مشاهده نسخه کامل
: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
AryanLand
30-07-2010, 01:53
حذف بدلیل بیمحتوا بودن پست و شلوغ شدن تاپیک مدیرا زحمت پاک کردنش رو بکشن.
چط.ری بفهمم چی زده؟؟؟؟
این چیزیه که خودمم نمیدونم و دارم روش کار میکنم
لطفا یه لینک از ویندوز 6.1 بزارید تا اگه وقت کردم تست بکنم.....
SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 08:38
سلام.
اون صفحه بد رنگ که سلیقه ایه و نظر شما محترمه اما مصرف باطری بیشتر با توجه به صفحه نمایشش و سی پی یوش و....ایراد نیست و البته نداشتن حافظه داخلی بهتر از داشتن و در عمل نداشتنشه(به جهت تخته پرشی که سامسونگ زیر مموری های داخلیش نصب کرده) اون 200 هزار تومن هم که بیشتر داری پول میدی بجاش بیشتر آش میخوری به جهت ساپورت بهتروامکانات بیشترش و اینکه تو جیب جا میشه یا نه خوب قاعدتا" اونایی که میخرن با توجه به استفاده شون و نیازشون میخرن و حتما" فکر یک جیب بزرگتر که هم اون 200 هزار تومنه توش جا بشه و هم بعد از خریدنش گوشیه توش جابشه رو میکنن.و.....و......و.....:46::31::11:
پینوشت: نظر من این نیست که برند سامسونگ برند بدیه بلکه من معتقدم توی نقد و بررسی باید بدون در نظر گرفتن علایق شخصیمون و بدور از تعصب صحبت کنیم.:46::10:
اچ تی سی هم خودشو راحت کرده و به جای تخته پرشی کلا حافظه داخلی رو تعطیل کرده و اما... همون 200 هزار تومن گرون تر کافیه که اصلا دورو ور این گوشی نرفت چون واقعا هر چی نگاه میکنیم آش اضافه تر نمیبینیم.. .
درضمن این که گفتید tft سلیقه ایه دیگه از اون حرفا بودا...... واقعا صفحه نمایشش بی کیفیته چه سلیقه ای چه بدون سلیقه ای.. کلا همین 2 تا دلیل کافیه که اصلا طرف این گوشی نرفت چه برسه به اینکه بخواد آدم تو خیابون این گوشی رو بگیره جلو گوشش همه فکر میکنن داره رادیو گوشی میده..:31:
سلام
منم این مشکلو داشتم
البته خیلی عجیبه برام
دلیلشم کثیف شدن صفحه است
صفحه گوشیو بعد از هر مکالمه تمیز کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خيلي عجيبه اگه دلیلش این باشه البته گوشی من زیاد کثیف نمیشه فقط دو قطره چسب رو screen protector ش رويخته شده پاک نمیشه البته اونقدر نیست که به چش بیاد
به هر حال گفتی پاکش کنم من هم خودشو پاکردم هم مموریشو از دیروز تا الان که مشکلی نداشته و سریع و بینقش کار کرده امیدوارم همینطور بمونه .
راستی امکان اینکه ویندوز مبایل ویروسی بشه جقدره؟ ایا داشتن انتی وایروس ضروریه؟
درضمن این که گفتید tft سلیقه ایه دیگه از اون حرفا بودا...... واقعا صفحه نمایشش بی کیفیته چه سلیقه ای چه بدون سلیقه ای.. کلا همین 2 تا دلیل کافیه که اصلا طرف این گوشی نرفت چه برسه به اینکه بخواد آدم تو خیابون این گوشی رو بگیره جلو گوشش همه فکر میکنن داره رادیو گوشی میده.. بره من صفحه امو ال ای دی یه ایراده ...
چون من زیر نور افتاب زیاد با گوشی کار میکنم و خوانایی صفحات تی اف تی از امو ال ای دی زیر نور شدید بیشتره ....
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
کلا همین 2 تا دلیل کافیه که اصلا طرف این گوشی نرفت چه برسه به اینکه بخواد آدم تو خیابون این گوشی رو بگیره جلو گوشش همه فکر میکنن داره رادیو گوشی میده. طولش با امنیا 2 یکیه
و عرضش فقط یه سانت از امنیا2 بیشتره .... در عوض کلی از امنیا2 باریک تره
در عوض صفحه بزرگ ، مولتی تاچ ، رم 512 ، سی پی یو 1 ، هزار تا رام عالی ، ساپرت بی نظیر نرم افزاری و صفحه بزرگ 4.3 اینچی
بازم بگم؟
mohammad8711
30-07-2010, 09:19
خيلي عجيبه اگه دلیلش این باشه البته گوشی من زیاد کثیف نمیشه فقط دو قطره چسب رو screen protector ش رويخته شده پاک نمیشه البته اونقدر نیست که به چش بیاد
به هر حال گفتی پاکش کنم من هم خودشو پاکردم هم مموریشو از دیروز تا الان که مشکلی نداشته و سریع و بینقش کار کرده امیدوارم همینطور بمونه .
احتمالا محلی که سنسور مجاورت قرار داره کثیف شده و باعث خاموش شدن صفحه نمایش میشه ! (سنسور مجاورت باعث میشه وقتی با گوشی صحبت می کنی صفحه نمایش خاموش بشه تا مصرف باتری کمتر بشه )
نگران ویروس هم نباش ! من که تا حالا ندیدم ویندوز موبایل ویروسی بشه
mohammad8711
30-07-2010, 09:40
بره من صفحه امو ال ای دی یه ایراده ...
چون من زیر نور افتاب زیاد با گوشی کار میکنم و خوانایی صفحات تی اف تی از امو ال ای دی زیر نور شدید بیشتره ....
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
طولش با امنیا 2 یکیه
و عرضش فقط یه سانت از امنیا2 بیشتره .... در عوض کلی از امنیا2 باریک تره
در عوض صفحه بزرگ ، مولتی تاچ ، رم 512 ، سی پی یو 1 ، هزار تا رام عالی ، ساپرت بی نظیر نرم افزاری و صفحه بزرگ 4.3 اینچی
بازم بگم؟
البته tft هم نسبت به amoled زیر نور خورشید "خیلی" بهتر نیست ! فقط یه خورده بهتره ، پس اگه زیر نور خورشید می تونید با tft کار کنید با amoled هم مشکلی نخواهید داشت ! (من خودم با دیاموند 2 مقایسه کردم ، زیاد فرقی نداره )
تفاوت محسوس amoled با tft وقتی مشخص میشه که بخوای با گوشی کلیپ و عکس تماشا کنی ، کافیه یک کلیپ divx با کیفیت خوب روی روی امنیا 2 و اچ دی 2 مقایسه کنی تا به عمق فاجعه پی ببری :31:
اچ دی 2 هم طول بیشتری داره هم عرض بیشتر ، وزنش هم زیاد تره !
قدرت باتری و مصرف باتری هم که اصلا قابل مقایسه نیست ! من با اینکه با گوشی زیاد کار می کنم هر 3-4 روز یک بار گوشی رو شارژ می کنم (حداقل روزی 1 ساعت کلیپ نگاه می کنم)
در مورد سی پی یو و رم هم ،مهمترین برتری اچ دی 2 همین دو مورد هست که البته خیلی هم تاثیر گذار هست ، و البته خازنی بودن صفحه نمایش
ساپورت نرم افزاری هم از اون حرف ها بود !! :46:
mahyar_b
30-07-2010, 09:50
سلام
این مشکلو من تو گوشیای قبلیم داشتم
تجروبشو از اونا دارم
البته گوشیای قبلیم صفحشون خازنی بود که به کثیف شدن حساس بود(مثلا وقتی میدادم یه خانمم صحبت کنه لوازم ارایشش میموند رو صفحه)
این که صفحش مقاومتیه نمیدونم چرا اینجوری میشه در همین حالت
به خاطر همین میگم عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تفاوت محسوس amoled با tft وقتی مشخص میشه که بخوای با گوشی کلیپ و عکس تماشا کنی ، کافیه یک کلیپ divx با کیفیت خوب روی روی امنیا 2 و اچ دی 2 مقایسه کنی تا به عمق فاجعه پی ببری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زیاد کلیپ نگا نمیکنم
اقلا اچ تی سی خرابیش خیلی کمتره
تازه آندوریید هم براش کوک شده
قول میدم تا ویندوز 7 هم بیاد براش کوک میشه
اوبونتو هم براش کوک شده
کدوم اینا رو املت داره؟؟؟؟
SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 10:21
من زیاد کلیپ نگا نمیکنم
اوبونتو هم براش کوک شده
آرش خان من پیشنهاد میدم که شما گوشیتو بفروش و دیکه تو این فروم تشریف نیار....چون داری از رو تعصب حرف میزنی و لطفا از واژه املت استفاده تکن چون تمامی کسایی که اینجان از روی عقل و شعور بالا این گوشی رو خریدنن و همگی کار درستی کردن این که شما میگی املت یعنی به شعور دوستان توهین کردید که 450 تومن دادن به املت. آندروید هم به این زودی برای امنیا 2 کوک میشه نگران نباش. درضمن اوبونتو براش کوک شده!! این دیگه چه صیقه ای ه؟درضمن وقتی که ویندوز 7 برای این گوشی کوک شد اونوقت بیا به به و چه چه بزن تا اونموقع من omnia 3 گرفتم و تو سر هر چی گوشی htc میزنم. پسر خوب شرکت htc فقط یه مونتاژ کاره و حتی صفحات ال ای دی شو از سامسونگ میخره. اگه کسی میخواد کل بندازه بین شرکت سامسونگ و htc میتونم 1000 خط براش همینجا بنویسم..........
SevenHaft
30-07-2010, 10:52
سلام به همگی.
بعد از دو ماه برگشتم و خوشحالم که دوباره اینجام.
جناب آقای Arashdn شما فکر میکنم یه مقدار احساساتی شدی و از روی منطق صحبت و قضاوت نمیکنی.
دوست من ایراداتی رو که شما داری از این گوشی میگیری و در مقابل از گوشیهای HTC حمایت میکنی لازمه که بهت یادآوری کنم که اصلا این موارد رو گوشیهای HTC به طور ذاتی ندارن که حالا بخوان ایراد داشته باشن یا نداشته باشن ، کدوم گوشی HTC اصلا حافظه داخلی داره تا حالا بخواد جلوی سامسونگ بگه که حافظه داخلی گوشیهاش نمیپره و ضعف نداره ، من فکر میکنم که باید به سامسونگ آفرین گفت که این امکان رو در Omnia II قرار داده و اگر هم حافظه داخلی کسی بپره بر میگرده به طرز استفاده خود طرف البته این ضعف به خاطر نا وارد بودن صاحب گوشی نیست بلکه یه نا هماهنگی بین سخت افزار و نرم افزار گوشی هست که بر میگرده به ساختار سیستم عامل و در نهایت کمپانی مایکروسافت.
دوست من شما وقتی میخواستی این گوشی رو بخری به اجبار کسی نخریدی و اگه حالا ازش زده شدی باز هم کسی مجبورت نکرده که این گوشی رو نگه داری و میتونی بری سراغ گوشیهای HTC و لازم نیست بیای اینجا و از روی حرص شروع به گفتن الفاظ بی ربط و بی معنی بکنی که هیچ ربطی به یه انجمن تخصصی گوشی موبایل نداره چونکه افرادی که میان اینجا دوست دارن تا مطلبی رو از سایر اعضا یاد بگیرن و با سایرین تبادل اطلاعات کنند نه اینکه حرف های بی ربط و غیر منطقی و بچه گانه بخونند.
در ضمن این رو هم بدون که گوشیهای HTC هم قطعا ایرادات مخصوص خودشون رو دارن.
لطفا حداقل به خاطر خدماتی که گوشیت توی مدتی که داشتی بهت داده از واژه های بهتری استفاده کن ، البته اینم بر میگرده به انصاف ، درک و منطق اون استفاده کننده.
با سپاس.
SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 10:52
آقا این کلیپ رو ببینید: اولین سری ویندوز 7 روی امنیا اچ دی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدای سیستم عامله نگاه کنید متوجه میشید. واقعا مایکروسافت هیچ رقمه کوتاه نمیاد
SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 11:02
سلام . میخواید که Delivery Report گوشیتون به جای اینکه شماره تلفن رو بزنه اسم طرف هم که تو Contact هاتونه بزنه؟ مثلا به جای اینکه بنویسه:
The Message you sent to +989351234567 has been delivered
بنویسه:
The Message you sent to Reza Ahmady (+989351234567) has been delivered
?
اینو نصب کنید درست میشه:
--------------------------------------------------------------------------
بعد این همه مدت فعالیت این امکان آپلود فایل تو سایت رو ندادن به ما....
sososoli
30-07-2010, 12:38
سلام سعيد جان يعني اينو نصب كنيم دليوري smsدرست ميشه
SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 13:05
سلام سعيد جان يعني اينو نصب كنيم دليوري smsدرست ميشه
بله 100 درصد تست شده
آرش خان من پیشنهاد میدم که شما گوشیتو بفروش و دیکه تو این فروم تشریف نیار....چون داری از رو تعصب حرف میزنی و لطفا از واژه املت استفاده تکن چون تمامی کسایی که اینجان از روی عقل و شعور بالا این گوشی رو خریدنن و همگی کار درستی کردن این که شما میگی املت یعنی به شعور دوستان توهین کردید که 450 تومن دادن به املت.والا یکی میخواد ازم بخره 290 (خیلی هم منت گذاشت) منم دیدم 290 فروختنش اصلا بصرفه نیست ... الان دنبال مشتریم
امنیا رو کاعذ خیلی مزایا داره ولی در عمل مشکلاتش زیاده .. مثلا برنامه ها با درایو جی سنسور خودش جواب نمیدن و اگه مال اچ تی سی رو نصب کنیم خودش گوشی میریزه بهم
یا مثلا خیلی از بازی ها روش اجرا نمیشه
اکثر پلیر ها باهاش مشکل داره
خلاصه این چند روزه شدید رفته رو اعصابم
این بخش phone خودشون هم که دادن به مایکروتل ماشالله ماشالله بزنم به تخته از فاصله 20 سانتی دکل بی تی اس به این ور انتن نمیده
شکر خدا بعد 5 دقیقه اینترنت شیرینگ گوشی میشه جهنم ..... (تو تاچ دایاموند بعد دو ساعت گوشی اصلا داغ نشده بود)
وقتی دارم میبینم یخچالی که جلومه هم سامسونگه و گوشی که دستم هست هم سامسونگه باز میره رو اعصابم
وقتی میبینم سنس رو نصب میکنم و فقط 20 مگ رم خالی میمونه اعصابم میریزه بهم
این اخر کاری هم که 7-8 گیگ اطلاعات مهم امو به باد داد .....
ناب آقای Arashdn شما فکر میکنم یه مقدار احساساتی شدی و از روی منطق صحبت و قضاوت نمیکنی.
دوست من ایراداتی رو که شما داری از این گوشی میگیری و در مقابل از گوشیهای HTC حمایت میکنی لازمه که بهت یادآوری کنم که اصلا این موارد رو گوشیهای HTC به طور ذاتی ندارن که حالا بخوان ایراد داشته باشن یا نداشته باشن ، کدوم گوشی HTC اصلا حافظه داخلی داره تا حالا بخواد جلوی سامسونگ بگه که حافظه داخلی گوشیهاش نمیپره و ضعف نداره ، من فکر میکنم که باید به سامسونگ آفرین گفت که این امکان رو در Omnia II قرار داده و اگر هم حافظه داخلی کسی بپره بر میگرده به طرز استفاده خود طرف البته این ضعف به خاطر نا وارد بودن صاحب گوشی نیست بلکه یه نا هماهنگی بین سخت افزار و نرم افزار گوشی هست که بر میگرده به ساختار سیستم عامل و در نهایت کمپانی مایکروسافت.اچ تی سی میدونه کهمشکل داره پس نمیزاره و در نتیجه 7-8 گیگ اطلاعات مردم هیچ نمیشه و مردمم 20 تومن تیغ نمیزنه ....
دوست من شما وقتی میخواستی این گوشی رو بخری به اجبار کسی نخریدی و اگه حالا ازش زده شدی باز هم کسی مجبورت نکرده که این گوشی رو نگه داری و میتونی بری سراغ گوشیهای HTC و لازم نیست بیای اینجا و از روی حرص شروع به گفتن الفاظ بی ربط و بی معنی بکنی که هیچ ربطی به یه انجمن تخصصی گوشی موبایل نداره چونکه افرادی که میان اینجا دوست دارن تا مطلبی رو از سایر اعضا یاد بگیرن و با سایرین تبادل اطلاعات کنند نه اینکه حرف های بی ربط و غیر منطقی و بچه گانه بخونند. من رو حساب مشاروه های همین انجمن وتعریف های این گوشی روی کاغذ خریدم
حالا هم قیمت فروشش مجبورم کرده که نگه دارم .....
خداییش خود من کم سوال جواب میدم اینجا؟؟
لطفا حداقل به خاطر خدماتی که گوشیت توی مدتی که داشتی بهت داده از واژه های بهتری استفاده کن ، البته اینم بر میگرده به انصاف ، درک و منطق اون استفاده کننده. من همیشه سپاس گذار بودم و هسم
ولی این روزا اعصابم خیلی خرابه ....
آقا این کلیپ رو ببینید: اولین سری ویندوز 7 روی امنیا اچ دی :کلیپ زیاده ...
منم کلیپ میدم ویندوز ویستا رو روی تاچ ویوا بالا آوردن ..........
مهم اینه که عملا چیکا کنن
تازه خودت نوشتی امنیا اچ دی ......
مثلا اندوریید یه چیزی شده ولی بعید میدونم ویندوز 7 بتونه روی این کوک بشه ...
SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 13:44
آقا این کلیپ گه گفتم ربطی به موضوع شما نداشت! این امنیا اچ دی کلا برای ویندوز 7 ساخته شده . با اون امنیا اچ دی خودمون فرق داره
در مورد صحبتهاتم باید بگم تمامی این ایراداتی که شما با گوشیت داری منشا ش خودتی:31: گوشیتو بیار پیش من برات کاری میکنم که تمام این مشکلاتت حل بشه.... در ضمن من گویم که گارانتی ندااره مشتری داره به قیمت 350 تومن....
من بازم پیشنهاد میدم که بفروشیش چون کلا شما انتطارت رفته بالا.... فکر نکنم آیفون 4 هم راضیت کنه.
گوشیه شما شاید مشکل داره . مال من که اصلا داغ نمیکنه . آنتن دهیش هم خوبه . رام سنس هم نصب میکنم 70 مگ خالی داره .. ببین مطمعن باش اکه گوشی خوبی نبود تو موداکو اینقدر طرفدار نداشت. در مورد اجرای بازی ها خوب باید بگم اونموقع کمتر گوشی مولتی تاچ بود. دوستانی هم که به شما مشاوره دادن مطمعن باش همه مطالب رو درست و کامل به شما مشاوره دادن و لی شما انتطاراتت رو از گوشی به درستی مطرح نکردی. مثلا: اگه میگفتی که بازی برات خیلی مهمه همون اول میگفتم که نخری و بری آیفون بخری یا گوشی مولتی تاچ.... در هرصورت انشالله یه گوشی بخری که ازش راضی باشی البته بعید میدونم...
Dark.Life
30-07-2010, 13:57
در مورد Gsensor من هر چی ریختم بدون نیاز به درایور کار کرد
یکیش همون بازی مخصوص hd2 بود ... htc teeter فک کنم
یکیم کراش ماشینی بود که اونم راحت کار میکرد با Gsensor
بازیهای زیادیم روش ریختمو همش خیلی خوب جواب داد
اینترنت شیرینگ درسته داغش میکنه چون هم زمان هم شارژ میشه هم ازش استفاده میشه
بهتره با اون نرم افزاری که گفتم با وای فای از اینترنتش استفاده کنی که شارژ نشه ... با بلوتوثم میشه
در مورد پلیرها من فقط core player رو دیدم که یکم کند بود که اونم با نصب core player مخصوص خودش مشکل حل میشه
این رامی که من نصب کردم اولش 100 مگ رم خالی داشت که sence هم روش بریزی فک نکنم از 70 پایینتر بیاد
به نظر من ویندوز موبایل کلاً سیستم عامل خوبی نیست مخصوصاً واسه کسی که خیلی حال و حوصلشو نداشته باشه
آرش خان بهتره بفروشی و بری یه ویندوز موبایل از htc بخری
دوستان سلام !
من اینجا رسما میخوام در حضور همه به خاطر بحثی که چند ماه پیش با اقا سعید پیدا کردم و حرفایی که زدم از ایشون عذرخواهی کنم .
اعتراف میکنم که من در مورد ایشون اشتباه کردم و الان که چندوقتیه به این تاپیک سر میزنم میبینم که ایشون خالصانه اطلاعاتشون رو به اشتراک میذارن و تاپیک رو مدیون فعالیت های خودشون کردن .
باز هم معذرت میخوام ..... .
دوستان من اسم رام ها رو قاطی کردم ..
JG4 جدیدتره یا JF5 ؟!
به نظر من ویندوز موبایل کلاً سیستم عامل خوبی نیست مخصوصاً واسه کسی که خیلی حال و حوصلشو نداشته باشه
آرش خان بهتره بفروشی و بری یه ویندوز موبایل از htc بخری یه سال تاچ ویوا داشتم هیچ ایرادی نداشت
اومدیم رو امنیا دردسر شروع شد ....
گوشیه شما شاید مشکل داره . مال من که اصلا داغ نمیکنه .تا حالا اینترنت شیرینگ داشتی؟؟
آنتن دهیش هم خوبه . رام سنس هم نصب میکنم 70 مگ خالی داره ..چه رامی نصب میکنی که 70 تا خالی داره ؟؟؟
ببین مطمعن باش اکه گوشی خوبی نبود تو موداکو اینقدر طرفدار نداشت. موداکو رو ولش کن بیا یه نگاه کوچیک به ایکس دی ای بندازیم
در مورد اجرای بازی ها خوب باید بگم اونموقع کمتر گوشی مولتی تاچ بود. دوستانی هم که به شما مشاوره دادن مطمعن باش همه مطالب رو درست و کامل به شما مشاوره دادن و لی شما انتطاراتت رو از گوشی به درستی مطرح نکردی. مثلا: اگه میگفتی که بازی برات خیلی مهمه همون اول میگفتم که نخری و بری آیفون بخری یا گوشی مولتی تاچ.... در هرصورت انشالله یه گوشی بخری که ازش راضی باشی البته بعید میدونم... من بازی بالاتر از سولاتری و بابل بریکر نمیخوام ...
من برنامه میخوام ...
مونده بودم بین تاچ دایاموند 2 و تاچ اچدی 1 و امنیا 2
اولش هم میخواستم ایکس 1 بگیرم که در حد خودش شاهکاره ...
barcelooon
30-07-2010, 15:02
سلام.منم میگم i 8000 تو این رنج قیمت واقعا یکی از بهترین گوشیهاست و از همه زحمتایی که اقا سعید و بقیه میکشن ممنونم
SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 15:08
دوستان سلام !
من اینجا رسما میخوام در حضور همه به خاطر بحثی که چند ماه پیش با اقا سعید پیدا کردم و حرفایی که زدم از ایشون عذرخواهی کنم .
اعتراف میکنم که من در مورد ایشون اشتباه کردم و الان که چندوقتیه به این تاپیک سر میزنم میبینم که ایشون خالصانه اطلاعاتشون رو به اشتراک میذارن و تاپیک رو مدیون فعالیت های خودشون کردن .
باز هم معذرت میخوام ..... .
سلام خوبی؟ لطف داری. الان گوشیت چیه؟ چی خریدی؟
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
دوستان من اسم رام ها رو قاطی کردم ..
JG4 جدیدتره یا JF5 ؟!
JAN A
FEB B
MAR C
APR D
MAY E
الی آخر
G حدیدتره
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
دوستای عزیز گوشی بعدی من به احتمال 90 درصد i9000 گالاکسیه. انشالله همه شما رو در آینده تو کلوب گالاکسی میبینم
:5:
آخه من الان این رام رو گرفتم : JG4 lite
دیدم آیکون Start پایین رو نداره , گفتم شاید قدیمیه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خوبی؟ لطف داری. الان گوشیت چیه؟ چی خریدی؟
سلام سالار !
مرسی . شما خوبی ؟
همون Omnia II رو که تازه خریده بودم رو دارم هنوز اما این Galaxy S خیلی وسوسه انگیزه ..... .
AryanLand
30-07-2010, 15:55
ببینید من از کی دارم میگم گالاکسی فایده نداره
شدیدا امیدوارم هیچ وقت نیاز نباشه لینک این نوشته رو در فروم گالاکسی بزارم
از همه دوستان هم عذرخواهی میکنم که در تاپیک خود امنیا اونو با رقباش مقایسه کردم
شرمنده ...
من که آه در بساتم نیست و فکر نکنم حالا حالا گوشیم رو عوض کنم ..
گوشی خوبیه خدای به جز پریدن My Storage ـش دیگه چه مشکل خاصی داره ؟
کجا هنگ میکنه ؟ اونایی که گوشیشون هنگ میکنه با | ارض | عرض | معذرت بلد نیستند با گوشی کار کنند ..
من گوشیمو یه چند دقیقه دادم دست داداشم دیدم گوشی اصلا قاطی کرد مجبور شدم باتری رو در بیارم ولی دست خودم از موقعی که خریدمش فقط چندباری هنگ کرده که طبیعیه ...
در مقایسه به اچ دی 2 هم اگه پولتون میرسه برید اچ دی 2 بخرید که بهتره ..
ولی اگه دوست ندارید 200 تومن بیشتر هزینه کنید و تقریبا همون امکانات رو داشته باشید و حتی در مواردی بهتر امنیا 2 بهترین گزینه هست ..
Arashdn شما هم برید همون اچ دی 2 رو بگیرید چون وقتی آدم از گوشیش زده بشه دیگه راهی نداره ..
کلا گوشی بازی این طوریه .. بعد یه مدت به طور مثال یه بهتر از اچ دی 2 میاد ( که اومده ) دیگه دلتون هم از همون اچ دی 2 زده میشه .
Arashdn شما هم برید همون اچ دی 2 رو بگیرید چون وقتی آدم از گوشیش زده بشه دیگه راهی نداره ..
کلا گوشی بازی این طوریه .. بعد یه مدت به طور مثال یه بهتر از اچ دی 2 میاد ( که اومده ) دیگه دلتون هم از همون اچ دی 2 زده میشه . من 4-5 ساله کا750 دارم ازش زده نشدم
حدود 1 سال تاچ ویوا داشتم زده نشدم
نوکیا 6220 داشتم اونطور دلمو نزد
چطور این افتخار فقط نصیب امنیا 2 شده؟؟
من 4-5 ساله کا750 دارم ازش زده نشدم
دیگه شما باید قبل از خرید امنیا 2 یه مقدار تحقیق میکردید با نقاط ضعف و قوتش آشنا میشدید .. نظر دارندگان گوشی رو میخوندید که ببینید به درد شما میخوره یا نه ..
AryanLand
30-07-2010, 18:35
دیگه شما باید قبل از خرید امنیا 2 یه مقدار تحقیق میکردید با نقاط ضعف و قوتش آشنا میشدید .. نظر دارندگان گوشی رو میخوندید که ببینید به درد شما میخوره یا نه ..
اون موقع که من میخریدم
افراد خیلی کمی امنیا2 داشتن
دوستان ، کسی تا حالا رام JF5 رو امتحان کرده؟ تو موداکو که گفتن Cube و Main menu توش هست.
اینم چند تا اسکرین شات که تو موداکو بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا نوار بالایی و پایینی برگشته به رامهای قبل از je1 .
rahman1363
30-07-2010, 21:51
دوستان ، کسی تا حالا رام JF5 رو امتحان کرده؟ تو موداکو که گفتن Cube و Main menu توش هست.
اینم چند تا اسکرین شات که تو موداکو بود:
ظاهرا نوار بالایی و پایینی برگشته به رامهای قبل از je1 .
من نصب کردم خیلی مشکل داره توصیه میکنم که نصبش نکنی...
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
برای برای مشکل صدای پایین زنگ در 2 ثانیه اول امنیا2 راه حلی پیدا شده؟؟؟
من نصب کردم خیلی مشکل داره توصیه میکنم که نصبش نکنی...
میشه مشکلاتشو بگی؟ آخه این رام رسمی هست و اصولا نباید مشکلی داشته باشه.
Reza&Ali
31-07-2010, 01:38
سلام آقا سعيد.
خوب هستيد سما؟
من DVD هاي برنامه و رام براي امنيا 2 را مي خواستم بخرم، ميخواستم ببينم چه جوري بايد ازتون بگيرم؟ من زياد تو اينترنت نميام، اگه ميتونيد بهم SMS بدين در صورت امكان ولي اگه براتون مقدور نبود ايميل بزنيد بهم، آدرس ايميلمو هم براتون ميزارم.بازم ممنون.
اسمم رضا هست.
ايميل:reza_1364222004@yahoo.com
Alireza SM
31-07-2010, 09:53
بچه ها سايتي سراغ ندارين كه واسه گوشي عزيزم تم دانلود كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها سايتي سراغ ندارين كه واسه گوشي عزيزم تم دانلود كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohammad8711
31-07-2010, 11:17
من زیاد کلیپ نگا نمیکنم
اوبونتو هم براش کوک شده
پس چرا امنیا 2 خریدی ؟ صفحه نمایش بزرگ و کیفیت عالی و باتری قوی، مهمترین دلیل خرید این گوشی می تونه کلیپ و فیلم نگاه کردن باشه
امنیا 2 : آندروید براش کوک شده ، اوبونتو هم داره ، اگه برای HD2 ویندوز 7 کوک بشه برای امنیا 2 هم میشه !
والا یکی میخواد ازم بخره 290 (خیلی هم منت گذاشت) منم دیدم 290 فروختنش اصلا بصرفه نیست ... الان دنبال مشتریم
امنیا رو کاعذ خیلی مزایا داره ولی در عمل مشکلاتش زیاده .. مثلا برنامه ها با درایو جی سنسور خودش جواب نمیدن و اگه مال اچ تی سی رو نصب کنیم خودش گوشی میریزه بهم
یا مثلا خیلی از بازی ها روش اجرا نمیشه
اکثر پلیر ها باهاش مشکل داره
خلاصه این چند روزه شدید رفته رو اعصابم
این بخش phone خودشون هم که دادن به مایکروتل ماشالله ماشالله بزنم به تخته از فاصله 20 سانتی دکل بی تی اس به این ور انتن نمیده
شکر خدا بعد 5 دقیقه اینترنت شیرینگ گوشی میشه جهنم ..... (تو تاچ دایاموند بعد دو ساعت گوشی اصلا داغ نشده بود)
وقتی دارم میبینم یخچالی که جلومه هم سامسونگه و گوشی که دستم هست هم سامسونگه باز میره رو اعصابم
وقتی میبینم سنس رو نصب میکنم و فقط 20 مگ رم خالی میمونه اعصابم میریزه بهم
این اخر کاری هم که 7-8 گیگ اطلاعات مهم امو به باد داد .....
مشکل جی سنسور خیلی وقت پیش حل شده(به لطف ساپورت نرم افزاری :31:) ، نمی دونم شما چطور هنوز نتونستی مشکلتو حل کنی
چند تا بازی هم مثال بزن که روی HD2 نصب میشه ولی روی امنیا 2 نصب نمیشه(البته به جز بازی های ملتی تاچ که فکر نمی کنم تعدادشون زیاد باشه) ، نکنه شما هنوز ویندوز 6.1 داری ؟ به 6.5 ارتقا بده همه بازی ها بدون مشکل اجرا می شن
coreplayer مخصوص امنیا 2 هم تو این تاپیک چندین بار معرفی شده ، از این "اکثر پلیر ها" یکیشو معرفی کن که با امنیا 2 مشکل داشته باشه
فایل phone هم به راحتی می تونی تعویض کنی ، از نظر آنتن دهی گوشی هیچ مشکلی نداره و همیشه آنتن کاملا پره ، مگر اینکه گوشی رو بر عکس دستت بگیری ، تازه اینجوری دو خط از آنتن کم میشه و آنتن دهی گوشیت مثل iPhone4 میشه :31:
اینترنت شیرینگ هم که خوشبختانه من استفاده نمی کنم ! دلیل داغ شدن گوشی هم شارژ شدن باتری هست که کافیه یه نگاه گوچولو به بخش امنیا 2 در فروم XDA بندازی تا مشکلت حل بشه
غیر فعال کردن شارژ شدن باتری هنگام اتصال به کامپیوتر :
در مورد رام هم ، چیزی که زیاده رام ! پیشنهاد می کنم JD3 Lite رو نصب کنی ، 80 مگ هم رم خالی در اختیار داری
رام های اولترا لایت هم هستند که بالای 100 مگ رم خالی دارند
موداکو رو ولش کن بیا یه نگاه کوچیک به ایکس دی ای بندازیم
یکی از دلایل زنده بودن ویندوز فون همین xda هست ، اگه xda نبود خیلی وقت پیش ویندوز فون نابود شده بود
یه نگاه کوچیک هم به xda بندازی میبینی که بخش امنیا 2 هم وجود داره
در ضمن الان دیگه xda حرف اول رو نمی زنه ، سایت های زیادی از جمله modaco وارد این زمینه شدن و کم کم در حال سبقت گرفتن از xda هستند
من بازی بالاتر از سولاتری و بابل بریکر نمیخوام ...
من برنامه میخوام ...
مونده بودم بین تاچ دایاموند 2 و تاچ اچدی 1 و امنیا 2
اولش هم میخواستم ایکس 1 بگیرم که در حد خودش شاهکاره ...
شما چه x1 داشته باشی ، چه بلک ستون و چه دیاموند 2 هیچ فرقی نداره ، عزیز من سیستم عامل همشون ویندوز موبایله ! یک برنامه مثال بزن که روی اون گوشی ها نصب بشه ولی روی امنیا 2 نصب نشه
سلام.
الان به این نتیجه رسیدم که فن بوی های سامسونگ هم عین دوستان سونی اریکسونی هستن.یه زمانی تو مقایسه گوشیهای مختلف مثل امنیا با X1 میگفتیم مثلا" X1 حافظه داخلی نداره دوستان میگفتن کیبورد که داره!!!میگفتیم مثلا" خود بخود ترک میخوره میگفتن کیبورد که داره!!! میگفتیم سنسور نداره میگفتن کیبورد که داره !!!و........خلاصه اینکه کیبورد داره.
حالا اینجا هم قضیه همینه اما من نمیدونم چرا دوستان اینجا تمام معایب امنیا 2 رو حسن میبینن و اگر هم نشه کاریش کرد دیگه در آخرین مرحله اشکال نداره و تمام محاسن گوشیهای دیگه یا عیب بزرگیه یا اصلا" بود و نبودش مهم نیست .
اینکه یکی بیاد به یک گوشی که خودش هم داره بگه املت توهین به شعور عمومی بحساب میاد اما اگر یکی دیگه بیاد بگه وقتی HD2 رو میگیری در گوشت تو خیابون مردک فکر میکنن داری رادیو گوش میکنی توهین به شعور دارندگان گوشی نیست.
یکم با خودتون صادق تر باشید چند تاتون بخاطر همون 200 هزارتومن ناقابل که این گوشی ارزونتر بود رفتید اینو خریدید وگرنه همون HD2 رو میخریدید؟:46::11:
راستی در مورد اون ساپورت نرم افزاری که فرموده بودن از اون حرفهاست وقتی یک جایی مثل XDA پشت سر یک برند باشه ارزش داره یک میلیون تومن پول بیشتر بدی و از گوشیهای اون برند خرید کنی.(اونایی متوجه این عرض بنده میشن که حداقل 6 هفت سالی با پاکت پی سی کار کرده باشن و حداقل 7 هشت تا تا حالا عوض کرده باشن.)
نیاز به جواب نیست تمام جوابهارو میتونم برم تو کلوپ X1 بخونم.
اینو که همه می دونند ، تو p30world در افتادن با بچه های سامسونگ و سونی اریکسون (:2:) آخر عاقبت نداره :31:
در مورد xda هم اگه دو سال پیش این حرف رو می زدی کاملا موافق بودم ، ولی الان مخالف هستم ،درسته که xda پشت برند HTC هست ، ولی اگه یکم گوگل کنی میبینی که تو فروم های مختلف امنیا 2 کاملا ساپورت میشه
ولی به هر حال قبول دارم که پشتیبانی xda یک برتری محسوب میشه ، ولی به هیچ وجه ارزش 200 هزار تومن رو نداره !
من 4-5 ساله کا750 دارم ازش زده نشدم
شما احتمالا از تاچ ویوا فقط در حد 1100 استفاده می کردی ، یعنی تماس و sms
شما هر پاکت پی سی دیگه ای بخری بهت قول می دم پشیمون میشی ، چون حوصله سر و کله زدن با گوشی رو نداری
من پیشنهاد می کنم ویواز بخری ، گوشی خیلی خوبیه و سرعت خوبی هم داره ، یا می تونی امنیا اچ دی بخری که یکم گرون تره ، در کل سعی کن یک گوشی کم دردسر تر بخری
SAEEDSAMSUNG
31-07-2010, 11:58
rahman1363
31-07-2010, 14:54
میشه مشکلاتشو بگی؟ آخه این رام رسمی هست و اصولا نباید مشکلی داشته باشه.
بزرگترین مشکلش کار نکردن دکمه عکاسی بود که فقط یک بار عمل میکرد و دیگه از کار می افتاد.
خیلی زیا هم هنگ میکرد.
AryanLand
31-07-2010, 15:05
AryanLand
31-07-2010, 15:11
Dark.Life
31-07-2010, 16:18
اصلاً دیگه ویندوز زیر 7 خریدن اشتباهه ... بازی خیلی کم براش گیر میاد که مالیم نیست
برنامه هاشم کاربردی هستن ولی سیستم عاملای دیگه هم همونا رو دارن
پس کلاً ویندوز موبایل زیر 6.5 بدرد نمیخوره
برتری های امنیا 2 نسبت به hd2
صفحه oled
16 گیگ مموری داخلی (مال من که بعد از 3 ماه هنوز نپریده :دی)
باتری قویتر
اسپیکر قویتر
دوربین بسیار بهتر
فیلم برداری بهتر (فقط بحث d1 و vga نیست ) کلاً امنیا 2 بهتره
خروجی tv
150 تومن ارزونتر
برتری hd2
صفحه بزرگتر
سی پی یو قویتر
رم بیشتر
تاچ خازنی و مولتی تاچ که البته مولتی تاچ فقط به درد وب و زوم کردن میخوره و به خاطر نداشتن بازی مولتی تاچ به اندازه سیستم عاملای دیگه مثله مک بدردبخور نیست
امنیا 2 از نظر مولتی مدیا قویتره و hd2 از نظر سخت افزار ولی چون ویندوز موبایل سیستم عامل بدرد بخوری نیست ارزش نداره قید مولتی مدیا رو بزنی ... اگه مثلاً آندروید بود من سخت افزار قویترو به مولتی مدیا قویتر ترجیح میدادم ولی وقتی هیچ بازی و برنامه خاصی نداره این سیستم عامل پول بیشتر بدم تازه مولتی مدیا ضعیفترم داشته باشه ؟!
Dark.Life جان گل گفتی .. این نبودن بازی با گرافیک و خفن برای ویندوز 6.5 خیلی حال منو گرفته ..
همون طور هم گفتی اکثر برنامه ها در Os های دیگه هستند ...
من فقط با یه برنامه حال کردم در ویندوز موبایل اونم TCPMP هست که زیرنویس رو هم اجرا میکنه ..
اگه نه من بیشتر این نرم افزار ها رو روی سیمبین S60v3 هم داشتم .. البته این رام عوض کردن هم چیز خوبیه :دی
امنیا 2 : آندروید براش کوک شده ، اوبونتو هم داره ، اگه برای HD2 ویندوز 7 کوک بشه برای امنیا 2 هم میشه !
شما فقط لینک یه آندوریید که کامل کوک شده باشه مثل نال اچدی 2
و لینک اوبونتو هم به من بده
من به تعداد اعضاضی فعال این تاپیک مسگم امنیا 2 بهترین پاکت پیسی هست
برای برای مشکل صدای پایین زنگ در 2 ثانیه اول امنیا2 راه حلی پیدا شده؟؟؟راه حل داره
من الان با مویل وصلم
نمیتونم اون فایل کب که این شمکل رو حل میکنه برات اپ کنم
بعدا میام میزارم برات
SAEEDSAMSUNG
31-07-2010, 18:49
SAEEDSAMSUNG
31-07-2010, 19:08
راه حل داره
من الان با مویل وصلم
بعدا میام میزارم برات
آقا کی گفته آندروید برای امنیا 2 کوک شده ؟ من یه دونه قبلا نصب کردم که نصفه کاره بود. کسی اینا نگفته که براش کوک شده چرا حرف مردم رو عوض میکنی میزای اینجا؟
اینجا دارن روی کوک کردن امنیا 2 کار میکنن و مطمعن باش براش کوک میشه. رنگرزی که نیست باید روش کار بشه مهم اینه که دارن کار میکنن :
1321 پست هم زده شد
What is working in unreleased version (it will come in next alpha):
- hardware keys
- LCD
- sound
- FM radio
- vibrator
- accelerometer
What is not working for now:
- phone
- net
- gps
- bluetooth
- wifi
- cameras/
راه حل داره
من الان با مویل وصلم
بعدا میام میزارم برات
آرش حجان داداش اگه بزاری ممنونت میشیم
SevenHaft
31-07-2010, 20:00
pagefa.com
31-07-2010, 22:14
سلام.
:18::18::18::18:
خوب این حالا یعنی خوب یا بد؟ این حالا یعنی منطق یا بی منطقی؟ این یعنی تفکر یا تعصب؟ این یعنی اطلاعات یا طرفداری کورکورانه؟!!!!!:41::11:
من هم سونی اریکسون داشتم هم سامسونگ
بعد از اینکه با سامسونگ اشنا شدم اول به خاطر اینکه هنوز یه سال نیود گوشی سونی اریکسونمو گرفته بودم و دستم خالی بود تصمیم کرفتم جت بگیرم اما بعد از نصیحت های دوستان جفت و جور کردم و یه امنیا گرفتم
روز اول فکر کردم چرا 1 سال پیش با گوشی های سامسونگ اشنا نشدم
من که خیلی از امنیا نسبت به سامسونگ راضی هستم
مخصوصا صداش که حتی هندزفریشم عالیه
داشتن پورت 3.5 میلی متری که واقعا خودش یه نعمت هست
من 2سالی هست با پاکت پی سی آشنام اما از این گوشی راضی ام اگه شاید گوشی بهتری بیاد با مارک دیگه ازش خوشم بیاد طرفدار اون میشم
اما فعلا امنیا به نظرم انتخاب درستیه
در مورد 16 گیگم بگم که گوش شیطون کر مال من هنوز نپریده!
mohammad8711
31-07-2010, 22:17
با یک سرچ توی xda می تونی پیدا کنی ، مال امنیا 2 در حال کامل شدنه و بزوری کامل میشه
در ضمن حالا به فرض مثل HD2 کامل شد ، می تونی از آندروید به عنوان سیستم عامل استفاده کنی ؟ این نوع کوک کردن ها فقط جنبه آزمایشی داره و زیاد کاربرد نداره
رام آندروید نه برای امنیا و نه برای HD2 کوک نشده ، اونی که می بینی android loader هست و بدون ویندوز نمی تونی ازش استفاده کنی
AryanLand
31-07-2010, 22:48
SAEEDSAMSUNG
01-08-2010, 01:15
mohammad8711
01-08-2010, 12:21
دوستان بهترین رامی که پیشنهاد می کنید نصب کنم چیه ؟ الان jd3 lite دارم
اگه لینک دانلود هم بزارید ممنون میشم
SAEEDSAMSUNG
01-08-2010, 12:37
دوستان بهترین رامی که پیشنهاد می کنید نصب کنم چیه ؟ الان jd3 lite دارم
اگه لینک دانلود هم بزارید ممنون میشم
بهترین همینه: ویندوزش هم 6.5.3 هست
SAEEDSAMSUNG
01-08-2010, 14:12
چند تا انیمیشن باحال برای روشن شدن و خاموش شدن گوشیتون:
(اینا رو دانلود که کردید هرکدومو که خواستید اول گوشیتون بیاد اسمشو بزارید : Power_on.gif
هرکدوم هم که خواستید آخر گوشی بیاد(موقع خاموش شدن) اسمشو بزارید Power_off.gif
بعدش کپیش کنید تو پوشه ویندوز ( روی قبلیا )
ویندوز 7
اچ تی سی1
اچ تی سی2
ویندوز 7 موبایل
ویندوز 7 پی سی
اچ تی سی 3
آندروید در حال پی پی کردن روی مک
آندروید 2
فایت کلوب
آندروید 3
اچ تی سی 4
------------------------------------------------------------------------------
AryanLand
01-08-2010, 14:59
سلام به همگی.
آقا اصلا حرف شما درست ، اصلا امنیا 2 بدترین پاکت پی سی هستش و گوشیهای اچ تی سی بهترین ها هستند.
ولی لازم به ذکر هستش که اینجا کلوب این گوشیه و باید درباره مباحث فنی و نرم افزاری در رابطه با این گوشی بحث و تبادل نظر بشه نه اینکه یه عده ای بیان اینجا و هی جر و بحث راه بندازن و کل کل کنند و بگن گوشیهای اچ تی سی بهترینند و از این جور حرفها.
من و خیلی های دیگه وقتی زمان میذاریم و میاییم اینجا به خاطر این نیست که بیایم کل کل یه عده رو بخونیم بلکه میخوایم از سایرین کمی اطلاعات بگیریم و چیز یاد بگیریم ، همین.
در ضمن من و خیلی از دارندگان این گوشی ازش راضی هستیم و فکر کنم که شایسته ترین افراد باشیم که درباره اش نظر بدیم چون داریم باهاش زندگی میکنیم.
سعید جان بهتره خودت رو الکی خسته نکنی و بهتره دوباره برگردیم به مباحث فنی و نرم ازاری در رابطه با امنیا 2.
با سپاس.
سلام.
حق با شماست بنده همینجا از تمام دوستان که تو این 2 سه روزه ما رو تحمل کردن عذر خواهی میکنم و از صفحه 250 تا اینجا تمام پستهام رو واسه اینکه تاپیک خلوت بشه و دوستان بتونن راحتتر به نیازهاشون دسترسی پیدا کنن پاک میکنم.ضمنا" بنده قصد جسارت به هیچ کس رو نداشتم و ندارم و از سعید عزیز هم اگر فکر کردن که بنده جسارتی کردم همینجا عذر خواهی میکنم.:10::11:
SAEEDSAMSUNG
01-08-2010, 20:35
آقا این داره چی کار میکنه!!!!!!
لینک اصلی:
اساتید نظر بدید:18:
SAEEDSAMSUNG
01-08-2010, 21:06
یه لاک اسکرین کارآمد:
دانلود از اینجا:
فعالسازی:
با استفاده از رجیستری ادیتور این 3 تا کار رو بکنید:
1-
HKLM\SOFTWARE\Pocketshield\Plugs\ Here change "Notif" and "Phone" Dword values from 2 to 1
2-.
HKLM\SOFTWARE\Pocketshield\User --> Here add two strings.
a- name="email" value = abc@abc.com.
b- PIN = ABC
3-
HKCU\SOFTWARE\Pocketshield\ Change Activated value from 0 to 1
ریست کنید .
اگه با برنامه مشکل داشتید . فایل زیر رو دانلود کنید و تو پوشه
/
program files / launch.exe
بریزید.
حالشو ببرید....
برنامه رجیستری ادیتور:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
rahman1363
01-08-2010, 22:31
راه حل داره
من الان با مویل وصلم
بعدا میام میزارم برات
سلام من منتظرم داداش....
SAEEDSAMSUNG
01-08-2010, 22:55
ویندوز 6.1 برای آرش خان
narsis22
02-08-2010, 03:19
سلام.ممنون میشم یکی از اقایون لینک نرم افزار های پاک شده از رام لایت سامسونگ رو بهم بده.megaupload نباشه بهتره.ممنون
Mohsen2Gh
02-08-2010, 11:47
دوستان لطفاً راهنمايي كنيد، مورد اورژانسيه!
براي سبك كردن حافظه داخلي بعضي از فايلهاي opera9 را از قسمت aplication data حذف كردم (فايل هاي داخل پوشههاي locale , thumbnails , images , cache , و styles ) چه چوري ميشه اين فايل ها رو دوباره كپي كرد؟
Mohsen2Gh
02-08-2010, 11:57
لطفاً كمك كنيد، مورد اورژانسيه!
براي سبك شدن حافظه داخلي بعضي از فايلهاي opera9 را از قسمت aplication data (داخل پوشه هاي cashe, images, locale, styles و thumbnails) را حذف كردم و ديگه opera باز نميشه، چه چوري ميتونم اين فايلهارو كپي كنم؟
masoud.cvle
02-08-2010, 19:03
من ویجتای آب و هوا مثل این پایینی رو نصب میکنم ولی نمیدونم چطوری میان لطفا کمک کنید.
Showaco_TitaniumWeather_v4.2_Omnia.cab
behnamfatemi
02-08-2010, 19:25
آقا سعید سلام:
من میخوام گوشی بگیرم رو دوتا مورد گیر کردم 1-wave
2-امنیا2
اگه میشه راهنمایی کنید کدوم یکی رو انتخاب کنم که
1-نرم افزار لازم برای مسیر یابی وساپورت زبان فارسی بدون دردسر وکلیه کارهای اینترنتیازقبیل شر کردن وغیره وآینده نرم افزاری داشته باشد.
2- هر روز خدا آواره تعمیرگاهای شهر نشم .
پیشاپیش ممنونم.
SAEEDSAMSUNG
02-08-2010, 20:45
آقا سعید سلام:
من میخوام گوشی بگیرم رو دوتا مورد گیر کردم 1-wave
2-امنیا2
اگه میشه راهنمایی کنید کدوم یکی رو انتخاب کنم که
1-نرم افزار لازم برای مسیر یابی وساپورت زبان فارسی بدون دردسر وکلیه کارهای اینترنتیازقبیل شر کردن وغیره وآینده نرم افزاری داشته باشد.
2- هر روز خدا آواره تعمیرگاهای شهر نشم .
پیشاپیش ممنونم.
سوال سختی پرسیدی .... اگه مورد 1 رو نگفته بودی حتما wave رو پیشنهاد میدادم... متا سفانه wave نرم افزار های فارسی براش نیست و gps اش هم زود از کار می افته ....
نمیتونم جوابتو بدم . ولی اگه من بودم wave میگرفتم
SAEEDSAMSUNG
02-08-2010, 20:54
سلام.ممنون میشم یکی از اقایون لینک نرم افزار های پاک شده از رام لایت سامسونگ رو بهم بده.megaupload نباشه بهتره.ممنون
The cab files for removed package:
Adobe Reader LE, i8000nxxje2_adobereaderle.cab (1.1 MB)
md5: 911c5a4069df1dbebc4547a88f38bbc0
Asphalt4, i8000nxxje2_asphalt4.cab (4.9 MB)
md5: 915e584c135b600f43d4155858fcfbad
Audio Note (Recorder), i8000nxxje2_audionote.cab (1 MB)
md5: 635da60d059f310c212be868a10d18b5
Auto Rotation, i8000nxxje2_autorotate.cab (24 KB)
md5: b1533fc8852ed37a68e3f18b107b7679
Bubble Breaker, i8000nxxje2_bubblebreaker.cab (88 KB)
md5: 06cdd1a9b9bc953d1697440f28c3bfb8
CHome, i8000nxxje2_chome.cab (929 KB)
md5: 8907b1d73e39924018c3ecc774f70dfc
Crayon Physics, i8000nxxje2_crayonphysics.cab (6.8 MB)
md5: cefa035bcbffb2fba6481fa55f67c28e
Dice, i8000nxxje2_dice.cab (1.5 MB)
md5: 64ac79cbd3081251d64fbde146064984
Digital Frame, i8000nxxje2_digitalframe.cab (1.2 MB)
md5: 9b101b86f3c8877d200b076fb2d3d921
DMC (Connected Home, DLNA), i8000nxxje2_dmc.cab (4 MB)
md5: b7dd2d94ae68d9cc582aad8c177bc758
Facebook, i8000nxxje2_facebook.cab (336 KB)
md5: e3ce0caec501abb9043764e5e0fa9191
File Manager (My Files), i8000nxxje2_filemanager.cab (1.6 MB)
md5: 45d62a260786e1ed9c0c340fded9522f
FM Radio, i8000nxxje2_fmradio.cab (801 KB)
md5: dbe5f33f97031ceabcbbc81535e866aa
Java, i8000nxxje2_java.cab (2.9 MB)
md5: d253232791d9956770c7e409f5875cf2
LockScreen (Manila style), i8000nxxje2_lockscreen.cab (1 MB)
md5: 0f95710723b1d83e2b51b1cb17b5f1ca
Midomi, i8000nxxje2_midomi.cab (3.2 MB)
md5: 5a2ee46d6e85dc3890abea8370a19ee9
Microsoft IME, i8000nxxje2_ms_ime.cab (185 KB)
md5: 2ca32de9e6db5cfc1e0fb6f67240cfd0
MVE (Video Editor), i8000nxxje2_mve.cab (12.8 MB)
md5: f80fae087a630a4ac7a128ac11aa9003
Office Mobile, i8000nxxje2_office.cab (2.3 MB)
md5: 9c94c7307b718080602e9e1872954cdd
OneNote Mobile, i8000nxxje2_onenote.cab (487 KB)
md5: da65b1bdf6dd431e53ca1a215405072c
Opera, i8000nxxje2_opera.cab (4.4 MB)
md5: d04e5011a8ee543e9158af5f3ce8f3a3
Photo Album (Photo), i8000nxxje2_photoalbum.cab (2.8 MB)
md5: 7fcc8187c7b1beed4fe7b2084db7819c
PlayerAutoUpdate (for Touch Player), i8000nxxje2_playerautoupdate.cab (20 KB)
md5: 3473dc2aa0f452e51d8cbe8141a5c624
Podcast, i8000nxxje2_podcast.cab (1.9 MB)
md5: 0aea6d45199e2580b1bc805c64169281
Power Calculator (Calculator), i8000nxxje2_powercalc.cab (526 KB)
md5: f63530bf9f9839b8ecb7f6aa5be386ee
PowerDic, i8000nxxje2_powerdic.cab (9 KB)
md5: 17dceb12f074a34dfd797e2de07e09c5
Power On/Off Animated, i8000nxxje2_poweronoffanimated.cab (3.1 MB)
md5: f2d41b9d6cbbf4884040d584e8f09e05
Power On/Off Sound, i8000nxxje2_poweronoffsound.cab (321 KB)
md5: 4d45356a87f2331728e45b6ac9558203
Qik, i8000nxxje2_qik.cab (1.4 MB)
md5: 1273773b4509474049918032a98b430f
Remote Desktop Mobile, i8000nxxje2_remotedeskop.cab (321 KB)
md5: af329be9fe8c20019e80a3f6dd93dd80
Rich Internet, i8000nxxje2_richinternet.cab (93 KB)
md5: 95a177bc1ba5b411f7d98ca0f436fbfb
RSS Reader, i8000nxxje2_rssreader.cab (684 KB)
md5: 99dc90499d3ff7b85bdddc0f421d0fb4
Samsung Apps, i8000nxxje2_samsungapps.cab (1.1 MB)
md5: 4c89f1466141464d0356bfe0f9d235d7
Samsung Call Log (Call Log), i8000nxxje2_samsungcalllog.cab (1.1 MB)
md5: ccd90681bfd739ee6c5f4c639a55bcec
Samsung Cube, i8000nxxje2_cube.cab (3.4 MB)
md5: d222d4fb9832bd9ba68764058cc6f053
Samsung Dialer, i8000nxxje2_samsungdialer.cab (2.4 MB)
md5: 4dccb547c5be19775d21c630959cd1cc
Samsung Phonebook, i8000nxxje2_samsungphonebook.cab (2.2 MB)
md5: 45b0ac1af702ab3cc7515ce0355380c3
Samsung MainMenu, i8000nxxje2_mainmenu.cab (1.5 MB)
md5: 1bb72e19f2a5abaa7b1fa49fc6f6764c
Samsung Today, i8000nxxje2_samsungtoday.cab (1 MB)
md5: 532bb79d3b9518731e0ad47546185705
Samsung WidgetPlus, i8000nxxje2_samsungwidgetplus.cab (12.3 MB)
md5: 20edb2c924aeb523b2a17f8a103dd9cb
Sharepix (Communities), i8000nxxje2_sharepix.cab (920 KB)
md5: 753586b9aa45d55ddcd8694aa748e085
Smart Converter (Unit Converter), i8000nxxje2_smartconverter.cab (341 KB)
md5: 856044b2d0e683b54dc09f193b2aba4b
Smart Memo (Memo), i8000nxxje2_smartmemo.cab (12 MB)
md5: 9ec5d3ee7b2a97885b04484ccee28f4d
Smart Reader, i8000nxxje2_smartreader.cab (1.9 MB)
md5: ce44f744aa6d203ed2874176fe93138b
Smart Search, i8000nxxje2_smartsearch.cab (1.8 MB)
md5: 504c6f2373b1ad0dde6082687b7350e6
Smart Sync, i8000nxxje2_smartsync.cab (692 KB)
md5: f9ec54b6f472f185a6c4cbbe46bca632
Solitaire, i8000nxxje2_solitare.cab (29 KB)
md5: e789407fb8a114546809c9dec7537193
Streaming Player (ASPlayer), i8000nxxje2_streamingplayer.cab (1.2 MB)
md5: 299f7edfc61f805b765a97346a75184b
Chineses font (sunfon.ac3), i8000nxxje2_sunfont.cab (2.8 MB)
md5: 6895b216864d825dfa08066b2f6371b0
Task Manager (Task Switcher), i8000nxxje2_taskmanager.cab (1010 KB)
md5: 2f4a7fd9e43938bb94f7ac2b39c1ae76
Test Mode, i8000nxxje2_testmode.cab (3 MB)
md5: b5f1a84c32bc02fccb8145ab07bbbcdf
Black Theme, i8000nxxje2_theme_black.cab (6 KB)
md5: b94dad9fd060b104aea35e1f3267601a
DVF green Theme, i8000nxxje2_theme_dvfgreen.cab (318 KB)
md5: 64cbb0145e65e6417ca4dd9519fe0dab
Isaac Mizrahi purple Theme, i8000nxxje2_theme_isaacmizrahipurple.cab (92 KB)
md5: f61616e3d72aa5523fe98701fa5de534
Rock and Republic black Theme, i8000nxxje2_theme_rockandrepublicblack.cab (134 KB)
md5: 553c443b2879baf777c6111e6a02d81e
Ron Arad orange Theme, i8000nxxje2_theme_ronaradorange.cab (186 KB)
md5: fe45c32246c54968cf18fbe40e226b88
Vera Wang red Theme, i8000nxxje2_theme_verawangred.cab (130 KB)
md5: 0527729d7d18eec6dc7cd1af7518de98
Touch Calendar (Schedule), i8000nxxje2_touchcalendar.cab (1.3 MB)
md5: 6d4ce05bf056e2a784513f18110a8009
Touch Clock (Clock), i8000nxxje2_touchclock.cab (3.3 MB)
md5: 8fdc19439f451cc9f4d33b5bf03c5c89
Transcriber, i8000nxxje2_transcriber.cab (487 KB)
md5: 2fc0b81eeda68912e5ce3d9f349e6f4d
Youtube, i8000nxxje2_youtube.cab (804 KB)
md5: f7ad957aeeed8c95f44f9e51e73ddd66
If you don't like 4 rows start menu, you can restore it to 3 rows here:
3 rows start menu, i8000nxxje2_default_3rows_startmenu.cab (1 KB)
md5: 308408adc082174312f6ebe7c2f7a8bb
and, the default lock screen:
lock screen, i8000nxxje2_default_lockscreen.cab (954 KB)
rahman1363
02-08-2010, 21:15
سعید جان این رام JG4_23569 خوب هست نصبش کنم...؟
سلام....
امروز رفتم مایکروتل در بازار مبایل!!!!برای برگرداندن my storage ......مبایلم گارانتی نداشت
هر چی اصرار کردم..درستش نکرد برام....گفتن دیگه مبایلهای بدون گارانتی رو درست نمیکنن
حالا من چیکار کنم؟؟؟؟چند روز دیگه بیشتر تهران نیستم....
کجا باید برم؟؟؟؟؟ایا جای معتبری کسی سراغ داره؟؟؟
SAEEDSAMSUNG
02-08-2010, 23:40
سلام....
امروز رفتم مایکروتل در بازار مبایل!!!!برای برگرداندن my storage ......مبایلم گارانتی نداشت
هر چی اصرار کردم..درستش نکرد برام....گفتن دیگه مبایلهای بدون گارانتی رو درست نمیکنن
از تو سایتش نمایندگی خدمات کرج رو پیدا کن بهشون زنگ بزن ببین درست میکنن. من خیلی وقت پیش زنگ زدم بهشون گفتمم گوشیتو بیار. آدرسهای نمایندگی ها رو از سایت مایکروتل میتونی پیدا کنی. حتی مال شهر خودتون
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
سعید جان این رام JG4_23569 خوب هست نصبش کنم...؟
نمیدونم تست نکردم. لینک سایتشو بده یه چکی بکنم.
behnamfatemi
03-08-2010, 03:19
[QUOTE=saeedm1727;5234845]سوال سختی پرسیدی .... اگه مورد 1 رو نگفته بودی حتما wave رو پیشنهاد میدادم... متا سفانه wave نرم افزار های فارسی براش نیست و gps اش هم زود از کار می افته ....
نمیتونم جوابتو بدم . ولی اگه من بودم wave میگرفتم[/
ممنون:41:
Mohsen2Gh
04-08-2010, 09:00
دوستان لطفاً راهنمايي كنيد، مورد اورژانسيه!
براي سبك كردن حافظه داخلي بعضي از فايلهاي opera9 را از قسمت aplication data حذف كردم (فايل هاي داخل پوشههاي locale , thumbnails , images , cache , و styles ) چه چوري ميشه اين فايل ها رو دوباره كپي كرد؟
يكي لطف كنه جواب بده
يكي لطف كنه جواب بده
يكي لطف كنه جواب بده
يكي لطف كنه جواب بده
يكي لطف كنه جواب بده
SAEEDSAMSUNG
04-08-2010, 12:42
يكي لطف كنه جواب بده
يكي لطف كنه جواب بده
يكي لطف كنه جواب بده
يكي لطف كنه جواب بده
يكي لطف كنه جواب بده
سلام . اگه حدفش کردید دیگه حدف شده. از کجا بیارید کپی کنید وقتی حذف کردید؟ من راهی به نظرم نمیرسه . دوستان اگه راهی بلدید جواب ایشون رو بدید
sososoli
04-08-2010, 13:03
سلام....
برو نمايندگيش كه خيابون مطهري هستش اونجا حتما يه كاري ميكنه
sososoli
04-08-2010, 13:11
اقا سعيد من اون برنامه اي كه گذاشتي واسهDelivery Report نصب كردم اما بي نتيجه بود كاره ديگه اي هم بايد انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟
اقا سعيد من اون برنامه اي كه گذاشتي واسهDelivery Report نصب كردم اما بي نتيجه بود كاره ديگه اي هم بايد انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز برنامه رو که نصب کردید یه بار وارد برنامه بشین وبعد تغییرات رو سیو کنید وسافت ریست کنید....
گرافيكار
04-08-2010, 14:27
سلام....
آخرش من نفهميدم كه توي ايران گارانتي مهمه يا نه؟
با گارنتي بخريم يا نه؟
تا ديروز همه ميگفتن گارانتي مهم نيست
ولي مشكل اين دوستمون يه چيز ديگه ميگه
SAEEDSAMSUNG
04-08-2010, 16:29
آخرش من نفهميدم كه توي ايران گارانتي مهمه يا نه؟
با گارنتي بخريم يا نه؟
تا ديروز همه ميگفتن گارانتي مهم نيست
ولي مشكل اين دوستمون يه چيز ديگه ميگه
اگه اختلاف قیمت بدون گارانتی و با گارانتی زیاد باشه خوب معلومه بدون گارانتی بهتره... ولی وقتی الان به عنوان مثال گوشی s8500 بدون گارانتی 400 باشه و با کارانتی 440. خوب معلومه با گارانتی بهتره چون خیالت هم راحت میشه.. باز بستگی به خودت داره چون الان اکثر کسایی که گوشی نوکیا میخرن بیخیال گارنتین چون اصلا گارانتی نداره... من که الان حدود 8 ماهه که امنیا 2 دارم فقط یه بار بردمش مایکروتل و 20 تومن خرجم شد. حالا شما تصور کن تا 4 ماه دیگه من گوشیم هیچیش نشه . اونوقت میبینی که به نفعم شده که بدون گارانتی خریدم چون اختلاف قیمت 50 60 تومن بود. کلا گوشی موبایل چون یه وسیله الکترونیک فوق پیشرفتست و تستای زیادی میبینی خرابیش کمه..
SAEEDSAMSUNG
04-08-2010, 16:37
کاملا تست شده و الان روی گوشی خودم هست....
masoud.cvle
04-08-2010, 19:51
من نمیدونم چرا هر کاری میکنم گوشی GPs رو پیدا نمیکنه.هم توی oczexplorer و هم توی نرم افزاری که برای محاسبه قدم و سرعت در ورزش هست(sportatypal)
لطفا راهنمایی کنید
گرافيكار
04-08-2010, 22:14
اگه اختلاف قیمت بدون گارانتی و با گارانتی زیاد باشه خوب معلومه بدون گارانتی بهتره... ولی وقتی الان به عنوان مثال گوشی s8500 بدون گارانتی 400 باشه و با کارانتی 440. خوب معلومه با گارانتی بهتره چون خیالت هم راحت میشه.. باز بستگی به خودت داره چون الان اکثر کسایی که گوشی نوکیا میخرن بیخیال گارنتین چون اصلا گارانتی نداره... من که الان حدود 8 ماهه که امنیا 2 دارم فقط یه بار بردمش مایکروتل و 20 تومن خرجم شد. حالا شما تصور کن تا 4 ماه دیگه من گوشیم هیچیش نشه . اونوقت میبینی که به نفعم شده که بدون گارانتی خریدم چون اختلاف قیمت 50 60 تومن بود. کلا گوشی موبایل چون یه وسیله الکترونیک فوق پیشرفتست و تستای زیادی میبینی خرابیش کمه..
ولي كلا با گارانتي گرفتن يه فرهنگ خوبه كه بايد جا بيفته
mahyar_b
04-08-2010, 22:16
من نمیدونم چرا هر کاری میکنم گوشی GPs رو پیدا نمیکنه.هم توی oczexplorer و هم توی نرم افزاری که برای محاسبه قدم و سرعت در ورزش هست(sportatypal)
لطفا راهنمایی کنید
سلام
یه نرم افزار بود یه مدت تو فرومها که نوشته بودن افزایش سرعت gps
اگه اونو ریخته باشی مشکل از اونه
که من خودم فقط با عوض کردن رام تونستم درستش کنم.
mahyar_b
04-08-2010, 22:22
ولي كلا با گارانتي گرفتن يه فرهنگ خوبه كه بايد جا بيفته
به نظر من پول زیادی دادنه
بالای 80 % تو یه سال اول خراب نمیشن.
به نظر من پول زیادی دادنه
بالای 80 % تو یه سال اول خراب نمیشن.
دوست عزیز آمارو برعکس گفتی.بیشتر از 80% مای استوریج بعد چند ماه می پره.
مال من با گارانتیه 13روز بعد خرید مموریش پرید. مفت درستش کردد که شنیدم آزاد بالای 20 تومن هزینه داره. بعد 2ماه دوباره مموریم پرید که دادم بردشو عوض کردن و خیالم راحت شد. طبق گفته اونا حدود 200 تومن هزینش بود که بخاطر گارانتی رایگان شد.
100% باگارانتی توصیه میشه اونم فقط ماکروتل.
موفق باشید.
SAEEDSAMSUNG
05-08-2010, 08:15
مال من با گارانتیه 13روز بعد خرید مموریش پرید. مفت درستش کردد که شنیدم آزاد بالای 20 تومن هزینه داره. بعد 2ماه دوباره مموریم پرید که دادم بردشو عوض کردن و خیالم راحت شد. طبق گفته اونا حدود 200 تومن هزینش بود که بخاطر گارانتی رایگان شد.
موفق باشید.
البته اون یارو یه چیزی گفته برا خودش... 200 تومن...:46: برا مای استوریج... :11:
mohammad8711
05-08-2010, 13:48
دوستان من نمی تونم از اینترنت مودم وایرلس استفاده کنم ، کسی می دونه مشکل چیه ؟
با گوشی به مودم وصل میشم ولی خبری از اینترنت نیست ، حتی وقتی توی گوشی آدرس 192.168.1.1 رو وارد می کنم وارد کنترل پنل مودم میشم ولی نمی تونم هیچ سایتی رو باز کنم !
مشکل از مودم هم نیست چون به راحتی با لپ تاپ می تونم از اینترنت استفاده کنم
کسی می تونه کمک کنه؟
سلام
اینم فایل مخصوص درست کردن 3 ثانیه اول زنگ
منبع : موداکو
mohammad8711
05-08-2010, 15:34
دوستان من نمی تونم از اینترنت مودم وایرلس استفاده کنم ، کسی می دونه مشکل چیه ؟
با گوشی به مودم وصل میشم ولی خبری از اینترنت نیست ، حتی وقتی توی گوشی آدرس 192.168.1.1 رو وارد می کنم وارد کنترل پنل مودم میشم ولی نمی تونم هیچ سایتی رو باز کنم !
مشکل از مودم هم نیست چون به راحتی با لپ تاپ می تونم از اینترنت استفاده کنم
کسی می تونه کمک کنه؟
با هارد ریست مشکل حل شد ...
SAEEDSAMSUNG
05-08-2010, 17:49
سلام
اینم فایل مخصوص درست کردن 3 ثانیه اول زنگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع : موداکو
آقا این فایل رو بردار از این سایت:31: من قبلا تستش کردم باعث میشه زنگ گوشی قطع بشه و فقط با هارد ریست درست میشه:31::31::31:
آقا این فایل رو بردار از این سایت:31: من قبلا تستش کردم باعث میشه زنگ گوشی قطع بشه و فقط با هارد ریست درست میشه:31::31::31:
مطمعنی؟؟؟؟
mahyar_b
05-08-2010, 20:25
موفق باشید.
سلام
اره میدونم دوستم
ولی منظورم تو تمام مارکها و تمام مدلها بود نه یه مدل خاص
mahyar_b
05-08-2010, 20:28
موفق باشید.
سلام
منظورم این گوشی نبود
بین همه مارکها و مدلها
SAEEDSAMSUNG
05-08-2010, 22:30
مطمعنی؟؟؟؟
100% مطمعنم
سعید جان راست میگه منم همین دیروز اتفاقی این فایل رو از موداکو گرفتم نصب کردم وهمین اتفاق برام افتاد ومجبور شدم هاردریست کنم
دوستان کیفیت LCD این گوشی واسه پخش کلیپ تصویری و فیلم چطوره ؟
دوستان کیفیت LCD این گوشی واسه پخش کلیپ تصویری و فیلم چطوره ؟
تو بین پاکت پی سی ها بهترینه
ولی زیر نور خورشید خواناییش از همه پاکت پی سی ها کمتره
pagefa.com
06-08-2010, 08:11
من چجوری می تونم بلوتوث های بالای 70 مگ رو بگیرم؟
بعد چجوری می تونم چند تا فایل رو هم زمان بفرستم؟
Alireza SM
06-08-2010, 08:41
بچه ها يه نرم افزار براي باز كردن فايل هاي پي دي اف دارين كه وقتي صفحه رو ميچرخوني اون هم Rotate بشه تا آدم بتونه راحت مطالعه كنه ؟
من چجوری می تونم بلوتوث های بالای 70 مگ رو بگیرم؟
بعد چجوری می تونم چند تا فایل رو هم زمان بفرستم؟
دوست عزیز شما از رسکو اکسپلورر استفاده کنید
mahyar_b
06-08-2010, 09:59
سلام
یه نظری داشتم
دوستان فکر نمیکنین پریدن حافظه داخلی یه ویروس ویندوز مبایلی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل ویروس autorunکه کامپیوتر میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه نمیشد درایوارو باز کرد
SAEEDSAMSUNG
06-08-2010, 11:22
تو بین پاکت پی سی ها بهترینه
ولی زیر نور خورشید خواناییش از همه پاکت پی سی ها کمتره
من خودم با 6 تا گوشی دیگه تست کردم زیر نور آفتاب ... تنها گوشی که زیر نور آفتاب خوانایی خوبی داره آیفونه . از اچ دی 2 هم بهتره.
tyrannosaurus
06-08-2010, 11:40
کسی میدونه چطوری میشه چند فایل رو MARK ALL کنیم و با بلوتوث بفرستیم
SAEEDSAMSUNG
06-08-2010, 12:18
کسی میدونه چطوری میشه چند فایل رو MARK ALL کنیم و با بلوتوث بفرستیم
نرم افزار رسکو اکسپلورر
tyrannosaurus
06-08-2010, 14:37
میشه لینکشو بدید ممنون
SAEEDSAMSUNG
06-08-2010, 15:13
میشه لینکشو بدید ممنون
resco explorer 2010
دوستان این گوشیو پسر خالم به پیشنهاد من خریده حالا چند سوال داشتم .1 - اگه کسی سیستم عامل اندروید روی گوشیش نصب کرده لطفا راهنمای نصبشو قرار بده . 2 - یه بازی فوتبال عالی معرفی کنین که گرافیک خوبی داشته باشه 3 - یه مدیا پلیر قوی که بشه باهاش فیلمهای hd در فرمتهای مختلف دید معرفی کنین
دوستان این گوشیو پسر خالم به پیشنهاد من خریده حالا چند سوال داشتم .1 - اگه کسی سیستم عامل اندروید روی گوشیش نصب کرده لطفا راهنمای نصبشو قرار بده . 2 - یه بازی فوتبال عالی معرفی کنین که گرافیک خوبی داشته باشه 3 - یه مدیا پلیر قوی که بشه باهاش فیلمهای hd در فرمتهای مختلف دید معرفی کنین
1.آندروید برای این گوشی هنوز کامل نشده 2.اینو نمیدونم3.کورپلیر بهترین است
narsis22
06-08-2010, 19:46
سلام.مموری من هم پرید.قبل عید گرفتم ولی خیلی بلا سرش اوردم.گوشیم گارانتی داره.ولی رام گوشیو عوض کردم.اگه فایل pda رو اپدیت کنم تمومه یا همه قسمتها لازمه.گارانتی میفهمه عوض شده یا نه.؟کسی میدونه تو مشهد هم درست میکنن یا میفرستن تهران.؟
SAEEDSAMSUNG
06-08-2010, 21:06
دو تا عکس از ظاهر جدید گوشی خودم
دو تا عکس از ظاهر جدید گوشی خودم
رامی که نصب کردی اینجوری بوده یا خودت دستکاری کردی
today ات یه چیز دیگه است
این رامت و دنگ و فنگ های لازم رو میدی؟؟
شاید شما منو به امنیا برگردونی
ولی فعلا که مفصلا از امنیا2 نا امیدم ..
SAEEDSAMSUNG
07-08-2010, 13:58
رامی که نصب کردی اینجوری بوده یا خودت دستکاری کردی
today ات یه چیز دیگه است
این رامت و دنگ و فنگ های لازم رو میدی؟؟
شاید شما منو به امنیا برگردونی
ولی فعلا که مفصلا از امنیا2 نا امیدم ..
اینا که نصب کردم بعدا یه آموزش کامل براش میزارم ... درضمن امنیا 2 گوشی خوبیه فقط چون مولتی تاچ نیست بازی کردن توش کیف نمیده! برا همینه شما از این گوشی راضی نیستی. خوب من این گوشی رو پارسال خریدم و الان اگه بخوام گوشی بخرم قطعا I9000 میخرم. شما هم باید توجه کنی که زمانی که I8000 ساخته شد فقط سه تا گوشی تاچش خازنی بود و البته مولتی تاچ. ولی الان کلی گوشی با این خواص ساخته شده.. بازم میگم شما گوشیتو بفروش و I9000 بخر تمامی ضعف های امنیا 2 رو از بین برده.
اینا که نصب کردم بعدا یه آموزش کامل براش میزارم ... درضمن امنیا 2 گوشی خوبیه فقط چون مولتی تاچ نیست بازی کردن توش کیف نمیده! برا همینه شما از این گوشی راضی نیستی. خوب من این گوشی رو پارسال خریدم و الان اگه بخوام گوشی بخرم قطعا I9000 میخرم. شما هم باید توجه کنی که زمانی که I8000 ساخته شد فقط سه تا گوشی تاچش خازنی بود و البته مولتی تاچ. ولی الان کلی گوشی با این خواص ساخته شده.. بازم میگم شما گوشیتو بفروش و I9000 بخر تمامی ضعف های امنیا 2 رو از بین برده.
اصلا مولتی تاچ برام مهم نیست
گیم هم مهم نیست
و در ضمن فعلا پاکت پی سی میخوام تا اندوریید
من گوشی جون سخت میخوام
نه گوشی که به این سادگی ها صفحه اش خط بیفته - مموریش بپره - معلوم نیست از کجا زیر شیشه اش خاک رفته و .... نمیخوام
sososoli
07-08-2010, 18:40
گیم هم مهم نیست
من گوشی جون سخت میخوام
نه گوشی که به این سادگی ها صفحه اش خط بیفته - مموریش بپره - معلوم نیست از کجا زیر شیشه اش خاک رفته و .... نمیخوام
ماله منم زير lcd خاك رفته نميدونم چطوري!!!!!!!:41: البته خيلي دقت ميخاد تا ديدده شه اما رفته ديگه
SAEEDSAMSUNG
07-08-2010, 18:41
گیم هم مهم نیست
من گوشی جون سخت میخوام
آندروید هم پاکت پی سی حساب میشه... البته باید ویندوز 7 رو امتحان کنیم چون واقعا خوب از آب در اومده...
ضد خش:
روز اول خواستید بخرید نمیدونستید که ضد خش نیست؟ درضمن میدونستی صفحات ضد خش یه عیب خیلی بزرگ دارن؟ اگه گوشی از رو بخوره هرجایی مثل شیشه میشکنه....
مموری:
مموریش هم به راحتی نمیپره مطمعن باش مقصر اصلی خودمونیم.. شما پستات هم تو سایت مودا کو دیدم توجه کردی بین هزاران دارنده این گوشی(آمار سایت موداکو) فقط 10 شایدم 12 نفر اعلام کردن که گوشیشون مموریش پریده؟ به نظرت اگه گوشیشون مموریش میپرید نمیومدن تو پستهای مربوطه اعلام کنن وقتی برای یه مورد خیلی کوچیک(مثل عکس بک راند) میان پست میزنن؟
خاک"
خاک رفتن زیر صفحشو قبول دارم. :46: ولی واقعا باید دقت کرد . مال منم خاک رفته زیرش ولی واقعا مشخص نیست و به دقت خیلی زیاد نیاز داره...:11:
و..... هم مشخص کن:11:
sososoli
07-08-2010, 18:43
سعيد جان رامت عاليه چقدرفضايه خالي داري واسه نصب برنامه
SAEEDSAMSUNG
07-08-2010, 18:56
ماله منم زير lcd خاك رفته نميدونم چطوري!!!!!!!:41: البته خيلي دقت ميخاد تا ديدده شه اما رفته ديگه
آره ولی واقعا دقت میخواد دیدنش. ولی خوب واقعا حال گیریه....
البته من گوشی های دیگه هم دیدم که همین مشکل رو داشته
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
سعيد جان رامت عاليه چقدرفضايه خالي داري واسه نصب برنامه
وقتی که رام رو نصب کردم 90 مگ خالی داشت. الان که این تودی ها رو نصب کردم کلا شده 70 مگ. ولی خیلی خوبه آموزشش رو در پست بعدی میزارم
narsis22
07-08-2010, 19:36
سلام.مموری من هم پرید.قبل عید گرفتم ولی خیلی بلا سرش اوردم.گوشیم گارانتی داره.ولی رام گوشیو عوض کردم.اگه فایل pda رو اپدیت کنم تمومه یا همه قسمتها لازمه.گارانتی میفهمه عوض شده یا نه.؟کسی میدونه تو مشهد هم درست میکنن یا میفرستن تهران.؟
ممنون میشم به منم کمک کنید چکار کنم
SAEEDSAMSUNG
07-08-2010, 20:20
سلام
اول عکسا:
:S2U2
IPHONE TODAY WVGA
Alecs WP7 Taskbar ( فقط ویندوز 6.5.3 )
Livven Theme(فقط ویندوز 6.5.3)
SPB.Weather
RESCO TODAY
به ترتیب زیر نصب کنید:
S2U2
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIPHONE TODAY
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSPB WEATHER
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRESCO EXPLORER +RESCO TODAY
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک رسکو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکپی در محل نصب
LIVVEN THEME
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWIN 7 TASKBAR
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه یاهو مسنجر توپ برای سرگرمی. خیلی توپه... با وایرلس هم وصل میشه و 2010
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی همه اینا رو نصب کردید به آدرس زیر برید و IPHONE TODAY+SPB WEATHER+RESCO TODAY رو فعال کنید
توجه کنید با دکمه های MOVE UP و MOVE DOWN ترتیب این تو دی ها رو مشخص کنید
WINDOWS SETTING----HOME
تو برگه اول یکی از تم های LIVVEN رو انتخاب کنید
تو برگه دوم تودی ها رو انتخاب کنید ......
ریست.....
توجه: اونایی که نوشتم فقط ویندوز 6.5.3 یعنی کسایی که آیکون ویندوزشون بالای گوشیه نصب نکنن وگرنه گوشیشون قاطی میکنه! این نشون میده که ویندوزشون 6.5 نه 6.5.3
سوالی بود درخدمتم:11:
SAEEDSAMSUNG
07-08-2010, 20:31
درضمن همشون رو داخل حافظه اصلی نصب کنید به غیر از RESCO EXPLORER و YAHOO MESSNEGER و SPB WEATHER
pouya_99999
07-08-2010, 20:33
سعید جان کرک رسکو رو نزاشتی .
قشنگه ولی خیلی شلوغ میشه .. گوشیم خودم باحال تره :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAEEDSAMSUNG
07-08-2010, 20:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا تبلیغ نکن :31::31::31:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
سعید جان کرک رسکو رو نزاشتی .
SORRY MY BAD
!
گذاشتم:31:
SAEEDSAMSUNG
07-08-2010, 20:52
در ضمن برای تغییر آیکون ها و استفاده از آیکون های دیگه پست زیر رو مشاهدا کنید:
pouya_99999
07-08-2010, 21:30
آقا تبلیغ نکن :31::31::31:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
SORRY MY BAD
!
گذاشتم:31:
مرسی بابت کرک ولی تو ویندوز سون اجرا نمیشه
ویرایش : الان زیرشو خوندم :31:
SAEEDSAMSUNG
07-08-2010, 21:44
مرسی بابت کرک ولی تو ویندوز سون اجرا نمیشه
ویرایش : الان زیرشو خوندم :31:
:31::31::31::31::31: :19: کپیش کن تو فایل اکسپلورر. راستی کرک خوبیه ولی زبان رسکو رو خرچنگ غورباغه میکنه! اگه تونستی درستش کنی به منم بگو:31:
pouya_99999
07-08-2010, 21:54
سعید جان من الان همه اونایی رو که گفتی نصب کردم ولی متاسفانه پرچم ویندوز از بالای گوشیم رفته و نمی تونم برم وارد ستینگ شم .. چکار کنم ؟
AryanLand
07-08-2010, 22:52
:31::31::31::31::31: :19: کپیش کن تو فایل اکسپلورر. راستی کرک خوبیه ولی زبان رسکو رو خرچنگ غورباغه میکنه! اگه تونستی درستش کنی به منم بگو:31:
سلام.
کدوم ورژن رسکو اکسپلورر رو نصب کردید؟ بگید من براتون ک ی ج نش رو بزارم.:11:
Dark.Life
07-08-2010, 22:55
امید جان لینک اینو میدی ما هم نصب کنیم بینیم دنیا دسته کیه :دی
rahman1363
07-08-2010, 23:00
نمیدونم تست نکردم. لینک سایتشو بده یه چکی بکنم.[/QUOTE]
moslem47
07-08-2010, 23:02
چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدین.
مشکل حافظه داخلی این گوشی حل شد؟
فارسی ساز خوب براش است؟
هنگم میکنه یا نه؟
بین این و s8500 کدوم بهتره؟ اخه چرا؟
SAEEDSAMSUNG
07-08-2010, 23:34
سعید جان من الان همه اونایی رو که گفتی نصب کردم ولی متاسفانه پرچم ویندوز از بالای گوشیم رفته و نمی تونم برم وارد ستینگ شم .. چکار کنم ؟
ای بابا شماها هنوز ویندوزتون قدیمیه؟؟؟؟؟ من پستم رو ویرایش کردم . شرمنده تقصیر از منه ...
توجه:
توجه: اونایی که نوشتم فقط ویندوز 6.5.3 یعنی کسایی که آیکون ویندوزشون بالای گوشیه نصب نکنن وگرنه گوشیشون قاطی میکنه! این نشون میده که ویندوزشون 6.5 نه 6.5.3
livven theme
windows 7 taskbar
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
سلام.
کدوم ورژن رسکو اکسپلورر رو نصب کردید؟ بگید من براتون ک ی ج نش رو بزارم.:11:
i
همین جدیده . 2010 . یه دونه گذاشتم فقط زبانش رو خراب میکنه. ممنون میشم یکی دیگه دارید بزارید
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدین.
1-مشکل حافظه داخلی این گوشی حل شد؟
2-فارسی ساز خوب براش است؟
3-هنگم میکنه یا نه؟
4-بین این و s8500 کدوم بهتره؟ اخه چرا؟
1- نه هنوز حل نشده . البته s8500 هم حافظه داخلی نداره
2-فارسی ساز خوب هست براش
3-مال من مطلقا هنگ نمیکنه
4-فکر کنم از خیلی جهات s8500 بهتره باشه ولی خوب s8500 تنوع رام و نرم افزار نداره من نمیتونم جواب درستی به شما بدم ولی فقط میتونم بگم که :
برتری های این دو تا گوشی نسبت به همدیگه:
------------------------------------------
s8500 سخت افزار بهتر . صفحه باکیفیت تر -- خازنی--مولتی تاچ-ضد خش-- دوربین بهتر(یه کم بهتر) --فیلمبرداری خیلی بهتر-- باریک تر--خوشگل تر--جدیدتر- صدای بلندتر
-----------------------------------------
omnia 2
صفحه بزرگتر
تنوع نرم افزار خیلی زیادتر و بهتر
حافطه 16 گیگ
فکر کنم باتریش هم یه کم بهتر باشه البته اینو مطمعن نیستم
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
امید جان لینک اینو میدی ما هم نصب کنیم بینیم دنیا دسته کیه :دی
spb mobile shell 3.5 + desire theme
ولی رم خیلی اشغال میکنه ها :20: از ما گفتن 40 تایی رم میخواد...میخوای برات لینک بزارم :31:؟
امید جان لینک اینو میدی ما هم نصب کنیم بینیم دنیا دسته کیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spb Mobile Shell 3.5
اینم تم ـش :
سعید هم تبلیغات منفی میکنه , من که از وقتی اینو ریختم نه گوشیم هنگ کرده و نه سرعت اومده پایین به اون صورت :دی
===
من دو تا سوال دارم :
چرا اکثر تم هایی که نصب میکنم غیبشون میزنه ؟ ( نیستن که انتخابشون کنم )
کسی میدونه از کجا میشه والپیر برای Spb Mobile Shell پیدا کرد ؟
سلام یکی از دوستان دو هفته است قراره به ما لینک اندوریید و اوبونتو بره این گوشی رو بده نمیدونم چرا همه میگن لینکشو میدیم بعد دیگه نمیدن ....
چطور میشه تم مبایلو عوض کرد؟؟؟؟
SAEEDSAMSUNG
08-08-2010, 15:17
سلام یکی از دوستان دو هفته است قراره به ما لینک اندوریید و اوبونتو بره این گوشی رو بده نمیدونم چرا همه میگن لینکشو میدیم بعد دیگه نمیدن ....
هنوز کار داره ان شالله براش کوک میشه. اینم لینک فعالیتشون:
اینم نسخه آلفا که کامل نیست. اگه شما دلت آندروید میخواد اینو نصب کن ولی نمیتونی زنگ بزنی :46:
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
چطور میشه تم مبایلو عوض کرد؟؟؟؟
باید تم رو نصب کنی و سپس در قسمت setting --display and light---theme
انتخابش کنی. ویندوزت گوشیت 6.5 ؟ یا 6.5.3؟
هنوز کار داره ان شالله براش کوک میشه. اینم لینک فعالیتشون:
والا به ما گفته شد مثل مال تاچ اچدی 2 یه دونه کاملش کوک شده ...
اوبونتو هم که کسی نیست .....
به هر حال ممنون
SAEEDSAMSUNG
09-08-2010, 08:44
والا به ما گفته شد مثل مال تاچ اچدی 2 یه دونه کاملش کوک شده ...
اوبونتو هم که کسی نیست .....
به هر حال ممنون
کی گفته؟
ubuntu یه ورژن از لینوکسه که برای پی سی تولید شده. سیستم عامل موبایل فقط آندرویده
Amin.M.1986
09-08-2010, 09:39
کی گفته؟
ubuntu یه ورژن از لینوکسه که برای پی سی تولید شده. سیستم عامل موبایل فقط آندرویده
برای موبایل هم ریلیز شده ... تو xda میتونید در موردش مطلب پیدا کنید
SAEEDSAMSUNG
09-08-2010, 10:49
برای موبایل هم ریلیز شده ... تو xda میتونید در موردش مطلب پیدا کنید
آها منظورتون rhobuntu بود:31::31::31:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان کسی لینک این تودی رو نداره؟
SAEEDSAMSUNG
09-08-2010, 21:00
دوستان کسی لینک این تودی رو نداره؟
لینک زیر رو نگاه کن یه رامه که این تودی داخلشه:
1) چطور میتوان تم جدید ریخت؟؟؟؟ مبایلم وین 6.5 داره.......از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟
2)ایا این کیفهای مبایل ک دارای اهن ربا هستن ضرری برای مبایل دارن؟؟؟
ali_n540
09-08-2010, 22:04
سلام آقا سعید من بین i8000 و s8500 wave موندم کدومو انتخاب کنم به نظرم تنها ایراد wave صفحه کوچیکتر و سیستم عاملشه که نرم افزار براش کمه وگرنه از همه لحاظ سره حتی بلوتوث 3 داره قیمتشم پایینتره دنمره اعجاب آور 9.1 را از سایت gsmarena آورده حتی نسبت به i9000 هم سره قیمت 410 به نظرت کدومو با این قیمت بگیرم
Dark.Life
09-08-2010, 22:44
سلام آقا سعید من بین i8000 و s8500 wave موندم کدومو انتخاب کنم به نظرم تنها ایراد wave صفحه کوچیکتر و سیستم عاملشه که نرم افزار براش کمه وگرنه از همه لحاظ سره حتی بلوتوث 3 داره قیمتشم پایینتره دنمره اعجاب آور 9.1 را از سایت gsmarena آورده حتی نسبت به i9000 هم سره قیمت 410 به نظرت کدومو با این قیمت بگیرم
ویو بگیر
همونطور که خودت گفتی از همه نظر سره
ویندوز موبایلم اونطور نرم افزاری نداره ... تا یه مدت دیگه نرم افزارای ویو حتا بیشتر از ویندوز موبایل میشه
SAEEDSAMSUNG
09-08-2010, 23:23
اطلاعات دوستمون کامل بود. منم کاملا موفقم . فقط بگم که بدون گارانتی 380 قیمت دارم . بپا سرت کلاه نره.
لینک زیر رو نگاه کن یه رامه که این تودی داخلشه:
سلام سعید جان ممنون که به هردوپست جواب دادید
راستش نمیخوام رام رو عوض کنم میخواستم ببینم لینک خود برنامه رو نداری یا لا اقل اسمشو تا خودم بگردم پیداش کنم؟:13:
کسی نیست منو کمک کنه؟؟؟
1) چطور میتوان تم جدید ریخت؟؟؟؟ مبایلم وین 6.5 داره.......از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟
2)ایا این کیفهای مبایل که دارای اهن ربا هستن ضرری برای مبایل دارن؟؟
SAEEDSAMSUNG
10-08-2010, 15:32
کسی نیست منو کمک کنه؟؟؟
2)ایا این کیفهای مبایل که دارای اهن ربا هستن ضرری برای مبایل دارن؟؟
1- از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میتونی تم دانلود کنی . من برات چند تا دانلود کردم و تو 4شیرد آپ کردم:(فقط مخصوص ویندوز 6.5 ):
این تم ها رو که نصب کردی میتونی تو قسمت setting گوشی بری ببینیشون(theme
2-کلا میدان مغناطیسی برای وسایل الکترونیکی ضرر داره. توصیه نمیشه...
یک کیبورد عالی با قابلیت کپی وپیست
AryanLand
13-08-2010, 00:13
همین جدیده . 2010 . یه دونه گذاشتم فقط زبانش رو خراب میکنه. ممنون میشم یکی دیگه دارید بزارید
سلام.
اسم گوشیت رو بده سریالش رو بدم تست کن اگه کار میکرد آپلود کنم همه استفاده کنن.:11:
SAEEDSAMSUNG
13-08-2010, 04:14
سلام.
اسم گوشیت رو بده سریالش رو بدم تست کن اگه کار میکرد آپلود کنم همه استفاده کنن.:11:
سلام. آقا دستت درد نکنه خودم پیدا کردم. و تست کردم 100 درصد کار کرد و سریال درست داد
resco explorer 2010 v 8.5 final
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcrack
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدscreen shot
میتونید به جای استفاده از کرک از این سریال استفاده کنید(بعد از نصب به منوی option برید و register ):
p30world
59360
rahman1363
13-08-2010, 10:44
سعید جان سلام
برای مشکل صدای اول زنگ i8000 که تاخیر داره چاره ای پیدا نشد؟
اون فایلی رو که چند صفه قبل گذاشته بودن مشکل داشت چکار کنم داداش...
SAEEDSAMSUNG
13-08-2010, 10:56
سعید جان سلام
برای مشکل صدای اول زنگ i8000 که تاخیر داره چاره ای پیدا نشد؟
اون فایلی رو که چند صفه قبل گذاشته بودن مشکل داشت چکار کنم داداش...
این مشکل رو کوکر ها در رام های کوک شده جدید حل کردن. چون من از این رام ها استفاده میکنم دیگه این مشکل رو ندارم .
SAEEDSAMSUNG
13-08-2010, 19:30
تغییر پوسته سامسونگ دیالر به این دو تا شکل:
--------------------------------------
این فایل رو کپی کنید تو پوشه ویندوز گوشی(ازتون میپرسه که روی قبلی کپی کنم . کپی کنید)
narsis22
13-08-2010, 21:45
سلام دوستان.من فارسی ساز یا رامم با رسکو مشکل داره میپره بیرون.نمیخام رامم رو عوض کنم.یه فایل منیجر خوب در حد رسکو میتونین بهم معرفی کنید.ممنون
Dark.Life
13-08-2010, 22:40
سعید جان کارت درسته
کد فعال سازی resco contact رو نداری ؟
SAEEDSAMSUNG
14-08-2010, 04:20
سعید جان کارت درسته
کد فعال سازی resco contact رو نداری ؟
p30world
52544
-------------
saeedm1727
60328
ranjbar2009
14-08-2010, 13:47
آقا سعید و دیگر دوستان سلام
من رام گوشی رو عوض کردم و dialer رام جدید امکان ضبط مکالمه رو نداره. اگه میشه هر کی داره لینک این فایل i8000nxxje2_samsungdialer.cab یا هر dialer دیگه ای که امکان ضبط مکالمه رو داشته باشه لطف کنید.
متشکرم.
rahman1363
14-08-2010, 15:09
این مشکل رو کوکر ها در رام های کوک شده جدید حل کردن. چون من از این رام ها استفاده میکنم دیگه این مشکل رو ندارم .
من 5 تا رام ریختم ولی نشد.
میشه لینکش رو برام بزاری...
من رام گوشی رو عوض کردم و dialer رام جدید امکان ضبط مکالمه رو نداره. اگه میشه هر کی داره لینک این فایل i8000nxxje2_samsungdialer.cab یا هر dialer دیگه ای که امکان ضبط مکالمه رو داشته باشه لطف کنید.
متشکرم.
دوست عزیز به نظر من از برنامه resco audio recorder استفاده کنید هم باکیفیت پر میکنه وهم اتوماتیک صدارو پر میکنه
ایرانیان برترینند
14-08-2010, 18:28
:42:اگه زحمتی نیست واسه ما هم لینکه دانلود نرم افزار های امنیا 2 رو بذار
tyrannosaurus
14-08-2010, 19:10
بازم یه پست مفید دیگه:
p30world مثل سایتای دیگه نیست که برای هر کارت قدر شناس باشه و به امتیازات افزوده بشه. تو این سایت اگه فقط کارت جواب دادن به دیگرون باشه و پست های الکی یا پستای مفید بزنی هیچ فرقی نیست فقط پست بزنی حالا هرچی میخواد باشه.... تجربه بهم ثابت کرده. باز من برای دل کسایی که امنیا 2 دارن و احساس دوستی که با دارندگان این گوشی دارم و قولی که اوایل این فروم دادم این پستا رو میزنم.
برای همین قصد ندارم تو قسمت i9000 galaxy s فعالیتی بکنم (اگه به اون قسمت سر بزنید متوجه میشید که خاک مرده ریختن روش و همه سوال کنندن) داشت یادم میرفت امروز یه گالاکسی به دستم رسید ....:5:
تغییر پوسته سامسونگ دیالر به این دو تا شکل:
--------------------------------------
این فایل رو کپی کنید تو پوشه ویندوز گوشی(ازتون میپرسه که روی قبلی کپی کنم . کپی کنید)
سعید جان پست مفیدی بود ممنون
اگه میشه لینک رمی که الان استفاده میکنی رو بهم بده اگه میشه 4shared باشه
و چطوری میتونم بالای گوشیمو مثل گوشی تو کنم
من هم مثل تو مموریم پرید الان درستش کردم
بازم ممنون
SAEEDSAMSUNG
14-08-2010, 20:20
من 5 تا رام ریختم ولی نشد.
میشه لینکش رو برام بزاری...
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
متشکرم.
SAEEDSAMSUNG
14-08-2010, 20:36
سعید جان پست مفیدی بود ممنون
اگه میشه لینک رمی که الان استفاده میکنی رو بهم بده اگه میشه 4shared باشه
و چطوری میتونم بالای گوشیمو مثل گوشی تو کنم
من هم مثل تو مموریم پرید الان درستش کردم
بازم ممنون
rom
taskbar
tyrannosaurus
14-08-2010, 20:42
rom
taskbar
ممنون
فقط اگه میشه taskbar رو هم تو 4shared واسم آپ کن آخه من زیاد از medisfire دانلود کردم باسه همین دیگه بهم اجازه دانلود نمیده ممنون
mahyar_b
14-08-2010, 22:50
سلام سعید جان 1دونه ای به خدا :10:دستت درد نکنه خیلی ممنون:11:
i9000 مبارک باشه
SAEEDSAMSUNG
14-08-2010, 23:01
سلام سعید جان 1دونه ای به خدا :10:دستت درد نکنه خیلی ممنون:11:
i9000 مبارک باشه
خواهش میکنم. مرسی.
narsis22
15-08-2010, 09:07
فکر کنم اگه اقا سعید تو این سایت نیاد یا جواب سوالارو نده کسی به خودش زحمت نمیده.وای به روزی که بره.دره سایتو باید گل گرفت.ممنون اقا سعید به خاطر تلاشهات
iman0007
15-08-2010, 10:41
سلام به آقا سعید و بقیه دوستان.من تازه تونستم با این گوشی از طریق wireless به اینترنت وصل بشم.
1. میخواستم بدونم آیا گوشی هم با وصل شدن به ایتترنت ویروسی میشه؟؟؟اگه آره،آیا آنتی ویروسی وجود داره؟
2. آیا برنامه ای مثل IDM برای omnia 2 وجود داره؟؟؟
3. چجوری میشه فیلم هایی که از youtube میبینیم رو ذخیره کنیم؟؟؟
4.streaming player من کار نمیکنه...یعنی نمیتونه چیزی پخش کنه،نمیدونید مشکل از کجاست؟؟؟
ممنون.
راستی من گوشیم فارسی رو در هم برهم نشون میده.چه کار کنم؟؟؟
خواهش میکنم. مرسی.
شما گالاکسی هم گرفتی و ما خبر نداریم؟؟؟
مبارکه ...
SAEEDSAMSUNG
15-08-2010, 12:07
شما گالاکسی هم گرفتی و ما خبر نداریم؟؟؟
مبارکه ...
سلامت باشی. فعلا که هیچی بارم نیست ازش ولی دارم به یه جاهایی میرسم:46:
rahman1363
15-08-2010, 15:25
سلام آقا سعید
من رام JE3_vTnb0 رو نصب کردم.
برای اینکه مشکل صدای زنگ رو( 2 ثانیه اولش) حل کنم چکار باید بکنم؟
pagefa.com
15-08-2010, 15:57
سلام
یه بنده خدایی داشت یه فایل 80 مگ می فرستاد وستاش ارور داد که اگه می خوای ادامه بدی باید تموم بزنامه ها رو ببندی
برنامه ها رو از تسک سوییچر بستم بعد 5 دقیقه ارور داد که حافظت پر شده( my storange منظورش نبود چون 6 گیگخالی داشت) باید چی کارکنم بتونم بلوتوث با حجم بالا بگیرم؟
ایرانیان برترینند
15-08-2010, 21:23
:43:با خواهش فراوان اون سه تا دی وی دی امنیا 2 را لطف کن:42:
SAEEDSAMSUNG
16-08-2010, 00:40
سلام آقا سعید
من رام JE3_vTnb0 رو نصب کردم.
برای اینکه مشکل صدای زنگ رو( 2 ثانیه اولش) حل کنم چکار باید بکنم؟
مگه این رام هنوز مشکل زنگ رو داره؟؟ قبلا 3 پانیه بود شده 2 ثانیه؟
SAEEDSAMSUNG
16-08-2010, 00:46
:43:با خواهش فراوان اون سه تا دی وی دی امنیا 2 را لطف کن:42:
پیام خصوصی
SAEEDSAMSUNG
16-08-2010, 00:54
سلام
یه بنده خدایی داشت یه فایل 80 مگ می فرستاد وستاش ارور داد که اگه می خوای ادامه بدی باید تموم بزنامه ها رو ببندی
برنامه ها رو از تسک سوییچر بستم بعد 5 دقیقه ارور داد که حافظت پر شده( my storange منظورش نبود چون 6 گیگخالی داشت) باید چی کارکنم بتونم بلوتوث با حجم بالا بگیرم؟
محدودیتی در ارسال و دریافت بلوتوث نیست. و این فایل در حافظه 16 گیگ ذخیره میشه.
SAEEDSAMSUNG
16-08-2010, 01:21
PLEASE DELETEEEEEEEE
SAEEDSAMSUNG
16-08-2010, 01:28
سلام به آقا سعید و بقیه دوستان.من تازه تونستم با این گوشی از طریق wireless به اینترنت وصل بشم.
1. میخواستم بدونم آیا گوشی هم با وصل شدن به ایتترنت ویروسی میشه؟؟؟اگه آره،آیا آنتی ویروسی وجود داره؟
2. آیا برنامه ای مثل IDM برای omnia 2 وجود داره؟؟؟
3. چجوری میشه فیلم هایی که از youtube میبینیم رو ذخیره کنیم؟؟؟
4.streaming player من کار نمیکنه...یعنی نمیتونه چیزی پخش کنه،نمیدونید مشکل از کجاست؟؟؟
ممنون.
راستی من گوشیم فارسی رو در هم برهم نشون میده.چه کار کنم؟؟؟
دلیل اینکه من سوال شما رو جواب ندادم اینه واقعا شرمندم:11: :
1- ممکنه ولی برای من اصلا پیش نیموده من وایرلس هم دارم
2- نمیدونم
3-نمیدونم
4-نمیدونم
pagefa.com
16-08-2010, 05:55
محدودیتی در ارسال و دریافت بلوتوث نیست. و این فایل در حافظه 16 گیگ ذخیره میشه.
گوشی من اول فایل رو بدون هیچ سوالی میگیره بعد سوال می کنه می خوای این فایلی که گرفتمو تو حافظه ذخیره کنم ؟ چجوری درستش کنم؟
ممنون
micheal-tnt
16-08-2010, 09:17
گوشی من اول فایل رو بدون هیچ سوالی میگیره بعد سوال می کنه می خوای این فایلی که گرفتمو تو حافظه ذخیره کنم ؟ چجوری درستش کنم؟
ممنون
خوب ماله همه همینطوریه
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
برای تبدیل 6.5به 6.5.3 باید بازم Eboot نصب کنم؟
چطوریه؟
SAEEDSAMSUNG
16-08-2010, 11:25
خوب ماله همه همینطوریه
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
چطوریه؟
نه ولی بهتره که eboot هم ورژن با pda نصب کنید
pagefa.com
16-08-2010, 13:21
خوب ماله همه همینطوریه
چطوریه؟
خوب همین باعث میشه اول فایل رو رو حافظه ای که ویندوز نصب هست ذخیره کنه ! بعد تو حافظه 16 گیگ
مثل کامپیوتر که وقتی نت پد باز می کنی توش می نویسی اول رو رام ذخیره میشه وقتی سیو کنی میره تو هارد !
من می خوام یه راست تو حافظه 16 گیگ ذخیره شه
rahman1363
16-08-2010, 15:10
مگه این رام هنوز مشکل زنگ رو داره؟؟ قبلا 3 پانیه بود شده 2 ثانیه؟
آره شده 2 ثانیه ولی میخواستم 0 بشه..... راهی نیست؟
saeed.rg
16-08-2010, 16:31
اساتید کسی دانلود منیجر خوب برای امنیا سراغ داره؟
سلام
آقا سعید بهترین رامی که باهاش خیلی حال کردی کدوم رام ها بودن (لایت یا اولترا لایت )
سلام
آقا سعید بهترین رامی که باهاش خیلی حال کردی کدوم رام ها بودن (لایت یا اولترا لایت )
با اجازه سعید عزیز
من از این رام JE3_v.T.nb0 استفاده میکنم که خود سعید جان هم معرفیش کردن واقعا محشره
سرعتش خیلی بالاست تقریبا همه نرمافزارهای گوشی رو پاک کرده ولی به راحتی میتونید خودتون نصبشون کنید
من که بعد از این 2تا رام دیگه ریختم ولی باز به همین برگشتم.....
tyrannosaurus
17-08-2010, 17:28
سعید من این رم je3 رو دانلود کردم چرا ئسوندش nb0 هست
پس اون pda phone csc eboot چی شد
سعید من این رم je3 رو دانلود کردم چرا ئسوندش nb0 هست
پس اون pda phone csc eboot چی شد
اونارو باید جدا دانلود کنی....
tyrannosaurus
17-08-2010, 18:19
اونارو باید جدا دانلود کنی....
اگر امکان دارد لینک دانلودشان را بگذارید و در ضمن در 4sherd باشد
hossainhagh
17-08-2010, 22:19
سلام
من یکبار با برنامه samsung fus downloader یه رام اصلی رو دانلود کردم
الان یادم روفته کد nation و پسوند رو چی بزنم تا بتونم آخرین رام رسمی رو بگیرم کسی هست کمک کنه یا تجربه این کارو داشته باشه؟
SAEEDSAMSUNG
17-08-2010, 23:07
اگر امکان دارد لینک دانلودشان را بگذارید و در ضمن در 4sherd باشد
CSC:
EBOOT:
phone
ebi66_boukan
18-08-2010, 00:38
دوستان امکانش هست چند تا فیلم از کار با این گوشی و محیط کاربریش رو تو 4shared برام بزارین دانلود کنم.متاسفانه زمین و زمان برای من فیلتر هست.:41:
SAEEDSAMSUNG
18-08-2010, 04:29
دوستان امکانش هست چند تا فیلم از کار با این گوشی و محیط کاربریش رو تو 4shared برام بزارین دانلود کنم.متاسفانه زمین و زمان برای من فیلتر هست.:41:
بهترین کار برات میکنم و این فی.ل.تر شکن خوب رو میزام . برو تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزن omnia ii برات هزار تا فیلم میاره با اینترنت دانلود منیجر میتونی دانلو هم بکنی
یوزر
test
پسورد
test
CSC:
EBOOT:
phone
لینک قسمت پی دی ای کجاست؟؟؟!!!!!!
ebi66_boukan
18-08-2010, 09:11
سلام
من ديروز به نيت خريد امنيا2چند مغازه رفتم كه قيمت بپرسم كه يه از خدا بي خبر رو ديدم كه يه i9000 دستش بود؛يه لحظه كه ازش گرفتم از عالم ماديات جدا شدم و به فضا رفتم؛عجب چيزي بود؛بايد بگم بهترين گوشي بود كه تو عمرم ديدم؛فوق العاده بود.فوق العاده سريع بود.بعد ديدن اون ديگه يه جورايي دپرس شدم كه چيكار كنم؛ميترسم امنيا2 بگيرم و بعد واسه اين i9000 پشيمون بشم.راستش امنيا2روشن دستم نگرفتم كه ببينم اون سرعت و محيط كاربريش چطوره؛دوستان نظرشون چيه؟به نظرتون وايسم اونو بگيرم؟كاملا موندم چيكار كنم.
f-secure
18-08-2010, 09:23
سلام
من ديروز به نيت خريد امنيا2چند مغازه رفتم كه قيمت بپرسم كه يه از خدا بي خبر رو ديدم كه يه i9000 دستش بود؛يه لحظه كه ازش گرفتم از عالم ماديات جدا شدم و به فضا رفتم؛عجب چيزي بود؛بايد بگم بهترين گوشي بود كه تو عمرم ديدم؛فوق العاده بود.فوق العاده سريع بود.بعد ديدن اون ديگه يه جورايي دپرس شدم كه چيكار كنم؛ميترسم امنيا2 بگيرم و بعد واسه اين i9000 پشيمون بشم.راستش امنيا2روشن دستم نگرفتم كه ببينم اون سرعت و محيط كاربريش چطوره؛دوستان نظرشون چيه؟به نظرتون وايسم اونو بگيرم؟كاملا موندم چيكار كنم.
خوب معلومه عزیزدل
گالاکسی از خیلی جهات برتری داره بر گوشیهای سری قبل
یکی گالاکسی و یکی 8520
ایندو تا سرامد محصولات سام هستن
البته ما که منتظر نوکیا N8 میمونیم:27:
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
ایندو تا تاپیک را ببین
Honradez
18-08-2010, 10:33
سلام. آقا اين کيبورد مجازي گوشي راحته کار باهاش؟ چون يکي ميگفت هر دکمهاي ميزني پايينيشو کليک ميکنه!
ranjbar2009
18-08-2010, 12:17
CSC:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEBOOT:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدphone
آقا سعید این JG5 لایتش هم اومده یا نه؟ اگه اومده میشه لینکش و بدی؟
متشکرم
tyrannosaurus
18-08-2010, 13:19
CSC:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEBOOT:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدphone
ممنون :40:
ولی متاسفانه من نمیتونم از رئیدشر دانلود کنم چون از اینترنت ایرانسل روی کامپیوتر استفاده میکنم باسه همین محدودیت داره:19:
اگه میشه تو 4SHARED برام آپ کن ممنون
راستی این پسوندش چرا nb0 هست
چطور میتوانم بعضی از عکس ها رو در gallery مبایلم hidden کنم؟؟؟؟
یا اینکه بهشون پسورد بدم؟؟؟
گرافيكار
18-08-2010, 14:29
ميگم اين گوشي ديگه مشكل پريدن حافظه داخلي رو نداره؟؟؟
SAEEDSAMSUNG
18-08-2010, 19:13
ميگم اين گوشي ديگه مشكل پريدن حافظه داخلي رو نداره؟؟؟
داره ولی خیـــــــــــــــلی نادره.
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
لینک قسمت پی دی ای کجاست؟؟؟!!!!!!
عرض کردم که pda اینو نصب کنید . مناسبترین رامه:
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
سلام
اگه میتونی 700 تومن پول بدی خوب معلومه که بهتره ولی مساله اینه که باید پولش موجود باشه :46:
عرض کردم که pda اینو نصب کنید . مناسبترین رامه:
اصلا باهاش حال نکردم ...
ranjbar2009
18-08-2010, 22:15
سلام دوستان؛
فرق ویندوز 6.5 و 6.5.3 چیه؟
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
رام لایت jg5 کوک شده یا نه؟
SAEEDSAMSUNG
18-08-2010, 22:36
سلام. آقا اين کيبورد مجازي گوشي راحته کار باهاش؟ چون يکي ميگفت هر دکمهاي ميزني پايينيشو کليک ميکنه!
تاچ گوشی خیلی خوبه . من گالاکسی هم دارم باور کنید اس ام اس فرستادن با مقاومتی راحتتره جون شما عادت کردید برای فشار دکمه یه فشاری بیارید . خازنی ها با کوچکترین لمس انگشت عمل میکنه و بعضی وقتا ناخود آگاه اشتباهاتی میشه. ولی با این گوشی شما حتی با نوک ناخن هم میتونید تایپ کنید.در کل اس ام اس فرستادن با امنیا 2 خیلی راحته.
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
اصلا باهاش حال نکردم ...
انتظاراتتون رو از رام برام بگید
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
سلام دوستان؛
فرق ویندوز 6.5 و 6.5.3 چیه؟
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
رام لایت jg5 کوک شده یا نه؟
آره چندتایی کوک شده.
ranjbar2009
18-08-2010, 23:10
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
آره چندتایی کوک شده.
آقا سعی میشه لینکشون رو برام بزاری.
راستی نگفتی فرق بین win 6.5 , win 6.5.3 تو چیه؟
SAEEDSAMSUNG
18-08-2010, 23:10
آقا سعید این JG5 لایتش هم اومده یا نه؟ اگه اومده میشه لینکش و بدی؟
متشکرم
آره یه چند تایی اومده. یه دونه هم هست که سنس داره واقعا معرکست.
ranjbar2009
18-08-2010, 23:12
آره یه چند تایی اومده. یه دونه هم هست که سنس داره واقعا معرکست.
می شه لینکش رو لطف کنی؟
SAEEDSAMSUNG
18-08-2010, 23:12
آقا سعی میشه لینکشون رو برام بزاری.
راستی نگفتی فرق بین win 6.5 , win 6.5.3 nv تو چیه؟
فرق زیادی داره. دو ورژن سیستم عامله دیگه و مطمعنا ضعفای ورژن قبلی رو برطرف کرده. یکیش اینه که دکمه های کنترلی در ورژن 6.5.3 اومده پایین.
ranjbar2009
18-08-2010, 23:14
فرق زیادی داره. دو ورژن سیستم عامله دیگه و مطمعنا ضعفای ورژن قبلی رو برطرف کرده. یکیش اینه که دکمه های کنترلی در ورژن 6.5.3 اومده پایین.
کدو م بهتره؟ و اینکه این لینکل زحمت کشیدی همون سنس دارست؟
اگه میشه اون سنس داره رو هم لطف کن؟
متشکرم
SAEEDSAMSUNG
18-08-2010, 23:30
کدو م بهتره؟ و اینکه این لینکل زحمت کشیدی همون سنس دارست؟
اگه میشه اون سنس داره رو هم لطف کن؟
متشکرم
این سنس هم داره . یه امتحانی بکن
SAEEDSAMSUNG
18-08-2010, 23:59
دوستان لطف کنید به این تاپیک در قسمت رتبه گیری که اون بالا گذاشته شده رای بدید . به نظر من بهترین و مفید ترین تاپیک این انجمنه حقشه که در ردیف اول باشه. از الان هر کی میاد اول رای 5 ستاره خودشو بده تا سوالاشو جواب بدم:31:
انتظاراتتون رو از رام برام بگید
دکمه استارت منو بالا باشه
یکی هم آنلاکش مثل ویندوز 5 نباشه ... و از اسلاید ها باشه (مال خود وین 6.5 )
فقط همینا .....
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
راستی ....
بالاخره این اندوریید رو روی گوشیم بالا آوردم ......
tyrannosaurus
19-08-2010, 09:39
ممنون :40:
ولی متاسفانه من نمیتونم از رئیدشر دانلود کنم چون از اینترنت ایرانسل روی کامپیوتر استفاده میکنم باسه همین محدودیت داره:19:
اگه میشه تو 4SHARED برام آپ کن ممنون
راستی این پسوندش چرا nb0 هست
سعید ما رو نمیبینی :41:
پیر شدیم ردیگه چیکار کنیم :31:
سعید یه ندایی بده به خدا صواب داره ها
راستی رم je3 بهتره یا رم jg5
من کدوم رو نصب کنم
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 12:24
دکمه استارت منو بالا باشه
یکی هم آنلاکش مثل ویندوز 5 نباشه ... و از اسلاید ها باشه (مال خود وین 6.5 )
فقط همینا .....
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
راستی ....
بالاخره این اندوریید رو روی گوشیم بالا آوردم ......
آنلاکش رو میشه با نصب ده ها برنامه سفارشی کرد.........
دکمه استارت هم بالا باشه یعنی 6.5 باشه........
با این حال این راست کارته:
sence سبک هم داره..
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
سعید ما رو نمیبینی :41:
پیر شدیم دیگه چیکار کنیم :31:
سعید یه ندایی بده به خدا ثــــواب داره ها
راستی رام je3 بهتره یا رام jg5
من کدوم رو نصب کنم
رام سلیقه ایه مثلا من بهترین رام رو از نظر تجربه شخصی خودم معرفی کردم ولی یه نفر خوشش نیومد! باید بگی که انتظاراتت از رام چیه تا برات بزارم درضمن لینکایی که نمیتونی دانلود کنی بزار تو این فروم زیر برات تو 10 دقیقه مستقیمش میکنن . کارشون خیلی درسته! :
ranjbar2009
19-08-2010, 12:33
سلام دوستان.
آخرین رامی که بر اساس win 6.5.3 کوک شده چیه؟
Alireza SM
19-08-2010, 12:41
اینترفیس Cube چيه بچه ها ؟
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 13:04
اینترفیس Cube چيه بچه ها ؟
cube اینترفیس مکعبی شکل که تو رامهای رسمی موجوده:
اینم لینک دانلودش برای اینکه جداگونه نصب کنید:
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
سلام دوستان.
آخرین رامی که بر اساس win 6.5.3 کوک شده چیه؟
این رام معـــــــــــــــــرکه ترین رامیه که دیدم و پیشنهاد من به همه شما همینه(سنس سبک هم داره و ویندوزش هم 6.5.3 )
masoud.cvle
19-08-2010, 14:29
یک رام لایت معرفی کنید که در صفحه استارت آیکون ها در 5 ردیف قرار گرفته باشن .
دوستان سلام !
یه برنامه میخوام واسه اینکه بعد از فلش و اپدیت گوشی بشه SmS ها رو تو گوشی داشت(یعنی یا پاک نشه! یا بشه برگردوندشون) و همین طور اونا رو به صورت فایل تکستی چیزی رو P.C ریخت .... .
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 15:04
یک رام لایت معرفی کنید که در صفحه استارت آیکون ها در 5 ردیف قرار گرفته باشن .
درود
این که احتیاجی به تعویض رام نداره با نرم افزار باید این کار رو بکنید:
سه ردیفی کردم آیکون های صفحه استارت:
چهار ردیفی کردم آیکون های صفحه استارت:
پنج ردیفی کردم آیکون های صفحه استارت:
اینا چیزی جز یه تغییرات ساده رجیستری نیست.........
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 15:29
دوستان سلام !
یه برنامه میخوام واسه اینکه بعد از فلش و اپدیت گوشی بشه SmS ها رو تو گوشی داشت(یعنی یا پاک نشه! یا بشه برگردوندشون) و همین طور اونا رو به صورت فایل تکستی چیزی رو P.C ریخت .... .
spb backup نصب کن و راححت از اس ام اسات بک آپ بگیر و فایل بک آپ رو ذخیره کن یه جایی. بعدا که نیاز داشتی restoresh کن
narsis22
19-08-2010, 17:33
cube اینترفیس مکعبی شکل که تو رامهای رسمی موجوده:
اینم لینک دانلودش برای اینکه جداگونه نصب کنید:
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
این رام معـــــــــــــــــرکه ترین رامیه که دیدم و پیشنهاد من به همه شما همینه(سنس سبک هم داره و ویندوزش هم 6.5.3 )
اقا سعید این فایل پسوردش چیه.واسه اکسترکت پسورد میخاد.ممنون
بچه من اندرویید 2.1 رو رو گوشیم بالا آوردم
امکاناتش خیلی داغونه رو امنیا 2 تلفنش کار نمیکنه
شبکه نمیشناسه و ...
راستی فایل منیجر اندرویید کجاس؟
spb backup نصب کن و راححت از اس ام اسات بک آپ بگیر و فایل بک آپ رو ذخیره کن یه جایی. بعدا که نیاز داشتی restoresh کن
آقا سعید اگه یه توضیح هم در مورد نحوه ی کارکرد این برنامه بدین ممنون میشم .
مثلا من که میخوام فقط از SmS ها بک آپ بگیرم فقط باید تیک Emails رو بزنم ؟ بعد که بک آپ گرفتم دقیقا کدوم فایلا رو باید نگه دارم ؟
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 20:03
آقا سعید اگه یه توضیح هم در مورد نحوه ی کارکرد این برنامه بدین ممنون میشم .
مثلا من که میخوام فقط از SmS ها بک آپ بگیرم فقط باید تیک Emails رو بزنم ؟ بعد که بک آپ گرفتم دقیقا کدوم فایلا رو باید نگه دارم ؟
آره اس ام اس شامل همون ایمیل میشه. برای برگردوندنش هم گذینه 4 رم میزنی .restore
برای بک آپ گرفتن به غیر از دو تا گذینه آخر همه رو بزن
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 21:20
بچه من اندرویید 2.1 رو رو گوشیم بالا آوردم
امکاناتش خیلی داغونه رو امنیا 2 تلفنش کار نمیکنه
شبکه نمیشناسه و ...
راستی فایل منیجر اندرویید کجاس؟
ریسک کردی که نصبش کردی. هنوز کامل نیست ......
masoud.cvle
19-08-2010, 21:25
1-این برنامه JMl phonex چیه و چطور کار میکنه؟
2-اس ام اس های فارسی من درهمه و فارسی سازمم hirad multilanguage و رامم JE 3 lite چه کنم؟
3- چرا وقتی با spb backup کل فایلارو بکاپ میگیری اس ام اسها نمیاد؟
4- من هنوز نتونستم از جی پی اس گوشی استفاده کنم.چند بارم گارمین نصبیدم ولی نقشه کار نکرد ؟
5- چطوری یه تغییرات اساسی تو ظاهر گوشی بدم؟
6-ببخشید که سوالام زیاد شد!
بعنی چی نمیاد ؟! یعنی restore نمیشه ؟
masoud.cvle
19-08-2010, 21:51
من همیشه کل فایلارو بکاپ می گیرم ولی مثینکه بعد از رستور اس ام اسا نمیاد؟
من همیشه کل فایلارو بکاپ می گیرم ولی مثینکه بعد از رستور اس ام اسا نمیاد؟
اینجا کس دیگه این موردو امتحان کرده ؟
masoud.cvle
19-08-2010, 22:30
لطفا یه تقویم فارسی خوب معرفی کنین
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 22:38
بعنی چی نمیاد ؟! یعنی restore نمیشه ؟
من امتحان کردم و کامل میاد . هیچ مشکلی هم نداره.........
masoud.cvle
19-08-2010, 22:41
2-اس ام اس های فارسی من درهمه و فارسی سازمم hirad multilanguage و رامم JE 3 lite چه کنم؟
4- من هنوز نتونستم از جی پی اس گوشی استفاده کنم.چند بارم گارمین نصبیدم ولی نقشه کار نکرد ؟
نبود کسی جواب مارو بده!
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 22:49
2- اینا رو به ترتیب نصب کن مشکلت حل میشه:
الف:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریست کن
ب:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریست کن و با یه برنامه رجیستری خوب این مقدار رو از مسیر رجیستری زیر از 1 به 0 تغییر بده و ریست کن:
HKEY CURRENT USER----SOFTWARE---MICROSOFT---INBOX---SETTING-----OEM--
SMSiNBOXTHREDINGDISABLED
اینم برنامه رجیستری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3- میاد خوب هم میاد :31:
4-
5-
6-خواهش میکنم
7- نبود ؟؟؟ داشتیم تازه گرم میشدیم:19:
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
اینم کرک گارمین
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
دوستان لطف کنید به این تاپیک در قسمت رتبه گیری که اون بالا گذاشته شده رای بدید .
masoud.cvle
19-08-2010, 23:23
[QUOTE=saeedm1727;5297282]2- اینا رو به ترتیب نصب کن مشکلت حل میشه:
الف:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریست کن
ب:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریست کن و با یه برنامه رجیستری خوب این مقدار رو از مسیر رجیستری زیر از 1 به 0 تغییر بده و ریست کن:
HKEY CURRENT USER----SOFTWARE---MICROSOFT---INBOX---SETTING-----OEM--
SMSiNBOXTHREDINGDISABLED
حالا کل قسمتای گوشی مربع نشون داده میشه!
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 23:54
[QUOTE=saeedm1727;5297282]2- اینا رو به ترتیب نصب کن مشکلت حل میشه:
حالا کل قسمتای گوشی مربع نشون داده میشه!
شما باید قبل از همه این کارا فارسی ساز مناسبی رو هم نصب کرده باشید!!!! من فکر کردم که فارسی ساز خوبی نصب کردید!!
اینو نصب کنید اگه مشکلتون حل نشد هارد ریست کنید و این بار این فارسی ساز رو نصب کنید
sajjad200333
20-08-2010, 11:54
اقا سعید این فایل پسوردش چیه.واسه اکسترکت پسورد میخاد.ممنون
اقا سعید چرا جواب نمیدی؟
ودر مورد لینک بالا که گفتی رای 5 ستاره بدی توضیح بیشتری بدید
rahman1363
20-08-2010, 11:54
آقا سعید سلام
من activesync برای وین سون میخوام. نتونستم پیدا کنم اگه لطف کنی ممنون میشم.....
تو مایکروسافت بود ولی نتونستم دانلود کنم.
masoud.cvle
20-08-2010, 12:47
[QUOTE=masoud.cvle;5297423]
شما باید قبل از همه این کارا فارسی ساز مناسبی رو هم نصب کرده باشید!!!! من فکر کردم که فارسی ساز خوبی نصب کردید!!
اینو نصب کنید اگه مشکلتون حل نشد هارد ریست کنید و این بار این فارسی ساز رو نصب کنید
من که گفته بودم فارسی سازم اینه MOBiDIV Multilingual Support 3[1].0 454 همون که تو صفحات قبلی معرفی شده!
در ضمن من هر وقت می خوام هارد ریست کنم دکمه ها رو که نگه می دارم گوشی روشن میشه و ویندوز میاد بالا یهنی هیچی!
و ایکه با هارد ریست فایلای my storage ه پاک میشه؟
ranjbar2009
20-08-2010, 17:06
آقا سعید؛
پسور این فایل زیپ چیه؟
mehryar1973
20-08-2010, 18:11
خوب من میخواستم اینو بگیرم ولی این قضیه پریدن حافظه بد جوری زد تو ذوقم:41:
اون از امنیا 1 که مشکل dead شدن داشت اینم از این
rahman1363
20-08-2010, 23:34
آقا سعید؛
پسور این فایل زیپ چیه؟
پسوردش= shadow
AryanLand
20-08-2010, 23:59
آقا سعید سلام
من activesync برای وین سون میخوام. نتونستم پیدا کنم اگه لطف کنی ممنون میشم.....
تو مایکروسافت بود ولی نتونستم دانلود کنم.
سلام.
شما باید برای ویندوز سون از سایت مایکروسافت برنامه مایکروسافت دیوایس سنتر رو دانلود کنید اکتیو سینک رو ویستا و سون کار نمیکنه.:11:
[QUOTE=saeedm1727;5297519]
در ضمن من هر وقت می خوام هارد ریست کنم دکمه ها رو که نگه می دارم گوشی روشن میشه و ویندوز میاد بالا یهنی هیچی!
و ایکه با هارد ریست فایلای my storage ه پاک میشه؟
سلام.
کدوم دکمه ها رو نگه میداری؟ و ضمنا" دکمه هارو باید تا بالا اومدن صفحه اول نگه داری و رها نکنی.با هارد ریست فایلها و اطلاعات My Storage پاک نمیشه.:11:
Amin.M.1986
21-08-2010, 00:02
سلام.
شما باید برای ویندوز سون از سایت مایکروسافت برنامه مایکروسافت دیوایس سنتر رو دانلود کنید اکتیو سینک رو ویستا و سون کار نمیکنه.:11:
[QUOTE=masoud.cvle;5298862]
سلام.
کدوم دکمه ها رو نگه میداری؟ و ضمنا" دکمه هارو باید تا بالا اومدن صفحه اول نگه داری و رها نکنی.با هارد ریست فایلها و اطلاعات My Storage پاک نمیشه.:11:
اومدم به پست ها جواب بدم دیئم کولاک کردی و واسه من کاری باقی نذاشتی.. :46::10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.