ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16

titanium_zarin
05-06-2010, 09:32
سلام....!
من اول بازی گیر کردم اون جایی که پدر ایسیو میگه نامه لورنزو رو برسون تو رادار(نقشه) هیچ هدفی رو مشخص نمی کنه بازی رو دو سه بار پاک و نصب کردم فرقی نکرد مشکل از سی دی بازیه یا کلا سبک بازی همین جوریه؟
میشه لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون میشم

نه دوست من....
مشكل از كرك شماست...
چند صفحه بريد عقب از توي امضاي يكي از دوستان كرك رو برداريد و بازي كنيد....

آقا وقتی جیووانی نامه رومیده باید چیکار کرد؟ من یه بار رفتم پیش خطاطی بعدش جای گنجینه ها اومد همشون رو گرفتم حتی اونایی که روی کلیسا بزرگه بود تمام viewpointها رو رفتم اما دیگه چیزی نیست یعنی اصلا اینا چه ربطی به رسوندن نامه واسه جیووانی داره!واقعا موندم

ممكنه شما هم كركتوم ايراد داشته باشه ....
يه امتحان كنيد ....

masoudtr
05-06-2010, 09:56
این بازی نسخه بدون مشکلش اومد بریم بازی کنیم ؟
محصول کدوم شضرکت را بخرم سالم باشه هی value نخواد؟

loomina
05-06-2010, 10:11

من میشه گفت 1 بار و نیم بازی رو رفتم و فقط و فقط با این کرکی که میزارم براتون یه باگ کوچیک توی بازی دیدم که به راحتی رفع شد اونم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این لینک توی امضای یکی از دوستان هم هست. شما هر شرکتی بخری مهم نیست این کرک با کمتر از 1 mb حجم مشکلتونو حل میکنه!!!

rawen.west69
05-06-2010, 12:19

شرکت Boys team pc نسخه ی سالم داره:46:

آقا وقتی جیووانی نامه رومیده باید چیکار کرد؟ من یه بار رفتم پیش خطاطی بعدش جای گنجینه ها اومد همشون رو گرفتم حتی اونایی که روی کلیسا بزرگه بود تمام viewpointها رو رفتم اما دیگه چیزی نیست یعنی اصلا اینا چه ربطی به رسوندن نامه واسه جیووانی داره!واقعا موندم

باید value جدید بگیری...دانلود کن...من لینکشو نمیدونم ولی تو گوگل search کن حتما هست
آخرین ورژن رو دانلود کن...حجم زیادی هم نداره.تقریبا 200 kb:8:

gt333
05-06-2010, 12:53

دوست عزیز ممنونم ولی لینکها کار نمیکنه :41::41::41::41:

titanium_zarin
05-06-2010, 14:49
دوست عزیز ممنونم ولی لینکها کار نمیکنه :41::41::41::41:
مطمنيد؟؟؟؟
من همون ديشب تست كردم...
معذرت ميخوام لينك ديگه سراغ ندارم ...

Tirion Fordring
05-06-2010, 14:49
این فایلایی که دادید یکی از دوستان توی بازیسنتر گذاشته بود منبع چرا نذاشتید :دی

راستی شما از جایی که من خریدم خریدی نه ؟ ماله منم دقیقا همین مشکلو داشت . تا ونیز میرید بعد دیگه نمیشه برید همینا رو دانلود کردم .

کسی یه ترینر پیدا نکرد تایمر رو متوقف کنیم ؟

gt333
05-06-2010, 15:02

راستی شما از جایی که من خریدم خریدی نه ؟ ماله منم دقیقا همین مشکلو داشت . تا ونیز میرید بعد دیگه نمیشه برید همینا رو دانلود کردم .

سلام.
دوست عزیز نمیدونم داداشم خرید.دقیقا منم همین مشکل رو دار.شما چی کار کردید حل شد ؟؟؟
دوستان فایلهاشو پیدا کردم ولی رپیدشیر هست(حالم از رپید به هم میخوره هر جای نت میری این آشغال هم هست :31:)
کسی سایتی چیزی سراغ نداره مستقیمش کنم ؟؟؟

rawen.west69
05-06-2010, 15:22
سلام.
دوست عزیز نمیدونم داداشم خرید.دقیقا منم همین مشکل رو دار.شما چی کار کردید حل شد ؟؟؟
دوستان فایلهاشو پیدا کردم ولی رپیدشیر هست(حالم از رپید به هم میخوره هر جای نت میری این آشغال هم هست :31:)
کسی سایتی چیزی سراغ نداره مستقیمش کنم ؟؟؟

توصیه میکنم از Boysteam pc خرید کنید...جدید ترین بازی ها رو کرک شده و بدون هیچ مشکلی میاره:5:
:3:اگه اهل تهران هستید: فلکه اول صادقیه...پاساژ گلدیس نمایندگی داره

titanium_zarin
05-06-2010, 16:01

دوست من ...
من توي گوگل اينا رو پيدا كردم...
معذرت ميخوام اگه مربوط به بازي سنتر بود و لينك رو ندادم...

ممنون ....

titanium_zarin
05-06-2010, 16:37
دوستان، یه wallpaper خفن و توووووپ از این بازی میخام
کجا پیدا کنم؟ از کجا بیارم؟؟؟
خیلی ممنون:40:

بريد به چيت هپنز...چيزاي خوبي گيرت مياد ...

rawen.west69
05-06-2010, 16:44
بريد به چيت هپنز...چيزاي خوبي گيرت مياد ...

میشه آدرس کاملشو بدید؟
تا حالا اسمشو نشنیده بودم!!:18:
خیلی ممنون:11:

mohebbinodej
05-06-2010, 19:32
سلام اگه میشه سیو مرحله ی کدک ها رو بزارین ممنون میشم خیلی گیرم

edi2
05-06-2010, 19:49
دوستان این لینک هایی که گذاشته شده برای دانلود اپدیت ورژن 1.01 هیچ کدومشون سالم نیستن و 16 مگ نیستن

miladddd
05-06-2010, 21:19
من قبلا ویستا 32 داشتم حالا سون 64 دارم
پوشه storage هم کامل کپی کرده بودم
حالا که جایگزین میکنم سیوام نمیاد
باید چکار کنم؟ پوزر و پسورد هم درست میزنم

rawen.west69
05-06-2010, 21:23

متاسفانه باید بی خیال بشی...
از کرک skidrow استفاده کن...لینکش تو صفحه های قبلی هست

edi2
05-06-2010, 21:35
دوستان وقتی که میهوام اپدیت رو برای احرا کرک skidrow دانلود کنم . دانلودش ناقصه و 16 مگ دانلود نمیشه و بعد از چند ثانیه فرت میشه . لینکه دیگه ای برای گرفتن اپدیت نیست

miladddd
05-06-2010, 22:24
متاسفانه باید بی خیال بشی...
از کرک skidrow استفاده کن...لینکش تو صفحه های قبلی هست

چه ربطی داره؟
من از کرک استفاده نمیکنم
فقط یه شبه کرکه که سرورو شبیه سازی میکنه

mohebbinodej
05-06-2010, 23:45
سلام اگه میشه سیو مرحله ی کدک ها رو بزارین من سکانس اخر هستم یعنی مرحله ی یکی مونده به اخر حوسله ندارم از اول بازی کنم خواهشن کمکم کنید
منظورم همون 30 کدک اخر بازی که باید جمع کنیم تا بری باس اخر رو بکشیم

rawen.west69
06-06-2010, 09:33
چه ربطی داره؟
من از کرک استفاده نمیکنم
فقط یه شبه کرکه که سرورو شبیه سازی میکنه

دادا بازیو باید از اول بری...فقط واسه اینکه دیگه برای انتقال سیو مشکلی نداشته باشی میتونی از skidrow استفاده کنی.
اگه خاستی میتونی نظر بقیه دوستان رو هم ببینی:23:
فقط بدون هرکی از skidrow استفاده کرده راضیه:8:مثل خودم:27:

mohebbinodej
06-06-2010, 11:11
سلام میشه سیو مرحله ی کدک ها رو بزارین من فکر میکنم سکانس اخر باشم همون مرحله ا ی که باید 30 کدک رو جمع کنید حوسله ندارم از اول بازی کنم خواهشن کمکم کنید الان نزدیک یک هفته هست که گیرم لطفا سیو رو بزارین البته داخل صفه ی
115 یکی هست ولی نمیشه دانلود کرد

mohebbinodej
06-06-2010, 12:48
من از توی نقشه هم نگاه کردم مشکل از ترینر است این ترینریی که من استفاده میکنم متغیر های کدک ها رو قفل می کنه برای همین موقعی که ترینر فعال است ومن میخوام کدک رو بر دارم کدک هایم بیشتر نمیشه وتوی هیچکدام از شهرها هم کدکی نمانده دراصل من همه ی کدک ها رو گرفته ام ولی در بازی روی 26 کدک مانده و فقط کارم با سیو ردیف میشه اون سیو صفحه ی 115 هم اگه میشه آپلود کنید

rawen.west69
06-06-2010, 14:09
من از توی نقشه هم نگاه کردم مشکل از ترینر است این ترینریی که من استفاده میکنم متغیر های کدک ها رو قفل می کنه برای همین موقعی که ترینر فعال است ومن میخوام کدک رو بر دارم کدک هایم بیشتر نمیشه وتوی هیچکدام از شهرها هم کدکی نمانده دراصل من همه ی کدک ها رو گرفته ام ولی در بازی روی 26 کدک مانده و فقط کارم با سیو ردیف میشه اون سیو صفحه ی 115 هم اگه میشه آپلود کنید

نمیشه از این ترینر استفاده نکنی؟؟:31:

porya_m_s
06-06-2010, 17:00
[eslamy_iut
من واقعا ازت تشکر میکنم به خاطر راهنمایی کاملی که کردی واقعا نجاتم دادی از اون سرور
ممنون عزیز

xero.1992
07-06-2010, 02:15
عزیز چی میگی ! داستان این بازی کاملا ساختگی اول بازی هم مینویسه....

کسانی هم که از کرک دوست داشتنی Skidrow :31: استفاده می کنند یعنی اینجا :

اگر همه مراحلو رفتند و مثل من باز براشون بازی نیومد،در انتها حتما دوباره فایل ubiorbitapi_r2.dll که همون کرک هست رو توی فولدر Ubisoft Game Launcher که یا توی درایو ویندوز مثلا " D:\Program Files\Ubisoft " هست یا جایی که بازیو نصب کردید دوباره کپی & Repalce کنند مشکل کامل حل میشه.

CAPITAN MAC
07-06-2010, 12:13
سلام
من این بازی تا پایان سکانس 7 رفتم و وقتی می خواهم سکانس 8 رو شروع کنم روی نقشه نوسته MEMROY START ولی وقتی به محل مورد نظر می روم هیچ اتفاقی نمی افتد درضمن تمام ویو پوینت را هم رفتم ودر شهر ونیز هستم

miladddd
07-06-2010, 17:38

جواب منو چرا نمیدید؟!

کرکی که استفاده میکنم رو از همین تاپیک برداشتم
اسمشم ac2 srver emulator هست
این که اصلا شبیه سازه سروره ربطی به کرک نداره

یعنی باید بازی رو از اول برم؟!؟
بیکار که نیستم، بیشترشو رفته بودم
خواهشا یکی راهنمایی کنه

rawen.west69
07-06-2010, 19:07
سلام
من این بازی تا پایان سکانس 7 رفتم و وقتی می خواهم سکانس 8 رو شروع کنم روی نقشه نوسته MEMROY START ولی وقتی به محل مورد نظر می روم هیچ اتفاقی نمی افتد درضمن تمام ویو پوینت را هم رفتم ودر شهر ونیز هستم

احتمالا value خراب شده...ایمیلتو بده برات بفرستم:10:

titanium_zarin
08-06-2010, 09:50
جواب منو چرا نمیدید؟!

کرکی که استفاده میکنم رو از همین تاپیک برداشتم
اسمشم ac2 srver emulator هست
این که اصلا شبیه سازه سروره ربطی به کرک نداره

یعنی باید بازی رو از اول برم؟!؟
بیکار که نیستم، بیشترشو رفته بودم
خواهشا یکی راهنمایی کنه

سلام...
منم با همين كرك تموم كردم ....
شما كه بك اپ از پوشه سيو داري ....
يه زحمت بكش ....
اونم اينكه بازي رو كامل پاك كن ....بعد دوباره نصب كن ...اونوقت كرك skidrow رو بريز و چك كن....
فقط اول يه 4 تا صفحه برو عقب و توي امضاي يكي از دوستان راه پاك كردن و كرك كردن رو بخون...حتما اين كار رو بكن ....

RatAtouille
08-06-2010, 10:05
راست میگه من هم با همین کرک تا آخر رفتم (تو امتحانات !!)
1- یک کرک هست حدود 40 mb است که اولش گیر میکنه !
2-یک کرک هست که خیلی هارو گول زده 240-250 است ولی به خاطر داشتن پکیج زبان روسی (فکر کنم روسی یا ...) است ولی همون کرک است
ولی بهتربن آنها همون 700kb است .

rawen.west69
08-06-2010, 17:38
کی فکرشو میکرد 321 صفحه ادامه داشته باشه؟؟
واقعا ممنون

HORROR
10-06-2010, 01:49
دوستان این بازی چه باگایی داره! داشتم اسب سواری میکردم اسبه برعکس شد:31: وهمینجوری میدوید:31:

toose2008
10-06-2010, 15:23
خوش به حالتون که کرک کردین و بازی میکنید ما که نتونستیم کرکش کنیم :37::37:

Nico-SMY
11-06-2010, 08:53
سلام
من این پچ 1.01 بازی زو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور could not retrieve installation folder! insallation will be aborted رو میده , وقتی مثل راهنما هم اون سه فایل رو که 12 مگ هستش دانلود کردم و در اون مکانها هم کپی کردم , باز هم همون ارور رو میده.
مشکل از چیه؟

لوگان
12-06-2010, 13:32
دوستان یه سوال(ببخشید اگه قبلا مطرح شده)
من صفحه اول رو خوندم فهمیدم کرک مثل بازی های دیگه نمیشه حالا میخوام ببینم الان این مشکل حل شده من برم بخرم؟

HORROR
12-06-2010, 18:19
سلام
دوستان راهی هست که بازیو تمام صفحه اجرا کنم؟ من هر کاری کردم نشد
با تشکر..:11:

loomina
12-06-2010, 19:43
من صفحه اول رو خوندم فهمیدم کرک مثل بازی های دیگه نمیشه حالا میخوام ببینم الان این مشکل حل شده من برم بخرم؟

بله این اوریجینالش بی نقص هم هست تازه کرک جدیده:10:

aha2012
12-06-2010, 19:51
توجه توجه

این بازی فقط روی ویندوز64 بیتی اجرا میشه ها دقت کنید.برای من که اینطوری بود
من رو سیستمم 2 تا ویندوز دارم یکی xp و دیگری 7 و جفتشون 32 بیتی هستند ولی بازی
اجرا نشد .ولی بازیو وقتی ریختم رو لپ تاپم اجرا شد.ویندوز لپ تاپم هم 7 64 بیتی هست

mahyarSAMSUNG
12-06-2010, 20:47
حیف شد این بازی رو از دوستم گرفتم ولی وقتی نصبش میکردم ارور میداد برای اجراش . ویندوز 7 هستش . دوتا آیکون داشت یکی بود که برای اتصال به شبکه و اینترنت بود یکی از که روش میزنم ارور میداد .

M A X I M U M
13-06-2010, 00:10
شما باید کرک جدید رو نصب کنید
میتونی از تاپیک نحوه اجرای این بازی صفحه اول دانلودش کنی

yuseph
13-06-2010, 01:16
توجه توجه

این بازی فقط روی ویندوز64 بیتی اجرا میشه ها دقت کنید.برای من که اینطوری بود
من رو سیستمم 2 تا ویندوز دارم یکی xp و دیگری 7 و جفتشون 32 بیتی هستند ولی بازی
اجرا نشد .ولی بازیو وقتی ریختم رو لپ تاپم اجرا شد.ویندوز لپ تاپم هم 7 64 بیتی هست
ولی برای من اینجوری نبود
ویندوزxp
32بیت
همین....

mjorh
13-06-2010, 01:41
معني شعار بازي

nothing is true every thing is permitted

اصلا جور درنمياد .

titanium_zarin
13-06-2010, 09:21
سلام
دوستان راهی هست که بازیو تمام صفحه اجرا کنم؟ من هر کاری کردم نشد
با تشکر..:11:
ولله همه تمام صفحه بازي كردن....حالا چرا شما اينجوريه ؟؟؟؟

برو بخر ....
فوقش به مشكل بخوري يه كرك 700 كيلويي دانلود ميكني و حله ....

با سلام
اقا من يه مرحله گير كردم جايي كه با يه يارو كنار رودخونه صحبت مي كنه و يارو مي گه كه وقتي من 6 سالم بود افتادم تو رودخونه و پدر تو منو نجات داد بعد اتزيو ميگه من بايد برم پيش عموم ولي هيچ اتفاقي نميفته و وقتي ميرم ويلا دوباره علامت همون مرحلرو تو فلورانس ميده؛چي كار بايد بكنم؟
با تشكر
كركتون ايراد داره .....عوضش كنيد ....

حیف شد این بازی رو از دوستم گرفتم ولی وقتی نصبش میکردم ارور میداد برای اجراش . ویندوز 7 هستش . دوتا آیکون داشت یکی بود که برای اتصال به شبکه و اینترنت بود یکی از که روش میزنم ارور میداد .

شما هم يه چند صفحه بريد عقب ...توي امضاي يكي از دوستان كرك 700كيلويي هست ...همون و بريزيد و حال كنيد ....

patybor
13-06-2010, 10:32
دوستان لطف ميكنن كامل ترين فايل Value رو براي دانلود بگذارند.گشتن تو اين همه صفحه كار سختيه واقعا!!! ممنون

Nico-SMY
13-06-2010, 14:51
من آپدیت 1.01 این بازی رو گرفتم ولی وقتی می خوام نصبش کنم ارور could not retrieve installation folder! insallation will be aborted رو می ده, اون فایل 12 مگی که تو راهنما بود رو هم دانلود کردم و جایگزین کردم , ولی باز هم آپدیت نشد .فایل آپدیت رو هم تو پوشه نصب کپی کردم باز هم همون ارور رو داد.
کسی می دونه باید چیکار کنم تا بازی رو آپدیت کنم؟

titanium_zarin
13-06-2010, 17:00
دوستان لطف ميكنن كامل ترين فايل Value رو براي دانلود بگذارند.گشتن تو اين همه صفحه كار سختيه واقعا!!! ممنون

دوست من ...بي خيال وليو بشيد...
يه كرك 700 كيلويي هست ..اونو بگيريد ...فكر كنم صفحه اول هست ...
همينطور توي امضاي يكي از دوستان ...

ممنون ....

mohammad_s7201
13-06-2010, 17:32
سلام
من چندتا سوال داشتم.
این مونتنگرو رو باید چیکار کنیم؟ هی این گوشه مینویسه montnegro level +58 یا یه چیز دیگه.
این نقاشی خریدن دیگه چیه؟

سوال بعدی اینکه من یه سلاح خریدم ، همونی که مثل شمشیره ولی یه سنگ بزرگ نوکش هست، چجوری ازش استفاده کنم؟Q رو میزنم و شمشیر رو انتخاب میکنم ولی اون نمیاد، یه شمشیر دیگه میاد که خریدمش

vafa1353
13-06-2010, 19:41
من آپدیت 1.01 این بازی رو گرفتم ولی وقتی می خوام نصبش کنم ارور could not retrieve installation folder! insallation will be aborted رو می ده, اون فایل 12 مگی که تو راهنما بود رو هم دانلود کردم و جایگزین کردم , ولی باز هم آپدیت نشد .فایل آپدیت رو هم تو پوشه نصب کپی کردم باز هم همون ارور رو داد.
کسی می دونه باید چیکار کنم تا بازی رو آپدیت کنم؟
سلام من هم مشكل اين دوستمون رو دارم توضيحات كرك كردن رو مو به مو انجام دادم ولي موقع آپديت ارور ميده....لطفا راهنمايي كنيد.

---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

فعلا كه ما مونديم تو كركش....فكر كنم كمي بايد صبر كني

vafa1353
13-06-2010, 20:09
در ضمن فايل كرك هم توسط نود32 ويروس تروجان شناخته ميشه و به محض كپي كردن پاكش ميكنه.....كسي اين مشكل رو نداره؟

titanium_zarin
13-06-2010, 21:05
سلام
من چندتا سوال داشتم.
این مونتنگرو رو باید چیکار کنیم؟ هی این گوشه مینویسه montnegro level +58 یا یه چیز دیگه.
این نقاشی خریدن دیگه چیه؟

سوال بعدی اینکه من یه سلاح خریدم ، همونی که مثل شمشیره ولی یه سنگ بزرگ نوکش هست، چجوری ازش استفاده کنم؟Q رو میزنم و شمشیر رو انتخاب میکنم ولی اون نمیاد، یه شمشیر دیگه میاد که خریدمش
مونتيگرو كه يادم نيست اصلا....
نقاشيا اعتبار شما رو بالا ميبرن و ماليات بيشتري مياد توي صندوقتون كه پشت سره خواهرتون توي ويلا هست ...
سلاح هم ...بريد به ويلا ...اولين اتاق سمت چپ ....

سلام من هم مشكل اين دوستمون رو دارم توضيحات كرك كردن رو مو به مو انجام دادم ولي موقع آپديت ارور ميده....لطفا راهنمايي كنيد.

---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

فعلا كه ما مونديم تو كركش....فكر كنم كمي بايد صبر كني
دوست من....
من بدون اپديت هم اون كرك رو اجرا كردم...شما هم يه امتحاني بكن ....

در ضمن فايل كرك هم توسط نود32 ويروس تروجان شناخته ميشه و به محض كپي كردن پاكش ميكنه.....كسي اين مشكل رو نداره؟

واسه من اينجور نبود ولي پيش اومده واسه دوستان ....

Nico-SMY
13-06-2010, 22:06
بدون اون آپدیت هم اجرا میشه , آخه از این می سوزم که 18 مگ آپدیت با یک فایل 12 مگی رو با این اینترنت دایال آپ کوفتی دانلود کردم , ولی بعد اجرا نشد.
حالا که نمیشه کاری کرد , این آپدیت تو بازی چه تاثیری داشت؟

vafa1353
13-06-2010, 23:56
مونتيگرو كه يادم نيست اصلا....
نقاشيا اعتبار شما رو بالا ميبرن و ماليات بيشتري مياد توي صندوقتون كه پشت سره خواهرتون توي ويلا هست ...
سلاح هم ...بريد به ويلا ...اولين اتاق سمت چپ ....

دوست من....
من بدون اپديت هم اون كرك رو اجرا كردم...شما هم يه امتحاني بكن ....

واسه من اينجور نبود ولي پيش اومده واسه دوستان ....

سلام دوست عزيز ممنون از توجه شما ولي من بدون آپديت هم نتونستم بازي رو اجرا كنم و ارور زير مياد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فايل هاي پوشه Ubisoft رو هم كه شامل Ubisoft Game Launcher مشود رو هم كپي كردم هم جدا و هم در مسير نصب و كرك رو هم با ديزيبل كردن نود كپي كردم ولي باز هم ارور پيدا نكردن Ubisoft Game Launcher ميده....ديگه نميدونم چيكار كنم ؟؟؟؟؟لطفا راهنمايي فرماييد.متشكرم

vafa1353
14-06-2010, 01:19
lممنون مشكل پيدا شد......
Ubisoft Game Launcher رو بايد جداگانه از توي دي وي دي نصب ميكردم.

Tirion Fordring
14-06-2010, 14:29
یه مشکلی دارم من .

میخواستم سیوم رو بدم به یکی از دوستان .

اما دادم گفت این نیست . کل فلدر storage رو پاک کردم بعد رفتم تو بازی کردم .

مشکل چیه ؟ سیوای من کجا ذخیره میشه ؟

کسی ترینری داره باهاش تایمر رو غیر فعال کرد/

vafa1353
14-06-2010, 14:40
یه مشکلی دارم من .

نقل قول آموزش سيو

3-آموزش سیوها:

آموزش نگه داشتن سیو ها برای انتقال به کامپیوتر دیگر یا تجدید ویندوز (دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)

پوشه ی سیو شما قبل از کرک SKIDROW:

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4

هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد

به این پوشه برید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید

پوشه ی سیو شما بعد از کرک SKIDROW:

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4

SOROUSH120
14-06-2010, 16:11
سرور مجازی من کار نمیکند و مینویسد SERVER IS NOT RUNNING

Tirion Fordring
14-06-2010, 18:21
عزیزم خیلی زود تر ازاینکه شما بیای تو این بازی من اونو خونده بودم (نزدیک به 10بار) ! پس لطفا چیز نامرتبط نقل قول نکنید . حاضرم شرط ببندم شما پست منم نخوندی

من میگم سیوام اصلا تو STORAGE نیست . کل اون فلدر رو پاک کردم بازم رفتم دیدم سیوم سرجاشه . بعد شما میای میگی کرک SKIDROW سیوش جای دیگست ؟ َLOL

miladddd
14-06-2010, 20:33
من سیو یک مرحله یا یکی دو مرحله بعد از مرحله ای رو میخوام که این پایین گفتم

زمانی که چاقو خوردیم و بعد از به هوش اومدن یکم ریش اتزیو دراومده، بعدش تا اونجا که یادمه اون یاروهه که بهمون چاقو زده بودو بعد از چند مرحله گیرش میاریم و میکشیمش

خواهشا واسم بزارین

loomina
15-06-2010, 09:18
نقل قول آموزش سيو

شما خودتو به زحمت ننداز این پسر تشکر بلد نیست!!!

سرور مجازی من کار نمیکند و مینویسد SERVER IS NOT RUNNING

سرور مجازی رو بندازید دور! به خدا با این کرک skidrow اگر بازی کنید دیگه هیچ کرکی رو حتی نگاه نمیکنید! :31:

شما برو اینجا مو به مو عمل کن بعد از بازی لذت ببر!

عزیزم خیلی زود تر ازاینکه شما بیای تو این بازی من اونو خونده بودم (نزدیک به 10بار) ! پس لطفا چیز نامرتبط نقل قول نکنید . حاضرم شرط ببندم شما پست منم نخوندی

من میگم سیوام اصلا تو STORAGE نیست . کل اون فلدر رو پاک کردم بازم رفتم دیدم سیوم سرجاشه . بعد شما میای میگی کرک SKIDROW سیوش جای دیگست ؟ َLOL

باز باز باز! باز این جو گرفتش! بچه جون یادت ندادن یکی که یه کاری میکنه تشکر کنی ازش؟! حالا به دردت نخورده نباید که مسخره کنی اخه. من نمیدونم چرا تو همش باید با یکی دعوا کنی.;)

mrhonda
15-06-2010, 14:08
Assassin's Creed 2

سازنده : شعبه ی مونترال یوبی سافت
سازنده : شعبه ی مونترال یوبی سافت
ناشر : یوبی سافت
پلتفرم : PC X360 PS3 PSP
تاریخ عرضه : 17 نوامبر 2009 ، سه شنبه 26 آبان
ژانر : Action Adventure
موتور بازی : Scimitar

اولین نگاه به
Assassin's Creed 2

کرک Assassin's Creed II

اگه از دست کرک سرور آفلاین و ارور های مسخره ی اون جون به لب شدین راه حلش اینجاست و توصیه میکنم هر کی با کرک سرور هم بازی میکنه بی خیال بشه چون کرک سرور همواره باید یه سری فایل رو به موتور بازی بفرسته که شدیدا سرعت رو پایین میاره :2: کرک SKIDROW هیچ اروری نداره و بی نقصه:40: در ضمن بعد از ریختن این کرک سیو شما شناسایی نمیشه برای حل این مشکل آموزش سیوها رو در پایین بخونید/لینکهای مولتی آپلود 8 تا لینک از سرور های مختلف میده شاید یه چند تایی ایراد داشته باشن ولی همیشه hotfile و 2share کار میکنن

کرک SKIDROW :

این کرک جدیدترین کرک هست و با یه copy و paste ساده کل سیستم Digital Rights Managment اوبی سافت رو منحل میکنه

1-بازی رو نصب کنید و بازی رو به ورژن 1.01 ارتقا بدین اینم لینک version 1.01 update بعد از دانلود فقط اجرا کنید بازی به طور اتوماتیک آپدیت میشه

یا

اگه موقع ریختن فایل UPDATE1.01 با ارور could not retrieve installation folder! insallation will be aborted مواجه میشید 2 راه حل هست:
1-فایل های اجرایی که در پایین هست رو بگیرید و طبق دستور العمل اونها عمل کنید
2- dvd شما مشکل داره که باید عوض بشه با یه نسخه ی تمیز

2-بازی رو کرک کنید اینم لینک کرک SKIDROW

بعد از دانلود فایل و خارج کردن از حالت فشرده باید فایل ubiorbitapi_r2.dll رو در آدرس زیر بریزید و overwrite (رونویسی) کنید

(اگر شما مسیر بالا رو در کامپیوتر ندارید یا با ارور unable to find ubisoft game launcher مواجه میشید فایل زیر رو دانلود کنید:

فایل رو بعد از خروج از حالت فشرده در C:\Program Files بریزید)

3-آموزش سیوها:

آموزش نگه داشتن سیو ها برای انتقال به کامپیوتر دیگر یا تجدید ویندوز (دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)

فایل های اجرایی:

فایل های Assassin'sCreedII.exe و Assassin'sCreedIIGame.exe رو در محل نصب بازی و ubisoftgamelauncher.exe رو در مسیر زیر بریزید

راهنمای پاک کردن کامل بازی:

کاربرانی که بازی رو نصب کردن و با اجرای اون مشکل دارن یک بار کامل بازی رو پاک کنید نکته ی بسیار مهم برای پاک کردن کامل بازی باید دو برنامه را پاک کنید که یکی Assassin's creed II و دیگری Ubisoft Game Launcher این دو برنامه هر یک unistall خاص خود را دارد و اگر یکی از این دو پاک نشه بازی به طور کامل حذف نمیشه

ترینر بازی برای ورژن 1.0 و 1.01

v1.0

v1.01

همه چیز درباره ی CODEX ها

codex ها توسط اجداد ایزیو تهیه شدن و در صندوق هایی در تمام ایتالیا پخش شدن ایزیو بعد از پیدا کردن اونها رو به لئوناردو داوینچی میده تل رمز شکافی کنه

آرم codex ها و LEGEND نقشه:
[CENTER][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محل codex ها در نقشه:
برای پیدا کردنشون بعد از آوردن نقشه با کلید های (SCROLL(w,s,a,d میتونید در نقشه جا به جا بشید و با آمدن + روی codex ها (مثل شکل زیر) روی اونها راست کلیک کنید تا انتخاب بشن(مانند شکل زیر) و بعد ار خروج از نقشه محل آنها در نقشه ی کوچک مشخص میشه

محل codex ها در شهر:

حل پازل codex ها:
باید بعد از پیدا کردن اونها رو به شکل زیر بچینید با SCROLL بین اونها جابه جا و با SHIFT اونها رو میچرخونید

نقشه ی پر ها

Florence’s Santa Maria Novella

Florence’s San Giovanni

Florence’s San Marco

Villa Auditore in Monteriggioni

Romagna

Tuscany

Venice’s San Polo

Venice’s San Marco

Venice’s Dorsuduro

Venice’s Castello

Venice’s Cannaregio

نقشه ی مجسمه ها و فایل های رمزی (محل معماهای آدم و حوا یا همون فیلم حقیقت)

داستان بازی:

این داستان کامل کار دوستم Loaded_nigga هست و من فقط نقل قول کردم پس واسه تشکر روی علامت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنار هر قسمت کلیک کنید تا به اون پست منتقل بشید

فقط در صورتی که مطلب براتون مفید بوده تشکر کنید

داداش تو که اینقدر زحمت کشیدی عکس پرها و چیزهای دیگه رو گذاشتی خوب لا اقل نقشه codex page ها رو هم میزاشتی !!!

Tirion Fordring
15-06-2010, 21:08
یه مشکلی دارم من .

کسی نمیدونه چیکار کنم ؟ ترینرش هست اما پولیه

داداش تو که اینقدر زحمت کشیدی عکس پرها و چیزهای دیگه رو گذاشتی خوب لا اقل نقشه codex page ها رو هم میزاشتی !!!

برای Codex Page فکر کنم باید اول همه برج ها رو بری بالا و ببینید و تمامی نقشه رو Discover کنی بعد علامتای codex میاد

javad-RM
15-06-2010, 21:40

Maggy_P
15-06-2010, 21:46
سلام

دوست عزیز eslamy_iut ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهتره لینک های این پست رو ویرایش کنید ، همشون از بین رفتن :46:

َalireza
16-06-2010, 23:21
سلام ببخشید حال ندارم سرچ کنم
اون مراحل اول بازی وقتی از باباش نامه میگیره نمیدونم باید چیکار کنم
میگن مشکل از کرکه اما بازی من کرک نمیخواد.میگه باید فایل server رو اجرا کنی بعد ubisoft luncher رو باز کنی و بری تو بازی و کیفشو ببری.کـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــمــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک
اگه از کرکه لطفا بگید چی باید دانلود کنم و چیکارش کنم و خراب هم نباشه که دیدی خدامگ دانلود کردم به دردمم نخورد!!!!:31:

gt333
17-06-2010, 20:06
سلام.من الان بازی رو نصب کردم تمام چیزهایی که لازمه میشه با لینک بهم بگید ممنونتون میشم دوستان. در ضمن save بازی کجا ذخیره میشه من تا یه جاهایی رفته بودم برداشتم الان یادم نیست کجا کپی کنم.مرسی

Tirion Fordring
17-06-2010, 21:16
یه مشکلی دارم من .

اینجا همه فقط مشکل value دارند . یکیم مشکل منو حل کنه !

gt333
17-06-2010, 22:53
آقا من ویندوزمو عوض کردم و فلدر storeg رو کپی مرده بودم حالا که دوباره میریزم سیو هام نمی آد. داستان چیه ؟؟ سیوام کووووووووووو

اگه پریده شده یکی سیو مرحله ای که وارد شهر ونیز میشه رو بزاره توروخدااااااااااااااااا

Milad4171
18-06-2010, 00:00
شما یک بار بازی رو اجرا کن بعد سیوهات رو بگذار توی جای مربوطه!!
بذار فولدر مخصوصش رو اول بسازه!
من این کارو 2 بار کردم

---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------

متاسفانه این کرک یا هرچیزی که روی خود بازی هست افتضاحه!
من چند بار مشکل باهاش داشتم! بعضی جاها که الکی گیر میکنی !
مشکل بزرگی هم که این تایمر ها توی این کرک داره اینه که یهویی بعد از مثلا 10 دقیقه یا بیتشر از بازی میاد بیرون میگه سرور آفلاین مثلا قطع شده یا مشکل پیدا کرده. دوباره بازی رو اجرا کن! این مشکلا هم پیش میاد!
به نظرم می ارزه این کرک جدید رو نصب کنی!

َalireza
18-06-2010, 08:05
چه کرکی؟؟؟؟؟؟؟:19:
از کجا پیدا کنم؟

Milad4171
18-06-2010, 09:28
از اینچا بگیر. واقعا جواب میده.

هموین کرکی هست که همینجا بچه ها معرفی کردن!

gt333
18-06-2010, 12:08
آقا اینجا اشتباه راهنماییمون کردند.
سیو بازی این مسیره
C:\Users\user\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\ubi\Ubisoft Game Launcher

ولی اینجا بچه ها گفتند اینه
C:\Program Files (x86)\ubi\Ubisoft Game Launcher\storage
وباعث شد من سیوهام بپره
دوستان کمک کنید.سیو بازی از اول شهر ونیز میخوام. کسی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کممممممممممممممممممممک

َalireza
18-06-2010, 12:58
the wrong volume is in drive.please insert volume AC2 DVD 1 into drive
این مشکل بعدیمه که موقع نصب میده تو دی وی دی 2
وقتی دی وی دی 1 رو میزارم هنگ میکنه
مشکل چیه؟

Tirion Fordring
18-06-2010, 13:24
ممنون از اینکه گفتید سیو من اونجا نیست . خیلی وقته میخوام سیومو بدم به یکی میگه اون نیست.

دوستان این مرحله توی ونیز رو رد کنید . مسابقه هستش . لطفا برام رد کنید و کار دیگه ای هم نکنید :)

gt333
18-06-2010, 13:30
پس بگو .

جدی میره اونجا ؟

آره سیو بازی اینجا هست .
دوستان یکی سیو بازی اول شهر ونیز رو بزاره اینجا ممنون میشم

tyrannosaurus
18-06-2010, 14:10
اومیدوارم تکراری نباشه و کار آمد باشه

کرک آفلاین بازی

اوّل فایل زیر را دانلود و در محل نصب بازی نصب کنید.

سپس فایل زیر را دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد در پوشه ی زیر نصب کنید:

C:\Windows\System32\drivers\etc
و یا روی فایل hosts کلیک راست کنید و با نوتپد بازش کنید.

و تمام محتویات را داخل فایل زیر بریزید:

127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com

بعد این ها را در فایل hosts در زیر نوشته ها بدون هیچ گونه پاک کردن عبارت یا ناقص کپی کردن paste کنید.

بعد سیو کنید.

حال فایل values ی جدید را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید:

و در مکان نصب بازی کپی کنید.
سپس از منوی start گزینه RUN رو بزنید و عبارت:
ipconfig /flushdns
رو بدون دستکاری در اون کپی کنید و بر روی OK کلیک کنید تا صفحه ای باز شده و بسته شود.

حال فایل سرور را که محل محل نصب بازی کپی کردید اجرا کنید و بعد روی بازی که روی دستکتاپ یا آدرس نصب شده هست کلیک کنید و بازی کنید.

توجه:

1-این عمل در ویندوز های XP \ VISTA \ SEVEN جواب میده.
2-در طول مراحل کرک یا بازی کردن اینترنت باید قطع باشد.

لطفا نتیجه رو کسایی که این راه رو انجام میدن بگن ممنون

gt333
18-06-2010, 14:14
کسی سیو مرحله ونیز رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:

alitab
18-06-2010, 15:00
keili be dardam khord:20:

gt333
18-06-2010, 15:29
ممنون از اینکه گفتید سیو من اونجا نیست . خیلی وقته میخوام سیومو بدم به یکی میگه اون نیست.

دوستان این مرحله توی ونیز رو رد کنید . مسابقه هستش . لطفا برام رد کنید و کار دیگه ای هم نکنید :)

سلام.دوست عزیز این سیو که گذاشتی برای ونیز هست.خیلی از اول مرحله گذشته ؟؟
آیا سیو از اول ونیز داری ؟؟
چجوری میشه با این سیو شما از اول ونیز رفت ؟
مرسی

راستی اینم برات رد کردم

Tirion Fordring
18-06-2010, 16:27
راهی نیستش عزیزم . بابت سیو ممنون

نه خیلی گذشته . نصف مراحل جالبش کشتن اون یارو ...

A.M.D.D.E.V.I.L
19-06-2010, 15:50
کمکم کنید!!!
بعد از پایان sequence 7 یک قسمت از ونیز میریم که توش یک ساختمان ننسبتا بلند هست که روش یک پرنده هست و می تونیم نقشه رو آپدیت کنیم و پایینش هم یک علامت تعجب برای شروع مرحله هست. من وقتی وارد محل سفید میشم که مرحله شروع بشه اون علامت تعجب ناپدید میشه و مرحله شروع نمیشه
از yahoo answers پیدا کردم افراد دیگه ای هم این مشکل رو توی مراحل دیگه دارند
رفتم یک سیو دانلود کردم که کامل بود و ریختم به محل سیو ها
E:\Program Files\SBNA\Assassin's Creed II\Ubisoft Game Launcher\storage

وقتی بازم رفتم آخرین ماموریت رو انجام بدم بازم موقع ایستادن روی محل سفید(علامت تعجب) هیچ اتفاقی نمیفته و اون علامت و نا پدید میشه و مرحله شروع نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنید
اگه کسی تا حالا این مشکلو حل کرده به منم یاد بده

fariborz_1
19-06-2010, 15:52
دوباره
درود بر شما دوستان عزیز
تو یه مرحله گیر کردم که بالا رفتن از یه ساختمون خیلی بلنده
مرحله این جوری که با یه دختره که قبلآ نجاتش دادم و الان با عصا راه میره حرف می زنم بعد بازی 5 دقیقه وقت میده که از یه ساختمون بالا برم ولی وفتی تا یه جاهایی از ساختمون میرم دیگه جای دست نداره
حتی با دویدن رو سقف کلیسای بقلش هم امتحان کردم نمیشه
کمکم کنید
با سپاس

titanium_zarin
19-06-2010, 17:00
کمکم کنید!!!
بعد از پایان sequence 7 یک قسمت از ونیز میریم که توش یک ساختمان ننسبتا بلند هست که روش یک پرنده هست و می تونیم نقشه رو آپدیت کنیم و پایینش هم یک علامت تعجب برای شروع مرحله هست. من وقتی وارد محل سفید میشم که مرحله شروع بشه اون علامت تعجب ناپدید میشه و مرحله شروع نمیشه
از yahoo answers پیدا کردم افراد دیگه ای هم این مشکل رو توی مراحل دیگه دارند
رفتم یک سیو دانلود کردم که کامل بود و ریختم به محل سیو ها
E:\Program Files\SBNA\Assassin's Creed II\Ubisoft Game Launcher\storage

وقتی بازم رفتم آخرین ماموریت رو انجام بدم بازم موقع ایستادن روی محل سفید(علامت تعجب) هیچ اتفاقی نمیفته و اون علامت و نا پدید میشه و مرحله شروع نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنید
اگه کسی تا حالا این مشکلو حل کرده به منم یاد بده

شما كرك رو تعويض كنيد ...از كرك skidrow استفاده كنيد ...

دوباره
درود بر شما دوستان عزیز
تو یه مرحله گیر کردم که بالا رفتن از یه ساختمون خیلی بلنده
مرحله این جوری که با یه دختره که قبلآ نجاتش دادم و الان با عصا راه میره حرف می زنم بعد بازی 5 دقیقه وقت میده که از یه ساختمون بالا برم ولی وفتی تا یه جاهایی از ساختمون میرم دیگه جای دست نداره
حتی با دویدن رو سقف کلیسای بقلش هم امتحان کردم نمیشه
کمکم کنید
با سپاس
اونجا رو ولش ...
الان مهم نيست ...بايد يه قابليتي ياد بگيري كه بتوني بري ...حالا زوده ...
برو جلو تا بعد ...

A.M.D.D.E.V.I.L
19-06-2010, 17:33
فکر کنم کرک skid row واسه من کار نکنه! کرک من قدیمی هست برای بازی کردن باید اول یک برنامه ی داس رو اجرا کنم بعد بازی رو
حالا توی اون مرحله ی اول که گفته بود آپدیت کنید آپدیت نشد و یک ارور دیگه داد یعنی گفت
this patch is designed for version 1.00 only. version 1.01 was found instead
که یعنی بازی خودم 1.01 هست و نیازی به آپدیت نداره
همه ی مراحل رو رفتم nod32 به اون فایل dll گیر میداد که nod 32 رو غیر فعال کردم
و سیو هامم خواستم درست کنم دیدم فایل SKIDROW توی اون مسیر موجود نیست پس خودم ساختم و سیومو توش ریختم
حالا وقتی بازی رو اجرا میکنم یک پنچره ی کوچیک میاد بعد یک پنچره ی دیگه میاد که میخواد ubisoft game launcher رو آپدیت کنه که کرد
حالا وقتی میخواد Login بشه میگه user name or password is wrong حالا دوباره یک ID دیگه ساختم این بار خیل طولانی تر از دفعه ی قبل بود و وقتی آفلاین میشدم خراب میشد و به اینترنت نیاز داشت
وقتی بالاخره یک اکونت ساختم گفت CD KEY بدید منم که هیچی ندارم خالی گذاشتم قبول نکرد از خو.دم عدد نوشتم قبول نکرد
حالا چی کار کنم؟ کمک کنید
کار دیگه ای هست که بکنم؟ مثلا باید host رو تغییر بدم از system32/windows ؟؟؟

درست کردم
خودم کرک اختراع کردم!! از اون روش نرفتم و اون ubisoft رو توی C/programfiles نذاشتم بلکه توی F/program files گذاشتم
با اینکه ویندوز تو C بود!

kazemelf
20-06-2010, 02:40
آقایون سلام
من یه مشکله اساسی دارم با این بازی و لطفا بهم کمک کنین چون اگه نتونم بازی کنم سرمو میزنم تو دیوار
آقا الان 1 ماه که من می خوام این بازیو نصب کنم ولی نمیشه یعنی نمی تونم تمام اون کارایی هم که توی توضیحات سایت و راهنمای cd بوده هم کردم ولی بازم نمی شه

شرح :
من بازیو تو درایو D نصب کردم و یه پوشه دارم که به اسمه ubisoft هست و توش یه پوشه دیگه که اسمش assassin creed II
بعد توی درایو C که همون درایو ویندوزمه توی program files یه پوشه دارم به اسمه ubisoft که توش یه پوشه دیگه هست به اسمه Ubisoft Game Luncher

ویندوزم هم 7 (x86) هست همون 32 bit
همه ی مراحل راهنمایی که توی سایت هم گفته شده انجام دادم
ولی وقتی فایل server.exe رو اجرا می کنم که گذاشتمش توی D:\ubisoft\offline server سه خط میاد که اینارو نوشته

time 470 - root - info - listener for port 13000 active
time 500 - root - info - listener for port 13005 active
time 500 - root - info - listener for port 13200 active

و بعدش به مسر نصب بازی میرم که اینه D:\Ubisoft\assassin creed II و فایل assassincreedIIGame.exe را اجرا می کنم که هیچ اتفاقی نمیوفته حتی error هم نمیده انگار که اصلا هیچ کاری نکردی

فایل assassincreedII.exe رو هم که اجرا می کنم همین مشکلو داره

از عزیزان عضو انجمن عاجزانه تقاضا می کنم کمکم کنید دارم دیونه می شم

راستی من 2 حلقه بازی رو تست کردم که هردوش همین مشکل رو داشتم یکی ماله شرکن atlas game و دیگری اسم نداره ولی یه فایل update.exe گذاشتن توش

مرسی از همه
امیدوارام که بتونید کمکم کنید

navik7
20-06-2010, 08:36
سلام اقايون و پسر ها ،
Assassin's Creed II
من يه مشکل دارم جوونه هر کي دوووست داريد ما روو راهنمايي کنيد
من بازي روو چند بار با سي دي هاي مختلف نصب کردم که بازي کنم نشد
مشکلم اينه که اون صفحه داس که با اجراي فايل سرور ، توي کامپيوتر من جواب نميده و اوون راهنمايي هم که برم از کنترل پنل تيکه اوون اينترنت(add or remove program - internet information servis) رو بردارم ام باز جواب نداد چرا که تيکش نخورده بوود که بردارم !!!!!
و اين که ويندوز من ايکس پي ِ
وو من فايل نصب اي روو تو درايوه ديگه اي ميزنم وو اين که توي درايو هاي ديگه جا ندارم وو
اينم ميدوونم از سي ديم(کنسول بازیم) ايراد نيست واسه این که 2 مورد امتحان کردم ، راه حل های راهنکایی شده یه سایت شما روو هم بعد از نصب انجام دادم با کرک های شما و هم کرک های 2 کنسول بازی متفاوت
وو اين که اي دي اس ال دارم وو تنظيمات شبکه اينا دارم
و ميخواستم بهم راهنمايي برسوونيد که چگونه اون فايل روو از اي پي که میخواد باز شه روو چک کنم وو اي پي اون روو خالي نگه دارمش ،
من کلا اون فایل داس به نام : server روو نمیتوونم باز کنم ، چی کارش کنم
اگه هم یکی اقایی کرد شماره داد که وارد بوود ازش راهنمایی روو تلفنی میگیرم مرسیییی های مختلف وو زیاد ممنوون
اقا زووود جواب بدید من مووندم توي کفش ، اقايييييييييييييييد همه گييييي

navik7
20-06-2010, 08:42
سلام اقايون و پسر ها ،
Assassin's Creed II
مشکلم اينه که اون صفحه داس که با اجراي فايل سرور ، توي کامپيوتر من جواب نميده و اوون راهنمايي هم که برم از کنترل پنل تيکه اوون اينترنت(add or remove program - internet information servis) رو بردارم ام باز جواب نداد چرا که تيکش نخورده بوود که بردارم !!!!!
وو من فايل نصب اي روو تو درايوه ديگه اي ميزنم وو اين که توي درايو هاي ديگه جا ندارم وو
اينم ميدوونم از سي ديم(کنسول بازیم) ايراد نيست واسه این که 2 مورد امتحان کردم ، راه حل های راهنکایی شده یه سایت شما روو هم بعد از نصب انجام دادم با کرک های شما و هم کرک های 2 کنسول بازی متفاوت
و ميخواستم بهم راهنمايي برسوونيد که چگونه اون فايل روو از اي پي که میخواد باز شه روو چک کنم وو اي پي اون روو خالي نگه دارمش ،
اگه هم یکی اقایی کرد شماره داد که وارد بوود ازش راهنمایی روو تلفنی میگیرم مرسیییی های مختلف وو زیاد ممنوون

titanium_zarin
20-06-2010, 09:28
آقایون سلام
من یه مشکله اساسی دارم با این بازی و لطفا بهم کمک کنین چون اگه نتونم بازی کنم سرمو میزنم تو دیوار
آقا الان 1 ماه که من می خوام این بازیو نصب کنم ولی نمیشه یعنی نمی تونم تمام اون کارایی هم که توی توضیحات سایت و راهنمای cd بوده هم کردم ولی بازم نمی شه

شرح :
من بازیو تو درایو D نصب کردم و یه پوشه دارم که به اسمه ubisoft هست و توش یه پوشه دیگه که اسمش assassin creed II
بعد توی درایو C که همون درایو ویندوزمه توی program files یه پوشه دارم به اسمه ubisoft که توش یه پوشه دیگه هست به اسمه Ubisoft Game Luncher

ویندوزم هم 7 (x86) هست همون 32 bit
همه ی مراحل راهنمایی که توی سایت هم گفته شده انجام دادم
ولی وقتی فایل server.exe رو اجرا می کنم که گذاشتمش توی D:\ubisoft\offline server سه خط میاد که اینارو نوشته

time 470 - root - info - listener for port 13000 active
time 500 - root - info - listener for port 13005 active
time 500 - root - info - listener for port 13200 active

و بعدش به مسر نصب بازی میرم که اینه D:\Ubisoft\assassin creed II و فایل assassincreedIIGame.exe را اجرا می کنم که هیچ اتفاقی نمیوفته حتی error هم نمیده انگار که اصلا هیچ کاری نکردی

فایل assassincreedII.exe رو هم که اجرا می کنم همین مشکلو داره

از عزیزان عضو انجمن عاجزانه تقاضا می کنم کمکم کنید دارم دیونه می شم

راستی من 2 حلقه بازی رو تست کردم که هردوش همین مشکل رو داشتم یکی ماله شرکن atlas game و دیگری اسم نداره ولی یه فایل update.exe گذاشتن توش

مرسی از همه
امیدوارام که بتونید کمکم کنید
دوست من ...
بگرد هم اينجا هم اون يكي تاپيك ...
توي امضاي يكي از دوستان هم كرك هست و هم طريقه كامل پاك كردن بازي ...
شما بازي رو كامل پاك كن ...بعد با كرك همون دوستمون كرك كن ...
انشالله حل ميشه ...

titanium_zarin
20-06-2010, 11:20
سلام اقايون و پسر ها ،
Assassin's Creed II

دوست من ...
كرك skidrow رو استفاده كنيد ...
توي امضاي دوستان هست ...

Maggy_P
20-06-2010, 13:16
دوست من ...
كرك skidrow رو استفاده كنيد ...
توي امضاي دوستان هست ...
لااقل وقتی راهنمایی میکنید یک لینکی چیزی قرار بدید
+
لینک کرک پاک شده

---------------------------------------------
این کرک رو من امتحان کردم ، برای من کار کرد بدون مشکل :46:

mahdi_ctr
20-06-2010, 16:48
سلام

آقا من این کرک skidrow رو هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم

پیغام زیر رو میده

چیکارش کنم؟

من قبلا دانلودش کردم و نصب کردم ولی الان دانلود نمیشه

The MH
20-06-2010, 17:13
سلام. کرک رو حتما نصب کنید و یه برنامه توش داره که باید نصب شه!!
اگر توی سی دی نبود. اسم نرم افراز رو میگم
اما سوالم مربوط هست به اینجا

هر کاری می کنم نمی تونم برم بالای ساختمون!!! هر کاری میکنم...! حتی رفتم دو سه قایق اوردم که بتونم ارتفاعم رو کم کنم اما بازم نمی شه! :d

The MH
20-06-2010, 19:21
اضافه کنم که من در شهر ونیز و دارم به جایی حمله میکنم که دقیقا مرتبط میشه به داستان

قسمت چهل و هفتم : {{ عاقبت تاجر اسلحه }}

شب که میشه به سمت کاخ سلطنتی " Emilio " حمله می کنن و اول " Ezio " تمام تیر و کمان چی ها رو که بالای پشت بامهای اطراف بودند از میان برمیداره و سربازان " آنتونیو " جای اونها رو می گیرند ... اتزیو از بالای کاخ ، " امیلیو بارباریگو " رو می بینه که داره با یک مرد دیگه ای به اسم " کارلو گریمالدی " حرف می زنه و به او میگه که اصلا اطلاع نداشته که اساسین الان تو ونیزه ، " Carlo Grimaldi " که نزدیکترین فرد به " رودریگو بورجیا " هست او رو سرزنش می کنه که چرا باعث شده " اساسین " تا شهر " ونیز " ردپای اونارو تعقیب کنه ... بعد بهش میگه که " Rodrigo Borgia " ( رئیس ) به ونیز اومده و فردا می خواد همه مونو ببینه ، بعد که از او جدا می شه " اتزیو " از پشت بام می پره پائین و ترتیب " امیلیو بارباریگو " رو میده و صحنه سفید می شه " امیلیو " میگه : " من فقط احساس پشیمانی می کنم چون داشتم به مردم خدمت می کردم و تو جلومو گرفتی ! " اتزیو با آرامش جواب میده : " چه خدمت بزرگی ! واقعا مردم خیلی از دست تو راضی بودن وقتی می دیدن که ازشون مالیاتهای اضافه می گیری و محل کسب و کارشون رو داغون می کنی و اموالشونو می دزدی تا بتونی اسلحه ی بیشتری بخری و بفرستی به زادگاه من " فلورانس " بدی دست سربازهات تا سر مردم اونجا هم همین بلاها رو بیارن !!!" باز اتزیو براش آرامش آرزو می کنه و چشماشو میبنده ... حالا " ROSA " با برادرش " Antonio " وارد کاخ میشن و اموال و پولهایی رو که " Emilio " از مردم دزدیده بود برمی دارن ات به مردم برگردونن .

رضا جنگنده
20-06-2010, 19:58
مي مردن براي بازي قفل نمي زاشتن.
من بازي رويه بار تموم كردم اما هنوز هم كه بازي رو نصب مي كنم بايد خيلي به اون كرك مسخره ور برم.

kazemelf
20-06-2010, 20:05
دوست من ...
انشالله حل ميشه ...

سلام دوستان
عزیز من گشتم توی کل تایپیک از صفحه 1 تا 27 ولی تنها چیزی که بدردم خورد یه برنامه هست که خودش اوتوماتیک کرک می کنه و یه shortcut روی desktop میسازه . اونو استفاده کردم

ولی وقتی اجرا می کنم توی قسمت status نوشته server is running و game is not running و وقتی استارت گیم رو می زنم . بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته . انگار که بازی اجرا نمی شه

خلاصه از تی قسمت show log همون برنامه اینو دیدم

2010-06-20 20:56:12,717 - root - INFO - Listener for port 13000 active
2010-06-20 20:56:12,733 - root - INFO - Listener for port 13005 active
2010-06-20 20:56:12,780 - root - INFO - Listener for port 13200 active
2010-06-20 20:56:22,250 - root - ERROR - Couldn't bind to port 80, do you already have a web server running at that port?

بعدشم رفتم از توی task manager همه ی برنامه هارو بسم . هرچی بود فقط یه چندتایی بود که اصلا ویندوز اجازه نمی داد که end progress کنم

خلاصه بازیه اجرا نشدو ما همچنان در حصرت/حسرت ( هر کودوم درسته ) موندیم .
دیگه دارم نا امید میشم . سرم دیگه فاصله ای تا دیوار نداره. الانه که بخوره به دیوار

خواهشا کمک کنید:41:

kazemelf
20-06-2010, 20:13
دوست من ...
انشالله حل ميشه ...

سلام آقای تیتانیوم
عزیز من هرچی گشتم این کرک مورد نظر شمارو که توی امضا باشه پیدا نکردم

می خواسنم خواهش کنم اگه میشه لطف کنی لینکش کنی

و همینطور طریقه پاک کردن کامل بازی رو هم اگه لطف کنی ممنون میشم

مرسی و موفق باشی

Tirion Fordring
20-06-2010, 20:43
کرک مسخره ؟

کرک فقط یه فایله کپی میکنید . نمیدونم شما کجا گیر کردید بلد نیستید چرا به بازی فحش میدید لول

مشکل شما چیه ؟ اینجا کدوم مرحلست ؟ همونی که با ماشین پرواز میای بالا پشت بوم سربازا رو میکشی و اون یارو رو باید بکشی ؟

اینکه نیازی نیست بری بالا

mahdi_ctr
20-06-2010, 21:35
آقایون من چیکار کنم؟

کرک رو دانلود میکنم ولی پیغام زیر رو میده

چیکار کنم؟
با مرورگر دیگه هم دانلود میکنم تا 99 درصد میره و دیگه دانلود نمیشه

آقایون کمکم کنید

titanium_zarin
20-06-2010, 21:37
آقایون من چیکار کنم؟

کرک رو دانلود میکنم ولی پیغام زیر رو میده

چیکار کنم؟
با مرورگر دیگه هم دانلود میکنم تا 99 درصد میره و دیگه دانلود نمیشه

آقایون کمکم کنید

خب دوست من ...فايل ايراد داره ...
بريد gamecopyworld.com ببينيد گير مياريد ؟؟؟

mahdi_ctr
20-06-2010, 22:47
از اون سایت هم رفتم همونجوری بود!
همین پیغام رو میده

چیکار کنم؟

*Mehran*
21-06-2010, 05:06
با سلام ، این بازی چقدر مشکل داره ... آخه یوبی سافت چیکار کرد ، اصلا با کرک قفل دار این بازی رو واویلا کرده ، یعنی چی ؟ فکر می کنه نمیتونن ملت ازش کپی بگیرن ! چه بدونم امیدوارم نسخه 3 اینطوری نباشه :20:

navik7
21-06-2010, 09:22
به ما هم کمکی کنید خسته شدم ! navik7

A.M.D.D.E.V.I.L
21-06-2010, 13:20
از اون سایت هم رفتم همونجوری بود!
همین پیغام رو میده

چیکار کنم؟

آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید

امم
فکر کنم بازی من اساسا مشکل داره
کسی هست که سیو sequence 13 رو داشته باشه با 30 تا codex page? چون من همه ی view point ها رو باز کردم ولی هر شهر رو میرم هیچ codex page چدیدی نیست و توی 25 تا گیر کردم
برای به دست آوردن 5 تای آخر باید چی کار کنم؟ چه خاکی به سرم بریزم
آیا با تموم کردن معموریت های جانبی مثلا با مسابقات و ... codex page گیر میاد؟

pouria2x2
21-06-2010, 20:04
دوست من شما این فایل هفتصدکیلو بایتی را دانلود کنید

و بعد در فولدر اصلی بازی کپی کنید
بازی به راحتی اجرا میشه

kane32
21-06-2010, 21:19
دوستان اگه یه کرک راحت برای افلاین بازی کردن این بازی دارن بزارن تا منم یه حالی بکنم خدایی خیلی ور رفتم نتونسم بازی کنم

titanium_zarin
21-06-2010, 21:53
دوستاني كه كرك ميخوان اين پست ...

titanium_zarin
21-06-2010, 21:54

kazemelf
22-06-2010, 13:34
با سلام به همگی
آقا من از این کرک skidrow هم استفاده کزدم ولی همچنان می گه پورت 80 شما توسط برنامه دیگه ای مشغوله در حالی که هیچ برنامه ای توی سیستم ترای من نیست و همرو از task manager می بندم

* وقتی می خوام بازیو پاک کنم باید توی ریجستری هم چیزیو پاک کنم
*من بازیو توی drive D نصب کردم و ویندوزم هم توی درایو C هست . از این نظر مشکلی نداره ؟

یه بار توی درایو C بازیو نصب کردم و وقتی فایل server.exe رو اجرا می کردم سریع بسته می شد و نمی تونستم ببینم چه ارروری میده

لطفا راهنمایی کنید

p_p_k
22-06-2010, 17:48
سلام . بچه ها من براي اجراي بازي به مشكل خوردم. تاپيك راهنمايي هم مطالعه كردم. حالا مشكلمو ميگم اگر تونستيد حلش كنيد. من براي اجراي بازي به ارور ( "An internet connection is required ) مواجهه شدم كه داخل تاپيك راهنما نوشته بايد از مرحله دوم راهنمايي شروع كنم. داخل شماره 2 نوشته كه بايد فايل hosts رو دستكاري كنيم و چنتا جمله كه گفته شده رو بهش اضافه كنم. بعد حالا من يه سوال دارم اينكه بايد جملات داده شده رو جايگزين جملات مشابه در فايل بكنيم يا نه بايد جملات رو بهشون اضافه كنيم؟؟؟ البته من هردو صورت رو انجام دادم. ببينين مانند شكل درسته؟؟؟

بعد گفته كه بايد فايل ( ac2_server ) رو دانلود كنم كه من دانلود كردم و حجمشم 3 مگ بود. بعد بايد داخل run يه چيزي رو بنويسيم كه بايد يه صفحه سياه باز بشه كه مال من صفحه سياه مياد و سريع بسته ميشه. كه خودش گفته اگر به مشكل خوردين بايد برنامه هايي كه به اينترنت سروكار دارن رو exit كنم . بعد بايد فايل سرور داخل فايل دانلود شده رو اجرا كنم كه من وقتي براي اجراش كليك ميكنم با ارور زير مواجه ميشم.

بعد گفته اگر براي اجراش به مشكل خوردين برين داخل كنترل پنل و add or remove و بايد يه تيك رو برداريم كه زماني من به ادرس داده شده رفتم فايل مورد نظر تيك نداشت...

حالا دوستان عزيز اگر ميتونين كمكم كنيد كه براي اجراي فايل سرور بايد چيكار كنم و ارور مربوط به چيست؟؟؟ و بگين فايل hosts رو درست ويرايش كردم مانند شكل؟؟؟ راستي ويندوز من mrt xp سرويس بك 3 هستش

بچه ها داخل صفحه 2 تاپيك راهنمايي اجراي بازي يه پست خوندم كه يه نفر همه اين كارا رو كرده بود و فايل نهايي رو گذاشته و بود و فقط ميشد 10 بار دانلود كني كه حالا من نتونستم دانلود كنم. نميشه فايل نهايي رو برام بزارين كه يه راست جايگزين كنم و بازي اجرا بشه؟؟؟؟؟؟؟

براي اينكه سريعتر پاسخمو دريافت كنم اين پست رو داخل تاپيك راهنمايي هم دادم.

p_p_k
22-06-2010, 17:52
سلام . بچه ها من براي اجراي بازي به مشكل خوردم. تاپيك راهنمايي هم مطالعه كردم. حالا مشكلمو ميگم اگر تونستيد حلش كنيد. من براي اجراي بازي به ارور ( "An internet connection is required ) مواجهه شدم كه داخل تاپيك راهنما نوشته بايد از مرحله دوم راهنمايي شروع كنم. داخل شماره 2 نوشته كه بايد فايل hosts رو دستكاري كنيم و چنتا جمله كه گفته شده رو بهش اضافه كنم. بعد حالا من يه سوال دارم اينكه بايد جملات داده شده رو جايگزين جملات مشابه در فايل بكنيم يا نه بايد جملات رو بهشون اضافه كنيم؟؟؟ البته من هردو صورت رو انجام دادم. ببينين مانند شكل درسته؟؟؟

بعد گفته كه بايد فايل ( ac2_server ) رو دانلود كنم كه من دانلود كردم و حجمشم 3 مگ بود. بعد بايد داخل run يه چيزي رو بنويسيم كه بايد يه صفحه سياه باز بشه كه مال من صفحه سياه مياد و سريع بسته ميشه. كه خودش گفته اگر به مشكل خوردين بايد برنامه هايي كه به اينترنت سروكار دارن رو exit كنم . بعد بايد فايل سرور داخل فايل دانلود شده رو اجرا كنم كه من وقتي براي اجراش كليك ميكنم با ارور زير مواجه ميشم.

بعد گفته اگر براي اجراش به مشكل خوردين برين داخل كنترل پنل و add or remove و بايد يه تيك رو برداريم كه زماني من به ادرس داده شده رفتم فايل مورد نظر تيك نداشت...

حالا دوستان عزيز اگر ميتونين كمكم كنيد كه براي اجراي فايل سرور بايد چيكار كنم و ارور مربوط به چيست؟؟؟ و بگين فايل hosts رو درست ويرايش كردم مانند شكل؟؟؟ ويندوز منم اكس پي يرويس بك 3 (MRT ) هستش.

اين پستو داخل تاپيك بازي هم دادم.

بچه ها داخل صفحه 2 يه پست خوندم كه يه نفر همه اين كارا رو كرده بود و فايل نهايي رو گذاشته و بود و فقط ميشد 10 بار دانلود كني كه حالا من نتونستم دانلود كنم. نميشه فايل نهايي رو برام بزارين كه يه راست جايگزين كنم و بازي اجرا بشه؟؟؟؟؟؟؟

titanium_zarin
22-06-2010, 20:53
دوست من ...
پست بالا سرت رو نگاه كن ...
يه كرك هست كه اين همه دردسر نداره ...

titanium_zarin
22-06-2010, 20:54
اين همون كرك skidrow هست ...
از اين استفاده كنيد ...

p_p_k
23-06-2010, 00:22
دوست من ...
پست بالا سرت رو نگاه كن ...
يه كرك هست كه اين همه دردسر نداره ...

اقا خيلي ممنون. لطف كردي. حل شد.:10::11::11:

p_p_k
23-06-2010, 00:24
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين همون كرك skidrow هست ...
از اين استفاده كنيد ...

اقا خيلي ممنون. لطف كردي. حل شد.:10::11::11:

َalireza
23-06-2010, 09:31
بیشتر مشکلاتی که تو بازیه از کرکه
کرک SKIDROW خیلی خوب بود استفاده کردم و دارم بازی رو بدون مشکل تموم میکنم

molaali
23-06-2010, 11:25
داخل شهر هيچ جاش نيست.
در ضمن من كرك نصب نكردم فقط از تاپيك

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستفاده كردم كه نيازي به كرك نشد.
حالا مطمنيد ايراد از كركه؟
توي شهر ديگه اي نبايد برم؟

مطمئني؟ توي ويلا نيستا سمت راست ويلا تو نقشه نگاه كن بايد ببيني
تو اون معموريت بايد از همون شهر پيدا كني.
اگه نيست پس مشكل از بازيه يه كرك نصب كن

hamidkabiri6270
23-06-2010, 15:26
مطمئني؟ توي ويلا نيستا سمت راست ويلا تو نقشه نگاه كن بايد ببيني
تو اون معموريت بايد از همون شهر پيدا كني.
اگه نيست پس مشكل از بازيه يه كرك نصب كنl

منم دقیقا همین مشکل را دارم اگه میشه راهنمایی کنید.

behvandi
24-06-2010, 13:17
سلام.من بازی رو از سایت p30day دانلود کردم که نوشته بود بازی کرک شدست.ولی بعد از نصب وقتی فایل exe رو میزنم شروع میکنه به ubisoft auto patch وقتی اونم تموم میشه میگه زبان رو انتخاب کن و بعدارور میده.که ارور اینه
could not retrieve version number instalation will be aborted
ورژنی که میزنه assassins creed2 ver 1.01
اگه راهنماییم کنید که این ورژنی که دانلود کردم کار میکنه یا نه ممنون میشم

mohsen8710
24-06-2010, 13:34
سلام من هم مشکل behvandi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رادارم

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

behvandi
24-06-2010, 14:56
بابا تیتانیوم دمت گرم.الحق که بچه های خوزستان کارشون حرف نداره.کرک کم حجمت کار منم راه انداخت.مرسی

behvandi
24-06-2010, 23:12
سلام من هم مشکل behvandi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رادارم

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز من مشکلم حل شد.برو از لینکی که آقای تیتانیوم داده کرک رو دانلود کن.بازی رو تو درایو ویندوزت نصب کن.و بعد فایل کرک رو تو فولدر Ubisoft Game Launcher کپی کن.حتما درست میشه.یک نکته خیلی مهم اینه که آنتی ویروس فایل کرک رو به عنوان ویروس میشناسه و اتوماتیک پاکش میکنه پس حتما آنتی ویروس رو غیرفعال کن بعد میبینی که اجرا میشه.زمانی که assassins creed2.exe رو میزنی وقتی auto patch میاد کنسلش کن.

haa
25-06-2010, 18:34
سلام من الان بازی رو نصب کردم میش بگین الان چی کار باید بکنم؟
اینقدر کرک ها زیاد شده که نمی دونم باید چی کار کنم!!
من زیاد وارد نیستم میشه بگین از بیخ و بن باید چی کار کنم؟
یه فولدر Ubisoft Game Launcher رفتم یه فایله notepad به نام version بود باز کردم نوشته بود 0117

هر کرک و آپدیتی که خوبه با لینک و آموزش بزارید .
باتشکر فراوان

َalireza
25-06-2010, 18:51
سلام من الان بازی رو نصب کردم میش بگین الان چی کار باید بکنم؟
اینقدر کرک ها زیاد شده که نمی دونم باید چی کار کنم!!
من زیاد وارد نیستم میشه بگین از بیخ و بن باید چی کار کنم؟
یه فولدر Ubisoft Game Launcher رفتم یه فایله notepad به نام version بود باز کردم نوشته بود 0117

هر کرک و آپدیتی که خوبه با لینک و آموزش بزارید .
باتشکر فراوان

اینو استفاده کن
من از این استفاده کردم
ولی حالا صبر کن تا حرفه ایا بیان بگن این خوبه یا بد:31:

behvandi
25-06-2010, 23:43
برای چی دانلود کردی ؟ برو از یک جای معتبر بخر که اگر مشکل داشت بتونی عوض کنی .

دانلود کردم به طور رایگان.حالا هم دارم به راحتی بازی میکنم.adsl گرفتم که دانلود کنم.مثل اینکه یادت رفته اینجا ایرانه :13:

omidsys
26-06-2010, 12:03
کرک Assassin's Creed II

اگه از دست کرک سرور آفلاین و ارور های مسخره ی اون جون به لب شدین راه حلش اینجاست و توصیه میکنم هر کی با کرک سرور هم بازی میکنه بی خیال بشه چون کرک سرور همواره باید یه سری فایل رو به موتور بازی بفرسته که شدیدا سرعت رو پایین میاره :2: کرک SKIDROW هیچ اروری نداره و بی نقصه:40: در ضمن بعد از ریختن این کرک سیو شما شناسایی نمیشه برای حل این مشکل آموزش سیوها رو در پایین بخونید/لینکهای مولتی آپلود 8 تا لینک از سرور های مختلف میده شاید یه چند تایی ایراد داشته باشن ولی همیشه hotfile و 2share کار میکنن

کرک SKIDROW :

این کرک جدیدترین کرک هست و با یه copy و paste ساده کل سیستم Digital Rights Managment اوبی سافت رو منحل میکنه

1-بازی رو نصب کنید و بازی رو به ورژن 1.01 ارتقا بدین اینم لینک version 1.01 update بعد از دانلود فقط اجرا کنید بازی به طور اتوماتیک آپدیت میشه

یا

اگه موقع ریختن فایل UPDATE1.01 با ارور could not retrieve installation folder! insallation will be aborted مواجه میشید 2 راه حل هست:
1-فایل های اجرایی که در پایین هست رو بگیرید و طبق دستور العمل اونها عمل کنید
2- dvd شما مشکل داره که باید عوض بشه با یه نسخه ی تمیز

2-بازی رو کرک کنید اینم لینک کرک SKIDROW

بعد از دانلود فایل و خارج کردن از حالت فشرده باید فایل ubiorbitapi_r2.dll رو در آدرس زیر بریزید و overwrite (رونویسی) کنید

(اگر شما مسیر بالا رو در کامپیوتر ندارید یا با ارور unable to find ubisoft game launcher مواجه میشید فایل زیر رو دانلود کنید:

فایل رو بعد از خروج از حالت فشرده در C:\Program Files بریزید)

3-آموزش سیوها:

فایل های اجرایی:

فایل های Assassin'sCreedII.exe و Assassin'sCreedIIGame.exe رو در محل نصب بازی و ubisoftgamelauncher.exe رو در مسیر زیر بریزید

فقط در صورتی تشکر کنید که کرک واستون کار کرده

من کرک رو گرفتم و زمانی که میخواد نصب کنه این اررور میده چیکار کنم
could not retrieve version number installation will be aborted

َalireza
26-06-2010, 12:42
فایل های اجرایی هم ریختید؟

omidsys
26-06-2010, 13:38
والا من گیج شدم.
من فقط بازی رو نصب کردم و این کرک رو بردم توی دایکتوری بازی کپی و اجراش کردم

َalireza
26-06-2010, 13:51
خوب باید همه کار هارو بکنید
باید بازی رو آپدیت کنید
همه کار های توی اون پست رو به ترتیب انجام بدید

A.M.D.D.E.V.I.L
26-06-2010, 15:31
میشه تریلیر هاشو اینجا بزارید؟

آقا تو یه مرحله وقتی سیب apple رو از یارو میگیری(طلاییه) و اونو میکشی و واسه مردم سخنرانی میکنی میره ویلا
اونجا ازم میخواد برم اتاقی که codex ها هستند و اون راهرو مخفیه هست
ولی هیچ راهی برای رفتن به اونجا حتی رفتن به طبقه بالاش نیست!!!!!!!
میگه:
are not avlibale
فکر کنم ارور رو غلط نوشتم به هر حال یه چیزی تو این مایه هاست:31:

همه ی تریلر ها رو میتونی با کیفیت بالا تو این سایت ببینی

Sedabezan
26-06-2010, 15:53
سلام من وقتی بازی رو نصب کردم وقتی پروفایلمو انتخاب میکنم که لود شه بعد از صحبتای desmond با اون دختره ووقتی رو تخت میشینه و میخاد بره اون دنیا صفحه سفید میشه و تو بازی نمیره.مشکل چیه؟
حالا من با چند تا سیو وارد بازی شدم از اول شروع نکردم توی یه کوچه ی تنگ یه جایی شبیه محراب مسجد که توش یه اسکلته و و قتی فشارش میدی میری تو زیرزمینی که پر آبه و یه دروازه ی بسته روبه روت .چه جوری میشه این دروازه رو باز کرد.

omidsys
26-06-2010, 16:21
خوب من زمانی که میخوام بازی رو اپدیت کنم اررور میده.
در ضمن زمانی هم که میخوام بازی رو اجرا کنم جلوی status مینویسه:
server is not runing
game is not runing
زملنی که game start رو میزنم میگه فایل server_noconcole.exe پیدا نمیکند!!!
چیکار کنم

p_p_k
26-06-2010, 16:30
سلام. بچه ها داخل يكي از مرحله ها كه داره با خواهر و مادرش بيرون شهر ميرن كه يه نفر با چنتا سرباز جلوشونو ميگيره كه يه نفر ديگه مياد كمكشون. و بعد ميبرتشون داخل خونه خودش. اين طرف كه مياد بهمون اموزش بده داخل يكي از اموزشاش بايد با دكمه space كار كنيم. اينجارو بايد چجوري رد كنيم؟؟؟ فقط بايد دكمه space رو بزنيم يا بايد دكمه ديگري رو هم باهاش بزنيم؟؟؟ دركل چه زماني بايد دكمرو بزنيم؟؟؟

يه سوال ديگه. داخل زمين تمرين . تصوير شما هم ميچرخه؟؟؟ تصوير من كه همينجوري ميچرخه.

َalireza
26-06-2010, 16:46
P_P_k جان برای dodge attack باید راست کلیک رو نگه دارید هر وقت خواست بزنه مثل counter attack فورا space رو بزنین
یه تمرین دیگه هم با space هست که exit fight نام داره
باید space رو با یه جهت نگه داری تا از مبارزه فرار کنی
--------------------------------------
omidsys جان شما ارور آپدیتت رو بگو
could not retrieve installation folder! insallation will be aborted
این نیست؟

pooyakhaste
26-06-2010, 17:33
با سلام. میشه آخرین کرک رو بزارید که سیوها رو پاک نکنه. منم اون مرحله که یه ساختموت پر از اسکلته بعد از کشتن اون پنج سرباز وقتی میخوام اون در رو که روش عکس اسکلته باز کنم، هیچ کاری نمیشه کرد.

A.M.D.D.E.V.I.L
26-06-2010, 19:41
سیو تو بده به من من اون مرحله رو برم بعد بدم به خودت

بی صبرانه منتظر brother hood هستم
نمی دونم چرا خیلی دیر ریلیز میشه

لوگان
26-06-2010, 21:35
آقا من این یارو اساسین 2 رو خریدم ریختم.خودش که میخواد به اینترنت وصل شه بعد تو بخش کرک اینو میگه

1 - Install the game

2 - Install: InstallAC2Crack.exe - Emulator AC2 Server 0.44 including the latest values.db update (v1907)

3 - Start the game via the shortcut "Play Assassin's Creed II" on the desktop or start menu.

(Enter an id and password (what you wanted). Do not register)
Keep the same ID and password for next time, in order to resume play where you left off.

It is possible to completely remove this "crack" server emu. (Via config panel or start menu)

- Assassin's Creed II - Server Emulator coded by Dormine @ cs.rin.ru - Thanks
- AC2 Simple Laucher coded by Approved - Thanks
- Values.db garthered by 3xistence, razafan, 13korshun13, wormss, krazyyy, LDK, Dalfi and others... - Thanks
- Thanks to bclkostra, bjamikel, LordGravewish, AC2Clearing for merging the values and all others people who have worked on this so far.
Spire go ---- yourself

بعد من میرزم این رو
InstallAC2Crack.exe

بعد میرم رو
Play Assassin's Creed II
کلیک میکنم میگه
server.exe not found
یعد بازی نمیاد چی کار کنم؟

A.M.D.D.E.V.I.L
26-06-2010, 22:40
اون کرک قدیمی هست که توی مرحله های آخر بازی مشکل داره من اونو داشتم که مجبور شدم همه ی سیو هامو از دست بدم
ولی در عوض با کرک Skid کلی فرم گرفتم و دمای کامپیوترمم پایین اومد
باید بری سراغ کرک SKID ROW

َalireza
26-06-2010, 22:43
یه فایلی هست به نام server.exe که باید اجرا کنی و تو ویندوز 7 من هم درست اجرا نمیشد و من از administrator اجرا کردم درست شد
بعدشم این کرک skidrow رو بریز چون اکثر بازیایی که از server.exe اجرا میشن خراب اجرا میشن
:46:

whitewolf
27-06-2010, 23:09
سلام
این کنکور اشغال تموم بشه منم میشینم بازی. فقط یه سوال:
قضیه این نسخه های مختف بازی چیه دقیق؟ یه نسخه 3dvd ه (12 گیگ) ، یه نسخه هم 2dvd ه (6.3 گیگ) و یه نسخه دیگه 5dvd هست که نمی دونم چند گیگه. مسخصه 2dvd که هیچ دمویی نداره. من نسخه 3dvd رو گرفتم
وقتی از فروشنده نسخه 5 تایی رو خواستم گفت اون نسخه 6 تا دمو توی بازی داره که پ و ر ن کامل هست و توش دزموند شیطونی می کنه و عمرا پیدا کنی. راست می گفت؟
بعد رفتم دمو های بازی رو چک کردم که توی پوشه videos هست، چند تا دمو خیلی کم حجم داشت که مشکوک میزد. دموها درباره ترکیدن یه بمب اتم هست. این طبیعیه یا این ها همون دمو های جایگزین هستن؟ اخه بمب اتم چه ربطی به اون دوران داره؟

A.M.D.D.E.V.I.L
28-06-2010, 00:05
5 دیویدی؟ شوخی میکنی؟ مال من 2 دیویدی هست و دمو هارم داره یا حد اقل نمیدونم منظورت از دمو چیه یعنی منظورت اینه که دمو ها از گرافیک بازی برخوردارن و توی بازی هستند یا از گرافیک بالتر بهره مندن و برا لود شدندشون لودینگ میاره؟

whitewolf
28-06-2010, 00:41
منظورم از دمو فایل های فیلم مانندی هست که از بیرون ویندوز هم قابل اجرا هستن. نه اونایی که از گرافیک خود بازی هستن. بهتر بگم اونایی که توی پوشه videos هستن و پسوندشون Bik هست و اگه Bik player داشته باشین می تونین از بیرون ویندوز مثل فیلم ببینیدشون. همونایی هستن که س ا نسورش کردن
حالا کسی که بازی رو تموم کرده، بمب اتم توی بازی هست؟ اصلا دزموند عاشق میشه مگه که بخواد شیطونی بکنه؟

اینم ادرس یه سایتی هست که نسخه 5 دی وی دی رو می فروشه (البته برای کم شدن حجم به 2 تا dvd9 تبدیلش کرده)
من هرچی سفارش میدم نمی فرسته. نمیدونم چه مرگشه این سایت.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدیران ببخشید که خلاف قوانین هست

من نسخه 2dvd رو که نصب کردم که حتی ارم ubisoft هم اولش نمی یومد. بعد از اجرا یهو می پرید توی بازی. ولی نسخه 3dvd بعضی از دموهاش رو داره

titanium_zarin
28-06-2010, 08:49
ماله من 2 دي وي دي بود و كامل ....
نميدونم ولل چي بگم ...

Mammad Prince
28-06-2010, 10:25
احتمالا این هم یک کلک دیگه از شرکت های فروش بازی است !!!
والا ما که هرجا دیدیم ، این بازی 2 dvd بود و کامل !
در ضمن این بازی دموهای اون جوری پرحجم نداره و دموها همون با گرافیک بازی رندر می شوند !

َalireza
28-06-2010, 10:53
بعضی فروشنده ها شیطونی میکنن
من همین بازی رو یه جا دیدم 4 دی وی دی 6000 تومن یه جا 2 دیوی دی 2000 تومن
با پست بالا موافقم:D

whitewolf
28-06-2010, 13:47
خب دوستان. برین ببینین بازی که نصب کردین چند گیگه؟ یه properties از کل پوشه بگیرین ببینین چقدره. مال من که 3dvd بود حجمش 12 گیگ بود، ولی وقتی نسخه 2dvd رو نصب می کنم کمتر بود (یادم نیست چقدر دقیقا)
اگه توی رپیدشیر هم بگردید می توینین حجم های مختلف از بازی رو پیدا کنید. مطمئن باشید واقعیت داره

mahdisaff74
28-06-2010, 14:34
سلام به همگي من يه سوال داشتم در مورد ASSASSINS CREED 2 من بازي رو نصب ميكنم و وقتي ميخوام اجراش كنم ارور ميده مه يكي از فايل ها وجود نداره ولي من چند بار ديگه نصبش هم كردم ولي باز هم همينو ميگه!!!! ديگه نميدونم بايد چي كار كنم آخه من خيلي دووست دارم اينو بازي كنم. لطفا كمكم كنيد اگه ميشه:46:

بله ماله من هم 2DVD بود ولي ننوشتم شرمنده ولي نميدونمچرا اين مشكلو داره؟؟؟؟:41:

whitewolf
28-06-2010, 15:02
سلام به همگي من يه سوال داشتم در مورد ASSASSINS CREED 2 من بازي رو نصب ميكنم و وقتي ميخوام اجراش كنم ارور ميده مه يكي از فايل ها وجود نداره ولي من چند بار ديگه نصبش هم كردم ولي باز هم همينو ميگه!!!! ديگه نميدونم بايد چي كار كنم آخه من خيلي دووست دارم اينو بازي كنم. لطفا كمكم كنيد اگه ميشه:46:
شما ارور رو کامل بنویس تا بچه ها برات فایل رو اپلود کنن
ممکنه اصلا مربوط به directx باشه که با نصبش حل بشه

mahdisaff74
28-06-2010, 15:19
نه عزيز من directx رو هم نصب ميكنم ولي باز همين داستانه .الان هم پاكش كردم نميتونم واستون متن ارور رو بنويسم..:41:

HORROR
28-06-2010, 15:42
بعضی فروشنده ها شیطونی میکنن
من همین بازی رو یه جا دیدم 4 دی وی دی 6000 تومن یه جا 2 دیوی دی 2000 تومن
با پست بالا موافقم:D
سلام .. شما بازیها رو از کجا میگیری ما که هر جا میریم چه پشت نقره ای چه رایتی حلقه ای 1500 تومان میوفته؟!

mahdisaff74
28-06-2010, 15:50
كسي نيست جوابه مارو بده؟؟؟؟:41:

hacpdvp
28-06-2010, 16:00
محتوا نسخه PC 2 DVD با نسخه 360 کاملا یکسان هست
اون نسخه هایی که شما میفرمایید UNpack شده هست به خاطر اینکه فایل های کرک رو بتونن به صورت خودکار رو setup قرار بدن ولی نمیتونن مثل اول Pack کنن حجم زیاد میشه
من یکی از نسخه ها رو دارم 360 رو هم دارم کاملا یکسانه

A.M.D.D.E.V.I.L
28-06-2010, 16:44
آها پس فرقی نداره؟ ممنون

molaali
28-06-2010, 17:38
من از يه كركي استفاده مي كردم كه خودش سرور مجازي درست مي كرد يعني مي رفتي توش وآدرس بازي رو مي دادي و بازي اجرا مي شد
متاسفانه گمش كردم كسي لينك دانلودش رو داره؟ اگه بذاره بي نهايت ممنون مي شم

A.M.D.D.E.V.I.L
28-06-2010, 18:52
کرک skid بهتر هست
از اون استفاده کن

havas_1980
28-06-2010, 18:52
من از يه كركي استفاده مي كردم كه خودش سرور مجازي درست مي كرد يعني مي رفتي توش وآدرس بازي رو مي دادي و بازي اجرا مي شد
متاسفانه گمش كردم كسي لينك دانلودش رو داره؟ اگه بذاره بي نهايت ممنون مي شمبا اینکه با وجود کرک SKIDROW, دیگه شبیه ساز سرور کاربردی نداره, اما خوب... بفرمایین:

Assassins Creed II Offline Server v0.44.1907 | Size: 7.1 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر صورت مایل بودن... دریافت کرک SKIDROW هم از آدرس زیر:

Assassins Creed II v1.0 Crack | Size: 0.7 MB

whitewolf
28-06-2010, 21:15
نه عزيز من directx رو هم نصب ميكنم ولي باز همين داستانه .الان هم پاكش كردم نميتونم واستون متن ارور رو بنويسم..:41:

چرا نمی تونین بنویسین؟ عکس بگیرین پس

محتوا نسخه PC 2 DVD با نسخه 360 کاملا یکسان هست
اون نسخه هایی که شما میفرمایید UNpack شده هست به خاطر اینکه فایل های کرک رو بتونن به صورت خودکار رو setup قرار بدن ولی نمیتونن مثل اول Pack کنن حجم زیاد میشه
من یکی از نسخه ها رو دارم 360 رو هم دارم کاملا یکسانه

خب لااقل از بازی نصب شدتون یه perperties بگیرید ببینید حجم کل چقدره.
نگفتین اون بمب اتم ها ربطی به بازی داره یا نه؟

من مطئنم این بازی نسخه های مختلف داره همون طور که بازی Need for Speed Undercover در دو نسخه به فروش می رسید. یه نسخه 1dvd که دموهای مگی کیو (همون پلیس خائنه توی بازی) پاک شده بود و یه نسخه 2dvd که کامل
بود. این اتفاقات به نظرم طبیعین توی ایران. چرا باورتون نمیشه؟ بازی Need for Speed Pro Street هم همین طور بود بازم.

A.M.D.D.E.V.I.L
28-06-2010, 21:45
ام بازی من 1 دی وی دی هست و همه ی دمو ها هستند خودشم بازیم اصل هست با CD-key و یک دی وی دی هست خودشم COLLECTORS EDITION میخواستن بهم بدن یکم گرون تر بود اما کلی ماشین اضافی توش بودند گویی ولی اونم 1 دی وی دی بود

mahdisaff74
28-06-2010, 22:13
سلام علي رضا تو اين بازي رو اجرا كردي .يعني كركشو داري؟

whitewolf
28-06-2010, 22:20
ام بازی من 1 دی وی دی هست و همه ی دمو ها هستند خودشم بازیم اصل هست با CD-key و یک دی وی دی هست خودشم COLLECTORS EDITION میخواستن بهم بدن یکم گرون تر بود اما کلی ماشین اضافی توش بودند گویی ولی اونم 1 دی وی دی بود

لااقل یه properties بگیرین اگه بازیتون نصبه. بابا مگه یه properties گرفتن چند ثانیه طول میکشه؟
من همین حالا هم اون need for speed هارو دارم به خدا.
اصلا شما از کجا می دونید همه دمو ها هست؟ اگه یه دمو حذف بشه که شما نمی فهمید. این جوریه که باید یه جا یه دمو ببینید ولی مثل اینکه skip زده باشید ادامه بازی میاد. از کجا می گین همشون هست؟ هم منظورم need for speed ه هم Assassin

alireza_t67
29-06-2010, 10:10
یکی تو رو خدا کمک کنه :(
من هر چی فایل server.exe رو دانلود می کنم (از source های مختلف) ولی همشون موقع اجرا این ارور رو میدن :

black.assassin
29-06-2010, 10:31
یکی تو رو خدا کمک کنه :(
من هر چی فایل server.exe رو دانلود می کنم (از source های مختلف) ولی همشون موقع اجرا این ارور رو میدن :

به خاطر اینه که کرک کردن شما مشکل داشته یا کرکتون مشکل داشته . بازی رو حذف و نصب کنید و از یه کرک مطمئن استفاده کنید .

mahdisaff74
29-06-2010, 11:04
اگه ميشه يكي از دوستان لطف كنه و يك بار ديگه لينكه اين سرورو بزاره ممنون ميشم:20:

molaali
29-06-2010, 11:48
اگه ميشه يكي از دوستان لطف كنه و يك بار ديگه لينكه اين سرورو بزاره ممنون ميشم:20:
بفرما:

با اینکه با وجود کرک SKIDROW, دیگه شبیه ساز سرور کاربردی نداره, اما خوب... بفرمایین:

Assassins Creed II Offline Server v0.44.1907 | Size: 7.1 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر صورت مایل بودن... دریافت کرک SKIDROW هم از آدرس زیر:

Assassins Creed II v1.0 Crack | Size: 0.7 MB

....................

p_p_k
29-06-2010, 21:31
سلام. بچه ها بازي داخل كدوم پوشه سيو ميشه؟؟؟

بايد ويندوز عوض كنم نياز دارم اساسي.

p_p_k
30-06-2010, 13:07
سلام. من ميخواستم ويندوز عوض كنم نميدونستم سيو بازي كجاست. تا داخل محل نصب بازي يه پوشه ديدم به نام storage كه داخلش چنتا سيو بود منم ازش يه كپي گرفتم گفتم شايد به درد بخوره. حالا كه ويندوز رو عوض كردم ميتونم اين سيوارو وارد بازي كنم ؟

اصلا بازي داخل همين پوشه سيو ميشه؟؟؟ در ضمن بازي رو با كرك SKIDROW اجرا كردم.

اگر ميشه چجوري سيوارو وارد بازي كنم؟؟

black.assassin
30-06-2010, 13:20
سلام. من ميخواستم ويندوز عوض كنم نميدونستم سيو بازي كجاست. تا داخل محل نصب بازي يه پوشه ديدم به نام storage كه داخلش چنتا سيو بود منم ازش يه كپي گرفتم گفتم شايد به درد بخوره. حالا كه ويندوز رو عوض كردم ميتونم اين سيوارو وارد بازي كنم ؟

اصلا بازي داخل همين پوشه سيو ميشه؟؟؟ در ضمن بازي رو با كرك SKIDROW اجرا كردم.

اگر ميشه چجوري سيوارو وارد بازي كنم؟؟

آره . مسیر سیو بازی همونجاست . می تونید دوباره استفاده کنید . باید همونجای قبلی کپی کنید . اول وارد بازی بشید و کرک کنید و یه پروفایل جدید و یه سیو جدید بسازید تا پوشه storage دوباره به وجود بیاد . حالا می تونید کپی کنید قبلی هارو

p_p_k
30-06-2010, 14:30
آره . مسیر سیو بازی همونجاست . می تونید دوباره استفاده کنید . باید همونجای قبلی کپی کنید . اول وارد بازی بشید و کرک کنید و یه پروفایل جدید و یه سیو جدید بسازید تا پوشه storage دوباره به وجود بیاد . حالا می تونید کپی کنید قبلی هارو

مرسي ممنون. :10::10::10:

Shayan_shf
01-07-2010, 14:26
آقا من کراک اسکیدرو هم اجرا کردم ولی بازی وقتی از شیشمین tomb توی ونیز خارج میشه صفحه سفید میشه! یکی کمک بکنه!

mega lord
01-07-2010, 14:55
با سلام دوستان ، آیا این بازی کرکش آنلاینه ؟ یعنی من نمیتونم این بازی رو بخرم ؟

molaali
01-07-2010, 17:34
با سلام دوستان ، آیا این بازی کرکش آنلاینه ؟ یعنی من نمیتونم این بازی رو بخرم ؟

كرك آفلاين هم خيلي وقته اومده شما بازي رو بخر احتمالاً اجرا مي شه اگه نشد مي توني كرك رو دانلود كني

mahdisaff74
01-07-2010, 18:15
سلام به همگي بچه ها من توي AC2 خرابكاري كردم يعني نميخواستم اينجوري بشه .
من اون قسمتي رو كه اتزيو لوناردو داوينچي رو كنار كالسكه ميبينه بعد براي اولين بار سوار كالسكه ميشي وقتي سربازا ميپرن رو كالسكه . ميخوان منو بندازن پايين گفت كه shift رو بزنم .من هم زدم ولي يه دفه پريد بيرون و يه پيغام آورد و پايينش گزينه هاي yes ,no اومد من همyes زدم وبعد رفتم تو بازي ديدم كه ديگه شيفت رو خودش ميگيره(مثل اينكه شيفت رو مدام نگه داشته باشم) كه بعد از چه قدر ور رفتن فهميدم كه بازدن شيفت از حالت اونجوري در مياد ولي با زدن مجدد اون به حالت اول برميگرده من ميخوام كه كاملا اين حالت از بين بره چون اعصاب آدم رو خراب ميكنه تو بازيو اين رو بگم كه من براي اجراي اين بازي از حالت ساخت سرور مجازي استفاده كردم. لطفا كمكم كنييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييد. :19::42::45::sad:

abtin5
01-07-2010, 21:54
سلام

من با دو تا دي وي دي خريدم ولي وقتي نصب ميگه بايد به اينترنت وصل باشي تا سرور اصلي جواب بده.

ممنون ميشم كمكم منيد.

AlexMercer
01-07-2010, 22:19
سلام

من با دو تا دي وي دي خريدم ولي وقتي نصب ميگه بايد به اينترنت وصل باشي تا سرور اصلي جواب بده.

ممنون ميشم كمكم منيد.

کرک رو هم نصب کنید دیگه:46:

abtin5
01-07-2010, 22:49
کرک رو هم نصب کنید دیگه:46:

اگه منظورتون هون كپي كردنه كه كردم ولي درست نشد.:13:

marvel_malayer
02-07-2010, 10:08
سلام من سیو بازی رو میخام البته تا یکی دو مرحله بعد از همونجا که با وسیله پرنده داوینچی می پره و همینطور چطوری بتونم سیو ها رو قرار بدم با تشکر

abtin5
02-07-2010, 13:36
من هنوزم مشكل دارم .هي ميگه بايد به اينترنت وصل باشي .كرك هم كه ريختم.

ممنون ميشم كمك كنيد:10:

Milad4171
02-07-2010, 13:54
این بازی 3 تا DVDداره. احتمالا شما از جای خوبی خرید نکردین!!
کرکش فقط آفلاین هست و کرکی که بچه ها اینجا معرفی کردن چیزی در مورد اینکه بخوای بری توی نت وجود نداره!!
بازیتون کامل نیست احتمالا!!!

*Mehran*
02-07-2010, 14:40
چی میگین ؟ بازی 2 دیویدی هستش ... من خودم 2 دیویدی دیروز خریدم ... یعنی چی 3 دیویدی هستش ؟ لطفا بیشتر توضیح بدین ... با تشکر در ضمن قیافه Ezio بهتر از Altair هستش دوستان مقایسه کنین :

تصویر :

abtin5
02-07-2010, 14:55
من متن پيغامو گزاشتم.2 dvd با كرك

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

*Mehran*
02-07-2010, 15:58
من متن پيغامو گزاشتم.2 dvd با كرك

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

دوست عزیز این که مشکل از دیویدی نیست ...:27: شما چی میگین !!! این پیغام که میگه باید به اینترنت وصل بشین ...:11:

abtin5
02-07-2010, 17:43
دوست عزیز این که مشکل از دیویدی نیست ...:27: شما چی میگین !!! این پیغام که میگه باید به اینترنت وصل بشین ...:11:

من كه نگفتم مشكل از دي وي ديه:18:

حالا اين مشكلو چيكارش كنم؟ نبايد به اينترنت وصل بشم نه. شما وصل ميشين؟:13:

black.assassin
02-07-2010, 17:53
من كه نگفتم مشكل از دي وي ديه:18:

حالا اين مشكلو چيكارش كنم؟ نبايد به اينترنت وصل بشم نه. شما وصل ميشين؟:13:

شما برو به این آدرس :

control panel > network connections

بعد local area connection رو enable کن . همین .

abtin5
02-07-2010, 22:22
enable ه ولي يه علامت ضربدر بقلش داره و ميگه

a network cable is unplugged

black.assassin
02-07-2010, 23:28
enable ه ولي يه علامت ضربدر بقلش داره و ميگه

a network cable is unplugged

یه بار از کرک صفحه اول تاپیک استفاده کن ببین شاید مشکل از اون باشه .

Shayan_shf
03-07-2010, 10:13
دوستان نمی خوان یه راهنمایی بکنن!؟؟
من با هر دو تا کرک سرور افلاین و skid آزمایش کردم! بعد از گرفتن آخرین tomb توی ونیز( همون که بعد از گرفتن ماسک از داوینچی روی نقشه ظاهر میشه) و باز کردن در خروجی اون دیگه صفحه سفید میشه و هیچ چیزی نشون نمیده, ولی میشه رفت توی منوها!
کمک کنید منم این بازیرو تموم کنم!

kingali_menelion
03-07-2010, 12:31
آقا یه کرک درست و حسابی برای این بازی سراغ ندارید، لطفا؟

black.assassin
03-07-2010, 12:54
آقا یه کرک درست و حسابی برای این بازی سراغ ندارید، لطفا؟

به پست اول مراجعه کنید .

kingali_menelion
03-07-2010, 13:18
به پست اول مراجعه کنید .
لینک هایی که اونجا دادن همش مشکل داره (ویروسی ـه) هیچکدومش کار نمی کنه... لینک دیگه ای نیست؟

mahdisaff74
03-07-2010, 13:49
من مشكلم حل شد دوستان كامپيوتر رو خاموش و روشن كنيد تا از اين حالت در بياد.خدا رو شكر كه اي مسئله رفع شد.:42:

Amin.P30
03-07-2010, 14:19
شرمنده..
اینجا دکمه E رو میزنم و صفحه ابی میشه. توی منطقه خانم ها میرم..اما هیچی نمیشه...!!!؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

abtin5
03-07-2010, 14:23
لینک هایی که اونجا دادن همش مشکل داره (ویروسی ـه) هیچکدومش کار نمی کنه... لینک دیگه ای نیست؟

منم nod32 ميگه ويروش داره:41:

farzan311
03-07-2010, 14:26
خوب بعضی انتی ویروس ها نسبت به کرک ها حساسند نگران نباشید ویروسی در کار نیست

titanium_zarin
03-07-2010, 14:51
شرمنده..
اینجا دکمه E رو میزنم و صفحه ابی میشه. توی منطقه خانم ها میرم..اما هیچی نمیشه...!!!؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من space رو بگيريد بريد كنرشون رد شيد ...ازشون درذي ميكنه ...

منم nod32 ميگه ويروش داره:41:
دوستان ...
نود32 رو غير فعال كنيد ...
روي ايكونش كه سمت رتست پايين دسكتاب هست كليك كنيد بعد گزينه diable anti virus .... رو بزنيد ...
بايد رنگش قرمز بشه ...
بعد بازي رو اجرا كنيد ...
همين ...

nouri-team
03-07-2010, 15:47
دوستان من بازی رو خونه یکی نصب کردم و طبق مراحل گفته شده خیلی راحت اجرا شد.
ولی حالا که واسه خودم نصب کردم همش این اررور رو می گیره!
چندین بار هم فایل hosts رو پاک کردم و دوباره دادم ولی باز هم این خطا رو گرفت.
می گید چیکار کنم؟
یک دنیا سپاس

روش کرک که پست اول اومده رو هم امتحان کردم که موقع آپدیت بازی ارور می گیره.
که فایل های اجرایی رو ریختم باز هم کار نکرد. دی وی دی هم مورد نداره چون با همین دی وی دی تونستم بازی رو تو یک کامپیوتر دیگه اجرا کنم.

marvel_malayer
03-07-2010, 16:00
سلام من سیو بازی رو میخام البته تا یکی دو مرحله بعد از همونجا که با وسیله پرنده داوینچی می پره و همینطور چطوری بتونم سیو ها رو قرار بدم با تشکر

ehsans3p
04-07-2010, 10:37
کسانی که در کرک مشکل دارن این فایل زیپ( Value)را در فایل سرور قرار دهید و دیگر مشکلی نخواهید داشت از قبیل (ندادن ماموریت در نقشه و نرفتن مرحله بعدی یا دموی بعدی)
خواهشآ تشکر یادتون نره

jack bauver
04-07-2010, 11:18
سلام به همه
من یک مشکل بزرگ دارم اون هم اینه که نمیتونم محل سیو assassins creed 2 رو پیدا کنم . لطفا کمک :41:

Maggy_P
04-07-2010, 11:35
سلام به همه
من یک مشکل بزرگ دارم اون هم اینه که نمیتونم محل سیو assassins creed 2 رو پیدا کنم . لطفا کمک :41:
ویندوزتون چیه؟

jack bauver
04-07-2010, 11:44
ویندوزتون چیه؟
XP Servise pack 3

nouri-team
04-07-2010, 16:47
دوستان من بازی رو خونه یکی نصب کردم و طبق مراحل گفته شده خیلی راحت اجرا شد.
ولی حالا که واسه خودم نصب کردم همش این اررور رو می گیره!
چندین بار هم فایل hosts رو پاک کردم و دوباره دادم ولی باز هم این خطا رو گرفت.
می گید چیکار کنم؟
یک دنیا سپاس

روش کرک که پست اول اومده رو هم امتحان کردم که موقع آپدیت بازی ارور می گیره.
که فایل های اجرایی رو ریختم باز هم کار نکرد. دی وی دی هم مورد نداره چون با همین دی وی دی تونستم بازی رو تو یک کامپیوتر دیگه اجرا کنم.

دوستان من دو روزه هی بازی رو نصب می کنم و پاک می کنم و به نتیجه نمی رسم.
یکی که بازی رو داره بازی می کنه لطف کنه محتویات پوشه etc رو برام بگذاره تا ببینم ایراد از hosts هست یا نه.
دل ما رو هم شاد کنید.
ممنون.

Maggy_P
04-07-2010, 16:56
XP Servise pack 3
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage
توی این آدرس یک پوشه مثل این هست :
bWFnZ3lfcA==
که برای هرکسی متفاوته :46:

titanium_zarin
04-07-2010, 17:57
دوستان من دو روزه هی بازی رو نصب می کنم و پاک می کنم و به نتیجه نمی رسم.
یکی که بازی رو داره بازی می کنه لطف کنه محتویات پوشه etc رو برام بگذاره تا ببینم ایراد از hosts هست یا نه.
دل ما رو هم شاد کنید.
ممنون.

دوست من ...
شما كامل پاك كنيد بعد نصب و كرك اسكيدرو رو نصب كنيد فكر كنم توي دو صفحه قبل بود ...
كاري به hotd و اينا هم نداره ...

imanparsa
04-07-2010, 23:08
سلام بچه ها من باز رو نصب کردم . ولی 3 تا آیکون از بازی میاد تو دسکتاپ.
واسه چی 3 تا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

متشکرم

Maggy_P
05-07-2010, 03:03
سلام بچه ها من باز رو نصب کردم . ولی 3 تا آیکون از بازی میاد تو دسکتاپ.
واسه چی 3 تا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

متشکرم
اونها سرور آفلاین و لانچر و خود بازی هستن
شما اول سرور آنلاین رو باز کنید و بعد با لانچر بازی رو اجرا کنید

imanparsa
05-07-2010, 11:20
ممنون از راهنمایی.
آخه وقتی میزنم روشون ارور میده که به سرور وصل نیستم.در صورتی که به نت وصل هستم.
واسه هر 3 تاشون به این صورته.
واسه چی اینجوری میشه؟؟؟؟

Maggy_P
05-07-2010, 11:25
ممنون از راهنمایی.
آخه وقتی میزنم روشون ارور میده که به سرور وصل نیستم.در صورتی که به نت وصل هستم.
واسه هر 3 تاشون به این صورته.
واسه چی اینجوری میشه؟؟؟؟
خب شما باید اول سرور آفلاین رو باز کنید و بزارید باز بمونه و بعد لانچر رو باز کنید
اینجوری نباید این ارور رو بده.
این سرور آفلاین در واقع یک سرور مجازیه ، یک جور کرکه ;)

imanparsa
05-07-2010, 11:44
دوست من ترو خدا اینم بهم بگو.
* سرور آفلاین کدوم یکی از این 3 تا است ؟ اسمش چی ؟
* بعد اینکه سرور آفلاین رو باز کردم روی کدوم یکی از ایک.ن های بازی بزنم ؟ آخه 3 تا هستند.

Maggy_P
05-07-2010, 11:53
دوست من ترو خدا اینم بهم بگو.
* سرور آفلاین کدوم یکی از این 3 تا است ؟ اسمش چی ؟
* بعد اینکه سرور آفلاین رو باز کردم روی کدوم یکی از ایک.ن های بازی بزنم ؟ آخه 3 تا هستند.
باید اسمش سرور باشه ، اگه نیست اسم سه تاشو بزار اینجا تا بگم

روی لانچر ، یکی از این سه تا حتما باید Assassin's Creed II باشه اسمش
اونو نباید باز کنید

imanparsa
05-07-2010, 12:03
سرور رو باز میکنم ولی فرصت نمیده تا لانچر بازی که اسم خود بازی روشه رو باز کنم و زود سرور ارور میده.
مشکلش چی؟
سرور ارور میده که نمیتونه به یه جایی وصل بشه

Maggy_P
05-07-2010, 12:42
سرور رو باز میکنم ولی فرصت نمیده تا لانچر بازی که اسم خود بازی روشه رو باز کنم و زود سرور ارور میده.
مشکلش چی؟
سرور ارور میده که نمیتونه به یه جایی وصل بشه
پس سرورتون خرابه

باید ورژن جدیدشو بریزید :

imanparsa
05-07-2010, 13:11
واقعا از راهنایی شما متشکرم.
الان کرک رو دانلود کردم.
الان باید چیکار کنم ؟ باید بازی رو از نو نصب کنم و بعد نصب بازی فایل هایی که دادیدو نصب کنم ؟ یا اول فایل ها رو نصب کنم بعد بازی رو نصب کنم ؟

Maggy_P
05-07-2010, 13:57
واقعا از راهنایی شما متشکرم.
الان کرک رو دانلود کردم.
الان باید چیکار کنم ؟ باید بازی رو از نو نصب کنم و بعد نصب بازی فایل هایی که دادیدو نصب کنم ؟ یا اول فایل ها رو نصب کنم بعد بازی رو نصب کنم ؟
نه نیاز به نصب مجدد نیست
فقط باید محتویاتش رو توی محل نصب کپی کنید

imanparsa
05-07-2010, 14:55
من با سرور exe مشکل دارم. نمیدونم چرا اجرا نمیشه.
حتی همه ی برنامه های وابسته به نت رو بستم.

راستی اون 3 فایلی که توی صفحه میاد اسمشون اینه :

Play_1 Assassins Creed II

Play_2 Assassins Creed II

Lunch Assassins Creed II

اینا هستند باید چیکارشون کنم؟؟؟

وقتی روی run میرم و ipconfig /flushdns میزنم صفحه ی سیاهی میاد و زودی میره.
در صورتی که تمام چیزای وابسته به نت از سیستم خارج شدن

Maggy_P
05-07-2010, 15:38
من با سرور exe مشکل دارم. نمیدونم چرا اجرا نمیشه.
حتی همه ی برنامه های وابسته به نت رو بستم.

راستی اون 3 فایلی که توی صفحه میاد اسمشون اینه :

Play_1 Assassins Creed II

Play_2 Assassins Creed II

Lunch Assassins Creed II

اینا هستند باید چیکارشون کنم؟؟؟

وقتی روی run میرم و ipconfig /flushdns میزنم صفحه ی سیاهی میاد و زودی میره.
در صورتی که تمام چیزای وابسته به نت از سیستم خارج شدن
اگر کرک رو توی محل نصب کپی کردید InstallAC2Crack.exe رو نصب کنید
یک لانچر جدید نصب میشه اون لانچر بدون سرور کار میکنه
یعنی نیاز نیست سرور رو باز کنید و بازی رو اجرا کنید:46:

imanparsa
05-07-2010, 15:56
منظورتون از کرک کدوم فایله : اینو میگید :UbisoftGameLauncher 118 crack یا این:offlineserver-v0.44 یا این:values_by_bcl_1907_no_errors یا این یکی ؟Ubisoft_Game_Launcher

و سوال دوم منظورتون از محل نصب بازی درایوی است که من بازی رو داخلش نصب کردم یا درایو c که یوبیسوفت داخلشه؟
توی کدوم باید کرک رو نصب کنم؟
بازم ممنونم از راهنمایی:40:

Maggy_P
05-07-2010, 16:12
منظورتون از کرک کدوم فایله : اینو میگید :UbisoftGameLauncher 118 crack یا این:offlineserver-v0.44 یا این:values_by_bcl_1907_no_errors یا این یکی ؟Ubisoft_Game_Launcher

و سوال دوم منظورتون از محل نصب بازی درایوی است که من بازی رو داخلش نصب کردم یا درایو c که یوبیسوفت داخلشه؟
توی کدوم باید کرک رو نصب کنم؟
بازم ممنونم از راهنمایی:40:
این
AC2ServEmu0.44-One-Click-Install.v1.0.1.5.rar

باید توی محل نصب بازی ریخته بشه

به غیر از UbisoftGameLauncher 118 crack.rar که توی درایو C ریخته میشه :
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher

و البته فایل host که کلا مسیرش جداست

همشون باید توی محل نصب بازی ریخته بشن

molaali
05-07-2010, 20:14
آقا من این glyph ها رو که حل کردم تهش یه فیلم در اومد نفهمیدم منظور فیلم رو یکی میشه توضیح بده.
ممنون

من همش رو كامل نكردم ولي فكر ميكنم داستان آدم و حوا باشه كه سيب رو از خدايان! دزديدند و فرار كردند!

imanparsa
05-07-2010, 21:39
این
AC2ServEmu0.44-One-Click-Install.v1.0.1.5.rar

باید توی محل نصب بازی ریخته بشه

به غیر از UbisoftGameLauncher 118 crack.rar که توی درایو C ریخته میشه :
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher

و البته فایل host که کلا مسیرش جداست

همشون باید توی محل نصب بازی ریخته بشن

متاسفانه این کارا رو کردمو نتیجه ای نگرفتم.
وقتی روی Play Assassin's Creed II میزنم پیغام میده که server exe in not fund .دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم.
دوستان یکی به دادم برسه :19:

Maggy_P
05-07-2010, 21:45
متاسفانه این کارا رو کردمو نتیجه ای نگرفتم.
وقتی روی Play Assassin's Creed II میزنم پیغام میده که server exe in not fund .دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم.
دوستان یکی به دادم برسه :19:
محتویات اینو offlineserver-v0.44.rar توی این آدرس ریختید؟

Program Files\Assassin's Creed II\Ubisoft

لوگان
05-07-2010, 21:51
دوستان اینم سیو منه که توش تمام پرها رو جمع کردم + تمام glyph ها بازی هم تموم شده. فقط اون یارو مراحل میان شهر ها رو کامل نکردم همون که باید نامه ببری و... ولی تو کتاب کلودیا نوشته 100% اگه کسی خواست استفاده کنه:

imanparsa
05-07-2010, 22:19
محتویات اینو offlineserver-v0.44.rar توی این آدرس ریختید؟

Program Files\Assassin's Creed II\Ubisoft
خیلی ممنونم
ولی بازی رو پاک کردم.
3 تومن پولشو دادم آخرم هیچی. ممنون:11::11::11::13:

fariborz_1
08-07-2010, 08:52
من تا حالا هر چی ترینر اجرا کردم کار نکرد !
بی خیال
این بازی کدی ، چیزی نداره ؟

xzero
08-07-2010, 20:03
سلام
من این بازی رو نصب کردم و همه ی مراحلی که تو پست 1 مطرح شد رو رفتم ولی وقتی روی server میرم و روی AssassinsCreedIIGame کلیک میکنم و user و pass رو وارد میکنم و وارد میشم یه قسمت باز میشه و بعد از سه چهار ثانیه صفحه سیاه میشه انگار بازی میخواد بیاد اما صفحه بسته میشه و ارور هم نمیده !!!

shahriar_sh_2007
08-07-2010, 20:06
سلام به دوستان عزیز
ببخشین من حوصله نداشتم تمام پست هارو بخونم .بازی رو نصب کردم .یوزرنم و پسورد می خواد.
آیا فایل کرکش هست؟آیا این بازی آفلاین هست آیا آنلاین؟لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

titanium_zarin
08-07-2010, 21:11
سلام
من این بازی رو نصب کردم و همه ی مراحلی که تو پست 1 مطرح شد رو رفتم ولی وقتی روی server میرم و روی AssassinsCreedIIGame کلیک میکنم و user و pass رو وارد میکنم و وارد میشم یه قسمت باز میشه و بعد از سه چهار ثانیه صفحه سیاه میشه انگار بازی میخواد بیاد اما صفحه بسته میشه و ارور هم نمیده !!!

دوست من ...
بهتره يه سرچ بزنيد توي نت و كرك skidrow رو گير بياريد و بريزيد ...ديگه اين مشكلات رو نداريد ...

*hamedkhatar*
09-07-2010, 11:37
سلام
من دیروز بازی Prince Of Persia رو تموم کردم و باز تصمیم گرفتم این بازی فوق العاده رو برای بار دوم انجام بدم

مشکلی که دارم و قبلا هم داشتم اینه که بازی رو روی LCD فول نشون نمیده و بالا و پایینش سیاه میفته
LCD من LG - 22" - W2284F هستش و رزولیشن 1680 * 1050 هستش
یوبی سافت توی POP که تمومش کردم هم همین مشکل رو برطرف کرده بود یعنی توی منو ها بالا و پایینش سیاه بود ولی وقتی میرفتم تو بازی فول میشد فکر کنم فهمیده بودند سر این چه گندی زده بودند
حالا راهی هست که این رو هم فولش کنم؟
اینم عکسش:

ممنون

masoudtr
09-07-2010, 13:06
نسخه سالم این بازی را تو مشهد از کجا میشه تهیه کرد
من چند جا رفتم همه نداشتن یا اگه داشتن خودشون میگفتن خرابه

fariborz_1
09-07-2010, 16:30
محل سیو بازی کجاست ؟
حیفه بازی رو تموم کردم ، می خوام ویندوز عوض کنم :31:

atilaa
09-07-2010, 17:48
اقا من تو مرحله ای که میری تو کلیسا 4 تا چنگکارو پایین کشیدم یه دریچه زیر کلیسا باز شد میرم پایین بعد میرم سر اون تابوت تا اون اسکلتو فشار بدم ولی برام دگمه سیفت فعال نمیشه و نمیتونم بازش کنم
چیکار کنم من ؟

*hamedkhatar*
09-07-2010, 18:29
محل سیو بازی کجاست ؟
حیفه بازی رو تموم کردم ، می خوام ویندوز عوض کنم :31:

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage

یکی هم جواب ما رو بده
ممنون

titanium_zarin
09-07-2010, 21:18
اقا من تو مرحله ای که میری تو کلیسا 4 تا چنگکارو پایین کشیدم یه دریچه زیر کلیسا باز شد میرم پایین بعد میرم سر اون تابوت تا اون اسکلتو فشار بدم ولی برام دگمه سیفت فعال نمیشه و نمیتونم بازش کنم
چیکار کنم من ؟

كركتون ايراد داره ...سرچ كنيد و كرك skidrow رو بگيريد ...

xzero
10-07-2010, 18:39
یکی لینک دانلود کرک skidrow رو بزاره!!!!
ما که هرچی سرچ کردیم فیلتر بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

َalireza
11-07-2010, 10:23

masoudtr
14-07-2010, 11:35
سایتی که این بازی را سالم بفروشه کسی میشناسه؟

keb
14-07-2010, 11:52
سایتی که این بازی را سالم بفروشه کسی میشناسه؟

AC3 یا AC2? همه مغازه ها که دارن.

parsa5564
15-07-2010, 00:13
من تازه این بازیو گرفتم.2 تا دی وی دی داره که اولی رو نصب می کنم.برای ادامه نصب که دی وی دی دوم رو میزارم میگه دی وی دی ای رو بزارید که data4.cab باشه اما تو دی وی دی دوم از data6.cab داره تا data8.cab و توی دی وی دی اول که data1 و 2 و 3 هستن.یعنی اصلن data4 و 5 نیست.چیکار کنم؟

titanium_zarin
15-07-2010, 09:19
من تازه این بازیو گرفتم.2 تا دی وی دی داره که اولی رو نصب می کنم.برای ادامه نصب که دی وی دی دوم رو میزارم میگه دی وی دی ای رو بزارید که data4.cab باشه اما تو دی وی دی دوم از data6.cab داره تا data8.cab و توی دی وی دی اول که data1 و 2 و 3 هستن.یعنی اصلن data4 و 5 نیست.چیکار کنم؟

بريد پس بديد ...بهش بگيد نصب نميشه ...
البته ميتونيد اطلاعات رو كپي كنيد ببينيد ميتونيد اسمش رو عوض كنيد يا نه ؟؟

َalireza
15-07-2010, 11:19
یه لحظه صبر کنید
برای منم همین مشکلو داشت
ولی
نصبش دو تا بود:
فارسی و انگلیسی
رو فارسی بزاری درست میشه:19:

Khashayar King
15-07-2010, 11:36
لطفا یکی سیو مرحله ای که اتیزو زخمی میشه و ، وقتی بیدار میشه ریشش در اومده رو بده ، ویندوز رو عوض کردم و متاسفانه بازی آنیستال شد و پاک شد !!

parsa5564
15-07-2010, 11:53
بريد پس بديد ...بهش بگيد نصب نميشه ...
البته ميتونيد اطلاعات رو كپي كنيد ببينيد ميتونيد اسمش رو عوض كنيد يا نه ؟؟
اسمش رو عوض کردم ارور داد

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

یه لحظه صبر کنید
برای منم همین مشکلو داشت
ولی
نصبش دو تا بود:
فارسی و انگلیسی
رو فارسی بزاری درست میشه:19:
با همون اتوران فارسی نصب کردم نشد

Khashayar King
15-07-2010, 12:26
اسمش رو عوض کردم ارور داد

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

با همون اتوران فارسی نصب کردم نشد

شما بازیتون مشکل داره کاملا مشخص هست که فایل کم داره من خودم 2DVD دارم و خیلی وقت پیش (تازه اومده بود) بازی رو نصب کردم

ماله من هم فارسی داره و اینگلیسی ، با هر دو نصب کردم و فایل ها توی دی وی دی هام هم به صورت : disk1.pak هست

بهترین کار اینه که بهشون پس بدید و یه سالم بخرید . راستی نسخه بازی من ماله click pc games هست.

اینم یکی به ما بده لطفا :

لطفا یکی سیو مرحله ای که اتیزو زخمی میشه و ، وقتی بیدار میشه ریشش در اومده رو بده ، ویندوز رو عوض کردم و متاسفانه بازی آنیستال شد و پاک شد !!

keb
15-07-2010, 14:43
کلا اگه خود بازی فارسی باشه کار نمیکنه به خاطر مشکلات فایل server.

wordship
16-07-2010, 14:33
خداحافظ اتزیو

فرقه‌ی‌اساین3، شخصیتی جدید، محیطی جدید

خداحافظ اتزیو ادیتوره دافیرنزه. فرقه‌ی‌اساسین: برادری پایان راه اتزیو خواهد بود و با شروع قسمت سوم از این مجموعه بازی‌ها شاهد شخصیتی جدید در زمان و مکانی جدید خواهیم بود.
ژان فرانسوا بوی‌وین، مدیر تولید فرقه‌ی‌اساسین: برادری در پاسخ به سرویس خبری Gamerzines در خصوص احتمال دیدن محیط جدید و شخصیت جدید در قسمت بعدی از این مجموعه بازی‌ها گفت: "فرقه‌ی‌اساسین3: محیط جدید، شخصیت جدید. ما دقیقا می‌دانیم که چه می‌کنیم. ما برنامه‌ای بلند مدت برای این مجموعه بازی‌ها داریم."

بر اساس اطلاعات منتشر شده فرقه‌ی‌اساسین3 تا پیش از سال 2012 میلادی در اختیار بازی‌کننده‌ها قرار نخواهد گرفت و پس از عرضه‌ی فرقه‌‌ی‌اساسین: برادری باید یک سال تمام را بدون این مجموعه بازی‌ها سپری کنیم.
فرقه‌ی‌اساسین: برادری در تاریخ شانزدهم نوامبر سال جاری میلادی (25 آبان 89) در اختیار بازی‌کننده‌های پلت‌فرم‌های رایانه‌های شخصی، ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 قرار خواهد گرفت.
تاپیک brotherhood زده شده؟اگه آره کجاست؟

سلام
اقا لطفا منبع :

A.M.D.D.E.V.I.L
16-07-2010, 14:40
سایت ubisoft هست منبعش

Amin.P30
16-07-2010, 19:18
دوستان این بازی محل ذخیره سیوش کجاست؟؟؟
توی MY DOCUMENTS که نیست.

A.M.D.D.E.V.I.L
16-07-2010, 19:22
با کرک های مختلف فرق میکنه اما اگه نسخه ی آنلاین داری توی اینترنت ذخییره میشه اگه skid استفاده میکنی توی ی
C:\Program Files\Ubisoft Game Launcher

alidata2010
17-07-2010, 09:28
سلام دوستان میخوام بدونم که این value ها واقعا لازمن؟ چون من با همون کرک 700 کیلویی بازی رو راه انداختم وبه خوبی داره کار میکنه. ولی هر کار کردم اون سرور fake راه نیافتاد

titanium_zarin
17-07-2010, 09:43
سلام دوستان میخوام بدونم که این value ها واقعا لازمن؟ چون من با همون کرک 700 کیلویی بازی رو راه انداختم وبه خوبی داره کار میکنه. ولی هر کار کردم اون سرور fake راه نیافتاد

نه دوست من ...مشكلي نيست ...اون 700 تايي بهتر هم هست ...حال كنيد برا خودتون ..

Khashayar King
17-07-2010, 21:19
ای بابا من خیلی ضروری سیو مرحله ای که سیب رو از ما میدزدن (همون مرحله ای که ریشمون بلند میشه) دارم لطفا یکی بده خیلی ضروریه !

masoudtr
18-07-2010, 11:47
ما باید از کدوم روش بازی را بازی کنیم
روش پست اول این تاپیک که کرک اسکیدرو است یا روش دوم که beny nvdia گفته؟
ضمنا مولتی اپلود فی.لتره و اصلا نمیشه برنامه هایی که بچه ها گذاشتن را باهاش دانلود کرد

A.M.D.D.E.V.I.L
18-07-2010, 12:13
فکر کنم قند شکن اختراع شده و حتی میتونی از rapid baz استاده کنی