مشاهده نسخه کامل
: سرويس ADSL صبانت
shayan999
09-07-2010, 22:05
الان دیگه مشکل -- و این چیزا وجود نداره چون سرویس مک آدسی که روی خطها گذاشتن دیگه جلوی استفاده دیگران رو می گیره و با خیال راحت از سرویس ها استفاده میکنید.
من اصفهان هستم مرکز آزادی اینجا شبانه اش خیلی خوبه. نمونه اش دیشب بود.
1.5 گیگ یا 1.4 گیگ دانلود کردم. فقط بعضی وقتا ممکنه سرعت بیاد پائین و نتونی حتا 500 مگ دانلود کنی ولی در کل شبا سرعت خوبه.
روزها هم سرعتم خوبه.
نسبت به دوستام که چک کردم خیلی سرویس خوبی دارم. از نظر سرعت و قیمت.
تنها حسنی که شاتل داره اینه که شبانه اش از 1-7 هست ولی صبا 3-7
امممااااااا اینقدر سرعت شبانه ی صبا بهتره که حجم بیشتری می شه دانلود کرد.
من که شارژم الاکی کم نشده. چند باری که فکر میکردم الکی مصرف کردم دقت کردم دیدم توی روز 10 ساعت Skype در حالت Call بود :دی
قیمت رانژه 10 تومان هست. نصب مودم اگه بیان واست نصب کنن هم 10 تومن می گیرن ولی راحته خودت می تونی درستش کنی.
سرویس های خوبی داره.
من از 3 ماه 9 گیگ استفاده می کنم اکثرا و قیمتش هم 39200 هست.
اگه حجم بیشتری بخوای می تونی مثلا 3 ماه 15 گیگ بگیری 54200
اکانت شبانه هم مجزا هست و رایگانکاری به 128 و اینا نداره.
mahdi-001
09-07-2010, 23:03
[QUOTE=shayan999;5168745]الان دیگه مشکل -- و این چیزا وجود نداره چون سرویس مک آدسی که روی خطها گذاشتن دیگه جلوی استفاده دیگران رو می گیره و با خیال راحت از سرویس ها استفاده میکنید.
من اصفهان هستم مرکز آزادی اینجا شبانه اش خیلی خوبه. نمونه اش دیشب بود.
1.5 گیگ یا 1.4 گیگ دانلود کردم. فقط بعضی وقتا ممکنه سرعت بیاد پائین و نتونی حتا 500 مگ دانلود کنی ولی در کل شبا سرعت خوبه.
روزها هم سرعتم خوبه.
نسبت به دوستام که چک کردم خیلی سرویس خوبی دارم. از نظر سرعت و قیمت.
تنها حسنی که شاتل داره اینه که شبانه اش از 1-7 هست ولی صبا 3-7
امممااااااا اینقدر سرعت شبانه ی صبا بهتره که حجم بیشتری می شه دانلود کرد.
من که شارژم الاکی کم نشده. چند باری که فکر میکردم الکی مصرف کردم دقت کردم دیدم توی روز 10 ساعت Skype در حالت Call بود :دی
قیمت رانژه 10 تومان هست. نصب مودم اگه بیان واست نصب کنن هم 10 تومن می گیرن ولی راحته خودت می تونی درستش کنی.
سرویس های خوبی داره.
من از 3 ماه 9 گیگ استفاده می کنم اکثرا و قیمتش هم 39200 هست.
اگه حجم بیشتری بخوای می تونی مثلا 3 ماه 15 گیگ بگیری 54200
اکانت شبانه هم مجزا هست و رایگانکاری به 128 و اینا نداره.[/QUOTE
ممنون دوست عزیز من فکر کنم دوشنبه برم ثبت نام کنم.راستی ثبت نامش چجوریه؟آنلاینه یا باید برم دفترشون؟
goodzila50
09-07-2010, 23:20
آقا شما اینقدر از این شبانه تعریف کردین لب و لوچمون آب افتاد
فقط لطفا بگید این یوزر و پسورد شبانه رو کجا باید وارد کنیم؟
Contractor
10-07-2010, 07:46
دانلود شبی که گذشت: 2.7GB و تا 7:45 کار داد :8:
مدیریت محترم سایت آواتار من مشکلی نداشت واقعآ مسخره هست اگه میخوای کاری کنی برو سایتت رو از فیلتر در بیار بای :13:چه بدبختن واسه یک عکس سالم مسخره کردن همه رو بای
حالا این پستت چه ربطی داشت به تاپیک اینجا؟
تازشم بنظر منکه عکسش هیچم سالم نبود عکس دختره دراز کشیده رو شکم پسره:13: فکر کردی واسه چی سایت فیلتر شده؟ :19:
بچه های این دور و زمونه چقدر چشم و گوششون بازه و بی حیا شدن ها :31:
Contractor
10-07-2010, 07:54
سلام دوستان
من خطم پي سي ام هست و نميتونم اي دي اس ال بگيرم برا همين ديروز رفتم مخابرات کلي باهاشون حرف زدم
بعد رفتم پيش مديرشون و با کلي التماس قبول کرد يه خط ديگه بهم بده !
حالا قراره يکشنبه برم و بقيه کاراش رو انجام بدم (مجبور شدم يه خط جديد بخرم(
حالا نوبت کمک شما دوستان عزيزه که کمک کنيد يه سرويس دهنده خوب پيدا کنم به نظر خودم صبانت خوبه ولي اين حرفهايي که ميگن شارژ رو 2برابر کم ميکنه راسته؟
سرعت 128 تو روز و شب خوبه حدودا چند؟
مرکز مخابراتي ما از خالي هم خالي تره فقط خود مخابرات ديروز پورت خالي نداشت وگرنه به شاتل که زنگ زدم گفت کلي خالي داريم!
لطفا در مورد نحوه ثبت نام و 2برابر شارژ کم کردن توضيح بدين؟!
Contractor شما چه سرويسي دارين؟سرعت دان شما چنده؟
ممنون مهدي
خطم 128 هستش.یعنی خط 99 درصد صبانتی ها 128 ه
سرعت دانلود به چند چیز ربط داره که زیاد راجع بهش صحبت کردیم مثلاً نزدیک بودن به مرکز مخابرات و خلوت بودن از لحاظ دانلودر. و پهنای باند اختصاصی صبانت به منطقه ی شما و از این صحبتا
یکی از بچه های قدیمی این تاپیک Vitamin2002 از تبریز شبها تا 3.5 گیگ هم فکر کنم دانلود میکرد.فعلاً که سرعتش شدید کم شده دیگه پیداش نمیشه:27: برای منم تقریباً 6 ماه یهو سرعت کم شده بود و فقط 300 -400 مگ هر شب دانلود میشد کلی تماس گرفته بودم و بیفایده بود ولی دوباره چند ماهیه خودش درست شد
اون مسآله ایکه میگی دو برابر کم میکنه فکر کنم بیشتر تلقینه تا واقعیت.کلاً بسته های اطلاعاتی که ارسال و دریافت میشه در ADSL بزرگتر از دایل آپه و بخاطر همین ممکنه حجم زیادتر از دایل آپ کسر شه
میتونی با نرم ازفارهای مختلفی که وجود داره حجم این بسته ها را کم کنی تا این قضیه کمتر به چشم بیاد
---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
آقا شما اینقدر از این شبانه تعریف کردین لب و لوچمون آب افتاد
فقط لطفا بگید این یوزر و پسورد شبانه رو کجا باید وارد کنیم؟
یه کانکشن میسازی برای روزانه یکی هم میسازی برای شبانه
همین دیگه
t2download
10-07-2010, 15:34
دوستان 10 مگ دانلود کردم نرم افزار DU Meter ثبت کرده 28 مگ مشکل کجاست وای صبانت میخوره این میزنه ای خدا
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
صبانت باز دروغ گفت جشنواره تابستانه با مبعث پیامبر ص همزمان پس چه شد بزارید تابستان تمام بشه طرح سرکاری شما تمام بشه ؟
farzad02
10-07-2010, 17:41
دوستان اگر کسی از این جشنواره صبانت خبر داره که چیه به ما هم بگه.من احتمالا بخوام شارژ کنم تا چند روز آینده
t2download
10-07-2010, 21:30
جشنواره سر کاری بود مثل شارژ خوریهاش و سرعت کم شبانه 2 هست سرعت 50 مگ تا صبح دانلود فقط میشه کرد و شارژت خود به خود غیب میشه
جشنواره امروز بود مردم رو سرکار میزاره بای صبانت سلام شاتل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
:2:صبانت تاریخ رو یادش رفته مبعث امروز هست :2::18::2::8:
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
دانلود شبی که گذشت: 2.7GB و تا 7:45 کار داد :8:
حالا این پستت چه ربطی داشت به تاپیک اینجا؟
تازشم بنظر منکه عکسش هیچم سالم نبود عکس دختره دراز کشیده رو شکم پسره:13: فکر کردی واسه چی سایت فیلتر شده؟ :19:
بچه های این دور و زمونه چقدر چشم و گوششون بازه و بی حیا شدن ها :31:
استاد شما نمایندگی صبانتی یا منطقه شما کجاست و چه سرعتی دانلود میکنی شبی 2.7 گیگ دانلود ما شبی 50 مگابایت اون هم سرعت 2
صبانت :2::2:
t2download
10-07-2010, 21:35
Contractor جان
اون مسآله ایکه میگی دو برابر کم میکنه فکر کنم بیشتر تلقینه تا واقعیت.کلاً بسته های اطلاعاتی که ارسال و دریافت میشه در ADSL بزرگتر از دایل آپه و بخاطر همین ممکنه حجم زیادتر از دایل آپ کسر شه
میتونی با نرم ازفارهای مختلفی که وجود داره حجم این بسته ها را کم کنی تا این قضیه کمتر به چشم بیاد
-
دوست من اگه اطلاع نداری صحبت نکن بزاز اون ها که این مشکل رو دارن بیان صحبت کنن لعنت بر صبانت
شک ندارم نماینده صبانتی چون صحبت پشتیبانی این شرکت شارز خور رو میزنی :2:
mahdi-001
10-07-2010, 23:47
سلام برای ثبت نام باید چیکار کرد؟باید رفت نمایندگیشون؟ گرفتن اشتراک از نمایندگی با از خود صبانت فرق داره؟(از لحاظ سرعت و...)؟
ممنون مهدی
اولا نداگستر همون صبانته دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن برای شبانه یوزر و پس جدا داره
بنابراین به من کمک کنید تا بتونم تنظیمات روشن شدن خودکار کامپیوتر و دانلود و خاموش شدن را انجام بده
در ضمن یوزر و پس را چطوری عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟(نکنه هر شب که میخوام بخوابم باید یوزر را رو شبانهتنظیم کنم؟؟؟؟؟؟)
خلاصه کلا آموزش دانلود در شب را بگذارید
ممنون
mahdi-001
10-07-2010, 23:59
اولا نداگستر همون صبانته دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن برای شبانه یوزر و پس جدا داره
بنابراین به من کمک کنید تا بتونم تنظیمات روشن شدن خودکار کامپیوتر و دانلود و خاموش شدن را انجام بده
در ضمن یوزر و پس را چطوری عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟(نکنه هر شب که میخوام بخوابم باید یوزر را رو شبانهتنظیم کنم؟؟؟؟؟؟)
خلاصه کلا آموزش دانلود در شب را بگذارید
ممنون
دوست عزیز آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین در تاپیک های اینترنت پرسرعت و شبکه به طور کامل وجود داره!
بله نداگستر همون صبانته
payam.n5
11-07-2010, 09:14
سلام
من adsl صبانت دارم اگر میشه تنظیمات adsl صبا رو برای حالت bridg بدید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
abdolahe
11-07-2010, 10:12
سلام برای ثبت نام باید چیکار کرد؟باید رفت نمایندگیشون؟ گرفتن اشتراک از نمایندگی با از خود صبانت فرق داره؟(از لحاظ سرعت و...)؟
ممنون مهدی
سلام شما فيش تلفن همراه كارت شناسي دارنده خط رو بيكي از نمايندگي ها ميبريد اونا خط شما رو نتظيم ميكنن سرعت هم به انتخاب خودون هست و هيچ فرقي نداره از نمايندگي بگيريد يا خودشون همه صبا نت هست و تنها فرقش اينه كه شايد اگه از خودشون بگيريد 3 يا 4 هزار تومن براتون ارزونتر باشه
mahdi-001
11-07-2010, 10:15
من صبر کردم تا جشنواره اعلام بشه بعد برم اشتراک بگیرم جشنوارش خیلی هم آش دهن سوزی نیست قیمت هر گیگ رو 3500 تومان کرده همین!!!!!:41:
Contractor
11-07-2010, 11:13
من صبر کردم تا جشنواره اعلام بشه بعد برم اشتراک بگیرم جشنوارش خیلی هم آش دهن سوزی نیست قیمت هر گیگ رو 3500 تومان کرده همین!!!!!:41:
نه بابا قیمت یکساله هیچ فرقی نکرده
مگه خل شدن وقتی ملت صف بستن قیمت را بیارن پایین:18:
farzad02
11-07-2010, 13:39
البته واقع بینانه بخوایم ببینیم اینکه سرویس 3 ماه 1 گیگ رو ارائه کرده 13 تومن کار بدی نیست
افرادی هستن واقعا مصرف ندارن و شاید توی 3 ماه 3 یا نهایت 4 گیگ مصرف داشته باشن که اینطوری خیلی براشون ارزونتر در میاد.حتی با خرید گیگ اضافه
ولی برای یکی مثل من که صبح تا شب پای نتم هیچ چیز مفیدی نیست.1 گیگ شاید 5-6 روزه تموم بشه(فقط در حد همین صفحه باز کردن ها)
whitewolf
11-07-2010, 14:35
سلام
اقا درمورد صبانت تهران چند تا سوال داشتم:
1. متوسط پینگش چنده؟
2. سرعت بالاتر از 128 به کاربرای خانگی میده؟ البته بدون گواهی دانشجویی و اینا منظورمه
3. شبانه ش چه طوره؟ یوزر و پسورد جدا داره یا با همون اکانت روزانتون وصل میشین که شب ها رایگان میشه؟
4. چه سرویس هایی شبانه رایگان داره؟
5. صبانت حجم دزدی داره واقعا؟ چون من از فن اوا دارم و اصلا از این حرف ها نیست. خب چرا اعتراض نمی کنین؟ خیلی وقت ها دوباره بهتون بر میگردونن
ممنون
farzad02
12-07-2010, 08:34
دوستان گیگ اضافی رو نمیشه آنلاین خریداری کرد؟ چطوری باید خرید؟
t2download
12-07-2010, 15:44
دزدی شارژ میشه صبانت جشنواره تابستانه صبانت شارژ میخوره تو شارژ کن :41::18:
mahdi-001
12-07-2010, 18:13
سلام
من چند تا سوال داشتم:
1)صبانت شارژ آنلاین داره؟
2)کسی غیر از دوستمون که اهواز هست مشکل شارژ دزدی داره؟
3)پشتیبانی صبانت خوبه؟(از نظر اطلاعات و پاسخگویی و ...)
4)چند روز طول میکشه تا سرویس وصل بشه؟
یک درخواست هم از contractor دارم.میشه لطفا یه اسپید تست با پینگ برام بزارین؟
لطفا سریع جواب بدین چون من فردا میخوام سفارش بدم
با تشکر مهدی
t2download
12-07-2010, 18:43
سلام
من چند تا سوال داشتم:
1)صبانت شارژ آنلاین داره؟
2)کسی غیر از دوستمون که اهواز هست مشکل شارژ دزدی داره؟
3)پشتیبانی صبانت خوبه؟(از نظر اطلاعات و پاسخگویی و ...)
4)چند روز طول میکشه تا سرویس وصل بشه؟
لطفا سریع جواب بدین چون من فردا میخوام سفارش بدم
با تشکر مهدی
با سلام مهدی جان و آرزوی بهترین ها برای شما دوست من
من اهواز هستم
1 .. بله شارز آنلاین داره این آدرس قیمت ها
2.. به صفحات قبلی همین تاپیک سری بزن بله زیاد مشکل کم شدن شارژ ئ 2 برابر کم شده شارژ هست و دانلود شبانه 3 شب هست واسه من سرعت 2 هست
3... بله خوبه ولی رفع مشکل نه میپیچونن آدم رو
4... کمتر از 1 هفته بستگی به مخابرات و نمایندگی مربوطه داره
5...سرعت دانلود روزانه تا 280 هم میره ولی شبانه 2 تا 7
یک سوال شرکت قبلی شما کدامه و چرا صبانت
من فردا میرم واسه رانژه کردن خطم مخابرات و با شاتل قرار داد میبندم به امید دیدار
قبل از قرارداد صفحات قبلی رو بخون پشیمون نشی شاید تو منطقه شما خوب باشه .:8:
t2download
12-07-2010, 18:49
دوستان من صبانتی هستم و مشکل من با این شرکت این هست شارژم خیلی زود کم میشه و در دانلود 2 برابر کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگ کم میشه مشکل رو فکس کردم تلفن زدم ایمیل دادم همش میگن ممکن نیست و ویروس داره سیستم مگه ممکنه صدها نفر ویروسی بشه سیستمشون و سرعت شبانه تو منطقه ما بین 2 تا 7 به زور هست و تا صبح چشم درد میگیری 50 مگ شانس بیاری دانلود کنی من چه کار کنم چه شرکتی برم شاتل یا پارس آنلاین و شاتل شبها قطع میشه یا نه و سرعتش چطوره و شارژ خوری داره یا نه و آیا eco 128 سرعت شبانش چنده و eco 512i خانگی میده کجا برم بگیرم و پشتیبانی گفت مودم من رو پشتیبانی میکنه شرکت و هزینه رایزه کردن داره یا نه و دوستان کسی مارت تخفیف طلایی داره چطور استفاده کنم 1 ماهه قرار داد میبنده بار اول واسه چک سرعتش یا 3 ماهه باید باشه ؟
نه جواب ایمیل نه فاکس رو میده شرکت صبانت و تلفنی میپیجونن آدم رو
yazdan khazeni
12-07-2010, 19:12
نه بابا قیمت یکساله هیچ فرقی نکرده
مگه خل شدن وقتی ملت صف بستن قیمت را بیارن پایین:18:
ولی سرویساش به نظر من قثیمتش بهتر از قبل شده
mahdi-001
12-07-2010, 20:16
ممنون از جوابتون از صبا نت برای سرعت بالاش میخوام اشتراک بگیرم
راجع به شاتل هم باید بگم من دو تا از دوستام شاتل دارن خیلی راضی هستن!ولی میگن سرعت دانشون 69 یا 70 هست
اینم میگن که تو تهران سرعت دان اکو 512 با اکو 128 روزانه یکیه فقط شبا سرعت دان اکو 512 بیشتره!
راستی من بار اول هست که میخوام اشتراک بگیرم و الان دایل آپ هستم
Contractor
13-07-2010, 11:24
امروز که نه سرعتش نه پینگش مالی نیست.قبلاً توی صفحات قبل که تست گذاشته بودم سرعت 1.8Mbps و پینگ حدوداً 180 بود
دوستان من صبانتی هستم
خدا قوت!
خوب معلومه تو این تاپیک همه صبانتین :31:
مشکل من با این شرکت این هست شارژم خیلی زود کم میشه
بگو کی این مشکلو نداره؟؟ باید ساخت دیگه.دیدم برای شاتل هم یه تاپیک زده بودن به اسم شاتل دزد حجم! مثل اینکه هر isp سرعت بالا میده حجمشم زیاد زیاد کم میشه.حواساتون جمع باشه در روز دانلود فایل انجام ندین:46:
همش میگن ممکن نیست و ویروس داره سیستم مگه ممکنه صدها نفر ویروسی بشه
راس گفته
یه ویروسی روی سیستمها هستش که حجم را دو برابر میخوره
اسمشو بگم؟؟
اسمش هست>>
صبانت
mahdi-001
13-07-2010, 11:30
conteractor ممنون از پاسختون
پس این قضیه دزدی شارژ راسته!!! شما هم این مشکل رو دارین؟
پس من چیکار کنم برم شاتل؟
vitamin2002
13-07-2010, 19:23
پس این قضیه دزدی شارژ راسته!!! شما هم این مشکل رو دارین؟
من که از سال 85 مشترک صبانتم و چیزی در مورد دزدی تا حال تجربه نکردم
این همه صبانت مشترک داره فکر نکنم بیاد با دزدی از حجم کاربراش اسم خودش را بدنام کنه !
ضمنا اگه چنین چیزی باشه و کسی ثابتش کنه , صبانت خیلی چیزا می تونه از دست بده به خاطر همین نمی یاد این کار را کنه !
David Jones
13-07-2010, 19:28
صبانت
:16::16::16:
silhouette
13-07-2010, 21:31
میخواستم ازصبانت سرویس بگیرم میخوام بدونم بین 128 و512سرعتشون خیلی فرق داره یانه وشبا برای دانلود سرعتش بالاس یا پایین یه توضیحی بدید خلاصه
vitamin2002
13-07-2010, 21:41
میخواستم ازصبانت سرویس بگیرم میخوام بدونم بین 128 و512سرعتشون خیلی فرق داره یانه وشبا برای دانلود سرعتش بالاس یا پایین یه توضیحی بدید خلاصه
فعلا که هر دوشون یکی است چون بیشتر از اون سرعت به هر دو سرویس , سرعت می ده !
فقط در انتخاب حجم مورد نیازتون دقت کنید ...
:11:
David Jones
13-07-2010, 22:01
فعلا که هر دوشون یکی است چون بیشتر از اون سرعت به هر دو سرویس , سرعت می ده !
فقط در انتخاب حجم مورد نیازتون دقت کنید ...
موافقم , سرعتا تفاوتی نداره , شبانه هم که واسه من یکی فعلا بیخیالش شدم ... شما باید روی حجم دقیق بشی.
silhouette
13-07-2010, 23:10
سرزعتش توشبم بخوبی بقیه روزه یانه
David Jones
13-07-2010, 23:18
سرزعتش توشبم بخوبی بقیه روزه یانه
روز خوب هست ولی نوسان زیاد داره ... من که بین 30 تا 230 بوده ولی میانگینش 100 هست . شبانه هم که همونطور که گفتم واسه من اصلا نمیتونم باهاش پیج باز کنم چه رسد به دانلود ولی بعضی دوستان بودن که شبانه تا 2 گیگ هم دانلود کردن.
shayan999
14-07-2010, 08:49
روز خوب هست ولی نوسان زیاد داره ... من که بین 30 تا 230 بوده ولی میانگینش 100 هست . شبانه هم که همونطور که گفتم واسه من اصلا نمیتونم باهاش پیج باز کنم چه رسد به دانلود ولی بعضی دوستان بودن که شبانه تا 2 گیگ هم دانلود کردن.
شبانه پیج درست باز نمی کنه اما سرعت دانلودش عالیه.
دیشب ویندوز 7 رو که 4 پارتش هر کدوم 200 مگ دانلود شده بود رو تمام کردم.
یعنی حدود 1.5 گیگ مونده بود که دانلود شد.
تازه الان 2 تا سیستم شبکه هستند.
اون یکی هم نزدیک 1.3 گیگ واسه ی دانلود گذاشته بودم که متاسفانه به دلیل پر شدن فضای اون یکی هاردم 200 مگش دانلود نشده بود :دی
من که از سال 85 مشترک صبانتم و چیزی در مورد دزدی تا حال تجربه نکردم
این همه صبانت مشترک داره فکر نکنم بیاد با دزدی از حجم کاربراش اسم خودش را بدنام کنه !
ضمنا اگه چنین چیزی باشه و کسی ثابتش کنه , صبانت خیلی چیزا می تونه از دست بده به خاطر همین نمی یاد این کار را کنه !
شما همیشه اینو میگید چون شما تا حالا قربانی این مشکل نشدید دلیل بر این نیست که همچین مشکلی وجود نداره
چون می دونه ما نمی تونیم دزدی رو ثابت کنین خیلی راحت می دزده
من خودم یکبار حداقل 200 مگابایت از حجمم رو دزدید
hacker2007
14-07-2010, 15:41
شما همیشه اینو میگید چون شما تا حالا قربانی این مشکل نشدید دلیل بر این نیست که همچین مشکلی وجود نداره
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::1 6::16::16::16::16::16:
پس همه جمع بشیم علیه صبانت کودتاه کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه فردا در شرکت منتظریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
David Jones
14-07-2010, 21:05
شبانه پیج درست باز نمی کنه اما سرعت دانلودش عالیه.
دیشب ویندوز 7 رو که 4 پارتش هر کدوم 200 مگ دانلود شده بود رو تمام کردم.
یعنی حدود 1.5 گیگ مونده بود که دانلود شد.
تازه الان 2 تا سیستم شبکه هستند.
اون یکی هم نزدیک 1.3 گیگ واسه ی دانلود گذاشته بودم که متاسفانه به دلیل پر شدن فضای اون یکی هاردم 200 مگش دانلود نشده بود :دی
چه جوری میشه پیج باز نکنه اما دانلودش خوب باشه ؟ آخه واسه من دانلودشم خوب نیست .
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
میشه توضیح بدی ببینم چه جوری 200 مگ ازت دزدید ؟
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
پس همه جمع بشیم علیه صبانت کودتاه کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه فردا در شرکت منتظریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه بازی راه انداختیا ... ولی دلم نمیاد گزارش اسپم بدم :27:
بابا بی خیال فردا جناب مدیر میاد این تاپیک رو هم گل میگیره ها
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
میشه توضیح بدی ببینم چه جوری 200 مگ ازت دزدید؟ :27:
خیلی راحت
توی گزارش کارکردهام یه کانکت 200 مگابایتی ثبت کرده بود در ساعتی که اصلا هیچ کس خونه نبود
و من اصلا هیچ موقع در یک بار کانکت شدن این قدر اینترنت مصرف نمی کنم
hacker2007
14-07-2010, 22:13
چه جوری میشه پیج باز نکنه اما دانلودش خوب باشه ؟ آخه واسه من دانلودشم خوب نیست .
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
میشه توضیح بدی ببینم چه جوری 200 مگ ازت دزدید ؟
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
بچه بازی راه انداختیا ... ولی دلم نمیاد گزارش اسپم بدم :27:
بابا مرامتو عشقه
بچه ها نیرو ها رو برگشت بدید
راستی چرا دانلود شبانه کم شده
شیطونه میگه برم حال این صبانتو بگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::27::27::27::27::27::27::27:
دوستان لطفا کمتر اسپم بدین و گرنه ضررش رو خودتون و حجمی که مصرف می کنین می دید.
shayan999
15-07-2010, 14:10
چه جوری میشه پیج باز نکنه اما دانلودش خوب باشه ؟ آخه واسه من دانلودشم خوب نیست .[COLOR="Silver"]
:
والا پیج اون موقع خیلی بد باز می کنه. چه در حال دانلود باشی چه نباشی. که نمی دونم اصلا به چی ربط داره!!! :13:
آمار دیشب روی یه سیستم 1.35 گیگ بود.
اون سیستم 200 مگ گذاشته بودم که زود تموم شده بود و خاموش شده بود سیستم.
Contractor
16-07-2010, 09:51
والا پیج اون موقع خیلی بد باز می کنه. چه در حال دانلود باشی چه نباشی. که نمی دونم اصلا به چی ربط داره!!! :13:
فکر کنم معادل فارسی پیج; صفحه باشه :20:
ببین یه علتیکه باز شدن صفحات کندتره میتونه از بالا بودن ping باشه که میتونی از خط فرمان بررسیش کنی
البته به اینم بستگی داره که چه صفحه ای را باز کنی مثلاً صفحات این فروم شبها دیر باز میشه که بخاطر پشتیبانگیریشونه ولی در مجموع برای من که باز شدن صفحات سایتها مشکل حادی نداره چون تنظیمات دانلود با utorrent رو بهینه کردم و در کنار دانلود با بالاترین سرعت ممکن; صفحات هم نسبتاً راحت باز میشه
David Jones
16-07-2010, 10:40
بابا مرامتو عشقه
بچه ها نیرو ها رو برگشت بدید
راستی چرا دانلود شبانه کم شده
شیطونه میگه برم حال این صبانتو بگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::27::27::27::27::27::27::27:
نگو ... یهو دیدی برعکس شد :27:
دوستان لطفا کمتر اسپم بدین و گرنه ضررش رو خودتون و حجمی که مصرف می کنین می دید.
همینه دیگه ، باز میگن حجممون رو دزد برده :27:
دیشب امتحان کردم اما سرعت از 20 بالاتر نمیرفت ، خوش به حالت ، حتما تا حالا آرشیو موویه هات تکمیل شده :31:
ببین یه علتیکه باز شدن صفحات کندتره میتونه از بالا بودن ping باشه که میتونی از خط فرمان بررسیش کنی
البته به اینم بستگی داره که چه صفحه ای را باز کنی مثلاً صفحات این فروم شبها دیر باز میشه که بخاطر پشتیبانگیریشونه ولی در مجموع برای من که باز شدن صفحات سایتها مشکل حادی نداره چون تنظیمات دانلود با utorrent رو بهینه کردم و در کنار دانلود با بالاترین سرعت ممکن; صفحات هم نسبتاً راحت باز میشه
بعد از آپتیمایز کردن شبانه چقد دانلود میکنی ؟ بگو تا ما هم آپتیمایز کنیم شاید یه بهره ای از شبانه بردیم :46:
Contractor
16-07-2010, 20:57
بعد از آپتیمایز کردن شبانه چقد دانلود میکنی ؟ بگو تا ما هم آپتیمایز کنیم شاید یه بهره ای از شبانه بردیم :46:
صفحات قبلو ببینی بد نیست...
چه جلب(جالب)
تازگی مد شده هی کلمه ی انگلیسی بلغور شه!
آپتیمایز = بهینه
تنظیمات مناسب
...
t2download
17-07-2010, 02:21
رشد 16 برابري سرعت اينترنت کشورهاي عربي بدون افزايش تعرفه(1389/04/23)
شرکت مخابراتي Du که از بزرگترين عرضهکنندگان خدمات اينترنتي در خاورميانه محسوب ميشود و بيشتر کشورهاي عربي را تحت پوشش خدمات خود قرار داده است، اعلام کرد که بدون افزايش هزينه تعرفههاي خود سرعت اينترنت را براي عموم کاربران تا 16 برابر افزايش ميدهد.
به گزارش گروه ترجمه آژانس خبري فناوري اطلاعات و ارتباطات (ايستنا) به گفته اين شرکت، مشترکاني که از خدمات اينترنتي Du استفاده ميکنند از ماه آينده ميتوانند بدون پرداخت هرگونه هزينه اضافه 16 برابر سريعتر از قبل به اينترنت متصل شوند.
اين طرح از تاريخ اول آگوست براي مشتريان ثابت Du راهاندازي ميشود و پس از آن، از تاريخ 15 آگوست کليه کاربران خانگي ميتوانند اين اينترنت پرسرعت را در اختيار بگيرن
t2download
17-07-2010, 03:21
مرگ بر صبانت ساعت 3 شروع دانلودشه تا ساعت 4.30 تنها 2 مگابایت دانلود شد سرعت 0 و 1
---------- Post added at 04:21 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------
حرومتون پول هامون و شبانه رو بردار صبانت
David Jones
17-07-2010, 05:26
صفحات قبلو ببینی بد نیست...
نمیشه حالا همینجا توضیح بدی ؟ باور کن حسش نیست نبش قبر کنیم :31:
تازگی مد شده هی کلمه ی انگلیسی بلغور شه!
آپتیمایز = بهینه
تنظیمات مناسب
...
بابا ... پی اچ دی پرشین لنگ ، هرچی یو بگی ... :27:
ای بهینه ساز ، ای تنظیمات مناسب :27:
VahidDG2007
17-07-2010, 17:16
مرگ بر صبانت ساعت 3 شروع دانلودشه تا ساعت 4.30 تنها 2 مگابایت دانلود شد سرعت 0 و 1
---------- Post added at 04:21 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------
:31: ماشاالله خدا قبول کنه :31:
shayan999
17-07-2010, 17:33
ممنون از تذکرت :46:
دیشب امتحان کردم اما سرعت از 20 بالاتر نمیرفت ، خوش به حالت ، حتما تا حالا آرشیو موویه هات تکمیل شده :31:
:46:
والا فعلا افتادم به جون دانلود برنامه و بازی. من کلا یه مدت جوگیر می شم میزنم توی خط.
یه موقع می زنم تو خط دانلود فیلم.
ولی خوب الان دارم یه آرشیو جالب درست می کنم از نرم افزار.
احتمالا سرعتت بالا نمی ره مال استفاده خیلی زیاد مرکزتون از شبانه باشه.
دیشب رکورد جالبی زدم.
با یه سیستم 1.5 گیگ دانلود کردم و 300 مگ از مابقی دانلود هام موند.
با اون یکی سیستم هم 1.4 گیگ رو که گذاشته بودم کامل دانلود شد. به عبارتی حدود 3 گیگ دانلود کردم.
راستی سرعت دانلود به سروری که ازش دانلود می کنی هم بستگی داره البته. مثلا از سرور های قوی دانلود کنی سرعتت خیلی بالاتره تا وقتی که از یه سرور بیخودی دانلود کنی.
حالا چرا شبانه رو برداره؟ حسودیت می شه ما شبی 3 گیگ دانلود می کنیم؟ :21:
alahwazi
17-07-2010, 17:33
من که از خیر شبانه گذشتم.
تقریبا 98% سایت ها رو صبانت فیلتر کرده. همین p30world رو هم فیلتر کرده . من الان با فیلتر شکن وارد شدم.
من که از خیر شبانه گذشتم.
تقریبا 98% سایت ها رو صبانت فیلتر کرده. همین p30world رو هم فیلتر کرده . من الان با فیلتر شکن وارد شدم.
صبانت این کارو نکرده... یه آقاهه به نام نظــــــــام این کارو کرده...!!! قیلترینگ توسط کمیته قیلترینگ وابسته به وزارت ارشاد به شرکت ارتباطات زیرساخت به صورت شبانه روز ابلاغ میشه و بر تمام پهنای باند اینترنت کشور اعمال میشه و ربطی به حسن بقال و حسین چقال نداره... مشکل ریشه ایه...
shayan999
17-07-2010, 17:53
سرعت امروز از دو سرور:
هنوز کسی اطلاعی از جزئیات این جشنواره تابستونیه نداره...؟ :
من سرویسم به شدت رو به اتمامه و اصلاً دلم نمیخواد سه ماه شارژ کنم بعد ببینم ارزون کرده و پولم به باد رفته...
این 1000M چیه...؟ 1000 مگابیت، مگابایت، میلیون تومن، مگاترون، ممد دنده، ما اهل کوفه نیستیم، مصبانت... کدوم...؟ به خصوص در عکس سوم به نظرتون منظورش از صبانت 3500 چیه...؟ نرخ خط تاکسیشه، خونه ـشون، خونه مدیرشون، خونه بیت، خونه تمساحاشون، سهام صبانت، ارزش کلی شرکت، نرخ رشوه... کدوم...؟
مبعث کیه...؟ کی بود...؟ کی خواهد بود...؟ e همین شنبه هه بود که یه چیزایی شد و یهو گرما زد زیر دلمون 4 روز تعطیل شد...؟! پس چرا هنوز جزئیاتشو ننوشتن تو سایتشون...؟!! نکنه عین اون جشنواره قبلیه سه ماه بعدش قراره اجرا بشه...؟!!!! :44:
alpha007
17-07-2010, 20:51
هر گیگ اضافه رو میده 3500 همین
mohammadi4net
17-07-2010, 20:58
من اومدم یا شاید هم رفتم شهرستان به اینترنت adsl صبا نت خونم دسترسی ندارم
الان دارم از اینترنت نامحدود یکماه ایرانسل استفاده می کنم. سرعت 150 تا 250 به قیمت 10 هزارتومان
واقعا احساس خوبی دارم که کسی نمی تونه شارژمو بدزده ، چون محدودیتی وجود نداره .
دوستان وضعیت صبا نت درست نشده؟ برگشتم خونه احتمالا بین پارس آنلاین و شاتل یکی رو انتخاب می کنم.
هر گیگ اضافه رو میده 3500 همین
مطمئنی...؟ آخه این به سرعت و اینا اشاره کرده... اگه فقط گیگ اضافی بود که انقدر تبلیغ نمیکرد... مثل دفعات گذشته که قیمتشو کم کم از 10 تومن آورد به 5300 و هیچ چیز خاصیم نگفت...
حالا فردا صبح زنگ بزنم به فروشش ببینم چی میگه... پشتیبانیه میدونه ولی میگه زنگ بزن فروش... حالا میترکه یه کلمه بگه چیه...؟؟!!!! :19:
alpha007
17-07-2010, 21:12
مطمئنی...؟ آخه این به سرعت و اینا اشاره کرده... اگه فقط گیگ اضافی بود که انقدر تبلیغ نمیکرد... مثل دفعات گذشته که قیمتشو کم کم از 10 تومن آورد به 5300 و هیچ چیز خاصیم نگفت...
حالا فردا صبح زنگ بزنم به فروشش ببینم چی میگه... پشتیبانیه میدونه ولی میگه زنگ بزن فروش... حالا میترکه یه کلمه بگه چیه...؟؟!!!! :19:
نه بعیده درباره سرعت باشه
چون با سرعت 1 مگ ماهی 3500 اونوقت با چه مقدار حجم؟
نرمال ترین حالتش این میشه که سرعت 1 مگ ماهی 3500 با 1 گیگ حجم.بیشتر که دیگه نیست و نمیشه نه؟
که اینم محاله
حتی ماهی 1 گیگ هم نمیان سرعت 1 مگ براش ببندن
یا بیاد اینجوری حساب کنه که بهتر به این نوع میخوره (اگه صحبت سر سرعت باشه) : بگه 3 ماهه 3 گیگ 10500 اونوقت همین حرف اینا میشه
چون صبا که 1 ماهه نداره
الان حجم اضافش ماهی چند داره حساب میکنه؟
3500 اگه مربوط به حجم باشه جزء شرکتهایی حساب میشه که کمترین قیمت رو واسه حجم اضافه داره
حالا اگه زنگ زدی خبرشو بزار همینجا
Electronic-Arts
17-07-2010, 21:29
نه بعیده درباره سرعت باشه
چون با سرعت 1 مگ ماهی 3500 اونوقت با چه مقدار حجم؟
نرمال ترین حالتش این میشه که سرعت 1 مگ ماهی 3500 با 1 گیگ حجم.بیشتر که دیگه نیست و نمیشه نه؟
که اینم محاله
حتی ماهی 1 گیگ هم نمیان سرعت 1 مگ براش ببندن
یا بیاد اینجوری حساب کنه که بهتر به این نوع میخوره (اگه صحبت سر سرعت باشه) : بگه 3 ماهه 3 گیگ 10500 اونوقت همین حرف اینا میشه
چون صبا که 1 ماهه نداره
الان حجم اضافش ماهی چند داره حساب میکنه؟
3500 اگه مربوط به حجم باشه جزء شرکتهایی حساب میشه که کمترین قیمت رو واسه حجم اضافه داره
حالا اگه زنگ زدی خبرشو بزار همینجا
من نمیدونم واقعا دوستان هیچی نمیدونند میان نظر میدن توی اون تبلیغ اصلا اشاره ای به شارژ و یا حجم کرده؟ نه , من رفتم ته و توش رو درآوردم و فهمیدم جشنواره فقط یه چیز داره اونم
128 3 ماه 1 گیگ هست یعنی ماهی 333 مگ
Electronic-Arts
17-07-2010, 21:38
یک نکته دیگه این که اگر 3 ماه رو حساب کنید میشه 10500 و 3 تومن(هر ماه 1000 تومن) آبنومان مخابرات میشه 13500 و 5 درصد مالیات میشه 13900 که توی سایت هم زده
Morteza561
18-07-2010, 07:28
سلام
در مورد جشنواره که همون چیزی که دوست گلمون جناب Electronic-Arts فرمودند درست هست.
اینقدر عقلشون نمیرسه وقتی یه تبلیغ میذارن روش یه Url بذارن که وقتی طرف کلیک کرد، جزئیاتش رو ببینه.:27:
بگذریم ...
جناب shayan999 این اصلا کار درستی نیست که هر دفعه میای و کلی داغ بچه هایی که شبانشون ضعیفه رو تازه میکنیا. خیلی ها مثل شما هستند ولی حرفی نمیزنند. این بندگان خدا کاری جز حسرت از دستشون بر نمیاد.
راستی این که میگی 2 تا سیستم، هر کدوم از یه ADSL استفاده می کنند یا یکی ؟؟؟
خدا رو شکر دیشب بعد از یه هفته بالاخره رنگ دانلود شبانه رو چشیدم. می خواستم ببینم فقط برای من درست شده بود یا برای همه همینه؟
الان دارم از اینترنت نامحدود یکماه ایرانسل استفاده می کنم. سرعت 150 تا 250 به قیمت 10 هزارتومان
چه با حال:
این سرویس بر روی موبایل و یه سری از وسایل تعبیه شده و امکان ارتباط پر سرعت رو از طریق انتنهای موبایل برای شما فراهم می اورد که حداکثر توان ان حدود 40 کیلوبایت در ثانیه هست .
شما مطمئنی سرعت دانلودت 150 - 250 هست؟
اگه اینطوریه دیگه ADSL برای چی بگیریم؟
Electronic-Arts
18-07-2010, 08:22
چه با حال:
فکر کنم منظورشون 150 تا 250 کیلوبیت هست که میشه 18.75 تا 31.25 کیلوبایت
farzad02
18-07-2010, 09:51
شبانه چند شبه برای من بدتر از همیشه شده.تقریبا حدود نصف.احتمال میدم چند تا یوزر جدید به منطقه ما اضافه شده و سرعت رو اصلا اضافه نکردن
alpha007
18-07-2010, 10:11
من نمیدونم واقعا دوستان هیچی نمیدونند میان نظر میدن توی اون تبلیغ اصلا اشاره ای به شارژ و یا حجم کرده؟ نه , من رفتم ته و توش رو درآوردم و فهمیدم جشنواره فقط یه چیز داره اونم
منم نمیدونم چرا بعضی دوستان پست ها رو تند تند میخونن تا هیچی دستگیرشون نشه بعد بیان و اینجا همینجوری یه چیز بگن!
عبارت 128k رو تازه به اون اعلامیه شون اضافه کردن!!
حرف من هم درباره این طرح عجیب و غریبشون بوده
با این اوصاف باید به حال صبایی ها گریست:41:
ماهی 300 مگ باهاش همین سایت صبا هم نمیشه رفت
!!!!!!!!
mohammadi4net
18-07-2010, 11:05
سلام
چه با حال:
150 تا 250 کیلو بیت ، مشکلش اینه پینگ بالایی داره حدود 500ms تا 1500ms ، سرعت وابسته به تعداد کاربران روی یک انتن هست ، با توجه به این که من اینجا مهمان هستم و باید خودمو با دیال آپ درگیر می کردم عالییه. البته همراه اول داره ترسیدم اونو فعال کنم چون خیلی ها فعال کرده بودند ولی براشون تعرفه آزاد حساب کرده بودند و 100 تا 200 هزار تومان قبض موبایلشون شده بود.
تا وقتی که خونه بودم پینگ صبا نت زیر 400 نمیومد (کرج) الان وضعیت پینگ صبا نت چطوره؟
David Jones
18-07-2010, 13:17
صبانت چه جوری داره به همه جای ایران اینترنت میده ؟
mahdi-001
18-07-2010, 13:26
سلام بالاخره من هم adsl دار شدم
امروز رفتم صبا دفتر مرکزیشون تو خیابان شهدا و سه ماهه 15گیگ گرفتم
گفت یک هفته دیگه میان وصل میکنن !یعنی کسی میاد خونمون وصل میکنه؟؟؟ برا شما هم همین طوره؟ یا خودتون نصب کردین؟
یه جریمه هم شدم چون وارد طرح ترافیک شدم کسی میدونه جریمش چنده؟:31:
alpha007
18-07-2010, 17:04
سلام بالاخره من هم adsl دار شدم
امروز رفتم صبا دفتر مرکزیشون تو خیابان شهدا و سه ماهه 15گیگ گرفتم
گفت یک هفته دیگه میان وصل میکنن !یعنی کسی میاد خونمون وصل میکنه؟؟؟ برا شما هم همین طوره؟ یا خودتون نصب کردین؟
یه جریمه هم شدم چون وارد طرح ترافیک شدم کسی میدونه جریمش چنده؟:31:
خطتون از مرکز مخابرات وصل میشه
کسی برای نصب نمیاد :31:
shayan999
18-07-2010, 17:38
دیشب هم متاسفانه دعای اون دوست عزیز مستجاب شد. امیدوارم خوشحال شده باشه.
دیشب از ساعت 2 اینترنت قطع شد و تا 7:20 صبح وصل نشد. 600 مگ احتیاج داشتم دانلود کنم که دستم تو حنا موند. امیدوارم امشب دستمو تو حنا نذاره.
اینکه خیلی مصخرفه. 3 ماه 1 گیگ :18:
زحمت کشیدن واقعا :41:
ترافیک اضافه بخوایم بخریم چطوره؟ همون 5000 تومن هست؟
mahdi-001
18-07-2010, 19:01
خطتون از مرکز مخابرات وصل میشه
کسی برای نصب نمیاد :31:
یعنی چی؟ به من USERNAME و PASSWORD نداده!!!!!!!!! من چطوری وصل شم؟چند روز طول میکشه وصل بشه؟حدودا؟راستی الان DWON strem و up strem شما رو چنده؟ سرعت دان شما چنده؟
alpha007
18-07-2010, 19:05
یعنی چی؟ به من USERNAME و PASSWORD نداده!!!!!!!!! من چطوری وصل شم؟چند روز طول میکشه وصل بشه؟حدودا؟راستی الان DWON strem و up strem شما رو چنده؟ سرعت دان شما چنده؟
متوسط بین 3 تا یه هفته طول میکشه
یوزر و پس هم تلفنی بهت میدن
من از صبا سرویس ندارم دوستان صبانتی بهتر میدونن داون استرم و آپ استرم چقدره
Electronic-Arts
18-07-2010, 20:58
منم نمیدونم چرا بعضی دوستان پست ها رو تند تند میخونن تا هیچی دستگیرشون نشه بعد بیان و اینجا همینجوری یه چیز بگن!
عبارت 128k رو تازه به اون اعلامیه شون اضافه کردن!!
حرف من هم درباره این طرح عجیب و غریبشون بوده
با این اوصاف باید به حال صبایی ها گریست:41:
ماهی 300 مگ باهاش همین سایت صبا هم نمیشه رفت
!!!!!!!!
میبخشید مثل این که این شما هستی که تا یه چیزی رو اطمینان نداری میای اطلاع رسانی غلط میکنی
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
اینکه خیلی مصخرفه. 3 ماه 1 گیگ :18:
زحمت کشیدن واقعا :41:
ترافیک اضافه بخوایم بخریم چطوره؟ همون 5000 تومن هست؟
آره همون 5300 تومن هست
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
من سرویس 2 مگ دارم و روی 2048 بسته شده ولی قبلا هم که 128 داشتم اول روی 512 و بعد روی 1024 شد
alpha007
19-07-2010, 05:48
میبخشید مثل این که این شما هستی که تا یه چیزی رو اطمینان نداری میای اطلاع رسانی غلط میکنی
حاجی بی خیال شو دیگه
خودت هم تا قبل از اینکه این رو اطلاع رسانی کنن ازش بی خبر بودی
حالا که ارواح امواتشون اومدن و گفتن دیگه...
ماهی 300 مگ رو خیرات کنن بیشتر ثواب داره
Electronic-Arts
19-07-2010, 05:54
حاجی بی خیال شو دیگه
بله خودم هم میدونم که ماهی 300 مگ به جایی نمیرسه من روزی 300 مگ مصرف میکنم ولی بهتره بدونید که اونا هم باید سرویسی بدند که کسی نخره یعنی در حقیقت اصلا جشنواره ای در کار نیست
alpha007
19-07-2010, 06:16
بله خودم هم میدونم که ماهی 300 مگ به جایی نمیرسه من روزی 300 مگ مصرف میکنم ولی بهتره بدونید که اونا هم باید سرویسی بدند که کسی نخره یعنی در حقیقت اصلا جشنواره ای در کار نیست
بله دقیقا
الان دیگه همه isp ها به نوعی راه دغل بازی رو یاد گرفتن
جشنواره و این صحبتها همش بهونه ست
shayan999
19-07-2010, 06:44
البته اگه فقط توی تابستان نباشه خوبه.
چون میشه توی 1 ماه 3 بار شارژ کنی که میشه 11500 تومان در مقابل 13200 که 3 گیگ میگیری ارزون تره.
ولی توی آنلاین که همچین چیزی نیست.
ظاهرا دیگه خبری از جشنواره تو سایت نیست :27::31::16:
alpha007
19-07-2010, 07:10
البته اگه فقط توی تابستان نباشه خوبه.
چون میشه توی 1 ماه 3 بار شارژ کنی که میشه 11500 تومان در مقابل 13200 که 3 گیگ میگیری ارزون تره.
ولی توی آنلاین که همچین چیزی نیست.
ظاهرا دیگه خبری از جشنواره تو سایت نیست :27::31::16:
سه بار شارژ 300 مگی؟
سه بار شارژ بشه که تازه برسه به 1 گیگ؟
اصلا عقلانیه؟
اینا خودشونو گیر اوردن
shayan999
19-07-2010, 08:07
سه بار شارژ 300 مگی؟
سه بار شارژ بشه که تازه برسه به 1 گیگ؟
اصلا عقلانیه؟
اینا خودشونو گیر اوردن
نه دیگه. سه بار 1گیگ شارژ کنی نه 300 مگ.
مثل 3 ماهه 9 گیگ یا 15 گیگ که شارژ می کنیم.
3 بار 1 گیگ یعنی جمعا 3 گیگ توی یک ماه.
3 * 3500 = 11500
یا 5 بار جمعا 5 گیگ توی ماه
5*3500 = 17500
alpha007
19-07-2010, 08:42
نه دیگه. سه بار 1گیگ شارژ کنی نه 300 مگ.
مثل 3 ماهه 9 گیگ یا 15 گیگ که شارژ می کنیم.
3 بار 1 گیگ یعنی جمعا 3 گیگ توی یک ماه.
3 * 3500 = 11500
یا 5 بار جمعا 5 گیگ توی ماه
5*3500 = 17500
ولی زرنگتر از این حرفهان
اینها بزارن آب خوش از گلو ملت بره پایین؟
فکر نکنم
فعلا که ماهیت این جشنواره مزخرف نا معلومه هنوز
mahdi-001
19-07-2010, 09:07
سلام دوستان
دیروز وقتی سرویسم رو سفارش دادم فقط یه فیش بهم داد که همون قبض پرداخت پول بود!وگفت یک هفته تا 10روز دیگه میایم وصل میکنیم !کسی از صبانتی ها میدونه که میان خونه وصل میکنن یا تلفنی؟؟
یه سوال دیگه 128 down strem و up strem رو چنده؟
mehdi_halla
19-07-2010, 09:52
سلام دوستان
دیروز وقتی سرویسم رو سفارش دادم فقط یه فیش بهم داد که همون قبض پرداخت پول بود!وگفت یک هفته تا 10روز دیگه میایم وصل میکنیم !کسی از صبانتی ها میدونه که میان خونه وصل میکنن یا تلفنی؟؟
احتمالا زنگ میزنن و پسورد بهتون میدن.وصلش کاری نداره.
اینم سرعتش:
David Jones
19-07-2010, 11:51
متوسط بین 3 تا یه هفته طول میکشه
یوزر و پس هم تلفنی بهت میدن
من از صبا سرویس ندارم دوستان صبانتی بهتر میدونن داون استرم و آپ استرم چقدره
من صبح سفارش دادم و قبض رو پرداختم , عصری وصل بود :31: و با یه تماس تلفونی یوزر پسوورد رو تحویل گرفتم :20: . راستی این استرم چیه ؟
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
سلام دوستان
قرار نیست بیان تو خونه وصل کنن , سیم تلفن که یه سرش تو خونه ی شما وصله و اون سرش رو هم که تو مرکز مخابراته وصلش میکنن به هاب سوئیچ صبانت , به همین راحتی یعنی اینکار فقط چند دقیقه ی کوچولو وقت میبره :8:
mahdi-001
19-07-2010, 11:55
ممنون از راهنمایی شما دوستان
فعلا که وصل نشده منتظرم
t2download
19-07-2010, 12:06
سرعت دانلود روزانه صبانت اهواز مرکز آزادی شده از سرعت 230 شده 2 تا 4 و با شرکت تماس میگیرم میگه مشکل شماست و یوزر و پسورد رو بده ما چک کنیم 3 روزه صبح و عصر یادداشت میکنن چک کنن ولی بی فایدس و تهران هم محل نمیزاره لعنت بر صبانت
و عالیه سرعت بالاترینه به گفته اون ها روزانه 4 و شارژ 2 برابر کم میشه شرکت میگه عادیه به خدا و در وب گردی نرمال هست شارژ کم شدن 1 ساعت 400 مگابایت لعنت بر صبانت
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
سلام دوستان
بدبخت شدی
سرعت دانلود روزانه صبانت اهواز مرکز آزادی شده از سرعت 230 شده 2 تا 4 و با شرکت تماس میگیرم میگه مشکل شماست و یوزر و پسورد رو بده ما چک کنیم 3 روزه صبح و عصر یادداشت میکنن چک کنن ولی بی فایدس و تهران هم محل نمیزاره لعنت بر صبانت
و عالیه سرعت بالاترینه به گفته اون ها روزانه 4 و شارژ 2 برابر کم میشه شرکت میگه عادیه به خدا و در وب گردی نرمال هست شارژ کم شدن 1 ساعت 400 مگابایت لعنت بر صبانت
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
حاجی بی خیال شو دیگه
من که صبا شارژم رو میدزدی 400 مگابایت رو 1 ساعته و تا الان 8 گیگ خورده شکایت کردم و دنبالشم اون صبانتی های بدبخت میگن ویروسه:27:
alpha007
19-07-2010, 14:43
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
بدبخت شدی
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
من که صبا شارژم رو میدزدی 400 مگابایت رو 1 ساعته و تا الان 8 گیگ خورده شکایت کردم و دنبالشم اون صبانتی های بدبخت میگن ویروسه:27:
8 گیگ؟
یا حسین....
shayan999
19-07-2010, 18:10
بدبخت شدی
شما که رفته بودی شاتل یا پارس آنلاین :13:.
جالبه تا دیروز می گفتی شبانه بده. حالا روزانه هم بد شد؟ یه تست بذار اینجا هم شب ساعت 3 هم توی روز
این مال همین لحظه است.
تادیروز میگفتی 400 مگ دزدین حالا چی شد 8 گیگ شد؟
t2download
19-07-2010, 19:37
شما که رفته بودی شاتل یا پارس آنلاین :13:.
جالبه تا دیروز می گفتی شبانه بده. حالا روزانه هم بد شد؟ یه تست بذار اینجا هم شب ساعت 3 هم توی روز
این مال همین لحظه است.
تادیروز میگفتی 400 مگ دزدین حالا چی شد 8 گیگ شد؟
رفتم شاتل اما 1 ماهه میده بدون شبانه شبانه به 3 ماهه میده و آره 400 مگابایت رو 1 ساعته تمام میشه و یک 3 گیگ و یک 5 گیگ داشتم با 600 مگ دانلود کمتر پست های قبلی رو صفحات قبل رو بخون بعد حرف بزنید و آره سرعتش روزانه 280 هم دانلود میکرد اما الان 3 هفته هست شده 2 تا 4 روزانه
shayan999
20-07-2010, 15:49
رفتم شاتل اما 1 ماهه میده بدون شبانه شبانه به 3 ماهه میده و آره 400 مگابایت رو 1 ساعته تمام میشه و یک 3 گیگ و یک 5 گیگ داشتم با 600 مگ دانلود کمتر پست های قبلی رو صفحات قبل رو بخون بعد حرف بزنید و آره سرعتش روزانه 280 هم دانلود میکرد اما الان 3 هفته هست شده 2 تا 4 روزانه
خوب چرا تست نمی ذاری اینجا؟
shayan999
20-07-2010, 21:31
جناب [B][COLOR="Red"]shayan999 این اصلا کار درستی نیست که هر دفعه میای و کلی داغ بچه هایی که شبانشون ضعیفه رو تازه میکنیا. خیلی ها مثل شما هستند ولی حرفی نمیزنند. این بندگان خدا کاری جز حسرت از دستشون بر نمیاد.
راستی این که میگی 2 تا سیستم، هر کدوم از یه ADSL استفاده می کنند یا یکی ؟؟؟
شرمنده پست شما رو ندیده بودم.
والا نمی خوام داغ دل کسیو تازه کنم فقط محض اطلاع رسانی گفتم که بعضی ها نگن صبا شبانه اش بده.
2 کامپیوتر به وسلیه ی 1 مودم وایرلس (TP-Link- W8901G).
تازه بعضی شبا که خیلی احتیاج سریع دارم لپ تاپ هم استفاده می کنم.
2 تا PC به وسیله ی کابل LAN و لپ تاپ به وسیله ی لن وایرلس.
سرعت هم فرقی نمی کنه. توی همه سیستم ها یکی هست.
مدل کانکشن هم مهم نیست. چه Bridge باشه جه PPPoE کیفیت سرعت یکیه.
David Jones
20-07-2010, 21:48
کسی نمخواد بگه استرم چیه :19:
دو حالت داره که بستگی به شانستون داره پروفایلتونو رو کدوم ببندن...
اولین حالت :
Downstream = 1024 Kbps
Upstream = 512 Kbps
دومین حالت :
Downstream = 512 Kbps
Upstream = 128 Kbps
که اینا حالتای معمولین و در اکثر موارد همون حالت اوله...
در بعضی از شهرا هم که سرعتشون میگن 200-230 ـیه میشه 2048 - 1024 کیلوبیت برثانیه و چیزایی تو همین حوالی (همچنین اگه سرویس دو مگ بخرید)...
mahdi-001
21-07-2010, 19:13
سلام دوستان
امروز صبح به صبانت زنگ زدم بهش گفتم پس کی اینترنتم وصل میشه؟گفت 10 روز کاری طول میکشه:41:!!!!!
امروز (همین الان) مودمم رو وصل کردم دیدم اینترنتم وصل شده!!!!!!!!!!!!! up stream :512 down stream:1024 !:8:!!!
ولی هنوز نمیتونم وصل شم چون id و pass ندارم :2:
ان شا الله فردا فکر کنم وصل شم!!!:21:
mahdi-001
21-07-2010, 19:20
لطفا یه برنامه توووووووووووووووپ برای دیدن میزان مصرف اینترنت برام با لینک بزارین
ممنون
Electronic-Arts
21-07-2010, 20:33
ولی زرنگتر از این حرفهان
اینها بزارن آب خوش از گلو ملت بره پایین؟
فکر نکنم
فعلا که ماهیت این جشنواره مزخرف نا معلومه هنوز
دوست عزیز شما حرفای ایشون رو جدی نگیر ایشون حتی یک نگاه نکرده که با حروف پر رنگ نوشته
128 3 ماه 1 گیگ 13900 تومان
و تو صفحه اولش هم نوشته 3500 یعنی ماهی 3500 تومن که من تو چند پست قبل تر فرمول محاسبه رو هم گفتم اونوقت ایشون میاد حرف خنده دار میزنه ماهی 3500 تومن 1 گیگ بریم هی شارژ کنیم اگر این جوری بود میشد 3 ماه 3 گیگ
سلام دوستان
امروز صبح به صبانت زنگ زدم بهش گفتم پس کی اینترنتم وصل میشه؟گفت 10 روز کاری طول میکشه:41:!!!!!
امروز (همین الان) مودمم رو وصل کردم دیدم اینترنتم وصل شده!!!!!!!!!!!!! up stream :512 down stream:1024 !:8:!!!
ولی هنوز نمیتونم وصل شم چون id و pass ندارم :2:
ان شا الله فردا فکر کنم وصل شم!!!:21:
سلام
زنگ بزن صبانت بگو وصل شده ، یوزر و پسوردت رو بگیر
لطفا یه برنامه توووووووووووووووپ برای دیدن میزان مصرف اینترنت برام با لینک بزارین
ممنون
DUMeter بهترین برنامه ـس که جزئیات بسیاری رو هم ثبت میکنه... 30 روز رایگان استفاده کنید :
فایل با کرک :
یه سری عکس و توضیحات در مورد برنامه... :
عکس زیر و چیزایی که میگم در داشتن نتایج دقیق بسیار مهمه... :
در قسمت Network Adapters برای انتخاب آداپتوری که اطلاعات رد و بدلیش ثبت میشه شما در دو گروه قرار میگیرید :
1- از توی مودم به اینترنت وصلید و شبا مودمو قطع میکنید و با کانکشن PPPoE از توی سیستم عاملتون به اینترنت وصل میشید (یا کلاً شبانه هم از تو مودم کانکت میکنید) در اینصورت فقط تیک Local Area Connection (کارت شبکه ـتون) رو بزنید...
2- کلاً مودم تو حالت Bridge ـه و هم روزانه و هم شبانه از توی سیستم عاملتون با کانکشن PPPoE کانکت میشید که در این صورت فقط تیک Dial-Up and V.PN connections رو بزنید...
اگه دو تا تیک (یا بیشتر) رو بزنید در نتیجه مثلاً شبانه با کانکشن وصل میشید و چون این کانکشن از طریق کارت شبکه ـتون به مودم وصله و از اینترنت استفاده میکنه در نتیجه دو تا اتصال (هم کانکشن و هم شبکه) اطلاعات رد و بدل میکنن و هر دو در برنامه ثبت میشن درنتیجه نتایجتون 2 برابر واقعیت میشه...!
این برنامه هر مدل جزئیات که بخواید از حجم اطلاعات رد و بدل شده در اختیارتون میزاره و خیلیم راحت و خوب و خوشگله...
:8::46:
mehdi.kr
21-07-2010, 21:50
سلام
تا گوشی تلفن رو بر میدارم یا قطع میکنم اینترنت حدود 20 ثانیه قطع میشه
خیلی مشکل ساز شده
مثلا وقتی online بازی میکنم همین 20 ثانیه باعث میشه از بازی خارج بشم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shayan999
21-07-2010, 22:58
سلام
تا گوشی تلفن رو بر میدارم یا قطع میکنم اینترنت حدود 20 ثانیه قطع میشه
خیلی مشکل ساز شده
مثلا وقتی online بازی میکنم همین 20 ثانیه باعث میشه از بازی خارج بشم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خاطر اینه که اسپلیتر نذاشتی.
یه اسپلیتر باید بذاری سر راه مودم و تلفن و خط تلفن.
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
دوست عزیز شما حرفای ایشون رو جدی نگیر ایشون حتی یک نگاه نکرده که با حروف پر رنگ نوشته
128 3 ماه 1 گیگ 13900 تومان
و تو صفحه اولش هم نوشته 3500 یعنی ماهی 3500 تومن که من تو چند پست قبل تر فرمول محاسبه رو هم گفتم اونوقت ایشون میاد حرف خنده دار میزنه ماهی 3500 تومن 1 گیگ بریم هی شارژ کنیم اگر این جوری بود میشد 3 ماه 3 گیگ , من از دوستان خواهش میکنم چرت و پرت نگن که هم من و هم دیگران رو بخندونن
میشه یه بار دیگه محاسبه کنی چطوری میشه ماهی 3500؟
یا خدا یعنی 10500 واسه ی 3 ماه بعد 3 تومان مخابرات و در نهایت 3% مالیات و عوارض؟
عجب آدمایی هستند به خدا :|
البته نوشته :
مبلغ 10000 ریال آبونمان ماهیانه شرکت مخابرات ایران لحاظ شده است.
من که گیج شدن از این محاسبه!!!
Electronic-Arts
21-07-2010, 23:28
میشه یه بار دیگه محاسبه کنی چطوری میشه ماهی 3500؟
یا خدا یعنی 10500 واسه ی 3 ماه بعد 3 تومان مخابرات و در نهایت 3% مالیات و عوارض؟
عجب آدمایی هستند به خدا :|
البته نوشته :
مبلغ 10000 ریال آبونمان ماهیانه شرکت مخابرات ایران لحاظ شده است.
من که گیج شدن از این محاسبه!!!
برای محاسبه همون طور که گفتم و باز هم میگم 3500 ضربدر 3 میشه 10500 و 3 تومن مالیات مخابرات (ماهی 1000) و 5% مالیات میشه 13900
alpha007
21-07-2010, 23:32
برای محاسبه همون طور که گفتم و باز هم میگم 3500 ضربدر 3 میشه 10500 و 3 تومن مالیات مخابرات (ماهی 1000) و 5% مالیات میشه 13900
کار خیلی شاقی انجام داده این صبا
یه پیشنهاد بهشون بدیم از این به بعد بمناسبت اعیاد رسمی (عید فطر و ولادات و ...) بیاد و همش از این دست و دل بازیا خرج کاربراش کنه و مرتب جشنواره بزاره!
:13:
Amir Yousof
22-07-2010, 01:07
سلام دوستان میشه بگین ساعت رایگان شبانه صبانت از چه ساعت تا چه ساعتی ؟ و آیا کانکشن و یوزر و پس جدا میخواد یا با همنون یوزر و پسورد اصلی باید کانکت شیم ؟
maghzae-motefaker
22-07-2010, 10:05
بچه ها ديشب 1gig دانلود داشتم.
ولي حواسم نبود با اكانت خودم رفته بودم.
داره گريم ميگيره:37:
واسه اينترنت شبانه صبانت مودم هايي كه خودكار انلاين ميشن رو چجوري راه بندازيم كه رايگان شه؟يعني با يوزر و پس رايگان دانلود كنيم
سلام..
این حجم و سرعت دانلودی که توی Connection Status نوشته، واقعیه؟ دیشب با شبانه در عرض یه ساعت، دانلودم [چیزی که تو Status دیدم] ۳۶۰ مگ بود (میانگین ۱۰۰کیلوبایت\ثانیه)! سرویسم ۱۲۸ئه.
shayan999
22-07-2010, 12:05
خدایش ضرر می کنن همچین جشنوارهای میذارن
سلام دوستان میشه بگین ساعت رایگان شبانه صبانت از چه ساعت تا چه ساعتی ؟ و آیا کانکشن و یوزر و پس جدا میخواد یا با همنون یوزر و پسورد اصلی باید کانکت شیم ؟
اگه یه جستجوی ساده میکردی جواب میگرفتی!!!
شبانه 7-3 هست. یوزنیم و پسورد جدا:
User: guest
Pass: ngsnet
واسه اينترنت شبانه صبانت مودم هايي كه خودكار انلاين ميشن رو چجوري راه بندازيم كه رايگان شه؟يعني با يوزر و پس رايگان دانلود كنيم
یا باید از حالت یه سره درش بیاری یعنی بذاریش روی Bridge Mode که با کانکشن هر شبوصل شی یا باید هر شبی که می خوای دانلود کنی یوزنیم و پسورد شبانه رو بزنی و صبح برش گردونی.
سلام..
این حجم و سرعت دانلودی که توی Connection Status نوشته، واقعیه؟ دیشب با شبانه در عرض یه ساعت، دانلودم [چیزی که تو Status دیدم] ۳۶۰ مگ بود (میانگین ۱۰۰کیلوبایت\ثانیه)! سرویسم ۱۲۸ئه.
تقریبا آره.
اگه می خوای دقیق تر بدونی با برنامه ی صفحه ی قبل یا 2 صفحه قبل این کارو انجام بده.
کسی سراغ نداره این اینترنت 3 ماه 13900 رو چه پورتی بسته میشه؟ اگر شبانه 1 مگ باشه خوراک منه.
در حال حاضر تو کدوم شهرها 128 رو روی 2 مگ می بندن؟
mahdi-001
22-07-2010, 20:52
سلام امروز هم با اینکه adsl ام وصل شده بازم زنگ نزدن یوزر و پس وردم رو بگه!!! من امروز خونه نبودم و گرنه بهشون زنگ میزدم !! فردا هستن زنگ بزنم ؟
shayan999
22-07-2010, 23:35
سلام امروز هم با اینکه adsl ام وصل شده بازم زنگ نزدن یوزر و پس وردم رو بگه!!! من امروز خونه نبودم و گرنه بهشون زنگ میزدم !! فردا هستن زنگ بزنم ؟
فردا که تعطیل هستند.
ایشالله شنبه زنگ بزنید.
کسی از قم نداره ببینیم سرعت دانلودش چند هست؟
دوستان ، اون پستی که در مورد DUMeter زده بودم رو با چند تا عکس از برنامه و همچنین توضیحاتی به روز کردم تا بتونید به خوبی و صحیح از برنامه استفاده کنید :
t2download
23-07-2010, 05:54
صبانت -------- دیشبشبانه نداشت ارور 691 میداد -----------
Contractor
23-07-2010, 08:55
یوزر پسورد پیش فرضت معمولاً همون شماره ی تلفنته
مثلاً اگه تلفنت باشه 6666666
و کد شهرت باشه 021
اونوقت
یوزرت میشه 216666666
و پسوردت میشه 6666666
من خودم تو نمایندگی صبام
اینترنت 128 سه ماهه با حجم 1 گیگ برای سه ماه 13900 که هزینه های مخابرات و مالیات محاسبه شده
در مورد بستن خط هم روی 2 مگ بسته میشه یعنی سرعت دانلود 240 رو داری
اما واسه سرعت شبانه به منطقه مخابراتی بستگی داره که کجا باشی و چند تا یوزر گذاشته باشن دانلود
اگه استاندارد باشه سرعت بین 110 تا 170 خواهد بود :11:
t2download
23-07-2010, 10:52
صبانت دروغگو اینترنت شبانه اهواز قطع شده و سرعت روزانه 4 هست هر چی اعتراض کردم به جایی نرسیدم و تو دانلود 2 برابر شارژ کم میشه
یا باید از حالت یه سره درش بیاری یعنی بذاریش روی Bridge Mode که با کانکشن هر شبوصل شی یا باید هر شبی که می خوای دانلود کنی یوزنیم و پسورد شبانه رو بزنی و صبح برش گردونی.
اين تنظيماتو كجا بايد عوض كرد؟
shayan999
23-07-2010, 14:34
اين تنظيماتو كجا بايد عوض كرد؟
از تنظیمات مودم.
توی مرورگرت بزن:
192.168.1.1
بعد یوزنیم و پسورد رو بزن: admin
اونجا بسته به مدل مودمت تنظیمات رو درست کن.
مدمت جیه؟
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
صبانت دروغگو اینترنت شبانه اهواز قطع شده و سرعت روزانه 4 هست هر چی اعتراض کردم به جایی نرسیدم و تو دانلود 2 برابر شارژ کم میشه
شما قرار نبود تست بذاری؟
between2mirrors
23-07-2010, 15:51
از تنظیمات مودم.
توی مرورگرت بزن:
192.168.1.1
مدمت جیه؟
منم همین سوال رو دارم
Tp link td 8811
از router هم استفاده می کنم.
حالا باید این برنامه dumeter رو نصب کنم اگر نخوام هر بار تغیر بدم پسوردم رو
گرچه توی تنظیمات مودم هم نمیدونم کجا باید پس بدم
پستی چیزی نیست که کامل توضیح داده باشه این کانکشن شبانه صبانت رو
ممنون
t2download
23-07-2010, 18:39
از تنظیمات مودم.
توی مرورگرت بزن:
192.168.1.1
مدمت جیه؟
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
شما قرار نبود تست بذاری؟
تست میزارم اما روزانه چون شبانه قطع شده
در ضمن صبانت گفت هرکی گفته شبی 1 گیگ دانلود داره دروغ گفته :18:
alpha007
23-07-2010, 19:03
تست میزارم اما روزانه چون شبانه قطع شده
اینجا که هر دو دقیقه یه بار 20 نفر میان و میگن: دم صبا گرم دیشب 1.5 گیگ دانلود داشتم و از این صحبتها !
بازار خالی بندی هم که گرمه گرمه
کی به کیه....
یه بنده خدایی تا همین چند وقت پیش تو همین تاپیک میگفت سرعت دانلودم 400 هه!!!!!
Contractor
23-07-2010, 19:45
صبانت بیجا کرد
کی به کیه....
خود من دیشب مثل شبهای دیگه 2.1 گیگ دانلود کردم البته رکورد 2.7 گیگ هم دارم
چقدر ما ایرانیها بدبختیم سر این چیزا بایس با هم بحث کنیم
یارو اونور دنیا تو جزیره داره با سرعت 800 مگابیت دانلود میکنه تازه میگه 1Gbps هم سرعت دانلود داشته یعنی توی 10 ثانیه 1GB دانلود :7::santa::king:
بعد ما مثل گداهای پایین خیابون باید دهنمون وا بمونه که یکی توی 4 ساعت!!!! تونسته فقط 1 گیگ دانلود کنه و بیایم تهمت بزنیم فلانی دروغ میگه
واقعاً که حقمونه این وضع
چون بنظر من لیاقت بیش از این رو نداریم
alpha007
23-07-2010, 21:02
یارو اونور دنیا تو جزیره داره با سرعت 800 مگابیت دانلود میکنه تازه میگه 1Gbps هم سرعت دانلود داشته یعنی توی 10 ثانیه 1GB دانلود :7::santa::king:
بعد ما مثل گداهای پایین خیابون باید دهنمون وا بمونه که یکی توی 4 ساعت!!!! تونسته فقط 1 گیگ دانلود کنه و بیایم تهمت بزنیم فلانی دروغ میگه
واقعاً که حقمونه این وضع
من اون پست رو دادم منتظر پستی شبیه به همینی که شما دادی بودم
پس یا صبا چاخان میکنه یا کاربراش نه؟
غیر از اینه
در ضمن اوضاع فعلی مملکت همینیه که هست
اوضاع نتش همینه
اگه اینطوره هر کس تو این فروم فعالیت میکنه و نقد میکنه مثل گداهای پایینه خیابونه نه؟
تو این شرایط شما که 2 گیگ دان داری که دیگه شاکی شدنت بی مورده
mahdi-001
23-07-2010, 22:53
یوزر پسورد پیش فرضت معمولاً همون شماره ی تلفنته
مثلاً اگه تلفنت باشه 6666666
و کد شهرت باشه 021
اونوقت
یوزرت میشه 216666666
و پسوردت میشه 6666666
این روش رو امتحان کردم نشد!ولی تو سایت صبانت تونستم وارد قسمت ریز مصرف بشم!
تنضیمات DNS نمیخواد کسی میدونه DNSچیه؟
t2download
23-07-2010, 22:57
شک داری مردی بیا خونه ما چک کن سرعت رو دروغ گوی جیره خور صبانت
این مربوط به 8 بعد از ظهر هست
سلام
کسی اینجا دروغ نمیگه
نه صبا نه یوزرهاش
همونطور که قبلا هم گفتم سرعت اینترنت شبانه بستگی بسیار زیادی به منطقه مخابراتی داره که در اون منطقه چند نفر دارن دانلودمیکنن
اگه یکجا تعدادنفرات کم باشه خوب طبیعتا سرعت بقیه میره بالا و اگه یکجا زیاد باشن سرعت میادپایین
پس خواهش میکنم همدیگرو متهم به دروغ گویی نکنین البته اینم بگم من با توجه به امارهای روزانه که از سرورهامیگیرم دارم میگم
Ehsan PCbase
23-07-2010, 23:03
سلام
دوستان من سرویس 128 سه ماهه 9 گیگ گرفته بودم که تا از زمان دریافت 2 ماه می گذره در صورتی که من حجمم رو به اتمامه و فقط 100 مگ برام مونده . می خواستم ببینم باید چیکار کنم ؟ حجم اضافی شهرستان میدن یا فقط برای تهرانه ؟
t2download
23-07-2010, 23:03
صبا نت نه جواب تلفن رو میده شماره گرفت مشکل سرعت رو چک کنه و مشکل کم شدن ترافیکم رو 3 روز شماره گرفت و یوزر پسورد من رو ولی کاری نکرد فکس دادم به آقای درخشان و همکارانشون در تهران که تنها میگن ویروسه و 15 ایمیل دادم و تنها یکبار گفت شما ایمیل دادی گفتم واسه چی میپرسین چیزی شده قطع کرد تلفن رو شبانه هم که دیشب منطقه آزادی به چه دلیل نمیدونم قطع بود و این هم سرعت روزانه 0
و بخدا صبانت گفت توی دانلود نباید 2 برابر حجم کم بشه و نماینده اهواز فارا گفت عادی هست باید کم بشه و گفت امکان نداره با سرعت 128 1 گیگ دانلود بشه بخدا راست میگم
لعنت به صبانت که همه رو به جون هم انداخته:41:
t2download
23-07-2010, 23:16
سلام
کسی اینجا دروغ نمیگه
نه صبا نه یوزرهاش
همونطور که قبلا هم گفتم سرعت اینترنت شبانه بستگی بسیار زیادی به منطقه مخابراتی داره که در اون منطقه چند نفر دارن دانلودمیکنن
اگه یکجا تعدادنفرات کم باشه خوب طبیعتا سرعت بقیه میره بالا و اگه یکجا زیاد باشن سرعت میادپایین
پس خواهش میکنم همدیگرو متهم به دروغ گویی نکنین البته اینم بگم من با توجه به امارهای روزانه که از سرورهامیگیرم دارم میگم
شما که فقط ادعاتون میشه مشکل من رو حل کنید
روزانه
صبا نت نه جواب تلفن رو میده شماره گرفت مشکل سرعت رو چک کنه و مشکل کم شدن ترافیکم رو 3 روز شماره گرفت و یوزر پسورد من رو ولی کاری نکرد فکس دادم به آقای درخشان و همکارانشون در تهران که تنها میگن ویروسه و 15 ایمیل دادم و تنها یکبار گفت شما ایمیل دادی گفتم واسه چی میپرسین چیزی شده قطع کرد تلفن رو شبانه هم که دیشب منطقه آزادی به چه دلیل نمیدونم قطع بود و این هم سرعت روزانه 0
و بخدا صبانت گفت توی دانلود نباید 2 برابر حجم کم بشه و نماینده اهواز فارا گفت عادی هست باید کم بشه و گفت امکان نداره با سرعت 128 1 گیگ دانلود بشه بخدا راست میگم
لعنت به صبانت که همه رو به جون هم انداخته
این روزانه هست سرعت اه اه اه
و من مرتبه اول 3 ماهه 5 گیگ گرفتم و متوجه شدم شارژم در دانلود من 40 مگ آهنگ دانلود میکردم ولی 80 مگابایت تو سایت زده بود کم شده و تو گشتن در وب ساعتی 400 مگابایت کم میشد و 2 هفته ای با 400 مگ شارژم تمام شد و 1 ماهه 3 گیگ گرفتم و باز همین مشکل بود 10 روزه تمام شد و با آقای درخشان و نمایندگی تهران و اهواز حرف زدم میگفتن دروغ میگم من و میگفتن ویروسه ولی نبود و حتی حاضر نشدن واسه بررسی مشکل من رو به بخش مربوطه بدن میگفتن بدیم هم میگن ویروسه یا کامپیوتر خودت مشکل داره و واسه سرعت که روزانه 280 بود الان شده 4 و 0 و شبانه 0 هم میگن مشکل از سیستم هست 3 روز یوزر پس رو دادم ولی جوابی ندادن دروغ گو ها
همین الان سرعت 0 میشه و باید دیسکانکت شم تا باز صفحه باز کنه
t2download
23-07-2010, 23:50
اینجا که هر دو دقیقه یه بار 20 نفر میان و میگن: دم صبا گرم دیشب 1.5 گیگ دانلود داشتم و از این صحبتها !
کی به کیه....
جیره خور بدبختن اون هایی که الکی میگن سرعت عالیه
تو هم بدبختی
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
از تنظیمات مودم.
توی مرورگرت بزن:
192.168.1.1
مدمت جیه؟
شما قرار نبود تست بذاری؟
این هم تست مرگ بر دروغگو
t2download
24-07-2010, 00:08
به قول صبانت بالاترین سرعت رو داره
این هم یک تست جالب در ساعت 1 شب از سرعت صبانت و دیال اپ مخابرات فرقی با هم ندارن :31:
سرعت دیال آپ
سرعت صبا نت روزانه
t2download
24-07-2010, 00:08
این هم یک تست جالب در ساعت 1 شب از سرعت صبانت و دیال اپ مخابرات فرقی با هم ندارن :31:
سرعت دیال آپ
سرعت صبا نت روزانه
alpha007
24-07-2010, 07:03
جیره خور بدبختن اون هایی که الکی میگن سرعت عالیه
تو هم بدبختی
من آخر متوجه نشدم تو با شمری یا با یزید؟
من حرف خودمو زدم کاری هم بشما یا سرعتتون ندارم
حرف من وجود تناقض های زیاد تو کار صباست
خود دانی
در ضمن بد بخت بودنو شما تعیین نمیکنی عزیزم
شک داری مردی بیا خونه ما چک کن سرعت رو دروغ گوی جیره خور صبانت
این مربوط به 8 بعد از ظهر هست
فکر کنم سرویس اقتصادی که 3 ماهه 5 گیگ هست رو گرفتی. درسته؟
t2download
24-07-2010, 11:41
فکر کنم سرویس اقتصادی که 3 ماهه 5 گیگ هست رو گرفتی. درسته؟
با تشکر دوست من من قبلآ 280 هم میرسید ولی الان نه 1 ماهه 3 گیگابایت دارم معمولی 128
و هر 5 دقیقه سرعت 0 میشه باید دیسکانکت بشم :41:
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
بعضی ها میگن دروغ میگم به خدا میسپارم اون ها رو خدایی هست:13:
سلام به همگی .
من چند وقت پیش به یه بنده خدایی گفتم من با سرویس 128 دارم با سرعت 230-260 دانلود می کنم نزدیک بود شاخ در بیاره . آخرم کلی مسخرم کرد . میگفت من با 1 مگ نهایت سرعتم 130 میشه !!!!!!!
نمی دونم این صبانت چجوریه که یه جای مشهد عالیه یه جا افتضاح.
یه سوال فنی :
من چند وقت از acount شرکتمون واسه خونه استفاده میکنم و برعکس
چند وقته نمی دونم چرا نمیشه ازش استفاده کنم . ارور passمیده .
کسی میدونه چرا اینجوری شده ؟
between2mirrors
24-07-2010, 15:31
منم همین سوال رو دارم
Tp link td 8811
از router هم استفاده می کنم.
حالا باید این برنامه dumeter رو نصب کنم اگر نخوام هر بار تغیر بدم پسوردم رو
گرچه توی تنظیمات مودم هم نمیدونم کجا باید پس بدم
پستی چیزی نیست که کامل توضیح داده باشه این کانکشن شبانه صبانت رو
ممنون
خوبه خودم تونستم یک جوری مشکلم رو حل کنم. اینجا که کسی جواب نمیده!
فقط دعواست سر اینکه کی دروغ میگه
از تنظیمات مودم.
توی مرورگرت بزن:
192.168.1.1
مدمت جیه؟
ASUS AM602
توي ADSL Router يه گزينه يDSL Auto-connectبود اونو بردارم مشكل حله؟
Contractor
24-07-2010, 17:52
با تشکر دوست من من قبلآ 280 هم میرسید ولی الان نه 1 ماهه 3 گیگابایت دارم معمولی 128
و هر 5 دقیقه سرعت 0 میشه باید دیسکانکت بشم :41:
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
بعضی ها میگن دروغ میگم به خدا میسپارم اون ها رو خدایی هست:13:هه هه
چه متن احساسات برانگیزی نوشتی
احساساتمون جریحه دار شد!
پسر خوب
تو که اینقدر با این آی اس پی مشکل داری برو پولتو پس بگیر برو یکی دیگه.خود مخابرات از همه اقتصادیتر و بهتره
اگرم مجبوری بسوزی بسازی دیگه اینقدر چپ و راست غر نزن و به زمین و آسمون بد و بیراه نثار نکن:13:
والا من خیلی وقته که دیگه اینجا از سرعتم حرف نمیزنم :27: چون میخوام حالگیری نشه از اونایی که سرعتشون پایینه
ولی میبینم باز امثال تو دارن اینجا واسه دیگران دور بر میدارن
ببینم بلدین کاری کنین سرعت ما رو هم محدود کنه:13:
یه سوال فنی :
خدا قوت.خیلی وقته مک ادرس را به یه سیستم محدود کرده تا کسی شارژ یکی دیگه رو ندزده
میتونی بری درخواست بدی این محدودیت را برات بردارن
فقط دعواست سر اینکه کی دروغ میگه
:39:
Morteza561
24-07-2010, 18:43
آقا تو این گیر و دار من هم یه سنگی بندازم شاید پاسخی شنیده شد :31:
من دیشب از یه ChizPN برای دانلود استفاده کردم. در حالت عادی برنامه DUMeter سرعت دانلودم رو که 110 کیلو هست 1.8 مگابایت نشون میده.
دیشب که با چیز دانلود کردم سرعتم رو 2.7 مگابایت نشون میداد ولی سرعت دانلودم با IDM همون 110 بود.
بعد تازه هم تو کانکشن خود ADSL کنتور مینداخت هم چیز. یعنی مثلا 400 مگابایت دانلود می کنم هم تو کانکشن مودم می افته هم یه مقدار کمترش تو کانکشن چیز.
می خواستم بدونم استفاده از این چیزا تو روز باعث کم شدن دو برابر شارژ میشه؟
فقط خواهشا این پست رو نقل قول نکنید تا بعدا بتونم ویرایشش کنم.
ممنونم ....
shayan999
24-07-2010, 19:27
کی به کیه....
اگه منظورت منم که می گم 1.5 گیگ دانلودمیکنم عکس برنامه می ذارم.
فعلا هاردم پر شده بذارید یه کم برنامه ها رو رایت کنم روی DVD باز میرم دانلود میکنم با سند میذارم.
ولی خوب دلیلی نداره بخوام چاخان کنم. نه کارمند صبا هستم نه چیزی از تعریف بهم میرسه.
قبلا هم توی این تاپیک گفته بودم که یه زمانی حتی 500 مگ هم دانلود نمیکنه.
حتی چند شب کلا از 2:30 نت قطع شد تا 7:20 ولی در کل من راضی هستم.
یه سوال فنی :
برو مک آدرست رو حذف کن درست میشه:
اطلاعیه 19:
ASUS AM602
توي ADSL Router يه گزينه يDSL Auto-connectبود اونو بردارم مشكل حله؟
نه فکر نکنم این باشه.
باید توی بخش config بری.
متاسفانه من با این مودم کار نکردم. :41:
mohammadi4net
24-07-2010, 19:35
سلام به همگی .
من چند وقت پیش به یه بنده خدایی گفتم من با سرویس 128 دارم با سرعت 230-260 دانلود می کنم نزدیک بود شاخ در بیاره . آخرم کلی مسخرم کرد . میگفت من با 1 مگ نهایت سرعتم 130 میشه !!!!!!!
نمی دونم این صبانت چجوریه که یه جای مشهد عالیه یه جا افتضاح.
یه سوال فنی :
کافیه مک آدرس مودم و یا کارت شبکه ای که از شرکت باهاش وصل میشین رو برای سیستم خونه وارد کنید.
t2download
24-07-2010, 23:20
نمایندگی شرکت صبانت کجایی کسی پاسخگو نیست نه اهواز نه تهران من به سازمان تنظیم مقررات رادیویی و اینترنتی شکایت کردم امیدوارم جوابی بدن اون ها
این هم یک تست جالب در ساعت 1 شب از سرعت صبانت و دیال اپ مخابرات فرقی با هم ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دیال آپ
سرعت صبا نت روزانه
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
هه هه
چه متن احساسات برانگیزی نوشتی
احساساتمون جریحه دار شد!
پسر خوب
تو که اینقدر با این آی اس پی مشکل داری برو پولتو پس بگیر برو یکی دیگه.خود مخابرات از همه اقتصادیتر و بهتره
اگرم مجبوری بسوزی بسازی دیگه اینقدر چپ و راست غر نزن و به زمین و آسمون بد و بیراه نثار نکن:13:
والا من خیلی وقته که دیگه اینجا از سرعتم حرف نمیزنم :27: چون میخوام حالگیری نشه از اونایی که سرعتشون پایینه
ولی میبینم باز امثال تو دارن اینجا واسه دیگران دور بر میدارن
ببینم بلدین کاری کنین سرعت ما رو هم محدود کنه:13:
خدا قوت.خیلی وقته مک ادرس را به یه سیستم محدود کرده تا کسی شارژ یکی دیگه رو ندزده
میتونی بری درخواست بدی این محدودیت را برات بردارن
:39:
با تشکر و گفتم پولش رو بدین زیر بار نمیرن و امروز بار 4 به اهواز نمایندگی صبانت فارا یوزر پسورد دادم تماس نگرفتن باز و مخابرات میده اهواز اینترنت مگه اهواز رو
و نماینده اهواز گفت هر کسی گفته با 128 شبی 1 گیگ دانلود میکنه دروغ میگه ؟؟؟:27:
میگم حالا قراره این پست بالاییه رو هر صفحه 10 بار ریپیت بزنی دوباره پست کنی...؟!! حجمتو استفاده کن دانلود کن تموم بشه برو از یه شرکت دیگه بگیر خوب...!
آقا تو این گیر و دار من هم یه سنگی بندازم شاید پاسخی شنیده شد :31:
قسمت انتهایی این پستو ببین :
سلام
من به یه مشکل بد فرم بر خوردم اونم اینه که الان به خطره این مسخره بازی جدید صبانت من نمیتونم بجز pc خونه با pc دیگه ای به اینترنت وصل شم الان یه loptop خریدم یه عالم آپدیت و کار داره نمیتونم هیچ کاری کنم مودمم به صورت poee وصل نمیشه که بتونم با وایرلس لااقل وصل شم امروزم 2 تا فکس دادم که این سرویس کوفتی رو حذف کنن هیچ کاری نکردن :19: چه کنم :19:
سلام
من به یه مشکل بد فرم بر خوردم اونم اینه که الان به خطره این مسخره بازی جدید صبانت من نمیتونم بجز pc خونه با pc دیگه ای به اینترنت وصل شم الان یه loptop خریدم یه عالم آپدیت و کار داره نمیتونم هیچ کاری کنم مودمم به صورت poee وصل نمیشه که بتونم با وایرلس لااقل وصل شم امروزم 2 تا فکس دادم که این سرویس کوفتی رو حذف کنن هیچ کاری نکردن :19: چه کنم :19:
شما باید MAC Address دستگاهی که باهاش میتونید به صورت موفقیت آمیز به PPPoE وصل بشید رو روی بقیه تنظیم کنید تا همه یه MAC Address رو به سرور صبانت اعلام کنن... و... ::::
شما باید MAC Address دستگاهی که باهاش میتونید به صورت موفقیت آمیز به PPPoE وصل بشید رو روی بقیه تنظیم کنید تا همه یه MAC Address رو به سرور صبانت اعلام کنن... و... ::::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:46:
بدبختی اینجاس مودم من asus 604 g هست اصلا هم قسمتی که بشه بهش mac address دستی داد نداره:19::41::13:
بدبختی اینجاس مودم من asus 604 g هست اصلا هم قسمتی که بشه بهش mac address دستی داد نداره:19::41::13:
100 درصد داره... همه چنین دستگاهایی چنین چیزی دارن که بتونی MAC Address رو توشون عوض کنی... یکم با دقت بیشتری تو تمام منوها و صفحات تنظیمات مودمت از اول تا آخر بچرخ تا چنین چیزی رو پیدا کنی... دنبال MAC Address یا Physical Address بگرد که شبیه عکسای اون پست باشه... یا مثلاً فیلدی که چیزی شبیه به این توش نوشته شده باشه :
shayan999
25-07-2010, 00:00
البته نیازی نیست که مک آدرس دستی وارد کنید (ضمن اینکه امکان نداره چنین امکانی نداشته باشه)
شما کافیه تنظیمات رو روی PPPoE بذاری بعد زنگ بزنی پشتیبانی فنی، بعد بهشون بگو مک آدرست رو ریست کنن.
بعد از ریست 20-15 دقیقه بعدش کانکت میشه.
t2download
25-07-2010, 00:04
دوستان من تنظیمات کامپیوتر و مودم و IDM رو چطور تنظیم کنم سر ساعت روشن و خاموش بشن و مودم من NETGEAR هست و همه شرکت های اهواز میگن ساپورتش میکنیم
من دوستم صبانت داره شبانه روز داره 237 دانلود میکنه !
البته نیازی نیست که مک آدرس دستی وارد کنید (ضمن اینکه امکان نداره چنین امکانی نداشته باشه)
شما کافیه تنظیمات رو روی PPPoE بذاری بعد زنگ بزنی پشتیبانی فنی، بعد بهشون بگو مک آدرست رو ریست کنن.
بعد از ریست 20-15 دقیقه بعدش کانکت میشه.
اووووه... کی میره اینهمه راهو تا یکی تو پشتیبانی پیدا کنی و برات ریست کنه (؟!)... تنظیم MAC Address تمام دستگاها روی مثلاً MAC Address کارت شبکه PC ـتون خیلی سریع تره...!
همچنین یه نکته دوستان توجه کنید که واسه اتصال به اکانت شبانه MAC Address مهم نیست و چک نمیشه و این قضییه فقط واسه اکانت روزانه ـس... اگه شبا احیاناً مودمتونو قطع میکنید از تو کامپیوتر وصل میشید نیازی به تغییرات MAC Address نیست... :46:
آواتارتو عشق است... سلام بر ا.خ. الدوله...! :27:
دوستته بعد از دیدن این سرعت یا تویی بعد از شنیدن این سرعت...؟؟ :31:
t2download
25-07-2010, 00:32
خندیدیم اگه راست میگی چه سرعتی داره و کدام شهر هست و یک تست بزاره بینیم بی مدرک قابل قبول نیست :27:
shayan999
25-07-2010, 01:34
اووووه... کی میره اینهمه راهو تا یکی تو پشتیبانی پیدا کنی و برات ریست کنه (؟!)... تنظیم MAC Address تمام دستگاها روی مثلاً MAC Address کارت شبکه PC ـتون خیلی سریع تره...!
همچنین یه نکته دوستان توجه کنید که واسه اتصال به اکانت شبانه MAC Address مهم نیست و چک نمیشه و این قضییه فقط واسه اکانت روزانه ـس... اگه شبا احیاناً مودمتونو قطع میکنید از تو کامپیوتر وصل میشید نیازی به تغییرات MAC Address نیست... :46:
من خودم 3 بار این کارو کردم آخرم رفتم مک رو برداشتم :دی
خوشبختانه پشتیبانیم رو عوض کردم.هر موقع زنگ زدم بودن حتی روز تعطیل ولی تاحالا 11 شب به بعد زنگ نزدم :دی
شرکت پشتیبانی فنی قبلیم مسئولش یه خانمی بود که هر موقع زنگ میزدی هر چی می پرسیدی بلد نبود.
اطلاعات شخصی من ازش بیشتر بود :31:
صبانت پشتیبانیش خوبه و 24 ساعت هستن و حتی نصفه شبم ساعت 3 و 5 و غیره هر وقت زنگ بزنی بالاخره یکی پیدا میشه معمولاً که جواب بده و کمک کنه...
البته همانند شرکتای دیگه، وقتی مشکلات کلی که مربوط به همه یوزرا (یا تعداد زیادیشون) هست و یا مشکلاتی که در ایام خاصی توسط مخابرات ایجاد میشه، پیش میان، همه ـشون میرن تو سوراخ موش قایم میشن و هر چی زنگ میزنی یه مگس پر نمیزنه جواب بده... :دی
خندیدیم اگه راست میگی چه سرعتی داره و کدام شهر هست و یک تست بزاره بینیم بی مدرک قابل قبول نیست :27:
عجیب نیست... بعضی از نقاط مشهد و تبریز رو میدونم سرعتشون انقدره...
البته تهران همه تقریباً 120 ـه سرعتشون ولی واسه مراکز بعضی استانا سرعتشون 230 ـیه...
شما واسه مشکلت بهتره بگردی دنبال دلایل اساسی... (اگه روزانه مشکل سرعت داری)...
Downstream/Upstream و Noise Margin یا SNR Margin تو مودمتون چقدره...؟
امشب هم که باز سرعت افتضاحه !:41:
سرعت 4.2 K/sec :13:
شما که فقط ادعاتون میشه مشکل من رو حل کنید
روزانه
لعنت به صبانت که همه رو به جون هم انداخته
این روزانه هست سرعت اه اه اه
و من مرتبه اول 3 ماهه 5 گیگ گرفتم و متوجه شدم شارژم در دانلود من 40 مگ آهنگ دانلود میکردم ولی 80 مگابایت تو سایت زده بود کم شده و تو گشتن در وب ساعتی 400 مگابایت کم میشد و 2 هفته ای با 400 مگ شارژم تمام شد و 1 ماهه 3 گیگ گرفتم و باز همین مشکل بود 10 روزه تمام شد و با آقای درخشان و نمایندگی تهران و اهواز حرف زدم میگفتن دروغ میگم من و میگفتن ویروسه ولی نبود و حتی حاضر نشدن واسه بررسی مشکل من رو به بخش مربوطه بدن میگفتن بدیم هم میگن ویروسه یا کامپیوتر خودت مشکل داره و واسه سرعت که روزانه 280 بود الان شده 4 و 0 و شبانه 0 هم میگن مشکل از سیستم هست 3 روز یوزر پس رو دادم ولی جوابی ندادن دروغ گو ها
همین الان سرعت 0 میشه و باید دیسکانکت شم تا باز صفحه باز کنه
اولا شما یکم عصبی تشریف داری
در مورد حجم که گفتین نمیدونم شما در جریان هستی یا نه که چجوری محاسبه میشه !
نحوه محاسبه جمع دانلود و اپلوده شما به راحتی میتونی بری ریز مصرف بگیری ببینی چیکار کردی
در حالت عادی اپلود باید یک سوم تا یک چهارم دانلود باشه
اما اگه بیشتر شد شما باید مشکل رو روی سیستم خودت جستجو کنی که چرا اپلودت بالاس که میتونه ویروس باشه یا ه.ک شده باشی یا داری از تورنت استفاده میکنی !
اگر هم مشکلی داری میتونی شمارتو پیام خصوصی برنی تا واست چک کنم اما یک چیزی رو میخوام بدونی سرور هیچ وقت در محاسبه یکنفر اشتباه نمیکنه اگر قرار بر اشتباه باشه یا همه رو اشتباه میکنه یا هیچکس رو
در مورد سرعت باید ببینم کدوم شهر و کدوم منطقه مخابراتی هستی تا بشه پیگیری کرد!!
اما زمانی که همه دارن میگن سرعت عالی که نه در حد قابل قبوله پس همه دروغگو نیستن:10:
نه فکر نکنم این باشه.
باید توی بخش config بری.
متاسفانه من با این مودم کار نکردم. :41:
اوني كه پشت مودم نوشتهASUS 602هستش اوني كه تويproperties/configنوشته كه realtekبود توي تنظيمات مودم هم هيچconfigي نبود من خيلي از ADSLسر در نميارم فقط اگه اين شبانش ميومد خيلي خوب بود
تشكر رفيق بابت كمكات:10:
arian007
25-07-2010, 12:27
سلام
من چندین شبه که دانلودم کلا یک گیگ میشه و بیشتر از اون نتونستم دانلود کنم میخواستم بدونم آیا صبانت کاری کرده که نشه بیشتر دانلود کرد یا چیز دیگه ایه؟ (منظورم دانلود رایگانه شبانه اس)
mahdi-001
25-07-2010, 14:56
سلام دوستان الان یک هفته هست که سفارش adsl دادم به دفتر مرکزی صبانت از 3 روز پیش چراغ link مودمم روشن شده و توی تنظیماتش up stream و down stream دارم ولی وقتی به صبانت زنگ زدم گفتن اینا دلیل بر رانژه شدن خط شما نیست!شما چند روز طول کشید تا براتون وصل کنن؟من تهران مرکز نبوت هستیم[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
سلام دوستان الان یک هفته هست که سفارش adsl دادم به دفتر مرکزی صبانت از 3 روز پیش چراغ link مودمم روشن شده و توی تنظیماتش up stream و down stream دارم ولی وقتی به صبانت زنگ زدم گفتن اینا دلیل بر رانژه شدن خط شما نیست!شما چند روز طول کشید تا براتون وصل کنن؟من تهران مرکز نبوت هستیم[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
درجا چرت میگن یوزر وپسورد رو بده و استفاده کن.
skimoo_m
25-07-2010, 15:03
اي بابا اين كه چيزي نيست.
من خودم صبانت روزانه سرعت به 300 هم ميرسه ولي معمولا بين 230 تا 260 هست.
مشكل اصلي اينه كه شبانش افتضاحه.
آخه 8k/s به كجا آدم ميرسه. تازه اگه خيلي زحمت بكشه شايد شبانه به 14k/s برسه.
بچه ها من 1 ماه ديگه بايد تمديد كنم و اگه تا اون موقع صبانت همينطوري پيش بره من ميرم شاتل.
آخه روز و شبش 60k/s هست.
شاد باشيد:40:
hamijoon
25-07-2010, 15:16
بچه ها کسی DNS صبانت رو داره ؟؟ برا لایو میخوام .
میشه لطفا یه DNS بزارید
mahdi-001
25-07-2010, 16:02
الان زنگ زدم برام وصل کرد!!!!!!
اینم تست سرعت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shayan999
25-07-2010, 17:16
الان زنگ زدم برام وصل کرد!!!!!!
اینم تست سرعت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مبارک باشه.
از سرور باکو تست بذار.
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
بچه ها کسی DNS صبانت رو داره ؟؟ برا لایو میخوام .
میشه لطفا یه DNS بزارید
8.8.8.8
8.8.4.4
mahdi-001
25-07-2010, 18:50
اینم تست از سرور باکو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچه ها من 1 ماه ديگه بايد تمديد كنم و اگه تا اون موقع صبانت همينطوري پيش بره من ميرم شاتل.
آخه روز و شبش 60k/s هست.
منطقتون احتمالا یوزر زیاد داره شبا کم میاره. تعداد کانکشن های منیجر رو بزارید رو 8 چند تا فایل با هم بگیرید.
موفق باشید.:40:
david071
25-07-2010, 21:51
سلام این سرعت منه
امروز از صبا نت زنگ زدن گفتن به اینترنت وصل شو داریم تست سرعت میگیریم
میخوان چه بلایی سرمون بیارن....:18:
گاهی اوقات (کمتر از 4 درصد) تا تایید رانژه نیاد نمیتونن پسورد بدن
کافیه مک آدرس مودم و یا کارت شبکه ای که از شرکت باهاش وصل میشین رو برای سیستم خونه وارد کنید.
سلام . ممنون از راهنماییتون .
این کاو میشه دستی انجام داد ؟ یعنی باید برم تو تنظیمات مودم شرکت یا خونه از اونجا نگا کنم ؟ یا از صلانت بپرسم ؟
میترسم برم شرکت صبانت خرمو بچسبن
Morteza561
25-07-2010, 23:17
این کاو میشه دستی انجام داد ؟ یعنی باید برم تو تنظیمات مودم شرکت یا خونه از اونجا نگا کنم ؟ یا از صلانت بپرسم ؟
در صورتی که با مباحث مربوط به شبکه آشنایی داشته باشید حتماً با مفهوم MAC Address آشنا هستید. MAC Address یک آدرس فیزیکی است که یکی از کاربردهای آن تشخیص دادن یک کارت شبکه از دیگر کارت شبکههای است و به کارت شبکه اجازه شناسایی دادهای که به آن فرستاده شده است را میدهد. MAC Address بر خلاف IP یک ادرس خاص است و در درون تراشه کارت شبکه ثبت میشود. راههای مختلفی جهت تغییر MAC Address کارت شبکه وجود دارد، اما هیچ یک از این راهها باعث ایجاد تغییر دائمی و همیشگی نمیشود، بلکه این تغییرات موقت هستند و در صورت راهاندازی مجدد سیستم به حالت گذشته باز میگردند. اما در این ترفند قصد داریم به معرفی یک روش بسیار مفید و عملی بپردازیم که به وسیله آن میتوانید MAC Address کارت شبکه را به طور دائمی تغییر دهید.
پس از دانلود فایل از سایت اصلی، آن را از حالت فشرده خارج کرده و برنامه را نصب کنید.
طریقه کار با این برنامه بسیار ساده است:
پس از اجرای برنامه، در قسمت Network Connections نام کانکشنهای مربوط به هر کارت شبکه موجود در سیستم را مشاهده میکنید.
اکنون کارت شبکه مورد نظر را انتخاب کنید و بر روی دکمه Change MAC موجود در پایین صفحه کلیک کنید.
خواهید دید که قسمت Enter New Mac Address Below نمایان میشود.
برای وارد نمودن یک MAC Address جدید سه راه دارید؛ میتوانید دستی یک آدرس جدید را به دلخواه وارد کنید، بر روی دکمه Random MAC Address کلیک کنید تا یک آدرس به صورت تصادفی وارد شود و یا اینکه بر روی علامت فلش رو به پایین کلیک کنید تا در منوی ظاهر شده یکی از برندهای مختلف کارت شبکه را انتخاب کنید تا آدرس آن وارد شود.
با کلیک بر روی دکمه Change Now آدرس تغییر داده میشود.
برای بازگردانی MAC Address به حالت اولیه نیز کافی است بر روی دکمه Original MAC کلیک کنید.
به همین سادگی میتوانید MAC Address کارت شبکه را به صورت دائمی تغییر دهید. البته ناگفته نماند MAC Address تغییر داده شده بر روی یک کامپیوتر دیگر و یا سیستمعامل دیگر پاسخگو نیست و چنانچه که دستور ipconfig /all را در سیستمعامل دیگر وارد کنید خواهید دید که همان MAC Address اصلی را نشان میدهد. در نتیجه این تغییر MAC Address به این برنامه و سیستمعامل کنونی شما وابسته است.
دانلود فایل از سایت اصلی:
منبع: آشیانه
برای بازگردانی MAC Address به حالت اولیه نیز کافی است بر روی دکمه Original MAC کلیک کنید.
اما در این ترفند قصد داریم به معرفی یک روش بسیار مفید و عملی بپردازیم که به وسیله آن میتوانید MAC Address کارت شبکه را به طور دائمی تغییر دهید.
البته ناگفته نماند MAC Address تغییر داده شده بر روی یک کامپیوتر دیگر و یا سیستمعامل دیگر پاسخگو نیست و چنانچه که دستور ipconfig /all را در سیستمعامل دیگر وارد کنید خواهید دید که همان MAC Address اصلی را نشان میدهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------
:44:
گاهی اوقات (کمتر از 4 درصد) تا تایید رانژه نیاد نمیتونن پسورد بدن
آقا حداقل یک پیشنهاد بهتر می دادین مثلا یوزر و پس شبانه رو می دادین حداقل از شبانه بتونه استفاده کنه اون که دیگه برای همه یکسانه.
Contractor
26-07-2010, 10:33
والا 600 بار گفتیم
600 بار دیگه هم بگیم واسه بعضیا کمه
عزیزم مثل منو و خیلیهای دیگه تماس بگیر با صبانت بگو محدودیت مک ادرس را واست بردارن.لازم بود حضوری برو ولی همون تلفنی حله.فقط یادت باشه پسوردتو بگی عوض کنن
دیگه ترفند زدن و ور رفتن به سیستم چه کاریه
بیکارین شماها؟؟؟
mahdi-001
26-07-2010, 10:52
سلام دوستان لطف میکنین بگین برا شبانه چیکار باید کرد؟من از ساعت 5 تا 6/45 دقیقه هر کاری کردم نتونستم وصل شم !
pass: nguest و user : guest قرار میدادم ولی error 691 میداد
لطفا خیلی آماتور و ساده توضیح بدین
نباید ip یا dns رو عوض کرد؟
mohammadi4net
26-07-2010, 11:50
دوستمون Morteza561 یکم موضوع رو پیچیده کرده راه حل:
اگه داخل شرکت با کانکشن وصل میشی فکر کنم با مک همون سیستم رو ورداری و اگه اتوماتیک همه سیستم ها به اینترنت وصل هستن اگه سرور نداشته باشین احتمالا کانکشن رو مودم ست شده باید مک مودم رو ورداری .
hamijoon
26-07-2010, 12:16
دوستان من قبلا با xbox به لایو وصل میشدم با صبانت و آنلاین بازی میکردم . اما الان نمیتونم .
به نظرتون ممکنه واسه این طرح Mac آدرس ها باشه ؟؟
mehdi.kr
26-07-2010, 12:25
سلام دوستان لطف میکنین بگین برا شبانه چیکار باید کرد؟من از ساعت 5 تا 6/45 دقیقه هر کاری کردم نتونستم وصل شم !
سلام
pass : ngsnet:27:
akharwarbaz
26-07-2010, 12:28
pass رو اشتباه ميدي
pass:ngsnet
Manager_66
26-07-2010, 12:28
سلام .:11: نیاز به تنظیمات خاصی نیست فقط این یوزر و پسورد رو وارد کنید :
USER : guest
pas : ngsnet
موفق باشید .
پ . ن : من وقتی میخواستم جواب بدم چند پست اخیر نبود !!!
Electronic-Arts
26-07-2010, 12:29
صبانت بیجا کرد
واقعاً که حقمونه این وضع
در مورد بحث کردن که کاملا موافقم ولی در مورد این که میگی با سرعت 1 گیگابیت دانلود کرده این حرف کاملا چرته هر موقع که اون کاربر (stream) حتی به مدت 5 دقیقه با سرعت 1 گیگابیت یا 800 مگابیت دانلود کرد اونوقت این حرف درسته وگرنه مواقعی هم هست که سرعت من تا 700 هم میره اونوقت منم بیام بگم آقا سرعت من5.6 مگابیته؟ نه چون اون سرعتی که دانلود منیجر ها و سایت ها به ما نشون میدن واقعی نیست و در واقع باید از اون مقداری که نشون میده کم کرد و نکته آخر هم سایت اسپید تست چرت و پرت زیاد مینویسه
Contractor
26-07-2010, 12:46
در مورد بحث کردن که کاملا موافقم ولی در مورد این که میگی با سرعت 1 گیگابیت دانلود کرده این حرف کاملا چرته هر موقع که اون کاربر (stream) حتی به مدت 5 دقیقه با سرعت 1 گیگابیت یا 800 مگابیت دانلود کرد اونوقت این حرف درسته وگرنه مواقعی هم هست که سرعت من تا 700 هم میره اونوقت منم بیام بگم آقا سرعت من5.6 مگابیته؟ نه چون اون سرعتی که دانلود منیجر ها و سایت ها به ما نشون میدن واقعی نیست و در واقع باید از اون مقداری که نشون میده کم کرد و نکته آخر هم سایت اسپید تست چرت و پرت زیاد مینویسه
آقای آیکیو
پست عهد بوق ما رو نقل قول کردی چی رو ثابت کنی :13:
mahdi-001
26-07-2010, 12:50
وای نمیدونستم pass و اشتباه وارد میکردم!!!:41::41:
ممنون از راهنمایی هاتون
آقا حداقل یک پیشنهاد بهتر می دادین مثلا یوزر و پس شبانه رو می دادین حداقل از شبانه بتونه استفاده کنه اون که دیگه برای همه یکسانه.
اینو که همه استادن :31:
Electronic-Arts
26-07-2010, 14:39
آقای آیکیو
پست عهد بوق ما رو نقل قول کردی چی رو ثابت کنی :13:
نقل قول کردم که احمق بودنت رو ثابت کنم
mahdi-001
26-07-2010, 16:10
لطفا رعایت کنید این چه حرف هایی که میزنید حالا یکی یه چیزی گفت شما به دل نگیر :41:
t2download
26-07-2010, 16:33
اولا شما یکم عصبی تشریف داری
در مورد حجم که گفتین نمیدونم شما در جریان هستی یا نه که چجوری محاسبه میشه !
نحوه محاسبه جمع دانلود و اپلوده شما به راحتی میتونی بری ریز مصرف بگیری ببینی چیکار کردی
در حالت عادی اپلود باید یک سوم تا یک چهارم دانلود باشه
اما اگه بیشتر شد شما باید مشکل رو روی سیستم خودت جستجو کنی که چرا اپلودت بالاس که میتونه ویروس باشه یا ه.ک شده باشی یا داری از تورنت استفاده میکنی !
اگر هم مشکلی داری میتونی شمارتو پیام خصوصی برنی تا واست چک کنم اما یک چیزی رو میخوام بدونی سرور هیچ وقت در محاسبه یکنفر اشتباه نمیکنه اگر قرار بر اشتباه باشه یا همه رو اشتباه میکنه یا هیچکس رو
در مورد سرعت باید ببینم کدوم شهر و کدوم منطقه مخابراتی هستی تا بشه پیگیری کرد!!
اما زمانی که همه دارن میگن سرعت عالی که نه در حد قابل قبوله پس همه دروغگو نیستن:10:
عصبی خودتی و حرف دهنت رو بفهم تو هم از صبانتی هایی فقط فکر جیبتون هستین و ارزش نداره کل کل با صبانتی ها من یک عالمه تماس با تهران و اهواز داشتم حتی آقای درخشان همتون رو کوک کردن چون شارژ رو میبره شرکت میندازین گردن ویروس یا -- یا سیستم خنده داره مرگ بر صبانت
من 2 ماهه مشکلم اینه 15 ایمیل دادم 3 هفته تماس با تهران و اهواز داشتم 5 روز مداوم یوزر پسورد رو به شرکت فارا اهواز دادم ولی رسیدگی نمیکنن سرعت شبانه 0 و 2 و روزانه جدیدآ 0 و 7 هست و فکس دادم 2 بار و شما بگو چکار کنم 8 گیگ شارژ من پریده حتی حاضر نیستسن یوزر پسورد رو میدم چک کنین مشکل باز از منه خنده داره و حتی گفتم بهش دانلود کن ببین کم میشه شارژ 2 برابر اما این کار رو نکرد نماینده اهواز و حتی تهران آقای درخشان هم مشکلم رو به قسمت مربوطه نداد چون لجباز بود حرف خودش بود تنها ویروسه اگه بدم به بخش مربوطه هم ممیگن ویروسه شب تا صبح 30 مگابایت هم دانلود نمیشه
:13:شماره مدیریت صبانت رو بده با این حال به سازمان مقررات رادیویی شکایت کردم بینم چی میشه
t2download
26-07-2010, 16:38
آخه روز و شبش 60k/s هست.
آره شنیدم شاتل سرعتش شبانه 60 هست من هم ماه آینده میرم شاتل:8:
آره شنیدم شاتل سرعتش شبانه 60 هست من هم ماه آینده میرم شاتل:8:
کدوم شهری؟
داری اشتباه میکنی چون خودم همین ماه قبل از شاشتل کوچ کردم یک سر بزن تاپیک شاشتل ببین چه خبره.
اگر استاد بود که نمی پرسید. فکر کنم اینجوری از اعتبار روزانش هم کم نشه تا صبا باشه که به حرف کاربراش گوش بده.
t2download
26-07-2010, 17:32
کدوم شهری؟
داری اشتباه میکنی چون خودم همین ماه قبل از شاشتل کوچ کردم یک سر بزن تاپیک شاشتل ببین چه خبره.
من اهواز هستم مخابرات منطقه آزادی
:2:مرگ بر صبانت:2:
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
اعتراض به صبانت
برای شکایت به سازمان تنظیم مقررات رادیویی
ما پیروزیم چون حق با ماست
امضا کنندگان این طومار اعتراضی 850 نفر
payam.n5
26-07-2010, 20:23
دوستان سلام
من سه گیگ حجم داشتم باور کنید حتی 300 مگ دانلود هم نداشتم همش وب گردی میکردم فکر نمیکنم فوق فوقش یک گیگ هم وبگردی داشته باشم ولی حجمم تموم شد مجبور شدم باز حجم بخرم مشکل چیه؟
mohammadi4net
26-07-2010, 20:37
دوستان سلام
من سه گیگ حجم داشتم باور کنید حتی 300 مگ دانلود هم نداشتم همش وب گردی میکردم فکر نمیکنم فوق فوقش یک گیگ هم وبگردی داشته باشم ولی حجمم تموم شد مجبور شدم باز حجم بخرم مشکل چیه؟
هیچی نیست خودتو ناراحت نکن صبا نت مشکل درآمدی پیدا کرده باید هزینه هاشو با شارژ دزدی تامین کنه. حدود 500 مگ از شارژم مونده که 2 3 روز بیشتر جواب نمی ده ، ان شاالله بعد از اون می خوام از پارس آن لاین سرویس بگیرم.
لعنت به هرچی دزده و کسانی که این دزدی ها رو میبینند و توجهی نمی کنن.
t2download
26-07-2010, 20:49
دوستان سلام
با تشکر از شما که بیان کردی مشکلت رو و مانند عده ای ترسو تاکت نماندی
من مرتبه اول 3 ماهه 5 گیگ گرفتم 20 روزه تمام شد با 400 مگابایت دانلود و در دانلود 2 برابر شارز کم میشه و وب گردی ساعتی 400 مگابایت کم میشه الان با دیال آپ هستم
و مجددآ شارژ کردم 1 ماهه 3 گیگ و 10 روزه تمام شد و الان باز شارژ کردم 1 ماهه 3 گیگ و شارژ بیخود تمام میشه و 15 ایمیل به صبانت دادم و 2 بار فکس دادم و 7 بار با تهران و 10 بار با اهواز تماس گرفتم و 5 روز هم یوزر و پسورد دادم تا بررسی کنند و همش میگن ویروسه تمام هاردم رو فرمت کردم و پارتیشن بندی رو عوض کردم و انتی ویروس و آنتی اسپای ور نصب کردم مشکلی نیست و ویروس پس مشخصه صبانت دزده و جدیدآ سرعتم 3 هفته ای هست از 280 شده روزانه 5 و شبانه 0 و 2 و هر چه اعتراض میکنم کسی پاسخگو نیست من ماه آیتده میرم شاتل سرعتش شبانه 60 هست و ساعت 1 تا 7 صبح:18:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
یکی از بند های قرارداد پاسخگویی و بررسی مشکلات و پاسخ دادن به ایمیل ها هست ولی دروغه
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
هیچی نیست خودتو ناراحت نکن صبا نت مشکل درآمدی پیدا کرده باید هزینه هاشو با شارژ دزدی تامین کنه. حدود 500 مگ از شارژم مونده که 2 3 روز بیشتر جواب نمی ده ، ان شاالله بعد از اون می خوام از پارس آن لاین سرویس بگیرم.
دوست من تازه بهم میگن دروغ میگی:41:
راستی بریم شاتل یا پارس آنلاین کدا قطعی کمتر داره:10::11:
[
چی بگم آخه شاشتل بگیر نگیر داره می ترسم بگم بری پارس فردا بد دربیاد من مدیون بشم.
نویز خط و چیزهای دیگه رو چک کردی مشکل نداره؟
دان استریم تو مودم رو چنده؟
دوستان سلام
مشکل از خودتونه می تونید این موضوع رو از کانکشن خود ویندوز بررسی کنید.
آخه پارس آنلاین هم یک مدت میگفتند دزد حجم ولی من دقیق بررسی کردم هیچ مشکلی نداره قبلا هم از این حرفها شده بود به شاشتل مشکوک شدم اول فکر میکردم داره میدزده ولی بعدا که درست چک کردم دیدم مشکی نداره.
t2download
26-07-2010, 20:55
بخدا سرعت دانلودم الان 5 هست به کی بگم لعنت بر صبانت ساعت 9 شب:41:
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
چی بگم آخه شاشتل بگیر نگیر داره می ترسم بگم بری پارس فردا بد دربیاد من مدیون بشم.
آخه پارس آنلاین هم یک مدت میگفتند دزد حجم ولی من دقیق بررسی کردم هیچ مشکلی نداره قبلا هم از این حرفها شده بود به شاشتل مشکوک شدم اول فکر میکردم داره میدزده ولی بعدا که درست چک کردم دیدم مشکی نداره.
چی هست و چیکار کنیم من مودم NETGEAR دارم معمولی نه وایرلس:10:
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
با سرعتش چی کنم روزانه شده 5
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
با سرعتش چی کنم روزانه شده 5
Morteza561
26-07-2010, 21:15
اول از همه بگم مخاطب من همه کسایی هستند که این پست رو میخونند نه یه شخص خاص.
من نه کارمند مخابراتم نه جیره خور صبانت ولی خوب برای اطلاع رسانی و خارج کردن ذهن بعضی ها از این که صبانت مفت نمی ارزه میگم:
تو هر منطقه هر ISP با منطقه دیگه و ISP دیگه متفاوته. خواهشا این رو درک کنید. تو قزوین مرکز مخابرات رسالت خداییش الان بهترین سرویس دهنده صبانت هست. واقعا این رو به عینه دارم میبینم. اینجا شاتل و پارس آنلاین و صبانت سرویس میدن که من و دو تا از دوستام هر 3 تای اینها رو داریم.
این یکی رو هم برای اطلاع رسانی میگم وگرنه سرعت زیر مگابایت آبروریزیه نه مایه فخرفروشی:41::
سرویس 128 روزانه: سرعت دانلود بین 70 - 60 (البته اگه چند تا دانلود همزمان بذاری بیشتر میشه)
سرویس 128 شبانه: سرعت دانلود فیکش 110 کیلوبایت بر ثانیه (البته سروری که ازش دانلود می کنید هم مهمه)
اینها رو گفتم تا همه فکر نکنند صبانت آشغاله. البته منکر این هم نمیشم تو بعضی از مناطق واقعا زجر آوره و کاریش نمیشه کرد.
از این که وقتتون رو گرفتم عذر می خوام ...
mohammadi4net
26-07-2010, 21:27
دوست عزیز شما که از صبا نت که نگرفتی خواهشن بی دلیل حرف نزن ، من با نرم افزار بی نرم افزار همه جوره بهم ثابت شده که دارن دزدی می کنن شما اینجوری می گی به من خیلی برمی خوره، به اون خدایی که می پرستی دارن شارژ دزدی می کنن ، تو گزارش کانکشن های من به فاصله یک دقیقه دوتا 200 مگ ثبت شده اینو چی می گی؟
اگه به آدرس زیر برید به تاریخ 21/03/89 دقت کنید این قضیه رو می تونید ببنید ، این موضوع شارژ دزدی برای من حدود 20 خرداد شروع شده که مصرف من از این تاریخ سه چهار برابر شده.
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
اول از همه بگم مخاطب من همه کسایی هستند که این پست رو میخونند نه یه شخص خاص.
من نه کارمند مخابراتم نه جیره خور صبانت ولی خوب برای اطلاع رسانی و خارج کردن ذهن بعضی ها از این که صبانت مفت نمی ارزه میگم:
تو هر منطقه هر ISP با منطقه دیگه و ISP دیگه متفاوته. خواهشا این رو درک کنید. تو قزوین مرکز مخابرات رسالت خداییش الان بهترین سرویس دهنده صبانت هست. واقعا این رو به عینه دارم میبینم. اینجا شاتل و پارس آنلاین و صبانت سرویس میدن که من و دو تا از دوستام هر 3 تای اینها رو داریم.
این یکی رو هم برای اطلاع رسانی میگم وگرنه سرعت زیر مگابایت آبروریزیه نه مایه فخرفروشی:41::
سرویس 128 روزانه: سرعت دانلود بین 70 - 60 (البته اگه چند تا دانلود همزمان بذاری بیشتر میشه)
سرویس 128 شبانه: سرعت دانلود فیکش 110 کیلوبایت بر ثانیه (البته سروری که ازش دانلود می کنید هم مهمه)
اینها رو گفتم تا همه فکر نکنند صبانت آشغاله. البته منکر این هم نمیشم تو بعضی از مناطق واقعا زجر آوره و کاریش نمیشه کرد.
از این که وقتتون رو گرفتم عذر می خوام ...
مشکل من شارژ دزدیه ، البته خیلی پرینت استفادشونو نگاه نمی کنن وگرنه می فهمن چه خبره.
خواهش کسی دم از آپدیت رو خاموش کن و سیستمت ویروسی شده و ... که همون برخوردی با صبانتی ها کردم با اونم می کنم(ببخشید اینجوری حرف می زنم ولی صبا نتی ها واقعا رو اعصاب آدم راه می رن )
چی هست و چیکار کنیم من مودم NETGEAR دارم معمولی نه وایرلس:10:
192.168.1.1 رو بزن تو مرورگرت بعد یوزر و پس رو admin بزن برو تو منوهاش بگرد ببین یک همچین چیزی میبینی.
اگر نشد مدل دقیق مودم رو بگو تا نحوه وارد شدن به منو رو برات پیدا کنم.
shayan999
26-07-2010, 22:10
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
اعتراض به صبانت
برای شکایت به سازمان تنظیم مقررات رادیویی
ما پیروزیم چون حق با ماست
امضا کنندگان این طومار اعتراضی 850 نفر
این تاپیک ماله 3-2 سال پیشه :46:
t2download
26-07-2010, 22:23
دوست عزیز شما که از صبا نت که نگرفتی خواهشن بی دلیل حرف نزن ، من با نرم افزار بی نرم افزار همه جوره بهم ثابت شده که دارن دزدی می کنن شما اینجوری می گی به من خیلی برمی خوره، به اون خدایی که می پرستی دارن شارژ دزدی می کنن ، تو گزارش کانکشن های من به فاصله یک دقیقه دوتا 200 مگ ثبت شده اینو چی می گی؟
اگه به آدرس زیر برید به تاریخ 21/03/89 دقت کنید این قضیه رو می تونید ببنید ، این موضوع شارژ دزدی برای من حدود 20 خرداد شروع شده که مصرف من از این تاریخ سه چهار برابر شده.
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
مشکل من شارژ دزدیه ، البته خیلی پرینت استفادشونو نگاه نمی کنن وگرنه می فهمن چه خبره.
خواهش کسی دم از آپدیت رو خاموش کن و سیستمت ویروسی شده و ... که همون برخوردی با صبانتی ها کردم با اونم می کنم(ببخشید اینجوری حرف می زنم ولی صبا نتی ها واقعا رو اعصاب آدم راه می رن )
دوست من بایت ارسالی چرا بیشتر دریافتی هست عجیبه مثل من هست ریز مصرف شما:18:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
این تاپیک ماله 3-2 سال پیشه :46:
تو اول پینک رو دیدی که بعد این سایت آبدیت نشده تاریخش و نظرات و امضای تومار 50 درصدش جدید هست و تا ماه قبل 710 معترض بود الان 850 نفر هست و نظراتشون رو بخون ببین با ارسال امضا به صفحه اعتراضات میری جدید هستن:11:
:2:مرگ بر صبانت:8::2:
shayan999
26-07-2010, 22:25
دوست من بایت ارسالی چرا بیشتر دریافتی هست عجیبه مثل من هست ریز مصرف شما:18:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
تو اول پینک رو دیدی که بعد این سایت آبدیت نشده تاریخش و نظرات و امضای تومار 50 درصدش جدید هست و تا ماه قبل 710 معترض بود الان 850 نفر هست و نظراتشون رو بخون ببین با ارسال امضا به صفحه اعتراضات میری جدید هستن:11:
:2:مرگ بر صبانت:8::2:
بایت ارسالی زیاد مربوط میشه به ویروسی که اطلاعات شما را داره واسه ی یکی میفرسه.
حالا بگردید دنبال دزد اصلی :27:
t2download
26-07-2010, 22:25
دوستان با چه برنامه ای میشه برنامه ریزی کرد کامپیوتر سر زمان خاص روشن و خاموش بشه و مودم و دانلود ها به ترتیب انجام بشن
shayan999
26-07-2010, 22:28
دوستان با چه برنامه ای میشه برنامه ریزی کرد کامپیوتر سر زمان خاص روشن و خاموش بشه و مودم و دانلود ها به ترتیب انجام بشن
auto shut down
IDM
ویندوز باید یک یوز داشته باشه و پسورد هم نداشته بشه.
t2download
26-07-2010, 22:29
بایت ارسالی زیاد مربوط میشه به ویروسی که اطلاعات شما را داره واسه ی یکی میفرسه.
حالا بگردید دنبال دزد اصلی :27:
دوست من متوجه شدم تو هم حامی صبانتی حرف اون ها رو نزن بلد نیستی کمک کنی
دوست من تمام هارد رو فرمت کردم و پارتیشن عوض کردم و آنتی ویروس آویرا نصب هست با آبدیت جدید و آنتی اسپای ور نصب هست مشکل ویروس ندارم این ماه و سرعت رو چی میگی روزانه 5 و الان هم 6 هست .:11:
t2download
26-07-2010, 22:35
192.168.1.1 رو بزن تو مرورگرت بعد یوزر و پس رو admin بزن برو تو منوهاش بگرد ببین یک همچین چیزی میبینی.
اگر نشد مدل دقیق مودم رو بگو تا نحوه وارد شدن به منو رو برات پیدا کنم.
دوست من این کار رو کردم اصلآ صفحه ای باز نشد مودم من NETGEAR هست.مدل DM111PSP
و دوستان یکی از دلایل اینکه ارسال ما بیشتر دریافت هست این تاپیک ها هستن و ارسال نظر چک کنید روزهایی که اینجا نظر دادیم ارسال بیشتر دریافته :19::41:
می دونم آدم وقتی با پشتیبانی مشکلش حل نمیشه یکی هم بیاد تعریف الکی بکنه می خواد خفش کنه خودم با یک احمق زبون نفهم سر شاشتل بحثم شد که انقدر اوج گرفت کل کل ها که مدیر بخش چند روز در تاپیک رو بست .
جوابت رو اینجا دادم:
اگر باز هم قانع نشدی . 2 راه داری راه بی دردسر اینه که بری یک شرکت دیگه راه دوم اینکه بری تنظیم مقررات شکایت کنی اگر 2 نفر دیگه رو هم بتونی گیر بیاری با هم برید خیلی بهتره منتها باز هم 100% مطمئن شو که خدایی نکرده بهت برچسب تهمت و افترا نزن که پات باز بشه به دادگاه. در مورد اینکه چطور ثابت کنی هم فکر کنم خودشون بازرس بدن شاید مودم گذاشتن تو کافو فایل دانلود کردن با سایت چک کردن اگر ااکی کم کرده باشه حال صبانت رو میگیرن ولی اگر درست کم بشه صبانت میتونه ازتون شکایت بکنه.
نقل قول کردم که احمق بودنت رو ثابت کنم
:41:
عصبی خودتی و حرف دهنت رو بفهم تو هم از صبانتی هایی فقط فکر جیبتون هستین و ارزش نداره کل کل با صبانتی ها من یک عالمه تماس با تهران و اهواز داشتم حتی آقای درخشان همتون رو کوک کردن چون شارژ رو میبره شرکت میندازین گردن ویروس یا -- یا سیستم خنده داره مرگ بر صبانت
من 2 ماهه مشکلم اینه 15 ایمیل دادم 3 هفته تماس با تهران و اهواز داشتم 5 روز مداوم یوزر پسورد رو به شرکت فارا اهواز دادم ولی رسیدگی نمیکنن سرعت شبانه 0 و 2 و روزانه جدیدآ 0 و 7 هست و فکس دادم 2 بار و شما بگو چکار کنم 8 گیگ شارژ من پریده حتی حاضر نیستسن یوزر پسورد رو میدم چک کنین مشکل باز از منه خنده داره و حتی گفتم بهش دانلود کن ببین کم میشه شارژ 2 برابر اما این کار رو نکرد نماینده اهواز و حتی تهران آقای درخشان هم مشکلم رو به قسمت مربوطه نداد چون لجباز بود حرف خودش بود تنها ویروسه اگه بدم به بخش مربوطه هم ممیگن ویروسه شب تا صبح 30 مگابایت هم دانلود نمیشه
:13:شماره مدیریت صبانت رو بده با این حال به سازمان مقررات رادیویی شکایت کردم بینم چی میشه
وقتی میگم عصبی هستین میگین نه :11:
من با دلیل بهتون گفتم که از سرور نمیتونه باشه
بعد ادم عاقل نمیاد دزدی بکنه از یوزر خودش چون بر فرض اصلا دزدی بکنه اون یک گیگ واسه اون شرکت بدرد نمیخوره شما اصلا بگو 1000 گیگ در روز دزدی کنه!!!! اما شما از یک سری مسائل خبر نداری که روزی چند برابر این رو کاریرا استفاده نمیکنن و به صورت اتومات برمیگرده این مثل این میمونه که شما درامد روزانت 10 میلیون باشه بعد بگی نه من 10 میلیون 100 هزار تومن میخوام پس دزدی کنم
اما با توجه به تجربه تو پست قبلی گفتم میتونه مشکلتون از چی باشه اما یکبار دیگه هم میگم
1-نرم افزار تورنت (واسه اینکه حجمت زود تموم میشه )
شما به راحتی میتونین با نصب یک نرم افزار مقدار آپلود و دانلودتون رو کنترل کنین
2-سیم کشی داخلی ( به قیافش نمیخوره اما روی سرعت به شدت تاثیر داره)
3- مودم ( خیلی روی سرعت تاثیر داره)
4-نحوه ارتباط بین مودم و کامپیوتر ( با چه کابلی با چه پرتی )
5- مرکز مخابرات ( اینو خیلی راحت میشه چک کرد با یکی که اکانت صبانت داره و توی یک مرکز دیگس هماهنگ کنین تا یوزر شما کانکت بشه و تست بگیره)
6- پورت مخابراتی که به شما تعلق گرفته ( اینم خیلی مهمه شاید یکی از پرت هایی که شما با اون share شدین نویز زیادی روی خط ایجاد میکنه و باعث بروز این مشکل واسه شما شده)
اما شکایتی هم که کردین فکر عالیی بوده :10:
t2download
26-07-2010, 22:48
در ضمن شارژ دزدی مشکل من تنها نیست مشکل صدها نفر هست .:41:
t2download
26-07-2010, 22:57
:41:
وقتی میگم عصبی هستین میگین نه :11:
من با دلیل بهتون گفتم که از سرور نمیتونه باشه
بعد ادم عاقل نمیاد دزدی بکنه از یوزر خودش چون بر فرض اصلا دزدی بکنه اون یک گیگ واسه اون شرکت بدرد نمیخوره شما اصلا بگو 1000 گیگ در روز دزدی کنه!!!! اما شما از یک سری مسائل خبر نداری که روزی چند برابر این رو کاریرا استفاده نمیکنن و به صورت اتومات برمیگرده این مثل این میمونه که شما درامد روزانت 10 میلیون باشه بعد بگی نه من 10 میلیون 100 هزار تومن میخوام پس دزدی کنم
اما با توجه به تجربه تو پست قبلی گفتم میتونه مشکلتون از چی باشه اما یکبار دیگه هم میگم
1-نرم افزار تورنت (واسه اینکه حجمت زود تموم میشه )
شما به راحتی میتونین با نصب یک نرم افزار مقدار آپلود و دانلودتون رو کنترل کنین
2-سیم کشی داخلی ( به قیافش نمیخوره اما روی سرعت به شدت تاثیر داره)
3- مودم ( خیلی روی سرعت تاثیر داره)
4-نحوه ارتباط بین مودم و کامپیوتر ( با چه کابلی با چه پرتی )
5- مرکز مخابرات ( اینو خیلی راحت میشه چک کرد با یکی که اکانت صبانت داره و توی یک مرکز دیگس هماهنگ کنین تا یوزر شما کانکت بشه و تست بگیره)
6- پورت مخابراتی که به شما تعلق گرفته ( اینم خیلی مهمه شاید یکی از پرت هایی که شما با اون share شدین نویز زیادی روی خط ایجاد میکنه و باعث بروز این مشکل واسه شما شده)
اما شکایتی هم که کردین فکر عالیی بوده :10:
با عرض معذرت از برخورد تند من :10:
و من سرعتم 280 بود الان 3 هفته هست شده 5 روزانه
و شبانه 2 هست و داغونم کرده و همش سرعت 0 میشه باید دیس کانکت شم
و مشکل سرعت بدون تغییر در سیستم پیش اومده 1 ماه پیش 280 بود روزانه و چرا صبانت اهواز و تهران پیگیری نمیکنه به نظر شما ریگی تو کفش اون ها نیست نه ایمیل نه تلفن نه فکس به من میگن دروغگو و ویروس داره سیستم مگه میشه چون هارد رو پاک کردم و پارتیشن عوض کردم و 2 آنتی ویروس و -- نصب هست رو سیستم و آنتی اسپای ور:11:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
در ضمن عصبی باشم بهتر هست تا از دزدی مثل صبانت طرف داری کنم :31:
دوست من این کار رو کردم اصلآ صفحه ای باز نشد مودم من NETGEAR هست.مدل DM111PSP
و دوستان یکی از دلایل اینکه ارسال ما بیشتر دریافت هست این تاپیک ها هستن و ارسال نظر چک کنید روزهایی که اینجا نظر دادیم ارسال بیشتر دریافته :19::41:
شما 192.168.0.1 رو بزنید بعد یوزرنیم رو admin و پسورد رو password
t2download
26-07-2010, 23:02
برنامه DU METER نصب هست و چرا تو دانلود 40 مگ سایت 80 مگ میزنه و وب گردی ساعتی 300 400 مگ کم میشه و چیزی تو سیستم آپدیت نمیشه
و چرا شرکت بند 3.2.4.2. و 3.2.4 و 3.2.4.4. توی قرارداد که مربوط به اعتراض و پاسخ به شکایات ار طریق ایمیل هست رو اجرا نمیکنه .:41:
با عرض معذرت از برخورد تند من :10:
و من سرعتم 280 بود الان 3 هفته هست شده 5 روزانه
و شبانه 2 هست و داغونم کرده و همش سرعت 0 میشه باید دیس کانکت شم
و مشکل سرعت بدون تغییر در سیستم پیش اومده 1 ماه پیش 280 بود روزانه و چرا صبانت اهواز و تهران پیگیری نمیکنه به نظر شما ریگی تو کفش اون ها نیست نه ایمیل نه تلفن نه فکس به من میگن دروغگو و ویروس داره سیستم مگه میشه چون هارد رو پاک کردم و پارتیشن عوض کردم و 2 آنتی ویروس و -- نصب هست رو سیستم و آنتی اسپای ور:11:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
در ضمن عصبی باشم بهتر هست تا از دزدی مثل صبانت طرف داری کنم :31:
شما اگه از اون چند موردی که گفتم مطمئن هستی میتونین خطتون رو برگشت بزنین هم پورتتون زودتر خالی میشه میتونین برین شاتل هم پولتون حروم نمیشه! اما اینم بگم جایی که صبا نمیتونه سرویس بده شاتل خوب سرویس میده یعنی یک جورایی مکمل هم هستن
فقط یادتون باشه شاتل بعد از اتمام حجم گیگتون حتما حتما باید یک گیگ یک گیگ شارژ کنین
درضمن من طرفداری نمیکنم چون با کم یا زیاد شدن یوزر به حقوق من اضافه یا کم نمیشه :11:
t2download
26-07-2010, 23:04
شما 192.168.0.1 رو بزنید بعد یوزرنیم رو admin و پسورد رو password
میزنم ولی چیزی باز نمیشه صفحه بالاش علامت اخطار زرد میاد همین :18:
برنامه DU METER نصب هست و چرا تو دانلود 40 مگ سایت 80 مگ میزنه و وب گردی ساعتی 300 400 مگ کم میشه و چیزی تو سیستم آپدیت نمیشه
و چرا شرکت بند 3.2.4.2. و 3.2.4 و 3.2.4.4. توی قرارداد که مربوط به اعتراض و پاسخ به شکایات ار طریق ایمیل هست رو اجرا نمیکنه .:41:
چون هم اپلود حساب میشه هم دانلود
ناراحت نشید ولی دلیل موجه برای دزدی اینها نیست که شما فکر می کنید
می دزده چون که شما مجبور بشید دوباره بخرید ولی من بعید مید ونم دزدی کنه چون به ریسکش نمیارزه اگر ثابت بشه ممکنه پروانش رو معلق کنند یا یک جریمه سنگین ببندن براش به هر حال من که صبانت ندارم نمی تونم درست قضاوت کنم پس بهتره نظر ندم.
ناراحت نشید ولی دلیل موجه برای دزدی اینها نیست که شما فکر می کنید
می دزده چون که شما مجبور بشید دوباره بخرید ولی من بعید مید ونم دزدی کنه چون به ریسکش نمیارزه اگر ثابت بشه ممکنه پروانش رو معلق کنند یا یک جریمه سنگین ببندن براش به هر حال من که صبانت ندارم نمی تونم درست قضاوت کنم پس بهتره نظر ندم.
کاش اینم میخوندین
اما شما از یک سری مسائل خبر نداری که روزی چند برابر این رو کاریرا استفاده نمیکنن و به صورت اتومات برمیگرده
میزنم ولی چیزی باز نمیشه صفحه بالاش علامت اخطار زرد میاد همین :18:
از تو کنترل پنل برو تو Network Connections بعد رو کارت شبکت کلیک کن برو قسمت ساپورت ببین آدرس تایپ رو چی زده؟ دیفالت گتوی رو چی زده؟
بچه ها من یه چیزی فهمیدم
این یارو t2download که اصلاً نام کاربریش تبلیغاتیه و باید بدیم بنش کنند مطمئن باشین یه جیره خوره isp های دیگه هستش
از چند جا میشه فهمید
یکی از تبلیغاتی که تو همه ی پستهاش داره میکنه
یکی هم از فحشهایی که تو همه ی پستهاش داره به صبانت میده
قبلاً بهش گفتم برو اشتراکت رو ملغی کن برو یه جای دیگه دبه درآورده و بازم میاد اینجا به فحاشی به ما کاربرای صبانت و به خود isp
حاضرم قسم بخورم این بچه یه ریگی به کفششه
بچه ها برای اینکه این تاپیک هم مثل اون تاپیک قبلی صبانت که بوسیله ی جیره خورهایی مثل t2download به خاکی رفت و مدیران پاکش کردند برای اینکه این تاپیک هم به اون روز نیوفته برای همه ی پستهای این مردک t2download گزارش بفرستین تا بندازنش بیرون و خود این تاپیک را پاک نکنند
آقای t2download دستت رو شد
من با شما مخالفم
درسته تو فنی صبا هستم اما با یوزرهایی که فکر میکنن ازشون دزدی میشه برخورد دارم
شما هم اگه جای ایشون بودین شاید نظرتون همین بود:11:
کاش اینم میخوندین
اون رو هم خواندم خودت بهتر می دونی که این ترافیکها برای اونها ارزش نداره حالا طرف بخواد هیچ دانلود نکنه یا بکنه چون همه کاربرا با هم این کار رو تو روز نمی کنند پس هیچ افتی تو پهنای باندشون رخ نمیده. پول درآوردنشون بیشتر توی فروش ترافیک و سرویس اولیه هست.مثلا 128 3 گیگ رو شما ماهی چند میگیری؟ حلا ببین 3 گیگ ترافیک از خود سرویس گرونتر درمیاد.
mohammadi4net
26-07-2010, 23:27
من با شما مخالفم
درسته تو فنی صبا هستم اما با یوزرهایی که فکر میکنن ازشون دزدی میشه برخورد دارم
شما هم اگه جای ایشون بودین شاید نظرتون همین بود:11:
واقعا شما تو بخش فنی صبا نت کار می کنید؟
به گزارش کانکشن های من نگاه کنید:
چرا در تاریخ های زیر مصرف من به فاصله یک دقیقه دوبار ثبت میشه؟
و مهمتر از این چرا از تاریخ 89/03/20 به بعد رویه مصرفی من به شدت تغییر کرده و مصرف من تا روزی 300 مگ زیاد شده در صورتی که من در استفاده از اینترنتم هیچ تغییر رویه ای ندادم؟
منتظر جوابتون هستم؟
واقعا شما تو بخش فنی صبا نت کار می کنید؟
به گزارش کانکشن های من نگاه کنید:
چرا در تاریخ های زیر مصرف من به فاصله یک دقیقه دوبار ثبت میشه؟
و مهمتر از این چرا از تاریخ 89/03/20 به بعد رویه مصرفی من به شدت تغییر کرده و مصرف من تا روزی 300 مگ زیاد شده در صورتی که من در استفاده از اینترنتم هیچ تغییر رویه ای ندادم؟
منتظر جوابتون هستم؟
1-شما تا حالا اینو اول به فنی شهر خودتون گفتین؟
2- به فنی تهران چی؟
3-من که چیزی متوجه شدم البته واسه برسی بیشتر باید شماره از روی سرور چک بشه! یعنی هم شماره باید باشه هم ریز مصرفی که سرور میده اما الان جمع مصرفی شما الان از اون چیزی که داره نشون میده (کیلوبایت مصرفی بیشتره) کبلوبایت مصرفی در این بازه 8493885اما جمع ریز مصرفیتون 8699330
(البته این اختلاف با وجود نبود کانکت های 4-5 و 5-5 شما هست )یعنی سرور کیلوبایت مصرفیش درسته اما توی ریز مصرف داره اشتباه نشون میده یک جمع بزنین خودتون کاملا متوجه میشین:11:
نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه!
اما در مورد رویه که میگید مصرفتون رفته بالا
با توجه به همه گیر شدن نرم افزارهای تورنت و اگاهی نداشتن استفاده کننده ها که در محاسبه حجم مصرفی اپلود هم حساب میشه حجم مصرفی میره بالا یوزر درسته چیزی دانلود نکرده اما اپلودش میره بالا چون کس دیگه داره از هاردش دانلود میکنه
شما هم اگه اپلودتون رو نیگاه کنین متوجه میشید :11:
mohammadi4net
27-07-2010, 00:07
1-شما تا حالا اینو اول به فنی شهر خودتون گفتین؟
2- به فنی تهران چی؟
3-من که چیزی متوجه شدم البته واسه برسی بیشتر باید شماره از روی سرور چک بشه! یعنی هم شماره باید باشه هم ریز مصرفی که سرور میده اما الان جمع مصرفی شما الان از اون چیزی که داره نشون میده (کیلوبایت مصرفی بیشتره) کبلوبایت مصرفی در این بازه 8493885اما جمع ریز مصرفیتون 8699330
(البته این اختلاف ممکنه به خاطر نبودن 2 روز کانکتون باشه )یعنی سرور کیلوبایت مصرفیش درسته اما توی ریز مصرف داره اشتباه نشون میده یک جمع بزنین خودتون متوجه میشین:11:
از اینکه وقت گذاشتین متشکرم ، انتظار جواب قانع کننده ای ازتون داشتم ولی متاسفانه .....
من وقت اینو ندارم که به خاطر اشتراک 3 ماهه 40 هزارتومانی از صبا نت شکایت کنم، بعد از کلی الافی به حقم برسم که نهایتا 20 هزارتومان از 40 هزارتومان اشتراکم میشه، البته می تونم یه وکیل بگیرم بابت الافی ادای خسارت کنم، نظرتون چیه؟
راستی اگه نتونم ثابت کنم که صبا نت داره شارژ دزدی می کنه چی؟ شاید صبا نت بابت تهمتی که بهش زدم ازم شکایت کنه، در هر صورت بعد از سروکله زدن با صبانت باید خودمو به روانشاس معرفی کنم.
به نظرتون به جای شکایت کردن بهتر نیست از یه شرکتی که کمتر دزدی می کنه Adsl بگیرم؟
راستی یه کار دیگه هم می تونم انجام بدم اونم آگاه کردن دیگران از دزدی صبا نت هست.من فقط آگاهی میدم و دینمو ادا می کنم خودشون می تونن تصمیم بگیرن کی راست می گه کی دروغ.
shayan999
27-07-2010, 01:40
دوست من متوجه شدم تو هم حامی صبانتی حرف اون ها رو نزن بلد نیستی کمک کنی
دوست من تمام هارد رو فرمت کردم و پارتیشن عوض کردم و آنتی ویروس آویرا نصب هست با آبدیت جدید و آنتی اسپای ور نصب هست مشکل ویروس ندارم این ماه و سرعت رو چی میگی روزانه 5 و الان هم 6 هست .:11:
آخه من خودم چند ساله صبانت دارم. نه ازحمایتش چیزی به من میرسه نه سهمی میبرم نه کارمندشون.
من خودم یه بار فکر میکرم که شارژم الکی تموم میشه بعد نشستم دقیق برسی کردم دیدم مثلا توی بازه ی زمانی خیلییییییی از Skype استفاده کرده بودم اون در حالت Call یه زمان دیگه هم از تورنت استفاده میکردم.
تورنت آپلود رو وحشتناک بالا میبره.پس دنبال این موارد هم بگرد.
تو که می گی 192.168.1.1 نمیاد احتمالا مودمت USB هست. درسته؟
راستی از یه مودم دیگه استفاده کن ببین سرعتت عوض نمیشه؟
یا مودمت رو ببر جایی که صبانت هست تست کن ببین چطوره.
از یوز یه نفر دیگه استفاده کن ببین سرعت چطوره؟
یوزتو بده یکی دیگه تست کنه.
به مخابرات اعلام بالا بودن نویز کن.
و......
از اینکه وقت گذاشتین متشکرم ، انتظار جواب قانع کننده ای ازتون داشتم ولی متاسفانه .....
من وقت اینو ندارم که به خاطر اشتراک 3 ماهه 40 هزارتومانی از صبا نت شکایت کنم، بعد از کلی الافی به حقم برسم که نهایتا 20 هزارتومان از 40 هزارتومان اشتراکم میشه، البته می تونم یه وکیل بگیرم بابت الافی ادای خسارت کنم، نظرتون چیه؟
راستی اگه نتونم ثابت کنم که صبا نت داره شارژ دزدی می کنه چی؟ شاید صبا نت بابت تهمتی که بهش زدم ازم شکایت کنه، در هر صورت بعد از سروکله زدن با صبانت باید خودمو به روانشاس معرفی کنم.
به نظرتون به جای شکایت کردن بهتر نیست از یه شرکتی که کمتر دزدی می کنه Adsl بگیرم؟
راستی یه کار دیگه هم می تونم انجام بدم اونم آگاه کردن دیگران از دزدی صبا نت هست.من فقط آگاهی میدم و دینمو ادا می کنم خودشون می تونن تصمیم بگیرن کی راست می گه کی دروغ.
خوب اگه اینقدر مطمئنی برو شکایت کن. اگه اینطور باشه خیلی فاجعه است و یه زنگ خطر که چی بگم فراتر از این حرفا خبر بدیه واسه ی همه. چون حقیه که از یک سری کاربر معمولی مثل من و شما ضایع میشه.
ولی اگه اشتباه باشه تهمتت خیلی سنگینه جریمهاش.
راستی دزدی بده چه 1 کیلوبایت چه 10 گیگابایت
در هر صورت امیدوارم به حقت برسی.
یعنی شما از پاسخ من به این نتیجه رسیدی صبا داره کم فروشی میکنه!!!!
فکر کردم واضح گفتم :20:
الان شما وقتی ریز مصرفی (اون لیست رو ) جمع بزنی جمعش میشد تقریبا 8.6 (من جمع زدم):46:
اما شما از همون لینکی که خودتون گذاشتید برین بالای تصویر نیگاه کنید یک جایی داره نوشته
کیلوبایت مصرفی شما در این بازه 8.4 (تازه کانکت های 4-5 و 5-5 هم هنوز ریز مصرفشون به لیستون اضافه نشده)
این کیلوبایت مصرفی یعنی شما 0.2 کمتر مصرف داشتی نه بیشتر !!! این اسمش کم فروشی نیست زیاده فروشی هستش یعنی شما در اخر دوره وقتی ریز مصرفتون رو (همون لیست) رو جمع بزنی بجای 9 گیگ 9.2 نشون میده اینم بخاطر وجود داشتن اون کانکت هایی هست که اشتباه ثبت شده و تاثیری در کیلوبایت مصرفی شما در این بازه نداشته
یعنی درسته ریز مصرفت داره 0.2 مصرف بیشتر نشون میده اما شما کیلوبایت باقی موندت درسته و همون کمتر رو
نشون میده
حالا نمیدونم شما چجوری به شارژ دزدی و وکیل رسیدین
شما حتما خودت ریز مصرفتون رو جمع بزنین کاملا متوجه میشید :11:
آخه من خودم چند ساله صبانت دارم. نه ازحمایتش چیزی به من میرسه نه سهمی میبرم نه کارمندشون.
من خودم یه بار فکر میکرم که شارژم الکی تموم میشه بعد نشستم دقیق برسی کردم دیدم مثلا توی بازه ی زمانی خیلییییییی از Skype استفاده کرده بودم اون در حالت Call یه زمان دیگه هم از تورنت استفاده میکردم.
تورنت آپلود رو وحشتناک بالا میبره.پس دنبال این موارد هم بگرد.
تو که می گی 192.168.1.1 نمیاد احتمالا مودمت USB هست. درسته؟
راستی از یه مودم دیگه استفاده کن ببین سرعتت عوض نمیشه؟
یا مودمت رو ببر جایی که صبانت هست تست کن ببین چطوره.
از یوز یه نفر دیگه استفاده کن ببین سرعت چطوره؟
یوزتو بده یکی دیگه تست کنه.
به مخابرات اعلام بالا بودن نویز کن.
و......
واقعا لذت بردم یعنی کلا از ادم های دقیق خوشم میاد:11:
خوب اگه اینقدر مطمئنی برو شکایت کن. اگه اینطور باشه خیلی فاجعه است و یه زنگ خطر که چی بگم فراتر از این حرفا خبر بدیه واسه ی همه. چون حقیه که از یک سری کاربر معمولی مثل من و شما ضایع میشه.
ولی اگه اشتباه باشه تهمتت خیلی سنگینه جریمهاش.
راستی دزدی بده چه 1 کیلوبایت چه 10 گیگابایت
در هر صورت امیدوارم به حقت برسی.
اما ازتون توقع داشتم قبل از همچین جوابی یک بررسی روی ریز مصرف ایشون میکردید یا پاسخ های منو میخوندید
shayan999
27-07-2010, 09:09
واقعا لذت بردم یعنی کلا از ادم های دقیق خوشم میاد:11:
اما ازتون توقع داشتم قبل از همچین جوابی یک بررسی روی ریز مصرف ایشون میکردید یا پاسخ های منو میخوندید
آخه با یه توپ پری میگه میرم شکایت می کنم :27:
گفتم اگه دلایل کافی داری چرا نری شکایت کنی.
mahdi-001
27-07-2010, 11:26
سلام دوستان بالاخره از شبانه صبانت تونستم استفاده کنم دیشب 2.8 گیگابایت دانلود داشتم :8: دم صبانت گرم سرعت دان 90 به بالا بود!البته بعضی از سرور ها 20 یا آخرش 30 کیلوبایت بود!
hamijoon
27-07-2010, 11:37
بچه ها چند روز بعد جواب حذف مک آدرس میاد؟؟
shayan999
27-07-2010, 12:07
بچه ها چند روز بعد جواب حذف مک آدرس میاد؟؟
باید هر روز زنگ بزنی پیگیری کنی.
یادشون میره :دی
من ایمیل که زدم و اسکن رو فرستادم فرداش زنگ زدم اوکی شد.
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
سلام دوستان بالاخره از شبانه صبانت تونستم استفاده کنم دیشب 2.8 گیگابایت دانلود داشتم :8: دم صبانت گرم سرعت دان 90 به بالا بود!البته بعضی از سرور ها 20 یا آخرش 30 کیلوبایت بود!
مبارک باشه ولی فکر نکنم با سرعت 90 بشه اینقدر دانلود کرد.
من با سرعت 100 نهایت 1.6 دانلود کردم :11: البته با یه سیستم. 2 تا سیستم 3 گیگ دانلود کردم باهم.
payam.n5
27-07-2010, 13:01
منم به تازگی فهمیدم این موضوعو واقعا متاسفم براشون من قبلا اسیاتک داشتم بدون هیچ مشکلی اصلا هم این مسائل پیش نیومد برام
با تشکر از شما که بیان کردی مشکلت رو و مانند عده ای ترسو تاکت نماندی
من مرتبه اول 3 ماهه 5 گیگ گرفتم 20 روزه تمام شد با 400 مگابایت دانلود و در دانلود 2 برابر شارز کم میشه و وب گردی ساعتی 400 مگابایت کم میشه الان با دیال آپ هستم
و مجددآ شارژ کردم 1 ماهه 3 گیگ و 10 روزه تمام شد و الان باز شارژ کردم 1 ماهه 3 گیگ و شارژ بیخود تمام میشه و 15 ایمیل به صبانت دادم و 2 بار فکس دادم و 7 بار با تهران و 10 بار با اهواز تماس گرفتم و 5 روز هم یوزر و پسورد دادم تا بررسی کنند و همش میگن ویروسه تمام هاردم رو فرمت کردم و پارتیشن بندی رو عوض کردم و انتی ویروس و آنتی اسپای ور نصب کردم مشکلی نیست و ویروس پس مشخصه صبانت دزده و جدیدآ سرعتم 3 هفته ای هست از 280 شده روزانه 5 و شبانه 0 و 2 و هر چه اعتراض میکنم کسی پاسخگو نیست من ماه آیتده میرم شاتل سرعتش شبانه 60 هست و ساعت 1 تا 7 صبح:18:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
یکی از بند های قرارداد پاسخگویی و بررسی مشکلات و پاسخ دادن به ایمیل ها هست ولی دروغه
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
دوست من تازه بهم میگن دروغ میگی:41:
راستی بریم شاتل یا پارس آنلاین کدا قطعی کمتر داره:10::11:
معلومه خوب همینو میگن توقع ندارید بیاین بگن که اره ما دزدی میکنیم!
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشم من الان اسمارت سکوریتی اپدیت شده رو ویندوزم نصبه
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
==============
در ضمن دوستان بهترین برنامه ای که میشه حجم و دانلود دریافتی و ارسال شده رو به صورت روزانه و هفتگی و ماهیانه نشون بده چیه؟
در ضمن اگه میشه تنظیمات کانکت شدن دستی و غیراتوماتیک صبا رو برای مودم tp-link بگید من فکر میکنم این کانکت شدن اتوماتیک باعث میشه صبا حجم کم کنه
mahdi-001
27-07-2010, 14:36
باید هر روز زنگ بزنی پیگیری کنی.
یادشون میره :دی
من ایمیل که زدم و اسکن رو فرستادم فرداش زنگ زدم اوکی شد.
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
مبارک باشه ولی فکر نکنم با سرعت 90 بشه اینقدر دانلود کرد.
من با سرعت 100 نهایت 1.6 دانلود کردم :11: البته با یه سیستم. 2 تا سیستم 3 گیگ دانلود کردم باهم.
اینم دلیلش البته یکم دیر عکسش رو دارم میزارم چون الان هم چند تا فایل 10 مگابیتی دانلود کردم:46:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چرا سرعت شبانه من اولش خوبه مثلا تا 30 هم میره ولی بعد از ربع ساعت حداکثر سرعتش 10 هست؟
اینم روزانه:41:
سرعت روزانه من خوب نیست ماکزیمم 70
ولی شبانه فاجعه است حدود 5 :41:
به نظرتون چیکار باید بکنم ؟
shayan999
27-07-2010, 18:46
سرعت روزانه من خوب نیست ماکزیمم 70
ولی شبانه فاجعه است حدود 5 :41:
به نظرتون چیکار باید بکنم ؟
روزانت که خوبه.
70 سرعت خوبیه :46:
شبانه هم احتمالا مرکز مخابراتیتون شلوغه شبا.
shayan999
27-07-2010, 18:51
اینم دلیلش البته یکم دیر عکسش رو دارم میزارم چون الان هم چند تا فایل 10 مگابیتی دانلود کردم:46:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر ثانیه 100 کیلو بایت یعنی:
100*60 ثانیه = 6000 کیلو بایت
6000* 60 دقیقه = 360000کیلو بایت در ساعت
به فرض قطع کردن مودم در ساعت 6:45 و استفاده تا 7:45 زمانش میشه 4 ساعت و 0.75 ساعت
360000* 4.75 ساعت = 1710000 کیلوبایت در 4.75 ساعت
1710000/1024 = 1670 مگابایت
1670/1024 = 1.63 گیگا بایت.
mahdi-001
27-07-2010, 20:00
هر ثانیه 100 کیلو بایت یعنی:
100*60 ثانیه = 6000 کیلو بایت
6000* 60 دقیقه = 360000کیلو بایت در ساعت
به فرض قطع کردن مودم در ساعت 6:45 و استفاده تا 7:45 زمانش میشه 4 ساعت و 0.75 ساعت
360000* 4.75 ساعت = 1710000 کیلوبایت در 4.75 ساعت
1710000/1024 = 1670 مگابایت
1670/1024 = 1.63 گیگا بایت.
ممنون دوست عزیز ولی سرعت من اگه دقت کرده باشین گفتم از 90 کیلو به بالا بود یعنی 120 هم میشد!توی عکس کاملا معلومه که چقدر دان شده
با توجه به اینکه میگید سرعتتون تا 100-120 میره و با توجه به آمار ثبت شده توسط برنامه، فکر کنم شما به عکس آخر این پست دقت نکردید و برنامه داره هم ترافیک کانکشن و هم ترافیک کارت شبکه ـتون رو اسکن میکنه و دقیقاً 2 برابر مقدار حداکثر (340~360 مگ در ساعت) رو ثبت کرده :
t2download
28-07-2010, 07:07
دوستان برای سرعت به نمایندگی اهواز تماس گرفتم گفت ما نمیتونیم بررسی کنیم و گفتم تو سایت speednet سرعت مثل دیال آپ هست گفت سایت SPEEDNET معتبر نیست .
سخنان نمایندگی صبانت شرکت فارا
S A M S U N G
28-07-2010, 09:46
گفت سایت SPEEDNET معتبر نیست
:39::39:
هی من میگفتم این شرکت به درد نمیخوره کسی باور نمیکرد :دی
مرگ بر صبانت :32:
مخلصیم .
shayan999
28-07-2010, 09:57
دوستان برای سرعت به نمایندگی اهواز تماس گرفتم گفت ما نمیتونیم بررسی کنیم و گفتم تو سایت speednet سرعت مثل دیال آپ هست گفت سایت SPEEDNET معتبر نیست .
سخنان نمایندگی صبانت شرکت فارا
اون کارایی که گفتم رو انجام دادی؟
واسه ی تست میگم.
t2download
28-07-2010, 11:11
دوستان با تهران تماس میگیرم میگه برای چک سرعت شما ما کاری نمیتونیم کنیم به نماینده اهواز بگو و اهواز میگه ما اصلآ نمی تونیم با یوزر و پس شما کانکت شیم و سرعت رو چک کنیم با تهران تماس بگیر من چی کنم .:41:
mahdi-001
28-07-2010, 13:37
با توجه به اینکه میگید سرعتتون تا 100-120 میره و با توجه به آمار ثبت شده توسط برنامه، فکر کنم شما به عکس آخر این پست دقت نکردید و برنامه داره هم ترافیک کانکشن و هم ترافیک کارت شبکه ـتون رو اسکن میکنه و دقیقاً 2 برابر مقدار حداکثر (340~360 مگ در ساعت) رو ثبت کرده :
ممنون از نظر شما چک میکنم خبرتون میکنم مرسی از راهنماییتون
راستی دیشب هم 2.1 گیگ گرفتم
بله شما درست میگفتید
دوستان محترم من يه بار ديگه سوالمو مطرح ميكنم خواهشا از راهنماييهاتون دريغ نكنيد:
واسه اينترنت شبانه صبانت مودم هايي كه خودكار انلاين ميشن رو چجوري راه بندازيم كه رايگان شه؟يعني با يوزر و پس رايگان دانلود كنيم.مودمASUS AM 602
VahidDG2007
29-07-2010, 08:55
صبانت باز شل کن صفت کن و شروع کرد!!:grrr:
سرعت به 10 و 12 رسیده
باز حتما به زمان شارژ برسه میبرن بالا بعد که شارژ شد باز میارن پایین!!!
موندم تو این 3 4سال خسته نشدن از بس بالا پایین کردن!!!؟
Contractor
29-07-2010, 09:19
ممنون از نظر شما چک میکنم خبرتون میکنم مرسی از راهنماییتون
راستی دیشب هم 2.1 گیگ گرفتم
بله شما درست میگفتید
ایولللللل پس شما نیز به جمع ما دروغگوها خوش اومدی:10:
چون از نظر بعض افراد معلوم الحال که اینجا پست میدن هر کی بالای 1 گیگ دانلود کنه درغگو و جیره خور هستش:31::31: و هر کی 10 مگ بزور بتونه دانلود کنه راستگویه!
از این صحبتا گذشته.. تازگیا صبانت نمیذاره تا 7:45 دانلود کنی و بین 7:15 تا 7:20 دیسکانکت میکنه
زرنگ شده ها :21:
VahidDG2007
29-07-2010, 09:22
ایولللللل پس شما نیز به جمع ما دروغگوها خوش اومدی:10:
چون از نظر بعض افراد معلوم الحال که اینجا پست میدن هر کی بالای 1 گیگ دانلود کنه درغگو و جیره خور هستش:31::31: و هر کی زیر 10 مگ بتونه دانلود کنه راستگویه!
از این صحبتا گذشته.. تازگیا صبانت نمیذاره تا 7:45 دانلود کنی و بین 7:15 تا 7:20 دیسکانکت میکنه
زرنگ شده ها :21:
2 روزه که عاشق شده 7:12 قطع میکنه:27:
امروز صبانت دوباره مثل قبل شده و قوق العاده سرعتش اومده پایین
وقتی فایلی رو میذاری برای دانلود تا 4 مگابایت اول رو با سرعت همیشگی خودش میگیره ولی به مخض اینکه چهار مگابایت رو رد میکنه سرعت افتضاح میشه و به کمتر از 20 کیلوبایت بر ثانیه میرسه. تازه اگر دانلودت رو هم کنسل کنی باز هم سرعت همون 15-16 کیلوبایت در ثانیه هست و به زور صفحه ها رو باز میکنه و برای حل مشکل باید اکانتت رو دیسکانکت کنی و دوباره وصل کنی.
اگر باز هم بیشتر از 4 مگابایت دانلود کنی باز هم همون آش و همون کاسه و سرعتت میشه 15-16 کیلوبایت.
سال 87 و تا وسطای سال 88 یادمه یه مدت اینجوری کرده بودن ولی درستش کردن، الان نمیدونم چی شده دوباره سیاست گند زدن به سرویس مشتری رو پیش گرفتن. این مشکل همین امروز شروع شد و تا دیروز مشکلی نداشتم.
برای بقیه هم همینه؟
Contractor
29-07-2010, 12:55
امروز صبانت دوباره مثل قبل شده و قوق العاده سرعتش اومده پایین
وقتی فایلی رو میذاری برای دانلود تا 4 مگابایت اول رو با سرعت همیشگی خودش میگیره ولی به مخض اینکه چهار مگابایت رو رد میکنه سرعت افتضاح میشه و به کمتر از 20 کیلوبایت بر ثانیه میرسه. تازه اگر دانلودت رو هم کنسل کنی باز هم سرعت همون 15-16 کیلوبایت در ثانیه هست و به زور صفحه ها رو باز میکنه و برای حل مشکل باید اکانتت رو دیسکانکت کنی و دوباره وصل کنی.
اگر باز هم بیشتر از 4 مگابایت دانلود کنی باز هم همون آش و همون کاسه و سرعتت میشه 15-16 کیلوبایت.
سال 87 و تا وسطای سال 88 یادمه یه مدت اینجوری کرده بودن ولی درستش کردن، الان نمیدونم چی شده دوباره سیاست گند زدن به سرویس مشتری رو پیش گرفتن. این مشکل همین امروز شروع شد و تا دیروز مشکلی نداشتم.
برای بقیه هم همینه؟
برای منکه اینجور نیستش
این ترفند را زدن تا فقط دانلود اجزا توو مرورگر بره بالا و بالا اومدن صفحات وب سریع باشه
بدرد دانلود فایل نمیخوره
از دانلودرها مثل IDM استفاده میکنی یا نه؟؟
IDM خیلی باحالتر از بقیه ی دانلودرا مثل IDA , DAP ,... هستش.اینو تازگی فهمیدم
برای منکه اینجور نیستش
این ترفند را زدن تا فقط دانلود اجزا توو مرورگر بره بالا و بالا اومدن صفحات وب سریع باشه
بدرد دانلود فایل نمیخوره
از دانلودرها مثل IDM استفاده میکنی یا نه؟؟
IDM خیلی باحالتر از بقیه ی دانلودرا مثل IDA , DAP ,... هستش.اینو تازگی فهمیدم
بله از IDM استفاده میکنم
ولی بعد از 4 مگابایت دانلود سرعت میرسه زیر 20 کیلوبایت.
بعد از اینکه این مشکل پیش میاد دیگه همه چی بهم میریزه، پینگ یاهو که همیشه حدود 250 بود میره بالاس 300 میلی ثانیه:
پینگ سایت های دیگه هم به همین ترتیب، پینگ سرور کویت از اسپید تست میرسه به بالا 1200 میلی ثانیه کلا همه چی میشه فاجعه:
تا دیروز سرعت من حداقل 90 کیلوبایت در ثانیه و همه چیز عالی بود. ولی امروز کلا ورق برگشته.
کسی نمیدونه چجوری میشه مشکل رو حل کرد؟ :41:
farzad02
29-07-2010, 13:26
آره از دیشب حدود ساعت 12 یکدفعه سرعت برای من رسیده به 10
فقط تهران اینطوری شده یا بقیه شهرها هم افت سرعت دارن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.