يا سكانس 5 مموري 1 هستم ...........
ببينم يه پهلوون پيدا ميشه اين سيو ها رو به ما برسونه
wordship
12-04-2010, 15:27
ولي يعني كسي نيست تو سكانس 4 و يا سكانس 5 باشه . به خدا حجم زيادي نداره ها . 2 سوته حل ميشه . واقعا دوره پهلووني مرده ديگه :31:
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
بي صبرانه منتظر سيو سكانس 4 مموري 5 به بعد و يا سكانس 5 مموري 1 هستم ...........
کجاش گیر کردی؟؟؟؟؟
همونجا که میری زیر زمین بعد میری تویه دره سفید میشه؟
بخاطر اون؟
من سیو سکانس 4 رو تویه صفحات قبل قرار دادم.
vahidreza2007
12-04-2010, 15:32
سلام ورد شيپ جان
اره انجا گير كردم و اشتباها رو نمي دونم ابروت مموري كليك كردم سيوم رو برد به مموري 1 سكانس 4 يا 3 .
حالا هم اصلا حوصله بازي دوباره رو ندارم . ميشه لينكي رو كه گذاشتيد رو برام پيدا كنيد اخه من الان حدود 30 صحفه رو گشتم پيدا نشد
راستي انجا كه سفيد ميشه علت چي بود ؟ چطور بايد ردش كرد ؟ سيو بعد اون مرحله رو دارين ؟ ممنون ميشم كمكم كنيد .
vahidreza2007
12-04-2010, 15:39
ورد شيپ جون سيو رو پيدا كردم حالا بفرماييد چطور اون در رو رد كنم اخه بار قبل كه گفتم اونجا سفيد شد و درست نشد .
Loaded_nigga
12-04-2010, 15:44
با سلام خدمت همه ، برای آپدیت کردن بازی به ورژن 1.01 فایلی به حجم تقریبا 20 مگابایت از ubisoft دانلود کردم ( assassins_creed_2_1.01_us.exe )
بعد از اجرا کردن فایل یک صفحه command prompt باز میشه و مینویسه : program too big to fit in memory و از صفحه خارج میشه !
تمامی run as administrator و run compatible with... و اینها رو انجام دادم آپدیت نمی کنه ! کسی هست آپدیت کرده باشه ؟
wordship
12-04-2010, 15:45
ورد شيپ جون سيو رو پيدا كردم حالا بفرماييد چطور اون در رو رد كنم اخه بار قبل كه گفتم اونجا سفيد شد و درست نشد .
فقط یه چیزی شما حتما بعد ریختن باید از منو abort memory کنید و بعد رفتن یه ماموریت جانبی دوباره tomb رو برین اینم value
کد:
و تا این مرحله تموم شد برید سراغ ما بقی tomb ها و اول زره رو آزاد کنید و بعد آزاد شدن زره دوباره value قبلی رو بریزین یعنی این
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:eslamy_jut
اینم عکس.یکی کمک کنه لطفا نمیتونم این مرحله رو رد کنم.:41:بدون تمرین با این Pistol.
اصلا رو خنجر یا Pistol نمیاد تا انتخابش کنم.
KHOFASH681
12-04-2010, 15:50
سلام
من همه اين كارارو كردم ولي هيج يوزر نيم و پسوردي رو قبول نميكنه
بچه ها من هم همين مشكل رو دارم و همه موارد رو انجام دادم و همه صفحات رو خوندم ولي تو قسمت وارد كردن يوزر و پس ارور ميده و ميگه اين قبول نيست و INCOREECT USERNAME & PASSWORD
خواهشا سريع جواب بديد به خدا اعصابم خرد شد و ميخوام پاكش كنم كلا:41::41::41::19::19::19:
هنوز هم تا به نت وصل نباشي صفحه دادن پس نمياد و پس رو هم قبول نميكنه
Loaded_nigga
12-04-2010, 15:50
آقا درست روبروی اون در وایستا ، سمت راست که میری بالا رو نگاه کن میبینی راهو . . .میتونی E رو نگه داری از Eagle vision استفاده کنی
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
اینم عکس.یکی کمک کنه لطفا نمیتونم این مرحله رو رد کنم.:41:بدون تمرین با این Pistol.
اصلا رو خنجر یا Pistol نمیاد تا انتخابش کنم.
دوست عزیز Q رو بگیر و نگه دار بعد ماوس رو دایره وار بچرخون هرکدوم که خواستی روش با ماوس وایستا Q رو ول کن...
اگه نمیشه برو به Controls یه نگاه کن ببین کجا ایراد داره
دوستان اینم save بازی که 100 درصد تمام شده واسه دومین بار...
حریف میطلبیم!!!!!!!!!
آقا درست روبروی اون در وایستا ، سمت راست که میری بالا رو نگاه کن میبینی راهو . . .میتونی E رو نگه داری از Eagle vision استفاده کنی
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
دوست عزیز Q رو بگیر و نگه دار بعد ماوس رو دایره وار بچرخون هرکدوم که خواستی روش با ماوس وایستا Q رو ول کن...
اگه نمیشه برو به Controls یه نگاه کن ببین کجا ایراد داره
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد.:11:
Loaded_nigga
12-04-2010, 15:55
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحریف میطلبیم!!!!!!!!!
ایول بابا ترکوندی...من که حیفم میاد به این زودی تمومش کنم
vahidreza2007
12-04-2010, 15:56
فقط یه چیزی شما حتما بعد ریختن باید از منو abort memory کنید و بعد رفتن یه ماموریت جانبی دوباره tomb رو برین اینم value
کد:
و تا این مرحله تموم شد برید سراغ ما بقی tomb ها و اول زره رو آزاد کنید و بعد آزاد شدن زره دوباره value قبلی رو بریزین یعنی این
کد:
منبع:eslamy_jut
دوست جونم من كه متوجه نشدم بايد چيكار كنم اون وليو رو ريختم ابروت كردم رفت به خيلي قبل تر كه بازم حالا بايد اينجا چيكار كنم ؟
ميشه زحمت رد كردن اين سكانس 4 مموري 4 روخودتون بكشين من از سيو مموري 5 شما برم ممنون ميشم
الان بعد ابروت به مموري برگشته كه تو اون شهر اون كاغذ هاي روي ديوار رو بايد پاره كنه اون ماموريت جانبي حساب ميشه ؟ منظور از اون tomp چيه ؟
اقا كار خودته يه حالي بده اين مرحله رو رد كن سيوش رو بده تا ادامه بديم مرسي
Loaded_nigga
12-04-2010, 15:58
کسی هست به ورژن 1.01 آپدیت کرده باشه ؟ برای من command prompt این اررور میده: program too big to fit in memory
windows7--32bit
Bigwarrior
12-04-2010, 16:03
سیو مموری اول سکانس 9
sir payman
12-04-2010, 16:08
من هنوز هم نمیتونم سیو کنم بازیو
توی خود بازی هم چک پوینت میده ولی وقتی میام بیرون میبینم که سیو نشده.
میشه یکی از دوستان فایلهای سرور و لانچر رو که باهاش بازیو انجام داده برام اپلود کنه؟
ممنون
wordship
12-04-2010, 16:12
دوست جونم من كه متوجه نشدم بايد چيكار كنم اون وليو رو ريختم ابروت كردم رفت به خيلي قبل تر كه بازم حالا بايد اينجا چيكار كنم ؟
ميشه زحمت رد كردن اين سكانس 4 مموري 4 روخودتون بكشين من از سيو مموري 5 شما برم ممنون ميشم
الان بعد ابروت به مموري برگشته كه تو اون شهر اون كاغذ هاي روي ديوار رو بايد پاره كنه اون ماموريت جانبي حساب ميشه ؟ منظور از اون tomp چيه ؟
اقا كار خودته يه حالي بده اين مرحله رو رد كن سيوش رو بده تا ادامه بديم مرسي
فقط برایه شما یه مرحله بعد از اون
یعنی فقط اونو رد کردم گزاشتمش برات
بفرما:
حریف میطلبیم!!!!!!!!!
میشه یه عکس از قسمت
option>>>>>>>>states
بزاری؟؟؟
میخوام ببینم چند ساعته رفتیش حریف طلب
دیدم دوسته عزیز
خوب نرفتی عالی رفتی.
vahidreza2007
12-04-2010, 16:24
بفرما:
دوست جونم يه دنيا ممنون . ايشالا تو همه كارات موفق باشي . بازم ممنون
بفرما:
میشه یه عکس از قسمت
option>>>>>>>>states
بزاری؟؟؟
میخوام ببینم چند ساعته رفتیش حریف طلب
دیدم دوسته عزیز
خوب نرفتی عالی رفتی.
اولندش که اگه خودت save رو تست کنی میفهمی ولی این واسه شما...
باید بگم که دو بار بازی شده...
خوب بالاخره این بازی هم رو سیستم ما اجرا شد .البته من قبلا هم اجراش کرده بودم منتها برق رفت و دیگه بازی اجرا نشد ..منم بعد از یه 24 ساعت مدام ویندوز عوض کردن و نصب و بازی دانلود حدود 100 مگ انواع کرک های مختلف معرفی شده امروز تونستم با کرک wordship ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان عزیز و کرک داخل سی دی ( ترکیب کردم دوتاشون با هم ) بازی رو اجرا کنم ............ یه سوال یه کم قیافه این یارو اتزیو شبیه آنتونیو باندراس بازیگر فیلم دسپرادو نیستش !؟!؟!؟ .منظورم اینه که قیافش یه کم به جوونی های انتونیو می خوره ؟!!؟ .........راستی یه یو پی اس قیمتش چنده ....دیگه نمی خوام ویندوزمو عوض کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :41: :31:
wordship
12-04-2010, 16:29
اولندش که اگه خودت save رو تست کنی میفهمی ولی این واسه شما...
باید بگم که دو بار بازی شده...
من هم پستم رو اصلاح کردم تست کردم
گفتم که عالی رفتی
دوستان تو Sequence 1 - Memory 12(last man standin)g بعد از اینکه باباشو دار میزنن من فرار میکنم ....
بعدش تو همون Memory 12 هستم و باید برم بالای ساختمونا برای ViewPoint و Glyphs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارو Decode کنم .....
یکی از ViewPoint هارو که رو میزنم دوربین میچرخه ولی باز هم اون علامت رو نقشه میمونه واسه همین دیگه نمیتونم بیشتر نقشه رو باز کنم .تو BlackSmith هم نمیتونم شمشیر اینا بخرم ....
حالا فقط 3تاGlyphs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیدا کردم ، اون 2 تای دیگه بیرون از نقشه است .
لطفآ کمک کنید بدجوری گیر کردم .هیچ علامته خاصی جز پوستر ها یا ان کشیش ها و BlackSmith اینا دیگه نیست (یعنی Objective ندارم )
ممنون
Loaded_nigga
12-04-2010, 16:32
اگه کسی به ورژن 1.01 آپدیت کرده میشه توضیح بده . . . برای من اجرای فایل assassins_creed_2_1.01_us.exe این اررور میده :
program too big to fit in memory
اگه کسی به ورژن 1.01 آپدیت کرده میشه توضیح بده . . . برای من اجرای فایل assassins_creed_2_1.01_us.exe این اررور میده :
program too big to fit in memory
سیستمت رو رستارت کن اگه دوباره اینجور شد ویندوز رو عوض کن...
wordship
12-04-2010, 16:35
خوب بالاخره این بازی هم رو سیستم ما اجرا شد .البته من قبلا هم اجراش کرده بودم منتها برق رفت و دیگه بازی اجرا نشد ..منم بعد از یه 24 ساعت مدام ویندوز عوض کردن و نصب و بازی دانلود حدود 100 مگ انواع کرک های مختلف معرفی شده امروز تونستم با کرک wordship ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان عزیز و کرک داخل سی دی ( ترکیب کردم دوتاشون با هم ) بازی رو اجرا کنم ............ یه سوال یه کم قیافه این یارو اتزیو شبیه آنتونیو باندراس بازیگر فیلم دسپرادو نیستش !؟!؟!؟ .منظورم اینه که قیافش یه کم به جوونی های انتونیو می خوره ؟!!؟ .........راستی یه یو پی اس قیمتش چنده ....دیگه نمی خوام ویندوزمو عوض کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :41: :31:
پوشه یوبی سافت تویه پروگرام فایل رو
کپی کن تویه درایوه دیگه ای تا همیشه داشته باشی
+اون دو تا کرک و فایل سرور
یه جا ازش بکاپ داشته باش
تا همیشه بدونه مشکل بازی کنی.
Loaded_nigga
12-04-2010, 16:45
سیستمت رو رستارت کن اگه دوباره اینجور شد ویندوز رو عوض کن...
عزیز حالا چرا ویندوز . . . بخاطر یک فایل ؟ ریستارت کردم ولی بازم آپدیت نمیکنه ... ایراد احتمالا از فایل هست نه ویندوز چون بقیه ی فایلهای مشابه رو بجز این اجرا
میکنه
از دوستان کسی هست ویندوز7 داشته باشه و به 1.01 آپدیت کرده باشه؟
بله دوست عزیز من ویندوز 7 ،64 بیت دارم و آپدیت کردم.
Loaded_nigga
12-04-2010, 16:53
بله دوست عزیز من ویندوز 7 ،64 بیت دارم و آپدیت کردم.
ممنون مال من 32 بیت . . .
fromhonololo
12-04-2010, 17:06
فکر کنم این بازی ادامه همون thief deadly shadow باشه .
ولی من به شخصه thief رو خیلی بیشتر دوست داشتم . و از مرموز بودن و اینکه همش تو شب بود و ترسناک بود خوشم میومد. ولی خوب شایدم یه خورده باید بیشتر بازی کنم تا جابیفته برام.
کسی میدونه چطوری فیلمای اول بازی رو skip کنم آخه هر دکمه ای رو میزنم نمیشه و زورکی باید همه رو نیگا کنیم.
آخه من یه مرحله از بازی رو که تموم میکنم یهو سیستمم نابود میشه و سیو گیم هم از بین میره!! و مجبور میشم دوباره از اول بازی کنم!!!
دوستان تو Sequence 1 - Memory 12 بعد از اینکه باباشو دار میزنن من فرار میکنم ....
بعدش تو همون Memory 12 هستم و باید برم بالای ساختمونا برایViewPoint و Glyphs هارو Decode کنم .....
یکی از ViewPoint هارو که رو میزنم دوربین میچرخه ولی باز هم اون علامت ViewPoint رو نقشه میمونه واسه همین دیگه نمیتونم بیشتر نقشه رو باز کنم .تو BlackSmith هم نمیتونم شمشیر اینا بخرم ....
حالا فقط 3 تا Glyphs رو پیدا کردم ، اون 2 تای دیگه بیرون از نقشه است .
لطفآ کمک کنید بدجوری گیر کردم .هیچ علامته خاصی جز پوستر ها یا ان کشیش ها وBlackSmith اینا دیگه نیست (یعنی Objective ندارم )
ممنون
KHOFASH681
12-04-2010, 17:13
BENY NVIDIA داداش كجايي ؟ اين مشكل رو هم حل كن تا ما هم عاقبت به خير بشيم
esfehanei
12-04-2010, 17:23
ببخشید دوستان
من تازه بازیو شروع کردم
اگه میشه بگید کلا چه جوری باید مراحل و ... رو انجام بدم
یه ترینر سالم که توی اون سلامتی رو کامل بکنه به من بدید نسخه1.00
ممنون
siavashjal
12-04-2010, 17:33
برای انجام مراحل باید به علامت تعجب که روی نقشه هست موراجعه کنی و بعد از اون ماموریت هایی که رو بهت می ده انجام بدی. البته یه سری ماموریت های جانبی هم هست که اون ها رو هم می تونی انجام بدی.
در مورد قسمت دوم هم نمی دونم منظورت چیه؟
اگه منظورت ترینتر هست تو گوگل یه سرچ بکنی پیدا میشه.
*hamedkhatar*
12-04-2010, 17:35
سلام
من توی یکی از مراحل شمشیر بزرگم رو از دست دادم نمیدونم این اتفاق طبیعی بود یا فقط برای من افتاد حالا هر کاری میکنم شمشیرم بر نمیگرده
هر چی تو منو ها رفتم نبود از مغازه هم من همه چیزش رو خریدم همه شمشیر ها رو هم خریدم ولی حالا این شمشیر بزرگه نیستش
چطوری دوباره به دستش بیارم؟
ممنون
esfehanei
12-04-2010, 17:43
ممنون از شما دوست عزیز
من منظورم ترینر بود که اصلاح کردم.
توی گوگل هم که سرچ کردم نبود اگه هم بود فقط افزایش تایم داشت
من میخوام سلامتی نامحدود باشه
منتظرم
من بالاخره مشکل اجرا نشدن بازی assassin creed II رو فهمیدم.فهمیدم چرا فایل سرور اجرا نمیشد.برنامه Net framework 3.5 حتما باید توی کامپیوتر نصب شده باشه که فایل سرور اجرا بشه وگرنه ارور میده.
دوستان اگر Save برای Sequence 2 - Memory 1 دارند لطفآ Upload کنن و اینکه کجا باید paste کنم ؟
ممنون
wordship
12-04-2010, 17:49
ممنون از شما دوست عزیز
من منظورم ترینر بود که اصلاح کردم.
توی گوگل هم که سرچ کردم نبود اگه هم بود فقط افزایش تایم داشت
من میخوام سلامتی نامحدود باشه
منتظرم
اون ترینر هنوز نیومده
h4xor یکی زده که اونم کار نمیکنه
چیت هپن هم که نمیشه ازش دانلود کرد
بشه هم ترینر هاش بدرد باباش میخوره
یکی میمونه
که کم حجم ترین ترینر ها با بهترین کیفیت رو میده بیرون
که فعلا من ندیدم
اسمشو همه میدونین kelst peresents
اگه دارین به ما هم بدین.
Mahdi_591
12-04-2010, 17:55
دوستان تو Sequence 1 - Memory 12 بعد از اینکه باباشو دار میزنن من فرار میکنم ....
بعدش تو همون Memory 12 هستم و باید برم بالای ساختمونا برایViewPoint و Glyphs هارو Decode کنم .....
یکی از ViewPoint هارو که رو میزنم دوربین میچرخه ولی باز هم اون علامت ViewPoint رو نقشه میمونه واسه همین دیگه نمیتونم بیشتر نقشه رو باز کنم .تو BlackSmith هم نمیتونم شمشیر اینا بخرم ....
حالا فقط 3 تا Glyphs رو پیدا کردم ، اون 2 تای دیگه بیرون از نقشه است .
لطفآ کمک کنید بدجوری گیر کردم .هیچ علامته خاصی جز پوستر ها یا ان کشیش ها وBlackSmith اینا دیگه نیست (یعنی Objective ندارم )
ممنون
به نام خدا
سلام به همه
دوستانی که در هنگام بازی میرن روی برج ها و بعد نقشه باز نمی شه
یا ماموریت ها کامل انجام نمی شه مشکل از فایل values.db که داخل پوشه server.exe هستش است
باید اونو عوض کنند
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
من بالاخره مشکل اجرا نشدن بازی assassin creed II رو فهمیدم.فهمیدم چرا فایل سرور اجرا نمیشد.برنامه Net framework 3.5 حتما باید توی کامپیوتر نصب شده باشه که فایل سرور اجرا بشه وگرنه ارور میده.
دوست عزیز من از 1تا 4 روی سیستم دارم
ولی موقع بازی باید به اینترنت وصل بشم بعد دیسکانکت می کنم و بازی می کنم
البته توی 7 فقط lan مودم که روشن میکنم بدون کانکت هم تو بازی میره
وگرنه نمی ره
AlexMercer
12-04-2010, 18:01
اقا کلا چند تا سکانسه؟ شما تو چند سکانس تمومش کردین؟ 12 یا 14
Bigwarrior
12-04-2010, 18:29
سلام
من توی یکی از مراحل شمشیر بزرگم رو از دست دادم نمیدونم این اتفاق طبیعی بود یا فقط برای من افتاد حالا هر کاری میکنم شمشیرم بر نمیگرده
هر چی تو منو ها رفتم نبود از مغازه هم من همه چیزش رو خریدم همه شمشیر ها رو هم خریدم ولی حالا این شمشیر بزرگه نیستش
ممنون
فکر کنم این کارو کنی جواب بده
شما برو توی tuscany و بعد برو قصر عموت
توی یکی از اتاق ها روی دیوار و میز شمشیر ها و چاقو هایی که قبلا خریدی رو می تونی ببینی و عوض کنی
sir hooman
12-04-2010, 18:32
سلام
اقا منم وقتی میخوام server رو اجرا کنم این ارور رو میده
this application failed to start because the application configuration is incorrect
خواهشا یه جوابی به ما بدین
مشخصات سیستمی که روش بالا نمیاد اینه:
windows XP sp3
cpu: i5 661
Vga:260 gtx giga
ram:4gb
Bigwarrior
12-04-2010, 18:37
سیو سکانس 10 از اول اول سکانس:31:
wordship
12-04-2010, 18:40
سلام
ممنون
سیو چه سکانسیو میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟
سکانس چند بودی؟
سیو بدم؟
ممنون مال من 32 بیت . . .
عزیز مال خود من هم 7 و 32 bit هستش...
alireza2099
12-04-2010, 19:13
من مرحله ای که دزموند توی نقش الطایر میره که دنبال یه نفر باید بری گیر کردم.
وقتی اون میره توی برج منم باید از بغل برج برم بالا ولی از چوبی که بالاتر از در هست نمیشه استفاده کرد .
چی کار باید بکنم؟
...ALI...
12-04-2010, 19:17
سلام
ممنون
وقتی اون گنده ها با اون شمشیرهای گندشون تکنیک TWO HANDED رو به تو می زنن بعضی اوقات شمشیرت می یفته که با ید از روی زمین ورش داری همین.
این برای منم پیش اومد.
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
اقا سیستم من اینه:
زیاد حال نمی کنم باش.
رم سیستم خوب هست
cpu نرمال مشکل نداره
گرافیک شما پایین هست واسه این بازی
کارت گرافیکمو چی کار کنم خوبه؟
چی بخرم؟
*hamedkhatar*
12-04-2010, 19:22
سیو چه سکانسیو میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟
سکانس چند بودی؟
سیو بدم؟
من سیو نمیخوام فقط میخوام بدونم چطوری میشه شمشیرم رو دوباره به دست بیارم
چون من بعد از اون ماجرا کلی مرحله رد کردم و همه رو با خنجر کشتم
فکر کنم این کارو کنی جواب بده
شما برو توی tuscany و بعد برو قصر عموت
توی یکی از اتاق ها روی دیوار و میز شمشیر ها و چاقو هایی که قبلا خریدی رو می تونی ببینی و عوض کنی
این tuscany که میگید کجا هست؟
ممنون
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
[QUOTE=...ALI...;4840651]وقتی اون گنده ها با اون شمشیرهای گندشون تکنیک TWO HANDED رو به تو می زنن بعضی اوقات شمشیرت می یفته که با ید از روی زمین ورش داری همین.
این برای منم پیش اومد.[COLOR="Silver"]
خوب من اون موقع ورش نداشتم یعنی سعی کردم بردارم ولی نشد
شما چطوری برداشتی؟
ممنون
من مرحله ای که دزموند توی نقش الطایر میره که دنبال یه نفر باید بری گیر کردم.
وقتی اون میره توی برج منم باید از بغل برج برم بالا ولی از چوبی که بالاتر از در هست نمیشه استفاده کرد .
چی کار باید بکنم؟
از گوشه ی سمت راست یا چپش بپر بعد در صورتی که سمت راست بودی دکمه چپ و اگر در سمت چپ بودی دکمه ی سمت راست رو وقتی رو دیواری بزن همین
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
یه سئوالم من کنم مرحله ای که باید کودکسارو جمع کنیم اون دوتا کودکس ها کجان 28 تا دارم 2 تا مونده یکی کمک کنه بگه کجاست:41::5::19:
worldclass
12-04-2010, 19:31
سلام
دوستان حجم بازی بعد از نصب چقدر باید باشه؟
برای من 5.87 GB میشه؟درسته؟
واسه همه همینه اون مشکلمم حل شد نمی خواد بگین
wordship
12-04-2010, 19:58
وقتی اون گنده ها با اون شمشیرهای گندشون تکنیک TWO HANDED رو به تو می زنن بعضی اوقات شمشیرت می یفته که با ید از روی زمین ورش داری همین.
این برای منم پیش اومد.
چی بخرم؟
عزیز بستگی داره شما چه برنامه هایی رویه سیستمت نصبه
شاید سیستمت سنگین شده
اگر نه من با گرافیک 8600
با cpu...q6600
دارم رویه های بازی میکنم
اگر هم نه شما دقت کن متوجه میشی که تویه سیستم پیشنهادی نوشته
گرافیک8800
ولی cpu.....e6700
پس از گرافیک نیست
چون من با 8600 دارم رویه های بازی میکنم.
...ALI...
12-04-2010, 20:08
سلام
دوستان حجم بازی بعد از نصب چقدر باید باشه؟
برای من 5.87 GB میشه؟درسته؟
راست می گی ماله منم حجمش همین قدر هست؟
عجیب نیست؟
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
من سیو نمیخوام فقط میخوام بدونم چطوری میشه شمشیرم رو دوباره به دست بیارم
چون من بعد از اون ماجرا کلی مرحله رد کردم و همه رو با خنجر کشتم
این tuscany که میگید کجا هست؟
ممنون
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
[QUOTE=...ALI...;4840651]وقتی اون گنده ها با اون شمشیرهای گندشون تکنیک TWO HANDED رو به تو می زنن بعضی اوقات شمشیرت می یفته که با ید از روی زمین ورش داری همین.
این برای منم پیش اومد.[COLOR="Silver"]
خوب من اون موقع ورش نداشتم یعنی سعی کردم بردارم ولی نشد
شما چطوری برداشتی؟
ممنون
خواهش می کنم.
به راحتی. بعد از اینکه همه رو کشتم رفتم نزدیک شمشیرم Shift رو زدم برداشت.
هر شمشیری رو اینجوری بر می داره فقط وقتی در حال جنگی سخته.
چونکه Shift رو می زنی یقه یارو رو می چسبه.:27:
البته بازم در حال جنگشم راه داره اونم اینه که از روی lock خارج بشیم و روی شمشیر Shift رو بزنیم که اونم تا بخواد برداره کشتنش.:13:
KHOFASH681
12-04-2010, 20:20
آقا كسي نيست جواب بده ؟
راستي ويندوز من XP SP3 ستش كه كار MRT
سلام بچه ها من اول بازیم یه جاش هست که فکر کنم اول بازی شخصیت اصلی با باباش حرف میزنه و من نمیدونم بعدش چیکار کنم
بعد از حرف زدن با باباش علامت تعجب میره .لطفا بگید چیکار باید کنم
ممنون
AlexMercer
12-04-2010, 20:27
سلام بچه ها من اول بازیم یه جاش هست که فکر کنم اول بازی شخصیت اصلی با باباش حرف میزنه و من نمیدونم بعدش چیکار کنم
بعد از حرف زدن با باباش علامت تعجب میره .لطفا بگید چیکار باید کنم
ممنون
value بازیت خرابه جدید ترین رو دانلد کن و جایگزین کن.
اون ترینر هنوز نیومده
h4xor یکی زده که اونم کار نمیکنه
چیت هپن هم که نمیشه ازش دانلود کرد
بشه هم ترینر هاش بدرد باباش میخوره
یکی میمونه
که کم حجم ترین ترینر ها با بهترین کیفیت رو میده بیرون
که فعلا من ندیدم
اسمشو همه میدونین kelst peresents
اگه دارین به ما هم بدین.
سلام
بفرمایید اینم ترینر ورژن 1.01 . یکی از دوستان چند صفحه قبل قرار داده بودند. تستشم کردم سالم بود. و جواب داد . خون و پول رو بینهایت میکنه. و چندتا مورد دیگه هم داره. ولی به نظر من حالش به درست بازی کردنه.
AlexMercer
12-04-2010, 20:37
جدید ترین ولو ورژن 1906
در ضمن جدیدا کرک جدیدی ساخته شده برای اساسین که با اپدیت لانچر به نسخه 118 و با تغییر چند dll بازی افلاین و بی مشکل اجرا میشه
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
اگه کسی لانچر ورژن 118 داره اینو امتحان کنه
wordship
12-04-2010, 20:45
سلام
بفرمایید اینم ترینر ورژن 1.01 . یکی از دوستان چند صفحه قبل قرار داده بودند. تستشم کردم سالم بود. و جواب داد . خون و پول رو بینهایت میکنه. و چندتا مورد دیگه هم داره. ولی به نظر من حالش به درست بازی کردنه.
ممنون
بدرد من که نمیخوره
اخه من بازیم خیلی وقته تموم شده
مگه نمیبینی برایه هر کی یه سکانس یا ..
قرار میدم
Steps-Rap
12-04-2010, 20:58
کسی هم جواب مارو نداده ... !
Bs_panzer
12-04-2010, 21:15
میگم یه تاپیک آموزش هم جدید اومده مدیرا نمیخوان با هم Merge کنن ?
MEHDI_2010
12-04-2010, 21:26
این برای منم پیش اومد.
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
چی بخرم؟
شما میخوای گرافیک بخری سری 8 از 8600 به بالا و سری 9 از 9600 به بالا
و بهتر اینه که یه ddr3 باشه
سلام دوستان خسته نباشید
امیدوارم سوال تکراری نباشه
من بازیو با کرک crack Off-Line.Server-v0.3.2 نصب کردم همون که باید یه فایل نت پد توش درست کنی و آپدیت و اینا. راحت بازی می کنم و تا حالا که چک پوینتا سیو شده یه چند تا سوال دارم فقط ممنون میشم کمک کنید
1-فقط همین یه کرکه یا کرکای بهتری هم هست؟ اونا چه فرقی داره؟
2-اگه به اینترنت وصل باشم و با این کرک بازی کنم همه چی خراب میشه؟ یعنی کرکه غیر فعال میشه؟
3- همیشه باید طول بکشه تا میاد کانکشنو پیدا کنه؟
4- از سیو هام چجور بکاپ بگیرم؟
ممنون
بچه ها شما ها چند تا از اون عکس ها ی رو دیوارو رد کردن؟ هرکی تا اون PASSWORD رفته بگه پسووردش چنده مخم هنگیده
mojtaba57
12-04-2010, 22:17
دوستان لطفا راهنماییم کنید
من هم کارهایی رو که باید انجام بدم دادم. value جدید رو هم ریختم. تو ایکس پی اجرا شد ولی تو سون بعد از اجرای سرور و بعد بازی پیغام زیر رو میده:
internet connection is required to play this game. failed to connect to the ubisoft master servers.
please verify that your internet connection is functional and try again.
باید چه کار کنم؟
ویرایش...
بازی رو اجرا کردم تا اینجا که خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشته
کسانیکه تو مراحل بازی گیر کردند و درخواست راهنمایی و کمک دارند به این لینک یه سر بزنند تمام مشکلاتشون حل میشه:20:
سلام به همه ی اساسین های محترم :46:
میشه بگید سیو بازی روکجا نگه میداره؟من هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم:41:
سلام به همه ی اساسین های محترم :46:
میشه بگید سیو بازی روکجا نگه میداره؟من هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم:41:
واسه من همچین جایی هست:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\c2luYWsz\4
ممنون
بدرد من که نمیخوره
اخه من بازیم خیلی وقته تموم شده
مگه نمیبینی برایه هر کی یه سکانس یا ..
قرار میدم
سلام
ببخشید قصدم شما نبودید. دیگه نقل قول شد دیگه. وگرنه من با پست های شما کاملا آشنام. امیدوارم سوء تفاهم نشده باشه.
با تشکر...
yoosef_st
12-04-2010, 22:51
جدید ترین ولو ورژن 1906
در ضمن جدیدا کرک جدیدی ساخته شده برای اساسین که با اپدیت لانچر به نسخه 118 و با تغییر چند dll بازی افلاین و بی مشکل اجرا میشه
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
اگه کسی لانچر ورژن 118 داره اینو امتحان کنه
این کرکی که گفتین رو از کجا دانلود کنیم؟
من مشکلم رو توی تاپیک خودش مطرح کردم، اما ظاهرا اشتباه کردم. چون همه دارن مشکلاتشون رو اینجا میگن دیگه.
پس اینم مشکل من:
آدرس اصلی
عزیزانِ دل، ما یک سیستمی داریم دارای 2 سیستم عامل
یکی XP در درایو C و دیگری 7 در درایو D که این دومی 64 بیتی هست.
بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردم، تمام مراحل رو هم دقیق و درست رفتم، چند بار هم با اون قسمت Hosts ور رفتم اما باز این ارور "An internet connection is required" رو میده.
یک نکته جالبی که وجود داشت، همون موقعی که بازی رو نصب کرده بودم، بدون اینکه من خودم هیچ کاری کرده باشم این خطهای اضافی شما به فایل Hosts اضافه شده بود.
هم در درایو C و هم D که درایوهای ویندوزها هستن، در مسیر مربوطه خود به خود این فایلهای Hosts درست شده بودند.
البته من باز Edit کردم و همون جوری که شما گفته بودین دستی کردم.
بگین چه کنیم؟
نمیشه فایل Hosts مال یکی از دوستان رو بگیریم ما هم از همون استفاده کنیم؟
هیچ برنامه آنچنانی روی 7 ندارم که بخواد با عوض کردن این فایل به هم بریزه. فقط باهاش بازی میکنم.
دوستان من الان توی ونیز و مقبره Assassin دوم هستم.
رسیدم به جایی که اولین دستگیره رو فعال میکنی، و باید از روی یه لبه به سمت یه میله بپرم و بگیرمش،
بازی هم پیام میده که در حال دویدن دکمه "بالا و پرش" رو بزن تا هدف رو بگیره، ولی من هرچی میپرم به میله نمیرسه و میفته تو آب!
کسی از دوستان میدونه که باید چیکار کنم؟
AlexMercer
12-04-2010, 23:06
رسیدم به جایی که اولین دستگیره رو فعال میکنی، و باید از روی یه لبه به سمت یه میله بپرم و بگیرمش،
بازی هم پیام میده که در حال دویدن دکمه "بالا و پرش" رو بزن تا هدف رو بگیره، ولی من هرچی میپرم به میله نمیرسه و میفته تو آب!
وقتی دکمه بالا و پرش رو میزنی تا یک جایی از دیور میره بالا بعد یک لحظه وایمیسه. همون لحظه باید پرچ و دکمه راست رو بزنی تا بپر میله رو بگیره..
شما که دیگه پرنس بازی این کارا تو پرنس بچه بازی و عادیه:31:
siavashjal
12-04-2010, 23:09
برای فایل هاست که شما همون فایل هاستی که تو پست اول همین تایپیک هست رو دانلود کن و اجرا کن.
اون دستور رو هم باید در run ویندوز تایپ کنی. یه صفحه می یاد و زود بسته میشه و قاعدتا نباید مشکلی در تنظیمات مودم به وجود بیاد.
وقتی دکمه بالا و پرش رو میزنی تا یک جایی از دیور میره بالا بعد یک لحظه وایمیسه. همون لحظه باید پرچ و دکمه راست رو بزنی تا بپر میله رو بگیره..
شما که دیگه پرنس بازی این کارا تو پرنس بچه بازی و عادیه:31:
درسته ولی مشکل اینجاست که بعد از پریدن به هیچ وجه به میله نمیرسه و باهاش نیم متر فاصله داره و میوفته توی آب!!!
بدجور رفته رو مخم!
Ghost_MRB
12-04-2010, 23:35
دوستان ببخشید یه سوال داشتم.
من بازی رو تازه گرفتم.می خوام ببینم اگه تو یه مرحله ی خاص بازی گیر کرد و مجبور شدم value جدید بریزم مشکلی برای سیو های بازی بوجود نمیاد که؟ یعنی می تونم از ادامه ی بازی خودم برم؟
در ضمن تو بعضی جاها بازی یه مقدار بد اجرا می شه.گرافیکشم میارم پایین هیچ تاثیری روی فریما نداره.
چه گرافیک بالا باشه چه پایین تعداد فریم ها تغییری نمی کنه و ثابت می مونه.می خوام ببینم کلا بازی همین طوری یا برای من یه مشکل خاصی داره؟
value بازیت خرابه جدید ترین رو دانلد کن و جایگزین کن.
من که نفهمیدم یعنی چی میشه توضیح بدی یا فایل دانلودش روو بدی؟؟؟
Arash500
13-04-2010, 00:04
سلام و با عرض خسته نباشید
من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم ای ارور رو میده:
An internet connection is required to play this game.Failed to connect to the ubisoft master servers.Please verify that your internet connection is functional and try again
با اینکه من ADSl دارم نمیشه چی کار کنم حالا؟؟:41:
AlexMercer
13-04-2010, 00:08
درسته ولی مشکل اینجاست که بعد از پریدن به هیچ وجه به میله نمیرسه و باهاش نیم متر فاصله داره و میوفته توی آب!!!
بدجور رفته رو مخم!
سعی کن نزدیک ترین فاصله به میله باشی. بعد این مار رو کن:46:
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
دوستان ببخشید یه سوال داشتم.
من بازی رو تازه گرفتم.می خوام ببینم اگه تو یه مرحله ی خاص بازی گیر کرد و مجبور شدم value جدید بریزم مشکلی برای سیو های بازی بوجود نمیاد که؟ یعنی می تونم از ادامه ی بازی خودم برم؟
در ضمن تو بعضی جاها بازی یه مقدار بد اجرا می شه.گرافیکشم میارم پایین هیچ تاثیری روی فریما نداره.
چه گرافیک بالا باشه چه پایین تعداد فریم ها تغییری نمی کنه و ثابت می مونه.می خوام ببینم کلا بازی همین طوری یا برای من یه مشکل خاصی داره؟
شما ولو پایین رو بگیر مشکل نداره
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
من که نفهمیدم یعنی چی میشه توضیح بدی یا فایل دانلودش روو بدی؟؟؟
این رو دانلد کن بعد رو ایکنserver کلیک کن و بعد properties رو بزن و بعد find target این رو اونجا کپی کن و تموم
hamed_666
13-04-2010, 00:52
من بازي رو هم در XP و 7 بخوبي و روان اجرا ميكنم ولي مشكل اينه كه توي 7 بازي اصلا سيو نميشه هر دفعه بايد از اول برم.
يه مددي بديد.
AlexMercer
13-04-2010, 01:02
من بازي رو هم در XP و 7 بخوبي و روان اجرا ميكنم ولي مشكل اينه كه توي 7 بازي اصلا سيو نميشه هر دفعه بايد از اول برم.
يه مددي بديد.
چرا عزیز شادمهری من؟ مگه میشه؟؟ اون لانچر سه تا دکمه داره بستن minimize و یک چرخ دنده اون رو بزن و نزار رو سرور سیو کنه رو کامپیوترت ذخیره کنه
AlexMercer
13-04-2010, 02:40
این برنامه 1 مگی رو دانلد کنید و لذت ببرید یک پچ هست که بازی شما رو به حالت بلک ادیشن میبره که یک سری ماحل اضافه داره. البته نه مراحل اصلی نصب اسونه ولی برای اینکه اجرا شه باید از اول بازی رو شروع کنید
سلام
تو مرحله کشتن اون 9 نفر . اون یارو که تو کشتیه رو چه جوری باید کشت. من هرچقدر مخفیانه عمل می کنم بازم می فهمند.
سلام
اینجا اول بپر توی اب.همنجور که توی ابی برو طرف اون سربازی که توی اسکله کنار کشتی دور میزنه.زیر ابی برو طرفش و با خنجر بزنش و بکشش توی اب .بعد از پشت کشتی بزن برو بالا توی ارشه کشتی 4 تا سربازه 2تا کنار هم و 2 تا متحرک.اول اونای رو که جا به جا میشن بکش بهد برو بالا و با دو خنجر هم زمان اون دوتای رو که پشت فرمان کشتی هستن رو بکش.حالا زیر پات اون یاروه f رو بزن و بعدش با خنجر میپره روش(فقط حواست به اون دوتا سربازی که توی کشتی یه کم دور تر در رفتو امدن باشه)
اینجا جای سفیدی روی دیوار زیر اون ساعت شماره(مثل جای پا)از اینجا مثل همیشه با پا برو بالا و همین که یه لحظه مکث کرد اسپیس و d رو هم زمان بزن.خودکار میپره روی میله(حواست به وقتت هم باشه)
وایییی بچه خدایش بهترین بازی بود که تا حالا رفتم هم داستان هم گیم پلی
به نظر من با توجه به تاریخ عرضش در 2009 بهترین بازی سال 2009 هست.
ولی توی سال2010 شاید 4 روم اینا باشه چون دوتا رقیب از خود همین شرکت واسش هست.(پرنس و کانوکشن)
این دزموند هم خوب با خنجر میزدا شماره بعدیش حتما بابا بزرگشه(شایعه شده شماره 3 شخصیت زنه.حالا یا مامی بزرگشه) و اگه شماره 4 هم در کار باشه لابد خود دزمونده دیگه
(میگم چرا یوبی از اون گوی داخل بازی واسه قفلش استفاده نمیکنه!!!!:31:)
sir hooman
13-04-2010, 08:16
برای فایل هاست که شما همون فایل هاستی که تو پست اول همین تایپیک هست رو دانلود کن و اجرا کن.
اون دستور رو هم باید در run ویندوز تایپ کنی. یه صفحه می یاد و زود بسته میشه و قاعدتا نباید مشکلی در تنظیمات مودم به وجود بیاد.
من اینکار رو کردم
منتها من با یه کامپیوتر دیگه هم lan هستم و اینترنت adsl دارم البته موقع اجر بازی لن و مودم ای دی اس ال رو از مدار خارج میکنم یعنی disable میکنمشون ولی بازم همین مشکل ارور رو دارم
KHOFASH681
13-04-2010, 09:19
بچه ها من از ديروز يه سوال كوفتي پرسيدم و كسي جواب نداده
اگه مشكل رو نميدونيد يا كسي نيست جواب بده فقط بنويسيد هي نيام اذيتتون كنم
siavashjal
13-04-2010, 09:34
من اینکار رو کردم
منتها من با یه کامپیوتر دیگه هم lan هستم و اینترنت adsl دارم البته موقع اجر بازی لن و مودم ای دی اس ال رو از مدار خارج میکنم یعنی disable میکنمشون ولی بازم همین مشکل ارور رو دارم
اصلا نیازی نیست این کار رو بکنی.
من فقط بار اول فایل host رو تغییر دادم. الان هم اول اون دستور ipconfig رو اجرا می کنم بعد روی سرور کلیک می کنم و بازی رو اجرا می کنم.
KHOFASH681
13-04-2010, 09:36
خب دوستان هر کی ارور
نا هماهنگ بودن ورژن بازی و لانچر داره این فایلو تویه 2sharedهم اپلود کردم که محدودیت نداشته باشه
دانلودش کنین و بی دردسر بازی کنید
بفرمایین:
کد:
داداش اين فايلي رو هم كه گذاشتي تا 3 درصد دان ميشه و ميپره بيرون:41::9::9:
من اين بازي رو خريدم ونصب كردم ولي وقتي مي خوام سرورش رو اجرا كنم ارور ميده كه: رمز ناشناخته . مشكل از ويندوزه ؟ اگه نه از كجاست
متشكر
سلام
ببخشید من یه ترینر میخوام واسه Assassin's Creed II تا الان ترینر هایی که داشتم میگن game not forund
در صورتی که در دایرکتوری بازی هست ...
دوستان کسی با ترینری بازی رو تست کرده
اگر تست کرده ممنون میشم ندا برسونه
oghtapost
13-04-2010, 12:27
دوستان....
مرحله اول که نامه از باباش میگیره بعدش رو نقشه جایی نیست که بریم...
چنجا سرچ زدم گفته بودن مشکل از کرکشه..
یه کرک واس ما بزارین..
مم
نون
.
.
sir hooman
13-04-2010, 12:28
اصلا نیازی نیست این کار رو بکنی.
من فقط بار اول فایل host رو تغییر دادم. الان هم اول اون دستور ipconfig رو اجرا می کنم بعد روی سرور کلیک می کنم و بازی رو اجرا می کنم.
دقیقا همین کارو کردم ولی بازم نشد همون ارور رو میده
king-of-pop
13-04-2010, 12:31
ببخشید دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید،
من تو همون اول بازی وقتی پدر اتزیو نامه رو بهش میده جایی رو تو نقشه نمیبینم که مربوط به تحولیش باشه ،آیا بایدمثلا ماموریتهای فرعی برم تا مکان جدید مشخص بشه یا مشکل از value یا چیزه دیگست ؟
malkemid
13-04-2010, 12:33
An internet connection is required to play this game.Failed to connect to the ubisoft master servers.Please verify that your internet connection is functional and try again
منم این مشکلو دارم...
سلام
آقا کسی این پست ما رو جواب نمیده؟
سلام دوستان خسته نباشید
امیدوارم سوال تکراری نباشه
من بازیو با کرک crack Off-Line.Server-v0.3.2 نصب کردم همون که باید یه فایل نت پد توش درست کنی و آپدیت و اینا. راحت بازی می کنم و تا حالا که چک پوینتا سیو شده یه چند تا سوال دارم فقط ممنون میشم کمک کنید
1-فقط همین یه کرکه یا کرکای بهتری هم هست؟ اونا چه فرقی داره؟
2-اگه به اینترنت وصل باشم و با این کرک بازی کنم همه چی خراب میشه؟ یعنی کرکه غیر فعال میشه؟
3- همیشه باید طول بکشه تا میاد کانکشنو پیدا کنه؟
4- از سیو هام چجور بکاپ بگیرم؟
ممنون
تازه یه مشکلم همین حالا پیش اومد. بعد اون که لئوناردو Hidden Blade رو برام درست کرد برگشتم پیش اون خانومه تا نشونش بدم و بعدم برم اون یارو رو بکشم. Mission رو Accept کردم و از خونه اون خانومه Paola هم اومدم بیرون. ولی چیزی تو نقشه نیست که برم ماموریتو انجام بدم. فک کنم کرکه به هم ریخت. برای امتحان چند تا Viewpoint رفتم بعضیاشون که اصلا نقشه رو باز نمی کردن یکیشونم که باز کرد بعدش دوباره علامت ماموریت رو خونه اون خانمست. ممنون میشم کمک کنید.
worldclass
13-04-2010, 13:25
سلام
من طبق پست 1 تمام مراحل رو انجام دادم اما موقع اجرا بازی این ارور رو میده
لطفا راهنمائی کنید
Mostafa NBA
13-04-2010, 13:33
دوستان متاسفانه من همون اول بازی گیر کردم, بعده اینکه میرم خونه ی کریستینا و بعد با چند نفر دعوام میشه, میرم پیش بابام و اون به من یک نامه میده و میگه ببر پیش یک نفر ولی من هیچ چیزی روی نقشه ندیدم که بخوام برم طرف اون. لطفا میشه کمکم کنید !
دوستان متاسفانه من همون اول بازی گیر کردم, بعده اینکه میرم خونه ی کریستینا و بعد با چند نفر دعوام میشه, میرم پیش بابام و اون به من یک نامه میده و میگه ببر پیش یک نفر ولی من هیچ چیزی روی نقشه ندیدم که بخوام برم طرف اون. لطفا میشه کمکم کنید !
به این یه سر بزن مشکلت حل میشه:20:
سلام
مشکل شما احتمالا از value هست!!
دانلودش کن و بریز توی اون فولدری که server داخلشه.
بعد هم بازی رو اجرا کن
esfehanei
13-04-2010, 13:46
دوستان من هنوز منتظرم
یه ترینر به من بدید که سلامتی اش نامحدود باشه مال ورژن1.0.0
راستی فرق این ورژن با ورژن1.01چیه؟
چه جوری می شه اینو آبدیت کرد که 1.01بشه؟
ممنون
منتظرم
سلام
من طبق پست 1 تمام مراحل رو انجام دادم اما موقع اجرا بازی این ارور رو میده
لطفا راهنمائی کنید
منم همین مشکلو دارم.احتمالا ویندوز شما هم 7 هست من با xp با همین فایل سرور اجرا کردم درست شد.
ولی روی 7 نمیاد همین ارور رو می ده.تنها تفاوت مشکل من با شما اینکه اول سرور فقط سه خط دستور وجود داره.
حالا این جا رو یه سر بزن
vahidgame
13-04-2010, 14:03
من به جایی رسدیم که در نقش Altair باید بری. دنبال یه نفر می کنم بعدش تا یه برج میرسه و اون مرد داخل برج میشه. بعدش باید یه جوری تا بالای برج برسی. من هر کاری می کنم نمیشه تا بالای برج رفت. تا وسطای اون میرم ولی ادامه اون اصلا راهی نداره. یه جا چوب هست که باید اونو بگیره ولی هر کاری می کنم نمیشه روی اون پرید. چند دفعه دوباره رفتم ولی بازم درست نشد:13:
به نظرتون مشکل از چیه؟
من به جایی رسدیم که در نقش Altair باید بری. دنبال یه نفر می کنم بعدش تا یه برج میرسه و اون مرد داخل برج میشه. بعدش باید یه جوری تا بالای برج برسی. من هر کاری می کنم نمیشه تا بالای برج رفت. تا وسطای اون میرم ولی ادامه اون اصلا راهی نداره. یه جا چوب هست که باید اونو بگیره ولی هر کاری می کنم نمیشه روی اون پرید. چند دفعه دوباره رفتم ولی بازم درست نشد:13:
به نظرتون مشکل از چیه؟
آهان
وحید باید بری از اون قلعه بالا که دختره رفت بالاش هیچ راه دیگه ای نداره.
بعدش میرن با دختره چیز بازی (چیزو که گرفتی چی شد:31:)
Leonardo da vinci
13-04-2010, 14:15
آقا من تمام مراحل رو مو به مو انجام دادم.ولي وقتي آيكون بازي رو ميزنم مينويسه UPDATIN LUNCHER بعد سريع ميپره بيرون.
لطفا سزيع جواب بدين من دارم از بي اساسيني ميميرم.
vahidgame
13-04-2010, 14:19
آهان
وحید باید بری از اون قلعه بالا که دختره رفت بالاش هیچ راه دیگه ای نداره.
بعدش میرن با دختره چیز بازی (چیزو که گرفتی چی شد:31:)
متوجه نشدم چی گفتی. اصلا دختری در کار نبودش:31: من دنبال یه مرد می کردم بعدش باید از اون قلعه بالا برم که اصلا راهی نداره که تا بالای اون برسی!
golmohammadi
13-04-2010, 14:23
روش رد کردن این قسمت چجوریه ؟
درسته کاملا راهنمایی کرده
ولی موندم
متوجه نشدم چی گفتی. اصلا دختری در کار نبودش:31: من دنبال یه مرد می کردم بعدش باید از اون قلعه بالا برم که اصلا راهی نداره که تا بالای اون برسی!
مگه اونجا رو نمیگی که جای الطائری .
خوب تو بازی فقط یه بار نقش الطائر بازی می کنی که همین مرحلس اونم مرد نیست همون دخترس که تو یکش تو اونو نکشتی بعد باید از دیوار قلعه بری بالا دور تا دور قلعه بگرد یه راهی برای بالا رفتن داره .
Mostafa NBA
13-04-2010, 14:28
سلام
مشکل شما احتمالا از value هست!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلودش کن و بریز توی اون فولدری که server داخلشه.
بعد هم بازی رو اجرا کن
بله درست شد. ممنون
ولی چه تضمینی وجود داره که در آینده دوباره از این مشکلات پیش نیاد؟! یعنی من از کجا تشخیص بدم, که کدوم قسمت بازی مشکل داره ؟ در ضمن با ریختن اون فایل علاوه بر نشون دادن آبجکتیو ها, یک سری جزییات دیگه هم به نقشه ی بازی اضافه شد.
:40:
ولی موندم
شما باید f رو بزنی. بعد یارو بهت حمله می کنه.بعد باید با زدن space و گرفتن جهت جا خالی بدی وقتی بهت شمشیر میزنه.وقتی space بزنی یکم خم میشه که معلومه هر وقت حمله کرد جا خالی می ده.
golmohammadi
13-04-2010, 14:32
شما باید f رو بزنی. بعد یارو بهت حمله می کنه.بعد باید با زدن space و گرفتن جهت جا خالی بدی وقتی بهت شمشیر میزنه.وقتی space بزنی یکم خم میشه که معلومه هر وقت حمله کرد جا خالی می ده.
مرسی
این من با جوی استیک بازی میکنم
الان ردش کردم
اشکالم این بود که به جای دکمه دفاع یه چیز دیگه میزدم
اتفاقا خیلی هم راحت بود.
بله درست شد. ممنون
ولی چه تضمینی وجود داره که در آینده دوباره از این مشکلات پیش نیاد؟! یعنی من از کجا تشخیص بدم, که کدوم قسمت بازی مشکل داره ؟ در ضمن با ریختن اون فایل علاوه بر نشون دادن آبجکتیو ها, یک سری جزییات دیگه هم به نقشه ی بازی اضافه شد.
:40:
تضمینی وجود نداره چون شما داری بازیه کرک شده رو بازی می کنی که خب این مشکلات عادیه.
ولی اگه مشکلی پیش اومد دقیقا نمی دونم کجا ها این مشکل به وجود میاد.
اون ولیو که صفحه ی اول تاپیک جناب beny-nvidia گذاشتن بسیاری از مرحله ها تا سکانس فکر کنم 13 میشه بدون مشکل رفت.
Loaded_nigga
13-04-2010, 14:39
دوستان من هنوز منتظرم
یه ترینر به من بدید که سلامتی اش نامحدود باشه مال ورژن1.0.0
راستی فرق این ورژن با ورژن1.01چیه؟
چه جوری می شه اینو آبدیت کرد که 1.01بشه؟
ممنون
منتظرم
دوست من این سایت 3 تا ترینر برای 1.0 داره که هیچکدوم کار نمیکنه . . . 2 تا هم برای 1.01 داره که یکی مال گروه Kelsat که امتحان نکردم
چون ورژن من 1.0 و assassins_creed_2_1.01_us.exe رو از ubisoft.com دانلود کردم ولی آپدیت نمیکنه
کسی میتونه توضیح بده چطور به 1.01 آپدیت منیم ؟
AlexMercer
13-04-2010, 14:45
به نظرتون مشکل از چیه؟
ممستقیم برو بالا بعد دکمه سمت راست و پرش رو بزن
Loaded_nigga
13-04-2010, 14:50
به این یه سر بزن مشکلت حل میشه:20:
دوستان این سایت که aha2012 معرفی کرده همه چیز رو درباره مراحل بازی و جاهای مخفی و....هر چی که بخواین همراه با عکس و نقشه توضیح داده !
قابل توجه اونایی که یه جا گیر کردن یا میخوان 100% تموم کنن. با تشکر از aha2012
سلام
آقا کسی این پست ما رو جواب نمیده؟
تازه یه مشکلم همین حالا پیش اومد. بعد اون که لئوناردو Hidden Blade رو برام درست کرد برگشتم پیش اون خانومه تا نشونش بدم و بعدم برم اون یارو رو بکشم. Mission رو Accept کردم و از خونه اون خانومه Paola هم اومدم بیرون. ولی چیزی تو نقشه نیست که برم ماموریتو انجام بدم. فک کنم کرکه به هم ریخت. برای امتحان چند تا Viewpoint رفتم بعضیاشون که اصلا نقشه رو باز نمی کردن یکیشونم که باز کرد بعدش دوباره علامت ماموریت رو خونه اون خانمست. ممنون میشم کمک کنید.
سلام
آقا این پستای ما رو که کسی جواب نمیده.
خودم فک کردم مشکل از Values هست که اصلا نمیدونم چیه. گشتم تو پست اول زده بود جدیدترین سرور و ولیو. فایلش مث این که پاک شده. نمیشه جای دیگه آپ کنید؟ آقا خدایی ما هم میخوایم بازی کنیم!:41:
vahidgame
13-04-2010, 14:57
مگه اونجا رو نمیگی که جای الطائری .
خوب تو بازی فقط یه بار نقش الطائر بازی می کنی که همین مرحلس اونم مرد نیست همون دخترس که تو یکش تو اونو نکشتی بعد باید از دیوار قلعه بری بالا دور تا دور قلعه بگرد یه راهی برای بالا رفتن داره .
خوب مسئله من همینه که بالای اون برج نمیرسه. دیگه اون قدر بازیو رفتم که بدونم چه جوری میشه بالا رفت. یه چیزی واضحی هست. تنها یه راه داره که اونم انگار نمیشه رفت. نکنه برای من سانسور شده و به خاطر همین قاطی کرده :31:
ولی جدی من الان رفتم یه عکس گرفتم ولی چون حجمش بالا بود بی خیال شدم که بذارمش. به جاش توضیح میدم. من تا وسطاش بالا میرم بعدش مگه نباید اون چوب رو بگیرمو بالا برم؟ هر کاری کردم اونو نمیگره:13:
نمی دونم شاید بازی من مشکل داره!
hamid_00a
13-04-2010, 15:06
سلام
من نمیدونستم این تاپیک رو کجا باید بزنم ولی انجا زدم اگه اشتباه زذم شرمنده
اقا من اون مرحله که طرف با زنش میان که میزنن همه رو میکشن اسم طرغف هم فکر کنم لورنزو هست
خودش نموشته که باید از لورنزو دفاع کنید 12 تا سربازو باید بکشی من میکشم ولی اون اصل کاری در میره دنبالشم برم میبازم
حالا من همه رو کشتم ولی هیچ اتفاقی نمیوفتخ میشه یه راهنمایی کنید
ممنون
KHOFASH681
13-04-2010, 15:06
به من كسي جواب نميده ؟
داداش اين فايلي رو هم كه گذاشتي تا 3 درصد دان ميشه و ميپره بيرون:41::9::9:
آقا حد اقل اين فايلي كه گذاشتي رو جاي ديگه آپ كن بگيرمش و درست بشه
سلام
خودم فک کردم مشکل از Values هست که اصلا نمیدونم چیه. گشتم تو پست اول زده بود جدیدترین سرور و ولیو. فایلش مث این که پاک شده. نمیشه جای دیگه آپ کنید؟ آقا خدایی ما هم میخوایم بازی کنیم!:41:
بیا اینو یه تست بزن منم فکر کنم از ولیو باشه.
خوب مسئله من همینه که بالای اون برج نمیرسه. دیگه اون قدر بازیو رفتم که بدونم چه جوری میشه بالا رفت. یه چیزی واضحی هست. تنها یه راه داره که اونم انگار نمیشه رفت. نکنه برای من سانسور شده و به خاطر همین قاطی کرده :31:
ولی جدی من الان رفتم یه عکس گرفتم ولی چون حجمش بالا بود بی خیال شدم که بذارمش. به جاش توضیح میدم. من تا وسطاش بالا میرم بعدش مگه نباید اون چوب رو بگیرمو بالا برم؟ هر کاری کردم اونو نمیگره:13:
نمی دونم شاید بازی من مشکل داره!
والا نمیدونم تنها جایی که تو این بازی مشکل نداشتم همین قسمت بود.
همونجا که باید بپری چوب رو بگیری.کلیک راست و بگیر پرشو بزنبعد وقتی رسیدی به اون چوب شیفت رو بزن.
ببین عملیه.:5:
الان اگه ezio بود 3 سوت رفته بود بالا:31:
Loaded_nigga
13-04-2010, 15:09
سلام
دوست عزیز اینو بنداز تو پوشه ای که server.exe هست : values 1900
wordship
13-04-2010, 15:24
سلام
من نمیدونستم این تاپیک رو کجا باید بزنم ولی انجا زدم اگه اشتباه زذم شرمنده
اقا من اون مرحله که طرف با زنش میان که میزنن همه رو میکشن اسم طرغف هم فکر کنم لورنزو هست
خودش نموشته که باید از لورنزو دفاع کنید 12 تا سربازو باید بکشی من میکشم ولی اون اصل کاری در میره دنبالشم برم میبازم
حالا من همه رو کشتم ولی هیچ اتفاقی نمیوفتخ میشه یه راهنمایی کنید
ممنون
نمیخواد دنبالش برین
باید اون مرده که زخمی هست رو نجات بدین
بعد میبرینش تویه خونه
یه ماموریت میده
شب اون اصلیه رو میکشی بالایه زندانه شهره
فرار میکنه
بعد میری دنبالش میکشیش.
ولی موندم
شما e رو نگه بدار و هر وقت اومد نزدیکت شد spase بزن
جاخالی میده حله
بعدش یکی دیگه هست که اونم باید فکر کنم e رو بگیری بعد کلیک کنی روش تا 3 بار که تموم شه.
من قسمت نشده اینو بازی کنم:20:
میخواستم بدونم که تو بازیش از تپانچه هم استفاده میکنه؟؟؟
hamid_00a
13-04-2010, 15:24
نمیخواد دنبالش برین
باید اون مرده که زخمی هست رو نجات بدین
بعد میبرینش تویه خونه
یه ماموریت میده
شب اون اصلیه رو میکشی بالایه زندانه شهره
فرار میکنه
بعد میری دنبالش میکشیش.
دوس جان کدوم مرده زخمی؟ تو کدوم خونه؟ رو نقشه که چیزی نیست
من قسمت نشده اینو بازی کنم:20:
میخواستم بدونم که تو بازیش از تپانچه هم استفاده میکنه؟؟؟
بله از تپانچه هم استفاده می کنه !
باید برسی به 65 درصد بازی تا داوینچی واست بسازه .
wordship
13-04-2010, 15:39
دوستانی که میخواستند با ترینر بازی کنند
کلست امروز ترینرشو داد بیرون امتحان کردم همش کار میکنه
فقط باید ورژنتون 1.1 باشه
اگه نیست اپدیت کنین
بفرمایید:
اینم پچ 1.01
بازی بزایه کسانی که نمیتونند از سرور یوبی سافت دانلود کنند:
دوست عزیز اینو بنداز تو پوشه ای که server.exe هست : values 1900
سلام
آقا یه دنیا ممنون جواب داد دارم میرم جلو
راستی سیو هام کجان که بکاپ بگیرم؟
ممنون
hamid_00a
13-04-2010, 15:55
دوس جان کدوم مرده زخمی؟ تو کدوم خونه؟ رو نقشه که چیزی نیست
اقا رو نقشه من چیزی نیست که طرف رو ببرم تو خونه بعد اینکه همرو میکشم هیچ آبجکتی نمیاد رو نقشه نکنه مشکل مال کرک هست دوباره؟
wordship
13-04-2010, 16:02
اقا رو نقشه من چیزی نیست که طرف رو ببرم تو خونه بعد اینکه همرو میکشم هیچ آبجکتی نمیاد رو نقشه نکنه مشکل مال کرک هست دوباره؟
یه عکس بگیر بزار
wordship
13-04-2010, 16:10
سلام
آقا یه دنیا ممنون جواب داد دارم میرم جلو
راستی سیو هام کجان که بکاپ بگیرم؟
ممنون
اینجا:C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\c2FlZWRfbm8=\4
hosein ati
13-04-2010, 16:32
سلام چند لحظه پیش سکانس 9 را تمام کردم لطفا بفرمایید این بازی چند سکانس هست و لینک آخرین value موجود را بدید:31:
اینم مشکل من نمیدونم چیکار کنم.اول بازی نصب کردم بعد کرک بازی که جدید 3مگ حجم داره .
کسی کمک نمیکنه منم بازی کنم
شرمنده اینو ببینید
سلام دوستان
میشه منو راهنمایی کنید ؟!
من مرحله آخر هستم ! نقشه جهار رو هم کامل کردم ولی بازم میگه درستش کن !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
با تشکر
wordship
13-04-2010, 17:02
سلام دوستان
میشه منو راهنمایی کنید ؟!
من مرحله آخر هستم ! نقشه جهار رو هم کامل کردم ولی بازم میگه درستش کن !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
با تشکر
سلام
اینو میگی؟
siavashjal
13-04-2010, 17:28
سلام
من تو سکانس 3 سه تا از اون فیلم های the truth رو پیدا کردم. می خواستم ببینم تا سکانس های 1 و 2 هم فیلمی هست که من پیدا نکرده باشم؟
سلام
اینو میگی؟
بله اینو میگم !
با اینکه مرتبه ، ولی هنوز میگه باید درست کنم !
فکر میکنید نیاز به والو جدید داره ؟!
سلام من اینجای بازی گیر کردم میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟
نمیدونم چیکار کنم این عکس هم از یه سایت ورداشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AlexMercer
13-04-2010, 18:09
بله اینو میگم !
عزیز کاری نداره اگه دقت کنی اونجا علامت هایی مثل A هست که علامت خود فرقه اساسین هسا. شما فقط اونهارو طوری مرتب کن به حالت A باشه یعنی سرش بالا باشه. بعد کامل میشه و صدایی میده. دقت کن اگه کامل بشه اتفاقی نمی افته به غیر از صدا و هیچ دمویی نداره و همچنان شما تو همون صفحه هستی ولی دیگه نمیتونی جای codex هارو عوض کنی:46:
wordship
13-04-2010, 18:11
بله اینو میگم !
سییوت رو بزار ببینم از ولیو هست یا نه
ولی کاری نداره که تکمیلش با این عکس یه مطابقتی بده
AlexMercer
13-04-2010, 18:12
نمیدونم چیکار کنم این عکس هم از یه سایت ورداشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه تفنگ دشمن رو ازش بگیری استفاده میشه. شما f رو بزن و بعد دست خالی منتظر باش تا دشمن بهت حمله کنه بعد کلیک چپ رو بزن به جای اینکه ضد حمله کنی سلاحش رو میگیری. البته از سربازایی که صورتشون هم کامل با یک ماسکی پوشیده شده نمیشه گرفت به راحتی ولی از سربازای معمولی و شوالیه ها و نیزه داران میشه گرفت.
شما اگه e رو بزنی دشمنت ترغیب میشه زود تر بهت حمله کنه. در ضمن اگر از دشمن یکم فاصله بگیری و کلیک چپ رو بزنی از رو زمین خاک برمیداره میپاچه تو صورت رقیب و رقیب چشاشو میگیره اونوقت میشه کشتش.:46:
wordship
13-04-2010, 18:12
فکر کنم داری رویه 370 بازی میکنی نه PC
به هر حال من صفحه قبل گفتم این مرحله چطور رد میشه
AlexMercer
13-04-2010, 18:14
سلام
من تو سکانس 3 سه تا از اون فیلم های the truth رو پیدا کردم. می خواستم ببینم تا سکانس های 1 و 2 هم فیلمی هست که من پیدا نکرده باشم؟
کلا 20 تا فیلم truth هست که ربطی به سکانس نداره هر وقت بری میتونی رمز یابیش کنی:46:
سییوت رو بزار ببینم از ولیو هست یا نه
ولی کاری نداره که تکمیلش با این عکس یه مطابقتی بده
ممنون !
راهنمایی دوستمون AlexMercer کمکم کرد !
فقط یکیشو برعکس گذاشته بود !
ممنون از راهنماییتون !
با تشکر
sir payman
13-04-2010, 18:37
سلام
من بازیو راحت میتونم اجرا کنم ولی سیو نمیشه بازی و هر بار که میام بیرون دوباره بازی از اول میا میشه کمک کنید
ممنون
KHOFASH681
13-04-2010, 18:37
بازي رو حذف كردم و دوباره نصب كردم و همه راههاي گفته رو انجام دادم و باز هم تا نت نباشه لانچر كار نميكنه و در حال لود شدنه و وقتي هم كانكت ميشي لانچر رو آپ ميكنه و هيچ سريال و پسي رو قبول نميكنه
siavashjal
13-04-2010, 18:39
سلام
من بازیو راحت میتونم اجرا کنم ولی سیو نمیشه بازی و هر بار که میام بیرون دوباره بازی از اول میا میشه کمک کنید
ممنون
شما لانچرت مشکل داره. لانچر پست اول رو نصب کن.
من وقتي سرور رو ميزنم اين ارور رو ميده :
و وقتي بازي رو ميزنم پيغام كذايي وصل شدن به سايت يوبي سافت رو ميده همه ي كارهايي كه گفتيد رو انجام دادم . ولي نميشه
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
فکر کنم داری رویه 370 بازی میکنی نه PC
به هر حال من صفحه قبل گفتم این مرحله چطور رد میشه
نه با pc بازی میکنم
ممنون ولی دقیقا متوجه نشدم
KHOFASH681
13-04-2010, 18:50
داداش چرا اينجا به همه جواب ميديد و كسي به سوال من جواب نميده؟
اين مشكل لاينحله ؟:19::19::19::19:
من همه اعمال رو انجام دادم و الان هم لانچر فقط با بودن در اينترنت باز ميشه و خودش رو آپ ميكنه و يوزر و پس ميخواد و هر يوزر و پسي ميدي ميگه درست نيست:41:
sir payman
13-04-2010, 18:58
مشکل من حل شد تونستم save کنم بازیو!!
راستی بازی اومده تو مغازه ها بدون مشکل کرک فقط نصب میکنین و بازی میکنین همین!(خودشون سرور مجازی رو جوری تنظیم کردن که با کلیک روی icon بازی به طور خودکار همه چی انجام میشه)
من هم مشکل شما رو دارم میشه بگید چه کار کردید که بازی سیو شد؟
mohsence
13-04-2010, 19:08
اقا مشکل از MRT هستش باید عوضش کنی من این کارو کردم درست شد
sir payman
13-04-2010, 19:10
اون رو هم به گفته شما دانلود کردم ولی باز هم نشد.
چطور میتونم انلاین سیو رو که تو پست اول گفته رو غیر فعال کنم؟
سلام
اگه بخوایم بخریم کدوم ورژن کاملترینه تو بازار که اونو بگیریم
wordship
13-04-2010, 19:37
سلام
اگه بخوایم بخریم کدوم ورژن کاملترینه تو بازار که اونو بگیریم
فرقی نداره
بگیر بعد میتونی اپدیت کنی
Loaded_nigga
13-04-2010, 20:16
من وقتي سرور رو ميزنم اين ارور رو ميده :
و وقتي بازي رو ميزنم پيغام كذايي وصل شدن به سايت يوبي سافت رو ميده همه ي كارهايي كه گفتيد رو انجام دادم . ولي نميشه
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
دوست عزیز این عکس نشون میده سرورتون درست کار میکنه..اگه صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کردین و انجام دادین و درست نمیشه به احتمال زیاد ایراد از DVD هست که بهتره برید تست شده بگیرید
happysilence
13-04-2010, 20:39
سلام من توی مقبره سانتا ماریا توی حافظه چهارم داستان هستم. وقتی که در مخفی رو باز می کنم همه چیز سفید میشه و دیگه اتفاقی نمیافته. البته Hang نمیکنه چون وارد منو ها و Option میتونم بشم.
من فکر کردم شاید باید از سرور جدید استفده کنم ولی به جای صفحه Login صفحه Update میاد که وینوزم اونو میبنده.
فایل value جدید هم استفاده کردم فایده نداشت.
اگه کسی کمک کنه واقعا ممنون میشم. حسابی عصبیم کرده:41:!!!
Loaded_nigga
13-04-2010, 20:47
با سلام و خسته نباشید
توی گوگل اینو پیدا کردم : Assassins Creed II (2) Offline Patch 1.01 که متاسفانه لینکهای دانلودش expire شده .. فکر کنم این بصورت آفلاین ورژن رو به 1.01
آپدیت میکنه
از دوستان اگه کسی این برنامه رو داره لطف کنه بذاره دانلود
چون من از هرجا که assassins_creed_2_1.01_us.exe دانلود کردم(ubisoft.com bigdownload.com...) برای ویندوز 7 کارنکرد
لطف کنید توضیح بدید که چطور به 1.01 آپدیت کنیم
wordship
13-04-2010, 20:50
با سلام و خسته نباشید
توی گوگل اینو پیدا کردم : Assassins Creed II (2) Offline Patch 1.01 که متاسفانه لینکهای دانلودش expire شده .. فکر کنم این بصورت آفلاین ورژن رو به 1.01 آپدیت میکنه
از دوستان اگه کسی این برنامه رو داره لطف کنه بذاره دانلود
چون من از هرجا که assassins_creed_2_1.01_us.exe دانلود کردم(ubisoft.com bigdownload.com...) برای ویندوز 7 کارنکرد
لطف کنید توضیح بدید که چطور به 1.01 آپدیت کنیم
بیا:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mojtaba57
13-04-2010, 21:05
منم این مشکلو دارم...
دوستان لطفا راهنمایی کنید. من هم این مشکل رو دارم . البته تو ایکس پی اجرا میشه ولی تو سون 64 بیتی این مشکل پیش میاد.:13:
siavashjal
13-04-2010, 21:18
ببین مال من این جوریه که وقتی سرور رو اجرا می کنم و روی آیکون بازی کلیک می کنم یه پیام قرمز میاد با این مضمون که نمی تونه سیو کنه. بعدش من فقط روی palynow کلیک می کنم و بازی می کنم و سیو ها هم توی کامپیوتر خودم ذخیره میشه.
kkain-blood
13-04-2010, 21:32
من هم مشکل شما رو دارم میشه بگید چه کار کردید که بازی سیو شد؟
دوستانی که مشکل save دارن حتی با وارد کردن user pass ثابت!
مشکل من با این ورژن حل شد :
Bigwarrior
13-04-2010, 21:46
سلام
حال کنید:31:
سیو سکانس 9 از اول اول سکانس:31::
سیو سکانس 10 بازم از اول اولش:31::
و سیو سکانس 11 هم از اول اولش:31::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر سکانسیو که رد کردم سیوشو میذارم
amirpers
13-04-2010, 22:01
خیلی جالبه . شخصیت هاش عطسه هم می کنند . واقعا جالب بود .
night lord
13-04-2010, 22:03
دوستان من الان مادر و خوهر ازیو رو از شهر بردم بیرون پیش عموش و سلاحها رو خریدم و آموزشارم از عموش دیدم و بعد کلی گشتن تو خونه عموش رفتم پیش یه یارو بهش گفت بقیه کجان نمیدونم چی جوابشو داد حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم؟؟
یه مربع چاخونه تو نقشه ساختمون هست و یه علامت تعجب چند متر اونورتر که انگار زیر زمینن بهشون دسترسی ندارم حالا کجا برم؟؟
Bigwarrior
13-04-2010, 22:16
دوستان من الان مادر و خوهر ازیو رو از شهر بردم بیرون پیش عموش و سلاحها رو خریدم و آموزشارم از عموش دیدم و بعد کلی گشتن تو خونه عموش رفتم پیش یه یارو بهش گفت بقیه کجان نمیدونم چی جوابشو داد حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم؟؟
یه مربع چاخونه تو نقشه ساختمون هست و یه علامت تعجب چند متر اونورتر که انگار زیر زمینن بهشون دسترسی ندارم حالا کجا برم؟؟
فکر کنم باید از قصر عموت بری بالا
AlexMercer
13-04-2010, 22:20
از ویلا برو یرون سوار اسب شو برو طرف همون علامت تعجب بیرون ویلا توی توسکانی(یک شهر کوچک) با یک نفر میجنگی:46:
ashkan1313
13-04-2010, 22:38
از دوستان کسی حبر داره dlc های بازی واسه pc هم هست یا نه؟اگر هست بزاره تا ما هم download کنیم.
night lord
13-04-2010, 22:50
از ویلا برو یرون سوار اسب شو برو طرف همون علامت تعجب بیرون ویلا توی توسکانی(یک شهر کوچک) با یک نفر میجنگی:46:
علا مت تعجب توی همین خونه هست . علامت دیگه ای ندارم به غیر از این و اون مستطیل چهاخونه چهار خونه.
اینا جلوی یه دری هستن که وقتی چشم عقاب رو روشن میکنم رو در یه چنتا عکس داره که روش یه طرحای قرمزی ظاهر میشه.
Ghost_MRB
13-04-2010, 23:06
دوستان ببخشید.من الان اول بازیم.اونجایی که uberto رو می کشه.الان شمشیر ندارم.چه طوری باید شمشیر بگیرم.:20:
night lord
13-04-2010, 23:08
دوستان ببخشید.من الان اول بازیم.اونجایی که uberto رو می کشه.الان شمشیر ندارم.چه طوری باید شمشیر بگیرم.:20:
نباید شمشیر گیر بیاری باید فرار کنی
AlexMercer
13-04-2010, 23:10
علا مت تعجب توی همین خونه هست . علامت دیگه ای ندارم به غیر از این و اون مستطیل چهاخونه چهار خونه.
اینا جلوی یه دری هستن که وقتی چشم عقاب رو روشن میکنم رو در یه چنتا عکس داره که روش یه طرحای قرمزی ظاهر میشه.
اهان فهمیدم. شما برو طبقه بالا(از پله ها برو:31:) سمت چپ اخر راهرو یک اتاق هست که خواهر و مادرت اونجان. برو با خواهرت صحبت کن.میگه واسه مادرت پر جمع کنی. بعد میری برای مرحله:46:
دوستان کسی ترینری نداره یا پچی نداره که 100% کار کنه
اخه واسه من پچ 1.1 رو نصب نمیکنه و این رو میگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ghost_MRB
13-04-2010, 23:19
اون دوستانی که مشکل کانکشن دارن مطمئنا game launcher رو ریختن.منم همین مشکل داشتم ولی با این game launcher درست شد.
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
نباید شمشیر گیر بیاری باید فرار کنی
اون جارو که فرار کردم.
کلا چه طوری باید شمشیر گیر بیارم.
با سلام
1- ما همچنان با شمشير داوينچى مشكل داريم وهيج كليدى براى برداشتن جعبه كار نمى كند.
2-اين فايل values.db را كجا و يا چطور کپي كنيم.
3-يك هديه به افتخار جناب Beny-Nvidia :
فايل دانلود كامل بازى آنهم روي مديا فاير:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4c2456fe33bdb4a7d715cd35
Mostafa NBA
13-04-2010, 23:40
تضمینی وجود نداره چون شما داری بازیه کرک شده رو بازی می کنی که خب این مشکلات عادیه.
ولی اگه مشکلی پیش اومد دقیقا نمی دونم کجا ها این مشکل به وجود میاد.
اون ولیو که صفحه ی اول تاپیک جناب beny-nvidia گذاشتن بسیاری از مرحله ها تا سکانس فکر کنم 13 میشه بدون مشکل رفت.
همین ولیو ی که واسه من با لینک رپیدشیر دادی, همونیه که تا سکانس 13 میشه بدون مشکل رفت ؟
sir payman
13-04-2010, 23:40
دوستانی که مشکل save دارن حتی با وارد کردن user pass ثابت!
مشکل من با این ورژن حل شد :
این لینک دانلودش کجایی نوشته؟:13:
نمیتونم دانلودش کنم:41:
اون جارو که فرار کردم.
کلا چه طوری باید شمشیر گیر بیارم.
اگه واسه همون لحظه می خای بورو رو الحه و شیفت رو بزن تا ور داره .
ولی اگه دائمی می خوای باید بری به مغازه ی اصلحه فروشی همون چکش و اصلحه ی مورد نیازتو بخری .
online_amin
14-04-2010, 06:13
آقا این پر ها رو که جمع کنی آخرش چی میشه؟
اون معماهایی که تو ویلا هست رو اگر حل کنی چی میشه؟ همونایی که تو حیاط ویلا هستن نه تو زیر زمین (زیرزمین که زره الطاهر رو میده).
hobgoblin
14-04-2010, 06:41
سلام
مي خواستم ببينم امكانش هست اين بازي رو روي يه سيستمي كه به هيچ وجه امكان اتصال به اينترنت نداره نصب كرد؟؟؟؟
تا جايي كه مطالبو خوندم حداقل اول كار براي ساختن يوزر و پسورد بايد آنلاين بود درسته؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين
Torch Bearer
14-04-2010, 07:00
دوستان اگه زره رو تعمیر نکنیم چی میشه؟
assassin 007
14-04-2010, 07:53
آقا این دوستمون راس میگه منم هر چی این آدرس رو میزنم([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میگه انگار پاک شده یا مثل این!!!!!!!!!
باید چی کار کنم؟
:41::41::41::41::41::41:
assassin 007
14-04-2010, 08:13
دوستان من تو sequence 5 موندم بهم مرحله نمیده فکر کنم value مشکل داره . خواهش میکنم یکی کامل بهم توضیح بده باید چی کار کنم ؟:41::41:
عجب چیز جالبی من توی بازی پیدا کردم .......فکر کنم اکثر شما هم به اون موضو ع برخورد کردید و راحت از کنارش رد شدید.......................توی بازی روی دیوار های یه سری مکان های خاص یه نوشته یا اشکال جالبی نوشته ا کشیده شده است که به صورت سفید پر رنگ هستند و وقتی روبروشون باستید و دکمه E رو بزنید وارد حل ه معما می شید ......کلا حدود 20 تا ازین معما ها توی بازی هست ..........اما چرا ؟؟؟؟
این معماها مربوط به سوژه مورد آزمایش شماره 16 هستش ( خود دزموند شماره 17 هست ) که یه سری حقایق رو در حین آزمایش بر روی اون پیا می کنند و اون شخص هم برای اینکه جونش در خطر بوده اونها رو در 20 نقطه مختلف پنهای میکنه و لی در حین آزمایش روی اون حافظش از بین میره برای همین هم کنار گذاشته میشه وحالا وظیفه شماست که اون 20 تا کد رو پیدا و رمز گشایی کنید تا به یه حقیقت برسید .........باید حقیقت جالبی باشه چون توی منوی DNA دزموند به نام حقیقت گنجانده ده وتا این جایی که من چند تا شونو پیدا کردن یه فیلم در مورد گویا دوتا انسان اولیه است که داره نشون میده از درودیوار بالا میرن ..........
معماهاش هم مربوط به یه سری از عقاید بشری در مورد بهشت و انسان هایی اولیه میشه .............مصلا یکی از معماهاش در مورد یک تکه از ادن بود ( ادن همون جایی هست که گویا آدم و حوا وقتی یه زمین اومدن وارد اونجا شدن و از نظر شباهت ، شباهت بسیار زیادی به بهشت داره --در دین مسیحیت --- )
حلا من اگه همش رو پیدا کردم اطلاعات تکمیلی تری براتوت می زارم .................
موفق باشید
اقا من ميخوام اپديت كنم ولي نميدونم كه از اولش مياد يا نه ؟؟؟
يعني باس از اولش بازي كنم ؟؟؟؟؟
بعد من مشكل لينك مستقيم دارم
بجز مستقيم نميتونم كه دان كنم
ميشه يه جا كه مستقيمه اپ كنيد منم دعاتون ميكنم
ميشه يه سري از اين حركات رو هم بنويسيد كه ما هم استفاده كنيم ؟؟؟؟
اخه يه بار دعوا شد :27: فقط تونستم با اكيناكم(تيغ اساسين ها) بكشمشون :10:
hobgoblin
14-04-2010, 09:43
سلام
مي خواستم ببينم امكانش هست اين بازي رو روي يه سيستمي كه به هيچ وجه امكان اتصال به اينترنت نداره نصب كرد؟؟؟؟
تا جايي كه مطالبو خوندم حداقل اول كار براي ساختن يوزر و پسورد بايد آنلاين بود درسته؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين
siavashjal
14-04-2010, 10:19
نه شما اصلا نیازی به اینترنت نداری.
پست اول رو یه نگاهی بنداز.
در ضمن اون وبلاگی که دوستمون چند پست قبل معرفی کردن هم روش اجرای بازی بدون اینترنت رو کامل توضیح داده.
Son.Of.Rain
14-04-2010, 10:23
سلام به بچه ها من بازی رو اجرا می کنم میرسم به قسمتی که باید مادرش رو ببرم پیش لئوناردو یه جعبه میزاره بیرون در که فکر کنم من باید حملش کنم ولی از اونجا بعد هیچ کاری نمی تونم انجام بده
خواهشاً یه راه حل بزارید
havas_1980
14-04-2010, 10:51
آقا این پر ها رو که جمع کنی آخرش چی میشه؟
اون معماهایی که تو ویلا هست رو اگر حل کنی چی میشه؟ همونایی که تو حیاط ویلا هستن نه تو زیر زمین (زیرزمین که زره الطاهر رو میده).- جمع کردن پر ها آخرش یه شنل مخصوص رو برای اتزیو باز می کنه که مانع بدنام شدنش (Notoriety) میشه.
- جمع کردن مجسمه ها از حیاط ویلا و قرار دادن اونا در جاهای مخصوصشون در نهایت 8000 فیورینی رو به جیب اتزیو اضافه می کنه.
دوستان اگه زره رو تعمیر نکنیم چی میشه؟- هر چه زره کمتر باشه میزان سلامتی هم بالطبع کمتر میشه. زره صفر هم بشه با یه ضربه ناکار میشین.
Bigwarrior
14-04-2010, 10:57
سیو بازی از اول سکانس 12
Loaded_nigga
14-04-2010, 11:07
دوستان کسی ترینری نداره یا پچی نداره که 100% کار کنه
اخه واسه من پچ 1.1 رو نصب نمیکنه و این رو میگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای من هم همین ایراد رو میده . .. دوستان اونایی که 1.01 دارن این دو تا فایلشون: AssassinsCreedIIGame.exe و AssassinsCreedII.exe رو یه
جا برای دانلود بزارن خیلی ممنون میشیم
قربون همه
خوب بالاخره معلوم شد که چی شده که ما از بازی اول که نقش الطیر رو داشتیم به ایتالیا رفتیم و نقش اتزیو رو گرفتیم ....برای اینکه داستان بازی لو نره هر کی خواست به من پیغام خصوصی بده تا این قسمت از داستان رو براش بگم ..........
.................................................. ..........
من بازی رو دارم به صورت کامل انجام میدم تا داستان بازی برام روشن بشه و تا اینجا که خوب پیش رفتم یعنی قبل از انجام معموریت های اصلی اول تمام ماموریت های فرعی مهم ( نه مسابقات و ماموریت های الکی که فقط پول می دن ) رو میرم بعدش می رم سراغ ماموریت اصلی تا داستان بازی برام روشن بشه و به دیالوگ ها و صحبت ها هم به دقت گوش می دم ..........
siavashjal
14-04-2010, 11:12
- جمع کردن پر ها آخرش یه شنل مخصوص رو برای اتزیو باز می کنه که مانع بدنام شدنش (Notoriety) میشه.
- جمع کردن مجسمه ها از حیاط ویلا و قرار دادن اونا در جاهای مخصوصشون در نهایت 8000 فیورینی رو به جیب اتزیو اضافه می کنه.
- هر چه زره کمتر باشه میزان سلامتی هم بالطبع کمتر میشه. زره صفر هم بشه با یه ضربه ناکار میشین.
چه جوری میشه مجسمه ها رو از تو حیاط ویلا جمع کرد؟
من تازه چند تا شونو از تو شهر جمع کردم و گذاشتم تو حیاط ویلا.
Loaded_nigga
14-04-2010, 11:17
حالا میخوام یه حالی بهتون بدم . . . بفرمایین :
عزیزان این برنامه اسمش RADTools.exe هست و حجمش 1.2 مگابایت که میتونه فایلهای ویدئویی bik رو که در پوشه ی videos بازی قرار دارند اجرا کنه
شما میتونین با کمک این برنامه ویدئوی TheTruthVideo.bik رو قبل از این که توی بازی unlock کنین تماشا کنین
اینم نقشه ی مجسمه ها که همشون توی ویلا هستن . . . آخرش همشو جمع کنی 8000 پول میده فقط . . . 2000 واسه هر جفت :31:
دوستان برای منم وقتی سرور رو اجرا میکنم و بعد بازی رو میگه باید آنلاین بشی آنلاین هم میشم dont send میده !!! کمک کنید لطفا
ممنون
AlexMercer
14-04-2010, 11:52
کله شهر رو بگردی پیدا میکنی:19:
sir payman
14-04-2010, 11:58
اخه یعنی چی؟ یعنی من تنها کسیم که نمیتونه بازیشو سیو کنه؟
لطفا کسی که روی ویندوز 7 64 بیت به راحتی بازی کرده گیم لانچر و فایل سرور رو برام اپلود کنه
ممنون
Alex Fera
14-04-2010, 12:26
سلام برو بچ اقا ما تا دیروز داشتیم به راحتی بازی میکردیم امروز بازیو اجرا کردم این پیغامو داد چه کار کنم؟
you have to shut down any previous ubisoft game luncher sessions before starting a new one
این یعنی چی؟
AlexMercer
14-04-2010, 12:34
اخه یعنی چی؟ یعنی من تنها کسیم که نمیتونه بازیشو سیو کنه؟
لطفا کسی که روی ویندوز 7 64 بیت به راحتی بازی کرده گیم لانچر و فایل سرور رو برام اپلود کنه
ممنون
مشکلت چیه؟:46:
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
سلام برو بچ اقا ما تا دیروز داشتیم به راحتی بازی میکردیم امروز بازیو اجرا کردم این پیغامو داد چه کار کنم؟
you have to shut down any previous ubisoft game luncher sessions before starting a new one
این یعنی چی؟
هیچی. برنامه سرور رو ببنید دوباره باز کن و بعد اساسین رو اجرا کن
اقا من موقع ای که سنگ 6ام رو برداشتم و می خوام بیام بیرون صفحه سفید میشه فکر کنم از value باشه میشه یکی لینکه اخرین value رو بده!!:20:
sir payman
14-04-2010, 13:02
مشکلت چیه؟:46:
مشکل اینه که بازی سیو نمیشه.
خیلی راحت میتونم بازیو اجرا اجرا کنم ولی متاسفانه نمیتونم سیو کنم بازیو
ویندوزمم 7 64 بیت هست
ممنون میشم اگر کمکم کنید:11:
AlexMercer
14-04-2010, 13:15
مشکل اینه که بازی سیو نمیشه.
خیلی راحت میتونم بازیو اجرا اجرا کنم ولی متاسفانه نمیتونم سیو کنم بازیو
ویندوزمم 7 64 بیت هست
ممنون میشم اگر کمکم کنید:11:
من رو همون ویندوز بازی کردم و مشکلی نداشتم. ببین لانچر رو که اجرا میکتی یک دکمه ای در بالا هست به شکل چرخ دنده. اون رو بزن و ok کن احتمالا حل شه:46:
برای من هم همین ایراد رو میده . .. دوستان اونایی که 1.01 دارن این دو تا فایلشون: AssassinsCreedIIGame.exe و AssassinsCreedII.exe رو یه
جا برای دانلود بزارن خیلی ممنون میشیم
قربون همه
منم مثل تو همین مشکل رو ادرم
کسی نمیتونه به ما کمک کنه ؟:41:
*hamedkhatar*
14-04-2010, 13:53
سلام
این Codex چیه؟
توی مراحل آخری گیر داده که 28 تا Codex داری و باید 30 تا داشه باشیم
از کجا باید اون دو تای دیگه رو پیدا کنم؟
ممنون
من وقتی رو نقطه شروع اولین قسمت ار سکانس هشت(Necessity, Mother of Invention)میرم علامت شروع از بین میره و هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ علامتی هم نمیاد و انگار که نه انگار که روی اون نقطه رفتم.:41:
راه حل چیه؟:19:
farzan311
14-04-2010, 14:15
value نسخه ی اخر
Mostafa NBA
14-04-2010, 14:17
value نسخه ی اخر
یعنی چی ؟ یعنی تمام نواقص بازی رو تا آخرین سکانس برطرف میکنه ؟
farzan311
14-04-2010, 14:19
تا اخرین سکانس چک نکردم ولی مشکلی نداشته تا حالا میتونید اینو تو فولدری که سرورتون هست به جا قبلی کپی کنید جدیدتر فکر نکنم بیاد
منم مثل تو همین مشکل رو ادرم
کسی نمیتونه به ما کمک کنه ؟:41:
من از این نسخه استفاده میکنم و مشکلی نیست کسایی که نتوستند کرک کنند و یا هر مشکلی تو اجرا داشتند به ایدی من pm بدند چون خودم برا کرک این بازی هفت خان رو رد کردم و الان استاد شدم
blackevil_0311
سلام
خوش به حال شماها که بازی را اجرا کردید
اما هنگام اجرای Server سریع بسته میشه
توی قسمت tray هم همه چیز بسته است و در control panel هم تیک قسمت internet information service برداشته شده
البته یه بار بازی برای من اجرا شد اما من برنامه ی Visual Studio و SQL Server را نصب کرده ام و بعد از نصب component های آن فکر کنم server پر شده.
راهی هست که بتونم همشون را exitکنم
sir payman
14-04-2010, 14:58
من رو همون ویندوز بازی کردم و مشکلی نداشتم. ببین لانچر رو که اجرا میکتی یک دکمه ای در بالا هست به شکل چرخ دنده. اون رو بزن و ok کن احتمالا حل شه:46:
اخه بدبختی اینه که هر کاری میکنی بعدش انگار نه انگار مثلا اکانت هم که میسازم و بعدش تیک remember me رو هم میزنم ولی دفعه بعدی که میام دوباره باید اکانت بسازم.
minidraculla
14-04-2010, 15:03
تو رو خدا يكي كمك كنه مال من به يه جايي مي رسه كه پدرش بهش مي گه برو نامه رو برسون
وقتي از در مياد بيرون ديگه هيچ علامتي نميده
در ضمن ديد زدن ها هم مشكل داره و وقتي بالاي برجي مي ري و به دوردست ها نگاه مي كني هيچي به نقشه اضافه نمي شه....
oghtapost
14-04-2010, 15:06
توجه کردین آهنگ بازی مثل آهنگ فیلم مریم مقدسه؟؟
farzan311
14-04-2010, 15:17
اخه بدبختی اینه که هر کاری میکنی بعدش انگار نه انگار مثلا اکانت هم که میسازم و بعدش تیک remember me رو هم میزنم ولی دفعه بعدی که میام دوباره باید اکانت بسازم.
کرکی که دادم نیاز به ساخت اکانت نداره شما فقط حواست باشه هر دفعه که وارد بازی میشی با همون اکانت قبلی وارد بشی و گرنه سیوت میپره
AlexMercer
14-04-2010, 15:25
سلام
این Codex چیه؟
توی مراحل آخری گیر داده که 28 تا Codex داری و باید 30 تا داشه باشیم
از کجا باید اون دو تای دیگه رو پیدا کنم؟
ممنون
tab قو بزن رو نقشه نگاه کن یک علاتی هست به شکل نامه اونو اگه دیدی برو بگیرش. اگه تو شهری که هستی نبود برو یک شهر دیگه
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
اگه با همون اکانت بیای چی؟
سرور نسخه 4 رو دانلد کن:46:
استقلال قهرمان
14-04-2010, 15:43
آقا ما رفتیم نسخه کرک شده خریدیم 3 تا dvd
بدون هیچ مشکلی بازی می کنم ولی وقتی می یام بیرون سیو نمی شده
کمکم کنید
farzan311
14-04-2010, 15:51
کرکتون چیه؟ وقتی برا بار دوم میرین تو بازی از همون یوزر و پسورد قبلی وارد میشین؟
mory_fun
14-04-2010, 15:51
سلام آقایون کسی اینجا کرک جدید ASSASSINS 2 رو دارین لطف کنین!!!
*hamedkhatar*
14-04-2010, 15:56
من هم بازی رو تموم کردم
بازی واقعا زیبایی بود خیلی زیاد روش کار شده بود
دست Ubisoft درد نکنه
استقلال قهرمان
14-04-2010, 15:59
کرکتون چیه؟ وقتی برا بار دوم میرین تو بازی از همون یوزر و پسورد قبلی وارد میشین؟
از همون اول user و pass رو عوض نکردم هر دفعه هم با همون user و pass اولی می رم تو بازی
farzan311
14-04-2010, 16:04
مراحل کرک کردنتون رو بگید تا بگم اشکالی تو نحوه کرکتون هست یا نه
استقلال قهرمان
14-04-2010, 16:13
مراحل کرک کردنتون رو بگید تا بگم اشکالی تو نحوه کرکتون هست یا نه
بعد از اینکه سه تا دی وی دی نصب شد رفتم تو دی وی دی 3 تو فایل driver هر چی بود نصب کردم مثل game luncher و direx و یه فایل که نوشته بود setup و یه فایل دیگه که اسمش رو یادم نیست همین
farzan311
14-04-2010, 16:17
خوب شما از این کرک استفاده کن حل میشه
اینم راهنما
این نسخه های سه دی وی دی چیز جالبی نیستن معمولا دی وی دی اخر رو الکی اضافه میکنن تا پول بیشتری بگیرن و گرنه نسخه های دو دی وی دی کامل و بدون مشکل هستن
mohammadrezams
14-04-2010, 16:18
سلام من اولای بازی گیر کردم اینجا که پدر اتزیو میگه یه چیزی رو باید واسه Lorenzo ببرم وقتی قبول میکنم باید کجا برم ؟ هیچ چی تو نقشه نیست .
اینم نقشم :
farzan311
14-04-2010, 16:41
واقعا موتجه نشدید تو نقشه یه علامت تعجب هست همون عکس که خودتون گذاشتید برید اونجا
mushroom78
14-04-2010, 16:53
سلام بچه ها من تو سکانس 4 اونجا که دنبال اون گارد می کنم فرار می کنه میره پیش 4 تای دیگه که دارن پاسور بازی میکنن درو رومن می بینده منم از راه فرعی می پرم تو همشونو میکشم بعد یه درو نشون می ده که از همون کله ی اسکلت ها(دستگیره در) روشه اما اما وقتی می رم جلوش اون حالت براقی رو که باید داشته باشرو نداره و هرچی شیفت رو می زنم کاری نمی کنه.نقطه ی سبزم تو نقشه یه کم اونطرف ترش هست که سر کاریه هیچی اونجا نیست(نقطه سبز اون دری می شه دقیقا که گارد وارد اونجا شدو رو من درو بست)
دوستانم اگه به من بگن که داستان این یه تیکه ی بازی چیه ممنون میشم.من چند تا ولیو هم امتحان کردم که آخریش 1900 بود اما هیچ اتفاقی نیفتاد.خواهشا کمک کنید
farzan311
14-04-2010, 17:40
من به این مرحله نرسیدم ولی معمولا وقتی علامت تو نقشه رو پیدا نمیکنید بالای اون مکان رو هم بگردید چون ممکنه بالاش باشه اینه که تو نقشه نمیگه این ولیو هم که تو چند پست قبل دادم رو هم امتحان کنید
siavashjal
14-04-2010, 17:44
کرک جدید؟
همه مطالب لازم در پست اول همین تایپیک هست.
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
تو رو خدا يكي كمك كنه مال من به يه جايي مي رسه كه پدرش بهش مي گه برو نامه رو برسون
وقتي از در مياد بيرون ديگه هيچ علامتي نميده
در ضمن ديد زدن ها هم مشكل داره و وقتي بالاي برجي مي ري و به دوردست ها نگاه مي كني هيچي به نقشه اضافه نمي شه....
شما فایل values ات مشکل داره. این فایل رو باید عوض کنی . values های جدید رو هم می تونی تو این تایپیک پیدا کنی یا این که تو اینترنت یه سرچ کنی پیدا می شه. فایل value جدید را باید تو فولدر سرور با value که الان داری جایگزین کنی.
siavashjal
14-04-2010, 17:48
من این تیکه رو با value 1844 انجام دادم. همون سروری که تو پست اول بود رو دانلود کردم و با همون value که توش بود دارم بازی رو ادامه می دم.
Captain MacMillan
14-04-2010, 17:52
سلام
پس از نصب بازی، یک Error _ Don't Sent میاد و بعدش هم مسیری به این نام وجود نداره:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
night lord
14-04-2010, 17:53
سلام من اولای بازی گیر کردم اینجا که پدر اتزیو میگه یه چیزی رو باید واسه Lorenzo ببرم وقتی قبول میکنم باید کجا برم ؟ هیچ چی تو نقشه نیست .
اینم نقشم :
باید VALUE 1902 رو بریزید منم همین مشکلو داشتم.
rayanafshan
14-04-2010, 17:59
سلام.
من بازی رو تموم کردم ولی یک مشکلی دارم . من هنوز لباس جد رو آزاد نکردم. من هر شش مرحله ی Assassin Tomb رو رفتم و الان توی آخریش گیر کردم . من تونستم کلش و برم و حتی اون مجسمه رو باز کردم وقتی از دریچه ای که به پایین می پرم صفحه سفید میاد و رد نمی شه. من با ولیو 168 kb بازی رو تموم کردم و الانم بیشتر ولیو ها رو ریختم ولی همشون سفید می شن . در ضمن ولیو های 1900 به بالا برای من سیو بازی ها رو نمی یاره نمی دونم شاید به دلیل سرور من باشه که من از سرور 2.2 استفاده می کنم .
اگه می تونید کمک کنید که این قسمتم برام حل شه . خوره شده این لباسه تا آزاد کنم.
havas_1980
14-04-2010, 18:01
ميشه يه سري از اين حركات رو هم بنويسيد كه ما هم استفاده كنيم ؟؟؟؟مهارتهایی که در محوطه تمرین ویلا یاد می گیرین موارد زیر هستن:
Moves (حرکات):
باز زدن کلید F بروی حریف قفل کنین و ...
Attack (حمله) - دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Deflect (دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین.
Attack Combo (ترکیب حمله) - دکمه چپ ماوس رو پشت سر هم و منظم بزنین.
Dodge (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین و موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
Evade (دوری کردن) - موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
Counter Kill (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین. موقع حمله حریف, دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Disarm (خلع سلاح كردن) - در حالی که دستتون خالی هست دکمه راست ماوس رو نگه دارین. موقع حمله حریف, دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Picking Up Weapons (سلاح برداشتن) - در حالی که روی یک سلاح افتاده بر روی زمین ایستادین کلید Shift رو بزنین. سپس برای حمله دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Sheath (غلاف كردن سلاح) - کلید 4 رو بزنین.
Weapon Selection (انتخاب کردن سلاح) برای انتخاب شمشیر کلید 3 رو بزنین. سپس برای حمله دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Smoke Bombs (بمبهای دودزا) - کلید Q رو نگه دارین و نشان بمبهای دودزا رو انتخاب کنین. سپس دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Throwing Knives (پرتاب کردن چاقو) - دکمه چپ ماوس رو بزنین. (بایستی بر روی هدف قفل کرده باشین)
در پایان می تونین با زدن Space تمرین رو ادامه بدین و یا با زدن Shift از تمرین انصراف بدین.
Special Moves (حرکات ویژه):
Unarmed Combat (مبارزه غیر مسلح - پرتاب کردن شن) - در حالی که دستتون خالی هست دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس ول کنین.
Ranged Weapons (اسلحه های دور برد - پرتاب کردن چاقو همزمان به سه نفر) - در حالی که دستتون چاقو هست دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس ول کنین.
Long Weapons (اسلحه های کشیده - زدن پاهای حریف) - در حالی که دستتون نیزه هست دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس نزدیک حریف ول کنین.
Two-Handed Weapons (اسلحه های دو دستی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس نزدیک حریف ول کنین.
Pistol (تپانچه - کم کردن روحیه حریف) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارین اما ول نکنین.
Free Fighting (مبارزه آزاد):
Attack (حمله) - دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Deflect (دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین.
Attack Combo (ترکیب حمله) - دکمه چپ ماوس رو پشت سر هم و منظم بزنین.
Counter Kill (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین. موقع حمله حریف, دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Quick Step (قدم برداشتن سریع - مساوی با Evade (گریختن)) - موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
Escape (فرار کردن - مساوی با Dodge (جاخالی دادن)) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین و موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
Taunt (دست انداختن و متلك گفتن) - کلید E رو بزنین.
در پایان می تونین با زدن T از تمرین انصراف بدین.
siavashjal
14-04-2010, 18:03
خوب شما به احتمال زیاد dvd بازیت ناقصه.
اولا دستورات پست اول این تایپیک رو انجام بده و لانچر رو دانلود کن و تو همون فولدری که خودت گفتی بذار.
اگر نشد باید نسخه سالم و تر و تمیزشو بگیری.
Captain MacMillan
14-04-2010, 18:04
بازیم رو از فروشگاه شاپ زون گرفتم...
mes que un club
14-04-2010, 18:29
سلام دوستان.راستش امروز بازی گرفتم نمیدونم 2 هست یا یک.راستش کرکش ساده بود.بعد آیکون بازی هم صورت مرده خودش بود.اول بازی هم که تو یه جایی بودی که یه پرستاری بود و یه دکتری.که بعد میخوابیدی یه شیشه میومد جلو صورتت و بعدش هم آموزشی بود.خود 2 هست یا نه:31:
hassan_magic2000
14-04-2010, 18:31
سلام دوستان.راستش امروز بازی گرفتم نمیدونم 2 هست یا یک.راستش کرکش ساده بود.بعد آیکون بازی هم صورت مرده خودش بود.اول بازی هم که تو یه جایی بودی که یه پرستاری بود و یه دکتری.که بعد میخوابیدی یه شیشه میومد جلو صورتت و بعدش هم آموزشی بود.خود 2 هست یا نه:31:
شماره یک بازی هستش:20:
siavashjal
14-04-2010, 18:55
خوب شما می گی لانچر بازی ساخته نشده پس نشون می ده دی وی دی بازی ایراد داره. چون اگه دی وی دی سالم باشه بعد از نصب بازی خود به خود باید ubisoft game launcher هم نصب بشه.
milad dante
14-04-2010, 19:01
بچه ها این بازی چجوری سیو میشه؟؟؟
AlexMercer
14-04-2010, 19:11
بچه ها این بازی چجوری سیو میشه؟؟؟
خودش سیو میکنه:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.