مشاهده نسخه کامل
: سریال مسافران
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
جالب بود ... چقدر حال داد با ماشین زد به این 65:31:
این فریدم چقد جوگیره! همش تو عالم خیال سیر میکنه!
!@#$%^&*()
28-09-2009, 20:56
یه قسمتش خیلی باحال بود...فرید جایزه برده بود...همش میگفت:thank you....thank you very much!:دی
بعد شامپو رو بوس میکرد....آخر خنده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khashi87
28-09-2009, 21:47
باز من این سریال و دیدم و باز مجبور شدم به بهرام صد آفرین بگم به خاطر بازی قشنگش دوستان قراره بلیط یدونه تئاتر هاشو برام بیارن
AmirIliya
28-09-2009, 21:53
اره بهرام از همشون بهتر بازی میکنه!
mf.designing
28-09-2009, 21:59
موافقم ، کلا آدم با بازی صادقانه ! بهرام حال میکنه :دی !
من ندیدم تکرارش کِی هست ؟؟؟ ببخشید البته
فرید پسره از همه بهتر بازی میکنه :دی نه بهرام بهتره
من ندیدم تکرارش کِی هست ؟؟؟ ببخشید البته
دوستان لطف کنين بگين اگه ميدونين
ميگفتن 5 ميده : آره ؟
ForgetMe
29-09-2009, 00:00
امشب توی سریالش ژیلا صادقی تو یه صحنه بازی کرده بود. اونم با یه لحنی برعکس مجریگریش. برام جالب بود
دوستان لطف کنين بگين اگه ميدونين
ميگفتن 5 ميده : آره ؟
منم ندیدم . ولی توی اعلام برنامه های روز بعد نوشته بود ساعت ۱۴ . حالا مسافران رو نگاه کنم یا شمس العماره ؟؟؟
mahdistar
29-09-2009, 11:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا شفیعی جم جدیدترین بازیگری است كه در سریال تلویزیونی «مسافران» حضور پیدا كرده است...
به گزارش فارس، رضا شفیعی جم چندی پیش به گروه بازیگران سریال مسافران به كارگردانی رامبد جوان پیوست و اولین قسمت با بازی او چهارشنبه این هفته از تلویزیون پخش خواهد شد.
رضا شفیعی جم جدیدترین بازیگری است كه در سریال تلویزیونی «مسافران» حضور پیدا كرده است...
به گزارش فارس، رضا شفیعی جم چندی پیش به گروه بازیگران سریال مسافران به كارگردانی رامبد جوان پیوست و اولین قسمت با بازی او چهارشنبه این هفته از تلویزیون پخش خواهد شد.
رسیدیم به آخر خنده...مرسی از خبرای توپی که میذاری:31:
mohsen_gh1991
29-09-2009, 12:26
منم ندیدم . ولی توی اعلام برنامه های روز بعد نوشته بود ساعت ۱۴ . حالا مسافران رو نگاه کنم یا شمس العماره ؟؟؟
واقعا از هم دیگه کم نمیارن ولی شمس العماره سطح بالاتری داره بازم میل خودته.
ehsaaaan
29-09-2009, 12:27
قسمت دیشب خیلی خیلی قشنگ بود
mahdistar
29-09-2009, 12:29
نقشش چیه تو فیلم؟؟؟
متاسفانه خبر بیشتر از این توضیح نداشت.تا چهار شنبه صبر میکنیم!
mohsen_gh1991
29-09-2009, 12:30
رضا شفیعی جم؟!:8: چه شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :26::39::16::thumbsup: ..... (شکلک خنده)
mahdistar
29-09-2009, 12:37
دوستان همین الان اینو دیدم!
رضا شفیعی جم در نقش رئیس فضائی ها به سریال طنز «مسافران» پیوست. به گزارش سرویس فرهنگی هنری برنا، شفیعی جم که آخرین بار دو سال پیش با سریال «چارخونه»به کارگردانی سروش صحت ونیز عید امسال با تله فیلم «بمانی هفتم»ساخته مهدی مظلومی به تلویزیون آمد، از چهار شنبه شب در لباس رئیس فضائی ها به سریال رامبد جوان می آید تا جایگزین احمد ایران دوست شود
Facon_Archi
29-09-2009, 13:37
نقش چیو میخوان بدن به شفیعی جم آخه!!
دوستان همین الان اینو دیدم!
رضا شفیعی جم در نقش رئیس فضائی ها به سریال طنز «مسافران» پیوست. به گزارش سرویس فرهنگی هنری برنا، شفیعی جم که آخرین بار دو سال پیش با سریال «چارخونه»به کارگردانی سروش صحت ونیز عید امسال با تله فیلم «بمانی هفتم»ساخته مهدی مظلومی به تلویزیون آمد، از چهار شنبه شب در لباس رئیس فضائی ها به سریال رامبد جوان می آید تا جایگزین احمد ایران دوست شود
بابا بمب خنده بود
ترکیدم
خیلی باحال درست کردن ... مخصوصا آهنگ هاش
حالا رضا شفیعی جم ( بامشاد :31: ) بیاد که دیگه میترکونن :31::31: هرچی عتیقه بود ریختن تو فیلم :31::31:
*Necromancer
29-09-2009, 14:34
دیالوگ باحال:
فرید: به قول تو اگه آدم با زندگییه کاری نکنه زندگی با آدم یه کاری می کنه!(منظورش این بود که اگه زندگی نکنی زندگی تو رو....:31:)
فرخ: اشکال نداره، اگه تو هم نتونستی با زندگی کاری کنی بذازندگی کارشو بکنه تو هم حالشو ببر!
LOL
pcforlife
29-09-2009, 15:11
داره باحال میشه! این قسمتش که خیلی قشنگ بود...
خداکنه کارکتر و شخصیت نقش شفیعی جم را با ویژگی های شفیعی جم مناسبت داشته باشه...
شـیـفــو
29-09-2009, 15:45
الکی کشش میدن
این قسمت خیالات فرید اگه سیاه و سفید بشه و زیادی تکرار نشه خوبه .
فرید: به قول تو اگه آدم با زندگییه کاری نکنه زندگی با آدم یه کاری می کنه!(منظورش این بود که اگه زندگی نکنی زندگی تو رو....)
اشاره به یکی از آهنگای بهرام هم داشت (..... بگو من زندگی میکنم یا زندگی منو:31:)
فرخ: اشکال نداره، اگه تو هم نتونستی با زندگی کاری کنی بذازندگی کارشو بکنه تو هم حالشو ببر!
خداییش خیلی باحال بود این دیالوگش ...
ForgetMe
29-09-2009, 18:31
توی تلویزیون هنوز اعلام نکرده شفیعی جم میاد توی این سریال. چقدر عقبن !
من قبلا شنیده بودم رامبد جوان و رضا شفیعی جم و پارسا پیروز فر در دوران بچگیشون بچه محل بودن
ولی چقدر دیشب اون صحنه کاهو خوردن فرخ خنده دار بود !
*Necromancer
30-09-2009, 04:53
خداکنه کارکتر و شخصیت نقش شفیعی جم را با ویژگی های شفیعی جم مناسبت داشته باشه...
به احتمال خیلی زیاد قراره شفیعی جم نقش سناتور ZURG رو بازی کنه:31:
به نظر میاد برای سریالای طنز همیشه روی شفیعی جم حساب می کنن که از وسطا بیاد یه حالی و تنوعی به سریال بده!
وایییییییییییییییییییی مردم از خنده :دی
تیکه ی آخرش خیلی باحال بود :دی هم اون حرف های فرخ و هم اون رضا شفیعی جم :دی :دی
چقدر باحال شده ... حرف زدنش هم خیلی باحال بود .... :دی با لهجه ی افغانی گفت ها .... بله !!! :دی
خیلی باحال بود :دی
vahid_vaezinia
30-09-2009, 20:49
ایول بهترین کسی که امکان داشت رو آوردن تو سریال :دی
این 59 چقدر باحال بود مردم از خنده:31:
اون تیک شفیعی جم هم خیلی با حال بود
pcforlife
30-09-2009, 20:53
ترکیدم اونجا که نصرالله رادش گفت من 59 هستم!!!!:16::16::16::16:
روز به روز عالی تر میشه!!:27:
Facon_Archi
30-09-2009, 20:53
به احتمال خیلی زیاد قراره شفیعی جم نقش سناتور ZURG رو بازی کنه:31:
به نظر میاد برای سریالای طنز همیشه روی شفیعی جم حساب می کنن که از وسطا بیاد یه حالی و تنوعی به سریال بده!
با عوامل سریال شما آشنایی داری؟:31:
چه دقیق:46:
For The Horde
30-09-2009, 21:00
لول این قسمتش باحال بود دستمو کردم تو سوراخ زمین بادش خالی نشه
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))
For The Horde
30-09-2009, 21:02
لول هارد اکسترنال 1 گیگ کجای دنیا میفروشن ما هم بخریم :دی
GiggleClub
30-09-2009, 21:50
من که از این قسمت اصلن خوشم نیومد
فقط تو یه صحنه که یادم نیست کحا بود یه کوچولو خندیدم
وقتی 59 گفت برق تهران واسه ربات مثل مرگ میمونه ولتاژش هی تغییر میکنه دلم به حال دستگاههای برقی خودمون سوخت در عین اینکه خنده ام گرفته بود...:31:
بابا این رامبدم عجب چیزایی به فکرش میرسه...
مثل اینکه جمع همه جمع شده ... رضا شفیعی جم هم اومد پیش رامبد اینا !
ولی من تو کف این فن با USB-HARD اکسترنال 59 هستم :دی
خداییش باد گفت : ( رادش تو دیگه کی هستی ) واقعا آدم گریش می گرفت وقتی ۶۱ رو میدید که می گفت دلتون برای من تنگ نشده خوب منم دلم براتون تنگ نشده .
M O B I N
01-10-2009, 12:55
سریال یک مقدار از مسیرش داره دور میشه و برنامه ها طنز باید یه پیغامی هم داشته باشن و به محیط یه تلنگری و... بزنن ولی این پیغام ها تو این سریال خیلی غیر مستقیمه که مردم عوام شاید خوب نفهمن !!! درست عکس سریال های آقای مدیری !!
mahsa1469
01-10-2009, 14:40
من تا دیروز ندیده بودم سری جدیدشو ولی واقعا بد شده بود
rambo_1386
01-10-2009, 15:09
وقتی 59 گفت برق تهران واسه ربات مثل مرگ میمونه ولتاژش هی تغییر میکنه دلم به حال دستگاههای برقی خودمون سوخت در عین اینکه خنده ام گرفته بود...:31:
بابا این رامبدم عجب چیزایی به فکرش میرسه...
دوست عزیز رامبد که کاره ای نیست حاظرم شرط ببندم همه این کارها کاره سرپرست نویسندگان یعنی پیمان قاسم خانی که به اسم رامبد جوان تموم میشه:41: اگه پیمان نبود این طنز هیچ گونه جذابیتی نداشت
Reza_994
01-10-2009, 15:32
اینا ربات به جز رادش ندارن ؟:31::31:
*Necromancer
01-10-2009, 15:35
من این قسمتو ندیدم! آقا یه نفر بیاد بگه چه شبایی و در چه ساعتی پخش می شه؟
(من فقط می دونم یه روز در میون پخش می شه تکرارشم فردا ساعت 2:15 هه!)
دوست عزیز رامبد که کاره ای نیست حاظرم شرط ببندم همه این کارها کاره سرپرست نویسندگان یعنی پیمان قاسم خانی که به اسم رامبد جوان تموم میشه:41: اگه پیمان نبود این طنز هیچ گونه جذابیتی نداشت
نه بابا کار کار خود رامبده وگرنه اینا قبل از این کجا بودن؟؟؟؟
rambo_1386
01-10-2009, 15:43
نه بابا کار کار خود رامبده وگرنه اینا قبل از این کجا بودن؟؟؟؟ منظورت از اینا پیمان قاسم خانی بود؟!:13:
پیمان که تو اکثر کارها با مهران مدیری همکاری میکنه مثلا به نظر من شب های برره یکی از بهترین کارهای مهران مدیری و پیمان قاسم خانی بود .
تازه فیلم سینمایی مارمولک (که یادتون هست حاج رضا:31:) هم نوشته پیمان قاسم خانی بود. بدون شک پیمان قاسم خانی یکی از بهترین نویسنده های طنز ایران
بهتره بگی رامبد جوان قبلا کار اینچنینی داشته یا نه؟؟؟
khashi87
01-10-2009, 15:55
بچه ها من آخر این قسمت یه چیزی دیدم اما فکر کنک اشتباه گرفتم
این یارو رئیسه که آخرش با 65 کانکت شد رضا شفیعی جم بود یا من اشنباه دیدم.
pcforlife
01-10-2009, 16:01
این یارو رئیسه که آخرش با 65 کانکت شد رضا شفیعی جم بود یا من اشنباه دیدم.
بله شفیعی جم بود با نام سناتور زورگ!:31:
یاعلی
AmirIliya
01-10-2009, 16:07
تکرار دیشب را دیدم/زیا جالب نبود!
تنها تکه جالبش اونجا بود که جلوی ماشین یارو رو میگیره میگه من باید دنیا را نجات بدم!بعد یارو گفت خدا به همرات :دی(خیلی باحال بود:39:)
Hectorist
01-10-2009, 16:19
خیلی مسخره بود که یهو رئیسشون رو نشون داد و طرف ، رضا شفیعی جم بود! اگه دقت میکردین ، تا قبل از این قسمت ، هر وقت رئیسشون رو نشون میداد ، اونم نصفه نیمه ، بازیگرش اون یارو غول برره بود! یهو حالا شفیعی جم بود! اینام مردم رو سرکار گذاشتن!
AmirIliya
01-10-2009, 16:22
خیلی مسخره بود که یهو رئیسشون رو نشون داد و طرف ، رضا شفیعی جم بود! اگه دقت میکردین ، تا قبل از این قسمت ، هر وقت رئیسشون رو نشون میداد ، اونم نصفه نیمه ، بازیگرش اون یارو غول برره بود! یهو حالا شفیعی جم بود! اینام مردم رو سرکار گذاشتن!
فکر کنم رئیساشون فرق دارن اخه این زرگ (Zurg) بید:31:
Khashayar King
01-10-2009, 16:23
واي اين قسمت تركوند منو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا 59 ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي باحال شده ! اون قسمت بيلياردم باحال بود !
كلا خيلي قشنگ تر شده !
واي اين قسمت تركوند منو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا 59 ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي باحال شده ! اون قسمت بيلياردم باحال بود !
كلا خيلي قشنگ تر شده !
احتمالا ماه رمضون نشستن کلی برنامه ریختن واسه بهتر شدن سریال
چه روزهایی و چه ساعتی میده ؟
تکرارش کیه ؟
چه روزهایی و چه ساعتی میده ؟
تکرارش کیه ؟
روزهای زوج + جمعه
ساعت 19:45
تکرار 14:00
آخر ضد حاله که هر روز نمیده ! یکی نیست بگه امشبو چه کنیم : دی
آخر ضد حاله که هر روز نمیده ! یکی نیست بگه امشبو چه کنیم : دی
فکر کنم ساعت 10:30 باشه ، کانال 3 ازین مسابقه باحالا میزاره :دی
ساعتش درسته ؟ 10:30 ؟
فکر کنم ساعت 10:30 باشه ، کانال 3 ازین مسابقه باحالا میزاره :دی
آره درسته .. مسابقه باحالیه! حتما ببینین!
mohsen_gh1991
01-10-2009, 20:34
آخر ضد حاله که هر روز نمیده ! یکی نیست بگه امشبو چه کنیم : دی واقعا اینقدر این سریال خنده داره؟با این که خودم همیشه این سریال رو میبینم ولی کلا برای یک مجموعه طنز خیلی خنده دار نیست.یعنی باید انتظار بکشی تا یه صحنه خنده دار ببینی.بعضی وقتها هم که مث دیشب اصلا خنده دار نیست.
واقعا اینقدر این سریال خنده داره؟با این که خودم همیشه این سریال رو میبینم ولی کلا برای یک مجموعه طنز خیلی خنده دار نیست.یعنی باید انتظار بکشی تا یه صحنه خنده دار ببینی.بعضی وقتها هم که مث دیشب اصلا خنده دار نیست.
حالا کی گفت سرتاسر خنده هست ! داستان و فیلم نامه ی مجدوب کننده ای داره که آدم مشتاق میشه هر شب اینو ببینه ..
.........
فکر کنم ساعت 10:30 باشه ، کانال 3 ازین مسابقه باحالا میزاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
مثل اینکه باید دست به دامان اونور آب شیم امشبرو : دی
H a m e e d
01-10-2009, 22:03
واقعا اینقدر این سریال خنده داره؟با این که خودم همیشه این سریال رو میبینم ولی کلا برای یک مجموعه طنز خیلی خنده دار نیست.یعنی باید انتظار بکشی تا یه صحنه خنده دار ببینی.بعضی وقتها هم که مث دیشب اصلا خنده دار نیست.
لازم نیست به طور دائم ما رو به خنده وادار کنه، همین که روند کلیش شاد و خوشاینده برام کافیه، حداقل مقایسه ش کن با سریالای شبانه دیگه مثل رستگاران که دائما رو اعصاب بودن...من توی مسافران هنرپیشه ای سراغ ندارم که مثلا اعصابمو خرد کنه یا لجمو دربیاره؛ البته اگه جواد رضویان به مجموعه اضافه نشه:31:
khashi87
01-10-2009, 23:18
به خاطر خیلی خنده دار بودنش این قدر مخاطب جذب نکرده به خاطر اینکه داستانش جدیده و یه نوع نوآوری محسوب میشه مخاطباش زیاد شده
همونطور که دوستان گفتن به خاطر خنده دار بودنش این همه مخاطب جمع نکرده ،این محبوبیت به خاطر رگه های اجتماعی و مشکلات جامعه هم که خیلی ماهرانه تو داستان جا داده شده هم میتونه باشه .
راستی خداییش رادش خیلی با استعداده .
سه تا رباتو بازی میکنه .
این 59 ام خیلی با حال بود ، یعنی از زمان دایناسورا رو زمین بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Zahra_1376
02-10-2009, 01:24
اونجایی که 59 داشت از دست هیولاها فرار میکرد خیلی باحال بود خیلی خندیدم
*Necromancer
02-10-2009, 02:20
منظورت از اینا پیمان قاسم خانی بود؟.gif
پیمان که تو اکثر کارها با مهران مدیری همکاری میکنه مثلا به نظر من شب های برره یکی از بهترین کارهای مهران مدیری و پیمان قاسم خانی بود .
تازه فیلم سینمایی مارمولک (که یادتون هست حاج رضا:دی) هم نوشته پیمان قاسم خانی بود. بدون شک پیمان قاسم خانی یکی از بهترین نویسنده های طنز ایران
بهتره بگی رامبد جوان قبلا کار اینچنینی داشته یا نه؟؟؟
اگه نمی دونستی بهت می گم که فیلم مارمولک یک اقتباس (کپی) از یه فیلم خارجی بوده
یه بار مدیر تالار فیلم همین پی سی ورلد اینو گفت(Asalbanoo)
رامبد هم کار می کنه اما شما متوجه نمی شید
مثلا این تبلیغات بازرگانی طنز رو کارگردانی می کنه
یا تئاتر کار می کنه
چند تا دونه فیلم سینمایی هم ازش دیدم
اما اولین سریال طنزش این مسافرانه
غول برره رئیس کنفدراسیون بوده این سناتور زورگه که شفیعی جم بازی میکنه
شـیـفــو
02-10-2009, 05:48
خدانکنه این جوادرضویان بیاد توش ، اونوقت همش مسخره بازی درمیاره .
آخر جومونگ هم تموم شد ، این 61 بدبخت دربه در موند .
khashi87
02-10-2009, 11:40
نکته جالب این بود که برای اولین بار از اسم سریال های شبکه های دیگه استفاده کردند مثل شمس العماره و ...
اما دارن خیلی جالبش میکنن.
mahsa1469
02-10-2009, 11:48
آخر جومونگ هم تموم شد ، این 61 بدبخت دربه در موند .
جواد اگه بیاد مخاطبان سریال دوبرابر می شن
pcforlife
02-10-2009, 12:35
به نظر من هم رضویان و هم شفیعی جم تو بازیگری طنز تلویزیون حرفای اول رو میزنن.ولی اگه آشبز که دو تا بشه... آش یا شور میشه ی بی نمک!!!:دی
شـیـفــو
02-10-2009, 18:49
جوادرضویان خیلی بی نمکه .
میخواد بیاد همش مسخره بازی دربیاره دیگه .
بعد به قول دوستمون :
به نظر من هم رضویان و هم شفیعی جم تو بازیگری طنز تلویزیون حرفای اول رو میزنن.ولی اگه آشبز که دو تا بشه... آش یا شور میشه ی بی نمک!!.gif
که معمولا بی نمک میشه .
.:HAMED:.
02-10-2009, 18:58
دوستان همه نظرات مختلف دارن ولی بنده باید عرض کنم که این سریال مزخرف ترین سریاله روی زمینه
اگه هم که اون پایانیش که یه توضیحی در مورد انسان میده و خوبه نبود الان به کل جزو مزخرفترین سریالها بود
جواد رضویان هم یه فرچونه دهن گشاده که کارهاش خنده دار نیست و همیشه سرتق بازی درمیاره .خیلی بینمک و لوسه
حالا فکرشو بکن این دوتا پدیده به هم برسن چه چیزی آفریده میشه.جواد رضوان+سریال مسافران(واخ):2::2:
فقط فقط نقش نصرالله رادش یکم جذاب و خنده داره
کارهای رامبد جوان هم خیلی مسخرس
khashi87
02-10-2009, 19:37
بچه ها مگه قراره جواد رضویان بیآد تو فیلم
02-10-2009, 19:46
بعله میخواد بیاد همه چی رو به گند بکشه
من متنفرم ازش
اونجایی که 65 میره پیش 61 میگه " انفجار خوبی رو برات آرزو میکنم "خیی باحال بود...
:31:
بعدشم که همه عالم وآدم فهمیدن ...از کجا فهمیدن زمین میخواد نابود بشه؟؟؟:18:
*Necromancer
02-10-2009, 20:36
مگه نگفتید 59 هم وجود داره؟ من چرا ندیدم؟:31:
اون چیزی که از تو هوا گرفته بودن (گفتن در دمای منفی 200 درجه تبدیل به مایع شده) چی بود؟ وقتی بهرام می خوردش می رفت تو توهم:31: سرب که نبود؟ آخه سرب که تو منفی 200 مایع نمی شه!
سناتور زورگ چه باحال بود :دی
اونجا هم که 65 میگفت همشون آخرش زیر ماشین میمیرن باحال بود :دی
یه جا دیگه هم که بهرام گفت مسئولین به جای اینکه مسکن و ... به جوونا بدن ، امید میدن خیلی متلک باحالی بود :دی :دی
khashi87
02-10-2009, 20:40
امشبش خیلی با حال بود اما باز طبق معمول گزارش بهرام فوق العاده بود و از همیشه بیشتر تنه توش بود
mf.designing
02-10-2009, 20:46
باحال اونجائی بود که بهرام گزارشی از امید میداد :دی : می گفت اینجا مسئولان به جای آب و غذا و امکانات به مردم امید می دهند و ... !!!
Facon_Archi
02-10-2009, 20:49
گزارشاش خیلی ضایع و تابلو هست!!:دی
واقعا متوجه اش نمی شن یا میزنن خودشونو به ندونستن که گیر نمیدن؟
khashi87
02-10-2009, 21:04
نمی تونن که به طور مستقیم گیر بدن به یه نفر یه بار اسم فدراسیون فوتبال رو آوردن خیلی صداش کرد
*Necromancer
02-10-2009, 21:56
اونجاش که ناهید گفت با چشمان باز بمیرید:31: بهرم جواب باد: برو بینیم بابا:27: خیلی باحال بود!
مگه نگفتید 59 هم وجود داره؟ من چرا ندیدم؟
اون چیزی که از تو هوا گرفته بودن (گفتن در دمای منفی 200 درجه تبدیل به مایع شده) چی بود؟ وقتی بهرام می خوردش می رفت تو توهم سرب که نبود؟ آخه سرب که تو منفی 200 مایع نمی شه!
جوابی در کار نیست؟:31:
مگه نگفتید 59 هم وجود داره؟ من چرا ندیدم؟:31:
اون چیزی که از تو هوا گرفته بودن (گفتن در دمای منفی 200 درجه تبدیل به مایع شده) چی بود؟ وقتی بهرام می خوردش می رفت تو توهم:31: سرب که نبود؟ آخه سرب که تو منفی 200 مایع نمی شه!
اون طور که من فهمیدم گفت از فقیر سر کوچه گرفته نه از هوا . و اون امید بود .
شـیـفــو
03-10-2009, 06:53
آخـــــــــــــــــــــخ راست گفتی . مثلا بعد از اینکه زنش فربد رو برد دید چه مسخره بازی هائی در آورد ؟!
مرتیکه کچل فکر میکنه "جیم کری" هست .
اگه به کاراش دقت کنید میبینید همش داره ادای جیم کری رو درمیاره .
فقط رادش خوبه با حمیدلولایی
بقیه شون خیلی چرتن .
آخـــــــــــــــــــــخ راست گفتی . مثلا بعد از اینکه زنش فربد رو برد دید چه مسخره بازی هائی در آورد ؟!
بقیه شون خیلی چرتن .
صد در صد تایید میشه.
اصلاً وقتی حرف میزنه آدم حالش بهم میخوره.
همش داره ادا درمیاره.
جونتر که بود خیلی بهتر بود.
به نظر منم گزارش دیشب بهرامم خیلی خوب بود:دی
Hectorist
03-10-2009, 11:49
به نظر منم گزارش دیشب بهرامم خیلی خوب بود:دی
کلا یکی از آیتم های خوب و قابل قبول این سریال همین گزارشهای بهرام هست!
این شوخی های فرید هم خیلی بامزن ! البته برای کسایی که قبلا جای دیگه ندیده باشن این شوخی ها رو! چون همش تکراریه! اینم مردم رو سر کار گذاشته با اون قیافش!
این قیافه ای که رضا شفیع جم از خودش درمیاره مثل همون کاراکترش تو "شب های برره" نیست؟ مدل دهنش و ابروهاش و نگاهش! همون که هی می گفت : " پول وَدی ! پول ِ زور وَدی! " :27:
pcforlife
03-10-2009, 12:40
بعضی از دوستان (البته از نظر من) یه خورده مغرضانه به سریال نگاه میکنند....:13:
این صحبت هایی که پایین کردم صرفا نظرات شخصی منه و البته شاید یه نمونه بی سوادانه! اساتید به بزرگواری خودشون ببخشن...:11:
این سریال نظیر طنز شب های برره بخش های غیر واقعی (که ناشی از تخیلات نویسنده است) زیادی دارد که با استفاده از این مسائل غیرواقعی، خیلی خوب توانسته مسائل و مشکلات دنیا و زندگی واقعی ما را در قالب طنز گوشزد کند.
ضمنا طنز سریال بیش از حد به هجو کشیده نشده... که مانند بعضی از سریال های طنز گذشته، صرفا خنداندن بینندگانش را ملاک اول و اصلی خود قرار دهد.
در بعضی از پست ها بعضی از دوستان میگن، موفقیت این سریال به خاطر قاسم خانی ها است و رامبد جوان هیچ کار مهمی را انجام نمی دهد چون در گذشته تجربه کار روتین را نداشته! شاید زمان پخش سریال سه در چهار با کارگردانی مجید صالحی یادتون باشه که همین ایرادات رو به مجید صالحی میبستند.... ولی کاملا واضحه که تو هر سریالی حرف اول و آخر را کارگردان میزند. حالا هر چه قدر متن و سناریو عالی باشد، ولی کارگردان میاد و متن را زنده میکنه و اونو میاره تو صحنه و زبون بازیگر.
به نظر من بازی رامبد جوان هم بد نیست... شاید اون داره نقش فرید رو خوب بازی میکنه ولی کارکتر فرید زیاد به مزاج ما خوش نمیاد (مثبت و زنونه!:دی) اگر رامبد جوان ادا جیم کری رو دربیاره یا زیاد خوب درنیاره، بده؟ من جایی خوندم که مهران مدیری گفت من تو بازیم از نوع بازیه الیور هاردی کمک میگرفتم به خصوص سره جریان زل زدنش به دوربین!! حالا بیا زل زدن 1 ساعته مهران مدیری رو به دوربین با زل زدن سراسر خنده هاردی به دوربین رو مقایسه کن...!!!:27:
یاعلی
pcforlife
03-10-2009, 12:43
این قیافه ای که رضا شفیع جم از خودش درمیاره مثل همون کاراکترش تو "شب های برره" نیست؟ مدل دهنش و ابروهاش و نگاهش! همون که هی می گفت : " پول وَدی ! پول ِ زور وَدی! " :27:
منظورت کیوونه؟!:27: شاید...
ولی شفیعی جم تو سریال در چشم باد که یه سریال جدیه، بازیه زیبایی رو به نمایش گذاشته....
این قضیه کله خر که فرخ میگفت خیلی با حاله..
!@#$%^&*()
03-10-2009, 15:11
نحوه ی پخش شایعه:دی:
1.
آخر جومونگ هم تموم شد ، این 61 بدبخت دربه در موند
2.
جواد اگه بیاد مخاطبان سریال دوبرابر می شن
3.
به نظر من هم رضویان و هم شفیعی جم تو بازیگری طنز تلویزیون حرفای اول رو میزنن.ولی اگه آشبز که دو تا بشه... آش یا شور میشه ی بی نمک!!!:دی
4.
جوادرضویان خیلی بی نمکه .
میخواد بیاد همش مسخره بازی دربیاره دیگه .
جواد رضویان هم یه فرچونه دهن گشاده که کارهاش خنده دار نیست و همیشه سرتق بازی درمیاره .خیلی بینمک و لوسه
حالا فکرشو بکن این دوتا پدیده به هم برسن چه چیزی آفریده میشه.جواد رضوان+سریال مسافران(واخ)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
بچه ها مگه قراره جواد رضویان بیآد تو فیلم
7.
من متنفرم ازش
راستی اینم بگم:
دوستان همه نظرات مختلف دارن ولی بنده باید عرض کنم که این سریال مزخرف ترین سریاله روی زمینه
اگه هم که اون پایانیش که یه توضیحی در مورد انسان میده و خوبه نبود الان به کل جزو مزخرفترین سریالها بود
حالا فکرشو بکن این دوتا پدیده به هم برسن چه چیزی آفریده میشه.جواد رضوان+سریال مسافران(واخ)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
این نظر شماست و قابل احترام....ممکنه من بگم این سریال خوبه ولی از نظر بقیه بد باشه....و این موضوع چیزی رو تغییر نمیده...نه باعث بد شدن کار میشه...نه باعث خوب شدنش....
و یه راه حل برای کسانی که سریال رو میکوبن دارم...:31:
اینه که اصلا این سریال رو نیگاه نکنند....راحت:27:
Nabakhshoode
03-10-2009, 17:32
این نظر شماست و قابل احترام....ممکنه من بگم این سریال خوبه ولی از نظر بقیه بد باشه....و این موضوع چیزی رو تغییر نمیده...نه باعث بد شدن کار میشه...نه باعث خوب شدنش....
و یه راه حل برای کسانی که سریال رو میکوبن دارم...
اینه که اصلا این سریال رو نیگاه نکنند....راحت
تو بخش فیلم تا حالا نظر ندادم تخصص زیادیم ندارم تو این زمینه و یه بیننده عادیم ولی خوب این نظر رو دیدم به نظرم خیلی منطقیه ! نمیدونم دلیلش چیه ولی برخی حالا تو هر زمینه ای فقط میخوان ساز مخالف بزنن و بکوبن حالا سودشون در اینه یا شخصیتشون اینجوریه یا...
در خیلی تاپیکهای مربوط به سریالها و فیلمها ( به طور خاص از نوع داخلیش ) مرتب میان میگن آی وای اینا خوردن و بردن و سریال یا فیلم چرت ساختن و این حرفا و به طور حرفه ای و یا معمولا غیر حرفه ای و از روی حب و بغض های شخصی نسبت به بازیگرا یا کارگردان یا حتی کلا بغضی که به صدا و سیما دارن دیگه براشون فرقی نمیکنه کار چطور باشه و فقط به فیلم یا سریال حمله میکنن !
خوب این صد البته مورد تاییده که خوب کارهایی که در کشورمون و به طور خاص صدا سیما ساخته میشه یقینا قابل مقایسه با سینمای غرب و به طور خاص هالیوود نیست و بعضا کارهای خیلی نازل و مزحکیه که نباید باشه ! و البته کارهای قابل توجه هم توش ساخته شده و در کل روند به نظر من رو به رشد بوده ولی شیب این رشد باید بیشتر میبوده ( نظر منه )
اما در مورد نظرات منفی و مثبت راجع به یه سریال ها و ... (( کاش کسانی که یه برنامه رو میبینن و خوششون نمیاد بیان نظرشونم بگن و انتقادشونو از اون سریال بکنن اما یه بار نه اینکه بخوان حالا یه جورایی عقده گشایی کنن و صد بار هر شب ببینن اون برنامه رو تا ازش انتقاد بگیرن و بزنن تو ذوق کسایی که به هر دلیل ( فیلمنامه ، بازیگر ، کارگردان یا... ) از اون برنامه خوششون میاد...))
به شخصه از بخش طنز مسافران و کلا از این کار خیلی خوشم نمیاد ولی مثه چند تا از دوستان از نتیجه گیری های بهرام خوشم میاد کلا بخش جالب مجموعه به نظرم فقط همینه !
نظر دوستمون کاملا درسته که کسانی که از یه سریال یا کارای روتین معروف به نود شبی یا... ( حالا چه مسافران باشه چه سایر... ) خوششون نمیاد جای اینکه بیان اینجا و از عمد مرتب بخوان بکوبن و حالگیری کنن بهتره نبینن اون کار رو و کسایی که خوب اون کار و بازیگراشو میپسندن بتونن اینجا دور هم باشن و حالشو ببرن...!
بازم میگم من خودم جزو اوناییم که در مجموع از مسافران خوشم نمیاد و 90% قسمتاشو نمیبینم ولی باید برای تاپیکی که توش اغلب افراد و بیننده ها و علاقه مندان یک فیلم یا سریال هستن احترام قائلم...
(( الان نیاین حرف از آزادی بیان و اینکه انتقاد باید باشه و این حرفا بزنین ! منظور من چیز دیگه ایه و خیلی فکر میکنم واضحه ))
03-10-2009, 18:26
!@#$%^&*()
انصافا ایشون خوب گفتن درمورد نظر سنجیمون . حالا ما هرچی خودمونو بکشیم و بگیم سریاله بدیه ولی باز همه چی تو روال خودشه و انجام میشه
کاش یه نماینده ای هم از این فیلم اینجا داشتیم و بهش میگفتیم که سریال مسافران فقط وقت تلف کردنه
من دیروز به زور نگا کردم واقعا حرصم دراومد از بس کارگردانیه مزخرفی داره این سریال که نگو
*Necromancer
03-10-2009, 18:52
بقیه شون خیلی چرتن .
کچل که نیست مدل موش خوبه(تو مومیایی3 مو هاش بلند بود:31:)
اتفاقا اون تیکه ادا اطفار دو آوردنش رو فک کنم تو یکی از فیلمای جیم کری عینا" دیده بودم
تو بخش فیلم تا حالا نظر ندادم تخصص زیادیم ندارم تو این زمینه و یه بیننده عادیم ولی خوب این نظر رو دیدم به نظرم خیلی منطقیه ! نمیدونم دلیلش چیه ولی برخی حالا تو هر زمینه ای فقط میخوان ساز مخالف بزنن و بکوبن حالا سودشون در اینه یا شخصیتشون اینجوریه یا...
در خیلی تاپیکهای مربوط به سریالها و فیلمها ( به طور خاص از نوع داخلیش ) مرتب میان میگن آی وای اینا خوردن و بردن و سریال یا فیلم چرت ساختن و این حرفا و به طور حرفه ای و یا معمولا غیر حرفه ای و از روی حب و بغض های شخصی نسبت به بازیگرا یا کارگردان یا حتی کلا بغضی که به صدا و سیما دارن دیگه براشون فرقی نمیکنه کار چطور باشه و فقط به فیلم یا سریال حمله میکنن !
خوب این صد البته مورد تاییده که خوب کارهایی که در کشورمون و به طور خاص صدا سیما ساخته میشه یقینا قابل مقایسه با سینمای غرب و به طور خاص هالیوود نیست و بعضا کارهای خیلی نازل و مزحکیه که نباید باشه ! و البته کارهای قابل توجه هم توش ساخته شده و در کل روند به نظر من رو به رشد بوده ولی شیب این رشد باید بیشتر میبوده ( نظر منه )
اما در مورد نظرات منفی و مثبت راجع به یه سریال ها و ... (( کاش کسانی که یه برنامه رو میبینن و خوششون نمیاد بیان نظرشونم بگن و انتقادشونو از اون سریال بکنن اما یه بار نه اینکه بخوان حالا یه جورایی عقده گشایی کنن و صد بار هر شب ببینن اون برنامه رو تا ازش انتقاد بگیرن و بزنن تو ذوق کسایی که به هر دلیل ( فیلمنامه ، بازیگر ، کارگردان یا... ) از اون برنامه خوششون میاد...))
به شخصه از بخش طنز مسافران و کلا از این کار خیلی خوشم نمیاد ولی مثه چند تا از دوستان از نتیجه گیری های بهرام خوشم میاد کلا بخش جالب مجموعه به نظرم فقط همینه !
نظر دوستمون کاملا درسته که کسانی که از یه سریال یا کارای روتین معروف به نود شبی یا... ( حالا چه مسافران باشه چه سایر... ) خوششون نمیاد جای اینکه بیان اینجا و از عمد مرتب بخوان بکوبن و حالگیری کنن بهتره نبینن اون کار رو و کسایی که خوب اون کار و بازیگراشو میپسندن بتونن اینجا دور هم باشن و حالشو ببرن...!
بازم میگم من خودم جزو اوناییم که در مجموع از مسافران خوشم نمیاد و 90% قسمتاشو نمیبینم ولی باید برای تاپیکی که توش اغلب افراد و بیننده ها و علاقه مندان یک فیلم یا سریال هستن احترام قائلم...
(( الان نیاین حرف از آزادی بیان و اینکه انتقاد باید باشه و این حرفا بزنین ! منظور من چیز دیگه ایه و خیلی فکر میکنم واضحه ))
کاملا درسته
فقط هم محدود به فیلم و سریال نمی شه و تو همه جا این آدما هستن
مخصوصا تو تالار خارج از دنیای کامپیوتر
این قضیه کله خر که فرخ میگفت خیلی با حاله..
یه جای دیگه شم باحال بود:
اون یارو بنگاهیه که اسمش یادم نیست: افسر یه اعترافی برات بکنم، من قبل از تو زن داشتم!
زن اون یکی مرده(که گردن کلفت محل بود!): فلانی نکنه تو هم قبل از ازدواجت زن داشتی؟
بعد اون یه دفه زد زیر آواز که جواب نده! (آخه ازدواج نکرده! یه کار بد تر از ازدواج کرده:27:)
03-10-2009, 19:05
(آخه ازدواج نکرده! یه کار بد تر از ازدواج کرده)
دیدی گفتم مزخرفه
آخه اینا مثلا هدفشون چیه؟
pcforlife
03-10-2009, 20:48
بهرام که از کنفدراسیون دو تا قوطی روغن هیدرو...نمیدونم چیچی!!... درخواست کرده بود... چرا یه دونه اومد!!:دی
دیدی گفتم مزخرفه
آخه اینا مثلا هدفشون چیه؟
انصافا ایشون خوب گفتن درمورد نظر سنجیمون . حالا ما هرچی خودمونو بکشیم و بگیم سریاله بدیه ولی باز همه چی تو روال خودشه و انجام میشه
کاش یه نماینده ای هم از این فیلم اینجا داشتیم و بهش میگفتیم که سریال مسافران فقط وقت تلف کردنه
من دیروز به زور نگا کردم واقعا حرصم دراومد از بس کارگردانیه مزخرفی داره این سریال که نگو
حالا فکرشو بکن این دوتا پدیده به هم برسن چه چیزی آفریده میشه.جواد رضوان+سریال مسافران(واخ):2::2:
من متنفرم ازش
شما در دو روز گذشته مارا مورد الطاف خود قرار دادید دیگه بسه !!
03-10-2009, 22:05
چه عجب این قسمتش امشبش خوب بود
لولایی رو دیدین چه شکلی شده بود :ههههههههه خخخخخ
عجب صحنه ای
شما در دو روز گذشته مارا مورد الطاف خود قرار دادید دیگه بسه !!
محمد خان تو هم گیر میدیا!
:دی
چه عجب این قسمتش امشبش خوب بود
لولایی رو دیدین چه شکلی شده بود :ههههههههه خخخخخ
عجب صحنه ای
یاخدا آفتاب از کدوم طرف تابیده ؟!! :دی
من این قسمت رو ندیدم , با بچه ها رفته بودیم بیرون !! تکرارش ساعت چنده ؟
03-10-2009, 22:22
یاخدا آفتاب از کدوم طرف تابیده ؟!! :دی
من این قسمت رو ندیدم , با بچه ها رفته بودیم بیرون !! تکرارش ساعت چنده ؟
جناب محمد یکیش هم تو امضامه
نگاه نکنی یه وخت ضد حال زده میشه بهت:دی
اصلا این طنز مضخرف چرت و پرت بی هدف
امثال من فقط برای سرگرمی و ... نگاه میکنن
حالا این بحثا چیه؟؟؟
mohsen_gh1991
04-10-2009, 12:50
امثال من فقط برای سرگرمی و ... نگاه میکنن
حالا این بحثا چیه؟؟؟
قابل توجه شکوفه(خانم/آقا)؟ کلا تلویزیون همش برای سرگرمیه.حالا که اینم سریال طنزه.بعد توقع داشتی از این جور برنامه ها مطالب علمی استخراج کنی؟:18:
مزخرف *
===
رامبد جدیدا خیلی داره حرکات جیم کری رو تقلید میکنه ! یکم ناراحت کننده شده !
اون قسمت اعترافات هم خیلی باحال بود . اینا چیکار نکرده بودن ؟!
وقتی گفت میریم پلی استیشن فیفا 2009 بازی میکنیم داشتم میمردم از خنده :دی
قابل توجه شکوفه(خانم/آقا)؟ کلا تلویزیون همش برای سرگرمیه.حالا که اینم سریال طنزه.بعد توقع داشتی از این جور برنامه ها مطالب علمی استخراج کنی؟:18:
شما اصلا متوجه شدی چی گفتم؟:27:
من جواب دوستانی رو دادم که مدام گله می کنن که این چرا اینطوره چرا اونطوره بی محتواس و...
online_amin
04-10-2009, 13:35
چرا همدیگر رو میکوبید؟ هر کس داره نظر خودش رو میگه. یکی بدش میاد یکی خوشش میاد. نگاه نکن که نشد جواب. همه حق دارن تلویزیون ملی که مال خودشون هست رو نگاه کنن و انتظار دارن یه فیلم خوب نشون بدن (البته میدونم شخصی نیست ولی خوب باید یه طوری باشه که اکثرا بپسندن).
باید بگم با اینکه این سریال رو زیاد نگاه نمیکنم, ولی یه سبک جدیدی از طنز رو داره برای اولین در ایران گسترش میده. با اینکه خیلی خیلی از اداهای رامبد بدم میاد ولی مشکلات جامعه رو خیلی رک و پوست کنده داره نشون میده. از این نکته اش خیلی خوشم میاد. اولین قسمت این سریال رو که دیدم, همون قسمتی بود که اینا رفته بودن تو یه اداره ای که خیلی بهشون سخت گذشت و آخرش هم زیر میزی دادن و...
بعلاوه حداقل من برای اولین در یک سریال (ایرانی) میبینم که جلوه های ویژه رو اینطوری استفاده میکنن (البته اگر اسمش رو بشه ویژه گذاشت).
از طرفی تو این اوضاع که اینقدر سریالهای مذخرف ایرانی همه جا رو پر کرده که هیچ وقت موضوعش از مادر زن و خواستگاری تغییری پیدا نمیکنه و بیرون نمیاد, این سریال همچون لنگ کفشی کهنه در بیابانی بی آب و علف هست!
داره والیبال میده که پس کی تکرارش رو میده ؟
!@#$%^&*()
04-10-2009, 14:33
و یه راه حل برای کسانی که سریال رو میکوبن دارم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اینه که اصلا این سریال رو نیگاه نکنند....راحت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
نگاه نکن که نشد جواب
طرف من همه نیستن....بعضی ها میاد تو تاپیک و شروع میکنن به گیر دادن و اشکال گرفتن و بعد میگن:سریال مزخرفیه....
خب من بهشون پیشنهاد دادم به جای این که اعصاب خودشون و ما رو خراب کنن میتونن سریال مسافران رو نیگاه نکنن....همین
سلام
فیلمش خیلی قشنگه .
من هرشب ضبطش میکنم
rambo_1386
04-10-2009, 17:26
خوب همه نظرشونو گفتن منم میگم:27:
من با این طنز حال میکنم (ببینم نبینم زیاد فرقی نمیکنه منتظر پخشش نیستم)ولی اگه کارگردان این گروه مهران مدیری بود خفن حال میکردم(واسه شروع شدنش ثانیه شماری میکردم:31:)مشکل من با این طنز فقط کارگردانش که ای کاش مهران مدیری بود ارزش نداره این گروه زیر نظر رامبد کار میکنه:41:
واقعیتش من بدترین کار مهران مدیری به بهترین کار رامبد جوان ترجیح میدم نمیدونم چرا عاشق کارای مدیریم:8:
*Necromancer
04-10-2009, 17:33
آخر این قسمت که فرخ بادش داشت خالی می شد جالب بود:31:
اون محلولی هم که واسه مو خریده بودن یکم شبیه ولفورم هیر نبود؟؟؟:31:
!@#$%^&*()
04-10-2009, 17:57
اون محلولی هم که واسه مو خریده بودن یکم شبیه ولفورم هیر نبود؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
نه:دی....ماینوکسیدین بود:دی
Facon_Archi
04-10-2009, 20:57
خلاصه قسمت دیشب رو میشه یکی بگه؟
من نتونستم ببینمش:(
pcforlife
04-10-2009, 21:48
بعضی ها میاد تو تاپیک و شروع میکنن به گیر دادن و اشکال گرفتن و بعد میگن:سریال مزخرفیه....
گل گفتی... این سریال هم مثل سریال های دیگه عیب و ایرادات، کم و زیاد، داره... ولی این دلیل نمیشه که به خاطر اینکه یه قسمتش به دلمون ننشسته و بازیگرا و کارگردان و ... تو بخشی از کاراشون افراط و تفریط دارن، کل سریال و قسمتاش و بازیگرا و... را با القاب مزخرف، چرت، بی مزه و ... مزین کنیم!!
من خودم چند وقته دیگه با تاپیک مسافران حال نمی کنم... حقیقتش قبلا بعد از اتمام قسمتی از سریال، کاربرای ثابت تاپیک میومدن و راجع به همان قسمت از سریال بحث و بررسی و صحبت می کردن... ولی الان تو این چند تا پست اخیر همش داریم تاپیک رو تخریب میکنیم، (جلوتر ازاز همه خودمو میگم.)
جالبه هممون قبول داریم که سریالی مثل پنجمین خورشید خیلی ضعیف تر از مسافران است (حالا کاری با متفاوت بودن ژانرشون ندارم) ولی هیچ وقت تاپیک پنجمین خورشید با مشکل فعلی تاپیک مسافران مواجه نشد...
ببخشید زیاد حرف زدم و پوزش از مدیران و ادمین های سایت که پستم زیاد مرتبط با موضوع اصلی تاپیک نبود.:11:
سالم و موفق و در پناه حق باشید. یاعلی:11:
*Necromancer
05-10-2009, 04:37
خلاصه قسمت دیشب رو میشه یکی بگه؟
من نتونستم ببینمش:(
فرخ داروی رشد مو سفارش داده بود فضاییام برای شهاب روغن سفارش داده بودن!
این دو تا اشتباهی به دست مصرف کننده رسیدن!
فرخ روغن مخصوص شهابو زد به سرش شب خوابید صب بیدار شد هیکلی شد! از قدرتش سو استفاده کرد!
به هر کی کمک می کدر ازش پول می گرفت!
از مغازه دارا باج می گرفت!
شهابم محلول رشد موی فرخو خرده بود زبونش مو در آورد:31:
آخرش فرخ قدرتش رو از دست داد و یک کتک حسابی خورد، همین!
lموهای فرخ خیلی ضایع بود اما عالی هیکلشو درست کرده بود . فقط کاش خود رامبد خوان هم مو داشت آخه کلش خیلی شبیه فندوق شده .
khashi87
05-10-2009, 12:26
ای بابا دیشبم نشد ببینیمش تکرارش کیه؟
فکر کنم امشب فرید قاتل میشه دوباره .
فیلمش خیلی قشنگه
میدونم خیلی از گردونه عقبم ! امشب برای سومین بار دارم سریال رو میبینم ! چون از اول نتونستم ببینم منتظرم پخش خانگیش بیاد ! ( اسمایلی التماس دعا ) ...
- مثل یه قزمیت قطبی نرمی !!!
05-10-2009, 20:34
به طور کلی سریال خوبی نیست ولی بعضی قسمتا رو نمیدونم شانسی میشه چطور میشه که خیلی خیلی خنده دار میشه
یکیش هم سوختن دهن رامبد جوان که تو قسمت دوشب پیش پخش شد:خخخخ
pcforlife
05-10-2009, 20:42
کولر و خاموش کن!! منو فراموش کن!!:31::27:
مردم از خنده... چه میکنه 61!!!:16::16::16::16:
05-10-2009, 21:26
کولر بزن تو پریز
کمترمزه بریز:دی
وای مردم از خنده برای قسمت دوشب پیش
جای گیمر محمد (مل مل ) خالی
کولر بزن تو پریز
کمترمزه بریز:دی
وای مردم از خنده برای قسمت دوشب پیش
جای گیمر محمد (مل مل ) خالی
ممل دماغته کچل :27:
---
امشب خیلی باحال بود ولی لوس بازی های رادش دیگه داره حالمو بهم میزنه ... چرت شده !
اره باحال بود
این ستاره هم که عاشق این یارو شده
حالا گفتن خارج فکر کردم از امریکایی جائی اومده اونوقت میگه دبی :|
Alexinho
05-10-2009, 22:02
من که فیلم رو فقط به خاطر رامبد جوان میبینم / بقیه که فقط دارن مسخره بازی در میارن به جزء حمید لولایی که یه کمی سطحش از بقیه بالاتره !!!
pcforlife
05-10-2009, 22:10
اونوقت میگه دبی :|
من وقتی یارو گفت دبی، با خودم گفتم الان رادش میزنه زیر آواز و آهنگ دبی دبی رو میخونه!:27::5:
rambo_1386
05-10-2009, 22:38
من وقتی یارو گفت دبی، با خودم گفتم الان رادش میزنه زیر آواز و آهنگ دبی دبی رو میخونه!:27::5:
استعداد خوبی واسه نویسندگی داری جالب بود:11:
khashi87
06-10-2009, 09:18
بچه ها تکرارش امروز ساعته چنده؟
ardavan_2008
06-10-2009, 10:33
تکرار 30 : 12
AmirIliya
06-10-2009, 10:36
خدایش بهرام از همشون قشنگ تر بازی میکنه....
تکه جالب دیشب اونجای بود که وقتی یارو میاد این شهابه شروع کرد به خوندن گل میروید :دی خیلی باحال بود
khashi87
06-10-2009, 15:13
مثلا داشت حافظشو خالی میکرد
اون یه تیکه هم که ناهید داشت غیبت میکرد خیلی توپ بود حال کردم یاد دختر عمه ام افتادم
دیشب قشنگ بود دلم باسه رامبد سوخت
شـیـفــو
06-10-2009, 15:20
فلش بک بچه گی هاشون خیلی باحال بود ، اون موقع هم فرخ فرید رو خیط میکرد .
ناهید هم خیلی قشنگ ادای دخترهای امروزی رو درآورد .
امشب خیلی باحال بود ولی لوس بازی های رادش دیگه داره حالمو بهم میزنه ... چرت شده !
تایید میشه ... منم دیگه زیاد حال نمیکنم با این سریال ...
تایید میشه ... منم دیگه زیاد حال نمیکنم با این سریال ...
بابا آخر طنزه مخصوصا رادش و بهرام ( اسمش رو نمیدونم ) و حمیدلولایی .
داستان امشب رو میدونم اما نمیگم قضیه لو نره .
جدی میگم ، حالا بعد از اینکه نشون داد میگم که باورتون بشه . بابا تابلو دیگه حالا یه ذره شون میگم : ستاره میخواد با امیرپاشا که یه مرد تو خالیه ازدواج کنه و برای اولین بار فرید عرضه خودشو نشون میده ...
تا همینجا داشته باشین تا هیجانش از بین نره .
راستی اینم 90 شبیه یا 20 قسمت دیگه تموم میشه ؟؟؟؟؟
ایول رادش خیلی حال کردم آهنگ بنیامین رو مسخره کرد . (آینه شمعدون گوشتکوب قندون نمیخوام ...) :دی
آخ جون امشب پخش میکنه !
ولی خیلی دلم میخواد فرید به بار از خودش عرضه نشون بده و کل این یارو که تازه از خارج اومده رو بخوابونه !:دی ( محاله نه ؟ :دی )
تا آخر مهر نشون میده
از اول آبان قراره قهوه تلخ مهران مدیری رو بده
امشبش خیلی باحال بود
مخصوصا اون قسمتش که مربوط به خواستگاری بود : ))
وای امشب چه باحال بود.مخصوصا اون تیکه ها که هی میگفتن مادرو ببین دخترو ببر:دی
اون تیکه که چراغا رو خاموش کرده بودن هم خیلی باحال بود. ولی بهترین جای این سریال تیکه آخرشه که بهرام گزارش میده:دی
امشب خیلی باحال بود .
وقتی اون تیکرو که فضارو رومانتیک کرده بودن و 61 فلوت میزد و بهرام میخوندو ستاره شمع دستش بودو میدیم داشتم از خنده روده بر میشدم .
بی باک بی بال
07-10-2009, 21:20
خیلی با حال بود
تکرارش فردا ساعت چنده؟
نتونستم ببینم
khashi87
07-10-2009, 23:54
من هم همینطور تکرارش ساعته چنده؟
ardavan_2008
08-10-2009, 00:39
30 : 14 فردا
اونجا که مشخصات آدمای خوب رو میگفت خیلی باحال بود
شـیـفــو
08-10-2009, 19:07
فقط حمیدولائی و 61
khashi87
08-10-2009, 22:18
اون یه تیکه که فضا رو رمانتیک کرده بودن داشتن ادای شوی تلویزیونی گلها رو در می آوردن که مجریش روشنک بوده البته قبل از انقلاب
و گزارش بهرام هم راجب به عشق فوق العاده بود
به نظر شما فرید به قوله خودش عوضی میشه یا نه؟
شـیـفــو
08-10-2009, 22:58
همینجوری عوضی هست .
pcforlife
09-10-2009, 00:16
جایی که فرید لقمه تو دهنش بود و نه میتونست قورتش بده و نه میتونست بدش بیرون خیلی باحال بود...:دی
مراسم خواستگاری و جمله تاریخی" مادرو ببین بعد دخترو ببین!" هم جالب بود...(بسی خندیدیم:27:!!):دی
آقا دقت کردید بعضی از دیالوگا در عین ساده بودن بسیار زیباست و معلومه فکر روش رفته!! مثلا تو همین قسمت،... فرید: بهرام یه سوالی داشتم، بهرام: یعنی الان سوالی نداری...!!:31: یا یه جا دیگه 61 گفت که اگه ستاره پاپیش بزاره خانواده ما کوچیک میشه، بعد بهرام گفت: معلومه کوچیک میشه خانوادمون، از چهار نفر میشیم سه نفر!!!:27:
قسمت دیشبش قشنگ بود ...
پس این شفیعی جم چی شد؟! همون یه تیکه رو قرار بود بازی کنه؟
*Necromancer
09-10-2009, 05:32
جدی میگم ، حالا بعد از اینکه نشون داد میگم که باورتون بشه . بابا تابلو دیگه حالا یه ذره شون میگم : ستاره میخواد با امیرپاشا که یه مرد تو خالیه ازدواج کنه و برای اولین بار فرید عرضه خودشو نشون میده ...
نکنه از دست اندکارانی؟ :31:
sub-zero
09-10-2009, 07:52
سلام.
اونجا که همه دور هم جمع شده بودن... نوبتی آواز میخوندن یادتونه ؟
اولیه که میخوند همین همسایه خدایش هم قشنگ میخوند...
فرخ خوشش نیومد قاط زد گفت بابا اینو از برق بکش سرمون رفت ! مردم از خنده... :31:
اونجا هم که میگفت شما منو ببین ستاره رو ببر ! :31:
بهرام هم خیلی باحاله.. از بس با تعجب خودشو به خنگی میزنه.. واقعا اینگار از فضا اومده...
نکنه از دست اندکارانی؟ :31:
نه مثل اینکه حق با شاد Ali هست !
این عکسو ببین !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pcforlife
09-10-2009, 09:53
این عکسو ببین !
این عکسه که واسه ده بیست قسمت قبله!:18: برای قسمت های قبل از ماه رمضونه...:13:
یاعلی:10:
Aref_2008
09-10-2009, 10:35
سریال جالبیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 61 خوشم میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N.E.G.A.R
09-10-2009, 15:18
از یه جای سریال تو قسمت قبل حالم بهم خورد،اونجا که امیر پاشا خودشو به رخ این فرید بی چاره میکشید.......
به نظر منم این یارو (امیر) یه آدم توخالیه.:31:
!@#$%^&*()
09-10-2009, 16:45
وقتی شعر میخوندن این شهاب خیلی باحال بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی امیر پاشا یه نگاهی به فرید کرد و چای پرید تو گلوش هم قشنگ بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hassan_magic2000
09-10-2009, 16:54
واقعا بعضی دیالوگاش قشنگه
اونجا که بهرام به فرید میگفت که هیچکس با تو صفا سیتی نمیره . هیچکس ترو دوست نداره . .....
بعد فرید گفت با این چیزایی که گفتی من آدم خوبیم ؟؟ بهرام گفت آره دیگه همه ی آدم خوبا همین طورین ... !
واقعا سریال قیشنگیه حیفه به این زودیا تموم شه !
H a m e e d
09-10-2009, 17:52
حالا هی به تموم شدنش فکر نکنین؛ فعلا که داره بهتون حال میده؛ واسه همین هر شب پخش نمیشه که دیرتر تموم بشه.
اخیرا تعداد تیکه های بامزه ش تو هر قسمت اینقدر زیاد شدن که یه نفر یادش نمیمونه همه رو همون شب تو یه پست بگه و چند نفر به مرور تو چند پست بهشون اشاره میکنن.
ولی تیکه های بهرام بار طنز بیشتری رو به عهده داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EB00LI 5IAH
09-10-2009, 18:51
نکنه از دست اندکارانی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این شاد بابا از دست اند کاران بود که دیگه نمیگفت چند قسمتیه .
Hectorist
09-10-2009, 19:32
این قسمت قبلی فوق العاده بود! همون خواستگاریه! کلا سریالی هست که شاید دو سه تا سکانس نیمچه طنز خلاقانه توش داشته باشه! اما این قسمت پر از شوخی های بامزه بود! مخصوصا سکانس تور کردن امیر پاشا واسه ستاره! مامانه هی میگفت : " شما به من نگاه کن ! " ((:
من فقط به خاطر گزارش بهرام میبینم این فیلم رو میبینم.
دیدین میگفت فوتبالیست مورد علاقشون اگه اشتباه پاس بده خانوادش رو بهش یادآوری میکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mf.designing
09-10-2009, 20:38
خداییش این دیالوگ های گزارش بهرام یه چیز دیگست ، معنی عمیقی داره ... هنوز تو کفش موندم !
اين قسمت واقعا خيلي قشنگ بود
تمام رفتار هاي جامعه مون رو به خوبي نمايش داد
گزارشش هم خيلي قشنگ و پر عمق بود :40:
تيكه پریزون برک هم جلب بود :27:
H a m e e d
09-10-2009, 21:23
من فقط به خاطر گزارش بهرام میبینم این فیلم رو میبینم.
دیدین میگفت فوتبالیست مورد علاقشون اگه اشتباه پاس بده خانوادش رو بهش یادآوری میکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش این دیالوگ های گزارش بهرام یه چیز دیگست ، معنی عمیقی داره ... هنوز تو کفش موندم !
اين قسمت واقعا خيلي قشنگ بود
تمام رفتار هاي جامعه مون رو به خوبي نمايش داد
گزارشش هم خيلي قشنگ و پر عمق بود :40:
تيكه پریزون برک هم جلب بود :27:
بهرام، هم دیالوگهاش هم مونولوگهاش شجاعانه و جسورانه س.
حرکات امیر پاشا هم بعد از دستگیری شیک و قشنگ بود:21: تلفظ Prison Break اش هم خیلی خوب بود.
این پسره احیانا جایی مانکن نبوده؟!:5:اسمش چی بود؟ هر چی بود خوش تیپ بود.:5:
احساسات ستاره هم جالب و در خور تامل بود.:31:
توصیف کلاهبرداری رو بهرام خیلی قشنگ گفت.
حالا میگیریش یا نه؟دیالوگ بهرام در رستوران خطاب به پاشا:27:
61 هم که خاله زنک شد، رفت:41::27: اونم با سرعت دانلود یک گیگ بر ثانیه
اونجا که بهرام گفت یه تیکه تخم مرغ انقدری فهمید تو حسودی اونوقت من نفهمیدم واقعا خیلی جای فکر داره
این نویسنده ی سریال ترکوند
معلومه روی قسمت ها واقعا کار کرده
61 هم که خاله زنک شد، رفت:41::27: اونم با سرعت دانلود یک گیگ بر ثانیه
ميگم اگر اين 61 حذف بشه بهتره :31:
ardavan_2008
09-10-2009, 21:42
تکرار امشب هم ساعت 14:30؟
pcforlife
09-10-2009, 22:47
تکرار امشب هم ساعت 14:30؟
نه فکر کنم 13:55 باشه!
Aref_2008
09-10-2009, 22:49
تماس فرت![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H a m e e d
09-10-2009, 23:36
اونجا که بهرام گفت یه تیکه تخم مرغ انقدری فهمید تو حسودی اونوقت من نفهمیدم واقعا خیلی جای فکر داره
این نویسنده ی سریال ترکوند
معلومه روی قسمت ها واقعا کار کرده
معلومه، چون پیمان قاسم خانی همیشه با تفکر پیش میره.[اصلا به نظرم اون جمله تعبیر خود نویسنده از اون رسم خاص شکستنه] نه مثل بعضی نویسنده ها که تازه قسمت آخر میان داستانو از صفر شروع میکنن (Reset میکنن):2: (اشاره به 5th Sun:31:) ولی خداییش هر چی دیالوگ باحاله دادن به بهرام بگه.
یه جا ناهید گفته بود میخوای بذاری ستاره همینطوری مجرد بمونه دندوناش سفیدتر بشه؟ بهرام گفت این الآن ضرب المثل بود یا تبلیغ خمیردندون؟:27:
راستی شما چرا قرمز شدی؟:31: نکنه از شدت خشمه؟:31:
pcforlife
10-10-2009, 14:44
این قسمتش (رقیب 3) زیاد فوق العاده نبود.:13: چون نویسنده پایان خوبی را برای قسمت های رقیب در نظر نگرفت.:20: فقط صحبت های بهرام در پایان این قسمت خیلی باحال بود و حقیقتا در قالب طنز حقایقی را گفت...:10:
یاعلی
ardavan_2008
10-10-2009, 22:08
امشب نداد نه؟
GiggleClub
10-10-2009, 22:29
نه بجاش فردا ساعت ۱۹:۴۵ داره
*Necromancer
10-10-2009, 22:40
خیلی باحال بود!
من کلا همه محصولات(!) رامبد جوانو دوس دارم:31:
5th Sun
LOL !!! :27:
H a m e e d
10-10-2009, 22:43
این قسمتش (رقیب 3) زیاد فوق العاده نبود.:13: چون نویسنده پایان خوبی را برای قسمت های رقیب در نظر نگرفت.:20: فقط صحبت های بهرام در پایان این قسمت خیلی باحال بود و حقیقتا در قالب طنز حقایقی را گفت...:10:
یاعلی
لابد پایان خوب ازدواج ستاره با امیرپاشا بود:27:
ستاره تو رستوران رژیم داشت واسه همین هشت تا سالاد سفارش داد (بعد بهرام گفت زیاده گفت آخه چیکار کنم سیرم نمیکنه:18:)
امشب نداد نه؟
به خاطر یه مسابقه فوتبال نسبتا بی ارزش که حساسیت زیادی هم نداشت؛ نمیدونم تا کی باید سر وقت پخش سریالای پرطرفدار مسابقات ورزشی مزخرف پخش بشن:2::puke::2:
pcforlife
11-10-2009, 08:18
لابد پایان خوب ازدواج ستاره با امیرپاشا بود:27:
خدا نکنه!!! امیر پاشا به این خوبی...:27:
من منظورم از پایان نه چندان خوب برای قسمت های رقیب، کلیشه ای بودن این پایان هاست... اگه بیایم به حافظه تاریخیمون رجوع کنیم از زیر آسمان شهر بگیر تا پاورچین و شب های برره، از این مدل قسمتها نظیر رقیب، زیاد داشتیم...:20:
به نظر من یه خورده مسخره و یا بهتر بگم اغراق آمیز بود که با پیدا کردن یک احضاریه در 10 دقیقه پایانی سریال امیر پاشا 180 درجه تغییر ماهیت بده:13: و ضمنا اعتراف کنه که به فرید حسودی کرده و... البته... بالاخره باید این قسمت هم پیام اخلاقی می داشت دیگه!!!:27:
به خاطر یه مسابقه فوتبال نسبتا بی ارزش که حساسیت زیادی هم نداشت؛ نمیدونم تا کی باید سر وقت پخش سریالای پرطرفدار مسابقات ورزشی مزخرف پخش بشن:2::puke::2:
حمید جان، خداییش مسابقش (روسیه - آلمان، مقدماتی جام جهانی) هم حساس بود، و هم قشنگ:40: نه مثل لیگ خودمون...:2:
ولی اینو باهات موافقم که واقعا چرا به جای سریال پرطرفداری نظیر مسافران، مسابقه فوتبال پخش میکنند!! چرا نمیان همون فوتبال رو تو یه شبکه دیگه پخش کنن!! واقعا جالبه... میان فرضا مسابق منچستر با وولسبورگ رو پخش با تاخیر می کنند (به جای اینکه یه کانال دیگه زنده پخشش کنن) و جالبتر اینکه که منت هم میزنن که ما فلان فوتبال رو پخش با تاخیر تقدیمتون میکنیم!!!:18:.
پ.ن: از همه عذر میخوام یه خورده از موضوع اصلی تاپیک خارج شدم.:11:
یاعلی:11:
H a m e e d
11-10-2009, 12:15
آره راست میگی، باز هم عنصر تصادف به داد روند قصه رسید. ولی در بهترین حالت میتونستن یه خورده با کشدار کردن موضوع و یه سری تعقیب و گریز پرده از راز امیرپاشا برداشته میشد که این نمونه ها هم قبلا کار شده و البته شاید وجود اون صحنه ها بار طنز داستانو کم میکرد و وقت گیر بود و اونا نمیخواستن اینطور بشه.
ولی حالا چرا برای اینکه امیر پاشا از میدان به در بشه باید حتما نشون میدادن که خلافکاره؟
منم قبول دارم که لحظه های اعتراف امیرپاشا خیلی سرهم بندی شده بودن.البته تو این سریال خیلی از اتفاقات اقتضا میکنه که یهویی رخ بدن، شاید به خاطر غیرمتعارف بودن کل قصه س.
راجع به مسابقات ورزشی هم هر مسابقه ای بوده باشه چه جذاب چه غیر اون، وقتی جای برنامه دیگه ای رو به زور میگیره برای من رو اعصابه؛ مدتهاست میخوان شبکه تلویزیونی ورزش راه بندازن که انگار خبری نیست و فقط در حد حرف بوده.
*Azadeh*
11-10-2009, 20:36
امشب فوق العاده بودددد:8:
sub-zero
11-10-2009, 20:50
این عکسه که واسه ده بیست قسمت قبله!:18: برای قسمت های قبل از ماه رمضونه...:13:
یاعلی:10:
نه بابا !!!
چه سوتی دادم ! :31:
راست میگی... آخه تازه دارم میبینم ... اولاش رو ندیدم...
ببخشید به هر حال.........
pcforlife
11-10-2009, 22:15
جایی که فرید گفت شما الان تو اتاق انتظار کلانتری هستید، خفن زدم زیر خنده!!!:16::31: :16:
.
.
.
جالبه... و یا شاید هم عجیبه که تو فیلمنامه، ناهید و ستاره هم از قرص سفر به فضا هم استفاده کردن!!!:27:
ببخشید به هر حال.........
آقا خواهش میکنم!
آقاییی!!:11:
Jang Bogo
12-10-2009, 00:21
آقا شنبه شب در رابطه با چی بود ؟
من ندیدم
mani_2004_2006
12-10-2009, 00:36
آقا شنبه شب در رابطه با چی بود ؟
من ندیدم
شنبه شب بخاطر پخش فوتبال سریال رو پخش نکردن
khashi87
12-10-2009, 00:50
یعنی شنبه ندادن چه خوب چون منم ندیدم.
H a m e e d
12-10-2009, 00:53
جالبه... و یا شاید هم عجیبه که تو فیلمنامه، ناهید و ستاره هم از قرص سفر به فضا هم استفاده کردن!!!:27:
دقیقا منم توجه کردم که مخصوصا نویسنده ها اینو مدنظر داشته ن.
طبیعی ام هست همشون فضایی ان و بین آقا و خانم تفاوت نداره و هر اتفاقی که برای بهرام و شهاب پیش بیاد برای ناهید و ستاره هم میتونه پیش بیاد و میتونه معنیش این باشه که محدودیتای هنرپیشه های زن تو کارای طنز، اینجا کمتر شده و بیشتر تو پیشبرد داستان شرکت میکنن.
ولی این فرخم در عین موذی گری خیلی احمقه؛ گاهی از 61 هم بیشتر.:34:
راستی به نظرتون نشون دادن این قضیه همینجا تموم میشه یا بعد از مدتی باید برن دادگاه؟:31:
شـیـفــو
12-10-2009, 05:17
بهرام : اول کف گرگی بود بعد کله یا اول کله بعد کف گرگی
فرید : دیگه نمیخواد
بهرام : ا پس این کف گرگیه مونده هنوز . :16:
Jang Bogo
12-10-2009, 11:22
پس دیشب هم که یکشنبه شب بود پخش نکرد درسته ؟
H a m e e d
12-10-2009, 11:32
چرا، دیشب سر همون ساعت همیشگی (7:45) پخش شد.
Jang Bogo
12-10-2009, 13:39
پس امروز ساعت چند تکرار دیشبش هست ؟
pcforlife
12-10-2009, 14:47
ولی این فرخم در عین موذی گری خیلی احمقه؛ گاهی از 61 هم بیشتر.:34:
تائید میشه به شدت!:31:
راستی به نظرتون نشون دادن این قضیه همینجا تموم میشه یا بعد از مدتی باید برن دادگاه؟:31:
احتمال داره که برن دادگاه چون نویسنده مرض نداشت که مطرحش کنه:21:...البته شایدم نرن:13:... باید منتظر بود!
در گذارش پایانی بهرام که راجع خودزنی بود، به زیبایی به جریان توپولوف اشاره شد و همچنین نویسنده رفتن به برنامه نود و نشستن مقابل فردوسی پور هم نوعی خودزنی اعلام کرد!! :27:
jigar-tala
12-10-2009, 14:56
من تمام قسمتاش رو نگاه نکردم ولی اون چند تا قسمتی هم که دیدم زیاد قشنگ نیست این نظر شخصی منه .
سریال فقط دل نوازان.
دوباره سریال داره جون میگیره! دیشبیش خیلی باحال بود ... این یارو دکتر(!) هم قشنگ بازی میکرد...
احتمال داره که برن دادگاه چون نویسنده مرض نداشت که مطرحش کنه
اگه این موضوع ادامه پیدا کنه جالب ترم میشه ...
شـیـفــو
12-10-2009, 16:30
احتمال داره که برن دادگاه چون نویسنده مرض نداشت که مطرحش کنه
اون قسمت دیگه تموم شد .
!@#$%^&*()
12-10-2009, 19:28
من تمام قسمتاش رو نگاه نکردم ولی اون چند تا قسمتی هم که دیدم زیاد قشنگ نیست این نظر شخصی منه .
سریال فقط دل نوازان.
برای دختری مثل شما این سریال بد آموزی داره:دی(شوخی)
به نظرم دختر ها بهتره برن همون 5th sun و دلنوازان رو نیگا کنن:دی:دی
mf.designing
12-10-2009, 20:38
امروز ترکوندن به خدا ... من یاد سایلنت هیل افتادم ... مخصوصا اون صحنه ای که 61 تو یخچال بود !
کم کم داره جنائی میشه :دی
واااای پکیدم از خنده امشب فوق العاده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا تیکه داشت که بی سابقه بود اصلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرخ : خانوما که میرن خونه میشه مکان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی میریم صفا سیتی ؟ نه صفا سیتی رو میاریم اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح که از خواب پا شدن دور میز نشسته بودن از هم میپرسیدن دیشب چی شده ، فرخ با منو من میگفت ممم دیشب ، دیشب میکردیم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیکار میکردیم ؟ نمیدونم یادم نیست
*PiNk PaNTHeR*
12-10-2009, 20:40
خاک بر سرشون که باید ایده شون رو از روی Hangover بردان. یعنی اینقدر بی ایده ان؟ البته طفلیها حق دارن چون گروه طنز نویس گل آقا در اوایل دهه ی هفتاد در جواب اینکه در چه بازه ی زمونی میتونید یک اپیزود طنز بسازید، گفته بودن هر هفتاد روز یکبار.
kamil_ps3
12-10-2009, 20:40
این قسمت تقلیدی کامل از فیلم hangover بود . وقتی فرخ رفت حموم انتظار داشتم یه شیر دنبالش کنه .
وای خیلی پایه بود امشب بسی حال نمودیم ...
اونجا که 61 تو یخچال بود دیگه آخرش بــود!!
صبح که از خواب پا شدن دور میز نشسته بودن از هم میپرسیدن دیشب چی شده ، فرخ با منو من میگفت ممم دیشب ، دیشب میکردیم !
خنده دارترین صحنه امشب:31:
*Necromancer
12-10-2009, 22:20
واااای پکیدم از خنده امشب فوق العاده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا تیکه داشت که بی سابقه بود اصلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرخ : خانوما که میرن خونه میشه مکان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی میریم صفا سیتی ؟ نه صفا سیتی رو میاریم اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح که از خواب پا شدن دور میز نشسته بودن از هم میپرسیدن دیشب چی شده ، فرخ با منو من میگفت ممم دیشب ، دیشب میکردیم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیکار میکردیم ؟ نمیدونم یادم نیست
آره من هر لحظه احتمال می دادم که یه ضعیفه وردارن بیارن! مخصوصا اونجا که فرخ گفت حالا شما پیتزا رو هضم کنید که من براتون امشب برنامه دارم:31:
اون آخرشم آرمیتا وارد ماجرا شد که اینم جای بسی تفکر داره! نکنه واقعا ضعیفه آورده بودن؟
اونجا که آرمیتا هه زنگ زد قیافه فرید دیدنی شده بود بعد صدای خنده یه دختر هم گذاشته بودن رو صحنه!
عند پایان بود به جان خودم:31:
امروز ترکوندن به خدا ... من یاد سایلنت هیل افتادم ... مخصوصا اون صحنه ای که 61 تو یخچال بود !
کم کم داره جنائی میشه :دی
کلا رو این قسمت خیلی مایه گذاشتن:31:
اون پیغامای ناهید روی پیام گیر خیلی باحال بود!
اول خوشحال شاد زنگ زدن گفتن ما رسیدیم
آخرش جیغش در اومده بود
پیغام هفتم هم از رئیس کنفدراسیون بود:27:
این قسمت تقلیدی کامل از فیلم hangover بود . وقتی فرخ رفت حموم انتظار داشتم یه شیر دنبالش کنه .
lمن این هانگوور رو ندیدم ولی بیخیال! صد در صد که تقلید نبوده! شاید فقط ایده گرفته باشن
قبل از قضاوت باید صبر کنیم ببینیم در قسمت بعدی چی پیش میاد بعد بگیم تقلید از فلان فیلم بود :|
pcforlife
12-10-2009, 22:44
اوایل این قسمتش خیلی باحال نبود...:13: ولی هر چی داستان جلو میرفت فوق العاده تر میشد...:20: روش کار کرده بودند... موضوشم یه نمونه جنایی شده بود!!:5: صدای خنده آرمیتا همراه با Invert شدن تصویر رامبد جوان هم در پایان سریال خیلی تاثیر گذار بود!:18:
همه موارد خنده رو دوستان گفتند... ولی یه جا من از خنده بیهوش شدم! اونجایی که فرخ گفت چرا شناسنامم تو سیفون دستشوییه!:16::16::16: و یکی هم اینکه گیر داده بودند چرا فرید رو پله خوابیده!!!:27:
!@#$%^&*()
13-10-2009, 15:07
تکرارش ساعت چند میده؟
نکنه داده؟
mf.designing
13-10-2009, 15:13
تکرارش ساعت چند میده؟
نکنه داده؟
تکرارش یه 40 دقیقه قبل تموم شد ! :دی
74.32% کپی از روی هنگاوور بود
درسته که از مثل فیلم hangover بود.ولی خوب تو خیلی از سریالای خارجی هم از رو فیلم ها ایده برمی دارن.خیلی هم کاره قشنگی کرده.دمش گرم خیلی خنده دار بود.مخصوصا همون که هی همشون به فرید گیر میدادن که چرا رو پله ها خوابیده.
mf.designing
13-10-2009, 15:24
من بهترین صحنه رو اونجائی دیدم که 61 تو یخچال بود و میگفت کی منو اینجا گذاشته و بعدش در یخچال رو بازم بست ... ! :دی :16::27:
!@#$%^&*()
13-10-2009, 15:58
تکرارش یه 40 دقیقه قبل تموم شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
البته شب دیدمش:دی ولی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمقا دیشب زیر نویس زدن تکرار ساعت 15:50 حالا الان ساعت 16:10 داره تکرار دلنوازان میده :| بی شعور ها :|
Foroqe Baba
13-10-2009, 17:56
واای 61 چقدر بامزه هست . بدبخت تو یخچال بــــودش .
خدائی آخر خندست .
!@#$%^&*()
13-10-2009, 19:35
امشب نمیده؟
به علت شهادت؟
mohsen_gh1991
13-10-2009, 19:58
اون جایی که فرخ گفت پیکان رو میبرن چراغاشو عوض میکنن میگن بنزه خیلی باحال بود.خداییش خیلی بده که ادم روی راه پله بخوابه.وقتی فرید گفت من رو راه پله خوابیدم مو به تنم سیخ شد.تنم لرزید.:18:
دوستان یکی خلاصه دیشب رو میگه ؟
این قزمیت ها مینویسن ساعت 15:50 تکرار هست بعد یه ساعت دیگه تکرار رو پخش میکنن
mf.designing
13-10-2009, 21:07
امشب نمیده؟
به علت شهادت؟
امشب بابا 3 شمبه هست و 3 شنبه ها که نمیده !!! فردا ...
از روی hangover کپی پیست کردن :دی
احتملا قسمت بعد هم میفهمن رفته بودن دزدی :27:
با اینکه این قسمتش خیلی قشنگ بود ولی چون میدونستم چه اتفاقی داره میفته یکم ناراحت کننده بود .
یه سوال !
الان امشــب پخــش میکــنـــه ؟
ardavan_2008
14-10-2009, 11:44
یه سوال !
الان امشــب پخــش میکــنـــه ؟
:31:امروز فکر نکنم پخش بشه تازه دیشب هم بود پخش نمیشد طنزه اخه!
GiggleClub
14-10-2009, 11:56
امشب که پخش میشه
pcforlife
14-10-2009, 12:15
پيچ و خمها تمام شد. وليعصر، آصف، گذشتن از چند كوچه ديگر و لوكيشن سريال طنز «مسافران». سريالي كه قبل از ماه رمضان 25 قسمت آن روي آنتن رفت تا باكس اول سريالهاي هرشبي شبكه 3 را پر كند
رامبد جوان همراه پيمان قاسمخاني و گروه نويسندگان سراغ طنزي فانتزي و البته در ژانر فضايي رفتهاند و براي اولين بار است كه تماشاگر تلويزيوني با اين فضاي تخيلي روبهرو ميشود. آنها 25 شب مخاطب را درگير كرده بودند تا اين تماشاچيها هر شب به تعدادش اضافه شود اما پخش اين سريال در يك ماه رمضان به تاخير افتاد تا سير صعودي مخاطبان آن با شيب منفي روبهرو شود. آماري كه نويسندگان مجموعه از آن خبر ميدادند:«اينجا هر روز آمارها را به دست ما ميرسانند. ما قبل از ماه مبارك رمضان سير صعودي داشتيم ولي اين تاخير يك ماهه كاملا به ضرر ما شد. بااین حال به جذب مخاطب دوباره اميدواريم و ميدانيم كه چه مسيري را داريم ميرويم.زماني كه ما كار را شروع كرديم، يك مسيري را براي خودمان ترسيم كردهايم اما اين وسط اتفاقاتي افتاد كه مخاطب را از نشستن پاي تلويزيون فراري ميداد.»
همه بازيگران در كافيشاپ يا همان زيرزمين لوكيشن جمع شدهاند. تمرين مقدمهاي است براي ضبط سكانس بعدي؛ دو بازيگر جديد به همراه فريد، فربد و نسترن. البته نصرالله رادش هم نشسته. ولي او دخلي در اين سكانس ندارد و فقط مشغول استراحت است. تمرين تمام ميشود و موقع ضبط ميرسد. «گروه همه در طبقه بالا جمع شن. ميخوايم فيلمبرداري رو شروع كنيم. حامد – بازيگر نقش فربد- برو بالا اينقدر شيطنت نكن.» رامبد كه بايد حواساش به همه چيز باشد، يكبار ديگر همه را به كار دعوت ميكند. «شب، داخلي، سالن خانه فريد و فرخ. بهرام ميوه ميخورد و فربد و نسترن هم نشستهاند. آرميتا و پدرش وارد سالن ميشوند. همه با هم سلام و عليك ميكنند. نسترن كاملا مشكوك شده. فريد هم در اين ميان به داخل سالن ميآيد و دستپاچهتر از قبل است. آرميتا كنار نسترن مينشيند و فريد همه را به هم معرفي ميكند.»
ظرف ميوه جلوي حسن معجوني است. او در نقش بهرام بايد در حال ميوه خوردن باشد. ترجيح ميدهد بين گزينههايي كه براي خوردن دارد، خيار را انتخاب كند. خيار اول با برداشت اول تمام ميشود. «كات دوباره ميگيريم.» اين اتفاق سه باره ديگر هم ميافتد. يكي از افراد گروه ميگويد:«آقاي معجوني چاي و نبات بيارم خدمتتون؟ سردي تون نكنه.» او هم در جواب گفت:«دو تا بيشتر نمانده. همه را ميخورم تا ديگر چيزي موقع ضبط توي ظرف ميوه نباشد.» برداشت بعد؛«صدا، نور، تصوير، ضبط ميشه.» اما اين برداشت هم ناموفق از آب در ميآيد. حسن معجوني كه انگار خسته شده بود ميگويد:«تا صبح ميگيريم. اصلا كار ما همين است.» او كه تمام خيارها را خورده بود، به سراغ يك گزينه سخت به اسم پرتقال رفت. پرتقالي كه خوش يمن بود و باعث شد تا اين برداشت رضايت رامبد را جلب كند.
چالش سیاه چاله
يكی از افراد گروه كه از صداوسيما خبرهایی را آورده بود به سراغ تيم نويسندگان رفت تا نكتهاي را يادآوري كند: «محراب جان به بچهها بگو از كلمه سياه چاله استفاده نكنند. اين كلمه را در ميآورند.» از محراب قاسمخاني درباره اين كلمه پرسيديم كه جواب داد: «نميدانم چرا با اين كلمه مشكل دارند. حتما متذكر چيزي است كه ما آن را نميفهميم.»
از او درباره اين يك ماه تاخير پرسيديم كه آيا فرصت خوبي براي طراحي دوباره شخصيتها بوده:«ضربهاي كه ما خورديم كمبود وقتمان براي طراحي شخصيتها بود. در ماه رمضان هم اين فرصت به وجود نيامد.
رامبد كار را با يك دوربين ميگيرد و مونتاژ ميكند. به همين خاطر سرعت كارمان خيلي پايين است. در ماه رمضان هم فقط توانستيم هفت قسمت اضافهتر بگيريم. اگر همين روند ادامه داشته باشد تا چند روز ديگر روز پخش ميشويم و اين اصلا خوب نيست.»
تقصیر من بود
پيمان قاسمخاني، سرپرست نويسندگان است. او كه در شروع سريال مسافران بايد سر صحنه سنپترزبورگ هم حاضر ميشده، بعد از اتمام فيلمبرداري كار بهروز افخمي بهصورت تمام وقت به گروه ملحق شده و به همين خاطر خيلي از ضعفهاي اين كار را به عهده ميگيرد. موضوعي كه محراب هم به آن اشاره ميكند: «اگر پيمان از اول با ما بود، در شخصيتپردازيها چند قدم جلوتر بوديم.»
پيمان هم كه اين موضوع را قبول دارد، دراينباره ميگويد: «درست زماني كه اين كار شروع شد، 40 شب بايد سر صحنه كار آقاي افخمي ميرفتم. فقط در جلسات اينجا شركت ميكردم و بار نوشتن بهعهده محراب و عليرضا بود. اگر كار مشكلي دارد، درصد زيادي از آن به من برميگردد اما به اين معني نيست كه كار را دوست نداشته باشيم. من و رامبد حرفهاي مشترك زيادي داريم كه در اين سريال در حال نمايش است.»
یک شخصیت می خواستیم
كار تمام شده و حالا فرصت استراحت رامبد جوان است. به سراغ او رفتيم. انگار انرژي اين فرد تمام نشدني است. با او درباه اين وقفه يك ماهه صحبت كرديم:«اين فرصت خوبي بود تا يك مقدار به چيزي كه ميخواهيم نزديكتر شويم اما زياد هم فرقي برايمان نكرده و فقط براي چند پخش جلو افتادهايم اما متاسفانه باز هم روز پخش ميشويم.»
اما سوال مهمتري هم بود. اضافه شدن رضا شفيعي جم و اينكه چرا او سر صحنه نيست: «ما قصد داشتيم در سري دوم برنامه يك شخصيت جديد را به كار اضافه كنيم كه بعد از بررسيها به رضا رسيديم. او الان سر يك كار ديگر هم هست و نقشي كه دارد، هيچ ارتباطي به شخصيتهاي ديگر ندارد. به همين خاطر ضبط او جداگانه انجام ميشود و زياد با گروه نيست.»
جنس شوخی فرق دارد
«تا كي بايد اينقدر كارهاي تكراري به خورد مردم بدهيم.» اين انتقادي بود كه رامبد جوان از سريالهاي طنز اين چند سال اخير كرد. وقتي اين صحبتها مطرح شد كه مسائلي درباره فضاي جديد سريال مسافران مطرح كرديم. فضايي فانتزي كه براي تلويزيون و مخاطب آن خرق عادت است اما شايد اين خرق عادت باعث شده كه مردم تمايلي براي ديدن اين سريال نداشته باشند؛ «كاملا با اين موضوع مخالفم. من با خيلي از افراد صحبت كردهام. وقتي انتقاد ميكردند از آنها ميپرسيدم كه چند قسمت از كار را ديدهاند. بعدا ميفهميدم كه كار را درست نديدهاند. ما در زمان بدي قرار داريم. مردم ديگر تمايلي براي ديدن تلويزيون ندارند. خيلي از افراد هم هستند كه تمايلي به ديدن كارهاي طنز ندارند. ميخواهند با كمي ديدن پي به جنس شوخي كار ببرند. در صورتي كه اين طور نيست. بايد كار را ببينند تا جنس شوخي را بشناسند. كساني كه اين كار را دوست ندارند بهخاطر اين است كه هنوز كار را بهطور كامل نديدهاند. اگر كمي حوصله كنند مطمئن هستم كه اين كار جذبشان ميكند.»
منبع: hamavaz.com
!@#$%^&*()
14-10-2009, 13:24
امشب بابا 3 شمبه هست و 3 شنبه ها که نمیده !!! فردا ...
مهدی جان:دی امشب چی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امشب چی؟
امشب باید بده چون بعد از اذان پخش میشه
*Necromancer
14-10-2009, 16:48
ما در زمان بدي قرار داريم. مردم ديگر تمايلي براي ديدن تلويزيون ندارند. خيلي از افراد هم هستند كه تمايلي به ديدن كارهاي طنز ندارند. ميخواهند با كمي ديدن پي به جنس شوخي كار ببرند. در صورتي كه اين طور نيست. بايد كار را ببينند تا جنس شوخي را بشناسند. كساني كه اين كار را دوست ندارند بهخاطر اين است كه هنوز كار را بهطور كامل نديدهاند. اگر كمي حوصله كنند مطمئن هستم كه اين كار جذبشان ميكند.»
راس می گــه
khashi87
14-10-2009, 16:50
منم فکر کنم پخش شو چون همیشه بعد از اذان لوگوی سیاه برداشته میشه.
Felakating
14-10-2009, 17:30
به نظره من 25 قسمته اول شاید جمعا 5 قسمتش قشنگ بود ولی این جدیده که داره نشون میده همشون قشنگن البته دلیله قشنگیش هم فکر کنم این باشه که 61 کمتر ادا و اصول درمیاره نه غلام؟
mf.designing
14-10-2009, 18:09
مهدی جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif امشب چی؟
بابا تاریخ رو نگا کن !! این پست ماله دیروزه ...
hellbrain666
14-10-2009, 18:40
امشب فکر کنم کلید اسرار بزاره :دي
akbaraghaaaa
14-10-2009, 18:45
امشب نشون نمیده ؟
kamil_ps3
14-10-2009, 20:08
داره کلید اسرار نشون میده. چرا پخش نمیشه؟
Alexinho
14-10-2009, 20:12
چون داره کلید اسرار میده !!!
pcforlife
14-10-2009, 20:12
فکرت درست از آب در اومد... اینا واقعا گندشو در آوردن...:41: هر روز باید حواست به تقویم و اخبار و فوتبال وآب و هوا و هزار تا چیز دیگه باشه تا حدس بزنی امشب تلویزیون سریالتو پخش میکنه یا نه...:13:
جای تاسفه....:41:
Hectorist
14-10-2009, 20:14
شوخی شوخی کلید اسرار رو پخش کردن!
اینا مسخرش رو درآوردن! ا
توهین نباشه
اما فیلم جالبی نیست
به نظرتون این فیلم قشنگه؟
H a m e e d
14-10-2009, 20:52
توهین نباشه
اما فیلم جالبی نیست
معلومه که نه :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کلید اسرارو گفتما)
یه لحظه حواسم به سوالت نبود، شاید میخواستی از زیر زبونمون بکشی که از مسافران بد بگیم:31:، ولی محاله من از مسافران بدم بیاد:46:
!@#$%^&*()
14-10-2009, 21:00
بابا تاریخ رو نگا کن !! این پست ماله دیروزه ...
متوجه نشدم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیخام توضیح بدی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه که نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زیبا...جادار مطمئن....سریال مسافران[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کلید اسرارو(:2:) پخش کردن پس؟
شهادت که دیگه تموم شد . :18:
H a m e e d
14-10-2009, 21:27
چرا کلید اسرارو(:2:) پخش کردن پس؟
شهادت که دیگه تموم شد . :18:
بعد از بیست و چند سال دیدن تلویزیون ایران، فکر کنم دیگه باید چراشو بدونی:27::46:
!@#$%^&*()
14-10-2009, 21:31
فکر کنم دیگه باید چراشو بدونی
چرا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hellbrain666
14-10-2009, 21:38
معلومه
اینا دنبال بهانه ان تا می تونن پخش رو عقب بندازن از اونور دیر تر تموم شه
H a m e e d
14-10-2009, 22:58
معلومه
اینا دنبال بهانه ان تا می تونن پخش رو عقب بندازن از اونور دیر تر تموم شه
مگه قرار نیست بعدش سریال مهران مدیری رو نشون بدن؟ پس اون قدرا هم که دلشون بخواد نمیتونن پخش مسافرانو به تعویق بندازن،
علاوه بر این شنبه های دیگه ای هم هستن که کانال 3 بعد از ظهر و غروب، فوتبال پخش کنه؛ حتما هر دفعه میذارنش یکشنبه:13:
خودمونیما این کلید اسرار با این همه مایه های طنز، مسخره و آبکی ای که داره:puke: واسه پخش توی هیچ موقعی مشکل نداره:27:
ولی امشب که مناسبت خاصی هم نبود مسافرانو که طنزی ملایم و هوشمندانه دربر داره (به مراتب ملایمتر از طنز مدیری) پخش نکردن.
GiggleClub
14-10-2009, 23:13
لولایی تو برنامه زنده رود دعوت بود
گفت برناممون اینه که مسافرانو ادامه بدیم تا یه هفته قبل محرم
حالا دیگه هر چندتا قسمت شد
مدیری هم دیگه میره واسه عید فکر کنم یا شایدم بعد صفر
rambo_1386
14-10-2009, 23:14
دوستان توروخدا عصبانی نشید :31:میدونم سوال اشتباهی ولی خواهش میکنم جواب بدید تو این گروه چند نفر طنزهای رامبد جوان بهتر از طنزهای مهران مدیری میدونن ؟
H a m e e d
14-10-2009, 23:24
لولایی تو برنامه زنده رود دعوت بود
گفت برناممون اینه که مسافرانو ادامه بدیم تا یه هفته قبل محرم
حالا دیگه هر چندتا قسمت شد
مدیری هم دیگه میره واسه عید فکر کنم یا شایدم بعد صفر
اگه مسافران طولانیتر بشه که خیلی خوب میشه، هنوز خیلی جای کار دارن این فضاییها:31:
مدیری که هم چند سال اخیر حوصله کارای روتین طولانی رو نداشته بهتره همون برای عید بسازه.:46:
دوستان توروخدا عصبانی نشید :31:میدونم سوال اشتباهی ولی خواهش میکنم جواب بدید تو این گروه چند نفر طنزهای رامبد جوان بهتر از طنزهای مهران مدیری میدونن ؟
چرا عصبانی بشیم؟:27: به نظرم هر دو باید وجود داشته باشن؛ من خیلی هم اون دورانی رو که تلویزیون از طنز مدیری اشباع شده بود و تا یه دونه سریالش تموم میشد یکی دیگه میساختو نمیپسندم. ضمن اینکه نگاه من به محیط اطرافم به رامبد نزدیکتره تا مهران مدیری.
khashi87
14-10-2009, 23:44
اتفاقا چه خوب این سوال رو مطرح کردی
ببین تا قبل از این فقط طنزهای مهران مدیری بود که جنبه ی انتقاد رو در رو را داشت اوجشو میشه به شبهای برره نسبت داد که شاهکار بود و مرد هزار چهره 1 و2 نیز ای کمی انتقادی بود من خودم به شخصه عاشقه کارهای روتین هستم چه داخله چه خارجه اما در سریالهای روتین خارج از کشور چیزهایی وجود داره که فکر نکنم ما حالا حالاها به اون برسیم
مثلا در روتین big bang theory مستقیما از شخصیت ها اسم برده میشه و حتی از غول های اقتصادی و از هر مذهب و قاره یک نماینده وجود داره و انتقادها و معایب هر کدوم از این کاراکترها نیز بیان میشه بگذریم
برسیم به رامبد تا قبل از این هیچکس توقع یه کاره فوق العاده رو از هیچکس به جز مدیری نداشت من خودم عاشقه کارهای مدیری هستم و خودش
اما رامبد اومد یه سنت شکنی کرد . اوایل همه این سریال رو یه روتین بی محتوا بیان میکردن و میگفتن برای خالی نبودن عریضه داره پخش میشه اما رامبد به همه ثابت کرد یه کار واقعا متفاوت داره تولید میکنه و به هیچ شخص و گروهی هم تا به حال رحم نکرده و نقطه اوج این سریلا در دو جا هست
1-گزارش های بهرام برای فرمانده که واقعا من خوشحالم از این جرات و جسارت رامبد
2- جلوهای ویژه کامپیوتری که هر چند تا سطح اول سینمای دنیا خیلی فاصله داره اما یه نوع آب و رنگ خاص به سریال داده و در فراخور انتظار ظاهر شده
امیدوارم این سریال استارتی باشه برای موجی نو در سریال سازی و روتین ایران.
kamil_ps3
15-10-2009, 01:46
ببخشید دوستان من اطلاع ندارم. مگه قراره مهران مدیری یه طنزه دیگه بسازه ؟ (من خبر ندارم )
*Necromancer
15-10-2009, 04:53
من از اون موقع که رامبد رو توی خانه سبز دیدم تا حالا شفته کاراش شدم:31:
من هیچ وقت با کارای مدیری نخندیدم(فقط از سر بیکاری می دیدم) اما با این طنز رامبد من همیشه در شرف انفجار ام:31: تازه لودگی هم نداره! کلی هم پیام داره!
کلا هیچی از مدیری کم نداره هیچ، بیشتر هم داره!
توضیح: مدیری خودش تو یه مصاحبه گفت ما اصلا سعی نمی کنیم پیام خاصی توی سریال بگونجونیم، طنز که ساخته می شه منتقد ها یه چیزایی
از توش برداشت می کنن که خودمونم توش دستی نداشتیم:| یه بار دیگه هم تو برنامه مثلث شیشه ای اینو گفت که دیگه همه دیدن(اون خودکاره رو مثال زد)
rambo_1386
15-10-2009, 11:05
توضیح: مدیری خودش تو یه مصاحبه گفت ما اصلا سعی نمی کنیم پیام خاصی توی سریال بگونجونیم، طنز که ساخته می شه منتقد ها یه چیزایی
از توش برداشت می کنن که خودمونم توش دستی نداشتیم:| یه بار دیگه هم تو برنامه مثلث شیشه ای اینو گفت که دیگه همه دیدن(اون خودکاره رو مثال زد)
دوست عزیز یعنی تو شب های برره هیچ پیام خاصی نبودددددددددددددددددد؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
انتظار داری مدیری بیاد بگه خودمون این پیام از قبل میدونستیم؟؟؟؟؟؟؟؟
pcforlife
15-10-2009, 13:01
من هیچ وقت با کارای مدیری نخندیدم(فقط از سر بیکاری می دیدم) اما با این طنز رامبد من همیشه در شرف انفجار ام:31: تازه لودگی هم نداره! کلی هم پیام داره!
من خودم یکی از طرفدار های طنز مسافران و مشخصا کارگردان آن یعنی رامبد جوان هستم ولی نمیشه به قطعیت گفت که کار رامبد جوان عالیه یا کار مدیری بهترینه و کار فلانی مزخرفه... چون طنز هایی که در 10 الی 15 سال اخیر در کشورمان پخش شده، تماما طنزهایی متعلق به زمان خودشان هستند،... بذارید چند مثال بزنم... من اگر یک بار دیگه طنز حرف تو حرف یا طنز سیب خنده و جوک معروف یوسف تیموری که اگه ادیسون برق رو اختراع نمیکرد... رو ببینم دیگه مثل سابق جلو تلویزیون خندم نمیگیره، یا اگه طنز پاورچین و چاپلوسی داوود و فرهاد رو ببینم، احتملا با خودم بگم این دلقک بازی ها چه پیامی دارن... یا بی وفایی خوندن بامشاد رو ببینم به جای خندیدم تلویزیون رو در حالت موت قرار بدم...!!! چون تمامی طنز هایی که پخش شدن و ما دیدیم، آنی و متعلق به یک زمان و موقعیت هستند و پیام هایی که میدن به درد همون زمان میخوره نه برای چند سال بعد... احتمالا بعد یکی دو سال بعد مسافران هم جذابیت خودش مثل الان را نداشته باشد... کلا کمتر پیش میاد طنزی به قدرت و جاودانگی طنز های (برای مثال) چارلی چاپلین که پر از خنده و پیام بود، ساخته شود... چون ساختشون سخته و ماهیت طنز یجوریه که تکرار و تقلید از طنز های موفق دیگه نتیجه ناموفق داره.
به همین خاطر به نظر من مقایسه کارگردان های های طنز و کارهاشون با هم زیاد درست نباشه...
ببخشید زیاد صحبت کردم...:11::10:
یاعلی
!@#$%^&*()
15-10-2009, 15:11
رامبد.vsمدیری
من طنز دوست دارم...هرکی باشه...البته کارهای مدیری واقعا زیباست....و نباید فراموش کنیم تجربه ی زیادی داره...
و اینکه رامبد تجربه ش نسبت به مدیری خیلی کمتره...
درکل به نظرم مقایسه شون کار درستی نیست....:jealous:
mohsen_gh1991
15-10-2009, 16:48
از توش برداشت می کنن که خودمونم توش دستی نداشتیم:| یه بار دیگه هم تو برنامه مثلث شیشه ای اینو گفت که دیگه همه دیدن(اون خودکاره رو مثال زد) من هم خودم دارم این سریال مسافران رو میبینم .سریال قشنگس هم هست پ. ولی سریال های مدیری چیز دیگریست.از نظر تجربه هم که بخوای واقعا این دو با هم قابل مقایسه نیستن.توی این سریال هم بیننده هیچ پیامی دریافت نمیکنه به جز یه مشت پیامهایی که هیچ نیازی به گفتن ندارن.مثلا خود شما تا قبل از این که تو یکی از قسمتاش گفتن مردم بیشتر به قدرت احترام میذارن تا خود فرد اینم موضوع رو نمیدونستی؟ در ضمن اگر بخواد پیامی به بیننده القا کنه اینه که باید دروغ گو لوده بی فرهنگ و در کل عوضی باشن(مثل فرخ)تا موفق باشن و همچنین بین اطرافیان محبوبیت داشته باشن.حتی خود فرید هم که فرد مثبت این مجموعه هست باز هم میبینیم که تو بعضی از قسمتها میخواد خودشو عوض کنه به به یک ادم منفی تبدیل بشه.البته این پست من جنبه مقایسه نداشت فقط خواستم بگم که سریالهای طنز مخصوصا ایرانی هیچ چیزی نداره.فقط محض خندوندن مردم ساخته میشه.ولی با تمام این تفاصیل سریال خوبیه.
Miss.Rose
15-10-2009, 16:58
امشب نشون نمیده؟؟؟
!@#$%^&*()
15-10-2009, 17:20
اگر بخواد پیامی به بیننده القا کنه اینه که باید دروغ گو لوده بی فرهنگ و در کل عوضی باشن(مثل فرخ)تا موفق باشن و همچنین بین اطرافیان محبوبیت داشته باشن.حتی خود فرید هم که فرد مثبت این مجموعه هست باز هم میبینیم که تو بعضی از قسمتها میخواد خودشو عوض کنه به به یک ادم منفی تبدیل بشه
فکر کنم اون قسمت رو تا آخر ندیدی....:thumbsdow
pcforlife
15-10-2009, 18:01
تا قبل از این که تو یکی از قسمتاش گفتن مردم بیشتر به قدرت احترام میذارن تا خود فرد اینم موضوع رو نمیدونستی؟
با این قسمت از حرفات یه نمونه مخالفم.:46::10:
به قول میر طاهر (انوشیروان ارجمند) در فیلم محیا: بین دانستن و باور کردن کلی راهه...
الان همه ما میدونیم کلید همه بدی ها، دروغه، ولی باورش نداریم... چون هر موقع شراط مساعد بود دروغ میگیم... اگر مسائل مختلفی (حالا درست یا غلط) که میدونیمشون ولی باورشون نداریم را به شیوه های مختلف (مثلا پیام یه سریالی باشه) بهمون یادآوری بشه، کمک میکنه که باورش کنیم...
!@#$%^&*()
15-10-2009, 19:37
نشون نمیده؟یکی از رفقا گفته بود که 5شنبه ها هم نشون میده....نیدونم....ها؟ها؟ها؟http ://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dimah2005
15-10-2009, 23:54
دوستان توروخدا عصبانی نشید میدونم سوال اشتباهی ولی خواهش میکنم جواب بدید تو این گروه چند نفر طنزهای رامبد جوان بهتر از طنزهای مهران مدیری میدونن ؟
به امید روزی که این کارگردانها کار تیمی انجام بدن !
یعنی میشه ما هم یه روزی ! از این سریال تیمی ها داشته باشیم !
البته فکر نکنم تا روزی که رسم محترم زیراب زنی تو ایران رواج داره! این کار شدنی نیست.
پ.ن: اینا دارن کار روتین هر شبی می کنن بعد اون وقت وجود تعداد عوامل ثابت و محدود باعث تضعیف شدید کار می شه!
*Necromancer
16-10-2009, 00:12
دوست عزیز یعنی تو شب های برره هیچ پیام خاصی نبودددددددددددددددددد؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
انتظار داری مدیری بیاد بگه خودمون این پیام از قبل میدونستیم؟؟؟؟؟؟؟؟
نکته هایی که تو شب های برره بودن دو نوع داشتن!
_همش گیر میدادن که اینا می رن سر زمین هیچ کاری انجام نمی دن بعدش برمی گردن خونه به زنشون می گن از خستگی داریممی میریم:|
_ به شیوه ی خیلی ضایه داشتن غنی سازی نخود! رو نشون می دادن که دادن ده بالا براشون انجام بده!
_ نخود گرون شده بود اومده بودن همه پولاشونو الکی خرج کردن. تابلو بود که منظور نفته
این سه مورد یه طرف...
اما اون چیزایی که تو نقد مقدا نوشتن خوندی؟
تو همین اینترنت سرچ بزنی پیدا می کنی. مثلا یه عده روزنامه نگار برگشته بودن به اینکه شیر فرهاد به کیانو ش می گه تو هیچی نمی فهمی شکایت کرده بودن:27:
حالا به نظرت این دو نوع پیام که تو شب های برره بود بهشو می خوره از یه جنس باشن؟
یه افتضاح خیلی بزرگ هم باغ مضفر بود که اصلا" یادش می افتم حالم بد می شه:2: اصلا یه چیزی بود کاملا" بی معنی
pcforlife
16-10-2009, 16:19
و پس از بی برنامگی فراوان بالاخره امشب 19:45 میده! زیرنویسشو الان دیدم...
و ضمنا معلوم میشه این آرمیتا کیه...
!@#$%^&*()
17-10-2009, 14:32
نظری...نصیحتی...چیزی ندارین؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.