ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال مسافران

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

khashi87
04-08-2009, 15:45
اینجا جای این نیست که پست ها رو بالا ببرید تعدادشو به ما ربطی نداره کی نگاه میکنه کی نگاه نمیکنه باید راحب سریال و موضوعش و کیفیتش بحث کرد

pcforlife
04-08-2009, 20:43
یه نمونه افت کرده... دلیلشم اینه که سریع وارد اصل ماجرا تمیشه و به حاشیه زیاد وارد میشه. این اتفاق از زمانی رخ داد که فرید جریان فضایی بودنو فهمید. شخصیت فرخ هم هنوز درست تعریف نشده. نقش ستاره هم همینطور. ضمنا شقایق دهقان هم زیاد به این نقش نمیاد. دو تا از کاراشون رو اعصابه منه! یکی زمان ارتباطشون با کنفدراسیون که با دستاشون به نوعی یه ادای احترام عجیب می کنن که واقعا مسخرس! یکی هم حرکت انگشتای بهرام (که همش در حال تکرار است) در پایان هر قسمت در هنگام ارسال پیام به کنفدراسیون هم زیاد جالب نیست. ولی با این حال هنوز ارزش نگاه کردنو داره.
یاعلی

Felakating
04-08-2009, 21:14
هرچه این سریال جلوتر میره قشنگتر و قشنگتر میشه البته اینم بگم که اوایل داستان من زیاد نگاه نمیکردم :41:اما این فرخ بعضی جاها یه اداهایی در میاره که واقعا از خنده میترکم :39:

Gam3r
04-08-2009, 21:19
اون اول فیلم که فرید غشی بازی در میاورد خیلی باحال بود :دی

RoYaYeEe_NiIiLi
05-08-2009, 18:07
اون اول فیلم که فرید غشی بازی در میاورد خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

من انقد خندیدم پای اون قسمتش مردم:27:
خیلی باحال بازی کرد اون قسمتشو..
ولی حس میکنم یکم بی محتوا شده...یعنی خیلی زود تموم میشه بدون اینکه به نتیجه ی خاصی برسیم:13:
ولی بازم فکر کنم ارزش دیدن رو داره:31:

RoYaYeEe_NiIiLi
05-08-2009, 20:42
:27:چه باحال بود این قسمتش:31:
چه باحال پول در میارن:31:
فکر کنم دیگه نمیتونن پول دربیارن...مجبورن برن کار کنن...چه باحال میشه:27:
بعضی قسمتاش واقعا باحاله:31:

Reza_994
05-08-2009, 22:14
آره
هر روز که پخش میشه اینا یه رفتارشون شبیه آدم ها میشه
من نمیدونم بدن سیمی چجوری غذا میخوره میره دستشویی

N.E.G.A.R
05-08-2009, 23:15
خیلی سریال باحالی شده ،این راه پول در اوردنشون که بی نهایت جالب و خنده داره و به نظر من حالا که سیستم شهاب قاطی کرده و دیگه نمیتونند پول در بیارن باید دنبال کار بگردند که اونم کلی ماجراها خواهد داشت....... .

altair
06-08-2009, 11:38
آره خوب شد گفتی حتما دیگه همسایه ها باهاشون بد میشن اون دیگه پسرشو به اون دختره نمیده.

*M!L4D*
06-08-2009, 12:34
ولی این غلامه خیلی باحاله ها ... بزور بری خونه ی مردم بگی من غلام می خوام:دی
ولی کلا قشنگ کار شده ... بیچاره 61 ... راستی این 61 ها چنده ما هم یدونه بخریم :دی

mahsa1469
06-08-2009, 13:30
بچه ها من بازم ندیدم ممممممممممممممممم
تکرار ساعت چند پخش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

Gam3r
06-08-2009, 14:11
سه و نیم میده مهسا جان

khashi87
06-08-2009, 14:23
الآن داره پخش میکنه!!!!
دیشبش خیلی با حال بود آخرشم هم زیر آّب زنی ایرانیها رو نشون داد هم پول پرستیشون رو...

Felakating
06-08-2009, 15:28
الآن داره پخش میکنه!!!!
دیشبش خیلی با حال بود آخرشم هم زیر آّب زنی ایرانیها رو نشون داد هم پول پرستیشون رو...

درسته همه ی اینارو نشون میده ولی باید حاواسات خودشو جمع کنه (رامبد جوان ) میدونید چرا؟اخه مهران مدیری هم تو طنز پاورچین یه همچین واقعیتهایی رو نشون داد که به مدت 1 هفته فیلم پخش نشد البته اگه یادتون باشه

khashi87
06-08-2009, 15:38
آره یه قسمت راجب بنزین بود البته تو نقطه چین بود که آقای خاتمی انتقاد کرد یه چند شبی پخش نشد

hopee
06-08-2009, 16:04
من نمیدونم بدن سیمی چجوری غذا میخوره میره دستشویی
اون شصت و یکه‌ها !:31:

اگه دنبال کار بگردن باید یه آفرین به رامبد جوان و نویسنده‌ها گفت چون خیلی‌ عالی‌ تمام مسائل رو مثل زنجیر به هم وصل می‌کنن و مشکلات جامعه رو یکی‌ یکی‌ طوری که تو ذوق نزنه نشون میدان.

RoYaYeEe_NiIiLi
06-08-2009, 16:18
این تیکش که مال دست شویی بود و میخواستن توضیح بدن به رییسشون خیلی باحال بود:27:
اون تیکشم که بهرام از خونه ی خودشون اومد خونه فرید واسه دست شویی خیلیییییییییی خنده دار بود....من خواهرم انقد خندید که قند پرید گلوش یه زرش مونده بود در راه این فیلم شهید بشه:27::27:
در کل فکر کنم قسمت دیشبش از همشون قشنگتر بود:31:

*M!L4D*
06-08-2009, 16:27
در کل فکر کنم قسمت دیشبش از همشون قشنگتر بود

آره مخصوصا موقع شام خوردن و همینطور خوردن کله پاچه ... خیلی باحال بود ...

a.z.p.z
06-08-2009, 16:40
گرچه من زیاد شبکه های ایران رو زیاد نمیبینم این سریال کلا نسبت به قسمت های اولیه پیشرفت داشته و تازه داره جا میوفته اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ...
اون قسمتش که 61 داشت جومونگ هم میدید باحال بود گفت تی وی رو روشن کن میخوایم جومونگ ببینیم :دی

mahsa1469
06-08-2009, 19:53
بچه ها امروز ساعت چند پخش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*M!L4D*
06-08-2009, 19:57
فعلا که بازی پرسپولیس رو داره پخش میکنه ... به احتمال زیاد بعد اون میده...

mf.designing
06-08-2009, 19:57

به خاطر فوتبال به نظرم 23:45 میده

khashi87
06-08-2009, 20:04
ظهر که زیرنویس کرد 23.30

Gam3r
06-08-2009, 20:05
به خاطر فوتبال به نظرم 23:45 میده

دقیقا ، ظهری زیر نویس کرده بود 23:45 ..... اینا تکرارش رو کی میخوان بدن ؟ حتما بعد از پخش دوباره پخش میکنن :27:

khashi87
06-08-2009, 20:25
اره الآن داره زیر نویس کرد که 23.45

MaaRyaaMi
06-08-2009, 22:10
تکرارش ساعت 4 فرداس!

*M!L4D*
06-08-2009, 23:43
تکرارش ساعت 4 فرداس!
چه ببینده ای داشته باشه این :دی

*M!L4D*
06-08-2009, 23:45
راستی امشب چقدر باحال بود ... شکار پیتزا :دی
بهرام خیلی باحال شده بود ...
اون تیکه که داشتن نیمرو می خوردن ییهو فرخ اومد هم باحال بود ...

Sara
06-08-2009, 23:58
من که متاسفانه تا حالا این سریال رو ندیدم اما با تعریفهایی که میکنین مشتاق شدم حتماً لااقل ادامه شو ببینم :d یکی از دوستان لطف میکنه خلاصشو تا اینجا بگه ؟

behzad.mk
06-08-2009, 23:59
شکار...خیلی باحال بود...

Sara
07-08-2009, 00:03
ایرنا: تب سريال جومونگ در کشور سبب شده اين سريال به سوژه برخي از رسانه ها و حتي سريال ها تبديل شود تا جايي که سريال مسافران نيز اين روزها با زباني طنز گرايش مردم به اين سريال و معضلات آنرا بيان مي کند.

سريال مسافران به کارگرداني رامبد جوان را مي توان يکي از موفق ترين سريال هاي طنز در سال 88 ناميد. اين سريال علاوه بر طنز کلامي و بدني، از بيان نقد نيز بي بهره نمانده و معضلاتي همچون پشت ميز نشيني، بکاربردن الفاظ نادرست و پرداختن به حريم خصوصي و ... را مطرح کرده است. اما اين سريال علاوه بر اين نقدها، اين روزها دم از جومونگ مي زند که در نوع خود جالب است. استفاده از صحنه هايي که در آن بر ديدن جومونگ در ساعتي خاص تاکيد مي شود به گونه اي که شخصيت هاي سريال کار خود را براي ديدن جومونگ رها مي کنند و صحنه هايي از اين قبيل، جالب توجه و البته قابل تامل است.

نکته اينجاست اگر اين سريال همانند موضعاتي که پيش از اين به چالش کشيده در پي نقد تب جومونگ در کشور باشد مطلوب است.

ديالوگ هايي که بين شخصيت هاي سريال مسافران درباره جومونگ رد و بدل مي شود بيشتر گرايش سريال را به سمت نقد اين سريال نشان مي دهد هرچند که تعداد ديالوگ هايي که جومونگ را هدف قرار مي دهند آنچنان زياد نيست.

مسلم آنکه دقيقا مشخص نيست بخش هاي جومونگي سريال مسافران در جهت نقد گرايش بيش از اندازه مردم به اين سريال باشد. بايد منتظر ماند تا با گذشت بخش هاي بيشتري از اين سريال موقعيت طنزهاي مربوط به جومونگ مشخص تر شود.

چنانچه پرداختن به جومونگ تنها براي خنده باشد ناخواسته به تبليغ اين سريال دامن مي زند و اينگونه تب جومونگ روز به روز داغ تر مي شود که اين مطلوب نيست. البته با درايتي که از برادران قاسم خاني و رامبد جوان سراغ داريم نقد جومونگ بيشتر در دستور کار سريال مسافران قرار دارد.

به نظر مي رسد مسافران تلاش مي کند تا معضلات بسياري را که اين روزها سريال جومونگ در جامعه ايجاد کرده نشان دهد. با پخش اين سريال بسياري از مردم کار خود را براي ديدن اين سريال کره اي رها مي کنند و بسياري از سريال هاي ايراني نيز بدليل پخش جومونگ ديده نمي شوند. نقد چنين معضلاتي در شرايط کنوني مطلوب بوده و مي تواند تاثير گذار باشد.

متاسفانه جومونگ اين روزها بر زندگي مردم ايران سايه افکنده است و بازار فروش لوح هاي فشرده سانسور نشده آن را بسيار داغ کرده است.

محبوبيت جومونگ کار را بجايي رسانده که بسياري از شرکت هاي کره اي و حتي داخلي نيز براي تبليغات خود در کشور استفاده مي کنند. به طور نمونه يکي از شرکت هاي کره اي که لوازم صوتي و تصويري توليد مي کند در تبليغات خود در مطبوعات از تصوير عاليجناب جومونگ بعنوان نماد شرکت خود استفاده مي کند. شايد بعيد نباشد که در روزها، هفته ها و شايد ماه هاي آينده کالايي به نام جومونگ هم وارد بازار شود و اينگونه اهداف اقتصادي پخش اين سريال و خوش خدمتي صدا و سيما به کره اي ها خود را نشان دهد.

شايد تلخ ترين حادثه اي که بر اثر جومونگ در کشور اتفاق افتاد مرگ دختر 4 ساله اي بود که بدليل سهل انگاري خانواده اش جان خود را از دست دارد. اين خبر چندي پيش توسط برخي رسانه ها منتشر شد و تعجب همگان را بر انگيخت. بر اساس اين خبر ماجرا از اين قرار بوده که کودک 4 ساله‌اي که به همراه خانواده اش براي تفريح به فضاهاي اطراف آباده رفته بود به‌علت تعجيل اعضاي خانواده‌اش براي تماشاي سريال «جومونگ»، در بيرون شهر آباده جا مانده و در تنهايي و تاريکي شب جان خود را از دست داده بود. اين خانواده با نزديک شدن زمان پخش جومونگ با عجله خود را آماده بازگشت کرده سوار خودروهايشان شده و براي رسيدن به پخش سريال با دستپاچگي صحرا را ترک و به منزل مراجعه مي‌کنند. خانواده‌ها هر کدام به خانه خود رفته و سريال را مي‌بينند. چند ساعت بعد در آخرين ساعات شب، يکي از خانواده‌ها با خانواده ديگر تماس گرفته و مي‌گويد که تصميم دارند براي برگرداندن دخترکشان به منزل آنها بروند. اما خانواده ديگر اعلام مي‌دارد که کودک با خودروي آن‌ها نيامده و در نهايت معلوم مي‌شود که دختر بچه‌ 4 ساله‌ را از هول نرسيدن به پخش سريال جومونگ در بيابان جا گذاشته‌اند. دو خانواده با دستپاچگي به بيرون شهر رفته و منطقه‌اي را که از آن مراجعت کرده بودند جستجو مي‌نمايند و دخترک بيچاره را پشت يک تخته سنگ در حالي‌که به‌خود پيچيده شده و جان باخته بود، مي‌يابند. داستان ديگر داستان عشق جواني به سوسانو است که در نهايت به دليل مخالفت پدرش با ازدواج وي با اين بازيگر سريال جومونگ به خودکشي اين جوان منجر مي شود.

موضوع خوب يا بد بودن جومونگ نيست. بلکه اين است که در حال حاضر پرداختن و بيش از اندازه بها دادن به چنين سريال هايي سبب مي شود که علاوه بر مسلط شدن فرهنگ آسياي شرقي و قالب شدن الگو هاي فرهنگي آن، معضلات ديگري نيز گريبانگير جامعه ما شود از اين رو بيان اين معضلات با کلام طنز مي تواند بر روي مخاطبان بسيار موثر باشد و مخاطبان را از معضلات موجود مطلع کند.

Sara
07-08-2009, 00:10
آهنگ تیتراژ سریال مسافران :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

khashi87
07-08-2009, 00:31
به نظر من آهنگ به سریال نمیخوره و یه جورایی ارزشه سریاله پایین آورده
یکی از خرده هایی که به سریال میشه گرفت آهنگ تیتراز سریاله.

Felakating
07-08-2009, 00:34
اون جا که یه دفه همه ماتشون برد سر قضیه ی حقوق خیلی با احساس و قشنگ ژس گرفتنو وایستادن در کل خیلی حال کردم

khashi87
07-08-2009, 00:42
من که متاسفانه تا حالا این سریال رو ندیدم اما با تعریفهایی که میکنین مشتاق شدم حتماً لااقل ادامه شو ببینم :d یکی از دوستان لطف میکنه خلاصشو تا اینجا بگه ؟
داستانش از این قراره که زمینیها با تولید بیش از حد گاز های گلخانه ای باعث تداخل در نظم کهکشان شدند به خاطر این کنفدراسیون سیاره های کهکشان راه شیری تصمیم میگیرند زمین رو نابود کنند اما قبل از این 4 تا مامور رو به زمین میفرستند که راجب به زمینی ها یکم تحقیق کنند.
فلش بک:یه خونه ای که در اون دو تا برادر مجرد زندگی میکنند(حمید لولایی=فرخ و رامبد جوان=فربد)که میخوان مستاجر پیدا کنند و چون فرخ آدم تمع کاریه هر کیو قبول نمیکنه و از بده روزگار این گروه میان به پست فرخ میخورن و چون محدودیتی در پول ندارن فرخ اینارو حسابی س کیسه میکنه البته باید بگم که نصرا... رادش یا همون تی سی 61 فضایی نیست و رباته که به عنوانه اسکنر محیط و وسیله ارتباطی و دستگاه چاپ پول و .... با این گروه فرستاده شده
این کار طنز روتین در هر قسمت راجب برخورد این گروه با فرهنگ ها و آداب و رسوم و خصوصیات مردمی موضوعشو بیان میکنه.
اما یه جور طنز تلخ اجتماعی هم هست که داره یه جورایی خیلی شدید انتقاد میکنه در کل اگر جلوشو نگیرن کاره خوبیه.

H a m e e d
07-08-2009, 01:05
اما یه جور طنز تلخ اجتماعی هم هست که داره یه جورایی خیلی شدید انتقاد میکنه در کل اگر جلوشو نگیرن کاره خوبیه.
جلوشو نمی گیرن؛ چون انتقاداتش اجتماعیه، نه س ی ا س ی.

Felakating
07-08-2009, 01:23
جلوشو نمی گیرن؛ چون انتقاداتش اجتماعیه، نه س ی ا س ی.

بابا وقتی که اجازه ندن پخش بشه دیگه به اجتماعی و سیاسی بودنش فکر میکنی اهمیت بدن؟:41:

Gam3r
07-08-2009, 09:57
واقعا خیلی باحال ساختن ... هر دفعه جامعه رو زیر سوال میبره !!! :27: خیلی حال میکنم ... اونجا که 270 تومان پول گرفته بود در پوست خود نمیگنجید !!! :27: ( درست نوشتم ؟! )

در کل خیلی جالبه ولی آهنگ اول سریال هیچ ربطی به خود سریال نداره !!! اونجا هم باحال بود که تماس رئیس رو به خاطر غذا خوردن عقب انداختن :27:

ویرایش : کی بود میگفت که اینا میرن کار میکنن ؟
هرکی بود واقعا حس ششم قویی داشت !!!

mahsa1469
07-08-2009, 10:07
دیروز یکی از بهترین قسمت هاش بود....

Gam3r
07-08-2009, 10:12
واقعا باید به این نویسنده آفرین گفت که با تبهر خاصی داره همه چیو به هم ربط میده

این سریال اولاش یه تیکه ی خیلی مسخره داشت و اون این بود که رامبد جوان هی میگفت : ها ها ها

واقعا این صدای ها ها ها رو میشنیدم حالم به هر میخورد !! خیلی هم اولا کلیشه ای بود ... یعنی یه مطلب رو صد بار تکرار میکردن

khashi87
07-08-2009, 10:19
یه چیزه قشنگ این سریال اینه که چیزهایی که تو قسمت های قبل اتفاق افتاده ادامه داره و تموم نشده.
در کارهای قبل روتین اتفاقی که می افتاد برای قسمت جدید تموم میشد و دیگه هیچ حرفی ازش نمی شد.

mf.designing
07-08-2009, 10:19
من به شدت از صحنه ای که اونا گفتن این چه زندگی ای هست که باید 270 تومن بگیری و فقط برا 10 روزت تخم مرغ باشه و پول رفتن به سر کار رو هم نداشته باشی ! خیلی خوشم اومد ، حس جالبی داشت . اون ماجرا شکار هم حال داد :دی

!@#$%^&*()
07-08-2009, 10:29
آره.ميخواستن زمين رو نابود كنن,وقتي دستگاه پولسازشون درست شد يادشون رفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

MaaRyaaMi
07-08-2009, 10:41
دیشبم خیلی خوب بود :دی

کاش به این زودی تموم نمی شد !

mahsa1469
07-08-2009, 10:43
کسی نمی دونه این سریال کی تموم می شه (چند قسمته؟؟)

دیشبم خیلی خوب بود :دی

کاش به این زودی تموم نمی شد !
دیروز خیلی دیر شروع کرد دیرم تموم شد ولی خیلی جالب بود:46:

Atefe_72
07-08-2009, 11:44
من كه فقط به خاطر رادش نگاه ميكنم:46:
ولي كلا سريال قشنگيه

RoYaYeEe_NiIiLi
07-08-2009, 12:28
ویرایش : کی بود میگفت که اینا میرن کار میکنن ؟
هرکی بود واقعا حس ششم قویی داشت !!!

من بودم من:31:
آقا واقعا بصضی جاهاش من از خنده ریسه میرم...
من به بهرام غبطه میخورم که انقد قشنگ میری توی نقشش...اونجا که شده بود رفتگر و جارو میکرد خیلیییییییییی قشنگ بود:27:
اونجایی هم که همکارش مرغ میخورد و اون نون پنیر همش نگای غذای مرده میکرد خیلی باحال بود...انقد دلم براش سوخت:31:
اصن آخرش که دستگاشون درست شد من یه نفس راحت کشیدم:27:

mahsa1469
07-08-2009, 13:55
امروز تکرار داره؟؟؟؟؟؟

fouad-pes
07-08-2009, 14:20
امروز تکرار داره؟؟؟؟؟؟

داشت... تموم شد!!

ساعت 13:35 دقیقه پخش شد

mahsa1469
07-08-2009, 14:36
حیف شد!!!!
امروز یعنی جمعها پخش می شه من یادم تو تبلیغش می گفت هر شب

lelelolo
07-08-2009, 15:23
واقعا سریال قشنگیه .
کلا موضوعش جدیده(new e)
ولی خیلی خوب میشد روی افکت هاش پیشتر کار میکردن.
مثلا اونجا که می خواست نشون بده دارن تند میدودند دوربین رو از جلوی ماشین ها رد کرده بودن ، طبیعی بود
ولی اون جا که اسلحه هاشون رو در میاوردن افتضاح بود.

*M!L4D*
07-08-2009, 17:30
واقعا سریال قشنگیه .
کلا موضوعش جدیده(new e)
ولی خیلی خوب میشد روی افکت هاش پیشتر کار میکردن.
مثلا اونجا که می خواست نشون بده دارن تند میدودند دوربین رو از جلوی ماشین ها رد کرده بودن ، طبیعی بود
ولی اون جا که اسلحه هاشون رو در میاوردن افتضاح بود.
خب اولین کار طنز - تخیلی هستش دیگه ... :31:

khashi87
07-08-2009, 18:13
تازه به نطر من کارها و افکت های این فیلم خیلی هم عالین
اما برای اولین بار نمیشه انتظار داشت که کارهایی که تو هالیوود تولید میشه رو مقایسه کرد چون اونا خیلی جلوتر از ما هستن

!@#$%^&*()
07-08-2009, 18:46
امشب نداره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

*M!L4D*
07-08-2009, 18:48
امشب نداره؟:دی
نه عزیزم جمعه ها نمیده ...:19:

Gam3r
07-08-2009, 18:49
امشب نداره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

خیر ، نداره .......

fouad-pes
07-08-2009, 19:34
خیر ، نداره .......

واقعا حیف شد:31:

moraddad
07-08-2009, 19:49
دیشب دقت کردین رادش تو یه سکانس اشتباهی اسم اصلیه اون دختره(رییسشون) رو گفت؟!
گفت: سحر(سحر دولتشاهی) تو هم قاطی کردیا.!:18:
99% مطمینم که گفت سحر!
شما هیچ کدوم متوجه نشدین؟!

*Necromancer
07-08-2009, 20:07
دیشب دقت کردین رادش تو یه سکانس اشتباهی اسم اصلیه اون دختره(رییسشون) رو گفت؟!
گفت: سحر(سحر دولتشاهی) تو هم قاطی کردیا.!:18:
99% مطمینم که گفت سحر!
شما هیچ کدوم متوجه نشدین؟!

گفت سرهنگ! تازه نگفت قاتی کردی گفت تو هم اخلاقت بده ها!

sale2000
07-08-2009, 20:22
با ارزش پوزش سریال این چنین مزخرف کجا مستحق اینچنین تعاریف هاست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gifتنها چند سکانس این سریال بسیار در حد اعلا مزخرف رو ملاحظه کردم یه مکانی بالای شهر یه عده بازیگر نما و سابقه خراب کن جوجه کباب اسراف میکنند!واقعا واقعا من حتی فکر می کردم اشاره تو این فروم بکنین که یه همچین سریالی هم هست!تنها اون اخراش که چندشم میشه ولی اهنگش خوبه به مزاق ما خوش امد!البته این نظر منه.

lelelolo
07-08-2009, 20:31
اتفاقا من فقط از آهنگش حالم به هم میخوره! خیلی جلفه!
ولی به نظر من از اون سریال افتضاح رستگاران خیلی بهتره!

pic4you
07-08-2009, 20:33
منم طرفدار اين سريال هستم

اما اين جا جاي اين حرفا نيست

RoYaYeEe_NiIiLi
07-08-2009, 20:39
با ارزش پوزش سریال این چنین مزخرف کجا مستحق اینچنین تعاریف هاست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gifتنها چند سکانس این سریال بسیار در حد اعلا مزخرف رو ملاحظه کردم یه مکانی بالای شهر یه عده بازیگر نما و سابقه خراب کن جوجه کباب اسراف میکنند!واقعا واقعا من حتی فکر می کردم اشاره تو این فروم بکنین که یه همچین سریالی هم هست!تنها اون اخراش که چندشم میشه ولی اهنگش خوبه به مزاق ما خوش امد!البته این نظر منه.

نظر شما کاملا محترمه:31:
ولی من فقط در مورد اصراف بگم که این خوردن چلوکباب خلی بهتر از اینه که بازیگر بدبخت میره کافی شاپ باید دهنشو تکون بدی الکی یعنی من دارم آبمیوه بخورم...خب چلوکباب خوردن بدبختا...اصرافش چیه؟:31:

lelelolo
07-08-2009, 20:41
باید مثل رستگاران آب معدنی میل کنن!:2:

moraddad
07-08-2009, 21:02
گفت سرهنگ! تازه نگفت قاتی کردی گفت تو هم اخلاقت بده ها!
ایول!
خانواده ای رو از نگرانی رهاندی!:31:
خدایی تیتراژش خیلی مزخرفه...
مثل سریالای دهه هفتاده!:31:

lelelolo
07-08-2009, 21:04
به نظر من آهنگ به سریال نمیخوره و یه جورایی ارزشه سریاله پایین آورده
یکی از خرده هایی که به سریال میشه گرفت آهنگ تیتراز سریاله.

ایول!
خانواده ای رو از نگرانی رهاندی!
خدایی تیتراژش خیلی مزخرفه...
مثل سریالای دهه هفتاده!
واقعا موافقم

RoYaYeEe_NiIiLi
07-08-2009, 23:17
آقا دارن ازشون شبکه 3 مصاحبه میکنن:27:
شوهر شقایق دهقان کیه؟
یادم نمیاد:31:
ویرایش:
:18::18::18::18:
قاسم خانی شوهر دهقان هست؟:18::18:
جللخالق:31:

MOHAMMAD2010
07-08-2009, 23:42
آقا دارن ازشون شبکه 3 مساحبه میکنن
شوهر شقایق دهقان کیه؟
یادم نمیاد
ویرایش:

قاسم خانی شوهر دهقان هست؟
جللخالق
اصن این قاسم خانی بازیگره؟
عکس های عجیب قریبی میاد تو گوگل....
میگم این قاسم خانی همون مردس توی باغ مظفر؟...اون چاقه که همش با مظفر شوخی میکرد؟؟؟؟؟؟

اینه؟؟؟؟

شما کلا قاطی کردی ها : دی
مصاحبه :20:
بعدم بله شوهرش همینه ولی این عکسی که شما گذاشتی نادر سلیمانی هست
:11:

RoYaYeEe_NiIiLi
07-08-2009, 23:43
شما کلا قاطی کردی ها : دی
مصاحبه :20:
بعدم بله شوهرش همینه ولی این عکسی که شما گذاشتی نادر سلیمانی هست
:11:
ممنونم:31:
خب من چی کار کنم...
تو گوگل این عکس رو زده بود نوشته شوهرشه من چی کار کنم؟:31:

darklord_8
08-08-2009, 00:07
نمیدونم قبلا اشاره شده تو این تاپیک یا نه ولی این تیتراژ آخرم که میگید قشنگه تم اصلیش مال فیلم معروف جنگ ستارگانه (که مثل همه چیزایی که میفته دست ایرانیا سریع دیمبلی دیمبوش میکنن)
در کل خیلی چرته ارزش وقت پرکردنم نداره. رادش قبلا خیلی قشنگتر بازی میکرد

N.E.G.A.R
08-08-2009, 00:14
واقعاً روز های اوج این سریالو داریم می بینیم حتی بهتر هم میشه،نه؟؟؟؟؟؟؟

من خیلی خیلی خوشحالم که 61 حالش خوب شد و دوباره میتونه پول بسازه چون حداقل میتونند حال این فرخ رو با این کاراش بگیرند،راستی اونجایی که داشتند املت می خوردند و فرخ اومد و کلی حرف بارشون کرد خیلی خونسردو بیرگ نشستند و املتشونو میل کردند خیلی باحال بود.:31:

mahsa1469
08-08-2009, 08:37
و املتشونو میل کردند

املت که نبود نیمرو بود:31:

راستی بچه ها دیشب =صاحبشون رو دیدین؟؟؟
من نفهمیدم این سحر دولتشاهی همسر رامبد جوات هستش؟؟

Gam3r
08-08-2009, 09:45

اینا با این فیلم برداریشون آبروی خودشون و مارو بردند ، رامبد جوان رو از نزدیک نشون میداد ولی ناهید و ستاره ( اسمشون رو نمیدونم ) از فاصله ی دو کیلومتری نشون میداد !!!
حالا موی ستاره یکم بیرون بود ، نباید قیافش رو میدیدم ؟ :13:
درضمن ، ناهید توی فیلم خیلی سفید تر بود تا توی مصاحبه ی دیشب :31:

*Necromancer
08-08-2009, 13:38

صد و هشتاد درجه با نظر بقیه تفاوت داره نظرت!

H a m e e d
08-08-2009, 14:08

رامبد جوان همسر نداره! البته انگار قبلا داشت که جدا شد.
همسر سابقش هم احتمالا هنرپیشه نبود.
راستی من دیشب ندیدم اون برنامه رو؛ همه هنرپیشه های اصلی اومده بودن؟

lelelolo
08-08-2009, 14:42

مطمئنی؟شایعه پراکنی نکنی؟!

*M!L4D*
08-08-2009, 15:27
خب خوشحالم که امشب میده ... : دی
:: ستاد مبارزه با اسپمینگ ::

e.khafan!
08-08-2009, 15:36
صد و هشتاد درجه با نظر بقیه تفاوت داره نظرت!
منم همون نظر رو دارم ، آخه اونایی که ازین سریال خوششون نمیاد نمیان اینجا که ! شما میگی 180 درجه فرق داشت ...

بنظرم نباید وقت گذاشت برا هم چین سریالایی ...

khashi87
08-08-2009, 15:47

آره زنشه مگه ندیدی این یارو زندکانی هی میگفت اما چه زنی داره!!!!!!!!!!نه

M O B I N
08-08-2009, 15:55
آهنگ تیتراژش در عین مسخرگی زیباست !!! و موضوع سریال هم طنز بدون محتوا نیست و اون گزارش های آخر خیلی پیام های زیادی به عوام داره (نظر منه )

mahsa1469
08-08-2009, 16:49
راستی من دیشب ندیدم اون برنامه رو؛ همه هنرپیشه های اصلی اومده بودن؟
نه فقط همین سه نفر (رامبد و سحر دولتشاهی و شقایق دهقان)
ولی دیروز معلوم شد که سحر دولتشاهی همسر رامبد جوانه ها!!
راستی متوجه شدین شقایق دهقان گفت پسر کوچولو داره من نمی دونستم:31:

H a m e e d
08-08-2009, 17:46
راستی متوجه شدین شقایق دهقان گفت پسر کوچولو داره من نمی دونستم:31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیوگرافی شقایق دهقان به نقل از ویکی پدیا:
شقایق دهقان چهارم اسفند ۱۳۵۷ در لان گسین آلمان متولد شد و سه ماه بعد هم‌زمان با اتمام تحصیلات پدرش به همراه خانواده به ایران بازگشت. مدت ۶ سال به دلیل کار پدرش در یکی از شهرهای شمال ایران ساکن شدند و سپس به تهران آمدند.

وی کارهای هنری را در سن ۱۷ سالگی آغاز کرد؛ زمانی که برای گذراندن اوقات فراغت در یکی از کلاس‌های عروسک گردانی فرهنگسرای امیر کبیر ثبت نام کرده بود (تابستان ۱۳۷۴). دو سال بعد, هم‌زمان با امتحانات نهایی سال چهارم دبیرستان از طرف معلمی که در آن کلاس با او آشنا شده بود به یک گروه تئاتر عروسکی که برای جشنواره عروسکی آماده می‌شدند معرفی شد و آغاز به کار کرد. سپس از طریق یکی از همکارهایش به گلچهره سجادیه معرفی شد و با همکاری با گروه او اجرای یک نمایش جدی را تجربه کرد. در همین زمان کار نوشتن برای برنامه کودک را هم انجام می‌داد.

پس از آن به پیشنهاد یکی از کارگردان‌های گروه کودک تلویزیون در سریال او بازی کرد و بدین ترتیب کارش را در تلویزیون با فعالیت در گروه کودک آغاز کرد و به قول خودش "عضو جدایی ناپذیر خانواده تلویزیونی هاً شد. در این بین در دو کار سینمایی هم بازی کرد: زیر نور ماه و نقش کوتاهی در فیلم سیندرلا.

در پاییز سال ۱۳۸۱ پیشنهاد بازی در مجموعه طنز پاورچین را پذیرفت و در پی آشنایی با مهراب قاسم خانی نویسنده و طراح صحنه این مجموعه زندگی مشترک خود را با او با آغاز کرد. حاصل این ازدواج این دو، یک دختر به نام نیروانا و یک پسر به نام نویان است.

mf.designing
08-08-2009, 17:57
بچشش به مامانش رفته :دی
راستی تو اون عکس اولیه اون کتابخانه پشتشون پر از پکDVD هست ! اونا گیم ان یا فیلم ؟! :دی

آره گویا این سحر خانم همسر همین رامبد خانه ! تو 2 تا صحنه هم تو فیلم اشتباهی به جای ناهید ، سحر صداش کردن !! منم به خودم میگم ، اینم دم به دقیق اسم عوض میکنه ! :دی

DJ POLESTAR
08-08-2009, 18:28
این عکسها چجوری منتشر میشن؟؟؟؟؟؟؟

*Necromancer
08-08-2009, 18:34
منم همون نظر رو دارم ، آخه اونایی که ازین سریال خوششون نمیاد نمیان اینجا که ! شما میگی 180 درجه فرق داشت ...

بنظرم نباید وقت گذاشت برا هم چین سریالایی ...

اولا که همه می گن سریال بده بازیگرا خوبن آهنگ تیتراژ بده! اونوخ اوشون نظرش با بقیه 180 درجه فرق داره! دما که آدمای منفی باف همیشه منفی می بافن و هیچ چیزی نمی تونه نظرشونو جلب کنه... حالا هر چسیزی که تو تیلیوز ما ساخته بشه می گن بد بود... در ضمن هر کسی این سریالو دیده اومده اینجا نظرشو گفته نمی شه بگی هر کی از این سریال بدش میاد نمیاد اینجا نظر بده(این از اون حرفا بود)

H a m e e d
08-08-2009, 19:30
آره گویا این سحر خانم همسر همین رامبد خانه ! تو 2 تا صحنه هم تو فیلم اشتباهی به جای ناهید ، سحر صداش کردن !! منم به خودم میگم ، اینم دم به دقیق اسم عوض میکنه ! :دی

این عکسها چجوری منتشر میشن؟؟؟؟؟؟؟

بچشش به مامانش رفته :دی
راستی تو اون عکس اولیه اون کتابخانه پشتشون پر از پکDVD هست ! اونا گیم ان یا فیلم ؟! :دی
این قضیه سحر و رامبدو به هر حال من اطلاعی ندارم.
فکر کنم DVD آموزش زبانهای خارجه س.:31::27:
این عکسا رو اتفاقا پارسال توی ایمیلم دریافتیدم از یه گروههای ایرانی یاهو که احتمالا خیلیها میشناسنش.
تازه تو سایتهای ایرانی دیگه هم پره.
منتها وب سایت رسمی شقایق دهقان چند سال پیش فعال بود که امروز رفتم دیدم اثری ازش نیست! احتمالا قراردادشو با هاست وبسایتش تمدید نکرد سایت هم برچیده شد.:2:

Gam3r
08-08-2009, 19:37
شقایش چقدر توی این عکسا خوشگل و سفید افتاده !! :دی توی سریال شبیه خل و چل هاست !! مخصوصا با اون ادا های مسخرش آدم فکر میکنه عقب مونده ی ذهنیه !!!

بردیا
08-08-2009, 19:39
شقایق دهقان همسر پیمان قاسم خانی نویسنده مطرح هستش

H a m e e d
08-08-2009, 19:49
شقایق دهقان همسر پیمان قاسم خانی نویسنده مطرح هستش
البته مهراب قاسم خانی
من امروز توی ضمیمه روزنامه جام جم که شنبه ها میاد؛ خوندم از حوالی قسمت 24 یک بازیگر جدید به جمع بازیگران سریال می پیونده؛ ولی جزئیات بیشتری ازش نگفت.
ضمنا طراح صحنه سریال، امین صدرایی، پسرخاله پیمان و مهراب قاسم خانی هستش.

pcforlife
08-08-2009, 20:29
همین الان قسمت دروغ گفتن سریال تموم شد. خداییش قشنگ بود... رامبد جوان هم در نقش بازیگر و هم در نقش کارگردان ترکونده بود!

mahsa1469
08-08-2009, 20:55
حاصل این ازدواج این دو، یک دختر به نام نیروانا و یک پسر به نام نویان است.

ای بابا من حتی فکرشو نمی کردم بچه داشته باشه چه برسه به دو تا!!
اون عکس آخریه دخترشه؟؟؟

a.z.p.z
08-08-2009, 21:14
ببخشید این سریال رو توی ماه رمضان هم نشون میده ؟

mahsa1469
08-08-2009, 21:17
اگه اشتباه نکنم الآن قسمت 12 هستش و یکی از دوستامون گفت حدودا قسمت 24 تازه یه شخصیت جدید می یاد ظاهرا می شه پیش بینی کرد که ادامه داره

mf.designing
08-08-2009, 21:19
بله . گویا قراره هم این رو بده و هم فیلم مخصوص ماه رمضان رو

*M!L4D*
08-08-2009, 23:13
امشب شبکه 3 پخش کردش اینو ؟؟
اگه پخش کرد چرا ساعت 12 تکرار نکرد ...؟

mf.designing
08-08-2009, 23:18
امشب شبکه 3 پخش کردش اینو ؟؟
اگه پخش کرد چرا ساعت 12 تکرار نکرد ...؟
چون بعضی چیزهای دیگه و سیـ ... مهمتر هست !

khashi87
08-08-2009, 23:21
آره یه جا خوندم تا آخرهای مهر پخش میشه
آره رامبد و سحر زن و شوهر واقعی هستن خودم شنیدم.

mahsa1469
08-08-2009, 23:22
تکرار امروز فردا ساعت 3.20 پخش می شه

khashi87
08-08-2009, 23:23
الآ« مسافران رو داره نشون میده اونا که مثل من ندیدن به زنن کانال 3 من که ار اینترنت نگاه میکنم.

MohandesMCD
08-08-2009, 23:23
آقا این رییسشون رو چرا عوض کردن؟ یک قسمتش یارو از این کلاها داشت عین جنگ ستارگان ریختش معلوم نبود.این دایناسوره! به باحالی اون نیستش.این رادش نبود تو سریال من همون 10دقیقشم نگاه نمیکردم

N.E.G.A.R
09-08-2009, 00:07
سلام

امروز که دروغ گفتنو یاد گرفتند وای بر روز های دیگشون :31:

جالب شده ،بعضی جاهای سریال انقدر خنده داره که آدم اشکش در میاد ولی بعضی جاهاش هم خیلی تعریف نداره ،اما در کل خیلی راضی کننده هست و به قول اون دوستمون این یادداشت های آخر سریال خیلی مفهومی و قابل توجه.

راستی به احتمال زیاد اینا در آخر فیلم موندگار میشن رو زمین ما نه؟؟؟؟؟؟؟

khashi87
09-08-2009, 00:08
این قسمت بد جوری به فدراسین فوتبال و کفاشیان زد فرداست که صداشون در بیاد...
ان شا ا... همتون یه روز گزمیت کش بشید

mahsa1469
09-08-2009, 08:05
سلام

امروز که دروغ گفتنو یاد گرفتند وای بر روز های دیگشون :31:

جالب شده ،بعضی جاهای سریال انقدر خنده داره که آدم اشکش در میاد ولی بعضی جاهاش هم خیلی تعریف نداره ،اما در کل خیلی راضی کننده هست و به قول اون دوستمون این یادداشت های آخر سریال خیلی مفهومی و قابل توجه.

راستی به احتمال زیاد اینا در آخر فیلم موندگار میشن رو زمین ما نه؟؟؟؟؟؟؟
آره دیگه مگه نمی دونی خاک زمین دامن گیره:31::31:

Felakating
09-08-2009, 08:24
شقایش چقدر توی این عکسا خوشگل و سفید افتاده !! :دی توی سریال شبیه خل و چل هاست !! مخصوصا با اون ادا های مسخرش آدم فکر میکنه عقب مونده ی ذهنیه !!! هرچی باشه از اون رادش که بهتره :2:سنه بابابزرگه ماموتو داره برو هم دوره ایاشو نگاه کن ببین اونا کجان این کجا هست. :27:سریال عالیه فقط این رادش کارو خراب کرده :2:البته اینو بگم تو رفتن اعصاب ملت استاده من موندم خانواده ی این نگاه میکنن شرم نمیکنن :41: عین یه دونه دختر بچه ی به دنیا نیومده ادا بازی در میاره :2:من موندم رادش مردمو چی فرض کرده؟

Gam3r
09-08-2009, 09:14
این سریال در یک آن خنده دار و در یک آن تلخ هست

مثلا قبل از اینکه سکانس توی استخر رو نشون بده چند تا تیکه ی خنده دار داشت ولی بعدش که رامبد رفت توی استخر خیلی باحال بود ، آهنگ فوق العاده + حرف های فوق العاده
واقعا رامبد ترکوند
اونجا هم خیلی باحال بود که بهرام گفت : این زمینیا که به هم دیگه دروغ میگن ، چرا بهشون دروغ میگی ناراحت میشن ؟!!

واقعا قسمت قبل فوق العاده بود

*M!L4D*
09-08-2009, 11:09
راستی این بهرام چرا دروغ می گفت خودشم فرار می کرد :دی

mahsa1469
09-08-2009, 11:15
راستی این بهرام چرا دروغ می گفت خودشم فرار می کرد :دی
چون با دروغ آشنایی نداره

*M!L4D*
09-08-2009, 11:19
چون با دروغ آشنایی نداره

اینو که می دونم :دی
ولی خیلی باحال بود ... راستی این غزمیت ها چقدر باحالند ... قسمت دوم یدونه نشون دادش ...

rosenegarin13
09-08-2009, 11:19
سلام
من چند قسمت این سریالو بیشتر ندیدم ولی واقعا قابل تحسینه.آدمو یاد غلط بودن کارایی میندازه که واقعا بهشون عادت کردیم و هر روز تکرار میشن.به نظرم هر قسمتش تلنگری هست برای هممون.
موفق باشید

*M!L4D*
09-08-2009, 11:26
سلام
من چند قسمت این سریالو بیشتر ندیدم ولی واقعا قابل تحسینه.آدمو یاد غلط بودن کارایی میندازه که واقعا بهشون عادت کردیم و هر روز تکرار میشن.به نظرم هر قسمتش تلنگری هست برای هممون.
موفق باشید
موافقم ... بجز اون طنز و حرکات شیرینی که داره در عین حال بسیار آموزنده هست ...

..........
( دوستان اون تیکه ای که فربد دیگه نمی خواست دروغ بگه خیلی باحال بودش )
+
(اونجایی که فرید میخواست به اونا بگه که به نسترن دروغ بگن )

H a m e e d
09-08-2009, 12:47
در واقع این چهار نفر درست عین چهار تا بچه ن که همه حرکات بزرگتراشونو نگاه میکنن؛ ازشون هی سوال میکنن و معمولا تقلید هم میکنن؛ ولی آخرش همونجوری که خودشون برداشت کردن (نه الزاما همونجوری که دیدن) اون کارو انجام میدن.
الآن که به قسمت 12 رسید باید اعتراف کرد که اصلا با قسمتای اولش قابل مقایسه نیست و عالی به نظر میاد؛ من که الآن هروقت نگاه میکنم هم لذت میبرم هم به فکر فرو میرم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر از یه سریال ملودرام ایرانی ذهن آدمو درگیر می کنه.

Gam3r
09-08-2009, 13:02
در واقع این چهار نفر درست عین چهار تا بچه ن که همه حرکات بزرگتراشونو نگاه میکنن؛ ازشون هی سوال میکنن و معمولا تقلید هم میکنن؛ ولی آخرش همونجوری که خودشون برداشت کردن (نه الزاما همونجوری که دیدن) اون کارو انجام میدن.
الآن که به قسمت 12 رسید باید اعتراف کرد که اصلا با قسمتای اولش قابل مقایسه نیست و عالی به نظر میاد؛ من که الآن هروقت نگاه میکنم هم لذت میبرم هم به فکر فرو میرم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر از یه سریال ملودرام ایرانی ذهن آدمو درگیر می کنه.

قسمت های اول فوق العاده افتضاح بود ولی هرچی جلوتر میره فوق العاده قشنگ تر میشه

اونجا رو دیدین که برای شوت زن رادش آهنگ سوباسا رو گذاشته بودن ؟!! :27::31:

H a m e e d
09-08-2009, 14:31
قسمت های اول فوق العاده افتضاح بود ولی هرچی جلوتر میره فوق العاده قشنگ تر میشه

اونجا رو دیدین که برای شوت زن رادش آهنگ سوباسا رو گذاشته بودن ؟!! :27::31:
آره بامزه بود، ولی صحنه شوت زدنو نتونستن نمایش بدن چون در بضاعت جلوه های ویژه کارهای ایرانی نیست!:5:

RoYaYeEe_NiIiLi
09-08-2009, 19:49
مثلا قبل از اینکه سکانس توی استخر رو نشون بده چند تا تیکه ی خنده دار داشت ولی بعدش که رامبد رفت توی استخر خیلی باحال بود ، آهنگ فوق العاده + حرف های فوق العاده
واقعا رامبد ترکوند

دقیقا
من که داشت گریم میگرفت تو این تیکش:31:
ولی من سریال هرچی جلوتر میره بیشتر تو کف بازی بهرام میرم:31:
محشره
مثلا وقتی دروغ گفت و خودشم دروغ خودش رو باور کرد خیلی باحال بود:27:

*M!L4D*
09-08-2009, 19:55
این قیافه ی فرخ موقعی که داشت با عموش صحبت می کرد چقدر باحال بودش : دی

RoYaYeEe_NiIiLi
09-08-2009, 20:38
این قسمتشم باحال بدو:27:
این ناهید چه باحال احساساتی میشه:31:
بهرامم که وقتی گریه میکرد آدم میمرد از خنده:27:
عموشون آچار فرانسه هست
همه کارس ماشالله:27:
این قسمتشم قشنگ بود
اینا جنبه ی دروغ ندارن:31:

ehsaaaan
09-08-2009, 20:50
امشب خیلی قشنگ بود
به خصوص سر میز شام
فرخ هی میگفت من،کلی خندم می گرفت!!!!

Gam3r
09-08-2009, 20:50
این قسمت از بس خندیدم پاره شدم !!! :دی

خیلیییییی قشنگ بود ، محشر ، فوق العاده ، تک ، بی نظیر :31: واقعا حال کردم .... خیلی زیبا ساختن ، خیلییییییی ، انقدر خنده داره که قابل توصیف نیست

قسمت های اولیه فوق العاده افتضاح بودن ولی الان بمب خنده ایجاد کرده

saeed_cpu_full
09-08-2009, 20:52
اون يه تيكش كه ميخواستن آدرس بدن باحال بود !!

Petros
09-08-2009, 20:57
این قسمت از بس خندیدم پاره شدم !!! :دی

:18:
الان وضعیتتون چه طوره؟

ashjaee
09-08-2009, 20:58
دوستان این قسمت رو فردا کی تکرار میکنه؟

RoYaYeEe_NiIiLi
09-08-2009, 21:00
این قسمت از بس خندیدم پاره شدم !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

خیلیییییی قشنگ بود ، محشر ، فوق العاده ، تک ، بی نظیر :31: واقعا حال کردم .... خیلی زیبا ساختن ، خیلییییییی ، انقدر خنده داره که قابل توصیف نیست

قسمت های اولیه فوق العاده افتضاح بودن ولی الان بمب خنده ایجاد کرده

آره واقعا
اصن از رامبد بعیده:31:
البته یکی از دلیلای قشنگیه این سریال واسه اینه که نویسندش واقعا قشنگ نوشته:31:
نمیدونم نویسندش کیه ولی هرکی هس دمش گرم:31:
والا من این قسمتش که موسیقیه غمگین میذارن خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم:37:
خیلی باحاله موسیقیش:31:
حالا جدی جدی سحر دولتشاهی زن رامبد جوانه؟
سنشون خیلی به هم نمیخوره
هرچند رامبد 37 سالشه:31:
خدا وکیلی زیر 30 سال بهش میخوره:31:

RoYaYeEe_NiIiLi
09-08-2009, 21:10
دوستان این قسمت رو فردا کی تکرار میکنه؟

ساعت 15:20 :31:

Gam3r
09-08-2009, 21:14
اهه !! امشب تکرارش یک و نیم نصفه شبه !!! اینا چرا هر دقیقه ساعت هارو Change میکنن ؟ :دی

vahid_vaezinia
09-08-2009, 21:26
خیلی جالب بود :31: ( در حد تیم ملی والیبال نشسته )

mf.designing
09-08-2009, 21:29
بچه ها میگم ، شب مواظب خودتون باشیدا ، یدفعه دیدین گزمیت کنارتونه !! :دی
تماس فـــــرت !

*M!L4D*
09-08-2009, 21:31
تماس فـــــرت !
واقعا خز شده ... هر کی این روزا میخواد باهام خداحافظی کنه همینو میگه ...:دی

shifter
09-08-2009, 21:33
واقعا خز شده ... هر کی این روزا میخواد باهام خداحافظی کنه همینو میگه ...:دی
اره!!:31: منم هرکی میخواد باهام خداحافظی کنه همینو میگه! اولا من نمیدونستم یه بار ضایع شدم!!:31:

راستی انگار امشب خیلی خنده دار بوده...!!!
من استنخر! بودم ندیدم...!!دی::31:

a.z.p.z
09-08-2009, 21:34
:18:
الان وضعیتتون چه طوره؟

:biggrin::biggrin::biggrin::دی

درکل امشبش ظاهرا خوب بوده ما که ندیدیم فردا باید ببینم !!! ...

H a m e e d
09-08-2009, 21:46
اهه !! امشب تکرارش یک و نیم نصفه شبه !!! اینا چرا هر دقیقه ساعت هارو Change میکنن ؟ :دی
چون قبلش پخش مستقیم فوتبال رئال مادرید با شلغم یونایتد داره :31:
احتمالا شبای دیگه بازم همون 12 و خرده ای تکرارشو نشون میدن.:46:

sara_girl
09-08-2009, 21:50
امشبش خیلی باحااااااال بود....

Felakating
09-08-2009, 22:07
این قسمتشم باحال بدو:27:
این ناهید چه باحال احساساتی میشه:31:
بهرامم که وقتی گریه میکرد آدم میمرد از خنده:27:
عموشون آچار فرانسه هست
همه کارس ماشالله:27:
این قسمتشم قشنگ بود
اینا جنبه ی دروغ ندارن:31:
فکر کنم این قسمت قشنگ بود و دوبار گفتی باهوش

Felakating
09-08-2009, 22:11
خیلی جالب بود :31: ( در حد تیم ملی والیبال نشسته )
اکبر اکبر اصغر اکبر جان پیام مفهوم نبود

*M!L4D*
09-08-2009, 22:15
خب مثل اینکه این داستان ازدواج ادامه داره ... چون آخرش نوشته بود "ادامه دارد" ... نمی تونم تصور کنم فردا شب میتونه چقدر باحال باشه ...:دی

khashi87
09-08-2009, 23:28
آره واقعا
اصن از رامبد بعیده:31:
البته یکی از دلیلای قشنگیه این سریال واسه اینه که نویسندش واقعا قشنگ نوشته:31:
نمیدونم نویسندش کیه ولی هرکی هس دمش گرم:31:
والا من این قسمتش که موسیقیه غمگین میذارن خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم:37:
خیلی باحاله موسیقیش:31:
حالا جدی جدی سحر دولتشاهی زن رامبد جوانه؟
سنشون خیلی به هم نمیخوره
هرچند رامبد 37 سالشه:31:
خدا وکیلی زیر 30 سال بهش میخوره:31:
نویسندش محراب قاسم خانی و خشایار الوند
آره واقعا زن و شوهرن
به نظر من از قسمت اول جالب بود
اما این 3 دانگ هم جالب بود
چظوری 3 دانگ

pcforlife
09-08-2009, 23:40
حیف شد! نرسیدم این قسمتشو ببینم!

mahshid20
09-08-2009, 23:45
واقعا سريال باحاليه.
كار رامبد جوان درست درسته.

I3 E L O \/ E D
10-08-2009, 02:26
رامبد جوان برای اولین بار تو ایرن کمدی فضایی فانتزی رو پایه گذاشت!
ایندفعه هم به عنوان بازیگر خوب بازی میکنه هم کارشو به عنوان کارگردان 1 انجام داده...
اگه همینجوری هرروز بهتر شه که!

*Necromancer
10-08-2009, 04:32
اگه واقعا زن وشوهر باشن پس جالبه چون امشب نقش مادر زنشو بازی کرد!

اما این 3 دانگ هم جالب بود
چظوری 3 دانگ
فک کنم این سه دُنگ و هم یه چیزی تو مایه های 1 و 3 خودمونه:31:

RoYaYeEe_NiIiLi
10-08-2009, 08:53
فکر کنم این قسمت قشنگ بود و دوبار گفتی باهوش
البته دوست عزیز باهوشی از خودتونه...
ولی به پست قبلیه من توجه کنید....پستی که قبل از اون پستی که شما نقل قول کردید نگاه کنید...
اون رو من برای 2 قسمت قبل نوشتم نه برای قسمت دیشب:13:

Gam3r
10-08-2009, 09:06
از بس اینا ساعت پخش تکرار رو عوض میکنن باید هی بپرسیم !!! دوستان تکرار امروز ظهر ساعت چنده ؟

RoYaYeEe_NiIiLi
10-08-2009, 09:11
دیشب وقتی داشت پخشش میکرد زیرنویس کرد که ساعت 15:20 میده
دیگه خدا میدونه عوض میکنن یا نه:31:

hassan_magic2000
10-08-2009, 10:29
ولی از همه باحال تر من گفتن حمید لولایی بود من که داشتم قش میکردم

بعد هم وقتی بهرام میخواست رامبد جوان رو بترسونه گفت قزمییت بعد خودش ترسید فرار کرد

H a m e e d
10-08-2009, 11:40
راستی دیشب که عمو پرسید کی میخواین ازدواج کنین؛ کی یه دفه گفت 4 روز دیگه؟ اون لحظه قیافشو نشون ندادن.
خنده دارترین مورد دیشب همون وانمود کردن اون 4 نفر بود.
رامبد هم بازیش خیلی تند و تیز تر شده هماهنگتر شده با بقیه بازیگرا.

mahsa1469
10-08-2009, 11:59
کی یه دفه گفت 4 روز دیگه؟ اون لحظه قیافشو نشون ندادن.

61 بود دیگه...

dampayi
10-08-2009, 12:07
ظاهرا دوستان خیلی حال کردن با این سریال!!!:5:
با حال هست ولی فکر نکنم دیگه انقدر!!
یکی سریالو ندیده باشه این پستای شما رو بخونه فکر می کنه چه خبر هست!
به نظر من تو هر قسمتش فقط یکی دو تیکه باحال داره و بقیش:13: ....
باز الان بهتر شده ولی اون اوایل که :2: .....
بیخیال دارید حال می کنید حال کنید نزنم تو ذوقتون:46:
خیلی باحاله:18:

dampayi
10-08-2009, 12:09
نه بذار بگم! آخه شما اینو با کارای عطاران مقایسه کنید!!
به نظر من اینکه اینجوری به وجد اومدین به خاطر اینه که کسی از رامبد جوان انتظار نداشت!
یا کارای همین مدیری!
خداییش مسافران خیلی ضایس!
قبول کنین!

mahsa1469
10-08-2009, 12:18
به نظر من اینکه اینجوری به وجد اومدین به خاطر اینه که کسی از رامبد جوان انتظار نداشت!
یا کارای همین مدیری!
قبول کنین!
بذارید یه اعترافی کنم اوایلش به نظرم خیلی مسخره بود همش با خودم می گفتم در حدی که رامبد جوان ساخته خوبه و نباید با مدیری مقایسه ش کرد ولی حالا می گم
درسته شاید اون همه خنده ای رو که با دیدن سریال عطاران هرکسی می کنه اینجا نکنه ولی خداییش خیلی بهتر و بشتر از از مدیری و عطاران انتقاد می کنه و اون تلخی طنز رو از نظر من به همراه داره
من که خیلی حال می کنم وقتی می بینم تازه بعد از سریال هم کلی در مورد انسان و زندگی و خیلی چیزیهای دیگه فکر می کنم:20:

H a m e e d
10-08-2009, 12:22
یا کارای همین مدیری!
قبول کنین!
اون یه تیکه ای که گفتی
کسی از رامبد جوان انتظار نداشت! رو باهات موافقم، خود من شخصا انتظار نداشتم.
ولی انگار این دفعه دیگه نوبت رامبد بود که به موفقیتی در زمینه کارگردانی کارهای طنز برسه؛ با تجربه ناموفق عطاران در سریال بزنگاه و تجربه نسبتا ناموفق مدیری در مرد 2000 چهره باید به این نتیجه برسیم که جایگاه هیچ کس در کارهای طنز از پیش تضمین شده نیست و آدمای موفقش هم ممکنه یه روز دچار پسرفت بشن؛ هر چند که توانا باشن.[البته کسی با دیدن یکی دو اثر ناموفق به کلی ازشون قطع امید نمی کنه؛ چون توانایی هاشون به همه ثابت شده]

khashi87
10-08-2009, 12:32
یا کارای همین مدیری!
خداییش مسافران خیلی !
قبول کنین!
کارای عطاران که فقط باهاش میخندی و هیچ جنبه انتقاد طنز رو در نظر نمی گیره و تازه پاچه خوری هم میکنه.
کارای مدیری هم خیلی خوبه اما توش خلاقیت نداره به اون صورت من دیوانه مدیری هستم.
ما در هیج سریالی قبل از این به این صورت انتقاد رو در رو نداشتیم نمونه اش انتقاد از فدراسیون فوتبال.:13:

RoYaYeEe_NiIiLi
10-08-2009, 13:32
یا کارای همین مدیری!
قبول کنین!

نظر شما برای همه محترمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که همه دوستان گفتن...این کار اول رامبد هست...به نظر من خود رامبد توی بازیگری واقعا محشره..توی خندوندن آدم...یه نمونشم تئاتری بود که دو سال پیش جلوی چشم 70 ملیون زنده با اشکان خطیبی بازی میکرد...
حالا هم کارگردانی میکنه هم بازیگری....
باید قبول کنیم که تلوزیون به شدت از طنز فاصله گرفته و دوتا کارگردان طنز بیشتر نداشتیم...کارهای مهران مدیری قشنگ بود..و بنده منکرش نیستم..ولی یه جوری تکراری بود....بازیگراش تکراری بود و لهن بازیگراش و بازیشون خیلی تکراری شده بود...
کارگردانی عطاران هم که من خودم یکی از طرفدارای خفنشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اونم انتقاد میکنه و دلیل خندیدن آدم به سریالاش اداهایی نیس که درمیارن(درصورتی که توی کارگردانیه مهران مدیری بیشتر به اداها و چیزایی که کلیشه میشه آدم خندش میگیره)
توی کارگردانیه جوان به نظرم یکی از چیزای جالبش اینه که چیزای بده تو زندگی رو غمگین نشون میده...مثلا اون تیکش که رامبد رفت تو استخر صحنه ی کاملا غمگینی و بعدش دوباره طنز...این تداخل تلخی و شیرینی جدیده به نظر من البته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دلیل دیگشم که من واقعا این سریال رو دوست دارم اینه که چیزایی که ما بهش میخندیم واقعا جدیده...چیزاییه که تو سریالای طنز دیگه ندیدیم
بازم میگم که منکر کارای مدیری و عطاران نمیشم ولی رامبد کار اولشه و مهم اینه که از کار اول مدیری و کار اول عطاران خیییللییی قشنگتر جلو رفته...

Felakating
10-08-2009, 13:33
از بین بازیگرا ناهید و بهرام خیلی جیگرن با احساس بازی میکنن ستاره هم که گوشته اون عمو خیلی تلخه خشایار و اون پسر کوچیکه هم با مزه ان در کل اب هویج نخورن یه چی میشن

aliani
10-08-2009, 15:04
من همزمان دارم با این سریال friend فصل اول رو هم میبینم اما به نظرم این سریال بسیار خنده دارتره تا فرندز تیکه هایی که تو این چند قسمت تو مسافران دیدم خیلی باحالتر بوده .

rosenegarin13
10-08-2009, 15:08
سلام،به نظرم خیلی متفاوت هست این سریال با سایر طنزها.شاید همین متفاوت بودنش برای بعضی هامون خوشایند نباشه ولی در کل باید هدف ساختش رو دنبال کرد،من فقط همین رو می بینم از تلویزیون!

hopee
10-08-2009, 15:26
دیشب خیلی‌ باحال بود من امروز تکرارشو دیدم .

داشتم روده بر میشدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصاً وقتی‌ که بهرام و ناهید گریه میکردن .

اونجا هم که فرهاد گفت لابد تو هم آدم آهنی هستی‌ خیلی‌ خنده دار بود .

moraddad
10-08-2009, 17:08
آقا من نمیدونم چرا به هر کی میگم از رادش خوشم میاد فحشم میده!:31:
خدا وکیلی کارش درست نیست؟!
من که خیلی باهاش حال میکنم...
دیشب میگفت من که خیابونای sweden رو نمیشناسم، بگم چی؟؟؟؟؟!!! خیابون گلها؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Felakating
10-08-2009, 17:18
[quote=moraddad;4070665]آقا من نمیدونم چرا به هر کی میگم از رادش خوشم میاد فحشم میده!:31: خب حقیقتو گفته:31:
نه کارش درست نیست 80 سالشه ببین چه جوری بازی میکنه چرا اگه ادا بازی در نمیاورد و عادی بازی میکرد بهتر بود:31:

DJ POLESTAR
10-08-2009, 18:17
یا کارای همین مدیری!
قبول کنین!
ولی راست گفتی ها!
درسته که بعضی ها این طنز رو دوست دارن و من هم به نظرشون احترام میزارم ولی خدایش هیچ تنوعی تو فیلم دیده نمیشه!
بنظر من اگه کسی دنبال تنوع واسه سریال طنز میگرده کارهای مدیری حرف نداره.

ali-07
10-08-2009, 19:14
ديشبش خيلي قشنگ بود كلي خنديدم مخصوصا اونجايي كه گفت داشتم تو قفسه ميمونها نگاه ميكردم كه ... :د‍‍ی

hopee
10-08-2009, 19:14
آقا من نمیدونم چرا به هر کی میگم از رادش خوشم میاد فحشم میده!
واقعا کارش درسته .(به نظر من)

80 سالشه ببین چه جوری بازی میکنه چرا اگه ادا بازی در نمیاورد و عادی بازی میکرد بهتر بود
یاد آوری می‌کنم سریال طنزه ها.
این کارای که میکنه ادا بازی که نیست هیچ خیلی‌ هم قشنگه.(بازم به نظر خودم)
ولی‌ شقایق دهقان خیلی‌ بد ادا در میاره انگار خل و چله.

altair
10-08-2009, 19:28
شقایق دهقان فقط بلده شلوغ بازی در بیاره و صورتشو اون شکلی کنه لبشو ببره بالا و یا خل بشه من از این و بهاره رهنما و مادرش (کلا فقط شلوغ بازی در میارن)خیلی بدم میاد اخه چی هستن اه اه مرداشون نویسنده یا فیلم نامه نویس بودن اومدن اینا هم بازیگر شدن.

mahsa1469
10-08-2009, 19:37
این و بهاره رهنما

بهاره رهنما چی کاره ی ایناست؟؟؟

hopee
10-08-2009, 19:41
بهاره رهنما چی کاره ی ایناست؟؟؟

همسر پیمان قسم خوانی هستش .

امشب چه ساعتی‌ پخش میشه ؟

*M!L4D*
10-08-2009, 20:28
وای خدا من هیچ وقت ساعت 8 تا 9 خونه نیستم ...
ساعت چند تکرار می کنه ؟

mahsa1469
10-08-2009, 20:31
من امروز هم ندیدم ساعت چند تکراره؟؟؟

moraddad
10-08-2009, 20:35
امشب 23:55 هست تکرارش.
فردا رو نمیدونم...

fouad-pes
10-08-2009, 20:36
آقا من نمیدونم چرا به هر کی میگم از رادش خوشم میاد فحشم میده!:31:
من که خیلی باهاش حال میکنم...
دیشب میگفت من که خیابونای sweden رو نمیشناسم، بگم چی؟؟؟؟؟!!! خیابون گلها؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا" منم همین طور. به هر کی میگم از رادش خوشم میاد، بهم میخنده!!

H a m e e d
10-08-2009, 20:51
منم نصفه نیمه دیدم فقط بگم نسترن اومده بود دید ستاره لباس عروس پوشیده بهش گفت خیلی ذوق نکن؛...
آخرش فضایی ها داشتن با سیاره شون ارتباط برقرار میکردن که فرید میاد اتاقشون ؛ پشت سرش عموئه هم اتفاقی میاد تو و میفهمه اونا مستاجر خونه و فضایی هستن و قلبش میگیره همونجا میفته و ... ادامه دارد.

Felakating
10-08-2009, 21:02
واقعا کارش درسته .(به نظر من)

یاد آوری می‌کنم سریال طنزه ها.
این کارای که میکنه ادا بازی که نیست هیچ خیلی‌ هم قشنگه.(بازم به نظر خودم)
ولی‌ شقایق دهقان خیلی‌ بد ادا در میاره انگار خل و چله.

چقدر جالبه رادش که ادا بازی در میاره طنزه اون وقت شقایق دهقان خل و چله ؟
تازه اگه اون اداهایی که رادش در میاورد یه زن در میاورد چیزی نبود ولی رادش که مرده
برید اندیشه کنید ببینید اولای داستان که رادش خیلی ادا بازی در میاورد بهتر بود یا الآن که کمتر ادا بازی در میاره و شقایق دهقان واقعا به نحو احسن داره کار خودشو میکنه :10:

ولی راست گفتی ها!
درسته که بعضی ها این طنز رو دوست دارن و من هم به نظرشون احترام میزارم ولی خدایش هیچ تنوعی تو فیلم دیده نمیشه!
منم بد جوری طرفدار مهران مدیری هستم ولی اینجا باید یه واقعیتی هم قبول کنید که این فیلم از لحاظ طنز واقعی (بیان واقعیتهای جامعه همراه با خنده)هیچ چیزی کمتر از مهران مدیری نداره انصافا من تو این چند قسمت فقط دارم میخندم

H a m e e d
10-08-2009, 21:08
تازه اگه اون اداهایی که رادش در میاورد یه زن در میاورد چیزی نبود ولی رادش که مرده
برید
چیزی نبود؟ خودت فکر کن ببین یه هنرپیشه زن اونم تو تلویزیون (حالا سینما یا تئاتر یه چیزی) میتونه از اون حرکات محیر العقول انجام بده؟

Felakating
10-08-2009, 21:14
چیزی نبود؟ خودت فکر کن ببین یه هنرپیشه زن اونم تو تلویزیون (حالا سینما یا تئاتر یه چیزی) میتونه از اون حرکات محیر العقول انجام بده؟

حالا که میبینی تونسته انجام بده و زده رو دسته هرچی 61 و 65 و این جور حرفا:31:

a.z.p.z
10-08-2009, 21:35
این رادش در 61 خداییش بنظرم خیلی باحال بازی میکنه !!!
اون یکی اسمش چی بود داداش رامبد جوان توی این فیلم ای بابا خنگ شدم اسمشو یادم نمیاد اونم خیلی عالی بازی میکنه یعنی تو همه فیلم هاش خوب بازی میکنه نه غلام ؟:دی

مطلق السلطنه
10-08-2009, 21:37
به نظرم جنبه انتقادي اجتماعي اين فيلم نسبت به رفتار ما ايراني ها زياده!! نمونه هاش رو هم شما ديديد(دروغ گويي و ...) كارگردان به يك سري نقش نياز داشته كه ايراني نباشن و بتونه از دريچه اونا رفتار اجتماعي ما ايراني ها رو مورد انتقاد قرار بده!! به نظر من به دلايلي(!) چون نمي تونسته مستقيم اون فرد رو يك خارجي معرفي كنه (سوئدي، آمريكايي و ... ) دست به دامن موضوعي مثل فضايي ها شده!! (همون كاري كه مديري توي شب هاي برره كرد و چون نمي تونست مستقيم از الان ايران فيلم بسازه تاريخ روي دادن فيلم رو به زمان رضا خان برد طوري كه انتقاداتش علي الظاهر مربوط به دوره رضا خان باشه ولي به الان ايران برگرده!!)

RoYaYeEe_NiIiLi
10-08-2009, 21:39
آخرش فضایی ها داشتن با سیاره شون ارتباط برقرار میکردن که فرید میاد اتاقشون ؛ پشت سرش عموئه هم اتفاقی میاد تو و میفهمه اونا مستاجر خونه و فضایی هستن و قلبش میگیره همونجا میفته و ... ادامه دارد.
جالب اینجا بود که عموئه واسش مهم نبود اینا فضایی هستن....میگفت شما 20 سال مستاجر داشتید و سهم منو ندادید؟واسه همین سکته کرد...پوله واسش مهم تر بود از اینکه اینا فضایین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من حرسم میگیره اینا اینطوری وانمود میکنن...اعصابه آدمو خوزد میکنن...خیلی خنگن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من میگم که رامبد و نسترن هنوز همدیگرو دوس دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اتفاق ها هم باعث میشه که رامبد و نسترن دوباره برگردن پیش هم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ببینید کی گفتم...اگه اینا با یکی دیگه ازدواج کنن بد آموزی داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش این بچه های طلاق هم مثه فربد باحال بودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H a m e e d
10-08-2009, 22:45
جالب اینجا بود که عموئه واسش مهم نبود اینا فضایی هستن....میگفت شما 20 سال مستاجر داشتید و سهم منو ندادید؟واسه همین سکته کرد...پوله واسش مهم تر بود از اینکه اینا فضایین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من حرسم میگیره اینا اینطوری وانمود میکنن...اعصابه آدمو خوزد میکنن...خیلی خنگن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من میگم که رامبد و نسترن هنوز همدیگرو دوس دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اتفاق ها هم باعث میشه که رامبد و نسترن دوباره برگردن پیش هم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ببینید کی گفتم...اگه اینا با یکی دیگه ازدواج کنن بد آموزی داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش این بچه های طلاق هم مثه فربد باحال بودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اون تیکه که عموئه براش مهم نبود اینا فضائی ان رو منم فهمیده بودم ولی توی خلاصه دوخطی جا نمیشد بنویسمش.:46:
خدائیش این عموئه درجه باحالیش از بقیه کمتر نیست، خوب بود جزء بازیگرای ثابت میشد.:21:
رامبد آره؛ ولی نسترنرو بعید میدونم اون فقط از روی لج و حسودی ناراحت بود.:2:
اگه قرار بود دوباره با هم ازدواج کنن نسترنو یه هنرپیشه شناخته شده تر انتخاب میکردن که فیکس بازی کنه:31: (هر چند به نظرم نسترن خوب بازی می کنه)

کاش این بچه های طلاق هم مثه فربد باحال بودننمونه فربد رو بگردیم تو جامعه پیدا میشن؛ اصلا دقت کردین چرا در سریالای چند سال اخیر همش شخصیتای اصلی طوری طراحی میشن که چند بار ازدواج کردن یا حداقل یه بار طلاق گرفتن؟ به خاطر اینکه یه همچین مواردی تو جامعه وجود دارن که البته مایه تاسفه.

RoYaYeEe_NiIiLi
10-08-2009, 22:58
اگه قرار بود دوباره با هم ازدواج کنن نسترنو یه هنرپیشه شناخته شده تر انتخاب میکردن که فیکس بازی کنه:31: (هر چند به نظرم نسترن خوب بازی می کنه)

آره
خوب بازی میکنه
ولی فکر کنم برگشتن اینا پیش همدیگه تا آخر سریال طول بکشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمونه فربد رو بگردیم تو جامعه پیدا میشن؛ اصلا دقت کردین چرا در سریالای چند سال اخیر همش شخصیتای اصلی طوری طراحی میشن که چند بار ازدواج کردن یا حداقل یه بار طلاق گرفتن؟ به خاطر اینکه یه همچین مواردی تو جامعه وجود دارن که البته مایه تاسفه.

تایید میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamid1000
10-08-2009, 22:59
یه طرح دیدم گفتم شاید براتون جالب باشه! البته ممکنه قبلا دیده باشید.
خوش باشید!

**
مثه اینکه دیده بودید! الان تو صفحه اول دیدمش!
یکی پست رو حذف کنه

dimah2005
10-08-2009, 23:01
اونم خیلی عالی بازی میکنه یعنی تو همه فیلم هاش خوب بازی میکنه نه غلام ؟

اتفاقا
حالم از شخصیتش بهم می خوره!
یه شخصیت نسبتا اغراق شده ی چندش !

کارایی که این می کنه حال ادم رو مشمئز می کنه

با اینکه عمو هه 100 درجه بدتره ولی 100 درجه شیرین تره

به نظرم جنبه انتقادي اجتماعي اين فيلم نسبت به رفتار ما ايراني ها زياده!! نمونه هاش رو هم شما ديديد(دروغ گويي و ...) كارگردان به يك سري نقش نياز داشته كه ايراني نباشن و بتونه از دريچه اونا رفتار اجتماعي ما ايراني ها رو مورد انتقاد قرار بده!! به نظر من به دلايلي(!) چون نمي تونسته مستقيم اون فرد رو يك خارجي معرفي كنه (سوئدي، آمريكايي و ... ) دست به دامن موضوعي مثل فضايي ها شده!! (همون كاري كه مديري توي شب هاي برره كرد و چون نمي تونست مستقيم از الان ايران فيلم بسازه تاريخ روي دادن فيلم رو به زمان رضا خان برد طوري كه انتقاداتش علي الظاهر مربوط به دوره رضا خان باشه ولي به الان ايران برگرده!!)

باز هم ادم تاسف می خوره !
این همه ایده و فکر ناب تازه (شاید) ، انتقاد های بجا و درست با رعایت نکردن یه سری نکات ریز به گند کشیده شده

1.شخصیت مصنوعیه پسر رامبد، با اینکه شیرین وخنده داره ولی بینهایت مصنوعیه، حالا شما این نقش اینجاشو با نقشش توی همه فرزندان من مقایسه کنید متوجه می شید

2.موقعیتی که شاید باری 10 درصد از جامعم ما هم نباشه، واقعا چند درصد از جامعه ما خونه ویلایی دارن ، چند درصدمون رابطمون با همسایمون اینجوری؟ چند درصد مون بیکار و بی عاریم

و.... که جای گفتن نداره

خداییش این فیلم سازهای ایرانی چرا اینجورین ؟
انگار نه انگار که دارن توی ایران زندگی می کنن ! والا 99 درصد سریال ها وفیلم های سینمایی ما هیچ شبهاتی به زندگی مردم ایرانی ندارن
اصلا بلد نیستن فیلمی بسازن که از مردم خود ایران باشه
اون وقت ...... ولش کن بحث میره سمت سینما و .... که جاش اینجا نیست

RoYaYeEe_NiIiLi
10-08-2009, 23:13
باز هم ادم تاسف می خوره !
این همه ایده و فکر ناب تازه (شاید) ، انتقاد های بجا و درست با رعایت نکردن یه سری نکات ریز به گند کشیده شده

1.شخصیت مصنوعیه پسر رامبد، با اینکه شیرین وخنده داره ولی بینهایت مصنوعیه، حالا شما این نقش اینجاشو با نقشش توی همه فرزندان من مقایسه کنید متوجه می شید

2.موقعیتی که شاید باری 10 درصد از جامعم ما هم نباشه، واقعا چند درصد از جامعه ما خونه ویلایی دارن ، چند درصدمون رابطمون با همسایمون اینجوری؟ چند درصد مون بیکار و بی عاریم

و.... که جای گفتن نداره

خداییش این فیلم سازهای ایرانی چرا اینجورین ؟
انگار نه انگار که دارن توی ایران زندگی می کنن ! والا 99 درصد سریال ها وفیلم های سینمایی ما هیچ شبهاتی به زندگی مردم ایرانی ندارن
اصلا بلد نیستن فیلمی بسازن که از مردم خود ایران باشه
اون وقت ...... ولش کن بحث میره سمت سینما و .... که جاش اینجا نیست
راست میگی...اصن منم خودم حسابی با این تجمل گرایی سریال ها مخالفم...خیلی از مردم رو از زندگی نا امید میگه...از اینش که گفتن نصف خونه 1 میلیارده بدم اومد...خب من خودم شخصا حرسم میگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا سریال های ایرانی یا باید تجمل گرایی داشته باشه یا مثه سریالهای عطاران بدبختیه آدمارو نشون بده...چون گروه متوسط جامعه که تقریبا اکثر جامعه رو تشکیل میدن سوژه ایی نمیشه براشون ساخت

H a m e e d
10-08-2009, 23:35
ولی حساب اینو هم بکنین که طبیعتا استفاده از لوکیشن های درندشت به خصوص برای کارای روتین خیلی مناسبه؛ چون غیر از اینکه میتونن توش چندین دکور برای تصویربرداری بسازن؛ برای اتاق گریم و اتاق تدوین و استراحتگاه عوامل و... به اندازه کافی جا پیدا میشه.هر چند خود عوامل من خوندم که میگفتن برای تصویر برداری مکانهای اداری واقعا یه اداره رو به عنوان لوکیشنشون انتخاب کردن و دکورسازی نکردن.

hopee
11-08-2009, 00:24
برید اندیشه کنید ببینید اولای داستان که رادش خیلی ادا بازی در میاورد بهتر بود یا الآن که کمتر ادا بازی در میاره و شقایق دهقان واقعا به نحو احسن داره کار خودشو میکنه .

اصلا منظورم زن یا مرد بودن نیست.
امشب که فیلمو دیدید؟ واقعا این رفتارا خل و چل بازی نبود؟
شقایق دهقان اوایل خیلی‌ بهتر بازی میکرد مثلا اون جائی که غلام می‌خواست خیلی‌ جالب بود.
در ضمن رادش نقش یه روباتو به عهده داره و اداهای الکی‌ هم از خودش در نمیاره.
من خودم به شخصه بازی خانم دهقانو تو اوایل فیلم بیشتر میپسندیدم.

khashi87
11-08-2009, 00:31
اولا اونا که امشبم تکرار و ندیدن تکرار فردا ساعت 15:20
بعدش به نظر شما عمو مرد!

H a m e e d
11-08-2009, 00:39
تو سریالای طنز مرگ و میر اتفاق نمیفته؛ به نظر من که از حال رفتنش سر کاری بود.

dimah2005
11-08-2009, 00:40
ولی حساب اینو هم بکنین که طبیعتا استفاده از لوکیشن های درندشت به خصوص برای کارای روتین خیلی مناسبه؛ چون غیر از اینکه میتونن توش چندین دکور برای تصویربرداری بسازن؛ برای اتاق گریم و اتاق تدوین و استراحتگاه عوامل و... به اندازه کافی جا پیدا میشه.هر چند خود عوامل من خوندم که میگفتن برای تصویر برداری مکانهای اداری واقعا یه اداره رو به عنوان لوکیشنشون انتخاب کردن و دکورسازی نکردن.

اون این چیز جداس این یه چیز جدا تر !

چه ربطی داره؟

عروس بلد نیست برقصه میگه زمینش کجه!

اون قسمتش بود رفته بودن صفا سیتی، واقعا ادم شمرش می شه چیزی بگه!
اخه یکی نیست بهشون بگه چند درصد مردم تهران اخه اپارتمان نشین نیستن(تازه ویلا نشیناش هم اکثرا پیر هستن)؟(اصلا دیگه اینجا مرفهین بدون درد و بدبخت بیچارها در میون نیست)
یه چیز بسازید که ادم نمونه اش رو دیده باشه
ته صفا سیتی ما پارکه
حالا اگه رفته بودن پارک یه چیزی

ادم یاد اون تبلیغ ازدواج اسان می افته که کل لوکشن ها شو تجمل گرفته

khashi87
11-08-2009, 00:42
بعد از همه ی این حرف ها امشبم حز اون شبا بود که جنبه انتقادیش خیلی یالا بود و ازدواج اونم به سبک ایرانیش رو به باد انتقاد گرفت.
مخصوصا اونجایی که رامبد با ستاره و ناهید تو آشپزخونه حرف میزد و اونا میگفتن که ستاره رو چند میخری!!!
به نظر من رامبد با ستاره ازدواج میکنه یا اصلا ازدواج نمی کنه نظرتون رو بگید؟

hopee
11-08-2009, 00:47
بعدش به نظر شما عمو مرد!
تا حالا که سابقه نداشته تو سریالای طنز یکی‌ از بازیگرا بمیره .
البته تو سریال آقای جوان همه چیز ممکنه .
ولی‌ فکر کنم فرت شد.

H a m e e d
11-08-2009, 01:08
بعد از همه ی این حرف ها امشبم حز اون شبا بود که جنبه انتقادیش خیلی یالا بود و ازدواج اونم به سبک ایرانیش رو به باد انتقاد گرفت.
مخصوصا اونجایی که رامبد با ستاره و ناهید تو آشپزخونه حرف میزد و اونا میگفتن که ستاره رو چند میخری!!!

اه من اونجاهاشو ندیدم؛ از اونجایی دیدم که نسترن اومد؛ یادم باشه فردا، یعنی امروز بعد از ظهر، از اول نگاش کنم.
من حدس می زنم رامبد نه با ستاره ازدواج میکنه؛ نه دوباره با نسترن آشتی و ازدواج میکنه؛
روحیه ش تو این فیلم یه جورایی انزواطلبه؛ از طرفی کسی هم روش حساب نمیکنه، واسه همین فکر کنم همینطوری تنها و مجرد بمونه.

Felakating
11-08-2009, 01:43
اصلا منظورم زن یا مرد بودن نیست.
امشب که فیلمو دیدید؟ واقعا این رفتارا خل و چل بازی نبود؟
شقایق دهقان اوایل خیلی‌ بهتر بازی میکرد مثلا اون جائی که غلام می‌خواست خیلی‌ جالب بود.
در ضمن رادش نقش یه روباتو به عهده داره و اداهای الکی‌ هم از خودش در نمیاره.
من خودم به شخصه بازی خانم دهقانو تو اوایل فیلم بیشتر میپسندیدم.
منظورت رفتارای 61 بود که خل و چل بازی در میاورد؟
اول از این که بخوای حساب کنی ربات اصلا نباید حرف بزنه.بعدشم اگه ادا بازی نیست میشه بگی چیه ؟
خب حالا که پسندیدی بریم واست استین......................
من نمیدونم شما ها چرا احساساتی با این قضیه برخورد میکنید که میگید این خوب بازی میکنه این خوب بازی نمیکنه خب هممون چشم داریم میبینیم کی بیشتر ادابازی درمیاره دیگه

khoshtare
11-08-2009, 08:46
به نظر من نقطه قوتش خود رامبد جوان و کارگردانی که اونم به عهده خودشه. از طرفی محتوی قابل بحث و قابل تحسین جالب تر از همه اینکه برخی عادت های به ظاهر معمول اما ناپسند ایرانی ها رو از بر شدن مثلا: روزای اول یه قطره غذا میخوردن الان به قولی چلو کباب با دست می زنن

همراه اول
11-08-2009, 10:44
خیلی بی مزس، نمی دونم چه جوری اسمش گذاشتن طنز

*Necromancer
11-08-2009, 11:29
تو سریالای طنز مرگ و میر اتفاق نمیفته؛ به نظر من که از حال رفتنش سر کاری بود.

اتفاقا کاملا " هم مرد! تو این قسمت هم احتمالا می خوان به مرده پرستی بپردازن!

*Necromancer
11-08-2009, 11:38
به نظر من رامبد با ستاره ازدواج میکنه یا اصلا ازدواج نمی کنه نظرتون رو بگید؟

اون جایی هم که حسادت زن قبلی رامبد رو نشون می داد هم جالب بود! کلا رامبد حرفای زیادی رو تو هر قسمت برای گفتن داره :27:

اول از این که بخوای حساب کنی ربات اصلا نباید حرف بزنه.بعدشم اگه ادا بازی نیست میشه بگی چیه ؟
من نمیدونم شما ها چرا احساساتی با این قضیه برخورد میکنید که میگید این خوب بازی میکنه این خوب بازی نمیکنه خب هممون چشم داریم میبینیم کی بیشتر ادابازی درمیاره دیگه

تو جنگ ستارگان یه ربات طلایی رنگ بود که همین جوری رفتار می کرد حرف هم می زد! تازه خاموش روشن شدنش هم همین جوری بود.. کلا 61 رو از روی اون الهام گرفتن

khashi87
11-08-2009, 11:50
اون جایی هم که حسادت زن قبلی رامبد رو نشون می داد هم جالب بود! کلا رامبد حرفای زیادی رو تو هر قسمت برای گفتن داره :27:

تو جنگ ستارگان یه ربات طلایی رنگ بود که همین جوری رفتار می کرد حرف هم می زد! تازه خاموش روشن شدنش هم همین جوری بود.. کلا 61 رو از روی اون الهام گرفتن
خوب اسمشو یادم رفت رباته رو درسته اما حرف زدنش اینجوری نبود یه سری لامپم داشت.
اما بیشتر کارهایی که تو ایران ساخته میشه چه سینمایی چه روتین کپی برداریه حالا این کپی برداری میتونه خوب باشه یا بد.الآن در تمام کارهای پخش شده که نمی خوام اسم ببرم نوعی کپی برداریه.:2:

hopee
11-08-2009, 11:54
احتمالا کلی‌ ازش تعریف می‌کنن و میگن که آدم خوبی‌ بود و بهش الهام شده بود و
آخرشم حتما زنده میشه و میفهمن که بیهوش بوده .

دوست عزیز فکر نکنم اینجا جای مناسبی برای این بحثا و آستین بالا زدن و ... نباشه اگه دوست داشتی برام پی‌‌ام بذار اونجا بحث بحث بحث کنیم.

mahsa1469
11-08-2009, 12:02
احتمالا کلی‌ ازش تعریف می‌کنن و میگن که آدم خوبی‌ بود و بهش الهام شده بود و
آخرشم حتما زنده میشه و میفهمن که بیهوش بوده

نه به نظرمنم بعد از عروسی حالا نبت اعضا هست که بهش بپردازه

H a m e e d
11-08-2009, 20:26
خوشبختانه پیش بینی های من غلط از آب در اومد و معلومه که این سریال نمیخواد روند تکراری سریالای قبل رو دنبال کنه.
امشب برای اولین بار معلوم شد که فرید و نسترن ته دلشون به هم علاقه دارن؛ حالا این وسط ستاره باید چی کار کنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

altair
11-08-2009, 20:48
[quote=*Necromancer;4073296
تو جنگ ستارگان یه ربات طلایی رنگ بود که همین جوری رفتار می کرد حرف هم می زد! تازه خاموش روشن شدنش هم همین جوری بود.. کلا 61 رو از روی اون الهام گرفتن[/quote]
اره عجب رباتی بود راستی یادتونه اول فیلم رئیسشون صورتشو میپوشوند شبیه اون مرده تو جنگ ستارگان شده بود همون که رئیس سیث بود ادم بدی بود فکر کنم اونم امپراطور بود ولی بعدا دیدن خیلی شبیه شده به اون فکر کنم گفتن بهتره شنلشو برداریم دو تا شاخ روش بذاریم تا نگن از اون الهام گرفتیم اهنگ هم که تا اینجا بیشتر اهنگ جنگ ستارگان پدرخوانده بود که البته به نظرم خوب اهنگو دستکاری کردن تیتراژ پایانی هم که مثل اول سه گانه ی اول جنگ ستارگان هست حتی با رنگ زرد هست اونم.

*Necromancer
11-08-2009, 20:58
آره تازه تو قسمت اداره هم صحبت از جدای ها شد!:31:

پیش گویی(!) ای که کردم کاملا" درست از آب در اومد! این قسمتش خیلی باحال بود مخصوصا اونجا که فضاییا اومده بودن گریه زاری راه انداخته بودن خاک می ریختن رو سرشون:27::27: بهرام هم یه حالتی گرفته بود انگار خیلی شوکه شده از مردن اون عموهه!:31:

mahsa1469
11-08-2009, 21:08
برام جالب بود اونجایی که گم غم آخرتون باشه و تعبیری که 61 کرد
همیشه به این موضوع فکر می کردم و حتی می کنم برای همین هیچ وقت این جمله رو به کار نمی برم...

mahsa1469
11-08-2009, 21:09
خوشبختانه پیش بینی های من غلط از آب در اومد و معلومه که این سریال نمیخواد روند تکراری سریالای قبل رو دنبال کنه.
امشب برای اولین بار معلوم شد که فرید و نسترن ته دلشون به هم علاقه دارن؛ حالا این وسط ستاره باید چی کار کنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه ستاره که نمی شه بهش فکر کرد با اون همه پای چپ:31:

H a m e e d
11-08-2009, 21:19
ای کاش عکس ستاره رو به ما هم نشون میدادن:27::2:
راستی من اون اوایل نامرتب میدیدم این قضیه چیه که همش پایینو میگن بالا؟

altair
11-08-2009, 21:26
واقعا امروز یکی از بهترین قسمت ها بود واقعا چرا بعضی ها تا یکی زنده هست هیچ یادی ازش نمیکنن ولی تا طرف میمیره همه میفتن رو سرش همه هم میگن خدا بیامرز ادم خوبی بود و این که غم اخرتون باشه!!!اون خاک ریختن هم که تو ایران پره ببخشید ولی انقدر حالم بهم میخوره از این کار که نگو خودتون بهتر میدونید حال کردم اینا رو نشون داد.

pcforlife
11-08-2009, 22:46
اه من اونجاهاشو ندیدم؛ از اونجایی دیدم که نسترن اومد؛ یادم باشه فردا، یعنی امروز بعد از ظهر، از اول نگاش کنم.
من حدس می زنم رامبد نه با ستاره ازدواج میکنه؛ نه دوباره با نسترن آشتی و ازدواج میکنه؛
روحیه ش تو این فیلم یه جورایی انزواطلبه؛ از طرفی کسی هم روش حساب نمیکنه، واسه همین فکر کنم همینطوری تنها و مجرد بمونه.
احتمال داره که مثل سریال "این زمینی ها"، شخصیت های فضایی (که ظاهری انسان نما دارند) به انسان هایی واقعی تبدیل بشن! (عجب جمله ای گفتم!) اون موقع شاید فرید عاشق ستاره بشه! (البته با اتفاقاتی که این قسمت افتاده بعیده!)

ای کاش عکس ستاره رو به ما هم نشون میدادن:27::2:
عجب...!!!

mahsa1469
11-08-2009, 22:49
به انسان هایی واقعی تبدیل بشن

مثل پینوکیو که آخرش آدم شد...

dampayi
11-08-2009, 23:34
ولی راست گفتی ها!

من همچین حرفی زدم که راست گفتم!!!!:دی
اتفاقا من کاملا با شما مخالفم! به نظر من کارای مدیری خیلی یکنواخته!
این سریال هم قسمتاش تنوع خوبی داره!
من فقط خیلی تعجب کردم که دوستان انقدر با این سریال حال کردند!!!

نظر شما برای همه محترمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که همه دوستان گفتن...این کار اول رامبد هست...

میگم که منکر کارای مدیری و عطاران نمیشم ولی رامبد کار اولشه و مهم اینه که از کار اول مدیری و کار اول عطاران خیییللییی قشنگتر جلو رفته...

این که اینو با اولین کارای مدیریو عطاران (که من اصلا نمی دونم چی بودن) مقایسه کنیم و بعد بگیم این خیلی بهتره که یه کار بی ربطه!
معلومه که باید بهتر باشه!
باید سینمای طنز ما رو به پیشرفت باشه ! چه کار اول کسی باشه چه کار هزارم!
من نمی گم که مثلا رامبد حق تجربه نداره و از این حرفا( به قولی به جوونا میدون بدیم) من می گم در هر صورت کاری که جدید تره باید کامل تر با شه اگه نشد جای انتقاد داره!(اگه اینجوری نباشه همه ی تجربه ها هی باید برای ما تکرار بشه فقط به یه زبون دیگه)

کارای عطاران که فقط باهاش میخندی و هیچ جنبه انتقاد طنز رو در نظر نمی گیره و تازه پاچه خوری هم میکنه.

از اون حرفا بودا!!:تعجب!!!

ولی خداییش خیلی بهتر و بشتر از از مدیری و عطاران انتقاد می کنه و اون تلخی طنز رو از نظر من به همراه داره
من که خیلی حال می کنم وقتی می بینم تازه بعد از سریال هم کلی در مورد انسان و زندگی و خیلی چیزیهای دیگه فکر می کنم

اگه واقعا اینجوریه که شما می گید من نظرم بر گشت!(جدی می گما!)
سریال عالییه!

khashi87
12-08-2009, 13:44
من دیشب ندیدم مثل اینکه قشنگ بوده.
تکرارش ساعته چنده؟

Facon_Archi
12-08-2009, 14:22
اگه میشه تکرار روز بعد رو که پخش میشه تو تاپیک هر شب اعلام کنین
الان پخش شده؟ یا بعد از جومونگ نشون میده؟

Gam3r
12-08-2009, 14:25
همین الان زیر نویس دیدم

تکرار ====> 4:20

RoYaYeEe_NiIiLi
12-08-2009, 15:07
واااااااااااااااااای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب پای اون گریه کردن اینا من انقد خندیدم مردم...دیدید بهرام چه باحال غش کرده بود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدید من گفتم نسترن و فرید هنوز به هم علاقه دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب پیشبینیه زیبایی بود
در مورد این ستاره هم که اگه بهش بگن که وانمود کردن تموم شده بعد یه مدت بی خیال میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نامه ی آخرشم که در مورد چاله و بیماری های واگیر بود خیلی باحال بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل که به نظر من این روند آوردن فضایی ها تو سریال چیزه جالبیه..چون یه جور دیگه به ما میفهمونه عجب آدمایی هستیم
(حالا تقلید هست یا نه فکر نکنم دیگه مهم باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

khashi87
12-08-2009, 16:23
بابا دمه رامبد گرم
دیشب ترکوند مارو اون یه تیکه ای که عزاداری می کردن.
دیشب دیگه بند کرد به بالا بالاها سره آنفولازای خوکی و سره...
اگه بخواد همین جوری انتقاد کنه جلوشو میگیرن

mf.designing
12-08-2009, 16:35
واقعا امروز یکی از بهترین قسمت ها بود واقعا چرا بعضی ها تا یکی زنده هست هیچ یادی ازش نمیکنن ولی تا طرف میمیره همه میفتن رو سرش همه هم میگن خدا بیامرز ادم خوبی بود و این که غم اخرتون باشه!!!اون خاک ریختن هم که تو ایران پره ببخشید ولی انقدر حالم بهم میخوره از این کار که نگو خودتون بهتر میدونید حال کردم اینا رو نشون داد.

حالا اینی که میگی درست ، ولی خداییش اونم چندان عمویی نبود ! من اگه همچین عمویی داشتم ، خفش میکردم !! :دی

بچه ها اونجاشو توجه کردین که میگه اینجا اگه بیماری جدیدی شیوع پیدا کنه ، برای اینکه مردم ناراحت نشن ، بهشون نمیگن تا خود مردم مردانه در مقابلش قرار بگیرن !! مردم هم خیلی با ادبن و چیزی نمیگن (!!) ماجرا چاله چوله هم باحاله :دی

hopee
12-08-2009, 20:51
امشب زیاد جالب نبود.
حد اقل من خوشم نیومد .

چند تا تناقض هم داشت .

1.اوایل فیلم فرخ گفت که هیچ وقت ازدواج نکره و نمیکنه ولی‌ تو این قسمت گفت که زنشو طلاق داده .

2.بهرام که کلّه پاچه خیلی‌ دوست داشت ولی‌ چرا تو این قسمت از کلّه پاچه بدش میومد؟

3.تو قسمت قبلی‌ ستاره گفت که داشته یه توله قوزمیتو میخورده ولی‌ تو این قسمت ناهید گفت که فقط یه نوع غذا تو سیارشون داران !

altair
12-08-2009, 22:10
حالا اینی که میگی درست ، ولی خداییش اونم چندان عمویی نبود ! من اگه همچین عمویی داشتم ، خفش میکردم !! :دی

بچه ها اونجاشو توجه کردین که میگه اینجا اگه بیماری جدیدی شیوع پیدا کنه ، برای اینکه مردم ناراحت نشن ، بهشون نمیگن تا خود مردم مردانه در مقابلش قرار بگیرن !! مردم هم خیلی با ادبن و چیزی نمیگن (!!) ماجرا چاله چوله هم باحاله :دی
نه دوست من منظورم کلی بود و تازه منم همینو میگم دیگه میگم اونا میگفتن عموشون فلانه زودتر بمیره ولی وقتی مرد همه مثل ببخشید ولی لاشخور افتادن دورش گفتن ای عجب ادمی بود جوون بود و...

a.z.p.z
12-08-2009, 22:13
امشب تکرارش 23.45 هست ؟

GiggleClub
12-08-2009, 22:17
نه فکر کنم 1:30 بامداد

L u K e !
12-08-2009, 22:19
مسخرست بابا
کلا این رامبد جوان آدم مسخره ایه

*M!L4D*
12-08-2009, 22:24
مسخرست بابا

این نظر شخصیته ... پیشنهاد می کنم اینجا مطرح نکنی چون بچه ها جوابتو میدن ..
راستی حالا امشب اصلا تکرار می کنه ... یه وقت الکی تا ساعت 2 بیدار نمونیم نده ؟

ehsaaaan
12-08-2009, 22:47
امشب زیاد جالب نبود.
حد اقل من خوشم نیومد .

چند تا تناقض هم داشت .

1.اوایل فیلم فرخ گفت که هیچ وقت ازدواج نکره و نمیکنه ولی‌ تو این قسمت گفت که زنشو طلاق داده .

2.بهرام که کلّه پاچه خیلی‌ دوست داشت ولی‌ چرا تو این قسمت از کلّه پاچه بدش میومد؟

3.تو قسمت قبلی‌ ستاره گفت که داشته یه توله قوزمیتو میخورده ولی‌ تو این قسمت ناهید گفت که فقط یه نوع غذا تو سیارشون داران !

کاملا موافقم:27:امشب نسبت به چند شب پیش زیاد جالب نبود

H a m e e d
13-08-2009, 00:34
امشب زیاد جالب نبود.
حد اقل من خوشم نیومد .

چند تا تناقض هم داشت .

––>اون مورد اولی برای منم سواله که تا حالا چرا رو نشده بود، شاید به خاطر اینه که اوایل نه ولی الآن تصمیم دارن در آینده یه کاراکتر خانم که مرتبط با گذشته فرخ هستش وارد داستان کنن.
––>کلا من غذا دوست داشتن بهرامو نفهمیدم، هر چی بهش دادن تا حالا خورده؛ تازه فکر کنم از قیافه کله پاچه درسته بدش بیاد.
––>احتمال داره فقط یه نوع غذا (به معنی خوراکی طبخ شده) تو سیارشون داشته باشن و بقیه چیزا رو آماده و خام خام [یا نیم پز شده!] بخورن، به هر حال ممکنه دیگه اونارو غذایی که مخلوطی از چند چیز دیگه و ساخته خودشون باشه، محسوب نکنن.[اون غذاشونم همون بود که همسایه شون خورده بود انرژی مفرط گرفته بود دیگه؛ نه؟!]
حالا سوال من اینه:
این قزمیت ها چه جور دشمنایی ان که اینا میخورنشون؟:27:

Gam3r
13-08-2009, 08:46
حالا سوال من اینه:
این قزمیت ها چه جور دشمنایی ان که اینا میخورنشون؟:27:

یه بار توی قسمت دوم نشونش داد
قزمیت یک موجودی است که 20% بدن آن از خمیر و ما بقی از خامه میباشد ، غذای قزمیت هر موجود زنده ای است که تکان میخورد :دی

*Necromancer
13-08-2009, 10:54
مسخرست بابا

این نظر شخصیته ... پیشنهاد می کنم اینجا مطرح نکنی چون بچه ها جوابتو میدن ..

نظر شخصیش باشه! هر نظری که قابل احترم نیست!!!!... وقتی یه نفر فرق انتقاد و توهین رو نمی فهمه می دونی معنیش چیه؟ یعنی اینکه ما هنوز تا جا افتادن فرهنگ آزادی بیان فاصله زیادی داریم!

واسه اینکه قبلا ندیده بود کله پاچه دقیقا چیه! الان دید که فرخ دس کرد تو چش گوسفنده چشاشو در آورد داد گفت بخور!!!:27:

خب شاید توله قوزمیت ها رو به عنوان تنقلات می خورن نه غذای اصلی! مثل هسته اتم که به عنوان تنقلات می خورن!:27:
تازه این خونه مگه 20 سال اجاره نبود؟ (که عمو هه به همین خاطر سکته کرد) اما اصلا بهشو نمی خوره مال 20 سال پیش باشه خونه هه!

این قزمیت ها چه جور دشمنایی ان که اینا میخورنشون؟
فک کنم یه چیزی تو مایه های لوکاست های گیرز باشن!!:27:

Gam3r
13-08-2009, 10:55
آقا تکرارش ساعت چنده ؟

.SA33D.
13-08-2009, 11:13
ما هنوز تا جا افتادن فرهنگ آزادی بیان فاصله زیادی داریم!

این جمله ای که گفتی رو باید با طلا نوشت...البته به همراه تاسف.:41:
من دیشب تکرارشو دیدم.:31:

hopee
13-08-2009, 12:48
قزمیت یک موجودی است که 20% بدن آن از خمیر و ما بقی از خامه میباشد ، غذای قزمیت هر موجود زنده ای است که تکان میخورد.
دوست عزیز مطمئنی که نشونشون داد ؟
با این مشخصاتی که گفتی‌ اونا بیشتر شبیه کیک هستن که .:31:

حالا سوال من اینه:
این قزمیت ها چه جور دشمنایی ان که اینا میخورنشون؟
خوب ما زمینی‌یا هم خیلی‌ چیزایی رو که دشمنمون هستن میخوریم یا استفاده می‌کنیم .:41:
مثل :الکل ،سیگار ،...

H a m e e d
13-08-2009, 12:53
دوست عزیز مطمئنی که نشونشون داد ؟
با این مشخصاتی که گفتی‌ اونا بیشتر شبیه کیک هستن که .:31:

خوب ما زمینی‌یا هم خیلی‌ چیزایی رو که دشمنمون هستن میخوریم یا استفاده می‌کنیم .:41:
مثل :الکل ،سیگار ،...
راست میگی، کیک چه جوری میتونه موجودات دیگه رو مورد حمله قرار بده:31:
ولی خب وقتی یه فضایی حرف از دشمن میزنه؛ یعنی موجودی که قصد حمله و نبرد فیزیکی با اون رو داره.:47:
تازه الکل رو هم می نوشن؛ سیگار رو هم میکشن؛ اینا هیچ کدوم خوردنی نیستن:31:

khashi87
13-08-2009, 13:12
راست میگی، کیک چه جوری میتونه موجودات دیگه رو مورد حمله قرار بده:31:
ولی خب وقتی یه فضایی حرف از دشمن میزنه؛ یعنی موجودی که قصد حمله و نبرد فیزیکی با اون رو داره.:47:
تازه الکل رو هم می نوشن؛ سیگار رو هم میکشن؛ اینا هیچ کدوم خوردنی نیستن:31:
اینا اصلا دشمن نیستن دوست هستن ام از نوع نا بابش
قزمیت راستی دم هم داره ستاره وقتی داشت تو 2 قسمت قبل خودشه توضیح میداد دمه قزمیت از دهنش بیرون بود.
تکرار ساعت چنده؟:18:

H a m e e d
13-08-2009, 13:17
اینا اصلا دشمن نیستن دوست هستن ام از نوع نا بابش
قزمیت راستی دم هم داره ستاره وقتی داشت تو 2 قسمت قبل خودشه توضیح میداد دمه قزمیت از دهنش بیرون بود.
تکرار ساعت چنده؟:18:
دیروز که 4 و خرده ای بود، کلا مدتیه تکرارش 4 به بعد پخش میشه (قبلا حوالی 3 و نیم بود)

H a m e e d
13-08-2009, 13:21
این عنایت، شوهر فرخنده چقدر بامزه س؛ قبلا هم نشونش داده بودن؟

RoYaYeEe_NiIiLi
13-08-2009, 13:57
منم دیشب بیدار موندم تا تکرارش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه فوتبال تموم میشد....پوسیدیم
اصن من دیگه شبا بیدار نمیمونم...اصن نمیشه خندید...همه خوابن و آدم نمیتونه بخنده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من دیشب هم مثه قسمتای قبل قشنگ بود....مخصوصا این قسمت پرت کردن بشقابا...هر کی بوده نشونه گیری خوب بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کلا قشنگ بود من که لذت بردم...توی کل قسمتا به نظرم قشنگ ترین بازی رو بهرام ارائه میده...من که کیف میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Necromancer
13-08-2009, 14:03
آره بهرام تو قسمت دیشب خیلی خوب بازی کرد! (میخواستم بگم یادم رفته بود:31:)

mehdi_360
13-08-2009, 14:36
بهرام بهتر از همشون بازی میکنه:دی
مخصوصا اون قسمتی که قش (غش؟:دی) کرده بود چسبیده بود به صندلی ،خیلی باحال بود کلی خندیدم:دی

Gam3r
13-08-2009, 14:39
آقا پس چرا تکرار نمیده ؟

xperia990
13-08-2009, 14:51
خیلی خوب پیش میره بر خلاف انتظارم

ali-07
13-08-2009, 15:03
بهرام بهتر از همشون بازی میکنه:دی
مخصوصا اون قسمتی که قش (غش؟:دی) کرده بود چسبیده بود به صندلی ،خیلی باحال بود کلی خندیدم:دی

آره بهرام و زنش از همه بهتر بازي ميكنن ،رادش خيلي لوس بازي در مياره ،جوان هم همينطور كلا من از بهرام خيلي خوشم اومده تا حالا:20:

H a m e e d
13-08-2009, 15:51
آره بهرام و زنش از همه بهتر بازي ميكنن ،رادش خيلي لوس بازي در مياره ،جوان هم همينطور كلا من از بهرام خيلي خوشم اومده تا حالا
به نظر من هر کی سرجای خودش، بازی مناسبی داره.
مثلا اتصالی 61 صحنه خیلی قشنگی بود که بعید میدونم جز رادش کس دیگه ای (با اون انعطاف بدنی) بتونه اجراش کنه.
اگه قرار بود همه مثل بهرام بازی کنن که خسته کننده میشد
در عین حال نقش بهرام رو هم کس دیگه ای نمیتونست اینجوری بامزه درش بیاره.
رامبد جوان هم اوایل یه خورده سر در گم بازی میکرد ولی الآن کاملا با بقیه هماهنگه.

khashi87
13-08-2009, 17:20
من پست های قبلی خوندم ههییییی گفتم چه قسمت چرتی باید باشه اما به نظر من قشنگ بود اونجا که رادش قاط زد مارو ترکوند
یا اونجا که هر دو تا فرخ و بهرام با دهن پر حرف میزدن
انصاف بدین رادش عالی بازی میکنه.

RoYaYeEe_NiIiLi
13-08-2009, 18:45
من پست های قبلی خوندم ههییییی گفتم چه قسمت چرتی باید باشه اما به نظر من قشنگ بود اونجا که رادش قاط زد مارو ترکوند
یا اونجا که هر دو تا فرخ و بهرام با دهن پر حرف میزدن
انصاف بدین رادش عالی بازی میکنه.

تایید میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رادش داره نقش یه آدم آهنی رو بازی میکنه...مجبوره از این اداها در بیاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجاش که با گوشاش تی وی میدید هم واقعا قشنگ بود...خب من اصن موندم چه جوری به ذهن نویسنده رسیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من یکم با بازی ستاره مشکل داره...اون اداهای لوسی بعضی وقتا در میاره من اعصابم خورد میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل من هر جوری فکر میکنم نمیتونم بگم که مثلا به جای فلان بازیگر فلانی رو میاوردن بهتر بود...چونکه اینا خوب رفتن تو نقششون...
باید آفرین گفت بهشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HOJ-JAT
13-08-2009, 20:07
به نظر من بهترین صحنه تا حالا اون جا بود که این عموش شده بود عروس! من که از خنده ترکیدم
نظر شما چیه؟

Gam3r
13-08-2009, 20:09
آقا پس چرا نمیده ؟ کی میدن ؟

RoYaYeEe_NiIiLi
13-08-2009, 20:15
فکر کنم احتمالا بعد از رستگاران بدنش
البته تکرارشو دیگه معلوم نیس کی میخوان بدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من بهترین صحنه تا حالا اون جا بود که این عموش شده بود عروس! من که از خنده ترکیدم

ashjaee
13-08-2009, 20:23
سایت شبکه سه که نوشته 22.20 پخش میشه.

Gam3r
13-08-2009, 20:28
خب پس معلوم شد

شنبه تا چهار شنبه ساعت 2.50 میده
پنج شنبه 22.20 میده
جمعه هم برای شادی روح مردگان نمیده :دی

RoYaYeEe_NiIiLi
13-08-2009, 21:36
اااا...پس چرا نشون نداد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا میذارن واسه بعد از رستگاران فکر کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gam3r
13-08-2009, 21:40
اینا روانین !! یه شب نشون میدن یه شب نشون نمیدن !!!!

احتمالا بعد رستگاران میدن

*Necromancer
13-08-2009, 21:52
این عنایت، شوهر فرخنده چقدر بامزه س؛ قبلا هم نشونش داده بودن؟

تو اون قسمت آش پختن معرفی شده بود

نظر شما چیه؟

منکه ندیدم عموشون عروس بشه! یکم شفاف سازی کن!

RoYaYeEe_NiIiLi
13-08-2009, 23:03
چی شد؟
نکنه امشب نداره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H a m e e d
13-08-2009, 23:06
چی شد؟
نکنه امشب نداره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدس شما درسته متاسفانه
:2::41:

*M!L4D*
13-08-2009, 23:13
مثل اینکه امشب نمیده ...

hopee
13-08-2009, 23:16
چرا امشب پخش نشد؟:13:

vahid_vaezinia
13-08-2009, 23:23
چون یه برنامه تخمی واسه امشب پیدا کردن