مشاهده نسخه کامل
: سرويس ADSL صبانت
farzad02
16-04-2010, 19:34
من نمیدونم شماها چرا اینقدر سرعتاتون زیاده. من 1 مگ دارم تهران سرعتم 50 60 هست. به باقری هم زنگ می زنم میگه شیر هست. پینگ هم رو 350 هست. چرا؟:45::41:
DNS هم کردم DNS گوگل.
دوست من اکثر دوستان که سرعت خوبی دارن شهرستان هستن.در تهران و مخصوصا مناطق شلوغ شبها سرعت کمه
البته در بعضی شهرها که خطشون 2 مگ شده . تهران هنوز همون 1 مگ هست
برای ما که بیفایدست.سرعت ما که بیشتر نشد تازه فکر کنم کمترم شد:13:
وقتی پهنای باند را کم کردن که اونوقت با تغییر dns و اینکارا پهنای باند بیشتر نمیشه که
یعنی احتمال داره سرعت شبانمون با این کار درست بشه یا نه حتما با این کار درست میشه؟
من مشهدم
امت
پهنای باند رو کم نکردن... محدود کردن... من با دانلود همزمان 3 تا فایل از لینک مستقیم (پرسرعت) به حدود 100KBps میرسم... (تهران)
ولی مشهد مثل اینکه میگن وضع شبانه ـش واقعاً خرابه...
همچنین تغییر DNS Server تأثیر چندانی توی سرعت دانلود شما نداره بلکه باعث بهبود وضعیت Ping شما میشه... پینگ که پایین تر بیاد صفحات سریع تر باز میشن، Internet Download Manager سریعتر میتونه 16 تا اتصالش رو برقرار کنه و مخصوصاً در دانلود از شبکه های P2P - Torrent ، کلاینت تورنت شما سریع تر میتونه به Tracker ـها و همچنین Seeder و Peer ـها وصل بشه و شناساییشون کنه... و در کل استفاده از Google Public DNS Servers باعث بهبود زمان دسترسی شما میشه که در پایداری و کیفیت سرعت دانلود شما تأثیر داره...
و همچنین یکی از مهم ترین مزایای استفاده از Google Public DNS Servers در مورد Cache هستش... اگه با بلاگ یا سایتی کار بکنید، حتماً دیدید که بعضی وقتاً تغییرات کوچیک توی قالب و بقیه چیزا (مخصوصاً CSS) بعد از اینکه ذخیره میکنید دیده نمیشن و حداقل باید 3-4 دقیقه صبر کنید تا صفحه به روز بشه... این به خاطر دیر به روز شدن DNS Server ـهای صبانت و هر شرکت دیگه ای در سرتاسر جهانه (که صفحات رو Cache میکنن)... شرکت معظم Google با ارائه بهترین سیستم ها با به روز شدن لحظه به لحظه، کاری کرده که حتی کوچکترین تأخیری رو در به روز رسانی صفحات حس نکنید... :8:
mani6606
16-04-2010, 19:54
من سرویس 1M صبا رو دارم می خواستم بونم الان سرعت دانلود 128 با 1M یکیه چون من شنیدم انگار این جوریه .
شیراز مضخرفه همچنان
شبانه 4 الی 7
خاک برسرشون
من که کاری به شبانه ندارم و فیلم و موسیقی هامو از نت میخرم ، چیزی هم دیگه دانلود نمیکنم ولی خیلی ها فقط به خاطر شبانه مشتری صبانت شدن
خیانت کارا
Electronic-Arts
16-04-2010, 20:03
من با DNS صبانت هنوز شبانه رو تست نکردم امشب تست میکنم اگر درست نشه ماه دیگه شارژ نمیکنم میرم شاتل
شبانه من که 1هفته میشه سرعتش شده مثل قبلا همون 110-120
Dr.FANOOS
16-04-2010, 20:24
آقا یه سوال:
صبانت چرا سرویس با حجم نامحدود نمی ذاره؟
اگه درخواست بدیم این کار رو می کنه؟
خوش بحال شماها ...
من که 1 ماه و نیم هست که از صبا سرویس گرفتم سرعت شبانم زیر 10 .....
Dr.FANOOS
16-04-2010, 22:49
خوش بحال شماها ...
من که 1 ماه و نیم هست که از صبا سرویس گرفتم سرعت شبانم زیر 10 .....
برای ما هم هر لینکمون نزدیک به 10 است اما خودمون 5 مگ در دقیقه دانلود می کنم.برنامه ی دانلودت رو تنظیماتش رو درست کن.
آقا کسی جواب من رو نمی ده؟
برای ما هم هر لینکمون نزدیک به 10 است اما خودمون 5 مگ در دقیقه دانلود می کنم.برنامه ی دانلودت رو تنظیماتش رو درست کن.
آقا کسی جواب من رو نمی ده؟
تنظیماتش رو چکار کنم ؟
از برنامه IDm استفاده میکنم ...
چندتا فایل هم با هم میزارم خیلی سرعت کند میشه ..
بعضی از فایلها سرعتشون به 0 هم میرسه ..
porya_spy
16-04-2010, 23:20
سلام دوستان . من یه مشکلی دارم . وقتی میخوام کامپیوتر با برنامه auto power بزارم رو hibrante قبلش مودم روشن و به اینترنت کانکت . بعد وقتی کامپیوتر روشن میشه و ویدوز میاد بالا به اینترنت کانکت نیست و به علامت تعجب ( ! ) روی کامپیوتر پایین میاد و برای همین نمیتونه دانلود کنه !! اصلا وقتی قبل از بالا اومدن ویندوز مودم روشن کنی وقتی میره تو ویندوز بعصی برنامه ها بالا نمیان . ولی وقتی که رفت تو ویندوز همه چی کامل بالا اومد . اون موقع که روشن میکنم هشچ مشکلی ندارم !! به نظرتون چه راه حلی پیشنهاد میکنید که بعد که رفت ویندوز مودم روشن بشه ؟؟؟
البته فکر نکنم بشه چون مودم pppoe !! حالا اگه دوستان راه حلی دارن یه لطفی در حق من بکنن.
S A M S U N G
16-04-2010, 23:29
سلام .
دیشب با DNS گوگل گذاشتم واسه دانلود .
سرعت فاجعه بود ! بعد DNS رو برداشتم و سرعت به حالت شبهای قبل برگشت .
در کل DNS گوگل واسه روزانه جواب میده واسه من و شبانه بدتر هم میکنه .
مخلصیم .
آقا اين dns چي بيد
براي ما هم شرح بدين شايد اين شبانه لعنتي سرعتش درست بشه
آقا یه سوال:
صبانت چرا سرویس با حجم نامحدود نمی ذاره؟
اگه درخواست بدیم این کار رو می کنه؟
برای این که کیفیت سرویس شون افت پیدا نکنه حجمی می فروشن
و فکر نمی کنم برای یک کاربر این کار رو بکن اما باز هم پرس
---------- Post added at 07:30 AM ---------- Previous post was at 07:28 AM ----------
سلام .
دیشب با گوگل گذاشتم واسه دانلود .
مخلصیم .
از یاهو استفاده کن توی روز مگه افت سرعت داری که این کار رو می کنی
DNS یاهو حرف نداره احتمالا سرور های یاهو بیشتراز گوگل هست :10:
---------- Post added at 07:32 AM ---------- Previous post was at 07:30 AM ----------
سلام دوستان . من یه مشکلی دارم . وقتی میخوام کامپیوتر با برنامه auto power بزارم رو hibrante قبلش مودم روشن و به اینترنت کانکت . بعد وقتی کامپیوتر روشن میشه و ویدوز میاد بالا به اینترنت کانکت نیست و به علامت تعجب ( ! ) روی کامپیوتر پایین میاد و برای همین نمیتونه دانلود کنه !! اصلا وقتی قبل از بالا اومدن ویندوز مودم روشن کنی وقتی میره تو ویندوز بعصی برنامه ها بالا نمیان . ولی وقتی که رفت تو ویندوز همه چی کامل بالا اومد . اون موقع که روشن میکنم هشچ مشکلی ندارم !! به نظرتون چه راه حلی پیشنهاد میکنید که بعد که رفت ویندوز مودم روشن بشه ؟؟؟
البته فکر نکنم بشه چون مودم pppoe !! حالا اگه دوستان راه حلی دارن یه لطفی در حق من بکنن.
اون چیزی که شما شرح دادی فکر کنم منظورت تداخل ای پی باشه
با vci - vpi
رو از سرویس دهندت بگیر توی کانفیگ مودم بگذار یکبار ریست کن احتمالا درست می شه
---------- Post added at 07:34 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------
یک پیشنهاد هم دم بعضی وقت ها کیفیت دانلود پایین میاد
یک بار دیسکانت شید بعد وصل بشید شاید هتر بشه
مال من که جواب می ده امیدوارم برای شما هم جواب بده
دوستانی که سرعت 1 مگ دارند لطف کنن بگن برای گرفتن این سرویس حتما باید نامه از شرکت ببریم یا نه؟ در ضمن میشه همزمان با یک خط از دو جا اینترنت ADSL داشت یا نه؟ فکر کنم یه جایی تو همین تاپیک خوندم که میشه.
Electronic-Arts
17-04-2010, 12:00
سلام .
دیشب با DNS گوگل گذاشتم واسه دانلود .
مخلصیم .
من دیشب DNS گوگل رو رو تورنت امتحان کردم سرعت از 10~5 رسیده بود به 20~25
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
دوستانی که سرعت 1 مگ دارند لطف کنن بگن برای گرفتن این سرویس حتما باید نامه از شرکت ببریم یا نه؟ در ضمن میشه همزمان با یک خط از دو جا اینترنت ADSL داشت یا نه؟ فکر کنم یه جایی تو همین تاپیک خوندم که میشه.
1-بله
2-خیر نمیشه
Dr.FANOOS
17-04-2010, 12:12
تنظیماتش رو چکار کنم ؟
از برنامه IDm استفاده میکنم ...
چندتا فایل هم با هم میزارم خیلی سرعت کند میشه ..
بعضی از فایلها سرعتشون به 0 هم میرسه ..
عزیز این تاپیک رو صفحات اولش رو بخوانید و حالش را ببرید.:31:
من الان 512 از شهراد دارم سرعت دانلود هم همیشه بین 40 تا 55 متغیر است. به نظر شما از صبا 1 مگ بگیرم یا نه؟
Electronic-Arts
17-04-2010, 14:14
من الان 512 از شهراد دارم سرعت دانلود هم همیشه بین 40 تا 55 متغیر است. به نظر شما از صبا 1 مگ بگیرم یا نه؟
سرویست نامحدوده؟ اگر آره که همینو نگه دار اگر نه بیا 128 صبا رو بگیر رو 2 مگ بسته شده
arnold_alamdar
17-04-2010, 14:39
هر سایتی که باز و بسته کنی،هر بار که سایت بار میشه از ترافیکت کم میشه حالا دانلودات بماند
عزیز این تاپیک رو صفحات اولش رو بخوانید و حالش را ببرید.:31:
تا صفحه ی 17 خوندم جز سر درد چیزی حاصلم نشد ... :2:
اگه نمیتونید اینجا بگید لطفاً pm بدید واسم ..
ممنون میشم :11:
سرویست نامحدوده؟ اگر آره که همینو نگه دار اگر نه بیا 128 صبا رو بگیر رو 2 مگ بسته شده
چطوری؟ بالاخره 128 کیلو بیته یا 2 مگا بیت؟ فکر کنم حتما باید یک اشکالی داشته باشه. یعنی پول 128 رو میگیره 2 مگ میده؟ معمولا برعکسش درسته.
skimoo_m
17-04-2010, 20:21
دوستان من میگم اگه واقعا صبانت پر سرعت ترین تو ایران باشه، پس بقیه چی می کشن!!!
به نظر من که صبا رتبه 1 سرعت دانلود در کشور نیست!!!
نظر شما چیه؟؟؟
به نظر من که درسته چند وقته صبا نت پدر مارو درآورده ولی خداییش اون وقتایی که اوضاعمون خوب بود سرعت دانلودش خیلی خوب بود . ولی متاسفانه جدیدا دارن بازی در میارن .
Dr.FANOOS
17-04-2010, 23:28
تا صفحه ی 17 خوندم جز سر درد چیزی حاصلم نشد ... :2:
اگه نمیتونید اینجا بگید لطفاً pm بدید واسم ..
ممنون میشم :11:
آقا شرمنده نمی دونم چرا لینکی که گذاشته بودم ثبت نشده منظورم این تاپیکه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم عذر می خوام من اشتباه کردم که چک نکردم ثبت شده یا نه .
:11:
آقا شرمنده نمی دونم چرا لینکی که گذاشته بودم ثبت نشده منظورم این تاپیکه
بازم عذر می خوام من اشتباه کردم که چک نکردم ثبت شده یا نه .
:11:
خیلیه این تاپیکه که ...
صفحه اولش رو خوندم
یهنی اون کارا رو بکنم سرعت دانلودم زیاد میشه ؟
این sabaadsl.com با sabanet.ir (صبا) ارتباطی داره؟ من از اون (sabaadsl.com) اینترنت گرفتم ولی شهراد به من دادن!
S A M S U N G
19-04-2010, 15:09
سلام .
دوستان دانلود از رپیدشیر شما چطوره ؟ با اکانت .
من بیشتر از 5 کیلو نمیشه !!!!!!
PrinceofHacking
19-04-2010, 16:30
جدیدا سرعتا افتضاح شده یعنی روی 15-20 هست ...
تا قبل عید من فرار از زندان دانلود میکردم سرعتش تا 130 هم میرفت (128 دارم) ...
ولی الان ...
اصلا سیاستشونه ...
3 ماه خوبه 2 ماه بده ...
armin321
20-04-2010, 18:11
بله صبانت سرعت رو نصف کرده و میگه زورم زیاده و همینه که هست . میخوای بخواه نمیخوای نخواه
بله صبانت سرعت رو نصف کرده و میگه زورم زیاده و همینه که هست . میخوای بخواه نمیخوای نخواه
مال مارو کرده یک چهارم :31:
من خودم زنگ زدم و شاكي شدم
گفتم آقا پول اكانت شبانه راپيد شيرم داره تلف ميشه
البته طرف خيلي خوش برخورد بود ولي در عين حال قبول كردو گفت اين مشكل از قبل از عيد بوده و متاسفانه تا چند وقت ديگه هم ادامه داره
دوستان فعلا از خريد راپيد شير و اينجور چيزا منصرف شن :41:
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
من خودم زنگ زدم و شاكي شدم
گفتم آقا پول اكانت شبانه راپيد شيرم داره تلف ميشه
البته طرف خيلي خوش برخورد بود ولي در عين حال قبول كردو گفت اين مشكل از قبل از عيد بوده و متاسفانه تا چند وقت ديگه هم ادامه داره
دوستان فعلا از خريد راپيد شير و اينجور چيزا منصرف شن :41:
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
دوستان در حد سرعت شبانه قديم صبانت اگر سرويسي در مشهد سراغ دارن معرفي كنن
تا بريم براي مذاكره
منظورم سرعتي در حدود 230 كيلو بايت در ثانيه است كه يك زماني باهش حال ميكرديم ولي الان خاطراتش تو يادمونه
Electronic-Arts
20-04-2010, 22:02
دوستان در حد سرعت شبانه قديم صبانت اگر سرويسي در مشهد سراغ دارن معرفي كنن
تا بريم براي مذاكره
منظورم سرعتي در حدود 230 كيلو بايت در ثانيه است كه يك زماني باهش حال ميكرديم ولي الان خاطراتش تو يادمونه
آره شبانه افتضاح شده من که ماه دیگه احتمال زیاد داره برم رو شاتل
PrinceofHacking
20-04-2010, 22:23
دوستان خبر خوب ... دوباره سرعتا رفت روی 70-80 بعضی وقتا هم بین 20-45 و اینا ... باز بهتر شده
هشت بهشت
20-04-2010, 22:31
من قبلا صبا داشتم . الان پارس آنلاین هستم . سرعت دانلود شبانه برای لینک مستقیم حدود 210 هستش .
من قبلا صبا داشتم . الان پارس آنلاین هستم . سرعت دانلود شبانه برای لینک مستقیم حدود 210 هستش .
چه سرویسی می گیری؟ هزینش چقدره؟
من الان 15 گیگ 3 ماه صبا می گیرم 54 تومن
hosseine83
21-04-2010, 00:20
دوستان من سرویس 128 صبا دارم
Downstream Rate: 1016 kbps هست اما سرعت دانلود روی 60 تا 70 هست
در حالی که باید بالای 100kbps باشه
مشکل چیه؟
Ehsan PCbase
21-04-2010, 18:06
سلام
دوستان من میخوام زنگ بزنم صبانت سرویس 3 ماهه 128 بگیرم . نمی خوام هزینه اضافی بدم بیان بعد از نصب واسم تنظیم کنن . تنظیماتش رو خودم می تونم انجام بدم ؟ چطوریه ؟ لینک اموزش کامل ندارین بدین ؟
مودم micronet sp3362 دارم ، تو سی دی که همراهش هست یه فایل پی دی اف اموزش داره که خیلی خوب توضیح داده ، کارایی که گفته انجام بدم کافیه یا باید اطلاعات دیگه ای از صبانت بگیرم ؟
هشت بهشت
21-04-2010, 18:14
سلام
دوستان من میخوام زنگ بزنم صبانت سرویس 3 ماهه 128 بگیرم . نمی خوام هزینه اضافی بدم بیان بعد از نصب واسم تنظیم کنن . تنظیماتش رو خودم می تونم انجام بدم ؟ چطوریه ؟ لینک اموزش کامل ندارین بدین ؟
مودم micronet sp3362 دارم ، تو سی دی که همراهش هست یه فایل پی دی اف اموزش داره که خیلی خوب توضیح داده ، کارایی که گفته انجام بدم کافیه یا باید اطلاعات دیگه ای از صبانت بگیرم ؟
اگه راهنمای مودم را بخونی که حله . خودت میتونی ( دوسه تا عدد باید وارد کنی و چند جا را تیک بزنی )
البته من مودم شما را ندارم . اما اگه توی تاپیک زیر مطرح کنی دوستان جواب میدن
skimoo_m
21-04-2010, 19:07
من همونجایی که خریدم خودش واسم رایگان تنظیم کرد.
احتمالا به شما هم یه حالی بدن و مجانی تنظیمش کنن.
البته اینا اول مجانی تنظیم میکنن و تو خوشحال می شی ولی بعد که چند وقت از سرویسشون استفاده می کنی سرعت کم اون ناراحتت میکنه.
موفق باشی:40:
armin321
21-04-2010, 19:10
داداش نگفتی چه سرویسی و با چه قیمتی میگیری؟؟
شبی چقدر رایگان دانلود میکنی با لینک مستقیم؟
ما از دست این صبانت فقط میخوایم فرار کنیم. چند روز هم بیشتر به پایان قرار داد نمونده. اگر پارس آنلاین خوب هست از لحاظ قیمت من بیام پارس
Contractor
21-04-2010, 19:45
داداش نگفتی چه سرویسی و با چه قیمتی میگیری؟؟
شبی چقدر رایگان دانلود میکنی با لینک مستقیم؟
ما از دست این صبانت فقط میخوایم فرار کنیم. چند روز هم بیشتر به پایان قرار داد نمونده. اگر پارس آنلاین خوب هست از لحاظ قیمت من بیام پارس
پازس آنلاین قدیما که ترافیک نامحدود 128 با قیمت پایین میداد خوب بود حالا که پوست آدم را با قیمتاش غلفتی میکـَنه.قیمت 128 نامحدودش 4-5 برابر قبل شده!!!!!!!:13:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
تعرفه پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farzad02
21-04-2010, 20:29
دوستان برای شما ساعت 6:45 دقیقه راحت وصل میشه؟ چند روزه برای من اصلا وصل نمیشه.نمی دونم چرا
شبانه صبانت :
armin321
22-04-2010, 13:39
نمیشه کاری کرد.
زنگ که میزنی بهشون ، میگن: مگه سرعت چند خردیدی که حالا انتظار سرعت بالا داری؟؟
تا 4 ماه قبل یادشون نیست سرعت صبانت فضایی بود!!!!
يه چيز عجيبي كشف كردم
در دانلود شبانه صبانت
لينكهاي مستقيم راپيد شير رو ساپورت نميكنه
مثلا خيلي حال بده 10 كيلو بايت در ثانيه ولي به لينكهاي راپيد باز بيشتر حال ميده و سرعت تا 30 ميرسه
در عين حال اگر همه لينكها رو هم راپيد باز بديم بازم سرجمعش ميشه 70-80 كيلوبايت در ثانيه كه بازم ميشه يك سوم قبلا ها
skimoo_m
22-04-2010, 23:25
دوستان، من احساس میکنم وقتی از اکانت شبانه دانلود می کنم روی ترافیکم اثر میذاره و کم میشه!!
آیا شما تا حالا به همچین چیزی برخوردید؟!!
موفق باشید:40:
سلام
من تهرانم و خدا رو شکر از سرویس صبانت راضی هستم
سرعت مثل قبل 1mb هست
فقط یک تغییری که دادن اینه که دیگه نمیشه از اکانت کس دیگه ای استفاده کرد.
من قبلاً با یکی از دوستان وقتی اکانتمون تمام میشد از اکانت هم استفاده میکردیم ولی حالا دیگه نمیشه.
اگه کسی دیگه بتونه این رو تایید کنه ممنون میشم.
الان یک هفته هست که روزانه تمام شده یک هفته دیگه هم مونده تا مهلت زمانی تموم بشه ولی شبانه همچنان پابرجاست.
king of the winds
23-04-2010, 10:11
سلام دوستان...
مشکل پینگ صبا نت رفع شد یا هنوز پا بر جاست؟!
armin321
23-04-2010, 11:22
سلام
من تهرانم و خدا رو شکر از سرویس صبانت راضی هستم
سرعت مثل قبل 1mb هست
فقط یک تغییری که دادن اینه که دیگه نمیشه از اکانت کس دیگه ای استفاده کرد.
من قبلاً با یکی از دوستان وقتی اکانتمون تمام میشد از اکانت هم استفاده میکردیم ولی حالا دیگه نمیشه.
اگه کسی دیگه بتونه این رو تایید کنه ممنون میشم.
الان یک هفته هست که روزانه تمام شده یک هفته دیگه هم مونده تا مهلت زمانی تموم بشه ولی شبانه همچنان پابرجاست.
سلام
سرعت جدیدا به حالت قبل برگشت یا از همون اول 1 مگ بود و تغییری نداده بودند؟
سرعت شبانه چطور بالاست؟
دوستان، من احساس میکنم وقتی از اکانت شبانه دانلود می کنم روی ترافیکم اثر میذاره و کم میشه!!
آیا شما تا حالا به همچین چیزی برخوردید؟!!
برای من که اینطوری نیست
دوستان اساتید من 3 شب تقریبا ساعت 12 الی 1 به بعد نمیتونم وصل شم به اینترنت . کسی همچین مشکلی داره؟
تو روز راحت وصل میشه ولی شب اصلا وصل نمیشه . :41:
سلام
سرعت جدیدا به حالت قبل برگشت یا از همون اول 1 مگ بود و تغییری نداده بودند؟
سرعت شبانه چطور بالاست؟
سرعت الان بیشتر از یک سال هست که یک مگابیت هست.
سرعت شبانه هم همینطور
سرعت روزانه تا دو-سه ماه پیش اولش 1mb بود ولی بعد از چند دقیقه میرفت روی 128kb ولی خوشبختانه در حال حاضر 1mb هست و ثابت میمونه.
skimoo_m
24-04-2010, 18:43
دوستان، من امروز نمی تونستم وصل بشم که بعد از یک restart کردن رایانه یک چیز جدید که نمی دونم چیه به قسمت کانکشن هام اضافه شد.
اگه میتونید راهنمایی کنید که چیه و چجوری حذف میشه؟
قسمتی که تو عکس با فلش مشخص شده همون قسمتیه که تازه اضافه شده.
اونو disable کن ببین درست میشه یا نه ؟
Contractor
24-04-2010, 20:09
دوستان، من امروز نمی تونستم وصل بشم که بعد از یک restart کردن رایانه یک چیز جدید که نمی دونم چیه به قسمت کانکشن هام اضافه شد.
به اون چکار داری؟ پورت فایروایر سیستمته
Firewire
احتمالاً درایورش را نصب کردی و تازگی شناسایی شده.بذار باشه و سیخش نزن بعداً به مشکل برمیخوری:13:
Electronic-Arts
24-04-2010, 20:19
این نوشته connected یعنی وصل شده احتمالا چیزی به پورت 1394 وصل نکردی؟
Rossoneri
25-04-2010, 01:18
سلام دوستان، تو یکی دو هفته اخیر بعضی شبها که با اینترنت شبانه کانکت میشم تا بذارم برای دانلود بعد از چند دقیقه اینترنت قطع میشه و دیگه هم کانکت نمیشه و مرتب ارور 769 میده. کسی این مشکل رو داره؟
Ehsan PCbase
25-04-2010, 11:38
سلام
من امروز رفتم نمایندگی صبانت یه فرم چهار برگی گرفتم که دو فرم اولش مربوط به اطلاعاب ثبت نام هست و دو فرم اخر فرم سرویس PAP .
گفتن فعلا جای خالی نداریم تا سرویس ارائه بدیم و باید فرم رو پر کنم و تحویل بدم تا هر موقع خالی شد باهام تماس بگیرن .
من باید مبلغ سرویسی که می خوام رو واریز کنم و با این فرم تحویل بدم یا بعد از اینکه نوبتم رسید باید واریز کنم ؟
تو فرم ثبت نام فیلدهای نام کاربری ، رمز کاربری و شماره اشتراک باید خالی بمونن درسته ؟
نوع اشتراک رو چی باید وارد کنم ؟ من 128 میخوام بگیرم ، 128 وارد کنم ؟
تو فرم PAP چطور ؟
کد اشتراگ ، جدول پورت و در بوخت باید خالی بزارم درسته ؟
farzad02
25-04-2010, 12:00
سلام دوستان، تو یکی دو هفته اخیر بعضی شبها که با اینترنت شبانه کانکت میشم تا بذارم برای دانلود بعد از چند دقیقه اینترنت قطع میشه و دیگه هم کانکت نمیشه و مرتب ارور 769 میده. کسی این مشکل رو داره؟
چه عجب یک نفر دیگه هم با شبانه به مشکل برخورده!!!
من تهرانم و دقیقا طی 1-2 هفته اخیر هر شب شبانه افتضاحه.یا میزان دانلود خیلی پایینه.یا اصلا قطع میشه و وصل نمیشه . یا با 6:45 مشکل دارم
کلا از اوایل عید تا الان هر روز بدتر میشه
اگر صبانت اینطوری ادامه بده میرم شاتل .منتظرم یکی از دوستان تو منطقمون شاتل بگیره اگر بهتر بود منم میرم میگیرم
skimoo_m
25-04-2010, 12:14
به اون چکار داری؟ پورت فایروایر سیستمته
Firewire
احتمالاً درایورش را نصب کردی و تازگی شناسایی شده.بذار باشه و سیخش نزن بعداً به مشکل برمیخوری:13:
با تشکر از همه دوستان.
متوجه شدم این چیه. این یه سخت افزاره که قبلا نداشتم و یه بنده خدایی (داداشم) چند روز پیش به کامپیوترم وصل کرد که با اون فیلم های دوربین هندیکمش رو میریزه روی PC.
ولی نمیدونم چرا از همون روز اول به قسمت کانکشن ها اضافه نشده بود.
Electronic-Arts
25-04-2010, 13:55
سلام
من امروز رفتم نمایندگی صبانت یه فرم چهار برگی گرفتم که دو فرم اولش مربوط به اطلاعاب ثبت نام هست و دو فرم اخر فرم سرویس PAP .
گفتن فعلا جای خالی نداریم تا سرویس ارائه بدیم و باید فرم رو پر کنم و تحویل بدم تا هر موقع خالی شد باهام تماس بگیرن .
من باید مبلغ سرویسی که می خوام رو واریز کنم و با این فرم تحویل بدم یا بعد از اینکه نوبتم رسید باید واریز کنم ؟
تو فرم ثبت نام فیلدهای نام کاربری ، رمز کاربری و شماره اشتراک باید خالی بمونن درسته ؟
نوع اشتراک رو چی باید وارد کنم ؟ من 128 میخوام بگیرم ، 128 وارد کنم ؟
تو فرم PAP چطور ؟
کد اشتراگ ، جدول پورت و در بوخت باید خالی بزارم درسته ؟
1-میتونی الان پرداخت کنی میتونی هم وقتی وصل شد پرداخت کنی
2-سرویسی که میخوای رو باید بنویسی مثلا 128 سه ماه 30 گیگ
چه عجب یک نفر دیگه هم با شبانه به مشکل برخورده!!!
من تهرانم و دقیقا طی 1-2 هفته اخیر هر شب شبانه افتضاحه.یا میزان دانلود خیلی پایینه.یا اصلا قطع میشه و وصل نمیشه . یا با 6:45 مشکل دارم
کلا از اوایل عید تا الان هر روز بدتر میشه
اگر صبانت اینطوری ادامه بده میرم شاتل .منتظرم یکی از دوستان تو منطقمون شاتل بگیره اگر بهتر بود منم میرم میگیرم
منم از صبا راضی نیستم . البته جدیدا اینجوری شده .
Ehsan PCbase
25-04-2010, 22:29
منم از صبا راضی نیستم . البته جدیدا اینجوری شده .
چجوری شده ؟ روزانش که الحمد ل ... مشکلی نداره ؟ شبانش حالا هیچی ، همچین تبلیغ می کنن شبانه رایگان هر کی ندونه فکر می کنه چی هست ؟
happyfeat
25-04-2010, 22:29
دوستان حدود 1 هفته هست من با شبانه در حد 512 دملود می کنم یعنی شبی حدود 800 مگ
آیا سرعت دوستان هم در شب افت داشته در تهران؟؟؟
ممنون میشم اعلام کنید
چجوری شده ؟ روزانش که الحمد ل ... مشکلی نداره ؟ شبانش حالا هیچی ، همچین تبلیغ می کنن شبانه رایگان هر کی ندونه فکر می کنه چی هست ؟
از روزانه هم راضی نیستم چه برسه به شبانه .:41:
من با روزانش مشکلی ندارم
ولی شبانش از وقتی که سرویس گرفتم زیر 10 سرعت ..
تازه یه دو سه روزیه که یه کمی بهتر شده (اومده تا 10 11)
یه 5 6 روزی هم هست که نمیتونم به v p n کانکت شم
همش ارور 919 میده
کسی نمیدونه واسه چی وصل نمیشه ؟
mohsen121
26-04-2010, 01:21
سلام . من از رزوانه صبا راضي هستم ولي شبانه اش 3 ماه واقعا مزخرف شده
armin321
26-04-2010, 11:19
بزارين مخابرات محدوديت سرعت رو برداره . بعد ببينم ديگه كسي سراغ صبانت و امثال اونها ميره؟؟؟
الان مخابرات 128 رو داره بصورت نامحدود 10 تومان ميده.
اگر محدوديت سرعت برداره 256 نامحدود رو به قيمت صبانت ميده و اونوقت ديگه اين شركتهاي دزد مثل صبانت كه فقط بلدن سرعت رو نصف كنن ، به .... خوردن ميفتن.
لعنت بر صبانت كه از بهمن تا حالا سرعت رو نصف كرده و بالا هم ديگه نبرده
حروم خور
resident_evil
26-04-2010, 11:27
تعرفه هاي مخابرات رو كجا ميشه ديد ؟
farzad02
26-04-2010, 12:28
البته دوستان فقط این شرکتها مقصر نیستند ولی در هر صورت الان در کشورهای پیشرفته یا حتی هم سطح ما قیمت خط یک مگ نامحدود حدود همین پولی هست که ما برای محدود میدیم.البته با کیفیت بالاتر و با کمترین نوسان و قطعی
به نظرم باید خرید پهنای باند رو کمی هوشمندانه تر انجام بدن که وقتی کاربر نهایی قراره پول بده انقدر قیمتها نجومی نشه
خود شرکتها هم مثل صبانت باید دنبال بهره وری بیشتر باشن و سود عاقلانه.وگرنه مشتری از دست میدن
mohsen121
26-04-2010, 13:54
تعرفه هاي مخابرات رو كجا ميشه ديد ؟
Ehsan PCbase
26-04-2010, 19:24
دوستان کسی از روزانه صبانت شکایتی داره ؟
نه روزانشون رواله
شبانه ماليده
armin321
26-04-2010, 20:43
البته دوستان فقط این شرکتها مقصر نیستند ولی در هر صورت الان در کشورهای پیشرفته یا حتی هم سطح ما قیمت خط یک مگ نامحدود حدود همین پولی هست که ما برای محدود میدیم.البته با کیفیت بالاتر و با کمترین نوسان و قطعی
به نظرم باید خرید پهنای باند رو کمی هوشمندانه تر انجام بدن که وقتی کاربر نهایی قراره پول بده انقدر قیمتها نجومی نشه
خود شرکتها هم مثل صبانت باید دنبال بهره وری بیشتر باشن و سود عاقلانه.وگرنه مشتری از دست میدن
من هم قبول دارم فقط شرکتها مقصر نیستند ، ولی آخه سرعت رو که دادی ، نمیای نصف کنی!!!
شبانه الان شرکتهای دیگه پهنای باند رو 1 مگ گذاشتن
آخه این شرکت خاک بر سر صبانت با این همه مشتری میاد سرعت رو نصف میکنه واقعا آدم اعصابش میریزه بهم
ولی بازم میگم فعلا مجبورم و با این صبانت میسازم
ولی وقتی بالای 128 سرعت آزاد شد ، سریع میرم سراغ مخابرات.
مخابرات با همین قیمت صبانت 256 رو داره نا محدود میده و دیگه مثل اولیورتویست نمیایم بگیم دیشب من 400 مگ دان کردم نه من 450 مگ . همون روزانه دان میکنم راحت
ما که از دی ماه به این طرف هر 6-7 روز شبی 450-500 مگ میگیریم یه روزش میره روی 1 گیگ
farzad02
26-04-2010, 23:45
من هم قبول دارم فقط شرکتها مقصر نیستند ، ولی آخه سرعت رو که دادی ، نمیای نصف کنی!!!
شبانه الان شرکتهای دیگه پهنای باند رو 1 مگ گذاشتن
آخه این شرکت خاک بر سر صبانت با این همه مشتری میاد سرعت رو نصف میکنه واقعا آدم اعصابش میریزه بهم
ولی بازم میگم فعلا مجبورم و با این صبانت میسازم
ولی وقتی بالای 128 سرعت آزاد شد ، سریع میرم سراغ مخابرات.
مخابرات با همین قیمت صبانت 256 رو داره نا محدود میده و دیگه مثل اولیورتویست نمیایم بگیم دیشب من 400 مگ دان کردم نه من 450 مگ . همون روزانه دان میکنم راحت
بله در این حرف شما که اصلا شکی نیست. خود من حدود 10-15 صفحه قبل در همین تاپیک گفتم از چند روز قبل از عید سرعت شبانه در منطقه ما به شدت افت کرد و در عید ادامه داشت.کاملا مشخص بود که خود صبانت سرعت رو کم کرده
خیلی دوست دارم بدونم هدفشون از کاهش سرعت چیه؟
اگر هم که کاربران واقعا انقدر زیاد شدن خوب چرا پهنای باند به همون نسبت زیاد نشده؟
Contractor
27-04-2010, 06:25
اگر هم که کاربران واقعا انقدر زیاد شدن خوب چرا پهنای باند به همون نسبت زیاد نشده؟
ده نکته همینه دیگه.واسه اونا وقتی میتونن توی 10 سهم شیر آب ببندن بشه 20 سهم و بدن دست ملت بیچاره.... دیگه چرا بیاد سودش را بیاره پایین؟
همون اولش یه اسمی در کرد و حالا نوبت نون اسمش را خوردنشه
بازم دم مخابرات گرم که با قیمتاش داره میزنه توی سر اینا
منتظرم منتطقه ی ما را هم پشتیبانی کنه از این صبانت حمال بزنم بیرون
اون ip های گوگل بیشتر وقتا پینگ را بدتر میکرد.ورداشتم گذاشتم روی اتوماتیکdns
---------- Post added at 07:25 AM ---------- Previous post was at 07:22 AM ----------
دوستان کسی از روزانه صبانت شکایتی داره ؟
روزانش هر سال داره اینشکلی میشه <<قیمت بالاتر با ترافیک کمتر>>
اینم شکایت ما
armin321
27-04-2010, 12:45
بازم دم مخابرات گرم 128 نامحدود رو 10 تومان ميده و با اين قيمت همچين تو سر اين شركتهاي در پيت بزنه .
من اون روز زنگ زدم پشتيباني گفتم شما از 7 بهمن به اينور سرعت شبانه رو از يك مگ به 512 كاهش دادين .
بعد پشتيباني گفت : شبانه كه ولش كن
بهش گفتم ابله اگر ولش كن ، پس خيلي غلط كردي تو سايت زدي شبانه صبانت رايگان. به اون رئيس از خودت نفهمتر بگو يا اسم شبانه رو بردار ، يا اگر داري شبانه ميدي سرعت درست حسابي بده يا ساعت دانلود رايگان رو ببر بالا.
بهش هم گفتم اگر قرار بود با سرعت لاكپشتي روزانه بدي ، بعد شبانه رو اينقدر قر بياي ، تا 1 سال ديگه همه سمت مخابرات ميرن
brilliant1
27-04-2010, 13:53
من الان از شاتل اینترنت دارم اما به دلیل کاهش سرعت شبانه از 60 به 30 قصد تعویض شرکت ارئه دهنده دارم.دانلودهای من بیشتر از مدیافایر است.شبها که اینترنت رایگان صبانت هر ساعت قطع میشود باعث اختلال در دانلود از مدیافایر می شود یا نه؟دوستانی که تجربه دارند بهتر می توانند پاسخ دهند.
من الان از شاتل اینترنت دارم اما به دلیل کاهش سرعت شبانه از 60 به 30 قصد تعویض شرکت ارئه دهنده دارم.دانلودهای من بیشتر از مدیافایر است.شبها که اینترنت رایگان صبانت هر ساعت قطع میشود باعث اختلال در دانلود از مدیافایر می شود یا نه؟دوستانی که تجربه دارند بهتر می توانند پاسخ دهند.
سلام
بله قطع میشه ولی راه حل داره شما می تونی لینک رو جایگزین کنی و ادامشو دانلود کنی
البته صبانت اینطوری که من تو این 3 سال تجربه کردم به صورت دوره ای سرعت اینترنت رایگان شبانه رو تو مناطق مختلف کم و زیاد می کنه
یعنی الان که خیلی از دوستان گله می کنن شبانه سرعت پایین دارن سرعت تو منطقه ی ما خوبه ولی یه زمانی سرعت تو منطقه ی ما پایین بود و خیلی از دوستان تو همین p30world اعلام می کردن سرعت بالایی دارن
در کل روزانه خوبه و شبانه دوره ای خوب و بد
brilliant1
27-04-2010, 16:40
سلام
بله قطع میشه ولی راه حل داره شما می تونی لینک رو جایگزین کنی و ادامشو دانلود کنی
البته صبانت اینطوری که من تو این 3 سال تجربه کردم به صورت دوره ای سرعت اینترنت رایگان شبانه رو تو مناطق مختلف کم و زیاد می کنه
یعنی الان که خیلی از دوستان گله می کنن شبانه سرعت پایین دارن سرعت تو منطقه ی ما خوبه ولی یه زمانی سرعت تو منطقه ی ما پایین بود و خیلی از دوستان تو همین p30world اعلام می کردن سرعت بالایی دارن
در کل روزانه خوبه و شبانه دوره ای خوب و بد
باید جایگزینی لینک را به صورت دستی انجام داد که من قصد بیدار موندن ندارم و می خوام مثل دانلود شبانه از شاتل شبها بخوابم.
28-04-2010, 06:03
دذوستان من دو روز مشکل باز کردن میل یلهو با سرویس صبا نت دارم ایا همه اینطورید؟چکار باید کنم با وی ÷ی ان باز میشه اما معمولی نه
niyosha2010
28-04-2010, 10:28
دذوستان من دو روز مشکل باز کردن میل یلهو با سرویس صبا نت دارم ایا همه اینطورید؟چکار باید کنم با وی ÷ی ان باز میشه اما معمولی نه
روی کارت شبکه خودتان از dns های خود صبانت به هیچ وجه استفاده نکنید و از جاهای دیگر مانند گوگل استفاده کنید تا مشکل شما حل شود:
8.8.8.8
8.8.4.4
سلام
دوستان مشهدي تغيير در سرعت تخيلي حاصل شد يا نه؟
چند وقته سر نزدم
اگر بهتر شده به من هم بگين
hamijoon
30-04-2010, 13:16
دوستان تو سایت صبانت یه چیزایی درباره مک آدرس نوشته . باید چیکار کنیم؟؟ بدرد میخوره یا نه؟
Contractor
30-04-2010, 14:51
روی کارت شبکه خودتان از dns های خود صبانت به هیچ وجه استفاده نکنید و از جاهای دیگر مانند گوگل استفاده کنید تا مشکل شما حل شود:
8.8.8.8
8.8.4.4
همچی میگی از dns های صبانت استفاده نکنید که انگار سیستم منفجر میشه اگه استفاده کنیم
یه مدتی از dns های گوگل استفاده کردم چک کردم یه مقداری پینگ بهتر شده بود ولی بعضی وقتا متوجه شدم پینگ بالا میره یا که Request time out میده بلافاصله برگشتم روی اتوماتیک dns یعنی پیشفرض صبانت دیدم پینگ کاهش پیدا کرد و از Request time out خبری نیست:5::8:
دیگه سراغ dns های گاگول هم نخواهم رفت مگر زمانیکه ببینم پینگ صبانت واقعاً افتضاح شده باشه
خواهشاً روی هوا نظر ندهید:31:
دوستان تو سایت صبانت یه چیزایی درباره مک آدرس نوشته . باید چیکار کنیم؟؟ بدرد میخوره یا نه؟
سرچ : :46:
از مشهد:
از دیروز اینترنت من هر 1 مین قطع می شه صبا نت بعد 10 مین قطع 1مین وضل دوباره قطع !!!!!!!!!!!! اه اعصابم خورد شد دیگه !!!!!! کسی این مشکل و نداره؟ !!!!!!! مرکز صابری وحید
نت من تا حالا اینطوری نبوده فکر می کنین مودمم مرده؟ یا خطمون؟؟
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
از مشهد:
از دیروز اینترنت من هر 1 مین قطع می شه صبا نت بعد 10 مین قطع 1مین وضل دوباره قطع !!!!!!!!!!!! اه اعصابم خورد شد دیگه !!!!!! کسی این مشکل و نداره؟ !!!!!!! مرکز صابری وحید
planetmercury
01-05-2010, 20:45
از مشهد:
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
از مشهد:
چرا برای من هم از پنج شنبه چند باری به این مشکل برخورده! الان هم چند بار قطع شد بعد چند ثانیه وصل میشه!
من تهرانم
سرعت دانلود روزانه ی شما دوستان چنده ؟؟؟
Dr.FANOOS
01-05-2010, 21:17
کمه کمش 70
ولی اکثر اوقات بین 112 تا 120 هست.به سروری که ازش دانلود می کنی هم بستگی داره.من 128 دارم
armin321
02-05-2010, 09:45
به زور به 50
sasan816
02-05-2010, 10:04
ببینم این سرویس 128 چند دانلود میکنه
512 و ا مگابایتش چطور ؟
دوستان سرعت اکانت شبانه صبا نت چنده ؟؟؟بعد از چه ساعتی تا چه ساعتی هست////سرعت شبانه 128 و 512 و یک مگابایت رو میخواستم بگید...بعددر کل تو روز و شب اگه اکانت یک مگ بخرم سرعتش فرقش با 128 چقدره////اگه یک بخرم هر شب چقدر میتونم دانلود کنم...خواهشا زود بگید چون تصمیم گرفتم بخرم...
با کلی التماس 55 60
من 512 دارم
خیلی جالبه برای بعضی دوستان که 128 دارن دانلودشون 120 ولی واسه من 512 هست آخرش 60 میشه
نمیدونم بخندم یا گریه کنم :41:
در مورد شبانه که اصلا حرفشو نزنید
sasan816
02-05-2010, 16:28
خیلی جالبه برای بعضی دوستان که 128 دارن دانلودشون 120 ولی واسه من 512 هست آخرش 60 میشه
غیر ممکنه 128 120 دانلود کنه ! خیلی بپرکونه 15 بتونه 1 مگابایتم 120 دانلود نمیکنه
معقولش تقسیم بر 10 هست یعنی 128 12 یا بیشتر 512 هم به همین صورت
غیر ممکنه 128 120 دانلود کنه ! خیلی بپرکونه 15 بتونه 1 مگابایتم 120 دانلود نمیکنه
معقولش تقسیم بر 10 هست یعنی 128 12 یا بیشتر 512 هم به همین صورت
اسماً 128 هست ولی واقعیت 1mb میدن برای جذب مشتری
مثلاً ماله خودم روز و شب با 112 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنه (یعنی تقریباً همون یک مگابیت) ولی اکانتم 128 کیلوبیت و 3G در ماه هست.
دو سه تا از رفیقام هم دارن سرعتشون همینه البته من شهرری هستم.
تازه من شنیدم بعضی جاها با 2mb دانلود میکنن ولی مثل اینکه تهران هنوز راه نیافتاده
armin321
02-05-2010, 18:42
توی تهران با کلی دعا و صلوات و نذر ، سرعت به 50 میرسه
شبانه هم صبانت بره بمیره بهتره. سرعت رو نصف کرده دزد
sasan816
02-05-2010, 19:46
شبانه هم صبانت بره بمیره بهتره. سرعت رو نصف کرده دزد خوب اینکه عالیه یعنی من اگه 1 مگابایت بگیرم با حساب اینکه 128 25 دانلود میکنه 1 مگش میشه حدود 200 میشه اگه اینطوریه بگید از این به بعد از صبا بگیرم
سلام
یکی از کاربر ها می گفت صبا نت شبا هر 200Mb دیسکانکت میشه .
می خوستم بدونم درسته یا ه ؟
من قبلا 1 مگ داشتم دانلودش 120 تا 140 متغییر بود . شنیده بودم سرعت دانلود واسه همه 100 به بالا هستش منم واسه سه ماهه بعدی 512 گرفتم به امید دان 120 ولی ضایع شدم .
sasan816
02-05-2010, 20:27
من قبلا 1 مگ داشتم دانلودش 120 تا 140 متغییر بود . شنیده بودم سرعت دانلود واسه همه 100 به بالا هستش منم واسه سه ماهه بعدی 512 گرفتم به امید دان 120 ولی ضایع شدم
شما در تهران از این سرویس گرفتید یا در جای دیگه
شبانه هم صبانت بره بمیره بهتره. سرعت رو نصف کرده دزد
سرعت تو بعضی مناطق خوبه بعضی مناطق بد
خوب اینکه عالیه یعنی من اگه 1 مگابایت بگیرم با حساب اینکه 128 25 دانلود میکنه 1 مگش میشه حدود 200 میشه اگه اینطوریه بگید از این به بعد از صبا بگیرم
نه اینطوری نیست به کاربر خانگی بیشتر از 128 نمیدن البته 128 که بگیری در واقع همون 1 مگ هست و سرعت هم 110-120
البته بستگی به منطقه شما هم داره ، ولی در کل روزانه سرعت تو اکثر مناطق خوبه و مشکلی نداره
سلام
یکی از کاربر ها می گفت صبا نت شبا هر 200Mb دیسکانکت میشه .
می خوستم بدونم درسته یا ه ؟
هر 200MB نیست ، هر 1 ساعت یه بار دیسکانکت میشه
من قبلا 1 مگ داشتم دانلودش 120 تا 140 متغییر بود . شنیده بودم سرعت دانلود واسه همه 100 به بالا هستش منم واسه سه ماهه بعدی 512 گرفتم به امید دان 120 ولی ضایع شدم .
سرویس ها صبانت رو خودشون هم نمی دونن چطوریه ، یه قسمت سایت مثلا زده قیمت 128 ، هزار تومن یه قسمت دیگه زده 1 مگ هزار تومن
در کل پیشنهاد می کنم هر کی می خواد بگیره 128 بگیره چون اینطور که معلومه تفاوتی بین 128 و 1 مگ وجود نداره
شما در تهران از این سرویس گرفتید یا در جای دیگه
من از تهران نمایندگی امپراطور گرفتم .
دوستان، سرویس صبانت در مرکز توکلی تهران چطوریه ؟ چند روزه میتونن خط رو رانژه کنند ؟
دوستان صبانت تو مرکز محلاتی چطوره؟؟؟
من میخوام اینترنت 128 صبانت رو انتخاب و خریداری کنم منتهی نمیدونم از کجا شروع کنم
بیشتر دوست دارم از خود سایتش بصورت آنلاین سفارش بدم ولی خوب مثل اینکه بسته هست اون قسمت میخواستم بدونم این نمایندگی ها میشه بهشون اعتماد کرد؟
امروز رفتم نمایندگیش گفت 10.000 بابت رانژه و 10.000 بابت راه اندازی !!!!
اینطوری که من بیچاره اول کاری دهنم ........
این تعرفه ها درسته؟
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
من میخوام اینترنت 128 صبانت رو انتخاب و خریداری کنم منتهی نمیدونم از کجا شروع کنم
بیشتر دوست دارم از خود سایتش بصورت آنلاین سفارش بدم ولی خوب مثل اینکه بسته هست اون قسمت میخواستم بدونم این نمایندگی ها میشه بهشون اعتماد کرد؟
این تعرفه ها درسته؟
عليرضا خان
03-05-2010, 10:46
سرويس شبانه صبانت براي من 2 شبه كه قطعه.
يعني اصلا كانكت نميشه.
براي شماها هم همينطوري شده؟
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
يعني اصلا كانكت نميشه.
این تعرفه ها درسته؟
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
این تعرفه ها درسته؟
من فکر کنم اگر شما به آنها بگی که خودت بلدی راه اندازی کنی، 10000 تومن دوم را لازم نیست بدی !
sasan816
03-05-2010, 11:14
نه اینطوری نیست به کاربر خانگی بیشتر از 128 نمیدن البته 128 که بگیری در واقع همون 1 مگ هست و سرعت هم 110-120
البته بستگی به منطقه شما هم داره ، ولی در کل روزانه سرعت تو اکثر مناطق خوبه و مشکلی نداره
1-من کاربر خونگی نیستم پس بنا براین میتونم طبق نوشته هایی که تو سایتش زده 1 مگ هم بگیرم
2-بلاخره چطوری شد آخر تکلیف این صبانبت رو مشخص کنید تو تهران 128 (12) دانلود میکنه 25 دانلود میکنه 100 دانلود میکنه کدومش
1-من کاربر خونگی نیستم پس بنا براین میتونم طبق نوشته هایی که تو سایتش زده 1 مگ هم بگیرم
2-بلاخره چطوری شد آخر تکلیف این صبانبت رو مشخص کنید تو تهران 128 (12) دانلود میکنه 25 دانلود میکنه 100 دانلود میکنه کدومش
بستگی به منطقه ای که هستی داره ولی من از هر کی که 128 داشته پرسیدم همشون بالای 100 دان میکنن .
دوستان، سرویس صبانت در مرکز توکلی تهران چطوریه ؟ چند روزه میتونن خط رو رانژه کنند ؟
سوال اول رو باید از بچه هایی که تو منطقه ی شما هستن جواب بدن ولی سوال دوم حدودا 5 - 7 روز طول می کشه
این تعرفه ها درسته؟
10 تومن رانژه رو از همه می گیرن
ولی برای نصب بگو خودم نصب می کنم (هیچ کاری نداره ) تو سایت خودش هم آموزش نصب یه سری از مودم ها رو نوشته کلا نصبش کار ساده ای هست
يعني اصلا كانكت نميشه.
برای من مشکلی نداره ، اروری نمیده؟
1-فرقی نداره 128 بگیری یا 1 مگ
2-صبانت قدیم که کاربر کم داشت مشکلات کمتری داشت ولی وقتی کاربراش زیاد شد به خاطر این که نمی تونه همه رو کامل ساپورت کنه مجبوره برای اینترنت شبانه که رایگان هست سرعت رو تو بعضی مناطق کم کنه (به صورت دوره ای)
ولی برای روزانه سرعت دانلود تو اکثر مناطق 110-120 هست
Electronic-Arts
03-05-2010, 14:25
سرعت در حد تیم ملی شده همین جا رو هم به زور باز میکنه مال بقیه چه طوره؟
Rossoneri
03-05-2010, 15:02
من تو مشهدم، دو هفته ای میشه که شبانه ام اولش وصل میشه، بعد از چند دقیقه قطع میشه و ارور 769 میده! دیگه تقریبا هر شب همینطوریه! جریانش چیه؟
لعنت به صبا که 2 هفتس داغونه داغونه...
الان هم همین سایت و بزور باز میکنه...
sasan816
03-05-2010, 15:18
از منطقه ي مخابراتي شهداي گمنام کسي سرويس گرفته اگه گرفته بگه سرعتش چنده وچند دانلود ميکنه
S A M S U N G
03-05-2010, 16:20
سلام .
حدود 2 هفتست که واسه منم پینگ رفته بالا و سرعت بد شده یعنی خیلی بد شده !
اینجا کرج است :دی
مخلصیم .
من که مشهدم شبانم 60 کیلوبایته
یه چارم قدیما
صبا داره خیانت میکنه
Ehsan PCbase
04-05-2010, 19:51
اعصابم خورده امروز ... دوشنبه هفته پیش رفتم فرم پر کردم دادم بهشون امروز زنگ زدم میگه هنوز تو نوبتی و ظرفیت خالی نداریم . هفته پیش می گفت چند تا مورد دارن خالی میشن ولی امروز میگه یه تعداد که درخواست جمع اوری داشتن وقتی دیدن isp های دیگه هم ظرفیت ندارن اومدن و درخواستشون رو پس گرفتن و ظرفیت خالی نداریم !
دوستان یه سوال:
امکان داره تو سایتشون یه پیش شماره تلفن رو نشون بده که ساپورت میکنه، ولی در عمل نشه ADSL در آن پیش شماره وصل کرد ؟
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
اعصابم خورده امروز ... دوشنبه هفته پیش رفتم فرم پر کردم دادم بهشون امروز زنگ زدم میگه هنوز تو نوبتی و ظرفیت خالی نداریم . هفته پیش می گفت چند تا مورد دارن خالی میشن ولی امروز میگه یه تعداد که درخواست جمع اوری داشتن وقتی دیدن isp های دیگه هم ظرفیت ندارن اومدن و درخواستشون رو پس گرفتن و ظرفیت خالی نداریم !
شما برای کدوم مرکز مخابراتی تقاضا دادید ؟
armin321
05-05-2010, 12:11
صبانت دزد سرعت است
مياد سرعت 1 مگ ميده بعد مياد شبانه رو نصف ميكنه
همش هم براي اين بود كه به اين شركت عادت كنيم و نتونيم بريم شركت ديگه
صبانت دزد
مخابرات سرعت رو آزاد كنه ديگه يكدونه هم مشتري نداري
apadana.1001
05-05-2010, 13:04
دوستان عزیز
من کارم دانلود فیلمه .
الان دارم از شاتل دزد سرویس میگیرم . میخوام بدونم که شرکت صبانت وضعیتش چطوره ؟؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن . آخه میخوام از شاتل مهاجرت کنم به جای دیگه . آخه توی ساعات رایگانش اصلا نمیشه فیلم ( که کار اصلیه منه ) رو دانلود کرد .:13:
ممنون میشم از راهنماییتون . ( اگر شرکت خوبی رو میشناسید هم معرفی کنید که از اونجا بگیرم )
omg..... دیشب تهران شبانه داغــــــــــــــون بود.... یه چی میگم یه چی میشنوی... اوه اوه اوه... واقعاً دیشب داغون بود... تا پریشب میشد با دانلود 3 تا فایل همزمان به سرعت 100-110 کیلو رسید ولی دیشب تا 6:30 سرعت یه ذره هم بالاتر از 30-40 نرفت...
دهنشو..................
armin321
05-05-2010, 21:58
دوستان عزیز
من کارم دانلود فیلمه .
الان دارم از شاتل دزد سرویس میگیرم . میخوام بدونم که شرکت صبانت وضعیتش چطوره ؟؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن . آخه میخوام از شاتل مهاجرت کنم به جای دیگه . آخه توی ساعات رایگانش اصلا نمیشه فیلم ( که کار اصلیه منه ) رو دانلود کرد .:13:
ممنون میشم از راهنماییتون . ( اگر شرکت خوبی رو میشناسید هم معرفی کنید که از اونجا بگیرم )
اگر برای دانلود شبانه میخوای ، اصلا طرف صبانت دزد نیا
سلام دوستان، من شنیدم صبانت الان میتونه ADSL رو برای خط هایی که فیبر نوری هستند ارائه بده ؟ آیا این درسته ؟
اگر برای دانلود شبانه میخوای ، اصلا طرف صبانت دزد نیا
این چیزی ها رو در پیغام خصوصی بگید چون این تاپیکو هم پاک می کنن ها
mani6606
06-05-2010, 05:18
omg..... دیشب تهران شبانه داغــــــــــــــون بود.... یه چی میگم یه چی میشنوی... اوه اوه اوه... واقعاً دیشب داغون بود... تا پریشب میشد با دانلود 3 تا فایل همزمان به سرعت 100-110 کیلو رسید ولی دیشب تا 6:30 سرعت یه ذره هم بالاتر از 30-40 نرفت...
دهنشو..................
تازه شما خوبه تهرانی برای ما شهرستانی ها که هیچی همین الان که دارم این پست میدم به شدت سرغت شبانه پایینه (مشهد)
چرا اینقدر سرعت لود صفحات پایین اومده 3-4 تا تب که باز میکنم دونه دونه با فاصله 1-2 دقیقه شروع میکنه لود شدن سرعت دانلود ولی خیلی خوبه
Dr.FANOOS
06-05-2010, 12:08
چرا اینقدر سرعت لود صفحات پایین اومده 3-4 تا تب که باز میکنم دونه دونه با فاصله 1-2 دقیقه شروع میکنه لود شدن سرعت دانلود ولی خیلی خوبه
دوست عزیز فکر کنم مشکل منطقه ای داشته باشی چون من کلی صفحه رو به طور همزمان دارم لود می کنم.خیلی هم راحت هستم
اینترنت رایگان شبانه برای اکثر کاربرا مشکل کندی لود صفحات رو داره
ولی اکانت روزانه مشکلی نداره
شما منظورت اکانت رایگان شبانست؟ یا روازنه؟
wownasser2
06-05-2010, 13:47
با سلام.
میشه این قابلیت جدید صبانت ( Mac address ) را غیرفعال کرد.اگه میشه لطفا من رو راهنمایی کنید.
اینترنت شبانه که یک صفحه هم به زور باز میکنه . من منظورم روزانه بود مثلا توی همین فروم 3 تا تب که باز میکنم جون میکنه تا کامل بشه , بعضی وقتها هم باید چند بار رفرش بشه صفحه
Dr.FANOOS
06-05-2010, 14:59
اینترنت شبانه که یک صفحه هم به زور باز میکنه . من منظورم روزانه بود مثلا توی همین فروم 3 تا تب که باز میکنم جون میکنه تا کامل بشه , بعضی وقتها هم باید چند بار رفرش بشه صفحه
شبانه که اصلا برای وبگردی نیست چوه همه اون موقع دارن دانلود می کنند ترافیک عجیبی داره . معلومه به زور صفحه لود می کنه! در ضمن شب ها برای وبگردی باید دانلود هایت را قطع کنی.
Amin Safavi
07-05-2010, 04:49
سلام...آقا شب ها از چه ساعتی رایگانه؟ من که از ساعته 4:30 تا همین حالا که ساعت 5:45 صبح هستش , هر چی دان میکنم واسم حساب میکنه... اکانتمم 3 ماهه , 128 با 9 گیگ دان دارم
Dr.FANOOS
07-05-2010, 11:26
من خودم دیشب نتونستم از طریق گوگل تالک با دوستم صحبت کنم . ترافیک بالا بود
Amin Safavi
07-05-2010, 11:39
salam....migam sabanet , az che sa@ti freeye.....man sa@te 4:45 sobh ke download kardam, bad raftam rize masrafiyo chek kardam vasam hesab karde bood?
Ehsan PCbase
07-05-2010, 12:33
سلام
دوستان به نظرتون با سرویس 128 - 3 ماهه - 9 گیگ در روز چند ساعت میشه کار کرد طوری که برای روزهای ماه 3 گیگ به طور مساوی تقسیم بشه و اخرش به سیب خوری نیفتیم ؟ برای کارهایی مثل مدیریت وبلاگ و سایت که حداقل روزی 3 ساعت روشون وقت بزاریم .
سلام...آقا شب ها از چه ساعتی رایگانه؟ من که از ساعته 4:30 تا همین حالا که ساعت 5:45 صبح هستش , هر چی دان میکنم واسم حساب میکنه... اکانتمم 3 ماهه , 128 با 9 گیگ دان دارم
یوزرنیم
و
پسورد شبانه فرق میکنه
irainian
07-05-2010, 12:52
دوستان دو تا سوال دارم در رابطه با صبا نت سرعت دانلود شبانه صبا نت چقدر هست و در ضمن ایا صبا نت adsl 2+ هست یا نه من از پارس سرویس میگیرم
از ساعت 3 تا 7 رایگانه البته اگر ساعت 6:45 دیسکانکت بشی تا 7:45 میشه استفاده کرد
البته یوزر و پسورد شبانه فرق می کنه
USER:GUEST
PASSWORD:NGSNET
سلام
دوستان به نظرتون با سرویس 128 - 3 ماهه - 9 گیگ در روز چند ساعت میشه کار کرد طوری که برای روزهای ماه 3 گیگ به طور مساوی تقسیم بشه و اخرش به سیب خوری نیفتیم ؟ برای کارهایی مثل مدیریت وبلاگ و سایت که حداقل روزی 3 ساعت روشون وقت بزاریم .
اگر با اکانت روزانه دانلودهای حجیم نداشته باشی 9 گیگ کافیه
اگه بیشتر وبگردی و ... باشه 24 ساعت هم آنلاین باشی 9 گیگ کافیه
دوستان کسی در مورد این مشکل فیبر نوری اطلاعی داره ؟ راهی داره رو خط تلفن فیبر نوری ADSL راه بندازیم ؟
sasan816
07-05-2010, 17:18
این صبا معلوم نیست سرعتش چنده یک بار 40 یک بار 50 الانم شده 20 کسی میدونه دلیلش چیه ؟
Amin Safavi
08-05-2010, 16:24
یوزر و پسورد شبانه را باید همونجایی که یوزر و پسورد روزانه را وارد کردم وارد کنم؟
scorpion818
08-05-2010, 19:23
من تا همین 2 هفته پیش شب ها با تورنت نزدیک 1 گیگ دانلود می کردم. این دو هفته اخیر سرعتم خیلی اومده پایین شما ها هم همین طورین یا فقط منم؟!!
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
یوزر و پسورد شبانه را باید همونجایی که یوزر و پسورد روزانه را وارد کردم وارد کنم؟
می تونی یه کانکشن جدید برای شبانه بسازی و شب ها با اون کانکت شی.
Contractor
08-05-2010, 19:39
من تا همین 2 هفته پیش شب ها با تورنت نزدیک 1 گیگ دانلود می کردم. این دو هفته اخیر سرعتم خیلی اومده پایین شما ها هم همین طورین یا فقط منم؟!![COLOR="Silver"]
گذر همه ی صبانتیها به دباغ خونه میوفته... حالام نویت شمایه.از ما که 6 ماهه
عليرضا خان
08-05-2010, 20:14
این صبانت برداشته سرِخود Mac Address همه مشترکانش را فعال کرده.
منِ بدبخت 5 روزه که نمی تونستم از اینترنت استفاده کنم (همش ارور 691 می گرفتم و نمی تونستم کانکت بشم) تا اینکه یکی از دوستانم که به اینترنت دسترسی داشت و اتفاقا به سایت صبانت سر زده بود گفت که جریان از این قراره:
اطلاعیه شماره 19
به اطلاع کلیه مشترکین محترم می رساند که جهت بالا بردن امنیت شبکه ADSL شرکت مقرر گردید هر کاربر فقط بتواند با یک MAC Address به شبکه متصل گردد .
لذا مشترکینی که از یک تجهیزات (مودم) یا کامپیوتر استفاده می نمایند ضمن ثبت MAC Address امنیت لازم را برقرار می نماید و در خصوص کاربرانی که از بیش از یک تجهیزات استفاده می نمایند لازم است با مدیریت شبکه از طریق واحد پشتیبانی به شماره 88554123 تماس حاصل فرمایید . لازم به ذکر است در مورد کاربران بیش از یک MAC Address احتمال ایجاد Error 691 وجود خواهد داشت .
در صورت عدم نیاز به سرویس فوق شما می توانید با امضا کردن فرم MAC Address و ارسال آن به واحد فروش سرویس فوق را حذف نمایید ، همچنین در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با بخش پشتیبانی شرکت تماس حاصل فرمایید .
حالا اگر اون دوستم این رو به من نمی گفت خدا می دونست من تا کِی بی اینترنت می موندم!
Amin Safavi
08-05-2010, 22:36
می تونی یه کانکشن جدید برای شبانه بسازی و شب ها با اون کانکت شی.[/QUOTE]
منظورتون از کانکشن, همون کانکشنه Dial upe یا فرق میکنه؟ یعنی باید یه کانکشن Dial up بسازم و یوزر و پسورد اونجا وارد کنم...پس شماره تلفنش چی مشه؟
Ehsan PCbase
09-05-2010, 07:43
منظورتون از کانکشن, همون کانکشنه Dial upe یا فرق میکنه؟ یعنی باید یه کانکشن Dial up بسازم و یوزر و پسورد اونجا وارد کنم...پس شماره تلفنش چی مشه؟
منظور Broadband Connection كه براي اتصال اينترنت adsl هست :
Control Panel --> Network Connections --> Create A New Connection
براي ساخت كانكشن جديد كه رفتي دو بار Next مي كني ، گزينه دوم Next ، دوباره گزينه دوم بعد Next
ISP Name : SabaNET_Nightly ، بعد Next
User : GUEST , Pass : NGSNET
يوزر و پس رو كه وارد كردي Next مي كني و در صفحه بعد تيك اون گزينه رو مي زني تا رو دسكتاپ هم يه شرت كات از كانكشن قرار بگيره و در نهايت روي دكمه Finish كليك مي كني .
---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------
شماره تلفن هم نياز نيست چون خط شما رانژه شده و ديال اپ نيست كه بياي شماره تلفن وارد كني !
scorpion818
10-05-2010, 22:22
گذر همه ی صبانتیها به دباغ خونه میوفته... حالام نویت شمایه.از ما که 6 ماهه
مگه چرخشیه؟!
Amin Safavi
11-05-2010, 02:45
شرمندم دوباره میپرسم, بزارید رو حساب خنگیم....من تمام کارهایی را که گفته بودید انجام دادم( واسه اکانت شبانه) ....اما تا Dial را زدم ( Connecting through WAN miniport )
, بعد از چند ثانیه این ارور 678 را میده !
ربطی به مودم نداره؟ من از نوع Wireless استفاده میکنم... Linksyse Wage 120 N
scorpion818
11-05-2010, 13:25
شرمندم دوباره میپرسم, بزارید رو حساب خنگیم....من تمام کارهایی را که گفته بودید انجام دادم( واسه اکانت شبانه) ....اما تا Dial را زدم ( Connecting through WAN miniport )
, بعد از چند ثانیه این ارور 678 را میده !
ربطی به مودم نداره؟ من از نوع Wireless استفاده میکنم... Linksyse Wage 120 N
باید مودم رو بذاری توی حالت Bridge mode اونوقت بهت اجازه می دهبا کانکشن هایی که می سازی وصل بشی. توی این حالت باید برای کانکت شدن به اکانت خودت هم کانکشن بسازی که احتمالاً قبلاً این کار رو نمی کردی و همین طوری همیشه به اینترنت وصل بودی.
king of the winds
11-05-2010, 14:56
سلام
کسی 512 به بالا از صبانت داره؟!
این افت سرعت روزانه و شبانه فقط واسه 128 ِ
ممنون
سلام
کسی 512 به بالا از صبانت داره؟!
این افت سرعت روزانه و شبانه فقط واسه 128 ِ
ممنون
افت سرعت در شبانه به این دلیل است که اکثر سرعت مربوط به اینترنت به سمت دانلود میره و در سیستم شبانه عموما صفحه خوب باز نمیشه بیشتر به درد دانلود میخوره...این حالت فرقی نمیکنه که شما 128 داشته باشی یا 256 یا...
sasan816
11-05-2010, 21:18
این چه وضعیه سرعت شده 25 دانلود باید چیکار کنم
mojtaba_mo
12-05-2010, 06:15
من تازه از صبانت اینترنت گرفتم،
چند تا سوال،
اول اینکه ساعت اینترنت شبانه از 3تا 7 هست یا 2 تا 8؟
بعد هم اینکه من از یه مودم وایرلس استفاده میکنم و مودم را هم از طریق ویزارد خودش نصب کردم و رمز و یوزر اینترنت توی مودم ذخیره شده، حالا واسه استفاده از اینترنت شبانه چطور باید رمز رو عوض کنم و اینکه بی دردسرترین راه برای اینکار چیه؟ با توجه به اینکه همسایمون هم از طریق وایرلس، از اینترنت من استفاده میکنه به خاطر همین استفاده از بریج دردسر داره، راه بهتری نیست؟
Mohammad_es66
12-05-2010, 10:59
اقا این صبا نت چه جوریه خوبه من شاتل دارم میخوام صبا بگیرم بیشتر هم برای دانلود شبانه میخوام به شاتل 60 میگرفتم ولی الن 1 هم نیست خواستم بپرسم صبا چطوریه سرعت شبانه درذمن من اصفهانم و انگار تازه صبا منطقه ما رو پوشش داده یعنی خلوته خوبه؟؟!!!
اقا این صبا نت چه جوریه خوبه من شاتل دارم میخوام صبا بگیرم بیشتر هم برای دانلود شبانه میخوام به شاتل 60 میگرفتم ولی الن 1 هم نیست خواستم بپرسم صبا چطوریه سرعت شبانه درذمن من اصفهانم و انگار تازه صبا منطقه ما رو پوشش داده یعنی خلوته خوبه؟؟!!!
صبانت رو من حدود 2 سال و 6 - 7 ماهی میشه که ازش استفاده میکنم تا حالا باهاش مشکل زیادی نداشتم اگر هم مشکلی بوده توسط پشتیبانی 24 ساعتش برطرف شده
سرعت دانلودش هم خوبه
تو سرویس شبانش که از 3 تا 7 هستش میشه 1 گیگ و 200 مگ دانلود کرد البته اگه از سرور خوبی هم لینک بگیری بیشتر هم میشه
Contractor
12-05-2010, 22:11
هفت هشت ماهی بودش که سرعت شبانه ی ما گند زده بود و هزار بهاونه و دروغ واسش میووردن.دو شبه سرعتم خودبخود مثل قدیم ندیما شده.دیشب 1.4GB دانلود داشتم تازه با تورنت.اگه سرعتش را خوب نمیکرد میرفتم از مخابرات اشتراک میگرفتم.بدبختی اینه مخابراتم هنوز کافوی نوری واسه منطقه ما نکشیده
خدا را شکر که سرعت ما مثل انسانهای متمدن شد
صبانت حیا کن.....سرعت ما را زیاد کن
احتمال زیاد باید سرعتش خوب باشه
S A M S U N G
13-05-2010, 00:55
سلام .
دوستان کسی افت سرعت نداشته ؟ منظورم روزانه هستش . اصلا یه مشکل عجیب غریب شده ! من وقتی مودمم یه بار روشن میکنم و بعد میرم تو IP مودمم Data Rate مثلا رو 1024 هستش و وقتی خاموش روشن میکنم این رقم خودش کم و زیاد میشه ! حتی به 7 هم میرسه !
سرعت دانلود بیشتر از 25 کیلوبایت نمیشه ! حدود 2 روز هستش که این مشکل پیش اومده . کسی همچین مشکلی نداره ؟
مخلصیم .
scorpion818
13-05-2010, 09:31
سلام .
دوستان کسی افت سرعت نداشته ؟ منظورم روزانه هستش . اصلا یه مشکل عجیب غریب شده ! من وقتی مودمم یه بار روشن میکنم و بعد میرم تو IP مودمم Data Rate مثلا رو 1024 هستش و وقتی خاموش روشن میکنم این رقم خودش کم و زیاد میشه ! حتی به 7 هم میرسه !
سرعت دانلود بیشتر از 25 کیلوبایت نمیشه ! حدود 2 روز هستش که این مشکل پیش اومده . کسی همچین مشکلی نداره ؟
مخلصیم .
سرعت دانلود شبانه من خیلی اومده پایین اما روزانه مشکلی نداره.
سلام دوستان
یه سوال
امروز رفتم برای ثبت نام توی نمایندگی طرف مدارک رو گرفت و حساب کتاب کرد گفت سه ماهش میشه 39 و خورده ای (سرعت 128) گفتم میخوام یه ماهه ثبت نام کنم گفت 1 ساله که صبانت 1 ماهه نداره و فقط سه ماهه داره
این حقیقته یا داره زیرآبی میره؟
seyed_mahdi
15-05-2010, 13:27
سلام
درست گفته
سلام دوستان
یه سوال
امروز رفتم برای ثبت نام توی نمایندگی طرف مدارک رو گرفت و حساب کتاب کرد گفت سه ماهش میشه 39 و خورده ای (سرعت 128) گفتم میخوام یه ماهه ثبت نام کنم گفت 1 ساله که صبانت 1 ماهه نداره و فقط سه ماهه داره
درسته صبا یکسالی هست که اکانت های یکماهه و 64 کیلو بایتش رو برداشته و اکانت سه ماهه برنزه ایش میشه 39500 تومن بدون احتساب هزینه ی نصب:46:.
اما در حال حاظر افت سرعت ساعتهای رایگان صبانت واقعا فاجعه شده و در هر ساعت به زور 20 مگ دانلود میشه کرد و همچنان هم مشکل پابرجاست و انگاری مسئول های شرکت قصد ندارند به روال قبل برگردند :13:
S A M S U N G
15-05-2010, 17:39
سلام دوستان
یه سوال
سلام.
حجم 2 گیگ نداره وگرنه من 1 ماهه 10 گیگ گرفتن 29500 .
راستی بچه های 128ئی :دی کسی سرعتش نشده 30 ؟
مخلصیم.
mohsen121
15-05-2010, 18:34
سلام.
حجم 2 گیگ نداره وگرنه من 1 ماهه 10 گیگ گرفتن 29500 .
راستی بچه های 128ئی :دی کسی سرعتش نشده 30 ؟
مخلصیم.
چرا سرعت منم شده 30 ولي شبانه زياد شده.
برای سرویس شبانه زیاد جوش نزید !!! تقریبا تمام شرکتها همین وضعیت رودارن .من بین ساعت 5-7 صبح از سرویس روزانه استفاده کردم همین سرعت دیال آپ روداره . این سیاست جدیده برای منع دانلود !!!
resident_evil
15-05-2010, 20:00
ببينم الان ميشه 1 ماهه شارژ كرد ؟
امروز سرویس شبانه فوق العاده بود!!!!
با سرویس 128 سرعت شبانه 233!!!
Contractor
16-05-2010, 13:48
اینو ول کن
بگو چقدر دانلود کردی؟
منکه رکورد دانلود را در تاریخ اشتراک 3 ساله ام از صبانت شکستم
بالای 2.2 گیگ:18::31:
هر چی این 6-7 ماهه شبی 150-200 مگ دانلود داشتیم حالا میخواد جبران شه:27:
saeed.agha
16-05-2010, 14:03
یعنی چی؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
با همه مطالب فوق موافقم..!
اینو ول کن
بگو چقدر دانلود کردی؟
منکه رکورد دانلود را در تاریخ اشتراک 3 ساله ام از صبانت شکستم
بالای 2.2 گیگ:18::31:
هر چی این 6-7 ماهه شبی 150-200 مگ دانلود داشتیم حالا میخواد جبران شه:27:
واقعا ؟ من که دو ماهی میشه شبانه رو بیخیال شدم .
اگه اینجوریه شب امتحان کنم ببینم واسه منم خوب شده یا نه .
من 512 سه ماه گرفته بودم داره تموم میشه با 100 دانلود میکردم روزانه . حالا میخوام ببینم این 128 هم اینجوریه یا سرعت دانلودش کمتره اخه میخوام تمدید کنم
Contractor
17-05-2010, 11:26
من 512 سه ماه گرفته بودم داره تموم میشه با 100 دانلود میکردم روزانه . حالا میخوام ببینم این 128 هم اینجوریه یا سرعت دانلودش کمتره اخه میخوام تمدید کنم
حتی 64 بگیری بازم سرعت دانلودت بالای 100KB/s هستش
بخاطر همینه بیشتر 64 ها را برداشته و 128 کرده!!!!!!
S A M S U N G
17-05-2010, 12:19
حتی 64 بگیری بازم سرعت دانلودت بالای 100KB/s هستش
بخاطر همینه بیشتر 64 ها را برداشته و 128 کرده!!!!!!
سلام .
من 1 مگ داشتم با 120 دانلود میکردم .
1 ماه پیش کردم 128 تا هفته پیش همون 120 بود ولی از اون موقع تا الان شده 30 کیلوبایت .
به احتمال زیاد صبا سرعت ها واقعی کرده .
مخلصیم .
hamid1002
17-05-2010, 12:39
دوستان یه سوال داشتم منظور از MAC Address که در اطلاعیه های صبا هست چیه
متشکرم
A.M.D.D.E.V.I.L
17-05-2010, 12:49
منم که شدم 29 کیلوبایتی
سرعتم 128 هست
از صبا نت متنفرم
ای داد بیدا من تمدید کردم امدم اینجا دیدم بچه ها میگن 128 سرعتش امده پایین :41:
Pedy.Spider
17-05-2010, 20:48
صبا نت اون اوایل که همه با دیدن سرعت 20 30 کف میکردن اومد یه سرویس رایگان شبانه گذاشت با 100 سرعت که بطور معمول میشد 1.5GB هر شب دانلود کرد.
حالا که حسابی مشریاشو جمع کرده و همه به اون عادت کردن گند زده به همه چی!
واقعا باید یه فکری واسه خودشون بکنند وگرنه همه بیخیال صبا میشن
PrinceofHacking
18-05-2010, 00:53
آره اومده پایین ولی من هم 128 رو تست کردم و هم 512 رو هر جفتشون از 30 بالاتر نمیره !؟
symbolics
18-05-2010, 11:06
سلام دوستان من ميخوام از صبا نت اينترنت بگيرم - تهران هستم - اينطور كه قبلا خونده بودم براي صبا فرقي نداره كه چه سرعتي رو بگيرم و به همه سرعت 1 مگ رو ميده ! آيا اين درسته ؟
و مسئله ديگه اينكه اكثر نمايندگيها براي بار او بين 10-20 هزارتومان هزينه نصب ميگيرن! آيا شركتي سراغ دارين كه هزينه نصب نگيره و يا كمتر بگيره ؟
ممنون
Ehsan PCbase
18-05-2010, 11:58
سلام
بعد از يك ماه انتظار انگار adsl من داره وصل ميشه ... زنگ زدم صبانت گفتن سرويس شما رو يكشنبه واسه پيگيري مخابرات فرستاديم . احتمال زياد همين چند روزه وصل ميشه .
تلفنمون هم ظهر يه چند ساعت قطع بود ... اين قطعي طبيعيه ؟ يعني دارن وصل مي كنن ؟
الان چراغ adsl مودم ثابت روشنه ولي چراغ usb و data (من با usb ميخوام وصل شم) ثابت نيست و چشمك مي زنه . كدوم حالت درسته ؟ بايد ثابت بمونه يا چشمك بزنه ؟ مورد رو هم رو حالت bridge mode گزاشتم و با كانكشن كه تست كردم پيغام Verifying username and password ميده ؟
در صمن يه مورد ديگه ، فاصله تلفن از كامپيوتر زياده ، نويز گير رو فقط به تلفن وصل كردم و به مودم وصل نيست . اين مورد نداره ؟
ممنون ميشم جواب بديد
Hamid323
18-05-2010, 17:52
دوستان از صبا نت راضی هستن؟
من میخوام از فن آوا کوچ کنم... آیا سرعت شبانه صبانت هنوز بالا هست؟
آیا با اکانت 128 در روز میشه با سرعت یک مگ دانلود کرد؟
خوش درخشید ولی دولت مستعجل بود!!!
S A M S U N G
18-05-2010, 19:41
سلام .
دوستانی که میخوان به خاظر سرعت بیان صبانت .
صبا همه سرعتهای سرویس 128 و 512 رو کرده 30 .
نیاین که فایده نداره .
مخلصیم .
PrinceofHacking
18-05-2010, 21:00
حتی 1 مگش هم بین 35 - 45 هست ...
S A M S U N G
18-05-2010, 22:10
اون کاربری که میگفت من در نمایندگی صبانت کار میکنم چرا حالا اینجاها آفتابی نمیشه ؟
فقط بلدن بیان بگن صبانت اومد سیستم جدید بست ! بخوره تو سرشون سیستم جدید .
خدائیش چطوری پول حروم از گلشون پائین میره من موندم !!!
مخلصیم .
behnam_mobile
18-05-2010, 22:17
کي همچين حرفي زده؟من 512 دارم الان سرعت دانلودم 112 ثابته لطفا با سند و مدرک حرف بزنيد.ضمنا تا آخر شهريور هم محدوديت سرعت اينترنت حذف خواهد شد.البته هنوز در حد حرفه اما ايندفعه حرفشون جديه!!!اميدوارم عملي هم بشه.
S A M S U N G
18-05-2010, 22:32
راست میگن . لطفا با مدرک حرف بزنین .
سرویس 1 مگ شرکت معظم صبانت :
مخلصیم .
hamid1002
19-05-2010, 05:56
دوستان از ساعت سه صبح که ساعت رایگانه سرعت من به شدت افت پیدا میکنه حتی با اکانت خودمم که کانکت میشم باز سرعت بیش از حد پایینه یکسری از دوستان ازسرعتشون راضی هستن که بالای 2 گیگ دانلود در شبانه دارن ولی دانلود من به 5 مگ هم نمیرسه ممکنه مشکل از خط تلفن باشه
نمونه سرعت از شرکت صبانت
S A M S U N G
19-05-2010, 08:05
سلام .
نه عزیز مشکل از هیچی نیست جز صبانت که سرعت ها رو میاره پائین .
مخلصیم .
hamid1002
19-05-2010, 09:04
سرعت شبانه رو میارن پایین که رایگانه که اونم بخوره تو سرشون سرعت اکانت خودمم همینجوری میشه صد رحمت به دیال اپ اگه خواسته باشم از یه شرکت دیگه دی اس ال بگیرم شما خبری ندارید که همینجورین یا نه صبانت واقعا اعصاب خوردی شده
Saha Software
19-05-2010, 09:34
سلام بر دوستان ، ببخشید میپرم وسط حرفتون ، اما بنده تا 2 سال پیش صبا (نداگستر) داشتم ، بعد با مشورت یکی از دوستان رفتم سراغ شاتل و الان 2سالی هست شاتل هستم ، اما اصلأ راضی نیستم
1-قطع و خرابی زیاد!!
2-شیر اینترنت را هر وقت دلشون بخواد میبندن!!
پس توصیه ی بنده که حدود 5سال نداگستر داشتم ، به شما نداگستری ها اینه ، خواهش میکنم ،خواهش میکنم اگر میتونید دندون سر جیگر بذارید و صبر کنید ، احتمالأ درست میشه !! اما اگردرست نشد و قصد داشتید که تغییر اکانت بدهید ، ازتون خواهش میکنم سراغ شاتل دزد نیاین ، البته این پیشنهاد یک دوست زخم خورده ی شماس!!! واقعأ افتضاحه!!! من همیشه فکر میکردم ندا دزده ، اما الان بعد از 2 سال ، خوب فهمیدم که همه ی این شرکتها دزد هستن و شاتل رئیس دزدها!!!!!!!!!!!!
Electronic-Arts
19-05-2010, 09:43
سلام بر دوستان ، ببخشید میپرم وسط حرفتون ، اما بنده تا 2 سال پیش صبا (نداگستر) داشتم ، بعد با مشورت یکی از دوستان رفتم سراغ شاتل و الان 2سالی هست شاتل هستم ، اما اصلأ راضی نیستم
1-قطع و خرابی زیاد!!
2-شیر اینترنت را هر وقت دلشون بخواد میبندن!!
پس توصیه ی بنده که حدود 5سال نداگستر داشتم ، به شما نداگستری ها اینه ، خواهش میکنم ،خواهش میکنم اگر میتونید دندون سر جیگر بذارید و صبر کنید ، احتمالأ درست میشه !! اما اگردرست نشد و قصد داشتید که تغییر اکانت بدهید ، ازتون خواهش میکنم سراغ شاتل دزد نیاین ، البته این پیشنهاد یک دوست زخم خورده ی شماس!!! واقعأ افتضاحه!!! من همیشه فکر میکردم ندا دزده ، اما الان بعد از 2 سال ، خوب فهمیدم که همه ی این شرکتها دزد هستن و شاتل رئیس دزدها!!!!!!!!!!!!
عزیز من خودت داری میگی دوسال پیش منم دو سال پیش شبی 1 گیگ حداقل دانلود میکردم در ضمن اون موقع قیمت هاش هم خیلی مناسب تر بود ولی حالا دیگه افتضاح شده
amir raya
19-05-2010, 10:18
سلام دوستان. من الان دارم از اسپادانا سرویس میگیریم. پهنای باندم هم 1 مگ هست. سرعت دانلودم بین 50 تا 140 متغیره.
چند روز پیش توی یکی از نمایندگی های صبا توی اصفهان یه تعرفه ای دیدم که شاخ در آوردم.
اولا میخوام ببینم واقعیه؟ ثانیا آیا این سرویس خونگیه یا فقط اداری؟
تعرفه اش 2 مگ با محدودیت 15 گیگ. سه ماهه 84000 تومن.
اینم سایتش:
h ttp://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شماره 83852 رو هر چی میگرم کسی جواب نمیده.
چطور باید درخواست سرویس بدم ؟
Contractor
19-05-2010, 18:26
دوستان از ساعت سه صبح که ساعت رایگانه سرعت من به شدت افت پیدا میکنه حتی با اکانت خودمم که کانکت میشم باز سرعت بیش از حد پایینه یکسری از دوستان ازسرعتشون راضی هستن که بالای 2 گیگ دانلود در شبانه دارن ولی دانلود من به 5 مگ هم نمیرسه ممکنه مشکل از خط تلفن باشه
نمونه سرعت از شرکت صبانت
سرعتها متغیره.مثلاً یکشب 2.2گیگ دانلود کردم و دیشب فقط 500مگ.شاید وقتی برسه بشه شبی 1 مگ
A.M.D.D.E.V.I.L
19-05-2010, 18:38
بچه ها من سرعت روزانمم اومده به 14 کیلو بایت بر ثانیه
باید کیو ببینم؟
قبلا 200-300 تا همیشه بود
128 خریدم و از نظر دانلود ازش راضی بودم ولی الان ...ه
Electronic-Arts
19-05-2010, 18:48
سلام دوستان. من الان دارم از اسپادانا سرویس میگیریم. پهنای باندم هم 1 مگ هست. سرعت دانلودم بین 50 تا 140 متغیره.
چند روز پیش توی یکی از نمایندگی های صبا توی اصفهان یه تعرفه ای دیدم که شاخ در آوردم.
اینم سایتش:
بله واقعیه و مشکل خاصی هم نمیبینم که تعجب کردین و در ضمن اداری
bijibuji
19-05-2010, 20:51
نمونه سرعت از شرکت صبانت
این مشکل رو من هم دارم. جدا این دوستی که می گه 2 گیگ یا حتی 500 مگ دانلود کرده چطوری این کار رو کرده؟
من با یوزر gust و پسورد ngsnet یا یه هم چین چیزی وصل می شم. شاید این دوستمون پسورد دیگه ای داره. من هم همین سرعت رو دارم از 3 تا 7 صبح. حدود 200 بایت در ثانیه!!!! وحشتناک افتضاحه. حتی صفحه باز نمی شه.
خب دوستان
آخر سر اين شبانه صبا نت مشهد كي ميخواد درسته بشه؟
در ساعت 200 مگ اصلا راضي كننده نيست
سرويس ديگه اي سراغ ندارين كه با ماهي 15 نومن شبانش بهتر باشه؟
در ساعت 200 مگ اصلا راضي كننده نيست
چه خوش اشتها
همین سرعت رو بچسب وگرنه مجبوری با ساعتی 10 - 12 مگ مثه خیلی ها بسازی
چه خوش اشتها
همین سرعت رو بچسب وگرنه مجبوری با ساعتی 10 - 12 مگ مثه خیلی ها بسازی
پس كجا بودي وقتي كه در ساعت راحت 800 مگ رو ميگرفتم :21:
براي همين الان اصلا به درد نميخوره
بعدشم اگر واقعا برسه به دوازده كه اصلا بايد اسم سرويس شبانه رو ازش برداشت
آدم ديونه نيست كه شب پاشه بره وبگردي يا چت كنه !!!!!
hamid1002
20-05-2010, 06:11
اینم سایتش:
دوست عزیز شرکت صبا فقط 128 رو برای مشترکین خانگی بیشتر نمیده اگر هم نمایندگی به شما اکانت یک مگ یا بالاتر بده تا یه ماه فرصت دارین مدارک مربوط به مشترکین اداری رو به شرکت صبا ارسال کنید در غیر اینصورت سرعت شما برمیگرده به همان 128 و این وسط فقط شما پول بیشتری دادین
amir raya
20-05-2010, 12:51
بله واقعیه و مشکل خاصی هم نمیبینم که تعجب کردین و در ضمن اداری
خب آخه من این سرویسی که الان دارم 83500 شده. اون سرعتش دوبرابره حجم دانلودشم 2 گیگ بیشتره و لی فقط 500 تومن گرونتره.
میشه بگید از کجا فهمیدید اداریه؟
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
دوست عزیز شرکت صبا فقط 128 رو برای مشترکین خانگی بیشتر نمیده اگر هم نمایندگی به شما اکانت یک مگ یا بالاتر بده تا یه ماه فرصت دارین مدارک مربوط به مشترکین اداری رو به شرکت صبا ارسال کنید در غیر اینصورت سرعت شما برمیگرده به همان 128 و این وسط فقط شما پول بیشتری دادین
من که گفتم. الان سرعت 1 مگ رو از نمایندگی اسپادان توی شهرمون گرفتم. خونگی هم هست.
Electronic-Arts
20-05-2010, 13:19
خب آخه من این سرویسی که الان دارم 83500 شده. اون سرعتش دوبرابره حجم دانلودشم 2 گیگ بیشتره و لی فقط 500 تومن گرونتره.
میشه بگید از کجا فهمیدید اداریه؟
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
من که گفتم. الان سرعت 1 مگ رو از نمایندگی اسپادان توی شهرمون گرفتم. خونگی هم هست.
سرویس های 1 مگ به بالا اداری هستند
PrinceofHacking
20-05-2010, 14:03
آقا سرعتا همچنان افتضاحه ...
ولی این سیاست صبا هست ... یعنی یه چند وقت سرعت میاره پایین دوباره یه چند ماه سرعتارو زیاد میکنه تا مشتری جذب کنه مطمئن باشید
آخه این چه سرعتیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ehsan PCbase
20-05-2010, 14:47
من امروز adslم وصل شده ... اول از همه اين تست SpeedTest :
سرعت لود صفحات و دانلود خيلي خوبه ولي چرا انقدر زياد از حجم كم مي كنه ؟؟ رفتم سايت اسپيد تست سه مگ كم شد !!!
امروز بعد از اينكه وصل شد انتي ويروس نود 32 رو اپديت كردم كه 26 مگ بود و يه نرم افزار 3 مگي دانلود كردم و چند تا سايت هم رفتم ... الان كيلوباست مصرفي رو زده 38150 !!! از ترسم الان رفتم تنظيمات فايرفاكس تيك لود عكس ها رو غيرفعال كردم !
Electronic-Arts
20-05-2010, 15:16
من امروز adslم وصل شده ... اول از همه اين تست SpeedTest :
سرعت لود صفحات و دانلود خيلي خوبه ولي چرا انقدر زياد از حجم كم مي كنه ؟؟ رفتم سايت اسپيد تست سه مگ كم شد !!!
امروز بعد از اينكه وصل شد انتي ويروس نود 32 رو اپديت كردم كه 26 مگ بود و يه نرم افزار 3 مگي دانلود كردم و چند تا سايت هم رفتم ... الان كيلوباست مصرفي رو زده 38150 !!! از ترسم الان رفتم تنظيمات فايرفاكس تيك لود عكس ها رو غيرفعال كردم !
شما به ازای هر دانلود آپلود هم میکنی به خاطر اینه که کم شده
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
ولی این سیاست صبا هست ... یعنی یه چند وقت سرعت میاره پایین دوباره یه چند ماه سرعتارو زیاد میکنه تا مشتری جذب کنه مطمئن باشید
آخه این چه سرعتیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا با سرعت 11 مگابیت داری دانلود میکنی یا چرت زده؟
dvb_hamed
20-05-2010, 16:59
شما downstream تون چنده؟
اين سرعت در ايران بي سابقه هستش:18:
PrinceofHacking
20-05-2010, 18:08
:27: نه بابا سایتش باگه ...
من دارم با سرعت 21 KB/SEC دانلود میکنم :13:
گفتم یه خرده به بچه ها روحیه بدم ...فکر نکنم مدیر کل صبا نت همچین سرعتی داشته باشه :31:
بچه ها با اين mac adress چكار ميشه كرد ؟
من در حال حاضر حتي با لپ تاپم هم نميتونم كانكت شم فقط با كامپيوتر دسكتاپ ميتونم كانكت شم
خيلي اذيت كنندست
نميشه كاريش كرد ؟
Ehsan PCbase
20-05-2010, 22:20
شما به ازای هر دانلود آپلود هم میکنی به خاطر اینه که کم شده
اينطوري كه من هيچ كاري نمي تونم بكنم ... 9 گيگ گرفتم براي 3 ماه ولي صفحه كه باز مي كنم كلي حجم كم مي كنه ... تازه لود عكس ها رو هم غيرفعال كردم !!!
بابا صد رحمت به ديال اپ ... اينجوري من تو روز هيچي نمي تونم دانلود كنم حالا هم معلوم نيست شبانه ش طبق گفته دوستان كه ميگن افتضاحه چي در بياد !!!
انتي ويروسم رو هم اپديت كردم پس نمي تونه كار تروجان باشه ... نرم افزار net limiter رو هم نصب كردم و وقتي نرم افزاري بخواد از اينترنت استفاده كنه اخطار ميده .
شما نرم افزار خوبي نمي شناسيد كه دانلود ها يا اپلودهاي هاي بدون اجازه سيستم رو نشون بده ؟
بچه ها با اين mac adress چكار ميشه كرد ؟
من در حال حاضر حتي با لپ تاپم هم نميتونم كانكت شم فقط با كامپيوتر دسكتاپ ميتونم كانكت شم
خيلي اذيت كنندست
نميشه كاريش كرد ؟
توي سايت صبانت يك فرم هست براي حذف mac adress اون را پر كنيد و ارسال كنيد تا حذف بشه.
behnam_mobile
21-05-2010, 00:17
اينم جواب اون دوستي که مدرک رو کرد!.من مي گم سرعت ها بالا پايين مي شن اما کاملا بستگي به فاصله با مخابرات و تعداد مشترکين مرکزتون داره.من خوشبختانه خيلي از صبا راضيم.سرعت اکانت من براي دانلود 512 هست.اينم مدرک من که مي گم سرعتم تنها چند کيلو بيت تغيير کرده!!
PrinceofHacking
21-05-2010, 00:30
اينم جواب اون دوستي که مدرک رو کرد!.من مي گم سرعت ها بالا پايين مي شن اما کاملا بستگي به فاصله با مخابرات و تعداد مشترکين مرکزتون داره.من خوشبختانه خيلي از صبا راضيم.سرعت اکانت من براي دانلود 512 هست.اينم مدرک من که مي گم سرعتم تنها چند کيلو بيت تغيير کرده!!
خوب آقا برای من سرعتم بیشتر از شما بود تازه من 128 بودم ...
بالای 120 تا دانلود بود
دیگه مخابرات که جاشو عوض نکرده یا توی این مدت کوتاه مشترکین انقدر زیاد نشده که سرعت من 4 برابر کاهش پیدا کنه
David Jones
21-05-2010, 11:54
کسی 64 صبانت داره ؟ سرعت دانلود اکانت 64 با 128 تفاوتی داره ؟ من الان 128 دارم و معمولا دانلودم بین 50 تا 170 متغیره ... البته بعضی وقتا میره زیر 50 بعضی وقتام تا 250 هم میره البته نه اونقد که رو دانلود خیلی تاثیر بذاره .
فقط میخواستم بدونم اگه دانلود 64 با 128 خیلی تفاوت نداره برم 64 بگیرم ، تا یه خورده بیشتر بصرفه .
دوستان نظری ندارن ؟
Ehsan PCbase
21-05-2010, 13:47
کسی 64 صبانت داره ؟ سرعت دانلود اکانت 64 با 128 تفاوتی داره ؟ من الان 128 دارم و معمولا دانلودم بین 50 تا 170 متغیره ... البته بعضی وقتا میره زیر 50 بعضی وقتام تا 250 هم میره البته نه اونقد که رو دانلود خیلی تاثیر بذاره .
فقط میخواستم بدونم اگه دانلود 64 با 128 خیلی تفاوت نداره برم 64 بگیرم ، تا یه خورده بیشتر بصرفه .
دوستان نظری ندارن ؟
صبانت سرويس 64 نداره .
mojtaba-civil
21-05-2010, 14:00
کسی از اهواز صبا نت داره؟ میخوام ازش اشتراک ای دی اس ال بگیرم ولی از کیفیتش تو اهواز خیلی مطمئن نیستم.
صبانت برای استفاده خونگی بالاتر از 128 میده؟
تو سایت یکی از آی اس پی ها خوندم که به دانشجوها و استید دانشگاه و غیره سرعت بالاتر از 128 میدن، صبانت هم همچین کاری میکنه یا فقط به ادارات میده؟
برای کارم 128 جواب نمیده.
David Jones
21-05-2010, 14:11
صبانت سرويس 64 نداره .
اینجا رو یه نیگا بنداز : سرویس های اقتصادی
mojtaba-civil
21-05-2010, 14:15
اگه کسی از گلستان هست لطفا بگه از چه شرکتی ای دی اس ال گرفته وراضی هست یا نه.
S A M S U N G
21-05-2010, 14:53
ضمنا تا آخر شهريور هم محدوديت سرعت اينترنت حذف خواهد شد.البته هنوز در حد حرفه اما ايندفعه حرفشون جديه!!!اميدوارم عملي هم بشه.
وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت کافی است
Electronic-Arts
21-05-2010, 18:06
وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت کافی است
وقتی یه ......(توی نقطه چین ها فحش خیلی بد بذارید:31:) که هیچی از اینترنت نمیفهمه شده رئیس دیگه انتظاری بالاتر از نداشته باشین یکی نیست بگه اصلا از اینترنت چی میدونی
خوب خلاصه میگم من چند ماهیه که اکثر اوقات برای اتصال به نت به مشکل بر میخورم .متن پیام
link to broadband conneciton failed.reconnect pending
باید این پروسه زدن کانکت به صورت دستی رو چند بار ادامه بدم تا وصل بشم
هر چی هم پیگیری میکنم یا سر در نمیارن یا نمیخوان مشکلو حل کنند
نهایت حرفشون اینه که منطقه شما مشکل داره و ما پیگیریم
فقط من موندم این چه مشکلیه که بعد چند ماه نتونستند حلش کنند
کسانی که adsl دارن ممنون میشم تست کنن ببینن هنگام وصل شدن با dial up (مودم) سرعتشون مثل قبل هست یا نه
بعد از مدتها اومدم با dial up وصل بشم سرعت اتصال از 52 رسیده به 31 !!!!!! برای شما هم اینطوریه و مشکل من از کجاست
آره براي من مثل قبله شايدم بيشتر. اين تفاوتها بيشتر به ispهاي مختلف مربوطه.
Amir Yousof
21-05-2010, 22:42
دوستان میشه بهم بگین که شبانه صبانت از ساعت چند تا چنده ؟
mojtaba-civil
21-05-2010, 22:51
اگه کسی از گلستان هست لطفا بگه از چه شرکتی ای دی اس ال گرفته وراضی هست یا نه.
ببخشید... این پست رو تو یه تاپیک دیگه خواستم بگذارم که به خاطر باز بودن چند صفحه اشتباهی اینور گذاشتم.:31:
David Jones
21-05-2010, 23:35
3 نیمه شب تا 7 صبح ولی اصلا بدرد نمیخوره ! از دایل آپم بدتره ، بعضی شبام که حتی پیج هم باز نمیکنه:2:
دوستان میشه بهم بگین که شبانه صبانت از ساعت چند تا چنده ؟
ساعت 3 تا 7 ولی 6:45 اگه دیسکانکنت بشی تا 7:45 می تونی استفاده کنی
3 نیمه شب تا 7 صبح ولی اصلا بدرد نمیخوره ! از دایل آپم بدتره ، بعضی شبام که حتی پیج هم باز نمیکنه:2:
بستگی داره تو چه منطقه ای باشی
ولی یه موردی رو به شما و همه دوستان پیشنهاد می کنم برای اکانت شبانه استفاده کنید
1- حتما 4 فایل رو همزمان بذارید دانلود بشه (وقتی 1 فایل دانلود کنید سرعت پایینه)
2-وقتی 4 فایل همزمان دانلود میشه ،اگر وب گردی هم کنید سرعت خوبه
این دو مورد فقط برای اینترنت شبانه ( 3 تا 7:45 ) مناسبه
ساعت 3 تا 7 ولی 6:45 اگه دیسکانکنت بشی تا 7:45 می تونی استفاده کنی
بستگی داره تو چه منطقه ای باشی
ولی یه موردی رو به شما و همه دوستان پیشنهاد می کنم برای اکانت شبانه استفاده کنید
1- حتما 4 فایل رو همزمان بذارید دانلود بشه (وقتی 1 فایل دانلود کنید سرعت پایینه)
2-وقتی 4 فایل همزمان دانلود میشه ،اگر وب گردی هم کنید سرعت خوبه
این دو مورد فقط برای اینترنت شبانه ( 3 تا 7:45 ) مناسبه
سرعت شبانه من مثل روزانه خوبه حدود 60 هست يعني اگر 4 تا فايل براي دانلود بزاريم از اين هم بيشتر ميشه؟ منظورتون از 4 تا فايل، 4 تا فايل جداست يا همون تعداد ارتباطهاي idm را بزاريم روي 4 يا بيشتر كافي هست.
سرعت شبانه من مثل روزانه خوبه حدود 60 هست يعني اگر 4 تا فايل براي دانلود بزاريم از اين هم بيشتر ميشه؟ منظورتون از 4 تا فايل، 4 تا فايل جداست يا همون تعداد ارتباطهاي idm را بزاريم روي 4 يا بيشتر كافي هست.
4 تا فایل جدا و همزمان
سرعت دانلود اکانت شبانه من با این روش بین 110-130 متغیره (شکل زیر)
Ehsan PCbase
22-05-2010, 09:46
ويرايش شد .../
dvb_hamed
22-05-2010, 12:45
4 تا فایل جدا و همزمان
ميشه بفرماييد ساكن كدام منطقه تهران هستين؟و آيا در طول ايت مدتي كه از صبا سرويس گرفتين همين سرعت رو مي داد در شب؟
scorpion818
22-05-2010, 16:15
4 تا فایل جدا و همزمان
این سرعت رو این 3-2 هفته اخیر هم داشتی؟ برای من تا 3-2 هفته پیش از 80 پایین نمی اومد اما الان در حد 3KB per second (حتی کمتر) شده.
David Jones
22-05-2010, 20:45
تشکر هم کردیم که بدونی بچه های پی سی تا ندارن ! :10:
امشب رو که نمیتونم بیدار باشم ، ولی فردا پس فردایی ، هفته ای ، ماهی ، سال دیگری اگر عمر بود باقی !
ميشه بفرماييد ساكن كدام منطقه تهران هستين؟و آيا در طول ايت مدتي كه از صبا سرويس گرفتين همين سرعت رو مي داد در شب؟
والا من 3 ساله صبانت دارم ، اکثر مواقع سرعت شبانه خوب بوده ولی بعضی اوقات هم سرعت پایین بوده این صبانت کلا مدلش همین طوریه ، دوره ای سرعت رو تو مناطق مختلف کم و زیاد میکنه (شبانه) ،البته اوایل که کاربر زیاد نداشت اینطوری نبود
این سرعت رو این 3-2 هفته اخیر هم داشتی؟ برای من تا 3-2 هفته پیش از 80 پایین نمی اومد اما الان در حد 3KB per second (حتی کمتر) شده.
بله فعلا که خوبه
برای منم چند وقت پیش (حدودا 3 ماه پیش) سرعت شبانه افتضاح شده بود
alpha007
22-05-2010, 22:40
این صبانت اوضاش چظوریه؟
منظورم سرعت دانلود و ثابت موندن اون تو ساعات مختلف شبانه روزه
و اینکه فقط و فقط میشه 3 ماهه شارژ کرد؟ اصلا راهی برای 1 ماهه شارژ کردن نداره؟
آخه ریختن 80-90 تومان یه دفعه واقعا زور داره
PrinceofHacking
22-05-2010, 23:18
3 ماهش 40 تومان هست ......
البته 128
که الان مفت نمیارزه ...
ولی تا چند وقت دیگه نظرم من اینکه که درست میشه (یعنی همیشه اینجوری بوده)
من ساكن غرب تهران هستم مركز مخابرات كاشاني و البته هنوز يك هفته از شروع سرويسم هم نميگذره. تو اين سه چهار شبي كه استفاده كردم هميشه همين طور بوده.
دوستان من با شبانه 4تا فایل همزمان گذاشتم ولی سرعت توفیری نکرد .....
Ehsan PCbase
23-05-2010, 08:15
سرعت شبانه افتضاحه ... سرعت دانلودش از 25 بالاتر نميره و يه وقتايي كلاً صفر ميشه !
این صبانت اوضاش چظوریه؟
منظورم سرعت دانلود و ثابت موندن اون تو ساعات مختلف شبانه روزه
و اینکه فقط و فقط میشه 3 ماهه شارژ کرد؟ اصلا راهی برای 1 ماهه شارژ کردن نداره؟
آخه ریختن 80-90 تومان یه دفعه واقعا زور داره
سرعت روزانه تو اکثر مناطق بالاست
از ساعت 3 شب تا 7:45 که رایگان هستش تو بعضی از مناظق خوب ، بعضی از مناظق بد ، البته به صورت دوره ای تو مناطق مختلف کم و زیاد میشه مثلا الان تو منطقه ی ما خوبه تو منطقه بعضی از دوستان پایینه ولی چند وقت پیش تو منطقه ی ما پایین بود ولی برای بعضی ها تو مناطق دیگه بالا بود
نه یکماهه دیگه نمیشه گرفت
3 ماهه ==>128==>9 گیگ ==>39210
3ماهه==>128==>15 گیگ==>54315
بقیه قیمت ها رو هم از
ببینید
alpha007
23-05-2010, 09:34
سرعت روزانه تو اکثر مناطق بالاست
از ساعت 3 شب تا 7:45 که رایگان هستش تو بعضی از مناظق خوب ، بعضی از مناظق بد ، البته به صورت دوره ای تو مناطق مختلف کم و زیاد میشه مثلا الان تو منطقه ی ما خوبه تو منطقه بعضی از دوستان پایینه ولی چند وقت پیش تو منطقه ی ما پایین بود ولی برای بعضی ها تو مناطق دیگه بالا بود
نه یکماهه دیگه نمیشه گرفت
3 ماهه ==>128==>9 گیگ ==>39210
3ماهه==>128==>15 گیگ==>54315
بقیه قسمت ها رو هم از
ببینید
این لینکی که دادید رو دیدم
صبا فقط 128 سرویس میده نه؟
این لینکی که دادید رو دیدم
صبا فقط 128 سرویس میده نه؟
بله 128 میده ولی 1MB هستش
شما اگه می خوای بگیری همون 128 رو بگیر وقتی وصل بشی 1MB هستش
t2download
23-05-2010, 21:54
من adsl از شرکت صبا نت تهران دارم و نمایندگی اهواز شرکت شرکت فارا هست .
و هم سرعت خوبه و هم هزینه من 128 گرفتم سه ماهه با 5 گیگ دانلود و سرعت دانلود صبح تا 50...و شب و ظهر 5 تا 15
و قطعی نداره :11:
سلام صبا نت با مودم aztech هم سازگاره؟
Ehsan PCbase
24-05-2010, 06:23
سلام
من از ساعت 3 كامپيوتر رو روشن گذاشتم واسه دانلود ولي از بس سرعت خراب بود كه هيچي دانلود نكرد ولي بعد از ساعت 7 سرعت رفت فضا !!! و 8 دقيقه بعد قطع شد . تو تاپيك "آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن" نوشته كه اگر تنظيم كنيم طوري كه ساعت 6:40 دقيقه ديس كانكت شه مي تونيم تا ساعت 7:45 دقيقه دانلود داشته باشيم . من اين كار رو كردم ولي چرا نشد ؟
t2download
24-05-2010, 07:51
این مودم ها رو ساپورت می کنه و بستگی داره شرکت نمایندگیش تو شهر شما چی بگه و من مودم netgear دارم که تو لیست این مودم ها نیست ولی خوب جواب میده
با توجه به وجود مودم های بی کیفیت در بازار و مشکلات بوجود آمده برای کاربران محترم و در راستای حفاظت از حقوق مشترکین بدینوسیله به اطلاع می رساند شرکت تنها امکان پشتیبانی از مودمهای مورد تایید کارشناسان فنی شرکت را دارا می باشد و در صورت استفاده از مودم های متفرقه شرکت قادر به پشتیبانی سرویس های خود نمی باشد.لذا از تمام مشترکین خواهشمندیم از لیست مودم های قابل پشتیبانی شرکت برای خریداری استفاده نمایید .
لیست مودم های قابل پشتیبانی شرکت :
1- Huawei MT800 – MT822
2- Huawei Wireless
3- Asus Am 602
4- Dlink 2640 – 2520
5- Fast Link
6- Linksys
7- Broadcom
8- ZTE
9- Symphony
10- Planet
و هزینه ماهیانه 128 ------- 9000 هست:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.