ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرويس ADSL صبانت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

acc
29-07-2010, 13:41
آقا سرعت منم وحشتناک اومده پایین . ( مشهد ) فکر کنم از دیروز اینجوری شده .
قبلا با 250 دانلود می کردم ولی الان 20 - 10 داره دانلود می شه .:41:

skimoo_m
29-07-2010, 15:42

سلام.
منم مشهدم و دقیقا واسم همین مشکل پیش اومده.
امروز (7 مرداد ماه سال 1389) که وارد اینترنت شدم سرعت مثه همیشه نبود و به طور وحشتناکی افت پیدا کرده بود با IDM تست زدم دیدم Transfer rate شده 19 - 10 درحالی که همیشه بین 260 تا 300 بود.
واقعا اگه صبانت وضعیت رو درست نکنه من اولین صبانتی خواهم بود که به شاتل چینج میکنم.

شاد باشید:40:

t2download
29-07-2010, 15:55
ایولللللل پس شما نیز به جمع ما دروغگوها خوش اومدی:10:
چون از نظر بعض افراد معلوم الحال که اینجا پست میدن هر کی بالای 1 گیگ دانلود کنه درغگو و جیره خور هستش:31::31: و هر کی 10 مگ بزور بتونه دانلود کنه راستگویه!
از این صحبتا گذشته.. تازگیا صبانت نمیذاره تا 7:45 دانلود کنی و بین 7:15 تا 7:20 دیسکانکت میکنه
زرنگ شده ها :21:

اگه منظورت منم حرف صبانت هست یک بار دیگه تیکه بندازی ادبت میکنم فکر کردی نمیدونم

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

آره از دیشب حدود ساعت 12 یکدفعه سرعت برای من رسیده به 10

فقط تهران اینطوری شده یا بقیه شهرها هم افت سرعت دارن؟
به قول بعضیها ما که سرعت اینترنت مون کم هست جیره خور ها ما دروغ گو هستیم راست میگه حتمآ اون دروغ گو ما با سرعت 50 مگ با صبانت دانلود میکنیم دوست من من 1 ماهه سرعت روزانه ام 4 هست و صبانت تهران میگه با اهواز هست و اهواز میگه با تهرانه

behnam-k
29-07-2010, 16:48
یه سوال در مورد صبانت
من تو چند جا دیدم که بیشترین دانلودی که با شبانه صبانت داشتن 2.8 بوده که من هم دقیقا بیشتر از نتونستم بگیرم
به نظر شما شبانه رو هم محدود کردن به این حجم

t2download
29-07-2010, 17:20
یه سوال در مورد صبانت
من تو چند جا دیدم که بیشترین دانلودی که با شبانه صبانت داشتن 2.8 بوده که من هم دقیقا بیشتر از نتونستم بگیرم

دوست من باور نکن خود شرکت صبانت اهوازگفت اگه اشتراک 128 داری شبانه بیشتر یک گیگ دانلود نمیشه کرد هر کسی گفته دانلود 2 گیگ کردم دروغ گفته و من روزانه سرعتم 5 هست تا 7 و شبانه 2 و روزها هر 10 دقیقه یک بار سرعت 0 میشه
بعضی دوستان چون از صبانت پول میگیرن میان تبلیغ میکنن ما 2 گیگ دانلود داشتیم شبانه و چون من دارم واقعیت رو میگم از ترس پاپوش واسه ما درست میکنن و 2 اخطار واسه این دوستان گرفتم و به خدا میسپارم این ها رو من نمیبخشم این ها رو

t2download
29-07-2010, 17:27
ا
حاضرم قسم بخورم این بچه یه ریگی به کفششه
بچه ها برای اینکه این تاپیک هم مثل اون تاپیک قبلی صبانت که بوسیله ی جیره خورهایی مثل t2download به خاکی رفت و مدیران پاکش کردند برای اینکه این تاپیک هم به اون روز نیوفته برای همه ی پستهای این مردک t2download گزارش بفرستین تا بندازنش بیرون و خود این تاپیک را پاک نکنند
آقای t2download دستت رو شد

ممنون برای فوش دادن شما
و اخطار گرفتن بی دلیل من دوست من لطفآ رعایت کنید :13:ببینم من حرفی نزنم چی میشه من سکوت میکنم شما هم تیکه ننداز و فوش نده لطفآ

behnam-k
29-07-2010, 17:30
دوست من باور نکن خود شرکت صبانت اهوازگفت اگه اشتراک 128 داری شبانه بیشتر یک گیگ دانلود نمیشه کرد هر کسی گفته دانلود 2 گیگ کردم دروغ گفته و من روزانه سرعتم 5 هست تا 7 و شبانه 2 و روزها هر 10 دقیقه یک بار سرعت 0 میشه
بعضی دوستان چون از صبانت پول میگیرن میان تبلیغ میکنن ما 2 گیگ دانلود داشتیم شبانه و چون من دارم واقعیت رو میگم از ترس پاپوش واسه ما درست میکنن و 2 اخطار واسه این دوستان گرفتم و به خدا میسپارم این ها رو من نمیبخشم این ها رو
من تو کرمانشاه هستم سرعت شبانه رو تا یکماه پیش 1 فایل رو تکی با 60 میگرفت اما اگه چند تا رو میذاشتم با 200 میگرفت (سر جمع). توی این یک ماه سرعت روزانه رو که 250 بود آوردن 70 و شبانه رو که نزدیک به 1 ماه هست بیدار نمیشم نمیدونم چطوره
قبلا بیشترین حجمی که دانلود کردم 2.8 بوده و این رو نه از رو تبلیغ میگم (چون اصلا من خوشم از این شرکت ها نمیاد) که براشونم بیام تبلیغ کنم
من بیشتر حرس این رو میخورم که چرا ایرانیها باید بیشترین سرعتشون 128 باشه و کسانی که نه تو خارج بلکه تو پاکستان و افغانستان و... هستن باید سرعتشون از ما بیشتر باشه حالا خارجیها جای خود
خدا مرگ سریع بده به وزیر ارتباطات الهی آمین

Contractor
29-07-2010, 17:41
یه سوال در مورد صبانت
آخ آخ نکنه تو هم جیره خور صبانتی که توانستی بالای 1 گیگ دانلود کنی :31::46::27:
بچه ها اگه از پستهای بعضیا:21: حالتون بد میشه شما هم اینکاری کنین که من کردم خیلی حال میده((عکس زیر)):31::31::27::21::5::8:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

behnam-k
29-07-2010, 17:49
بچه ها اگه از پستهای بعضیا:21: حالتون بد میشه شما هم اینکاری کنین که من کردم خیلی حال میده((عکس زیر)):31::31::27::21::5::8:

حالت خوبه عزیزم :31::31::31::31:
منظورت از این عکس چیه که گذاشتی ؟؟؟؟
یه توضیح بدی عالی میشه

t2download
29-07-2010, 17:50

دوست من باشه من اشتباه میکنم ولی باقی دوستان چی دوست من همه که مثل شما با سرعت بالا دانلود ندارن این رو قبول منید
و من بخدا با شرکت صبانت و نمایندگی اهواز تماس گرفتم و این حرف رو زد به خدا که بالای 1 گیگ امکان دانلود نیست شاید اون آقا اطلاعاتش کامل نبوده
و من 2 هفته هست هم ایمیل دادم روزانه هم روزانه با نمایندگی صبانت اهواز شرکت فارا تماس گرفتم یوزر و پسورد دادم ولی رسیدگی نمیکنن 2 هفته وقت کمی نیست و تهران میگه مشکلت رو با اهواز در میون بزار سرعت من روزانه 5 تا 7 هست و هی 0 میشه
شما استاد و بزرگ من من چیکار کنم و یک تست شبانه از سرعت دانلود و حجم دانلدتون بزارید .

Contractor
29-07-2010, 17:55
حالت خوبه عزیزم :31::31::31::31:
منظورت از این عکس چیه که گذاشتی ؟؟؟؟
یه توضیح بدی عالی میشه
پس معلومه صفحات قبلی را نگاه نکردی!
آخه بعضیا چپ و راست فحش و تهمت میزنن بما و میگن شماها جیره خور صبانت هستین که بالای 1 گیگ میتونین شبها دانلود کنین:18:
منم ناچار شدم این افراد را بذارم در لیست سیاه تا دیگه پستاشون را نبینم:31::5:

behnam-k
29-07-2010, 17:57
پس معلومه صفحات قبلی را نگاه نکردی!
آخه بعضیا چپ و راست فحش و تهمت میزنن بما و میگن شماها جیره خور صبانت هستین که بالای 1 گیگ میتونین شبها دانلود کنین:18:
منم ناچار شدم این افراد را بذارم در لیست سیاه تا دیگه پستاشون را نبینم:31::5:
عجب :27::27::27:

mahdi-001
29-07-2010, 18:40
از نظر من داریم خودمون یه کاری میکنیم که این تاپیک رو حذف کنن !کمی رعایت کنین !یعنی چی این حرفا؟
حال همدیگر رو میگیرین؟چه سودی داره جز دشمنی؟

mahdi-001
29-07-2010, 18:48
چقدر سرعت ها کم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرعت من از 116 شده 14؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::2:
فکر کنم علتش کنکور باشه!!! من الان از چند تا سرور امتحان کردم نهایت سرعت 20 شده!!!!!!!!

mehdi_halla
29-07-2010, 18:50

سلام.
منم مشهدم و دقیقا واسم همین مشکل پیش اومده.
امروز (7 مرداد ماه سال 1389) که وارد اینترنت شدم سرعت مثه همیشه نبود و به طور وحشتناکی افت پیدا کرده بود با IDM تست زدم دیدم Transfer rate شده 19 - 10 درحالی که همیشه بین 260 تا 300 بود.
واقعا اگه صبانت وضعیت رو درست نکنه من اولین صبانتی خواهم بود که به شاتل چینج میکنم.

شاد باشید:40:

منم امروز سرعت دانلودم 10 تا 20 کیلو بایته .خیلی سابقه نداشته ولی بوده همچین موردی و درست شده .با دید خوشبینانه که نگاه کنیم درست میشه:20: !!

t2download
29-07-2010, 19:27
عجب :27::27::27:
عجب آدمی هست منظورش خودشه

ا
حاضرم قسم بخورم این بچه یه ریگی به کفششه
بچه ها برای اینکه این تاپیک هم مثل اون تاپیک قبلی صبانت که بوسیله ی جیره خورهایی مثل t2download به خاکی رفت و مدیران پاکش کردند برای اینکه این تاپیک هم به اون روز نیوفته برای همه ی پستهای این مردک t2download گزارش بفرستین تا بندازنش بیرون و خود این تاپیک را پاک نکنند
آقای t2download دستت رو شد

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

منم امروز سرعت دانلودم 10 تا 20 کیلو بایته .خیلی سابقه نداشته ولی بوده همچین موردی و درست شده .با دید خوشبینانه که نگاه کنیم درست میشه:20: !!
امیدوارم اون دوست ما قبول کنه سرعتم میگم 3 هفته هست شده 5 روزانه با اعتراض باقی کاربران شاید ایشون 2 مگ اختصاصی بهش دادن فکر میکنه 128 هست یه مشکلی این وسط هست طبیعی نیست
همه ایران سرعت کم شده یکی زیاده .:18:

t2download
29-07-2010, 19:35
من نه با صبانت دشمن هستم نه با کسی فقط 3 ماه هست واسه کم شدن 2 برابر شارژم اعتراض به تهران و اهواز کردم 15 ایمیل 2 فاکس و تلفن مکرر و 3 هفته هست ایمیل دادم تهران و تماس گرفتم با تهران میگه با اهوازه حل مشکل و 10 روزه هر روز تماس میگیرم شرکت فارا نماینده صبانت و یوزر و پسورد میدم رسیدگی نمیشه مجبورم اینجا اعتراض کنم که دیگران تشتباه نکنند بیان صبانت و من 17 روز دیگه شارژم تمام میشه میرم شرکتی دیگه پارس آنلاین یا شاتل اگه مشکلم حل نشه با صبانت :8:

---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

بخدا هر 3 دقیقه سرعتم میشه 0 و باید دی سی شم باز بیام قبلآ 5 دقیقه بود .

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

باز می گم سرعت 1 ماه پیش من 280 بوده الان شده 5

shayan999
29-07-2010, 19:38
امروز سرعت دانلود اومده پائین متاسفانه.

دانلود اولش با 120 شروع میشه بعد از چند ثانیه میره رئی رنج 10-20

شاید یه مشکلی پیش اومده باشه.
به نظرم درست میشه.

Cleeev
29-07-2010, 19:42
منم سرعتم دوباره داره میشه 20... تهران

arisa
29-07-2010, 19:46
بله قبلا هم اینطور بود مدتی در روزانه که بعدها به روال سابق بازگشت،هرچند یک تلقی در بین افرادی که برای مثال از لایو x360 استفاده میکردند بوجود اومده بود مبنی بر اینکه در این طور مواقع شرایط پینگ بهتر میشه و اصولا در اون دوران لایو وضعیت بهتری داشت،حالا جدیدا من تست نکردم و نمیدونم این تلقی تا چه حد صحیح هست...

Cleeev
29-07-2010, 19:49
مثل اینکه دوباره قضییه سرعت بر اساس پروفایلا راه افتاده...

توی این سیستم که هر چند وقت یه بار شاهدشیم، سرعت برای اینکه سایتا سریع باز بشن و وبگردی خیلی سریع باشه، روی 1Mbps (یعنی 120KBps) ـه و بعد از حدود 30 ثانیه (حدود 4 مگ) اتصال ثابت (نشاندهنده دانلود) ، سرعت به حدود 160Kbps (یعنی 20KBps) برمیگرده... اگه دانلود رو نگه دارید و یکی دو دقیقه بعد تست کنید دوباره سرعت شده 120KBps...

این قضییه فقط واسه اکانت روزانه ـس و طبق سرعت قراردادتون، بعد از 30 ثانیه اتصال ثابت (دانلود نه وبگردی) سرعتتون به سرعت قرارداد برمیگرده (میشه بهش گفت یه چیزی مثل بافر!)... سرعت بالا فقط واسه وبگردیه... اصولاً واسه فراخوانی سایتا اتصال پایدار از یه لینک برقرار نمیشه به خاطر همین همه سایتا با سرعت یه مگ واسه ـتون باز میشن... ولی واسه دانلود، بعد از 30 ثانیه اول سرعتتون برمیگرده به 20...

طی 2 سال گذشته معمولاً هر 5-6 ماه یه بار حدود 1-2 ماه این سیستم اجرا شده (نه در تمام نقاط کشور)... خصوصاً در تهران...

البته فقط واسه اکانت روزانه ـس... باید بریم یه مگ بخریم تا سرعت کم نشه... البته تا الان که معمولاً بیش از 2-3 هفته و یه ماه این قضییه ادامه نداشته و امیدوارم ورش دارن... وقتی اینترنت حجمیه، سرعت مهم نیستش دیگه... امیدوارم سرعتو ثابت برگردونن به همون یه مگ و اینو بردارن...

امیدوارم اون دوست ما قبول کنه سرعتم میگم 3 هفته هست شده 5 روزانه با اعتراض باقی کاربران شاید ایشون 2 مگ اختصاصی بهش دادن فکر میکنه 128 هست یه مشکلی این وسط هست طبیعی نیست
همه ایران سرعت کم شده یکی زیاده .:18:

اصلاً ربطی نداره... بالا رو بخون...!

درضمن سرعت شما کمه مشکل خودته... صبانت نمیتونه با اکانت شما وصل بشه و سرعت شما رو تست بکنه... میتونه ولی چون از خط تلفن شما استفاده نمیکنه تستش ارزش نداره...!!!! شما بهتره مشکلتو تو خط تلفنت و نویزش بگردی که چندین بار بهتون گفته شد توسط یوزرای مختلف ولی انگار شما کوک شدی همینطور پشت سر هم بگی مرگ بر صبانت...!!!

مشکلی داره صبانت تو منطقه ـتون خوب برید یه شرکت دیگه...

حالا هی انقدر بگید همین سرعتم از ما بگیرن... :13:

من واقعاً علت اینهمه تکرار و اسپم شما رو نمیفهمم... به جای اثبات حرفاتون به کمک نرم افزارای مختلف، جزئیات مصرفتون (واسه حجم) و همچنین چک کردن نویز و غیره (واسه سرعت)، فقط یه سری جمله "صبانت دزده" و "مرگ بر صبانت" و bla bla blah هی هر صفحه 10 بار تکرار میکنید... هر صفحه نصف پستاش مال شماس...!!!!!

PrinceofHacking
29-07-2010, 20:07
از صبح سرعت افتضاحه ... (روزانه)
الان این صفحه رو 1 دقیقه طول کشید تا لود کنه تازه بدون عکس

باید زنگ بزنم ببینم چشون شده دوباره

t2download
29-07-2010, 20:33
مثل اینکه دوباره قضییه سرعت بر اساس پروفایلا راه افتاده...

توی این سیستم که هر چند وقت یه بار شاهدشیم، سرعت برای اینکه سایتا سریع باز بشن و وبگردی خیلی سریع باشه، روی 1Mbps (یعنی 120KBps) ـه و بعد از حدود 30 ثانیه (حدود 4 مگ) اتصال ثابت (نشاندهنده دانلود) ، سرعت به حدود 160Kbps (یعنی 20KBps) برمیگرده... اگه دانلود رو نگه دارید و یکی دو دقیقه بعد تست کنید دوباره سرعت شده 120KBps...

این قضییه فقط واسه اکانت روزانه ـس و طبق سرعت قراردادتون، بعد از 30 ثانیه اتصال ثابت (دانلود نه وبگردی) سرعتتون به سرعت قرارداد برمیگرده (میشه بهش گفت یه چیزی مثل بافر!)... سرعت بالا فقط واسه وبگردیه... اصولاً واسه فراخوانی سایتا اتصال پایدار از یه لینک برقرار نمیشه به خاطر همین همه سایتا با سرعت یه مگ واسه ـتون باز میشن... ولی واسه دانلود، بعد از 30 ثانیه اول سرعتتون برمیگرده به 20...

طی 2 سال گذشته معمولاً هر 5-6 ماه یه بار حدود 1-2 ماه این سیستم اجرا شده (نه در تمام نقاط کشور)... خصوصاً در تهران...

البته فقط واسه اکانت روزانه ـس... باید بریم یه مگ بخریم تا سرعت کم نشه... البته تا الان که معمولاً بیش از 2-3 هفته و یه ماه این قضییه ادامه نداشته و امیدوارم ورش دارن... وقتی اینترنت حجمیه، سرعت مهم نیستش دیگه... امیدوارم سرعتو ثابت برگردونن به همون یه مگ و اینو بردارن...

اصلاً ربطی نداره... بالا رو بخون...!

درضمن سرعت شما کمه مشکل خودته... صبانت نمیتونه با اکانت شما وصل بشه و سرعت شما رو تست بکنه... میتونه ولی چون از خط تلفن شما استفاده نمیکنه تستش ارزش نداره...!!!! شما بهتره مشکلتو تو خط تلفنت و نویزش بگردی که چندین بار بهتون گفته شد توسط یوزرای مختلف ولی انگار شما کوک شدی همینطور پشت سر هم بگی مرگ بر صبانت...!!!

مشکلی داره صبانت تو منطقه ـتون خوب برید یه شرکت دیگه...

حالا هی انقدر بگید همین سرعتم از ما بگیرن... :13:

دوست من من تا 1 ماه پیش 280 بود سرعت الان 3 هفته هست اینجوره هیچ کس هم محل نمیزاره نه تهران نه اهواز و سیستم همون سیستم هست واسه خودت یک چیز می گی ها و من اگه پست ها قبلی رو خونده باشی دیگه علیه صبانت چیزی نمیگم جواب رو بخاطر کسی دیگه دادی یا با اونی

VahidDG2007
29-07-2010, 20:34
امروز صبانت دوباره مثل قبل شده و قوق العاده سرعتش اومده پایین
وقتی فایلی رو میذاری برای دانلود تا 4 مگابایت اول رو با سرعت همیشگی خودش میگیره ولی به مخض اینکه چهار مگابایت رو رد میکنه سرعت افتضاح میشه و به کمتر از 20 کیلوبایت بر ثانیه میرسه. تازه اگر دانلودت رو هم کنسل کنی باز هم سرعت همون 15-16 کیلوبایت در ثانیه هست و به زور صفحه ها رو باز میکنه و برای حل مشکل باید اکانتت رو دیسکانکت کنی و دوباره وصل کنی.
اگر باز هم بیشتر از 4 مگابایت دانلود کنی باز هم همون آش و همون کاسه و سرعتت میشه 15-16 کیلوبایت.

سال 87 و تا وسطای سال 88 یادمه یه مدت اینجوری کرده بودن ولی درستش کردن، الان نمیدونم چی شده دوباره سیاست گند زدن به سرویس مشتری رو پیش گرفتن. این مشکل همین امروز شروع شد و تا دیروز مشکلی نداشتم.
برای بقیه هم همینه؟

از دیروز پریروز اینطور کردن

البته تجربه ثابت کرده که زمان شارژ میره بالا بعد از شارژ با مغز میاد پایین!!!:13:

VahidDG2007
29-07-2010, 20:43
بجای اینکه با هم کل کل کنید خواهشا یه فکری برای سرعت کنین!!

یادمه 2 3سال پیش که صبانت این کارو کرد یکی از نمایندگی های مشهد فکس زد به مدیر عامل صبانت

اون ها هم در کمال پررویی گفتن سرعت همون سرعت قرارداده و ما تعهده دیگه ای نداریم!!!

کاش امسال هم یه کاری بکنن

طرف تو ترکیه سرعتش 34Mbps است بعد ما اینجا سره 2مگ داریم تو سر هم میزنیم!!!!

واقعا متاسفم برای شرکت های سرویس دهنده ی اینترنت

aliarnold
29-07-2010, 20:46
خدا لعنتشون كنه.
...ها هر روز يه قر جديد دارن.
اصفهان هم قضيه الان حدود 1ماهه كه ادامه داره و بنده پس از چند دقيقه داد و بيداد با پشتيباني محترم اين مطلب رو شنيدم كه اين حالت ديگه درست بشو نيست . ايشالله الكي گفته باشه!
من نميددونم چطور ديگه ميخوان نت رو محدود كنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (((محدوديت حجمي+محدوديت سرعت+محدوديت هر چند وقت يه بار به يه جا+فيل--ت--ر+...(اين داستان ادامه دارد.) )))

mahdi-001
29-07-2010, 20:48
امروز سرعت دانلود اومده پائین متاسفانه.

دانلود اولش با 120 شروع میشه بعد از چند ثانیه میره رئی رنج 10-20

شاید یه مشکلی پیش اومده باشه.
به نظرم درست میشه.

دقیقا ماله من هم همینطوره!!!!خیلی افتضاح شده:2: فکر کنم علتش کنکوره!

mehdi_halla
29-07-2010, 20:59
آخه نمیدونم علتش چی میتونه باشه.هر جور که فکر کنین به نفع صبانته که سرعتش مثل قبل بالا باشه.چرا؟ چون زمانی که سرعت بالاتره یوزر سریع‏تر حجمش تموم میشه و مجبور میشه شارژ کنه (که خیلی گرونتر از تمدید قرارداده وبه نفع صبا) یا اینکه قراردادش رو تمدید کنه که در این حالت هم قبل از موعد مقرر پول تو جیب صبا میره و کلا تو یه بازه زمانی که پیش بینی و برنامه‏‏ریزی کرده بودن ،قلک صبا سنگین تر میشه!

mahdi-001
29-07-2010, 21:03
چپ و راست میان میگن اینترنت پرسرعت !!!آخه یکی نیست به اینا بگه سرعت دان 14 میشه اینترنت پرسرعت؟؟؟؟دایل آپ سرعت دان 6 بود اونوقت اینترنت پرسرعت میشه 14؟؟؟؟
نمیدونم دیگه چی بگم؟؟اینترنت پرسرعت برا من 54هزار تومن اشتراک+10تومن رانژه+20تومن جریمه راهنمایی و رانندگی(چون وارد طرح ترافیک شدم البته میزان جریمه رو مطمِئن نیستم)+51 هزار تومن خط تلفن جدید (خط اصلی خونه pcmهست)+17 هزار تومن تعویض سیم کشی داخلی خونه+45 هزار تومن مودم و... پای من دراومده اونوقت سرعت میشه 14؟؟؟خیلی نامردین !!!من به خاطر این سرعت بالا اومدم صبانت!!!خدا لعنتشون کنه!!!سرعت صفحه باز کردنم 1.8 مگ بود الان شده حدود 400!!!

Cleeev
29-07-2010, 22:19
دوست من من تا 1 ماه پیش 280 بود سرعت الان 3 هفته هست اینجوره هیچ کس هم محل نمیزاره نه تهران نه اهواز و سیستم همون سیستم هست واسه خودت یک چیز می گی ها و من اگه پست ها قبلی رو خونده باشی دیگه علیه صبانت چیزی نمیگم جواب رو بخاطر کسی دیگه دادی یا با اونی

خوب همینو 50 بار دیگه ـم گفتی شما... من با شما مشکلی ندارم و با کسیم نیستم...!

چیزی که یه ماه پیش بوده دلیل نمیشه الانم باشه... شما یا مخابرات ریـــده به خطتون و نویز خطتون زده بالا (با توجه به قطع شدن که میگید ، قطعی به خاطر نویز بیش از حد پیش میاد)... یا شرکت نماینده ای که ازش گرفتید بیش از حد پهنای باندش توی منطقه ـتون فروخته...! (که این دومیه میتونه دلیل سرعت پایینتون باشه)...

با توجه به اینکه میگید قطعی زیاد دارید، معمولاً 99 درصد قطعیا به خاطر نویز شدید خط تلفنتونه (یه جز مشکلاتی که ماهی 5-6 بار واسه شبکه پیش میاد)... حالا این نویز میتونه مقصرش تغییری توسط مخابرات در سروراش یا پست های مخابرات محلی و منطقه ـتون باشه، بیشتر از اون میتونه بر اثر تأثیر یه میدان الکترو مغناطیسی قوی روی مودمتون یا سیم تلفنتون و یا استفاده نکردن از اسپیلیتر سر راه تلفناتون باشه...

نویز بیش از حد باعث قطعی و سرعت بسیار پایین و پینگ بالا میشه که همون چیزایی که شما بهشون اشاره میکنید...

شما برید تو مودمتون بگردید دنبال Noise Margin یا SNR Margin یا هر چیزی تو این مایه ها و از صفحه عکس بگیرید و بگذارید اینجا... معمولاً اینا با Downstream Upstream و دیگر جزءیات مربوط به شبکه DSL توی یه صفحه داخل مودما نوشته میشن...

mahdi-001
29-07-2010, 22:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم سرعت دان من

mahyarSAMSUNG
30-07-2010, 01:16
شماره این شرکت رو میخوام . 512 رو با نامه شهرستان میده یا مثل اون یکی ( شاتل ) اذیت میکنه ؟ نامه با مهر و سربرگ ماله ورامینه .

t2download
30-07-2010, 07:24
خوب همینو 50 بار دیگه ـم گفتی شما... من با شما مشکلی ندارم و با کسیم نیستم...!

چیزی که یه ماه پیش بوده دلیل نمیشه الانم باشه... شما یا مخابرات ریـــده به خطتون و نویز خطتون زده بالا (با توجه به قطع شدن که میگید ، قطعی به خاطر نویز بیش از حد پیش میاد)... یا شرکت نماینده ای که ازش گرفتید بیش از حد پهنای باندش توی منطقه ـتون فروخته...! (که این دومیه میتونه دلیل سرعت پایینتون باشه)...

با توجه به اینکه میگید قطعی زیاد دارید، معمولاً 99 درصد قطعیا به خاطر نویز شدید خط تلفنتونه (یه جز مشکلاتی که ماهی 5-6 بار واسه شبکه پیش میاد)... حالا این نویز میتونه مقصرش تغییری توسط مخابرات در سروراش یا پست های مخابرات محلی و منطقه ـتون باشه، بیشتر از اون میتونه بر اثر تأثیر یه میدان الکترو مغناطیسی قوی روی مودمتون یا سیم تلفنتون و یا استفاده نکردن از اسپیلیتر سر راه تلفناتون باشه...

نویز بیش از حد باعث قطعی و سرعت بسیار پایین و پینگ بالا میشه که همون چیزایی که شما بهشون اشاره میکنید...

شما برید تو مودمتون بگردید دنبال Noise Margin یا SNR Margin یا هر چیزی تو این مایه ها و از صفحه عکس بگیرید و بگذارید اینجا... معمولاً اینا با Downstream Upstream و دیگر جزءیات مربوط به شبکه DSL توی یه صفحه داخل مودما نوشته میشن...
ممنون دوست ن چک میکنم و پیگیری امیدوارم حل بشه و اگه نشد هم مشکلی نیست چیزی که زیاد هست شرکت .:10:

nima.mahdavi
30-07-2010, 10:30
سلام دوستان کسی هست توی مرکز مخابراتی شهید کاظمیان از صبانت سرویس گرفته باشه؟

DrXoX
30-07-2010, 15:54
شماره این شرکت رو میخوام . 512 رو با نامه شهرستان میده یا مثل اون یکی ( شاتل ) اذیت میکنه ؟ نامه با مهر و سربرگ ماله ورامینه .

سلام
نامه نمی خواد ، شما سرویس 128 بگیر ولی 1MB هستش

armin321
30-07-2010, 17:35
سلام
نامه نمی خواد ، شما سرویس 128 بگیر ولی 1MB هستش

دیگه اینطوری نیست عزیز
منم 2 سال صبانتی هستم تا حالا سرعتم از 512 پایین تر نمیومد

امروز با کمال ناباوری دیدم بله سرعتم ، شده سرعت قرار داد.

نه فقط مال من ، مال خیلی ها اینطوری شده. هرچی قرار داد میبندن همونو بهت میدن.

من از یکی از نمایندگی ها هم شنیدم گفت ، بله تا حالا بهتون حال میدادیم ، حالا دیگه سرعت واقعی

من چی بگم آخه که، کشور ترکیه سرعت 20 مگ داره میده.کشور ندار پاکستان یک مگ رو معادل 20 هزار تومان میده. امارات و بحرین و کویت و عربستان که هیچی.
فکر کنم برای اولین در دنیا محدودیت حجم دانلود اختراع شد (مخترع ایرانیها)

masoudtr
30-07-2010, 17:46
من از تو سایتشون نمیتونم حجم مصرف شده ام را نگاه کنم اصلا صفحه اش نمی یاد
کسی دیگه هم این مشکل را داره؟

nimanimaoo
30-07-2010, 19:54
صبانت باز شل کن صفت کن و شروع کرد!!:grrr:

سرعت به 10 و 12 رسیده

باز حتما به زمان شارژ برسه میبرن بالا بعد که شارژ شد باز میارن پایین!!!

موندم تو این 3 4سال خسته نشدن از بس بالا پایین کردن!!!؟

ایولللللل پس شما نیز به جمع ما دروغگوها خوش اومدی:10:
چون از نظر بعض افراد معلوم الحال که اینجا پست میدن هر کی بالای 1 گیگ دانلود کنه درغگو و جیره خور هستش:31::31: و هر کی 10 مگ بزور بتونه دانلود کنه راستگویه!
از این صحبتا گذشته.. تازگیا صبانت نمیذاره تا 7:45 دانلود کنی و بین 7:15 تا 7:20 دیسکانکت میکنه
زرنگ شده ها :21:

امروز صبانت دوباره مثل قبل شده و قوق العاده سرعتش اومده پایین
وقتی فایلی رو میذاری برای دانلود تا 4 مگابایت اول رو با سرعت همیشگی خودش میگیره ولی به مخض اینکه چهار مگابایت رو رد میکنه سرعت افتضاح میشه و به کمتر از 20 کیلوبایت بر ثانیه میرسه. تازه اگر دانلودت رو هم کنسل کنی باز هم سرعت همون 15-16 کیلوبایت در ثانیه هست و به زور صفحه ها رو باز میکنه و برای حل مشکل باید اکانتت رو دیسکانکت کنی و دوباره وصل کنی.
اگر باز هم بیشتر از 4 مگابایت دانلود کنی باز هم همون آش و همون کاسه و سرعتت میشه 15-16 کیلوبایت.

سال 87 و تا وسطای سال 88 یادمه یه مدت اینجوری کرده بودن ولی درستش کردن، الان نمیدونم چی شده دوباره سیاست گند زدن به سرویس مشتری رو پیش گرفتن. این مشکل همین امروز شروع شد و تا دیروز مشکلی نداشتم.
برای بقیه هم همینه؟

یه سوال در مورد صبانت

چقدر سرعت ها کم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرعت من از 116 شده 14؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::2:
فکر کنم علتش کنکور باشه!!! من الان از چند تا سرور امتحان کردم نهایت سرعت 20 شده!!!!!!!!

از صبح سرعت افتضاحه ... (روزانه)
الان این صفحه رو 1 دقیقه طول کشید تا لود کنه تازه بدون عکس

باید زنگ بزنم ببینم چشون شده دوباره

دقیقا ماله من هم همینطوره!!!!خیلی افتضاح شده:2: فکر کنم علتش کنکوره!

خدا لعنتشون کنه که فقط بلدن پول بگیرن
دوست عزیزی گفتن سرعت دانلود اومده پایین ولی وبگردی بالاست !!!
نه عزیز کلا سرعت فاجعه وار کم شده و صفحه هم خوب باز نمیشه لطفا از این دزد کبیر حمایت نکنید !!!
در ضمن این قضیه شارژ دزدی واقعیت محضه ...
من حدود یساله صبا دارم ولی بتازگی از چند نفر از دوستان هم شنیدم که بعضیا شون سه سال سابقه دارن حجم استفاده شده با حجمی که سایت نشون میده اصلا مطابقت نداره و ...:27:
تا هم بگی به خدمات صبا نت میگن ویروس ...
ببخشید مثل ... دارن دروغ میگن (البت بلا نسبت... )
من خودم صد در صد و با تست های مختلف چک کردم مخصوصا توی دانلود های سنگین براحتی حداقل 40 درصد الکی به حجم دانلود اضافه میشه که وحشتناکه ..:19:.
جهنم نوش جونشون صاحب که نداره بذار بخورن و بکشن بالا ... ولی الان سرعت رسیده به زیر 20 و بعضی وقتها 10
دیگه اینو نمیشه تحمل کرد :41:
تا دلتون بخواد خرج اضافی واسه من تراشیدن از مودم گرفته تا ...
تنها راه ادم کردن این ها اطلاع رسانی و پراندن مشتریهای اوناست من خودم به شخصه با اجازه همه در این راه تلاش خوبی داشتم تا حالا به مسولین خدمات صبا هم گفتم نهضتی براه میندازیم تا
انتقام اکانت های دزدیو از شما بگیریم !!!

دوستان اگه دیدن صبا چند وقته دیگه زمین خورد شک نکنن من و چند نفر از دوستانم از رهبران اصلی این جبهه ضد صبا هستیم :8:

هر کسی هم با من هم عقیده هست اعلام امادگی کنه تا صبانت سر دسته اکانت دزدی در اینترنت به سزای اعمالش برسه یا رسما بگه غلط کردم و جبران کنه :5:

skimoo_m
30-07-2010, 20:02

بله،
این مشکل برای من هم پیش اومده و جدیدا نمیتونم مصرفم رو کنترل کنم.
همچنین چندتا از لینک های دیگر صفحه امور مشترکین هم باز نمیشه.

شاد باشی:40:

mehdi_halla
30-07-2010, 23:23
دیگه اینطوری نیست عزیز
منم 2 سال صبانتی هستم تا حالا سرعتم از 512 پایین تر نمیومد

امروز با کمال ناباوری دیدم بله سرعتم ، شده سرعت قرار داد.

نه فقط مال من ، مال خیلی ها اینطوری شده. هرچی قرار داد میبندن همونو بهت میدن.

من از یکی از نمایندگی ها هم شنیدم گفت ، بله تا حالا بهتون حال میدادیم ، حالا دیگه سرعت واقعی

من چی بگم آخه که، کشور ترکیه سرعت 20 مگ داره میده.کشور ندار پاکستان یک مگ رو معادل 20 هزار تومان میده. امارات و بحرین و کویت و عربستان که هیچی.
فکر کنم برای اولین در دنیا محدودیت حجم دانلود اختراع شد (مخترع ایرانیها)

اگه اینجوری باشه دیگه همون سرویس پایینش(از نظر حجمی) کفایت میکنه و کسی نمیره حجم بالا بگیره.خود صبا هم این وسط ضرر میکنه!
شایدم رفتیم سمت شاتل.و شایدم وایمکس

t2download
30-07-2010, 23:44
دوست من مشکلی نداره برو اینجا الان مشکل نداره که

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Sharim
30-07-2010, 23:52
من با کمال ناباوری پریشب 1.85 گیگ دانلود کردم !
به طمع اون دیشب با این که خیلی خوابم میمد تا 3 نشستم (اگه بخوابم دیگه بیدار نمیشم @ یه جوری هم بود که نمیشد بذاری رو اتوماتیک) فایل ها رو جور کردم واسه دانلود و خلاصه خوابیدم تا صبح . بعد که پاشدم 80 مگ دانلود کرده بود !

سرعت روزانه هم خیلی اومده پایین

اما امشب ... ؟!

golden111
31-07-2010, 07:56
سرعت روزانه شبانه همش پایین اومده

radikal021
31-07-2010, 08:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم سرعت دان من

آره بابا مال من هم همین حول و حوشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

zed2
31-07-2010, 09:51
تا بررسی وضعیت تاپیک بسته می شود
پوزش