مشاهده نسخه کامل
: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
bandehkhoda
02-01-2012, 11:53
دوست گرامی جناب feizol65 عزیز سلام.
من به اعتقادات و نظر شما احترام میگذارم . اما خواهش من اینه که برای اینکه حداقل خودتون به آرامش برسید قبل از هر کاری کمی تحقیق کنید و اطلاعات خودتون رو افزایش بدید. البته من جسارت نمیکنم شما استاد بنده هستید و قطعاً اطلاعات شما از بنده بیشتره اما تصور بنده اینه که شما دچار سوء تفاهم شدید. شما به اظهارات شرکتی که نماینده فروش پیشگامان هستش و فقط و فقط مسئولیت جذب کاربر رو برای پیشگامان بعهده داره و به هیچ عنوان از استراتژیهای فنی و همچنین فروش پیشگامان هیچگونه اطلاعاتی نداره رو می پذیرید و عرایض بنده رو که کارمند پیشگامان تهران هستم و لااقل اطلاعاتم بیشتر از نماینده هست رو نمی پذیرید. خواهش میکنم که انقدر منفی نگر نباشید.
زنگ زدم و تهدید به فسخ قرارداد کردم که سرعت شبانه ام چند روزی اومد روی 100 و دوباره برگشت روی 30. زنگ زدم و مجدد شاکی شدم که بهم گفتن شرکت سرعتها رو روی 30 تنظیم می کنه و کاری نمیشه کرد.
شما قطعا تصدیق می فرمائید که مشکلات اینترنت کشور ما زیاده ، یک روز فیبر نوری خلیج فارس قطع میشه، یک روز پیلترینگ مشکل داره، یک روز توپولوژی شبکه زیر ساخت رو تغییر میدن ، دوباره فیبر نوری خلیج قطع میشه، دوباره .... و هزاران ایراد دیگه . اگر سرعت شما کم بوده تصور من این هستش که در اون مقطع خاص کل اینترنت مشکل داشته و وقتی شما با شرکت تماس گرفته اید و سرعت شما خوب شده دلیلش این بوده که تو همون زمان مشکل اینترنت کشور برطرف شده و این تصور برای شما بوجود آمده که تهدید شما باعث شده مشکل برطرف بشه . امیدوارم توضیحات من خدای ناکرده شما رو مجدداً دچار سوء تفاهم نکنه و برای اینکه این اتفاق نیفته خواهش میکنم کمی باخودتون فکر کنید ببینید تهدید شما آیا برای دوست پشتیبانی شرکت ما مشکلی ایجاد میکرده یا خیر؟ کما اینکه الان که می فرمائید دیگه از ما سرویس نمیگیرید ضرری متوجه اون همکار بخش پشتیبانی نشده .
من شخصاً به شما اطمینان میدم که پیشگامان سرعت شبانه رو کم نمیکنه و فقط شیر میکنه . البته تا چند ماه پیش حتی شیر هم نمیکرد اما بدلیل اعتراضات بعضی از مشترکینمون مبنی بر اینکه شبها حتی نمیتوانند یک صفحه معمولی رو باز بکنند و حتی ایمیلهاشون رو چک کنند ما بررسی کردیم و دیدیم که به دلیل اینکه بعضی از دوستان از دانلود منیجر استفاده میکنند تمام پهنای باند معطوف این دوستان میشه و کسانی که دانلود نمیکنند و فقط میخواهند که صفحات اینترنتی رو مرور کنند نمیتونن استفاده کنند ، برای برقراری عدالت سیستم شیر رو راه اندازی کردیم تا به همه یک اندازه پهنای باند برسه و همه بتونن استفاده کنند.
اما در ارتباط با عکسی که در مورد سرعت اینترنت خودتون فرستاده بودید عرض کنم که شما باید بدون vpn یا فیلتر شکن به این سایت متصل بشید در غیر این صورت سرعت شما رو واقعی نشون نمیده . علاوه بر اینکه در کل من این سایت رو قبول ندارم چون طبق تستی که انجام دادم سرعت من رو خیلی کمتر از سرعت دانلود واقعیم نشون داد. من برای اینکه سرعت واقعی دانلودم رو مشخص کنم همیشه از سایتهایی مثل kernel.org که پهنای باند آزاد دارند و با دانلود منیجر تست میکنم و در این شرایط سرعت واقعی رو بهم نشون میده اما چند نکته :
1- این عکس مربوط به شرکت پارسان هستش نه پیشگامان .
2- زمان این عکس مربوط میشه به ساعت 17:43 بعد از ظهر.
3- این isp مربوط به کرج هستش نه تهران
4- این عکس میگه که شما در ساعت 17:43 بعد از ظهر سرعت بسیار پائینی دارید و قطعا در ساعت شبانه مشکل اینترنت شما چندین برابر خواهد شد. در صورتی که پیشگامان در روز مشکل خاصی نداره مگر در مواقعی که مشکل اینترنت کشوری باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خدمت دوستان دیگری هم که احتمالاً دارن این مطلب رو میخونن چند منبع رسمی رو معرفی میکنم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیرساخت را دلخور نکنیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطعي فیبر نوری جاسک-فجیره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطعي اينترنت از تكذيب تا تكريم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاربران سوار بر لاکپشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختلال در شبکه اینترنت تایید شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمبود پهنای باند، مهمترین مشکل سرعت اینترنت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واردات پهنای باند توسط بخش خصوصی قیمت اینترنت را کاهش میدهد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت هم درد و هم درمان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت کشور در شان ايرانيان نيست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر توپولوژی شبکه زیرساخت دلیل اصلی اختلالات اینترنت است
دوستان میتونند با یک سرچ ساده تو اینترنت هزاران مطلب دیگه رو هم پیدا کنند .
روز و روزگار بر همه خوش
یاحق
bandehkhoda
02-01-2012, 12:02
سلام
دوست عزیز شما کدوم شهر هستید ؟
من 128 نامحدود پیشگامان دارم یه هفته س سرعت شده 2 کیلوبایت و اکثر مواقع هم ریسیو ندارم. من اصفهانم
مرسی
سلام دوست گرامی.
من تو شهر تهران هستم.
این رو هم خدمت شما عرض کنم که برای اطلاع از وضعیت مشکلات اینترنت میتونید به منابع موثقی مثل روزنامه فن آوران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه بفرمائید . شرکت ارتباطات زیر ساخت اختلالات اینترنتی کشور رو از روز یک شنبه هفته گذشته تأیید کرده .
اما در ارتباط با اینترنت نامحدود توصیه من به شما اینه که گول اسم نامحدود بودن سرویس رو نخورید. سرویسهای نامحدود به دلیل ضریت شیرینگ 1 به 10 کیفیت بسیار نازلی دارند و به هیچ وجه توصیه نمیشه حالا به مشکلات این نوع سرویس مشکلات کشوری رو هم اضافه بفرمائید متوجه میشوید که به هیچ وجه نمیشه رو کیفیتش حساب باز کرد و شرکتها فقط و فقط به دلیل اجبار سازمان تنظیم مقررات و همچنین درخواست های مکرر مشترکینشون این نوع سرویس رو داخل پنلهاشون اضافه کرده اند.
در ضمن از اینکه جواب شما رو داخل قسمت پیغام خصوصی ندادم شرمنده ام . اما سایت اجازه ارسال پیغام خصوصی رو قبل از ارسال 10 مطلب (گفتگو) به من نمیده. این شد که جسارت کردم و تو قسمت عمومی سایت قرار دادم . عذر بنده رو بپذیرید.
موفق و موید باشید
یا حق
سلام
کسی با پیش شماره ۴۴۳۳ یا ۴۴۳۱ یا کلا مرکزی کاظمیان - غرب تهران - از پیشگامان گرفته ؟
میخام ببینم سرعتش چطوره تو سرویس محدودیت دار - شب و صبح -
512 ۲۰ یا ۳۰ گیگ میخام بگیرم
الان ۲۵۶ ۲۰ گیگ پارس آنلاین دارم - روز ۱۸۰ دانلود میکنه - شب ۳۰ - ماهی ۴۲ حدودا .
همین سرویسو دوستم داره شرق تهران روز و شب با ۱۹۵ دانلود میکنه .
تصیم گرفتم انقدر isp چک کنم که بلاخره یجا خوب پیدا کنم .
حدود ۱ سال ۵۱۲ وایمکس داشتم - هیچوقت کمتر از ۶۲ نمیشد دانلود ام - بیشتر ام نمیشد .
قبل تر هم ۱۲۸ نا محدود شهراد داشتم که بیشتر از ۱۵ نمیشود با ماهی ۲۹ تومن .
یه خط مخابرات هم تو یک سال گذشته به عنوان اینترنت پشتیبان داشتم که همیشه رو ۱۷ بوده با ماهی ۹ تومن .
من فقط میخام یجا باشه که سرعتش بالای ۱۵۰ باشه وا صبح وا شب یجور باشه .
وقتی هم زنگ میزنم پشتیبانی نگه ۲۵۶ باید بین ۲۵ تا ۳۲ باشه - گرچه اگرم بگه من کوتاه نمیام و ۲ واحد شبکه عملی نشونش میدم .
نظر ؟ پیشنهاد ؟ بگیرم ؟ نگیرم ؟
feizol65
02-01-2012, 14:02
دوست گرامی جناب feizol65 عزیز سلام.
من به اعتقادات و نظر شما احترام میگذارم . اما خواهش من اینه که برای اینکه حداقل خودتون به آرامش برسید قبل از هر کاری کمی تحقیق کنید و اطلاعات خودتون رو افزایش بدید. البته من جسارت نمیکنم شما استاد بنده هستید و قطعاً اطلاعات شما از بنده بیشتره اما تصور بنده اینه که شما دچار سوء تفاهم شدید. شما به اظهارات شرکتی که نماینده فروش پیشگامان هستش و فقط و فقط مسئولیت جذب کاربر رو برای پیشگامان بعهده داره و به هیچ عنوان از استراتژیهای فنی و همچنین فروش پیشگامان هیچگونه اطلاعاتی نداره رو می پذیرید و عرایض بنده رو که کارمند پیشگامان تهران هستم و لااقل اطلاعاتم بیشتر از نماینده هست رو نمی پذیرید. خواهش میکنم که انقدر منفی نگر نباشید.
عليك سلام.
بعد از خوندن مطلبت ، احساس كردم جانبدارانه صحبت كردي.
من منفي نگر نيستم ، حقيقت تلخه. :31: كم كاري مخابرات و ISP ها و مظلوم بودن كاربران ، عين حقيقته.
اون شركت (صدف پرداز) ، نمايندگي پيشگامان رو داره. قابل قبول نيست كه بگيم به حرفش (سرعت بين 70 تا 140 براي سرويس 1 مگ) نميشه اعتماد كرد. شركت صدف پرداز و پيشگامان بايد مسئوليت وعده هايي كه به كاربران ميدن رو بر عهده بگيرن.
شما قطعا تصدیق می فرمائید که مشکلات اینترنت کشور ما زیاده ، یک روز فیبر نوری خلیج فارس قطع میشه، یک روز ......... و هزاران ایراد دیگه . اگر سرعت شما کم بوده تصور من این هستش که در اون مقطع خاص کل اینترنت مشکل داشته و وقتی شما با شرکت تماس گرفته اید و سرعت شما خوب شده دلیلش این بوده که تو همون زمان مشکل اینترنت کشور برطرف شده و این تصور برای شما بوجود آمده که تهدید شما باعث شده مشکل برطرف بشه . امیدوارم توضیحات من خدای ناکرده شما رو مجدداً دچار سوء تفاهم نکنه و برای اینکه این اتفاق نیفته خواهش میکنم کمی باخودتون فکر کنید ببینید تهدید شما آیا برای دوست پشتیبانی شرکت ما مشکلی ایجاد میکرده یا خیر؟ کما اینکه الان که می فرمائید دیگه از ما سرویس نمیگیرید ضرری متوجه اون همکار بخش پشتیبانی نشده .
حرفت خيلي جالبه !
شما ميگي كه در 15-20 روزي كه از پيشگامان سرويس داشتم ، فقط 2-3 روز اينترنت مملكت مشكل نداشته !
يعني پيشگامان خيلي خوبه و هيچ مشكلي متوجه اش نيست ؟!!!!!!!!!!
سياست پيشگامان رو خدمت شما عرض كردم :
كم كردن سرعت شبانه ---> سوق داده شدن دانلودها به روز و كم آوردن حجم ----> خريدن حجم اضافي توسط كاربر.
در ضمن اون همكار شما هم اگه حرفي ميزنه ، بهش آموزش دادن به فلان شيوه جواب بده. طبيعيه كه بهش كاري نداشته باشن.
من شخصاً به شما اطمینان میدم که پیشگامان سرعت شبانه رو کم نمیکنه و فقط شیر میکنه . البته تا چند ماه پیش حتی شیر هم نمیکرد اما بدلیل اعتراضات بعضی از مشترکینمون مبنی بر اینکه شبها حتی نمیتوانند یک صفحه معمولی رو باز بکنند و حتی ایمیلهاشون رو چک کنند ما بررسی کردیم و دیدیم که به دلیل اینکه بعضی از دوستان از دانلود منیجر استفاده میکنند تمام پهنای باند معطوف این دوستان میشه و کسانی که دانلود نمیکنند و فقط میخواهند که صفحات اینترنتی رو مرور کنند نمیتونن استفاده کنند ، برای برقراری عدالت سیستم شیر رو راه اندازی کردیم تا به همه یک اندازه پهنای باند برسه و همه بتونن استفاده کنند.
من به دفعات با 23545 تماس گرفتم (خود شركت پيشگامان) و بهم گفتن كه در شب ، سرعت رو روي 30 مي بندن.
اما در ارتباط با عکسی که در مورد سرعت اینترنت خودتون فرستاده بودید عرض کنم که شما باید بدون vpn یا فیلتر شکن به این سایت متصل بشید در غیر این صورت سرعت شما رو واقعی نشون نمیده . علاوه بر اینکه در کل من این سایت رو قبول ندارم چون طبق تستی که انجام دادم سرعت من رو خیلی کمتر از سرعت دانلود واقعیم نشون داد. من برای اینکه سرعت واقعی دانلودم رو مشخص کنم همیشه از سایتهایی مثل kernel.org که پهنای باند آزاد دارند و با دانلود منیجر تست میکنم و در این شرایط سرعت واقعی رو بهم نشون میده اما چند نکته :
1- این عکس مربوط به شرکت پارسان هستش نه پیشگامان .
2- زمان این عکس مربوط میشه به ساعت 17:43 بعد از ظهر.
3- این isp مربوط به کرج هستش نه تهران
4- این عکس میگه که شما در ساعت 17:43 بعد از ظهر سرعت بسیار پائینی دارید و قطعا در ساعت شبانه مشکل اینترنت شما چندین برابر خواهد شد. در صورتی که پیشگامان در روز مشکل خاصی نداره مگر در مواقعی که مشکل اینترنت کشوری باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در اين مورد كه به صراحت داري مغلطه مي كني.
سايت speedtest ، سايت معتبريه و نتايجش ، منطبق بر حقيقته.
1) اين تست سرعت مربوط به پيشگامان هستش. براي اطمينان ميتوني تست سرعت ساير بچه ها رو ببيني :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن فيلترشكني هم در كار نبوده ، چون اگه با فيلترشكن تست گرفته بودم ، parsun network solution عوض ميشد.
2) 17:43 براي GMT هستش و كشور ما با GMT اختلاف زماني داره. در ضمن من ديوانه نيستم كه شب بيدار بمونم و تست سرعت بگيرم.
3) سايت اسپيدتست به سرور كرج متصل شده (كه اين مساله ، كوچكترين ارتباطي به بحث ما نداره). با سرور داخل ايران ، پينگم روي 640 هستش ، حساب كن با سرور خارجي تست مي گرفتم ، چه فاجعه اي ميشد.
4) توي روز اينطوريه ، حساب كن شبانه چطوره !
سعي كن بي طرفانه قضاوت كني.
پيشگامان مشكل داره.
oh oh
فکر کنم جواب سوال ام رو گرفتم -
nima3333
02-01-2012, 23:35
سلام
کسی با پیش شماره ۴۴۳۳ یا ۴۴۳۱ یا کلا مرکزی کاظمیان - غرب تهران - از پیشگامان گرفته ؟
میخام ببینم سرعتش چطوره تو سرویس محدودیت دار - شب و صبح -
512 ۲۰ یا ۳۰ گیگ میخام بگیرم
الان ۲۵۶ ۲۰ گیگ پارس آنلاین دارم - روز ۱۸۰ دانلود میکنه - شب ۳۰ - ماهی ۴۲ حدودا .
همین سرویسو دوستم داره شرق تهران روز و شب با ۱۹۵ دانلود میکنه .
تصیم گرفتم انقدر isp چک کنم که بلاخره یجا خوب پیدا کنم .
حدود ۱ سال ۵۱۲ وایمکس داشتم - هیچوقت کمتر از ۶۲ نمیشد دانلود ام - بیشتر ام نمیشد .
قبل تر هم ۱۲۸ نا محدود شهراد داشتم که بیشتر از ۱۵ نمیشود با ماهی ۲۹ تومن .
یه خط مخابرات هم تو یک سال گذشته به عنوان اینترنت پشتیبان داشتم که همیشه رو ۱۷ بوده با ماهی ۹ تومن .
من فقط میخام یجا باشه که سرعتش بالای ۱۵۰ باشه وا صبح وا شب یجور باشه .
وقتی هم زنگ میزنم پشتیبانی نگه ۲۵۶ باید بین ۲۵ تا ۳۲ باشه - گرچه اگرم بگه من کوتاه نمیام و ۲ واحد شبکه عملی نشونش میدم .
نظر ؟ پیشنهاد ؟ بگیرم ؟ نگیرم ؟
oh oh
فکر کنم جواب سوال ام رو گرفتم -
نه بابا اینورا پیدات نشه که از پیشگام آشغال تر گیرت نمیاد
چند روزه واسه من که خوب شده ... شبا سرعتم از 100 پایینتر نمیاد !!!
behrouz206
05-01-2012, 13:55
پیشگامان اصفهان داغون شده ! سرعت زیر 2 کیلوبایت به طوری که هیچ پیجی باز نمیشه. واقعا متاسفم.
سایر دوستان پیشگامانی اعلام وضعیت کنن.
مرسی
متاسفانه اختلال پیشگامان اصفهان هنوز بعد از یک هفته درست نشده
الان از من فقط یاهو مسنجر باز میشه
brilliant1
12-01-2012, 16:46
سلام
اینترنت شبانه پیشگامان در قم سرعت افتضاحی دارد و در حد دیال آپ شده است.مورد عجیب این است که در تورنت سرعت دانلود روی 70 کیلو است و در غیر تورنت روی 5کیلو در ثانیه است.سرعت پایین شبانه در وبگردی و سرورهای دانلود داخلی و خارجی شدید و آزار دهنده است.
porya_spy
20-01-2012, 23:07
دوستان الان وضعیت پیشگامان چطوره ؟! ارزش داره بیام پیشگامان ؟:11:
anjel1985
28-01-2012, 01:50
دوستان الان وضعیت پیشگامان چطوره ؟! ارزش داره بیام پیشگامان ؟:11:
دوباره گند زدن به سرعت شبانه:41::19:
یه ماه بود که واسه من درست شده بود،دیشب دوباره سرعت از 200 رسیده به 30 آخه من به کی بگم:37::19:
من یه مگ دارم وضعم اینه:2::24: ، بهتره این ورا پیدات نشه:28:
anjel1985
28-01-2012, 02:18
اینم تست سرعت الانمه امروز ساعت 2 صبح
اون پرسان نتورک هم واسه اینه که من از صدف نت میگیرم که زیر مجموعه پیشگامانه
anjel1985
28-01-2012, 05:19
1 مگ پیشگامان ساعت 4:30 صبح با سرورهای مختلف
تهران
کرج
باکو
دبی
لندن
آمریکا
سرعت شبانه من در هفته اخیر از 200 کم شده و به 70-80 رسیده!!
البته اینم بگم که اکانت من 256KBs هستش. ولی روزانه هنوز سرعت عالیست 220KBs
اینم تست
که البته فقط پینگش صحیح هست. بخاطر پینگ بالای ما در ایران اسپید تست سرعت واقعی رو نشون نمیده - درواقع تا بخواد سرعت بگیره تستش تموم میشه!!
درکل نسبت به بقیه واقعا راضی هستم
همیارنت - پیشگامان - شیراز :20:
سلام : من ميخوام از پارس مهاجرت كنم
نظر دوستان چيه؟
باسرويسهاي جيميل و هات ميل مشكل دارم ؛ ديگه خسته شدم از اين وضع
دانلود شبانه هم 1.5 گيگ بگيرم برام كافيه
aol كار ميكنه يا پيشگامان هم تعطيلش كرده؟
ممنون ميشم جواب بدين
feizol65
30-01-2012, 08:48
سلام : من ميخوام از پارس مهاجرت كنم
نظر دوستان چيه؟
باسرويسهاي جيميل و هات ميل مشكل دارم ؛ ديگه خسته شدم از اين وضع
دانلود شبانه هم 1.5 گيگ بگيرم برام كافيه
aol كار ميكنه يا پيشگامان هم تعطيلش كرده؟
ممنون ميشم جواب بدين
عليك سلام.
من اوايل امسال ، سرويسم رو با پارس فسخ كردم.
از پيشگامان سرويس (1مگ - 4 گيگ) گرفتم و 15 روز بعدش فسخ قرارداد كردم ! دلايلش هم توي صفحات قبل هست.
معايب : پشتيباني فوق العاده بي ادبي داره ، سرعت دانلود شبانه ام در حد 30 كيلوبايت بود (سرويس 1 مگ) در حاليكه خودشون گفته بودن زير 100 نمياد (بايد بي خيال دانلود شبانه بشي) و ...
اما مزايايي هم نسبت به پارس داره : حجم دزدي نمي كنه ، پايداري سرويس هاش بيشتره.
بطور كلي پيشنهاد مي كنم از ISP ديگه اي سرويس بگيري.
nima3333
30-01-2012, 12:03
عليك سلام.
من اوايل امسال ، سرويسم رو با پارس فسخ كردم.
از پيشگامان سرويس (1مگ - 4 گيگ) گرفتم و 15 روز بعدش فسخ قرارداد كردم ! دلايلش هم توي صفحات قبل هست.
معايب : پشتيباني فوق العاده بي ادبي داره ، سرعت دانلود شبانه ام در حد 30 كيلوبايت بود (سرويس 1 مگ) در حاليكه خودشون گفته بودن زير 100 نمياد (بايد بي خيال دانلود شبانه بشي) و ...
اما مزايايي هم نسبت به پارس داره : حجم دزدي نمي كنه ، پايداري سرويس هاش بيشتره.
بطور كلي پيشنهاد مي كنم از ISP ديگه اي سرويس بگيري.
درسته
کاملا همینجوره
mohsen_21p
03-02-2012, 19:31
سلام چند وقتی نبودیم گویا بالاخره با بالا رفتن تایپیک پیشگامان نیرو اعزام کرد این طرفا و خواسته اعاده حیثیت کنه خلاصه اب رفته رو به جوی برگردونه .اقا زور که نیست سرعت شبانتون داغون شده دیگه.گول 2و3روز بالا رفتن سرعتم نخوردیم بازم میگم بیشتر از 128 گرفتن والا حیف پوله!
feizol65
04-02-2012, 09:30
سلام چند وقتی نبودیم گویا بالاخره با بالا رفتن تایپیک پیشگامان نیرو اعزام کرد این طرفا و خواسته اعاده حیثیت کنه خلاصه اب رفته رو به جوی برگردونه .اقا زور که نیست سرعت شبانتون داغون شده دیگه.گول 2و3روز بالا رفتن سرعتم نخوردیم بازم میگم بیشتر از 128 گرفتن والا حیف پوله!
داداش نگران نباش ، ما بيداريم ! :31:
طوري جوابش رو داديم كه رفته و پشت سرش رو هم نيگا نكرده. :46:
anjel1985
09-02-2012, 04:05
داداش نگران نباش ، ما بيداريم ! :31:
طوري جوابش رو داديم كه رفته و پشت سرش رو هم نيگا نكرده. :46:
آره دقیقا، مرتیکه با اون جوابای مسخرش
H@/\/\ID
11-02-2012, 12:16
دوستان من هم از پیشگامان سرویس میگیرم
یه 512 مگ نامحدود 1-10 زده
منظورشونو نفهمیدم
نامحدودش 27 تومن
توضیح میدین در مورد این سرویس:
دقیقا آخری:
anjel1985
12-02-2012, 06:46
دوستان من هم از پیشگامان سرویس میگیرم
یه 512 مگ نامحدود 1-10 زده
منظورشونو نفهمیدم
نامحدودش 27 تومن
توضیح میدین در مورد این سرویس:
دقیقا آخری:
1- 10 ینی ایننترنتت با 10 نفر دیگه تقسیم میشه، اگه دانلود 512 با 1-1حدود 120 کیلو باشه، 1-10 میشه حدود 12 کیلو یا کمتر
من که سرعتم همچنان عالیه و شبا هم با 150KB و گاهی بیشتر دانلود میکنم
عجیبه توی شهرهای دیگه به این بی کیفیتی هستش!!
خدا رو شکر توی این 1سال سرویس من پایدار بوده :46:
اگر لطف کنید نوع سرویستونو بگید ممنون میشم...
چون برای من 512 ، 4 گیگ در ماهه و شبانم بین 20 تا 50 هست...(مرکز امامت تهران)
anjel1985
19-02-2012, 01:28
همیشه اینطور بوده حتی ماه رمضون یا حتی دهه ی زجر :42:سرعت دانلودتون 150 بوده؟؟؟؟؟ واقعا؟؟؟؟؟:18::18::18::18:
مال کجایین شما؟
bandehkhoda
19-02-2012, 17:26
آره دقیقا، مرتیکه با اون جوابای مسخرش
با سلام خدمت دوستان خوب سایت
من مدت خیلی زیادی بود که به دلیل یک عمل جراحی و همچنین مشغله کاری فرصت نکرده بودم به این تاپیک سر بزنم.
می بینم که دوستان خوب و مودبی مثل anjel1985 , feizol 'گرامی همچنان بدون منطق و با رفتاری کاملاً غیر حرفه ای و با ادبیاتی که در شأن یک ایرانی نیست سعی در خراب کردن وجهه دیگران دارند.
از روز اول هم گفته بودم که من وکیل مدافع پیشگامان نیستم .
- 10 ینی ایننترنتت با 10 نفر دیگه تقسیم میشه، اگه دانلود 512 با 1-1حدود 120 کیلو باشه، 1-10 میشه حدود 12 کیلو یا کمتر
جناب anjel1985 عزیز شما که هنوز نمیدونی سرعت دانلود 512 باید چقدر باشه ، و اصلاً با چه فرمولی محاسبه میشه سعی نکن برای با اطلاع جلوه دادن خودتون ، دیگران رو تخریب کنی. لطفاً قبل از اینکه سعی کنی دیگران رو خراب کنی تا خودت رو موجه نشون بدی سعی کن کمی اطلاعاتت رو بالا ببری .
در جواب اون دوستمون که سئوال کرده بودن باید عرض کنم که سرعت اینترنت با کیلو بیت مشخص میشه ( با حروف کوچک مثل kb/s ) مثلا میگن 512kbp/s و سرعت دانلود با کیلو بایت مشخص میشه لطفاً توجه کنید " کیلو بیت و کیلو بایت " که با حروف بزرگ انگلیسی مشخص میشه مثل KB/s
از اونجائی که هر 8 بیت مساوی با یک بایت میشه
8bit = 1byte
پس برای اینکه سرعت دانلود رو مشخص کنید باید سرعت اینترنت رو تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعی دانلودتون رو تو بهترین و ایده آل ترین شرایط مشخص کنید :
توجه کنید که عرض کردم بهترین شرایط . چون سرعت اینترنت بستگی به عوامل زیادی مثل نویز روی خط ، عدم استفاده از فیلتر شکن و vpn، عدم استفاده از دوشاخه های ضد برق و بعضی از تلفنهای بی سیم بر روی خط adsl، فاصله مودم شما تا مرکز مخابرات، فرسودگی خطوط تلفنی و ده ها عامل دیگه داره که باعث میشه کیفیت و سرعت مطلوب رو نداشته باشه و کندی سرعت رو به همراه داره.
سرعت دانلود رو میتونید طبق لیست پائین محاسبه کنید :
128kb/s ÷ 8 = 16KB/s
256 kb/s ÷ 8 = 32 KB/s
512 kb/s ÷ 8 = 64 KB/s
1024 kb/s ÷ 8 = 128 KB/s
2048 kb/s ÷ 8 = 256 KB/s
به زبان ساده تر یعنی اینکه با یک خط adsl با سرعت ( کیلو بیت ) 512kb/s شما میتونید حداکثر(کیلو بایت )64KB دانلود داشته باشید .
اگر سرعت شما بیشتر از این بود بدونید که شرکت ارائه دهنده اینترنت شما به دلیل داشتن پهنای باند آزاد ، پهنای باند بیشتری رو برای شما بسته . که البته این رو هم عرض کنم که غیر قانونیه چون طبق قانون هیچ مشترک خانگی نمیتونه بیشتر از سرعت 128 داشته باشه که بعضی از شرکتها این قانون رو اعمال نمیکنند چون معتقدند که این یک قانون غیر عادلانه است.
در زمانی هم که ضریب شیرینگ اعمال بشه یعنی اینکه شما داخل یک گروه قرار میگیرید ، بطور مثال ضریب شیرینگ یک به ده یعنی اینکه شما داخل یک گروه 10 نفره قرار میگیرید که اگر یکی از این 10 نفر از سیستم استفاده نکنه پهنای باندش بین 9 نفر دیگه تقسیم میشه و قطعا هر چقدر تعداد این نفرات پائین تر باشند احتمال افزایش کیفیت و سرعت اینترنت شما افزایش پیدا می کنه .
من به دلیل مشغله زیاد فرصت زیادی برای سر زدن به این تاپیک ندارم . اگر دیر به دیر سر زدم ( البته با توجه به اینکه من نیتم کمک به دوستان کم اطلاع تر بوده و برعکس دوستان دیگه که این تاپیک رو به میدان جنگ و ... تبدیل کردن لطفاً دوستان اصل جوانمردی و انصاف رو رعایت کنند و پشت سر بنده صفحه نگذارند . پیشگامان باشه یا نباشه ، بفروشه یا نفروشه، ارزون باشه یا گرون ، خوب باشه یا بد هیچ تفاوتی تو وظیفه انسانی من نداره و من فقط سعی میکنم اطلاعات اندکم رو با دیگران به اشتراک بگذارم و از اطلاعات خوب دیگران هم بهره مند بشم و ازشون چیزهای خوب یاد بگیرم و بقول لقمان که گفت ادب رو از بی ادبان آموختم سعی میکنم از بی ادبها هم چیز یاد بگیرم . یا به قول فرمایش مولای متقیان که فرمودند حرف درست رو بپذیر اگر چه از مشرکین بنده هم به شرط رعایت ادب و انصاف آماده پذیرش مشکلات شخصی خودم هستم . مشکلات پیشگامان هم اگر وجود داشته باشه مدیرانش باید حلش کنند نه من .
پس لطفاً هم مودب باشید و هم منصف. با قر قر کردن هم هیچ مشکلی از هیچ آدمی حل نمیشه ، اون دوستانی که صبح تا شب به همه بی احترامی و بی حرمتی میکنند و فکر میکنند که مشکلشون حل میشه ، سخت در اشتباه هستند . خیلی مرد تشریف دارند مثل انسانهای متمدن با شرکت تماس بگیرند و مشکلشون رو با مدیران شرکت حل کنند و با همفکری و همینطور ارائه پیشنهادات سازنده و انتقاد صحیح و بجا سعی کنند که مشکل رو حل کنند وگر نه توهین و فحاشی و خاله زنک بازی و قر قر که مشکلی رو از کسی حل نمیکنه.
سلام دوستان من از سرویس 128 خانگی پیشگامان استفاده میکنم. حدود یک ماهه که سرعت دانلود شبانه برای من یک چهارم روزانه شده(این اتفاق دقیقاً راس ساعت 1 شب تا 7 صبح میفته ) در حالی که قبلا سرعت روزانه و شبانه یکی بود . کسی میدونه علتش چیه؟ برای بقیه هم شده یا فقط برای منه؟
اگر بخواهیم به جای سرویس های حجمی از سرویس های اشتراکی نامحدود استفاده کنیم باید چه کار کنیم ؟آخه تو لیست قیمت ها رو سایت سرویس های اشتراکی را هم زدن اما موقع خرید سرویس فقط میتونم از همون سرویسهای حجمی انتخاب کنم.
mohsen_21p
20-02-2012, 01:08
من مدت خیلی زیادی بود که به دلیل یک عمل جراحی و همچنین مشغله کاری فرصت نکرده بودم به این تاپیک سر بزنم.
می بینم که دوستان خوب و مودبی مثل anjel1985 , feizol 'گرامی همچنان بدون منطق و با رفتاری کاملاً غیر حرفه ای و با ادبیاتی که در شأن یک ایرانی نیست سعی در خراب کردن وجهه دیگران دارند.
جناب anjel1985 عزیز شما که هنوز نمیدونی سرعت دانلود 512 باید چقدر باشه ، و اصلاً با چه فرمولی محاسبه میشه سعی نکن برای با اطلاع جلوه دادن خودتون ، دیگران رو تخریب کنی. لطفاً قبل از اینکه سعی کنی دیگران رو خراب کنی تا خودت رو موجه نشون بدی سعی کن کمی اطلاعاتت رو بالا ببری .
در جواب اون دوستمون که سئوال کرده بودن باید عرض کنم که سرعت اینترنت با کیلو بیت مشخص میشه ( با حروف کوچک مثل kb/s ) مثلا میگن 512kbp/s و سرعت دانلود با کیلو بایت مشخص میشه لطفاً توجه کنید " کیلو بیت و کیلو بایت " که با حروف بزرگ انگلیسی مشخص میشه مثل KB/s
8bit = 1byte
پس برای اینکه سرعت دانلود رو مشخص کنید باید سرعت اینترنت رو تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعی دانلودتون رو تو بهترین و ایده آل ترین شرایط مشخص کنید :
توجه کنید که عرض کردم بهترین شرایط . چون سرعت اینترنت بستگی به عوامل زیادی مثل نویز روی خط ، عدم استفاده از فیلتر شکن و vpn، عدم استفاده از دوشاخه های ضد برق و بعضی از تلفنهای بی سیم بر روی خط adsl، فاصله مودم شما تا مرکز مخابرات، فرسودگی خطوط تلفنی و ده ها عامل دیگه داره که باعث میشه کیفیت و سرعت مطلوب رو نداشته باشه و کندی سرعت رو به همراه داره.
128kb/s ÷ 8 = 16KB/s
256 kb/s ÷ 8 = 32 KB/s
512 kb/s ÷ 8 = 64 KB/s
1024 kb/s ÷ 8 = 128 KB/s
2048 kb/s ÷ 8 = 256 KB/s
به زبان ساده تر یعنی اینکه با یک خط adsl با سرعت ( کیلو بیت ) 512kb/s شما میتونید حداکثر(کیلو بایت )64KB دانلود داشته باشید .
اگر سرعت شما بیشتر از این بود بدونید که شرکت ارائه دهنده اینترنت شما به دلیل داشتن پهنای باند آزاد ، پهنای باند بیشتری رو برای شما بسته . که البته این رو هم عرض کنم که غیر قانونیه چون طبق قانون هیچ مشترک خانگی نمیتونه بیشتر از سرعت 128 داشته باشه که بعضی از شرکتها این قانون رو اعمال نمیکنند چون معتقدند که این یک قانون غیر عادلانه است.
در زمانی هم که ضریب شیرینگ اعمال بشه یعنی اینکه شما داخل یک گروه قرار میگیرید ، بطور مثال ضریب شیرینگ یک به ده یعنی اینکه شما داخل یک گروه 10 نفره قرار میگیرید که اگر یکی از این 10 نفر از سیستم استفاده نکنه پهنای باندش بین 9 نفر دیگه تقسیم میشه و قطعا هر چقدر تعداد این نفرات پائین تر باشند احتمال افزایش کیفیت و سرعت اینترنت شما افزایش پیدا می کنه .
من به دلیل مشغله زیاد فرصت زیادی برای سر زدن به این تاپیک ندارم . اگر دیر به دیر سر زدم ( البته با توجه به اینکه من نیتم کمک به دوستان کم اطلاع تر بوده و برعکس دوستان دیگه که این تاپیک رو به میدان جنگ و ... تبدیل کردن لطفاً دوستان اصل جوانمردی و انصاف رو رعایت کنند و پشت سر بنده صفحه نگذارند . پیشگامان باشه یا نباشه ، بفروشه یا نفروشه، ارزون باشه یا گرون ، خوب باشه یا بد هیچ تفاوتی تو وظیفه انسانی من نداره و من فقط سعی میکنم اطلاعات اندکم رو با دیگران به اشتراک بگذارم و از اطلاعات خوب دیگران هم بهره مند بشم و ازشون چیزهای خوب یاد بگیرم و بقول لقمان که گفت ادب رو از بی ادبان آموختم سعی میکنم از بی ادبها هم چیز یاد بگیرم . یا به قول فرمایش مولای متقیان که فرمودند حرف درست رو بپذیر اگر چه از مشرکین بنده هم به شرط رعایت ادب و انصاف آماده پذیرش مشکلات شخصی خودم هستم . مشکلات پیشگامان هم اگر وجود داشته باشه مدیرانش باید حلش کنند نه من .
پس لطفاً هم مودب باشید و هم منصف. با قر قر کردن هم هیچ مشکلی از هیچ آدمی حل نمیشه ، اون دوستانی که صبح تا شب به همه بی احترامی و بی حرمتی میکنند و فکر میکنند که مشکلشون حل میشه ، سخت در اشتباه هستند . خیلی مرد تشریف دارند مثل انسانهای متمدن با شرکت تماس بگیرند و مشکلشون رو با مدیران شرکت حل کنند و با همفکری و همینطور ارائه پیشنهادات سازنده و انتقاد صحیح و بجا سعی کنند که مشکل رو حل کنند وگر نه توهین و فحاشی و خاله زنک بازی و قر قر که مشکلی رو از کسی حل نمیکنه.
تعجب میکنم شما که خودتونو مطلع(به حر حال مدافع شرکت)میدونید خلاف واقع حرف میزنید و دم از اصالت بیان و راستگویی و احترام متقابل می زنید چرا به فهم شعور کاربرای محترم احترام نمی گذارید همه ما فرق بیت و بایت این چیزارو وقتی بچه بودیم خوندیمو میدونیم شما هم بهتره طرف هاتونو یه مشت بچه و teenager تصور نکنید حالا کاری به این ندارم که ما هممون چقدر بیچاره ایم که داریم سر بیت و بایت مسخره که ادم خندش میگیره در مقابل سرعتای نجومی کشورای دیگه بحث میکنیم و مجبور به این شدیم واسه قانع کردن همدیگه به هم دروغ بگیم و خودمون و گول بزنیم و بگذریم... شما هیچ کس رو پیدا نمیکنید با ک512 از پیشگامان با شیر 1 به 10 اونم نامحدود 64 ک دانلود داشته باشه.دوستام میونن زنگ بزنن از پشتیبانی بپرسن البته اگه راستشو بهتون بگه...
کاش همه صداقت داشتن!
512 ÷ 8=64 64÷10=6.4
feizol65
20-02-2012, 15:39
من مدت خیلی زیادی بود که به دلیل یک عمل جراحی و همچنین مشغله کاری فرصت نکرده بودم .....
جناب anjel1985 عزیز شما که هنوز نمیدونی سرعت دانلود 512 باید چقدر باشه ، و .....
ما شديم بي منطق و غيرحرفه اي و كسي كه فرق بين بيت و بايت رو نميدونه ؟!!!!!!!!!!!!!! :34:
براي فهميدن اينكه كي بامنطقه و كي بي منطق ، بهتره يه سر به پستهاي زير بزني :
پست خودت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست من : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اينجاست كه اشاره اي به اين 2 تا تاپيك نداشتي !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چقدر حرف از ادب و انصاف ميزني. اي كاش خوت هم كمي انصاف داشتي.
و اگه كاربران اين تاپيك برات كمي ارزش داشتن ، خيلي سريعتر از اينها به اين تاپيك سر ميزدي. مشغله كاري ، همه دارن.
يه نگاه به 4-5 صفحه اخير مينداختي ، متوجه مي شدي كه :
من بيشتر از 10 بار با پيشگامان صحبت كردم و مشكلم رو عنوان كردم. متاسفانه مودبانه ترين جوابي كه شنيدم ، اين بود كه سياست شركت همينه !!! :32:
حرف آخر : كم كم داري به يه پشتيبان واقعي پيشگامان تبديل ميشي ، يه آدم پيچ (يعني همون ماهيت واقعي ات) . :46:
anjel1985
21-02-2012, 01:24
8bit = 1byte
128kb/s ÷ 8 = 16KB/s
256 kb/s ÷ 8 = 32 KB/s
512 kb/s ÷ 8 = 64 KB/s
1024 kb/s ÷ 8 = 128 KB/s
2048 kb/s ÷ 8 = 256 KB/s
جناب خیلی مودب من نگقتم که سرعت دانلود 512 باید 120 باشه، من گفتم اگه 120 باشه، چون خودم هم میدونم که سرعت 512 باید حدود 64 باشه ولی تو پیشگامان اینجوری نیست:27:
فعلا که همه ی سرعت های شبانه چه 1 مگ چه 512 چه بقیه 30 کیلو :2::19:بیشتر نیست برای اطمینان میتونین از پشتیبانی خیلی مودب:18: پیشگامان هم بپرسید که همینو بهتون میگن
اینو لازم نیست که من بگم که شما از پیشگامان طرفداری میکنید یا نه از جواب های خنده دارتون معلومه:2:
فعلا که همه ی سرعت های شبانه چه 1 مگ چه 512 چه بقیه 30 کیلو :2::19:بیشتر نیست برای اطمینان میتونین از پشتیبانی خیلی مودب:18: پیشگامان هم بپرسید که همینو بهتون میگن
درسته سرعت منم شبانه 30 هستش ، هر کاری هم کردم بالا برو نیستش
anjel1985
22-02-2012, 01:13
درسته سرعت منم شبانه 30 هستش ، هر کاری هم کردم بالا برو نیستش
وقتی که سرعت دانلود رو دقیقا سر ساعت 1 رو 30 :18:میبندن و سر ساعت 7 برمیگرده به حالت نرمال خودش، ما که دیگه کاری نمیتونیم بکنیم
دارم دنبال یه شرکت خوب میگردم برم از این شرکت مذخرف:2:، با اون پشتیبانی بی تربیتش:41::19:
دارم دنبال یه شرکت خوب میگردم برم از این شرکت مذخرف:2:، با اون پشتیبانی بی تربیتش:41::19:
تلاش بیخود نکن، بقیه وضعشون بدتر نباشه بهتر نیست. مثلا 4-5 تا از دوستای من شاتل استفاده میکنند که روزانه هم داغونه چه برسه به شبانه
تو مملکتی که مسئولین اینترنتش معتقدند سرعت 128 از سر ملت زیاده ، انتظار بهتر از این نمیره.
yasin 1362
22-02-2012, 12:17
وقتی که سرعت دانلود رو دقیقا سر ساعت 1 رو 30 :18:میبندن و سر ساعت 7 برمیگرده به حالت نرمال خودش، ما که دیگه کاری نمیتونیم بکنیم
من 512 دیده بان نت کرمان که نماینده پیشگامان هستش رو دارم سرعت شبانه ما هم که حداکثر 30 ی مثه اینکه این افت سرعت اختصاصیه پیشگامانه جالبه اینه با چیز پی ان سرعت به 60 تا 80 برمیگرده
SevenCity
22-02-2012, 16:53
دوستان کدوم سرویس شبانه پیشگامان شبانه تا سرعت 200 دانلود میکنه؟
البته جواب بنده خداها و کارمندان شرکت رو نمیخوام
دوستان کدوم سرویس شبانه پیشگامان شبانه تا سرعت 200 دانلود میکنه؟
هیچ کدوم ...
فقط هر دو سه ماه ، یه هفته با هر سرویسی که داشته باشی ممکنه سرعتت بره بالای 200... واسه من ماه پیش تا 350 هم رفت ... اما حیف که فقط دو سه روز اینجوری بود ...
anjel1985
23-02-2012, 01:48
هیچ کدوم ...
فقط هر دو سه ماه ، یه هفته با هر سرویسی که داشته باشی ممکنه سرعتت بره بالای 200... واسه من ماه پیش تا 350 هم رفت ... اما حیف که فقط دو سه روز اینجوری بود ...[/QUOTE
دقیقا، فکرکنم واسه دلخوشی ما این کار رو میکنن، میخوای بری یه هو سرعت درس میشه، بعد که دوباره تمدید کردی برمیگرده سر جای اولش!!:19::19::19::19::19:
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
[QUOTE=SevenCity;6859776]دوستان کدوم سرویس شبانه پیشگامان شبانه تا سرعت 200 دانلود میکنه؟
من 1 مگ دارم، سرعت دانلودش حدود 200 تا 230 بود البته خدایش بیامرزد:27::27:از ماه رمضون به فنا رفت:19:
الان سرعت دانلودم 30 هست:41:
anjel1985
25-02-2012, 06:54
خبری از بعضی ها که اصلا طرفدار پیشگامان نیستند هم نیست:27::31:
درودی دیگر بر پیشگامان
بالاخره بعد از ترکیدن اینترنت در شبها ، اینترنت در روز هم ترکید ، در حالی که از سرعت 30 کیلو بایتی سرعت در شب ناراضی بودیم ، سرعت دانلود من امروز (تاکید میکنم که در روز ) نهایتا 20 کیلو بایته. فکر کنم دیگه وقتشه بریم سراغ یه آی اس پی دیگه، البته اگر بقیه وضعشون بهتر باشه:41::41:
feizol65
27-02-2012, 13:59
خبری از بعضی ها که اصلا طرفدار پیشگامان نیستند هم نیست:27::31:
:31:
اونقدر مشغله كاريش زياده كه 5 دقيقه هم نميتونه به اينجا سر بزنه.
خدا ، سايه اين بندگان پر كار خدا رو از سرمون كم نكنه. الهي آمين. :31:
anjel1985
28-02-2012, 02:02
درودی دیگر بر پیشگامان
بالاخره بعد از ترکیدن اینترنت در شبها ، اینترنت در روز هم ترکید ، در حالی که از سرعت 30 کیلو بایتی سرعت در شب ناراضی بودیم ، سرعت دانلود من امروز (تاکید میکنم که در روز ) نهایتا 20 کیلو بایته. فکر کنم دیگه وقتشه بریم سراغ یه آی اس پی دیگه، البته اگر بقیه وضعشون بهتر باشه:41::41:
دیگه کم کم داره بوی اینترنت ملی در می آد:31::27::21::46:
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
:31:
اونقدر مشغله كاريش زياده كه 5 دقيقه هم نميتونه به اينجا سر بزنه.
خدا ، سايه اين بندگان پر كار خدا رو از سرمون كم نكنه. الهي آمين. :31:
من به این نتیجه رسیدم که بنده خدا تقصیر نداره که، فکرکنم دلش میخواد سر بزنه ولی با این سرعتا...:31::31::21:
دیگه کم کم داره بوی اینترنت ملی در می آد:31::27::21:
آخه سایتای داخلی هم که باز نمی شوند دیگه
اینم نتیجه تست امروز سرعت سرویس من روی سایت مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت سازمان فناوری ارتباطات کشور(matma.ir) هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ewer.php%3Ffile%3D92844441111297136681.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ages%2F92844441111297136681.jpg)
همون طور که میبینید سرعت دانلود 1984 بیت بر ثانیه معادل 1.95 کیلو بیت بر ثانیه معادل 0.25 کیلو بایت بر ثانیه با کیفیت 4 درصد هستش یعنی عملا اینترنت قطعه دیگه ، نه ملی نه بین المللی ،از هیچ کدوم خبری نیست:41:
ببینم شماها هم وضعتون مثل منه یا نه؟ امیدی هست بعد از انتخابات سرعت به روال عادی برگرده؟
anjel1985
01-03-2012, 02:02
آخه سایتای داخلی هم که باز نمی شوند دیگه
اینم نتیجه تست امروز سرعت سرویس من روی سایت مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت سازمان فناوری ارتباطات کشور(matma.ir) هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ewer.php%3Ffile%3D92844441111297136681.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ages%2F92844441111297136681.jpg)
همون طور که میبینید سرعت دانلود 1984 بیت بر ثانیه معادل 1.95 کیلو بیت بر ثانیه معادل 0.25 کیلو بایت بر ثانیه با کیفیت 4 درصد هستش یعنی عملا اینترنت قطعه دیگه ، نه ملی نه بین المللی ،از هیچ کدوم خبری نیست:41:
ببینم شماها هم وضعتون مثل منه یا نه؟ امیدی هست بعد از انتخابات سرعت به روال عادی برگرده؟
نه، اوضاع من بهتره!
Mr Socks
02-03-2012, 17:01
سلام دوستان
کسی از شیراز - مدرس از این شرکت سرویس گرفته وضعیتش به چه صورته؟
این سرعت کی درست میشه پس؟
anjel1985
04-03-2012, 07:09
فکر کنم کلا قرار نیست سرعتا درست بشه، تازه مدیافایرم به فنا رفته!:41::19:
128 این شرکت توی ساعات غیر رایگان چه سرعتی داره؟پهنای باند رو باز میذارن یا محدودش کردن؟
سلام
دوستان پینگ شما هم وحشتناک به هم ریخته یا فقط مربوط به منطقه من هست؟الان نزدیک به 1 ماهه که پینگ یاهو میگیرم میبینم تایم اوت که خیلی زیاده خود پینگم بالای 1000-1100 هست مثل همین الان که دارم تایپ میکنم!!!
برای شما چطور وضع پینگ؟
128 این شرکت توی ساعات غیر رایگان چه سرعتی داره؟پهنای باند رو باز میذارن یا محدودش کردن؟
من 128 دارم و روزانه در بهترین حالت حداکثر سرعت دانلود 120 کیلوبایت بر ثانیه هستش ولی شبانه حداکثر 30 کیلوبایت بر ثانیه است.تازه هر وقت اتفاق خاصی بیفته مثل انتخابات و غیره اینترنت تقریبا قطع میشه (چه روز چه شب)
سلام
دوستان پینگ شما هم وحشتناک به هم ریخته یا فقط مربوط به منطقه من هست؟الان نزدیک به 1 ماهه که پینگ یاهو میگیرم میبینم تایم اوت که خیلی زیاده خود پینگم بالای 1000-1100 هست مثل همین الان که دارم تایپ میکنم!!!
برای شما چطور وضع پینگ؟
پینگ من که به نظر زیاد ناجور نیست ولی خوب هم نیست ، تایم اوت و پکیج لاست نداره ولی میانگین زمانی برای یاهو رو 500 هستش.
[/URL]
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ewer.php%3Ffile%3D25064287782661218748.jpg)
پینگ من که به نظر زیاد ناجور نیست ولی خوب هم نیست ، تایم اوت و پکیج لاست نداره ولی میانگین زمانی برای یاهو رو 500 هستش.
[/URL]
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ewer.php%3Ffile%3D25064287782661218748.jpg)
بله گوش شیطون کر الان چند روزیه که پینگ درست شده و میانگین 350 هست
به هرحال ممنون از پاسختون.
anjel1985
20-03-2012, 01:21
همه ی شرکتا دم عیدی یا ساعت رایگان رو اضافه کردن یا حجم اضافه دادن، پیشگامان همچنان با سرعت 30 کیلو دانلود در ساعات رایگان شبانه!:41::2:
یه ماه مونده هنوز تا از این خراب شده برم
anjel1985
20-03-2012, 01:27
دم عیدی همه ی شرکتا یا ساعت رایگان رو افزایش میدن یا حجم اضافه میکنن، سرعتا هم برگشته به روال سابق
تو پیشگامان هنوز سرعت دانلود 30 تا بیشتر نمیشه!:41::2:
یه ماه مونده تا برم از این خراب شده:13:
nima3333
20-03-2012, 16:16
دم عیدی همه ی شرکتا یا ساعت رایگان رو افزایش میدن یا حجم اضافه میکنن، سرعتا هم برگشته به روال سابق
تو پیشگامان هنوز سرعت دانلود 30 تا بیشتر نمیشه!:41::2:
یه ماه مونده تا برم از این خراب شده:13:
آره راست میگی
الکی هم تو سایتشون زدن گیگ هدیه رایگان D:
منم دیگه نمیخوام تمدید کنم ولی نمیدونم ازکجا اینترنت بگیرم.....
anjel1985
21-03-2012, 00:21
آره راست میگی
الکی هم تو سایتشون زدن گیگ هدیه رایگان D:
منم دیگه نمیخوام تمدید کنم ولی نمیدونم ازکجا اینترنت بگیرم.....
میخوام از آسیاتک بگیرم، وضعیتش به نسبت بقیه انگار بهتره!
falconbrid
24-03-2012, 09:16
سلام.میخام از پیشگا مان اینترنت بگیرم.همه بد تعریف میکنن.ولی من در شهریار زندگی میکنم.از هر کی سوال میکنم راضیه.اینترنت هور انلاین نمایندگی پیشگا مان هستش تو منطقه ما. موندو بگیرم یا نگیرم. یه سوال داشتم دانلود استریم در منوی مودم رو شرکت پیشگا مان رو چند میبنده برای کار براش.
nima3333
24-03-2012, 11:15
سلام.میخام از پیشگا مان اینترنت بگیرم.همه بد تعریف میکنن.ولی من در شهریار زندگی میکنم.از هر کی سوال میکنم راضیه.اینترنت هور انلاین نمایندگی پیشگا مان هستش تو منطقه ما. موندو بگیرم یا نگیرم. یه سوال داشتم دانلود استریم در منوی مودم رو شرکت پیشگا مان رو چند میبنده برای کار براش.
اینترنت روزانه اش خوبه
ولی چیزی به اسم اینترنت شبانه نداره
به نظر من اگه از پیشگام نگیری خیلی بهتره
نگیر که پشیمون میشی.
شما اول ببین اونایی که ازش تعریف کردند مورد مصرفشون چی بوده.
مشکلاتش هم من از الان بهت بگم روشن شی:
1- پینگ نابسامان و عدم پاسخگویی به مشکلاتی مرتبت با مسیر دهی و پینگ تایم و جیتر و پکت لاست از سمت شرکت و پشتیبانیشون. = به درد بازی و استریم بلادرنگ آنلاین نمیخوره.
2- ارائه IP شیر شده با سیستم NAT به چندین کاربر که مشکلاتی نظیر:
- عدم امکان استفاده از سایت ها و سرویس های رایگان که مصرف رایگان کاربر رو با IP کنترل میکنند.
- عدم امکان استفاده از نرم افزارهایی که نیاز به کانکشن مستقیم دارند، مثل کنترل رایانه از راه دور.
- عدم امکان HOST کردن بازی های رایانه ای و یا سرویس های دیگری که نیاز به کانکت شدن مستقیم به پورت های رایانه شما رو دارند
- ...
3- پشتیبانی بی ادب و محدود.
4- افت سرعت در ساعات شلوغ و محدودیت شدید سرعت در ساعات شبانه.
حالا دیگه با خود شماست، اگه هیچ انتخاب دیگه ای نداری بگیر.
desirehd
24-03-2012, 16:46
من 512kbپیشگامان کویرم،با دانلود منجر روز و شب سرعتم بین 110 تا80 هستش یعنی رو 95می ایسته ولی شب ها با تورنت سرعت فجیعه رو 20تا30. روزا تورنت ایجوری نیستا،الان یه هفته ای میشه که شبا با تورنت خوب دانلود نمیکنه.
تو شهرستان زرین دشت(جنوب فارس) ساکنم
desirehd
25-03-2012, 10:48
پیشگامان ک*** فک کنم دانلود شبانه رو کلا بردشته و همون 30 کیلوبایتی هم که هس از حجمت کم میکنه.
من 512kbپیشگامان کویرم،با دانلود منجر روز و شب سرعتم بین 110 تا80 هستش یعنی رو 95می ایسته ولی شب ها با تورنت سرعت فجیعه رو 20تا30. روزا تورنت ایجوری نیستا،الان یه هفته ای میشه که شبا با تورنت خوب دانلود نمیکنه.
تو شهرستان زرین دشت(جنوب فارس) ساکنم
فرقی نداره کجا باشی، کلاً همه سرویس های حجمیش رو محدود کرده به 30k تو ساعات رایگان، P2P و مستقیم هم فرقی نمیکنه، همه پروتوکول ها محدودیتشون یکسانه.
پیشگامان ک*** فک کنم دانلود شبانه رو کلا بردشته و همون 30 کیلوبایتی هم که هس از حجمت کم میکنه.
نه از حجم کم نمیکنه.
feizol65
26-03-2012, 11:03
من از پیشگامان سرویس 1 مگ گرفتم و 15 روز بعد ، فسخ قرارداد کردم. بقیه پولم رو بهم ندادن. :2:
پشتیبانی فوق العاده بی ادب و بپیچونی داره. :2: شک نکن که کارت بهشون میافته.
بخش فروشش بهم گفته بودن که سرعت شبانه رایگان بین 100 تا 140 هست ، اما روی 30 بودش. زنگ زدم و شاکی شدم ، بهم گفتن که اگه میخوای سرعتت بین 100 تا 140 باشه ، باید شبانه ات رو غیررایگان کنیم !!!!!!!!!!!!!!! :2:
حرف آخر : اگه دانلود حجیم نداری ، اهل بازی آنلاین نیستی و فقط میخوای وبگردی کنی (2-3 ساعت در روز) ، برو بگیر.
(با وجودی که گزینه های بهتری هم داری) :31:
سلام
قائمشهر - مازندران
پهنای باند 512kb یکماه 20000 تومان با حجم 3 گیگ
سرعت دانلود در تمام شبانه روز ( چه روز و چه شب ) روی 63kb-64kb ثابت هست
تست امروز ساعت 5 pm هست
mzarkoob
30-03-2012, 23:17
سلام
دیدم در مورد اینترنت پیشگامانه گفتم بذار من که 8 ماهه کاربرشم نظرم را بگم
از حدود مرداد 90 که من از اصفهان پیشگامان نصف جهان اینترنت گرفتم اون موقع روزها سرعت دانلود 230 کیلو بود و شبها 50 کیلو بایت. بعد دو ماه که شب یک دانلود زدم دیدم کرده حداکثر 20 کیلو !! کلی شاکی شدم که چرا این طوری کردید گفتند تعدادی شاکی شدند که اینترنت ما 512 یا 1 مگه و در شب مثل باقیه دانلود داریم و اینکه تعداد دانلود خلی زیاده و فلان و فلان ما هم در شب سرعت همان واقعی(که 16 کیلو بایته) را به شما می دیم. ما هم شب را بی خیال شدیم تا یه شب اتفاقی که بیشتر هفته تعطیل بود یه دانلود زدم دیدم مثل روز 230 کیلو دانلود میکنه :18: ولی اون موقتی بود و فکر نکنم مدتش زیاد بوده باشه
الان هم سرعت روز از 230 کیلو شده 110 کیلو و شب هم فکر کنم ابتدای شب محدود باشه(شبانه ما از 2 شب تا 6 هست) ولی نزدیک با ساعت 5 صبح با همون 110 دانلود میشه. البته این شبانه طی این مدت چیز متغییریه و نمی شه روش حساب کرد.
6 ماه اول که گرفتم 3.5 گیگ ترافیکم بود که برای عید فطر یک گیگ رایگان بهمون دادند و به مناسبت اختلالی که چند روز داشت یک گیگ دیگه. الانم که تمدید کردم دو روز اول عید اینترنت رایگان با سرعت 30 کیلو داشتیم :31:
در مورد سرعت دانلود شبانه من استدلالاشون را برای محدودیت قبول ندارم. ببینید من میگم بین مشترکین 128 سرعت را باز بذارند به این صورت که اگه تعداد دانلود کم بود با همون سرعت روز دانلود انجام بشه متناسب با افزایش دانلود خوب سرعت هم تقسیم بشه. مثلا اگه 1000 کاربر که در حال دانلود هستند و بشه 2000 نفر در یک شب، خوب چون پهنای باند ثابت است سرعت هم نصف بشه. بنابراین اگه من یک شب زدم دانلود دیدم سرعت بالاست بدونم تعداد دانلود ها کمه و اگه زدم دانلود دیدم داره 40 تا دانلود میکنه یا کمتر بدونم امشب زیاد دانلود گذاشتند. بهر جهت شرکت پهنای باند خریده از مخابرات و فرقی نمی کنه شب چه تعداد کاربر چقدر دانلود کنند و خسی بازی در آوردن هم درست نیست. کاری که شرکت میکنه اینه که سرعت را روی سقف خاصی میبنده این چیز جالبی نیست.
سلام
از دوستان کسی اینترنت 1مگ محدود پیشگامان در مرکز مخابرات شهید بهشتی قم داره سرعت شبانه اش چطوره؟ خوبه بگیرم
amin fear
02-04-2012, 00:14
سلام
دیدم در مورد اینترنت پیشگامانه گفتم بذار من که 8 ماهه کاربرشم نظرم را بگم
از حدود مرداد 90 که من از اصفهان پیشگامان نصف جهان اینترنت گرفتم اون موقع روزها سرعت دانلود 230 کیلو بود و شبها 50 کیلو بایت. بعد دو ماه که شب یک دانلود زدم دیدم کرده حداکثر 20 کیلو !! کلی شاکی شدم که چرا این طوری کردید گفتند تعدادی شاکی شدند که اینترنت ما 512 یا 1 مگه و در شب مثل باقیه دانلود داریم و اینکه تعداد دانلود خلی زیاده و فلان و فلان ما هم در شب سرعت همان واقعی(که 16 کیلو بایته) را به شما می دیم. ما هم شب را بی خیال شدیم تا یه شب اتفاقی که بیشتر هفته تعطیل بود یه دانلود زدم دیدم مثل روز 230 کیلو دانلود میکنه :18: ولی اون موقتی بود و فکر نکنم مدتش زیاد بوده باشه
الان هم سرعت روز از 230 کیلو شده 110 کیلو و شب هم فکر کنم ابتدای شب محدود باشه(شبانه ما از 2 شب تا 6 هست) ولی نزدیک با ساعت 5 صبح با همون 110 دانلود میشه. البته این شبانه طی این مدت چیز متغییریه و نمی شه روش حساب کرد.
6 ماه اول که گرفتم 3.5 گیگ ترافیکم بود که برای عید فطر یک گیگ رایگان بهمون دادند و به مناسبت اختلالی که چند روز داشت یک گیگ دیگه. الانم که تمدید کردم دو روز اول عید اینترنت رایگان با سرعت 30 کیلو داشتیم :31:
در مورد سرعت دانلود شبانه من استدلالاشون را برای محدودیت قبول ندارم. ببینید من میگم بین مشترکین 128 سرعت را باز بذارند به این صورت که اگه تعداد دانلود کم بود با همون سرعت روز دانلود انجام بشه متناسب با افزایش دانلود خوب سرعت هم تقسیم بشه. مثلا اگه 1000 کاربر که در حال دانلود هستند و بشه 2000 نفر در یک شب، خوب چون پهنای باند ثابت است سرعت هم نصف بشه. بنابراین اگه من یک شب زدم دانلود دیدم سرعت بالاست بدونم تعداد دانلود ها کمه و اگه زدم دانلود دیدم داره 40 تا دانلود میکنه یا کمتر بدونم امشب زیاد دانلود گذاشتند. بهر جهت شرکت پهنای باند خریده از مخابرات و فرقی نمی کنه شب چه تعداد کاربر چقدر دانلود کنند و خسی بازی در آوردن هم درست نیست. کاری که شرکت میکنه اینه که سرعت را روی سقف خاصی میبنده این چیز جالبی نیست.
نظرات این دوستمون که در اصفهان هستند را بنده که در شهر قم هستم صد در صد تایید می کنم ...
در مورد دانلود شبانه در اکثر اوقات سرعت من دقیقا پس از گذشتن یک دقیقه از شروع ساعت شبانه از 100 کیلوبایت به 5 تا 10 کیلو می رسه ... متاسفانه این شرکت هم سیاست محدود کردن دانلود شبانه را حتی بدون توجه به تعداد کاربران در پیش گرفته ...
موفق باشید !
desirehd
02-04-2012, 15:59
سرعت من که پیشگامان 512 دارم یه مدت یه هفته شبانه افتضاح بود(30kb) ولی الن سه شبه p2p رو 100 kb میگیرم و با IDM رو 130 هم میرسه...شبی راحت 1.4GB دانلود میکنم.
nima3333
08-04-2012, 19:25
خدا رو شکر از این ISP مزخرف رفتنی شدم D:
خدا رو شکر از این ISP مزخرف رفتنی شدم D:
ما که مدتهاست رفتیم خیلی کیف میده !! :دی
چی میخواین بگیرین ؟
feizol65
16-04-2012, 15:14
ما که مدتهاست رفتیم خیلی کیف میده !! :دی
چی میخواین بگیرین ؟
منم رفتم و خدا رو شكر اينترنتم بهتر شده.
anjel1985
17-04-2012, 01:05
منم رفتم و خدا رو شكر اينترنتم بهتر شده.
سلام، منم دارم میرم
یه دو هفته دیگه قرارداد تموم میشه، میخوام برم آسیاتک، شماها کجا رفتید؟ من فقط میخوام که سرعت دانلود شبانش خوب باشه
nima3333
17-04-2012, 15:17
سلام، منم دارم میرم
یه دو هفته دیگه قرارداد تموم میشه، میخوام برم آسیاتک، شماها کجا رفتید؟ من فقط میخوام که سرعت دانلود شبانش خوب باشه
منم از اسیاتک گرفتم
هنوز وصل نشده.
anjel1985
20-04-2012, 01:40
منم از اسیاتک گرفتم
هنوز وصل نشده.
ببین وصل شد یه اطلاعی از دانلود شبانش بده:20:
مرسی:11:
nima3333
20-04-2012, 13:31
ببین وصل شد یه اطلاعی از دانلود شبانش بده:20:
دیروز سرویسم وصل شد... با 512 از ساعت 1 شب تا 9 صبح تقریبا 1.5 گیگ دانلود داشتم
anjel1985
20-04-2012, 23:00
دیروز سرویسم وصل شد... با 512 از ساعت 1 شب تا 9 صبح تقریبا 1.5 گیگ دانلود داشتم
پس دانلود 50 کیلو داری که معادل 512 میشه، ینی سرعت واقعی رو داری، خوبه:20:
اگه 2 مگ بگیرم دانلود 200 تا رو دارم دیگه!:8:
DariushGreat
23-04-2012, 00:45
پس دانلود 50 کیلو داری که معادل 512 میشه، ینی سرعت واقعی رو داری، خوبه:20:
اگه 2 مگ بگیرم دانلود 200 تا رو دارم دیگه!:8:
سلام
آسیا تک سرویس چابک ( 1 مگ ) ترافیک 5 گیگ گرفتم. توی روز سرعت بین 1 تا 3.6 مگ متغیره. اما شب از 256 هم کمتر می شه! :41:
این از سرعت پیش از آغاز دانلود رایگان شبانه
این هم از سرعت در مدت زمانه دانلود رایگان شبانه
فعلا دست نگهدار
من دقیقا 5 روزه اومدم آسیاتک
یعنی افتضاحه و رو اعصاب
من با لایزر شبی 2.5 گیگ میگرفتم ولی الان با 1 مگ سرعت تو آسیاتک و اونهم تو 2 ساعت شبانه بیشتر ، زور بزنه زیر یک گیگ میگیرم
آسیاتک قبلا خوب بود ولی از وقتی کاربرای لایزر رو منتقل کردند مزخرف شده
nima3333
23-04-2012, 16:46
سلام
آسیا تک سرویس چابک ( 1 مگ ) ترافیک 5 گیگ گرفتم. توی روز سرعت بین 1 تا 3.6 مگ متغیره. اما شب از 256 هم کمتر می شه! :41:
این از سرعت پیش از آغاز دانلود رایگان شبانه
این هم از سرعت در مدت زمانه دانلود رایگان شبانه
فعلا دست نگهدار
من دقیقا 5 روزه اومدم آسیاتک
یعنی افتضاحه و رو اعصاب
من با لایزر شبی 2.5 گیگ میگرفتم ولی الان با 1 مگ سرعت تو آسیاتک و اونهم تو 2 ساعت شبانه بیشتر ، زور بزنه زیر یک گیگ میگیرم
آسیاتک قبلا خوب بود ولی از وقتی کاربرای لایزر رو منتقل کردند مزخرف شده
والا از وقتی که برای من وصل شده میانگین شبی 1.300 تا 1.500 دانلود دارم
مرکز مخابراتیم هم تهران - پیروزی هستش
در هر صورت از پیشگامان خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــلی بهتره
با سلام...
من از پسگامان که اومدم بیرون از مخابرات گرفتم 512 ( اونم با کلی بدبختی :دی ) خداروشکر بد نیست ، شب و روز هم فرقی نمیکنه سرعت یکیه
دانلود رایگان هم از 1 تا 7 صبح هستش که من توی این مدت به راحتی 2 گیگ شاید یکم بیشتر میگیرم.
آقا نگیرین از پسگامان همش اشتباهه !!
با تشکر..
nima3333
23-04-2012, 17:31
با سلام...
من از پسگامان که اومدم بیرون از مخابرات گرفتم 512 ( اونم با کلی بدبختی :دی ) خداروشکر بد نیست ، شب و روز هم فرقی نمیکنه سرعت یکیه
دانلود رایگان هم از 1 تا 7 صبح هستش که من توی این مدت به راحتی 2 گیگ شاید یکم بیشتر میگیرم.
آقا نگیرین از پشگامان همش اشتباهه !!
با تشکر..
مخابرات که همش نامحدوده
من از مخابرات مشهد ۵۱۲ سه ماهه نامحدود داشتم تموم که شد یکی از دوستام گفت که پیشگامان ۵۱۲ نامحدود بگیرم به اسرار اون این کار رو کردم. زنگ زدم قیمتش رو پرسیدم بهم گفتن میشه ۷۷۲۰۰ تومن منم دیدم نسبت به مخابرات ۱۵ تومن گرونترتلفنی ثبت نام کردم. پولشم گفتن وقتی میان تحویل بدن میگیرن بعد از ۱۲ روز وصل کردن!!!!!!منم که دیگه حوصله نداشتم زنگ زدم دوباره ازشون قیمت رو پرسیدم بازم بهم همون قیمت رو گفتن. ولی وقتی پول ریختم به حسابشون ،بهم گفتن باید ۱۵ تومن هزینه نصب و ۵ درصد مالیات رو به حسابشون بریزم تا یوزر پسوردم رو بهم بدن. حالا من موندم با این شرکت دزد :(
در مورد پشتیبانی هم اینکه فقط یک نفر پاسخگویه. یه بار زنگ زدم بهشون تا ۱۰ دقیقه پشت خط مونده بودم،ازش که پرسیدم چرا گوشی رو جواب نمیده جواب داد که داشته نماز میخونده !!!و کاملا هم بی ادب بود.
حالا من موندم سرعتشون هم مثل پشتیبانیشون فاجعه است یا نه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من از مخابرات مشهد ۵۱۲ سه ماهه نامحدود داشتم تموم که شد یکی از دوستام گفت که پیشگامان ۵۱۲ نامحدود بگیرم به اسرار اون این کار رو کردم. زنگ زدم قیمتش رو پرسیدم بهم گفتن میشه ۷۷۲۰۰ تومن منم دیدم نسبت به مخابرات ۱۵ تومن گرونترتلفنی ثبت نام کردم. پولشم گفتن وقتی میان تحویل بدن میگیرن بعد از ۱۲ روز وصل کردن!!!!!!منم که دیگه حوصله نداشتم زنگ زدم دوباره ازشون قیمت رو پرسیدم بازم بهم همون قیمت رو گفتن. ولی وقتی پول ریختم به حسابشون ،بهم گفتن باید ۱۵ تومن هزینه نصب و ۵ درصد مالیات رو به حسابشون بریزم تا یوزر پسوردم رو بهم بدن. حالا من موندم با این شرکت دزد :(
در مورد پشتیبانی هم اینکه فقط یک نفر پاسخگویه. یه بار زنگ زدم بهشون تا ۱۰ دقیقه پشت خط مونده بودم،ازش که پرسیدم چرا گوشی رو جواب نمیده جواب داد که داشته نماز میخونده !!!و کاملا هم بی ادب بود.
سلام شک نکن من داشتم سرعت حتی یه رنج اصلی خودش هم نمیرسه..
میخای با سرعت 57 تا در بهترین حالت دانلود کنی..حالا ببین کی بهت گفتم !
با احترام..:11:
ممنون
حالا میگید من چکار کنم؟؟؟اینا که پول ادمو دیگه پس نمیدن میدن؟؟میخاستم فردا زنگ بزنم دفتر تهرانشون ازشون شکایت کنم درباره نمایندگی مشهدشون ولی این تاپیکو که خوندم دیدم تو تهرانشم جوابگو نیستن.
اگه راهی میدونید کمک کنید لطفا.
میرم مخابرات میگیرم دوباره
babak2111
01-05-2012, 00:28
ممنون
حالا میگید من چکار کنم؟؟؟اینا که پول ادمو دیگه پس نمیدن میدن؟؟میخاستم فردا زنگ بزنم دفتر تهرانشون ازشون شکایت کنم درباره نمایندگی مشهدشون ولی این تاپیکو که خوندم دیدم تو تهرانشم جوابگو نیستن.
اگه راهی میدونید کمک کنید لطفا.
میرم مخابرات میگیرم دوباره
سلام
دوست عزیزمخابرات مشهد یک چند وقتی هست خیلی داره گیرمی ده و دیگه بالای 256رو راحت نمی ده شما راحت گرفتی ؟
برای تمدید اذیت نمی کردن؟
دوست عزیزمخابرات مشهد یک چند وقتی هست خیلی داره گیرمی ده و دیگه بالای 256رو راحت نمی ده شما راحت گرفتی ؟
برای تمدید اذیت نمی کردن؟
نه دوست عزیز نه برا ثبتنام نه برا تمدید گیر بیخود نمیدن. شما برو امور مشترکین اگه اذیت کردن برو جایی که برات پخ میدم. البته اگه مرکز مخابراتی تو ساپورت کنن
منم امروز رفتم قردادم رو کنسل کردم با این شرکت. ۱۰ تومن ازم کم کردند ولی بهتر از اینه که ۳ ماه با پشتیبانی این شرکت بحث کنم.
بهتون پیشنهاد میکنم اگه مشهدین از پیشگامان به هیچ عنوان اینترنت نگیرید
ramingsm
23-05-2012, 16:06
یه خبر بدم
احتمالا پیشگامان تا یک ماه دیگه دانلود شبانه رایگان را قطع میکنه
توی تمدید کردن حواستون باشه
reza_rahimi_arak
23-05-2012, 19:38
کلا با پیشگامان قید دانلود شبانه رو بزنید!
شبانمون که 8-9 ماهی میشه ترکیده ، دلم به سرعت بالا تو روز خوش بود که اونم پکید، الآن 3 - 4 روزه سرعت روزانه من شده به اندازه شبانه (همون 30 کیلو بایت مشهور) :(((:37:
من میخوام برم از دست این پیشگامان راحت شم ، بچه ها کسی میدونه تو منطقه شرق تهران چی بگیرم بهتره(مهم سرعت دانلود شبانه هستش)؟
fishfish
27-06-2012, 21:01
دوستان من سوال مهم و حیاتی دارم!پیشگامان IP رو شهر تهران میده؟مثلا من که تو بجنورد پیشگامان داشتم IP من بجنورد بوده یا مثل پارس آنلاین کل کشور رو میزنه شهر تهران؟لطفا کمکم کنین حیاتیه
fishfish
29-06-2012, 14:59
دوستان من سوال مهم و حیاتی دارم!پیشگامان IP رو شهر تهران میده؟مثلا من که تو بجنورد پیشگامان داشتم IP من بجنورد بوده یا مثل پارس آنلاین کل کشور رو میزنه شهر تهران؟لطفا کمکم کنین حیاتیه
دوستان اگه کسی میدونه بگه واقعا حیاتیه!تو سایت های IP که میرین شهرتون رو میزنه تهران؟یزد یا شهر خودتون رو میزنه؟
tovamohammad
17-07-2012, 14:11
سلام دوستان
من می خوام 2 مگ نامحدود بگیرم، اول می خوام ببینم سرعت چند کیلو بهم میده معمولا؟ آیا شباش سرعت کمتره؟ و اینکه رنج سرعت تو یه حدوده یا خیلی کم و زیاد می شه. اگه نمی دونستین 1 مگشو هم یگین اشکال نداره.
راستی من اصفهان هستم مرکز آزادی، یشاپیش ممنون.
feizol65
17-07-2012, 20:39
سلام دوستان
من می خوام 2 مگ نامحدود بگیرم، اول می خوام ببینم سرعت چند کیلو بهم میده معمولا؟ آیا شباش سرعت کمتره؟ و اینکه رنج سرعت تو یه حدوده یا خیلی کم و زیاد می شه. اگه نمی دونستین 1 مگشو هم یگین اشکال نداره.
راستی من اصفهان هستم مرکز آزادی، یشاپیش ممنون.
سلام دوست عزیز.
من پارس آنلاین ، شاتل ، پیشگامان و مخابرات رو تست کردم.
مزخرف ترین اینترنت رو همین پیشگامان داشت.
سرویس 1 مگ (با محدودیت حجم) گرفتم.
اولش که بهم دروغ گفتن : سرعت شبانه و روزانه ات یکیه. بعد که سرویسم وصل شد ، متوجه شدم سرعت شبانه ام روی 30 کیلوبایته.
کلی جنگ و جدل داشتم ، آخرش هم درست نشد.
و بسیاری مشکلات دیگه که در صفحات قبل بگردی ، پیدا می کنی.
موفق باشی.
mohsen_21p
21-07-2012, 13:37
سلام استاد feizol65 ما یه چن وقتی نبودیم از اون یارو سر سپرده پیشگامان چه خبر هنوزم اینجا جولان میدن یا نه بابا با ما یه همفکری بکنیین از شر این پیشگامان راحت بشم الان در حال حاضر تو تهران کجا خوبه صبا یا داتک یا فن اوا یا...؟ما رو گاگول فرض کردن همون سرعت واقعی 128 زیقی ام به ما نمیده نخواستیم اقا نخواستیم اه.....شت
mohsen_21p
21-07-2012, 15:17
زنگ زده بودم این پشتیبانش میگم بابا من اصن شبانه نخواستم همون 128 بدین برا روز دیدم میخواد زرتی بگه تنظیم مقرررات ما رو فلان کرده میگم بابا اسکل کردی مگه گفته فلکه سرعت روزم ببندی بعد با یه استدلال چرتو پرتیinternet protocol version4,dns server گفت تغییر دادم کسی میدونه چرا ؟یه ذره مثلا بهتر شد ولی همون گ.. شد که بود
amin2000
11-08-2012, 15:01
سلام دوستان
پیشگامان در بندرعباس به چه صورته قطعی و وصل شدن اینترنت نا محدود یا حجمی اش به چه صورته؟
سرعت دانلود رايگان شبانه پيشگامان چجوره الان ؟ با نگاهي كه من انداختم مثل اينكه تعريفي نداره درسته ؟
game of throne
31-08-2012, 18:18
من تاره از پیشگامان اشتراک گرفتم، البته مثل سگ پشیمونم .
من ساکن بجنورد هستم، سرعت شبانه افتضاحه ، سرعت دیگه حداکثر میرسه به 45 کیلوبایت برثانیه..!
هر وقت هم زنگ میزنم به پشتیبانی میگه مخابرات پهانی باند مون رو محدود کرده!!!!!!!!!!!!!
robert24
10-11-2012, 20:50
سلام من 3 ساله اینترنت پیشگامان در تهران استفاده میکنم سرعت بد نبود حدود 30 40 کیلوبایت در ثانیه دانلود اما از یک ماه پیش سرعت خیلی افتضاح شده در حد دایال آپ (6 کیلوبایت دانلود) به زور سایت باز میکنه پینگ 2000 3000 .واقعا غیر قابل استفادست و مفت هم بدن گرونه
زنگ زدم جواب درست و حسابی ندادن.میخواستم ببینم اونایی که اینترنت پیشگامان دارن همشون این مشکل را دارند یا فقط مشکل منه؟لطف کنید سرعتتون را بگید.سپاس
fn-twilight
24-12-2012, 00:54
دوشنبه هفته دیگه سالگرد سه سالگی استفاده من از پیشگامانه، تنها دلیلی که تاالآن عوض نکردم قیمتهای کمشه، وگرنه غیر از سال اول اصلا سرویساش خوب نیست.
الان سرویس 512 گرفتم (128 نقره) در طول روز سرعت بد نیست، ولی دانلود شبانه اش بهیچ وجه خوب نیست.
تهران - منطقه 5 - شهید کاظمیان
ببخشید سایتش رو میدین پلیز
kalantarahura
24-12-2012, 10:05
ببخشید سایتش رو میدین پلیز
بفرما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا این تاپیک خوابیده ؟!
من درخواست سرویس دادم به پیشگامان ، کوچ از فناوا به پیشگامان !
راضی هستین یا نه ؟
سلام دوستان یک مشکل عجیب دارم امروز رفتم رو سرویس 512 نامحدود همه چی خوب ولی تونل که میزنم پینگ نوسان داره حتی داخلی ؟! :n27:
دوستان من الان 128 دارم از پیشگامان اوکی ه پینگ و سرعت همه چی ولی میخوام نامحدودش رو بگیرم 128 نظرتون چیه کسایی که استفاده کردن یا شنیدن از کسی پینگ و سرعتش چطوره؟
بیخیال نامجدود شید چون نوسانت پینگ به شدت بالا پایین میره 512 سرعت بیشتر 40 نمیره ..... خیلی افتضاح سرویس نامحدودش
بعد از مدتها تقاضا و خواهش از پیشگامان که سرویس نا محدود رو هم به جمع سرویسهاشون اضافه کنن ، الان نامحدود 512 رو 46000 تومان میفروشند:n04: ولی سرعت دانلود حدود 40 است:n03: که شبها هم کمتر میشه.قیمت و کیفیت رو مقایسه کنید.کلا پیشگامان رو برای نامحدود پیشنهاد نمیکنم .فکر کنم بهترین نامحدود رو مخابرات میده.
farshad.88
29-05-2013, 22:23
من 512 نامحدود دارم. داون استریم رو روی 2مگ و اپ استریم رو روی 900 کیلو بیت قرار دادن. اما دانلودم حدود 65 هستش. مگه نباید سرعتم حدود 200 باشه ؟
البته 2 روز حدود 200 بود. اما دوباره برگشت به همین سرعت 65
تنظیمات مودم رو نمیشه دستکاری کرد که برگرده به همون حالت ؟
یک یرویس جدید زده 1024 بی نهایت رو 34 تومن میده جریانش چیه؟
amin fear
31-05-2013, 19:03
من مدت ها پیش هم سرویس نامحدود و هم سرویس محدود پیشگامان را داشته ام و تجربیاتم را میگم تا دوستان در خرید دچار اشتباه نشوند :
سرویس های نامحدود با ضریب یک به هشت بودند یعنی سرویس 128 نامحدود دقیقا 16 کیلوبایت سرعت دانلود ثابت داشت... و البته قیمت سرویس های نامحدود این شرکت بسیار بالاتر از دیگر شرکت هاست :n04:
سرویس های محدود سرعت دانلود مناسبی در روز دارند و مانند بقیه شرکت ها محدودیت ندارند ، اما متاسفانه در این سرویس ها سرعت دانلود رایگان شبانه افتضاح است و پس از چند دقیقه از شروع ساعت رایگان سرعت دانلود شما بسیار محدود می شود...
موفق باشید !
amin fear
31-05-2013, 20:58
البته قیمت سرویس های نامحدود این شرکت بسیار بالاتر از دیگر شرکت هاست :n04:
دوستان من همین جا حرفم راجب بالا بودن قیمت سرویس نامحدود شرکت پیشگامان را پس می گیرم !
مشکل از کلاه برداری نماینده این شرکت در شهر ما بود !
برای اطلاعات بیشتر اینجا را مشاهده کنید :
Hamed-M1
01-06-2013, 16:00
سلام دوستان من میخواستم بیام تهران و اینترنت بگیرم . تو تهران اولین بارم هست. تو خوزستان مخابرات و پارس انلاین تجربه کردم . به نظرتون به چه شرکتی مراجعه کنم منطقه 6 هستم
من حدودا سرعتی در حد 60 تا 70 میخوام نامحدود . اگر هم که 120 باشه ولی محدود مثلا 2 گیگ اما سرعت شبش افت نداشته باشه همچنین مانند پارس انلاین نباشه که بگه اگر 5 روز بعد از اتمام سرویستون اون رو تمدید نکنید تخلیتون میکینیم(حدودا یک ماه فرصت بدن ).
من الان مخابرات خوزستانم که سرعتی دو برابر اونچیزی رو که باید میده . مثلا سرعت 128 در حد 30 تا 40 هست . نامحدود 13 هزار تومان بدون افت سرعت
مثلا پارس که بودم شبا افت داشت سرعتشم غیر واقعی بود مثلا 256 میگرقتی یه موقع زیاد بود یه موقع بود و ....
اینم نتیجه تست 512 نامحدود ویژه پیشگامان با ماهیانه 48000 تومان فی.تصمیم گرفتم برم مخابرات نظرتون چیه؟
nima_707
01-06-2013, 19:54
اینم نتیجه تست 512 نامحدود ویژه پیشگامان با ماهیانه 48000 تومان فی.تصمیم گرفتم برم مخابرات نظرتون چیه؟
خوبه...هم قیمتش پایین تره هم از این سرعت بالاتری میده.
آسیاتکم خوبه.
سلام دوستان ، اوضاع پیشگامان چطوره این روزها ؟ سرعت خوبه ؟ جدیدن انگاری تعرفه های نامحدود هم توی شهر ما اومده ؟! قیمتاشون هم زیاد بالا نیست.
emad1146
06-07-2013, 23:10
پیشگامان آشغاله آشغال!!!
فقط شایعه میندازین الکی!!!!!
با سرویس 1024 دانلودم 100 تا بود الان آسیاتک دارم با 128 بالای 200 تا دانلودمه...:n25:
.:Bardia:.
07-07-2013, 07:52
پیشگامان آشغاله آشغال!!!
با سرویس 1024 دانلودم 100 تا بود الان آسیاتک دارم با 128 بالای 200 تا دانلودمه...:n25:
این از لطف آسیاتک هست !
وگرنه پیشگامان داره طبق قرارداد خودش عمل می کنه .
پیشگامان آشغاله آشغال!!!
زیاد خوش حال نباش پس فردا سرعتت رو کم میکنند
منم با 128 پارس آنلاین سرعت دانلودم 3-4 ماه 300-350 بود از دیروز سرعتم به 30-40 رسیده زنگ زدم پشتیانی گفت سرعت اصلی شما فلان قدره و . . . و ما تو این مدت داشتیم به شما لطف میکردیم
نامردا سرعت دانلودم رو 256 بستن قبلا 2 مگ بود
سرعت دانلود شبانه رو در حد زیادی کم کردند.به طوری که ارزش نداره سیستم روشن بمونه.از پشتیبانی پرسیدم میگه سیاست شرکته!! شاید بعدا درست شه!
الان سرعت دانلود شبانه حدودا 20 الی 25 کیلوبایته.
nima1221
25-07-2013, 12:04
دوره پيشگامان خيلي وقته تموم شده من يكسال پيش داشتم تخليه كردم
amirkalak6
25-07-2013, 20:02
پیشگامان آشغاله آشغال!!!
خوب تو طول روز سرعته همه بالاست مهم شب ساعت 1 به بعده که سرعت افتضاح میشه.....
موافقم.عیار ISP رو میشه از دانلود شبانه و سرویسهای نامحدودش فهمید.
شما ها کجا رفتید پینک با اینکه نوسان داره ولی خوب ولی واقعا طرح گرون و بد سلیقه ....
یکجا میخوام پینگ نسبتا خوب باشه دانلود شبانه حد اقل 100 این اطراف بده ....
سلام من هفته پیش یه مشکلی برای مودمم پیش اومد که مجبور شدم ریستش کردم و دوباره کانفیگش کردم از اون وقت تا به حال سرعت اینترنتم خیلی کم شده به پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتا قبلا سرعتت زیاد بوده و الان برای 512 دانلود 50 خوبه!
به نظرتون این اتفاق چرا افتاده ؟ چطور به قبل برش گردونم
متوجه شدم روزهای جمعه پیشگامان افت سرعت زیادی دارد:
samanand
12-08-2013, 18:26
چرا همش دارین از پیشگامان بد میگین من 512 با حجم 4g این شرکت رو دارم و راضییم
اینم نتایج تست خودم:
mohssen_00
07-09-2013, 22:18
دوستان پیشگامان 512 نامحدود سرعت دانلودش چنده؟؟؟
.:Bardia:.
08-09-2013, 08:29
دوستان پیشگامان 512 نامحدود سرعت دانلودش چنده؟؟؟
یه سرویس فکر کنم 100 هزاری داره حدود 100 KB .
vahidrojroj
09-09-2013, 21:03
من میخواستم از شاتل بکنم بیام پیشگامان
دوستانی که قبلا تجربه کردن میخوام بدونم کار درستیه ؟
Facon_Archi
09-09-2013, 22:08
پیشگامان سایتی چیزی نداره؟
همه جا ساپورت میشه؟
اینترنت توی گلستان که واسه پیشگامان ِ اصلا تعریفی نداره!
vahidrojroj
09-09-2013, 23:11
پیشگامان سایتی چیزی نداره؟
همه جا ساپورت میشه؟
اینترنت توی گلستان که واسه پیشگامان ِ اصلا تعریفی نداره!
promaproma
14-10-2013, 22:29
من میخواستم از شاتل بکنم بیام پیشگامان
دوستانی که قبلا تجربه کردن میخوام بدونم کار درستیه ؟
من پیشگامان هستم. الان 1مگ حجمی دارم. سرعت دانلود 160 kb هست. ولی رازی نیستم زیاد. فکر کنم تا 2 ماه دیگه برم یه isp دیگه.
من 2 ساله از پیشگامان استفاده میکنم . 2 3 ماهی میشه سرویس دهی خوبی نداره توگیلان-لاهیجان
mpirayesh
17-10-2013, 14:33
اینم تعرفه پیشگامان
من مشهد هستم
تعرفه 512 نامحدود داشتم که سرعت دانلودش 50 تا 60 ثابت بود
ماهی 37000 تومن
الان کرده 74200
نمیدونم روی چه حسابی دو برابر کرده
دنبال یه شرکتم که نامحدود بده بدون حجم با سرعت ثابت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).png
Mr.Mazmamfi
07-11-2013, 11:16
سلام
از مرکز شهید رمضانی تهران ، کسی پیشگامان نگرفته ؟ ما از مخابرات سوئیچ کردیم ، رو پیشگامان ، پیشنگش خیلی بالاس و میگن مرکز مشکل داره ، اگه این جوری باشه ،باز باید ISP عوض کنم .
ممنونم .
قیمت های پیشگامان زیاد نیست یا همه جا در همین حد هست؟
Mr.Mazmamfi
14-11-2013, 21:33
قیمت های پیشگامان زیاد نیست یا همه جا در همین حد هست؟
اونجوری که من بررسی کردم ، اکثر قیمت ها همین جوریه ، اگر تو سایت هایی میبنی که قیمت رو خیلی پایین تر زدن ، به خاطر این بوده که 6% مالیات رو رو قیمت ها نکشیدن .
مثلا داتک قیمت هاش از همه پایین تر هست ، ولی وقتی زنگیدم ، گفت 6% میره رو تعرفه ها .
ببین کدوم ISP تو منطقه مخابراتیتون بهتره ، همون رو بگیر .
موفق باشید.
من شهرستانم اینجا همه هستن توی منطقه ما ولی من از نمایندگی پیشگامان گرفتم به نظرم هم گرونه هم سرعتش بالا نیست
GentlemanQ
20-11-2013, 23:20
کسی تو مرکز مخابرات نصرالهی تهران(گیشا) پیشگامان داره؟
وضعیت پیشگامان تو این منطقه چطوره؟
من از پیشگامان خداراشکر هفته پیش راحت شدم
اوایل خیلی خوب بود
ولی واقعا افتضاح شده
اخیراً هر شب قطعی های مکرر دارم از ساعت 9 شب تا 11-12
کیفیت سرویس های پیشگامان خیلی افتضاح شده
دوستان کسی این مشکل رو داره ؟
اخیراً هر شب قطعی های مکرر دارم از ساعت 9 شب تا 11-12
کیفیت سرویس های پیشگامان خیلی افتضاح شده
دوستان کسی این مشکل رو داره ؟
از ما بدتر هست عزیز
قطعی ها تقریبا از ساعت 18 شروع میشه تا 23
علاوه بر این سرعت افتضاحی داره
حیف پول به خدا
من از 8 ام ماه که شارژ کردم 3 گیگ هنوز نتونستم 500 مگش رو هم استفاده کنم از بس سرعت افتضاحه سرعت در حد دایال آپه ایشالله این ماه شرشونو از سر خودم کم میکنم
Advanced Ali-001
01-01-2014, 22:02
درود بر همه دوستان.
من یک سوال داشتم.
بنده منطقه توحید هستم میخواستم بدونم دوستانی که توی منطقه توحید هستن آیا از پیشگامان راضی هستن؟
پیش شماره 6657 هستم آسیا تک دارم از سرعت راضی از یهو خالی شدن ترافیکم ناراضی هستم....
همچنان منتظر یاری سبزتان هستم.....ممنون.
Mr saeed
02-01-2014, 00:54
بچه ها کسی نامحدود داره از این شرکت اعلام وضعیت کنه ؟
jackalag
07-01-2014, 23:42
سلام کسی از دوستان میتونه نمونه پینگ ( خارج ) و سرعت دانلود لطف کنه
mjserene
06-02-2014, 14:59
سلام دوستان چنتا سوال دارم. کسی میدونه چرا پیشگامان 512 نامحدودش رو داره ماهی 48800 میده؟ ( یعنی نصف شرکت های دیگه) . اگر بخوام محدود بگیرم شبانش رایگانه یا نه؟ سرعتش شبا چقد میشه؟
دوستان یکی تست پینگ با سرور خارجی از این شرکت بزاره لطفا
سلام
کسی از دوستان پیشگامان نصف جهان داره اینجا؟
سرعت دانلود شبانه و نامحدودش چطوریاست؟
سلام دوستان چنتا سوال دارم. کسی میدونه چرا پیشگامان 512 نامحدودش رو داره ماهی 48800 میده؟ ( یعنی نصف شرکت های دیگه) . اگر بخوام محدود بگیرم شبانش رایگانه یا نه؟ سرعتش شبا چقد میشه؟
من سرویس 512 نامحدودش رو داشتم سرعتش حداکثر 45 کیلو بایته قبلا 64 بود کلا تمامی سرویس های پیشگامان سرعتش پایین اومده
سرویس های محدود هم شبانه رایگان داره من 512 محدود دارم شبا جدیدا بیشتر از 100 نمیره اوایل 250 بود بعد به مرور زمان کم شد تا به این مقدار رسید. در سرعت 1.3 مگ بود الان از 600 دیگه بالاتر نمیره
کسی از دوستان سرویس دهنده بهتری سراغ نداره برای اصفهان مخابرات خاتم الانبیا. دیگه این شرکت هم به درد نمیخوره سرعت شبانش خیلی پایین اومده و قطعی و افت سرعتش در روز خیلی زیاد شده
master2014
19-04-2014, 17:52
من سرویس 512 نامحدودش رو داشتم سرعتش حداکثر 45 کیلو بایته قبلا 64 بود کلا تمامی سرویس های پیشگامان سرعتش پایین اومده
سرویس های محدود هم شبانه رایگان داره من 512 محدود دارم شبا جدیدا بیشتر از 100 نمیره اوایل 250 بود بعد به مرور زمان کم شد تا به این مقدار رسید. در سرعت 1.3 مگ بود الان از 600 دیگه بالاتر نمیره
کسی از دوستان سرویس دهنده بهتری سراغ نداره برای اصفهان مخابرات خاتم الانبیا. دیگه این شرکت هم به درد نمیخوره سرعت شبانش خیلی پایین اومده و قطعی و افت سرعتش در روز خیلی زیاد شده
شاتل بخر سرعتت رو روی 9 مگ می بندند حجمی. بعد ویی پی ان داخل ایران بخر شرعت شبانه ات بسیار بالا میره!
mohammad_1992
18-05-2014, 17:59
با سلام من 2 مگ دارم از شیراز سرعت دانلودش چه شب چه روز 450 هست - ولی شبا باید چنتا لینک هم زمان بزاری
ولی حیف نمایندگی شیراز سرعت بالاتر از 2 مگ نمیده-
الان سایت اصلی رو چک میکردم تا 10 مگ هم اورده کسی سرعت بالاتر از 2 مگ داره؟
mohammad_1992
18-05-2014, 18:01
نه این کارو نکن جدیدا شرکتها به احتمال 99 درصد می فهمن - منم قبلا داشتم بعد از 2 روز دیگه اکانت بدردم نخورد سرعت رو محدود کردند این بستگی داره شانس بیاری جز 1 درصد باشی
سلام می خواستم نظر شما را درمورد اینترنت پیشگامان نصف جهان بپرسم من می خواهم تعرفه 3070kb را سفارش بدم به نظر شما خوبه دانلود شبانه اش خوبه و حد اکسر چه سرعتی را می ده
mkIANI_en
23-05-2014, 17:59
سلام من 7 یا 8 ماهی هست که پیشگامان دارم اوایل خیلی راضی بودم ولی الان نسبتا کیفیتش افت کرده و شبانه دانلود نمیده البته هنوز نسبت به شرکت های دیگه مثل مخابرات و شاتل خیلی بهتره . ضمنا تو اصفهان فقط پیشگامان و صبانت خوبه فقط همین دو تا البته های وب رو اطلاع ندارم کسی از های وب اطلاعی داره ؟؟؟؟
سلام
کسی از دوستان پیشگامان نصف جهان داره اینجا؟
سرعت دانلود شبانه و نامحدودش چطوریاست؟
سلام
من 6 ساله از پیشگامان استفاده میکنم ولی چند روزه که افتضاح شده و سرعت شبانه که روی 200بود بعد یه مدت شد 130 و الان 2روزه شده شده 30 ....
دوستان کسی مثل من سرعت شبانش کم شده؟
راستی من اینترنتم 128kb هستش و توی روز تا 240 میره سرعت ولی همین که ساعت 12 میشه سرعت میاد روی 30...الان 2 روزه اینطوری شده
mkIANI_en
24-05-2014, 17:12
برای منم همین اتفاق افتاده ولی برعکس برای یکی دیگه از بچه ها که مرکز مخابراتشون فرق می کنه می گه چند وقته خیلی خوب شده و شبی تقریبا 5 گیگ دانلود میده بهش توی روز هم هیچ مشکلی نداره !!!!!!
بچه ها دو تا سوال دارم
یک سرویس نا محدود 512..مثل شاتل محدودیت حجمی داره ؟؟ و حداکثر توی یک ماه چقدر میشه باش دانلود کرد و سرعت دانلود چقدر میده
دوم ایا سرویس محدودش شب اگه زیاد دانلود کنی به صورت رایگان محدود میشید یا نه ؟؟!!
ممنون
mkIANI_en
25-05-2014, 08:54
سلام
بله محدودیت حجمی داره من یک بار ازشون پرسیدم گفتند تا حد معقول باید استفاده کنی و جواب درستی ندادند حالا این حد معقول از نظر شاتل چقدر هست معلوم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش تو شب افتضاحه یعنی دیال آپ داشته باشی بهتره !!!!!
اصلا شاتل نگیری خیلی بهتره البته تو اصفهان اینجوریه بقیه شهر ها رو نمیدونم :)
دوستان توی اصفهان کدوم شرکت واسه دانلود شبانه خوبه؟
بچه ها دو تا سوال دارم
یک سرویس نا محدود 512..مثل شاتل محدودیت حجمی داره ؟؟ و حداکثر توی یک ماه چقدر میشه باش دانلود کرد و سرعت دانلود چقدر میده
دوم ایا سرویس محدودش شب اگه زیاد دانلود کنی به صورت رایگان محدود میشید یا نه ؟؟!!
ممنون
منظور من سرویس های نا محدود پیشگامان است ..نا محدود 512 پیشگامان سرعت تا جقدر میده و ایا محدودیت حجمی داره ؟ و در ماه چقدر میشه باش دانلود کرد
mkIANI_en
25-05-2014, 22:47
دوستان توی اصفهان کدوم شرکت واسه دانلود شبانه خوبه؟
پیشگامان تا ۱ هفته پیش خوب بود الان اصلا خوب نیست
صبا نت فعلا بد نیست
های وب رو اطلاعی ندارم ولی شنیدم بد نیست اونم تو تاپیکش یه سر بزن :)
ولی همشون به صورت دوره ای خوبند.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
دوستان کسی با پیشگامان تماس نگرفته بابت این کاهش سرعت در شب؟
یعنی کسی نا محدود پیشگامان 512 رو نداره ؟؟ راضی نیست..هست ؟ .. محدودیت داره نداره ؟؟؟
یعنی کسی نا محدود پیشگامان 512 رو نداره ؟؟ راضی نیست..هست ؟ .. محدودیت داره نداره ؟؟؟
من سرویس 512 نامحدود داشتم سزعتش حدود 45 کیلوبایت هست در روز اگر 18ساعت رو دانلود باشه حدود2.2گیگ دانلود داری ولی با افزایش قیمت برق دیگه نامحدود به صرفه نیست و محدودیت حجمی هم نداره و برای سرویس های محدود هم شبانه محدودیت حجمی نداره ولی جدیدا سرعت شبانه خیلی پایین اومده و قطعی زیاد شده
mkIANI_en
27-05-2014, 23:38
پشتیبانی میگه داریم آپدیت می کنیم و یه سری تغییرات میدن شبا افت سرعت دارن
mohammad_1992
27-05-2014, 23:55
سرعت دانلود من یک سوم شده
mohammad_1992
27-05-2014, 23:56
اگه نظر منو می خوای که اینا همش بهونس
mohammad_1992
28-05-2014, 19:27
با سلام من همین چند دقیقه پیش با پشتیبانی شیراز تماس گرفتم در رابطه با افت سرعت شبانه گفت به دلیل اینکه همه در این ساعت دانلود دارند به خاطر همین سرعت پایین میاد همین!!! بعد بهش گفتم من 2 ساله مشترکتون هستم الان 1 هفته هست اینجوریه بهم گفت نه واسه بعضی ها از چند ماه پیش شروع شده و گفتم یعنی روند کار همین جوریه ؟ بهم گفت اره شاید سرعت پایین تر بیاد ولی دیگه بالاتر نه / عین حرف هاش بود من که دیگه دنباله یک سرویس دهنده دیگه هستم به احتمال زیاد میرم فن اوا
با سلام من همین چند دقیقه پیش با پشتیبانی شیراز تماس گرفتم در رابطه با افت سرعت شبانه گفت به دلیل اینکه همه در این ساعت دانلود دارند به خاطر همین سرعت پایین میاد همین!!! بعد بهش گفتم من 2 ساله مشترکتون هستم الان 1 هفته هست اینجوریه بهم گفت نه واسه بعضی ها از چند ماه پیش شروع شده و گفتم یعنی روند کار همین جوریه ؟ بهم گفت اره شاید سرعت پایین تر بیاد ولی دیگه بالاتر نه / عین حرف هاش بود من که دیگه دنباله یک سرویس دهنده دیگه هستم به احتمال زیاد میرم فن اوا
خودشون کم و زیادش میکنند، یادم نیست دقیقاً چه زمانی بود، ولی تو یه دوره ای که داشتند تست میکردند سرویس هاشون رو، اون زمانی که برای همه سرویس های حجمی حتی 128 هم burst دو مگ بسته بودند و شبانه همه 2 مگ راحت دانلود میکردند چند روز هی تغییر سرعت داشتند، یه مدت 1 مگ میکردند، یه مدت 512 میکردند و یه باز دو مگ تا آخرش کلاً همه رو بستند رو سرعت پایین و افتضاح. همه بچه های فعال تو همین تاپیک، سر تا سر ایران سرعت هاشون به یه مقدار و در یک زمان تغییر میکرد. پست هاش هنوز هست اگه بگردید. این که همه دانلود میکنند واسه همین یهو یه روز میزنه سرعت شما از 2 مگ میره رو 1 مگ یا 512 و دیگه بالا نمیاد کاملاً چرند هست، اگه مشکل از میزان دانلود باشه باید تناوب سرعت مشاهده بشه و نه محدودیت آن.
mkIANI_en
29-05-2014, 13:47
خب کسی سرویس بهتری سراغ داره برای اصفهان؟؟؟ :)
سلام.
128 نامحدود چه سرعتی داره ؟
mkIANI_en
02-06-2014, 16:20
سرویس های نامحدود پیشگامان همون سرعت واقعی هستند
farshad0123
04-06-2014, 03:46
پیشگامان شبانه نداره؟
پیشگامان شبانه نداره؟
داره، یک تا هفت صبح، ولی فوق العاده سرعتش کم هست (نسبت به رقبای دیگر مثل پارس آنلاین). فعلاً که مرکز ما (مخابرات 2 تهران) روی سرویس 2 مگ حجمی شب ها به زور دور و بر 50 تا 80 میچرخه.
دو سه صفحه اخیر رو بخونی میبینی که داره سرعت های شبانه اش رو گویا هر روز کمتر و کمتر میکنه :n14: خدا میدونه آخر و عاقبت پیشگامانی ها چیه. من که به شخصه در انتضار پایان ترافیک اضافه و ماه های مانده ام هستم که تخلیه کنم برم.
mkIANI_en
05-06-2014, 18:13
برای من که چند وقت اخیر رفته روی سرعت ۲۰ شبانه خیلی داغون شده
Shahin031
19-06-2014, 12:16
سلام،دوستان من از پیشگامان ناراضیم و میخوام از جای دیگه سرویس بگیرم .به نمایندگیشون گفتم که سرویس منو قطع کنن اما اقدامی نکردن و نمیدونم برای تماس به شرکت اصلی از شهرستان باید از چه شماره ای استفاده کرد؟
حالا سوال من اینه اگه مقدار حجمی که دارم تموم بشه و سرویس قطع شد میتونم از جای دیگه سرویس بگیرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی ضروریه:n12:
Shahin031
19-06-2014, 17:30
دوستان ببخشید اپ میکنم اگه میشه به پست قبلیه من جواب بدید
سلام،دوستان من از پیشگامان ناراضیم و میخوام از جای دیگه سرویس بگیرم .به نمایندگیشون گفتم که سرویس منو قطع کنن اما اقدامی نکردن و نمیدونم برای تماس به شرکت اصلی از شهرستان باید از چه شماره ای استفاده کرد؟
حالا سوال من اینه اگه مقدار حجمی که دارم تموم بشه و سرویس قطع شد میتونم از جای دیگه سرویس بگیرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی ضروریه:n12:
من از شماره اطلاعی ندارم ولی برای مورد دوم
نه خیر نمیتونین بگیرید
تا موقعی که این شرکت درخواست جمع آوری شما رو برای مخابرات نفرسته خط شما رانژه میمونه پس اول درخواستون رو ثبت کنین بعد از یه شرکت دیگه سرویس بگیرید در غیر این صورت مخابرات صبر میکنه تا شرکت اول درخواست جمع آوری بفرسته و به درخواست رانژه سرویس دهنده ی جدید عمل نمیکنه!
sam_gh_lq
20-06-2014, 12:48
سلام
تازگیا نوسان سرعت پیدا کردم
دقیقا مثل نیم سیکل +موج سینوسی
واقعا کیفیت و سرعت اینترنت پیشگامان پایین اومده.
شبانه من 250 کیلو بایت بود حالا شده 30 کیلو بایت . زنگ میزنم هر کسی یه چیزی میگه.
اینترنت پیشگامان نصف جهان واقعا گند زده. چند وقت خدمات میدن یدفه که مشتری جذب شد گند میزنن بهش.
اگه برای تخلیه خط اقدامی انجام نداده اند ، ازشون شکایت کنید تا مجبور به تخلیه بشن
Shahin031
24-06-2014, 14:05
اگه برای تخلیه خط اقدامی انجام نداده اند ، ازشون شکایت کنید تا مجبور به تخلیه بشن
متاسفانه هنوز تخلیه نکردن نمیدونم چیکار کنم...ممنون برای کمک با اینکه دقیق نمیدونستم کدوم گزینه هارو انتخاب کنم ولی از طریق لینک بالا شکایت کردم نمیدونم حالا کسی رسیدگی میکنه یا نه
دوستان برای تماس به شرکت اصلیشون از شهرستان باید چه شماره ای رو گرفت؟با شماره ای که تو سایتشونه نتونستم تماس بگیرم
bestinternet
29-06-2014, 00:35
سلام،دوستان پینگ این شرکت چطور هستش؟
سلام دوستان
پیشگامان بهم پیامک داده که نمایندگیش تو شهرمون دیگه ملغی شد و به حسابش پول واریز نکنیم
الان تکلیف اینترنت 1 ساله ای که ازشون خریدم چی میشه? یک شرکت دیگه نمایندگیش رو بر عهده میگیره یا کلا تعطیل میشه!؟
بر خلاف دوستان من از سرعتم بسیار راضی هستم ایا احتمال هست که سرعت سرویس کم بشه؟
سلام دوستان،پیشگامان پینگش چطوره؟
qwertyuz
15-07-2014, 00:53
نمیدونم دقیقا سر ساعت 1 اینترنت قطع میشه مجبور میشی مودم را ریست کنی بعد سرعتت از 400KB میرسه به25 KB,خیلی واضحه عمدا سرعت را کم می کنن.قبلا شبانه را روی یک m می بستن.
سلام دوستان
پیشگامان بهم پیامک داده که نمایندگیش تو شهرمون دیگه ملغی شد و به حسابش پول واریز نکنیم
الان تکلیف اینترنت 1 ساله ای که ازشون خریدم چی میشه? یک شرکت دیگه نمایندگیش رو بر عهده میگیره یا کلا تعطیل میشه!؟
بر خلاف دوستان من از سرعتم بسیار راضی هستم ایا احتمال هست که سرعت سرویس کم بشه؟
خوب باشون تماس بگیرید سوال کنید ببیند چطور میشه قاعدتا باید تا پایان قراردادتون بتون سرویس بدن اگر امکانش نیست باید پولتون رو بتون برگردونن
دوستانی که از پیشگامان استفاده میکنید و اگه سرعت دانلود شما هم توی شب اومده پایین...همه تیکت بزنید و بهشون بگیید که فکر نکنن چیزی حالیمون نیست....میان ساعت 1 اینترنت رو قطع میکنن که سرعت کم شه
512 پیشگامان
واقعا افتضاحه
زنگ بزنی فایده نداره
سرعت شبانه داخلی رو 30 هست
خارجی رو 10
اینم نظر یکی از کاربرانش
شرکت پیشگامان واقعا گند زده به سرعت اینترنت. شبانه من 250 کیلو بایت بود حالا شده 30 کیلو بایت روزا هم مشکل سرعت دارم یعنی بالا پایین میشه.
مگه فانون نشده بود 20 درصد ارزون شده اینترنت؟ پس کو؟ والا هیچ فرقی نکرده.
دوستان که میخوان ASDL بگیرن فعلا دور پیشگامانو خط بکشن
زنگ میزنم میگم سرعت اینترنت شبانه افتضاح شده به 5 کیلو هم میرسه از ساعت 1 تا 7 صبح.
یکی میگه
آقا مشکل از کامپیوتره
یکی میگه داریم یه کارایی میکنیم نمیتونیم بگیم
یکی میگه روتر گذاشتی؟
یکی هم میگه آقا کم شده همینی که هست!
چرا از اول نمیگین همین سرعت مسخره ای که هسته پس چرا با مشتری مثل اوسکلا رفتار میکنید!!!
ثبت شکایات پیشگامان
شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات به منظور افزایش رضایت کاربران ، از سال 1390 اقدام به ایجاد سامانه ثبت ، پیگیری و پاسخگویی به شکایات نموده است و تمامی سوابق آن در این سامانه نگهداری می گردد .
شما می توانید شکایات خود را از 3 روش با ما در میان بگذارید:
1. تماس تلفنی با 23545
2. مراجعه حضوری
3. سایت و پنل کاربری
fafijoon
04-08-2014, 23:41
به ما گفتن این سرویس 1024 تا 2048 باز هستش اما من در حال عادی ی ویدیو ساده از سایت آپارات رو هم نمی تونم راحت ببینم!!!!!!!:n27:
دیگه راجع سرعت دانلود شبانش ک دیگه اصن حرفشو نزن که فاجعه ی جهانیه واسه خودش...متاسفم واقعا....
fafijoon
04-08-2014, 23:51
دوست عزیز سرویس نامحدود 528 سرعت دانلود ثابتش رو میشه به من بگید؟؟؟
آخرش از این شل گامان راحت شدم
بدترین سویس دهنده ای بود که تا حالا سرویس گرفتم
خطم رو 7 تا 10 روز طول میدادن تا از رانژه خالی کنن
خوبه یه خط دیگه داشتم
حیف پولی که به اینا میدی
اصلا سمتش نرین هیچیش بدرد نمیخوره با اینکه کابراش کمه ولی سرعتاش افتضاحه
من دیروز زنگ زدم گفتم میخوام جمع اوری کنید. گفت مشکلت چیه و اینا کلی تحویل گرفت. گفت میگم پشتیبانی باهات تماس بگیره. همینجوری زنگ میزنی پشتیبانی بعد یه ربع انتظار هیچ جوابی نداره بده. میخواد بزنتت. گفتم جمع کن بره.
من دیروز زنگ زدم گفتم میخوام جمع اوری کنید. گفت مشکلت چیه و اینا کلی تحویل گرفت. گفت میگم پشتیبانی باهات تماس بگیره. همینجوری زنگ میزنی پشتیبانی بعد یه ربع انتظار هیچ جوابی نداره بده. میخواد بزنتت. گفتم جمع کن بره.
فقط موقع جمع آوری خیلی مهربون میشن . میخوان هر جوری شده نگه دارن. جمع آوریشون برام خیلی طول کشید
MAHDI_SOS
03-09-2014, 00:22
سلام
من می خواهم از اینترنتم را از صبانت به این شرکت منتقل کنم می خواستم بدانم برای سرعت 512 شبانه حدودا چه قدر دانلود رایگان می توان انجام داد
لطفا را هنمایی کنید
سلام
من می خواهم از اینترنتم را از صبانت به این شرکت منتقل کنم می خواستم بدانم برای سرعت 512 شبانه حدودا چه قدر دانلود رایگان می توان انجام داد
لطفا را هنمایی کنید
سلام
من اوایل که گرفته بودم یعنی یک سال ًیش خوب بود. ولی بعد دو ماه خراب شد. من ۱ مگ بودم روی دو مگ بسته شده بود. اوایل شبانه رفتار عجیبی داشت. شروع که میشد دانلود ۱ مگ میداد بعد یک دقیقه میشد ۳۰۰ مگ، یک دقیقه ۳۰۰ مگ بود بعد دوباره سی ثانیه ۱ مگ. به همین شکل ادامه پیدا می کرد. مجموعا.با حدود ۵۱۲ دانلود میکرد. یه مدت خیلی افتضاح بود اصلا ساعت یک که میشد تعطیل بود. جدادا یک ماهی هست که شبانه ثابت ۱ مگ میداد. در مجموع هیچ حساب کتابی نداره!
سلام
لطفا را هنمایی کنید
اصلا سمت این نیا
صفحات قبلی رو بخون بعد تصمیم بگیر
۲۵۶ به بالا روزانه همه رو روی ۴ مگ میبندن
شبانه سرور داخلی ۳۰ و خارجی رو ۵ بود برام
خوبه یک ماهه گرفتم
برخوردشون فقط موقع فروش و تخلیه خوب بود
حتی میگفت خودم شخصا پیگیری می کنم ( در زمان تخلیه )
بعد از فروش جواب سر بالا میدادن
فعلا فن آوا خوبه
تا حالا نا محدود مخابرات فقط خوب بود برام که اونم خیلی وقت پیش برداشتن
البته من همیشه یه ماهه میگیرم که خراب بشه
مشکلی نباشه
برای فن آوا هم سوالی داشتی تو تاپیک خودش برو
این پیشگامان هم میگن یه مدتی شبیه شاتل و صبا نت خوب بوده
بعد خراب شده
فعلا تو دور خرابی هستش
david-ebi
04-09-2014, 23:47
دوستان کسی هست سرویس 10 مگابیت پیشگامان را داشته باشه؟اگر داره سرعت روزانه اش چقدر است؟سرعت شبانه اش چطور؟سرعت دانلود از سرور داخلی و خارجی تفاوت داره با هم یا نه؟ساعات رایگان چطور.سرعت سرورهای داخلی و خارجی چطوره؟
david-ebi
05-09-2014, 13:29
دوستان کسی هست سرویس 10 مگابیت پیشگامان را داشته باشه؟اگر داره سرعت روزانه اش چقدر است؟سرعت شبانه اش چطور؟سرعت دانلود از سرور داخلی و خارجی تفاوت داره با هم یا نه؟ساعات رایگان چطور.سرعت سرورهای داخلی و خارجی چطوره؟
دوستان واقعا کسی نیست 10 مگ پیشگامان داشته باشه و ما رو راهنمایی کنه؟
king_siavash
07-09-2014, 00:09
سلام
کسی از پیشگامان بندرعباس سرویس داره ؟
amin_v30
27-10-2014, 10:56
دوستان کسی اینجا میدونه سرعت شبانه سرویس 2 مگ این شرکت چنده؟
saeidsmxo
04-11-2014, 22:35
دوستان سلام
اين سروبس ويژه پيشگامان که سرعت تا 10 مگ و 24 ماه و 960 گيگ با نصب و راه اندازي رايگان و مودم وايرلس رايگان رو کسي استفاده کرده؟
البته اينجور که صفحات قبل رو خوندم کسي از پيشگامان راضي نيست!
maniya12
05-11-2014, 08:12
با سلام
من آبادان زندگی میکنم میخواستم بدونم پینگ داخلی و خارجی شرکت پیشگامان چنده؟!
برای گیم آنلاین میخوام نت رو
لطفا راهنمایی کنید
lvlohcen
19-11-2014, 07:28
پینگ تایم اوت هست.
سرعت نداره.
صبح تا شب با اینکه رو 8 بستن و خط من تا 24 مگابیت میکشه - سرعت دانلود روی 150 تا 200 بود که خودشونم کلی تست کردن دیدن بالا نمیره سرعت من !
بعد گفتن مشکل از ما هست.هفته ای 4 بار قطع میشه.زنگ هم بزنی میگن فردا درست میشه !
خلاصه نگیرید که بدجوری پشیمون میشید.
من تخلیه کردم رفت :n13:
darkestpalace
21-11-2014, 06:32
اینجا که همه سواله و خبری از جواب نیست ولی ما هم سوالمون بپرسیم دیگه : دوستانی که پیشگامان دارن ، آیا این شرکت حجم دزدی داره؟ یا سابقه ش رو داشته؟ ممنون
armin321
21-11-2014, 09:20
اینجا که همه سواله و خبری از جواب نیست ولی ما هم سوالمون بپرسیم دیگه : دوستانی که پیشگامان دارن ، آیا این شرکت حجم دزدی داره؟ یا سابقه ش رو داشته؟ ممنون
این همه سوال پرسیده شده و بدون جواب مونده + مشترکانش هم زیاد به این تاپیک نمیاد
شاید بشه نتیجه گیری کرد سرویسش بد نیست که کسی بیاد اینجا اعتراض کنه.
مثلا یادمه وقتی صبانت سرویساش عالی بود تاپیکش دیر به دیر آپ میشد همینکه شبانه رو برداشت هر دقیقه تاپیک میومد بالا
کاش پیشگامان سرویسهای کمتر از یکسال با ساعت رایگان داشت که میتوانستیم تست کنیم
-کسی در تهران از این شرکت سرویس داره؟
-سرعته شبانش چه جوره؟
-محدود میکنن؟
فک کنم فقط تو یزد خوب سرویس بده.انتظار چیز شاخ رو نباید داشته باشی .من چند ساله دارم الان میخام برم یه سرویس دیگه چون هم به نظرم حجم دزدی دارن هم سرعت بالا میخام.ولی شرکتیه که قطعی خیلی کم داره در یه سطع متوسط و با دوام و محدودیت شبانه هم نداره .ولی اگه سرعت خوب میخای نیاین این شرکت
فک کنم فقط تو یزد خوب سرویس بده.انتظار چیز شاخ رو نباید داشته باشی .من چند ساله دارم الان میخام برم یه سرویس دیگه چون هم به نظرم حجم دزدی دارن هم سرعت بالا میخام.ولی شرکتیه که قطعی خیلی کم داره در یه سطع متوسط و با دوام و محدودیت شبانه هم نداره .ولی اگه سرعت خوب میخای نیاین این شرکت
-شما یزدی؟
-شبانه سرعتو کم نمیکنه؟
نه خراسان شمالی. نمیتونم بگم کم میکنه چون بعضی وقتا یکم کم میشه بعضی وقتا نه.بیشتر فک کنم به بقیه کاربرا بستگی داره تو دانلود باشن یا نه.
نه خراسان شمالی. نمیتونم بگم کم میکنه چون بعضی وقتا یکم کم میشه بعضی وقتا نه.بیشتر فک کنم به بقیه کاربرا بستگی داره تو دانلود باشن یا نه.
شما چه سرویسی داری؟ سرعت دانلودت در روز و ساعات شبانه، هرکدوم چنده؟
mostafa682
29-01-2015, 17:25
واسه گیم خوبه؟سرعت بالا نمیخوام ففط پینگ زیر200 باشه و تایم اوت نده
mostafa682
29-01-2015, 17:30
من 5 سال پیش داشتم دزدی نمیکردن الانو نمیدونم
دوستان عزیز سایت پیشگامان یک بنر تبلیغی در صفحه اصلی داره و طرحی رو معرفی میکنه تحت عنوان بسته بینهایت که شامل ۹۶۰ گیگ ترافیک با سرعت ده مگ برای یکسال با قیمت ۲۹۶۰۰۰ تومان. کسی این طرح رو استفاده کرده؟ واقعا همین شرایطه؟ اگه اینجور باشه یعنی فقط بیست وپنج هزار تومان برای هشتاد گیگ هر ماه .و واقعا به صرفه است
Shahin031
29-01-2015, 22:14
به نظر من حاد ترین مشکل پیشگامان محدودیت سرعت شبانشه پس اگه شبا زیاد کار دارید قبل خرید به فکر باشید
a1l2i3z4a5h6r7
04-02-2015, 19:05
به نظر من حاد ترین مشکل پیشگامان محدودیت سرعت شبانشه پس اگه شبا زیاد کار دارید قبل خرید به فکر باشید
سلام داداش خوبی عزیز هنوز شبانه پیشگامان رایگان هست اگر سرعت 10 مگ بگیریم برای دانلود خوبه ممنون میشم راهنمایی کنی تهران هستم
من الان اومدم شاتل 8 مگ سرعت روزش راحت 1 مگ رو دارم شب هم یکم نوسان داره از 100 هست تا 400.واسه دانلود بیشتر وقتا رو 400 میمونه.من چون دانلود شبانه زیاد نداشتم اومدم شاتل.الانم شبی یه فیلم تا دوتا دانلود میکنم.قبلا که پیشگامان بودم 512 گرفته بودم روزا حدود 80 سرعت داشتم شبا حدود 60 روزیم که رفتم قطعش کنم کلی اصرار کردن داریم ارزون میکنیم سرویسهای جدید داریم که قبول نکردم ولی خاطره بدی ازشون ندارم بجز سرعت پایینش نسبت به بقیه.هرچند دوست داداشم رفته گفته سرعت روز اصلا واسم مهم نیست فقط میخام شب زیاد دانلود کنم داداشم میگفت راحت شبی چندتا فیلم دانلود میکنه.بهشون بگین چی میخاین معرفی میکنن
این شرکت وضعیت شبانه اش چطوریاست؟؟
سرعت 2 مگ تو شب سرعت دانلود رو چنده؟؟
این شرکت وضعیت شبانه اش چطوریاست؟؟
سرعت 2 مگ تو شب سرعت دانلود رو چنده؟؟
خوب پست های قبلی رو میخوندید دوست عزیز، وضع دانلود شبانه این شرکت کاملاً متغیر هست، بعضی وقت ها به زور 50 تا 100 میده، بعضی وقت ها تا 400 میده، یه وقت هایی هم کاملاً محدود میکنند همه رو روی یک سرعت تو زمان رایگان و به زور 60 تا میده.
البته تو بعضی شهرستانها خوبه وضع سرویس دهیشون ولی تهران زیاد جالب نیست، پینگ بالا، افت سرعت شبانه، قطعی های مکرر......
من خودم به شخصه فقط برای سرویس روزانه از این شرکت سرویس گرفتم، دانلود هام رو با سرویس مخابرات روی یک خط دیگه انجام میدم که صبح تا شب داره دانلود میکنه.
samannnn.hannibal
14-06-2015, 23:13
دوستان سرعت 16 مگ پیشگامان چه طور هست؟
[QUOTE=samannnn.hannibal;8648049]دوستان سرعت 16 مگ پیشگامان چه طور هست؟[/QUOTE
دوست عزیز من 4 مگ دارم اگه برای دانلود شبانه میخوای سرعتش جالب نیست سرویس 4 مگ من سرعت دانلودش تو شبانه 160 کیلوبایته یعنی رو اون سرویس که انتخاب میکنی سرعت شبا نه اش نمیتونی حساب باز کنی سرویس 4 مگ 160 کیلویبایته سرویس 2 مگ هم 160 هست یعنی هیچ فرقی برای من نکرده.
دوستان کسی میدونه اینا همه سرویسارو سرعت شبانشو میارن رو 200 یا نه، هر سرویسی شبانه سرعت اسمی میشه؟!
من خودم سرویس 2-4 مگ دارم که شبانه سرعت میاد رو 200 و 2مگ میشه!!!!!!
مرکز با مرکز فرق داره. مرکز 2 مخابرات تهران شب ها سرعت شبانه ها میاد رو 130. سرویس 4 تا 8 مگ دارم من اینجا. البته این هم ثابت نیست ها، یه مدتی تا 700 راحت میداد شب ها. الان چند وقته دیگه بالا نمیره. حالا چند وقت دیگه شاید دوباره باز کنند شیر فلکه رو.
مرکز با مرکز فرق داره. مرکز 2 مخابرات تهران شب ها سرعت شبانه ها میاد رو 130. سرویس 4 تا 8 مگ دارم من اینجا. البته این هم ثابت نیست ها، یه مدتی تا 700 راحت میداد شب ها. الان چند وقته دیگه بالا نمیره. حالا چند وقت دیگه شاید دوباره باز کنند شیر فلکه رو.
منم مرکز باهنرم ( 2 ) ، واسه من 190 تا 200 عه ؛ پس اینا کلن زدن سرعته همه سرویسارو محدود کردن رو 100 - 200 !!!!!!!!!!!
پس این احمقا چرا اینقد سرعتای بالارو گرون گذاشتن و همه سرعتا رو بالا نمیبندن!!!!!!!
دوستان کسی میدونه اینا همه سرویسارو سرعت شبانشو میارن رو 200 یا نه، هر سرویسی شبانه سرعت اسمی میشه؟!
من خودم سرویس 2-4 مگ دارم که شبانه سرعت میاد رو 200 و 2مگ میشه!!!!!!
دوست عزیز من 4 مگ دارم سرعت شبانه رو 160 هست واقعا شبانه اش مزخرفه یعنی هیچ تفاوتی با کسی سرویس 1 مگ داره وکسی که سرویس 4 مگ داره نداره.
سرویس بالاتر=هدر دادن پول
دوست عزیز من 4 مگ دارم سرعت شبانه رو 160 هست واقعا شبانه اش مزخرفه یعنی هیچ تفاوتی با کسی سرویس 1 مگ داره وکسی که سرویس 4 مگ داره نداره.
سرویس بالاتر=هدر دادن پول
پس اینا عجب دزدی بودن خبر نداشتیم!!!!!
جالبه تفاوت قیمت سرویسا زمین تا آسمونه ولی سرعتا...
adoolf2004
24-06-2015, 01:47
دیروز سه ماهه 128 حجم 12 گیگ رو که روی دو مگ بسته شده گرفتم :n05:
، سرعت روزانه تا هشتصد کیلوبایت دانلود میده:n13:
اما سرویس شبانه ش افتضاحه ، به زور میرسه به سی کیلوبایت:n34:
کاش یکماهه گرفته بودم :n30:
کاش این پیج رو زودتر میدیدم:n37:
دیروز سه ماهه 128 حجم 12 گیگ رو که روی دو مگ بسته شده گرفتم :n05:
، سرعت روزانه تا هشتصد کیلوبایت دانلود میده:n13:
اما سرویس شبانه ش افتضاحه ، به زور میرسه به سی کیلوبایت:n34:
کاش یکماهه گرفته بودم :n30:
کاش این پیج رو زودتر میدیدم:n37:
آره ، متاسفانه شبانه رو محدود میکنن...
این شرکت قطعی هم زیاد پیدا کرده و منی که اصلا در شرکتای دیگه اینترنتم قطع نمیشد ، الان هر 2-3 هفته یه بار ، 1ساعت نتم قطع میشه ؛ تو سایت 195 ازشون شکایت کردم با مدارک و مستندات مربوط به قطعی ها و حتما یه کاری میکنم که شدید جریمه بشن و دیگه قطع نکنن!!
سلام
من دیروز اومدم پیشگامان قبلش پارس بودم باید بگم تو اولین شب بد جوری خورد تو ذوقم !!!
با پارس سرعت دانلودم روی 1900 بود دیروز که وصل شد این سرویس چند تا تست گرفتم به نظر خوب میومد خط روی 10 بسته شده سرعت تا 1 میداد همین که ساعت شد 1 سرعت اومد زیر 180
اون از پارس که شبانرو برداشت اینم از این
یعنی تو این مملکت یه اینترنت باید آرزو باشه واسه ملت ؟!!!
روز
اولین شب درد و رنج !
بدبختی اینجاست که اگر حاضر هم باشی پول زیاد بدی هم باز کسی نیست بهت سرویس خوب بده
سلام
من دیروز اومدم پیشگامان قبلش پارس بودم باید بگم تو اولین شب بد جوری خورد تو ذوقم !!!
با پارس سرعت دانلودم روی 1900 بود دیروز که وصل شد این سرویس چند تا تست گرفتم به نظر خوب میومد خط روی 10 بسته شده سرعت تا 1 میداد همین که ساعت شد 1 سرعت اومد زیر 180
اون از پارس که شبانرو برداشت اینم از این
یعنی تو این مملکت یه اینترنت باید آرزو باشه واسه ملت ؟!!!
روز
اولین شب درد و رنج !
واقعا یکی از مزخرف ترین و آشغال ترین جاهایی که ازش نت داشتم ، همین پیشگامان بود ؛ به 2 ماه نرسید که تخلیش کردم!!
واقعا یکی از مزخرف ترین و آشغال ترین جاهایی که ازش نت داشتم ، همین پیشگامان بود ؛ به 2 ماه نرسید که تخلیش کردم!!
یه هفته دیگه اینجوری ادامه پیدا کنه فرم تخلیه رو براشون می فرستم
این همه افت سرعت اونم دقیقا از راس استارت تایم فیری شبانه صد در صد عمدی هست !!!
a1l2i3z4a5h6r7
12-08-2015, 21:12
یه هفته دیگه اینجوری ادامه پیدا کنه فرم تخلیه رو براشون می فرستم
این همه افت سرعت اونم دقیقا از راس استارت تایم فیری شبانه صد در صد عمدی هست !!!
سلام داداش انقدر ناله نکن همینه میبینه که :n19::n19::n19::n19:
سلام داداش انقدر ناله نکن همینه میبینه که :n19::n19::n19::n19:
داش علی خفن هستی اصلا همش تقصیر تو ا :D
ghasede_del
31-08-2015, 15:34
سلام دوستان
یه سوال داشتم ایا شما مودم رو ریست میدین ای پی شما تغییر میکنه؟ من رچی مودم ریست میدم ای پی من عوض نمیشه
سرعت دانلود شبانه از ساعت 4 به بعد برای شما چقدره؟
منتظر جوابتون هستم
سلام دوستان
یه سوال داشتم ایا شما مودم رو ریست میدین ای پی شما تغییر میکنه؟ من رچی مودم ریست میدم ای پی من عوض نمیشه
سرعت دانلود شبانه از ساعت 4 به بعد برای شما چقدره؟
منتظر جوابتون هستم
خیر، پیشگامان به صورت NAT سرویس میده، IP رو تا وقتی که مدت زیادی مودمتون خاموش باشه و یا خودشون تغییر ندند براتون ثابت میمونه. به دلیل اینکه IP میفروشه و پهنای باند به جاهای دیگه و زیر ساخت، برای یوزر های اینترنتش IP اشتراکی میده روی NAT که فوق العاده افتضاحه اگه از من بپرسی.
من هم چند وقت دیگه میرم تخلیه اش میکنم، هنوز منتظرم یه شرکت وایرلس پیدا کنم که سمت ما دید خوب داشته باشه تا کلاً خودم رو راحت کنم از شر این سرویس های افتضاح ADSL.
korosh.MD
01-09-2015, 20:44
اینترنت پیشگامان از نظر من با معیارهای ایران بین خوب و بسیار خوب هست. من سرویس 2-4 مگ دارم که در طول روز سرعت بین 300-400 کیلوبایت هست همراه با پینگ و ثبات قابل قبول.
شب ها هم من تقریبا 6 گیگ میتونم دانلود کنم ( حداقل دو تا از دوستان هم با اینکه از دو مرکز مخابراتی متفاوت هستند، دقیقا نظری مشابه من دارن ) [emoji6]
اینترنت پیشگامان از نظر من با معیارهای ایران بین خوب و بسیار خوب هست. من سرویس 2-4 مگ دارم که در طول روز سرعت بین 300-400 کیلوبایت هست همراه با پینگ و ثبات قابل قبول.
شب ها هم من تقریبا 6 گیگ میتونم دانلود کنم ( حداقل دو تا از دوستان هم با اینکه از دو مرکز مخابراتی متفاوت هستند، دقیقا نظری مشابه من دارن ) [emoji6]
خوب آخه مساله اینجا است که مصرف هر کاربری با دیگری متفاوته، یک سرویس ممکنه برای شما و من عالی به نظر بیاد، برای یکی دیگه با دقیقاً همون وضعیت خیلی بد به نظر بیاد.
از سمت دیگه، کاربری که سرویس شبانه اش پیش از این روی 1900 بوده و حالا سرویسی رو میبینه که سرعتش زیر 200 هست، خوب معلومه که راضی نخواهد بود.
یک کاربر دیگه که گیم بازی میکرده یا از سرویس های رایگان دانلود انجام میداده که بعد از هر دانلود IP رو یک روز میبندند، حالا اگه بیاد از پیشگامان سروس بگیره خوب نمیتونه ازش استفاده کنه اصلاً که، سرویس دهنده های دیگه که بوده بعد از محدودیت IP میومده و کانکشن رو ریست میکرده، IP اش عوض میشده، ولی با پیشگامان نمیتونه.
یه مثال دیگه هم بزنم که 3 تا بشه :n01:
کاربری که پول سرویس 128 میداده به یک شرکتی، سرعت 10 تا 20 مگابیت براش میبستند (تا جایی که مودمش و خطش جا داشته) حالا اومده داره بیشتر از اون قیمت هزینه میکنه و میبینه سرویس 1 مگابیت گرفته و به زور براش 2 مگابیت بستند....
من و شما و خیلی دیگه از کاربرای پیشگامان، ممکنه رضایت نسبی ای داشته باشیم، ولی ده ها برابر من و شما که از جاهای دیگه سرویس گرفته اند، اگه اجبار نداشته باشند حتی یک روز هم سرویس پیشگامان رو نمیتونند قبول کنند.
korosh.MD
02-09-2015, 12:35
خوب آخه مساله اینجا است که مصرف هر کاربری با دیگری متفاوته، یک سرویس ممکنه برای شما و من عالی به نظر بیاد، برای یکی دیگه با دقیقاً همون وضعیت خیلی بد به نظر بیاد.
از سمت دیگه، کاربری که سرویس شبانه اش پیش از این روی 1900 بوده و حالا سرویسی رو میبینه که سرعتش زیر 200 هست، خوب معلومه که راضی نخواهد بود.
یک کاربر دیگه که گیم بازی میکرده یا از سرویس های رایگان دانلود انجام میداده که بعد از هر دانلود IP رو یک روز میبندند، حالا اگه بیاد از پیشگامان سروس بگیره خوب نمیتونه ازش استفاده کنه اصلاً که، سرویس دهنده های دیگه که بوده بعد از محدودیت IP میومده و کانکشن رو ریست میکرده، IP اش عوض میشده، ولی با پیشگامان نمیتونه.
یه مثال دیگه هم بزنم که 3 تا بشه :n01:
کاربری که پول سرویس 128 میداده به یک شرکتی، سرعت 10 تا 20 مگابیت براش میبستند (تا جایی که مودمش و خطش جا داشته) حالا اومده داره بیشتر از اون قیمت هزینه میکنه و میبینه سرویس 1 مگابیت گرفته و به زور براش 2 مگابیت بستند....
من و شما و خیلی دیگه از کاربرای پیشگامان، ممکنه رضایت نسبی ای داشته باشیم، ولی ده ها برابر من و شما که از جاهای دیگه سرویس گرفته اند، اگه اجبار نداشته باشند حتی یک روز هم سرویس پیشگامان رو نمیتونند قبول کنند.
بله. حق با شماست هیچ سرویس دهنده داخلی نمیتونه رضایت صددرصدی بده.
در ضمن سرعت دانلود شبانه دو تایم داره که از ساعت 1-4 شب روی 200 کیلوبایته و از ساعت 4-7 روی 500 کیلوبایته. و اینکه ظاهرا سرعت اسمی سرویس روی دانلود حجم شبانه تاثیری نداره یعنی من که سرویس 2-4 مگ دارم میتونم حدودا 6 گیگ دانلود شبانه داشته باشم و دوستم که سرویس 1-2 مگ داره هم 6گیگ و سرعت بالاتر فقط هزینه بالاتر داره و سرعت روزانه بالاتر.
بله. حق با شماست هیچ سرویس دهنده داخلی نمیتونه رضایت صددرصدی بده.
در ضمن سرعت دانلود شبانه دو تایم داره که از ساعت 1-4 شب روی 200 کیلوبایته و از ساعت 4-7 روی 500 کیلوبایته. و اینکه ظاهرا سرعت اسمی سرویس روی دانلود حجم شبانه تاثیری نداره یعنی من که سرویس 2-4 مگ دارم میتونم حدودا 6 گیگ دانلود شبانه داشته باشم و دوستم که سرویس 1-2 مگ داره هم 6گیگ و سرعت بالاتر فقط هزینه بالاتر داره و سرعت روزانه بالاتر.
بعله، فعلاً که چند ماهی هست همه شبانه ها رو یه سرعت کردند، قبل از اون برای چند ماهی سرعت شبانه و روزانه بسته به سرعت سرویسی که داشتید یکی بود، چه حالی هم میداد. حیف......
bilmazlar
21-09-2015, 10:35
بعله، فعلاً که چند ماهی هست همه شبانه ها رو یه سرعت کردند، قبل از اون برای چند ماهی سرعت شبانه و روزانه بسته به سرعت سرویسی که داشتید یکی بود، چه حالی هم میداد. حیف......
سلام دوستان
چند تا سؤال داشتم:
1. سرعت روزانه سرویسهای مختلف واقعاً منطبق بر همون چیزیه که تو سایت گفته شده؟ یعنی، مثلاً، سرویس 1-2 مگابیت بین 128 تا 256 کیلوبایته و سرویس 8-10 مگابیت بین 1024 تا 1280 کیلوبایته؟
2. وضعیت اینترنت پیشگامان با ف.ی.لترشکنها چه طوره؟ مثل پارسآنلاین کوفتی، کاسه داغتر از آشه یا نه؟
3. آیا محدود شدن سرعت شبانه به داخل ایران بودن و خارج ایران بودن سروری که ازش دانلود میشه بستگی نداره و برای همه یکیه یا مثل آسیاتک برای سرورهای داخل ایران به ویژه سرورهای روی دیتاسنتر خود آسیاتک بازه؟
4. آیا دانلود زیاد باعث محدودیت سرعت میشه مثل شاتل یا نه؟
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن. در به در دنبال جایگزین برای اینترنت پارسآنلاینم هستم که تا 2 ماه دیگه تموم میشه.
korosh.MD
21-09-2015, 11:41
سلام دوستان
چند تا سؤال داشتم:
1. سرعت روزانه سرویسهای مختلف واقعاً منطبق بر همون چیزیه که تو سایت گفته شده؟ یعنی، مثلاً، سرویس 1-2 مگابیت بین 128 تا 256 کیلوبایته و سرویس 8-10 مگابیت بین 1024 تا 1280 کیلوبایته؟
2. وضعیت اینترنت پیشگامان با ف.ی.لترشکنها چه طوره؟ مثل پارسآنلاین کوفتی، کاسه داغتر از آشه یا نه؟
3. آیا محدود شدن سرعت شبانه به داخل ایران بودن و خارج ایران بودن سروری که ازش دانلود میشه بستگی نداره و برای همه یکیه یا مثل آسیاتک برای سرورهای داخل ایران به ویژه سرورهای روی دیتاسنتر خود آسیاتک بازه؟
4. آیا دانلود زیاد باعث محدودیت سرعت میشه مثل شاتل یا نه؟
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن. در به در دنبال جایگزین برای اینترنت پارسآنلاینم هستم که تا 2 ماه دیگه تموم میشه.
1.بله دقیقا در طی روز تو همون محدوده ی سرعت گفته شده هست.
2. با سای.فون و cpr.ox.y که مشکلی نداره ولی و.پ.ن رو امتحان نکردم ( اگه اکانت داری بده تست کنم)
3.سرور داخل یا خارج فرقی برای دانلود ندارد.
4.نه. ولی سرعت دانلود شبانه برای همه یکیه و تقریبا 6 گیگ در شب هست.
1- بعله، کاملاً به مودم/کیفیت سیم کشی منزل/ترافیک مرکز مخابراتی شما بر میگرده. برای مثال سیم کشی ساختمان مسکونی ای که من در اون از پیشگامان استفاده میکنم به زور 4 مگ رو میکشه، بعضی وقت ها تا 3 مگ کانکت میشه مودم به DSLAM ولی سرعتی که شرکت میده واقعی هست. اگه 2 تا 4 مگ بگیرید که من خودم تست کردمش، دور و بر 300 تا 500 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود چند کانکشنه دارید، سرعت تک کانکشنش رو تضمین نمیشه کرد، بعضی وقت ها خوبه، بعضی وقت ها بد. امروز مثلاً اینجا خوبه ولی حدود 5 روزی میشد که بدجوری سرعت تک کانکشن پایین و پینگ و پکت لاست بالا بود.
2- معمولاً مشکل خاصی با قند شکن نداره، مگر در همون مواقعی که پکت لاست و پینگ ها بالا میره، چه با قند شکن و چه بدون اون سرعت باز کردن صفحات و استریم تعطیل میشه. در همین مواقع هنوز با چند کانکشن روی هر دو حالت دانلود کامل میتونه پهنای باند رو بکشه.
3- سرعت پروفایل همه کاربرها برای مصارف داخلی و خارجی با هم ست میشه و در ساعت شبانه همیشه پایین هست از هر سروری.
4- محدودیتی در حجم دانلود شبانه نیست.
اگه مصرف شما صرفاً دانلود هست، شبانه اش با اینکه سرعتش در ساعاتِ اول شب بسیار پایینه، بعد از 4 نصفِ شب بهتر میشه و تا 7 که رایگان هست، شما یک ضرب دانلود کنید حدوداً 5 تا 6 گیگی در شب میتونید بزنید (نظر به اینکه یکی از سرویس هایی که حد اقل تا 4 مگابیت پهنای باند داشته باشند رو خریداری کرده باشید، مثلاً 2 تا 4 مگابیتشون رو که شبانه داره، سرویس های بدون شبانه هم دارند که ارزونتره، اشتباه تهیه نکنید ها.
و اگه خط شما کشش بالاتر هم داره، استفاده کنید این رو در نظر داشته باشید که ممکنه سرویس های بالاتر مثلاً 10 مگابیت در شبانه سرعتشون به هیچ وجه بالاتر از سرویس 4 مگابیت نباشه، چون تست نکردم به شخصه نمیتونم تضمینی هم بکنم. یک ماهه بگیرید، اگه سرعت بالا نبود ماه بعد هزینه اتان را با پایین آوردن سرعت سرویس خریداری شده پایین بیارید.)
فقط هشداری بدم، وضع پینگ پیشگامان چنگی به دل نمیزنه، اگه گیمر هستید اصلاً دور پیشگامان رو خط بکشید.
korosh.MD
21-09-2015, 11:53
سرویس 1-2 مگ هم شبانه 6 گیگ میگیره. اصلا مقدار دانلود شبانه ثابته و برای همه سرویس ها تقریبا همون 6گیگ هست.
bilmazlar
21-09-2015, 17:45
1.بله دقیقا در طی روز تو همون محدوده ی سرعت گفته شده هست.
2. با سای.فون و cpr.ox.y که مشکلی نداره ولی و.پ.ن رو امتحان نکردم ( اگه اکانت داری بده تست کنم)
3.سرور داخل یا خارج فرقی برای دانلود ندارد.
4.نه. ولی سرعت دانلود شبانه برای همه یکیه و تقریبا 6 گیگ در شب هست.
1- بعله، کاملاً به مودم/کیفیت سیم کشی منزل/ترافیک مرکز مخابراتی شما بر میگرده. برای مثال سیم کشی ساختمان مسکونی ای که من در اون از پیشگامان استفاده میکنم به زور 4 مگ رو میکشه، بعضی وقت ها تا 3 مگ کانکت میشه مودم به DSLAM ولی سرعتی که شرکت میده واقعی هست. اگه 2 تا 4 مگ بگیرید که من خودم تست کردمش، دور و بر 300 تا 500 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود چند کانکشنه دارید، سرعت تک کانکشنش رو تضمین نمیشه کرد، بعضی وقت ها خوبه، بعضی وقت ها بد. امروز مثلاً اینجا خوبه ولی حدود 5 روزی میشد که بدجوری سرعت تک کانکشن پایین و پینگ و پکت لاست بالا بود.
2- معمولاً مشکل خاصی با قند شکن نداره، مگر در همون مواقعی که پکت لاست و پینگ ها بالا میره، چه با قند شکن و چه بدون اون سرعت باز کردن صفحات و استریم تعطیل میشه. در همین مواقع هنوز با چند کانکشن روی هر دو حالت دانلود کامل میتونه پهنای باند رو بکشه.
3- سرعت پروفایل همه کاربرها برای مصارف داخلی و خارجی با هم ست میشه و در ساعت شبانه همیشه پایین هست از هر سروری.
4- محدودیتی در حجم دانلود شبانه نیست.
اگه مصرف شما صرفاً دانلود هست، شبانه اش با اینکه سرعتش در ساعاتِ اول شب بسیار پایینه، بعد از 4 نصفِ شب بهتر میشه و تا 7 که رایگان هست، شما یک ضرب دانلود کنید حدوداً 5 تا 6 گیگی در شب میتونید بزنید (نظر به اینکه یکی از سرویس هایی که حد اقل تا 4 مگابیت پهنای باند داشته باشند رو خریداری کرده باشید، مثلاً 2 تا 4 مگابیتشون رو که شبانه داره، سرویس های بدون شبانه هم دارند که ارزونتره، اشتباه تهیه نکنید ها.
و اگه خط شما کشش بالاتر هم داره، استفاده کنید این رو در نظر داشته باشید که ممکنه سرویس های بالاتر مثلاً 10 مگابیت در شبانه سرعتشون به هیچ وجه بالاتر از سرویس 4 مگابیت نباشه، چون تست نکردم به شخصه نمیتونم تضمینی هم بکنم. یک ماهه بگیرید، اگه سرعت بالا نبود ماه بعد هزینه اتان را با پایین آوردن سرعت سرویس خریداری شده پایین بیارید.)
فقط هشداری بدم، وضع پینگ پیشگامان چنگی به دل نمیزنه، اگه گیمر هستید اصلاً دور پیشگامان رو خط بکشید.
سرویس 1-2 مگ هم شبانه 6 گیگ میگیره. اصلا مقدار دانلود شبانه ثابته و برای همه سرویس ها تقریبا همون 6گیگ هست.
ممنون از هر دو دوست عزیز برای اطلاعات ارزشمندی که دادین.
دانلود شبانه 6 گیگ اگر چه در مقایسه با چیزی که من شبانه با پارسآنلاین حداقل تو 1 سال گذشته میتونستم دانلود کنم خیلی کمتره، اما مشکلی نیست و نیاز منو برآورده میکنه.
فقط این پینگ بالا که اشاره کردید، تو وبگردی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ من قبلنا آسیاتک داشتم. تو ساعتای خلوت پینگ بد نبود. وبگردی هم قابل قبول بود. اما شبا و 5شنبه، جمعهها پینگش افتضاح میشد و وبگردیش هم تعطیل میشد.
بازم متشکرم.
فقط این پینگ بالا که اشاره کردید، تو وبگردی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ من قبلنا آسیاتک داشتم. تو ساعتای خلوت پینگ بد نبود. وبگردی هم قابل قبول بود. اما شبا و 5شنبه، جمعهها پینگش افتضاح میشد و وبگردیش هم تعطیل میشد.
بازم متشکرم.
البته که تاثیر داره، ولی آنچه من منظورم بود، برای گیم روش حساب باز نکنید و نه اینکه صفحات وب رو مشکل خواهید داشت. تفاوت پینگ پیشگامان با مخابرات توی مرکز مخابراتی قدوسی، 50 میلی ثانیه است. این رقمی نیست که شما با چشم در هنگام وب گردی ببینیدش، ولی اگه گیمر باشی 5 میلی ثانیه هم مشخص میکنه خودش رو.
و اما زمان هایی که مشکل پینگ خیلی بالا هست و اذیت میکنه و این تاثیر رو به چشم میبینید کم هست و در اون مواقع اکثراً مشکلی تو شبکه اشان یا پهنای باند مرکز هست و خودشون هم در جریان اند و حلش میکنند، سری آخری برای من حدود 5 روز تا دقیقاً دیروز مشکل داشت و پینگ بالا بود، استریم 240p هم با لگ و به زور پخش میشد، صفحات وب کند باز میشدند، ولی کارام رو با کمی تاخیر و لگ بالاخره انجام میدادم و شب ها هم رو دانلود چند کانکشنی با utorrent و IDM مشکلی ایجاد نکرد. سری قبلش هم 2 ماه پیش برای مدت یک هفته قر و قاطی بعضی ساعات این مشکل پیش میومد. حالا ممکنه شانس شما مرکز خوبی داشته باشید و به زور یکی، دو روز در ماه هم این مشکلات رو نبینید.
این الان وضع پینگش با 8.8.8.8 و یاهو که بد نیست، تا دو روز پیش روی 700 تا 800 هم میرسید:
ویرایش: یک نکته دیگه رو هم بهش اشاره کنم، اگه نیاز به IP پویا داری، سرویس های پیشگامان روی NAT ارائه میشه و این امکان رو به کاربرهاش نمیده که به راحتی IP عوض بکنند. شما با قطع و وصل کردن مودم و یا کانکشن، IP اتان ثابت میمونه در سرویس های این شرکت. مگر اینکه برای مدت طولانی (چند ساعت) مودم رو خاموش نگه داری تا IP اینترنتی شما عوض بشه.
سلام
من میخوام از پارس آنلاین تخلیه کنم و از پیشگامان سرویس 10-16 مگ رو بگیرم.
کسی این سرویس رو داره ازشون؟ کیفیتشون چطوره؟ خصوصا دانلود شبانه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.