ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

d_a_n_t_e
02-04-2010, 23:40
من الان به اونجا رسیدم که 10 تا عکسه و میگه 5 تاشون شباهت دارند ولی نمیدونم کدوما شباهت دارن لطفا کمک کنید

راه حلش رو فهمیدم : نقاشی هایی که سیب دارند اصلی هستند

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

بازی کلا 12 تا مرحله است.
مرحله 1 تا 11 + مرحله 14 که می شه مجموعا 12 تا!!!(مرحله 12 و 13 از حافظه اتظیو با انیموس مشکل داره و تو داستان بازی این دو مرحله رو خودش می پره جلو)
چه جوری می گید از مرحله 15 هم می شه جلو تر رفت؟!!!

مرحله نه دوست عزیز من اشتباه نوشتم ماموریت های اصلی بازی رو منظورم بود

شرمنده

omidtb
02-04-2010, 23:41
از دوستان اگر کسی فایل hosta ویرایش شده خودشو واسه من آپلود کنه ممنون میشم چون من هنوز نتونستم وارد بازی بشم:41:

HORROR
02-04-2010, 23:45
سلام
به نظر شما این بازیرو تهیه کنم یا نه؟ هنوز کرکی خوبی براش درست نشده؟

alireza2099
02-04-2010, 23:47
ضمن عرض تبریک به تمام Pc Gamer های محترم :10: میخواستم بپرسم کدوم گروه بازی رو کرک کرده؟
هر گروهی هست واقعا جای تقدیر و تشکر داره:40:
واقعا شگفت زده شدم . :18: البته من قبلا توی Bc گفتم بازی ظرف کمتر از یک ماه کرک میشه ولی با این همه حرفای ناامید کننده کم کم خودم هم داشتم ناامید میشدم .:31:
الانم دارم بازی میکنم بازی رو minimizeکردم دارم این پست رو میدم از بس که هیجان زده شدم :27:
واقعا هکرها:40: تونستن قدرتشون رو به رخ شرکتهای بزرگ که اینقدر خودشون رو همه فن حریف میدونن بکشونن .
Ubisoft Gone

omidtb
02-04-2010, 23:50
من وقتی روی server.exe کلیک میکنم ارو میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed_dij
02-04-2010, 23:51
14 بار لعنت کن ubisoft رو و این متن رو به صورت sms به 14 نفر ارسال کن فردا یه خبر خوب میشنوی :31: شاید خبر کرک شدن ac2 باشه .
لطفا کوتاهی نکن:21:
خدایی حال کردین دیشب اینو نوشتم امروز همه چیز به حقیقت پیوست
خدایی دیشب اینو نوشتم فکر کنم همه بچه ها فرستادن ها!!!!!!!!!!!!!!!:27::31::40::11: خبر خوبه رو هم شنیدن اصلا خدایی دیشب به دلم خورده بود بازی امروز کرک میشه که شد
خیلی خوشحالم چون از روزی که یوبی خبر ساخت ac2 رو منتشر کرد واسه اومدن بازی روزشماری میکردم این اواخر دیگه داشتم ناامید میشدم

خدایا خداوندا برس به داد ما pc بازها.
خدایا امیدمون تویی ناامیدمون نکن.

نمیخواستم بگم چون ریا میشه ولی باید بگم همش دعاهای خیر من پشتش بود که کرک شد

omidtb
از دوستان اگر کسی فایل hosta ویرایش شده خودشو واسه من آپلود کنه ممنون میشم چون من هنوز نتونستم وارد بازی بشم:41:

یکیم به داد ما برسه...

nima sohrabi
سلام به همه عزیزان خوشجیل و مشجیل خودم
واقعا مرسی
تشکر از همه دوستانی که واقعا بی حرف و حدیث و جو پراکنی اخبار را میرساندند
دمتون گرم (جزغاله)
دارم از خوشحالی بال در میارم
همین الان که این پست را مینویسم بازی داره نصب میشه
فقط از یک چیز وقتی پست ها را می خوندم آی حرص میخوردم
بعصی ها هنوز بونه میگرفتن
مثلا:...اقا عکس بذارید....اقا ثابت کنید.....اقا دروغ...اقا اصلی خوبه.....اقا فایده نداره......
برادران من بس کنید
زشته:2:

alireza2099
02-04-2010, 23:55
یکیم به داد ما برسه...

بفرما

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین الان اپ کردم.

AlexMercer
02-04-2010, 23:58
چرا دوستان نمی خوان این بحث ها رو رها کنن. به جای این مسائل راجع به خود بازی بحث کنید. دوستانی که مشکل دارند از طریق پیام خصوصی یا چت یا .................... مشکلاتشون رو حل کنن.

امیدوارم مدیران انجمن یه نظارتی به این تایپیک داشته باشند.

این تایپیک در باره خود بازی هستش نه درباره کرک کردن بازی یا ساخت سرور یا مسائلی از این قبیل.

حداقل یه تایپیک دیگه ایجاد کنید و در اون جا در باره کرک و ..................... صحبت کنید.

:31::31: چیه داداش ناراحتی کرک شده؟ پس ناراحت باش. بازی که تا همین دیشب کرک نشده بود و اونایی هم که رو کنسول بازی کرده بودن چند ماه پیش تموم کرده بودن چه بحثی به جز بحث در مورده کرک داره؟ تو معروف ترین فروم ها هم بحث در مورد کرکه این بازیه نه چیزه دیگه ای.پس جوش الکی نزن و خودتو نخود هر آش نکن و اسپم نزن. شما انگار ناراحتی بچه های دیگه نون صبرشون رو دارن میخورن و بازی رو کرک شده بازی مینن شما 20 تومن دادی پوله شماره سریال؟ ولی پسته اخرت یادمه مایه دار بودنت رو به رخ همه میکشیدی و میگفتی 20 تومن که پول نیست ادم برای بازی بده حالا چیه ناراحت شدی کرک شده 20 تومن از عیدی هات پریده؟:31::31::2::27::27::21::21::19:

از دوستان عزیز بابت این اسپم عذر میخوام.:10:

Reshadgp
02-04-2010, 23:58
واقعا دمشون گرم که کرک کردن و پوز یوبی رو زدن ! دم ساسانم گرم که اولین نفر بود این خبر رو داد !!!!! تا الان تو بازی بودم کلی کیف کردم !!!!!

omidtb
03-04-2010, 00:01
بفرما

همین الان اپ کردم.

این فایل txt که من فایل اصلی ویرایش شدشو میخوام

morti18
03-04-2010, 00:06
سلام دوستان
واسه من ارور اینترنت میده !
عکسش :
خواهشا کمک کنید !

dr.vampire
03-04-2010, 00:26
بالاخره کرک شد :18: :8: :8: :8:

اگه کسی با این کرک بازی رو کامل تموم کرد اینجا خبر بده . . .

amirpcp30
03-04-2010, 00:27
من وقتی روی server.exe کلیک میکنم ارو میده

سلام
من هم همین مشکل رو دارم
هیچ کرک و پچی نصب نکردم فقط بازیو نصب کردم بعد آموزش پست 2484 رو همان طور که گفته شده بود انجام دادم
حالا باید چیکار کنم؟
جواب بدید ممنون میشم
سپاس

abolfazl_gallant
03-04-2010, 00:28
سلام دوستان
واسه من ارور اینترنت میده !
عکسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهشا کمک کنید !

منم مشکل شما رو داشتم هیچ راهی ندیدم به جز تعویض ویندوز ولی درست شد:31: به نظر من اگه حوصله داری این کارو بکن

morti18
03-04-2010, 00:29
ممنون از راهنماییتون ! abolfazl_gallant
شاید فردا این کارو بکنم !
با تشکر

mhomeily
03-04-2010, 00:33
ميبينم که همه اخلاقشون خوب شده!
امير جان کرک رو مستقيم تو درايو C اکسترکت کن شايد مشکلت حل بشه.

---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

ممنون از راهنماییتون ! abolfazl_gallant
شاید فردا این کارو بکنم !
با تشکر

ورژن لانچرت قديميه بدون کرک بازي رو ران کن تا اپديت بشه

hamed_dij
03-04-2010, 00:37
این فایل را دانلود کنید این فایلی است که به صورت مجازی کامپیوتر شما را سرور یوبی میشناسه (باید یه سری تنظیماتی را انجام دهید تا کامپیوتر شما سرور یوبی باشه)

بعد از دانلود هم براتون بصورت عکس گزاشتم و هم به صورت متن راهنمایتون میکنم

تا این موقع تا مرحله 5 باز شده بود . با این دیتابیس شما می تونید 15 مرحله رو بازی کنید . فقط کافیه که فایل رو اکسترت و در پوشه DRM-Ac2-Off-Line.Server- خودتون تو پوشه source بریزید

اونی که بیشتر از 5 مرحله باز میمنه تو این لینک هست :
url][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/url]

alireza2099
03-04-2010, 00:41
این فایل txt که من فایل اصلی ویرایش شدشو میخوام

این فایل رو خودم ویرایش کردم الانم دارم بازی میکنم.

hamed_dij
03-04-2010, 00:44
AlexMercer عزیز اون سرور مجازیه که تمام مراحل یا به گفته خودت 15 مرحله رو میشه باهاش رفت لینکش اینه؟

لطفا جواب بدید
ما که تو شهرمون بیشتر از e1 زغالی نداریم تا بازی رو dawn کنیم
تو چه فروشگاه اینترنتی میشه ac2 رو پیدا کرد لینک بدین تا اینترنتی سفارش بدم بیصبرانه منتظر بازی کردنشم البته چندتا مرحلش رو با xbox تو کلوپ سر کوچمون رفتم.

AlexMercer
03-04-2010, 00:45

دوتا value جدید

morti18
03-04-2010, 00:47
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

ورژن لانچرت قديميه بدون کرک بازي رو ران کن تا اپديت بشه

ببخشید متوجه منظورتون نمیشم ! لانچر چی بید ؟!
چطوری باید آپدیت کنم !
سرور رو تقیر دادم !
با تشکر

mhomeily
03-04-2010, 00:57
ببخشید متوجه منظورتون نمیشم ! لانچر چی بید ؟!
چطوری باید آپدیت کنم !
سرور رو تقیر دادم !
با تشکر
UbisoftGameLauncher
جهت آپديت کردن اين بايد بون دستکاري تو فايل ويدوز يکبار بازي رو اجرا کني. اگه الان اين کار رو بکني ورژن فايل به 1.0.0.117 ارتقا پيدا ميکنه. بعد طبق روش کرک عمل کن.(اگه فايل ويندوزو دست زدي اول به حال اول برش گردون)

eslamy_iut
03-04-2010, 01:23
کرک Assassin's Creed II

اگه از دست کرک سرور آفلاین و ارور های مسخره ی اون جون به لب شدین راه حلش اینجاست و توصیه میکنم هر کی با کرک سرور هم بازی میکنه بی خیال بشه چون کرک سرور همواره باید یه سری فایل رو به موتور بازی بفرسته که شدیدا سرعت رو پایین میاره :2: کرک SKIDROW هیچ اروری نداره و بی نقصه:40: در ضمن بعد از ریختن این کرک سیو شما شناسایی نمیشه برای حل این مشکل آموزش سیوها رو در پایین بخونید/لینکهای مولتی آپلود 8 تا لینک از سرور های مختلف میده شاید یه چند تایی ایراد داشته باشن ولی همیشه hotfile و 2share کار میکنن

کرک SKIDROW :

این کرک جدیدترین کرک هست و با یه copy و paste ساده کل سیستم Digital Rights Managment اوبی سافت رو منحل میکنه

1-بازی رو نصب کنید و بازی رو به ورژن 1.01 ارتقا بدین اینم لینک version 1.01 update بعد از دانلود فقط اجرا کنید بازی به طور اتوماتیک آپدیت میشه

یا

اگه موقع ریختن فایل UPDATE1.01 با ارور could not retrieve installation folder! insallation will be aborted مواجه میشید 2 راه حل هست:
1-فایل های اجرایی که در پایین هست رو بگیرید و طبق دستور العمل اونها عمل کنید
2- dvd شما مشکل داره که باید عوض بشه با یه نسخه ی تمیز

2-بازی رو کرک کنید اینم لینک کرک SKIDROW

بعد از دانلود فایل و خارج کردن از حالت فشرده باید فایل ubiorbitapi_r2.dll رو در آدرس زیر بریزید و overwrite (رونویسی) کنید

(اگر شما مسیر بالا رو در کامپیوتر ندارید یا با ارور unable to find ubisoft game launcher مواجه میشید فایل زیر رو دانلود کنید:

فایل رو بعد از خروج از حالت فشرده در C:\Program Files بریزید)

3-آموزش سیوها:

آموزش نگه داشتن سیو ها برای انتقال به کامپیوتر دیگر یا تجدید ویندوز (دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)

پوشه ی سیو شما قبل از کرک SKIDROW:

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4

هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد

به این پوشه برید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید

پوشه ی سیو شما بعد از کرک SKIDROW:

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4

فایل های اجرایی:

فایل های Assassin'sCreedII.exe و Assassin'sCreedIIGame.exe رو در محل نصب بازی و ubisoftgamelauncher.exe رو در مسیر زیر بریزید

فقط در صورتی تشکر کنید که کرک واستون کار کرده

worldclass
03-04-2010, 01:31
سلام
دوستان ایا با کرکی ارائه شد ایا میشه منتظر اومدن نسخه کامل بازی در چند روز اینده در بازار ایران بود؟

ashkan1313
03-04-2010, 01:48
دوستان من همه کار ها رو درست انجام دادم ولی میگه به اینترنت نیاز داره ضمنا داخل برنامه سرور هم اروری مثل 404 مرورگر میده. ضمنا آخرین نسخه سرور مجازی یعنی DRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.3.2 رو هم میتونید از لینک زیر دانلود کنید:

ضمنا خواهش میکنم کمک کنید جرا بازم نیاز به اینترنت داره؟

من 252 تاپیک این فروم و دنبال کردم و همه دستور العمل ها رو هم انجام دادم مخصوصا این آخریه که سرور مجازیه. حتی آخرین نسخه DRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.3.2 رو هم دانلود کردم ولی ارور نیاز به اینترنت میده. کسی میتونه کمک کنه؟

از دوستانی که دارن بدون مشکل بازی می کنن و حالشو می برند درخواست می کنیم مارو هم بی نصیب نذارندو گیم رو به دست ماهم برسونن.(مفتی نمیخواییم میخریمش ازتون)

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید من دیگه زیاد نمیتونم بیام اینترنت چون فقط 60 مگابایت از ترافیکم مونده. من تمام مراحل رو طی کردم حتی آخرین نسخه سرور مجازی رو از وبلاگ deluxepc.mihanblog.com گرفتم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکل چیه که نه در XP و نه در Seven 64bit نمیتونم بازی رو اجرا کنم در هر دو ویندوز همین ارور رو میده چی کار کنم تو رو خدا کمک کنید.

hamhami_333
03-04-2010, 07:53
سلام به همه ببخشید من یه چند روزی غایب بودم تا حالا کرکی اومده اگه هست فقط لینک بدین با لینک پست هایی که زحمت راهنمایی رو کشیدین

بفرمایید

---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:52 AM ----------

سلام
دوستان ایا با کرکی ارائه شد ایا میشه منتظر اومدن نسخه کامل بازی در چند روز اینده در بازار ایران بود؟

بله ایشالا چند وقت دیگه همه جا پر میشه بازیش :8:

NINJA0098
03-04-2010, 08:14
شرمنده صفحات زیاده حسش نیست تو همه بگردم این بازی رو حتما باید وقتی بازی کرد که آنلاین هستیم؟!

Mohammad_Sn2001
03-04-2010, 08:41
دوستان واسه اینم باید به اینترنت وصل باشیم که؟

نه اینترنت نمیخواد

tahoori
03-04-2010, 08:47
جدیدترین Valuses

ASM Gamer
03-04-2010, 08:49
سلام، جون هر کی دوست دارین جواب منو بدین. این بازی رو از کجا میشه گرفت؟ اگه باید دانلود کنم آدرسش چیه؟ بد جور تو کف این بازی موندم. تورو خدا کمک کنید.......

sasanrezanezhad
03-04-2010, 09:11
سلام دوستان واقعا که همتون نمونه اید
من اولین کسی بودم که تونستم بدون نیاز به اینترنت و توسط این برنامه اجراش کنم که همتون هم گل کاشتید یه تشکر هم نکردید و هی دارید کپی برداری می کنید

ازتون خیلی ممنونم که این کار ها را با من میکنید
من با چه زحمتی تونستم فیلم اموزشی و عکس و غیره براتون تهیه کنم و ...
اگه سوالی دارید میتونید به انجمن سیمز47 امده و سوال خود را بگید

hamhami_333
03-04-2010, 09:40
سلام، جون هر کی دوست دارین جواب منو بدین. این بازی رو از کجا میشه گرفت؟ اگه باید دانلود کنم آدرسش چیه؟ بد جور تو کف این بازی موندم. تورو خدا کمک کنید.......

دوست من اینجا واسه فروش گزاشته maniyasoft

ali_ranger22
03-04-2010, 09:58
پست اول آپدیت شد و آموزش هایی که دوستان گذاشته بودن رو توی پست اول گذاشتم
خواهشا هر کی اومد گفت چطوری کرک کنم به پست اول ارجاعش بدین تا اینجا شلوغ پلوغ نشه
هر کی هم آموزش جدیدی گذاشت می زارم تو پست اول

kortol
03-04-2010, 10:06
دم همتون گرم این آخر عیدی حالی بهمون دادید....................خداییش دیگه داشتم برای 360 اقدام می کردما .....!!!!!!!!!! دست همه درد نکنه ..........

morti18
03-04-2010, 10:14
UbisoftGameLauncher
جهت آپديت کردن اين بايد بون دستکاري تو فايل ويدوز يکبار بازي رو اجرا کني. اگه الان اين کار رو بکني ورژن فايل به 1.0.0.117 ارتقا پيدا ميکنه. بعد طبق روش کرک عمل کن.(اگه فايل ويندوزو دست زدي اول به حال اول برش گردون)

دوباره سلام
ممنون از راهنماییتون !
لانچر آپدیت شد ، ولی مشکل برطرف نشد !
با تشکر

hamhami_333
03-04-2010, 10:27
سلام بچه ها کسی میتونه یه خلاصه ای از داستان نسخه 1 این بازی بگه که چی بودیم چی شدیم که الان میخوایم 2 رو بازی کنیم سر در بیاریم ماجرا چیه

DXHHHH
03-04-2010, 10:30
سلام
من هم همین مشکل رو دارم
هیچ کرک و پچی نصب نکردم فقط بازیو نصب کردم بعد آموزش پست 2484 رو همان طور که گفته شده بود انجام دادم
حالا باید چیکار کنم؟
جواب بدید ممنون میشم
سپاس
اقایون فایل library رو از حالت زیپ در بیارید درست می شه اپدیت جدیدی نیومد؟:8:

shahabprince
03-04-2010, 10:32
دوباره سلام
ممنون از راهنماییتون !
با تشکر

اخرین سرور مجازی رو دانلود کن اگه خدا بخواد مشکلت حله:5:
اینم لینک دانلود

AlexMercer
03-04-2010, 10:39
ورژن جدید نرم افزار و اخرین vALUE

eslamy_iut
03-04-2010, 11:11
خوب دوستان بازی کرک شد و الان دارم از عموم یاد میگیرم فقط میخوام بدونم قضیه ی این vALUE ها چیه که تا به یه سری از مراحل خاص میرسیم باید بریزیم توی drm offline

Meis@M
03-04-2010, 11:12
اینم آموزش افلاین بازی کردن بازی

eslamy_iut
03-04-2010, 11:20
دوباره سلام
ممنون از راهنماییتون !
با تشکر

من کامل بهت میگم اول بازی رو پاک کن دقت کن که توی unistall کردن assassins creed 2 جدا و ubisoft game launcher جدا unistall میشن پس هر دو رو پاک کن بعد از نصب بازی اول یه بار کانکت شو و launcher رو آپدیت کن بعد برو host رو تغییر بده و کارای دیگه باید قبل کرک کردن حتما یک بار به نت وصل بشی و launcher رو آپدیت کنی

online_amin
03-04-2010, 11:28
خوب دوستان بازی کرک شد و الان دارم از عموم یاد میگیرم فقط میخوام بدونم قضیه ی این vALUE ها چیه که تا به یه سری از مراحل خاص میرسیم باید بریزیم توی drm offline

دقیقا, یعنی هر وفت نمیدونستی که باید کجا بری و روی نقشه چیزی بهت نگفته باید آپدیت کنی. باید Value.db رو جایگزین کنی.

من کامل بهت میگم اول بازی رو پاک کن دقت کن که توی unistall کردن assassins creed 2 جدا و ubisoft game launcher جدا unistall میشن پس هر دو رو پاک کن بعد از نصب بازی اول یه بار کانکت شو و launcher رو آپدیت کن بعد برو host رو تغییر بده و کارای دیگه باید قبل کرک کردن حتما یک بار به نت وصل بشی و launcher رو آپدیت کنی

آقا بگیر Assasin رو پاک کن و از اول نصب کن. بعد مستقیما روی آیکن AssassinsCreedIIGame.exe دابل کلیک کن. بعد باید آپدیت کنه. بعد بیا بیرون (بدون اینکه لوگین کنی یا کار دیگه ای...). حالا مراحل کرک رو انجام بده. بازی باید اجرا بشه.

اگر نشد ویندوزت رو عوض کن. آخرین گزینه همین هست.

masoudtr
03-04-2010, 11:47
من میخوام برم این بازی را بخرم
ورژن خاصی اش را باید بخرم که این کرک ها روشون کار کنه یا هر چی بود فرق نمیکنه؟

the bank job
03-04-2010, 12:02
همچين زيادم خوشحال نباشين اين كرك تا 5 مرحله بيشتر بهتون سيو نميده!

Mohammad_Sn2001
03-04-2010, 12:05
کمک کمک

من توی مرحله ای که PAOLA بهش مخفی شدن توی مردم رو یاد میده گیر کردم دنبالش میریم یه دوری کوتاه توی شهر رو میزنم جوری که نباید مامورا من رو ببینن ولی وقتی که بر میگردیم سرجای اولمون دیگه چیزی نمیگه چرا ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟

نمیدونمم که چرا از داخل بازی عکس نمیگیره عکسهایی رو که میگیرم همشون سفید میوفتن

black.assassin
03-04-2010, 12:05

شما چرا جوش می زنی ؟

the bank job
03-04-2010, 12:11
شما چرا جوش می زنی ؟
چه ربطي داشت؟! بنده همين الان با يه فروشنده داشتم صحبت ميكردم از همين كرك اسفاده كرده تا 5 مرحله بيشتر بهش سيو نميده با چشماي خودم هم ديدم! البته من اين بازي را خيلي وقت پيش رو Xbox360 تمومش كردم!

wordship
03-04-2010, 12:12

e???
پس دوستان دارن الکی زحمت میکشنvalueهای جدید قرار میدن؟؟؟
فعلا که میشه از 12 تا مرحله 9تا مرحله بدون هیچ مشکلی رد کنیم
+ماموریت های فرعی بازی.:31:

rayanafshan
03-04-2010, 12:15
الان خیلی ها هستن که برای ران کردن سرور مشکل دارن و خطا می ده در صورتی که همه ی مراحل رو درست می رن.

من خودم ویندوز سون دارم و چون طراحی سایت می کنم از وب یرور xampp استفاده می کنم . به نظر شما آیا این مشکل که سرور ارور می ده برای اینه یا نه . اگر کسی راه حلی تو سایت های خارجی دیده بگن که همه استفاده کنن.

AlexMercer
03-04-2010, 12:15
چه ربطي داشت؟! بنده همين الان با يه فروشنده داشتم صحبت ميكردم از همين كرك اسفاده كرده تا 5 مرحله بيشتر بهش سيو نميده با چشماي خودم هم ديدم! البته من اين بازي را خيلي وقت پيش رو Xbox360 تمومش كردم!

نمی دونم چرا همه ناراحت هستند از کرک شدن این بازی. عزیز من تا الان میشه 15 مرحله رو رفت. بعد کم کم داره کامل میشه. تا همین 1 ماه پیش همین 5 مرحله هم برای خیلی ها ارزو بود که بتونن برن. شما جوش الکی نزن و در ضمن مغازه ای که ازش بازی میخری رو عوض کن:31::31::31::2:

popor_jok
03-04-2010, 12:16
دوستان یکسری از بچه ها اینجا مشکل دارن مثل من مشکل هم اینجاست که تمام کارها رو مثل اموزش انجام میدیم ولی اخر کار که بازی رو اجرا می کنیم error می گیریم و بازی می گه که باید به اینترنت وصل باشید در صورتی که من به اینترنت وصل هستم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه به ما هم کمک کنه مرسی

black.assassin
03-04-2010, 12:17

مطمئن بودم کنسول بازی . به همین خاطر گفتم . چرا می خوای الکی ما PCبازها رو نا امید کنی . کرکرهای این بازی اونقدر زیادن که لازم نیست نگران باشیم .

rayanafshan
03-04-2010, 12:18
آقا مشکل شما هم مثل مشکله همه است شما هم سرورت ارور میده چون به لوکال نصب نمی شه می ره دنبال اینترنت می گرده.

mt17770
03-04-2010, 12:31

شما که میگی تموم کردی چرا میای اینجا پست میدی که هرکی یه چیزی بهت بگه. شما برو خوشحال باش که یه ماه پیش تموم کردی.
دلیل نداره چون بچه های اینجا صبر کردن و پول ندادن یه سری دیگه لجشون بگیره .
قصد توهین نداشتم. ببخشین اگه کسی ناراحت شد.

DXHHHH
03-04-2010, 12:35
کمک کمک

من توی مرحله ای که PAOLA بهش مخفی شدن توی مردم رو یاد میده گیر کردم دنبالش میریم یه دوری کوتاه توی شهر رو میزنم جوری که نباید مامورا من رو ببینن ولی وقتی که بر میگردیم سرجای اولمون دیگه چیزی نمیگه چرا ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟

نمیدونمم که چرا از داخل بازی عکس نمیگیره عکسهایی رو که میگیرم همشون سفید میوفتن
بعدش باید حیب 5 نفر رو بزنی 5 تا از مردم وقتی نزدیک مردم شدی space رو بزن

Khan gholi
03-04-2010, 12:42
کلا چند مرحله هست؟

AlexMercer
03-04-2010, 12:45
دوستان یکسری از بچه ها اینجا مشکل دارن مثل من مشکل هم اینجاست که تمام کارها رو مثل اموزش انجام میدیم ولی اخر کار که بازی رو اجرا می کنیم error می گیریم و بازی می گه که باید به اینترنت وصل باشید در صورتی که من به اینترنت وصل هستم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه به ما هم کمک کنه مرسی

اگه با این سرور مجازی میری نباید روش کرکی نصب باشه.بازی رو پاک کن از اول بریز بعد لانچر بازی رو اپ دیت کن و بعد بازی کن:8:

afshinaghasi
03-04-2010, 12:49
xbox 360 مگه چقدر دیگه عمر میکنه تا یکی دو سال دیگه یه ورژن دیگش میاد به بازار باید انداختش دور ولی کامپیوترو خیلی راحت میشه upgrade کرد بعدم کارایی کامپیوتر و گرافیک بازیهای pc خیلی بیشتر از xbox است مرسی

morti18
03-04-2010, 12:49
سلام
آقا این چرا ارور اینترنت میده !
من ویندوز رو هم عوض کردم ، ولی بازم همون مشکل رو دارم !
یکی کمک کنه !

wordship
03-04-2010, 12:55
بعدش باید حیب 5 نفر رو بزنی 5 تا از مردم وقتی نزدیک مردم شدی space رو بزن

شما تا کدو مرحله رفتی؟؟>؟

havas_1980
03-04-2010, 13:00
کلا چند مرحله هست؟
مجموعا 12 سکانس... البته 14 سکانسه اما 2 تاش به عمد وجود نداره (بازی کنین متوجه می شین)

mehdi30nema
03-04-2010, 13:02
xbox 360 مگه چقدر دیگه عمر میکنه تا یکی دو سال دیگه یه ورژن دیگش میاد به بازار باید انداختش دور ولی کامپیوترو خیلی راحت میشه upgrade کرد بعدم کارایی کامپیوتر و گرافیک بازیهای pc خیلی بیشتر از xbox است مرسی

باز این بحث pc و 360 شروع شد .
هر کی یه نظری داره به نظر من که خرید کنسول با صرفه تره . من 14 ماه پیش حدود 400 هزار تومان دادم و کامپیوترم را ارتقا دادم ولی الان دیگه داشت قدیمی میشد و دیدم که باز باید حدود 400 تومان بدم و ارتقا بدم .
بعد یه کم فکر کردم دیدم یک سال دیگه هم دوباره باید کلی پول ارتقا بدم .
پس قبل از عید رفتم یه 360 گرفتم با پول کمتر و مطمئن هم هستم که تا دو سال براش بازی میاد .
البته این نظره منه شاید بعضی ها هم با pc بیشتر حال کنن .

worldclass
03-04-2010, 13:08
سلام
دوستان با توجه به کرکی که اومده ایا بازی به صورت کامل ظرف چند روز اینده در بازار ایران پخش میشه؟

morti18
03-04-2010, 13:17
من بازی رو از سایت میهن دانلود ، دانلود کردم !
چرا نمیتونم بازی کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــم !
ارور اینترنت میده !
بعد از تعویض ویندوز ، این ارور رو میده !
اگه ورژن های دیگه بازی هست که مشکلی نداره ، بگید تا دانلود کنم !
ممنون میشم راهنمایی کنید !

marvel_malayer
03-04-2010, 13:23

من تمام کارها رو انجام میدم ولی اینجا گیر می کنم

amirpcp30
03-04-2010, 13:35
سلام
مثل اینکه خیلی ها در باز کردن فایل server مشکل دارند
یکیش خودم
باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nima sohrabi
03-04-2010, 13:42
سلام
آقا این چرا ارور اینترنت میده !
من ویندوز رو هم عوض کردم ، ولی بازم همون مشکل رو دارم !
یکی کمک کنه !

دوست عزیز
شما این چند کار که میگم بکن به امید خدا درست میشه
اول اینکه از ورژن 2.2 استفاده کن نه ورژن 3
دوم اینکه وقتی فایل Host را ویرایش می کنی باید محصول خروجی هم File باشه اگر text باشه جواب نمیده
این موارد را رعایت کن
مشکل حل
:11:

---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

سلام
مثل اینکه خیلی ها در باز کردن فایل server مشکل دارند
یکیش خودم
باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز اگر ویندوز سون نداری باید پیتون نصب کنی
فایل exe سرور مجازی در ویندوز سون بدون مشکل باز میشه
موفق باشی

---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------

ورژن 3.1 خراب هست
از ورژن 2.2 استفاده کن
مشکلت حل میشه

alirazani
03-04-2010, 13:52
باسلام و خسته نباشید به دوستان عزیز من از ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 و ورژن لانچر 0117 استفاده میکنم وقتی از سرور 3.1 استفاده میکنم پیغام
Traceback (most recent call last):
File "server.py", line 281, in <module>
File "logging\config.pyo", line 76, in fileConfig
File "logging\config.pyo", line 109, in _create_formatters
File "ConfigParser.pyo", line 531, in get
ConfigParser.NoSectionError: No section: 'formatters'

و وقتی از ورژن 2.2 استفاده میکنم پیغام

Server ListeningServer ListeningServer Listening

static3.cdn.ubi.com - - [03/Apr/2010 14:51:36] code 404, message File not found
static3.cdn.ubi.com - - [03/Apr/2010 14:51:36] "GET /orbit/patches_launcher/late
st.txt [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" 404 -
static3.cdn.ubi.com - - [03/Apr/2010 14:51:37] code 404, message File not found
static3.cdn.ubi.com - - [03/Apr/2010 14:51:37] "GET /orbit/products/4/latest.txt
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" 404 -
static3.cdn.ubi.com - - [03/Apr/2010 14:51:37] "GET /orbit/satellitelist/satelli
telist.txt [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" 404 -
static3.cdn.ubi.com - - [03/Apr/2010 14:51:37] "GET /orbit/satellitelist/satelli
telist.txt [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" 404 -
static3.cdn.ubi.com - - [03/Apr/2010 14:51:37] "GET /satellitelist/satellitelist
.txt [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" 404 -
static3.cdn.ubi.com - - [03/Apr/2010 14:51:37] "GET /satellitelist/satellitelist
.txt [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" 404 -

را میدهد و پیغام اینترنت می آید لطفا من را ارهنمایی نمایید .؟

morti18
03-04-2010, 13:54
دوست عزیز
دوم اینکه وقتی فایل Host را ویرایش می کنی باید محصول خروجی هم File باشه اگر text باشه جواب نمیده
این موارد را رعایت کن
مشکل حل
:

ممنون از راهنماییتون !
فقط یه چیزی !
من بازی رو آپدیت کردم الان !
مشکل نداره ؟
با تشکر

amirpcp30
03-04-2010, 13:55
عزیز اگر ویندوز سون نداری باید پیتون نصب کنی
فایل exe سرور مجازی در ویندوز سون بدون مشکل باز میشه
موفق باشی
ویندوز 7 دارم
چیکار کنم؟

amirpcp30
03-04-2010, 14:05
دوست عزیز
این موارد را رعایت کن
مشکل حل
این کار ها رو هم کردم
با ورژن 2 اگه فایا سرور رو باز کنم مینویسه:
server listeningserver listeningserver listening
باز هم نمیشه چیکار کنم؟

nima sohrabi
03-04-2010, 14:07
ممنون از راهنماییتون !
فقط یه چیزی !
من بازی رو آپدیت کردم الان !
مشکل نداره ؟
با تشکر

اگر منظور شما لانچر هست مشکلی نداره
اما اگر خود بازی را اپدیت کردید احتمال داره اجرا نشه
اگر مشکلی داشتید دوباره نصب کنید
موفق باشید

morti18
03-04-2010, 14:08
ایندفعه پیام اولیه سرور عوض شد
ولی بعد از اجرای بازی دوباره ارور اینترنت داد !

nima sohrabi
03-04-2010, 14:13
این کار ها رو هم کردم
با ورژن 2 اگه فایا سرور رو باز کنم مینویسه:
server listeningserver listeningserver listening
باز هم نمیشه چیکار کنم؟

خوب دوست خوبم این پیغام یعنی درست هست دیگه
یعنی به سرور وصل هستید
شما اثری از ارور میبینی؟
بعد از اینکه این نوشته اومد بازی را اجرا کن
یک یوز و پسورد درست کن
بازی کن
بهتره که به اینترنت کانکت نباشی
لذت ببر

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

ویندوز 7 دارم
چیکار کنم؟

داداش ورژن 2 سرور را بگیر
مشکلی نباید در اجرا باشه

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی بعد از اجرای بازی دوباره ارور اینترنت داد !

این عکسی که شما گذاشتی معنیش اینه که سرور نصب هست و اماده استفاده
بعد از این پیغام بازی را اجرا کن
لذت ببری

amirpcp30
03-04-2010, 14:16
خوب دوست خوبم این پیغام یعنی درست هست دیگه
یعنی به سرور وصل هستید
شما اثری از ارور میبینی؟
بعد از اینکه این نوشته اومد بازی را اجرا کن
یک یوز و پسورد درست کن
بازی کن
بهتره که به اینترنت کانکت نباشی
لذت ببر
میگه نیاز به اینترنت داره
چیکارش کنم؟

keyvan1985
03-04-2010, 14:25
دوستان عزیز ورژن 3.1 مشکلی با ویندوز 7 نداره من الان دارم بازی میکنم میخوام 3.2 رو تست کنم

nima sohrabi
03-04-2010, 14:29
میگه نیاز به اینترنت داره
چیکارش کنم؟

فایل Host را ویرایش کردی ؟
بعد از ویرایش فایل Host جدید پسوندش باید همان File باشد، اگر text هست اشتباه پیش رفتید.
اگر نتوانستی با همان پسوند ویرایش کنی بگو برایت اپلود کنم
موفق باشی:11:

hadibahal
03-04-2010, 14:31
سلام من اینترنت خونم تموم شده
یک بار اول نصب کردم شروع کرد به آپدیت در حدود 20 mb آپدیت کرد بعد کرک کار نکرد پاک کردم بی خیال شدم
یک باره دیگه نصب کردم حالا نیاز به آپدیت داره 20 مگابایتی داره یا همینطوری با این کرک جدید هم کار میکنه؟

amirpcp30
03-04-2010, 14:33
فایل Host را ویرایش کردی ؟
بعد از ویرایش فایل Host جدید پسوندش باید همان File باشد، اگر text هست اشتباه پیش رفتید.
اگر نتوانستی با همان پسوند ویرایش کنی بگو برایت اپلود کنم
موفق باشی:11:

بله درست ویرایش کردم یعنی پسوندش txt نیست و بدون پسونده
حالا ؟

online_amin
03-04-2010, 14:50
سلام,

من جایی هستم که باید لورنزو رو نجات بدم و اونا میخوان بکشنش.

یکیشون رو میکشن و وقتی میخوان خود لورنزو رو بکشن, من باید وارد کار بشم. اینجا دیگه فکر کنم Value.db کم آورد. جدیدتر نیست؟

farhad07
03-04-2010, 14:58
منم دارم بازی میکنم خوب شد زودتر اومدش ! چون میرفتم مال ps3 رو بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یه سوال دارم کدوم گروه کرکش کرد ؟

plsboy
03-04-2010, 14:58
نمی دونم چرا همه ناراحت هستند از کرک شدن این بازی. عزیز من تا الان میشه 15 مرحله رو رفت. بعد کم کم داره کامل میشه. تا همین 1 ماه پیش همین 5 مرحله هم برای خیلی ها ارزو بود که بتونن برن. شما جوش الکی نزن و در ضمن مغازه ای که ازش بازی میخری رو عوض کن:31::31::31::2:

ای بابا مثل اینکه دوستان راست میگند این روش تا sequence 5 بیشتر جواب نمیده!!!!!
خود من با آخرین ورزن value تست کردم و با 3.2 سرور که وقتی با یارو medicci روی پل صحبت میکنی دیگه بعد از اون هی این وضعیت تکرار میشه یعنی هیچ چیزی روی مپ نمیاد و وقتی از شهر خارج میشی دوباره روی مپ همون جا علامت گذاشته میشه که دوباره میای با medicci صحبت تکراری میکنی!!!!:19::19::41::41::20::18::18::18::18: :18:

aramesh_61
03-04-2010, 14:59
سلام، خوبید دوستان؟ میبینم که بعد از روزها انتظار بالاخره این بازی هم کرک شد! مبارک باشه :31:
کسی میدونه تو قم چجوری میشه بازیو تهیه کنم؟ یا اگه از سایتی میشه خرید کرد آدرس اون سایت رو بیزحمت بذارید، ممنون

plsboy
03-04-2010, 15:00

عزیز درسته حالا فقط برو exe بازی رو اجرا کن تمام...

amirpcp30
03-04-2010, 15:02
ولی بعد از اجرای بازی دوباره ارور اینترنت داد !

سلام
دقیقا شما هم مشکل من رو دارید
با ورژن 3 ارور و با ورزن 2 که درسته ولی میگه باید به اینترنت وصل بشید
می خواستم ببینم شما الان توانستید بازی رو اجرا کنید؟
اگه اجراش کردید به منم بگید چیکار کردید
سپاس

Mr.Kumarbaz
03-04-2010, 15:03
ایشالا مشکلش حل میشه همتون بازی میکنین,خداوکیلی اند گیمه :5:
من 19500 دادم سریال خریدم :41: ولی انصافا ارزش داره :8:

plsboy
03-04-2010, 15:04
خود من با آخرین ورزن value تست کردم و با 3.2 سرور که وقتی با یارو medicci روی پل صحبت میکنی دیگه بعد از اون هی این وضعیت تکرار میشه یعنی هیچ چیزی روی مپ نمیاد و وقتی از شهر خارج میشی دوباره روی مپ همون جا علامت گذاشته میشه که دوباره میای با medicci صحبت تکراری میکنی!!!!:19::19::41::41::20::18::18::18::18: :18:

اگر کسی تونسته از sequence 5 رد بشه یه ندا بده!!!:8::5:

amirpcp30
03-04-2010, 15:05
عزیز درسته حالا فقط برو exe بازی رو اجرا کن تمام...
نمیشه من هم با ورژن 3 همین مشکل رو دارم اگه بازی رو هم اجرا کنم میگه نیاز به اینترنت دارید و اجرا نمیشه
همچنان منتظرم تا کسی بهم راهی پیشنهاد بده
سپاس

plsboy
03-04-2010, 15:10
سلام
دقیقا شما هم مشکل من رو دارید
با ورژن 3 ارور و با ورزن 2 که درسته ولی میگه باید به اینترنت وصل بشید
می خواستم ببینم شما الان توانستید بازی رو اجرا کنید؟
اگه اجراش کردید به منم بگید چیکار کردید
سپاس

عزیز اگر میگه که به اینترنت وصل شو دو حالت بیشتر نداره که یا شما بازیتو باید up to date کنی که خیلی سادست فقط کافیه به اینترنت وصل باشی و exe اصلی بازی رو اجرا کنی تا به مرحله دادن سریال برسی که بعد از اون هم شما همه چیز رو ببند و از سرور مجازی استفاده کن...
و مشکل دوم هم اینه که شما فایل host رو درست دستکاری نکردی...

plsboy
03-04-2010, 15:17
نمیشه من هم با ورژن 3 همین مشکل رو دارم اگه بازی رو هم اجرا کنم میگه نیاز به اینترنت دارید و اجرا نمیشه
همچنان منتظرم تا کسی بهم راهی پیشنهاد بده
سپاس

یه چیز دیگه ...
dos promt رو اجرا کردی؟ تو win 7 میشه cmd.exe ...
فرمان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو توش اجرا کردی؟

amirpcp30
03-04-2010, 15:21
یه چیز دیگه ...
dos promt رو اجرا کردی؟ تو win 7 میشه cmd.exe ...
فرمان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو توش اجرا کردی؟
اینکار رو کردم :46:

morti18
03-04-2010, 15:23
بالاخره تونستم بازی رو بیارم !
فقط یک سوال !
من گرافیکم جیفورس 9500 هستش ! و رمم 2 گیگ و ویندوزم 7
بازی اینگار یهخورده سنگینه و فرم فرم میره جلو ! البته نه دایرکس نصب کردم و نه کارت ! چون ویندوزم خودش کارت گرافیکمو میشناسه !
به نظر شما مشکل از چیه ؟
با تشکر

amirpcp30
03-04-2010, 15:27
عزیز اگر میگه که به اینترنت وصل شو دو حالت بیشتر نداره که یا شما بازیتو باید up to date کنی که خیلی سادست فقط کافیه به اینترنت وصل باشی و exe اصلی بازی رو اجرا کنی تا به مرحله دادن سریال برسی که بعد از اون هم شما همه چیز رو ببند و از سرور مجازی استفاده کن...
و مشکل دوم هم اینه که شما فایل host رو درست دستکاری نکردی...

اول اینو بگم که من بازیو دوباره نصب کردم
فایل hosts رو ویرایش کرده بودم
حالا cmd رو اجرا کردم و دستور ipconfig/flushdns رو زدم
بعد هم با سرور مجازی ورژن 2 فایل سرورشو باز کردم
بعد هم فایل assasians creeds II.exe رو اجرا کردم اما گفت باید به اینترنت وصل بشی
کار دیگه ای هم باید بکنم؟

شما بازیتو باید up to date کنی که خیلی سادست فقط کافیه به اینترنت وصل باشی و exe اصلی بازی رو اجرا کنی تا به مرحله دادن سریال برسی که بعد از اون هم شما همه چیز رو ببند و از سرور مجازی استفاده کن...
الان باید این کار رو هم بکنم؟

amirpcp30
03-04-2010, 15:32
فقط یک سوال !
بازی اینگار یهخورده سنگینه و فرم فرم میره جلو ! البته نه دایرکس نصب کردم و نه کارت ! چون ویندوزم خودش کارت گرافیکمو میشناسه !
به نظر شما مشکل از چیه ؟
با تشکر
cpu تون چیه؟
اگه تنظیمات گرافیکی داره برید و رزولوشن یا تنضیمات پایین تری انتخاب کنید
مشکل شما چی بود؟
چیکار کردید درست شد خیلی به راهنماییتون احتیاج دارم چون مشکل شما هم مثل من بود

morti18
03-04-2010, 15:34
cpu تون چیه؟
اگه تنظیمات گرافیکی داره برید و رزولوشن یا تنضیمات پایین تری انتخاب کنید
مشکل شما چی بود؟
چیکار کردید درست شد خیلی به راهنماییتون احتیاج دارم چون مشکل شما هم مثل من بود

سی پی یوم 3.6 دوهسته ای هستش ! یعنی دوتا 1.8
یعنی کارت گرافیکم پایینه ؟ 9500 مال رم نیست ، رمم پایین نیست ؟ گفتم شاید رمم پایینه ، میخواستم امروز برم رم رو اضلافه کنم !
راستش من تا اونجایی که یادم میاد از سرور ورژن 2 استفاده کردم !
بازی رو دوباره نصب کردم و اول بازی رو اجرا کردم ، دانلود اولیه که 20 مگ هستش رو کنسل زدم و گذاشتم لانچر آپدیت بشه !
بعدش اون مراحل سرور رو انجام دادم ! سرور رو اجرا کردم ، ازم یوزر و پسوورد خواست ، بهش دادم و رفتم تو بازی !

amirpcp30
03-04-2010, 15:39
مدل دقیق سی پی یو؟
گرافیک پایین هست اما این بازی رو میتونه اجرا کنه
وقتی بازی رو میارید بالا رم پر می کنه؟ اگه پر کنه و از هارد به عنوان رم استفاده کنه سرعت پایین میاد

بعدش اون مراحل سرور رو انجام دادم ! سرور رو اجرا کردم ، ازم یوزر و پسوورد خواست ، بهش دادم و رفتم تو بازی !
یوزر و پسورد رو از کجا اوردین؟

morti18
03-04-2010, 15:48
مدل دقیق سی پی یو؟
گرافیک پایین هست اما این بازی رو میتونه اجرا کنه
وقتی بازی رو میارید بالا رم پر می کنه؟ اگه پر کنه و از هارد به عنوان رم استفاده کنه سرعت پایین میاد

یوزر و پسورد رو از کجا اوردین؟

سی می یوم اینتل هستش !
یوزر و پسورد رو قبلا که به یوبی وصل میشد ثبت نام کرده بودم !
ممنون از راهنماییتون !
با تشکر

guru3d
03-04-2010, 15:54
بچه ها دقیقا این کاریکه من میگم انجام بدید بدونه هیچ مشکلی اجرا میشه

اول اینو extract کنید

1=پوشه Ubisoft به مسیره program files ببرید و جایگزینه یه پوشه به همین نام بکنید توجه کنید در ویندوز 64 بیتی پروگرام فایل به نام program files x86 هستش
2=فایله hosts به این مسیر C:\Windows\System32\drivers\etc ببرید و جایگزینش کنید
3= بعدا پوشه که به این نامه DRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.3.1 هستش به درایو c ببرید حالا همین پوشرو باز کنید و server.exe اجرا کنید حالا بدونه اینکه server.exe ببندید بازیرو اجرا کنید از شما user و pass میخواد هر چی دوست دارید وارد کنید بعد روی گزینه Remember me تیک بزنید بعد login کنید به همین راحتی
فقط یادتون باشه که برای هر بار اجرا بازی اول باید server.exe اجرا کنید بعد خوده بازیرو

malkemid
03-04-2010, 15:54
فقط یک سوال !
به نظر شما مشکل از چیه ؟
با تشکر

ویندوز کارت گرافیکو میشناسه ولی تمام چیزای مورد نیاز کارت رو به صورت موردی و تخصصی نداره.
شما حتما باید آخرین درایور کارتتون و دایرکت اکس رو نصب کنید.

morti18
03-04-2010, 16:00
مشکل افت سرعت رو متوجه شدم !
رزولیشن رو آخر بود یعنی 1080 پی ! گذاشتم روی 720 پی ، درست شد !
ممنون از راهنماییتون آقای amirpcp30

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

ویندوز کارت گرافیکو میشناسه ولی تمام چیزای مورد نیاز کارت رو به صورت موردی و تخصصی نداره.
شما حتما باید آخرین درایور کارتتون و دایرکت اکس رو نصب کنید.

ممنون از راهنماییتون !
الان همینکارو میکنم !
تشکر از همه دوستان که کمک کردن !
موفق باشید
با تشکر

amirpcp30
03-04-2010, 16:00
سی می یوم اینتل هستش !
یوزر و پسورد رو قبلا که به یوبی وصل میشد ثبت نام کرده بودم !
ممنون از راهنماییتون !
با تشکر
منظور من از مدل این بود که مثلا dual core هست یا core 2 dua یا...
چون از اینجا میشه فهمید سی پی یو ضعیفه یا نه
من هم کارایی که شما گفتید انجام دادم اما لانچر که داره آپدیت میشه به حدودا 80 درصد که میرسه میره و دیگه هیچی نمیاد
کسی نمیدونه من باید چیکار کنم تا بشه بازی کرد؟
سپاس :11:

nima sohrabi
03-04-2010, 16:03
بله درست ویرایش کردم یعنی پسوندش txt نیست و بدون پسونده
حالا ؟

فکر نمی کنم راهی جز نصب دوباره بازی داشته باشی عزیز
دوباره نصب کن و خود بازی را اپدیت نکن

morti18
03-04-2010, 16:04
منظور من از مدل این بود که مثلا dual core هست یا core 2 dua یا...
چون از اینجا میشه فهمید سی پی یو ضعیفه یا نه
من هم کارایی که شما گفتید انجام دادم اما لانچر که داره آپدیت میشه به حدودا 80 درصد که میرسه میره و دیگه هیچی نمیاد
کسی نمیدونه من باید چیکار کنم تا بشه بازی کرد؟

مال منم چند با رفت ! ولی دوباره این کارو کردم ! تا شد !
فکر میکنم دوال کور باشه ! این عکس مشخصات !
سی پی یوم رو خیلی وقته خریدم ! قدیمیه ! 3 سال میشه

amirpcp30
03-04-2010, 16:04
مشکل افت سرعت رو متوجه شدم !
رزولیشن رو آخر بود یعنی 1080 پی ! گذاشتم روی 720 پی ، درست شد !
ممنون از راهنماییتون آقای amirpcp30

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

ممنون از راهنماییتون !
الان همینکارو میکنم !
تشکر از همه دوستان که کمک کردن !
موفق باشید
با تشکر
شما می خواستی با 9500 فول اچ دی بازی کنی؟ :31: معلومه که نمیشه
خواهش می کنم
در ضمن بهتره هم دایرکت ایکس 9 و هم 10 رو جدیدترین ورژن رو دان کنید و نصب تا فریم بهتری بگیرید

nima sohrabi
03-04-2010, 16:07
فقط یک سوال !
به نظر شما مشکل از چیه ؟
با تشکر

گرافیک من 8600 هست و هیچ مشکلی ندارم
برو لذت ببر رفیق

amirpcp30
03-04-2010, 16:08
مال منم چند با رفت ! ولی دوباره این کارو کردم ! تا شد !
فکر میکنم دوال کور باشه ! این عکس مشخصات !
سی پی یوم رو خیلی وقته خریدم ! قدیمیه ! 3 سال میشه
ضعیفه اما برای این بازی اگه بالاترین تنظیمات رو نخواهی راحت می تونی بازی کنی

worldclass
03-04-2010, 16:12
سلام
دوستان با توجه به کرکی که اومده ایا بازی به صورت کامل ظرف چند روز اینده در بازار ایران پخش میشه؟

nima sohrabi
03-04-2010, 16:16
دوستانی که بازی را تازه نصب کردید لطفا برای پیش نیامدن مشکل و اپدیت اسان لانچر به پوشه نصب بازی رفته و از فایل AssassinsCreedIIGame.exe یک شرت کات به دسکتاپ خود ارسال کنید و بازی را از این به بعد با این فایل اجرا کنید تا درگیر اپدیت بازی و ایجاد مشکلات پس از ان نشوید.
بازی در حالت عادی از فایل AssassinsCreedII.exe اجرا میشود.
موفق باشید

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

سلام

دوست عزیز هنوز کرک کامل نشده
مطمئننا باید کمی صبور باشید اگر نسخه بی عیب و نقص می خواهید

amirpcp30
03-04-2010, 16:29
من الان پاک کردم و دوباره نصب کردم قبلش هم فایل hosts رو به حالت اول برگردوندم
اما بازم لانچر کامل آپدیت نمیشه
چیکار کــــــــــــنـــــــــــ ــــــم؟

lord mostafa
03-04-2010, 16:49
من همه کارها رو کردم ولی الان این پیغام رو میده :

بعدش که بازی رو اجرا می کنم این پیغام رو :

و در نهایت :

ویندوزم xp هست
اینم عکس فایل هاستم که فرمت file داره :

ورژن سرورم هم 3.1 ولی با 2.2 هم تست کردم نشد

eslamy_iut
03-04-2010, 16:58
من الان پاک کردم و دوباره نصب کردم قبلش هم فایل hosts رو به حالت اول برگردوندم
اما بازم لانچر کامل آپدیت نمیشه
چیکار کــــــــــــنـــــــــــ ــــــم؟

این مشکل رو من هم داشتم بازی رو پاک کنید هم ac2 و هم ubi game launcher رو unistall کنید و بعد از اون بازی رو نصب پچ 1.01 رو بریزید و بدون کرک اول آنلاین اجرا کنید و launcher رو آپدیت کنید اگه خط پر نشد تا 20 بار هم ممکنه جواب نده ولی آخر آپدیت میشه بعد از اون باید برید سراغ کرک و سرور سازی

---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

من همه کارها رو کردم ولی الان این پیغام رو میده :

بعدش که بازی رو اجرا می کنم این پیغام رو :

و در نهایت :

ویندوزم xp هست
اینم عکس فایل هاستم که فرمت file داره :

ورژن سرورم هم 3.1 ولی با 2.2 هم تست کردم نشد

شما هم همینطور منم این مشکل رو داشتم دلیلش ورژن launcher هست باید قبل کرک حتما یک بار آن بشین تا launcher آپدیت بشه

ضمنا نمیدونم چرا همه مشکل افت فریم دارن من فقط توی لوگوی ubi یه کم گیر میکنه ولی باقی بازی کاملا روون اجرا میشه 1280*1024 75 iهرتز مولتی سمپل 8x و vsinc on هست کارتم
R4890 CYCLONE ATI هست که msi زده

morti18
03-04-2010, 17:10
چرا برای زدن دکمه ها ، اسم دکمه رو نمیگه ؟! فقط عکس نشون میده ! آدم هی باید بره توی کنترل تا ببینه منظورش کدوم دکمه هستش ! D:
راستی چطور میشه زیرنویس انگلیسیش رو فعال کرد !؟
با تشکر

lord mostafa
03-04-2010, 17:10
شما هم همینطور منم این مشکل رو داشتم دلیلش ورژن launcher هست باید قبل کرک حتما یک بار آن بشین تا launcher آپدیت بشه

ضمنا نمیدونم چرا همه مشکل افت فریم دارن من فقط توی لوگوی ubi یه کم گیر میکنه ولی باقی بازی کاملا روون اجرا میشه 1280*1024 75 iهرتز مولتی سمپل 8x و vsinc on هست کارتم
R4890 CYCLONE ATI هست که msi زده[/QUOTE]

من قبل از دست کاری هاستس و سرور سازی یه بار آن شدم و launcher رو هم آپدیت کردم ولی بازم نشد .
میشه شما launcher و hosts خودت رو آپلود کنی من دانلود ؟؟؟؟

Mahdi_591
03-04-2010, 17:16
به نام خدا
سلام به همه
دوستان من همه ی این کارهارو انجام دادم نشد
آخرش کاروی که تو این سابت گفته بودن انجام دادم شد آومد

فقط وقتی بازی اجرا می کنم باید به اینترنت وصل باشم بعد وقتی میرسه به اکانت با اکانت که خودم ساختم وارد بازی میشم
بعد alt+tab میزنم از اینترنت میام بیرون و ادامه بازی میرم تقریبا مثل بازی Command & Conquer™ 4 Tiberian Twilight اون هم
همین جوری اجراش میکنم

1-دوستان یه سوال این سیوهای بازی کجاست مگه مثل Assassin's Creed 1 توی
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed 2
نباید باشه من اینجا فقط به فایل به اسم Assassin2.ini میبنم که فکر کنم تنطیمات بازی هستش
کسی میدونه سیوها کجا هستند

eslamy_iut
03-04-2010, 17:23

R4890 CYCLONE ATI هست که msi زده

من قبل از دست کاری هاستس و سرور سازی یه بار آن شدم و launcher رو هم آپدیت کردم ولی بازم نشد .
میشه شما launcher و hosts خودت رو آپلود کنی من دانلود ؟؟؟؟[/QUOTE]

بسته به سیستم عامل داره ولی اگه xp هست شاید با هاست من حل نشه و تازه ارتباطت با نت به کل قطع یا مشکل دار بشه و باید ویندوز عوض کنی ولی اگه 7 داری 100 ی 90 کار میکنه اینم لینک دانلود

nima sohrabi
03-04-2010, 17:35
سلام به دوستان عزیز
فایل هاست و لانچر را برای شما عزیزان اپلود کردم
لانچر اخرین ورژن هست
فایل هاست هم فرقی نمی کنه برای xp استفاده شود یا ویندوز محبوب 7
نشان به ان نشان که من فایل هاست ویندوز xp خودم را ویرایش کردم و به ویندوز 7 خودم منتقل کردم
موفق باشید

mt17770
03-04-2010, 17:36
1-دوستان یه سوال این سیوهای بازی کجاست مگه مثل Assassin's Creed 1 توی
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed 2
نباید باشه من اینجا فقط به فایل به اسم Assassin2.ini میبنم که فکر کنم تنطیمات بازی هستش
کسی میدونه سیوها کجا هستند

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage
تو پوشه ی storage یه فایل هست که اسمش رندمه، مسلا aS5tb3N0YWZ.

Mohammad_Sn2001
03-04-2010, 17:44

اره منم همین جا گیر کردم هم از ورژن 2.2 - همم 3.2 رو امتحان کردم توی هر دوشون همین جا گیر میکنه :10: :13: :41:

eslamy_iut
03-04-2010, 17:58
اره منم همین جا گیر کردم هم از ورژن 2.2 - همم 3.2 رو امتحان کردم توی هر دوشون همین جا گیر میکنه :10: :13: :41:

خوب این که کاملا واضحه این برای value هست صبر داشته باشید تا جدید ترش بیاد replace کنید و ادامه ی بازی حالا شما save 100 بریزید حال کنید تا value بیاد

AlexMercer
03-04-2010, 18:05
اخرین value

siavashjal
03-04-2010, 18:06
من نمی دونم بازی کردن با سیو دیگران چه لطفی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

alireza2099
03-04-2010, 18:15
من جایی که تازه با داوینچی اشنا میشی گیر کردم میگه باید جعبه رو بردارم ولی هر چی میزنم جعبه برداشته نمیشه .:19:
چجوری باید برشدارم؟

Behi09
03-04-2010, 18:22
من جایی که تازه با داوینچی اشنا میشی گیر کردم میگه باید جعبه رو بردارم ولی هر چی میزنم جعبه برداشته نمیشه .:19:
چجوری باید برشدارم؟

دوست عزیز با ctrl
ببخشید من دکمه هامو عوض کردم.اگه shift رو بزنین کار می کنه.

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------

اخرین value

دوست عزیز با این value جدید من نمی تونم باز اون جایی که با حاکم فلورانس(اسمش یادم رفت)روی پل بعد از نجات جونش حرف می زنیم رد بشم.آیا تا اینجا کار می کنه یا من مشکل دارم؟؟؟

d_a_n_t_e
03-04-2010, 18:22
اخرین value

این Value همون قدیمیه و همونطور که بچه ها گفتن تا بعد از :

کشتن نفر دوم اسمش رو نمیدونم بیشتر کار نمیکنه

این value جدید کار میکنه الان تستش کردم

Mohammad_Sn2001
03-04-2010, 18:24
اخرین value

دستت درد نکنه که گذاشتی ولی این هم medicci روی پل رو رد نمیکندش :10:

AlexMercer
03-04-2010, 18:29
من نمی دونم بازی کردن با سیو دیگران چه لطفی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

:31::31::31: بازم این اومد نظر داد. :31::31: کسی با سیو کسی بازی نمیکنه همه دارن افلاین از اول با یوزر خودشون و با سیو خودشون بازی میکنن.

دوستان ببخشید باعثvalue

online_amin
03-04-2010, 18:33
این Value همون قدیمیه و همونطور که بچه ها گفتن تا بعد از :

کشتن نفر دوم اسمش رو نمیدونم بیشتر کار نمیکنه

این value جدید کار میکنه الان تستش کردم

جدیدترش نیومد؟

ما منتظریم ها....

فکر کنم فعلا از همه جلوترم :دی

amin.t_71
03-04-2010, 18:36
چجوری باید برشدارم؟

یه بار دکمه Shift رو یزن

eslamy_iut
03-04-2010, 18:43
حالا هیچ کی save 100% رو داره؟

d_a_n_t_e
03-04-2010, 18:45
جدیدترش نیومد؟

ما منتظریم ها....

منم منتظرم

این value تا بعد از تمریناتت با عموت کار میکنه

eslamy_iut
03-04-2010, 19:00
منم منتظرم

این value تا بعد از تمریناتت با عموت کار میکنه

شما با اون یاروو روی پل حرف زدی؟

morti18
03-04-2010, 19:05
ببخشید ! من یک جای گیر کردم !
بعد از اینکه کریستینا رو میبینم ! میرم با یکی دیگه صحبت میکنم ! اسمش رو نمیدونم ! بعد سمت چپ جعبه رو باز میکنم و پول میگیرم ولی بعدش معلوم نیست باید چیکار کنم ! توی نقشه هم هیچ چی نیست ! باید پیش کی برم ؟!

amirpcp30
03-04-2010, 19:07
سلام
من چطوری باید لانچر جدید رو دانلود کنم؟
یکی از یک جا دان کردم اسمش اینه:
UbisoftGameLauncher.exe
کجا باید بزارمش؟ باز نمیشه
سپاس

Behi09
03-04-2010, 19:15
شما با اون یاروو روی پل حرف زدی؟

بله دوست من با ایشون حرف میزنیم بعد هم میریم پیشه داوینچی از اون جا هم پیش عمومون که تمرینات رو میده و تمام.از اینجا به بعد فعلا نتونستم با این value ها جلوتر برم.

AlexMercer
03-04-2010, 19:22
گفته میشه با این value شما میتونید بیشتر از جایی که چاقو رو میگیرید و اولین قتل رو انجام میدین رد شید

mt17770
03-04-2010, 19:28
سلام
من چطوری باید لانچر جدید رو دانلود کنم؟
یکی از یک جا دان کردم اسمش اینه:
UbisoftGameLauncher.exe
کجا باید بزارمش؟ باز نمیشه
سپاس

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher

happyfeat
03-04-2010, 19:28
دوستان نسخه پس سی با کرک سالم اومده ؟؟
من 2 هفته پیش پرسیدم هنوز نیومده بود
ممنون از همه

eslamy_iut
03-04-2010, 19:33
پس خواهشا یکی آخرین ورژن server و value که میشه پل رو رد کرد بزاره

morti18
03-04-2010, 19:36
ببخشید دوستان ! میشه یه راهنمایی بکنید !
من کریستینا رو دیدم و بعد رفتم پیش پدرم ! بعدش هیچ ماموریتی نمیشه انجام داد و معلوم نیست باید کجا برم !
با تشکر

amirpcp30
03-04-2010, 19:43
سلام
اگه میشه یکی برام لانچرشو بزاره چون من هر کار می کنم دان نمیشه
سپاس

eslamy_iut
03-04-2010, 19:51
سلام
اگه میشه یکی برام لانچرشو بزاره چون من هر کار می کنم دان نمیشه
سپاس

wordship
03-04-2010, 19:53
دوستانی که هنوز توی شیراز بازی گیرشون نیومده
توی پاساژ صدف اومده کرک شده و مرتب همین امشب بخریدش.
قابل توجه کسانی هم که مداوم میگفتم دروغ میگی که انلاین بازی میکنی بخرید ببینید یارو با همون کرک ریزور انلاین بازی میکنه فیلم اموزشی هم داره.

Behi09
03-04-2010, 19:54
پس خواهشا یکی آخرین ورژن server و value که میشه پل رو رد کرد بزاره

دوست عزیز همونDRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.2.2 رو که دوستان قبلا گفتن رو با این value بزنی تا جایی که گفتم می تونی بری:

eslamy_iut
03-04-2010, 20:18
دوست عزیز همونDRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.2.2 رو که دوستان قبلا گفتن رو با این value بزنی تا جایی که گفتم می تونی بری:

شما میتوی ورژن launcher و بازی تو بگی
واسه من رد نشد از پل جلو تر نرفت

higrade61
03-04-2010, 20:19
خوب شما اگه میدونی همون کرک رازوره و کار میکنه و فیلم هم داره ، چزا آپلود نمیکنی ملت دست از سر این سرور بازیا بردارن؟؟؟؟

دوستانی که هنوز توی شیراز بازی گیرشون نیومده
توی پاساژ صدف اومده کرک شده و مرتب همین امشب بخریدش.
قابل توجه کسانی هم که مداوم میگفتم دروغ میگی که انلاین بازی میکنی بخرید ببینید یارو با همون کرک ریزور انلاین بازی میکنه فیلم اموزشی هم داره.

wordship
03-04-2010, 20:23
خوب شما اگه میدونی همون کرک رازوره و کار میکنه و فیلم هم داره ، چزا آپلود نمیکنی ملت دست از سر این سرور بازیا بردارن؟؟؟؟

275 مگ کی اپلود میکنه؟؟؟؟ برو بازیو بخر توشه.

yoosef_st
03-04-2010, 20:32
این پایین تاپیک چه خبره!
19 کاربر دارند این گفتگو را مشاهده میکنن! :18:
آقایون استاد، فکر نمیکنیم یک تاپیک برای کرک کردن و این جریانات لازمه؟
اگر با من موافقید یکی که میدونه جریان چی به چیه دست به کار بشه دیگه. ایول!

amirpcp30
03-04-2010, 20:50
این پایین تاپیک چه خبره!
19 کاربر دارند این گفتگو را مشاهده میکنن! :18:
آقایون استاد، فکر نمیکنیم یک تاپیک برای کرک کردن و این جریانات لازمه؟
اگر با من موافقید یکی که میدونه جریان چی به چیه دست به کار بشه دیگه. ایول!

سلام
من هر وقت تونستم بازیش کنم یک آموزش برای نصبش هم میزارم

wordship
03-04-2010, 20:58

یکی لطف کنه این لانچر 1.0.0.115 که میشه باهاش افلاین بازی کرد رو هم بزاره ماله من اپدیت شد دیگه نمیتونم افلاین بازی کنم
نه اون بنفشه ها اون سفیده.

amirpcp30
03-04-2010, 20:58

من اینو دان کردم
هر دو فایل رو جایگزین هم کردم اما بعد از این بازی رو اجرا کنم باز هم میگه نیاز به اینترنت دارید
چیکار کنم؟ :19::19:

wordship
03-04-2010, 21:02
من اینو دان کردم
هر دو فایل رو جایگزین هم کردم اما بعد از این بازی رو اجرا کنم باز هم میگه نیاز به اینترنت دارید
چیکار کنم؟ :19::19:
برای اینکه لانچر بازی اون سفیده هست مال منم اپدیت شد یکی هم نیست برامون اپلودش کنه.

لطفا لانچر 1.0.0.115 رو برای ما قرار بدین.

eslamy_iut
03-04-2010, 21:02
خوب هر کی تا میدون آموزش رفته save رو از پوشه storage توی ubisoftgamelauncher بذاره

online_amin
03-04-2010, 21:11
کسانی که در قسمت تیغ مخفی داوینچی (Hidden Blade) گیر کردن, این کار رو انجام بدن. همونجایی که اتزیو میره پیش داوینچی و بهش یه چیزی میده اون هم بهش درست میکنه و بعضیها فکر میکنن اونجا بازی فریز میشه. ولی اونجا بازی فریز نمیشه:

کافیه دکمه شماره 2 از صفحه کلید رو فشار بدید و بعد هم کلیک کنید. (دکمه های Keypad رو نمیگم دکمه ی بالای w رو میگم.)

AlexMercer
03-04-2010, 21:12
برای اینکه لانچر بازی اون سفیده هست مال منم اپدیت شد یکی هم نیست برامون اپلودش کنه.

لطفا لانچر 1.0.0.115 رو برای ما قرار بدین.

احتمالا اینه

wordship
03-04-2010, 21:15
احتمالا اینه

ممنون ولی این فایله hostخودت رو هم برای من اپلود میکنی؟؟؟
داشتم بازی میکردما دیگه یهو وارد نشد؟؟؟؟
منم فایل Hostرو پاک کردم
اونو میتونی برام اپلود کنی؟؟

ali33895822
03-04-2010, 21:27
من بازی رو سالم خریدم سالمه سالمه اره سرور مجازی بدونه سفید شدن صحفه
2تا دیویدی ولی من خیلی شانسم ب بود یارو که بازیرو رایتکرد مخصوصا برای من دوبار رایت شده اره بدبخت شدم حالا فردا دوباره باید پاشم برم خراسون DVD2رو عوض کنم این کرک کاملا افلاینه از اول بازی بدون سیو اماده نصب میشه 1000 نفرم تستش کردم فقط منم که تو خماری موندم اگه می خواین بگیرین از خ ر سو ن برین بگیرین یه سر به سایتمانا سافتم بزنید

Behi09
03-04-2010, 21:31
شما میتوی ورژن launcher و بازی تو بگی
واسه من رد نشد از پل جلو تر نرفت

دوست من ورژن ubisoftgamelauncher من 1.0.0.117 هست.

wordship
03-04-2010, 21:40
دوست من ورژن ubisoftgamelauncher من 1.0.0.117 هست.

خب اگه میتونی اپلودش کن ماله من شده بود طرفای 2

AlexMercer
03-04-2010, 21:44
منم فایل Hostرو پاک کردم

MEHDIAAA5
03-04-2010, 21:45
سلام به تمامی دوستان
ما که فرادا صبح میریم سر نارسیس رایانه و بازی را میگیریم امروز عصر بهش زنگ زدم گفت که داریم بازی می کنیم راهنمای فارسیش را هم ساختیم این طو که گفت هیچ مشکلی نبوده تا لا اینم شمارش 03112217241 اصفهان به کارشم شک نکنید

wordship
03-04-2010, 21:51
اصلا لانچر من شده1.2.2.0:

mt17770
03-04-2010, 22:02
ببخشید دوستان ! میشه یه راهنمایی بکنید !
من کریستینا رو دیدم و بعد رفتم پیش پدرم ! بعدش هیچ ماموریتی نمیشه انجام داد و معلوم نیست باید کجا برم !
با تشکر

این فایل و دانلود کن جایگزین فایل values آفلاین سرورت کن. باید درست شه.

amirpcp30
03-04-2010, 22:06
احتمالا اینه

ممنون جایگزین کردم درست شد
فردا هم یک آموزش کامل مینویسم
فقط یک سوال داشتم:
داخلش یک پوشه storage بود و چند تا فایل داخل اون می خواستم بدونم این فایل سیو بازی هست یانه؟ منظورم اینه که با این چند مرحله رفته شده؟
من زدم new game بعد اسم خواست درسته؟

gigi_alex
03-04-2010, 22:16
من بازیو اجرا کردم. درست بود.
تونستم ماموریت بگیرم.
ولی بعد از اینکه پدر ازیو و برادراشو اعدام میکنن. دیگه توی نقشه چیزی نیست که ماموریت بگیرم ازش.

اطفا کمک کنید.

اینم عکس نقشه من :

Bigwarrior
03-04-2010, 23:01
من بازیو اجرا کردم. درست بود.
تونستم ماموریت بگیرم.
ولی بعد از اینکه پدر ازیو و برادراشو اعدام میکنن. دیگه توی نقشه چیزی نیست که ماموریت بگیرم ازش.

اطفا کمک کنید.

اینم عکس نقشه من :

شاید بازی تموم شده:31:
ییخشید دوستان الان کدوم لانچر مناسب رینه؟؟من اینجا گیج شدم!!
اگه میشه لینک لانچر درست رو بدین ما هم لذتشو ببریم:31:
شماها هم دیگه اصلی رین قسمت بازی یعنی اون اولای بازی:31:رو که رد کردین:31:
شوخی کردم

rayanafshan
03-04-2010, 23:05
من اونجایی که یکی می یاد جیب ما رو می زنه گیر کردم .بعدش می یام دنبالش می کنم به زور آخه خیلی ناتو . بعدش می گیرمش می زنمش می میره . هیچ اتفاقی نمی افته تازه ماموریتم تموم نمی شه . هیچی تو نقشه نمی یاد . باید ولیو جدید بیاد یا نه راهی داره .دوستانی که بازی رو تموم کردن یا جلوترن خواهشن جواب بدن.

mt17770
03-04-2010, 23:54
اینم جدیدترین values

کسایی که گیر کرده بودن خبر بدن که با این درست شده یا نه.

hamed_dij
04-04-2010, 00:11
الان کرکی اومده که بشه باهاش تمام مراحل رو رفت؟
100% کرک شده؟
منظورم همون سرور مجازیه.

hamed_dij
04-04-2010, 00:25
بابا یکیتون پست بالا رو جواب بدین دیگه ثواب داره ها.

mt17770
04-04-2010, 00:28
الان کرکی اومده که بشه باهاش تمام مراحل رو رفت؟
100% کرک شده؟
منظورم همون سرور مجازیه.

100% نه هنوز. اما هرروز داره update میشه. بالاخره صددرصدش میکنن.

hamed_dij
04-04-2010, 00:29
چند مرحله رو میشه باهاش رفت؟
تا اوجایی که میشه رفت هیچ گونه مشکلی نداره؟
فروشگاه اینترنتی چیزی سراغ ندارین واسه فروش گذاشته باشه؟

DXHHHH
04-04-2010, 00:57
برادر والو شما درست بود اما برای مراحل بالاتر نه این مرحله دزده خطابی به برادری که گفته بود جیبمو زدن گرفتمش کشتمش نباید بکشیش وقتی بهش نزدیک شدی شیفت رو بزن میگیریش بعد این ماوریت تمامه:10::31:

Amin_0913
04-04-2010, 07:23
سلام
یکی این روش رو امتحان کنه ببینه جواب میده یا نه ؟؟؟

Behi09
04-04-2010, 07:27
اینم جدیدترین values

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسایی که گیر کرده بودن خبر بدن که با این درست شده یا نه.

دوست من کار می کنه.من اون مرحله رو تونستم رد بشم.

Behi09
04-04-2010, 08:36
اینم جدیدترین values

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسایی که گیر کرده بودن خبر بدن که با این درست شده یا نه.

دوستان این هم تا جایی کار می کنه که می خواهیم با داوینچی سور کشتی شیم تا به ونیز بریم.

hadibahal
04-04-2010, 09:00
سلام
من وقتی بازی رو می خوام اجراء کنم error میده ؟
luncher رو آپدیت کنم حل می شه ؟

rayanafshan
04-04-2010, 09:34
من اونجایی که یکی می یاد جیب ما رو می زنه گیر کردم .بعدش می یام دنبالش می کنم به زور آخه خیلی ناتو . بعدش می گیرمش می زنمش می میره . هیچ اتفاقی نمی افته تازه ماموریتم تموم نمی شه . هیچی تو نقشه نمی یاد . باید ولیو جدید بیاد یا نه راهی داره .دوستانی که بازی رو تموم کردن یا جلوترن خواهشن جواب بدن.

بابا دوستان یکی جواب ما رو بده.

مرحله ای که از ما دزدی می کنن؟

Mohammad_Sn2001
04-04-2010, 09:39

باید فقط تعقیبش بکنی تا برسین به بالای پشتبوم ها بعد بپری روش تا بکشی خودش دمو میشه با یکی مثل خودت حرف میزنی که بعدش باید با اون هم مسابقه بدی

:8: :8: :8:

nima sohrabi
04-04-2010, 09:52

نباید بکشیش
باید با شیفت بگیریش

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

سلام به همه عزیزان
رفقا یک تراینر درست پیدا کنید که بشه باهاش پول بدست اورد فقط پول
تراینرهای GameCopy را توصیه نکنید که همه را تست کردم نشد
من تراینر می خوام:19:
موفق باشید:11:

plsboy
04-04-2010, 10:03
جدیدترش نیومد؟

ما منتظریم ها....

حدودا 15 ساعت عقبی!!!!:8::5:

siavashjal
04-04-2010, 10:05
آقایون خیلی واضح توضیح بدید که آیا با این روش سرور مجازی میشه بازی رو انجام داد؟ چون صفحات قبلی خوندم که بعضی از دوستان می گفتن که فقط با ورژن خاصی از لانچر و ورژن خاصی از سرور میشه بازی رو انجام داد؟ آیا واقعا این جوریه؟ چون خیلی ها روی لانچر مشکل داشتن.

plsboy
04-04-2010, 10:13
آقایون خیلی واضح توضیح بدید که آیا با این روش سرور مجازی میشه بازی رو انجام داد؟ چون صفحات قبلی خوندم که بعضی از دوستان می گفتن که فقط با ورژن خاصی از لانچر و ورژن خاصی از سرور میشه بازی رو انجام داد؟ آیا واقعا این جوریه؟ چون خیلی ها روی لانچر مشکل داشتن.

هنوز بازی رو نمیشه کامل انجام داد ولی کرکش داره کامل میشه .....:10::10:
گفته با لانچر 1.15 باید اجرا کنی ولی من با 1.17 دارم بازی میکنم....:27::27::21::21:

Behi09
04-04-2010, 10:13
حدودا 15 ساعت عقبی!!!!:8::5:
کسی از medicci رد نشد؟:19::19:

دوست من medicci کجاست.من الان جایی هستم که می خواد با داوینچی سوار کشتی بشیم و به ونیز بریم.

d_a_n_t_e
04-04-2010, 10:30
این value :

keyvan1985
04-04-2010, 10:40
این value :
آخرین ورژنه ؟
سایزش که کوچیکه 67 k

Behi09
04-04-2010, 10:40
این value :

دوست من.من با این value نتونستم سوار کشتی بشم.یعنی واسه من کار نکرد.

d_a_n_t_e
04-04-2010, 10:51
پس این رو امتحان کنید :

Behi09
04-04-2010, 10:58
پس این رو امتحان کنید :

دوست من اینم کار نکرد.
ببخشید شما اگه یادم باشه این بازی رو داشتید.خودتون بازی رو انجام نمی دید؟؟؟:13:
در ضمن از دوستان کسی جایی رو میشناسه که value ها رو از اونجا پیدا کرد.
با تشکر

shahabprince
04-04-2010, 11:43
این دو تا value رو امتحان کنید

higrade61
04-04-2010, 11:48
منم فایل Hostرو پاک کردم

من یادم میاد یکی تقریبا 100 صفحه از بحث را تبدیل به اسپم کرده بود و میگفت با کرک رازور داره بازیو تموم میکنه! حالا چی شده نیاز به لانچرو هاست پیدا کردین؟؟

AlexMercer
04-04-2010, 11:49
Value جدید که تا سکانس 8 بازی میتونید برید.

4 تا سکانس دیگه مونده که کرک تکمیل شه:8:

gigi_alex
04-04-2010, 12:00

من این مرحله همین الان رد کردم. وقتی دزدرو گرفتی یه دمو نشون میده و با رئیس دزدها آشنا میشی.

*hamedkhatar*
04-04-2010, 12:29
سلام
تو این مرحله که تو عکس میبینید باید چه کرد؟
این یارووی که فرار میکنه رو باید بکشم ، بگیرم بزنمش؟ فحشش بدم؟ هر کاری میکنم آخرش میمیره و مرحله رو میبازم
باید چه کنم؟
ممنون

masoudtr
04-04-2010, 12:32
فحشش بدم؟ هر کاری میکنم آخرش میمیره و مرحله رو میبازم
مگه تو این بازی فحش هم میشه داد؟؟؟؟؟؟؟
کسی نگفت خواستم بخرم چه ورژنی ازش را باید بگیرم یا اصلا فرقی نمیکنن؟

*hamedkhatar*
04-04-2010, 12:33
آقا ردش کردم چند تا تنه بهش زدم تا گرفتمش

ashkan1313
04-04-2010, 12:35
سلام اقا یکی زحمت بکشه بازیو رایتش کنه به دست بفیه هم برسونه پولشم بهش میدیم به خدا پولشو میدیم 6 تومن خوبه؟

mjorh
04-04-2010, 12:40
اين بازي رو از كجا گير بيارم؟

كركي كه اومده كامل كار ميكنه؟

Mr.Kumarbaz
04-04-2010, 12:53
آقا ردش کردم چند تا تنه بهش زدم تا گرفتمش
تنه لازم نبود,اگر وقتی میدوی Shift بزنی خودش میپره رئش میگیرتش.
ولی خدایی عجب Game لامصب,حال میکنم باهاش بیشتر از همه ازpoison هاش خوشم میاد:8:.اند ادم کشیه :5:

alibararsani8
04-04-2010, 12:57
کرک 100% تست شده ی assassin`s creed2

Assassin's Creed 2 Crack
سرانجام سامانه DRM شرکت UbiSoft پذیرای شکستی سخت در برابر هکر ها شد. کرک آفلاین بازی Assassin's Creed II منتشر شد. این روش دارای ساختاری بسیار هیجان انگیز بوده و کامپیوتر شما بصورت مجازی بعنوان سرور UbiSoft به بازی معرفی می شود و کلیه Save ها بر روی کامپیوتر شما انجام می گردد. و بدینگونه UbiSoft یدک کش تجربه ای تلخ درخصوص ساخت سامانه های من در آوردی شد.
باید فایل زیر را دانلود کنید :
"
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود DRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.3.1 - حجم 2.24 مگابایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پسورد فایل زیپ: c[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ابتدا کرک را از لینک بالا دانلود کنید .
بعد از دانلود کرک , داخل محتویات آن فایل متنی readme را باز کنید. و از عبارات زیر کپی بگیرید:

127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
در اقدام بعدی فایل hosts را از مسیر زیر بیابید :

C:/Windows/System32/Drivers/etc
و با نوت پد آنرا باز کنید و عباراتی که از فایل readme کپی گرفته بودید را در آخر فایل hosts قرار دهید (البته با کمی فاصله از آخرین سطر) و تغیرات را ذخیره کنید . (عکس زیر را ببینید.)

سپس کلیه محتویات کرک را در مسیر نصب بازی قرار دهید .

و در همان پوشه ای که باز نصب شده است فایل server را اجرا کنید . (یک پنجره شبیه Dos باز می شود) و در این حالت آنرا رها کنید .(close نکنید)

مطمئن شوید به اینترنت متصل نیستید.

در نهایت بازی را اجرا کنید.
دوستان اگه کار کرد خبر بدید .فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون سایتش معتبره.
منبع:aligame

titanium_zarin
04-04-2010, 12:58
مگه تو این بازی فحش هم میشه داد؟؟؟؟؟؟؟
کسی نگفت خواستم بخرم چه ورژنی ازش را باید بگیرم یا اصلا فرقی نمیکنن؟
دوست من فرقي نميكنه كدوم نسخه رو بگيريد...
يه كم صبر كنيد بياد تو بازار هر كدوم رو خواستين بگيريد...مهم كرك كردنشه كه خودتون انجام ميديد:46:

اين بازي رو از كجا گير بيارم؟
كركي كه اومده كامل كار ميكنه؟

كامله كامل نه...ولي هرروز داره كاملتر ميشه...
تا شما شروع كني و بري جلو ديگه كامل شده:8:

mt17770
04-04-2010, 13:11
چند مرحله رو میشه باهاش رفت؟
تا اوجایی که میشه رفت هیچ گونه مشکلی نداره؟
فروشگاه اینترنتی چیزی سراغ ندارین واسه فروش گذاشته باشه؟

من که زیاد بازی نکردم. ولی این آخرین values که اومده میگن تا سکانس 8 میشه رفت.
تا جایی که من بازی کردم مشکلی نداشته. البته زیاد بازی نکردم:31:
آخرین Values که اومده :

Paradise_human
04-04-2010, 13:11
آقایون من نو اون مسیری که گفتید میرم ولی فایل هاستی اونجا نیست !!!!
چه کار کنم ؟
کسی این فایلو میتونه برام آپ کنه ؟
(چند صفحه قبل پیدا کردم فایلو و بازی هم اجرا شد.ممنون)

hamhami_333
04-04-2010, 13:27
اقا این پست یه اسپم کامله اما به خدا استخون درد شدم کسی اینجا نیمدونه تو مشهد کجا میشه این بازیرو گیر اورد ؟

trane_cck
04-04-2010, 13:31
بابا شور شو درآوردین دیگه هر کسی بازی رو می خواد با من تماس بگیره واسش بفرستم .. 09367435670
خواهشن دیگه بحث خرید بازی اینجا نباشه ...

mt17770
04-04-2010, 13:45
اقا این پست یه اسپم کامله اما به خدا استخون درد شدم کسی اینجا نیمدونه تو مشهد کجا میشه این بازیرو گیر اورد ؟

من تو مشهد از سعدی - پاساژ سعدی - اسم مغازش یادم نیست. ولی مغازش خیلی بزرگه. اگه بری تابلوی.
دو هفته پیش خریدم که اون موقع خودشونم میگفتن خرابه. الان نمیدونم داره یا نه. اما جاهای دیگه که میرفتم چون کرک نشده بود نمیدادن.

Bigwarrior
04-04-2010, 13:46
سلام
تو این مرحله که تو عکس میبینید باید چه کرد؟
این یارووی که فرار میکنه رو باید بکشم ، بگیرم بزنمش؟ فحشش بدم؟ هر کاری میکنم آخرش میمیره و مرحله رو میبازم
باید چه کنم؟
ممنون
اینجا باید به نظرم با شیف بپری بگیریش نبیاد بکشیش

amirpcp30
04-04-2010, 13:49
سلام

آموزش کامل کرک کردن بازی assassins creed II
بعضی ها نمیتونند لانچرشون رو هم آپدیت کنند که به مشکل بر می خورند اما من خودم براشون لانچر رو هم آپ کردم که ون رو هم باید جایگزین لانچر خودشون کنند
کلا یک فایل ویرایشی هم هست و.. اما من همه رو اماده کردم که فقط شما باید جایگزین کنید
اینجا آموزش کاملش هست که میتونید استفاده کنید: در پست 39

موفق باشید
این بار دیگه به هیچ مشکلی در نصب بازی بر نخواهید خورد

Bigwarrior
04-04-2010, 13:51
ببخشید کسی هست که سالمشو داشته باشه و بتونه بفروشه؟؟
من خریدارم
لطفا پ.خ بدید

AlexMercer
04-04-2010, 13:56
قابل ذکره گروه dormine تونستن این بازی رو کرک کنن. بزودیvalue تا سکانس 12 رو هم میزارم. چون انگار پخش شده:27::21:

hamed30
04-04-2010, 13:58
من تو مشهد از سعدی - پاساژ سعدی - اسم مغازش یادم نیست. ولی مغازش خیلی بزرگه. اگه بری تابلوی.
دو هفته پیش خریدم که اون موقع خودشونم میگفتن خرابه. الان نمیدونم داره یا نه. اما جاهای دیگه که میرفتم چون کرک نشده بود نمیدادن.
الان هم داره من دیشب رفتم گرفتم فروشنده می گفت کرک آنلاین داره ولی با این روش جدید احتیاجی به کرک نیست ظاهرا

plsboy
04-04-2010, 14:08
آقایون دوستان گرامی من بازی که میکردم یکی از این حرفهای عجیب و غریب رو دیوار پیدا کردم -فکر میکنم ششمیش بود-که معماهاش اعصابمو بهم ریخت و exit کردم به این امید که بعدا بیام سراغش ولی اون حرف از دیوار پاک شد و نتونستم اون قسمت از demo رو باز کنم خیلی ضد حال خوردم کسی راهنمایی نمیتونه بکنه؟:18::18::18:

Behi09
04-04-2010, 14:13
دوستان الان من در memory 9 هستم.جایی که می ریم mario رو تو قلعه اش بکشیم.از روی سقف که میرم mario هست ولی وقتی می رم پایین یهو غیب می شه.اگه هم نرم پایین با قایق فرار می کنه.دوستان می دونین چکار باید بکنم؟؟؟:18::18:

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

آقایون دوستان گرامی من بازی که میکردم یکی از این حرفهای عجیب و غریب رو دیوار پیدا کردم -فکر میکنم ششمیش بود-که معماهاش اعصابمو بهم ریخت و exit کردم به این امید که بعدا بیام سراغش ولی اون حرف از دیوار پاک شد و نتونستم اون قسمت از demo رو باز کنم خیلی ضد حال خوردم کسی راهنمایی نمیتونه بکنه؟:18::18::18:

دوست عزیز اول بازی رو pause کن بعد برو data base از اونجا هم the truth.اونجاست.

plsboy
04-04-2010, 14:16
دوستان الان من در memory 9 هستم.جایی که می ریم mario رو تو قلعه اش بکشیم.از روی سقف که میرم mario هست ولی وقتی می رم پایین یهو غیب می شه.اگه هم نرم پایین با قایق فرار می کنه.دوستان می دونین چکار باید بکنم؟؟؟:18::18:

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

دوست عزیز اول بازی رو pause کن بعد برو data base از اونجا هم the truth.اونجاست.

از اونجا میشه ادامه معماهارو حل کرد؟:10::10::10::46::46::46::11::11:

wordship
04-04-2010, 14:18
من یادم میاد یکی تقریبا 100 صفحه از بحث را تبدیل به اسپم کرده بود و میگفت با کرک رازور داره بازیو تموم میکنه! حالا چی شده نیاز به لانچرو هاست پیدا کردین؟؟

اون انلاین بود دوست گرامی منم نگفته بودم افلاین
ولی برای افلاینش نیاز به هاست و لانچر داره عزیز دیشب دوستان برام اپ کردن .

eslamy_iut
04-04-2010, 14:22
من مشکل باگ رو پیدا کردم قبل از شروع هر ماموریت برای بار اول قبل از اینکه با کسی که بهتون ماموریت میده حرف بزنید بازی رو مینیمایز کنید و به پوشه ی سیو واسه من اینه برای شما فقط اون پوشه با اسم عجیب فرق میکنه یعنی ZXNsYW15X2l1dA== ممکنه واسه شما یه اسم دیگه باشه

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4

وقتی پوشه 4 رو باز کردید محتویاتشو یه جا یه بکاپ بگیرید چون اگه با یارو حرف بزنید و علامت تعجب بیاد و دیگه علامتی روی صفحه ظاهر نشه به هیچ وجه دیگه با اون سیو نمیشه بازی رو رد کرد پس اگه backup بگیرید فقط کافیه با اومدن value جدید فایل های سیو backup رو replace کنید و در اون صورت وقتی با یارو حرف بزنید بازی جلو میره من اینو امتحان کردم و مجبور شدم دو بار از اول بازی رو تا ونیز ببرم و یه بار بدون عوض کردن سیو ها value ریختم رد نشد و بار بعد سیو ها رو عوض کردم و بازی جلو رفت پس حتما قبل باز کردن ماموریت بکاپ بگیرید
کرک شدن این بازی رو به چوبی سافت :27: تسلیت میگم GOOD BYE Digital Rights Management

Behi09
04-04-2010, 14:47
از اونجا میشه ادامه معماهارو حل کرد؟:10::10::10::46::46::46::11::11:
باید دوست من اول اون معما ها رو مثل معمایی که لز دیوار پیدا کردید،از جاهای دیگه هم پیدا کنید تا بتونید اونا رو حل کنید.اگه هم نتونستین می تونید باز exit کنید و بعدا از همون جایی که گفتم برید معماها رو حل کنید.

amirpcp30
04-04-2010, 14:51
سلام
من همون اول بازی گیر کردم
همون جا که میریم به قدیم و با چند تا ادم باید بجنگیم و بعدش یک نفر که لباسش قرمزه هست که نمیدونم باید چیکار کنم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سپاس

Ahmad-Ra
04-04-2010, 15:00
سلامم...

يكي تست كنه بگه :

alireza2099
04-04-2010, 15:14
من اینجا گیر کردم بعد از اینکه پدرو برادراش رو میکشن.
چندتا View Point رو رفتم ولی این یکی هر چی میرم بازم از نقشه پاک نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mohammad_Sn2001
04-04-2010, 15:23
کمک کمک

برای سوار شدن توی کشتی با داوینچی یه کلمه عبور میخواد ملوانه بعدش یه زنه میاد میگه که بهم کمک کن تا رمزعبور رو بدم بعدش چیزی نمیاره باید چی کار کنم کسی میدونه ؟؟؟

value جدید میخواد ؟؟؟

اگه کسی رد کردتش value رو بگذاره ممنون میشم

eslamy_iut
04-04-2010, 15:47
کمک کمک

برای سوار شدن توی کشتی با داوینچی یه کلمه عبور میخواد ملوانه بعدش یه زنه میاد میگه که بهم کمک کن تا رمزعبور رو بدم بعدش چیزی نمیاره باید چی کار کنم کسی میدونه ؟؟؟

value جدید میخواد ؟؟؟

من که گفتم باید قبل از باز کردن هر مرحله یه بکاپ از سیو بگیرید حالا من value رو لینک میدم ولی فکر نکنم رد شه باید از اول بازی کنی

Behi09
04-04-2010, 15:48
کمک کمک

value جدید میخواد ؟؟؟

من با این value اینجا رو رد شدم.خیلی عقب هستید.:31:

Behi09
04-04-2010, 15:53
من که گفتم باید قبل از باز کردن هر مرحله یه بکاپ از سیو بگیرید حالا من value رو لینک میدم ولی فکر نکنم رد شه باید از اول بازی کنی

دوست من.من با این value اینجا رو رد شدم حالا هم تو ونیز هستم و milano بود چی بود اسمش اون رو هم با کمک دوستمون antonio کشتم.راستی وقتی سوار کشتی می شیم از انیموس اومد بیرون و desmond شدیم و بعدش desmond خواب altair رو دید.موضوش معرکه اس.
دوستان من نمی تونم از محیط بازی عکس بگیرم.صفحه سیاه میگیره.میشه راهنمایی کنین.:41:

amirpcp30
04-04-2010, 16:06
سلام
من همون اول بازیم
الان جیب چند نفر رو زدم بعد دنبال یکی راه افتادم بعد هم رفتم بالای یک جا که نقشه کمی کامل بشه و دیگه اومدم پایین یک جا برای خرید جان هست و چند جایی که من نمی تونم برم
الان باید اونجا چیکار کنم؟
با سپاس

wordship
04-04-2010, 16:15
سلام
من همون اول بازیم
الان جیب چند نفر رو زدم بعد دنبال یکی راه افتادم بعد هم رفتم بالای یک جا که نقشه کمی کامل بشه و دیگه اومدم پایین یک جا برای خرید جان هست و چند جایی که من نمی تونم برم
الان باید اونجا چیکار کنم؟
با سپاس

الان وقته استفاده از ترینره.

amirpcp30
04-04-2010, 16:21
الان وقته استفاده از ترینره.

چرا باید از ترینر استفاده کنم؟

wordship
04-04-2010, 16:24
چرا باید از ترینر استفاده کنم؟
همینطوری برای اینکه بتونی همه چیز بخری و جونت هم تموم نشه
همین.:31::31:

amirpcp30
04-04-2010, 16:30
خوب من چطوری باید اون مرحله رو برم؟
جاهای سفیدی هست که اگه اونجا ها برم میمیرم پس چطوری باید اون قسمت ها رو برم؟(بدون ترینر منظورم هست)

tonypb
04-04-2010, 16:36
سلام به تمامی دوستان
ما که فرادا صبح میریم سر نارسیس رایانه و بازی را میگیریم امروز عصر بهش زنگ زدم گفت که داریم بازی می کنیم راهنمای فارسیش را هم ساختیم این طو که گفت هیچ مشکلی نبوده تا لا اینم شمارش 03112217241 اصفهان به کارشم شک نکنید

آره تو اصفهان نارسیس رایانه از همه بهتره...
همه جا بازی رو اوردن با کرک خراب ولی این نیورد و اعلامیه زد هنوز کرکش نیست...
کارش خیلی درسته...

eslamy_iut
04-04-2010, 16:37
من با این value اینجا رو رد شدم.خیلی عقب هستید.:31:

خیر دوست عزیز شما گفتید کشتی منم فکر کردم واسه کشتی value ندارید کشتی رو رد کردم ونیز اون یارو رو کشتم الانم ول معطلم برا value جدید
ضمنا جدید تر نیومده آخریش تو این صفحه بود

don mohsen
04-04-2010, 16:38
:46:amirpcp30 چه طوري مشكل پيام اينترنت رو حل كردي بعد از ران بازي
من اكس پي دارم همين مشكل هم دارم يه كمكي كن.
:10:

Mostajab
04-04-2010, 16:41
سلام
من همه کارهای کرک رو انجام دادم
ویندوزم هم 7 /64 بیتی هست اما وقتی فایل server رو اجرا می کنم بلافاصله بسته می شه و کار نمی کنه
کسی راه حلش رو می دونه؟

amirpcp30
04-04-2010, 16:45
سلام
من همه کارهای کرک رو انجام دادم
ویندوزم هم 7 /64 بیتی هست اما وقتی فایل server رو اجرا می کنم بلافاصله بسته می شه و کار نمی کنه
کسی راه حلش رو می دونه؟

:46:amirpcp30 چه طوري مشكل پيام اينترنت رو حل كردي بعد از ران بازي
من اكس پي دارم همين مشكل هم دارم يه كمكي كن.
:10:

سلام
آره حلش کردم به محض اینکه که حل شد آموزش کامل هم نوشتم که فقط فایل ها رو باید جایگزین کنید و دیگه نمی خواهد خودتون ویرایش کنید چون خودم اینکاررو براتون کردم
این آموزشش: در پست 39

:40:

Bigwarrior
04-04-2010, 16:47
سلام سلام سلام
لطفا سریع جوابمو بدید
من خیلی وقته دنبال این بازی هستم ولی هیچ جا هنوز کرکشو پیدا نکردن غیر اینجا!!
اما اینو پیدا کردم که از خیلی وقت پیش گفته بود منتظر کرکه و حالا با کرک آماده فروشه!!
مگه کاملا کرک شده؟؟
بخرمش؟؟
ممنون

wordship
04-04-2010, 16:48
خوب من چطوری باید اون مرحله رو برم؟
جاهای سفیدی هست که اگه اونجا ها برم میمیرم پس چطوری باید اون قسمت ها رو برم؟(بدون ترینر منظورم هست)
یه عکسی ازش میگیری بزاری؟؟>؟

Behi09
04-04-2010, 16:53
دوستان جواب ندادین بازم می پرسم.من وقتی از محیط بازی عکس میگیرم سیاه درمیاد.میشه بگید چجوری میشه از محیط بازی عکس گرفت؟؟؟؟؟؟؟:41:

DXHHHH
04-04-2010, 16:56
از همون جایی که سفیده صد متر برو جلو ذرست میشه کسایی هم که بازی می خوان پ.خ بدن:5:

amirpcp30
04-04-2010, 17:05

عکس سیاه میشه
همون اولین مرحله ای هست که میریم به قدیم بعد اول که باید با چند نفر بجنگیم بعد هم پولاشونو بردارید بعد به دنبال یک یارویی میریم اون یکدفعه محو میشه من میرم از یک جا بالا که نقشه دیده بشه بعد نمیدونم باید چیکار کنم
راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس :11:

wordship
04-04-2010, 17:08
عکس سیاه میشه
همون اولین مرحله ای هست که میریم به قدیم بعد اول که باید با چند نفر بجنگیم بعد هم پولاشونو بردارید بعد به دنبال یک یارویی میریم اون یکدفعه محو میشه من میرم از یک جا بالا که نقشه دیده بشه بعد نمیدونم باید چیکار کنم
راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس :11:

همونو که از دستت فرار میکنه یه علامت ابی بالای سرشه؟؟
یه علامت دست رو هم نشون میده؟؟؟

lord mostafa
04-04-2010, 17:16
میشه یه نفر که تو xp بازی رو اجرا کرده فایل hosts و launcher هاش رو قرار بده تا بقیه هم استفاده کنن ؟
(لطفا ! )

AlexMercer
04-04-2010, 17:25
یکی تست کنه این انگار value تا سکانس 12 هست

eslamy_iut
04-04-2010, 17:32
دوستان جواب ندادین بازم می پرسم.من وقتی از محیط بازی عکس میگیرم سیاه درمیاد.میشه بگید چجوری میشه از محیط بازی عکس گرفت؟؟؟؟؟؟؟:41:

علتشو پیدا کردم وقتی تو 7 یا ویستا بازی رو اجرا میکنی بازی به حالت basic اجرا میشه و چون گرافیگ ویندوز aero هست و بازی basic به خاطر نا هماهنگی عکس ها سیاه میشن پس برو تم ویندوزتو basic کن بعد عکس بگیر
نفهمیدی بگو تصویری توضیح بدم

keyvan1985
04-04-2010, 17:33
کسی میدونه اینجا باید چیکار کنم ؟ مامورارو کشتم اما خبری نیست

eslamy_iut
04-04-2010, 17:38
یکی تست کنه این انگار value تا سکانس 12 هست

من امتحان کردم سکانس 12 در خدمت شماست برا ubi متاسفم

MEHDI_2010
04-04-2010, 17:42
سلام من که امروز بازی را رفتم از اصفهان سرزمین نقره ای گرفتم
گفت تا مرحله 9 هیچ مشکلی ندارد 2201242

Bigwarrior
04-04-2010, 17:54
سلام
بابا من گیج شدم:19:
یکی اگه میشه حالا که سکانس 12 هم -- شد لطفا ی آموزش کامل بذارید ا من بدبخت از این بد بختی در بیام:13:

nima sohrabi
04-04-2010, 17:57

اگر ترینری داری که کار میکنه بده دادا:11:
پول میخوام