مشاهده نسخه کامل
: سریال مسافران
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
pcforlife
14-08-2009, 00:11
رادش داره نقش یه آدم آهنی رو بازی میکنه...مجبوره از این اداها در بیاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجاش که با گوشاش تی وی میدید هم واقعا قشنگ بود...خب من اصن موندم چه جوری به ذهن نویسنده رسیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا کار فوق العاده نویسنده را تو این سکانس دیدم. چقدر زیبا آدم هایی را نشون داد که به نظر میرسه با علاقه به فرد مقابلشون نگاه می کنند و حرف های اونو مشتاقانه گوش میکنند. اما حقیقت چیز دیگریه... زمانی که ستاره و ناهید با هم راجع به بهرام بحث میکردند همه بیننده ها فکر میکردند شهاب (61:27:) داره به حرف های اونا گوش میده. اما در واقع با گوش ها تلویزیون (احتمالا جومونگ!:31:) میدید و با چشم هایش صدای تلویزیون رو میشنید. با تفکری که پشت این سکانس بود حال کردم!
راستی با دهن پر حرف زدن ما ایرانی ها تو غذا خوردن رو رو تو جایی که فرخ و بهرام کلپچ میخوردند چقدر باحال پروند... واقعا نویسنده ها ترکوندن!
یه چیز دیگه... دقت کردید صدا گذاری فیلم روی شهاب که یه رباته خیلی افت کرده... بیچاره رادش خودشو میکشه که ادا رباتو دراره ولی یه صدا رباتو روش نمیذارن...:41:
به نظر من بهترین صحنه تا حالا اون جا بود که این عموش شده بود عروس! من که از خنده ترکیدم
نظر شما چیه؟
به نظر من بهترین صحنش نبود ولی خداییش خیلی باحال بود:18::27::10:
pcforlife
14-08-2009, 00:21
راستی امروز اخبار گفت که ضرغامی (درست تایپ کردم!؟!!) گفته فقط سه شبکه سریال واسه ماه رمضان دارن و شبکه ها سریال های پربینندشونو ادامه میدن. رستگاران که فکر کنم چند قسمت دیگه تموم میشه. احتمالا منظورش مسافران از شبکه سه و شمس العماره از شبکه دو (شبکه دو میده نه؟) بوده. ضمنا قراره یک ساعت بعد از اذان سریال ها شروع بشه نه مثل سال های قبل یه ربع بیست دقیقه بعد اذان... پس با این تفاسیر و در نظر داشتن فوتبال لیگ برتر و لیگ های خارجی که شبکه سه میدش،به احتمال قوی شبکه سه سریال ماه رمضانی نداره.
MyNameIsNEO
14-08-2009, 00:34
سلام
به نظر شما یه کم کارگردانی رامبد جوان، مشکل نداره؟
khashi87
14-08-2009, 01:45
امشب پخش نشد راستی؟
sltavakoli
14-08-2009, 01:56
تایید میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رادش داره نقش یه آدم آهنی رو بازی میکنه...مجبوره از این اداها در بیاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجاش که با گوشاش تی وی میدید هم واقعا قشنگ بود...خب من اصن موندم چه جوری به ذهن نویسنده رسیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من یکم با بازی ستاره مشکل داره...اون اداهای لوسی بعضی وقتا در میاره من اعصابم خورد میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل من هر جوری فکر میکنم نمیتونم بگم که مثلا به جای فلان بازیگر فلانی رو میاوردن بهتر بود...چونکه اینا خوب رفتن تو نقششون...
باید آفرین گفت بهشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره رو موافقم باهات.
اون جا ها که دهنشو باز میزاره خیلی بد میشه :دی.حال ادم رو به هم میزنه از بس لوسه.
امير موسر
14-08-2009, 09:33
به نظر من هیچکدوم به قشنگی بهرام بازی نمیکنن !
masoudtr
14-08-2009, 09:46
من اول بهرام را دیدم گفتم این دیگه کیه
ولی الان میبینم خیلی عالیه شاید چون دفعه اولشه
خوبی این سریال اینه که پای یک عده مفت خور که همیشه سریال های طنز را میدادن بهشون و هر قسمت را تو نصف روز با بازیگر های همیشه ثابت میساختن بسته
RoYaYeEe_NiIiLi
14-08-2009, 13:23
ولی الان میبینم خیلی عالیه شاید چون دفعه اولشه
دفعه ی اول اولشم نیس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی همیشه پای یک زن در میان است نقش پلیس رو بازی میکرد که واقعا قشنگ بازی میکرد...من خودم شخصا اولا سریال رو برای قشنگ بازی کردن اون ادامه دادم
توی یه فیلم تلویزیونی اسمش "یادم تو را فراموش"بازی میکرد که خیلی هم حالت طنز نداشت ولی واقعا قشنگ بازی میکرد
مثل اینکه یکی از دوستان هم گفتن که قبلا توس تئاتر بوده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصن هر کی از تئاتر میاد تو تی وی بازیه محشری ارائه میده
xperia990
14-08-2009, 18:21
اصن هر کی از تئاتر میاد تو تی وی بازیه محشری ارائه میده
:10:کاملا
I3 E L O \/ E D
14-08-2009, 19:42
ستاره رو موافقم باهات.
اون جا ها که دهنشو باز میزاره خیلی بد میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حال ادم رو به هم میزنه از بس لوسه. دیگه زیادی ادا اصول درمیاره آدم بدش میاد!
الان فوتباله کی پخش میشه؟
امير موسر
14-08-2009, 19:50
دیگه زیادی ادا اصول درمیاره آدم بدش میاد!
الان فوتباله کی پخش میشه؟
جمعه ها نمیده !
I3 E L O \/ E D
14-08-2009, 19:52
جمعه ها نمیده !
راست میگیها جمعس! :دی
معلوم نشد این سریال چند قسمتیه؟
هرچی هست تا 31 مرداد بیشتر نشون نمیده حتما !!!
mf.designing
15-08-2009, 10:05
دوستان یا 60 قسمتی هست یا 90 قسمتی و تا آخر ماه رمضان حتما هستش .
چرا این 2 شب نداد ؟!
پتج شنبه که نداد ، جمعه هم باید ساعت 1:20 فیلم میداد که نداد !!!
این چه وضعشه
reza-atom
15-08-2009, 10:49
طي مصاحبه اي كه رامبد جوان با راديو جوان داشت هفته ي قبل خودش اعلام كرد كه اين سريال براي ماه رمضون متوقف ميشه و بعد از ماه رمضون دوباره ازسر گرفته ميشه...
چرا این 2 شب نداد ؟!
پتج شنبه که نداد ، جمعه هم باید ساعت 1:20 فیلم میداد که نداد !!!
این چه وضعشه
ویرایش : ببخشید نمیدونم چرا پستم 2 بار داده شد
لطفا یکی اینو پاک کنه
Jang Bogo
15-08-2009, 11:14
به نظر شما اون قوزمیتی که تو چند قسمت اول نشون دادن (اونجایی که داشتن خواب میدیدن که داره بهشون حمله میکنه) شبیه این کاراکتر Mortal Kombat نبود ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
moraddad
15-08-2009, 12:58
واقعا تو بعضی صحنه ها به این قاسم خانی و رفیقاش حسودیم میشه!:31:
بس که اینا ذهنشون بازه ...
آخه لامذهب چقدر ابتکار؟! چقدر نو آوری؟!:31:
البته نویسندن دیگه...بایدم اینجوری باشه ،ولی نه دیگه انقدر!
خوش بحالشون:31:
RoYaYeEe_NiIiLi
15-08-2009, 13:42
طي مصاحبه اي كه رامبد جوان با راديو جوان داشت هفته ي قبل خودش اعلام كرد كه اين سريال براي ماه رمضون متوقف ميشه و بعد از ماه رمضون دوباره ازسر گرفته ميشه...
من یکی که فکر نکنم دیگه اجازه بدن که بعد از ماه رمضون ادامش بدن...چون این سریال جنبه ی انتقادی داره و یادمه که مهران مدیری هم یه سریال یا دوتا سریال داشت که وقتی رسید به عید نوروز متوقف شد ولی دیگه بعد از عید ادامش ندادن...اونام جنبه ی انتقادی داشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا تو بعضی صحنه ها به این قاسم خانی و رفیقاش حسودیم میشه!:31:
بس که اینا ذهنشون بازه ...
آخه لامذهب چقدر ابتکار؟! چقدر نو آوری؟!:31:
البته نویسندن دیگه...بایدم اینجوری باشه ،ولی نه دیگه انقدر!
خوش بحالشون:31:
گل گفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا تایید میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم تو ایرانیا این نویسنده بعید...حروم میشه بیچاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M O B I N
15-08-2009, 15:26
من یکی که فکر نکنم دیگه اجازه بدن که بعد از ماه رمضون ادامش بدن...چون این سریال جنبه ی انتقادی داره و یادمه که مهران مدیری هم یه سریال یا دوتا سریال داشت که وقتی رسید به عید نوروز متوقف شد ولی دیگه بعد از عید ادامش ندادن...اونام جنبه ی انتقادی داشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه اصفهان داره جدیدا شبهای برره نشون میده دیشب سالار خان با سردار خان مناظره کردن :27:
pcforlife
15-08-2009, 16:37
به نظر من که مسافران تو ماه رمضان پخش میشه و تا آخره تابستون یا نهایتا تا آخره مهر ماه ادامه داره. چون من تو سایت های سینمایی مختلف خوندم که سریال مهران مدیری که راجع به اصلاح الگوی مصرف است قرار از فصل پاییز پخش بشه.
به احتمال 90 درصد تا اول ماه رمضان پخش می شه.اصلا بعد اون دیگه وقتی نمی مونه.تقریبا هم همون 30 قسمت می شه.
یه 7 یا 8 قسمتا دیگه مونده.که می شه 30 قسمت.
khashi87
15-08-2009, 16:43
نمیدونم برای ماه رمضون متوقف میشه یا نه!!!
اما میدونم تا اواسط ماه آبان پخش میشه.
xperia990
15-08-2009, 17:34
دیشب تو اخبار یکی گفت سریالهای هفتگی ادامه پیدا میکنه(در ماه رمضان)
و 3 تا سریال جدید هم پخش میشه
khashi87
15-08-2009, 17:36
احتمالا همین مسافران پخش میشه اما احتمال اینم هستش که سریال شبکه 2 هم پخش بشه.
یعنی اخر امشب کی پخش میشه ؟
تکرارش کی هست ؟
mf.designing
15-08-2009, 20:04
بچه ها خودتون رو چرا اذیت میکنیدآخه !! بابا ضرغامی گفته پخش میشه . یعنی هر روز هم مسافران رو میده و هم فیلم مربوط به رمضان رو
این دیوونه ها بالاخره کی پخش میکنن ؟!!!
اینا چرا مسخره بازی در میارن ؟
ساعت 10:30 هم حتما میخوان بنویسن 11:30.
جدی ؟ خوبه پس ..
حالا امشب کی میده ؟ ...
!@#$%^&*()
15-08-2009, 20:52
میگم چرا پنج شنبه نداد؟(دادگاه نشون داد)
لابد امشب هم نیده؟(دادگاه نشون مید؟)
قضیه چیه؟دیگه خستمون کردن....یه طنز خوب پیدا شد...سرشو کردن زیر آب.....
نه بابا مشب نشون داد ...
امشبش بنظر من خیلی باحال بود ... مخصوصا اون قسمتش که راند راند میفرتند خیلی خنده بود !!! ...
pcforlife
15-08-2009, 22:09
الان تمومم شد... واقعا باحال بود... جنگ بهرام و ناهید و کوچ کردن اون دو تا توسط فرخ و فرخنده دیدنی بود... ضمنا یکی از بهترین سکانس های پایانی (که بهرام اطلاعات رو به کنفدراسیون میفرسته) را داشت...
یه چیزی... بهرام عجب پرش هایی داره!! وقتی میپره کل بده رعشه میگره آدم میمیره از خنده!!
راستی کاش هر چند تا قسمت، پشت صحنه هم نشون بدن!
mf.designing
15-08-2009, 22:20
عشق ماده ای است که در مجاورت اکسیژن به شدت واکنش داده و آتش به همه عالم میزند !! :27:
(عشق آمد و آتش به همه عالم زد و ...) !
عشق در اول کار زیبا و آسان است ولی بعدن مشکلها پیش میاید و ...:27:
الا یا ایها الساقی ادرکسن ونا ولها ... که عشق آسان نمود اول ، ولی افتاد مشکلها و ...
واقعا جلب بود ، مخصوصا با طرز بیان بهرام:20:
Facon_Archi
15-08-2009, 23:14
تکرارش ساعت چند هست؟
امشب خیلی خوب بود ، هم از لحاظ محتوا ،هم از لحاظ خنده .
من خودم وقتی قسمت جنگ بهرام و ناهیدو میدیدم داشتم میمردم از خنده .
قسمت ضرب المثلها و کنایهها هم خیلی جالب بود.
خدا کنه به همین زودی تموم نشه .
RoYaYeEe_NiIiLi
15-08-2009, 23:22
به به به به[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا لذت بردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قاطی بودم لحظه های شیرین و غمگین خیلی قشنگ میکنه سریال رو
وقتی بهرام شروع کرد حرف زدن واسه ناهید من داشت گریم میگرفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فهمیدم که فرید بهش گفته کللی حرسم گرفت....گفتم خداروشکر این بهرام آدم شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی ای دل غافل...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی... بهرام عجب پرش هایی داره!! وقتی میپره کل بده رعشه میگره آدم میمیره از خنده!!
آره...خیلی باحال میپره...من که کیف میکنم بازیشو میبینم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه .. امشب چه قدر باحال بودش ... بعد از چند شب که مسافران ندیدیم امشب دیدم :دی
خدا کنه به همین زودی تموم نشه .
فقط تا 22 مهر فیلمبرداریشه ...
khashi87
16-08-2009, 01:18
امشب خیلی توپ بود بهرام تو گزارشش یه کمه آهنگه نیما رو خوند
عشق یه چیزی مثله کشکو دوغه-------تمام زندگی همش دروغه(نیما --- عشق اینترنتی)
امشبش با حال بود
حمید لولایی هم تروکوند مارو مثلا میخواست دخترانه حرف بزنه.
ضرب المثل گفتنشونم خوب بود.
Felakating
16-08-2009, 03:00
به نظره من این قسمت زیاد قشنگ نبود نسبت به شبهای دیگه اما واقعا اینقدر بهرام قشنگ بازی میکنه من تاحالا خودم نتونستم اینجوری که بهرام حس میگیره حس بگیرم کارش درسته اگه بخوام از 10 بهش نمره بدم 10 میدم و بقیه کمتر
منم با نظر اکثر دوستان موافقم فکر نمی کردم رامبد جوان بتونه چنین سریالی بسازه برای همشون آرزوی موفقیت دارم اما خودمونیما کاش ما هم یه شهاب داشتیم به پشتش می زدیم پول از تو جیبش در میومد!!!!
!@#$%^&*()
16-08-2009, 10:24
و بقیه کمتر
قشنگی این سریال حاصل بازی خوب همه ی بازیگراست.
مثلا یه قسمت شهاب نقش اوله.یه قسمت ناهید و بهرام و...
----------------------------------------------------------------------
در کل من به همه شون 20 میدم.
Kasra 91
16-08-2009, 14:01
تکرارشو امروز ساعت چند میده؟
khashi87
16-08-2009, 14:02
نکرارشو زیر نویس کرد15.20
MOHAMMAD2010
16-08-2009, 14:56
اون تیکه حمید لولایی مثل دخترا حرف میزد خیلی با حال بود
امشبش واقعا خیلی خیلی خنده دار بود مردم از خنده این قسمتش بهرام و فرخ و شهاب خیلی باحال بازی کردن ....مخصوصا شهاب مردم از خنده ... بهرام هم واقعا عالی بازی میکنه !!!
هر شبش داره بهتر از شب های قبل میشه و یه پیشرفتی داره و خدا کنه هیمنجوری بهتر باشه ..
امشب خیلی خیلی عالی و خنده دار بود !!!
pcforlife
16-08-2009, 23:10
نکرارشو زیر نویس کرد15.20
چه بد شد که ندیدم!!:37:.... فردا باید کارت تیویمو ببرم سره کار... حیف شد نتونستم ببینم:44:... فقط آخرین سکانس این قسمتو دیدم...
راستی چرا تیتراژ پایانی رو پخش نمی کنن... دلیل پخش نکردنش طولانی بودنشه یا چیزه دیگه؟؟:13::10:
. دلیل پخش نکردنش طولانی بودنشه یا چیزه دیگه؟؟ دلیلش اینکه تبلیغات بیشتری نشون بدن...همین
هر شبش داره بهتر از شب های قبل میشه و یه پیشرفتی داره و خدا کنه هیمنجوری بهتر باشه اره درسته.........با اینکه نویسنده...و چنتا از بازیگرها ....بازیگرهای مهران مدیری بودم..ولی رامبد هم خوب شروع کرده...همین که چنتا نکنه تو هرقسمت گذاشته خیلی عالیه..........شاید با دیدن اینها فرهنگمون یه ذره بالاتر بره.....
یه دیالوگ جالب داشت این سریال
که خیلی هوشمندانه هم خودشون سانسور کردن
وقتی عموی رامبد جوان داشت نصیحتش میکرد یه سری جملات معکوس استفاده میکرد :
- سر مردم کلا بزار. اگه سر مردم کلاه نزاری، مردم سرت کلاه میزارن
تخم مرغ بخور. اگه تخم مرغ نخوری، مرغ ...
- ... اه عمو بس کن
به حرفای بالا ایناهم اضافه کنید................
همون قسمت عموه بود.........................
عمو گفت صبح زورد باید بلند شی بری دنبال حقت.......اگه نری دیگران صبح زود بلند میشن میرن دنباله حقت....
dimah2005
16-08-2009, 23:34
پيش فرض
- ... اه عمو بس کن
من اون موقع فکر کردم که بقیه اش اینه ......{تخم مرغ بخور وگرنه ...مرغ تو رو می خوره }
ولی حالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم یه تاپیک بزنیم برا دیالوگ های این سریال :
شهاب : شما لباس عروسی می گیرید ، لباس طلاق هم می گیرید ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمو : توی سوئد خیلی کارها هست که اصلا وجود نداره ، برا ما خیلی خوبه ( یا یه چیزی تو همین مایه ها )
- ... اه عمو بس کن
=)))))))))
مردم از خنده
khashi87
17-08-2009, 01:32
امشب تکرار نمی ده
اگه نمیده فردا تکرارش ساعته چنده؟
امشب خیلی جالب بودش ...!
پیشنهاد می کنم اگه ندیدید تکرارشو ببینید ...!
Felakating
17-08-2009, 01:59
به نظره من امشب کنایه به همون ضرب المثل :شیرین برو شیرین بیا ضرتی نرو ضرتی بیا داشتن اشاره میکردن
بی باک بی بال
17-08-2009, 11:22
این سریال چند قسمتی هست تو ماه رمضان هم پخش داره یا نه
RoYaYeEe_NiIiLi
17-08-2009, 12:46
قسمت دیشبشم مثه قسمتای دیگش محشر بود...اصلا این بهرام میره تو حس آدم کیف میکنه
وسطای قسمتش بود من فکر کردم این قسمتش به درد نمیخوره ولی وقتی دوست رو پیدا کردن خیلی حال کردم
دمش گرم رامبد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب که دوستشون داشت آواز میخوند...اون تیکش که نمای بیرون ساختمون رو نشون میدادن با صدای منوچ....عجب صدایی داشت این منوچ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من کف کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی وقتی دوربین رفت پیش جمع دوستانشون([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تن صداش تغیر کرد...ولی اولش خیلی قشنگ میخوند
Felakating
17-08-2009, 14:06
این سریال چند قسمتی هست تو ماه رمضان هم پخش داره یا نه
هنوز کسی نمیدونه:41:
H a m e e d
17-08-2009, 14:23
ادامه مجموعه پس از عيدفطر؛
پخش سريال «مسافران» در ماه رمضان متوقف ميشود
خبرگزاري فارس: مجموعه طنز 50 قسمتي «مسافران» ساخته «رامبد جوان» در ايام ماه مبارك رمضان پخش نخواهد شد.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مجموعه طنز شبانه «مسافران» كه پخش آن همزمان با مبعث پيامبر(ص) از شبكه سه سيما آغاز شده بود و تاكنون 20 قسمت از آن پخش شده، در ايام ماه مبارك رمضان پخش نخواهد شد.
گروه سازنده اين طنز شبانه كار تصويربرداري را در ايام ماه مبارك رمضان همچنان ادامه خواهند داد و با برنامهريزي كه صورت گرفته است تا اواخر مهرماه كار تصويربرداري به پايان خواهد رسيد و پخش 25 قسمت باقي مانده سريال پس از ماه مبارك رمضان از شبكه سوم سيما انجام خواهد شد.
سرپرستي نويسندگان اين مجموعه برعهده «پيمان قاسمخاني» است و محراب قاسمخاني، سروش صحت، عليرضا ناظرفصيحي و فرخ نعمتي كار نگارش داستان ها را برعهده دارند.
رامبد جوان، حميد لولايي، حسن معجوني، نصرالله رادش، شقايق دهقان و سحر دولتشاهي ايفاي نقشهاي اصلي را بر عهده دارند.
«مسافران» را «محسن چگيني» براي گروه فيلم وسريال شبكه سوم سيما تهيه ميكند.
یعنی 55 قسمت هست ؟
ای بابا
Felakating
17-08-2009, 14:28
تا اونجایی که من میدونم طنز باید 90 قسمتی باشه پس چرا 50 قسمته؟حتما یه چیزی هست!!!!!!!!!!!
همین الان تکرارش شروع شد خواستید ببینید !!!
تا اونجایی که من میدونم طنز باید 90 قسمتی باشه پس چرا 50 قسمته؟حتما یه چیزی هست!!!!!!!!!!!
فکر نکنم باید حتما 90 قسمت باشه .... !!
بی باک بی بال
17-08-2009, 15:23
فکر نکنم باید حتما 90 قسمت باشه
من شنیدم 50 قسمتی است اما احتمال دارد 90 قسمتی بشود
pouria007
17-08-2009, 17:54
بسی سریال خنک و جالبیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من امشب نتونستم ببینم، کسی میدونه اولین تکرارشو کی میده ؟
mf.designing
17-08-2009, 23:16
بچه ها من فقط از یه چیز پخشش سر در نیاوردم !! این تکرار روز بعدش ساعت چنده ؟! (چون تکرار ساعت 12 رو به خاطر فوتبال بعضی موقع ها پخش نمیکنه گویا !)
سلام
من امشب نتونستم ببینم، کسی میدونه اولین تکرارشو کی میده ؟
ساعت ۱/۱۰ یه چیزی حدوده ۱۰ دقیقه ی دیگه
*Necromancer
18-08-2009, 02:08
- ... اه عمو بس کن
یعنی اگه تخم مرغ تخوریم مرغ [...] ما رو می خوره؟ منکه نفهمیدم نکته ش چی بود! می شه ترجمه کنید؟؟؟؟؟
mehdi_360
18-08-2009, 14:20
یعنی اگه ما تخم ،مرغ رو نخوریم مرغ ،...ما رو میخوره:دی
امیدوارم متوجه شده باشی:دی
pouria007
18-08-2009, 14:53
یعنی اگه ما تخم ،مرغ رو نخوریم مرغ ،...ما رو میخوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
دیگه شفاف تر از این نمیشد:دی
Dark Shine
18-08-2009, 15:33
این بهرام خیلی خوب بازی میکنه
*Necromancer
18-08-2009, 18:15
یعنی اگه ما تخم ،مرغ رو نخوریم مرغ ،...ما رو میخوره:دی
خودمم که همینو گفتم! فک کردم نکته ای چیزی توش نهفته ست.
بی باک بی بال
18-08-2009, 18:34
این قسمت اش هم جالب بود
مخصوصا قیمت خونه
اره فرخ داشت سکته میکرد فکر کرد فرید میخواد بکشتش !!! :دی
mohsen_gh1991
18-08-2009, 18:51
سریال جالبیه.ولی خیلی خنده دار نیست.بهرام هم قشنگتر از بقیه بازی میکنه.در ضمن رامبد جوان(فرید) و سحر دولتشاهی(سرهنگ) زن و شوهر هستند.
من که اخر نفهمیدم کیا باهم زن و شوهر هستند اخر همین دوتا شدند ؟ :دی
پریشبش خیلی خنده دار بود !!!
من که اخر نفهمیدم کیا باهم زن و شوهر هستند اخر همین دوتا شدند منظور پست قبلی تو واقعیت بود نه تو فیلم
این 65 ها چه باحالن !!! منم یکی میخوام !!! :دی
*Necromancer
18-08-2009, 20:35
این قسمتش چقد باحال بود! 65 واقعا" خیلی باکلاس تره:31: قیافه رادش 180 درجه فرق کرد تو گریم65 !!!
moraddad
18-08-2009, 20:39
یعنی از این به بعد رادش میخواد 2 تا نقش بازی کنه؟!
عجب گریم توپی داشت!
اونجا که رو تاب با فرید داشت حرف میزد منم داشت گریه ام میگرفت:31:
باز بگین رادش بده...:31:
saeed_cpu_full
18-08-2009, 20:40
توليد 61 هم جالب بود !! با همه فرق داشت : دی
امشب خیلی جالب بود ... مخصوصا از این قیافه 65 بسی خندیدیم :دی
rosenegarin13
18-08-2009, 21:19
امشب زیاد جالب نبود ولی اومدن 65 فکر می کنم فضا رو متفاوت تر از قبل کنه.
mf.designing
18-08-2009, 21:24
وای چه حال داد . من با 65 حال کردم !! خیلی خوش تیپ بود خداییش :دی
اینم بگم که این اولین باری هست که من میبینم از فناوری های کامپیوتری تو فیلم های ایرانی کم و بیش خوب استفاده شده ، بخصوص اونجایی که 61 تولید میشد .
RoYaYeEe_NiIiLi
18-08-2009, 21:28
جلل خالق
این واقعا رادش بود؟360 درجه تغیر کرده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقد سفیدش کرده بودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فکر نکنم که زیاد بمونه...چونکه برای رادش سخته که دوتا نقش رو بازی کنه
فرود اومدن 65 خیلی جالب بود !!
یاد یه چیزی افتادم .... نمیدونم چی ولی صحنش عین همین صحنه ی فرود اومدن 65 بود
MoJtaBa.R
18-08-2009, 21:35
65 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایکاش 69 هم میداشتن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rosenegarin13
18-08-2009, 21:36
من یاد اون صحنه افتادم تو ترمیناتور،اولاش بود.
RoYaYeEe_NiIiLi
18-08-2009, 21:39
من یاد اون صحنه افتادم تو ترمیناتور،اولاش بود.
آره
دقیقا عینهو فرود اومدن آرنولد بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!@#$%^&*()
18-08-2009, 22:25
من وقتی فرود اومد فکر کردم یکی دیگست.خیلی ناراحت شدم:41:.تا وقتی فهمیدم...:21::46:
راستی چقدر خوشتیپ بود:31:.مخصوصا وقتی عینک رو زد....:5:
RoYaYeEe_NiIiLi
18-08-2009, 22:28
آقا امشب تکرارش ساعت چنده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا امشب تکرارش ساعت چنده؟
1 بامداد امشب...................و...............فرد ا 3:20دقیقه ظهر
M O B I N
18-08-2009, 23:26
65 خیلی خوشتیپ بود حالا ببینیم قابلیت هاش چیه !!!:27:
1 شب؟! ... بابا ما یه شب خواستیم زود بخوابیم : دی
*Necromancer
19-08-2009, 01:10
چند تا تیکه داشت که جالب بودن! مثالا غذا ر وریخته بودن تو زود پزو درش ر وکاملا بسته بودن بعد نشسته بودن به هم می گفتن مگه روی زمین V1=C1=G1 نیست؟ بعد که دوزاریشون افتاد می خواستن فرار کنن که زود پز رو اجاق منفجر شد:27: این قسمتم به رئیسشون گفت قربان زلف شهلا و شاخ رعنایتان:27::27: یه سوتی که دادن این بود که گفتن اون یکی 61 که هنوز داره کار می کنه وظیفه ش اینه که تو موزه تاریخ باستان راه دستشویی رو نشون می ده! در حالیکه اون رئیسشون اصلا نمی دونست دسشویی چی هست!!!
Felakating
19-08-2009, 01:51
واقعا اون رادش بود؟:18:
pouria007
19-08-2009, 08:26
360 درجه تغیر کرده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
f.kh0511
19-08-2009, 08:29
:31:
خیلی باحاله
من خیلی ازش خوشم میاد مخصوصا اون شهاب خل:31:
behnam_roli
19-08-2009, 08:51
من حدس میزنم که این قسمت این 65 شروع به کار میکنه بعد اوایلش خوب کار میکنه اینا کلی حال میکنن ول چون خیلی سخت گیره اینا خسته میشن اینو برمیگردونن میرن 61 رو میارن...البته حدس زدم
pouria007
19-08-2009, 09:27
تو اگه حدسات درست بود ریاضی رو 100میزدی:دی
ولی من هم همین حدسو میزنم :10:
اه ... رادش رو دیدید ... ایول چه خفن وارد شد ... مدل ترمیناتوری ... بابا آرنولد :دی
mahdipotter
19-08-2009, 15:45
به نظر شما این فیلم رو تا قبل از ماه رمضون تمومش میکنن؟
M O B I N
19-08-2009, 15:48
به نظر شما این فیلم رو تا قبل از ماه رمضون تمومش میکنن؟
دوست عزیز گفتن بعد از ماه رمضان ادامش میدن توی ماه رمضان قطع میشه !!
mahdipotter
19-08-2009, 15:58
دوست عزیز گفتن بعد از ماه رمضان ادامش میدن توی ماه رمضان قطع میشه !!
ایول چه عالی خیلی فیلم باحالیه من که حسابی حال میکنم
sltavakoli
19-08-2009, 16:16
- ... اه عمو بس کن
ایول اقا امین
حال کردم.به رفتین و عمق فیلم ها.مثل ما نیستین که فقط بخندین. :دی
الان هم دارم میترکم از خنده.
بابا این ارنولد بود که ....:دی
اولش فکر کردم یکی دیگه هست ناراحت شدم ... امشبش جالبه :دی
حیف شد تو ماه رمضون پخش نمیشه!
mahdipotter
19-08-2009, 16:30
واقعا که حیف شد
RoYaYeEe_NiIiLi
19-08-2009, 16:32
آقا من یادمه قدیما یه سریال پخش میکردن که اسمش صفر درجه بود
طنز بود
یادمه یا واسه عید بود یا ماه رمضون که متوقفش کردن که بعدش دوباره پخشش کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دیگه پخشش نکردن
میترسم این اینطوری بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pouria007
19-08-2009, 16:41
آقا من یادمه قدیما یه سریال پخش میکردن که اسمش صفر درجه بود
طنز بود
یادمه یا واسه عید بود یا ماه رمضون که متوقفش کردن که بعدش دوباره پخشش کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دیگه پخشش نکردن
میترسم این اینطوری بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما نترس من تضمین میکنم ادامه بدن
این مهر ، اینم امضا !
خیالتون راحت باشه ... حداقل تا 19 ماه رمضون پخش میشه ؛
ولی تازه جالب شده ؛ قبلا یجوری بود انگار بازیگراش اولین بار بود اومده بودن توی tv ولی الان هم روون تر شده هم خنده دار تر
:دی
RoYaYeEe_NiIiLi
19-08-2009, 17:31
میگم جداً ماه رمضون هم پخش میشه یا مثل 4 خونه بعد از ماه رمضون پخش میشه؟
نه دیگه
گفتن میذارن بعد ماه رمضون
pouria007
19-08-2009, 17:35
خوبه که اینطوری من کلاض ماه رمضون بعد از افطار عقده ای گری در میارم وقت نمی کنم سریالا ور ببینم:دی
میگم این صحنه ی وارد شدن آرنولد رو یکی آپ کنه ما هم ببینیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!@#$%^&*()
19-08-2009, 19:21
دوستان امشب ساعت چند میده؟
دوستان امشب ساعت چند میده؟
باید عین همیشه باشه
!@#$%^&*()
19-08-2009, 19:37
9؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان که نمیده اخه هر بار یه بار میده 9 میده ؟ 22:20 میده ؟ یا 23:45 ؟ تکرار رو نمیگم خودش رو میگم !!!
9:10 به احتمال زیاد میده ...!
!@#$%^&*()
19-08-2009, 19:56
ساعت22و10 میده!!!!
0000000000000000000000
منظور:ساعت:10
دقیقه:10
فکر کنم امشب 22:20 پخش میشه .
مگه ننوشته بود 20:45 ؟؟؟
هر ساعت نظرشون عوض میشه!
a m i rh o s e i n
19-08-2009, 20:18
فکر کنم 22:35 میذاره! ای کاش برنامه های صدا و سیما نظم بیشتری داشت!
هرکی میاد یه ساعت میگه !!
بالاخره ساعت چند میدن ؟
GiggleClub
19-08-2009, 20:44
22:35 دقیقه
!@#$%^&*()
19-08-2009, 20:51
خدا کنه پخش کنن...:42:
فکر کنم خود صدا و سیما هم نمیدونه کی پخش میکنه...:13:هیچ چیزی معلوم نیست...ممکنه الان بزنه به علت فلان(...) چیز پخش نمیشه...:2:
a m i rh o s e i n
19-08-2009, 21:27
22:35 دقیقه
منم که همینو گفتم!
Maziar_69
19-08-2009, 21:29
خاک بر سرشون.
هرشب یه ساعتی میده.
تو هیچ زمینه ای برنامه ریزی ندارن...
a m i rh o s e i n
19-08-2009, 22:24
میبینم که به سلامتی مسافران رفت تا 34روز دیگه!البته اگه تا اون وقت این 65 زمین رو نابود نکنه!
sltavakoli
19-08-2009, 22:26
تبریک میگم.
مسافران رفت تا 1 ماه دیگه.
خوش باشید
رااستی پس این جور که معلومه ما تو ماه رمضون سریال طنز نداریم.
نه دیگه نداریم ولی خوب چرا فردا شب پخش نکرد ؟ فردا شب که 5 شنبه هست ماه رمضون هم که نیست میتونست فردا هم پخش کنه !!!
مثل اینکه قسمت شد قبل از اینکه توفان خرشیدی آب پزمون کنه کنفدراسیپن فرتمون کنه:31:
dimah2005
19-08-2009, 22:30
امروز داشت اشکمو در می اوورد
مخصوصا اخرش که رامبد اومد گفت دیگه پخش نداریم تا یه ماه دیگه
خیلی فیلمای ماخ رمضون تحفن اخه
2 پول سیا نمی ارزن
RoYaYeEe_NiIiLi
19-08-2009, 23:11
:37::37:
من نمیخواااااااااااااااااااا ااااااام
من جومونگ میخواااااااااااااااام:37:
ااا
ببخشید اشتباه شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مسافران میخواااام:37:
ولی حیف شد ها
ببینید حالا من کی گفتم
پخششو متوقف میکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Maziar_69
19-08-2009, 23:22
پارسال یادتون نیست چقدر از بزنگاه انتقاد شد؟ آخرشم کلی سانسور کردن.
اینا با طنز مشکل دارن. با خندیدن مشکل دارن.
دیگه وای به اینکه ماه رمضون هم باشه.
بعد عمری یه طنز درست حسابی راه افتاده بود که اونم اینجوری...
معمولا سريالهاي نمايشي كمدي كه بهصورت هر شبي پخش ميشوند با استقبال خوب مخاطب روبهرو ميشوند كه اين استقبال خود يكي از فرصتهاي اينگونه برنامهسازي در تلويزيون ايران است و برنامهسازان بهسادگي نبايد آنرا از دست بدهند.
در اين ميان اگر سريالي خوب و با وسواس خاص توليد شود ماندگاري خواهد داشت و سالها در ذهن مخاطب باقي خواهد ماند اما اگر ساختار توليدي آن نسبتا ضعيف باشد و حاصل كار باز هم نسبت به ديگر آثار همگن ضعيفتر باشد تمامي اتفاقات تلخ و شيرينش همزمان با اتمام سريال به پايان ميرسد و وارد حيطه سريالهاي ماندگار نميشود.
اما اگر بخواهيم در مورد سريال مسافران قضاوت كنيم بايد گفت اين سريال اگر چه توان بالقوه خوبي براي تبديل شدن به يك سريال ماندگار كمدي را داشت اما وارد اين حيطه نشده است.
رامبد جوان و نويسندگان اين سريال در نظر داشتند يك سريال انتقادي بسازند كه در آن خلقيات ما زمينيها و يا به عبارت بهتر ما ايرانيها را مورد توجه قرار دهند.
اين الگو كه شايد شاعرانهترين و با كيفيتترين محصول آنرا بتوان شازده كوچولوي اگزوپري دانست، بارها چه در ديگر كشورها و چه در توليدات سينمايي و تلويزيوني خودمان آزمون شده است؛ فيلمهايي چون من زمين را دوست دارم با بازي عليرضا خمسه و سريالهايي چون اين زمينيها با بازي لاله صبوري نمونههايي هستند كه سالها قبل دقيقا با همين هدف توليد شدهاند.
اما چرا بايد يك الگوي آزمودهشده داراي پتانسيل بالا را براي خلق مفهوم آنهم از جنس طنز و كمدي دانست و آيا رامبد جوان توانسته از اين الگو آنچنان كه بايد و شايد بهره بگيرد؟
اگر با دقت به اكثر آثار كمدي بنگريم نيروي پيش برنده آنرا در عنصر تضاد ميبينيم؛ تضاد بين عاقل و نادان، بين آگاهي و ناداني، زشتي و زيبايي، چاقي و لاغري و صفتهاي متضاد ديگر. از بين اين تضادهاست كه كمدي متولد ميشود. در اين ميان يكي از موقعيتهاي متضاد كه از آن بيشتر استفاده شده، تضاد يك يا چند نفر با يك جامعه جديد است.
حال يك يا چند نفر از زماني به زمان ديگر و يا از جامعهاي به جامعه ديگر پرتاب ميشوند و اساسا قرار گرفتن آنها در محيط جديد باعث بهوجودآمدن موقعيتهاي خندهآور و تاملبرانگيز ميشود. در حقيقت موفقترين كمديها نيز از دل همين تضادها بيرون آمده است اما نكته مهم در اين الگو توانايي بالا براي انتقاد از جامعه هدف است. معمولا در اين نوع كمديها به راحتي و با زبان طنز ميتوان خلقيات يك دسته، يك گروه و يا يك جامعه را مد نظر آورد، با آنها شوخي كرد و يا آنها را به باد انتقاد گرفت. شايد بارزترين مثال آن حضور اشتباهي چاپلين در جامعهاي نظير آلمان دوره فاشيسم و اشتباه شدن او با شخصيتي مانند هيتلر در فيلم ديكتاتور بزرگ باشد كه مجالي براي انتقاد از جامعه آلمان و ايتاليا در آن دوره شد.
ايدههاي فاشيستي تبديل شد به همين مقياس. معمولا حضور ناگهاني يك فرد يا يك گروه در سرزمين ديگر ميتواند فرصت مناسبي براي بيان ايدههايي باشد كه نوك پيكان آن به سمت ايجاد نگرشهاي انتقادي از جامعه هدف است. شايد اگر بخواهيم از توليدات تلويزيوني مثالي بزنيم بهترين مثال مجموعه شبهاي برره باشد كه حضور يك روزنامه نگار (كيانوش) در ناكجاآبادي به نام برره، باعث آشنايي مخاطب تلويزيون با سرزميني به نام برره شد كه در آن سرزمين ضدارزشها تبديل به ارزش شده است. دروغ گفتن و كلاهبرداري كردن زرنگي تلقي شده و حرف اول و آخر را نه قانون كه زور بازو و يا تزوير ميزند. به راستي با تأمل در روابط مردمان در برره نميتوان به اين نتيجه رسيد كه ناكجاآباد برره جزيرهاي بزرگ در دل خلقيات مزموم خود ماست؟
مسافران نيز با چنين پيشفرضي توليد شده است و نويسندگان اين سريال دقيقا براساس همين الگو عدهاي را از يكي از كرات فضايي وارد داستان كردهاند كه البته در وهله اول كودكانه مينمايد اما بهتدريج وضع عوض ميشود. اينكه عدهاي براي ارزيابي عملكرد زمينيها وارد سياره زمين و آنهم درست در قلب تهران شوند تا براساس نتايج ارزيابي در مورد نابودي يا بقاي زمينيها تصميم بگيرند، چيزي به جز زمينهچيني براي خلق يك كمدي انتقادي نيست، اما اين پيشفرض در عمل مخصوصا در قسمتهاي ابتدايي چندان رخ نمينمايد و مسافران از سطح انتقادات جزئي و روايت حرفهاي بيضرر مثل خوشمزهبودن چلوكباب، پولدوست بودن برخي از زمينيها و... . چندان فراتر نميرود (البته بايد پذيرفت كه ساخت آثار هنري انتقادي چندان هم كار سادهاي نيست).
در حقيقت آن چيزي كه باعث قوام يافتن و ماندگار شدن يك كمدي انتقادي ميشود، در مسافران نسبتا كمرنگ است و با وجود برخي نقاط قوت مثل بازيها اين سريال چندان نتوانسته است آنطور كه انتظار ميرفت حتي تا قسمتهاي مياني در جلب نظر مخاطب موفق عمل كند. از طرف ديگر يكي ديگر از نقاط ضعف اين سريال به ساختار توليد در تلويزيون ما بر ميگردد و آن ضعف در ارائه جلوههاي ويژه مناسب است.
در سريالي كه يك پاي آن موجودات فضايي هستند طبيعتا جلوههاي ويژه جزو انتظارات نرمال مخاطب است و ارائه ضعيف اين تكنيك ( كه البته قوي آن هم در اين ساختار توليد انتظار نميرود) سريال را دچار يك ضعف ناگزير ميكند؛ ضعفي كه مسافران نيز با آن دست به گريبان است و تمهيداتي مثل به گوش رسيدن صداي ماشين از شهاب و... نيز چندان دلچسب نيست.
اما در كنار آن بازيهاي روان و پذيرفتني بهخصوص از جانب حسن معجوني و سحر دولتشاهي باعث شده است كه سريال مسافران از بحران عدمرضايت مخاطب كه در قسمتهاي ابتدايي به آن مبتلا بود سر بلند بيرون بيايد و بتواند رضايت نسبي مخاطب را در قسمتهاي مياني به دست آورد چرا كه سريال مسافران در قسمتهاي ابتدايي كه بيشتر به معرفي شخصيتها و موقعيت ميپرداخت بسيار سطحي و كودكانه مينمود اما با گذشت چند قسمت با ارائه داستانهاي جالب توجه از تضاد بين زمينيها و فضاييها و معلوم شدن هدف سريال از ارائه اين تضادها، استقبال مخاطب از آن بيشتر شد.
از طرف ديگر قسمتهايي مثل داستان دروغ گفتن زمينيها يا قسمت وانمود كردن و ايدههاي خوبي مثل ورود شازده كوچولو به داستان و ارائه كلهپاچه به او به جاي برهاي كه دنبالش است و يا شكار غذا توسط شهاب و بالاخره ارائه گزارشهاي جذاب آخر هر قسمت به كنفدراسيون توسط بهرام، از امتيازات خوب اين سريال محسوب ميشود كه تا حدودي مخاطب را راضي نگه ميدارد و اوقات خوشي را براي وي فراهم ميكند.در حقيقت مسافران پيش از آنكه سريال خوبي باشد نشاندهنده تلاش رامبد جوان بهعنوان كارگردان براي كشف قالبهاي جديد و نوآوري است.
رامبد جوان كه در عرصه بازي همواره خود را طالب هنجارشكني نشان داده است با سرعت كمتري در حال پيدا كردن راهي براي ارائه انرژيهاي خود در عالم كارگرداني است چرا كه گويا بازي و يا حتي ساخت تيزرهاي تبليغاتي نتوانسته است او را اقناع كند و طبيعتا تلويزيون هم فرصت خوبي است براي كساني كه در عرصه شاد كردن مردم سابقه و پيشينه خوبي دارند.
*Necromancer
20-08-2009, 05:25
این 65 ربات ایناست یا اینا ربات 65 ان؟ به نظر می رسه کنفنداسیون خیلی زود تولید 65 ها رو هم متوقف کنه و یه مدل جدید تر بیاد! چون این 65 ها بیش از حد شاخ می شن! الان تا آخر رمضون یه ماه وقت دارن! امیدوارم تو این یه ماه بشینن صحنه حمله فضاییا به زمینو مثل بچه آدم طراحی کنن که ما کف کنیم:31: خیلی هم دقت به خرج دادنا! 25 تا قسمت تا قبل از رمضون و 25 تا قسمت هم بعد از رمضون! اینجوری وقت کافی برای جلوه های ویژه 25 قسمت دوم خواهند داشت!!!! آخه تو شما و سیما طرف می گفت ما شبانه روز داریم کار می کنیم که جلو هاشو در بیاریم وقت هم خدایی کم دارن!
بچه ها تو ماه رمضون نمیزاره مسافران و:(
تازه داشت خوب میشد
واقعا حیف شد که 1 ماه نمیتونیم این سریال قشنگ رو ببینیم
تازه داشت باحال میشد
میگم کسی لیست سریال های ماه رمضون رو داره که کی پخش میشه ؟
pouria007
20-08-2009, 07:53
ببینید حالا من کی گفتم
پخششو متوقف میکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه انقدرا هم نابود نیستن این برنامه به طور مستقیم ازشون انتقاد نکرده حالا برره و مرد هزار چهره یه چیزی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم حالا چجوری می خوان این 65 رو بگیرن این خیلی خره یهو دیدی منظومه ی شمسیو به فرت داد :دی
تازه داشت ديشب قشنگ ميشد
اين 65 كه اومد خيلي با خال بود
يه چيزي تو مايه هاي ترميناتور بود :31:
اون تيكه كه عينك بهرام را گرفت دقيقا مثه ترمينانتور بود كه لخت اومد رو زمين و لباساي مردم را پوشيد :31::31:
حيف نميدونم چرا ماه رمضون پخش ندارن ؟؟؟؟
pouria007
20-08-2009, 08:08
يه چيزي تو مايه هاي ترميناتور بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اون تيكه كه عينك بهرام را گرفت دقيقا مثه ترمينانتور بود كه لخت اومد رو زمين و لباساي مردم را پوشيد :دی:دی
آون تیکه رو نمیگی درصد خشونت بچه ها رو اندازه می گرفت یه لحظه فک کردم ترمیناتور 2 دارم نگاه میکنم یادتونه آرنولد میگفت تلفات انسانی 22 نفر:دی
میگم این یکی جدیده بفهمه سوپر ترانزیستور پنتومیک 37 سی 4 از تو زمین در میاد و ما میخوریمش چه حالی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M O B I N
20-08-2009, 09:18
این قسمت آخریه همیچین قشنگ نبود دلمو زد ولی تلویزیون باید از این انفعالش بیرون بیاد و برنامه هاش رو بهتر کنه !!
!@#$%^&*()
20-08-2009, 10:27
ماه رمضون فقط میخواد برنامه های ..پخش کنه...هیچ برنامه طنزی نداره...افسرده میشیم...ولی شاهواره!!!که نمرده!!!!!
rosenegarin13
20-08-2009, 10:30
تازه داشتم بهش عادت می کردم!
من فقط همینو می دیدم از تی وی!
حالا چی ببینم!دی:
آره ماه رمضون مسافران پخش نمیشه ؛ ولی معمولا فیلم ماه رموضون شبکه 3 طنز هست ...
تازه داشت از مسافران خوشم میومد ؛ این جومونگ دوستی رو خوب مسخره میکنن :دی :دی
امیدوارم یادشون نره بعد از رمضون ادامه بدن :دی
*Necromancer
20-08-2009, 13:13
آره این قسمتشم وقتی شهاب می خواست سر به بیابون بذاره فرخ اومد بهش گفت کجا می خوای بری بابا امروز جومونگ اومده ایران بیا بریم دم هتل براش هورا بکشیم:27:
ظاهرا دیگه 61 ای در کار نخواهد بود چون راهشو کشید رفت!شاید واسه چند قسمتی نباشه...
این 65 هم خیلی خوفه! به نظر من کنفدراسیون(!) شک میکنه که چرا یهو بعد از یک روز که 65 رو فرستادن پیغام میرسه که زمین باید نابود بشه؟!
ولی کلا تو حساسترین زمان پخشش متوقف شد!
mf.designing
20-08-2009, 13:25
واقعا جالبه . کار این آدمها رو میبینید ! درد آدمها دل نداشته رباط رو درد میاره و برای کمک به اونا سر به کوه و بیابون میزنه !! ولی دریغ از بعضی از انسان نماها ... !!!
H a m e e d
20-08-2009, 13:32
جام جم آنلاين: مدتي است پخش سريالهاي طنز از شبكههاي مختلف سيما رواج پيدا كرده است و مخاطبان سيما هم پس از سالها حالا عادت كردهاند كه در ايامي از سال حداقل شاهد يك يا دو سريال طنز باشند. براي همين هم هر هنرمندي كه كمي حال و هواي شوخي كردن را به همراه دارد سعي ميكند در اين فضا خود را امتحان كند.
البته هستند بازيگراني كه ترجيح ميدهند فقط در آثار طنز بازي كنند. از جمله اين افراد ميتوان به حميد لولايي، نصرالله رادش، شقايق دهقان، مجيد صالحي و ... اشاره كرد.
چند وقتي است گروهي از اين هنرمندان دوباره گردهم آمدند تا مجموعهاي متفاوت را روي آنتن بفرستند. مجموعهاي به نام «مسافران» كه كارگرداني آن به عهده رامبد جوان است و سرپرستي گروه نويسندگان را پيمان قاسمخاني عهدهدار است.
قطعا درخصوص اين مجموعه سوالهاي زيادي وجود دارد. به همين دليل ابتدا به سراغ پيمان قاسمخاني رفتيم تا درباره اين سريال بيشتر بدانيم.
قاسمخاني ابتدا در پاسخ به اين پرسش كه آيا اگر نقش شازده كوچولو در اين كار پررنگتر ميشد بهتر نبود؟ گفت: بعضي از شوخيها وجود دارد كه نميشود به عنوان داستان اصلي به آنها پرداخت و بهتر است در حد شوخيهاي حاشيهاي باقي بمانند. براي همين تصميم گرفتيم شازده كوچولو تنها در يك قسمت ظاهر شود و نه بيشتر و اين كه شايد معصوميت شازده كوچولو با فرود آمدنش به زمين از بين ميرفت و اگر حضورش زياد ميشد، محبوبيتش را از دست ميداد. قاسمخاني در پاسخ به اين پرسش كه با توجه به قصه متفاوتي كه اين مجموعه دارد چه ترفندهايي به كار گرفته است تا طنز مسافران به لودگي كشيده نشود، گفت: ما ابتدا ميدانستيم مسافران در چند قسمت اول قطعا نميتواند مخاطبان خود را جذب كند، چرا كه بيشتر مخاطبان طنز فانتزي را مترادف با كارتون و بچهبازي ميدانند. براي همين تصميم گرفتيم پس از معرفي شخصيت ها به عنوان آدمهاي فضايي بسرعت زمينيشان كنيم و اين خود يك خطر بزرگ بود و زمان زيادي را هم ميطلبيد.
سرپرست نويسندگان مجموعه مسافران در ادامه و در پاسخ به اين پرسش كه ارتباط اين 4 نفر با يكديگر نامشخص است، از اين نظر كه يك جايي بسيار احساساتي و جايي ديگر بسيار با خشونت رفتار ميكنند و اين مسائل باعث ميشود رشته ارتباط با مخاطب از بين برود، افزود: اگر اين اتفاق افتاد نقطه ضعف ما را ميرساند و بايد روي اين مساله بيشتر فكر كنيم؛ اما بايد بگويم ارتباط اين 4 نفر با يكديگر كاملا مستقل است و گاهي با توجه به شرايطي كه در آن قرار ميگيرند احساساتي ميشوند و نكته ديگر در مورد روابط آنها با يكديگر اين است كه در قسمتهاي آينده خواهيد ديد كه ناهيد و بهرام عشق نسبت به يكديگر را كشف ميكنند و كاملا به يك زن و شوهر زميني تبديل ميشوند.
نكتهاي كه درخصوص مسافران خيلي به چشم ميخورد استفاده از جلوههاي ويژه است. قاسمخاني در پاسخ به اين پرسش كه جلوههاي ويژه تا چه حد به او و همكارانش كمك كرده است، ميگويد: جلوههاي ويژه كمك بسزايي به ما كرده است. آن هم با توجه به قصهاي كه داريم و من فكر ميكنم در اين مجموعه رضا فرساد تنها كمي از استعدادش را در اين زمينه خرج كرده است؛ اما ما قصد داريم در آينده اين كار را به حداقل برسانيم و اين 4 نفر را بيشتر از پيش زميني كنيم. بخش جلوههاي ويژه طرفداران خاص خودش را دارد. مانند كودكان كه بسيار برايشان جذاب بوده است.
نويسنده مجموعههاي شبهاي برره و پاورچين در مورد اين كه چرا اسم اين مجموعه از سياهچالهها به مسافران تغيير پيدا كرد، ميگويد: مسافران اسمي بود كه شبكه پيشنهاد كرد، البته اسم قمر در عقرب را هم پيشنهاد كرده بوديم، اما متاسفانه با اين نام هم مخالفت شد.
رامبد جوان اولين تجربه سريال طنز هر شبي را به واسطه ساخت مسافران به دست آورده است. قاسمخاني از اين تجربه و همكاري ميگويد: رامبد جوان يك دوربينه و بدون سوئيچ كار ميكند كه از اين نظر براي من يك تجربه جديد بود، اگرچه كارمان به مراتب سختتر شده است. اما جوان كارگرداني است كه ارزش تكتك سكانسها را ميداند و بدقت متنها را مورد بررسي قرار ميدهد؛ البته ممكن است گاهي چون كار با 2 دوربين ضبط نميشود بعضي شوخيها از دست برود. به هر حال در اين مدت دوستان خوبي براي هم شديم.
قاسمخاني در نهايت و در پاسخ به اين پرسش كه چرا فرخ و فريد هويت مشخصي به لحاظ شغلي ندارند، گفت: معمولا در سريالهاي آپارتماني خيلي كم پيش ميآيد كه با فضاي بيرون كار داشته باشيم. براي همين بيشتر ارتباط بين فرخ و آدمهاي توي خانه و گاهي همسايهها برايمان اهميت داشت. ميتوانيم براي آنها شغل تعيين كنيم، اما در حال حاضر دردسرهايي را كه فضاييها درست ميكنند جالبتر است. قصد داريم در آينده تغييرات اساسي در خصوص اين افراد بدهيم.
بهتر است اين را هم بدانيد كه بر خلاف شايعات پيمان قاسمخاني و مهران مديري هيچ مشكلي با يكديگر پيدا نكردهاند و چون مهران مديري فعلا كاري در دست ندارد قاسمخاني به كمك محسن چگيني (تهيهكننده) و رامبد جوان آمده است.
ما با آدمهاي زميني روبهرو نبوديم
زماني كه با خبر شديدم پروژهاي به تهيهكنندگي محسن چگيني و با گروه نويسندگان خوب و صاحب سبك به سرپرستي پيمان قاسمخاني همراه با بازيگران مطرح در حوزه طنز و به كارگرداني رامبد جوان در حال ساخت است خوشحال شديم، چون كارهاي تلويزيوني نبايد به باند بازي، گروه گرايي بدل شود و عدم رقابت صحيح، ارتقاي اين برنامهها كه پر مخاطبترين هم هستند را به خطر بيندازد و باز شدن اين حصارها به يقين بجا و بموقع است. خيلي دوست داشتيم در مورد چگونگي ساخت اين مجموعه با رامبد جوان كه هدايتگر مسافران است بيشتر صحبت كنيم؛ اما اين كارگردان جوان تنها به ذكر اين نكات بسنده كرد كه: مشغول ساخت فيلم پسر آدم دختر حوا بودم كه از طرف يكي از دوستان متوجه شدم محسن چگيني قصد دارد كار طنزي تهيه كند و بعد به دعوت ايشان جلسهاي گذاشتيم و پس از توافقهاي اوليه پيش توليد كار را شروع كرديم. در اينجا لازم است بگويم براي ساخت اين مجموعه با مشكلات زيادي روبهرو بوديم، چرا كه ما با آدمهاي معمولي و زميني روبهرو نبوديم و قرار بود مشكلات آدمهاي زميني را به واسطه اين چهار نفر كه از فضا آمدهاند به تصوير بكشيم. جوان در خصوص انتخاب بازيگران اين سريال گفت: به نظرم هر كدام از اين بازيگران بخوبي توانستهاند از عهده نقششان بر بيايند و من هم به عنوان كارگردان دارم تلاش ميكنم مخاطب را راضي كنيم و يك مجموعه كسلكننده را در پيش روي آنها قرار ندهيم.
نميخواستيم كارهاي عجيب و غريب بكنيم
پس از بازي در مجموعههاي طنزي مانند پاورچين و شبهاي برره حالا كمتر كسي است كه او را در اين ژانر نشناسد. شقايق دهقان بازيگري است كه بيشتر در نقشهاي دخترهاي شيطان و پرجنب و جوش ظاهر ميشود. او اين بار با ارائه نقش ستاره در سريال مسافران يك بار ديگر نقشهاي گذشتهاش را تكرار كرده است.
او در مورد حضورش در اين سريال ميگويد: ابتدا قرار بود به عنوان نويسنده با اين گروه همكاري داشته باشم، ولي بعد چون پيشنهاد بازي هم شد تصميم گرفتم بازي كنم.
دهقان در پاسخ به اين پرسش كه چطور به نقش ستاره نزديك شده است، گفت: ما قرار بود تبديل به آدمهاي زميني بشويم و هويت آدمها را پيدا كنيم و خيلي قرار نبود كار عجيب و غريبي بكنيم. به هر حال با راهنماييهاي آقاي جوان و هدايت نويسندگان توانستم ستاره را بشناسم.
بازيگر نقش ستاره در مورد اين پرسش كه چقدر در ابتدا توانسته به رامبد جوان اعتماد كند، گفت: من با آقاي جوان قبلا كار نكرده بودم، ولي برداشتم اين بود كه او آدم با هوشي است و طنز را هم خيلي خوب ميشناسد. حتي به جرات ميتوانم بگويم آقاي جوان درك درستي از سكانسها دارند و فكر ميكنم در موردشان اشتباه نكردهام.
شقايق دهقان ميگويد: خيلي دوست دارم در نوشتن متنها هم كمك كنم اما واقعا فرصتش را ندارم و نميتوانم 2 كار را كنار هم انجام بدهم. ضمن اين كه نوشتن تمركز زيادي را هم ميطلبد.
بازيگر نقش ستاره قسمتهاي پاياني هر قسمت را دوست دارد و در اين مورد ميگويد: به نظر من مشكل ما آدمها اين است كه چرا برايمان سوال پيش نميآيد و كارهايمان را تنها براساس عادت انجام ميدهيم. قصد ما اين بود كه در پايان هر قسمت سوالهايي را پيدا و به آنها پاسخ دهيم و از اين طريق پيام هر قسمت را به مخاطب بدهيم. به نظرم اين قسمت از كار خيلي خوب از آب درآمده است.
شقايق دهقان درخصوص اين كه نقش ستاره چه تاثيري روي او داشته است، گفت: تاثير خاصي نداشت، چون نقش خيلي دوري نبود، اما گاهي كه فيلمنامه را ميخواندم سوالات زيادي برايم پيش ميآمد، مثلا اين كه واقعا چرا از پل عابر پياده رد نميشويم يا چرا سيگار ميكشيم، در حالي كه ميدانيم امراض زيادي را در پي دارد.
بازيگر مجموعههاي شبهاي برره و پاورچين ميگويد: در مسافران تلاش كرديم آدمهاي فضايي كمكم تبديل به آدمهاي زميني شوند و از آنجا كه كار روتين است نياز به پختگي بيشتري داريم.
دهقان در آخر در مورد طراحي لباس اين مجموعه گفت: به نظرم طراحي لباس در اين سريال بسيار بد است و من از اين بابت بسيار ناراحت هستم، چراكه در هيچ كاري ما اينقدر دچار فشار نبوديم.
شقايق دهقان اميدوار است مسافران در آينده بهتر شود و مخاطبان بيشتري را جذب كند.
مسافران يك تجربه جديد برايم بود
اصغر حيدري در اين مجموعه نقش صابري را بازي ميكند. او يك بنگاهدار است. وي در پاسخ به اين پرسش كه كار رامبد جوان چه ويژگيهايي دارد، گفت: مسافران اولين تجربه همكاري من با رامبد جوان است و خوشحالم كه اين تجربه را به دست آوردهام و كار با ايشان احساس آرامش زيادي به دنبال دارد. حيدري از اين كه با حميد لولايي همبازي است احساس خرسندي ميكند و ميگويد: از حميد لولايي چيزهاي زيادي آموختم كه برايم بسيار باارزش است. حيدري ميگويد: از كودكي كارهاي كمدي را دوست داشتم و هميشه خودم را به جاي يكي از شخصيتهاي كارهاي طنز ميگذاشتم. اصغر حيدري قضاوت در مورد سريال مسافران را زود ارزيابي ميكند و معتقد است با توجه به تجربهاي كه در اين گونه كارها دارم بايد قسمتهاي زيادي از پخش اين مجموعهها بگذرد تا يخ آن بين مخاطبان شكسته شود.
دوست داشتم محبوبيت گذشتهام را به دست آورم
احمد ايراندوست يا همان غول برره در اين مجموعه عهدهدار نقش فرمانده فضايي است؛ البته به دليل گريم خاصي كه دارد كمتر كسي او را ميشناسد. او در مورد حضورش در اين سريال ميگويد:
پس از بازي در فيلم اخراجيها 2، عكسالعمل مردم نسبت به من منفي شده بود و براي همين دوست داشتم محبوبيت گذشتهام را دوباره به دست بياورم. از طرف آقاي چگيني براي بازي در اين مجموعه دعوت شدم و از اين همكاري بسيار خوشحالم. ايراندوست ميگويد: رامبد و پيمان قاسمخاني بخوبي ميدانند كه دارند چه كار ميكنند و بازيگران هم بخوبي توانستهاند در نقشهايشان بنشينند. او از گريمش راضي است و ميگويد. حميد مهيندوست به عنوان چهرهپرداز زحمت زيادي براي اين شخصيت كشيد.
قصه به پايان رسيد، اما...
جاي صحبتهاي سحر دولتشاهي (ناهيد)، محمدحسن معجوني (بهرام)، نصرالله رادش (شهاب) و حميد لولايي (فرخ) در اين گزارش بسيار خالي است، اما هيچ كدام از اين افراد بنا به دلايل خاص خودشان حاضر به گفتگو نشدند. حالا چرا، ما هم نميدانيم.
اما در آخر اين خبر را بدهيم كه پخش اين مجموعه پس از ماه رمضان ادامه خواهد داشت، آن هم با تغييرات اساسي.
محبوبه رياستي
ولی این 65 خوب حال این منوچ و شریفی رو گرفت حال کردم!:دی
!@#$%^&*()
20-08-2009, 13:37
ولی این 65 خوب حال این منوچ و شریفی رو گرفت حال کردم
آره ضربه ای که به منوچ زد رو حال کردم:دی
sltavakoli
20-08-2009, 13:49
میگم ولی این شهاب خداییش خوب از پس نقش 65 در اومد.
خیلی خوب بازی میکرد.
ولی خیلی حال کردم خیلی حرفه ای بستش ملتو گزاشت تو کف الان همه منتظرن ببینن چی میشه
میگم ولی این شهاب خداییش خوب از پس نقش 65 در اومد.
خیلی خوب بازی میکرد.
آره دقیقا رادش نشون داد که از پس نقش های جدی هم برمیاد و نقش های غیر طنز هم میتونه بازی کنه!
Dark Shine
20-08-2009, 14:11
بابا مثه آرنولد تو ترمیناتور بازی میکرد
mahsa1469
20-08-2009, 14:14
ای بابا حالا باید صبر کنیم تا بعد از ماه رمضون
اگه 65 اینجوری پیش بره که همه می دونن از فضا اومدن...
RoYaYeEe_NiIiLi
20-08-2009, 14:19
آقا من میگم که این شهاب بره دنیا رو بگرده و بعضی از سفراشو نشون بدن و بعد برگرده خیلی باحال میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مطمئنم نمیذارن جفتشون با هم باشن
چون اون رادش بیچاره فکر نکنم بتونه تو دو تا نقش بازی کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصه به پايان رسيد، اما...
جاي صحبتهاي سحر دولتشاهي (ناهيد)، محمدحسن معجوني (بهرام)، نصرالله رادش (شهاب) و حميد لولايي (فرخ) در اين گزارش بسيار خالي است، اما هيچ كدام از اين افراد بنا به دلايل خاص خودشان حاضر به گفتگو نشدند. حالا چرا، ما هم نميدانيم.
اما در آخر اين خبر را بدهيم كه پخش اين مجموعه پس از ماه رمضان ادامه خواهد داشت، آن هم با تغييرات اساسي.
این تیکش آدمو میترسونه
M O B I N
20-08-2009, 14:29
ولی این کار میتونست با کمی تلاش به پای کارهای مهران مدیری برسه !!! که نمی دونم دلیلش چیه به دلم مثل کارهای مدیری نمیشینه شاید ترکیب بازیگرا و فیلم و داستان کلیش باشه :14:
H a m e e d
20-08-2009, 14:55
ولی این کار میتونست با کمی تلاش به پای کارهای مهران مدیری برسه !!! که نمی دونم دلیلش چیه به دلم مثل کارهای مدیری نمیشینه شاید ترکیب بازیگرا و فیلم و داستان کلیش باشه :14:
تهیه کننده ش لا به لای صحبتاش گفته بود که هدفش اساسا نوآوری بوده و حتی ریسک کم مخاطب بودن تو قسمتای اولیه رو هم به جون خریدن؛
من که به نظرم تکرار نکردن راههای پیموده شده دیگران از سوی رامبد جوان و گروهش ارزش داره.
در کل سریال جالبی بود ... امیدوارم بعد از ماه رمضان قشنگتر بشه ... ما که منتظریم
pouria007
20-08-2009, 16:06
من که به نظرم تکرار نکردن راههای پیموده شده دیگران از سوی رامبد جوان و گروهش ارزش داره.
کاملاً موافقم ;)
pcforlife
20-08-2009, 17:07
خدا کنه در درجه اول بعد از ماه رمضان قطع نشه... (مثل شب های برره که فکر کنم بعد ماه محرم دیگه ندادش) و دوم اینکه بعد ماه رمضان مسافران نسبت به الانش حداقل پسرفت نتداشته باشه... به قول یکی از دوستان خدا کنه که خرابش نکنن بعد از چند مدت یه سریال روتین درست و حسابی داریم میبینیم...
mahsa1469
20-08-2009, 19:21
خدا کنه در درجه اول بعد از ماه رمضان قطع نشه... (مثل شب های برره که فکر کنم بعد ماه محرم دیگه ندادش) و دوم اینکه بعد ماه رمضان مسافران نسبت به الانش حداقل پسرفت نتداشته باشه... به قول یکی از دوستان خدا کنه که خرابش نکنن بعد از چند مدت یه سریال روتین درست و حسابی داریم میبینیم...
نه دیگه اگه رامبد آخرش نگفته بود ضبط داریم پخش نداریم حتما دیکه پخش نداشتیم:31:
H a m e e d
20-08-2009, 21:50
برای اینکه تو این 30، 40 روز تایپیک از صفحه اول خارج نشه، راهی سراغ دارید؟
MaaRyaaMi
20-08-2009, 21:54
:دی
خب میتونیم بازیگرا رو نقد و بررسی کنیم!!
ولی این کار میتونست با کمی تلاش به پای کارهای مهران مدیری برسه !!! که نمی دونم دلیلش چیه به دلم مثل کارهای مدیری نمیشینه شاید ترکیب بازیگرا و فیلم و داستان کلیش باشه
داستانش به نظرم اصلا تکراری نیس
pcforlife
20-08-2009, 22:11
داستانش به نظرم اصلا تکراری نیس
کاملا موافقم. اگه تکراری بود اینقدر طرفدار نداشت....:5:
khashi87
20-08-2009, 22:12
سلام امشب نشون نداد؟
RoYaYeEe_NiIiLi
20-08-2009, 22:20
سلام امشب نشون نداد؟
نه دیگه
رامبد گفت پخش نداریم تا بعد ماه رمضون
pcforlife
20-08-2009, 22:22
سلام امشب نشون نداد؟
اگه منظورتون تکرار قسمت دیشبه که آره، نداد، ولی اگه منظورتون قسمت جدیده، از حرفای دیشب رامبد جوان میشد فهمید که این قسمت دیشبش آخرین قسمت مسافران قبل شروع ماه رمضان بود.:20:
خب به سلامتی و میمنت به خاطر اینکه تاپیک همش بالا نیاد و داغ دوستداران "مسافران" تازه نشه و یک ماه آینه دق نباشه این تاپیک . میقفلیم تا بعد ماه رمضون !
پیشاپیش ماه رمضونی پر از خلوص و صد البته خوراکیهای خوشمزه آرزو میکنیم :d
اولین نفری هستم که بعد از 1 ماه بسته بودن تاپیک دارم توش پست میدم ! : دی ( هورا هورا !! )
دوستان امشب ساعت چند میده ؟
مطمئنم این 25 قسمت میترکونه ، یک ماه وقت داشتن روی این 25 قسمت کار کنن و مطمئنا با دست پر بر میگردن
به نظرتون 65 چیکار میکنه ؟ 61 میاد ؟
من که فکر میکنم 61 رو دوباره بر میگردونن و میگن 65 گزارش اشتباه فرستاد
امشب که بعید میدونم پخش بشه! نه تبلیغی گذاشتن نه چیزی!
اخ جون مسافران دوباره شروع شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت چند ؟
اصن چرا ماه رمضون پخش نکردن ؟
از این پنجمین خورشید :2: که بهتر بود .
الان سایت شبکه شبکه سه رو دیدم... امروز و فردا که قراره کلید اسرار بزاره:2:
پس بیخودی دلتون رو صابون نزنید حالا حالاها شروع نمیشه!:27:
اخ جون مسافران دوباره شروع شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت چند ؟
اصن چرا ماه رمضون پخش نکردن ؟
از این پنجمین خورشید :2: که بهتر بود .
لطفا اصلا اسم پنجمین خورشید رو نیار :2:
به احتمال زیاد امشب پخش میکنن ، من که شنیدم بعد عید فطر میدن پس میشه امشب !
نکنه مسافرانم به سرنوشت شب های برره دچار بشه ؟:41:
نکنه مسافرانم به سرنوشت شب های برره دچار بشه ؟
نه فکر نکنم آخه مورد خاصی نداره این سریال:27:
xperia990
21-09-2009, 13:57
کسی ساعت پخشو میدونه؟
H a m e e d
21-09-2009, 17:26
من فقط به همه توصیه می کنم خونسردی خودشونو حفظ کنن:25:، هر چی که براش بیشتر ذوق و هیجان به کار ببرین بیشتر بهش گند میزنن.:29::puke: امیدوارم که مسافران از این قاعده مستثنی بشه.:35:
mf.designing
21-09-2009, 17:34
دوستان از امشب شروع میشه ؟ زیر نویس نشده تا حالا ؟! آخه میگن قرار هست طنز مهران مدیری هم شروع بشه ، پس این چیه یا اون چیه ؟!!!
بچه ها چرا زیر نویس نمیکنه.............نکنه نشون ندن......از اینا بعید نیست...بار اولشون هم نیست....
tiger111
21-09-2009, 17:54
والا تو سایت شبکه سه هم چیزی ننوشته که کی شروع میشه فقط نوشته در حال ساخت
khashi87
21-09-2009, 20:19
فکر کنم از شب 5 شنبه چخش کنن یه جا هم خوندم احتمال داره 3 شب در هفته بشه تا مخاطبها بیشتر تو کف بمونن
pcforlife
21-09-2009, 20:43
آخ جون مسافران...:26: راحت شدیم از سریال مزخرفی که....:2:
خدا کنه که سریع پخشش شروع بشه!:42:
حالا معلوم نیست 61 برمیگرده یا 65 موندگار میشه!!:27: فعلا ببینیم امشب 90 میده یا نه!:25:
وقتی تصور میکنم که دانشگاه داره شروع میشه و دیگه کمتر میام تو انجمن یه جوری میشم!:37:
یا علی رفقا!:10:
REGISTERED USER
21-09-2009, 20:48
بعد مدت ها یک سریال خوب بعد ببره اومد خنده توش باشه ... کی شروع میشه؟
الان داره تبلیغش رو میزاره!
از هفته آینده شنبه دوشنبه چهارشنبه جمعه پخش میشه!
هوراااااااا:40:
tiger111
21-09-2009, 20:56
الان اعلام کرد از اول هفته شنبه دوشنبه چهارشنببه جمعه پخش میشه
dimah2005
21-09-2009, 21:10
وای خدا چقدر تبلیغش باهال بید
الان دیدم
اون تیکه پالپ فیکشنش که دیگه تهش بود ، مردم از خنده
بقول مهران مدیری : " بمیری رامبد"
حالا یه سریال خوب گذاشتنا .
چرا فقط 4 روز در هفته ؟
آخه میگن قرار هست طنز مهران مدیری هم شروع بشه ، پس این چیه یا اون چیه ؟!!!
نه دوست من ،فکر کنم سریال آقای مدیری قراره نوروز 89 پخش بشه .
befermatooo
21-09-2009, 21:27
خوب برادرا همه برین خونتون .
برادرای رزمنده تاپیک رو ببرن پشت خاکریز
قفل شد /// :دی
*Necromancer
22-09-2009, 16:10
اون تیکه پالپ فیکشنش که دیگه تهش بود ، مردم از خنده
اون تیکه چیش؟ :31:
بقول مهران مدیری : " بمیری رامبد"
کِی اینو گفت؟
dimah2005
22-09-2009, 20:50
اون تیکه چیش؟
رامبد داشت توی پست زمینه اون رقص معروف رو می کرد (اگه فیلم رو دیده باشی منظورم رو می فهمی)
کِی اینو گفت؟
لحن گفتنش منظورم بود
خب بالاخره این تاپیک رو باز کردن ... خدا ایت تاپیک رو آزاد کرد:دی
راستی واقعا" بی انصافیه که هر شب پخش نمیشه ...!
DoNkHoWaN
22-09-2009, 21:49
--------------------------------------------------
به هر حال ما که از TV نمی دونیم منظم نگا کنیم باید از اینجا DL کنیم . D: !
--------------------------------------------------
mf.designing
22-09-2009, 21:55
پس از شنبه ، روز از نو روزی ازنو ! اما متاسفانه یک روز در میان پخش میشه ! روزهای زوج !
ساعتش رو ننوشت ؟
رامبد داشت توی پست زمینه اون رقص معروف رو می کرد (اگه فیلم رو دیده باشی منظورم رو می فهمی)
لحن گفتنش منظورم بود
آره رقص رامبد خیلی قشنگ بود :27: حال کردم :27:
همچین میرخصید گفتم الان چند تا زن هم میارن ... :27:
khashi87
22-09-2009, 22:26
از شنبه پخش میشه اما یه جا خوندم ساعته چخششو عوض کردن
H a m e e d
22-09-2009, 22:32
من تیزرشو ندیدم، هنرپیشه جدیدی اضافه نشده؟
mf.designing
22-09-2009, 22:39
من تیزرشو ندیدم، هنرپیشه جدیدی اضافه نشده؟
نه ، تو تیزرهای بازیگر جدیدی نبود ، اما در کل خیلی جالب تر شده
khashi87
22-09-2009, 22:49
61 پهلوون شده زنجیر پاره میکنه
!@#$%^&*()
22-09-2009, 23:03
بسم ا..الرحمن الرحیم
با سلام...
خدا رو شکر تاپیک رو باز کردند
میگم تا وقتی سریال دوباره شروع میشه یه مسابقه بزاریم...:دی
سوال:
فرخ چرا از سرش دود بلند شد...و اینکه چرا فرخ اون نیرو و هیکل رو پیدا کرده بود...
لطفا از بحث بپرهیزین....
با تشکر...admin:دی
*Necromancer
23-09-2009, 09:30
منکه می خوام ببینم فضاییا بالاخره حمله می کنن یا نه! تو تیزرش که نبود!
ولی 61 حسابی سر گذاشته به بیابون! عین این درویشا شده به نظر! با پهلوونا هم ترکیب شده زنجیر پاره می کنه!
این سریال چند قسمتش باقی مونده؟
قبل از ماه رمضون چند قسمتش پخش شده بود؟
khashi87
23-09-2009, 10:26
|فکر میکنم 25 قسمتش رو داده و 25 تا مونده اما اگه پروژه موفق باشه ادامش میدن.
فکر نکن مطمئن باش خشی !! :دی !!! 25 قسمت قبل ماه رمضون ، 25 قسمت بعد ماه رمضون !!!
روزهای زوج
+
جمعه
!!!
ساعت پخش رو هنوز نگفتن !!
----------------------------
من دوباره تبلیغات رو دیدم ، رامبد خیلی باحال میرقصه :دی
رقص تکنو هست نه ؟
روزهای زوج
+
جمعه
!!!
من دوباره تبلیغات رو دیدم ، رامبد خیلی باحال میرقصه :دی
رقص تکنو هست نه ؟
به نقل از دوستان...
پالپ فیکشنش
Khashayar King
23-09-2009, 22:21
واي اين تيزر چقد كر كر ه خنده بود !! مخصوصا تريپ حميد لولايي : ))
چقد خنديدم ! يه صحنه ديگه اين رامبد ميرقصه خيلي باحال بود واقعا خيلي قشنگ بود ! فك كنم نسبت به اولش قشنگ تر شده : ))
واقعا طنزش فوق العاده خنده دار شده ... بمب خنده !!!
چند تا تیکه ای که نشون داد خیلی باحال بود ، رامبد هم که عشق دلقک بازی :دی
pcforlife
23-09-2009, 23:29
آقا کسی انونس سری جدید مسافران رو داره... هرکی داره بآپلود، بدانلودیمش!!.... هنوز ندیدمش![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت پخش رو اعلام کرد ۱۹:۴۵
H a m e e d
24-09-2009, 00:36
آقا کسی انونس سری جدید مسافران رو داره... هرکی داره بآپلود، بدانلودیمش!!.... هنوز ندیدمش![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا روز پخش اونقدر تلویزیون تیزرشو پخش میکنه که نیازی به دانلود نباشه، خود من امروز چند بار دیدم، معمولا بعد از تیزر دلنوازان (:puke:) اینو پشتش پخش می کنه.
khashi87
24-09-2009, 00:48
احتمالا دوباره ساعت 1 شب هم تکرارش کنن
دلنوازان خیلی باید مسخره باشه دیگه اینجور سریالا کلیشه شده آخر همشونم _ان_ داره
بی گناهان رستگاران دلنوازان و ....
!@#$%^&*()
24-09-2009, 09:52
بی گناهان رستگاران دلنوازان و ....
+مسافران..:دی
ولی مسافران یه چیز دیگست:27:
دلنوازان و ... مثل بقیه سریال ها چرتن ... آخرش مسخره تموم میشن همرو میزارن سر کار
ولی مسافران باحاله ... رامبد کارش درسته
M O B I N
24-09-2009, 13:24
ولی مسافران باحاله ... رامبد کارش درسته
عکس آواتارت رو رامبد کن :دي
راستی دوستان به نظر من سریال طوری شده !! انگار اون فضایی ها کلا با جو زمین match شدن :14:
بمب خنده فردا شب شروع میشه
شنبه ، دوشنبه ، چهارشنبه ، جمعه
ساعت 19:45
یادتون نره حتما ببینین ، چه برای انتقاد چه برای سرگرمی و خنده :دی
مطمئنم این 25 قسمت کولاک میکنه
MoJtaBa.R
25-09-2009, 00:30
نه : فردا نمیده
از شنبه شروع میشه
بی باک بی بال
25-09-2009, 16:52
ساعت پخشش بد من نمیرسم نگاه کنم
تکرارش همین طور :22:
Facon_Archi
25-09-2009, 23:28
ساعت پخشش کی هست؟
بمب خنده فردا شب شروع میشه
شنبه ، دوشنبه ، چهارشنبه ، جمعه
ساعت 19:45
یادتون نره حتما ببینین ، چه برای انتقاد چه برای سرگرمی و خنده :دی
مطمئنم این 25 قسمت کولاک میکنه
مرسی از راهنماییت عزیز...:46:
ولی کلا"فکر کنم دیگه این فضاییا رو تو سرزمین خودشون راه ندن ازبس که تو زمین اخلاقشون ویروسی شده...:27:
ساعت پخشش کی هست؟
آخه چرا این بشر پست بالاتر خودشو نمیبینه ، آخه چرا :13:
یا میبینه و اسپم میده
من میدونستم که تا 2 روز آینده نصف بچه های پی سی میان ساعت و روز پخش رو میپرسن برای همین از عمد روز و ساعت رو نوشتم که تاپیک یه 10-20 صفحه جلو نره
آخه چرا این بشر پست بالاتر خودشو نمیبینه ، آخه چرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا میبینه و اسپم میده
من میدونستم که تا 2 روز آینده نصف بچه های پی سی میان ساعت و روز پخش رو میپرسن برای همین از عمد روز و ساعت رو نوشتم که تاپیک یه 10-20 صفحه جلو نره
حالا از این حرفا بگذریم چه ساعتی پخش میکنه ؟ :31:
شوخی کردم ... جایی نیست بشه قسمت های قبلی مسافران رو دانلود کرد ؟
مسخره ها !
چرا دارن دو سه قسمت پیشش رو پخش میکنن؟!!!
واقعا که ... :2:
Facon_Archi
26-09-2009, 19:59
آخه چرا این بشر پست بالاتر خودشو نمیبینه ، آخه چرا :13:
یا میبینه و اسپم میده
شما رنگ سبز ننویس تا دیده بشه!
حالا چرا داره تکراری پخش میکنه؟:31:
منم آخرشو دیدم به نظرم تکراری اومد
آخه چرا ؟ :31:
سلام
دوستان خلاصه ای بود از قسمت هایی که 65 وارد میشد چون میخواستن یادآوری بشه .
mf.designing
26-09-2009, 22:32
خوب فک کردن یکی اگه یه لحظه از جوی سریال خارج شده برگرده !! :دی تا بتونن داستان رو ادامه بدن ...
دوستان فک کنم این سریال در ایران واقعا یکی از نمونه ها باشه
چون با داستانی غنی که می تونن هر موضوعی رو با تکیه بر ندانستن اون غربتیا به تصویر بکشن
مخصوصا که با هنرمندهای خوبی بازی میکنند
*Necromancer
27-09-2009, 00:15
چه خوب شد من ندیدم!:31: حال نداشتم تکراری ببینم!
Jang Bogo
27-09-2009, 00:21
از فردا دیگه قسمتهای جدید شروع میشه
البته من حدسش رو میزدم ه تکرار نشون بدن
pcforlife
27-09-2009, 00:22
چه خوب شد من ندیدم!:31: حال نداشتم تکراری ببینم!
من حاضرم باز هم تکرار این یکی دو قسمت آخر مسافران (قبل از شروع ماه رمضون) رو ببینیم ولی نشینم یک سکانس از سریال به اصطلاح پر بیننده ماه رمضون رو ببینم!! اسم سریال و نیاوردم تا چهره هامون اینجوری =>>:2: نشه!!:10:
یاعلی
منم با عرض معذرت از همه دوستان:46: بایدبگم چون دو قسمت آخرشو قبلا" ندیده بودم کلی ذوق کردم :31:فکر کردم بعد از مدتها میخوان سورپرایز بشیم دوقسمت دوقسمت واسمون پخش میکنن...نمیدونستم جریان چیه؟:13:حالا که61 قبلیه رفته واقعا" با این 65 جدیده زمین در خطره...:19:
که 65 قبلیه رفته واقعا" با این 65 جدیده زمین در خطره...:19:
اون 61 بود كه رفت نه 65
65 اين جديده :31:
f.kh0511
27-09-2009, 09:24
eeeeeeديشب مگه پخش كرد؟؟
ساعت چند ميزاره؟؟؟
استي مثه قبل ماه رمضون هرشب ميزاره يا 1شب در ميووون؟
mohsen_gh1991
27-09-2009, 13:25
این جور که بوش میاد فکر کنم اخرش بهرام اینا با کمک 61 و فرید 65 رو به درک واصل میکنن و زمین رو نجات میدن خونواده بهرام هم تویزمین سیتیزن میشن.
pcforlife
27-09-2009, 13:56
تو تبلیغش چقدر به مدل رفتار فرید که مثل خانم هاست گیر داده! :دی
راستی امروز ظهر بالاخره تبلیغشو دیدم...!!
Facon_Archi
27-09-2009, 20:49
پس چرا نشون نمیده الان؟
پس چرا نشون نمیده الان؟
اسپم نده دیگه صفحه قبل من نوشتم روز های زوج + جمعه هستش :|
خودت هم پستمو دیدی باز داری اسپم میدی ؟ :|
خجالت داره :|
H a m e e d
27-09-2009, 21:16
این جور که بوش میاد فکر کنم اخرش بهرام اینا با کمک 61 و فرید 65 رو به درک واصل میکنن و زمین رو نجات میدن خونواده بهرام هم تویزمین سیتیزن میشن.
تو زمین نه، فقط ایران:31:
تو تبلیغش چقدر به مدل رفتار فرید که مثل خانم هاست گیر داده! :دی
راستی امروز ظهر بالاخره تبلیغشو دیدم...!!
خسته نباشی:7:
ولی به نظر میاد نوع حرف زدن فرید بیشتر از رفتارش شبیه خانمهاست.
خب چرا بر نداشتن سریال دلنوازان رو روزای زوج پخش کنن
mohsen_gh1991
28-09-2009, 11:20
تو زمین نه، فقط ایران:31:
. حالا مگه ایران تو زمین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
خب برای شروع قسمت بدی نبود !
بیشتر شبیه فیلم های هندی بود :دی
این تاپیک چقدر خلوته ! یاد قدیما بخیر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.