مشاهده نسخه کامل
: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
barcelooon
28-06-2010, 15:06
اقا سعید بابت رامی که معرفی کردی ممنون.عزیز من طبق همون روشایی گه گفتی گوشیمو شیشه ای کردم فقط پشت ساعت و weather شیشه ای نشد اونارو چیکار کنم؟
سلام
برای wm 6.5.3 یه عربایزر میخوام که مثل عربایزر فابریک قابلیت right to Left رو کامل ساپورت کنه مثلاً در قسمت rss reader وقتی که مطلب فارسی داخلش چند کلمه ی انگلیسی هست، قاطی نکنه. نمیدونم منظورم رو متوجه میشید یا نه
خیلی از عربایزر ها رو هم نصب کردم ولی همشون مشکل بالا رو داشتن.
عربایزر فابریک هم قابل استفاده در 6.5.3 نیست چون مسج و ایمیل دیگه باز نمیشن و هیچ برنامه ای هم نمیشه نصب کرد یعنی وقتی توی فایل منیجر روی فایل های cab کلیک میکنی هیچ جوابی نمیده.
هر کسی که میتونه لطفاً جواب منو بده.
بالاخره یه ورژن پیدا کردم که این قابلیت رو در 6.5.3 ساپورت کنه.
البته هنوز در قسمت massage فابریک مشکل در هم ریختگی رو داره که اگه select all کنید درست میشه.
این ورژن یک ورژن لایت هست که قسمت منو و کیبورد عربی به طور کامل حذف شده اسم کاملش اینه MOBiDIV_Arabware_454_EN_TSD_2010_Jan_28.cab بعد از نصب در صورت تمایل فقط کشور ایران رو انتخاب کنید و به بقیه تنظیمات کاری نداشته باشید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی کسی message فابریک htc رو به صورت فایل cab نداره؟
سلام دوستان درسته که بعضی نرم افزارها روی این گوشی نصب نمیشه؟اگه آره معمولا چه نرم افزارهایی هستند؟
rahman1363
28-06-2010, 23:40
والله از وقتی که رام عوض کردم دیگه این مشکل رو ندارم. خیلی وقته
سلام
منم عوض کردم ولی هنوز زنگ کم کم زیاد میشه 2 ثانیه اول....!؟
SAEEDSAMSUNG
29-06-2010, 00:13
اقا سعید بابت رامی که معرفی کردی ممنون.عزیز من طبق همون روشایی گه گفتی گوشیمو شیشه ای کردم فقط پشت ساعت و weather شیشه ای نشد اونارو چیکار کنم؟
آفرین! حالا که تا اینجا پیش رفتی ادامه کارا رو بهت میگم.
برای شیشه ای کردن htc sence 2.5 اینا رو هم نصب کن عزیز:
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
سلام
منم عوض کردم ولی هنوز زنگ کم کم زیاد میشه 2 ثانیه اول....!؟
کدوم رام رو نصب کردبد؟
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
سلام دوستان درسته که بعضی نرم افزارها روی این گوشی نصب نمیشه؟اگه آره معمولا چه نرم افزارهایی هستند؟
فقط نرم افزار های خاص این گوشی نصب میشه که باید wvga باشه ( 480x800)
Alamate Soal
29-06-2010, 09:15
بچه ها منشي تلفني لطف كنين :46:
hossainhagh
29-06-2010, 10:44
سلام آقا سعید عزیز
من ازتون درخواست دارم آخرین رامی که سبک هستش و شما خودتون پیشنهاد می کنین رو واسم یجا آپ کنین (rapidsharre نباشه) البته نمی خوام توش htc sens داشته باشه.
یه رام سبک که باگ کمتر داشته باشه اگه تو مدیا فایر باشه ممنون میشم
من فعلا رام رسمی 6.5.3 رو رو گوشیم دارم.
Alamate Soal
29-06-2010, 11:48
بچه ها من رام اين چيزا هنوز نريختم اشكالي كه نداره كه ؟
SAEEDSAMSUNG
29-06-2010, 12:12
سلام آقا سعید عزیز
من ازتون درخواست دارم آخرین رامی که سبک هستش و شما خودتون پیشنهاد می کنین رو واسم یجا آپ کنین (rapidsharre نباشه) البته نمی خوام توش htc sens داشته باشه.
یه رام سبک که باگ کمتر داشته باشه اگه تو مدیا فایر باشه ممنون میشم
من فعلا رام رسمی 6.5.3 رو رو گوشیم دارم.
رامهای لایت جدید اکثرا سنس دارن. این مال دو ماه پیشه رام خوبیه و سس هم نداره:
نمیتونم جای دیگه آپ کنم. برید کافی نت خوب نیم ساعته دانلود میکنید.
دوستان ویندوز 7 رسمی برای این گوشی میاد یا نه اخه من واسه همین تو خرید hd2 موندم
hamedblue
29-06-2010, 14:01
سلام دوستان
دو تا سوال در مورد touch player:
1-من يه سري فايل تصويري رو باهاش ديده بودم و بعدش delete كردم ولي عكس اونا تو لايبرري هست.چطور مي تونم پاكشون كنم؟
2-چطور ميشه يه فايل صوتي يا تصويري رو مثل PC با يه نرم افزار خاص مثل touch player يا media player باز نمود(همونطور كه اساتيد مي دونن در PC با رايت كليك و open with اين كار انجام ميشه)؟
SAEEDSAMSUNG
29-06-2010, 14:38
دوستان ویندوز 7 رسمی برای این گوشی میاد یا نه اخه من واسه همین تو خرید hd2 موندم
ویندوز 7 بعید میدونم ساپورت کنه. hd2 کیفیت ال سی دیش تعریفی نداره من جای تو بودم نمیخریدم. اگه میتونی 200 تومن بیشتر پول بدی و از آندروید خوشت میاد htc desire بخر.
pagefa.com
29-06-2010, 16:32
بچه ها من رام اين چيزا هنوز نريختم اشكالي كه نداره كه ؟
سلام
رام از پیش رو گوشیتون نصب هست ولی مدل های مختلفی داره
تا اونجایی که من می دونم رام گوشیتونو عوض کنین از گارانتی خارج میشه
منم می خواستم شیشه ای کنم که به خاطر گارانتی باید دقیقا 11 ماه و 2 هفته دیگه این کار رو بکنم:2:
tyrannosaurus
29-06-2010, 17:29
کسی شماره خدمات مرکزی ماکروتل تو تهران رو داره
من از سایت ماکروتل شماره گیر اوردم و گرفتم ولی کسی جواب نمیده کسی شماره دیگه ای نداره
خیلی مهمه ۲۰ روزه گوشیمو فرستادن تهران و هنوز بر نگشته
rahman1363
29-06-2010, 18:47
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
کدوم رام رو نصب کردبد؟
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
htc sence 2.5 نصب کردم آقا سعید
pagefa.com
29-06-2010, 19:21
کسی شماره خدمات مرکزی ماکروتل تو تهران رو داره
من از سایت ماکروتل شماره گیر اوردم و گرفتم ولی کسی جواب نمیده کسی شماره دیگه ای نداره
خیلی مهمه ۲۰ روزه گوشیمو فرستادن تهران و هنوز بر نگشته
سلام
اگر مطمینی ماکروتل هست و مایکروتل نیست
این شماره ماکروتل هست
66962914 - 66962915 - 66404335 - 66485815 - 66977504
sososoli
29-06-2010, 20:00
سلام دوستان
دو تا سوال در مورد touch player:
1-من يه سري فايل تصويري رو باهاش ديده بودم و بعدش delete كردم ولي عكس اونا تو لايبرري هست.چطور مي تونم پاكشون كنم؟
2-چطور ميشه يه فايل صوتي يا تصويري رو مثل PC با يه نرم افزار خاص مثل touch player يا media player باز نمود(همونطور كه اساتيد مي دونن در PC با رايت كليك و open with اين كار انجام ميشه)؟
اين كاري كه ميگم كن
my files....my storage...program files.....touch player image
اين مسيرو برو وقتي تويه اين پوشه رفتي خاليه show all files رو ميزني فايل هارو پاك ميكني
tyrannosaurus
29-06-2010, 21:18
بچه ها گوشیم برگشت مموریش هم درست شده بدون هیچ هزینه ای
gomnam23
29-06-2010, 21:21
دوستان یه کیبرد 4 جهته ( فقط) واسه استفاده در هنگام اجرای برنامه های جاوا می خوام . الان نمی تونم یه کتاب جاوا هم بخونم.
pinkishmilad
30-06-2010, 06:49
والله تا اونجا که من خواندم ماکروسافت رسما اعلام کرد واسه hd2 رام اصلی بیرون نمیده. ولی گویا کوک شده یه کارایی میشه کرد. امنیا 2 هم احتمالا به همین صورت هست.
از من میشنوی صبر کن Hd3 بخر یا همپای سامسونگیش رو.
mohammad8711
30-06-2010, 14:32
دوستان یه کیبرد 4 جهته ( فقط) واسه استفاده در هنگام اجرای برنامه های جاوا می خوام . الان نمی تونم یه کتاب جاوا هم بخونم.
حالا چرا می خوای کتاب جاوا بخونی ؟ پس PDF به چه دردی می خوره ؟ این همه کتاب PDF هست دانلود کن و با خیال راحت با گوشی کتاب بخون
برنامه و بازی هم با فرمت cab دانلود کن تا مشکلی نداشته باشی
sajjad200333
30-06-2010, 23:36
سلام
من رام گوشیم رو عوض کردم دوباره
pda:xxxje2
csc:xxxeuje1
phone:xxxja1
فقط با فرسی ساز مشکل دارم
راستش برنامه hirad multilinaual رو نصب کردم و پس از ری استارت
finger keyboard رو نصب کردم
لغت های فارسی رو سوا سوا نشون میده یعنی یه کلمه سلام چسبیده نمیتونم بنویسم
میشه کمکم کنید؟
AryanLand
30-06-2010, 23:42
سلام
من رام گوشیم رو عوض کردم دوباره
pda:xxxje2
csc:xxxeuje1
phone:xxxja1
فقط با فرسی ساز مشکل دارم
راستش برنامه hirad multilinaual رو نصب کردم و پس از ری استارت
finger keyboard رو نصب کردم
لغت های فارسی رو سوا سوا نشون میده یعنی یه کلمه سلام چسبیده نمیتونم بنویسم
میشه کمکم کنید؟
سلام.
شما این فایل فیکسر رو که حجمش هم 2 کیلوبایته بگیر نصب کن ببین درست میشه یا نه.(بعد از نصبش یک سافت ریست بکن).:11:
آقا الان بهترین فارسی ساز واسه این گوشیه چیه ؟لطفا لینکش رو بهم بدین.....
SAEEDSAMSUNG
01-07-2010, 10:55
آقا الان بهترین فارسی ساز واسه این گوشیه چیه ؟لطفا لینکش رو بهم بدین.....
MOBIDIV MULTILANGUAGE SUPPORT 3 برای خواندن فارسی
FINGER KEYBOARD برای نوشتین فارسی
اگه مشکلتون در خواندن حل نشد این هم نصب کنید اگه نه که لازم نیست نصب کنید:
SAEEDSAMSUNG
01-07-2010, 11:32
این 12 نفری که DVD ها به دستشون رسیده میتونید سوالاتتون رو درباره کاربرد فایلهای داخل دی وی دی و نحوه نصب و مشکلات ....مطرح کنید تا جواب بدم
salam
agha nemidoonam chi kar konam in ramz gozashtam vali engar yekee ramzesho avaz jarde dige ramzi ke goozashtam kar nemikone koomak konin lotfan !
man in daftar telephon ro ham mikham !
bebakhshid farsi naneveshtam dar dastres nabood !
SAEEDSAMSUNG
01-07-2010, 13:45
salam
agha nemidoonam chi kar konam in ramz gozashtam vali engar yekee ramzesho avaz jarde dige ramzi ke goozashtam kar nemikone koomak konin lotfan !
man in daftar telephon ro ham mikham !
bebakhshid farsi naneveshtam dar dastres nabood !
دفتر تلفن رو میخوای؟ خوب سخت شد! اگه نمیخواستی میشد هارد ریست کنی و خلاص. کسی زنگ بزنه به گوشیت گوشیت باز نمیشه؟؟ وصل میکنی به کامپیوتر هم قفل میشه؟ برو مشکلتو تو modaco.com مطرح کن ببین کسی جوابتو میده.
دفتر تلفن رو میخوای؟ خوب سخت شد! اگه نمیخواستی میشد هارد ریست کنی و خلاص. کسی زنگ بزنه به گوشیت گوشیت باز نمیشه؟؟ وصل میکنی به کامپیوتر هم قفل میشه؟ برو مشکلتو تو modaco.com مطرح کن ببین کسی جوابتو میده.
are age beshe ke kheily khoobe !
in hard reset ro mishe bigi ba kodom dokmehast ? akhe man ye chizi yadam bood zadam nasood ! :D
man ghabl az inke ghofl beshe zadde boodam active sync ro gheyr fa'l karde boodam !
alan mitoonam beram too memorim ba PC
sim kart ham ham offline bodesh ! :D
ممنون دوستان یه دیکشنری فارسی به انگلیسی خوب بهم معرفی کنید
tyrannosaurus
01-07-2010, 14:26
کسی از بسته های رویایی همراه اول تا حالا استفاده کرده اگه آره خوب بوده یا نه
من هر کاری میکنم اصلا gprs وصل نمیشه چه برسه به بسته ها
کسی میتونه کمکم کنه
micheal-tnt
01-07-2010, 17:32
بالاخره درستش کردم
فرستادم واسه نمایندگی
ولی حالا باتری رو نشون نمیده هر کاری هم کردم نتونستم پیداش کنم این کجاست ؟
این 12 نفری که DVD ها به دستشون رسیده میتونید سوالاتتون رو درباره کاربرد فایلهای داخل دی وی دی و نحوه نصب و مشکلات ....مطرح کنید تا جواب بدم
سلام آقا سعید
بالاخره اینجا می خوام سوالای اساسی رو بپرسم.اول اینکه سبکترین رام پیشنهادیت کدومه؟(لایت)
رام پیشنهادی رو تو ایمیل بهم جواب دادی ولی می خواستم بدونم آخرین ورژن رامها کدوم یکیه؟
در ضمن قراره شنبه برم دی وی دی ها رو بگیرم اگه سوال نامربوط می پرسم به خاطر اینه که هنوز دی وی دی ها به دستم نرسیده.
راستی تو نرم افزارها contact managerهم گذاشتی؟ اگه آره کدومو پیشنهاد می کنی؟برای بلوتوث چی؟
راستی رام مانیلا دار هم گذاشتی؟
ببخشید که سوال زیاد می پرسم . امیدوارم پشیمونت نکرده باشم .با تشکرات فراوان
بالاخره درستش کردم
فرستادم واسه نمایندگی
برو:
clock/word clock
اسم شهری که ساعت گوشی رو تنظیم کردی انتخاب کن ،بعد وقتی پنجره ی time and date اومد تو آخرین خط گزینه ی disply the clock on the title bar in all programs رو خاموش کن.
Alamate Soal
01-07-2010, 18:26
بچه ها نرم افزار فونت و اس ام اس فارسي هست واسه گوشي ؟
arash299
01-07-2010, 18:50
چرا هر چی برنامه و بازی نصب میشه با اینکه در حافظه 16 گیگ میریزم ولی میره توی حافظه اصلی 512 mb!!!! باید چکار کنم؟؟
SAEEDSAMSUNG
01-07-2010, 20:01
are age beshe ke kheily khoobe !
in hard reset ro mishe bigi ba kodom dokmehast ? akhe man ye chizi yadam bood zadam nasood ! :D
man ghabl az inke ghofl beshe zadde boodam active sync ro gheyr fa'l karde boodam !
alan mitoonam beram too memorim ba PC
sim kart ham ham offline bodesh ! :D
هارد ریست اینطوریه:
گوشی رو خاموش کن ( برای اطمینان باتری رو دربیار و دوباره جا بزن)
سپس این دکمه ها رو نگه دار : volumme up + lock + power + call
وقتی گذینه فرمت اومد دکمه تماس رو بزن تا فرمت کنه و خلاص ! گوشی مثل روز اولش میشه!
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
ممنون دوستان یه دیکشنری فارسی به انگلیسی خوب بهم معرفی کنید
لینکشو برات پیام خصوصی کردم
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
بالاخره درستش کردم
فرستادم واسه نمایندگی
منظورتون اینه که باتری رو تو تسک بار نشون نمیده؟
این تسک بار جدید رو نصب کنید ببینید درست میشه:
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
چرا هر چی برنامه و بازی نصب میشه با اینکه در حافظه 16 گیگ میریزم ولی میره توی حافظه اصلی 512 mb!!!! باید چکار کنم؟؟
بعضی برنامه ها باید در حاظه اصلی نصب بشه حتی شما اگه در هارد هم نصب کنید به طور پیش فرض تو اصبی نصب میشه . مشکل بزرگی نیست مخصوصا برای من که رام لایت دارم و 200 مگ خالی دارم!
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
بچه ها نرم افزار فونت و اس ام اس فارسي هست واسه گوشي ؟
نرم افزار هست که فونت گوشی رو عوض کنه . به نظرم زیاد لازم نباشه . فونت فارسی همراه با نرم افزار mobidiv نصب میشه و قابلیت اس ام اس فارسی رو اظافه میکنه:
خواندن فارسی:
نوشتن فارسی:
SAEEDSAMSUNG
01-07-2010, 20:09
سلام آقا سعید
بالاخره اینجا می خوام سوالای اساسی رو بپرسم.اول اینکه سبکترین رام پیشنهادیت کدومه؟(لایت)
رام پیشنهادی رو تو ایمیل بهم جواب دادی ولی می خواستم بدونم آخرین ورژن رامها کدوم یکیه؟
در ضمن قراره شنبه برم دی وی دی ها رو بگیرم اگه سوال نامربوط می پرسم به خاطر اینه که هنوز دی وی دی ها به دستم نرسیده.
راستی تو نرم افزارها contact managerهم گذاشتی؟ اگه آره کدومو پیشنهاد می کنی؟برای بلوتوث چی؟
راستی رام مانیلا دار هم گذاشتی؟
ببخشید که سوال زیاد می پرسم . امیدوارم پشیمونت نکرده باشم .با تشکرات فراوان
سبکترین ( واقعا سبک ترین) : I8000NXXJE2_LITE_20100514.nb0 با حجم 100 مگ!!!! داخل دی وی دی 2
آخرین ورژن رام اصلی تا امروز که چک کردم اینه: PDA_I8000NXXJE3_HW_40.MST با حجم 480 مگ!!!
نسخه کوک شده از روی همین اصلیه: I8000NXXJE3_lite.nb0 داخل دی وی دی 2
کانتکت منیجر فقط phonebook خود سامسونگ رو به صورت نصبی گذاشتم. به نظر کافی میاد . اگه رام سنس دار نصب کنید خود سنس یه فون بوک توپ داره.
رام مانیلا دار همون اچ تی سی سنس داره که یه چند تایی توشه مثل JE1_Sense2.5_Rh.nb0
رام تاپ فلو دار هم گذاشتم: Rapid_JE2_TF3D_ENG.nb0
هارد ریست اینطوریه:
گوشی رو خاموش کن ( برای اطمینان باتری رو دربیار و دوباره جا بزن)
سپس این دکمه ها رو نگه دار : volumme up + lock + power + call
وقتی گذینه فرمت اومد دکمه تماس رو بزن تا فرمت کنه و خلاص ! گوشی مثل روز اولش میشه!
مرسی از این که جواب می دین !
من اینارو قبلا می زدم ولی کار نمی کرد ! الان فعلا دنبال اینم که ببینم می شه درست کردش یا نه ( توی موداکو پرسیدم ) اگه جواب نداد 2 باره امتحان می کنم !
2باره مرسی !
SAEEDSAMSUNG
01-07-2010, 20:23
مرسی از این که جواب می دین !
من اینارو قبلا می زدم ولی کار نمی کرد ! الان فعلا دنبال اینم که ببینم می شه درست کردش یا نه ( توی موداکو پرسیدم ) اگه جواب نداد 2 باره امتحان می کنم !
2باره مرسی !
امکان نداره کار نکنه خوراک هر روز خودمه!! دوباره امتحان کن صد بار امتحان کن . میشه خوب هم میشه:46:
arash299
01-07-2010, 20:31
سعید جان من فارسی ساز را نصب کرم ولی چرا وقتی sms میاد کلمه ها را برعکس و با حروف جدا ار هم نشون میده؟؟
امکان نداره کار نکنه خوراک هر روز خودمه!! دوباره امتحان کن صد بار امتحان کن . میشه خوب هم میشه:46:
اخه گوشی یهو روشن می شه هیچی هم به این عنوان نمی اد من برای اطمینان بیشتر تمام دکمه های سخت افزاری رو هم گرفتم ولی جواب نداد ! :دي
باید ترتیب داشته باشه ؟؟؟
--=-=-=-=-=-=-=-
الان درست شد !:دي
مخسی !:دي
سعید جان من فارسی ساز را نصب کرم ولی چرا وقتی sms میاد کلمه ها را برعکس و با حروف جدا ار هم نشون میده؟؟
منم این مشکلو دارم وقتی داری اس ام اس رو می خونی یه بک بزن توی صفحه ی قبلش خوب نشون می ده ! :دي
تو اپرا هم همین جوریه !
SAEEDSAMSUNG
01-07-2010, 20:47
والله من یه رام داشتم که هرچی فارسی ساز روش نصبیدم و هر بلایی سرش آوردم درست نشد و همینطوری درهم برهم میشد! ولی وقتی که رام عوض کردم این رام جدیدم این مشکل رو نداره!
اگه چند نفر بودن کمکم کنن یه رام توپ کوک میکردم مخصوص کاربرای ایرانی. ولی حیف که تنهایی نمیتونم چون خیلی سرم شلوغه زندگی خیلی سخت شده باید همش بدویی. وقت کم میاری
SAEEDSAMSUNG
01-07-2010, 22:26
بالاخره رام رسمی JF1 هم معرفی شد (در حال دانلود و نصب هستم) نکته جالب اینه که این رام عربیه!!!!! واقعا به درد ما میخوره :20: عکساشو که دیدم متوجه شدم :20:
لینک دانلود:
It's a 6.5 rom.
Eboot_I8000JPJF1_HW_40.7z (174 KB)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I8000XSGJF1.7z (11.5 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.001 (60 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.002 (60 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.003 (60 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.004 (20.1 MB)
سعسد جان این رام جدیده که عربیه یعنی خودش دیگه عربی رو مینویسه نیازی به فارسی ساز نیست؟
چه تغییراتی داشته؟
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
سعسد جان این رام جدیده که عربیه یعنی خودش دیگه عربی رو مینویسه نیازی به فارسی ساز نیست؟
چه تغییراتی داشته؟
Dark.Life
02-07-2010, 10:03
سعید جان این رام لایته دیگه ؟
چون حجمش 140 مگ بیشتر نیست
SAEEDSAMSUNG
02-07-2010, 11:43
چه تغییراتی داشته؟
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
چه تغییراتی داشته؟
سعید جان این رام لایته دیگه ؟
چون حجمش 140 مگ بیشتر نیست
آره نصبش کردم عربیه ولی ویندوز 6.5 فکر کنم از این به بعد مایکروتل این رام رو نصب کنه چون مثل رام مایکروتله فقط جدید تر. رام لایت نیست وقتی بازش کنی حجمش زیاد میشه
Dark.Life
02-07-2010, 12:15
چقدر رم و رام خالی داره ؟
باگ نداره ؟
سلام
بالا خره گوشی منم از گارانتی اومد
طبق فرمی که دستش بود و نشون میداد گفت 123000 تومان خرج داشت
چون گارنتی داره صفر میشه
و ورژن گوشی جدید من
PDA:I8000 JPJA4
CSC:I8000 XSGJA5
PHONE:I8000 XXJA1
لطفا اساتید نظر بدید
به نظرتون با نصب این رام ممکنه مشکل حافظه گوشی حل شه؟
ممنونم میشم نظر بدید
Dark.Life
02-07-2010, 12:29
کسی میدونه چجوری میشه با کامپیتر از gprs استفاده کرد ؟
با 8510 تو pc studio یه گزینه داشت میزدی خیلی راحت وصل میشد
sajjad200333
02-07-2010, 13:38
به نظرتون با نصب این رام ممکنه مشکل حافظه گوشی حل شه؟
ممنونم میشم نظر بدید
نخیر البته تا جایی که من اطلاع دارم و در پست های قبل گفته بودم گوشی های جدید امنیا مشکل سخت افزاری دارند و به قول آقا سعید باید با گارنتی خرید چون سری های قبل عید با بعد عید فرق دارند قبل عیدی ها گوشی های تبلیغاتی بودند و سری بعد عید جنبه تجاری دارند تولید انبوه
ولی من با مهندس دلغندی از اعضای مایکروتل تهران صحبت کردم ایشون گفتند که این برنامهای که نصب میکنیم دیگه مشکل فارسیتونو حل میکنه ولی این رام خیلی خیلی سنگین بود و وقتی گوشی رو هارد ریست کردم
منوهاش برگشت به عربی و با هیچ راهی انگلیسی نشد ووقتی با نمایندگی تبریز تماس گرفتم و اطلاع دادم گفتند بیار تا یه برنامه بزنیم درست میشه و منم نبردم اونجا و به حرف آقا سعید عمل کردم
الان رام گوشی من
je1_Lite with sense هستش
Dark.Life
02-07-2010, 13:45
من الان بسته اینترنت ایرانسلو فعال کردم که باهاش فریمورو دانلود کنم ولی همه سایتا فیلترن
هر چی میخام خودمو کنترل کنم نمیشه همش یاد خواهر و مادر یکی میوفتم :grrr:
نمیدونید چجوری به اینترنت وصل بشم با gprs ؟
ادیت : نگفتین تا خودم پیداش کردم
عجب سرعتی داره ... دم ایرانسل گرم
SAEEDSAMSUNG
02-07-2010, 15:22
نخیر البته تا جایی که من اطلاع دارم و در پست های قبل گفته بودم گوشی های جدید امنیا مشکل سخت افزاری دارند و به قول آقا سعید باید با گارنتی خرید چون سری های قبل عید با بعد عید فرق دارند قبل عیدی ها گوشی های تبلیغاتی بودند و سری بعد عید جنبه تجاری دارند تولید انبوه
ولی من با مهندس دلغندی از اعضای مایکروتل تهران صحبت کردم ایشون گفتند که این برنامهای که نصب میکنیم دیگه مشکل فارسیتونو حل میکنه ولی این رام خیلی خیلی سنگین بود و وقتی گوشی رو هارد ریست کردم
منوهاش برگشت به عربی و با هیچ راهی انگلیسی نشد ووقتی با نمایندگی تبریز تماس گرفتم و اطلاع دادم گفتند بیار تا یه برنامه بزنیم درست میشه و منم نبردم اونجا و به حرف آقا سعید عمل کردم
الان رام گوشی من
je1_Lite with sense هستش
این رامی که نصب کردی photo album نداره باید نصب کنی.
mahroo_z1
02-07-2010, 15:31
سلام دوستان:5:
منبع:
سعيدجان سلام
باتوجه به ورژن نرم افزاراي گوشيم براي آپديتش چه نرم افزارهايي با چه ورژني هايي پيشنهاد ميدي؟
PDA:I8000JPJA4
CSC:I8000XSGJA5
PHONE:I8000XXJA1
Windows6.5 Professional
sajjad200333
02-07-2010, 16:07
سلام سعید جان
من این ورژن جدید رو دانلود ونصب کردم فقط زبان گوشی عربی میشه و وقتی میخوام انگلیسیش کنم میگه باید ریاستارت کنی که بلد نیستم چطوری ریاستارت کنم میشه کمکم کنی؟
راستی این رام عربی خیلی سنگین بود
یه سوال دیگه
من دنبال این رام میگردم
اگه لینکهاشو بلد بودی واسم بذار ممنون میشم
SAEEDSAMSUNG
02-07-2010, 16:35
سعيدجان سلام
باتوجه به ورژن نرم افزاراي گوشيم براي آپديتش چه نرم افزارهايي با چه ورژني هايي پيشنهاد ميدي؟
PDA:I8000JPJA4
CSC:I8000XSGJA5
PHONE:I8000XXJA1
Windows6.5 Professional
مگه گارانتی مایکروتل نداری؟ عوضش کنی کارانتیت میپره ها. من تو فروم موداکو هنوز کسایی رو میبینم که به علت گارانتی گوشیشون هنوز ویندوز 6.1 و آپ نکردن!
در هر حال من رام زیر رو پیشنهاد میدم:
سعيد جون فدات!
آره نمي خام گارانتيش بپره!
ميبرم ماكروتل هر چي جديد استاندارد با مسوليت خودشون بريزن!
آقا يادي از ضعيف ضعفا هم بكن:11:
sajjad200333
03-07-2010, 00:23
مگه گارانتی مایکروتل نداری؟ عوضش کنی کارانتیت میپره ها. من تو فروم موداکو هنوز کسایی رو میبینم که به علت گارانتی گوشیشون هنوز ویندوز 6.1 و آپ نکردن!
در هر حال من رام زیر رو پیشنهاد میدم:
سلام سعید جان منم گارنتی دارشو دارم
ولی رام گوشیم رو عوض کردم ولی دنبال این رام میگردم که داشته باشم تا اگه زمانی گوشی مشکل پیدا کرد این رام رو بریزم روش
اگه کمک کنی ممنون میشم
2.سعید جان رو این گوشی اندروید نصب میشه یا نه؟
3.من قبل اینکه ویندوز مبایل داشته باشم اکثرا با سیمبیان کار میکردم و اکثر فوت و فن هاشو بلد بودم
مثلا اس ام اس های یکسال قبلمو همیشه داشتم رو مموری
رو گوشیهای سیمبیلان مسیج هارو رو فون مموری یا مموری کارت ذخیره میکردیم ولی الان رو این گوشی من چنین چیز هایی نمیبینم
حال راهی هست تا اس ام اسهای قبلی رو رو این گوشی برگردونم و اس ام اسهای جدید رو رو مموری کارتم ذخیره کنم ؟
4. آقا سعید با اینکه زیاد سوال میکنم ببخشید چون فعلا من طبق دستورالعملهای شما جلو رفتم و راضی هستم من رو کنتاکت هام مثلا نام خودم +شماره حسابهای بانکی واسه 4 بانک با add note گوشی فایل اضافه میکردم ولی رو این گوشی نمیدونم چطوری این کار هارو انجام بدم
و جواب پست قبلی من که رام عربی رو که نصب کردم و زبانش رو به انگلیسی برگردوندم
خواست سافت ریست کنم که این کار رو خواهش میکنم بهم یاد بدید
ممنونم از اینکه زیاد مزاحمت میشم
barcelooon
03-07-2010, 08:28
سلام سعید جان الان همه جای گوشیم شیشه ای شده بغیر از لبه ی اب و هوا.اونم بهم میگی داداش.ممنون:46:
masoud.cvle
03-07-2010, 09:45
دوستان این رامهای موجود در سایتها فقط مخصوص یک گوشی خاصه یا نه برای همه w.mهاست؟
farzad48
03-07-2010, 10:04
مسعود جان هر گوشیه ویندوز موبایل رام مخصوص بخودشو داره و به همه ویندوز موبایها نمیخوره
farzad48
03-07-2010, 10:12
دوستانی که این گوشی را دارن و با اینترنتش کار وردن ممنون میشم که بگید اینترنتش چطوره? سرعت لود صفحات بالاست? دوستان در یک کلام این گوشی بهتره یا گوشیهای اچ تی سی? راضی هستید از این گوشی? اگر بار دیگری خواستید وین موبایل بخرید آیا مجددا همینو انتخاب میکنید? و الان این گوشی قیمتش چند شده? ممنونم دوستان
Dark.Life
03-07-2010, 10:34
سعید جان من این فریمور و دانلود کردم ... 4 تا فایل pda فرمتشون 001 و 002 و 003 و 004 ه ... اینارو باید چیکار کنم ؟
فال phone هم نداره که !
SAEEDSAMSUNG
03-07-2010, 12:49
سعید جان من این فریمور و دانلود کردم ... 4 تا فایل pda فرمتشون 001 و 002 و 003 و 004 ه ... اینارو باید چیکار کنم ؟
فال phone هم نداره که !
این فایلها رو بذار کنار هم و نرم افزار 7zip رو نصب کن . و با این نرم افزار بازش کن.
فایل phone جدیدترینش که لینک زیر :
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
دوستانی که این گوشی را دارن و با اینترنتش کار وردن ممنون میشم که بگید اینترنتش چطوره? سرعت لود صفحات بالاست? دوستان در یک کلام این گوشی بهتره یا گوشیهای اچ تی سی? راضی هستید از این گوشی? اگر بار دیگری خواستید وین موبایل بخرید آیا مجددا همینو انتخاب میکنید? و الان این گوشی قیمتش چند شده? ممنونم دوستان
اینترنتش خوبه . سرعتش مناسبه با اپرا 10. ولی اچ تی 2 یه کم سریعتره. حتی سرعت لود اچ دی 2 از آیفون یه ذره سریعتره من فیلم یوتویبشون رو دیدم. موقعی که من این گوشی رو خریدم اچ تی 2 200 تومن گرونتر بود! ( داداشم اچ تی 2 داشت ) کیفیت صفحه اچ تی 2 تو ذوقت میزنه مطمعن باش. درضمن مقایسه این دو تا گوشی درست نیست وقتی هنوز 200 تومن اختلاف قیمت دارن!
قیمت این گوشی 4 صد و خورده ای
قیمت اچ تی 2 6صد و خورده ای
SAEEDSAMSUNG
03-07-2010, 13:03
سلام سعید جان منم گارنتی دارشو دارم
ولی رام گوشیم رو عوض کردم ولی دنبال این رام میگردم که داشته باشم تا اگه زمانی گوشی مشکل پیدا کرد این رام رو بریزم روش
اگه کمک کنی ممنون میشم
2.سعید جان رو این گوشی اندروید نصب میشه یا نه؟
3.من قبل اینکه ویندوز مبایل داشته باشم اکثرا با سیمبیان کار میکردم و اکثر فوت و فن هاشو بلد بودم
مثلا اس ام اس های یکسال قبلمو همیشه داشتم رو مموری
رو گوشیهای سیمبیلان مسیج هارو رو فون مموری یا مموری کارت ذخیره میکردیم ولی الان رو این گوشی من چنین چیز هایی نمیبینم
حال راهی هست تا اس ام اسهای قبلی رو رو این گوشی برگردونم و اس ام اسهای جدید رو رو مموری کارتم ذخیره کنم ؟
4. آقا سعید با اینکه زیاد سوال میکنم ببخشید چون فعلا من طبق دستورالعملهای شما جلو رفتم و راضی هستم من رو کنتاکت هام مثلا نام خودم +شماره حسابهای بانکی واسه 4 بانک با add note گوشی فایل اضافه میکردم ولی رو این گوشی نمیدونم چطوری این کار هارو انجام بدم
و جواب پست قبلی من که رام عربی رو که نصب کردم و زبانش رو به انگلیسی برگردوندم
خواست سافت ریست کنم که این کار رو خواهش میکنم بهم یاد بدید
ممنونم از اینکه زیاد مزاحمت میشم
1-والله لینک درست حسابی هنوز پیدا نکردم. اونی که بهت دادم نشد؟
2- آندروید هنوز تکمیل نشده یه نفر نسخه ناقصشو نصب کرده گوشیشو خراب کرده.
3- تو مسیج آپشن یه قسمت هست که تنظیم میکنی که اس ام اس ها کجا ذخیره بشه بگردی پیدا میکنی. در مورد تبدیل اس ام اس های سیمبین به ویندوز موبایل نمیدونم.
4-تو این گوشی باید نرم افزار phonebook سامسونگ رو نصب کنید که کلی گذینه داره برای اضافه کردن:
چه کاری؟ سافت ریست؟؟ نرم افزار سافت ریست:
Dark.Life
03-07-2010, 13:16
این فایلها رو بذار کنار هم و نرم افزار 7zip رو نصب کن . و با این نرم افزار بازش کن.
الان این کارو کردم فقط همون فایل 001 باز میشه و بقیش ارور میده ... فایل 001 هم فرمتش باز mst نیست که
barcelooon
03-07-2010, 13:26
سلام.اقا سعید جواب پست قبلی منو میدی.یه دنیا ممنون داداش
SAEEDSAMSUNG
03-07-2010, 16:32
الان این کارو کردم فقط همون فایل 001 باز میشه و بقیش ارور میده ... فایل 001 هم فرمتش باز mst نیست که
نه پس قسمتای 2 و 3 رو خراب دان کردی. در ضمن پسوندش mst نیست . nb0 که در قسمت pda لود میشه . ( من خودم امتحان کردم فایل سالمه)
SAEEDSAMSUNG
03-07-2010, 16:39
سلام سعید جان الان همه جای گوشیم شیشه ای شده بغیر از لبه ی اب و هوا.اونم بهم میگی داداش.ممنون:46:
اینو نصب کن دیگه کامل شیشه ای شو!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dark.Life
03-07-2010, 16:53
نه پس قسمتای 2 و 3 رو خراب دان کردی. در ضمن پسوندش mst نیست . nb0 که در قسمت pda لود میشه . ( من خودم امتحان کردم فایل سالمه)
با idm دانلود کردم کامل دان شد
باید همه فایلارو تک تک extract کنم یا فقط اولی ؟
الان فرمت فایلا 001 و 002 و... ایناست نباید اینارو از آخرش پاک کنم که بشه 7z ؟
SAEEDSAMSUNG
03-07-2010, 19:26
با idm دانلود کردم کامل دان شد
باید همه فایلارو تک تک extract کنم یا فقط اولی ؟
الان فرمت فایلا 001 و 002 و... ایناست نباید اینارو از آخرش پاک کنم که بشه 7z ؟
نه دست نزن. باید فایل اول رو اکسترکت کنی. خودش اگه فایل دوم رو پیدا نکنه ازت مسیرش رو میپرسه
hossainhagh
03-07-2010, 20:35
من این رام htc sence رو دانلود کردم و ریختم رو گوشی ولی فکر می کنم گوشیم نه تنها سبک نشده که شاید سنگین تر هم شده باشه:41:
sajjad200333
03-07-2010, 21:51
[QUOTE=saeedm1727;5141684]1-والله لینک درست حسابی هنوز پیدا نکردم. اونی که بهت دادم نشد؟
سلام سعید جان
چون گوشی من گارانتی داره این ورژن رو لازم داشتم اگه پیدا کردی ممنون میشم چون مایکروتل این رام رو رو گوشی ها نصب میکنه
از اینکه کشتی این تاپیک رو بدون ناخدا نمیگذاری سپاسگذارم
SAEEDSAMSUNG
03-07-2010, 22:09
[QUOTE=saeedm1727;5141684]1-والله لینک درست حسابی هنوز پیدا نکردم. اونی که بهت دادم نشد؟
سلام سعید جان
چون گوشی من گارانتی داره این ورژن رو لازم داشتم اگه پیدا کردی ممنون میشم چون مایکروتل این رام رو رو گوشی ها نصب میکنه
از اینکه کشتی این تاپیک رو بدون ناخدا نمیگذاری سپاسگذارم
برات پیدا کردم :
اگه پسورد خواست اینو بزن:
samsung-stuff.de
این لینک هم هست ولی اولی رو اول دانلود کن ببین چطوره:
Dark.Life
04-07-2010, 10:51
نه دست نزن. باید فایل اول رو اکسترکت کنی. خودش اگه فایل دوم رو پیدا نکنه ازت مسیرش رو میپرسه
من رو فایل اول EXTRACT زدم بعدش تو یه فولدر extract ش کرد هیچ سوالیم نکرد ولی حجم فایل extract شده فقط 60 مگه یعنی به اندازه همون فایل اول ... فرمتشم 8_7z. هست ... حالا باید چیکار کنم ؟
SAEEDSAMSUNG
04-07-2010, 12:57
من این رام htc sence رو دانلود کردم و ریختم رو گوشی ولی فکر می کنم گوشیم نه تنها سبک نشده که شاید سنگین تر هم شده باشه:41:
مشکلی نداره عزیز برو htc sence رو disable کن. و ویدگت سامسونگ رو دانلود کن:
و enable کن.
سلام
كسي براي اين گوشي ديكشنري داره
و يه برنامه براي دوربين VGA جلوش براي نشون دادن تصوير
sltavakoli
04-07-2010, 18:38
اقا میشه یه کمکی به من بکنید:
قیمت این گوشی الان چنده؟و تو این رنج قیمت گوشی بهتری داریم ؟!
این رام که شما میگید چیه؟همون سیستم عامل گوشیه دیگه؟
اندازه این گوشی ادمو اذیت نمیکنه؟یعنی بزرگ نیست؟
barcelooon
04-07-2010, 18:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سعید جان ببخش انقد مزاحمت میشم عزیز منضورم اینجاست.اینجارو چطوری شیشه ای کنم
peymankameli
04-07-2010, 19:58
بعضي از دوستان گفتند كه اين گوشي مفتش نمي ارزه...
SevenHaft
04-07-2010, 20:51
سلام دوست عزیز.
تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که گفته بعضی از این دوستان هست که مفتش نمی ارزه.
تذکر: دوست من بهتره از کسانی درباره این گوشی بپرسی که این گوشی رو داشته باشند و باهاش زندگی کرده باشند چون که نظرشون موجه و مستند هستش و مثل بعضی از همین دوستان الکی روی هوا نظر نمیدن.
به نظر من که یکی از بهترین پاکت پی سی هایی هست که من باهاش کار کردم.
با سپاس.
AryanLand
04-07-2010, 23:21
سلام.
ممکنه لینک صحبتهای اون دوستان رو هم بزارید ببینیم دلیلشون چیه؟چون حرف بدون مدرک و دلیل مفت نمی ارزه.:11:
sltavakoli
05-07-2010, 00:14
دوستان اگه میشه قیمت این گوشی رو بگید
و اینکه خودمون میتونیم سیستم عانلشو اپدیت کنیم ؟ ( از 6.1 به 6.5 )
ranjbar2009
05-07-2010, 09:44
این دوستان می دونند به چی می گن گوشی؟ و یا گوشی یعنی چی و به چه درد می خوره؟ :31::31::31:
دوستان چگونه میشه sms ها رو از توی کامپیوتر به گوشی انتقال داد؟
من هرکاری میکنم با pc studio نمیتونم انجام بدم؟
hossainhagh
05-07-2010, 19:22
دوستان عزیز من دیروز 13 تیرماه رام جدیدی رو که فکر می کنم جدیدترین رام رسمی باشه گرفتم مشخصاتشم اینه حالا می خواستم ببینم این جدیده یا خیر
pda: i8000nxxjd3
csc: i8000 eurjd5
phone: i8000 xxjd1
سلا آقا سعید!!
این منم!!!
می خواستم بپرسم DINIK - Anastasia - Games Icons v1هاچی هستن و چطور میشه ازشون استفاده کرد؟
arash299
07-07-2010, 08:42
سلام
من میخوام وقتی گوشیم به کامپیوتر وصل میشه ار اینترنت adsl کامپیوتر توی گوشی استفاده کنم ولی هر کاری می کنم وصل نمیشه!! باید چه چیزی را تنظیمات انجام بدم؟ این تنظیمات خود گوشی توی connections چی باید باشه؟؟
sajjad200333
07-07-2010, 20:36
سلام
به نظرم شما اشتباهی به این انجمن مراجعه کردید
چون اهل مطالعه نیستید در غیر اینصورت زحمت میکشیدید و صفحات 1 تا 230 رو میخوندید نه اینکه بیایید و صفحه 234 مطلب بذارید و معایب و مزایای این گوشی رو میدونستید که البته مزایاش به مراتب بیشتره
واقعا واستون متاسفم که مفتی میخوایید جواب بگیرید
شما همون 1100 نوکیا بگیری بهتره
چون دوستتون راست میگه
SAEEDSAMSUNG
08-07-2010, 10:23
دوستان اگه میشه قیمت این گوشی رو بگید
و اینکه خودمون میتونیم سیستم عانلشو اپدیت کنیم ؟ ( از 6.1 به 6.5 )
آمورزش آپدیت :
آموزش فلش گوشی امنیا 2:
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
سلا آقا سعید!!
این منم!!!
می خواستم بپرسم DINIK - Anastasia - Games Icons v1هاچی هستن و چطور میشه ازشون استفاده کرد؟
این یه فایل زیپ شدست که با برنامه وین رر باز میشه و داخلش آیکون های بازی ها است. با پسوند Png که میتونید از این آیکون ها استفاده کنید
Dark.Life
08-07-2010, 11:38
سعید جان من این فریمور فارسیو ریختم ... تنها نکته مثبتی که داره تاچشه که به نظرم خیلی بهتر شده
نکات منفیه زیادی داره ... فارسیو تو اپرا 10 برعکس نشون میده که بازم مجبورت میکنه فارسی ساز نصب کنیو حجم مموری اصلی رو به 2 مگ میرسونه ... خودم چندتا فایلو پاک کردم به 20 مگ رسید البته ...
نکته بعدی مشکل با جاواست ... یعنی ارور certificate میده
اپرا مینی 5 مخصوص پاکت پیسی فارسیو برعکس نشون میده ... این هیچ راه حلی نداره ؟
و یه مشکل دیگه که قبلاً داشتم اینه که اپرا مینی جاوا با وایرلس به اینترنت وصل نمیشه ... این یکی راه حل داره ؟
به نظرت در کل این فریمور بهتره یا همون JE lite ؟
pagefa.com
08-07-2010, 12:51
:40::40::11::11:
نتونستم حذف کنم ! شرمنده
SAEEDSAMSUNG
08-07-2010, 18:07
سعید جان من این فریمور فارسیو ریختم ... تنها نکته مثبتی که داره تاچشه که به نظرم خیلی بهتر شده
نکات منفیه زیادی داره ... فارسیو تو اپرا 10 برعکس نشون میده که بازم مجبورت میکنه فارسی ساز نصب کنیو حجم مموری اصلی رو به 2 مگ میرسونه ... خودم چندتا فایلو پاک کردم به 20 مگ رسید البته ...
نکته بعدی مشکل با جاواست ... یعنی ارور certificate میده
اپرا مینی 5 مخصوص پاکت پیسی فارسیو برعکس نشون میده ... این هیچ راه حلی نداره ؟
و یه مشکل دیگه که قبلاً داشتم اینه که اپرا مینی جاوا با وایرلس به اینترنت وصل نمیشه ... این یکی راه حل داره ؟
به نظرت در کل این فریمور بهتره یا همون JE lite ؟
فارسیش مشکلی نداره اگه اون 2 تا نرم افزرا که من بارها و بارها گفتم نصب کنید رو به ترتیب نصب کنید مموری اصلی رو نهایت به 60 مگ میرسونه( من نمیدونم چرا مال شما اینجوریه) تعدا تب ها رو کم کنید اپرا مینی برای چیته؟ وقتی اپرا 10 داری؟ برای وصل شدن به وایرلس باید gprs رو پا ک کنید دوست عزیز من این رام رو خیلی وقته استفاده کردم و هیچکدم از این ایرادات رو نداشت و نکات مثبت خیلی زیادی داشت. در هرصورت شما میتونی رام زیر رو نصب کنی:
Dark.Life
08-07-2010, 18:24
فارسیش مشکلی نداره اگه اون 2 تا نرم افزرا که من بارها و بارها گفتم نصب کنید رو به ترتیب نصب کنید مموری اصلی رو نهایت به 60 مگ میرسونه( من نمیدونم چرا مال شما اینجوریه) تعدا تب ها رو کم کنید اپرا مینی برای چیته؟ وقتی اپرا 10 داری؟ برای وصل شدن به وایرلس باید gprs رو پا ک کنید دوست عزیز من این رام رو خیلی وقته استفاده کردم و هیچکدم از این ایرادات رو نداشت و نکات مثبت خیلی زیادی داشت. در هرصورت شما میتونی رام زیر رو نصب کنی:
الان این لایتو ریختم خیلی عالیه
همه مشکلات حل شد فقط اپرا مینی جاوا سرعتش پایینه و اپرا مینی پاکت پی سی هم فارسیو برعکس نشون میده
اپرا موبایل 10 خوبه ولی خب فیلطر شکن نیست :دی
سلام دوستان
یکی از نادر ترین اتفاقا برام افتاد : مموری گوشیم دوباره پرید (2بار در عرض 2ماه)
حالا شرح ماجرا:
حدود یک ماهی میشه که بیخیال گارانتی شدم و رام گوشی رو عوض کردم. چند تاشو امتحان کردم اول JE1 Lite بعد JC1 بعد JE3 و در آخر هم بازگشت به JC1 .
دقیقا اتفاق مشابه دفعه پیش بودکه رام اولیه مایکروتل روش بود ، داشتم آهنگهامو گوش میدادم که یکیشو جای زنگ گوشی بذارم که بعد چند دقیقه دیگه Media Player اجرا نشد. و ناچار ریسیت کردم که مشاهده شد My Storage پریده . اینبار مثل دفعه قبل شوکه نشدم و خودمو گم نکردم. چون می دونستم که با تعوض رام این مشکل حل خواهد شد.
دست به کار شدم و شروع کردم رام JC1 رو دوباره روش ریختن ولی در آخرین مراحل که زبان رو تنظیم می کرد پیش نرفت و 1ساعت در این حالت موند .یه رام دیگه رو امتحان کنم و اون JE3 بود. دوباره همین اتفاق افتاد و گیر کرد. یه لحظه احساس کردم با گوشیم باید خداحافظی کنم، اینبار رفتم سراغ رام JE1 Lite و نصبش کردم . بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا شد و من سرخوش از این پیروزی ،رفتم سراغ مدیریت فایلهام که دیدم ای داد بیداد هنوز My Storage برنگشته . این حالتمو خودتون تصور کنید که چه حالی شدم اونم 3 بعد از نصفه شب.
بعدها فهمیدم که دراین حالت که مموری میپره نمیشه رامهای رسمی روش نصب کرد. این رامها که PDA اونا با پسوند mst هست در آخرین مرحله نصب گیر می کنن و نصب نمیشن ولی در رامهای غیر رسمی PDA پسوندش nb0 هست که بدون مشکل نصب میشن.
سرتونو درد نیارم مونده بودم چیکار کنم ،دل رو زدم به دریا و بردم گارانتی تو شهر خودمون و تا به طرف گفتم مموری دوباره پریده تعجب کرد و گفت که با رامی که گارانتی برای بار دوم روش نصب کرده بود (JA1) امکان نداره مموری بپره. تا ظاهر متفاوت گوشی رو دید گفت خیلی دستکاریش کردی به خاطر اونه. تا دیدم ورژن رام رو نگا نمی کنه گفتم فقط تم نصب کردم که ظاهرش اینجوری شده. گفت از دست ما خارجه و باید بفرستیمش تهران. با خودم گفتم اگه بره تهران متوجه میشن که رام رو خودم عوض کردم و گارانتی بی گارانتی . (به این نکته هم اشاره کنم که دفعه پیش در عرض 1-2 ساعت مموری گوشیم رو خود طرف برگردونده بود)
به هر طریقی بود گردن طرف گذاشتم که روش قبلی رو دوباره امتحان کنه و خودش فلش کنه که خوشبختانه این کارو کرد و رام مایکروتل رو روش ریخت ولی باز هم مموری برنگشت و من خوشحال از این پیروزی بزرگ گفتم که حالا بفرستینش تهران. و قرار شد روز یکشنبه ببرم و بفرستنش پایتخت. میگن این بار مشگل سخت افزاریه و فقط تهران می تونن درستش کنن.
ولی من یه احتمالی میدم که شاید تعویض رام گارانتی رو باطل نکنه چون طرف اصلا ورژن رام رو نگا نکرد یا بلد نبود که اونم فکر نکنم باشه چون اینا دوره مایکروتل دیدن و واردن.
ولی اینو مطمئن شدم که تعویض رام مموری پریده گوشی رو بر نمی گردونه . یا اینکه دو نوع پریدن داریم و در مورد دوم که مشکل من باشه تعویض رام اثری نداره.
حالا هم در خدمت شمام .
ببخشید که متنم طولانی شد. فقط هدفم این بود که تجربیاتم رو با دوستان به اشتراک بذارم.
موفق باشید.
Alamate Soal
09-07-2010, 09:48
بچه ها ديروز سعيد منو اغفال كرد كه رام گوشيمو عوض كنم :20: يخورده سنگينتر شده و خوشگليش هم از بين رفته ولي يه چيزهاي جديد هم اضافه شده كه در كل راضي ميباشم :31:
حالا ميشه بفرمايين چطور ميشه اين رام رو بيخيال شد و از رام قبلي استفاده كدر ؟ ( در صورت لزوم ! )
در ضمن اگه ميشه رينگتون پيش فرض گوشي رو برام آپلود كنني ( كه يه رينگتون خوشگل با صداي ملايم هست )
سلام دوستان
حالا شرح ماجرا:
حدود یک ماهی میشه که بیخیال گارانتی شدم و رام گوشی رو عوض کردم. چند تاشو امتحان کردم اول JE1 Lite بعد JC1 بعد JE3 و در آخر هم بازگشت به JC1 .
دقیقا اتفاق مشابه دفعه پیش بودکه رام اولیه مایکروتل روش بود ، داشتم آهنگهامو گوش میدادم که یکیشو جای زنگ گوشی بذارم که بعد چند دقیقه دیگه Media Player اجرا نشد. و ناچار ریسیت کردم که مشاهده شد My Storage پریده . اینبار مثل دفعه قبل شوکه نشدم و خودمو گم نکردم. چون می دونستم که با تعوض رام این مشکل حل خواهد شد.
دست به کار شدم و شروع کردم رام JC1 رو دوباره روش ریختن ولی در آخرین مراحل که زبان رو تنظیم می کرد پیش نرفت و 1ساعت در این حالت موند .یه رام دیگه رو امتحان کنم و اون JE3 بود. دوباره همین اتفاق افتاد و گیر کرد. یه لحظه احساس کردم با گوشیم باید خداحافظی کنم، اینبار رفتم سراغ رام JE1 Lite و نصبش کردم . بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا شد و من سرخوش از این پیروزی ،رفتم سراغ مدیریت فایلهام که دیدم ای داد بیداد هنوز My Storage برنگشته . این حالتمو خودتون تصور کنید که چه حالی شدم اونم 3 بعد از نصفه شب.
بعدها فهمیدم که دراین حالت که مموری میپره نمیشه رامهای رسمی روش نصب کرد. این رامها که PDA اونا با پسوند mst هست در آخرین مرحله نصب گیر می کنن و نصب نمیشن ولی در رامهای غیر رسمی PDA پسوندش nb0 هست که بدون مشکل نصب میشن.
سرتونو درد نیارم مونده بودم چیکار کنم ،دل رو زدم به دریا و بردم گارانتی تو شهر خودمون و تا به طرف گفتم مموری دوباره پریده تعجب کرد و گفت که با رامی که گارانتی برای بار دوم روش نصب کرده بود (JA1) امکان نداره مموری بپره. تا ظاهر متفاوت گوشی رو دید گفت خیلی دستکاریش کردی به خاطر اونه. تا دیدم ورژن رام رو نگا نمی کنه گفتم فقط تم نصب کردم که ظاهرش اینجوری شده. گفت از دست ما خارجه و باید بفرستیمش تهران. با خودم گفتم اگه بره تهران متوجه میشن که رام رو خودم عوض کردم و گارانتی بی گارانتی . (به این نکته هم اشاره کنم که دفعه پیش در عرض 1-2 ساعت مموری گوشیم رو خود طرف برگردونده بود)
به هر طریقی بود گردن طرف گذاشتم که روش قبلی رو دوباره امتحان کنه و خودش فلش کنه که خوشبختانه این کارو کرد و رام مایکروتل رو روش ریخت ولی باز هم مموری برنگشت و من خوشحال از این پیروزی بزرگ گفتم که حالا بفرستینش تهران. و قرار شد روز یکشنبه ببرم و بفرستنش پایتخت. میگن این بار مشگل سخت افزاریه و فقط تهران می تونن درستش کنن.
ولی من یه احتمالی میدم که شاید تعویض رام گارانتی رو باطل نکنه چون طرف اصلا ورژن رام رو نگا نکرد یا بلد نبود که اونم فکر نکنم باشه چون اینا دوره مایکروتل دیدن و واردن.
ولی اینو مطمئن شدم که تعویض رام مموری پریده گوشی رو بر نمی گردونه . یا اینکه دو نوع پریدن داریم و در مورد دوم که مشکل من باشه تعویض رام اثری نداره.
حالا هم در خدمت شمام .
ببخشید که متنم طولانی شد. فقط هدفم این بود که تجربیاتم رو با دوستان به اشتراک بذارم.
موفق باشید.
میدونم چه کشیدی ...
یعنی برای بار دوم My Storage گوشیت پرید ؟ ... حال ما رو هم گرفتی .. حالا دیگه باید با ترس و لرز با گوشی کار کنیم :دی
Alamate Soal
09-07-2010, 10:46
بچه ها يه آموزشي بزارين كه بتونم گوشيم رو به رام پيشفرضش برگردونم يا رام لايت رو نصب كنم .
میدونم چه کشیدی ...
یعنی برای بار دوم My Storage گوشیت پرید ؟ ... حال ما رو هم گرفتی .. حالا دیگه باید با ترس و لرز با گوشی کار کنیم :دی
بله متاسفانه، خیلی از دوستان می گفتند که این اشکال از رامی هست که مایکروتل روش نصب کرده ولی برام ثابت شد که اینجوری نیست و بعد از پریدن مموری هم نمیشه روش دوباره رام رسمی ریخت پس تعویض رام هم چاره ساز نیست.
من احساس می کنم یه سری از این گوشیا اینجوری هست که احتمالا سخت افزار خاصی توش استفاده شده.
به هر حال یکشنبه میدم که بفرستن تهران. یه هفته ای طول می کشه بعد میام نتیجه رو بهتون اطلاع میدم.
SAEEDSAMSUNG
09-07-2010, 18:48
سلام دوستان
حالا شرح ماجرا:
حالا هم در خدمت شمام .
موفق باشید.
میدونم چی کشیدی . خراب شدن گوشی یه طرف . بی خوابی هم یه طرف! ان شالله درست بشه من که سر در نیاوردم مشکل چیه! من هر بلایی که بگید سر گوشی آوردم لا کردار اصلا خراب نمیشه!! حتی یه رام آندروید نصفه کاره روش نصب کردم که تجربه جالبی بود هیچی کار نمیکرد جز ال سی دیش و دوربینش! ولی بازم سالمه! بدشناسی واقعا
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
بچه ها ديروز سعيد منو اغفال كرد كه رام گوشيمو عوض كنم :20: يخورده سنگينتر شده و خوشگليش هم از بين رفته ولي يه چيزهاي جديد هم اضافه شده كه در كل راضي ميباشم :31:
حالا ميشه بفرمايين چطور ميشه اين رام رو بيخيال شد و از رام قبلي استفاده كدر ؟ ( در صورت لزوم ! )
در ضمن اگه ميشه رينگتون پيش فرض گوشي رو برام آپلود كنني ( كه يه رينگتون خوشگل با صداي ملايم هست )
کدوم رام رو نصب کردی؟ ورژنش رو بگو.
این رام زیر رو نصب کن خیلی خوبه و سبکه:
tyrannosaurus
10-07-2010, 12:24
سلام
من امروز اینترنت ۱ ماهه ایرانسل رو برای گوشیم فعال کردم الان میخوام گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و با کامپیوتر به اینترنت وصل بشوم ActiveSync را اجرا کردم بعد از منوی File گزینه Connection Settings را انتخاب کن و در این قسمت از منوی This Computer is Connected to گزینه The Internet را انتخاب کن ولی بازهم وصل نشد.
بعد
گوشیتون رو با usb به كامپیوتر وصل کردم در منوی گوشی در internet sharing وقتی connect را فعال میکنم تنها در کامپیوتر یک اکانت ماند همان اینترنت میسازد ولی هیچ سرعتی ندارد و سایتها را باز نمیکند در ضمن IP هم ندارد. لطفا راهنمایی بیشتری کنید
Dark.Life
10-07-2010, 13:43
شما برو تو همون عکس اولی که گزاشتی propertis رو بزن بعد تو قسمت internet protocol 4 روش propertis بزن بعد یه صفحه باز میشه بزن obtain an ip adres automatikly پایینیشم همینطور (dns)
احتمالاً درست میشه
دوستانی که از Sense استفاده میکنن پیشنهاد میکنم این رام رو بگیرند که سرعتش واقعا عالی شده ...
[ROM]6.5.x_Sense2.5_lite_English, JF5(6.5.5 23569)
Language:English-only
Added:
+Manila 2016 from latest TouchPro2
Manila Core 20161332
Manila Home 20161714
Manila Document Browser 20143826
Manila Internet 20161412
Manila People 20161612
Manila Photo 20161617
Manila Music 20161326
Manila Settings 20161214
Manila Stock 20161214
Manila Twitter 20161326
Manila Weather 20161214
other HTC programs related
+Backgound for all Manila tabs fix
+Manila clock flipping fix
+Digital Baterry % Display
+Office 2010
+Toggles for WIFI and Blutooth
Others:
* LZX Compression
* 15MB Pagepool
Storage Free: More than 250MB
Program Free: About 65MB
tyrannosaurus
10-07-2010, 17:54
شما برو تو همون عکس اولی که گزاشتی propertis رو بزن بعد تو قسمت internet protocol 4 روش propertis بزن بعد یه صفحه باز میشه بزن obtain an ip adres automatikly پایینیشم همینطور (dns)
احتمالاً درست میشه
سلام٬ به صورت پیش فرض تیک آن دو قسمت خورده
لطفا یکی بیشتر آموزش دهد فکر باید تنظیمات گوشی را عوض کرد
sajjad200333
10-07-2010, 23:13
دوستانی که از Sense استفاده میکنن پیشنهاد میکنم این رام رو بگیرند که سرعتش واقعا عالی شده ...
[ROM]6.5.x_Sense2.5_lite_English, JF5(6.5.5 23569)
Language:English-only
Added:
+Manila 2016 from latest TouchPro2
Manila Core 20161332
Manila Home 20161714
Manila Document Browser 20143826
Manila Internet 20161412
Manila People 20161612
Manila Photo 20161617
Manila Music 20161326
Manila Settings 20161214
Manila Stock 20161214
Manila Twitter 20161326
Manila Weather 20161214
other HTC programs related
+Backgound for all Manila tabs fix
+Manila clock flipping fix
+Digital Baterry % Display
+Office 2010
+Toggles for WIFI and Blutooth
Others:
* LZX Compression
* 15MB Pagepool
Storage Free: More than 250MB
Program Free: About 65MB
آقا سعید میشه نظر بدید؟
SAEEDSAMSUNG
10-07-2010, 23:32
آقا سعید میشه نظر بدید؟
وقتی امید همشهریم میگه خوبه مطمئنم خوبه :20:
یه بررسی کردم رام خوبیه لینک زیر رو بخونید کمکتون میکنه:
arash299
11-07-2010, 00:20
گوشی من هم حافظه اش پرید!!!!!!! حالا چکار کنم؟؟؟؟ گارانتی هم نداره:19:
sajjad200333
11-07-2010, 07:09
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/code]
سلام سعید جان من این رام رو دانلود کردم ولی محتویاتش فرق میکنه میشه راهنمایی کنید؟
0PP_patch
12PP_patch
16PP_patch
20PP_patch
GC_JE3_23662_Lite.nb0
jptch.exe
MD5 Checksums.txt
MD5-setup.exe
PagePool How-To.txt
PagePool.bat
README.txt
اینهمه فایل واسه یه رام؟
SAEEDSAMSUNG
11-07-2010, 08:10
سلام سعید جان من این رام رو دانلود کردم ولی محتویاتش فرق میکنه میشه راهنمایی کنید؟
0PP_patch
12PP_patch
16PP_patch
20PP_patch
GC_JE3_23662_Lite.nb0
jptch.exe
MD5 Checksums.txt
MD5-setup.exe
PagePool How-To.txt
PagePool.bat
README.txt
اینهمه فایل واسه یه رام؟
فقط این:
GC_JE3_23662_Lite.nb0
فایل readme هم بخون. با اون فایلای دیگه کارت نباشه.
---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
گوشی من هم حافظه اش پرید!!!!!!! حالا چکار کنم؟؟؟؟ گارانتی هم نداره:19:
گفته یکی از دوستامون چند صفحه قبل رو بخون که رام عوض کرده. شاید کمکت کنه.از رام nb0 استفاده کن
SAEEDSAMSUNG
11-07-2010, 12:22
کسی میتونه برای opera یه فیل.تر.شکن خوب معرفی کنه؟
کسی میتونه برای opera یه فیل.تر.شکن خوب معرفی کنه؟
از Opera Mini استفاده کن سعید جان ..
mahroo_z1
12-07-2010, 12:07
امیدوارم بدردتون بخوره:
منبع:
سلام
این رام رپید و نوبادی رو نصب کردم
امکاناتش توپه
ولی مصرف باتریش فاجعه است بزور یه روز نگه میداره (اونم با استفاده کم)
وقتی هم با جی پی آر اس وصلم گوشیم میشه تنور ....
این مشکل داغ شدن گوشی رو با هر رامی دارم
چیکار کنم؟؟؟
SAEEDSAMSUNG
12-07-2010, 15:11
سلام بچه های عزیز . منم امروز بعد از 8 ماه خرید این گوشی . استوریج منم پرید. امروز خیلی باهاش ور رفتم . بیش از حد و چند بار که گوشیم قفل کرد با دکمه power خاموشش کردم . بعدش هارد رست کردم!!! وقتی اومد بالا دیدم استوریجم پرید! memory manager هم نصب کردم نتونستم برش گردونم! کلا مشکل سخت افزاریه چون کلی هم رام عوض کردم و حتی eboot هم فلش کردم ولی فایده نداشت! . منم رفتم ارگ یه مموری کارت 8 گیگ انداختم روش و انگار نه انگار.
:31::31::31::31:
ولی فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست. ببینید وقتی زیاد با گوشی ور برید گوشی داغ میکنه وقتی که گوشی داغه داغه اگه زیاد رستارت و شات دان کنید مموریش میپره! . گوشیه من گارانتی نداره برای همین بیخیال درست کردنش شدم. الانم مشکلی ندارم.
سلام
این رام رپید و نوبادی رو نصب کردم
امکاناتش توپه
ولی مصرف باتریش فاجعه است بزور یه روز نگه میداره (اونم با استفاده کم)
وقتی هم با جی پی آر اس وصلم گوشیم میشه تنور ....
این مشکل داغ شدن گوشی رو با هر رامی دارم
چیکار کنم؟؟؟
کلا از Sense استفاده کنی مقدار مصرف باتری میره بالا ...
مشکل داغ شدن رو منم دارم ... مواضب باش وقتی خیلی داغ کرد زیاد سر به سره گوشی نذار ... :دی
--
چند تا عکس از گوشیم ... ( رام پست 2354 روشه .. )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه های عزیز . منم امروز بعد از 8 ماه خرید این گوشی . استوریج منم پرید. امروز خیلی باهاش ور رفتم . بیش از حد و چند بار که گوشیم قفل کرد با دکمه power خاموشش کردم . بعدش هارد رست کردم!!! وقتی اومد بالا دیدم استوریجم پرید! memory manager هم نصب کردم نتونستم برش گردونم! کلا مشکل سخت افزاریه چون کلی هم رام عوض کردم و حتی eboot هم فلش کردم ولی فایده نداشت! . منم رفتم ارگ یه مموری کارت 8 گیگ انداختم روش و انگار نه انگار.
:31::31::31::31:
ولی فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست. ببینید وقتی زیاد با گوشی ور برید گوشی داغ میکنه وقتی که گوشی داغه داغه اگه زیاد رستارت و شات دان کنید مموریش میپره! . گوشیه من گارانتی نداره برای همین بیخیال درست کردنش شدم. الانم مشکلی ندارم.
سعید جان اینقدر گفتی استوریج من نمیپره که بالاخره چشم خوردی. ورودت رو به جمع مموری پریده ها خوشامد میگم:10: استوریج من که پرید ، گوشی دیگه بلوتوث دریافت نکرد. یه چک بکن ببین مال تو هم اینجوری شده یا نه.
درضمن پریدن استوریج هم ربطی به داغ کردن گوشی نداره چون مال من زیاد داغ نمی کرد و چهار پنج دقیقه بیشتر نبود باهاش کار می کردم.
ولی من معتقدم این اتفاق یه سوتی مزخرف از سامسونگه و یه ایراد کوچیک سخت افزاری هست و با روش نرم افزاری بطور موقتی حل میشه. شاید با عوض کردن یه چیپ کوچیک رفع بشه. ایکاش یکی که انگلیسیش خوب باشه اینو از خود سامسونگ سوال کنه و همه ابهامات رو رفع کنه.
گوشی بینوای من هم الان تو گارانتیه تهرانه . گفتن هفته بعد میرسه دستم. :46:
امیدوارم بدردتون بخوره:
منبع:
این لینک مطلب در موداکو هست:
ظاهرا این رام غیر رسمی هست.
Amin.M.1986
14-07-2010, 07:04
ایکاش یکی که انگلیسیش خوب باشه اینو از خود سامسونگ سوال کنه و همه ابهامات رو رفع کنه.
:46:
من سرم شولوغه .شما به فارسی بگو چی میخوای بگی بهشون و آدرس ایمیل پشتیبانی رو هم به من بده من واست میپرسم از سامسونگ و جوابشو همینجا میدم(ترجمه ی جوابشو)
یا علی:11:
arash299
14-07-2010, 20:18
سعید جان اینقدر گفتی استوریج من نمیپره که بالاخره چشم خوردی. ورودت رو به جمع مموری پریده ها خوشامد میگم:10: استوریج من که پرید ، گوشی دیگه بلوتوث دریافت نکرد. یه چک بکن ببین مال تو هم اینجوری شده یا نه.
درضمن پریدن استوریج هم ربطی به داغ کردن گوشی نداره چون مال من زیاد داغ نمی کرد و چهار پنج دقیقه بیشتر نبود باهاش کار می کردم.
ولی من معتقدم این اتفاق یه سوتی مزخرف از سامسونگه و یه ایراد کوچیک سخت افزاری هست و با روش نرم افزاری بطور موقتی حل میشه. شاید با عوض کردن یه چیپ کوچیک رفع بشه. ایکاش یکی که انگلیسیش خوب باشه اینو از خود سامسونگ سوال کنه و همه ابهامات رو رفع کنه.
منم بعد از اینکه استورج پربد الان بلوتوث فایلها را خراب میگیره!! توی media player و cube هم دیگه تو قسمت ویدئو عکس ویدیو ها نشون نمیده!!! راه حل چیه؟؟ ببرم نمایندگی؟؟؟ البته گارانتی نداره:41:
من سرم شولوغه .شما به فارسی بگو چی میخوای بگی بهشون و آدرس ایمیل پشتیبانی رو هم به من بده من واست میپرسم از سامسونگ و جوابشو همینجا میدم(ترجمه ی جوابشو)
یا علی:11:
امین جان خیلی ممنون از لطفی که می کنی ولی من هر چی گشتم نتونستم ایمیلی از پشتیبانی سامسونگ پیدا کنم. متن رو هم بهت پ.خ کردم که اگه آدرس ایمیل پیدا شد زحمت ترجمه شو بکشی.
Amin.M.1986
15-07-2010, 06:35
امین جان خیلی ممنون از لطفی که می کنی ولی من هر چی گشتم نتونستم ایمیلی از پشتیبانی سامسونگ پیدا کنم. متن رو هم بهت پ.خ کردم که اگه آدرس ایمیل پیدا شد زحمت ترجمه شو بکشی.
عزیزم ترجمش وقتی نمیبره ... امروز(پنجشنبه ) همش بیرون هستم .. فردا میتونم بفرستم.. شما ایمیل رو پیدا کن سریعتر:10:
متن رو بره من بفرستید
تا شب میفرستم بره سامسونگ ...
متن رو بره من بفرستید
تا شب میفرستم بره سامسونگ ...
دوست عزیز آدرس اصلی ایمیل شرکت سامسونگ رو داری؟ اگه داری بده امین زحمتشو می کشه.
HADI roni
16-07-2010, 07:28
به نظر شما ارزش داشت انقد پول برای این گوشی بدیم؟
خدا وکیلی چند نفرتون 100 % از این گوشی راضی هستید؟
گوشی من با اینکه مموریش نپریده و زیادم هنگ نمیکنه اما انصافا خیلی اذیت میکنه.
دوستان سلام !
الان جدیدترین و بهترین رام لایت کدومه ؟ (یه چیزی مثه JD3 که همه چی تموم باشه اما جدیدتر.)
روش درست safe remove گوشی چیه؟ Activesync دکمه ای برای disconect نداره و در هنگامی که به pc وصل هستیش،پیوسته وصل باقی می مونه.(علامت دو تا فلش!)
barcelooon
16-07-2010, 16:35
سلام بچه ها میشه چند تا فونت قشنگ واسم بزارین.مرسی
دوستان سلام !
الان جدیدترین و بهترین رام لایت کدومه ؟ (یه چیزی مثه JD3 که همه چی تموم باشه اما جدیدتر.)
واقعا ماشالا به شما !!
پ.ن : تو این فروم باید هر سوالو چند بار پرسید تا جواب داده بشه ...... .
Alireza SM
17-07-2010, 14:56
بچه ها من اين گوشي رو چند روز پيش خريدم با گارانتي ماكروتل ولي رام عوض كردم حالا گارانتي پريد يعني ؟؟؟
سلام
HTC Sence برای امنیا2
این نسخه سنس که از اچ تی سی تاچ اچدی 2 توسط کابران فروم موداکو استخراج شده بصورت فایل cab هست و حجم 130 مگ رو در حافظه دیوایس شما اشغال میکنه
پس باید روی رام های لایت نصب بشه
ولی بعد نصب گوشی دقیقا مثل تاچ اچدی 2 میشه ...
کاملا هم تست شده ....
حدود 30 مگ هم رم میگیره
مورادی که باید نصب کنید تا سنس اجرا بشه (هر دو تاش در یک فایل زیپ از لینک پایین قابل دانلوده)
sdkcert.cab ( 4.6K )
OpenGLESv1.cab ( 91.92K
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید
دقت کنید که باید روی رام های لایت نصب شه چون 130 مگ فضا لازم داره
با سپاس
منبع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدترجمه و توضیحات از خودم
دوستان تسکبار واسه ویندوز 6.5.3 نیست؟
masoud.cvle
18-07-2010, 11:32
من هم بالاخه این گوشی رو گرفتم البته بدون گارانتی.
می خواستما ببینم چطوری باید روش چیزی نصب کرد و آیا فایلهای jar. هم میشه نصب کرد؟
من هم بالاخه این گوشی رو گرفتم البته بدون گارانتی.
می خواستما ببینم چطوری باید روش چیزی نصب کرد و آیا فایلهای jar. هم میشه نصب کرد؟
مبارکه دوست عزیز
اونایی که با پسوند cab هستند رو به گوشیتون انتقال بدید واونایی که با پسوند exe هستند رو باید از طریق کامپیوتر نصب کنید
فایلهای jar هم نصب میشند
من امنیا چ دی دارم به نظرتون کار درستیه با امنیا 2 عوضش کنم؟الان یکی هست باهام می خواد عوض کنه.یه سوال دیگه هم دارم :اگه خواستم عوض کنم باید چیزی سر بگیرم ازش یا نه؟
SAEEDSAMSUNG
19-07-2010, 06:50
سلام. من بردمش نمایندگی کرمانشاه. تو 15 دقیقه درستش کرد 20 تومن ازم گرفت. گوشیم گارانتی نداشت. گفت که تا 1 ماه اگه باز هم پرید مجانی برات درست میکنم. یعنی یک ماه گارانتیش کرد.
من گوشیمو چک کردم 100 درصد با نرم ازرا درستش کرده. نمیدونم چیه ولی هرچی هست فقط در اختیار خودشونه. ازش هرچی پرسیدم جواب نداد گفت هیچی از اینجا به بیرون درز نمیکنه!!! ولی آخرش که رفتم پشت کامپیوترش دیدم برنامه اکتان داره کار میکنه. ....
سلام
16 گيگ من هم پريد :13:
اينجاهم كه فيلرر شده :18:
بلاخره گوشی محبوبI9000 Galaxy S سامسونگ وارد بازار ایران شد
این گوشی در حال حاضر به بهای 700 هزارتومان همراه با گارانتی متفرقه در دسترس خریداران و علاقهمندان بازار تلفن همراه کشور قرار دارد.
دوستان فریمور من jf5 کوک شده است هر کاری میکنم جاوا روش نصب نمیشه کسی ورزن جدیدش رو نداره بده به من؟
سلام. من بردمش نمایندگی کرمانشاه. تو 15 دقیقه درستش کرد 20 تومن ازم گرفت. گوشیم گارانتی نداشت. گفت که تا 1 ماه اگه باز هم پرید مجانی برات درست میکنم. یعنی یک ماه گارانتیش کرد.
من گوشیمو چک کردم 100 درصد با نرم ازرا درستش کرده. نمیدونم چیه ولی هرچی هست فقط در اختیار خودشونه. ازش هرچی پرسیدم جواب نداد گفت هیچی از اینجا به بیرون درز نمیکنه!!! ولی آخرش که رفتم پشت کامپیوترش دیدم برنامه اکتان داره کار میکنه. ....
سلام
16 گيگ من هم پريد اصلا كار خواصي روي گوشيم انجام نداده بودم نميدونم چرا پريد به نظرم اين يه سوتي بزرگ از شركت سامسونگه چون فكركنم براي همه دير يا زود اتفاق بيفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجاهم كه فيل- تر شده :18: چند روزه كه ميخواستم سر بزنم به فروم تا اينكه امروز با هر ترفندي بود اومدم.
لطفا اگر كسي فهميد دليل پريدن حافظه چيه و چطوري ميشه برگردوندش اطلاع رساني كنه.
arash299
19-07-2010, 13:16
خوب اگر اینطور باشه پس هر زمان ممکن هست که دوباره بپره! و این قابل تحمل نیست اصلا!:41:
نمایندگی وقتی درستش میکنه رام و ویندوزش هم ارتقا میده؟؟
سلام
محاله پریدن مموری به خاطر گرما باشه
امروز گوشیم داشت اینتترنت شیرینگ میکرد (هم شارژ - هم گرفتن EDGE هم فرستادنش به کامپیوتر با بولوتوس)
یه فایل هم داشتم زیپ میکردم
دست زدم به گوشی خدا شاهده 80-90 درجه داغتر بود
سی پی یو آیدل شد منم فک کردم که مموری رفت (رنگم مثل گچ سفید شده بود)
بعد که ریست کردم دیدم چیزی نشده ...
دم امنیا 2 گرم
راستی بچه ها برین اینجا و درخواست بدین بره رام انرژی ....
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
برات چه رامی زده؟؟
اصلا ورژن رامت رو چک کرد؟؟
Scud_MD2
19-07-2010, 15:07
سلام دوستان
این گوشی مولتی تاچ هست یا نه
V A H í D
19-07-2010, 15:07
سلام
محاله پریدن مموری به خاطر گرما باشه
امروز گوشیم داشت اینتترنت شیرینگ میکرد (هم شارژ - هم گرفتن EDGE هم فرستادنش به کامپیوتر با بولوتوس)
یه فایل هم داشتم زیپ میکردم
دست زدم به گوشی خدا شاهده 80-90 درجه داغتر بود
سی پی یو آیدل شد منم فک کردم که مموری رفت (رنگم مثل گچ سفید شده بود)
بعد که ریست کردم دیدم چیزی نشده ...
دم امنیا 2 گرم
راستی بچه ها برین اینجا و درخواست بدین بره رام انرژی ....
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
برات چه رامی زده؟؟
اصلا ورژن رامت رو چک کرد؟؟
جی پی ار اس رو با کودوم برنامه به کامپیوتر وصل می کنی ؟ همون اینترنت شیرینگ ؟
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
سلام دوستان
نه . مقاومتیا اصلا ندارن !
masoud.cvle
19-07-2010, 16:48
من می خواستم قطب نما رو نصب کنم ولی هر کاری میکنم نمیدونم این .net 3.5 رو کجا و چطوری نصب کنم؟
سلام دوستان
تا اونجایی که من نمی دونم نیست!
iman0007
20-07-2010, 13:47
سلام.من واقعن گوشی باز نیستم.آخرین گوشیم k750 بود...یه هفته پیش یه omnia 2 گرفتم.یه ذره گیج شدم.
1.فروشندش می گفت ویندوزش 6.5 هست.حالا کجا می تونم مطمئن بشم که 6.1 نیست؟؟؟
2.شارژ گوشیه شما چند وقت یه بار خالی میشه؟؟؟احساس می کنم باتریش ضعیفه....
3.وقتی می خوام برم تو inbox یه کم طول میکشه...عادیه؟؟؟
4.اس ام اس فارسی هام رو قر و قاطی نشون میده....چه کنم؟؟؟
5.توی برنامه ی gramin نمیشه کاری کرد که سرعت رو بر حسب کیلومتر بر ساعت نشون بده؟؟؟
فعلن چیزی یادم نمیاد.پیشاپیش ممنون.
V A H í D
20-07-2010, 16:34
سلام.من واقعن گوشی باز نیستم.آخرین گوشیم k750 بود...یه هفته پیش یه omnia 2 گرفتم.یه ذره گیج شدم.
1.فروشندش می گفت ویندوزش 6.5 هست.حالا کجا می تونم مطمئن بشم که 6.1 نیست؟؟؟
2.شارژ گوشیه شما چند وقت یه بار خالی میشه؟؟؟احساس می کنم باتریش ضعیفه....
3.وقتی می خوام برم تو inbox یه کم طول میکشه...عادیه؟؟؟
4.اس ام اس فارسی هام رو قر و قاطی نشون میده....چه کنم؟؟؟
5.توی برنامه ی gramin نمیشه کاری کرد که سرعت رو بر حسب کیلومتر بر ساعت نشون بده؟؟؟
فعلن چیزی یادم نمیاد.پیشاپیش ممنون.
SALAM
1.Main Menu =>Setting =>System=>Version=>Windows
2. 2 rooz ye bar ba estefade ziad
3.Bara manam avalash injoory bod
دوستان لطفا لینک تاچ ویز اصلی خود سامسونگ رو برام بزارید همونی که در فریمور اولیه روش بود.....؟؟؟؟
SAEEDSAMSUNG
20-07-2010, 20:58
خوب اگر اینطور باشه پس هر زمان ممکن هست که دوباره بپره! و این قابل تحمل نیست اصلا!:41:
نمایندگی وقتی درستش میکنه رام و ویندوزش هم ارتقا میده؟؟
آره نمایندگی رام JA1 عربی نصب میکنه. ولی به درد نمیخوره سنگینه
rahman1363
20-07-2010, 22:23
jf5 من رام jf5 رو نصب کردم چند تا مشکل داره بزرگترینش اینه که دوربینم عکس نمیگرفت یعنی کلا دکمه مربوط به عکس گرفتن کار نمیکرد...
SAEEDSAMSUNG
20-07-2010, 22:37
jf5 من رام jf5 رو نصب کردم چند تا مشکل داره بزرگترینش اینه که دوربینم عکس نمیگرفت یعنی کلا دکمه مربوط به عکس گرفتن کار نمیکرد...
jf5 رام رسمیه و سنگینه. صبر میکردی تا لایتش بیاد
سلام دوستان، من دیروز گوشیمو از گارانتی تحویل گرفتم. (برای بار دوم مموریم پریده بود) درست شده و گفتن تو تهران تعمیر سخت افزاری شده و بردشو عوض کردن. بازم همون رام ja1 رو روش ریختن. خودشون گفتن که دیگه به هیچ وجه این اتفاق نخواهد افتاد (همون چیزی که بار اول گفتن)
چیزی که بهم گفتن این بود که پریدن مای استوریج به هیچ چیز و کاری ربط نداره. فقط یه ایراد تو خط تولید بود که رفعش کردن. و قبل از این هم گفته بودن که بار اول که مموری میپره با یه fix که سامسونگ فقط در اختیار نمایندگی هاش قرار داده رفعش می کنن که برای حصول نتیجه حتما باید رام عوض بشه .(یه جور سرپوش روی ایراد سخت افزاری)
ولی بار دوم دیگه ایراد قابل رفع نیست و باید تعمیر سخت افزاری بشه. خودشون می گفتن تعوض بورد 200تومن هزینه داره که به خاطر گارانتی برام رایگان تموم شد.
فعلا تو فکر اینم که رامم رو عوض کنم ولی میترسم که اینبار شانس نیارم و گارانتی متوجه بشه که خودم این کارو کردم. اون رام ja1 که سعید جان معرفی کردن پسوند PDA احتمالا mst هست که موقع پریدن رام نمیشه نصبش کرد. اگر راهی برای تبدیل mst به nb0 باشه که خیلی خوب میشه و با خیال راحت رام دلخواهمو نصب می کنم. به علاوه بعضی از دوستان می گفتن که فایلش ایراد داره و اکستراکت نمیشه .
لطفا راهنماییم کنید
خیلی ممنون .
tyrannosaurus
20-07-2010, 23:14
آقا یه رمی معرفی کنید که ما که مموریمون پریده بتونیم بریزیم جدید و سبک باشه ممنون
SAEEDSAMSUNG
21-07-2010, 08:43
آقا یه رمی معرفی کنید که ما که مموریمون پریده بتونیم بریزیم جدید و سبک باشه ممنون
gc lite je3
tyrannosaurus
21-07-2010, 10:50
ممنون سعید جان فقط اگه میشه یه عکسی از رم بذارید و میشه بگید چقدر رم خالی داره و چه برنامه هایی ازش حذف شده
دوستان لطفا لینک تاچ ویز اصلی خود سامسونگ رو برام بزارید همونی که در فریمور اولیه روش بود.....؟؟؟؟
دوستان لطف کنید اگه کسی داره لینک بالایی رو واسه من بزاره؟
Amin.M.1986
21-07-2010, 17:27
چیزی که بهم گفتن این بود که پریدن مای استوریج به هیچ چیز و کاری ربط نداره. فقط یه ایراد تو خط تولید بود که رفعش کردن. و قبل از این هم گفته بودن که بار اول که مموری میپره با یه fix که سامسونگ فقط در اختیار نمایندگی هاش قرار داده رفعش می کنن که برای حصول نتیجه حتما باید رام عوض بشه .(یه جور سرپوش روی ایراد سخت افزاری)
ولی بار دوم دیگه ایراد قابل رفع نیست و باید تعمیر سخت افزاری بشه. خودشون می گفتن تعوض بورد 200تومن هزینه داره که به خاطر گارانتی برام رایگان تموم شد.
خیلی ممنون .
والا با عقل من جور در نمیاد این حرف نمایندگی!!!! اگه سخت افزاریه که دیگه نرم افزاری نیست اگه نرم افزاریه سخت افزاری نیست.!!!!!!!:18::18::18::18:
masoud.cvle
21-07-2010, 21:01
کسی نبود جواب مارو بده!
این .net 3.5 رو کجا بریزم تا نصب بشه واسه قطب نما؟نه .exe هست نه .cab
والا با عقل من جور در نمیاد این حرف نمایندگی!!!! اگه سخت افزاریه که دیگه نرم افزاری نیست اگه نرم افزاریه سخت افزاری نیست.!!!!!!!:18::18::18::18:
ایراد که صد در صد سخت افزاری هست ولی برای بار اول با یه fix رفعش می کنن یه جورایی مثل رفع نرم افزاری بدسکتور هارد. ولی برای بار دوم دیگه این فیکس موثر نیست. البته این برداشت خودمه.
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
آقا از دوستان کسی این رام ja1 رو دانلود کرده؟ موقع extract ارور نمیده؟ پسوند Pda این رام mst هست یا nb0 ؟
راهی برای تبدیل mst به nb0 وجود داره؟
SAEEDSAMSUNG
21-07-2010, 23:57
سلام دوستان عزیز من مجموعه 2 دی وی دی امنیا 2 رو که 6 گیگابایت رام و 3 گیگابایت نرم افزاره رو به همراه پول پست کلا 7 تومن میفروشم. از این دی وی دی ها تا حالا 21 بار فروختم و خدمات ویژه ای هم که داره اینه که شخصی که این ها رو خریداری میکنه با تماس تلفنی یا چت آنلاین میتونی مستقیم با انتخاب رام دلخواهش از داخل دی وی دی ها با راهنمایی مستقیم من رام گوشیش رو عوض کنه(ویندوز) و هرگونه مشکلی پیش بیاد همونجا براش رفع خواهد شد.(توجه کنید که عوض کردن رام گوشی و یادگرفتم آموزشش یه کم دردسر داره که با کمک لحظه به لحظه این کار راحت میشه) در هرصورت من در خدمت هستم . . و دی وی دی ها 2 روزه به دستتون میرسه. این نکته هم یادآوری کنم که تمام محتویات دی وی دی ها تست شده هستند و خودم به شخصه از اینترنت دانلود کردم و در هیچ جایی همچین چیزی رو نمیتونید پیدا کنید. این توضیح هم بدم که نرم افزارهاش به صورت درهمه و هیچگونه توضیح فارسی نداره ولی در همین فروم به یک یک سوالاتون درباره این نرم افزارها پاسخ داده میشه. شماره تلفنم هم بگید تا پیام خصوصی بدم.
سلام , دوستان جدیدترین و بهترین رام بدون Sense کدومه ؟ ( موداکو برام باز نمیشه الان نمیدونم چرا )
سلام
من بار اولم هست که my storage پریده!!!!گارانتی هم ندارم........هفته دیگه میرم تهران
1) یعنی احتمال میده اگر ببرم.....جقدر پام بیفته؟؟؟؟
2) الان هم که my storage ندارم.....برنامه aldurazy رو که میخوام نصب کنم همه اشerror میده!!!!!
البته در بعضی از برنامه های دیگه هم همین مشکل رو دارم!!!قبل از پریدن my storage این مشکلاتو را نداشتم.......
3) ایا win مبایلم هم نیاز دارم عوض کنم؟؟؟؟
4)اگر بخوام ارتقاش بدم بگم چی خوبه بریزن؟؟؟؟
Device version mobilam:
PDA: I8000JVJA1
CSC: I8000ARBJA2
Phone: I8000XXJA1
Windows mobil: 6.5 professinal
سلام
من بار اولم هست که my storage پریده!!!!گارانتی هم ندارم........هفته دیگه میرم تهران
2) الان هم که my storage ندارم.....برنامه aldurazy رو که میخوام نصب کنم همه اشerror میده!!!!!
البته در بعضی از برنامه های دیگه هم همین مشکل رو دارم!!!قبل از پریدن my storage این مشکلاتو را نداشتم.......
Device version mobilam:
دوست عزیز به نظر من که نمیصرفه درستش کنید چون امکان داره بازم بپره به نظر من یه مموری 16گیگ بخر بنداز روش بعد یکی از ویندوزهای لایت رو هم بریز روش مال منم پریده همین کار رو کردم مشکلی هم ندارم.....
seven007
22-07-2010, 14:32
سلام دوستان عزیز من مجموعه 2 دی وی دی امنیا 2 رو که 6 گیگابایت رام و 3 گیگابایت نرم افزاره رو به همراه پول پست کلا 7 تومن میفروشم. از این دی وی دی ها تا حالا 21 بار فروختم و خدمات ویژه ای هم که داره اینه که شخصی که این ها رو خریداری میکنه با تماس تلفنی یا چت آنلاین میتونی مستقیم با انتخاب رام دلخواهش از داخل دی وی دی ها با راهنمایی مستقیم من رام گوشیش رو عوض کنه(ویندوز) و هرگونه مشکلی پیش بیاد همونجا براش رفع خواهد شد.(توجه کنید که عوض کردن رام گوشی و یادگرفتم آموزشش یه کم دردسر داره که با کمک لحظه به لحظه این کار راحت میشه) در هرصورت من در خدمت هستم . . و دی وی دی ها 2 روزه به دستتون میرسه. این نکته هم یادآوری کنم که تمام محتویات دی وی دی ها تست شده هستند و خودم به شخصه از اینترنت دانلود کردم و در هیچ جایی همچین چیزی رو نمیتونید پیدا کنید. این توضیح هم بدم که نرم افزارهاش به صورت درهمه و هیچگونه توضیح فارسی نداره ولی در همین فروم به یک یک سوالاتون درباره این نرم افزارها پاسخ داده میشه. شماره تلفنم هم بگید تا پیام خصوصی بدم.
سلام
آره اقا سعید راست میگه خیلی برنامه های توپی توش داره
من که یه سری سفارش دادم برام فرستاد
دیگه نمیخواد برای دانلود نرم افزار مورد نیازتون اینترنتو زیر رو کنیین چون همش تو دی وی دی ها هستش
منم از سعید تشکر میکنم به خاطر زحماتشون برای جمع آوری این نرم افزارها
SAEEDSAMSUNG
22-07-2010, 16:26
سلام , دوستان جدیدترین و بهترین رام بدون Sense کدومه ؟ ( موداکو برام باز نمیشه الان نمیدونم چرا )
سلام من خودم الان اینو نصب کردم که خیلی خیلی از راضیم . با فارسی ساز هم هیج مشکلی نداره:
این لینک دانلودشه:
---------------------------------------------
ولی الان 2 تا دیگه جدیدتر اومده که دانلود کردم ولی دلم نمیاد رام گوشیمو عوض کنم چون خیلی ازش راضیم.
SAEEDSAMSUNG
22-07-2010, 16:31
سلام
Device version mobilam:
مال من پرید بردمش نمایندگی 20 تومن گرفت درستش کرد و یک ماه هم گارانتیش کرد. گقت که دیگه نمیپره. پس 20 تومن برات می افته یک ربع هم کار داره.
اگه میخوای ارتقا بدی رام gc lite که بالا معرفی کردم بریز روش. راحت نصب میشه با اینکه مموریتون پریده. شما چون سفارش دی وی دی ها رو دادید . هروقت خواستید تعویض کنید به من خبر بدید تا با چت آنلاین یا با تلفن مستقیم عوضش کنید.
به قول دوستمون میتونید رم براش بخرید ولی تو دریافت و ارسال بلوتوس مشکل بر میخورید که باید نرم افزرا نصب کنید. به نظر من 20 تومن خرجش کنید و در نصب نرم افزرا دقت کنید دیگه نمیپره. من خودم 8 ماه بود که خریده بودمش تازه هفته پیش پرید اونم واقعا تقصیر خودم بود بدجوری باهاش ور رفتم . حدود 5 ساعت!! .
مال من پرید بردمش نمایندگی 20 تومن گرفت درستش کرد و یک ماه هم گارانتیش کرد. گقت که دیگه نمیپره. پس 20 تومن برات می افته یک ربع هم کار داره.
اگه میخوای ارتقا بدی رام gc lite که بالا معرفی کردم بریز روش. راحت نصب میشه با اینکه مموریتون پریده. شما چون سفارش دی وی دی ها رو دادید . هروقت خواستید تعویض کنید به من خبر بدید تا با چت آنلاین یا با تلفن مستقیم عوضش کنید.
به قول دوستمون میتونید رم براش بخرید ولی تو دریافت و ارسال بلوتوس مشکل بر میخورید که باید نرم افزرا نصب کنید. به نظر من 20 تومن خرجش کنید و در نصب نرم افزرا دقت کنید دیگه نمیپره. من خودم 8 ماه بود که خریده بودمش تازه هفته پیش پرید اونم واقعا تقصیر خودم بود بدجوری باهاش ور رفتم . حدود 5 ساعت!! .
من رکورد 8 ساعت تمام هم دارم
تازه ماجرای اون روزمم که نوشتم گوشی اینقدر داغ کرد که سی پی یو آیدل شد
حدود 6 ماهه دارم ...
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
جی پی ار اس رو با کودوم برنامه به کامپیوتر وصل می کنی ؟ همون اینترنت شیرینگ ؟
بله
البته توی ی رام جدیدی که از موداکو گرفتم یه برنتامه هست
موبایل رو تبدیل میکنه به اکسس پوینت وایرلس خیلی باحاله ...
SAEEDSAMSUNG
22-07-2010, 17:59
کسایی که میخوان مراحل پیشرفت کار پروژه آندروید روی Omnia 2 رو دنبال کنن میتونن لینک زیر رو یه نگاهی بندازن : یه پیشرفتای خوبی هم داشتن:
وای اگه آندروید برای امنیا 2 کوک بشه خیلی خوب میشه:20:
آقا سعید من این dvd ها رو می خوام ولی چون "عضو جدید" هستم نمی تونم پیام خصوصی بزارم! لطفا email خود تو بزار.nimak3@yahoo.com
کسایی که میخوان مراحل پیشرفت کار پروژه آندروید روی Omnia 2 رو دنبال کنن میتونن لینک زیر رو یه نگاهی بندازن : یه پیشرفتای خوبی هم داشتن:
وای اگه آندروید برای امنیا 2 کوک بشه خیلی خوب میشه:20:
نمیشه ، اگر بشه چی میشه ..
tyrannosaurus
22-07-2010, 18:29
سعید اگه میشه یه لینک دیگه بده تا بتونم دانلود کنم
من با اینترنت ایرانسلم با وصل کردن به کامپیوتر میام تو اینترنت به خاطر دانلود زیاد میگه از این سرور دیگه نمیشه دانلود کرد از رپیدشر رو میگم
اگه میشه تو 4shared واسم آپ کن ممنون
راستی یه دو تا عکس هم بذار ببینیم چه شکلیه این رم
SAEEDSAMSUNG
22-07-2010, 20:12
سعید اگه میشه یه لینک دیگه بده تا بتونم دانلود کنم
من با اینترنت ایرانسلم با وصل کردن به کامپیوتر میام تو اینترنت به خاطر دانلود زیاد میگه از این سرور دیگه نمیشه دانلود کرد از رپیدشر رو میگم
اگه میشه تو 4shared واسم آپ کن ممنون
راستی یه دو تا عکس هم بذار ببینیم چه شکلیه این رم
ببین من الان اینو نصب کردم. محشره. خیلی سبکه 98 مگابایت رم خالی. سرعت خفن:
tyrannosaurus
22-07-2010, 21:22
راستی میتونی یه آموزش برا بکاب گیری بذاری آخه من دفعه پیش با هزار جور بدبختی تونستم یارو رو راضی کنم که گارانتی رو نپرونه
ممنون
میشه لینک این رام رو توی modaco بدی ؟ ..
من الان اینو ریختم :
20 July 2010: JF5-23670 Lite version
این خوبه به نظرت یا اونی که تو گفتی ؟!
[/B]
only4you_mehr
23-07-2010, 01:27
دوستان شرمنده نمیتونیم این همه صفحه رو بخونم فقط می خواستم بپرسم فارسی ساز خوب واس اومده ؟
tyrannosaurus
23-07-2010, 09:04
سلام
یه نفر من رو تو سایت موداکو عضو کنه
صبح تا حالا هر کاری میکنم عضو نمیشه
اینم ایمیلم
rextyrannosaurus35@yahoo.com
پسوردشم هر چی بود
ممنون
SAEEDSAMSUNG
23-07-2010, 09:24
سلام
یه نفر من رو تو سایت موداکو عضو کنه
صبح تا حالا هر کاری میکنم عضو نمیشه
اینم ایمیلم
rextyrannosaurus35@yahoo.com
پسوردشم هر چی بود
ممنون
این ایمیلت قبلا استفاده شده تو موداکو. احتمالا عضو شدی
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
میشه لینک این رام رو توی modaco بدی ؟ ..
من الان اینو ریختم :
20 July 2010: JF5-23670 Lite version
این خوبه به نظرت یا اونی که تو گفتی ؟!
این لینکی که دادی کار نمیکنه
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
دوستان شرمنده نمیتونیم این همه صفحه رو بخونم فقط می خواستم بپرسم فارسی ساز خوب واس اومده ؟
tyrannosaurus
23-07-2010, 10:13
سعید جان اگه زحمتی نیست خودت یه ایمیل بساز و ما رو عضو کن تو این سایته
من فقط میخوام دانلود کنم
ممنون
rahman1363
23-07-2010, 13:40
با سلام خدمت سعید عزیز
من ویندوز سون نصب کردم و دیگه نمیتونم رام عوض کنم و pc studio هم گوشی رو نمیشناسه...؟
SAEEDSAMSUNG
23-07-2010, 15:05
با سلام خدمت سعید عزیز
من ویندوز سون نصب کردم و دیگه نمیتونم رام عوض کنم و pc studio هم گوشی رو نمیشناسه...؟
رام عوض کردن تو ویندوز 7 یک سری قواعد داره . به بخش آموزش تعویض رام مراجعه کنید.
pc suite هم مخصوص ویندوز 7 داریم از سایت سامسونگ دانلود کنید
لینکش رو از موداکو لطف میکنی عکس ها و تغییرات رو ببنیم؟
SAEEDSAMSUNG
23-07-2010, 17:47
اول از همه بگم نرم افزار اس ام اس سامسونگ 2 تا مشکل بزرگ داره:
1- وقتی داخل مسیج فارسی برید (در اکثر مواقع) فونت های فارسی درهم برهمه
2- کلا وقتی تعداد مسیج ها زیاد میشه فرستادن اس ام اس و کلا کار با نرم افزرا خیلی کند میشه و عذاب آور . اینو برای این میگم چون وقتی مثل من 3000 تا اس ام اس از چند نفر مختلف رو در کنار هم نگه داشته باشید متوجه میشید چی میگم.
خوب حالا باید جیکار کرد.
اول از همه باید بگم که امنیا 2 کلا دو تا نرم افزار اس ام اس داره که در واقع هردوتاش یکیه :
1- سامسونگ messaging
آیکونش این شکلیه:
و نرم افزارش این شکلیه:
2-ویندوز messaging
که آیکونش این شکلیه:
و نرم افزارش این شکلیه:
حالا میخوام بهتون یاد بدم که نرم افزار دوم رو شبیه شکل بالا بکنید چون مظمعنم مال شما اون شکلی نیست
باید چیکار کرد:
1-- پوسته اس ام اس سامسونگ رو غیر فعال کرد
با نصب این نرم افزار :
2- اس ام اس ویندوز رو نخی کرد:
با نصب این نرم افزار :
بعد این نرم افزار رجیستری رو نصب کنید:
بعد به مسیر زیر برید:
hkey_current_user ---------software-----microsoft--------inbox-----setting---oem--
smsInbox threadingDisabled رو 0 کنید
گوشی رو ریستارت کنید....
. دیگه وقتی وارد اس ام اس بشید پوسته سامسونگ غیر فعال شده و نه کونده نه درهم برهم
مثل شکل زیر که اس ام اس دوست دخترمه که همیشه بهم شک داره:
اگه یادتون باشه وقتی که اس ام اس فارسی رو باز میکردی خراب و درهم برهم بود. مزیت اصلی کارای بالا تو سرعت زیاده کار با اس ام سه چون به محض اینکه اس ام اس رو سند میکنید سریع فرستاده میشه و مدام لود پر نمیکنه
میتونید از هر دو نرم افزار استفاده کنید تو شکل زیر میبینید که هر دوتاش رو در دسترس گذاشتم:
SAEEDSAMSUNG
23-07-2010, 18:20
لینکش رو از موداکو لطف میکنی عکس ها و تغییرات رو ببنیم؟
masoud.cvle
23-07-2010, 19:49
یه نرم افزار واسه اینکه عکس تماس گیرنده تمام صفحه باشه معرفی کنید.
SAEEDSAMSUNG
23-07-2010, 20:00
یه نرم افزار واسه اینکه عکس تماس گیرنده تمام صفحه باشه معرفی کنید.
masoud.cvle
23-07-2010, 20:29
با تشکر از زحمات آقا سعید.
لطفا یه نرم افزار واسه پاک کردن برنامه ها چه اونایی که توmain storage هستند و چه بقیه معرفی کنید چون من نمیتونم برنامه های جاوایی رو که نصب کردم پاک کنم.
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
من mobidiv multilanguage رو بارها نصب کردم ولی هربار که گوشی رو خاموش میکنم دوباره انگا نه انگار همه اسمسای وارس مربع نشون داده میشه!
در ضمن آقا سعید اون کیبوردی که تو عکسه رو لینکشو بزارین لطفا.
masoud.cvle
23-07-2010, 20:38
من نرم افزار سافت ریستو نصب کردم بعد گوشی رو که باهاش ریست کردم وقتی بالا میاد گوشی هنوز هنگه و هیچی کار نمیکنه.روشن خاموشم کردم درست نشد!
خواهشا بگید چیکار کنم؟
pagefa.com
24-07-2010, 08:35
سعید جان من اپرای گوشیم تمام حرفهای فارسی رو اینجوری نشون میده س ا ی ت چی کار کنم؟
دوستان چندتا تم قشنگ با اسکرین شات بذارید .. نمیدونم چرا از هیچ کدوم از تم ها خوشم نمیاد .. :|
Alireza SM
24-07-2010, 10:59
مشه چندتا تم باحال بزارين لطفا ؟
راستي چه نرم افزارهايي براي جنگ الكترونيك وجود داره واسه گوشي ؟
سلام
امروز بالاخره مای استوریج منم پرید ....
وسط کار با گوشی یهو گوشی هنگید و منم هارد ریست کردم بعد هارد ریست مموریم نبود
البته من نرفتم پول مفت بدم به مایکروتل کار رو در اینجا شروع کردم
سلام
امروز بالاخره مای استوریج منم پرید ....
وسط کار با گوشی یهو گوشی هنگید و منم هارد ریست کردم بعد هارد ریست مموریم نبود
البته من نرفتم پول مفت بدم به مایکروتل کار رو در اینجا شروع کردم
خودتو خسته نکن ... آخر میری همون مایکروتل !!
خودتو خسته نکن ... آخر میری همون مایکروتل !!
من میرم با خود سامسونگ هم صحبت میکنم
تازه من گوشیم گارانتیه ، ولی نمیدونم قبول کنن یا نه
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
آقا سعید
شما گفتی دیدی که اون تعمیر کننده با اکتان کار میکنه
مورد خاصی تو کارش دیدی؟
Dark.Life
24-07-2010, 22:59
انگار فقط مال خودم هنوز نپریده :دی
البته اگه چشمش نزنم :دی
اگه گارانتی داره که برو نمایندگی برات مجانی درستش میکنند ...
AryanLand
24-07-2010, 23:27
من میرم با خود سامسونگ هم صحبت میکنم
-
سلام.
اگر گوشیت گارانتی پارس مایکروتل هست برات مجانی درستش میکنن (پارس مایکروتل نه پارس ماکروتل و امثال این گارانتیهای تقلبی):11:
پارس مایکروتله و اصله اصله
ولی رامم رو عوض کردم ...
تازه من خودم از سامیونگ و اینا هم میپرسم ...
به این سادگی از رو نمیرم ...
یه سوال
شما که مموری تون پریده
یعنی مثل مال من کلا ناپدید شده
یا فقط حجمش شده 0 ؟
seven007
25-07-2010, 11:12
سلام
آقا سعید یه نرم افزار معرفی کن که بتونم با اون از sms هام back up بگیرم چون من با این spb backup بکآپ گرفتم همه ی برنامه هام وشماره هام بعد تعویص رام برمیگرده بجز اس ام اس هام .
مرسی
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
ضمنا بچه ها هنوز مموری منم نپریده
به نظرتون می پره یا نه ؟ الان 5 ماه میشه خریدمش
انشاالله که نمی پره .
انشاالله که نمی پره .
کم پیش میاد مال قدیمی ها بپره
سوال اصلی من اینه اونایی که مموری تون پریده
یا فقط حجمش شده 0 ؟
میترسم مال من سخت افزاری باشه
SAEEDSAMSUNG
25-07-2010, 12:19
سلام
آقا سعید یه نرم افزار معرفی کن که بتونم با اون از sms هام back up بگیرم چون من با این spb backup بکآپ گرفتم همه ی برنامه هام وشماره هام بعد تعویص رام برمیگرده بجز اس ام اس هام .
مرسی
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
انشاالله که نمی پره .
اس ام اس هات هم بک آپ میگیره. و بر مگیردونه . من خودم هزار بار امتحان کردم. کافیه custon backup بگیری
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
یه سوال
شما که مموری تون پریده
یا فقط حجمش شده 0 ؟
نه مال منم ناپدید شده بود . بردم درستش کرد. به نظر من اگه میخوای سر در بیاری که چطوری درست میشه. ببرش نمایندگی خودتو به زن به اون راه که انگار هیچی بارت نیست! وقتی گفت برو یه دوری بزن بگو عجله دارم همین الان درستش کنه . بعدش زیر چشمی نگاه کن ببین چیکار میکنه. من خودم از پشت شیشه نگاه کردم و فقط دیدم گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر. بعدش که آخرش سرزده پرو پرو رفتم پشت سیستمش دیدم با برنامه اکتان داره کار میکنه. هرکاری کرده بود مطمعنم ت و 2 دقیقه کرده بود که من نفهمیدم چی بود!!
Honradez
25-07-2010, 13:10
با عرض سلام و خسته نباشيد.
راستش من الان دنبال انتخاب گوشي هستم و يکي از گزينههام هم امنيا 2 است.
ميخواستم بپرسم در کل آيا از گوشيتون راضي هستين و اينکه عيب و ايرادهاش در کل چي هستن؟ چون من شنيدهام هنگ ميکنه و يا همينکه برخي گفتن مموريشون پريده.
ممنونم.
شاد و تندرست باشيد. :46:
با سلام من omnia2 16gb گرفتم بعد یک ماه یک دفعه بدون دلیل مموریش پرید باید چیکار کنم
pagefa.com
25-07-2010, 15:02
ميخواستم بپرسم در کل آيا از گوشيتون راضي هستين و اينکه عيب و ايرادهاش در کل چي هستن؟ چون من شنيدهام هنگ ميکنه و يا همينکه برخي گفتن مموريشون پريده.
ممنونم.
همه گوشی های ویندوز دار اگه سر به سر گوشی بزاری هنگ می کنه
مموریشم همینه اگه هی بخوای نرم افزار بریزیو ور بری ناراحت میشه می پره
کلا زیاد نباید سر به سر امثال این گوشی ها بزاری
باگارانتی بگیر بهتره به نظرم
SAEEDSAMSUNG
25-07-2010, 17:14
ممنونم.
ببینید با این قیمت بعد از گذشت 6 ماه از اومدن این گوشی تو بازار باز هم انتخاب اوله (نسبت به قیمتش) .
ببینید شما اصلا از گوشیتون چه انتظاری دارید. اگه نرم افزار باز نیستید به نظر من نخرید بهتره. ولی اگه خوراکتون نرم افزار و این چیزاست به نظر من خوبه به شرطی که واقعا نخواید بیشتز هزینه کنید. اگه بخوای بتونید بیشتر هزینه کنید گزینه های دیگه ای هم هست و وارد بازار شده که میتونید به اونا بپردازید .
مشکل هنگ کردنش رو اصلا قبول ندارم چون من الان بعد بارها رام عوض کردن الان یه رام خیلی خوب و سبگ نصب کردم و فارسی ساز بسیاز خوب و نرم افزارهای کاربردی مناسب مدتهاست که دیگه رام رو دست نزدم . حتی کاری کردم که با وجود 3000 تا اس ام اسی که داخل گوشی دارم نرم افزار اس ام اسش خیلی سبکه.
کلا یه این گوشی این ایراد ها رو میشه گرفت تازه اگه خیلی وسواسی باشید
1- صفحش مقاومتیه ( خازنی نیست ) البته بعضیا از خازنی متنفرن( بنا برتجربه دوستام ) میگن که تا انگشتمون میخوره به یه گوشیه صفحه سریع عمل میکنه. جدا من اصلا با این مورد 1 مشکلی ندارم و مقاومتی رو ترجح میدم.
2- بعد از 6 ماه اگه محل زندگی یا کارتون غبار زیاده باشه متوجه میشید که از بغلای گوشی غبار به پشت گوشی میره که البته خیلی خیلی کمه و اگه دقت کنید متوحه میشید
3- صفحش ضد خش نیست و به راحتی خش می افته و باید یه تلق روش باشه
4- حافظه 16 گیگت ممکنه بپره. راستش تا قبل از اینکه مال خودم بپره( بعد از 7 ماه ) اصلا فکرشو نمیکردم همچین اتفاقی بی افته ولی افتاد... ولی نباید هر نرم افزاری که میبین رو نصب کنی باید دقت کنی.. که اگه با گارانتی مایکروتل بگیری برات 10 دقیقه ای درستش میکنن البته مجانی
-----------------------------------------------------
مزایا :
0- مصرف باتری فوق العاده خفن !!!!
1- نسبت به قیمت امکانات فوق العادست...
2- باریک و زیبا
3-صفحه کیفیت بالا ال ای دی .... جوری که پوز اکثر افراد رو میتونی بزنی
4- سیستم عامل ویندوز 6.5
5- برا م عجیبه که خیلی برای این گوشی رام کوک میشه!! کلا هرچی حرفه ایه این گوشی رو داره سایت مودا کو رو باید اسمش رو میزاشتن سایت امنیا2
6-نرم افزار رایگان و کرک شده خیلی خیلی براش ریخته..... تم براش فراوونه
7-باور کنید که 256 مگابایت رم براش کافیه..... به شرطی که رام کوک شده نصب کنید
8-دوربینش واقعا خوبه کیفیت عکس برداریش واقعا مناسبه و راضی کنندست . کیفیت فیلمبرداریش هم از خیلی از گوشی ها بهتره . با 500 تومن تنها گوشی که دوربینش بهتر از اینه امنیا اچ دیه....
9-16 گیگ حافظه داخلیش یه نعمته
10- اندازه گوشی مناسبه و تو جیب هم جا میشه مثل Hd2 دست و پا گیر نیست.
11- فکر کنم بین پاکت پی سی ها بیشترین فروش رو داشته حتی جزو گوشی هاییه که تو آمریکا با شبکه verizon به فروش میرسه/ مثل آی فون.
12--خروجی 3.5 میلیمتری صداش خیلی زیاده و خروجی تلویزونش کیفیت خیلی خوبی داره.
بچه ها اگه چیزی یادم رفته اضافه کنید.............
mohammad8711
25-07-2010, 17:36
گوشی من هم بعضی اوقات هنگام پخش موزیک هنگ می کرد، ولی با خاموش کردن today screen دیگه گوشی هنگ نمی کنه !!
شما هم تست کنید ببینید وقتی today screen خاموشه گوشیتون هنگ نمی کنه ؟
الان 15-20 روزه گوشی من هنگ نکرده :31:
SAEEDSAMSUNG
25-07-2010, 20:38
گوشی من اصلا هنگ نمیکنه.
Dark.Life
25-07-2010, 21:18
گوشی من فقط وقتی اورکلاکش میکنم اونم خیلیم کم ممکنه هنگ کنه
وگرنه در حالت عادی هنگ تو کارش نیست
منم فقط روی رام های sence دار هنگ داشتم
تو حالت معمولی گوشیم هنگ نداشت
پریدن مموریمم بعد یه دونه هارد ریست بود
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
نه مال منم ناپدید شده بود . بردم درستش کرد. به نظر من اگه میخوای سر در بیاری که چطوری درست میشه. ببرش نمایندگی خودتو به زن به اون راه که انگار هیچی بارت نیست! وقتی گفت برو یه دوری بزن بگو عجله دارم همین الان درستش کنه . بعدش زیر چشمی نگاه کن ببین چیکار میکنه. من خودم از پشت شیشه نگاه کردم و فقط دیدم گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر. بعدش که آخرش سرزده پرو پرو رفتم پشت سیستمش دیدم با برنامه اکتان داره کار میکنه. هرکاری کرده بود مطمعنم ت و 2 دقیقه کرده بود که من نفهمیدم چی بود!! آخه نمایندگی رام غیر اوریجینال ببینه میفهمه حرفه ایم
باید یه جوری رام mst رو بکنم nb0 رام اوریجینال میدیل ایست
بعد یه سوال شما دو دقیقه اول رو ندیدی هیچی
اون بعد که دیدی اکتانز روی نرمال بود ؟؟ همه چی عین رام عوض کردن خودمون بود؟؟
کلا تنها ایرادی که میشه از این گوشی گرفت پریدن My Storage هست و بس !!
خدایی تنها گوشی هست که بعد از خریدنش تا الان پشیمون نیستم ..
فقط میترسم وقتی ویندوز 7 اومد دیگه 6.5 رو زیاد ساپورت نکنند .
pagefa.com
25-07-2010, 21:59
اقا این اپرای من سایت های فارسی می رم نوشته ها حرف به حرفه حروف از همجداستچی کار کنم؟
SAEEDSAMSUNG
25-07-2010, 22:49
منم فقط روی رام های sence دار هنگ داشتم
تو حالت معمولی گوشیم هنگ نداشت
پریدن مموریمم بعد یه دونه هارد ریست بود
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
آخه نمایندگی رام غیر اوریجینال ببینه میفهمه حرفه ایم
باید یه جوری رام mst رو بکنم nb0 رام اوریجینال میدیل ایست
بعد یه سوال شما دو دقیقه اول رو ندیدی هیچی
اون بعد که دیدی اکتانز روی نرمال بود ؟؟ همه چی عین رام عوض کردن خودمون بود؟؟
من چشمام یه کم ضعیفه همین کار دستم داد و هیچی ندیدم
بیا یه راه خیلی خوب هم برای اینکه رام mst نصب کنی رو گوشیت که حافظش پریده پیدا کردم
من چشمام یه کم ضعیفه همین کار دستم داد و هیچی ندیدم
بیا یه راه خیلی خوب هم برای اینکه رام mst نصب کنی رو گوشیت که حافظش پریده پیدا کردم
چه خوب
فقط این لینک رام پارس مایکروتل رو میدی سعید جان؟
اس ام اس هات هم بک آپ میگیره. و بر مگیردونه . من خودم هزار بار امتحان کردم. کافیه custon backup بگیری
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
نه مال منم ناپدید شده بود . بردم درستش کرد. به نظر من اگه میخوای سر در بیاری که چطوری درست میشه. ببرش نمایندگی خودتو به زن به اون راه که انگار هیچی بارت نیست! وقتی گفت برو یه دوری بزن بگو عجله دارم همین الان درستش کنه . بعدش زیر چشمی نگاه کن ببین چیکار میکنه. من خودم از پشت شیشه نگاه کردم و فقط دیدم گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر. بعدش که آخرش سرزده پرو پرو رفتم پشت سیستمش دیدم با برنامه اکتان داره کار میکنه. هرکاری کرده بود مطمعنم ت و 2 دقیقه کرده بود که من نفهمیدم چی بود!!
سعید جان تو برنامه اکتان یه سری گزینه مثل erase csc و چند گزینه دیگه هست که ما واسه فلش اونا رو تیک نمیزنیم به نظرتون با این گزینه ها کار نمیکنن؟
اصلا این گزینه ها کارشون چیه؟
SAEEDSAMSUNG
26-07-2010, 11:07
سعید جان تو برنامه اکتان یه سری گزینه مثل erase csc و چند گزینه دیگه هست که ما واسه فلش اونا رو تیک نمیزنیم به نظرتون با این گزینه ها کار نمیکنن؟
erase csc قسمت csc گوشی ککه فایلهای گرافیکی و انیمیشن های بوت آپ هست رو پا میکنه. قسمتهای دیگه رو نمیدونم
Honradez
26-07-2010, 11:19
ببینید با این قیمت بعد از گذشت 6 ماه از اومدن این گوشی تو بازار باز هم انتخاب اوله (نسبت به قیمتش) .
ببینید شما اصلا از گوشیتون چه انتظاری دارید. اگه نرم افزار باز نیستید به نظر من نخرید بهتره. ولی اگه خوراکتون نرم افزار و این چیزاست به نظر من خوبه به
شرطی که واقعا نخواید بیشتز هزینه کنید. اگه بخوای بتونید بیشتر هزینه کنید گزینه های دیگه ای هم هست و وارد بازار شده که میتونید به اونا بپردازید .
مشکل هنگ کردنش رو اصلا قبول ندارم چون من الان بعد بارها رام عوض کردن الان یه رام خیلی خوب و سبگ نصب کردم و فارسی ساز بسیاز خوب و نرم
افزارهای کاربردی مناسب مدتهاست که دیگه رام رو دست نزدم . حتی کاری کردم که با وجود 3000 تا اس ام اسی که داخل گوشی دارم نرم افزار اس ام اسش
خیلی سبکه.
کلا یه این گوشی این ایراد ها رو میشه گرفت تازه اگه خیلی وسواسی باشید
1- صفحش مقاومتیه ( خازنی نیست ) البته بعضیا از خازنی متنفرن( بنا برتجربه دوستام ) میگن که تا انگشتمون میخوره به یه گوشیه صفحه سریع عمل میکنه. جدا
من اصلا با این مورد 1 مشکلی ندارم و مقاومتی رو ترجح میدم.
2- بعد از 6 ماه اگه محل زندگی یا کارتون غبار زیاده باشه متوجه میشید که از بغلای گوشی غبار به پشت گوشی میره که البته خیلی خیلی کمه و اگه دقت کنید
متوحه میشید
3- صفحش ضد خش نیست و به راحتی خش می افته و باید یه تلق روش باشه
4- حافظه 16 گیگت ممکنه بپره. راستش تا قبل از اینکه مال خودم بپره( بعد از 7 ماه ) اصلا فکرشو نمیکردم همچین اتفاقی بی افته ولی افتاد... ولی نباید هر نرم
افزاری که میبین رو نصب کنی باید دقت کنی.. که اگه با گارانتی مایکروتل بگیری برات 10 دقیقه ای درستش میکنن البته مجانی
-----------------------------------------------------
مزایا :
0- مصرف باتری فوق العاده خفن !!!!
1- نسبت به قیمت امکانات فوق العادست...
2- باریک و زیبا
3-صفحه کیفیت بالا ال ای دی .... جوری که پوز اکثر افراد رو میتونی بزنی
4- سیستم عامل ویندوز 6.5
5- برا م عجیبه که خیلی برای این گوشی رام کوک میشه!! کلا هرچی حرفه ایه این گوشی رو داره سایت مودا کو رو باید اسمش رو میزاشتن سایت امنیا2
6-نرم افزار رایگان و کرک شده خیلی خیلی براش ریخته..... تم براش فراوونه
7-باور کنید که 256 مگابایت رم براش کافیه..... به شرطی که رام کوک شده نصب کنید
8-دوربینش واقعا خوبه کیفیت عکس برداریش واقعا مناسبه و راضی کنندست . کیفیت فیلمبرداریش هم از خیلی از گوشی ها بهتره . با 500 تومن تنها گوشی
که دوربینش بهتر از اینه امنیا اچ دیه....
9-16 گیگ حافظه داخلیش یه نعمته
10- اندازه گوشی مناسبه و تو جیب هم جا میشه مثل Hd2 دست و پا گیر نیست.
11- فکر کنم بین پاکت پی سی ها بیشترین فروش رو داشته حتی جزو گوشی هاییه که تو آمریکا با شبکه verizon به فروش میرسه/ مثل آی فون.
12--خروجی 3.5 میلیمتری صداش خیلی زیاده و خروجی تلویزونش کیفیت خیلی خوبی داره.
بچه ها اگه چیزی یادم رفته اضافه کنید.............
به نام خدا.
نخست اينکه از پاسختون و اينکه وقت گذاشتيد بسيار بسيار ممنونم.
اگر منظور از سر به سر گذاشتن، -- و دستکاري کد و اين حرفهاست، که من اهلش نيستم. ولي اگر با ريختن برنامههاي ساده و کاربردي به مشکل برميخورد بحث
ديگري است.
درمورد فرمايش سعيد آقا يعني نرمافزارباز بودن، سوالم اينه که آيا مثل فايرفاکس است؟ يعني بايد براي کاربردهاي ابتدايي رويش برنامه ريخت؟ چون اين اصلا خوب
نيست و اينجور مواقع خيلي جاها ناهمخواني پيش ميآيد.
و اما برويم سر اصل مطلب همين پريدن حافظه و هنگ کردن و... . ببينيد، اگر بخواهم روراست باشم، گوشي فعلي من سوني اريکسون G700 است. پيش از خريدن اين گوشي، بنده خدايي گفته بود وقتي بلوتوثش را خاموش ميکند بايد کل گوشي را روشن و خاموش کند تا دوباره بلوتوث کار کند. من اين را به چشم "يک ايراد کوچک" ديدم و ناديده عملا گرفتم و گوشي را خريدم.
الان گوشياي در دستم است که هنگ ميکند، سرعت تقريبا ندارد، بلوتوثها را مستقيم به حافظه نميبرد، و کمتر از يکسال پس از خريدن، صفحه لمسياش از کار افتاده. واقعيت اينست که من ميترسم اگر امنياي 2 را بگيرم با گذشت زمان ايرادهاي بيشتر و بيشتري در آن پيدا شود.
کلا تنها ایرادی که میشه از این گوشی گرفت پریدن My Storage هست و بس !!
خدایی تنها گوشی هست که بعد از خریدنش تا الان پشیمون نیستم ..
فقط میترسم وقتی ویندوز 7 اومد دیگه 6.5 رو زیاد ساپورت نکنند .
خب اين ايراد کمي نيست. ضمن اينکه ظاهرا تنها ايراد هم نيست. در صفحه قبل چند نفر از دوستان فرمودند در جاهاي مختلف با مشکل هنگ مواجهند. خود آقا سعيد پس از چندين و چندبار تعويض رام مشکل سرعت را ندارند. اينها همه ايراد است.
بسيار از پاسخها ممنونم. :46:
من تک تک شون رو امتحان کردم
اثر نداره ...
SAEEDSAMSUNG
26-07-2010, 12:00
به نام خدا.
نخست اينکه از پاسختون و اينکه وقت گذاشتيد بسيار بسيار ممنونم.
اگر منظور از سر به سر گذاشتن، -- و دستکاري کد و اين حرفهاست، که من اهلش نيستم. ولي اگر با ريختن برنامههاي ساده و کاربردي به مشکل برميخورد بحث
ديگري است.
درمورد فرمايش سعيد آقا يعني نرمافزارباز بودن، سوالم اينه که آيا مثل فايرفاکس است؟ يعني بايد براي کاربردهاي ابتدايي رويش برنامه ريخت؟ چون اين اصلا خوب
نيست و اينجور مواقع خيلي جاها ناهمخواني پيش ميآيد.
و اما برويم سر اصل مطلب همين پريدن حافظه و هنگ کردن و... . ببينيد، اگر بخواهم روراست باشم، گوشي فعلي من سوني اريکسون G700 است. پيش از خريدن اين گوشي، بنده خدايي گفته بود وقتي بلوتوثش را خاموش ميکند بايد کل گوشي را روشن و خاموش کند تا دوباره بلوتوث کار کند. من اين را به چشم "يک ايراد کوچک" ديدم و ناديده عملا گرفتم و گوشي را خريدم.
الان گوشياي در دستم است که هنگ ميکند، سرعت تقريبا ندارد، بلوتوثها را مستقيم به حافظه نميبرد، و کمتر از يکسال پس از خريدن، صفحه لمسياش از کار افتاده. واقعيت اينست که من ميترسم اگر امنياي 2 را بگيرم با گذشت زمان ايرادهاي بيشتر و بيشتري در آن پيدا شود.
خب اين ايراد کمي نيست. ضمن اينکه ظاهرا تنها ايراد هم نيست. در صفحه قبل چند نفر از دوستان فرمودند در جاهاي مختلف با مشکل هنگ مواجهند. خود آقا سعيد پس از چندين و چندبار تعويض رام مشکل سرعت را ندارند. اينها همه ايراد است.
بسيار از پاسخها ممنونم. :46:
lمن فقط میتونم بهتون یه چیز بگم : از خریدن این گوشی پشیمون نمیشید و انتخاب دیگری با این پول ندارید!!
کلا ایراد مختص وسایل الکترونیکی هست . شما یک میلیون و هفتصد هزار تومن بدی آیفون 4 وقتی با دستتون بگیریدش دو تا از آنتتنش کم میشه!!!!! !!!!!! !!!!! سونی اریکشون بی تجربه رو به هیچ عنوان با سامسونگ مقایسه نکنید. هیچ گوشی با این امکانات و با این قیمت پیدا نمیکنید.
اصلا سوال من اینه اگه این گوشی رو نخرید پس میخواید چه گوشی بخرید؟ میخواید آندروید بخرید که اطلاعات خصوصیتون رو دزدی کنه؟ میخواید آیفون بخرید که پول خون باباشون رو پای گوشی میذارن یا میخواید نوکیا بخرید که بر اساس تعصب یه هیچ وجه از سیمبین کوتاه نیماد؟؟؟ من الان 7 ماهه این گوشی رو خریدم 550 . الان 550 بدم بهم باز هم انتخاب دیگه ای ندارم.
Honradez
26-07-2010, 12:09
lمن فقط میتونم بهتون یه چیز بگم : از خریدن این گوشی پشیمون نمیشید و انتخاب دیگری با این پول ندارید!!
کلا ایراد مختص وسایل الکترونیکی هست . شما یک میلیون و هفتصد هزار تومن بدی آیفون 4 وقتی با دستتون بگیریدش دو تا از آنتتنش کم میشه!!!!! !!!!!! !!!!! سونی اریکشون بی تجربه رو به هیچ عنوان با سامسونگ مقایسه نکنید. هیچ گوشی با این امکانات و با این قیمت پیدا نمیکنید.
اصلا سوال من اینه اگه این گوشی رو نخرید پس میخواید چه گوشی بخرید؟ میخواید آندروید بخرید که اطلاعات خصوصیتون رو دزدی کنه؟ میخواید آیفون بخرید که پول خون باباشون رو پای گوشی میذارن یا میخواید نوکیا بخرید که بر اساس تعصب یه هیچ وجه از سیمبین کوتاه نیماد؟؟؟ من الان 7 ماهه این گوشی رو خریدم 550 . الان 550 بدم بهم باز هم انتخاب دیگه ای ندارم.
آخه ببينيد من سر G700 هم همين اشتباهو کردم. گفتم عيب ندارم گوشي لمسي با 160 تومن که آفيس و PDF باز ميکنه حالا بفرضم که مشکل بلوتوث هم داشته باشه.
بعد هم آدمها با هم فرق ميکنن. من شخصا خيلي از دنگ و فنگ و ريختن برنامه و عوض کردن رام و اينها خوشم نمياد. چون نه وقتشو دارم نه حالشو.
فکر کنم اينجوري بتونم بهتر منظورمو برسونم: وقتي سامسونگ گوشياي توليد ميکنه که يهو کل حافظهاش ميپره، چطور ميشه بعيد دونست که تو بقيه جاها مشکل نداشته باشه؟ (اين پريده حافظه خيلي فرق ميکنه با دوتا کم شدن از آنتن که با جابجا کردن دست حل ميشه)
و خلاصه اينه که من ترجيح ميدم نوکيا داشته باشم و تعصبش - به قول شما - روي سيمبيان رو قبول کنم، ولي سراغ موبايلي نرم که امروز باهاش عکسي بگيرم که قراره خاطره بشه و فردا خبري از اون عکس نباشه يا بالاخره به دردسرم بندازه.
شاد و تندرست باشيد و البته، بازهم ممنون. :10:
دوستان اگه کسی recorder اصلی این گوشی رو داره برام بزاره چون رام لایت نصب کردم پاک شده/
SAEEDSAMSUNG
26-07-2010, 20:31
دوستان اگه کسی recorder اصلی این گوشی رو داره برام بزاره چون رام لایت نصب کردم پاک شده/
Audio Note (Recorder), i8000nxxje2_audionote.cab (1 MB)
md5: 635da60d059f310c212be868a10d18b5
کلا هرچی میخوای تو لینک زیر پیدا میکنی:
sajjad200333
26-07-2010, 23:29
سلام سعید جان
یهبرنامه فول اسکرین کالر میخوام چند تا پست قبلی یکی رو معرفی کردی که کار نمیکنه یعنی رو ورژن 6.5.3
میگه کار نمیکنه و مال ویندوز های قدیمیه
ممنون میشم کمک کنید
Audio Note (Recorder), i8000nxxje2_audionote.cab (1 MB)
md5: 635da60d059f310c212be868a10d18b5
کلا هرچی میخوای تو لینک زیر پیدا میکنی:
سعید جان هر کاری میکنم از این سایت نمیتونم دانلود کنم چون فیلتره اینترنت منم زغالیه
اگه برات زحمتی نیست توی سایت برام آپ کن ممنونت میشم
SAEEDSAMSUNG
27-07-2010, 00:53
سعید جان هر کاری میکنم از این سایت نمیتونم دانلود کنم چون فیلتره اینترنت منم زغالیه
اگه برات زحمتی نیست توی سایت برام آپ کن ممنونت میشم
سلام
این سایت سامیونگ موبایل چرا همش آدمو به زور میفرسته تو سایت مایکروتل ؟؟؟
نمیشه من با خودشون تماس بگیرم؟؟
دوستان راهی نیست توی تاچ پلیر بشه عکسهای آلبوم به نمایش در بیان البته واسه کسانی که استوریجشون پریده.....
امروز گوشیمو بردم نمایندگی مایکروتل تو ارومیه
هر چی اصرار کردم همینجا درستش کن قبول نکرد و گفت عصری بیا ببرش ...
سلام
راهی هست بتونیم بایوس این گوشی رو استخراج کنیم؟؟
ولی از این املت 2 کاملا نا امید شدم
تو فکر فروش یا تعویضش با اچ تی سی ام
Dark.Life
28-07-2010, 21:55
یه مموری 8 بخرین بندازین روش خودتونو راحت کنید و دقت کنید که فقط ویندوز موبایلای سامسونگ مموری داخلی دارن
سلام
اگه بازيها و نرم افزارها اين گوشي در يك تاپيك جديد فاقد پرسش و پاسخ ايجاد بشه بهتره!
بهتره اين تالار فقط واسه پرسش و پاسخ باشه
تالار خيلي سنگين و شلوغ شده.
بحث مموری انداختن نیست
خدا رو شکر من از قبل اینو پیش بینی میکردم و اطلاعات مهم روش نمیریختم
ولی الان تکلیف کسی که اطلاعات مهم داره چیه؟؟
سامسونگ همون یخچال بسازه بهتره ....
SAEEDSAMSUNG
29-07-2010, 08:15
بحث مموری انداختن نیست
خدا رو شکر من از قبل اینو پیش بینی میکردم و اطلاعات مهم روش نمیریختم
ولی الان تکلیف کسی که اطلاعات مهم داره چیه؟؟
سامسونگ همون یخچال بسازه بهتره ....
ایراد پریدن حافظه به هیچ عنوان از سامسونگ نیست و این مشکل از ویندوزه (یعنی شرکت مایکروساف) نباید بی انصافی کرد . به نظر شما مثل شرکت htc باید حافظه نمیزاشت روش و خودشو راحت میکرد؟ ایککاش آندروید زودتر کوک بشه روش تا از شر ویندوز خلاص بشم. البته I9000 گوشی بعدی منه....
---------- Post added at 09:15 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
ولی از این املت 2 کاملا نا امید شدم
تو فکر فروش یا تعویضش با اچ تی سی ام
برای چی املت 2 ؟ مشکل کجاست؟ به نظرت به جای این گوشی چی میخوای بخری؟
من يه مشكلي خيلي بدي كه با اين گوشی دارم اینه که روزی دو یا سه بار صفحه ی گوشی خوب به خود خاموش میشه و دیگه هیچ راهی جز در اوردن باتری ندارم تا ریستارتش کنم این مشکل معمولا موقعی که کسی تماس میگیره پیش میاد صفحه خاموش میشه و من متوجه تماس نمیشه و طرفی که داره تماس میگیره هم صدای زنگ خوردن گوشی رو میشنوه و گوشی خاموش نیست
این مشکل باعث شده این گوشی برام به درد نخور بشه
رم های مختلف رو امتحان کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته راه حلی به نظرتون می رسه؟
جالبه من حدود یک ماهه این گوشی رو دارم ولی هیچکدام از مشکلات دوستان رو ندارم تنها مشکلم همون پریدم مای استوریج بود که اونم با انداختن یه مموری 8گیگ حلش کردم رامم هم je3 کوک شده است....
Dark.Life
29-07-2010, 12:45
والا منم 3 ماهی هست دارمش نه مموریش پریده نه هنگ میکنه نه ....
تازه کارایی باهاش کردم که مطمعنم هیچ کدومتون نمیکنید (اورکلاک)
برای چی املت 2 ؟ مشکل کجاست؟ به نظرت به جای این گوشی چی میخوای بخری؟ تاچ اچدی 2
شایدم دیزایر
یا شاید نکسوس
از مایلستون هم خوشم میاد
آیفون 3 جی اس هم این روزا قیمتش خوب داره میاد پایین
ایراد پریدن حافظه به هیچ عنوان از سامسونگ نیست و این مشکل از ویندوزه (یعنی شرکت مایکروساف) نباید بی انصافی کرد .کشف کردم که این ایراد مربوط به بایوس گوشی سامیونگه که توسط برنامه نویسای بی عرضه خودش نوشته شده
وقتی مدید مایکروتل براتون بایوس رو هم فلش میکنن
حالا اگه بتونی بایوس گوشیتو که تعمیر کردم استخراج کنی
با بایوس یه گوشی که نرفته گارانتی مایسه کنی
میبینی کاملا فرق داره
mahyar_b
29-07-2010, 16:04
من يه مشكلي خيلي بدي كه با اين گوشی دارم اینه که روزی دو یا سه بار صفحه ی گوشی خوب به خود خاموش میشه و دیگه هیچ راهی جز در اوردن باتری ندارم تا ریستارتش کنم این مشکل معمولا موقعی که کسی تماس میگیره پیش میاد صفحه خاموش میشه و من متوجه تماس نمیشه و طرفی که داره تماس میگیره هم صدای زنگ خوردن گوشی رو میشنوه و گوشی خاموش نیست
این مشکل باعث شده این گوشی برام به درد نخور بشه
رم های مختلف رو امتحان کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته راه حلی به نظرتون می رسه؟
سلام
منم این مشکلو داشتم
البته خیلی عجیبه برام
دلیلشم کثیف شدن صفحه است
صفحه گوشیو بعد از هر مکالمه تمیز کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAEEDSAMSUNG
29-07-2010, 16:33
تاچ اچدی 2
شایدم دیزایر
یا شاید نکسوس
از مایلستون هم خوشم میاد
آیفون 3 جی اس هم این روزا قیمتش خوب داره میاد پایین
کشف کردم که این ایراد مربوط به بایوس گوشی سامیونگه که توسط برنامه نویسای بی عرضه خودش نوشته شده
وقتی مدید مایکروتل براتون بایوس رو هم فلش میکنن
حالا اگه بتونی بایوس گوشیتو که تعمیر کردم استخراج کنی
با بایوس یه گوشی که نرفته گارانتی مایسه کنی
میبینی کاملا فرق داره
حالا سوال اینجاست. بایوس گوشی رو چطور میشه عوض کرد :19:
حالا سوال اینجاست. بایوس گوشی رو چطور میشه عوض کرد :19:
رو حالت SKD رو همین اکتان
ولی چطور میشه استخراج کرد؟؟؟
شاید هم همون ای بوتش باشه شاید هم بایوس
شما اون فروشندهه یه ماه برات گارانتی کرده درسته؟؟
ببین ای بوت برات چی زده؟؟؟
Dark.Life
29-07-2010, 16:55
بچه ها براتون سوپرایز دارم :دی
این برنامه رو نصب کنید و گوشیتون رو به wifi router تبدیل کنید :دی
hd2 یه برتری نسبت به این گوشی داشت که اونم با نصب این نرم افزار بدست بیارید
کاملاً تست شده و بدون مشکله
حالشو ببرید :دی
لطفا از کسانی که مموریشون پریده و هنوز درستش نکردن
به من پیام خصوصی بدید
من دارم پروژه حل مشکل پریدن مموری امینا 2 رو استارت میزنم
لطفا کسانی که مموری شون پریده در اولین مرحله گوشی رو به رام 6.1 اوریجینال فلش بزنن ...
احتمال حل مشکل : 50 درصد
masoud.cvle
29-07-2010, 20:06
لطفا یه دیکشنری قوی معرفی کنین شاید بالای 100 mb دیکشنری گرفتم ولی هیچکدوم کرک نمی شد .
2-یک پلیر قوی معرفی کنین که divx م بخونه
3- تم های گوشی رو از کجا گیر بیارم
با تشکر از زحمات دوستان
mohammad8711
29-07-2010, 23:17
لطفا یه دیکشنری قوی معرفی کنین شاید بالای 100 mb دیکشنری گرفتم ولی هیچکدوم کرک نمی شد .
2-یک پلیر قوی معرفی کنین که divx م بخونه
3- تم های گوشی رو از کجا گیر بیارم
با تشکر از زحمات دوستان
این دیکشنری رو دانلود کن پشیمون نمیشی ! تلفظ صوتی داره ، دیکشنری مصور داره ، عبارت های رایج هم داره ! کامل ترین دیکشنری که تا حالا دیدم اینه :
برای پخش divx هم از coreplayer استفاده کن :
AryanLand
29-07-2010, 23:41
حذف بدلیل بیمحتوا بودن پست و شلوغ شدن تاپیک مدیرا زحمت پاک کردنش رو بکشن.
Dark.Life
29-07-2010, 23:59
سلام.
HD2 همین یک برتری رو نسبت به I8000 داشت که اونم با نصب این برنامه حل شد دیگه؟!!!!:18::18::18:
RAM بالاتر رو سی پی یو قوی ترو صفحه نمایش بزرگترو مولتی تاچ بودن و ...و.....و....برتری به حساب نمیومدن دیگه؟!!!:18::13::11:
شوخی کردم حالا :دی
SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 01:08
رو حالت SKD رو همین اکتان
ولی چطور میشه استخراج کرد؟؟؟
شاید هم همون ای بوتش باشه شاید هم بایوس
شما اون فروشندهه یه ماه برات گارانتی کرده درسته؟؟
ببین ای بوت برات چی زده؟؟؟
چط.ری بفهمم چی زده؟؟؟؟
SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 01:16
سلام.
HD2 همین یک برتری رو نسبت به I8000 داشت که اونم با نصب این برنامه حل شد دیگه؟!!!!:18::18::18:
RAM بالاتر رو سی پی یو قوی ترو صفحه نمایش بزرگترو مولتی تاچ بودن و ...و.....و....برتری به حساب نمیومدن دیگه؟!!!:18::13::11:
رم بالاتر و سی پی یو قوی تر و صفحه نمایش بزرگتر و. مولتی تاچ بودن و....و ....
و صفحه نمایش TFT بد رنگ و مصرف باتری بیشتر و نداشتن حافظه داخلی و فیلمبرداری VGA و 200 هزار تومن گرونتر و تو جیب جا نشدن و ......و.....و....:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.