مشاهده نسخه کامل
: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
shaahani
08-02-2018, 16:02
آهان متوجه شدم مشکل از کجاست.
اون کنتوری که در صفحه مخصوص میزان مصرف (ترافیک باقی مانده) داره محاسبه میکنه ، میزان سرویس رو 1000 گیگ درنظر گرفته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما کنتور ابتدایی مروبط به صفحه ورود مقدار ترافیک سرویس رو 1024 گیگ در نظر گرفته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی آخرشم معلوم نشد سرویس من هزارگیگ هست یا یک ترابایت :n36: خخخخ
سرویس جشنواره تابستان
up to 16M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه سوال داشتم
ترافیک باقیمونده ای که تو پنل سایت زده حدود 5 گیگ با اونی که تو اپ موبایل پیشگامان زده فرق میکنه
کدوم درسته ؟
احتمالا سر همین قضیه 204.8 گیگ و 200 گیگه
whitewolf
09-02-2018, 11:27
لودبالانس دو خط پیشگامان
میشه یه کم درباره اود بالانس توضیح بدین؟
چی هست؟ چه جوری سرعت رو بالا میبره؟ به چیا احتیاج داره؟
misam5526
09-02-2018, 12:21
دو یا چند خط اینترنت (در اینجا هر دو adsl) رو ترکیب میکنن و خروجی یه سرویس پرسرعت تر بدست میارن.
George Shelly
10-02-2018, 09:50
من نتم دو روز خوبه دو روز بد!!!
یهو خراب میشه تا دوروز بعد یهو دوباره درست میشه واسه دو روز!!!
من نمی فهمم این چجور سرویسیه دارن میدن!!!
16 مگ گرفتم که 8 مگه همون 8 مگ رو هم درست نمیدن!
mehrdad2
10-02-2018, 14:14
یکی از بهترین شرکتهایی که دیدم پیشگامانه.
سلام دوست عزيز
اون دوستمون با برنامه لود بالانس كردن ولي معمولا با برنامه مشكلات زيادي داره و به سرعت واقعي نميرسيد به دليل مشكلات برنامه و به سيستم هم فشار مياره
ولي من با روترهاي ميكروتيك تا هر چند تعداد خط كه بخواهيد رو مي تونم تجميع كنم براتون
هر كدوم از عزيزان كه چند خط adsl و يا مودم 4G دارن و قصد تجميع سرعت مودم ها رو دارن به من پيام خصوصي دهند تا هزينه ها و قيمت اين كار رو بهشون اعلام كنم
سلام دوست عزيز
اون دوستمون با برنامه لود بالانس كردن ولي معمولا با برنامه مشكلات زيادي داره و به سرعت واقعي نميرسيد به دليل مشكلات برنامه و به سيستم هم فشار مياره
ولي من با روترهاي ميكروتيك تا هر چند تعداد خط كه بخواهيد رو مي تونم تجميع كنم براتون
هر كدوم از عزيزان كه چند خط adsl و يا مودم 4G دارن و قصد تجميع سرعت مودم ها رو دارن به من پيام خصوصي دهند تا هزينه ها و قيمت اين كار رو بهشون اعلام كنم
سلام
با میکروتیک ؟؟؟
سلام
با میکروتیک ؟؟؟
بله
نوشته بودم ميكروتيك
من از قراردادهای نامحدود قدیمی مخابرات بودم، اما به خاطر سرعت کمش دیگه ازش استفاده نمیکردیم.
پیشگامان تو مرکز ما ارائه میده، قرار شده امروز برم درخواست جمع آوری بدم و به جاش پیشگامان بگیرم. حجم ۱ ترابایت عملا برای من نامحدود محسوب میشه.
امیدوارم پشیمون نشم.
George Shelly
13-02-2018, 18:57
چه عجب پیشگامان یکم از زجر کش کردن من دست برداشت!!!!!
mahan999
14-02-2018, 01:29
پیشگامان قیمت 8 مگ رو کم کرده
sasan.69
14-02-2018, 02:13
رشت کسی پیشگامان نداره؟
George Shelly
15-02-2018, 13:22
دوستان نت من ناگهانی به طورز مرگباری افت کرد الان دانلود با 16 تا کانکشن شده 10 کیلوبایت بر ثانیه! تازه از سایت داخلی!
الان مال من فقط اینجوریه یا بقیه هم کندی دارن ؟
aliiran2008
15-02-2018, 15:07
پیشگامان قیمت 8 مگ رو کم کرده
فرقی نکرده هنوزو
دوستان نت من ناگهانی به طورز مرگباری افت کرد الان دانلود با 16 تا کانکشن شده 10 کیلوبایت بر ثانیه! تازه از سایت داخلی!
الان مال من فقط اینجوریه یا بقیه هم کندی دارن ؟
اين تاپيك رو يك سر بزن
كاربرهاي داتك هم مشكل شبيه به شما دارند كه تاپيك جداگانه زدن
شما هم بيا اونجا بيشتر توضيح بده
امروز سایت پیشگامان رو چک کردم ، دیدم منطقه ما رو هم زده تحت پوشش (همین یک ماه قبل چک کردم ، منظقه ما سرویس نمیداد) ، من الان از های وب داشتم ، درخواست تخلیه دارم ، گزینه هایی که دارم ، اینهاست ، مخاربرات ، اسیاتک ، فن آوا و پیشگامان ، من از اون ۳ تا اولی که تجربه خوبی نداشتم ، پیشگامان رو تا حالا ازش استفاده نکردم ، نظرتون چیه ؟ ارزش داره بیام پیشگامان ؟ چه پیشنهادی دارید ؟
rezaazimi
18-02-2018, 18:20
n30::n34::n38:
rezaazimi
18-02-2018, 18:31
سلام دوستان یک هفته تقریبا از پیشگامان سرویس طرح زمستانه 1500 گیگ گرفتم گفتم تجربیات خودمو در اختیارتون بزارم افتضاخ ب تمام معنا هر جور حساب کردم موندی نیست سرعت 8 مگ که کارشناس هاشون میگن ظاهرا ملاک دانلود منجر هست اونم با 16 کانکشن در اون صورت بله 8 مگ هست اونم تو بعضی ساعات چی بشه 8 مگ بده و بقیه موارد مصرفی مثل تلگرام اینستا یوتیوب اپارات 1 مگ بیشتر نیست سرعت که واقعا عداب هست ی ویدیو بخوای ببنی اشکت در میاد دیگه خود دانی اشتباه منو نکنید سمت پیشگامان نیاید
:n30::n34::n38:
این سرور داخلی اینجوری هست دیگه حساب کنید خودتون ی هفته درگیر بودیم اخر هم درست نشد
George Shelly
18-02-2018, 18:46
سلام دوستان یک هفته تقریبا از پیشگامان سرویس طرح زمستانه 1500 گیگ گرفتم گفتم تجربیات خودمو در اختیارتون بزارم افتضاخ ب تمام معنا هر جور حساب کردم موندی نیست سرعت 8 مگ که کارشناس هاشون میگن ظاهرا ملاک دانلود منجر هست اونم با 16 کانکشن در اون صورت بله 8 مگ هست اونم تو بعضی ساعات چی بشه 8 مگ بده و بقیه موارد مصرفی مثل تلگرام اینستا یوتیوب اپارات 1 مگ بیشتر نیست سرعت که واقعا عداب هست ی ویدیو بخوای ببنی اشکت در میاد دیگه خود دانی اشتباه منو نکنید سمت پیشگامان نیاید
:n30::n34::n38:
این سرور داخلی اینجوری هست دیگه حساب کنید خودتون ی هفته درگیر بودیم اخر هم درست نشد
منم از این جور مشکلات داشتم اولش ولی همه ش فیکس شد!!!
الان عالیه تو اینستا که درجا باز می کنه.
یه تست با این سایت بزار
rezaazimi
18-02-2018, 20:58
سلام مجدد بالاخره الان خودشون رنگ زدن درست کردن الان اوکی اگه باز بازی در نیارن:n13:
NL-Legacy: 577.42 KiB/s 597.86 KiB/s 504.00 KiB/s
NL: 547.25 KiB/s 611.86 KiB/s 746.67 KiB/s
US: 92.52 KiB/s 124.22 KiB/s 121.60 KiB/s :n03:
SG: 50.77 KiB/s 219.63 KiB/s 296.53 KiB/s:n03:
George Shelly
18-02-2018, 21:09
سلام مجدد بالاخره الان خودشون رنگ زدن درست کردن الان اوکی اگه باز بازی در نیارن:n13:
باید بهتر باشه ولی فعلا کار کن تا درست کنن!
NL-Legacy: 695.79 KiB/s 902.83 KiB/s 955.67 KiB/s
NL: 761.45 KiB/s 894.81 KiB/s 915.20 KiB/s
US: 287.29 KiB/s 606.50 KiB/s 669.89 KiB/s
SG: 380.95 KiB/s 807.36 KiB/s 885.87 KiB/s
misam5526
18-02-2018, 21:28
تفاوت پیشگامان و شاتل! هر دو سرویس 8 مگ...
تا قبل این طرحای جدید اینترنت خودمم ازشون شاکی بودم اما انصافا الان نسبتا خوبه البته نوسان داره گاهی ولی کلا راضی کنندس (اگه چشمش نزنم :n02:)
عکس پایینم مال سرویس 8 مگ پیشگامانه همین الان ساعت 11 شب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Dreadnaught
18-02-2018, 23:51
دوستان برید تو این سایت ببینید برای شما چی میزنه؟
برای من زده آریا شاتل
بعدشم من ساکن تهرانم نمیدونم چرا تبعید شدم اردبیل :n02:
Bensonw3x
19-02-2018, 00:04
گویا اختلالاتی پیش اومده برای من هم زده یوشهر.
shaahani
19-02-2018, 00:48
شرکت های isp معمولا برای هر خط که به فروش میرسانند یک آدرس عمومی اختصاص می دهند و سرویس گیرنده را با اون آدرس در اینترنت به دنیا میشناسانند.
اما در مواردی ممکنه یک isp تعداد ip به اندازه کافی نداشته باشه و یا اینکه به هر دلیلی مایل باشه چندین نفر از مشترکان با یک آدرس ip به اینترنت متصل شوند .
که در چنین شرایطی همچین مسئله ای پیش میاد ، برای اینکه متوجه بشین یک آدرس اصلی و عمومی اختصاصی برای خودتون در اینترنت دارید و یا خیر...
باید به تنظیمات مودم مراجعه کنید و بخش اکسترنال ای پی و یا Internet IP Address را در تنظیمات مودم خود بررسی کنید .
این آدرس باید برابر با آدرسی باشه که با مراجعه به وب سایت های خارجی زیر مشاهده میشه .
فکر میکنم جزو وظایف و تعهد های یک isp باشه که به هر کاربر یک آدرس ip مجزا و اختصاصی برای استفاده از اینترنت ارائه دهد . البته من از قوانین سازمان مقررات در این باره اطلاعی ندارم.
rezaazimi
19-02-2018, 15:20
سلام تصمیم گرفتم از پیشگامان برم خدایی خیلی اذیت میکنن ی روز هم درست حسابی سرویس ندادن ملاک دانلود منجر 16 کانکشن هست کارشناساشون فقط اینو بلدن کسایی که تصمیم دارن پیشگامان بیان مد نظرشون باشه بعد مثل من ضرر نکنن:n22::n22::n22:
hes_luckey
19-02-2018, 22:22
آشغاله این پیشگامان. من از هایوب فرار کردم اومدم رو پیشگامان، تازه فهمیدم هایوب شاه بود پیش اینا. سرعت و پینگ افتضاحه. پکت لست هم تا دلتون بخواد. اصلا پیشنهاد نمیشه
hes_luckey
20-02-2018, 10:03
NL-Legacy: 348.59 KiB/s 426.65 KiB/s 481.07 KiB/s
NL: 30.77 KiB/s 131.74 KiB/s 192.51 KiB/s
US: 170.18 KiB/s 510.90 KiB/s 511.95 KiB/s
SG: 1.37 KiB/s 8.27 KiB/s 18.13 KiB/s
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرویس 8 مگابیت!
پیشگامان اول بره همه ایران پوشش بده
George Shelly
21-02-2018, 18:21
به مناسبت تولد پیشگامان به سرویس هر کاربر 15 روز اضافه میشه حداکثر تا 8 اسفند!
به مناسبت تولد پیشگامان به سرویس هر کاربر 15 روز اضافه میشه حداکثر تا 8 اسفند!
اول تو کانالش اینو داد بعد پس گرفت 140 امتیاز تو باشگاه کرد :n02::n08:
George Shelly
22-02-2018, 12:00
اوضاع من بیشتر این ماه خراب بوده و هنوزم هست فقط یه چند روزی نیمه خوب شده بود که باز خراب شد!!!
واقعا آرامش روحی ندارم با نتی که اینا دارن میدن!!!!
همهش هم میگن از مرکزه!!!
مرکز مگه چیکار داره میکنه که همه ش خرابه فضا پیما که نمیسازه!
به زودی برمیگردم های وب چون واقعا تو 9 ماهی که داشتم هیچ مشکلی نداشتم!
همه ش چیش عالی بود جز پنل کاربریش که واقعا تو مخه!
George Shelly
22-02-2018, 20:41
من شک ندارم شیرینگ اینا حداقل یک به سی هست!!!
افتضاح کنده!
یعنی من خودم بی شرفم نیستم اگه تخلیه نکنم !
George Shelly
23-02-2018, 12:56
مزخرف و آشغال ترین شرکته این پیشگامان واقعا آشغاله!!!
افتضاحه سرعتش به هیچ عنوان نگیرید!
منم شنبه جمع می کنم!
به جز تعداد معدودی اکثرا ناراضی هستن!
بیخود نیست 1000 گیگ میده چون خودشون میدونن کیفیت پایینه و کسی نمی تونه استفاده که!
وگرنه اگر سرعت خوب و ثابت میداد عمرا رو 16 مگ 1000 گیگ نمیداد!
از من گفتن بود نگیرید!
من دوماهه گرفتم فقط عذاب کشیدم!
mehrdad..7
23-02-2018, 15:14
من بخاطر تعرفه از های وب رفتم پیشگامان بزرگترین اشتباه رو کردم
سرعت های وب من ثابت رو 1700 بود الا پیشگامان سرویس 16 مگ سرعتم افتضاحه رو 500 کیلو قفله سرعت بشدت نوسان داره پشتیبانی رو که دیگه اصلا نمیشه در موردش حرف زد انصافا هیچ دانشی ندارن به عنوان مثال تماس گرفتم با بخش فنی میگم مشکلم اینه اولش که کلی دستکاری کرد منم مودم رو خاموش و روشن کردم بعدش که درس نشد گفت چن وقته مشکل دارین گفتم یه هفته میگه خب از زمان مشکل گذشته نمیدونم رفعش کنم باید صبر کنید خودش درس بشه اگرم باز مشکل داشتین اون موقع تماس بگیرین
افتضاحه افتضاح
rezapcworld
23-02-2018, 15:20
مزخرف و آشغال ترین شرکته این پیشگامان واقعا آشغاله!!!
افتضاحه سرعتش به هیچ عنوان نگیرید!
منم شنبه جمع می کنم!
به جز تعداد معدودی اکثرا ناراضی هستن!
بیخود نیست 1000 گیگ میده چون خودشون میدونن کیفیت پایینه و کسی نمی تونه استفاده که!
وگرنه اگر سرعت خوب و ثابت میداد عمرا رو 16 مگ 1000 گیگ نمیداد!
از من گفتن بود نگیرید!
من دوماهه گرفتم فقط عذاب کشیدم!
اقا شما که از پیشگامان در کل راضی بودی. مثل اینکه اینام تو زرد از اب در اومدن .
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
George Shelly
23-02-2018, 15:38
اقا شما که از پیشگامان در کل راضی بودی. مثل اینکه اینام تو زرد از اب در اومدن .
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نه!
کجا راضی بودم!
تا حالا صدتا پست گذاشتم گفتم چقدر بده!
تو این ماه به شدت نوسانی بوده!
نک کانکشنش افتضاحه اصلا پهنای باند ندارن!
من های وب بودم قبلش تو 9 ماه کلا دوبار زنگ زدم پشتیبانی ولی تو پیشگامان از بس زنگ زدم که باطری تلفنم خراب شد!!!
صبح تا شب تلفن به دستم!!!!
واقعا های وب عالیه!!!! سریع برمیگردم که دیگه اعصاب برام نمونده!
George Shelly
23-02-2018, 16:08
ولی خیلی علاف میشم باز تا اینا تخلیه کنن و مخابرات دزد بی شرف راه اندازی کنه حداثل یه هفته ای طول میکشه!!!!
نه!
کجا راضی بودم!
تا حالا صدتا پست گذاشتم گفتم چقدر بده!
تو این ماه به شدت نوسانی بوده!
نک کانکشنش افتضاحه اصلا پهنای باند ندارن!
من های وب بودم قبلش تو 9 ماه کلا دوبار زنگ زدم پشتیبانی ولی تو پیشگامان از بس زنگ زدم که باطری تلفنم خراب شد!!!
صبح تا شب تلفن به دستم!!!!
واقعا های وب عالیه!!!! سریع برمیگردم که دیگه اعصاب برام نمونده!
های وب میخواهی بیایی ، قبلش چک کن ، مرکزتون سرعت بالای ۴ مگ بهت میدن ، از وقتی این طرح های جدیدشون رو دادن ، بیشتر جاها دیگه سرعت بالای ۴ مگ نمیدن.
من به خاطر همین مشکل میخواهم اخر ماه تخلیه کنم ، یکی از گزینه های هم همین پیشگامان بود ، اینطور که شما ازشون تعریف کردید ، یک خط قرمز روش کشیدم.
George Shelly
23-02-2018, 18:01
های وب میخواهی بیایی ، قبلش چک کن ، مرکزتون سرعت بالای ۴ مگ بهت میدن ، از وقتی این طرح های جدیدشون رو دادن ، بیشتر جاها دیگه سرعت بالای ۴ مگ نمیدن.
من به خاطر همین مشکل میخواهم اخر ماه تخلیه کنم ، یکی از گزینه های هم همین پیشگامان بود ، اینطور که شما ازشون تعریف کردید ، یک خط قرمز روش کشیدم.
های وب داشتم ولی آره بعد از این طرحا باید قبلش زنگ بزنم!
George Shelly
24-02-2018, 22:42
تک کانکشن ساعت 10:41 شب و در اوج ترافیک!
ظاهرا پیشگامان دست برداشته از نمودن من!
امروز از صبح وضع خراب بود ولی از ظهر درست بوده تا الان!
سرویس 16 مگ که موقتا 8 مگ هست تا پهنای باند زیاد بهش که گفتن بزودی میشه! ( البته وعده ای بیش نیست ) .
سرویسم عملا 8 مگابیت هست با 1000 گیگ ترافیک!
IRANBooterCom
25-02-2018, 12:41
این رو از کدام سایت گرفتی ؟؟
shahram83
26-02-2018, 16:10
من سرویس 8 مگابیت 1 ماه از این شرکت خریداری کردم که قرار شد تا 3 روز بعد اتصال برقرار بشه. هنگامی که راه اندازی شد گزارش کیفیت رو در اینجا قرار خواهم داد. سرویس adsl در ایران مثل هندوانه است باید بخریش، قاچش کنی تا متوجه بشی چی گیرت اومده. من همه ی صفحات شرکت ها رو بصورت اجمالی نگاه کردم و همه ی اونها در یک چیز مشترک هستند و اون چیز تعداد راضی ها و ناراضی های زیاد است. امیدوارم که پیشگامان برای من مناسب باشه و نیار نباشه 1 ماه بعد این را تغییر بدم.
ahwazp30
26-02-2018, 22:42
سلام دوستانی که از پیشگامان سرویس میگیرن کیفیت چه طوره ؟ ایاسرویس گیم هم داره یا عادی هست ؟
aminhitman
27-02-2018, 00:41
دوستان اصفهان تاحالا کسی پیشگامان داشته؟؟ چه طور بوده اوضاع؟؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
and-roid2
27-02-2018, 11:48
shahram83
27-02-2018, 12:25
وضعیت پهنای باند شما ( اصطلاحاً تک کانکشن ) برای دیدن ویدیو استریم چطور است؟ آیا پهنای باند ثبات دارد؟
and-roid2
27-02-2018, 12:31
وضعیت پهنای باند شما ( اصطلاحاً تک کانکشن ) برای دیدن ویدیو استریم چطور است؟ آیا پهنای باند ثبات دارد؟
از اونجایی که لودبالانس نرم افزاری هست روی تک کانکشن تاثیر نداره و بدرستی کار نمیکنه!
اما با یک خط, تک کانکشن باثبات هست و 1.7مگابایت میده
استریم ویدیو هم عالیه برام
George Shelly
27-02-2018, 13:42
دوستان من همین الان از این شرکت آشغال با پشتیبان های مزخرفش درخواست تخلیه دادم و فعلا هم دیگه قصد ندارم ADSL بگیریم چون همه شون کثافت و دزدن!
حالا ببینید من قبل گرفتن زنگ زدم پرسیدم " شما تو مرکز ما 16مگابیت میدین " که گفتن " بله 16 مگ که هیچی اگر خططون بکشه 24 مگم میدیم" اما عملا به من سرویس 256 کیلوبیت دادن تو اکثر مواقع !
بعضی موقع ها خوب میشد اما فقط چند ساعت! حالا دیدید که حجم بالا دادن بی دلیل نیست! چون میدونه همه نمی تونن استفاده کنن!
من نمیگم همه جا حرابه اما شک نکنید حجم زیاد دادن بی دلیل نیست اصلا!
shahram83
27-02-2018, 15:14
گرفتن سرویس adsl از پیشگامان و دیگر شرکت ها برای من منتفی است. 10 روز پیش از پارس آنلاین خارج شدم و حالا که می خواستم از این شرکت بگیرم مشخص شد که در این فاصله زمانی خط من به فیبر نوری تغییر داده شده است و اکنون گزینه ای جز مخابرات ندارم. :n02:
نمی دونم آیا همه شرکت ها اینطور عمل می کنند یا فقط پیشگامان! می تونستند پیش از اینکه من مبلغ را واریز کنم به من درباره این اطلاع رسانی کنند. حداکثر یک هفته طول می کشد تا مبلغ بازگشت داده شود.
George Shelly
27-02-2018, 15:21
گرفتن سرویس adsl از پیشگامان و دیگر شرکت ها برای من منتفی است. 10 روز پیش از پارس آنلاین خارج شدم و حالا که می خواستم از این شرکت بگیرم مشخص شد که در این فاصله زمانی خط من به فیبر نوری تغییر داده شده است و اکنون گزینه ای جز مخابرات ندارم. :n02:
نمی دونم آیا همه شرکت ها اینطور عمل می کنند یا فقط پیشگامان! می تونستند پیش از اینکه من مبلغ را واریز کنم به من درباره این اطلاع رسانی کنند. حداکثر یک هفته طول می کشد تا مبلغ بازگشت داده شود.
تازه باید شماره شبا بهشون بدی البته درست تبدیلش کاری نداره ولی خوب مسخره ست!!!!
shahram83
27-02-2018, 15:32
تازه باید شماره شبا بهشون بدی البته درست تبدیلش کاری نداره ولی خوب مسخره ست!!!!
همه ی شماره های مورد نیاز را در اختیارشون قرار داده ام. این یک روند اداری است با این بخش مشکلی ندارم. اما می تونستند پیش از واریز، من رو مطلع کنند تا نیازی به این فرآیند زمان بر نباشه. ( حتماً سودی در این کار هست )
فقط ملاحظه کن که این امکان هست که پس از تخلیه، مخابرات خط تو را به فیبر نوری تغییر بده و بیش از این نتونی از هیچ شرکت دیگری غیر از مخابرات سرویس adsl بگیری. اخیراً مخابرات این کار رو زیاد انجام می ده.
George Shelly
27-02-2018, 15:36
همه ی شماره های مورد نیاز را در اختیارشون قرار داده ام. این یک روند اداری است با این بخش مشکلی ندارم. اما می تونستند پیش از واریز، من رو مطلع کنند تا نیازی به این فرآیند زمان بر نباشه. ( حتماً سودی در این کار هست )
فقط ملاحظه کن که این امکان هست که پس از تخلیه، مخابرات خط تو را به فیبر نوری تغییر بده و بیش از این نتونی از هیچ شرکت دیگری غیر از مخابرات سرویس adsl بگیری. اخیراً مخابرات این کار رو زیاد انجام می ده.
آخه چجوری ممکنه چنین چیزی یهو فیبر کنه بدون درخواست خود مالک ؟ شکایت کن تو این 195!
shahram83
27-02-2018, 15:46
آخه چجوری ممکنه چنین چیزی یهو فیبر کنه بدون درخواست خود مالک ؟ شکایت کن تو این 195!
من درباره این موضوع اطلاعات ندارم و واقعاً نمی دونم منظور از اینکه خط فیبر نوری شده چی هست اما اینو می دونم که بعد از این که خط شما با این عنوان ذکر شد یعنی هیچ شرکت دیگری نمی تونه به شما سرویس adsl بده. من حتی مطمئن نیستم خط من فیبر نوری باشه اما با این وضعیت شرکت دیگری نمی تونه به من سرویس بده. این روش مخابرات برای جذب ( دزدیدن ) مشتری است.
من درباره این موضوع اطلاعات ندارم و واقعاً نمی دونم منظور از اینکه خط فیبر نوری شده چی هست اما اینو می دونم که بعد از این که خط شما با این عنوان ذکر شد یعنی هیچ شرکت دیگری نمی تونه به شما سرویس adsl بده. من حتی مطمئن نیستم خط من فیبر نوری باشه اما با این وضعیت شرکت دیگری نمی تونه به من سرویس بده. این روش مخابرات برای جذب ( دزدیدن ) مشتری است.
دروغ گو تر از مخابرات ایران هنوز زاده نشده است
شبیه همین دروغ رو به من هم گفتن که خط شما رو pcm کردیم و دیگه نمیتونید از شرکت دیگه نت بگیرید
ولی من به 195 شکا یت کردم که اینها دروغ میگویند و خط من هنوز مسی هست و بعد 24 ساعت از سایت 195 با من تماس گرفتن که شما درست می گید و مخابرات دروغ گفته و می تونید برید مجددا به شرکتی که می خواهید تقاضا بدهید و نت بگیرید و من هم تقاضا دادم و بعد چند روز وصل شدش
شما هم به 195 شکایت کن قطعا به نتیجه میرسی البته به شرطی که درست و جامع توضیح بدهید و گزینه ها رو درست انتخاب کنید تو سامانه 195
malthael
27-02-2018, 17:12
من نمیدونم مشکل کاربرها با فیبر نوری چیه !! من حاضرم یه پولی هم بدم تا بیان خطم رو فیبر کنن حتی اگه حجم های مخابرات نصف این هم بشن بازم من راضیم !! آخرش یه روز انحصار هم برداشته میشه ولی حداقل دیگه نمیخوای هر روز با این سیم های داغون مخابرات و فاصله از مرکز اعصابت رو خراب کنی:n34:
George Shelly
27-02-2018, 17:35
پیشگامان به من گفت درخواست تخلیه رو روی کاغد بنویس و بعد امضا کن و عکس بگیر و بفرست به ایمیل!
منم فرستادم باور نمی کنید بلافاصله بعدش نتم خوب شد!
از دیروزساعت 4 افتضاح بود!!! فقط چندساعت خوب بود دیروز ! از ظهر تا ساعت 4 و از 4 دیروز تا 2 ساعت پیش خراب بود!
من واقعا نمی دونم چه خبره!
مگه میشه یه لحظه خراب یه لحظه درست!
and-roid2
27-02-2018, 21:21
تک کانکشن و پینگ استیبل:
and-roid2
27-02-2018, 21:27
کیفیت عالی!
mehrdad..7
28-02-2018, 13:06
پیشگامان به من گفت درخواست تخلیه رو روی کاغد بنویس و بعد امضا کن و عکس بگیر و بفرست به ایمیل!
منم فرستادم باور نمی کنید بلافاصله بعدش نتم خوب شد!
از دیروزساعت 4 افتضاح بود!!! فقط چندساعت خوب بود دیروز ! از ظهر تا ساعت 4 و از 4 دیروز تا 2 ساعت پیش خراب بود!
من واقعا نمی دونم چه خبره!
مگه میشه یه لحظه خراب یه لحظه درست!
دقیقا منم همین مشکل رو دارم تقریبا از ساعت 12 شب تا 12 ظهر عالیه 12 ساعت دیگه افتضاح شک ندارم مشکل کمبود پهنای باند دارن
George Shelly
28-02-2018, 13:49
دیروز از ساعت 13:40 دقیقا بعد تماسم برای تخلیه یهو نتم خوب شد! یعنی دقیقا بعد از تماس!
بعد تا همین 5 دقیقه پیش خوب بود دوباره افت شدید پیدا کرد!
درخواست تخلیه هم دادم منتها هیچ زنگی نزدن!
گفتن ثبت میشه!
جالبیش اینجا بود دیروز میخواستم از برگه تخلیه عکس بگیرم و بفرستم چون کابلم تو ماشین بود میخواستم اپلود کنم تو تلگرم بعد بیارم رو دسکتاپ ولی انقدر سرعت کند بود که با LTE ایرانسل اینکارو کردم!
ایمیل هم نمیشه زد با نت خودشون!
ولی وقتی نرمال باشه اوصاع واقعا خوبه !
من کلا از دوتاچیز سرویسم خیلی راضیم منهای سرعت : یکی پینگ بسیار عالی - و حجم بالا و عدم قطعی ..
ویرایش : خطم همین الان جمع آوری شد! آخیش!
zofishel
28-02-2018, 16:02
من نمیدونم مشکل کاربرها با فیبر نوری چیه !! من حاضرم یه پولی هم بدم تا بیان خطم رو فیبر کنن حتی اگه حجم های مخابرات نصف این هم بشن بازم من راضیم !! آخرش یه روز انحصار هم برداشته میشه ولی حداقل دیگه نمیخوای هر روز با این سیم های داغون مخابرات و فاصله از مرکز اعصابت رو خراب کنی:n34:
مشکل اینجاست که این اون فیبری که می گین نیست این درواقع کافوی نوری هست و با فیبرنوری واقعی فرق داره.
بنده 6 ساله مثلا فیبرنوری(کافو نوری) شدم اما کیفیتم بهتر نشده که هیچ بدترم شده قبلا اس ان آر در بهترین حالتش بود حدود 30 اما الان به زور به 9 میرسه . :n35:
George Shelly
01-03-2018, 18:04
امکان نداره اینستا پس گامان رو چک کنی و چند تفر شاکی نباشن از سرعت!
من دوماه بودم هر روز می گفتن چند روز صبر کنید درست میشه!
بعد احمقا میگن ما اجازه نداریم بگیم دفیفا مشکل چیه! تو اجازه نداری بگی ولی دیگه منو احمق فرض نکن! چون مشخصه پهنای باند ندارید!
اینا قدر مشترک هشتاد تومنی رو نمی دونن که من بودم بعد میخوا قدر مشترک بیست تومنی رو بدونن!؟؟؟؟
حمع آوری کم ترین کاری بود که کردم!
سلام
دوستان ساعت اینترنت شبانه از چند تا چند هست ؟
George Shelly
02-03-2018, 07:32
سلام
دوستان ساعت اینترنت شبانه از چند تا چند هست ؟
2تا 8 .....
shahram83
03-03-2018, 13:23
شکایتم برای رفع مشکل عدم امکان داشتن adsl از شرکت های مختلف بجز مخابرات نتیحه داد و حالا می تونم از هر شرکتی که بخواهم اتصال اینترنت داشته باشم. دوستان نظرتون درباره این شرکت چیست ( دوباره دارم می پرسم ) من در اولویت نخست، نیاز به تک کانکشن کامل دارم. آیا این شرکت در همه جا مشکل کمبود پهنای باند داره؟ یا آیا مراکز مخابراتی هستند که این مشکل در آنها وجود نداشته باشه؟
تهران - منطقه 7 - مرکز نظری
شکایتم برای رفع مشکل عدم امکان داشتن adsl از شرکت های مختلف بجز مخابرات نتیحه داد و حالا می تونم از هر شرکتی که بخواهم اتصال اینترنت داشته باشم. دوستان نظرتون درباره این شرکت چیست ( دوباره دارم می پرسم ) من در اولویت نخست، نیاز به تک کانکشن کامل دارم. آیا این شرکت در همه جا مشکل کمبود پهنای باند داره؟ یا آیا مراکز مخابراتی هستند که این مشکل در آنها وجود نداشته باشه؟
خطتون تبدیل به مسی شد یا روی همون فیبر میتونید بگیرید ؟
mehrdad..7
03-03-2018, 14:56
منکه قبلا های وب بودم تمام ساعات سرعتم فیکس 1700 کیلوبایت بود تحت هیچ شرایطی نوسان سرعت نداشتم مگر اینکه نت
گاهی کامل قطع میشد ولی بخاطر تعرفه اومدم پیشگامان حتی یه درصدم تصورشو نمیکردم اینجوری باشه سرعت بشدت نوسان داره که کاملا مشخصه کمبود پهنای باند دارن البته برخی مناطق دوستانم راضی هستن ولی در کل اکثرا ناراضی
سرویس 16 مگ که شب ساعت 12 به بعد 14 مگ هست و همینجوری افت میکنه تا ساعت 12 ظهر از اون موقع به بعدم که بلا استفاده
shahram83
03-03-2018, 19:25
خطتون تبدیل به مسی شد یا روی همون فیبر میتونید بگیرید ؟
چه تبدیلی! :n02: این روشی است که مخابرات برای بدست آوردن مشترک استفاده می کنه.
shahram83
03-03-2018, 19:44
منکه قبلا های وب بودم تمام ساعات سرعتم فیکس 1700 کیلوبایت بود تحت هیچ شرایطی نوسان سرعت نداشتم مگر اینکه نت
گاهی کامل قطع میشد ولی بخاطر تعرفه اومدم پیشگامان حتی یه درصدم تصورشو نمیکردم اینجوری باشه سرعت بشدت نوسان داره که کاملا مشخصه کمبود پهنای باند دارن البته برخی مناطق دوستانم راضی هستن ولی در کل اکثرا ناراضی
سرویس 16 مگ که شب ساعت 12 به بعد 14 مگ هست و همینجوری افت میکنه تا ساعت 12 ظهر از اون موقع به بعدم که بلا استفاده
انتخاب خیلی سخت است. تقریباً در هر بخشی هیچ کس سرویسش را پیشنهاد نمی ده. مانده ام چکار کنم! فکر کنم یک ماه باید بصورت اتفاقی از یک شرکت سرویس بگیرم. در بخش شاتل هم تقریباً همین حرف رو می زنند. اگر بصورت آگاهانه روی یک مقدار مشخص، سرعت رو قفل نکرده باشند که کاربر نتونه بیش از اون رو در طول روز استفاده کنه، باز به نظر من خوب است.
and-roid2
03-03-2018, 23:45
23:45
shahram83
06-03-2018, 00:50
اتصال 8 م.بیت من امروز برقرار شد. انتظار خاصی ازش نداشتم و نمی خوام یک قضاوت کامل درباره اون داشته باشم. امروز سرعت نوسان داشت اما نه زیاد و طوری نبود که مشکل ساز باشه هرچند اکنون ( نیم ساعت پس از نیمه شب ) که دارم اینجا می نویسم نوسان سرعت کمی محسوس است. باید دید در روز های آینده چطور خواهد بود.
در کل شرکت ها خوب عمل نمی کنند و این بدلیل نبود قانون صحیح و مشخص و نیز مجری قانون موجه است ( شرکت ها و حکومت سر در یک آخور دارند ). بصورت مضحکی در طرح جدید اینترنت که چند ماه پیش معرفی شد آنچه که باید به کاربرا فروخته بشود، سرعت ذکر شده است و از آنجایی که جمله سرعت در اینترنت مترادف با پهنای باند است پس باید پهنای باند به کاربر تحویل بدهند اما این کار را در عمل کامل انجام نمی دهند و همونطور که می بینید حکومت هم کاری انجام نمی ده. ( با وجود اینکه به آسانی می تونه حتی یک کیلو بیت دزدی رو هم شناسایی کنه )
George Shelly
07-03-2018, 16:08
همین دیده بان که همه مسخره ش می کنن امروز وصل شد واقعا همه جوره عالیه !
حیف چه اشتباهی کردم وقت و هزینه مو سر این پس گامان احمق هدر کردم!
دوماه گرفتم عین دوماهش روزی 3 باز زنگ میزدم و جر و بحث که چرا سرعت اینطوریه!
اسمی نداره دیده بان ولی حداقلش سرویس خوب میده!
به اطلاع مشترکین عزیز پیشگامان می رسانیم، از امروز ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ تا ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ شما می توانید از سرویس ویژه نوروز پُر ترافیک پیشگامان استفاده نمایید. این سرویس ویژه مشترکین فعلی و جدید می باشد.مشخصات سرویس به شرح زیر می باشد :
[*=right]۱۳۹۷ گیگابایت روزی ۱۳۹۷ تومان
[*=right]سرعت ۱۶ مگابیت یک ماهه
shaahani
07-03-2018, 23:17
همین دیده بان که همه مسخره ش می کنن امروز وصل شد واقعا همه جوره عالیه !
حیف چه اشتباهی کردم وقت و هزینه مو سر این پس گامان احمق هدر کردم!
دوماه گرفتم عین دوماهش روزی 3 باز زنگ میزدم و جر و بحث که چرا سرعت اینطوریه!
اسمی نداره دیده بان ولی حداقلش سرویس خوب میده!
بجز مشکلات اساسی و سراسری که ممکنه یک isp داشته باشه .
مثلا برای پیشگامان یکی اینه که به مودم مشترکین آدرس ip عمومی مستقیم نمیده .
اما در موارد جزئی تر از یک مرکز مخابراتی به مرکز دیگه وضعیت سرویس متفاوته .
برعکس شما من روزی که سرویس گرفتم فقط دوبار برای تنظیم سرویس باهاشون تماس گرفتم و چند روز اول یک مقدار نوسان و مشکل بود ، بعدش سرویس واقعا عالی شد.
از هر نظری که شما بگین من راضی هستم از پیشگامان و تمام اعضا خانواده هم رضایت داشتن تو این یک ماه و خورده ای .
اما تجربه میگه هر وقت سرویس خراب شد ، دیگه موندن اشتباهه ، یکی دو هفته دیدی درست نمیشه و تماس گرفتی حل نشد .
باید جابجا شد ؛ ادم خود آزاری که نداره چندماه استفاده کنه بلکه در یک زمانی بخوان سرویس درست درمون ارائه بدن .
وضعیت اینترنت تو ایران بده ، حالا با صبر کردن که نمیشه خودمون رو از همون حداقل های اینترنت هم محروم کنیم.
سلام، تجربه حدود یک ماه استفاده از پیشگامان
بعد از چند سال استفاده از وایمکس ایرانسل و دو ماه LTE این شرکت گرانفروش مجبور شدم ایدیاسال بگیرم که برای استفاده در خونه به صرفهتر و ارزونتر حساب میشه.
نت ما کمتر از 24 ساعت راه افتاد و یک روز بعد از 6 مگ به 4 مگ کاهش پیدا کرد (درخواست 8 مگ دادیم ولی گفتن کشش خط روی 6 هست) که بعد کارشناس اومد و گفت که جابجا نکنین ما هم کابل بلند گرفتیم تا برسه به جایی که میخوایم و دیگه مشکلی نداشت.
الان هم نسبت به نت قبلی که داشتیم راضیتر هستیم و به خاطر فاصله با مخابرات دیگه امکان افزایش سرعت نیست. اینم بگم که اول با پارس و شاتل تماس گرفتم که پورت خالی نداشتن در پیام نور و از پیشگامان گرفتیم.
الانم برا تمدید گفتن میتونین از همین سرویس استفاده کنین یا سرعت 4 مگ که به خاطر حجم بیشتر قراره همون اولی رو تمدید کنم. سرویس ما 200 گیگ بینالملل هست با 750 گیگ شبانه. چند تا تست هم گذاشتم ولی ظاهرا نمیشه عکسش رو در پست قرار داد.
پینگ 110 تا 130
دانلود با آیدیام: 650 تا 720
NL-Legacy: 509.35 KiB/s 571.35 KiB/s 590.70 KiB/s
NL: 509.69 KiB/s 563.21 KiB/s 572.90 KiB/s
US: 467.50 KiB/s 550.84 KiB/s 574.27 KiB/s
SG: 202.53 KiB/s 432.04 KiB/s 475.97 KiB/s
shahram83
12-03-2018, 22:12
امروز 3 بار قطعی چند ثانیه ای داشتم که مهم نیست اما تقریباً از ساعت 8 - 9 بعدازظهر نوسان سرعت و افت سرعت زیاد شده و محسوس است و اکنون پیرامون 2 م.بیت است. باید دید پس از چند دقیقه رفع خواهد شد یا نه که اگر نه، با پشتیبانی تماس خواهم گرفت.
George Shelly
12-03-2018, 22:15
امروز 3 بار قطعی چند ثانیه ای داشتم که مهم نیست اما تقریباً از ساعت 8 - 9 بعدازظهر نوسان سرعت و افت سرعت زیاد شده و محسوس است و اکنون پیرامون 2 م.بیت است. باید دید پس از چند دقیقه رفع خواهد شد یا نه که اگر نه، با پشتیبانی تماس خواهم گرفت.
مال منم که دیده بانه از یه ساعت پیش کمی افت کرده درصورتی که تو 5 روز قبل کاملا بدون افت بوده!
به هرحال شبکه مزخرف نت ایرانه دیگه نمیشه توقع حیلی بالا داشت!
rezaazimi
12-03-2018, 22:16
مال منم که دیده بانه از یه ساعت پیش کمی افت کرده درصورتی که تو 5 روز قبل کاملا بدون افت بوده!
به هرحال شبکه مزخرف نت ایرانه دیگه نمیشه توقع حیلی بالا داشت! سلام دوست عزیز نت شما تک کانکشن سرعت ثابت یا نوسان داره پیشگامان که افضاخ هست
shahram83
12-03-2018, 22:48
به هرحال شبکه مزخرف نت ایرانه دیگه نمیشه توقع حیلی بالا داشت!
این جالب شد. سرعت شما تا چه حد افت کرده است؟
من با بخش پشتیبانی فنی پیشگامان تماس گرفتم و یک سری حرف های تکراری تحویل من دادند که خوب نیست و پشتیبان فنی تک کانکشن ( رصد شده توسط برنامه Networx ) را ملاک نمی دونست و در عوض سرعت IDM ( دانلود فایل از ------ که بخشی از اینترانت است ) برای او قابل استناد بود :n02: و می خواست که سرعت تماشای ویدیو را در سایت آپارات بررسی کنیم که من چون تجربه ی این رویارویی های دلقکی را داشتم ( در پارس آنلاین ) بهش گفتم که برای من اینترانت به هیچ وجه ملاک نیست و گفتگو را خاتمه دادم.
امیدوارم که مشکل کلی باشه و برطرف بشه وگرنه پیشگامان هم به زباله دانی پرت خواهد شد.
George Shelly
12-03-2018, 23:18
این جالب شد. سرعت شما تا چه حد افت کرده است؟
من با بخش پشتیبانی فنی پیشگامان تماس گرفتم و یک سری حرف های تکراری تحویل من دادند که خوب نیست و پشتیبان فنی تک کانکشن ( رصد شده توسط برنامه Networx ) را ملاک نمی دونست و در عوض سرعت IDM ( دانلود فایل از ------ که بخشی از اینترانت است ) برای او قابل استناد بود :n02: و می خواست که سرعت تماشای ویدیو را در سایت آپارات بررسی کنیم که من چون تجربه ی این رویارویی های دلقکی را داشتم ( در پارس آنلاین ) بهش گفتم که برای من اینترانت به هیچ وجه ملاک نیست و گفتگو را خاتمه دادم.
امیدوارم که مشکل کلی باشه و برطرف بشه وگرنه پیشگامان هم به زباله دانی پرت خواهد شد.
من سرعت دانلود خیلی افت کرد از 1.9 شد 1.2 .
shahram83
14-03-2018, 00:22
امروز مشکلی وجود نداشت و اتصال قابل قبول بود.
and-roid2
15-03-2018, 18:37
لودبالانس
shahram83
21-03-2018, 00:25
از ابتدای امروز ( 12 شب تا این لحظه ) سرعت بشدت کاهش یافته است و حداکثر 1.5 م.بیت است. امیدوارم که این کاهش شدید سرعت خیلی زود درست بشود.
shaahani
21-03-2018, 16:40
برای ساعت هشت تا یازده صبح یک فروردین نت من قطع شده بود و با پشتیبانی که تماس گرفتم 60 نفر قبل من در صف انتظار بودن .
درنهایت موفق به تماس با اوپراتور پشتیبانی شدم و ایشون گفت قطعی به زودی برطرف میشه و علت اون روز اول سال هست که گویا پرسنل نداشتن ، تعطیل بوده و قطعی بوجود اومده بود.
shahram83
21-03-2018, 17:12
اتصال من هم پیش از ظهر برای مدتی قطع بود و در تماس با پیشگامان، نودمین شخص در صف بودم که تصمیم گرفتم منتظر نمانم. اکنون اتصال پایدار است و سرعت هم قابل قبول است.
shahram83
29-03-2018, 01:18
از ابتدای امروز تا تقریباً 2 شب اتصال قطع بود که در تماس با آنها مشخص شد در مرکز مخابراتی اختلال وجود دارد. اکنون که دارم می نویسم چند دقیقه ای است که اتصال دوباره برقرار شده است. اکنون اتصال پایدار و سرعت قابل قبول است.
George Shelly
29-03-2018, 10:32
من تعجب می کنم چرا کسی تو تاپیک پیشگامان هیچی نمیگه!
یعنی کسی مشکلی نداره یا کمتر کسی از این شرکت نت میگیره در قیاس با سایر شرکت ها !
چرا تاپیک های دیگه همیشه شلوغه ولی این تاپیک ماهی یه بار یه پست گذاشته میشه!
راستی شهرام 83 چرا خیلی رسمی مینویسی شبیه گزارش های رسمی هست . :V3:
and-roid2
29-03-2018, 11:15
دیشب چند ساعتی پینگ خارج تا مرز 60 اومد پایین!
shahram83
30-03-2018, 10:26
من پیشتر گفته ام. هرازگاهی در اینجا گزارش کیفیت اتصال قرار خواهم داد.
سرویس جشنواره تابستانه تا 16 مگ
120 گیگ 6 ماهه
shahram83
01-04-2018, 00:56
همونطور که گفته بودم در صورت تغییر در کیفیت و سرعت اتصال در اینجا گزارش آن را خواهم داد.
تا این زمان که دارم اینجا تایپ می کنم، نیم ساعت است که سرعت ( پهنای باند ) تا 2 م.بیت کاهش داشته است. امیدوارم که این مشکل خیلی زود برطرف بشه.
از قرار داد من چند روز باقی مانده است و در واقع نمی توان تجربه ماه نخست بودن در یک شرکت را ملاک کیفیت اون شرکت قرار داد. همه ی شرکت ها در ماه نخست می کوشند تا به مشترک جدید کیفیت خوبی ارائه بدهند. من امیدوارم که قرار نیست در ماه دوم پهنای باند و کیفیت اتصال تبدیل به آشغال بشه. باید صبر کرد و دید.
بروزرسانی گزارش: این مشکل تقریباً کمتر از یک ساعت بطول انجامید و سپس سرعت و کیفیت به حالت عادی بازگشت. اکنون سرعت پایدار و قابل قبول است.
shaahani
01-04-2018, 14:45
من نیز در گذشته تمامی تست های سرعت و پینگ را انجام دادم و در تاپیک قرار دادم.
وضعیت در این چندماهه ثابت بوده و مشکلی نبوده بجز چند ساعت قطعی روز اول عید نوروز .
در کل پیشگامان مقداری قطعی دارد ، در مقایسه با بعضی از دیگر شبکه ها ، اگر این موضوع رو نادیده بگیرم .
همینطور به آدرس ip منحصر به فرد در مودم (بدون خرید ip استاتیک) رضایت داشته باشیم و مشکلی در ارتباط ما بوجود نیاورد .
بطور نسبی رضایت از کیفیت شبکه میشه داشت .
من چون مشکل خاصی ندارم ، کمتر میشه اینجا چیزی بنویسم ، و معمولا شخصی هم سوالی در مورد سرویس گیری از این شبکه نداره در نتیجه پاسخی درکار نیست و تاپیک خلوت میشه .
تا حدودی ثبات شبکه و بیشتر از اون تعداد کمتر مشترک این شبکه فکر میکنم باعث خلوت بودن تاپیک میشه .
مهم اینه که رضایت نسبی وجود داشته باشه ، خلوت بودن تاپیک بنظر من بهتره .
در تاپیک های شرکت های دیگه دائم سوال های تکراری از نحوه سرویس گیری پرسیده میشه ، هیچکس به خودش زحمت نمیده تاپیک رو مقداری ورق بزنه و پاسخ سوال هاش رو پیدا کنه .
از طرف دیگه ترافیک زیاد ، و سرویس دهی به تعداد خیلی زیاد مشترک باعث افت کیفیت و نوسان های شدید در سرویس اون شرکت ها شده که دائم از اون شکایت میکنن .
پس تاپیک خلوت تر ، مفید تر و مثبت تر هست .
تعداد پست های کمتر اما با کیفیت بالاتر زده میشه و بطورکلی در وقت بازدید کننده صرفه جویی میشه :n39:
shahram83
02-04-2018, 23:41
3 شب است که هر شب از ساعت تقریباً 12 تا 1 - 1/30 بامداد افت سرعت/پهنای باند ( کاهش تا 2 م.بیت ) اتفاق می افتد و تقریباً پس از یک ساعت، اتصال به حالت پایدار برمی گردد.
shahram83
03-04-2018, 12:31
جالب است که امروز من برای یک ماه دیگر سرویس خودم را تمدید کردم و اکنون که در میانه ی روز هستیم افت سرعت و کمبود پهنای باند وجود داره. :n02: امیدوارم که این مشکل کمبود پهنای باند/سرعت که گاهی اوقات اتفاق می افته بزودی حل بشه وگرنه باز فرآیند تغییر شرکت load خواهد شد. :n31:
George Shelly
03-04-2018, 12:38
جالب است که امروز من برای یک ماه دیگر سرویس خودم را تمدید کردم و اکنون که در میانه ی روز هستیم افت سرعت و کمبود پهنای باند وجود داره. :n02: امیدوارم که این مشکل کمبود پهنای باند/سرعت که گاهی اوقات اتفاق می افته بزودی حل بشه وگرنه باز فرآیند تغییر شرکت load خواهد شد. :n31:
حل نمیشه!
شک نکن!
مال منم همین طوری بود به مدت 2ماه و حل نشد!
به امید حل شدن نباش!
shahram83
03-04-2018, 12:51
حل نمیشه!
شک نکن!
مال منم همین طوری بود به مدت 2ماه و حل نشد!
به امید حل شدن نباش!
این مشکل افت سرعت و کمبود پهنای باند ( اصطلاحاً تک کانکشن ) گاهی اوقات اتفاق می افته و چندان آزار دهنده نیست و سریع رفع میشه ( تا حالا که اینطور بوده، امیدوارم بعداً هم همینطور خواهد بود :n02: ) اما مشکل من این است که اکنون که قرارداد ماه نخست من تقریباً تمام است و ماه دوم سرویس اینترنت من از این شرکت داره آغاز میشه، وضعیت تغییر کنه چونکه همه ی شرکت ها در ماه نخست معمولاً سرویس با کیفیت ارائه می دهند تا مشتری را نگه دارند و در ادامه هست که خوب بودن و با کیفیت بودن یک شرکت مشخص می شود که من امیدوارم درباره پیشگامان در ادامه هم قابل قبول خواهد بود. بایستی صبر کرد و دید. زمان مشخص خواهد کرد. به هر روی اگر تغییری ایجاد شد من آنرا در اینجا گزارش خواهم کرد.
George Shelly
03-04-2018, 12:58
این مشکل افت سرعت و کمبود پهنای باند ( اصطلاحاً تک کانکشن ) گاهی اوقات اتفاق می افته و چندان آزار دهنده نیست و سریع رفع میشه ( تا حالا که اینطور بوده، امیدوارم بعداً هم همینطور خواهد بود :n02: ) اما مشکل من این است که اکنون که قرارداد ماه نخست من تقریباً تمام است و ماه دوم سرویس اینترنت من از این شرکت داره آغاز میشه، وضعیت تغییر کنه چونکه همه ی شرکت ها در ماه نخست معمولاً سرویس با کیفیت ارائه می دهند تا مشتری را نگه دارند و در ادامه هست که خوب بودن و با کیفیت بودن یک شرکت مشخص می شود که من امیدوارم درباره پیشگامان در ادامه هم قابل قبول خواهد بود. بایستی صبر کرد و دید. زمان مشخص خواهد کرد. به هر روی اگر تغییری ایجاد شد من آنرا در اینجا گزارش خواهم کرد.
من این که شرکت ها تو ماه اول خوب سرویس میدن تا مشتری بمونه رو قبول ندارم و خیلی بعیده چنین چیزی واقعیت داشته باشه!
اصلا عقلانی نمیاد چنین چیزی!
وقتی بتونه خوب سرویس میده دلیل نداره مال اول خوب و ماه دوم بد!
shahram83
03-04-2018, 22:32
امروز پیشگامان بشدت کمبود پهنای باند داره. مشکل افت سرعت از ظهر آغاز شده و تا به الان ادامه داره و این واقعاً افتضاح و ناامیدکننده است. بخش جالب موضوع این است که سرویس من فردا تمام خواهد شد و امروز ظهر من برای یک ماه دیگه تمدید کردم :n02:. الان واقعاً نمی دونم بهترین کار برای انجام دادن چیست! صبر کنم یا سفارشم رو کنسل کنم. چونکه هنوز قرارداد ماه بعد من آغاز نشده، احتمال زیاد بتونم پولم رو پس بگیرم.
نظر شما چیه دوستان؟
George Shelly
03-04-2018, 22:36
امروز پیشگامان بشدت کمبود پهنای باند داره. مشکل افت سرعت از ظهر آغاز شده و تا به الان ادامه داره و این واقعاً افتضاح و ناامیدکننده است. بخش جالب موضوع این است که سرویس من فردا تمام خواهد شد و امروز ظهر من برای یک ماه دیگه تمدید کردم :n02:. الان واقعاً نمی دونم بهترین کار برای انجام دادن چیست! صبر کنم یا سفارشم رو کنسل کنم. چونکه هنوز قرارداد ماه بعد من آغاز نشده، احتمال زیاد بتونم پولم رو پس بگیرم.
نظر شما چیه دوستان؟
کنسل!
بیا دیده بان خیلی عالیه!
تبلیغ نمی کنم ، فقط گفتم بدونی ! تاپیکشم میخونی!
shahram83
03-04-2018, 23:17
کنسل!
بیا دیده بان خیلی عالیه!
تبلیغ نمی کنم ، فقط گفتم بدونی ! تاپیکشم میخونی!
در تماس با پشتیبانی پیشگامان همان صحبت های تکراری را به من تحویل دادند. کارشناس فنی ملاک رو IDM و سرعت دانلود در این برنامه می دونست که این واقعاً افتضاح و مضحک هست. راستش نمی دونم باید در این مملکت از هم پاشیده چکار کرد. حکومت دزد و شرکت های اینترنتی نیز دزد. جالب اینجاست که در قرارداد ذکر شده است که در 95% زمان باید سرعت خریداری شده به مشتری داده شود. این واقعاً نوبر موضوع است. در قرارداد هیچ اشاره ای به اشتراکی بودن پهنای باند نشده است. من که چنین چیزی در قرارداد پیدا نکردم که اگر هم باشد کاملاً در تناقض با آن بند از قرارداد است که ذکر کردم.
در واقع نمی دونم اگر به دیده بان نت بیایم آیا باز با این حرفهای مضخرف از طرف کارشناسان آنها نیز روبرو خواهم شد یا نه!
استفاده من از اینترنت در اکثر مواقع تماشای ویدیو-استریم ها یا ویدیوها در youtube است که هنگام خرید از پیشگامان به بخش فروش متذکر شدم اما گویا برای فروختن سرویس، مهم نیست چی، فقط دروغ می گن.
shahram83
07-04-2018, 14:22
:n02: پیشگامان امروز نیز تا به این ساعت در حال گندیدن است ( کمبود پهنای باند شدید )، تا ببینیم در ساعات آینده چطور خواهد بود.
shahram83
09-04-2018, 22:15
از پریروز که مشکل کمبود پهنای باند در تمام روز وجود داشت، دیروز فقط اواخر روز شدید بود و در کل قابل تحمل. اما امروز نوسان پهنای باند زیاد است و گاهی وضعیت خوب و گاهی واقعاً بد است. نمی دونم ایا این مشکل را دیگران نیز در شرکت های دیگر دارند تجربه می کنند یا نه؟ منظور من فقط یک اتصال یا تک کانکشن است وگرنه هرگز هیچ شرکتی در موردی که با برنامه مدیریت دانلود و ایجاد چند کانکشن نرم افزاری دانلود انجام بشود مشکلی نداشته است.
اگر پیشگامان این مسیر را در پیش بگیرد واقعاً ارزش ماندن در آن کم است.
shaahani
10-04-2018, 04:29
من در پیشگامان ، مثل پارس آنلاین مشکل پهنای باند ندارم .
خودم که زیاد اهل نگاه کردن ویدیو لایو یا نگاه کردن معمولی ویدیوهای ضبط شده نیستم اما برادم تمام طول روز یا مشغول تماشای ویدیو از یوتیوب است و یا بازی های استریم شده رو به صورت زنده نگاه میکنه.
خوشبختانه مشکلی نیست و درگیر قطعی یا کمبود پهنای باند نمیشه .
برای بازی نیز پینگ پایین هست با سرویس 16 مگابیت حالت گیم نیز فعال هست و ارتباط بسیار پایدار و باثبات است هیچ کس از اعضا خانواده شکایتی نداره.
البته من در منزل با استفاده از یک روتر پهنای باند دریافتی را بین دستگاه ها تقسیم کردم و یک دستگاه ، مثلا یک موبایل دارای تلگرام، با دانلود ویدیو نمیتواند تمام پهنای باند را اشغال کند ، زیرا هر دستگاه حداکثر یک سوم پهنای باند رو میتونه دریافت کنه .
لازمه شما حتما توجه داشته باشید در زمان هایی که با مشکل پهنای باند مواجه هستید ، آیا دستگاه دیگری به مودم شما متصل شده و یا خیر .
اگر متصل هست ، ارتباط دیگر دستگاه ها را در همان لحظه قطع کنید و مسئله پهنای باند را مجدد بررسی کنید .
البته ممکنه مرکز مخابرات شما و محلی که از اون اینترنت دریافت میکنید کمبود پهنای باند داشته باشه .
اطمینان پیدا کنید که مشکل شما به isp مربوط میشه و ربطی به اتصالات داخلی نداشته باشه.
چندروز پیش من برای ماه سوم از پیشگامان سرویس گرفتم ، روی هم رفته سرویس شون قابل قبول هست و راضی هستم .
تنها مشکل اینه که شاید یک یا حداکثر دوبار درماه چندساعت قطعی داشته باشیم (چراغ اینترنت خاموش میشه) که در سرویس های گرانتر این مشکل وجود نداشت.
پیشنهاد میکنم اگه مشکل پهنای باند رو قطعا از isp میدونین ، isp خودتون رو عوض کنید .
(من چنین مشکلی ندارم بنابراین فکر نمیکنم مشکل سراسری باشه)
اونم اونجوری که شما میگین یک روز کامل!! ، افت سرعت به هیچ عنوان قابل تحمل نیست.
shahram83
10-04-2018, 12:40
این بسیار جالب است که شما هرگز کمبود پهنای باند ( مشکل تک کانکشن ) رو در پیشگامان تجربه نکرده اید. بیشتر کاربر ها این مشکل را هر چند کم داشته اند.
اگر می خواهی و مشکلی نیست شهر و مرکز مخابراتی که از آن اتصال دارید را نام ببرید.
یک پرسش: آیا واقعاً 3 ( یا 4 ) روز پیش که همه ی مشترک ها از همه ی isp ها کم و بیش دچار کمبود پهنای باند شدند ( بدلیل مثلاً حمله سایبری گسترده دژژژژژمن :n02: )، شما مشکل کمبود پهنای باند نداشتید؟
شما در توییچ ویدیو استریم ها را در چه رزولوشنی و fps ای تماشا می کنید؟
and-roid2
10-04-2018, 16:06
پست بعضی کاربران رو دیدم که فقط دارن علیه پیشگامان پست میزارن!
لازم دونستم بعنوان کاربری که 7 ماهه مشترک پیشگامان هستم نظرم رو بگم.
من کاربری هستم که اگر از کیفیت و تعرفه های یک شرکت ناراضی باشم سریع تخلیه میکنم و از شرکت دیگر سرویس میگیرم...
در این مدت 7 ماه از کیفیت پیشگامان راضی بودم و از همه لحاظ(سرعت/پینگ/تک کانکشن و...) بسیار استیبل و عالی هست.
دو ماه پیش هم مرکز ما با مشکل پهنای باند مواجه شد و با پیگیری از واحد شکایات پیشگامان این مورد در عرض کمتر از 3 هفته برطرف شد و همه چیز عالی بوده تا به الان و بهترین سرویس دهنده ای بوده که تا به الان داشتم...
در حال حاظر هر دو خط از پیشگامان هست و در مواقع نیاز لودبالانس میکنم:
------------------------------
تست تک کانکشن(1 خط):
من در پیشگامان ، مثل پارس آنلاین مشکل پهنای باند ندارم .
خودم که زیاد اهل نگاه کردن ویدیو لایو یا نگاه کردن معمولی ویدیوهای ضبط شده نیستم اما برادم تمام طول روز یا مشغول تماشای ویدیو از یوتیوب است و یا بازی های استریم شده رو به صورت زنده نگاه میکنه.
خوشبختانه مشکلی نیست و درگیر قطعی یا کمبود پهنای باند نمیشه .
برای بازی نیز پینگ پایین هست با سرویس 16 مگابیت حالت گیم نیز فعال هست و ارتباط بسیار پایدار و باثبات است هیچ کس از اعضا خانواده شکایتی نداره.
البته من در منزل با استفاده از یک روتر پهنای باند دریافتی را بین دستگاه ها تقسیم کردم و یک دستگاه ، مثلا یک موبایل دارای تلگرام، با دانلود ویدیو نمیتواند تمام پهنای باند را اشغال کند ، زیرا هر دستگاه حداکثر یک سوم پهنای باند رو میتونه دریافت کنه .
لازمه شما حتما توجه داشته باشید در زمان هایی که با مشکل پهنای باند مواجه هستید ، آیا دستگاه دیگری به مودم شما متصل شده و یا خیر .
اگر متصل هست ، ارتباط دیگر دستگاه ها را در همان لحظه قطع کنید و مسئله پهنای باند را مجدد بررسی کنید .
البته ممکنه مرکز مخابرات شما و محلی که از اون اینترنت دریافت میکنید کمبود پهنای باند داشته باشه .
اطمینان پیدا کنید که مشکل شما به isp مربوط میشه و ربطی به اتصالات داخلی نداشته باشه.
چندروز پیش من برای ماه سوم از پیشگامان سرویس گرفتم ، روی هم رفته سرویس شون قابل قبول هست و راضی هستم .
تنها مشکل اینه که شاید یک یا حداکثر دوبار درماه چندساعت قطعی داشته باشیم (چراغ اینترنت خاموش میشه) که در سرویس های گرانتر این مشکل وجود نداشت.
پیشنهاد میکنم اگه مشکل پهنای باند رو قطعا از isp میدونین ، isp خودتون رو عوض کنید .
(من چنین مشکلی ندارم بنابراین فکر نمیکنم مشکل سراسری باشه)
اونم اونجوری که شما میگین یک روز کامل!! ، افت سرعت به هیچ عنوان قابل تحمل نیست.
یک تست پینگ از اینجا میگیرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shaahani
10-04-2018, 21:21
یک تست پینگ از اینجا میگیرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shaahani
10-04-2018, 21:33
تست سرعت شبکه پیشگامان از مشهد مرکز فرشچی (مشخصات خط 16Mbps با فاصله حدود دو کیلومتر تا مرکز مخابرات) :
تست تک کانکشن ویدیو
از این مرکز در وضعیت معمولی پینگ DNS گوگل 8.8.8.8 مقدار 130میلی ثانیه است
در وضعیت و تنظیم گیم برای خط مقدار این پینگ تایم 100ms در وضعیت مناسبی قرار دارد و ارتباط جهانی با اروپا و آمریکا از مسیر آذربایجان برقرار می شود .
بطور معمول 720p60 و حداکثر 1080p60 رو همیشه جواب داده .
البته این نکته بسیار اهمیت دارد که در زمان تست فقط یک دستگاه به مودم متصل بوده و از روی آن تست را انجام دادم .
در زمان های معمولی هرکاربر(هر دستگاه) بیشتر از 7مگابیت پهنای باند نداره و در نتیجه 1080 رو نمیتونه تماشا کنه اما 720 به پایین براش بدون مشکل پخش خواهد شد.
George Shelly
10-04-2018, 21:41
چرا بعضی اعداد پینگ رو درست نشون نداده ؟
مگه میشه پینگ 12 با فرانسه یا 120 با دنور ؟
تست منو تو تاپیک دیده بان ببین یه جورایی خیلی بهتره .
shaahani
10-04-2018, 22:10
چرا بعضی اعداد پینگ رو درست نشون نداده ؟
مگه میشه پینگ 12 با فرانسه یا 120 با دنور ؟
تست منو تو تاپیک دیده بان ببین یه جورایی خیلی بهتره .
از مشهد پینک حدود 20 تا بالاتر از تهران هست ، این مسئله مهمه توی همه isp ها که چک کردم همیشه همین بوده .
الان پینگ من برای اروپا ، کشورهایی مثل آلمان ، فرانسه و هلند بین 80 تا 95 هست
کشورهای دیگه ای مثل انگلستان و اروپای غربی حدود 110 تا 135 هست.
آمریکا پینگش بین 200 تا 230 هست
استرالیا ، آسیا شرقی مثل هند و کشورهایی مثل برزیل ، افتضاح هستند ، عملا ارتباط غیرممکنه .
تست رو از وبسایت این دوستمون انجام دادم ، ممکنه ip های تست شده اون مشکل داشته باشه ، اما من مستقیم نتیجه تست رو گذاشتم .
پینگ برزیل به اون ip که 0 نشون میده یعنی قطع هست.
این تست خودم برای سرورهای بازی کانتر هست با مینی برنامه matchmaking_server_picker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که شما هم میتونید دانلود و تست کنید.
George Shelly
10-04-2018, 22:22
از مشهد پینک حدود 20 تا بالاتر از تهران هست ، این مسئله مهمه توی همه isp ها که چک کردم همیشه همین بوده .
الان پینگ من برای اروپا ، کشورهایی مثل آلمان ، فرانسه و هلند بین 80 تا 95 هست
کشورهای دیگه ای مثل انگلستان و اروپای غربی حدود 110 تا 135 هست.
آمریکا پینگش بین 200 تا 230 هست
استرالیا ، آسیا شرقی مثل هند و کشورهایی مثل برزیل ، افتضاح هستند ، عملا ارتباط غیرممکنه .
تست رو از وبسایت این دوستمون انجام دادم ، ممکنه ip های تست شده اون مشکل داشته باشه ، اما من مستقیم نتیجه تست رو گذاشتم .
پینگ برزیل به اون ip که 0 نشون میده یعنی قطع هست.
این تست خودم برای سرورهای بازی کانتر هست با مینی برنامه matchmaking_server_picker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که شما هم میتونید دانلود و تست کنید.
shaahani
12-04-2018, 03:21
تست پینگ پیشگامان در بازه زمانی دیگر
shahram83
14-04-2018, 22:33
پس از 2 - 3 روز تک کانکشن بدون کاهش ( تقریباً، قابل قبول )، امروز از ساعت 11 pm باز مشکل کمبود پهنای باند ایجاد شده است. ( تقریباً 2 م.بیت و حتی کمتر )
گزارش بروزرسانی خواهد شد.
بروزرسانی گزارش: در ساعت تقریباً 12:30 am مشکل رفع شد و اکنون سرعت پایدار و قابل قبول است.
George Shelly
14-04-2018, 22:47
پس از 2 - 3 روز تک کانکشن بدون کاهش ( تقریباً، قابل قبول )، امروز از ساعت 11 pm باز مشکل کمبود پهنای باند ایجاد شده است. ( تقریباً 2 م.بیت و حتی کمتر )
گزارش بروزرسانی خواهد شد.
با whatbox تابحال تست گذاشتی ؟ مال همه همینه هر کی یه جور مشکل داره نت تو این مملکت درست شدنی نیست باز یه سریا دنبال isp عوض کردن هستن به امید واهی ....
shahram83
14-04-2018, 23:12
با whatbox تابحال تست گذاشتی ؟ مال همه همینه هر کی یه جور مشکل داره نت تو این مملکت درست شدنی نیست باز یه سریا دنبال isp عوض کردن هستن به امید واهی ....
من پیشتر نیز به این اشاره کرده ام که بدلیل تجربه ای که داشته ام به این سایت ها اعتماد ندارم و از نظر من بهترین روش بررسی، رصد زنده و مستقیم پهنای باند خودت توسط نرم افزار هایی مانند networx است.
من مطممئن هستم ISP ها می توانند با تغییر دادن مواردی باعث بشوند که این وبسایت ها همیشه برای کاربر بهترین نتیجه را نشان بدهد. مواقعی بوده که من کمبود پهنای باند شدید داشته ام اما در بیشتر این وبسایت ها نتیجه عالی به من نشان داده شده است.
and-roid2
15-04-2018, 18:23
ERF@NIAN
16-04-2018, 16:41
امروز سرویس 16 مگابیت پیشگامانم وصل شد, هنوز شب نشده تست کنم ببینم افت سرعت داره یا نه ولی وضعیت روزانش که عالیه
تست این سایت, فقط عدد هارو نبینید باکس مشکی پایین رو هم دقت کنید.
برای مقایسه قبلا آسیاتک داشتم چقدر افتضاح بود:
تازه این برای روزای خوبشه وگرنه آسیاتک خیلی بدتر از این بود
تست speedtest:
isp رو میزنه شاتل نمیدونم چرا
تست ping بدون پروفایل گیم:
رو ps4 تایتان فال بازی میکنم بدون پروفایل گیم میانگین پینگ 130 که آسیاتک هم همین بود
تک کانکشن سرور اپل:
آسیاتک 100 کیلوبایت میداد.
خلاصه بد نیست خیلی راضیم نسبتا طرح هاشم خیلی ارزونه مثل 100 گیگ 20 تومن یا بهار ترابایتی و ... خیلی دست و دلبازن شبانه رایگان هم دارن برعکس آسیاتک ناخون خشک
اینم وضعیت خط:
shahram83
16-04-2018, 21:57
ساعت 11pm و بعد از اون، سرعت تک کانکشن را با استفاده از سایت twitch بررسی کن. من که اغلب شب ها مثل امشب در این ساعت ها کاهش زیاد پهنای باند دارم.
George Shelly
16-04-2018, 22:00
ساعت 11pm و بعد از اون، سرعت تک کانکشن را با استفاده از سایت twitch بررسی کن. من که اغلب شب ها مثل امشب در این ساعت ها کاهش زیاد پهنای باند دارم.
تست با whatbox دقیقا الان چجوریه ؟
گفته بودی قبول نداری این سایتارو ولی یه بار بزار ببینیم چجوریه :V1:
shahram83
16-04-2018, 22:19
تست با whatbox دقیقا الان چجوریه ؟
گفته بودی قبول نداری این سایتارو ولی یه بار بزار ببینیم چجوریه :V1:
عالیست. بالای 1 م.بایت است. اما پهنای باند در هنگام تماشای ویدیو در توییچ تقریباً 2م.بیت است.
من یک سایت بهتر از این سراغ دارم که در آن حتی می توانی تعداد اتصال را نیز مشخص کنی. اما حتی این سایت در حالت تک کانکشن هم نتیجه قابل قبول نشان نمی دهد.
فقط روی more کلیک کن و در صفحه تنظیمات تعداد اتصال دانلود و آپلود را به 1 تغییر بده، پس از ذخیره تغییرات روی DSL کلیک کن.
هیچ کدوم قابل اعتماد نیستند.
چرا وقتی می تونی خودت سرعت اتصالت رو رصد کنی، به این سایت ها مراجعه کنی!
در بخش شاتل یکی از کاربرا نتیجه آزمایش سرعت اتصالش از سایت speedtest را گذاشته است و در زیرش نوشته چرا نمی تونم در توییچ با کیفیت خوب ویدیو استریم تماشا کنم و مجبور هستم با رزولوشن 360p ویدیو تماشا کنم در حالی که سرعت 8 م.بیت دارم.
:n02: اونجا دیگه پاسخی ندادم و در ذهنم گفتم؛ داداش، داره ازت دزدی میشه. هنوز نفهمیده ای!
George Shelly
16-04-2018, 22:27
عالیست. بالای 1 م.بایت است. اما پهنای باند در هنگام تماشای ویدیو در توییچ تقریباً 2م.بیت است.
من یک سایت بهتر از این سراغ دارم که در آن حتی می توانی تعداد اتصال را نیز مشخص کنی. اما حتی این سایت در حالت تک کانکشن هم نتیجه قابل قبول نشان نمی دهد.
فقط روی more کلیک کن و در صفحه تنظیمات تعداد اتصال دانلود و آپلود را به 1 تغییر بده، پس از ذخیره تغییرات روی DSL کلیک کن.
هیچ کدوم قابل اعتماد نیستند.
چرا وقتی می تونی خودت سرعت اتصالت رو رصد کنی، به این سایت ها مراجعه کنی!
در بخش شاتل یکی از کاربرا نتیجه آزمایش سرعت اتصالش از سایت speedtest را گذاشته است و در زیرش نوشته چرا نمی تونم در توییچ با کیفیت خوب ویدیو استریم تماشا کنم و مجبور هستم با رزولوشن 360p ویدیو تماشا کنم در حالی که سرعت 8 م.بیت دارم.
:n02: اونجا دیگه پاسخی ندادم و در ذهنم گفتم؛ داداش، داره ازت دزدی میشه. هنوز نفهمیده ای!
مال من عالی نشون میده تو وات باکس و دی اس ال ریپورت منتها چرا با IDM خرابه نمی دونم .
shahram83
16-04-2018, 22:36
مال من عالی نشون میده تو وات باکس و دی اس ال ریپورت منتها چرا با IDM خرابه نمی دونم .
dslreport از بقیه سایت ها، با توجه به تجربه من، بهتر است اما حتی این سایت نیز بعضی مواقع نتیجه ی اشتباه نشان می دهد که خوب به این معنی است که نمیشه نه به این و نه به دیگر سایت ها اعتماد کامل داشت. پیشتر هم گفته ام. این احتمال هست که ISP ها بتوانند در نتیجه این سایت ها مداخله کنند. این قطعاً یک نظر فنی نیست و فقط اندیشه ی من درباره این را بازگو می کند: مثلاً هنگام اتصال به این سایت ها پهنای باند شما بطور خودکار در حداکثر قرار میگیرد.
چرا نرم افزار networx را دانلود نمی کنی! نسخه ی 5 آن رایگان است، کم حجم است و ویژگی نمایش پهنای باند بر نمودار را دارد.
من تقریباً همیشه آن را در حال اجرا دارم.
shahram83
16-04-2018, 22:42
فراموش کردم این را اضافه کنم. امشب وضعیت زمان تأخیر ( ping ) هم بسیار بد شده است.
ERF@NIAN
16-04-2018, 23:00
بین ساعت 10 شب تا 11:30 به مدت یک ساعت و نیم افت سرعت داشتم الآن درست شده.
دیگه باید تحمل کنیم تقریبا اکثر کاربرا از این افت ها دارن تو ایران. مال پیشگامان اگه در همین حد بمونه میشه باهاش کنار اومد
shahram83
17-04-2018, 00:09
برای من هم چند دقیقه ی پیش در ساعت 1 بامداد مشکل پهنای باند رفع شد و پس از تقریباً 2 ساعت افت شدید سرعت اکنون سرعت پایدار و قابل قبول است.
ERF@NIAN
18-04-2018, 19:28
پیشگامان دو دسته آیپی داره، یه سری شاتل یه سری آسیاتک. یعنی تو برنامه speedtest که service provider شمارو تشخیص میده میزنه شاتل یا آسیاتک. هر وقت میزنه آسیاتک پینگ 130 میده با 4.2.2.4 و سرورای اروپا. اگر بزنه شاتل پینگ 80 میده، هر دفعه باید اینقدر مودم خاموش روشن کنم تا به شاتل وصل بشه
George Shelly
18-04-2018, 19:37
dslreport از بقیه سایت ها، با توجه به تجربه من، بهتر است اما حتی این سایت نیز بعضی مواقع نتیجه ی اشتباه نشان می دهد که خوب به این معنی است که نمیشه نه به این و نه به دیگر سایت ها اعتماد کامل داشت. پیشتر هم گفته ام. این احتمال هست که ISP ها بتوانند در نتیجه این سایت ها مداخله کنند. این قطعاً یک نظر فنی نیست و فقط اندیشه ی من درباره این را بازگو می کند: مثلاً هنگام اتصال به این سایت ها پهنای باند شما بطور خودکار در حداکثر قرار میگیرد.
چرا نرم افزار networx را دانلود نمی کنی! نسخه ی 5 آن رایگان است، کم حجم است و ویژگی نمایش پهنای باند بر نمودار را دارد.
من تقریباً همیشه آن را در حال اجرا دارم.
به نظر من معتبرترین تست مربوط به تک کاتکشن IDM هست!
همین الان من هم تست اسپید تست و وات باکسم خوبه و هم دی اس ال ریپورت اما تک کانکشنم تو IDM بین 300 تا 500 هست که نشون میده 50 درصد افت داره نسبت به صبح!
من خیلی این موضوع رو چک کردم و به نظرم دقیق ترین شون همون IDM هست!
shahram83
18-04-2018, 21:59
به نظر من معتبرترین تست مربوط به تک کاتکشن IDM هست!
همین الان من هم تست اسپید تست و وات باکسم خوبه و هم دی اس ال ریپورت اما تک کانکشنم تو IDM بین 300 تا 500 هست که نشون میده 50 درصد افت داره نسبت به صبح!
من خیلی این موضوع رو چک کردم و به نظرم دقیق ترین شون همون IDM هست!
حرفت کاملاً درست. ( البته باید تعداد اتصال در تنظیمات IDM به 1 تغییر داده بشود ).
این نرم افزاری که من معرفی کردم ( و نرم افزار های مشابه ) که بسیار آسان تر و دقیق تر همه ی آن چیزی که می خواهی از اتصالت بدونی را در اختیارت قرار می ده. نمودار ، میانگین، حداقل و حداکثر سرعت و... از منابع سیستم کمترین استفاده را می کنه و برای من که تقریباً همیشه در حال اجراست و هر گاه خواستم روی آن کلیک می کنم و بررسی می کنم.
این نرم افزار فقط کارت را آسوده می کنه. :n02:
George Shelly
19-04-2018, 15:36
حرفت کاملاً درست. ( البته باید تعداد اتصال در تنظیمات IDM به 1 تغییر داده بشود ).
این نرم افزاری که من معرفی کردم ( و نرم افزار های مشابه ) که بسیار آسان تر و دقیق تر همه ی آن چیزی که می خواهی از اتصالت بدونی را در اختیارت قرار می ده. نمودار ، میانگین، حداقل و حداکثر سرعت و... از منابع سیستم کمترین استفاده را می کنه و برای من که تقریباً همیشه در حال اجراست و هر گاه خواستم روی آن کلیک می کنم و بررسی می کنم.
این نرم افزار فقط کارت را آسوده می کنه. :n02:
آره منظورم همون تک کانکشن هست .
یا یه تست دیگه هم هست واسه چک این مورد...یه installer کروم نصب کنی اگه با همون سرعت اسمی که داری دانلود کرد تک کانکشن درسته اگر نکرد افت داره .
مثلا 8 مگابیت باید 1 مگ رو بده اگر 500 داد راحت از طریق همین نصب کروم معلوم میشه .
( همین الان من تک کانکشنم نصفه منتها با vpn درست میشه ) .
ERF@NIAN
20-04-2018, 05:33
shahram83
21-04-2018, 15:27
من اغلب در ساعات ظهر دچار کمبود پهنای باند نمی شدم اما امروز در این ساعت افت شدید سرعت دارم. این بَستِردها هر جور که می خواهند خدمت ارائه می کنند.
arming900
21-04-2018, 16:02
کسی از اینترنت بی سیم این شرکت اشتراک داره ؟ یه توضیح بده ببینم چجوریاست،من از اسیاتک داشتم مخابرات زورگو اومده خط رو فیبرنوری کرده :n27: خیال کرده میتونه اینجوری یوزر بگیره
shaahani
22-04-2018, 07:22
کسی از اینترنت بی سیم این شرکت اشتراک داره ؟ یه توضیح بده ببینم چجوریاست،من از اسیاتک داشتم مخابرات زورگو اومده خط رو فیبرنوری کرده :n27: خیال کرده میتونه اینجوری یوزر بگیره
اینترنت های بیسیم خیلی دردسر داره ، دردسرهای خاص خودشو داره و هزینه های زیاد
قیمت سرویس های بیسیم بالاست ، تا اونجایی که میدونم اینا سرویس بیسیم ندارم یا من نشنیدم تا بحال.
پیشنهاد میکنم از مخابرات ADSL بگیری و تست کنی ، ممکنه برات خوب در بیاد و راضی بشی .
اگه خوب نبود، خطتت رو تخلیه کن برو سمت بیسیم . اینترنت ایرانسلی یا چیزای شبیه این .
شاتل یکی از سرویس دهنده هایی هست که اینترنت بصورت هوایی ارائه میده .
arming900
22-04-2018, 16:44
اینترنت های بیسیم خیلی دردسر داره ، دردسرهای خاص خودشو داره و هزینه های زیاد
قیمت سرویس های بیسیم بالاست ، تا اونجایی که میدونم اینا سرویس بیسیم ندارم یا من نشنیدم تا بحال.
پیشنهاد میکنم از مخابرات ADSL بگیری و تست کنی ، ممکنه برات خوب در بیاد و راضی بشی .
اگه خوب نبود، خطتت رو تخلیه کن برو سمت بیسیم . اینترنت ایرانسلی یا چیزای شبیه این .
شاتل یکی از سرویس دهنده هایی هست که اینترنت بصورت هوایی ارائه میده .
هر چی سرچ کردم هیچ شرکت معتبری تعرفه های اینترنت بی سیم رو توی سایت نذاشته بود نوشته بود زنگ بزنید نمیدونم چرا ! ظاهرا پیشگامان هم این سرویس رو میده،دو سه تا سایت گم نام بود که تعرفه گذاشته بودن قیمت فضایی بود،ظاهرا انگار چاره ای ندارم مخابرات به زور کاربر میگیره برای خودش:n35: ازمخابرات تاحالا تعریف نشنیدم و همین که برداشته سرویس من رو تعلیق کرده بخاطر اون میخواستم بی یسیم بگیرم
pipo4713
22-04-2018, 21:26
هر چی سرچ کردم هیچ شرکت معتبری تعرفه های اینترنت بی سیم رو توی سایت نذاشته بود نوشته بود زنگ بزنید نمیدونم چرا ! ظاهرا پیشگامان هم این سرویس رو میده،دو سه تا سایت گم نام بود که تعرفه گذاشته بودن قیمت فضایی بود،ظاهرا انگار چاره ای ندارم مخابرات به زور کاربر میگیره برای خودش:n35: ازمخابرات تاحالا تعریف نشنیدم و همین که برداشته سرویس من رو تعلیق کرده بخاطر اون میخواستم بی یسیم بگیرم
پتیاک - سیستک - آوا گستر - ارتباط گستر - خط طلایی -....
سلام
سرویس جشنواره بهار ترابایتی 16 مگ گرفتم با حجم 1500 گیگ ... تایم رایگان هم داره میشه دوستان بگن از ساعت چند تا چند هست ؟
ممنون
ERF@NIAN
25-04-2018, 18:31
سلام
سرویس جشنواره بهار ترابایتی 16 مگ گرفتم با حجم 1500 گیگ ... تایم رایگان هم داره میشه دوستان بگن از ساعت چند تا چند هست ؟
ممنون
2 تا 8 صبح
ahwazp30
25-04-2018, 18:33
بله من دارم .سرعتش که راضی کنندس برای من تا 3 مگابایت دانلود میده .بین 16 تا20 مگابیته.پینگش هم 110، ولی تعرفه هاش مناسب نیست چون ما به سرویس های غیر حجمی adsl عادت کردیم و خرید ترافیک گیگی 3000 تومن زیاده.برای همین ازش استفاده نمیکنم. و با همون adsl پوکیده میسوزم و میسازم:n27:
shahram83
28-04-2018, 21:04
امروز از ابتدای شب کاهش پهنای باند و نوسان سرعت شدیدی وجود داره علاوه بر این امروز زمان تأخیر برای سرور 8.8.8.8 و سرورهای داخلی مثل tct.ir بسیار زیاد است و در حدود 600ms می باشد. زمان تأخیر برای سرور 4.2.2.4 مناسب و مثل همیشه در حدود 110 - 120 میلی ثانیه است.
آیا دیگران هم چنین مشکلی دارند؟
ERF@NIAN
28-04-2018, 22:27
من مشکلی ندارم مثل همیشه پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 روی 80 هست. کاهش پهنای باند هرشب از 10 به بعد کمابیش(یه شب کمتر یه شب بیشتر) وجود داره ولی امشب من دارم فول اجدی استریم میبینم مشکلی نیست
shaahani
28-04-2018, 22:32
امروز از ابتدای شب کاهش پهنای باند و نوسان سرعت شدیدی وجود داره علاوه بر این امروز زمان تأخیر برای سرور 8.8.8.8 و سرورهای داخلی مثل tct.ir بسیار زیاد است و در حدود 600ms می باشد. زمان تأخیر برای سرور 4.2.2.4 مناسب و مثل همیشه در حدود 110 - 120 میلی ثانیه است.
اگه پینگ برای شما بالاست پیشنهاد میکنم از ip های دیگه همون سرور های DNS استفاده کنید .
ای پی جایگزین سرور گوگل (8.8.8.8) اینه 8.8.4.4
و سرور 4.2.2.4 ای پی های دیگه ای نیز داره 4.2.2.1 - 4.2.2.2 - 4.2.2.3 - 4.2.2.5 - 4.2.2.6
shahram83
28-04-2018, 23:40
من مشکلی ندارم مثل همیشه پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 روی 80 هست. کاهش پهنای باند هرشب از 10 به بعد کمابیش(یه شب کمتر یه شب بیشتر) وجود داره ولی امشب من دارم فول اجدی استریم میبینم مشکلی نیست
برای من هم تقریباً مشابه شماست اما امشب علاوه بر کاهش شدید پهنای باند / سرعت ، زمان تأخیر هم شدیدآً زیاد است. معمولاً زمان تأخیر مشکلی نداشت.
اگه پینگ برای شما بالاست پیشنهاد میکنم از ip های دیگه همون سرور های DNS استفاده کنید .
ای پی جایگزین سرور گوگل (8.8.8.8) اینه 8.8.4.4
و سرور 4.2.2.4 ای پی های دیگه ای نیز داره 4.2.2.1 - 4.2.2.2 - 4.2.2.3 - 4.2.2.5 - 4.2.2.6
همه ی این سرورها را امتحان کردم و به صورت مضحکی زمان تأخیر بالاست در بعضی از اونها حتی بالای 1000 میلی ثانیه.
در صورت تغییر وضعیت، در همین پست گزارش بروزرسانی خواهد شد.
بروزرسانی گزارش: مثل همیشه مشکل کاهش پهنای باند بعد از مدتی حل شد اما آنچه که اینبار همراه با کمبود پهنای باند من با آن مواجه شده بودم یعنی زمان تأخیر بالا نیز پس از گذشته دو - سه ساعت رفع شد.
ERF@NIAN
28-04-2018, 23:48
بعد از چندبار ریست کردن مودم هم مشکل حل نشد؟ معمولا ip جدید بگیره مشکل پینگ حل میشه
shaahani
29-04-2018, 00:18
ممکنه بار پردازشی روی روتر های نزدیک شما زیاد شده باشه و با تاخیر به شما پاسخ بدهند و یا نه روتر های دورتر در پیشگامان یا شرکت زیرساخت دچار ایراد شده باشند که چنین وضعیتی بوجود آمده است .
اگر در ارتباطات اول و دوم شما چنین اتفاقی افتاده ، مشخصه سیم مخابراتی شما تا مرکز مخابرات دچار مشکل و خطا هست .
و یا روتر و مودم های شما عملکرد درستی از خودشون ندارند .
(بعضی وقت ها پیش میاد در منزل شخصی شروع به دانلود کرده و این موضوع باعث میشود تمامی پهنای باند بشدت مشغول شده و کاملا پر شود به حدی که دیگر حتی یک پینگ ساده نیز ممکن نباشد)
با فرمان Tracert 8.8.8.8 از داخل DOS ویندوز بررسی کنید که از چه دستگاهی به بعد پینگ شما بالا میرود .
از ابتدا در منزل ، در روتر های شرکت پیشگامان (که تماس با شرکت و دادن آدرس ip روتر معیوب به پشتیبانی میتونه مشکل شما رو حل کنه) و روتر یا مسیری از شرکت زیرساخت با مشکل مواجه شده که کار رو واقعا سخت میکنه و باید پیگیری از سمت isp برای حل مشکل صورت بگیره.
یا حتی ممکنه روتر معیوب خارج از کشور قرار داشته باشه ، که در این صورت با تغییر ip و مسیر ارتباطی خودتون به اینترنت برای شما مشکل چندانی به همراه نخواهد آورد.
با چنین فرمانی میتونید مشکل خودتون رو پیدا کنید ، دقت کنید که ارتباط از کجا به بعد یک مرتبه دارای سرعت پایین و پینگ بالا می شود.
shahram83
29-04-2018, 01:08
سپاس از توجه تان.
در بالا هم گفته ام. اکنون سرعت پایدار و قابل قبول است و زمان تأخیر هم به حالت عادی بازگشته است.
با دستور tracert آشنا هستم اما فراموش کردم با اجراش وضعیت رو بررسی کنم.
snr را در صفحه تنظیمات مودم بررسی کردم که 15 بود.
به احتمال زیاد مشکل از ISP در مرکز مخابراتی من بود.
shahram83
29-04-2018, 10:57
این فقط برای اطلاع رسانی است.
تلگرام فیلتر شده است یا دست کم من از امروز ( تقریباً دو ساعت تا به این لحظه ) نمی تونم به اون دسترسی داشته باشم. ( محتوا بارگذاری نمی شود ).
نکته جالب دیگه فیلتر شدن twitch بصورت عجیب است. محتویات صفحه نخست بارگذاری نمی شوند اما محتویات صفحه browse گاهی کامل و گاهی نیمه بارگذاری می شوند. وقتی به صفحه پخش ویدیویی می روی گاهی ویدیو پخش می شود و گاهی نه.:n02: درباره پهنای باند هم این مشکل هست. گاهی خوب و گاهی بد.
احتمال اینکه فقط از مرکز مخابراتی من باشد خیلی کم است چونکه موضوع فیلترینگ فراتر از مراکز مخابراتی است.
این خوکهای ریشو باز دارند به اینترنت گند می زنند.
shaahani
29-04-2018, 11:30
سرور های تلگرام از صبح حدود ساعت 7 صبح تا الان از دسترس خارج هستند .
که با فیلتر شکن نیز قطع هستند پاول دورف مدیر تلگرام با توئیتی این موضوع را توضیح داده که مربوط به بار سنگین سرورها و داغ شدن اونهاست
همچنین حمله سنگین DDOS علیه آنها صورت گرفته و با توجه به اینکه هزاران ip و دستگاه باعث فشار روی سرورهای تلگرام شده اند (که احتمال زیاد دستگاه های حمله کننده خود قربانی هکر ها هستند) ، درنهایت تیم تلگرام قادر به مسدود کردن تمامی این ip ها نیست و به همین دلیل سرویس آنها از دسترس خارج شده است.
ایشون گفته در حال رفع این مشکل هست ، اما در مورد زمان رفع مشکل خبر نداده است ، تلگرام در کشورهایی مثل ایران ، روسیه ، بریتانیا و آمریکا قطع گردیده است.
ERF@NIAN
29-04-2018, 11:34
سرور های تلگرام از صبح حدود ساعت 7 صبح تا الان از دسترس خارج هستند .
که با فیلتر شکن نیز قطع هستند پاول دورف مدیر تلگرام با توئیتی این موضوع را توضیح داده که مربوط به بار سنگین سرورها و داغ شدن اونهاست
همچنین حمله سنگین DDOS علیه آنها صورت گرفته و با توجه به اینکه هزاران ip و دستگاه باعث فشار روی سرورهای تلگرام شده اند (که احتمال زیاد دستگاه های حمله کننده خود قربانی هکر ها هستند) ، درنهایت تیم تلگرام قادر به مسدود کردن تمامی این ip ها نیست و به همین دلیل سرویس آنها از دسترس خارج شده است.
ایشون گفته در حال رفع این مشکل هست ، اما در مورد زمان رفع مشکل خبر نداده است ، تلگرام در کشورهایی مثل ایران ، روسیه ، بریتانیا و آمریکا قطع گردیده است.
خبری از ddos نیست اون اکانت فیکه
shahram83
29-04-2018, 11:46
این خوکها قطعاً دارند کاری انجام می دهند. من اکنون کمبود پهنای باند شدید دارم که در این ساعت از روز اتفاق نمی افتاد.
shaahani
29-04-2018, 12:19
مشکل تلگرام بین المللی هست .
خبرگزاری های خارجی واکنش نشون دادن ، تویت خود دورف هم اینجاست ، میتونید مراجعه کنید به اکانت اون در تویتر و مشاهده کنید .
shahram83
30-04-2018, 22:10
نزدیک یک ساعت است که چیزشکن ( سای_فون ) کار نمی کنه. هات اسپات شیلد را هم امتحان کردم و اون نیز متصل نمی شه. اون کمبود پهنای باندی که تقریباً هر شب در این زمان ها دارم هم وجود داره ولی تا حالا پیش نیامده بود که چیز شکن متصل نشه.
and-roid2
30-04-2018, 23:05
نزدیک یک ساعت است که چیزشکن ( سای_فون ) کار نمی کنه. هات اسپات شیلد را هم امتحان کردم و اون نیز متصل نمی شه. اون کمبود پهنای باندی که تقریباً هر شب در این زمان ها دارم هم وجود داره ولی تا حالا پیش نیامده بود که چیز شکن متصل نشه.
به پهنای باند ربطی نداره.
بخاطر فیلترینگ تلگرام هست که دارن تمامی پروتکل های تانل و فیلترشکن رو مسدود میکنن.
پ.ن: یکساعتی این وضعیت ادامه داشت و الان فعلا اوضاع برگشته به حالت قبل
shahram83
01-05-2018, 13:11
فقط برای اطلاع رسانی
سایت توییچ بصورت ناقص بارگذاری میشه و هیچ لایو استریمی پخش نمیشه.
چیز شکن ها هم عملاً کار نمی کنند. یکبار تونستم با سای_فون متصل بشوم اما سرعت بقدری پایین بود که با هنگام قطع بودن تفاوتی نداشت.
این حرامزاده ها دارند باز اینترنت را به گند می کشند.
shahram83
02-05-2018, 10:55
برای من عملاً دیگه هیچ فیلتر شکنی کار نمی کنه. این مشکل از اواخر دیشب اتفاق افتاده است. گمان می کنم کلاً پورت ها رو مسدود کرده اند.
من حتی نمی تونم به بازی war thunder وارد بشوم. ( پس از چند بار تلاش، log in میشه اما بعدش خطای اتصال به سرور میده و دوباره به صفحه log in بر می گرده )
این خوک های ریشو نادان
shaahani
02-05-2018, 13:54
بله زیرساخت اومده تمام پورت های ناشناس رو بسته .
این باعث میشه سرویس دهی خیلی از برنامه ها و بازی ها از کار بیفته .
حتی کل شبکه پلی استیشن نیز از کار افتاد ، وضعیت اتصالی خیلی بد خواهد بود .
اما فیلتر شکن ها همچنان کار میکنند ، به این دلیل که خیلی از از اونها پورت های مجزا ندارند ، روی پورت های سازمانی و عمومی کار میکنند ، مثلا پورت 443 یا 80 رو نمیتونن ببندن ، چون صفحات وب از کار می افته .
شادوساکس یک برنامه خوبه که میتونید برای اندروید استفاده کنید ، اگه سایفون ازکار افتاد اون کار میکنه و سرور های متعددی نیز داره و هر روزه سرورهای جدید معرفی میشه برای اون .
درضمن بعضی فروشندگان VPN هستند که سرویس های خوبی ارائه میدن و با خرید سرویس ازشون هیچوقت پشت فیلترینگ نخواهید بود .
پشتیبانی هر روزه و چک کردن ارتباطات باعث میشه اتصال سالم برقرار باشه ، البته الان که مشغول فیلتر کردن هستند ، ارتباطات کند و خاص رو ارائه میدهند و بعد از اتمام کار اونها یک مرتیه سرورهای عمده و پر سرعت خودشون رو به مشتریان خواهند داد .
همینطور برنامه هایی مثل تور هم اکنون قابل اتصال هستند، چون ساختار بنیادی اونها قابل ردیابی نیست و درضمن به سرعت نیز آپدیت میشوند و اگر در یک مقطع کوتاه از دسترس خارج شدند با یک آپدیت ساده مجدد به کار خواهند افتاد.
به هرحال نگران نباشید ، در وضعیت کنونی سرعت کاهش پیدا میکنه
از فیلتر شکن هاتون نیز تو این مدت که نظارت خیلی زیاد شده ، بهتره استفاده چندانی نکنید تا پورت ها و سرورهاشون لو نرن .
بعد از مدتی بخاطر مشکلات ارتباطی اینترنت و هزینه های تحمیلی اون ، شبکه رها خواهد شد .
توسعه دهندگان برنامه های ضد تحریم نیز الان برای اعمال تغییر در برنامه خودشون دست بکار نمیشن ، چون دوباره ممکنه مسدود بشه .
اجازه میدن که خوب اینترنت رو در خیال خودشون فیلتر کنن ، بعد از اونه که دست بکار شده و دسترسی همه را به اینترنت آزاد فراهم خواهند کرد.
shahram83
02-05-2018, 14:52
امیدوارم همینطور که میگید بشه و خب، منطقی است که نمی تونن این سیرک کودنشون رو ادامه بدن. برنامه ها، بازی ها و وبسایت ها نمی تونن برای همیشه مسدود بشوند چونکه در غیر اینصورت دیگه اینترنت و هزینه کردن برای آن معنی نداره. من تازه اینترنت را برای یک ماه دیگه تمدید کردم و اگر این ادامه داشته باشه باید سعی کنم قراردادم رو فسخ کنم.
حقیقت مفرح: در فیلد جستجوی گوگل سعی کنید چند کلید را بطور اتفاقی بر صفحه کلیدتون فشار بدید بعد کلید اینتر را بزنید ( اگر کمی شانس بیارید و اون حروف کاملاً بی معنی نباشند ) در صفحه نتیجه خواهید دید که تقریباً بیشتر لینکها فیلتر هستند. می خوام بگم عملاً بدون فیلتر شکن به بیشتر وبسایت ها دسترسی نداری یا اگر داشته باشی دسترسی کاملاً ناقص خواهد بود.
اِسپیت بر گِرِیو پدران تازی بَستِردشون
darkkeyvvan
03-05-2018, 20:38
سلام. من از شاتل سرویس دارم. چند روزیه سرعت و پینگش مشکل دار شده. از پیشگامان راضی؟ سرعتش و پینگش.
shahram83
04-05-2018, 19:02
سلام. من از شاتل سرویس دارم. چند روزیه سرعت و پینگش مشکل دار شده. از پیشگامان راضی؟ سرعتش و پینگش.
در این چند روز که من گمان می کنم همه دچار مشکل شده اند. همه چیز بستگی به مرکز مخابراتی شما داره، یک شرکت در یک مرکز مخابراتی قابل قبول و در دیگری مشکل دار است. هر پاسخ قطعی در این مورد ابداً قابل قبول نیست. بهترین کار این است که پست کاربرا ها در بخش مربوط به هر ISP که در یک یا دو ماه گذشته نوشته شده اند را بطور کامل مطالعه کنی و خودت به نتیجه برسی.
Bensonw3x
05-05-2018, 13:20
یکی تست می زاره که سرعتش 16 مگابیته ببینم الان تو چه وضعیه پیشگامان ؟:n16:
shahram83
05-05-2018, 19:43
امروز اینها دارند باز پورت ها رو مسدود می کنند. من نمی تونم به بازی warthunder متصل بشوم. دیروز پس از 2-3 بار تلاش می تونستم اما امروز پس از چندین بار تلاش نمی تونم متصل بشوم و خطای عدم اتصال نمایش داده می شه.
سلام
سرویس جشنواره بهارانه
up to 16M
پ.ن : یک تجربه 13-14 ساله اینترت adsl ... کیفیت سرویس انتخابی شدیدا به کیفیت خط و فاصله تا مرکز مخابراتی بستگی داره تو این سالها از اکثر شرکت ها سرویس داشتم و همه عالی بودن برام فقطم بخاطر کیفیت خط فوق العاده ( خط تلفن خونه ما تا 24 مگ کشش داره و snr در حالت دان استریم 16 مگ حدود 15 هست )
Bensonw3x
05-05-2018, 19:59
سلام
سرویس جشنواره بهارانه
up to 16M
پ.ن : یک تجربه 13-14 ساله اینترت adsl ... کیفیت سرویس انتخابی شدیدا به کیفیت خط و فاصله تا مرکز مخابراتی بستگی داره تو این سالها از اکثر شرکت ها سرویس داشتم و همه عالی بودن برام فقطم بخاطر کیفیت خط فوق العاده ( خط تلفن خونه ما تا 24 مگ کشش داره و snr در حالت دان استریم 16 مگ حدود 15 هست )
داداش دمت گرم ، منم الان های وب دارم و فاصلمون تا مخابرات محله 4 تا کوچس این وضعیت خطمه :
دقیقا همین موردی که گفتی برای منم snr رو سرعت 16 مگابیت حدوده 15 هستش ، پس فکر نکنم با پیشگامان هم به مشکل بخورم
shaahani
05-05-2018, 20:18
shaahani
05-05-2018, 22:23
امروز اینها دارند باز پورت ها رو مسدود می کنند. من نمی تونم به بازی warthunder متصل بشوم. دیروز پس از 2-3 بار تلاش می تونستم اما امروز پس از چندین بار تلاش نمی تونم متصل بشوم و خطای عدم اتصال نمایش داده می شه.
دوباره اینترنت نابود شده شهرام جان
مشکل از همه isp ها مشخصه ؛ افت شدید سرعت و قطعی داره . بستن پورت ها بخوره تو سرشون .
میدونی چقدر ضرر مالی میخوره مملکت ، ارتباطات کاری اقتصادی ، حتی صفحات بورس داخلی هم مشکل پیدا کردن ! چه برسه به خارجی ها
ERF@NIAN
06-05-2018, 10:13
shahram83
07-05-2018, 09:47
تقریباً دو روز است که اینترنت برای من کاملاً بلااستفاده شده است. حتی نمی تونم بازی آنلاین WT را بازی کنم.
آیا در صورت ادامه این مشکل میشه قرارداد اینترنت را فسخ و درخواست پس گرفتن مبلغ پرداختی را کرد؟
سلام
چند روزه سایتهای خارجی باز نمیشه و فقط با فیلتــــــرشکن باز میشه و سایت های ایرانی مشکلی نداره بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارند؟
shaahani
16-05-2018, 15:28
سلام
چند روزه سایتهای خارجی باز نمیشه و فقط با فیلتــــــرشکن باز میشه و سایت های ایرانی مشکلی نداره بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارند؟
خیر احتمالا مشکل ارتباطی یا نرم افزاری دارید .
چه با فیلتــــــرشکن و چه بدون اون سایت های خارجی باز میشن .
البته در این چند روزه بعضی وقت ها شاهد قطعی یا کندی شبکه اینترنت بوده ام.
shahram83
21-05-2018, 13:33
کثافت کاری این حکومت گویا تمامی نداره. حتی نمیشه بازی آنلاین کرد. تقریباً همه ی پورت ها رو بسته اند. 2 هفته است که جز در مورد های نادر نمی تونم وارد بازی warthunder بشوم. جالب این است که این بازی متعلق به کشوری است که پدر فکری این حکومت می باشد و حتی این دچار مشکل شده است. باید دید تا کی می خوان این دلقک بازی هاشون رو ادامه بدهند در حالی که در هدفشون شکست خورده اند.
hexor007
28-05-2018, 21:06
سلام. اینترنت شبانه هم داره پیشگامان؟
ERF@NIAN
28-05-2018, 21:33
سلام. اینترنت شبانه هم داره پیشگامان؟
4 مگابیت و بالاتر شبانه دارن. جشنواره ها هم اکثرا شبانه دارن
hexor007
29-05-2018, 00:43
کجای سایتش درباره شبانش نوشته؟ پیداش نمیکنم
shaahani
29-05-2018, 03:05
کجای سایتش درباره شبانش نوشته؟ پیداش نمیکنم
توی توضیحات زمان خرید سرویس نوشته شده .
hexor007
31-05-2018, 10:58
قبل اینکه از پیشگامان بگیرم فکر میکردم پهنای باند خودشو داره الان که وصل شده توی اسپید تست میزنه آی اس پی شاتل بعضی اوقاتم میزنه آسیاتک.
سلام دوستان
چن روزه نت من به شدت قطعی داره . حتی گاهی هر 5-10 دقه قط میشه
زنگ زد گفت هی سیمو فلان کن خطو فلان کن جواب نداد
بعدم گفت کارشناس میفرستم که خبری نشده
میخوام ببینم واسه شمام اینطوریه ؟
shaahani
05-06-2018, 14:37
سلام دوستان
چن روزه نت من به شدت قطعی داره . حتی گاهی هر 5-10 دقه قط میشه
زنگ زد گفت هی سیمو فلان کن خطو فلان کن جواب نداد
بعدم گفت کارشناس میفرستم که خبری نشده
میخوام ببینم واسه شمام اینطوریه ؟
نه، واسه من مشکلی نداره ، احتمالا خط شما نویز داره
سیم کشی داخلی رو از درب منزل جدا کنید ، مودم رو مستقیم به سیم تلفن ورودی منزل بزنید
ببینید درست میشه یا نه
البته سرعت خطتون رو کم کنن احتمالا وضعیت ثابت بشه
Anishtain_DM
06-06-2018, 09:56
سلام دوستان وضعیت اینترنت پیشگامان تهران مرکز نصرالهی چطور هست ؟
shahram83
10-06-2018, 19:19
امروز پس از یک هفته که مشکل اتصال به سرورهای بازی war thunder رفع شده بود ( یکی از پورت ها رو باز کرده بودند ) دوباره مشکل عدم اتصال به بازی ایجاد شده است. جالب اینجاست که من از طریق سایت های بررسی پورت ها بررسی کردم و هنوز اون یک پورت باز است اما واقعاً نمی دونم چه کثافت کاری دیگه ای کرده اند که مشکل ساز شده است.
ERF@NIAN
10-06-2018, 22:34
سرورای بازی تایتان فال هم باز نمیشه، مجبور شدم رو ps4 پروگسی بزنم
MeHrDaD-91
10-06-2018, 23:29
امروز پس از یک هفته که مشکل اتصال به سرورهای بازی war thunder رفع شده بود ( یکی از پورت ها رو باز کرده بودند ) دوباره مشکل عدم اتصال به بازی ایجاد شده است. جالب اینجاست که من از طریق سایت های بررسی پورت ها بررسی کردم و هنوز اون یک پورت باز است اما واقعاً نمی دونم چه کثافت کاری دیگه ای کرده اند که مشکل ساز شده است.
چ سایتی میری تست میکنی؟
shahram83
11-06-2018, 00:14
چ سایتی میری تست میکنی؟
در خود وبسایت warthunder بخشی مریوط به پورتهای مورد استفاده این بازی هست که در آنجا لینک یک وبسایت برای بررسی پورت ها قرار داده شده است.
لینک صفحه ی پورتهای تندرجنگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای بررسی پورتهای سرور بازی که در آن مشغول بازی هستی، نیاز داری که در هنگام بازی ( وقتی که در داخل خود بازی هستی و نه زمانی که در صفحه ی آشیانه هستی ) از دستور netstat -a برای یافتن ip سرور بازی استفاده کنی و با توجه به اون IP، پورتها را بررسی کنی. که عملاً 99% آنها بسته یا فیلتر شده اند.
تف به روی این خوکها.
آرین 0098
13-06-2018, 15:55
برای بار دوازدهم توی این هفته با بخش فروش وایرلس تماس گرفتم و هر بار می گفت ۱-۲ در صف انتظار هستن.
۱۰-۱۵ دقیقه هم صبر می کردم و آخرش هیچّی.
فکر کنم حدود ۱۲۰ دقیقه پشت خط بودم توی این هفته و حتّی یک بار هم کسی پاسخگو نبود.
از همین اوّل مشخّص شد چه شرکت آشغال و مزخرفیه.
shahram83
14-06-2018, 17:11
در این لحظه همه ی وبسایتها بلاک شده اند و عملاً بدون فعال بودن ف.ش. حتی نمی تونم به این انجمن دسترسی داشته باشم. اینم از امروز. اینها واقعاً نادان هستند.
ERF@NIAN
17-06-2018, 13:42
پینگ پیشگامان عالیه
فقط از این برنامه استفاده کردم تست بگیرم، سرویس کاهش پینگ ندارم
amin_v30
17-06-2018, 13:47
پینگ پیشگامان عالیه
فقط از این برنامه استفاده کردم تست بگیرم، سرویس کاهش پینگ ندارم
اسم برنامه رو میگی داداش یا لینک دانلود بدی:n40:
ERF@NIAN
17-06-2018, 14:46
اسم برنامه رو میگی داداش یا لینک دانلود بدی:n40:
بفرما:
ramingsm
29-06-2018, 16:32
دوستان نظرتون درباره این شرکت توی تهران چیه(مرکز شهید نظری)
shahram83
09-07-2018, 16:57
امروز بیش از روزهای گذشته مشکل کمبود پهنای باند وجود دارد و همچنین گاهی برای چند دقیقه یا حتی یک ساعت این اتفاق می افتد که با وجود امکان اجرای دستور پینگ برای 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و گرفتن نتیجه مناسب اما نمی توان به وبسایت هایی ماند yahoo دسترسی داشت و با اجرای دستور tracert برای وبسایتها، خطا بازگردانده می شود. ( حقیقت مفرح: من حتی نمی تونم tct.ir را باز کنم :n08:) این دلقک ها باز دارند اینترنت را به کثافت می کشانند.
ERF@NIAN
10-07-2018, 00:12
چند روزیه قطع شدن های لحظه ای اینترنت زیاد شده و پینگ هم یه مقدار بالا رفته. مودم یه سری آیپی میگیره که با 100 شروع میشن و پینگشون طرفای 140 عه در حالی که باید 80 باشه پینگم. هر دفعه چندبار مودم رو ریست میکنم تا آیپی ای بگیره که با 100 شروع نمیشه. سرعت هم یه مقدار پایین اومده
shaahani
10-07-2018, 06:27
مشکل پهنای باندشون شدیده ، بخاطر سیستم فیلترینگ پهنای باندی که فروخته شده به مردم ده ها برابر چیزی هست که بصورت بین المللی خرید کرده اند.
خط من سرعت 16 مگابیت هست ، تمام تست های سرعت رو هم که انجام میدم ، چه داخلی و چه خارجی در همین حدود پهنای باندم رو نشون میده .
اما اصل استفاده کاربرهای اینترنت ، بصورت تک کانکشن انجام میشه ، سرعت یک کانکشن منحصر به فرد و تنها به خارج از کشور در بهترین حالت در خط 16 مگابیت ، حداکثر به ده مگابیت میرسد ، در اکثر مواقع حدود پنج یا شش مگابیت هست .
در زمان های ترافیک و شلوغی حتی به زیر یک مگابیت هم میرسه .
ساعت یازده شب تست گرفتم دیدم برای بارهای متوالی در این ساعات سرعت به زیر یک مگابیت رسیده است ، تماس گرفتم با پشتیبانی و بشدت به این موضوع اعتراض کردم.
در همون لحظه سرعت تک کانکشن من به 7 مگابیت افزایش پیدا کرد !
این مشخص میکنه که بطور کاملا عمدی و به علت کمبود پهنای باند این شرکت هست که چنین اتفاقی رخ میده و سرعت واقعی کاربرها رو حتی به زیر یک مگابیت در ثانیه میرسانند ، در صورتی که سرعت متعهد شده شرکت که کاربر خریداری کرده 16 مگابیت است .
استفاده از دانلود منیجر برای دانلود یک فایل ، یک فعالیت بسیار کوچک و اندک در اینترنت است ،
فعالیت های بسیاری مثل کارکرد نرم افزار های پیام رسان ، تماشای ویدیو ها و یا لایو ویدیو ها روی اینترنت و تقریبا تمام کارکرد اینترنت به این سرعت تک کانکشن ها وابسته است ، کاهش سرعت تک کانکشن ها به معنای کم فروشی و کم کردن سرعت واقعی کاربرهاست .
فکر میکنم دیگه کم کم موقع جابجایی از روی این آی اس پی رسیده است ، اگه قرار باشه پهنای باند واقعی تک کانکشن ها را برای چندین ساعت در روز بجای ده مگابیت به زیر دومگابیت کاهش دهند ، هیچ صرفه ای برای استفاده از سرویس ها برای کاربرانی مثل من باقی نمیمونه .
البته بعد از اون اعتراض شدید من فعلا دو سه روزه شاهد کاهش مجدد پهنای باند نبودم و منتظر هستم که این کاهش مجدد اتفاق بیفته تا سرویس این آی اس پی رو لغو و خطم رو تخلیه کنم.
shaahani
10-07-2018, 06:39
مسیر ارتباطی هم عوض شده ،
سرورهای بزرگ خارجی و آی پی هایی که پینگشون 100 بوده الان روی 150 و 160 داره ارتباط برقرار میکنه
آی پی هایی هم که داده میشه به کاربرها آی پی واقعی نیست .
درصورتی که سرویس دهنده موظف هست به ازای هر کاربری که سرویس از اونها میخره یک عدد آدرس آی پی پابلیک و عمومی به کاربر اختصاص دهد .
بصورت گسترده از آی پی های نامعتبر خصوصی و لوکال استفاده میکنند و برای ده ها کاربر تنها یک آدرس پابلیک و عمومی روی اینترنت اختصاص میدهند ، که این موضوع زمینه ساز مشکلات بسیاری برای کاربران می شود.
مثلا بعضی سایت ها و سرورها اجازه دانلود از یک پهنای باند مشخص یا تعداد کانکشن مشخص به بالا را نمی دهند ،
اگر کاربران دیگری با آدرس آی پی شما از همان سرویس دهنده مشغول استفاده باشند ، سرویس دهنده تمام کاربران را به عنوان یک کاربر درنظر میگیرد ، زیرا تمام آنها دارای یک آدرس آی پی واحد هستند ، در نتیجه استفاده از اون سرویس برای تمام کاربران مختل شده و امکان پذیر نخواهد بود !
hameo981
10-07-2018, 10:34
ای اس پی قبلیم داتک بود الان پشیمونم چرا عوضش کردم به این شرکت! بدبخت هیچ مشکلی با سرعت نداشت هیچ مشکلی با قند شکن ها نداشت پینگش یه کم بالا بود من رو حساب این که وسط کار تعرفه هاشون رو عوض کردن بم بر خورد و تصمیم گرفتم عوضش کنم. اومدم سراغ این شرکت به خاطر ترافیکش که اشتباه کردم.
چند روزی هست که وصل شده سرعت 16 مگابیت گرفتم. سرعت نوسان داره نهایت هم تا 1750 یا خیلی هنر کنه 1800 بره. اما بالا پایین میشه (از 200 تا 1700 گاهی هم زیر 200 ولی اکثرا بین 1100 تا 1600 نوسان داره گاهی روی 300 یا 400 اینا ثابته ! خیلی جالبه!)
بهشون گفتم من اینترنت قبلی همچین مشکلی رو نداشتم سرعت تا 2200 به راحتی برام باز بود خطم مشکل نداره میگن یکی باید بیاد با مودم تست. از جانب ما مشکلی نداره.
آی پی همون طور که دوستان قبل تر اشاره کردن هر بار یه چیزه. یه بار آسیاتکه یه بار شاتله یه بار پیشگامانه! یه بار استان تهرانه یه بار استان اردبیله ! معلوم نیست چه خبره !
گاهی اوقات توی یک اتصال هم حتی ثابت نمیمونه. ینی وقتی وصل میشید بدون این که مودم رو خاموش روشن کنید از جانب خودشون ریست میشه کانکشن و آی پی تبدیل میشه به یه استان دیگه با یه ای اس پی دیگه!
نکته ی خیلی خیلی مهم تر اینه که اکثر قند شکن ها رو از کار انداختن ! با اینترنت موبایل به راحتی وصل میشم اما وقتی روی نت خونه وصل میشم همون قند شکن وصل نمیشه و یا اگه وصل شه به شدت کنده و گاهی سرعتش 0 هست. این خیلی رو اعصابه. پروتکل های مختلف رو هم تست کردم رو همه یه گیری هست.
نکته ی مثبتش شاید بشه گفت پینگشه. مثلا 8888 روی 80 90 ایناست که خب به نسبت داتک که بالای 160 بود بهتره. اما با این وضعیت پینگ 300 رو هم ترجیح میدم به این اینترنت.
بنابر این درخواست جمع آوری باید بدم.
hameo981
10-07-2018, 14:36
حذف شود ...
ERF@NIAN
13-07-2018, 23:11
چند روزیه قطع شدن های لحظه ای اینترنت زیاد شده و پینگ هم یه مقدار بالا رفته. مودم یه سری آیپی میگیره که با 100 شروع میشن و پینگشون طرفای 140 عه در حالی که باید 80 باشه پینگم. هر دفعه چندبار مودم رو ریست میکنم تا آیپی ای بگیره که با 100 شروع نمیشه. سرعت هم یه مقدار پایین اومده
مشکل سرعت و پهنای باند حل شده، تک کانکشن حتی شب ها هم روی حداکثر سرعته.
در مورد پینگ قبلا فرق نمیکرد مودم چه آیپی ای بگیره همیشه پینگ خارجی روی 80 بود، ولی الآن یا پینگ 130 میده یا 80. با یکی دوبار ریست کردن مودم و گرفتن آیپی مناسب میشه 80 گرفت.
مودم به من 2 دسته آیپی میده در حال حاضر، یا آیپی هایی که با 87 شروع میشن و واقعی هستن. یا آیپی میده با 100 شروع میشه و فیکه، آیپی واقعی اون نیست
پیشگامان جت گام گذاشته بود 200 گیگ 26 تومن ولی گرونش کرد 28600 بدون اطلاع رسانی. پست های قیمت قدیمی رو هم پاک کردن
در مورد vpn ها، من از روز اولی که پیشگامان گرفتم هیچ مشکلی ندیدم، اگر چیزی فیلتر بوده و کار نمیکرده همه جا فیلتر بوده. خودم از nord, Express، vypr, zenmate, Hotspot و... استفاده کردم بدون مشکل.
ho3in2012
14-07-2018, 14:03
سلام
حدودا یکساله از این شرکت سرویس ندارم
به نظرتون سرویس 8 مگ 150 تومن 6 ماهه این شرکت رو بگیرم یا نه؟
shahram83
15-07-2018, 23:08
مشکل سرعت و پهنای باند حل شده، تک کانکشن حتی شب ها هم روی حداکثر سرعته.
در مورد پینگ قبلا فرق نمیکرد مودم چه آیپی ای بگیره همیشه پینگ خارجی روی 80 بود، ولی الآن یا پینگ 130 میده یا 80. با یکی دوبار ریست کردن مودم و گرفتن آیپی مناسب میشه 80 گرفت.
مودم به من 2 دسته آیپی میده در حال حاضر، یا آیپی هایی که با 87 شروع میشن و واقعی هستن. یا آیپی میده با 100 شروع میشه و فیکه، آیپی واقعی اون نیست
پیشگامان جت گام گذاشته بود 200 گیگ 26 تومن ولی گرونش کرد 28600 بدون اطلاع رسانی. پست های قیمت قدیمی رو هم پاک کردن
در مورد vpn ها، من از روز اولی که پیشگامان گرفتم هیچ مشکلی ندیدم، اگر چیزی فیلتر بوده و کار نمیکرده همه جا فیلتر بوده. خودم از nord, Express، vypr, zenmate, Hotspot و... استفاده کردم بدون مشکل.
نه ، من با جمله ی نخست نمی تونم موافق باشم. این درست است که بهتر شده است اما بعضی شب ها مثل امشب مشکل کمبود پهنای باند وجود دارد و من نمی تونم بطور مثال لایو استریم ها را در twitch تماشا کنم و سرعت اتصال ( اصطلاحاً تک کانکشن ) در حدود 3 مگا.بیت و حتی کمتر است.
shahram83
16-07-2018, 23:41
تقریباً بعد از گذشت 2 ماه که مشکل کمبود پهنای باند بعضی وقت ها در ساعات آخر روز و کوتاه اتفاق می افتاد. با احتساب امروز، سه روز است که این مشکل بطور کاملاً محسوس و طولانی از ساعت حدوداً 10:30pm تا 1:30/2:00am ایجاد می شود. اگر فردا نیز این مشکل ادامه داشت تماس خواهم گرفت تا ببینم پاسخ آنها درباره این چیست ( هر چند که آماده ام تا یاوه بشنوم چونکه خودشون قطعاً و بطور کامل درباره این آگاه هستند ) . من فکر می کردم این شرکت به یک ثبات نسبی رسیده است اما گویا قرار نیست اینطور ادامه داشته باشه.
سلام دوستان من یک روز اومدم پیشگامان یه مشکلی که هست اینه که نمیتونم با نت پیشگامان بدون vpn از گوگل پلی دانلود کنم یعنی حتما باید vpn روشن باشه کسی این مشکل داشته؟
سرعت تک کانکشنم که فقط اخر شبا و صبح تا ساعت 9 خوبه بعدش داغون میشه:n27:
shahram83
12-08-2018, 22:44
امشب مشکل کمبود پهنای باند ( کاهش سرعت تک کانکشن ) بطور شدید و محسوس وجود دارد.
تجدید گزارش: مشکل 30 دقیقه ی بامداد از بین رفت و تقریباً 2 تا 3 ساعت بطول انجامید.
shahram83
16-08-2018, 13:12
وبسایت twitch امروز قابل دسترسی نیست و فیلتر شده است. من نمی دونم آیا موقتی است یا نه؟ این خوک ها باز دست بکار شده اند تا خرابکاری کنند.
Electronic-Arts
16-08-2018, 13:42
وبسایت twitch امروز قابل دسترسی نیست و فیلتر شده است. من نمی دونم آیا موقتی است یا نه؟ این خوک ها باز دست بکار شده اند تا خرابکاری کنند.
صبانت هم باز نمیشه مخابرات هم باز نمیشه
خوش به حال ملت غیور ایران که بعد از یک هفته دلار 10 هزار تومنی یادشون رفت
Bensonw3x
16-08-2018, 16:49
مگه چی داشت حالا:n41:
shahram83
16-08-2018, 18:53
یک سایت مشهور live stream
shaahani
17-08-2018, 02:37
متاسفانه سراسری دوباره فیلتر شده :n34:
روی نت ایرانسل هم باز نمیشه
صبانت هم باز نمیشه مخابرات هم باز نمیشه
خوش به حال ملت غیور ایران که بعد از یک هفته دلار 10 هزار تومنی یادشون رفت
متاسفانه سراسری دوباره فیلتر شده :n34:
روی نت ایرانسل هم باز نمیشه
با نت شاتل الان مشکلی نیست و بالا میاد
misam5526
17-08-2018, 15:55
برای منم فیلتر نیست و بدون مشکل وارد سایت شد.
shaahani
17-08-2018, 18:29
باز شده دوباره ، الان چک کردم twich.tv وصل شده بود
اما خنده داره که این فیلتر کردن ها تنها چیزی رو که فیلتر نمیکنه ، این فیلتر شکن ها هست !
امروز متوجه شدم سیستم تنظیم ساعت خودکار روتر های مخابراتی کار نمیکنه و تمام روتر ها ساعت هاشون به هم ریخته
خلاصه کلی گرفتارشون بودم ، الان اومدم آدرس آی پی سرورهای تنظیم ساعت رو از داخل تانل VPN به خارج کشور وصل کردم ، در کمال تعجب دیدم که وصل شدن و کار میکنن .
واقعا مسخره است ! با مسدود کردن کلی نوعی از داده ها ، ارتباط تمامی این نوع اتصال ها رو قطع میکنن ، نتیجه اش هم این میشه که اساسی ترین سیستم های ارتباطی مثل روتر ها از کار می فتن و بهم میریزن .
خودتون ملاحظه کنید :
این تصویر اتصال مستقیم به اینترنت رو نشون میده که در اون سرویس SNTP که مخصوص تنظیم خودکار ساعت و تاریخ است کار نمیکند
حالا با ساختن مسیر جدید برای انتقال داده ها به سرورهای NTP و انتقال اونها از داخل فیلتر . شکن ، میبینید که سرویس به کار افتاده
واقعا آدم میمونه به این موجودات چی بگه :n38:
از کار افتادن چنین سرویسی خسارت های جبران ناپذیری به کل سیستم مخابراتی میزنه
تمام لاگ برداری ها ، ثبت مصرف انواع اتصالات از مصرف اینترنت گرفته تا مکالمه ، تنظیم ساعت دستگاه های مختلف حتی دستگاه های پزشکی و هواپیمایی ، تمام نرم افزارهای حیاتی و محاسباتی که ممکنه با جان افراد در ارتباط باشن ، همه و همه دچار اختلالات گسترده شدن
Electronic-Arts
17-08-2018, 22:09
با نت شاتل الان مشکلی نیست و بالا میاد
برای منم فیلتر نیست و بدون مشکل وارد سایت شد.
از امروز صبح حدودای ساعت 11 اینا درست شد دوباره فیلتر بود قبلش
shahram83
21-08-2018, 14:26
امروز قطعی های کوتاه بسیار پر تعداد داره اتفاق می افته. من همه ی موارد مرتبط رو بررسی کردم و مشکلی در طرف من نیست.
ERF@NIAN
21-08-2018, 21:26
تعرفه های جدید پیشگامان که قراره از اول شهریور اجرا بشه. به تمام نمایندگی هاشون تو فایل اکسل ارسال شده اسکرین شات گرفتم
فقط پیشگامان نیست شرکت های دیگه هم به احتمال زیاد برنامه دارن برای این کار
16 مگابیت 60 گیگ بینالملل
8 مگابیت 40 گیگ بینالملل
4 مگابیت 30 گیگ بین الملل
3 مگابیت 20 گیگ بینالملل
iman2919
21-08-2018, 21:32
تعرفه های جدید پیشگامان که قراره از اول شهریور اجرا بشه. به تمام نمایندگی هاشون تو فایل اکسل ارسال شده اسکرین شات گرفتم
8 مگابیت 40 گیگ بینالملل
3 مگابیت 20 گیگ بینالملل
فکر نکنم واقعی باشه:n13:
اگر اینطوری بشه که باید دور نت خط بکشیم
ho3in2012
22-08-2018, 02:03
فکر میکنم واقعی باشه
چون یکی از نمایندگان پیشگامان دقیقا فایل اکسل اینو فرستاده بود تو داخل یک گروه که عضوش بودم
leo.unique
22-08-2018, 14:39
طرح آزادسازی تعرفه-های اینترنت :n01:
soroori2
23-08-2018, 05:16
8 مگابیت 40 گیگ بینالملل
3 مگابیت 20 گیگ بینالملل
سلام
اول شهریور شد ولی تعرفه ها تغییر نکرد ؟:n13:
ERF@NIAN
23-08-2018, 13:44
سلام
همون نماینده پیشگامان که دوستمون گفت خبرشو داده. من فقط عکس فایلشو گذاشتم اینجا با حرفاشو. دیگه نمیدونم درست در بیاد یا نه
ho3in2012
23-08-2018, 17:17
سلام
گفتن روز شنبه اعمال میشه
soroori2
24-08-2018, 11:22
گفتن روز شنبه اعمال میشه
سلام
اگه اینطور باشه بهتر نیست تا قبل از اعمال تعرفه ها سرویس های یک ساله رو تمدید کنیم؟
ho3in2012
24-08-2018, 12:55
سلام
اگه اینطور باشه بهتر نیست تا قبل از اعمال تعرفه ها سرویس های یک ساله رو تمدید کنیم؟
سلام
من نمیتونم بهتون پیشنهاد خاصی بدم
چیزی که معلومه همه شرکتا همزمان با هم تعرفه هاشون رو عوض نمیکنن
اگه چند تا شرکت تعرفش رو گرون کرد میشه به گزینه خرید یکساله از سایر شرکت هایی که گرون نکردن یا خرید جشنواره فکر کرد
misam5526
24-08-2018, 15:01
1- هنوز مصوصبه ازادسازی جزییاتش به تصویب نرسیده توسط سازمان، پس تا تصویب بحث ازاد سازی قیمت نیست (حالا شرکتی حجمهاش رو کاهش بده ربطی به ازاد سازی نداره و باهاش برخورد میشه توسط رگلانوری)
2- تا زمانی که مخابرات تغییر رویه نده حتی بعد از ازادسازی قیمتها هم شرکتها خیلی جرات کاهش شدید حجم نخواهند داشت چرا که مخابرات خودش بیش از نیمی از پورتهای پرسرعت نصب شده کشور رو در اختیار داره و ظرفیت خالی زیادی برای جذب مشترک داره
3- بعد از مخابرات شاتل و اسیاتک هستند که بازی رو تعیین میکنند.
4- تنها سه شرکت مخابرات، اسیاتک و شاتل هستند که بالای 100 گیگ در ماه پهنای باند میخرند و با توجه به حمایت وزارت از خرید عمده با تخفیف ویژه ای که ارائه میشه، بعیده این شرکتها کاهش شدیدی بدند و سعی خواهند کرد مشترکای پر مصرف رو نگه دارند (حالا با کمی افزایش قیمت)
shahram83
24-08-2018, 23:07
این خبری که اینجا درباره اش صحبت می کنید خیلی جعلی و مضحک به نظر می رسه. زمستان گذشته روش جدید ارائه اینترنت آغاز شد و هنوز یکسال از اون نگذشته دوباره به حالت قبل برگرده! مگه توو این وضعیت دنبال دردسر هستند که بخوان چنین کاری بکنند ( بگذریم از این که روش جدید ارائه اینترنت بصورت حساب شده توسط حکومت برای بیشتر سرگرم کردن مردم اجرایی شد تا بیشتر خوش باشند و کمتر پیگیر ( دیگه وقتش رسیده بود ) ).
این خبر هم برای سرکار گذاشتن دیگران ساخته شده است که از این دست چیزها در اینترنت فراوان یافت میشه.
برادر بزرگ فقط یک هدف داره و آن اینکه هر چه بیشتر شما را سرگرم کنه.
همچنین امشب باز من مشکل کمبود پهنای باند ( تک کانکشن ) را دارم. در چندین روز گذشته هر چند شب یکبار این مشکل ایجاد میشه. ( فقط برای اطلاع رسانی )
این مشکل در ساعت حدوداً 1:30 بامداد مرتفع شد اما این بار بیشتر از گذشته مشکل کمبود پهنای باند طول کشید.
soroori2
25-08-2018, 13:41
گفتن روز شنبه اعمال میشه
سلام
خوشبحتانه شنبه هم شد و اعمال نشد .:n01:
قیمت اینترنت با این دلار برای شرکت ها نمی صرفه اونا خیلی هزینه سخت افزاری دارن میدن /// به زودی اینترنت هم گرون میشه / بنزین هم گرون میشه / مودم / نصب و راه اندازی حضوری / .......... :n27:
قیمت اینترنت با این دلار برای شرکت ها نمی صرفه اونا خیلی هزینه سخت افزاری دارن میدن /// به زودی اینترنت هم گرون میشه / بنزین هم گرون میشه / مودم / نصب و راه اندازی حضوری / .......... :n27:
اون موقع که قیمت دلار 1000 تومن بود اینترنت با ماهی 10 گیگ ترافیک 40 هزارتومن بود الان با ماهی 40 تومن 100 گیگ ترافیک بهت میدن(دیده بان 600 گیگ میده)
سلام.من تو روز روشن 400 گیگ ازم زدن.من بسته 1500 گیگ 6 ماهه گرفتم.تو ماه سوم یه بسته گام جت گرفتن 1 روزه 7 گیگ وقتی مصرفش کردم دیدم کل حجمم صفر شده.رفتم ریز مصرفم رو چک کردم از زمان استارت تا روزی که حجم صفر شده 900 و خورده ای خحم مصرف شده در حالی که حجم من 1500 بوده اونم بین الملل.تماس گرفنم بعد از کلی کش مکش گفتن شما 1100 مصرف داشتی گفتم باشه همین که شما میگید پس بقیه حجم کحا رفته؟الان 4 روزه دارم تماس میگیرم نهایت 600 مگ برا من زدن گفتن اینو داشته باش تا برات پیگیری کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bensonw3x
26-08-2018, 19:19
1
4- تنها سه شرکت مخابرات، اسیاتک و شاتل هستند که بالای 100 گیگ در ماه پهنای باند میخرند و با توجه به حمایت وزارت از خرید عمده با تخفیف ویژه ای که ارائه میشه، بعیده این شرکتها کاهش شدیدی بدند و سعی خواهند کرد مشترکای پر مصرف رو نگه دارند (حالا با کمی افزایش قیمت)
های وب گمونم خیلی خرش میره، دست سپاه مپاه انگار
ERF@NIAN
27-08-2018, 21:18
صبانت استارت زد، 16 مگابیت 50 گیگ!
shahram83
28-08-2018, 13:13
صبانت استارت زد، 16 مگابیت 50 گیگ!
صبانت در واقع نابودی خودش را آغاز کرد. :n02:
صبانت در واقع نابودی خودش را آغاز کرد. :n02:
تعرفه هاش برگشت به حالت قبل
shahram83
29-08-2018, 14:22
امروز از ظهر تا به این زمان مشکل کمبود پهنای باند وجود داره. اخیراً این مشکل داره بیش از گذشته اتفاق می افته.
تجدید گزارش: امروز بطور کل سرعت تک کانکشن ( پهنای باند ) بسیار کم بود و نوسان شدید داشت و دارد ( عدم امکان تماشای لایو استریم ) و در واقع امروز یک روز افتضاح در اینترنت پیشگامان است. .به هر روی امیدوارم پیشگامان این روند را ادامه نده و گند نزنه.
سلام دوستان بالاخره از مخابرات فرار کردم اومدم به سمت پیشگامان
اول که میخواستم سرویسمو قطع کنم میگفت واس چی میخوای قطع کنی از خودمون سرویس بگیر کیفیت 20 -_-
خلاصه از پیشگامان فعلا راضیم 8 مگ گرفتم که دقیقا همین سرعتو میده فقط یه سوال داشتم سرویس گیمو چرا هرچی میگم فعال نمیکنن ؟ یا کلا نمیفهمن یا میگه رو خط شما نمیشه :|
crazyrobot
31-08-2018, 10:31
سلام
یه سوالی دارم، میگم میشه یه سرویس 512 خرید و بعدش براش یه جت گام 20 روزه 200 گیگ گرفت؟ سرعت هم تا 16 بالا میره!
shahram83
31-08-2018, 14:08
تقریباً دو ساعت و شاید بیشتر است که فقط میتونم به سایت های داخلی ( اینترانت ) متصل بشوم و عملاً اینترنت قطع شده است ( افت شدید سرعت حتی تا زیر 200 کیلوبیت ). این هم از گندکاری جدید حکومت. در تلاش برای بارگذاری وبسایت یاهو پس از چندین ثانیه صبر صفحه بطور کل ناقص بارگذاری می شه و در صورت اسکرول، باقی مطالب صفحه بارگذاری نمی شوند. اینترنت در عمل قطع شده است.
misam5526
31-08-2018, 14:20
سلام
یه سوالی دارم، میگم میشه یه سرویس 512 خرید و بعدش براش یه جت گام 20 روزه 200 گیگ گرفت؟ سرعت هم تا 16 بالا میره!
میتونید ولی از نظر اقتصادی صرف نداره.
42500 هزار جت گام (20 روز+30 روز) +12500 هزار سرویس 512. یعنی ماهی 55 هزار تومن خرج کنید برای سرویس 16 مگ با 250 گیگ ترافیک. خب جشنوارش رو بگیرید که همون 16 مگ 6 ماهه (ماهی 250 گیگ) رو میده 275000 (ماهی 45 هزار)
سرویس گیمو چکار کنم فعال کنن :|؟
shahram83
01-09-2018, 12:13
امروز نیز گیر این خوک ها افتاده ایم. واقعاً معلوم نیست کمبود پهنای باند است یا فیلترینگ اما به احتمال زیاد هر دوی اینها.
دوستان من می خوام از صبانت بیام به پیشگام به نظرتون ارزش داره؟ کسی این کار رو کرده که الان پشیمون باشه؟
shaahani
02-09-2018, 15:59
دوستان من می خوام از صبانت بیام به پیشگام به نظرتون ارزش داره؟ کسی این کار رو کرده که الان پشیمون باشه؟
من صبانت هم استفاده کردم
اما زیاد فرقی نمیکنن ، صبانت مثلا واسه بازی خوبه و پینگ پایین میده
اما در واقعیت فرفی نمیکنه و پینگ اونا رو از همه شرکت های دیگه ای هم که اینترنت گرفتم ؛ تونستم دریافت کنم.
الانم پیشگامان هستم ، پهنای باند رو کم میکنن بعضی وقت ها و رسیدگیش شاید یکم کمتر باشه ، اما در مجموع بنظر من همشون مثل همدیگه هستن
بخاطر یه مقدار ترافیک بیشتری که میدن فعلا اینجا موندم و دغدغه ندارم ، مشکلی هم توی انجام بازی انلاین ندارن خانواده
من صبانت هم استفاده کردم
اما در واقعیت فرفی نمیکنه و پینگ اونا رو از همه شرکت های دیگه ای هم که اینترنت گرفتم ؛ تونستم دریافت کنم.
الانم پیشگامان هستم ، پهنای باند رو کم میکنن بعضی وقت ها و رسیدگیش شاید یکم کمتر باشه ، اما در مجموع بنظر من همشون مثل همدیگه هستن
بخاطر یه مقدار ترافیک بیشتری که میدن فعلا اینجا موندم و دغدغه ندارم ، مشکلی هم توی انجام بازی انلاین ندارن خانواده
راستش من تازه طرح حجمی صبانت تموم شده حالا دیدم پیشگامان 8 مگ 6 ماهه و 1500 گیگ رو می ده 150 هزار ولی صبانت همین طرح رو تازه با 300 گیگ کمتر می ده 285 هزارتومن و به همین خاطر وسوسه شدم بیام پیشگامان ولی نمی دونم کار درستی هست یا نه
shaahani
02-09-2018, 16:15
راستش من تازه طرح حجمی صبانت تموم شده حالا دیدم پیشگامان 8 مگ 6 ماهه و 1500 گیگ رو می ده 150 هزار ولی صبانت همین طرح رو تازه با 300 گیگ کمتر می ده 285 هزارتومن و به همین خاطر وسوسه شدم بیام پیشگامان ولی نمی دونم کار درستی هست یا نه
در نظر داشته باشید که ممکنه به ظاهر پیشگامان ترافیک بیشتری به شما ارائه بده اما با کم کردن پهنای باند ، بطور عملی اجازه استفاده از این ترافیک رو به شما نمیده .
کاهش سرعت ممکنه باعث بشه شما نتونید تمام ترافیک خریداری شده خودتون رو استفاده کنید .
این کاهش پهنای باند در صبانت کمتر به چشم میخورد .
اما به هرحال در نظر کلی من؛ جابجایی ... میتونه به سود شما باشه.
من صبانت هم استفاده کردم
پینگ صبانت رو با پیشگامان مقایسه میکنی ؟ :n02:
نمیدونم کجا هستی اما سمت ما فرق بین این دو کلیه از نظر کیفیت
ERF@NIAN
03-09-2018, 20:20
طرح های جدید پیشگامان:
512 کیلوبیت 10 گیگ با شبانه 10 گیگ 20 تومن
1 مگابیت 15 گیگ بدون شبانه 20 تومن
1 مگابیت 15 گیگ با 15 گیگ شبانه 27.5 تومن
2 مگابیت 25 گیگ بدون شبانه 25 تومن
2 مگابیت 25 گیگ با 25 گیگ شبانه 32.5 تومن
3 مگابیت 60 گیگ بدون شبانه 35 تومن
3 مگابیت 60 گیگ با شبانه 60 گیگ 42.5 تومن
4 مگابیت 80 گیگ بدون شبانه 38تومن
4 مگابیت 80 گیگ با شبانه 80 گیگ 45.5 تومن
8 مگابیت 200 گیگ با شبانه نامحدود 50 تومن
16 مگابیت 250 گیگ با 250 گیگ شبانه 55 تومن(احتمالا سرعت شبانه به 8 محدود بشه ولی تو سایت بهش اشاره نشده)
16 مگابیت 1000 گیگ بدون شبانه 80 تومن
16 مگابیت 1000 گیگ با شبانه نامحدود 87.5 تومن(سرعت شبانه 8 مگابیت)
shahram83
04-09-2018, 21:52
کمبود پهنای باند ( تک کانکشن )، ساعت آغاز این مشکل تقریباً 10:30 pm.
پیشگامان هم داره کم کم می گنده. اخیراً مشکل پهنای باند برای من داره بیشتر اتفاق می افته. بیش از حد فروخته حالا نمی دونه چطور تخس کنه.
من نمی دونم آیا دیگران هم تجربه مشابه دارند یا نه!
ERF@NIAN
04-09-2018, 23:23
راس 12 تست گرفتم
واسه من درسته
shahram83
05-09-2018, 00:18
در واقع همانطور که پیشتر هم گفته ام بدلیل ماهیت لایو استریم، برای سنجش مقدار پهنای باند در لحظه بهترین گزینه است و پته ی اتصال ناپایدار را روی آب میاره. نه همیشه اما زمان هایی بوده است که من می تونستم با حداکثر پهنای باند با یک اتصال در IDM دانلود داشته باشم اما همزمان نمی توستم یک لایو استریم در twitch.tv تماشا کنم که کمتر از حداکثر پهنای باند نیاز دارد.
این مشکل تقریباً پس از 2:30 تا 3 ساعت رفع شد.
امیدوارم پیشگامان منطبق با تعداد کاربراش پهنای باند فراهم کنه و زیاده روی نکنه.
طرح های جدید پیشگامان:
512 کیلوبیت 10 گیگ با شبانه 10 گیگ 20 تومن
1 مگابیت 15 گیگ بدون شبانه 20 تومن
1 مگابیت 15 گیگ با 15 گیگ شبانه 27.5 تومن
2 مگابیت 25 گیگ بدون شبانه 25 تومن
2 مگابیت 25 گیگ با 25 گیگ شبانه 32.5 تومن
3 مگابیت 60 گیگ بدون شبانه 35 تومن
3 مگابیت 60 گیگ با شبانه 60 گیگ 42.5 تومن
4 مگابیت 80 گیگ بدون شبانه 38تومن
4 مگابیت 80 گیگ با شبانه 80 گیگ 45.5 تومن
8 مگابیت 200 گیگ با شبانه نامحدود 50 تومن
16 مگابیت 250 گیگ با 250 گیگ شبانه 55 تومن(احتمالا سرعت شبانه به 8 محدود بشه ولی تو سایت بهش اشاره نشده)
16 مگابیت 1000 گیگ بدون شبانه 80 تومن
16 مگابیت 1000 گیگ با شبانه نامحدود 87.5 تومن(سرعت شبانه 8 مگابیت)
گرون کردن که:n35:
ERF@NIAN
09-09-2018, 23:25
در مورد مشکل پهنای باند منم امشب حسش کردم، تست تک کانکشن میگیرم همه چی درسته، سایت Testmy که تک کانکشن رو مسنجه تست میگیرم بازم همه چی درسته. ولی امشب داشتم hbo now میدیدم با وجود اینکه این تست ها میگفتن مشکلی نیست ولی تو استریم کردن من مشکل داشتم، hulu هم همین بود، آخر سر یاد اینجا افتادم که با توییچ مشکل داشتن، یه سر اونجا هم زدم دیدم اونجا هم مشکل وجود داره! سعی کردم چندبار مودمو ریست کنم شاید آیپی دیگه ای بگیره اوضاع بهتر بشه ولی هرچقدر مودم رو ریست میکنم فقط یک آیپی مشخص رو میگیره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.