ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14

minimax2
29-05-2010, 16:21
با سلام ...
آقایون یه Today Screen هست به نام Samsung Today ... خواستم ببینم کسی داره آپلود کنه ؟

hamid.it
29-05-2010, 16:52
سلام sajjad200333

شما در ویندوز xp می تونید با این روش انجام بدید..... ابتدا واردmy computer بشید در منوی tools قسمت آخر یعنی folder options رو انتخاب کنید سپس سر برگ viw را انتخاب کرده و تیک گزینهhide extensions for known رو بردارید و ok کنید. سپس روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه rename رو انتخاب کنید اسم فایل را تایپ کرده بعد نقطه بگذاریدو پسوند جدید رو هم تایپ کنید بعد enter کنید یک پیغام ظاهر میشه yes رو بزنید پسوند فایل تغییر میکنه.

توضیح:در این روش فقط پسوند فایل عوض می شه نه فرمتش.

در ضمن دوستانی که دنبال رام اورجینال می گردن رام je3 ...رام اورجینال خود سامسونگ هست چون برای یکی از دوستام که مموریش پریده بود ریختم برد نمایندگی درست کردن
هر کس هم مشکل داشت بگه راهنماییش کنم

---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

سلام یعنی مموری دوستتون پریده بود شما رام رو عوض کردید و مموری برنگشت؟!من فک میکردم با تعویض رام این مشکل حل میشه
پس با این اوصاف باید حتما با گارانتی خرید دیگه درسته.
یه سوالم داشتم این رام های سبک شده در واقع اگه همه اون برنامه های حذف شده که اقا سعید تو صفحات قبل گذاشتند نصب کنیم
میشه همون سنگینه درسته یا چیزی بیش از اینه. با تشکر

topind
29-05-2010, 18:30
سلام یعنی مموری دوستتون پریده بود شما رام رو عوض کردید و مموری برنگشت؟!من فک میکردم با تعویض رام این مشکل حل میشه
پس با این اوصاف باید حتما با گارانتی خرید دیگه درسته.
یه سوالم داشتم این رام های سبک شده در واقع اگه همه اون برنامه های حذف شده که اقا سعید تو صفحات قبل گذاشتند نصب کنیم
میشه همون سنگینه درسته یا چیزی بیش از اینه. با تشکر

احتمال داره 99 درصد درست بشه اما در مواقعي هم مشكل سخت افزار من زماني كه گوشي خودمو برم نمايندگي يه بنده خدايي اومد مشكل پريدن مموري داشت براش قطعه عوض كردن
وتمام برنامه هايي كه اقا سعيد گذاشته وقتي نصب كني ميشه سنگينه اما در اينجا محل نصب را خودتون انتخاب ميكنيد

gomnam23
29-05-2010, 20:41
درود

آقا سعید میشه finger keyboard رو تو همین فروم آپلود کنی؟ من نمی تونم از اون سایته بدانلودم.

sajjad200333
29-05-2010, 23:23
سلام sajjad200333

شما در ویندوز xp می تونید با این روش انجام بدید..... ابتدا واردmy computer بشید در منوی tools قسمت آخر یعنی folder options رو انتخاب کنید سپس سر برگ viw را انتخاب کرده و تیک گزینهhide extensions for known رو بردارید و ok کنید. سپس روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه rename رو انتخاب کنید اسم فایل را تایپ کرده بعد نقطه بگذاریدو پسوند جدید رو هم تایپ کنید بعد enter کنید یک پیغام ظاهر میشه yes رو بزنید پسوند فایل تغییر میکنه.

توضیح:در این روش فقط پسوند فایل عوض می شه نه فرمتش.

در ضمن دوستانی که دنبال رام اورجینال می گردن رام je3 ...رام اورجینال خود سامسونگ هست چون برای یکی از دوستام که مموریش پریده بود ریختم برد نمایندگی درست کردن
هر کس هم مشکل داشت بگه راهنماییش کنم

---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

سلام
من اونقدر ها پیاده نیستم که این موردها رو ندونم
مشکل من اینه که تو گوشی ominia 2 رو مموری کاردم فایلها تغییر پیدا کرده هم علتش رو میخوام بدونم و هم اینکه چطوری به حالت اول برشون گردونم تازه با عوض کردن پسوند فایل قابل استفاده نمیشه

topind
30-05-2010, 08:43
درود

آقا سعید میشه finger keyboard رو تو همین فروم آپلود کنی؟ من نمی تونم از اون سایته بدانلودم.

ار اين سايت دريافت كن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tornado_m.n.n
30-05-2010, 10:39
بچه ها کسی کیجن برنامه gps رو نداره {garmin}

topind
30-05-2010, 13:47
دوستان اينم فايل كيجن گارمين همراه اموزش تصويري

بفرما از اين سايت دريافت كن

اين هم فايل اموزسش تصويري

aliex
30-05-2010, 15:10
بچه ها کسی کیجن برنامه gps رو نداره {garmin}

سلام بفرما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فقط عجله كن تا حذف نشده

sis
30-05-2010, 18:13
سلام

کسی‌ قیمت جدید با گارانتی داره:13:

rahman1363
30-05-2010, 20:05
سلام آقا سعید

من فایل jd3 که گفتید دانلود کردم من فقط یک قسمت رو میخوام آپدیت کنم پسوند فایلش هم nb0 است وقتی لودش میکنم و کلید دتکت رو می زنم گوشیم رو نمیشناسه و start downloading فعال نمی شه چه دستوری می دید.

با تشکر

gomnam23
30-05-2010, 21:33
درود

من نصب گارمین رو طبق آموزش انجام دادم. تو setting خود گوشی تنظیم میخواد؟ باید رو چی باشه؟

الان هم وقتی browes map رو تو گارمین میزنم. اون پایین کوچیک مینویسه no map . کلا بدون اتصال به ماهواره میشه نقشه ها رو دید؟

خلاصه اینکه این GPS واسه کار ضروری می خوام . کمک جامع و کامل بدید

topind
30-05-2010, 22:36
سلام آقا سعید

من فایل jd3 که گفتید دانلود کردم من فقط یک قسمت رو میخوام آپدیت کنم پسوند فایلش هم nb0 است وقتی لودش میکنم و کلید دتکت رو می زنم گوشیم رو نمیشناسه و start downloading فعال نمی شه چه دستوری می دید.

با تشکر

شما وقتي دكمه دتكت رو زديت گوشيتون رو خاموش كنيد بعد به كابل وصل كنيدstart downloading فعال ميشه

aliex
31-05-2010, 10:11
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدtaskbar استفاده شده که شبیه taskbar سیستم عامل آندرویده اسمش winAndroid Project TaskIcon
v 0.8

[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code

سلام اين فايل رو نميشه بدانلودم
اگر ميشه يه جاي ديگه بزاريد ممنون ميشم.

SAEEDSAMSUNG
31-05-2010, 21:25
سلام آقا سعید

با تشکر

ویندوزتون چیه؟

rahman1363
31-05-2010, 23:10
ویندوزتون چیه؟

XP SP3 Original

Arashdn
01-06-2010, 07:33
خب
سوال من اینه که اگه مثلا قسمت ای بوت کاملا عوض بشه
ولی مثلا یکی از قسمت های دیگه مشکلی براش پیش بیاد
اون وقت چی میشه؟؟

بره استخراج رام فعلیم چیکار باید بکنم؟
کسی نیست؟؟؟؟

SAEEDSAMSUNG
01-06-2010, 09:00
کسی نیست؟؟؟؟

قسمت eboot فقط قسمت ریسک آوره . چون اگه بوت گوشیتون از کار بیافته فقط یه نفر تو تبریز احتمالا بتونه درستش کنه . شما تصور کن که دیگه گوشیتون نتونه بوت بشه . په جوری کامپیوترتون میخواد بشناستش؟ این نگرانیا رو بذارید کنار . یک بار که عوض کنید دیگه ترستون میریزه.

در مورد استخراج رام : چرا انقدر اصرار به استخراج رام دارید؟ من که رام ارجینال رو براتون گذاشتم.

SAEEDSAMSUNG
01-06-2010, 09:09
XP SP3 Original

فایل زیر ور در حالتی که گوشیت خاموش به کام وصله نصب کن

Arashdn
01-06-2010, 09:38
قسمت eboot فقط قسمت ریسک آوره . چون اگه بوت گوشیتون از کار بیافته فقط یه نفر تو تبریز احتمالا بتونه درستش کنه . شما تصور کن که دیگه گوشیتون نتونه بوت بشه . په جوری کامپیوترتون میخواد بشناستش؟ این نگرانیا رو بذارید کنار . یک بار که عوض کنید دیگه ترستون میریزه.

در مورد استخراج رام : چرا انقدر اصرار به استخراج رام دارید؟ من که رام ارجینال رو براتون گذاشتم.
من رامم 6.1 هست ........

بار اول که ای بوت رو عوض کنه
دفعات بعد دیگه تعویض رام هیچ خطری نداره؟؟؟

روزبه 007
01-06-2010, 11:18
ببخشید صفحش کیفیتش چه طوره؟ و ایا مقاومتی؟ویاخازنیه

Mohsen2Gh
01-06-2010, 14:08
با سلام خدمت دوستان
از phone book چطور مي‌شه back up گرفت؟ امكان داره back up رو تو كارت حافظه گرفت؟

seven007
01-06-2010, 14:33
سلام دوستان
انشاالله که خوب هستین
تو این 3 هفته ای که من نبودم ببین چه خبرا شده تو فروم
1.از دوستان عزیز می خوام که برام یه فایل منیجر قوی معرفی کنن که بتونم با اون فایل ها رو به صورت گروهی بفرستم
خودم Resco Eplor v2010 اما میترسم نصبش کنم مموریم بپره
شما چی پیشنهاد می کنین ؟
2.یه برنامه میخوام که از sms از شماره تلفن ها و از نرم افزارها backup بگیره .
3.وقتی گوشیرو می زارم تو شارژ lcd روشن باقی می مونه و باید خود خاموشش کنی وگرنه به صورت اوتوماتیک خاموش نمیشه . فقط زمانی که رو شارژه این طوریه .
و در آخرم سلام مخصوص برای آقا سعید گل داریم
چاکر همه ی بروبچ هم هستیم
یا علی

ranjbar2009
01-06-2010, 16:43
سلام دوستان
آقا سعيد و ساير دوستاني كه مي تونند كمك كنند
من رام هاي جديد و سبك، رام رسمي مايكروتل و برنامه هايي كه بعد از تعويض رام لازم هست و برنامه هاي كاربردي ديگري كه موجود هست رو روي دي وي دي مي خوام
وجه دي وي دي و هزينه پست رو هم تقديم مي كنم. من تهران هستم. اگر مي توانيد بفرستيد بفرماييد تا آدرس رو بگويم.

SAEEDSAMSUNG
01-06-2010, 19:57
من رامم 6.1 هست ........

بار اول که ای بوت رو عوض کنه
دفعات بعد دیگه تعویض رام هیچ خطری نداره؟؟؟

آره منم فقط یک بار عوض کردم . وقتی که به 6.5 ارتقا دادم. دیگه هیچوقت دست بهش نزدم

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

سلام دوستان
آقا سعيد و ساير دوستاني كه مي تونند كمك كنند
من رام هاي جديد و سبك، رام رسمي مايكروتل و برنامه هايي كه بعد از تعويض رام لازم هست و برنامه هاي كاربردي ديگري كه موجود هست رو روي دي وي دي مي خوام
وجه دي وي دي و هزينه پست رو هم تقديم مي كنم. من تهران هستم. اگر مي توانيد بفرستيد بفرماييد تا آدرس رو بگويم.

پیام خصوصی تو چک کن

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

ببخشید صفحش کیفیتش چه طوره؟ و ایا مقاومتی؟ویاخازنیه

کیفیت صفحه حرف نداره . و صفحش باعث شده خیلیا این گوشی رو انتخاب کنن. مقاومتیه ولی خیلی خوبه و تاچش مناسبه

SAEEDSAMSUNG
01-06-2010, 20:06
سلام دوستان
انشاالله که خوب هستین
تو این 3 هفته ای که من نبودم ببین چه خبرا شده تو فروم
1.از دوستان عزیز می خوام که برام یه فایل منیجر قوی معرفی کنن که بتونم با اون فایل ها رو به صورت گروهی بفرستم
خودم Resco Eplor v2010 اما میترسم نصبش کنم مموریم بپره
شما چی پیشنهاد می کنین ؟
2.یه برنامه میخوام که از sms از شماره تلفن ها و از نرم افزارها backup بگیره .
3.وقتی گوشیرو می زارم تو شارژ lcd روشن باقی می مونه و باید خود خاموشش کنی وگرنه به صورت اوتوماتیک خاموش نمیشه . فقط زمانی که رو شارژه این طوریه .
و در آخرم سلام مخصوص برای آقا سعید گل داریم
چاکر همه ی بروبچ هم هستیم
یا علی

سلام خوبی؟ په خبر؟ منم خیلی دیر میام روزی فقط 5 مین وقت میکنم بیام اینجا.

RESCO نصب نکن! خطرناکه مموریت ممکنه بپره.

اینو نصب کن:

برای بک آپ گرفتن این نرمف افزار حرف نداره . از همه قسمتها حتی به طور جداگانه بک آپ میگیره . من تضمین میکنم این نرم افزارو:

خاموش میشه و لی بعد از 5 دقیقه . قسمت DISCPLAY تو SETTING که بری یه قسمتی هست که نوشته SCREEN OFF TIME اگه دقت کنی برای وقتی که گوشی تو شارژه نوشته 5 دقیقه . 5 دقیقه رو به 30 ثانیه تغییر بده.

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

با سلام خدمت دوستان
از phone book چطور مي‌شه back up گرفت؟ امكان داره back up رو تو كارت حافظه گرفت؟

برای بک آپ گرفتن این نرمف افزار حرف نداره . از همه قسمتها حتی به طور جداگانه بک آپ میگیره . من تضمین میکنم این نرم افزارو:

Arashdn
02-06-2010, 11:21
والا من که از روز اول رسکو رو زدم تا حالا هم مشکلی نداشتم ...

Cain
02-06-2010, 13:12
سلام به همگی دوستان
من این تم Touch Flo رو نصب کردم حالا هرچی می خوام پاک کنم نمیشه ! یه 5 دقیقه طول میکشه بعد میگه کامل پاک نشد میخوای از لیست پاک بشه yes رو هم میزنم بازم هست :D چی کارش کنم ؟ Spb shell 3.5 هم نصب کردم اما layer Profesional نمیتونم بک گراندشو عوض کنم . راهی هست واسه تغییرش ؟
منم الان resco Photo manager و Recso File Explorer دارم مشکلی نداره ! پاک کنم Total Commander بریزم ؟
ممنون .

Cain
02-06-2010, 15:03
من الان نگاه کردم Main Storage کاملا پر شده فقط 2.8 مگابایت فری داره !! در صورتی که من همه برنامه ها مو روی Storage نصب میکنم و اصلا روی خود phone نمیزنم نصب یشه ! همه برنامه ها رو باید پاک کنم الان ؟ راهی واسه Unistall کردن این HTC M2DV1.5 که همون Touch FLo هست ؟ اخه پاک نمیشه ازقسمت Main Storage !!

SAEEDSAMSUNG
02-06-2010, 20:17
من الان نگاه کردم Main Storage کاملا پر شده فقط 2.8 مگابایت فری داره !! در صورتی که من همه برنامه ها مو روی Storage نصب میکنم و اصلا روی خود phone نمیزنم نصب یشه ! همه برنامه ها رو باید پاک کنم الان ؟ راهی واسه Unistall کردن این HTC M2DV1.5 که همون Touch FLo هست ؟ اخه پاک نمیشه ازقسمت Main Storage !!

سلام به همگی دوستان
من این تم Touch Flo رو نصب کردم حالا هرچی می خوام پاک کنم نمیشه ! یه 5 دقیقه طول میکشه بعد میگه کامل پاک نشد میخوای از لیست پاک بشه yes رو هم میزنم بازم هست :D چی کارش کنم ؟ Spb shell 3.5 هم نصب کردم اما layer Profesional نمیتونم بک گراندشو عوض کنم . راهی هست واسه تغییرش ؟
منم الان resco Photo manager و Recso File Explorer دارم مشکلی نداره ! پاک کنم Total Commander بریزم ؟
ممنون .

باید از today screen خودت disableش کنی. یعنی تیکش رو برداری! . بعد آن انستال کنی. منم resco explorer دارم و هیچ مشکلی ندارم! شما رامت حتما اصلیه . روی رام اصلی زیاد نمیتونی برنامه نصب کنی! باید عوضش کنی تا سبک بشه و راحت هر چی خواستی نصب کنی. در مورد spb shell هم من چیزی نمیدونم چون واقعا چیز مذخرفیه. فقط میدونم که براش یه سری themes هست میتونی نصب کنی و خوشگلترش کنی گر چه هر کاریش کنی چیز بیخودیه! .:20:

rahman1363
02-06-2010, 22:35
سلام آقا سعید

من امروز GC_JD3_23563_Lite رو نصب کردم فکر نمیکردم اینقدر راحت باشه
ممنون...:11:

SAEEDSAMSUNG
03-06-2010, 10:04
سلام آقا سعید

من امروز GC_JD3_23563_Lite رو نصب کردم فکر نمیکردم اینقدر راحت باشه
ممنون...:11:

دیدی گفتم. فقط یه سری تنضیمات باید انجام بدی . مثلا اگه گوشیتون دمر بخوابونی رو زمین . هیچ صدای زنگی ازش در نمیاد . برو قسمت setting.... general setting......Etiquette تیک رو بردار.

tornado_m.n.n
03-06-2010, 10:49
سیعد آقا شما ایکن های آفونی که دارید رو میشه واسه ما هم بذارید ممنون

HADI roni
03-06-2010, 11:03
شما از کدوم موزیک پلیر استفاده میکنید؟
من یه موزیک پلیر میخوام که رقص نور و اکولایزر داشته باشه.

Cain
03-06-2010, 13:53
باید از today screen خودت disableش کنی. یعنی تیکش رو برداری! . بعد آن انستال کنی. منم resco explorer دارم و هیچ مشکلی ندارم! شما رامت حتما اصلیه . روی رام اصلی زیاد نمیتونی برنامه نصب کنی! باید عوضش کنی تا سبک بشه و راحت هر چی خواستی نصب کنی. در مورد spb shell هم من چیزی نمیدونم چون واقعا چیز مذخرفیه. فقط میدونم که براش یه سری themes هست میتونی نصب کنی و خوشگلترش کنی گر چه هر کاریش کنی چیز بیخودیه! .:20:

Sbp shell رو پاک کردم بهتر شد وضعیت . اما هر کاری میکنم این Touch Flo پاک نمیشه !! حتی با Disable کردن !
یه مشکل دیگه هم جدیدن دارم !! هیچ فایل .Avi اجرا نمیشه !!! با Touch Player تست میکنم اصلا بدون ارور Play نمشین ! اما Windows Media Player میگه Source Filter پیدا نشد ! Core Player اما اجرا میکنه که اونم AC3 رو نمیخونه ! من عاشق این Touch Player بودم با اینکه بعضی وقتا ارور Low Memory میداد .
با Hard Reset درست میشه ایا ؟
رام من الان JA1 هست . یکم سنگینه فکر کنم. از اول که خریدم بود . Windows 6.5 . اما میترسم این رام های جدید به باحالی این رام خودم نباشه ! نظر شما چیه عوض کنم ؟

rahman1363
03-06-2010, 13:58
آقا سعید این FingerKeyb-2.1-WVGA نصب نمیشه!!

tornado_m.n.n
03-06-2010, 17:52
سعید چرا با من این کار رو میکنی من قلبم ضعیفه یه دفه سکته رو میزنم میفتم رو دستتون
من امروز رفتم کافی نت اون رم عربی که گفتید ماکروتل میریزه رو دانلود کردم ولی وقتی خواستم با rar باز کنم اختار می داد دوباره رفتم دانلود کردم دوباره اختار میده پارت 3 و 5 خرابه
اگه میشه یه جای دیگه آپ کن فقط رپیدشر و mediafire. نباشه چون رپیدشر یک ماهی هست خرابه و اون یکی هم زیاد با من خوب نیست
اگه میشه تو 4shared 2shared واسم آپ کن ممنون
اگه میشه امشب بذار تا فردا که وقت دارم بیام بگیرم

Arashdn
03-06-2010, 22:46
سلام
یه رام سبک و با اینترفیس قشنگ چی سراغ دارین؟؟

seven007
03-06-2010, 23:56
رامی که خودم در حال حاظر استفاده میکنم و خیلی ازش راضیم . به علت سبکی . سرعت در گالری عکس . سرعت در تایپ اس ام اس. بدون هیچگونه هنگ و باگ و با نصب فارسی ساز مشکل نداره.
pda

csc

phone

eboot

توجه: قسمت eboot فقط مورد استفاده کسانی است که از ویندوز 6.1 میخواهند به این رام ارتقا پیدا کنند.پس کسانی که ویندوزشون 6.5 هست این قسمت رو لازم ندارند.

سلام سعید جان
بلاخره من بی خیال گارانتی شدمو راممو عوض کردم و همین رامی که تو آپ کردی رو نصب کردم
ولی یه چند تا مشکل دارم
1. وقتی گوشی رو به صورت افقی میگری tuchش عمل نمی کنه مثل هنگام نوشتن پیامک
2. وقتی aldurazy arabic نصب میکنم نرمافزار های دیگه نصب نمیشن باید aldurazy arabic حذف کنم بعد اونارو نصب کنم
3. بعضی از برنامه ها مثلا messaging اجرا نمیشن و من برای خوندن sms باید از قسمت tex وارد شم
فعلا همین مشکلات هست حالا ببینم در آینده مشکل جدیدی دارم مزاحمت بشم یا نه
پیشاپیش از راهنماییتم ممنون

seven007
04-06-2010, 10:54
سلام
بچه ها امروز صبح داشتم سکته میکردم حالا چراشو بهتون میگم
جریان ازاین قرار بود که صبح گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و میخواستم یه سری چیز توش بریزم بدش کامپیوترusb گوشی رو نشناخت و usb رو از گوشی جدا کردم دیدم تو my storang نیست و ظرفیت 00.00 هست:41::18: گفتم دیگه تمومه رامم که خودم عوض کرده بودم گارانتیشم پریده بود در ناامیدی کامل گوشی رو روشن خاموش ردم بدش دیدم مموری برگشته :31::20:

SAEEDSAMSUNG
04-06-2010, 11:17
سیعد آقا شما ایکن های آفونی که دارید رو میشه واسه ما هم بذارید ممنون

سلام. پست اول لینک زیر 3 تا فایل attach شده . اول تو سایت عضو شو بعد دانلودش کن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

Sbp shell رو پاک کردم بهتر شد وضعیت . اما هر کاری میکنم این Touch Flo پاک نمیشه !! حتی با Disable کردن !
یه مشکل دیگه هم جدیدن دارم !! هیچ فایل .Avi اجرا نمیشه !!! با Touch Player تست میکنم اصلا بدون ارور Play نمشین ! اما Windows Media Player میگه Source Filter پیدا نشد ! Core Player اما اجرا میکنه که اونم AC3 رو نمیخونه ! من عاشق این Touch Player بودم با اینکه بعضی وقتا ارور Low Memory میداد .
با Hard Reset درست میشه ایا ؟
رام من الان JA1 هست . یکم سنگینه فکر کنم. از اول که خریدم بود . Windows 6.5 . اما میترسم این رام های جدید به باحالی این رام خودم نباشه ! نظر شما چیه عوض کنم ؟

هارد ریست کن. ولی قبلش این برنامه زیر رو دانلود کن و از دفتر تلفن و اس ام اس هات بک آپ بگیر:

spb backup

وقتی بک آپ گرفتی گوشی رو خاموش کن و دکمه lock و vuloome up و power و call رو همزمان نگه دار وقتی گذینه format اومد دکمه call رو بزن تا هارد ریست بشه. اگه قبلش تو قسمت usb option قسمت active synch فعال باشه حافظه 16 گیگت پاک نمیشه و احتیاجی نداری که از 16 گیگت بک آپ بگیری.

ولی در کل پیشنهاد میدم که رام گوشیتو عوض کنی من در پستهای بعدی رامی که الان خودم استفاده میکنم رو میذارم

SAEEDSAMSUNG
04-06-2010, 11:29
آقا سعید این FingerKeyb-2.1-WVGA نصب نمیشه!!

اینجا برات آپ کردم

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------

سعید چرا با من این کار رو میکنی من قلبم ضعیفه یه دفه سکته رو میزنم میفتم رو دستتون
من امروز رفتم کافی نت اون رم عربی که گفتید ماکروتل میریزه رو دانلود کردم ولی وقتی خواستم با rar باز کنم اختار می داد دوباره رفتم دانلود کردم دوباره اختار میده پارت 3 و 5 خرابه
اگه میشه یه جای دیگه آپ کن فقط رپیدشر و mediafire. نباشه چون رپیدشر یک ماهی هست خرابه و اون یکی هم زیاد با من خوب نیست
اگه میشه تو 4shared 2shared واسم آپ کن ممنون
اگه میشه امشب بذار تا فردا که وقت دارم بیام بگیرم

اینجا برات آپ کردم:

SAEEDSAMSUNG
04-06-2010, 11:37
سلام سعید جان
بلاخره من بی خیال گارانتی شدمو راممو عوض کردم و همین رامی که تو آپ کردی رو نصب کردم
ولی یه مشکل دارم و اونم اینه که وقتی گوشی رو به صورت افقی میگری tuchش عمل نمی کنه مثل هنگام نوشتن پیامک
ممنون میشم راهنماییم کنی

افقی که میشه یه بار کیبورد رو ببند و باز کن. نمیدونم من که همچین مشکلی نداشتم. یه بار هارد ریست کن اگه درست نشد قسمت pda ( فقط همین قسمت ) رو با این رام فلش کن اینو من 2 روز پیش نصب کردم خیلی خوبه و htc sense هم داره که البته میتونی disable ش کنی:

SAEEDSAMSUNG
04-06-2010, 11:50
سلام
یه رام سبک و با اینترفیس قشنگ چی سراغ دارین؟؟

2 تا معرفی میکنم بهت:

pda

1-
je1_Lite with sense

الان من اینو نصب کردم 72 مگابایت رم خالی داره و هیچ عیبی هم نداره:

---------------------------------------------

یا این که جدیدتره و من نصب نکردم هنوز :

98 lمگ رم خالی داره

2-
je3 lite

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم قسمتهای دیگه که میتونی در هر دو ازش استفاده کنی:

csc

phone

seven007
04-06-2010, 12:16
آقا فهمیدم مشکل کجاست
منشا همه ی مشکلام aldurazy arabic وقتی اونو حذفش کردم دیگه همه چی حل شد
حالا موندم که به جاش چی نصب کنم

SAEEDSAMSUNG
04-06-2010, 15:15
آقا فهمیدم مشکل کجاست

من بهترین راه رو نشونت میدم:

mobidiv multilanguage support 3 رو نصب کن برای اینکه فارسی بخونی.

finger keyboard نصب کن برای اینکه فارسی بنویسی.

هردوتاش تو این فروم هست سرچ کن دانلود کن.

Razel
04-06-2010, 15:22
آقا فهمیدم مشکل کجاست
دوست عزیز ، من جدیدا Mobidiv_417_EN_NoKB_TSD_May26 رو نصب کردم که خیلی خوب کار می کنه و تقریبا مشکلی نداره:

شهنام89
04-06-2010, 16:19
سلام
چه جوري ميتونم از اينترنت كامپيوترم با كابل USBگوشيم ، تو گوشيم استفاده كنم؟

seven007
04-06-2010, 16:36
من بهترین راه رو نشونت میدم:

mobidiv multilanguage support 3 رو نصب کن برای اینکه فارسی بخونی.

finger keyboard نصب کن برای اینکه فارسی بنویسی.

هردوتاش تو این فروم هست سرچ کن دانلود کن.
اقا سعید اینو من نصبش کردم ولی حروف فارسی رو روهم نشون میده ببینم چه کاری میتونم بکنم

seven007
04-06-2010, 16:47
سلام
چه جوري ميتونم از اينترنت كامپيوترم با كابل USBگوشيم ، تو گوشيم استفاده كنم؟

سلام
شما اول باید برنامه ی Microsoft ActiveSync نصب کنید روی کامپیوتر و بعدش تو تنضیمات گوشی به این مسیر برینsetting....general....usb connection وتیک activeSyync و enable advenced رو فعال کنین و چند ثانیه صبر کنین تا کامپیوتر وگوشی با هم مچ بشن به همین راحتی میتونین از اينترنت كامپيوتر با كابل USBگوشي ، تو گوشي استفاده كنین

rahman1363
04-06-2010, 16:58
2 تا معرفی میکنم بهت:

pda

1-
je1_Lite with sense

الان من اینو نصب کردم 72 مگابایت رم خالی داره و هیچ عیبی هم نداره:

آقا سعید این مشکل داره دانلود نمیشه

seven007
04-06-2010, 17:46
آره سعید جان مشکل داره

ranjbar2009
04-06-2010, 18:50
آقا سعید منتظرم و متشکر.

SAEEDSAMSUNG
04-06-2010, 20:44

آره سعید جان مشکل داره

همین الان تستش کردم . سالمه:46:

rahman1363
04-06-2010, 23:16

mohammad8711
05-06-2010, 07:21
کار می کنه مشکلی نداره !
لینک جدید :
je1_Lite with sense

seven007
05-06-2010, 08:59
دیدی گفتم. فقط یه سری تنضیمات باید انجام بدی . مثلا اگه گوشیتون دمر بخوابونی رو زمین . هیچ صدای زنگی ازش در نمیاد . برو قسمت setting.... general setting......Etiquette تیک رو بردار.
سلام
من همچین مسیری رو تو گوشی پیدا نکردم میشه راهنمایی کنی ؟
ضمنا من نمیتونم تو این رام زنگ sms رو عوض کنم اصلا نمی دونم کجاست گوشیرو زیرو رو کردم اما نتونستم پیدا کنم جاشو
مرسی

SAEEDSAMSUNG
05-06-2010, 10:59
سلام
من همچین مسیری رو تو گوشی پیدا نکردم میشه راهنمایی کنی ؟
ضمنا من نمیتونم تو این رام زنگ sms رو عوض کنم اصلا نمی دونم کجاست گوشیرو زیرو رو کردم اما نتونستم پیدا کنم جاشو
مرسی

setting---general setting( tab)----Motion setting--- Etiquette

مسیر زنگ اس ام اس:

setting----Notification sound--- New text message--......

rahman1363
05-06-2010, 15:29
با سلام خدمت همه دوستان
این رامهای جدد از نظر گرافیکی مثل رام اصلی مایکروتل نیست حداقل صفحه اصلی گوشی
که خیلی کیفیتش پایینه....خود رام مشکل داره یا نه؟

Arashdn
05-06-2010, 19:10
سلام
من رام گوشیمو بالاخره عوض کردم و اون رامی که آقا سعید خیلی معریف کرده بود رو نصب کردم خیلی شلوغ پلوغ بود منو هاش
یه رام میخوای با کمترین مصرف باتری - و منو های خلوت تر و مرتب تر و رام لایت باشه و انتن دهی هم برام خیلی ملاکه

SAEEDSAMSUNG
05-06-2010, 19:17
سلام
من رام گوشیمو بالاخره عوض کردم و اون رامی که آقا سعید خیلی معریف کرده بود رو نصب کردم خیلی شلوغ پلوغ بود منو هاش
یه رام میخوای با کمترین مصرف باتری - و منو های خلوت تر و مرتب تر و رام لایت باشه و انتن دهی هم برام خیلی ملاکه

تبریک میگم دیدی کاری نداشت.
اون رامی که بهت دادم رام خوبیه.90 مگ رم خالی و 200 مگ راام خالی!! دیگه چی میخوای!!!!!

درهرصورت از اون خلوبت تر هم دارم:

Ultra_Lite : فقط قسمت pda رو فلش کن.

I8000NXXJE2 LITE ROM 20100514 (Pagepool 15MB version) (Dowload all files, don't change the name, use 7-Zip to extract it):

I8000NXXJE2_LITE_20100514.7z.001 (45 MB)

I8000NXXJE2_LITE_20100514.7z.002 (44.2 MB)

The extracted file:
I8000NXXJE2_LITE_20100514.nb0 (pagepool 15MB version)

Arashdn
05-06-2010, 20:07
تبریک میگم دیدی کاری نداشت.
اون رامی که بهت دادم رام خوبیه.90 مگ رم خالی و 200 مگ راام خالی!! دیگه چی میخوای!!!!!

درهرصورت از اون خلوبت تر هم دارم:

Ultra_Lite : فقط قسمت pda رو فلش کن.

I8000NXXJE2 LITE ROM 20100514 (Pagepool 15MB version) (Dowload all files, don't change the name, use 7-Zip to extract it):

I8000NXXJE2_LITE_20100514.7z.001 (45 MB)

I8000NXXJE2_LITE_20100514.7z.002 (44.2 MB)

The extracted file:
I8000NXXJE2_LITE_20100514.nb0 (pagepool 15MB version)

از نظر لایت بودن رام خیلی خوبی بود اونی که گفتی 250 مگ رام خالی داشت
ولی مشکل من با اینترفیسش بود ......
و مصرف وحشتناک باتری ....
این یکی رامم فردا تست میکنم
راستی این یکی اینترفیسش چجوره؟
چقدر رم و رام خالی داره؟؟

amo_sedi
06-06-2010, 10:29
سلام دوستان
من دیروز این گوشی رو گرفتم وقتی ازفروشنده گرفتم مسیجارو مربع نشون میداد که خودش یه برنامه نصب کرد که درست شد ولی الان
1:اصلا خود برنامه تریال بودspb keyboard بایدچیکار کنم؟
2: تو قسمت مسیج هرچی که مینویسم مشخص نیست ولی وقتی سیو میزنی معلوم میشه که به محض باز کردن معلوم نیست
3: چطوری میتونم ازمنویه خود ویندوز موبایل استفاده کنم؟
4:چطوری میشه برنامه هایی رو که نصب کردم حذف کنم؟
5:سافت ریست همون خاموش روشن کردنه یا نه؟
6:سوراخ کوچیک پایین گوشی برایه چیه؟
7:چطوری میشه اینSamsung TouchWiz UI رو غیر فعال کرد
8:ممنون

SAEEDSAMSUNG
06-06-2010, 12:40
از نظر لایت بودن رام خیلی خوبی بود اونی که گفتی 250 مگ رام خالی داشت
ولی مشکل من با اینترفیسش بود ......
و مصرف وحشتناک باتری ....
این یکی رامم فردا تست میکنم
راستی این یکی اینترفیسش چجوره؟
چقدر رم و رام خالی داره؟؟

منظور شما از اینترفیس چیه؟ اصلا متوجه نمیشم؟؟ . اگه منظورتون today screen شه که میتونید برید و غیر فعالش کنید و widget سامسونگ نصب کنید. در مورد مصرف باتری به هیچ عنوان موافق نیستم چون مصرف باتریش فوق العاده است. یادتون باشه این رام های جدید x buttom نداره و باید همیشه برنامه های باز شده رو از task manager ببندید.

SAEEDSAMSUNG
06-06-2010, 12:50
سلام دوستان
من دیروز این گوشی رو گرفتم وقتی ازفروشنده گرفتم مسیجارو مربع نشون میداد که خودش یه برنامه نصب کرد که درست شد ولی الان
1:اصلا خود برنامه تریال بودspb keyboard بایدچیکار کنم؟
2: تو قسمت مسیج هرچی که مینویسم مشخص نیست ولی وقتی سیو میزنی معلوم میشه که به محض باز کردن معلوم نیست
3: چطوری میتونم ازمنویه خود ویندوز موبایل استفاده کنم؟
4:چطوری میشه برنامه هایی رو که نصب کردم حذف کنم؟
5:سافت ریست همون خاموش روشن کردنه یا نه؟
6:سوراخ کوچیک پایین گوشی برایه چیه؟
7:چطوری میشه اینSamsung TouchWiz UI رو غیر فعال کرد
8:ممنون

دوست من پیشنهاد میکنم این فروم رو از اول بشینید بخونید همش یک ساعت طول نمیکشه مطمعن باشید جواب اکثر سوالاتون رو میفهمید.

برای درست شدن فارسی spb keyboard زو از نصب خارج کنید. و اینا رو نصب کنید:

1-multilanguage support

2- finger keyboard

----------------

3-شما باید اول بگید ویندوزتون 6.1 یا 6.5 و ورژن رام گوشیتون رو بگید تا بتونم سوالتون رو جواب بدم.

4- حذف برنامه ا مسیر زیر:

setting---memory setting---main storage--- هر چی خواستید دلت کنید.

5- بله

6- سوراخ پایین گوشی برای میکروفونه موقع صحبت کردن با گوشی صدات از اونجا میره

7- اگه ویندوزت 6.1 باشه تو قسمت منو setting به راحتی میتونی پیداش کنی ولی اگه ویندوزت 6.5 باشه نمیتونی غیر فعالش کنی

Arashdn
06-06-2010, 13:18
منظور شما از اینترفیس چیه؟ اصلا متوجه نمیشم؟؟ . اگه منظورتون today screen شه که میتونید برید و غیر فعالش کنید و widget سامسونگ نصب کنید. در مورد مصرف باتری به هیچ عنوان موافق نیستم چون مصرف باتریش فوق العاده است. یادتون باشه این رام های جدید x buttom نداره و باید همیشه برنامه های باز شده رو از task manager ببندید.
این رام اولترا لایتت واقعا لایت بود
یه بار برنامه تلفن زدنم جذف میکرد خودشو خلاص میکرد ...
من اینترفیس این رام رو میخوام با امکانات و برنامه هایی که رام قبلی داشت ...
شدنی هست؟؟؟

حالا دارم رام خود ماکروتل رو دانلود میکنم
لا مصب چقدر حجمش زیاده ....

amo_sedi
06-06-2010, 13:34
ویندوزم 6.5

PDA: I8000JVJA1
CSC: I8000
PHONE: I8000XXJA1

ranjbar2009
06-06-2010, 13:47
سلام آقا سعيد
دي وي دي رو كي برام مي فرستي؟
هر وقت زحمتشو كشيدي بگو كه گوش به زنگ پستچي باشم.

amo_sedi
06-06-2010, 13:55
ببخشید چطوری میتونم پسوندهایه MKV,FLV رو پخش کنم

ranjbar2009
06-06-2010, 16:36
ببخشید چطوری میتونم پسوندهایه MKV,FLV رو پخش کنم

اين فايل رو امتحان كن

Arashdn
06-06-2010, 16:43
خیلی دلم میخواد رم مایکروتل رو هم نصب میکنم
ولی میترسم پردیدن مموری به خاطر همین رام کوک نشده و غیر استاندارد مایکروتل بشه
کسی تا حالا نصبش کرده؟

offlineinternet
06-06-2010, 17:33
ویندوزم 6.5

CSC: I8000

سلام مبارکه
اگه میشه شما یه بکاب از رم گوشیت بگیر و واسه ما تو سایت قرار بده {خیلی واجبه لطفا این لطف رو در حق ما بکن}
سعید آقا اگه میشه شما راهنماییش کنید تا این کار بکنه آخه من با تعویض رم گوشیم گارانتیش پریده اون رم عربی هم میترسم بریزم خوهشا این آموزش بکاب گیری رو اینجا بذارید تا دوستمون یه بکاب بگیره و برا ما قرار بده

ممنون:40:

mohammad8711
06-06-2010, 17:48
سلام مبارکه
اگه میشه شما یه بکاب از رم گوشیت بگیر و واسه ما تو سایت قرار بده {خیلی واجبه لطفا این لطف رو در حق ما بکن}
سعید آقا اگه میشه شما راهنماییش کنید تا این کار بکنه آخه من با تعویض رم گوشیم گارانتیش پریده اون رم عربی هم میترسم بریزم خوهشا این آموزش بکاب گیری رو اینجا بذارید تا دوستمون یه بکاب بگیره و برا ما قرار بده

کپی گرفتن از رام کاری نداره ، ولی استفاده کردن دوباره از رامی که کپی گرفتید یکم دردسر داره و در حقیقت باید خودتون رام رو کوک کنید تا بتونید روی گوشی نصبش کنید !!
با نرم افزاری که اینجا معرفی شده می تونید از رام گوشی کپی بگیرید ( البته باید حتما گوشیتون مموری کارت SD داشته باشه)

اینجا هم نحوه کوک کردن رام توضیح داده شده :

SAEEDSAMSUNG
06-06-2010, 20:28
سلام آقا سعيد
دي وي دي رو كي برام مي فرستي؟
هر وقت زحمتشو كشيدي بگو كه گوش به زنگ پستچي باشم.

من که فعلا اینجا ( یه جای دور ) گیر کردم. هروقت برگشتم حتما براتون پست میکنم . قبلش خبر میدم

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

سلام مبارکه

دردسر بک آپ گیری و استفاده مجدد ازش 100 برابر بیشتر از اینه که شما یه رام روی گوشیت نصب کنی.:46:

offlineinternet
06-06-2010, 20:43
پس من چیکار کنم
فکر میکنی اگه اون رم عربی رو بریزم ممکنه مشکلی پیش بیاد مثلا گوشی دیگه روشن نشه

Cain
06-06-2010, 21:48
من بالاخره رام گوشیمو عوض کردم . خیلی کار اسونی بود . البته الان حدود 4تا رام دانلود کردم . فعلا دارم از nOObody and Rapid Sense 2.5 ROM استفاده میکنم. بنظر خوب میاد .
ممنون از آقا سعید واسه راهنمایی هاشون :D

لینک nOObody and Rapid Sense 2.5 ROM

منبع :

SAEEDSAMSUNG
06-06-2010, 22:59
من بالاخره رام گوشیمو عوض کردم . خیلی کار اسونی بود . البته الان حدود 4تا رام دانلود کردم . فعلا دارم از nOObody and Rapid Sense 2.5 ROM استفاده میکنم. بنظر خوب میاد .
ممنون از آقا سعید واسه راهنمایی هاشون :D

لینک nOObody and Rapid Sense 2.5 ROM

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع :

ببین این رام رو نصب کن نسخه بهینه یافته و سبک تر رام بالا که خودت نصب کردیه . نصب کن پشیمون نمیشی:

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:59 PM ----------

پس من چیکار کنم
فکر میکنی اگه اون رم عربی رو بریزم ممکنه مشکلی پیش بیاد مثلا گوشی دیگه روشن نشه

چه اصراری داری به اون رام عربی؟؟؟؟؟ میخوای با گوشیت حال کنی اینو نصب کن الان یه هفته میشه نصب کردم خیلی باحاله:

Arashdn
07-06-2010, 06:53
چه اصراری داری به اون رام عربی؟؟؟؟؟
گارانتی ......

ولی این رام عربی فایل هاش مشکل داره و اکسترکت نمیشه
حتی با یه دونه وی پی اس هم دانلود و تست کردم که اکسترکت نمیشه

arash299
07-06-2010, 10:10
سلام دوستان
من قصد دارم این گوشی را بخرم ولی تا حالا ویندوز موبایل نداشتم و نمیدونم چطور باید باهاش کار کرد و این مسئله پریدن حافظه کمی من را نگران میکنه! به نظر شما بدون گارانتی بخرم مشکل واسم پیش نمییاد؟؟

minimax2
07-06-2010, 12:45
با سلام‌
از وقتی رام عوض کردم اختلالاطی در خط ایرانسلم به وجود اومده مرتب آنتن قطع و وصل میشه و می خواد بهGPRS T-Mobile وصل بشه فکر می کنم از فایلPHONE هست کسی این فایل رو از رام اصلی نداره ؟
Rom : Rapid_JE2_Sense_V4.2_ENG.nb0 Very Very GooD
Phone : Phone_I8000XXJD1
CSC : I8000XEUJE1_lite.csc

shellman_te
07-06-2010, 14:39
دوستانی که به garmin وارد هستند لطفا کمک کنید!
من برنامه رو به دقت نصب کردم و از من سریال اینها هم نمیخواد.نقشه هم ریختم ولی فایده ای نداره.چون اصلا هر چی search میکنه اصلا آنتن gps آخرش خالی هست و هیچ satellite رو پیدا نمیکنه.سه بار تا حالا برنامه رو نصب کردم.با پورتهاش ور رفتم ولی انگار نه انگار.تو فضای آزاد جاهای مختلف رفتم و جاهای دیگه ای که گوشی های دیگه gps شون کار میکنه مال من بازم پیدا نمیکنه.
اگر دوستان لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم :10:

SAEEDSAMSUNG
07-06-2010, 15:22
سلام دوستان
من قصد دارم این گوشی را بخرم ولی تا حالا ویندوز موبایل نداشتم و نمیدونم چطور باید باهاش کار کرد و این مسئله پریدن حافظه کمی من را نگران میکنه! به نظر شما بدون گارانتی بخرم مشکل واسم پیش نمییاد؟؟

نگران نباش یاد میگیری. درمورد پریدن حافظه هم نگران نباش. درمورد اینکه با گارانتی بخری یا نه. اگه اختلاف قیمتش زیاد نیست با گارانتی بخر

SAEEDSAMSUNG
07-06-2010, 20:25
دوستانی که به garmin وارد هستند لطفا کمک کنید!
من برنامه رو به دقت نصب کردم و از من سریال اینها هم نمیخواد.نقشه هم ریختم ولی فایده ای نداره.چون اصلا هر چی search میکنه اصلا آنتن gps آخرش خالی هست و هیچ satellite رو پیدا نمیکنه.سه بار تا حالا برنامه رو نصب کردم.با پورتهاش ور رفتم ولی انگار نه انگار.تو فضای آزاد جاهای مختلف رفتم و جاهای دیگه ای که گوشی های دیگه gps شون کار میکنه مال من بازم پیدا نمیکنه.
اگر دوستان لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم :10:

اینجا یه سری بزن :

Arashdn
07-06-2010, 21:02
سلام
یه درخواست از دوستان عزیزی که هنوز رامشون رو عوض نکردن یا گوشی تازه گرفتن
ویندوزتون چه 6.1 باشه و چه 6.5
لطفا کد زیر رو تو گوشی بزنید و مواردی که میاد رو اینجا بزارید ممنون میشم
فقط حتما بگید ویندوز 6.1 هست یا 6.5
کد : ستاره مربع 1234 مربع

ممنون

rahman1363
07-06-2010, 23:06
سلام سعید جان
من این رام جدید رو نصب کردم photo albom نداشت وقتی نصب کردم موقع اجرا شدن هنگ میکنه
اجرا نمیشه اصلا حتما نیاز دارم بهش چون هیچ عکسی باز منیشه چیکار کنم؟

amo_sedi
08-06-2010, 00:02
سلام مبارکه

سلام دوست عزیز متشکرم
ولی بنده هنوز یسری از کارایه اولیس=شو نمیدونم اقاسعیدم که گفتن ریسک بک اپ بیشتره تا اینکه یه رام بریزی

Arashdn
08-06-2010, 06:47
سلام دوست عزیز متشکرم
ولی بنده هنوز یسری از کارایه اولیس=شو نمیدونم اقاسعیدم که گفتن ریسک بک اپ بیشتره تا اینکه یه رام بریزی
سلام
منم مثل شما از تعویض رام خیلی میترسیدم
بار اول که عوض کردم دیگه ترسم ریخت
الان تو دو روز 4 تا رام عوض کردم ...

ranjbar2009
08-06-2010, 09:38
سلام
یه درخواست از دوستان عزیزی که هنوز رامشون رو عوض نکردن یا گوشی تازه گرفتن
ویندوزتون چه 6.1 باشه و چه 6.5
لطفا کد زیر رو تو گوشی بزنید و مواردی که میاد رو اینجا بزارید ممنون میشم
فقط حتما بگید ویندوز 6.1 هست یا 6.5
کد : ستاره مربع 1234 مربع

ممنون

سلام.
Win 6.5
CSC: I8000ARBJA2

حالا واسه چي مي خواي اينارو؟

tornado_m.n.n
08-06-2010, 10:49
سلام از منم همینی بود که دوستمون بالا نوشته

Win 6.5

البته الان عوض کردم

راستی من الان مموریم پریده
هنوز راه حلی پیدا نشده
اگه ببرم گارانتی پول بدم واسم درست میکنن یا نه
من انشاالله امتحانام که تموم شد میبرم گارانتی با همین ویندوزی که خودم ریختم خداکنه قبول کنه درست کنه

gomnam23
08-06-2010, 11:11
درود

یه نرم افزار بلک لیست می خوام. یا یه راهکاری که اشغال بزنه یا بگه در دسترس نمی باشد

ranjbar2009
08-06-2010, 11:20
سلام از منم همینی بود که دوستمون بالا نوشته

Win 6.5

البته الان عوض کردم

راستی من الان مموریم پریده
هنوز راه حلی پیدا نشده
اگه ببرم گارانتی پول بدم واسم درست میکنن یا نه
من انشاالله امتحانام که تموم شد میبرم گارانتی با همین ویندوزی که خودم ریختم خداکنه قبول کنه درست کنه

دوستان زحمت كشيدن تو صفحات قبلي ويندوز رسمي مايكروتل رو گذاشتند. چرا براي اطمينان بيشتر اون رو دوباره نصب نميكني بعد ببري گرانتي؟

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

درود

یه نرم افزار بلک لیست می خوام. یا یه راهکاری که اشغال بزنه یا بگه در دسترس نمی باشد

چرا از امكان Add to Reject List خود گوشي استفاده نميكني؟

tornado_m.n.n
08-06-2010, 11:20
یه نفر اون ور تونسته گوشی شو درست کنه {ممومری پریده شو میگم}

امروز به طور خيلي ساده و معمولي my storge گوشيمو برگردوندم.
اميدوارم با اين روش ساده مشكل شما هم حل بشه.قبلا بگم كه به هيچ عنوان نگران نباشيد چون اين مشكل كاملا نرم افزاريست و قابل حل. به قسمت setting رفته سپس به general setting رفته و به usb connection بريد و به جاي activesync mass storge را انتخاب كنيد حالا گوشيرو به كامپيوتر وصل كنيد و مموري را از طريق كامپيوتر فرمت كنيد.من به همين راحتي مموري رو برگردوندم

ranjbar2009
08-06-2010, 11:49

اميدوارم با اين روش ساده مشكل شما هم حل بشه.قبلا بگم كه به هيچ عنوان نگران نباشيد چون اين مشكل كاملا نرم افزاريست و قابل حل. به قسمت setting رفته سپس به general setting رفته و به usb connection بريد و به جاي activesync mass storge را انتخاب كنيد حالا گوشيرو به كامپيوتر وصل كنيد و مموري را از طريق كامپيوتر فرمت كنيد.من به همين راحتي مموري رو برگردوندم

دوستان ديگه اي كه مموريشون پريده اين روش رو امتحان كنند و نتيجه رو اينجا بيان كنند.
در صورت صحت، پيشنهاد مي كنم اين پست بصورت مهم در بياد.

SAEEDSAMSUNG
08-06-2010, 15:30
سلام سعید جان
من این رام جدید رو نصب کردم photo albom نداشت وقتی نصب کردم موقع اجرا شدن هنگ میکنه
اجرا نمیشه اصلا حتما نیاز دارم بهش چون هیچ عکسی باز منیشه چیکار کنم؟

اینو نصب کن

---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------

درود

برو تو فون بوک. منو . reject رو انتخاب کن و لیست کسایی که میخوای اضافه کن

ranjbar2009
08-06-2010, 18:44
آقا سعيد
من همچنان منتظرم........:5::19:

seven007
08-06-2010, 20:32
سلام دوستان یه مشکل عجیب و خیلی مهم
امروز ویندوز کامپیوترمو عوض و ویندوز 7 نصب کردم در عین ناباوری نرم افزارهایی که داخل سی دی گوشیم هست هیچ کدوم نصب نمیشه
لطفا کمکم کنید
سعید جان کمک
مرسی

offlineinternet
08-06-2010, 20:36
سلام سعید اون رم عربی که دوباره آپلود کردی بازم کار نمیکنه اصلا نمیشه دانلود کنی اگه میشه تو رپید شر آپلود کن خیلی واسم مهمه

من اون رم sense 2.5 نصب کردم ولی خیلی دیگه سبکه یعنی هیچ نرم افزاری نداره اگه میشه یه رم دیگه معرفی کن که مشخصات زیر رو داشته باشه سرعتشم زیاد مهم نیست اگه میشه اینم تو رپید شر آپلود کن چون تازگی اکانت ازش گرفتم
این مواردی که واسم مهمه

یکی همه نرم افزارها روش از پیش نصب باشه
اون مکعبه و اون تاسگینگ سامسونگ و ویگیت سامسونگ روش باشه حتما و منوی ساسونگی هم رو باشه حتما و منوی ویندوزی اگه باشه بهتره ولی اگرم نبود نبود
کلا سرعت بیخیال یه رم میخوام که همه نرم افزارها روش باشه
اگرم میشه هر سه فایلش مثل هم باشه مثلا مثل زیر

SAEEDSAMSUNG
08-06-2010, 22:34
سلام سعید اون رم عربی که دوباره آپلود کردی بازم کار نمیکنه اصلا نمیشه دانلود کنی اگه میشه تو رپید شر آپلود کن خیلی واسم مهمه

من اون رم sense 2.5 نصب کردم ولی خیلی دیگه سبکه یعنی هیچ نرم افزاری نداره اگه میشه یه رم دیگه معرفی کن که مشخصات زیر رو داشته باشه سرعتشم زیاد مهم نیست اگه میشه اینم تو رپید شر آپلود کن چون تازگی اکانت ازش گرفتم
این مواردی که واسم مهمه

یکی همه نرم افزارها روش از پیش نصب باشه
اون مکعبه و اون تاسگینگ سامسونگ و ویگیت سامسونگ روش باشه حتما و منوی ساسونگی هم رو باشه حتما و منوی ویندوزی اگه باشه بهتره ولی اگرم نبود نبود
کلا سرعت بیخیال یه رم میخوام که همه نرم افزارها روش باشه
اگرم میشه هر سه فایلش مثل هم باشه مثلا مثل زیر

با این توضیحاتی که دادی به طور غیر مستقیم گفتی که رام کوک شده نباشه و یه رام رسمی باشه :27:

بیا این رام رسمی برای شما که تمام مشخصاتی که دادی رو داره :

CSC_I8000TIMJE1.7z (5 MB

-------------------------------------------------------------

Eboot_I8000NXXJE2_HW_40.7z (174 KB)

PDA_I8000NXXJE2_HW_40.7z.001 (90 MB)

PDA_I8000NXXJE2_HW_40.7z.002 (90 MB)

PDA_I8000NXXJE2_HW_40.7z.003 (90 MB)

PDA_I8000NXXJE2_HW_40.7z.004 (81.3 MB)

Phone_I8000XXJD1.7z (10.8 MB)

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

سلام دوستان یه مشکل عجیب و خیلی مهم
امروز ویندوز کامپیوترمو عوض و ویندوز 7 نصب کردم در عین ناباوری نرم افزارهایی که داخل سی دی گوشیم هست هیچ کدوم نصب نمیشه
لطفا کمکم کنید
سعید جان کمک
مرسی

چطور نصب نمیشه؟ اصلا AutoRun اجرا نمیشه؟ فلش پلیر نصبه رو سیستمت؟

seven007
08-06-2010, 23:38
با این توضیحاتی که دادی به طور غیر مستقیم گفتی که رام کوک شده نباشه و یه رام رسمی باشه :27:

CSC_I8000TIMJE1.7z (5 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------------------------

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------------------------

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPDA_I8000NXXJE2_HW_40.7z.002 (90 MB)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPDA_I8000NXXJE2_HW_40.7z.003 (90 MB)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPDA_I8000NXXJE2_HW_40.7z.004 (81.3 MB)

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

سلام
فلش پلیر که نصبه رو سیستم AutoRu هم اجرا میشه
ولی برنامه ها نصب نمیشن
هیچ کدومشون نصب نمیشن عسکشو پایین واست گذاشتم
واین eror رو میده فکر کنم میگه activesync فقط برای xp هست

ActiveSync is only compatible with xp or earlier

sajjad200333
08-06-2010, 23:56
سلام آقا سعید
هرچند که پاسخ مارو نمیدی ولی ما هنوز همون ارادت رو تسبت به شما داریم
گوشیم رو امروز صبح دادم گارانتی تو تبریز پارس جی اس ام که گفتش عصر گوشیت حاضره ومیتونیش ببری
و علت اینکه حافظهات پریده واسه نصب برنامه albaarzy باید باشه ولی عصر که رفتم گفتش گوشیت درست نشده و باید بره تهران گوشی رو نشون داد و گفت من باید این برنامه رو ابتدا نصب کنم که نمیشه ه
یه برنامهای بود که چون زود از جلو چشمم رد شد نمیدونم norman یا normal اولش با اینها شروع میشد که وقتی واسه نصب میرفت گوشی نوشت unable...in safe mode
حالا نمیدونم واقعا گوشی ایراد پیدا کرده یا نمایندگی تبریز بلد نیست درستش کنه؟

ممنون از پاسختون

سعید آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآقااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا

mohammad8711
09-06-2010, 07:04
سلام آقا سعید
گوشیم رو امروز صبح دادم گارانتی تو تبریز پارس جی اس ام که گفتش عصر گوشیت حاضره ومیتونیش ببری
و علت اینکه حافظهات پریده واسه نصب برنامه albaarzy باید باشه ولی عصر که رفتم گفتش گوشیت درست نشده و باید بره تهران گوشی رو نشون داد و گفت من باید این برنامه رو ابتدا نصب کنم که نمیشه ه
یه برنامهای بود که چون زود از جلو چشمم رد شد نمیدونم norman یا normal اولش با اینها شروع میشد که وقتی واسه نصب میرفت گوشی نوشت unable...in safe mode

ممنون از پاسختون

سعید آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآقااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا
این روش رو امتحان نکردی ؟

SAEEDSAMSUNG
09-06-2010, 08:27
سلام
فلش پلیر که نصبه رو سیستم AutoRu هم اجرا میشه
ولی برنامه ها نصب نمیشن
هیچ کدومشون نصب نمیشن عسکشو پایین واست گذاشتم
واین eror رو میده فکر کنم میگه activesync فقط برای xp هست

ActiveSync is only compatible with xp or earlier

نرم افزار WINDOWS MOBILE DEVICE HANDBOOK نسخه ویندوز 7 رو از اینترنت دانلود کن. منم فکر کنم از سی دی نصب نشد چون لب تاپم ویندوز 7 64 بیتی روشه فکر کنم از اینترنت دانلود کردم دقیق یادم نیست .

SAEEDSAMSUNG
09-06-2010, 08:35
سلام آقا سعید

ممنون از پاسختون

سلام. من 10 صفحه قبل رو نگاه کردم ندیدم شما سوالی مطرح کرده باشی :20: گفتم شاید از دستم در رفتی:21: که میگی پاسختو نمیدم

این حرفی که اون زده مهم نیست فقط خواسته جلوت کم نیاره:13:
درمورد این که بلده یا نه نگران نباش اگه نمایندگی رسمی مایکروتل برده باشی بلد هم نباشه زنگ میزنه تهران میپرسه:46:
نگران نباش یه مدت که گوشیت دستت نباشه قدرشو بیشتر میدونی:31:

offlineinternet
09-06-2010, 09:55

کسی این روش رو امتحان کرده ایا نتیجه گرفته
من هرچی وصل میکنم گوشی رو به کامپیوتر هی یه ثانیه یه ثانیه قطع و وصل میشه به نظر شما مشکل کجاست:41:

---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------

سعید دستت درد نکنه بابت رم فردا میرم دانلود میکنم ببینم چطوره :20:
راستی ان گوگل مپ چه حالی میده ها :8:

Arashdn
09-06-2010, 14:19
فعلا رامی که بیشتر از همه باهاش حال کردم همین رام اورنج بود
رام اوریجینال

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

نرم افزار WINDOWS MOBILE DEVICE HANDBOOK نسخه ویندوز 7 رو از اینترنت دانلود کن. منم فکر کنم از سی دی نصب نشد چون لب تاپم ویندوز 7 64 بیتی روشه فکر کنم از اینترنت دانلود کردم دقیق یادم نیست .
منم از سایت ماکروسافت دانلود کردم
اگه میخواهید لینکم بدم .

ranjbar2009
09-06-2010, 14:58
آقاااااااااا سعييييييييييييييييييييييي ييد
اين DVD چچچچچچييييييي ششششددددددددددد؟؟؟؟؟
داداش بد جوري ما رو گذاشتي تو خماري و رفتيا.....lol

micheal-tnt
09-06-2010, 15:14
من قبلا آهنگ sms رو تغییر داده بودم ولی الان نمیتونم کاریش بکنم
کسی هست کمک کنه؟

seven007
09-06-2010, 16:47
فعلا رامی که بیشتر از همه باهاش حال کردم همین رام اورنج بود
رام اوریجینال

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

منم از سایت ماکروسافت دانلود کردم
اگه میخواهید لینکم بدم .
سلام
اگه لطف کنی لینک شو بزاری که خیلی آقااایی
آخه حال serch کردنو ندارم
مرسی

Cain
09-06-2010, 18:25
دوستان میتونن محتویات سیدی رو کپی کنن رو هارد فایل های Setup رو روشون راست کلیک کنید Properties رو بزنید از تب Compatibility تیک Run this Program in compility mode رو بزنید و همون گزینه Windows XP SP3 رو انتخاب کنید و به راحتی نصب کنید برنامه هارو.

Arashdn
09-06-2010, 19:49
سلام
اگه لطف کنی لینک شو بزاری که خیلی آقااایی
آخه حال serch کردنو ندارم
مرسی

خیلی مواطب باش چون بعد عوض کردن رام my storage کلا فورمت میشه
حتما بکاپ بگیر

اونایی که از این رام اورنج استفاده کردن
چرا ستینگ خود ویندوز نیست و فقط مال سامسونگ هست؟؟؟

seven007
09-06-2010, 21:07
ممنون سعید جان مشکل حل شد
بعد یه سوال دیگه دارم چه طوری میشه تو برنامه ی Total commander فایل هارو mark کرد یا به صورت گروهی فرستاد ؟
اصلا چنین امکانی وچود داره ؟
من WINDOWS MOBILE DEVICE HANDBOOK دانلود کردم
لینک دانلودشو گذاشتم تا دوشتانی که windos seven دارن دانلودش کنن البته این واسه وژن 32 بیتی Ultimate

rahman1363
09-06-2010, 22:17
آقا سعید چرا تو این رام جدید صدای زنگ خور گوشی پایینه اینقدر؟

SAEEDSAMSUNG
09-06-2010, 23:02
آقاااااااااا سعييييييييييييييييييييييي ييد
اين DVD چچچچچچييييييي ششششددددددددددد؟؟؟؟؟
داداش بد جوري ما رو گذاشتي تو خماري و رفتيا.....lol

باور کن خونه نیستم. یه جای دورم! برگردم خونه حتما برات پست میکنم اصلا برای من زحمتی نداره .دفتر خدمات کنار خونمونه . مثلا اینه که من کرمانشاه نیستم .برگردم روی چشمم:11:

---------- Post added 10-06-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 09-06-2010 at 11:59 PM ----------

آقا سعید چرا تو این رام جدید صدای زنگ خور گوشی پایینه اینقدر؟

پایینه؟؟ دقت نکرده بودم. نمیتونی زیادش کنی؟

SAEEDSAMSUNG
09-06-2010, 23:11
کسایی که از widget سامسونگ استفاده میکنن . شاید کمبود یه ساعت بزرگ رو احساس کرده باشن من این ساعت رو که دو مدل سفید و سیاه داره از طریق گوشی دانلود کردم که برای شما share میکنم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

password : saeedm1727

micheal-tnt
09-06-2010, 23:22
کسی به من کمک نمی کنه؟

seven007
09-06-2010, 23:57
کسی به من کمک نمی کنه؟
سلام
برو به این مسیر و تغیرش بده
setting/ suond settigs / notifiction sound / new texr messege

sajjad200333
10-06-2010, 00:05
سلام. من 10 صفحه قبل رو نگاه کردم ندیدم شما سوالی مطرح کرده باشی :20: گفتم شاید از دستم در رفتی:21: که میگی پاسختو نمیدم

این حرفی که اون زده مهم نیست فقط خواسته جلوت کم نیاره:13:
درمورد این که بلده یا نه نگران نباش اگه نمایندگی رسمی مایکروتل برده باشی بلد هم نباشه زنگ میزنه تهران میپرسه:46:
نگران نباش یه مدت که گوشیت دستت نباشه قدرشو بیشتر میدونی:31:

سلام استاد سعید
پست قبلی من 1996 بود ولی گله ای ندارم چون سرتون خیلی شلوغه و طرفداراتون زیاد
ولی پاسخ پست 1996 رو هنوز هم پیدا نکردم اگه ممکنه راهنماییم کنید و یه سوال دیگه که جریان این دی وی دی چجوریاست و هزینه اش چقدره که در صورت امکان منم لازمش دارم چون دیگه دوست ندارم بدون گوشی باشم و نرن افزارهایی که تست کردید رو روش نصب کنم
ممنون میشم توضیح بدید

micheal-tnt
10-06-2010, 09:06
سلام
برو به این مسیر و تغیرش بده
setting/ suond settigs / notifiction sound / new texr messege

تو این مسیر فقط آهنگ های خود گوشی رو میاره قبلا هم همینطوری عوض کرده بودم ولی الان نمیشه آهتگ ها رم تو my document -ringtone کپی کردم ولی واسه sms نمیاد

aliex
10-06-2010, 09:50
[QUOTE=saeedm1727;5018111]سلام. پست اول لینک زیر 3 تا فایل attach شده . اول تو سایت عضو شو بعد دانلودش کن:

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

سلام من در اين سايت عضو شدم اما به من اجازه دانلود نميده اگر اين ايكونها رو كسي داره آپ كنه ممنون ميشم.

offlineinternet
10-06-2010, 12:30

CSC_I8000TIMJE1.7z (5 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPDA_I8000NXXJE2_HW_40.7z.002 (90 MB)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPDA_I8000NXXJE2_HW_40.7z.003 (90 MB)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPDA_I8000NXXJE2_HW_40.7z.004 (81.3 MB)

سلام
چقدر این لینک ها بد باز میشه من نتونستم pda رو دانلود کنم {هیچ کدوم از پارت هاشو} ولی بقیشو با هر دنگ و فنگی بود دانلود کردم :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19:
اگه میشه pda رو تو رپیدشر و 4shared آپ کن{اگه میشه تو هر دو تاش آپ کن} تو یه پارت باشه خواهشا لینک مستقیم باشه و بشه دانلود کرد مثلا تو multiupload:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: آپ نکن خواهشا
خواهشا لینک میستقیم باشه و خراب نباشه تا بتونم دانلود کنم

دستت طلا:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11:

Mohammad_Ahrari
10-06-2010, 16:47
دوستان سلام

من تا حالا درست وقت نکرده بودم با گوشیم کار کنم اما حالا چند سوال دارم:

1.ورژن گوشی من اینه: windows mobile 6.5 professional

چکار کنم حافظش نپره؟؟

اون تاپیکو خوندم اما سر در نیاوردم

اینم البته پایین ورژنه نوشته:

ce os 5.2.21883(build 21883.5.0.73)

این نیاز به چیزی داره یانه؟؟

2.چجوری فونت فارسی رو نصب کنم؟؟

3.یک سایت معتبر که بتونم از توش برنامه و تم و ... دانلود کنم

4من چجوری میتونم فایلا رو منیج کنم؟؟.آخه cd شو که نصب کردم فقط هند بوکش اومده.چی باید نصب کنم؟؟.ظاهرا مشکلش اینه که ویندوزم 7 هست.فایل دانلودی مربوط به 7 رو ندارید؟؟.آخه سایتش میخواد اعتبار ویندوزمو چک کنه که پر از دردسره

تا حالا win mob نداشتم

ممنونتونم:10:

Dark.Life
10-06-2010, 17:30
دوستان سلام

من تا حالا درست وقت نکرده بودم با گوشیم کار کنم اما حالا چند سوال دارم:

1.ورژن گوشی من اینه: windows mobile 6.5 professional

چکار کنم حافظش نپره؟؟

اون تاپیکو خوندم اما سر در نیاوردم

اینم البته پایین ورژنه نوشته:

ce os 5.2.21883(build 21883.5.0.73)

این نیاز به چیزی داره یانه؟؟

2.چجوری فونت فارسی رو نصب کنم؟؟

3.یک سایت معتبر که بتونم از توش برنامه و تم و ... دانلود کنم

4من چجوری میتونم فایلا رو منیج کنم؟؟.آخه cd شو که نصب کردم فقط هند بوکش اومده.چی باید نصب کنم؟؟.ظاهرا مشکلش اینه که ویندوزم 7 هست.فایل دانلودی مربوط به 7 رو ندارید؟؟.آخه سایتش میخواد اعتبار ویندوزمو چک کنه که پر از دردسره

تا حالا win mob نداشتم

ممنونتونم:10:

1- بهتره از رام لایت استفاده کنی ... هم سرعتش بالاتره هم مین استوریجش کلی خالی داره

2- بهتره اول هارد ریست کنی بعد mobidiv نصب کنی رو مین استوریج ... بعد هارد ریست کن ... finger keybord نصب کن

3- mypa.mihanblog.com .... 4pda.ir و.....

4- منم ویندوزم 7 ه ... تو سی دیش windows mobile device center رو نصب کردم و الان مشکلی نداره

Mohammad_Ahrari
10-06-2010, 17:45
پس چرا واسه من نصب نمیشه؟؟؟

نشون میده که اولش داره نصب میشه اما نمیشه.

منظورم همون برنامه مدیریته است.

حالا نیازی هست رامو عوض کنم؟؟.منظورم نیازه نه حالا سرعت و ... .چون امروزا بیشتر دوست دارم باهاش کار کنم

مرسی

seven007
10-06-2010, 19:21
پس چرا واسه من نصب نمیشه؟؟؟

نشون میده که اولش داره نصب میشه اما نمیشه.

منظورم همون برنامه مدیریته است.

حالا نیازی هست رامو عوض کنم؟؟.منظورم نیازه نه حالا سرعت و ... .چون امروزا بیشتر دوست دارم باهاش کار کنم

مرسی
مال منم نصب نمیشد
آخرش رفتم دانلودش کردم
لینکشو صفحات قبلی گذاشتم برو دانلودش کن

ranjbar2009
12-06-2010, 14:12

سلام آقا سعيد. اين لينكي كه دادي فقط يك فايل هستش. آيا اون قسمت هايي كه بايد نصب كرد تو همين يك فايله؟ با اين چطور بايد رام رو عوض كرد؟ يعني از كجا بايد شروع كرد؟ اون قسمت هايي كه تو اموزش گفته بودي كجاي اين فايله؟

By the way, I am still looking forward to getting the DVD

offlineinternet
12-06-2010, 21:05
من امروز گوشی مو بردم گارانتی ازم گرفت گفت ۳ روز دیگه بیا مشکلش حل میشه{مشکل پریدن مموری}
از زیر زبونش کشیدم که اگه آخرین ورزنی رمی که سامسونگ داده نصب کنید مموری بر میگرده فقط راهش همینه

HADI roni
13-06-2010, 08:30
اقا ما از کجا بفهمیم Sms ها Deliver میشه؟
یه موزیک پلیر توپ بگید که بتونه از فایل منیجر برامون اهنگ پخش کنه.

tyrannosaurus
13-06-2010, 22:49
سلام ما هم عد از یک ماه دوری اومدیم چقدر اینجا سوتو کوره
یه دو سه تا بازی و برنامه بذارید حال کنیم یخورده

SAEEDSAMSUNG
14-06-2010, 20:50

سلام آقا سعيد. اين لينكي كه دادي فقط يك فايل هستش. آيا اون قسمت هايي كه بايد نصب كرد تو همين يك فايله؟ با اين چطور بايد رام رو عوض كرد؟ يعني از كجا بايد شروع كرد؟ اون قسمت هايي كه تو اموزش گفته بودي كجاي اين فايله؟

By the way, I am still looking forward to getting the DVD

سلام دو تا فایل زیر هم دانلود کن آموزش زیر رو هم بخون

csc

phone

اگه ویندوزت 6.1 فایل زیر رو هم دانلود کن و آموزش فلش رو هم بخون.

AmiIin
14-06-2010, 20:56
من امروز گوشی مو بردم گارانتی ازم گرفت گفت ۳ روز دیگه بیا مشکلش حل میشه{مشکل پریدن مموری}
از زیر زبونش کشیدم که اگه آخرین ورزنی رمی که سامسونگ داده نصب کنید مموری بر میگرده فقط راهش همینه

اخرین ورژن رم کجا ؟؟! کدوم کشور ؟

aarash
15-06-2010, 09:13
سلام خدمت دوستان

مشکل پریدن هارد هنوز بر طرف نشده ؟! :(
من آخرین رم رو هم نصب کردم ولی بازم نمیشناسه! حتی با اینکه 6.5 بود وبندوزم ریسک کردم و Eboot و Phone رو هم آپدیت کردم ولی بازم موثر واقع نشد!

بقیه روشها رو هم امتحان کردم ولی نشد که نشد :(
چکار باید کنم دیگه؟
اینجوری که خیلی بده! گوشیمو 2 هفته هست خریدم!! ضمانت هم نداره!! اگر میدونستم هیچ وقت بدون گارانتی نمیگرفتم!!
لطفا راهنمایی کنید
SAEEDSAMSUNG
15-06-2010, 11:02
سلام خدمت دوستان

مشکل پریدن هارد هنوز بر طرف نشده ؟! :(
من آخرین رم رو هم نصب کردم ولی بازم نمیشناسه! حتی با اینکه 6.5 بود وبندوزم ریسک کردم و Eboot و Phone رو هم آپدیت کردم ولی بازم موثر واقع نشد!

بقیه روشها رو هم امتحان کردم ولی نشد که نشد :(
چکار باید کنم دیگه؟
اینجوری که خیلی بده! گوشیمو 2 هفته هست خریدم!! ضمانت هم نداره!! اگر میدونستم هیچ وقت بدون گارانتی نمیگرفتم!!
لطفا راهنمایی کنید

یعنی با تعویض رام ، حافظتون برنگشت؟ چطور شد که پرید؟ چکار کردی؟

SAEEDSAMSUNG
15-06-2010, 11:10
کسانی که storage گوشیشون پریده این پست رو با دقت بخونن :

aarash
15-06-2010, 15:36
چندتا عکس گرفتم بعد از داخل همون Camera رو آیکون play کلیک کردم هنگ کرد.
یه 5 مین صبر کردم بالا نیومد!
خاموش هم نمیشد! به اجبار باتری رو در آوردم!
وقتی بالا اومد دیدم برنامه هایی که تو حافظم هست رو نمیخونه و بعد دیدم my storage م صفر شده :(

نه دوست من از این چیزا بدتر هست که درست بشه! من همه اینارو تست کردم !
رام رسمی و غیر رسمی هم نصب کردم! بازم نشد که نشد ...

AlamtabC
15-06-2010, 16:30
سلام به نظر من سیستم عامل 6.5 در این گوشی سخت افزار رو زیر سوال برده اصلا اونطوری که باید باشه سریع نیست در حالی که Cpu 800 , ram 512 هستش اصلا مایکروسافت تو همه جا مشکلا ت خودشو داره کیفیت صفحه از 65000 رنگ بیشتر نمی شه صفحه Amoled رو زیر سوال برده کلا هر چی سامسونگ تلاش کرده یه حالی به 6.5 بده نشده اما از تمام 6.5 هایی که باهاش کار کردم بهتر بود.

aarash
15-06-2010, 17:44
به نمایندگی سامسونگ زنگ زدم ( شیراز ) مشکل رو گفتم ، گفتند باید بیارید بین 15 تا 25 هزینش میشه.
گفتم چقدر طول میکشه
گفت اگر بد موقع نباشه 45 دقیقه تا 1 ساعت!! :18:
کاملا تابلو هست که با نرم افزار خاصی درستش میکنن!
راستش دلم نمیاد واسه یک گوشی نو که دو هفته هم نیست خریدمش هزینه کنم ( البته فکر کنم مجبور باشم آخرش اینکارو کنم )
ولی اگر بازم شد چی؟ :41:
موندم چرا این نرم افزار یا روش خاص هیچ جا گیر نمیاد! :19:
دوستان اگر اطلاعات یا تجربه ای دارند دریغ نکند ...

SAEEDSAMSUNG
15-06-2010, 17:47
سلام به نظر من سیستم عامل 6.5 در این گوشی سخت افزار رو زیر سوال برده اصلا اونطوری که باید باشه سریع نیست در حالی که Cpu 800 , ram 512 هستش اصلا مایکروسافت تو همه جا مشکلا ت خودشو داره کیفیت صفحه از 65000 رنگ بیشتر نمی شه صفحه Amoled رو زیر سوال برده کلا هر چی سامسونگ تلاش کرده یه حالی به 6.5 بده نشده اما از تمام 6.5 هایی که باهاش کار کردم بهتر بود.

دوست عزیز من کاملا مخالفم با نظرات شما. چون سرعت گوشی مناسب است و کیفیت صفحه گوشی هم در حد مطلوب است.

TR4NC3
15-06-2010, 21:11
دوستان اون قسمت که در عکس مشخص کردم رو چطور میشه عوض کرد ؟ ... با تم عوض میشن ؟!

من همینو میخوام که تو عکسه هست .

SAEEDSAMSUNG
15-06-2010, 23:16
دوستان اون قسمت که در عکس مشخص کردم رو چطور میشه عوض کرد ؟ ... با تم عوض میشن ؟!

من همینو میخوام که تو عکسه هست .

سلام چطوری؟ خبری نیست ازت. آره تم میخواد اینو بنصب ببین خوشت میاد:

اگه خوشت نیومد اینو بنصب:

sajjad200333
15-06-2010, 23:28
سلام بچه ها من تو یه فروم عربی بالاخره این رام کذایی که شرکت پارس مایکروتل روی گوشی هاش نصب میکنه یافتم!!!!:31::31::31::31: پس دوستایی که میخوان گوشیشون رو که دستکاری کردن برای گارانتی به حالت اولیه ببرن از این رام استفاده کنن:

5 قسمت رو که دانلود کردید با برنامه winrar باز کنید.

GT-I8000_I8000JPJA4_I8000XSGJA5_I8000XXJA1_ I8000XSGJA5_XX_XSG.zip

PDA: I8000JPJA4
CSC: I8000XSGJA5
part1

part2

part3

part4

part5

کل فایلها در یک مجموعه کنار هم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 79c248aa77b784fef9ed9be3

سایت منبع عربی :

سلام آقا سعید
من کل این فایلهارو دانلود کردم ولی موقع extract کردنشون قسمت 3 رو نشون میده که فایل خرابه اگه ممکنه بررسیش کنید و فایل سالم رو نشون بدید
در مورد گوشی خودم هم از روز 19 خرداد قرار شده بود بفرستند تهران نمایندگی مایکروتل و به قول خودشون 15 روز وقت میبرد ام در کمال ناباوری وقتی 22 خرداد با تهران تماس گرفتم و سریال گوشیمو دادم گفتند این شماره سریال هنوز دستنون نرسیده و از من تلفن خواستند که پیگیر این ماجرا بشند و الحق والانصاف دو ساعته تماس گرفتند یه آقایی بود مهندس .... مسول و مدیر مایکروتل که عذر خواهی کرد و گفت حداکثر 24 ساعت وقت واسه تعمیر گوشیتون لازمه و دو روز بعد از نمایندگی تبریز میتونی گوشی رو دریافت کنی و وقتی پرسیدم دوباره مموریم خواهد پرید گفت این برنامه ای که نصب میکنیم مشکلتون رو حل میکنه به محض اینکه گوشی دستم رسید ورژنش رو میذارم ببینید
خواهشا دوستایی که تو تبریزند به پارس جی اس ام گوشی ندید چون خیلی بد قولند .....فقط اصلانی تو ولیعصر
....
ممنون

TR4NC3
16-06-2010, 00:02
سلام چطوری؟ خبری نیست ازت. آره تم میخواد اینو بنصب ببین خوشت میاد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه خوشت نیومد اینو بنصب:

سلام , چطوری داداش سعید ؟ .. ADSL قطع بود برا همین نبودم ..

ادیت : ممنون قشنگ بودن ...

کلا نمیشه اونو ور داشت ؟

Arashdn
16-06-2010, 07:16
سلام
دقت کردین همه اونایی که جدیدا گوشی خریدت مشکل پریدن مموری دارن؟
ما هایی که قبل عید خریدیم و هر چی بلای ممکن بود سرش اوردم مموری نپریده
ولی این جدیدا مرتبا میپرن!!؟؟

aarash
16-06-2010, 08:52
سلام
دقت کردین همه اونایی که جدیدا گوشی خریدت مشکل پریدن مموری دارن؟
ما هایی که قبل عید خریدیم و هر چی بلای ممکن بود سرش اوردم مموری نپریده
ولی این جدیدا مرتبا میپرن!!؟؟
واقعا همین چیزاست که هیچ موقع این برند به برند های دیگه نمیرسه!
اگر میدونستم حداقل با گارانتی میخریدم!
گوشی به ظاهر و حتی در باطن عالی به نظر میرسه!
ولی وقتی میخریش یه ایرادی به هم میزنه که پشیمونت میکنه!
اون از i900 و اینم O2 :41:
بقیشو هم من اطلاعی ندارم ...

ranjbar2009
16-06-2010, 09:58
سعيد جان احتمالاً هنوز هم يك جاي دور هستي؟
هنوز منتظرم...
متشكر.

Dark.Life
16-06-2010, 10:45
واقعا همین چیزاست که هیچ موقع این برند به برند های دیگه نمیرسه!
اگر میدونستم حداقل با گارانتی میخریدم!
گوشی به ظاهر و حتی در باطن عالی به نظر میرسه!
ولی وقتی میخریش یه ایرادی به هم میزنه که پشیمونت میکنه!
اون از i900 و اینم O2 :41:
بقیشو هم من اطلاعی ندارم ...

من الان 1 ماه و نیمه خریدم ... ویندوز 6.1 روش بودم خودم 3 بار فلش کردم ... فارسی سازای مختلف روش ریختم
هر چی برنامه و بازی بگی روش ریختم هیچ مشکلی پیدا نکرده

بعدشم شما با 15 تومن میتونی درستش کنی ... خب این کارو بکن و خودت و نجات بده
اتفاقاً با گارانتی نگرفتی بهتره ... چون الان 15 میدی درست میشه ولی با گارانتیش حداقل 50 تومن گرونتر میفتاد

SAEEDSAMSUNG
16-06-2010, 12:08
سلام , چطوری داداش سعید ؟ .. ADSL قطع بود برا همین نبودم ..

ادیت : ممنون قشنگ بودن ...

کلا نمیشه اونو ور داشت ؟

متوجه نشدم. چیو برداشت؟

---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

سعيد جان احتمالاً هنوز هم يك جاي دور هستي؟
هنوز منتظرم...
متشكر.

پیام خصوصی تون رو چک کنید

TR4NC3
16-06-2010, 12:42
ویرایش شد .

hasti60
16-06-2010, 12:52
سلام..
من به تازگی گوشی OMNIA II I8000 حریدم.....همه اش آیکون باطریش میره......نمیدونم چرا؟؟؟؟؟چی کار کنم که بتونم فعالش کنم باز؟؟؟

Cain
16-06-2010, 13:54
[/COLOR]یعنی چطور اون قسمت هایی که با فلش مشخص کردم رو باید تغییر داد .. یعنی اون قسمتها از عکس سمت چپ به سمت راست تبدیل بشه ؟

عکس سمت راست از برنامه pointui home استفاده شده دوست عزیز !

Download :

این نسخه فول بدون نیاز به کرک هستش !

hasti60
16-06-2010, 14:06
از کجا میتونم call cheater را برای موبایلم download کنم؟
چطور روی مبایل نصب میشه؟
با تشکر

hasti60
16-06-2010, 14:29
[QUOTE=mahyar_b;4949351]خودم پیدا کردم:31:
تو تنضیمات ساعت یه گزینه داره نوشته
Display the clock on the titel bar.........
اگه روشن باشه به جای باطری ساعتو نشون میده
چه گزینه مزخرفی
باتشکر از خودم[/QUOTE

تا به الان فکر می کردم گوشیم مشکل داره!!!!!!!!!!! با تشکر فراوان از شما......:11:

AlamtabC
16-06-2010, 15:37
دوست عزیز من کاملا مخالفم با نظرات شما. چون سرعت گوشی مناسب است و کیفیت صفحه گوشی هم در حد مطلوب است.
کیفیت صفحه ال ای دیه حاجی من میگم چون ویندوز موبال بیشتر از 65000 رنگ ساپورت نمیکنه حالا بُکُشه خودشو رنگا واقعی نیست 65000 رنگه حالا ایشالا 7 روش میاد چون 16 میلیون رنگه شما هم از دست 65000 خلاص میشید
سرعت گوشی هم یه چهارم اونیه که باید باشه بفروشش مایکروسافت گوشی بزن نیست آی 9000 میاد باهاش زندگی کن(اندروید) البته من هنوز بادا رو ندیدم اما تو Cnet فیلمش هست خیلی کلاس نشون میده.

aarash
16-06-2010, 16:19
من الان 1 ماه و نیمه خریدم ... ویندوز 6.1 روش بودم خودم 3 بار فلش کردم ... فارسی سازای مختلف روش ریختم
هر چی برنامه و بازی بگی روش ریختم هیچ مشکلی پیدا نکرده

بعدشم شما با 15 تومن میتونی درستش کنی ... خب این کارو بکن و خودت و نجات بده
اتفاقاً با گارانتی نگرفتی بهتره ... چون الان 15 میدی درست میشه ولی با گارانتیش حداقل 50 تومن گرونتر میفتاد
دوست من اگر باز این اتفاق واسش افتاد چی؟
من حاضرم بپردازم ولی خوب چه تضمینی هست که دوباره این اتفاق واسش نیفته؟
والا اولین گوشی هست که من خریدم و هنوز دو هفته نشده خرح گذاشته رو دستم! واقعا اینو نمیشه عیب واسه سامسونگ دونست؟
حالا امیدوارم آخرینش باشه :10:

TR4NC3
16-06-2010, 18:24
سلام
بچه ها امروز صبح داشتم سکته میکردم حالا چراشو بهتون میگم
جریان ازاین قرار بود که صبح گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و میخواستم یه سری چیز توش بریزم بدش کامپیوترusb گوشی رو نشناخت و usb رو از گوشی جدا کردم دیدم تو my storang نیست و ظرفیت 00.00 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم دیگه تمومه رامم که خودم عوض کرده بودم گارانتیشم پریده بود در ناامیدی کامل گوشی رو روشن خاموش ردم بدش دیدم مموری برگشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم همین الان گوشیم مشکل تو رو پیدا کرد .. هرچی روشن و خاموش هم میکنم درست نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کار کنم بچه ها ؟

tyrannosaurus
16-06-2010, 19:05
امید آقا واقعا متاسفم واست :41:
تازه الان میفهمی من چی میکشم:19:

SAEEDSAMSUNG
16-06-2010, 19:11
کیفیت صفحه ال ای دیه حاجی من میگم چون ویندوز موبال بیشتر از 65000 رنگ ساپورت نمیکنه حالا بُکُشه خودشو رنگا واقعی نیست 65000 رنگه حالا ایشالا 7 روش میاد چون 16 میلیون رنگه شما هم از دست 65000 خلاص میشید
سرعت گوشی هم یه چهارم اونیه که باید باشه بفروشش مایکروسافت گوشی بزن نیست آی 9000 میاد باهاش زندگی کن(اندروید) البته من هنوز بادا رو ندیدم اما تو Cnet فیلمش هست خیلی کلاس نشون میده.

صحبت شما درمورد کیفیت 65 هزار رنگ فقط روی کاغذ معنی داره ولی در عمل وقتی به تماشای فیلمو عکس با این گوشی بپردازید تفاوتی رو احساس نمیکنید . دوست من این بحثی که شما دارید اینجا مطرح میکنید ما 4 ماه پیش در صفحات ابتدایی این پست و صفحات ابتدایی پست i8910 بحث کردیم و یکسری مقایسه ها با این گوشی و i8910 انجام دادیم و تفاوتی در تصویر احساس نشد. در مورد سرعت هم شما میگید 4 برابر این رقم 4 رو از کجا آوردید؟ آندروید هم مشکلات خودشو داره . من نمیدونم چرا همه از مایکروسافت بد میگن و همه از سیستم عامل پی سی این شرکت ایراد میگیرن ولی ازش استفاده میکنن. خود شما مجبور بودی امنیا 2 بخری؟ به نظر من به این گوشی فقط 2 تا ایراد ( بر اساس تجربه این 6 ماه استفاده) میشه گرفت: 1- گرد و خاک از بغلای صفحه وارد میشه 2- بدنه گوشی به راحتی کثیف میشه و اثر انگشت میمونه . قبلا من مورد 3 هم که با حرف شما تا حدودی موافق بود بیان میکردم که real time نیست ولی الان با رام سبکی که روی این گوشی نصب کردم سرعت و تفاوت رو احساس میکنم. درضمن در حال حاظر هیچ انتخاب دیگه ای با این قیمت نمیشه داشت. i9000 مظمعن باشید قیمت خیلی بالاتری داره .موفق باشید

TR4NC3
16-06-2010, 19:49
یعنی دیگه my storge گوشی خراب شد؟

توی موبایلستان که همه میگفتن باید بری نمایندگی سامسونگ .. عجب زد حالی خوردیما ..

امروز زیاد انگولکش کردم همین بود که پرید .

tyrannosaurus
16-06-2010, 20:23
من هم تا حالا چیز بدی از این گوشی ندیدم واقعا خیلی خوب بوده

شما این گوشی رو نسبت به رده های خودش بسنجید مثلا hd2 .diamond2 و غیره اون موقع تفاوت lcd رو میفهمید

تنها مشکلشم همین حافظه پریدنه که باعث شد مهبوبیتش کم بشه البته تو ایران
به نظر من حافظه این گوشی رطی به سامسونگ نداره چون اگه تقصیر سامسونگ بود الان باید i8910 هم همین مشکل براش پیش بیاد و اگه دقت کنید htc اکثر گوشی هاش حافظه داخلی خیلی زیادی نداره و این بر میگرده به ماکروسافت. ماکروسافت تو زمینه حافظه داخلی واقعا مشکل داره انشاالله تو win 7 مشکل بر طرف بشه
البته ماکروتل مشکل مموری رو خل کرده خرجش فقط ۲۰۰۰۰ تومانه

AlamtabC
16-06-2010, 20:43
صحبت شما درمورد کیفیت 65 هزار رنگ فقط روی کاغذ معنی داره ولی در عمل وقتی به تماشای فیلمو عکس با این گوشی بپردازید تفاوتی رو احساس نمیکنید . دوست من این بحثی که شما دارید اینجا مطرح میکنید ما 4 ماه پیش در صفحات ابتدایی این پست و صفحات ابتدایی پست i8910 بحث کردیم و یکسری مقایسه ها با این گوشی و i8910 انجام دادیم و تفاوتی در تصویر احساس نشد. در مورد سرعت هم شما میگید 4 برابر این رقم 4 رو از کجا آوردید؟ آندروید هم مشکلات خودشو داره . من نمیدونم چرا همه از مایکروسافت بد میگن و همه از سیستم عامل پی سی این شرکت ایراد میگیرن ولی ازش استفاده میکنن. خود شما مجبور بودی امنیا 2 بخری؟ به نظر من به این گوشی فقط 2 تا ایراد ( بر اساس تجربه این 6 ماه استفاده) میشه گرفت: 1- گرد و خاک از بغلای صفحه وارد میشه 2- بدنه گوشی به راحتی کثیف میشه و اثر انگشت میمونه . قبلا من مورد 3 هم که با حرف شما تا حدودی موافق بود بیان میکردم که real time نیست ولی الان با رام سبکی که روی این گوشی نصب کردم سرعت و تفاوت رو احساس میکنم. درضمن در حال حاظر هیچ انتخاب دیگه ای با این قیمت نمیشه داشت. i9000 مظمعن باشید قیمت خیلی بالاتری داره .موفق باشید
سلام می بخشید اگر خاطرتون رو مکدر کردم من عذر می خوام آخه نه که خودم 8510 دارم همینطوری یه حرفی زدم.
اگه لینوکس فرمت exe رو اجرا می کرد من یه ثانیه هم از ویندوز استفاده نمی کردم حالا حالِ یه عضو جدیدو اینطوری که نمی گیرن من عذر میخوام بازم ببخشید از این که یه تازه وارد یه ... خورد. توتاپیک سامسونگ هر جا میرم یه نقدی از گوشی هایی که دیدم و باهاشون کار کردم می کنم اما ماشالا این سامسونگیا مثل شیر واستادن بالا سر گوشیشون. یه حرفی میزنی 100 تا روش میذارن همچی جوابتو میدن که نفست در نمیاد نمونه ش تو تاپیک 8510 از فیلم برداریش انتقاد کردم همچین توپیدن بهم که رعشه به جونم افتاد اگه دوست دارید و عضو نشدید هر جا میرم تو پیام هام میفرستم

عضو SAMSUNG HUB بشید در مورد تموم محصولات سامسونگ توش اطلاعات هست تقریبا هر روز هم به ایمیلتون آخرین محصولات رو میفرستن مثلا امروز WAVE 2 رو رسما اعلامش کرد چند سری گلکسیه دیگه یا حق

tyrannosaurus
17-06-2010, 09:34
اقا بد بخت شدم رفت{۵۵۰ تومان پرید}:20:
الان زنگ زدم گارانتی گفتن گوشیدو فرستادیم تهران حدود ۸ روز دیگه میاد{من اصفهانم}:41:
فکر نکنم دیگه برا من گوشی بشه باید برم تو فکر i۹000 یا iphone 4 شما میگین کدوم:31:
خدا من چه گناهی در درگاه تو مرتکپ شدم که این کارارو با من میکنی:19::19:

آقا از همین الان گوشی رو میفروشم هر میخواد پیغام بده:10:

hasti60
17-06-2010, 21:19
برای خواندن و نوشتن اس ام اس یه فارسی ساز خوب میخوام.وین مبایلم هم 6.5 هست!!!!!!!!!!!!
از کجا میتونم call cheater را پیدا کنم؟؟؟؟

Razel
18-06-2010, 01:34
دوستان، از کجا می تونم رامهای بدون دستکاری و اورجینال این گوشی رو دانلود کنم. مثلا JE1 چطوره؟

SAEEDSAMSUNG
18-06-2010, 07:51
دوستان، از کجا می تونم رامهای بدون دستکاری و اورجینال این گوشی رو دانلود کنم. مثلا JE1 چطوره؟

sajjad200333
18-06-2010, 08:44
سلام
گوشی من الان 10 روزه تو نمایندگیه دیروز با تهران تماس گرفتم گفتند منتظر قطعه است؟
یعنی با نصب یه فارسی ساز؟
باید قطعه عوض شه؟

---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------

آقا سعید

لطفا به پست 2140 من یه نگاهی بنداز

ممنونم

SAEEDSAMSUNG
18-06-2010, 11:57
سلام آقا سعید
من کل این فایلهارو دانلود کردم ولی موقع extract کردنشون قسمت 3 رو نشون میده که فایل خرابه اگه ممکنه بررسیش کنید و فایل سالم رو نشون بدید
در مورد گوشی خودم هم از روز 19 خرداد قرار شده بود بفرستند تهران نمایندگی مایکروتل و به قول خودشون 15 روز وقت میبرد ام در کمال ناباوری وقتی 22 خرداد با تهران تماس گرفتم و سریال گوشیمو دادم گفتند این شماره سریال هنوز دستنون نرسیده و از من تلفن خواستند که پیگیر این ماجرا بشند و الحق والانصاف دو ساعته تماس گرفتند یه آقایی بود مهندس .... مسول و مدیر مایکروتل که عذر خواهی کرد و گفت حداکثر 24 ساعت وقت واسه تعمیر گوشیتون لازمه و دو روز بعد از نمایندگی تبریز میتونی گوشی رو دریافت کنی و وقتی پرسیدم دوباره مموریم خواهد پرید گفت این برنامه ای که نصب میکنیم مشکلتون رو حل میکنه به محض اینکه گوشی دستم رسید ورژنش رو میذارم ببینید
خواهشا دوستایی که تو تبریزند به پارس جی اس ام گوشی ندید چون خیلی بد قولند .....فقط اصلانی تو ولیعصر
....
ممنون

شما فایل رو خراب دانلود کردید( تقصیر شما نیست این مشکل پیش میاد) دوباره دانلود کنید.

درمورد کارو باره مایکروتل نظری ندارم فقط اینکه اینجا ایرانه دیگه انتظار هر چیزی رو باید داشته باشید حتی گم شدن گوشیتون :13:

Cain
18-06-2010, 14:35
شما فایل رو خراب دانلود کردید( تقصیر شما نیست این مشکل پیش میاد) دوباره دانلود کنید.

درمورد کارو باره مایکروتل نظری ندارم فقط اینکه اینجا ایرانه دیگه انتظار هر چیزی رو باید داشته باشید حتی گم شدن گوشیتون :13:

منم دانلود کردم مشکل داشت دیگه از یه سایت دیگه دانلود کردم !
راستی من الان همین رام i8000nxxje3-je5-csc-leaked-at-kingmobi-net رو ریختم . فکر کنم 6.5.3 باشه اخه دکمه x و start پایین صفحه هست . اخرین رام رسمی مربوط به Win 6.5 چیه ؟

hasti60
18-06-2010, 16:08
من یه عضو جدیدم.......
تمامه پست ها رو تقریبا مطالعه کردم...خیلی عالی بودن......
الان میخوام یه فارسی ساز نصب کنم رو مبایلم...
این دو برنامه که گفتید رو از اینترنت گرفتم.... mobidiv multilanguage support 3.0.........
eldurazy arabizer for omnia2 i8000 فقط بلد نیستم چطور باید رو مبایلم نصبش کنم.........:41:
لطفا کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!! ,وین 6.5 هستش
با تشکر

romia
18-06-2010, 17:22
سلام دوست من پست اول مال یک ماه قبل عید بود. اونموقع اختلاف قیمت خیلی زیاد بود . برای همین گفتم که اون اختلاف زیاد پول دور انداختنه. ولی الان که شما میتونید با گارانتی پارس مایکروتل بخرید 490 تومن . دیگه واقعا ارزشش رو داره. :46:

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

من دارم. چطور مگه؟

دوست عزیز اگه مقدور باشه اینجانب به شدت طالبم-برای هزینه اش هم اگه شماره حساب بدی بی چون و چرا در خدمتیم-جوابمو اگه میشه به ایمیلم بفرست ro.mirzaei@bankmellat.ir

romia
18-06-2010, 17:32
بچه ها من تو موبایلستان پست مربوط به پریدن گوشی رو خوند. یه کم مشکوک شدم کلی ادم که اصلا هیچ پستی ندادن و عضو جدید یه هو نمیدونم از کجا پیداشون شده مدام پست زدن که گوشیشون پریده! من یه مقدار مشکوکم به این قضیه:jealous:

هرچند من دوست ندارم برای کسی آرزوی بدی بکنم ولی امیدوارم رم گوشیت بپره تا از شک دربیای

romia
18-06-2010, 17:49
دوستانی که مشکل سرعت دانلود دارن و خواستار رام برای این گوشی هستن به من پیغام خصوصی بدید تا DVD رام ها ی این گوشی رو براشون ارسال کنم ( مجـــانی)

محتویات :

فایلهای مربوط به رام (جمعا 3.67 گیگا بایت):

EBOOT:

Eboot_I8000NXXJB1_HW_40
Eboot_I8000NXXJB3_HW_40
Eboot_I8000NXXJC1_HW_40
Eboot_I8000NXXJC1_HW40

PDA:

PDA_I8000NXXJB1_HW_40
PDA_I8000NXXJB3_HW_40
GC_JB3_Kbd_KiesFix
pdaJB3-8PP
I8000N_LEO2FUSION_B2
PDA_I8000NXXJC1_HW_40
PDA_I8000HZUJC1_HW40
I8000HZHJC2_EN_LITE_20100323
Sinan i8000 NXXJD1 WM65 Lite v20100411
GC_JD1_23113AL_Lite
GC_JD1_23113_Lite
I8000NXXJD3_LITE_20100420

CSC:

CSC_I8000NXXJB1
CSC_I8000NXXJB3
I8000ITVJC1
CSC_I8000HCWTJC1
I8000HTGYJC2
I8000EURJD4
I8000XEUJD5_lite

PHONE

Phone_I8000XXJB1
Phone_I8000XXJB2
Phone_I8000XXJD1

OCTANS :

OCTANS Downloader v2.14.exe
OCTANS_Mini.v2.11.exe

DRIVER: SAMSUNG

i8000_Downloader214_Driver
Samsung_CDMA_modem_4_1_.34
i8000_x64
WinXP_x32

درضمن لینک دانلود تمامی این فایلها در صفحات قبلی این فروم موجود است

البته امیدوارم قوانین این سایت رو زیر پا نذاشته باشم

دوست عزیز ما که نمی تونیم پیغام خصوصی بدیم چیکار کنیم؟ایمیل من ro.mirzaei@bankmellat.ir

hasti60
18-06-2010, 19:33
وقتی با usb به اینترنت متصل میشم....ساعت مبایلم تغییر میکنه!!!!!!!!!
قسمت regional seetings هم رفتم.......گزینه فارسی یا ایران رو نداشت !!!:41:
چیکار کنم که ساعتم تغییر نکنه در هنگام اتصال!!!!!!!!
اساتید کمک کنن:31:

SAEEDSAMSUNG
18-06-2010, 19:37
آخرین رام رسمی همینه که شما نصب کردید

hasti60
19-06-2010, 08:42
نمیدونم چرا کسی حاضر نیست به سوالهای من جواب بده.......تازه یک هفته است این گوشی رو خریدم.......دلم میخواد بتونم ازش استفاده بهینه کنم......
لطفا کمکم کنید:11:

Dark.Life
19-06-2010, 17:26
آخرین فریموری که اومده I8000XXJE5 هست ... کسی تا حالا تستش کرده ؟

mahyar_b
19-06-2010, 19:27
نمیدونم چرا کسی حاضر نیست به سوالهای من جواب بده.......تازه یک هفته است این گوشی رو خریدم.......دلم میخواد بتونم ازش استفاده بهینه کنم......
لطفا کمکم کنید:11:
سلام
تو منوی تنظیمات ساعت یه گزینه هست اونو خاموشش کن
atomatic system time zone.......

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

وقتی با usb به اینترنت متصل میشم....ساعت مبایلم تغییر میکنه!!!!!!!!!
قسمت regional seetings هم رفتم.......گزینه فارسی یا ایران رو نداشت !!!:41:
چیکار کنم که ساعتم تغییر نکنه در هنگام اتصال!!!!!!!!
اساتید کمک کنن:31:
به regional seetings
کاری نداشته باش تو همون تنظیمات ساعت رو تهران یا 3.30+
تنظیم کن

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

آخرین فریموری که اومده I8000XXJE5 هست ... کسی تا حالا تستش کرده ؟
هنوز لایتش نیمده
کاملشم ارزش دانلود نداره
حدود 450mb:18:

sajjad200333
19-06-2010, 22:38

سلام سعید جان
من فایل رو 3 بار دیگه دانلود کردم چون adsl دارم و مشکلی نیست ولی پارت 3 ایراد داره تو اینترنتم گشتم هیچ سایت دیگه ای لینک نداره واسه دانلود
اگه راهی هستش لطفا کمک کنید

hasti60
20-06-2010, 07:29
[QUOTE=mahyar_b;5081235]سلام

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

به regional seetings
تنظیم کن

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

هنوز لایتش نیمده
کاملشم ارزش دانلود نداره
حدود 450mb:18:[/QUO

hasti60
20-06-2010, 07:35
کسی هست بدونه این برنامه های فارسی ساز را aldurazy .....و mobidiv .....را چطور رو مبایلم نصب کنم؟؟؟؟
برنامه activesync را هم رو کامپیوتر نصب کردم....... باقیش رو نمیدونم چطور بریزم!!!!!!!!!!!!!:31:

SevenHaft
20-06-2010, 09:50
سلام به همگی.
میگم که این گوشیهایی که جنس و رنگ قابشون براقه از جمله امنیا 2 یه مشکل بزرگ دارن و اونم اینه که روی قابشون خیلی راحت و زود خط و خش می افته.
داشتم لکه های گوشیم رو زیر نور پاک میکردم دیدم روی قاب گوشیم خط و خش های ریز و درشت موجوده...
حالا شماها هم این مشکل رو دارین یا اینکه من خیلی بی صلیقه هستم؟؟؟
با سپاس.

mahyar_b
20-06-2010, 12:01
کسی هست بدونه این برنامه های فارسی ساز را aldurazy .....و mobidiv .....را چطور رو مبایلم نصب کنم؟؟؟؟
برنامه activesync را هم رو کامپیوتر نصب کردم....... باقیش رو نمیدونم چطور بریزم!!!!!!!!!!!!!:31:

فایل اصلی برنامرو کپی کن تو مبایل بعد از تو مبایل نصب کن

SAEEDSAMSUNG
20-06-2010, 12:23
سلام به همگی.
میگم که این گوشیهایی که جنس و رنگ قابشون براقه از جمله امنیا 2 یه مشکل بزرگ دارن و اونم اینه که روی قابشون خیلی راحت و زود خط و خش می افته.
داشتم لکه های گوشیم رو زیر نور پاک میکردم دیدم روی قاب گوشیم خط و خش های ریز و درشت موجوده...
حالا شماها هم این مشکل رو دارین یا اینکه من خیلی بی صلیقه هستم؟؟؟
با سپاس.

آره دقیقا این مشکل رو منم دارم و شما بی سلیقه نیستی یا اینکه جفتمون بی سلیقه ایم :46:

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

این فایلها رو به گوشیت انتقال بده و با نرم افزار file explorer یا my file که رو گوشیت نصبه از تو گوشیت پیداشون کن و روشون کلیک کن به راحتی نصب میشه و بعد از نصب ریستارت میکنه . ایم فایلها در صفحات من هست. درضمن اگه میخوای بهتر و سریعتر چیزای مهم رو یاد بگیری روی نام من کلیک کن و پست های قبلی منو بخون.

Cain
20-06-2010, 13:13
سلام سعید جان
من فایل رو 3 بار دیگه دانلود کردم چون adsl دارم و مشکلی نیست ولی پارت 3 ایراد داره تو اینترنتم گشتم هیچ سایت دیگه ای لینک نداره واسه دانلود
اگه راهی هستش لطفا کمک کنید

چه فایلی رو می خوای تا واست آپلود کنم ؟ همون رام عربی ؟
رو کدوم سرور آپلود کنم واست ؟
Mediafire
Hotfiles
rapidshare
.....

hasti60
20-06-2010, 20:36
سلام به همه
ار اینکه مشکلات منو یکی یکی حل میکنید.....متشکرم:40:
بازم یه سوال...........................؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟:31:
آیا برنامه ایی هست که بتوان عکس ...موزیک یا حتی فیلمی رو مبایل هیدن کرد یا یه فولدرش پسورد داد تا از دید همگان پنهان باشد؟؟؟؟؟؟؟

seven007
20-06-2010, 23:03
Mediafire
Hotfiles
rapidshare
.....
سلام
دوست عزیز اگه زحمتی نیست اون رامی که خودت رو گوشیت داری و اون رام رسمی عربی رو واسمون آپ کن
اقا سعید به شما هم سلام عرض می کنیم دیگه به ما حال نمیدی نه رام جدید آپ میکنی نه برنامه ی جدیدی .
از این حرفا بگذریم ما مخلص بروبچ هستیم به خصوص آقا سعید گل چه رام آپ کنه چه نکنه .

hasti60
21-06-2010, 07:04

به regional seetings
تنظیم کن

-----------------------------------------------------------------------------
سلام
رو تنظیمی که گفته بودی رفنم.......اون آیکون را غیرفعال کردم
اما باز که به کامپیوتر وصل میشم ....ساعت مبایلم تغییر میکنه!!!!!!!!!!:41::45:

hasti60
21-06-2010, 07:13

به regional seetings
تنظیم کن

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
اما باز که به کامپیوتر وصل میشم ....ساعت مبایلم تغییر میکنه!!!!!!!!!!:41:

ranjbar2009
21-06-2010, 09:36
دوست عزیز ما که نمی تونیم پیغام خصوصی بدیم چیکار کنیم؟ایمیل من ro.mirzaei@bankmellat.ir

دوست عزيز بايد بري توي صف.... من خيلي وقته زنبيل گذاشنم:31:
وي آقا سعيد سرش شلوغه به ما حال نميده:41::41::41:

gomnam23
21-06-2010, 10:48
درود

یه پلیر می خوام که .VOB رو بخونه. فقط فوری می خوام.

SAEEDSAMSUNG
21-06-2010, 11:39
هرچند من دوست ندارم برای کسی آرزوی بدی بکنم ولی امیدوارم رم گوشیت بپره تا از شک دربیای

دوست عزیز اگه مقدور باشه اینجانب به شدت طالبم-برای هزینه اش هم اگه شماره حساب بدی بی چون و چرا در خدمتیم-جوابمو اگه میشه به ایمیلم بفرست ro.mirzaei@bankmellat.ir

سلام من برگشتم کرمانشاه. دوستانی که dvd شامل رام و نرم افزار ها رو میخوان دوباره از اول آدرس پستی و شماره تلفنشون رو به من پیام خصوصی بدن پیام های قبلیتون پاک شده.romnia شما هم پیام خصوصی تو چک کن.

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

به regional seetings
تنظیم کن

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
اما باز که به کامپیوتر وصل میشم ....ساعت مبایلم تغییر میکنه!!!!!!!!!!:41:

تو تنضمات activesynch کامپیوترت یه قسمت هست که time zone گوشیتو به مال سیستمت عوض میکنه. باید غیر فعالش کنی.

SAEEDSAMSUNG
21-06-2010, 11:47
درود

یه پلیر می خوام که .VOB رو بخونه. فقط فوری می خوام.

core player نمیخونه؟. این فروم رو سرچ کن پیداش میکنی

gomnam23
21-06-2010, 13:50
core player نمیخونه؟. این فروم رو سرچ کن پیداش میکنی

نه اصلا نمیشناسه

SAEEDSAMSUNG
21-06-2010, 13:50
دوستایی که DVD های نرم افزارها و رام های OMNIA 2 رو میخواستن براتون محتویاتشون روبذارم. کسانی هم که دی وی دی ها رو نمیخوان هر کدوم از نرم افزارهای زیر رو که خواستید درخواست بدید تا لینک دانلودشون رو بذارم.تعداد dvd ها 3 عدد است.

D
+DRIVER

i8000_Downloader214_Driver.7z
i8000_x64
WinXP_x32
CDMA_Modem_driver_4.34.zip
i8000_x64.rar
USB_Driver_X64_64bit.zip
USB_Driver_X86_32bit.zip
WinXP_x32.zip

+OCTANS

OCTANS_Mini.v2.11.exe

R O M S

+CSC

CSC_I8000NXXJB1.CSC
CSC_I8000NXXJB3.CSC
CSC_I8000HCWTJC1.csc
I8000HTGYJC2.csc
I8000ITVJC1.csc
CSC_I8000NXXJD9.CSC
I8000EURJD4.csc
I8000XEUJD5_lite.csc
CSC_I8KJE1SB025.csc
CSC_I8000NXXJE1.CSC
CSC_I8000TIMJE1.csc
I8000XEUJE1_lite.csc
CSC_I8000NXXJE5.CSC
I8000XSGJF1.csc

+Eboot

Eboot_I8000NXXJB1_HW_40.EB0
Eboot_I8000NXXJB3_HW_40.eb0
Eboot_I8000NXXJC1_HW_40.eb0
Eboot_I8000NXXJC1_HW40.eb0
Eboot_I8000NXXJE2_HW_40.eb0
Eboot_I8000NXXJE3_HW_40.eb0
Eboot_I8000NXXJF5_HW_40.eb0
Eboot_I8000NXXJG5_HW_40.eb0

+PDA

PDA_I8000NXXJB1_HW_40.MST
I8000N_LEO2FUSION_B2.nb0
GC_JB3_Kbd_KiesFix.nb0
pdaJB3-8PP.nb0
PDA_I8000NXXJB3_HW_40.MST
PDA_I8000HZUJC1_HW40.mst
PDA_I8000NXXJC1_HW_40.MST
I8000HZHJC2_EN_LITE_20100323.nb0
GC_JD1_23113_Lite.nb0
GC_JD1_23113AL_Lite.nb0
GC_JD3_23563_Lite
I8000NXXJD3_LITE_20100420.nb0
Rapid_JD6_Sense_V4_ENG.nb0
GC_JE1_Lite.nb0
I8000NXXJE1_LITE_20100511.nb0
JE1_Sense2.5_Rh.nb0
PDA_I8KJE1_OS28236_PP20MB_Sonblack_SB25.nb0
Rapid_JE2_TF3D_ENG.nb0
I8000NXXJE2_LITE_20100514.nb0
PDA_I8000NXXJE3_HW_40.MST
I8000NXXJE3_lite.nb0
JE3 23569 Ulite 2016.nb0
Sense_2016_23569_EN.nb0
I8000NXXJE3 lite.nb0
JE3_v.T.nb0
GC_JF5_23670_Lite.nb0
JF5_23569.nb0
PDA_I8000JPJF1_HW_40.nb0
JF5_21911_2016_RC4.nb0
JF5_23128_2016_ULite_RC2.nb0
JG5_23129_core2018.nb0
EN_JG5_23133_2018.nb0
I8000NXXJG2_lite.nb0
JG5_23569.nb0
LiteENG.nb0
OmniaROM.nb0
sakib.x7host.org_Energy.OMNIA.23127.Sense2.5.Cooki e.Sep.02.nb0
sakib.x7host.org_Energy.OMNIA.23127.Sense2.5.Stand ard.Sep.02.nb0
sakib.x7host.org_Energy.OMNIA.23127.Titanium ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).Sep.02.nb0
+PHONE

Phone_I8000XXJB1.bin
Phone_I8000XXJB2.bin
Phone_I8000XXJD1.bin
Phone_I8000XXJF1.bin

------------------------------------------------------------------------------------

SOFTWARES

+DARK NINJA WORKS

Dark Ninja Android Taskbar WM6.5 V6 + % Battery
Dark Ninja Android Taskbar WM6.5.x V6 + % Battery
Dark Ninja Color Patch.cab
Dark Ninja Desire Taskbar V3 WM6.5.x.cab
Dark Ninja White Theme WM6.5.cab
Dark Ninja White WM6.5.x Theme V2.cab
Dark_Dialer_WVGA.cab
Dark_Ninja_Android_Taskbar_WM6.5.x_V6_____Battery. cab

+DINIK WORKS

DINIK - Anastasia - Additional Icons v3.rar
DINIK - Anastasia - CHT Taskbar.cab
DINIK - Anastasia - CHT v1.0.cab
DINIK - Anastasia - Dialer v1.6 W.HTC.cab
DINIK - Anastasia - Games Icons v1.rar
DINIK - Anastasia - Keyboard TP2 v2.0.cab
DINIK - Anastasia - Keyboard v2.0(2).cab
DINIK - Anastasia - Lockscreen v2.0.cab
DINIK - Anastasia - Slider v1.7.cab
DINIK - Anastasia - Start Icon v1.0.cab
DINIK - Anastasia - Taskbar v1.0.cab
DINIK - Anastasia - Taskbar v1.5.cab
DINIK - Anastasia - Taskbar Volume Icon Fix.cab
DINIK - Anastasia - Yelow Folders v2.rar
DINIK - Anastasia IconSet - Standard v1.rar
DINIK - Clock - Wood v1.0.cab
DINIK - Lockscreen Original.cab
DINIK___Anastasia___Taskbar_v1_1_.0(2).cab
DINIK___Anastasia___Taskbar_v1_1_.0.cab
DINIK's HD2 Black Mamba Icon Set Folders.rar
DINIK's HD2 WM 6.5 Standard Icons.cab

+ISO-8859 WORKS

ISO-8859-1__ArkSwitch Theme - Dusk.zip
ISO-8859-1__ChessPPC.zip
ISO-8859-1__iPhone Spb Pocket Plus icons 3.zip
ISO-8859-1__iPhone Spb Pocket Plus icons 4.zip
ISO-8859-1__MaxSense_980x800_Wallpapers.zip
ISO-8859-1__MortScript.zip
ISO-8859-1__RR33 FK2 Skins&Layouts WVGA Arrows v5.zip
ISO-8859-1__setHr.zip
ISO-8859-1__Theme.zip
ISO-8859-1__Titanium LTDv2.zip
ISO-8859-1__Titanium Weather 4.2.zip
ISO-8859-1__TitaniumWeather fix terbaru.zip
ISO-8859-1__UpdatePack BMP (13 Icons).zip
ISO-8859-1''Taskbar Colors.zip

+THEMES

gchrisTitanium_V1.3
Livven Themes 192dpi
Alecs WP7 Taskbar V1-WM6.5.X.cab
Alecs WP7 Taskbar v2.0.cab
Dark Ninja Desire Taskbar V3 WM6.5.x.cab
GTX Team - 1.8.5 WVGA (Compressed).cab
i8000nxxjd3_theme_ronaradorange.cab
i8000nxxje2_theme_black.cab
i8000nxxje2_theme_rockandrepublicblack.cab
i8000nxxje2_theme_ronaradorange.cab
Ibrithyll_WM7_Theme_6.9_2_by_Genix9_OMNIA_II_mod.c ab
Livven Themes 192dpi.cab
Ninja Duck ArkSwitch Theme NinjaBlack.1.0.cab
Ninja Duck ArkSwitch Theme PurplePimp.1.0.cab
Ninja Duck ArkSwitch Theme SimpleGloss Blue.1.0.cab
omar_junior_Bokeh_Manila_ThemeV2(2).cab
oVi's WinDroid Project! TaskBar v0.8 192dpi WM6.5.x.cab
oVi's WinDroid Project! Theme V0.4(2).cab
samsungntoday.cab
Tacchan23_Black_6.5.x_VGA.cab
Tacchan23_Black_6.5_VGA.cab
WM 6.5.X Glass Style_1.cab
WM7_Hybrid.cab
WP7 Clock White Skinny.cab

+WIDGET

A Fly.wgt
AnastasiaClock.wgt
Clock2.wgt
Clock3.wgt
ClockWidget.rar
CPWidgetDown_OCWS_en_T_0_01.wgt
Digital_Clock_Blue.wgt
Digital_Clock_Green.wgt
FarsiCalanderv1.2.wgt
Friday Beer.wgt
Light bulb.wgt
Magic 8 Ball.wgt
Mood Smiley.wgt
Persian-Calendar.wgt
PostIt.wgt
Sleeping kitty.wgt
SMS2.wgt
Taqvim.wgt
VistaClock1.wgt
VistaClock2.wgt
Widget_Google-Translator_13162-2.5.wgt
WidgetClockBlack.wgt
WidgetClockWhite.wgt

+GAME

HTC_Teeter_on_OMNIA2
4pinball_ce.exe
10_games_for_betting_v1.13_free_20091215.cab
ArchibaldsAdventures.CAB
Asphalt4.CAB
Asterix___Obelix_wvga_480x800.CAB
Bubble_Breaker.CAB
CGames-V0.1.cab
crazykart_demo_103.exe
csmi_v1.4b.CAB
EuroFighter__MIDP20_240x400_Stylus.jar
EverQuest War on Faydwe-[PersianMob.Net].cab
EverQuest_III_War_on_Faydwe-[PersianMob.Net].zip
fighter.rar
Gilbert_Goodmate_v1.7-[PersianMob.Net].zip
gluson_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hero of Sparta 200.CAB
HeroCraft_Arcade_Park_v1.5-[PersianMob.Net].zip
HeroCraft_Ball_Rush_Aqua_v.1.41-[PersianMob.Net].zip
Krazy Kart Racing.cab
Machines at War.CAB
Machines at War.CAB
NFS_Undercover_2009_PPC_G-Sensor-[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدscrobble.cab
SherlockHolmeSonyEricsson_X1_EN480x800.zip
Siberian_Strike_X-[PersianMob.Net].zip
Sonic8_WVGA.CAB
Sparta_Startap_v1.0.cab
Sparta_Startap_v1.1_No_Bios.cab
StarCraft_v0.18_WVGA.cab
STDMemoryQuestUnitedStatesWMTOUCHWVGAENv140.cab
The_Tribe_2_v.1.0-[PersianMob.Net].zip

+GarminXT 5.00.20w

1. GarminXT
2. Base Map
3. Voice Support File
garmin_kgen_1.5_2.exe
GarminMobileXT_50020w.rar
GarminMobileXTSupportFiles_4xxxx.exe
GarminMobileXTforWindowsMobile_50020w--------------.com.exe
IWN.Iran.Routable.Map.v2.3.5.Unlocked.By.farshid.r ar
Rahnama.doc

+softwares

یک سری کلیپ از گوشی امنیا 2 از یو تیوب دانلود کردم که داخل دی وی دی میذارم.

هر کس خواست پیام خصوصی بده یا ایمیل بزنه(sm_ir2000@yahoo.com )

SAEEDSAMSUNG
21-06-2010, 14:10
نه اصلا نمیشناسه

برات گشتم متا سفانه پیدا نشد. فکر کنم مجبوری convert کنی

Razel
21-06-2010, 18:03
دوستان راهی هست كه دگمه سخت افزاری قطع یا ردتماس رو غیرفعال كرذ؟
بعضی وقتا موقع درآوردن از كیف دستم بهش می خوره و ردتماس میشه.

SAEEDSAMSUNG
21-06-2010, 20:26
پروژه شیشه ای کردن کل گوشی امنیا 2
فقط در رام 6.5.3 به بالا( دکمه های ویندوز در این رام ها پایین قرار دارند.مشابه عکسها)

اول عکسهایی از گوشی خودم میزارم تا متوجه موضوع بشید:( این عکسای گوشی خودمه و از اینترنت دانلود نکردم اگه دقت کنید اسم کرمانشاه رو میتونید توش ببینید) در ضمن همچین مطلبی رو به صورت یک جا و کامل هیچ جای اینترنت حتی به زبان انگلیسی پیدا نمیکنید این قسمتها به صورت متفرقه بو که من بنا به سلیقه خودم از همش استفاده کردم و به صورت یکجا در کنار هم آوردم امیدوارم خوشتون بیاد و هر چی بیشتر از گوشیتون لذت ببرید . گوشی من HTC SENCE روش نصبه احتیاجی به نصبش نیست شما میتونید با هر TODAY SCREEN دیگه هم استفاده کنید حتی WIDGET .

با یه بک گراند دیگه:

خوب چیزای جالب توجه در این عکس چی بود؟

1-نوار بالا شیشه ای شده و کلا آیکون هاش عوض شده (تسک بار )
2- نوار پایین شیشه ای شده (حتی دکمه هاش)
3- بک گراند روی نوارهای بالا و پایین کشیده شده( یعنی عکسی که روی بک گراند گوشیتون انداختید با نوار بالا پایین یک تکه شده ) برای فهمیدن این مورد 3 مصیبتی کشیدم تو اینترنت که نگو پس قدرشو بدونید:19:
4- آیکون های گوشی شیشه ای شده
5-فون خوشگل اضافه شده (بهش میگن PHONEX)
در ادامه توضیحات لازم داده شده:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-شیشه ای کردن نوار بالای گوشی( نصب فایلهای زیر به ترتیب):

1-1-نصب sdkcertsnew2015.cab

restart 2-1

3-1: نصب DINIK_-_Anastasia_-_Taskbar_v1

restart4-1
------------------------------------------------------------------------------------

2- نصب bubblebutum برای شیشه ای کردن نواز پایین گوشی(شامل منو استارت و تمامی دکمه های پایین)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRESTART
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
3-نصب نرم افزار زیر برای آنکه ادامه عکس بک گراند روی گوشیتون بی افته زیر نوار بالا و پایین گوشی. متوجه شدید چی گفتم؟ چون خودم متوجه نشدم ! ببینید اگه توجه کرده باشید وقتی عکس زمینه گوشیتون رو عوض میکنید taskbar و نوار پایین گوشیتون رنگ خودشو داره و زشت میشه! حالا این نرم افزار عکس رو ادامه میده! کار باهاش هم راحته باید عکسی که روی زمینه گوشیتون رانداختید رو یک بار در این نرم افزار لود کنید و گوشی رو ریستارت کنید! حالا تصور کنید از قبل تسک بار رو شیشه ای کردی و حالا هم رنگ صفحه هم میکنید ببینید چه شود:46: بعد از لود کردن عکس بک گراند موبایلتون RESTART کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4- شیشه ای کردن آیکون های گوشیتون که نرم افزار برای تغییر دادن آیکون گوشیتون براتون میزارم + آیکون های شیشه ای خوشگل . شما خودتون هم میتونید تو اینترنت بگردید و آیکون دلخواه خودتون با فرمت png گیر بیارید و بزاری حالشو ببرید:

نرم افزار ::icon changer :

مجموعه آیکون های شیشه ای 8 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکار با نرم افزار سادست احتیاج به توضیح نیست فقط اینکه داخل این نرم افزار روی هر آیکون انگشتتون رو نگه میدارید تا یه منو بیاد بعد CHANGE ICON ر میزنید و مسیر آیکون های شیشه ای رو میدید بهش و انتخاب میکنید.

----------------------------------------------------------------------------------------------
5-
PHONE
برای شیشه ای کردن PHONE هم یه راه بلدم که میگم.
اینم عکسهای PHONE شیشه ای که فعلا فقط همین تم آبی رو براش پیدا کردم:

1- نصب PHONEX :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریستارت

نصبش کنید و گوشی رو ریستارت کنید و تم زیر رو در ادامه نصب کنید:

2- نصب تم:

فایل EN_ FEERIE_WVGA-2.2.IST رو داخل مسیر نصب PHONEX داخل پوشه SKIN کپی کنید بعد گوشی رو ریستارت کنید بعد داخل OPTION فونX برید و تم EN__FEERIE_WVGA رو انتخاب کنید.

فایل RAR زیر هم تم EN_ FEERIE_WVGA-2.2 موجوده هم عکس بک گراند(عکس دلفین)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر سوالی هست در خدمتن در ضمن تمام این نرم افزارها به طور کامل داخل دی وی دی ها موجوده.

-------------------------------------------------------
لطفا کسانی که این مطلب رو میخونن روی دکمه تشکر کلیک کنن میخوام آمار تعداد بازدید کننده دستم بیاد
امیدوارم خوشتون بیاد:11:

sososoli
21-06-2010, 21:51
سعید جون کارت حرف نداره پرچم اومنیا2 رو بردی بالا

tyrannosaurus
21-06-2010, 22:01
دوست من پرچم امنیا خیلی وقته بالاست
از کی تا حالا
از وقتی سعید این گوشی خرید:31:
به اومید بالا رفتن پرچم i9000
راستی کسی اینجا هست که بخاد i9000 بخره
من که میخرم:5:
بقیه چیکارن؟

SAEEDSAMSUNG
21-06-2010, 22:44
از کی تا حالا
بقیه چیکارن؟

من حتما i9000 رو میخرم. یه نقشه باحال کشیدم برا اینکه هم امنیا 2 رو داشته باشم هم ای 9000 :31: . میخوام i8000 رو بدم به داداش کوچیکم . برا خودم i9000 بخرم . اینجوری هردوتاش انگار مال منه :31: . بابام همیشه میگه سعید تو خسته نمیشی انفدر کلاه میزای سر این بچه :20:

SevenHaft
21-06-2010, 22:51
از کی تا حالا
بقیه چیکارن؟
سلام دوست من.
آقا بلاخره شما چیکاره ای؟؟؟
در انجمن نوکیا میگی دیگه میخوام حتما Nokia N9 بگیرم و در انجمن سامسونگ هم میگی میخوام Samsung I9000 بگیرم ، ما که بلاخره متوجه نشدیم شما کدومشون رو آخر میگیری!!!
شایدم میخوای هر دو تا شون رو داشته باشی...
اگه اینطوریه که خوش به حالت ، واسه منم دعا کن که خدا یه پولی هم به ما بده ما هم بتونیم چیزای خوب خوب بخریم.
با سپاس.

SevenHaft
21-06-2010, 22:59
من حتما i9000 رو میخرم. یه نقشه باحال کشیدم برا اینکه هم امنیا 2 رو داشته باشم هم ای 9000 :31: . میخوام i8000 رو بدم به داداش کوچیکم . برا خودم i9000 بخرم . اینجوری هردوتاش انگار مال منه :31: . بابام همیشه میگه سعید تو خسته نمیشی انفدر کلاه میزای سر این بچه :20:
سلام سعید جان.
میگم اینقدر به ضعیف تر از خودت ظلم و ستم نکن ، یه وقت چوبش رو میخورییاااااا....:31:
یه دفعه میبینی داداش کوچیکه یه نفرین میکنه اونقت دیگه به یه 1100 هم راضی میشی ها...
نکن این کار رو ، از من گفتن...
ولی بازم میدونم کار خودت رو میکنی ، تازه بعد از I9000 میری سراغ Omnia III...مگه نه؟؟؟
خدا بگم این سامسونگ رو چیکار کنه که نمیذاره آدم آروم سر جاش بشینه...
با سپاس.

aarash
21-06-2010, 23:56
پیام خصوصی چک کن plz

Cain
22-06-2010, 00:50
حجم فایل PDA اون رام عربی خیلی زیاده ! از یه سایت دیگه میزارم که خودم دانلود کردم . مشکلی نداشت !!
بفیه فایل هارو خودم آپلود کردم.

PDA

EbooT , CSC , Phone

hasti60
22-06-2010, 10:09
دستت درد نکنه آقا سعید........:10:
مشکل ساعتم حل شد!!!!!!!!!!!:31:
البته باز هنوز سوالات و مشکلات دیگه ای هم دارم......بی زحمت منو یاری کنید......انشاالله اگر توانستید به شهر ما هم سری بزنید تا بتوانیم جبران محبت کنیم......
1) من برنامه mobidiv و Aldurazy را از پست خودتان دانلود کردم.....و روی my storag مبایلم ریختم.....و با my explore برنامه رو سرچ کردم.......ایا برای اینستالش باید به اینترنت وصل بشم؟؟؟؟؟اصلا من درست برنامه رو ریختم رو مبایل؟؟؟؟؟
2) یه برنامه call cheater نیاز داشتم....چطور میتونم رو مبایلم بریزم؟؟؟؟؟
3) این (پروژه شیشه ای کردن کل گوشی امنیا 2) را ایا میتونم رو مبایلم بریزم؟؟؟؟؟اگه میشه چطور و کجای مبایل باید بریزم...................
این ورژن مبایلم هست

PDA:18000JVJA1

CSC:18000ARBJA2

PHONE:18000XXJA1
شرمنده ......خیلی سوال کردم.....:46:

SAEEDSAMSUNG
22-06-2010, 11:16
دستت درد نکنه آقا سعید........:10:
مشکل ساعتم حل شد!!!!!!!!!!!:31:
البته باز هنوز سوالات و مشکلات دیگه ای هم دارم......بی زحمت منو یاری کنید......انشاالله اگر توانستید به شهر ما هم سری بزنید تا بتوانیم جبران محبت کنیم......
1)من برنامه mobidiv و Aldurazy را از پست خودتان دانلود کردم.....و روی my storag مبایلم ریختم.....و با my explore برنامه رو سرچ کردم.......ایا برای اینستالش باید به اینترنت وصل بشم؟؟؟؟؟اصلا من درست برنامه رو ریختم رو مبایل؟؟؟؟؟
2)یه برنامه call cheater نیاز داشتم....چطور میتونم رو مبایلم بریزم؟؟؟؟؟
3)این (پروژهشیشه ای کردنکل گوشیامنیا 2) را ایا میتونم رو مبایلم بریزم؟؟؟؟؟اگه میشه چطور و کجای مبایل باید بریزم...................
این ورژن مبایلم هست

PDA:18000JVJA1

CSC:18000ARBJA2

PHONE:18000XXJA1
شرمنده ......خیلی سوال کردم.....:46:

1- با my file explorer فایل رو پیدا کن و روش کلیک کن تا باز بشه و شروع کنه به نصب موقع نصب باید مسیر پیش فرض نصب کنی. وقتی نصب شدن ریستارت کن.

2- خود phonebook یه قسمت تو menu داره که نوشته reject میتونی شماره های مزاحم و .. رو توش وارد کنی تا نتونن زنگ بزنن .

3-پروژه شیشه ای کردن برای همه میشه. خیلی هم سبک هست. فایلها رو به ترتیب بریز تو گوشیت و نصب کن( تو فایل اکسپلورر پیداشون کن روشون کلیک کن و.....)

این ورژن گوشیتون مخصوصه مایکروتلکه رام عربیه. تعجب میکنم چطور از قبل فارسی ساز روش نصب نبوده.

hmd_e
22-06-2010, 11:48
دوستایی که DVD های نرم افزارها و رام های OMNIA 2 رو میخواستن براتون محتویاتشون روبذارم. کسانی هم که دی وی دی ها رو نمیخوان هر کدوم از نرم افزارهای زیر رو که خواستید درخواست بدید تا لینک دانلودشون رو بذارم.تعداد dvd ها 2 عدد است.

DRIVER
i8000_Downloader214_Driver.7z
i8000_x64
WinXP_x32
CDMA_Modem_driver_4.34.zip
i8000_x64.rar
USB_Driver_X64_64bit.zip
USB_Driver_X86_32bit.zip
WinXP_x32.zip
OCTANS
OCTANS_Mini.v2.11.exe
ROMS
CSC
CSC_I8000NXXJB1.CSC
CSC_I8000NXXJB3.CSC
CSC_I8000HCWTJC1.csc
I8000HTGYJC2.csc
I8000ITVJC1.csc
CSC_I8000NXXJD9.CSC
I8000EURJD4.csc
I8000XEUJD5_lite.csc
CSC_I8KJE1SB025.csc
CSC_I8000NXXJE1.CSC
CSC_I8000TIMJE1.csc
I8000XEUJE1_lite.csc
CSC_I8000NXXJE5.CSC
Eboot
Eboot_I8000NXXJB1_HW_40.EB0
Eboot_I8000NXXJB3_HW_40.eb0
Eboot_I8000NXXJC1_HW_40.eb0
Eboot_I8000NXXJC1_HW40.eb0
Eboot_I8000NXXJE2_HW_40.eb0
Eboot_I8000NXXJE3_HW_40.eb0
PDA
PDA_I8000NXXJB1_HW_40.MST
I8000N_LEO2FUSION_B2.nb0
GC_JB3_Kbd_KiesFix.nb0
pdaJB3-8PP.nb0
PDA_I8000NXXJB3_HW_40.MST
PDA_I8000HZUJC1_HW40.mst
PDA_I8000NXXJC1_HW_40.MST
I8000HZHJC2_EN_LITE_20100323.nb0
GC_JD1_23113_Lite.nb0
GC_JD1_23113AL_Lite.nb0
GC_JD3_23563_Lite
I8000NXXJD3_LITE_20100420.nb0
Rapid_JD6_Sense_V4_ENG.nb0
GC_JE1_Lite.nb0
I8000NXXJE1_LITE_20100511.nb0
JE1_Sense2.5_Rh.nb0
PDA_I8KJE1_OS28236_PP20MB_Sonblack_SB25.nb0
Rapid_JE2_TF3D_ENG.nb0
I8000NXXJE2_LITE_20100514.nb0
PDA_I8000NXXJE3_HW_40.MST
PHONE
Phone_I8000XXJB1.bin
Phone_I8000XXJB2.bin
Phone_I8000XXJD1.bin

SOFTWARES

] [
]
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک سری کلیپ هم از یو تیوب از گوشی امنیا 2 دانلود کردم که داخل دی وی دی میذارم.

هر کس خواست پیام خصوصی بده یا ایمیل بزنه(sm_ir2000@yahoo.com )

سلام آقا سعید اگه میشه لطف کنی لینک دانلودهای برنامه هاتون رو توی سایت filefront بزاری یا یه سایتی که قابلیت resume داشته باشه چون من از 4shared نمی تونم دانلود کنم.ممنون از زحماتتون.حمیدرضا(همدان)

hasti60
22-06-2010, 13:36
باز متشکرم از راهنمایی سودمندانه تان.....
call cheater برنامه ای نیست برای reject کردن......این برنامه برای عوض کردن background صدا هست....
مثلا تو اتاقت نشستی اما وقتی بهت تل میزنن صدای back ground را عوض می کنی که فکر کنن تو خیابان هستی

sososoli
22-06-2010, 14:13

اتفاقا داداش کوچیکم گفت گوشیتو میخرم 400 گفتم حله فقط کاشکی i9000
600 بیشتر نشه که بتونم اینو بدم اونو بگیرم:27::31:

hasti60
22-06-2010, 14:13
همه کارهایی که گفتید انجام دادم.....
اشکم داره در میاد......:41:
وقتی میرم تو قسمت my file explorer و روی ایکون کلیلک میکنم یه صفحه سفید رنگ باز میشه......همین.........از کجا بدونم نصب شده.....هیچ اتفاق خاصی دیگه نمی افته

SAEEDSAMSUNG
22-06-2010, 15:50
باز متشکرم از راهنمایی سودمندانه تان.....
call cheater برنامه ای نیست برای reject کردن......این برنامه برای عوض کردن background صدا هست....
مثلا تو اتاقت نشستی اما وقتی بهت تل میزنن صدای back ground را عوض می کنی که فکر کنن تو خیابان هستی

:18: نه من از این نرم افزارا ندارم

---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

همه کارهایی که گفتید انجام دادم.....
اشکم داره در میاد......:41:
وقتی میرم تو قسمت my file explorer و روی ایکون کلیلک میکنم یه صفحه سفید رنگ باز میشه......همین.........از کجا بدونم نصب شده.....هیچ اتفاق خاصی دیگه نمی افته

باید اول از حالت rar درش بیاری با نرم افزار winrar . بعد فایل cab ایجاد شده رو بریزی تو گوشیت و نصب کنی

.

hasti60
22-06-2010, 17:37
نمیدونم چرا اصلا نمیشه!!!!!!!بذار از اول توضیح بدم......:31:
1)دانلود کردم و از حالت زیپ درش آوردم
2)برنامه ها رو رو مبایل ریختم...در قسمت my storage (مموری16G )
3)با برنامه file explorer برتامه setup که مربوط به mobidiv بود را زدم
4)opra mobile باز میکنه...که یه صفحه سفیدرنگ باز میشه
بعدشم اتفاق خاصی نمی افته...............................

نکنه مبایلم ایراد داره!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::13:

SAEEDSAMSUNG
22-06-2010, 20:03
نمیدونم چرا اصلا نمیشه!!!!!!!بذار از اول توضیح بدم......:31:
1)دانلود کردم و از حالت زیپ درش آوردم
2)برنامه ها رو رو مبایل ریختم...در قسمت my storage (مموری16G )
3)با برنامه file explorer برتامه setup که مربوط به mobidiv بود را زدم
4)opra mobile باز میکنه...که یه صفحه سفیدرنگ باز میشه
بعدشم اتفاق خاصی نمی افته...............................

نکنه مبایلم ایراد داره!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::13:

از حالت زیپ درش آوردی!! دوست عزیز اون cab فایله ! نباید بازش کنی!!! گفتم بازش کن نه اونقدر بازش کنی که دلو رودش بریزه بیرون:18: .

فایل mobidiv فقط 1 فایله با پسوند cab . همونطوری بریزش تو گوشیت

فایل arabizer هم پسوندش rar و یک بار بازش میکنی تا داخلش با پسوند cab ظاهر بشه. ه اونم فقط یک فایله!!

sJaguar
22-06-2010, 21:21
دوستان اگه کسی امنیا 2 سالم در حد آک داشت و قصد فروش داشت یه پ خ به من بزنه
ممنون

tyrannosaurus
22-06-2010, 21:36
سلام دوست من.
آقا بلاخره شما چیکاره ای؟؟؟
در انجمن نوکیا میگی دیگه میخوام حتما Nokia N9 بگیرم و در انجمن سامسونگ هم میگی میخوام Samsung I9000 بگیرم ، ما که بلاخره متوجه نشدیم شما کدومشون رو آخر میگیری!!!
شایدم میخوای هر دو تا شون رو داشته باشی...
اگه اینطوریه که خوش به حالت ، واسه منم دعا کن که خدا یه پولی هم به ما بده ما هم بتونیم چیزای خوب خوب بخریم.
با سپاس.

ببین فعلا :21:i9000
n9 تازه کریسمس میاد تو بازار اون موقع میخرم:21:
ببینم راستی میگنs9000 گوشی تاپ بعدی ساسونگه و بعد omnia lll
بقیه نظری ندادن در مورد سوال زیر
کسی i9000 میخره اگه نه چرا نه اگه آره چرا آره:11:

Cain
23-06-2010, 04:12
سلام به همگی !
یه چنتا Lock Screen باحال Animated پیدا کردم که کاملا فری و زیبا هستن :31:

Download

More Info

Cain
23-06-2010, 04:24
اینم یه بازی ساده ! میتونید وارد سایت اصلی بازی بشید و ویدیو خود بازی رو بینید . من که هر کاری کردم نشد این خرگوشه تکوم بخره ! مشکل از کجا میتونه باشه ؟ هرچقدر گوشی رو پایین بالا و چپ و راست کردم فایده نداشت :41:

Download

More Info

SevenHaft
23-06-2010, 11:00
ببین فعلا :21:i9000
n9 تازه کریسمس میاد تو بازار اون موقع میخرم:21:
ببینم راستی میگنs9000 گوشی تاپ بعدی ساسونگه و بعد omnia lll
بقیه نظری ندادن در مورد سوال زیر
کسی i9000 میخره اگه نه چرا نه اگه آره چرا آره:11:
سلام.
به نظر من که خفن ترین گوشی سامسونگ Omnia III میشه اونم با داشتن Windows Mobile 7.
تازه با داشتن 1.5 گیگاهرتز سی پی یو و صفحه نمایش Super AMOLED با سایز 4 اینچ یا بالاتر و بلوتوث ورژن 3 و دوربین حداقل 8 مگاپیکسل به بالا و چیزهای خوف دیگه.
البته اینها همش حدسه ولی به نظر من به احتمال 90 درصد همه این امکانات بلکه شایدم بیشتر و بالاتر رو داشته باشه ، آخه سامسونگ همیشه برای سری امنیا سنگ تموم میذاره.
با سپاس.

tyrannosaurus
23-06-2010, 18:12
شخصات s9000

صفحه نمایش 4.2 اینچی

فیلمبرداری 1080 p

صفحه نمایش 3D

دوربین 12 مگاپیکسلی

32 گیگا بایت حافظه داخلی

مشخصات غیر رسمی هستش از یک فروم شرق اسیا .. __________________

حالا کدوم بهتره

SAEEDSAMSUNG
23-06-2010, 20:21
کیبورد HTC برای امنیا 2 : چهار جهت هم داره . دقیقا مثل شکل زیره( نصب در MAIN STORAGE

SAEEDSAMSUNG
23-06-2010, 20:26
برنامه تماس HTC
( HTC PHONE )
PHONE CANVAS

hasti60
24-06-2010, 10:41
من هنوز در فارسی ساز کردن گوشیم مشکل دارم......:41:
فایل mobidiv را از زیپ دراوردم......همه فایل رو روی my storage مبایلم ریختم.....نزدیک 21 فایل میشد
با file explorer باز میکنم یعنی روی فایل setup_Xml هست....که اجرا میکنه...
اونم با opera mobile باز میشه....صفحه سفید باز میشه......
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟کجای کارم اشتباهه!!!!!:19:
البته هر program که تا الان دانلود کردم باهاش همین مشکل را دارم.......نمیتونم نصبش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!

arash299
24-06-2010, 11:28
سلام
منم بالاخره رفتم و این گوشی رو خریدم:5: واقعا گوشی خوبی هست ولی از نازک و ظریف بودن درب پشتش کمی متعجب شدم!!! چون فکر کنم با کوچکترین ضربه بشکنه!!
راستی چرا cd این گوشی روی windows 7 نصب نمیشه؟؟!!! راه حلی وجود داره؟؟

Dark.Life
24-06-2010, 13:09
بچه ها آخرین فریمور لایت چیه ؟ میشه لینک بدین ؟
و چه فرقی با JD3 لایت داره ؟

SAEEDSAMSUNG
24-06-2010, 14:04
من هنوز در فارسی ساز کردن گوشیم مشکل دارم......:41:
فایل mobidiv را از زیپ دراوردم......همه فایل رو روی my storage مبایلم ریختم.....نزدیک 21 فایل میشد
با file explorer باز میکنم یعنی روی فایل setup_Xml هست....که اجرا میکنه...
اونم با opera mobile باز میشه....صفحه سفید باز میشه......
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟کجای کارم اشتباهه!!!!!:19:
البته هر program که تا الان دانلود کردم باهاش همین مشکل را دارم.......نمیتونم نصبش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببین عزیز من اصلا اونا رو ولش کن . دقیق این کارا که میگم بکن:

فایل 1 رو دانلود کن:

این فایل پسوندش rar و باید یک بار (فقط یک بار) با برنامه زیر بازش کنی تا فایل .cab بهت بده!

برنامه winrar

. بعدش این فایل رو بریز تو گوشی( فقط 1 فایله) نه هزار تا فایل!

و روش با برنامه my file کلیک کن. نصب که شد ریستارت کن

---------------------------------

فایل 2 رو دانلود کن:

این فایل رو لازم نیست بازش کنی . همینو که دانلود کردی بدون اینکه تغییری درش بدی مستقیم بریز تو گوشیت و نصبش کن!

----------------------------------------

---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

بچه ها آخرین فریمور لایت چیه ؟ میشه لینک بدین ؟
و چه فرقی با JD3 لایت داره ؟

این دیگه آخرشه و کلی هم فرق داره

---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------

سلام
منم بالاخره رفتم و این گوشی رو خریدم:5: واقعا گوشی خوبی هست ولی از نازک و ظریف بودن درب پشتش کمی متعجب شدم!!! چون فکر کنم با کوچکترین ضربه بشکنه!!
راستی چرا cd این گوشی روی windows 7 نصب نمیشه؟؟!!! راه حلی وجود داره؟؟

باید از اینترنت نسخه ویندوز 7 ش رو دانلود کنی. من خودم لینک ندارم ولی دوستان تو پستهای قبلی اشاره کردن. یا خودت تو اینترنت سرچ کن

micheal-tnt
24-06-2010, 19:24
vaghti yeki vasat bluetooth mifreste az koja midoni ke kie?

sajjad200333
24-06-2010, 20:38
Mediafire
Hotfiles
rapidshare
.....

سلام دوست عزیر
رو rapidshare باشه ممنون میشم
فقط سالم باشه چون فایلی که saeed خان گذاشته بودند ظاهرا اشکال داشت
جون من 13 بار دانلودش کردم
متشکرم دوست عزیز

ha789di
24-06-2010, 23:11
دوستان من در حال حاضر امنیا اچ دی دارم ومیخوام بدمش به داداشم و میخوام امنیا2 بگیرم
حالا میخوام بدونم مهمترین مشکلاتش چیه؟
چیزی که برام مهمه تاچشه آیا تاچش تا حدودی مثل امنیا اچ دی است؟
بعدآیا مشکل مس استوریجش حل شده؟

Dark.Life
24-06-2010, 23:17
دوستان من در حال حاضر امنیا اچ دی دارم ومیخوام بدمش به داداشم و میخوام امنیا2 بگیرم
حالا میخوام بدونم مهمترین مشکلاتش چیه؟
چیزی که برام مهمه تاچشه آیا تاچش تا حدودی مثل امنیا اچ دی است؟
بعدآیا مشکل مس استوریجش حل شده؟

تاچش نسبت به مقاومتی خیلی خوبه ولی خب به خازنی نمیرسه
به نظرم من نخر ... صبر کن i9000 بیاد

arash299
25-06-2010, 00:01
من هر کاری می کنم نمی تونم توی ویندوز 7 گوشیمو به لپ تاپ وصل کنم!!!! باید چه برنامه ای نصب کنم؟؟؟

ha789di
25-06-2010, 07:33
تاچش نسبت به مقاومتی خیلی خوبه ولی خب به خازنی نمیرسه
به نظرم من نخر ... صبر کن i9000 بیاد

آخه الان به قیمت 420 گیرم اومده وگوشیمو هم حدود 370یا380 میتونم بفروشم یعنی فقط 50 تومن میخواد بزاری روش بخری.....

arash299
25-06-2010, 13:52
من هر کاری می کنم نمی تونم توی ویندوز 7 گوشیمو به لپ تاپ وصل کنم!!!! باید چه برنامه ای نصب کنم؟؟؟

برنامه windows mobile device center هم نصب کردم و موقع نصب گوشی را پیدا میکنه ولی بعدش هر کاری میکنم connect نمیشه!!:41: از دوستان کسی میدونه مشکل کجاست؟؟

mohammad8711
25-06-2010, 16:17
برنامه windows mobile device center هم نصب کردم و موقع نصب گوشی را پیدا میکنه ولی بعدش هر کاری میکنم connect نمیشه!!:41: از دوستان کسی میدونه مشکل کجاست؟؟
usb connection رو روی چه حالتی گذاشتی ؟ اگه activesync گذاشتی enable advanced network functionality رو خاموش کن
اگر هم mass storage گذاشتی گوشی بدون نیاز به نصب windows mobile device center باید به صورت removable disk در my computer ظاهر بشه

rahman1363
26-06-2010, 00:32
سلام آقا سعید

برای این صدای کم زنگ گوشی در 2 ثانیه اول فکری نکردید استاد...؟
من تغییر ریجستری رو امتحان کردم ولی جواب نداد...

SAEEDSAMSUNG
26-06-2010, 13:01
سلام آقا سعید

برای این صدای کم زنگ گوشی در 2 ثانیه اول فکری نکردید استاد...؟
من تغییر ریجستری رو امتحان کردم ولی جواب نداد...

والله از وقتی که رام عوض کردم دیگه این مشکل رو ندارم. خیلی وقته

pinkishmilad
26-06-2010, 13:19
والله از وقتی که رام عوض کردم دیگه این مشکل رو ندارم. خیلی وقته
میشه بپرسم چه رامی استفاده میکنین؟ میشه آدرس دانلودش رو بهم بدین؟ این مشکل آمنیا داره منو چل میکنه :41:

ha789di
26-06-2010, 14:48
دوستان کیفیت مکالمه در این گوشی چطوره؟
صدا قطع ووصل نمیشه؟
برنامه های gps به پای نوکیا مپ میرسه؟(از نظر نقشه)
راستی مولتی تاچ هم نداره نه؟

barcelooon
26-06-2010, 17:08
سلام.بچه ها یه رامه sence داره خوب بهم معرفی کنین.مرسی:5:

SAEEDSAMSUNG
26-06-2010, 19:51
میشه بپرسم چه رامی استفاده میکنین؟ میشه آدرس دانلودش رو بهم بدین؟ این مشکل آمنیا داره منو چل میکنه :41:

این رام واقعا رام خوبیه . واقعی به تمام معنا!

SAEEDSAMSUNG
26-06-2010, 19:56
دوستان کیفیت مکالمه در این گوشی چطوره؟
صدا قطع ووصل نمیشه؟
برنامه های gps به پای نوکیا مپ میرسه؟(از نظر نقشه)
راستی مولتی تاچ هم نداره نه؟

کیفیت مکالمه خوبه مگه انتظار دیگه ای دارید! از یه گوشی 500 تومنی انتظار میره مکالمه که کمترین امکانات یه گوشیه خوب باشه. و همینطور هم هست

همه جور برنامه جی پی اس توش نصب میشه از جمله garmin که فکر کنم شنیدیدن اسمشو. . منظورتون از نوکیا همون شرکتیه که گوشت کوب میزنه؟

مولتی تاچ نداره. اون موقع که این گوشی ساخته شد فقط iphone مولتی تاچ بود. و ویندوز موبایل مولتی تاچ نبود اصلا (یادتون باشه hd2 بعد از امنیا ساخته شد).

pinkishmilad
26-06-2010, 19:58
این رام واقعا رام خوبیه . واقعی به تمام معنا!

مرسیییییی! رام رسمی هست دیگه؟ چرا اینقدر حجمش کمه؟

Alamate Soal
26-06-2010, 20:04
بچه ها منم اين گوشي رو خريدم فردا ميرسه دستم :31:

شب اول كار خاصي بايد كرد ؟ :20:

pinkishmilad
26-06-2010, 20:11

مبارکه! بشین بازی دانلود کن!!

SAEEDSAMSUNG
26-06-2010, 22:59
سلام.بچه ها یه رامه sence داره خوب بهم معرفی کنین.مرسی:5:

je1_Lite بهترین رام سنس دار که من دیدم

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

مرسیییییی! رام رسمی هست دیگه؟ چرا اینقدر حجمش کمه؟

نه رام کوک شدست. سبک . اچ تی سی سنس هم داره. حالشو ببر. تو پست های قبلی هم میتونی کلی برنامه دانلود کنی و روی استوریج خارجی گوشی نصب کنی.

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------

مبارکه. من اگه جای شما باشم این فروم رو از صفحه 50 به بعد میخونم. تا برا فردا پر باشی!

SevenHaft
27-06-2010, 17:25
سلام به همگی.
من فکر کنم اگه مدیران محترم این تاپیک رو دویاره به جای اولش در کلوب گوشیهای سامسونگ انتقال بدند بهتر باشه چونکه خیلی از کاربران عزیز به اونجا عادت کرده بودند.
ای کاش مدیران عزیز اوایلی که این تاپیک تشکیل شد این انتقال رو میدادند نه الان...
با سپاس.

SevenHaft
27-06-2010, 17:35
سلام به همگی.
در اینجا قصد دارم آموزش کامل باز کردن گوشی Samsung Omnia II رو قرار بدم البته سعید جان قبلا زحمتش رو کشیده بودند ولی چون این آموزش یه مقدار متفاوت هست و همینطور به زبان انگلیسی هم مراحل کار توضیح داده شده ، دیدم خالی از لطف نیست که این آموزش رو که در قالب یک فایل PDF هست رو اینجا قرار بدم تا همه دوستان ازش استفاده کنند.
برای دریافت این PDF به لینک زیر مراجعه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا سپاس.

MJHamed
27-06-2010, 19:25
سلام
برای wm 6.5.3 یه عربایزر میخوام که مثل عربایزر فابریک قابلیت right to Left رو کامل ساپورت کنه مثلاً در قسمت rss reader وقتی که مطلب فارسی داخلش چند کلمه ی انگلیسی هست، قاطی نکنه. نمیدونم منظورم رو متوجه میشید یا نه

خیلی از عربایزر ها رو هم نصب کردم ولی همشون مشکل بالا رو داشتن.
عربایزر فابریک هم قابل استفاده در 6.5.3 نیست چون مسج و ایمیل دیگه باز نمیشن و هیچ برنامه ای هم نمیشه نصب کرد یعنی وقتی توی فایل منیجر روی فایل های cab کلیک میکنی هیچ جوابی نمیده.

هر کسی که میتونه لطفاً جواب منو بده.

sajjad200333
27-06-2010, 20:35
سلام
بالا خره گوشی منم از گارانتی اومد
طبق فرمی که دستش بود و نشون میداد گفت 123000 تومان خرج داشت
چون گارنتی داره صفر میشه

و ورژن گوشی جدید من

PDA:I8000 JPJA4
CSC:I8000 XSGJA5
PHONE:I8000 XXJA1

لطفا اساتید نظر بدید

gomnam23
27-06-2010, 21:19
درود

آقا یه کیبورد 4 جهته می خوام واسه زیر برنامه های جاوا. چه باید کرد؟

SAEEDSAMSUNG
28-06-2010, 00:25
درود

آقا یه کیبورد 4 جهته می خوام واسه زیر برنامه های جاوا. چه باید کرد؟

این کیبورد 4 جهت رو داره . نمیدونم برای جاوا منظورتون چیه

gomnam23
28-06-2010, 11:02
این کیبورد 4 جهت رو داره . نمیدونم برای جاوا منظورتون چیه

منظورم اینه که بشه در بازی های جاوا ازش استفاده کرد . مثل 5800 یا X6 .......

Alamate Soal
28-06-2010, 12:15
گوشي امروز به دستم رسيد .

گوشي باحالي است باحالتر از آنچه فكر ميكردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]