مشاهده نسخه کامل
: سرويس ADSL صبانت
S A M S U N G
18-06-2010, 17:57
صبا کلا قطعه .
گفتم که :دی
مخلصیم .
از ظهر تا الان اینترنتم قطع بود ... این صبانت باید بره تو سطل زباله با این عملکردش ...
سرعت که پایین
قیمت که بالا
حالا جدیدا قطع هم میشه تند تند ... جای تاسفه
PrinceofHacking
18-06-2010, 19:21
درسته همین الان وصل شد
david071
18-06-2010, 19:36
چرا سرعت درست نشده
من گفتم شاید بعد از این قعطی درست بشه
من هفته پیش زنگ زدم پشتیبانی گفتم که دو هفتس سرعت نصف شده گفت تا چند روز دیگه درست میشه
کی میخاد درست بشه
باید یک کاری کرد اینجوری نمیشه.
David Jones
18-06-2010, 21:01
همین الان وصل شدم ...
چرا به من فحش میدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید یقه مخابرات رو بگیرید . منم سرعتم 1 ماهه شده 32 .
مخلصیم .
دفه ی آخرت باشه خبر بد رو بی مقدمه میگی ، شاید یکی قلبش ضعیف باشه ، تازه میخواستیم یکم با این سرعت حال کنیم... اگه خبرت درست باشه باید همه دانلودامو بذارم پر بشه ، والا معلوم نیست با سرعت 32 این همه دانلود رو چند ساله پر کرد .
از ظهر تا حالا قطع بود... همین 20 دقیقه پیش وصل شد.......!!!
hamijoon
18-06-2010, 23:09
وای وای سرعت افتضاح خدااااااا
تا قبل همین خرابیه امروز سرعت دانلودم 130 بود الان بالایه 45 نمیره :41:
alpha007
از ظهر تا حالا قطع بود... همین 20 دقیقه پیش وصل شد.......!!!
سرعتت چطوره؟
alpha007
وای وای سرعت افتضاح خدااااااا
تا قبل همین خرابیه امروز سرعت دانلودم 130 بود الان بالایه 45 نمیره :41:
کدوم سرویس رو داری؟
hamijoon
18-06-2010, 23:12
همون 128 برنز ... 3 ماهه 15 گیگ
alpha007
18-06-2010, 23:15
همون 128 برنز ... 3 ماهه 15 گیگ
احتمالا سر همین بحث کم کردن سرعتها و برگردوندن به مقدار واقعی، صبا یه کارهایی کرده
t2download
19-06-2010, 03:04
من رازت رو نفهمیدم پس چه طوری من نمیتونم بیش تر از 600 تا دانلود کنم؟
اين شركت با فريب عضو و مشتري ميگيره 1 هفته اول سرعت خوبه الان من 40 مگ دانلود كنم 80 مگ كم ميكنه
شار ز
1 ساعت وب گردي 39 مگ كم ميشه
و شبانه به اسطلاح رايگان هست 3 شب تا 7 صبح سرعت دانلود 1 يا 2 و 0
واسه اين شركت متآسفم از ما سو استفاده كرد.
---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------
اين شركت با فريب عضو و مشتري ميگيره 1 هفته اول سرعت خوبه الان من 40 مگ دانلود كنم 80 مگ كم ميكنه
شار ز
سرعتت چطوره؟
سرعت روزانه دیشب خراب بود و پینگم کمی رفته بود بالا ولی امروز صبح درست شده و سرعت همون قبلیه و 100-120 ـه... ولی دیشب شبانه واقعاً افتضاح بود... تا پریشب با یکم زور، سرعت دائماً روی 915Kbps جلو میرفت ولی دیشب هر چقدر کشتم و زور زدم دیگه نهایتش این بود که یه لحظه میرفت 900Kbps و در کل حدود 700-800 میچرخید (با کلی زور).....
عکس زیر رو ببینید و از حداکثر سرعت سمت چپ (که البته 300 تا ازش کم کنید!) و سرعت فعلی پایین سمت چپ و نوسانات زیاد سرعت همه چی معلومه... البته بعد ساعت 7 بدون نوسان با 915Kbps حدود 100 تا دانلود میشد و خیلی خوب بود... (اون تیکه که صفر شده ریکانکته) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبای قبلی در این حد بود... :
شار ز
دوست عزیز، من خودم بیش از 2 ساله یوزر صبانتم و درسته کیفیت شبانه ـش پایینه و باید دانلود از سایتای مزخرفی مثل رپیدشیر که لینک مستقیم و پرسرعت بهتون نمیدن (البته اگه پریمیوم نباشید) رو بیخیال شد ولی در مورد حجم، تا حالا حتی 1 مگابایتم زیاد از حجمم کم نشده...
شما میتونید به کمک برنامه هایی مثل DUMeter ، مصرف اینترنتتون رو کنترل کنید و اگرم از طریق شبکه وایرلس وصل میشید، شبکه ـتون رو امن کنید تا دیگران احیاناً سوءاستفاده نکنن...
:46:
Contractor
19-06-2010, 09:21
مرورگر خیلی اینجا نقش داره.از اپرا استفاده کنی همچی اوکی هستش
فایرفاکس در چند پله ی پایینتر و IE که دیگه هیچی
t2download
19-06-2010, 12:00
كمكم كنيد چه كنم
ماه اول 3 ماهه گرفتم با 2 گيگ دانلود 20 روز اول شار تمام شد و الان 1 ماهه 3 گيگ دارم و 1 گيگ دانلود كمتر كردم ولي زده 2 گيگ شارز رفته و تو 10 روز دوستان كمك من تو سايت هاي خارجي موبايل و عكس هم زياد هستم و مرورگرم فايرفاكس هست كمكم كنيد :41:
hamijoon
19-06-2010, 12:10
بچه ایــنو نیگاه کنین ...
قبلا
امروز
خـــــــدا بهم صبر بده :41:
t2download
19-06-2010, 12:22
قبلا
امروز
برنامه اي كه بالا بود نصب كردم تو 2 دقيقه وب گردي از من 10 مگابايت شارز كم كرد اي خدا ؟
كمكم كنيد چه كنم
ماه اول 3 ماهه گرفتم با 2 گيگ دانلود 20 روز اول شار تمام شد و الان 1 ماهه 3 گيگ دارم و 1 گيگ دانلود كمتر كردم ولي زده 2 گيگ شارز رفته و تو 10 روز دوستان كمك من تو سايت هاي خارجي موبايل و عكس هم زياد هستم و مرورگرم فايرفاكس هست كمكم كنيد :41:
خوب اول اینکه خوب هر عکس و هر سایتی که میبینیدم از حجمتون کم میکنن... هر عکس بین 10 تا 100 - 500 کیلیوبایت معمولاً حجم داره (حالا بعضاً کمتر یا بیشتر)...
در فایرفاکس به این مسیر برید Tools > Options > Advanced > Network و حجم Offline Storage رو افزایش بدید (بسته به قدرت سخت افزاری کامپیوترتون میتونید تا 400-500 مگابایتم تعیینش کنید) اینطوری حجم بسیار بیشتری از چیزایی که میبینید cache شده و دفعه بعدی که میبینیدشون به جای دوباره بود شدن، از کش به شما نمایش داده میشن... در حالت عادی این حجم خیلی کم در نظر گرفته شده و در نتیجه فایلای زیادی کش نمیشن و هی فایلای قبلی پاک شده و فایلای جدید جایگزین میشن...
همچنین میتونید از مرورگر بهتر یعنی مرورگر Opera استفاده کنید... در Opera این قسمت رو میتونید از Ctrl+F12 > Advanced > History > Disk Cache بهش دسترسی پیدا کنید و حجم کش رو افزایش بدید...
البته با افزایش حجم کش، مرورگر حجم بیشتری از هاردتون و منابع سیستمی (CPU, RAM) رو اشغال میکنه...
همچنین آیا از مودم یا روتر وایرلس (بی سیم) برای اتصال به مودم/اینترنت استفاده میکنید...؟ اگه آره، آیا از پروتوکل های امنیتی مناسب استفاده میکنید...؟
برنامه اي كه بالا بود نصب كردم تو 2 دقيقه وب گردي از من 10 مگابايت شارز كم كرد اي خدا ؟
کدوم برنامه...؟ DUMeter...؟ خوب دانلودش کردید بعد نصب کردید دیگه 10 مگ مال اونه...
از DUMeter استفاده کنید و ببینید چقدر مصرف کردید (روی آیکون برنامه راست کلیک کنید Totals and reports) و اگه بیشتر از مقداری که مصرف کردید کم میشه با پشتیبانی صبانت تماس بگیرید...
قبلا
امروز
با توجه به اینکه صبانت پهنای باندش رو از ترکیه تأمین میکنه (به خاطر همینه وقتی لنگرا گیر میکنن!!! صبانت کمتر خراب میشه) پیشنهاد میشه از سرورهای Bursa و Eskisehir در غرب ترکیه برای تست صبانت استفاده کنید... پیشنهاد SpeedTest.net که میگه از باکو استفاده کنید به قول بروبچ چیزشری بیش نیست و به دلیل نبود جاذبه برای افزایش دقت، SpeedTest اهمیت خاصی به کاربران ایرانی نمیده و سرور پیشنهادیش اشتباهه...
Contractor
19-06-2010, 13:27
نشون میده سرعت منم نفص شده قبلاً 1.7Mbps بودا!!!
ولی بازم خدارا شکر
هنوز شش هفت برابر استانداردشونه!!!
t2download
19-06-2010, 17:19
خوب اول اینکه خوب هر عکس و هر سایتی که میبینیدم از حجمتون کم میکنن... هر عکس بین 10 تا 100 - 500 کیلیوبایت معمولاً حجم داره (حالا بعضاً کمتر یا بیشتر)...
در فایرفاکس به این مسیر برید Tools > Options > Advanced > Network و حجم Offline Storage رو افزایش بدید (بسته به قدرت سخت افزاری کامپیوترتون میتونید تا 400-500 مگابایتم تعیینش کنید) اینطوری حجم بسیار بیشتری از چیزایی که میبینید cache شده و دفعه بعدی که میبینیدشون به جای دوباره بود شدن، از کش به شما نمایش داده میشن... در حالت عادی این حجم خیلی کم در نظر گرفته شده و در نتیجه فایلای زیادی کش نمیشن و هی فایلای قبلی پاک شده و فایلای جدید جایگزین میشن...
همچنین میتونید از مرورگر بهتر یعنی مرورگر Opera استفاده کنید... در Opera این قسمت رو میتونید از Ctrl+F12 > Advanced > History > Disk Cache بهش دسترسی پیدا کنید و حجم کش رو افزایش بدید...
البته با افزایش حجم کش، مرورگر حجم بیشتری از هاردتون و منابع سیستمی (CPU, RAM) رو اشغال میکنه...
همچنین آیا از مودم یا روتر وایرلس (بی سیم) برای اتصال به مودم/اینترنت استفاده میکنید...؟ اگه آره، آیا از پروتوکل های امنیتی مناسب استفاده میکنید...؟
کدوم برنامه...؟ DUMeter...؟ خوب دانلودش کردید بعد نصب کردید دیگه 10 مگ مال اونه...
از DUMeter استفاده کنید و ببینید چقدر مصرف کردید (روی آیکون برنامه راست کلیک کنید Totals and reports) و اگه بیشتر از مقداری که مصرف کردید کم میشه با پشتیبانی صبانت تماس بگیرید...
با توجه به اینکه صبانت پهنای باندش رو از ترکیه تأمین میکنه (به خاطر همینه وقتی لنگرا گیر میکنن!!! صبانت کمتر خراب میشه) پیشنهاد میشه از سرورهای Bursa و Eskisehir در غرب ترکیه برای تست صبانت استفاده کنید... پیشنهاد SpeedTest.net که میگه از باکو استفاده کنید به قول بروبچ چیزشری بیش نیست و به دلیل نبود جاذبه برای افزایش دقت، SpeedTest اهمیت خاصی به کاربران ایرانی نمیده و سرور پیشنهادیش اشتباهه...
با تشکر نه عزیز به غیر برنامه حسب کردم و مودم من NETGEAR هست و الان 10 مین هست اینجا هستم و نرم افزار مزکور میگه شارژم 14 مگایایت کم شده و با مرورگر اپرا هستم ممنون واسه کمک شما فداتون بشم چی کنم .
و از پروتوکل چی ؟:10:
hamedheidary
19-06-2010, 17:49
اینم تست ما از سرور ترکیه:41:
ولی با سرور باکو بهتر جواب داد
و از پروتوکل چی ؟:10:
اگه از مودم یا روتر وایرلس استفاده نمیکنید یا اینکه استفاده میکنید ولی از داخل مودم به اینترنت وصل نیستید و از توی ویندوز با کانکشن به اینترنت وصل میشید، نیازی به استفاده از رمزنگاری اتصال وایرلس نیست... البته برای امنیت کلی شبکه ـتون بهتره...
masoudtr
19-06-2010, 23:32
من امروز همش برای اتصال مشکل داشتم و همش قطع میشد کسی دیگر هم مشکل داره؟
آره منم مشکل قطعی از دیروز دارم نمیدونم کی میخواد به ثبات برسه اعصاب خورد کن شده دیگه
sunrise_withu
20-06-2010, 01:38
سلام دوستان صبانتی کسی از تبریز صبانت داره؟ لطفا با ذکر مرکز مخابراتی سرعت دانلود رایگان شبانش را ذکر کنه ممنونم:20:
David Jones
20-06-2010, 07:50
حدود یه هفته است که واسه منم همینجوری میشه ، یا اصلا وصل نمیشه ، یا ارور یوزر پس میده یا وقتی وصل میشه رسیو رو صفره ، یا خیلی کنده یا دی سی میشه ، مطمئنم صبا داره یه شیطنتایی میکنه ...:41:
meto_895
20-06-2010, 11:15
سلام
من شنيدم
صبانت قطعي داره.
درسته؟
من از شاتل گرفتم...
به نظرتون كدوم بهتره؟
t2download
20-06-2010, 15:08
شار ز
صبانت
فکر کنم جدی جدی سرعت ها اومده پایین!!!!!!
S A M S U N G
20-06-2010, 15:27
من هم سرویسم رو تخلیه کردم . دارم میرم دیش بگیریم :دی
مرگ بر صبانت :دی
مخلصیم .
چیز عجیبی که در مورد صبا نت هست اینه که سرعت یک سرویس مشابه در مراکز مخابراتی مختلف با هم اختلاف زیادی داره
سرویس من 128 در شهر مشهد تا 220 سرعت دانلودم میره و همین سرویس تو مراکز مخابراتی دیگه مشهد بیشتر از 30-40 نمیره
دوستانی که میخوان از این شرکت سرویس بگیرن به سرعتهای این جا گفته میشه توجه نکنند چون سرعت همه جا یکی نیست حالا دلیلش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان یک سوال
من سرویسه 128 با 9 گیگ خریدم حالا میخوام بپرسم این 9 گیگ برای سه ماهه یعنی میشه همش رو ماه آخر استفاده کرد یا هر 3 گیگ مختص یک ماه است و در صورت عدم استفاده میپره
؟؟؟؟
vitamin2002
20-06-2010, 18:56
می تونی 9 گیگ را نگه داری روز های آخر مصرف کنی مهم نیست کی استفاده کنی
چندی پیش شکایتی علیه صبا در یکی از سازمانها مطرح کردم که هنوز ادامه داره . کارشناس مخابرات که آمده بود توضیح میداد شرکتهای adsl طبق مجوز میتونند یک سرویس 128 رو به 10 نفر به اشتراک بزارن. یعنی حداقل سرعت برای یه کاربر باید 12.8 kb باشه. و کمتر از اون تخلفه. حالا اینکه چه کسی این مجوز رو داده و بر چه اساسی بوده دارم پیگیری میکنم. نامبرده میگفت از شگردهای شرکتها برای فروش بیشتر اینه که در سرویس روزانه سرعت رو بالا میبرن. و در سرویس شبانه ( چون تعهدی ندارن ) سرعت رو پایین میآرند. سرعت روزانه در بسیاری از مواقع برای من 230 هست یعنی بیش از سرعت مجاز (128) . ولی سرعت شبانه در حد دیالآپ!
خبرهای تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد !!!
چیز عجیبی که در مورد صبا نت هست اینه که سرعت یک سرویس مشابه در مراکز مخابراتی مختلف با هم اختلاف زیادی داره
سرویس من 128 در شهر مشهد تا 220 سرعت دانلودم میره و همین سرویس تو مراکز مخابراتی دیگه مشهد بیشتر از 30-40 نمیره
دوستانی که میخوان از این شرکت سرویس بگیرن به سرعتهای این جا گفته میشه توجه نکنند چون سرعت همه جا یکی نیست حالا دلیلش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
مال من در حد دیال آپ هست !
عیب نداره فحش به جون خودشون میخرند
اینجا توی طرقبه هیچ شرکت دیگه ای سرویس نمیداد جز همین
جدیدا شاتل هم آورده من این دفعه تموم شه حجمم همین صورت بمونه این قضیه شبانه جابجا میکنم روی شاتل
چون شما مشهد هستی میپرسم
شنیدم یوزر های شبانه یعنی یوزر پسووردش رو میخوان بردارند و همون یوزر پسوورد روزانه باشه آره ؟
کسی از دوستان خبر داره ؟!
amir_toos
21-06-2010, 11:48
فکر نکنم همچین کار ضایع رو انجام بدن!
amir_toos
21-06-2010, 11:54
راستی من تو مشهد بعضی از روز ها همش ارور 734 میده! زنگ زدم به پشتیبانی میگه از تهرانه! به تهران زنگ زدم میگه مشکل از خودتونه! من که نفهمیدم مشکل از کیه؟!؟!؟!؟
دوستان هم همچین مشکلی رو دارن؟؟؟؟؟
t2download
21-06-2010, 16:49
سلام دوستان یک سوال
من سرویسه 128 با 9 گیگ خریدم حالا میخوام بپرسم این 9 گیگ برای سه ماهه یعنی میشه همش رو ماه آخر استفاده کرد یا هر 3 گیگ مختص یک ماه است و در صورت عدم استفاده میپره
؟؟؟؟
می تونی روز آخر دانلود کنی اما اگه ماند
چون من هم 3 ماهه گرفتم 5 گیگ اما 20 روز اول با 1 گیگ دانلود تمام شد و سرویش قطع شد و الان باز 1 ماهه 3 گیگ گرفتم 10 روز اول با 400 مگ دانلود آخرش هست و متوجه شدم با 40 مگابایت دانلود 80 مگابایت از شارژم کم کردن و الان هم با چک زیاد با نرم افزار مشخص شده هر 10 مینی که تو اینترنت هستم 15 مگابایتی از شارژم کم میکنه من که دیگه صبانت رو ول میکنم کلاه بردار هستن.:19:برنامه DU Meter
t2download
21-06-2010, 17:25
دوستان برای مصرف خانگی هنگام شارژ اینترنتی میتونیم 512 یا 2 مگ رو خریداری کنیم یا نه و اگه بله سرعت 512 رو بهمون میدن و از کجا متوجه میشن ما این سرعت رو داریم .:46:
سلام
مال من در حد دیال آپ هست !
عیب نداره فحش به جون خودشون میخرند
اینجا توی طرقبه هیچ شرکت دیگه ای سرویس نمیداد جز همین
جدیدا شاتل هم آورده من این دفعه تموم شه حجمم همین صورت بمونه این قضیه شبانه جابجا میکنم روی شاتل
چون شما مشهد هستی میپرسم
شنیدم یوزر های شبانه یعنی یوزر پسووردش رو میخوان بردارند و همون یوزر پسوورد روزانه باشه آره ؟
کسی از دوستان خبر داره ؟!
اینکه میخوان یوزر شبانه با اکانت خودمون باشه رو نمیدونم ولی امیدوارم اینطور نشه چون شاتل همین مدلی بود ولی از ساعت یک شب سرعت رو اکانت خودت سرعت وحشتناک میومد پایین
چون من هم 3 ماهه گرفتم 5 گیگ اما 20 روز اول با 1 گیگ دانلود تمام شد و سرویش قطع شد و الان باز 1 ماهه 3 گیگ گرفتم 10 روز اول با 400 مگ دانلود آخرش هست و متوجه شدم با 40 مگابایت دانلود 80 مگابایت از شارژم کم کردن و الان هم با چک زیاد با نرم افزار مشخص شده هر 10 مینی که تو اینترنت هستم 15 مگابایتی از شارژم کم میکنه من که دیگه صبانت رو ول میکنم کلاه بردار هستن.:19:برنامه DU Meter
جون من ؟ :18:
یعنی اگه فقط on باشی و هیچی هم دانلود نکنی باز شارژ کم میکنه ؟
این دیگه چه مدلشه ؟! :13:
vitamin2002
22-06-2010, 10:50
این امکان نداره اصلا :13:
کامپیوتر من 24 ساعته بازه و خودشم همیشه اینترنت هستم با گفته جنابعالی الان باید حجم اینترنت من تموم شده بود چون همیشه قرارداد 1 ساله می بندم الان 1 ماه دیگه تموم می شه که دوباره قرارداد می بندم
شاید اتو آپدیت ویندوزتون فعاله یا اتو آپدیت یک برنامه ای براتون بازه و ...
صبانت هر چی می تونه باشه و طی این 4 سالی که اشتراک صبانتم همه چی دیدم ازش ولی چنین چیزی ندیدم و نخواهم دید
صبانت با ایون عظمت و نمایندگی در سرارسر ایران نمی یاد اسمش را با این کار خراب بکنه چون اگه این کار درست باشه بهش می گن دزد !
S A M S U N G
22-06-2010, 12:47
صبانت هر چی می تونه باشه و طی این 4 سالی که اشتراک صبانتم همه چی دیدم ازش ولی چنین چیزی ندیدم و نخواهم دید
صبانت با ایون عظمت و نمایندگی در سرارسر ایران نمی یاد اسمش را با این کار خراب بکنه چون اگه این کار درست باشه بهش می گن دزد !
شما احیاناً از دوستان صبانتی نیستین ؟ :دی
امکان داره و امکانش هم بالاست . به خاطر همین اومد Mac گذاشت . باز فایده نداره و دزدی زیاد میشه تو این شرکت .
در کل مرگ بر صبانت :دی
مخلصیم .
t2download
22-06-2010, 15:40
این امکان نداره اصلا :13:
کامپیوتر من 24 ساعته بازه و خودشم همیشه اینترنت هستم با گفته جنابعالی الان باید حجم اینترنت من تموم شده بود چون همیشه قرارداد 1 ساله می بندم الان 1 ماه دیگه تموم می شه که دوباره قرارداد می بندم
شاید اتو آپدیت ویندوزتون فعاله یا اتو آپدیت یک برنامه ای براتون بازه و ...
من خودم چک کردم و در اینترنت گردی و در دانلود هم 2 برابر کم میشه شارز این هم بگو حرف های من دروغ هست پس حرف شرکت چی این هم لینک سایت شرکت صبانت و تآیید صحبت من با مدرک و خودم هم چک عملی کردم .
منظور از حجم ترافیکی چیست و آیا ارسال و دریافت که در منوی اتصال نشان داده می شود، همان حجم ترافیکی برای ما محسوب می شود؟ کلیه عواملی که باعث شود در حین کار با اینترنت فایلی بر روی کامپیوتر شما ذخیره شود یا فایلی از کامپیوتر شما فرستاده شود بعنوان حجم ترافیکی محسوب می شود، بعنوان مثال شما یک صفحه اینترنت را باز می کنید که چند کیلوبایت از این سایت بر روی کامپیوتر شما ذخیره می شود که بعنوان حجم ترافیکی محسوب می شود
اگر حجم مصرفی خودمان را استفاده نکنیم آیا می توان آنرا برای ماه بعدی ذخیره کرد؟ خیر، حجم مصرفی شما در انتهای هر ماه صفر خواهد شد ولی در صورتی که سرویس های چند ماهه خریداری کنید ، حجم در آن محدوده تا آخر دوره دخیره می گردد
مصرف رایگان بین چه ساعاتی از روز می باشد؟ استفاده رایگان از سرویس شبانه ما از ساعت 3 الی 7 صبح می باشد و در این بازه زمانی حجم استفاده برای شما محسوب نمی شود نکته قابل توجه این است که نام کاربری و رمز عبور رایگان شبانه متفاوت است username: guest password: ngsnet
بنده معمولاً از اینترنت در حد خانگی استفاده میکنم و حس میکنم مدتی است که حجم اینترنتم سریعتر تمام میشود و این در حالی است که تغییری در استفاده ام نداده ام و فقط عکسهای کم حجم (مثل قبل )دریافت میکنم میخواستم ببینم آیا امکان بروز همچین مشکلی وجود دارد که حجمم زودتر تمام شود ؟ حجم ترافیکی شامل کلیه داده های ارسالی و دریافتی از اینترنت می باشد. پیشنهاد می نماییم در صورتی که تغییری در حجم مصرفی خود نداده اید ، حتما با برنامه های آنتی ویروس ، ضد -- و آنتی تروجان دستگاه خود را بطور کامل چک نمایید زیرا ویروس ها و تروجان ها بصورت نامحسوس میتوانند از اینترنت استفاده نمایند و این در حجم استفاده شما موثر است
در مصرف رایگان شبانه هر یک ساعت یک بار از اینترنت قطع می شوم آیا این مشکل دستگاه من است و یا تنظیمات اینترنت ماورا به این گونه است؟ در تنظیمات نام کاربری رایگان شبانه صبانت ، به دلایل فنی و مدیریتی سیستم کاربران را هر یک ساعت یکبار قطع می نماید و قطع شدن ربطی به مشکلات دستگاه کاربران ندارد
:18:
Morteza561
22-06-2010, 19:20
خوب شما یه نیم ساعت کامپیوترت رو Idle کن بعد ببین باز هم کم میشه یا نه. اگه کم شه سه حالت بیشتر نداره:
1- سیستم شما ویروسی هست!
2- یکی از برنامه های موجود روی سیستم شما اقدام به بروزرسانی خود می کند!
3- اکانت ADSL شما -- شده است! (این یکی برای زمانیه که آفلاین باشید و کم شه)
به نظرم اگه بتونی یه بار ویندوزت رو عوض کنی یا با یه سیستم دیگه هم امتحان کنی خیلی عالی میشه.
در ضمن شما میتونید از برنامه های مدیریت اینترنت که لیست برنامه های در حال استفاده از اینترنت رو نشون میدن هم استفاده کنید و متوجه بشید اشکال از کجاست؟
مشکلی بود در خدمتم ....
t2download
22-06-2010, 19:28
خوب شما یه نیم ساعت کامپیوترت رو Idle کن بعد ببین باز هم کم میشه یا نه. اگه کم شه سه حالت بیشتر نداره:
1- سیستم شما ویروسی هست!
2- یکی از برنامه های موجود روی سیستم شما اقدام به بروزرسانی خود می کند!
3- اکانت ADSL شما -- شده است! (این یکی برای زمانیه که آفلاین باشید و کم شه)
به نظرم اگه بتونی یه بار ویندوزت رو عوض کنی یا با یه سیستم دیگه هم امتحان کنی خیلی عالی میشه.
در ضمن شما میتونید از برنامه های مدیریت اینترنت که لیست برنامه های در حال استفاده از اینترنت رو نشون میدن هم استفاده کنید و متوجه بشید اشکال از کجاست؟
مشکلی بود در خدمتم ....
با تشکر Idleچیه
و دوست من تو خود سایت هم نوشته و با تلفن هم با شرکت تماس گرفتم میگه عادیه سایت رو هم باز کنی کم میشه 1 سایت 10...20 مگابایت و دانلود هم 2 برابر کم میشه و ویندوز 6 باری عوض کردم و با برنامه هم چک میکنم خیلی کم میشه مثلآ 1 ساعت تو سایت ها یا همین سایت بگردم تو مایه های 60 مگابایت کم میشه حتی دانلود 40 مگابایت موزیک دانلود کردم چک کردم تو سایت صبانت 80 مگ کم شده بود :18::41::41::41::41::41::41::41:
Contractor
22-06-2010, 21:51
بچه ها راستی راستی یه خبراییه
من یه موقع 2.6گیگ در شب دانلود داشتم دیشب شده 260 مگ
چه کاسه ای زیر نیمکاسشونه اینا
t2download
22-06-2010, 22:24
بچه ها راستی راستی یه خبراییه
من یه موقع 2.6گیگ در شب دانلود داشتم دیشب شده 260 مگ
چه کاسه ای زیر نیمکاسشونه اینا
با چه سرعتی من 128 هستم
مجوز 512 یا بالاتر خانگی میدن یا پارتی میخواد:19:
سرعت شبانه من هم خوب بود ولی 1 هفته هست 50مگ هم دریافت نمیکنم.
کسی نمیدونه تا کی ادامه داره؟
Contractor
23-06-2010, 03:59
نه مثلکه طرف کامنت ما را اینجا دید ترس برش داشت و شیر فلکه ی ما را بازتر کرد و سرعتمان امشب خوب شد
در حال حاضر با سرعت دور و بر 100KBps بعبارتی حدود 800Kbps میدانلوده
تا هفت و خرده ای احتمالاً حدود 1.5 گیگ باید بگیره
شما احیاناً از دوستان صبانتی نیستین ؟ :دی
امکان داره و امکانش هم بالاست . به خاطر همین اومد Mac گذاشت . باز فایده نداره و دزدی زیاد میشه تو این شرکت .
در کل مرگ بر صبانت :دی
مخلصیم .
سلام
سر همین موضوع هفته ی پیش باهاشون دعوا کردم
اومدن با مک آدرس ست کردن هرکی از شبکه و اینا هیچی ندونه خیال کردن هنر کردن
نیومدن حفره های موجود در سرورشون رو بپوشونند و ببینند چجوری توی سرورشون نفوذ شده اومدن با مک آدرس ست کردن
بهشون میگم من الان میخوام با لپ تاپ وصل شم کامپیوترم خراب شده 1 هفته باید بی اینترنت باشم ؟
حذف کنید مک آدرس رو من نمیخوام
بارو حرفی نداشت فقط گفت مسئولیتش پای خودتون
گفتم پای خودم باشه قبول ولی این ضعف شما رو میرسونه
Hamid Reza
23-06-2010, 18:32
سلام
من از شرکت قبلیم اومدم بیرون و الان رفتم صبانت و چند روز دیگه اینترنتم وصل میشه :D
بعضی بهم گفتن از چاله افتادی تو چاه :D
به هر حال چند تا سوال دارم
1.من مودمم usb هست . شرکت قبلی یه سی دی داد با مودم که توش درایور مودم و تنظیمات شرکت بود یعنی اول درایور رو نصب میکردی بعد تنظیمات رو حالا واسه صبانت از کجا بیارم اون تنظیماتش رو؟ فقط درایور رو نصب کنم کافیه؟؟
2.راسته میگن صبانت از حجم میدزده؟ :D
3.اکانت شبانه با اکانت اصلی خودمون فرق داره یا یکیه؟؟
4.یوزرنیم و پسوورد رو خودشون زنگ میزنن میگن؟؟؟ چون تا الان که خبری نشده
5.شبانش از ساعت چند تا چنده؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Morteza561
23-06-2010, 18:47
با تشکر Idleچیه
و دوست من تو خود سایت هم نوشته و با تلفن هم با شرکت تماس گرفتم میگه عادیه سایت رو هم باز کنی کم میشه 1 سایت 10...20 مگابایت و دانلود هم 2 برابر کم میشه و ویندوز 6 باری عوض کردم و با برنامه هم چک میکنم خیلی کم میشه مثلآ 1 ساعت تو سایت ها یا همین سایت بگردم تو مایه های 60 مگابایت کم میشه حتی دانلود 40 مگابایت موزیک دانلود کردم چک کردم تو سایت صبانت 80 مگ کم شده بود :18::41::41::41::41::41::41::41:
به خدا این سومین باره که دارم این متن رو تایپ می کنم. هر دفعه تا میام بفرستم یا برقا میره یا کامپیوتر هنگ میکنه یا ... در هر صورت این دفعه اگر شد که شد وگرنه من دیگه نیستم.
دوست عزیز Idle = بیکار، بیهوده و...
کم شدن ظرفیت با باز کردن صفحات که کاملا طبیعیه.
من فکر می کنم شما با اطلاعات صبانت میگی برای هر صفحه 20 تا 30 مگابایت کم میشه نه؟ اگر اینطوریه که کاملا در اشتباهید. چون صبا همیشه چند وقت (میگم وقت چون نمیدونم دقیقه یا ساعت) عقب تر از RealTime هست. پس شما باید اول روی اون دوتا کامپیوتر روی تسکبار ویندوزتون کلیک کنید بعد یه صفحه باز کنید(یا یه چیزی دانلود کنید) ببینید چقدر اضافه میشه. 2 حالت داره:
1- به اندازه طبیعی کم میشه. که در این صورت شما متهم به تهمت زدن به یک شرکت محترم شدید و یه بنده خدا رو از اون سر کشور چند روزه الاف کردی. مجازاتتون هم اینه که بری بگردی توی پروفایلم 10 تا پست پیدا کنی و روی تشکراشون کلیک کنی!:31:
2- به میزان غیر طبیعی کم میشه که در این صورت شرکت انتقال داده های نداگستر صبا رسما دزد محسوب میشه و شما میتونید با پیگیری از طریق مراجع قضایی قضیه رو حل کنید.:20:
باز هم اگر مشکلی بود در خدمتم ....(به این میگن صبر ایوب:31:)
منم میخام از شاتر بیام سبانوت:31:؟چطوره سرویس شبانش؟
Morteza561
23-06-2010, 18:58
سلام
من از شرکت قبلیم اومدم بیرون و الان رفتم صبانت و چند روز دیگه اینترنتم وصل میشه :D
بعضی بهم گفتن از چاله افتادی تو چاه :D
به هر حال چند تا سوال دارم
1.من مودمم usb هست . شرکت قبلی یه سی دی داد با مودم که توش درایور مودم و تنظیمات شرکت بود یعنی اول درایور رو نصب میکردی بعد تنظیمات رو حالا واسه صبانت از کجا بیارم اون تنظیماتش رو؟ فقط درایور رو نصب کنم کافیه؟؟
2.راسته میگن صبانت از حجم میدزده؟ :D
3.اکانت شبانه با اکانت اصلی خودمون فرق داره یا یکیه؟؟
4.یوزرنیم و پسوورد رو خودشون زنگ میزنن میگن؟؟؟ چون تا الان که خبری نشده
5.شبانش از ساعت چند تا چنده؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
1- نمیدونم :31:
2- دروغ محضه! لا اقل تا الان که اثبات نشده.
3- نخیر فرق داره. شبانه: UserName: Guest Pass: ngsnet
4- username که شماره تلفن خوتونه بدون صفر اولش مثلا: 2155489632 پسورد هم که خودتون موقع تکمیل فرم نوشتید همونه.
5- شبانه از ساعت 3 تا 7 هست که اگه 6:45 دیسکانکت کنی دوباره وصل بشی تا 7:45 رایگانه.
مشکلی بود در خدمتم ....
Morteza561
23-06-2010, 19:26
منم میخام از شاتر بیام سبانوت:31:؟چطوره سرویس شبانش؟
ای بدک نیست. اما منطقه به منطقه زمین تا زیر زمین فرق داره :31:
Hamid Reza
23-06-2010, 22:06
سلام
4- username که شماره تلفن خوتونه بدون صفر اولش مثلا: 2155489632 پسورد هم که خودتون موقع تکمیل فرم نوشتید همونه.
5- شبانه از ساعت 3 تا 7 هست که اگه 6:45 دیسکانکت کنی دوباره وصل بشی تا 7:45 رایگانه.
مشکلی بود در خدمتم ....
سلام
ممنون
من فرمی پر نکردم:13:
زنگ زدم و بعد گفت تمام مدارک رو فکس کن
منم فکس کردم بعد زنگ زد گفت مدارکتون کامل بود دست شما درد نکنه یه هفته دیگه وصل میشه:13:
حالا چیکار کنم؟؟
نه فرم پر کردم نه امضا نه هیچی
radikal021
23-06-2010, 22:59
سلام بچه ها من مودمم dsl -200 دی لینکه می خواستم ببینم من باید vpi , vci رو برای صبا چند بذارم؟
و بقیه تنظیماتش هم باید چه بگذارم؟
ممنون می شم اگه جوابمو بدید!!!!!!!!
:25::25::25::25::25:
مرگ بر این صبانت لعنتی پول پرست !!!
سرعت دانلودم اومده زیر 5 !!!
زنگ زدم ، میگم چرا این طوریه ؟ میگه شما به اندازه پولی که دارید میدید بهتون سرویس داده میشه !!! آخه سرویس 256 باید 5 کیلوبیت دانلود داشته باشه ؟؟!! دایال آپ هم بیشتر از اینه !
شرم نمیکنن ، لا اقل نمیگن موقتیه ، درست میشه ، میگن سرعتش همینه !
من که این سری تموم شد میرم سراغ یه شرکت دیگه ، دلمون خوش بود منطقه امون سرعتش بالاست ، انصافا هم قبلا بد نبود ، من از سرور های قوی تا 400 تا هم دانلود داشتم . ولی ظاهرا گذشته دیگه اون زمانا !!
Morteza561
24-06-2010, 09:55
سلام
ممنون
من فرمی پر نکردم:13:
زنگ زدم و بعد گفت تمام مدارک رو فکس کن
منم فکس کردم بعد زنگ زد گفت مدارکتون کامل بود دست شما درد نکنه یه هفته دیگه وصل میشه:13:
حالا چیکار کنم؟؟
نه فرم پر کردم نه امضا نه هیچی
NP
عرض کردم username که شماره تلفن خوتونه بدون صفر اولش مثلا: 2155489632 پسوردتون هم اگه مثل قدیم باشه دورقم اول و دو رقم آخر هست مثلا 5532
مشکلی بود در خدمتم ....
Hadijooon
24-06-2010, 09:56
سلام بچه ها من مودمم dsl -200 دی لینکه می خواستم ببینم من باید vpi , vci رو برای صبا چند بذارم؟
:25::25::25::25::25:
quick start داره.برو تو اون قسمت خیلی راحت انجام میشه
vpi=0
vci=35
encapsulation = (گزینه ی دوم )
modulation=multimode
Hamid Reza
24-06-2010, 12:17
سلام
یعنی کسی تو صبانت از مودم USB استفاده نمیکنه؟؟
چطور باید تنظیم کرد مودمای USB رو
مدل مودم من Corecess 3112UG هست
چطوری اینو با صبانت مچ کنم؟؟
امروز اینترنتم وصل شد ولی مودم هر 1 دقیقه یه بار چراغ ADSL اش چشمک میزنه بعد ثابت میشه یعنی هر دفعع فقط یه دقیقه وقت دارم به اینترنت وصل بشم بعد دوباره شروع میکنه به چشمک زدن و باز یه دقیقه ثابته باز چشمک میزنه
چیکار باید بکنم؟؟
خواهشا راهنمایی کنید
منتظرم
ای بدک نیست. اما منطقه به منطقه زمین تا زیر زمین فرق داره :31:
یعنی واسه هر منطقه تبعیض قائل میشن؟هر کدوم باکلاس تره سرعتش بالاست؟:31:
Morteza561
24-06-2010, 15:47
یعنی واسه هر منطقه تبعیض قائل میشن؟هر کدوم باکلاس تره سرعتش بالاست؟:31:
والا اسمش رو که تبعیض نمیشه گذاشت. یا شانسه یا ترافیک کم و زیاد مناطق مختلف. همین :31:
Contractor
24-06-2010, 17:40
سلام
یعنی کسی تو صبانت از مودم USB استفاده نمیکنه؟؟
چطور باید تنظیم کرد مودمای USB رو
مدل مودم من Corecess 3112UG هست
چطوری اینو با صبانت مچ کنم؟؟
امروز اینترنتم وصل شد ولی مودم هر 1 دقیقه یه بار چراغ ADSL اش چشمک میزنه بعد ثابت میشه یعنی هر دفعع فقط یه دقیقه وقت دارم به اینترنت وصل بشم بعد دوباره شروع میکنه به چشمک زدن و باز یه دقیقه ثابته باز چشمک میزنه
چیکار باید بکنم؟؟
خواهشا راهنمایی کنید
منتظرم
مودم من هر دوی لن و USB داره و از هر دوتاییشون استفاده میکنم شاید مودم شما با شبکه ی صبانت هماهنگ نیستش اونجوری میشه
با پشتیبانیش بایست تماس بگیری
Hamid Reza
24-06-2010, 20:08
سلام. خودمو راحت کردم رفتم یه مودم Asus AAM 6010EV گرفتم که یه پورت لن داره یه usb
من الان لن رو وصل کردم نمیدونم چیکار کنم (چون قبلا مودمم USB بود )
اصلا چطور میشه با لن به اینترنت وصل شد؟؟
لطفا کامل توضیح بدین
از اول که وصل میکنی به کارت شبکه
من هر چیم رو جعبش گشتم ip مودم رو پیدا نکردم
خواهشا کمک کنید
یعنی واسه هر منطقه تبعیض قائل میشن؟هر کدوم باکلاس تره سرعتش بالاست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای 128 یک سرویس 1 گیگ رو بین 8 نفر share میکنن . سرعت شما بسته به استفاده بقیه اون هشت نفر داره ! یعنی یه جورایی برعکس چیزی که شما گفتید :دی
البته فکر کنم !
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
من هر چیم رو جعبش گشتم ip مودم رو پیدا نکردم
مودمتو قبلا نصب کردی دیگه ؟ از توی CD اش ؟! اگه نه ، نصب کن ، بعد هم توی browser بنویس 192.168.1.1 بعد اون جا تنظیمانش رو سری کن !
کار خاصی نداره !
Hamid Reza
24-06-2010, 20:29
توی cd مودم یه USB driver داره یه دونه Lan
توی پوشه ی Lan اصلا فایل setup وجود نداره و فقط چندتا فایل هست
اینم عکسش:
ولی تو USB Driver گزینه setup هست
چیکار کنم؟؟
alpha007
24-06-2010, 21:41
اینم عکسش:
چیکار کنم؟؟
آقا جون شما مگه قبلا از آسیاتک سرویس نداشتی پس چرا الان قاطی کردی؟
اینا همشون مثل همن دیگه
اینکاری که بهت میگم بکن:
برو توی device manager روی modems کلیک راست کن و آپدیت رو بزن بعد درایور usb مودمتو رو پیدا کن و بزار آپدیت کنه
البته همه اینکارا رو باید بعد از اینکه کابل usb مودمو وصل کردی انجام بدی
والا اسمش رو که تبعیض نمیشه گذاشت. یا شانسه یا ترافیک کم و زیاد مناطق مختلف. همین :31:
یه سوال دیگه:راست میگن صبانت رکورددار بالاترین سرعت دانلود در ایران هست؟:31:
alpha007
24-06-2010, 22:11
یه سوال دیگه:راست میگن صبانت رکورددار بالاترین سرعت دانلود در ایران هست؟:31:
اسما بله ولی رسما چی؟!
t2download
24-06-2010, 22:38
سلام
مشکلی بود در خدمتم ....
اگه اطلاع از چیزی نداری به من نگو دروغ گو فهمیدی
دوستان صبانت هر کی داره چک کنه میزان گیگتون رو بنویسید و مثلآ میزان معین مثلآ 40 مگابایت دانلود کنید و دیس کانکت شین و مجددآ وصل شو برو تو حساب کاربردی در سایت صبانت مشاهده میکنی جای 40 مگ 80 مگ کم شده و 10 مین هم در این سایت یا جای دیگه بگردی حدود 30 یا 40 مگابایت از گیگ تون کم میشه این ها تست شده.
مرگ بر صبانت
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
به خدا این سومین باره که دارم این متن رو تایپ می کنم. هر دفعه تا میام بفرستم یا برقا میره یا کامپیوتر هنگ میکنه یا ... در هر صورت این دفعه اگر شد که شد وگرنه من دیگه نیستم.
دوست عزیز Idle = بیکار، بیهوده و...
کم شدن ظرفیت با باز کردن صفحات که کاملا طبیعیه.
من فکر می کنم شما با اطلاعات صبانت میگی برای هر صفحه 20 تا 30 مگابایت کم میشه نه؟ اگر اینطوریه که کاملا در اشتباهید. چون صبا همیشه چند وقت (میگم وقت چون نمیدونم دقیقه یا ساعت) عقب تر از RealTime هست. پس شما باید اول روی اون دوتا کامپیوتر روی تسکبار ویندوزتون کلیک کنید بعد یه صفحه باز کنید(یا یه چیزی دانلود کنید) ببینید چقدر اضافه میشه. 2 حالت داره:
1- به اندازه طبیعی کم میشه. که در این صورت شما متهم به تهمت زدن به یک شرکت محترم شدید و یه بنده خدا رو از اون سر کشور چند روزه الاف کردی. مجازاتتون هم اینه که بری بگردی توی پروفایلم 10 تا پست پیدا کنی و روی تشکراشون کلیک کنی!:31:
2- به میزان غیر طبیعی کم میشه که در این صورت شرکت انتقال داده های نداگستر صبا رسما دزد محسوب میشه و شما میتونید با پیگیری از طریق مراجع قضایی قضیه رو حل کنید.:20:
باز هم اگر مشکلی بود در خدمتم ....(به این میگن صبر ایوب:31:)
مرگ بر صبانت:13:
Contractor
24-06-2010, 23:23
اگه اطلاع از چیزی نداری به من نگو دروغ گو فهمیدی
دوستان صبانت هر کی داره چک کنه میزان گیگتون رو بنویسید و مثلآ میزان معین مثلآ 40 مگابایت دانلود کنید و دیس کانکت شین و مجددآ وصل شو برو تو حساب کاربردی در سایت صبانت مشاهده میکنی جای 40 مگ 80 مگ کم شده و 10 مین هم در این سایت یا جای دیگه بگردی حدود 30 یا 40 مگابایت از گیگ تون کم میشه این ها تست شده.
مرگ بر صبانت
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
مرگ بر صبانت:13:
منم فکر کنم راست میگی چون ظرف یکهفته حجم 1.5 گیگ باقیموندم شده نصف
ریز جزییات را که نگاه میکنم بیشتر گیج میشم چونکه دانلود آنچنانی در روز ندارم
درود بر ADSL مخابرات
به نظر من علتش اینه که تا حال اینترنت پر سرعت نداشتیم
منم سرویس صبا دارم و اینجور چیزی رو می بینم ولی شما اگه یه نرم افزار مثل DU Meter
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داشته باشین اونوقت میبینین که در هر لحظه یه صفحه وب رو که دانلود میکنین با چه سرعتی محتویاتش لود میشه
ولی واقعا نمی دونم سرویس هست توی بقیه شرکتها که روی سرویس 128 کیلوبیت بشه تا 1 مگابایت در ثانیه:18: دانلود کرد؟
الان شبانه من راحت 8 گیگ هر شب دانلود می کنم:21: کسی اگه باورش نشد بگه تا مدرک بذارم:20:
alpha007
25-06-2010, 09:41
منم سرویس صبا دارم و اینجور چیزی رو می بینم ولی شما اگه یه نرم افزار مثل DU Meter
داشته باشین اونوقت میبینین که در هر لحظه یه صفحه وب رو که دانلود میکنین با چه سرعتی محتویاتش لود میشه
ولی واقعا نمی دونم سرویس هست توی بقیه شرکتها که روی سرویس 128 کیلوبیت بشه تا 1 مگابایت در ثانیه:18: دانلود کرد؟
الان شبانه من راحت 8 گیگ هر شب دانلود می کنم:21: کسی اگه باورش نشد بگه تا مدرک بذارم:20:
8 گیگ؟:18:
ایول بابا
اینجوریش دیگه نوبره
8 گیگ هر شب ؟
من چیند ماهه هر شب دارم دانلود میکنم ، بیشترین رکوردم روی 1.5 گیگ بوده !
چجوری 8 گیگ ؟؟؟؟
تنظیمات idm خودت رو میگی ؟
Hamid Reza
25-06-2010, 09:49
آقا جون شما مگه قبلا از آسیاتک سرویس نداشتی پس چرا الان قاطی کردی؟
اینا همشون مثل همن دیگه
اینکاری که بهت میگم بکن:
برو توی device manager روی modems کلیک راست کن و آپدیت رو بزن بعد درایور usb مودمتو رو پیدا کن و بزار آپدیت کنه
البته همه اینکارا رو باید بعد از اینکه کابل usb مودمو وصل کردی انجام بدی
سلام
آسیاتک که اون مودم آشغلیشو corecess بهم انداخته بود که هیچ شرکتی باهاش سازگار نیست
من اینو تازه گرفتم
من درایور USB هم نصب کردم ولی موقع وصل شدن ارور میده
چیکار کنم؟؟
arian007
25-06-2010, 09:52
اینم عکسش:
چیکار کنم؟؟
دوست عزیز اگه مشکلت هنوز حل نشده باید عرض کنم که برای استفاده از لن نیازی به درایور نداری و فقط مرورگرت رو باز کن و 192.168.1.1 رو وارد کن بعد از شما یوزر و پسورد میخواد که هر دو رو admin وارد کن حالا وارد تنظیمات مودم شدی و موارد خواسته شده رو وارد کن اگه باز هم مشکلی داشتی بگو تا دوستان کمکت کنند
Hamid Reza
25-06-2010, 09:56
دوست عزیز اگه مشکلت هنوز حل نشده باید عرض کنم که برای استفاده از لن نیازی به درایور نداری و فقط مرورگرت رو باز کن و 192.168.1.1 رو وارد کن بعد از شما یوزر و پسورد میخواد که هر دو رو admin وارد کن حالا وارد تنظیمات مودم شدی و موارد خواسته شده رو وارد کن اگه باز هم مشکلی داشتی بگو تا دوستان کمکت کنند
ببینید من مرورگر رو باز میکنم و همینی که شما و بقیه میگیدو میزنم ولی مرورگر نیم ساعت همینطور ثابت میمونه یعنی نه ارور اشتباه بودن آدرس رو میده نه اون صفحه ای که شما میگیو باز میکنه
من خیلی صبر کردم اما چیزی نیومد
باید چیکار کنم؟؟؟
به خدا گیج شدم
arian007
25-06-2010, 09:57
سلام
آسیاتک که اون مودم آشغلیشو corecess بهم انداخته بود که هیچ شرکتی باهاش سازگار نیست
من اینو تازه گرفتم
چیکار کنم؟؟
تنظیمات مودمت رو چطوری گذاشتی؟
اون رو روی بریج بزار تا از ویندوز بتونی وصل بشی ضمنا صبا نت بخاطر داشتن مک آدرس شما اگه اولین بار با بریج وصل بشی مک آدرس کامپیوتر رو میشناسه و دیگه با حالت ppoe نمیتونی وصل شی و برعکس بنابراین هر دو حالت رو تو مودم تنظیم کن ببین با کدوم وصل میشه
t2download
25-06-2010, 09:58
سلام
من اینو تازه گرفتم
چیکار کنم؟؟
دوست من من هم این مشکل رو داشتم بعد 3 هفته مشکل رو پیدا کردن صبانتی ها مشکل این بود کارت شبکه روی مادربوردم خراب بود و با نصب یک کارت شبکه 6000 تومانی مشکل حل شد این میگه ارتباطی بین کارت شبکه کیس و مودم برقرار نیست و شاید کابل شبکه به مودم خرابه .:11:
arian007
25-06-2010, 09:59
ببینید من مرورگر رو باز میکنم و همینی که شما و بقیه میگیدو میزنم ولی مرورگر نیم ساعت همینطور ثابت میمونه یعنی نه ارور اشتباه بودن آدرس رو میده نه اون صفحه ای که شما میگیو باز میکنه
من خیلی صبر کردم اما چیزی نیومد
باید چیکار کنم؟؟؟
به خدا گیج شدم
یکبار مودم رو ریست کن با دکمه کوچیکی که پشتش هست رو حدود 15 ثانیه نگه دار و بعد دوباره امتحان کن اگه باز هم نیومد شاید مودم مشکل داره
t2download
25-06-2010, 09:59
این برنامه رو دارم عزیزم:8:
arian007
25-06-2010, 10:18
دوست عزیز من همین الان برای اینکه خودم مطمئن بشم از محاسبه صبا نت ریز مصرفیم رو از تاریخ 17.3.89 تا الان حساب کردم 930 مگ بود مقدار محاسبه شده با نرم افزار dumeter 1.5 گیگ بود که مقدار اضافه اون مربوط به دیشب بوده که دانلود شبانه داشتم و به نظر من که با مقدار مصرفی نرم افزار یکیه دوستان دیگه هم اگه بررسی کنند شاید به یه نتیجه برسیم
ضمنا من یه سوال دارم اگه اکانت مصرفی روزانه تموم بشه ولی مدت اون نه یعنی 3گیگ رو تو کمتر از یک ماه مصرف کنم آیا به اکانت شبانه باز هم میتونم وصل بشم یا نه؟
من از یه شرکت دیگه برای خونه اکانت گرفتم که تو ده روز تموم شد و دیشب دیدم نمیتون وارد شبانه بشم آیا صبا نت هم همینطوریه؟
Hamid Reza
25-06-2010, 10:22
هر کاری میکنم نمیشه :41:
وارد صفحه تنظیمات مودم نمیشه
شما مطمئنید نباید قبلش کاره دیگه ای انجام بدم؟؟
نه local area conection نه هیچی؟؟ اصلا با لن وصل میشم تو کنترل پنل local area conection وجود نداره
فقط وقتی با usb وصل میشم و سی دی رو نصب میکنم local area میاد
فقط کابل رو وصل کنم به مودم و کارت شبکه؟؟
همین کارو میکنم
مودمم هم سالمه همه چراغاش روشن میشه power و status و وقتی هم کابل رو وصل میکنم روشن میشه Lan
نمیدونم چیکار کنم دیگه
فقط مشکلم همینه که وارد صفحه تنظیمات نمیشه
مرورگر اصلا وارد اون صفحه نمیشه
:19:
Hamid Reza
25-06-2010, 10:32
آقا اینم تو قسمت lan توی سی دیش پیدا کردم:
;--------------------------------------------------------------------------------
;
; GlobespanVirata Inc. PROPRIETARY INFORMATION
; Copyright 1999-2003 GlobespanVirata Inc. All Rights Reserved.
;
; ABSTRACT:
; INF file supports Windows 98, 98SE, Me, 2000 and XP
; GlobespanVirata LAN (RFC1483) ADSL IAD USB Modem
;
; $Header: /Installer/Release/2.8/DiskFiles/IAD/glauiad.inf 2 8/22/05 5:18p Weimerc $
;--------------------------------------------------------------------------------
[version]
Signature = "$Chicago$"
Class = Net
ClassGUID = {4d36e972-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Provider = %ProviderName%
Compatible = 1
MillenniumPreferred = .ME
DriverVer = 08/22/2005, 1.05.0001.0000
CatalogFile = glauiad.cat
CatalogFile.nt = glauint.cat
[Manufacturer]
%ManufacturerName%=GlobeSpanSection, NTamd64
;-------------------------------------------------------------------------------
[GlobeSpanSection]
;
; DisplayName Section DeviceID
; ----------- ------- --------
%GLAUIAD.DeviceDesc% = GLAUIAD, USB\VID_0915&PID_0005
[GlobeSpanSection.NT.5.1]
%GLAUIAD.DeviceDesc% = GLAUIAD.NT.5.1, USB\VID_0915&PID_0005
[GlobeSpanSection.NTamd64]
%GLAUIAD.DeviceDesc% = GLAUIAD.NTamd64, USB\VID_0915&PID_0005
;-------------------------------------------------------------------------------
[ControlFlags]
; The following is used for the QuasarII if the eeprom has not been programmed:
ExcludeFromSelect = *
; Win 98 and 98SE only ************************************************** *******
[GLAUIAD]
DeviceID = glaui98
AddReg = GLAUIAD.win98.reg, GLAUIAD.id, win9xcommon.reg, Common.reg
CopyFiles = GLAUIAD.Copy.98Drv,GSIUSB.ndi
[GLAUIAD.win98.reg]
HKR, , DevLoader, 0, "*ndis"
HKR, , DeviceVxDs, 0, "glaui98.sys"
HKR, , EnumPropPages, 0, "netdi.dll,EnumPropPages"
HKR, Ndi\Interfaces,DefUpper, 0, "ndis3"
HKR, Ndi\Interfaces,DefLower, 0, "ethernet"
HKR, Ndi\Interfaces,UpperRange, 0, "ndis3"
HKR, Ndi\Interfaces,LowerRange, 0, "ethernet"
HKR, NDIS, LogDriverName, 0, "GLAUI98"
HKR, NDIS, MajorNdisVersion, 1, 05
HKR, NDIS, MinorNdisVersion, 1, 00
HKR, Ndi\Compatibility,RequireAll, 0, "MSTCP"
[GLAUIAD.Copy.98Drv]
glaui98.sys, glaui98.sys, , 0
; Win Me only ************************************************** ****************
[GLAUIAD.ME]
DeviceID = glauiad
CopyFiles = GLAUIAD.Copy.meDrv,GSIUSB.ndi
AddReg = GLAUIAD.winme.reg, GLAUIAD.id, win9xcommon.reg, Common.reg
Characteristics = 0x84 ; NCF_PHYSICAL + NCF_HAS_UI
BusType = 15
[GLAUIAD.winme.reg]
HKR, , DevLoader, 0, "*ndis"
HKR, , DeviceVxDs, 0, "glauiad.sys"
HKR, , EnumPropPages, 0, "netdi.dll,EnumPropPages"
HKR, Ndi\Interfaces,DefUpper, 0, "ndis3"
HKR, Ndi\Interfaces,DefLower, 0, "ethernet"
HKR, Ndi\Interfaces,UpperRange, 0, "ndis3"
HKR, Ndi\Interfaces,LowerRange, 0, "ethernet"
HKR, NDIS, LogDriverName, 0, "GLAUIAD"
HKR, NDIS, MajorNdisVersion, 1, 05
HKR, NDIS, MinorNdisVersion, 1, 00
HKR, Ndi\Compatibility,RequireAll, 0, "MSTCP"
[GLAUIAD.Copy.meDrv]
glauiad.sys, glauiad.sys, , 0
; Common section for Win98, 98SE, and Me **************************************
[GLAUIAD.id]
HKR, Ndi, DeviceID, 0, "USB\VID_0915&PID_0005"
[win9xcommon.reg]
; Set TCP Window Size to 64K
HKLM, System\CurrentControlSet\Services\VxD\MSTCP, DefaultRcvWindow, 0, 65535
; Network Driver Installer
HKR, Ndi,NdiInstaller,,"GsiNdi.dll,NdiProc"
; Win 2000 only ************************************************** *************
[GLAUIAD.NT]
BusType = 15
CopyFiles = GLAUIAD.Copy.2kDrv
Characteristics = 0x84 ; NCF_PHYSICAL | NCF_HAS_UI
AddReg = GLAUIAD.winNT.reg, Common.reg
[GLAUIAD.NT.Services]
AddService = iadusb, 2, GLAUIAD.Service, GLAUIAD.AddEventLog
[GLAUIAD.NT.CoInstallers]
CopyFiles = GSIUSB.coinst
AddReg = GLAUIAD.AddReg.CoInstaller
[GLAUIAD.Copy.2kDrv]
glauiad.sys, , , 0
[GLAUIAD.Service]
DisplayName = %GLAUIAD.DeviceDesc%
ServiceType = 1 ;SERVICE_KERNEL_DRIVER
StartType = 3 ;SERVICE_DEMAND_START
ErrorControl = 1 ;NORMAL
ServiceBinary = %12%\glauiad.sys
LoadOrderGroup = NDIS
; Win XP only ************************************************** *************
[GLAUIAD.NT.5.1]
BusType = 15
CopyFiles = GLAUIAD.Copy.xpDrv
[GLAUIAD.NT.5.1.Services]
AddService = iadusb, 2, GLAUIAD.Service_51, GLAUIAD.AddEventLog
[GLAUIAD.NT.5.1.CoInstallers]
CopyFiles = GSIUSB.coinst
AddReg = GLAUIAD.AddReg.CoInstaller
[GLAUIAD.Service_51]
ErrorControl = 1 ;NORMAL
ServiceBinary = %12%\glauiad.sys
LoadOrderGroup = NDIS
[GLAUIAD.Copy.xpDrv]
glauiad.sys, , , 0
; Win 64 only ************************************************** *************
[GLAUIAD.NTamd64]
BusType = 15
CopyFiles = GLAUIAD.Copy.xp64Drv
[GLAUIAD.NTamd64.Services]
AddService = iadusb, 2, GLAUIAD.Service_amd64, GLAUIAD.AddEventLog
[GLAUIAD.NTamd64.CoInstallers]
CopyFiles = GSIUSB.coinst64
AddReg = GLAUIAD.AddReg.CoInstaller64
[GLAUIAD.Service_amd64]
ErrorControl = 1 ;NORMAL
ServiceBinary = %12%\glaui64.sys
LoadOrderGroup = NDIS
[GLAUIAD.Copy.xp64Drv]
glaui64.sys, , , 0
[GSIUSB.coinst64]
CoInst64.dll, , , 0
[GLAUIAD.AddReg.CoInstaller64]
HKR,,CoInstallers32,0x00010000,"CoInst64.dll,NdiProc"
; Common section for Win2000 and XP *******************************************
[GSIUSB.coinst]
CoInst.dll, , , 0
[GLAUIAD.winNT.reg]
HKR, , BusNumber, 0, "0"
HKR, Ndi, Service, 0, "iadusb"
HKR, Ndi\Interfaces, LowerRange, 0, "ethernet"
HKR, Ndi\Interfaces, UpperRange, 0, "ndis5"
; Set TCP Window Size to 64K
HKLM, System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters , TcpWindowSize, 0x00010001, 65535
HKR, Ndi\params\TxBufferCount, ParamDesc, 0, %TxBufferCount%
HKR, Ndi\params\TxBufferCount, default, 0, "70"
HKR, Ndi\params\TxBufferCount, min, 0, "1"
HKR, Ndi\params\TxBufferCount, max, 0, "1024"
HKR, Ndi\params\TxBufferCount, step, 0, "1"
HKR, Ndi\params\TxBufferCount, Base, 0, "10"
HKR, Ndi\params\TxBufferCount, type, 0, "int"
HKR, Ndi\params\RxBufferCount, ParamDesc, 0, %RxBufferCount%
HKR, Ndi\params\RxBufferCount, default, 0, "100"
HKR, Ndi\params\RxBufferCount, min, 0, "1"
HKR, Ndi\params\RxBufferCount, max, 0, "1024"
HKR, Ndi\params\RxBufferCount, step, 0, "1"
HKR, Ndi\params\RxBufferCount, Base, 0, "10"
HKR, Ndi\params\RxBufferCount, type, 0, "int"
[GLAUIAD.AddReg.CoInstaller]
HKR,,CoInstallers32,0x00010000,"CoInst.dll,NdiProc"
[GLAUIAD.AddEventLog]
AddReg = GLAUIAD.AddEventLog.Reg
[GLAUIAD.AddEventLog.Reg]
HKR, , EventMessageFile, 0x00020000, "%%SystemRoot%%\System32\netevent.dll"
HKR, , TypesSupported, 0x00010001, 7
; Common registry entries
[Common.reg]
HKR,,DebugLevel,0,"00000000"
[DestinationDirs]
DefaultDestDir = 11
GLAUIAD.Copy.98Drv = 11
GLAUIAD.Copy.meDrv = 11
GLAUIAD.Copy.2kDrv = 12
GLAUIAD.Copy.xpDrv = 12
GLAUIAD.Copy.xp64Drv = 12
[GSIUSB.ndi]
GsiNdi.dll
[SourceDisksNames]
1=%GLAUIAD.DiskDesc%,,, dsldrv
[SourceDisksFiles]
glaui64.sys=1
glauiad.sys=1
glaui98.sys=1
GsiNdi.dll=1
coinst.dll=1
coinst64.dll=1
[Strings]
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;
; DeviceDesc string must be unique for each driver type
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;
ProviderName = "Conexant"
ManufacturerName = "Conexant"
GLAUIAD.DeviceDesc = "Conexant USB IAD LAN Modem"
GLAUIAD.DiskDesc = "Conexant USB IAD LAN Driver Diskette"
Rfc1483Vpi = "Rfc1483 VPI"
Rfc1483Vci = "Rfc1483 VCI"
Rfc1483Mode = "Rfc1483 Mode"
TxBufferCount = "Number of TX Buffers"
RxBufferCount = "Number of RX Buffers"
; The following entries are required by the external installation application
DriverType = LAN ; LAN,WAN,ATM
AnnexType = A ; A,B,C,CAP
اینکارو انجام بده شاید فرجی شد !
برو روی اون Local area connection (توی Nertwork connection) راست کلیک کن ، Properties رو بزن ، از لیست TCP/IP رو انتخاب کن ، روی properties کلیک کن . بعد Use the following IP address رو بزن و گزینه ها رو اینطوری پر کن :
ip adress : 192.168.1.2
subnetmask:255.255.255.0
default gateway ::192.168.1.1
حالا برو توی browser ip مودم رو بزن 192.168.1.1 یوزر و پسورد رو بزن ببین صفحه مودم میاد یا نه .
amin_damer
25-06-2010, 12:37
سلام
اگه کسی سرویس 128 صبانت رو تبریز مرکر آزادی داره میشه سرعت روزانه و شبانشو رو برام یگه ممنون
می خوام از پارس کوچ کنم:31:
fariba000
25-06-2010, 14:09
از اینهمه بحث و فحص خلاصه به یه جمع بندی درست نرسیدیم.
من الان آسیاتک دارم. تا قبل از اینکه سرویسشو حجمی کنه راضی بودم. نمیگم سرعتش خوب بود ولی ناراضی نبودم. حالا یه دفعه از این ماه حجمیش کرده. نامحدود بود خیالم راحت بود. خیلی دیگه آنچنانی هم اهل دانلود نیستم ولی الان اصلا اطمینان نمیکنم دانلود کنم تازه وقتی حساب میکنم اون نامحدودش کجا و این 4 گیگ 26800 کجا. بهرحال من فقط دنبال یه سرویس نامحدود و در عین حال با انصافم. این پارس آنلاین که گوش میبره از این پولا ندارم.
با تشکر فریبا
t2download
25-06-2010, 17:16
سلام
اگه کسی سرویس 128 صبانت رو تبریز مرکر آزادی داره میشه سرعت روزانه و شبانشو رو برام یگه ممنون
روزانه بدک نیست شبانه 1 یا 0 هست و هر چه دانلود هم کنی 2 برابر شارز کم میکنه شرکت صبانت و با 5 دقیقه اینترنت گردی 30..40 مگابایت از شارژتو میبره شرکت
مرگ بر صبانت:18:
dvb_hamed
25-06-2010, 20:41
دوستان من در منطقه مخابراتي امامت(تهران)هستم و يه مشكل جالب با صبا دارم
downsteram روي 1024 بسته شده ولي وقتي مي خوام دانلود كنم تا 1 مگ اول با سرعت 115 كيلوبايت دانلود ميكنه و بعد از 1 مگ سرعت كاهش پيدا ميكنه ميرسه با 50 و با سرعتي بين 50 تا 70 دانلود ميكنه بقيه فايل رو
با سرور هاي مختلف تست كردم و در ساعات مختلف روز ولي هميشه همينجوري بوده
من با IDM دانلود ميكنم و connection number رو روي 16 و speed رو روي 1 مگ گذاشتم
Amin.M.1986
26-06-2010, 08:51
پشتیبانیش افتضاحه .. آدمو دیوانه میکنه
8 گیگ؟:18:
ایول بابا
اینجوریش دیگه نوبره
8 گیگ هر شب ؟
من چیند ماهه هر شب دارم دانلود میکنم ، بیشترین رکوردم روی 1.5 گیگ بوده !
چجوری 8 گیگ ؟؟؟؟
تنظیمات idm خودت رو میگی ؟
اول از همه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما برای دانلود باید از یک تاکتیک هایی استفاده کنید
لینکهای دانلودی شما ترجیها 100 مگ باشه یا کمتر ( 50 مگ یا 20 مگ عالیه )
تعداد دانلود های همزمان رو هم روی عدد 30 یا 40 بذارین
من امتحان کردم دیدم که وقتی سرعت افت میکنه بیشتر از 30 تا 50 کیلوبایت برای هر لینک نمی تونید بگیرید
به خاطر همین میگم باید تعداد لینکها بره بالا پس باید حجم هر لینکی کم باشه :46:
حالا شاید بگین لینکهای ما حجمش بالاتره خوب من بهتون پیشنهاد میکنم یه رپیدلیچ یا چیزی شبیه به اون داشته باشین
نگین قیمتش بالاست چون خودم دارم میفروشم و اصلا هم قیمتش بالا نیست
سلام
به نظر من بگیر تو تبریز و مشهد بیشترین پهنای باند رو داره صبانت
شرکت مکس نت هم سرعت خوبی داره اما قیمتهاش خوب نیست
من نمیگم صبانت خیلی خوبه اما بالاخره برای مقایسه باید با شرکتهای تو ایران مقایسه اش کنی
و به نظر من کارش خیلی خوبه
من روزانه راحت 1 مگا بایت (نه بیت) البته وقتی چند تا لینک میذارم اگه یکی باشه راحت بالای 300کیلوبایت سرعت دارم
و شبانه حداقل 500 کیلوبایت دانلود دارم
اینقدر سرعت شبانه بالایی دارم
که بعضی وقتا نمی دونم چی بذارم برای دانلود
راستش دانلود هم نیست یه جور کپی کردنه ( 1 مگابایت در ثانیه ) :18:
alpha007
26-06-2010, 11:09
به نظر من بگیر تو تبریز و مشهد بیشترین پهنای باند رو داره صبانت
شرکت مکس نت هم سرعت خوبی داره اما قیمتهاش خوب نیست
من نمیگم صبانت خیلی خوبه اما بالاخره برای مقایسه باید با شرکتهای تو ایران مقایسه اش کنی
و به نظر من کارش خیلی خوبه
من روزانه راحت 1 مگا بایت (نه بیت) البته وقتی چند تا لینک میذارم اگه یکی باشه راحت بالای 300کیلوبایت سرعت دارم
و شبانه حداقل 500 کیلوبایت دانلود دارم
اینقدر سرعت شبانه بالایی دارم
که بعضی وقتا نمی دونم چی بذارم برای دانلود
راستش دانلود هم نیست یه جور کپی کردنه ( 1 مگابایت در ثانیه ) :18:
حاجی اینجا ایرانه ها:18:
چه چیزا آدم اینجا میشنوه ها !!
چه چیزا آدم اینجا میشنوه ها !!
سلام
بشنو باور نکن
زمانی که من سر جمع با اکانت رپید تازه ! تا صبح 60 مگ هم دانلود ندارم و 40 نفر دیگه هم مثل من هستند و سر جمع 2400 مگ دانلود داریم بعد یکی میاد میگه تا صبح 8 گیگ با همین سرویس هایی که ما داریم دانلود میکنه ؟!
برادر من رفیقم کابل سرور ISP رو میزنه به لپ تاپ من توی 1 ساعت 8 گیگ میگیره اون باور پذیر هست
ولی شما داری به ماها میگی در عرض 4.5 ساعت مثلا 8 گیگ میگیری ؟ اونم چی از شبانه ی صبا نتی که بهترین حالتی که در دانلود براش حساب کردن دوستان ,شبانه 2 گیگ هست ؟
بشنو و باور نکن
maghzae-motefaker
26-06-2010, 13:20
دوستان راسته سرعته دانلود صبا از 100 اومده به 30-40؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ميخواستم بيام صبا:41:
dvb_hamed
26-06-2010, 15:52
اول از همه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچي پهناي باند منطقه شما بوده رو به شما اختصاص دادن
جالبه!صبانت كلا به شما داره سرويس ميده اينجوري يا بقيه كسايي كه در شهر شما هست هم اين همه downstream دارن؟
راستي از كدوم شهري؟
سايتي هم كه داري جالب و زيبا هستش.
Hamid Reza
26-06-2010, 16:12
سلام
آقا بالاخره صبانت ما وصل شد
دوستان راست ميگفتن دو برابر حجم مصرف ميكنه ها :D
من با Netlimiter چك ميكنم ميزنه 40 مگابايت بعد ميري تو سايت 81 مگابايت كم شده
چه اشتباهي كردم اومدم صبانت :D
باز بايد برم يه شركت ديگه
سلام
میخواستم بپرسم که وضعیت صبانت در منطقه مخابراتی مهدیه و دیالمه چطوره؟
alpha007
26-06-2010, 17:53
سلام
دوستان راست ميگفتن دو برابر حجم مصرف ميكنه ها :D
من با Netlimiter چك ميكنم ميزنه 40 مگابايت بعد ميري تو سايت 81 مگابايت كم شده
چه اشتباهي كردم اومدم صبانت :D
باز بايد برم يه شركت ديگه
جدی شما هم مشکل داری با صبا؟
از برنامه دیگه ای مثل آنتی ویروسی چیزی نبوده که نت کشیده؟
جالبااا
Hamid Reza
26-06-2010, 19:17
جالبااا
نه هيچي ندارم كه از نت بكشه
دقيقا 2 برابر مصرف داره
معلوم نيست مقياس سنجشون چيه:31:
مجبورم سه ماه ديگه برم يه جا ديگه با اين وضعيت
alpha007
26-06-2010, 19:35
نه هيچي ندارم كه از نت بكشه
دقيقا 2 برابر مصرف داره
معلوم نيست مقياس سنجشون چيه:31:
مجبورم سه ماه ديگه برم يه جا ديگه با اين وضعيت
منم اول صبا داشتم تو منطقه ما سرعتش خیلی نوسان داشت
الان سرعتت چه طوریاست؟
الان راضی هستی یا قبلا؟
Hamid Reza
26-06-2010, 19:41
منم اول صبا داشتم تو منطقه ما سرعتش خیلی نوسان داشت
الان سرعتت چه طوریاست؟
الان راضی هستی یا قبلا؟
از سرعتش راضيم
به نظرم سرعت لود صفحاتش از آسياتك خيلي بهتره
سرعت دانلودش بستگي به سرورش داره
مثلا از رپيدشير 25 30 هست
امروز از سرور ماكروسافت يه فايل دانلود كردم با سرعت 75 :31:
شبانشم هنوز استفاده نكردم
امشب استفاده كنم ببينم چي ميشه
در كل جز مصرف عجيب حجمش مشكل ديگه اي نداره :31:
alpha007
26-06-2010, 20:50
از سرعتش راضيم
به نظرم سرعت لود صفحاتش از آسياتك خيلي بهتره
سرعت دانلودش بستگي به سرورش داره
مثلا از رپيدشير 25 30 هست
امروز از سرور ماكروسافت يه فايل دانلود كردم با سرعت 75 :31:
شبانشم هنوز استفاده نكردم
امشب استفاده كنم ببينم چي ميشه
در كل جز مصرف عجيب حجمش مشكل ديگه اي نداره :31:
یه سوال دیگه هم بپرسم چون شما تازه اومدی صبا خیلی مهمه:
درسته که سرعت روزانه صبا بین 128 و 512 و 1 ش فرقی نداره؟
الان خودت کدومو گرفتی؟:11:
دوستان راسته سرعته دانلود صبا از 100 اومده به 30-40؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ميخواستم بيام صبا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حتی کمتر ...
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
من هم مستقلا قبلا به این نتیجه رسیده بودم که بیش از حد معمول حجم کم میکنه !
سلام
چیکار کردی که وصل شد ؟
الان خودت کدومو گرفتی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست من صبانت برای سرویس 128 یک سرویس 1 مگ رو بین 8 نفر share میکنه . برای 256 همونو بین 4 نفر share میکنه و برای 1 مگ همونو بین 1 نفر :دی share میکنه .
پس اگر روی 128 فقط شما استفاده کنی ،و اون 7 نفر دیگه بیکار باشن سرعتت میشه اندازه اون که 1 مگ داره !
البته همه اینا مال قبل بود . الان که ...
pashangparsi6
26-06-2010, 21:02
اینجور که من بررسی کردم و سنجیدم دیدم بهترین پینگ رو همین شرکت صبا داره میون شرکت های دیگه
چه خبره باز؟؟ شبانه از 4 ساعت شده 2 ساعت!!؟ از 3تا 4 عادی دانلود میکنه , 4تا5 دانلود میشه 10KB . از5تا6 دوباره درست میشه , از 6 تا7 دوباره میشه 10KB از 7 به بعد دوباره درست میشه
معلومه که خودشون هی کم و زیادش میکنن
همین که قطعی نداره خیلی خوبه !
این کارو میکنن که کسی که میذاره دانلود شه و میخابه ، وسط کار قطع بشه ...
کلا یه سری سیاست ها به کار میبندن که فقط کسی که پشت سیستم نشسته استفاده کنه
خوب ظاهرا بعضی ها به حرف من شک کردن
این نتیجه دانلود دیشب
سرعت یک لینک در روز ( سرویس 128KB )
دانلود شبانه
میزان دانلود شده پس از یک دقیقه
پس از گذشت 5 دقیقه
نتیجه پایانی 6 گیگ دانلود شد در مدت 4 ساعت
ما که داریم حال می کنیم :8: گرچه که بازم کمه :31:
راستی من نماینده صبانت نیستم ها :21:
یوزر حرفه ای هستم که با استفاده از یه رپیدلیچ ماکزیمم سرعت رو دارم ( برای شبانه ):21:
رپیدلیچ شخصی = فضا 10 گیگ و چهنای باند ماهیانه 300 گیگ --> یکماهه 6 تومن سه ماهه 12 تومن
خواستین بگین ادرس بدم
Hamid Reza
27-06-2010, 11:45
آقا راسته ميگن صبانت شبانش يه ساعت يه بار قطع ميشه؟؟؟
من ميخوام از اين روشي كه دوستان گفتن بزارم خودش دانلود شه و سيستمو روشن كنه و بعد خاموش كنه
اگه 1 ساعت 1بار قطع بشه كه كارم تمومه:D
كسي از اين آموزشي كه دوستان گذاشتن براي شبانه صبانت استفاده ميكنه؟؟
Contractor
27-06-2010, 12:00
آقا راسته ميگن صبانت شبانش يه ساعت يه بار قطع ميشه؟؟؟
من ميخوام از اين روشي كه دوستان گفتن بزارم خودش دانلود شه و سيستمو روشن كنه و بعد خاموش كنه
اگه 1 ساعت 1بار قطع بشه كه كارم تمومه:D
كسي از اين آموزشي كه دوستان گذاشتن براي شبانه صبانت استفاده ميكنه؟؟
اینجا همه از اون روش استفاده میکنند
تاپیکش را Hossein Adeli داخل یکی از این شاخه های وب و اینترنت گذاشته
چه خبره باز؟؟ شبانه از 4 ساعت شده 2 ساعت!!؟ از 3تا 4 عادی دانلود میکنه , 4تا5 دانلود میشه 10KB . از5تا6 دوباره درست میشه , از 6 تا7 دوباره میشه 10KB از 7 به بعد دوباره درست میشه
معلومه که خودشون هی کم و زیادش میکنن
سلام
ساعت 3 وصل نمیشه یک عالمه Redial کانکشن میخوره بعد وصل میشه شاید 4 اینا وصل شه !
دزد بودن شاخ و دم نداره
به بهانه ی مجانی بودن سرویس هرکار دوست داشته باشند میکنند
===
ببین خوشتیپ بحث سر راست و دروغ حرف شما نیست
بحث سر اینه که نباید تبعیض این وسط باشه و بالا پایین داشته باشه
شما به احتمال زیاد یک نوع باگ توی سرورشون هست نصیب یوزر شما شده
از این چیزا از قدیم بوده و بازم هست
من رفیقم به سرور یکی از ISP ها نفوذ کرد با سرعت بالای 2 مگ دانلود میکرد
همه ی اینها باگ هست
ما داریم اینجا از بلایی که سر ماها میاد و اینجوری مثل شما شانس نصیبمون نشده صحبت میکنیم
Electronic-Arts
27-06-2010, 14:08
این نتیجه دانلود دیشب
دانلود شبانه
پس از گذشت 5 دقیقه
یوزر حرفه ای هستم که با استفاده از یه رپیدلیچ ماکزیمم سرعت رو دارم ( برای شبانه ):21:
رپیدلیچ شخصی = فضا 10 گیگ و چهنای باند ماهیانه 300 گیگ --> یکماهه 6 تومن سه ماهه 12 تومن
خواستین بگین ادرس بدم
ای ول کدوم شهر هستی؟
hosein_artist
27-06-2010, 15:51
فقط یک مسئله همیشه برای من سوال بوده چرا وقتی به صبانت اعتراض می شود و درست زمانی که کاربران در فکر شکایت از صبانت هستند تایپک در عرض 1 ثانیه ناپدید می شود ولی زمانی که درباره صبانت خالی بندی های آنچنانی می شود تایپک آب و تاب هم پیدا می کند هی صبانت ............:46::18:
Hamid Reza
27-06-2010, 17:30
الان خودت کدومو گرفتی؟:11:
سلام
من 128 گرفتم ولي امروز با سرعت 100 هم دانلود كردم:31:
من خيلي حال كردم با صبانت
شبانش هم احتمالا همين طور باشه
منطقه ما شلوغ نيست تو ADSL
من شايد اولين نفريم كه صبانت دارم:31:
ولي بيشترياشون شاتل و مخابرات دارن
كلا صبانت تو سرعت واسه من كم نذاشته فعلا ولي حجم يه ذره بد كم ميكنه:31:
اونم اشكال نداره مهم اينه كه بهتر از ISP قبليم هست و منو از انتخابم پشيمون نكرد
hosein_artist
27-06-2010, 20:37
[QUOTE=hamidreza72;5114509]سلام
من 128 گرفتم ولي امروز با سرعت 100 هم دانلود كردم:31:
من خيلي حال كردم با صبانت
شبانش هم احتمالا همين طور باشه
منطقه ما شلوغ نيست تو ADSL
من شايد اولين نفريم كه صبانت دارم:31:
ولي بيشترياشون شاتل و مخابرات دارن
كلا صبانت تو سرعت واسه من كم نذاشته فعلا ولي حجم يه ذره بد كم ميكنه:31:
اونم اشكال نداره مهم اينه كه بهتر از ISP قبليم هست و منو از انتخابم پشيمون نكرد[/QU..
......... شب درازه
چرا دو سه روزه دوباره شبانه چیزی شده...؟؟؟
هی سرعت کم و زیاد میشه... همه ـش زیر سر این کاربر استکباری imanmag ـیه...
واسه من نباید یه ذره از این کمتر بشه :
عجب ها من نباید هیچی میگفتم
به قول یکی از اساتید دوره فوق لیسانسم باید ثابت کنیم ما جهان سومی هستیم
من حقیقت رو گفتم و مدرک هم ارائه دادم حالا یکی میگه باگ هست یا چیزای دیگه . همه اینها قبول اما دلیل نمیشه که به من حرفی بزنین.
من دیگه تو این تاپیک صحبتی نمی کنم
3 ساله تو این سایت عضوم و همیشه میومدم فقط نوشته ها رو میخوندم
اینبار گفتم چند تا پست هم بدیم ولی متاسفانه این حرفها رو میشنوم
alpha007
28-06-2010, 12:18
من حقیقت رو گفتم و مدرک هم ارائه دادم حالا یکی میگه باگ هست یا چیزای دیگه . همه اینها قبول اما دلیل نمیشه که به من حرفی بزنین.
ناراحت نشو حالا
:10:
Contractor
28-06-2010, 16:22
دوست جان شما ناراحت نشو.متآسفانه بعضیا چون سرعتشون پاینتره عصبی هستند.امیدوارم سرعتشون از اونی که هست کمتر شه چون هر چیزی لیاقت میخواد:31:
البته بعضیا هم حسادت دارند.تو یه تاپیکی در گالری عکس بود که سرعت کانکشن 1.7 مگی صبانت را گذاشتم بعدش یکی که با خودش درگیر بود اومد میگفت تو حتماً وابسته به نهادی چیزی هستی وگرنه سرعت بالای 128 ممنوعه!
بعضیا چشم ندارند:13: همون بهتر که سرعتشون زیر 128 باشه نه اصلاً دولت اینترنتشون را قطع کنه تا طرز حرف زدن یاد بگیرن و تهمت نزنند :13:
بعضیا بدرد بیل زدن میخورند اینترنت میخوان چه دی:
سلام
ساعت 3 وصل نمیشه یک عالمه Redial کانکشن میخوره بعد وصل میشه شاید 4 اینا وصل شه !
دزد بودن شاخ و دم نداره
به بهانه ی مجانی بودن سرویس هرکار دوست داشته باشند میکنند
===
ببین خوشتیپ بحث سر راست و دروغ حرف شما نیست
بحث سر اینه که نباید تبعیض این وسط باشه و بالا پایین داشته باشه
شما به احتمال زیاد یک نوع باگ توی سرورشون هست نصیب یوزر شما شده
از این چیزا از قدیم بوده و بازم هست
من رفیقم به سرور یکی از ISP ها نفوذ کرد با سرعت بالای 2 مگ دانلود میکرد
همه ی اینها باگ هست
ما داریم اینجا از بلایی که سر ماها میاد و اینجوری مثل شما شانس نصیبمون نشده صحبت میکنیم
والا نمیدونم شما با کی دعوا داری حالا چرا اومدی اینجا عصبانیتت را اینجور تخلیه میکنی
شنیده بودیم اینترنت باعث تخریب اعصاب و روان میشه حالا داریم به چشم میبینیم!
سلام.
من سه ماه پيش داحل سايت صبانت با پيش شماره چك كردم گفتن توي منطقه شما سرويس نداريم ولي بزودي ميايم پيشتون!!
امروز زنگ زدم شركت شماره رو گرفت پشتيبان،بعدش چك كرد گفت ما اونجا بعيده سرويس بديم چون منطقه ويژه س.
قضيه منطقه ويژه براي صبانت هست فقط؟ اگه نيست چطور پارس آنلاين ومخابرات سرويس دارن ولي صبا گفت نميتونيم سرويس بديم؟ دوستان يكي جريانو براي من توضيح بده ممنون ميشم
Hamid Reza
28-06-2010, 19:09
سلام.
من سه ماه پيش داحل سايت صبانت با پيش شماره چك كردم گفتن توي منطقه شما سرويس نداريم ولي بزودي ميايم پيشتون!!
امروز زنگ زدم شركت شماره رو گرفت پشتيبان،بعدش چك كرد گفت ما اونجا بعيده سرويس بديم چون منطقه ويژه س.
قضيه منطقه ويژه براي صبانت هست فقط؟ اگه نيست چطور پارس آنلاين ومخابرات سرويس دارن ولي صبا گفت نميتونيم سرويس بديم؟ دوستان يكي جريانو براي من توضيح بده ممنون ميشم
شما يعني از خودشون همون لحظه نپرسيدين اومدين اينجا بپرسين؟:18::31:
شايد منظورشون فيبر نوري و اينا باشه
سلام
شما روی سخنت چون با من بود من جواب شما رو خیلی کامل میدم
اگه به عضویت بخواد برگرده من از زمانی که این فروم شکل گرفته شاهد شکل گیریش بودم و از 2005 که تازه اون زمان عضو شدم خیلی از این بخش هایی که شما میبینی رو نداشته من همه رو با جشم خودم دیدم
من به شما توهین نکردم شما دکترا داری فوق دکترا داری یا تخصص و .... من هیچ قصد توهین هم ندارم
برادر من اونقدر از شبکه حالیم میشه که بدونم یک سرویس 128 از یک ISP دانلود کردنش به این صورت غیرعادی هست
شما با سرویس 512 هم چنین توانایی رو نداره
چرا شما چنین حالتی رو داری ؟ مگه من به شما فحش دادم ؟ داری که داری نوش جونت یا باگ توی سرورشون هست که از اومدن با Mac Address ست کردن مشخص شد که هست ! یا اینکه شما خیلی خوش به حالت شده داری حق چند نفر دیگه رو میخوری و این وسط هم نوش جونت ! من میدونی از چی ناراحت هستم ؟!
من از ISP ناراحت هستم شما 128 داری ؟ منم دارم شما با چند دانلود میکنی ؟ 1 مگ ؟ 2 مگ ؟ اصلا 100 مگ ؟ خوب کاری میکنی منم باید همونطور باشم ؟ خون شما رنگین تر هست ؟ من خِر شما رو گرفتم ؟ من دارم از ISP شکایت میکنم و اینجا هم تاپیک سرویس دهنده ی اینترنت من و بررسی مشکلات و محاسنش هست نه اینکه حسن اینقدر دانلود داره لعنت به اون و قلی اینقدر نداره پس فلان !
حقیقت شما هیج شکی در اون نیست اما حقیقت اینکه این شرکت دزد هست در اون 100 باره هیچ شکی نیست
درسته در دیزی باز هست و به خیلی گوشت میرسه ولی درست نیست کسانی که یکسان پول دادن یکسان بهره نبرند .
دوست جان شما ناراحت نشو.
ببین برادر من برای یکبار و برای همیشه با شما بحث میکنم چون روی خطاب من با شما قبل از این نبوده اما شما به طور مستقیم من رو مورد خطاب قرار دادی
فکر کنم این فرهنگ ایرانی بودن کاملا مشخص باشه
متآسفانه بعضیا چون سرعتشون پاینتره عصبی هستند.امیدوارم سرعتشون از اونی که هست کمتر شه چون هر چیزی لیاقت میخواد:31:
اشتباه میکنی من عصبی نیستم من خیلی هم ریلکس هستم من نسبت به کج فهمی های ISp و افرادی با تفکرات اینکه من یک تومن پول دادم و 10 تومن جنس میبرم پس بشکن بشکن زنان برم خونمون عصبی هستم
البته بعضیا هم حسادت دارن.
نهایت تفکر : اجازه دادن به اینکه شخصیت طرف رو با چند کامنت مورد تحلیل قرار بدی مبنی بر اینکه طرف حسود هست
بعضیا بدرد بیل زدن میخورند اینترنت میخوان چه دی:
کاملا اشتباه میکنی چون باز هم نشناخته اظهار نظر میکنی اونم در مورد همه !
من اونقدر از اینترنت که هیچ از شبکه آشنایی دارم که 1 صدم کاری که من توی نت و ... دارم رو این تفکر شما باطل کنه
والا نمیدونم شما با کی دعوا داری حالا چرا اومدی اینجا عصبانیتت را اینجور تخلیه میکنی
شنیده بودیم اینترنت باعث تخریب اعصاب و روان میشه حالا داریم به چشم میبینیم!
اینم مصداق دیگه ای برای همه حرف ها
===
ایرانی برادر همینه : دیگی که برای من نجوشه سر سگم توش همون بهتر نجوشه
شما چون داری مثلا از سرویس 128 به اندازه ی سرویس 1 یا 2 مگ بالاتر استفاده میکنی اگر کسی اومد گفت منم 128 دارم و چنین کار شما صحیح نیست چون به یک اندازه پول دادیم شما فکر میکنی که طرف حسود هست ! یا خیال میکنی با شما دشمنی داره
خیلی راحت من بالا گفتم : بحث سر شما و ... نیست بحث بر سر سیاست های باطل این شرکت هست که باعث میشه یک عده خوشحال یک عده ناراحت باشند در حالی که خدمات یکسانی باید برای جفتشون برسه
شما ممکنه بپرسی چرا من که این همه ناراضی هستم از این شرکت استفاده میکنم ؟ جواب خیلی ساده هست چون ISP دیگه ای تلفن ما رو ساپورت نمیکنه و کلا شهرمون رو
====
من دوست ندارم با کسی درگیر شم و اون اجازه ای که دوستان زیادی به خودشون میدن مبنی بر راحت توهین کردن به طرف مقابل بدون شناختنش رو به خودم نمیدم
برای همین هر حرفی که از حرف های من نقل قول گرفته شه و جبهه گیری شه جواب نمیدم .
alpha007
28-06-2010, 22:06
سلام
اگه به عضویت بخواد برگرده من از زمانی که این فروم شکل گرفته شاهد شکل گیریش بودم و از 2005 که تازه اون زمان عضو شدم خیلی از این بخش هایی که شما میبینی رو نداشته من همه رو با جشم خودم دیدم
من به شما توهین نکردم شما دکترا داری فوق دکترا داری یا تخصص و .... من هیچ قصد توهین هم ندارم
برادر من اونقدر از شبکه حالیم میشه که بدونم یک سرویس 128 از یک ISP دانلود کردنش به این صورت غیرعادی هست
چرا شما چنین حالتی رو داری ؟ مگه من به شما فحش دادم ؟ داری که داری نوش جونت یا باگ توی سرورشون هست که از اومدن با Mac Address ست کردن مشخص شد که هست ! یا اینکه شما خیلی خوش به حالت شده داری حق چند نفر دیگه رو میخوری و این وسط هم نوش جونت ! من میدونی از چی ناراحت هستم ؟!
من از ISP ناراحت هستم شما 128 داری ؟ منم دارم شما با چند دانلود میکنی ؟ 1 مگ ؟ 2 مگ ؟ اصلا 100 مگ ؟ خوب کاری میکنی منم باید همونطور باشم ؟ خون شما رنگین تر هست ؟ من خِر شما رو گرفتم ؟ من دارم از ISP شکایت میکنم و اینجا هم تاپیک سرویس دهنده ی اینترنت من و بررسی مشکلات و محاسنش هست نه اینکه حسن اینقدر دانلود داره لعنت به اون و قلی اینقدر نداره پس فلان !
حقیقت شما هیج شکی در اون نیست اما حقیقت اینکه این شرکت دزد هست در اون 100 باره هیچ شکی نیست
درسته در دیزی باز هست و به خیلی گوشت میرسه ولی درست نیست کسانی که یکسان پول دادن یکسان بهره نبرند .
ببین برادر من برای یکبار و برای همیشه با شما بحث میکنم چون روی خطاب من با شما قبل از این نبوده اما شما به طور مستقیم من رو مورد خطاب قرار دادی
اشتباه میکنی من عصبی نیستم من خیلی هم ریلکس هستم من نسبت به کج فهمی های ISp و افرادی با تفکرات اینکه من یک تومن پول دادم و 10 تومن جنس میبرم پس بشکن بشکن زنان برم خونمون عصبی هستم
نهایت تفکر : اجازه دادن به اینکه شخصیت طرف رو با چند کامنت مورد تحلیل قرار بدی مبنی بر اینکه طرف حسود هست
من اونقدر از اینترنت که هیچ از شبکه آشنایی دارم که 1 صدم کاری که من توی نت و ... دارم رو این تفکر شما باطل کنه
===
شما چون داری مثلا از سرویس 128 به اندازه ی سرویس 1 یا 2 مگ بالاتر استفاده میکنی اگر کسی اومد گفت منم 128 دارم و چنین کار شما صحیح نیست چون به یک اندازه پول دادیم شما فکر میکنی که طرف حسود هست ! یا خیال میکنی با شما دشمنی داره
خیلی راحت من بالا گفتم : بحث سر شما و ... نیست بحث بر سر سیاست های باطل این شرکت هست که باعث میشه یک عده خوشحال یک عده ناراحت باشند در حالی که خدمات یکسانی باید برای جفتشون برسه
شما ممکنه بپرسی چرا من که این همه ناراضی هستم از این شرکت استفاده میکنم ؟ جواب خیلی ساده هست چون ISP دیگه ای تلفن ما رو ساپورت نمیکنه و کلا شهرمون رو
====
من دوست ندارم با کسی درگیر شم و اون اجازه ای که دوستان زیادی به خودشون میدن مبنی بر راحت توهین کردن به طرف مقابل بدون شناختنش رو به خودم نمیدم
دوست گرامی چرا خودتو ناراحت میکنی؟
جای تاسف داره این نوع محل ها و انجمن ها باید جای راهنماییها و مباحثه های مفید باشه هیچکس نباید اسباب ناراحتی یه نفر دیگه رو فراهم کنه
من از همون اول که ایشون اون پست رو دادن و سرعت خودشونو گذاشتن برام سوال بود که چطور ممکنه یه همچین چیزی
بله با قاعده قانون های موجود اصلا یه همچین سرعتی محاله
ایران و این سرعت؟؟؟؟؟؟؟
ولی خب شایدم لطف صبا نتی ها شامل حالشون شده
Contractor
28-06-2010, 22:35
سلام
===
====
همچی میگه ایرانی اینجوره ایرانی اونجوره که انگار خودش مریخیه
نمیدونستم 4 تا فیلم خارجکی دیدن باعث میشه آدم اینقدر پر مدعا بشه و اینطور صحبت کنه
جز اینه که این طرز صحبتای شما بازم مثل قبل باعث میشه مدیران این تاپیک را پاک کنند؟؟ اگه از ISP ناراحتی دارین بهشون تلفن بزنید و اعتراض کنید و...
شما اگه همین چند پست آخرت در اینجا را نشون یکی که نمیدونه بدی میبینی چطور درباره ی شخصیت فردی که اونجور صحبت کرده نظر میده! این اسمش توهین و جبهه گیری نیست جانم
قدری خونسردتر و ریلکس تر!
reza_hsm
28-06-2010, 23:21
سلام.
1 سؤال خدمت بچه های صبانت که از مرکز مخابرات پیام نور استفاده میکنند دارم!
میخواستم بدونم که اوضاش اونجا چجوریاس؟خوبه یا بده؟؟
سرعت دانلود شبانش چجوریه؟
اگه آشنایی دارید که از این مرکز مخابرات استفاده میکنه حالا از هر شرکتی میشه بگید راضیه یا نه؟!!
با تشکر
dvb_hamed
28-06-2010, 23:38
ساعت 12.30 شب هست و من پينگ گرفتم از 4.2.2.4 كه يه عدد نجومي ميده:18:
1800~2200
زنگ زدم پشتيباني(معمولا گوشي رو بر نميدارن ولي اين بار اشتباهي برداشت)مسئله رو گفتم و مركز مخابراتي ما رو چك كرد و گفت كل مركز شما 7.8 مگ پهناي باند داره كه الان 7.7 مگ پر هست و دارن استفاده ميكنن يوزر هاي ديگه
خدا وكيلي اين دزدي نيست؟
واسه اين كه پول بيشتري در بيارن حاضر ميشن پرت رو 2 برابر ظرفيت يه مركز مخابراتي بفروشن:41:
حرومتون باشه پول زحمت كشيده اي كه راحت ميگيرين و ميدين به خورد زن و بچتون
mani6606
29-06-2010, 06:14
من هم با نظر دوست عزیزpiishii موافقم من در دوره ای قبلی 3 ماه سرویس 1M رو داشتم اما میدیم بعضی افراد در همان مرکز مخابراتی من با سرویس 128 همون سرعتی دارند که من دانلود میکنم بنابراین فهمیدم که این شرکت فقط از اسم سرویس هاش برای گرفتن پول بیشتر استفاده میکند مطمئن باشید اگر الان هنوز سرویس 64k وجود داشت حتما سرعت ان با 128 و 1M برایر میبود من هم در در این دوره به 128 برگشتم. در این 4 سالی که از سرویس های صبانت استفاده میکنم هیچ وقت اوضاع به این خرابی نبوده و الان از ناچاری مشترک صبانت هستم چون سرویس دهنده بهتری از اون پیدا نکردم.
Contractor
29-06-2010, 10:22
من هم با نظر دوست عزیزpiishii موافقم من در دوره ای قبلی 3 ماه سرویس 1M رو داشتم اما میدیم بعضی افراد در همان مرکز مخابراتی من با سرویس 128 همون سرعتی دارند که من دانلود میکنم بنابراین فهمیدم که این شرکت فقط از اسم سرویس هاش برای گرفتن پول بیشتر استفاده میکند مطمئن باشید اگر الان هنوز سرویس 64k وجود داشت حتما سرعت ان با 128 و 1M برایر میبود من هم در در این دوره به 128 برگشتم. در این 4 سالی که از سرویس های صبانت استفاده میکنم هیچ وقت اوضاع به این خرابی نبوده و الان از ناچاری مشترک صبانت هستم چون سرویس دهنده بهتری از اون پیدا نکردم.
گل گفتی منم دنبال سرویس 64 بودم ولی مثل اینکه خودش زودتر فهمیده و برداشتش :27:
بچه ها یه کاسه ای زیر نیمکاسه هستش! من دیروز 160 مگ شارژ داشتم و دانلودی نداشتم امروز یهویی شارژم صفر شد و مجبور شدم دوباره شارژ کنم
از پشتیبانی و بخش فروش میپرسم جریان چیه حجمها دو برابری کم میشه! اون خانومه تو پشتیبانی میگه همینقدر که آنلاین باشی همینجوری هی حجم کم میشه((فکر کنم این خیلی اسکول بود)) مسوول فروش میگه نه همچی چیزی نیستش و.....
واسه منکه سرعت روزانش و شبانش خوبه و مشکلی نیست
mani6606
29-06-2010, 10:50
گل گفتی منم دنبال سرویس 64 بودم ولی مثل اینکه خودش زودتر فهمیده و برداشتش :27:
64 دو سال که ارائه نمیشه:13:
Hamid Reza
29-06-2010, 11:32
آقا اين صبانت چقدر افت داره شبا
يه ساعت اول سرعت بالاست بعدا هي كم ميشه
شما از روش ديگه اي استفاده ميكنيد؟؟
من كه نتونستم بيشتر از 400 500 مگابايت دانلود كنم
PrinceofHacking
29-06-2010, 12:34
ببینم شما تو کدوم شهری ؟
والله من شبل سرعتم کمتر از 1 و 2 هست...
روزام که دوباره جدیدا کمتر شده ...
نوسان داره بین 20-32
اییییی خدا گیر افتادیم
Contractor
29-06-2010, 14:45
سرعت دانلود چه روزانه چه شبانه به چند چیز ربط داره:
1- مهمتر از هر چیز پهنای باند اختصاصی صبانت به منطقتون
2- تعداد دانلودر صبانتی در منطقه تون
3- فاصله ی شما تا مخابرات منطقه
4- وضعیت سیمکشی داخل و بیرون.خونه ی قبلی که بودم با یکم بارون و برف و رطوبت و... سرعت شدید کم میشد!
5- سروری که ازش دانلود میکنید.اگه در حال دانلود از torrent هستید به تعداد seed ربط مستقیم داره
6- برنامه ی دانلودری که استفاده میکنید و تنظیماتی که در اون انجام دادید.اگه از utorrent در xp برای دانلود استفاده میکنید حتماً نسخه های ویرایش شده ی فایل tcip.sys را جایگزین نسخه ی پیش فرض ویندوز کنید تا تآثیر شگفت انگیزش را ببینید
7-تعداد فایل در حال دانلود.معمولاً هر چی تعداد فایل در حال دانلود بیشتر باشه سرعت هم بیشتره.چه با utorrent در حال دانلود باشید چه با برنامه های معمولی دانلود
مطمئناً عوامل دیگری هم هستش ولی فعلاً همینا به ذهنم رسید چون تو این چند ساله بیشتر باهاشون درگیر بودم
mohammadi4net
29-06-2010, 14:54
مدتیه که صبا نت مصرف من رو دوبل حساب می کنه به طوریکه به فاصله 1 دقیقه دوتا 100 مگ ، 200مگ کن می کنه ، تو 40 روز 2.5 گیگ مصرف کردم الان تو دو سه هفته 4.5 گیگ کم کرده من که این دوره تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم.
Contractor
29-06-2010, 16:46
جالبه بچه ها.از ساعت 11 که اشتراکم را شارژ کرده تا این لحظه زده 43.5مگ مصرف کردم!!!!!!! اگه دایل آپ میبودم شاید 12 مگ هم نمیشد چون از اونوقت فقط وقت کردم صفحات این فروم را باز کنم و بس.تازه صفحات این فروم خیلی بخشهاش توی مرورگر کش شده و نباید اینقدر میشد.عجیباً غریبا!!!!!
شاید بجبران سرعت بالایی که داره میده داره از اونور این بالا را سر ما میاره
radikal021
29-06-2010, 18:44
سلام بچه ها اینترنتم وصل شد
خیلی حال می کنم
واقعا سرعتش عالیه :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8 :
radikal021
29-06-2010, 18:52
بچه چجوری باید بفهمم که چه قدر شارژ دارم؟
ممنون می شم اگر جوابمو بدید
maghzae-motefaker
29-06-2010, 21:40
سلام بچه ها اینترنتم وصل شد
خیلی حال می کنم
واقعا سرعتش عالیه :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8 :
بچه چجوری باید بفهمم که چه قدر شارژ دارم؟
ممنون می شم اگر جوابمو بدید
آقا رادمان ميبينم تلسم شيكستو شما هم صاحب اينترنت شدي.
تبريك ميگم.ايشاالله چرخش برات بچرخه.
براي ريز مصرف برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t2download
30-06-2010, 10:59
دوستان من 3 هفته پیش به شرکت ایمیل دادم که من مشکلم این هست با دانلود مثلآ 40 مگ 80 مگ شارژ کم میشه و واسه گشتن تو نت 10 مین بگردم 30 مگ شارژ کم میشه و شرکت جوابی نداد و نماینده اهواز میگه عادیه و واسه دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 هست اون هم سرعت 0 یا 2 هست و منو داغون کرده و میخوام با شرکت شاتل قرار داد ببندم چون به هر اشتراکش 1 گیگ اضافه کرده و هر گیگ فروشش هم کمتر از صبانت هست دوستان نظرتون راجب به شاتل چیه و گفت مودم من رو هم ساپورت میکنه شرکت و آیا هزینه راه اندازی میگیره یا تنها قرارداد میبندم و شارز رو تنها پولش رو میدم ؟:13:
Hamid Reza
01-07-2010, 09:53
سلام
ديشب تونستم حدود 2گيگ دانلود كنم چه حالي داد :D
فقط با توجه به اين نكته كه : همون طور كه ميدونيد اكثر سايتهايي كه ما ايرانيا ازش دانلود ميكنيم مثل download و ------------- و دانلودستان و وطن دانلود و p30day و... كاربر رو محدود كردن به دانلود همزمان چندتا فايل
مثلا اگه شما حتي 2تا فايلم همزمان از سرورشون بگيرين سرعت به طور عجيب پايين مياد چه برسه ديگه سه يا چهارتا فايل
بهترين كار اينه كه شما يه فايل از اين سرورها بزارين براي دانلود و بقيشو بدين به يه رپيدليچ
من ديشب چندتا فايلو دادم رپيدليچ و خيلي عالي دانلود كردم
البته رپيدليچي كه من دادم زياد سرعتش بالا نبود
اگه يه رپيدليچ با سرعت بالا پيدا كنيد كه كلي دانلود ميكنيد
همچنين هميشه 4 5تا فايلو با هم بزارين (از سرورهاي مختلف)
من با همين شيوه دانلود 400 مگابايتي شبانم رو رسوندم به 2گيگ
البته منطقه ما خلوته ها ولي به هر حال تو مناطق شلوغم اين شيوه تاثير داره
Contractor
01-07-2010, 11:49
ایول پسر.من دیشب تعداد فایلهای دانلودی را بالا بردم تونست بین 2.7 تا 2.8 گیگ با تورنت گرفتم فک کنم بالاترین رکورد این چند ساله واسم بودش ولی حالا سرعت روزانه را داشته باش>>>>> 60 کیلو بیت.صفحه ها بزور باز میشه
mohammadi4net
01-07-2010, 12:02
ایول پسر.من دیشب تعداد فایلهای دانلودی را بالا بردم تونست بین 2.7 تا 2.8 گیگ با تورنت گرفتم فک کنم بالاترین رکورد این چند ساله واسم بودش ولی حالا سرعت روزانه را داشته باش>>>>> 60 کیلو بیت.صفحه ها بزور باز میشه
امروز سرعت افتضاح شده، شما از کدوم شهر داری استفاده می کنی؟
Hamid Reza
01-07-2010, 12:13
آره سرعت امروز جالب نيست زياد
پينگ چقدر رفته بالا :D
maghzae-motefaker
01-07-2010, 14:51
سلام
بچه ها راسته که میگن صبا دو برابر حجم کم میکنه؟
راهکار چیه؟
help me:19::19::19::19::19::19::19::19:
Mohammad_es66
01-07-2010, 14:59
دوستان این صبا خوب شده من چند وقت پیش اعلام کردم میخوام سرویسم رو عوض کنم یکی از دوستان گفت پیشگامان بگیر اما راستش اونم زیاد با شاتل خودم فرق نمیکنه من یه چیزی میخوام که فقط شبها بتونم دانلود کنم خواستم بپرسم این صبا خوب شده میانگین سرعت چقدر شده
Morteza561
01-07-2010, 21:02
دوستان این صبا خوب شده من چند وقت پیش اعلام کردم میخوام سرویسم رو عوض کنم یکی از دوستان گفت پیشگامان بگیر اما راستش اونم زیاد با شاتل خودم فرق نمیکنه من یه چیزی میخوام که فقط شبها بتونم دانلود کنم خواستم بپرسم این صبا خوب شده میانگین سرعت چقدر شده
برای من که سرویس قبلیم (9ماه پیش تو قزوین) خوب بود سرعتش همیشه 100 بود.الان رو نمیدونم. شنبه سرویسم وصل میشه. اما خوب هر چی که باشه شبانه شاتل هم '1:45 بیشتره و هم این که هر یک ساعت قطع نمیشه!
اما به خاطر یه چیز عشق است صبا :21:
radikal021
02-07-2010, 00:50
سلام
بچه ها راسته که میگن صبا دو برابر حجم کم میکنه؟
راهکار چیه؟
help me:19::19::19::19::19::19::19::19:
آقا پسر می توانی در تایپیک های قبلی ببینی که همه به صبانت به خاطر دو برابر کم کردن حجمش شکایت کردند اما کو گوش شنوا
من هم یکی از آنها هستم
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:
t2download
02-07-2010, 03:07
دوستان معترض به سرعت اینترنت صبانت رآی بدین ؟
t2download
02-07-2010, 03:36
مرگ بر صبانت
سرعت دانلود شبانه اهواز 0 شده 1 هفته هست
t2download
02-07-2010, 11:08
دوستان این شرکت اینترنت نامحدود میده 256 بیست هزار مگه میشه :8:
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
hamid1002
02-07-2010, 14:21
امروز صبح من 70 مگ دانلود کردم 250 مگ از شارژم کم کرده
یه سوال داشتم اگه اینترنت وصل باشه ولی مرورگر کار نکنه باز هم از شارژ کم میکنه و چقدر حدودا برای یه ساعت کم میشه
Electronic-Arts
02-07-2010, 14:53
دوستانی که میگن صبانت دزده ترافیکه توجه داشته باشند که قسمت ترافیک صبانت تا 6 ساعت قبل رو میندازه یعنی اگه الان به ترافیک مصرفی تون اضافه بشه مال 6 ساعت قبله
radikal021
02-07-2010, 15:17
مرگ بر صبانت
سرعت دانلود شبانه اهواز 0 شده 1 هفته هست
مال من که در تهران هستم دیشب 60- 80 مگابایت بود
ما که راضی هستیم.
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
t2download
02-07-2010, 15:53
جالبااا
من هم این مشکل رو دارم 2 برابر دانلود شارژ کم میکنه و در وبگردی به اضای 10 مین 30 مگ شارز کم میشه و من 3 ماهه داشتم 20 روزه شارز تمام شد با 300 مگ دانلود و 5 گیگ شارژ داشت و باز 1 ماهه 3 گیگ گرفتم با 200 مگ دانلود 1 هفته ای تمام شد و من میخوام برم شرکتی دیگه با شاتل برم یا پارس من اهواز هستم .:18:
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
این نتیجه دانلود دیشب
دانلود شبانه
پس از گذشت 5 دقیقه
خواستین بگین ادرس بدم
بهم بگید چطور میشه
t2download
02-07-2010, 16:06
من شبانه دیشب 8 مگ دانلود شد با بدبختی سرعت من 2 هست و 0 میشه و 128 دارم شاتل بهتر نیست ؟
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
من از سرعت کم شبانه دارم میام شاتل نکنه اشتباه کنی بیای صبا سرعت روزانه تا 250 هم میاد بالا ولی شبانه 0 یا 2 هست .
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
آقا پسر می توانی در تایپیک های قبلی ببینی که همه به صبانت به خاطر دو برابر کم کردن حجمش شکایت کردند اما کو گوش شنوا
من هم یکی از آنها هستم
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:
آره من هم همینه بریم شاتل جای 40 مگ 80 مگ کم میشه وب گردی 10 دقیقه 30 مگ کم میشه
radikal021
02-07-2010, 17:18
با سلام خدمت دوستان!
من با پیگیری های مکرر و ارسال نامه به کارشناس ارشد فروش صبا نت دیگر 2 برابر و یا بیشتر حجم کم نمی کنه!!!!!
هرچه قدر دانلود کنم بدون هیچ اضافاتی اونتو می زنه!
شما هم همین کارو بکنید.
حالا اگر دوباره 2 برابر کردند به اطلاعتان می رسانم.
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
radikal021
02-07-2010, 17:24
دوستانی که میگن صبانت دزده ترافیکه توجه داشته باشند که قسمت ترافیک صبانت تا 6 ساعت قبل رو میندازه یعنی اگه الان به ترافیک مصرفی تون اضافه بشه مال 6 ساعت قبله
فکر نکنم تا آنجا که من می دانم و پرسیدم هر وقت دیسکانکت بشی تو سایت از حجمت کم می شه!!!
یعنی اینکه بخواهی بفهمی چه قدر از حجمت تا الآن باقی مانده باید دیسکانکت بشوی و بعد دوباره کانکت بشوی
و به سایت ساپورت بروی و مقدار حجم با قی مانده ات را تا الآن ببینی.
:10::10::10::10::10::10::10:
Contractor
02-07-2010, 19:07
فکر نکنم تا آنجا که من می دانم و پرسیدم هر وقت دیسکانکت بشی تو سایت از حجمت کم می شه!!!
یعنی اینکه بخواهی بفهمی چه قدر از حجمت تا الآن باقی مانده باید دیسکانکت بشوی و بعد دوباره کانکت بشوی
و به سایت ساپورت بروی و مقدار حجم با قی مانده ات را تا الآن ببینی.
:10::10::10::10::10::10::10:
راجع به دایل آپ که این حرف درست بودش
فکر کنم راجع به پرسرعتم اینشکلی باشه
یعنی هر بار dc کنی یکم کسر میشه
t2download
02-07-2010, 19:53
سرعت دانلود چه روزانه چه شبانه به چند چیز ربط داره:
1- مهمتر از هر چیز پهنای باند اختصاصی صبانت به منطقتون
2- تعداد دانلودر صبانتی در منطقه تون
3- فاصله ی شما تا مخابرات منطقه
4- وضعیت سیمکشی داخل و بیرون.خونه ی قبلی که بودم با یکم بارون و برف و رطوبت و... سرعت شدید کم میشد!
5- سروری که ازش دانلود میکنید.اگه در حال دانلود از torrent هستید به تعداد seed ربط مستقیم داره
6- برنامه ی دانلودری که استفاده میکنید و تنظیماتی که در اون انجام دادید.اگه از utorrent در xp برای دانلود استفاده میکنید حتماً نسخه های ویرایش شده ی فایل tcip.sys را جایگزین نسخه ی پیش فرض ویندوز کنید تا تآثیر شگفت انگیزش را ببینید
7-تعداد فایل در حال دانلود.معمولاً هر چی تعداد فایل در حال دانلود بیشتر باشه سرعت هم بیشتره.چه با utorrent در حال دانلود باشید چه با برنامه های معمولی دانلود
مطمئناً عوامل دیگری هم هستش ولی فعلاً همینا به ذهنم رسید چون تو این چند ساله بیشتر باهاشون درگیر بودم
بیشتر توضیح میدی در مورد افزایش سرعت و در ضمن مشکل صبا اینه کم میکنه یا همه اینطورن
دوستان من 3 هفته پیش به شرکت ایمیل دادم که من مشکلم این هست با دانلود مثلآ 40 مگ 80 مگ شارژ کم میشه و واسه گشتن تو نت 10 مین بگردم 30 مگ شارژ کم میشه و شرکت جوابی نداد و نماینده اهواز میگه عادیه و واسه دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 هست اون هم سرعت 0 یا 2 هست و منو داغون کرده و میخوام با شرکت شاتل قرار داد ببندم چون به هر اشتراکش 1 گیگ اضافه کرده و هر گیگ فروشش هم کمتر از صبانت هست دوستان نظرتون راجب به شاتل چیه و گفت مودم من رو هم ساپورت میکنه شرکت و آیا هزینه راه اندازی میگیره یا تنها قرارداد میبندم و شارز رو تنها پولش رو میدم ؟
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
با سلام خدمت دوستان!
من با پیگیری های مکرر و ارسال نامه به کارشناس ارشد فروش صبا نت دیگر 2 برابر و یا بیشتر حجم کم نمی کنه!!!!!
شما هم همین کارو بکنید.
بیشتر راهنمایی کن ما هم کمک کن ؟
بیشتر توضیح میدی در مورد افزایش سرعت و در ضمن مشکل صبا اینه کم میکنه یا همه اینطورن
دوستان من 3 هفته پیش به شرکت ایمیل دادم که من مشکلم این هست با دانلود مثلآ 40 مگ 80 مگ شارژ کم میشه و واسه گشتن تو نت 10 مین بگردم 30 مگ شارژ کم میشه و شرکت جوابی نداد و نماینده اهواز میگه عادیه و واسه دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 هست اون هم سرعت 0 یا 2 هست و منو داغون کرده و میخوام با شرکت شاتل قرار داد ببندم چون به هر اشتراکش 1 گیگ اضافه کرده و هر گیگ فروشش هم کمتر از صبانت هست دوستان نظرتون راجب به شاتل چیه و گفت مودم من رو هم ساپورت میکنه شرکت و آیا هزینه راه اندازی میگیره یا تنها قرارداد میبندم و شارز رو تنها پولش رو میدم ؟
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
با سلام خدمت دوستان!
شما هم همین کارو بکنید.
0
amir_fatal
02-07-2010, 20:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
radikal021
02-07-2010, 21:42
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
0
یک کاری کردم دیگه
radikal021
02-07-2010, 21:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشیدا ولی انگار شما داری سرعت دانلودتو به رخ ما می کشی!!!!!
این جا فقط در مورد صبا نت حرف می زنیم نه پارس آنلاین
تاپیک مربوطه این است شما اشتباهی آمدی
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
alpha007
02-07-2010, 22:33
شما 25 مگ دانلودته؟:18:
جالبه!!!
mohammadi4net
02-07-2010, 22:56
من اول به پشتیبانی صبا زنگ زدم و یک شماره دادند و بعد دوباره به آن شماره زنگ زدم و این کار چند بار تکرار شد و آخر به من گفتند یک نامه برای آقای فکر کنم محمودی بفرستید و در آن ذکر کنید که پشتیبانی صبا هم این موضوع را تایید کرده است و آن را به یک شماره فکس کنید و من فکس کردم و به شماره 88554272 زنگ زدم و گفتم آقای محمودی و بعد به آقای محمودی وصل شدم و به ایشان گفتم که یک نامه برایشان ارسال کردم و خواستار پیگیری این موضوع شدم.
فردایش هم که اینترنتم درست شد.
فرداش که اینترنتم درست شد، یعنی چه؟ یعنی شارژ اضافه ای که کم شده بود برگشت؟
radikal021
02-07-2010, 23:03
بچه ها ببخشید من خالی بستم
من همین کارا رو کردم ولی نتیجه نداد
:28::28::28::28::28::28:
darklord_8
03-07-2010, 00:33
سلام به همگی
دوستان میخواستم برای تابستون اشتراک سه ماهه بگیرم خواستم ببینم شما از صبانت راضی هستین؟ منطقه پونک کسی گرفته؟
دانلود هم نمیخوام بکنم یعنی در حد فیلم و اینا نمیخوام. فقط چرخیدن و یه مقدار دانلود آهنگ
ممنون
t2download
03-07-2010, 05:46
عزیز از چه ترس داری حرفت رو انکار میکنی :18:
amir_fatal
03-07-2010, 06:00
maghzae-motefaker
03-07-2010, 09:04
من كه مطمئن بودم.من 1000 بار رفتمو اومدم هيچي نشد.حالا شما با تلفن درست كرديد:31:
خوبه حالا عذاب وجدان گرفتي
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
بچه ها ببخشيد اين سوالو اينجا ميكنم.
بهترين سايت براي دانلود مستقيم فيلم divx (700mb چي هست.فقط اگر امكان داره سايتي باشه كه فيلمارو چند پارته بزاره.نه تك پارت و قابليت رسيوم داشته باشه
[/COLOR]بچه ها ببخشيد اين سوالو اينجا ميكنم.
بهترين سايت براي دانلود مستقيم فيلم divx (700mb چي هست.فقط اگر امكان داره سايتي باشه كه فيلمارو چند پارته بزاره.نه تك پارت و قابليت رسيوم داشته باشه
شبکه های ولایت مدار TORRENT ، منبع همه چیز... اطلاعات بیشتر :
سرچ انجین تورنت :
golden111
03-07-2010, 09:44
سلام به همگی
چند وقت پیش به خاطر کاهش سرعت صبا بچه های فاروم یه اعتراضیه درست کردند خداراشکر سرعت بعضی وقت ها بد نیست
اما من همون طور که دوستان گفتند واقعا احساس می کنم حجم پهنای باندم الکی داره میره دوروز نمیشه اینترنت را شارژ کردم 1 گیگ پریده
تصمیم گرفتم از برنامه های کنترل پهنای باند استفاده کنم تا حواسم بیشتر به کنتور سایت صبانت باشه که مثل اینکه خوب کار نمی کنه
اگه کسه دیگه به نتیجه ای رسید لطفا بگه!
maghzae-motefaker
03-07-2010, 09:44
شبکه های ولایت مدار TORRENT ، منبع همه چیز... اطلاعات بیشتر :
سرچ انجین تورنت :
آخه سرعت تورنت كمه
golden111
03-07-2010, 09:47
سلام به همگی
دوستان میخواستم برای تابستون اشتراک سه ماهه بگیرم خواستم ببینم شما از صبانت راضی هستین؟ منطقه پونک کسی گرفته؟
دانلود هم نمیخوام بکنم یعنی در حد فیلم و اینا نمیخوام. فقط چرخیدن و یه مقدار دانلود آهنگ
ممنون
صبا به نظر من اصلا پشتیبانی خوبی نداره الان هم پهنای باند مثل اینکه خوره به جونش افتاده باشه داره تمام میشه
اما به نظرم اکثر شرکت های ارائه دهنده مثل همند همه دارند کلاه می ذارند
الانم که قانون ارزان شدن اینترنت تصویب شده باز هم هیچ تغییر نمیکنه تا.....!!!!
darklord_8
03-07-2010, 10:17
صبا به نظر من اصلا پشتیبانی خوبی نداره الان هم پهنای باند مثل اینکه خوره به جونش افتاده باشه داره تمام میشه
اما به نظرم اکثر شرکت های ارائه دهنده مثل همند همه دارند کلاه می ذارند
الانم که قانون ارزان شدن اینترنت تصویب شده باز هم هیچ تغییر نمیکنه تا.....!!!!
یعنی شما پیشنهاد نمیکنید؟
اینترنتی که خود مخابرات ارایه میده چطوره؟
mohammadi4net
03-07-2010, 10:46
اینترنت مخابرات دیگه شارژ دزدی نمی کنه ولی اگه سرعت 128 بخری سرعت129 هم بهت نمی ده ، همون 128 رو بهت می ده.
t2download
03-07-2010, 12:03
من كه مطمئن بودم.من 1000 بار رفتمو اومدم هيچي نشد.حالا شما با تلفن درست كرديد:31:
خوبه حالا عذاب وجدان گرفتي
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
بچه ها ببخشيد اين سوالو اينجا ميكنم.
ما پیروزیم چون حق با ماست
:8::8::8::8::8:
darklord_8
03-07-2010, 12:12
اینترنت مخابرات دیگه شارژ دزدی نمی کنه ولی اگه سرعت 128 بخری سرعت129 هم بهت نمی ده ، همون 128 رو بهت می ده.
سرعتش برام مهم نیست نمخوام دانلود کنم
ولی درباره محدودیت ماهانه چیزی تو سایتشون نبود؟؟؟؟؟
mohammadi4net
03-07-2010, 13:15
سرعتش برام مهم نیست نمخوام دانلود کنم
ولی درباره محدودیت ماهانه چیزی تو سایتشون نبود؟؟؟؟؟
آره من به آدرس زیر رفتم ، محدودیت دانلودی ندیدم:
چیزی که مشخصه با 10000 تومان در ماه برای سرویس 128 ، اینترنت نامحدود ارایه نمی دن :31:
t2download
03-07-2010, 13:39
سرعت اینترنت دانلود شبانه صبانت 2 هست و همش 0 میشه بهشون گفتم گفت عادیه همه همین جور هستن و چون اهواز فقط یک نمایندگی صبا از 4 نمایندگی فروشش 400 اشتراک داده بیرون گفت هیچ کاری نمیشه کرد سرعت 2 و 0 عادیه :18::18::18:
golden111
03-07-2010, 17:09
من از دوسال پیش تا حالا از اینترنت صبا استفاده می کنم اوایل عالی بود یعنی بهترین شرکت ارائه دهنده
با سرعت 64 اما دانلود خیلی سرعتش بالاتر بود
اما یواش یواش صبا سرویس 64 را حذف کرد بعد یه مدت سرعتش به شدت افت کرد
اینم بگم قطع و وصل هم داشته
اما با توجه به اینکه شرکت های دیگه بی مشکل نیستند چاره ای نداشتم و تاحالا از صبا استفاده می کنم
اگر سرعت بالا می خوای و در منطقه ای که هستی صبا خوب کار می کنه صبا بگیر
اما در غیر این صورت به نظرم صبا هم داره کلاه می ذاره
الانم که پهنای باندم همینطور می پره دارم بررسی میکنم تا 100 درصد مطمئن بشم اشکال از سیستم نیست
اما سایر دوستان هم همین مشکل را داشتند پس قاعدتا مشکل از صبا هست!!!
t2download
03-07-2010, 19:03
صبانت با سوپرایز تابستانه می آید .
amir_rahmani
03-07-2010, 19:35
آقا من کرجی هستم!
128 هم کافیه برام!
قیمت 5-6 گیگ چند در میاد؟
اصلا سرویس دهی ایناشون خوبه؟
hamid1002
03-07-2010, 19:43
بچه ها باورتون میشه من دیشب وقتی که دیس کردم با دیال اپ مقدار شارژم رو تست کردم (بعد از حدود یه ساعت بعد از دیس کردنم) و امروز بعداز ظهر بدون اینکه توی این مدت با adsl کانکت بشم دوباره با دیال شارژم رو تست کردم و با کمال ناباوری دیدم 250 مگ شارژم پریده تو این فاصله نه مودم روشن بوده نه کلا کامپیوتر که دوستانی که میگن یا ویروسه یا سیستم در حال اپدیت به نظر من ویروس همین شرکت صبا هستش که چه کانکت باشی چه نباشی دزدیشو انجام میده
aliarnold
03-07-2010, 20:04
آقا صبا جديدا خيلي سرعتش افتضاح شده
هر كي ميخواد جديدا اضافه بشه به اين شركت ،توصيه ميكنم نگيره.
mohammadi4net
03-07-2010, 21:14
صبا نت مدتیه دزد تشریف داره و شارژ رو دوبرابر کم می کنه ، به هیچ وجه نگیرید.
radikal021
03-07-2010, 22:54
دوستان راست می گویند
مفتش گرانه:27:
darklord_8
04-07-2010, 01:51
اینجور که معلومه خیرش به ما نمیرسه :دی
میرم سراغ مخابرات
ممنون از همگی
arian007
04-07-2010, 09:00
سلام
من هفته های قبل هر سب بالای 1 گیگ دانلود داشتم ولی الان دو شبه به 200 مگ هم نمیرسه آیا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟
سرعت ها مقطعی هستش و دوباره تا چند وقت دیگه سرعت دانلود شبانه ی شما زیاد میشه !
یه مدت سرعت زیاد میشه و دوباره کم !
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
پس چی بگیریم ؟
شرکتی هستش که ماهی 14 تومن ، سرعت دانلود 120 ، شبانه رایگان بده ؟
تو رو خدا اگه سراغ دارید بگین
aliarnold
04-07-2010, 15:45
سرعت ها مقطعی هستش و دوباره تا چند وقت دیگه سرعت دانلود شبانه ی شما زیاد میشه !
یه مدت سرعت زیاد میشه و دوباره کم !
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
پس چی بگیریم ؟
شرکتی هستش که ماهی 14 تومن ، سرعت دانلود 120 ، شبانه رایگان بده ؟
تو رو خدا اگه سراغ دارید بگین
دوست گرامی کسی نگفت جای دیگه ای هست و شما از کجا این نکته رو میدونید که این کار مقطعی هست؟؟
دوست گرامی کسی نگفت جای دیگه ای هست و شما از کجا این نکته رو میدونید که این کار مقطعی هست؟؟
متوجه منظورت توی جمله ی اولت نشدم !
من چند ماهیه که صبا دارم و چند روز سرعت عالیه و حدود 1.3 الی .15 گیگ دانلود میکنم ، ولی بعد از اون چند روز سرعتا افتضاح میشه و به زور میشه 400 مگ دان کرد
parsa_parsa
04-07-2010, 19:54
دوستان من قبلا صبانت داشتم بعد داتک گرفتم.می خوام باز از صبانت بگیرم.چه سرویس بگیرم که سرعت دانلودم در دانلود منیجر زیر 80 نباشه
David Jones
04-07-2010, 22:25
دوستان من قبلا صبانت داشتم بعد داتک گرفتم.می خوام باز از صبانت بگیرم.چه سرویس بگیرم که سرعت دانلودم در دانلود منیجر زیر 80 نباشه
با وجود اینکه این سئوال خیلی تکراری شده بازم این جواب رو تکرار میکنم :
شما چه 128 بگیری چه 1 مگ ، سرعت دانلود بین حدود 50 تا 230 متغیره .... موفق باشین
goodzila50
04-07-2010, 23:13
من زا صبا 128 گرفتم خیلی هم راضیم سرعت دانلود از 50 پایین نمیاد بعضی وقتا تا 105 میرسه منطقه جنوب تهران هستیم
فقط نمیدونم چجوری باید از شبانه استفاده کنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
parsa_parsa
04-07-2010, 23:38
با وجود اینکه این سئوال خیلی تکراری شده بازم این جواب رو تکرار میکنم :
شما چه 128 بگیری چه 1 مگ ، سرعت دانلود بین حدود 50 تا 230 متغیره .... موفق باشین
خوب دوست عزیز پس تفاوت سرویس 128 با 1 مگ در چیه؟
radikal021
05-07-2010, 01:26
خوب دوست عزیز پس تفاوت سرویس 128 با 1 مگ در چیه؟
همان طور که دوستان در پست های قبلی گفتند:صبا نت اینترنت 128 را برای 8 نفر یک 1 مگ share می کنه
256 برای 4 نفر
1 مگ هم برای خود شخص به تنهایی:31:
soheil.m
05-07-2010, 07:16
سلام
من چند وقته که سرویس شبانم همون ساعت 7 صبح قطع میشه و به 7:40 نمیرسه میخواستم بدونم برای بقیه دوستان نیز همینطوره؟
یه سوال دیگه برای اضافه کردن یک مک آدرس به لیستشون باید چی کار گرد؟
با تشکر
سلام
من چند وقته که سرویس شبانم همون ساعت 7 صبح قطع میشه و به 7:40 نمیرسه میخواستم بدونم برای بقیه دوستان نیز همینطوره؟
یه سوال دیگه برای اضافه کردن یک مک آدرس به لیستشون باید چی کار گرد؟
با تشکر
سلام
اینا یا یاد ندارند یا مردم رو دارند اذیت میکنند
به هرحال توانایی اضافه کردن یک مک آدرس دیگه برای یوزر شما به Mac Table شون رو توی اون سوئیج یا روترشون ندارند برای همین یا باید درخواست حذف مک آدرس بدین یا کلا بی خیال شین .
t2download
05-07-2010, 10:52
ما پیروزیم چون حق با ماست
من زا صبا 128 گرفتم خیلی هم راضیم سرعت دانلود از 50 پایین نمیاد بعضی وقتا تا 105 میرسه منطقه جنوب تهران هستیم
فقط نمیدونم چجوری باید از شبانه استفاده کنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
برای شبانه از این یوزر و پس استفاده کن
username: guest
password: ngsnet
t2download
05-07-2010, 11:21
صبانت 3 هفته هست جواب 4 ایمیل من رو هم نمیده ؟
:31:
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
اگه مشکل شارژم حل بشه با صبانت میمونم چون با دانلود 400 مگابایت شارز 5 گیگ من تمام شد و مجددآ شارژ کردم با 300 مگ دانلود شارژ 3 گیگ من تمام شد .
t2download
05-07-2010, 12:02
اعتراف میکنم که صبانت سرعت روزانه اش عالیه با دانلود منیجر تا 280 هم میره واسه دانلود ولی شارز 2 برابر کم میشه شارز و تو دانلود و وب گردی ساعتی 300 مگ کم میشه
پشتیبانی که محل نمیزاره
سرعت شبانه 0 یا 2 تا صبح 10 مگ به زور دانلود میشه شانس بیاری 30 مگ دانلود کنی و اون هم 3 شب کی بیداره
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
فعلآ چند روزه از دیال آپ استفاده میکنم
چون اگه چند ساعت از صبانت استفاده کنم یه 3 گیگی شارژ بخوره چند ساعت
کاش اندازه دانلود حجم شارز کم میشد نه 2 برابر
m_h_hadavi
05-07-2010, 13:34
مشکل از شما هست با نرم افزار bandwith mater ترافیکتون رو چک کنید
t2download
05-07-2010, 14:03
مشکل از من نیست من با سایت صبانت چک میکنم و مشکل من تنها نیست صدها نفر این مشکل رو دارن ؟
حامی یا نمایندگی صبانتی مگه ؟:31:
ابتدا اینکه صبانت به صورت live و زنده ترافیک مصرفیتون رو نشون نمیده و بعد از هر قطع کردن اتصال اینترنتتون ترافیک کم شده و مدت زمان استفاده رو نشون میده با جزئیات میزان آپلود و دانلود و میزان مجموع این دو (= حجم مصرفی)...
شما هر کاری که تو اینترنت میکنید هم دانلود میکنید هم آپلود... تنها راه مستند هم استفاده از یه برنامه ثبت کننده استفاده های شبکه شماس که bandwidth meter و برنامه بهتری به نام dumeter هستن برای این کار... dumeter رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید و به صورت 30 روز آزمایشی رایگان استفاده کنید :
بعد از نصب روی آیکونش در systray راست-کلیک کنید و Totals and Reports رو بزنید تا تمام حجم رد و بدل شده رو با جزئیات ساعت و روز براتون ردیف کنه... و حجم کلی رد و بدل شده در یه بازه زمانی رو ببینید چقدر اعلام میکنه و با سایت صبانت مقایسه کنید...
همچنین مودمتون وایرلس که نداره...؟
t2download
05-07-2010, 15:33
نه نداره عزیز برای دانلود چی 2 برابر شارژ کم میکنه من با دلیل حرف میزنم ؟
Morteza561
05-07-2010, 15:53
خدا رو شکر بالاخره سرویسم راه افتاد.
امروز که سرعتش خیلی خوبه ( سرویس 128 سرعت بین 80 تا 10 )
امیدوارم همیشه همینطوری باشه :31:
mohammadi4net
05-07-2010, 16:13
به فاصله 1 دقیقه دو تا 150 مگابایت کم شده ؟ می تونید بگید که از وایرلس دزدین یا آپدیت ویندوز روشن بوده؟
طوری که من متوجه شدم یکسری هکر برای تخریب شرکت صبا نت اینکارا رو می کنن ، به هر حال یا صبا نت عرضه نداره اکانت کاربرارو محافظت کنه یا واقعا خودشون دارند دزدی می کنن ، چیزی که کاملا مشخصه صبا نت داره کم کاری می کنه!
t2download
05-07-2010, 17:35
دوستان سرعت اتصال به اینترنت صبانت من شده 10 چیکار کنم از 100 شده 10
Contractor
05-07-2010, 21:25
به فاصله 1 دقیقه دو تا 150 مگابایت کم شده ؟ می تونید بگید که از وایرلس دزدین یا آپدیت ویندوز روشن بوده؟
طوری که من مhتوجه شدم یکسری هکر برای تخریب شرکت صبا نت اینکارا رو می کنن ، به هر حال یا صبا نت عرضه نداره اکانت کاربرارو محافظت کنه یا واقعا خودشون دارند دزدی می کنن ، چیزی که کاملا مشخصه صبا نت داره کم کاری می کنه!
h'i k'vhkاگه نگران -- و این صحبتایی برو تماس بگیر بخواه پسوردت را عوض کننن.وقتی یوز و پسوردت همون شماره ی خونت باشه که هر ببویی میتونی از اونور شهر با یوزر پسوردت کانکت شه و ترافیکت را خالی کنه
فکر کردی چرا محدودیت مک ادرس گذاشته صبانت
طوری که من متوجه شدم یکسری هکر برای تخریب شرکت صبا نت اینکارا رو می کنن ، به هر حال یا صبا نت عرضه نداره اکانت کاربرارو محافظت کنه یا واقعا خودشون دارند دزدی می کنن ، چیزی که کاملا مشخصه صبا نت داره کم کاری می کنه!
توی support.ngsnet.net اگه مدت زمان استفاده ـتون همون یکی دو دقیقه ـس که میگید و 150 مگ از حجمتون کم شده، اول ازش عکس بگیرید و سپس زنگ بزنید پشتیبانی همینو بگید "آقا در عرض یه دقیقه از من 150 مگ کم شده!"....
اینجا که صبانت نیست... صبانت پشتیبانی داره... با اونا تماس بگیرید... نصفه شبم زنگ بزنید هستن... فقط وقتی شبکه قطعی براش پیش میاد میرن قایم میشن...!!! تقریباً همه شرکتا هر وقت مشکلی تو شبکه ـشون پیش میاد همه قایم میشن و هیشکی گوشیو برنمیداره... :27:
آقا صبانت مشهد منطقه مطهري زرت و زرت قطع ميكنه
تقريبا 4 روز ميشه
خيلي كلافم
زنگ زدم ميگن نه از سرويسشونه نه از خط من
تا ميفهمن مودمم يو اس پي هست چماق ميكنن از مودمه در صورتيكه سه سال هيچ مرگيش نبود
از شما هم مدام قطع ميكنه ؟
Moahammad_sdt
06-07-2010, 05:26
آقا صبانت مشهد منطقه مطهري زرت و زرت قطع ميكنه
تقريبا 4 روز ميشه
خيلي كلافم
زنگ زدم ميگن نه از سرويسشونه نه از خط من
تا ميفهمن مودمم يو اس پي هست چماق ميكنن از مودمه در صورتيكه سه سال هيچ مرگيش نبود
از شما هم مدام قطع ميكنه ؟
نه منهم توی مشهدم قطعی توی شبانه ندیدم روزانه هم چند روزی کانکت نشدم:5:
واقعا باعث تاسفه. من چند وقت بود این مشکل رو داشتم 15 گیگ برای سه ماه شارژ می کردم تو 1ماه تموم میشد. فکر می کردم مصرفم بالا رفته. حالا دارم می فهمم قضیه چیه....
S A M S U N G
06-07-2010, 12:58
انگار جشنواره تابستانی داره میزاره این ذلیل مرده :دی
این بار هم در راستای حمایت از حقوق مصرف کننده ...... :دی آره جون عمت حقوق مصرف کننده ! :دی
مخلصیم .
پس کمتر بمصرفم این 2 گیگ به این زودیا تموم نشه و ببینیم چیکار میخوان بکنن و الکی پولمون حروم نشه...
رادیو، تلویزیون، ویدئو و انواع و اقسام استریم های آنلاینو باید تعطیل کنم...
حالا شانس ما عین اون دفعه که پارسال یه اطلاعیه زده بودن که تعرفه های جدید و جشنواره و غیره که سه ماه بود و تغییر نکرد، ایندفعه ـم این یه 6-7 ماهی اونجا باشه نوشته جشنواره تابستانی بعدش تو زمستون زنگ میزنی میگی پس چی شد جشنواره تابستونی؟ یاروئم میگه زرشک... تابستون سال دیگه منظورمون بود....... :27:
حتماً میخوان پول خوردای سرویسا رو حذف کنن و عددا رند بشن... البته رند به سمت بالا... :27:
Contractor
06-07-2010, 14:26
انگار جشنواره تابستانی داره میزاره این ذلیل مرده :دی
این بار هم در راستای حمایت از حقوق مصرف کننده ...... :دی آره جون عمت حقوق مصرف کننده ! :دی
مخلصیم .
ای داد بیداد
ده ذلیل مرده نمیشد خبر جشنواره ی این ذلیل مرده ها را یه هفته زودتر بذاری :31:
من همین هفته قبل رفتم یکساله شارژ کردم اگه خبر داشتم صبر میکردم
ولی از این حرفا گذشته منکه چشمم آب نمیخوره به این تبلیغات
دیدن جوونا تابستونه فصل بیکاریشونه تبلیغ کنیم زودتر اشتراک بگیرن
mahziar3025
06-07-2010, 14:28
حالا تو این جشنواره چه تخفیف ها و امکاناتی ارائه میدن؟
abdolahe
06-07-2010, 18:35
سلام دوستان چند تا سوال دارم جواب بدين ممنون ميشم
من adsl صبا نت گرفتم سرعت 128 با 9گيگ دانلود
اول اينكه اين كه فقط دانلود باعث كم شدنش ميشه اخه من دانلودم كه نميكنم باز ميبينم كم شده؟ بعدش اگه تموم شه اينترنت قطع ميشه يا فقط نميشه دانلود كرد
ميخوام از دانلود شبانه استفاده كنم چطوريه يوز و ژسوردش چيه؟ ساعت چند تا چند ممنون ميشم..
A.M.D.D.E.V.I.L
06-07-2010, 18:42
اینترنت شبانه تا 2 روز بعد از تموم شدن خود آکونتت کار میکنه بعد ها دیگه کار نمیکنه یوزر و پس هم توی برگه ی خریدت هست
یوزر که nguest هست پسورد رو نمیدونم میتونم بگم یانه
arash66_2m
06-07-2010, 18:43
سلام دوستان چند تا سوال دارم جواب بدين ممنون ميشم
من adsl صبا نت گرفتم سرعت 128 با 9گيگ دانلود
اول اينكه اين كه فقط دانلود باعث كم شدنش ميشه اخه من دانلودم كه نميكنم باز ميبينم كم شده؟ بعدش اگه تموم شه اينترنت قطع ميشه يا فقط نميشه دانلود كرد
ميخوام از دانلود شبانه استفاده كنم چطوريه يوز و ژسوردش چيه؟ ساعت چند تا چند ممنون ميشم..
نه صفحه باز کردن هم باعث کاهش حجم میشه مونده به صفحه ( عکس - صفحات متنی و .. )
اگه حجم تموم بشه نمی تونید به اینترنت وصل بشین ولی شب ها می تونید وصل بشین با اکانت شبانه /.
فکر کنم ساعت 3 الی 7:45 هستش
یوز و پسورد هم از بچه ها بپرس :31:
abdolahe
06-07-2010, 18:45
دوستان لطفا بگيد ديگه مگه رمزي..بازم ممنون
فقط يه سوال ديگه ميشه بعد تموم شدن 3 گيگ دانلود ماه باز شارش كرد براي همون ماه
shayan999
06-07-2010, 18:50
دوستان لطفا بگيد ديگه مگه رمزي..بازم ممنون
فقط يه سوال ديگه ميشه بعد تموم شدن 3 گيگ دانلود ماه باز شارش كرد براي همون ماه
user: guest
pass: ngsnet
وقتی که 9 گیگت تموم شه یا باید ترافیک بخری. هر گیگ 5 تومن یا اینکه دوباره شارژ کنی.
abdolahe
06-07-2010, 18:53
ممنون ولي گفتن فقط ماهي 3 گيگ ميتوني مصرف كني اگه 3 گيگ الانم تموم شه چي؟
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
يه سوال ديگه من كلا يك روزه گرفتم و دو تا كليپ دانلود كردم نوشته حجم استفاده شده 298790
shayan999
06-07-2010, 19:28
ماه دیگه ترافیک بیشتر بخر.
مثلا 3 ماه 15 گیگ.
دانلود هاتو بذار شب انجام شه.
اگه الان تموم شه می تونی ترافیک اضافه بخری ولی هزینه اش به نسبت سرویسش زیاده. 5000 تومان به ازای هر گیگ
300 مگا بایتت رو دود کردی :دی
Morteza561
07-07-2010, 13:49
چه باحال. دیشب من همینطوری سیستمم رو تنظیم کردم که ساعت 3 تا 7 دانلود کنه، اصلا فکرش رو هم نمیکردم درست کار کنه. صبح بیدار شدم دیدم 1 گیگ دانلود کرده. دم صبانت گرم :31:
shayan999
07-07-2010, 18:03
چه باحال. دیشب من همینطوری سیستمم رو تنظیم کردم که ساعت 3 تا 7 دانلود کنه، اصلا فکرش رو هم نمیکردم درست کار کنه. صبح بیدار شدم دیدم 1 گیگ دانلود کرده. دم صبانت گرم :31:
البته الان شانس اورودی چون یه وقت تنظیم میکنی صبح با خوشحالی می ری سر کامپیوترت می بینی سر جمع 300-400 مگ هم دانلود نکرده :دی
اکثرا سرعت اون موقع خوبه ولی بعضی وقتها فوق العاده افتضاح میشه.
به زور می تونی توی 4 ساعت 300 مگ دانلود کنی.
t2download
07-07-2010, 19:44
دوست من واسه صبانت تبلیغ نکن به 2 دلیل امکان نداشته تا صبح 1 گیگ دانلود کنی ........
1.. سرعت همش 0 میشه و در این صورت دانلود قطع میشه و دیگه سیستم دانلود نمیکنه .
2.. تا صبح هر ساعت صبانت قطع میشه .. چطور مال شما قطع نشده .:31:
دوست من واسه صبانت تبلیغ نکن به 2 دلیل امکان نداشته تا صبح 1 گیگ دانلود کنی ........
1- شما احتمالاً یا منطقه ـت خیلی شلوغه یا سروری که ازش دانلود میکنی (معمولاً سرورای سایتای ایرانی آهنگ و فیلم) از فرط دانلود کاربران ایرانی شلوغ شده سرعت نمیده یا از لینکای مستقیم دانلود نمیکنی... با سرورهای مایکروسافت، Opera و softpedia تست کن...
2- خوب کانکشن وقتی قطع میشه به صورت پیشفرض Reconnect میشه و میتونید توی تنظیمات کانکشن بزاریدش روی 1 ثانیه به جای 60 ثانیه... با یه دانلود منیجر مثل IDM دانلود کنید، مشکلی در مورد قطع و وصل شدن پیش نمیاد.. تورنتم که کلاً مشکلی با قطع و وصلی نداره...
منم شبی 1.6 گیگ میتونم دانلود کنم ولی با توجه به وقت تلف کردنم بیشتر از 1.4 دانلود نمیکنم شبی... البته در اینکه کیفیت شبانه پایینه و به خاطر بالا رفتن پینگ ، سایتا دیر باز میشن که شکی نیست...
Contractor
08-07-2010, 07:06
باز شماها ریختین تو این تاپیک؟؟:2:
ببین رفیق اگه چشم نداری دانلود دیگران را ببینی تهمت الکی نزن :13: اوکی؟ اصلاً شما که ناراحتی برو پولت را پس بگیر و برو شاتل یا آپولو!
تو همین ماه تا شبی 2.8GB هم دانلود داشتم و تا دیروز 2.2GB دانلود میکردم امشب نمیدونم شد 2 گیگ یا 1.8 دلیلشم دو چیزه یکی اینکه لیست فایلهایی که گذاشته بودم واسه دانلود کم شده بود چون خیلیاشون دانلود شده بودن و فایل جدید اضافه نکرده بودم
یه چیز دیگه واسه من چند روزیه این ترفند 6:45 تا 7:45 کار نمیده.با اینکه 6:42 دیسکانکت میکنه تا حداکثر 7:10 و این حدود میتونه دانلود کنه
صبانت مثل اینکه جلوشو گرفته
DariushGreat
08-07-2010, 15:23
سلام
اگه بخوایم بیایم صبانت، هنوزم باید برای بار نخست سرویس ها رو 3 ماهه بگیریم یا این که باز 1 ماهه شد؟
شاد باشین
t2download
08-07-2010, 23:23
دوست من Contractor جان و دیگر دوستان جای من بودید چه میکردین ؟؟؟؟؟؟؟؟
چیه زود به شما برخورد و من از صبانت جدا شدم خدا رو شکر بزودی با پارس آنلاین یا شاتل قرارداد میبندم به چند دلیل
1... من بار اول 3 ماهه 5 گیگ شارژ کردم با 400 مگابایت دانلود شارژم 20 روزه تمام شد
و مجددآ 1 ماهه 3 گیگ گرفتم که 1 هفته ای با 300 مگابایت دانلود و یا کمتر تمام شد و شارژ من 2 برابر در دانلود کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگابایت شارژ کم میشه و با نمایندگی اهواز و حتی تهران صحبت میکنم میگه دروغ میگی ؟؟///
و حتی مشکلم رو فکس کردم و 2 روز بعد تماس گرفتم گفت فکسی از شما نداشتیم 4 ایمیل دادم به شرکت 2 هفته بعد تماس گرفتم گفت ایمیلی نداریم از شما چون ایمیل ما مشکل داشته و این هم پشتیبانی و سرعت دانلود شبانه 2 هست و 0 میشه و تا صبح 30 مگ به زور دانلود میشه میگن تو منطقه شما 400 یوزر داره فقط 1 نمایندگی ما به نظر شما کار من درسته یا نه ؟:41:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
man7tomani
09-07-2010, 10:00
1... من بار اول 3 ماهه 5 گیگ شارژ کردم با 400 مگابایت دانلود شارژم 20 روزه تمام شد
و مجددآ 1 ماهه 3 گیگ گرفتم که 1 هفته ای با 300 مگابایت دانلود و یا کمتر تمام شد و شارژ من 2 برابر در دانلود کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگابایت شارژ کم میشه و با نمایندگی اهواز و حتی تهران صحبت میکنم میگه دروغ میگی ؟؟///
و حتی مشکلم رو فکس کردم و 2 روز بعد تماس گرفتم گفت فکسی از شما نداشتیم 4 ایمیل دادم به شرکت 2 هفته بعد تماس گرفتم گفت ایمیلی نداریم از شما چون ایمیل ما مشکل داشته و این هم پشتیبانی و سرعت دانلود شبانه 2 هست و 0 میشه و تا صبح 30 مگ به زور دانلود میشه میگن تو منطقه شما 400 یوزر داره فقط 1 نمایندگی ما به نظر شما کار من درسته یا نه ؟
احتمالا واسعه این هست که احیانا یوزر و پستون -ه - ک شده هست.به مسئول یا نمایندگی خودتون بسپرید که لوگ شما رو چک کنه.
بدون شرح !
t2download
09-07-2010, 12:59
احتمالا واسعه این هست که احیانا یوزر و پستون -ه - ک شده هست.به مسئول یا نمایندگی خودتون بسپرید که لوگ شما رو چک کنه.
دوست من 4 مرتبه تماس داشتم با پشتیبانی و مدیریت صبانت و فکس دادم و ایمیل دادم ولی هر کی میرسه میگه ویروسه و میگه دروغ گو هستم و قبول نمیکنه مشکل من رو به بخش مربوطه بده بررسی کنن
و 1 هفته هست از دیال آپ استفاده میکنم و دیشب تا صبح تنها از صبانت تونستم 50 مگ دانلود کنم لعنت بر سرعت شبانه چشم درد گرفتم 50 مگ اگه شارژ روزانه ام رو زود 2 برابر نمیخوردن نیاز نبود با سرعت 4 تا صبح 50 مگابایت دانلود کنم
به قول بعضی حامیان صبانت 1 گیگابایت دانلود دارن ببخشید منطقه شما کجاست :13:
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
بدون شرح !
دوست من در مورد این توضیح بده و مقدار مصرف رو این 9.6 گیگ نشون میده یا 2.8 گیگ و منظورش از 9.6 و 2.8 گیگ چی هست >
man7tomani
09-07-2010, 13:40
خوب این گراف سند ورسیو اولی در همان روز و دومی رو در 24 ساعت اخیر داره نشون میده.
و اینکه اگه میتونید از مراجع قانونی پیگیری کنید.چون در این صورت کل لوگی که مصرف کردید رو در میارن و اگر هم ه.ک شده باشی اونجا معلوم میشه که میتونید شکایت هم کنید و دخل یارو رو بیارید
t2download
09-07-2010, 15:01
دوست من در مورد این توضیح بده و مقدار مصرف رو این 9.6 گیگ نشون میده یا 2.8 گیگ و منظورش از 9.6 و 2.8 گیگ چی هست >
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
تمامی عددها منظورشون چیه ؟ مربوط به چه هستن ؟
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
تمامی عددها منظورشون چیه ؟ مربوط به چه هستن ؟
نرم افزار dumeter هست که برای اندازه گیری سند و ریسو استفاده میشه
یه نوع مونیتورینگ
اون اعداد زیر 03 04 05 06 نشون دهنده ساعت هست
یعنی مثلا از ساعت 3:00 تا 3:59 مثلا 2.8 گیگ گرفته و ... و روی هم 9.6 گیگ رو از ساعت 3:00 تا 7 صبح دانلود کردم
ضمنا من دانشجوی تبریز شدم و سرعت اینجا این شکلیه
زیاد تعجب نکنید و به نظر من بیشتر زیر سر مخابرات هست
الان مخابرات داره تو بعضی مناطق چند خط تلفن رو روی یه رشته سیم مسی میده و تصور کنید که هر چند نفر ای دی اس ال داشته باشند و بخوان دانلود هم بکنن سرعت هیچ پهنای باندی نمی مونه
ولی مخابرات منطقه ما خیلی خوبه و امکان این رو گذاشته که من بتونم پهنای باند 10 مگا بیت رو بگیرم که میشه یک مگا بایت در ثانیه
گر چه که خیلی ها فکر می کنند این یک باگ در سیستم صبا هست و اینطور چیزی غیر ممکن هست
اما باید بگم تمام دوستان من که به پیشنهاد من تو تبریز رفتن از صبا نت گرفتن شدیدا راضی هستن و حداقل با سرعت 230 کیلوبایت در روز دانلود دارند.
امیدوارم دوباره کاربران به من حمله نکنند که چرا گراف گذاشتم
گرچه که اونهایی که وابسته به شاتل و پارس آنلاین:2: هستن این کار رو میکنن تا صبانت رو تخریب کنند
من از صبانت تعریف نمی کنم ولی بابت سرویس خوبی که به من دادند گفتم من هم حداقل این کار رو بکنم تا یه عده فرصت طلب نیان و تخریب کنند بقیه رو
گرچه که همون اول هم گفتم که خیلی از جاها داستان زیر سر مخا-برات هست که خوب سرویس نمیده نه صبانت
بعضی ها هم گفتن مصرفش خیلی بالاست
ولی باید بگم قیمتهای صبانت نسبت به کیفیت و چهنای باندش خیلی پایین هست
حتی اگر همچین کاری هم کرده باشه گرچه که از نظر اخلاقی درست نیست اما حق داره
نمیدونم شماها برای خونه خرید میکردین یا میکنین ولی اگر دقت کرده باشین یه سیستم تو جامعه حاکم شده
که برای اینکه بگن تورم نداریم همه شرکتها رو تحت فشار گذاشتن و مجبور شدن که مثلا پنیری که باید توش 500 گرم خالص باشه رو 400 گرم بریزن
به نظر شما اون شرکتها چاره ای دارن؟
اگر سرپیچی کنن از ونور ضرر میکنن و اگر بخوان سرپا بمونن چاره غیر این ندارن
امیدوارم داستان " س ی ا س ی " نشه
t2download
09-07-2010, 15:27
توضیح کامل تر میخوام
DariushGreat
09-07-2010, 16:24
سلام
اگه بخوایم بیایم صبانت، هنوزم باید برای بار نخست سرویس ها رو 3 ماهه بگیریم یا این که باز 1 ماهه شد؟
شاد باشین
یکی پاسخ منو بده! مردم از دست این شهرادنت!!! :19:
شاد باشین :31:
t2download
09-07-2010, 17:00
DariushGreat ماه اول میتونی 1 ماهه بگیری نگیر بهتره
... من بار اول 3 ماهه 5 گیگ شارژ کردم با 400 مگابایت دانلود شارژم 20 روزه تمام شد
و حتی مشکلم رو فکس کردم و 2 روز بعد تماس گرفتم گفت فکسی از شما نداشتیم 4 ایمیل دادم به شرکت 2 هفته بعد تماس گرفتم گفت ایمیلی نداریم از شما چون ایمیل ما مشکل داشته و این هم پشتیبانی و سرعت دانلود شبانه 2 هست و 0 میشه و تا صبح 30 مگ به زور دانلود میشه میگن تو منطقه شما 400 یوزر داره فقط 1 نمایندگی ما به نظر شما کار من درسته یا نه
به نظر شما از کدام شرکت اینترنت بگیرم
DariushGreat
09-07-2010, 18:21
DariushGreat ماه اول میتونی 1 ماهه بگیری نگیر بهتره
... من بار اول 3 ماهه 5 گیگ شارژ کردم با 400 مگابایت دانلود شارژم 20 روزه تمام شد
و حتی مشکلم رو فکس کردم و 2 روز بعد تماس گرفتم گفت فکسی از شما نداشتیم 4 ایمیل دادم به شرکت 2 هفته بعد تماس گرفتم گفت ایمیلی نداریم از شما چون ایمیل ما مشکل داشته و این هم پشتیبانی و سرعت دانلود شبانه 2 هست و 0 میشه و تا صبح 30 مگ به زور دانلود میشه میگن تو منطقه شما 400 یوزر داره فقط 1 نمایندگی ما به نظر شما کار من درسته یا نه
به نظر شما از کدام شرکت اینترنت بگیرم
صبانت که جزو بهترین هاست! ببین... از شاشتل و پارس آفلاین و این شهرادنت دزد که من اکانتشو دارم خیلی سرتره... تنها درد من این بود که 3 ماهه می داد و هزینه هاش برام گزاف بود. الآن این شهراد کلافه ام کرده...
تا به حال به این فکر کردی که ممکنه مشکل از جایی غیر از مخابرات یا صبانت باشه؟
t2download
09-07-2010, 18:38
صبانت که جزو بهترین هاست! ببین... از شاشتل و پارس آفلاین و این شهرادنت دزد که من اکانتشو دارم خیلی سرتره... تنها درد من این بود که 3 ماهه می داد و هزینه هاش برام گزاف بود. الآن این شهراد کلافه ام کرده...
تا به حال به این فکر کردی که ممکنه مشکل از جایی غیر از مخابرات یا صبانت باشه؟
شاتل مشکلش چیه کم شدن شارژ یا سرعت
DariushGreat
09-07-2010, 19:38
شاتل مشکلش چیه کم شدن شارژ یا سرعت
سر سرعت و پشتیبانی ناله و نفرین پشت سرش خیلی زیاده! :13:
t2download
09-07-2010, 19:50
:31:تا ساعاتی دیگر شاهد رخدادی تازه در صبانت:2:
t2download
09-07-2010, 21:05
مدیریت محترم سایت آواتار من مشکلی نداشت واقعآ مسخره هست اگه میخوای کاری کنی برو سایتت رو از فیلتر در بیار بای :13:چه بدبختن واسه یک عکس سالم مسخره کردن همه رو بای
mahdi-001
09-07-2010, 21:26
سلام دوستان
من خطم پي سي ام هست و نميتونم اي دي اس ال بگيرم برا همين ديروز رفتم مخابرات کلي باهاشون حرف زدم
بعد رفتم پيش مديرشون و با کلي التماس قبول کرد يه خط ديگه بهم بده !
حالا قراره يکشنبه برم و بقيه کاراش رو انجام بدم (مجبور شدم يه خط جديد بخرم(
حالا نوبت کمک شما دوستان عزيزه که کمک کنيد يه سرويس دهنده خوب پيدا کنم به نظر خودم صبانت خوبه ولي اين حرفهايي که ميگن شارژ رو 2برابر کم ميکنه راسته؟
سرعت 128 تو روز و شب خوبه حدودا چند؟
مرکز مخابراتي ما از خالي هم خالي تره فقط خود مخابرات ديروز پورت خالي نداشت وگرنه به شاتل که زنگ زدم گفت کلي خالي داريم!
لطفا در مورد نحوه ثبت نام و 2برابر شارژ کم کردن توضيح بدين؟!
Contractor شما چه سرويسي دارين؟سرعت دان شما چنده؟
ممنون مهدي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.