ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14

gomnam23
09-05-2010, 14:27
درود

من این .NET رو باید کجا نصب کنم آخه نصبش کردم ولی هنوز قطب نما ارور میده؟

~ARDESHIR~
09-05-2010, 14:29
درود

من این .NET رو باید کجا نصب کنم آخه نصبش کردم ولی هنوز قطب نما ارور میده؟

قطب نما فقط تو 6.5 کار میکنه اگه 6.1 داری آپدیت کن

SAEEDSAMSUNG
09-05-2010, 22:20
سلام
دوستان و برو بچ گل
یه برنامه gps توپ واسه این گوشی معرفی کنیین تا بتونیم از gps هم استفاده کنیم . من نمیدونم کدومش خوبه .
تقویم سال خورشیدی هم واسه این گوشی پیدا میشه ؟ اگه هست لطفا اسمشو بگین
ممنون از همگی:10::11:

پست 1411 صفحه 142

seven007
10-05-2010, 09:59
پست 1411 صفحه 142
سلام داش سعید لینک دانلود کرک برنامه حذف شده
میگه فایل آپلود شده غیر قانونی می باشد
اگه امکانش هست یه جا دیگه واسه دانلود بزارینش.
mer30:20:

SAEEDSAMSUNG
10-05-2010, 12:49
سلام داش سعید لینک دانلود کرک برنامه حذف شده
میگه فایل آپلود شده غیر قانونی می باشد
اگه امکانش هست یه جا دیگه واسه دانلود بزارینش.
mer30:20:

تا من دوباره آپ کنم این لینک رو ببینید شاید زوتر مشکل حل شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

seven007
10-05-2010, 14:40
سعید جان آپ نکردی ؟

hamed999
10-05-2010, 18:15
یه سوال از دوستان
میشه دقیق مدل شتاب دهنده ی گرافیکی امینا 2 رو بگین ؟ میخوام بدونم از مال i8910 بهتره یا نه ؟

و یه سوال از دارندگان گوشی این گوشی با این رمش کمش نسبت به دیگر ویندوز مویایل ها اگه زیاد برنامه بریزی کند میشه ؟ کلان میخواستم بدونم از گوشی های سیمباین مثل 5800 سرعتش بیشتره یا نه ؟

~ARDESHIR~
10-05-2010, 18:47
یه سوال از دوستان
میشه دقیق مدل شتاب دهنده ی گرافیکی امینا 2 رو بگین ؟ میخوام بدونم از مال i8910 بهتره یا نه ؟

و یه سوال از دارندگان گوشی این گوشی با این رمش کمش نسبت به دیگر ویندوز مویایل ها اگه زیاد برنامه بریزی کند میشه ؟ کلان میخواستم بدونم از گوشی های سیمباین مثل 5800 سرعتش بیشتره یا نه ؟

من اول ویندوز 6.1 داشتم که رمش کم میومد
الان 6.5 لایت دارم که دیگه مشکلی نداره و چندتا برنامه هم باز کنم بسته نمیشن
یه فرقی بین پاکت پی سی و کامپیوتر هست ... کامپیوتر یه چیزی داره به اسم paging file یا virtual memory ینی میاد از هارد به عنوان رم استفاده میکنه که باعث کند شدنش میشه ... تو پاکت اینجوری نیست ... اگه رم کم بیاد از هارد استفاده نمیکنه و فقط برنامه هارو میبنده تا رم خالی بشه در نتیجه تو سرعت تاثیری نداره
سرعتش با رام لایت خیلی خوبه و مشکلی نداره
شتاب دهنده گرافیکیشم نسبت به 8910 ضعیفتره

saeed.rg
10-05-2010, 19:10
دوستان سلام

من omnia II و فارسی ساز MOBIDIV و finger keyboard دارم وقتی SMS فارسی میفرستم در SMS دریافتی بجای حروف علامت سوال میاد .ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

SAEEDSAMSUNG
10-05-2010, 22:07
یه سوال از دوستان

رم کمش نسبت به دیگر ویندوز موبایلها؟؟!!!!؟؟؟!!!:18:! میشه بگید نسبت به کدوم ویندوز موبایلها میفرمایید؟؟!!:18: من فقط htc hd2 رو دیدم که 512 مگابایت رم داره که اونم به خواطر htc sence سنگینش و صفحه 4.3 اینچ بزرگشه گرنه دیگه چیزی ندیدم!!

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

دوستان سلام

من omnia II و فارسی ساز MOBIDIV و finger keyboard دارم وقتی SMS فارسی میفرستم در SMS دریافتی بجای حروف علامت سوال میاد .ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

اینو نصب کن اون فینگر کیبورد هم پاک کن :2: . :11:

mobidiv هم بذار باشه

aldurazy arabic for omnia2 i8000_lite2010.rar

Vamp!r3
10-05-2010, 22:11
من فقط htc hd2 رو دیدم که 512 مگابایت رم داره که اونم به خواطر htc sence سنگینش و صفحه 4.3 اینچ بزرگشه گرنه دیگه چیزی ندیدم!!

دیاموند 2 :

288 MB RAM

~ARDESHIR~
10-05-2010, 23:07
یه مشکل دیگه
وقتی لاک میشه LCG JUCKBOX قطع میشه ! دیگه آهنگ پخش نمیکنه
چجوری درست میشه ؟

hamed999
11-05-2010, 12:16
در ادامه نوشته دوستمون فکر کنم تمام گوشی های htc که بعضیاشون تاریخ تولیدشون ماله 2 سال پیشه همه رمشون از 256 بیشتره مثل همین diamond2 یا touch pro . touchpro 2 . touch hd ,...

~ARDESHIR~
11-05-2010, 12:31
در ادامه نوشته دوستمون فکر کنم تمام گوشی های htc که بعضیاشون تاریخ تولیدشون ماله 2 سال پیشه همه رمشون از 256 بیشتره مثل همین diamond2 یا touch pro . touchpro 2 . touch hd ,...

شما یه رام لایت بریز استارت آپم کامل پاک کن 95 مگ رم خالی داری خیلی زیادم هست مشکلی نداره
دایموند 2 رمش مگه چقد بیشتره ؟ فقط 32 مگ که اونم به خاطر اینترفیس سنگینترش پر میشه و چیزی بیشتر از امنیا نداره
البته اگه بخای sbp shel و اینچیزا بریزی روش کم میاره و اذیت میکنه

SAEEDSAMSUNG
11-05-2010, 13:38
دیاموند 2 :

به نظرتون 256 مگابایت با 288 مگابایت خیلی توفیر میکنه؟

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

یه مشکل دیگه
وقتی لاک میشه LCG JUCKBOX قطع میشه ! دیگه آهنگ پخش نمیکنه
چجوری درست میشه ؟

تاچ پلیر هم قطع میشه؟ یا فقط همین جاک باکس؟

~ARDESHIR~
11-05-2010, 13:48
تاچ پلیر هم قطع میشه؟ یا فقط همین جاک باکس؟

نه تاچ پلیر مشکلی نداره
گفتم شاید برنامه جاک باکس یه تنظیمات پاور سیوینگی چیزی داشته باشه که قطع نشه

تنظیمات بردرد بخوری واسه رجیستری هست ؟ مثلاً کش و این چیزا رو زیاد کنم تاثیری داره ؟
خودم یه کاری کردم تاچش حساستر شده

SAEEDSAMSUNG
11-05-2010, 14:02

مهم اینه که چقدر نیاز داشته باشه. امنیا 2 256 مگابایت براش کافیه. 90 مگابایت هم خالی میاد.برای همین مصرف باتریش خوبه. به نظرتون اگه پردازنده 1 و رم 512 براش میذاشتن و همش هم خالی بود ولی مصرف باتری بالا میرفت . خوب بود؟ درکل میخوام بگم که به رم 256 امنیا 2 هیچ گیری نیست . مثال ماشین بنز و پیکان هم دیگه لازم نیست بزنم:46:

~ARDESHIR~
11-05-2010, 15:03
مشکل جاک باکس خود به خود حل شد :دی
ینی الان صفحرو قفل میکنم دیگه قطع نمیشه :دی

tornado_m.n.n
11-05-2010, 18:39
سعید سلام
من تا امروز نتونستم سر بزنم
5 6 صفحه آخر رو خوندم هم از شما که تلاشتونو کردید و ههم از دوستانی که مدل اصلی گوشیشونو گفتن تشکر میکنم
راستی هنوز پیدا نکردی
من پنجشنبه میرم نمایندگی نمیدونم یا قبول میکنه گوشی رو درست کنه یا نه اگه قبوال کرد که هیچ اگه قبول نکرد یارو رو میفرستم سینه قبرستون چون 80 هزار تومن بابت گارانتی دادم

حالا اگه شما رام اصلی رو جستید که ممنون میشم بذارید اگرم نجستید یه رمی بذارید که همه برنامه ها رو از اول رو داشته باشه و هم لیست ویندوزی داشته باشه و هم سامسونگی {حتما اون مکعب و تاسکینگ و تاچ ویز رو داشته باشه} کلا همه چیز رو داشته باشه سنگین بودنشم همه نیست
اگه میشه تا شب چهارشنبه بذارید
سپاس:46:

topind
11-05-2010, 21:51
اقاي tornado_m.n.n سلام
اقا فقط قبل ازاينكه بري نمايندگي بگو چي دوست داري وقتي با بچه ها اومديم ملاقات برات بياريم

Razel
11-05-2010, 21:53
سلام دوستان
من تازه این گوشی رو گرفتم ، ممنون میشم به سوالام جواب بدید:

1- من دیروز فارسی ساز EFY arabizer for omnia2 i8000 ریختم، ولی گوشی کمی سنگین تر شده و بعضی وقتا موقع بستن بعضی از برنامه ها (از جمله Media Player و منوی گوشی) Dont send میده. آیا فارسی سازهای دیگه هم همین مشکلو دارن؟

2- من کیبورد FingerKeyb-2.0-WVGA نصب کردم ولی موقع برگردوندنش کیبورد کوچیک نشون میده. آیا کیبورد بهتری سراغ دارید؟ کیبورد قبلیو چجوری پاکش کنم؟

3- موقعی که یه فایلی رو از یه گوشی دیگه بلوتوث می کنم، همون لحظه اول ارتباط قطع میشه ولی پیغام Recieved میده.

4- فایلهای رسیده از بلوتوث کجا ذخیره میشن؟

5- از چه راهی میتونم برنامه هایی که نصب کردم و تو installed Programs موجود نیستند رو Uninstall کنم؟ (با حذف پوشه فکر نکنم کامل حذف شده باشه)

6- برنامه coreplayer 4 رو نصب کردم ولی موقع پخش فایلهای MP4 و بعضی Divx ها تصویر گیر می کنه. آیا player بهتری سراغ دارید؟

7- از کجا می تونم آپدیتهای این گوشی رو پیدا کنم؟ تو سایت سامسونگ که نتونستم پیدا کنم(منظورم رام جدید نیست ، فایلهای کوچکی که مثل آپدیت ویندوز یه مشکلی از گوشی رفع می کنه. من برای HTC تو سایتش دیدم.)

اگه سوالام زیاد شد یا تکراری بود ببخشید. این اولین تجربه وبندوز موبایلمه و مشکلات زیادی باهاش دارم.

خیلی ممنون.

mary83
11-05-2010, 22:15
من یک پبشتهاد دارم البته می دونم کلوب قیمت گوشی ها داربم و لی فکر کنم اگه هر کی هر گوشی چه این چه گوشی دیگه ای .و خرید وقتی می یاد اینجا قیمتش یگه :)

SAEEDSAMSUNG
11-05-2010, 23:15
سلام دوستان
من تازه این گوشی رو گرفتم ، ممنون میشم به سوالام جواب بدید:

1- من دیروز فارسی ساز EFY arabizer for omnia2 i8000 ریختم، ولی گوشی کمی سنگین تر شده و بعضی وقتا موقع بستن بعضی از برنامه ها (از جمله Media Player و منوی گوشی) Dont send میده. آیا فارسی سازهای دیگه هم همین مشکلو دارن؟

2- من کیبورد FingerKeyb-2.0-WVGA نصب کردم ولی موقع برگردوندنش کیبورد کوچیک نشون میده. آیا کیبورد بهتری سراغ دارید؟ کیبورد قبلیو چجوری پاکش کنم؟

3- موقعی که یه فایلی رو از یه گوشی دیگه بلوتوث می کنم، همون لحظه اول ارتباط قطع میشه ولی پیغام Recieved میده.

4- فایلهای رسیده از بلوتوث کجا ذخیره میشن؟

5- از چه راهی میتونم برنامه هایی که نصب کردم و تو installed Programs موجود نیستند رو Uninstall کنم؟ (با حذف پوشه فکر نکنم کامل حذف شده باشه)

6- برنامه coreplayer 4 رو نصب کردم ولی موقع پخش فایلهای MP4 و بعضی Divx ها تصویر گیر می کنه. آیا player بهتری سراغ دارید؟

7- از کجا می تونم آپدیتهای این گوشی رو پیدا کنم؟ تو سایت سامسونگ که نتونستم پیدا کنم(منظورم رام جدید نیست ، فایلهای کوچکی که مثل آپدیت ویندوز یه مشکلی از گوشی رفع می کنه. من برای HTC تو سایتش دیدم.)

اگه سوالام زیاد شد یا تکراری بود ببخشید. این اولین تجربه وبندوز موبایلمه و مشکلات زیادی باهاش دارم.

خیلی ممنون.

----------------------------------------------------------------------
1- منم این مشکل رو داشتم این کارو بکنید حل میشه: اول از همه فارسی ساز رو پاک کنید.

mobidiv multilanguage support 3.0 رو نصب کنید.

گوشی رو ریستارت کنید

eldurazy arabizer for omnia2 i8000 رو نصب کنید

گوشی رو ریستارت کنید. مشکل حل میشه..
.................................................. .................................................. ................

2-همین عربایزر کیبورد عربی خیلی خوبی داره با قابلیت چرخش اتوماتیک و کامله. هیچ کیبوردی رو نصب نکنید چون موقع تایپ اس ام اس اذیت میشید و کند میشه!. برای پاک کردن کیبورد به قسمت

setting ویندوز برید و سپس به قسمت system برید و سپس remove programs برید و کیبورد رو از نصب خارج کنید.قبلش باید کیبورد فعال نباشه.
-----------------------------------------
3- رابطه قطع نمیشه . شما نمیبید و انتقال فایل در پشت زمینه انجام میشه به محل ذخیره فایلهای بلوتوس برید میتونید فابلتون رو ببینید.

-----------------
4-

bluetooth----menu ---Device service----Object Push ---option----Shared folder

میتونید مسیر پیش فرض ذخیره فایلهای بلوتوس رو ببینید

--------------------------
5-اگر در مسیر زیر اسم برنامتون در لیست بود که میتونید از نصب خارج کنید . در غیر اینصورت نمیتونید . بهتره هارد ریست کنید
setting ویندوز ---- system قسمت -remove program

--------------------------------

6- بهترین player همین core player باید تنظیمات زیر رو اعمال کنید:

Menu---Tools---setting---Select page---Video (Video Input :Direct Draw-Video Quality:High-Smoooth Zoom:on -Dither:off)

select page---Direct Draw ---Har 3 Tik Off --Overlay Format :Auto)

---------------------------------------------------------

7- سامسونگ اشکالات خودش رو در غالب رام جدیدی که میده بیرون رفع میکینه. پیشنهاد میکنم حتما رام گوشیتون رو عوض کنید و یک رام لایت نصب کنید.

-------------------------------------------------------------

~ARDESHIR~
11-05-2010, 23:22

به نظرم شما mobidiv بریز من ریختم عالیه اصلاً کند نمیکنه و باگ نداره تو اپرا موبایل خیلی عالیه فقط تو اپرا مینی بر عکس نشون میده که اینم میشه باهاش کنار اومد
منم فینگر کیبرد ریختم البته فک کنم ورژن 2.1 بود و خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره

سعید جان برنامه ای هست که واسه دریافت بلوتوث نیازی به pair شدن نباشه ؟

SAEEDSAMSUNG
11-05-2010, 23:27
سعید سلام
من تا امروز نتونستم سر بزنم
5 6 صفحه آخر رو خوندم هم از شما که تلاشتونو کردید و ههم از دوستانی که مدل اصلی گوشیشونو گفتن تشکر میکنم
راستی هنوز پیدا نکردی
من پنجشنبه میرم نمایندگی نمیدونم یا قبول میکنه گوشی رو درست کنه یا نه اگه قبوال کرد که هیچ اگه قبول نکرد یارو رو میفرستم سینه قبرستون چون 80 هزار تومن بابت گارانتی دادم

حالا اگه شما رام اصلی رو جستید که ممنون میشم بذارید اگرم نجستید یه رمی بذارید که همه برنامه ها رو از اول رو داشته باشه و هم لیست ویندوزی داشته باشه و هم سامسونگی {حتما اون مکعب و تاسکینگ و تاچ ویز رو داشته باشه} کلا همه چیز رو داشته باشه سنگین بودنشم همه نیست
اگه میشه تا شب چهارشنبه بذارید
سپاس:46:

متاسفانه نیست! و تنها راه اینه که یک نفر گوشیشو به من بده تا رامش رو استخراج کنم.

این رام رو نصب کنید به نظر من تقریبا مشابه همون چیزی که مایکروتل نصب میکنه و کامله:

eboot: ا

phone

csc:

pda:

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

من یک پبشتهاد دارم البته می دونم کلوب قیمت گوشی ها داربم و لی فکر کنم اگه هر کی هر گوشی چه این چه گوشی دیگه ای .و خرید وقتی می یاد اینجا قیمتش یگه :)

باشه عزیز. من شروع میکنم. من این گوشی رو تاریخ اذر 88 خریدم 550 بدون گارانتی:11:

AmiIin
12-05-2010, 00:11
این رام رو نصب کنید به نظر من تقریبا مشابه همون چیزی که مایکروتل نصب میکنه و کامله:

phone

csc:

pda:

این رام شباهتی به رام مایکروتل نداره اما رام خیلی خوبیه ..... .

Razel
12-05-2010, 01:24
1- منم این مشکل رو داشتم این کارو بکنید حل میشه: اول از همه فارسی ساز رو پاک کنید.

mobidiv multilanguage support 3.0 رو نصب کنید.

گوشی رو ریستارت کنید

eldurazy arabizer for omnia2 i8000 رو نصب کنید

گوشی رو ریستارت کنید. مشکل حل میشه..

2-همین عربایزر کیبورد عربی خیلی خوبی داره با قابلیت چرخش اتوماتیک و کامله. هیچ کیبوردی رو نصب نکنید چون موقع تایپ اس ام اس اذیت میشید و کند میشه!.

خیلی ممنون ظاهرا درست شد.

برای پاک کردن کیبورد به قسمت setting ویندوز برید و سپس به قسمت system برید و سپس remove programs برید و کیبورد رو از نصب خارج کنید.قبلش باید کیبورد فعال نباشه.

واقعیتش من تو setting گزینه system رو نتونستم پیدا کنم ولی تو قسمتی که مقدار main storage رو نشون میده لیست برنامه هام رو پیدا کردم و گزینه delete دارن و مشکلم حل شد (اگر بگید که منوی system دقیقا کجاست ممنون میشم)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- رابطه قطع نمیشه . شما نمیبید و انتقال فایل در پشت زمینه انجام میشه به محل ذخیره فایلهای بلوتوس برید میتونید فابلتون رو ببینید.

متاسفانه گوشی که ارسال می کنه هشدار قطع ارتباط رو میده و هیچ فایلی به گوشی من نمیاد. (با 2تا گوشی تست کردم: Cookie و k750)

6- بهترین player همین core player باید تنظیمات زیر رو اعمال کنید:

Menu---Tools---setting---Select page---Video (Video Input :Direct Draw-Video Quality:High-Smoooth Zoom:on -Dither:off)

select page---Direct Draw ---Har 3 Tik Off --Overlay Format :Auto)

متاسفانه با این تنظیمات هم نتونستم فایلهام رو بدون مشکل پخش کنم و هیچ فرقی نکرد.

7- سامسونگ اشکالات خودش رو در غالب رام جدیدی که میده بیرون رفع میکینه. پیشنهاد میکنم حتما رام گوشیتون رو عوض کنید و یک رام لایت نصب کنید.

به خاطر گارانتیش نمیتونم رام غیر رسمی بریزم.

mahyar_b
12-05-2010, 08:43

من 16/1/89 با گارانتی مایکروتل خریدم 505

SAEEDSAMSUNG
12-05-2010, 12:42
خیلی ممنون ظاهرا درست شد.

واقعیتش من تو setting گزینه system رو نتونستم پیدا کنم ولی تو قسمتی که مقدار main storage رو نشون میده لیست برنامه هام رو پیدا کردم و گزینه delete دارن و مشکلم حل شد (اگر بگید که منوی system دقیقا کجاست ممنون میشم)

متاسفانه گوشی که ارسال می کنه هشدار قطع ارتباط رو میده و هیچ فایلی به گوشی من نمیاد. (با 2تا گوشی تست کردم: Cookie و k750)

متاسفانه با این تنظیمات هم نتونستم فایلهام رو بدون مشکل پخش کنم و هیچ فرقی نکرد.

به خاطر گارانتیش نمیتونم رام غیر رسمی بریزم.

منظورم SETTING خود ویندوزه . مگه شما 2 تا ستینگ ندارید؟ .

تنظیمات بلوتوس ر انجام دادید؟ باید قسمت DEVICE INFO قسمت eNABLE VISIBILITY TO OTHER DEVICE

رو فعال کنید تا دستگاهای دیگه بتونن ببینن. درضمن مسیر فابلهای دریافتی رو به حافظه 16 گیگ بدید.

من با کور پلیر تغریبا هر فایلی رو پخش میکنم. شما شاید فایهاتون از 1000 پیکسل بالاتره. یه چک بگنید خبرشو رو بدید

Arashdn
12-05-2010, 14:29
من ارومیه ام و نمیتونم گوشی رو بدم
ولی اگه یه آموزش خیلی ساده بزاری (و تمضین بی خطر بودن) میتونم رام گوشیم خودم رو که عوض هم نشده رو استخراج کنم

Razel
12-05-2010, 15:01
منظورم SETTING خود ویندوزه . مگه شما 2 تا ستینگ ندارید؟ .

تنظیمات بلوتوس ر انجام دادید؟ باید قسمت DEVICE INFO قسمت eNABLE VISIBILITY TO OTHER DEVICE

رو فعال کنید تا دستگاهای دیگه بتونن ببینن. درضمن مسیر فابلهای دریافتی رو به حافظه 16 گیگ بدید.

من با کور پلیر تغریبا هر فایلی رو پخش میکنم. شما شاید فایهاتون از 1000 پیکسل بالاتره. یه چک بگنید خبرشو رو بدید
من فقط یک setting دارم. در منوی اصلی و استارت، setting ها هردو به یک مسیر منتهی میشن و یک قسمتش همون عکسی هست که بالا گذاشتم.
مشکل بلوتوثم هم حل شد، ایراد از نرم افزار obex بود که نصب کرده بودم. با دادن مسیر my storage مشکلم حل شد.

فقط موند مشکلم با برنامه core player که اونم به نظرم مشکل از موزیک ویدئوهام باشه. چون همشونو از رادیو جوان دانلود کردم ، حجمشون بالای 90-100 مگ هست. یه ویدئوی دیگه ریختم مشکلی نداشت.

از راهنمایی های شما و سایر دوستان ممنونم.

~ARDESHIR~
12-05-2010, 15:20
بچه ها بدون شک این گوشی بهترین دوربینو تو پاکت پیسیا داره
دیشب یه مقایسه ای بین اینو ویواز کردم و در کمال تعجب ویوازو شکست داد !
x2 هم که هر چی باشه دوربین ضعیفتری نسبت به ویواز داره در نتیجه امنیا x2 رو هم به راحتی شکست میده

امنیا 2 :

ویواز :

total_overdose
12-05-2010, 15:54
x2 هم که هر چی باشه دوربین ضعیفتری نسبت به ویواز داره در نتیجه امنیا x2 رو هم به راحتی شکست میده

امنیا 2 :

ویواز :

سلام
دوست عزیز جناب hasanmotori واقعا شما هدفتون از این کار چیه؟ چرا کمی وجدانتون به درد نمیاد؟ آخه من واقعا نمیفهمم چیزی رو به دروغ بزرگ نشون دادن هنره؟ چرا واقعا؟
آیا بن شدن یا عدم دسترسی شما با یوسرهای hasanmotori و زلف علی به این انجمن نشون نمیده که شما وجودتون برای این انجمن ضرر داره؟ حتما باید این یکی یوزرتون هم بن بشه؟ واقعا شما نمیتونید زندگیتون رو بدون کلک و حیله گری بگذرونید؟ بنظر شما همه ی دنیا در گوشی شما خطم میشه؟ واقعا نمیدونم شما چطور آدمی هستید:41: لااقل پست از روی تعصب و دروغ ندید ببینید کسی تو این انجمن به شما گیر میده؟
آخه یکار خطارو چندبار باید انجام بدید؟
تا حالا فکر کردید اگر کسی روی همین کارای شما بره این گوشی رو بخره و بعد از هر نظری که حالا باشه بعد پشیمون بشه به شما لا اقل تو دلش بدو بیراه میگه؟ واقعا خدارو خوش میاد؟ میفهمید معنی وجدان رو اصلا؟
خوب دوستان حتما سوالتون اینه که چرا من به این دوستمنو گیر دادم.
عکس های حقیقی رو براتون این پپایین میزارم.
حقیقت اینه که من نه به برند سونی علاقه دارم نه چیزه دیگه ای.اما از دروغ و بزرگنمایی بی جهت بدم میاد.
این دوستمون میاد چنتا عکس میگیره بعد صبر میکنه که یه ماشین رد بشه تا نور چراغش زمین رو روشن کنه و از یه زاویه دیگه عکس بگیره و با کمال پر رویی هم بیاد یه گوشی رو با تعصب برنده اعلام کنه.
البته نکه من بخوام این گوشیرو کوچیک کنم.شایدم از ویواز بهتر بگیره.هم خودم و همه دوستان از قدرت دوربین این گوشی که یکی از بهترین ها هست تویه پاکت پی سی ها و حتی جز بهترین 5 ها هست با خبر هستن.
حتی دوستمون polp یه بررسی رو دوربین این گوشی داشتن که تاپیکشم موجوده و اونجا هم جز بهترین ها بود.
اما روی سخن من با ایشون این هست که چرا وقتی دوتا عکس رو با هم میگیرن و نتیجه کاملا عکس حرف ایشون هست میان و با کلک نتیجه رو جور دیگه ای جلوه میدن.
البته از اینکه ایشون واقعا قبول نمیکنن حرف حق و درست رو نمیشه گذشت.الانم که دیگه جوابی نباید داشته باشن میان یچیزه دیگه میگن و بازم میخوان قبول نکنن .حالا ببینید کی اینو من گفتم .الان میان میگن ایزو فلا گوشی اینطوره یا سرعت شاتر این گوشی اینطوره یا این یکی لرزیده یا این یکی لنزش کثیف بوده و ...

جالبه بدونید ایزو گوشی ویواز 100 بوده تو این عکسا و امنیا 400 اینم گفتم برای اطلاع بیشتر دوستان.

ویواز:

امنیا :

از دوستان عذر خواهی میکنم طولانی شد حرفام.
منم دیگه اینجا جواب پست ایشون رو نمیدم و رو حرفمم میمونم.
همیشه سبز باشید.

~ARDESHIR~
12-05-2010, 16:15
حمید داستان نگو :دی
من قبلاً هم اینو گفتم که هدف من راضی کردن افراد متعصب نیست و هدفم نشون دادن حقیقت به حقیقت جویان بی تعصبه !
این عکسی که گزاشتی خب معلومه که لرزیده و از پخش شدن نور معلومه که لنز کثیف بوده خودتم گفتی دیگه
بعدشم اون عکسی که من گزاشتم مگه چشه که حتماً باید عکسی که لرزش داشته رو بزاری ؟ اتفاقاً کار شما خیلی غلطه که میای عکسی که لرزش داره رو با عکس بدون لرزش مقایسه میکنی! این که درست نیست
عکس بدون لرزش در برابر عکس بدون لرزش
اگه مشکلت نور ماشینه به این قسمت عکس دقت کن :

این قسمتا اصلاً تو ویواز معلومن ؟ :27: میشه بگی نور کدوم ماشین به این قسمتا خورده

بعدشم اینم یه عکس دیگه در همون شرایط فقط لنز اینجا یکم کثیف بوده و عقل حکم میکنه اونی که لرزش و کثیفی لنز توش نبوده رو بزارم ... غیر از اینه ؟

واقعاً چجوری روت میشه مردومو گول بزنی خب اگه میخای کمک کنی به کسی عکس بدون لرزش و کثیفی لنزو بزار تا حقیقت معلوم بشه !!

منم دیگه حرفی در این مورد ندارم دوستان خودشون میبیننو نتیجه گیری میکنن

tornado_m.n.n
12-05-2010, 17:40
متاسفانه نیست! و تنها راه اینه که یک نفر گوشیشو به من بده تا رامش رو استخراج کنم.

phone

csc:

pda:

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

باشه عزیز. من شروع میکنم. من این گوشی رو تاریخ اذر 88 خریدم 550 بدون گارانتی:11:.

شما ja1 رو ندارید اگه دارید واسم بذارید چون فردا نمیتونم برم گارانتی میوفته واسه هفته بعد:46:

SAEEDSAMSUNG
12-05-2010, 20:06
GTX Sense 2.5 Theme

باید حتما رام سبک روی گوشیتون داشته باشید . لازمه اجرای راحت HTC SENCE اینه که

حداقل 100 مگابایت از رم خالی باشه .

و تمامی فایلها باید در Device Memory نصب شود

1- به مسیر زیر بریدSetting-----Display and Light ----Items On today
و تمامی تیک ها رو بردارید(خاموش کنید)

2-HTC SENCE 2.5 رو نصب کنید:

3-Soft Reset کنید.

4- دوباره به مسیر زیر بریدSetting-----Display and Light ----Items On today
و تمامی تیک ها رو بردارید(خاموش کنید) یعنی htc sence غیر فعال کنید

5- gtx sence رو نصب کن:

6- Soft Reset کنید.

7- به مسیر زیر بریدSetting-----Display and Light ----Items On today
htc sence فعال کنید

hossainhagh
12-05-2010, 20:33
دوستان عزیز یه مشکلی واسم پیش اومد
تو قسمت برنامه های جاوا هر چی جاوا نصب داشتم یهو ناپدید شده
تازه وقتی دوباره نصب می کنم چیزی نشون نمیده
کسی با این مشکل مواجه شده ؟
راه حلش به نظرتون چی هستش ؟
فقط نگید راه حلش هارد ریسته
تشکر از همه دوستان عزیز

SAEEDSAMSUNG
12-05-2010, 20:51
.

شما ja1 رو ندارید اگه دارید واسم بذارید چون فردا نمیتونم برم گارانتی میوفته واسه هفته بعد:46:

آره برات پیدا کردم:

Pda:

Csc:

Phone و eBoot

SAEEDSAMSUNG
12-05-2010, 22:54
دوستان عزیز یه مشکلی واسم پیش اومد
تو قسمت برنامه های جاوا هر چی جاوا نصب داشتم یهو ناپدید شده
تازه وقتی دوباره نصب می کنم چیزی نشون نمیده
کسی با این مشکل مواجه شده ؟
راه حلش به نظرتون چی هستش ؟
فقط نگید راه حلش هارد ریسته
تشکر از همه دوستان عزیز

اینو نصب کن . بعد از نصب . دوباره برنامه های جاوا رو از نو نصب کن برو ببین تو این برنامه میاد.

golmohammadi
12-05-2010, 23:26

امنیا 2 :

ویواز :

شما چطور با 1 عدد عکس برتری یک 5مگاپیکسلی را به 2 تا گوشی 8 مگاپیکسلی ثابت میکنین ؟
با فرض بر اینکه در این عکسها امنیا بهتر گرفته و تقلبی نداشتین اما بازم کافی نیست
باید چندین و چندین عکس گرفت در حالتهای مختلف تا ثابت بشه کدوم گوشی برتره ....

total_overdose
دوست عزیز ( و همه دوستان) شما هم وقتی حس کردین کسی موردی تو مطالبش داره میتونید به مدیریت اطلاع بدید
یا از طریق پروفایل و یا از طریق این ابزار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کنید خودتون را زیاد درگیر نکنید
ممنون از همکاری همگی

~ARDESHIR~
12-05-2010, 23:51
شما چطور با 1 عدد عکس برتری یک 5مگاپیکسلی را به 2 تا گوشی 8 مگاپیکسلی ثابت میکنین ؟

گل محمدی جان شما خودت ویواز داریو میدونی تو شب چجوریه تعصبو بزار کنارو و بگو
ویواز تو حالت نایت ایزوش از 100 بالاتر نمیره حالا هر کاریشم کنی عکسش روشنتر از امنیا نمیشه
منم اگر بتونم عکسای بیشتریو میزارم
در مورد x2 هم با دلایل منطقی مرطبت میشه نتیجه گرفت که از ویواز ضعیفتره در نتیجه از امنیا ضعیفتره
منم هیچ اسراری ندارم که بگم امنیا بهتره و نیومدمم یه تاپیک جدا باز کنم فقط 2 تا عکس گزاشتم
به نظر میرسه تو این فروم نمیشه دوربین دو گوشیرو مقایسه کرد ... گرچه مقایسه خیلی مفیدی میتونه باشه ولی وقتی همکار انجمن میگه مقایسه 5 با 8 غلطه دیگه بیشتر از اینم نمیشه انتظار داشت

با فرض بر اینکه در این عکسها امنیا بهتر گرفته و تقلبی نداشتین اما بازم کافی نیست
باید چندین و چندین عکس گرفت در حالتهای مختلف تا ثابت بشه کدوم گوشی برتره ....

اگه امکانش باشه چشم ولی با این نظرایی که شما و دوستتون میدین بعید میدونم فایده داشته باشه :13:

دوست عزیز ( و همه دوستان) شما هم وقتی حس کردین کسی موردی تو مطالبش داره میتونید به مدیریت اطلاع بدید
یا از طریق پروفایل و یا از طریق این ابزار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کنید خودتون را زیاد درگیر نکنید
ممنون از همکاری همگی

منم کاملاً با این حرفتون موافقم ولی کو گوش شنوا :13:

~ARDESHIR~
13-05-2010, 00:10
بچه ها میگم این gprs ش چجوری غیر فعال میشه ؟
همه با راه اندازیش مشکل دارن ما با غیر فعال کردنش!

golmohammadi
13-05-2010, 00:11
گل محمدی جان شما خودت ویواز داریو میدونی تو شب چجوریه تعصبو بزار کنارو و بگو
ویواز تو حالت نایت ایزوش از 100 بالاتر نمیره حالا هر کاریشم کنی عکسش روشنتر از امنیا نمیشه
منم اگر بتونم عکسای بیشتریو میزارم
در مورد x2 هم با دلایل منطقی مرطبت میشه نتیجه گرفت که از ویواز ضعیفتره در نتیجه از امنیا ضعیفتره
منم هیچ اسراری ندارم که بگم امنیا بهتره و نیومدمم یه تاپیک جدا باز کنم فقط 2 تا عکس گزاشتم
به نظر میرسه تو این فروم نمیشه دوربین دو گوشیرو مقایسه کرد ... گرچه مقایسه خیلی مفیدی میتونه باشه ولی وقتی همکار انجمن میگه مقایسه 5 با 8 غلطه دیگه بیشتر از اینم نمیشه انتظار داشت

اگه امکانش باشه چشم ولی با این نظرایی که شما و دوستتون میدین بعید میدونم فایده داشته باشه :13:

منم کاملاً با این حرفتون موافقم ولی کو گوش شنوا :13:

شما با قاطعیت گفتین که دوربین امنیا 2 از ویواز و x2 بهتره
اونم فقط با یک عکس
اینو هیچ کسی نمیتونه قبول کنه اگر هم تعصبی نباشه کاملا غیر منطقی هست
در ضمن کی گفته نمیتونی مقایسه کنی؟
پس قسمت نقد برای چی هست ؟
دیگه بهتره جوابی ندین

~ARDESHIR~
13-05-2010, 00:22
شما با قاطعیت گفتین که دوربین امنیا 2 از ویواز و x2 بهتره
اونم فقط با یک عکس
اینو هیچ کسی نمیتونه قبول کنه اگر هم تعصبی نباشه کاملا غیر منطقی هست
در ضمن کی گفته نمیتونی مقایسه کنی؟
پس قسمت نقد برای چی هست ؟
دیگه بهتره جوابی ندین

منم نمیخام این تاپیک بسته بشه و ادامه نمیدوم
فقط میگم خوبه که حداقل قبول کردی تو این شرایط امنیا بهتره
تو شرایط دیگرو هم اگه قسمت باشه مقایسه میکنیم

بچه ها میگم چرا وقتی گوشی لاک میشه اگه چیزی در حال نصب باشه وایمیسه و جلو نمیره ؟
راه حلی نداره ؟

در مورد جاک باکسم که گفتم فهمیدم که اگه در حالت هدست باشه قطع نمیشه ولی اگه نپرسه قطع میشه در حالت لاک

SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 00:28
OMNIA 2 :

تکه وسط:

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vivaz:

تکه وسط:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/]

قضاوت با دیگران

SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 00:41
omnia ii

SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 00:48

golmohammadi
13-05-2010, 01:05
من چنین چیزی نگفتم

saeedm1727 دوست عزیز عکسها با سایز اصلی قرار ندهید
در صورتی که عکسی را میخواهین با سایز اصلی بزارین فقط لینکشو بزارین
برای گذاشتن عکسهای با سایز بزرگتر حداکثر تا 800*480 مجاز هستید
پستهای قبلی خودتون را ویرایش کنید

قضاوت با دیگران

هر دو خوب هستند
اما این زومو ببینید :
اولی ای8000
دومی ویواز

SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 10:53
سعید جان بیخیال
متاسفانه دوستان یه چیزی پشت سر ما گفتن که اصلاً در شعنشون نبود و براشون متاسفم و به این نتیجه رسیدم که بحث با اینطور افراد اشتباهه

میگم سعید جان من این gtx sens و نصب کردم ولی بعد از ریست دوم هیچ اتفاقی نمیفته
اولش htc sens کار کرد بعد تیکشو برداشتم و اونو نصب کردمو ریست کردم ولی هیچی نشد !

دوباره رفتی تو قسمت Items On Today و HTC SENCE رو فعال کنی؟؟؟؟؟

SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 11:18
منم نمیخام این تاپیک بسته بشه و ادامه نمیدوم
تو شرایط دیگرو هم اگه قسمت باشه مقایسه میکنیم

بچه ها میگم چرا وقتی گوشی لاک میشه اگه چیزی در حال نصب باشه وایمیسه و جلو نمیره ؟
راه حلی نداره ؟

در مورد جاک باکسم که گفتم فهمیدم که اگه در حالت هدست باشه قطع نمیشه ولی اگه نپرسه قطع میشه در حالت لاک

نه چون گوشی sTANDBY میشه.. شما کامپیوترتون هم بره حالت STANDBY همه پردازشها متوقف میشه.

ولی گوشیتون میتونه تو حالت STANDBY دانلود کنه از اینترنت. به قسمت وایرلس که برید و گذینه POWER SAVING رو غیر فعال کنید میتونید دانلود کنید.

~ARDESHIR~
13-05-2010, 11:35
دوباره رفتی تو قسمت Items On Today و HTC SENCE رو فعال کنی؟؟؟؟؟

آره خودم متوجه شدم آخه این موردو نگفته بودی گفتم شاید یه today screen دیگه بیاد به غیر از htc sens

SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 11:46
بچه ها به این عکس دقت کنید ببینید خورشید کجاست . یادمه وقتی این عکس رو گرفتم اون قایق رو ندیدم(نور به شدت کم بود) ولی وقتی بعدا عکس رو نگاه کردم قایق در عکس مشخص بود.

سایز واقعی:

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------

این هم تاریکی مطلق با فلاش ال ای دی:

سایز واقعی:

SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 12:17
عکس در هوای ابری:

سایز واقعی:

SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 12:36
آره خودم متوجه شدم آخه این موردو نگفته بودی گفتم شاید یه today screen دیگه بیاد به غیر از htc sens

ببخشید حواسم نبود:11:

SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 12:51
تغییر tASKBAR گوشیتون به گوشی های Android :

ovi's WinDroid Project! V1.0

(نوار سفید رنگ قسمت بالای شکل زیر)

لینک دانلود: (حجم فایل نزدیک 2 مگابایت)

فایل زیپ شده که بعد از باز کردن 9 مگابایت میشود

SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 12:58
Windows 7 Pearl Boot Animations

لینک دانلود:

Arashdn
13-05-2010, 14:03
کسی نبود یه لینک از نحوه استخراج رام گوشی به من بده؟

~ARDESHIR~
13-05-2010, 17:35
سعید جان من این htc sens و میخام پاک کنم هر کاری میکنم نمیشه
تنها راهش هارد ریسته ؟

tornado_m.n.n
13-05-2010, 18:07
آره برات پیدا کردم:

Pda:

Csc:

Phone و eBoot

آقا ممنون
ولی اولین لینکی که گذاشتی وقتی میری توش میگه پاک شده اگه میشه یه با دیگه واسم آپ کن:46:

SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 20:39
سعید جان من این htc sens و میخام پاک کنم هر کاری میکنم نمیشه
تنها راهش هارد ریسته ؟

برو اول Disable ش کن. تو قسمت Items on today . بعد remove ش کن. هارد ریست هم خوبه

ولی قبلش با spb backup از اس ام اس و دفترچه تلفن و تماسهات یه بک آپ بگیر.

mr_rayan
13-05-2010, 23:47
دوستان عزیز این گوشی قابلیت ارسال عکس و موزیک و ... به حالت مارک دار داره؟اگه داره لطف کنید یه توضیح کوچیک بنویسید.ممنون.

SAEEDSAMSUNG
14-05-2010, 00:24
دوستان عزیز این گوشی قابلیت ارسال عکس و موزیک و ... به حالت مارک دار داره؟اگه داره لطف کنید یه توضیح کوچیک بنویسید.ممنون.

متوجه نشدم بیشتر توضیح بدید؟ ارسال با بلوتوس؟ مارک دار یعنی اینکه ارسال چندتایی؟

SAEEDSAMSUNG
14-05-2010, 00:31
کسی نبود یه لینک از نحوه استخراج رام گوشی به من بده؟

توضیحاتش هم از لینک زیر بخون.

mr_rayan
14-05-2010, 01:04
متوجه نشدم بیشتر توضیح بدید؟ ارسال با بلوتوس؟ مارک دار یعنی اینکه ارسال چندتایی؟
بله دوست عزیز با بلوتوث.مارک دار هم یعنی همون چندتایی.امکان داره یکی یه توضیح بمن توی این زمینه بده؟

rahman1363
14-05-2010, 07:40
سعید جان من این htc sens رو میخام نصب کنم مشکلی نداره؟چون یکی ازدوستان میخواست پاکش کنه!

Arashdn
14-05-2010, 08:42

توضیحاتش هم از لینک زیر بخون.

یهنی فقط همینو اجرا کنم؟؟؟؟
این کار خطر نداره؟؟؟

SAEEDSAMSUNG
14-05-2010, 09:51
سعید جان من این htc sens رو میخام نصب کنم مشکلی نداره؟چون یکی ازدوستان میخواست پاکش کنه!

یه کم سنگینه. منم پاکش کردم. الان دارم یه کار جدید میکنم. یه برنامه برای تغییر آیکون های گوشی پیدا کردم و یه سری آیکون خیلی زیبا. میخوام کلا گوشیم رو سفارشی کنم و بعد از تست .عکساشو بذارم براتون. شما سنس رو نصب نکن چون یه کم سنگینه و رام خیلی سبک میخواد.

---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

این کار خطر نداره؟؟؟

توضیحات لینک رو بخون. این برنامه فقط از رام بک آپ میگیره و ظاهرا باید scard storage داشته باشید. نه خطری نداره.

---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------

بله دوست عزیز با بلوتوث.مارک دار هم یعنی همون چندتایی.امکان داره یکی یه توضیح بمن توی این زمینه بده؟

من با این برنامه ( یه جور فایل منیجر قوی) میتونم چندتایی ارسال کنم

SAEEDSAMSUNG
14-05-2010, 10:02
این کار خطر نداره؟؟؟

این هم خوبه:

نصبش که کردی و از رامت بک اپ گرفتی.(فکر کنم باید کارت حافظه رو گوشیت بذاری) برای استفاده از فایل بک آپ گرفته شده در گوشی دیگه . این پست رو بخون:

این فایلیه که گذاشته برات اینجا آپ کردم:

SevenHaft
14-05-2010, 10:55
سلام به همگی دوستان.
خوب من هم اخطاری شدم و بعد از پستهایی که دادم اول پستهام رو پاک کردند و بعد هم به من اخطار دادند ، گویا بعضی از مدیران و همکاران انجمن ها از جمله کسی که در اینجا داشت از موقعیت همکار بودن خودش سوءاستفاده میکرد و به نظر سایرین بی توجه بود ، ظرفیت شنیدن انتقاد ندارند و بلافاصله بعد از شنیدن حرف حق کارهایی از قبیل پاک کردن پست و اخطار دادن به بنده رو انجام دادن که این نشان از ضعف در این نوع افراد هست که بلافاصله واکنش نشون میدن ، امیدوارم روزی شایستگی و لیاقت افراد برای همکار بودن و مدیر شدن در انجمن ها به ستاره و پست بالاتر نباشه بلکه به اطمینان سایر اعضای اون انجمن باشه و بر اساس یک رأی گیری عادلانه.
خوب دوستانی که این گوشی رو دارند گفتم بد نیست که بدونند مقاومت این گوشی تقریبا زیاده و جنس بدنش عالیه چون در این چند وقته بنده در اینترنت مشاهده کردم که افرادی که این گوشی رو دارند برای گوشیشون سوانح مختلفی پیش آمده که خدا رو شکر مشکلی برای گوشیشون پیش نیومده به طور مثال یکی گفته بود که گوشیش از 4 طبقه افتاده پایین و خدا رو شکر هیچیش نشده و یکی دیگه هم گفته بود که به علت فراموشی گوشی در جیب شلوارش جا مونده و شلوار رو انداخته داخل ماشین لباس شویی که بعد از 20 دقیقه متوجه شده که خدا رو شکر برای گوشیش هیچ اتفاقی نیفتاده و گوشیش رو با سشوار خشک کرده و سالم بوده.
اینها نشان از کیفیت ساخت بالای این گوشیه که من خودم بعد از مطالعه این مطالب خیلی خوشحال شدم از این چنین کیفیت ساختی.
راستی برای شما ها هم این چنین مواردی تا حالا رخ داده؟؟؟
با سپاس.

Arashdn
14-05-2010, 11:13
این هم خوبه:

نصبش که کردی و از رامت بک اپ گرفتی.(فکر کنم باید کارت حافظه رو گوشیت بذاری) برای استفاده از فایل بک آپ گرفته شده در گوشی دیگه . این پست رو بخون:

این فایلیه که گذاشته برات اینجا آپ کردم:

اگه بخوایم eboot و phone و pda و... عین رام های دیگه جدا جدا بیاد بیرون کدوم روش بهتره؟

شهنام89
14-05-2010, 12:22
سلام دوستان
يه مشكل جديد!از ديروز شارژ گوشيم سريع خالي ميشه!!!ديشب ساعت 1/30 بامداد شارژش پر شد از شارژ كشيدم و خوابيدم صبح ساعت 11 ديدم كه خالي شده و مقدار شارژش به %6 رسيده(يعني در حال خاموش شدن) چرا؟
1ماه پيش آكبند با گارانتي گرفتم
تا ديروزم مشكلي نداشت!
تو تسك منيجرم ديدم هيچ برنامه ايي ران نبوده!
آموزش تنظيمات وايرلس اين گوشيرو مي خام!همسايه بالاييمون adslگرفته مشتركن استفاده كنيم يه مودم وايرلس Dlink داره ولي به مودمش كانكت ميشم ولي از اينترنتش نميتونه استفاده كنه!و چند لحظه به چند لحظه ديسكانكت ميشه! و گوشيم از كانكشن ايرانسل فقط كانكت ميشه!

SAEEDSAMSUNG
14-05-2010, 22:06
سلام دوستان
يه مشكل جديد!از ديروز شارژ گوشيم سريع خالي ميشه!!!ديشب ساعت 1/30 بامداد شارژش پر شد از شارژ كشيدم و خوابيدم صبح ساعت 11 ديدم كه خالي شده و مقدار شارژش به %6 رسيده(يعني در حال خاموش شدن) چرا؟
1ماه پيش آكبند با گارانتي گرفتم
تا ديروزم مشكلي نداشت!
تو تسك منيجرم ديدم هيچ برنامه ايي ران نبوده!
آموزش تنظيمات وايرلس اين گوشيرو مي خام!همسايه بالاييمون adslگرفته مشتركن استفاده كنيم يه مودم وايرلس Dlink داره ولي به مودمش كانكت ميشم ولي از اينترنتش نميتونه استفاده كنه!و چند لحظه به چند لحظه ديسكانكت ميشه! و گوشيم از كانكشن ايرانسل فقط كانكت ميشه!

درمورد باتریتون نمیدونم. شاید از شارژرتونه! یا رام گوشیتون. با حالت خاموش شارژش کنید.

تنظیمات خاصی ندار جز اینکه موقع کانکت شدن پسورد مودم بالا رو بزنید. ولی باید کانکشن ایرانسل رو حذف کنید. .......>

etting----network setting (Tab ) .....connenctons------Manage Exists connetction-----
سپس روی کانکشن ایرانسل انگشتتون رو نگه دارید تا منو بیاد سپس delete رو بزنید و خلاص!

SAEEDSAMSUNG
14-05-2010, 22:25
سلام به همگی دوستان.
خوب من هم اخطاری شدم و بعد از پستهایی که دادم اول پستهام رو پاک کردند و بعد هم به من اخطار دادند ، گویا بعضی از مدیران و همکاران انجمن ها از جمله کسی که در اینجا داشت از موقعیت همکار بودن خودش سوءاستفاده میکرد و به نظر سایرین بی توجه بود ، ظرفیت شنیدن انتقاد ندارند و بلافاصله بعد از شنیدن حرف حق کارهایی از قبیل پاک کردن پست و اخطار دادن به بنده رو انجام دادن که این نشان از ضعف در این نوع افراد هست که بلافاصله واکنش نشون میدن ، امیدوارم روزی شایستگی و لیاقت افراد برای همکار بودن و مدیر شدن در انجمن ها به ستاره و پست بالاتر نباشه بلکه به اطمینان سایر اعضای اون انجمن باشه و بر اساس یک رأی گیری عادلانه.
خوب دوستانی که این گوشی رو دارند گفتم بد نیست که بدونند مقاومت این گوشی تقریبا زیاده و جنس بدنش عالیه چون در این چند وقته بنده در اینترنت مشاهده کردم که افرادی که این گوشی رو دارند برای گوشیشون سوانح مختلفی پیش آمده که خدا رو شکر مشکلی برای گوشیشون پیش نیومده به طور مثال یکی گفته بود که گوشیش از 4 طبقه افتاده پایین و خدا رو شکر هیچیش نشده و یکی دیگه هم گفته بود که به علت فراموشی گوشی در جیب شلوارش جا مونده و شلوار رو انداخته داخل ماشین لباس شویی که بعد از 20 دقیقه متوجه شده که خدا رو شکر برای گوشیش هیچ اتفاقی نیفتاده و گوشیش رو با سشوار خشک کرده و سالم بوده.
اینها نشان از کیفیت ساخت بالای این گوشیه که من خودم بعد از مطالعه این مطالب خیلی خوشحال شدم از این چنین کیفیت ساختی.
راستی برای شما ها هم این چنین مواردی تا حالا رخ داده؟؟؟
با سپاس.

مال من یه بار از دستم افتاد . یه بار هم از 2 پله. من در چند تا پست بعدی دل و روده گوشی رو براتون میزارم ببینید که چه جوریه

SevenHaft
14-05-2010, 22:50
مال من یه بار از دستم افتاد . یه بار هم از 2 پله. من در چند تا پست بعدی دل و روده گوشی رو براتون میزارم ببینید که چه جوریه
سلام سعید جان.
آقا منکه مشتقانه منتظر اینم که ببینم داخل امنیا 2 چه خبره.
پس گوشی شما هم دچار سانحه شده که خدا رو شکر براش اتفاقی نیفتاده ، من فکر کنم که با این اوصاف کیفیت ساخت بالایی این گوشی داره.
پیشاپیش از لطفی که میکنی ممنونم.
با سپاس.

mohammad8711
14-05-2010, 22:55
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم !
چرا این گوشی 2 تا تاپیک داره !؟
من تو تاپیک پاکت پی سی پست زدم ولی به نظر میرسه این تاپیک فعال تره
گوشی من ویندوزش 6.1 هست ، چجوری می تونم به 6.5 ارتقا بدم ؟ این کار خطری نداره ؟ چون من شنیدم بعضی ها حافظه داخلی گوشیشون پریده !
من coreplayer نصب کردم ، ولی پلیر خود گوشی خیلی بهتر divx پخش می کنه پخش می کنه ! دلیلش چیه ؟؟ صدای بعضی از کلیپ ها هم پخش نمیشه ، نه با core و نه با پلیر گوشی ، راهی برای درست کردنش نیست ؟
لطفا چند تا بازی که با شتاب سنج گوشی کار کنه معرفی کنید ، چند تا هم برنامه کاربردی معرفی کنید (اگه با لینک باشه عالیه )
ممنون

شهنام89
14-05-2010, 23:55
سعيد جان سلام
موفق نشدم موقيعيت ياب گارمين و نصب كنم!كركشم قابل دانلود نيست!
آموزش نصب و شاخه هاي نصب هر برنامه مورد نيازمه!

Mohammad_Ahrari
15-05-2010, 10:54
دوستان سلام....من میخوام این گوشی رو بگیرم(شاید).کلا عیباشو بگید که نخرم بعد پشیمون شم.

اگر بخوام بین این و i8910 یکی رو بگیرم,انصافا خودتن که این گوشی رو دارید,صرفنظر از سیستم عامل,کدومو میخرید و چرا؟؟

با این ضعفایی که میگید میترسم بگیرم

شهنام89
15-05-2010, 11:25
دوستان سلام....من میخوام این گوشی رو بگیرم(شاید).کلا عیباشو بگید که نخرم بعد پشیمون شم.

اگر بخوام بین این و i8910 یکی رو بگیرم,انصافا خودتن که این گوشی رو دارید,صرفنظر از سیستم عامل,کدومو میخرید و چرا؟؟

OMNIA2 يه چيز ديگست!!!:18:
اون سيستم عاملش سيمبين و خيلي زود دل تو مي زنه و منوهاش زود يكنواخت ميشه ولي ويندوز موبايل تنوع نرم افزاريش خيلي بيشتر منوهاش خيلي تنوع داره!!!:8:
omnia ضعفي نداره و كلاً گوشي فانيه!!
ويندوز موبايل يه كلاس ديگه داره!!!:31:

Arashdn
15-05-2010, 12:53
اگه بخوایم eboot و phone و pda و... عین رام های دیگه جدا جدا بیاد بیرون کدوم روش بهتره؟
کسی نبود؟؟؟

SAEEDSAMSUNG
15-05-2010, 13:30
کسی نبود؟؟؟

ببین من نتونستم تفکیک کنم . دارم روش کار میکنم هروقت به نتیجه برسم حتما خبرت میکنم. حالا دوستای دیگه اگه هستن خواهشا کمک کنن.

SAEEDSAMSUNG
15-05-2010, 13:40

ضعفای این گوشی:

قیلا ضعفایی داشت که اگه تو این فروم بگرید میبینید که من بارها بیان کردم . ولی همش با عوض کردن رام برطرف شد پس لازم نیست اینجا بیان کنم.

پس برای من تنها ضعف این گوشی( اگه برای شما ضعف حساب بشه) اینه که حتما باید یه برچسب شیشه روی صفحش باشه چون راحت خش می افته و ضعف دیگه( باز اگه ضعف حساب بشه) اینه که اگه تو محیط خاک خیز کار کنید. اگه خیلی دقت کنید متوجه میشید که بغلای گوشی گرد و خاک میره.

همین 2 تا . دیگه هیچ عیبی نداره!

صرف نظر از سیستم عامل یک صرف نظر خیلی بزرگه!!! بله اگه صرف نظر از سیستم عاملش ( که خودش خیلیه!) بخوایم بگیم . امنیا اچ دی بگیرید. ولی من جای تو بودم این کارو نمیکردم:46: ( من قبل این گوشی امنیا اچ دی داشتم . حدود 1 ماه. گوشی کسل کننده ایه)

SAEEDSAMSUNG
15-05-2010, 13:48
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم !
چرا این گوشی 2 تا تاپیک داره !؟
من تو تاپیک پاکت پی سی پست زدم ولی به نظر میرسه این تاپیک فعال تره
گوشی من ویندوزش 6.1 هست ، چجوری می تونم به 6.5 ارتقا بدم ؟ این کار خطری نداره ؟ چون من شنیدم بعضی ها حافظه داخلی گوشیشون پریده !
من coreplayer نصب کردم ، ولی پلیر خود گوشی خیلی بهتر divx پخش می کنه پخش می کنه ! دلیلش چیه ؟؟ صدای بعضی از کلیپ ها هم پخش نمیشه ، نه با core و نه با پلیر گوشی ، راهی برای درست کردنش نیست ؟
لطفا چند تا بازی که با شتاب سنج گوشی کار کنه معرفی کنید ، چند تا هم برنامه کاربردی معرفی کنید (اگه با لینک باشه عالیه )
ممنون

اون تاپیک رو ولش کن. اینجا درخدمتیم!

آموزش فلش گوشی امنیا 2 :

و خطری هم نداره

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دو تا بازی با شتاب سنج:

ASPHALT4 :

HTC TEETER

نرم افزار هم تا دلت بخواد صفحات قبل هست باید بگردی.:46:

Mohammad_Ahrari
15-05-2010, 14:01
مرسی سعید خان

اگه یکی بتونه اینو یا b7610 رو بگیره به نظرت کدوم بهتره؟؟؟

SAEEDSAMSUNG
15-05-2010, 14:04
سعيد جان سلام
موفق نشدم موقيعيت ياب گارمين و نصب كنم!كركشم قابل دانلود نيست!
آموزش نصب و شاخه هاي نصب هر برنامه مورد نيازمه!

نرم افزار Garmin XT به همراه آموزش نصب فارسی

باید Active Sync روی کامپیوتر شما نصب باشد.

نصب:
1. فایل مقابل را ابتدا نصب کنید:
GarminMobileXTforWindowsMobile_50020w.exe
2. برای نصب از حافظه جانبی(16 گیگ) استفاده کنید.
3. وقتی در گوشی برای نصب گزینه اومد YES را بزنید.
4. بعد از نصب سافت ریست کنید
5. بعد از بالا آمدن وقتی می خواست وارد نرم افزار شود No را بزنید.
6. گوشی را با Active Sync وصل کنید.
7. فایل مقابل را ابتدا نصب کنید GarminMobileXTFreeBasemap_4xxxx.exe :. و برای مسیر Storage Card یا Internal Storage را انتخاب کنید.
8. فایل مقابل را ابتدا نصب کنید GarminMobileXTSupportFiles_4xxxx.exe :. و برای مسیر Storage Card یا Internal Storage را انتخاب کنید.
9. حالا در گوشی به فابل منیجر بروید و فولدر 2577 را در کارت حافظه پیدا کنید
10. فولدر را حذف کنید (Delete).
11. سپس در گوشی برنامه Garmin Mobile TX را اجرا کنید.
12. صبر کنید تا برنامه بالا بیاید و 4 گزینه برای فعال سازی ظاهر می شود.
13. آخرین را انتخاب کنید
14. Agree را در صفحه بعد انتخاب کنید.
15. اگر برای Bluetooth GPS گشت روی Skip کلیک کنید .
16. به Setting بروید.
17. گدینه جهت پایین را کلیک کنید.
18. About را انتخاب کنید
19. را روی کاغذ یادداشت کنید. CARD ID مقدار مقابل
20. روی Back کلیک کنید و روی Back کلیک کنید و Exit را انتخاب کنید .(برنامه را کلا ببندید)
فعال سازی :
-----------
1. در کامپیوتر به روی My computer بروید و در منوی بالا روی Tools بروید و Folder option را انتخاب کنید
2. به Tab ، View بروید.
3. چک گزینه Hide extensions for known file types را بردارید(میدونم بلدید ولی خوب برا کسایی که بلد نیستن گفتم)
4. فایل keygenmod1.5.exe را باز کنید.
(all credit of keygen goes to JETMOUSE).
5. دو فیلد ورودی خواهید دید.
6. اولین ورودی این است : "Enter your Unit ID here"
7. حال کاغذی که نوشته بودید را آماده کنید
8. برای GPS داخلی این را وارد کنید""CARD ID
9.کد را در قسمت اول وارد کنید Generateرا کلیک کنید کد 25 رقمی به شما می دهد.
10. روی کد دابل کنیک کنید تا انتخاب شود و راست کلیک کنید و Copy را یزنید
11. توجه ! برنامه کی جن را نبندید . ( آقا نبندید دیگه !)
12. به روی دسکتاپ بروید .
13. رایت کیلک کنید در گزینه New بروید و New Text Document را انتخاب کنید
14. این کار "NEW TEXT DOCUMENT.TXT" را ایجاد می کند
15. آنرا باز کنید و کد 25 رفمی را در آن ذخیره کنید.
16. آنرا ذخیره کنید و ببندید.
17. روی آن راست کلیک کنید و Rename را انتخاب کنید
18. اسم آنرا به sw.unl تغییر دهید
19. توجه sw.unl.txt اشتباه است باید sw.unl باشد.
20. آنرا به گوشی انتقال دهید و به فایل منیجر بروید!!
21. چون 2 فولدر Garmin وجود دارد شما باید آن را که در کارت حافظه است انتخاب کنید.
22. به Internal Storage در Garmin بروید و sw.unl را در آن کپی کنید
23. به نرم افزار Garmin TX بروید نباید از شما بخواهد که آنرا Active کنید و به صفحه Warning می رود.
24. اگر نشد مراحل را از اول مرور کنید ببینید کجا اشتباه کردید.
(اگر این مرحله را تمام نکردید به مراحل بعد نروید)
25. یاد آوری می کنم Keygen باید هنوز باز باشد.

فعال سازی نقشه:
----------------
1. هر نقشه که خواستید دانلود کنید اسم آن باید این باشد : "gmapsupp.img"
2. آن را در Storage Card(Internal Stoa ge(in Diamond) / Garmin کپی کنید
3. Map ID نقشه خود را از سایت های مختلف پیدا کنید من تعدادی رو گذاشتم.
4. از Map ID مطمئن شوید.
5. به کی جن که هنوز باز است بروید.
6. به فیلد بعدی بروید و این را پیدا کنید : : "select Map Product"
7. پایین بروید و این را انتخاب کنید "CUSTOM MAPSET"
8. Map ID خود را وارد کنید و OK را یزنید.
9. کد 25 رقمی را به شما می دهد.
10. به روی دسکتاپ بروید .
11. رایت کیلک کنید در گزینه New بروید و New Text Dosument را انتخاب کنید
12. این کار "NEW TEXT DOCUMENT.TXT" را ایجاد می کند
13. آنرا باز کنید و کد 25 رفمی را در آن ذخیره کنید.
14. روی آن راست کلیک کنید و Rename را انتخاب کنید
15. اسم آنرا به gmapsupp.unl تغییر دهید
16. توجه gmapsupp.unl.txt اشتباه است باید gmapsupp.unl باشد.
17. به Storage Card(Internal Storage(in Diamond) / Garmin بروید و gmapsupp.unl را در آن کپی کنید.

حالا به نرم افزار بروید و View MAP را بزنید و کار با GPS را آغاز کنید

--------------------------------------------------------------------

دانلود نرم افزارGarmin Mobile XT for Windows Mobile software version 5.00.20w

فاصله بین R و S رو پاک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s.com.rar

Password: Handhelduser s.com
-------------------------------------------------------------------------------

دانلود کی جین (کرک) برنامه:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دانلود نفشه جدید:

Iran routable Map V2.3.5 Unlocked By Farshid

آخرین نقشه ایران شامل : (تهران {به صورت کامل} ، سمنان ، شیراز ، اصفهان ، مشهد ، کرج ، بم ، تبریز ، گرگان ، اردبیل ، قم ؛ کیش ، همدان ، شهر ری و جاده های ایران)

MapID : 800

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ar

اماکنش بیشتر شده اینم امار دقیق نقشه جدید

به راحتی مکان خود را ببینید و جستجو کنید، شامل :

1302 فضای سبز
88044 خیابان و بزرگراه در تهران، سمنان ،همدان ، بم، کرج، مشهد ، شیراز و اصفهان ( به علت ادغام خیابانها این آمار رو به کاهش است)
1040 بانک و ATM در شهر تهران، کرج و همدان
1167 بیمارستان و مرکز درمانی در شهر تهران، سمنان ، کرج، همدان و جاده های کشور
1171 جایگاه سوخت گیری در شهر تهران،کرج، همدان و جاده های کشور
117فست فود
3996 رستوران
54 مکان ورزشی
83 هتل
40 39 موزه
47کتابخانه
4 باغ وحش
60 سینما
105 مرکز خرید
7470 فروشگاه در سطح جاده ها
156 داروخانه
41 دفتر پست
3190 تلفن در جاده ها
312 دفتر پلیس
نقطه اطلاعات در شهر تهران , ... (به علت افزوده شدن جستجوی خیابان در شهرها نیازی به این قسمت نبود)
11477 تعمیر گاه جاده ای
268مدرسه
67 ترمینال اتوبوس و تاکسی
35 فرودگاه بزرگ
14 فرودگاه متوسط
14 استخر
10 مکان اسکی
7 تئاتر
2 آتش نشانی
1544 مکان مذهبی

اعدادی که بزرگ تر شدن تعداد اماکن در نقشه جدید هست

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نقشه بیس که اگر خواستین نصب کنید اگر نقشه ایران می خواهید نصب کنید نیازی به ریختن این فایل نیست

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم فایل های صدای برنامه :

SAEEDSAMSUNG
15-05-2010, 16:11
مرسی سعید خان

من درباره b7610 چیزی نمیدونم ولی چیزی که مشخصه اینه که داشتن کیبورد واقعا مزیت بزرگی محسوب میشه و از طرفی هم گوشی B7610 قطرش زیاده و تو جیب مشکل ساز میشه.

شهنام89
15-05-2010, 16:39
سعيد جان گفتم كه كي جن لينكش خاليه!!!

~ARDESHIR~
15-05-2010, 16:46
مرسی سعید خان

محمد جان به نظر میرسه شما شیراز هستی من 1 دونشو دیدم اگه خاستی بگو آدرس بدم
البته این مدل یه جورایی کنار گزاشته شده و جایگزینش b7620 هست که تو سایتهای خارجی میفروشن
ولی به نظرم همین امنیا2 رو بگیری بهتره چون ساپورت خیلی بهتری داره و تا دلت بخاد براش آپدیت اومده و تقریباً باگی درش باقی نمونده ولی اونارو نمیشه مطمعن بود ... در ضمن دوربین و صداشون به این نمیرسه

راستی بچه ها 2 تا رام جدیدم اومده اگه خاستین لینک بدم
I8000NXXJE1 و I8000NXXJE2

محمد جان الان یه نگا کردم دیدم که برای b7610 هم تازگی یه رام اومده

mahyar_b
15-05-2010, 17:27
سلام
گوشه بالا سمت راست صفحم به جای باطری ساعت مینویسه چیکار کنم دوباره برگرده به حالت اول
دوستان لطفا راهنمای کنید
ممنون

SAEEDSAMSUNG
15-05-2010, 18:56
سعيد جان گفتم كه كي جن لينكش خاليه!!!

بفرمایید:

فقط زود برش دار چون ممکنه حذفش کنن دوباره:

mohammad8711
15-05-2010, 19:30
ممنون سعید جان
یه مشکل عجیب برام پیش اومده ، بعد از اینکه arabizer رو نصب کردم دیگه نمی تونم هیچ برنامه ای رو پاک کنم !!
هر چی توی منوی استارت انگشتمو روی یک برنامه نگه می دارم منوی delete باز نمیشه که برنامه رو پاک کنم ! راه دیگه ای برای پاک کردن برنامه ها نیست ؟ این مشکل چجوری حل میشه ؟

mahyar_b
15-05-2010, 19:30
سلام
گوشه بالا سمت راست صفحم به جای باطری ساعت مینویسه چیکار کنم دوباره برگرده به حالت اول
دوستان لطفا راهنمای کنید
ممنون

خودم پیدا کردم:31:
تو تنضیمات ساعت یه گزینه داره نوشته
Display the clock on the titel bar.........
اگه روشن باشه به جای باطری ساعتو نشون میده
چه گزینه مزخرفی
باتشکر از خودم

mahyar_b
15-05-2010, 19:35
ممنون سعید جان
یه مشکل عجیب برام پیش اومده ، بعد از اینکه arabizer رو نصب کردم دیگه نمی تونم هیچ برنامه ای رو پاک کنم !!
هر چی توی منوی استارت انگشتمو روی یک برنامه نگه می دارم منوی delete باز نمیشه که برنامه رو پاک کنم ! راه دیگه ای برای پاک کردن برنامه ها نیست ؟ این مشکل چجوری حل میشه ؟

از این برنامه استفاده کن
tms-uninstaller

SAEEDSAMSUNG
15-05-2010, 21:12
ممنون سعید جان

قسمت setting برید بعد قسمت Memory settingd سپس قسمت Main storage برید لیست برنامه های نصب شده رو میبینید. میتونید روی دکمه delete در جلوش کلیک کنید تا پاک بشه.

درضمن کدوم عربایزر رو نصب کردید؟؟؟

SAEEDSAMSUNG
15-05-2010, 23:10
بچه ها 87 تا عکس از مراحل باز کردن این گوشی رو آپ کردم . دارم

تو یه تاپیک جدید میذارم . خواستید برید یه نگاهی بندازید گفتم شاید

براتون جالب باشه ببینید تو گوشیتون چه شکلیه:21:

mohammad8711
15-05-2010, 23:28
EFY arabizer for omnia II
اگه پاکش کنم این مشکل حل میشه ؟
راستی بازی برای این گوشی با گرفیک بالا برای کل کل چی هست ؟

Razel
15-05-2010, 23:50
دوستان،کسی تنظیمات GPRS برای همراه اول این گوشی رو سراغ نداره؟ من که هر کاریش کردم کار نکرد، ولی برای ایرانسل اتوماتیک کار می کنه.

لطفا راهنماییم کنید.

SAEEDSAMSUNG
16-05-2010, 00:04
EFY arabizer for omnia II
اگه پاکش کنم این مشکل حل میشه ؟
راستی بازی برای این گوشی با گرفیک بالا برای کل کل چی هست ؟

پاکش بکن . و اینو به جاش نصب کن ببین کارتو راه میندازه:

بازی حجم بالا و کیفیت بالا هم هست منتها من تو خطش نرفتم. بهترین راه هم برای دانلود این بازی ها اینه که بری تو سایتای آپلود فایل مثل 2shared 4shared megashare rapidshare , ... گذینه زیر رو سرچ کنی تا چیزای خوبی پید کنی:

WVGA GAME

Razel
16-05-2010, 13:46
دوستان ،من یه مشکل دیگه با فارسی ساز این گوشی پیدا کردم.

فارسی سازی که توسط saeedm1727 عزیز در پست 1773 معرفی شده بود خوب کار می کرد ولی بعد از چند روز دیدم که حروف رو جدا از هم نشون میده. پاکش کردم دوباره نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد. یه نسخه mobidiv که اسمش هیراد بود رو هم نصب کردم بازم همون مشکل بود.
برنامه microsoft arabizer رو نصب کردم که اولا قسمت مسیج هام رو سنگین می کرد ثانیا موقعی که روی پیام کلیک می کردم حروف رو رو همدیگه نشون میداد و قابل خوندن نبود.

راهنماییم کنید که چجوری یه فارسی ساز سبک بدون مشکل روش نصب کنم (ایکاش بدون هارد رسیت حل بشه)

در ضمن درخواستمم هم در مورد تنظیمات GPRS همراه اول هم پابرجاست.

خیلی ممنون.

SAMCRO
16-05-2010, 16:55
آقا مال من يه چند تا مورد پيدا کرده . اولش اينه که اپرا باز نميشه
قضيه اين بود که يه صفحه سيو کرده بودم ريختم توش زدم باز کنه که فقط همون لودينگ امد ديگه نيومد
بعد اين که اين Samsung widget رو من يه مدت زدم نياد بعد الان وقتی ميزنم بياد فقط اين رنگ ها مياد ميچرخه !
بعد يه چيزی ! اين گوشی داغ ميکنه ! مشکل داره؟

دستتن درد نکنه !

~ARDESHIR~
16-05-2010, 17:07
قضيه اين بود که يه صفحه سيو کرده بودم ريختم توش زدم باز کنه که فقط همون لودينگ امد ديگه نيومد
بعد اين که اين Samsung widget رو من يه مدت زدم نياد بعد الان وقتی ميزنم بياد فقط اين رنگ ها مياد ميچرخه !

دستتن درد نکنه !

اپرا مینی جاوا نمیدونم چرا با وایرلس وصل نمیشه
یه اپرا مینی هست که مخصوصه پاکته با وایرلس وصل میشه و gprs از اون استفاده کن
در مورد samsung widget نمیدونم ممکنه مثلاً رفته باشی تو پوشه های ویندوزو یه فایلشو پاک کرده باشی یا مثلاً یه برنامه یه کار مشابه اینو انجام داده باشه و...
مال من که داع نمیکنه البته اگه باهاش چیزی دانلود کنمو همش تو دستم باشه یکم گرم میشه

gomnam23
16-05-2010, 18:06

دستتن درد نکنه !

بله در هنگام شارژ در صورتی که باهاش کار کنید تقریبا میشه گفت داغ میکنه.

در ضمن من هنوز نفهمیدم .net رو باید واسه قطب نما کجا نصب کرد؟

hesehabib
16-05-2010, 18:09
سلام.
گوشی من مموری 16 داخلیش پریده!یعنی اصلا نشونش نمیده حتی توی pc.
لطفا کمک کنید:19:
گارانتی هم نیست,ولی شنیدم مشکل سخت افزاری نیست.

tornado_m.n.n
16-05-2010, 20:08
نقل قول:
نوشته شده توسط saeedm1727 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره برات پیدا کردم:

Pda:

کد:
کد:
کد:
کد:

Csc:

کد:

Phone و eBoot

کد:

آقا ممنون
ولی اولین لینکی که گذاشتی وقتی میری توش میگه پاک شده اگه میشه یه با دیگه واسم آپ کن:46:

سعید جان همچنان منتظریم

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

سلام.

نگران نباش مشکل نرم افزاریه حل میشه اگه گارانتی داشتی برات درست میکردن ولی حالا که نداری یا باید ببری گارانتی پول بدی تا واست درست کنن یا صبر کنی تا یه نفر مشکل رو حل کنه و روی نت بذاره تا درست کنی

Arashdn
16-05-2010, 21:43
سلام
این محافظ صفحه داره دیونه ام میکنه
سه تا تا الان چسبوندم
همش زیرش هوا میره با وجود اینکه یه دونه مولکول گرد و غبار رو صفحه گوشی نمونده
چیکار کنم؟

SAMCRO
16-05-2010, 23:17
اپرا مینی جاوا نمیدونم چرا با وایرلس وصل نمیشه
یه اپرا مینی هست که مخصوصه پاکته با وایرلس وصل میشه و gprs از اون استفاده کن
در مورد samsung widget نمیدونم ممکنه مثلاً رفته باشی تو پوشه های ویندوزو یه فایلشو پاک کرده باشی یا مثلاً یه برنامه یه کار مشابه اینو انجام داده باشه و...
مال من که داع نمیکنه البته اگه باهاش چیزی دانلود کنمو همش تو دستم باشه یکم گرم میشه
من توی اين Widget هيچی رو پاک نکردم ! کاريش نکردم ! مشکلم تکرارييه منظورم اينه که قبلاً هم که Disable کرده بودم باز هم نميشد اين جوری شده بود !
در مورد گوشی داغ کردن هم وقتی شارژ ميشه داغ ميشه و وقتی که چيزی نشون ميده ( منظورم اينه که کليپ نگا ميکنم )

mahyar_b
16-05-2010, 23:37
سلام
سه تا تا الان چسبوندم
چیکار کنم؟

فک کنم جنسش خوب نیست
من ازاون اول چسبوندم روش ولی تا حالا هوا نرفته زیرش
یخورده بنظر خودم ضخیم جنسش از بقیه بچسبایی که دیدم

---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

من توی اين Widget هيچی رو پاک نکردم ! کاريش نکردم ! مشکلم تکرارييه منظورم اينه که قبلاً هم که Disable کرده بودم باز هم نميشد اين جوری شده بود !
در مورد گوشی داغ کردن هم وقتی شارژ ميشه داغ ميشه و وقتی که چيزی نشون ميده ( منظورم اينه که کليپ نگا ميکنم )

داغ شدنش در چه حده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه مثل بقیه گوشیا هست که عادیه اگه بیشتره مشکل از باطریه...............

mortezaon
16-05-2010, 23:41
البته اگه زياد رو گوشي بمونه كم كم صفحه نمايش شما بعد از برداشتن اون آسيب مي بينه و معمولا كدر ميشه

mahyar_b
16-05-2010, 23:42
بله در هنگام شارژ در صورتی که باهاش کار کنید تقریبا میشه گفت داغ میکنه.

در ضمن من هنوز نفهمیدم .net رو باید واسه قطب نما کجا نصب کرد؟

جای خاصی نمیخواد
قبل نصب قطب نما اونم مثل بقیه نرم افزارها نصب کن

Razel
16-05-2010, 23:57
دوستان،منم به جمع مموری پریده ها پیوستم. یه هفته نشده که خزیدمش. خوشبختانه گارانتی داره باید تا پس فردا صبر کنم ببرمش خدمات ببینم چی می گن.
شنیدم که درستش می کنن ولی چجوری نمی دونم. رام عوض می کنن یا تعمیر سخت افزاری می کنن. خدا کنه پشتشو باز نکنن ، اونوقت گوشیم تعمیری میشه.

با هزار آرزو 500 بده گوشی بخر یه هفته ای خراب شه. :41:
چقدر ضد حاله امشب.

mahyar_b
17-05-2010, 00:09
دوستان،منم به جمع مموری پریده ها پیوستم. یه هفته نشده که خزیدمش. خوشبختانه گارانتی داره باید تا پس فردا صبر کنم ببرمش خدمات ببینم چی می گن.
شنیدم که درستش می کنن ولی چجوری نمی دونم. رام عوض می کنن یا تعمیر سخت افزاری می کنن. خدا کنه پشتشو باز نکنن ، اونوقت گوشیم تعمیری میشه.

چقدر ضد حاله امشب.

ناراحت نباش ایشا الله درست میشه
یادت میاد اخرین کاری که قبل از پریدنش کردی چی بود
یا به چه کاری مشکوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

total_overdose
17-05-2010, 00:11

چقدر ضد حاله امشب.
سلام دوست عزیز.:11:
خوب که با گارانتیه پس.
ایشالله درست میشه.
میگم چجوری اینطوری شد؟ چیزه خاصی نصب کردی؟

Razel
17-05-2010, 00:28
سلام دوست عزیز.:11:
خوب که با گارانتیه پس.
ایشالله درست میشه.
میگم چجوری اینطوری شد؟ چیزه خاصی نصب کردی؟
فکر نکنم کار خاصی علت این اتفاق باشه. من تو این یک هفته کارای زیادی کردم. فیلم توش ریختم چند تا برنامه و 2-3 تا بازی.
چند تا هم فارسی ساز امتحان کردم . امروز یه ساعتی موسیقی گوش دادم آخر شب هنزفری رو وصل کردم تا آهنگ گوش بدم که یه هو هنگ کرد. گفتم ریستارتش کنم و...

من 2-3 تا برنامه بیشتر نریختم (مثل flash lite و مدیریت بلوتوث و از اینجورچیزا) یه تم Titanium هم دیشب نصب کردم ، 100درصد نمیشه یکیشو علت این اتفاق دونست شاید فارسی ساز شایدم جیزای دیگه.

چیزی که برام سواله اینه که چرا این اتفاق باید بیفته خوب یعنی سامسونگ که خودش هارد تولید می کنه باید اینجوری بشه. حیف که انگلیسیم خوب نیست وگرنه سوالم رو به خود شرکت ایمیل می کردم.

از دوستان اگر کسی زبانش خوبه و میتونه متن ایمیلم رو ترجمه کنه لطفا بهم پ.خ بده

Arashdn
17-05-2010, 06:26
چند تا هم فارسی ساز امتحان کردم . دلیل پیدا شد ......

دقت کردیم تمام کسانی که مشکل داشتن با گارانتی بوده؟
فک کنم به خاطر رام های داغونی هست که خود گارانتی میزنه و اونم رو سری های بعد عید (فقط 6.5 ها)
مال من مال بهمن ماهه و تمام بلاها سرش اومده
آخ نگفته ....

mohammad8711
17-05-2010, 08:44
منم گوشیمو تازه خریدم ! می ترسم مموری منم بپره :41:
گوشی من گارانتی داره ولی ویندوز 6.1 داره
این مشکل تا حالا برای 6.1 هم پیش اومده یا فقط 6.5 مشکل داره ؟؟
راستی تو فروم های خارجی گفته بودن با نصب رام این مشکل حل میشه ، 4-5 نفر هم امتحان کرده بودن و مشکلشون حل شده بود

~ARDESHIR~
17-05-2010, 08:51
رازل جان شما اول خودت یه آپدیت كن اگه درست نشد ببر گارانتی
مشكل نرم افزاریه موبایلستان یه سر بزن گفتن یه ساعته درست میشه و سریع تحویل میدن

mohammad8711
17-05-2010, 09:00
فکر نکنم کار خاصی علت این اتفاق باشه. من تو این یک هفته کارای زیادی کردم. فیلم توش ریختم چند تا برنامه و 2-3 تا بازی.
چند تا هم فارسی ساز امتحان کردم . امروز یه ساعتی موسیقی گوش دادم آخر شب هنزفری رو وصل کردم تا آهنگ گوش بدم که یه هو هنگ کرد. گفتم ریستارتش کنم و...

من 2-3 تا برنامه بیشتر نریختم (مثل flash lite و مدیریت بلوتوث و از اینجورچیزا) یه تم Titanium هم دیشب نصب کردم ، 100درصد نمیشه یکیشو علت این اتفاق دونست شاید فارسی ساز شایدم جیزای دیگه.

چیزی که برام سواله اینه که چرا این اتفاق باید بیفته خوب یعنی سامسونگ که خودش هارد تولید می کنه باید اینجوری بشه. حیف که انگلیسیم خوب نیست وگرنه سوالم رو به خود شرکت ایمیل می کردم.

تا جایی که فهمیدم باگ هایی که در touch player وجود داره باعث میشه این مشکل به وجود بیاد
وقتی هنگ کرد از touch player استفاده می کردید ؟
به هر حال چیزی که معلومه اینه که مشکل سخت افزاری نیست و حل میشه

SevenHaft
17-05-2010, 09:46

سلام دوست عزیز.
اصلا نگران نباش چون مشکل پریدن هارد کاملا نرم افزاری هست و اصلا ربطی به سخت افزار گوشی نداره ، خوشبختانه گوشی شما دارای گارانتی میباشد که شما با مراجعه به مرکز خدمات شرکت پارس مایکروتل واقع در خیابان مطهری بعد از تقاطع سهروردی میتونی گوشیت رو دوباره مثل روز اولش ببینی و فکر میکنم که کمتر از یک ساعت بهت تحویلش بدن.
به احتمال خیلی زیاد این مشکل از نصب فارسی ساز روی گوشی به وجود میاد چون تا حالا کسانی که من با آنها مواجه شدم و دیدم که هارد گوشیشون پریده از نصب فارسی ساز یا پاک کردن فارسی ساز از گوشیشون بوده.
تازه اگر هم هارد گوشیت بپره چیزی از گوشیت کم نمیشه چون تازه میشه مثل گوشیهای HTC که اصلا هارد داخلی ندارند مانند HTC HD2
اصلا نگران نباش انشاالله گوشیت درست میشه و میشه عین روز اولش.

دلیل پیدا شد ......

فک کنم به خاطر رام های داغونی هست که خود گارانتی میزنه و اونم رو سری های بعد عید (فقط 6.5 ها)
آخ نگفته ....
سلام دوست عزیز.
شما اول از چیزی مطمئن شو بعد با قاطعیت نظر خودت رو اعلام کن و بگو مشکل از فلان جاست.
دوست عزیز محض اطلاعت بگم که رامهایی که به صورت فابریک روی گوشی هستند استاندارد ترین رام ها هستند و در ضمن اصلا گارانتی این رام ها رو روی گوشی نمیریزه بلکه رامها در کمپانی سامسونگ واقع در کشور کره روی گوشی ریخته میشوند و گوشی ها به صورت پلمب شده وارد ایران میشوند و گارانتی اصلا نمیتونه در جعبه گوشیها رو باز کنه.
در ضمن بر طبق آمار مشکل پریدن هارد گوشی در رام های 6.1 از 6.5 به مراتب بیشتره.
باز هم میگم که تقریبا 95% مشکل پریدن هارد به علت نصب فارسی ساز بوده.
با سپاس.

mohammad8711
17-05-2010, 10:01
با سپاس.

این خارجی ها که دیگه فارسی ساز نصب نمی کنند ولی هارد اونا هم پریده :31:
احتمالا باگ touch player باعث پریدن هارد میشه

~ARDESHIR~
17-05-2010, 10:12
به نظرم هر کی میخره قبل از اینکه مموری بپره آپدیت کنه تا خیالش راحت بشه

mahyar_b
17-05-2010, 10:21
سلام دوست عزیز.
اصلا نگران نباش چون مشکل پریدن هارد کاملا نرم افزاری هست و اصلا ربطی به سخت افزار گوشی نداره ، خوشبختانه گوشی شما دارای گارانتی میباشد که شما با مراجعه به مرکز خدمات شرکت پارس مایکروتل واقع در خیابان مطهری بعد از تقاطع سهروردی میتونی گوشیت رو دوباره مثل روز اولش ببینی و فکر میکنم که کمتر از یک ساعت بهت تحویلش بدن.
به احتمال خیلی زیاد این مشکل از نصب فارسی ساز روی گوشی به وجود میاد چون تا حالا کسانی که من با آنها مواجه شدم و دیدم که هارد گوشیشون پریده از نصب فارسی ساز یا پاک کردن فارسی ساز از گوشیشون بوده.
تازه اگر هم هارد گوشیت بپره چیزی از گوشیت کم نمیشه چون تازه میشه مثل گوشیهای HTC که اصلا هارد داخلی ندارند مانند HTC HD2

سلام دوست عزیز.
شما اول از چیزی مطمئن شو بعد با قاطعیت نظر خودت رو اعلام کن و بگو مشکل از فلان جاست.
دوست عزیز محض اطلاعت بگم که رامهایی که به صورت فابریک روی گوشی هستند استاندارد ترین رام ها هستند و در ضمن اصلا گارانتی این رام ها رو روی گوشی نمیریزه بلکه رامها در کمپانی سامسونگ واقع در کشور کره روی گوشی ریخته میشوند و گوشی ها به صورت پلمب شده وارد ایران میشوند و گارانتی اصلا نمیتونه در جعبه گوشیها رو باز کنه.
با سپاس.

سلام
دوست من اشتباه نکن
این گوشیه به صورت خام وارد ایران میشه
بعد از اینکه ریجستر شدش رمهایی که خودشون کوک کردن رو میریزن روش
من خرداد ماه یه s5233 خریدم با گارانتی مایکروتل پلمپ جعبشو جلو چشای خودم باز کرد (چون برام مهمه)
بعد که داشتم تستش می کردم دیدم عکس کارمندای مایکروتل توشه
خوده فروشنده تعجب کرد گرفتش گفت بزار به خودشون نشون بدم یکی دیگه بهم داد.

total_overdose
17-05-2010, 10:26
راستی تو فروم های خارجی گفته بودن با نصب رام این مشکل حل میشه ، 4-5 نفر هم امتحان کرده بودن و مشکلشون حل شده بود
سلام
دوست عزیز ترسی نداره دیگه.فوقش میپره میری یه مموری جدا میخری.قیمتی هم نداره اینروزا.
والا هنوز کسی نتونسته 100 درصد بفهمه سخت افزاری و یا نرم افزاری.
البته حدس خودم اینه که جریان اینطوری هست.:
بعضی موقع ها یه قطعه با یه ایراد نرم افزاری از کار میوفته مثل پریدون بوت یه گوشی ولی چنتا راه داره.امکانش هست اون قطعه رو به صورت سخت افزاری عوض کنن و دوباره فلش جدید بزنن و گوشی راه بیوفته و یا با یه باکس مخصوص به صورت نرم افزاری مشکل رو رفع کنن.
حدس خودم اینه که ماکروتل به صورت سخت افزاری عمل میکنه آخه اگه نرم افزاری بود با توجه به اینکه گوشی پر فروشی الان یه هکر و یا ... درستش کرده بود.
البته نمیگم به صورت نرم افزاری نمیشه بلکه راهش احتمالا هنوز پیدا نشده.

~ARDESHIR~
17-05-2010, 10:49
از خودتون تز ندید لطفاً :27:

اینو بخونید :

سلام به همه.چند روزی ماموریت بودم و نبودم.بحث هنوز ادامه داره.اومدم بگم مشکلم حل شددیشب ساعت 1:30 اقدام به تعویض رام کردم ودرست شد.بال درآوردم. از همه که خواستند کمک کنن تشکر میکنم.خیلی کلیشه ای شد نه؟

سلام به همه
من امروز گوشیمو بردم نمایندگی اهواز تقریبا 1 ساعت نشستته بودم پیششون که مشکلشو حل کردن و الان حافظه ی داخلی گوشیم کامل برگشته
اگه بدونید چقدر خوشحال شدم داشتم بال در می آوردم

سلام دوستان
من هم گوشیمو امروز بردم نمایندگی تهران و مشکلم حل شد
انقدر خوشحال شدم که نگو و نپرس (فکر کنم از این پستی که دادم معلوم باشه)
من گارانتی نداشتم و 15450 تومن! هزینش شد

100درصد سخت افزاری نیست چون تو 1 ساعت درست شده
مال یکی دیگه هم که با تعویض رام دست شده

پس بهترین راه اینه که قبل از پریدن مموری گوشیرو به ویندوز 6.5.5 یا بالاتر آپدیت کنید

total_overdose
17-05-2010, 12:12
از خودتون تز ندید لطفاً :27:

اینو بخونید :

100درصد سخت افزاری نیست چون تو 1 ساعت درست شده
مال یکی دیگه هم که با تعویض رام دست شده

پس بهترین راه اینه که قبل از پریدن مموری گوشیرو به ویندوز 6.5.5 یا بالاتر آپدیت کنید
دوست عزیز شما تا حالا تو عمرتون چنتا گوشی داشتی یا چنتا باز کردی؟ که اینجوری حرف میزنید؟
فکر میکنید عوض کردن یه مموری داخلی گوشی چقدر کار میبره؟ تا حالا تو عمرتون شکلشو از نزدیک دیدید؟
تعویض یه فلش دقیقا مثل عوض کردن یه آی سی شارژ وقت میبره یعنی اگر وسایل آماده باشه 15 دقیقه نه 1 ساعتم.
نمایندگی هم جایی هست که همه چیز محیا هست و آماده.پس مطمعن باشید نه کار سختیه و نه وقت گیر.
در ضمن من نظر خودمو دادم.ممکنه درست باشه ممکنه درست نباشه.

~ARDESHIR~
17-05-2010, 12:20
دوست عزیز شما تا حالا تو عمرتون چنتا گوشی داشتی یا چنتا باز کردی؟ که اینجوری حرف میزنید؟
فکر میکنید عوض کردن یه مموری داخلی گوشی چقدر کار میبره؟ تا حالا تو عمرتون شکلشو از نزدیک دیدید؟
تعویض یه فلش دقیقا مثل عوض کردن یه آی سی شارژ وقت میبره یعنی اگر وسایل آماده باشه 15 دقیقه نه 1 ساعتم.
نمایندگی هم جایی هست که همه چیز محیا هست و آماده.پس مطمعن باشید نه کار سختیه و نه وقت گیر.
در ضمن من نظر خودمو دادم.ممکنه درست باشه ممکنه درست نباشه.

من کلی گفتم شما به دل نگیر :27:

بحث این نیست که چمیدونم وسایل محیاست یا چیزی ... تو نمایندگی کلی گوشیهای مختلف هست و تو نوبتن و شما تا گوشیتو ببری دست به کار نمیشن ... شما اطلاعاتت پایینه چون تا حالا گوشی با گارانتی نخریدی
من گوشیمو دادم برام ویبرشو درست کنه که کار 10 دقیقه هم نیست ولی 2 3 روز گوشی دستشون بود
این یه مورد ... اما در صورتی که نرم افزاری باشه سریع میرن تو رجیستریش به طور مثال و خیلی سریع درست میشه

مورد دیگه هم اینه که یکی گفته با تعویض رام مشکل حل شده پس دیگه جای بحثی باقی نمیمونه که نرم افزاریه

total_overdose
17-05-2010, 12:27
من کلی گفتم شما به دل نگیر :27:

بحث این نیست که چمیدونم وسایل محیاست یا چیزی ... تو نمایندگی کلی گوشیهای مختلف هست و تو نوبتن و شما تا گوشیتو ببری دست به کار نمیشن ... شما اطلاعاتت پایینه چون تا حالا گوشی با گارانتی نخریدی
من گوشیمو دادم برام ویبرشو درست کنه که کار 10 دقیقه هم نیست ولی 2 3 روز گوشی دستشون بود
این یه مورد ... اما در صورتی که نرم افزاری باشه سریع میرن تو رجیستریش به طور مثال و خیلی سریع درست میشه

مورد دیگه هم اینه که یکی گفته با تعویض رام مشکل حل شده پس دیگه جای بحثی باقی نمیمونه که نرم افزاریه
دوست عزیز بازم حرف خودت رو میزنی.
یه گوشی مثل آی8000 یه مشکل تغریبا همه گیر داره.
بخاطر همین ممکنه خیلی راحت و زود درستش کنن.
مورد دیگه اون دوستمون که گفتن 1 ساعت دلیلش اینه که تویه اهواز بوده و یجایه شلوغ نبوده.
من کسایی رو دیدم که گفتن حتی 1 هفته گذاشتن گوشیشونو.خوب بنظر شما یه مشکل نرم افزاری 1 هفته برایه چی گوشیرو میزارن.
مورد دیگه اون دوستمون از کجا میدونه با تعویض رام درست شده؟ ممکنه یچیزی الکی بهشون گفته بودن.
و بازم مورد دیگه اگر کار با تعویض یه رام راه میوفتاد از ماکروتل زرنگتر زیاده تا حالا 100 نفر راهشو پیدا کرده بودن.
و مورد آخر:31: اینه که من نظرمو دادم .ممکنه درست باشه ممکنه درست نباشه.شما حق انتقاد داری پس راحت باش...

~ARDESHIR~
17-05-2010, 13:34
دوست عزیز بازم حرف خودت رو میزنی.
یه گوشی مثل آی8000 یه مشکل تغریبا همه گیر داره.
بخاطر همین ممکنه خیلی راحت و زود درستش کنن.
مورد دیگه اون دوستمون که گفتن 1 ساعت دلیلش اینه که تویه اهواز بوده و یجایه شلوغ نبوده.
من کسایی رو دیدم که گفتن حتی 1 هفته گذاشتن گوشیشونو.خوب بنظر شما یه مشکل نرم افزاری 1 هفته برایه چی گوشیرو میزارن.
مورد دیگه اون دوستمون از کجا میدونه با تعویض رام درست شده؟ ممکنه یچیزی الکی بهشون گفته بودن.
و بازم مورد دیگه اگر کار با تعویض یه رام راه میوفتاد از ماکروتل زرنگتر زیاده تا حالا 100 نفر راهشو پیدا کرده بودن.
و مورد آخر:31: اینه که من نظرمو دادم .ممکنه درست باشه ممکنه درست نباشه.شما حق انتقاد داری پس راحت باش...

اهواز بوده دیگه بدتر
من خودم گوشیمو دادم آی سی شارژشو عوض کنن فرستادنش تهران 2 هفته طول کشید ... هر جایی گوشیو باز نمیکنن
بعدشم اون کسی که گفته با عوض کردن رام مشکلش حل شده خودش رامو عوض کرده و کسی بهش الکی نگفته :27:
لطفاً دقیقتر متن بنده رو مطالعه بفرمایید

sososoli
17-05-2010, 15:14
دیروز رفتم بازار موبایل پیشه نمایندگی سامسونگ گفتم میخام رام عوض کنم گفتم رام هایه شرکتی سنگینه
ازش پرسیدم اگه رام عوض کنم بعد خدایی ناکرده 16 گیگ پرید بازم تحت گارانتی هست یا نه/؟؟؟ گفت اگه مشکل پریدن رم بخاطر تعویض رام نباشه اره مشکلی نداره درستش میکنیم
گفتم چرا میپره گفت نمیگم کلی رفتم رو مخش گفت نمیگم ولی وقتی پرید بیا تا برات درست کنم

~ARDESHIR~
17-05-2010, 15:29
دیروز رفتم بازار موبایل پیشه نمایندگی سامسونگ گفتم میخام رام عوض کنم گفتم رام هایه شرکتی سنگینه
ازش پرسیدم اگه رام عوض کنم بعد خدایی ناکرده 16 گیگ پرید بازم تحت گارانتی هست یا نه/؟؟؟ گفت اگه مشکل پریدن رم بخاطر تعویض رام نباشه اره مشکلی نداره درستش میکنیم
گفتم چرا میپره گفت نمیگم کلی رفتم رو مخش گفت نمیگم ولی وقتی پرید بیا تا برات درست کنم

آره دیگه نبایدم بگه ... آخه با یه کار خیلی کوچیک درست میشه و نامردا 15 تومن میگیرن
در مورد رام شرکتیم درست میگه
بهتره از رام لایت استفاده کنی که رم و رام خیلی کمتری اشغال میکنه و سرعتشم بیشتره

Razel
17-05-2010, 16:21
دلیل پیدا شد ......

آخ نگفته ....
نمی دونم شاید حق با شماست تو ایران همه چی ممکنه.

رازل جان شما اول خودت یه آپدیت كن اگه درست نشد ببر گارانتی
مشكل نرم افزاریه موبایلستان یه سر بزن گفتن یه ساعته درست میشه و سریع تحویل میدن
اگر خودم آپدیت کنم از گارانتی میوفته

تا جایی که فهمیدم باگ هایی که در touch player وجود داره باعث میشه این مشکل به وجود بیاد
وقتی هنگ کرد از touch player استفاده می کردید ؟
به هر حال چیزی که معلومه اینه که مشکل سخت افزاری نیست و حل میشه
درسته من داشتم با media player خود گوشی موسیقی گوش میدادم.

سلام دوست عزیز.

خیلی ازت ممنونم . ولی من به خاطر این هارد پول دادم که اگه هارد پائینتری بود شاید 50-60 تومن فرق می کرد. در مورد فارسی ساز هم باید بگم 90% کاربرا فارسی ساز نصب می کنند و معمولا چند تاشو امتحان می کنند پس چرا مال همه اینجوری نمیشه.

این خارجی ها که دیگه فارسی ساز نصب نمی کنند ولی هارد اونا هم پریده :31:
احتمالا باگ touch player باعث پریدن هارد میشه
شاید شما درست می گید.

به هر حال تو شهر ما (اردبیل) فقط یه مرکز خدمات هست که فردا باید ببرم ببینم چی می گه. خدا کنه کار بلد باشه و به تهران نفرسته.

شهنام89
17-05-2010, 23:36
سلام
بچه ها اين تاچ OMNIA2 مزخرفه!!!
كفرمو دراورده!
بيشتر به ناخن حساس!وقلمش!! كندم Slowهم هست!

SAMCRO
18-05-2010, 10:35
سلام
كفرمو دراورده!

من همچين فکری نميکنم ! واسه من که خوبه ! به راحتی با انگشت کار ميکنم ! شما محافظ صفحه داريد ؟

Arashdn
18-05-2010, 12:09
سلام
كفرمو دراورده!

بهترین تاچ ویندوز موبایل همین امنیا 2 هست
من قلمشو که گم کردم
با دست عالی عالی کار میکنه

SevenHaft
18-05-2010, 12:27
سلام
كفرمو دراورده!

سلام دوست عزیز.
به نظر من تاچ امنیا 2 یکی از بهترین تاچ های موجود میباشد ، در ضمن سیستم تاچ امنیا 2 از جدیدترین سیستم صفحه های لمسی بهره میبره که کیفیت تاچ این نوع صفحات مانند کیفیت صفحات تاچ خازنی میباشد ولی میتوان مانند صفحات تاچ مقاومتی از هر شیئی برای کار با صفحه استفاده کرد.
باز هم میگم که امنیا 2 دارای یکی از بهترین صفحات تاچ موجود در گوشیهای موبایل میباشد.
با سپاس.

~ARDESHIR~
18-05-2010, 12:27
تاچ منم خیلی خوبه
شاید دوستمون ازش انتظار تاچ خازنی داره!

یه سوپرایز داشتم براتون :دی
بلاخره تونستم این گوشیو اور کلاک کنم

نتیجه تست :
در حالت عادی که سی پی یو 800 هست با کور پلیر یه بنچ مارک گرفتم و نتیجه 75.67 درصد بود
بعد از اورکلاک روی 900 مگاهرتز به 85.19 درصد رسید
و با اورکلاک روی 1000 مگاهرتز به 95.16 درصد رسید

اگه خاستین بگین تا آموزششو بزارم

رو 1 گیگاهرتز وقتی عکسهارو رد میکنید دیگه اولش تاز نیستن ... رو 800 هم البته با رام لایت خیلی سریع واضح میشن و 1 ثانیه هم طول نمیکشه ولی خب رو 1 گیگاهرتز همون 1 ثانیه به 0 ثانیه تبدیل میشه :دی

با jbenchmark هم تست گرفتم
قبلاً حدود 800 تا 850 امتیاز میگرفت حالا به 1001 رسید !

mohammad8711
18-05-2010, 12:31
دوستان کدوم coreplayer با این گوشی هماهنگ تره ؟ لطفا لینک دانلودش رو بذارید
لینک دانلود 3.5 net framework. هم اگه بذارید ممنون میشم

شهنام89
18-05-2010, 14:02
سلام
تنظيمات MMS آمنيا2 رو نيازمندم!

hamed999
18-05-2010, 14:27
تاچ منم خیلی خوبه

نتیجه تست :
در حالت عادی که سی پی یو 800 هست با کور پلیر یه بنچ مارک گرفتم و نتیجه 75.67 درصد بود

رو 1 گیگاهرتز وقتی عکسهارو رد میکنید دیگه اولش تاز نیستن ... رو 800 هم البته با رام لایت خیلی سریع واضح میشن و 1 ثانیه هم طول نمیکشه ولی خب رو 1 گیگاهرتز همون 1 ثانیه به 0 ثانیه تبدیل میشه :دی

وقتی تا ا گیگ اورلاک میکنی گوشی داغ نمیشه (یعنی وقتی تو دست میگیری احساس گرما کنی"

~ARDESHIR~
18-05-2010, 16:05
وقتی تا ا گیگ اورلاک میکنی گوشی داغ نمیشه (یعنی وقتی تو دست میگیری احساس گرما کنی"

والا نمیدونم چشه هی تنظیماتش بر میگرده به حالت اول ینی میره رو 800
اگه فهمیدم چجوری رو 1000 ثابت میمونه تست میکنم گرماشو

Mohammad_Ahrari
18-05-2010, 16:38
سلام دوستان

من تا یکی دو روز دیگه گوشیم از دوبی میرسه.امیدوارم اونجاییه بهتر از اینایی باشه که تو ایرانه و مموریش نپره.:دی

گفتید چیکارش کنم که مموریش نپره؟؟آپدیتش کنم؟؟

چجوری؟؟؟

ممنون

SAEEDSAMSUNG
18-05-2010, 17:33
سلام
كفرمو دراورده!

به این مسیر برید . setting------Display and Light----Align screen

اگه شما با مجبور میشید با ناخن کار کنید به خاطر این میتونه باشه که تنظیمات صفحه به هم خورده. بعضی وقتا پیش میاد. این مسیر برید و با قلم خودش Align ش کنید. اگه درست نشد دیگه حتما باید رامتون رو عوض کنید و یه رام سبک نصب کنید. من اوایل با رام 6.1 خیلی تو اس ام اس دادن اذیت شدم. ولی الان تقریبا چشم بسته اس ام اس تایپ میکنم. و واقعا سریعه. من واقعا به همه توصیه اکید میکنم رام گوشیتون رو عوض کنید.و آموزش زیر رو بخونید و هروقت خواستید تعویض کنید بگید تا بهترین و سبک ترین رام رو معرفی کنم.

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

بهترین تاچ ویندوز موبایل همین امنیا 2 هست
من قلمشو که گم کردم
با دست عالی عالی کار میکنه

منم قلمشو رو گم کردم . رفتم قلمش رو بخرم میگفت 8000 تومن

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

دوستان کدوم coreplayer با این گوشی هماهنگ تره ؟ لطفا لینک دانلودش رو بذارید
لینک دانلود 3.5 net framework. هم اگه بذارید ممنون میشم

core player v 1.3.6

.net3.5

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

نقل قول:

سعید جان همچنان منتظریم

به جان خودم هرچی گشتم ja1 پیدا نکردم. ببینم میتونی یه گوشی امنیا 2 دیگه جور کنی تا بهت بگم چجوری ازش آپ بگیری و بریزی تو گوشی خودت ؟

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

ویندوز 6.1 فاجعست. حتما ارتقاش بده. تفاوت رو احساس میکنی.

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

چقدر ضد حاله امشب.

این مایکروتل گند زده به این گوشی! از وقتی آورده این اتفاقا می افته.

---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------

سلام
سه تا تا الان چسبوندم
چیکار کنم؟

از اینا باید بخری که دو طرفش باز میشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Phone.jpg

---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

سلام.

گارانتی ندارید به نظر من رام تعویض کنید.

---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

سلام
تنظيمات MMS آمنيا2 رو نيازمندم!

تنظیمات همراه اول یا ایرانسل ؟

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------

سلام دوستان

من تا یکی دو روز دیگه گوشیم از دوبی میرسه.امیدوارم اونجاییه بهتر از اینایی باشه که تو ایرانه و مموریش نپره.:دی

گفتید چیکارش کنم که مموریش نپره؟؟آپدیتش کنم؟؟

چجوری؟؟؟

ممنون

نظر من اینه که تا خریدید یه رام سبک براش بندازید.آموزشش هم تو قسمت امضاء من هست.

شهنام89
18-05-2010, 17:42
سعيد جان سلام
ويندوزم 6.5
خطم ايرانسل

mahyar_b
18-05-2010, 17:51
سلام
دوستان تواین سایت تمام رامهایی که تا الان برای این گوشی اومده هست
باید عضو شین رایگانه
سعید جان ja1 هم هست
samsung-firmware.webs.com

SAEEDSAMSUNG
18-05-2010, 18:38
سعيد جان سلام
ويندوزم 6.5
خطم ايرانسل

سلام خوبی؟

راه اول: ( بهتر)

شماره گیری #5*3*130* از خط ایرانسل . ( من خودم از همین راه رفتم) یه اس ام اس میاد و پسورد 1234 رو تایپ میکنی و تنظیماتت درست میشه.

راه دوم: روش دستی

----------------------------------------------------------------------

ارسال درخواست برای فعال سازی پیام چند رسانه ای (MMS):
جهت ثبت نام و ارسال درخواست استفاده از سرویس پیام چندرسانه ای (MMS)، به يكي از فروشندگان مجاز ایرانسل مراجعه كنيد. پس از دريافت رايگان فرم ثبت نام و فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای، آن را به طور کامل پر کنید. شرایط و ضوابط مربوط به استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای را در پشت فرم بخوانید و روی فرم را در محل خواسته شده امضاء کنید. توجه داشته باشید که امضای فرم، به منزله اعلام موافقت شما برای فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای برای خط شماست.

فرم را به همراه کپی شناسنامه یا کارت ملی خود که شماره ایرانسل خود را روی آن نوشته اید، به فروشنده مجاز ایرانسل تحویل دهید. توجه داشته باشبد كه دريافت و ارسال فرم مربوطه كاملا رايگان بوده و جهت ارسال آن نياز به پرداخت وجه نمی باشد.

1. یک فرم ثبت نام ایرانسل از فروشنده بگیرید. توجه داشته باشید که این فرم رایگان است.
2. فرم را به طور کامل پر کنید. شرایط و ضوابط مربوط به استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای را در پشت فرم بخوانید و روی فرم را در محل خواسته شده امضاء کنید. توجه داشته باشید که امضای فرم، به منزله اعلام موافقت شما برای فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای برای خط شماست.
3. فرم را به همراه کپی شناسنامه یا کارت ملی خود که شماره ایرانسل خود را روی آن نوشته اید، به فروشنده مجاز ایرانسل تحویل دهید.

دو نکته مهم:
• دریافت و ارسال فرم فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای برای تمامی مشترکین (اعم از قبلی و جدید) رایگان است.
• درصورتیکه فرم ثبت نام امضاء شده به ایرانسل ارسال نشود، درخواست شما در سیستم ثبت نخواهد شد؛ لذا خواهشمند است نسبت به ارسال مدارک خود به ایرانسل اطمینان حاصل فرمایید.

پس از فعال شدن خدمات پیام چند رسانه ای، شما می توانید به شماره سایر مشترکین ایرانسل پیام چند رسانه ای (MMS) ارسال نمایید. درصورتیکه گوشی دریافت کننده فاقد قابلیت MMS باشد، یک نشانی اینترنتی به همراه یک رمز ورود از طریق پیام کوتاه برای وی ارسال می شود. به این ترتیب، دریافت کننده می تواند از طریق مراجعه به اینترنت، پیام ارسال شده را مشاهده نماید. همچنین، مشترکین ایرانسل می توانند MMS را مستقیماً به ایمیل فرد مورد نظر ارسال نمایند.

توجه داشته باشید که ارسال پیام چند رسانه ای (MMS) برای مشترکین سایر شبکه های تلفن همراه در ایران تا زمانیکه این شبکه ها به سیستم MMS مجهز گردند، امکان پذیر نخواهد بود.

ارسال "پیام بلند" (Long Message) از طریق MMS
با استفاده از قابلیت "پیام بلند" درMMS، دیگر محدود به 160 کاراکتر نیستید و می توانید متن های طولانی را به سادگی در یک پیام ارسال نمایید. تعرفه ارسال پیام بلند، معادل تعرفه تعیین شده برایMMS، یعنی 480 ریال برای ارسال هر پیام است.

هزینه ارسال هر MMS چقدر است؟
تعرفه ارسال پیام چند رسانه ای (MMS) بسیار مقرون به صرفه درنظر گرفته شده و بر اساس تعداد پیامهای ارسال شده، محاسبه می شود.
به عبارت دیگر، مهم نیست که حجم پیام ارسالی و یا نوع فایل ارسال شده چه میزان باشد؛ یعنی هر پیام، شامل عکس، صوت و یا متن تا سقف 300 کیلوبایت، یک پیام چند رسانه ای محاسبه شده و تعرفه تشویقی آن معادل 480 ریال خواهد بود. توجه فرمایید که این نرخ ویژه جشنواره عید تا یلدای ایرانسل است و تا اطلاع ثانوی برای تمامی مشترکین در تمامی طرحهای تعرفه ایرانسل یکسان خواهد بود.

• درصورت تغییر مالکیت سیم کارت، مالک جدید می بایست مجدداً برای فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای (MMS) درخواست دهد.

به ياد داشته باشيد...
سرویس MMS تنها درصورتی برای خط شما فعال می شود که:
1. فرم را بصورت کامل تکمیل و امضاء کنید.
2. فرم و مدارک لازم را ازطریق فروشندگان مجاز به ایرانسل ارسال کنید.
3. ارسال فرم و مدارک لازم برای فعال سازیMMS، رایگان است!
4. ثبت نام و فعال سازی MMS رایگان است!

SAEEDSAMSUNG
18-05-2010, 19:00
تاچ منم خیلی خوبه

نتیجه تست :

اورکلاک میکنی مصرف باتریش چطور میشه؟

Mohammad_Ahrari
18-05-2010, 21:13
دوستان!!! این سامسونگ i8000 gt همون i8000 عادیه؟؟؟

قضیه اش چیه؟؟؟

Vamp!r3
18-05-2010, 21:51
دوستان!!! این سامسونگ i8000 gt همون i8000 عادیه؟؟؟

قضیه اش چیه؟؟؟

این GT برای نامگذاری سامسونگ ـه............همون I8000 عادیـه..........مثلا I900 هست : GT-I900

SAEEDSAMSUNG
18-05-2010, 21:56
samsung mobile code. - - - global code.

Razel
18-05-2010, 21:59
سلام دوستان
من امروز گوشیمو بردم خدمات که هاردش رو درست کنند. مثل اینکه رامشو عوض کردن و هاردش برگشته.
وقتی گوشیو روشن کردم منوها عربی بود که کلی گشتم تا دوباره انگلیسیش کنم ولی چند تا مشگل باهاش پیدا کردم که امیدوارم راه حلی براش داشته باشه:

1- تمام نوشته های انگلیسی و منوها از راست به چپه (این برام فاجعست):41:

2-گوشی کمی سنگین تر شده (تا 10%)

3-کیبورد اختصاصی خود سامسونگ حذف شده و فقط کیبورد EFY Arabizer موجوده (من کیبورد خود سامسونگو خیلی دوست داشتم)

فعلا تو این چند ساعت همینا رو متوجه شدم که امیدوارم بیشتر نشه.

اگه راهی هست لطفا بگید.

SAEEDSAMSUNG
18-05-2010, 22:03
samsung mobile code. - - - global code

*#1234# = Firmware Version.

*#2222# = H/W Version.

*#8999*8376263# = All Versions Together.

*#8999*8378# = Test Menu.

*#4777*8665# = GPSR Tool.

*#8999*523# = LCD Brightness.

*#8999*377# = Error Menu.

*#8999*327# = EEP Menu.

*#8999*667# = Debug Mode.

*#92782# = PhoneModel. (Wap)

#*5737425# = JAVA Mode.

*#2255# = Call List.

*#232337# = Bluetooth MAC Adress.

*#5282837# = Java Version.

#*4773# = Incremental Redundancy.

#*7752# = 8 PSK uplink capability bit.

#*7785# = Reset wakeup & RTK timer cariables/variables.

#*7200# = Tone Generator Mute.

#*3888# = BLUETOOTH Test mode.

#*7828# = Task screen.

#*#8377466# = S/W Version & H/W Version.

#*2562# = Restarts Phone.

#*2565# = No Blocking? General Defense.

#*3353# = General Defense, Code Erased.

#*3837# = Phone Hangs on White screen.

#*3849# = Restarts Phone.

#*3851# = Restarts Phone.

#*3876# = Restarts Phone.

#*7222# = Operation Typ: (Class C GSM)

#*7224# = !!! ERROR !!!

#*7252# = Operation Typ: (Class B GPRS)

#*7271# = CMD: (Not Available)

#*7274# = CMD: (Not Available)

#*7337# = Restarts Phone. (Resets Wap Settings)

#*2787# = CRTP ON/OFF.

#*2886# = AutoAnswer ON/OFF.

#*3737# = L1 AFC.

#*5133# = L1 HO Data.

#*7288# = GPRS Detached/Attached.

#*7287# = GPRS Attached.

#*7666# = White Screen.

#*7693# = Sleep Deactivate/Activate.

#*7284# = L1 HO Data.

#*2256# = Calibration info? (For CMD set DEBUGAUTONOMY in cihard.opt)

#*2286# = Databattery.

#*2527# = GPRS switching set to (Class 4, 8, 9, 10)

#*2679# = Copycat feature Activa/Deactivate.

#*3940# = External looptest 9600 bps.

#*4263# = Handsfree mode Activate/Deactivate.

#*4700# = Please use function 2637.

#*7352# = BVMC Reg value (LOW_SWTOFF, NOMINAL_SWTOFF)

#*2558# = Time ON.

#*3370# = Same as 4700.

#*3941# = External looptest 115200 bps

#*5176# = L1 Sleep.

#*7462# = SIM Phase.

#*7983# = Voltage/Freq.

#*7986# = Voltage.

#*8466# = Old Time.

#*2255# = Call Failed.

#*5187# = L1C2G trace Activate/Deactivate.

#*5376# = DELETE ALL SMS!!!!.

#*6837# = Official Software Version: (0003000016000702)

#*7524# = KCGPRS: (FF FF FF FF FF FF FF FF 07)

#*7562# = LOCI GPRS: (FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FE FF 01)

#*2337# = Permanent Registration Beep.

#*2474# = Charging Duration.

#*2834# = Audio Path. (Handsfree)

#*3270# = DCS Support Activate/Deactivate.

#*3282# = Data Activate/Deactivate.

#*3476# = EGSM Activate/Deactivate.

#*3676# = FORMAT FLASH VOLUME!!!

#*4760# = GSM Activate/Deactivate.

#*4864# = White Screen.

#*5171# = L1P1.

#*5172# = L1P2.

#*5173# = L1P3.

#*7326# = Accessory.

#*7683# = Sleep variable.

#*8465# = Time in L1.

#*2252# = Current CAL.

#*2836# = AVDDSS Management Activate/Deactivate.

#*3877# = Dump of SPY trace.

#*7728# = RSAV.

#*2677# = Same as 4700.

#*3728# = Time 2 Decod.

#*3725# = B4 last off.

#*7372# = Resetting the time to DPB variables.

#*7732# = Packet flow context bit Activate/Deactivate.

#*6833# = New uplink establishment Activate/Deactivate.

#*3273# = EGPRS multislot. (Class 4, 8, 9, 10)

#*7722# = RLC bitmap compression Activate/Deactivate.

#*2351# = Blinks 1347E201 in RED.

#*4472# = Hysteresis of serving cell: 3 dB

#*2775# = Switch to 2 inner speaker.

#*9270# = Force WBS.

#*7878# = FirstStartup. (0=NO, 1=YES)

#*3757# = DSL UART speed set to. (LOW, HIGH)

#*8726# = Switches USBACM to Normal.

#*8724# = Switches USBACM to Generator mode.

#*8727# = Switches USBACM to Slink mode.

#*8725# = Switches USBACM to Loop-back mode.

#*3838# = Blinks 3D030300 in RED.

#*2077# = GPRS Switch.

#*2027# = GPRS Switch.

#*0227# = GPRS Switch.

#*0277# = GPRS Switch.

#*8370# = Tfs4.0 Test 0.

#*8371# = Tfs4.0 Test 1.

#*8372# = Tfs4.0 Test 2.

#*8373# = Tfs4.0 Test 3.

#*8374# = Tfs4.0 Test 4.

#*8375# = Tfs4.0 Test 5.

#*8376# = Tfs4.0 Test 6.

#*8377# = Tfs4.0 Test 7.

#*8378# = Tfs4.0 Test 8.

#*8379# = Tfs4.0 Test 9.

#*2077# = GPRS Switch.

#*2027# = GPRS Switch.

#*0227# = GPRS Switch.

#*0277# = GPRS Switch.

#*22671# = AMR REC START.

#*22672# = Stop AMR REC. (File name: /a/multimedia/sounds/voice list/ENGMODE.amr)

#*22673# = Pause REC.

#*22674# = Resume REC.

#*22675# = AMR Playback.

#*22676# = AMR Stop Play.

#*22677# = Pause Play.

#*22678# = Resume Play.

#*77261# = PCM Rec Req.

#*77262# = Stop PCM Rec.

#*77263# = PCM Playback.

#*77264# = PCM Stop Play.

#*22679# = AMR Get Time.

*#8999*364# = Watchdog ON/OFF.

*#8999*427# = WATCHDOG signal route setup.

*2767*226372# = Camera Reset. (deletes photos)

*2767*3855# = E2P Full Reset.

*2767*2878# = E2P Custom Reset.

*2767*927# = E2P Wap Reset.

*2767*226372# = E2P Camera Reset.

*2767*688# = Reset Mobile TV.

#7263867# = RAM Dump. (On or Off)

~ARDESHIR~
18-05-2010, 22:03
سلام دوستان
من امروز گوشیمو بردم خدمات که هاردش رو درست کنند. مثل اینکه رامشو عوض کردن و هاردش برگشته.
وقتی گوشیو روشن کردم منوها عربی بود که کلی گشتم تا دوباره انگلیسیش کنم ولی چند تا مشگل باهاش پیدا کردم که امیدوارم راه حلی براش داشته باشه:

3-کیبورد اختصاصی خود سامسونگ حذف شده و فقط کیبورد EFY Arabizer موجوده (من کیبورد خود سامسونگو خیلی دوست داشتم)

اگه راهی هست لطفا بگید.

شما حتماً رامتو عوض کن تا همه مشکلاتت حل بشه
پیشنهاد من jd3 lite هست

mohammad8711
18-05-2010, 22:07
.net3.5

این که فرمتش msi هست ، روی گوشی نصب نمیشه !!

SAEEDSAMSUNG
18-05-2010, 22:11
سلام دوستان

اگه راهی هست لطفا بگید.

منم برای مشکل 1 و 3 راه حل دارم ولی باور کن خودتو اذیت میکنی. پیشنهاد منو قبول کنید و رام رو به کل تعویض کنید من خودم یه رام عالی بهتون معرفی میکنم به همراه لیست برنامه های خوب . مطمئن باشید تفاوت رو احساس میکنید.

این دستور رو بزن ببینی ورژن فریمور گوشیت چیه و بارمون بذار: ستاره مربع 1 2 3 4 مربع

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

این که فرمتش msi هست ، روی گوشی نصب نمیشه !!

دوست من شما تاحال فرمت msi و exe تونستی نصب کنی رو گوشیت؟ برای این کار باید با حالت active synch به کامپیوتر وصل بشی و سپس این فایل msi رو داخل کامپیوتر اجرا کنی خود به خود داخل گوشیت اماده به نصب میشه و ادامه ماجرا.....

Razel
18-05-2010, 22:13
شما حتماً رامتو عوض کن تا همه مشکلاتت حل بشه
پیشنهاد من jd3 lite هست
دوست عزیز گوشی های گارانتی دار اگه رامش عوض بشه از گارانتی میوفته .

لطفا اگه راهی برای راست چین بودن منوهام دارید بفرمائید.

SAEEDSAMSUNG
18-05-2010, 22:18
نقل قول:
نوشته شده توسط saeedm1727 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره برات پیدا کردم:

Pda:

کد:
کد:
کد:
کد:

Csc:

کد:

Phone و eBoot

کد:

سعید جان همچنان منتظریم

سلام بالاخره یافتم:

SAEEDSAMSUNG
18-05-2010, 22:26
دوست عزیز گوشی های گارانتی دار اگه رامش عوض بشه از گارانتی میوفته .

لطفا اگه راهی برای راست چین بودن منوهام دارید بفرمائید.

1-- کیبورد سامسونگ

2- برای تغییر چیدمان راههای زیادی هست . اول از همه برید تو منو قسمتی به نام Language رو پیدا کنید و به English تغییر بدید. اگه نشد.

نرم افزار aldurazy arabizer رو نصب کنید یه قسمت language اضافه میشه که اگه اونو به انگلیس تغییر بدید درست میش ه.

اگه نشد
لطف کنید این دستور رو بزنید و ورژن csc گوشیتون رو برام بنویسید . ستاره مربع 1 2 3 4 مربع

بعدش میگم چیکار کنید.

Razel
18-05-2010, 22:27
منم برای مشکل 1 و 3 راه حل دارم ولی باور کن خودتو اذیت میکنی. پیشنهاد منو قبول کنید و رام رو به کل تعویض کنید من خودم یه رام عالی بهتون معرفی میکنم به همراه لیست برنامه های خوب . مطمئن باشید تفاوت رو احساس میکنید.

این دستور رو بزن ببینی ورژن فریمور گوشیت چیه و بارمون بذار: ستاره مربع 1 2 3 4 ستاره مربع[COLOR="Silver"]

والا گوشی گارانتی دار گرفتم مجبورم یه یک سالی بهش دست نزنم وگرنه خودم عاشق انگولک کردنم . بذار یه 6-7 ماه حداقل از گارانتیش بگذره بعد می خوام رامشو عوض کنم. (تاریخ شروع گارانتیش مال 13روز پیشه)

اگه راهی به غیر از رام عوض کردن برای حل مشکلم لطفا راهنماییم کن که حالم گرفتست. در ضمن فریمور گوشیم اینارو نشون داد:

PDA: I8000JPJA4
CSC: I8000XSGJA5
PHONE: I8000XXJA1

Razel
18-05-2010, 22:37
1-- کیبورد سامسونگ

2- برای تغییر چیدمان راههای زیادی هست . اول از همه برید تو منو قسمتی به نام Language رو پیدا کنید و به English تغییر بدید. اگه نشد.

نرم افزار aldurazy arabizer رو نصب کنید یه قسمت language اضافه میشه که اگه اونو به انگلیس تغییر بدید درست میش ه.

اگه نشد
لطف کنید این دستور رو بزنید و ورژن csc گوشیتون رو برام بنویسید . ستاره مربع 1 2 3 4 مربع

بعدش میگم چیکار کنید.
سعید جان فکر کنم alurazy arabizer تو خود رام هست چون مشکل فارسی باهاش ندارم. من از قسمت تنظیمات زبان رو از English+arabic input گذاشتم روی english . منوهام درست شدن ولی اینبار مسیج های فارسی به هم میریزن.
کیبوردم درست شد اگه راست چین بودن هم درست شه خیلی عالی میشه.

mohammad8711
18-05-2010, 22:50
دوست من شما تاحال فرمت msi و exe تونستی نصب کنی رو گوشیت؟ برای این کار باید با حالت active synch به کامپیوتر وصل بشی و سپس این فایل msi رو داخل کامپیوتر اجرا کنی خود به خود داخل گوشیت اماده به نصب میشه و ادامه ماجرا.....

من اولین باره که با ویندوز موبایل کار می کنم !
توی گوشی نوع کانکشن usb رو active synch گذاشتم و برنامه رو نصب کردم ، ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و برنامه فقط تو کامپیوتر نصب شد !!!!

SAEEDSAMSUNG
18-05-2010, 23:46
سعید جان فکر کنم alurazy arabizer تو خود رام هست چون مشکل فارسی باهاش ندارم. من از قسمت تنظیمات زبان رو از English+arabic input گذاشتم روی english . منوهام درست شدن ولی اینبار مسیج های فارسی به هم میریزن.
کیبوردم درست شد اگه راست چین بودن هم درست شه خیلی عالی میشه.

خوب ببین کلا arabizer رو disable kon . بعد دوباره خودت arabizer رو جدا نصب کن و بریز روی همون قبلی. بعد ببین درست میشه یا نه. اگه نشد . دوباره disable کن و این دفعه mobidiv multilanguage support رو نصب کن به قسمت تنظیماتش که بری همه چیو میتونی تنظیم کنی اعم از راست چین و ....

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

من اولین باره که با ویندوز موبایل کار می کنم !
توی گوشی نوع کانکشن usb رو active synch گذاشتم و برنامه رو نصب کردم ، ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و برنامه فقط تو کامپیوتر نصب شد !!!!

پس سی دی گوشی رو خوب نصب نکردی. من میگردم و فرمت cab رو برات پیدا میکنم.

Razel
19-05-2010, 00:04
خوب ببین کلا arabizer رو disable kon . بعد دوباره خودت arabizer رو جدا نصب کن و بریز روی همون قبلی. بعد ببین درست میشه یا نه. اگه نشد . دوباره disable کن و این دفعه mobidiv multilanguage support رو نصب کن به قسمت تنظیماتش که بری همه چیو میتونی تنظیم کنی اعم از راست چین و ....

خیلی ممنون از راهنماییت روشی که گفتی رو تست می کنم ولی یه جورایی وسوسه شدم رامم رو عوض کنم. اینی که زدن رو نمی تونم سنگین بودنشو تحمل کنم. به نظرت راهی نیست از این رام یه پشتیبانی چیزی بردارم بعد که مشکل به وجود اومد برش گردونم. یا عین همین رام باشه که وقتی خواستم ببرم گارانتی نصبش کنم.

به نظرت اگه این کارو کنم گارانتی متوجه میشه؟

SAEEDSAMSUNG
19-05-2010, 00:05
سلام بچه ها من تو یه فروم عربی بالاخره این رام کذایی که شرکت پارس مایکروتل روی گوشی هاش نصب میکنه یافتم!!!!:31::31::31::31: پس دوستایی که میخوان گوشیشون رو که دستکاری کردن برای گارانتی به حالت اولیه ببرن از این رام استفاده کنن:

5 قسمت رو که دانلود کردید با برنامه winrar باز کنید.

GT-I8000_I8000JPJA4_I8000XSGJA5_I8000XXJA1_ I8000XSGJA5_XX_XSG.zip

PHONE: I8000XXJA1
PDA: I8000JPJA4
CSC: I8000XSGJA5
part1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpart2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpart3

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpart4

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpart5

دوستان اگه پارت 3 مشکل داشت اینو دانلود کنید:
فقط پسوند .1 اون رو حذف کنید و کنار فایلهای دیگه بگذارید
لینک اصلاح شده پارت 3 :

سایت منبع عربی :

Arashdn
19-05-2010, 07:38
از اینا باید بخری که دو طرفش باز میشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Phone.jpg

از همینا گرفتم

SAEEDSAMSUNG
19-05-2010, 14:06
رامی که خودم در حال حاظر استفاده میکنم و خیلی ازش راضیم . به علت سبکی . سرعت در گالری عکس . سرعت در تایپ اس ام اس. بدون هیچگونه هنگ و باگ و با نصب فارسی ساز مشکل نداره.
pda

csc

phone

eboot

توجه: قسمت eboot فقط مورد استفاده کسانی است که از ویندوز 6.1 میخواهند به این رام ارتقا پیدا کنند.پس کسانی که ویندوزشون 6.5 هست این قسمت رو لازم ندارند.

Mohsen2Gh
19-05-2010, 14:18
اگه دوستان لطف كنند راهنمايي كنند ممنون مي‌شم:
بعد از ارتقاي ويندوز به 6 و نيم توسط مايكروتل، برنامه هاي قبلي در main memory ديده نمي‌شن و براي نصب مجدد هم پيغام خطا مياد ولي با كليك روي فايل exe اجرا ميشن، حافظه اصلي هم خيلي پر نشون ميده، كجاش اشكال داره؟

Arashdn
19-05-2010, 15:37
تنها خطر تعویش رام همین eboot هست؟

شهنام89
19-05-2010, 15:49
samsung mobile code. - - - global code

*#1234# = Firmware Version.

*#2222# = H/W Version.

*#8999*8376263# = All Versions Together.

*#8999*8378# = Test Menu.

*#4777*8665# = GPSR Tool.

*#8999*523# = LCD Brightness.

*#8999*377# = Error Menu.

*#8999*327# = EEP Menu.

*#8999*667# = Debug Mode.

*#92782# = PhoneModel. (Wap)

#*5737425# = JAVA Mode.

*#2255# = Call List.

*#232337# = Bluetooth MAC Adress.

*#5282837# = Java Version.

#*4773# = Incremental Redundancy.

#*7752# = 8 PSK uplink capability bit.

#*7785# = Reset wakeup & RTK timer cariables/variables.

#*7200# = Tone Generator Mute.

#*3888# = BLUETOOTH Test mode.

#*7828# = Task screen.

#*#8377466# = S/W Version & H/W Version.

#*2562# = Restarts Phone.

#*2565# = No Blocking? General Defense.

#*3353# = General Defense, Code Erased.

#*3837# = Phone Hangs on White screen.

#*3849# = Restarts Phone.

#*3851# = Restarts Phone.

#*3876# = Restarts Phone.

#*7222# = Operation Typ: (Class C GSM)

#*7224# = !!! ERROR !!!

#*7252# = Operation Typ: (Class B GPRS)

#*7271# = CMD: (Not Available)

#*7274# = CMD: (Not Available)

#*7337# = Restarts Phone. (Resets Wap Settings)

#*2787# = CRTP ON/OFF.

#*2886# = AutoAnswer ON/OFF.

#*3737# = L1 AFC.

#*5133# = L1 HO Data.

#*7288# = GPRS Detached/Attached.

#*7287# = GPRS Attached.

#*7666# = White Screen.

#*7693# = Sleep Deactivate/Activate.

#*7284# = L1 HO Data.

#*2256# = Calibration info? (For CMD set DEBUGAUTONOMY in cihard.opt)

#*2286# = Databattery.

#*2527# = GPRS switching set to (Class 4, 8, 9, 10)

#*2679# = Copycat feature Activa/Deactivate.

#*3940# = External looptest 9600 bps.

#*4263# = Handsfree mode Activate/Deactivate.

#*4700# = Please use function 2637.

#*7352# = BVMC Reg value (LOW_SWTOFF, NOMINAL_SWTOFF)

#*2558# = Time ON.

#*3370# = Same as 4700.

#*3941# = External looptest 115200 bps

#*5176# = L1 Sleep.

#*7462# = SIM Phase.

#*7983# = Voltage/Freq.

#*7986# = Voltage.

#*8466# = Old Time.

#*2255# = Call Failed.

#*5187# = L1C2G trace Activate/Deactivate.

#*5376# = DELETE ALL SMS!!!!.

#*6837# = Official Software Version: (0003000016000702)

#*7524# = KCGPRS: (FF FF FF FF FF FF FF FF 07)

#*7562# = LOCI GPRS: (FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FE FF 01)

#*2337# = Permanent Registration Beep.

#*2474# = Charging Duration.

#*2834# = Audio Path. (Handsfree)

#*3270# = DCS Support Activate/Deactivate.

#*3282# = Data Activate/Deactivate.

#*3476# = EGSM Activate/Deactivate.

#*3676# = FORMAT FLASH VOLUME!!!

#*4760# = GSM Activate/Deactivate.

#*4864# = White Screen.

#*5171# = L1P1.

#*5172# = L1P2.

#*5173# = L1P3.

#*7326# = Accessory.

#*7683# = Sleep variable.

#*8465# = Time in L1.

#*2252# = Current CAL.

#*2836# = AVDDSS Management Activate/Deactivate.

#*3877# = Dump of SPY trace.

#*7728# = RSAV.

#*2677# = Same as 4700.

#*3728# = Time 2 Decod.

#*3725# = B4 last off.

#*7372# = Resetting the time to DPB variables.

#*7732# = Packet flow context bit Activate/Deactivate.

#*6833# = New uplink establishment Activate/Deactivate.

#*3273# = EGPRS multislot. (Class 4, 8, 9, 10)

#*7722# = RLC bitmap compression Activate/Deactivate.

#*2351# = Blinks 1347E201 in RED.

#*4472# = Hysteresis of serving cell: 3 dB

#*2775# = Switch to 2 inner speaker.

#*9270# = Force WBS.

#*3757# = DSL UART speed set to. (LOW, HIGH)

#*8726# = Switches USBACM to Normal.

#*8724# = Switches USBACM to Generator mode.

#*8727# = Switches USBACM to Slink mode.

#*8725# = Switches USBACM to Loop-back mode.

#*2077# = GPRS Switch.

#*2027# = GPRS Switch.

#*0227# = GPRS Switch.

#*0277# = GPRS Switch.

#*8370# = Tfs4.0 Test 0.

#*8371# = Tfs4.0 Test 1.

#*8372# = Tfs4.0 Test 2.

#*8373# = Tfs4.0 Test 3.

#*8374# = Tfs4.0 Test 4.

#*8375# = Tfs4.0 Test 5.

#*8376# = Tfs4.0 Test 6.

#*8377# = Tfs4.0 Test 7.

#*8378# = Tfs4.0 Test 8.

#*8379# = Tfs4.0 Test 9.

#*2077# = GPRS Switch.

#*2027# = GPRS Switch.

#*0227# = GPRS Switch.

#*0277# = GPRS Switch.

#*22671# = AMR REC START.

#*22672# = Stop AMR REC. (File name: /a/multimedia/sounds/voice list/ENGMODE.amr)

#*22673# = Pause REC.

#*22674# = Resume REC.

#*22675# = AMR Playback.

#*22676# = AMR Stop Play.

#*22677# = Pause Play.

#*22678# = Resume Play.

#*77261# = PCM Rec Req.

#*77262# = Stop PCM Rec.

#*77263# = PCM Playback.

#*77264# = PCM Stop Play.

#*22679# = AMR Get Time.

*#8999*364# = Watchdog ON/OFF.

*#8999*427# = WATCHDOG signal route setup.

*2767*226372# = Camera Reset. (deletes photos)

*2767*3855# = E2P Full Reset.

*2767*2878# = E2P Custom Reset.

*2767*927# = E2P Wap Reset.

*2767*226372# = E2P Camera Reset.

*2767*688# = Reset Mobile TV.

#7263867# = RAM Dump. (On or Off)

سعيد جان سلام
كدها جواب نداد!!!

mahyar_b
19-05-2010, 16:27
سعيد جان سلام
كدها جواب نداد!!!

باید این جوری بزنی ستاره مربع عدد از چپ به راست مربع

شهنام89
19-05-2010, 16:39
باید این جوری بزنی ستاره مربع عدد از چپ به راست مربع
زدم نشد!
بعضياش ميشه!

SAEEDSAMSUNG
19-05-2010, 16:54
تنها خطر تعویش رام همین eboot هست؟

آره . البته 1 بار فقط تو عمرت مجبوری عوض کنی اونم وقتی که از 6.1 بخوای بری بالا!

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

سعيد جان سلام
كدها جواب نداد!!!

اکثرشون جواب میده . ستاره مربع اول همه کدها است و آخر همه کدها به مربع ختم میشه.

---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

بعد از ارتقاي ويندوز به 6 و نيم توسط مايكروتل، برنامه هاي قبلي در main memory ديده نمي‌شن و براي نصب مجدد هم پيغام خطا مياد ولي با كليك روي فايل exe اجرا ميشن، حافظه اصلي هم خيلي پر نشون ميده، كجاش اشكال داره؟

چون این رامی که شرکت نصب میکنه سنگینه و چیز بیخودیه . اکثر کسانی هم که حافظه داخلیشون پریده همین رام رو نصب داشتن. چاره کار اینه که یه رام سبک نصب کنی

mahyar_b
19-05-2010, 20:50
یه کد مهم جز کدهای بالا نبود
من بهتون میگم خیلی بدرد بخوره
ستاره مربع 0 ستاره مربع
میتونین تمام قسمتای گوشیو تست کنین

mahyar_b
19-05-2010, 20:55
رامی که خودم در حال حاظر استفاده میکنم و خیلی ازش راضیم . به علت سبکی . سرعت در گالری عکس . سرعت در تایپ اس ام اس. بدون هیچگونه هنگ و باگ و با نصب فارسی ساز مشکل نداره.
pda

csc

phone

eboot

توجه: قسمت eboot فقط مورد استفاده کسانی است که از ویندوز 6.1 میخواهند به این رام ارتقا پیدا کنند.پس کسانی که ویندوزشون 6.5 هست این قسمت رو لازم ندارند.

خیلی ممنونم از شما
فقط لینک برنامه هایی که حذف شده رو میزاری بی زحمت

seeb_sh
19-05-2010, 22:10
سلام دوستان
اگه حافظه گوشی بپره و ببریم درستش کنن باز هم احتمال پرشش هست؟؟دوستان کسی پرش مجدد نداشته اینجا؟
اگه دیگه مشکل واسش پیش نیاد که سخت افزاری بوده حتما وگرنه بازم ممکنه با نصب نرم افزار بهم بریزه دیگه!!!!!!

SAEEDSAMSUNG
19-05-2010, 23:40
خیلی ممنونم از شما
فقط لینک برنامه هایی که حذف شده رو میزاری بی زحمت

اینا رو نصب کنید:

The cab files for removed package:

Adobe Reader LE, i8000nxxje2_adobereaderle.cab (1.1 MB)

md5: 911c5a4069df1dbebc4547a88f38bbc0

Asphalt4, i8000nxxje2_asphalt4.cab (4.9 MB)

md5: 915e584c135b600f43d4155858fcfbad

Audio Note (Recorder), i8000nxxje2_audionote.cab (1 MB)

md5: 635da60d059f310c212be868a10d18b5

Auto Rotation, i8000nxxje2_autorotate.cab (24 KB)

md5: b1533fc8852ed37a68e3f18b107b7679

Bubble Breaker, i8000nxxje2_bubblebreaker.cab (88 KB)

md5: 06cdd1a9b9bc953d1697440f28c3bfb8

CHome, i8000nxxje2_chome.cab (929 KB)

md5: 8907b1d73e39924018c3ecc774f70dfc

Crayon Physics, i8000nxxje2_crayonphysics.cab (6.8 MB)

md5: cefa035bcbffb2fba6481fa55f67c28e

Dice, i8000nxxje2_dice.cab (1.5 MB)

md5: 64ac79cbd3081251d64fbde146064984

Digital Frame, i8000nxxje2_digitalframe.cab (1.2 MB)

md5: 9b101b86f3c8877d200b076fb2d3d921

DMC (Connected Home, DLNA), i8000nxxje2_dmc.cab (4 MB)

md5: b7dd2d94ae68d9cc582aad8c177bc758

Facebook, i8000nxxje2_facebook.cab (336 KB)

md5: e3ce0caec501abb9043764e5e0fa9191

File Manager (My Files), i8000nxxje2_filemanager.cab (1.6 MB)

md5: 45d62a260786e1ed9c0c340fded9522f

FM Radio, i8000nxxje2_fmradio.cab (801 KB)

md5: dbe5f33f97031ceabcbbc81535e866aa

Java, i8000nxxje2_java.cab (2.9 MB)

md5: d253232791d9956770c7e409f5875cf2

LockScreen (Manila style), i8000nxxje2_lockscreen.cab (1 MB)

md5: 0f95710723b1d83e2b51b1cb17b5f1ca

Midomi, i8000nxxje2_midomi.cab (3.2 MB)

md5: 5a2ee46d6e85dc3890abea8370a19ee9

Microsoft IME, i8000nxxje2_ms_ime.cab (185 KB)

md5: 2ca32de9e6db5cfc1e0fb6f67240cfd0

MVE (Video Editor), i8000nxxje2_mve.cab (12.8 MB)

md5: f80fae087a630a4ac7a128ac11aa9003

Office Mobile, i8000nxxje2_office.cab (2.3 MB)

md5: 9c94c7307b718080602e9e1872954cdd

OneNote Mobile, i8000nxxje2_onenote.cab (487 KB)

md5: da65b1bdf6dd431e53ca1a215405072c

Opera, i8000nxxje2_opera.cab (4.4 MB)

md5: d04e5011a8ee543e9158af5f3ce8f3a3

Photo Album (Photo), i8000nxxje2_photoalbum.cab (2.8 MB)

md5: 7fcc8187c7b1beed4fe7b2084db7819c

PlayerAutoUpdate (for Touch Player), i8000nxxje2_playerautoupdate.cab (20 KB)

md5: 3473dc2aa0f452e51d8cbe8141a5c624

Podcast, i8000nxxje2_podcast.cab (1.9 MB)

md5: 0aea6d45199e2580b1bc805c64169281

Power Calculator (Calculator), i8000nxxje2_powercalc.cab (526 KB)

md5: f63530bf9f9839b8ecb7f6aa5be386ee

PowerDic, i8000nxxje2_powerdic.cab (9 KB)

md5: 17dceb12f074a34dfd797e2de07e09c5

Power On/Off Animated, i8000nxxje2_poweronoffanimated.cab (3.1 MB)

md5: f2d41b9d6cbbf4884040d584e8f09e05

Power On/Off Sound, i8000nxxje2_poweronoffsound.cab (321 KB)

md5: 4d45356a87f2331728e45b6ac9558203

Qik, i8000nxxje2_qik.cab (1.4 MB)

md5: 1273773b4509474049918032a98b430f

Remote Desktop Mobile, i8000nxxje2_remotedeskop.cab (321 KB)

md5: af329be9fe8c20019e80a3f6dd93dd80

Rich Internet, i8000nxxje2_richinternet.cab (93 KB)

md5: 95a177bc1ba5b411f7d98ca0f436fbfb

RSS Reader, i8000nxxje2_rssreader.cab (684 KB)

md5: 99dc90499d3ff7b85bdddc0f421d0fb4

Samsung Apps, i8000nxxje2_samsungapps.cab (1.1 MB)

md5: 4c89f1466141464d0356bfe0f9d235d7

Samsung Call Log (Call Log), i8000nxxje2_samsungcalllog.cab (1.1 MB)

md5: ccd90681bfd739ee6c5f4c639a55bcec

Samsung Cube, i8000nxxje2_cube.cab (3.4 MB)

md5: d222d4fb9832bd9ba68764058cc6f053

Samsung Dialer, i8000nxxje2_samsungdialer.cab (2.4 MB)

md5: 4dccb547c5be19775d21c630959cd1cc

Samsung Phonebook, i8000nxxje2_samsungphonebook.cab (2.2 MB)

md5: 45b0ac1af702ab3cc7515ce0355380c3

Samsung MainMenu, i8000nxxje2_mainmenu.cab (1.5 MB)

md5: 1bb72e19f2a5abaa7b1fa49fc6f6764c

Samsung Today, i8000nxxje2_samsungtoday.cab (1 MB)

md5: 532bb79d3b9518731e0ad47546185705

Samsung WidgetPlus, i8000nxxje2_samsungwidgetplus.cab (12.3 MB)

md5: 20edb2c924aeb523b2a17f8a103dd9cb

Sharepix (Communities), i8000nxxje2_sharepix.cab (920 KB)

md5: 753586b9aa45d55ddcd8694aa748e085

Smart Converter (Unit Converter), i8000nxxje2_smartconverter.cab (341 KB)

md5: 856044b2d0e683b54dc09f193b2aba4b

Smart Memo (Memo), i8000nxxje2_smartmemo.cab (12 MB)

md5: 9ec5d3ee7b2a97885b04484ccee28f4d

Smart Reader, i8000nxxje2_smartreader.cab (1.9 MB)

md5: ce44f744aa6d203ed2874176fe93138b

Smart Search, i8000nxxje2_smartsearch.cab (1.8 MB)

md5: 504c6f2373b1ad0dde6082687b7350e6

Smart Sync, i8000nxxje2_smartsync.cab (692 KB)

md5: f9ec54b6f472f185a6c4cbbe46bca632

Solitaire, i8000nxxje2_solitare.cab (29 KB)

md5: e789407fb8a114546809c9dec7537193

Streaming Player (ASPlayer), i8000nxxje2_streamingplayer.cab (1.2 MB)

md5: 299f7edfc61f805b765a97346a75184b

Chineses font (sunfon.ac3), i8000nxxje2_sunfont.cab (2.8 MB)

md5: 6895b216864d825dfa08066b2f6371b0

Task Manager (Task Switcher), i8000nxxje2_taskmanager.cab (1010 KB)

md5: 2f4a7fd9e43938bb94f7ac2b39c1ae76

Test Mode, i8000nxxje2_testmode.cab (3 MB)

md5: b5f1a84c32bc02fccb8145ab07bbbcdf

Black Theme, i8000nxxje2_theme_black.cab (6 KB)

md5: b94dad9fd060b104aea35e1f3267601a

DVF green Theme, i8000nxxje2_theme_dvfgreen.cab (318 KB)

md5: 64cbb0145e65e6417ca4dd9519fe0dab

Isaac Mizrahi purple Theme, i8000nxxje2_theme_isaacmizrahipurple.cab (92 KB)

md5: f61616e3d72aa5523fe98701fa5de534

Rock and Republic black Theme, i8000nxxje2_theme_rockandrepublicblack.cab (134 KB)

md5: 553c443b2879baf777c6111e6a02d81e

Ron Arad orange Theme, i8000nxxje2_theme_ronaradorange.cab (186 KB)

md5: fe45c32246c54968cf18fbe40e226b88

Vera Wang red Theme, i8000nxxje2_theme_verawangred.cab (130 KB)

md5: 0527729d7d18eec6dc7cd1af7518de98

Touch Calendar (Schedule), i8000nxxje2_touchcalendar.cab (1.3 MB)

md5: 6d4ce05bf056e2a784513f18110a8009

Touch Clock (Clock), i8000nxxje2_touchclock.cab (3.3 MB)

md5: 8fdc19439f451cc9f4d33b5bf03c5c89

Transcriber, i8000nxxje2_transcriber.cab (487 KB)

md5: 2fc0b81eeda68912e5ce3d9f349e6f4d

Youtube, i8000nxxje2_youtube.cab (804 KB)

md5: f7ad957aeeed8c95f44f9e51e73ddd66

If you don't like 4 rows start menu, you can restore it to 3 rows here:

3 rows start menu, i8000nxxje2_default_3rows_startmenu.cab (1 KB)

md5: 308408adc082174312f6ebe7c2f7a8bb

and, the default lock screen:

lock screen, i8000nxxje2_default_lockscreen.cab (954 KB)

md5: 5a52dc729df85bab96d034f1495fc429

SAEEDSAMSUNG
20-05-2010, 01:44
دیدن فیلم با زیرنویس فارسی در touch player سامسونگ::8:

SAEEDSAMSUNG
20-05-2010, 15:10
TouchFlo3D_13 برای امنیا 2 :( حتما نصب کنید خیلی سبک و خوشگله )

درضمن با htc sence که قبلا گذاشتم فرق میکنه. این یکی خیلی سبکه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SevenHaft
20-05-2010, 20:11
سلام به همه دوستان.
میخواستم یه سوال بپرسم و اونم اینه که کسانی که این گوشی رو دارن آیا از کیف هم استفاده میکنند و برای گوشیشون کیف هم تهیه کردند؟؟؟
به نظر شما بهترین نوع کیف برای این گوشی چه مدلی هست آخه این کیفهای لپ تابی چونکه قالب داره و گوشی رو باید بندازی توی قالب امکان داره بغله های گوشی رو خط بندازه و همینطور هم برای باز و بسته شدنشون از آهنربا استفاده شده که آهنربا هم برای گوشی مضر هستش چون میدان مغناطیسیش روی گوشی اثرات مضری بر جای میذاره.
حالا به نظر شما بهترین نوع کیف برای این گوشی چی هستش و شما برای گوشی خودتون از چه مدل کیفی استفاده میکنید و آیا اصلا وجود کیف برای گوشی لازمه؟؟؟
با سپاس.

gomnam23
20-05-2010, 21:22

درضمن با htc sence که قبلا گذاشتم فرق میکنه. این یکی خیلی سبکه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درود

این رامه یا تم؟

Hamid4777
20-05-2010, 22:12
سلام
من میخوام این گوشی رو بخرم. پست های این تاپیک رو که مطالعه میکردم، اینطور فهمیدم که این گوشی مشکلات نرم افزاری زیادی داره مثل همین پریدن مموری و .... این مشکلات تا چه حد جدی هستن؟ مزیت ویندوز موبایلها وجود نرم افزارهای مختلف برای اونهاست. اما اگر بخوای با ترس و لرز نرم افزار جدید نصب کنی که خیلی حالگیریه.
لطفا راهنمایی کنید. این رو هم بگم که من تا حالا ویندور موبایل نداشتم.

Razel
20-05-2010, 23:24
سعیدجان خیلی ممنون از زحماتی که می کشی .

نظرت راجع به رام رسمی 6.5.3 که اومده چیه. و چرا تو سایت خود سامسونگ چیزی از آپدیت رام ننوشته؟

SAEEDSAMSUNG
20-05-2010, 23:35
درود

این رامه یا تم؟

هیچکدوم:31: این Today Screen:46:

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------

سلام
من میخوام این گوشی رو بخرم. پست های این تاپیک رو که مطالعه میکردم، اینطور فهمیدم که این گوشی مشکلات نرم افزاری زیادی داره مثل همین پریدن مموری و .... این مشکلات تا چه حد جدی هستن؟ مزیت ویندوز موبایلها وجود نرم افزارهای مختلف برای اونهاست. اما اگر بخوای با ترس و لرز نرم افزار جدید نصب کنی که خیلی حالگیریه.
لطفا راهنمایی کنید. این رو هم بگم که من تا حالا ویندور موبایل نداشتم.

مشکلات نرم افزاری زیادی مثل پریدن مموری و ............ و چی؟

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------

سعیدجان خیلی ممنون از زحماتی که می کشی .

نظرت راجع به رام رسمی 6.5.3 که اومده چیه. و چرا تو سایت خود سامسونگ چیزی از آپدیت رام ننوشته؟

رام رسمی که اومده برای اروپاست. که من نسخه لایتش رو دارم استفاده میکنم. برای میدل ایست چیزی نشنیدم بیاد. رام رسمی میخوای چیکار؟ من بهترین رام رو براتون گذاشتم که بر مبنای ویندوز 6.5.5 ! نقد و ول کردید چسبیدید به نسیه؟

Razel
20-05-2010, 23:51
رام رسمی که اومده برای اروپاست. که من نسخه لایتش رو دارم استفاده میکنم. برای میدل ایست چیزی نشنیدم بیاد. رام رسمی میخوای چیکار؟ من بهترین رام رو براتون گذاشتم که بر مبنای ویندوز 6.5.5 ! نقد و ول کردید چسبیدید به نسیه؟

سعید جان این رامی که معرفی کردید ظاهرش مثل HTC نیست که. واقعیتش من نمی خوام ظاهر گوشیم زیاد عوش شه.

irinn65
21-05-2010, 04:11
سلام
ای8000بدون گارانتی440000تومان خوبه؟طبقه4علائدین

SAEEDSAMSUNG
21-05-2010, 08:55
سعید جان این رامی که معرفی کردید ظاهرش مثل HTC نیست که. واقعیتش من نمی خوام ظاهر گوشیم زیاد عوش شه.

نه . یه رام سبک و عالی مال خود امنیا2

---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------

سلام
ای8000بدون گارانتی440000تومان خوبه؟طبقه4علائدین

خیلی عالیه

Hamid4777
21-05-2010, 09:21
مشکلات نرم افزاری زیادی مثل پریدن مموری و ............ و چی؟

راهنمایی شما کامل و فراتر از حد انتظار بود آقای saeedm1727, ممنون!!!

لطفا کسایی که این گوشی رو داشتن راهنمایی کنن که مشکلات نرم افزاری این گوشی مثل پریدن مموری جدی هست یا نه؟

mohammad8711
21-05-2010, 11:06
منم بلاخره ویندوز 6.5 نصب کردم :31:

core player v 1.3.6

.net3.5

با این core player بیشتر کلیپ ها گیر می کنه ، پلیر خود گوشی خیلی بهتر از اینه !! :41:
.net هم فهمیدم چرا نصب نمیشه ، چون active sync موجود در سی دی گوشی روی ویندوز 7 نصب نمیشه
کسی لینک دانلود active sync برای (windows 7 (64bit داره ؟

mahyar_b
21-05-2010, 11:25

لطفا کسایی که این گوشی رو داشتن راهنمایی کنن که مشکلات نرم افزاری این گوشی مثل پریدن مموری جدی هست یا نه؟

دوست من چون هنوز دلیل پریدن مموری مشخص نیست نمیشه جواب قطعی روداد
به جز چندتا باگ مشکل دیگه ای نداره که اونم با ابدیت رفع میشه

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------

با این core player بیشتر کلیپ ها گیر می کنه ، پلیر خود گوشی خیلی بهتر از اینه !! :41:
.net هم فهمیدم چرا نصب نمیشه ، چون active sync موجود در سی دی گوشی روی ویندوز 7 نصب نمیشه

مال من دقیقا رو ویندوز 7 64 بیتی نصبه مشکلیم ندارم
net با خود گوشی باید نصب کنی active sync نمی خواد
تو ابدیتای جدید فریمور که اصلا net نمی خواد

Razel
21-05-2010, 12:22

مال من پرید اولش خیلی ناراحت شدم ولی خدمات بهم توضیح داد که این فقط یه باگ کوچیک در رامی اولیه هست که روش نصبه با رام جدید بهم تضمین دادن که به هیچ عنوان این اتفاق نمیفته. گیرم بازم افتاد یه رام جدید رفعش می کنه.

اینجا خودم دیدم که هیچ کاری غیر از تعویض رام نکردن. اصلا جای نگرانی نیست.

Arashdn
21-05-2010, 12:34

من از سایت ماکروسافت دانلودش کردم
یه سرچ بزنی پیدا میکنی

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

ولی یکی از بچه ها خوب گفتا
چرا خود سامسونگ یا میکروب سافت (:دی) هیچ رام اوریجینال نزاشتن و فقط زرت زرت گفتن آپدیت میشه به 6.5 ؟؟؟

oghtapost
21-05-2010, 14:03
از دوستانی که این گوشیو دارن لطف کنن معایب گوشیو بگن..
صدای اسپیکرش چطوره؟

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

و کیفیت صفحش..

mohammad8711
21-05-2010, 15:08
از دوستانی که این گوشیو دارن لطف کنن معایب گوشیو بگن..
صدای اسپیکرش چطوره؟

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

و کیفیت صفحش..
کیفیت صداش خیلی خوبه ، ولی صداش زیاد بلند نیست و معمولیه
کیفیت صفحه نمایشش هم محشره !
باتریش هم خیلی شاخه ! می تونی بدون نگرانی از خالی شدن باتری چندین ساعت فیلم با گوشیت نگاه کنی
دو تا عیب عمده ای که داره :
1- روی صفحه نمایشش خش میافته ، که با خرید لایه محافظ به راحتی حل میشه
2- بعضی از گوشی ها باگ دارن و مموری داخلی گوشی می پره ، که به راحتی با نصب رام جدید این حل میشه (اطلاعات داخل مموری هم از بین نمی ره )

SAEEDSAMSUNG
21-05-2010, 15:43

شما به جای اینکه سوال بپرسی داری شایعه پراکنی میکنی و مساله کوچیک رو بزرگ میکنی:13:.

mohammad8711
21-05-2010, 18:50
بازی فوق العاده جذاب Krazy Kart Racing برای Omnia II :
لذت این بازی iPhone را بر روی امنیا 2 تجربه کنید

Description

Won Operator's Choice Award at the 6th International Mobile Gaming Awards!!
--
Start your engines – the most extensive iPhone Kart Racing game of all times is now available! Get into your kart and experience the thrill of speed on 16 varied race tracks. Compete in 5 different singleplayer modes with 10 well-known Konami characters in 3D cartoon style or challenge up to 6 of your friends in local or internet wifi multiplayer mode. Use the countless extras to activate the nitro boost, slow down your opponents with obstacles and take the lead. Dynamic camera balancing helps you focus completely on racing, leading to an outstanding playability. Can you cross the finish line in first place?

HINTS
• Red bells give you random weapons while blue bells always give you a speed boost. Consider the layout of the track ahead of you as well as your position in the race and select which bell to go for accordingly.

• If you are having problems completing a race, try it out with different characters. Some courses are made for high-speed, some are not.

• Save your boosts for the optimal moment. Sometimes you will be able to clear obstacles that would otherwise be impossible. It’s quicker to go over something than around it.

• If you have trouble staying on course try using Robbie the Rabbit. He's a bit slow but easiest to control.

دانلود ( حجم فایل: 18 مگابایت ) :

hamid.it
22-05-2010, 00:47
سلام دوستان من تصمیم دارم این گوشیو بخرم
چه توصیه هایی موقع خرید دارید؟
مثلا وین 6.5 یاشه رام انگلیسی باشه چیا رو چک کنم؟کدش چیه بزنم اطلاعاتش بیاد؟
بعدش این پریدن مموری رو رام 6.5 ام هست؟
چه نوع محافظ صفحه ای بگیرم؟
مموری 16 گیگم بگیرم؟

SAEEDSAMSUNG
22-05-2010, 08:42
سلام دوستان من تصمیم دارم این گوشیو بخرم
چه توصیه هایی موقع خرید دارید؟
مثلا وین 6.5 یاشه رام انگلیسی باشه چیا رو چک کنم؟کدش چیه بزنم اطلاعاتش بیاد؟
بعدش این پریدن مموری رو رام 6.5 ام هست؟
چه نوع محافظ صفحه ای بگیرم؟
مموری 16 گیگم بگیرم؟

سلام . شنیدم سفیدش خیلی خوشگله! خواستی سفید بخر! اگه با گارانتی خواستی بخری دقت کن از نمایندگی مجاز بخری که گارانتی معتبر پارس مایکروتل باشه. برای تست گوشی میتونی اینو بزنی: ستاره مربع 0 ستاره مربع. یه منو میاد که میتونی همه جای گوشی رو تست کنی.برای تست گارانتیش هم یه اس ام اس باید بفرستی که از خود فروشنده یا نمایندگی بپرس. تست دیگه ای به نظرم نمیرسه ولی اگه با گارانتی بخری زیاد سخت نگیر چون هرچیش باشه عوض میکنن. خلاصه گوشی خیلی خوبیه امیدوارم کیفشو ببری.

Mohsen2Gh
22-05-2010, 09:21
دوستان براي انجام خدمات نرم افزاري اين گوشي، بجز پارس مايكروتل كه كار خاصي انجام نمي دهد مركز ديگه اي سراغ ندارند؟ چه كنيم خيلي professional نيستم! درضمن جواب سؤال قبليمو هم نگرفتم:

hamed999
22-05-2010, 11:44
آیا ویندوز موبایل بازیهایی داره که با مولتی تاچ بشه بازی کرد؟

Arashdn
22-05-2010, 12:35
آیا ویندوز موبایل بازیهایی داره که با مولتی تاچ بشه بازی کرد؟
امنیا 2 مولتی تاچ نداره کلا

mohammad8711
22-05-2010, 13:51
دوستان براي انجام خدمات نرم افزاري اين گوشي، بجز پارس مايكروتل كه كار خاصي انجام نمي دهد مركز ديگه اي سراغ ندارند؟ چه كنيم خيلي professional نيستم! درضمن جواب سؤال قبليمو هم نگرفتم:

یک بار storage گوشی رو فرمت کن و گوشی هم هارد ریست کن تا گوشی مثل روز اولی که خریدیش بشه (البته با ویندوز 6.5)
برای فرمت کردن storage :
settings > memory settings > my storage > reset
با این کار تمام فایل هایی که در حافظه داخلی گوشی وجود داره پاک میشه

برای هارد ریست هم گوشی رو خاموش کن ، دکمه های volume up و lock و call رو فشار بده و نگه دار و بدون اینکه این دکمه ها رو رها کنی دکمه End Call هم نگه دار ، 3 ثانیه صبر کن و دکمه ها رو رها کن ، بعد گوشی روشن میشه و میگه برای فرمت کردن دکمه call و برای کنسل کردن دکمه end call رو بزنید
هارد ریست باعث پاک شدن فایل های موجود در storage نمیشه

mahyar_b
22-05-2010, 21:26
سلام
منم گارانتی بیخیال شدم راممو ابگرید کردم
خیلی گوشیم از همه نظر فرق کرده سرعتش که توپ شده
ورژنشم به اینا تغییر کرده
pda:i8000nxxje1
csc:i8000xeuje1
phone:i8000xxja1
ولی الان فقط یه مشکل داره بعضی جاها مثلا محل کارم باشم هرکی منو بگیره اشغال میزنه
نمیدونم اشکال از کجاهست

Razel
23-05-2010, 00:36
دوستان، من می خوام یه رام رسمی نصب کنم، نظرتون راجع به رام NXXJB3 که تو XDA به عنوان رام اورجینال معرفی شده چیه؟ ارزش دانلود داره؟

این لینکش:

نسخه اروپایی ،فرانسوی و ایتالیایی داره.

HADI roni
23-05-2010, 09:30
سلام.ورژن گوشی من
PDA:I8000JVJ1
CSC:I8000BIJ1
Phone:I8000XXIJ1
هستش.ویندوزشم 6.1 هست.تا الانم خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده.
ایا نیازی هست ارتقاش بدم؟

SAEEDSAMSUNG
23-05-2010, 09:51
دوستان، من می خوام یه رام رسمی نصب کنم، نظرتون راجع به رام NXXJB3 که تو XDA به عنوان رام اورجینال معرفی شده چیه؟ ارزش دانلود داره؟

این لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنسخه اروپایی ،فرانسوی و ایتالیایی داره.

JB3 قدیمیه. اینو نصب کن:

PDA

---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------

سلام.ورژن گوشی من
PDA:I8000JVJ1
CSC:I8000BIJ1
Phone:I8000XXIJ1
هستش.ویندوزشم 6.1 هست.تا الانم خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده.
ایا نیازی هست ارتقاش بدم؟

اگه کارانتی دارهو ببرید نمایندگی عوض کنن. سرعتش بالا میره و امکاناتش

gomnam23
23-05-2010, 19:22
درود

می خواستم بدونم گوگل مپس خود گوشی واسه GPS کارایی داره؟

یه نرم افزار اگه بذارید که سرعت و مسافت طی شده و..... رو نشون بده عالیه.

rahman1363
24-05-2010, 00:03
درود

می خواستم بدونم گوگل مپس خود گوشی واسه GPS کارایی داره؟

یه نرم افزار اگه بذارید که سرعت و مسافت طی شده و..... رو نشون بده عالیه.
صفحات قبل رو یه نگاه کرده باشید حتما garmin رو پیدا میکنید که واقعا کامله....
آقا سعید زحمتش رو کشیدن

SevenHaft
24-05-2010, 21:00
سلام به همه دوستان.
از عزیزانی که این گوشی رو دارا میباشند خواهشمندم که در مورد کیفیت ساخت بدنه این گوشی مختصری توضیح بدن و اگه تجربه ای در رابطه با این موضوع دارن خواهش میکنم که حتما بنویسید.
راستش من خودم این گوشی رو دارم و از کیفیتش هم خدا رو شکر راضی هستم ولی یکی از دوستانم که میخواد این گوشی رو خریداری کنه یه مقدار در تصمیم گیریش مردد هست و معتقده این گوشی اگه یه بار بخوره زمین دیگه از بین میره و کیفیت ساخت بدنش خوب نیست حالا اگه شما تجربه ای در رابطه با زمین خوردن گوشی و از این نوع حوادث دارین خواهش میکنم حتما در اینجا شرح بدین که این دوست من هم ذهنش روشن بشه و از حالت بلاتکلیفی خارج بشه.
با سپاس.

SAEEDSAMSUNG
24-05-2010, 21:15
فیلم Iron man رو دیدید؟ یادتونه شخصیت فیلم چه جور گوشی داشت؟ شرکت سامسونگ میخواد از این گوشیا بده بیرون!

نگاه:

این لب تاپش:

Vamp!r3
24-05-2010, 21:17
سلام به همه دوستان.
از عزیزانی که این گوشی رو دارا میباشند خواهشمندم که در مورد کیفیت ساخت بدنه این گوشی مختصری توضیح بدن و اگه تجربه ای در رابطه با این موضوع دارن خواهش میکنم که حتما بنویسید.
راستش من خودم این گوشی رو دارم و از کیفیتش هم خدا رو شکر راضی هستم ولی یکی از دوستانم که میخواد این گوشی رو خریداری کنه یه مقدار در تصمیم گیریش مردد هست و معتقده این گوشی اگه یه بار بخوره زمین دیگه از بین میره و کیفیت ساخت بدنش خوب نیست حالا اگه شما تجربه ای در رابطه با زمین خوردن گوشی و از این نوع حوادث دارین خواهش میکنم حتما در اینجا شرح بدین که این دوست من هم ذهنش روشن بشه و از حالت بلاتکلیفی خارج بشه.
با سپاس.

چند صفحه پیش یکی از دوستان (فکر کنم سعید خان بودن) که توضیح دادن......

گفتن گوشی از ارتفاع 1 متری روی پله سقوط کرده و بعدشم خیلی ریلکس به کار خودش ادامه داده :31:

topind
24-05-2010, 21:38
Reduced 60%

480 x 800 (147.23K)
Reduced 60%

480 x 800 (22.27K)
Reduced 60%

480 x 800 (42.78K)

Reduced 60%

480 x 800 (42.67K)
رام جدید برای i8000 Omnia II

کد

سایت منبع

rahman1363
24-05-2010, 21:58
چند صفحه پیش یکی از دوستان (فکر کنم سعید خان بودن) که توضیح دادن......

گفتن گوشی از ارتفاع 1 متری روی پله سقوط کرده و بعدشم خیلی ریلکس به کار خودش ادامه داده :31:
زیادم جالب نیست کیفیتش اگه از پشت گوشی رو زیر نور مستقیم خورشید بگیرید بدنه مشکی به قهوه ای میزنه که خیلی بد ریخت میشه.ولی من واسه امکاناتش+قیمت مناسبش خریدم.:46:

topind
24-05-2010, 23:28

رام جديد براي i8000 به تاريخ 2010/5/15

كد

سايت منبع

كد

SevenHaft
25-05-2010, 01:17
فیلم Iron man رو دیدید؟ یادتونه شخصیت فیلم چه جور گوشی داشت؟ شرکت سامسونگ میخواد از این گوشیا بده بیرون!

نگاه:

این لب تاپش:

سلام سعید جان.
از اطالاعاتی که دادی ممنونم و امیدوارم هرچه زودتر شاهد تحولات بزرگی در این صنعت باشیم.
فقط سعید این گوشی که عکسش رو گذاشتی برای کمپانی LG هستش چون اگه دقت کنی در صفحه نمایش گوشی در قسمت بالا سمت چپ نماد کمپانی LG رو داره نمایش میده.
به هر حال ازت ممنونم.
با سپاس.

minimax2
25-05-2010, 09:58

سلام ...
آقا من اینو نصب کردم البته روی مای استوریج ولی اجرا هیج جا پیداش نمی کنم ... نه تو تودی اسکرین و نه جای دیگه ... فقط تو لیست برنامه های نصب شده اسمش اومده ؟ باید چه کرد ؟

tornado_m.n.n
25-05-2010, 10:08
کسایی که گوشی رو جدید میخرن اگه ویندوزشون 6.5 هست قبل از آبگریت کردن لطفا یه بک آپ ازش بگیرن و اینجا بذارن واقعا ممنون میشم
سعید اگه میشه شما روش بک آپ گرفتن رو برا دوستان بذارید ممنون

راستی اگه من با ویندوزی که خودم ریختم ببرم نمایندگی آیا واسم ویندوز جدیدی که سامسونگ داده بیرون رو میریزن و یه چیز دیگه آیا مشکل مموری که پریده رو حل میکنه

aliex
25-05-2010, 14:03
سلام به همگي
اقا من تقريبا تمام صفحات اينجا رو خوندم فكر ميكنم يه عيب در اين گوشي هست كه كسي بهش اشاره نكرده اونم اينه كه اگر جايي هستين كه گوشي آنتن نده در عرض 10- 12 ساعت 60 - 70 درصد باتريش ميپره من خودم قبلا اين مشكلو داشتم و باتريم هر روز تموم مي شد البته اگر در همچين جايي هستين بايد گوشي رو در حالات airplane mode قرار بديد حتي 1 درصد از باتريش كم نميشه.
اينو گفتم شايد بعضي ها همچين مشكلي دارن مشكلشون حل بشه.:5:

oghtapost
25-05-2010, 17:21
برای این گوشی ویندوز7 و اندروید ممکنه بیاد؟

Vamp!r3
25-05-2010, 17:45

آندروید که کوک شده براش....ولی کنده.......

ویندوز 7 هم کوک میشه ولی اصلش نمیاد...........

mohammad8711
25-05-2010, 18:57
امروز با دست پر اومدم :31:
حتما شما هم تا حالا به این مشکل بر خورد کردید که خیلی از بازی هایی که نصب می کنید مشکل دارند و به درستی اجرا نمی شوند
برای رفع این مشکل ، اولا اگه ویندوز 6.1 دارید حتما به 6.5 آپگرید کنید ، چون 6.1 واقعا ویندوز افتضاحیه و خیلی از برنامه ها و بازی ها روی گوشیتون نصب نمی شوند
برنامه OpenGL هم که در این پست معرفی خواهم کرد بعضی از مشکلات شما رو حل می کنه
در ضمن توصیه می کنم حتما از رام لایت استفاده کنید که رم بیشتری در اختیار داشته باشید تا بازی های راحت تر اجرا بشوند
بیشتر بازی ها و برنامه هایی که در این پست معرفی می کنم قابل اجرا روی ویندوز 6.1 نیستند

OpenGLESv1

متاسفانه سامسونگ نتونسته برای این گوشی OpenGL بنویسه و همین مشکل باعث شده خیلی از بازی ها به درستی روی امنیا 2 اجرا نشوند
با نصب این برنامه می تونید بسیاری از بازی هایی که قبلا اجرا نمی شدند رو روی گوشیتون اجرا کنید

دانلود با حجم 90 کیلو بایت :

Experiment 13

بازی Experiment 13 یک بازی فکری است که از گوشی Xperia X2 استخراج شده و به فایل cab تبدیل شده است
خوشبختانه بعد از نصب برنامه OpenGL که در بالا معرفی کردم ، می تونید این بازی زیبا رو روی امنیا 2 نصب کنید و لذت ببرید

دانلود :

Xtrakt

اینم یه بازیه جذاب دیگه که از گوشی Xperia X1 استخراج شده
واقعا بازی جذاب و قشنگیه ، توصیه می کنم حتما دانلود کنید
به صورت پیش فرض باید با touch موتور رو کنترل کنید ، ولی در ادامه این پست برنامه G-Pad رو به شما معرفی می کنم که به وسیله اون می تونید با شتاب سنج بازی رو کنترل کنید

دانلود :

Flight Commander

بعد از دو بازی از x1 و x2 حالا نوبت یک بازی از iPhone رسیده
در این بازی شما باید یک فرودگاه رو کنترل کنید و هواپیما ها رو به باند فرود برسونید
با اینکه این بازی یکی از پر طرفدار ترین بازی های iPhone هست ولی هیچ جذابیتی برای من نداشت !

دانلود :

بازی فوق العاده جذاب Krazy Kart Racing هم که قبلا معرفی کرده بودم :

برنامه G-PAD

این برنامه یک D-pad مجازی برای گوشی میسازه که با شتاب سنج کنترل میشه
یعنی با این برنامه می تونید جهت های چپ - راست - بالا - پایین رو با شتاب سنج کنترل کنید
برای بازی هایی که نیاز به جهت ها دارند این برنامه خیلی به درد می خوره
در ضمن توی منو ها ، اس ام اس ها و .... همه جای گوشی کار میکنه !
برای استفاده از این برنامه فایل زیر رو دانلود کنید ، از حالت فشرده خارج کنید و پوشه G-Pad رو داخل گوشی خود کپی کنید
سپس فایل gpad.exe رو داخل گوشی اجرا کنید و برنامه رو minimize کنید
حالا می تونید بازی xtrakt رو با شتاب سنج بازی کنید :31:
برای خروج از برنامه هم با task manager برنامه رو ببندید

برنامه coreplayer :

بعد از جستجوی فراوان در اینترنت بلاخره موفق شدم یک coreplayer پیدا کنم که با امنیا 2 سازگار باشه
این coreplayer که در اصل برای گوشی acer s200 نوشته شده تا حدودی از چیپست گرافیکی امنیا 2 پشتیبانی می کنه و دیگه تصویر گیر نمی کنه

دانلود :

اگه مشکلی وجود داشت در خدمتم
موفق باشید

hossainhagh
25-05-2010, 20:37
در مورد تجربه افتادن من گوشیم از فاصله یک متری وقتی می خواستم سوار ماشین بشم رو آسفالت افتاد سه قسمت گوشی هم فرو رفتگی مختصر ایجاد شد. خیلی نگران شدم
ولی خوشبختانه گوشی خم به ابرو نیاورد
ضمنا اینکه میگین زیر نور حالت قرمز پیدا می کنه این یکی از رنگهای گوشی هست که با عنوان black rose شناخته می شه اگه کسی مایل نبود می تونه همون مشکلی معمولیش رو بگیره
و نکته آخر هم اینکه من با نصب mobidiv454 که عربی رو نصب می کنه خوشبختانه می تونم فیلمهای با زیر نویس فارسی رو هم تو core تماشا کنم

SAEEDSAMSUNG
25-05-2010, 20:46
زیادم جالب نیست کیفیتش اگه از پشت گوشی رو زیر نور مستقیم خورشید بگیرید بدنه مشکی به قهوه ای میزنه که خیلی بد ریخت میشه.ولی من واسه امکاناتش+قیمت مناسبش خریدم.:46:

مال شما رز بلک . یه مدل بلک داره که اینجوری نمیشه

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

سلام سعید جان.
از اطالاعاتی که دادی ممنونم و امیدوارم هرچه زودتر شاهد تحولات بزرگی در این صنعت باشیم.
فقط سعید این گوشی که عکسش رو گذاشتی برای کمپانی LG هستش چون اگه دقت کنی در صفحه نمایش گوشی در قسمت بالا سمت چپ نماد کمپانی LG رو داره نمایش میده.
به هر حال ازت ممنونم.
با سپاس.

عکس تزئینیه:31: اونم آقای مرد آهنیه!

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

سلام ...
آقا من اینو نصب کردم البته روی مای استوریج ولی اجرا هیج جا پیداش نمی کنم ... نه تو تودی اسکرین و نه جای دیگه ... فقط تو لیست برنامه های نصب شده اسمش اومده ؟ باید چه کرد ؟

باید حتما در حافظه اصلی نصب بشه. و موقع نصب نباید گوشیتون STANDBY بشه. و باید نصب تمام شد از شما سوال کنه که آیا میخواهید ریستارت کنید یا نه.

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

کسایی که گوشی رو جدید میخرن اگه ویندوزشون 6.5 هست قبل از آبگریت کردن لطفا یه بک آپ ازش بگیرن و اینجا بذارن واقعا ممنون میشم
سعید اگه میشه شما روش بک آپ گرفتن رو برا دوستان بذارید ممنون

راستی اگه من با ویندوزی که خودم ریختم ببرم نمایندگی آیا واسم ویندوز جدیدی که سامسونگ داده بیرون رو میریزن و یه چیز دیگه آیا مشکل مموری که پریده رو حل میکنه

دیگه لزومی نداره. من رام مایکروتل رو پیدا کردم:

رام عربی که پارس مایکروتل روی گوشی های امنیا 2 نصب میکنه:

part1

part2

part3

part4

part5

بعد از دانلود هر پنج قسمت با برنامه winrar باز کنید

---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

آندروید هنوز کوک نشده پست اول این لینک رو بخونید متوجه میشید که یه گروه خبره دارن روش کار میکنن و در حال حاضر فقط lcd و دکمه های سخت افزاریش کار میکنه:

SAEEDSAMSUNG
25-05-2010, 23:12
چند تا عکس از ظاهر گوشیم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تم سفید زنگ اسمش DarkNinja White

taskbar استفاده شده که شبیه taskbar سیستم عامل آندرویده اسمش winAndroid Project TaskIcon v 0.8

آیکون های استفاده شده در واقع آیکون های آیفون که من دانلود کردم و با نرم افزار Icon changer تغیرر دادم

کیبورد استفاده شده اسمش FingerKeyboard2 که واقعا کار باهاش راحته و قسمت فارسیش کامل و بی نظیره

اگه خواستید share میکنم.

rahman1363
25-05-2010, 23:30
[QUOTE=saeedm1727;4985106]مال شما رز بلک . یه مدل بلک داره که اینجوری نمیشه

سلام سعید خان مدلش رز بلک نیست ولی زیر نور آفتاب مشکی نیست مزنه به قرمزی
به خاطره کیفیت ساخت پایین گوشیه.

SevenHaft
26-05-2010, 10:50
سلام به همگی دوستان عزیز.
این گوشی دارای 4 رنگ میباشد که من در زیر نام آنها با خصوصیاتشون رو براتون شرح میدم:

1-رنگ White : کل گوشی سفید رنگ است و دور تا دور گوشی به شکل نوار استیل رنگ میباشد.

2-رنگ Rabbit Red : جلوی گوشی به رنگ مشکی میباشد ولی در قاب پشت آن رگه های قرمز رنگ وجود دارد.
مانند رنگ قاب Samsung Jet

3-رنگ Silver Black : جلوی گوشی و قاب پشت گوشی به طور یکدست مشکی میباشند و دور تا دور گوشی به شکل نوار استیل رنگ میماند.

4-رنگ Rose Black : جلوی گوشی و قاب پشت گوشی به طور یکدست مشکی میباشند و همینطور دور تا دور گوشی به رنگ مشکی میباشد ، در حقیقت کل گوشی به طور یکدست مشکی رنگ هست.

اسامی این رنگها رو روی جعبه گوشی در کنار شماره سریال آن نوشته و هر 4 رنگش هم در ایران با گارانتی رسمی پارس مایکروتل موجود میباشد.
در ضمن رنگ Rose Black این گوشی الهام گرفته از طبیعت میباشد زیرا رزهای سیاهی وجود دارند که اگر زیر نور مستقیم آفتاب نگاهشون کنید لبه های آن به رنگ زرشکی در میاد و خودش در زیر نور مستقیم آفتاب رنگ قهوه ای سوخته پیدا میکنه به همین علت رنگ قاب Rose Black گوشی نیز در زیر نور به این حالت در میاد زیرا این رنگ گوشی الهام گرفته شده از طبیعت میباشد و این موضوع اصلا نشان از کیفیت پایین ساخت قاب این گوشی نمیباشد.
از دوستان خواهش میکنم که زود قضاوت نکنند.

(((همینطور اگه سامسونگ میخواست که قاب این گوشی به طور یکدست مشکی باشه اسمش رو به جای اینکه بذاره Rose Black میذاشت Black مانند رنگ سفید این گوشی که چون رنگ قابش به طور یکدست سفید رنگ است اسمش هم White میباشد ولی این رنگ گوشی چون همانند رزهای سیاه میباشد اسمش هم Rose Black نامگذاری شده است)))

با سپاس.

aliex
26-05-2010, 12:58
آقا سعيد اين FingerKeyboard2 و همچنين اين تم رو ميشه آپ كنيد.

در مورد TouchFlo3D_13 كه يكي از دوستان پست 1962 مشكل داشت يه توضيح بده .
مرسي

oghtapost
26-05-2010, 13:29
آندروید که کوک شده براش....ولی کنده.......

ویندوز 7 هم کوک میشه ولی اصلش نمیاد...........
فقط واسه این گوشی اینطوریه؟

SevenHaft
26-05-2010, 19:45
سلام به دوستان.
من میخوام یه کارت حافظه 8 گیگ یا 16 گیگ برای گوشیم بخرم حالا از دوستان خواهش میکنم تا من رو راهنمایی کنند که چه مارکی و با چه کلاسی بخرم؟؟؟
برام کیفیت و سرعت بالا مهم هستند و اصلا هم محدودیت مالی ندارم پس از عزیزان خواهش میکنم که بهترین کارت حافظه 8 گیگ یا 16 گیگ رو برای این گوشی بهم معرفی کنند.
با سپاس.

Hamid4777
26-05-2010, 20:49
سلام
چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
1-آخرین قیمت این گوشی رو میخواستم. ( 8 و 16 گیگ).
2- گارانتی مایکروتل با پارس مایکروتل تفاوت داره؟
3- از کجا میشه فهمید که جعبه گوشی قبلا توسط نمایندگی یا شرکت گارانتی کننده باز شده یا نه؟ و اگر قبلا باز شده باشه عیبی داره یا نه؟
4- محتویات جعبه چه چیزهایی باید باشه؟
4- موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم؟ چطور گوشی رو تست کنم؟

ممنون.

topind
26-05-2010, 22:31

رام جديد براي I8000NXXJE3

سايت منبع

haa
27-05-2010, 09:58
می خواستم بپرسم آبا ناچ این گوشی به اندازه ی i 8910 هست؟

tornado_m.n.n
27-05-2010, 10:07

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

taskbar استفاده شده که شبیه taskbar سیستم عامل آندرویده اسمش winAndroid Project TaskIcon v 0.8

آیکون های استفاده شده در واقع آیکون های آیفون که من دانلود کردم و با نرم افزار Icon changer تغیرر دادم

کیبورد استفاده شده اسمش FingerKeyboard2 که واقعا کار باهاش راحته و قسمت فارسیش کامل و بی نظیره

اگه خواستید share میکنم.

سعید کارت حرف نداره
تشکر بابت
اولا اون رم بالایی {راستی یعنی من اگه حالا این رم رو بریزم بعد ببرم گارانتی کسی نمیفهمه که من رم گوشی مو عوض کردم اگه اینجوری باشه که عالیه}
ثانیا به خاطر همین پستت واقعا خیلی حال کردم گوشی خیلی قشنگتر و فاتزی تر شده اگه وقتشو داری همشو یه توضیح کامل بده تا ما هم گوشیمونو این شکلی کنیم

بازم ممنون

ranjbar2009
27-05-2010, 14:18
سلام دوستان
من هم بالاخره اين گوشي رو خريدم
اين پست رو هم از اول تا آخر خوندم....خيلي بيكارم نه!!؟؟:31:
آقا سعيد شايد اشتباه كردم كه گوشي رو با گارانتي خريدم.
ويندوز گوشي 6.5 هست ولي من ميخوام رام رو عوض كنم.
آخرين رامي رو كه خودت استفاده ميكني و راضي هستي كدومه؟
چطور مي تونم اين رام و برنامه ها رو رو يك سي دي يا دي وي دي داشته باشم؟

Arashdn
27-05-2010, 14:21
سلام
کسی راهی بلده که اینترنت موبایل رو به کامپیوتر هم بدیم؟

Arashdn
27-05-2010, 15:08
بالاخره من جدی تصمیم گرفتم راممو عوض کنم
چند تا سوال
1- اصلی ترین خطر تعویض رام همون یک بار و یک دقیقه ای هست که قسمت eboot رو میرزیم؟
اگه این بخش انجام بشه دیگه هر بار رام 6.5 بزنم هیچ خطری نداره؟

2- حالا جز رفتن برق خطرات تعویض رام چیه؟؟

3- چه رامی از همش بهتره؟

4- چطور میتونم رام فعلیمو طوری استخراج کنم که همونطور بخش بخش
XDA - CSC
در بیاد؟؟؟

ممنون

gomnam23
27-05-2010, 18:56
درود

سعید خان من اون فارسی سازی رو که گذاشته بودی(2 تا فایل) رو نصب کردم و درست بود همه چی ولی یه بار عشقی از سر بیکاری گوشی رو عربی کردم ولی حالا که دوباره اینگلیش کردم همه چی از راست به چپ شده چی کار کنم؟

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

می خواستم بپرسم آبا ناچ این گوشی به اندازه ی i 8910 هست؟

نه چون به هر حال مقاومتیه ولی بدون شک تو مقاومتی ها بهترینه. من چون یه مدت کربی دستم بود الان همونقدر که به گوشیم فشار میارم کار میکنه و تقریبا عین خازنیه.[COLOR="Silver"]

haa
28-05-2010, 09:20
سلام دوستان من امروز گوشیم رو گرفتم... . ویندوز 6.5 روش هست . وقتی spb shell رو روش نصب کردم رو منو ها سرعتش عالی بود ولی در اون قسمتی که چند بعدی می کنه خییلی کند بود !
می خواستم ببینم مال این رام های بد سامسونگه؟
اگه یه رام سبک بریزم این مشکلات رفع میشه ؟
و بهترین رام سبک رو بهم معرفی می کنید.
و اگر نخوام حافظه داخلی گوشی نپره چی کارا باید بکنم؟
و اینکه گوشیم گارانتی است اگه رامو عوض کنم گارانتی که باطل نمی شه.

sis
28-05-2010, 13:51
سلام
3- از کجا میشه فهمید که جعبه گوشی قبلا توسط نمایندگی یا شرکت گارانتی کننده باز شده یا نه؟ و اگر قبلا باز شده باشه عیبی داره یا نه؟

ممنون.

چون منم می‌خوام بخرم سوالای منم هست لطفا جواب بدید. میسی:11:

SAMCRO
28-05-2010, 14:10
سلام
من از اين علامتا ی پاستور گيشنيز اينا رو ميخواستم تو کيبردش ! ميشه راه نمايی کنيد ؟

sajjad200333
28-05-2010, 14:15
سلام منم این گوشی رو 1 هفته است که گرفتم مموریش ناپدید شده باید ببرم گارنتی ولی یه مشکل برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
خیلی از فایلهای من با پسوند mp3 و exe تبدیل شدند به .menc حالا این فایلها رو چطوری به حات اول برشون گردونم؟

ممنون از راهنماییتون

SevenHaft
28-05-2010, 14:32
سلام

ممنون.
سلام دوست عزیز.

1- راستش قیمت فعلی این گوشی رو ندارم ولی با شماره هایی که بهت میدم تماس بگیر و قیمتش رو ازشون بپرس

2- گارانتی رسمی گوشیهای سامسونگ در ایران پارس مایکروتل میباشد و در سایت رسمی سامسونگ هم بهش اشاره شده.

3- دوست عزیز شما وقتی گوشی رو با گارانتی رسمی پارس مایکروتل خربداری میکنی خیالت راحت باشه چونکه گوشیهایی که با گارانتی رسمی هستند هیچ ایرادی از این جهات ندارند.

4- محتویات جعبه عبارتند از : ((گوشی - باتری 1500 میلی آمپری - شارژر مسافرتی - کابل اتصال یو اس بی - هدفون استریو سامسونگ - کیف برای گوشی - قلم برای گوشی - دی وی دی گوشی - دفترچه راهنما)) شما اگه با گارانتی رسمی پارس مایکروتل گوشی رو بخری خیالت راحت باشه چونکه گوشیت دست نخورده هست و با تمام محتویات داخل جعبه به صورت کامل میباشد.

5- اگه با گارانتی رسمی بخری به چیز خاصی نیاز نیست توجه کنی فقط وقتی گوشیت روشن شد کد ((ستاره مربع 0 ستاره مربع)) رو بزن بعد از منویی که باز میشه میتونی تک تک قسمت های گوشی رو تست کنی.

یه توصیه میکنم بهت: وقتی گوشی رو خریدی تا وقتی که براش یه برچسب محافظ صفحه نخریدی برچسب صفحه گوشیت رو نکن چونکه امکان داره روش خط و خش بیفته چون صفحش زود خط و خش می افته.

در زیر برات آدرس و شماره تلفن های نمایندگی های مجاز پارس مایکروتل در شهر تهران رو برات میذارم:

1- فروشگاه شماره یک: خیابان حافظ - نرسیده به خیابان سرهنگ سخایی - بازار موبایل ایران - طبقه همکف - شماره 228
شماره تلفن: 66752185 - 66752184

2- فروشگاه شماره 2: شهرک غرب - مجتمع تجاری گلستان - فروشگاه گلستان
شماره تلفن: 88088070

3- فروشگاه شماره 3: خیابان ولی عصر (عج) - رو به روی پارک ملت - برج ملت - فروشگاه ملت
شماره تلفن: 22021302 - 22021301

برای اطلاع از آدرس و شماره تلفن های نمایندگیهای مجاز در شهرستان ها هم میتونی به لینک زیر مراجعه کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا سپاس.

SAEEDSAMSUNG
28-05-2010, 18:50
بالاخره من جدی تصمیم گرفتم راممو عوض کنم
چند تا سوال
1- اصلی ترین خطر تعویض رام همون یک بار و یک دقیقه ای هست که قسمت eboot رو میرزیم؟
اگه این بخش انجام بشه دیگه هر بار رام 6.5 بزنم هیچ خطری نداره؟

2- حالا جز رفتن برق خطرات تعویض رام چیه؟؟

3- چه رامی از همش بهتره؟

4- چطور میتونم رام فعلیمو طوری استخراج کنم که همونطور بخش بخش
XDA - CSC
در بیاد؟؟؟

ممنون

یک دقیقه نیست حدود 3 ثانیه که زیاد به چشم نمیاد. اصلی ترین خطر تعویض رام به نظر من اینه که شما رام رو بد از اینترنت دانلود کرده باشید و فایلتون خراب باشه!

رام خوب من در صفحات قبل گذاشتم همون GC_JE2_LITE خوبه.

رام خودتون رو لازم نیست استخراج کنید چون رام عربی مایکروتل هم گذاشتم. میتونید استخراج کنید ولی یه کم زحمت داره.

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

درود

سعید خان من اون فارسی سازی رو که گذاشته بودی(2 تا فایل) رو نصب کردم و درست بود همه چی ولی یه بار عشقی از سر بیکاری گوشی رو عربی کردم ولی حالا که دوباره اینگلیش کردم همه چی از راست به چپ شده چی کار کنم؟

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

نه چون به هر حال مقاومتیه ولی بدون شک تو مقاومتی ها بهترینه. من چون یه مدت کربی دستم بود الان همونقدر که به گوشیم فشار میارم کار میکنه و تقریبا عین خازنیه.[COLOR="Silver"]

به نظر من از اس ام اس هات و دفترچه تلفنت یه بک آپ بگیر و هارد ریست کن خیال خودت رو راحت کن!

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

سلام دوستان من امروز گوشیم رو گرفتم... . ویندوز 6.5 روش هست . وقتی spb shell رو روش نصب کردم رو منو ها سرعتش عالی بود ولی در اون قسمتی که چند بعدی می کنه خییلی کند بود !

وقتی SPB SHELL رو استفاده میکنید برید قسمت رم ببینید چقدر از رم موبایلتون باقی مونده . اگه حدود 70 مگ داشتید که خوبه . و اگه کمتر باشه به نظرم SPB SHELL رو پاک کنید بهتره چون سنگین میشه گوشیت. رام لایت سرعتش بیشتره

---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

وقتی SPB SHELL رو استفاده میکنید برید قسمت رم ببینید چقدر از رم موبایلتون باقی مونده . اگه حدود 70 مگ داشتید که خوبه . و اگه کمتر باشه به نظرم SPB SHELL رو پاک کنید بهتره چون سنگین میشه گوشیت. رام لایت سرعتش بیشتره . به نظرم در کل رام رو عوض کنید راحت ترید. از نمایندگی بپرسید که آیا با تعویض رام باطل میشه یانه! خودشون جواب میدن. فوقش میتونید تعویض کنید و بعدا برای بردن به نمایندگی از رام مایکروتلی که گذاشتم استفاده کنید

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

سلام
من از اين علامتا ی پاستور گيشنيز اينا رو ميخواستم تو کيبردش ! ميشه راه نمايی کنيد ؟

تو سایت XDADEVELOPER برو و دنبال پوسته برای FINGERKEABOARD بگرد. شاید پیدا کنی

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

سلام دوستان
من هم بالاخره اين گوشي رو خريدم
اين پست رو هم از اول تا آخر خوندم....خيلي بيكارم نه!!؟؟:31:
آقا سعيد شايد اشتباه كردم كه گوشي رو با گارانتي خريدم.
ويندوز گوشي 6.5 هست ولي من ميخوام رام رو عوض كنم.
آخرين رامي رو كه خودت استفاده ميكني و راضي هستي كدومه؟
چطور مي تونم اين رام و برنامه ها رو رو يك سي دي يا دي وي دي داشته باشم؟

بهترین کار رو کردی باور کنید جواب اکثر سوالات دوستان در صفحات قبل هست! کافیه زجمت بدن و بخونن. اشتباه نکردی با گارانتی خریدی. به نظرم الان با اختلاف قیمت کم با گارانتی با صرفه تره. من اندازه یک دی وی دی از این رام ها دارم .قبلا هم گفتم هرکی بخواد براش با قیمت دی وی دی و پول پست میفرستم ولی کسی نخواست!. آخرین رامی که دارم استفاده میکنم اینه:

SAEEDSAMSUNG
28-05-2010, 19:10

taskbar استفاده شده که شبیه taskbar سیستم عامل آندرویده اسمش winAndroid Project TaskIcon
v 0.8

این نرم افزار تغییر آیکون که کار باهاش سادست. آیکون هاتون هم با پسوند پی ن جی به دلخواه از اینترنت دانلود کنید

SAMCRO
28-05-2010, 19:14
اين برنامه رو ميشه فارسيش رو بدين ؟

fingerkeyboard

edited

mer30

gomnam23
28-05-2010, 19:45
درود

سافت ریست چیه؟ همون خاموش روشنه؟

هارد ریست همون فرمت مموریه؟ یعنی هر چی دارم میپره؟

در ضمن اگه بگید آموزش GPS تو کدوم صفحه بود ممنون میشم.

mohammad8711
28-05-2010, 19:53
درود

سافت ریست چیه؟ همون خاموش روشنه؟

هارد ریست همون فرمت مموریه؟ یعنی هر چی دارم میپره؟

سافت ریست همون خاموش و روشن کردنه ، برنامه هایی هم هستند که سافت ریست رو راحت تر می کنند و می تونید خیلی سریع گوشی رو سافت ریست کنید
هارد ریست باعث پاک شدن فایل های موجود در storage نمیشه ,درست مثل اینه که دوباره ویندوز نصب کنید ، تمام برنامه ها پاک میشن
برای هارد ریست کردن گوشی رو خاموش کن ، دکمه های volume up و lock و call رو فشار بده و نگه دار و بدون اینکه این دکمه ها رو رها کنی دکمه End Call هم نگه دار ، 3 ثانیه صبر کن و دکمه ها رو رها کن ، بعد گوشی روشن میشه و میگه برای فرمت کردن دکمه call و برای کنسل کردن دکمه end call رو بزنید
منظور از آموزش gps رو هم نفهمیدم ! احتمالا منظورتون آموزش نصب برنامه گارمین هست که می تونید تو همین تاپیک سرچ کنید تا پیداش کنید
اگر هم منظورتون آموزش تنظیمات gps برای سریع تر شده هست نمی دونم تو این تاپیک وجود داره یا نه !

topind
28-05-2010, 21:50
اقا سعيد سلام
من رام je3 را از سايت موداكو دانلود كردم حجم فايلش هم زيادبود 420 مگ ام با يه مشكل اساسي برخورد كردم وقتي فايل را از زيپ خارج كردم همه فايلها را مشه در OCTANS Downloader v2.14 استفاده كرد بجز فايل pda حجم اين فايل هم بعد از ان زيپ كردن 486مگ است اسم فايل هم كه تعويض كردم نشد لطفا بگو بايد چه كاري انجام بدم
با تشكر وسپاس

SAEEDSAMSUNG
29-05-2010, 00:16
اين برنامه رو ميشه فارسيش رو بدين ؟

fingerkeyboard

edited

mer30

موقع تصبش ازتو سوال میکنه چه زبانهایی میخواید اضافه بشه. شما en , fa رو انتخاب کنید. حالشو ببرید

---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------

درود

آموزش gps صفحه 184 پست #1834 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

اقا سعيد سلام
من رام je3 را از سايت موداكو دانلود كردم حجم فايلش هم زيادبود 420 مگ ام با يه مشكل اساسي برخورد كردم وقتي فايل را از زيپ خارج كردم همه فايلها را مشه در OCTANS Downloader v2.14 استفاده كرد بجز فايل pda حجم اين فايل هم بعد از ان زيپ كردن 486مگ است اسم فايل هم كه تعويض كردم نشد لطفا بگو بايد چه كاري انجام بدم
با تشكر وسپاس

عزیز دلم رام سنگین ( رسمی ) به درد نمیخوره. فقط رامهای سبک و کوک شده نصب کنید. این رام هم من نمیدونم چه جوریه فقط میدونم که شما فقط فایلهای nb0 csc phone eboot رو لازم دارید.

sajjad200333
29-05-2010, 08:04
سلام منم این گوشی رو 1 هفته است که گرفتم مموریش ناپدید شده باید ببرم گارنتی ولی یه مشکل برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
خیلی از فایلهای من با پسوند mp3 و exe تبدیل شدند به .menc حالا این فایلها رو چطوری به حات اول برشون گردونم؟

کسی تیست جواب بده؟

F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1

Arashdn
29-05-2010, 10:03
یک دقیقه نیست حدود 3 ثانیه که زیاد به چشم نمیاد. اصلی ترین خطر تعویض رام به نظر من اینه که شما رام رو بد از اینترنت دانلود کرده باشید و فایلتون خراب باشه!

رام خوب من در صفحات قبل گذاشتم همون GC_JE2_LITE خوبه.

رام خودتون رو لازم نیست استخراج کنید چون رام عربی مایکروتل هم گذاشتم. میتونید استخراج کنید ولی یه کم زحمت داره.
خب
سوال من اینه که اگه مثلا قسمت ای بوت کاملا عوض بشه
ولی مثلا یکی از قسمت های دیگه مشکلی براش پیش بیاد
اون وقت چی میشه؟؟

بره استخراج رام فعلیم چیکار باید بکنم؟

haa
29-05-2010, 11:08
سلام آقا سعید می خواست بگم که من این رو GC_JE1_Lite گرفتم و می خواستم بدونم فایل برای فلش این رام فقط همین فایل PDA لازم هست (ویندوزم 6.5 هست و حافه داخلی 16 gb)و اینکه باید این فایل رو با page pool و... یه کار هایی روش انجام بدیم ... میشه کامل برام نوضیح بدبد. مرسی

SevenHaft
29-05-2010, 12:06
سلام به همگی دوستان.
از همه عزیزان خواهش میکنم تا سوالات و مشکلات خود را در ضمینه تعویض و نصب رام رو در تاپیک زیر مطرح کنید و در اونجا آقا سعید و سایر دوستان پاسخگوی سوالات و مشکلات شما میباشند.
از زدن پست در رابطه با تعویض و نصب رام در این تاپیک خودداری کنید تا این تاپیک بیش از حد شلوغ نشه و در اینجا فقط به بحث و تبادل نظر پیرامون مسایل عمومی این گوشی پرداخته بشه.

آموزش فلش گوشی OMNIA II I8000

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا سپاس.

topind
29-05-2010, 12:12
سلام sajjad200333

شما در ویندوز xp می تونید با این روش انجام بدید..... ابتدا واردmy computer بشید در منوی tools قسمت آخر یعنی folder options رو انتخاب کنید سپس سر برگ viw را انتخاب کرده و تیک گزینهhide extensions for known رو بردارید و ok کنید. سپس روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه rename رو انتخاب کنید اسم فایل را تایپ کرده بعد نقطه بگذاریدو پسوند جدید رو هم تایپ کنید بعد enter کنید یک پیغام ظاهر میشه yes رو بزنید پسوند فایل تغییر میکنه.

توضیح:در این روش فقط پسوند فایل عوض می شه نه فرمتش.

در ضمن دوستانی که دنبال رام اورجینال می گردن رام je3 ...رام اورجینال خود سامسونگ هست چون برای یکی از دوستام که مموریش پریده بود ریختم برد نمایندگی درست کردن
هر کس هم مشکل داشت بگه راهنماییش کنم

---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------