ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

shahram83
16-09-2019, 23:00
با امشب، 2 شب است که از ساعت 11 به بعد سرعت اینترنت روی 2 م.بیت ثابت می مونه و بیشتر نمیشه. قبلاً در این ساعت حداکثر 4 م.بیت بود.

ho3in2012
16-09-2019, 23:51
با امشب، 2 شب است که از ساعت 11 به بعد سرعت اینترنت روی 2 م.بیت ثابت می مونه و بیشتر نمیشه. قبلاً در این ساعت حداکثر 4 م.بیت بود.
برا منم ده روزه سرعت خارج همون 4 مگ هم نیست و دو مگ میده
تو همین تاپیک هم اعلام کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشگامان عملا داره اینترانت میفروشه نه اینترنت

ho3in2012
16-09-2019, 23:58
یه سز به پیج اینستاگرام پیشگامان بزنین و نظرات کاربران فعلی رو بخونین

فقط پشتیبانی میگه مشکلات افت سرعت بین الملل موقته و در حال بررسی
ولی سرعت اینترنت بین الملل حدودا یک ماه هست محدود شده و فکر هم نمکینم حالا حالا ها قصد رفع محدودیت رو داشته باشه
فعلا شرکت تمرکزش رو گذاشته بسته اینترانت 6 ماهه تو پاچه ملت بکنه

black sabbath
16-09-2019, 23:58
پنل 8 مگ
شب آخره

به سرم زده برم شبدیز.جشنواره خوبی داره

The Dreadnaught
16-09-2019, 23:59
شرکت خاصی رو مد نظر دارین؟

احتمالا های وب

قبل از پیشگامان داتک رو یک ماه تست کردم که یه مشکلی خیلی عجیب و افتضاح با شبکه داخلی داشت برای همین سمت داتک هم نمیرم البته یک سال و نیم میگذره از اون زمان ولی خب های وب رو تا حالا تست نکردم

درسته داغونه ولی برای سرویس 16 و 8 مگ اش بیشترین حجم رو داره. برای 16 حجم حجم 4 ترا و 8 و هم حدود 1.5 ترا داره میده. کجا 16 مگ رو با 1.5 ترا بین الملل دارن میدن

خیر برای سرویس 16 میگ ماهی 80 تومن این حجم رو قبلا میدادن که الان با ماهی 80 تومن، 80 گیگ بیشتر نمیدن! یعنی از مخابرات هم کمتر!

الان برای اون 1500 گیگ 125 هزار تومن میگیرن که مالیات ارزش افزوده هم بهش اضافه میشه.

من این ماه مجبور شدم همون سرویس مثلا نقره ای رو بگیرم بعد دیدم حتی سرویس نقره ای رو هم تو ساعات شلوغ برداشتن محدود کردن رو 4 مگ! دیگه هر چیزی حدی داره

همون های وب برای من کافیه با 80 تومن 525 گیگ بین الملل میده.

الان دیده بان با 80 تومن 2 ترابایت میده

وقتی یه شرکتی یه دفعه برمیداره قیمت ها رو این طور افزایش میده و مشتری رو پشم خودش هم حساب نمیکنه، تو ساعات شلوغ هم محدود میکنه و کارشناس پشتیبانی خودش رو میزنه به اون راه، دیگه اگر من با این شرکت بمونم خودم هم مقصر هستم.

باید هم اینطوری التماس کنه پیشگامان ، چون ما که مشترکش بودیم حجم ها رو نصف کرد تخلیه کردیم ، حالا موندن بدون مشترک ، این شرکت هر بلایی سرش بیاد حقشه

کاش نصف میکرد، 16 مگ رو نابود کرد یه دفعه اصلا، از 1500 گیگ اومده رو 80 گیگ!

ho3in2012
17-09-2019, 00:00
من وضعیتم خوبه
هرچند که شب آخره

به سرم زده برم شبدیز.جشنواره خوبی داره
خب شما هم که سرعتتون زیر 4 مگه
کجاش خوب هست؟
خیلی ها سرویس 16 مگ خریدن و این سرعت سرور خارجشون هست و اصلا قابل توجیه نیست

black sabbath
17-09-2019, 00:08
خب شما هم که سرعتتون زیر 4 مگه
کجاش خوب هست؟
خیلی ها سرویس 16 مگ خریدن و این سرعت سرور خارجشون هست و اصلا قابل توجیه نیست
این گیف رو ببینید از سرعت دانلود و پینگ همین الآن گرفتم

ERF@NIAN
17-09-2019, 00:14
البته الآن ساعت از یک گذشته، احتمالا محدودیت پیشگامان این ساعت برداشته میشه
معمولا بین 2 تا 4 ظهر و 10 تا 1 شب محدود میشد

خلاصه این شرکت نمونید، اینا رسما سیاست کلان شرکتشون دزدیه. باز شرکتای دیگه هر مرکز مخابراتی متفاوته، ولی اینا کشوری زمین گیر کردن همرو

ho3in2012
17-09-2019, 00:21
این گیف رو ببینید از سرعت دانلود و پینگ همین الآن گرفتم

چون از سرور ایران دارین دانلود میکنی
من زدم dl2.songsara.net رو که ازش دانلود میکنین رو بررسی کردم سرورش تو آسیاتک هست

چیزی که اهمیت داره سرعت نت بین الملل هست که داغونه وگرنه سرعت اینترانت من هم خوبه

persian.godfather
17-09-2019, 01:26
احتمالا های وب

قبل از پیشگامان داتک رو یک ماه تست کردم که یه مشکلی خیلی عجیب و افتضاح با شبکه داخلی داشت برای همین سمت داتک هم نمیرم البته یک سال و نیم میگذره از اون زمان ولی خب های وب رو تا حالا تست نکردم

خیر برای سرویس 16 میگ ماهی 80 تومن این حجم رو قبلا میدادن که الان با ماهی 80 تومن، 80 گیگ بیشتر نمیدن! یعنی از مخابرات هم کمتر!

الان برای اون 1500 گیگ 125 هزار تومن میگیرن که مالیات ارزش افزوده هم بهش اضافه میشه.

من این ماه مجبور شدم همون سرویس مثلا نقره ای رو بگیرم بعد دیدم حتی سرویس نقره ای رو هم تو ساعات شلوغ برداشتن محدود کردن رو 4 مگ! دیگه هر چیزی حدی داره

همون های وب برای من کافیه با 80 تومن 525 گیگ بین الملل میده.

الان دیده بان با 80 تومن 2 ترابایت میده

وقتی یه شرکتی یه دفعه برمیداره قیمت ها رو این طور افزایش میده و مشتری رو پشم خودش هم حساب نمیکنه، تو ساعات شلوغ هم محدود میکنه و کارشناس پشتیبانی خودش رو میزنه به اون راه، دیگه اگر من با این شرکت بمونم خودم هم مقصر هستم.

کاش نصف میکرد، 16 مگ رو نابود کرد یه دفعه اصلا، از 1500 گیگ اومده رو 80 گیگ!

من از پیشگامان اومدم داتک واقعا راضی هستم ، مشکلی ندارم باهاش

magiteq1
17-09-2019, 14:01
وضعیت بسیار بدتر شده. 4 ساعتی که سرعت رو 4 مگابیت محدود میشد. الان اون 4 تبدیل شده به 2 مگ.
سرعت دان 256 کیلو هست!!!!!!!!!!!

black sabbath
17-09-2019, 18:17
من امروز صبح درخواست تخلیه خط رو دادم.بعد از ظهر تماس گرفتن گفتن چرا؟دلیلش رو گفتم(کم شدن حجم)گفتن که خب ما یه سرویس براتون فعال می کنیم که نیازتون رو برطرف کنه و سرویس 8 مگابیت | 200 گیگ بین الملل معادل 600 گیگ داخلی همراه با 100 گیگ شبانه| 1 ماهه رو برام فاکتور کردن با قیمت 51 هزار.من هم چون این سه ماه گذشته واقعاً از سرویس دهیشون راضی بودم ،تمدید کردم
من قبلاً شاتل هم داشتم که اون هم خیلی خوب بود ولی گرون کرد
فکر کنم منطقه مخابراتی که هستم تاثیر به سزایی روی این سرویس دهی خوب شرکت ها داره
به هر حال من که یک ماهه تمدید کردم...

The Dreadnaught
17-09-2019, 20:34
من از پیشگامان اومدم داتک واقعا راضی هستم ، مشکلی ندارم باهاش

مشکلی که من با داتک داشتم رو تو این تاپیک اون موقع نوشتم:

میتونید یه بررسی کنید ببینید الان وضعیت چطوره با شبکه داخلی؟

ممنون میشم

blackbird
17-09-2019, 21:07
من امروز صبح درخواست تخلیه خط رو دادم.بعد از ظهر تماس گرفتن گفتن چرا؟دلیلش رو گفتم(کم شدن حجم)گفتن که خب ما یه سرویس براتون فعال می کنیم که نیازتون رو برطرف کنه و سرویس 8 مگابیت | 200 گیگ بین الملل معادل 600 گیگ داخلی همراه با 100 گیگ شبانه| 1 ماهه رو برام فاکتور کردن با قیمت 51 هزار.من هم چون این سه ماه گذشته واقعاً از سرویس دهیشون راضی بودم ،تمدید کردم
فکر کنم منطقه مخابراتی که هستم تاثیر به سزایی روی این سرویس دهی خوب شرکت ها داره

خیلی کارشون عجیبه پس اینترنت هم مثل بوتیک میشه چونه بزنی :laughing:

persian.godfather
18-09-2019, 12:16

این چیز خاصی نیست ، توی تعرفه هاش هست دیگه ، این سرویسی که شما گرفتید من قبل از تخلیه می‌گرفتم ۴۲ تومن ، گرون کرد منم تخلیه کردم اومدم داتک راضی ترم

persian.godfather
18-09-2019, 12:18
خیلی کارشون عجیبه پس اینترنت هم مثل بوتیک میشه چونه بزنی :laughing:

چیز خاصی نیست توی تعرفه های سایتش هست ، توی سرویس های vip ، کلا پیشگامان شرکت داغونی هست

BMW.M3_E46
18-09-2019, 12:19
در اصل شما اینترانت از پیشگامان میگیرید نه اینترنت! بنده تازه 8 مگ گرفتم گفتم شاید با کم کردن حجم کیفیت بهتر شده باشه هیج تفاوتی نکرده
حالا مجبورم حضوری برم تخلیه کنم از خیر پولمونم بگذریم

persian.godfather
18-09-2019, 12:20
مشکلی که من با داتک داشتم رو تو این تاپیک اون موقع نوشتم:

میتونید یه بررسی کنید ببینید الان وضعیت چطوره با شبکه داخلی؟

ممنون میشم

توی تاپیک داتک جواب دادم ، نه هیچ مشکلی ندارم من با وجود این که سرویس سرعت بالایی خریداری نکردم و سرویسم ۲ مگ هست ، همه چیز راحت باز میشه حتی چیز شکن ها و سایت های چیزشکن نیازدار

ho3in2012
18-09-2019, 13:44
در اصل شما اینترانت از پیشگامان میگیرید نه اینترنت! بنده تازه 8 مگ گرفتم گفتم شاید با کم کردن حجم کیفیت بهتر شده باشه هیج تفاوتی نکرده
حالا مجبورم حضوری برم تخلیه کنم از خیر پولمونم بگذریم
بله دقیقا اینترانت داره میفروشه موندم چجوری بعضی ها هنوزم طرفداری این شرکت رو میکنن

تو 195 شکایت کنی احتمال زیاد تخلیه میکنن

magiteq1
18-09-2019, 14:06
بله دقیقا اینترانت داره میفروشه موندم چجوری بعضی ها هنوزم طرفداری این شرکت رو میکنن

تو 195 شکایت کنی احتمال زیاد تخلیه میکنن

امروز زنگ زدن واسه همین قضیه محدودیت. یارو هر کاری میکرد و هر لینکی رو تست میکرد سرعت محدود شده بود رو 2 مگ و داخلی هم که نرمال بود. میگه کارشناس میفرستیم و اینجا مشکلی نداریم.
من قهوه ایش کردم و گفت برسی میکنیم تماس میگیرم

black sabbath
18-09-2019, 14:14
این چیز خاصی نیست ، توی تعرفه هاش هست دیگه ، این سرویسی که شما گرفتید من قبل از تخلیه می‌گرفتم ۴۲ تومن ، گرون کرد منم تخلیه کردم اومدم داتک راضی ترم
تو تعرفه هاش نیست

George Shelly
18-09-2019, 15:29
سلام
یه سوال داشتم .
من دیده بان دارم وقتی کانکشن L2TP میسازم تو ویندوز ، pre shared key رو هم میزنم کانکت میشه اما جایی رو باز نمی کنه ، مال شما هم همین طوره ؟
علت اینکه اینجا مطرح می کنم اینه که آی پی ها دیده بان بیشترش پیشگامانه ، لطفا اگه میشه یه اطلاع بدید اگه یوزر و پس ندارید تو مسیج بگید بهتون بدم تست کنید .

ALIRK
18-09-2019, 17:03
سلام
یه سوال داشتم .
من دیده بان دارم وقتی کانکشن L2TP میسازم تو ویندوز ، pre shared key رو هم میزنم کانکت میشه اما جایی رو باز نمی کنه ، مال شما هم همین طوره ؟
علت اینکه اینجا مطرح می کنم اینه که آی پی ها دیده بان بیشترش پیشگامانه ، لطفا اگه میشه یه اطلاع بدید اگه یوزر و پس ندارید تو مسیج بگید بهتون بدم تست کنید ، روانیم کرده این دیده بان از بس اختلال MTU داره ...

نه مشکلی نداره
شما تو کانکشن اصلی اینترنت dnsست کنید
حالا چرا pptpنمیزنی l2tpزدی
خواستی پیام خصوصی بفرست برات چکش کنم

hosseinzfff
18-09-2019, 17:23
سلام
یه سوال داشتم .
علت اینکه اینجا مطرح می کنم اینه که آی پی ها دیده بان بیشترش پیشگامانه ، لطفا اگه میشه یه اطلاع بدید اگه یوزر و پس ندارید تو مسیج بگید بهتون بدم تست کنید ، روانیم کرده این دیده بان از بس اختلال MTU داره ...

نه مشکلی نداره و سایتها باز میشن ... dns رو تو مودم تغییر بده اینا رو بذار 1.1.1.1 و 1.0.0.1 دوباره یه تستی بزن

George Shelly
18-09-2019, 18:15
نه مشکلی نداره
شما تو کانکشن اصلی اینترنت dnsست کنید
حالا چرا pptpنمیزنی l2tpزدی
خواستی پیام خصوصی بفرست برات چکش کنم

نه مشکلی نداره و سایتها باز میشن ... dns رو تو مودم تغییر بده اینا رو بذار 1.1.1.1 و 1.0.0.1 دوباره یه تستی بزن

ممنون از هر دو ...
نه مشکل چیز دیگه ای هست مربوط به dns نمیشه ...
l2tp سرعتش بهتزه ، من چون توی روتر استفاده می کنم اگر pptp ست آپ کنم سرعت یک سوم میشه ...
سمت من نمی دونم چیه، مشکل mtu دارم رو l2tp همه سایتا باز میشه جز یوتیوب و تلگرم ، با ریبوت درست میشه بعد از مثلا 7-8 بار باز برمیگرده ..

persian.godfather
18-09-2019, 18:51
تو تعرفه هاش نیست

روی ۴ مگ vip بزن هست همون مقدار حجمی که به شما داده و همون مقدار پول

hosseinzfff
18-09-2019, 19:15
ممنون از هر دو ...
نه مشکل چیز دیگه ای هست مربوط به dns نمیشه ...
l2tp سرعتش بهتزه ، من چون توی روتر استفاده می کنم اگر pptp ست آپ کنم سرعت یک سوم میشه ...
سمت من نمی دونم چیه، مشکل mtu دارم رو l2tp همه سایتا باز میشه جز یوتیوب و تلگرم ، با ریبوت درست میشه بعد از مثلا 7-8 بار باز برمیگرده ..

الان تست کردم برای منم همین مشکل وجود داره و یوتیوب و تلگرامو باز نمیکنه وقتی l2tp میزنم تو مودم ...با open vpn مشکلی وجود نداره سرعتش هم برای من بهتر از l2tp هست مودم من asus dsl-n16 هست... از سرور uk نورد استفاده میکنم سرعتش بد نیست سریع کانکت میشه .فقط چون خطم نویز داره نمیدونم حداکثر سرعتش چقده ... اما زمانی که ریت خطم 6.5 مگ بود تست سرعت که گرفتم حدود 5.2 مگابیت سرعت میداد با وایفای...

shahram83
18-09-2019, 19:38
امشب درست در این زمان سرعت اینترنت (بین الملل، گفتنش هم مسخره است) تقریباً 1 م.بیت است. با پشتیبانی صحبت کردم گفتن مشکل هست و سعی در رفعش دارند. دقیقاً همین جمله بیشتر از دو هفته است که داره به من گفته میشه. باز باید توو سایت 195 شکایت ثبت کنم.

George Shelly
18-09-2019, 19:42
الان تست کردم برای منم همین مشکل وجود داره و یوتیوب و تلگرامو باز نمیکنه وقتی l2tp میزنم تو مودم ...با open vpn مشکلی وجود نداره سرعتش هم برای من بهتر از l2tp هست مودم من asus dsl-n16 هست... از سرور uk نورد استفاده میکنم سرعتش بد نیست سریع کانکت میشه .فقط چون خطم نویز داره نمیدونم حداکثر سرعتش چقده ... اما زمانی که ریت خطم 6.5 مگ بود تست سرعت که گرفتم حدود 5.2 مگابیت سرعت میداد با وایفای...

پیشگامان داری شما هم ؟
پس معلوم میشه اینا مشکل اساسی mtu دارن چون با ایرانسل اصلا اینجوری نیست ...
تمامش سر mtu بین مسیری هست اگر چند بار ریبوت کنی شاید درست شه ولی این راهش نیست و باید پیگیری کنم بیشتر از قبل ...
نه ovpn سرعتش خیلی بده شما چون ریت خطت پایینه متوجه نمیشی من 16 دارم و بیشتر از 500 کیلو نمیده با نورد ، حالا با چیز پی ان های دیگه بسته به شدت رمزنگاریش تا 1مگابایت دانلود هم میده که ولی نورد همون 500-600 .....
L2TP راحت تا 1700 گیلو به من میده ولی لنتی اذیت می کنه این آی پی هایی که ما داریم ...
من الان ریبوت کردم چند بار درسته به محض اینکه نت قطع و وصل شه همون آشه ...
اینجوری نمیشه یا باید جمع کنم یا درست کنن
---------------------------------------------------------
من قبل دیده بان پیشگامان داشتم از اون فرار کردم اومدم اینجا نمی دونستم قراره دوباره همون داستانا تکرار شه برام نتش برای من خیلی بد بود .

hosseinzfff
18-09-2019, 20:28
پیشگامان داری شما هم ؟
پس معلوم میشه اینا مشکل اساسی mtu دارن چون با ایرانسل اصلا اینجوری نیست ...
تمامش سر mtu بین مسیری هست اگر چند بار ریبوت کنی شاید درست شه ولی این راهش نیست و باید پیگیری کنم بیشتر از قبل ...
نه ovpn سرعتش خیلی بده شما چون ریت خطت پایینه متوجه نمیشی من 16 دارم و بیشتر از 500 کیلو نمیده با نورد ، حالا با چیز پی ان های دیگه بسته به شدت رمزنگاریش تا 1مگابایت دانلود هم میده که ولی نورد همون 500-600 .....
L2TP راحت تا 1700 گیلو به من میده ولی لنتی اذیت می کنه این آی پی هایی که ما داریم ...
من الان ریبوت کردم چند بار درسته به محض اینکه نت قطع و وصل شه همون آشه ...
اینجوری نمیشه یا باید جمع کنم یا درست کنن
---------------------------------------------------------
من قبل دیده بان پیشگامان داشتم از اون فرار کردم اومدم اینجا نمی دونستم قراره دوباره همون داستانا تکرار شه برام نتش برای من خیلی بد بود .

بله فعلا pishgaman دارم اما قصد جمع اوری دارم ... pptp که میزنم کانکت نمیشه اصلا فقط l2tp و ovpn وصل میشن ..که l2tp هم یوتیوب و تلگرامو باز نمیکنه ...

black sabbath
18-09-2019, 22:32
روی ۴ مگ vip بزن هست همون مقدار حجمی که به شما داده و همون مقدار پول
آره درسته ولی توی فاکتور نوشته 8 مگ.یعنی دوتا تعرفه رو با هم قاطی کردن؟؟!!
حالا اینو که شما به من گفتی و من فهمیدم.چطور خودم از روی خطم می تونم بفهمم.منظور از روی پینگ یا سرعت یا پارامترهای مودم میشه فهمید؟آخه الآن سرعت دانلودم توی IDM مثل قبله.یعنی مثل همون موقع که پنل 8 مگ واقعی رو داشتم.صفحه هم بدون مشکل و کم شدن سرعت باز می کنم.پینگ هم تایم اوت نداره

blackbird
18-09-2019, 22:55
آره درسته ولی توی فاکتور نوشته 8 مگ.یعنی دوتا تعرفه رو با هم قاطی کردن؟؟!!
حالا اینو که شما به من گفتی و من فهمیدم.چطور خودم از روی خطم می تونم بفهمم.منظور از روی پینگ یا سرعت یا پارامترهای مودم میشه فهمید؟آخه الآن سرعت دانلودم توی IDM مثل قبله.یعنی مثل همون موقع که پنل 8 مگ واقعی رو داشتم.صفحه هم بدون مشکل و کم شدن سرعت باز می کنم.پینگ هم تایم اوت نداره

8 مگ قبلا 200 گیگ با 100 گیگ شبانه بود 42500 بدون 9% الان به شما همون رو دادن یه کم گرون تر، یه مدت قبل داخل لیست بود حذف شده 4 مگ VIP سرعت نصف و شبانه نداره.

black sabbath
18-09-2019, 22:58
8 مگ قبلا 200 گیگ با 100 گیگ شبانه بود 42500 بدون 9% الان به شما همون رو دادن یه کم گرون تر، یه مدت قبل داخل لیست بود حذف شده 4 مگ VIP سرعت نصف و شبانه نداره.
متوجه شدم.یعنی اگه شما و اون دوست قبلی نگفته بودن نمی فهمیدم.سوالم اینه که من الآن پنل هشت مگ رو دارم ؟یا چهار؟می خوام بدونم اونی که برام فاکتور کردن و 52 هزار گرفتن پنل هشت واقعی هست ؟

persian.godfather
19-09-2019, 00:56
متوجه شدم.یعنی اگه شما و اون دوست قبلی نگفته بودن نمی فهمیدم.سوالم اینه که من الآن پنل هشت مگ رو دارم ؟یا چهار؟می خوام بدونم اونی که برام فاکتور کردن و 52 هزار گرفتن پنل هشت واقعی هست ؟

سرعت دانلودت مگه نمیگی مثل قبل هست ؟ پس برات ۸ بستن ، سرعت دانلودت چنده ؟

persian.godfather
19-09-2019, 00:59

البته من قبل تخلیه سرعت ۴ رو داشتم برام سرعت رو باز گذاشته بودن حالا الان وضعیت رو نمیدونم چطوریه هنوز باز میزاره یا نه ، شایدم مراکز خلوت باز میزاره ، درمورد شبانه قبلا فقط توی پنل کاربراش شبانه رو نشون میداد و توی سایت اصلی نشون نمی‌داد ، نمی‌دونم هنوز اینطوریه یا نه

ho3in2012
19-09-2019, 06:54
سلام بعد از گذشت یکماه بالاخره محدودیت 4 مگابیت برای من بر طرف شد بقیه دوستان هم چک کنن ببینن درست شده یا نه

تست سرعت تک کانکشن هلند

من بر خلاف بقیه کلا محدود بودم و محدودیتم مربوط به ساعت خاصی نبود
امیدوارم پایدار بمونه دوباره محدود نشم :|

اگه دوباره محدود شدم همینجا خبر میدم

black sabbath
19-09-2019, 09:07
سرعت دانلودت مگه نمیگی مثل قبل هست ؟ پس برات ۸ بستن ، سرعت دانلودت چنده ؟

تو IDM از سرورهای داخلی تا 1300 کیلو بایت

سلام بعد از گذشت یکماه بالاخره محدودیت 4 مگابیت برای من بر طرف شد بقیه دوستان هم چک کنن ببینن درست شده یا نه

تست سرعت تک کانکشن هلند

shahram83
19-09-2019, 09:20
دیروز تقریباً از ساعت 7 بعدازظهر تا 1 بامداد سرعت (بین الملل) من تقریباً 1 م.بیت بود که با پشتیبانی تماس گرفتم و حرف های تکراری که در طول دو هفته پیش شنیده بودم رو شنیدم ( این علاوه بر محدود شدن بر سرعت 4 یا 2 م.بیت است ). امروز با بخش شکایات پیشگامان صحبت کردم و به من گفته شد که مشکل وجود داره و در حال پیگیری هستند و هیچ تاریخ دقیقی برای رفعش مشخص نیست و گفت که در صفحه حساب شخصیم در وبسایت پیشگامان درخواست جبران خسارت (SLA) بکنم. پیشگامان مشکل کمبود پهنای باند داره و گویا خیلی زیاد کاربر گرفته (برای دزدیدن بیشتر) و نمی تونه این مشکل رو حل کنه. در این خدمت اینترنت یک ماه اخیر خودم من تقریباً 2 برابر بیشتر پرداخت کردم و کیفیت اتصال واقعاً چند برابر کمتر شد. پیشگامان خوب داره دزدی می کنه. فکر کنم در یک ماه گذشته پول خیلی خوبی به جیب زده. این از اون روشهاست که کلاهبردار میاد یه بار اساسی دزدی می کنه و بعد برای مدت طولانی گم و گور میشه. پیشگامان هم پول خوبی به جیب زده احتمالاً بعدش هم مهم نیست کاربراش کم بشن.
من که باید به فکر ISP جدید باشم.

magiteq1
19-09-2019, 10:29
اگر servco بود 195 تا الان هزاران باره جریمه اشون میکرد. ولی با fcp ها اصلا کاری ندارن. در واقع شرکت های کوچیک شکایت زود پیگیری میشه و واسشون عواقب داره. برعکس شرکت های بزرگ هست.

ho3in2012
19-09-2019, 10:57

تست سرعت تک کانکشن هلند

محدود شد رو 1 مگ :angry::angry::angry:

persian.godfather
19-09-2019, 11:54
دیروز تقریباً از ساعت 7 بعدازظهر تا 1 بامداد سرعت (بین الملل) من تقریباً 1 م.بیت بود که با پشتیبانی تماس گرفتم و حرف های تکراری که در طول دو هفته پیش شنیده بودم رو شنیدم ( این علاوه بر محدود شدن بر سرعت 4 یا 2 م.بیت است ). امروز با بخش شکایات پیشگامان صحبت کردم و به من گفته شد که مشکل وجود داره و در حال پیگیری هستند و هیچ تاریخ دقیقی برای رفعش مشخص نیست و گفت که در صفحه حساب شخصیم در وبسایت پیشگامان درخواست جبران خسارت (SLA) بکنم. پیشگامان مشکل کمبود پهنای باند داره و گویا خیلی زیاد کاربر گرفته (برای دزدیدن بیشتر) و نمی تونه این مشکل رو حل کنه. در این خدمت اینترنت یک ماه اخیر خودم من تقریباً 2 برابر بیشتر پرداخت کردم و کیفیت اتصال واقعاً چند برابر کمتر شد. پیشگامان خوب داره دزدی می کنه. فکر کنم در یک ماه گذشته پول خیلی خوبی به جیب زده. این از اون روشهاست که کلاهبردار میاد یه بار اساسی دزدی می کنه و بعد برای مدت طولانی گم و گور میشه. پیشگامان هم پول خوبی به جیب زده احتمالاً بعدش هم مهم نیست کاربراش کم بشن.
من که باید به فکر ISP جدید باشم.

راه و روش مدیریت شرکت همینه یعنی کلاهبرداری ، میاد گاهی جشنواره‌ جذاب میزاره و شدیدا مشترک میگیره و بعدش که مشترک شدی دیگه از هیچ جشنواره ای خبری نیست ، حجم رو هم کم می‌کنن با همون قیمت ، یا هم محدود میکنن سرعت رو ، و حتی نت تایپ ۳ میدن دست مشترک ، ولی یچیزی واسم سواله ، اینا اگر اینقدر مشترک زیاد دارن چرا وقتی می‌خواستم تخلیه کنم التماس میکرد که تخلیه نکنم ؟

persian.godfather
19-09-2019, 11:57
تو IDM از سرورهای داخلی تا 1300 کیلو بایت

خوب وقتی سرعت دانلودت ۱۳۰۰ هست یعنی سرویست ۸ مگ ، البته من اون زمانی که پیشگامان داشتم سرویس ۴ مگ داشتم و برام سرعت رو باز گذاشته بودن ، وضعیت الان رو نمیدونم ، در کل شرکت شدیدا مزخرفی شده معلوم نیست چی میگذره داخلش

Doublex
19-09-2019, 13:43
اشغال شده پیشگامان .. پارسال لذت میبردم از سرویسش همین موقع .. امسال حالمو بهم زده .. یه صفحه وب بزور باز میشه . خیر سرم سرعت 16 مگ دارم . هر روز محدودیت سرعت ... شرف و مردونگی ندارن :devil:

George Shelly
19-09-2019, 14:29
بله فعلا pishgaman دارم اما قصد جمع اوری دارم ... pptp که میزنم کانکت نمیشه اصلا فقط l2tp و ovpn وصل میشن ..که l2tp هم یوتیوب و تلگرامو باز نمیکنه ...

زنگ زدم الان پیشگامان گفتم من از دیده بان دارم از آی پی های شما استفاده می کنه و مشکل MTU دارم چیکار باید بکنم تو دیده بان که کسی نمی توه مشکل رو حل کنه گفت من نمی تونم کاری کنم چون کاربر ما نیستی دسترسی ندارم ، شما اگه شد یه زحمت بکش چون مودم-روتری داری که L2TP ساپورت می کنه یه تماس بگیر بهشون بگو اینجوریه بگو که همه سایتا باز میشن به جز تلگرم و یوتیوب ...
مال من که فقط با چند بار ریبوت حل میشه با ریبوت بعدی بازبرمیگرده ...

hosseinzfff
19-09-2019, 17:27
زنگ زدم الان پیشگامان گفتم من از دیده بان دارم از آی پی های شما استفاده می کنه و مشکل MTU دارم چیکار باید بکنم تو دیده بان که کسی نمی توه مشکل رو حل کنه گفت من نمی تونم کاری کنم چون کاربر ما نیستی دسترسی ندارم ، شما اگه شد یه زحمت بکش چون مودم-روتری داری که L2TP ساپورت می کنه یه تماس بگیر بهشون بگو اینجوریه بگو که همه سایتا باز میشن به جز تلگرم و یوتیوب ...
مال من که فقط با چند بار ریبوت حل میشه با ریبوت بعدی بازبرمیگرده ...

سلام بهشون گفتم ...جوابشون این بود که ما به دلیل غیر قانونی بودن vpn هیچ گونه بشتیبانی در مورد vpn انجام نمیدیم هر چقدر گفتم راهنمایی کنید مشکلش چیه هیچی نگفتن

George Shelly
19-09-2019, 18:06
سلام بهشون گفتم ...جوابشون این بود که ما به دلیل غیر قانونی بودن vpn هیچ گونه بشتیبانی در مورد vpn انجام نمیدیم هر چقدر گفتم راهنمایی کنید مشکلش چیه هیچی نگفتن

اینا انقدر احمقن به کانکشن L2TP میگن فیلترشکن ...
ولش کن درست نکنن جمع می کنم

satansilent
20-09-2019, 01:03
جشنواره نمیذارن!! بابا چقدر لفت میدن اینا :thumbsdow

shahram83
25-09-2019, 17:32
امروز درخواست جمع آوری دادم. چند روز پیش هم درخواست sla داده بودم امروز درباره sla از پیشگامان جویا شدم گفتن sla یعنی چند روز به قرارداد ماه بعدتون اضافه می کنیم. آیا جبران خسارتی که توو قرارداد هست همینه! یا اینا دارن منو می پیچونن. من گمان می کردم باید یه مبلغی به من برگردانده بشه. تقریباً در نیمی از یک ماه گذشه، پهنای باندی که به من می دادند نصف یا یک چهارم و حتی کمتر از مقدار 8 م.بیتی بوده که باید در اختیار من قرار می گرفت.
پیشگامان واقعاً تبدیل به یه ISP آشغال شده.
اگر کسی درباره این موضوه اطلاع داره پاسخ بده.

magiteq1
25-09-2019, 18:16
امروز درخواست جمع آوری دادم. چند روز پیش هم درخواست sla داده بودم امروز درباره sla از پیشگامان جویا شدم گفتن sla یعنی چند روز به قرارداد ماه بعدتون اضافه می کنیم. آیا جبران خسارتی که توو قرارداد هست همینه! یا اینا دارن منو می پیچونن. من گمان می کردم باید یه مبلغی به من برگردانده بشه. تقریباً در نیمی از یک ماه گذشه، پهنای باندی که به من می دادند نصف یا یک چهارم و حتی کمتر از مقدار 8 م.بیتی بوده که باید در اختیار من قرار می گرفت.
پیشگامان واقعاً تبدیل به یه ISP آشغال شده.
اگر کسی درباره این موضوه اطلاع داره پاسخ بده.

sla شما شامل اضافه شدن چند روز بیشتر به اشتراک ماه بعد هست

shahram83
25-09-2019, 18:45
sla شما شامل اضافه شدن چند روز بیشتر به اشتراک ماه بعد هست
وقتی isp پهنای باندت رو عمداً کاهش میده برای اینکه به چند نفر بیشتر اینترنت بفروشه و پول بیشتری دربیاره، خوب مشترک سرویسش رو جمع آوری می کنه دیگه چند روز بیشتر برای چیه! من درباره این بیشتر تحقیق می کنم. اگه اینجوری باشه که این قانون بیشتر شبیه یه جوکه.

magiteq1
26-09-2019, 15:31
وقتی isp پهنای باندت رو عمداً کاهش میده برای اینکه به چند نفر بیشتر اینترنت بفروشه و پول بیشتری دربیاره، خوب مشترک سرویسش رو جمع آوری می کنه دیگه چند روز بیشتر برای چیه! من درباره این بیشتر تحقیق می کنم. اگه اینجوری باشه که این قانون بیشتر شبیه یه جوکه.

دارم قانونش رو بهت میگم دیگه. بعد هم. شما بر فرض ماهیی 80 پول سرویس دادی. تو اون ماه 10 روز مشکل داشتی. تومنش رو بهت بدن , چقدر میشه مثلا؟؟ گیر 20-30 تومنی.
بعد هم اون تایم اضافه ای که بهت میده , رایگانه دیگه. مثلا 10 روز اضافه بر اشتراک ماهانت. تو اون 10 روز مفت داری کار میکنی.
بعد هم عمدی اصلا محدود کردن , ایا ثابت کردی که از عمد محدود شدی؟؟

shahram83
26-09-2019, 18:06
دارم قانونش رو بهت میگم دیگه. بعد هم. شما بر فرض ماهیی 80 پول سرویس دادی. تو اون ماه 10 روز مشکل داشتی. تومنش رو بهت بدن , چقدر میشه مثلا؟؟ گیر 20-30 تومنی.
بعد هم اون تایم اضافه ای که بهت میده , رایگانه دیگه. مثلا 10 روز اضافه بر اشتراک ماهانت. تو اون 10 روز مفت داری کار میکنی.
بعد هم عمدی اصلا محدود کردن , ایا ثابت کردی که از عمد محدود شدی؟؟
خوب وقتی سرعت اینترنت بین المللت برای چندین ساعت در یک روز حداکثر 4 یا 3 یا حتی زیر 2 م.بیت هست ( زمان های دیگر هم نوسان داره ) این قطعاً عمدی است.
من چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم پس از کلی بررسی تصدیق کردند که مشکل وجود داره با بخش شکایات تماس گرفتم گفتند مشکل وجود داره و نمی دونند چه موقع برطرف خواهد شد ( این دیگه نشون داد خیلی پول درآورده اند و اهمیتی نمی دن ).
به هر حال پیشگامان ارزش موندن نداره. اما بهتر بود توو قانون پرداخت پول در نظر گرفته می شد تا ISP ها حواسشون به کیفیت سرویسشون باشه. اینطوری isp چند روز به ماه بعد اضافه می کنه اما می دونه که 80 تومن گیرش می آد و باز همون اینترنت بی کیفیتشو در اختیار مشترک قرار می ده.

magiteq1
26-09-2019, 19:16
خوب وقتی سرعت اینترنت بین المللت برای چندین ساعت در یک روز حداکثر 4 یا 3 یا حتی زیر 2 م.بیت هست ( زمان های دیگر هم نوسان داره ) این قطعاً عمدی است.
من چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم پس از کلی بررسی تصدیق کردند که مشکل وجود داره با بخش شکایات تماس گرفتم گفتند مشکل وجود داره و نمی دونند چه موقع برطرف خواهد شد ( این دیگه نشون داد خیلی پول درآورده اند و اهمیتی نمی دن ).
به هر حال پیشگامان ارزش موندن نداره. اما بهتر بود توو قانون پرداخت پول در نظر گرفته می شد تا ISP ها حواسشون به کیفیت سرویسشون باشه. اینطوری isp چند روز به ماه بعد اضافه می کنه اما می دونه که 80 تومن گیرش می آد و باز همون اینترنت بی کیفیتشو در اختیار مشترک قرار می ده.

جریمه پرداخت میکنن. البته نه به شما. و اینکه زورشون به شرکت های بزرگ نمیرسه. ولی صد در صد شرکت های کوچیک رو سازمان تنظیم جریمه میکنه بابات پیگیری نکردن مشکل. حتی زیر 10 روز حل نکن جریمه میشن.

Mrgoood
26-09-2019, 21:29
ببخشید این جا این رو می پرسم
به نظر دوستان برای بازی اسیاتک بهتر هست یا پیشگامان

persian.godfather
27-09-2019, 06:49

پیشگامان که خیلی داغون شده همه چیزش

fery74
27-09-2019, 11:57

آسیاتک جشنواره گذاشته ببینید اگر بدردتون میخوره بگیرید .

SinaRz
05-10-2019, 14:22
دوستان کسی سرویس وایرلس اشتراکی از پیشگامان گرفته ببینه کیفیت سرویسش به چه صورت هستش؟

bndsms
06-10-2019, 22:18
ای دهن پیشگامان سرویس
باز 8 مگشو گرون کرد شد 47500 50 گیگ
من نمیدونستم اینجوریه دو روز تمدید موقت زدم باید بمونم تا ماه بعد که دو روزو پس بدم تا لغو اشتراک کنم ؟
کدوم شرکتو پیشنهاد میدید ؟

hosseinzfff
06-10-2019, 22:29
ای دهن پیشگامان سرویس
من نمیدونستم اینجوریه دو روز تمدید موقت زدم باید بمونم تا ماه بعد که دو روزو پس بدم تا لغو اشتراک کنم ؟

نه بابا همین الانم میتونی درخواست جمع اوری بدی نهایتش اگه گفتن دو روزو پس بده پول اون دو روز رو بهشون بده خودتو خلاص کن از شرش ..

persian.godfather
06-10-2019, 23:15
ای دهن پیشگامان سرویس

عجب رویی داره این شرکت لعنتی ، احتمالا با گرونی سرویس هاش خیلی ها مثل من تخلیه کردن میخواد جبران کنه

- - - Updated - - -

ای دهن پیشگامان سرویس

من از پیشگامان اومدم داتک راضی ام

bndsms
07-10-2019, 01:29
عجب رویی داره این شرکت لعنتی ، احتمالا با گرونی سرویس هاش خیلی ها مثل من تخلیه کردن میخواد جبران کنه

- - - Updated - - -

من از پیشگامان اومدم داتک راضی ام

داتک نداره اینجا:sad:

persian.godfather
07-10-2019, 04:33
داتک نداره اینجا:sad:

های وب و مبناتلکام هم گرون نکردن

magiteq1
07-10-2019, 18:54
اقا ما سر همین محدودیت سرعت درخواست sla زدیم و بعد حدود یک هفته جواب دادن و به مدت 15 روز به سرویسم اضافه کردن.
16 مگ vip دارم.

ho3in2012
07-10-2019, 21:52
اقا ما سر همین محدودیت سرعت درخواست sla زدیم و بعد حدود یک هفته جواب دادن و به مدت 15 روز به سرویسم اضافه کردن.
16 مگ vip دارم.
محدودیت سرعت رفع شد؟

bndsms
07-10-2019, 22:19
4 مگ وی آی پی سرعت رو 4 فیکسه یا مثل قبل بازه ؟

magiteq1
08-10-2019, 00:00
محدودیت سرعت رفع شد؟

نه هنوز. شکایتم رو تجدید نظر زدم. هر کی مشکل داره بره تقاضای sla کنه. باید به همه کاربرا غرامت بدن

George Shelly
08-10-2019, 12:22
کسایی که یوتیوب و تلگرم رو در حالت L2TP نمی تونن باز کنن MTU رو از تو تنظیمات مودم به 1252 تفییر بدن حل میشه

blackbird
08-10-2019, 13:07
دوستان کسی میدونی خط فقط رانژه باشه هزینه ای از طرف مخابرات دریافت میشه ؟ من از پیشگامان اشتراک دارم دیگ لازم ندارم اما اونا هم جمع آوری نمیکنن اگه هزینه ای نداره برای منم مهم نیست که رانژه بمونه کسی اطلاع داره؟ خود پشتیبانی میگه هزینه نداره.

ALIRK
08-10-2019, 15:33
دوستان کسی میدونی خط فقط رانژه باشه هزینه ای از طرف مخابرات دریافت میشه ؟ من از پیشگامان اشتراک دارم دیگ لازم ندارم اما اونا هم جمع آوری نمیکنن اگه هزینه ای نداره برای منم مهم نیست که رانژه بمونه کسی اطلاع داره؟ خود پشتیبانی میگه هزینه نداره.

دروغ میگن شما باور نکن نیاز نداری برو تخلیه کن
هر ماه بین 2000تا 3500میاد روی قبض خونتون
البته این مبلغ هیچ ارتباطی ابونمان و یا مالیات نداره

persian.godfather
08-10-2019, 15:47

بله هزینه داره ، مگه میتونن جمع آوری نکنن؟ یه شکایت ۱۹۵ بزن ۱ روزه جمع آوری میکنن ، این شرکت باید زور بالای سرش باشه

blackbird
08-10-2019, 19:22
مرسی دوستان اگه هزینه داره که واحد فروش درغگویی داره، با مخابرات محل چک میکنم اگه هزینه داشته باشه که حتما درخواست تخلیه میدم.

ERF@NIAN
08-10-2019, 20:21

زمانی که آسیاتک داشتم هرماه که میخواستم تمدید کنم یه چیزی در حدود 50 تومن هزینه نگهداری خط به فاکتور اضافه میکرد بابت یک روز
اینم تو اینترنت پیداکردم:
بدین وسیله و با توجه به افزایش آبونمان مخابرات ، مبلغ جریمه در صورت عدم تمدید سرویس و همچنین هزینه رزرو و نگهداری پورت از روزانه 50 تومان به ۱۳۰ تومان افزایش و هزینه ماهیانه در صورت عدم تمدید به موقع سرویس به ۳۵۰۰ تومان افزایش می یابد.
قطعا واسه خود شرکت هزینه داره، ولی اینکه از شما بگیرن یا نه رو نمیدونم، آسیاتک میگرفت، ولی جای دیگه ندیدم

blackbird
08-10-2019, 20:26
زمانی که آسیاتک داشتم هرماه که میخواستم تمدید کنم یه چیزی در حدود 50 تومن هزینه نگهداری خط به فاکتور اضافه میکرد بابت یک روز
اینم تو اینترنت پیداکردم:
بدین وسیله و با توجه به افزایش آبونمان مخابرات ، مبلغ جریمه در صورت عدم تمدید سرویس و همچنین هزینه رزرو و نگهداری پورت از روزانه 50 تومان به ۱۳۰ تومان افزایش و هزینه ماهیانه در صورت عدم تمدید به موقع سرویس به ۳۵۰۰ تومان افزایش می یابد.
قطعا واسه خود شرکت هزینه داره، ولی اینکه از شما بگیرن یا نه رو نمیدونم، آسیاتک میگرفت، ولی جای دیگه ندیدم

شاید این مال سرویس خود مخابرات باشه، پیگیری میکنم ببینم چی میشه مرسی

George Shelly
10-10-2019, 14:26
وضعیت فوق بحرانی سرور خارجی با آی پی های آشغال به اصطلاح پیشگامان
نتم دیده بانه

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

persian.godfather
10-10-2019, 17:40
وضعیت فوق بحرانی سرور خارجی با آی پی های آشغال به اصطلاح پیشگامان
نتم دیده بانه

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوب تخلیه کن خطتو راحت شی مگه مجبوری بمونی ؟

George Shelly
10-10-2019, 19:08
خوب تخلیه کن خطتو راحت شی مگه مجبوری بمونی ؟
یه ساله دارم بعدشم جاهای دیگه حجما مثل دیده بان نیس

hosseinzfff
10-10-2019, 19:20
این شرکتهایی مث دیده بان که حجم خیلی زیاد میدن یه ریگی تو کفششون هست فقط جهت جذب مشتری این کارا رو میکنن بعد که مشتریشون زیاد شد چون پهنای باندی که دارن خیلی کمه و اندازه شرکتهای بزرگ مثل مخابرات نیست کاربراشون دچار افت سرعت شدید میشن و چون پهنای باند نمیخرن هیچوقت این مشکلشون حل نمیشه بعدد وقتی زنگ میزنی بهشون ممکنه برای چند روز سرعت شما رو ببرن بالا بعدش دوباره کمش میکنند :thumbsup: و این داستان ادامه دارد ...

George Shelly
10-10-2019, 19:59
این شرکتهایی مث دیده بان که حجم خیلی زیاد میدن یه ریگی تو کفششون هست فقط جهت جذب مشتری این کارا رو میکنن بعد که مشتریشون زیاد شد چون پهنای باندی که دارن خیلی کمه و اندازه شرکتهای بزرگ مثل مخابرات نیست کاربراشون دچار افت سرعت شدید میشن و چون پهنای باند نمیخرن هیچوقت این مشکلشون حل نمیشه بعدد وقتی زنگ میزنی بهشون ممکنه برای چند روز سرعت شما رو ببرن بالا بعدش دوباره کمش میکنند :thumbsup: و این داستان ادامه دارد ...

من از اسفند 96 گرفتم تا اول 98 خوب بود بعدش خراب شد ، یادم میاد 3 ماه یه بارم قطع نمیشد ولی از اول 98 خیلی داغون شد ، کاربراش زیاد شده واسه اونه ...

George Shelly
12-10-2019, 21:16
همین الان ساعت 9:15 یکی لطف می کنه یه پینگ با 4.2.2.4 بزاره ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون

ArashMiniStar
14-10-2019, 12:58
من از اسفند 96 گرفتم تا اول 98 خوب بود بعدش خراب شد ، یادم میاد 3 ماه یه بارم قطع نمیشد ولی از اول 98 خیلی داغون شد ، کاربراش زیاد شده واسه اونه ...

من دیده بان دارم مشهد مرکز کوثر.دیروز پریروز خیلیییییی قعطی داشت امروز خوب شده ظاهرا.دلیلش چیه ؟ من مشکل سرعت ندارم.ولی موقعای اینجوری میشه چراغ dsl ام مرتب میپره یا با سرعت پایینتر بسته میشه

George Shelly
14-10-2019, 13:31
من دیده بان دارم مشهد مرکز کوثر.دیروز پریروز خیلیییییی قعطی داشت امروز خوب شده ظاهرا.دلیلش چیه ؟ من مشکل سرعت ندارم.ولی موقعای اینجوری میشه چراغ dsl ام مرتب میپره یا با سرعت پایینتر بسته میشه

دیده بان اختلال زیاد داره ، مثلا موقعی که واسه من خوبه یه سریا میان میگن ما افت و قطعی زیاد داریم در جالی که من ندارم و بعضی موقع ها هم مال من خرابه مال بقیه درسته ، معلوم نیست دلیلش چیه ، من همین الانم اقت دارم ولی باز بهتر شده نسبت به پریروز

magiteq1
15-10-2019, 00:25
تجدید نظر دوم رو هم زدم , با اینکه هنوز جوابش نیومده , ولی امشب چک کردم محدودیت بین الملل رو برداشتن. 22:30 الی 12:30
امیداورم موقت نباشه

magiteq1
15-10-2019, 14:22
دوستان برای شما هم محدودیت برداشته شده؟

ho3in2012
15-10-2019, 18:03
دوستان برای شما هم محدودیت برداشته شده؟
سرور خارجی مولتی کانکشن

اینم ریت خط تلفن

ho3in2012
15-10-2019, 18:17

سرور داخلی :)

George Shelly
15-10-2019, 18:29
سرعت اینستا بره من برگشته و عالی شده

black sabbath
15-10-2019, 18:39
پنل هشت
مولتی خارج

تک خارج

مولتی داخلی

تک داخلی

hosseinzfff
15-10-2019, 20:14
پنل هشت
مولتی خارج

تک خارج

مولتی داخلی

تک داخلی

من زنگ زدم بهشون درخواست جمع اوری دادم معلوم نیست کی تخلیه بشه ... چرا ping داخلیت اینقد بالاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:thumbsup:

ERF@NIAN
15-10-2019, 20:55
من زنگ زدم بهشون درخواست جمع اوری دادم معلوم نیست کی تخلیه بشه ... چرا ping داخلیت اینقد بالاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:thumbsup:
بد موقع درخواست تخلیه دادی، الآن سه شنبه هر شرکتی بخوای بری تا شنبه حداقل طول میکشه.
یه برگه سفید بردار موارد زیر رو بنویس عکس بگیر بفرست واسه ایمیل زیر:
sales@pishgamandsl.com

نام و نام خوانوادگی
شماره تلفن adsl
شماره همراه ثبت شده تو پنل adsl
دلیل جمع اوری
امضا
اگه ایمیل رو الآن بفرستی و شکایت تو 195 هم بکنی فردا قطعا تخلیه رو میفرستن واسه مخابرات، تو شکایت هم مینویسی ایمیل رو فرستادی
فقط میخوری به مشکل شاهکار و تأییدیه تخلیه مخابرات واسه همین تا شنبه اینترنت نداری

blackbird
16-10-2019, 19:34
دقت کردین یه زمانی دریافت اینترنت ADSL بالای 128 کار حضرت فیل بود و اگه تمدید نمیکردی 3 سوت پورت رو خالی میکردن الان تخلیه کردن هنره مرد میخواد :blink:

hosseinzfff
16-10-2019, 20:21
درخواست جمع اوری رو تایپ کردم ازش پرینت گرفتم امضاش کردم اسکنش کردم ایمیلش کردم به :thumbsup::n08: sales@pishgamandsl.com

magiteq1
17-10-2019, 00:10
کار درستی کردی. غیر قابل تحمل این شرکت کلاهبردار

magiteq1
17-10-2019, 01:49
ساعت 2 شب. تو هر چی با این احمق ها مشکل داشتم. تو پینگ مشکلی نبوده. البته فاصله ام هم با مخابرات خیلی کمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

persian.godfather
17-10-2019, 01:58
ساعت 2 شب. تو هر چی با این احمق ها مشکل داشتم. تو پینگ مشکلی نبوده. البته فاصله ام هم با مخابرات خیلی کمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این شرکت چیز خاصی نداره تخلیه کن راحت

magiteq1
17-10-2019, 02:22
واسه حجمی که میده موندم. وگرنه تا الان تخلیه بود

persian.godfather
17-10-2019, 15:56
واسه حجمی که میده موندم. وگرنه تا الان تخلیه بود

پیشگامان که حجم هاشو نصف و یک چهارم کرد منم واس همین تخلیه کردم ، کدوم حجم خوب ؟

George Shelly
17-10-2019, 16:00
واااااااااااای من تازه الان دیدم عجب دزدیه این مثلا پیشگامان ، رو 16 مگ 1 ترا حجم رو کرده 80 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایی هرکی بمونه خود آزاری داره ، چقدر یه شرکت میتونه دزدو بی ناموس باشه اخه .........

ERF@NIAN
17-10-2019, 16:31
1500 گیگ رو پیشگامان میده 125 تومن با مالیات 136 میشه
منم یکی از دلایل تخلیه ام همین بود
چون اولا سرعت رو محدود میکنن، پشتیبانیش هم دروغگو تر از سابق شده بود
دوما قیمت باید متناسب با کیفیت باشه، واقعا انتظار دارن 136 تومن واسه این اینترنت داغون پول بدیم بهشون؟
الآن اومدم شبدیز کیفیت خاصی نداره، کاملا یه چیز معمولیه با مشکلات خودش
ولی حداقل میدونم دارم اندازه کیفیتشون بهشون پول میدم
80 تومن 525 گیگ بین الملل

magiteq1
17-10-2019, 19:06
پیشگامان که حجم هاشو نصف و یک چهارم کرد منم واس همین تخلیه کردم ، کدوم حجم خوب ؟

سرویس های vip ای

magiteq1
17-10-2019, 19:09
شرکت هایی که گرون کردن , همشون باید سالی حدود 3-4 میلیارد جریمه بدن و دارن میدن. ولی این گرون کردن انقدر هست که دادن اون جریمه میصرفه.
اون هایی هم که گرون نکردن , نه به خاطر مشترک , بلکه به خاطر ندادن جریمه اس.

black sabbath
17-10-2019, 20:47
من امروز قراردادم تموم شد و درخواست تخلیه دادم.گفتن درخواستتون میره تا بعد از تعطیلات یعنی روز یکشنبه رسیدگی بشه.احتمالاً برم سراغ شبدیز که هنوز جشنواره تابستونش رو داره

persian.godfather
17-10-2019, 23:03
واااااااااااای من تازه الان دیدم عجب دزدیه این مثلا پیشگامان ، رو 16 مگ 1 ترا حجم رو کرده 80 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایی هرکی بمونه خود آزاری داره ، چقدر یه شرکت میتونه دزدو بی ناموس باشه اخه .........

پیشگامان و شاتل سردسته دزدا هستن

- - - Updated - - -

من امروز قراردادم تموم شد و درخواست تخلیه دادم.گفتن درخواستتون میره تا بعد از تعطیلات یعنی روز یکشنبه رسیدگی بشه.احتمالاً برم سراغ شبدیز که هنوز جشنواره تابستونش رو داره

بقیه شرکتا هم جشنواره دارن یه بررسی بکن

persian.godfather
17-10-2019, 23:05
سرویس های vip ای

اون سرویساشم نمیصرفه ، شرکت های دیگه هستن که حجم و قیمت بهتری دارن

magiteq1
18-10-2019, 01:01
اون سرویساشم نمیصرفه ، شرکت های دیگه هستن که حجم و قیمت بهتری دارن

از fcp ها چند تا بگو.
واقعا کلافم کرده

persian.godfather
18-10-2019, 03:04
از fcp ها چند تا بگو.
واقعا کلافم کرده

داتک ؛ های وب ؛ آسیاتک هم هست ولی با این که گرون کرد از پیشگامان به صرفه تر هست ، و پارس آنلاین جشنواره ۱ ساله خیلی خیلی خوبی گذاشته توی سایتش چک کن

magiteq1
18-10-2019, 10:20
اسیاتک که نمیصرفه. ۱۶ مگ اش هم قیمت یه سرویس ۲۰ مگ vdsl مخابرات هست , با همون ترافیک
داتک و های وب هم اینجا خدمات نمیده.
به هیچ وجه هم نباید از هیچ شرکتی یک ساله اشتراک گرفت. وضع همه شرکت ها بیریخته. در حال جمع اوری نمایندگی ها و تعدیل نیرو هستن. اصلا اعتمادی بهشون نیست
شبدیز میمونه که باید ببینم چه جوری
بیشگامان جدید ساعات محدود کردن سرعتش رو از ۴ سال در زو به ۵ ساعت رسونده

George Shelly
18-10-2019, 10:47
من با اینکه مشکلاتی دارم ولی دیده بان میمونم ، اوضاع خیلی داغونه ، ملوم نیست برم جای دیگه بدتر نشه ، سعی می کنم همینو انقدر گیر بدم بهشون تا بهتر کنن ، مملکت بشدت از هر نظر در حال سقوطه .....
این خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونید مال 3 سال پیشه ، قک کنم این شرکت دیگه کار نمی کنه با اینا به دلیل تحریم ها ، این عدم همکاری ها خیلی تاثیر داره رو کیفیت نت که الان شاهدش هستیم چقدر سرور خارجی افت و خیز داره ....

ArashMiniStar
18-10-2019, 13:45
دیده بان اختلال زیاد داره ، مثلا موقعی که واسه من خوبه یه سریا میان میگن ما افت و قطعی زیاد داریم در جالی که من ندارم و بعضی موقع ها هم مال من خرابه مال بقیه درسته ، معلوم نیست دلیلش چیه ، من همین الانم اقت دارم ولی باز بهتر شده نسبت به پریروز
من زنگ زدم دیده بان قضیه گفتم.چون سرویس گیمینگمم فعاله.به من گفت طرف که این چیزایی که میگی بنظرت مودمت اشکال داره اگ میتونی با ی مودم سالم تست کن.همینکارو کردم فعلا که مشکل حل شده
snr اپم ۱۲ دانلودم 15-17 هست

black sabbath
18-10-2019, 15:41
اسیاتک که نمیصرفه. ۱۶ مگ اش هم قیمت یه سرویس ۲۰ مگ vdsl مخابرات هست , با همون ترافیک
داتک و های وب هم اینجا خدمات نمیده.
به هیچ وجه هم نباید از هیچ شرکتی یک ساله اشتراک گرفت. وضع همه شرکت ها بیریخته. در حال جمع اوری نمایندگی ها و تعدیل نیرو هستن. اصلا اعتمادی بهشون نیست
شبدیز میمونه که باید ببینم چه جوری
بیشگامان جدید ساعات محدود کردن سرعتش رو از ۴ سال در زو به ۵ ساعت رسونده
من تصمیم گرفتم یه سه ماهه از شبدیز بگیرم.تازه یکشنبه پیشگامان برای تخلیه اقدام می کنه و بعدش میرم سراغ شبدیز.اگه عجله نداری صبر کن.البته یکی از بچه های اینجا رفته بود شبدیز و تقریباً راضی بود

George Shelly
18-10-2019, 16:22
snr لزوما ربطی به سرعت نداره ، من صبح پینگ 120 بود الان شده 170 ، مشخصه که مشکل دارن ، مودمم سالمه ، تازه مودمم قدیمیه و از قصد قدیمیه رو استفاده می کنم چون خیلی بهتره ، با این کشش خطم تا 23 هست ولی با مودم جدید به زور 17 میده ...
بهونه زیاد میارن به خصوص یکی از کارشناسای اسکلوش که قک می کنه منم مثل خودشم
من با همین دیده بان وقتی تو تی وی میرفتم یوتیوب یه ویدیو میزاشتم در جا خودش اتومات میرفت رو کیفیت 2k منتها الان با تاخیر پخش می کنه و بافرینگ داره که نشون میده کیفیت چقدر افت کرده ...
اینم وضعیت پینگشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

magiteq1
20-10-2019, 15:58
منم تخلیه زدم و رفتم از شبدیز گرفتم. دیگه غیر قابل تحمل بود

ho3in2012
20-10-2019, 16:18
راضی هستین؟ افت سرعت نداره؟

magiteq1
20-10-2019, 16:22
هنوز رانژه نشده. ولی خوب بد که ازش نشنیدم. حداقل این محدودیت های پیشگامان دزد رو نداره

black sabbath
20-10-2019, 22:34
پیشگامان چند روزه تخلیه کرد؟

magiteq1
21-10-2019, 00:05
پیشگامان چند روزه تخلیه کرد؟

امروز تازه درخواست تخلیه دادم:biggrin:

black sabbath
21-10-2019, 16:42
مزخرف تر از این شرکت پیشگامان شاید پیدا نشه
از پنج شنبه هفته پیش درخواست تخلیه و جمع آوری رو دادم اما هنوز تخلیه نشده.صبح با شبدیز قرار بستم و پول رو واریز کردم الآن از پیشگامان زنگ زدن که چرا درخواست تخلیه زدی؟گفتم سرویس بی کیفیت و متنوع نبودن پنل ها.گفت من با توجه به مصرف و قیمت مدنظرتون براتون یه پنل شش ماهه عالی آماده می کنم.گفتم مگه هنوز تخلیه نکردید؟؟!!!!!!!!! :blink: گفت نه!!!!!!!گفتم باش تا یه دقیقه برم 195 شکایت کنم و برگردم
الآن هم 195 شکایت زدم
لعنت بهشون فعلاً که مجبورم از این بسته های گرون قیمت موبایل بگیرم تا اینترنتم برقرار بشه

hosseinzfff
21-10-2019, 16:53
از پنج شنبه هفته پیش درخواست تخلیه و جمع آوری رو دادم اما هنوز تخلیه نشده.صبح با شبدیز قرار بستم و پول رو واریز کردم الآن از پیشگامان زنگ زدن که چرا درخواست تخلیه زدی؟گفتم سرویس بی کیفیت و متنوع نبودن پنل ها.گفت من با توجه به مصرف و قیمت مدنظرتون براتون یه پنل شش ماهه عالی آماده می کنم.گفتم مگه هنوز تخلیه نکردید؟؟!!!!!!!!! :blink: گفت نه!!!!!!!گفتم باش تا یه دقیقه برم 195 شکایت کنم و برگردم
الآن هم 195 شکایت زدم
لعنت بهشون فعلاً که مجبورم از این بسته های گرون قیمت موبایل بگیرم تا اینترنتم برقرار بشه

باید 195 شکایت میکردی مال منم تخلیه نکردن من از سه شنبه درخواست داده بودم شکایت کردم امروز تخلیه شد ولی شاهکار خط رو تخلیه نکرده بودن وقتی میخواستم شبدیز ثبت نام کنم گفتن زنگ بزنین به بیشگامان بگین شاهکار خط رو تخلیه کنه ... :thumbsup:
f

black sabbath
21-10-2019, 16:58
باید 195 شکایت میکردی مال منم تخلیه نکردن من از سه شنبه درخواست داده بودم شکایت کردم امروز تخلیه شد ولی شاهکار خط رو تخلیه نکرده بودن وقتی میخواستم شبدیز ثبت نام کنم گفتن زنگ بزنین به بیشگامان بگین شاهکار خط رو تخلیه کنه ... :thumbsup:
f
الآن 195 شکایت کردم
یه سوال:
برای شاهکار حتماً باید زنگ بزنیم به پیشگامان بگیم شاهکار خط رو تخلیه کنه؟اتوماتیک انجام نمیشه؟
می ترسم بیفته هفته بعد که دو سه روز تعطیلی داریم و تق و لقه

George Shelly
21-10-2019, 17:36
الآن هم 195 شکایت زدم

از سایتایی بخر که نامحدود زمانی بسته میفروشن ، مثلا سه گیگ نامحدود زمانی 12400

black sabbath
22-10-2019, 13:20
این شرکت مزخرف بعد چند روز هنوز تخلیه نکرده
دیروز که زنگ زدن گفتن پنل سفارشی خودتون رو بهتون میدیم هر طور که دوست دارید.گفتم نه فقط تخلیه امروز بعد شکایتم نو 195 زنگ زدن گفتن ثابت پاسخگو نیستید و شماره همراه اعلامی در پیشگامان با شماره همراهی که در 195 ثبت شده متفاوته!!!!!!البته دروغ گفتن
خلاصه هر جوری هست دارن معطل می کنن منم زدم سیم آخر دارم هر ساعت زنگ میزنم لیچار بارشون می کنم

magiteq1
22-10-2019, 15:49
این شرکت مزخرف بعد چند روز هنوز تخلیه نکرده
دیروز که زنگ زدن گفتن پنل سفارشی خودتون رو بهتون میدیم هر طور که دوست دارید.گفتم نه فقط تخلیه امروز بعد شکایتم نو 195 زنگ زدن گفتن ثابت پاسخگو نیستید و شماره همراه اعلامی در پیشگامان با شماره همراهی که در 195 ثبت شده متفاوته!!!!!!البته دروغ گفتن
خلاصه هر جوری هست دارن معطل می کنن منم زدم سیم آخر دارم هر ساعت زنگ میزنم لیچار بارشون می کنم

میگفتی محدودیت سرعت رو بردارین. پنل سفارشی بخوره تو سرت

black sabbath
23-10-2019, 17:41
امروز تو 195 جواب دادن که خط تخلیه شده.
راهی هست که از طریق اینترنت یا سایتی بتونم مطمئن بشم که واقعاً تخلیه کردن؟چون این شرکت خیلی منو بازی داد می ترسم این کارشون هم کلک باشه

rahman0158
23-10-2019, 17:55
راهی هست که از طریق اینترنت یا سایتی بتونم مطمئن بشم که واقعاً تخلیه کردن؟چون این شرکت خیلی منو بازی داد می ترسم این کارشون هم کلک باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمارتو بزن اگه ثبت نام رفت برای مرحله بعدی خط تخلیه شده وگرنه خطا میده و مینویسه چه خبره

black sabbath
23-10-2019, 18:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمارتو بزن اگه ثبت نام رفت برای مرحله بعدی خط تخلیه شده وگرنه خطا میده و مینویسه چه خبره
پیام داد که از شرکت دیگری ADSL داره

ERF@NIAN
23-10-2019, 19:10
زنگ بزن پیشگامان از پشتیبانیشون بپرس تخلیه شده یا نه، اگه گفت شده بگو شاهکارتم چک کنه
دلیلی نداره تلفنی دروغ بگن
شرکت بعدی هم بخوای ثبت نام کنی همونجا تلفنی میزنه تو سیستم بهت میگه میشه یا نه

persian.godfather
24-10-2019, 00:39

مودم رو نگاه کن ، باید چراغ dsl و net خاموش باشه

rahman0158
24-10-2019, 08:30
لزومی نداره چراغ dsl خاموش باشه مخابرات دوباره کاری نمیکنه بصورت نرم افزاری خط شما تخلیه هست تا موقع رانژه جدید خط شما رو پورت شرکت قبلی هست. دادن پورت شما به مشترک دیگه ای چراغ dsl رو خاموش میکنه.

persian.godfather
24-10-2019, 13:37
لزومی نداره چراغ dsl خاموش باشه مخابرات دوباره کاری نمیکنه بصورت نرم افزاری خط شما تخلیه هست تا موقع رانژه جدید خط شما رو پورت شرکت قبلی هست. دادن پورت شما به مشترک دیگه ای چراغ dsl رو خاموش میکنه.

اشتباه میکنید ، باید چراغ dsl خاموش چون باید خط از رانژه تخلیه بشه کامل ، من از سال ۸۹ adsl داشتم ، هر بار تخلیه میکنم چراغ dsl خاموش میشه

misam5526
24-10-2019, 14:04

امروزه در اکثر مراکز مخابراتی (اگه نگم همه مراکز) با توجه به مدرن سازی دستگاه های mdf، عملیات تخلیه بصورت نرم افزاری صورت میگیره و چراغ های مودم خاموش نمیشه. بعد از درخواست رانژه شرکت جدید با جابجایی جامپر مربوطه خط رانزه میشه! (در حین جابجایی جامپر به مدت کوتاهی چراغ مودم خاموش میشه که بسته به فرز بودن شخص رانزه کار میتونه دقایقی و یا حداکثر یکی دو ساعت باشه)

shakib zero
31-10-2019, 23:27
چند ماهی بود با پدیده افت سرعت و لیمیت کردن سرعت روی 4 مگ روبرو نشده بودم ولی از امروز مجدد سرعت روی 4 مگ فیکس شده ...

The Dreadnaught
31-10-2019, 23:35
چند ماهی بود با پدیده افت سرعت و لیمیت کردن سرعت روی 4 مگ روبرو نشده بودم ولی از امروز مجدد سرعت روی 4 مگ فیکس شده ...

منم همین مشکل رو دارم، جالب اینجاست که به پشتیبانی زنگ میزنی اظهار بی اطلاعی میکنن و میگن ارجاع میدیم بخش فنی!

shakib zero
31-10-2019, 23:43
منم همین مشکل رو دارم، جالب اینجاست که به پشتیبانی زنگ میزنی اظهار بی اطلاعی میکنن و میگن ارجاع میدیم بخش فنی!

اونقدر از تیم فنی و تماس هایی که داشتم چیزی ندیدم دیگه هیچوقت تماس نمیگیرم. تنها کاری که میشه کرد ساعت هایی که محدود میشه رو 4 مگ به کارای دیگم میرسم که چشمم به اینترنت نباشه :|

apple021
03-11-2019, 20:11
تعرفه هاشو چرا اینجوری کرده! 80 گیگ داره میده 80 تومن !
در صورتی که شاتل 160 گیگ داره میده 50 !
جنگه مگه!!!!!!!!!!

The Dreadnaught
05-11-2019, 00:01
تعرفه هاشو چرا اینجوری کرده! 80 گیگ داره میده 80 تومن !
در صورتی که شاتل 160 گیگ داره میده 50 !
جنگه مگه!!!!!!!!!!

های وب 525 گیگ رو میده 80 تومن!

قشنگ معلومه پهنای باند کم آوردن

magiteq1
09-11-2019, 14:23
اقا هنوز محدودیت سرعت در ساعات مشخص وجود داره تو این شرکت؟؟

R.min
09-11-2019, 22:23
دوستان برای شما هم فیلم‌های اینستاگرام به سختی پلی میشه؟

George Shelly
09-11-2019, 22:25
دوستان برای شما هم فیلم‌های اینستاگرام به سختی پلی میشه؟

من دیده بان دارم با آی پی پیشگامان درسته

R.min
09-11-2019, 23:02
من دیده بان دارم با آی پی پیشگامان درسته

خیلی سرعتش کند شده توی اینستاگرام . مشکل از چی میتونه باشه ؟ زنگ بزنم به شرکت لابد میگه به ما مربوط نیست

The Dreadnaught
09-11-2019, 23:03
اقا هنوز محدودیت سرعت در ساعات مشخص وجود داره تو این شرکت؟؟

بله میاد رو 4 مگابیت قفل میشه برای چند ساعت

shellman_te
11-11-2019, 16:09
سلام دوستان
بگذارید من تجربه خودم رو با این شرکت کلاهبردار براتون تعریف کنم. من متاسفانه قرارداد اینترنت 16 مگابیت باهاشون بستم.
1- این شرکت به صورت کاملا خودجوش آی پی های شیلتر-شکن رو پیدا میکنه و مسدود میکنه. دوستی دارم که دانشجوی دکتراست و به دلیل مشکلات شیلتر هم از اینور هم از انور به بدختی هزینه کرده و از طریق فک و فامیل اونوری یه پی پی ان -مخصوصا اینطو نوشتم مشکلی با قوانین گروه پیش نیاد- گرفته تا برای درسش بتونه سایتهای خارجی رو باز کنه. بهم گفت جدیدا بعد استفاده از یه آی پی بعد چند روز پیشگامان اونو مسدود میکنه.
2- این شرکت به اسم اینترنت 16 و 8 مگابیت عملا داره اینترنت 4 مگابیت به ملت میده و ککش هم نمیگزه. من این مشکل رو از سه چهار ماه پیش متوجه شدم. چون کارم طوری شد که بیشتر نیاز دانلودم تو ساعت های ظهر و آخر شب شد. اینطور میشد که دقیقا سر یه ساعت های خاصی سرعت به 500 کیلوبایت دانلود لیمیت میشد. تا الان من چندین بار باهاشون تماس گرفتم و شکایت کردم. اولش ساپورتشون خودش رو به اون راه میزد. بعد که بهشون گفتم من کارم آی تی هست و با مدرک و مستندات و اسکرین شات ثابت کردم که روی ساعت های خاصی آی پی های خارجی سرعتشون لیمیت میشه ناچارا قبول کردند و قول پیگیری دادند. این داستان پنج شش بار ادامه داشت تا اینکه چندشب پیش دیگه کاسه صبرم لبریز شد و با عصبانیت از ساپورت خواستم منو به مدیرشون وصل کنه. بگذریم اونم با بدبختی و دوبار قطع شدن و برگشتن به ته صف مراجعین آخرش موفق شدم باهاش صحبت کنم. این آقای مدیر بعد اینکه کامل گوش داد به حرفم. نگاه کرد تو سیستم و دید تمام تیکت هایی که برام تو این چند روز زدن مخدومه اعلام شده به بهانه های مختلف مثلا نبود مستندات کافی! با وجود اینکه من کلی وقت صرف کردم و اسکرین شات فرستادم و اونا قول پیگیری دادند بدون هیچ تماسی از طرفشون تمام تیکت هارو بسته بودن. ایشون هم گفتند من مدیر این شیفت هستم و تو مدت شیفتم کاربرهای زیاد دیگه ای همین مشکل رو داشتند و تماس گرفتند و حق با شماست ولی از من کاری جز درست کردن یه تیکت دیگه برنمیاد و اختیارات چندانی ندارم ولی حق کاملا با شماست.
من تازه از دو هفته پیش که یه سر به اینستای پیشگامان زدم و بعدا اومدم این پیج و از دوستانم هم پرسیدم فهمیدم این مشکل همه است و نه تنها این شرکت اقدام بع شیلترینگ و مسدود سازی حساب شده میکنه بلکه دست به کلاهبرداری و ضایع کردن سیستماتیک تمام کاربرانش زده.
اینجور رفتارهای غیرقانونی هر جای دیگه دنیا منجر به جریمه های سنگین و ورشکست شدن شرکت و حتی عواقب سنگین تر قضایی برای مرتکبین میشه. من نمیفهمم اینا خیلی راحت لبخند میزنن و با بی شرمی به کار غیر قانونیشون ادامه میدن. من که به زودی دستور تخیله خط میدم میرم یجای دیگه :grrr::grrr:

shellman_te
11-11-2019, 16:10
سلام دوستان
بگذارید من تجربه خودم رو با این شرکت کلاهبردار براتون تعریف کنم. من متاسفانه قرارداد اینترنت 16 مگابیت باهاشون بستم.
1- این شرکت به صورت کاملا خودجوش آی پی های شیلتر-شکن رو پیدا میکنه و مسدود میکنه. دوستی دارم که دانشجوی دکتراست و به دلیل مشکلات شیلتر هم از اینور هم از انور به بدختی هزینه کرده و از طریق فک و فامیل اونوری یه پی پی ان -مخصوصا اینطو نوشتم مشکلی با قوانین گروه پیش نیاد- گرفته تا برای درسش بتونه سایتهای خارجی رو باز کنه. بهم گفت جدیدا بعد استفاده از یه آی پی بعد چند روز پیشگامان اونو مسدود میکنه.
2- این شرکت به اسم اینترنت 16 و 8 مگابیت عملا داره اینترنت 4 مگابیت به ملت میده و ککش هم نمیگزه. من این مشکل رو از سه چهار ماه پیش متوجه شدم. چون کارم طوری شد که بیشتر نیاز دانلودم تو ساعت های ظهر و آخر شب شد. اینطور میشد که دقیقا سر یه ساعت های خاصی سرعت به 500 کیلوبایت دانلود لیمیت میشد. تا الان من چندین بار باهاشون تماس گرفتم و شکایت کردم. اولش ساپورتشون خودش رو به اون راه میزد. بعد که بهشون گفتم من کارم آی تی هست و با مدرک و مستندات و اسکرین شات ثابت کردم که روی ساعت های خاصی آی پی های خارجی سرعتشون لیمیت میشه ناچارا قبول کردند و قول پیگیری دادند. این داستان پنج شش بار ادامه داشت تا اینکه چندشب پیش دیگه کاسه صبرم لبریز شد و با عصبانیت از ساپورت خواستم منو به مدیرشون وصل کنه. بگذریم اونم با بدبختی و دوبار قطع شدن و برگشتن به ته صف مراجعین آخرش موفق شدم باهاش صحبت کنم. این آقای مدیر بعد اینکه کامل گوش داد به حرفم. نگاه کرد تو سیستم و دید تمام تیکت هایی که برام تو این چند روز زدن مخدومه اعلام شده به بهانه های مختلف مثلا نبود مستندات کافی! با وجود اینکه من کلی وقت صرف کردم و اسکرین شات فرستادم و اونا قول پیگیری دادند بدون هیچ تماسی از طرفشون تمام تیکت هارو بسته بودن. ایشون هم گفتند من مدیر این شیفت هستم و تو مدت شیفتم کاربرهای زیاد دیگه ای همین مشکل رو داشتند و تماس گرفتند و حق با شماست ولی از من کاری جز درست کردن یه تیکت دیگه برنمیاد و اختیارات چندانی ندارم ولی حق کاملا با شماست.
من تازه از دو هفته پیش که یه سر به اینستای پیشگامان زدم و بعدا اومدم این پیج و از دوستانم هم پرسیدم فهمیدم این مشکل همه است و نه تنها این شرکت اقدام بع شیلترینگ و مسدود سازی حساب شده میکنه بلکه دست به کلاهبرداری و ضایع کردن سیستماتیک تمام کاربرانش زده.
اینجور رفتارهای غیرقانونی هر جای دیگه دنیا منجر به جریمه های سنگین و ورشکست شدن شرکت و حتی عواقب سنگین تر قضایی برای مرتکبین میشه. من نمیفهمم اینا خیلی راحت لبخند میزنن و با بی شرمی به کار غیر قانونیشون ادامه میدن. من که به زودی دستور تخیله خط میدم میرم یجای دیگه :grrr::grrr:

shellman_te
11-11-2019, 16:19
نکته جالب دیگه اینکه این شرکت سرعت آپلود رو به صورت دیفالت به بهانه مختلف محدود میکنه. سرعت آپلود باید یک هشتم دانلود باشه. سرعت آپلود من با سرعت 16 مگابیت به زیر 500 کیلوبایت بسته شده بود و بعد شکایت من ساپورتشون میگه مگه حالا شما آپلود داری؟!!! و بعد درخواست من برای افزایشش میگه نیز رو خط شما میفته. میگم چه ربطی داره شما مگه امتحان کردی حکم صادر کردی. بعد اینکه به درخواست من آپلود رو دو برابر (و تازه نه چهار برابر که نرمالش میشه ) کرد هیچ مشکلی هم از نظر نویز نداشتم. حالا واب به حال کاربرای معمولی و خانواده ها که اکثریت اطلاعات فنی زیادی ندارند.

ERF@NIAN
11-11-2019, 21:17
پیشگامان از 26 ام خرداد تا الآن میشه 4 ماه و 26 روز که سیستم سراسری محدود کردن سرعت رو افتتاح کرده
در ساعاتی که سرعت محدود نیست هم نوسانی و بی کیفیته
کسی نباید پیشگامان بمونه
من 5،6 نفرو میشناسم چه اینجا چه خارج از این سایت همه تخلیه کردیم

magiteq1
12-11-2019, 00:02
اگر حجم لازم خیلی نیستید. تخلیه کنید. بزارید بترکن

ronin63
13-11-2019, 20:45
سلام

هه من دیگه تمدید نکردم و درخواست تخلیه دادم البته تو سایت .. امروز زنگ زدن که خط شما شامل جشنواره شده گفتم تو سایت که نیست گفت نه باید دستی فعال کنم گفتم چند .. 101 گیگ بین الملل 1 ساله 172 تومن 16 مگ !!! .. تا فردا هم بیشتر وقت نداری وگرنه خط جمع اوری میشه .. گفتم اوکی تا فردا خبر میدم!!!

akbarhasani1371
14-11-2019, 17:17
آقا اینترنت نگیرید از این شرکت دزد ، قبلا از چند تا شرکت اینترنت داشتم و در آخر از شرکت دیده بان نت اینترنت داشتم که فقط پینگش خیلی بد بود پینگ داخل 70 بود ولی حجم و سرعتش خیلی خوب بود،الان یک ماهی هست از این شرکت دزد یعنی پیشگامان نت گرفتم سرعت رو محدود کردن رو 3 مگابیت در حالی که من سرعت 16 مگابیت خریدم و همه چی خطم هم اوکیه، ولی این بی شرفا سرعت رو محدود کردن، با پشتیبانی هم تماس میگیرم 18 نفر تو صف انتظارن و اصلا نمیشه باهاشون حرف زد، آقا شما هم به بقیه دوستاتون بگید از این بی شرفا نت نگیرن، به درد نخورترین شرکتیه که تاحالا نت گرفتم ازش، تو سایت 195 هم شکایت کردم ولی اصلا جواب نمیدن......

R.min
14-11-2019, 17:19
من که راضی نیستم از ابن شرکت اینستاگرام خیلی بد برام باز میشه حتما تخلیه میکنم ولی نمیدونم کجا برم

fery74
14-11-2019, 17:24
سلام

هه من دیگه تمدید نکردم و درخواست تخلیه دادم البته تو سایت .. امروز زنگ زدن که خط شما شامل جشنواره شده گفتم تو سایت که نیست گفت نه باید دستی فعال کنم گفتم چند .. 101 گیگ بین الملل 1 ساله 172 تومن 16 مگ !!! .. تا فردا هم بیشتر وقت نداری وگرنه خط جمع اوری میشه .. گفتم اوکی تا فردا خبر میدم!!!

شما بهشون بگو اگر این 101 گیگ بشه 200 گیگ میمونم چک و چونه بزن .. باور کن راه میان
101 گیگ کمتون نیست ؟

fery74
14-11-2019, 17:27
من که راضی نیستم از ابن شرکت اینستاگرام خیلی بد برام باز میشه حتما تخلیه میکنم ولی نمیدونم کجا برم

این مشکل اینستا انگاری سراسریه من هم که آسیاتک هستم یک مدت بد اذیت میکرد .
تو همین انجمن هم پرسیدم و بقیه از شرکت های مختلف گفتن اونا هم همین سرعت کم رو دارن ..

شما میخوای جشنواره فروش آسیاتک رو یه نگاه بنداز ببین بدردت مبخوره یا نه .

George Shelly
14-11-2019, 17:38
این مشکل اینستا انگاری سراسریه من هم که آسیاتک هستم یک مدت بد اذیت میکرد .
تو همین انجمن هم پرسیدم و بقیه از شرکت های مختلف گفتن اونا هم همین سرعت کم رو دارن ..

شما میخوای جشنواره فروش آسیاتک رو یه نگاه بنداز ببین بدردت مبخوره یا نه .

سراسری بود یه مدت قبل بعدش درست شد ، الان مشکلی ندارم من رو دیده بان و درجا باز میشه ، مشکل از این شرکت دزده

alirezafaghih
30-11-2019, 12:28
سلام دوستان
میدونم ربطی نداره به تاپیک ولی لطفا جواب بدین. من از همین شرکت هم سرویس می گیرم
من یه مودم تی پی لینک 8151 دارم
میخوام کل شبکه خونه رو به چیز پی ان وصل کنم ولی مودمم چنین تنظیماتی رو نداره.
ارزون ترین راه برای این کار چیه؟

ArashMiniStar
01-12-2019, 21:12
آقا من دیده بان نت دارم با پورت پیشگامان.دو روزه شدیدا سرعت سرور خارجی یک دهم شده شدیدا پایین اومده.ولی از سرورای داخل ایران سرعت مثل قبله.قضیه چیه ؟ چند ماهه همچین مشکلی نداشتم اصلا !!

ruzbeh1
04-12-2019, 18:29
سلام دوستان، پورت pptp چرا روی شبدیز که آیپی پیشگامان و داره بسته هستش؟اول کانکت می شه بعد دیس کانکت می شه، روی شاتل پورت pptp باز بود،پیشگامان هم بعد از کانکت شدن به pptp دیس کانکت می شه؟ شاتل و همراه اول و ایرانسل با pptp مشکل نداشتن، این پیشگامان و شبدیز چی می گه :puke:

black sabbath
04-12-2019, 19:07
سلام دوستان، پورت pptp چرا روی شبدیز که آیپی پیشگامان و داره بسته هستش؟اول کانکت می شه بعد دیس کانکت می شه، روی شاتل پورت pptp باز بود،پیشگامان هم بعد از کانکت شدن به pptp دیس کانکت می شه؟ شاتل و همراه اول و ایرانسل با pptp مشکل نداشتن، این پیشگامان و شبدیز چی می گه :puke:
منکه مشکلی ندارم
البته از پولی استفاده می کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ب-ظ.jpg

ruzbeh1
04-12-2019, 19:25
منکه مشکلی ندارم
البته از پولی استفاده می کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ب-ظ.jpg

من از رایگان استفاده می کنم،آخه جالب اینجاست روی شاتل تست کردم ، مشکل نداشت ، روی همراه اول و ایرانسل هم تست کردم مشکل نداشت ، فقط این شبدیز با ایپی پیشگامان این طوریه

The Dreadnaught
06-12-2019, 15:28
این شرکت لعنتی وقت و بی وقت سرعت بین الملل رو روی 4 مگابیت لیمیت میکنه، یه کشور قانونمند داشتیم تا حالا در این شرکت رو تخته کرده بودن...

shakib zero
08-12-2019, 00:53
کار از لیمیت بین الملل روی 4 مگ گذشته و فکر میکنم امشب روی 1 مگ لیمیت کردن -_____-

تو سال 2019 سرعت فوق العاده بالای 100 کیلوبایت رو تجربه میکنیم

magiteq1
08-12-2019, 01:10
هرکی مشکل داره تخلیه بزنه. منم تخلیه زدم و راحت شدم. حجم ترابایتی میدن که مفت نمیرزه
الانم شبدیز هستم

R.min
08-12-2019, 01:41
من که تخلیه میکنم ولی موندم کجا برم ؟ صبانت ؟هایوب ؟ شاتل ؟ یا کجا ؟

The Dreadnaught
08-12-2019, 03:17
هرکی مشکل داره تخلیه بزنه. منم تخلیه زدم و راحت شدم. حجم ترابایتی میدن که مفت نمیرزه
الانم شبدیز هستم

همشون آشغالن آخه، همشون

رفتم تاپیک های وب ببینم اون شرکت چطوره، میبینم اونجا هم کاربرا ناراضی هستن

کی میشه روزی برسه که از این وضعیت افتضاح خارج بشیم، پای شرکت های بین المللی به ایران باز بشه در همه این شرکت های درپیت تخته میشه

ضمن اینکه حجم ترابایتی کجا بود الان دیگه حجمی نمیدن اصلا، با 80 هزار تومن 80 گیگ حجم میدن!

منم اون سرویسی که تو جشنواره میدادن رو دارم، تموم بشه معلومه که با ماهی 80 گیگ تمدید نمیکنم! البته اگه اصلا تا اون موقع دیگه اینترنتی تو این خراب شده بدن بهمون!!!

The Dreadnaught
08-12-2019, 03:21
این پست اشتباه ارسال شد پاک بشه لطفا

shakib zero
08-12-2019, 11:37
منم 6 ماه پیش جشنوارشون رو گرفتم ولی ظاهرا گزینه های تمدید خیلی فاجعه هستن ...

شرکت های دیگه هم در همین حد تعرفه و حجمشون داغونه؟

magiteq1
08-12-2019, 14:43
همشون آشغالن آخه، همشون

رفتم تاپیک های وب ببینم اون شرکت چطوره، میبینم اونجا هم کاربرا ناراضی هستن

کی میشه روزی برسه که از این وضعیت افتضاح خارج بشیم، پای شرکت های بین المللی به ایران باز بشه در همه این شرکت های درپیت تخته میشه

ضمن اینکه حجم ترابایتی کجا بود الان دیگه حجمی نمیدن اصلا، با 80 هزار تومن 80 گیگ حجم میدن!

منم اون سرویسی که تو جشنواره میدادن رو دارم، تموم بشه معلومه که با ماهی 80 گیگ تمدید نمیکنم! البته اگه اصلا تا اون موقع دیگه اینترنتی تو این خراب شده بدن بهمون!!!

vip هاش 1500 گیگ

magiteq1
10-12-2019, 11:00
اینم اخر شکایت از پیشگامان برای محدودیت سرعت بعد 3 ماه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لل_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لل.png)

shakib zero
10-12-2019, 23:20
تست از سرور داخلی :

تست از سرور آلمان :

احتمالا میخوان ترافیک داخلی رو رایگان کنن ترافیک خارج رو هم به این شکل در بیارن :mellow:

چند شبه 9-10 به بعد دیگه عملا اینترانت وصلم

The Dreadnaught
11-12-2019, 14:28
vip هاش 1500 گیگ

بخوره تو سرشون، بیشتر از 50 درصد یهو گرون کردن اسمشو گذاشتن vip ، من به ناچار یه ماه اون سرویس رو گرفتم همون هم میومد روی 4 مگابیت تو ساعات شلوغ!!

bndsms
20-12-2019, 13:41
جدیدا کل ساعت ها بین المللو سرعتو رو 6 مگ لیمیت کردن ؟ :mellow::blink:

bndsms
20-12-2019, 13:54

shakib zero
20-12-2019, 15:02

کاشکی رو 6 مگ لیمیت بود :mellow:

R.min
20-12-2019, 19:25
من الان داره با 450 کیلوبایت دانلود میکنه خطم روی 8 مگه امروز فسخ میکنم

George Shelly
20-12-2019, 21:22
وضعیت دیده بان که از پیشگامان آی پی میگیره خیلی بهتره ، من تو بهمن 96 از پیشگامان داشتم فقط میتونم بگم به شدت نت بدی داشت نوسان وحشتناک ...

bndsms
20-12-2019, 22:21
کاشکی رو 6 مگ لیمیت بود :mellow:

واسه من لینکای خارجی 9 تا 1 شب روی 4 مگ لیمیت میشد بقیه یاعت ها اوکی بود الان اون 4مگه سر جای خودشه بقیه ساعت ها رو 6 مگ لیمیته :|
در حالی که نت داخلی روی 12 مگه راحت 1.5 دانلود میده یعنی مشکل از خط نیس:hmm:

shakib zero
24-12-2019, 00:29
دوستان کسی میدونه این شبانه که پیشگامان به بعضی سرویس هاش اضافه کرده از چه ساعتی شروع میشه؟ تو پنل که اصلا همچین قابلیتی براش تعریف نشده

Shahin031
24-12-2019, 03:48
دوستان کسی میدونه این شبانه که پیشگامان به بعضی سرویس هاش اضافه کرده از چه ساعتی شروع میشه؟ تو پنل که اصلا همچین قابلیتی براش تعریف نشده

من از پشتیبان پرسیدم گفت 2 تا 8

shakib zero
24-12-2019, 12:31
من از پشتیبان پرسیدم گفت 2 تا 8

تو پنل که چیزی از حجم شبانه تعریف نشده حالا امشب دانلود میکنم ببینم از حجم اصلی کم میشه یا نه

shellman_te
12-01-2020, 22:37
من الان یکماهه از پیشگامان اومدم بیرون. در مورد این کلاهبردار ها هرچقدر بگم کمه. میتونم یه صفحه در مورد اتفاقات و تجربیات بد خودم و دوستانم در موردشون بگم.
خلاصه مطلب اینکه بعد جمع کردن با های وب قرارداد بستم. های وب برای یک هفته خوب بود ولی بعد یک هفته به حد وحشتناکی پینگم افت کرد و های وب میگه از نظر ما پینگ زیر 200 خوبه و شما مشکلی ندارید! مشکل پینگ تنها مشکلی بود که با پیشگامان نداشتم. فعلا قید گیمینگ رو زدم چون وقت زیادی ندارم ولی در نهایت از های وب هم به نظر میرسه باید کوچ کرد. البته من از نظر افت نکردن سرعت تو 24 ساعت و خط های پشتیبانی نسبتا خلوت ازشون راضیم.ولی برای کسی که پینگ براش مهمه های وب رو توصیه نمیکنم.

آپدیت: تصحیح میکنم. های وب هم افتضاح شده. بعد دو سه روز از پیشگامان هم بدتر شد. اکثر سایت های غیر ایرانی سرعت به طرز وحشتناکی پایینه. از اینجا هم باید تخلیه بدم.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

shakib zero
17-01-2020, 11:56
واقعا پیشگامان شاهکار شده این روزا :mellow: حجم کم + قیمت بالا. این ماه سرعت 8 با 50 گیگ حجم رو گرفتم 51 هزار تومن که بصورت خیلی فله ای حجم کم میشد بطوریکه بعد 20 روز تمام شد. یه 7 گیگ حجم اضافه خریدم که بازم بصورت خیلی یهویی ظرف 4-5 روز تمام شد ( از این 5 روز 2 روزشم خونه نبودم یعنی کسی نبود استفاده کنه )

حالا از اینا هم بگذریم فقط موقع جذب مشتری خیلی پلن های خوب دارن که مشتری رو بکشن سمت خودشون برای مشتریهای قدیمی هیچ برنامه ای ندارن. با پشتیبانی صحبت کردم خیلی خشک و یوبس برگشته میگه هیچ طرحی نداریم همینا هست که تو سایته و تمام ...

فقط کافیه پلن های این شرکت رو با شرکتای دیگه مثل های وب مقایسه کرد اونوقت میفهمیم چقد به مشتریهای قدیمی بها میدن.

امروز درخواست جمع آوری رو تقدیم شرکت میکنم ( طرح دو فوریتی lol )

farshad_scientist
19-01-2020, 20:54
8 ماه نت 16 مگ دزدگامان دازم افتضاح ترین اینترنتی که طی این سال ها دیدم دایل آپ بهش شرف داره نصف روز بین الملل رو محدود میکنن سرعتت میاد زیر 1 مگ ،ویدئو 160p به سختی لود میکنم.

Dr Nima
19-01-2020, 23:14

farshad_scientist
22-01-2020, 16:13
uupload.ir/files/4h3j_photo_2020-01-22_16-03-38.jpg
uupload.ir/files/zri5_photo_2020-01-22_16-03-42.jpg
تفاوت صبح و بعد از ظهر لذت بخش نیست؟ این هست وضع هر روز بنده :weird:

The Dreadnaught
23-01-2020, 01:46
بزنید بیرون از اون خراب شده

من که یه ماهی هست شرکت رو عوض کردم و دیگه نه خودم میرم سمت این شرکت نه به کسی پیشنهادش میکنم

shakib zero
25-01-2020, 18:14
از صبح چندین بار لینک پریده و نت قطع شده. الانم هر 2 - 3 دقیقه یه بار لینک میپره :| معلوم نیست دارن چیکار میکنن

shakib zero
26-01-2020, 16:13
امروز هم از صبح نت قطعه. زنگ زدم پشتیبانی یه سری کارهای دیکته شده رو گفت انجام بدم مثل اینکه از رو جزوه دارن میخونن و کار میکنن. سیم تلفن رو عوض کن ، تلفن رو قطع کن ، مودم رو بزن به اولین پریز ورودی منزل و ...
در نهایت هم گفت هیچ مشکلی از سمت ما نیست اگه میخواین کارشناس بیاد سر خط چک کنه :/

ERF@NIAN
27-01-2020, 21:30
واقعا واسه چی موندین پیشگامان؟

bndsms
28-01-2020, 00:32
واقعا واسه چی موندین پیشگامان؟

از رو گشادی (کارای تخلیه و تغییر آی اس پی اینا) :دی
بعدم تو هر فرومی میرم یه سری دارن ناله میکنن نمیدونم کدوم شرکت خوبه :sad:

Electronic-Arts
31-01-2020, 16:54
پیشگامان یعنی انقدر افتضاحه ؟ نگیرم وایرلس پیشگامان رو ؟

Electronic-Arts
02-02-2020, 06:04
کسی نیست یعنی یه چیزی بگه ؟ وایرلسش با adsl یکیه یا فرق داره ؟

farshad_scientist
02-02-2020, 10:26
Adsl که آشغال کامل موقع استریم دیدن و استفاده از vpn بالای 500 کیلوبایت نمیری و همینطور اینستاگرام و خیلی جاهای دیگه که روی بین الملل هست، وایرلس رو اگر کسی داره باید جواب بده ببینیم همین وضع هست یا نه؟ البته اینترنت point to point فکر کنم وضعش از همه بهتر هست چون کلا هر چیزی که از سمت مخابرات میاد داغون کردن.

magiteq1
02-02-2020, 16:17
اصلا هیچ جوره طرف این شرکت دزد نرید. هیچچچچ جوره

shakib zero
08-02-2020, 15:20
حدودا دو هفته پیش مشکل قطعی داشتم. دو سه روزی با پشتیبانی صحبت میکردم و ازم خواستن سیم تلفن ، مودم و موقعیت مودم رو عوض کنم که انجام دادم ولی تغییری نکرد و با وجود ثابت بودن لینک ولی آیپی دریافت نمیکردم و اینترنت قطع بود. بعد دو سه روز پشتیبانی گفت مشکل از سمت شماست و باید کارشناس با مودم تست و تجهیزاتش بیاد در محل تست انجام بده. منم داشتم میرفتم مسافرت بخاطر همین گفتم فعلا نیستم بعد یک هفته که برگشتم تماس میگیرم.
چند روز پیش که از سفر برگشتم مودم رو روشن کردم دیدم بازم آیپی نمیگیره و قطعه تماس گرفتم پشتیبانی و مشکلمو توضیح دادم که بهم گفت مودمت رو ری استارت کن درست میشه. منم خاموش روشن کردم دیدم درست شد!!
اول اینکه اپراتورهای پشتیبانی انگار یک جزوه چند صفحه ای جلوشون گذاشتن هر کس زنگ میزنه از رو جزوه میخونن و هر چند بی ربط یه سری کارها رو میگن که انجام بدی. دقیقا مثل بعضی دکترها که بدون اینکه فشار بیمار رو بگیره و خیلی کارها رو انجام بده سریعا یه نسخه رو واسه چند تا بیمار مینویسه ...
نکته بعدی هم اینه که مشکل از سمت خودشون بوده ولی به اصرار و هزار و یک ترفند میخوان بگن مشکل از ما نیست و به زور میخوان کارشناس بفرستن و هزینشو بگیرن.
قبل از قطعی خط منو رو 9 مگ و آپلود 1 مگ بسته بودن ولی الان خطم رو 8 مگ و آپلود 700 کیلوبیت بستن که کیفیت رو خیلی آورده پایین و سرعت بین الملل داغون شده.
بخاطر اینکه فعلا اعصابم نمیکشه با پشتیبانی سر و کله بزنم زنگ نزدم ولی بزودی باز تماس میگیرم.

در مجموع 7 ماه بود از پیشگامان سرویس داشتم و در کل راضی بودم ولی این یک ماه اخیر خیلی بازی دارن در میارن.

farshad_scientist
09-02-2020, 08:26
روز به روز بدتر از دیروز پیش به سوی دیال آپ و فراتر از آن

George Shelly
09-02-2020, 11:58
............

George Shelly
09-02-2020, 12:00
روز به روز بدتر از دیروز پیش به سوی دیال آپ و فراتر از آن

دیده بان
اینم بگم واس من نوسانی هست و شبا بدترم میشه ولی کلا اینجوریه -16 مگ

Electronic-Arts
09-02-2020, 13:08
فعلا من راضی ام چند روزه

shakib zero
01-03-2020, 22:53
نمیدونم اوضاع نت کشور اینقد داغونه یا فقط پیشگامان این شکلی شده.

سرویس 8 مگ هست که تو مودم هم همینو نوشته ولی در عمل از سرورهای داخلی تقریبا 5-6 مگابیت دانلود میکنه از سرورهای بین الملل هم با نوسانات شدید بین 100 کیلوبایت الی 400-500 کیلوبایت دانلود میکنه ...

:mellow:

shakib zero
01-03-2020, 23:14
------- حذف شود -------

George Shelly
01-03-2020, 23:24

سرویس 8 مگ هست که تو مودم هم همینو نوشته ولی در عمل از سرورهای داخلی تقریبا 5-6 مگابیت دانلود میکنه از سرورهای بین الملل هم با نوسانات شدید بین 100 کیلوبایت الی 400-500 کیلوبایت دانلود میکنه ...

کل شرکتا همین جوریه شبا همین موقعا خیلی خراب میشه واس منم الان نصف شده سرعت

farshad_scientist
01-03-2020, 23:52

من ۹ ماه بیشتر پیشگامان بودم همیشه این قضیه ۵۰۰ کیلوبایت بوده و هست زمانش هم حدود ۱۰ ۱۲ ساعتی میشه در روز، ۱۰۰۰ بار شکایت کردم البته جدیدا اوضاع بیشتر هم بهم ریخته این قضیه ۱۰۰ کیلوبایتم اضافه شده الانم که داتک هستم تو یه سری چیزا با پیشگامان فرق داره مثلا با سرعت بالاتری از گوگل پلی دانلود می کنه حتی ساعت اختلالات من ۱ مگ میگیرم به جا ۵۰۰ کیلوبایت ولی موقع استفاده از vpn همینه سرعت و پیشگامان پینگ بهتری هم داره و سرعت داخلیش هم ثبات بیشتری داره کلا مزایا معایب جزئی دارن دیگه isp های مختلف
هچکدوم به هیچ وجه راضی کننده نبوده برای من پولم رو دارم میریزم دور فقط، تنها آرزوم اینه که یک روز بتونم برم توییچ بزارم رو ۱۰۸۰p بدون بافر هم ۲۴ ساعته اوکی باشه و موقع استفاده از vpn هم همون سرعت اصلی نت رو بده.

alirezafaghih
02-03-2020, 13:27
سرویس 8 مگ اونم تست با سرور داخلی و مولتی کانکشن:hmm:

shakib zero
02-03-2020, 18:45

اینم وضعیت مال من

shakib zero
04-03-2020, 01:37
بعد چند روز امروز هیچ مشکلی نداشت و همه چی عالی بود... چند بار فقط برای چند ثانیه اینترنت قطع شد ( لینک نپرید فقط ایپی نمیداد ) که ظاهرا داشتن یه کارایی میکردن

به نسبت شب های قبل امشب خیلی بهتره

alirezafaghih
09-03-2020, 08:21
سلام
دوستان برای شما هم بعد از این قضیه 100 گیگی، سرعت روی 4 فیکس شده؟

shakib zero
09-03-2020, 10:41
سلام
دوستان برای شما هم بعد از این قضیه 100 گیگی، سرعت روی 4 فیکس شده؟
از قبلشم تو یه بازه هایی رو 4 فیکس میشد ولی بله درسته از وقتی بسته 100 گیگی رو دادن تو همه ساعات رو 4 فیکسه.

همین الان هم که دارم دانلود میکنم رو 4 مگابیته ... :jealous:

تو این شرایط بیشتر از اونکه بسته 100 گیگی بدرد ما بخوره بنظرم افزایش پهنای باند و کیفیت اینترنت بدردمون میخوره و باید فیکسش کنن. بیان 1000 گیگ بدن وقتی پهنای باند درست و حسابی نیست که بشه از اون حجم استفاده کرد چه فایده.

alirezafaghih
09-03-2020, 17:43
سلام مجدد
من همین الآن زنگ زدم و برام درستش کردن

shakib zero
10-03-2020, 13:48
هم اینک سرعت دانلود 100 الی 200 کیلوبایت و پینگ فوق عالی به شرح زیر :

alirezafaghih
10-03-2020, 22:44
سلام
امروز به شدت پینگ دچار اختلال شد
من دی ان اس های متخلفی رو برای کاهش پینگ تست کردم
بهترینش شکن (shecan.ir) بود که به حد محسوسی کم کرد
بعدش هم دی ان اس 1.1.1.1
و در رتبه بعدی هم دی ان اس گوگل
در حال حاضر هم بیشترین اختلال ها بر روی آسیاتک هست و بعدش هم مبین نت
معلوم نیست دوباره داره چیکار میکنن
فعلا سرعت تک کانکشن لینک های داخلی با سرویس 8 مگ چیزی بیین 600 تا 800 کیلوبایته
ولی برای سرور های خارجی به زور به 80 میرسه

apple021
11-03-2020, 01:10
درود
21 بهمن بود تماس گرفتم با پیشگامان اعلام کردم مشکل قطعی وصلی دارم گذاشتن برای تست بعد از یک 1 ساعت بعد یه تغییراتی گفتن انجام دادن گفتند ریست کنید انجام دادم دیگه مودم چراغ adsl ثابت نشد کارشناس به منزل اومد گفت مودم خرابه !
مودم خریدم همین امروز باز هم اومدن تست کردن حضوری با مودم خودش بالا اورد با مودم بنده خیر گفتند باز مودم مشکل داره!!!!!
برگشت زدم مودم و گفتند سالم هستش ویدیو هم گرفتند تست هم کردند
یعنی یه عده ادم بی سواد جمع شدن
معلوم نیست چی کار کردن
درخواست تخلیه زدم فقط نزدیک 200 هزار تومن ضرر کردم
150 مودم 25 تومن هزینه رفت مودم برای پیک تازه میگن برای برگشتش هم هزینه با خودتونه!!
1577 2 روزه خراب کردن از قصدددد کافیه زنگ بزنی بگی برای خرید تماس میگیرم خودشون تماس میگیرن درست میشه
شرکت پیشگامان همان عقب ماندگان است

alirezafaghih
11-03-2020, 16:02
سلام
رادار ابر آروان دوباره داره اختلال برای آسیاتک و رسپینا نشون میدن
افرانت هم داشته که الآن بهتر از اون دو تا هست
معلوم نیست این خاله بازی و دستکاری توی این سیستم اینترنت کشور کی میخواد تموم بشه، خدا داند.
من الآن خودم پینگ گوگلم 60 هست و مولتی کانکشن هم اوکیه ولی تک کانکشن یه فاجعه ی به تمام معناست

آپدیت 30 دقیقه بعد: افرانت هم دوباره دچار اختلال شده. اختلالات پینگ پیشگامان هم شروع شد، ولی فعلا پکت لاست نداره.

alirezafaghih
12-03-2020, 17:29
سلام دوستان
لطفا وضعیت الآنتون رو بگید
من خودم خیلی سرعت تک کانکشنم بهتر شده. هر چند باید تا 1 مگ بره ولی خوب به طور نوسانی با سرور خارجی از 350 هست تا 700 و به طور میانگین روی 500 هست. سرور های داخلی بهتره قاعدتا.
پینگ گوگل هم روی 60 هست ولی به طور 25 درصد جهش تا 88 داره ولی از اونجایی که گیمر نیستم خیلی برام بد نیست.

آپدیت 2 ساعت بعد: وضع دوباره همون داغون و فاجعه سابق شد:angry:

farshad_scientist
13-03-2020, 01:02
سلام دوستان
لطفا وضعیت الآنتون رو بگید
من خودم خیلی سرعت تک کانکشنم بهتر شده. هر چند باید تا 1 مگ بره ولی خوب به طور نوسانی با سرور خارجی از 350 هست تا 700 و به طور میانگین روی 500 هست. سرور های داخلی بهتره قاعدتا.
پینگ گوگل هم روی 60 هست ولی به طور 25 درصد جهش تا 88 داره ولی از اونجایی که گیمر نیستم خیلی برام بد نیست.

آپدیت 2 ساعت بعد: وضع دوباره همون داغون و فاجعه سابق شد:angry:
سرویست هم نقره ای هست؟ میخوام ببینم فرقی داره یا نه سرعت نقره ای و برنزی، من خودم 9 ماه از سرویس جشنواره اینا استفاده کردم که همون موقع ها که مثلا این قضیه اختلالات نبود کاملا ناراضی بودم

alirezafaghih
13-03-2020, 07:58
سرویست هم نقره ای هست؟ میخوام ببینم فرقی داره یا نه سرعت نقره ای و برنزی، من خودم 9 ماه از سرویس جشنواره اینا استفاده کردم که همون موقع ها که مثلا این قضیه اختلالات نبود کاملا ناراضی بودم

بله
8 مگ 200 گیگ با ترافیک شبانه که با مالیات شد 54 حدودا (این رو گفتم چون مطمئنم نیستم نقره ای باشه، چون توی پروفایلم چیزی ننوشته بود)
البته تا همین یه هفته پیش همون 47 تومنیش رو داشتم اما این بار این یکی رو انتخاب کردم. اون موقع هم با اون سرویس، اختلال داشتم.
البته ناگفته نمونه من از زیرساخت پیشگامان جنوب استفاده میکنم.
در واقع پیشگامان یه هلدینگه که توی مناطق مختلف شرکت های مختلفی براش تجهیزات تامین میکنن.

farshad_scientist
13-03-2020, 08:26
نقره ای نیست سرویس شما چون نقره ای حجم و قیمت بیشتری داره، حالا اگر کسی از دوستان اینجا نقره ای نداره باید خودم دست بکار بشم برای تست، جای دیگه هم نمی رم نت بگیرم چون خودم چندجا دیگرو تست کردم وضع همینطور خراب بود، گرفتار شدم به معنای واقعی کلمه.

alirezafaghih
13-03-2020, 09:13
نقره ای نیست سرویس شما چون نقره ای حجم و قیمت بیشتری داره، حالا اگر کسی از دوستان اینجا نقره ای نداره باید خودم دست بکار بشم برای تست، جای دیگه هم نمی رم نت بگیرم چون خودم چندجا دیگرو تست کردم وضع همینطور خراب بود، گرفتار شدم به معنای واقعی کلمه.

آره. الآن تعرفه های سایت رو چک کردم و دیدم. جالب اینجاست توی قسمت های تمدید سرویس برام نمیان.
منم الان 9 ماهه دارم از این شرکت سرویس میگیرم. قبلا دیده بان، خلیج فارس آنلاین، موج بهمن و مخابرات بوشهر بودم؛ همشون افتضاح بودن. به این یکی نمیشه گفت خوب ولی یک کم بهتر از اوناست. مخصوصا چون تو بوشهر شرکت مخصوص دارن، پشتیبانیش اینجا بهتره. شما هم اگه از پشتیبانی تلفنی تهران خسته شدین با شماره 07731433 تماس بگیرین. هم تعداد کسانی که با این خط تماس میگیرن کمتره و هم پشتیبان های بهتری هستن به نسبت تهران.

alirezafaghih
14-03-2020, 11:14
دوستان دیشب یه تماس با پشتیبانی شرکت گرفتم و ازشون در مورد زمان اضافه شدن لینک های جدید پرسیدم، گفتن احتمالا بره برای بعد از تعطیلات عید؛ پس تا بعد از عید مشکل پا برجاست.
بعد اون وقت وزیر یه ممکلت، برای شو آف میاد میگه مشکلات شبکه و کمبود پهنای باند حل شده:hmm:

malthael
14-03-2020, 14:11
آره. الآن تعرفه های سایت رو چک کردم و دیدم. جالب اینجاست توی قسمت های تمدید سرویس برام نمیان.
منم الان 9 ماهه دارم از این شرکت سرویس میگیرم. قبلا دیده بان، خلیج فارس آنلاین، موج بهمن و مخابرات بوشهر بودم؛ همشون افتضاح بودن. به این یکی نمیشه گفت خوب ولی یک کم بهتر از اوناست. مخصوصا چون تو بوشهر شرکت مخصوص دارن، پشتیبانیش اینجا بهتره. شما هم اگه از پشتیبانی تلفنی تهران خسته شدین با شماره 07731433 تماس بگیرین. هم تعداد کسانی که با این خط تماس میگیرن کمتره و هم پشتیبان های بهتری هستن به نسبت تهران.
سلام. چرا خلیج فارس آنلاین رو تخلیه کردید ؟ من الان یه هشت ماهی ازش سرویس دارم. تا یک ماه قبل از انتخابات بد نبود، افت سرعت داشت مخصوصا تو شب و کمی هم بعد از ظهرها ولی بهتر از شرکت های قبلی بود . اما الان تک کانکشن و حتی بعضی مواقع مولتی کانکشن به زیر 0.5 مگابیت میرسه خصوصا از ساعت یک بعد‌از‌ظهر. ولی خب از لحاظ قیمت و حجم خوبه . پیشگامان تازه اومده توی مرکز مخابراتی ما ولی نمیدونم اوضاعش چطوره . اینجا هم که همه ازش بد میگن. برای شما چطوره ؟ از کیفیت اینترنت بی‌سیم خلیج فارس آنلاین خبر ندارید؟

alirezafaghih
14-03-2020, 14:46
سلام. چرا خلیج فارس آنلاین رو تخلیه کردید ؟ من الان یه هشت ماهی ازش سرویس دارم. تا یک ماه قبل از انتخابات بد نبود، افت سرعت داشت مخصوصا تو شب و کمی هم بعد از ظهرها ولی بهتر از شرکت های قبلی بود . اما الان تک کانکشن و حتی بعضی مواقع مولتی کانکشن به زیر 0.5 مگابیت میرسه خصوصا از ساعت یک بعد‌از‌ظهر. ولی خب از لحاظ قیمت و حجم خوبه . پیشگامان تازه اومده توی مرکز مخابراتی ما ولی نمیدونم اوضاعش چطوره . اینجا هم که همه ازش بد میگن. برای شما چطوره ؟ از کیفیت اینترنت بی‌سیم خلیج فارس آنلاین خبر ندارید؟

سلام
واقعیتش دو سال پیش تخلیه کردم چون قیمتاش و حجمش به جیب من نمیخورد اون موقع؛ ولی جدا از قیمتاش خیلی اون موقع عالی بود. اون زمان یادم میاد تنها شرکتی بود که توی مرکز ما همه ازش راضی بودن. هم تک کانکشنش و مولتی کانکشنش پایدار بود ولی الآن از یکی دوستام شنیدم شنیدم جدیدا خیلی قطع و وصلی داره و خودم همکه چک کردم دیدم تک کانکشنش خیلی افت کرده نسبت به اون موقع.
والا من از پیشگامان تا پیش از اختلالات اخیر راضی تر از بقیه شرکتا بودم و مهمترین دلیلم هم اینه که زیرساختی که برای استان بوشهر استفاده میکنه، اختصاصی خود استانه. اینجا "برای من" حداقل مولتی تقریبا 24 ساعته استیبل هست ولی تک کانکشن جدیدا حتی پیش از اختلالات افت محسوسی داشت.
همین الآن هم که داریم این پست رو مینویسم ظاهرا رسپینا که پهنای باند این شرکت رو تامین میکنه، اختلال داره و منجر به قطع و وصلی شده و ما هم مثل بقیه شرکتا فعلا قطع وصلی داریم ولی تا پیش از این زمان تقریبا صفر بوده (حداقل در طی اختلالات چند روز اخیر شبکه اینترنت کشور)
در واقع این شرکت هم مثل یه هندونه دربسته هست؛ ممکنه برای خط و پورت شما خوب باشه ممکنه هم بد. من پیشنهادم اینه که ماه اول خیلی هزینه نکنین و یه تست کنین؛ اگه خوشتون اومد که خدا رو شکر و اگه هم ناراضی بودین، حداقلش اینه که کمتر ضرر کردین.

malthael
14-03-2020, 14:59
سلام
واقعیتش دو سال پیش تخلیه کردم چون قیمتاش و حجمش به جیب من نمیخورد اون موقع؛ ولی جدا از قیمتاش خیلی اون موقع عالی بود. اون زمان یادم میاد تنها شرکتی بود که توی مرکز ما همه ازش راضی بودن. هم تک کانکشنش و مولتی کانکشنش پایدار بود ولی الآن از یکی دوستام شنیدم شنیدم جدیدا خیلی قطع و وصلی داره و خودم همکه چک کردم دیدم تک کانکشنش خیلی افت کرده نسبت به اون موقع.
والا من از پیشگامان تا پیش از اختلالات اخیر راضی تر از بقیه شرکتا بودم و مهمترین دلیلم هم اینه که زیرساختی که برای استان بوشهر استفاده میکنه، اختصاصی خود استانه. اینجا "برای من" حداقل مولتی تقریبا 24 ساعته استیبل هست ولی تک کانکشن جدیدا حتی پیش از اختلالات افت محسوسی داشت.
همین الآن هم که داریم این پست رو مینویسم ظاهرا رسپینا که پهنای باند این شرکت رو تامین میکنه، اختلال داره و منجر به قطع و وصلی شده و ما هم مثل بقیه شرکتا فعلا قطع وصلی داریم ولی تا پیش از این زمان تقریبا صفر بوده (حداقل در طی اختلالات چند روز اخیر شبکه اینترنت کشور)
در واقع این شرکت هم مثل یه هندونه دربسته هست؛ ممکنه برای خط و پورت شما خوب باشه ممکنه هم بد. من پیشنهادم اینه که ماه اول خیلی هزینه نکنین و یه تست کنین؛ اگه خوشتون اومد که خدا رو شکر و اگه هم ناراضی بودین، حداقلش اینه که کمتر ضرر کردین.
ممنون از توضیحاتتون. پس فکر نکنم با هم تفاوتی داشته باشند چون خلیج فارس آنلاین هم داره از رسپینا پهنای باند میگیره! مثل اینکه خر همون خره فقط پالونش عوض شده!!

alirezafaghih
14-03-2020, 15:04
ممنون از توضیحاتتون. پس فکر نکنم با هم تفاوتی داشته باشند چون خلیج فارس آنلاین هم داره از رسپینا پهنای باند میگیره! مثل اینکه خر همون خره فقط پالونش عوض شده!!

خواهش می کنم. به نظر من هم در حال خاضر خلیج فارس بمونید بهتره، چون هیچ کس از اتفاقات بعد از اختلالات این چند روز خبر نداره. چون هر وقت این اختلالات سراسری به وجود میومد کیفیت شرکت ها نسبت به هم تغییراتی میکرد. بعد از حل اختلالات تصمیم بگیرید فکر می کنم انتخاب بهتری باشه.

farshad_scientist
14-03-2020, 15:58
مثل من که رفتم داتک بعد اینا هم از رسپینا می گیرن، پیشگامان داخلی کامل سرعت می گیرید هنوزم؟ داتک من که ۱۶ دارم رو ۸ محدود کرده الانم دارم call of duty warzone رو دانلود می کنم سرعت کمه پشتیبانی هم که نیم ساعت پشت خط بودم جواب نداد شکایت هم می کنی مردود می کنن و یا الکی میگن حل شده ببین اینا چقدر روشون زیاد شده....

alirezafaghih
14-03-2020, 16:01
مثل من که رفتم داتک بعد اینا هم از رسپینا می گیرن، پیشگامان داخلی کامل سرعت می گیرید هنوزم؟ داتک من که ۱۶ دارم رو ۸ محدود کرده الانم دارم call of duty warzone رو دانلود می کنم سرعت کمه پشتیبانی هم که نیم ساعت پشت خط بودم جواب نداد شکایت هم می کنی مردود می کنن و یا الکی میگن حل شده ببین اینا چقدر روشون زیاد شده....

تک کانکشن داخلی که مثل خارجی باز افت داره ولی مولتی کانکشن داخلی نه، برای من که کامل میکشه

alirezafaghih
15-03-2020, 14:33
دوستان من امروز با پشتیبانی تماس گرفتم و در مورد پهنای باندشون پرسیدم. گفتن ما از رسپینا پهنای باند نمیگیریم. از خود زیرساخت مستقیما میگیرن.
در مورد مشکلات اخیر هم گفتن بهمون قول دادن تا قبل از عید پهنای باند بدن.

ronin63
15-03-2020, 23:04
سلام

خاک بر سرشون با این نت افتضاح و پشتیبانی داغون .. حیف پولی که دادم

shakib zero
15-03-2020, 23:06
دو سه روزیه مشکل پهنای باند ندارم و سرعت دانلود و دیدن استریم ها و ویدیو آنلاین اوکیه مثل سابق تقریبا شده ولی دقیقا از همونموقع پینگم بشدت افتضاح شده ...

زیاد اهل بازی آنلاین نیستم ولی هر از گاهی یکم بازی هم میکنم چند روزه نتونستم بازی کنم. پینگ داخلی بالای 150 رفته خارجی هم بالای 250 و 300 :mellow:

farshad_scientist
15-03-2020, 23:24
دوستان من امروز با پشتیبانی تماس گرفتم و در مورد پهنای باندشون پرسیدم. گفتن ما از رسپینا پهنای باند نمیگیریم. از خود زیرساخت مستقیما میگیرن.
در مورد مشکلات اخیر هم گفتن بهمون قول دادن تا قبل از عید پهنای باند بدن.
یعنی الان از speedtest تست میگیری نمیزنه رسپینا؟
من یادمه اوایل میزد از خود پیشگامان تو تست ها بعد که تماس گرفتم گفتم سرعتم پایین هست و پینگ بهتر میخوام گذاشتن روی رسپینا و پینگ ۱.۱.۱.۱ شد ۶ انگار که داخلی :blink: ولی احساس کردم تک کانکشن بدتری داره دیگه هم عوض نکردن برام.

Mrgoood
16-03-2020, 00:07
سلام
پیشگامان SNR روی ۱۰ ست می کنه؟
جون من ISP قبلیم خطم تا ۹ کشش داشت با SNR 7 روی ۸ بسته بودن ولی الان خطم تا ۷۸۰۰ کشش داره و خططم روی ۶۸۰۰ بسته شده ولی SNR ام زوی ۱۰ فیکس هست
سرویسم ۸ مگ VIP هست

wallacemyers
16-03-2020, 01:41
snr 10 تایید میشه

alirezafaghih
16-03-2020, 07:40
یعنی الان از speedtest تست میگیری نمیزنه رسپینا؟
من یادمه اوایل میزد از خود پیشگامان تو تست ها بعد که تماس گرفتم گفتم سرعتم پایین هست و پینگ بهتر میخوام گذاشتن روی رسپینا و پینگ ۱.۱.۱.۱ شد ۶ انگار که داخلی :blink: ولی احساس کردم تک کانکشن بدتری داره دیگه هم عوض نکردن برام.

توی اسپید تست که من تا حالا به رسپینا برنخوردم.

blackbird
16-03-2020, 11:47
من خیلی وقت پیش یه مدت کوتاه داشتم اولی که وصل شد IP ولید نبود درخواست زدم که ولید بشه بعد اینکه ولید شد تو سایتهای تست IP میزد ISP رسپینا

alirezafaghih
16-03-2020, 11:50
من خیلی وقت پیش یه مدت کوتاه داشتم اولی که وصل شد IP ولید نبود درخواست زدم که ولید بشه بعد اینکه ولید شد تو سایتهای تست IP میزد ISP رسپینا
ولید شدنش تاثیری روی سرعت و پینگ هم گذاشت؟

alirezafaghih
16-03-2020, 12:24
همین الآن زنگ زدم پشتیبانی شرکت، غیرمستقیم گفتن آی پی رو ولید نمی کنیم و برای آی پی ولید، فقط باید استاتیک آی پی بخری. این تخلف نیست؟

karwan125
16-03-2020, 13:02
همین الآن زنگ زدم پشتیبانی شرکت، غیرمستقیم گفتن آی پی رو ولید نمی کنیم و برای آی پی ولید، فقط باید استاتیک آی پی بخری. این تخلف نیست؟

توی سامانه 195 یک شکایت تنظیم کنید به نتیجه میرسید حتما ...

h_gh_gamkhor
16-03-2020, 13:25
اینو برای ثبت در تاریخ اینجا میزارم که اگر در اینده های دور باز به اینجا سر زدم ببینم یک روزی چ نتی رو ما در سال 2020 میلادی تجربه مکیردیم به لطف کرونا و زیرساخت بسیار قوی کشور

طرح 4 تا 16 مگابیت 6 ماهه ( جشنواره )

farshad_scientist
16-03-2020, 14:14
اینو برای ثبت در تاریخ اینجا میزارم که اگر در اینده های دور باز به اینجا سر زدم ببینم یک روزی چ نتی رو ما در سال 2020 میلادی تجربه مکیردیم به لطف کرونا و زیرساخت بسیار قوی کشور

طرح 4 تا 16 مگابیت 6 ماهه ( جشنواره )

قرار شد تا قبل عید پهنای باند بگیرن دیگه، درست شد تست بزار چون منم میخوام از همین جشنواره اینا بگیرم سوم ماه بعد...

TRACKER
16-03-2020, 17:04
آی پی ولید به چه دردی میخوره؟
ارائه دهنده های دیگه هم آی پی رو ولید میکنند؟

alirezafaghih
16-03-2020, 17:10
آی پی ولید به چه دردی میخوره؟
ارائه دهنده های دیگه هم آی پی رو ولید میکنند؟

واقعیتش تفاوتی روی کیفیت اونقدرا نداره
در واقع آی پی توی مودم و آی پی که سایتایی مثل گوگل از شما دارن، یکی نیست.
اونی که توی مودمه پرایوته ولی اونی که گوگل یا سایتا دارن نه.
شرکتا این رو برای کمتر شدن هزینه هاشون میکنن ولی طبق قرارداد، نباید اینطور باشه.
من خودم قبلا از دیده بان سرویس میگرفتم، تمام مدت ولید بود. حتی خود پیشگامان هم تا همین چند وقت پیش ولید بود.

Electronic-Arts
16-03-2020, 18:00
قرار شد تا قبل عید پهنای باند بگیرن دیگه، درست شد تست بزار چون منم میخوام از همین جشنواره اینا بگیرم سوم ماه بعد...
خیلی قرارها تو این مملکت خراب شده گذاشته شده بوده و خواهد شد و انجام نخواهد شد
شنیدن کی بود مانند دیدن

TRACKER
16-03-2020, 18:47
واقعیتش تفاوتی روی کیفیت اونقدرا نداره
در واقع آی پی توی مودم و آی پی که سایتایی مثل گوگل از شما دارن، یکی نیست.
اونی که توی مودمه پرایوته ولی اونی که گوگل یا سایتا دارن نه.
شرکتا این رو برای کمتر شدن هزینه هاشون میکنن ولی طبق قرارداد، نباید اینطور باشه.
من خودم قبلا از دیده بان سرویس میگرفتم، تمام مدت ولید بود. حتی خود پیشگامان هم تا همین چند وقت پیش ولید بود.
پس منظورتون اینه که مشترکین رو پشت NAT قرار میدن دیگه... درسته؟

من مخابراتم.... تا جالا مقایرتی توی IP ندیدم

alirezafaghih
16-03-2020, 18:48
پس منظورتون اینه که مشترکین رو پشت NAT قرار میدن دیگه... درسته؟

من مخابراتم.... تا جالا مقایرتی توی IP ندیدم

بله، دقیقا

alirezafaghih
16-03-2020, 19:11
طبق گفته مدیرعامل پیشگامان جنوب، طی روز های اخیر فقط به استان بوشهر 2048 مگابیت پهنای باند اضافه کردن ولی هنوز کم دارن که گفتن تا فردا پس فردا اضافه میکنن. ولی سوال اینجاست چرا این افزایش کلا حس نمیشه؟

Mrgoood
16-03-2020, 19:33
یک سوال پیشگامان حالت فست یا گیم داره

alirezafaghih
16-03-2020, 19:46
یک سوال پیشگامان حالت فست یا گیم داره

من چندبار ازشون پرسیدم، گفتن ما برای همه کاربرامون روی حالت فست میذاریم. ولی حس میکنم منظورم رو نمیفهمیدن.

Mrgoood
16-03-2020, 22:08
نمی تونه در حالت فست باشه
چون ping داخلی من بالای 40 هست

h_gh_gamkhor
16-03-2020, 23:03
نمی تونه در حالت فست باشه
چون ping داخلی من بالای 40 هست

با تجربه ای که من توی این 45 روز مشترک پیشگامان بودن بدست اوردم به این نکته باید اشاره کنم که بین کارمندای پیشتبانی از نظر اطلاع درباره پروفایل گیم فرق هست. بعضیاشون نمیدونن پروفایل گیم چیه و نمیتونن هم واست فعالش کنن و بعضی دیگه که تقریبا 80 درصد تیم پیشتبانی فنی رو شامل میشه اطلاع دارن.

پیشگامان پروفایل گیم داره و اگر یکی شون واست فعال نکرد. از طریق پشتیبانی انلاین پیگیری کن. واست فعال میکنن.

پینگ داخلیت وقتی پروفایل گیم فعال میشه باید بین 20 تا 25 باشه

alirezafaghih
17-03-2020, 07:50
پروفایل گیم تاثیری روی سرعت تک کانکشن هم داره؟

alirezafaghih
17-03-2020, 13:48
مولتی کانکشن داخلی:
تک کانکشن داخلی:

مولتی کانکشن خارجی:
تک کانکشن خارجی روم نمیشه بذارم:hmm:
اینم بگم که سرویس روی 12 مگ بسته شده

کسی هم اینجا اون 100 گیگ رو تموم کرده؟ توی بعضی تاپیکا گفتن وقتی تموم کردیم، سرعتمون عادی شده.

h_gh_gamkhor
17-03-2020, 14:28
پروفایل گیم تاثیری روی سرعت تک کانکشن هم داره؟
نه. تاثیری نداره.

کسی هم اینجا اون 100 گیگ رو تموم کرده؟ توی بعضی تاپیکا گفتن وقتی تموم کردیم، سرعتمون عادی شده.

من تمومش کردم. هیچ تاثیری نداره. برا من سرعت از ساعت حدودا 12 ظهر تا 1 شب کم میشه ( میشه 1.5 مگ ) ( امکان تماشای ویدیوی انلاین با کمترین کیفیت هم دیگه وجود نداره ) ( امکان بازی انلاین هم نیست چون قطعی و پرش چراغ اینترنت تا دیروز بود. ببینیم امروز چطور پیش میره )
از طرفای ساعت 2 شب تا 12 ظهر هم سرعت برمیگرده به حالت عادی ( خط من کشش 6 مگ هست )

shakib zero
17-03-2020, 16:45
از صبح سرعت دانلود بین 200 کیلوبایت الی 400 کیلوبایت متغیره ... 100 گیگ هم تمام شد تاثیری نداره

h_gh_gamkhor
17-03-2020, 19:23
من تمومش کردم. هیچ تاثیری نداره. برا من سرعت از ساعت حدودا 12 ظهر تا 1 شب کم میشه ( میشه 1.5 مگ ) ( امکان تماشای ویدیوی انلاین با کمترین کیفیت هم دیگه وجود نداره ) ( امکان بازی انلاین هم نیست چون قطعی و پرش چراغ اینترنت تا دیروز بود. ببینیم امروز چطور پیش میره )
از طرفای ساعت 2 شب تا 12 ظهر هم سرعت برمیگرده به حالت عادی ( خط من کشش 6 مگ هست )

خب اینو بگم که امروز عصر تصمیم گرفتم یه حرکتی بزنم و بعد از تقریبا دو هفته قطعی مداوم چراغ اینترنت ( که حدودا روزی 10 بار خاموش روشن میشد ) به پشتیبانی بگم که خطم رو روی سرعت 4 محدود کنن و از اون ساعت تا الان خدا رو شکر قطع نشده چراغ اینترنت.

اما نکته چیه در این مورد میگم بهتون

نکته اینه که مارجین دانلود خیلی زیبا روی 10 و بالاتر بود و من در طول این مدت هر چی صحبت میکردم با پشتیبانی فنی ( من جمله همین چند ساعت پیش ) میگفتن خط شما در حالت نرمال و پایداری هست و مشکلی نداره

خلاصه من گفتم بی زحمت سرعت دانلود رو روی 4 مگابیت محدود کنید و بزارید من ببینم باز پرش چراغ اینترنت پیش میاد یا نه که خوشبختانه چراغ فعلن قطع نشده!

تک کانکشن خارجی روم نمیشه بذارم:hmm:

ترس برای ما ایرانی ها معنایی نداره!:happy:

سرعت تک کانکشن خارجی با یکی از سرورهای المان

Electronic-Arts
17-03-2020, 20:22
دوستان من قبلا راحت twitch تماشا میکردم با کیفیت 720 ولی الان حتی 360 هم هی بافر میکنه برای شما هم همین طوریه ؟

alirezafaghih
17-03-2020, 21:04
دوستان من قبلا راحت twitch تماشا میکردم با کیفیت 720 ولی الان حتی 360 هم هی بافر میکنه برای شما هم همین طوریه ؟
بخاطر افت تک کانکشن حاصل از تجمیع باره.
گفتن تا روز اول عید حل نمیشه