مشاهده نسخه کامل
: سریال مسافران
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
و پس از بی برنامگی فراوان بالاخره امشب 19:45 میده! زیرنویسشو الان دیدم...
و ضمنا معلوم میشه این آرمیتا کیه...
معلوم شد دیگه :31:
اینا اشتباهی تو غذا قرص ریخته بودن بعد هم نفهمیدن چی به چی شده بعد داستان عوض شد :27:
*Necromancer
17-10-2009, 14:39
اون که می گفتین از هانوور تقلید شده هنوزم داره تقلید می شه یا فقط قسمت اولش یکم شبیه اون بود؟
!@#$%^&*()
17-10-2009, 17:06
اون که می گفتین از هانوور تقلید شده هنوزم داره تقلید می شه یا فقط قسمت اولش یکم شبیه اون بود؟
فیلمه رو ندیدم...ولی فک نکنم قسمت دومش تقلید شده باشه...
آخه تو فیلمه سیاه کله اسبی! هست؟
وقتی رفتن ماشین رو پس بگیرن و کله اسبی تفنگ رو گذاشت رو سینه ی فرید داشتم میمردم از خنده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفته گوگوریو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا آخر خندس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahsa1469
17-10-2009, 19:50
امروز نداره
امروز داد ؟ کی میده ؟ چرا نمیده ؟
Majid393
17-10-2009, 21:06
امروز داد ؟ کی میده ؟ چرا نمیده ؟
ساعت 19:45 پخش شد.
خیلی باحال بود،مگه نه؟
مخصوصا اونجا که می خواستم فرخ رو با چمدون تعویض کنن.کلی خندیدم.
شما چی؟
*Necromancer
17-10-2009, 22:32
فیلمه رو ندیدم...ولی فک نکنم قسمت دومش تقلید شده باشه...
آخه تو فیلمه سیاه کله اسبی! هست؟
وقتی رفتن ماشین رو پس بگیرن و کله اسبی تفنگ رو گذاشت رو سینه ی فرید داشتم میمردم از خنده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا آخر خندس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سیا کله اسبی اگه به صداش دقت کرده باشین همون دوبلوره بود!
تازگیا مد شده دوبلور ها و صدا پیشه ها میان جلوی دوربین!
اولش که تو فیلم اغما(اون پیرمرده که گوینده رادیو بود) و بعد هم به تدریج بقیه!!!
خیلی باحال بود،مگه نه؟
مخصوصا اونجا که می خواستم فرخ رو با چمدون تعویض کنن.کلی خندیدم.
شما چی؟
اونجاییکه چمدون رو نداده بودن اما فرخ تو دستشون بود گفتن قبول نیست چمدون دست ماست هنوز ، از اول:27:
اونجایی هم که آدم ربا ها داشتن می گفتن تو فلان فیلم اون جوری بود جالب کار شده بود! چون تو ایران خلافکارا فیلم می بینن جو گیر می شن کار خلاف می کنن!
(اون موقع که تب سرد نشون می داد آدم ربایی زیاد شده بود!)
یه جایی هم فرخ سر ژانر داشت با آدم ربا ها بحث می کرد:31:
mahsa1469
18-10-2009, 11:34
تکرارش کیه بچه ها...
AmirIliya
18-10-2009, 11:53
تکرارش کیه بچه ها...
ساعت 13:30
به نظر من باید به این فیلم جایزه ی نوبل داد
بنظرم کیفیت داستان داره یواش یواش فدای کمیتش میشه...:13:
masud-000000
18-10-2009, 13:51
آقا تکرارش شروع شد هم اکنون.................
دوستان شنیدم آخرین روزای عمرش رو میگذرونه این سریال درسته؟؟؟
mahsa1469
18-10-2009, 22:38
این بامشاد(هر چی فک کردم اسمش یادم نیومد) فقط اومده که توی تلوزیون یکم نشونش بدن آخه حیف اون نیست!!
pcforlife
18-10-2009, 23:25
این بامشاد(هر چی فک کردم اسمش یادم نیومد) فقط اومده که توی تلوزیون یکم نشونش بدن آخه حیف اون نیست!!
باهات موافقم... ولی یه نکته ریز و مثبت داره... دقت کردید کلمه "بله" رو چقدر باحال میگه:27::31:
ضمنا:
بامشاد=سناتور زورگ=رضا شفیعی جم!:46::31:
با اين 3 قسمت اخري كه پخش به شعور مخاطب توهين شد :13:
خيلي مسخره بيد :5:
*Necromancer
19-10-2009, 03:34
با اين 3 قسمت اخري كه پخش به شعور مخاطب توهين شد :13:
خيلي مسخره بيد :5:
اتفاقا خیلی هم جالب بود!
یه خادثه بوجود آودن که زمینه ساز افتادن اتفاقات زیادی بود!
به این ترتیب سوژه واسه داستان نویسی برا خودشون بوجود آوردن
شما به این فک نکن که داستان به سرانجام برسه شما از هر قسمت جداگانه لذت ببر:31:
اتفاقا اون شفیعی جم پای ثابت این جور سریالاست و همه کارگردانایی که میخوان از این طنز ها بسازن روی شفیعی جم به عنوان مهره نهایی حساب می کنن:31:
khashi87
19-10-2009, 06:20
آره در سبهای برره هم تقریبا نیمه دوم سریال اضافه شد
این چند قسمت کاملا الگو برداری از فیلم هانگ کوور بود که همین چند هفته پیش رو پرده سینماهای آمریکا رفت با این تفاوت که اون فیلم در هالییود ساخته شده و داستانش هم در لاس و گاش اتفاق افتاده من این فیلم رو دیدم و واقعا تا 2 روز میخندیدم دیگه خودتون بقیه اش رو حدس بزنید
اما اگه از حق نگزریم رامبد هم انصافا نسخه اسلامی فیلم رو واقعا خوب درآورده بود باید بهش احسنت گفت
بعدش به نظر من شفیعی جم بالاخره پاش به زمین باز میشه.
بعدش به نظر من شفیعی جم بالاخره پاش به زمین باز میشه.
کاملا" موافقم ...چون دیگه حرفی واسه زدن ندارن...لااقل اومدن شفیعی جم یه تکونی به سریال میده...:27:
!@#$%^&*()
19-10-2009, 19:00
سلام...سلام....سلام
آقا کسی آهنگ اول فیلم(دیری ری ری ری...دی ری ری دیری ری ری ری...دیری ری دیری ری ری..دریریریریییییییی...:دی )
کسی اینو داره؟
لینکی چیزی در بساط دارین؟
*Necromancer
19-10-2009, 19:27
تو یوتیوب یه سرچی بکن حتما پیدا می شه(نت نویسیت منو کشته:31:)
!@#$%^&*()
19-10-2009, 19:44
چی سرچ کنم؟
پیدا نشد........:19:
*Necromancer
19-10-2009, 19:47
امروز مگه روز زوج نبود؟ چرا نشون نداد؟
ویرایش: تبلیغ دلنوازانو نشون داد فک کردم اونو میخواد نشون بده:27:
الـــان داره نشون میده : دی
قشنگ ترین قسمتش همین بود
ما فوتبال را تمام کرده ایم ومیخواهیم به غیره بپردازیم
*Necromancer
19-10-2009, 20:41
این قسمتش خیلی خوب بود! 27 سال عملیات داشتن که اون قاچاقچیه رو پیدا کنن! اگه وقتی اون دو تا که برا نابودی زمین اومده بودن بعدش آبچی فرخنده اینا هم می اومدن دیگه خیلی خر تو خر می شد:27:
اون سیا کله اسبی(همون دوبلوره) همونی بود که گفت پول سوخت سفینه ها از حقوقتون کم می شه!
چی سرچ کنم؟ خو سرچ کن برره یا مراسم برره ای!
سلام...سلام....سلام
آقا کسی آهنگ اول فیلم(دیری ری ری ری...دی ری ری دیری ری ری ری...دیری ری دیری ری ری..دریریریریییییییی...:دی )
کسی اینو داره؟
لینکی چیزی در بساط دارین؟
با یه سرچ کوچولو تو گوگل پیدا میشد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقت کردین که شبیه آهنگ تیتراژ جنگ ستارگان هستش؟ بعد خیلی قشنگ میاد تو ریتم ایرانی
واقعا" این قسمت یه تکونی خورده بودن...خیلی خندیدیم...پیام امنیتی که آرمیتا میداد خیلی باحال بود...
اون جایی که راجع به مصرف قرصا حرف میزد ...:27:
khashi87
20-10-2009, 14:47
از همه جالب ترش این بود که همه اسلحه داشتن و هی میگفتن که این اسلحه من و نیست
ولی این قسمت سوتی هم داشتا............اونجا که اون 2 تا کله طلایی ها اومده بودن......همون یه جمله رو به 3 صورت گفتن..........
اول میگفتم.........سناتورزور به ما دستور دادن دنیا رو نابود کنیم............بعد به جمله اشون یه......همه اضافه شد......سناتورزور به ما دستور دادن همه ی دنیا رو نابود کنیم....آخر سر هم داشتن میرفتن .به جای دنیا....زمین گفتن.......سناتورزور به ما دستور دادن همه یزمین رو نابود کنیم...........
ولی درکل خوب بود.................
*Necromancer
20-10-2009, 19:55
دقت کردین که شبیه آهنگ تیتراژ جنگ ستارگان هستش؟ بعد خیلی قشنگ میاد تو ریتم ایرانی
آره اما کاربرا مثل اینکه خوششون نیومده از آهنگ اش
واقعا" این قسمت یه تکونی خورده بودن...خیلی خندیدیم...پیام امنیتی که آرمیتا میداد خیلی باحال بود...
اون جایی که راجع به مصرف قرصا حرف میزد ...
اونام داشتن نگا می کردن که این با کی داره حرف می زنه:27:
از همه جالب ترش این بود که همه اسلحه داشتن و هی میگفتن که این اسلحه من و نیست
حتی زن رامبد هم اسلححه داشته:31:
به شهاب گفتن اینو بنداز دور پرتش کرد دور:27:
یکم این سریال بچه بازی نشده . به نظرم اون اوایل بهتر بود
H a m e e d
20-10-2009, 23:09
آره اما کاربرا مثل اینکه خوششون نیومده از آهنگ اش
اگه با ساخته های قبلی سعید ذهنی (که عمدتا انیمیشنای مزخرف صبا بوده) مقایسه ش کنی:2:، ترجیح میدی بگی قشنگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ZURG [مطابق Spelling ای که Necromancer* قبلا نوشته بود:31:] نمیخواد بیاد زمین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته شدیم بابا از بی "رضا شفیعی جم" ای در سریالای طنز:19:. اینجا هم که حضورش کمرنگه.:13:
ولی اگه بیاد زمین گریمشو احتمالا تغییر میدن تا عامه پسندتر بشه، مثل برره که اول وقتی کیوون اومده بود سبیلو و خشن بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد کم کم یه چهره احمقانه با یه کلاه بلند براش طراحی کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]که در نتیجه اون نقش دوست داشتنی تر شد؛ چهره شم که ماشا ا... انعطاف خوبی نسبت به گریمای مختلف داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pcforlife
21-10-2009, 00:30
جایی که بهرام به کچلا اشاره میکرد (و اونا میگفتند سناتور زورگ به ما دستور داده دنیا رو نابود کنیم!:27:) علاوه بر باحال بودنش منو یاد قسمت کریسمس مستر بین انداخت!! خودتون ببینید!:5:
وقتی 61 داشت همه رو راه میداد تو خونه و فرید حرصی شده بود خیلی باحال بود!:31: بسی خندیدم!:27:
راستی دو قسمت سریال یه تیکه نسبتا خفن رو انداخت! وقتی یارو اومد فرخ رو بدزده و به دروغ گفت که اداره برق بخش نامه داده که باید صاحب خونه هنگام بازرسی کنتر باشه، فرخ هم اف اف رو گذاشت و گفت: هر روز یه جنگولک بازی در میارن!! (البته کلمه جنگولک بازی رو مطمئن نیستم ولی یه همچین چیزی رو گفت!)
تیکه جدید بهرام هم خیلی باحاله! من عاشق این لحظه های عاطفیم!:دی:40::27:
به نظر منم آهنگ مسافران خیلی قشنگه... یه جورایی باحاله... بعضی وقت ها که بیکار میشم با برنامه pianofx میزنمش...
*Necromancer
21-10-2009, 03:47
اگه با ساخته های قبلی سعید ذهنی (که عمدتا انیمیشنای مزخرف صبا بوده) مقایسه ش کنی:2:، ترجیح میدی بگی قشنگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ZURG [مطابق Spelling ای که Necromancer* قبلا نوشته بود:31:] نمیخواد بیاد زمین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته شدیم بابا از بی "رضا شفیعی جم" ای در سریالای طنز:19:. اینجا هم که حضورش کمرنگه.:13:
ولی اگه بیاد زمین گریمشو احتمالا تغییر میدن تا عامه پسندتر بشه، مثل برره که اول وقتی کیوون اومده بود سبیلو و خشن بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد کم کم یه چهره احمقانه با یه کلاه بلند براش طراحی کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]که در نتیجه اون نقش دوست داشتنی تر شد؛ چهره شم که ماشا ا... انعطاف خوبی نسبت به گریمای مختلف داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون املای زور گ رو از توی انیمیشن Toy story یاد گرفتم آخه اونجا هم یه زورگ بود که فک کنم اسم این زورگ از اون برداشته شده:31:
املاشم همون Zurg بوده :31:
البت تو گوگل که سرچ می کردم یه Zorg هم بود که نفهمیدم اون چیه:31:
جایی که بهرام به کچلا اشاره میکرد (و اونا میگفتند سناتور زورگ به ما دستور داده دنیا رو نابود کنیم!:27:) علاوه بر باحال بودنش منو یاد قسمت کریسمس مستر بین انداخت!! خودتون ببینید!:5:
وقتی 61 داشت همه رو راه میداد تو خونه و فرید حرصی شده بود خیلی باحال بود!:31: بسی خندیدم!:27:
راستی دو قسمت سریال یه تیکه نسبتا خفن رو انداخت! وقتی یارو اومد فرخ رو بدزده و به دروغ گفت که اداره برق بخش نامه داده که باید صاحب خونه هنگام بازرسی کنتر باشه، فرخ هم اف اف رو گذاشت و گفت: هر روز یه جنگولک بازی در میارن!! (البته کلمه جنگولک بازی رو مطمئن نیستم ولی یه همچین چیزی رو گفت!)
تیکه جدید بهرام هم خیلی باحاله! من عاشق این لحظه های عاطفیم!:دی:40::27:
به نظر منم آهنگ مسافران خیلی قشنگه... یه جورایی باحاله... بعضی وقت ها که بیکار میشم با برنامه pianofx میزنمش...
1. اون انیمیشنه رو چه باحال درست کردی:31:
2.گفت هر روز یه قرتی بازی جدید در میارن!!!
farshid0009
21-10-2009, 04:37
یکم این سریال بچه بازی نشده . به نظرم اون اوایل بهتر بود
به نظر من برعکس
اولاش خیلی چرت بود
الان خیلی با مزه شده و چند سری قبل ماه رمضون اونام خیلی باحال بودن
pcforlife
21-10-2009, 09:50
اون املای زور گ رو از توی انیمیشن Toy story یاد گرفتم آخه اونجا هم یه زورگ بود که فک کنم اسم این زورگ از اون برداشته شده:31:
احسنت! من از اون موقعی که جریان سناتو زورگ مطرح شد، هی فک میکردم که این کلمه زورگ رو قبلا کجا شندم!!:31:
احسنت! من از اون موقعی که جریان سناتو زورگ مطرح شد، هی فک میکردم که این کلمه زورگ رو قبلا کجا شندم!!:31:
منم دقیقا همین حالت رو داشتم و اسمش برام آشنا بود
توی Toy Story 2 تو PS1 مرجله های آخرش این ZURG میومد و باید میکشتیش
شبیه یه غول بود که یه شنل داشت و دو تا شاخ ( درست یادم نیست قیافش چیجوری بود آخه چندین سال پیش بازیش میکردم ! )
یادش بخیر بهترین بازی بین فامیلمون بود خیلی باحال بود :دی
الان کارتون 1 و 2 ش باید توی کیف سیدیم باشه ، اگه میخوایین کارتون رو دوباره ببینم یه عکس از زورگ توی بازی براتون بزارم
*Necromancer
21-10-2009, 15:12
منم دقیقا همین حالت رو داشتم و اسمش برام آشنا بود
توی Toy Story 2 تو PS1 مرجله های آخرش این ZURG میومد و باید میکشتیش
شبیه یه غول بود که یه شنل داشت و دو تا شاخ ( درست یادم نیست قیافش چیجوری بود آخه چندین سال پیش بازیش میکردم ! )
یادش بخیر بهترین بازی بین فامیلمون بود خیلی باحال بود :دی
الان کارتون 1 و 2 ش باید توی کیف سیدیم باشه ، اگه میخوایین کارتون رو دوباره ببینم یه عکس از زورگ توی بازی براتون بزارم
البت تو خود اینترنت عکساش هست:
اینم خودش خیلی شباهت داره به Darth vader تو جنگ ستارگان:31:
مخصوصا که آخر معلوم می شه Buzz خودش پسر زورگه:31:
کلا هر فیلمی مربوط به فضا باشه تحت تاثیر جنگ ستارگانه! چه می کنه این جنگ ستارگان:31:
سلام
این سریال چند قسمت دیگه داره؟؟
در ضمن کاش این شفیعی جم هم اضافه بشه! اونوقت سریال قشنگترم میشه!
khashi87
21-10-2009, 16:20
احتمالا آخرهای سریاله ولی معلوم نیست چون ممکنه تا محرم ادامه پیدا کنه
احتمال این که شفیعی جم هن به سریال اضافه بشه خیلی زیاده.
سلام
این سریال چند قسمت دیگه داره؟؟
مثل اینکه قراره تا 1 هفته قبل از محرم پخش بشه.
GiggleClub
21-10-2009, 20:45
این قسمت خیلی قشنگ بود
گزارش پایانی هم عالی بود
این قسمت خیلی باحال بود.
مخصوصا اونجا که منشیه گفت ایزو 9001 دارید؟
بهرام گفت: نه 61 داریم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kamil_ps3
23-10-2009, 20:36
ماله امشب هم خیلی جالب بود . جالبترین صحنه این بود که فرخ به پسره گفت میریم تف بازی.
فــوق العاده بــود !
این دارو چی هست؟ ما هم بگیریــم :دی
Miss.Rose
23-10-2009, 21:42
اره خیلی با حال بود
کاش از این خارتوگا ! هم ما داشتیم :دی
یاد اون فیلم خارجیه افتادم که زنه ذهن همه رو میخوند
pcforlife
23-10-2009, 21:55
این قسمت موضوع جالبی داشت،:27: ولی بار طنز و خندش زیاد نبود...:13:
ضمنا نمیدونم چرا روز به روز نقش 61 داره کمرنگ تر میشه...؟:41:
click_dez
23-10-2009, 22:03
توکیو بدون توقف خودمون هم بود
چه جالب اونجا که فریدو فربد با هم بازی میکردن دست فرید دسته ps2 بود دست فربد دسته xbox360:31:
سریال خوبیه و جای طنز بیشتری داره .مخصوصا متن گزارشاتی که اخر هر سریال خونده میشه . حمید لولایی هم توی این سریال بازهم نقش خشایار رو داره تکرار میکنه و از تکیه کلامها و حتی لرزش دست اون کاراکتر بهره میگیره که این خودش یه نوع تکرار و ضعفه .
H a m e e d
24-10-2009, 18:02
خارگوت؛خیلی قشنگ بود؛ برای من که یکی دو قسمتو از دست داده بودم کاملا یه نیاز بود:31:
نمیدونم شما چرا خندت نگرفت، ولی من که نتونستم جلوی خندمو بگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، مخصوصا کسی که این قسمت بیشترین موقعیتای خنده رو ایجاد کرد خود فر یـــــد بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اون صحنه ترجمه های یک کلمه ای بهرام:21:
افکار فرخ به خودی خود میتونن بار طنز سریالو به دوش بکشن
چه جالب اونجا که فریدو فربد با هم بازی میکردن دست فرید دسته ps2 بود دست فربد دسته xbox360:31:
چه چیزایی رو دقت میکنین! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختلاف نمره عینک فربد و فریدو هم میتونید بگید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریال خوبیه و جای طنز بیشتری داره .مخصوصا متن گزارشاتی که اخر هر سریال خونده میشه . حمید لولایی هم توی این سریال بازهم نقش خشایار رو داره تکرار میکنه و از تکیه کلامها و حتی لرزش دست اون کاراکتر بهره میگیره که این خودش یه نوع تکرار و ضعفه .
دیگه جای طنز از این بیشتر؟:worried: اونم اوسط کار که کاملا جا افتاده!:15: لولایی هم کاملا از خشی فاصله گرفته، درسته نقشش رندی های خاصی داره، ولی باز هم از لحاظ ظاهر و رفتار با خشی فاصله داره و اتفاقا اگه یه جا باشه که لولایی بخواد خیلی از کلیشه های سابقش دور شده باشه همینجاس.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*Necromancer
24-10-2009, 18:45
اره خیلی با حال بود
کاش از این خارتوگا ! هم ما داشتیم :دی
آره اون فیلم باحالی بود!
اسمش چی بود؟:31:
لرزش دستش فک کنم دست خودش نیست چون اون قسمتی هم که زورش زیاد شده بود هم باز دستش می لرزید!
کاربرای همینجا که هی گیر می دن نقش رادشو کمرنگ کنن!
بی باک بی بال
24-10-2009, 18:45
ضمنا نمیدونم چرا روز به روز نقش 61 داره کمرنگ تر میشه...؟
کاش 61 بیشتر می کردن :30:
Vahidking.75
24-10-2009, 18:54
دیشب خیلی توپ بود
کاش از این خارگوت ها هم بود گ
اونجاش باجال بود که رفت پیشه تعمیر کاره
قسمت دیشبی قسمت 39 بود ؟
pcforlife
24-10-2009, 19:37
خارگوت؛خیلی قشنگ بود؛ برای من که یکی دو قسمتو از دست داده بودم کاملا یه نیاز بود:31:
نمیدونم شما چرا خندت نگرفت، ولی من که نتونستم جلوی خندمو بگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، مخصوصا کسی که این قسمت بیشترین موقعیتای خنده رو ایجاد کرد خود فر یـــــد بود:eh:
و اون صحنه ترجمه های یک کلمه ای بهرام:21:
افکار فرخ به خودی خود میتونن بار طنز سریالو به دوش بکشن
آقا چرا خندم نگرفت!!:18::31: منظور من اینه که بار طنزش نسبت به قسمت سوم خماری و قسمت بعدش خیلی کمتر بود... خیلی... اما موضوع جالب و البته جاذبش نذاشت که این نقص زیاد جلوه پیدا کنه...:5:
حقیقتش من تو این صحنه فقط یه لبخند این شکلی زدم:14:!! من اونجا یه لحظه فکر کردم که بهرام، فرید رو با کلمه های چرت و پرت سره کار گذاشته!!! این لبخندم هم بیشتر بابت اون بود!!:27:
در کل حمید جان فک کنم نخندیدن من به قسمت های خنده دار چند شب پیش بود و خندیدن شما به خاطر ندیدن این قسمت ها!! (چی گفتم!!):27:
یاعلی:11:
P30QUEEN
24-10-2009, 19:40
من از اون مو فرفریه خیلی خوشم میاد:دی
اسمش چیه؟!:دی
saeedn70
24-10-2009, 19:41
کلا بعد از ماه رمضان این سریال متحول شد
انگار که کارگردانش عوض شده باشه
بار طنز در حد مهران مدیری حتی بیشتر
خداییش اگه مهران مدیری ببینه کفش میبرره
فکر میکنه فقط خودش بلده طنز بسازه
راستی میدونستید سحر دولتشاهی زن رامبد جوانه !!!!
آقا 3 دقیقه دیگه شروع میشه مسافران
بعدشم که نکست پرزیان استار
بعدشم دلنوازان
ما که شات داوون
H a m e e d
24-10-2009, 19:48
راستی میدونستید سحر دولتشاهی زن رامبد جوانه !!!!
آره، حتی تو ویکی پدیای فارسی هم نوشته اینو.
فکر میکنه فقط خودش بلده طنز بسازهاینو خوب اومدی
*Necromancer
24-10-2009, 20:15
این قسمتش که خیلی عالی بود!
اون دیالوگایی که فرید با نسترن داشت اصلا خیلی جالب بودن:31:
موسیقی هم موقعی که داشتن آرموم حرف می زدن ملایم بود موقعی که داد می زدن ریتمش عوض می شد:31:
تو این گفتگو تونستن شخصیت عجیب زنا رو قشنگ نشون بدن:31:
یه جاهاییش باحال بود:
رامبد عین زنا از اینکه سرویسش ناقض شده ناراحت بود:27:
فرخ گفت مبارزه شما سه نفر از بازی استقلال پرسپولیسم باحال تره تازه مساوی هم نمی شه:27:
رامبد گفت من آدم کش نیستم 61 و ستاره زدن زیر حنده گفتن مگه تو قراره اونو بکشی؟:27:
شهرام تو دلش به فرید گفت بی عرضه نسترن گفت شهرام همیشه از تو تعریف می کنه فرید گفت دل به دل راه داره:27:
rambo_1386
24-10-2009, 20:43
خداییش اگه مهران مدیری ببینه کفش میبرره
فکر میکنه فقط خودش بلده طنز بسازه
فکر کنم تازگیا به رامبد جوان میگن سلطان کمدی ایران!:27:
pcforlife
24-10-2009, 20:44
جایی که فرخ که تو ذهنش آهنگ در حال پخش بود و فرید داشت میشنید، خیلی باحال بود!!:39:
واقعا این قسمت نسبت به قسمت دیروز خیلی پیشرفت کرده بود!!!:27:
vahid_vaezinia
24-10-2009, 20:47
اون تیکه که نسترن به فرید گفت یه چیزی بهت آویزونه ، حرکات فرید منو به یاد جیم کری انداخت
rambo_1386
24-10-2009, 20:47
واقعا این قسمت نسبت به قسمت دیروز خیلی پیشرفت کرده بود!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% به خاطر نویسنده بود دیروز نویسنده بهاره رهنما با یکی دیگه بود ولی امروز پیمان قاسم خانی بود
*Necromancer
24-10-2009, 21:28
اون تیکه که نسترن به فرید گفت یه چیزی بهت آویزونه ، حرکات فرید منو به یاد جیم کری انداخت
کلا ادای جیم کری رو زیاد در میاره! فک کنم دلیلش اینه که هنوز استیل خودش رو پیدا نکرده! باید یه چند تا طنز دیگه بسازه تا خود کفا بشه:31:
اونجا که فکر فرخو خوند آهنگش خیلی باحال بود:31:
این دیالوگ فریدم باحال بود:شما زنا از ادم فضاییام عجیب غریب ترین
click_dez
24-10-2009, 21:35
خداییش این آهنگ تو ذهن فرخ رو خیلی خندیدم
تاقص شدن سرویس فرید هم جالب بود
H a m e e d
24-10-2009, 22:02
جایی که فرخ که تو ذهنش آهنگ در حال پخش بود و فرید داشت میشنید، خیلی باحال بود!!:39:
خداییش این آهنگ تو ذهن فرخ رو خیلی خندیدم
به نظر منم بهترین جای طنز امشب همینجاش بود.
pcforlife
24-10-2009, 22:02
100% به خاطر نویسنده بود دیروز نویسنده بهاره رهنما با یکی دیگه بود ولی امروز پیمان قاسم خانی بود
جدی میگی!!؟؟ اصلا دقت نکرده بودم نویسنده هاش فرق کردن!!!:18:
امروز تیکه های خنده دارش خیلی زیاد بود...
به خصوص تکراره این دیالوگ!!:31:
61: فرید خیلی نامردی:34:
ستاره: متقلب...:2:
بهرام: کلاهبردار... (با حرکات دست و دهان به صورت مقابل!!!=>>:15:) :27:
راستی اون تیکه ذهن فرخ که داره آواز میخونه رو از لینک زیر بدانلودین...!!:31:
hassan_magic2000
24-10-2009, 22:11
اونجا که فرید تو ذهن فرخ آهنگه رو شنید قیافه فرخ واقعا خنده دار بود !!
این بهرام خیلی جالبه
فرید وسط گزارش نوشتن اومد ازش خارگوت خاست اونم تو ذهنش بهش فحش داد بعد فرید گفت بی ادب ! بهرام هم گفت وسط گزارش نوشتن اومدی میخوای هیچی بهت نگم ...
khashi87
25-10-2009, 01:05
یادمه چند وقت پیش به رامبد گفته بودن که ادای جیم کری رو داری در میآری و اون هم گفته بود جیم کری ادای منو در میآره
امشبش خیلی توپ بود مخصوصا اونجا که حمید لولایی به دربی تیکه انداخت
pcforlife
25-10-2009, 08:29
امشبش خیلی توپ بود مخصوصا اونجا که حمید لولایی به دربی تیکه انداخت
آره خیلی با تیکش حال کردم...
جایی که فرخنده حرف میزد بعد به حرفش فکر میکرد هم بسی خندیدم...!!!:دی
ديشب واقعا شاهكار بود :27:
من كه خيلي حاليدم فقط زود تموم شد :31:
toolhelp
25-10-2009, 09:08
بعضي از ديالوگهاي اين سريال بسيار زيركانه انتخاب ميشن :
زن فريد به فريد : فريد ، يه چيزي ازت آويزونه :31:
Miss.Rose
25-10-2009, 12:32
اون اهنگه که تو ذهن فرخ بود
چی بود؟:دی
khashi87
25-10-2009, 13:58
امروز ساعت 2 تکرارشه دوستانی که تدیدن حتما ببینند
khashi87
25-10-2009, 18:13
اون اهنگه که تو ذهن فرخ بود
چی بود؟:دی
آهنگ فیلم فرسی دهه 40 بود به نام رفیق بد
از فیلم فارسی منظورم فیلم قبل از سال 57 هستش
این فیلمی رو که این اواخر ساخته شد به همین نام به کارگردانی ایرج طهماسب از این فیلم اقتباس شده بود
بعضي از ديالوگهاي اين سريال بسيار زيركانه انتخاب ميشن :
زن فريد به فريد : فريد ، يه چيزي ازت آويزونه :31:
این دیالو گها که ما در اکثر سریال های ایرانی کم میبینیم
نشانه ی زکاوت و تیز هوشی نویسنده و ریز بینی بیش از حد کارگردانه که فیلم رو از نطر کمی و کیفی خیلی بالا میبره
H a m e e d
25-10-2009, 19:27
آهنگ فیلم فرسی دهه 40 بود به نام رفیق بد
از فیلم فارسی منظورم فیلم قبل از سال 57 هستش
این فیلمی رو که این اواخر ساخته شد به همین نام به کارگردانی ایرج طهماسب از این فیلم اقتباس شده بود
بابا میدونیم فیلم فارسی چیه:27:
ولی آهنگش خوجگل بود:31:
این برخورد شوهر سابق و نامزد (و شوهر احتمالی در آینده) و زن و بچه همگی تو یه مهمونی هم از اون ایده هاییه که فقط از پیمان قاسم خانی برمیاد، یه جورایی مال فرهنگ اونور آبی هاست که مثلا طرف ازدواج میکنه شوهر سابقشم تو عروسیش دعوت میکنه:27::2:
بگذریم.
راستی یه چیزی رو دقت کرده بودین که اسم این فضایی ها همش یا اسم سیارست یا اجرام آسمانی دیگه : ناهید - بهرام - شهاب و ستاره! من تازه دیشب به این موضوع دقت کردم!:31:
H a m e e d
26-10-2009, 00:39
این هنرپیشه نسترن جزء معدود هنرپیشه هاییه که تو این سریال خوب بازی نمیکنه و اصلا اون وجه زیرکی و از طرف دیگه اقتدار و عصبانیت نسترنو نمیتونه خوب از آب در بیاره.
اون صحنه ای که فرید رفت خونه فضاییها بازم خارگوت میخواست و بهرام داشت گزارش مینوشت یه نکته مبهم داشت: مگه بهرام آخر هر ماجرا نباید گزارش بنویسه، مثلا اون موقع که وسط داستان بود چرا باید گزارش مینوشت، این نشون میده سریال، همه گزارشای بهرامو پخش نمیکنه:31:
P30QUEEN
26-10-2009, 00:41
خارگوت همونه که میخودن بعد میتونن باش فکرو بخونن؟!:دی
من نمیدونم چیزی که اینجا نوشتم چی بود که حذف شد!
البته اون کسی که حذف می کنه وظیفه شناسه. دمش گرم. ولی این دیگه خیلی گیر زیادی بود...
یه دلیلی چیزی...
saeedn70
26-10-2009, 17:05
راستی یه چیزی رو دقت کرده بودین که اسم این فضایی ها همش یا اسم سیارست یا اجرام آسمانی دیگه : ناهید - بهرام - شهاب و ستاره! من تازه دیشب به این موضوع دقت کردم!:31:
خسته نباشی!!!!!!!!
تازه فهمیدی :16:
نمیدونم قسمت 5 یا 6 بود تو خونمون به همه گفتم اینا اسماشون اسم سیاره و اجرام آسمانیه..
Vahidking.75
26-10-2009, 18:15
من دلم به حال فرید میسوزه خیلی دیگه مثل زناس
بگذریم
دیشب خیلی جالب بود
چه قدر خندیدیم
من دلم به حال فرید میسوزه خیلی دیگه مثل زناس
بگذریم
دیشب خیلی جالب بود
چه قدر خندیدیم
اوا ! بیــچاره سرویسش ناقص شده :دی
چه دیالوگای باحالی داشت این قسمت
:فکر میکنی من احمقم
:نه ، تو فریدی
:من چیم به مردا نرفته ؟
:مثلا سیبیل نداری
:دارم
:نه نداری
:من میزنم نزنم در میاد
:مطمعنی؟
saeedn70
26-10-2009, 20:30
خدا کنه این داستانش ادامه داشته باشه
تارگوت بخوره بره گذشته
چه حالی میده
pcforlife
26-10-2009, 20:36
خیلی با این صحنه حال کردم...:27:
استاد دانشگاه فرید پاشد از کافی شاپ بره که فرید گفت: ولی استاد....
استاد: ببر صداتو!!!:27:
rosenegarin13
26-10-2009, 20:42
این قسمت قشنگ بود ولی اینکه فرید بتونه از تی وی هم فکرو بخونه زیاد جالب نبود، یعنی اینجوریشو ندیده بودیم!:دی
H a m e e d
26-10-2009, 20:47
من نتونستم جز 10 دقیقه آخرشو ببینم، ترافیک خیابون که امون نمی داد:2:
فردا هم نمیتونم برسم تکرارشو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی همین قسمتایی که مکالمه شو نوشتی رو تصویریشو نداره ما دانلود کنیم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pcforlife
26-10-2009, 20:58
کسی همین قسمتایی که مکالمه شو نوشتی رو تصویریشو نداره ما دانلود کنیم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید جان
این تیکه هاشو واست میزارم، دانلود کنی...
البته ایشالا بعد دلنوازان...
یاعلی
این قسمتش جالب بود...ولی سوتی هم داشت.....اونجا که مهمونی تموم شده بود.....دمه در که داشتن خداحافظی میکردم....حواسشون نبود صبح فیلم برداری کرده بودن...هوا روشن بود...ولی مثلا تو فیلم شب بود...
*Necromancer
26-10-2009, 21:01
این قسمت قشنگ بود ولی اینکه فرید بتونه از تی وی هم فکرو بخونه زیاد جالب نبود، یعنی اینجوریشو ندیده بودیم!:دی
اتفاقا اونجاشم خیلی باحال بود چون اون کارشناسا داشتن به هم می پریدن:27:
از فردا این کارشناسا شکایت می کنن ادعای خسارت و .....
این هنرپیشه نسترن جزء معدود هنرپیشه هاییه که تو این سریال خوب بازی نمیکنه و اصلا اون وجه زیرکی و از طرف دیگه اقتدار و عصبانیت نسترنو نمیتونه خوب از آب در بیاره.
اون صحنه ای که فرید رفت خونه فضاییها بازم خارگوت میخواست و بهرام داشت گزارش مینوشت یه نکته مبهم داشت: مگه بهرام آخر هر ماجرا نباید گزارش بنویسه، مثلا اون موقع که وسط داستان بود چرا باید گزارش مینوشت، این نشون میده سریال، همه گزارشای بهرامو پخش نمیکنه:31:
خب اینا تا این قسمت 6 ماه تو زمین بودن! خب تو این 6 ماه ، 30 تا گزارش که ندادن که! ما فقط گزارش های مربوط به مسائل اجتماعی رو دیدیم:31:
خسته نباشی!!!!!!!!
تازه فهمیدی :16:
نمیدونم قسمت 5 یا 6 بود تو خونمون به همه گفتم اینا اسماشون اسم سیاره و اجرام آسمانیه..
براوو ... تو حتما یه چیزی میشی! :27:
من نتونستم جز 10 دقیقه آخرشو ببینم، ترافیک خیابون که امون نمی داد:2:
فردا هم نمیتونم برسم تکرارشو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فقط 5 دقیقه اولو دیدم بعدش یه موردی پیش اومد دیگه نتونستم ببینم!
تکرارش فردا ساعت چنده؟
Miss.Rose
26-10-2009, 21:42
تکرارش معمولا باید بعد اخبار ورزشی باشه نه؟؟؟
امشبم باحال بود
pcforlife
26-10-2009, 21:54
بفرمایید حمید جان...
این هم قسمتی از سریال امشب مسافران که میخواستیش...
تکرارش فردا ساعت چنده؟
زیرنویس زده بود 13:30.
H a m e e d
26-10-2009, 21:55
نه بلافاصله بعد از آشپزی سامان گلریز پخش میشه:31:، حدودای ده دقه یا پنج دقه به دو.
راستی تو یکی از این قسمتای خارگوت رامبد یه حرکت غیربهداشتی کرد، قالبهای یخو از جایخی بیرون آورد گذاشت رو پیشونیش، بعد دوباره انداخت همون تو!:21:
H a m e e d
26-10-2009, 22:06
بفرمایید حمید جان...
این هم قسمتی از سریال امشب مسافران که میخواستیش...
ممنون حسین جون از قرار دادن لینک، در جریان چکیده نکات جالب این قسمت قرار گرفتم:31::11:
من فکر میکردم طرف دوم همه مکالماتو بهرام میگه، ولی فقط "مطمئنی؟" رو بهرام گفت.
خداییش اگه بهرام گفته بود، خیلی با مزه تر میشد:46:
آخیییییییییی! این فرید چقدر وجدانش قلمبه س:27: تازه فکر میکنه این حرفا رو به اطرافیانش بزنه موفق میشه نظرشونو جلب کنه، ولی وقتی این حرفا رو بهشون میگه اونا بیشتر متلک بارش میکنن.:31:
اون قسمتش هم باحال بود که فرید اومده بود از ناهید ظرف شیر رو بگیره.اولش که گفت الهی بمیرم سرویست ناقص شد با اون که فرید گفت تو که جهیزیه نداشتی بعد ناهید گفت نداشتم که نداشتم مگه ارزش زن به جهیزیشه.
masud-000000
27-10-2009, 15:32
دوستان یه سوال واسم پیش اومده میخواستم ببینم تو این 110 صفحه چی گفتین درمورد این سریال؟؟؟؟؟
اصلا چیزی واسه گفتن داشته که این همه در موردش حرف زدین؟؟؟؟؟
:D
mf.designing
27-10-2009, 15:33
این گزارشها منو کشته !! ماجرای گوشت خر هم باحال بود ! :دی
N.E.G.A.R
29-10-2009, 14:08
چی میشد ما هم خارگوت داشتیم؟:31:
من که عاشق این خارگوتم...
هیچکس خارگوت در دسترس نداره؟:31:
قشنگ ترین تیکه دیشبش اونجایی بود که ناهید گفت من از صب تا شب اینجا بشو بصاب بپز هیچ کدومتون یه لیوان آب دست من نمیدید بعد بهرام یه لیوان آب از تو اتاق اورد داد دستش:31:
H a m e e d
29-10-2009, 16:53
به نظر من قشنگترین صحنه هاش یکی سر میز شام مهمونی ناهید بود که مکالماتشون حالت پینگ پنگی داشت:31:
یکی هم آخراش روی پله ها که ناهید به تدریج نتیجه گرفت که آداب معاشرت یعنی هر چی تو دلته به زبون نیاری و حرف دلتو به دیگران نزنی و فرید همزمان و به تدریج برعکسشو نتیجه گرفت:هر چی میکشیم از این آداب معاشرته و باید حرف دلتو بزنی.
برخورد دوم ستاره با استادشم جالب بود.
استادشم بینیشو عمل کرده بوده:31:
این قسمتو شقایق دهقان نوشته بود.
شقایق دهقان به نظرم از بهاره رهنما بهتر مینویسه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*Necromancer
29-10-2009, 19:47
شقایق دهقان به نظرم از بهاره رهنما بهتر مینویسه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر اینجوری میاد:31:
مخصوصا اونجاییکه اسم غذا ها رو خارجی تلفظ می کرد ابتکار جالبی توش بود:31:
Deizy
karfos
:27:
امير موسر
29-10-2009, 21:01
سلام ! دیروز یه تیکه بود که اون زنه گفت یکی نیست یه لیوان آب بده دست من بعد بهرام آب آورد رو کسی داره بزاره !
H a m e e d
30-10-2009, 20:59
مسافران تو قسمت دانلود سریال تایپیکی نداره؛نمیدونم چرا با این همه طرفدار دانلود نداره.
اون دوستی که کلیپهاشو اینجا میذاشت هم چند روزی نیستن.
چه عجب! بالاخره فرید یه تصمیم قطعی گرفت؛ البته اگه قسمت بعدی نشون بدن که پاشو از در بیرون بذاره و اینقدر تردید نکنه؛ فرخ که معلوم شد همه کاراشو تو زندگی بی هدف و از روی لذت آنی انجام میده اعتماد به نفسش (البته از نوع کاذب!) خیلی از فرید بیشتره و با اینکه میدونه بدون فرید زندگی تو اون خونه چقدر بهش سخت میگذره عین خیالش نیست.
اینکه فرید باید بهش یاد آوری میکرد که از ترس تنها شدن دست به اون کارا میزنه به خوبی احمق بودن کسیو که به راحتی برادرشو احمق میدونه نشون میداد.
اما از اونجایی که با امثال فرخ زیاد تو جامعه سر و کار داشته م دیدن رفتاراش توجه آدمو برمی انگیزه.
امشبم که همش صحنه هاییو نشون میدادن که فرخ داشت یه چیزی میخورد؛ خیلی بد غذا میخوره و همش محتویاتو از دهنش پرت میکنه، ناخوشایند بود.
MoJtaBa.R
31-10-2009, 00:31
مسافران تو قسمت دانلود سریال تایپیکی نداره؛نمیدونم چرا با این همه طرفدار دانلود نداره.
اون دوستی که کلیپهاشو اینجا میذاشت هم چند روزی نیستن.
چه عجب! بالاخره فرید یه تصمیم قطعی گرفت؛ البته اگه قسمت بعدی نشون بدن که پاشو از در بیرون بذاره و اینقدر تردید نکنه؛ فرخ که معلوم شد همه کاراشو تو زندگی بی هدف و از روی لذت آنی انجام میده اعتماد به نفسش (البته از نوع کاذب!) خیلی از فرید بیشتره و با اینکه میدونه بدون فرید زندگی تو اون خونه چقدر بهش سخت میگذره عین خیالش نیست.
اینکه فرید باید بهش یاد آوری میکرد که از ترس تنها شدن دست به اون کارا میزنه به خوبی احمق بودن کسیو که به راحتی برادرشو احمق میدونه نشون میداد.
اما از اونجایی که با امثال فرخ زیاد تو جامعه سر و کار داشته م دیدن رفتاراش توجه آدمو برمی انگیزه.
امشبم که همش صحنه هاییو نشون میدادن که فرخ داشت یه چیزی میخورد؛ خیلی بد غذا میخوره و همش محتویاتو از دهنش پرت میکنه، ناخوشایند بود.
تا جاییکه یادمه حمید دان نمیکردی !
اون خانوم تپله آبجی فرخنده مامان رهنماست ؟!
فرید: فرخ پاشو یزره کمک کن اینجارو جمع کنیم
فرخ : تو کردی(یه سرفه کوچیک)عروسی اونوخت من پاشم جمع کنم؟:31:
khashi87
31-10-2009, 16:22
دیشبش خیلی افت کیفیت داشت
اصلا حال نکردم
دوستان یه سوال واسم پیش اومده میخواستم ببینم تو این 110 صفحه چی گفتین درمورد این سریال؟؟؟؟؟
اصلا چیزی واسه گفتن داشته که این همه در موردش حرف زدین؟؟؟؟؟
:D
خوب دقت کنی نقاط جالب سریال برجسته میشه و گاها مورد نقد قرار می گیره!
البته از قدیم گفتن "علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!" تو سخت نگیر:46:
این گزارشها منو کشته !! ماجرای گوشت خر هم باحال بود ! :دی
تائید میشه، اوج سریال قسمت گزارش اونه که یه جمع آوری خیلی خوب با چاشنی طنز از قسمت خودش داره
درضمن آقای mf.design منم عاشق اون خنده های بی نمک ته پستاتم (این-->:دی) منو یاد استاد شبکه ام می ندازه!
اصلا حال نکردم
آره راست میگی دیشب اصلا هیجان نداش، منم حال نکردم :دی
H a m e e d
31-10-2009, 20:48
اصلا حال نکردم
موافقم؛ چون حضور فضاییها خیلی کمرنگ شده بود و بدون تاثیر مستقیم اونا داستان چالش خاصی نداشت.
تائید میشه، اوج سریال قسمت گزارش اونه که یه جمع آوری خیلی خوب با چاشنی طنز از قسمت خودش داره
درضمن آقای mf.design منم عاشق اون خنده های بی نمک ته پستاتم (این-->:دی) منو یاد استاد شبکه ام می ندازه!
، mf.designing نه mf.design.:46:
در ضمن هر کی از اون شکلک بدش میاد اینو به جاش استفاده کنه ---> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب ممکنه بعد ازخبر 10 شب پخشش کنن یا یه شب دیگه از نوبت پخشش هدر رفت؟
H a m e e d
31-10-2009, 21:24
مسافران؛ امشب پخش نمیشه.
به جاش فرداشب ساعت 19:45 پخش میشه الآن اعلام کردن.
از یه چیزی فیلمش خوشم میاد ...
سعی میکنن تو هر قسمتی یه نتیجه گیری داشته باشن که اگه به حرفاشون گوش کنیم واقعا به دردمون میخوره.
mahsa1469
01-11-2009, 22:27
آره والا من م كل داستان رو مي بينم واسه اون قسمت آخرش
*Necromancer
02-11-2009, 07:51
امشب هم که نشون ندادن که! چرا همش می پیچونن؟
سیدعلی فلاح
02-11-2009, 08:36
سلام واقعا سریال جالبی است با طنز دارد اخلاق مارا برایمان بازگو میکند
:31:
ardavan_2008
02-11-2009, 10:10
واسه اون برنامه هایی که طرفدارش زیادتره نسبت به بقیه ،همیشه این کارا رو میکنن عادی شده ...اما برنامه ای که طرفدارش کمتر باشه سر وقت بدون گذشت 1ثانیه پخش می کنن
Miss.Rose
02-11-2009, 14:38
خوب حالا که چیزی نشده
یه قسمتش دیر پخش میشه .....
این برنامه ها ی ورزشی نظم برنامه ها رو بهم میزنن
حداقلش اینه یه شبکه مختص ورزش بزارن راحت کنن ملتو!
mahsa1469
02-11-2009, 15:11
حالا امشب پخش مي شه يا بازم سركاريم؟؟؟
mehdi30nema
02-11-2009, 16:36
کسی میدونه چرا دیشب پخش نشد ؟. آخه روزه قبل کلی زیرنویس زده بود که پخش میشه
فیلمش خیلی یخ شده ...
نقش بازیگرا مثل نصرالله رادش و شقایق دهقان که خیلی کم شده اصلا بود و نبودشون فرقی نداره.
تازه من موندم چرا چند قسمتیه فضانوردا هیچ ماموریتی انجام نمیدن ولی آخر سر گزارش کار رو بهرام میده !!
مثلا قسمت این سری بین فرید و فرخ بود ولی بهرام آخر سر گزارش کار میده :18: !!
اونم گزارش چیزایی که اصلا به قسمت ربطی نداره ...
آخه شتر مرغ چه ربطی به داستانشون داشت ؟ :31:
اینا کجا رفتن در مورد شتر مرغ تحقیق کردن ؟ :27:
راستی چند قسمت داره ؟
اون یه تیکه که فرخ به ؟؟؟؟؟ لگد میزد خدا بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mf.designing
02-11-2009, 20:57
کل این دیالوگهای فرخ که ایهام دارن ، باحالن ! :دی
H a m e e d
02-11-2009, 21:01
فیلمش خیلی یخ شده ...
نقش بازیگرا مثل نصرالله رادش و شقایق دهقان که خیلی کم شده اصلا بود و نبودشون فرقی نداره.
تازه من موندم چرا چند قسمتیه فضانوردا هیچ ماموریتی انجام نمیدن ولی آخر سر گزارش کار رو بهرام میده !!
مثلا قسمت این سری بین فرید و فرخ بود ولی بهرام آخر سر گزارش کار میده :18: !!
اونم گزارش چیزایی که اصلا به قسمت ربطی نداره ...
آخه شتر مرغ چه ربطی به داستانشون داشت ؟ :31:
اینا کجا رفتن در مورد شتر مرغ تحقیق کردن ؟ :27:
راستی چند قسمت داره ؟
موضوع این قسمتش از اون موضوعاتی بود که تو سریالای طنز قبلی بارها مطرح شده بود و به نوعی به نظر میومد که موضوع کم آوردن.
کاملا موافقم که در بعضی قسمتا مثل همین دو قسمت اخیر که فضاییها هیچ تاثیری توش نداشتن و شاهد اتفاقات نبودن چطور گزارش پایانی رو باز بهرام مینویسه.
بوی ته کشیدن و تموم شدن سریال کم کم داره به مشام میرسه....
بخصوص که تو هر قسمت هی قضیه بازگشت نسترن مطرح میشه و این از اون چیزاییه که فکر کنم سرآخر رخ بده.
ولی حالا اینکه فرخ هویت فضاییها رو بفهمه یا نه و فضاییها ماموریتشون چجوری تموم بشه از اون چیزاییه که ممکنه نتونن خوب از آب درش بیارن.
شایدم رو زمین موندگار بشن : دی
اون یه تیکه که فرید و نسترن حرف میزدن خیلی باحال بود گفتم الان فرید میپره رو نسترن : دی
راست اسم اون فیلمه چی بود چنتا اوسکل برده بود؟:31:
فیلمش رو من متوجه نشدم اما بازیگراش کوین اسپیسی و رابین ویلیامز بودن
من بازم نتونستم خودمو به موقع خونه برسونم و ندیدم:41::41::41::41::41::41:
بابا این چه وقتی که دارن پخش میکنن!
بدترین رنج ساعتی رو براش گذاشتن، نمی شد بزارن ساعت 22:13::13:
M O B I N
03-11-2009, 20:30
خیلی داره به سمت پوچی میره سریالش ! دیگه پیام های اجتماعیش جالب نیست ! :41:
این پسره همون کله اسبی نبود که ماشین فریدو پیچونده بود؟
چقدر باحال توضیح میداد:
فکن...مارو تیر بارون کردن....خون همینجوری داره میپاشه....برفم نمور نمور داره میاد .... منو تو یه نیگا به هم میکنیم... دستامونو به هم نزدیک میکنیم.... یه لببببخند عاشقانه به هم میزنیم .... بعد میمیریم
hellbrain666
04-11-2009, 20:47
سوتی رو دیدید 8 شب آفتاب بود
pcforlife
04-11-2009, 20:50
تو این چند قسمت اخیر واقعا افت کرده... این قسمت هم نه پیامی داشت و نه طنزی... عجیبه چرا جریان خواستگاری از ستاره رو هی مطرح میکنن... سره جریان پسر بیژن یه بار مطرح شد... تو قسمت امیرپاشا خوب بود و غیر قابل تکرار... حالا هم..!!!
وقتی بازیگرایی که جریان طنز سریال رو دوششونه، تو قسمت های اخیر تو موضوع و سناریوی سریال نیستن همین میشه...
rosenegarin13
04-11-2009, 20:52
سلام
این سریال چرا اینجوری شده؟
دریغ از یک لبخند!:دی
*Necromancer
04-11-2009, 21:04
اتفاقا همونجا که داشت توضیح می داد در مورد اعدام شدن که خیلی خنده دار بودش:27:
ما تازه تو این قسمت فهمیدیم که ناهید و بهرام زن و شوهر نیستن و فقط همکارن:31:
اگه از اول اینو می گفتن سریال مجوز نمی گرفت:27:
mohammadirani
04-11-2009, 21:21
دیگه حتی از حالت چرند بودن هم گذشته و تبدیل شده به یک فاجعه!
H a m e e d
04-11-2009, 22:39
ما تازه تو این قسمت فهمیدیم که ناهید و بهرام زن و شوهر نیستن و فقط همکارن:31:
اون اوایل سریال، ناهید یه بار توضیح داده بود که ما فقط تا پایان ماموریتمون تو زمین با هم زن و شوهریم.
*Necromancer
05-11-2009, 10:16
اون اوایل سریال، ناهید یه بار توضیح داده بود که ما فقط تا پایان ماموریتمون تو زمین با هم زن و شوهریم.
نه گفت ما فقط تا پایان ماموریت مون تو زمین با هم هستیم
بعدم افسر گفت اون که بحثش جداست (یا همچین چیزی)
ضعف تو فیلمش خیلی داره زیاد میشه.
muhandes
05-11-2009, 15:39
دیگه قسمتهای پایانیشه
باید یه جوری جمع و جورش کنن دیگه
mohsen_gh1991
06-11-2009, 15:37
خیلی بد شده البته بد بود بدتر هم شد.
خیلی جالب بود.من که غش کردم از خنده مخصوصا اونجا که فرید و فرخ رفته بودن خواستگاری مامان جلال بعد یهو کمال اومد.
اونجا فرخ گفت اگه تو گلا رو نخوره کمال میاد می خورتت.
خیلی باحال بود
pcforlife
06-11-2009, 21:44
قسمت اول تاوان رو دیدم حقیقتا ناامید شدم... ولی با این قسمت دومش، کور سوی امیدی پیدا شد...!!
هر چند با شش هفت قسمت قبلش که ولقعا دوران اوج سریال بود هنوز فاصله داره...
اونجا که فرخ پرید ترک موتور جلال (همون آقاجلال!!:دی) و جلال هم کلی حال کرده بود، ترکیدم از خنده!!!:دی
mohsen_gh1991
06-11-2009, 22:35
اره این قسمتش بد نبود ولی باز هم ...
rosenegarin13
06-11-2009, 22:48
اونجا که فرید گُل می خورد با مزه بود!اونجا که فرخ که شروع کرد شیرینیا رو خوردن بعد یه دفعه بی خیال شد و جعبه رو پرت کرد هم بامزه بود!:دی
hassan_magic2000
06-11-2009, 22:49
ترو خدا یکی کلیپ این گل خوردن فرخ رو بزاره من که مردم از خنده
با اینکه آدم خوش خنده ای هستم ولی کلا توی 5-6 سریال طنز قبلی اینقدر نخندیده بودم :46:
rosenegarin13
06-11-2009, 22:54
با اینکه آدم خوش خنده ای هستم ولی کلا توی 5-6 سریال طنز قبلی اینقدر نخندیده بودم :46:
فرخ شیرینی می خورد!فرید گُل می خورد!:دی
H a m e e d
06-11-2009, 22:57
اره این قسمتش بد نبود ولی باز هم ...
ولی باز هم در حدی نبود که آدم از خنده بترکه.
مثلا اگه میخواستن جالبتر از این از آب دربیاد باید صحنه های تیراندازی مادر دالتون ها (: دی) رو نشون میدادن یا اون لحظه ای که ستاره جلوی جلال به شکل اصلیش ظاهر شد (که این یکی قطعا با نمایش در تلویزیون مغایرت داشت!)
ولی اگه خوب فکر کنید یه سریالی بود چند سال پیش برنامه کودک کانال یک نشون میداد؛ توش گوهر خیر اندیش بازی میکرد که ظاهری شبیه اختاپوس داشت، حالا میشد با یه طراحی مشابه و گریم صورت یه خرده ترسناک چیز جالبی از آب درآورد. ما شا ا... راجع به فضاییها روی زمین سریال میسازن و به همون اندازه ای که برای ساخت چارخونه تلاش کردن تحویل پخش میدنش؛ نه گریم خاصی نه طراحی عجیب و غریبی نه جلوه ویژه ای (چه میدانی [باید داستان پر تحرکتر از این حرفا میشد] و چه کامپیوتری)
pcforlife
06-11-2009, 23:33
حقیقتا خندهدارترین صحنه قسمت امشب بود...:31:
اینم کلیپش واسه دانلود:
یاعلی
MoJtaBa.R
07-11-2009, 00:19
رادش نبود چرا؟
*Necromancer
07-11-2009, 18:56
دیگه جلوه های ویجه نداره
کاش لااقل صحنه در آوردن زبون ستاره رو نشون می دادن یکم بگرخیم:31:
همین الان رادش یه تیکه شادمهر رفت..........(من آدم خوبی بودم - به خاطر تو بد شدم).............خیلی باحال بود..........
*Necromancer
07-11-2009, 20:31
کلا این قسمت هم خیلی خنده دار بود هم خیلی تیکه بار همه کرد:31: مخصوصا آخرش که یه چیزی گفتن بعد گفتن شما نشنیده بگیرین:27:
بی باک بی بال
07-11-2009, 20:34
این قسمت خیلی با حال بود
rosenegarin13
07-11-2009, 20:38
به قربون دو چشمون درشتت
تموم کهکشون گیری به مشتت
:دی
واقعا به قیافه شفیعی جم میخورد!:دی
pcforlife
07-11-2009, 20:41
سر قضیه با «سیلی صورتتون رو سرخ کنید» خیلی حال کردم!!:دی
رادش اومد، موضوع درست و حسابی اومد، سریال جون گرفت!!!
muhandes
07-11-2009, 22:05
اره امشبش خیلی باحال بود
و پر از کنایه به بعضی ها....!!
میگن این مدت که رادش نبوده ، باباش مرده بوده
تیکه ها رو داشتین!
وقتی فرید گفت: باید از دزدی های کوچک صرفنظر کرد والا همه میشن دزد!:31:
یه جای دیگه هم در مورد دزدی های بزرگ می گفت که کسی نمی تونه بهشون بگه بالا چشتون ابروس!
Jang Bogo
08-11-2009, 11:58
دیشب اونجاش خیلی باحال بود که توی کلانتری بهرام با اشاره رییس پلیس رو نشون فرید داد و گفت که .....
منظورش این بود که شاید سرهنگه دزد بوده
mortal kombat 2008
08-11-2009, 15:41
من برا اولین بار دارم تو تاپیک پست میدم
فیلم خوبیه ولی خیلی روش کار نمیکنن . مخصوصا 4 تا شخصیت به اصطلاح فظایی که اصلا انگار دلقک سیرکن و یکسره مسخره بازی در میارن جز ستاره که باحال بازی میکنه.
از بازی فرید و فرخ خوشم میاد واز بازی بهرام بدم میاد
بهترین قسمت اونی بود که قرص رو ریخته بودن تو غذا وبعدش نفهمیدن که چیکار میکنن (مخصوصا اون تیکه مواد فروشی کله اسبی )
H a m e e d
08-11-2009, 17:49
قسمتی که دیشب نشون داد (البته من تکرارشو تونستم ببینم) نشون داد که چهار تا فضایی ها وقتی با هم حضور پر رنگ تو داستان داشته باشن میتونن سنگ تموم بذارن.:cool:
الآن فردائه که صدای اعتراض هوادارای سهراب سپهری بلند شه.:worried:
راست میگن این چند قسمت جای 61 خالی بود.:eh:
ستاره هم از وقتی دانشجو شده با مزه تر شده.:tongue:
من که خیلی خندیدم.:happy:
khashi87
08-11-2009, 18:23
رامبد حالا که میبینه جا افتاده دیگه داره جرات به خرج میده
اینو از قسمت قبل میشه فهمید 3 تیکه از این فیلم امروز در یکی از سایت هایی ف. ی. ل. ت. ر . هست امروز راجبش نقد نوشته بودند
. رامبد دیگه دیشب به سیم آخر زده بود و دید همه رو دزد کرد البته اگر هم بخوایم واقعی و منطقی نگاه کنیم به این موضوع درست میگفت از دکتر - دانشجو - و ....
اما من بعد از 7-8 قسمتی که ندیده بودم سریال بار انتقادی خودش رو چند برابر کرده
اما گزارش بهرام اونم قسمته آخر سریال رو میشه اوج انتقاد در این قسمت در نطر گرفت و خیلی چیزها رو بیان کرد مخطوطا اون قسمتی که راحب به مهربونی قاضی گفت و اون قسمتی که گفت میترسن که بعضی از این ددها رو بگیرن
واقعا رامبد شاهکاری به راه انداخته و یک موج جدید در روتین ایران که مدیری باید برای سبقت از اون در قهوه تلخ تمام تلاشش رو بکنه
اسم جدید مهران مدیری مگه قهوه ی تلخه ؟
mf.designing
08-11-2009, 21:36
واز بازی بهرام بدم میاد
برعکس همه ! :دی
من شنیده بودم جایزه ی بهترین بازیگر فیلم مسافران رو به بهرام دادن ... حقیقت داره ؟
ولی خیلی باحاله :31:
khashi87
09-11-2009, 00:34
من شنیده بودم جایزه ی بهترین بازیگر فیلم مسافران رو به بهرام دادن ... حقیقت داره ؟
ولی خیلی باحاله :31:
اسم جدید روتین مهران مدیری قهوه تلخ هستش
اما بهرام کمتر در سریال ها بازی میکنه اون یکی از بهترین بازیگرهای تئاتر هستش و در شبهای برره هم نقش ببری رو بازی میکرد
در پرده جدید تئاتر سو وشون خک قراره باز کنه به همراه افسانه بایگان که راویه در تئلتر شهر بعد از محرم
و من حتما میخوام برم ببینم
Hectorist
09-11-2009, 00:59
اما بهرام کمتر در سریال ها بازی میکنه اون یکی از بهترین بازیگرهای تئاتر هستش و در شبهای برره هم نقش ببری رو بازی میکرد
در پرده جدید تئاتر سو وشون خک قراره باز کنه به همراه افسانه بایگان که راویه در تئلتر شهر بعد از محرم
و من حتما میخوام برم ببینم
دوست عزیز ، چرا اطلاعات غلط میدی؟ ببری در سریال شبهای برره، اسم واقعیش هست حسن شکوهی! این بهرام هم در فیلم "همیشه پای یک زن در میان است" نقش پلیسه رو بازی میکرد! اسمش هم هست حسن معجونی!
tajrobenik
09-11-2009, 01:08
برعکس همه ! :دی
و اما ادامه پست
4 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند
تبریک می گم بخاطر این مطلب مفید :دی
khashi87
09-11-2009, 08:55
دوست عزیز ، چرا اطلاعات غلط میدی؟ ببری در سریال شبهای برره، اسم واقعیش هست حسن شکوهی! این بهرام هم در فیلم "همیشه پای یک زن در میان است" نقش پلیسه رو بازی میکرد! اسمش هم هست حسن معجونی!
lمن اطلاعات غلط ندادم میدنم که معجونی هم در شبهای برره بازی کرده
آدرس مقالشو برات میزارم
f.kh0511
09-11-2009, 09:25
من كه از همه بيشتر از همين بهرام خوم مياد واقعا عالي بازي ميكنه
به نظر منم بار انتقادي فيلم خيلي رفته بالا مخصوصا قسمت قبل تركونده بووود ديگه
صد درصد موافقم
و اما ادامه پست
تبریک می گم بخاطر این مطلب مفید :دی
مطلب مفید یعنی همسو بدون افکار کاربران، تشکر شد 5 تا چون ما هم مثل mf.designin فکر می کنیم!
مثلا این آقا هم با ما موافقه
صد درصد موافقم
تشکر چون حرف همه رو زد، تو هم بلدی چیزی بگو که همه تشکر کنن! حسودی نکن:46:
*Necromancer
09-11-2009, 20:32
این قسمتش که خیلی خنده دار بود:31:
اینا خانوادگی همه شون اسمشو ن با فر شر ومی شه!
فرید فرخ فربد فرخنده فرزاد....:31:
هیشکی از راه درست پولدار نمیشه:41:
H a m e e d
09-11-2009, 21:04
من، یکی از اون کاربرد ضرب المثل "اگه تو خونه کیک و شمع نداشته باشی انگار قزمیتو تو خونه راه داده باشی" که بستگی به قنادی داشت؛و یکی هم با اون اون قسمتی که فرزاد داراییهاشو داشت به فرخ میگفت، اون گفت کوفتت بشه بعد گفت با کی بودی گفت با تو، نه ... خیلی خوشم اومد.
حسادت فرخ از همه حسادتای دیگه ای که تو این سریال نشون داده شده بود جالبتر و به واقعیت نزدیکتر بود
هر قسمتی که جدید پخش میشه ما با وجوه تازه ای از شیادی های فرخ آشنا میشیم;):27:
pcforlife
09-11-2009, 23:03
وقتی فرید خواست لیوانو پرت کنه، بهرام براداشت گفت چرا شوخی زمینی میکنی!! (بر وزن شوخی شهرستانی:دی):27:
saeedn70
09-11-2009, 23:06
اونجا که بهرام گفت پیس پیس چیس پس بعد فرید داد زد ای بابا چی میگی همیشه پیس پیس چیس پس .
بعد داشت خندشون می گرفت که 61 گفت میگه عکستو بده به ما
!@#$%^&*()
09-11-2009, 23:33
این قسمت به دلم ننشست....
به نظرم جالب نبود....باید منتظر ادامش باشم...:19:
------------
فرید با دامن....موی بلند....:31:
saeedn70
09-11-2009, 23:37
اونجاش خنده دار بود که فرید هی میگفت *میتونم بپرسم چرا باید کیک 2 طبقه بخرید؟؟ بعد خخانواده بهرام هم می گفتند خوب بپرس . بعد دوباره فرید می گفت باز دوباره اونا می گفتند خوب بپرس خیلی خنده دار بود
H a m e e d
10-11-2009, 00:26
اونجاش خنده دار بود که فرید هی میگفت *میتونم بپرسم چرا باید کیک 2 طبقه بخرید؟؟ بعد خخانواده بهرام هم می گفتند خوب بپرس . بعد دوباره فرید می گفت باز دوباره اونا می گفتند خوب بپرس خیلی خنده دار بود
این دقیقا همون روشی بود که خود رامبد جوان توی خانه سبز که اتفاقا اونجا هم اسمش فرید بود با پدرش که مرحوم شکیبایی بود اجرا کرده بود و منو بلافاصله یاد اون موقع انداخت.دقیقا یادم نیست اونجا چی پرسیده بود ولی راجع به سوئیتی بود که داشت آماده میکرد با همسرش اونجا زندگی کنه . . .
یادش بخیر . . .
---
نمايش آسانسور در جشنواره تئاتر عروسکي دانشجويان اجرا مي شود
حسن معجوني با اجراي نمايش "آسانسور" در بخش مدرسان يازدهمين جشنواره بين المللي تئاتر عروسکي دانشجويان شرکت مي کند.
به گزارش روز يکشنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا از اين جشنواره،معجوني که از استادان دانشگاه سينما تئاتر است، نمايش "آسانسور" را 13 آذر ماه به همراه جمعي از دانشجويان جوان اين رشته در تالار هنر به روي صحنه مي برد.
مريم معيني و فرزين ريحاني از ديگر استايد شرکت کننده در بخش مدرسان يازدهمين جشنواره بين المللي تئاتر عروسکي دانجشويان هستند.
ماسک و عروسک، پوستر و عکس، نمايشنامه نويسي، پژوهش و بين الملل از جمله ديگر بخش هاي اين رويداد هنري را تشکيل مي دهند.
يازدهمين جشنواره بين المللي تئاتر عروسکي دانشجويان از هفتم تا 14 آذر ماه در تهران برگزار مي شود.
حسن معجوني هم اکنون در مجموعه تلويزيوني طنز "مسافران" ايفاي نقش مي کند.
---
البته خبرش خیلی خوندنی نبود فقط این نکته ش برام مهم بود:
معجوني که از استادان دانشگاه سينما تئاتر است
که خودش گویای همه موفقیتهای بازی این بازیگره.
mani_2004_2006
10-11-2009, 00:43
این بهرام من که خیلی حال میکنم با بازیش
ardavan_2008
10-11-2009, 01:08
فقط تو این مسافران بهرام ،65 و یزره فرخ قشنگ بازی میکنن بقیشون حالت تهوع اورن بخصوص ناهید و رامبد...من که هر وقت اونا می یان میزنم یه جا دیگه...:31:
fariborz_1
10-11-2009, 06:52
فرید رو نبینی بهتره چون حالت از هر چی مرده بهم میخوره:2:
خجالت نمیکشه یه ذره از فرخ یاد بگیر:21:
*Necromancer
10-11-2009, 09:26
یه جاییشم 61 به فرید گفت می شه یکم تو حریم خصوصیت تجاوز کنیم؟ این جورابات چرا همه شون سوراخه؟:27:
آخر وقتی فرید عصبانی شد اون دو تا رو از آشپز خونه انداخت بیرون اگه بهرام بر می گشت ساک رو بر می داشت در می رفت خیلی بهتر می شد:27:
هیشکی از راه درست پولدار نمیشه:41:
می شه باو می شه:31:
Jang Bogo
10-11-2009, 13:43
من قسمته آشپزخونه که حرص فرید دراومده بود خیلی حال کردم
حالا جالب اینجاست که من ماسک گیاهی گذاشته بودم روی صورتم و نمیتونستم بخندم ، از طرفی هم خنده ام گرفته بود اونجا رو نمیتونستم جلوی خودم رو بگیرم
نمیدونید چقدر بد گذشت بهم
راستی من دختر نیستما ، ولی بعضی وقتها ماسک میذارم :31:
pcforlife
10-11-2009, 13:49
راستی من دختر نیستما ، ولی بعضی وقتها ماسک میذارم :31:
آقا ناراحت نباش، فرید هم دختر نیست...!!!:31::46:
چقدر داره مسخره میشه :31:
فکر کنم بیشتر به فکر ساخت فیلم با پیام های مثبتن تا ساخت یه فیلم طنز.
خوبه ... از هیچ چی که بهتره :20:
خوبیش به اینه که صفت زمینی هارو میگه و ما با خودمون بیشتر آشنا میشیم.
مثلا یه چیزی که من بعضی وقتا بهش فکر میکنم گفتن بعضی حرفای ماهاس که اگه واقعا بهش توجه کنیم میبینیم بی معنیه که دیشبم گفتن. همون قسمتی که فرید گفت "میتونم بپرسم" ... اونام گفتن "خوب بپرس".
خب ما میتونیم به جای "میتونم بپرسم" یه راست بریم سراغ سوال و بپرسیم :31:
mahsa1469
10-11-2009, 17:23
اما به نظر من تازه داره جــــــــــــــــــــــال ب می شه
!@#$%^&*()
10-11-2009, 18:41
آقا ناراحت نباش، فرید هم دختر نیست...!!!:دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
:دی:دی:دی:دی
mahsa1469
10-11-2009, 19:26
این بهرام من که خیلی حال میکنم با بازیش
آره خیلی خوب مثه خنگا بازی می کنه
راستی چند وقت پیش یه دیالوگ خیلی باحال داشت ، گذاشتینش؟
فرخ: ای کاش به حرف پدر خدا بیامرزم گوش می کردم
بهرام: مگه چی می گفت؟
فرخ: من که گوش نکردم! چه می دونم چی می گفت؟ :دی
دیشب اون تیکه که فضایی ها در خونه ی فرید و فرخ رو میزدن خیلی باحال بود ...
بعد که درو باز کرد بازم 65 داشت به در میزد :31:
:دی :دی آره ولی سریالش خیلی مزخرف هست ارزش دیدنم نداره . ولی باید اینم بگم بعضی روز ها که نگاه می کنم تیکه های جا لبی میندازن مثل
فرخ: ای کاش به حرف پدر خدا بیامرزم گوش می کردم
بهرام: مگه چی می گفت؟
فرخ: من که گوش نکردم! چه می دونم چی می گفت؟
واگر قرار باشه بهترین بازیگر رو انتخاب کنیم من بهرام رو انتخاب میکنم
!@#$%^&*()
11-11-2009, 21:24
به نظرم نسبت به قسمت قبل خیلی بهتر بود....:12:
خودشون هم باورشون شده بود که با هم فامیلن....:34:
راستی نادر(درسته؟:دی)هم عجب تیک های عصبی داشت....:22:آخر خنده بود....
خواب فرخ :
که منوچهر اداهای عجیب درمیآورد
+اینکه فرخ همش به منوچهر و شریفی سیلی میزد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+اینکه یه چک نوشت برای فامیل منوچهر گفت بدو برو یه بستنی فروشی بخر....:27:
mehdi_vsgh
11-11-2009, 21:30
هدیه دادن ستاره و اون فامیلشون قشنگ بود
H a m e e d
11-11-2009, 23:11
ناهید و نغمه تو آشپزخونه بودن، فریدم یکم اونطرفتر داشت چایی میریخت، وقتی بهرام اومد گفت جمع خانوما هم که جمعه!:27:
بهرام و شهاب قرار صفا سیتی رو که گذاشتن،ناهید و ستاره اومدن به اون دوتا گفتن ما داریم با نغمه و سوگل میریم فلان جا فلان جا که خوش بگذرونیم، دلتونم بسوزه! خب شما اونوقت چیکار میکنید؟ بهرام: دلمون میسوزه دیگه!! (البته این پاسخ فقط از زبون بهرام میتونست شنیدنی باشه)
بعد چند لحظه بعد دم درشون که اون دوتا اومدن گفتن تفریح چیه؟ باید بریم عیادت عمه حوری! اونا گفتن مگه بریم عیادتش، حالش خوب میشه؟ اون بالاخره یا خوب میشه یا نمیشه دیگه، پس ما بریم به تفریحمون برسیم:27:
صحنه هدیه اون دختره به ستاره هم کنایه خوبی داشت.
تیکه جالب امروز به نظر من:
فرید داشت چای میریخت, ناهید و فامیلشم تو آشپزخونه داشتن حرف میزدن.
بهرام یهو اومد تو گفت "به به میبینم که جمع خانوما جمعه"
تیکه ی جالب به نظر من موقع تهیه لیست صفا سیتی ، اولین چیزایی که گفت . جوجه ( اونم بال : دی ) + ماست . مشخصه که این 2 تا رو واسه چی میخواستن :دي
click_dez
11-11-2009, 23:52
حواستون هست هر وقت فرید میاد تو خونه بهرام اینا، بهرام میشینه بغلش سیب میخوره؟
این بازی بهرام خداییش خیلی تمیزه
mani_2004_2006
12-11-2009, 00:09
امشب خواب فرخ خیلی باحال بود . سیلی میزد میگفت خوابه خودمه دوس دارم بزنم
کوفتت باشه :31:
ایشاالله پول دوا و درمون بدی :39:
خوشم میاد واقعیت آدمارو رووووو میکنن :10:
mahsa1469
12-11-2009, 12:55
من دیشب فقط خواب فرخ رو دیدم خیلی باحال بود...
تکرارش کیه؟؟؟
:31::31::31::31::31::31::31:
اگه پول در نیاری پول تورو در میاره:31:
اگه بانک نزنی بانک تورو میزنه:31:
اگه مفت نخوری مفت میخورنت:31:
وای مردم ازخنده:31:
خیــلی داستان جالبی هست این " در آغوش خانواده " !
ادامه هم داره !
:31::31::31: , و دیگر هیچ
*Necromancer
12-11-2009, 18:15
یه جاییش بهرام اومد دید رامبد و دو تا خانوما تو آشپز خونن گفت جمع خانوما که جمعه :27:
دختر خاله ی ناهید بهش می گفت معلومه این آشپز خونه وریه خانوم با سلیقه چیده :27:
بعد به خود رامبدم گفتن زنونه حرف می زنی!
خود زنا بهشون بر نمیخوره به یکی بگن زنونه رفتار می کنی؟
یه جای دیگه شم فرخ یه کله پاچه ای زده بود تو پاریس با اسم : kalla du pach :27:
اما فک نکنم تو خواب با اون همه پول بازم بخواد ماشین به کسی بده :|
اون پسره که همش براش بستنی می خرن کیه؟
*Necromancer
12-11-2009, 18:48
تیکه ی جالب به نظر من موقع تهیه لیست صفا سیتی ، اولین چیزایی که گفت . جوجه ( اونم بال : دی ) + ماست . مشخصه که این 2 تا رو واسه چی میخواستن :دي
من نمی دونم! می شه بهم بگی؟ :31: مورد دار که نیست؟
pcforlife
12-11-2009, 19:18
اگه پول در نیاری پول تورو در میاره:31:
اگه بانک نزنی بانک تورو میزنه:31:
اگه مفت نخوری مفت میخورنت:31:
تیکه هاش حرف نداره!!:27:
من نمی دونم! می شه بهم بگی؟ :31: مورد دار که نیست؟
اغلب مشروب رو همراه با بال و ماست میخورن ( به عنوان مزه ! )
dimah2005
12-11-2009, 22:32
اگه پول در نیاری پول تورو در میاره
اگه بانک نزنی بانک تورو میزنه
اگه مفت نخوری مفت میخورنت
یه سوال دارم این بخواد به یکی بگه "کار کن "چه جوری بهش میگه ؟
کار کن وگرنه .....
اقا این تیکه 33 میلیون در روزش شبیه این نتورکر ها بودا !
کلا پسر عموی فرخ مشکوک میزنه به نتورکر بودن ! دی:
"این همه پولو می خوای چی کار کنی؟
نزول می دم ! بیشتر شه"
دی: دی: دی: دی:
یه سوال دارم این بخواد به یکی بگه "کار کن "چه جوری بهش میگه ؟
کار کن وگرنه .....
اقا این تیکه 33 میلیون در روزش شبیه این نتورکر ها بودا !
کلا پسر عموی فرخ مشکوک میزنه به نتورکر بودن ! دی:
"این همه پولو می خوای چی کار کنی؟
نزول می دم ! بیشتر شه"
دی: دی: دی: دی:
هیچی میگه یا کارو بکن یا کار تورو اهه اهه:21:
یه نکته آموزنده دیگه
این نتورکر یعنی چی؟
mf.designing
12-11-2009, 23:44
اگه پول در نیاری پول تورو در میاره:دی
اگه بانک نزنی بانک تورو میزنه:دی
اگه مفت نخوری مفت میخورنت:دی
من با این تیکه هاش حال کردم ، معناهای عمیق و باحالی دارن ! :دی
tajrobenik
13-11-2009, 00:37
تشکر چون حرف همه رو زد، تو هم بلدی چیزی بگو که همه تشکر کنن! حسودی نکن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر هم دوست دارم اما هیچ وقت هدف اصلیم رو فراموش نمی کنم سعی می کنم مطلبم مفید باشه همین تشکر هم به کنار....
مفید بودن هم فقط به تیپ نوشته نیست حتی گاهی اوقات اسپم هم مفید می تونه باشه مثلا برای خنده افراد. :خخخخخخخخ
اون مطلب رو هم هویجوری گذاشتم جلب توجه بود واسم.
یه دلیل دیگشم این بود که واسه دوستمون تشکر جمع آوری کنم هویجور که می بینید پنج شده هفت. :دی
dimah2005
13-11-2009, 01:34
نتورکر
هیچی
الان چه ماشینی داری؟ کجا زندگی می کنی؟ اصلا چی داری؟ چقدر درامد داری؟ فکر می کنی کی پولدار می شی؟:8:
کی به ماشین مورد علاقت می رسی ؟ کی به خونه مورد علاقت می رسی؟ :27:
همون شاغل های محترم در عرصه شبک های هرمی !؟ دی: :31:
...هیچ وقت هدف اصلیم رو فراموش نمی کنم سعی می کنم مطلبم مفید باشه.....
مفید بودن هم فقط به تیپ نوشته نیست حتی گاهی اوقات اسپم هم مفید می تونه باشه ...
..
..
حرف شما درست ولی این تاپیک خیلی علمی به نظر نمیاد هااا
کلا طنزه، هم موضوعش هم پستاش!
خلاصه غالب کلی حرفتونو قبول دارم، اگر بد جواب دادم، عذر میخوام رفیق:10:
امشب قشنگ بود ...
تیکه ی ستاره که میگه :
ها چی شد چرا کم اوردی
خیلی باحاله :31:
اون تیکه که 61 استندبای شده بود خیلی باحال بود.
H a m e e d
13-11-2009, 22:16
یادم باشه به کنفدراسیون گزارش بدم که تشکیل خانواده رو برای مجازات مجرمین در نظر بگیره.:27:
امشب حسابی وجود ارتباطات خانوادگی رو زیر سوال برده بودن و شاید اگه گزارش آخر بهرام که گفت: "اونقدر به هم عادت کردیم که میخوام اجازه بدین بعد از بازگشت، ما چهار نفر مدتی با هم یه جا زندگی کنیم" رو نمی گنجوندن انگ بدآموزی رو بهش میچسبوندن:2:اینا که عادت دارن:13:
اون صحنه ای که بهرام درباره جویندگان عاطفه از فرید پرسید تا اون لحظه آخرش که فرید سرش داد کشید و اونم رفتو کلیپشو میشه بذارید؟:11:
Hectorist
13-11-2009, 23:30
سریال خوب جالب است
این حرکت ارزش داشتااا!
ببینید! این دوستمون تو این سایت عضو شده تا بیاد و از نزدیک تشکر کنه و ارادتش رو نسبت به سریال نشون بده! ممنونم ازتون.
-----
این دختره چی بود اسمش؟ فرار کرد از خونشون رفت خونه بهرام اینا! اون! عجب نازنینی بود! خدا نگه داره واسه مامان باباش! لوس بود یکم فقط.
saeedn70
13-11-2009, 23:49
دقت کردید 61 وقت از stand by در میاد صدای لوگین ویندوز 7 رو میده.
از این قسمت گذاشتن روش خیلی جالبه.
دقت کردید 61 وقت از stand by در میاد صدای لوگین ویندوز 7 رو میده.
از این قسمت گذاشتن روش خیلی جالبه.
آره خیلی باحال بود :31:
pcforlife
14-11-2009, 00:09
:27:
اون صحنه ای که بهرام درباره جویندگان عاطفه از فرید پرسید تا اون لحظه آخرش که فرید سرش داد کشید و اونم رفتو کلیپشو میشه بذارید؟:11:
بیا حمید جان
اینم لینک دانلودش.:10:
یاعلی
*Necromancer
14-11-2009, 13:47
این دختره چی بود اسمش؟ فرار کرد از خونشون رفت خونه بهرام اینا! اون! عجب نازنینی بود! خدا نگه داره واسه مامان باباش! لوس بود یکم فقط.
تایید می شه!:31:
بیا حمید جان
اینم لینک دانلودش.:10:
یاعلی
اونجاییم که نادر هی میخواست خودکش کنه هم بزار
ممنون
pcforlife
14-11-2009, 17:51
اونجاییم که نادر هی میخواست خودکش کنه هم بزار
ممنون
بیا عزیز:10:
اینم لینک دانلود:
من تو این قسمت بیشتر با جملهی 61 حال کردم که گفت نادر رفته با خاک خودکشی کنه...!!!:27:
یاعلی
muhandes
14-11-2009, 21:43
اسم اون دختره سوگل چی بود قسمت قبلی؟؟؟
کسی میدونه؟
mahsa1469
14-11-2009, 22:25
بچه ها امروز چی شد؟؟
من نفهمیدم زندان بود بهرام یا صفا سیتی؟
pcforlife
14-11-2009, 22:26
توی اون قسمت دو تا بازیگر زن مهمان داشت...
فائزه اشکانیان و فرناز زاهدی.
این دو بازیگر نقش نغمه و سوگل را بازی می کردند یعنی من فکر میکنم فائزه اشکانیان نقش نغمه بوده و فرناز زاهدی نقش سوگل.
طبق سرچی که من تو گوگل کردم فائزه اشکانیان سابقه بازیگری بیشتری نسبت به فرناز زاهدی داشته و طبیعتا توی قسمت قبل هم نقش آفرینی بیشتری داشت... همچنین به احتمال زیاد از طریق حسن معجونی وارد این سریال شده... چون در تئاتر "رویا در شب نیمه تابستان" به کارگردانی خود معجونی کار کرده...
اما فرناز زاهدی که احتمالا نقش سوگل باید باشد، حرفه اش مترجمی است و تا به حال ارتباطی به بازیگری نداشته....
بچه ها امروز چی شد؟؟
من نفهمیدم زندان بود بهرام یا صفا سیتی؟
جاهاشون عوض شده بود دیگه ، بهرام تقلبیه رفت صفا سیتی ، بهرام واقعی رفت زندان...
جک گفتن هاشون خیلی باحال بود:دی
آی چه قدر می خندم رامبد حرص می خوره:21: ، البته قسمت قبل خیلی بیشتر حرصش می دادن ، این قسمت کمتر بود...:دی
mehdi_vsgh
16-11-2009, 20:35
گزارش آخرش خیلی باحال بود..
دقت کردین در مورد حقوق مولف بود و....
گفتش که یه شاهین دست کج دیگه ای داره به جای من برای شما گزارشاتی راجع به بانک و سود... میده
منظورش تبلیغ بانک پارسیان بود که به سبک همین بهرام گزارش میکرد!!! :27:
خیلی باحال به این تبلیغ بانکه تیکه انداخت مردم از خنده:31:
آقای pcforlife گزارش امشبشو میتونی بزاری؟
mahsa1469
16-11-2009, 20:42
آره واقعا حال کردم با تیکه ی آخرش...
pcforlife
16-11-2009, 21:30
گزارش آخرش خیلی باحال بود..
دقت کردین در مورد حقوق مولف بود و....
گفتش که یه شاهین دست کج دیگه ای داره به جای من برای شما گزارشاتی راجع به بانک و سود... میده
منظورش تبلیغ بانک پارسیان بود که به سبک همین بهرام گزارش میکرد!!! :27:
آره خیلی باحال گفت... ضمنا دقت کردین دیگه پخشش نمی کنن؟!!:27:
خیلی باحال به این تبلیغ بانکه تیکه انداخت مردم از خنده:31:
انشاءالله واسه دانلود میذارمش ولی امشب نمیتونم...:20:
بدبختانه شارژ ADSL ام تموم شده... الان که پست میدم با دیال آپ اومدم اینترنت... ایشالا فردا...:13:
ضمنا با اسم کوچیک صدام کنی خوشحالتر میشم...!!!!:31::46:
قربون همتون:11:
یاعلی
قسمت امشب خیلی باحال بود ...
دمشون گرم.
meshkiposh2200
16-11-2009, 21:35
یه جلوه ویژه درست حسابی هم داشت اونجا که 61 کلشو برداشت
*maaryaami*
16-11-2009, 21:47
اااااا من اون قسمتو مولف اینا رو متوجه نشدم اون موقع
ولی حالا فهمیدم :دی
دمش گرم :دی
چند قسمت مونده؟
mortal kombat 2008
16-11-2009, 21:58
یه جلوه ویژه درست حسابی هم داشت اونجا که 61 کلشو برداشت
اره ، با این جلوه خیلی حال کردم
یه جاش بود توی گزارش، بهرام گفت: (نقل به مضمون)
شاهین دست کج می خواست هویت جعلی مرا جعل کند.
جالب بود :31:
H a m e e d
16-11-2009, 23:28
منظورش تبلیغ بانک پارسیان بود که به سبک همین بهرام گزارش میکرد!!!:27:
آره خیلی باحال گفت... ضمنا دقت کردین دیگه پخشش نمی کنن؟!!:27:حقشون بود، تا بانکها باشن همه چی رو به مسخره نگیرن:2:
*Necromancer
17-11-2009, 08:16
من این قسمتو ندیدم! تکرارشم نمیتونم ببینم:(
بیچاره اون بانک : دی ضایع شد فجیع ....
این سریال افت و خیزش زیاده یه قسمتش فوق العاده مزخرفه یکیش هم مثه دیشبیش قشنگه!
pcforlife
17-11-2009, 15:21
اینم لینک گزارش امشب (البته فقط بخش اعتراضش به تبلیغ بانک پارسیان):27::10:
تایید میشه به شدت!
ضمنا مسافران تو اعتراضش زد به سیم آخر و این بانک رو با شاهین دست کج که یه دزد بود مقایسه کرد!!:5: یعنی بانکه هم دزد تشریف دارن...!!:27: بخش نفرین بهرام به بانکه هم خیلی باحال بود... (یا موشک بخوره بهت یا ورشکست بشی!!):39:
یاعلی
mahsa1469
17-11-2009, 18:26
اما من همش فکر می کردم صدای خوده بهرامه تو اون تبلیغه...
این سریال افت و خیزش زیاده یه قسمتش فوق العاده مزخرفه یکیش هم مثه دیشبیش قشنگه!
درسته!
اما قبول کنید از سطح انتظار بالاتر بوده و شاید الان پربیننده ترین برنامه سیما باشه...
در ضمن رامبد اول کارشه میشه امیدوار بود که یک کارگردان طنز مستعد برای سالهای آینده داشته باشیم, بعضی قسمتها به کارهای موفق مدیری هم یه تنه ای میزنه!!:31:
hassan_magic2000
17-11-2009, 19:00
دوستان اگه زحمتی نیست این خط رو خط رو بزارین که دیشب داشتن تماس میگرفتن خط رو خط افتاد بعد اون طرف اومد ...
ممنون
marziyeh_2050
17-11-2009, 19:05
میشه گفت بعد از سریال پاورچین و نقطه چین این سومین سریال 90 قسمتیه که اینقدر خوب ساخته شده. با این که من یه خط در میون این سریال رو نگاه میکنم ولی ازش خوشم اومده . رامبد جوان خیلی خوب داره پیش میره . البته اگه جو گیر نشه و مثل بقیه همکاراش در این زمینه بعدا گند نزنه به همه چی.
خیلی خنده دار شده بابای من قبل از ماه رمضون نمیدید اما حالا میبینه
دقت کردین هر وقت تماساشون خط رو خط میشه یکی با لحجه ترکی جواب میده؟
یکیش که همین دیشب بود یکیشم وقتی بود که 61 میخواست به سازندش زنگ بزنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.