ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

micheal-tnt
30-01-2010, 16:52
تو بانه خبری از این گوشی نبود . فقط گوشیهای چینی . . . تک و توک اصلی پیدا میشد
هفته دیگه میرم تهران
قیمت 8 گیگ چنده؟؟؟

mrmostafa
30-01-2010, 17:18
والا سرعت تاچش که خیلی خوبه. حتی اینقدر حساس هستش که وقتی میخوام لیست منو رو بزنم بالا پائین بشه یهو میره داخل برنامه ای که روش خورده البته این تو تاچ ویز اینجوریه تو خود ویندوز موبایل معمولی اسکرول داره. سرعتش که خیلی بالاست همه چی سریع انجام میشه واقعا سرعت رو با این گوشی تجربه کردم قبلا پاکت داشتم کند بودش. الان دارم برنامه های مختلف میزم تا راش بندازم دیگه

دوستان من با تجربه ای که تو گوشی دارم و آشناهایی که دارم در زمینه بازرگانی و گوشی توصیه میکنم با گارانتی اصلی نخرید فقط 150 هزار تومان مفت میره تو پاچتون. اگه پولدارین که بخرین مشکل نداره. ولی گارانتی ها خودشون شکایت دارن میکنن که هیچ کسی ازشون خرید نمیکنه بخاطر اینکه با مشتری روراست نیستن و خودشون دزد هستن چون من میدون که الان خود سیتادل داره گوشی قاچاقی میاره شما میرین اصل میخرین. من الان خریدم بدون گارانتی داخل سایت سامسونگ قشنگ میشناسه و اصل هست و آپدیت هم میکنه فقط گارانتی ایرانی نداره همین. من 7 ساله گوشی دارم خدارو شکر تا به حال نه گارانتی به دردم خورده نه اینکه گوشی مشکلی داشته.
موفق باشین

farhooode
30-01-2010, 17:32
بنظرم گارانتی های سامسونگ در ایران بنوعی کلاهبرداری واقعی باشه برای صحبت هام دلیل دارم

من وقتیکه i8910 خریدم داخلش علاوه بر دفترچه راهنما دفترچه خدمات و گارانتی شرکت سامسونگ داخلش بود و در اون نوشته بعد از خرید گوشی دفترچه را در نمایندگی سامسونگ مهر و امضا بزنند
این 70 تون پولی که ماکرتول از مشتریان مییره نوعی دزدی هستش
چون به قیمت جهانی از سامسونگ براش میارن و باید با گارانتی 490 تمن بده ولی میده 550 تا 560 تومن

jahfer
30-01-2010, 19:29
این از وارد کردن گوشی که 5 ماه طول کشید تازه بدون گارانتی فکر کنم ماکروتل میونش با این گوشی خوب نیست اصلا نمیخاد خودش وارد بازار کنه
گوشيهاي ويندوز دار سامسونگ و الجي هيچ وقت از مبادي قانوني و توسط نمايندگيهاي رسمي وارد نميشن. فقط هاش.تي.سي بصورت رسمي وارد ميشه و ويندوز داره.

behnam_n80
30-01-2010, 20:14
والا سرعت تاچش که خیلی خوبه. حتی اینقدر حساس هستش که وقتی میخوام لیست منو رو بزنم بالا پائین بشه یهو میره داخل برنامه ای که روش خورده البته این تو تاچ ویز اینجوریه تو خود ویندوز موبایل معمولی اسکرول داره. سرعتش که خیلی بالاست همه چی سریع انجام میشه واقعا سرعت رو با این گوشی تجربه کردم قبلا پاکت داشتم کند بودش. الان دارم برنامه های مختلف میزم تا راش بندازم دیگه

دوستان من با تجربه ای که تو گوشی دارم و آشناهایی که دارم در زمینه بازرگانی و گوشی توصیه میکنم با گارانتی اصلی نخرید فقط 150 هزار تومان مفت میره تو پاچتون. اگه پولدارین که بخرین مشکل نداره. ولی گارانتی ها خودشون شکایت دارن میکنن که هیچ کسی ازشون خرید نمیکنه بخاطر اینکه با مشتری روراست نیستن و خودشون دزد هستن چون من میدون که الان خود سیتادل داره گوشی قاچاقی میاره شما میرین اصل میخرین. من الان خریدم بدون گارانتی داخل سایت سامسونگ قشنگ میشناسه و اصل هست و آپدیت هم میکنه فقط گارانتی ایرانی نداره همین. من 7 ساله گوشی دارم خدارو شکر تا به حال نه گارانتی به دردم خورده نه اینکه گوشی مشکلی داشته.
موفق باشین

ویندوز 6.5 یا 6.1؟

offlineinternet
30-01-2010, 21:21
آقای mrmostafa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مبارکت باشه در سطح المپیک :46:
صدا شو با i8910 یا n95 8gb مقایسه کن
ویندوز 6.1 یا 6.5 {اگه 6.1 آبدیت کن ببین سرعتش کم میشه یا نه}
چی تو پکش بود کیف بود یا نه{اگه میشه عکسشو بزار}

من دیروز همیطوری رفتم یه سری زدم به موبال فروشی ها دیدم زده i8000 رسید {با خودم گفتم دوباره میخوان همون s8000 رو نشونم بدن رفتم تو ولی یه لحظه جا خودم i8000 بود} بهم گفت بدون گارتتی 500 تومان تا رفتم و برگشتم گفت فروختم رفت{یه ساعت مخشو خوردم}و بهش گفتم دیگه نمیاری گفت چرا میارم ولی 550 منم چار تا ریچار بارش کردم و اومدم خونه{تف تو ذاتش}

sososoli
30-01-2010, 22:01
اقای mrmostafa لطفا بیشتر وقت بزار دربارش بیشتر توضیح بده
اگه میشه به 6.5 آبدیت کن

mrmostafa
31-01-2010, 00:47
والا هنوز وقت نکردم همه کارها رو بکنم. الان فارسی ساز نصب کردم سازگاری نداره دنبال یه فارسی ساز هستم آخه این ویندوز موبایل هنوز یه فارسی ساز خودش نمیزاره.

صدای زنگ خورش بلنده
صدای موزیک با مدیا پلیر خوبه بسته به کیفیت موزیک داره ولی هندزفری صداش زیاده
سرعت گوشی خیلی خوبه
فقط تاچ ویزارد که داره رو صفحه باید بگیری حلش بدی مثل Iphone ولی تاچش حساسه میخوای بری پائین لیست دست میره رو آیکون میره داخلش. دکمه وسط که 5 ضلعی مانند هست رو بالا پایین میزنی نمیشه فقط میره تو منو اسکرول نیست.
در کل گوشی خوبیه حال میکنم باهاش.

hamed999
31-01-2010, 14:29
این گوشی مثل جت مکعب چند وجهی داره یا نه؟ سرعتش در مقایسه با diamond 2 چطوره؟(لطفا آماری جواب ندین که cpu این بیشتره پس سرعتشم بیشتره دوستانی که خریدن میشه یه لطف کنن و سرعت و حساسیت تاچ اونو با diamon2 مقایسه کنن ) خیلی نیاز دارم به این مقایسه

pulp_152
02-02-2010, 10:59
سلام ...

اخرین قیمت با گارانتی مایکروتل در مشهد ...

550 16 گیگ

noisymind
02-02-2010, 18:33
سلام ...

اخرین قیمت با گارانتی مایکروتل در مشهد ...

550 16 گیگ

از گاجره قیمت گرفتی؟

pulp_152
02-02-2010, 19:12
از گاجره قیمت گرفتی؟

نه خورشید ... گاجره هم داشت ... ولی قیمت نکردم

sososoli
03-02-2010, 23:25
چه عجب ماکرتل هم این گوشی رو وارد بازار کرد با قیمت550 تومان

seyed_reza
04-02-2010, 03:16
بهترین روش برای شارژ اولیه گوشی چیه ؟

SAEEDSAMSUNG
04-02-2010, 12:34
چه عجب ماکرتل هم این گوشی رو وارد بازار کرد با قیمت550 تومان

نسخه 2 گیگش رو میده 550 زیاد دلت رو خوش نکن.

--------------------------

بچه ها من دیشب گوشیم بالا نیومد!!! چون قفل کرده بود منم باتری رو کشیدم. ویندوزش پرید.

خلاصه تا الان شب سختی رو گذروندم . تا اینکه تو اینترنت دستور هارد ریست از بیرون ویندوز رو یاد گرفتم:

wolume Up Buttom+ Lock Buttom + Call buttom+ Power buttom همزمان نگه دارید تا گوشی روشن بشه.

بعد ریست کنید.

-------------------------------

داخل ویندوز گوشی هم با دستور *2767*3855# میتونید ریست کنید.

------------------------------

بچه ها این گوشی یه عیب بیشتر نداره: وقتی داری عکس نگاه میکنید وقتی عکس عوض میکنید

3 ثانیه طول میکشه تا عکس واضح بشه!! خیلی بده

------غیر از این هیچ مشکلی نداره. من واقعا عاشقش شدم. کیفیت ال سی دیش حرف نداره

کلا با i8910 فرق نداره. من که فرقی ندیدم

راستی باتری من 1500 میلی آمپر ژاپنی!!!! خودمم تعجب کردم . چون مال ه کی دیدم 1440 کره ای بود

----------

یه کیف معمولی هم همراش بود

---------------

16 گیگ mae in korea by samsung خریدم 550.

جالب اینه که تا خریدم 2 روز بعدش پارس مایکروتل گوشی رو وارد کرد.!!! البته 2 گیگ رو میده 550

---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

آقای mrmostafa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مبارکت باشه در سطح المپیک :46:
صدا شو با i8910 یا n95 8gb مقایسه کن
ویندوز 6.1 یا 6.5 {اگه 6.1 آبدیت کن ببین سرعتش کم میشه یا نه}
چی تو پکش بود کیف بود یا نه{اگه میشه عکسشو بزار}

من دیروز همیطوری رفتم یه سری زدم به موبال فروشی ها دیدم زده i8000 رسید {با خودم گفتم دوباره میخوان همون s8000 رو نشونم بدن رفتم تو ولی یه لحظه جا خودم i8000 بود} بهم گفت بدون گارتتی 500 تومان تا رفتم و برگشتم گفت فروختم رفت{یه ساعت مخشو خوردم}و بهش گفتم دیگه نمیاری گفت چرا میارم ولی 550 منم چار تا ریچار بارش کردم و اومدم خونه{تف تو ذاتش}

سلام . با اجازه من جوابتون رو بدم

. صداش بلنده . ولی به پای 8910 نمی رسه.

کیف تو پکش بود. یه کیف معمولی بیرونش چرم. داخلش خز.
ویندوز 6.1

-----------------
سرعتش خوبه.

SevenHaft
04-02-2010, 13:18
سلام به همگی.

1- کیفیت تصویر این گوشی در دیدن فیلم و عکس چطوره چون من تا الان از گوشیهای سری N نوکیا استفاده میکنم و میخوام بدونم این گوشی با توجه به اینکه وین موبایل 65 هزار رنگ رو پشتیبانی میکنه آیا این مساله به چشم میاد یا نه (در ضمن توی مشخصات صفحه نمایش این گوشی نوشته که AMOLED 16M که من آخر متوجه نشدم که صفحه این گوشی 16 میلیون رنگ هست یا 65 هزار رنگ)

2- کیفیت صداش در چه حدیه هم صدای زنگ خوردن و هم برای موسیقی گوش دادن البته هر دو تا مورد رو در اسپیکر خود گوشی منظورمه ( دوستان هم درباره کیفیت صدا توضیح بدین و هم بلندی صدا به عنوان مثال در جای شلوغ بلندی صدای اسپیکر گوشی هنگامی که گوشی زنگ میخوره در چه حده؟)

با سپاس.

pulp_152
04-02-2010, 18:28
16 گیگ با گارانتی مایکروتل 550 هستش ...
--------------------------------------------------------------------------
از تمامی سری های n بهتره ...والا ما هم نفهمیدیم 16 میلیون هستش یا 65 هزار اخر اما اینو میدونیم که فعلا 65 هزار رنگ هستش و تا نیومدن وین 7 فکر نکنم بشه بصورت قطع گفت که 16 میلیون هستش یا نه ... چون طبق گفته های سامسونگ 16 میلیون رو ساپورت میکنه اما به خاطر محدودیت ویندوز موبایل فعلا 65 هزار رنگ هستش که میگن تو وین 7 این ایراد بر طرف میشه

2- کیفیت صداش بلندتر و بهتر از N86 ولی استریو نیست ... هم کیفیت مکالمه بالایی داره هم کیفیت پخش خوبی دار موفق باشی

dark fear
04-02-2010, 21:02
بچه ها این گوشی یه عیب بیشتر نداره: وقتی داری عکس نگاه میکنید وقتی عکس عوض میکنید

3 ثانیه طول میکشه تا عکس واضح بشه!! خیلی بده

جدی ؟:13:
چه زشت :2:
ااااه .. من کلی برنامه داشتم .. خواستم تابستون اینو بخرم :20: .. اصلا نمیتونم این عیبو تحمل کنم:19:
بر و بچ اگه با آپدیت مشکل حل شد بگید :10:

offlineinternet
04-02-2010, 23:50
بچه ها مموری ۱۶ گیگ چنده

sososoli
04-02-2010, 23:52
پس من درست گفتم 16 گیگ با گارانتی550تومان؟؟؟!!!

mrmostafa
05-02-2010, 23:12
16 گیگ با گارانتی 550 هزار تومان بدون گارانتی 500 هزار تومان که گارانتیش فقط یه ویندوز رو ارتقاء میده بدون گارانتی همببیرین پولش رو میگیره فرقی نمیکنه.

mehdi_47
05-02-2010, 23:15
سلام
آقا ما هم بالاخره نفهمیدیم که lcd این مدل 16 میلیون رنگ رو ساپورت میکنه یا نه :19:
مطمئن هستید که 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟
بعد منظورتون از وین 7چیه؟(ویندوز 7 ؟؟؟) بعد با اومدن این نسخه ایا به صورت مجانی خودمون میتونیم آپدیت کنیم ؟ یا باید بریم ویندوزش رو بخریم ؟

زلف علی
05-02-2010, 23:24
سلام
آقا ما هم بالاخره نفهمیدیم که lcd این مدل 16 میلیون رنگ رو ساپورت میکنه یا نه :19:
مطمئن هستید که 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟
بعد منظورتون از وین 7چیه؟(ویندوز 7 ؟؟؟) بعد با اومدن این نسخه ایا به صورت مجانی خودمون میتونیم آپدیت کنیم ؟ یا باید بریم ویندوزش رو بخریم ؟

ببین ال سی دیش 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه ولی از نظر نرم افزاری فقط 65000 هزارتاش فعاله
با اینکه 65000 هزارتا نشون میده کیفیت ال سی دیش از امنیا اچدی که 16 میلیون هست پایینتر نیست و در یه سطحن
ویندوز 7 منظور ویندوز موبایل 7 هست که تغییرات زیادی قراره نسبت به 6.5 داشته باشه ولی فک نمیکنم به این زودیا بیاد ... آخه چند وقت پیش گفتن که نسخه بعدی ویندوز 6.6 هست
سامسونگ هیچ تظمینی نداده که براش ویندوز 7 میده پس احتمال اینکه به طور رسمی به 7 آپدیت بشه صفره
ولی هکرها میتونن به طور غیر رسمی براش ویندوز 7 رو اراعه بدن البته اگه به تاچ خازنی و رم و پردازنده بیشتر نیاز نداشته باشه

کلاً خیالت از کیفیت ال سی دی و ویندوزش راحت باشه .... به این زودیا ویندوز موبایل 7 نمیاد

mehdi_47
05-02-2010, 23:57
ببین ال سی دیش 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه ولی از نظر نرم افزاری فقط 65000 هزارتاش فعاله
با اینکه 65000 هزارتا نشون میده کیفیت ال سی دیش از امنیا اچدی که 16 میلیون هست پایینتر نیست و در یه سطحن
ویندوز 7 منظور ویندوز موبایل 7 هست که تغییرات زیادی قراره نسبت به 6.5 داشته باشه ولی فک نمیکنم به این زودیا بیاد ... آخه چند وقت پیش گفتن که نسخه بعدی ویندوز 6.6 هست
سامسونگ هیچ تظمینی نداده که براش ویندوز 7 میده پس احتمال اینکه به طور رسمی به 7 آپدیت بشه صفره
ولی هکرها میتونن به طور غیر رسمی براش ویندوز 7 رو اراعه بدن البته اگه به تاچ خازنی و رم و پردازنده بیشتر نیاز نداشته باشه

کلاً خیالت از کیفیت ال سی دی و ویندوزش راحت باشه .... به این زودیا ویندوز موبایل 7 نمیاد

برای من کیفیت lcd و حساسیتش و همینطور دوربین و محیط گوشی مهمه (تقریبا یکماه میشه استار خریدم منتها تصمیم دارم گوشیم رو عوض کنم ) نظرم بیشتر به ایفون 3g هست منتها اونم یه سری معایب داره و یه سری خوبیها(lcd خازنی و محیط روان و ظاهر زیبا )

زلف علی
06-02-2010, 00:05
برای من کیفیت lcd و حساسیتش و همینطور دوربین و محیط گوشی مهمه (تقریبا یکماه میشه استار خریدم منتها تصمیم دارم گوشیم رو عوض کنم ) نظرم بیشتر به ایفون 3g هست منتها اونم یه سری معایب داره و یه سری خوبیها(lcd خازنی و محیط روان و ظاهر زیبا )

خب به نظرت تاچ استار چطوره ؟

mehdi_47
06-02-2010, 00:06
خب به نظرت تاچ استار چطوره ؟

بد نیست نسبت به قیمتش خوبه

زلف علی
06-02-2010, 00:08
بد نیست نسبت به قیمتش خوبه

خب پس وقتی یه گوشی 150 تومنی تاچش خوبه گوشی 500 تومنیم تاچش خوبه دیگه
اصلاً میگن تاچ اینا 90% خازنیه حساسیتش

pulp_152
06-02-2010, 00:13
Omnia II تاچش تلفیقی از مقاومتی و خازنی هستش که بهش میگن Advanced R... یعنی حساسیت خازنی رو داره اما مانند مقاومتی ها با هر شی کار میکنه ... که به زبون خودمون مقاومتی پیشرفته ازش یاد میشه که البته فعلا این فناوری جدیده و فقط روی جت و امنیا 2 گذاشته شده ...

Original Titan
06-02-2010, 00:30
Omnia II تاچش تلفیقی از مقاومتی و خازنی هستش که بهش میگن Advanced R... یعنی حساسیت خازنی رو داره اما مانند مقاومتی ها با هر شی کار میکنه ... که به زبون خودمون مقاومتی پیشرفته ازش یاد میشه که البته فعلا این فناوری جدیده و فقط روی جت و امنیا 2 گذاشته شده ...
ميتوني لينكي چيزي بدي من بيشتر در مورد اين نوع تاچ بدونم؟

pulp_152
06-02-2010, 00:39
ميتوني لينكي چيزي بدي من بيشتر در مورد اين نوع تاچ بدونم؟

والا الان لینکهاشو ندارم ولی میگردم اگه تونستم پیدا میکنم اما در مورد صحتش میتونم به این گفته رایتج اکتفا کنم

قسمتی از نقد رایتج :

نکته دیگر در رابطه با این صفحه نمایش به قابلیت لمسی آن باز می گردد جائیکه برطبق رویه همیشگی ویندوز موبایل ها (که البته فقط یک بار استثنا داشته است)، این بار نیز از فناوری لمسی مقاومتی در ساخت صفحه نمایش استفاده شده که با اینکه مزیت استفاده از قلم و یا هر چیز نوک تیز دیگر را به همراه دارد اما در قیاس با مدل های خازنی از حساسیت کمتری برخوردار است. البته این بار نیز ظاهرا سامسونگ راه حل این ماجرا را بیافته است چرا که در i8000 نیز به مانند Jet از فناوری جدید و پیشرفته مقاومتی استفاده گردیده که به کوچکترین لمس صفحه نمایش پاسخ نشان داده و از حساسیت فوق العاده مناسبی برخوردار است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته باید بگم این خبرو در اصل و اول الدار داد که میگم لینکشو باید گشت تا پیدا کرد

mehdi_47
06-02-2010, 00:48
اگر اینطوری که دوستمون میگه باشه عالیه.دیگه چه دلیلی هست که آدم بره آیفون بخره

PC°BASE
06-02-2010, 10:52
دوستان خبر دارید که میشه وین 7 رو روی این گوشی نصب کرد یا نه ؟؟
شنیدم رو HD 2 میشه نصبش کرد ؟؟

hasanmotori
06-02-2010, 11:22
آموزش فلش این گوشی اولین بار توسط خودم :دی

اول باید pc studio که تو cd گوشی هستو نصب کنید به همراه Samsung CDMA Modem v4.34 (Driver)
که احتمالاً اینم موقع نصب pc studio نصب میشه

این برنامه دانلودرو از اینجا بگیرید :

متاسفانه لینک های جدیدترین فریمور که ویندوز 6.5 هست رپیدشیره میتونید از رپیدباز بگیرینشون

این 2 تا رو بگیرید :

اینم خود فریمور که 4 پارته :

خب اول سیم کارت و مموری رو در بیارین

1- خوب حالا برنامه OCTANS DOWNLOADER که گرفتینو باز کنید

2- فایلهای فریمورو از حالت زیپ خازج کنید

3- به این قسمت ها مسیر فایلهارو اینجوری بدین
- Eboot: eboot_i8000xxih5_hw_40.eb0
- MultiCSC: csc_i8000famih4.csc
- MoviNAND: pda_i8000xxih5_hw_40.mst
- Phone: phone_i8000dxih2_rev_04.bin

4- زبون مورد نظرو انتخاب کنید

5- گوشیرو در حالت active sync به pc وصل کنید

6- روی دکمه detect کلیک کنید

7- گوشیرو خاموش کنید ولی کابل usb رو ازش جدا نکنید

8- اگه همه چیز درست باشه گوشی خود به خود در حالت فلش بالا میاد

9- دکمه start downloading رو بزنید

10 - منتظر باشین تا تموم بشه

اینم یه عکس ازش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_47
06-02-2010, 21:13

اول باید pc studio که تو cd گوشی هستو نصب کنید به همراه Samsung CDMA Modem v4.34 (Driver)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمتاسفانه لینک های جدیدترین فریمور که ویندوز 6.5 هست رپیدشیره میتونید از رپیدباز بگیرینشون

این 2 تا رو بگیرید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم خود فریمور که 4 پارته :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب اول سیم کارت و مموری رو در بیارین

اینم یه عکس ازش :

سلام
ببخشید مگه سیستم عامل این مدل ویندوز نیست ؟ چرا روش آپدیتش باز مثل گوشیهای معمولیه ؟

زلف علی
06-02-2010, 21:40
ویندوز اینا با ویندوز کامپیوتر فرق میکنه
اینا ویندوز موبایلن ... بیشتر شبیه موبایلن تا کامپیوتر
فرقشون با گوشیای دیگه اینه که میشه ویندوزشونو ارتقا داد ... مثلاً 6.1 میشه 6.5
بعد هکرا میتونن براش مثلاً ویندوز 7 و اراعه بدن

mrmostafa
06-02-2010, 23:00
البته ویندوز موبایل 7 قراره 15 فوریه تو نمایشگاه بارسلون روی یک HTC و LG رونمایی بشه چیزی که خوندم دیگه نمیدونم ؟!!
این گوشی خیلی عالیه ولی یه مشکلی که دارم باهاش بیشتر خود ویندوز هست که هیچ تغییری داخلش نداده برای مدیریت صدا و پروفایل هیچی نذاشته و اینکه موزیک انتخاب میکنی میره روی پیش فرض خود ویندوز .

hateftotti
08-02-2010, 15:29
سلام
من دوستم میخواد امنیا 2 بگیره فقط مشکلش صفحه لمسیشه. چون از touch گوشی من(jet) خوشش نمیاد.:41:
کسایی که دارن می تونن بگن چقدر با touch ایفون فرق داره.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

SAEEDSAMSUNG
08-02-2010, 16:54
ببینید بچه ها . تاچش خوبه. ولی نمیدونم چرا شما دارید گوشی 500 هزار تومنی رو با 1 میلیون تومنی مقایسه میکنید؟؟؟ . خوب اگه میتونی 1 میلیون پول بدی برو آیفون بخر. تاچشس خوبه من که خیلی باهاش راحتم. ولی چون مولتی تاچ نیست خیلی بازیها رو نمیشه باهاش بازی کرد. من برای ختم کلام بگم که اگه شما 500 پول دارید و میخواید گوشی بخرید . بهترین گوشی موجود در بازاره . به شرطی که نصب برنامه براتون مهم باشه . اگه براتون مهم نباشه امنیا اچ دی بهتره. .

hateftotti
09-02-2010, 17:25
سعید جان ممنون از راهنماییت
یه سوال دیگه.تو جعبه این گوشی مداد هست یا نه؟

MOOSHII
10-02-2010, 00:15
آقا تو کرمانشاه کمترین قیمتی که پیدا کردم(فکر کنکم 16 گیگ)550 بود.الان قیمتش چنده؟
اختلاف قیمت توی بانه(اگه پیدا بشه) و توی دبی چقدره؟:20:

mm-morteza
11-02-2010, 10:36
سلام دوستان
بلاخره دیروز از پاساز علاعدین رفتم خریدمش.... قیمت 540 هزار با گارانتی اصلی
باطری زاپنی
چند تا سوال داشتم...ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده
1--برنامه وبازی هاشو از کجا دانلود کنم
2--برنامه وبازی هاشو چه جوری وتو کجا بریزم
3--بلوتوث گوشی منو هیچ کس پیدا نمیکنه وهیچ کس نمیتونه برام چیزی بفرسته...ولی من میتونم برای همه بفرستم ...مشکل از کجاست
ممنون از راهنمایتون

---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------

4--مسیج های که برای که برای من میاد همه اشون چها ر خونه اس ومنو فارسی رو چه جوری فعال کنم

ali racer
11-02-2010, 11:46
سلام دوستان
بلاخره دیروز از پاساز علاعدین رفتم خریدمش.... قیمت 540 هزار با گارانتی اصلی
باطری زاپنی
چند تا سوال داشتم...ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده
1--برنامه وبازی هاشو از کجا دانلود کنم
2--برنامه وبازی هاشو چه جوری وتو کجا بریزم
3--بلوتوث گوشی منو هیچ کس پیدا نمیکنه وهیچ کس نمیتونه برام چیزی بفرسته...ولی من میتونم برای همه بفرستم ...مشکل از کجاست
ممنون از راهنمایتون

---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------

4--مسیج های که برای که برای من میاد همه اشون چها ر خونه اس ومنو فارسی رو چه جوری فعال کنم
مبارکه
ان شا.. که به خوشی ازش استفاده کنی

1.از همین فروم خودمون بخش پاکت پی سی
2.چه جوری با استفاده از کابل فایلشو رو میریزی تو گوشیت بعدا اجراش میکنی
کاری نداره که
تازه مثل گوشی های سیمبین ساین هم نمی خواد
3.تو تنظیمات بلوتوث گوشی شما در حالت اینویزبل هستش
بکنینش شو تو آل
4. این بستگی به رام گوشی داره
ولی تعجب میکنم که اگه با گارانتی خریدین
چطور پیامک های پارسی رو نمیخونه!؟

mm-morteza
11-02-2010, 18:11
بینهایت ازت ممنونم دوست عزیز ...گارانتی اصلیه...ممکنه جای تنظیماتشو بهم زده باشم...ممنون از راهنمایت....بازی وبرانامه پاکت پی سی به همه گوشیهای ویندوز موبایل میخوره....نگفتی بازی ویا برنامه رو تو کجا بریزم من خیلی وارد نیستم اگه میشه ادرسشو بده....ممنون

kaveh.VB
12-02-2010, 11:20
ببینید بچه ها . تاچش خوبه. ولی نمیدونم چرا شما دارید گوشی 500 هزار تومنی رو با 1 میلیون تومنی مقایسه میکنید؟؟؟ . خوب اگه میتونی 1 میلیون پول بدی برو آیفون بخر. تاچشس خوبه من که خیلی باهاش راحتم. ولی چون مولتی تاچ نیست خیلی بازیها رو نمیشه باهاش بازی کرد. من برای ختم کلام بگم که اگه شما 500 پول دارید و میخواید گوشی بخرید . بهترین گوشی موجود در بازاره . به شرطی که نصب برنامه براتون مهم باشه . اگه براتون مهم نباشه امنیا اچ دی بهتره. .

دوست عزیز ممنون از راهنمایی اما گفتید که خیلی از بازیهای مولتی تاچ رو نمیتونید بازی کنید میخوام بگم اصلا مگه برای ویندوز موبایل بازی مولتی تاچ وجود داره که شما نمیتونی خیلی هاشو بازی کنید؟!!
من الان یکسال اکسپریا دارم هر چی بازی باحال برای ویندوز موبایل هست رو من دارم اما هیچ کدومش مولتی تاچ نیست دوست عزیز

kaveh.VB
12-02-2010, 11:29

متاسفانه لینک های جدیدترین فریمور که ویندوز 6.5 هست رپیدشیره میتونید از رپیدباز بگیرینشون

این 2 تا رو بگیرید :

اینم خود فریمور که 4 پارته :

خب اول سیم کارت و مموری رو در بیارین

اینم یه عکس ازش :

حسن موتوری بابا کجایی لینک های رام از کار افتاده چیکارش کنیم

kaveh.VB
12-02-2010, 11:40
جدی ؟:13:
چه زشت :2:
ااااه .. من کلی برنامه داشتم .. خواستم تابستون اینو بخرم :20: .. اصلا نمیتونم این عیبو تحمل کنم:19:
بر و بچ اگه با آپدیت مشکل حل شد بگید :10:

ببخشید که من این پست قدیمی رو اوردم بالا اما میخوام بگم که
بر فرض مثال که توی گالری کند باشه شما میتونی با 10 تا نرم افزار دیگه عکس رو باز کنی مثلا با ریسکو فتو منیجر 7 بازش کن علاوه بر امکانات خداییی که داره کمتر از 1 ثانیه عکس واضح میشه
کلا اگه اشکال نرم افزاری وجود داشته باشه توی گوشی های ویندوز موبایل نباید بهش اهمیت داد چون صدها نرم افزار جایگزینی برای اون عیب حتما وجود داره

dark fear
12-02-2010, 12:46
فک نکنم محیط نرم افزارا مثل فتو بروزر گوشی بشه ..
البته انگار با آپدیت این مشکل ها حل میشه .. آپدیت کنید احتمالا هم لود شدن سریع میشه هم اسکرول کردن روون :10:
بعدش ما رو هم درجریان بذارید :10:

kaveh.VB
12-02-2010, 14:24
فک نکنم محیط نرم افزارا مثل فتو بروزر گوشی بشه ..
البته انگار با آپدیت این مشکل ها حل میشه .. آپدیت کنید احتمالا هم لود شدن سریع میشه هم اسکرول کردن روون :10:
بعدش ما رو هم درجریان بذارید :10:

نه داداش میشه بدجوری هم میشه نمیدونم قبلا ویندوز موبایل داشتی یا نه / اما توی ویندوز موبایل ها برنامه هایی که شرکت ها می زنند خیلی ممکنه از پیشفرض خود گوشی بهتر باشه / مثلا همین برنامه فتو منیجر که من گفتم واقعا خیلی امکانات زیادی مثلا نسبت به برنامه (آلبوم) گوشی های اچ تی سی مثل اچ دی 2 داره و واقعا یه سرو گردن بالاتره هم تو دیزاینش هم امکانات ویرایش تصویر کنتراست و برایتنیز و تغییر rgb عکس ها و کلی امکانات آپلود عکس و کلی ساخت آلبوم ها با ترانزیشن های مختلف و........
و باز مثلا اکثر بچه هایی که پاکت پیسی کار میکنند برای فیلم دیدن از برنامه کر پلیر استفاده میکنند به جای پلیر خود گوشیهاشون
میخوام بگم شما مثل گوشی های نوکیا مثلا ان 95 مجبور نیستی بری سراغ گالری خود گوشی / و هیچ محدودیتی نداری

hasanmotori
12-02-2010, 16:53
حسن موتوری بابا کجایی لینک های رام از کار افتاده چیکارش کنیم

از رپیدشیر که نمیتونی بگیری
لینکشو بده به رپیدباز دانلودش کن

kaveh.VB
12-02-2010, 18:57
از رپیدشیر که نمیتونی بگیری
لینکشو بده به رپیدباز دانلودش کن

نه حاجی من اینقدر هم دیگه تو افساید نیستم که منظورم اینکه از روی سرور رپید شیر پاک شده وگرنه من اکانت رپید باز دارم و مشکلی واسه مستقیم کردن نیست

hasanmotori
12-02-2010, 19:43
نه حاجی من اینقدر هم دیگه تو افساید نیستم که منظورم اینکه از روی سرور رپید شیر پاک شده وگرنه من اکانت رپید باز دارم و مشکلی واسه مستقیم کردن نیست

به نظر میرسه سامسونگ دیگه مثل قبل الکی گوشی نمیزنه بعد دیگه ساپورتش نکنه
الان برای همه گوشیهاش حتا جاواهای ارزون و حتا دو سیم کارته هاش کلی فریمور داده
برای امنیا 2 یه فریمور جدید داده بازم :دی

اینم لینکش :

راسی اون دوتا فایل اولی هم از رو رپیدشیر پاک شدن ؟

البته یه چیزی
اون دوتا فایل انگار مال هر فریموری مخصوص خودشه
الان این فریمور اون دوتا رو نداره ولی احتمالاً با همونا کار میکنه

ورژن این فریمور هم اینه : I8000NXXJA5

kaveh.VB
12-02-2010, 21:29
دستت درد نکنه نه اون دوتا هستش
دمت جیز

hasanmotori
12-02-2010, 21:35
دستت درد نکنه نه اون دوتا هستش
دمت جیز

وقتی فلش کردی خبرشو بده :10:

mm-morteza
12-02-2010, 23:23
سلام دوستان....این گوشی رو چه جوری میشه قسمت فارسی نوشتنشو فعال کرد....ممنون میشم مسیرشو بگین...

MOOSHII
13-02-2010, 00:25
آقا تو کرمانشاه کمترین قیمتی که پیدا کردم(فکر کنکم 16 گیگ)550 بود.الان قیمتش چنده؟
اختلاف قیمت توی بانه(اگه پیدا بشه) و توی دبی چقدره؟:20:

اساتید کسی نبود جواب مارو بده؟(تحویلمون بگیره؟!؟:42:)

kaveh.VB
13-02-2010, 00:57
سلام دوستان....این گوشی رو چه جوری میشه قسمت فارسی نوشتنشو فعال کرد....ممنون میشم مسیرشو بگین...

شما باید یه کیبرد فارسی روش نصب کنی بعد از پایین قسمت وسط که مخصوص آیکون کیبرد هست بزنی و با کیبرد فارسی شروع به تایپ کردن میکنی
دنبال این نرم افزار بگردد finger keyboard

---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

اساتید کسی نبود جواب مارو بده؟(تحویلمون بگیره؟!؟:42:)

تو تهران 540 16 گیگ با گارانتی اصل هستش
بدون گارانتی 490-500 هستش
توی بانه گیر نمیاد لا اقل یکی از بچه ها که رفته بود میگفت فقط چینیش هست

توی دبی هم فکر کنم فرقی نکنه از خود تهران و یا حتی بیشتر هم بشه
اگه کسی تهران آشنا داری بگو از تهران برات بگیره بفرسته

MOOSHII
13-02-2010, 03:19
ممنون داش کاوه

dark fear
13-02-2010, 07:58
تو سایت gooshishop.com با گرانتی خدمات پارسه میده 530

mm-morteza
13-02-2010, 13:46
ممنون از راهنمایت داش کاوه...تشکر

kaveh.VB
13-02-2010, 19:05
تو سایت gooshishop.com با گرانتی خدمات پارسه میده 530

داداش خدمات پارسه گارانتی متفرقه هست یعنی چه بی گارانتی بگیری چه با گارانتی متفرقه هیچ فرقی نمیکنه چفتش یکیه پس الکلی 30 تومن الکی کسی پول نده یا گارانتی اصل بگیرید یا بی گارانتی :5:

mm-morteza
13-02-2010, 22:44
من برنامه finger keyboard رو نصب کردم ولی درست نشد
این فقط یه کیبرد.....من برنامه فارسی ساز میخوام....اگه دوستان کسی میدونه .امتحان کرده لطفا یه برنامه فارسی ساز خوب معرفی کنه....ممنون از شما دوستان...راستی کسی مثل من مشکل فارسی داره ...من با گارانتی اصلی گرفتم...

kaveh.VB
14-02-2010, 00:13
من برنامه finger keyboard رو نصب کردم ولی درست نشد
این فقط یه کیبرد.....من برنامه فارسی ساز میخوام....اگه دوستان کسی میدونه .امتحان کرده لطفا یه برنامه فارسی ساز خوب معرفی کنه....ممنون از شما دوستان...راستی کسی مثل من مشکل فارسی داره ...من با گارانتی اصلی گرفتم...

خوب بگو من فکر کردم فارسی ساز نصب کردی
اینو امتحان کن جواب میده

فقط سریع بگیر چون مدیرا بینند پاکش میکنند

masoud.cvle
14-02-2010, 19:21
ببخشید اینکه میگن 16gig از 8gig کندتره درسته ؟

masoud.cvle
14-02-2010, 19:34
با سلام
ببخشید چطوری میشه فهمید گوشی امنیا 2 اصله یا نه؟

kaveh.VB
14-02-2010, 20:27
ببخشید اینکه میگن 16gig از 8gig کندتره درسته ؟
سلام
نه چه ربطی داره ؟! اطلاعات ویندوز از داخل رام که حجمش 512 مگ هست و از حافظه داخلی جدا هست خونده میشه و اصلا ربطی به مموری نداره

با سلام
ببخشید چطوری میشه فهمید گوشی امنیا 2 اصله یا نه؟

هیچی محتویات پکش رو ببین چیا هست بد ببین همش داخل پکی که به شما میفروشن باشه /
یه احتمال هم وجود داره که مدل چینیش اومده باشه که اصلا داد میزنه که چینی هست و اصلا گوشی رو روشن کنی معلومه چون ممکنه از لحاظ بدنه شبیه امنیا باشه ولی از نظر نرم افزاری و محیط داخل کلا با هم فرق میکنند
بعد هم فروشنده اینقدر خنگ نیستند که بیاد چینی رو جای اصل قالب کنه به مردم چون پای خودش گیره

masoud.cvle
15-02-2010, 18:27
ببخشید ولی اینو خودمم می دونستم منظورم این بود که مثل گوشی های نوکیا کدی نداره که بشه سریال نامبرشو دید یا نه؟

mm-morteza
16-02-2010, 00:28
خوب بگو من فکر کردم فارسی ساز نصب کردی
اینو امتحان کن جواب میده

فقط سریع بگیر چون مدیرا بینند پاکش میکنند

ممنون از راهنمایت

PC°BASE
16-02-2010, 14:44
سلام به همه .

آقا با این گوشی میشه با انگشت کار کرد ؟ با انگشت اسکرول کرد ؟ با انگشت ( به راحتی ) تایپ کرد ؟

برای اینکه صفحه نمایش واکنش نشون بده باید دست رو روش فشار داد یا لمس صفحه کافیه ؟؟؟

خواهشا کمک کنید که تو انتخابم این موارد خیلی تاثیر داره ...

pulp_152
16-02-2010, 17:28
سلام به همه .

آقا با این گوشی میشه با انگشت کار کرد ؟ با انگشت اسکرول کرد ؟ با انگشت ( به راحتی ) تایپ کرد ؟

برای اینکه صفحه نمایش واکنش نشون بده باید دست رو روش فشار داد یا لمس صفحه کافیه ؟؟؟

خواهشا کمک کنید که تو انتخابم این موارد خیلی تاثیر داره ...

لمس صفحه کافیه ...اما نه دیگه مثل ایفون

mm-morteza
16-02-2010, 22:45
دوستان سلام...چه جوری میشه فضای Program RAM
, وهمچنین فضای MAIN Storage را زیاد کرد من برنامه ای نصب نکردم خیلی فضا اشغال شده ممنون از راهنمایتون

enigma1
17-02-2010, 13:27
سلام
می خواستم بدونم
1.کیفیت صدای این گوشی تو هدفون چه جوریه مثلا به n95 یا n96 میرسه ؟
2.فارسی ساز خوبی براش موجوده ؟ چون من می خوام فایل های pdf رو روش بریزم

mm-morteza
17-02-2010, 19:45
, وهمچنین فضای MAIN Storage را زیاد کرد من برنامه ای نصب نکردم خیلی فضا اشغال شده ممنون از راهنمایتون

hasanmotori
18-02-2010, 20:42

برنامه هایی که باز هستنو ببند
یا به ویندوز موبایل 6.5 آپدیت کن
یا تاچ ویزو خاموش کن

مین استوریج زیاد نمیشه
اگه چیزی توش هست بریزش رو 16 گیگ مموری
چیزیم نصب میکنی تو 16 گیگ نصب کن

mm-morteza
18-02-2010, 22:13
ممنون از راهنمایت
فارسی ساز خوب چی معرفی میکنی....هرچی نصب کردم
مو...اس ام اس هارو قاطی نشون میده
بازم ممنون

sososoli
18-02-2010, 23:07
ممنون از راهنمایت
فارسی ساز خوب چی معرفی میکنی....هرچی نصب کردم
مو...اس ام اس هارو قاطی نشون میده
بازم ممنون

چند پست قبل تر اقایkaveh.VB یه فارسی ساز رو ادرسشو داده اون خوبه همه هم راضی هستن

micheal-tnt
18-02-2010, 23:37
گرفتمش 480 طبقه 4 علاالدین

DJ Fred
19-02-2010, 01:39
برای تبدیل ویندوزش به ویندوز 6.5 و تبدیل رامش یه رام hd2 یک راهنمای خوب می خوام با لینک فایلها

لطفا بهترین کیبرد فارسی رو هم بزارین

masoud.cvle
19-02-2010, 20:10

آقا دمت گرم 16 یا 8 ،کدومشو 480 گرفتی؟

MOOSHII
20-02-2010, 18:55
آقا این تشیص دست خط فارسیش چطوره؟یعنی اگه من مثل نوشتن فارسی معمولی(سرهم) بنویسم تشخیص میده یا باید حروف رو جدا نوشت؟

MOOSHII
20-02-2010, 19:02
آقا برای تشخیص دستخط.همینطوری فارسی بنویسیم(سر هم)تشخیص می ده یا باید حروف رو جدا نوشت؟

DJ Fred
21-02-2010, 19:06

اسم و شماره تلفن مغازرو pm می کنین؟

کسی ارزونتر میشناسه جاییرو؟

چند مدل باطری داره؟ من شنیدم یک مدل ژاپنی 15000 میلی آمپر داره ، یک مدل کره ای 1440 میلی ، چینی هم داره؟

من باید تا 4شنبه بخرم خواهشا راهنمایی کنین

offlineinternet
21-02-2010, 20:08
منم انشاالاه تا عید میخرم {الان پولم نمیرسه}

SAEEDSAMSUNG
21-02-2010, 20:45
سلام بروبچ. چند تا راهنمایی میخوام . اگه کمکم کنید منم قول میدم هرچی بخواید در مورد این گوشی از ریز تا درشت بهتون بگم.

یکی اینکه میخوام ویندوزش رو آپدیت کنم . به ویندوز 6.5 . چه جوری؟؟؟ هیچی هم بارم نیست. گوشیم هم گارانتی نداره.

دوم اینکه من ADSL دارم. آیا میشه من این گوشی رو با USB وصل کنم به کامپیوتر و گوشی از اینترنت کامپیوتر استفاده کنه؟؟ درضمن مودم ADSL وایرلس نیست. ممنون میشم کمکم کنید

hasanmotori
21-02-2010, 21:05
سلام بروبچ. چند تا راهنمایی میخوام . اگه کمکم کنید منم قول میدم هرچی بخواید در مورد این گوشی از ریز تا درشت بهتون بگم.

یکی اینکه میخوام ویندوزش رو آپدیت کنم . به ویندوز 6.5 . چه جوری؟؟؟ هیچی هم بارم نیست. گوشیم هم گارانتی نداره.

دوم اینکه من ADSL دارم. آیا میشه من این گوشی رو با USB وصل کنم به کامپیوتر و گوشی از اینترنت کامپیوتر استفاده کنه؟؟ درضمن مودم ADSL وایرلس نیست. ممنون میشم کمکم کنید

با pc studio احتمالاً میشه آپدیت کنی
یه امتحان کن اگه نشد بگو تا روش فلش کردنو بگم

معمولاً کسی از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده نمیکنه مگر اینکه وایرلس باشه
معمولاً از اینترنت گوشی تو کامپیوتر استفاده میشه که خیلی راحته

SAEEDSAMSUNG
21-02-2010, 21:17
با pc studio احتمالاً میشه آپدیت کنی
یه امتحان کن اگه نشد بگو تا روش فلش کردنو بگم

معمولاً کسی از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده نمیکنه مگر اینکه وایرلس باشه
معمولاً از اینترنت گوشی تو کامپیوتر استفاده میشه که خیلی راحته

ممنون میشم روش فلش کردن این گوشی رو و نصب رام ویندوز 6.5 رو بهم بگی . و لطف کنی یه رام خوب بهم معرفی کنی. برای وصل شدن به اینترنت هم راهش رو پیدا کردم با نرم افزار Windows Mobile Device Center مشکلم حل شد.

---------------------------------------------------------------------------------------------

mhargoon
21-02-2010, 21:34
ممنون میشم روش فلش کردن این گوشی رو و نصب رام ویندوز 6.5 رو بهم بگی . و لطف کنی یه رام خوب بهم معرفی کنی. برای وصل شدن به اینترنت هم راهش رو پیدا کردم با نرم افزار Windows Mobile Device Center مشکلم حل شد.

---------------------------------------------------------------------------------------------

من هم همینطور:31:
لطف کنید به داد ما برسید:42:

SAEEDSAMSUNG
21-02-2010, 21:40
برای دوستایی که میخوان این گوشی رو بخرن . چند تا نکنه مهم رو باید بگم. ببینیند من خیلی تحقیق کردم و با کلی وسواس این گوشی رو خریدم . الان هم کاملا راضیم. این گوشی ایراداتی داره که باید مورد توجه قرار بدی

ایرادات:

صفحه نمایشش به راحتی هر چه تمام تر خش می افته برای همین من یه چسب براش خریدم . بدک نیست ولی ...

دوربینش عکسای خیلی خیلی خوب نمی ندازه ( مثل امنیا اچ دی نیست)

User Friendly خیلی خوبی نداره . یعنی وقتی شما دارید باهاش کار میکنید سرعت پاسخگویی Real Time نداره و شاید برا چند ثانیه معطلتون کنه تا دستورتون رو اجرا کنه

مولتی تاچ نیست و خیلی از بازی ها رو نمیشه راحت بازی کرد. در کل من بگم که اصلا برای بازی خوب نیست .

تو آلبوم تصاویر وقتی عکس رو ورق میزنید 2 ثانیه طول میکشه که عکس کاملا واضح بشه که خیلی زیاده.

صدای بلندگوش متوسط و استریو نیست.

در حالت عادی که هیچ برنامه ای اجرا نکردید 80 مگابایت رم خالی داره

بغل های صفحه نمایشش درز داره و خاک میره توش

درب پشتش پلاستیکیه و موقع باز کردن خیلی باید دقت کنید تا نشکنه

جای اثر انگشت روش میمونه

آلبوم تصاویرش کند و برای کسایی که وسواس دارن آزار دهندست.

وقتی کسی بهتون زنگ میزنه اول صدای زنگ پایینه و یه هو زیاد میشه . خیلی مسخرست.

اس ام اسش مشکل داشت که من اس ام اسش رو آپدیت کردم درست شد.

دفترچه تلفنش عکسای رفقا رو کوچیک نشون میده( مثل اچ تی سی اچ دی 2 نیست ) . البته میگن اگه ویندوزش رو 6.5 کنم دفترچه تلفنش باحال میشه. ما که ندیدیم.

------------------------------------------------------------

با تمام این معایب اگه همین الان پولم رو بهم بدن بازم همین گوشی رو میخرم. میدونید چرا؟؟؟

چون:
0- شارژ فوق العاده . باور کنید من تو عمرم باتری به این خفنی ندیدم!!! من گوشی رو میترکونم و کلی فیلم میبینم 2 تا 3 روز دووم میاره . بهترین و مهمترین خوبی این گوشی شارژ نگه داشتنشه. باتریش 1500 میلی آمپر ژاپنی .

1--انتخاب دیگه ای ندارم :

اچ تی سی اچ دی 2 : مذخرف : ( بزرگ . ال سی دی بی کیفیت . 200 تومن گرون تر و کلی ایراد دیگه......)
اگسپریا ا کس 2 : مذخرف و 200 گرون تر
آیفون تری جی اس : 400 گرون تر و تو یه رده نیست با این و دوربین 3 و ...

2-- فیلمبرداریش از هر چی گوشی بهتر ( از امنیا اچ دی پایین تر)
3--قیمت مناسب
4--صفحه نمایش فوق العاده
5--صدای هدفون خوب
6--اندازه بسیار مناسب و خیلی باریک و خوشگل
7-- دیدن فیلم توش لذت بخش ( کلی نرم افزار پخش فیلم براش نصب کردم )
8- دیدن عکس توش یه حالی میده که نگوووووووو. ( فقط هر عکس 2 ثانیه معطل میکنه)
9- 16 گیگ حافظه داخلی با یه رم 32 گیگ رو هم 48 گیگ حافظه که چون دانشجوم پر توشو کردم فیلم دایویکس.و.کلی نرم افزار ریختم توش. همش رو روی حافظه 16 گیگش نصب کردم!. راحته راححت.

10- یه قطب نمای دیجیتالی براش اومده نصب کردم واقعا معرکست . قطب نمای دیجیتالی اچ تی سی رو میذاره تو جیبش.

-------

senatorali
21-02-2010, 22:11
داداش دمت گرم تحلیل کامل و جامعی کردی

hateftotti
21-02-2010, 22:18
سلام
اگه کسی ویندوز 6.5 رو گوشیش ریخته از مزایا و معایبش بگه لطفا

SAEEDSAMSUNG
21-02-2010, 22:30
بچه ها یه رام براش پیدا کردم. از اساتید میخوام یه نگاهی بهش بندازن. ببیننن خوبه.

hasanmotori
21-02-2010, 22:44
آموزش فلش :

اینم لینک جدیدترین فریمور :

User Friendly خیلی خوبی نداره . یعنی وقتی شما دارید باهاش کار میکنید سرعت پاسخگویی Real Time نداره و شاید برا چند ثانیه معطلتون کنه تا دستورتون رو اجرا کنه

مولتی تاچ نیست و خیلی از بازی ها رو نمیشه راحت بازی کرد. در کل من بگم که اصلا برای بازی خوب نیست .

تو آلبوم تصاویر وقتی عکس رو ورق میزنید 2 ثانیه طول میکشه که عکس کاملا واضح بشه که خیلی زیاده.

دفترچه تلفنش عکسای رفقا رو کوچیک نشون میده( مثل اچ تی سی اچ دی 2 نیست ) . البته میگن اگه ویندوزش رو 6.5 کنم دفترچه تلفنش باحال میشه. ما که ندیدیم.

تو ویندوز موبایل 6.1 چون اینترفیس تاچ ویز فعاله سرعتو کند میکنه و رم زیادی استفاده میکنه
با آپدیت به ویندوز 6.5 این مشکلات حل میشه
سرعت گالری و اینچیزاشم حل میشه

در مورد مولتی تاچم الان فقط 1 پاکت پیسی مولتی تاچ هست
فک نمیکنم بازی مولتی تاچ هنوز برای پاکت پیسی اومده باشه

MOOSHII
22-02-2010, 00:50
آقا برای تشخیص دستخط.همینطوری فارسی بنویسیم(سر هم==> مخلصم)تشخیص می ده یا باید حروف رو جدا از همنوشت؟( م خ ل ص م)
اساتید منتظر جوابم...:20:

DJ Fred
22-02-2010, 01:01
آموزش فلش :

اینم لینک جدیدترین فریمور :

تو ویندوز موبایل 6.1 چون اینترفیس تاچ ویز فعاله سرعتو کند میکنه و رم زیادی استفاده میکنه
با آپدیت به ویندوز 6.5 این مشکلات حل میشه
سرعت گالری و اینچیزاشم حل میشه

در مورد مولتی تاچم الان فقط 1 پاکت پیسی مولتی تاچ هست
فک نمیکنم بازی مولتی تاچ هنوز برای پاکت پیسی اومده باشه

تفاوت سرعت و راحتی بین این دو ویندوز روی این دستگاه خیلی زیاده؟

با وین 6.5 دیگه تاچ ویز کار نمی کنه؟ sens ui میشه رو 6.5 نصب کرد؟

اگر اینترنت وایرلس داشته باشیم بدون کامپیوتر میشه آپدیت کرد مثل گوشی ها نوکیا؟

اگر نه باز با pc suite بدون این همه دنگ و فنگ میشه؟

رامهای کوک شدرو فقط از این روش میشه ریخت؟

mhargoon
22-02-2010, 07:23
برای دوستایی که میخوان این گوشی رو بخرن . چند تا نکنه مهم رو باید بگم. ببینیند من خیلی تحقیق کردم و با کلی وسواس این گوشی رو خریدم . الان هم کاملا راضیم. این گوشی ایراداتی داره که باید مورد توجه قرار بدی

ایرادات:

صفحه نمایشش به راحتی هر چه تمام تر خش می افته برای همین من یه چسب براش خریدم . بدک نیست ولی ...

جای اثر انگشت روش میمونه

-------

دوست عزیز، با اجازه من با بعضی از ایرادهاتون کاملا مخالفم. مثلاً

1- خش افتادن روی صفحه : من با مداد فشاری و ناخن هم زیاد کار کردم تا حالا خشی ندیدم.

2- کیفیت صدا : البته در تلفن به پای hd (البته hd قدیمی نه hd2) نمیرسه ولی از بقیه گوشه ها کمتر که نیست بلکه بهتره و در موسیقی هم که عالیه

3- جای اثر انگشت: شما این جای اثر انگشت رو میتونید یه راحتی پاک کنید. در مقایسه با مثلا diamond تقریباً میشه گفت اثر انگشت نمی مونه

4- تمامی کندیها، مثلاً در آلبوم تصاویر به ویندوز 6.1 برمیگرده که با آپدیت به 6.5 درست میشه.
ممون

hasanmotori
22-02-2010, 08:54
تفاوت سرعت و راحتی بین این دو ویندوز روی این دستگاه خیلی زیاده؟

با وین 6.5 دیگه تاچ ویز کار نمی کنه؟ sens ui میشه رو 6.5 نصب کرد؟

اگر اینترنت وایرلس داشته باشیم بدون کامپیوتر میشه آپدیت کرد مثل گوشی ها نوکیا؟

اگر نه باز با pc suite بدون این همه دنگ و فنگ میشه؟

رامهای کوک شدرو فقط از این روش میشه ریخت؟

خب ویندوز 6.5 خیلی بهتره و به نظر من حتماً آپدیت کن

یه رام hd2 هست که اگه بریزی میشه sens ui البته کوک شدست و من لینکشو ندارم ... خودت یه سرچی کن

با وایرلس نمیشه

با pc studio احتمال زیاد میشه یه امتحان کن

رامهای کوکی شده مثل همون رام hd2 فقط از همین طریق میشه بریزی

SAEEDSAMSUNG
22-02-2010, 11:10
دوست عزیز، با اجازه من با بعضی از ایرادهاتون کاملا مخالفم. مثلاً

1- خش افتادن روی صفحه : من با مداد فشاری و ناخن هم زیاد کار کردم تا حالا خشی ندیدم.

2- کیفیت صدا : البته در تلفن به پای hd (البته hd قدیمی نه hd2) نمیرسه ولی از بقیه گوشه ها کمتر که نیست بلکه بهتره و در موسیقی هم که عالیه

3- جای اثر انگشت: شما این جای اثر انگشت رو میتونید یه راحتی پاک کنید. در مقایسه با مثلا diamond تقریباً میشه گفت اثر انگشت نمی مونه

4- تمامی کندیها، مثلاً در آلبوم تصاویر به ویندوز 6.1 برمیگرده که با آپدیت به 6.5 درست میشه.
ممون

1- به طرز فجیعی خش می افته . من روز اول فهمیدم. باید دقت کنی زیر نور روشن متوجه میشه.

2- کیفیت صداش طبیعیه ولی حجم نداره. و استریو نیست.

3- جای اثر انگشت هم میمونه . خوب هم میمونه! اینم روز اول فهمیدم.

4- امیدوارم درست بشه من که تا حالا جرات نکردم آپدیت کنم. خطرناکه خیلی!

---------------------------------------

صفحه ضد خش و صدای استریو و بدنه بدون ماندن اثر انگشت:

سامسونگ گوشی بعدی که ساخته عیبای امیا 2 رو از بین برده:

S L R
22-02-2010, 11:22
سلام به همه
من میخواستم این گوشی رو بگیرم ولی تو این تاپیک دیدم یکی گفته بود:

بغل های صفحه نمایشش درز داره و خاک میره توشحالا واقعاً اینطوره!؟بازم کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟!
یعنی واقعاً خاک میره پشت صفحه نمایش!!؟
اگه اینطوری باشه که خیلی بد میشه!

DJ Fred
22-02-2010, 11:30
خب ویندوز 6.5 خیلی بهتره و به نظر من حتماً آپدیت کن

یه رام hd2 هست که اگه بریزی میشه sens ui البته کوک شدست و من لینکشو ندارم ... خودت یه سرچی کن

با وایرلس نمیشه

با pc studio احتمال زیاد میشه یه امتحان کن

رامهای کوکی شده مثل همون رام hd2 فقط از همین طریق میشه بریزی

مگه شما به 6.5 آپدیت نکردی با pc suite?

SAEEDSAMSUNG
22-02-2010, 12:16
سلام به همه
من میخواستم این گوشی رو بگیرم ولی تو این تاپیک دیدم یکی گفته بود:
حالا واقعاً اینطوره!؟بازم کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟!
یعنی واقعاً خاک میره پشت صفحه نمایش!!؟
اگه اینطوری باشه که خیلی بد میشه!

من غلط بکنم بگم خاک بره پشت صفحه نمایشش!!. ببین یه عکfile:///C:/Users/saeed/Desktop/DSC00441.JPGس برات میذارم

میدونم اصلا معلوم نیست ولی بغلاش گرد و خاک میره و من با کاغذ تمیزش میکنم . خاک عمرا بره پشت ال سی دیش!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SAEEDSAMSUNG
22-02-2010, 12:28
اینم کیفیت عکسش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک دانلود عکس . 1.5 مگابایت 2560x1920

mhargoon
22-02-2010, 15:14
1- به طرز فجیعی خش می افته . من روز اول فهمیدم. باید دقت کنی زیر نور روشن متوجه میشه.

2- کیفیت صداش طبیعیه ولی حجم نداره. و استریو نیست.

3- جای اثر انگشت هم میمونه . خوب هم میمونه! اینم روز اول فهمیدم.

4- امیدوارم درست بشه من که تا حالا جرات نکردم آپدیت کنم. خطرناکه خیلی!

---------------------------------------

صفحه ضد خش و صدای استریو و بدنه بدون ماندن اثر انگشت:

سامسونگ گوشی بعدی که ساخته عیبای امیا 2 رو از بین برده:

چی بگم. من انشالله اگه فرصت کنم یه عکس از گوشی خودم می ذارم . نه اثر انگشت و نه خش. حتی زیر نور روشن.
این گوشی جدید هم ظاهرا خیلی عالیه. فقط برای کسایی که به ویندوز موبایل عادت کردن یه ذره وقت میبره تا با UI اون اخت بشن. امیدوارم نرم افزارهای کافی هم برای سیستم عامل Bada موجود باشه.

SAEEDSAMSUNG
22-02-2010, 15:25

خدمت شما . اینا به نظر شما چیه؟ کلی هم با دستمال تمیزش کردم. تازه شد این. عکس واضح تر:

MOOSHII
22-02-2010, 15:30
آقا برای تشخیص دستخط.همینطوری فارسی بنویسیم(سر هم==> مخلصم)تشخیص می ده یا باید حروف رو جدا از همنوشت؟( م خ ل ص م)

اساتید منتظر جوابم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):20:
ان فروم اصلا در حد فروم نیست.حیف پی سی ورلد که 100 بار باید توش خواهش کرد:19: که جوابمو بدین ولی...

DJ Fred
22-02-2010, 16:24
همین الان گوشی رسید دستم

باطریش 1500 چینی هست، برای شما هم همینجوریه؟

چند نفر گفتم مثل بنز خط میفته روش، این روکش خودشم که صد تا نوشته و عکس روشه محافظ خوب چی بگیرم که هم کدر نکنه صفحرو هم تاچش ضعیف نشه و هم ضد خش باشه

SAEEDSAMSUNG
22-02-2010, 18:31
همین الان گوشی رسید دستم

باطریش 1500 چینی هست، برای شما هم همینجوریه؟

چند نفر گفتم مثل بنز خط میفته روش، این روکش خودشم که صد تا نوشته و عکس روشه محافظ خوب چی بگیرم که هم کدر نکنه صفحرو هم تاچش ضعیف نشه و هم ضد خش باشه

دوست عزیز . اصلا این روکش رو نکن. همین الان برو و یه برچسب خوب بخر . 1000 تومن. اگه مال خودش نبود یه دونه all size بخر و سپس این روکش رو بذار روی اون و از دورش برش بده . تا دقیقا مثل خودش در بیاد. تاچش هم خیلی خوبه و با روکش هم خوب جواب میده.

باتری من 1500 میلی آمپر ژاپنی . made in japan fabrique au japan

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

ان فروم اصلا در حد فروم نیست.حیف پی سی ورلد که 100 بار باید توش خواهش کرد:19: که جوابمو بدین ولی...

آخه دوست عزیز تشخیص دستخط چیه؟ منظورتون برای تایپ اس ام اسه؟؟ اگ تو قسمت تایپ اس ام اس که فقط برای انگلیسی کار میکنه . و اصلا هم سر هم جواب نمیده . جدا جدا هم باید خیلی دقیق بنویسی تا غلط نشه.

DJ Fred
22-02-2010, 21:15
دوست عزیز . اصلا این روکش رو نکن. همین الان برو و یه برچسب خوب بخر . 1000 تومن. اگه مال خودش نبود یه دونه all size بخر و سپس این روکش رو بذار روی اون و از دورش برش بده . تا دقیقا مثل خودش در بیاد. تاچش هم خیلی خوبه و با روکش هم خوب جواب میده.

باتری من 1500 میلی آمپر ژاپنی . made in japan fabrique au japan

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

آخه دوست عزیز تشخیص دستخط چیه؟ منظورتون برای تایپ اس ام اسه؟؟ اگ تو قسمت تایپ اس ام اس که فقط برای انگلیسی کار میکنه . و اصلا هم سر هم جواب نمیده . جدا جدا هم باید خیلی دقیق بنویسی تا غلط نشه.

مگه محافظ برای این مدل ندارن تو علاالدین؟

1000 تومن کجا میدن من 2000 تومن ارزونترین جایی علاالدین سراغ دارم پس تا وقتی اونو نگرفتم نکنمش؟ یعنی اگر وقتی باهاش کار نمی کنم تو کیف اوریجینالش باشه و با انگشت باهاهش کار کنم بازم خط میفته؟

mm-morteza
22-02-2010, 22:16
سلام دوستان....من یه مشکل دارم...لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه....ممنون
من کتاب زیاد میخونم
کتابهای fbook رو چطور میشه خوند...چه کیبردی رو معرفی میکنید.... ممنون

SAEEDSAMSUNG
22-02-2010, 22:30
مگه محافظ برای این مدل ندارن تو علاالدین؟

1000 تومن کجا میدن من 2000 تومن ارزونترین جایی علاالدین سراغ دارم پس تا وقتی اونو نگرفتم نکنمش؟ یعنی اگر وقتی باهاش کار نمی کنم تو کیف اوریجینالش باشه و با انگشت باهاهش کار کنم بازم خط میفته؟

من کرمانشاه خریدم 1000 تومن. عجله نکن منم کندمش 2 روز بعد رفتم براش خریدم که یه دونه خش افتاد روش. من با قلم کار کردم و تو کیف خودش هم گذاشتم. ولی افتاد. ولی اگه نمیتونی تحمل کنی تا فردا ، بککنش ولی فقط از قلم استفاده کن.

SAEEDSAMSUNG
22-02-2010, 22:35
سلام دوستان....من یه مشکل دارم...لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه....ممنون
من کتاب زیاد میخونم
کتابهای fbook رو چطور میشه خوند...چه کیبردی رو معرفی میکنید.... ممنون

کی بورد خود سامسونگ خیلی عالیه. روتیت هم میشه. در مورد کی بورد فارسی هم Arabizer رو من نصب کردم . خوبه سبک. هم اس ام اس فارسی میفرسته هم میگیره. کانتکت هام هم فارسی هاشو نشون میده.

SAEEDSAMSUNG
22-02-2010, 22:40
بابا یه آدم وارد پیدا نمیشه کمک کنه که ویندوزش رو 6.5 کنم؟

من کلی سایت خارجی رو زیر و رو کردم. میگن اگه موقع فلش کردن در قسمت eboot کافیه که قطع بشه یا برق بره یا کامپیوتر هنگ کنه باید با گوشیت خداحافظی کنی.

Eboot (.eb0)
Some users compared it to a PC bios; another user posted this definition "it's a part of I8000 software that provides the very flashing process. In other words it's a program that replaces PDA, CSC and phone parts of existing firmware to updated ones in I8000 read-only memory"
The only risk of bricking your phone comes from "eboot": if Eboot will be corrupted during replacement to newer one then you will likely lose the option to save your i8000. That is why changing Eboot is not recommended on every-time basis.
Personally I'd suggest to flash eboot only while upgrading from WM6.1 to WM6.5 (that's the only time I flashed the eboot), because it seems that not flashing eboot may cause a problem about your phone not going into sleep mode. I guess this was needed for going from a old wm6.1 rom to a new wm6.5 rom, so maybe it will not be necessary again in the future.
So in the end, even if still suggest to not flash eboot when is not needed, if you are facing some weird problems it may be worth to flash it too.

ولی خداییش ویندوز 6.5 یه چیز دیگست: نگاه:

480 x 800 (400.54K)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Reduced 60%
480 x 800 (45.43K)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Reduced 60%
480 x 800 (362.83K)

480 x 800 (46.06K)

480 x 800 (46.6K)

480 x 800 (55.41K)

S A M S U N G
23-02-2010, 11:21
به نظر من این تاپیک بره بخش پاکت پیسی بهتره . چون اونجا کاربرای واردی برای پاکت پیسی داره .

مخلصیم .

mhargoon
23-02-2010, 15:47
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خدمت شما . اینا به نظر شما چیه؟ کلی هم با دستمال تمیزش کردم. تازه شد این. عکس واضح تر:

اقا با عرض معذرت من حرفم رو پس میگیرم. چون روی گوشی من هم امروز خطوطی ظاهر شدند. البته روی LCD نه روی بدنه.

SAEEDSAMSUNG
23-02-2010, 23:44
اقا با عرض معذرت من حرفم رو پس میگیرم. چون روی گوشی من هم امروز خطوطی ظاهر شدند. البته روی LCD نه روی بدنه.

حتما یه برچسب براش بخر. خیلی خوبه ضخیم و شفاف. خیالت راحت میشه

SAEEDSAMSUNG
23-02-2010, 23:49
به نظر من این تاپیک بره بخش پاکت پیسی بهتره . چون اونجا کاربرای واردی برای پاکت پیسی داره .

مخلصیم .

یه چیزی بگم؟؟ امیدوارم ناراحت نشید . ولی من اونجا که هیچی ، تمام فروم های ایرانی هم گشتم. آدم وارد که

بتونه کمک کنه پیدا نکردم. من تو چند تا فروم خارجی عضو شدم و کلی مطلب مهم یاد گرفتم که به جرات

میتونم بگم که کسی تو پاکت پی سی بلد نیست. این مدل گوشی تازه اومده تو ایران کمتر کسی هم توان خریدش

رو داره اونوقت کسی که تاحالا این گوشی رو دستش نگرفته چطور میتونه وارد باشه!! . مثلا در مورد فلش این

گوشی هنوز کسی رو پیدا نکردم. تو فروم های خارجی هم modoco خوب بود. تمام کسایی هم که

گوشیشون رو آپدیت کردن دادن نمایندگی مایکروتل و به یارو کلی پول و آخرین قسمتهای سریال لاست رو دادن

تا راضی شده . شوخی نیست

در موارد دیگه هم هر سوالی به غیر از فلش گوشی و آپدیتش به ویندوز 6.5 دارید مطرح کنید من جواب میدم.

SAEEDSAMSUNG
24-02-2010, 00:08
SBP Mbile shell spb mobile shell 3.5.2 build 9745 - اینترفیس زیبا

من این برنامه رو خودم روی گوشیم نصب کردم و خیلی خوشم اومده. حدودا 10 مگابایت از رم گوشی رو اشغال میکنه. بدک نیست .
اگه خوشت اومد تشکر کن

SAEEDSAMSUNG
24-02-2010, 00:15
O2Compass_V3.21_for_OMnia2_Full

این رو الان خودم رو گوشیم نصب کردم وخیلی جالبه از نصب کردنش پشیمون نمیشید.درضمن این عکس ممکنه یه کمی با برنامه فرق کنه

لینک اصلاح شد

SAEEDSAMSUNG
24-02-2010, 00:26
رفع مشکل اس ام اس امنیا 2 .
این اس ام اس مال رام 6.5 . اگه نصب کنید اس ام اس ها رو بر اساس فرستنده و جوابایی که شما دادید گروه بندی میکنه. البته وقتی نصبش کنید قسمت email داخل اس ام اس ها پاک میشه. مهم نیست.

برای دانلود از
استفاده کنید

اگه مشکل رفع شد اگه مایل بودید تشکر کنید

SAEEDSAMSUNG
24-02-2010, 00:33
دو تا دستور مخصوص هارد ریست امنیا 2:

1- داخل ویندوز گوشی: #3855*2767*

2-وقتی ویندوز گوشی پریده و هیچ رقمه بالا نمیاد : نگه داشتن همزمان . دکمه ولوم بالا + دکمه قفل + دکمه تماس + دکمه پاور . وقتی گوشی روشن شد . پیغام میده که فرمت کنم یا نه. که فرمت کنید مثل روز اول که خریدید میشه.

SAEEDSAMSUNG
24-02-2010, 01:17
بچه ها برق خونمون رفته بود حدود 3 ساعت. هوا آلوده بود منم بیرون هم نمیتونستم برم. گوشیمو برداشتم و با فیلمای توش و عکساشو و نرم افزاراش ور رفتم خودم نمیدونم چه طور3 ساعت گذشت. اونجاست که واقعا قدر این گوشی رو دونستم. باور کنید از خریدنش پشیمون نمی شید.

mhargoon
25-02-2010, 07:27
در موارد دیگه هم هر سوالی به غیر از فلش گوشی و آپدیتش به ویندوز 6.5 دارید مطرح کنید من جواب میدم.

ای ول. دمت گرم.
چند تا مشکل که برای من خیلی مهم هستن.

1- هر برنامه ای که نصب کنی یا هر پوشه ای که داخل گوشی بریزی اگه حتی یک عکس کوچک هم داشته باشه در آلبوم تصاویر دیده میشه (مثلا! برنامه Finger Keyboard) و این خیلی بده. چیکار باید کرد ؟

2- چطور وارد رجیستری ویندوز بشیم ؟

3- وقتی کسی زنگ میزنه و اشتباها دستت به قسمت بالاتر از دکمه Answer بخوره (یعنی ignore and send) گوشی sms هایی میفرسته به طرف. اون هم سر خود. چیکار کنم این حالت رو غیر ففعال کنیم.

ممنونم سعید خان

osmaan
25-02-2010, 10:52
سلام
میشه قیمت الانش رو بدون گارانتی و با گارانتی با تفکیک حافظه بگید؟
ممنون

mm-morteza
25-02-2010, 17:16
دوستان سلام
کسی میدونه چه جوری میشه از وایرلس این گوشی استفاده کرد....
من به یه شبکه وصل میشم
ولی اصلا وارد اینترنت نمیشم...به اسم wlan-ap باهاش کانکت میشم...ارتباط برقرار میشه...ولی چه جوری برم صفحه اینترنت باز کنم....برنامه جانبی میخواد...ممون از کمکتون
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون

mrmostafa
25-02-2010, 22:45
دو تا دستور مخصوص هارد ریست امنیا 2:

1- داخل ویندوز گوشی: #3855*2767*

2-وقتی ویندوز گوشی پریده و هیچ رقمه بالا نمیاد : نگه داشتن همزمان . دکمه ولوم بالا + دکمه قفل + دکمه تماس + دکمه پاور . وقتی گوشی روشن شد . پیغام میده که فرمت کنم یا نه. که فرمت کنید مثل روز اول که خریدید میشه.

کد که دادی برای ریست کار نمیکنه

mm-morteza
26-02-2010, 08:05
دوستان سلام
من به یه شبکه وصل میشم
ولی اصلا وارد اینترنت نمیشم...به اسم wlan-ap باهاش کانکت میشم...ارتباط برقرار میشه...ولی چه جوری برم صفحه اینترنت باز کنم....برنامه جانبی میخواد...ممون از کمکتون
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون

SAEEDSAMSUNG
26-02-2010, 11:31
کد که دادی برای ریست کار نمیکنه

کدومش . ؟ هر دوتاش رو خودم بارها امتحان کردم . 100 % جواب میده.

فقط دومی رو باید چند بار بزنی تا موفق بشی.

volume Up+Lock key+Call+Power وقتی گوشی خاموشه. و نگه دارید این دگمه ها رو تا گذینه فرمت بیاد.

SAEEDSAMSUNG
26-02-2010, 14:01
ای ول. دمت گرم.
چند تا مشکل که برای من خیلی مهم هستن.

1- هر برنامه ای که نصب کنی یا هر پوشه ای که داخل گوشی بریزی اگه حتی یک عکس کوچک هم داشته باشه در آلبوم تصاویر دیده میشه (مثلا! برنامه Finger Keyboard) و این خیلی بده. چیکار باید کرد ؟

2- چطور وارد رجیستری ویندوز بشیم ؟

3- وقتی کسی زنگ میزنه و اشتباها دستت به قسمت بالاتر از دکمه Answer بخوره (یعنی ignore and send) گوشی sms هایی میفرسته به طرف. اون هم سر خود. چیکار کنم این حالت رو غیر ففعال کنیم.

ممنونم سعید خان

1- این برنامه عکسش خیلی سادست. میتونی Resco Photo Manager نصب کنی که بر اساس پسوند عکس ها رو باز میکنه.
یا اینکه داخل عکسها ، اون پوشه های عکس که بی ربط هستند و مال برنامه های مختلف هستند رو Rename کنی با اسم Z که همشون جمع شن برن آخر صفحه و قاطی عکسها نشن!. راه دیگه ای به نظرم نرسید.

2-یه نرم افزار مخصوص رجیستری دانلود کن. ریخته تو اینترنت.

3- نمیدونم والله :31: برا منم خیلی پیش اومده یه بار هم برام دردسر شد. خوب سعی کن دستت نخوره.شاید با آپدیت درست بشه.

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

تست گوشی امنیا 2: تست LCD , Melody , vibration , dimming , megacam , cifcam , touth , light Sensor , SleepMode , Compass , Accelermeter , Proximity Sensor , Melody Recv

مخصوصا وقتی که گوشی رو میخرید . همون تو مغازه این تست رو حتما انجام بدید. خیلی عالیه . میشه پیگسل سوخته ها رو هم دید.

کد:

#*#0*

masoud.cvle
27-02-2010, 00:29
این تستی که میگی چه طوریه؟

micheal-tnt
27-02-2010, 11:41
O2Compass_V3.21_for_OMnia2_Full

این رو الان خودم رو گوشیم نصب کردم وخیلی جالبه از نصب کردنش پشیمون نمیشید.درضمن این عکس ممکنه یه کمی با برنامه فرق کنه

من این رو دانلود کردم یه زیپ هستش که فایل نصبی رو توش پیدا نکردم

SAEEDSAMSUNG
27-02-2010, 11:59
این تستی که میگی چه طوریه؟

ستاره مربع صفر ستاره مربع

*
#
0
*
#

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

من این رو دانلود کردم یه زیپ هستش که فایل نصبی رو توش پیدا نکردم

یه فایل cab توشه که به گوشی منتقل میکنی و نصب میکنی. 19 مگابایت فضا میخواد برای همی تو هارد گوشی نصب کن.

درضمن باید اینم قبلش نصب کنی: Microsoft.net FrameWork 3.5

micheal-tnt
27-02-2010, 12:03
این که اصلا cab نداره
Microsoft.net FrameWork 3.5 اینو تو گوشی نصب کنم

SAEEDSAMSUNG
27-02-2010, 12:16
این که اصلا cab نداره
Microsoft.net FrameWork 3.5 اینو تو گوشی نصب کنم

اینو نصب کن. اون لینک رو هم اصلاح مکنم.

دات نت فریم ورک 3.5 رو باید نصب داشته باشی تو گوشی.

SAEEDSAMSUNG
27-02-2010, 12:29
برای نصب قطب نمای دیجیتالی برای امنیا 2 باید اینو تو گوشیت نصب داشته باشی:

Microsoft .net Framework 3.5

یا

mehryar1973
27-02-2010, 14:56
سلام
من اونموقع كه تازه jet اومده بود وهمه اونو تو مغازه ها بجاي اين عوضي ميگرفتن ميخواستم بگيرم
كه خوب اونموقع نبود ومنم diamond 2 گرفتم فقط يادمه كه شكل وشمايل اين قرار بود يكم فرق داشته باشه
حتي قرار بود كيبرد داشته باشه ميگيد نه اين عكسو ببينيد:31:

offlineinternet
27-02-2010, 18:06
دوست عزیز این گوشی b7610 هست

shellman_te
27-02-2010, 20:46
یک راهنمایی میخواستم:
من امروز رفتم این گوشی رو خریدم اولین مشکلم انتقال لیست کانتکت هام بود که گوشی قبلی ام از این نوکیا قدیمی ها بود و کانتکت ها رو روی سیم کارد کپی نمیکرد و من مجبور شدم لیست کانتکت هام رو تو outlook ایمپورت کنم و دوباره از آنجا بریزم روی گوشیم.این کار رو که کردم بعضی از کانتکت هام فقط اسم تماس اومد و نه شماره هام.گفتم خب عیبی نداره بقیه رو دستی وارد میکنم.بگذریم که فهمیدم وارد کردن اسامی با کیبورد مجازی عذابه!!!:31:
حالا اومدم کانتکت بذارم مثلا برای یک کانتکت 5 تا شماره شرکت هست 3 تا خونه بر فرض ؛میخوام اسامی رو به ترتیب بذارم مثلا company 1 company 2 و همینطور تا آخر و برای خونه هم به همین ترتیب ولی دیدم که اصلا جایی برای تغییر اسامی پیش فرض کانتکت ها نداره!و با اینکه یه لیست دور و دراز برای وارد کردن انواع اطلاعات داره ولی مثلا دو تا فیلد برای شماره کمپانی گذاشته و نمیشه بیشترش کرد و نه میشه اسم نوع کانتکت ها رو تغییر داد:41:
خواهشن اگه کسی بلده بهم کمک کنه که خیلی لازم دارمش؛در ضمن آیا راهی هست که اطلاعات رو داخل کامپیوتر وارد کنیم بعد اونو به صورت صحیح سالم وارد بخش کانتک کنم ؟ (منظورم ایمپورت کنم)؟

ataranji
27-02-2010, 21:30
دوستان سلام
من به یه شبکه وصل میشم
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون

SAEEDSAMSUNG
27-02-2010, 22:38
یک راهنمایی میخواستم:
من امروز رفتم این گوشی رو خریدم اولین مشکلم انتقال لیست کانتکت هام بود که گوشی قبلی ام از این نوکیا قدیمی ها بود و کانتکت ها رو روی سیم کارد کپی نمیکرد و من مجبور شدم لیست کانتکت هام رو تو outlook ایمپورت کنم و دوباره از آنجا بریزم روی گوشیم.این کار رو که کردم بعضی از کانتکت هام فقط اسم تماس اومد و نه شماره هام.گفتم خب عیبی نداره بقیه رو دستی وارد میکنم.بگذریم که فهمیدم وارد کردن اسامی با کیبورد مجازی عذابه!!!:31:
حالا اومدم کانتکت بذارم مثلا برای یک کانتکت 5 تا شماره شرکت هست 3 تا خونه بر فرض ؛میخوام اسامی رو به ترتیب بذارم مثلا company 1 company 2 و همینطور تا آخر و برای خونه هم به همین ترتیب ولی دیدم که اصلا جایی برای تغییر اسامی پیش فرض کانتکت ها نداره!و با اینکه یه لیست دور و دراز برای وارد کردن انواع اطلاعات داره ولی مثلا دو تا فیلد برای شماره کمپانی گذاشته و نمیشه بیشترش کرد و نه میشه اسم نوع کانتکت ها رو تغییر داد:41:
خواهشن اگه کسی بلده بهم کمک کنه که خیلی لازم دارمش؛در ضمن آیا راهی هست که اطلاعات رو داخل کامپیوتر وارد کنیم بعد اونو به صورت صحیح سالم وارد بخش کانتک کنم ؟ (منظورم ایمپورت کنم)؟

فون بوک امنیا حرف نداره .
یعنی این فیلد ها کارتون رو راه نمیندازه!!:
3 تا تلفن محل کار ( مگه آدم تو این دوره زمونه چند تا کار میتونه داشته باشه؟؟ . فکر کنم 3 تا کافی باشه)
کمپانی . دپارتمان . هم که داره.
Work Tel
Home Tel
Company
Department
Work Fax
Work2 Fax
Car Tel
Home Fax
Home 2 Tel
Radio Tel
Assistance tel

در هر حال اگه کارت راه نمی افته . SPD Shell رو چند صفحه قبل گذاشتم . دانلود کن و نصب کن. یه فون بوک داره که خیلی کامله . حتما کارتو راه میندازه. یا اینکه تو اینترنت بگرد و یه فون بوک کامل دانلود کن. ریخته

shellman_te
28-02-2010, 02:00
ممنون از پاسختون؛حالا یه مشکل دیگه!
gps من کار نمیکنه توی widget ها گوگل رو انتخاب کردم بعدش گوگل مپ رو انتخاب کردم و از من پرسید که آیا فایل با پسوند .cab رو نصب کنم؛منم ok کردم.بعد که نصب شد تو گوگل مپ رفتم ولی با اینکه تو فضای باز رفتم و 5 دقیقه هم وایسادم هنوز داشت میگشت هیچی هم پیدا نکرد.بعد هم که error داد. garmin رو هم نصب کردم اونم search میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه ؛مشکل از کجا میتونه باشه؟

osmaan
28-02-2010, 08:00
سلام
ممنون

mas-atila
28-02-2010, 08:10
من 2 تا سوال دارم:
1-وقتی بلوتوث برام میزنند ..ازم سوال نمیکنه تا بیاد یعنی بدون تایید من میاد.......تنظیمش چیه؟

2-تنظیمات اس ام اس رو میخوام که چیکار کنم بهتر باشه؟

---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:07 AM ----------

من با گارانتی اصلی گرفتم 525 تومان، میخوام برم نمایندگی که خودش فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
تلفن زدم ...گفته بیار

---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:10 AM ----------

من با گارانتی اصلی گرفتم 525 تومان، میخوام برم نمایندگی که خودش فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
تلفن زدم ...گفته بیار

hasanmotori
28-02-2010, 11:08
سلام
ممنون

فک کنم فقط 16 گیگش تو بازار باشه
بدون گارانتی تا 470 تومنم فک کنم گیر بیاد
با گارانتیم حدود 530 تومن

shellman_te
28-02-2010, 11:43
من 2 تا سوال دارم:
1-وقتی بلوتوث برام میزنند ..ازم سوال نمیکنه تا بیاد یعنی بدون تایید من میاد.......تنظیمش چیه؟

---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:07 AM ----------

تلفن زدم ...گفته بیار

---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:10 AM ----------

تلفن زدم ...گفته بیار

:18: شما چطوری با گارانتی اصلی گرفتی 525؟؟؟ من رفتم پارس مایکروتل تو مرکز موبایل خ حافظ خریدم 567 تومان!!! گفتن همه جا همین قیمته از اول هم که اومده بود همین قیمت بوده تا حالا !

mm-morteza
28-02-2010, 12:14
نمایندگیش کجاست تو تهران....واسه فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه

DJ Fred
28-02-2010, 12:47
ممنون از پاسختون؛حالا یه مشکل دیگه!
gps من کار نمیکنه توی widget ها گوگل رو انتخاب کردم بعدش گوگل مپ رو انتخاب کردم و از من پرسید که آیا فایل با پسوند .cab رو نصب کنم؛منم ok کردم.بعد که نصب شد تو گوگل مپ رفتم ولی با اینکه تو فضای باز رفتم و 5 دقیقه هم وایسادم هنوز داشت میگشت هیچی هم پیدا نکرد.بعد هم که error داد. garmin رو هم نصب کردم اونم search میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه ؛مشکل از کجا میتونه باشه؟

سلام

google map کهحتما نیاز به اینترنت هم داری و فقط gps کافی نیست

در مورد انتقال contact ها به کجا رسیدی؟ منم همین مشکلو با 800 تا contact دارم نمی دونم چیکار کنم

shellman_te
28-02-2010, 12:51
نمایندگیش کجاست تو تهران....واسه فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه

یکیش که همونطور که گفتم مرکز موبایل ایران خ حافظ ؛ پاساژ علاادین رو که حدود 7 یا 8 دقیقه پیاده بری پایین (به سمت ایستگاه مترو حسن آباد) سمت راستت مرکز موبایل رفتی داخل اولین سالن دست راست مشخصه بزرگه.
یک جا دیگه هم هست که روبروی پارک ملت هستش آدرس دقیقشو نمیدونم .

تلفن مرکز موبایل ایران نمایندگی سامسونگ : 66727579

sososoli
28-02-2010, 13:46
[/COLOR]من با گارانتی اصلی گرفتم 525 تومان، میخوام برم نمایندگی که خودش فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
تلفن زدم ...گفته بیار[/QUOTE]

عزیز آدرس جایی که رفتی خریدی رو بده ؟؟:46:

micheal-tnt
28-02-2010, 14:05
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینو نصب کن. اون لینک رو هم اصلاح مکنم.

دات نت فریم ورک 3.5 رو باید نصب داشته باشی تو گوشی.

امکانش هست یه جای دیگه آپ کنید من نمی تونم از رپیدشیر بگیرم

mas-atila
28-02-2010, 15:15
من 2 تا سوال دارم:

SAEEDSAMSUNG
28-02-2010, 15:48
امکانش هست یه جای دیگه آپ کنید من نمی تونم از رپیدشیر بگیرم

بیا این شامل تمام ورژن هاست + به ورژن بالاترش که امروز اومده::27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

shellman_te
28-02-2010, 15:49
[/COLOR]من با گارانتی اصلی گرفتم 525 تومان، میخوام برم نمایندگی که خودش فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
تلفن زدم ...گفته بیار

عزیز آدرس جایی که رفتی خریدی رو بده ؟؟:46:[/QUOTE]

آدرس و شماره تلفن رو که همین چند تا پست بالاتر دادم.مال شما هم فکر نکنم گارانتی پارس مایکروتل باشه مگر اینکه کارت تخفیف ارائه داده باشید که 3 درصد تخفیف داره واسه خرید.اگر گوشیتون گارانتی پارس مایکروتل باشه یک کارت طلایی رنگ که روش هولوگرام؛سریال نامبر؛تاریخ شزوع و انقضای گارانتی و پشتش هم شرایط گارانتی هست بالاش هم بزرگ زده پارس مایکروتل.
در ضمن عزیز شما از کجا گوشیتونو خریدید؟

shellman_te
28-02-2010, 15:58
سلام

google map کهحتما نیاز به اینترنت هم داری و فقط gps کافی نیست

در مورد انتقال contact ها به کجا رسیدی؟ منم همین مشکلو با 800 تا contact دارم نمی دونم چیکار کنم

والا من که مجبور شدم انتقال بدم به outlook با نرم افزار pc suit nokia این کار رو کردم که بعضی آدرس ها تو outlook تبدیل نشدن بعدش هم با نرم افزار داخل سی دی سامسونگ sync کردم که اطلاعات رو تو کانتکت هام وارد کردم.یه برنامه ای باید باشه که بتونه خیلی از گوشی های مختلف رو ساپورت کنه برای انتقال اطلاعات ولی چون omnia گوشی جدیدیه من چیزی پیدا نکردم فعلا.
چند تا پست قبل تر یکی از دوستان لطف کردن یه برنامه معرفی کردن مشکل منو برای تغییرنام دلخواه فیلدهای کانتکت حل میکنه ولی هنوز تست نکردمش.
شما حالا سعیتو بکن با روشی که گفتم ببین شاید همه کانتکت هات بدون مشکل وارد شد.

SAEEDSAMSUNG
28-02-2010, 16:09
من 2 تا سوال دارم:

1- تنظیمات بلوتوث: Bluetooth . Menu . Device Service . Object Push . Option

2- یه برنامه اس ام اس خوب چند صفحه قبل گذاشتم. اس ام اس امنیا رو بهینه میکنه. یعنی تمام اس ام اس های یه شخص خاص و تمام جوابهایی که شما دادید رو توی یک صفحه بر اساس تاریخ به صورت فونت ریز میاره. تنها مشکلی ککه هست اینه که پوشه ایمیل از داخل اس ام اس پاک میشه

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

والا من که مجبور شدم انتقال بدم به outlook با نرم افزار pc suit nokia این کار رو کردم که بعضی آدرس ها تو outlook تبدیل نشدن بعدش هم با نرم افزار داخل سی دی سامسونگ sync کردم که اطلاعات رو تو کانتکت هام وارد کردم.یه برنامه ای باید باشه که بتونه خیلی از گوشی های مختلف رو ساپورت کنه برای انتقال اطلاعات ولی چون omnia گوشی جدیدیه من چیزی پیدا نکردم فعلا.
چند تا پست قبل تر یکی از دوستان لطف کردن یه برنامه معرفی کردن مشکل منو برای تغییرنام دلخواه فیلدهای کانتکت حل میکنه ولی هنوز تست نکردمش.
شما حالا سعیتو بکن با روشی که گفتم ببین شاید همه کانتکت هات بدون مشکل وارد شد.

اون برنامه که به شما معرفی کردم . متاسفانه یه مشکل داره. امروز متوجه شدم که شارژ گوشیم زودتر از موعد خالی شد. برنامه خیلی خوشگل و کاملیه . ولی خوب... همون که گفتم یه برنامه فون بوک خوب از اینترنت بگیرید.

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

دوستانی که با گارانتی اصلی خریدن . چک کنن ببینن باتری گوشیشون چیه؟

من یه ما ه پیش بدون گارانتی خریدم . باتریش: 1500 میلی آمپر ژاپنی اصل

SAEEDSAMSUNG
28-02-2010, 16:27
Vito SMS-Chat 1.25

:31:اگه به دردت خورد تشکر کن:31:

sososoli
28-02-2010, 20:46
دوست عزیز saeedm1727 من که هنز نخریدم بنده از دوستمون mas-atila پرسیدم که از کجا خریدن اخه ایشون گرفتن525 گارنتی اصلی خاستم بدونم از کجا خریده ما هم بریم انجا که متسفانه جواب ندادن

sima123
28-02-2010, 22:38
من 2 تا سوال دارم:

تلفن زدم ...گفته بیار

تلفن زدم ...گفته بیار

سلام میشه بگید از کجا خریدید ؟ کبف وقلم هم داشت؟

mas-atila
01-03-2010, 09:22
من 525 از علائدین ط همکف خریدم ولی 550 تا 540 بود ....یک اشنا معرفی کرده بود .....تخفیف داد

mas-atila
01-03-2010, 10:42
من وقتی اشغالم و به من تلفن زنگ میخوره ...یه مسیج ارسال میشه به طرف مقابل ....
از کجا غیر فعالش کنم؟

SAEEDSAMSUNG
01-03-2010, 11:18
Call Waiting رو فعا ل کن همچین اتفاقی نمی افته:

Phone--menu--option---Vioce call--call waiting

راستی چک کن ببین باتریت ژاپنیه یا کره ای ؟

mas-atila
01-03-2010, 13:06
باطری کره ای است ولی مدتش نگهداریش با اینکه زیاد کار میکنم تعجب امیزه

mas-atila
01-03-2010, 15:31
سلام بر دوستان

GPS رو چطور میشه تنظیم کرد.......میشه کامل توضیح دهید ؟

mm-morteza
01-03-2010, 19:26
اگه کسی تنظیمات وایرلس این گوشی رو بلده یه کم راهنمای کنه/....خیلی ممنون میشم

SAEEDSAMSUNG
01-03-2010, 21:27
باطری کره ای است ولی مدتش نگهداریش با اینکه زیاد کار میکنم تعجب امیزه

مال من ژاپنیه .:31:

---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

سلام بر دوستان

GPS رو چطور میشه تنظیم کرد.......میشه کامل توضیح دهید ؟

تنضیم خاصی نمیخواد فقط:

برو setting---general setting--GPS--Connection

gps Program Port و GPS hardware port که تو گوشیت نوشته رو یادت باشه که همینا رو توی برنامه GPS وارد کنی

همین:27:

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

اگه کسی تنظیمات وایرلس این گوشی رو بلده یه کم راهنمای کنه/....خیلی ممنون میشم

والله نمیدونم. من تو دانشگاه بهم یه یوزر پسورد دادن. هیچ کار خاصی نمیکنم . فقط وقتی وایرلس رو فعال میکنم و وصل میشم به وایرلس دانشگاه ازم یوزر پسورد میخواد و وارد میشم . همین! .

DJ Fred
02-03-2010, 13:14
باطری من زده:

Made in china/ Finished by korea اونایی که می گن کره ای هست پشتشون همینجوریه؟

من چند تا برنامه و فارسی ساز که نصب کردم کمی گوشی کند شده، عادیه؟

SevenHaft
02-03-2010, 14:33
سلام به همه دوستان.
راستش من فردا ميخوام برم اين گوشي رو بخرم با گارانتي اصلي از فروشگاه مرکزي پارس مايکروتل واقع در بازار موبايل ايران.
حالا از عزيزاني که اين گوشي رو دارن میخوام خواهش کنم که اگه نکته خاصي هست که موقع خريد بايد بهش توجه کنم بهم بگن.
در ضمن چون برچسب روي LCD گوشي حاوي نوشته هست و بايد کنده بشه آيا نياز هست که براش برچسب محافظ LCD بگيرم چون از خود نمايندگي سامسونگ پرسيدم گفتند که نيازي به برچسب محافظ نيست و در صورت استفاده تاچ گوشي ضعيف ميشه.
حالا کساني که اين گوشي رو دارن از برچسب محافظ LCD براي گوشي خودشون استفاده ميکنند يا نه و اصلا براي اين گوشي برچسب محافظ LCD و يا شيلد محافظي وجود داره و اگه داره لطفا آدرس جايي رو که ميفروشند رو بهم بدين.
با سپاس.

DJ Fred
02-03-2010, 18:38
حتما برچسب بگیر که مثل بنز خط میفته

عکس و نوشته های 4 صفحه قبلو بخون در مورد خط افتادن راحت گوشیه

تاچ اصلا ضعیف نمیشه تاچش خیلی خوبه

mas-atila
03-03-2010, 08:26
از زیرزمین علائدین برچسب را بگیر من از اخر زیرزمین -دست جپ یک مغازه است که سر نبشه
فکر کنم 2 یا 3 تومان گرفتم
کیف لب تابی هم داره

mas-atila
03-03-2010, 13:05
دوستان کسی GPS v رو راه انداخته و باهاش کار کرده؟

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------

GPS اشتباه نوشتم.......تصحیح میشود.

sososoli
03-03-2010, 14:42
جدیدا ماکوتل با ویندوز6.5 وارد بازار کرده 540 با گارانتی ماکروتل بدون تایید 500 بی گارانتی 460
البته اونایی که 540 میدن یه ورچسب زرد رنگ رو کاتونش چسبوندن که یه کد روشه که میتونی تویه قرعه کشی شرکت کنی واس این گرونتره

j_j
03-03-2010, 16:55
سلام .من هم می خوام با اجازه دوستان i8000 بگیرم ولی نمی دونم از تهران تهیه کنم یا از سایت.دوم اینکه چه گارانتی نسبت به قیمتش بهتره؟بعد اینکه همشون تو تجهیزات داخل جعبه کیف دارن؟
ممنون:20::20::20:

SAEEDSAMSUNG
03-03-2010, 17:42
سلام به همه دوستان.
راستش من فردا ميخوام برم اين گوشي رو بخرم با گارانتي اصلي از فروشگاه مرکزي پارس مايکروتل واقع در بازار موبايل ايران.
حالا از عزيزاني که اين گوشي رو دارن میخوام خواهش کنم که اگه نکته خاصي هست که موقع خريد بايد بهش توجه کنم بهم بگن.
در ضمن چون برچسب روي LCD گوشي حاوي نوشته هست و بايد کنده بشه آيا نياز هست که براش برچسب محافظ LCD بگيرم چون از خود نمايندگي سامسونگ پرسيدم گفتند که نيازي به برچسب محافظ نيست و در صورت استفاده تاچ گوشي ضعيف ميشه.
حالا کساني که اين گوشي رو دارن از برچسب محافظ LCD براي گوشي خودشون استفاده ميکنند يا نه و اصلا براي اين گوشي برچسب محافظ LCD و يا شيلد محافظي وجود داره و اگه داره لطفا آدرس جايي رو که ميفروشند رو بهم بدين.
با سپاس.

سلام دوست من چون این گوشی گارنتی داره اگه مشکلی هم داشته باشه میتونی بعدا بهشون مراجعه کنی و حل بشه . قط وقتی گوشی رو خریدی ستاره مربع صفر ستاره مربع بزن تا منوی تست گوشی بیاد و تمام قسمتهاشو تست کن.

برچسب گوشی رو به هیچ عنوان نکن تا زمانی که براش برچسب بخری . مطمعن باش که به راحتی خش می افته روش . منم بهم گفتن که لازم نیست ولی تجربه بدی داشتم و مجبور ششدم براش برچسب بخرم. تاچش به هیچ عنوان ضعیف نمیشه خیالت راحت . برچسب عادی مخصوص این گوشی کفایت میکنه که 1000 تومنه . اگه سایز خودشو پیدا نکردی یه دونه آل سایز بگیر و برچسب روی گوشی رو بکن و بذار روش و از دورش برش بد و درش بیار. به همن راحتی

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

جدیدا ماکوتل با ویندوز6.5 وارد بازار کرده 540 با گارانتی ماکروتل بدون تایید 500 بی گارانتی 460
البته اونایی که 540 میدن یه ورچسب زرد رنگ رو کاتونش چسبوندن که یه کد روشه که میتونی تویه قرعه کشی شرکت کنی واس این گرونتره

اگر کسی با ویندوز 6.5 خرید اگه از رامش یه بک آپ بگیره ، من ازش میخرم.

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

سلام .من هم می خوام با اجازه دوستان i8000 بگیرم ولی نمی دونم از تهران تهیه کنم یا از سایت.دوم اینکه چه گارانتی نسبت به قیمتش بهتره؟بعد اینکه همشون تو تجهیزات داخل جعبه کیف دارن؟
ممنون:20::20::20:

با گارنتی : پارس مایکروتل

بدون گارنتی : هیچ فرقی نمیکنه

SAEEDSAMSUNG
03-03-2010, 17:53
باطری من زده:

Made in china/ Finished by korea اونایی که می گن کره ای هست پشتشون همینجوریه؟

من چند تا برنامه و فارسی ساز که نصب کردم کمی گوشی کند شده، عادیه؟

پشت باتری من نوشته: MADE IN JAPAN/FABRIQUE AU JAPON ...وقتی من خریدم هنوز نیومده بود ایران
1500mAh

فارسی ساز خوب و سبک فقط Arabizer به غیر از این هیچی نصب نکن که گوشیت کند میشه

نصب برنامه ، گوشی رو کند نمیکنه به شرط اینکه داخل حافظه جانبی گوشی نصب کنی.

لیست برنامه هایی که در گوشی نصب کردم:

TCPMP برای پخش فیلمهای زیرنویس دار.
CorePlayer : برای پخش خفن هر چی فایل تصویری
Opera 10
Facebook: برای رفتن به صفحه فیس بوکم بدون ف.ی.ل تر
O2Compass: قطبنمای دیجیتال خفن
G-Weather
BestRegEdit
RescoFileExplorer
برنامه اس ام اس گوشیمو جدید کردم. اس ام اس ها رو دسته بندی میکنه فقط دیگه کیبور گوشیم روتیت(افقی) نمیشه:13:

بازی ها:
HTC Teeter
omniano
Prince of persia
Asphalt
MoorHuhn
CSI
Pro Golf 2010

دوستان اگه چیزی رو گوشیشون نصب میکنن که خوبه و مفیده اینجا بذارن تا ما هم بدونیم.

j_j
03-03-2010, 17:56
شما پیشنهاد میکنید بدون گارانتی بخرم؟نمی دونید همه کیف دارن یا نه؟

sima123
04-03-2010, 07:52
بچه ها من گوشیمو میفروشم 500 تومن گارانتی اصلی با ویندوز 6.5 فونت عربی دیشبم خریدم هر کسی خواست بگه اصلا با ویندوز موبایل حال نکردم حیف این گوشی

masoud.cvle
04-03-2010, 11:07
[QUOTE=sima123;4727560]بچه ها من گوشیمو میفروشم 500 تومن گارانتی اصلی با ویندوز 6.5 فونت عربی دیشبم خریدم هر کسی خواست بگه اصلا با ویندوز موبایل حال نکردم حیف این گوشی
یکم بیای پایین تر مشتریم.

SAEEDSAMSUNG
04-03-2010, 11:39
شما پیشنهاد میکنید بدون گارانتی بخرم؟نمی دونید همه کیف دارن یا نه؟

حتما با گارانتی بخر.

همون کیف دارن. درضمن کیفش همچین مالی نیست.

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

بچه ها من گوشیمو میفروشم 500 تومن گارانتی اصلی با ویندوز 6.5 فونت عربی دیشبم خریدم هر کسی خواست بگه اصلا با ویندوز موبایل حال نکردم حیف این گوشی

دوست من عجله نکن. یه کم بیشتر فکر کن. اصلا اگه این گوشی رو بفروشی چی میخوای بخری؟؟؟ باور کن هیچ حق انتخاب دیگه ای نداری .

مگر اینکه 800 بدی آی فون .

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

بچه ها یه نفر داره تو موبایلستان یادم میده که بدون ریسک ویندوزشو به 6.5 ارتقا بدم . به محض اینکه خودم این کارو انجام دادم و مطمعن شدم که جواب میده. براتون مراحل کار رو توضیح میدم

SevenHaft
04-03-2010, 12:10
با عرض سلام خدمت همه دوستان.
اول از همه از همتون تشکر میکنم بابت راهنماییهاتون.
من هم دیروز این گوشی رو با گارانتی اصلی از فروشگاه شماره یک سامسونگ واقع در بازار موبایل ایران خریدم.
گوشیه خیلی خوب و پیشرفته ای هستش ولی حالا من یه چند تا سوال دارم بدلیل اینکه تجربه اولم در ضمینه Windows Mobile
هست و ممنون میشم تا من رو راهنمایی بفرمایید.
1-سنسور چرخش تصویر من یا همون Auto rotate گوشی من کار نمیکنه باید از کجا فعالش کنم.
2-در گوشی های نوکیا گزینه ای وجود داره که تمام تنظیمات گوشی رو به حالت اولیه و کارخانه ای بر میگردونه حالا در این گوشی باید از کجا این کار رو انجام بدم(گزینه ای میخوام که تمام دستکاری های من رو به حالت اولیه و کارخانه ای برگردونه).
3-نقشه های GPS در این گوشی در کدام قسمت موجوده.
با سپاس.

SAEEDSAMSUNG
04-03-2010, 13:02
با عرض سلام خدمت همه دوستان.
اول از همه از همتون تشکر میکنم بابت راهنماییهاتون.
من هم دیروز این گوشی رو با گارانتی اصلی از فروشگاه شماره یک سامسونگ واقع در بازار موبایل ایران خریدم.
گوشیه خیلی خوب و پیشرفته ای هستش ولی حالا من یه چند تا سوال دارم بدلیل اینکه تجربه اولم در ضمینه Windows Mobile
هست و ممنون میشم تا من رو راهنمایی بفرمایید.
1-سنسور چرخش تصویر من یا همون Auto rotate گوشی من کار نمیکنه باید از کجا فعالش کنم.
2-در گوشی های نوکیا گزینه ای وجود داره که تمام تنظیمات گوشی رو به حالت اولیه و کارخانه ای بر میگردونه حالا در این گوشی باید از کجا این کار رو انجام بدم(گزینه ای میخوام که تمام دستکاری های من رو به حالت اولیه و کارخانه ای برگردونه).
3-نقشه های GPS در این گوشی در کدام قسمت موجوده.
با سپاس.

1- سنسور شما همه جا کار نمیکنه . موقع تایپ اس ام اس. موقع دیدن عکس - موقع دیدن فیلم با تاچ پلیر - و......

2- یه دستور بهت میگم اگه بزنی تمام محتویات هارد پاک میشه -- نتمام کانتکت لیست هات پاک میشه و تمام اس ام اس هات و گوشی دقیقا مثل روزی میشه که از مغازه خریدی!! اگه موافقی باهاش این دستور رو بزن ولی قبلش اول محتویات هارد گوشی رو کپی کن تو کامپیوتر . با برنامه پی سی سوییت از کانتکت ها و اس ام اس هات بک آپ بگیر.(با گذینه سینکرونایز پی سی سوییت) بعد این دستور رو بزن

ستاره بیست و هفت شست و هفت ستاره سی و هشت پنجاه و پنج مربع!:31: مثل موقعی که میخوای کارت شارژ وارد گوشی کنی. بعدش صبر میکنی تا گوشی ریست بشه

3- برای جی پی اس . باید گارمین نصب کنی و نقشه هاش هم هست. نرم افزار خاصی نصب نیست براش

sososoli
04-03-2010, 15:57
منم خریدم:31:

S@nti@go_s&k
04-03-2010, 16:20
منم خریدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نخند شیرینی باید بدی:دی

مبارکه چند خریدی؟

sima123
04-03-2010, 19:11
[QUOTE=sima123;4727560]بچه ها من گوشیمو میفروشم 500 تومن گارانتی اصلی با ویندوز 6.5 فونت عربی دیشبم خریدم هر کسی خواست بگه اصلا با ویندوز موبایل حال نکردم حیف این گوشی
یکم بیای پایین تر مشتریم.

قیمتم خوبه باطریمم ژاپنیه

tyrannosaurus
04-03-2010, 20:13
منم خریدم:31:

مبارکه :11:
با گارانتی یا بدون گارانتی
قیمتش چند
چند گیگ
راستی با گارانتی فقط رنگ مشکی هست یا سفید هم داره کدوم رنگش قشنگتره
ویندوز چند داره
باتریش کره ای یا زاپنی

SAEEDSAMSUNG
04-03-2010, 23:01
سلام. بچه ها من موفق شدم گوشیمو آپ دیت کنم به ویندوز 6.5:5:

PC°BASE
04-03-2010, 23:54
سلام. بچه ها من موفق شدم گوشیمو آپ دیت کنم به ویندوز 6.5:5:
آفرین !:12:

یه لینک آموزش برا ما هم میدی ؟

یا اینکه آموزشش رو خودت قراره قرار بدی ؟ منتظریم ...

مرسی .:11:

SAEEDSAMSUNG
05-03-2010, 02:32
آفرین !:12:

یه لینک آموزش برا ما هم میدی ؟

یا اینکه آموزشش رو خودت قراره قرار بدی ؟ منتظریم ...

مرسی .:11:

چشم. چون من خودم این کار رو انجام دادم. و خیالم راحته از اینکه مشکلی به وجود نمیاره . آموزشش رو میذارم.

ولی باور کنید اوایلش قلبم تپ تپ میزد! چون کمتر ایرانی این کار رو کرده.

SAEEDSAMSUNG
05-03-2010, 02:42
به نام خدا

سلام به دوستان عزيزم اولا بگم که این اموزش رو من از فردی به نام مهرداد در موبایلستان نقل میکنم ولی خودم یه تغییراتی اساسی توش دادم . و با صداقت تمام بگم که من خودم امتحان کردم و 100 درصد جواب داده ولی با تمام این حرفا بگم که در هنگام آ پ دیت ، 5 ثانیه اول ، حکم مرگ و زندگی گوشیتون رو داره و اون زمانیه که فایل 1.5 مگابایتی بوت داره روی قسمت بوت گوشیتون نوشته میشه و اگه آدم بدشانسی باشید و در اون 5 ثانیه ( که خیلی بعیده!) اتفاق بدی از جمله قطع برق یا هنگ کردن کامپیوترتون پیش بیاد باید بگم که گوشیتون به هیچ عنوان درست نمیشه و 2 تا کشور اروپایی هستن که میتونن درستش کنن! با هزینه زیاد! پس عملا گوشیتون رو با کمال تاسف از دست میدید. پس در نهایت بگم که من هیچگونه مسولیتی رو به گردن نمیگیرم و شما با دونستن تمام اینا اقدام به این کار میکنید! و البته بگم که من ریسکش رو کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد!
خوب:
براي قدم اول كار فايلهاي جديدترين رام اصلي يا official گوشي omniaII رو براتون اينجا ميزارم. توجه داشته باشيد كه اين رام براي اروپا و اپراتور ارنج (orange) ارائه شده و در ابتداي روشن شدن گوشي بجاي آرم سامسونگ ، آرم Orange ظاهر خواهد شد

ويژگي خوب اين رام اين هست كه با اينكه چندين زبان اروپايي (حداقل 8 زبان) رو در خودش داره ولي موقع نصب فقط يك زبان نصب ميشه كه اين موضوع باعث سبك شدن ويندوز شده و در صورت تغيير زبان توسط كاربر سيستم هارد ريست شده و از نو شروع به نصب ويندوز با زبان جديد ميكند
نكته ديگر اينكه اين رام بصورت پيش فرض زبان اسپانيايي رو نصب ميكنه كه بعد از نصب ميتوانيد در منوي setting به زبان انگليسي برگردانيد

Feb.2010 - i8000XXJB1

برنامه octans

فايل phone

فايل Eboot

فايل CSC و PDA همراه با هم

SAEEDSAMSUNG
05-03-2010, 02:48
با سلام ( نقل قول از مهرداد موبایلستان)

خوب دوستان عزيزم شروع ميكنيم به معرفي فايلهاي رام :

همه عزيزاني كه قبلا گوشي I900 داشتند و يا كم و بيش شنيدند ، ميدونند كه فلش كردن اين گوشي ريسك بالايي داشت و اگر در حين انجام اين كار مشكلي پيش مي آمد اصطلاحا گوشي Dead ميشد و برگرداندن گوشي بسيار سخت و در يكي دو كشور خارجي با هزينه بالا انجام ميگرفت . در اين گوشي براي اينكه اين مشكل رو حل كنند بجاي يك پكيج يا فايل نصب اونو به قسمتهاي مختلف تقسيم كردند كه كاربر بتواند بصورت انتخابي نيز بخشي از رام گوشي را ارتقا دهد.

مهمترين قسمت وحساسترين قسمت اين گوشي فايل boot اون هستش كه با نام Eboot در اول اسمش مشخص شده ، اين فايل در گوشيهاي I900 نيز بوده ولي در دل همان فايل يكپارچه قرار داشته و در گوشي Extract ميشده كه اگر در حين انتقال كل فايل و يا در مرحله Extract مشكلي پيش مي آمد ديگه گوشي بهيچ عنوان بالا نمي آمد ولي حالا در گوشي OmniaII اين فايل بصورت تكي بوده و وابسته به ورژن سيستم عامل هست ، يعني اگر شما Win 6.1 داشتيد و خواستيد ويندوز خودتونو به يك win 6.1 بهتر ( يا revision بالاتر ) ارتقا بديد نيازي به نصب مجدد فايل boot نيست و فقط درصورتي كه از Win6.1 به Win 6.5 ارتقا صورت پذيرد ميبايست فايل boot مربوط به Win 6.5 در گوشي ريخته شود و بعد از آن براي استفاده از ساير ارتقا هاي Win 6.5 نيازي به استفاده از فايل boot نيست و اين بدان معني هست كه اگر دهها بار شما ارتقا بدون فايل boot را انجام بدهيد و در حين انجام مشكلي پيش بيايد گوشي شما Dead نشده و دوباره ميتوانيد مراحل فلش را مجددا انجام دهيد ( تاكيد ميكنم بشرط آنكه فلش كردن فايلها بدون فايل boot انجام گيرد).

پس وظيفه فايل Eboot :

1)بالا آمدن گوشي و Load كردن سيستم عامل
2)بالا آمدن گوشي و ارتباط با usb و رفتن به Program mode جهت فلش

مثال : Eboot_I8000NXXJB1_HW_40.eb0

فايل PDA:

اين فايل در حقيقت فايل سيستم عامل (Windows mobile) و برنامه هاي كاربردي و درايورهاي سخت افزار گوشي هست كه معمولا ارتقا اين فايل براي ما مهم هست. البته اين فايل در بعضي از نسخه ها داراي پسوند MST بوده و در بعضي ديگر با پسوند nb0 كه در صورت مواجهه با هر دو فقط بايد از يكي از آنها استفاده شود.

مثال: PDA_I8000NXXJB1_HW_40.MST

فايل Phone :

بنا به اطلاعات چند سايتي كه مطالعه كردم درون اين فايل Firmware هاي مربوط به GPS و راديوي FM وجود داشته و بعضي ها معتقد بودند كه نياز زيادي به ارتقا آن نيست

مثال: Phone_I8000XXJB1.bin

فايل CSC :

اين فايل داراي چيزهاي مختلفي هست مثل تصاوير بوت ( كه درحين بوت شدن ظاهر ميشوند ، تصاوير انيميشن مربوط به شارژ گوشي درحالت خاموش ، تصاوير انيميشن درحين فلش كردن گوشي ، تنظيمات گوشي در حالت بعد از فلش يا هارد ريست و همچنين Wallpaper ها ، theme ها و امكان انتخاب زبان در مرحله فلش كردن و ...

مثال : CSC_I8000NXXJB1.CSC

SAEEDSAMSUNG
05-03-2010, 02:59
عمل فلش و ارتقا رام گوشي همواره داراي ريسك ( هرچند كم ) بوده و دوستان با مسئوليت خودشان اين كار رو انجام بدن و در صورتي كه احساس ميكنن كه نمي تونن انجام بدن ويا ارزش اين ريسك رو براي گوشيشون نميدونن بهتره كه اين كار رو به يك نفر متخصص بسپارند . بنده مسئول مشكلات احتمالي نخواهم بود.

نکته مهم: گوشی رو فقط با یو اس پی های پشت کیس وصل کنید! و از وصل گوشی به یو اس پی هاب و با واسط مثل یو اس پی هایی که به کیبورد وصل شده خودداری کنید!

خوب دوستان عزيزم براي شروع به كار به اين مراحل نياز داريم:

1) بهتر است عمل فلش روي لپ تاپ (در صورت امكان) انجام بشه تا ريسك قطع برق رو نداشته باشيم و حتما از Windows XP سرویس پک 3 استفاده شود. چون من فقط با همین ویندوز امتحان کردم و شما هم همین کار رو بکنید
2) برنامه Active sync كه روي cd همراه گوشي هست رو نصب ميكنيم و حداقل يكبار گوشي روشن ونيز يكبار گوشي رو در حالت خاموش با كابل USB بهش وصل ميكنيم كه درايورهاي USB گوشي نصب بشن توجه داشته باشيد كه در حالت خاموش درايور Samsung MIT نصب ميشه كه براي فلش گوشي هست و در حالت روشن بسته به تنظيمات داخل گوشي درايور Active sync يا Mass storage نصب خواهد شد. پس بعد از نصب برنامه Active sync در حالي كه كابل بهش وصل هست گوشي رو خاموش كنيد ، در اين حالت درايور MIT نصب شده و گوشي به حالت شارژ با Usb ميره
خوب تا اينجاي كار درايورها درست نصب شده

2) گوشي خودتونو كامل شارژ كنيد زيرا در حين نصب كه حدود 20 دقيقه طول ميكشه گوشي بدليل كمبود باطري خاموش نشه و وسط كار همه چيز رو بهم نريزه

3) فايلهايي رو كه گذاشتم ( Eboot,CSC,PDA,PHONE ) رو درون يك فولدر Extract كنيد

4) Samsung_CDMA_modem_4_1_.34 رو نصب کنید (داخل فایل اول موجود است)

5 ) برنامه octans رو كه براتون گذاشتم رو اجرا كنيد

6)در كادر Normal binary روي دگمه Eboot كليك كرده و در پنجره ظاهر شده در مسيري كه فايلها رو گذاشتيد فايل Eboot را انتخاب و دگمه open را فشار دهيد

7)دگمه MultiCSC را كليك كرده و فايل CSC را Open كنيد و در صورتيكه CSC شما چند زبانه بود ميتوانيد از قسمت Select Language زبان مورد نظر (انگليسي) را انتخاب كنيد

8) PDA با پسوند MST را در قسمت MoviNand كليك و سپس فايل PDA را باز كنيد

9)روي دگمه Phone كليك كرده و فايل Phone را نيز Open كنيد

10) آخرين مورد روي دگمه Detect كليك كرده و در اين زمان گوشي خودتونو كه فول شارژ كرده ايد را خاموش و درحالت خاموش با كابل Usb و مستقيما بدون واسطه نظير كيبوردهايي كه پورت Usb دارند ويا Usb hub و ..... به پورت Usb كامپيوتر وصل كنيد.

در اين زمان دگمه Start Downloading كه قبلا غير فعال بوده ، فعال ميشود و اين نشانه اين است كه برنامه Octans گوشي شما رو شناسايي كرده و آماده فلش هست

خوب دگمه Start Downloading را فشار ميدهيم :

توجه !!!!!:تا آخر اين كار كابل Usb را از گوشي جدا نكنيد و زماني كه برنامه اتمام كار را اعلام ميكند كابل را جدا فرماييد

11) روي صفحه گوشي پيغام Programing Mode ظاهر شده و از شما ميخواهد كه بمدت حدود 10 دقيقه گوشي را خاموش نكنيد و نيز نوار سبز Progressive در پايين صفحه با پيشرفت كار ترسيم ميشود

12) در روي كامپيوتر و در قسمت Download progress روي PDA 0 اسم فايلها و نيز درصد انجام كار بوسيله متن و نوار آبي رنگ نشان داده ميشود

13) حدود 10 دقيقه زمان نصب رام هست و پس از آن گوشي ريست ميشود و دوباره به Programing رفته و اين بار حدود 10 دقيقه طول ميكشد تا زبان مورد نظر نصب شود

14) براي بار سوم نيز گوشي ريست شده و اينبار شروع به Preconfiguration خواهد كرد كه اين زمان طولاني بوده و شما هيچ عكس العملي از گوشي نمي بينيد . نگران نباشيد اين امر كاملا طبيعي است و شما تا ريست بعدي منتظر باشيد

15) بعد از اين ريست و بالا آمدن گوشي به صفحه Screen Align خواهيم رسيد كه ميبايست پنج نقطه را با قلم روي گوشي در جايي كه با علامت + مشخص شده بنرمي فشار بدهيم

16) احتمالا از شما سوال ميشود كه آيا sim card روي گوشي را فعال كنم كه پاسخ Yes است

17) از شما ميخواهد كه تاريخ و زمان Home گوشي را تنظيم كنيد

18) به صفحه today رفته و سه طرح مختلف today screen را به شما معرفي ميكندكه بسته به سليقه خودتان يكي را انتخاب كنيد

خوب عزيزان خسته نباشيد ، تبريك عرض ميكنم رام شما ارتقا پيدا كرد و اگر به برنامه Octans نگاه كنيد در قسمت PDA 0 نوشته Job finished كه در اين لحظه شما ميتوانيد كابل Usb را از گوشي خودتون جدا كنيد

سایت منبع برای کسانی که انگلیسی متوسطی دارن مفید خواهد بود:

اگر سوالي بود در خدمت هستم
موفق و خوش باشيد

SAEEDSAMSUNG
05-03-2010, 09:35
در ضمن رامی که من روی گوشیم نصب کردم Rom HTC HT2 دقیقا مثل عکس پروفایلمه:5:

noisymind
05-03-2010, 10:04
اگه امکانش هست مدیران این پستهای آموزشی و مهم رو به اول تاپیک منتقل کنن که اگه کسی بعدا نیاز داشت یا مثل من خواست بعدا گوشی رو بخره سر در گم نشه.

HADI roni
05-03-2010, 10:20
سلام به همه.
میخواستم بدونم برنامه ها و بازیهای این گوشیو چطوری گیر بیارم؟
دنبال بازیهای قشنگم که گرافیک بالا باشه.
ممنون

tyrannosaurus
05-03-2010, 12:53
در ضمن رامی که من روی گوشیم نصب کردم Rom HTC HT2 دقیقا مثل عکس پروفایلمه:5:

شما که این رو نصب کردید دقیقا شبیه hd2 شده؟
منظورم اینه که همه جای گوشی مثل hd2 یا فقط home screen ؟
اونوقت دیگه شما سه تا home screen ندارید بلکه یه home screen شبیه hd2 دارید ؟
:11::11::11:

masoud.cvle
05-03-2010, 13:04
من میخوام این گوشی رو بخرم ولی هنوز مرددم.
اگه میشه بگین که آیا با --- هم میشه رو این گوشی کار کرد یا نه؟
چون من خیلی با اینترنت کار میکنم.

SAEEDSAMSUNG
05-03-2010, 13:38
شما که این رو نصب کردید دقیقا شبیه hd2 شده؟
منظورم اینه که همه جای گوشی مثل hd2 یا فقط home screen ؟
اونوقت دیگه شما سه تا home screen ندارید بلکه یه home screen شبیه hd2 دارید ؟
:11::11::11:

دقیقا اچ تی سی شده . گفتم که این رام کوک شده اچ تی سی اچ تی 2 برای امنیاست.

فقط یه کم سنگینه و 40 مگابایت رم خالی داره. ولی تجربه خوبیه چون من با این کار اچ تی سی رو هم تجربه

کردم. البته یه کم کند تر.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

]

این فایل رو دانلود کنید ولی قبل از آپدیت حتما به من خبر بدید باید راهنماییتون کنم چون یه سری کارها باید انجام بدید.

SAEEDSAMSUNG
05-03-2010, 13:46
سلام به همه.
میخواستم بدونم برنامه ها و بازیهای این گوشیو چطوری گیر بیارم؟
دنبال بازیهای قشنگم که گرافیک بالا باشه.
ممنون

یا تو گوگل سرچ کن WVGA GAME

یا برو تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سرچ کن WVGA GAME . کلی فایل میاره.

بهترین راه رو بهت گفتم

HADI roni
05-03-2010, 14:51
یا تو گوگل سرچ کن WVGA GAME

یا برو تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سرچ کن WVGA GAME . کلی فایل میاره.

بهترین راه رو بهت گفتم

چند تا بازی Wvga گرفتم اما گوشی ساپورت نمیکنه.

masoud.cvle
05-03-2010, 19:18
میخواستم بدونم ویندوز 6.5 چقدر از رمو نسبت به 6.1 اشغال میکنه؟

HADI roni
05-03-2010, 21:55
میخواستم بدونم برنامه هایی که نصب میکنم کجا میره و چه طوری یه برنامه رو پاک کنم

SAEEDSAMSUNG
06-03-2010, 00:37
میخواستم بدونم ویندوز 6.5 چقدر از رمو نسبت به 6.1 اشغال میکنه؟

6.5 انواع مختلف داره . مدل Ultra Lite داره که واقعا سبکه 80 مگ رم خالیه

مدل معمولیش بین 50 تا 60 مگ خالیه

.. شما به این چیزا اهمیت نده و حتما آپدیت کن . چون ویندوز 6.1 مشکلات زیادی داره

---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------

میخواستم بدونم برنامه هایی که نصب میکنم کجا میره و چه طوری یه برنامه رو پاک کنم

برنامه هایی که به طور پیش فرض نصب شدن رو نمیتونی پاک کنی مگر اینکه رام رو عوض کنی ولی برنامه هایی که خودت نصب میکنی. میری تو Main Storage داخل ستینگ گوشی . همشون لیست شده و آن اینستال میکنی

mas-atila
06-03-2010, 09:33
فیلم و عکسها رو از کجا پاک کنم که تو پلیرها دیگه نیاد ......یعنی از کجا کامل پاک کنم.

j_j
06-03-2010, 11:13
سیستم عامل اختصاصی که سامسونگ به تازگی داده آیا روی این گوشی هم میشه نصب کرد؟(اگه اشتاه نکنم اسمش bada هستش):20:

j_j
06-03-2010, 11:45
راستی شنیدم میگن ماکروتل i8000 رو با ویندوز 6.5 وارد کرده صحت داره یا نه. تو بازار ایران اگه هست ، قیمتش چنده.؟

sososoli
06-03-2010, 12:53
نخند شیرینی باید بدی:دی

مبارکه چند خریدی؟

چشم شیرینی هم میدم 520 گارانتی اصلی خریدم

sososoli
06-03-2010, 13:03
راستی شنیدم میگن ماکروتل i8000 رو با ویندوز 6.5 وارد کرده صحت داره یا نه. تو بازار ایران اگه هست ، قیمتش چنده.؟

رفتم علا الدین اون سامسونگی ها که میزارن گوشیو تست کنی گفتن حواست باشه ماکروتل با 6.5 وارد کرده برو بخر
رفتم طبقه6 علا الدین نمایندگی سامسونگ بود گفت دروغه نداریم گفتم پس همین6.1 رو بده که ببرم پاساژ موبایل ایران تا واسم 6.5 رو بریزه یارو شاکی شد گفت اون زیر مجموعه ی ماست حرف الکی میزنه اگه هم میریزه خودش میریزه ماکروتل هنوز این کارو نمیکنه زنگ زد نمیندگی مرکز گفت مگه شما6.5 رو میریزید رو گوشیا اونا هم گفتن نه

sososoli
06-03-2010, 13:14
مبارکه :11:
با گارانتی یا بدون گارانتی
قیمتش چند
چند گیگ
راستی با گارانتی فقط رنگ مشکی هست یا سفید هم داره کدوم رنگش قشنگتره
ویندوز چند داره
باتریش کره ای یا زاپنی

نوکرتم عزیز
540 میداد رفیق شدم520 گرفتم اخه به مغازه ها520 میداد تا اونا540یا 550 بدن
فقط مشکی داشت
6.1
ژاپنی

j_j
06-03-2010, 13:40
حالا اگه بخوام بخرم گارانتی پارسه 18 ماه طلایی به قیمت 500 تومن خوبه یا مایکروتل>550 تومن؟
راستی من زیاد در مورد گارانتی های مختلفش هم نمی دونم چون دوستم واسم تو علائدین قیمت گرفته.
اگه تو علائدین جای خاصی سراغ دارید که مناسب باشه واسه خرید ممنون می شم!

SevenHaft
06-03-2010, 21:00
سلام به همگی.
یه سوال دارم که اگه عزیزانی که این گوشی رو دارن جواب سوالم رو بدن بسیار ممنون میشم.
من روز اولی که گوشی رو گرفتم به علت اینکه با Windows Mobile تا قبلش کار نکرده بودم تنظیمات گوشی رو دستکاری کردم و همون روز دوباره از طریق بخش تنظیمات و بعد مموری و بعد Clean Memory گوشی رو ریست کردم تا به تنظیمات اولیه کارخانه برگرده حالا یه سوال دارم از عزیزان.
میشه بهم بگین که عکسهای پس زمینه داخل گوشی که از ابتدا در گوشی هستند چندتا هستند چون برای من 9 عدد هستش ولی نامگذاریش تا عدد 12 هستش ولی عکسهای شماره 6-7-8 در گوشی موجود نیست حالا یعنی این 3 تا عکس بر اثر reset گوشی از بین رفته یا برای همه در کل 9 عدد عکس پس زمینه وجود داره.
اگه لطف کنین جوابم رو بدین ممنون میشم.
با سپاس.

tyrannosaurus
06-03-2010, 21:18
نوکرتم عزیز
540 میداد رفیق شدم520 گرفتم اخه به مغازه ها520 میداد تا اونا540یا 550 بدن
فقط مشکی داشت
6.1
ژاپنی

دوست من چند تا سوال دیگه هم جواب بدی دیگه در سطح المپیکی
مموری هم روش داشت
اگه پول بیشتر بدیم با ویندوز ۶.۵ برامون نمیارن سفارشی

sososoli
06-03-2010, 21:35
حالا اگه بخوام بخرم گارانتی پارسه 18 ماه طلایی به قیمت 500 تومن خوبه یا مایکروتل>550 تومن؟
راستی من زیاد در مورد گارانتی های مختلفش هم نمی دونم چون دوستم واسم تو علائدین قیمت گرفته.
اگه تو علائدین جای خاصی سراغ دارید که مناسب باشه واسه خرید ممنون می شم!

دوست عزیز گفتم که طبقه 6 علا الدین نمایندگی سامسونگ520 تومن حتما با گارانتی ماکروتل بگیر

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------

دوست من چند تا سوال دیگه هم جواب بدی دیگه در سطح المپیکی
مموری هم روش داشت
اگه پول بیشتر بدیم با ویندوز ۶.۵ برامون نمیارن سفارشی

نه عزیز مموری نداره
ماکروتل که 6.5رو هنوز نمیریزه اما پاساز موبایل ایران بری واست میریزه

alijim
06-03-2010, 23:03
سلام به همگی.
2 سوال دارم که اگه عزیزانی که این گوشی رو دارن جواب سوالم رو بدن بسیار ممنون میشم.

-حداکثر چند sms در یک ارسال میتوان با آن فرستاد؟ i900 حداکثر 10 تاست!!!
-فارسی ساز درستی داره؟
-win 6.5 واقعا میشه؟

از همه ممنونم

SAEEDSAMSUNG
07-03-2010, 03:19
خودتون ویندوزشو ارتقاع بدید به 6.5
آموزش رو اینجا گذاشتم:

mas-atila
07-03-2010, 12:59
من امروز رفتم پارس ماکرتل -هم ویندوزم رو 6.5 کرد هم برام فارسی ساز و کیبرد فارسی ریخت (بدون هزینه)
از اقای عباسی (کارمندان پارس ماکروتل) هم ممنون

micheal-tnt
07-03-2010, 13:46
من امروز رفتم پارس ماکرتل -هم ویندوزم رو 6.5 کرد هم برام فارسی ساز و کیبرد فارسی ریخت (بدون هزینه)

گوشیت گارانتی اصلی بود یا بدون گارانت ها رو هم ارتقا میدن

sososoli
07-03-2010, 13:56

رفتی بازار موبایل ایران؟

mas-atila
07-03-2010, 15:19
گارانتی اصله
پارس ماکروتل-خ مطهری -خ سهروردی-پ 85
تلفن 84030

SAEEDSAMSUNG
08-03-2010, 01:51

دوستانی که با گارانتی خریدن میخوام براشون ثابت کنم که 50 تومن پولشون رو ریختن دور:

من هفته پیش گوشیمو به 6.5 ارتقا دادم و همش 10 دقیقه طول کشید. بعدش تو اینترنت سرچ کردم دیدم یه رام ردیف از اچ تی سی برای امنیا کوک کردن . حال کردم و برای چند روز انگار اچ تی سی داشتم جوری که خودم هم یادم رفت که گوشیم امنیا 2 !! بعدش دیروز دیدم که آخرین ورژن از رام امنیا 2 که شخصی به نام mardock! اون رو سبک کرده و با نام jb3 Ultra lite معرفیش کرده منم دانلودش کردم و ریختم تو گوشیم .و با کمال تعجب دیدم که وقتی کلی نرم افزار روی گوشیم ریختم 90 مگابایت از حافظه رم و 110 مگابایت از حافظه اصلی گوشی خالیه!

فکر نکنم دیگه از این رام بیرون بیام . چون واقعا سریعه ! تو گالری عکس . تو اس ام اس و تمامی مشکلاتی که من داشتم حل کرده.

حالا میخوام به دوستای گلی که گوشیشون رو از پارس مایکروتل خریدن بگم که آیا پارس مایکروتل هر رامی که شما بخواید اعم از JA5 --- JB! ---JB3 ---JB# Lite ---JB# Ultra Lite --HTC leo و .... رو براتون میریزه؟؟
آیا هروقت که حال نکردید میتونیببرید بگید برام توی 10 دقیقه عوضش کن؟؟ آیا به هزینه رفت و آمد و وقتش می ارزه؟؟

پس اینجاست که باید توصیه کنم به کسایی که میخوان این گوشی رو بخرن به هیچ عنوان با گارانتی نخرن چون کافیه خودتون یه بار رامشو عوض کنید ، بهانه خوبی میدید دست پارس مایکروتل که گوشیتون رو از گارانتی خارج کنه

. در ضمن گوشی های بدون گارانتی مثل مال من باتری ژاپنی دارن.
موفق باشید

osmaan
08-03-2010, 08:07
دوستانی که با گارانتی خریدن میخوام براشون ثابت کنم که 50 تومن پولشون رو ریختن دور:

من هفته پیش گوشیمو به 6.5 ارتقا دادم و همش 10 دقیقه طول کشید. بعدش تو اینترنت سرچ کردم دیدم یه رام ردیف از اچ تی سی برای امنیا کوک کردن . حال کردم و برای چند روز انگار اچ تی سی داشتم جوری که خودم هم یادم رفت که گوشیم امنیا 2 !! بعدش دیروز دیدم که آخرین ورژن از رام امنیا 2 که شخصی به نام mardock! اون رو سبک کرده و با نام jb3 Ultra lite معرفیش کرده منم دانلودش کردم و ریختم تو گوشیم .و با کمال تعجب دیدم که وقتی کلی نرم افزار روی گوشیم ریختم 90 مگابایت از حافظه رم و 110 مگابایت از حافظه اصلی گوشی خالیه!

فکر نکنم دیگه از این رام بیرون بیام . چون واقعا سریعه ! تو گالری عکس . تو اس ام اس و تمامی مشکلاتی که من داشتم حل کرده.

حالا میخوام به دوستای گلی که گوشیشون رو از پارس مایکروتل خریدن بگم که آیا پارس مایکروتل هر رامی که شما بخواید اعم از JA5 --- JB! ---JB3 ---JB# Lite ---JB# Ultra Lite --HTC leo و .... رو براتون میریزه؟؟
آیا هروقت که حال نکردید میتونیببرید بگید برام توی 10 دقیقه عوضش کن؟؟ آیا به هزینه رفت و آمد و وقتش می ارزه؟؟

پس اینجاست که باید توصیه کنم به کسایی که میخوان این گوشی رو بخرن به هیچ عنوان با گارانتی نخرن چون کافیه خودتون یه بار رامشو عوض کنید ، بهانه خوبی میدید دست پارس مایکروتل که گوشیتون رو از گارانتی خارج کنه

موفق باشید
این درسته که شما تو انتخاب رام مشکل ندارین ولی آیا فکر کردین که اگر خدایی نکرده مانیتور گوشیتون خراب بشه چقدر بابتش باید هزینه کنید درصورتی که کسایی که با گارانتی میخرن بدون هزینه براشون این کار انجام میشه؟

SevenHaft
08-03-2010, 09:58
سلام به همه.
از همه خواهش میکنم که جواب این سوالم رو بدین چون دارم کلافه میشم.
من گوشیم رو از فروشگاه شماره یک سامسونگ در بازار موبایل ایران خریدم با گارانتی اصلی و وقتی که اونجا پلمب گوشی رو باز کرد و گوشی رو روشن کرد تصویر پشت زمینه گوشی اون گل زرد بود و هیچ وجیدتی هم روی صفحه گوشی نبود ولی بعد که من رفتم خونه و گوشی رو از طریق گزینه Clean memory ریست کردم و به تنظیمات اولیه کارخانه برگردوندم تصویر پشت زمینه گوشی اون عکس سبز رنگ شد و یک وجیدت هم که شامل نرم افزار از جمله مانند opera هست اومد روی گوشی.
حالا سوال من اینه مگه گوشی نو نباید تنظیماتش مانند تنظیمات اولیه کارخانه باشه؟؟؟
گوشی شما ها هم زمانیکه خریدین اولش تصویر پشت زمینه اش اون گل زرد رنگ بود و یا گوشی من رو قبلا کسی دستکاری کرده بود و من گوشی دست دوم به جای نو خریدم.
اگه جواب سوالم رو بدین ممنون میشم چون همش فکر میکنم گوشی کارکرده به جای نو بهم دادن.
البته جعبه گوشی پلمب بود و من هم از نمایندگی سامسونگ خریدم و با ضمانت اصلی پارس مایکروتل.
با سپاس.

sososoli
08-03-2010, 10:20
سلام به همه.
از همه خواهش میکنم که جواب این سوالم رو بدین چون دارم کلافه میشم.
من گوشیم رو از فروشگاه شماره یک سامسونگ در بازار موبایل ایران خریدم با گارانتی اصلی و وقتی که اونجا پلمب گوشی رو باز کرد و گوشی رو روشن کرد تصویر پشت زمینه گوشی اون گل زرد بود و هیچ وجیدتی هم روی صفحه گوشی نبود ولی بعد که من رفتم خونه و گوشی رو از طریق گزینه Clean memory ریست کردم و به تنظیمات اولیه کارخانه برگردوندم تصویر پشت زمینه گوشی اون عکس سبز رنگ شد و یک وجیدت هم که شامل نرم افزار از جمله مانند opera هست اومد روی گوشی.
حالا سوال من اینه مگه گوشی نو نباید تنظیماتش مانند تنظیمات اولیه کارخانه باشه؟؟؟
گوشی شما ها هم زمانیکه خریدین اولش تصویر پشت زمینه اش اون گل زرد رنگ بود و یا گوشی من رو قبلا کسی دستکاری کرده بود و من گوشی دست دوم به جای نو خریدم.
اگه جواب سوالم رو بدین ممنون میشم چون همش فکر میکنم گوشی کارکرده به جای نو بهم دادن.
البته جعبه گوشی پلمب بود و من هم از نمایندگی سامسونگ خریدم و با ضمانت اصلی پارس مایکروتل.
با سپاس.

مال من هم گل زرد رویه صفحش بود

sososoli
08-03-2010, 11:06

موفق باشید

عزیز چندتا عکس از اون رام جدیدت که ریختی واسمون بزار ببینیم دمت گرم

SAEEDSAMSUNG
08-03-2010, 11:31
این درسته که شما تو انتخاب رام مشکل ندارین ولی آیا فکر کردین که اگر خدایی نکرده مانیتور گوشیتون خراب بشه چقدر بابتش باید هزینه کنید درصورتی که کسایی که با گارانتی میخرن بدون هزینه براشون این کار انجام میشه؟

خودتون خوب میدونید که مانیتور گوشی خود به خود خراب نمیشه. اگه هر خراب بشده مطمعن باش یه جوری از زیرش در میرن . یادت نره اینجا ایرانه

SAEEDSAMSUNG
08-03-2010, 12:22
عزیز چندتا عکس از اون رام جدیدت که ریختی واسمون بزار ببینیم دمت گرم
file:///C:/Users/saeed/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png

با اینکه اینجا کسی قدر ما رو نمیدونه ولی بفرمایید:

S A M S U N G
08-03-2010, 12:54
سعید جان واسه چی کسی قدر ندونه ؟ شما تنها کسی هستی که میای اینجا و جواب همه سوالها رو میدی .

یکی از بچه های انجمن پاکت پی سی شده تا حالا سر بزنه ؟ باز دم شما گرم که میای این همه پستهای مفید میدی عزیز .

من با وجودی که این گوشی رو ندارم ولی همیشه به تاپیک سر میزنم و حال میکنم با پستهات ( اینو جدی میگم )

مهیار کم سر میزنه به فروم به خاطر همین نمیشه پست اول رو ویرایش کرد و پستهای آموزش رو اضافه کرد .

مهیار بیا بابا یه تاپیک زدی رفتی ؟ :دی

خسته نباشی .

مخلصیم .

SAEEDSAMSUNG
08-03-2010, 13:03
سعید جان واسه چی کسی قدر ندونه ؟ شما تنها کسی هستی که میای اینجا و جواب همه سوالها رو میدی .

یکی از بچه های انجمن پاکت پی سی شده تا حالا سر بزنه ؟ باز دم شما گرم که میای این همه پستهای مفید میدی عزیز .

من با وجودی که این گوشی رو ندارم ولی همیشه به تاپیک سر میزنم و حال میکنم با پستهات ( اینو جدی میگم )

مهیار کم سر میزنه به فروم به خاطر همین نمیشه پست اول رو ویرایش کرد و پستهای آموزش رو اضافه کرد .

مهیار بیا بابا یه تاپیک زدی رفتی ؟ :دی

خسته نباشی .

مخلصیم .

:31::31::31::31::31::40::40::40::40::40::11::11::1 1::11:

mas-atila
08-03-2010, 13:33
دوستان
اگه کلید بزرگ وسط گوشی رو نگهداری ...مستقیم میره تو task maneger..........جالبه نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAEEDSAMSUNG
08-03-2010, 15:24
دوستان
اگه کلید بزرگ وسط گوشی رو نگهداری ...مستقیم میره تو task maneger..........جالبه نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دکمه های گوشی رو میشه تنظیم کرد که هر عملکرد دلخواهی رو انجام بده .شما میتونی تنظیم کنی که کلید وسط گوشی هر کاری بخواد بکنه:

SETTING ---Button--->Assign a program

button 1 :دکمه وسط گوشی
Button 1 Hold: دکمه وسط گوشی در حالت نگه داشتن
Button 2: دکمه کنار دوربین (بغل گوشی)
Button 2 Hold : دکمه کنار دوربین (بغل گوشی) در حالت نگه داشتن

روی هر کدوم کلیک کنی یه لیست بزرگ از تمام برنامه ها میاد و میتونی هر کدوم رو بخوای انتخاب کنی

tyrannosaurus
08-03-2010, 18:21
file:///C:/Users/saeed/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png

این همونیه که من میخوام :8::10:
عالیه سعید دستت طلاست :11:
یه سوال بچه گانه دارم امیدوارم بهم نخندید
برای آبدیت گوشی حتما باید adsl داشته باشم یا با dial up هم میشه
میشه تو کاففی نتا آبدیت کرد یا مشکل به وجود میاد
حجم کل چیزایی که در طول یک آبدیت از اینترنت میگیره چند مگابایته و کلا چقدر طول میکشه
آخه من adsl ندارم

SAEEDSAMSUNG
08-03-2010, 22:54
این همونیه که من میخوام :8::10:
عالیه سعید دستت طلاست :11:
یه سوال بچه گانه دارم امیدوارم بهم نخندید
برای آبدیت گوشی حتما باید adsl داشته باشم یا با dial up هم میشه
میشه تو کاففی نتا آبدیت کرد یا مشکل به وجود میاد
حجم کل چیزایی که در طول یک آبدیت از اینترنت میگیره چند مگابایته و کلا چقدر طول میکشه
آخه من adsl ندارم

این چه حرفیه من خودمم تا یه ماه پیش نمیدونستم چه جوری میشه هارد ریست کرد چه برسه به فلش گوشی. برای آپدیت اینترنت نمیخواد و با نرم افزار این کار رو میشه کرد. پست زیر رو با دقت بخون . اگه سوالی داشتی بپرس

sososoli
08-03-2010, 23:49

اقا سعید کارت درسته من امروز تازه6.5 رو ریختم 6.5 هم قشنگه بزار یکم حال کنیم بعد از روش شما عوض میکنیم بابت عکس ها دستت درررررررررررررررررد نکنه:10::31:

sososoli
09-03-2010, 01:22
اقا سعید میتونی چند تا برنامه واس ما انجا بزاری اخه ما همه جا گشتیم اما انقدر زیاد بود که نمیدونم کدوم بهتر
برنام واسه جی پی اس یا یه پلیر توپ قطب نما......
دستت درد نکنه

sososoli
09-03-2010, 01:43
[

لیست برنامه هایی که در گوشی نصب کردم:

TCPMP برای پخش فیلمهای زیرنویس دار.
CorePlayer : برای پخش خفن هر چی فایل تصویری
Opera 10
Facebook: برای رفتن به صفحه فیس بوکم بدون ف.ی.ل تر
O2Compass: قطبنمای دیجیتال خفن
G-Weather
BestRegEdit
RescoFileExplorer
برنامه اس ام اس گوشیمو جدید کردم. اس ام اس ها رو دسته بندی میکنه فقط دیگه کیبور گوشیم روتیت(افقی) نمیشه:13:

بازی ها:
HTC Teeter
omniano
Prince of persia
Asphalt
MoorHuhn
CSI
Pro Golf 2010

تازه پیداش کردم همچین پستی دادی میشه اینا رو اینجا بزاری راحتمون کنی 2 روز طول میکشه اینا رو پیدا کنم البته اگه زحمتی نیست؟؟؟؟ شرمنده:11::11:

tyrannosaurus
09-03-2010, 11:07
سعید میشه آخرین ورژن از رام امنیا 2 که شخصی به نام mardock! اون رو سبک کرده و با نام jb3 Ultra lite معرفیش کرده رو لینکشو بذاری واسه دانلود
اگه من اینرو ببرم ماکروتل بگم این ورزن رو برام بریز میریزن یا نه

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

i8000 با ویندوز ۷
عکسش

SAEEDSAMSUNG
09-03-2010, 15:37
[QUOTE=tyrannosaurus;4742679]سعید میشه آخرین ورژن از رام امنیا 2 که شخصی به نام mardock! اون رو سبک کرده و با نام jb3 Ultra lite معرفیش کرده رو لینکشو بذاری واسه دانلود

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

دانلود کردی خبرم کن تا بگم چی کار کنی . چون قسمت بوت شوخی بردار نیست اگه گوشیت Dead بشه باید ببریش اسپانیا :46:

SAEEDSAMSUNG
09-03-2010, 16:07
[

تازه پیداش کردم همچین پستی دادی میشه اینا رو اینجا بزاری راحتمون کنی 2 روز طول میکشه اینا رو پیدا کنم البته اگه زحمتی نیست؟؟؟؟ شرمنده:11::11:

htc teeter :

opera 10 beta 3 :

o2 compass:

.net 3.5:

Asphalt 4:

Bubbles:

خودت راحت میتونی بگردی. اگه بازی میخوای اینو سرچ کن: wvga game

tyrannosaurus
09-03-2010, 20:12
[QUOTE=tyrannosaurus;4742679]سعید میشه آخرین ورژن از رام امنیا 2 که شخصی به نام mardock! اون رو سبک کرده و با نام jb3 Ultra lite معرفیش کرده رو لینکشو بذاری واسه دانلود

دانلود کردی خبرم کن تا بگم چی کار کنی . چون قسمت بوت شوخی بردار نیست اگه گوشیت Dead بشه باید ببریش اسپانیا :46:

ببین نگفتی ببرم گارانتی اینو برام میریزن یا نه

micheal-tnt
10-03-2010, 11:16
گوشی من sms های فارسی رو در هم نشون میده (قابل خوندن نیست ) چیکارش کنم ؟

SAEEDSAMSUNG
10-03-2010, 13:20
گوشی من sms های فارسی رو در هم نشون میده (قابل خوندن نیست ) چیکارش کنم ؟

ویندوزش 6.1 یا 6.5 ؟ چه فارسی سازی روش نصب شده؟

sososoli
10-03-2010, 14:56
برنامه ی خوب واسه جی پی اس سراغ ندارین هرکی داره بزاره اینجا دستش درد نکنه
خودم ریختم حال نداد خوب نبود پاکش کردم

sososoli
10-03-2010, 21:52
سلام
راهی برای قفل کردن فایل وجود داره؟؟؟
میشه کاری کرد که تمامه فایل های عکس رو تویه فوتو نشون نده؟

mat226
10-03-2010, 23:44

ایرادات:

جای اثر انگشت روش میمونه

------------------------------------------------------------

با تمام این معایب اگه همین الان پولم رو بهم بدن بازم همین گوشی رو میخرم. میدونید چرا؟؟؟

چون:
0- شارژ فوق العاده . باور کنید من تو عمرم باتری به این خفنی ندیدم!!! من گوشی رو میترکونم و کلی فیلم میبینم 2 تا 3 روز دووم میاره . بهترین و مهمترین خوبی این گوشی شارژ نگه داشتنشه. باتریش 1500 میلی آمپر ژاپنی .

1--انتخاب دیگه ای ندارم :

اچ تی سی اچ دی 2 : مذخرف : ( بزرگ . ال سی دی بی کیفیت . 200 تومن گرون تر و کلی ایراد دیگه......)
اگسپریا ا کس 2 : مذخرف و 200 گرون تر
آیفون تری جی اس : 400 گرون تر و تو یه رده نیست با این و دوربین 3 و ...

2-- فیلمبرداریش از هر چی گوشی بهتر ( از امنیا اچ دی پایین تر)
3--قیمت مناسب
4--صفحه نمایش فوق العاده
5--صدای هدفون خوب
6--اندازه بسیار مناسب و خیلی باریک و خوشگل
7-- دیدن فیلم توش لذت بخش ( کلی نرم افزار پخش فیلم براش نصب کردم )
8- دیدن عکس توش یه حالی میده که نگوووووووو. ( فقط هر عکس 2 ثانیه معطل میکنه)
9- 16 گیگ حافظه داخلی با یه رم 32 گیگ رو هم 48 گیگ حافظه که چون دانشجوم پر توشو کردم فیلم دایویکس.و.کلی نرم افزار ریختم توش. همش رو روی حافظه 16 گیگش نصب کردم!. راحته راححت.

10- یه قطب نمای دیجیتالی براش اومده نصب کردم واقعا معرکست . قطب نمای دیجیتالی اچ تی سی رو میذاره تو جیبش.

-------

لینک برنامه هاتون رو بذارید مخصوصا قطب نما و یه فارسی ساز درست!!
من نتونستم omnia 2 که wm6.5 روش فابریک هست رو فارسی کنم...کمک!!!

nimapix
11-03-2010, 00:36
من برنامه gramin رو برای جی پی اس ریختم که خوبه و دقیق هم کار می کنه. اما با اینکه فارسی ساز ریختم اس ام اس های فارسی رو درهم نشون میده! ویندوزشم 6.1 هست. در ضمن اگه لطف کنید بگین divx این رو چه جوری میشه فعال کرد. آدرس سایتش رو میده یه لایسنس کد هم میده میگه برو رجیستر کن من رفتم برنامه رو هم گرفتم اما روی گوشی اجرا نشد! چیکار باید بکنم؟

mat226
11-03-2010, 01:31
من برنامه gramin رو برای جی پی اس ریختم که خوبه و دقیق هم کار می کنه. اما با اینکه فارسی ساز ریختم اس ام اس های فارسی رو درهم نشون میده! ویندوزشم 6.1 هست. در ضمن اگه لطف کنید بگین divx این رو چه جوری میشه فعال کرد. آدرس سایتش رو میده یه لایسنس کد هم میده میگه برو رجیستر کن من رفتم برنامه رو هم گرفتم اما روی گوشی اجرا نشد! چیکار باید بکنم؟

divx روش فعال هست چون من بدون رجیستر پخش میکنم!

nimapix
11-03-2010, 01:53
قابل توجه دوستانی که با فارسی سازی مشکل دارن و فونت فارسیشون درهمه! من EFY arabizer for omnia2 i8000 که عربایزر اصلی امنیا هست و از رام میدل ایست استخراج شده رو دانلود و اینستال کردم مشکلم کامل حل شد و تو اینترنتم دیگه با فونت فارسی مشکلی ندارم.

---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------

---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------

divx روش فعال هست چون من بدون رجیستر پخش میکنم!

با چه پلیری؟! من تو ستینگ قسمت رجیستری divx میرم بهم کد میده و آدرس سایت divx رو! من گوشیم البته شرکتی نیست و بدون گارانتیه. شاید شرکتی ها رو رجیستر کردن.

mas-atila
11-03-2010, 08:30
دوستان
از دفتر تلفن چطور میشه بک اپ گرفت؟

SAEEDSAMSUNG
11-03-2010, 12:15
لینک برنامه هاتون رو بذارید مخصوصا قطب نما و یه فارسی ساز درست!!
من نتونستم omnia 2 که wm6.5 روش فابریک هست رو فارسی کنم...کمک!!!

قطب نما: کد:
.net 3.5: قبل از نصب قطب نما حتما نصب کنید

کد:
بهترین فارسی سازی که تاحالا برای ویندوز 6.5 مخصوص امنیا 2 دیدم:(همراه با کیبورد فارسی یا قابلیت روتیت)

SAEEDSAMSUNG
11-03-2010, 12:21
دوستان
از دفتر تلفن چطور میشه بک اپ گرفت؟

با Pc Suite خود سامسوگ میری قسمت Synchronize دفتر چه تلفن رو با کامپیوتر سینکرونایز میکنی

mm-morteza
12-03-2010, 17:50
ممنون از زحماتتون.....لطف یه کیبرد کوچولو معرفی کنید واسه خوندن f book تو گوشی امنیا 2.....که فقط کلید های جهت نما داشته باشه ...چهار جهت اصلی رویعنی همون کلید اراکی .....ممنون
\

ر....بازم ممنون

SAEEDSAMSUNG
12-03-2010, 18:37
فیلم و عکسها رو از کجا پاک کنم که تو پلیرها دیگه نیاد ......یعنی از کجا کامل پاک کنم.

ای ول. دمت گرم.

ممنونم سعید خان

مشکل خیلیا بود خداروشکر حل شد:

با یه برنامه رجیستری ادیتور ، رجیستری رو باز کنید به این مسیر برید:

HKLM/Software/TecAce/PhotoAlbum/ExcludeFolders

یک string جدید برای هر فولدری که میخواید محروم کنید ، ایجاد کنید ( با نام های 001 ، 002 ، 003 ، ...)

در قسمت value آدرس پوشه ای رو که میخواید داخل آلبوم عکسها نیاد وارد کنید.و باید آدرسها با "\" از هم

جدا بشند

به عنوان مثال \My storage\Program files

به این نکته کنکوری هم توجه کنید:

Notice that you have to clean the thumbnails that Photo Album creates! You can use the clean option of SKTools

j_j
13-03-2010, 15:02
سلام خدمت دوستان من یه چند تا سوال مهم دارم هرچند خیلی هاشون تکراری هست ولی برای اینکه امروز یا فردا می خوام گوشی رو تهیه کنم به جواب ها نیاز دارم(فکر کنم با گارانتی مایکروتل شده 520)!

1.این قیمت هایی که دوستان می دن 8 گیگ یا 16 گیگه؟ و اگه قیمت جدید داریدممنون میشم!
2.من با اینکه خیلی پرسجو کردم موندم چه گارانتی تهیه کنم؟100% با گرانتی می خوام ولی موندم بابت گارانتی اصلی می ارزه 40 الی 50 تومن گرونتر ؟ گارانتی پارسه 18 ماه چطوره؟
3.نوع باتری که می گیرم کره باشه یا ژاپن؟
4.داخل جعبه رم هم داره؟
5.همونجا بدم win 6.5 واسم بریزه؟یا اینکه همون باقی بمونه(واسه این می گم که با win 6.5 گوشی شاید کند تر بشه و یا از گارانتی خارج بشه)

اگه چیز دیگه ای هست موقع خرید .....؟
ممنون:10::40::11:

j_j
13-03-2010, 22:16
کسی نیست جوابمون رو بده؟:41::19:

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

من فردا می خوام تهیه کنم؟:8:
منتظرم:5:

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

چراغ اول رو روشن کن برادر:31:

pulp_152
13-03-2010, 22:17
سلام نمیدونم والا تا جایی که بنده قیمت دارم 540 هستش با گارانتی اصلی که پارس مایکروتل باشه ..

اگر از نمایندگی اصلی گرفتید فرقی نداره کره یا ژاپن باشه باید راضی باشی اگه از مغازه دار گرفتی سعی کن ژاپنش رو گیر بیاری .. هر چند که زیاد فرقی نمیکنه ...
مورد دیگه اینکه سعی کن از پارس مایکروتل بگیری .. پارسه الکی هستش اصلا گارانتی حساب نمیشه .. اگر خود نمایندگی برات به وین 6.5 اپدیت کرد باید رایپگان اپدیت کنه .. بده همونجا اپدیت کنه ..