مشاهده نسخه کامل
: سریال مسافران
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
سریال باحالیه.......................
اینم نظر منه:31:
ولی به پا نقد نیش دار مدیری نمیرسه.:5:
تماس فرت
mehdi_vsgh
17-11-2009, 20:05
تماس فرت
رامبد جوان الان خیلی جوونه
جز اولین کاراشه (البته کارایی قبلا داشت مثل کت جادویی و ... ) ولی اولین کاریه که واقعا خوب از اب در اومده
وقت میبره تا پخته بشه و دل و جراتی همچون مدیری رو پیدا کنه...
تماس فرت
اتفاقاً همین تماس فرت ها :D نقد خیلی خوبی از جامعه داره و من فکر میکنم خیلی صریح تر و رک تر باشه .
H a m e e d
17-11-2009, 21:05
رامبد جوان الان خیلی جوونه
جز اولین کاراشه (البته کارایی قبلا داشت مثل کت جادویی و ... ) ولی اولین کاریه که واقعا خوب از اب در اومده
وقت میبره تا پخته بشه و دل و جراتی همچون مدیری رو پیدا کنه...
رامبد جوان خیلی هم جوون نیست؛ 38 سالشه، غیر از اون، مدت حضورش در این عرصه هم کم نیست، من تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه حداقل 14 ساله که بازیگر حرفه ایه (با تمرکز بیشتر در حوزه طنز)
و کارگردانی رو هم فکر کنم حداقل یک دهه باشه که باز هم در حوزه طنز بوده.
رامبد یکی از طنز پردازانی بود که خیلی زود راه خودشو به سینما پیدا کرد و در فیلمهایی هم که ایفای نقش میکرد کم و بیش موفق بود.
بهرحال این مدتی رو که مدیری سالها در تلویزیون طنز ساخت، رامبد حسابی تو سینما برای خودش کسی شد و الآن اعتبار سینماییش از مدیری خیلی بیشتره.
ضمن اینکه ارتباطشو با تلویزیون هم قطع نکرد و تقریبا روی یه مسیر اعتدال و به آهستگی پیش رفت، ولی در عوض تونست دووم بیاره و موقعیت خودشو حفظ کنه.
منکر موفقیتها و خدمات مدیری به طنز ایران نمیشم، ولی موافق نیستم که ازش یه بت بسازیم.
به نظر من اینکه بعضیها بهش میگن "پدر طنز ایران" هم درست نیست. . .
دلیلی نداره "مهران مدیری شدن" نهایت دستاورد یه طنزپرداز باشه.
*Necromancer
17-11-2009, 21:26
من فط اون تیکه آخرش ر ودیدم که گفت : یه نفر با شباهت به من یه سری گزارشات جعلی در مورد بانک و سود و سهام برای شما ارسال کرده که ما تکذیب می کنیم:27:
رامبد جوان خیلی هم جوون نیست؛ 38 سالشه، غیر از اون، مدت حضورش در این عرصه هم کم نیست، من تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه حداقل 14 ساله که بازیگر حرفه ایه (با تمرکز بیشتر در حوزه طنز)
رامبد یکی از طنز پردازانی بود که خیلی زود راه خودشو به سینما پیدا کرد و در فیلمهایی هم که ایفای نقش میکرد کم و بیش موفق بود.
بهرحال این مدتی رو که مدیری سالها در تلویزیون طنز ساخت، رامبد حسابی تو سینما برای خودش کسی شد و الآن اعتبار سینماییش از مدیری خیلی بیشتره.
ضمن اینکه ارتباطشو با تلویزیون هم قطع نکرد و تقریبا روی یه مسیر اعتدال و به آهستگی پیش رفت، ولی در عوض تونست دووم بیاره و موقعیت خودشو حفظ کنه.
منکر موفقیتها و خدمات مدیری به طنز ایران نمیشم، ولی موافق نیستم که ازش یه بت بسازیم.
همه این نوشته ها تایید می شن!
موافقم با قسمت عمده ی حرف هاتون...
اما:
رامبد به دلیل شناخت کمتر نیاز مخاطب ، روند کندی رو در تطابق برنامه اش با سلیقه ی مردم طی کرد...به طوری که الان بعد از گذشت حدود 55 قسمت ، کمی حال و هوای قابل قیاس با کارای جذاب گذشته (مثلاً از مدیری و عطاران) به خودش گرفته...البته یادمون نره که مهران مدیری پس از سال ها ، الان به عنوان یه بت یا الگو شناخته میشه...فراموش نکنیم که از سال 72 اون داره طنز رو به صورت حرفه ای کار می کنه و در این زمینه از هر کس دیگه ای ، بیش تر نیاز مخاطب عام و خاص رو می دونه ، پس نباید رامبد جوان رو با فرد بسیار کاربلدی مثل مهران مدیری مقایسه کرد...
خیلی خنده دار شده بابای من قبل از ماه رمضون نمیدید اما حالا میبینه
فکر می کنم همه ی دوستان منفق القول بر همین عقیده هستند که تحول چشمگیری در این یک ماه رمضان پیدا کرد و دیدیم که بعد از اون ، رامبد فهمید که مسائل خانوادگیش (با نسترن و پسرش) و نقش های شریفی و منوچ و کله پزی خیلی برای مخاطبان جذاب نیست (شاید یه جورایی اصلاً بازی رامبد دلچسب نباشه ، هر چند که خیلی دوستش دارم و انرژی ای داره و می ذاره ، تحسین می کنم...) ، واسه همین هم محوریت رو برد سمت حمید لولایی که آدم منفی ایه! (اصلاً مردم ما با آدمای خیلی مثبت حال نمی کنن!) ، و البته در چند قسمت که خیلی هم خوب در اومد ، خانواده ی فضایی ها محور داستان شدند...
اما چه حیف که انقدر دیر سریال داره به اوج می رسه...از پیمان قاسم خانی (بزرگ:40:) انتظار خیلی بیش تری می رفت برای جمع و جور کردن ایرادات سریال در زمان کوتاه تر...الان فکر می کنم اگه قهوه ی تلخ مهران بخواد از زمستون بره رو آنتن ، که شاید هم زودتر بره ، مسافران زمان خیلی زیادی نداره...همون طوری که بیش تر از 90 قسمت کمتر دیدیم سریالی روتین پخش بشه ، این که الان قسمت 60 هست و این جوری 1 ماه دیگه بیش تر رو آنتن نمی مونه:46:
pcforlife
17-11-2009, 22:52
دوستان اگه زحمتی نیست این خط رو خط رو بزارین که دیشب داشتن تماس میگرفتن خط رو خط افتاد بعد اون طرف اومد ...
بیا عزیز:10:
لینک دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما چه حیف که انقدر دیر سریال داره به اوج می رسه...
حرف های خوب و جالبی زدی ولی با این جملت موافق نیستم... به نظر من مسافران به غیر از دو مقطع (قسمت های پایانی پیش از ماه مبارک رمضان و قسمت های مصادف شده با قبل و بعد تولد امام رضا (ع))، در تمامی مقاطع از نظر کارگردانی و فیلمنامه و عملکرد بازیگران واقعا در اوج بوده...:10:
یکی از نقاط قوت مسافران که به نظر من در کارهای مدیری کمتر دیده شده، استفاده از تمامی کارکتر های فیلم در فیلمنامه هر قسمت است به طوری که طنز سریال به طور صرف بر روی حمید لولایی یا حسن معجونی نیست... در کار های مدیری حتی شاهد بودیم که شخصیت های اول داستان که بار طنز سریال روی آنها قرار دارد، در چندین قسمت متمادی حضور پیدا نمیکردند... با این وجود چیزی از ارزش کارهای مدیری کم نمیشه...:5:
به نظر من مسافران به غیر از دو مقطع (قسمت های پایانی پیش از ماه مبارک رمضان و قسمت های مصادف شده با قبل و بعد تولد امام رضا (ع))، در تمامی مقاطع از نظر کارگردانی و فیلمنامه و عملکرد بازیگران واقعا در اوج بوده...
اما قبول کنید که اگه بار سریال بخواد روی دوش خود رامبد باشه ، اقلاً با این کاراکتر ، از پسش بر نمیاد...یعنی شاید از لحاظ هنری چیزی کم نذاره ، ولی مخاطب ، حسن معجونی ، نصرا...رادش و حمید لولایی رو بیش تر دوست داره تا رامبد جوان...
یه نکته ی دیگه هم که فراموش کردم در پست قبل بگم ، اینه که یه خورده تکه های طنز که واقعاً ناب و دلنشین باشه ، در هر قسمت به تعداد انگشتای دست هم نمی رسه...همون طوری که فید بکش رو در این تاپیک هم می تونید ببینید (که بیش تر دوستان که میان صحنه های جالب سریال رو ذکر کنند ، همه روی یک سری صحنه ها توافق دارند که اگه جمع ببندید ، نهایتاً به 6-5 تا می رسه...
البته در این مورد باز هم نمی خوام با کارای مهران مدیری مقایسه اش کنم ، چون استثناً اون هم در این زمینه تا حدودی ضعف داشت (البته بالا و پایین داشت ، یه سری قسمت ها تک تک دیالوگاش طنز بود واقعاً)...
به نظرم اگه فیلم نامه نویسا فرصت بیش تر و در نتیجه تمرکز بالاتری روی نوشته شون داشتند ، حتماً شوخی های جذاب به مراتب بیش تری می دیدیم...اما برنامه ریزی ناصحیح در صدا و سیما این طور ایجاب می کنه...مثلاً شما در سینما خیلی دقت بیش تری می بینید در فیلم نامه و دیالوگ...به طور مثال فیلم اخراجی ها رو در نظر بگیرید...کاری به سطح پایینش ندارم ، ولی دیالوگای طنزی که داشت (که پیمان قاسم خانی برای ده نمکی نوشته بود) ، خیلی خیلی زیاد بود ، تا حدی که بار طنز فیلم بیش تر روی همین دیالوگ ها بود تا کاراکتر ها...البته بگذریم که به واسطه ی همین دیالوگ ها ، کاراکتر ها هم طناز می شدند...
مخلص کلام اینکه مسافران خوب و دیدنی شده ، اما افت و خیز زیادی داشته و خواهد داشت...اما نکته ای که به مسافران کمک می کنه تا بیننده ی خودش رو داشته باشه ، موضوعات غیرتکراری و جذاب اونه که به همراه یه تعداد شوخی و طنز نقادانه ، قسمت های جذابی رو خلق می کنه...
امیدوارم همین روند رو حفظ کنه...
barcelona120
17-11-2009, 23:25
سریاله خوبیه به خصوص تو زندگی های تکراری و بی هدف ما . تو این برنامه های آبکی این تلوزیون با این اخبارهای رو مخیش{ بحران مالی بحران جهانی جنگ در عراق بمب گذاری در فلان کشتار در بهمان این گرون شد اون رفت بالا این اومد پایین }
ولی ای کاش هیچ وقت مجبور نبودیم واسه این که دو زار شارژ بشیم پای این تلوزیون بشینیم.
عجب مزخرفاتی گفتم .:18:
barcelona120
17-11-2009, 23:26
سریاله خوبیه به خصوص تو زندگی های تکراری و بی هدف ما . تو این برنامه های آبکی این تلوزیون با این اخبارهای رو مخیش{ بحران مالی بحران جهانی جنگ در عراق بمب گذاری در فلان کشتار در بهمان این گرون شد اون رفت بالا این اومد پایین }
ولی ای کاش هیچ وقت مجبور نبودیم واسه این که دو زار شارژ بشیم پای این تلوزیون بشینیم.
:18:عجب مزخرفاتی گفتم .
H a m e e d
17-11-2009, 23:32
علاوه بر صحبتهای بالا من فکر کنم بعضی نشدنیها رو هم در سریالش شدنی کرد، از جمله: زندگی چهار نفر متشکل از زنان و مردهایی که ظاهرا چرا، ولی در اصل نسبتی با هم ندارن، روابط دوستانه زوجی که از هم رسما جدا شده ن، حضور کاراکتر کودک در سریال روتین طنز، مرگ یک شخصیت (که پیش اومده بود: عموی فرخ و فرید که برخلاف طنزهای معمول سرکاری نبود)، نمیدونم بازم هست یا نه..اگه شما هم به نظرتون رسید کمکم کنید.
با همه این اوصاف منم یادم نمیره زمانی رو که هیچکس جز مدیری با طنزهاش مردمو پای تلویزیون نمیکشوند و دلشونو شاد نمیکرد و احیانا ذهنشونو مشغول نمیکرد(این مورد رو برای همه مخاطبا صدق نمیکنه[فقط مخاطبای هوشیار که امروزه دیگه تعدادشون کم نیست] ،بعضیا خندیدن صرف براشون کفایت میکنه).من از مهران مدیری سپاسگزارم.
صحبت از نوروز 72 شد، من این مجموعه رو یادم نمیاد، (بالاخره به یه جایی رسیدیم که من چیزی یادم نیاد:31:)، ولی یاد این افتادم که رامبدو بار اول روی یکی از صفحات مجله ای دیدم که راجع به نوروز 74 نوشته بود، فکر نکنم قبل از اون دیگه حضور تلویزیونی دیگه ای ازش بشه سراغ گرفت، هرچند از بازی رامبد در اون مجموعه هم چیزی یادم نیست.
ولی جالبه تو این همه سال هیچوقت با مدیری کار نکرده و زیر پرچم اون نرفته، هرچند به قیمت این تموم شد که سالها توی تلویزیون کارگردانی ناموفق بود یا کاراش عامه پسند نبود (هرچند تو بازیگریش این طور نبود) ولی الآن کم کم داره ثمره چندین سال روی پای خودش وایستادنو میگیره.
واقعا هم خیلی سخته که در آن واحد بتونی هم یه کارگردان و هم یه بازیگر موفق باشی.
نمونه بارزش مجید صالحی که بازیگر خوبیه ولی تو کارگردانی ناموفق بوده، اونم با وجود اینکه که به نوعی از شاگردای عطاران بوده و از کمکهای اون و اطرافیانشم توی کارگردانی استفاده هایی برده. (آشتی کنان ازش یادم میاد که حرفی برای گفتن نداشت)
نمونه دیگش کارگردانی سعید آقاخانی که دست پرورده مدیری بوده...
با همه این اوصاف منم یادم نمیره زمانی رو که هیچکس جز مدیری با طنزهاش مردمو پای تلویزیون نمیکشوند و دلشونو شاد نمیکرد و احیانا ذهنشونو مشغول نمیکرد(این مورد رو برای همه مخاطبا صدق نمیکنه[فقط مخاطبای هوشیار که امروزه دیگه تعدادشون کم نیست] ،بعضیا خندیدن صرف براشون کفایت میکنه).من از مهران مدیری سپاسگزارم.
البته این تاپیک محل خوبی برای مقایسه کارهای رامبد با مدیری یا غفوریان نیست
چون فقط نمیشه رامبد رو نقد کرد
باید طرفین دیگه رو هم نقد کرد
که در اووون صورت خیلی بیربط به تاپیک میشه
اما نکته جالب اینه که
از اول تو این تاپیک دارن رامبد رو مدیری مقایسه میکنند
انگار مدیری یه بته! یه سقفه که بقیه باید تلاش کنن به اووون حد برسن (که نمیرسن!)
مدیری کار خوب زیاد داشته
اما از اووون طرف کار بد و افتضاح هم کم نداشته
90 قسمت آب میبست تو برنامه اش
هر جا کم میاورد با لوله مقوایی میزد تو سرش غش میکرد
تو دوربین زل میزد (مثلا تعجب!)
و کلی کار مسخره و جلف و تیکه کلام های بیجا و بی معنی
اگه بعدش 2-3 تا کار خوب ساخته
یعنی اینکه پیشرفت کرده (از اول همین نبوده)
و مسلما برای کارهای بعدیش هم خیلی بیشتر باید تلاش کنه تا مردم رو راضی کنه (یا طرفداران رو راضی نگه داره)
برگردیم به همون مسافران ...
khashi87
18-11-2009, 00:39
من هم تمام حرف های آقا امین رو قبول دارم
و قبلا هم گفتم توی پست های قبلی مدیری باید خیلی تلاش کنه در این سریال جدیدش قهوه تلخ بتونه رامبد رو بگیره
بار انتقاد توام با طنز رامبد و شجاعتش در به صحنه کشیدن این انتقادها واقعا ستودنیه برای مثال قسمت دزدی
hamid65sr
18-11-2009, 01:16
بنظر من سريال خوبيه بخصوص اخرش كه گزارش براي سياره خودشون مي فرسته اموزنده هستش
MohandesMCD
18-11-2009, 01:17
من زیاد این سریال رو نمیبینم.یعنی اصلا ازش خوشم نمیاد
به نظر من یک سری لوس بازی ها و مسخره بازیهای تکراری داره که من رو از دیدن این سریال منصرف کرده
حمید لولایی که طبق معمول هر سریالی که توش بازی میکنه فقط کثافتکاری بلده بکنه.یک آدم بداخلاق که این مضوع سوپر تکراری هست.به طور مثال اون قسمت که پسر عموش(؟) رو دید که رستوران زده 200بار گفت کوفتت بشه ایشالا خرج دوا و دکتر بدی.و طرف هم میگفت با من بودی؟ بعد اونم میگفت نه.وجدانا چند بار این صحنه اتفاق افتاد و این نفرین کردن طرف واقعا خنده داره؟
چند بار دیدم رامبد جوان میزنه زیر خنده و بعد میفته به سرفه کردن از خنده زیاد که واقعا ضایع هستش این سرفه کردن.این خنده داره؟یا مثلا نخ دندون از دهنش آویزونه و همش باهاش ور میره و هردفعه هم بهش میگن مثل زنهاست
اون قسمت که رفته بودن خاستگاری زنه.مونده بودن که دسته گل و شیرینی رو چجوری قایم کنن یکی از افتضاحترین صحنه های فیلم بودش.گل رو پرت کردن اونور.شیرینی رو ریخت تو جیبش.دهنش رو پر کرد و شروع کرد حرف زدن....
چند روز پیش هم که جای بهرام و شاهین عوض شده بود.اصلا هیچ فرقی این 2تا نداشتن.فقط تفاوت دیالوگ.اون گلابی بازی در میورد اون یکی حرف از دزدی میزد.نحوه بازی هیچ تفاوتی نداشت و آخرش هم معلوم بود چی میشه
رامبد جوان موضوع خاصی رو نشون نداد توی سریال که بخاد ازش تقدیر بشه.شاید یک سری رفتارهای آدمها رو نشون داد که بیانگر تیپی از جامعه بودن ولی چه تاثیری روی بقیه داره؟ هیچی.در مجموع اگه من 20 قسمت از سریال رو دیده باشم فقط 2تا صحنه ی خنده دار توش دیدم.باید قبول کرد که سریال رامبد جوان نگرفت
H a m e e d
18-11-2009, 01:27
اون قسمت که رفته بودن خاستگاری زنه.مونده بودن که دسته گل و شیرینی رو چجوری قایم کنن یکی از افتضاحترین صحنه های فیلم بودش.گل رو پرت کردن اونور.شیرینی رو ریخت تو جیبش.دهنش رو پر کرد و شروع کرد حرف زدن....
انصافا اینو منم خیلی بدم اومده بود وقتی اومدم این تایپیکو دیدم که همه خوششون اومده فهمیدم باید در اون شرایط می خندیدم.:eh:
خیلی از اوقات ما برای تماشای یک نوع برنامه توجیهی جز عادت نداریم و خیلی از ایرادهایی که در چند پست اخیر مطرح شده (هم به مدیری، هم به مسافران) بنظرم وارده.
فیلم جالبی به نظر می یاد هر چند یه قسمت هاییش واقعا قابل انتقاده ولی از چند لحاظ قابل تحسینه
یکی اینگه چون طنز هست خوب می تونه بخندونه
دوم اینکه نو آوری توش هست ( البته همه جاش نه )
سوم اینکه مسائل خوبی رو مطرح می کنه
اما انتقادات و اشکالاتش یه مقاله می شه که اینجا نمی تونم کلا توضیح بدم
mehdi_vsgh
18-11-2009, 09:48
اما قبول کنید که اگه بار سریال بخواد روی دوش خود رامبد باشه ، اقلاً با این کاراکتر ، از پسش بر نمیاد...یعنی شاید از لحاظ هنری چیزی کم نذاره ، ولی مخاطب ، حسن معجونی ، نصرا...رادش و حمید لولایی رو بیش تر دوست داره تا رامبد جوان...
درسته شخصیت رامبد به ظاهر جالب نیست ولی
به نظرمن تناقض شخصیتهای رامبد و برادرش باعث شده که طنز کار بالاتر بره....این دو وقتی باهم کل کل میکنن و دعوا میکنن خیلی خنده دار تر میشه
درسته شخصیت رامبد به ظاهر جالب نیست ولی
به نظرمن تناقض شخصیتهای رامبد و برادرش باعث شده که طنز کار بالاتر بره....این دو وقتی باهم کل کل میکنن و دعوا میکنن خیلی خنده دار تر میشه
بله ، دقیقاً...اتفاقاً یکی از دلایل جذب مخاطب هم همین تضاد هست که خب در اون سکانس ها و قسمت هایی که گفتم ، زندگی خانوادگی خود رامبد با پسر و همسرش سابقش ، اون جذابیتی رو که باید ، نداشت و فقط وقتی قابل تحمل میشد که پای شخصیت فرخ به صحنه باز میشد و با تحقیر ها ، سو نیت ها و مشکلاتی که برای فرید به وجود می آورد ، تماشاگر رو جذب و به عبارتی سرگرم می کرد...
البته همون طور که الان می بینید ، کمی محوریت داستان رفته رو فضایی ها که اتفاقاً خوب هم جواب داده...چون ذاتاً شخصیت هایی مثل رادش و معجونی و حتی دو شخصیت زن داستان جذاب و دوست داشتنی هستند...
مخصوصاً خنگ بازی های حسن معجونی که در عین جدیت مخاطب رو وادار به خنده می کنه ، چون کلاً هم چهره ی سمپاتیکی داره و هم از پس میمیک های صورتش خوب بر اومده...:40:
به طور کلی به نظر میاد اون چیزی که حتی مخالفان این سریال رو پای گیرنده می کشونه ، بیش تر موضوع خاص برنامه (ماموریت عده ای فضایی در زمین و همسانی اونا با انسان ها) و تم های جذابیه که برای این قسمت های اخیر نوشته میشه...:40:
ولی به نظر من فیلم مسافران حتی از فیلم هایی که مدیری ساخته بود پیام ها و نکته های مثبت بیشتری داره و آموزنده تره.
ولی فیلم های مدیری بیشتر خنده دار تر بود تا این که آموزنده تر باشه. :20:
mahsa1469
18-11-2009, 19:47
دوستان امروز پخش نمی شه؟؟
فکر نکنم........چون شهادته....اما مطمئن نیستم.....
mahsa1469
18-11-2009, 19:51
ولی به نظر من فیلم مسافران حتی از فیلم هایی که مدیری ساخته بود پیام ها و نکته های مثبت بیشتری داره و آموزنده تره.
ولی فیلم های مدیری بیشتر خنده دار تر بود تا این که آموزنده تر باشه. :20:
آره منم موافقم مهران مدیری طنزهای قدیمیش بهتر بود تا الآنش نکات فیلم مسافران خیلی بیشتره
نکته های آموزشی مسافران خیلی بیشتره ولی برای عموم مردم خنده مهمه و کارهای مدیری برای اون دسته از عوامه . ولی برای قشر تحصیلکرده و با فرهنگ این خوبه
نکته های آموزشی مسافران خیلی بیشتره ولی برای عموم مردم خنده مهمه و کارهای مدیری برای اون دسته از عوامه . ولی برای قشر تحصیلکرده و با فرهنگ این خوبه
البته در ظاهر این حرف شما درسته...مسافران نکات خیلی خوبی رو از آدما بازگو می کنه...
اما کارهای مدیری ، طنزش کمی مستتر بود ، کمی هم نیش دار ، برای همون قشر تحصیل کرده ای هم که گفتید ، اگه شما مثلاً کاری مانند شب های برره رو در نظر بگیرید ، سطح نکات آموزشی و انتقادهای مجموعه خیلی خیلی بالاست...
اما خب به هر حال ، همین عیب جویی های انسان ها ، توسط غیر اونا ، خیلی کمک کرده به مسافران تا بتونه نکاتی رو که می خواسته ، به ما گوشزد کنه...
نه .. ربطی به قشر تحصیل کرده یا نکرده نداره ...
بستگی به تفکر شخصی داره که این فیلم رو میبینه.
مثلا من سعی میکنم از هر قسمت مسافران که میبینم یه برداشتی واسه خودم داشته باشم و اونو تو زندگیم پیاده کنم، ولی شاید این حرف واسه بعضیا خنده دار باشه !! :10:
مسخره ها تا ساعت 7 نوشته بود مسافران ساعت 8 پخش میشه ولی ساعت 7 و نیم یادشون افتاد وفاته!
*maaryaami*
18-11-2009, 20:57
چه ربطی داره !!
وفات امروز از شب قبل بوده!!
خدائیش خیلی مسخره س
چون بعضی وقتا همینم رعایت نمی کنن و پخشم میکنن
بعضی وقتا هم مثل امروز
مسخره ها تا ساعت 7 نوشته بود مسافران ساعت 8 پخش میشه ولی ساعت 7 و نیم یادشون افتاد وفاته!
آره کلا چند وقته صدا سیما قاطی کرده :13:
بجاش این شوک رو نشون دادن:2:
mohsen_gh1991
18-11-2009, 21:38
سریالش خیلی نوسان داره.بعضی شبا خیلی خوب و بعضی وقتها هم که ....
نه .. ربطی به قشر تحصیل کرده یا نکرده نداره ...
بستگی به تفکر شخصی داره که این فیلم رو میبینه.
مثلا من سعی میکنم از هر قسمت مسافران که میبینم یه برداشتی واسه خودم داشته باشم و اونو تو زندگیم پیاده کنم، ولی شاید این حرف واسه بعضیا خنده دار باشه !! :10:
چرا اتفاقا ربط داره . شما متوجه نیستی
مثلا اونی که بی سواده نمی دونه که این ها چی دارن میگن و برای کی میگن
ولی واسه مهران مدیری برای عموم ساخته می شه
اتفاقا خود مهران مدیری هم همین حرف رو خودش گفته و گفته کارهای من برای عامه مردمه
H a m e e d
18-11-2009, 23:48
انگار مدیری یه بته! یه سقفه که بقیه باید تلاش کنن به اووون حد برسن (که نمیرسن!)
پس یعنی هیچ وقت نباید انتظار داشته باشیم که سطح طنزهای تلویزیونیمون از یه حدی فراتر بره.
و کلی کار مسخره و جلف و تیکه کلام های بیجا و بی معنی
اگه بعدش 2-3 تا کار خوب ساخته
یعنی اینکه پیشرفت کرده (از اول همین نبوده)
و مسلما برای کارهای بعدیش هم خیلی بیشتر باید تلاش کنه تا مردم رو راضی کنه (یا طرفداران رو راضی نگه داره)
خیلی از کارهاشم یه مدتی روی آنتن میرفتن و میزان مخاطبش محک میخوردن که اگه نارضایتی وجود داشت میرفت و کلا ساختار و هنرپیشه ها و فضای داستانو منقلب میکرد و در حالی که برنامه ش همون اسمو یدک میکشید با ترکیب تازه ای روونه پخش میشد که فکر نکنم در سطح حرفه ای در هیچ جای دنیا اینطور باشه، آزمون و خطا اونم توی دوره ای که در اوج شهرت و اعتبار بود.
عمده ی اون چیزی که توی هرنوع طنزی تو تلویزیون ارائه شده طنز کلامی کنایه آمیز، انتقادی و نیشداره.
تموم طنزای دو دهه اخیر همینو تو قالبهای ظاهری متفاوت ارائه کردن، ظاهرا چیز دیگه ای ایرانیها رو که به سختی خنده شون میاد، رو نمیخندونه (البته اگه همینم بتونه بخندونتشون).
پس طنز پردازان خارجی خیلی دستشون بازتره برای خندوندن، اونم وقتی که مردمشون حتی برای یه دوربین مخفی از خنده ریسه میرن.
توی یک دهه اخیر هم که هرکی هر طنزی ساخته ردپایی از قاسم خانی و دار و دسته ش میشد گرفت.
مگه تا کی فقط و فقط تراوشات ذهنی یه عده محدود میتونه جوابگوی ساخت طنزهامون باشه؟ هر چقدر هم که خوب باشن بالاخره به یکنواختی و تکرار میرسن.
این یادداشت کوتاه هم از یکی از مصاحبه های مرحوم عمران صلاحی،طنزپرداز مشهور ایرانی که آثار طنز زیادی منتشر کرده، در اینجا قرار میدم که خیلی بهتر تفاوت دو نوع اصلی طنز رو برشمرده:
طنز دو حالت دارد. یا طنز موقعیت است یا طنز کلامی. در طنز موقعیت خنداندن کار ساده ای است. کافی ست دو عنصر متضاد کنارهم قرار بگیرد. مثل فیل و فنجان یا موش و گربه. این خنده دار است، اما طنز کلامی باید خلق شود که سخت تر از طنز موقعیت است. ممکن است این تلفن در موقعیت خودش خنده دار نباشد اما اگر به کلام طنز نویس درآید، می تواند خنده دار باشد. با این حال، بعضی طنز پردازان مثل گوگول این دو حالت را با هم تلفیق می کنند. گوگول به همین دلیل موفق بوده است.
شاید دوای درد ما هم تلفیق این دو نوع باشه که البته تخصص بالایی می طلبه.
H a m e e d
19-11-2009, 12:49
خبرگزاری مهر: پخش مجموعه تلویزیونی "مسافران" به کارگردانی رامبد جوان 27 آذرماه به پایان میرسد. محسن چگینی تهیهکننده این مجموعه به خبرنگار مهر گفت: تصویربرداری در لوکیشن اصلی ادامه دارد، به دلیل فشردگی و حجم بالای کار نمیتوانیم بیش از چهار روز در هفته روی آنتن برویم، "مسافران" در شرایطی روی آنتن رفت که تلویزیون چند مجموعه جذاب و پرمخاطب داشت و این کار را برای برنامهسازان سخت میکرد.
وی ادامه داد: با این همه "مسافران" در جذب مخاطب موفق بوده، هر چند میشد برنامه در ساعتهای بهتر و منظم روی آنتن برود، در هفتههای آینده بازیگر تازه به گروه اضافه نمیشود و به سبکی که تماشاگر به آن خو گرفته تا پایان پیش میرویم. تصویربرداری یک روز قبل از ماه محرم به پایان میرسد و از روز اول محرم پخش "مسافران" تمام میشود.
"مسافران" دومین مجموعه رامبد جوان بعد از "گمگشته" با بازی حمید لولایی، حسن معجونی، شقایق دهقان، سحر دولتشاهی و رامبد جوان از شبکه سه پخش میشود.
!@#$%^&*()
19-11-2009, 14:07
دیشب داد؟؟
دیشب داد؟؟
نه نداد! هر چند شهادت تا عصر دیروز محسوب میشد و طبق روال همیشگی ، قاعدتاً باید دیشب پخش میشد:13:
*maaryaami*
19-11-2009, 15:00
امشبم نشون نمیدن دیگه؟؟؟
حتما جمعه میزنن آخرین قسمت....
امشبم نشون نمیدن دیگه؟؟؟
اِ چرا آخرين قسمت !
Temp-Click
19-11-2009, 19:20
منظوز از 27 آذر يعني همين 27 آبان؟
الان آبان هستيم،پس يه ماه ديگه داره چرا ميگيد جمعه آخرين قسمت؟
ardavan_2008
19-11-2009, 20:23
:
پخش مجموعه تلویزیونی "مسافران" به کارگردانی رامبد جوان 27 آذرماه به پایان میرسد
اون قهوه تخ مهران مدیری کی میاد؟
اون قهوه تخ مهران مدیری کی میاد؟
قهوه ی تلخ منظورته دیگه ؟! :31:
من یه جا خوندم بعد از محرم میاد.
بعضي موقع ها حرفاشون چيز دار ميشه ها!!منظوم سياسي!:21:
قهوه ی تلخ منظورته دیگه ؟! :31:
من یه جا خوندم بعد از محرم میاد.
گفتن بعد از دهه اول محرم
saeedn70
20-11-2009, 10:18
الان 3 روزه پشت سر هم مسافران پخش نشده . چند روز پیش که شهادت بود پریروز هم فوتبال دیشبم که روز فرد بود.
اعصابم خورد میشه بد جور عادت کردن به ای سریال مخصوصا حسن معجونی که اینجوری نگاش نکنید میگه پیس پیس چیس پیس
یکی از کارگردانهای بزرگ و قدیمیه تاتر هست .
بنظر من اون قسمت خماریش از همه با حال تر بود..
mahsa1469
20-11-2009, 11:13
بعضي موقع ها حرفاشون چيز دار ميشه ها!!منظوم سياسي!:21:
آره منم متوجه شدم...
ها چيه ! چيه ! كم آوردي كم آوردي ؟ .:31:
امشب میده؟ همون یه ربع به هشت؟
امشب میده؟ همون یه ربع به هشت؟
ساعت 7 و ربع
Facon_Archi
20-11-2009, 20:05
واای
امشبش چه قدر س /ی /ا /س/ی هست!!
آمار و ....
پرخاشگری وقتی ایراد میگرفتن از آماراشون
pcforlife
20-11-2009, 20:09
چرا زود پخشش کردن؟!
بی باک بی بال
20-11-2009, 20:49
اقا یه من هم امار تورم می خواهم
mehdi_vsgh
20-11-2009, 20:58
امشب چرا نیم ساعت زودتر پخش کردن سریالو؟
نکته قسمت بعدیش میدونین چیه؟؟
نتیجه آمار:
حتی یک انسان خلاف کار وجود ندارد!!!!
نتیجه رو که گرفتین که!؟؟
dimah2005
20-11-2009, 21:20
وای این قسمتش مرگ بود
اون از امارش که ادم یاد مرکز امار گیری فلانی می افتاد
اونم از امار خلاف کاری ایرانی ها که یاد مرتبه ایران در سطح دنیا توی این زمینه افتادیم
اون قسمتی که فرخ میگفت یک دختر 18 تا 22 ساله منشی خیلی با حال بود..
خوب جامعه رو میکوبه
راستی مگه قرار نبود سر 50 قسمت تموم بشه ؟
پس چرا هنوز ادامه داره ؟
hassan_magic2000
20-11-2009, 21:46
آقا خیلی خندیدم
آخر سریال وقتی فرید به فرخ گفت موسستون الکیه و فرخ قاطی کرد و هی بالا پایین میپرید من یاده منا*ظره ها افتادم خیلی شبیه به هم بودن:27:
با اونجا که مشتری ریخت سر فرخ بندری میرقصید خیلی جالب بود ...
خوب جامعه رو میکوبه
راستی مگه قرار نبود سر 50 قسمت تموم بشه ؟
پس چرا هنوز ادامه داره ؟
تا قبل از محرمه
من از این مو فرفریبه فضایی خیلی خوشم میاد
ای بابا .. ضد حال ...
امروز نیم ساعت زودتر شروع شد و منم که ندیدم :41:
تا تلویزیون رو روشن کردم بعد 2 مین دیدم تموم شد :41:
اه دیگه شورشو در آوردن یه روز نشون نمیدن یروز زود نشون میدن اه
چرا به اون دختره 18 تا 20 ساله که منشیشون بود سی تومن دادن؟:21:
کسی میدونه تکرارش کیه ؟ با این حساب باید فردا از ۱۰ صبح بشینیم چشم انتظار که ببینیم کی دلشون می خواد پخش کنن ؟
کاش یک قسمت هم در مورد همین مسئله بسازن !!!
دقت کردین جدیدا هر فیلمی رو که می خوان سر ساعتش نشون بدن قبلش یک ساعت میاد که مثل اخباره ساعت رو نشون میده ؟ مثل همونی که اول دلنوازان بود رو اول کلانتر هم نشون میده . می خوان بگن ما همه چیمون دقیقه ولی وقتی ساعتش جابجا می شه یا نمی خوان پخش کنن به روی خودشون نمیارن !!!!!
تكرارش فكر كنم 2 يا 2و 10 دقيقه باشه!
رقص فرخ رو دريابين كه تركوند ديشب!!:31::31:
mohsen_gh1991
21-11-2009, 14:16
ها چيه ! چيه ! كم آوردي كم آوردي ؟ .:31:
واقعا بدترین دیالوگی که تو این سریال بکار رفته همینه.فقط دفعه اولش یکم جالب بود.ولی از اون به بعد خیلی آزار دهنده شد دیگه.
این صدا سیما و ترفندش لو رفته وقتی یه برنامه پر مخاطب میخاد نشون بده میزنه ساعت 10:30 بعد اون برناماشو که هیچکس نگاه نمیکنه قالب میکنه توش یا تبلیغ میده اصلا ارزش برا وقت مردم قائل نیستن
چه مسخره هنوز خبری از تکرارش نیست . حالم دیگه داره بهم می خوره از بس که برنامهی ورزشی دیدم
pcforlife
21-11-2009, 16:05
این صدا سیما و ترفندش لو رفته وقتی یه برنامه پر مخاطب میخاد نشون بده میزنه ساعت 10:30 بعد اون برناماشو که هیچکس نگاه نمیکنه قالب میکنه توش یا تبلیغ میده اصلا ارزش برا وقت مردم قائل نیستن
گل گفتی!:31:
فکر کنم تکرارشو به جا قسمت جدیدش بده!!!:27::18:
نامردا تکرارشم نذاشتن!:2: گمونم اومدن اینجا رو خوندن دیگه نمیخوان تکرارشو بزارن:27:
الانم داره فوتبال میزاره!
میگم درجه انتقاد قسمت قبل خیلی بالا بود نکنه سریالو کله کرده باشن
.:HAMED:.
21-11-2009, 16:44
به نظر میرسه وقت اون رسیده که یه تنوعی به این سریال بدن
کارشون شده فقط تمرکز دوربین بین روابط فرید و نسترن
حالم به هم میخوره
به نظر میرسه وقت اون رسیده که یه تنوعی به این سریال بدن
کارشون شده فقط تمرکز دوربین بین روابط فرید و نسترن
حالم به هم میخوره
نه بابا !! قبول دارم که یه وقتایی این کارشون حال به هم زن میشه:2: اما تو این چند قسمت که خبری از نسترن نیست!
ولی کاش تکرارشو میزاشتن...! رقص فرخ....!:19:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شـیـفــو
21-11-2009, 17:25
كنايه بهرام به بانك پارسيان براي عدم رعايت حق مولف جالب بود !
.:HAMED:.
21-11-2009, 17:43
اما پیام هاشون به همه چیز می ارزه
خونسردی بهرام منو کشته... :دی
واقعا بازیش خیلی خوبه
من که فقط به خاطر اون این سریالو نگا میکنم
mehdi_vsgh
21-11-2009, 20:36
عجب گزارش خفنی امشب ارائه کرد...
فکر کنم از فردا سریال مسافران فرت!!!!!
pcforlife
21-11-2009, 20:37
کلا دو قسمتیه باحالی بود...!:27:
گزارش بهرام هم که حرف نداشت..!:33:
به نظر شما عمدا لحظه نشون دادن نمودارها توسط فرخ یا اون آمارگیر رو نشون ندادن...؟:18:
mf.designing
21-11-2009, 20:41
امشب آخر نقد بود به خدا ! همه فهمیدین حتما که ماجرای نمودارها و آمارها چی بود ؟!!! :دی
دمش گرم رامبد جوان به خدا ... اون گزارش بهرام دیگه آخرش بود ... یعنی اینا اینقدر خنگن که نمیفهمن منظور این سریال چیه؟
فکر کنم از فردا سریال مسافران فرت!!!!!
تایید میشه!
*Necromancer
21-11-2009, 20:56
یعنی اینا اینقدر خنگن که نمیفهمن منظور این سریال چیه؟
بده یه ذره آزادی بهشون دادن؟
pcforlife
21-11-2009, 21:29
به نظر من که دو طرف جریان انتخابات رو نقد کرد...:20:
عشقم.........بیا جلوی چشمم.........:31:
قضیه نقاشی هم ترکوند...........:27:
mf.designing
21-11-2009, 21:42
به نظر من که دو طرف جریان انتخابات رو نقد کرد...:20:
مگه ما گفتیم یه طرف رو نقد کرد ؟! ... :دی
pcforlife
21-11-2009, 21:51
مگه ما گفتیم یه طرف رو نقد کرد ؟! ... :دی
نه عزیز
منظورم اینه که دلیله اینکه اجازه پخش بهش دادن، نقد دوجانبش بوده...:10: ضمنا چون بچه ها بیشتر از انتقاد بهرام نسبت به نمودار ها لذت برده بودن (درست مثل خودم:31:) اینو گفتم...:27:
یاعلی
اولا که ، امشبش خیلی سیاسی بود.
دوما، من گزارشش رو نرسیدم ببینم. چی گفت؟
mehdi_vsgh
21-11-2009, 22:04
البته اگه کم دقت کنید به هر دو طرف تیکه انداخت
اون کسی که اوضاع رو خیلی ایده ال میدید و به قولی مدارکشم در وزارت خانه موجود بود
و اون کسانی که اوضاع رو خیلی افتضاح میدیدن و.....
به نظرم یه جورایی سعی کرد اعتدال رو تو انتقادش رعایت کنه
Facon_Archi
21-11-2009, 22:30
وای ی
من ندیدم
یکی میتونه گزارش رو فقط بزاره
مرسی
ardavan_2008
22-11-2009, 00:59
تکرار کی پخش میشه 13:55 یا 14:10؟
شـیـفــو
22-11-2009, 02:22
امشب از بقيه خبري نبود . رامبد چقدر بي نمك بازي درميـــاره .
«مسافران» اول محرم تمام میشود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینمای ما - پخش مجموعه تلویزیونی "مسافران" به کارگردانی رامبد جوان 27 آذرماه به پایان میرسد.محسن چگینی تهیهکننده این مجموعه گفت: تصویربرداری در لوکیشن اصلی ادامه دارد، به دلیل فشردگی و حجم بالای کار نمیتوانیم بیش از چهار روز در هفته روی آنتن برویم، "مسافران" در شرایطی روی آنتن رفت که تلویزیون چند مجموعه جذاب و پرمخاطب داشت و این کار را برای برنامهسازان سخت میکرد.
وی ادامه داد: با این همه "مسافران" در جذب مخاطب موفق بوده، هر چند میشد برنامه در ساعتهای بهتر و منظم روی آنتن برود، در هفتههای آینده بازیگر تازه به گروه اضافه نمیشود و به سبکی که تماشاگر به آن خو گرفته تا پایان پیش میرویم. تصویربرداری یک روز قبل از ماه محرم به پایان میرسد و از روز اول محرم پخش "مسافران" تمام میشود.
"مسافران" دومین مجموعه رامبد جوان بعد از "گمگشته" با بازی حمید لولایی، حسن معجونی، شقایق دهقان، سحر دولتشاهی و رامبد جوان از شبکه سه پخش میشود.
I3 E L O \/ E D
23-11-2009, 19:26
حتما آخرش اینا رو زمین میمونن اونور رو بیخیال میشن! :27:
*Necromancer
23-11-2009, 20:41
منم یاد قدیما افتادم با این قسمت:( چقد مشق می نوشتیم :|
*فربد وقتی فرخ داشت بهش املا می گفت هیچی نمی نوشت فقط الکی مدادو تکو نیم داد:31:
امشب فیلمش خیلی پیامد داشت ... واقعا کیف کردم.
ولی خداییش حالم دیگه داره از فرید به هم میخوره، واقعا مثل زنا شده، خیلی بچه مثبته :2:
pcforlife
23-11-2009, 21:27
تست گفتن شهاب، خیلی باحال بود... کلی سرش خندیدم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H a m e e d
23-11-2009, 23:15
امشب فیلمش خیلی پیامد داشت ... واقعا کیف کردم.
ولی خداییش حالم دیگه داره از فرید به هم میخوره، واقعا مثل زنا شده، خیلی بچه مثبته :2:
تست گفتن شهاب، خیلی باحال بود... کلی سرش خندیدم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هر دو حرف دل منو زدین،
منم امشب دلم میخواست فریدو بزنم:31:
تازه امشب مثل خانم معلمای ابتدایی شده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست گفتن شهاب ته خنده بود، حیف که همه ش یادم نموند:13:: د)گزینه الف صحیح است:20:
یکی هم سر کار گذاشته شدن فر ید توسط فربد و مظلوم نماییش خیلی قشنگ بود، صحنه بعدی که کتابای کمک آموزشی رو خرید گذاشتشون مثلا دو طرف دروازه:27:
تازه من فکر کنم یه ده دقیقه ای از آخرشو نتونستم ببینم چی شد بالاخره؟
*Necromancer
23-11-2009, 23:22
تست گفتن شهاب ته خنده بود، حیف که همه ش یادم نموند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif: د)گزینه الف صحیح است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
گفت:
ج) گزینه ی دال
د)هیچکدام :31:
تازه من فکر کنم یه ده دقیقه ای از آخرشو نتونستم ببینم چی شد بالاخره؟
هم فربد هم ستاره امتحانشونو افتادن!
ستاره هم نزدیک بود تقلب کردنش لو بره که مراقب رو تجزیه کرد خاکسترشو ریخته بود تو شیشه :27:
چرا 10 دقیقه قبل از فیلم برداری نمیشینن دیالوگای این فربدو باهاش کار کنن حداقل بتونه دوتا کلمرو پشت سرهم درست بگه یکی در میون ریپ میزنه
اون قسمتی که دوست ستاره باهاش حرف می زد لب خونیش با جمله هایی که می گفت فرق نداشت ؟
H a m e e d
23-11-2009, 23:43
نه فقط صداش جلوتر بود
*Necromancer
24-11-2009, 12:04
چرا 10 دقیقه قبل از فیلم برداری نمیشینن دیالوگای این فربدو باهاش کار کنن حداقل بتونه دوتا کلمرو پشت سرهم درست بگه یکی در میون ریپ میزنه
بابا 8 سالشه! درک کن:31:
ولی دیشب فوق العاده بود اون تست ها! pcforlife جان ، کلیپ اون قسمتشو بذار بی زحمت...
در شعر "اگر گیری برآیند دو بردار ، ببینی جواب منفی است هر بار!" (یه چیزی تو همین مایه ها)
مصراع دوم به چه چیزی اشاره دارد؟
الف) مصراع اول!
ب) گزینه د!
پ) هیچ کدام!
ت) گزینه ی الف!
:دی
اون یکی تست ادبیاتش هم خیلی توپ بود که گزینه ها همه از تاریخ بود!
راستی گزارش آخر بهرام رو گوش دادید؟:18: ، شاهکار بود! بی نظیر...هر چی از دهنش در اومد به مسئولین گفت! (اینم کلیپشو بذارین خیلی خوب میشه) دو تا تیکه ای که یادم میاد:
(نقل به مضمون)
خانواده ها از کودکی فرزندشان را از غولی به نام کنکور می ترسانند ، به طوری که اگر بچه زیرش را خیس کند ، به او می گویند که الان کنکور می آید و تو را می خورد! بچه از کودکی حساب کار دستش می آید و برای مبارزه با این غول آماده می شود...
کسی که وارد دانشگاه می شود ، عاشق مدرک است ، مدرکش را که گرفت ، مثلاً اگر لیسانس فیزیک بگیرد ، او را در اداره ی دارایی استخدام می کنند! اگر کسی مدرک اقتصاد داشته باشد ، در تربیت بدنی مشغول به کار می شود و ...
کلاً خیلی باحال بود ، حتماً کلیپش رو ببینید...
بابا 8 سالشه! درک کن:31:
درسا تو بزنگاه(ماه رمضون)نصف این بود اینقدر ریپ نمیزد که این میزنه
الف) مصراع اول!
ب) گزینه د!
پ) هیچ کدام!
ت) گزینه ی الف!
انصافا راست میگه ... تست های کنکور ادبیاتش اصلا تو گزینه ها جواب درستش نبود :31:
وای من که مردم از خنده از دست این تقلب کردن ستاره خیلی با حال بود تا حالا اینقدر نخندیده بود:31:
بابا اینا ترکوندن
نقد های خفن ، تیکه های خفن و ... !!
کلا جامعه رو زیر سوال بردن :دی
ولی دمشون گرم
pcforlife
24-11-2009, 17:28
من بیشتر سر سوال کدوم قانون زمان مظفرالدین شاه تصویب شد خندیدم!!:دی
یکی از گزینه ها قانون نسبیت بود!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر گزارش بهرام دیدید شعر معین رو گفت :
سفر کردم که از یادم بری دیدم نمیری :31:
البته یه کم تغییرش داده بودن ...
اصلش اینه :
سفر کردم که از یادم بری دیدم نمیشه
کاشکی بقیه شم میگفت :13:
mahsa1469
24-11-2009, 22:28
می شه بقیشو بگی اصلا یادم نمی یاد ..
می شه بقیشو بگی اصلا یادم نمی یاد .. سفر کردم که از یادم بری دیدم نمیشه
آخه عشق یه عاشق با ندیدن کم نمیشه
من شدیدا عاشق این بیتم ... خیلی معنی و مفهوم قشنگی داره :40:
اگه بقیه شم خواستی :31: :
سفر کردم که از عشقت جدا شم
دلم میخواست دگر عاشق نباشم
ولی عشق تو قلبم مونده ای وای
دل دیونمو سوزونده ای وای
هنوزم عشقم هنوزم عاشقم دنیای دردم
مث پروانه ها دورت میگردم
مث پروانه ها دورت میگردم
سفر کردم که از یادم بری دیدم نمیشه
اخه عشق یه عاشق با ندیدن کم نمیشه
غم دور از تو بودن یه بی بال و پرم کرد
نرفت از یاد من عشق سفر عاشق ترم کرد
هنوز پیش مرگتم من بمیرم تا نمیری
خوشم با خاطراتم اینو از من نگیری
دلم از ابر و بارون بجز اسم تو نشنید
تو مهتاب شبونه فقط چشمام تو رو دید
نشو با من غریبه مث نامهربونا
بلا گردون چشمات زمین و اسمونا
میخوام برگردم اما میترسم
میترسم بگی حرفی نداری
بگی عشقی نمونده
میترسم بری تنهام بذاری
تو رو دیدم تو بارون دل دریا تو بودی
تو موج سبز سبزه تن صحرا تو بودی
مگه میشه ندیدت تو مهتاب شبونه؟
مگه میشه نخوندت تو شعر عاشقونه؟ :11:
اوه! من چرا محتوا مخفیتو ندیدم؟:دی
آقا این کلیپای این قسمتو نمی ذارین؟ هم اون قسمت تست زنی ، و هم گزارش پایانی؟
منتظریما!
pcforlife
25-11-2009, 01:22
آقا این کلیپای این قسمتو نمی ذارین؟ هم اون قسمت تست زنی ، و هم گزارش پایانی؟
منتظریما!
بیا عزیز این لینک کلیپ تست زنی:
گزارش پایانی رو هم اگه تونستم فردا میزارم...:10: الان که اصلا حال آپلود ندارم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون همتون
یاعلی:11:
*Necromancer
25-11-2009, 15:21
اصولا دخترا سر زبون بیشتری دارن :31:
فربد رو میگی ؟
اون طرز حرف زدنش اینجوریه :20:
mehdi_vsgh
25-11-2009, 18:12
با توجه به وفات بودن امشب هم فکر نکنم سریال پخش بشه
البته تو سایت صدا و سیما زده که 19:45 پخش میشه.... ولی زیاد بهش اعتماد نیست
pcforlife
25-11-2009, 18:37
اینم گزارش پایانی قسمت قبل::31:
شـیـفــو
25-11-2009, 20:29
قيافه ي ناهيد و ستاره چه باحال شده بود
ستاره مثل پيره زنها مي گفت " ميخوام برم دستشويي"
امشبش جالب بود الان تموم شد و باحال جالبیش اینه که واقعیت جامعه خودمون رو داره میگه !!!
*Necromancer
25-11-2009, 20:37
قيافه ي ناهيد و ستاره چه باحال شده بود
ستاره مثل پيره زنها مي گفت " ميخوام برم دستشويي"
اون تیکش خیلی باحال بود:27:
هم گریمشون هم ستاره که می گفت میخواد بره دسشویی:27:
قیافه ستاره و نا حید چه قدر باحال بود مردم از خنده:31:
عقاب آسبا لقب کی بود؟
آخر گزارششم خیلی باحال بود برگشت گفت:
آی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخ ماتو واکن
mehdi_vsgh
25-11-2009, 20:43
تیکه های باحالی انداختن به فرید امروز...
جمع مردونست....
خانووما پایین هستند اگه میخوای برو اونجاو ....
اين قسمتاش كيفيتش خيلي بهتر شده. اين آخري هم باحال و خنده دار بود :31:
در كل به نظر من به نسبت سريالهاي ديگه شبكه 3 اصلا برا مسافران تبليغ نميكنن
اون دلنوازان هر شب تبليغشو ميكردن . .. .
rosenegarin13
25-11-2009, 20:55
آهای جیگیلی جیگیلی جیگیلی...اخماتو وا کن!:دی
اونجایی که اول گزارشش گفت: جانا
بامزه بود...
گاهی گزارشهای بهرام خیلی طولانی میشه....آدم خوابش می گیره!:دی
pcforlife
25-11-2009, 21:06
جریان مسابقات رباتیک که شهاب گفت، و اون تیکه ای که به Wall-E خیلی باحال بود!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی که شهاب به بهرام گفت چه خوشگل شدی!! خیلی جالب بود!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب کلمات چغری رو گفتن.
یه موقع ملت اعتراض نکنن؟
شعر جناب سعدی رو چرا تحریف کرد این بهرام هان :grrr:
نه همین لباس زیباست نشان آدمیت
بهرام عجب جیگری شده بود :31:
الان دیدم زیرنویس زد جمعه ساعت19.15 نشون میده
tashakor
26-11-2009, 12:18
در کل سریال جالبیست................
اینجا End خنده بود !
بهرام گفت زنه رو بردم خونه رو بهش نشون دادم بعد شمارشو داد گفت بعدا باهام تماس بگیر !! :دی :دی :دی
بهرام هم موقعی که فشن شده بود لاغر تر بنظر میرسید ! نتیجه میگیرم مو توی هیکل آدم خیلی تاثیر داره !
اون یه تیکه هم که انداخت ، اینجا بود که زیر تیغ جراحی نرین وگرنه همین میشه ... ! ( اشاره به ناحید و ستاره ! )
*Necromancer
26-11-2009, 13:44
البت یه چیزایی هم دارن به مردم یاد می دنا!
مثلا: زن باید همیشه برای شوهرش تازگی داشته باشه
شعر جناب سعدی رو چرا تحریف کرد این بهرام هان :grrr:
این شعر کلا دو پهلوئه دیگه
همه می دونن
نه، همین لباس زیباست نشان آدمیت( یعنی همین لباس نشان آدمیته!)
نه همین نشان زیباست نشان آدمیت! (یعنی این لباس نشان آدمیت نیست!)
تحریفی نشده!
مگه بد میگه؟
خب این که خیلی خوبه بزار به مردم یاد بدن :31:
سلام
به اون تیکه اخر گزارش بهرام گوش دادید
گفته بود دماغ شون رو عمل می کنند
ولی همشون مثل هم هستند و دو تا چشم و دو گوش و دماغ ... دارن
این نکنه خیلی خوب بود
pcforlife
26-11-2009, 16:33
ناحید
بر وزن وحید دیگه!:31::46:
همه می دونن
بسیار جالب گفتی...
میگم این بیت شعره (که البته تو اینجا فقط یه مصرعش هست!!!) بد جور با فیلم مارمولک پیوند ایجاد کرده....:20: آخه هر موقع میشنومش یاده رضا مارمولک میوفتم!:27:
همه می دونن
تحریفی نشده!
چـــــی میـــــــگـــــــی :19:
بیت کاملش اینه:
تن آدمی شریف است به جان آدمیت
حالا کجای این بیت دوتا مفهوم داره یا دو پهلوئه هان؟
لطفاً صنعت ادبی ماست مالیزاسیون رو بکار نبرید:31:
!@#$%^&*()
26-11-2009, 18:35
سلام....
PcForLife جان...اون قسمتی که فرخ+منوچهر+شریفی+بهرام فشن کرده بودن و توی خیابان راه میرفتن رو میزاری؟؟؟؟؟:42::31:
اين قسمتشم جالب بود كه فريد ميگفت موهات هر جور كه هست به من چه مگه من فضولم
مو هم جز مسايل شخصيه :27:
H a m e e d
26-11-2009, 21:04
دیگه کار به جایی رسیده که روبوت هم به فرید میگه برو طبقه بالا پیش خانما؛ اینجا جمع مردونه س.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپیزود دیشب یکی از نقاط اوج طنازی سریال در طول هفته های اخیر بود؛ بخصوص که عوامل گریم سریال به خودشون زحمت داده بودن و از تغییر قیافه هرکدوم از شخصیتای فشن شده، ترکیب با نمکی درآورده بودن؛ به خصوص که قیافه بهرام خیلی خوشگل شده بود.:21: ای کاش قسمتهای بعدی هم این قیافشو حفظ میکرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحنه های یه هفته بعد از جراحی اون دو نفر هم واقعا خنده دار بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GiggleClub
26-11-2009, 22:43
فردا ساعت 19:15 داره
کسی جا نمونه :27:
*Necromancer
27-11-2009, 00:52
مگه بد میگه؟
خب این که خیلی خوبه بزار به مردم یاد بدن :دی
مگه من گفتم بده؟ :27:
چـــــی میـــــــگـــــــی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
بیت کاملش اینه:
حالا کجای این بیت دوتا مفهوم داره یا دو پهلوئه هان؟
لطفاً صنعت ادبی ماست مالیزاسیون رو بکار نبرید:دی
جااان؟
من فک می کردم همه دیگه اینو بدونن!
توضیح کامل تر:
این معنیش اینه که لباس نشان آدمیت نیست!
نه!!!!! همین لباس زیباست نشان آدمیت
این یعنی بیت دوم بیت اول رو نقض می کنه!
می شه معنی دوم شعر!
از یه استاد دانشگاهم بپرسی همینو می گه!
اين قسمتشم جالب بود كه فريد ميگفت موهات هر جور كه هست به من چه مگه من فضولم
مو هم جز مسايل شخصيه
فک کنم تلمیح داشت به گفته ا.ن. :31:
pcforlife
27-11-2009, 01:52
سلام....
PcForLife جان...اون قسمتی که فرخ+منوچهر+شریفی+بهرام فشن کرده بودن و توی خیابان راه میرفتن رو میزاری؟؟؟؟؟:42::31:
متاسفانه یه مشکل نادر با ضبط این قسمت پیدا کردم...!!!:27:
بگم بیهوش میشی از خنده!:39::35::5:
متاسفانه این قسمت بی صدا ضبط شد... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! دستم خورده رو دکمه موت و تنظیم ولوم کیبوردم، صدا رفت!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم هم تازه امروز عصر فهمیدم!:20:
اگه میخوای پانتومیم واست آپلود کنم بوگو!!:31::46:
جااان؟
من فک می کردم همه دیگه اینو بدونن!
توضیح کامل تر:
این معنیش اینه که لباس نشان آدمیت نیست!
نه!!!!! همین لباس زیباست نشان آدمیت
این یعنی بیت دوم بیت اول رو نقض می کنه!
می شه معنی دوم شعر!
از یه استاد دانشگاهم بپرسی همینو می گه!
شاید شما راست بگی ولی از جناب سعدی بعیده همچین منظوری داشته باشه (یعنی هرکسی شیک پوش باشه آدم تره ؟)
استاد دانشگاه هم عصر با جناب سعدی از کجا پیدا کنم که بفهمه منظورش چی بوده؟:31:
آقا بی خیال بحث منحرف شد
هم شما راست میگی ، شاید هم من راست بگم.
!@#$%^&*()
27-11-2009, 11:49
متاسفانه یه مشکل نادر با ضبط این قسمت پیدا کردم...!!.gif
بگم بیهوش میشی از خنده.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](8).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
متاسفانه این قسمت بی صدا ضبط شد... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! دستم خورده رو دکمه موت و تنظیم ولوم کیبوردم، صدا رفت!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم هم تازه امروز عصر فهمیدم.gif
اگه میخوای پانتومیم واست آپلود کنم بوگو!!:دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
یاعلی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
نه....به هر حال ممنون....
:40::40::40:
N.E.G.A.R
27-11-2009, 13:56
بنظر من این قسمت های اخیر بیمزه شدند و اصلاً خنده دار نیستند:41:
راستی چند قسمت دیگه داره؟
رامبد هم حسابی چسبیده به این سریالو دیگه قصد نداره از تلویزیون دل بکنه...:31:
H a m e e d
27-11-2009, 14:09
شاید شما راست بگی ولی از جناب سعدی بعیده همچین منظوری داشته باشه (یعنی هرکسی شیک پوش باشه آدم تره ؟)
آقا بی خیال بحث منحرف شد
من هم هر چی فکر میکنم میبینم نظر جناب Inter منطقی تر بنظر میاد و تاحالا ندیدم کسی با برداشت دومی این شعرو بخونه.
راستی چند قسمت دیگه داره؟
رامبد هم حسابی چسبیده به این سریالو دیگه قصد نداره از تلویزیون دل بکنه...:31:
بنظر من این قسمت های اخیر بیمزه شدند و اصلاً خنده دار نیستنداینو جدی که نگفتی؟:46:
خوبه حالا همه سر قسمت پریشب از خنده منفجر شدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم اینقدر از گریم اینا خوشم اومده بود که بنظرم جا داشت یه قسمت دیگه هم روش کار بشه و نیم ساعت سه ربع برای دیدن ریخت اجق وجقشون و ادا اطوارهاشون کم بود.:31:
اگه تا سه هفته دیگه ادامه داشته باشه باید یه دوازده قسمتی در راه باشه.
far2009s
27-11-2009, 16:59
برنامه زنده رود توی اصفهان پخش میشه نمی دانم شما می بینید یا نه. به هر حال چند هفته پیش از رامبد و زنش دعوت کرده بودند. رامبد اونجا گفت که تا 3 قسمت دیگه زرگ هم به زمین می آید و نقش اون خیلی زیادتر می شود ولی اینطوری نشد ؟!!!!!
شـیـفــو
27-11-2009, 19:30
ستاره اومد حرف بزنه راهپيمايي كرد !!!
خانواده رو همين شكلي مي نويسن اونوقت گفت مي نويسند خوانواده بعد ميخونند خانواده .
بي سواد .
سوتي به اين خفنـــي
ستاره اومد حرف بزنه راهپيمايي كرد !!!
خانواده رو همين شكلي مي نويسن اونوقت گفت مي نويسند خوانواده بعد ميخونند خانواده .
بي سواد .
سوتي به اين خفنـــي
آره ایول: لول
اون صدای طرف از کنفدراسیون صدای رامبد جوان نبود اون طوریش کردن؟:31:
*Necromancer
27-11-2009, 20:09
اونجاییکه رامبد عطسه کرد فرخ گفت زهر مار فی البداهه بود:27:
رامبد یه لحظه مکس کرد ببینه کات بده یا نه (نزدیک بود خندش بگیره:31:)
آره ایول: لول
اون صدای طرف از کنفدراسیون صدای رامبد جوان نبود اون طوریش کردن؟:31:
بله صدای فرید بود ، از صدای خندش فهمیدم :31:
mf.designing
27-11-2009, 20:17
این منشور هم که پدرشون رو در آورده بود و حتی به کوفته خوردنشون هم گیر داده بود ، استعاره از منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال بود ! :دی
rosenegarin13
27-11-2009, 20:29
اونجا که فرخ گفت کتاب مرشد و مارگاریتا رو گذاشته زیر یخچال باحال بود!:دی(فرید چه ذوقی کرده بود، می گفت خوندیش؟!:دی)
راستش من سریال مسافران رو دنبال میکردم,ولی از وقتیکه دیدم اینقدر وقیحانه از روی the hangover دوقسمتشو کپی مسخره ای کرد واقعا حالت تهوع عجیبی گرفتم.
جالبه خودشون توی یکی از قسمتاشون در رابطه با پیام بازرگانی که یه نفر ادای بهرام رو درمیاره تیکه انداختن که اینجا هر کی دلش بخواد بدون اجازه ایده های مارو استفاده میکنه و ما حتی نمیتونیم ازشون شکایت کنیم!در حالی که خودسریال مسافران با گستاخی هر چه تمام تر به طرز کثیفی سریعاً و بدون فوت وقت یه کپی ناقص از روی یه ایده ی دیگه میزنن.واقعاً برای عوامل مجموعه اش متاسفم.
شـیـفــو
27-11-2009, 21:24
اون صدای طرف از کنفدراسیون صدای رامبد جوان نبود اون طوریش کردن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
تابلو بود خود مسخرشــه با اون خنده هاي بي مزش
Переклад не
27-11-2009, 21:27
قسمتی که رامبد عطسه کرد به نظر میومد باید کات بده اما جالب شد که کات نداد .من کلی خندیدم
بعدش هم دیالوگ رو قاطی کردن درمورد پسته حرف زدن
رامبدمسخره به كلش رنگ ماليده بـــــود :27:
pcforlife
27-11-2009, 21:37
دوستان من امشب ندیدم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بود؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی موضوعش و یا خلاصشو بگه...
راستی فردا تکرارش 13:45؟
یه چیزی... چند روز پیش هنگاور رو دیدم... عجب فیلم باحالی بود!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pcforlife جان ، فردا تکرارش 12:10 هست ، از دستت نره...(هر چند این قسمتش فوق العاده نبود...)
saeedn70
27-11-2009, 23:11
امشب چنتا تیکه انداختن به دولت.
ناهید : ما که دیگه اینقدر تورم زیاد شده حساب کتاب خرج و مخارجمون رو نمی کنیم..
آقا بی خیال بحث منحرف شد
منم یه پست بیربط بنویسم آرزو به دل نمونم ! ببین عزیز نظر شما در مورد شعر سعدی درسته اما بعضی وقتا با توجه به شرایط اجتماعی و خلاصه تیکه انداختن به عرف جامعه با بعضی از شعرهایی که حتی گاهی به عنوان ضرب المثل هم استفاده میشه اونقدر همه گیر هست شوخی میشه ! من چند سال پیش هم این شعر رو به این تغییر شنیدم : اصل شعر : نه همین لباس زیباست نشان آدمیت ( ظاهر فاخر ( لباس مثالی کلی از ظاهر فرد هست ) نشان انسان بودن فرد نیست ) . اما با توجه به عرف این دوره زمونه این شعر رو به شوخی و کنایه تغییر دادن که : نه ... همین لباس زیباست نشان آدمیت . ( یعنی نه ! اشتباه نکنین این دوره زمونه همین لباس زیبا ( اشاره به پول و مادیات ) نشان آدمیت هست !
+البته مردم این تغییر رو به کنایه دادن توی گفتگوهاشون و تاریخچه دقیق اینکه چه کسی این طور ظریف با این شعر بازی کرده موجود نیست . خبرها حاکی از اونه که سعدی ( خدایش بیامرزاد ) تا کنون در جریان نبوده مگر اینکه خب این تاپیک رو بخونه :D
Переклад не
28-11-2009, 10:20
اما هرچقدر هم بگیم سریال بدیه ، پیامهایی که آخرش میدن (بهرام مینویسه) خیلی ارزشمنده
آره مخصوصا اون قسمتي كه ستاره ميخواست تقلب كنه بهرام اخرش پيام هاي قشنگي داد
pcforlife
28-11-2009, 13:50
آخر هم نشد تکرارش رو ببینم... این قسمت، قسمت چندمش بود؟
mehdi_vsgh
28-11-2009, 13:55
چیز خاصی نداشت...موضوع راجع به شبکه های هرمی و ... بود
H a m e e d
28-11-2009, 14:14
یه سوتی بزرگ گذاشتن هرم به جای منشور بود، در حالی که منشور صداش میزدن.
خصوصیت هرم ها تو کهکشان خودشون خیلی بانمک بود، زود صمیمی میشن و یه جک بعد از 20 بار تعریف کردن باز هم میخندونتت.
یه جا هم که ستاره داشت از دروس عمومی رشته ش حرف میزد، دقت کردین هیچ اشاره ای به درسای گروه معارف نکرد، چون نمیتونست بگه،فقط گفت: تاریخ و ادبیات و زبان و تربیت بدنی؛ در حالی که حداقل 70 درصد درسای عمومی که اتفاقا خیلی هم یکنواخت هستن مال همین گروهه.
بازاریاب؛- کسی که میره بازارو به دیگران نشون میده.
-پس اینا کاری براشون نمیمونه،خب اینجوری که یه بار بازارو نشون بدن دیگه خودشون یاد میگیرن
-احتمالا حافظه شون ضعیفه
شـیـفــو
28-11-2009, 20:16
واااي بهارم چه قدر بامزس
گفتش : " هركي اول مي خنده == سيبيل باباش مي چرخه "
بابا این فرید دیگه حالمو داره به هم میزنه :دی
اصلا این فرید هست یا فریده ؟ خیلی شبیه زناست !:دی
این فرخ چه تیکه هایی امروز به این فرید بد بخت انداخت
مثلا یجا گفت:"ببین زن خوب به مادر فرهاد میگنا.....بدو برو ضرفارو بشور مونده"
خیلی توپ بود مخصوصا گزارش بهرام + تیکه های فرخ
اونجا که میگفت ولم کن گوششو گاز بگیرم End خنده بود :دی
saeedn70
28-11-2009, 20:42
خیلی باحال بود امشب ..
اونجا که فرید اسم همه رو میگفت بعد فرخ میگفت زیر مجموعه بهرامه ...بعد فرید گفت عمه فرخنده فرخ گفت اونم زیر مجموعه بهرامه بعد خیلی باحال بود فرید گفت بهرام عمه فرخنده رو از کجا میشناسه :16::39:
H a m e e d
28-11-2009, 21:14
بازم یه اشتباه دیگه ایندفعه از بهرام: "منشور قاعده نداره!!!" هندسه راهنمایی رو بلد نیستن:2:
قسمت اول این ماجرا قشنگتر بود.
pcforlife
28-11-2009, 21:23
این قسمتش باحال بود...
ولی یه نکته ای که احساس می کنم توی چند قسمت اخیر اصلا رعایت نمیشه، بحث قابل پیش بینی بودنشه... یعنی یه نمونه معلومه که آخرش چی میشه... موضوعاتش کلیشه ای شده... ولی خوب... باید از حق نگذریم که هنوز طنز و خنده شو داره... بعضی تیکه هاش واقعا باحالن!!!:دی
dimah2005
28-11-2009, 22:04
" اقتصاد کشورت مهمتره ؟ با اینکه بدبختی شریفی رو ببینی ؟"
یاد تفکرات بعضی ها افتادم " دی:
خیلی این دو قسمت رو خوب کار کردن فکر کنم این نویسنده هاش هر هفته پرزنت میشن ! یا یه مدتی تو همین کارا بودند !
mahsa1469
28-11-2009, 22:07
بازم یه اشتباه دیگه ایندفعه از بهرام: "منشور قاعده نداره!!!" هندسه راهنمایی رو بلد نیستن:2:
نه بابا اینا هر چیزی رو فضایی می گن نمی شه گفت سوتی یا اشتباه....
امشب فرخ یه جورایی فرید رو به #$%^ داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rambo_1386
28-11-2009, 22:24
بازم یه اشتباه دیگه ایندفعه از بهرام: "منشور قاعده نداره!!!" هندسه راهنمایی رو بلد نیستن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اینا هر چیزی رو فضایی می گن نمی شه گفت سوتی یا اشتباه....
یعنی واقعا متوجه نشدید منظورش از منشور چیه؟؟؟ کدوم منشور قاعده نداره معلومه دیگه منشور اخلاقی:27:
H a m e e d
28-11-2009, 22:49
امشب فرخ یه جورایی فرید رو به #$%^ داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش ما از حرفای شما سردرنیاوردیم، یه پست به زبان اصلی مینویسید لااقل یه پست هم زیرنویس فارسیشو بفرستید:27:
حالا یعنی چه؟
آخرش ما از حرفای شما سردرنیاوردیم، یه پست به زبان اصلی مینویسید لااقل یه پست هم زیرنویس فارسیشو بفرستید:27:
حالا یعنی چه؟
نه واقعا اون قسمت سانسور شده رو نفهمیدی ؟
F*UCK
mahsa1469
28-11-2009, 23:19
یعنی واقعا متوجه نشدید منظورش از منشور چیه؟؟؟ کدوم منشور قاعده نداره معلومه دیگه منشور اخلاقی:27:
من که امروز ندیدم ولی منظورم همین بود فضایی ها هر چیزی رو از دید دیگه ای می بینند و شاید بهتره بگم خنده ی تلخ طنز رو می شه تو دید فضایی ها دید!!
pcforlife
29-11-2009, 16:51
قسمت دیشبش یه دیالوگ داشت که خیلی باهاش حال کردم...:
ناهید: اون شغلی که فرید می گفت چطوره؟
بهرام: فکر کنم شغل خوبیه... چون فرید میگفت به درد نمی خوره!!:27:
ضرغامی از «مسافران» تقدير كرد
ایسنا: رئيس سازمان صداوسيما در نامهاي به مدير شبكه سوم سيما، از توجه سريال «مسافران» به انتقاد از شركتهاي هرمي قدرداني كرد.
ضرغامي در اين نامه نوشته است:
جناب آقاي پورمحمدي، مدير محترم شبكه سه سيما، سلام عليكم؛
قسمتهاي 59 ـ 58 مجموعه طنز «مسافران» در مورد شركتهاي هرمي،از مصاديق طنز متعهد و آگاهيبخش بود.
هزينههاي فراوان اقتصادي و اجتماعي جامعه در طول سالهاي اخير به دليل رشد قارچ گونه اين شركتها و هشدارهاي مكرر مقامات مسئول كشور از جمله دستگاه قضائي در اين خصوص، حاكي از اهميت روشنگري در اين زمينه است.
در ادامه اين نامه به امضاي «سيدعزتالله ضرغامي» آمده است: عوامل پرتلاش اين مجموعه به ويژه كارگردان و نويسنده محترم بخوبي توانستهاند در قالب طنزي مفرح و باورپذير گام ارزشمندي براي آگاهسازي جامعه و خانوادههاي عزيز ايراني بردارند. مراتب تشكر اينجانب را ابلاغ نمائيد.
شـیـفــو
30-11-2009, 16:12
حالا مگـه سوژه جديد بوده كه قدرداني كرده يا عمل خطيري انجام دادند .
سه - چهار سال پيش هم ظنز "زندگي به شرط خنده" هم به اين موضوع اشاره كرده بــ ــود ، تازه بامزه ترهم بودش .
با بازي : حميدلولايي در نقش خشايارمستوفي ، يوسف تيموري در نقش جهان و ...
اگه يادتون رفته يا نميديدش ، الان هرشب از ساعت 12:40 تا 1:20 نصفه شب نشونش ميده .
mahsa1469
30-11-2009, 17:46
نمی شد از اون قسمت آمارگیریش تقدیر کنند....؟؟
با این تقدیر من آینده ی خوبی برا مسافران نمی بینم...
ardavan_2008
30-11-2009, 19:04
اینده ای نداره دیگه بیشتر از 10قسمت نمونده!
اين چند قسمت ديگه بايد جامعه رو بكوبه !
واقعا ؟
چه حیف میشه
حتما از این به بعد باز مجبوریم به زمین خوردن ها و فحش دادن ها و مسخره کردن ها و یکیه کلام های مسخره بخندیم.
vahid_vaezinia
30-11-2009, 19:41
ولی چه باحال شده دیگه تبلیغ پارسیان رو نمیذاره :دی
فیلمش کی شروع میشه امشب ؟
شروع شده ؟ :31:
Majid393
30-11-2009, 19:44
فیلمش کی شروع میشه امشب ؟
شروع شده ؟ :31:
همین الان شروع شد :دي
این فرخ خیلی باحاله :
میگه اگه فرید میفهمید تیکه پارم میکرد :دی
pcforlife
30-11-2009, 20:34
چقدر تست بازیگری فرخ باحال بود...:27: مُردم از خنده!:39:
یه نقاش خوب باید بلد باشه ساختمون رنگ بزنه :31:
من نرسیدم ببینم
وقتی زدم بهرام گفت استالا ویستا بیبی
موضوعش چی بود؟
mf.designing
30-11-2009, 20:56
موضوعش چی بود؟
موضوع هنر بود که از آهنگ گوش دادن فضائیها شروع شد و فروخ هم برای گرفتن وام هنرمندان آموزشگاه هنری زده بود و این فضائیهام اومدن اونجا انواع هنر رو یاد بگیرن ! :دی ...
این قسمت اصلا هیچ ربطی به هنر نداشت.:13:
(یا شاید سیاست ضد هنر باعث این افتضاح شد)
Переклад не
30-11-2009, 22:53
این قسمت اصلا هیچ ربطی به هنر نداشت.
(یا شاید سیاست ضد هنر باعث این افتضاح شد)
قسمت امشبی میگفت که
نهان گشت آئين فرزانگان پراکنده شد نام ديوانگان
هنر خوار شد، جادويی ارجمند نهان راستي، آشکارا گزند
به طور کلی هنر رو هم به مسخره کشیدیم در دنیا و هرکسی که از جاش بلند میشه یه کتابی میگیره دستش میگه مثلا این کارخومه یا انواع دیگرش
و خیلی خوب نشون داد
آخه انتظار من این بود که هنر رو نشون بدن بعد بزنن تو سرش.
ولی اینجا انگاری هنر همینی بوده که اینها نشون دادن.
هنر خوار شد، جادويی ارجمند نهان راستي، آشکارا گزند
همین اینها هنر رو خوار نشون دادن، هنر هیچ هم خوار نیست.
mahsa1469
01-12-2009, 17:32
اصلا جالب نبود به نظر نمی یاد قسمت های جالبی هم در پیش داشته باشه...
!@#$%^&*()
01-12-2009, 17:33
سلااااااام....
بازم برای PcForLife زحمت دارم...:دی
میخواستم ببینم میشه اون قسمتی که همه تو آموزشگاه آواز میخوندن+وقتی که شهاب شعر میخوند رو بزاری؟؟؟؟
امير موسر
01-12-2009, 17:56
دیشب اون تیکش که بچه ها داشتن شلوغ میکردن و بهرام گفت مامانتون چیکار میکنه خیلی باحال بود !
B.Spears
01-12-2009, 18:18
جالبه که مسافران همش در حال تیکه انداختن به سازمانها و ارگانهای مختلفه و هیچکس هیچی نمیگه تا اومد درباره ی شرکت های هرمی صحبت کرد ضرغامی تقدیر وتشکر کرد جالبه
pcforlife
01-12-2009, 18:29
سلااااااام....
میخواستم ببینم میشه اون قسمتی که همه تو آموزشگاه آواز میخوندن+وقتی که شهاب شعر میخوند رو بزاری؟؟؟؟
آقا تا باشه از این زحمتا باشه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا فردا برم یه یه گیگ ADSL رو بشارژم حتما! کلا 25 مگ واسم مونده!!:27:
طنز جدیدیه من خیلی دستش دارم به نظر من نقطه قوتش بازی قشنگ محمد حسن معجونییه (بهرام) نه حمید لولایی
minizoro
02-12-2009, 01:48
جالبه که مسافران همش در حال تیکه انداختن به سازمانها و ارگانهای مختلفه و هیچکس هیچی نمیگه تا اومد درباره ی شرکت های هرمی صحبت کرد ضرغامی تقدیر وتشکر کرد جالبه
آره موافقم
دیدین حمید لولایی یه دیالوگای باحالی داره:
برنج رو نخوری برنج تو رو میخوره
روت حساب نکنی روت حساب میکنن
نخوری میخورنت
و...
من اینا رو خیلی دوس دارم
طنز جدیدیه من خیلی دستش دارم به نظر من نقطه قوتش بازی قشنگ محمد حسن معجونییه (بهرام) نه حمید لولایی
آره اینم معجونیه وسه خودش ها!!!!! نه؟؟؟ :دی
خوب بازی میکنه
من گزارش های آخرشو دوس دارم
گویا میخوان یکمی به اینا میدون بدن
اخیرا هم موضوعات جالبی رو مطرح میکنه ...
*Necromancer
02-12-2009, 02:27
آره موافقم
دیدین حمید لولایی یه دیالوگای باحالی داره:
برنج رو نخوری برنج تو رو میخوره
نخوری میخورنت
و...
من اینا رو خیلی دوس دارم
تو قسمت شرکتای هرمی هم یه بار گفت
یعین تا کسی رو پولدار نکنی کسی پولدارت نمی کنه؟؟؟؟
H a m e e d
02-12-2009, 02:51
روت حساب نکنی روت حساب میکننانصافا این یکی دیگه خیلی بی سر و تهه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اول فکر میکردم لولایی یکی از نقاط قوت سریاله، ولی کلا عادت داره خودشو تکرار کنه، حتی دوستاشو هم از چارخونه تا اینجا با خودش آورد.(منوچ و شریفی)؛ همون بهرام بیشتر از همه سطح سریالو بالا برده.
یه تیکه گزارش اون شب بهرام هم خوشم اومد: از فرخنده پرسیدیم چه فیلمی دوست داره گفت طعم گیلاس، بعد که بچه ها ته توشو درآوردن فهمیدیم فیلم مورد علاقه او چارچنگولیست! : دی
یه جاشم گفت هر چیزی که مبتذله پرمخاطب نیست ولی هر چی پرمخاطبه مبتذله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نمی دونم درست گفتم، ولی فکر کنم همینطوری گفت)
بنظرم از اونجایی که عمده حرفای نیشدار سریالو تو گزارشا میشنویم و نقل اونها هم به عهده بهرامه و اونم بانمک و خونسرد و Relax: دی؛ واسه همین خشم کسیو برنمی انگیزونه : دی
تیکه مسعود شجاعی با حال بود کلا حرف هایی که آخرش بهرام میزنه حال میکنم قشنگ حرف میزنه.
اتفاقا ! بدون حمید لولایی اصلا حال نمیده
*Necromancer
02-12-2009, 19:15
انصافا این یکی دیگه خیلی بی سر و تهه.
جمله رو اشتباه نوشته
اصلش این بود: رو کسی حساب کنی روت حساب می کنن:31:
vahid_vaezinia
02-12-2009, 20:39
اصلا جالب نبود !
اصلا جالب نبود !
چقدر نظرها متفاوته! به نظر من فوق العاده بود این قسمت...دیالوگای خوب ، شوخی های بانمک...انتقادات بی نظیر...
کلاً عالی بود این قسمت...خیلی خیلی هم آموزنده بود...:
- انسان ها طنز را آینه ای می دانند که تصویر انسان را کج و کوله نشان می دهد ، اما آن ها هر چهره ای را در آینه می بینند ، جز چهره ی خودشان و اگر چهره ی خود را در آن ببینند ، می زنند آینه را خرد و خمیر می کنند!
pcforlife
02-12-2009, 20:45
واقعا این قسمتش حرف نداشت...!:31:
حیف که دیگه زیاد از عمر مسافران باقی نمونده...!
mehdi_vsgh
02-12-2009, 20:48
عجب قسمت باحالی بود...
چه تیکه هایی انداخت به بعضیا
mehdi_vsgh
02-12-2009, 20:49
جکی که ناهید گفت خیلی خنده دار بود...... :31:
*Necromancer
02-12-2009, 20:49
این قسمتش یه جورای حرف دل خود رامبد و بقیه کارگردانای طنز بودش
یه جاییشم همون بانکه(بانک پارسیان:31:) ازشون شکایت کرده بود:27:
آخرشمگفتن کار درسیت رو خود ما می کنیم که در مورد ترافیک و این جور چیزا طنز می گیم البته تا وقتی که نگیم تقصیر کیه :31:
mehdi_360
02-12-2009, 20:56
عالی بود این قسمت ...
خنده های بهرام هم که دیگه آخرش بود
اون تیکه "مدارکش هم موجوده" هم باحال بود...
واقعا این قسمتش یکی از بهترین قسمتا بود
من که خیلی خوشم اومد
کلی خندیدم پای این قسمت.خیلی قشنگ بود
mehdi_vsgh
02-12-2009, 22:28
علاوه بر جک ناهید
خنده های بهرام آخرش بود خدایی...:31:
اعتراض شریفی......به عبارت: اسب حیوانی نجیب است هم جالب توجه بود و کلی هم نکته داشت.....
علاوه بر جک ناهید
خنده های بهرام آخرش بود خدایی...:31:
اعتراض شریفی......به عبارت: اسب حیوانی نجیب است هم جالب توجه بود و کلی هم نکته داشت.....
البته گفت اسب حیوان شریفی است .. ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_360
03-12-2009, 00:14
البته گفت اسب حیوان شریفی است .. من این یه تیکشو متوجه نشده بودم
این منوچ هم باحال داد میزد ...
فردا حتما باید تکرارش رو ببینم به خاطر همین یه تیکه :دی
آره تیکه داد منوچ هم خیلی باحال بود . مخصوصا اون موقعی که فرخ میزد تو گوشش
کلن یادش که میوفتم ،خندم میگیره
من این یه تیکشو متوجه نشده بودم
این منوچ هم باحال داد میزد ...
فردا حتما باید تکرارش رو ببینم به خاطر همین یه تیکه :دی
آره تیکه داد منوچ هم خیلی باحال بود . مخصوصا اون موقعی که فرخ میزد تو گوشش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
minizoro
03-12-2009, 00:20
آخرش دیدین چی گفت:
اینجا البته خیلی چیزهای دیگر هم خنده دار است
مثلا می آیند و خیابان را مثل آینه آسفالت میکنند و فردایش میآیند و میکنند
یا مثلا ورزشگاهی را امروز بهره برداری میکنند و 8 سال بعد افتتاح مینمایند
به نظر من بیشترین و مهمترین پیام این قسمت نبود آزادی قلم بود مثلا همین مجله گل آقا که طنز بود و چند سالی بود که بسته بودندش وقتی دوباره باز شد یکی دو شماره بعد دوباره توقیف شد ! اینجا هم هم همین است و هم درباره سایر مطالب
و دیگر اینکه افراد و حتی افراد بالا رده جامعه (که در اینجا با نماد دکتر و خواننده تصویر شده بودند ولی در واقع منظورشان مسئولین هم بود) هم جنبه ندارند که با زبان طنز اشکالشان را بهشان بگویی...
یعنی نمیدانند که حدیث هم داریم که اشکال کسی را به رویش بگو نه پشتش و اینکه هرچه خوبتر بگویی بهتر است چه چیزی بهتر از طنز؟
خوب دیگه بسه ! اگه خیلی جلو برم کار باریک میشه :دی
mehdi_vsgh
03-12-2009, 09:09
و دیگر اینکه افراد و حتی افراد بالا رده جامعه (که در اینجا با نماد دکتر و خواننده تصویر شده بودند ولی در واقع منظورشان مسئولین هم بود) هم جنبه ندارند که با زبان طنز اشکالشان را بهشان بگویی...
یعنی نمیدانند که حدیث هم داریم که اشکال کسی را به رویش بگو نه پشتش و اینکه هرچه خوبتر بگویی بهتر است چه چیزی بهتر از طنز؟
اتفاقا منظورشون همین دکترا بود...
چون یکی از شاکیان اصلی برنامه های طنز تلویزیونی همین آقایون پزشک و دکتر هستند.....(یادمه تو مجموعه شبهای برره چه داد و هوایی کرده بودند)
saeedn70
03-12-2009, 09:18
اوجاشم باحال بود ار انجمن صنف بیکاران از فرید شکایت کرده بودن..
pcforlife
03-12-2009, 13:54
جالبه... بهرام از کل یوم قلعه نوعی تو گزارشش هم استفاده کرد!!!:31:
چه جالب فرید به جوکایی که خودشم میساخت میخندید:31:
pcforlife
03-12-2009, 14:54
سلااااااام....
بیا عزیز:10:
اینم لینک دانلود:
شرمنده که دیر شد...:11:
اوجاشم باحال بود ار انجمن صنف بیکاران از فرید شکایت کرده بودن..
جالبه بعدش فرید گفت: مگه همچین صنفی وجود داره!؟:27:
تصحیح میکنم! فرید گفت: بیکارا مگه اصلا صنف دارن!:18:
یاعلی
mehdi_360
03-12-2009, 16:49
اگه میتونید اون قسمتی که منوچ داد میزد رو هم بزارید تا دانلود کنیم!
ممنون
واقعا طنز بي نظيري هستش!
متاسفانه اين ساعت خيلي كم پيش مياد خونه باشم و از دست ميدمش ولي هر وقت ديدم فوق العاده بود!
به عشق تيكه هايي كه آخرش ميندازن نگاه ميكنمش...
دم همشون گرم...
pcforlife
04-12-2009, 00:54
اگه میتونید اون قسمتی که منوچ داد میزد رو هم بزارید تا دانلود کنیم!
ممنون
بیا عزیز...:10:
تازه الان فهمیدم منوچ چی گفت... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسبِ حیوان، شریفیست!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع پخش دقت نکرده بودم چی میگه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا كه رامبد گفت من به طنزي اعتقاد دارم كه مشكلات جامعه رو موشكافانه بررسي كنه هم جالب بود
!@#$%^&*()
04-12-2009, 12:20
کاش به این زودی ها تموم نشه....تازه بهش عادت کردیم...:45:
pcforlife
04-12-2009, 17:41
دوستان... همین الان تلویزیون زیر نویس زد که 7:20 دقیقه پخشش میکنه...
mf.designing
04-12-2009, 17:49
pcforlife جان ، شما تموم گذارشات پایانی رو داری ؟! :دی از کجا میشه گیر آورد به نظرت همش رو !؟
pcforlife اگه کل گذارشات رو زیپ کنی و آپلود کنی کلی دعای خیر پشت سرته ها ! میک ا ویش و همه رو توی یه لینک آپلود کن تضمین میدم برآورده شه :D
pcforlife
04-12-2009, 18:48
pcforlife جان ، شما تموم گذارشات پایانی رو داری ؟! :دی از کجا میشه گیر آورد به نظرت همش رو !؟
pcforlife اگه کل گذارشات رو زیپ کنی و آپلود کنی کلی دعای خیر پشت سرته ها ! میک ا ویش و همه رو توی یه لینک آپلود کن تضمین میدم برآورده شه :D
نه عزیزان:10:
من کل گزارش های پایانی رو ندارم... حقیقت تلخ! اینه که من تا جایی که تونستم قسمت های مسافران رو ضبط کردم (سری بعد از ماه رمضان) ولی... هر قسمت رو بعد از یه هفته 10 روز پاک میکنم (اون قدر هارد ندارم!) البته جاهای جالبه قسمت های قدیمی و حتی گزارش هاشو جدا کردم و نگه داشتم...به هر حال...اگه دوست دارید به مرور بخش های جالب و گزارشهای برجستهی بهرام رو واستون بذارم... (یه تجدید خاطره ای هم میشه!:31:) ...نظرتون چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا جانه هرکی که دوست دارید منو با نام آیدیم خطاب نکنید!:19: حسین هستم...حسین!!:31:
از کجا میشه گیر آورد به نظرت همش رو
خیلی ها مثل من ضبط می کنند و آپلود میکنند... مثلا شاید اگه به مدیرهای سایت های زیر بگی، بتونه واست یه کاری کنند... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو گوگل و یوتیوب هم بسرچی، فکر کنم مطالب خوبی گیرت بیاد... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چند چهار روز دیگه سروش کل قسمتاشو میده بیون... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم همون سایتایی که میگم:
ببخشید... پرحرفی کردم...:11:
پیشاپیش عید غدیر رو به همتون تبریک میگم...
قربون همتون...:40:
یاعلی
mf.designing
04-12-2009, 18:54
ممنون حسین جان ! :دی اگه تونستی ، کاری رو که گفتی بکن ... :دی ممنون
امشب ساعت چند شروع میشه ؟
pcforlife
04-12-2009, 19:59
این خفه شدن کیوان کیهان منش چقدر شبیه مردن بابای فیونا! (تو انیمیشن شرک 3) بودش....!!:27:
mahsa1469
04-12-2009, 20:19
بچه ها چند قسمت دیگه مونده من که می گم این فضایی ها رو می کشه همین پسر آقا کمال بعدش معلوم می شه همه ی اینا رو فرید داستان می نوشته ...
H a m e e d
04-12-2009, 20:22
اصلا خوشم نمیاد هر هفته جمعه زودتر پخشش میکنن تا از دست بدیمش:19:، اینطوری باعث مخاطب زدایی تنها سریال پربیننده خودشونم میشن، هر چند من یه ربع آخرو دیدم،
فرخ: اگه تعمیرکار درجه یک نیاد خونه ت، ...
فرید: خب چی؟
فرخ: تو باید بری خونه تعمیر کار درجه یک.
اصلا خوشم نمیاد هر هفته جمعه زودتر پخشش میکنن تا از دست بدیمش:19:، اینطوری باعث مخاطب زدایی تنها سریال پربیننده خودشونم میشن، هر چند من یه ربع آخرو دیدم،
فرخ: اگه تعمیرکار درجه یک نیاد خونه ت، ...
فرید: خب چی؟
فرخ: تو باید بری خونه تعمیر کار درجه یک.
خيلي احمقن !
كلا مريضن !
الان كانال 3 داره دري وري ميده اونوقت فيلم هندي رو گذاشتن جمعه ساعت 11 شب ! :41:
وای اون تیکه که فرخ سوخته بود خیلی باحال راه میرفت کلی خندیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون تیکه هم که شلوار فرید خیس شده بود هم خیلی باحال بود ..بهرام بهش میخندید:دی
GiggleClub
04-12-2009, 21:05
اون قسمت کشته شدن ادم فضاییه تو حموم دقیق از رو Psycho زده بودن که صحنه خیلی معروفیه و به عقیده خیلی ها ترسناک ترین صحنه تا به امروزه
*Necromancer
04-12-2009, 22:43
وای اون تیکه که فرخ سوخته بود خیلی باحال راه میرفت کلی خندیدم
اون تیکه هم که شلوار فرید خیس شده بود هم خیلی باحال بود ..بهرام بهش میخندید
اینایی که گفتی تو کدوم قسمت بود؟؟؟
بسیار خندیدم : دی
7 سیخ :دی گفت این یکی سیخ رزروه اگه بقیه سیخا چیزیشون شد این میاد جاشون :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.