مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
siavashjal
10-04-2010, 15:17
خوب شما احتمالا باید کلا بازی رو UNINSTALL کنی و GAME LAUNCHER رو هم UNINSTALL کنی بعد بازی رو دوباره از اول نصب کن. بعد دستورات گفته شده در پست اول همین تایپیک رو مو به مو اجرا کن و فایل ها رو دانلود کن. امیدوارم مشکلت حل بشه.
wordship
10-04-2010, 15:18
دوست عزیز اکسترکتش کردم الان هم ubisoftgamelauncher.exe دارم توی درایو c:/program files/ubisoft/ubisoft game launcher
هم server.exe دارم 0.31 0.4 0.41 0.44 هیچکدوم جواب نمیده یعنی ubisoftgamelauncher.exe رو پیدا نمیکنه host رو هم ادیت کردم ipconfig /flushdns هم زدم دیگه چیکار مونده نکردم ؟
شما کلا پوشه یوبی رو که دانلود کردی اکسترکت کن
و تویه
C/PROGRAMFILESبریز
اصلا نمیخواد توش بری ببینی چه خبره
اگه پست شماره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خونده باشی میبینه که یه پوشه کرک هست و توش 2 تا کرک
اصلا کاری به پست اول و دوم هم نداشته باش
تویه اون پوشه که من برات قرار دادم کرک دوم هست
میتونم کلا برات پوشه کرک خودم رو اپلود کنم میخوای؟
Loaded_nigga
10-04-2010, 15:24
شما کلا پوشه یوبی رو که دانلود کردی اکسترکت کن
و تویه
C/PROGRAMFILESبریز
اصلا نمیخواد توش بری ببینی چه خبره
اگه پست شماره :
خونده باشی میبینه که یه پوشه کرک هست و توش 2 تا کرک
اصلا کاری به پست اول و دوم هم نداشته باش
تویه اون پوشه که من برات قرار دادم کرک دوم هست
میتونم کلا برات پوشه کرک خودم رو اپلود کنم میخوای؟
اگه مال خودتو آپلود کنی که خیلی ممنونت می شم.
Ahmad-Ra
10-04-2010, 15:27
سلام.. من بازي رو خريد.. مال بازي كام هست.. طبق راهنمايي داخلش و اينجا نصبش كردم بازي رو هم اوردم بالا بدون هيچ دردسري.
منتها اصلا صداي كاراكتر ها و حركت لب ها مطابقت نداره و بعد از اينكه نصف جمله رو ميگم ديگه صدا قطع ميشه و فقط لب ها تكون ميخوره.. گرافيك رو هم تا اخر كم كردم اما اصلا هيچ فرقي نكرد..
گرافيكم nvidai 8500gt 512mb of ram
رم 2gb
ويندوز seven
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
trane_cck
10-04-2010, 15:29
اگه می شه یکی جدید ترین VALUES رو بزاره
Loaded_nigga
10-04-2010, 15:31
سلام.. من بازي رو خريد.. مال بازي كام هست.. طبق راهنمايي داخلش و اينجا نصبش كردم بازي رو هم اوردم بالا بدون هيچ دردسري.
منتها اصلا صداي كاراكتر ها و حركت لب ها مطابقت نداره و بعد از اينكه نصف جمله رو ميگم ديگه صدا قطع ميشه و فقط لب ها تكون ميخوره.. گرافيك رو هم تا اخر كم كردم اما اصلا هيچ فرقي نكرد..
رم 2gb
ويندوز seven
درایور کارت گرافیکی و کارت صوتی آپدیت هستن ؟
Ahmad-Ra
10-04-2010, 15:33
بله دقيقا .. كارت صوتي كه دقيقا واس ويندوز 7 دانلود كردم 1 ماه پيش.. گرافيك هم بله.
سلا آقا یه سوال .من بازی رو داشتم بازی می کردم توی فلورانس فکر کنم بودم که رسیدم به یه کلیسا در کنار شهر که ازین view point ها داشت وقتی رفتم روی پشت بام کلیشا یه حرف روی دیوار با رنگ سفید نوشته شده بود که بعد که دکمه E رو زدم رفت با اون آزمایشگاهه و همه داشتن با هم صحبت می کردن .....تو صحبت هاشون فهمیدم که اینها یه سری کد مخفی هستند که باید رمز گشایی بشند و برای رمز گشایی یه سری عکس به آدم نشون میده و می گه 5 تا از اونهایی که به هم مربوط می شن رو باید به ترتیب پیدا کنی .من پیدا کردم مربوط بود به ان که یه سری آدم داشتند سیب می خوردند ......بعدش یه تکه فیلم 1 ثانیه نشون داد ..........و تموم شد
می خواستم ببینم کسی هم این کد ها رو پیدا کرده یا نه .اصلا چی هستند و به چه کاری میان..........
ممنون
Loaded_nigga
10-04-2010, 15:39
ای خدا مردیم و رفتیم این بازی بالا نیومد. . . آخه یوبی سافت خدا بگم چیکارت کنه . . . ببینیم سر Assassin's-Creed-3 چه بلایی میاری . . .
لابد برای شماره 3 باید بریم بشینیم تو نمایندگی خود یوبی سافت بازی کنیم .!
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
بله دقيقا .. كارت صوتي كه دقيقا واس ويندوز 7 دانلود كردم 1 ماه پيش.. گرافيك هم بله.
من که هنوز نتونستم بازی رو بالا بیارم ببینم چی به چیه وگرنه کمکت میکرد. . .شرمنده
Ahmad-Ra
10-04-2010, 15:42
دوستاك اگر كسي راه حلي واس مشكل من داشت تو رو خدا كمك كنه !:(
wordship
10-04-2010, 15:51
اگه مال خودتو آپلود کنی که خیلی ممنونت می شم.
نیم ساعته دیگه برات کرک خودم و هر چی نیاز داری رو اپلود میکنم
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
رم 2gb
ويندوز seven
گرافیکتون 512 هست؟
CPU تون چی؟
wordship
10-04-2010, 16:00
این کرک خودم بفرمایین:
این هم عکسه اموزشی:
بازم نشد .پوشه ubisoft game luncher تو درایو ویندوز باید باشه یا جایی که بازی نصب شده؟
سلام
مسيرش رو که تو پست اول نوشته ام :(
دوستان ایا این نسخه کرک شده کم و کسری نداره و از نظر مراحل بازی دقیقا عین نسخه ارجینال هست؟
سلام
بنده بازي رو روي سه سيستم مختلف تموم کردم ! البته خودم نه !داداشم هم کمک کرد روي سيستم هاي ديگه :دي
در ضمن ممنون ميشم دوستاني که مشکل luncher دارند طبق پست زير عمل کنند تا اگه مشکل حل شد روش رو ويرايش کرده و به پست اول اضافه کنم ...
برایه دوستانی که این ارور براشون ظاهر میشه"Unable to find Ubisoft Game Launcher , Please re-install Assassin's Creed IIUbisoft Game Launcher :Error code 1.این فایلو دانلود کنند 10000000000000000000000000درصد مشکلشون حل میشه تویه پست اول لطف کن قرارش بده ممنوناینم فایله:
Ahmad-Ra
10-04-2010, 16:40
گرافیکتون 512 هست؟
CPU تون چی؟
AMD Athlon 64 X2 4600 Dual Core 2.4GHz
آقا يه مسئله ديگه الان از بازي اومدم بيرون.. داره تو سرور سيو كنه اصلا خيلي طول كشيده.. هيچكدوم از گزينه هاي play now و log out هم كار نميكنه و غير فعاله و فقط تو پنجره نوشته synchronizing saved game !
الان يعني سيو شده مراحل ؟
foxy_2009
10-04-2010, 16:44
آقا چرا پیغام من تایید نمیشه؟ ماله بقیه می شه ؟
miladasdn
10-04-2010, 16:52
در بعضی از قسمت ها،جایی که صندوقچه بالای تاقچه است هر چی shift رو می گیرم عمل نمی کند. باید چه کنم؟ ممنون:41:
سلام ببخشید من یه مشکلی داشتم متاسفانه قبل از اینکه راهنمای شما رو بخونم از یه راهنمای دیگه استفاده کردم و در اون فایل hosts رو با اونی که اونا داده بودن عوض کردم یعنی الان این فایل دستکاری شده است
حالا شما میگید چیکار کنم
نمیشه شما فایل hosts سالمتون رو اپ کنین تا من استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Ahmad-Ra
10-04-2010, 17:08
ؤاقعا زشته بگم همون اولاش گير كردم!اونجا داره با برادرش ally مسابقه ميده اصلا نميشه ببرمش هر دفعه گير ميكنه.. اخه برادش هميشه جلوتره كسي گير كرده اونجا رو چيكار كنم؟
siavashjal
10-04-2010, 17:13
کاملا درسته.
در ویندوز 7 می تونی سیوهات رو تو پوشه ubisoft game launcher قسمت storage بعدش فولدری که یه اسم به هم ریخته توشه و توی این فولدر هم فولدر 4 وجود داره. این جا می تونی سیوهات رو ببینی.
Steps-Rap
آقا بزارید من سوالامو کامل بپرسم یه کم مشکل دارم بازیمم از وست گیم خریدم.
من بازی رو نصب کردم و بعدش خودش دو تا برنامه بود که پشت سر هم نصب که که اسماشون همون یوبیسافت لانچر بودبعدش یه برنامه دیگه اومد نصب کرد توی همین آدرس:c:\windows\system32\drivers\etc
که شاید همون hosts بوده من نمیدونم.
بعد روی دسک تاپمم یه فال اومدم به نام Server.
یه سی دی هم بهم دادن که توش یه فایل Values بود.
حالا میخوام ببینم باید چی کار بکنم.
Bigwarrior
ؤاقعا زشته بگم همون اولاش گير كردم!اونجا داره با برادرش ally مسابقه ميده اصلا نميشه ببرمش هر دفعه گير ميكنه.. اخه برادش هميشه جلوتره كسي گير كرده اونجا رو چيكار كنم؟
ازش جلو بزن:31:
AlexMercer
10-04-2010, 17:14
داداشش احمقه. شما از پشت بام بپر پایین ازز کلیسا برو بالا دنبال داداشت نرو:46:
Ahmad-Ra
10-04-2010, 17:21
از كدوم پشت بام اخه اينجا هزار تا پشت بام داره ??? :دي
مرسي
wordship
10-04-2010, 17:22
AMD Athlon 64 X2 4600 Dual Core 2.4GHz
آقا يه مسئله ديگه الان از بازي اومدم بيرون.. داره تو سرور سيو كنه اصلا خيلي طول كشيده.. هيچكدوم از گزينه هاي play now و log out هم كار نميكنه و غير فعاله و فقط تو پنجره نوشته synchronizing saved game !
الان يعني سيو شده مراحل ؟
پس دیگه مشکلتون حل شد؟
ولی cpu تون برایه بازی یه کم ضعیفه
بخاطر همینه که بازی روون اجرا نمیشه.
Ahmad-Ra
10-04-2010, 17:24
حل كه نشد نه !:( البته اين عدم تطابق رو ميگم..
بازم مرسي.
MEHDI_2010
10-04-2010, 17:27
دوستاك اگر كسي راه حلي واس مشكل من داشت تو رو خدا كمك كنه !:(
مشکل شما از گرافیک هست
گرافیکت خیلی پایینه واسه این بازی
Steps-Rap
10-04-2010, 17:30
آقا یکی به سوال من جواب بده یه چیز دیگه این که وقتی فایل hosts رو با نوت پد باز میکنم خود این نوشته آخرش
هست:
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
ینی باید دوباره پایینه همینا کپی کنم؟؟؟
سلا آقا یه سوال .من بازی رو داشتم بازی می کردم توی فلورانس فکر کنم بودم که رسیدم به یه کلیسا در کنار شهر که ازین view point ها داشت وقتی رفتم روی پشت بام کلیشا یه حرف روی دیوار با رنگ سفید نوشته شده بود که بعد که دکمه E رو زدم رفت با اون آزمایشگاهه و همه داشتن با هم صحبت می کردن .....تو صحبت هاشون فهمیدم که اینها یه سری کد مخفی هستند که باید رمز گشایی بشند و برای رمز گشایی یه سری عکس به آدم نشون میده و می گه 5 تا از اونهایی که به هم مربوط می شن رو باید به ترتیب پیدا کنی .من پیدا کردم مربوط بود به ان که یه سری آدم داشتند سیب می خوردند ......بعدش یه تکه فیلم 1 ثانیه نشون داد ..........و تموم شد
می خواستم ببینم کسی هم این کد ها رو پیدا کرده یا نه .اصلا چی هستند و به چه کاری میان..........
ممنون
.................................................. .................................................. .................................
کسی این کد ها رو پیدا نکرده .......من اولیشم.؟!!؟!؟!
Loaded_nigga
10-04-2010, 17:34
آقا یکی به سوال من جواب بده یه چیز دیگه این که وقتی فایل hosts رو با نوت پد باز میکنم خود این نوشته آخرش
هست:
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
ینی باید دوباره پایینه همینا کپی کنم؟؟؟
نه دیگه اگه هست ولش کن ...اگه نیست تایپ کن
خب دوستان هر کی ارور
نا هماهنگ بودن ورژن بازی و لانچر داره این فایلو تویه 2sharedهم اپلود کردم که محدودیت نداشته باشه
دانلودش کنین و بی دردسر بازی کنید
بفرمایین:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين 100 % جواب داد. من فقط hosts رو تغيير دادم. يعني اون كد هارو زير آخرين سطر وارد كردم. بعد server اي كه تو اين فولدر بود رو اجرا كردم و بازي اومد بالا. فقط دفعه اول كه ميخواد پسورد و يوزر بديد نبايد كانكت باشيد.
در ضمن Ubisoft Game Launcher رو هم كه تو پست اول گفته شده بود جايگزين Ubisoft Game Launcher خودم كردم
ممنون واقعا. بازي هم يه مرحله رفتم بعد اومدم بيرون دوباره رفتم و ديدم كه سيو شده ! حالا خدا كنه تا اخر بازي همينجور باشه
Ahmad-Ra
10-04-2010, 17:41
آخخخخ جووووون ردش كردم بالاخره :دي
wordship
10-04-2010, 17:41
نه دیگه اگه هست ولش کن ...اگه نیست تایپ کن
خودت تونستی بازی کنی؟
MEHDI_2010
10-04-2010, 17:49
.................................................. .................................................. .................................
اینطور که مشخصه حقیقتی رو معلوم میکنه من تا حالا 7 تا پیدا کردم
بازی تموم شده ولی من 7 تا پیدا کردم
بازم دارم دنبالش میگردم
چرا دوست من همه باز کردن. من خودم حدود 4 5 تاشو باز کردم هرکدوم یه معمای خاص داره. که در نهایت فیلمی به نام حقیقت رو باز میکنه. که البته من هم نتونستم فیلم کامل رو باز کنم. امیدوارم یکی از دوستان لینک فیلم رو به صورت کامل داشته باشه تا ببینیم.
Loaded_nigga
10-04-2010, 17:59
خودت تونستی بازی کنی؟
یکی بگه کجای کار ایراد داره که Error میده : unable to find ubisoft game launcher !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چیزه دیگه به ذهنم نمی رسه مگه اینکه DVD خراب باشه . . .
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
در ضمن این چهارمین بار هست که بازی رو Re-install می کنم . . .
wordship
10-04-2010, 18:04
یکی بگه کجای کار ایراد داره که Error میده : unable to find ubisoft game launcher !!!
[چیزه دیگه به ذهنم نمی رسه مگه اینکه DVD خراب باشه . . .
در ضمن این چهارمین بار هست که بازی رو Re-install می کنم . . .
اون کرک رو که
برات گزاشتم دانلود کردی؟؟؟
اکسترکت کن طبق این عکس عمل کن
کرک رو اکسترکت کن
Loaded_nigga
10-04-2010, 18:16
آره اکسترکت کردم همه ی راهنما رو انجام دادم ولی : unable to find ubisoft game launcher
siavashjal
10-04-2010, 18:19
با ارتقای سرور و تعویض فایل values سیوها می پره یا نه؟
wordship
10-04-2010, 18:20
مشکل شما از گرافیک هست
گرافیکت خیلی پایینه واسه این بازی
دوست عزیز 80 درصد گیم پلی بازی cpu هست
گرافیک هایه جی تی هم حکم دکور رو دارن
و معمولا بازی بیشتر از هر چیز به cpu و ram
بستگی داره
اگه ایشون با همین مشخصات یه q6600 عینه ماله من بزاره میتونه خیلی روون و بی دردسر بازی کنه.
کسانی که میگن گرافیک ماله بازیه خیلی تازه کارن و مونده تا بفهمن
چون 8600 جی تی عینه ماله خودم 256 هست نه ماله من ماله همه
قابل توجه کسانی که دارن فکر میکنن یک گیگیه
gtx 260 تازه 792 هست
و 8600 جی تی فقط ddr3 هست ولی 256 هست
اون 512 دوستمون هم ddr2 هست تنها تفاوتش همینه.
siavashjal
10-04-2010, 18:31
آره اکسترکت کردم همه ی راهنما رو انجام دادم ولی : unable to find ubisoft game launcher
من دو راه به شما پیشنهاد می کنم:
1- شماره سریال قانونی بازی رو بخرید (که البته با توجه به این که دی وی دی شما مشکلی داره احتمالا با سریال قانونی هم به مشکل بر خواهید خورد).
2- دی وی دی بازی رو از یک فروشگاه معتبر یا سایت معتبر تهیه کنید و از دستورات ذکر شده در این تایپیک استفاده کنید.
wordship
10-04-2010, 18:34
با ارتقای سرور و تعویض فایل values سیوها می پره یا نه؟
نه ربطی نداره اصلا
سیو ها اینجا هستن:\\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\c2FlZWRfbm8=\4
MEHDI_2010
10-04-2010, 18:40
دوست عزیز 80 درصد گیم پلی بازی cpu هست
گرافیک هایه جی تی هم حکم دکور رو دارن
و معمولا بازی بیشتر از هر چیز به cpu و ram
بستگی داره
اگه ایشون با همین مشخصات یه q6600 عینه ماله من بزاره میتونه خیلی روون و بی دردسر بازی کنه.
کسانی که میگن گرافیک ماله بازیه خیلی تازه کارن و مونده تا بفهمن
چون 8600 جی تی عینه ماله خودم 256 هست نه ماله من ماله همه
قابل توجه کسانی که دارن فکر میکنن یک گیگیه
gtx 260 تازه 792 هست
و 8600 جی تی فقط ddr3 هست ولی 256 هست
اون 512 دوستمون هم ddr2 هست تنها تفاوتش همینه.
دوست عزیز ممنون از توضیحت
ولی دوستمون میگه گرافیکش 8500 هست
فکر نمیکنی یکم واسه بازی پایینه
wordship
10-04-2010, 18:43
دوست عزیز ممنون از توضیحت
ولی دوستمون میگه گرافیکش 8500 هست
فکر نمیکنی یکم واسه بازی پایینه
مگه فکر میکنی گرافیک من چند هست؟
ماله منم 8600 هست
ولی Cpu....q6600
روون بازی میکنم
harrypotter
10-04-2010, 18:47
ماله من این ارور رو میده و بعد اینترنت میخاد
mirzaei2010
10-04-2010, 18:47
من وقتی تو سکانس 3 اون پسره که همش فرار می کرد رو روی برج می کشم از بازی خارج میشه و تو پنجره سرور این ارور رو میده error: [Errno 10054] An existing connection was forcibly closed by the remote host خواهشن کمکم کنین من تا حالا سه بار بازی رو عوض کردم
MEHDI_2010
10-04-2010, 18:53
مگه فکر میکنی گرافیک من چند هست؟
ماله منم 8600 هست
ولی Cpu....q6600
روون بازی میکنم
خب به این سایت برو تفاوه 8500 و 8600 رو ببین
تقریبا 8600 سه برابر قویتره
من خودم هم این گرافیک هارو داشتم ولی برای gta ارتقا دادم
الان هم 9600 1gb ddr3 دارم.با آخرین گرافیک رزولیشن 1600.900 دارم روون بازی میکنم
بازم ممنون از توضیحت
don mohsen
10-04-2010, 18:55
اين اخرين assassin tomb كه روش يك عكس شمشير هست وقتي برش ميداري و از چاه ميري بيرون صفحه سفيد ميمونه.با اين value كه كل مراحل رو داره ميرم چه كار كنم؟
assassin tomb همونايي هستند كه براي باز كردن زره الطير بايد اونها رو پيدا كنيم ورژن سرور هم 3.1 هست
من خودم نزدیک 20 بار این مرحله رو رفتم اخرش وقتی دنبال ان احمق میرفتم نمیدونم چی شد پام به پای ان خورد و پاش پیچ خورد و روی زمین بنده خدا ولو شد من هم انطوری ازش جلو زدم:31:
MEHDI_2010
10-04-2010, 19:01
اين اخرين assassin tomb كه روش يك عكس شمشير هست وقتي برش ميداري و از چاه ميري بيرون صفحه سفيد ميمونه.با اين value كه كل مراحل رو داره ميرم چه كار كنم؟
assassin tomb همونايي هستند كه براي باز كردن زره الطير بايد اونها رو پيدا كنيم ورژن سرور هم 3.1 هست
دوست عزیز واسه منم همینطور شد با عوض کردن value هم درست نشد
ببین از مرحله یبا بیرون یه چند تا مرحله اصلی برو
بعد دوباره این مرحله رو از اول برو من این کارو کردم ok شد
دوستان عزیز
اگر توی حل معما ها مشکلی داشتید توی این سایت تمام مراحل از حل معما و غیره در کل همه چیز را بطور تصویری نشان داده خیلی راحت برید و استفاده کنید
wordship
10-04-2010, 19:05
دوستان عزیز
اگر توی حل معما ها مشکلی داشتید توی این سایت تمام مراحل از حل معما و غیره در کل همه چیز را بطور تصویری نشان داده خیلی راحت برید و استفاده کنید
دوسته عزیز من هم یه راهنما ازش دارم همه چی توضیح داده شده
ولی انگلیسیه
چه فایده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه که انگلیسی بلد نیستن.
vahidgame
10-04-2010, 19:13
دوستان میشه یه نفر لینک یه فایل Value بذاره. اینایی که توی صفحه اول تاپیک هست باید توی اون سایت ها عضو باشی تا بشه دانلودش کرد.
برای من همون اولای بازی توی ماموریتی که پدر اتزیو میده گیر می کنه. حالا به جز فایل value چیز دیگه نمی خواد که دانلود کنم؟
Steps-Rap
10-04-2010, 19:20
بچه ها من الان یه جاش گیر کردم که بعد از مامورتی که پدر این یارو میده چند تا زن کنار خونه وایسادن بعد با یکیشون حرف میزنم مرن به یا یارو کمک کنن که باید از زمین یه جعبه برداری که اون جعبه رو بر نمیداره !!!
MEHDI_2010
10-04-2010, 19:27
بچه ها من الان یه جاش گیر کردم که بعد از مامورتی که پدر این یارو میده چند تا زن کنار خونه وایسادن بعد با یکیشون حرف میزنم مرن به یا یارو کمک کنن که باید از زمین یه جعبه برداری که اون جعبه رو بر نمیداره !!!
عزیز زنه مادرته یارو هم داوینچی
برو کنار جعبه چند بار shift رو بزن بر میداره
قابل توجه دوستانی که بازی کرده اند و شاید بعضی از معما ها مونده یا شنل الطایر را نتونسته اند بدست بیارند یا جای را نمیخواهند دوباره برند
از ادرس زیر فایل سیو را دانلود کنید توی این سیو بازی کلا تمام شده البته به انضمام اینکه تمام معما ها حل شده شش تا لوح هم بدست امده 100 پر هم جمع شده همچنین شنل و فیلم معما ها
اما قبل استفاده از سیو های خودتون بک اپ بگیرید فایلهای سیو تون که داخل پوشه است را حذف کنید ( یادتون نره که پوشه را حذف نکنید) و این فایلها را انجا کپی کنید
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
دوسته عزیز من هم یه راهنما ازش دارم همه چی توضیح داده شده
ولی انگلیسیه
چه فایده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه که انگلیسی بلد نیستن.
نه انگلیسی نمیخواهد بدونی بازی ار پی جی که نیست توی همین سایتی که گذاشتم کل مراحل معما و همچی کاملا تصویری است و براحتی میتونی ازش استفاده کنی مراحل را با شماره اش نوشته قسمت پازل ها هم که انجا است و همچنین 6 تا لوح
wordship
10-04-2010, 19:36
مشکل ازvalue هست اگر نه باید با شیفت برش میداشت
اونجا که با لئوناردو داوینچی هستی رو میگی نه؟؟
value رو عوض کن حل میشه.
vahidgame
10-04-2010, 19:42
دوستان میشه یه نفر لینک یه فایل Value بذاره. اینایی که توی صفحه اول تاپیک هست باید توی اون سایت ها عضو باشی تا بشه دانلودش کرد.
برای من همون اولای بازی توی ماموریتی که پدر اتزیو میده گیر می کنه. حالا به جز فایل value چیز دیگه نمی خواد که دانلود کنم؟
کسی نیست جواب بده؟
در ضمن بازی های دیگه شرکت یوبی سافت هم احتمالا دیگه راحت کرک میشن. یعنی احتمالا ماه دیگه این موقع ها Splinter Cell Conviction رو بازی می کنیم.
قابل توجه بعضی ها که می گفتن این سیستم DRM یه مشکل خیلی بد برای PC هست و ارزش اونو خیلی پایین میاره:46:
Steps-Rap
10-04-2010, 19:54
مشکل ازvalue هست اگر نه باید با شیفت برش میداشت
اونجا که با لئوناردو داوینچی هستی رو میگی نه؟؟
value رو عوض کن حل میشه.
چند بار شیفت رو هم زدم ولی چیزی نشد.
کدوم value رو بریزم؟؟؟؟
wordship
10-04-2010, 19:56
خب به این سایت برو تفاوه 8500 و 8600 رو ببین
تقریبا 8600 سه برابر قویتره
من خودم هم این گرافیک هارو داشتم ولی برای gta ارتقا دادم
الان هم 9600 1gb ddr3 دارم.با آخرین گرافیک رزولیشن 1600.900 دارم روون بازی میکنم
بازم ممنون از توضیحت
ممنون ولی اینجا جایه این بحثا نیست تویه یاهو هم مدتیه نیستم
اگر نه جوابت رو میدادم
درضمن نیم برابر هم قویتر نیست
مگر که بری تویه کاره gtx
ولی اینو که من میگم اگه یکی از دوستانت 8500 داشته باشه
با cpu6600
برو تست کن ببین ماله تو که گرافیکت 9600 هست بهتره یا اون که گرافیکش 512 هست ولی
Cpu quad core
داره
اونوقت خودت متوجه میشی.
mirzaei2010
10-04-2010, 19:58
من تو سکانس 3 وقتی در قلعه رو باز می کنم و افرادم میان داخل بعدش اون پسره که میره بالای در دروازه اون رو که می کشم از بازی میاد بیرون و داخل پنجره سرور این ارور رو میده
error: [Errno 10054] An existing connection was forcibly closed by the remote host
values من 200 کیلو بایته اخرین ورژنه تا حالا سه بار بازی رو عوض کردم کسی هست بتونه کمک کنه
wordship
10-04-2010, 20:07
چند بار شیفت رو هم زدم ولی چیزی نشد.
کدوم value رو بریزم؟؟؟؟
بفرما:
mohammad_1ta
10-04-2010, 20:15
سلام دوستان،
من با یه جای این بازی مشکل دارم... (Memory 5: Paperboy)
اونجایی که باید نامه رو از Giovanni بگیریم و به Lorenzo de' Medici برسونیم...
مشکل من اینه که تو نقشه هیچ علامت سبز رنگی رو نشون نمیده که برم به اون یارو نامه رو بدم :13: در نتیجه هیچ کاری تو بازی نمیتونم انجام بدم... فقط دارم میچرخم :19:
wordship
10-04-2010, 20:18
سلام دوستان،
مشکل من اینه که تو نقشه هیچ علامت سبز رنگی رو نشون نمیده که برم به اون یارو نامه رو بدم :13: در نتیجه هیچ کاری تو بازی نمیتونم انجام بدم... فقط دارم میچرخم :19:
بفرما:
hamed_666
10-04-2010, 20:18
سلام من بازي رو روي XP نصب كردم ولي صداي مكالمات رو ندارم صداي موزيك و بقيه هست ولي مكالمه ها صدا ندارند چي كار كنم؟
توي Win 7 هم بازي آواتار نميشه مكالمه هاشو شنيد!؟
به نظرتون مشكل از چيه؟
کسی نیست جواب بده؟
در ضمن بازی های دیگه شرکت یوبی سافت هم احتمالا دیگه راحت کرک میشن. یعنی احتمالا ماه دیگه این موقع ها Splinter Cell Conviction رو بازی می کنیم.
قابل توجه بعضی ها که می گفتن این سیستم DRM یه مشکل خیلی بد برای PC هست و ارزش اونو خیلی پایین میاره:46:
وحید جان من دارم با این راحت بازی میکنم.:
oghtapost
10-04-2010, 20:30
یکی اگه میتونه key pad این بازیو واسه ما بزاره بفهمیم چی به چیه...
عکس کله میزاره بعد میگه دکمشو بزن...!
مم
نون
.
.
wordship
10-04-2010, 20:44
مم
نون
.
.
مگه کدومشو متوجه نمیشی؟
اون دسته شیفته یا خیلیه نمیدونم کدومشو میخوای؟
mohammad_1ta
10-04-2010, 20:50
بفرما:
ممنونم،
ولی فرقی نکرد...
بازم نشون نمیده :41:
MEHDI_2010
10-04-2010, 20:51
مم
نون
.
.
برو به control یازی خودش همه رو گفته
black.assassin
10-04-2010, 20:57
دوستان با جوی استیک هم میشه بازی کرد ؟ اگه میشه بفرمایید که با جوی استیک راحت تره یا کیبورد و موس .
بازی رو همین الان دارم نصبش می کنم . امیدوارم کرکش مشکلی نداشته باشه . :20:
wordship
10-04-2010, 21:07
ممنونم،
ولی فرقی نکرد...
بازم نشون نمیده :41:
یه عکس از مرحله بزار
من خودمم دارم با همین میرم که گزاشتم
kingboy_1978
10-04-2010, 21:12
سلام دوستان..مرحله اخر که همه تو یه اتاقیم و یه دیوار بزرگ با 30 تا تابلو هست رو چطور باید رد کنیم//////کمک سریع میخام....
Hojjat07
10-04-2010, 21:15
سلام دوستان،
مشکل از value عوضش کن
don mohsen
10-04-2010, 21:22
در اين مرحله كه براي بدست اوردن ماسك طلايي چند مرحله رو بايد انجام بديم در مسابقه اي كه بايد بجنگيم بعد از
2 نفر كشتن نفر سومي نمياد چرا بازي هم همينطور ميمونه و فقط در محيط جنگ دور مي زنيم از value 1800
استفاده ميكنم همون كه همه سكانس ها رو داره و سرور 3.1
لطفا سريع تر بگين اگه value داره در ضمن به غير از اون هيچ مرحله اي نيست.
از كدوم پشت بام اخه اينجا هزار تا پشت بام داره ??? :دي
مرسي
آقا پیشنهاد میکنم بیخیال این بازی شی!!!!!!!!:31::31::31:
آقا کل بازیه...:5::5:
واسه بار دوم دارم تمومش میکنم!!!!!!:27::27::5::5:
سری اول تا 98 درسد رفتم save هام مشکل پیدا کرد ولی الان واسه بار دوم به 92 درصد رسیدم که چند ساعت بیشتر وقت نمیخواد!!!!
بعدش save رو واستون میزارم که 100 درصد تمام شده باشه!!!!!!
از الان هم میگم که اسم save به اسم خودم هست "milad" که بعدا نگید از جایی کش رفته!!!!!!:21::21:
MEHDI_2010
10-04-2010, 21:29
در اين مرحله كه براي بدست اوردن ماسك طلايي چند مرحله رو بايد انجام بديم در مسابقه اي كه بايد بجنگيم بعد از
2 نفر كشتن نفر سومي نمياد چرا بازي هم همينطور ميمونه و فقط در محيط جنگ دور مي زنيم از value 1800
استفاده ميكنم همون كه همه سكانس ها رو داره و سرور 3.1
لطفا سريع تر بگين اگه value داره در ضمن به غير از اون هيچ مرحله اي نيست.
عزیز 4 مرحله باید برای ماسک بری
از value 1902 که چند صفحه پیش است استفاده کن
MEHDI_2010
10-04-2010, 21:32
سلام دوستان..مرحله اخر که همه تو یه اتاقیم و یه دیوار بزرگ با 30 تا تابلو هست رو چطور باید رد کنیم//////کمک سریع میخام....
30 تابلو رو باید بچرخونی با نقشه یه کشور درست بشه
اول کناره ها رو درست کن که باید یک خط ریز درست بشه
از کناره ها به وسط بیا ok میشه
kingboy_1978
10-04-2010, 21:32
دوستان خواهشن کمک ...مردم:41: مرحله ای که 30 تا قاب کنار هم که توش نامه های قدیمیه و جمع همه جمع و همه تو یه اتاقیم رو باید چیکار کنم .......
سلام به جمیع حشاشین عزیز :دی
سوال داشتم.من الان نسخه ی pc رو بخرم باید چند تا DVD باشه و برای نصب به چه مشکلاتی بر میخورم؟؟؟ نصبش که ادم پیرکن نیست؟؟؟
دوستان خواهشن کمک ...مردم:41: مرحله ای که 30 تا قاب کنار هم که توش نامه های قدیمیه و جمع همه جمع و همه تو یه اتاقیم رو باید چیکار کنم .......
30 تابلو رو باید بچرخونی با نقشه یه کشور درست بشه
اول کناره ها رو درست کن که باید یک خط ریز درست بشه
از کناره ها به وسط بیا ok میشه
عزیز e رو میگیری eagle vision که شد خیلی راحت میتونی قابهارو با کلیک راست بچرخونی تا تنظیم بشند و نقشه جغرافیایی کل زمین رو درست میکنی همین!!!!!!:8::8:
MEHDI_2010
10-04-2010, 21:36
سلام به جمیع حشاشین عزیز :دی
سوال داشتم.من الان نسخه ی pc رو بخرم باید چند تا DVD باشه و برای نصب به چه مشکلاتی بر میخورم؟؟؟ نصبش که ادم پیرکن نیست؟؟؟
2 تا dvd
نصبش که معمولیه و کاره خاصی هم تداره
فقط برا کرک اگه کرک سالم داخل dvd نبود از پست اول استفاده کن
kingboy_1978
10-04-2010, 21:42
عزیز e رو میگیری eagle vision که شد خیلی راحت میتونی قابهارو با کلیک راست بچرخونی تا تنظیم بشند و نقشه جغرافیایی کل زمین رو درست میکنی همین!!!!!!:8::8:
...چطور یه نقشه درست کنم ؟؟؟؟ اونجا فقط متنه ....هرچی میچرخونم تغییری نمیکنه میشه یکم بیشتر توضیح بدی داداش...ممنونت میشم ....ایشالا جبران کنم:41:
MEHDI_2010
10-04-2010, 21:46
...چطور یه نقشه درست کنم ؟؟؟؟ اونجا فقط متنه ....هرچی میچرخونم تغییری نمیکنه میشه یکم بیشتر توضیح بدی داداش...ممنونت میشم ....ایشالا جبران کنم:41:
با متن کاری نداشته باش دوستمون که گفت
e رو میگیری یه سری خطوط قرمز میشن اینا رو بچرخون تا اتصال بین خطوط برقرار بشه
همطور که گفتم از دور شروع کن و به وسط بیا
hassan_magic2000
10-04-2010, 22:02
سلام دوستان
من توی سکانس 12 فکر کنم هستم
اونجا که باید 9 نفر رو بکشم
یکیشون روی کشتی هستش باید بدون فهمیدن افرادش بکشمش
هرکار میکنم بازم میفهمن
چطوری برم ؟
ممنون
amirhambushi
10-04-2010, 22:03
بچه ها واقعا دستتون دارد نکنه اگه با کمک شما نبود هیچ وقت نمیتونستم بازی رو تمام کنم قول میدم هر فایلی که ÷یدا کردم برای شما هم بذارمش:20::20::31::46::46::11::10:
black.assassin
10-04-2010, 22:14
دوستان منم بازی رو نصبیدم . بازی توسط شرکت click pc game تکثیر شده بود . نصب آسان داشت و هیچ کرکی نکردم و به راحتی دارم بازی می کنم و داخل پوشه کرک فقط یک vlue بود که حتی اونم خودش کپی کرد . دیگه از بحث کرک میایم بیرون و مرسیم به داستان و گیم پلی بازی و ... .
امیدوارم یوبی سافت دیگه از این فکرا به کلش نزنه . چون 2 ماهه ما رو حسرت به دل گذاشته بود .
از همه دوستان هم که اینجا رو آپدیت نگه داشتن ممنونم .
siavashjal
10-04-2010, 22:30
دوستان منم بازی رو نصبیدم . بازی توسط شرکت click pc game تکثیر شده بود . نصب آسان داشت و هیچ کرکی نکردم و به راحتی دارم بازی می کنم و داخل پوشه کرک فقط یک vlue بود که حتی اونم خودش کپی کرد . دیگه از بحث کرک میایم بیرون و مرسیم به داستان و گیم پلی بازی و ... .
امیدوارم یوبی سافت دیگه از این فکرا به کلش نزنه . چون 2 ماهه ما رو حسرت به دل گذاشته بود .
از همه دوستان هم که اینجا رو آپدیت نگه داشتن ممنونم .
اتفاقا مال من هم مال همین شرکته. فقط من سرور و value رو ارتقا دادم.
سلام ...منم اجرا کردم...:31:
اونجام که لئوناردو شمشیر میده بهمون قفل میکنه...چه کنم ؟؟ کدوم ولیو رو بریزم ؟؟
خواهشا ولیویی بدید که تا مرحه آخر نیاز به عوض کردن نباشه ...خیلی ممنونم :11:
keyvan1985
10-04-2010, 22:58
دوستان عزیز من باید چیکار کنم اینجا ؟؟
golmohammadi
10-04-2010, 23:05
سلام بچهها
ما هم شروع کردیم
در ابتدا یه سوال :
من حین گیم سیستمم کم نمیاره
اما تو دموها صدا و تصویر اختلاف دارند
به تنظیمات گرافیکی هم دت نزدم
رزولیشنش تو اخرین بود
یه چیزی جالب بود برام
میشه حین راه رفتن و براحتی پولای مردم را دزدید .. ..
در ضمن دموها فرق کرده اند
چون در نسخه قبل دمو هم جزئی از بازی بود و البته میشد تا یه حدی دوربین را تغییر داد
اما در این نمیشه دوربینو دستکاری کرد .
MEHDI_2010
10-04-2010, 23:06
اگه منظورت hidden blade هست که قفل نمیکنه
باید شماره 2 رو بزنی
اگه منظورت hidden blade هست که قفل نمیکنه
باید شماره 2 رو بزنی
دوست عزیز آخرین ولیو رو قرار میدی واسم ؟؟
ممنونم
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
راستش من تو همون مرحله اول گیر کردم و دوتا مشکل دارم : 1. حدود 5 تا ویو پوینت(همون برج) وجود داره که من بالای همش رفتم ولی بیشتر از دوتا برام ثبت نمیشه 2.هربار که وارد بازی میشم ازم میخواد که برم پیش اون یارو تا یه نامه رو براش جا به جا کنم ولی وقتی از اتاق میام بیرون هیچ جای خاصی روی نقشه مشخص نشده که برم اونجا . در واقع دیگه هیچ کاری ندارم که انجام بدم. اینم بگم که همه پولایی که میگیرم سیو میشه
ببخشید اگه طولانی شد ممنون میشم اگه سریع جواب بدید
MEHDI_2010
10-04-2010, 23:20
دوست عزیز آخرین ولیو رو قرار میدی واسم ؟؟
ممنونم
ببین من خودم از این استفاده میکنم
نصب کن با آخرین value هم هست
alibararsani8
10-04-2010, 23:25
سلام دوستان اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.
من اونجا گیر کردم که با عمویست و میگه تو باید مبارزه یاد بگیری.و بعد با یه مرده تو میدونه جنگه که میگه button1رو بزن ولی هرچی میزنم کاری نمیکنه .به نظر شما مشکل از چیه؟ ؟
value؟
ولی فکر نکنم چون وقتی دانلود کردم نوشته بود آخرینه؟
night lord
10-04-2010, 23:36
ببین من خودم از این استفاده میکنم
نصب کن با آخرین value هم هست
مسخره نکنید ولی من دوتا سوال دارم:
یکی که اصلا این value چیه؟:31: و منم باید نصب کنم؟؟ من بازیو راحت نصب و بازی کردم.
دو اینکه من نسخه یک بازی رو بازی کردم تا وسطاش رفتم (فکر کنم سه تا شهر رو هم آزاد کردم)
بازی بسیار زیایی بود ولی چون خیلی مراحل تکراری بود دیگه حصلم نیومد بیخیال شدم حالا
اصلا ماجرای بازیو نمیدونم اصلا اون آقای آلتایر چرا میرفت به گذشته؟؟ این پسره چرا میره ؟؟
و اونایی رو که این پسره و دختره اول بازی میزنن و فرار میکنن کین؟؟
MEHDI_2010
10-04-2010, 23:45
مسخره نکنید ولی من دوتا سوال دارم:
یکی که اصلا این value چیه؟:31: و منم باید نصب کنم؟؟ من بازیو راحت نصب و بازی کردم.
دو اینکه من نسخه یک بازی رو بازی کردم تا وسطاش رفتم (فکر کنم سه تا شهر رو هم آزاد کردم)
بازی بسیار زیایی بود ولی چون خیلی مراحل تکراری بود دیگه حصلم نیومد بیخیال شدم حالا
اصلا ماجرای بازیو نمیدونم اصلا اون آقای آلتایر چرا میرفت به گذشته؟؟ این پسره چرا میره ؟؟
value رو درست نمیدونم ولی فکر کنم رابطه بازی با اینترنت مجازی است که اگر داخل یه مرحله مشکل داشتی و ایراد از بازی بود با نسخه آخر ok میشه
داخله پکی که شما خریدی crack به صورت اتوماتیک نصب شده به خاطره همین دیگه نیاز به دانلود crack نداشتی اما به نظر من آخرین value رو بگیر و جایگزین کن
rouzbehshahgaldi
10-04-2010, 23:57
[/COLOR]یچه ها این پیغام ربطی به 64bit بودن ویندوزنداره.من xp 32 نصب می کنم بازم میگه اینو تو نت سرچ کردم میگن برا اینه که .Net framework 3 بایدنصب باشه گرفتم نصب کردم بازم همینو میگه این چیه قضیش؟داره روانیم می کنه :19:کسی نمی دونه::41:
eslamy_iut
11-04-2010, 00:01
:11::8::8:
تبریک خوشحال شدم مشکلت حل شد فقط کلید 2 رو که پایین F2 هست بزن
اینم آخرین value 1902
king-hitler2
11-04-2010, 00:01
[/COLOR]یچه ها این پیغام ربطی به 64bit بودن ویندوزنداره.من xp 32 نصب می کنم بازم میگه اینو تو نت سرچ کردم میگن برا اینه که .Net framework 3 بایدنصب باشه گرفتم نصب کردم بازم همینو میگه این چیه قضیش؟داره روانیم می کنه :19:کسی نمی دونه::41:
مشکل از سروره از اینجا کمک بگیر حله
eslamy_iut
11-04-2010, 00:03
سلام دوستان اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.
من اونجا گیر کردم که با عمویست و میگه تو باید مبارزه یاد بگیری.و بعد با یه مرده تو میدونه جنگه که میگه button1رو بزن ولی هرچی میزنم کاری نمیکنه .به نظر شما مشکل از چیه؟ ؟
value؟
ولی فکر نکنم چون وقتی دانلود کردم نوشته بود آخرینه؟
یه عکس بگیر تا بفهمم کجای کاری
night lord
11-04-2010, 00:08
و اونایی رو که این پسره و دختره اول بازی میزنن و فرار میکنن کین؟؟ قسمت اول سوالمو جواب گرفتم اینم یکی جواب بده خیلی خوب میشه:46:
mirzaei2010
11-04-2010, 02:44
من تو سکانس 3 وقتی در قلعه رو باز می کنم و افرادم میان داخل بعدش اون پسره که میره بالای در دروازه اون رو که می کشم از بازی میاد بیرون و داخل پنجره سرور این ارور رو میده
error: [Errno 10054] An existing connection was forcibly closed by the remote host
values من 200 کیلو بایته اخرین ورژنه تا حالا سه بار بازی رو عوض کردم کسی هست بتونه کمک کنه
kkain-blood
11-04-2010, 08:15
سلام
دوستاني که اين مشکل رو دارند فايل زير رو دانلود و نصب کنند اگر مشکل حل شد پست اول رو ويرايش ميکنم ...
من مرحله آخر هستم و مشکلي نداشتم با همين روش ... روي دو تا سيستم خونه هم تست کردم ...
فايل هاست کلا جايگزين ميشه که کار درستي نيست !!!
مثلا براي من حتي براي کرک برنامه Alcohol که براي رايته نيز جهت کرکش و جلوگيري از وصل شدنش به سرور خودش (که اگه بشه برنامه خراب ميشه) نيز موجوده و خيلي مثال ها مثل اين ...
شايد کاري کردند که فايل اديت بشه که فکر نميکنم چون چند تاشون رو بررسي کردم ...
به هر حال اگه بگيد براي کدوم شرکته خوب ميشه ...
اخه يکيشون عين همين بود که تا مرحله سه ميرفت و مشکل داشت ...
حرف شما درست بود اواسط بازی مشکل پیدا کرد از server شما استفاده کردم حل شد ممنونم!
Dream Of Fly
11-04-2010, 09:58
من assassinو نصب کردم به خوبی و خوشی اجرا میشه ولی وقتی میرم روی view point هاش و eagle vision رو می زنم عین شماره ی یک دوربین می چرخه و بعدش می نویسه Map Updated ولی Update،Map نمیشه و فقط اون اولیه ی که با داداشش رفتن روش نقشه رو باز می کنه!
بقیه شون بعد از syncoronize شدن حتی علامت view point هم از رو نقشه حذف نمیشه!
تازه وقتی به اون ماموریت که باباش بهش یه document میده که به lorenzo de medici بدم میرسم تو نقشه نشون نمیده که این یارو در کدام گوری جای دارد که نقشه رو بهش اسنادو بهش برسونم!
دوستان یاری کنید، من دارم از بی assassin ی می میرم!!!:41::41::41:
manuelcalavera
11-04-2010, 10:21
آقا من شنیده بودم 2 تا سیکوئنس نداره ، واسه من هم 12 رو کامپلیت نوشت هم 13 رو ، یعنی نسخه ی پی سی Sequence ها کامله ؟
siavashjal
11-04-2010, 10:40
من assassinو نصب کردم به خوبی و خوشی اجرا میشه ولی وقتی میرم روی view point هاش و eagle vision رو می زنم عین شماره ی یک دوربین می چرخه و بعدش می نویسه Map Updated ولی Update،Map نمیشه و فقط اون اولیه ی که با داداشش رفتن روش نقشه رو باز می کنه!
بقیه شون بعد از syncoronize شدن حتی علامت view point هم از رو نقشه حذف نمیشه!
تازه وقتی به اون ماموریت که باباش بهش یه document میده که به lorenzo de medici بدم میرسم تو نقشه نشون نمیده که این یارو در کدام گوری جای دارد که نقشه رو بهش اسنادو بهش برسونم!
دوستان یاری کنید، من دارم از بی assassin ی می میرم!!!:41::41::41:
شما باید فایل values رو عوض کنی. یه سری به پست اول همین تایپیک بزن اون جا می تونی value های جدید پیدا کنی.
jericho-sina
11-04-2010, 11:28
دوستان اواخر بازی اونجا که باید 30 تا codax page رو جمع کنیم
میخوام بدونم که همه این 30 تا تو یه شهره یا پراکنده است
چون من 28 تا حالا پیدا کردم
در طول بازی
ولی نمیدونم اون 2 تا کجاست؟
باید حتما اول از eagle point ها فهمید؟
کمک
ممنون
alibararsani8
11-04-2010, 11:44
سلام دوستان من اینجا گیر کردم که تو سکانس 3 هست همون اولش و میگه باید button1 رو بزنی.آخرین value رو هم دان کردم ولی درست نشد.
دوستان اواخر بازی اونجا که باید 30 تا codax page رو جمع کنیم
در طول بازی
کمک
ممنون
توی همه شهر ها است باید بگردی توی نقشه جاشون مشخصه . البته من هم مثل شما این مشکل را داشتم 28 تاشو پیدا کرده بودم و ان 2 را هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم تا اینکه یک از دوستان سیوش را برام گذاشت و من از سیو ان رفتم
golmohammadi
11-04-2010, 12:13
سلام دوستان من اینجا گیر کردم که تو سکانس 3 هست همون اولش و میگه باید button1 رو بزنی.آخرین value رو هم دان کردم ولی درست نشد.
گذاشتن عکسهای مستقیم با سایز بالاتر از 800*600 باعث میشه هم صفحات دیرتر لود بشند
و هم صفحه بهم بریزه
ابتدا سایز عکس را به 800*600 تغییر بده
بعد اینجا بزارش
در ضمن چرا با گوشی عکس گرفتی؟
میتونستی اسکرین شات بگیری
night lord
11-04-2010, 12:18
دوستان ترو خدا یکی جواب مارو هم بده . پستم هی میره آخر صفحه کسی نمیخونتش.
کاش منم انگلیسی بلد بودم.:41:
online_amin
11-04-2010, 12:37
باید بری همه شهرها رو بگردی و هر چی Codex هست رو پیدا کنی. Codex ها در نقشه با یه آیکن طومار نمایش داده شدن و وقتی میرسی بهشون میبینی که توسط چند مامور محافظت میشن.
باید دقت داشته باشید که همه شهرها حتی همون Village رو هم باید بگردید. تو نقشه نگاه کنید و Codex ها رو خواهید یافت.
فراموش نکنید که ونیز اون طرف کوهستان هست که یه مسیر خیلی طولانی هست. باید ونیز هم برید.
پیدا کردن اونها آسونه, اما راه رفتن زیاد ورسیدن به اونها کسل کننده.
MEHDI_2010
11-04-2010, 12:40
دوستان ترو خدا یکی جواب مارو هم بده . پستم هی میره آخر صفحه کسی نمیخونتش.
کاش منم انگلیسی بلد بودم.:41:
اون پسره و دختره یکیش خودتی desmond یکیش دکترت lucy که تو شماره 1 هم بودند
altair و ezio از اجداد desmond هستند
Bigwarrior
11-04-2010, 12:47
شما باید هر 30 تا caodex page ها رو پیدا کنی وگرنه راهت نمیده!!
برو تو تمام شهرا بگرو 30 تا رو کامل کن
alibararsani8
11-04-2010, 12:50
گذاشتن عکسهای مستقیم با سایز بالاتر از 800*600 باعث میشه هم صفحات دیرتر لود بشند
و هم صفحه بهم بریزه
ابتدا سایز عکس را به 800*600 تغییر بده
بعد اینجا بزارش
در ضمن چرا با گوشی عکس گرفتی؟
میتونستی اسکرین شات بگیری
ok.واسه اینکه وقتی با پرینت اسکرین میگرفتم مثل فیلم صفحه سیاه میاد.
mirzaei2010
11-04-2010, 13:12
بلاخره کسی جواب منو نداد این ارور مشکلش چیه لطفا اگه نمی دونید حداقل یه جواب بدید
همین
من تو سکانس 3 وقتی پسره رو می کشم از بازی میاد بیرون اینم ارور
king-hitler2
11-04-2010, 13:52
نوشته شده توسط [jericho-sina
]دوستان اواخر بازی اونجا که باید 30 تا codax page رو جمع کنیم
در طول بازی
کمک
ممنون
==================
سلام
الان کل این قسمتو گشتم یکی از بچه ها قبلا این مشکل رو دشت یه نفر کمکش کرده بود حالا فکر کنم [eslamy_iut بود
حالا اگه بتونی دوباره جواب بدی ممنون
خودم این مشکل رو دارم
[/I]
STON-COLD
11-04-2010, 13:57
بازی کرک شده یا همون افلاین فقط هست؟
siavashjal
11-04-2010, 14:01
دوست عزیز کرک شده ولی کرک آفلاین هست.
اگه یه سری به پست اول این تایپیک بزنی همه چیز دستت می یاد.
alibararsani8
11-04-2010, 14:08
خواهشا یکی جوابمو بده بد جوری تو کفم
آقا جان مادرتون من این بازی رو داشتم بازی می کردم با همون کرکی که آموزش توی فروم هست ولی یه دفع برق خودنمون رفت از اون موقع بعه بعد بازی دیگه اجرا نشد که نشد..ویندوز هم عوش کردم هم xp رویختم هم seven ولی روی هیچ کدوم دوباره اجرا نمیشه ونصفه بازی رو رفته بودم ............اعصابم داره به هم می ریزه .......
همه کارها رو می کنم و وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم بازی میره ولی همون صفحه اول بازی میاد بیرون ............
vahidgame
11-04-2010, 14:17
اتفاقا منم الان اینجا گیر کردم. هیچ دکمه ای کار نمی کنه! کسی نمی دونه مشکل از چیه؟
سلام بچه ها من بازیو رو تا سکانس 9 10 رفتم.ویندوزم xp هست.
ولی امروز اومدم رو لب تاپ نصب کنم که ویندوزم 7 هست .
همون بازیرو وقتی اجرا می کنم ارور an internet.... رو داد چی کار باید بکنم هر کاری می کنم درست نمیشه همه چیز ها رو هم نصب کردم.
wordship
11-04-2010, 14:29
سلام بچه ها من بازیو رو تا سکانس 9 10 رفتم.ویندوزم xp هست.
ولی امروز اومدم رو لب تاپ نصب کنم که ویندوزم 7 هست .
همون بازیرو وقتی اجرا می کنم ارور an internet.... رو داد چی کار باید بکنم هر کاری می کنم درست نمیشه همه چیز ها رو هم نصب کردم.
:
wordship
11-04-2010, 14:39
خواهشا یکی جوابمو بده بد جوری تو کفم
اصلا ربطی به VALUE نداره که
اگه نگاه کنی قسمت بالا سمت راست میگه چیکار کنی
فکر کنم دومشی؟
کاری نداره اون علامت ها رو بالا نگاه کن دکمه بزن
سومیش هم باید 3 باز از دست یکیشون همینطور شمشیرش رو بگیری اسونه
و چهارمیش هم باید بری نزدیک طرف تا خواست بزنتت اسپیس بزنی و از دستش فرار کنی
تا 3 بار:31:
:
wordship جان راه دیگه ای نداره.
من دایل آپ دارم.21. مگه.اینترنت زغالیه.الان زغال تموم کردم.:31:
STON-COLD
11-04-2010, 14:44
من با ارور An internet connection is required
مواجه میشم
هاست رو هم ویرایش کردم نشد
alibararsani8
11-04-2010, 14:51
فکر کنم دومشی؟
مرسی .ولی عزیز جان اگه دکمه ای رو میزد که دیگه گیر نمی کرد مشکل اینجاست که هیچ دکمه ای عمل نمی کنه.
wordship
11-04-2010, 14:53
مواجه میشم
این کرک تمامیه مشکلات رو حل میکنه:
wordship جان راه دیگه ای نداره.
من دایل آپ دارم.21. مگه.اینترنت زغالیه.الان زغال تموم کردم.:31:
نفتیش کن aDSL
مرسی .ولی عزیز جان اگه دکمه ای رو میزد که دیگه گیر نمی کرد مشکل اینجاست که هیچ دکمه ای عمل نمی کنه.
بیا:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواجه میشم
نقل و قول پست بالا نگاه کن برو توش یه کرک هست .
فکر کنم مشکلت حل بشه.
vahidgame
11-04-2010, 14:59
فکر کنم دومشی؟
مثل اینکه متوجه منظور ما نشدی. کلا هیچ هر حرکتی نمیشه کرد و هیچ دکمه ای کار نمی کنی و فقط میشه با موس جهت دوربین رو حرکت داد. یعنی حتی جلو هم نمیره! توی تنظیمات رفتم درست بودش. الان دوباره یه بار دیگه هم رفتم همین جوری بودش و تغییر نکرده بود. نمی دونم مشکل از چیه:13:
یه نفر میشه یه Value درست بذاره شاید مشکل ما هم حل شدش.
سلام دوستان
من یه مشکلی تو این بازی دارم،اونم اینه که وقتی Q رو میزنم،به هیچ وجه نمیتونم خنجر یا Dagger رو انتخاب کنم.
من الان سکانس 7 رو تموم کردم ولی هنوز نمیتونم انتخابش کنم.
خواهشا منو راهنمایی کنین،ممنون.
manuelcalavera
11-04-2010, 15:02
آقا من شنیده بودم 2 تا سیکوئنس نداره ، واسه من هم 12 رو کامپلیت نوشت هم 13 رو ، یعنی نسخه ی پی سی Sequence ها کامله ؟
نبود ؟؟؟
آقا این Glyph هارو آنلاک کنید خیلی حال داد فیلمش ، یا لا اقل بگردید توی یوتوب پیدا کنید
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
ولی کاش تموم نمیشد ، چقدر معما توش داشت!
king-hitler2
11-04-2010, 15:05
نوشته شده توسط [jericho-sina
]دوستان اواخر بازی اونجا که باید 30 تا codax page رو جمع کنیم
در طول بازی
کمک
ممنون
==================
سلام
الان کل این قسمتو گشتم یکی از بچه ها قبلا این مشکل رو دشت یه نفر کمکش کرده بود حالا فکر کنم [eslamy_iut بود
حالا اگه بتونی دوباره جواب بدی ممنون
خودم این مشکل رو دارم
wordship
11-04-2010, 15:11
مثل اینکه متوجه منظور ما نشدی. کلا هیچ هر حرکتی نمیشه کرد و هیچ دکمه ای کار نمی کنی و فقط میشه با موس جهت دوربین رو حرکت داد. یعنی حتی جلو هم نمیره! توی تنظیمات رفتم درست بودش. الان دوباره یه بار دیگه هم رفتم همین جوری بودش و تغییر نکرده بود. نمی دونم مشکل از چیه:13:
یه نفر میشه یه Value درست بذاره شاید مشکل ما هم حل شدش.
دقیقا منظورتون رو فهمیدم
ولی من خودم value خودم رو که باهاش مراحل رو رفته بودم تویه چند صفحه قبل قرار دادم
اگه مشکل حل نشد
کلا کرک و value رو عوض کن
کرک خودم هم تویه پست هایه بالا هست
hadibahal
11-04-2010, 15:15
سلام من تو قسمتی که یاد می داد وسایل کشته شده هارم برداری نتونستم این کار رو بکن
یکی میشه لطف کنه بگه کدام کلید ها رو باید فشار بدم؟؟؟؟؟
دوست عزیز برای این کار اگه دکمه ها رو تغییر نداده باشید باید Shift رو نزدیک وسایل فرد کشته شده بزنید تا برش دارید.
آقا کسی به مشکل ما رسیدگی نمیکنه؟
من نمیتونم خنجر رو انتخاب کنم.
hadibahal
11-04-2010, 15:39
2 روبزنی خنجر رو انتخاب می کنه
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
Assassins Creed 2-OFFLINE SERVER v0 44
لینک دانلود
.
سلام دوستان !
من یک جا گیر کردم ، میشه راهنمایی کنید ؟!
مرحله 13 مموری فکر کنم 5 ! اونجا که باید 7 ، 8 نفر توی شهر رو بکشیم !
یه یارویی توی کشتی هست و دور تا دورش سرباز ! کسی هم نباید متوجه حضور من بشه !
هر کاری میکنم منو میبینن ! چطوری باید اون یارو رو بکشم !
با تشکر
Assassins Creed 2-OFFLINE SERVER v0 44
لینک دانلود
.
دوست عزیز اگه امکان داره تو یه جا دیگه هم آپ کن چ.ن هات فایل واسه من فی...ر هست .
نه منظورم Hidden Blade نیست.منظورم Dagger هست که نمیتونم انتخابش کنم الانم سکانس 7 رو تموم کردم.
خواهشا یکی کمک کنه.
hadibahal
11-04-2010, 16:11
دوست عزیز اگه امکان داره تو یه جا دیگه هم آپ کن چ.ن هات فایل واسه من فی...ر هست .
mohsence
11-04-2010, 16:41
سلام
من همه اين كارارو كردم ولي هيج يوزر نيم و پسوردي رو قبول نميكنه
Mohammad_666
11-04-2010, 16:57
آقا آخرین کرک برای اجرای این بازی کدومه اینقدر اینجا کرک هست آدم گیج میشه لطفا یکی رو بگید که 100درصد کار کنه خواهش با آموزش !
یا اصلا توی یک کلام کلیه چیزای هایی که برای اجرای این بازی به غیر از خود بازی که دارمش چیه منونم!
kolahghermezi
11-04-2010, 17:04
server 0.4.1 assassins creed2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C+AC+2
سلام
اونجا رو رد کردم !
مرحله 13 رو تموم کردم و حالا برگشتم به شهر عموم ! نوشته باید 30 تا کودکس جمع کنم اما من 17 تا جمع کردم !
کسی میتونه کمک کنه که از کجا کودکس باید جمع کنم ؟!
با تشکر
wordship
11-04-2010, 17:13
آقا آخرین کرک برای اجرای این بازی کدومه اینقدر اینجا کرک هست آدم گیج میشه لطفا یکی رو بگید که 100درصد کار کنه خواهش با آموزش !
یا اصلا توی یک کلام کلیه چیزای هایی که برای اجرای این بازی به غیر از خود بازی که دارمش چیه منونم!
این کرک تمامیه مشکلات رو حل میکنه:
hassan_magic2000
11-04-2010, 17:45
سلام دوستان
من توی آخرین سکانس هستم
باید کودکس ها رو جمع کنم
28 تا جمع کردم ولی 2 تا مونده که 3 ساعت داشتم دنبالشون میگشتم بازم پیداشون نکردم
value عوض کردم بازم چیزی نبود
توی mountains هم رفتم اونجا هم چیزی نبود
لطفا کمکککککککککک کنید....
ممنون
foxy_2009
11-04-2010, 17:48
سلام دوستان
من توی آخرین سکانس هستم
باید کودکس ها رو جمع کنم
28 تا جمع کردم ولی 2 تا مونده که 3 ساعت داشتم دنبالشون میگشتم بازم پیداشون نکردم
ممنون
شما با استفاده از fast travel به همه ی شهر های موجود سفر کردی ؟ نیاز به گشتن نیست اگه باشه رو map خودش با علامت یه برگه مانند نشون می تش... یادمه 2 تاش تو یکی از شهرهای کوچیک بود به هر حال یه بار دیگه با fast travel به همه شهرها سفر کن و map رو نگاکن( باز کردن map نیاز نیست)
سلام
اونجا رو رد کردم !
مرحله 13 رو تموم کردم و حالا برگشتم به شهر عموم ! نوشته باید 30 تا کودکس جمع کنم اما من 17 تا جمع کردم !
با تشکر
بايد بري به همه شهر ها اگه به نقشه دقت كني كودكس هارو نشون ميده همون هايي هستن كه چند تا سرباز هم مواظبت مي كنن ازش.
30 تا بايد بگيري بعد ميري پيش عموت.
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
سلام دوستان
من توی آخرین سکانس هستم
باید کودکس ها رو جمع کنم
ممنون
شما هم بايد به نقشه نگاه كني..اگر ديديد كه نشون نميده بايد پوينتهاي رو كه ميريد بالا مي پريد رو باز كنيد.
دقت كنيد بريد به همه شهرها وو بگرديد.
foxy_2009
11-04-2010, 17:49
سلام
اونجا رو رد کردم !
با تشکر
اگه روی map نگاه کنی یه icon هایی هست مثله طوماره،اونا جاهای codex هان
hassan_magic2000
11-04-2010, 17:53
یعنی باید ویو پوین ها رو انجام بدم ؟ همون دید عقاب ؟؟؟
اخه چند جا بود که کودکس ها جایی بودن که مپ آپدیت نشده بود
باید مپ رو آپدیت کنم ؟!!
ممنون
یعنی باید ویو پوین ها رو انجام بدم ؟ همون دید عقاب ؟؟؟
اخه چند جا بود که کودکس ها جایی بودن که مپ آپدیت نشده بود
باید مپ رو آپدیت کنم ؟!!
ممنون
اره مپ رو اپديت كن نشون ميده....اسم شهر يادم رفت ولي 2 تا كه مي گي مونده تو اون شهريه كه تاريك هستش مثل اينكه
طاعون اومده اونجاست.
Bigwarrior
11-04-2010, 18:03
سلام
شماها دیگه خستتون نشد انقد در مورد کرک و سرور حرف زدین؟؟
من که بازی رو رفتم تا سکانس 7 رفتم دیدم دیگه خیلی صحنه داره پاکش کردم:31:
بچسبید به آهنگاش:
این چند ا از آهنگاشه که البته چنداشو من نشنیده بودم و تو بازی هیچوقت ندیدم:31:
alibararsani8
11-04-2010, 18:12
یعنی کسی نمیدونه؟حداقل یکی آخرین valueرو بذاره.
Bigwarrior
11-04-2010, 18:32
خب شما بگو مرحله چشه؟؟یارو نمیاد جلو؟؟رد نمیشه؟؟چشه؟؟
فکر نکنم از والو باشه
mehdiporbaba
11-04-2010, 18:39
من از طرف دار های سری اول این بازی بودم
اما واقعا موندم شما از چی این بازی خوششتون اومده
این بازی به شدت پسرفت کرده
گرافیک بد نسبت به قبلی دموهای بی روح
نورپردازی افتضاح ناکارامدی تو داستفاده از شیدر ها و عدم توانایی در استفاده کامل از dx11 dx 12 و.....گم پلی در همون سطح شماره قبلی مونده و پیشرفت نکرده
این همه سر و صدا و جنجال برای چیه؟
متاسفانه ما ایرانی ها همین طوریم چون نمی تونیم به چیزی دست پیدا کنیم فکر می کنیم خدا هستش
این بازی رو در مقابل بازی هایی مثل mass effect 2،mafia 2 beta، battle field bad company حتی یه بازی استراتژیک مثل tropico قرار بدید متوجه میشید که اصلا این بازی از لحاظ گرافیم و گیم پلی حرفی برای گفتن نداره تو گیم اسپات از نظر بازی کن ها(نه منتقد ها) User Score5.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفته،این یعنی افتضاح یه بازی
در ضمن تمام بازی ها رو گرافیک بالا یعنی در اخرین سطح ممکن و در صورت ساپورت با dx11 بازی می کنم کسی که همچین گرافیکی رو دیده حتما می تونه متوجه گرافیک افتضاح این بازی بشه و درک می کنه من چی میگم
wordship
11-04-2010, 18:42
قائدتا باید وقتی f رو میزنی
تمرین شروع شه
اگه نه value ایراد داره
hassan_magic2000
11-04-2010, 18:44
اره مپ رو اپديت كن نشون ميده....اسم شهر يادم رفت ولي 2 تا كه مي گي مونده تو اون شهريه كه تاريك هستش مثل اينكه
طاعون اومده اونجاست.
ممنون دوست عزیز ولی اونجا هم نبود کل نقشه رو آپدیت کردم ولی بازم نبود
خدااااا....
کسی دیگه چیزی در مورد این 2 تا کودکس نمیدونه ؟ :41:
vahidgame
11-04-2010, 18:45
خب شما بگو مرحله چشه؟؟یارو نمیاد جلو؟؟رد نمیشه؟؟چشه؟؟
فکر نکنم از والو باشه
منم مشکل این دوستمون رو دارم. هیچ حرکتی نمی کنه.
Value هم چند تا عوض کردم ولی درست نشدش.
wordship
11-04-2010, 18:50
نورپردازی افتضاح ناکارامدی تو داستفاده از شیدر ها و عدم توانایی در استفاده کامل از dx11 dx 12 و.....گم پلی در همون سطح شماره قبلی مونده و پیشرفت نکرده
متاسفانه ما ایرانی ها همین طوریم چون نمی تونیم به چیزی دست پیدا کنیم فکر می کنیم خدا هستش
این بازی رو در مقابل بازی هایی مثل mass effect 2،mafia 2 beta، battle field bad company حتی یه بازی استراتژیک مثل tropico قرار بدید متوجه میشید که اصلا این بازی از لحاظ گرافیم و گیم پلی حرفی برای گفتن نداره تو گیم اسپات از نظر بازی کن ها(نه منتقد ها) گرفته،این یعنی افتضاح یه بازی:
در ضمن تمام بازی ها رو گرافیک بالا یعنی در اخرین سطح ممکن و در صورت ساپورت با dx11 بازی می کنم کسی که همچین گرافیکی رو دیده حتما می تونه متوجه گرافیک افتضاح این بازی بشه و درک می کنه من چی میگم
اره درسته ولی دیگه نه به اون اندازه که شما میگین
شاید جایی از بازی موندین ازش متنفر شدین نه؟
ولی بازم راسته
این تاپیک جمعیتش به 28 تا هم رسیده بود.
این هم اخرین value برایه دوستانی که میخوان بدون تعویض value
یکسره تا مرحله تکمیل نقشه برن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
night lord
11-04-2010, 19:09
دوستان من همون اول بازی گیر کردم اونجایی که میره پیش پدرش و پدرش بهش میگه DOCUMENT فلانیو ور دار بیار بده به فلانی که وشما میتونی اکسپت یا دیاکسپت کنی. بعدش چیکار باید بکنم؟؟
واین value رو چیکارش باید بکنم؟ این value مرحله هارو آزاد میکنه؟؟
Steps-Rap
11-04-2010, 19:15
آقا من اومدم بازی رو الان اجرا کنم این ارور اومدد:
you have to shut down any previous Ubisoft launcher sessions before starting a new one
مشکل چیه؟؟
vahid2533
11-04-2010, 19:24
آقا من اومدم بازی رو الان اجرا کنم این ارور اومدد:
you have to shut down any previous Ubisoft launcher sessions before starting a new one
مشکل چیه؟؟
شما باید یکبار سیستم را لوگ آف کنید تا لانچرها بسته شود بعد دوباره لانچر را ران کنید.
namber_one
11-04-2010, 19:25
بعد از یه مدت طولانی سلام به همه
منم بازی رو تموم کردم
بازی بسیار زیبایی بود
از اپیزود سومش خبری نیست؟
saeid127
11-04-2010, 19:58
درود
من بازی رو نصب کردم.بعد از اجرا خودش آخرین ورژن luncher رو دانلود کرد.
حالا وقتی سرور رو اجرا میکنم و بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
اینم ارور سرور:
مشکل از چیه؟
آخرین value رو ریختم!
sir payman
11-04-2010, 20:04
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم و بدون مشکل هم یه 10 دقیقه ای بازی کردم ولی ایراد کار اینجاس که سیو نمیشه بازی و هر بار که اجرا میکنم از اول میاد
ممنون میشم کمکم کنید:11:
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم و بدون مشکل هم یه 10 دقیقه ای بازی کردم ولی ایراد کار اینجاس که سیو نمیشه بازی و هر بار که اجرا میکنم از اول میاد
ممنون میشم کمکم کنید:11:
اگه سیو نمی کنه از ولیو هست ولی من کرکی که دارم بازی می کنم رو آپ کردم و می تونی دانلود کنی تا بدون مشکل مثل من بازی کنی .
حجمش 3 مگابایت هست .
آدرس دانلود کرک :
دوستان من همون اول بازی گیر کردم اونجایی که میره پیش پدرش و پدرش بهش میگه DOCUMENT فلانیو ور دار بیار بده به فلانی که وشما میتونی اکسپت یا دیاکسپت کنی. بعدش چیکار باید بکنم؟؟
ورژن offline server که دارید چنده؟
شما هم می تونید با این کرک بازی رو راحت دنبال کنید .
البته پیش بزرگان جسارت نباشه .:
دوستان من بازی امروز گرفتم ولی کرکی که فروشنده داد الان تو بازی نمیره .من به نت وصلم این که ایرادی نداره.کسی کرکی داره که بشه بازی کرد
دوستان من بازی امروز گرفتم ولی کرکی که فروشنده داد الان تو بازی نمیره .من به نت وصلم این که ایرادی نداره.کسی کرکی داره که بشه بازی کرد
به اینترنت که فکر کنم نباید وصل باشی !
ولی شما هم می تونی با کرکی که تو پست 1362 دادم بازی کنی .
Bigwarrior
11-04-2010, 20:52
سلام
این خارجی ها هم دیگه شورشو در اوردن!!
من سکانس 7 هستم و تا حالا دو تا صحنه ی خیلی ناجور دیدم که خودتون می دونید!!(اول بازی و الطیر!!)
آیا بازم از این صحنه ها در بازی هست؟؟(کاری به تابلو و عکس و ... ندارم)
آیا تو بازی بازم صحنه هست؟؟
واقعا فکر نمی کردم انقدر وقص این قسمت خراب باشه چون فکر می کردم شبیه قسمت 1 هست!!
wordship
11-04-2010, 20:54
خب دوستان با این سرور دیگه نیازی به ولیو نیست
دانلود کنید بعد بزارید بازی اپدیت شه
وبعد کاملا بی درد سر بازی کنید
البته ولیو کامل هم تویه صفحه قبل گزاشتم
اینم سرور بدونه نیاز به ولیو
بفرمایین:
بازی باید حتما تو درایو c نصب بشه؟
wordship
11-04-2010, 20:56
سلام
این خارجی ها هم دیگه شورشو در اوردن!!
من سکانس 7 هستم و تا حالا دو تا صحنه ی خیلی ناجور دیدم که خودتون می دونید!!(اول بازی و الطیر!!)
آیا بازم از این صحنه ها در بازی هست؟؟(کاری به تابلو و عکس و ... ندارم)
آیا تو بازی بازم صحنه هست؟؟
واقعا فکر نمی کردم انقدر وقص این قسمت خراب باشه چون فکر می کردم شبیه قسمت 1 هست!!
دوست عزیز تو که بازیو پاک کرده بودی!!
چی شد تجدید فراش کردی؟
باز نصب کردی؟
مردم برایه جذابیت بازی میکنن نه برایه دو تا صحنه .
بازی باید حتما تو درایو c نصب بشه؟
نه ماله من درایوه دی هست
این بازی رو در مقابل بازی هایی مثل mass effect 2،mafia 2 beta، battle field bad company حتی یه بازی استراتژیک مثل tropico قرار بدید متوجه میشید که اصلا این بازی از لحاظ گرافیم و گیم پلی حرفی برای گفتن نداره تو گیم اسپات از نظر بازی کن ها(نه منتقد ها) User Score5.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفته،این یعنی افتضاح یه بازی
فکر کنم همه متوجه شدند از چرتو پرتهایی که گفتی که هیچی از دنیای بازی-سخت افزار و نرم افزار بارت نیست!!!!!!!:27::27::27:
آخه عزیز directx 12 کو ؟
واسه dircet x 11 هم فقط چند بازی از جمله metro , dirt 2 و چند تا بازی دیگه که اسمشون یادم رفته بیشتر نیومده!!!!!!:13::13:
حالا direct x 12 رو شما کشف کردی... نه؟
حوصله بحث رو هم اصلا باهات ندارم...:2::2::2: برو دوتا بازی انجام بده بعد بیا در مورد بازی صحبت کن... -mafia 2 beta، battle field bad company خنده داره... حالا نمیدونم mass effect 2 رو چطور اومدی؟ ولی فکر کنم یک جا شنیدی اونرو ...نه؟:27::27::27:
س چرا وقتی کرکم همون جای که بازی نصب کردم میریزم ومیگه بازی تو درایو c پیدا نشد.چه کاری باید کرد
wordship
11-04-2010, 21:06
س چرا وقتی کرکم همون جای که بازی نصب کردم میریزم ومیگه بازی تو درایو c پیدا نشد.چه کاری باید کرد
برایه اینکه لانچره بازی میره تویه درایوه C
اقا من به هزار زور وزحمت بازی رو اجرا کردم ولی بازم مشکل دارم!!!!!!!!
بازی سیو نمیشه مثلا 10 تا ماموریت رو میرم بعد که خارج میشم و میخوام دوباره بازی کنم باید از اول بازی برم
کسی نمیدونه دلیل سیو نشدن چیههههههههه؟
wordship
11-04-2010, 21:24
اینم سیو تا سکانس 4:
اگه بخواین هر سکانس یه سیو میزارم
REZAt1980
11-04-2010, 21:26
دوستان ببخشید.
باور کنید تمام نت رو گشتم برای خرید پستی بازی . اما هیچ جا نبود. اون هایی که محصول رو داشتند ، همه شون مشکل فنی داشتند.
لطفا یه جای مطمئن رو معرفی کنید.
d_a_n_t_e
11-04-2010, 21:32
دوستان عزیز من صفحه ها قبل لینک فایل ستاپ Game Launcher رو برای عزیزانی که بازیشون Game launcher نداره گذاشتم ولی دوستان نادیده گرفتن
پس حالا دقت کنید اگه بازیتون Game Launcher نداره از این پست دانلود کنید
اون لینکهایی هم که دوستان میزارن و میگن کپی کنید توی C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher به شرطی عمل میکنه که این فایلی که من گذاشتم و حجمش 4 مگابایته رو دانلود کنید پس اگه بازیتون کلا Game Launcher نداره اول از لینکی که من گذاشتم دانلودش کنید و بعد از نصب یا بزارید آپدیت بشه و یا این لینکهایی که بچه ها میزارن رو دانلود کنید و توی C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher کپی کنید
در هر صورت اگه Game Launcher ندارید دانلود کردن فایلی که من گذاشتم الزامیه
در ضمن از ایجاد کننده تاپیک خواهش میکنم این لینک Game Launcher که گذاشتم رو توی پست اول قرار بده چون بعضی نسخه کلا Game Launcher نداره تا دوستانی که مشکل دارن راحت بتونن با رجوع به پست اول مشکلشون رو حل کنند
kkain-blood
11-04-2010, 21:38
بازی سیو نمیشه مثلا 10 تا ماموریت رو میرم بعد که خارج میشم و میخوام دوباره بازی کنم باید از اول بازی برم
منم همین مشکلو داشتم باید ubisoft game luncher عوض کنی برای من اینجوری درست شد!
black.assassin
11-04-2010, 21:39
دوستان ببخشید.
باور کنید تمام نت رو گشتم برای خرید پستی بازی . اما هیچ جا نبود. اون هایی که محصول رو داشتند ، همه شون مشکل فنی داشتند.
لطفا یه جای مطمئن رو معرفی کنید.
چرا خرید پستی ؟ فکر کنم دیگه الان تو کل ایران بشه بازی رو به صورت کامل و کرک شده پیدا کرد .
اگه خواستی پستی بخری از اینجا بخر :
من بازی تو درایو d نصب میکنم و کرک تو درایوd ولی بازم اجرا نمیشه .چکار کنم
saeid127
11-04-2010, 21:43
کسی جواب پست منو نداد!
کسی نمیدونه؟
Bigwarrior
11-04-2010, 21:43
دوست عزیز تو که بازیو پاک کرده بودی!!
چی شد تجدید فراش کردی؟
باز نصب کردی؟
مردم برایه جذابیت بازی میکنن نه برایه دو تا صحنه .
نه ماله من درایوه دی هست
آخه دوباره نصب کردم دوباره صحنه دیدم:31:
...ALI...
11-04-2010, 21:46
منم همین مشکلو داشتم باید ubisoft game luncher عوض کنی برای من اینجوری درست شد!
همیشه یادت باشه که با یک یوزر و پسورد بری بازی کنی.
black.assassin
11-04-2010, 21:47
من بازی تو درایو d نصب میکنم و کرک تو درایوd ولی بازم اجرا نمیشه .چکار کنم
اگه دی وی دی خریدید فقط بازی رو روی درایو دیگه نصب کنید و چیزای دیگه رو مثل آپدیت و ... روی c نصب کنید حتما
aramesh_61
11-04-2010, 21:59
ببخشید دوست عزیز ولی منم بازیهارو روی آخرین تنظیمات گرافیک بازی میکنم، به نظرم این بازی اگه نگیم گرافیک عالی ولی گرافیک خیلی خوبی داره، نمیدونم شما چه توقعی از گرافیک یه بازی دارید! واقعا شما این بازیو با tropico مقایسه میکنید !!! :18:
(ببخشید که اسپم دادم)
آخه دوباره نصب کردم دوباره صحنه دیدم
این صحنه های بازی کجاست که ما هیچی نمیبینیم ! :31:
sir payman
11-04-2010, 21:59
دوستان مشکل من همچنان پا برجاست و نمیتونم بازی رو سیو کنم. یه values دیگه هم که دوستان لطف کردن دادن رو هم نصب کردم ولی فایده نداشت.
لطفا کمک کنید
دوست عزیز من الان بازی کلا پاک کردم و فقط 2تا دیویدی بازی نصب کردم حالا باید چیکار کنم.میشه از اینجاشو بم بگین که راحت بازی کنم.توی یه سیدی فروشنده یه فایل کرک بم داد .فقط یه فایا اجرای و 3تا فایل نوشتاری.اونارم باید کپی کنم.لطفا کمک میکنید
black.assassin
11-04-2010, 22:03
ببخشید دوست عزیز ولی منم بازیهارو روی آخرین تنظیمات گرافیک بازی میکنم، به نظرم این بازی اگه نگیم گرافیک عالی ولی گرافیک خیلی خوبی داره، نمیدونم شما چه توقعی از گرافیک یه بازی دارید! واقعا شما این بازیو با tropico مقایسه میکنید !!! :18:
(ببخشید که اسپم دادم)
اگه می خواید این بازی گرافیکی مثل metro داشته باشه نباید بخواید که شهری به این پیچیدگی و اجزای مختلف رو ببینید . به عبارتی یا اجزای زیاد بازی یا گرافیک بازی . اگه هر دو رو می خواید باید سیستم high-end داشته باشید و هیچ کمپانی به خاطر کیفیت بازی مشتریاشو از دست نمی ده .
از همون اول بازی صحنه ها شروع میشه و فحش و فحش کاری هم که فراوونه . البته واسه هر کسی اینا صحنه نیستن :دی
alibararsani8
11-04-2010, 22:06
اینم سیو تا سکانس 4:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه بخواین هر سکانس یه سیو میزارم
دستت درد نکنه حالا اینو کجا کپیش کنم؟
black.assassin
11-04-2010, 22:07
دوستان مشکل من همچنان پا برجاست و نمیتونم بازی رو سیو کنم. یه values دیگه هم که دوستان لطف کردن دادن رو هم نصب کردم ولی فایده نداشت.
لطفا کمک کنید
فکر نکنم value ربطی به سیو بازی داشته باشه . اگه نمی تونید سیو کنید شاید از کرک بازیتونه .
دوست عزیز من الان بازی کلا پاک کردم و فقط 2تا دیویدی بازی نصب کردم حالا باید چیکار کنم.میشه از اینجاشو بم بگین که راحت بازی کنم.توی یه سیدی فروشنده یه فایل کرک بم داد .فقط یه فایا اجرای و 3تا فایل نوشتاری.اونارم باید کپی کنم.لطفا کمک میکنید
یه عکس از فولدر کرکت بزار . ممنون
فکر نکنم value ربطی به سیو بازی داشته باشه . اگه نمی تونید سیو کنید شاید از کرک بازیتونه .
یه عکس از فولدر کرکت بزار . ممنون
شرمنده برنامه عکس گرفتن ندارم ولی دقیقا همون فایل 3مگیست که صفحه پیش گذاشتن دوستان
black.assassin
11-04-2010, 22:17
شما به روشی که دوستان تو همین تاپیک گفتن بازی رو کرک کن . دقیق یادم نیست کدوم صفحس .
ولی اگه server.exe رو روی دسکتاپ داری که باید بعد از اجراش بازی رو اجرا کنی و یوزر بسازی و وارد بازی بشی .
golmohammadi
11-04-2010, 22:21
این قسمتو منم نمیدونم چطوری ردش کردم
دکمه ها را هم میده ولی کمی مشکله
باید روشش را پیدا کنی
همون صحنه اولهای بازی یادت رفته ؟
البته زیاد هم صحنه مشکلسازی نبود
جالا نمیدونم چرا اون دوستمون پرسیدند
اکثریت مردم از این صحنه ها دوست دارند ... :20:
yoosef_st
11-04-2010, 22:24
عزیزانِ دل، ما یک سیستمی داریم دارای 2 سیستم عامل
یکی XP در درایو C و دیگری 7 در درایو D که این دومی 64 بیتی هست.
بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردم، تمام مراحل رو هم دقیق و درست رفتم، چند بار هم با اون قسمت Hosts ور رفتم اما باز این ارور "An internet connection is required" رو میده.
یک نکته جالبی که وجود داشت، همون موقعی که بازی رو نصب کرده بودم، بدون اینکه من خودم هیچ کاری کرده باشم این خطهای اضافی شما به فایل Hosts اضافه شده بود.
هم در درایو C و هم D که درایوهای ویندوزها هستن، در مسیر مربوطه خود به خود این فایلهای Hosts درست شده بودند.
البته من باز Edit کردم و همون جوری که شما گفته بودین دستی کردم.
بگین چه کنیم؟
نمیشه فایل Hosts مال یکی از دوستان رو بگیریم ما هم از همون استفاده کنیم؟
هیچ برنامه آنچنانی روی 7 ندارم که بخواد با عوض کردن این فایل به هم بریزه. فقط باهاش بازی میکنم.
Steps-Rap
11-04-2010, 22:26
آقا این value سالم رو بگیریم و تو فولدر بازی دو باره کپی کنیم بعدش دوباره باید از اول بازی رو شروع کنیم یا نه ؟
سلام اقایون من همون مر حله ای هم که باید 9 نفرو بکشی ولی وقتی می خوام view point هارو باز کنم باز نمیشه چیکار کنم؟ والو می خواد گیر نکردم فقط می خوام این view pointهام باز بشه تا بفهمم دکترا و اینجور چیزل کجان یکی کمک کنه:41:
sir payman
11-04-2010, 22:32
ایا بازی اتوماتیک سیو میکنه یا اینکه باید دستی سیو کرد؟
من که بازیو شروع میکنم خودش با یه اکانت به اسم حمید 1969 شروع میکنه ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم بازم از همون اولین سیوی که توش بود شروع میشه بازی و هر چقدر هم که جلو میرم و دوباره بازی اجرا میکنم از همون اولیه میاد.
من که بازیو شروع میکنم خودش با یه اکانت به اسم حمید 1969 شروع میکنه ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم بازم از همون اولین سیوی که توش بود شروع میشه بازی و هر چقدر هم که جلو میرم و دوباره بازی اجرا میکنم از همون اولیه میاد.
خوب از یه slot دیگه استفاده کن بازی هم به صورت اتو و نیمه اتو سیو میشه کسی جواب مارو نمیده؟:18:
sir payman
11-04-2010, 22:38
خوب از یه slot دیگه استفاده کن بازی هم به صورت اتو و نیمه اتو سیو میشه کسی جواب مارو نمیده؟:18:
میشه کمی بیشتر توضیح بدید
ممنون
hassan_magic2000
11-04-2010, 22:53
بلاخره بازی تموم شد....
خیلی عالی بود
این و gta IV بهترین بازی ها ی من بودن
ولی تیتراژش یه طوماری بود برا خودش ... :20:
دوستان من بازی نصب کردم و بعدش کرک تو درایو cنصب کردمولی اجرا نمیشه تو دسکتاپ فایل سرور ندارم .اصلا شبیه این چیزای که میگین نیست
hassan_magic2000
11-04-2010, 22:57
دوستان من بازی نصب کردم و بعدش کرک تو درایو cنصب کردمولی اجرا نمیشه تو دسکتاپ فایل سرور ندارم .اصلا شبیه این چیزای که میگین نیست
شما اول بازی رو نصب کن بعد طبق راهنمایی اینجا عمل کن کار میکنه
shahabprince
11-04-2010, 22:59
کسی جواب پست منو نداد!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی نمیدونه؟
دوست عزیز شما اول فایل زیر رو دانلود کن
بعد اون رو به این ادرس کپی کن
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
دوستان من وقتی سرور باز میکنم مثل تو فیلم اموزشی نیست و یک نوشنه 3خطی میاد و پر نمیشه باید چیکار کنم
siavashjal
11-04-2010, 23:33
مال من هم همون نوشته سه خطی می یاد بعدش روی آیکن بازی کلیک می کنم و وارد بازی می شم. تا الان هم که مشکلی نبوده. البته من هنوز اوایل بازی هستم.
MEHDI_2010
11-04-2010, 23:47
سلام اقایون من همون مر حله ای هم که باید 9 نفرو بکشی ولی وقتی می خوام view point هارو باز کنم باز نمیشه چیکار کنم؟ والو می خواد گیر نکردم فقط می خوام این view pointهام باز بشه تا بفهمم دکترا و اینجور چیزل کجان یکی کمک کنه:41:
عزیز value 1902 که تو چند پست قبلی جاگزین کن ok میشه
دوستان یه برنامه میدن تا من از محیط ویندز عکس بگیرم و اروری که میدرو بزارم تا دویتان کمک کنن
MEHDI_2010
11-04-2010, 23:54
میشه کمی بیشتر توضیح بدید
ممنون
عزیز به این آدرس برو
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWVoZGk\4
هرچی تو این فولدر هستو پاک کن
از اول بیا فکر کنم درست بشه
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
دوستان یه برنامه میدن تا من از محیط ویندز عکس بگیرم و اروری که میدرو بزارم تا دویتان کمک کنن
هر جا داخل ویندوز هستی اون بالای کیبرد دکمه print رو بزن
بعد صفحه paint رو باز کن و ctrl+v رو بزن صفحه save میشه
mirzaei2010
11-04-2010, 23:54
آخرش هم هیچکس جواب ما رو نداد
لعنت به این بازی ما که بیخیالش شدیم ..........:41:
شرمنده همه تو سایت عکس چجوری بزارم
sir payman
12-04-2010, 00:06
عزیز به این آدرس برو
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWVoZGk\4
هرچی تو این فولدر هستو پاک کن
از اول بیا فکر کنم درست بشه
این کار رو هم کردم ولی نشد.
راهی نیست که بشه دستی سیو کرد بازیو؟
AlexMercer
12-04-2010, 03:24
شرمنده همه تو سایت عکس چجوری بزارم
اپلدش کن لینکشو بزار اینجا
megzz.com/
اینجا اپ کن بعد اولین خط رو اینجا بزار
سلام
وقتی server رو باز کریدی روی ایکون بازی کلیک کردی گزینه log out رو بزن و اونجای که نوشته حمید 1969 رو پاک کن و یه اسم دیگه بزار و این اسمو فراموش نکن و بعد دکمه ابی سمت راست رو بزن بعدشم میدونی دیگه دکمه پلی اگه گیر داد و داخل نرفت باز روی ایکون بازی کلیک کن و بعد باز دکمه پلی رو بزن حتی اگه چند بار داخل نرفت همین کارو کن.اخه بعضی وقتا قاط میزنه.
از اون به بعد بازیت با همون اسمی که خودت نوشتی سیو میشه توی لانچر پس یه کپی هم از سیوات بعد هر دفعه بازی بگیر.
امیدوارم درست متوجه حرفت شده باشم و کمکی بهت کرده باشم:31:
فکر کنم همه متوجه شدند از چرتو پرتهایی که گفتی که هیچی از دنیای بازی-سخت افزار و نرم افزار بارت نیست!!!!!!!:27::27::27:
آخه عزیز directx 12 کو ؟
واسه dircet x 11 هم فقط چند بازی از جمله metro , dirt 2 و چند تا بازی دیگه که اسمشون یادم رفته بیشتر نیومده!!!!!!:13::13:
حالا direct x 12 رو شما کشف کردی... نه؟
حوصله بحث رو هم اصلا باهات ندارم...:2::2::2: برو دوتا بازی انجام بده بعد بیا در مورد بازی صحبت کن... -mafia 2 beta، battle field bad company خنده داره... حالا نمیدونم mass effect 2 رو چطور اومدی؟ ولی فکر کنم یک جا شنیدی اونرو ...نه؟:27::27::27:
حرفت تایید میشه plsboy
dx12 ؟ 11 هنوز جا نیوفتاده! همه بازی این نیست که شما همین که رفتی داخل بگی وای چه گرافکی پس بهترین بازیه.نه این بازی جو و گیم پلی و داستان داره
به شخصه اگه گرافیکشو بوق هم بکنن باز بازی میکنم(خنجرشو عشقه!):40:
خدایش گرافیکش نصبت به نسخه قبلیش خیلی بالا رفته.تو به صورت کارکترا نگاه کنی خیلی زیبا حالتشونو نصبت به اون موضوعی که در موردش حرف میزنن میبینی.و یه جا خوندم که بازی DX9 هست(حالا با یه مورد از توانای DX10 که فوکس میده به بازی) یعنی هم شماره 1 بازی و هم 2 هر دو DX9 پس خیلی جالبه که با همون 9 نسخه 2 گرافیکش 100 تای یکشه.
kkain-blood
12-04-2010, 07:47
این کار رو هم کردم ولی نشد.
راهی نیست که بشه دستی سیو کرد بازیو؟
منم همین مشکلو داشتم هر کاری میکردم save نمیشد یه ورژن دیگه از ubisoft game luncher دانلود کردم مشکلم حل شد حدود 10 mg بود. الان راحت دارم بازی میکنم.
اینم مشکل من نمیدونم چیکار کنم.اول بازی نصب کردم بعد کرک بازی که جدید 3مگ حجم داره .
Torch Bearer
12-04-2010, 09:39
بازی خیلی نسبت به نسخه یکش پیشرفت کرده.
سلام
تو مرحله کشتن اون 9 نفر . اون یارو که تو کشتیه رو چه جوری باید کشت. من هرچقدر مخفیانه عمل می کنم بازم می فهمند.
░▒▓█ Adel █▓▒░
12-04-2010, 10:22
بچه ها برین bioshock 2 رو بازی کنین..اساسین چیه..
STON-COLD
12-04-2010, 10:37
وقتی رو میام رو بازی این ارور میده
seied-taher
12-04-2010, 10:43
ممنون از تاپیکی که راه انداختین.......
siavashjal
12-04-2010, 10:50
بازی خیلی نسبت به نسخه یکش پیشرفت کرده.
نسخه دوم اصلا قابل مقایسه با نسخه اول نیست و خیلی بهتر شده. از همه نظر هم گرافیک و گیم پلی و از همه مهمتر داستان بازی و روند انجام بازی که دیگه خیلی کار تکراری نمی خواد انجام بدی.
به نظر من به عنوان یکی از بهترین بازی ها و شاید هم بهترین بازی سال 2010 انتخاب بشه.
eslamy_iut
12-04-2010, 11:09
شما نباید از ubisoftgamelauncher بازی رو اجرا کنید
باید برین محل نصب و از assassinscreed2game.exe بازی رو اجرا کنید
Loaded_nigga
12-04-2010, 11:14
از همه ی دوستان واقعا متشکرم. . بلاخره تونستم با کمک عزیزان بخصوص eslamy_iut و Wordship بازی رو اجرا کنم .
مشکل اصلی برای خیلی ها که نمی تونن بازی رو اجرا کنن اینه که DvD هاشون غیر حرفه ای هست که فقط با installshield بطور سطحی بازی رو به هارد کپی میکنن و بازی بالا نمیاد
و تنها راه چاره تهیه DVD های تست شده و تمیز میتونه باشه ... من هم همین مشکل تصویر بالا رو داشتم که با تعویض DVD کاملا حل شد
الان وسطای بازی هستم و بجرات میتونم بگم که این بازی شاهکار یوبی سافت هست و فکر نکنم به این زودی هیچ بازی اکشن سوم شخصی بتونه جلوش قد علم کنه . . . با تشکر از زحمات همه .
siavashjal
12-04-2010, 11:25
شما رسیدی به وسطاش ولی من آروم آروم دارم بازی رو جلو می برم . می خوام از گرافیک و داستان بازی لذت ببرم. لامسب خیلی طبیعی ساخته این یوبی سافت. خودت رو در ایتالیای قرون وسطی حس می کنی.
what a wonderfull game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Loaded_nigga
12-04-2010, 11:31
شما رسیدی به وسطاش ولی من آروم آروم دارم بازی رو جلو می برم . می خوام از گرافیک و داستان بازی لذت ببرم. لامسب خیلی طبیعی ساخته این یوبی سافت. خودت رو در ایتالیای قرون وسطی حس می کنی.
what a wonderfull game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
اونجاش که عموش تو ویلا میبره زیرزمین مجسمه ها ی اساسینز رو نشونمون بده، به یکی از مجسمه ها میرسه که نوشته این مجسمه ی DARiUSH هست از بزرگترین اساسین های سرزمین PERSiA بوده و برای اولین بار . . . .
من که مغزم سوت کشید...!!!
سلام
تو مرحله کشتن اون 9 نفر . اون یارو که تو کشتیه رو چه جوری باید کشت.؟ من هرچقدر مخفیانه عمل می کنم بازم می فهمند.
دوستان کسی نبود این مرحله رو رد کرده باشه و بنده رو راهنمایی کنه ؟
با تشکر...
Loaded_nigga
12-04-2010, 11:38
با تشکر...
شماره مرحله چنده ؟ منظورم Sequence چنده ؟
شماره مرحله چنده ؟ منظورم Sequence چنده ؟
سکانس 13 دیگه .
اسم فارسی این بازی چیه !!
و ایا ارزش خرید رو داره !!
اسم فارسی این بازی چیه !!
و ایا ارزش خرید رو داره !!
شما دیگه ای کجایی برادر من. اگه گیمر باشی امکان نداره تاحالا اسمشو نشنیده باشی. اسم فارسیش فرقه قاتلینه . و یکی از بهترین بازی های کامپیوتره . شما بهتره اول برید شماره یک رو بازی کنید تا با بازی آشنا بشید بعد این شماره رو بازی کنید.
hadibahal
12-04-2010, 12:15
سلام
2 تا مشکل دارم
1- نمی تونم اسلحه افرادی رو که می کشم بردارم (کدام کلید ها رو باید بزنم shift رو هر جقدر می زنم یا نگه می دارم بر نمی داره)
2-بعد اینکه پدر Enzo رو کشتن رفتم یک زن رو ملاقات کردم و یاد داد چه طوری بین مردم مخفی شم ولی دیگه حالا مامورت ندارم
خود بازی راهنمایی می کنه و میگه انگشت نما نباش؟؟؟؟
باید برم لباس ها رو در بی یارم ؟
vahidreza2007
12-04-2010, 12:21
دوستان من تو سكانس 4 و مرحله 4 انجا كه يه سرباز رو تعقيب ميكنيم اين ميره پيش بقيه سربازا و قتي اون سربازا رو مي كشيم يه در اون بالاي ديوتر هستش كه ميريم بازش ميكنيم و اخرش ميرسيم به يه جايي كه يه تابوت هستش و فكر كنم محل نگهداري جواهرات هم بود . اقا من اينجا گير كردم تو نقشه دو تا علامت سبز ميده ولي ويكشيون كه همين جلوي در رو نشون ميده وقتي نزديك ميشم چيزي واسه انجام دادن نيست و يكي از اون علامت هاي سبز رو كه همون جلوي اون در بزرگ كه ورودي اون محل بود رو نشون ميده كه اون در بسته شده و نميشه رفت اون طرف حالا من بايد چيكار كنم تو اون علامت هاي سبز ؟
من اخرين وليو و سرور رو هم ريختم لانجر رو هم اپديت كردم
راستي من سيو كلي بازي رو دارم چطور ميتونم از يه سيو بعد اين مرحله كه توش هستم بازي رو انجام بدم ؟
hadibahal
12-04-2010, 12:27
1910_values
لینک دانلود
بعد از اکسترکت 187 کیلو بایت می شه
سلام
دوستان من نسخه دو دیسک بازی رو گرفتم اما بعد از نصب میگه باید username;password براش درست کنی بعدشم که میسازی میگه حالا
cd-key رو وارد کن مشکل از کجاس؟ چکار باید بکنم؟:41:
Bigwarrior
12-04-2010, 12:41
سلام
من اونجایی که باید برای اولین بار سوار کایت داوینچی بشیم مشکل پیدا کردم!!
اول رفم و کایتم خورد زمین اما مرحله رد شد!!قبل از این که سیو کنه اومدم ی دفعه از بازی بیرون ا دوباره برم و کایت رو برونم!!اما وقتی میرم دم خونه ی داوینچی و در میزنم وقتی وارد خونه میشه ی علامت تعجب میاد وسط صفحه(لود)ولی دیگه از علامت تعجبه رد نمیشه!!
سلام
دوستان من نسخه دو دیسک بازی رو گرفتم اما بعد از نصب میگه باید username;password براش درست کنی بعدشم که میسازی میگه حالا
cd-key رو وارد کن مشکل از کجاس؟ چکار باید بکنم؟:41:
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
دوست من خوب که نسخه اوریجینال رو به احتمال زیاد داری!
اول patch 1.01 رو واسش نصب کن بعد هم طبق مرااحلی که در اولین صفحه نوشته شده پیش برو و آخرین value رو هم از صفحه قبلی توی فولدر server بزار و بازی رو اجرا کن... همین...:10::10:
vahidreza2007
12-04-2010, 13:01
سلام دوستان .
اقا يه اشتباهي كردم سيو هام پريد .
لطفا يكي از دوستان حالي بده به من و سيو سكانس 4 و مموري 4 رو يا از اول سيو سكانس 5 رو بذاره تا من ادامه بدم بازي رو ؟ ايشالا يك در دنيا 1000 در اخرت نصيبش بشه :10:
دوستان منتظري كمك هايتان هستيم . اگه سيوش رو يكي به من نده من بازي رو پاك ميكنم ميرم افسرده ميشم .:31: :19:
دوست من خوب که نسخه اوریجینال رو به احتمال زیاد داری!
اول patch 1.01 رو واسش نصب کن بعد هم طبق مرااحلی که در اولین صفحه نوشته شده پیش برو و آخرین value رو هم از صفحه قبلی توی فولدر server بزار و بازی رو اجرا کن... همین...:10::10:
ممنون
حالا این پچو از کجا دانلود کنم؟
MEHDI_2010
12-04-2010, 13:12
ممنون
حالا این پچو از کجا دانلود کنم؟
یا به اینترنت وصل باش تا خوده بازی دانلود کنه
یا برو از تو اینترنت خودت بگیر تو خوده سایته ubisoft هم هست
حجمش حدوده 20 mb هست
با تشکر...
خوب به لطف راهنمایی های مکرر دوستان این مرحله رو رد کردم و سکانس 13 تموم شد.
با تشکر...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.