ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرويس ADSL صبانت

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6

S A M S U N G
24-05-2010, 08:39
نوشته كه اگر تنظيم كنيم طوري كه ساعت 6:40 دقيقه ديس كانكت شه مي تونيم تا ساعت 7:45 دقيقه دانلود داشته باشيم . من اين كار رو كردم ولي چرا نشد ؟

تو بعضی مناطق صبانت این روش رو بسته و دیگه کار نمیکنه . شما 6:45 تست کن شاید درست شد .

مخلصیم .

Contractor
24-05-2010, 12:40
سلام
من از ساعت 3 كامپيوتر رو روشن گذاشتم واسه دانلود ولي از بس سرعت خراب بود كه هيچي دانلود نكرد ولي بعد از ساعت 7 سرعت رفت فضا !!! و 8 دقيقه بعد قطع شد . تو تاپيك "آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن" نوشته كه اگر تنظيم كنيم طوري كه ساعت 6:40 دقيقه ديس كانكت شه مي تونيم تا ساعت 7:45 دقيقه دانلود داشته باشيم . من اين كار رو كردم ولي چرا نشد ؟
اینا را جواب بده تا بگم

چند بار امتحان کردی و نشد؟
مطمئنی که برنامه ی AutoDiscoonect سر ساعت مقرر تونسته دیسکانکت کنه؟ بعضی وقتا عمل نمیکنه و باید تنظیم کنی دو بار دیسانکت کنه مثلاً بفاصله ی 20 ثانیه از هم.بار دوم عمل میکنه
ساعت سیستمت دقیقه؟

dvb_hamed
24-05-2010, 13:20
شبانه ي صبا بدك نيست اونقدر كه ميگيد
من ديشب واسه اولين بار شبانه استفاده كردم
سرعت باز كردن page خيلي پايين و در حد dail up هست و اين هم به خاطر ترافيك خط و پينگ بالاشه ولي سرعت دانلود بين 50 تا 80 ميده و من ديشب در 3.5 ساعت حدود 600 مگ دانلود داشتم
محل سكونتم هم شرق تهران هستش

Ehsan PCbase
24-05-2010, 15:32
اینا را جواب بده تا بگم

چند بار امتحان کردی و نشد؟
مطمئنی که برنامه ی AutoDiscoonect سر ساعت مقرر تونسته دیسکانکت کنه؟ بعضی وقتا عمل نمیکنه و باید تنظیم کنی دو بار دیسانکت کنه مثلاً بفاصله ی 20 ثانیه از هم.بار دوم عمل میکنه
ساعت سیستمت دقیقه؟

سلام
من با Auto Power-on & Shut-down تنظيم مي كنم و براي ديس شدن از يك فايل bat كه كانكشن رو ديس مي كنه استفاده مي كنم و در برنامه تو قسمت open file قرار ميدم . چون اون فايل autodisconnect پست اول رو كه ميخوام دانلود كنم نود32 به عنوان تروجان شناسايي مي كنه !
بعد اينكه براي دوباره كانكت شدن بعد از ديس ، برنامه اي مثل auto connect نمي زارم چون خود idm‌ مياد redial ميكنه .
نمي دونم عمل كرده يا نه چون خواب بودم ولي چند بار تو روز تست كردم و فايل كانكشنم رو ديس كرد !
ساعت سيستمم هم دقيقه .
يعني چي اگر سر ساعت 6:40 ديس كنيم مي تونيم تا 7:45 دانلود كنيم ؟ نبايد سر 6:45 ديس شه ؟ مگه همچين چيزي ميشه ؟
شما چطور تنظيم مي كني ؟ دقيق واسم توضيح ميدي ؟

"AmirHesam"
24-05-2010, 16:19
سلام.

بچه ها نمیدونم جاش خوب هست یا نه که اینجا این پیغامو میدم

من از شاتل اومدم بیرون و میخوام برم صبا نت. و با جواز قراره 512 بگیرم و یکی از کارمندا و منشی های اونجا به اسم آقای بارانی گفت چون محدوده شهرک شما پورت زیاد نداره احتمالا سرعت دانلودت بالای 200 بره و اگه هم دیگه بیاد پایین پایینتر از 150 نمیره

آیا این درسته ؟

اصلا ارزششو داره برم این شرکت ؟

من واسه دانلود شبانه میخوام و خوشبختانه یا متاسفانه شهرک ما کسی صبانت نداره ! آیا این به نفع منه ؟

لطفا کمک کنید تا اشتباه نکنم تو انتخاب شرکت

ممنونم

Contractor
24-05-2010, 20:40
512 چرا؟
تو حتی 64 هم بگیری سرعتت فرقی نمیکنه و حدود 1 تا 1.5 مگه
پول الکی نریز تو حلق اینا

Contractor
24-05-2010, 20:46
سلام
من با Auto Power-on & Shut-down تنظيم مي كنم و براي ديس شدن از يك فايل bat كه كانكشن رو ديس مي كنه استفاده مي كنم و در برنامه تو قسمت open file قرار ميدم . چون اون فايل autodisconnect پست اول رو كه ميخوام دانلود كنم نود32 به عنوان تروجان شناسايي مي كنه !
بعد اينكه براي دوباره كانكت شدن بعد از ديس ، برنامه اي مثل auto connect نمي زارم چون خود idm‌ مياد redial ميكنه .
نمي دونم عمل كرده يا نه چون خواب بودم ولي چند بار تو روز تست كردم و فايل كانكشنم رو ديس كرد !
ساعت سيستمم هم دقيقه .
يعني چي اگر سر ساعت 6:40 ديس كنيم مي تونيم تا 7:45 دانلود كنيم ؟ نبايد سر 6:45 ديس شه ؟ مگه همچين چيزي ميشه ؟
شما چطور تنظيم مي كني ؟ دقيق واسم توضيح ميدي ؟
من گذاشتم روی 6:42
تا 7:42 کار میکنه
اونایی روی 6:44 یا 6:45 گذاشتند باید اینم بدونند که ممکنه واسه کانکت شدن دوباره لازم باشه چندین و چند بار تلاش کنه و گاهی همین ممکنه تا ریست شدن کانکشن 1-2 دقیقه یا بیشتر طول بده تا بتونه دوباره کانکت موفق ایجاد کنه و اونوقته که دیگه ممکنه دیر شه
پس احتیاط و حد نگه داشتن بهترین کاره و روی حدود 6:42 مناسبه
ضمناً اینم در نظر باید داشت که ممکنه ساعت سیستم سرور ISP دقیقاً مطابق ساعت سیستم ما نباشه و 6:44 یا 6:45 کلاً از هر نظر ریسکه
منم نود 32 نسخه ی 3 دارم ولی Autodisconnect را ویروس نمیشناسه و البته داخل ویروس کش بعنوان White List معرفیش کردم.قبلاً که کاسپرسکی نصب داشتم میزد پاکش میکرد و این حرفا حالیش نمیشد
دیشب 2 گیگ دانلود کرد با تورنت.یه هفت هشت تا فایل با seed بالا گذاشتم واسه دانلودش.وقتی 3-4 تا فایل دیگه اضافه کردم یهو سرعت دانلودش دو تا دو و نیم برابر شد.اونایی که تورنت کار هستند تا میتوانند باید لیست دانلود را زیاد کنند... تنظیمات اصلی utorrent هم فراموش نشه.سقف آپلود را هم بالاتر از 20kBps نذارید که الکی ضرر بخودتون زدید.زیر 17 هم باعث میشه از انور سرعت دانلود بیاد پایین!

DrXoX
24-05-2010, 20:50
سلام.

بچه ها نمیدونم جاش خوب هست یا نه که اینجا این پیغامو میدم

من از شاتل اومدم بیرون و میخوام برم صبا نت. و با جواز قراره 512 بگیرم و یکی از کارمندا و منشی های اونجا به اسم آقای بارانی گفت چون محدوده شهرک شما پورت زیاد نداره احتمالا سرعت دانلودت بالای 200 بره و اگه هم دیگه بیاد پایین پایینتر از 150 نمیره

آیا این درسته ؟

اصلا ارزششو داره برم این شرکت ؟

من واسه دانلود شبانه میخوام و خوشبختانه یا متاسفانه شهرک ما کسی صبانت نداره ! آیا این به نفع منه ؟

لطفا کمک کنید تا اشتباه نکنم تو انتخاب شرکت

ممنونم

شما همون 128 بگیر سرعت همه 1MB هستش هر چی هم گفته برای جذب شما و گرفتن پول بیشتر بوده ولاغیر

reza_hsm
24-05-2010, 20:55
512 چرا؟
تو حتی 64 هم بگیری سرعتت فرقی نمیکنه و حدود 1 تا 1.5 مگه
پول الکی نریز تو حلق اینا

یعنی چی؟؟؟!!!
یعنی با سرعت 1 مگ دانلود میکنه؟؟؟:18:
(من شاتل دارم)

DrXoX
24-05-2010, 21:03
یعنی چی؟؟؟!!!
یعنی با سرعت 1 مگ دانلود میکنه؟؟؟:18:
(من شاتل دارم)

سرعت دانلود 120

Ehsan PCbase
24-05-2010, 22:25
من گذاشتم روی 6:42
تا 7:42 کار میکنه
اونایی روی 6:44 یا 6:45 گذاشتند باید اینم بدونند که ممکنه واسه کانکت شدن دوباره لازم باشه چندین و چند بار تلاش کنه و گاهی همین ممکنه تا ریست شدن کانکشن 1-2 دقیقه یا بیشتر طول بده تا بتونه دوباره کانکت موفق ایجاد کنه و اونوقته که دیگه ممکنه دیر شه
پس احتیاط و حد نگه داشتن بهترین کاره و روی حدود 6:42 مناسبه
ضمناً اینم در نظر باید داشت که ممکنه ساعت سیستم سرور ISP دقیقاً مطابق ساعت سیستم ما نباشه و 6:44 یا 6:45 کلاً از هر نظر ریسکه
منم نود 32 نسخه ی 3 دارم ولی Autodisconnect را ویروس نمیشناسه و البته داخل ویروس کش بعنوان White List معرفیش کردم.قبلاً که کاسپرسکی نصب داشتم میزد پاکش میکرد و این حرفا حالیش نمیشد
دیشب 2 گیگ دانلود کرد با تورنت.یه هفت هشت تا فایل با seed بالا گذاشتم واسه دانلودش.وقتی 3-4 تا فایل دیگه اضافه کردم یهو سرعت دانلودش دو تا دو و نیم برابر شد.اونایی که تورنت کار هستند تا میتوانند باید لیست دانلود را زیاد کنند... تنظیمات اصلی utorrent هم فراموش نشه.سقف آپلود را هم بالاتر از 20kBps نذارید که الکی ضرر بخودتون زدید.زیر 17 هم باعث میشه از انور سرعت دانلود بیاد پایین!
من كه سرعت دانلودم افتضاحه ... نهايت 25 !!
بعد از ساعت 7 دوبرابر ميشه كه اگر درست تنظيم نشه ده دقيقه بيشتر دانلود ندارم . خوش بحالت :11:

Ehsan PCbase
24-05-2010, 22:39
راستي براي دوباره كانكت شدن چيكار مي كني ؟

A.J
24-05-2010, 22:50

میتونی واسه خود اکانت اینترنتتت تنظیم کنی که دیسکانکت که شد دوباره کانکت کنه ..

خود برنامه idm هم میتونه اینکارو کنه ...

maghzae-motefaker
25-05-2010, 10:36
سلام
بچه ها من ميخوام از اين صبا بگيرم ما توي آيت الله كاشاني هستيم.
1-سرويس دهيش چطوره؟
2-من ميخوام 128 3gig در ماه بگيرم.سرعت دانلودش چنده؟
3-اگر ميشه يه نفرتو يه تست بزاره ببينم پينگش چنده و ....

Ehsan PCbase
25-05-2010, 10:44
مشكل حل شد ... امروز تا 7:40 دانلود داشتم ... سرعت دانلود بعد ساعت 7 دو رو ور 140 بود !!!! خيلي حال كردم !
اصلاً مي خوام از اين بعد به جاي ساعت 3 روشن كردن ساعت 6 خودم بشينم دانلود كنم . قبل از ساعت 6 سرعت افتضاحه و قطعي زياد داره ... تو همون چهل دقيقه بعد از 7 مي تونم كلي اهنگ دانلود كنم .

---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

در ضمن امروز روزانه خيلي اختلال داره ... به سختي وصل ميشه و يه وقتايي كه وصل ميشه اصلاً send و receive‌ نداره .

maghzae-motefaker
25-05-2010, 20:23
سلام
1-سرويس دهيش چطوره؟
چي شد؟يعني هيچكي صبا نداره؟

Contractor
25-05-2010, 21:27
برنامه ی Reconnect
کار یکی از بچه های فرومه.داخل انجمن وب و اینترنت تاپیکی بود برای خودکار روشن شدن و این مسائل.لینکش اونجاس
خود ویندوز هم که میتونه دوباره تلاش برای اتصال کنه

tttmttt
25-05-2010, 22:19
چي شد؟يعني هيچكي صبا نداره؟
من هم آيت الله كاشاني هستم. سرويس دهيش خوبه البته تازه وصل شده، وصل شدنش كه خيلي سريع بود در حدود 4 روز (كاري و غير كاري، يعني هفته قبل كه دوشبنه تعطيل بود شنبش مداركم توسط امپراتور تاييد شد سشنبه خطم رانژه شد و من چهارشنبه زنگ زدم به نمايندگي و گفتم خطم رانژه شده و يورزنيم و پسوردم را ميخوام و بعد از حدود دو ساعت زنگ زدن گفتم به ايملتون ارسال كرديم) طول كشيد تا رانژه شد. البته من از نمايندگيش امپراتور گرفتم ولي پشتياني و چيزههاي ديگش با خود صبانت هست.(امپراتور به من گفت يك پورت خالي بيشتر نداريم اگر ميخواي زود مداركت را بفرست منم فرستادم حالا نميدونم راست گفته بود يا خالي بسته بود)
اينم تست سرعتم. 128 با 3گيگ حجم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javid4174
25-05-2010, 23:34

javid4174
25-05-2010, 23:37
اينم سرعت من
اصفهان منطقه دروازه شيراز
البته اكثر اوقات خدا رو شكر همينه اما گاهي سرعت دان كردنم با اي دي ام 220 هم ميشه:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

DrXoX
26-05-2010, 02:27
سلام
1-سرويس دهيش چطوره؟

1-در کل خوبه (البته من آیت ا.. کاشانی نیستم)
2-سرعت دانلود روازنه 110-120 و شبانه که رایگان هستش بستگی به منطقه داره
3-دوستان تو پست های قبلی گذاشتن
صبانت به نظر من با این که مشکلاتی هم داره ولی گزینه ی مناسبی برای ADSL در ایران هستش
موفق باشید

"AmirHesam"
26-05-2010, 02:53
سلام دوباره

و سلام ویژه خدمت دوست محترم DrXoX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متاسفانه چون فعالیتی تو فروم ندارم نمیتونم تشکر بزنم ولی همینجا ازتون ممنونم که حداقل شما جواب منو دادید

میخواسم بدونم پس یعنی همون 128 بگیرم فرقی نداره با 512 که میگه ؟ یعنی سرعت دانلود 128 صبا نت و 512 شون یکیه ؟

من از مخابرات شهید بخششی هستم.لطفا یکی آمار بده شبانه سرعت چنده ؟ اولویت اولم اینه که دانلود شبانه میخوام.

و ببخشید اینو میگم و میدونم جاش نیست فقط میخواسم یه سوال دیگه بکنم که صبا نت برم یا پارس آنلاین .... از شاتل تازه بیرون اومدم و دوست دارم سرعت دانلود شبانه م بی نظیر باشه

DrXoX
26-05-2010, 05:41
سلام دوباره

و سلام ویژه خدمت دوست محترم DrXoX

متاسفانه چون فعالیتی تو فروم ندارم نمیتونم تشکر بزنم ولی همینجا ازتون ممنونم که حداقل شما جواب منو دادید

میخواسم بدونم پس یعنی همون 128 بگیرم فرقی نداره با 512 که میگه ؟ یعنی سرعت دانلود 128 صبا نت و 512 شون یکیه ؟

من از مخابرات شهید بخششی هستم.لطفا یکی آمار بده شبانه سرعت چنده ؟ اولویت اولم اینه که دانلود شبانه میخوام.

و ببخشید اینو میگم و میدونم جاش نیست فقط میخواسم یه سوال دیگه بکنم که صبا نت برم یا پارس آنلاین .... از شاتل تازه بیرون اومدم و دوست دارم سرعت دانلود شبانه م بی نظیر باشه

سلام

خیر فرقی نداره ،بله یکیه
پارس آنلاین رو خبر ندارم ، تو تاپیک پارس آنلاین بپرسی دوستان جوابتون رو میدن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی در مورد صبانت:
سرعت روزانه تو اکثر مناطق بالاست ولی شبانه بستگی به منطقه داره و این که هیچ وقت پایین بودن سرعت دائمی نیست ممکنه سرعت شبانه یکی ، 1 ماه پایین باشه ولی بعدش حتما به حالت اول بر میگرده

maghzae-motefaker
26-05-2010, 08:31
من هم آيت الله كاشاني هستم. سرويس دهيش خوبه البته تازه وصل شده، وصل شدنش كه خيلي سريع بود در حدود 4 روز (كاري و غير كاري، يعني هفته قبل كه دوشبنه تعطيل بود شنبش مداركم توسط امپراتور تاييد شد سشنبه خطم رانژه شد و من چهارشنبه زنگ زدم به نمايندگي و گفتم خطم رانژه شده و يورزنيم و پسوردم را ميخوام و بعد از حدود دو ساعت زنگ زدن گفتم به ايملتون ارسال كرديم) طول كشيد تا رانژه شد. البته من از نمايندگيش امپراتور گرفتم ولي پشتياني و چيزههاي ديگش با خود صبانت هست.(امپراتور به من گفت يك پورت خالي بيشتر نداريم اگر ميخواي زود مداركت را بفرست منم فرستادم حالا نميدونم راست گفته بود يا خالي بسته بود)

بابا ايول.خيلي كارش درسته.

اينم سرعت من
اصفهان منطقه دروازه شيراز
البته اكثر اوقات خدا رو شكر همينه اما گاهي سرعت دان كردنم با اي دي ام 220 هم ميشه:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عكس شما باز نميشه ميشه يه جاي ديگه آپلود كنيد؟

1-در کل خوبه (البته من آیت ا.. کاشانی نیستم)
2-سرعت دانلود روازنه 110-120 و شبانه که رایگان هستش بستگی به منطقه داره
3-دوستان تو پست های قبلی گذاشتن
صبانت به نظر من با این که مشکلاتی هم داره ولی گزینه ی مناسبی برای ADSL در ایران هستش
موفق باشید
ممنون كامل بود:11:

m9780d
26-05-2010, 11:49
ُسلام:10:
هفته پیش سه شنبه بود که به کله ام زد برم برای ثبت نام صبانت از اونجایی که تو منطقه ما فقط یه نمایندگی هست و اونم داده پویا هست به اونجا رفتم پول سه ماهه رو دادم و مدارک رو هم دادم و اومدم خونه طرف بهم قول داد حداکثر تا شنبه تا حداکثر2شنبه اینترنتت وصله منم خوشحال که ای دی اس ال دار شدیم از اونجایی که اولین بارم بود سریع رفتم یه مودم لینک سیس وایرلس 80 تومن پول بیزبون رو ریختم تو حلقومش!!!! دوشنبه زنگ زدم نمایندگی گفتم اینترنتم چی شد یوزر و پسورد داد منم گفتم حتمی وصل شده دیگه حالا کانفیگ کن کی نکن!!!
دیدم وصل نمیشه زنگ زدم به پشتیبانی گفت تائیدیه مدارکتون هنوز نیومده
زنگ زدم به نمایندگی گفت الان درستش میکنم و از این حرفا 5 مین دیگه بزنگ خلاصه مارو پیچوند اساسی 5 قیقه دیگه هزچی زنگ زدم بر نداشت تا رفتم پیشش گفت بانک بودم و الان با رئیس صبانت صحبت کردم گفته اوکی میکنمش!!!!!!:18: حالا جالب اینه من همه مدارک+وجه رو سه شنبه دادم ایشون شنبه برده مخابرات
حالا مقصودم از این همه حرافی چی بود:
از دوستانی که میخوان سرویس صبانت در محدوده مینی سیتی و مرکز شهید محلاتی بگیرن هشدار میدم که از نمایندگی ارتباطات ارتاک داده پویا نگیرن از ما گفتن بود این انسان بسیار دروغ گو و کلاشی تشریف دارن از ما گفتن خودم این رو به شخصه تجربه کردم!

آها یادم رفت اینو بگم من چه جوری میتونم از این نمایندگی شکایت کنم کسی شماره ای چیزی داره؟
اصلا نمایندگی دیگه ای هست که توی این محدوده بتونه منو ساپورت کنه میخوام اگه بشه کوچ کنم چون واقعا حالم رو گرفت از قدیم میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست!

dvb_hamed
26-05-2010, 16:19

امپراتور چرا
پول الكي دادي
همه جا 10 تومان واسه رانژ ميگيرن امپراتور 20 تومان.تازه اگه سرعت بالا تر از 128 بخوايي مي گه 10 تومان ديگه بده كه ما مدارك شركتي بفرستيم واسه صبانت در حالي كه تو ليست نمايندگان رسمي كه در سايت صبانت هست،نمايندگاني هستن كه رايگان اين كار رو انجام ميدن

dvb_hamed
26-05-2010, 16:24
من قبلا فناوا داشتم.سرويس 512 3گيگ ماهي 20 تومان
زياد بازي online ميكنم و پينگ واسم مهم هست.توو بازي كه بودم هركي كه ميديدم پينگش خوبه ازش مي پرسيدم از كجا گرفتي مي گفت صبا
حالا ما صبا گرفتيم و lag پشت lag در تمام ساعات.لبه دريا كه بريم بايد يه آفتابه آب همرامون باشه:41:
شما هم مشكل پينگ رو داريد؟

Contractor
26-05-2010, 17:05
آها یادم رفت اینو بگم من چه جوری میتونم از این نمایندگی شکایت کنم کسی شماره ای چیزی داره؟
اصلا نمایندگی دیگه ای هست که توی این محدوده بتونه منو ساپورت کنه میخوام اگه بشه کوچ کنم چون واقعا حالم رو گرفت از قدیم میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست!
مگه بیتا سیستم که معروفترین نماینده ی صبانته پشتیبانی نمیکنه منطقتونو؟؟

tttmttt
26-05-2010, 18:07
امپراتور چرا
پول الكي دادي
همه جا 10 تومان واسه رانژ ميگيرن امپراتور 20 تومان.تازه اگه سرعت بالا تر از 128 بخوايي مي گه 10 تومان ديگه بده كه ما مدارك شركتي بفرستيم واسه صبانت در حالي كه تو ليست نمايندگان رسمي كه در سايت صبانت هست،نمايندگاني هستن كه رايگان اين كار رو انجام ميدن
براي اينكه كه من از هرجا خواستم بگيرم گفتن پورت خالي نداريم.

armin321
26-05-2010, 21:34
سلام

من جدیدا که میخوام وصل اینرنت صبانت بشم ، باید 10 بار گزینه کانکت رو بزنم تا وصل شه

هی ارور 691 میده که یوزر و پسورد اشتباه هست

10 بار کانکت میشم تا بالاخره وصل میشه

کسی میتونه منو راهنمایی کنه که مشکل از کجاست؟؟

من مودم قدیمی دارم که بر ق رو از پورت یو اس بی میگیره
و کانکشن دارم در ویندوز که باید اونو بزنم تا کانکت بشه

meteora1
26-05-2010, 21:37
سلام
من یه مشکلی با اینترنتم دارم که چند روزه پیش اومده . اونم اینکه وقتی میخوام کانکت بشم مرتب میگه یوزر پس اشتباهه . امروز شاید ۱۰۰ بار امتحان کردم نشد . البته قبلن هم بود ولی الان بیشتر شده . کسی میتونه کمکی کنه بگه مشکل از کجاست؟

navid3941
26-05-2010, 21:38
سلام
میبخشید user name و password اکانت رایگان صبانت چیه؟

hamijoon
26-05-2010, 21:40
آره دقیقا واسه منم اینجوری میشه . 2 3 روزه . نمیدونم واسه چیه ...

navid3941
26-05-2010, 21:40
سلام.user , pass رایگان صبانت چیه؟

meteora1
26-05-2010, 21:41
چه جالب پس من تنها نیستم . ولی همزمانی پست دادن برام خیلی جالب بود
کسانی که میخوان جواب بدن دقت کنن که ما دو نفریم سوال تکراری نیست!

سلام

من جدیدا که میخوام وصل اینرنت صبانت بشم ، باید 10 بار گزینه کانکت رو بزنم تا وصل شه

هی ارور 691 میده که یوزر و پسورد اشتباه هست

10 بار کانکت میشم تا بالاخره وصل میشه

کسی میتونه منو راهنمایی کنه که مشکل از کجاست؟؟

من مودم قدیمی دارم که بر ق رو از پورت یو اس بی میگیره
و کانکشن دارم در ویندوز که باید اونو بزنم تا کانکت بشه

dvb_hamed
26-05-2010, 22:06
من هم دقيقا همين مشكل رو دارم و بايد هر دفعه(بستگي به شانس)10 يا 15 باري كانكت رو بزنم

akharwarbaz
26-05-2010, 22:22
بنده هم همينطور --ولي نسبت به موقع هايي كه اصلا كانكت نميشه مشكل بحساب نمياد

armin321
26-05-2010, 22:34
چه جالب همه این مشکل رو داشتند ولی مثل من تنبلی میکردن که مطلب رو تایپ کنن

کسی نیست جواب ما ها رو بده!!!!!!!

Ehsan PCbase
26-05-2010, 22:54
منم همين مشكل رو دارم ... در بعضي مواقع روز به سختي كانكت ميشم .

scali
26-05-2010, 23:02
تایید میشود . منم همین مشکل رو دارم .

با اینکه چند وقته دل خوشی از صبا نت ندارم ولی امروز قراردادم رو برای 3 ماهه دیگه تمدید کردم چون از بقیه شرکت ها خبر

خوشتری نمیاد . هرجا بری آسمون همین رنگه . همشون دزدن . :31:

tttmttt
27-05-2010, 11:23
سلام
میبخشید user name و password اکانت رایگان صبانت چیه؟
user: guest
pass: ngsnet

qatreh
27-05-2010, 12:00
منم با کانکت شدن مشکل دارم و تا الان چند ماهی میشه.البته در ساعات اوج مصرف و فکر کنم به خاطر کمبود ip هستش.مثلا صبح زود این مشکلو ندارم ولی بعدش آره.

amir raya
27-05-2010, 14:14
یه سوال. برای استفاده از اینترنت شبانه صبا حتما باید ازش سرویس بگیریم یا نه؟

tttmttt
27-05-2010, 14:49
آره ديگه بايد ازش سرويس گرفته باشيد صلواتي كه نيست!!! اگر اينطوري نباشه كه فرقي بين شركتي كه شبانه رايگان داره با شركتي كه نداره نيست همه با اين وصل ميشن ديگه!!!

azazaz
28-05-2010, 01:24
سلام
من یه مشکلی با اینترنتم دارم که چند روزه پیش اومده . اونم اینکه وقتی میخوام کانکت بشم مرتب میگه یوزر پس اشتباهه . امروز شاید ۱۰۰ بار امتحان کردم نشد . البته قبلن هم بود ولی الان بیشتر شده . کسی میتونه کمکی کنه بگه مشکل از کجاست؟

چند وقته صبا مشکل پیدا کرده برای حل مشکلتون باید حداقل 20 دقیقه مودم رو خاموش کنید و بعد کانکت بشید

mehdi_halla
28-05-2010, 10:36
تایید میشود . منم همین مشکل رو دارم .

با اینکه چند وقته دل خوشی از صبا نت ندارم ولی امروز قراردادم رو برای 3 ماهه دیگه تمدید کردم چون از بقیه شرکت ها خبر

خوشتری نمیاد . هرجا بری آسمون همین رنگه . همشون دزدن . :31:

سلام.منم مثل این دوستمون تمدید کردم.آخه هر چی سرچ کردم بهتر از صبا چیزی پیدا نکردم
مزیتهاش:
سرعت بالای دانلود (معمولا 160 کیلو بایت) در 90 درصد مواقع با اکانت 128
ارزون بودن نسبت به خیلی از جاهای دیگه.

معایب:
سرعت شبانه بسیار پایین
عدم کانکت شدن(ارور 691)
تاخیر در کانکت شدن ونهایتا کانکت نشدن-که این مورد با روشن خاموش کردن مودم برطرف میشه(مودم tplink)

alpha007
28-05-2010, 12:22
سلام.منم مثل این دوستمون تمدید کردم.آخه هر چی سرچ کردم بهتر از صبا چیزی پیدا نکردم
مزیتهاش:
سرعت بالای دانلود (معمولا 160 کیلو بایت) در 90 درصد مواقع با اکانت 128
ارزون بودن نسبت به خیلی از جاهای دیگه.

معایب:
سرعت شبانه بسیار پایین
عدم کانکت شدن(ارور 691)
تاخیر در کانکت شدن ونهایتا کانکت نشدن-که این مورد با روشن خاموش کردن مودم برطرف میشه(مودم tplink)
کیفیت صبا تو همه شهرهای ایران و همینطور تو همه مناطق تهران یکسان نیست
خوب و بد داره
ضمنا تو تهران کمتر کسی رو میشناسم که با صبا دانلود 160 داشته باشه

dvb_hamed
28-05-2010, 16:23
كمكككككككك
اين پينگ صبا چرا اينقدر نوسان داره؟براي سرور هاي ايران بين 20 تا 150 ميلي ثانيه نوسان داره و اين اصلا به درد بازي ONLINE نمي خوره
يكي از بچه ها كه شهرك غرب ميشينه پينگش ثابت و حدود 20 هستش
تو رو خدا بگيد بچه هاي تهران هم همين مشكل رو دارن.مدم من tp-link 8811 هست و SNR margin هم 31 براي down و 27 براي up
كجاي كار مشكل داره؟

joe_satriani
28-05-2010, 17:18
كمكككككككك
اين پينگ صبا چرا اينقدر نوسان داره؟براي سرور هاي ايران بين 20 تا 150 ميلي ثانيه نوسان داره و اين اصلا به درد بازي ONLINE نمي خوره
يكي از بچه ها كه شهرك غرب ميشينه پينگش ثابت و حدود 20 هستش
تو رو خدا بگيد بچه هاي تهران هم همين مشكل رو دارن.مدم من tp-link 8811 هست و SNR margin هم 31 براي down و 27 براي up
كجاي كار مشكل داره؟

فكر ميكنم طبيعي باشه بابا
مال منم گاهي متغير هست :27:

mahdy_202
28-05-2010, 19:21
سلام
این مشکل ارور 691 رو من هم توی تبریز دارم
علتش چیه ؟
امروز ساعت 12 به بعد سرعت خیلی اومده پایین
نمیدونم بچه های دیگه هم توی شهرای دیکه همین وضعو دارن؟

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

اینهم تست سرعت
پینگش خوبه اما ...

dvb_hamed
29-05-2010, 00:13
به اطلاع کلیه مشترکین محترم می رساند که جهت بالا بردن امنیت شبکه ADSL شرکت مقرر گردید هر کاربر فقط بتواند با یک MAC Address به شبکه متصل گردد .
لذا مشترکینی که از یک تجهیزات (مودم) یا کامپیوتر استفاده می نمایند ضمن ثبت MAC Address امنیت لازم را برقرار می نماید و در خصوص کاربرانی که از بیش از یک تجهیزات استفاده می نمایند لازم است با مدیریت شبکه از طریق واحد پشتیبانی به شماره 88554123 تماس حاصل فرمایید . لازم به ذکر است در مورد کاربران بیش از یک MAC Address احتمال ایجاد Error 691 وجود خواهد داشت .
در صورت عدم نیاز به سرویس فوق شما می توانید با امضا کردن فرم MAC Address ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ارسال آن به واحد فروش سرویس فوق را حذف نمایید ، همچنین در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با بخش پشتیبانی شرکت در هر استان تماس حاصل فرمایید .

منظورش از بيش از 1 mac اينه كه شما هم از mac كارت شبكه استفاده ميكنيد هم از mac روتر يا مودمتون

mehdi_halla
29-05-2010, 08:40
سلام
امروز ساعت 12 به بعد سرعت خیلی اومده پایین
نمیدونم بچه های دیگه هم توی شهرای دیکه همین وضعو دارن؟

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

اینهم تست سرعت
پینگش خوبه اما ...

منم الان گرفتم اینجوری بود:

maghzae-motefaker
29-05-2010, 08:53
منم الان گرفتم اینجوری بود:

خيلي اين صبا خوبه كه.بريد كلاتونو بندازيد هوا.
الان اين 128؟
كسي در مورد كاشاني خبر داره ؟چه جوري سرويس ميدن؟

tttmttt
29-05-2010, 11:30
منم كاشاني هستم.

البته معمولاً 0.80 مگابيت هست نميدونم ايندفعه چرا بيشتر شده!!! ;)

maghzae-motefaker
29-05-2010, 11:38
منم كاشاني هستم.

البته معمولاً 0.80 مگابيت هست نميدونم ايندفعه چرا بيشتر شده!!! ;)

اين واقعا محشره پسر.
ويرايش شد

Contractor
29-05-2010, 13:32
بوق بوق بوق برین کنار بابا با این سرعتای لگن تون :31: اینم سرعت همین لحظه ی می:21:

اشتراک 128 دارم
هر چی فاصله تا مخابرات منطقه کمتر باشه سرعت بهتره[COLOR="Silver"]

jamy_khoshtip
29-05-2010, 14:32
سلام . من پیش یک خدمات کامپیوتری می روم و تقریبا باهاش رفیق هستم . در کنار خدمات کامپیوتریش کافی نت هم داره . الا از شرکت آسیاتک سرویس میگیره و به خاطر بالا رفتن قیمت ها می خواد بره رو یک سرویس دیگه !

من بهش سپنتا رو معرفی کردم و می گه که پول نداره ! نمی تونه از پسش بر بیاد .

حالا به نظر شما با پیش شماره 7771 صبانت خوب جواب گو هست ! برای کافی نت هست هاااااا.

ممنونم .

mehdi_halla
29-05-2010, 15:23
آره متغیره من دوباره (ساعت 4 عصر) که گرفتم اینجوری بود:

PrinceofHacking
29-05-2010, 15:27
برید کنار ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:

فعلا کاریش نمیشه کرد باید سر کرد

mahdi-001
29-05-2010, 15:56
سلام دوستان .من قصد گرفتن سرویس adsl از شاتل رو دارم ولی از وقتی اومدم تو این فروم نظرم عوض شده و میخوام از صبا اشتراک بگیرم.میخواستم بدونم تو محدوده پست مخابراتی نبوت (تهرانپارس) چطوره سرعت ها؟

در ضمن اینترنت 1 مگ به خانگی با داشتن کارت دانشجویی میدن؟

در کل سرویس 512 یا 1 مگ این شرکت فرق زیادی با 128 دارن(یه جا تو همین فروم خوندم نوشته بود خیلی فرق ندارن )از نظر سرعت دانلود ؟

ممنون

mahdi-001
29-05-2010, 16:05
سلام من میخوام از صبا نت سرویس بگیرم میخواستم بدونم کسی تو منطقه مخابراتی نبوت(تهرانپارس) از این شرکت سرویس داره؟ سرعتش و کیفیتش رو لطفا بگه.در کل کسانی که صبا دارن از کیفیتش و سرعتش راضی اند؟

در ضمن صبا اینترنت 1 مگ یا 512 رو به خانگی میده؟(کارت دانشجویی دارم)

آیا سرعت دانلودش فرق زیادی داره؟(512 با 1 مگ)

mahdi-001
29-05-2010, 16:06
آره متغیره من دوباره (ساعت 4 عصر) که گرفتم اینجوری بود:

سرعت اشتراک شما چقدر ه؟؟؟؟ 128؟؟

DrXoX
29-05-2010, 18:15
سلام من میخوام از صبا نت سرویس بگیرم میخواستم بدونم کسی تو منطقه مخابراتی نبوت(تهرانپارس) از این شرکت سرویس داره؟ سرعتش و کیفیتش رو لطفا بگه.در کل کسانی که صبا دارن از کیفیتش و سرعتش راضی اند؟

در ضمن صبا اینترنت 1 مگ یا 512 رو به خانگی میده؟(کارت دانشجویی دارم)

آیا سرعت دانلودش فرق زیادی داره؟(512 با 1 مگ)

در کل خوبه
شما همون 128 بگیر وصل که بشی می بینی 1MB هستش
فرقی نداره

dvb_hamed
29-05-2010, 19:28
سلام دوستان .من قصد گرفتن سرویس adsl از شاتل رو دارم ولی از وقتی اومدم تو این فروم نظرم عوض شده و میخوام از صبا اشتراک بگیرم.میخواستم بدونم تو محدوده پست مخابراتی نبوت (تهرانپارس) چطوره سرعت ها؟

در ضمن اینترنت 1 مگ به خانگی با داشتن کارت دانشجویی میدن؟

در کل سرویس 512 یا 1 مگ این شرکت فرق زیادی با 128 دارن(یه جا تو همین فروم خوندم نوشته بود خیلی فرق ندارن )از نظر سرعت دانلود ؟

ممنون
من مركز امامت هستم.سرعت بين 60 تا 110 هستش كه بيشتر اطراف 80 ميچرخه
به نظر من شاتل بگير.من هم مي خواستم شاتل بگيرم ولي 6 ماه توو نوبت وايسادم ولي پورت خالي نشد
شاتل از نظر پشتيباني بهتر هستش
سرويس 128 اقتصاديش رو بگير با همين قيمت صبا و دانلود رايگان 3 ساعت در شب ها بيشتر و از همه مهمتر پينگت خوب(سرويس هاي اقتصاديش رو در تهران رو 512 ميبندن و در شهرستان رو 1مگ)
اول شاتل بعد صبا(براي يوزر هاي شرق تهران)

A.M.D.D.E.V.I.L
29-05-2010, 19:32
بله دیگه ... امروز هم که بازم .... بودن ، همه ی سرویس ها اینجوی هستن؟ یا فقط صبانت .... میکنه تو دهن آدم
سرعتمون همیشه 1 مگابایت بود با سرویس 128 کیلوبایتی ولی الان سرعت دانلودم شده 13 کیلو بایت دایل آپ از اون سریع تره

jamy_khoshtip
29-05-2010, 21:21
پس جواب من چی شد . در عالم رفاقت ضایع شدم .

gama
29-05-2010, 21:39
از من ميشنوي صبانت نگير كه 2ريالم نمي‌ارزه.بيشتر از 1ماهه حتي يك روز هم نتونستم بدون ديسكانكتي استفاده كنم جالبه كه پشتيباني ميگه مودم ايراد داره در صورتيكه تمام دوستام كه از صبا سرويس ميگيرن همين مشكلو دارن.

mahdy_202
29-05-2010, 22:05
در این مورد کاملا موافقم
این نتیجه تست سرعت توی 10 دقیقه هست

jamy_khoshtip
30-05-2010, 09:40
پس به نظر شما برای کافی نت چی مناسب است . بنده خدا نمی دونه چی بگیره !! من بهش میگم سپنتا میگه پول ندارم .

mahdi-001
30-05-2010, 10:27
دوستان آخر صبا نت بگیرم ؟نمیدونم به خدا گیج شدم !من میخوام adsl بگیرم تا درایور پرینترم و اسکنر و کارت گرافیکم رو دانلود کنم و هم زیاد تو اینترنت وقتم رو برای کندی سرعت از بین نبرم.حالا به نظر شما صبا برام بهتره یا شاتل دوستم شاتل داره میگه صبح ها سرعتش 70 کیلو بیته و شبانه سرعتش 5 کیلو بایت .ولی من تست سرعت شما رو که دیدم به نظر خودم صبا نت بهتره.

یه سوال دیگه هم دارم مودم adsl چی بگیرم؟ به نظر شما acorp)zoltrix) خوبه؟
ممنون از راهنمایی دوستان

A.M.D.D.E.V.I.L
30-05-2010, 13:34
گور بابای هرچی صبانت هست توی کره ی زمین سرعت دانلود رو نگاه کنید
234 بایت بر ثانیه - سرویس 128 کیلو که اصولا حد اقل اگه خیلی بخوان قانونی عمل کنن
128 بیت تقسیم بر 8 : 16 کیلو بایت که به 39200 تومن نمی ارزه
آقا یعنی چی
رسیدگی کنید سرعتم شده 400 بایت بر ثانیه گوگل میزنم هنگ میکنه همین که تونستم بیام اینجا الان میرم نماز شکر بخونم
به 22 خرداد که خیلی مونده اصلا یعنی چی حد اقل سرعت رو روی 10 کیلو بایت قفل کنید
رفتین رو اعصابم دارین با کامیون لهش میکنید

tttmttt
30-05-2010, 14:14
شما حتماً زنگ بزن به پشتياني قسمت دوم پستتون را براشون بخون ببين مشكل از چيه.

scorpion818
30-05-2010, 17:00
دوستان آخر صبا نت بگیرم ؟نمیدونم به خدا گیج شدم !من میخوام adsl بگیرم تا درایور پرینترم و اسکنر و کارت گرافیکم رو دانلود کنم و هم زیاد تو اینترنت وقتم رو برای کندی سرعت از بین نبرم.حالا به نظر شما صبا برام بهتره یا شاتل دوستم شاتل داره میگه صبح ها سرعتش 70 کیلو بیته و شبانه سرعتش 5 کیلو بایت .ولی من تست سرعت شما رو که دیدم به نظر خودم صبا نت بهتره.

ممنون از راهنمایی دوستان
سرویس دهنده های ADSL همشون مشکلات خودشون رو دارن که هیچ کدوم هم جواب گو نیستن. بین صبا و شاتل هم تفاوت آنچنانی وجود نداره البته گاهاً توی بعضی مناطق یکیشون بهتر جواب می ده.
در مورد مودم هم اگر وایرلس می خوای linksys و dlink و در غیر این صورت tplink و dlink.

akharwarbaz
30-05-2010, 18:10
من امروز سرعتتم خيلي افتضاح شده !!خيليييي!!!!!!!!!!!!!!!

Ehsan PCbase
30-05-2010, 20:08
دوستان وضعين اينترنت به شدت خرابه ... يه هفته ست كه اين طور شده .
بين ساعت هاي 11 تا 4 بعد از ظهر به سختي و با انواع ارور وصل ميشه ، وصل هم كه ميشه قطعي زياد داره .
سرعت لود صفحات هم خيلي پايينه و بعد از ظهر درست ميشه (حدوداي 6 به بعد) ...
سرعت دانلود روزانه هم پايين اومده ... 12 !!!!!
حالا شبانه رو كه كلاً بيخيال .
انقدر از شبانه گله كرديم كه روزانه رو هم گند زدن توش .
فكر مي كنم چون در استانه 22 خرداد هستيم و خودتون هم مي دونيد كه قضيه ش چيه اين محدوديت ها داره اعمال ميشه .

maghzae-motefaker
30-05-2010, 20:12
دوستان وضعين اينترنت به شدت خرابه ... يه هفته ست كه اين طور شده .
بين ساعت هاي 11 تا 4 بعد از ظهر به سختي و با انواع ارور وصل ميشه ، وصل هم كه ميشه قطعي زياد داره .
سرعت لود صفحات هم خيلي پايينه و بعد از ظهر درست ميشه (حدوداي 6 به بعد) ...
سرعت دانلود روزانه هم پايين اومده ... 12 !!!!!
حالا شبانه رو كه كلاً بيخيال .
انقدر از شبانه گله كرديم كه روزانه رو هم گند زدن توش .
فكر مي كنم چون در استانه 22 خرداد هستيم و خودتون هم مي دونيد كه قضيه ش چيه اين محدوديت ها داره اعمال ميشه .
من آسا تك دارم خيلي اوضاعش خرابه.ميخواستم بيام صبا كه اينم اينطوريه.
حالا به كجا پناه ببرم؟؟
خدا خودت به داد ما برس:19:

relax_l3oy
30-05-2010, 20:26
سلام دوستان من سرویس 3 ماهه 6 گیگ گرفتم میخواستم بدونم هنگام شارژ مجدد حجم باقیمانده از بین میره؟ یا میره رو حجم 3 ماه دیگه؟ با تشکر

dvb_hamed
30-05-2010, 21:13
دقيق نميشه گفت كه بده كب خوبه
بيشتر كيفيت يه سرويس بستگي به تعداد يوزر ها در مركز مخابراتي داره و همچنين عوامل فيزيكي مثل نويز
كسي كه كيفيت خوب مي خواد بايد سر كيس رو شل كنه چون تو ايران همه هجوم ميارن به اوني كه قيمتش كمتره و شلوغ ميشه.isp هم كه انصاف نداره و فقط به جذب مشتري و پول در آوردنش فكر ميكنه و نمياد به تناسب تعداد يوزر هاش پورت بفروشه

DrXoX
30-05-2010, 21:19

ممنون از راهنمایی دوستان

اگر خیلی اهل دانلود نیستی فرقی بین شرکت های سرویس دهنده ADSL وجود نداره
برای مودم هم ، مودم های ASUS رو پیشنهاد می کنم

mojtaba-civil
30-05-2010, 22:45
سلام دوستان من سرویس 3 ماهه 6 گیگ گرفتم میخواستم بدونم هنگام شارژ مجدد حجم باقیمانده از بین میره؟ یا میره رو حجم 3 ماه دیگه؟ با تشکر

از بین میره.

javid4174
30-05-2010, 22:51
بابا ايول.خيلي كارش درسته.

عكس شما باز نميشه ميشه يه جاي ديگه آپلود كنيد؟

ممنون كامل بود:11:
ميبخشيد نميدونم چرا عكس رو پيوست نكرد

maghzae-motefaker
31-05-2010, 11:40
ميبخشيد نميدونم چرا عكس رو پيوست نكرد

خيلي ممنون از عكسي كه قرار دادي.فقط عكست يه مقدار مشكل داشت(توي نوشتن لينك)من خودم درست كردم

Contractor
31-05-2010, 19:37
بچه ها سرعت فعلی من افتضاحه مطلقه.یعنی پینگ که میگیرم فقط Time Out میده و بس فقط.از ظهر همینجوری بوده تا همین حالا! خط پشتیبانیشون همش مشغوله
دیروزم چندین ساعت همین وضع بود و مثل امروز هی دسکانکت میشد.سابقه نداره هی دیسکانکت کنه
ولی عوضش دیشب با شبانه تونستم 2.5گیگ خالص از تن این خرسا بکنم.رکورد قبلیم که 2.2گیگ بود را شکستم

t2download
31-05-2010, 19:58
دوستان واسه دانلود اینترنت دانلود منیجر سرعت رو من که 128 هست دانلود میشه 95 ؟ می ترکونه شما واسه دانلود نرم افزار رو تست کنید ؟

mehdi_halla
31-05-2010, 21:17
دوستان واسه دانلود اینترنت دانلود منیجر سرعت رو من که 128 هست دانلود میشه 95 ؟ می ترکونه شما واسه دانلود نرم افزار رو تست کنید ؟

منظورتون چی بود دوست عزیز؟!!!
اگه منظورتون اینه که با دانلود منیجر سرعت دانلودتون 95 نشون داده میشه طبیعیه سرعت 128 باید 16 کیلو بایت در ثانیه باشه که با صبا تا 200 کیلو در ثانیه هم میرسه!!
اما اگه مثل امروز باشه که به 2 کیلو بایتم نمیرسه سرعت:19:

David Jones
31-05-2010, 23:24
امروز ظهر من نمیتونستم وصل بشم ، شما هم همینجوری بودین ؟ دیروز پریروز هم که قط و وصل میشد و سرعت خیلی پایین بود.
راستی شما چه جوری شبانه دانلود میکنید ؟ من که حتی نمیتونم یه پیج باز کنم .:13:

kingmostafa
01-06-2010, 00:04
سلام به همه.یک سوال دارم اگه کسی جوابشو میدونه بهم بگه:
من سرویس 6 ماهه صبانت گرفتم و حالا محدودیت حجمی ام تموم شده.(یعنی 18 گیگ رو کامل مصرف کردم) در حالی که هنوز 2 ماه به اتمام زمان قراردادم باقی مونده.حالا سوالم اینه که میتونم سرویسم رو مثلا برای یک ماه دیگه تمدید کنم یا اینکه باید الزاما گیگ اضافه بخرم تا این 2 ماه تموم بششه؟؟

DrXoX
01-06-2010, 00:36
امروز ظهر من نمیتونستم وصل بشم ، شما هم همینجوری بودین ؟ دیروز پریروز هم که قط و وصل میشد و سرعت خیلی پایین بود.
راستی شما چه جوری شبانه دانلود میکنید ؟ من که حتی نمیتونم یه پیج باز کنم .:13:
شبها page رو خوب باز نمی کنه ولی دانلود میشه کرد شما 4 تا فایل همزمان بذار دانلود بشه ببین سرعتت رو چنده؟
البته بستگی به منطقه هم داره

---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------

من سرویس 6 ماهه صبانت گرفتم و حالا محدودیت حجمی ام تموم شده.(یعنی 18 گیگ رو کامل مصرف کردم) در حالی که هنوز 2 ماه به اتمام زمان قراردادم باقی مونده.حالا سوالم اینه که میتونم سرویسم رو مثلا برای یک ماه دیگه تمدید کنم یا اینکه باید الزاما گیگ اضافه بخرم تا این 2 ماه تموم بششه؟؟
فکر نمی کنم صبانت گیگ اضافه بفروشه البته مطمئن نیستم
ولی سرویس 1 ماهه نداره صبانت ، باید حداقل 3 ماهه شارژ کنی

kingmostafa
01-06-2010, 01:42
اما تو سایت صبانت هم گیگ اضافه رو زده (هر گیگ 5300 تومان) و هم سرویس 1 ماهه داره.این هم آدرس هاش:

و

m9780d
01-06-2010, 03:15
الان صدای منو از ته چاه اینترنت میشنوید
ساعت 4.14 دقیقه صبحه و من دارم با سرعت 4kb/s دانلود میکنم
این افتضاحه!!!

reza_hsm
01-06-2010, 08:03

اگه صبا هم مثل شاتل باشه میتونی همین الان شارژ معمولی (یعنی همون 3 ماه بعدی شارژ)کنی و از امروز دوره ی جدیدت شروع میشه.البته من 1 ماهه دارم و مثلا اگه 1 هفته زودتر ترافیکم تموم شه من همون روز پرداخت میکنم و اونا هم وصلش میکنن.البته بهشون اطلاع میدم

Contractor
01-06-2010, 09:22
دیروز از ظهر تا عصر که وضع شبکه خیلی ضایع بود.امشب 1.9GB دانلود کردم با تورنت
اینم سرعت فعلی روزانه ی اشتراک 128 ما در ساعت 10:15
تعدادی فیلم را از سایت تبیان دارم دانلود میکنم
امیدوارم این سرعتا نصیب همه شه.یه زمانی به خواب شب هم نمیدیدم هااااااااااااا

David Jones
01-06-2010, 15:06

من هر وقت تموم میکنم ، سریع میرم سه ماه دیگه شارژ میگیرم. در این مورد مشگلی نداشتم تا حالا.چون سه ماهه صرفش بیشتره.

DrXoX
01-06-2010, 15:11
اما تو سایت صبانت هم گیگ اضافه رو زده (هر گیگ 5300 تومان) و هم سرویس 1 ماهه داره.این هم آدرس هاش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو

درسته گیگ اضافه داره ولی سرویس 1ماهه نداره اون عکس ها برای چندین ماه پیشه که صبانت سرویس 1ماهه هم میداد دیگه سرویس یک ماهه نمیده

Dex
01-06-2010, 15:19
دیروز از ظهر تا عصر که وضع شبکه خیلی ضایع بود.امشب 1.9GB دانلود کردم با تورنت
اینم سرعت فعلی روزانه ی اشتراک 128 ما در ساعت 10:15
تعدادی فیلم را از سایت تبیان دارم دانلود میکنم
امیدوارم این سرعتا نصیب همه شه.یه زمانی به خواب شب هم نمیدیدم هااااااااااااا

شما توی کدوم شهر هستید ؟

Elrond
01-06-2010, 15:23
چطوری میشه با مودم وایرلس از اینترنت شبانه استفاده کرد ؟

happyfeat
01-06-2010, 22:45
دوستان الان 1 ماهه که سرعت شبانه صبا افتضاح شده برای من و اصلا قابل دانلود نیست در مرکز هفت تیر
آیا تغییری تو این سیستم ایجاد شده و یا یوزر پس شبانه تغییر کرده که این قدر افتضاح شده
هیچ کس هم پاسخ گو نیست وقتی زنگ میزنی اگه اینجوری باشه مجبورم جمع کنم
برای دوستان عزیز تو تهران چطوره؟؟

DrXoX
03-06-2010, 02:54
دوستان الان 1 ماهه که سرعت شبانه صبا افتضاح شده برای من و اصلا قابل دانلود نیست در مرکز هفت تیر
آیا تغییری تو این سیستم ایجاد شده و یا یوزر پس شبانه تغییر کرده که این قدر افتضاح شده

این مورد برای خیلی از دوستان اتفاق افتاده ، صبانت شبانه تو بعضی از مناطق سرعت خوبه و بعضی مناطق سرعت پایینه البته این مورد دائمی نیست

DrXoX
03-06-2010, 03:09

دوبار ارسال شده لطفا پاک شود

m9780d
03-06-2010, 04:50
سلام
از دیروز سرعت شبانه صبا تو مرکز ما بهتر شده
من قبلش شبها سرعتم مثل دایل آپ بود ولی الان بازم جایشکرش باقیه رو 30 میچرخه
دیشب و امشب جمعا 1 گیگ دان داشتم

در ضمن یکی از بچه ها به من کمک میکنه؟
چه جوری speed test بگیرم و عکسش رو بزارم؟
تو سایتش میرم ولی چیزی سر در نمیارم

worldpcgame
04-06-2010, 10:02
با سلام ، اتفاق فوری وای نه !!!!!!!!!!!!
دوستان ، وزیر سازمان اطلاعات و ارتباطات گفته که مردم ایران دیگه نمی توانند از ADSL 256 , 512 kbps استفاده کنند چون به گفته وزیر ارتباطات که طبق روزنامه جام جم ( کلیک ) گفته که همه کسانی که در خانه از ADSL استفاده می کنند بیشتر از ADSL 128 kbps
نمی توانند ثبت نام کنند . ( بیچاره شدیم )

منبع : کلیک روزنامه جام جم ، شماره 283 ، یکشنبه 9 خرداد 1389 :41:

Cleeev
04-06-2010, 11:45
ایران 4000 سال دیگر در چنین روزی... :دی :

mahdi-001
04-06-2010, 13:29
سلام چند وقت پیش بود از شما دوستان راهنمایی خواستم برای انتخاب بین شاتل و صبا نت .ممنون از دوستایی که منو راهنمایی کردن . با توصیه هایی که دوستان داشتند صبانت رو انتخاب کردم .

چند روز بعد از طریق سایت صبا نت نمایندگیش رو تو منطقه تهرانپارس پیدا کردم.زنگ زدم بهشون .طرف خیلی اطلاعات داشت و کلی چیز بهم گفت .چند سوال ازم پرسید .یکیش این بود که خط شما pcm داره؟ منم گفتم داره.بعد بهم گفت شما نمیتونی از adsl رو pcm استفاده کنی !!!! خیلی حالم گرفته شد.بهش گفتم خوب من الان چیکار کنم ؟ طرف گفتش که برو مخابرات منطقتون (نبوت) بگو که من یه خط برای adsl میخوام .من هم زنگ زدم بهشون(مخابرات) و گفتم میخوام یه خط جدید بگیرم که pcm نباشه و فقط میخوام از adsl روش استفاده کنم .طرف گفتش که احتمال غیر pcm بودن خطت 10 درصده و گفت خیلی معلوم نیست که غیر pcm بهت بدن!!!! به نظر شما من چیکار کنم خسته شدم از این سرعت پایین اینترنت.... وایمکس هم به خوبی تو منطقه ما پوشش نداره!!!! و البته خیلی هم ازش تعریف نشنیدم!!!وایر لس هم گفت 200 تومن باید امانت بزاری تا بهت سرویس بدیم به غیر از فعال سازی و هزینه اشتراک!!!!! کلا من اینترنت پرسرعت نمیتونم به هیچ وجه بگیرم .... خسته شدم از ای مخابرات محله ما !!!!!!!!!!! به نظر شما من چیکار کنم؟؟؟

dvb_hamed
04-06-2010, 14:57
سلام چند وقت پیش بود از شما دوستان راهنمایی خواستم برای انتخاب بین شاتل و صبا نت .ممنون از دوستایی که منو راهنمایی کردن . با توصیه هایی که دوستان داشتند صبانت رو انتخاب کردم .

چند روز بعد از طریق سایت صبا نت نمایندگیش رو تو منطقه تهرانپارس پیدا کردم.زنگ زدم بهشون .طرف خیلی اطلاعات داشت و کلی چیز بهم گفت .چند سوال ازم پرسید .یکیش این بود که خط شما pcm داره؟ منم گفتم داره.بعد بهم گفت شما نمیتونی از adsl رو pcm استفاده کنی !!!! خیلی حالم گرفته شد.بهش گفتم خوب من الان چیکار کنم ؟ طرف گفتش که برو مخابرات منطقتون (نبوت) بگو که من یه خط برای adsl میخوام .من هم زنگ زدم بهشون(مخابرات) و گفتم میخوام یه خط جدید بگیرم که pcm نباشه و فقط میخوام از adsl روش استفاده کنم .طرف گفتش که احتمال غیر pcm بودن خطت 10 درصده و گفت خیلی معلوم نیست که غیر pcm بهت بدن!!!! به نظر شما من چیکار کنم خسته شدم از این سرعت پایین اینترنت.... وایمکس هم به خوبی تو منطقه ما پوشش نداره!!!! و البته خیلی هم ازش تعریف نشنیدم!!!وایر لس هم گفت 200 تومن باید امانت بزاری تا بهت سرویس بدیم به غیر از فعال سازی و هزینه اشتراک!!!!! کلا من اینترنت پرسرعت نمیتونم به هیچ وجه بگیرم .... خسته شدم از ای مخابرات محله ما !!!!!!!!!!! به نظر شما من چیکار کنم؟؟؟
از طريق بستر سيم كشي برق مي توني adsl بگيري ولي نمي دونم به خونه ميدن يا نه.برو به سايت
ولي بهترين گذينه سيستم هاي wireless(بي سيم) هستش كه يكي از زير شاخه هاش مي تونه wi-fi يا wimax
باشه
برو مخابرات با رئيسش صحبت كن و تيريپ بريز باهاش كارت رو حل ميكنه ايشالا

mahdi-001
04-06-2010, 21:34
از طريق بستر سيم كشي برق مي توني adsl بگيري ولي نمي دونم به خونه ميدن يا نه.برو به سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولي بهترين گذينه سيستم هاي wireless(بي سيم) هستش كه يكي از زير شاخه هاش مي تونه wi-fi يا wimax
باشه
برو مخابرات با رئيسش صحبت كن و تيريپ بريز باهاش كارت رو حل ميكنه ايشالا

آره یکی از دوستام هم تو پست "دیالمه " (همه خطهاشون فیبر نوریه) .رفت با رییس پست مخابراتیشون صحبت کرد و براش یه خط کشیدن از یه منطقه دیگه !!! الان هم داره از شاتل سرویس میگیره خیلی هم راضیه!!!!

من نمیدونم برم با رییسش صحبت کنم چی بهش بگم ؟

Maziar_69
05-06-2010, 00:11
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید.
2 ماهه سرویس گرفتم از این شرکت ولی هنوز یه راهنمایی درست و حسابی نکردن برای استفاده ی شبانه.
میخواستم ببینم دقیقا چیکار باید بکنم؟
چه کانکشنی باید بسازم.

ویندوزم سون هست. ممنون میشم راهنماییم کنید.

Maziar_69
05-06-2010, 13:22
کسی نبود جواب ما رو بده؟

S A M S U N G
05-06-2010, 13:41
مازیار جان شما تاپیک رو یه نگاه بنداز فکر کنم جواب سوالت باشه .

به هر حال شما وقتی مودمت رو روشن میکنی اتوماتیک به اینترنت وصل میشی ؟

مخلصیم .

Maziar_69
05-06-2010, 18:56
به به مخلص شهاب خان گل.
بله وصل که هستم.
اما بهم گفتن برای دانلود شبانه ی رلایگان یه کانکشن بساز و با یه یوزر و پسورد با اون هم کانکت شو.
حالا من نمی دونم چه کانکشنی باید بسازم. یوزر و پسورد دارم. اگه --- باشه که IP ندارم.
Broadband هم باشه بلد نیستم.

خیلی ممنون میشم اگه کسی در این مورد راهنماییم کنه.

mehdi_halla
05-06-2010, 23:38
به به مخلص شهاب خان گل.
بله وصل که هستم.
اما بهم گفتن برای دانلود شبانه ی رلایگان یه کانکشن بساز و با یه یوزر و پسورد با اون هم کانکت شو.
حالا من نمی دونم چه کانکشنی باید بسازم. یوزر و پسورد دارم. اگه --- باشه که IP ندارم.

دوست عزیز
شما مثل همون کانکشنی که برا روزانه ات ساختی یکی بساز ولی یوزرش رو guest و پسوردش رو ngsnet قرار بده.همین دیگه .بعد با این یوزر کانکت شو.

alpha007
06-06-2010, 08:36
دوستان تو منطقه تهرانپارس کیفیت صبا چه جوریاست؟
افت سرعت نداره بعد یه مدت؟
با چه ترفندی 512 بگیرم ازشون؟

Maziar_69
06-06-2010, 09:05
دوست عزیز
شما مثل همون کانکشنی که برا روزانه ات ساختی یکی بساز ولی یوزرش رو guest و پسوردش رو ngsnet قرار بده.همین دیگه .بعد با این یوزر کانکت شو.

سلام. ممنون اما من که برای روزانه ام کانکشن نساختم !
خودش وصل میشه اتوماتیک.

---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------

سوال اولتون رو نمی دونم.
اما سوال دوم: ترفند لازم نیست دوست عزیز.
با یه کارت دانشجویی یا جواز کسب میتونی راحت بگیری. :11:

reza_hsm
06-06-2010, 12:44
سلام.بچه ها کسی تو منطقه ی پونک سرویس داره از صبانت؟؟؟
سرعتش چجوریاس؟

David Jones
06-06-2010, 15:54
اما سوال دوم: ترفند لازم نیست دوست عزیز.
با یه کارت دانشجویی یا جواز کسب میتونی راحت بگیری.

به نظر من که اصلا تفاوتی نداره چه پهنایه باندی بخری ، چون سرعتاشون یه اندازس ، مسئله ی مهم در صبانت قیمت حجم ماهیانه است .

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

من که از صبانت راضیم ، ولی تنها مشکلش که مشکل خیلی بزرگیم هست شبانه رایگانه که از دایلاپم کندتره.

Morteza561
06-06-2010, 16:13
[/COLOR]من که از صبانت راضیم ، ولی تنها مشکلش که مشکل خیلی بزرگیم هست شبانه رایگانه که از دایلاپم کندتره.

به قول معروف میگن کار نشد نداره!:46:

اون هم راه حل داره که اگه خواستی میگم...:10:

S A M S U N G
06-06-2010, 16:36
به به مخلص شهاب خان گل.
بله وصل که هستم.

سلام .

شما اول باید بری تو IP مودمت و مودم رو تنظیم کنی رو Bridge و بعد کانکشن بسازی .

برو تو تاپیک نصب مودم ، بجه ها هستن و راهنمائیت میکنن .

مخلصیم .

mehdi_halla
06-06-2010, 16:42

راه حلش رو میگین دوست عزیز(منظورتون همون خریدن اکانت رپیدشیره؟)

Morteza561
06-06-2010, 16:56
راه حلش رو میگین دوست عزیز(منظورتون همون خریدن اکانت رپیدشیره؟)

عمراً :5:!!!

بذارید یکم بیشتر شه میگم.

زیاد چیز مهمی نیست. فقط کاربردیه. من که خودم با 128 شیرین شبی 1.5 گیگ دانلود دارم...:8:

R.min
06-06-2010, 17:25
فعلا که خوبه , راضیم ازش
,
سرویس 128

//

DrXoX
06-06-2010, 17:46

سرعت روزانه تو اکثر مناطق تهران بالاست شبانه هم بستگی داره به یه سری عوامل ( مشترکین مرکز مخابراتی شما و ...)
افت سرعت همه شرکت ها دارن ولی برای روزانه صبانت کم اتفاق میفته
ترفند نمی خواد شما همون 128 بگیر (1M هستش)

عمراً :5:!!!
بذارید یکم بیشتر شه میگم.
زیاد چیز مهمی نیست. فقط کاربردیه. من که خودم با 128 شیرین شبی 1.5 گیگ دانلود دارم...:8:
اصلا ترفند و ... خاصی نداره ، اگه صبانت سرعت شبانه منطقه ای رو کم کرده باشه هیچ کاری نمیشه انجام داد
ولی اگر سرعت نرمال باشه
20 تا فایل همزمان بذارید دانلود بشه

alpha007
06-06-2010, 18:10
سرعت روزانه تو اکثر مناطق تهران بالاست شبانه هم بستگی داره به یه سری عوامل ( مشترکین مرکز مخابراتی شما و ...)
افت سرعت همه شرکت ها دارن ولی برای روزانه صبانت کم اتفاق میفته
ترفند نمی خواد شما همون 128 بگیر (1M هستش)
یعنی اگه 128 بگیرم سرعت روزانم هم بالاست؟
مثل بقیه شرکتها نیست مگه 128 ش 15-16 باشه؟

DrXoX
06-06-2010, 18:42
یعنی اگه 128 بگیرم سرعت روزانم هم بالاست؟
مثل بقیه شرکتها نیست مگه 128 ش 15-16 باشه؟
128 سرعت دانلود روزانه 100 -120
نه مثل بقیه شرکت ها نیست ، شما 128 بگیر موقعی که وصل بشی 1MB هستش

alpha007
06-06-2010, 20:16
والا قضیه این صبا فرق میکناااااااا
از یه منطقه به یه منطقه دیگه کیفیتش خیلی فرق میکنه(منظورم فقط تهرانه نه مشهد و x و y که سرعت 2 مگ هم بهشون دادن)
من 2 سال پیش صبا داشتم که آخرش عوضش کردم
ولی الان همینی هم که ازش سرویس دارم خستم کرده
تو تهران یه منطقه سرعتش 120-140 ولی یه منطقه دیگه 12-13 همونطوری که من داشتم
نمیدونم والا موندم سر ده راهی نه دو راهی

ba_maram
06-06-2010, 20:24
کسی می دونه کیفیت صبا در تهرانپارس(مرکز عاطف) چه جوری است؟
یا حق

alpha007
06-06-2010, 21:06
کسی می دونه کیفیت صبا در تهرانپارس(مرکز عاطف) چه جوری است؟
یا حق
این سوال منم هست
چون منم تهرانپارسم

David Jones
06-06-2010, 22:21
این سوال منم هست
چون منم تهرانپارسم

فکر میکنم میتونید با خبال راحت بری صبانت بگیرید ، اگه دقیق بشیم میبینیم که واسه صبانت فرقی نداره ما روزانه رو با چه سرعتی دانلود کنیم ، مهم اینه که بالاخره اون حجم رو مصرف کنیم ، به نظر میاد واسشون بهتره که سرعت دانلود رو ببرن بالا تا کاربرای بی قرار رو تحریک کنن به دانلود و مصرف سریع تره حجم .

reza_hsm
06-06-2010, 22:21
منطقه پونک هم لطف کنید بگید چجوریاس صبانت

bios2bb
06-06-2010, 22:31

اقا شما دقیقا چه سرویسی داری؟ چقدر بابتش پول میدی؟ این دو تا عکس هم که با هم تناقض دارن... :18:
عکس کانکشن که دایل آپه... سرعتش 1Mbps؟؟؟ :18: بعد با IDM سرعت 8Mbps=1MBps... :18:

یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم...

alpha007
06-06-2010, 23:07

اقا شما دقیقا چه سرویسی داری؟ چقدر بابتش پول میدی؟ این دو تا عکس هم که با هم تناقض دارن... :18:
عکس کانکشن که دایل آپه... سرعتش 1Mbps؟؟؟ :18: بعد با IDM سرعت 8Mbps=1MBps... :18:

کانکشن دایال آپ xp ه
واقعا عجیبه
یه همچین سرعتی رو هیچ شرکتی نمیده

DrXoX
07-06-2010, 01:39
ویرایش شد....

dvb_hamed
07-06-2010, 02:23

واقعا اينقدر مسئله پيچيده هست؟
شما اگه به حالت Bridging كانكت بشي(اصطلاحا دستي) به اينترنت نياز داري كه يه كانكشن شبيه كانكشن dail up درست كني و اگر به حالت PPPoE كانكت بشي(اصطلاحا اتوماتيك) از داخل مودم اين كانكشن رو ميسازي و ديگه ايكون كانكشن كنار ساعت نمياد
حالا منظور دوستمون از اين عكس اينه كه در 1 ساعت حدود 400 مگ دانلود داشته
اون speed هم سرعت اتصال مودم با lan كامپيوتر هست نه سرعت اينترنتش
لطفا درست راهنمايي كنيد

S A M S U N G
07-06-2010, 10:21
سلام .

حدود 1 ماه هستش که سرعت روزانه من از 120 به 30 کاهش یافته ( سرویس 1 مگ ) .

برعکس حدود 1 ماه هستش که سرعت شبانه زیاد شده و کلا از Rapidshare دانلود دارم .

مخلصیم .

Reza_994
07-06-2010, 11:39
سلام

من میخوام کوچ کنم به سمت صبانت یا شاتل :20:
حالا دوستانی که تجربه هر دو رو دارن کدوم رو توصیه میکنن

سرعت دانلود 128 صبا چنده ؟ شاتل چنده ؟ ( در تهران )

ممنون میشم دوستان

در ضمن یه سوال دیگه :

اگه بخوایم بفهمیم که تو منطقه مخابراتی ما کدوم شرکت پهنای باند بیشتری داره باید چیکار کنیم ؟
یعنی میتونیم بفهمیم مشترکین شاتل در منطقه ی ما بیشترن یا صبانت ؟
( منطقه ما : آیت الله کاشانی )

در ضمن میتونیم مستقیم از صبانت بگیریم یا حتما باید از نمایندگیش بگیریم ؟

maghzae-motefaker
07-06-2010, 11:56
سلام

ممنون میشم دوستان

در ضمن یه سوال دیگه :

اگه بخوایم بفهمیم که تو منطقه مخابراتی ما کدوم شرکت پهنای باند بیشتری داره باید چیکار کنیم ؟

100 سال ديگه هم توي صبانت(كاشاني) پورت خالي پيدا نميشه

tttmttt
07-06-2010, 12:14
سلام

ممنون میشم دوستان

در ضمن یه سوال دیگه :

100 سال ديگه هم توي صبانت(كاشاني) پورت خالي پيدا نميشه

خود صبانت كه پورت خالي نداره ولي از نمايندگيهاش شايد بتوني گير بياري. من از امپراطور گرفتم با اين كه اولش 10 تومن پول اضافه گرفت ولي بالاخره پورت خالي داشت.

alpha007
07-06-2010, 12:26
بدی صبا نت اینه که شارژ یه ماهه نداره
ریختن 90-100 تومان یه دفه واقعا زور داره
درسته که برای سه ماهه ست ولی اگه بگیری و کیفیتش بد باشه تا 3 ماه راه پس و پیش برای آدم نمیمونه

worldpcgame
07-06-2010, 12:47
با سلام این عکس یعنی چی ؟

این جور سرعت من تو عمرم ندیدم ، کجا می فروشن ؟؟؟

tttmttt
07-06-2010, 12:54

عكس اول كه نشون دهنده سرعت اينترنت نيست. ولي dial up‌ هست چون اگر adsl بود بايد بجاي قسمتي كه شبيه گوشي موبايل هست يك كره مي‌بود (توي بخش Activity). احتمالا مودمشون اكسترنال هست (البته شايد).
عكس دوم هم معلوم نيست واسه چه كسي هست تازه اگر راست باشه. ممكنه سرويس دهندشون فتوشاپ باشه.:31:

alpha007
07-06-2010, 13:07
کدوم شرکت سرعت 1 مگ داده که این دومیش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صبا مگه از آسمون نازل شده یا دلش برای کاربراش سوخته که سرعت 1 مگ ارائه بده!
تو نت عکسهایی با این سرعت پره
کاربرای اروپایی امریکایی که عشق سرعت ان از این شات ها زیاد میگیرن که ظاهرا اینجا هم از این کاربرا پیدا شده
به زمان باقیمونده فایل دانلودیش نگاه کنید زده 9 دقیقه اونم برای دانلود یه فایل 700 مگی
کدوم شرکت تو ایران همچین سرعتی میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سرعت تو ایران جزء خواب و خیاله

Electronic-Arts
07-06-2010, 14:54
عكس اول كه نشون دهنده سرعت اينترنت نيست. ولي dial up‌ هست چون اگر adsl بود بايد بجاي قسمتي كه شبيه گوشي موبايل هست يك كره مي‌بود (توي بخش Activity). احتمالا مودمشون اكسترنال هست (البته شايد).

از این حرفا پیش کس دیگه ای نزنی ها:27: ساعتی 400 مگ با دیال آپ:18:

DrXoX
07-06-2010, 18:07
سلام
مثل این که بعضی از دوستان با عکس ها مشکل دارن

عکس اول مربوط به اتصال از طریق USB هستش که مثل این که برای بعضی ها عجیب بوده
عکس دوم هم تو امضای من هستش نمی دونم چه ربطی داشته که دوستان امضا رو نقل قول کردن:31:

عكس دوم هم معلوم نيست واسه چه كسي هست تازه اگر راست باشه. ممكنه سرويس دهندشون فتوشاپ باشه.:31:

ADSL از طریق USB با مودم Planet کانکشنش دقیقا مثل Dialup هستش :

عكس دوم هم معلوم نيست واسه چه كسي هست تازه اگر راست باشه. ممكنه سرويس دهندشون فتوشاپ باشه.عکس دوم تو امضامه ربطی به صبانت نداره نمی دونم چرا دوستان عکس امضا رو نقل قول کردن!!

کدوم شرکت سرعت 1 مگ داده که این دومیش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صبا مگه از آسمون نازل شده یا دلش برای کاربراش سوخته که سرعت 1 مگ ارائه بده!
تو نت عکسهایی با این سرعت پره
کاربرای اروپایی امریکایی که عشق سرعت ان از این شات ها زیاد میگیرن که ظاهرا اینجا هم از این کاربرا پیدا شده
به زمان باقیمونده فایل دانلودیش نگاه کنید زده 9 دقیقه اونم برای دانلود یه فایل 700 مگی
کدوم شرکت تو ایران همچین سرعتی میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سرعت تو ایران جزء خواب و خیاله

صبانت و شاتل رو من اطلاع دارم 1MB میدن
صبانت که خودم دارم ، شاتل هم دوستم داره

تو نت عکسهایی با این سرعت پرهمن مگه بیکارم عکس از نت پیدا کنم بذارم اینجا:31:
عکس اول اتصال از طریق USB هستش و ADSL صبانت

عکس دوم هم ربطی به ایران و صبانت و ... نداره و تو امضامه
یکی از دوستان (bios2bb) زحمت کشیده و امضا رو هم جز ء پست حساب کرده!!

alpha007
07-06-2010, 19:38
سلام
مثل این که بعضی از دوستان با عکس ها مشکل دارن

عکس اول مربوط به اتصال از طریق USB هستش که مثل این که برای بعضی ها عجیب بوده
عکس دوم هم تو امضای من هستش نمی دونم چه ربطی داشته که دوستان امضا رو نقل قول کردن:31:

ADSL از طریق USB با مودم Planet کانکشنش دقیقا مثل Dialup هستش :

صبانت و شاتل رو من اطلاع دارم 1MB میدن
صبانت که خودم دارم ، شاتل هم دوستم داره

من مگه بیکارم عکس از نت پیدا کنم بذارم اینجا:31:
عکس اول اتصال از طریق USB هستش و ADSL صبانت

بهر حال هدف مچ گیری نیست
اینجا صحبت سر اینه که کیفیت سرویس دهنده ها در چه حده
ارزش سرمایه گذاری رو دارن یا نه
20 تومان 30 تومان 40 تومان شاید به نظر بعضیا مقدار پول ناچیزی به حساب بیاد ولی وقتی تو دراز مدت بخوایم از یه شرکت سرویس بگیریم اونموقع خیلی میشه
الان سرعت دانلود خود شما از صبا چقدره؟ راضی هستی؟

ba_maram
07-06-2010, 19:40
این سوال منم هست
چون منم تهرانپارسم

از خود صبا پرسیدم گفتن پورت ندارن به یکی از نمایندگیهاشم (صبا گستر)زنگیدم اونها هم نداشتن حتی گفتن لیست انتظار هم ندارن
جایگزین صبا چی بشه خوبه؟
یا حق

maziarb
07-06-2010, 19:42
منطقه پونک هم لطف کنید بگید چجوریاس صبانت

من هم پونک میشینم ،فکر کنم باید یه سر بریم امپراطور.:46:

David Jones
07-06-2010, 20:02
بهر حال هدف مچ گیری نیست
20 تومان 30 تومان 40 تومان شاید به نظر بعضیا مقدار پول ناچیزی به حساب بیاد ولی وقتی تو دراز مدت بخوایم از یه شرکت سرویس بگیریم اونموقع خیلی میشه

آره ...........

alpha007
07-06-2010, 20:25
از خود صبا پرسیدم گفتن پورت ندارن به یکی از نمایندگیهاشم (صبا گستر)زنگیدم اونها هم نداشتن حتی گفتن لیست انتظار هم ندارن
جایگزین صبا چی بشه خوبه؟
یا حق
جدا صبا با این سرویس دهیش بمیره بهتره
از بین 100 کشور جهان ایران رتبه 80 به بالا داره تو سرعت اینترنت ،اومدن این شرکت رو تو ایران بعنوان پرسرعتترین سرویس دهنده معرفی کردن
پرسرعتترین تو کشوری که جزء بالاترین رتبه هاست منتها از اون طرف لیست !!!!!!!!
دیگه فکر میکنن کی هستن
خودشون هم باورشون شده انگار یه چیزی هستن

DrXoX
07-06-2010, 20:31
بهر حال هدف مچ گیری نیست

هیچ کدوم از شرکت های ارائه دهنده ADSL کامل نیستن ، هر کدوم مشکلات خاص خودشون رو دارن ، یکی نوسان سرعت داره یکی پشتیبانیش در حد تیم ملی افغانستانه ، یکی دیسکانکنت داره ، یکی پورت های تورنت رو می بنده و... کلا رک بگم خر تو خره و هر کی هر کاری دلش می خواد می کنه و همشون هم یه هدف رو دنبال می کنن پول پول پول
هیچ کس به فکر دادن خدمات خوب به کاربر عادی نیست
در کل صبانت برای رفع نیازهای اینترنتی خوبه و گرنه در مقایسه با کشورهای دیگه سرعتش زیر خط فقره

موفق باشید

alpha007
07-06-2010, 20:43
هیچ کدوم از شرکت های ارائه دهنده ADSL کامل نیستن ، هر کدوم مشکلات خاص خودشون رو دارن ، یکی نوسان سرعت داره یکی پشتیبانیش در حد تیم ملی افغانستانه ، یکی دیسکانکنت داره ، یکی پورت های تورنت رو می بنده و... کلا رک بگم خر تو خره و هر کی هر کاری دلش می خواد می کنه و همشون هم یه هدف رو دنبال می کنن پول پول پول
هیچ کس به فکر دادن خدمات خوب به کاربر عادی نیست
در کل صبانت برای رفع نیازهای اینترنتی خوبه و گرنه در مقایسه با کشورهای دیگه سرعتش زیر خط فقره

موفق باشید

یه نگاه به این کشورهای عربی بکنیم بد نیست
شاید به رگ غیرت عده ای بر بخوره
از اوضاع سرویس دهی کشورهای دور و بر خودمون که خودم دقیقا اطلاع دارم این کشورها رو میتونم اسم ببرم:
امارات (در حد تیم ملی)
ترکیه (سرویسهای مختلف با قیمتهای مختلف و کاملا متنوع)
عربستان (در حد و اندازه ترکیه نیست ولی مثال زدنیه)
ارمنستان (که به اینترنت مثل نون شب نگاه میکنن)

ایران چی؟
سرعت در حد فضاحت ملی

David Jones
07-06-2010, 20:52
OMG!!!! گفتی نون شب ، گشنم شد ....

reza_hsm
07-06-2010, 22:32
من هم پونک میشینم ،فکر کنم باید یه سر بریم امپراطور.:46:

ترافیک 2گیگ میده ماهی 13200؟؟؟؟:13:
شما خودتون از صبا ADSL گرفتید؟؟
از همین نمایندگی؟؟؟؟

maghzae-motefaker
07-06-2010, 23:11
یه نگاه به این کشورهای عربی بکنیم بد نیست
شاید به رگ غیرت عده ای بر بخوره
از اوضاع سرویس دهی کشورهای دور و بر خودمون که خودم دقیقا اطلاع دارم این کشورها رو میتونم اسم ببرم:
امارات (در حد تیم ملی)
ترکیه (سرویسهای مختلف با قیمتهای مختلف و کاملا متنوع)
عربستان (در حد و اندازه ترکیه نیست ولی مثال زدنیه)
ارمنستان (که به اینترنت مثل نون شب نگاه میکنن)

ایران چی؟
سرعت در حد فضاحت ملی
از من يه نصيحت رو بپذير
به 1001 دليل بايد فكر داشتن اينترنت پرسرعت رو تو ايران از سرت بيرون كني.پس خودتو عصباني نكنو نمي خواد حسادت كشورهاي ديگه رو بكني.
بري مستقيم بزني تو گوش رئيس مخابرات هم بهت بيشتر از 128kb نميده
ولش كن بابا.وقتي خودشون نميخوان كشورشو پيشرفت كنه.ما چرا خودمونو عصباني كنيم
به قول بچه ها بيخيل:11:

alpha007
07-06-2010, 23:16
از من يه نصيحت رو بپذير
به 1001 دليل بايد فكر داشتن اينترنت پرسرعت رو تو ايران از سرت بيرون كني.پس خودتو عصباني نكنو نمي خواد حسادت كشورهاي ديگه رو بكني.
من اینترنت واقعی رو تو آلمان بهش رسیدم
وقتی با اون سرعتها کار کنی متوجه اوج فاجعه میشی
به این کشورهای حاشیه خلیج هم حسادت کردن نداره ولی هر چیز خوب رو تو هرجای دنیا باشه باید بدست اورد
چرا اونا آره ما نه
سوال اینه

Cleeev
07-06-2010, 23:23
از من يه نصيحت رو بپذير

قضییه اینه: اینترنت سگ هاری است که باید مهارش کنیم...!!!

سرعت بالا، تا چندی دیگر در پدیده و معجزه ای به نام "اینترنت ملی"...... /////////// |||||||||||||| //////////

:8: :40::11::20::2:

cj-afshin
07-06-2010, 23:27
صبا رو اگه به به مدم وايرلس وصل كنيم جواب ميده؟(نصب دستي)

alpha007
07-06-2010, 23:33
قضییه اینه: اینترنت سگ هاری است که باید مهارش کنیم...!!!

سرعت بالا، تا چندی دیگر در پدیده و معجزه ای به نام "اینترنت ملی"...... /////////// |||||||||||||| //////////

:8: :40::11::20::2:
کدوم اینترنت ملی بنده خدا دلت خوشا
اینترنت ملی همینه که داره مخابرات میده
تازه تا همینجاش هم کلی منت میزارن

ebliser
07-06-2010, 23:45
دیگه واقعا مسخره شده ! روزی N بار قطعی ! زنگم میزنی با کمال پررویی میگن مشکل از سمت شماست و همه چی رو به راهه !

از بس که من این مودم بیچاره رو روشن خاموش کردم سوخت !

Ehsan PCbase
08-06-2010, 13:09
از من يه نصيحت رو بپذير
وقتي Google Translator باعث به خطر افتادن ا-م-ن-ي-ت ملي ميشه ، ديگه شما بايد بدونيد كه ع-ل-م-ا به شدت از اينترنت وحشت دارن و چرا بايد بيان اينترنت پرسرعت به ملت بدن ؟! ... :27::27::27:

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

يه چيز جالب ، سرعت دانلود شبانه من (تقريباً از ساعت 7 تا 7:45) 120 هست ولي سرعت دانلود روزانه به زور به 40 مي رسه . تازگي ها اينطور شده !!!

razermate
08-06-2010, 13:20
یه ظریفی که برحسب اتفاق بریتانیایی بوده دراین باره یک جمله زیبا از خودش در کرده:
عرب سیر نگه دار ایرانی گشنه

جناب pcbase سرویست چیه من ازمخابرات دارم دیوونه شدم می خوام عوضش کنم؟؟؟؟

Ehsan PCbase
08-06-2010, 13:51
یه ظریفی که برحسب اتفاق بریتانیایی بوده دراین باره یک جمله زیبا از خودش در کرده:
عرب سیر نگه دار ایرانی گشنه

جناب pcbase سرویست چیه من ازمخابرات دارم دیوونه شدم می خوام عوضش کنم؟؟؟؟
128 صبا دارم ... به خاطر اون سرعت 120 كه گفتم مي خواي بياي صبا ؟؟ :31: فقط از ساعت 7 تا 7:45 اين سرعت رو داره هااا :31::31::31:

razermate
08-06-2010, 14:10
128 صبا دارم ... به خاطر اون سرعت 120 كه گفتم مي خواي بياي صبا ؟؟ :31: فقط از ساعت 7 تا 7:45 اين سرعت رو داره هااا :31::31::31:

دقیقا به خاطر همون 120 بود حالا اینو به خاطر اینکه صبانت خز نشه می گی یا واقعا همین طوریه؟؟
من 24 ساعت که سیستم روشن بزارم فقط یک گیگ دانلود می کنه ؟شما یه شب تا صبح چند گیگ دانلود داری؟؟

alpha007
08-06-2010, 14:19
این صبا صبا که میگن سرعت بالاست بخاطر 45 دقیقه؟!
بقیه کاربرای صبا این نظرو ندارنا................
بالاخره شب تا صبحش نه(چون میگن ترافیک بالاست و این حرفا) ، روزانه صبا سرعت بالا هست یا نه؟
128 بگیریم یا بریم دنبال کارت دانشجویی و فلان و بصار؟
اصلا 128 و 512 ش یکیه سرعتش؟

hamedheidary
08-06-2010, 14:47
دوستام صبا نت هنوز اون باگ 6.45 رو داره یا نه؟

Ehsan PCbase
08-06-2010, 14:54
دقیقا به خاطر همون 120 بود حالا اینو به خاطر اینکه صبانت خز نشه می گی یا واقعا همین طوریه؟؟
من 24 ساعت که سیستم روشن بزارم فقط یک گیگ دانلود می کنه ؟شما یه شب تا صبح چند گیگ دانلود داری؟؟
خز كه خيلي وقته شده ! اگه تواجه كردي باشي من گفتم 7 تا 7:45 نه كل ساعات اينترنت شبانه ! از ساعت 3 تا 7 سرعت دانلود من از 30 بالاتر نميره ولي از 7 يه دفعه اوج ميگيره .
من ترجيح ميدم بخوابم تا ساعت 3 پاشم و از خواب نازنين بزنم واسه خاطر سرعت دانلود 30 ! همون ساعت 7 حالا نيم ساعت قبل تر كه پا ميشم به اندازه 4 ساعت قبلش دانلود مي كنم چون واقعاً اون موقع سرعت بالاست . يه فايل 100 مگي رو تو 8 دقيقه دانلود كردم !!! :18:

این صبا صبا که میگن سرعت بالاست بخاطر 45 دقیقه؟!
بقیه کاربرای صبا این نظرو ندارنا................
بالاخره شب تا صبحش نه(چون میگن ترافیک بالاست و این حرفا) ، روزانه صبا سرعت بالا هست یا نه؟
128 بگیریم یا بریم دنبال کارت دانشجویی و فلان و بصار؟
اصلا 128 و 512 ش یکیه سرعتش؟
روزانه افت و خيز داره و نميشه گفت در تمام طول روز ثابت هست ... يه موقع مي بيني چند ساعت قطعه و بايد جون بكني كانكت شي ، يه موقع مي بيني سرعت لود سايت ها بالا و پايين مياد يه موقع هم مي بيني سرعت دان افت و خيز داره ! خلاصه اينكه ثابت نيست :46:
شبانه هم براي همه يكي نيست ... صبا هر از چند ماه سرعت يه منطقه رو بالا مي بره و سرعت بعضي مناطق رو پايين (به گفته دوستان) . البته ما كه تا الان فقط سرعت پايينشو ديديم :20:
مطمئن باش 128 صبا با 512 و 1 گيگ هيچ فرقي نمي كنه ! :11:

دوستام صبا نت هنوز اون باگ 6.45 رو داره یا نه؟

اگه نداشت من چطور تا 7:45 دانلود مي كردم ؟! :31:

Morteza561
08-06-2010, 14:58

به قول دوستمون:

همشون هم یه هدف رو دنبال می کنن پول پول پول

بیا شهر ما سرعت 2 مگابایت در ثانیه هم بهت میدن (همشون هم تا دلت بخواد پورت باز دارن) ولی کو پولش؟ اگه داری پیشنهاد می کنم کوچ کن بیا پایتخت خوشنویسی ایران.:11:

دوستان که مستحضر هستید که پایتخت خوشنویسی ایران کجاست؟ نمیدونید؟ میگم. مهد رشد و شکوفایی میرعماد و کلی نخبه علمی و فرهنگی دیگه.:8:

در کل به نظرم پارس آنلاین یه چیز دیگس(البته اینجا). خود دانید.:10:

در ضمن شبانه صبا هم برای من بدک نبود. شبی 1.5 گیگ دانلود می کردم.(= 100 کیلوبایت / ثانیه) البته با ترفند IDM :46:

Ehsan PCbase
08-06-2010, 15:10
به قول دوستمون:

بیا شهر ما سرعت 2 مگابایت در ثانیه هم بهت میدن (همشون هم تا دلت بخواد پورت باز دارن) ولی کو پولش؟ اگه داری پیشنهاد می کنم کوچ کن بیا پایتخت خوشنویسی ایران.:11:

دوستان که مستحضر هستید که پایتخت خوشنویسی ایران کجاست؟ نمیدونید؟ میگم. مهد رشد و شکوفایی میرعماد و کلی نخبه علمی و فرهنگی دیگه.:8:

در کل به نظرم پارس آنلاین یه چیز دیگس(البته اینجا). خود دانید.:10:

در ضمن شبانه صبا هم برای من بدک نبود. شبی 1.5 گیگ دانلود می کردم.(= 100 کیلوبایت / ثانیه) البته با ترفند IDM :46:
سلام همشهري :20: چه ترفندي ؟ بي زحمت واسم پيغام خصوصي كن . :5:

ebliser
08-06-2010, 15:11
چرا صبا ساعت حدودا 3 نصف شب که میشه سرعتش به طرز فاجعه ای کم میشه ؟ واسه اینه که اکانت رایگانش باز میشه اینکارو کردن ؟

maziarb
08-06-2010, 15:51
ترافیک 2گیگ میده ماهی 13200؟؟؟؟:13:
شما خودتون از صبا ADSL گرفتید؟؟
از همین نمایندگی؟؟؟؟

من العان پونک، و از شاتل اشتراک 128 دارم ، روزانه سرعتم از 60 پایین نمیاد اما میخواستم از صبانت سرویس بگیرم چون میگن سرعتش تا 150 هم میره :27:

Morteza561
08-06-2010, 16:07
من العان پونک، و از شاتل اشتراک 128 دارم ، روزانه سرعتم از 60 پایین نمیاد اما میخواستم از صبانت سرویس بگیرم چون میگن سرعتش تا 150 هم میره

یه قضیه هست که میگن میزنم زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره:31: مصداق صبانت هست. چون میره بالا ولی باید به فکر این باشی که نیروی جاذبه (ایران) می کشدش پایین و روی زمین میمونه! (لطفا یکم جدی بگیرید.)
در ضمن معمولا محدودیت سرعت برای اینترنت 128 (البته شرکت های باحال) 1.5 مگابایت بر ثانیه است.:18: بله درست هم هست اما در صورتی که همه کاربرا بشینند و شما رو نگاه کنند این اتفاق می افته:31:

David Jones
08-06-2010, 16:49
این پایتخت خوشنویسی کجا هست ؟ بعد حالا چرا خوشنویسی ؟ خوشنویسی ؟

farzad02
08-06-2010, 17:52
این پایتخت خوشنویسی کجا هست ؟ بعد حالا چرا خوشنویسی ؟ خوشنویسی ؟
قزوین :31:

cell_phone
08-06-2010, 18:37
چرا صبا ساعت حدودا 3 نصف شب که میشه سرعتش به طرز فاجعه ای کم میشه ؟ واسه اینه که اکانت رایگانش باز میشه اینکارو کردن ؟

دلیلش اینکه شما یک محدودیت حجمی مثلا 2 گیگ در ماه دارید . پس اگه شما بیای و این 2 گیگ رو زودتر تموم کنی و بری شارژ کنی یعنی مثلا یک گیگ اضافه بخری بنفعش تموم میشه درسته ؟ 100 درصد درسته .
پس حالا میاد سرعت شبانه که از حجم شما کم نمیشه رو کم می کنه مثلا در حدود دیال آپ و سرعت روزانه رو زیاد می کنه مثلا 2 مگ , حالا شما مجبور تو روز دانلود کنی در نتیجه همون اتفاق بالا میفته که می خواد .
در حال حاضر شرکت صبا و شاتل هر دو این رویه رو در اکثر مناطق کشور در پیش گرفتن , البته بعضی مناطق به دلایلی استثنا هستند .
و این سیاست یکی از کثیف ترین سیاست های حال حاضر شرکت های pap است . خوب بید ؟:27:

David Jones
08-06-2010, 19:11
قزوین :31:
:18:...:18:...:19:

alpha007
08-06-2010, 21:28
آقا جون مگه کسی حرفی درباره خطه قزوین زده؟
یه زمانی این خطه متعلق به تهران بود حالا که چند سالیه جدا شدید و رو پای خودتون واسادید خب ملت علاقه دارن ببینن .....
بگذریم......
شوخی بود
اتفاقا قزوین شهر خوش آب و هوا با مردمانی خونگرمه اینو جدی میگم هرچند که ربطی به قضایای این تاپیک نداره
ولی بازم بگذریم......

David Jones
08-06-2010, 21:59
در تعجبم ! آخه تا حالا نمیدونستم قزوین پایتخت خوشنویسا باشه ، تا حالا فکر میکردم کاشان یا اصفهان باشه ... واسه این خیلی تعجب کردم ... اصلا همش تقصیر این فرزاد بلا گرفته است ، نیگاش چجور میخنده آخه آدم فکر میکنه منظور خاصصی داره !من از طرف فرزاد و خودم ازتون عذر میخوام ، امید است که مورد بخششتون قرار بگیرم.

در مورد اسپم بازیباید بگم که بالاخره ما هم باید پستامونو بالا ببریم یا نه ! متفرقه که نداریم دیگه ، مجبوریم از اینجور موقعیتا ارتزاق کینم. فقط خواهشا به مدیرا نگین بیان بهم اخطار بدن و هم خودمو هم پستامو بفرستن مرخصی.

Ehsan PCbase
09-06-2010, 08:04
دوستمون مرتضي راست ميگه ، ما اين هم افتخار علمي ، تاريخي و فرهنگي تو شهرمون داريم ولي داريم چوب ندونم كاري نسل پيش رو مي خوريم و اين نكته هم كه قزويني ها نمي تونن حضور خودشون رو تو جامعه مجازي و واقعي اعلام كنن واقعيتيه . مطمئنم بچه هاي فروم باز فعال و خبره قزويني ديگه اي هم تو اين انجمن داريم ولي مي ترسن و هيچ وقت نمي يان خودشون رو معرفي كنن و بگن ما قزويني ايم . اصلاً صرف اين كه قزويني هستيم نمي تونه ملاك شخصيت افراد باشه و قضاوت سرسري اينطوري به هيچ وجه درست نيست ، واقعاً جمله چشم ها را باید شست / جور دیگر باید دید دلالت به اين موضوع داره .

farzad02
09-06-2010, 10:08
در تعجبم ! آخه تا حالا نمیدونستم قزوین پایتخت خوشنویسا باشه ، تا حالا فکر میکردم کاشان یا اصفهان باشه ... واسه این خیلی تعجب کردم ... اصلا همش تقصیر این فرزاد بلا گرفته است ، نیگاش چجور میخنده آخه آدم فکر میکنه منظور خاصصی داره !من از طرف فرزاد و خودم ازتون عذر میخوام ، امید است که مورد بخششتون قرار بگیرم.

در مورد اسپم بازیباید بگم که بالاخره ما هم باید پستامونو بالا ببریم یا نه ! متفرقه که نداریم دیگه ، مجبوریم از اینجور موقعیتا ارتزاق کینم. فقط خواهشا به مدیرا نگین بیان بهم اخطار بدن و هم خودمو هم پستامو بفرستن مرخصی.
چرا پای منو وسط میکشی :31:

من خودم دانشجوی دانشگاه آزاد قزوینم . به خاطر همین هم می دونستم به اونجا میگن پایتخت خوشنویسی

scorpion818
09-06-2010, 10:21
من هم اولش همین فکر رو می کردم ولی بعد از صحبت هایی که با نماینده های صبا و شاتل و پارس داشتم متفق القول گفتند: سرعت پایین شبکه در ساعات رایگان به دلیل ترافیک بالاست و نه دستکاری شرکت.
کاملاً مخالفم. چون تا همین 1 ماه پیش من شب ها با سرعت متوسط 70 نزدیک به 1 گیگ هر شب می گرفتم اما یکباره این سرعت به متوسط 2 تا 3 KBps رسید و تا الان همون طور مونده. تنها کاری که این نمایندگی ها خوب بلدن توجیه کردن و دروغ گفتنه.:2:

Ehsan PCbase
09-06-2010, 10:34

من خودم دانشجوی دانشگاه آزاد قزوینم . به خاطر همین هم می دونستم به اونجا میگن پایتخت خوشنویسی
شما كه دانشجوي دانشگاه ازاد قزويني ، نظرت درباره قزوين و قزويني چيه ؟ خيلي دوست دارم بدونم ! :20:

David Jones
09-06-2010, 13:43

من به پای تو چیکا دارم ؟ خودت گذاشتی وسط ، من که ازت نپرسیدم ... :13:

Morteza561
09-06-2010, 13:53
کاملاً مخالفم. چون تا همین 1 ماه پیش من شب ها با سرعت متوسط 70 نزدیک به 1 گیگ هر شب می گرفتم اما یکباره این سرعت به متوسط 2 تا 3 KBps رسید و تا الان همون طور مونده. تنها کاری که این نمایندگی ها خوب بلدن توجیه کردن و دروغ گفتنه.:2:

بنده هم موافقم. جدیدا مثل این که سرعت روزانه بعضی از شرکت ها تو بعضی مناطق چند برابر شده:18: ولی چه فایده که زود تموم میشه و دوباره باید شارژ کنی:13:
عرض هم کردم نماینده های صبا و شاتل و پارس متفق القول گفتن. من که نگفتم:31:

PrinceofHacking
09-06-2010, 15:48
من حاضرم هر روز شارژ کنم ولی دوباره سرعتم بشه 130 ...
الان 30-20-40 سرعت دارم متغیر هست ....
خیلی ستمه ... یادش بخیر قبلا حجم اضافه میوردم میرفت با سرعت فضایی برنامه های سنگین دانلود میکردم ... توی 6-7 دقیقه یه برنامه 140 مگی رو میگرفت ولی الان مثله دایال آپه .... -_-"

Ali_pc
09-06-2010, 16:35
خوشبختانه بعد از دوماه کندی سرعت دو روز هست سرعت به روال قبلش برای من برگشته و عالی هست ... متوسط 3 گیگ دانلود دارم

اینم اخرین دانلود من و نمایش سرعت

:10:

Reza_994
09-06-2010, 16:58
خوشبختانه بعد از دوماه کندی سرعت دو روز هست سرعت به روال قبلش برای من برگشته و عالی هست ... متوسط 3 گیگ دانلود دارم

اینم اخرین دانلود من و نمایش سرعت

:10:

شما کدوم سرویسش رو داری ؟

David Jones
09-06-2010, 17:52
OMG!!! Sham 2 Me
:31::31::31::31:
من هردوتا سرویسش رو داشتم ولی کلا سرعتش تفاوتی نداره ...
یه چایی نبات بزنم ، امروز روز از اون روزای سوتی بازاریه ...

PrinceofHacking
09-06-2010, 18:02
درسته فرقی نداره من هم 1 مگ داشتم ... هم 512 ... هم 256 و هم 128 ....
موقعی که سرعت بالا بود همشون روی 130 اینا بود ولی الان همشون روی 30 اینان ^_^

ba_maram
09-06-2010, 22:56
جایگزین صبا چی بشه خوبه؟
یا حق

مرسی از این همه جواب
یه چیز جالب خود صبا و یکی از نمایندگیهاش میگه پورت نداریم(منطقه عاطف) ولی امپراطور که یه نماینده دیگه صبا است میگه یکی دوتا خالی داریم(حتی پرسیدم ریسلری صباس که تایید کردند) مگه میشه ؟امپراطور ریسلر صبا پورت داشته باشه ولی خود صبا نداشته باشه؟
نکنه امپراطور پولی از ما بگیره یه چند ماهی ما رو بذاره توی خماری؟
یا حق

Cleeev
10-06-2010, 11:43
مرسی از این همه جواب
یه چیز جالب خود صبا و یکی از نمایندگیهاش میگه پورت نداریم(منطقه عاطف) ولی امپراطور که یه نماینده دیگه صبا است میگه یکی دوتا خالی داریم(حتی پرسیدم ریسلری صباس که تایید کردند) مگه میشه ؟امپراطور ریسلر صبا پورت داشته باشه ولی خود صبا نداشته باشه؟
نکنه امپراطور پولی از ما بگیره یه چند ماهی ما رو بذاره توی خماری؟
یا حق

خوب این شرکتا با هم قرارداد دارن... مثلاً 100 تا پورت رو واگذار میکنه به ریسلرش، درنتیجه اون شرکت و یا ریسلرای دیگه نمیتونن حق اون یکی رو و قراردادا رو زیر پا بزارن...

خیلی از شرکتا خودشون پورت خالی ندارن ولی نماینده ـهاشون دارن که به خاطر همین موضوعه...

Morteza561
11-06-2010, 07:53
حالا که حرف قزوین پیش کشیده شده من هم می خوام یه چیزی بگم
من از سال 86 از صبانت سرویس می گیرم با توجه به گفته بچه های این تاپیک که می گن سیاست صبا اینه که برای جذب مشتری سرعت شبانه مناطق مختلف رو مدتی زیاد و دوباره کم میکنه ولی صبانت قزوین حتی در این مدت برای یکبار هم که شده سرعت رو بالا نبرده و برای از بین بردن دیگر isp ها تمام پهنای باند قزوین رو یکجا خریده و دیگر شرکت ها باید از صبانت پهنای باند خریداری کنن بقیه اش رو هم خودتون می دونید چی میشه دیگه یعنی رقابت در حد صفر
صاحب شرکت هم از جماعت الموتی چاپلوس به نام مهندس پرهیز کار هستش که همون دانشگاه آزاد هم درس می خونه
که خودش و شرکتش کثیف ترین نمایندگی صبانت در کشور هستش

خدا رو شکر چند روز پیش که رفته بودم پردازشگر (یکی از نمایندگی های پارس آنلاین در قزوین) گفتند قراره تا چند روز دیگه مرکز مخابرات رسالت وصل بشه به سرور اصلی پارس تو تهران و دیگه مشکل پهنا نخواهیم داشت :31: (خدا کنه مشکل پورت خالی به وجود نیاد)

دیگه از شر سایه کثیف صبانت تو قزوین هم راحت میشیم...:8:

mahddi
13-06-2010, 00:19
مگه من جز حقیقت چیزی گفتم که پستم رو پاک کردید
می گم این آقا یک دفعه هم در این مدت سرعت قزوین رو بالا نبرد

razermate
13-06-2010, 17:33
دوستانی که تو تهران 1 مگ صبانت دارند .لطفا بگن سرعتش چه جوریاست و اینکه روزی چند گیگ می شه دانلود کرد
من 128 مخابرات دارم ولی سرعتش عین دیال آپه
اگه یکی بخواد ماهی 30 یا 40 هزینه کنه شما چه سرویسی رو پیشنهاد می دین در تهران البته

mehdi_7070
13-06-2010, 22:29
سلام
برای خرید ترافیک باید چی کار کرد؟
ممنون

Electronic-Arts
13-06-2010, 22:49
سلام
برای خرید ترافیک باید چی کار کرد؟
ممنون
مراجعه به نمایندگی یا به صورت الکترونیکی

mehdi_7070
13-06-2010, 23:12
مراجعه به نمایندگی یا به صورت الکترونیکی

توی سایتش من جایی برای خرید ترافیک نمی‌بینم!

Electronic-Arts
14-06-2010, 00:07
توی سایتش من جایی برای خرید ترافیک نمی‌بینم!

mehdi_7070
14-06-2010, 09:48

اینجا که فقط سرویس‌های ADSL را میشه تمدید کرد و باز هم جایی برای خرید ترافیک اضافی نداره:13:

Ehsan PCbase
14-06-2010, 10:19
سلام
دوستان بعضي سايت ها واسه من باز نميشن مثل webramz.com ... واسه شما اين سايت باز ميشه ؟ از dns server گوگل استفاده مي كنم . رو حالت اتومات هم باز نمي كنه . بايد چيكار كرد ؟

proti_n
14-06-2010, 10:20
ببینم دوستان شما هم مشکل منو دارین
من مشهدم سرعتم اصلا با سرت 128 نمیخونه

DrXoX
14-06-2010, 14:05
اینجا که فقط سرویس‌های ADSL را میشه تمدید کرد و باز هم جایی برای خرید ترافیک اضافی نداره:13:
زنگ بزن پشتبیانی

ببینم دوستان شما هم مشکل منو دارین
من مشهدم سرعتم اصلا با سرت 128 نمیخونه

منظورت از نمی خونه چیه؟
بیشتره ؟ کمتره؟

Morteza561
14-06-2010, 14:16
ببخشید دوستان من یه چند روزیه که بدجور گیج شدم:18:

جون من هر کی میدونه جواب بده.

چرا یه شرکت مثل صبانت هر گیگ ترافیک رو میفروشه 5000 تومن و یه سایت مثل xxxxxxxx.com سرویس وی پی ان رو با سرعت دانلود 256 کیلو با حجم بالا با IP اشتراکی 3 ماهه میده 6000 تومان؟:18:

کدومشون غلطه؟:19:

farzad02
14-06-2010, 14:19

چرا یه شرکت مثل صبانت هر گیگ ترافیک رو میفروشه 5000 تومن و یه سایت مثل xxxxxxxx.com سرویس وی پی ان رو با سرعت دانلود 256 کیلو با حجم بالا با IP اشتراکی 3 ماهه میده 6000 تومان؟:18:

ربط این 2 تا بهم چیه؟

scali
14-06-2010, 14:26

چرا یه شرکت مثل ..... هر گیگ ترافیک رو میفروشه 5000 تومن و یه سایت مثل....... سرویس وی پی ان رو با سرعت دانلود 256 کیلو با حجم بالا با IP اشتراکی 3 ماهه میده 6000 تومان؟:18:

مطمئنی ؟ سه ماه 6000 تومان یا ماهی 6000 تومان ؟

Morteza561
14-06-2010, 14:32
ربط این 2 تا بهم چیه؟
ربطش اینه که شما با اون 6000 تومن با اون شرایط میتونی اون همه دانلود کنی ولی با این 5000 تومن با این سرعت 1 گیگ.

مطمئنی ؟ سه ماه 6000 تومان یا ماهی 6000 تومان ؟

توی سایتش هست که 3 ماهه 6000 تومن ....:18:

king_darkness
14-06-2010, 16:09
سلام
من مي‌خوام adsl بگيرم بيشتر براي بازي و دانلود سرعت برام مهم هستش
اول خواستم پارس آنلاين بگيرم گفتن سرعتش خيلي پايينه
حالا مي خوام صبا بگيرم. شهر = كرج

Morteza561
14-06-2010, 16:11
سلام
من مي‌خوام adsl بگيرم بيشتر براي بازي و دانلود سرعت برام مهم هستش
اول خواستم پارس آنلاين بگيرم گفتن سرعتش خيلي پايينه
حالا مي خوام صبا بگيرم. شهر = كرج
به سلامتی. خوب داداش سوالت رو بپرس.:31:

king_darkness
14-06-2010, 16:33
به سلامتی. خوب داداش سوالت رو بپرس.:31:

همين ديگه مي‌خوام بدونم موقع بازي آنلاين يا دانلود پينگ فضايي داره يا نه ؟؟؟

hadi3974
14-06-2010, 19:27
من كه صبا 1 مگ داشتم واقعا خوب بود البته روزانه

PrinceofHacking
14-06-2010, 20:21
من اون موقعی که سرعتا خوب ود توی گارنا وارکرافت بازی میکردم پینگم خوب بود و لگ نداشتم.

ولی الان تست نزدم ... فکر نکنم اصلا بشه الان بازی کرد ^_^

king_darkness
15-06-2010, 08:13
الان همه شركت‌ها سرعتشون پايين آمده ؟
صبا اينترنت نامحدود داره (شبانه) ؟؟؟

Hamid Reza
15-06-2010, 10:43
دوستانی که صبانت دارن تو تهران راضین؟؟؟

اینکه نوشته 128 سه ماهه 5 گیگ 27 تومن شبانه رایگانه؟؟؟

سرعت شبانش چطوره؟؟؟

payam.n5
15-06-2010, 11:07
ببخشید دوستان یه سوال داشتم:
ip اینترنت صبانت دینامیکه؟
بعد چجوری میشه وقتی که مودم lan داریم دیسکانکت کنیم که دفعه بعد با ایپیجدیدوصل شیم؟

Mohammad_es66
15-06-2010, 13:19
یه سوال دارم میخوام بپرسم که این صبا نت تو اصفهان خوبه یا نه من برای دانلود شبانه میخوام قبلا شاتل داشتم ولی راضی نبودم میخوام عوضش کنم

DrXoX
15-06-2010, 14:20
الان همه شركت‌ها سرعتشون پايين آمده ؟
صبا اينترنت نامحدود داره (شبانه) ؟؟؟
ساعت 3 تا 7 شبانه رایگانه و از حجم شما کم نمیشه (یوزر نیم و پسورد جداگانه داره)

دوستانی که صبانت دارن تو تهران راضین؟؟؟

اینکه نوشته 128 سه ماهه 5 گیگ 27 تومن شبانه رایگانه؟؟؟

سرعت شبانش چطوره؟؟؟

همه سرویس های صبانت شبانه رایگان دارن ، ساعت 3 تا 7
البته 6:45 دیسکانکت بشی تا 7:45 می تونی استفاده کنی

ببخشید دوستان یه سوال داشتم:
ip اینترنت صبانت دینامیکه؟
بعد چجوری میشه وقتی که مودم lan داریم دیسکانکت کنیم که دفعه بعد با ایپیجدیدوصل شیم؟

سرویس های همه شرکت ها آی پی داینامیک دارن، برای داشتن IP استاتیک باید هزینه ی بیشتری بدی
شما یه بار قطع و وصل بشی IP عوض میشه

payam.n5
15-06-2010, 15:06
سرویس های همه شرکت ها آی پی داینامیک دارن، برای داشتن IP استاتیک باید هزینه ی بیشتری بدی

ممنونولی چطوری دیسکانکت کنم؟من جدیدا تو یه جایی مشغول به کار شدم که adsl صبانت داره و مودشم هم انگار lan هست همیشه به اینترنت وصل هست و گزینه کانکت ودیسکانکت نداره

Hamid Reza
15-06-2010, 17:09
صبانت هزینه فعال سازی هم داره؟؟

چقدره؟؟؟

بعد صبانت با همه مودمها سازگاره؟؟

چون شرکت قبلیم آسیاتک بود مودمم corecess هست

ممنون

Ehsan PCbase
15-06-2010, 20:04

چقدره؟؟؟

ممنون
بله اين چه سوالي بود پرسيديد ؟! همه شركت ها هزينه نصب دارن خب . 15 تومن هست . :11:

Hamid Reza
15-06-2010, 20:11
بله اين چه سوالي بود پرسيديد ؟! همه شركت ها هزينه نصب دارن خب . 15 تومن هست . :11:

ممنون ولی چیزی تو سایت نبود

بعضی شرکتها هست نداره

یا اگه خودت نصب کنی نمیگیرن

فکر کردم اینم اینطوریه

ممنون:11:

dvb_hamed
15-06-2010, 21:36
ممنون ولی چیزی تو سایت نبود

بعضی شرکتها هست نداره

یا اگه خودت نصب کنی نمیگیرن

فکر کردم اینم اینطوریه

ممنون:11:
هزينه ي رانژ خط 10 تا 20 هزار تومان(بستگي به انصاف نمايندگي داره) و اجباري هست
هزينه ي راه اندازي در منزل يا محل كار هم 10 تا 15 تومان هست كه اختياري هست و اگر خودت بلد باشي(كار مشكلي نيست)اين هزينه رو پرداخت نميكني

dvb_hamed
15-06-2010, 21:43
ممنونولی چطوری دیسکانکت کنم؟من جدیدا تو یه جایی مشغول به کار شدم که adsl صبانت داره و مودشم هم انگار lan هست همیشه به اینترنت وصل هست و گزینه کانکت ودیسکانکت نداره
چون adsl شركت شما به صورت lan تقسيم شده و share هست و شما از يه سرور داخلي(سرور شركت)به اينترنت وصل ميشي نميتوني مستقيم با سيستم خودت ديسكانكت بشي و بايد بري پاي سرور و از اونجا ديسكانكت كني(كه در اين صورت كل سيستم اينترنت شركت ديسكانكت ميشه)

dvb_hamed
15-06-2010, 21:49

البته در مورد صبا و چند شركت ديگه اينجور هست ولي بعضي از شركت ها مثل دزدآوا(فناوا)ip از نوع استاتيك(البته منظورم از استاتيك اينه كه با ديسكانكت يا خاموش و روشن كردن مودم ip عوض نميشه)و در عين ناباوري invalid هست:18:
طبق تحقيقات بنده مشكل از ip هاي nat در roter هاي اين شركت هستش

DrXoX
15-06-2010, 21:53

چقدره؟؟؟

ممنون

فقط 10 تومن هزینه رانژه کردن می گیره
نصبش هم که بلدی حتما ، خیلی ساده هستش
با اکثر مودم ها سازگاره ، البته خودش یه سری مودم تو سایتش زده ، ولی بعضی از دوستای من بدون این مودم هایی که تو سایت صبانت زده دارن از صبانت استفاده می کنن مشکلی هم ندارن

با توجه به وجود مودم های بی کیفیت در بازار و مشکلات بوجود آمده برای کاربران محترم و در راستای حفاظت از حقوق مشترکین بدینوسیله به اطلاع می رساند شرکت تنها امکان پشتیبانی از مودمهای مورد تایید کارشناسان فنی شرکت را دارا می باشد و در صورت استفاده از مودم های متفرقه شرکت قادر به پشتیبانی سرویس های خود نمی باشد.لذا از تمام مشترکین خواهشمندیم از لیست مودم های قابل پشتیبانی شرکت برای خریداری استفاده نمایید .
لیست مودم های قابل پشتیبانی شرکت :

1- Huawei MT800 – MT822
2- Huawei Wireless
3- Asus Am 602
4- Dlink 2640 – 2520
5- Fast Link
6- Linksys
7- Broadcom
8- ZTE
9- Symphony
10- Planet

Ehsan PCbase
15-06-2010, 22:45
سلام
دوستان بعضي سايت ها واسه من باز نميشن مثل webramz.com ... واسه شما اين سايت باز ميشه ؟ از dns server گوگل استفاده مي كنم . رو حالت اتومات هم باز نمي كنه . بايد چيكار كرد ؟
كسي راهكاري نداره؟

n_dh64
16-06-2010, 00:18
سلام
نزدیک به 2 سال بیشتر هست که از صبا نت دارم استفاده می کنم به نظرم بهترین adsl تو ایران هست
اصلا قطعی نداره
سرعت بالای 1مگابایت
و ساعت دانلود رایگان ،که من تا حالا شاید نزدیک به 500 گیگا دانلود کردم

بهترین گزینه
بهترین

dvb_hamed
16-06-2010, 02:10
[QUOTE=Ehsan PCbase;5066081]كسي راهكاري نداره؟[/QUOTE
webramz.com رو باز كرد بدون مشكل

Ehsan PCbase
16-06-2010, 10:03
براي من باز نمي كنه ! :13:

DrXoX
16-06-2010, 14:35
براي من باز نمي كنه ! :13:

برای من هم بدون مشکل باز شد
با مرورگرهای دیگه هم امتحان کردی؟

Ehsan PCbase
16-06-2010, 17:09
اره از فايرفاكس استفاده مي كنم و با IE‌ هم امتحان كردم ولي نشد .
فقط با پ.ر.و.ك.س.ي باز مي كنه :13:

Mohammad_es66
16-06-2010, 18:27
اقا جواب مارو کسی نداد خواهشا بگید سرعت شبانه صبا چقدره یا اصلا چقدر میشه دانلود کرد

happyfeat
16-06-2010, 19:02
سلام
نزدیک به 2 سال بیشتر هست که از صبا نت دارم استفاده می کنم به نظرم بهترین adsl تو ایران هست
اصلا قطعی نداره
سرعت بالای 1مگابایت

بهترین گزینه
بهترین
بهترین گزینه بود اما تو این 2 ماه اخیر واقعا افتضاح شده و شبانه اش اصلا قابل استفاده نیستش و به هیچ دردی نتمی خوره اما قبل این 2 ماه خوب بود ولی اون زمان ها به تاریخ پیوست
بهشون هم که میگی شبانه افتاحه میگن حجم کم داریم اضافه بشه درست میشه
من موندم چرا تو روز اینا حجم کم ندارن و با سرعت 1 مگ دانلود میکنه و شبا حجم کم میشه:27::2::41:

cell_phone-banned
16-06-2010, 19:08
كسي راهكاري نداره؟

یه بار بدون dns برو ببین کار می کنه یا نه ؟

سلام
اصلا قطعی نداره
سرعت بالای 1مگابایت

بهترین گزینه
بهترین

خوشحال یک نفر راضی هست . اما این نظر مختص شماست دوست من که از خوش اقبالی هیچ کدوم از مشکلات صبا رو نداری . پس بهترین هست , ولی فقط برای شما .

اقا جواب مارو کسی نداد خواهشا بگید سرعت شبانه صبا چقدره یا اصلا چقدر میشه دانلود کرد

شبا هیچ حساب کتای نداره از 0 تا 230 بستگی به مرکز مخابراتی , ترافیک مرکز , اکانتینگ مرکز , تعداد فایل دانلودی شما و......... داره . ولی برای اکثریت همون دورو بره دیال آپ هست و بس و معدود کسانی هستند که سرعت های بالا دارند .

SADEGH 7
16-06-2010, 19:16
من با اکانت شبانه به طور متوسط بین 1200 تا 1600 مگ دانلود می کنم. البته از رپیدشیر و با اکانت.
باید این نکته رو هم بگم که سرعت دانلود شبانه ی شما کاملا شانسیه، یه نفر تا 1800 هم دانلود می کنه، یه نفر هم اصلا نمی تونه شبانه دانلود کنه.
موفق باشی:11:

Cleeev
16-06-2010, 19:22
بهشون هم که میگی شبانه افتاحه میگن حجم کم داریم اضافه بشه درست میشه
من موندم چرا تو روز اینا حجم کم ندارن و با سرعت 1 مگ دانلود میکنه و شبا حجم کم میشه:27::2::41:

بله... دو ساله همینو میگن که "به زودی یا یه روزی از این روزای ***ی پهنای باندمونو افزایش میدیم"...!!!

البته در اینکه مشکل شبانه صبانت به خاطر کمبود پهنای بانده که علتشم اینه که توی روز که همه با هم دانلود نمیکنن، ولی توی شب حداقل 60 درصد کاربرا دارن همزمان دانلود میکنن...

ولی مشکل اینجاس که کمی به نظرم کرم از خود صبانتم هست که هم کرم میریزه و یه مقداری از مشکلات زیر سر خودشه (بقیه شرکتا هم همینن) و هم اینکه پهنای باندشو فقط به حدی افزایش میده که کاربران جدید رو ساپورت کنه و به 0 نرسه و تو فکر افزایش بیشتر و طوری که شبا مشکلی نباشه نیست........

در هر صورت بازم خوبه... امیدوارم به فکر بهتر شدنش باشن و به امید اینکه یه روزی از چنگ این ضد اینترنتا راحت بشیم.... (مشکل شرکتا نیستن، مشکل جای دیگه ـس)

:11:

Contractor
16-06-2010, 22:01
والا تا هفته ی پیش شبی تا 2600 مگ با تورنت میگرفتم ولی این چند شب باز گند زده شده 300 , 400 مگ و اینا:2:
لیست دانلودهاتون باید زیاد باشه با seed بالا و تنظیمات درست utorrent تا این حجم بگیری

mehr film
17-06-2010, 02:55
سلام به دوستان عزیز .... من میخوام جمع آوری کنم از شرکت فعلی صبانت بگیرم ...

قبلا هم صبا نت داشتم . ولی به خاطر اینکه سرعت توی ساعت های رایگانش خیلی خیلی کم بوود . یعنی صدای توی چت روم هم قطع و وصل میشد و از سایت ها ی رپید شیر نمیتونستم دانلود کنم رفتم یه شرکت دیگه ...

الان سرعت دانلود رایگانش بهتر شده ؟؟؟ با سایت و ویس توی یاهو مشکل نداره ؟ 512 میخوام بگیرم . سرعت دانلود ثابتش چقدره ؟؟

و یه چیز دیگه .... من کانتر آنلاین بازی میکنم .. توی کانتر یه چیزی هست به اسم پینگ یا لتنسی ! که کانتر باز ها میدونن پینگه پایین تو بازی خیلی مهمه

وقتی از کسایی که پینگشون تو کانتر پایین بود میپرسیدم اینترنتتون چیه میگفتن صبا نت

راستی من کرمانشاه هستم .. از بچه های کرمانشاه کسی هست اینجا صبانت داشته باشه ؟

Contractor
17-06-2010, 08:34
والا تا هفته ی پیش شبی تا 2600 مگ با تورنت میگرفتم ولی این چند شب باز گند زده شده 300 , 400 مگ و اینا:2:
لیست دانلودهاتون باید زیاد باشه با seed بالا و تنظیمات درست utorrent تا این حجم بگیری
امشب 1.5 GB گرفتم

الان سرعت دانلود رایگانش بهتر شده ؟؟؟ با سایت و ویس توی یاهو مشکل نداره ؟ 512 میخوام بگیرم . سرعت دانلود ثابتش چقدره ؟؟

و یه چیز دیگه .... من کانتر آنلاین بازی میکنم .. توی کانتر یه چیزی هست به اسم پینگ یا لتنسی ! که کانتر باز ها میدونن پینگه پایین تو بازی خیلی مهمه
512 هم بگیری سرعت واقعیش با 128 و 64 یکیه فقط پول الکی دادی!
پینگ تو ایران کلاً بالاست و خیلی نمیسشه کاریش کنی میتونی از ip های گوگل استفاده کنی که اونم یوقت ممکنه 5 درصد پینگت رو بهتر کنه یوقت دیگه 50 درصد بدتر کنه!

dvb_hamed
17-06-2010, 12:51
سلام به دوستان عزیز .... من میخوام جمع آوری کنم از شرکت فعلی صبانت بگیرم ...

قبلا هم صبا نت داشتم . ولی به خاطر اینکه سرعت توی ساعت های رایگانش خیلی خیلی کم بوود . یعنی صدای توی چت روم هم قطع و وصل میشد و از سایت ها ی رپید شیر نمیتونستم دانلود کنم رفتم یه شرکت دیگه ...

وقتی از کسایی که پینگشون تو کانتر پایین بود میپرسیدم اینترنتتون چیه میگفتن صبا نت

راستی من کرمانشاه هستم .. از بچه های کرمانشاه کسی هست اینجا صبانت داشته باشه ؟
داداششششششششششش
ما هم كانتر بازيم.نيك من تو گيم Lq يا Zipo هستش
من به خاطر پينگ خوب صبا رفتم سرويسم رو عوض كردم و از فناوا اومدم صبا
70% از روز پينگ تو كانتر بين 10 تا 45 هستش.شبانه رو بيخيال شو.چون پينگ ميره بالا ميشه 400
خلاصه بين isp هاس ديگه اي كه من تا حالا سرويس گرفتم اين صبا بهترينش بوده
توو روز سرعت دانلودم 70 هستش و در شب ميشه 60
سرويس من هم 128 هستش

David Jones
17-06-2010, 14:39
من که کلا شبانه رایگان رو بیخیال شدم ، بابا اینا بده نیستن ، همینم که سرعت روزانشون از بقیه بهتره باید کلاتو بندازی بالا.

alpha007
17-06-2010, 17:38
امشب 1.5 GB گرفتم

512 هم بگیری سرعت واقعیش با 128 و 64 یکیه فقط پول الکی دادی !
پینگ تو ایران کلاً بالاست و خیلی نمیسشه کاریش کنی میتونی از ip های گوگل استفاده کنی که اونم یوقت ممکنه 5 درصد پینگت رو بهتر کنه یوقت دیگه 50 درصد بدتر کنه!

یعنی اگه 128 هم بگیریم سرعت روزانش مثل 512 می مونه؟؟؟؟
آقاجون لپ کلام دوستانی که تو تهران ان بگن :
1-سرعت روزانه 128 و 512 و 1 مگ صبانت چنده؟
2-واینکه سرعت شبانه همه (چه128 چه512 و چه 1) رو روی 1 مگ بستن؟؟؟؟؟؟

mehr film
17-06-2010, 20:01
داداششششششششششش
ما هم كانتر بازيم.نيك من تو گيم Lq يا Zipo هستش
من به خاطر پينگ خوب صبا رفتم سرويسم رو عوض كردم و از فناوا اومدم صبا
70% از روز پينگ تو كانتر بين 10 تا 45 هستش.شبانه رو بيخيال شو.چون پينگ ميره بالا ميشه 400
خلاصه بين isp هاس ديگه اي كه من تا حالا سرويس گرفتم اين صبا بهترينش بوده
توو روز سرعت دانلودم 70 هستش و در شب ميشه 60
سرويس من هم 128 هستش

به به :31: نیک منم YoyO هست احتمالا دیده باشی .

جدی پینگ شبا میره بالای 400 ؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه الان با همین ISP که دارم شبا 90 تا 110 هست پینگ . روزا هم بین 70 تا 80

راستی 512 میخوام بگیرم . سرعت دانلودش به 100 یا بالاتر میرسه ؟

David Jones
17-06-2010, 20:32
یعنی اگه 128 هم بگیریم سرعت روزانش مثل 512 می مونه؟؟؟؟
آقاجون لپ کلام دوستانی که تو تهران ان بگن :
1-سرعت روزانه 128 و 512 و 1 مگ صبانت چنده؟
2-واینکه سرعت شبانه همه (چه128 چه512 و چه 1) رو روی 1 مگ بستن؟؟؟؟؟؟
1-برا شومصدمین هزار بار ، هیچکدوم از این سرویساش با هم تفاوتی نداره ، متوسطش رو 70 ، ماکسیموم 230 و مینیموم هم 20.
2-ما که از شبانه خیری ندیدیم ، به توصیه ی دوستان 4 تا دانلود همزمان هم گذاشتیم نهایت رو 15 رفته اونم واسه چند ثانیه.

mehr film
17-06-2010, 21:10
پس چطوری بعضی از دوستان میگن سرعت روزانه و شبانه واسه ما یکیه تقریبا

David Jones
17-06-2010, 21:12
پس چطوری بعضی از دوستان میگن سرعت روزانه و شبانه واسه ما یکیه تقریبا
شاید صبانت هرجا که بتونه تعادل برقرار میکنه و هرجا که نتونه تعادل برقرار کنه یه طرفشو بالا میده تا کاربرا رو راضی نگه داره. مثل خودم.

alpha007
17-06-2010, 23:09
1-برا شومصدمین هزار بار ، هیچکدوم از این سرویساش با هم تفاوتی نداره ، متوسطش رو 70 ، ماکسیموم 230 و مینیموم هم 20.
2-ما که از شبانه خیری ندیدیم ، به توصیه ی دوستان 4 تا دانلود همزمان هم گذاشتیم نهایت رو 15 رفته اونم واسه چند ثانیه.
عزیز جان این صبا کیفیتش همه جا یکسان نیست
بعضیا خلاف این چیزی که شما میگی رو میگن
یا حتی درباره شبانش
وقتی طرف شبی 1.8 گیگ دانلود داره یعنی سرعتش خیلی بیشتر از اینهاست

S A M S U N G
18-06-2010, 10:45
سلام .

طی خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه فرمائید :دی

مخابرات به صبانت گیر داده که چرا سرعت بیشتر از 128 به کاربران خانگی میده ( یعنی به اسم 128 میده ولی رو 1 مگ بسته شده )

خوش باشین صبا هم اعلام کرده به زودی همه اکانتها رو 256 بسته میشن البته به صورت نرم افزاری اینکارو میکنن ( یعنی تو مودم میزنه 1024 ولی سرعتتون بیشتر از 32 نمیشه )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویسهای 512Kb و 1MB فقط برای کاربران اداری می باشد .

مخلصیم .

Contractor
18-06-2010, 10:49
سلام .

طی خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه فرمائید :دی

مخابرات به صبانت گیر داده که چرا سرعت بیشتر از 128 به کاربران خانگی میده ( یعنی به اسم 128 میده ولی رو 1 مگ بسته شده )

خوش باشین صبا هم اعلام کرده به زودی همه اکانتها رو 256 بسته میشن البته به صورت نرم افزاری اینکارو میکنن ( یعنی تو مودم میزنه 1024 ولی سرعتتون بیشتر از 32 نمیشه )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویسهای 512Kb و 1MB فقط برای کاربران اداری می باشد .

مخلصیم .

خدا لعنتت کنه اگه راست بگی:2:

PrinceofHacking
18-06-2010, 12:49
من دیروز با پشتیبانی حرف زدم گفتن دیگه همینه سرعتتون از 32 بالاتر نمیره (گفتن شاید بعدا ببریم بالا) و طیق قانونش که باید 128 رو تقسیم بر 8 کنیم شما باید 16 تا سرعت داشته باشین که صبا مرام ریخته کردش 32...

حالا یکی نیست بگه چرا 512 تون هم همون 32 تا سرعت داره ؟!

David Jones
18-06-2010, 12:52
خدا لعنتت کنه اگه راست بگی:2:
موافقم !:19:

S A M S U N G
18-06-2010, 14:06
چرا به من فحش میدین :دی

برید یقه مخابرات رو بگیرید . منم سرعتم 1 ماهه شده 32 .

مخلصیم .

nimamani
18-06-2010, 16:49
از ساعت 4 اینترنت من قطع شده
کسی الان با صبا آنلاین هست
هر چی به پشتیبانی تماس میگیرم ، اشغاله

nimamani
18-06-2010, 17:12
این سایت که حجم را نشون میده
بالا نمیاد
الان هم با GPRS امدم نت