ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

shahram83
10-09-2018, 16:38
در مورد مشکل پهنای باند منم امشب حسش کردم، تست تک کانکشن میگیرم همه چی درسته، سایت Testmy که تک کانکشن رو مسنجه تست میگیرم بازم همه چی درسته. ولی امشب داشتم hbo now میدیدم با وجود اینکه این تست ها میگفتن مشکلی نیست ولی تو استریم کردن من مشکل داشتم، hulu هم همین بود، آخر سر یاد اینجا افتادم که با توییچ مشکل داشتن، یه سر اونجا هم زدم دیدم اونجا هم مشکل وجود داره! سعی کردم چندبار مودمو ریست کنم شاید آیپی دیگه ای بگیره اوضاع بهتر بشه ولی هرچقدر مودم رو ریست میکنم فقط یک آیپی مشخص رو میگیره.
بله این شرح رویدادی است که معمولاً در اواخر شب و گاهی در طول روز اتفاق می افته. البته ناگفته نماند که گاهی تغییر رنج IP هم نمی تونه مشکل را حل کنه و من حتی با اون رنج IP که فکر می کردم کمتر مشکل پهنای باند دارد هم به مشکل برخورده ام. همه ی اینها توسط isp بصورت هدفمند برنامه ریزی شده است و کاملاً آگاهانه است. در پایان، تف به روی خوک های ریشدار.

ERF@NIAN
10-09-2018, 22:55
بله این شرح رویدادی است که معمولاً در اواخر شب و گاهی در طول روز اتفاق می افته. البته ناگفته نماند که گاهی تغییر رنج IP هم نمی تونه مشکل را حل کنه و من حتی با اون رنج IP که فکر می کردم کمتر مشکل پهنای باند دارد هم به مشکل برخورده ام. همه ی اینها توسط isp بصورت هدفمند برنامه ریزی شده است و کاملاً آگاهانه است. در پایان، تف به روی خوک های ریشدار.
امشب توییچ رو بررسی کردم، در حالت عادی سرعت داخل توییچ کمتر از 1 مگابیته و اصلا امکان استفاده وجود نداره. ولی با استفاده از یه vpn درست حسابی مثل ExpressVPN مشکل حداقل برای توییچ تا حد زیادی حل میشه. میتونم 720 شصت فریم بیینم
ولی یه سری جاهای دیگه هنوز مشکل هست

bndsms
10-09-2018, 23:20
دوباره 8 مگ 42500 رو برگردوندند فقط شبانشو کم کردن:n02:

shahram83
11-09-2018, 10:25
امشب توییچ رو بررسی کردم، در حالت عادی سرعت داخل توییچ کمتر از 1 مگابیته و اصلا امکان استفاده وجود نداره. ولی با استفاده از یه vpn درست حسابی مثل ExpressVPN مشکل حداقل برای توییچ تا حد زیادی حل میشه. میتونم 720 شصت فریم بیینم
ولی یه سری جاهای دیگه هنوز مشکل هست
بله تقریباً من هم چنین تجربه ای دارم منتهی با این تفاوت که من از hotspot استفاده می کنم که رایگان است و خوب بطور قطع پهنای باند ثابت و بدون نوسان در اختیار کاربرها قرار نمی دهد و در نتیجه گاهی می تونی در توییچ یکجورایی ویدیو ها رو در اون زمان های مشکل دار تماشا کنی اما در بیشتر مواقع هم نمی تونی و ویدیو ها مدام به حالت بافرینگ می روند. ( ExpressVPN دارای نوع رایگان نیست پس قطعاً اگر اکانت خریداری شده ی اون رو داشته باشی نتیجه متفاوت خواهد بود )
و در کل، جان من نگاه کنید به این خوک های دلقک، در حالی که دارند با سر با سرعت زیاد به سمت زمین گرم شیرجه می زنند و خیلی زود متلاشی خواهند شد، هنوز نمک می ریزند و روش های نمکی جدیدی رو نمایش می دهند.

i!i!i!
17-09-2018, 19:41
دوستان پیشگامان پروفایل گیم داره ؟
بعد سرعت سرویس هاش رو اسمی میبنده یا تا کشش خط باز هست ؟

ERF@NIAN
17-09-2018, 20:20
دوستان پیشگامان پروفایل گیم داره ؟
بعد سرعت سرویس هاش رو اسمی میبنده یا تا کشش خط باز هست ؟
سرعت همونیه که میخرید
پروفایل گیم داره، میانگین پینگ داخلی 5 اروپا 80 و میانگین نیویورک 165

leo.unique
19-09-2018, 22:44
دوباره 8 مگ 42500 رو برگردوندند فقط شبانشو کم کردن:n02:
مگه سرویسهای adsl پیشگامان شبانه هم دارن ؟؟

ERF@NIAN
20-09-2018, 02:40
مگه سرویسهای adsl پیشگامان شبانه هم دارن ؟؟

512 کیلوبیت 10 گیگ با شبانه 10 گیگ 20 تومن
1 مگابیت 15 گیگ بدون شبانه 20 تومن
1 مگابیت 15 گیگ با 15 گیگ شبانه 27.5 تومن
2 مگابیت 25 گیگ بدون شبانه 25 تومن
2 مگابیت 25 گیگ با 25 گیگ شبانه 32.5 تومن
3 مگابیت 60 گیگ بدون شبانه 35 تومن
3 مگابیت 60 گیگ با شبانه 60 گیگ 42.5 تومن
4 مگابیت 80 گیگ بدون شبانه 38تومن
4 مگابیت 80 گیگ با شبانه 80 گیگ 45.5 تومن
8 مگابیت 200 گیگ با شبانه 200 گیگ 42.5 تومن
8 مگابیت 200 گیگ با شبانه نامحدود 50 تومن
16 مگابیت 250 گیگ با 250 گیگ شبانه 55 تومن(احتمالا سرعت شبانه به 8 محدود بشه ولی تو سایت بهش اشاره نشده)
16 مگابیت 1000 گیگ بدون شبانه 80 تومن
16 مگابیت 1000 گیگ با شبانه نامحدود 87.5 تومن(سرعت شبانه 8 مگابیت)
اینا طرح های یک ماهست

hesam68
21-09-2018, 00:00
چرا تو سایت پیشگامان میرم طرح هاش بالای یک ماهه رو نمیتونم پیدا کنم؟
سرعت دانلود سرویس ۲ مگ چند میشه؟ یک هشتمه؟

- - - Updated - - -

shaahani
21-09-2018, 16:27

هستش ، اون قسمت خرید سرویس رو که بزنین و بعد با اون نوار ها زمان و سرعت رو مشخص کنید ، نشون میده ، اگه تعداد سرویس های زیاد باشه توی چند صفحه نشون میده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت های فروش ISP ها بر حسب مگابیت هست ، برای تبدیل کردن به مگابایت باید تقسیم به هشت کنید .
دومگابیت میشه 2048کیلوبیت = 256 کیلوبایت در ثانیه

shahram83
22-09-2018, 14:54
امروز حتی در میانه ی روز، مشکل پهنای باند وجود داره. با تغییر ip range هم مشکل برطرف نمیشه. چند روز بود که نوسان کم یا دست کم در انتهای روز بوجود می آمد.

shahram83
30-09-2018, 13:21
امروز اتصال اینترنت مشکل اساسی داره. کاهش پهنای باند و افت سرعت شدید گاه و بی گاه، باز نشدن وبسایت yahoo یا بارگذاری نشدن کامل سایت و نیز مشکل در نتیجه های جستجو در گوگل. همچنین time out های زیاد برای سرور 8.8.8.8 و google.com .
تک کانکشن چه در استریم و چه در دانلود کردن با نرم افزار مدیر دانلود ( از اینترنت و نه اینترانت ) دچار مشکل شدید است و حتی گاهی کاملاً قطع است.

Silent TR
06-10-2018, 16:37
دوستان عزیز سرویس های پیشگامان از لحاظ پینگ و پکت لاست برا یگیم انلاین چطوره ؟؟ کلا پیشنهاد میکنید از پیشگامان بگیرم ؟

ERF@NIAN
06-10-2018, 17:23
دوستان عزیز سرویس های پیشگامان از لحاظ پینگ و پکت لاست برا یگیم انلاین چطوره ؟؟ کلا پیشنهاد میکنید از پیشگامان بگیرم ؟
پکت لاست از روز اولی که پیشگامان گرفتم ندیدم، پینگشم با پروفایل گیم همیشه با اروپا 80 یا 90 میده. البته به صورت میانگین، مثلا پینگ 70 هم دیدم یه موقع هایی، از اون سمت پینگ 130 هم دیدم ولی کم پیش میاد اینا، بیشتر 80 میده گاهیم گیر میکنه رو 90.
فقط من مشکل nat type 3 داشتم چون به من آیپی اشتراکی میدادن. یعنی آیپی داخل مودم با آیپی اینترنت فرق داشت
چند روز پیش زنگ زدم بهشون اعتراض کردم قرار شد درستش کنن، فرداش درست شد. الآن آیپی اختصاصی بهم میدن که nat 2 میده.
برای گیم پینگ پارس آنلاین و پیشگامان به طور کلی خوبه، شاتلم برای یه سریا دیدم یا خوب در میاد یا معمولی، صبانت هم مثل شاتل. در مجوع از نظر قیمت و حجم و پینگ پیشگامان بهتره. سمت آسیاتک و های وب و فن آوا و دیدبان و ایناهم اصلا نرو پینگ افتضاح میدن

راستی جدیدا شاتل هم کمبود آیپی پیدا کرده، به یه سریا اشتراکی میده مشکل nat 3 پیداکردن، زنگ زدن شاتل بهشون گفتن حالا پیگیری میکنیم ولی احتمالا باید پول اضافه بدید برای آیپی ثابت

Silent TR
06-10-2018, 18:22
پکت لاست از روز اولی که پیشگامان گرفتم ندیدم، پینگشم با پروفایل گیم همیشه با اروپا 80 یا 90 میده. البته به صورت میانگین، مثلا پینگ 70 هم دیدم یه موقع هایی، از اون سمت پینگ 130 هم دیدم ولی کم پیش میاد اینا، بیشتر 80 میده گاهیم گیر میکنه رو 90.
فقط من مشکل nat type 3 داشتم چون به من آیپی اشتراکی میدادن. یعنی آیپی داخل مودم با آیپی اینترنت فرق داشت
چند روز پیش زنگ زدم بهشون اعتراض کردم قرار شد درستش کنن، فرداش درست شد. الآن آیپی اختصاصی بهم میدن که nat 2 میده.
برای گیم پینگ پارس آنلاین و پیشگامان به طور کلی خوبه، شاتلم برای یه سریا دیدم یا خوب در میاد یا معمولی، صبانت هم مثل شاتل. در مجوع از نظر قیمت و حجم و پینگ پیشگامان بهتره. سمت آسیاتک و های وب و فن آوا و دیدبان و ایناهم اصلا نرو پینگ افتضاح میدن

راستی جدیدا شاتل هم کمبود آیپی پیدا کرده، به یه سریا اشتراکی میده مشکل nat 3 پیداکردن، زنگ زدن شاتل بهشون گفتن حالا پیگیری میکنیم ولی احتمالا باید پول اضافه بدید برای آیپی ثابت

پروفایل گیم قضیش چیه ؟ چطوری باید درخواست پروفایل گیم کرد ؟ الان یه طرح گذاشته 90 روزه 90 تومن میخواستم اونو بگیرم ولی میخوام پینگش پایین باشه

ERF@NIAN
06-10-2018, 18:58
پروفایل گیم قضیش چیه ؟ چطوری باید درخواست پروفایل گیم کرد ؟ الان یه طرح گذاشته 90 روزه 90 تومن میخواستم اونو بگیرم ولی میخوام پینگش پایین باشه
بعد از اینکه اینترنت وصل شد زنگ میزنید براتون پروفایل گیم فعال کنن. در حالت عادی پینگ روی 100 هست، با پروفایل گیم میاد 80
راحتم فعال میکنن شرط خاصی نداره فقط خط تلفن نباید نویزش زیاد باشه. چون به خاطر ماهیت فنی پروفایل گیم خط حساس تر میشه
مثل بعضی از شرکتاهم وقتی پروفایل گیم میزارن سرعتو کم نمیکنن. خودم الآن با 16 مگابیت پروفایل گیم دارم

Silent TR
06-10-2018, 19:01
بعد از اینکه اینترنت وصل شد زنگ میزنید براتون پروفایل گیم فعال کنن. در حالت عادی پینگ روی 100 هست، با پروفایل گیم میاد 80
راحتم فعال میکنن شرط خاصی نداره فقط خط تلفن نباید نویزش زیاد باشه. چون به خاطر ماهیت فنی پروفایل گیم خط حساس تر میشه
مثل بعضی از شرکتاهم وقتی پروفایل گیم میزارن سرعتو کم نمیکنن. خودم الآن با 16 مگابیت پروفایل گیم دارم

الام سرعت دانلود شما روی internet download manager به چه صورتی هستش؟ بعد یعنی هزینه اضافه تری نگرفتن برای پروفایل گیم ؟

MrCW
06-10-2018, 22:00
الام سرعت دانلود شما روی internet download manager به چه صورتی هستش؟ بعد یعنی هزینه اضافه تری نگرفتن برای پروفایل گیم ؟
نه هزینه ای نداره فقط کافیه زنگ بزنی !
سرعتم باید تقسیم بر 8 کنی الان این دوستمون 16 مگابیت دارن یعنی تو idm سرعتشون 2 مگابایت

shaahani
07-10-2018, 04:45
بارندگی باعث شده نوسان پینگ پیدا کنم
هر بیست سی تا پینگ 100 یکی میپره 200 :n35:

shahram83
07-10-2018, 22:17
پیشگامان واقعاً افتضاح شده. در یک هفته ی گذشته سرعت تک کانکشن از ساعت 8 - 9 بعدازظهر تا 1 - 2 بامداد به شدت کاهش پیدا می کنه. پیشتر هر 2-3 روز، یکبار این چنین بود اما حالا هر روز بدون استثنا این مشکل کاهش پهنای باند اتفاق می افته.

rezapcworld
09-10-2018, 22:59
پیشگامان واقعاً افتضاح شده. در یک هفته ی گذشته سرعت تک کانکشن از ساعت 8 - 9 بعدازظهر تا 1 - 2 بامداد به شدت کاهش پیدا می کنه. پیشتر هر 2-3 روز، یکبار این چنین بود اما حالا هر روز بدون استثنا این مشکل کاهش پهنای باند اتفاق می افته.اقا این مورد مثل اینکه متاسفانه برای همه شرکت هاست. شاتل هم دقیقا تو همین بازه زمانی سرعتش کمتر میشه و پینگ هم خراب.

shahram83
14-10-2018, 20:15
پهنای باند بسیار پایین، سرعت تک کانکشن افتضاح، نوسان زمان تأخیر و گاهی اتلاف بسته های اطلاعاتی زیاد. فقط می تونی با ف.ش وبسایتها را مرور کنی. این در 2 روز گذشته در بدترین حالت ممکن بوده است. من گمان می کنم فقط این شرکت دچار این مشکل در حال حاضر نباشه. ایا دیگران هم این مشکل را دارند؟

Bensonw3x
14-10-2018, 20:19
فکر کنم سراسری هستش چون منم های وب هستم مشکل دارم الان

Electronic-Arts
14-10-2018, 20:44
پهنای باند بسیار پایین، سرعت تک کانکشن افتضاح، نوسان زمان تأخیر و گاهی اتلاف بسته های اطلاعاتی زیاد. فقط می تونی با ف.ش وبسایتها را مرور کنی. این در 2 روز گذشته در بدترین حالت ممکن بوده است. من گمان می کنم فقط این شرکت دچار این مشکل در حال حاضر نباشه. ایا دیگران هم این مشکل را دارند؟
بله صبانت و شاتل هم آخر شب اینجوری میشن

shaahani
14-10-2018, 22:17
امروز برای نوسان شدید پینگ و تابم اوت با پشتیبانی تماس گرفتم.
مشخصات نیز دادم ، در حالی که شبکه در اتصال به آدرس هایی مثل 8.8.8.8 عادی بنظر میرسه .
اما خیلی از آدرس های سرورهای گیم اروپایی دچار افزایش پینگ و تایم اوت هستن و این وضعیت عادی نیست ، برای من سابقه نداشته .
ارتباط من با بعضی کشورهای جهان نیز قطع هست.
البته چون با دستور تریس مشخص شد که مشکلات از روترهایی هستند که در خروجی اینترنت کشور قرار دارند ، ممکنه مربوط به یک آی اس پی نباشه .
اوپراتور پشتیبانی از من شماره تماس گرفت تا بعد از پیگیری موضوع با من تماس بگیره . بنظر میرسه مشکل اینترنت کشور سراسری هست و از دیروز شروع شده.

shaahani
14-10-2018, 22:23

ERF@NIAN
14-10-2018, 22:43
دقیقا همین وضعیت دو پیام بالا برای من بود. ولی با چندبار ریست کردن مودم مشکل حل شد
پینگ 200 بود الآن 90 شده

shaahani
14-10-2018, 23:09
دقیقا همین وضعیت دو پیام بالا برای من بود. ولی با چندبار ریست کردن مودم مشکل حل شد
پینگ 200 بود الآن 90 شده

بعد از حل مشکل ، اوپراتور با من تماس گرفت و من نیز تایید کردم مشکل حل شده .

ERF@NIAN
16-10-2018, 23:04
پینگ دوباره بالا رفته، با یه سری سرورا درسته ولی با یه سرورای دیگه دو برابر شده! چند وقت پیش زنگ زده بودم برای مشکل نت تایپ 3 و آیپی اشتراکی، برام درستش کردن. ولی الآن دوباره مثل قدیم شده، باز باید زنگ بزنم

shahram83
17-10-2018, 11:18
پیشگامان داره می ره که واقعاً افتضاح بشه. 4 -5 روز است که اتصال اینترنت پیشگامان به هم ریخته. من در بخش انتقاد و پیشنهاد وبسایتشون درباره مشکل توضیح دادم. امیدوارم که مشکل برطرف بشه وگرنه با وضعیتی که در این چند روز اخیر دیدم و در صورت ادامه اون، ماندن در این شرکت درست نیست.

shaahani
19-10-2018, 02:31
وضعیت پینگ پیشگامان به شدت خرابه
با وجود اینکه به ظاهر ارتباط خوب بنظر میرسه و پینگ تایم گوگل پایین دیده میشه ، اما تمامی اتصالات واقعی بشدت پینگ تایم بالایی دارند .
وقتی با پشتیبانی مطرح کردم که ارتباط با گوگل خوبه ، اما ارتباطات دیگه همه خراب هستند ، بجای اینکه مشکل ارتباطات خودشون با اروپا و دنیا رو حل کنن
سرعت خط من که سالهاست بدون مشکل 16 مگابیت هست رو کم کرده و روی 8 گذاشته ! (در صورتی که اگه مشکلی در ارتباط من بود ، میبایست ارتباط به گوگل و حتی سرورهای داخلی بد می بود)

همانطور که ملاحظه میکنید پینگ تایم هایی که ماه گذشته 100 میلی ثانیه بوده اند ، الان به بالای 300 میلی ثانیه نیز می رسند.

مسئله جالب دیگه ای که با tracert فهمیدم این هست که بجای اینکه مثل سابق ارتباطات اروپا رو از مسیر کشور آذربایجان و آلمان عبور دهند ، داده ها را ابتدا به کشور آمریکا میفرستند و سپس به اروپا بازگشت میکند !
این علت کیفیت بسیار بسیار پایین اتصالات در ماه جاری شده است .

به هرحال من در آخر ماه جاری با اتمام دوره مصرف ، سرویس گیری از این شرکت را متوقف خواهم کرد و به ناچار به شرکت دیگری سرویس خواهم گرفت.

cotgnx
19-10-2018, 13:29
وضعیت پینگ پیشگامان به شدت خرابه
با وجود اینکه به ظاهر ارتباط خوب بنظر میرسه و پینگ تایم گوگل پایین دیده میشه ، اما تمامی اتصالات واقعی بشدت پینگ تایم بالایی دارند .
وقتی با پشتیبانی مطرح کردم که ارتباط با گوگل خوبه ، اما ارتباطات دیگه همه خراب هستند ، بجای اینکه مشکل ارتباطات خودشون با اروپا و دنیا رو حل کنن
سرعت خط من که سالهاست بدون مشکل 16 مگابیت هست رو کم کرده و روی 8 گذاشته ! (در صورتی که اگه مشکلی در ارتباط من بود ، میبایست ارتباط به گوگل و حتی سرورهای داخلی بد می بود)

همانطور که ملاحظه میکنید پینگ تایم هایی که ماه گذشته 100 میلی ثانیه بوده اند ، الان به بالای 300 میلی ثانیه نیز می رسند.

مسئله جالب دیگه ای که با tracert فهمیدم این هست که بجای اینکه مثل سابق ارتباطات اروپا رو از مسیر کشور آذربایجان و آلمان عبور دهند ، داده ها را ابتدا به کشور آمریکا میفرستند و سپس به اروپا بازگشت میکند !
این علت کیفیت بسیار بسیار پایین اتصالات در ماه جاری شده است .

به هرحال من در آخر ماه جاری با اتمام دوره مصرف ، سرویس گیری از این شرکت را متوقف خواهم کرد و به ناچار به شرکت دیگری سرویس خواهم گرفت.

پینگ به شدت بالایی نمیبینم به جز برزیل و شیلی !!! فکر نمیکردم پیشگامان اینقدر پینگ های خوبی بده، جالب بود.
ما تو شرکت پارس آنلاین داریم پینگ هاش حداقل 50 درصد بالاتر از این چیزهایی هست که پیشگامان داره میده

ERF@NIAN
19-10-2018, 15:22

پینگ با آیپی 46

پینگ با آیپی 109

از روزی که زیرساخت رو دستکاری کردن اینترنت نابود شد، چندتا شرکت دیگه هم خبر دارم خراب کردن

ERF@NIAN
19-10-2018, 15:46
کلا پینگ در حال حاضر چیز مشخص و ثابتی نیست، الآن به یه 109 دیگه وصلم پینگ بدی نداره با نیویورک 159 و اروپا طرفای 90 میده
باید چندبار اینترنت رو قطع کنید تا یه مسیر خوب پیداکنید، دیگه مثل قبل پینگ تمام سرورا خوب یا همه بد نیست. بعضیا خوبن بعضیا بد

shaahani
19-10-2018, 17:32
کلا پینگ در حال حاضر چیز مشخص و ثابتی نیست، الآن به یه 109 دیگه وصلم پینگ بدی نداره با نیویورک 159 و اروپا طرفای 90 میده
باید چندبار اینترنت رو قطع کنید تا یه مسیر خوب پیداکنید، دیگه مثل قبل پینگ تمام سرورا خوب یا همه بد نیست. بعضیا خوبن بعضیا بد

شما روی پیشگامان داری سرویس میگیری ؟
بیشتر از هزارمرتبه توی این چند روز مودم رو قطع و وصل کردم و آی پی مختلف گرفتم ، بازم نتیجه یکی بود ، پینگ گوگل 90 بدون کمترین تایم اوتی، اکثر اروپا 150 تا 500 تاره همراه با تایم اوت!

خوب شاید مرکز مخابرات من با این ای اس پی مشکل واسش پیش اومده ، تجربه بهم نشون داده این مشکلات وقتی ایجاد بشه دیگه درست نمیشه
با اینکه 15 روز با 840 گیگ ترافیک از سرویسم مونده ، فردا درخواست جمع آوری میدم ، چون نه صبر و حوصله منتظر موندن دارم نه امیدی به اینکه مشکل برطرف بشه.

ERF@NIAN
19-10-2018, 18:47
شما روی پیشگامان داری سرویس میگیری ؟
بیشتر از هزارمرتبه توی این چند روز مودم رو قطع و وصل کردم و آی پی مختلف گرفتم ، بازم نتیجه یکی بود ، پینگ گوگل 90 بدون کمترین تایم اوتی، اکثر اروپا 150 تا 500 تاره همراه با تایم اوت!

خوب شاید مرکز مخابرات من با این ای اس پی مشکل واسش پیش اومده ، تجربه بهم نشون داده این مشکلات وقتی ایجاد بشه دیگه درست نمیشه
با اینکه 15 روز با 840 گیگ ترافیک از سرویسم مونده ، فردا درخواست جمع آوری میدم ، چون نه صبر و حوصله منتظر موندن دارم نه امیدی به اینکه مشکل برطرف بشه.
بله

الآن تست گرفم

منم بارها تجربه گیرکردن پیشگامان روی یک کیفیت وحالت رو دارم، گاهی هزاربارم مودمو ریست کنی درست نمیشه، جالبه بهتون بگم پینگ الآن با 4.2.2.4 روی 220 هست! ولی با 8.8.8.8 پینگ 77 و با بازی بتل فیلد پینگ 80

تو تست هام به این نتیجه رسیدم پینگ یه مقدار حساس شده. یعنی همزمان با من، خانواده هم از این اینترنت یه استفاده معقول و عادی دارن که همین باعث میشه پینگ تا حدی نوسان داشته باشه و گاهیم تایم اوت بندازه
ولی وقتی خودم به تنهایی استفاده میکنم هیچ مشکلی نیست! در صورتی که قبلا حتی با وجود استفاده دیگران درست بود

این مشکلات از روزی که زیرساخت رو دستکاری کردن وجود داره، مخصوص منطقه شما نیست، حتی مخصوص پیشگامان هم نیست. برای منم فقط موقتی یه مقدار درست شده نه کامل
شرکت دیگه ای خواستید برید حتما قبلش چک کنید اونجا مشکل نداشته باشن چون مثل اینکه پارس آنلاین و شاتل و صبانت و ... هم درگیر مشکلات شدن به خاطر زیرساخت

shaahani
19-10-2018, 19:32
البته اشغال کامل پهنای باند خط باعث نوسان پینگ و تایم اوت میشه
من یک روتر حرفه ای مخابراتی برای تقسیم پهنای باند در منزل دارم و این مشکل هیچوقت برام پیش نمیاد چون بخشی از پهنای باند همیشه برای هر دستگاه آزاد هست

maxmen
22-10-2018, 19:24
سلام
دوستان سرویس VDSL قیمتش چقدره؟؟

Rahpooyan
22-10-2018, 23:29
سلام
دوستان سرویس VDSL قیمتش چقدره؟؟

اگر اشتباه نکنم سرویس VDSL و همچنین تانوما صرفا توسط مخابرات ارایه می شود.

shaahani
23-10-2018, 01:23
جمع آوری و تخلیه خط انجام شد .
شنبه صبح درخواست دادم و قرار شد همون روز با من تماس بگیرند که نگرفتن .
یک شنبه پیگیری کردم و تماس تلفنی من رو برای جمع آوری همون لحظه به شخص تصمیم گیرنده متصل کردن ، ایشون گفت چون هنوز سرویس شما زمان و ترافیک زیادی داره باید حضوری بیاید و فرم پر کنید یا فرم رو چاپ کرده ، امضا کنید و از اون عکس بگیرید .
که من پیشنهاد مراجعه به یکی از نمایدگی ها رو کردم ، ایشون گفتن چون نمایندگی نیز فرم رو باید واسه ما بفرسته ، پیشنهاد میکنیم برای سریع شدن عملیات به دفتر مرکزی مراجعه کنید .
همون روز یک شنبه مراجعه کرده و فرم تخلیه رو پر کردم و تا پایان وقت اداری همون روز خط من تخلیه و جمع آوری شد .

چیزی که توجه من رو به خودش جلب کرد ، رفتار بسیار بسیار محترمانه پرسنل در زمان جمع آوری سرویس بود .
از شرکت های زیادی اینترنت گرفتم ولی این مسئله رو در زمان جمع آوری در هیچ شرکت دیگه ای چه کوچک و چه بزرگ ندیده بودم .

میشه گفت هر هفته پیشگامان قطعی نیم تا یک ساعته داشت ، که این موضوع با توجه به گفته های مشترکین این اوپراتور جدید به قطعی یک مورد در ماه یا دو ماه یکبار برسه.

shaahani
27-10-2018, 11:58
بیخودی سرویسم رو از روی پیشگامان جمع آوری کردم :n37:

الان سرویس از شاتل میگیرم ، ارتباطات دقیقا مثل زمانی هست که از پیشگامان سرویس داشتم .
تنها فرقی که کرد این هست که پیشگامان روی خط 16 مگابیت نیز تغییرات گیم انجام داده بود و مثلا پینگ 8.8.8.8 واسم 95 بود ، الان شاتل اینکار رو نمیکنه .
وضعیت گیم رو فقط در شرایطی انجام میده که سرعت رو به 8 مگابیت کاهش بده ، که واسه من اصلا خوب نیست چون مصرف کننده زیاد هست و پهنای باند بالاتر نیازدارم.
در نتیجه وضعیت گیم رو هم فعال نمیکنن و پینگ همه جا 15 تا 25 اضافه تر از چیزی شده که روی پیشگامان بود، مثلا 8.8.8.8 الان روی شاتل برای من 114 هست :n14:

البته در مجموع هیچ فرقی نکرد ، چون بازی رو با گوگل انجام نمیدن بلکه با سرور های بازی توی اروپا انجام میدن که مثلا پینگ بازی لیگ آو لجنز هیچ فرقی با زمانی که روی پیشگامان بودم نکرده .

ERF@NIAN
27-10-2018, 17:02

پیشگامان تنها شرکتیه که تو ایران که کیفیت و حجم و قیمتش در مجموع مناسبه. درسته بدون مشکل هم نیست ولی تجربه خودم از شرکتای بزرگ (آسیاتک) و شرکتای کوچیک (فن آوا) و استفاده همزمان دوستام از شرکتای دیگه و تعریف کردن از مشکلات خودشون منو به این نتیجه رسونده که کلا اینترنت بدون ایراد تو این مملکت نداریم. پیشگامان حداقل به استاندارد و خواسته های من از اینترنت نزدیک تره، به خاطر همین دیگه از این شرکت جم نخوردم

shaahani
28-10-2018, 06:39
پیشگامان تنها شرکتیه که تو ایران که کیفیت و حجم و قیمتش در مجموع مناسبه. درسته بدون مشکل هم نیست ولی تجربه خودم از شرکتای بزرگ (آسیاتک) و شرکتای کوچیک (فن آوا) و استفاده همزمان دوستام از شرکتای دیگه و تعریف کردن از مشکلات خودشون منو به این نتیجه رسونده که کلا اینترنت بدون ایراد تو این مملکت نداریم. پیشگامان حداقل به استاندارد و خواسته های من از اینترنت نزدیک تره، به خاطر همین دیگه از این شرکت جم نخوردم

موافقم سرویسشون خوب بود ، البته بعضی وقتها کلاه برداری میکردن و پهنای باند رو کم میکردن تا مصرفت زیاد نشه
اما در مجموع واقعا ازشون راضی بودم .

خوشبحالتون که همچین پینگی دارید ، احتمالا تهران زندگی میکنید من اما از مشهد سرویس میگیرم.
من هرگز توی هیچ ISP چنین پینگی نداشتم ، واقعا آرزو هست که یک سرویس با چنین پینگی داشته باشم.

poorya_2
30-10-2018, 21:45
روزی نیست که قطعی نداشته باشن :n21:

shahram83
30-10-2018, 22:43
امشب هم وضعیت تک کانکشن بسیار افتضاح است. 3 رنج IP مختلف را امتحان کردم و همه ی اونها مشکل دار هستند. نکته ی دیگر اینکه حتی با ف.شکن هم مشکل تک کانکشن برای تماشای استریم ( نه لایو استریم ) بهبود پیدا نمی کنه.

ERF@NIAN
31-10-2018, 01:08
توییچ درسته واسه من 1080
خیلی وقته یه مشکلی دارم، وقتی میخوام از سرویسایی مثل توییچ و hbo و hulu و ... استفاده کنم
باید حتما با کابل lan به مودم متصل باشم. روی وای فای سرعت خیلی افتضاحه، یه موقع درسته یه موقع نه
سرعت با یوتیوب و اسپیدتست و ... درسته ولی با برنامه هایی که تک کانکشن احتیاج دارن روی وای فای به شدت مشکل دارم
احتمالا مشکل از مودمم باشه، با وای فای نمیتونه حداکثر پهنای باند رو تو همچین برنامه هایی بده، نوسان سرعت هم که دیگه نگم
به خاطر این مسئله کلا از سرویس هایی که اسم بردم روی گوشیم نمیتونم درست استفاده کنم، فقط میمونه اندروید باکس و لپ تاپم که اونا کابل lan میخورن
روتر حرفه ای داشتن هم نعمتیه

shahram83
01-11-2018, 15:23
این پیشگامان واقعاً به شکل عجیبی مضحک و افتضاح شده است. قبل از ظهر یک محدوده آی.پی (IP Range) خاص بهتر است ( البته منظور من، بطور نسبی نسبت به آی.پی هایی از محدوده دیگر است ) از ظهر تا عصر یک محدوده آی.پی دیگر و از عصر تا نیمه شب یک محدوده آی.پی متفاوت از آن دو محدوده آی.پی دیگر. البته شب ها کلاً افتضاح است و گاهی با توجه به تجربه من، تقریباً با داشتن محدوده آی.پی های مختلف کم و بیش مشکل وجود دارد. با گذر زمان پیشگامان برای من داره بدتر میشه. از آنجایی که در ایران کیفیت اینترنت از یک مرکز مخابراتی تا به دیگری متفاوت است :n09: پس احتمالاً می تونم نتیجه گیری کنم که تعداد کاربر ها در مرکز مخابراتی نظری ( منطقه ی 7 شهرداری تهران ) اشباع و حتی بیش از آن شده است و در نتیجه از آنجایی که حکومت مافیایی است و عملاً اجرای قانون ( قانون موجود است __ در 95% مواقع سرعت (پهنای باند) خریداری شده باید در اختیار مشترک قرار گیرد ) نداریم پس شرکت اینترنتی هر جور که دلش بخواد انجام میده و به جهنم که پهنای باند در یک مرکز نسبت به تعداد کاربراش کافی نیست. پولو عشق است. :n23:
دیشب از ساعت 8 بطور تقریبی، مشکل کاهش سرعت شدید داشتم. با خاموش و روشن کردن مکرر روترم ( my router :n02:) سه محدوده آی.پی متفاوت را داشتم که یکی از اونها 5.160 بود و مانند آن دو تای دیگر افتضاح بود ( این رو هم اضافه کنم که چه با ف.شکن ها و چه بدون آنها مشکل وجود داشت. این رو از این جهت گفتم که گاهی در بعضی وبسایت ها مشکل بخاطر سیستم ف. هست ) اعصابمو به هم ریخت ساعت 10 با بخش پشتیبانی تماس گرفتم. بخش جالب داستان داشت آغاز می شد. از من خواسته شد تا آی.پی کارت شبکه تو-کار ( NIC ) ( built-in ) بصورت دستی وارد کنم که واقعاً عجیب بود چونکه این کار رو DHCP روتر انجام میده و واقعاً هیچ تأثیری نداره به هیچ وجه. از من خواسته شد تا dns ها رو تغییر بدم که عملاً فایده ای نداره. به هر روی مودم رو یکبار خاموش- روشن کردم و داداداداننننننننننننننننن ننننن مشکل برطرف شده بود. حالا نکته اینجاست که محدوده آی.پی من همون 5.160 بود :n02: که مشکل داشت. در واقع کارشناس فنی داشت همان کاری را میکرد که شعبده باز ها انجام می دهند یعنی منحرف کردن ذهن از نکته اصلی. در واقع شیر فلکه پهنای باند مرکز مخابراتی من یا فقط پهنای باند اتصال من را دستی باز کرد / افزایش داد چونکه تماس گرفته بودم :n09:. من بعد از چند دقیقه از سر کنجکاوی روتر را چند بار ریست کردم تا آی.پی با محدوده متفاوت بگیره و حدس بزنید چی شد؟! بله درست حدس زدید 3 چراغ روشن برای شما. همچنان بدون مشکل. خواستم این تجربه را هم با شما به اشتراک بگذارم که همه چی در دستان فراهم کننده خدمت اینترنت است و اگر او بگوید بشو، می شود. هاله لویا ( halleluja )
در سال 2018 هستیم اما همچنان اندر خم یک کوچه. سیستم فاسد باعث فساد در همه ی زمینه ها می شود. این مشکلات عمدی واقعاً اعصاب آدمو به هم می ریزند اما خب جنبه های مفرح اون هم خالی از لطف نیست. :n02::n29:

poorya_2
05-11-2018, 18:59
از ساعت 5 تا الان هیچ سایت خارجی باز نمیشه یا اگه بشه هم نصفه لود میشه ، ولی با vpn مشکلی نیست

معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن :n34:

---------------

مثل اینکه ارتباطی با حمله اخیر به زیر ساخت های کشور داره ، بعضی دوستان هم میگفتن مشکل پیدا کردن

zofishel
06-11-2018, 11:15
دوستان سلام و خسته نباشید
می خواستم اینترنت از پیشگامان بگیرم کسی از دوستان هست که در مرکز عرب سرخی باشه در رابطه با پینگ و استریم ویدئو روی سرویس 8 مگ اطلاعاتی از این شرکت داشته باشه؟
ممنون میشم تجربیاتتون رو به اشتراک بگزارید

- - - Updated - - -

دوستان سلام و خسته نباشید
می خواستم اینترنت از پیشگامان بگیرم کسی از دوستان هست که در مرکز عرب سرخی باشه در رابطه با پینگ و استریم ویدئو روی سرویس 8 مگ اطلاعاتی از این شرکت داشته باشه؟
ممنون میشم تجربیاتتون رو به اشتراک بگزارید

bndsms
07-11-2018, 18:16
سلام
دوستان اینترنت شما هم قطعه امروز ؟

shahram83
07-11-2018, 23:36
سلام
دوستان اینترنت شما هم قطعه امروز ؟
قطع بطور کامل که نه، ولی خوب! طبق روال روز های اخیر کاهش پهنای باند بویژه در انتهای روز وجود دارد. همچنین در دو روز گذشته بعضی سایت ها با تأخیر و بطور ناقص بارگذاری می شوند. وبسایت توییچ هم گاهی مسدود است. در واقع این یک ترکیب از کمبود پهنای باند و سیستم ف_لترینگ است. البته آنطور که خود شون میگن داره به اونها حمله میشه ( یاوه می گویند )

bndsms
08-11-2018, 17:15
دو سه روزه واقعا افتضاح شده. یا کلا قطع میشه یا سایتا به کندی بالا میان به خصوص خارجیا. چندین بار مودمو روشن خاموش میکنم تا یکم بشه بالا آورد سایتا رو
دیروز زنگ زدم میگن سراسریه. حالا تا بعد تعطیلات بمونیم شاید فرجی شد:n27:

poorya_2
09-11-2018, 11:23
جالبه یه عده مشکلی ندارن ولی یه عده مثل من وضعیت نتشون افتضاح !

الان 4 روزه که مشکل همچنان برقراره :n21:

Electronic-Arts
09-11-2018, 14:48
جالبه یه عده مشکلی ندارن ولی یه عده مثل من وضعیت نتشون افتضاح !

الان 4 روزه که مشکل همچنان برقراره :n21:
نه همه مشکل دارن هرکی میگه مشکل ندارم حرف مفت میزنه من تمام دوستام مشکل دارن با سایت های SSL خودم هم با صبانت و ایرانسل مشکل دارم هرچی هست زیرساخت و فیلترینگ خراب کرده و سراسری هست

ERF@NIAN
09-11-2018, 15:59

اینجا مشکلی نیست، سایتاهم درست بازمیشن. آیپی 94

Electronic-Arts
09-11-2018, 17:00

اینجا مشکلی نیست، سایتاهم درست بازمیشن. آیپی 94
سایت هایی که SSL نیستن درست باز میشن ولی هرچی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست یا باز نمیشه یا نصفه باز میشه یا نیم ساعت طول میکشه باز بشه
در ضمن سرعت دانلود و آپلود و پینگ هیچ ربطی به مشکل DNS و فیلترینگ و کند کردن SSL نداره

ERF@NIAN
09-11-2018, 19:55
سایت هایی که SSL نیستن درست باز میشن ولی هرچی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست یا باز نمیشه یا نصفه باز میشه یا نیم ساعت طول میکشه باز بشه
در ضمن سرعت دانلود و آپلود و پینگ هیچ ربطی به مشکل DNS و فیلترینگ و کند کردن SSL نداره

نه مشکلی نیست با سایت هایی مثل اپل و مایکروسافت و توییچ و... تست کردم
تست رو کلا گذاشتم، ssl رو که نمیتونم نشون بدم

poorya_2
10-11-2018, 14:48
امروز ساعت 2 بعدازظهر مشکل برطرف شده بود ، مشکلی با سایت هایی که قبلا باز نمیشدن یا نصفه لود میشدن ندارم

ERF@NIAN
29-11-2018, 22:13
تو این مدت 20 روزی که این تاپیک کسی صحبت نکرد، پیشگامان جشنواره ستاره های دنباله دار گذاشت. اینقدر طرح های تمدید این جشنواره افتضاح و داغونن که واسه اینکه به وجهشون ضربه نخوره جرعت ندارن تو اینستاگرام و تلگرامشون حتی این طرح هارو بزارن. میگن برید از داخل پنل ببینید
8 مگابیت 80 گیگ بین‌الملل 300 تومن یک سال
4 مگابیت 80 گیگ 288 تومن یک سال
8 مگابیت 60 گیگ 160 تومن شیش ماه
4 مگابیت 50 گیگ 150 تومن شیش ماه
در آخرهم همون طرح همیشگیشون:
16 مگابیت 1500 گیگ بین‌الملل 275 تومن 6 ماه

bndsms
02-12-2018, 00:08
تو این مدت 20 روزی که این تاپیک کسی صحبت نکرد، پیشگامان جشنواره ستاره های دنباله دار گذاشت. اینقدر طرح های تمدید این جشنواره افتضاح و داغونن که واسه اینکه به وجهشون ضربه نخوره جرعت ندارن تو اینستاگرام و تلگرامشون حتی این طرح هارو بزارن. میگن برید از داخل پنل ببینید
8 مگابیت 80 گیگ بین‌الملل 300 تومن یک سال
4 مگابیت 80 گیگ 288 تومن یک سال
8 مگابیت 60 گیگ 160 تومن شیش ماه
4 مگابیت 50 گیگ 150 تومن شیش ماه
در آخرهم همون طرح همیشگیشون:
16 مگابیت 1500 گیگ بین‌الملل 275 تومن 6 ماه

والا . یه هفته هی میگفتن ستاره دنباله دار فک کردیم چی هست80 گیگ یه ساله :n37:

username4test
11-12-2018, 23:20
از تهران, مخصوصا شمالشرق و به ویژه مرکز مخابراتی عاطف با پیش شماره 7786و7787و7788 یا ... کسی از پیشگامان ای دی اس ال داره؟ اگه هست لطفا تجربه خودش رو اینجا بذاره

crash00
13-12-2018, 01:23
ازعید پیشگامان دارم , از تابستون به این ور کیفیت رو به پایینه ... از قطعی های مکرر بگیر تا کم شدن سرعت و بالا پایین شدن پبنگ و تایم آوت و....
الان هم چند ماهی از سرویس مونده ولی می خوام جمع آوری کنم برم یه شاتلی چیزی...
به هیچ وجه برای گیم پیشنهاد نمیدم...

username4test
13-12-2018, 21:23
ازعید پیشگامان دارم , از تابستون به این ور کیفیت رو به پایینه ... از قطعی های مکرر بگیر تا کم شدن سرعت و بالا پایین شدن پبنگ و تایم آوت و....
الان هم چند ماهی از سرویس مونده ولی می خوام جمع آوری کنم برم یه شاتلی چیزی...
به هیچ وجه برای گیم پیشنهاد نمیدم...
شما کدوم شهر/مزکز مخابراتی هستین؟
اینطور که میگین باید یا جشنواره گرفته باشین یا سرویس طولانی مدت
شاتل مرکز مخابراتی عاطف تهران سرویس نداره(استعلام از سایت+پشتیبانی)
گیم برام مهمه مخصوصا به خاطر سرورای داخل پس پینگ+استیبل بودن خیلی اهمیت داره و تجربه شما میگه که پیشگامان ...
من هفته آینده باید از بین های وب - فن آوا - داتک یکیو انتخاب کنم

ERF@NIAN
13-12-2018, 21:41
شما کدوم شهر/مزکز مخابراتی هستین؟
اینطور که میگین باید یا جشنواره گرفته باشین یا سرویس طولانی مدت
شاتل مرکز مخابراتی عاطف تهران سرویس نداره(استعلام از سایت+پشتیبانی)
گیم برام مهمه مخصوصا به خاطر سرورای داخل پس پینگ+استیبل بودن خیلی اهمیت داره و تجربه شما میگه که پیشگامان ...
من هفته آینده باید از بین های وب - فن آوا - داتک یکیو انتخاب کنم

های وب پینگ داغونش معروفه، فن آوا هم خودم بودم قبلا اصلا پینگ خوبی نمیده. میمونه داتک اونم اصلا شرکت پدرمادر داری نیست.
برای گیم پارس آنلاین و پیشگامان معمولا پینگ خوبی میدن. تجربه من از پیشگامان تو تهران پینگ داخلی 5 و اروپا 80 تا 90. یک ماه پیش زیرساخت اینترنت قاطی کرده بود خیلی از شرکتا دچار مشکل شدن، سر همون قضیه تو این تاپیک یک نفر تخلیه کرد رفت شاتل وضعیت اینترنتش بهتر نشد

username4test
13-12-2018, 22:40
های وب پینگ داغونش معروفه، فن آوا هم خودم بودم قبلا اصلا پینگ خوبی نمیده. میمونه داتک اونم اصلا شرکت پدرمادر داری نیست.
برای گیم پارس آنلاین و پیشگامان معمولا پینگ خوبی میدن. تجربه من از پیشگامان تو تهران پینگ داخلی 5 و اروپا 80 تا 90. یک ماه پیش زیرساخت اینترنت قاطی کرده بود خیلی از شرکتا دچار مشکل شدن، سر همون قضیه تو این تاپیک یک نفر تخلیه کرد رفت شاتل وضعیت اینترنتش بهتر نشد

لطفا مرکز مخابراتی تون رو بگید
داتک 10 سال پیش به اونور داشتم, پیشتاز بود ولی پشتیبانیش ناجور, الان نمیدونم وضعیت ای دی اس ال/پشتیبانیش چجوره
پارس آفلاین بد نیست (تا 3 ماه پیشداشتم) ولی قیمت/ترافیکش از بقیه(به جز مخابزارت) گرونتره و مهمتر اینکه هر روز دو بار هر بار بین 5تا 10 دقیقه اینترنتش قطع میشد
یه نوبتش حدود 12 شب بود یه نوبتش 11 صبح! دقیقا اتفاق میفتاد و زیر 5 دقیقه نمیشد] نه لینک نه مودم نه هییچ چیز دیگه مشکل نداشت فقط ارسال/دریافت قطع میشد پس تخلیه کردم
شاتل هم اینجا سرویس نداره - آسیاتک هم پورت خالی نداره - انتخابام محدوده متاسفانه ولی کیفیت و مخصوصا پینگ خیلی مهمه برام

دوستان دیگه لطفا همراه با اسم شهر/مرکز مخابراتی نظر بدن تا بهتر بشه تصمیم گرفت , مرسی

crash00
14-12-2018, 02:01
داتک و فن آوا من داشتم کلا مرخصن سمتشون نرید...
یه سری بچه ها با مخابرات پبنگ 70-75 میگیرن نمیدونم سیستمش چجوریه ولی اگر بشه با تضمین ازش گرفت این غزال هاش خوبه...
من یه خط شاتل هم برای iptv دارم میگم بزرانش روی fast ببینم وضع پبنگش چجوریه خوب بود برم اونور....
توی این چند سال تنها نتی که داشتم و قطعی توش ندیدم آسیاتک بود...

ERF@NIAN
14-12-2018, 03:16
آسیاتک هم پینگش داغونه، پینگش اکثرا با اروپا برای من روی 160 بود! الآن با پیشگامان تا آمریکا این پینگ رو دارم. دوستان هم هستن آسیاتک دارن، با پروفایل گیم داخلیشون تازه شده 30! کلا پینگشون داغونه
در مورد مخابرات اکثرا پینگ درست حسابی نمیده، ولی بعضی مناطق پینگ خوبی میگیرن، مثلا تعریف مخابرات اصفهان رو شنیدم، ولی کلا فکرشو نکنید
شاتل و صبانت از روی تجارب دیگران دیدم که معمولا یه پینگ متوسط قابل قبول میدن
دیدبان پینگ افتضاح
بهترین پینگ رو هم تو همین پیشگامان و پارس آنلاین دیدم، هرچند بستگی به مرکز مخابراتی و این هاهم داره و تا نگیری تست نکنی مشخص نمیشه ولی معمولا اینطوریه
پهنای باند هم بستگی به هر مرکز داره، اینجا خوبه. همیشه حتی ساعت 11 شب هم بدون مشکل از سرور آمریکا تلوزیون رو اچدی استریم میکنم. هرچند بعضی شب های خاص توییچ مشکل داره
برای کسایی که میخوان زیاد هزینه نکنن سرعت 8 پیشگامان شبانه مجانیم داره با 42 تومن

username4test
14-12-2018, 16:37
شما آخرش نگفتین کدوم مرکز مخابراتی هستین, اگه مرکز رو گفتین لطفا فاصیه حدودی تا مرکز و Rate ماکزیمم و Rate ست شده و SNR مودم رو بزارین, مرسی
دیشب با دو تا از دوستان که یکی تهران مرکز 7 تیر بود بحث داشتیم و هر دو مخابرات و پارس آفلاین رو پیشنهاد دادن, البته از 5 سال قبل 1مگ مخابرات داشتم و
می دونم ساپورت "کلا تعطیله" و اگه دنگ و فنگ پیدا شه واویلاست ولی بهترین پینگ و استیبل ترین خط رو داره بدون در نظر گرفتن ترافیک کمترش, میدونم مشکل
پیش بیاد دردسر داره ولی اگه نیاد یا حل شه خوبه فقط اون ترافیک کمش نامناسبه و نمیخوام با توجه به سیستم اکانتینگ درپیتشون پولمو دور بریزم
های وب هم انگار قطعی زیاد داره و از لیست خارج شد, ساختمون آسیاتک هم روبروی شرکت دوستمه که نتونستن سرویس استیبل با سرعت 16 بدن و منم
که نمیخوام(بخوام هم پورت خالی ندارن اینجا)

شما با تک کانکشن (توی دانلود منیجرا) با چه سرعنی دانلود میکنی؟
چرا توی سایت زده واسه 128 کیلو باید ... به روز نیست؟!

shahram83
15-12-2018, 00:01
امشب سرعت اتصال به اینترنت واقعاً افتضاح است. تقریباً 1 م.بیت. اینترانت طبق معمول بدون مشکل است. در چندین روز گذشته کیفیت اتصال اینترنت بالا و پایین داشته اما به این شدت کمبود پهنای باند وجود نداشته است.

crash00
15-12-2018, 00:22
واقعا فاجعه شده این شرکت مدام packet loss و ping spike هست... بازی هایی هم که ما بازی می کنیم خیلی به این مورد حساسن و مدام dc میشه آدم...

بار ها هم به پشتیبانی پیام دادم همیشه هم در آخر به این جواب میرسم: " همینه که هست" فقط هم من نیستم دوستای دیگم هم که پیشگامان دارن وضعشون همینه ....

این هم وضع خط منه برای اون آقایی که پرسید..:

خط و سیم کشی من هیچ مشکلی نداره ...
ابن شرکت قشنگ معلومه بلد نیستن کارشونو هر بار هم مشکلی بوده و کلی log هم بهشون دادم انگار نه انگار...

username4test
15-12-2018, 01:03
واقعا فاجعه شده این شرکت مدام packet loss و ping spike هست... بازی هایی هم که ما بازی می کنیم خیلی به این مورد حساسن و مدام dc میشه آدم...

بار ها هم به پشتیبانی پیام دادم همیشه هم در آخر به این جواب میرسم: " همینه که هست" فقط هم من نیستم دوستای دیگم هم که پیشگامان دارن وضعشون همینه ....

این هم وضع خط منه برای اون آقایی که پرسید..:

خط و سیم کشی من هیچ مشکلی نداره ...
ابن شرکت قشنگ معلومه بلد نیستن کارشونو هر بار هم مشکلی بوده و کلی log هم بهشون دادم انگار نه انگار...

ممنون بابت اینکه وقت میزارید و تجربه تون رو شریک میشین
ظاهرا همونطور که گفتین خطتون خیلی هم خوبه و نه شما نه مخابرات ایرادی ندارین پس باید مشکل از خود شرکت باشه که یا پهنای بان کم داره و و آورسل کرده یا روترشون مشکل داره
پشتیبانی واقعا اونجوری برخورد می کنه؟ من احترام به شعور برام از ارزشی که به پول میزارن مهمتره
این شرکت به دیدهبان و چند تا سروکو سرویس میده و میشه نتیجه گرفت که ...
تنها شک میتونه به خاطر اتفاقات تصادفی و خارج ار اراده اونها باشه یا ارتباطات بالاتر و .... و اگه دوستان شهر+مرکز مخابراتی(پیش شماره تلفن) بزارن دیگه شکها برطرف میشه چون یه نفر ازش و مخصوصا پینگش تعریف کرده بود؛ سرعت دانلود تک کانکشن + پینگ + مقدار قطعی در شبانه روز + ریت مودم + پشتیبانی = کیفیت سرویس دهنده , اون پکت لوز که شدیدا منصرف میکنه از خرید!

ERF@NIAN
15-12-2018, 01:45

در مورد پشیتیبانی یک بار گفتم پروفایل گیم بزارن انجام دادن.
بار دیگه گفتم چرا سرعت شبانه رو میکنید 8 مگابیت، ،گفتن فکرمیکنن همینطوری باشه، منم شکایت کردم معلوم بشه، سرعت شبانه رو تا پایان طرح بالا بردن، از اون به بعد تو سایتشون قبل از خرید سرعت شبانه رو اطلاع میدن
یکبارم زنگ زدم برای مشکل نت تایپ 3 که درستش کردن. یه چندماهی درست بود تا همین یکی دو روز اخیر، باید دوباره زنگ بزنم یادآوری کنم مثل اینکه

username4test
15-12-2018, 02:30

بار دیگه گفتم چرا سرعت شبانه رو میکنید 8 مگابیت، ،گفتن فکرمیکنن همینطوری باشه، منم شکایت کردم معلوم بشه، سرعت شبانه رو تا پایان طرح بالا بردن، از اون به بعد تو سایتشون قبل از خرید سرعت شبانه رو اطلاع میدن
یکبارم زنگ زدم برای مشکل نت تایپ 3 که درستش کردن. یه چندماهی درست بود تا همین یکی دو روز اخیر، باید دوباره زنگ بزنم یادآوری کنم مثل اینکه

مرسی که اطلاعات مفیدی گذاشتین, تست سرعت با بروزر, کیفیت خط+ ریت, پینگ و دانلود با تک کانکشن , همه خیلی خوب بودن(نمیدونم اسپید تست تک یا مولتی دانلود تست میکنه)
IDM همیشه 10-15% بیشتر از واقعیت نشون میده ولی همین که با تک کانکشن بالای 80% از سرعت اسمی رو جواب میده خیلی خوبه
نمیدونم چرا بقیه دوستان مشکل دارن هر چند کیفیت خط یکیشون بد نبود! شاید اون مرکز پهنای باند کافی نداره؟!!

این مرکز مخابراتی آخرین بهانه برای انتخاب/انصراف هست

من مرکز عاطف(پیش شماره 7786-7787-7788) از تهرانپارس هستم

shahram83
15-12-2018, 12:18
من در بخش انتقاد در وبسایت پیشگامان درباره ی کمبود پهنای باند برای آنها توضیح دادم. اخیراً این شرکت در مرکز مخابراتی نظری تهران دچار افت شدید سرعت شده است ( پیشتر هم وجو داشت اما باز دچار افت سرعت شدید شده است ) در ساعات پایانی شب حتی به زیر 2 یا 1 م.بیت هم می رسد و ذکر این نکته که این مشکل ارتباطی با فیلترینگ ندارد چونکه مهم نیست از چه ف.شکنی استفاده می کنی در حالت روشن یا خاموش پهنای باند یکسان است. محدوده آی.پی 77.237XX جدیداً به روتر من تخصیص داده می شود که دارای پهنای باند بسیار پایین است. گویا آنها به هر محدوده ی آی.پی ،پهنای باند مشخص شده ای را تخصیص داده اند که احتمالاً یک روش قانونی برای پیچاندن مشتری هاست. جالب این که حتی با چندین بار ریست کردن روتر هم نمی توان محدوده دیگری غیر از این محدوده آی.پی گرفت. البته گاهی با تلاشهای زیاد طوری که دکمه ی روتر به صدا در می آد می شود از محدوده ی آی.پی 109XXX ، آی.پی داشت که البته این اگر بدتر از آن قبلی نباشد بهتر از آن نیست.

crash00
15-12-2018, 16:58

ابنترنت ماهم همینه....
مشکل اینه که نت packet loss داره و جدیدا تو اکثر ساعات پینگ jitter زیاد داره...(ار 90 یهو میره 120-150 یا حتی 500-600 )..
همین 90 هه که الان هست قبلا 85 بود شبا هم میرفت روی 77-78...

این timeout و Ping spiike هم فقط برای من نیست و دوتا دوستای دیگه من هم که پیشگامان دارن وضعشون همینه...

ERF@NIAN
15-12-2018, 18:56
ابنترنت ماهم همینه....
مشکل اینه که نت packet loss داره و جدیدا تو اکثر ساعات پینگ jitter زیاد داره...(ار 90 یهو میره 120-150 یا حتی 500-600 )..
همین 90 هه که الان هست قبلا 85 بود شبا هم میرفت روی 77-78...

این timeout و Ping spiike هم فقط برای من نیست و دوتا دوستای دیگه من هم که پیشگامان دارن وضعشون همینه...
شما موقع بازی امتحان کردی تمام ارتباطات رو قطع کنی فقط خودت با کابل lan وصل باشی؟ این مشکلات رو منم تا حدی دارم وقتی که خانواده همزمان استفاده میکنن (حتی استفاده خیلی سبک) البته پکت لاست ندارم فقط افرایش پینگ از 90 روی 150، 120 و ... برای یک ثانیه و برگشتش رو دارم وقتی دیگران استفاده میکنن

crash00
15-12-2018, 22:13
شما موقع بازی امتحان کردی تمام ارتباطات رو قطع کنی فقط خودت با کابل lan وصل باشی؟ این مشکلات رو منم تا حدی دارم وقتی که خانواده همزمان استفاده میکنن (حتی استفاده خیلی سبک) البته پکت لاست ندارم فقط افرایش پینگ از 90 روی 150، 120 و ... برای یک ثانیه و برگشتش رو دارم وقتی دیگران استفاده میکنن

تنها کسی که از اینترنت استفاده می کنه خود منم ...
+
روتر من حتی اگر کس دیگه ای روی شبکه شروع کنه به دانلود کردن پهنای باندو مدیریت میکنه و پینگ زیاد نمیشه....

همین الان از هر 100 تا packet یدونه loss داره که خیلی رو مخه ...

shahram83
15-12-2018, 22:34
امشب هم وضعیت تک کانکشن افتضاح است و عملاً اینترنت قابل استفاده نیست. پهنای باند من در حدود 1-2 م.بیت است. جالب این است که من امروز محدوده ی آی.پی کاملاً متفاوت از دو روز گذشته دارم. این شرکت داره بدجوری گند می زنه و کمبود پهنای باند داره. در طول روز پهنای باند نوسان داشت اما قابل تحمل بود اما از ساعت تقریباً 8-9 ب.ظ به بعد این افت شدید سرعت آغاز شده است. من رصد کردن سرعت را ادامه می دم و در صورت رفع مشکل این مطلب را بروز رسانی خواهم کرد. هرچند بعید می دونم زود تر از 1 2 بامداد مشکل رفع بشه. من فقط چند روز تا پایان قراردادم دارم اگر اینطور پیش بره پیشگامان باید به سطل زباله پرت بشه.
تهران - مرکز مخابراتی نظری

در ساعت تقریباً 12:10 بامداد مشکل برطرف شد. این مشکل افت شدید پهنای باند حدوداً 4 ساعت بطول انجامید. با یا بدون ف.شکن افت شدید سرعت وجود داشت. در این مدت گاهی حتی پهنای باند کمتر از 1 م.بیت بود که این واقعاً افتضاح است.

crash00
16-12-2018, 00:59
اینترنت افسانه ای پیشگامان همین 2 دقیقه ی پیش:

برای حدود 40-60 ثانیه این مشکل روی خط بود...
دقیقا هم مشکل من با این نت همینه ping spike و packet loss ناگهانی...
پشتیبانی هم زنگ میزنی یا میگه الان که خوبه یا اگر همون لحظه هم مشکل باشه یکم وقت حروم میکنه بعد میگه dns عوض کن ...

username4test
16-12-2018, 02:09
dns که ربطی نداره! فقط واسه مرور مهمه اون هم واسه سایتی که بار اول بارگیری بشه و ریسورسش از دومین یا ساب دومین مختلف باشه
خواستن بپیچونن؟

crash00
16-12-2018, 02:33
dns که ربطی نداره! فقط واسه مرور مهمه اون هم واسه سایتی که بار اول بارگیری بشه و ریسورسش از دومین یا ساب دومین مختلف باشه
خواستن بپیچونن؟
بله dns ربطی نداره ...
و طبیعتا قصدشون از این حرف پیچوندنه ....

username4test
16-12-2018, 11:24
با تلگرام با فروششون تماس گرفتم, خیلی با حوصله گفتن دیگه مرکز مخابراتی عاطف تهرانپارس سرویس نمیدن و به دلیل پورت خالی نیست ,ایراد فنی خود مرکزه
نتونستم بهانه بیارم چون توی این 10 سال همیشه همه همسایه ها از این مرکز و محدودیت تعداد خط تلفن و پورت خالی و ... گلایه داشتن!

shahram83
18-12-2018, 00:19
با امروز، چهار روز است که سرعت اتصال اینترنت در ساعات پایانی روز به شدت کاهش می یابد و واقعاً در بیشتر مواقع زیر 1 م.بیت است. در بخش شکایت خود وبسایت پیشگامان درباره این توضیح دادم که اگر مشکل رفع نشد در وبسایت تنظیم مقررات شکایت خواهم کرد. این شرکت هم داره توو باقالیا می ره.
آیا کس دیگری هم که از این شرکت سرویس داره در چند روز اخیر چنین مشکلی داشته؟ پیشتر هم این شرکت بی نقص نبود اما تا این حد هم افت سرعت در ساعات پایانی روز نداشت.
آیا کسی تجربه ای از شرکت دیگری داره که در آن سرعت تک کانکشن در تمام طول روز مناسب باشه؟ ( یا دست کم مانند این مضخرف نباشه )

shahram83
24-12-2018, 23:39
نمی دونم، شاید فقط من شبها کاهش سرعت شدید اینترنت دارم. امشب که رکورد زده شد. سرعت من اکنون که دارم تایپ می کنم از ساعت 9 تا به این زمان بطور ثابت زیر 1 مگابیت بر ثانیه است. آیا کس دیگری هم چنین مشکلی داره؟ با یا بدون ف.شکن نتیجه یکسان است. با بخش پشتیبانی تماس گرفتم اون هم مضخرفی مثل " بررسی کن که سرعتت با سافت98 چطور است" تحویلم داد. دقیقاً داره مثل پارس آنلاین آشغالی میشه که پیشتر داشتم.

mahmoodsoft
30-12-2018, 12:50
8 مگ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahram83
09-01-2019, 17:09
امروز از ابتدای روز تا به اکنون، چندین بار اینترنت ( نه اینترانت ) قطع شده است ( مدت کوتاه ) یا افت شدید سرعت ( پهنای باند ) داشته است. ف.شکن ها هم بدلیل همان افت سرعت دارای مشکل هستند. احتمالاً این خوکها دارند طبق معمول خرابکاری می کنند.

ERF@NIAN
11-01-2019, 01:33
کلا افتضاحه، دو روز اخیر که درگیر قطع شدن و خرابی نت بودیم. هرشبم که افت سرعت داره
آیپی هاشونم اشتراکیه همش نت تایپ 3 میشه، زنگ میزنم دو روز طول میکشه درستش کنن دوباره بعد یه مدت خراب میشه.
سمت پیشگامان نیاید افتضاحه

shahram83
11-01-2019, 19:08
کلا افتضاحه، دو روز اخیر که درگیر قطع شدن و خرابی نت بودیم. هرشبم که افت سرعت داره
آیپی هاشونم اشتراکیه همش نت تایپ 3 میشه، زنگ میزنم دو روز طول میکشه درستش کنن دوباره بعد یه مدت خراب میشه.
سمت پیشگامان نیاید افتضاحه
آره در واقع همینطور است. این شرکت ماه به ماه در کیفیت اینترنت داره افت می کنه. اخیراً در طول روز نیز من چندین بار کاهش سرعت/پهنای باند دارم. آیا شرکت دیگری هست که کسی پیشنهاد بده که در اون پهنای باند ( تک کانکشن اینترنت و نه اینترانت ) مشکل نداشته باشه یا نوسانش کمتر باشه؟ به نظر می رسه این شرکت تعداد کاربرای بیشتری نسبت به مقدار موجود پهنای باندش جذب کرده است.

shahram83
15-01-2019, 20:36
امروز از ساعت 8 pm هیچ ف.شکنی برای من کار نمی کنه و کاملاً غیرقابل استفاده است. این هم از کثافت کاری جدید حکومت. با این وضعیت عملاً اینترنت بی معنی است.

cotgnx
16-01-2019, 01:01
امروز از ساعت 8 pm هیچ ف.شکنی برای من کار نمی کنه و کاملاً غیرقابل استفاده است. این هم از کثافت کاری جدید حکومت. با این وضعیت عملاً اینترنت بی معنی است.
برا من تمام ف. شکن ها کار میکنن مشکلی هم نداره
سیستم هم 24 ساعت روشنه قطع هم نمیشه

shahram83
16-01-2019, 02:07
برا من تمام ف. شکن ها کار میکنن مشکلی هم نداره
سیستم هم 24 ساعت روشنه قطع هم نمیشه
یکساعت پس از اون اتفاق اینترنت کاملاً قطع شد و من با پشتیبانی تماس گرفتم و موضوع رو با آنها در میان گذاشتم. پس از تقریباً 2 ساعت، در تماس دوم در ساعت 11:30 pm گویا تغییراتی دادند و مشکل حل شد و خوب شاید این مشکل از منطقه مخابراتی من بوده است.
همچنین طبق معمول چندین روز اخیر سرعت اینترنت تا ساعت تقریباً 12:30 بامداد کاهش داشت.

cotgnx
16-01-2019, 09:28
یکساعت پس از اون اتفاق اینترنت کاملاً قطع شد و من با پشتیبانی تماس گرفتم و موضوع رو با آنها در میان گذاشتم. پس از تقریباً 2 ساعت، در تماس دوم در ساعت 11:30 pm گویا تغییراتی دادند و مشکل حل شد و خوب شاید این مشکل از منطقه مخابراتی من بوده است.
همچنین طبق معمول چندین روز اخیر سرعت اینترنت تا ساعت تقریباً 12:30 بامداد کاهش داشت.
آره احتمالا مربوط میشه به مرکز مخابراتی چون برا من نه افت سرعت داره نه مشکل وصل نشدن ف. شکن

ronin63
21-01-2019, 05:30
سلام

دوستان شرکت میتونه مکس ریت خط رو کم کنه ؟؟ .. من تا دیروز خطم مکس 17 بود و تا 14 مگابیت سرعت داشتم امروز مکس شده 12 و سرعت اومده روی 11 ؟ .. هیچ تغییری در مودم و خطم هم ایجاد نشده بوده ؟.. آیا خودشون دستی تغییر دادن ؟؟

mehrdad2
21-01-2019, 13:10
بله امکانش هست

تقریبا یکماهه اینجوری شده .

ERF@NIAN
21-01-2019, 23:56
تک کانکشن زیبای پیشگامان در ساعات شب.

hosseinzfff
04-02-2019, 17:54
سلام مشکل نوسان و پایین بودن SNR خط دارم شما هم این مشکلو دارید دوستان ؟

ERF@NIAN
05-02-2019, 17:32
از پیشگامان برای مشکل آیپی و افت تک کانکشن شبانه (10 تا 1 شب) شکایت کردم، آیپی رو همون روز اول درست کردن
در مورد افت پهنای باند خارجی تو اون ساعات هم واسم جالب بود که خیلی تلاش نکردن بپیچونن، قبول کردن که تو این مرکز مشکل دارن. گفتن پیگیری میکنن ولی معلوم نیست کی درست بشه اگه میخواید پولتون رو پس بدیم. از اینکه قبول کردن خیلی خوشم اومد چون قبلا همین مشکل افت سرعت رو با آسیاتک داشتم اونا کلا انکار کردن و یک هفته با تست های مضخرف فقط منو علاف کردن و سرکار گذاشتن تهشم درست نشد که نشد
تمام isp های مملکت مشکل کمبود پهنای باند دارن بعد من نمیدونم چطوری حرف از اینترنت 70 مگابیت میزنن، چون حتی تو تامین 16 مگابیت بدون ایراد هم موندن

آرین 0098
05-02-2019, 20:45
از پیشگامان برای مشکل آیپی و افت تک کانکشن شبانه (10 تا 1 شب) شکایت کردم، آیپی رو همون روز اول درست کردن
در مورد افت پهنای باند خارجی تو اون ساعات هم واسم جالب بود که خیلی تلاش نکردن بپیچونن، قبول کردن که تو این مرکز مشکل دارن. گفتن پیگیری میکنن ولی معلوم نیست کی درست بشه اگه میخواید پولتون رو پس بدیم. از اینکه قبول کردن خیلی خوشم اومد چون قبلا همین مشکل افت سرعت رو با آسیاتک داشتم اونا کلا انکار کردن و یک هفته با تست های مضخرف فقط منو علاف کردن و سرکار گذاشتن تهشم درست نشد که نشد
تمام isp های مملکت مشکل کمبود پهنای باند دارن بعد من نمیدونم چطوری حرف از اینترنت 70 مگابیت میزنن، چون حتی تو تامین 16 مگابیت بدون ایراد هم موندن

حقیقتاً خاک بر سرشون ... البته لیاقت مردم بیش از این نیست ... فقط یه گونی حجم بریزی جلوشون ساکت میشن.

حالا پیشگامان شما اگه فقط شب ها این جوری میشه که طبیعیه ... همه ی جای دنیا تو ساعات اوج مصرف همین مشکل رو دارن.

مخابرات که ۴ نصف شب هم تک کانکشن درست و حسابی نداره ... فقط به فکر اضافه کردن مشتری هستن با این کمبود پهنای باند فاحش.

برای تست هم speedtest به درد نمی خوره ... فقط testmy.

hosseinzfff
05-02-2019, 21:04
دوستان SNR خط من به طور غیر عادی پایینه حتی تا ۲ هم پایین میاد SNR دانلود ! مشکل از کجاست راهنمایی بفرمایید لطفا ممکنه مشکل از پورت مخابرات باشه یا مشکل از کمبود پهنای باند؟؟

ERF@NIAN
05-02-2019, 21:36
دوستان SNR خط من به طور غیر عادی پایینه حتی تا ۲ هم پایین میاد SNR دانلود ! مشکل از کجاست راهنمایی بفرمایید لطفا ممکنه مشکل از پورت مخابرات باشه یا مشکل از کمبود پهنای باند؟؟
به پهنای باند ارتباطی نداره
هم از پورت میتونه باشه هم از سیم کشی مخابرات تا خونه یا داخل خونه. وسایل برقی یا خود برق هم میتونن باعث نویز بشن، میشناسم کسایی که مشکل نویزشون از کیس کامپیوتر یا یه لامپ لوستر بوده

hosseinzfff
05-02-2019, 22:14
به پهنای باند ارتباطی نداره
هم از پورت میتونه باشه هم از سیم کشی مخابرات تا خونه یا داخل خونه. وسایل برقی یا خود برق هم میتونن باعث نویز بشن، میشناسم کسایی که مشکل نویزشون از کیس کامپیوتر یا یه لامپ لوستر بوده

با تشکر از شما، داداش من مطمئنم مشکل از سمت من نیست من مودم و روتر جدا دارم از مودم ۲۵۲۰u استفاده میکنم و روتر ۲۷۴۰u این مشکل یه مدتیه یهویی پیش اومده ! SNR خطم بالای ۱۸ بوده حالا به زور تا ۱۰-۱۱ میرسه و تا ۲ پایین میره و نوسان داره ! سیم مخابراتو مستقیم به مودم ۲۵۲۰u وصل کردم و از سیم کشی خونه استفاده نمیکنم تلفن هم کلا استفاده نمیکنم ! با این اوصاف مشکل از چی میتونه باشه پورت مخابرات؟

sadeghbb
10-02-2019, 14:42
پیشگامان پروفایل گیم دارن ؟
تماس گرفتم پیشتبانی گفتن نداریم !
اینجا چنتا از دوستان نوشتن که پروفایل گیم فعال کردن !
داستان چیه؟

ERF@NIAN
22-02-2019, 13:18
پینگ اروپای شما زیاد نشده؟ از 2 روز پیش اروپا از 80 شده 120
مثلا این آیپی 185.40.64.110 از 90 شده 125
نیویورک همچنان 165
===
پینگ به حالت قبل برگشت

persian.godfather
26-02-2019, 08:43
من از آسیاتک میخوام بیام پیشگامان به دلیل این که سرعت 8 مگ با 200 گیگ بین الملل رو ارزون تر میده پیشگامان , اوضاع پیشگامان توی تهران چطوریه؟ مرکز نبوت

ERF@NIAN
26-02-2019, 12:50
من از آسیاتک میخوام بیام پیشگامان به دلیل این که سرعت 8 مگ با 200 گیگ بین الملل رو ارزون تر میده پیشگامان , اوضاع پیشگامان توی تهران چطوریه؟ مرکز نبوت
تک کانکشن خارجی در طول شبانه روز خوبه ولی 10 تا 1 شب مثل شرکتای دیگه کاهش پیدا میکنه . اگه یوتیوب میخواید ببنید چون زنده نیست اصلا به تک کانکشن کار نداره و مشکلی ایجاد نمیشه، فقط سرویس های ویدئویی زنده مثل توییچ و ... دچار مشکل میشن
آیپی هاشون به طور پیش فرض اشتراکیه و nat میشه، یعنی آیپی داخل مودم با اینترنت فرق داره باعث میشه نت تایپ 3 بشه اگه گیمر هستید واستون مهمه. اینو زنگ بزنید براتون درستش میکنن ولی مثلا 2 روز طول میکشه تا انجام بشه و بعد یه مدتم دوباره مثل قبل میشه. پشتیبانی بدی نداره حرف گوش کنن ولی اگه گرفتید و این مورد واستون مهم بود حتما 195 شکایت کنید فرداش 8 صبح به سرعت درستش میکنن، فعلا یک ماهه من شکایت کردم جم نخورده

مشکلاتش برای من این دوتاست، دیگه پینگشم خوبه. 3،4 نفر تو تهران میشناسم همه پینگامون خوبه، اروپا از 80 شروع میشه آمریکا از 160 پروفایل گیم رو سرویس 16 هم میبندن گیر نمیدن
پینگ داخلی 5
یه سرویسم داره 16 مگابیت 55 تومن 250 گیگ حجم بین‌الملل با شبانه، یه بدی دیگه داره پیشگامان سرویسای 16 شبانشون میشه 8. البته میشه بدون شبانه گرفت سرعت کم نشه
جشنواره سه ماهشم هست 90 تومن، 1500 گیگ ارزش داره

persian.godfather
26-02-2019, 17:17
چطوری باید بفهمم که نت تایپ3 شده؟

persian.godfather
26-02-2019, 17:19
تک کانکشن خارجی در طول شبانه روز خوبه ولی 10 تا 1 شب مثل شرکتای دیگه کاهش پیدا میکنه . اگه یوتیوب میخواید ببنید چون زنده نیست اصلا به تک کانکشن کار نداره و مشکلی ایجاد نمیشه، فقط سرویس های ویدئویی زنده مثل توییچ و ... دچار مشکل میشن
آیپی هاشون به طور پیش فرض اشتراکیه و nat میشه، یعنی آیپی داخل مودم با اینترنت فرق داره باعث میشه نت تایپ 3 بشه اگه گیمر هستید واستون مهمه. اینو زنگ بزنید براتون درستش میکنن ولی مثلا 2 روز طول میکشه تا انجام بشه و بعد یه مدتم دوباره مثل قبل میشه. پشتیبانی بدی نداره حرف گوش کنن ولی اگه گرفتید و این مورد واستون مهم بود حتما 195 شکایت کنید فرداش 8 صبح به سرعت درستش میکنن، فعلا یک ماهه من شکایت کردم جم نخورده

مشکلاتش برای من این دوتاست، دیگه پینگشم خوبه. 3،4 نفر تو تهران میشناسم همه پینگامون خوبه، اروپا از 80 شروع میشه آمریکا از 160 پروفایل گیم رو سرویس 16 هم میبندن گیر نمیدن
پینگ داخلی 5
یه سرویسم داره 16 مگابیت 55 تومن 250 گیگ حجم بین‌الملل با شبانه، یه بدی دیگه داره پیشگامان سرویسای 16 شبانشون میشه 8. البته میشه بدون شبانه گرفت سرعت کم نشه
جشنواره سه ماهشم هست 90 تومن، 1500 گیگ ارزش داره

ERF@NIAN
26-02-2019, 17:47
1)تفاوت آیپی داخل مودم با اینترنت
2) تست اینترنت داخل ps4 و...

persian.godfather
26-02-2019, 17:57
1)تفاوت آیپی داخل مودم با اینترنت
2) تست اینترنت داخل ps4 و...

نمیدونم پیشگامان بگیرم یا مبناتلکام , توی انجمن ندیدم کسی مبناتلکام داشته باشه

BMW.M3_E46
03-03-2019, 16:32
درود
یکی از دوستان لطف میکنه پینگ بگیره ممنون میشم
104.243.45.66

ERF@NIAN
03-03-2019, 23:37
درود
یکی از دوستان لطف میکنه پینگ بگیره ممنون میشم
104.243.45.66

BMW.M3_E46
03-03-2019, 23:39

ممنون جناب
فقط یک سوال سرویس گیم داره پیشگامان؟

ERF@NIAN
04-03-2019, 00:31
ممنون جناب
فقط یک سوال سرویس گیم داره پیشگامان؟
خواهش میکنم
بله، سرعت روهم به خاطر گیم محدود نمیکنن، حتی روی 16 هم میبندن. بدون گیم پینگ 20 میلی ثانیه بیشتر از اعداد بالا میشه. البته اگه تهران نباشید ممکنه پینگتون بیشتر از اعداد بالا باشه

persian.godfather
07-03-2019, 19:44
سرویس های ویژه پیشگامان برای عید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ERF@NIAN
07-03-2019, 21:07
اصلا این جشنواره ها نظیر ندارن، مخصوصا دومی که مخصوش مشترکین جدید هست یک سال فقط 11 تومن، 111 گیگ حجم که از ماه دوم شروع میشه. ماه اول 100 گیگ رایگان!
اون 5000 گیگ رو حتما تمدید میکنم

persian.godfather
07-03-2019, 23:28
اصلا این جشنواره ها نظیر ندارن، مخصوصا دومی که مخصوش مشترکین جدید هست یک سال فقط 11 تومن، 111 گیگ حجم که از ماه دوم شروع میشه. ماه اول 100 گیگ رایگان!
من آسیاتک بودم با این جشنواره انتقال میدم به پیشگامان

ul696
08-03-2019, 10:08
من آسیاتک بودم با این جشنواره انتقال میدم به پیشگامان

من آسياتك 6 ماهه با سرعت 8 مگابايت دارم و حجم آن 4500 گيگ است كه اگر داخلي حساب كنيم 2250 گيگ مي شود اين سرويس را با قيمت 169 هزار تومان خريدم اوايل دانلود زياد مي كردم ولي خيلي وقت است كه كمتر دانلود مي كنم چون حجم هاردم يك ترا است و بيشتر آن پر شده است و همچنين حال و حوصله دانلود كردن را كمتر دارم حدود 60 رور از زمان سرويسم مانده است و حجم باقي مانده اينترنتم حدود 3700 گيگ است اينترنت با حجم بالا خوبي اش اينست كه هر موقع دلت خواست مي تواني از آن استفاده كني و شب زنده داري را كنار بگذاري و دوستان و فاميل را با واي فاي مجاني خوشحال كني.

persian.godfather
08-03-2019, 14:37
من آسياتك 6 ماهه با سرعت 8 مگابايت دارم و حجم آن 4500 گيگ است كه اگر داخلي حساب كنيم 2250 گيگ مي شود اين سرويس را با قيمت 169 هزار تومان خريدم اوايل دانلود زياد مي كردم ولي خيلي وقت است كه كمتر دانلود مي كنم چون حجم هاردم يك ترا است و بيشتر آن پر شده است و همچنين حال و حوصله دانلود كردن را كمتر دارم حدود 60 رور از زمان سرويسم مانده است و حجم باقي مانده اينترنتم حدود 3700 گيگ است اينترنت با حجم بالا خوبي اش اينست كه هر موقع دلت خواست مي تواني از آن استفاده كني و شب زنده داري را كنار بگذاري و دوستان و فاميل را با واي فاي مجاني خوشحال كني.
من طرح های ماهانه میگیرم که پیشگامان به صرفه تر هست , آسیاتک 50 تومن 200 گیگ , پیشگامان 42 تومن 200 گیگ

ul696
09-03-2019, 14:10
من طرح های ماهانه میگیرم که پیشگامان به صرفه تر هست , آسیاتک 50 تومن 200 گیگ , پیشگامان 42 تومن 200 گیگ

اين سرويس من شش ماهه است اگر از دادن مبلغ آن در شروع دوره صرف نظر كنيم و حجم 4500 گيگ را 2250 گيگ بين الملل حساب كنيم هر ماه بطور ميانگين 375 گيگ مي توانم مصرف كنم البته مقدار مصرف مي تواند در هر روز يا هر ماه با توجه به حال و حوصله هر فرد متغير باشد همچنين با توجه به قيمت 169000 تومان براي شش ماه قيمت ماهانه براي من 28166 تومان افتاده است . بنابراين قيمت 28166 تومان ماهانه 375 گيگ قيمت زياد بدي هم نيست.

ERF@NIAN
09-03-2019, 22:20

تو این صفحه گوشه طرح ها ریز نوشته حداقل سرعت تضمین شده 1 مگابیت
پیشگامان شب ها بس نبود، سر ظهر 3 تا 4 و... هم افت تک کانکشن پیداکرده

shahram83
10-03-2019, 12:51

داستان این مورد چی هست؟ یعنی چی که 1 مگابیت حداقل سرعت تضمین شده می باشد! آیا این فقط برای این جشنواره ها ( سرویس های جدید با تخفیف ) است؟
با توجه به قرارداد اتصال اینترنت که از بیش از یکسال پیش آغاز شد. شرکت ها باید در 95% زمان قرارداد سرعت خریداری شده را تضمین کنند. این چیزی که در تبلیغ این سرویسها به شکل ریز نوشته شده است مغایر با قرارداد اینترنت است مگر اینکه برای این اتصال ها قرارداد جدا تنظیم شده باشد. گویا می خوان وضعیت رو به دوره ی دزدی قبلی برگردانند. حکومت هم که خودش دزد است و در نتیجه با اعمال دزدی این شرکت ها مشکلی نداره ( جیب مشترک دارند ). به کاهش سرعت در انتهای روز که کاملاً غیر قانونی ( با توجه به قرارداد ) است ( و گاهی در طول روز ) رسیدگی نمیشه حالا شرکت ها دارند بی در و پیکر اتصال اینترنت می فروشند و سازمان تنظیم مقررات هم که گویا سرش در آخور یکسانی با آنهاست. همین اکنون کمبود پهنای باند دارند ( بدلیل فروش بیش از حد ( مصداق دزدی ) ) و جلوی این شرکت ها در فروش های فله ای باید گرفته بشه وگرنه فروختن اینترنت با فلان سرعت که یک حداقل سرعت پایین داره، فریب و دزدی و شیادی محض است.
احتمالاً در آینده اینترنت با سرعت 30، 70، 100، 150 و ... مگابیت برثانیه فروخته خواهد شد (از طریق vdsl، فیبر نوری و فناوری های ارتباطی بسیار خفن ) و حداقل 1 .م.بیت را تضمین خواهند کرد ( در بیشتر مواقع از این سرعت بیشتر هم به مشتری نخواهند داد ) که کاربر با خیال آسوده مطمئن باشه که حداقل به ای.میل خودش با سختی دسترسی خواهد داشت و شما کاربران گرامی حداقل باید بدانید که این شرکت ها و حکومت چه می کنند و این بار می خواهند چطوری از شما دزدی کنند.

satansilent
10-03-2019, 15:04

دقیقا خوشحالم شما هم متوجه شدید:
پیشگامان گوشه سمت راست خیلی ریز نوشته : "حداقل سرعت تضمین شده 1 مگابایت"

این کارشون واقعا بده چون برای سرویس 16 مگابایت حداقل سرعت باید 2 مگابایت باشه ..امیدوارم این مشکل اصلاح بشه من 6 ماهه اومدم این شرکت و میخوام برای سال نو تمدید کنم انتظارشو نداشتم از این حرکت ها بزنن

misam5526
10-03-2019, 15:44

این کارشون واقعا بده چون برای سرویس 16 مگابایت حداقل سرعت باید 2 مگابایت باشه ..امیدوارم این مشکل اصلاح بشه من 6 ماهه اومدم این شرکت و میخوام برای سال نو تمدید کنم انتظارشو نداشتم از این حرکت ها بزنن

نوشته 1 مگابیت نه مگابایت!! (در واثع 1 مگابیت = 128 کیلوبایت در ثانیه سرعت تضمین داده شدست)

shahram83
10-03-2019, 16:16

اشتباه می کنید. این با تصور شما کاملاً متفاوت است. سرعت ذکر شده 16 مگا بیت بر ثانیه ( به عبارت/واحد دیگر 2 مگا بایت بر ثانیه ) است و حداقل سرعت تضمین شده 1 مگا بیت برثانیه ( به عبارت/واحد دیگر 128 کیلو بایت بر ثانیه ). این یک افتضاح و شیادی کامل است.

این مورد باید توسط همه کاربرا پیگیری بشود. همونطور که می دونید در ایران شرکت ها همواره در حال یافتن راهی برای دزدی هستند و اگر متوجه بشوند که مردم نمی فهمند یقیناً انجامش می دهند.
آیا شرکت های دیگری هم وجود دارند که چنین کاری کرده باشند؟

hamidrezaj
10-03-2019, 16:39
سلام دوستانی که پیشگامان دارن راضی هستن؟ افت سرعت دانلود یا قطعی و مشکلات دیگه نداره؟

misam5526
10-03-2019, 16:43
100 درصد این تبلیغ خلاف مصوبه سازمان تنظیم مقرراته و همه میتونن با اسکرین شات شکایت کنن.

طبق دستور و جدول تعرفه قیمت سرویس 1مگابیت که باید تضمینی فروخته بشه ماهانه 20 هزار تومنه. با کدوم مجوز نوشته شده قیمت شش ماه 480 هزار تومن؟؟؟ (حتی بعد از تخفیف هم قیمتش خلاف قانونه)

بر اساس قانون سازمان مقررات سرویس بر اساس سرعت فروخته میشه و "up to" دیگه معنی نداره و مشترک باید پول سرویس تضمین شده رو بده فقط.

این جشنواره کاملا خلاف مقرراته و همه میتونن شکایت کنند.

satansilent
10-03-2019, 16:47
نوشته 1 مگابیت نه مگابایت!! (در واثع 1 مگابیت = 128 کیلوبایت در ثانیه سرعت تضمین داده شدست)

اشتباه می کنید. این با تصور شما کاملاً متفاوت است. سرعت ذکر شده 16 مگا بیت بر ثانیه ( به عبارت/واحد دیگر 2 مگا بایت بر ثانیه ) است و حداقل سرعت تضمین شده 1 مگا بیت برثانیه ( به عبارت/واحد دیگر 128 کیلو بایت بر ثانیه ). این یک افتضاح و شیادی کامل است.

این مورد باید توسط همه کاربرا پیگیری بشود. همونطور که می دونید در ایران شرکت ها همواره در حال یافتن راهی برای دزدی هستند و اگر متوجه بشوند که مردم نمی فهمند یقیناً انجامش می دهند.
آیا شرکت های دیگری هم وجود دارند که چنین کاری کرده باشند؟

انقدر ریز نوشته من همونم به زور دیدم..اینطوری که افتضاحه آخه کلاه برداری به این صورت اونم از مشترکین درسته..قبلا انتظار داشتم اصلاح کنند اما حالا کاملا ناامید شدم ازشون...اینم کشور بود بدنیا اومدیم همه فکر کلاهبرداری هستند :n38:

mostafadc
10-03-2019, 17:41
من زنگ زدم پرسيدم از خود پيشگامان
ماه اول 100 گيگ
11 ماه بعد هر ماه فقط 1 گيگ!!!
ماه اول هم اگر 100 گيگ استفاده نشد، ميسوزه و برا ماه هاي بعد فقط يك گيگ داري
البته ميشه رو اين طرح حجم خريد و اضافه كرد.

ERF@NIAN
10-03-2019, 20:30
من که همین الآن همراه با مستندات شکایت کردم. دوستان اگه واستون مهمه همین امشب همین الآن شکایت کنید با مستندات. با اینجا اومدن و آیه یاس خوندن چیزی درست نمیشه، چه از پیشگامان سرویس دارید چه ندارید فرقی نداره میتونید شکایت کنید. خودم قبلا سر کم شدن سرعت شبانه سرویس 16 به 8 شکایت کردم و دقیقا بعد از شکایت من اصلاح کردن و مجبور شدن تو پنل قبل از خرید کامل اطلاع رسانی کنن. پس فکرنکنید شکایت فایده نداره. بعضی ها هم انگار با شرکت رو در وایسی دارن، بابا مشتری باید دهن isp رو صاف کنه، تا به حال شرکتی نبودم که کمتر از 3 بار ازش شکایت کرده باشم.

متن مصوبه 266 :
2 -نرخ بیتهاي (سرعت) اعلام شده در این جدول باید براي نود و پنج درصد(95 (%زمان تضمین شود و در پنج درصد(5(%زمان حداکثر میتواند به میزان پنجاه درصد(50 (%کاهش یابد.

اسکرین شات:

سایت 195:

خلاصه اگه شکایت نکردید فردا نیاید بگید مملکت ال هست و بل هست

ERF@NIAN
12-03-2019, 14:47
علامت حداقل سرعت تضمین شده یک مگابیت از قدیم قبل از مصوبه 266 وجود داشته. گاهی سرویس میفروختن اینو هم میزدن گوشش، از اونجایی که غیر از سایت اصلی هیچ جای دیگه ای این علامت رو نزدن حدس میزدم اشتباه کرده باشن، چند روز منتظر بودم خودشون متوجه بشن و اصلاح کنن ولی خب اتفاقی نیفتاد
امروز بالاخره در جواب شکایت زنگ زدن گفتن شکایت شمارو دیدیم پیگیری کردیم فهمیدیم همکارمون اشتباه کرده تا یکی دو روز دیگه اصلاح میشه و 16 مگابیت درسته

ERF@NIAN
13-03-2019, 15:14

shahram83
13-03-2019, 16:02
کاهش پهنای باند عادت این شرکت شده است. شبها که هیچ، در طول روز هم چنین مشکلی بوجود می آد. در تماس با بخش پشتیبانی همه ی کاری که انجام می دهند کم و زیاد کردن سرعت ( یه پشتیبان کاهش می ده و اون یکی افزایش ) و گفتن مقداری حرف نامربوط است و در پایان هم کمبود پهنای باند که به آن رسیدگی نمیشه و البته نمی خوان که بشه.

persian.godfather
13-03-2019, 18:49
کاهش پهنای باند عادت این شرکت شده است. شبها که هیچ، در طول روز هم چنین مشکلی بوجود می آد. در تماس با بخش پشتیبانی همه ی کاری که انجام می دهند کم و زیاد کردن سرعت ( یه پشتیبان کاهش می ده و اون یکی افزایش ) و گفتن مقداری حرف نامربوط است و در پایان هم کمبود پهنای باند که به آن رسیدگی نمیشه و البته نمی خوان که بشه.
من سرعت دانلودم در همه ساعات یکی هست

Hamed-M1
30-03-2019, 18:09
سلام . مودم من با توجه به وضعیت کشش خط تا 16 مگ هم میکشه .

الان خودم مخابرات استان تهران رو دارم اما مشکلش اینه که کلا پشتیبانی صفره . اولین باری که خریدم سرعت آپلود رو گذاشته بودن 64 کیلوبیت ! در ثانیه . یعنی جدود 7-8 کیلوبایت در ثانیه . یه عکس تو واتس اپ ارسال نمیشد با این وضغیت . و پشتیبانی کلا یا نمیتونست عوض کنه یا ....
با بدبختی و شکایت تو سامانه 195 تونستم سرعت اپلود رو درست کنم . حالا جالب اینجاست هر ماهی که یه سرویس دیگه مثلا اگر 2 مگ هست سرغت برم 4 مگ بخرم سرعت اتوماتیک عوض نمیشه ! باید بری مرکز مخابراتی فرم پر کنی و کلی مسخره بازی دیگه
من قبلا شاتل هم داشتم که اون هم خوبه و اتوماتیک سرویس و سرعت عوض میشه هر چی که بخری . اما جایی که هستم ارائه نمیشه . جایی که هستم فقط پیشگامان هست و مخابرات
حالا چند تا سوال داشتم

1- حالا میخواستم بدونم اگر از پیشگامان نت بگیرم مثلا 4 مگ که 80 گیگ هم بین الملل داره . سرعت روی همون 4 مگ یا چیزی حدود 500 کیلوبایت در ثانیه میشه هست یا نه .
2- و این که اگر ماه بعدی بخوایم سرعت رو تغییر بدم مثلا برم سرویس 8 مگ بخرم . سرعت به صورت اتوماتیک میره رو 8 یعنی داون استریم تو مودم میره روی 8 یا اینکه باید زنگ بزنم پشتیبانی و دردسر داره ؟
3- جز این 7 تا سرویس ، سرویس دیگه ای هم داره که سرعت بالاتری داشته باشه اما حجم کمتری ارائه بده ؟
4- کسی اشتراک فیلیمو داره ؟ و آیا واقعا ترافیک این سایت برای پیشگامان رایگانه ؟

ehsanehsan007
31-03-2019, 02:02

الان خودم مخابرات استان تهران رو دارم اما مشکلش اینه که کلا پشتیبانی صفره . اولین باری که خریدم سرعت آپلود رو گذاشته بودن 64 کیلوبیت ! در ثانیه . یعنی جدود 7-8 کیلوبایت در ثانیه . یه عکس تو واتس اپ ارسال نمیشد با این وضغیت . و پشتیبانی کلا یا نمیتونست عوض کنه یا ....
با بدبختی و شکایت تو سامانه 195 تونستم سرعت اپلود رو درست کنم . حالا جالب اینجاست هر ماهی که یه سرویس دیگه مثلا اگر 2 مگ هست سرغت برم 4 مگ بخرم سرعت اتوماتیک عوض نمیشه ! باید بری مرکز مخابراتی فرم پر کنی و کلی مسخره بازی دیگه
من قبلا شاتل هم داشتم که اون هم خوبه و اتوماتیک سرویس و سرعت عوض میشه هر چی که بخری . اما جایی که هستم ارائه نمیشه . جایی که هستم فقط پیشگامان هست و مخابرات
حالا چند تا سوال داشتم

1- حالا میخواستم بدونم اگر از پیشگامان نت بگیرم مثلا 4 مگ که 80 گیگ هم بین الملل داره . سرعت روی همون 4 مگ یا چیزی حدود 500 کیلوبایت در ثانیه میشه هست یا نه .
2- و این که اگر ماه بعدی بخوایم سرعت رو تغییر بدم مثلا برم سرویس 8 مگ بخرم . سرعت به صورت اتوماتیک میره رو 8 یعنی داون استریم تو مودم میره روی 8 یا اینکه باید زنگ بزنم پشتیبانی و دردسر داره ؟
3- جز این 7 تا سرویس ، سرویس دیگه ای هم داره که سرعت بالاتری داشته باشه اما حجم کمتری ارائه بده ؟
اگه خط میکشه بله مشکلی نداره
ریت سیستمی تنظیم میشه دردسری نداره
جشنوارشو گذاشتن چهار پست قبل شما
فیلیمو رایگانه

ERF@NIAN
31-03-2019, 03:39
اون داستان های عجیب و غریب پشتیبانی عموما فقط از مخابرات بر میاد، اگرم حتی مشکلات به این کوچیکی داشته باشید با یه تلفن 5 دقیقه ای حل میشه
16 مگ 55 تومن 1 ماه 250 گیگ بین‌الملل با 250 گیگ شبانه (سرعتش شبانه 8)
سرعت 8 هم 42 تومن 1 ماه 200 گیگ بین‌الملل با 200 گیگ شبانه
جشنواره هاشم که هست، البته جشنواره 5000 گیگ از پنل من واسه خرید حذف شده علتش رو نمیدونم، شاید چون قبلا خریدم ولی احتمالا از پنل همه حذف شده

persian.godfather
31-03-2019, 21:31

حالا چند تا سوال داشتم

پیشگامان خیلی خیلی از مخابرات یهتر هست

pershianix
31-03-2019, 22:18
پیشگامان، آپلودسنتر رایگان نداره؟
یعنی جایی که فایلهامون رو داخلش به صورت رایگان دانلود/آپلود کنیم؟

maniya12
01-04-2019, 09:55
سلام دوستان آیا پیشگامان نتش بدرد گیم میخوره من نت رو برای گیم میخوام خوزستان هستم

morteza_mombeini
02-04-2019, 16:07
این td lte پیشگامان که توی سایتش زده داستانش چیه ؟ کسی اطلاع داره ؟

Sorrow_X
06-04-2019, 16:32
دوستانی که پیشگامان دارن لطف میکنید چندتا اسپیدتست بزارید

crash00
13-04-2019, 23:01
این تیک آف هارو میشه با عنوان رزرو خرید کرد؟

david-ebi
13-04-2019, 23:27
مولتی کانکشن داخلی

تک کانکشن داخلی

سرور خارجی(پاریس)

کلیه تستها بین ساعت 12 تا 12:15 بامداد گرفته شده است
سرویس 8 مگابیت یک ماهه هستش

Sorrow_X
14-04-2019, 20:45
مولتی کانکشن داخلی

تک کانکشن داخلی

سرور خارجی(پاریس)

کلیه تستها بین ساعت 12 تا 12:15 بامداد گرفته شده است
سرویس 8 مگابیت یک ماهه هستش

جدا این سرویس 8 مگ هستش ؟
بعد کدوم شهر هستی شما ؟
بصورت کلی راضی هستی من حجم خیلی مهمه برام

david-ebi
14-04-2019, 22:39
جدا این سرویس 8 مگ هستش ؟
بعد کدوم شهر هستی شما ؟
بصورت کلی راضی هستی من حجم خیلی مهمه برام

بله.سرویس 8 مگابیت یکماهه با 200 گیگ حجم بین الملل و 200 گیک حجم شبانه هستش

من مشهد هستم.

فقط هنوز نمی دونم ساعت شبانه اش از کی شروع و کی تموم میشه.

من فعلا دو روزه که کاربر پیشگامان شدم و فعلا کاملا راضی هستم:n01:

crash00
23-04-2019, 22:36
به هیچ وجه برای گیم پشنهاد نمی کنم...
چند شبه ساعت 7 به بعد پینگ شروع میکنه به بالارفتن 10 به بعد هم میره روی 180 امشب هم که رکورد زد و رفت روی 210 ....

اینم trace:
1 xxxxxxx 0.167 ms 0.082 ms 0.079 ms
2 5.202.112.166 25.317 ms 26.286 ms 25.431 ms
3 172.16.32.134 26.118 ms 31.499 ms 25.622 ms
4 172.16.32.14 25.624 ms 25.618 ms 25.615 ms
5 172.16.32.73 25.636 ms 26.570 ms 25.409 ms
6 172.16.18.61 25.823 ms 25.884 ms 30.305 ms
7 172.16.24.22 46.325 ms 26.353 ms 25.636 ms
8 172.30.60.73 26.302 ms 25.821 ms 26.167 ms
9 * * *
10 * * *
11 10.201.177.65 31.603 ms 30.775 ms 31.247 ms
12 10.21.212.20 31.338 ms 27.789 ms 29.566 ms
13 85.132.90.153 133.268 ms 135.845 ms 135.048 ms
14 * * *
15 212.162.46.201 172.015 ms 167.016 ms 168.269 ms
16 4.69.163.22 206.239 ms 204.299 ms 210.091 ms
17 4.2.2.4 112.420 ms 111.506 ms 112.089 ms

همونطور که واضحه پینگ شبکه داخلیشونم از 6 میلی ثانیه عادی رفته روی 25 ...(شماره 2 تا 8 )

بعد بسته رفته آذربایجان (که تا اینجا پینگ معمولا همون 80-85 هست ) بعدش به جای اینکه مسقیم بره آلمان یه سر رفته انگلیس بعد برگشته المان...

چند وقته این مشکل هست با جزئیات و trace هم بهشون گفتم ولی عرضه ندارن کاری بکنن همش میگن در دست بررسی که یعنی یکی دو ساعت وایسا شاید درست شد..

یکی دوتا دیگه از دوستام هم همینه ....

فقط برای دانلود یا نماوایی چیزی میخواید بگیرید...

ERF@NIAN
24-04-2019, 21:14
21:50

crash00
24-04-2019, 23:07
امشب شب هم مثل هرشب...

1 xxxxxxx 0.160 ms 0.076 ms 0.067 ms
2 5.202.112.166 6.295 ms 6.281 ms 5.955 ms
3 172.16.32.134 24.156 ms 5.653 ms 5.670 ms
4 172.16.32.14 5.909 ms 6.126 ms 5.904 ms
5 172.16.32.73 5.644 ms 6.217 ms 6.118 ms
6 172.16.18.61 6.152 ms 6.171 ms 5.914 ms
7 172.16.24.22 6.097 ms 5.686 ms 5.400 ms
8 172.30.60.73 5.906 ms 5.912 ms 5.916 ms
9 * * *
10 * * *
11 10.201.177.57 12.844 ms 10.756 ms 8.408 ms
12 10.21.212.20 11.152 ms 10.772 ms 10.310 ms
13 85.132.90.153 115.780 ms 117.803 ms 116.318 ms
14 * * *
15 212.162.46.201 148.723 ms 147.607 ms 148.544 ms
16 4.69.163.22 184.564 ms 183.030 ms 186.993 ms
17 4.2.2.4 88.956 ms 89.090 ms 90.175 ms

دیگه این دفعه میگه مشکل از زیرساخته...

اصلا روی این شرکت حساب باز نکنید...

blackbird
05-05-2019, 21:31
IP پیشگامان ولید هست ؟ چرا IP تو روتر با چیزی که تو بروزر میبینم فرق داره ؟ به نت تایپ ربط داره ؟ مال پارس انلاین یکی هست

malthael
06-05-2019, 00:14
IP پیشگامان ولید هست ؟ چرا IP تو روتر با چیزی که تو بروزر میبینم فرق داره ؟ به نت تایپ ربط داره ؟ مال پارس انلاین یکی هست
اگه که یکی نیست پس حتما پشت NAT هستید . با پشتیبانی تماس بگیرید بهشون بگید که IP Valid میخواید . اگر هم که گفتن نمیشه یا بیا پول بده IP Static بخر ، برو 195 ازشون شکایت کن . چون وظیفه شون هست که به کاربر IP Valid بدن .

m123f
06-05-2019, 17:15
اسامی شرکت‌های کم فروش اینترنتی اعلام شد

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:

◽️بررسی‌های میدانی در برخی اپراتورهای ارتباطات ثابت نشان می‌دهد بین ۵ تا ۸ درصد مغایرت در حجم بسته‌های درخواستی مشترکین وجود دارد.

◽️بر همین اساس تمامی شرکت‌ها تا ۵ درصد و شرکت مخابرات ایران در استان خراسان شمالی، شرکت داده گستر عصر نوین (های وب) در استان فارس، شرکت پارس آنلاین در استان‌های فارس، همدان، کردستان و کرمانشاه، شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت فناوری ارتباطات شاتل در استان بوشهر، شرکت داده‌پردازی فن‌آوا در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت انتقال داده‌های آسیاتک در استان همدان تا ۸ درصد کم‌فروشی داشته‌اند و باید فرایندهایشان را اصلاح و بهینه‌سازی نحوه محاسبه حجم ترافیک را انجام دهند./ ایسنا

magiteq1
10-05-2019, 03:26
دوستان سرویس 16مگ که 1000 گیگ بین الملل و 700 گیگ داخلی داره. ایا در مجموع 1700 گیگ هست یا از 1000 گیگ 700 داخلی و 300 بین الملل هستش؟
اگر ترافیک بین الملل تموم شه. اتومات سوییچ میشه رو داخلی یا کلا ترافیک صفر میشه؟
و اینکه برای مانیتور ترافیک. میشه هر دو رو مجزا مانیتور کرد, یعنی داخلی و بین الملل؟

ERF@NIAN
10-05-2019, 12:02
دوستان سرویس 16مگ که 1000 گیگ بین الملل و 700 گیگ داخلی داره. ایا در مجموع 1700 گیگ هست یا از 1000 گیگ 700 داخلی و 300 بین الملل هستش؟
اگر ترافیک بین الملل تموم شه. اتومات سوییچ میشه رو داخلی یا کلا ترافیک صفر میشه؟
و اینکه برای مانیتور ترافیک. میشه هر دو رو مجزا مانیتور کرد, یعنی داخلی و بین الملل؟

‌شما از بیخ اشتباه متوجه شدی، اون سرویس برای مثال کلا 1000 گیگ حجم داره. یک گیگ خارجی استفاده کنی میشه 999، بعدش اگه بخوای یک گیگ داخلی استفاده کنی به جای اینکه یک گیگ از حجمت کم بشه، یک سوم یعنی. 333 مگابایت کم میشه
حجمت میشه 998.66

Sorrow_X
10-05-2019, 12:52
‌شما از بیخ اشتباه متوجه شدی، اون سرویس برای مثال کلا 1000 گیگ حجم داره. یک گیگ خارجی استفاده کنی میشه 999، بعدش اگه بخوای یک گیگ داخلی استفاده کنی به جای اینکه یک گیگ از حجمت کم بشه، یک سوم یعنی. 333 مگابایت کم میشه
حجمت میشه 998.66
سلام هنوزم این سرویس ها رو داره یا گرون کرده ؟

ERF@NIAN
10-05-2019, 13:25
سلام هنوزم این سرویس ها رو داره یا گرون کرده ؟

نه گرون نکرده بدون تغییر نسبت به قبل. علاوه بر تعرفه های داخل سایت همچنان سرویس عادی 16 مگ 250 گیگ بین‌الملل با شبانه 55 تومن و جشنواره 5000 گیگ هم داره
سرویس 512 هم پیشگامان نمیده از قدیم

vivaz360
10-05-2019, 23:17
دوستان وضعیت پیشگامان الان چطوره؟ میخوام تا هفته دیگه تغییر isp بدم. منطقه 5 هستم مخابرات شهیدیزدان پناه

magiteq1
11-05-2019, 08:36
حجمت میشه 998.66

من تماس گرفتم پشتیبانی که گفتن 1700 گیگ. واسه همین پرسیدم. پس کلا 1000 گیگه؟

ERF@NIAN
11-05-2019, 14:28
دوستان وضعیت پیشگامان الان چطوره؟ میخوام تا هفته دیگه تغییر isp بدم. منطقه 5 هستم مخابرات شهیدیزدان پناه
اگه تهرانید بگیرید خوبه چون تا حالا علاوه بر خودم 2،3 نفر از دوستان هم تهران گرفتن تو مراکز مخابراتی متفاوت. کیفیت سرویس هامون یکسان در اومده ولی بازم تا خودتون نگیرید تست نکنید مشخص نمیشه
پیشگامان دوتا مشکل داره:
1_ آیپیتون به طور پیش فرض nat شده، تا وقتی بهشون نگید آیپی valid بهتون نمیدن. البته شکایت تو 195 واسه این مورد خیلی بهتره چون اگه فقط زنگ بزنید لفتش میدن، بعد یه مدت هم دوباره nat میشه
2_ افت تک کانکشن اکثر شب ها بین 10 تا 1 که اینم کاریش نمیشه کرد همه شرکتا این مشکلو دارن
باقی مواردش مثل پینگ، افت نکردن سرعت دانلود و یوتیوب، قطعی های خیلی کم، جشنواره و قیمت و حجم خوب و اینجور چیزاش خوبه
سرعت 8 اش با 42 تومن هم شبانه داره
16 اش با 55 تومن که 250 گیگ حجم داره شبانه داره ولی سرعت شبانه اش میشه 8

من تماس گرفتم پشتیبانی که گفتن 1700 گیگ. واسه همین پرسیدم. پس کلا 1000 گیگه؟
پیشگامان جزو شرکتاییه که تو سایت و پنل وقتی یه عددی مینویسه واسه سرویس منظورش بین‌الملل هست. 16 مگ یک ماهه هم 1000 گیگ بین‌الملل داره، اگه همرو داخلی استفاده کنید یک سوم کم میکنه و عملا میشه 3000 گیگ. 1700 کلا غلطه
لیست سایت های داخلیشم میتونید نگاه کنید توش یه سری سایت دانلود و دانلود فیلم هست ولی من استفاده نکردم

magiteq1
11-05-2019, 23:52
دوستان من بخوام الان سرویس ۱۶ رو بگیرم به چه شکل متوجه بشم حداکثر کشش خطم چقدره؟. مودم دی لینک هست

ahwazp30
12-05-2019, 09:52
دوستان من بخوام الان سرویس ۱۶ رو بگیرم به چه شکل متوجه بشم حداکثر کشش خطم چقدره؟. مودم دی لینک هست

اگر خط شما رانژه ی این شرکت هست یک عکس از استاتوس مودم بزارید تا پارامترها مشخص باشن.

magiteq1
12-05-2019, 13:06
این برای مخابرات. ۱مگابیت هست سرویس. نامحدود قدیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

misam5526
12-05-2019, 13:12
این برای مخابرات. ۱مگابیت هست سرویس. نامحدود قدیم.

ظاهرا خط شما کشش 16 مگ رو داره و نباید مشکل چندانی داشته باشید. البته یه سری نکات فنی هست که مهمه مثلا خط روی FAST تنظیم شده و اینکه اگه مشکل نویز باشه با افزایش پهنای باند بیشتر خودش رو نشون میده. علی الحساب میشه گفت مشکلی نباید باشه برا 16 مگ.

blackbird
13-05-2019, 15:21
محل من از مخابرات دوره به سختی 5 مگ میده به پشتیبانی میگم مدولاسیون رو عوض میکنید رو ADSL خالی قرار بدید میگه یعنی چی! میگم رانژه منو چند بستید میگه سرویس شما 4 تا 16 هست میگم اون اسم سرویسه می خوام رانژه رو پایین بیارید شاید سرعت بهتر شد شانس منم مودم قبلیم نشون می داد خراب شد مودم قدیمی داشتم نشون نمیده خلاصه که به خودم شک کردم که دارم اشتباه میکنم من تجربه اولم از پیشگامانه پارس دارم رو خط دیگه گرفتم که فرجی بشه که نشد . پیشگامان پشتیبانیش همیشه این مدله ؟
IP رو هم که غیر ولید دادن دیگه تست گرفته بودم حس چونه زدن برا IP نداشتم دوستمون که بالا گفت بازی در میارن ولید کنن .... TD هم زده داره اما من جایی تو سایت نه قیمت دیدیم نه خرید کسی گرفته TD از پیشگامان ؟

ERF@NIAN
13-05-2019, 17:38
محل من از مخابرات دوره به سختی 5 مگ میده به پشتیبانی میگم مدولاسیون رو عوض میکنید رو ADSL خالی قرار بدید میگه یعنی چی! میگم رانژه منو چند بستید میگه سرویس شما 4 تا 16 هست میگم اون اسم سرویسه می خوام رانژه رو پایین بیارید شاید سرعت بهتر شد شانس منم مودم قبلیم نشون می داد خراب شد مودم قدیمی داشتم نشون نمیده خلاصه که به خودم شک کردم که دارم اشتباه میکنم من تجربه اولم از پیشگامانه پارس دارم رو خط دیگه گرفتم که فرجی بشه که نشد . پیشگامان پشتیبانیش همیشه این مدله ؟
IP رو هم که غیر ولید دادن دیگه تست گرفته بودم حس چونه زدن برا IP نداشتم دوستمون که بالا گفت بازی در میارن ولید کنن .... TD هم زده داره اما من جایی تو سایت نه قیمت دیدیم نه خرید کسی گرفته TD از پیشگامان ؟

ا td نداره، دوسال الکی بنر زده
مودلاسیون رو خودتون از داخل مودم میتونید تغییر بدید، نمیدونم پشتیبانی بتونه تغییر بده یا نه
صبح چه بهتر یا کلا روز زنگ بزنید بگید خط روی چند بسته شده، کارشناسای شب کمابیش بی سواد میشن.

dj77
13-05-2019, 18:42
سلام وقت بخیر
دوستانی که از این شرکت adsl گرفتید راضی هستید؟ کیفیت خدماتش خوبه؟
پینگ 8.8.8.8 بهتون چند برمیگردونه؟
چند بار قطعی داشتید روی اینترنت؟
#تخلیه_شاتل

blackbird
13-05-2019, 19:27
ا td نداره، دوسال الکی بنر زده
مودلاسیون رو خودتون از داخل مودم میتونید تغییر بدید، نمیدونم پشتیبانی بتونه تغییر بده یا نه
صبح چه بهتر یا کلا روز زنگ بزنید بگید خط روی چند بسته شده، کارشناسای شب کمابیش بی سواد میشن.

دقیقا من همین فکر و کردم که بعد از ساعت کاری کارشناسا دکوری میشن و ساعت کاریشونم خیلی شیکه مثل اینکه تا 3.5 4 هست. میدونم مدولاسیون رو میشه رو مودم عوض کرد اما جاهایی که از مرکز دوره ISP معمولا رو ADSL یک لاک میکنن پارس که این کارو میکنه یه کم بهتر میشه جالب که پیشگامان رو ADSL2+ بهتر هست خلاصه که نشد که بشه ما یه نت خوب داشته باشیم :n03:

Orbix
14-05-2019, 13:11
سلام دوستان
این روزا برای شما هم افت سرعت و نوسان اتفاق می افته؟

ronin63
15-05-2019, 16:25
سلام دوستان
این روزا برای شما هم افت سرعت و نوسان اتفاق می افته؟

سلام

بله برای من چند روزیه افتضاح شده .. قطعی های زیاد و سرعت تک کانکشن هم یهو به 100kb میرسه !! .. نمیدونم چی شده ولی خیلی داغون شده

Orbix
15-05-2019, 19:50
سلام

بله برای من چند روزیه افتضاح شده .. قطعی های زیاد و سرعت تک کانکشن هم یهو به 100kb میرسه !! .. نمیدونم چی شده ولی خیلی داغون شده
سلام. دقیقا همینطوره متاسفانه خیلی خراب شده چند روزی بود عصر این طور میشد الان آخر شب از 10 به بعد داغونه

Shahin031
16-05-2019, 00:53
پیشگامان از نظر محاسبه حجم چطوره؟ مثل مخابرات دزدی میکنه؟

magiteq1
20-05-2019, 19:39
دوستان سایت های که تو بیشگامان داخلی حساب میشه کدوماس؟
دانلودها هم هست؟

ERF@NIAN
20-05-2019, 19:56
دوستان سایت های که تو بیشگامان داخلی حساب میشه کدوماس؟
دانلودها هم هست؟
دانلودها قبلا نگاه میکردم بود

magiteq1
22-05-2019, 01:21
دوستان بیشگامان وی ....ن ها رو محدود کرده؟؟؟

The Dreadnaught
22-05-2019, 16:53
دوستان بیشگامان وی ....ن ها رو محدود کرده؟؟؟

فکر نمیکنم

این شرکت ها به صورت خودجوش از این کارها نمیکنن اگه اتفاقی بیفته دستور از بالا و سراسری خواهد بود

shahram83
27-05-2019, 22:43
پیشگامان چند روز است که واقعاً افتضاح شده است و دچار کمبود پهنای باند است. در تماس با بخش پشتیبانی هم گفتند که بررسی خواهند کرد. در کشوری که خوک ها مسئول باشند کارها درست پیش نمی رود.

broosli
27-05-2019, 23:36
پیشگامان چند روز است که واقعاً افتضاح شده است و دچار کمبود پهنای باند است. در تماس با بخش پشتیبانی هم گفتند که بررسی خواهند کرد. در کشوری که خوک ها مسئول باشند کارها درست پیش نمی رود.
پارس آنلاین هم همین مشکلو داره
از ساعت 10 شب تا 1 شب سرعت میرسه به کمتر از 1/3 سرعت خریداری شده بعدهم میگن کمبود پهنای باند داریم همینه که هست

shahram83
28-05-2019, 00:15
پارس آنلاین هم همین مشکلو داره
از ساعت 10 شب تا 1 شب سرعت میرسه به کمتر از 1/3 سرعت خریداری شده بعدهم میگن کمبود پهنای باند داریم همینه که هست
ساعت های پایانی روز به کنار، در این چند روز اخیر در طول روز هم مشکل کمبود پهنای باند وجود داره که عملاً اینترنت را به معنی کرده. مشخص نیست این خوک ها دارند چکار می کنند.

crash00
29-05-2019, 23:17
افتخاری دیگر برای پیشگامان...

قشنگ معلومه اینترنتی که اینا می گیرن مثلا grade c هست...

همین الان خط دیگه من که شاتل هست روی fastpath هم نیست...

mehdi 78
09-06-2019, 09:53
سلام
وضعیت اینترنت پیشگامان چطوره؟
سرعت تک لینک خوبی داره؟؟
پینگش برای گیم مناسب هست یا نه؟ مثلا از 8.8.8.8 چند هست پینگش؟
بعد این که با چیز پی ان ها مشکل خاصی نداره؟ راحت کانکت میشه؟
یه مورد دیگه این که سرویس هاش شبانه و... دارن؟ تعرفه هایی دیدم دوستان تو صفحات قبل گفتن که تو سایتش نیست و حرفی از شبانه رایگان نزده. میخواستم بدونم چطوری هست؟ تغییر داده تعرفه ها رو جدیدا؟

mehdi 78
11-06-2019, 02:49
سلام
سرعت تک لینک خوبی داره؟؟
یه مورد دیگه این که سرویس هاش شبانه و... دارن؟ تعرفه هایی دیدم دوستان تو صفحات قبل گفتن که تو سایتش نیست و حرفی از شبانه رایگان نزده. میخواستم بدونم چطوری هست؟ تغییر داده تعرفه ها رو جدیدا؟

کسی نبود؟؟؟؟؟

ERF@NIAN
11-06-2019, 08:39
سلام
سرعت تک لینک خوبی داره؟؟
من از vpn های عمومی استفاده نمیکنم برای همین خبرندارم. برای خودم که مشکل نداره
شبانه دارن ولی محدودیت حجم داره شبانه ها (نمیدونم که محدودیت ها واقعا حساب میشن یا الکی نوشته شدن)
تعرفه تغییری نداده مثل قبله
پینگ:

معایب:
1_تقریبا هرشب بین ساعات 11 تا 1 افت تک کانکشن وجود داره. ولی سرعت دانلود با چند کانکشن کامله (یوتیوب مشکلی نداره مثلا) ولی توییچ خراب
2_ گاهی به اندازه یک ساعت وسط ظهر هم ممکنه تک کانکشن افت کنه ولی کمتر پیش میاد به نسبت شب ها
3_ گاهی بین همون ساعات 11 تا 1 ممکنه پینگ دو برابر بشه ولی اینم خیلی کم پیش میاد اکثرا پینگ درسته
4_ ip به طور پیش فرض valid نیست، با شکایت تو 195 برای من درست کردن گیرندادن
5_ تقریبا ماهی یکبار 20 دقیقه قطع میشه
6_ اگه سرویس 16 با شبانه بخرید سرعت شبانه میشه 8
7_ پشتیبانیش شب ها بی سواد تر میشه، صبح و ظهر بد نیست

دیگه از خوبی هاش یا در مقایسه با سایر isp ها نمیگم چون قبلا به اندازه کافی گفته شده

mehdi 78
11-06-2019, 12:52
من از vpn های عمومی استفاده نمیکنم برای همین خبرندارم. برای خودم که مشکل نداره
شبانه دارن ولی محدودیت حجم داره شبانه ها (نمیدونم که محدودیت ها واقعا حساب میشن یا الکی نوشته شدن)
تعرفه تغییری نداده مثل قبله
پینگ:

معایب:
1_تقریبا هرشب بین ساعات 11 تا 1 افت تک کانکشن وجود داره. ولی سرعت دانلود با چند کانکشن کامله (یوتیوب مشکلی نداره مثلا) ولی توییچ خراب
2_ گاهی به اندازه یک ساعت وسط ظهر هم ممکنه تک کانکشن افت کنه ولی کمتر پیش میاد به نسبت شب ها
3_ گاهی بین همون ساعات 11 تا 1 ممکنه پینگ دو برابر بشه ولی اینم خیلی کم پیش میاد اکثرا پینگ درسته
4_ ip به طور پیش فرض valid نیست، با شکایت تو 195 برای من درست کردن گیرندادن
5_ تقریبا ماهی یکبار 20 دقیقه قطع میشه
6_ اگه سرویس 16 با شبانه بخرید سرعت شبانه میشه 8
7_ پشتیبانیش شب ها بی سواد تر میشه، صبح و ظهر بد نیست

دیگه از خوبی هاش یا در مقایسه با سایر isp ها نمیگم چون قبلا به اندازه کافی گفته شده
دست شما درد نکنه واقعا توضیح کامل و جامعی بود. من هم از این عمومی ها استفاده نمیکنم ولی نمی‌دونم اینی که استفاده میکنم اینجا کار می‌کنه یا نه.
اگه میشه اسمش رو بفرستید پخ که اگه یکی بود خیالم راحت بشه.
برای اون افزایش پینگ و کم شدن بیشتر بستگی به مرکز داره که کمبود پهنا باند نداشته باشه.
بقیه موارد تقریباً قابل تحمل هستن. آی پی هم یعنی به شکل دیفالت پشت Nat هست کاربر‌؟
چه کاریه آخه
برای یوتوب و تویچ، یوتوب میشه ۱۰۸۰ ۶۰ فریم دید؟ مشکلی نداره؟
توییچ تا چه رزولوشنی اوکی هست؟
بعد این که همه سرویس ها شبانه دارن؟

ERF@NIAN
11-06-2019, 13:30
دست شما درد نکنه واقعا توضیح کامل و جامعی بود. من هم از این عمومی ها استفاده نمیکنم ولی نمی‌دونم اینی که استفاده میکنم اینجا کار می‌کنه یا نه.
اگه میشه اسمش رو بفرستید پخ که اگه یکی بود خیالم راحت بشه.
برای اون افزایش پینگ و کم شدن بیشتر بستگی به مرکز داره که کمبود پهنا باند نداشته باشه.
بقیه موارد تقریباً قابل تحمل هستن. آی پی هم یعنی به شکل دیفالت پشت Nat هست کاربر‌؟
چه کاریه آخه
برای یوتوب و تویچ، یوتوب میشه ۱۰۸۰ ۶۰ فریم دید؟ مشکلی نداره؟
توییچ تا چه رزولوشنی اوکی هست؟
بعد این که همه سرویس ها شبانه دارن؟
شما 10 vpn برتر جهان رو سرچ کنی من اکثرشونو استفاده کردم کار میکنن چیز پنهانی نیست

یکم پیچیده تر از این حرفاست چون بالای 90 درصد شب ها با وجود کاهش تک کانکشن، پینگ درسته
پیشگامان هم یجوریه اگه خراب بشه یه موقع معمولا همه مشترکا احساسش میکنن
بله nat هست
یوتیوب که اصلا یه چیز عادیه و مشکلی نیست. توییچ هم مشکلی نداره مگه در ساعات خاص
دیگه برای 1080 توییچ گاهی بیت ریت ویدئو نزدیک 10 مگابیته برای همین سرویس 16 میخواد
نه همه شبانه ندارن
غیر از سرویس هشت 42 تومنی و شونزده 55 تومنی که بدون افزایش قیمت شبانه دارن، باقی سرویسا به قیمتشون 7.5 تومن اضافه شده (بدون شبانه هم میشه خرید) این مدلیم هست، مثلا زده سرویس یک مگابیت با 20 گیگ بین‌الملل و 20 گیگ شبانه
باقی سرویس هاهم همین الگو رو دارن
یه جشنواره 8 مگ هم دارن که تو سایتشون نیست فقط تلفنی میفروشن

hosseinzfff
11-06-2019, 20:24
برا من افت snr زیاد داره مشکل از چی میتونه باشه ؟ گرما؟port مخابرات؟ یا از خود شرکته...همین چند روز قبل snr روی 17 اینا بود اما اکثر اوقات میاد زیر 10 و حتی 6 هم میشه :n41:

hosseinzfff
11-06-2019, 20:41
وضعیت ping همین الان یهویی:

hosseinzfff
11-06-2019, 20:48
ip که دریافت میکنید چیه ؟ واسه من با 100.65 یا 100.66 یا 100.67 شروع میشه

alireza_asol
12-06-2019, 08:38
قیمتای پیشگامان چه خوبه
الان جشنواره زده ۶ ماهه ۱۶ مگابیت ۵۰۰۰ گیگ ماهی ۴۲ تومن
من الان شاتل دارم ۸ مگ ۱۷۵ گیگ ماهیانه ۶۲۵۰۰ میگیره
فقط بحث کیفیت هستش که با این قیمت و حجم احتمالا جالب نباشه

hosseinzfff
12-06-2019, 14:23
الان مثلا snr خوب شده نسبتا به 16 رسیده ....عجیبه :n41:

ERF@NIAN
12-06-2019, 15:03
وضعیت ping همین الان یهویی:

شما کدوم شهر هستین؟

hosseinzfff
13-06-2019, 17:18
سلام من خوزستانم

hosseinzfff
13-06-2019, 17:25
وضعیت تک کانکشن و چند کانکشن :

با vpn روشن:

تک کانکشن :

چند کانکشن :

بدون vpn :

تک کانکشن:

چند کانکشن:

لازم به ذکره که من سرویس 8 مگ دارم و خطم به دلیل نویز رو 4 مگ بسته شده ...

hosseinzfff
13-06-2019, 18:00
یه تست سرعت دیگه با vpn این بار با سرعت بالاتر از protocol pptp استفاده شده :

تک کانکشن:

چند کانکشن:

hosseinzfff
15-06-2019, 15:37
سلام دوستان .کسی میدونه این Adsl Tone Diagnostic چیه ؟به چه درد میخوره؟ تست کردم زده کشش خط 8 مگ یعنی خط من بیشتر از 4 مگ هم کشش داره؟

محمد7966
15-06-2019, 15:52
سلام دوستان .کسی میدونه این Adsl Tone Diagnostic چیه ؟به چه درد میخوره؟ تست کردم زده کشش خط 8 مگ یعنی خط من بیشتر از 4 مگ هم کشش داره؟

به درد همین میخوره که نوشتید یعنی حداکثر کشش خط.اما این تخمینی و دقیقش رو باید شرکت براتون مانیتور کنه.پارس آنلاین همین کارو میکنه یعنی تا 3 روز مانیتور میکنه تا ببین خط کشش رو در ساعات مختلف روز داره یا نه.

شما همین قابلیت رو تویه شب هم تست کنید احتمالا کمتر از 8012 بشه.

hosseinzfff
15-06-2019, 16:39
به درد همین میخوره که نوشتید یعنی حداکثر کشش خط.اما این تخمینی و دقیقش رو باید شرکت براتون مانیتور کنه.پارس آنلاین همین کارو میکنه یعنی تا 3 روز مانیتور میکنه تا ببین خط کشش رو در ساعات مختلف روز داره یا نه.

شما همین قابلیت رو تویه شب هم تست کنید احتمالا کمتر از 8012 بشه.

اکی ممنون انگار خودش اتوماتیک تغییر میکنه بدون اینکه دوباره بخوای تست بگیری الان شده 7400 تا شب ببینیم چند میشه خبرتون میکنم

ERF@NIAN
15-06-2019, 17:09
ا snr خط 6.4 زده (6 مرز هست)
کاملا لب مرز وصل شده برای همین مهم نیست مودم حداکثر کشش رو چند تخمین میزنه. بیشتر از این نمیشه
ساعاتی از شبانه روز ممکنه snr بالاتر بره ولی چون پایداری نداره و دوباره میاد پایین فایده ای نداره.

hosseinzfff
15-06-2019, 20:38
افت شدید snr و خطای crc بالا:

از دوستان کسی هست مشکل افت snr داشته باشه با pishgaman?

hosseinzfff
15-06-2019, 21:00
فقط روی حالت adsl2/2+ با افت شدید snr مواجه میشم روی حالت adsl معمولی snr میره بالا و ثبات بهتری داره :

hosseinzfff
15-06-2019, 21:04
با این وضعیت نوسان snr باید قید سرعت بالاتر رو بزنم رو pars online که بودم سرعت بالاتری دریافت میکردم روزا بین 6-7 مگ و شبا 5-5.5 مگ اما با pishgaman روی 4 به زور جواب میده

hosseinzfff
15-06-2019, 21:06
میزان attenuation خط هم افزایش داشته به دلایل نامعلومی روی pars مقدارش 49 بود اما حالا شده 52

crash00
15-06-2019, 22:05
من هم جدیدا به شدت مشکل نویز پیدا کرده ...
من یه خط دیگه هم دارم اون شاتل هست ولی اینطور مشکل نداره ..
نمیدونم چیه داستان...

black sabbath
16-06-2019, 13:11
سلام اساتید
من شاتل دارم و ازش راضی هستم اصلاً قطعی و افت سرعت نداره اما به علت اینکه قیمت هاش رو برده بالا امروز درخواست جمع آوری دادم
می خواستم برم دیده بان بگیرم که تو تاپیکش دیدم وضعیتش خیلی خوب نیست.
پیشگامان هم یه طرح سه ماهه رو بستر 8 مگ با 1500 تا داخلی به قیمت ماهی تقریباً 38 داره
نظر شما در مورد این شرگت چیه؟
متشکرم

hosseinzfff
16-06-2019, 15:02
............

hosseinzfff
16-06-2019, 15:24
دوستان چطور میشه فهمید ip که دریافت میکنی مربوط به کدوم isp هست ؟

hosseinzfff
16-06-2019, 15:43
از سایت ip2location که نگا کردم isp رو pishgaman نشون میده اما ip داخل مودم با ip که این سایت نمایش داده فرق میکنه علت چیست؟

malthael
16-06-2019, 21:25
از سایت ip2location که نگا کردم isp رو pishgaman نشون میده اما ip داخل مودم با ip که این سایت نمایش داده فرق میکنه علت چیست؟
برای اینکه شما پشت NAT server هستید . یعنی اینکه شرکت با اینکه حق شماست و قبلا هزینه اش رو پرداخت کردید به شما IP Valid نمیده . چون IPv4 کم هست و این‌ها هم میخوان پول کمتری برای خرید IP بدن به شما IP واقعی نمیدن . که این مورد یه سری اشکال تو بعضی چیزا مثل بازی کردن ایجاد میکنه .اگه لازم دارید باهاشون تماس بگیرید و بگید که IP Valid میخواید و اگه گفتن که باید پول بدید و IP Static بخرید قبول نکنید . و اگه قبول نکردن ازشون تو 195 شکایت کنید، سریع درستش میکنند.

ERF@NIAN
16-06-2019, 22:49
امروز تو ساعات افت سرعت مولتی کانکشن داخلی هم روی 4 مگابیت قفل شده. قبلا بیشتر فقط تک کانکشن خارجی مشکل داشت
برای شما چطوره؟

ERF@NIAN
17-06-2019, 00:05
امشب افتضاحه، سرعت مولتی داخلی زیر یک مگابیت، فرداهم اگه اینطوری بود زنگ میزنم ببینم چه وضعشه

hosseinzfff
17-06-2019, 14:20
pishgaman هر روز یه جوریه واقعا نمیشه در مورد این شرکت به نتیجه گیری رسید من ازشون تو سایتشون ثبت شکایت کردم که بیان سرعتمو درست کنن و ریت خط رو بالاتر بذارن هنوز شکایتو نخوندن :n41:

hosseinzfff
17-06-2019, 15:00
تست سرعت با vpn همین الان ریت خط 4 مگ:

مولتی:

سینگل:

Hidden-Hunter
17-06-2019, 18:42
مخابرات منطقه ما پورت برای پیشگامان نداره،قرار شد پشتیبانی امروز خبرشو بهم بده ولی زنگ نزده

ERF@NIAN
18-06-2019, 14:52
بابت افت سرعت و قفل شدنش روی 3.5 مگابیت چندبار زنگ زدم گفتن اختلاله معلوم نیست کی درست بشه. فعلا تو 195 شکایت کردم زنگ زدن پیگیری کنن
همونطور که قبلا گفتم مشکلات پیشگامان اکثرا عمومیه، یعنی یک نفر از مشترکین پیشگامان مشکل داشته باشه احتمالا همه مشترکین پیشگامان دارن.
تو این مورد هم از 1 نفر از دوستانم که پیشگامان داره پرسیدم، اون هم دقیقا عین من سرعتش روی 3.5 مگابیت قفل شده. جالبه که ایشون اون سر ایران زندگی میکنه
تو این انجمن هم گفتن مشکل دارن

shakib zero
18-06-2019, 15:05
بابت افت سرعت و قفل شدنش روی 3.5 مگابیت چندبار زنگ زدم گفتن اختلاله معلوم نیست کی درست بشه. فعلا تو 195 شکایت کردم زنگ زدن پیگیری کنن
همونطور که قبلا گفتم مشکلات پیشگامان اکثرا عمومیه، یعنی یک نفر از مشترکین پیشگامان مشکل داشته باشه احتمالا همه مشترکین پیشگامان دارن.
تو این مورد هم از 1 نفر از دوستانم که پیشگامان داره پرسیدم، اون هم دقیقا عین من سرعتش روی 3.5 مگابیت قفل شده. جالبه که ایشون اون سر ایران زندگی میکنه
تو این انجمن هم گفتن مشکل دارن

بله منم شیرازم و نهایت سرعت دانلود 450 کیلوبایت هست ...

ایشالا که زودتر حل بشه

shahram83
18-06-2019, 15:42
تقریباً دو هفته بود که پهنای باند در حالت عادی بود اما از دو روز پیش تا به امروز دوباره مشکل کمبود پهنای باند بوجود اومده. حداکثر سرعت تقریباً 3.5 mbps است. ( این مشکل افت سرعت در دو روز گذشته تقریباً از ساعت 11:30 pm بوجود می اومد اما امروز تمام روز سرعت حداکثر این مقدار است )

hosseinzfff
18-06-2019, 17:22
تست سرعت با vpn همین الان (ریت خط 4 مگابیت)

سینگل :

مولتی :

shahram83
18-06-2019, 22:08
مشکل برای چند ساعت برطرف شده بود اما باز کمبود پهنای باند بوجود اومده است. یک تفاوت با قبل داره و اون این که حداکثر سرعت اکنون 4.2 mbps است.

hosseinzfff
18-06-2019, 22:28
سرعت فوق العاده اینترنت pishgaman با vpn همین الان :(ریت خط 4 مگابیت)

مولتی :

سینگل:

:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08: :n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:

hosseinzfff
18-06-2019, 22:36
و البته بدون vpn که سرعت بالاتر میره:

مولتی :

سینگل:

black sabbath
19-06-2019, 14:06
چه غلطی کردیم اومدیم سمت این شرکت آشغال
شاتل داشتم عالی بود اما خب گرون کرد ما هم تخلیه زدیم اومدیم سمت پیشگامان این طرح جدید 3 ماهه
پنل 8 رو گرفتم امروز وصل شد دیدم سرعت خیلی پایینه زنگ زدم گفت الآن درست می کنیم.خوب شد سرعت دانلودم تا 1.2 مگابایت هم رفت بالا اما بعد دو ساعت رسید به 500 کیلو بایت
دوباره زنگ زدم گفت همکارم باید چک کنه که بعد دو ساعت هنوز خبری نشد منم رفتم 195 شکایت ثبت کردم

ویرایش:
ده دقیقه نمیشه که شکایت رو تو 195 ثبت کردم که از پیشگامان زنگ زدن گفتن داریم پیگیری می کنیم

ERF@NIAN
19-06-2019, 14:29
پیشگامان 4 روزه افتضاح مطلقه. افت سرعت شدید، نوسان
قبلا توصیه اش میکردم. الآن اصلا
یدونه پیشگامان خدماتش تو کل ایران قابل قبول بود اونم خراب کرد
قبلا شب ها بین 10 تا 1 فقط تک کانکشن خارجی افت میکرد. الآن مولتی خارجی هم میشه 4،5 مگابیت، تک که داغون
وسط روزهم همش نوسان و افت تک کانکشن

hosseinzfff
19-06-2019, 17:11
چه غلطی کردیم اومدیم سمت این شرکت آشغال
شاتل داشتم عالی بود اما خب گرون کرد ما هم تخلیه زدیم اومدیم سمت پیشگامان این طرح جدید 3 ماهه
پنل 8 رو گرفتم امروز وصل شد دیدم سرعت خیلی پایینه زنگ زدم گفت الآن درست می کنیم.خوب شد سرعت دانلودم تا 1.2 مگابایت هم رفت بالا اما بعد دو ساعت رسید به 500 کیلو بایت
دوباره زنگ زدم گفت همکارم باید چک کنه که بعد دو ساعت هنوز خبری نشد منم رفتم 195 شکایت ثبت کردم

ویرایش:
ده دقیقه نمیشه که شکایت رو تو 195 ثبت کردم که از پیشگامان زنگ زدن گفتن داریم پیگیری می کنیم

اشتباه کردی جمع اوری کردی وقتی یه شرکت ازش راضی هستی باید همون شرکت بمونی

آرین 0098
19-06-2019, 22:28
پیشگامان 4 روزه افتضاح مطلقه. افت سرعت شدید، نوسان
قبلا توصیه اش میکردم. الآن اصلا
یدونه پیشگامان خدماتش تو کل ایران قابل قبول بود اونم خراب کرد
قبلا شب ها بین 10 تا 1 فقط تک کانکشن خارجی افت میکرد. الآن مولتی خارجی هم میشه 4،5 مگابیت، تک که داغون
وسط روزهم همش نوسان و افت تک کانکشن

مخابرات هم ۴ روزه همین وضعه ...

طبق اخبار موثق، از روزهای آینده شاهد اختلال گسترده در V***Nها خواهیم بود.

shahram83
19-06-2019, 22:42
خوب، طبق روال 3 روز گذشته باز از ساعت 11:30 pm حداکثر سرعت به 4.2 mbps کاهش یافته است. پیش از این زمان مشکلی وجود نداشت. در طول روز را نمی دونم چونکه از حدودای ساعت 7:30 pm سیستم را روشن کردم. باید دید برنامه شون چیه و قرار چه کاری با اتصال اینترنت بکنند.

black sabbath
19-06-2019, 22:55
خوب، طبق روال 3 روز گذشته باز از ساعت 11:30 pm حداکثر سرعت به 4.2 mbps کاهش یافته است. پیش از این زمان مشکلی وجود نداشت. در طول روز را نمی دونم چونکه از حدودای ساعت 7:30 pm سیستم را روشن کردم. باید دید برنامه شون چیه و قرار چه کاری با اتصال اینترنت بکنند.
بله ریدمانه
دیتا ریت 1200 هست صفحه خوب باز می کنه اما سرعت دانلود زیر 600 هست
منو بگو که روز اول از طرح سه ماهم هست
حاضرم پول یک ماه رو بدم بهشون برم سراغ یکی دیگه
چه اشتباهی کردم طرح سه ماهه گرفتم

shakib zero
19-06-2019, 23:31
بله ریدمانه
دیتا ریت 1200 هست صفحه خوب باز می کنه اما سرعت دانلود زیر 600 هست
منو بگو که روز اول از طرح سه ماهم هست
حاضرم پول یک ماه رو بدم بهشون برم سراغ یکی دیگه
چه اشتباهی کردم طرح سه ماهه گرفتم

حالا باز شما خوبه 3 ماهه گرفتی من چی بگم 6 ماهه گرفتم :n04::n02:

من یک هفته هست که وصل شده تا یکی دو روز پیش همه چی اوکی بود سرویس 8 مگ گرفتم برام رو 9 بستن و کلا راضی بودم یه هفته ای ...
الان دو روزه سرعت دانلود از 550 دیگه بالاتر نمیره ...

black sabbath
19-06-2019, 23:41
حالا باز شما خوبه 3 ماهه گرفتی من چی بگم 6 ماهه گرفتم :n04::n02:

من یک هفته هست که وصل شده تا یکی دو روز پیش همه چی اوکی بود سرویس 8 مگ گرفتم برام رو 9 بستن و کلا راضی بودم یه هفته ای ...
الان دو روزه سرعت دانلود از 550 دیگه بالاتر نمیره ...
پیج باز کردنت چطوره؟ویدئو دیدن تو یوتیوب چی؟من یه وی پی ان پولی قوی دارم ویدئو های 1080 رو بدون مشکل و مکث می بینم
مشکل من رو دانلود هست که بالای 600 نمیره

shakib zero
19-06-2019, 23:44
پیج باز کردنت چطوره؟ویدئو دیدن تو یوتیوب چی؟من یه وی پی ان پولی قوی دارم ویدئو های 1080 رو بدون مشکل و مکث می بینم
مشکل من رو دانلود هست که بالای 600 نمیره

پیج باز کردن و اینستا و این چیزا اوکیه ...

یوتیوب ولی عصری یه تست زدم ویدیو های 360 هم درست لود نمیکرد !! البته وی پی ان درست حسابی نبود با این رایگانا رفتم :D
( SetupVpn )

magiteq1
20-06-2019, 00:45
چرا این چند روز از ساعات 23 الی 2 شب سرعت از 550 k بالاتر نمیره. چه مرگش شده؟؟؟؟

shakib zero
20-06-2019, 01:03
چرا این چند روز از ساعات 23 الی 2 شب سرعت از 550 مگابایت بالاتر نمیره. چه مرگش شده؟؟؟؟

مگابایت یا کیلوبایت ؟ :n02:
واسه من که دو روزه ۲۴ ساعته سرعت رو همین مقدار قفله

shakib zero
20-06-2019, 08:32
خب از امروز صبح مجددا خط روی 9 مگ فیکس شده و سرعت دانلود بالای 1 مگ اومده ...

black sabbath
20-06-2019, 08:32
فعلاً شرایط خوبه

magiteq1
20-06-2019, 15:19
ساعت 4 بعد از ظهر و باز مشکل پدید اومده. رو 4 مگ قفل کرده. سرویس 16

shakib zero
20-06-2019, 15:24
بله ظاهرا دوباره محدود شده ...

ERF@NIAN
20-06-2019, 15:39
مشکل لیمیت شدن سرعت روی 3.5 مگابیت رو همون اول وقتی شکایت کردم زنگ زدن درستش کردن. ولی مشکلی که وجود داشت نوسان تک کانکشن خارجی در طول روز و افت سرعت حتی مولتی کانکشن خارجی 10 شب به بعد بود.
تا اینا زنگ میزدن مشکل حل میشد بعدش دوباره نوسان میکرد
امروز از صبح بررسی دقیق کردم مشکلی نیست . شاید جمعا حدود ده دقیقه نوسان کرد

black sabbath
22-06-2019, 22:30
سه روزه که هیچ مشکلی نیست.نه قطعی نه افت سرعت

sajad-tnt
22-06-2019, 22:47
دوستان کرمانشاه رو پشتیبانی نمیکنه؟
داخل سایت شماره رو وارد میکنم، میگه (متاسفانه در محل شما قادر به ارائه سرویس نمی باشیم)، این یعنی پورت خالی نیست یا کلا پشتیبانی نمیشه؟

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ERF@NIAN
22-06-2019, 23:05
دوستان کرمانشاه رو پشتیبانی نمیکنه؟
داخل سایت شماره رو وارد میکنم، میگه (متاسفانه در محل شما قادر به ارائه سرویس نمی باشیم)، این یعنی پورت خالی نیست یا کلا پشتیبانی نمیشه؟

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
اسم کرمانشاه تو بخش نماینده ها هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه کلا پشتیبانی نکنن، چون یه حالتی هم پیشگامان داره مینویسه در مرکز مخابراتی شما در حال حاضر امکان پیش ثبت نام وجود دارد. این پیامی که نوشتم احتمالا مربوط به پورته
اگرم مشکلی نباشه مینویسه: شماره تلفن شما قابلیت دریافت سرویس اینترنت پرسرعت را دارد

magiteq1
22-06-2019, 23:36
سه روزه که هیچ مشکلی نیست.نه قطعی نه افت سرعت

امشب دوباره محدود شده رو 4

shahram83
23-06-2019, 22:17
پس از 2 روز باز مشکل محدود شدن پهنای باند در حدود 4 mbps اتفاق افتاد.

ERF@NIAN
23-06-2019, 23:20
اینجا که مشکلی نیست. حتی یک شب در میون (مثل امشب) ک کانکشن هم افت نمیکنه
حتما 195 شکایت کنید، احتمالا پیش خودشون برنامه ریختن اگه کسی پیگیری نکنه ایناهم صداشو در نیارن

MXRX
24-06-2019, 11:25
دو سه روزه اینترنت برای چند دقیقه [ بین 12 و ربع تا 12 و نیم ظهر] کلاً قطع میشه بعد وصل میشه ، بقیه هم این مشکل رو دارن!؟:n13:

magiteq1
24-06-2019, 14:58
زنگ زدم. گفتن مشکل سراسری هست:n35::n35::n35:

black sabbath
24-06-2019, 22:52
پنجشنبه شب انقدر قطعی و افت سرعت داشت که من یه شکایت تو 195 زدم و کلی لیچار بارشون کردم که غلط کردم اومدم پیشگامان و پولمو بدید و از این حرفا
دقیقا از صبح جمعه تا امروز غروب بدون هیچ مشکلی کار می کرد غروب از شرکتشون زنگ زدن گفتن مشکلتون حل شده گفتم آره گفت مشکلی بود به خودمون بگید اول گفتم باشه
از غروب تا الآن آشغال شده وضعیت اینترنت دائم قطع و وصل میشه
صبح دوباره یه شکایت تو 195 می نویسم

shakib zero
24-06-2019, 23:09
خداروشکر یه 5 روزی هست همه چی ثابت و عالیه :n02:

ایشالا مشکل دوستان هم زودتر حل بشه

shahram83
27-06-2019, 13:35
الان هم مشکل محدود شدن سرعت به 4 mbps وجود داره.

magiteq1
27-06-2019, 14:34
بله هنوز وجود داره. دوستان مشکل داره حتمی به 195 شکایت کنن

black sabbath
27-06-2019, 16:06
منکه مشکلی ندارم پنل 8

vivaz360
27-06-2019, 18:46
سلام.من امروز اینترتم وصل شد.قبل از پیشگامان دیده بان نت داشتم.به امید بهتر شدن اومدم به این شرکت و بخاطرش یک هفته اینترنتم قطع بود تا وصل بشه ولی بهتر نشد هیچ بدترم شده
دوستان wan ip شما چیه؟ برای من این مثلا 100.73.6.83 تو مودم میزنه ولی تو سایتای ip یاب یه چیزه دیگه نشون میده
data rate رو برای شما چجوری بستن؟ من برای متغیره و بدون دست زدن یا قطع شدن اینترنت اتوماتیک بالا پایین میره.البته بیشتر پایین میره تا بالا.
نسبت به دیده بان نت پینگ خیلی بهتری داره ولی مشکل محدودیت سرعت داره که تابحال تو شرکتای دیگه ندیده بودم.البته از صبح تا ظهر بود فعلا درست شده.نویز خطم بیشتر شده که انتظار داشتم بهتر بشه ولی بدتر شده!(1 مگابیت کمتر شده)
مودمم ایسوس n14u b1 هست و میشه باهاش snr رو کم و زیاد کرد ولی تو برای پیشگامان جواب نمیده و هرچی snr رو کم یا زیاد میکنم سرعت فرقی نمیکنه درحالی که برای سرویسای قدیم کار میکردن!
اگه نکته ای چیزی هست راجع به این شرکت ممنون میشم راهنماییم کنید

ERF@NIAN
27-06-2019, 19:47
سلام.من امروز اینترتم وصل شد.قبل از پیشگامان دیده بان نت داشتم.به امید بهتر شدن اومدم به این شرکت و بخاطرش یک هفته اینترنتم قطع بود تا وصل بشه ولی بهتر نشد هیچ بدترم شده
دوستان wan ip شما چیه؟ برای من این مثلا 100.73.6.83 تو مودم میزنه ولی تو سایتای ip یاب یه چیزه دیگه نشون میده
data rate رو برای شما چجوری بستن؟ من برای متغیره و بدون دست زدن یا قطع شدن اینترنت اتوماتیک بالا پایین میره.البته بیشتر پایین میره تا بالا.
نسبت به دیده بان نت پینگ خیلی بهتری داره ولی مشکل محدودیت سرعت داره که تابحال تو شرکتای دیگه ندیده بودم.البته از صبح تا ظهر بود فعلا درست شده.نویز خطم بیشتر شده که انتظار داشتم بهتر بشه ولی بدتر شده!(1 مگابیت کمتر شده)
مودمم ایسوس n14u b1 هست و میشه باهاش snr رو کم و زیاد کرد ولی تو برای پیشگامان جواب نمیده و هرچی snr رو کم یا زیاد میکنم سرعت فرقی نمیکنه درحالی که برای سرویسای قدیم کار میکردن!
اگه نکته ای چیزی هست راجع به این شرکت ممنون میشم راهنماییم کنید

آیپی.به طور پیش فرض valid نیست. با شکایت درستش میکنن
بالا پایین رفتن دیتاریت بدون قطع شدن به خاطر فعال بودن sra تو مودمتونه. وقتی نویز زیاده و crc زیاد میفته مودم ریت رو میبره پایین تر
میتونید این قابلیت رو خاموش کنید ولی ممکنه قطعی ببشتر بشه
سرویس چند مگ خریدید؟ سرعت دانلودتون چقدره که میگید محدود شده
حتما خطتون روی یک ریت مشخص بسته شده که بالاتر نمیره

vivaz360
27-06-2019, 22:29
8 مگابیت خریداری کردم ولی بخاطر دوری از مرکز مخابرات نهایت 6-7 مگ میتونم بگیرم.بیشتر مراکز مخابراتی فیبر شدن ولی مرکز ما (شهید یزدان پناه) هنوز مسیه
بله درسته sra روشن بود و الان که خاموش کردم فیکس رو 6 مگابیت مونده.شرکت قبلی تفاوتی تو روشن یا خاموش بودن sra نداشت ولی پیشگامان تاثیر داره
خط من فوق العاده نویزی هست و crc رکورد میزنه! سیمکشی تلفن رو از سرخط تا مودم جدا کشیدم ولی مشکلم حل نشد تا چند وقت پیش فکر میکردم مشکل از isp دیده بان نت هست ولی پیشگامان هم همین مشکل رو داره و بدتر هم شده.پارسال که مخابرات داشتم وضعیت خیلی بهتر بود.فکر میکنم مشکل از پورت باشه یا تجهیزات خراب مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حاشیه‌نویسی_2019-06-27_231839_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حاشیه‌نویسی_2019-06-27_231839.jpg)