مشاهده نسخه کامل
: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
NinjaLord
22-05-2023, 15:14
احیانا پیشگامان هم مانند دیگر اورپاتورهایی مثل همراه اول و رایتل و همچنین مخابرات , حجم دزدی از کاربرها به بهانه ساعات افت مصرف ندارد؟ چون هر گیگ مقداری گرانتر محاسبه میشود واسم سوال شد
ghasem13
11-06-2023, 11:28
سلام بچه های ، چند روز پیش پیشگامان درخواست جمع آوری خط دادم ، امروز برا پیگیری تماس گرفتم اپراتور میگه یه عکس از خودت با کارت ملی و یه عکس هم از خودت با یه دست نوشته در مورد جمع آوری خط به همراه امضا و اثر انگشت اپلود کن تو پنل !!!!
کسی همپین مسخره بازی رو شنیده تا حالا ؟ مگه ثبت نام صرافی رمز ارزه !
طبیعی هست بنظرتون یا قصد اذیت کردن دارن؟
George Shelly
12-06-2023, 13:33
بچه ها میتونید یه عکس کامل از بسته های حجمی یا سرویس های جشنواره داخل پنل پیشگامان بذارید ؟ چون من میخوام 2 ترا بایت 6 ماهه بگیرم میخوام ببینم بعد از این 6 ماه میتونم از تو پنل سرویس چشنواره ای بخرم یا نه ؟ ممنون .
خیر ، بعد از اتمام سرویس ، دیگه سرویس های جشنواره در پنل شما نیست
iman2919
15-07-2023, 15:08
دوستان کسی تا خالا از پیشگامان سرویس tdlte گرفته؟
شنیدم شهرهایی که tdlte ایرانسل پوشش نداره از رومینگ همراه اول هم مثل مبین نت استفاده میکنه
کسی تجربه ای داره؟
mohsen14014
28-07-2023, 12:59
بچه ها میتونید یه عکس کامل از بسته های حجمی یا سرویس های جشنواره داخل پنل پیشگامان بذارید ؟ چون من میخوام 2 ترا بایت 6 ماهه بگیرم میخوام ببینم بعد از این 6 ماه میتونم از تو پنل سرویس چشنواره ای بخرم یا نه ؟ ممنون .
جشنواره ها در ۹۹ درصد موارد و تمام اپراتورها ، مربوط به مشتریان جدیده و مسلما در پنل کاربری شما موجود نیست .
بارها تست کردم که میگم .
راه حل اینه که یه تلفن ثابت دیگه بخرید و دایم از این خط به اون خط سوییچ کنید و از تمامن جشنواره ها بهره ببرید کاری که تو این هفت هشت ساله دارم انجام میدم :goatee:
بین صبانت و پیشگامان و یکی دو تا دیگه ، بهترینشون صبانت بود بعد پیشگامان .
mahdyshr
14-09-2023, 00:35
شنیدم شهرهایی که tdlte ایرانسل پوشش نداره از رومینگ همراه اول هم مثل مبین نت استفاده میکنه
کسی تجربه ای داره؟
شما تهیه کردید ؟ راضی بودید ؟
- - - Updated - - -
کسی تجربه ای داره؟
شما تهیه کردید ؟ راضی بودید ؟
iman2919
08-10-2023, 13:50
درود
چند روزی هست سیم کارت FD-LTE پیشگامان خریدم.
برای دوستانی که شاید بخوان خرید کنن تجربه خودم میذارم
۱- قیمت حدود ۱۴۰ میشه با ارسال و بسته ۱۰ گیگ
۲-سیم کارت چه FD یا TD بخواین بدون مودم میفروشن
۳- قیمت های بسته های FD خیلی جالب نیست و از TD بیشتره
۴- پوشش FD برای کل ایران هستش
۵- از آنتن های همراه اول و از دیتای مبین نت استفاده میکنه.
۶- شبکه همون مبین نت هست و دقیقا روی دانلود ۴۰ مگابیت و آپلود ۴ مگابیت قفل شده.
دوستان سوال دیگه ای بپرسین جواب میدم
محمد7966
12-10-2023, 13:08
سلام، دوستان وضعیت فیل تر شکن ها توی پیشگامان چطوره؟ چهارتا 1 خوب کار میکنه؟
24-10-2023, 21:19
سلام، دوستان چه قندشکنهایی کار میکنه توی پیشگامان برای ویندوز؟ خیلی مزخرفه انگار، قنندشکنها کار نمیکنند چندتایی که تست کردم
27-10-2023, 18:46
سلام، دوستان چه قندشکنهایی کار میکنه توی پیشگامان برای ویندوز؟ خیلی مزخرفه انگار، قنندشکنها کار نمیکنند چندتایی که تست کردم
دو ماه پیش که مشترک این شرکت بودم همه چی وصل میشد:biggrin:
- - - Updated - - -
دو ماه پیش که مشترک این شرکت بودم همه چی وصل میشد:biggrin:
George Shelly
28-10-2023, 21:36
من سرویس 6 ماهه جشنوارم داره تموم میشه، امکانش هست مثلا جمع آوری بزنیم بعد دوباره سرویس جشنواره بگیریم ؟
چون اگه نشه میرم صبانت جشنواره میگیرم
shakib zero
28-10-2023, 21:58
من سرویس 6 ماهه جشنوارم داره تموم میشه، امکانش هست مثلا جمع آوری بزنیم بعد دوباره سرویس جشنواره بگیریم ؟
چون اگه نشه میرم صبانت جشنواره میگیرم
درود
فکر نکنم این شکلی شدنی باشه باید با خط جدید انجام بشه.
من یک سال پیشگامان داشتم جشنواره 6 ماهه گرفتم بعد که تمام شد درخواست جمع آوری که دادم یک خانمی تماس گرفت دلیل جمع آوری رو پرسید منم گفتم بخاطر اینکه فقط جشنواره خوبی بود و پلن های معمولی بدرد من نمیخوره که ایشون گفت دوباره پلن جشنواره رو میارم تو پنلتون برید پرداخت کنید این شد که 6 ماه دیگه هم پیشگامان داشتم تا اینکه خونه رو عوض کردم ...:biggrin:
mohammadhossin01
05-12-2023, 21:51
من از سرویس td lte پیشگامان استفاده میکنم از سرعتش راضیم
اینم تست سرعت سرویس td lte
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست انجام شده در شاهرود
- - - Updated - - -
تست انجام شده در شاهرود
- - - Updated - - -
اگر بخواهید سرعت واقعی را ببینید باید در نرم افزار دانلود منیجر تعداد کانکشن را روی یک کانکشن تنظیم بکنید و از یک سرور خارجی دانلود بکنید، در سایت اسپید تست هم کانکشن را سینگل انتخاب کنید نه مولتی و سرور را هم یک سرور خارجی مثل فرانکفورت انتخاب کنید.
برام سرعت بالای آپلود اهمیت داره. سرویس چه شرکتی خوبه؟ سرعت آپلود مثلا تا 1 مگ
farshad9
27-05-2024, 14:50
سلام، برنامه کلادفلر وارپ روی ای دی اس ال این شرکت کانکت میشه؟
alirecoba2
28-05-2024, 00:08
تست انجام شده در شاهرود
- - - Updated - - -
فکر میکنم از دکلهای همراه اول استفاده میکنه و برعکس مبیننت، سرعت روی ۴۰ قفل نیست.
البته بستههاش فکر میکنم گرون باشه پیشگامان.
hermidassss
04-07-2024, 13:48
با سلام خدمت دوستان
من از پیشگامان سرویس جشنواره داشتم وقتی تموم شد درخواست تخلیه دادم پیشگامان گفت یا یک سرویس 200 هزار تومانی یک ماهه انخاب میکنی یا خط رو تخلیه نمیکنم و هر کاری دوست داری انجام بده
منم گفتم به 195 شکایت میکنم اونا هم گفتن برو انجام بده
خلاصه که که 31 خرداد در سامانه شکایت کردم الان 3 هفته هستش که سامانه هیچ عملی انجام نداده
حتی به کارشناسی که ارجاع دادن زنگ زدم بنده خدا گفت من نمیتونم زیاد پیگیری کنم وگرنه میگن شما فامیل منی ......
قانون رو طوری نوشتن یا دارن انجام میدن که خط منزل مارو شرکت دزد پیشگامان 3 هفته هست گروگان گرفته و ما نت ثابت نداریم
اصلا به هیچ وجه سمت پیشگامان نرید ...پیشگامان درسته قیمتش خوبه اما نه دیگه تخلیه میکنه نه حتی کیفیت اینترنت خوبی داره و همش قطعی داره و همشو تقصیر اینترنت سراسری میندازن
pipo4713
08-07-2024, 10:41
با سلام خدمت دوستان
من از پیشگامان سرویس جشنواره داشتم وقتی تموم شد درخواست تخلیه دادم پیشگامان گفت یا یک سرویس 200 هزار تومانی یک ماهه انخاب میکنی یا خط رو تخلیه نمیکنم و هر کاری دوست داری انجام بده
خلاصه که که 31 خرداد در سامانه شکایت کردم الان 3 هفته هستش که سامانه هیچ عملی انجام نداده
حتی به کارشناسی که ارجاع دادن زنگ زدم بنده خدا گفت من نمیتونم زیاد پیگیری کنم وگرنه میگن شما فامیل منی ......
قانون رو طوری نوشتن یا دارن انجام میدن که خط منزل مارو شرکت دزد پیشگامان 3 هفته هست گروگان گرفته و ما نت ثابت نداریم
اصلا به هیچ وجه سمت پیشگامان نرید ...پیشگامان درسته قیمتش خوبه اما نه دیگه تخلیه میکنه نه حتی کیفیت اینترنت خوبی داره و همش قطعی داره و همشو تقصیر اینترنت سراسری میندازن
شما برو یک سر مخابرات و به رییس مرکز مشکلت رو توضیح بده و بگو چطور شده.. من در گذشته شبیه این مشکل رو داشتم و رییس مرکز با دستور خودش سرویس رو از رانژه شرکت فوق درآورد و مشکل حل شد.. اگر دیدی مشکل ادامه دار هست به واحد شکایات پیشگامان بگو و سعی کن صداهاشون رو بابت اینکه دارن بی دلیل بهت فشار میارن رو ضبط کنی.. بعد در همون سامانه 195 بارگذاری کن و بنویس این هم مدرک تا تکلیفشون معلوم بشه.. نمیتونن بیشتر از یک زمانی پاسخ ندهند و موظف هستن پاسخ را اعلام کنن.. اگر مشکل حل نشد باز اینجا اعلام کن.
- - - Updated - - -
با سلام خدمت دوستان
شما برو یک سر مخابرات و به رییس مرکز مشکلت رو توضیح بده و بگو چطور شده.. من در گذشته شبیه این مشکل رو داشتم و رییس مرکز با دستور خودش سرویس رو از رانژه شرکت فوق درآورد و مشکل حل شد.. اگر دیدی مشکل ادامه دار هست به واحد شکایات پیشگامان بگو و سعی کن صداهاشون رو بابت اینکه دارن بی دلیل بهت فشار میارن رو ضبط کنی.. بعد در همون سامانه 195 بارگذاری کن و بنویس این هم مدرک تا تکلیفشون معلوم بشه.. نمیتونن بیشتر از یک زمانی پاسخ ندهند و موظف هستن پاسخ را اعلام کنن.. اگر مشکل حل نشد باز اینجا اعلام کن.
hermidassss
10-07-2024, 01:10
[QUOTE=pipo4713;9200230]شما برو یک سر مخابرات و به رییس مرکز مشکلت رو توضیح بده و بگو چطور شده.. من در گذشته شبیه این مشکل رو داشتم و رییس مرکز با دستور خودش سرویس رو از رانژه شرکت فوق درآورد و مشکل حل شد.. اگر دیدی مشکل ادامه دار هست به واحد شکایات پیشگامان بگو و سعی کن صداهاشون رو بابت اینکه دارن بی دلیل بهت فشار میارن رو ضبط کنی.. بعد در همون سامانه 195 بارگذاری کن و بنویس این هم مدرک تا تکلیفشون معلوم بشه.. نمیتونن بیشتر از یک زمانی پاسخ ندهند و موظف هستن پاسخ را اعلام کنن.. اگر مشکل حل نشد باز اینجا اعلام کن.
26 خرداد درخواست به پیشگامان دادم
27 به واحد شکایات تماس گرفتم فایده نداشت
اخرش 31 ثپت شکایت کردم و نهایتا در تاریخ 17 تیر سامانه بعد ار درخواست تجدید نظر من اینترنت منو در سامانه شاهکار تخلیه کرد
3 هفته نت ثابت نداشتم
از همه مهم تر اینه که پیشگامان یک مشت کارمند و سیاستگذار ابله داره نه بلدن حرف برنن نه بلدن دروغ بگن نه کاری انجام میدن
من چند سال بود پیشگامان بودم ولی ارزشی برای مشتری قدیمی قائل نیستن
در هر صورت قیمت اینترنت adsl پیشگامان بدون جشنواره کلا هندیه
یک ماهه سرعت 16 مگ 200 هزار تومن....... خخخخخخ خوب مگه خرم؟ میرم اینترنت 4g میگیرم بهتره که.....
دوستان نظر منو میخواید زیر بار حرف زور نرید...حق گرفتنیه......
محمد7966
05-08-2024, 21:37
سلام. دوستان من اینترنت رو دیگه شارژ نکردم. اصلا خط تلفن قطعه و من بیخیال اینترنت adsl شدم. توی کارتابل هم درخواست جمع آوری زدم. یکبار هم زنگ زدم و بهشون گفتم دارم از مبین نت استفاده میکنم. دیگه نیازی به اینترنت شما ندارم.
حالا یک وقت دردسر نشه برام و بدهی بزنن برام که توی این مدت شارژ نکردی باید این مقدار پرداخت کنی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.