PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

greenboy
14-01-2010, 23:50
اگه اینطور که میگین باشه عالیه.
من خودم یه لپ تاپ Sony VAIO FW590FYBدارم اما یه دسته دوم می خوام بگیرم واسه محل کارم کار زیادی باهاش ندارم این قطعات خوبه به نظر شما دسته دومش چنده پیدا میشه ؟

Green.Son
15-01-2010, 00:41
دوستان گلم سلام

من از همین مدل 5738 زد خریدم اما تو سی دی درایوراش چند مدل برای نصب وایرلس و پد و چیزای دیگه داشت
گرافیکش که اینتل نصب کردم فقط تو همین وایرلس و پد و مودمش موندم
چون الان نا وایرلس کار میکنه و هم اینکه پد دستگاه هم هی پرش می کنه اینور و اونور و اصلا نمیشه باهاش کار کرد
فقط با موس اکسترنال میشه کار کشید ازش

من فرصت نکردم این 175 صفحه رو بخونم چون به شدت درگیرم
واسه همین عذرخواهی میکنم اگه تکراری یه این سوالم
اگرم کسی تجربه داره جوابو برام میل کنه خیلی خیلی سپاسگزارش میشم
amirhesamjalilifar@gmail.com

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hadik1985
16-01-2010, 20:30
سلام
من قصد خرید لپ تاپ acer 5738g رو دارم ولی تا اونجایی که من در موردش تحقیق کردم ، فهمیدنم که این لپ تاپ مشکلات زیر رو داره:
1. زود داغ می کنه و این داغ کردن ، هرچی بیشتر باهاش کار می کنی ، بیشتر هم می شه.
2. باطریش زود تخلیه می شه(کمتر از یک ساعت)
3. صفحه نمایشش ممکنه بعد از مدتی کار کردن خراب بشه.
4. پست های خیلی زیادی هم در مورد کار نکردن بلوتوث و وایرلسش خوندم.
5. یه فضای باز زیر کیبورد وجود داره که باعث کثیف شدن این ناحیه می شه.
و خیلی موارد دیگه از این دست ...
حالا من می خوام بدونم که آیا واقعا این مشکلات وجود داره یا نه؟ و اگه وجود نداره آیا این لپ تاپی هست که بتونه حداقل 3 سالی برای من کار کنه؟
چند تا سوال هم خودم داشتم:
1. در مورد مشخصات این لپ تاپ ، تو بعضی سایتا هاردشو 500 و تو بعضی دیگه 320 نوشتن و یا تو بعضی رم و کارت گرافیکشو DDR3 و Gforce و تو بعضی دیگه DDR2 و ATI نوشتن ، کدومشون درسته؟(این تفاوت مشخصات دقیقا مختص همین 5738g هستش نه چینش های مختلف اون)
2. آیا DVD-ROM این لپ تاپ قابلیت خودن BLUE-RAY رو هم داره؟
3. آیا فضای باز زیر کیبورد لپ تاپ وجود داره که بخواد گرد و خاک زیرش بره؟(خیلی برام مهمه)
4. آیا کیبورد این لپ تاپ خیلی ظریفه و احتمال شکستن دکمه هاش خیلی بالاست؟
5. اگه لپ تاپ بطور مداوم به برق وصل باشه ، آیا به باطری لپ تاپ آسیبی وارد می شه و بهتره که وقتی می خوایم از برق شهری استفاده کنیم ، باطریشو در بیاریم؟

BLACK_SUN
16-01-2010, 22:54
سلام
من قصد خرید لپ تاپ acer 5738g رو دارم ولی تا اونجایی که من در موردش تحقیق کردم ، فهمیدنم که این لپ تاپ مشکلات زیر رو داره:
1. زود داغ می کنه و این داغ کردن ، هرچی بیشتر باهاش کار می کنی ، بیشتر هم می شه.
حالا من می خوام بدونم که آیا واقعا این مشکلات وجود داره یا نه؟ و اگه وجود نداره آیا این لپ تاپی هست که بتونه حداقل 3 سالی برای من کار کنه؟
1. در مورد مشخصات این لپ تاپ ، تو بعضی سایتا هاردشو 500 و تو بعضی دیگه 320 نوشتن و یا تو بعضی رم و کارت گرافیکشو DDR3 و Gforce و تو بعضی دیگه DDR2 و ATI نوشتن ، کدومشون درسته؟(این تفاوت مشخصات دقیقا مختص همین 5738g هستش نه چینش های مختلف اون)
3. آیا فضای باز زیر کیبورد لپ تاپ وجود داره که بخواد گرد و خاک زیرش بره؟(خیلی برام مهمه)
5. اگه لپ تاپ بطور مداوم به برق وصل باشه ، آیا به باطری لپ تاپ آسیبی وارد می شه و بهتره که وقتی می خوایم از برق شهری استفاده کنیم ، باطریشو در بیاریم؟

سلام دوسته خوبم
معمولا اخر هر سال میلادی سایت های معتبر خارجی بهترین کالاهای ان سال را معرفی میکنن مثلا بهترین نت بوک یا بهتری کارت گرافیک یا ...
اما جالبه بدونی که ذر بینه بهترین کالاهای جهان acer 5738g هم به چشم میخورد:11:
acer 5738g به عنوان بهترین نوت بوک خوش قیمت شماره یک دنیا در سال 2009 اسم خودشو ثبت کرد پس دیگه جای حرفی نمیمونه.
هاردش (H.D.D) ظرفیتش 320 gb هستش و ram 4 GB DDR3 داره وگرافیکش ATI 4570 هستش.
سواله دومت: خودت نوشتی DVD پس یعنی فقط DVD رو میتونه بخونه و رایت کنه
سواله سومت رو نمی تونم دقیق پاسخ بدم چون خودم acer 5738g ندارم اما به نظر نمی رسه اینطور باشه
سواله 4 : باید بگم مگه میخوای جفت پا بری رو کی بورد؟نه نمیشکنه نگران نباش!
سوال 5:نه نمی خواد باتری رو در بیاری بذار باشه مشکلی پیش نمیاد اگه باتری رو در بیاری امکان خالی شدن کاملش و از بین رفتنش بیشتره
موفق باشید:11::10:

smagoli
17-01-2010, 23:48
سلام

سلام هادی جان
من خودم 5738zg دارم و بع خاطر همین تاپیک رفتم 5738 خریدم الانم واقعا راضیم و از حمید که این تاپیک بوجود اورد واقعا ممنونم
هادی جان، با این پول بهترین و بیشترین اشی که میتونین بوخوری همینه.
من دستگام 24 ساعته روشنه و هیچیش نشده،
راجع به سوالات:

1) هاردش 320

2)بلوری برای نسخهای سفارشیه و اونایی که تو بازار ایرانه بلوری نداره

3)زیر کیبورد فاصله وجود داره ولی کیبور طوری طراحی شده که خاک بهش نمیرسه، خودت ببینی متوجه میشی

4)خیر، مگه میخوای کشتی بگیری با کیبرد؟؟

9من دستگام همبشه وصل به برقه

Captain_Nemo
18-01-2010, 00:07
راجع به سوالات:

1) هاردش 320

سری جدید 5738g دارای هارد 500 هست...

shab_2008
18-01-2010, 07:25
من با یه 5738g کار کردم ولی از نظر performance خیلی جالب نبود یعنی نسبت به سیستمی که داره کاراییش خیلی بالا نیست. البته من اونو نسبت به سیستم خورم مقایسه میکنم چون اولین لپ تاپی بود که حسابی باش کار کردم

behjooei
18-01-2010, 08:58
حميد خان يه سوال
من 5738 زد دارم. و كابل HDMI بهش وصل كردم. اما صدا ندارم. مال شما هم همين طوريه؟
يعني تصوير رو با بهترين كيفيت در LCD TV داريد و صدا رو مجبوريد از لپ تاپ بشنويد؟
راهي نداره؟ من شنيدم مدل زد اينطوريه و مدلهاي بالاتر كه كارت گرافيكشون قوي تره صدا و تصوير رو باهم دارند.

smagoli
18-01-2010, 17:02
سری جدید 5738g دارای هارد 500 هست...

والا خبر ندارم، شاید...

راستی، راجع به داغ کردن، باطری و صفحه نمایش.

نسبت به لپ تاپهای دیگه زیاد داغ نمیکنه، البته لپ تاپها کلا زیاد داغ میکنن, اینم در حد بقیه لپ تاپاست. اگه خیلی نگرانی یا اذیت میشی میتونی با حدود 10 تومن یک کول پد بگیری که خیالتم راحت باشه. البته از نظر من کول پد برای هر لپ تاپی لازمه،چه ددل باشه چه وایو باشه چه اپل باشه چه ایسر...

صفحه نمایشش هیچ مشکلی پیدا نمیکنه خیالت راحت. چون اگه میخواست چیزی بشه برای من تاحالا 10 بار سوخته بود. کیفیت صفحه نمایش هم خیلی خوبه فقط زاویه دیدش یکم کمه که اکثر لپ تاپها اینطورین.

راجع به باطری: من خودم 1.5 تمام باهاش فیلم دیدم. بستگی به کاری که میکنی این مدت کم و زیاد میشه

aliyeli
18-01-2010, 21:04
حميد خان يه سوال
من 5738 زد دارم. و كابل HDMI بهش وصل كردم. اما صدا ندارم. مال شما هم همين طوريه؟
يعني تصوير رو با بهترين كيفيت در LCD TV داريد و صدا رو مجبوريد از لپ تاپ بشنويد؟
راهي نداره؟ من شنيدم مدل زد اينطوريه و مدلهاي بالاتر كه كارت گرافيكشون قوي تره صدا و تصوير رو باهم دارند.
تو همین انجمن خوندم برای انتقال صدا باید تو تنظیمات ویندوز یه گزینه ای رو تغییر بدی متاسفانه یادم نیست چه گزینه ای بود اگه کسی میدونه بگه لازم میشه

wahid2003vj
03-02-2010, 09:59
بالاخره ديشب رفتيم لب تاب خريديم

5738ZG از بازار رضا 630 $

الان هم توي شارژ اوليه هست

خدايش به نسبت قيمتش هم طراحيش قشنگه و هم كانفيگ مناسب داره...

ehsanonlineco
04-02-2010, 11:45
سلام

بله لپتاپ خیلی جالبیه و قدرتمند. من تقریبا 6 ماه پیش گرفتمش و قبل از خریدش اومدم توی همین تاپیک (اون موقع تاپیک فکر کنم 30 صفحه بود) و تمام صفحه ها رو خوندم و با اطمینان Acer 5738G رو گرفتم . تقریبا هر روز و روزانه 10 ساعت (حداقل) روشنه و تابحال هیچ مشکلی نداشته

بازی های call of duty4 و 5 رو براحتی جواب داده همینطور Prototype و Burnout Paradise ولی GTA IV یک بار نصب کردم (البیته دی وی دی هاش که بدستم رسید از اولین ورژن هایی بود که اومده بود توی بازار و مشکل داشت) روون نبود و پاکش کردم ولی دیگه با پچ های جدید ترش تست نکردم

همون موقع که خریدم یک ویندوز 7 64 بیت و یک XP 32 بیت روش نصب کردم . با اینکه بیشتر با 7 کار میکنم و 1000 تا برنامه روش نصبه ! ولی تا بحال عوضش نکردم و فقط آپدیت کردم در حالی که با کامپیوتر قبلیم باید سر ماه ویندوز دوباره میریختم. در کل میخوام بگم که قدرت این سیستم خیلی مناسبه چون ممکنه بازم کسایی برای خرید این مدل به این تاپیک بیان

kiuq
05-02-2010, 00:31
حتما میان و باید بیان!!!

hatefRad
09-02-2010, 01:29
دوستان پس کلا ایسر 5738 جی رو تایید می‌کنین دیگه ؟

با در نظر گرفتن اینکه گرافیکش عالیه
رمش عالیه
سی پی یوش نسبتا خوبه
کَشش متوسطه
مشکل گرم شدنش با فن حل میشه
بدنش به نسبت ضعیفتر و تا حدودی بدساخته
ولی در مجموع ظاهر خوبی داره
ال سی دیش به نسبت خوبه
باطریش متوسطه
توانایی کار کردن واسه مدت طولانی رو داره
------------------------------------------------------------
و در کل با توجه به قیمتش یه گزینه واقعا ایده آله !
واسه کسایی که لپتاپ زیر یک ملیون میخوان..

اگه نکته دیگه ای غیر از اینا هست لطفا بگین...

roteal2007
09-02-2010, 11:12
دوستان پس کلا ایسر 5738 جی رو تایید می‌کنین دیگه ؟

با در نظر گرفتن اینکه گرافیکش عالیه
رمش عالیه
سی پی یوش نسبتا خوبه
کَشش متوسطه
مشکل گرم شدنش با فن حل میشه
بدنش به نسبت ضعیفتر و تا حدودی بدساخته
ولی در مجموع ظاهر خوبی داره
ال سی دیش به نسبت خوبه
باطریش متوسطه
توانایی کار کردن واسه مدت طولانی رو داره
------------------------------------------------------------
و در کل با توجه به قیمتش یه گزینه واقعا ایده آله !
واسه کسایی که لپتاپ زیر یک ملیون میخوان..

اگه نکته دیگه ای غیر از اینا هست لطفا بگین...

تایید میشه

kachale_mughashang
10-02-2010, 15:14
سلام،
این سوالو تو تاپیک مشاوره زیر 1میلیون پرسیدم،کسی تحویل نگرفت...دیدیم اینجا بحث تخصصی تره:20:
5738جی باتریش زود خالی نمی کنه؟من زدجی داشتم،زودتر از 3 ساعتی که باید تموم میشد.یه مقدار مشکل داشتم با باتری.
و کیفیت صفحه نمایشش تا چه حده؟از زاویه های مختلف نگاش کنی،قابل قبوله؟
و یه سوال جدید،کش 2 واسه نرم افزارای مهندسی کم نمیاره؟کسی اینجا با 5738جی MATLAB کار کرده؟
لطفا تا جای لپ تاپ نرفتیم سیانور بخریم یکی به دادمون برسه!

gmd
10-02-2010, 20:05
با سلام
لطفا در مورد خرید و مقایسه 5738Z و این دو مدل از کامپک بنده را راهنمایی فرمایید . بینهایت سپاسگذار میشوم.
مدل 610
سيستم عامل: DOS

پردازنده: Core2Due 2GHz - FSB800 - 2MB Cache

RAM: 1GB

کارت گرافیک: INTEL X3100 UP TO 251MB

هارد درایو: 160GB

وزن: 2.5Kg

نوع باتري: 6CELL

صفحه نمايش: 15.6 LED

درایو نوری: DVD RW DL LIGHTSCRIBE

دوربين: WEBCAM

بلوتوث: دارد

خروجی HDMI: دارد

Remote Control: ندارد

Finger Print: ندارد

رنگ: مشکی

تجهیزات اضافه: BAG - MODEM
قیمت حدود 5500000 ریال
--------------------------------
گارانتي: 1 سال - ایران انفورماتیک
و مدل 510A
نوع پردازنده Core 2 Duo
سرعت پردازنده 2 گيگاهرتز
حافظه Cache 2 مگابايت
سرعت Bus 800 مگاهرتز
حافظه
حافظه RAM 2048 مگابايت
نوع حافظه RAM DDR2 SDRAM
هارد ديسك 250 گيگابايت
مشخصات هارد ديسك 5400 RPM
درايو نوري LightScribe SuperMulti DVD±RW Double Layer Support
صفحه نمايش
اندازه صفحه نمايش 14.1 اينچ
نوع صفحه نمايش Bright View
نسبت صفحه نمايش WXGA
حداكثر رزولوشن 800 × 1280
ساير مشخصات
كارت گرافيكي Intel 4500MHD - 128MB Dedicated - 1500 MB
مودم دارد 56K
كارت شبكه (LAN) دارد 10/100/1000
شبكه بي سيم (WLAN) دارد 802.11b/g/n
iLink - 1394 ندارد
بلوتوث دارد
كارت خوان (Memory Reader) دارد
وب كم دارد
باتري Li-Ion - 6 Cell
مدت كاركرد باتري 2.5 ساعت
باتري دوم No
وزن 2.2 كيلوگرم

قیمتش هم حدود 5500000

kiuq
10-02-2010, 23:21
بین ایندو که گفتید به خاطر رم بالاتر و هارد بیشتر و حتی Hp بودن من Hp رو پیشنهاد میکنم.

---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------

سلام،
این سوالو تو تاپیک مشاوره زیر 1میلیون پرسیدم،کسی تحویل نگرفت...دیدیم اینجا بحث تخصصی تره:20:
5738جی باتریش زود خالی نمی کنه؟من زدجی داشتم،زودتر از 3 ساعتی که باید تموم میشد.یه مقدار مشکل داشتم با باتری.
و کیفیت صفحه نمایشش تا چه حده؟از زاویه های مختلف نگاش کنی،قابل قبوله؟
و یه سوال جدید،کش 2 واسه نرم افزارای مهندسی کم نمیاره؟کسی اینجا با 5738جی MATLAB کار کرده؟
لطفا تا جای لپ تاپ نرفتیم سیانور بخریم یکی به دادمون برسه!

دوست من همونطور که میدونی این لپتاپ از کانفیگه مچ و قوی برخورداره..
کیفیت صفحه نمایش خوبه زوایای دیدش هم بد نیست. ( ولی خداییش خیلی خوبه)
باتری رو حدوده 2ساعت 30 یا 40 نگه میداره.
من MATLAB رو نصب کردم بدون هیچ درنگی بالا میاره!! همچنین ( افیس 2010 و برنامه نویسی و اتوکد رو نیز نصب کردم)

i_eam
12-02-2010, 12:15
سلام دوستان
میبخشید اگه سوالم تکراریه ، حق بدین چون تعداد پستها خیلی زیاده وخوندن همه اونها خیلی مشکله.
اگر هم اینجا جای این سوال نیست لطف کنید وبگید کجا باید مطرح کنم؟

من چند روزیه Aspire 5738G-664G50mn خریدم که خوشبختانه رم اون DDR3 هست ؛ همون اول از کل هارد یک Image گرفتم و بعد از پارتیشن بندی مجدد ویندوز 7 Ultimate نسخه 64 Bit رو نصب کردم و تمام درایور ها و َApplication موجود در بخش مربوط به ویندوز را دانلود کردم و نصب کردم. سیستم به خوبی کار میکنه فقط یک مشکل هست و اونم اینه که :

1) دگمه PowerSmart Key کار نمیکنه و چراغش روشن نمیشه فقط هر بار فشار میدم برنامه Launch Manager اجرا میشه بدون روشن شدن چراغش ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟ نکنه این مدل از این امکان پشتیبانی نمیکنه :41: ؟ یا اینکه مشکل سخت افزاریه:37: ؟ میشه راه انداختش:42: ؟
2) اون کلید کوچک سمت راست کلید بلوتوس که فکر کنم مربوط به نرم افزار Backup هست اون هم کار نمیکنه و چراغش روشن نمیشه ! فکر میکنید مشکل از کجاست ؟

3) میشه بگید از کجا میشه فهمید که صفحه نمایش LED هست یا LCD ؟ چون بر تبطق گفته بعضی از دوستان در یکی تاپیک ها مثل اینکه سری آخری که سازگار آورده دیگه LED نیست ! همونطوری که رم ها DDR3 نیستن !

4) همونطور که گفتم رم لپ تاپ من DDR3 است البته به استناد برنامه CPUZ آیا میشه به این برنامه اعتماد کرد ؟ و اینکه چطور میشه فهمید باس اون چنده و آیا 1066 هست ؟

5) و در آخر هم میشه لطف کنید و لیست مشخصات دقیق این مدلو بگید ؟
چون همونطور که میدونید در سایت ایسر در بخش ویندوز 7 64Bit برای مودم ، WLan ، Touchpad ، Bluetooth ، Webcam چندین نوع وجود داره و ادم سردرگم میشه کدوم یکی رو دانلود کنه البته من همه را دانلود کردم و باه خود ویندوز اجازه دادم بهترین رو انتخاب کنه ولی در مورد بلوتوث پشت لپ تاپ نوشته نوعش Foxconn ولی درایور Broadcom روش نصب شد یا در مورد WLAN خودش گفته Acer Nplify 802.11 ولی اینتل 5100 شناختش!

در پایان از همه دوستان متشکرم و عذر میخوام اگه سوالاتم خیلی ناشیانه و بی ربط هستن.
حق نگهدارتان :40:

i_eam
12-02-2010, 12:29
سلام دوستان
میبخشید اگه سوالم تکراریه ، حق بدین چون تعداد پستها خیلی زیاده وخوندن همه اونها خیلی مشکله.
اگر هم اینجا جای این سوال نیست لطف کنید وبگید کجا باید مطرح کنم؟

من چند روزیه Aspire 5738G-664G50mn خریدم که خوشبختانه رم اون DDR3 هست ؛ همون اول از کل هارد یک Image گرفتم و بعد از پارتیشن بندی مجدد ویندوز 7 Ultimate نسخه 64 Bit رو نصب کردم و تمام درایور ها و َApplication موجود در بخش مربوط به ویندوز را دانلود کردم و نصب کردم.
سیستم به خوبی کار میکنه فقط یک مشکل هست و اونم اینه که :

1) دگمه PowerSmart Key کار نمیکنه و چراغش روشن نمیشه فقط هر بار فشار میدم برنامه Launch Manager اجرا میشه بدون روشن شدن چراغش ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟ نکنه این مدل از این امکان پشتیبانی نمیکنه :41: ؟ یا اینکه مشکل سخت افزاریه :37: ؟ میشه راه انداختش :42: ؟
2) اون کلید کوچک سمت راست کلید بلوتوس که فکر کنم مربوط به نرم افزار Backup هست اون هم کار نمیکنه و چراغش روشن نمیشه ! فکر میکنید مشکل از کجاست ؟

3) میشه بگید از کجا میشه فهمید که صفحه نمایش LED هست یا LCD ؟ چون بر تبطق گفته بعضی از دوستان در یکی تاپیک ها مثل اینکه سری آخری که سازگار آورده دیگه LED نیست :exclamati همانطوریکه رم ها شون DDR3 نیست :exclamati

4) همونطور که گفتم رم لپ تاپ من DDR3 است البته به استناد برنامه CPUZ آیا میشه به این برنامه اعتماد کرد ؟ و اینکه چطور میشه فهمید باس اون چنده و آیا 1066 هست ؟

5) و در آخر هم میشه لطف کنید و لیست مشخصات دقیق این مدلو بگید ؟
چون همونطور که میدونید در سایت ایسر در بخش ویندوز 7 64Bit برای مودم ، WLan ، Touchpad ، Bluetooth ، Webcam چندین نوع وجود داره و ادم سردرگم میشه کدوم یکی رو دانلود کنه البته من همه را دانلود کردم و باه خود ویندوز اجازه دادم بهترین رو انتخاب کنه ولی در مورد بلوتوث پشت لپ تاپ نوشته نوعش Foxconn ولی درایور Broadcom روش نصب شد یا در مورد WLAN خودش گفته Acer Nplify 802.11 ولی اینتل 5100 شناختش!

در پایان از همه دوستان متشکرم و عذر میخوام اگه سوالاتم خیلی ناشیانه و بی ربط هستن.
حق نگهدارتان :40:

roya_ali25
15-02-2010, 09:18
سلام

از اساتید مشاوره میخواستم

فقط امکان داره اگه اطلاعات دقیق دارید راهنمایی کنید

من میخوام نوت بوک در رنج 450 بگیرم دو مدل در نظر دارم نمیدونم کدوم بهتر

ایسر 4330 یا ای بی ام اس10.2

دوتا ش تو یه رنج

فقط نمیودنم کدوم بهتر

ibm گرافیک 945 اینتل و ایسر 4500 اینتل

IBM صفحه 10 اینچ LED ولی ایسر 14 ال سی دی

CPU IBM N280 1..6 CACH 512 وایسر سلرون 1.8 کش 1 مگ

ایسر دی وی دی رایتر داره ولی ای بی ام نداره

حالا به نظر شما کدوم از لحاظ کار کرد و سخت کاری و دوام قطعات و باطری بهتر هستند ؟؟
ممنون میشم کامل توجیح کنید ممنون

hamidtamizkar
17-02-2010, 13:14
سلام میخواستم بگم این مدلها از acer رو کسی دیده؟ تو بازار ایران ؟سایت شرکت های ایرانی خیلی دیر به روز میشن!!!!!!!!!
Aspire 5940G
Aspire 5942
Aspire 8940G
Aspire 8942
کانفیگ های بسیار عالی! اگه کسی اطلاع دار خبر بده.

Farzad101
17-02-2010, 13:19
بچه ها من يه لپ تاپ HP مدل tx2700 دارم

فقطيخواستم بگم اين مدل رو نخرين چون بعد از يك سال و نيم خراب ميشه و كارت گرافيكيش كار نمي كنه كه حتي با تعويض مادربورد هم درست نمي شه

اين لينكارو ببينين

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فقط خواستم كس ديگري مثل من ضرر نكند چون قيافش خوشگله و گول زنندس

kissyou
18-02-2010, 03:15
سلام
کسی اینجا acer aspire 5740g داره
اگه کسی داره یا در موردش میدونه لطفا بگه چون میگن کانفیگ خوبی داره
ممنون

kissyou
18-02-2010, 03:16
سلام
:31:منون

roteal2007
18-02-2010, 17:14
سلام

بله بی نظیر البته فعلا کانفینگ با رم 3 گیگش هم موجود میباشد:
cpu i5 2.4 1066 fsb
ram 4gig ddr3
hdd 640gig
vga ati m radeon 5xxx 512mb didecated
price: 1miliyon toman
این گرافیکش رو درست مطمئن نیستم:
5670/5470
شکل و شمایل هم کپ 5738g البته در جنس در قسمت اسپیکر کمی کمرنگتر شده!!!

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------

سلام

بله بی نظیر البته فعلا کانفینگ با رم 3 گیگش هم موجود میباشد:
cpu i5 2.4 1066 fsb
ram 4gig ddr3
hdd 640gig
vga ati m radeon 5650 512mb didecated
price: 1miliyon toman
این گرافیکش رو درست مطمئن نیستم:
شکل و شمایل هم کپ 5738g البته در جنس در قسمت اسپیکر کمی کمرنگتر شده!!!

kissyou
20-02-2010, 01:29
سلام
کسی قیمت این 5740g رو با کانفیگ corei3 4gig hdd 500 5470gf رو میدونه؟
ممنون:8:

hamidtamizkar
20-02-2010, 13:01
سلام میخواستم بگم این مدلها از acer رو کسی دیده؟ تو بازار ایران ؟سایت شرکت های ایرانی خیلی دیر به روز میشن!!!!!!!!!
Aspire 5940G
Aspire 5942
Aspire 8940G
Aspire 8942

BLACK_SUN
20-02-2010, 16:40
Aspire 5940G
Aspire 5942
Aspire 8940G
Aspire 8942

سلام
نه عزیز اینا تو ایران نیستن چون تو خارج فروشش بهتره تو ایران نمیان.وقتی میاد که دیگه این کانفیگا به هیچ دردی نمی خورن!

vahid_lol
20-02-2010, 17:06
سلام

از اساتید مشاوره میخواستم

فقط امکان داره اگه اطلاعات دقیق دارید راهنمایی کنید

من میخوام نوت بوک در رنج 450 بگیرم دو مدل در نظر دارم نمیدونم کدوم بهتر

ایسر 4330 یا ای بی ام اس10.2

دوتا ش تو یه رنج

فقط نمیودنم کدوم بهتر

ibm گرافیک 945 اینتل و ایسر 4500 اینتل

IBM صفحه 10 اینچ LED ولی ایسر 14 ال سی دی

CPU IBM N280 1..6 CACH 512 وایسر سلرون 1.8 کش 1 مگ

ایسر دی وی دی رایتر داره ولی ای بی ام نداره

حالا به نظر شما کدوم از لحاظ کار کرد و سخت کاری و دوام قطعات و باطری بهتر هستند ؟؟
ممنون میشم کامل توجیح کنید ممنون
مسلما شما اگر نوت بوک میخوایی ایسر باید برداری. چون این IBM نوت بوک نیست بلکه نت بوکه NETBOOK . بازم بستگی به استفاده شما از لپ تاپ داره. (محاسباتی،اجرای برنامه ها و حتی بازیهای سبک)
این ایسر توانایی بسیار بیشتری در همه موارد از این نت بوک ای بی ام داره.
اگر انتظاراتتونو از لپ تاپ بگین بیشتر می تونیم کمک کنیم.

Royce
20-02-2010, 19:51
سلام
دوستان این مموری ریدر این لپ تاپ که در قسمت جلوش هم هست چجوریه؟کسی تا حالا تونسته مموری بهش وصل کنه؟آیا فیش خاصی داره؟ما که سر در نیووردیم :13:

aliyeli
20-02-2010, 20:36
اگه از این رم کوچیکا داری رم رو میزاری تو اداپتر بعدش میکنی تو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فبش و این چیزا نمیخواد

Royce
21-02-2010, 13:04
خوب حالا این اداپتور و از کجا باید بیاریم؟

rezaninja
21-02-2010, 16:33
با سلام

من امروز میخوام برم سفارش مدل 5738zg را بدم من تا صفحات 70 خوندم دیگه نرسیدم بقیه اش بخونم میخوام نظر نهایی دوستان را بدونم و آخرین قیمت را برای شهرستان تا کم کلاه سرم بره

با تشکر (بخصوص آقا حمید )

kiuq
22-02-2010, 01:29
خوب حالا این اداپتور و از کجا باید بیاریم؟
معمولا باید با خرید مموری کارت داده بشه ..
حالا که ندادن میتونی بری بیرون تهیه کنی از خود فروشنده ها..

kiuq
22-02-2010, 01:38
من امروز میخوام برم سفارش مدل 5738zg را بدم من تا صفحات 70 خوندم دیگه نرسیدم بقیه اش بخونم میخوام نظر نهایی دوستان را بدونم و آخرین قیمت را برای شهرستان تا کم کلاه سرم بره

از 600 تا 630 بگیری ضرر نکردی.
خودت قیمت نداری؟؟؟

Captain_Nemo
22-02-2010, 08:39
با سلام
می خواستم بدونم سازگار 5740g وارد کرده؟
و اگه تو بازار هست قیمتش چقدره؟
چقدر کاراييش با 5738g فرق داره؟

kiuq
22-02-2010, 09:36
سلام
می خواستم بدونم سازگار 5740g وارد کرده؟
و اگه تو بازار هست قیمتش چقدره؟
چقدر کاراييش با 5738g فرق داره؟
خوب بله موجوده!
قیمتش هم از 950000 تا 1000000 میتونی گیر بیاره و نسبت به 5738 برتریهای قابل ملاحظه ای داره.
از جمه CPU , HDD , Cache که بالاترن .:46:

hamidtamizkar
22-02-2010, 10:41
یه لپ تاپ cpu :core i7 هارد بالای 500g گرافیک 1024 و 250به بالا رم 6g به بالا .بلو ری نیز داشته باشه. صفحه نمایش led باشه و ......برای کار های محاسباتی با حجم بالا و بعضی وقت ها فوتبالهای جدید. چی پیشنهاد میدید که تو ایران هم باشه.

Captain_Nemo
23-02-2010, 13:47
خوب بله موجوده!
قیمتش هم از 950000 تا 1000000 میتونی گیر بیاره و نسبت به 5738 برتریهای قابل ملاحظه ای داره.
از جمه CPU , HDD , Cache که بالاترن .:46:

این قیمت هایی که گفتی با گارانتی سازگار هست؟
کارت گرافیکش چقدر نسبت به 5738g قوی تره؟

kases
23-02-2010, 14:22
دوستاان قیمت لب تاپ

Acer Aspire 5738z
5738zg

5738

قیمتش چنده اخرین قیمت رو لطف کنید بدین

vahid_lol
23-02-2010, 15:59
دوستاان قیمت لب تاپ

Acer Aspire 5738z
5738zg

5738

قیمتش چنده اخرین قیمت رو لطف کنید بدین

5738ZG 644000
5738Z 568000

kases
23-02-2010, 18:24
5738ZG 644000
5738Z 568000

دوستان کدامیک از اینا از لحاظ سخت افزاری بهتره

shayan.mr
23-02-2010, 18:29
کسی می دونه ایا این ibm
cpu
کور ای 3 هم میزنه یا نه؟

rezaninja
23-02-2010, 21:32
آیا همه zg پشتشون آبی رنگه یا رنگهای دیگه هم داره

aliyeli
23-02-2010, 21:52
5738 ها همشون پشتشون سرمه ای رنگه
سری zg هم بالاتر از z هست

armin39
23-02-2010, 23:49
dostani ke 5738g darid in laptop bazi hai mesle pes10 va gta o shift ro rahat ejra mikone?bad vga ta chand share mikone?bad finger print dare?bad in vga gt210 ta chand share mishe?va ghabel moghaiese ba 4570 hast?

kiuq
24-02-2010, 00:24
dostani ke 5738g darid in laptop bazi hai mesle pes10 va gta o shift ro rahat ejra mikone?bad vga ta chand share mikone?bad finger print dare?bad in vga gt210 ta chand share mishe?va ghabel moghaiese ba 4570 hast?

فارسی را پاس بداریم...
همه ی بازیها اجرا میشه ( تقریبا به راحتی )..
در ضمن 210 حدوده 9 پله از 4570 ضعیفتره!!
فینگر پرینت هم نداره!
در ضمن اگه از همه ی رم استفاده بشه تا 2300 مگ شر میکنه!
موفق باشی .:46:

Drzhivago
24-02-2010, 00:40
سلام
من الان برای گرفتن درایور لپ تاپم تو سایت ایسر رفتم یه اخطار دیدم تو این آدرس

تحت این عنوان:

رفتم داخل دیدم راجب آتیش گرفتن بعضی از ادپتورهای این مدلا نوشته که ظاهرا با آپدیت بایوس مشکل حل میشه
البته اگه شماره سریال دستگاه رو بدین بهتون میگه نیاز به آپدیت هست یا نه. واسه من که این پیغامو داد

Mojtababorazjani
28-02-2010, 06:54
سلام به دوستان
تا هفته پیش انتخاب من Dell 1564 بود حتی سفارش دادم . اما با خواندن این تاپیک در انتخاب خودم شک کردم و سفارش رو پس گرفتم .لطفا راهنمایی کنید بین 5738ZG و 5740 کدوم بهتره؟ (کش 5738 پایین است میشه توضیح بدین کش نتا چه اندازه تو انتخاب تاثیر داره ) لطفا زود جواب بدید.

kiuq
28-02-2010, 10:31
سلام به دوستان
تا هفته پیش انتخاب من Dell 1564 بود حتی سفارش دادم . اما با خواندن این تاپیک در انتخاب خودم شک کردم و سفارش رو پس گرفتم .لطفا راهنمایی کنید بین 5738ZG و 5740 کدوم بهتره؟ (کش 5738 پایین است میشه توضیح بدین کش نتا چه اندازه تو انتخاب تاثیر داره ) لطفا زود جواب بدید.

دوست عزیز کاربری تون رو بگین تا بهتون بگم کشش کفاف میده یا نه!!
1564b و میخواستی ؟؟
چون اگه a رو میخواستی هنوزم از این مدلها بهتره ،میگم بازم بستس بهکاربریتون داره!!:46:

Mojtababorazjani
28-02-2010, 11:46
دوست عزیز کاربری تون رو بگین تا بهتون بگم کشش کفاف میده یا نه!!
1564b و میخواستی ؟؟
چون اگه a رو میخواستی هنوزم از این مدلها بهتره ،میگم بازم بستس بهکاربریتون داره!!:46:

نرم افزارهای ساختمان و راه( اتوکد ، ETABS (طراحی و تحلیل ساختمان) گاهی فتوشاپ در حد آماتور البته اهل بازی هم نیستم.به نظرتان 5740 از Dell 1564 (با گرافیک Intel) بهتر نیست؟؟؟
چون سی پی یو هر دو بابر است.

Captain_Nemo
28-02-2010, 12:02
به لحاظ گرافیک کدوم لپ تاپ بهتره ... 5738g یا 5740g ؟

mohsenfhm
28-02-2010, 14:08
سلام به دوستان

ميشه بگيد چرا نظرتون از 1564 برگشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mojtababorazjani
28-02-2010, 14:28
ميشه بگيد چرا نظرتون از 1564 برگشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با اینکه قیمت Acer Aspire 5740-333g32Mn نزدیک به 1564( با گرافیک Intel) است اما هم از نظر هارد و هم از نظر رم ظرفیت بالاتری داره .تازه برای 1564 باید 20 تومان بدی برای Modem در حالی که 5740 خودش مدم داره تازه از لحاظ پورت های روی آن برتره مثلا 4 تا usb داره .
البته من گفتم که به شک افتادم . :41: اما اگر دلیلی بر برتری 1564 (با گرافیک Intel) باشه لطفا دریغ نکنید و بفرمایید.:11::11::11:

mitra2006
28-02-2010, 21:07
سلام
می خوام لپ تاپ Acer Aspire 5738DG رو بخرم که سه بعدی هست
قیمت کردم گفت 1080000 تومن
می خواستم بدونم که این عینک رو همیشه باید به چشم بزنیم یا نه؟
اگر کسی این نوع رو داره لطفا بگه خوب هست یا نه؟

kissyou
01-03-2010, 01:05
سلام
امروز رفتم 5740g رو گرفتم واقعا ردیفه خیلی قوی اکثر بازیها رو راحت اجرا میکنه :31:

برای کارای گرافیکی و بازی واقعا مناسبه:27:

cpu: corei 3
ram:4gig ddr3 1066
hdd:500
gpu:ati 5470
نسبت به قیمتش عالیه:18:
من گرفتم 820 تومان با گارانتی سازگار:46:

armin39
01-03-2010, 10:35
aziz 5740 ke gerfti che vga dare? Age vga 5470 hast ke man ye ja khondam az 4570 ke roye 5738 hast zaif tare. .Hala dostan dige che nazar darand. .Rasti rang abi kharidi?bad age shift ro nasb koni bebini chetor ejra mishe mifahmi khobe vga ya na.

Captain_Nemo
01-03-2010, 11:38
سلام
امروز رفتم 5740g رو گرفتم واقعا ردیفه خیلی قوی اکثر بازیها رو راحت اجرا میکنه :31:

مبارکه دوست عزیز

از کدوم بازار گرفتی؟

kissyou
01-03-2010, 13:26
aziz 5740 ke gerfti che vga dare? Age vga 5470 hast ke man ye ja khondam az 4570 ke roye 5738 hast zaif tare. .Hala dostan dige che nazar darand. .Rasti rang abi kharidi?bad age shift ro nasb koni bebini chetor ejra mishe mifahmi khobe vga ya na.

دوست من توی سایت

برو اونجا نوشته قدرتهای gpu..توی crisis نگاه کن نوشته 5470 چند فریم میده با 4570 مقایسه کن میبینی که 4570 ضعیفتره :31:
من با لپتاپ دوستم که 4570 داشت مقایسه کردم فریمهای 5470 بیشتر بود حدود 5 تا 7 فریم...
:46:

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

مبارکه دوست عزیز

از کدوم بازار گرفتی؟

ممنون دوست من
من شمال هستم
از همینجا گرفتم:10:

rmb_ali
01-03-2010, 13:59
کسی می دونه ایا این ibm
cpu
کور ای 3 هم میزنه یا نه؟

نمیدونم چرا این توهم پیش اومده که لنو همون ای بی ام هست ای بی ام چندین ساله که دیگه لپ تاپ نمیزنه و کلا کارخانه تولید لپ تاپ رو به شرکت چینی لنو فروخته
اون اوایل مارک ای بی ام رو کنارش میزد ولی هم اکنون این دو تا برند هیچ ربطی به هم ندارند

soroush20
01-03-2010, 15:33
سلام دوستان.

ببخشيد اگه تاپيكم تكراريه حدود 20 صفحه قبل اينقسمت از فروم روخوندم والانم 2تا سوال برام پيش اومده.اگه دوستان محبت كنن راهنمايي كنن ممنون ميشم.:10:
1.قيمت روزZGوقيمت روزGرو ميخواستم.اينجوري كه من فهميدم مدل جي از زدجي گرونتره.درسته؟
2.براي كاراي گرافيكي اگه زدجي بخرم مشكلي پيش نمياد؟آخه از نظر سخت افزاري اين دوتا زياد باهم فاصله ندارن،ولي ازز نظر قيمتي اينطور كه متوجه شدم حدود300.0000باهم فرق ميكنن.
ممنون از دوستان عزيز:20:

mohsenfhm
01-03-2010, 17:24
سلام دوستان.

ببخشيد اگه تاپيكم تكراريه حدود 20 صفحه قبل اينقسمت از فروم روخوندم والانم 2تا سوال برام پيش اومده.اگه دوستان محبت كنن راهنمايي كنن ممنون ميشم.:10:
1.قيمت روزZGوقيمت روزGرو ميخواستم.اينجوري كه من فهميدم مدل جي از زدجي گرونتره.درسته؟
2.براي كاراي گرافيكي اگه زدجي بخرم مشكلي پيش نمياد؟آخه از نظر سخت افزاري اين دوتا زياد باهم فاصله ندارن،ولي ازز نظر قيمتي اينطور كه متوجه شدم حدود300.0000باهم فرق ميكنن.
ممنون از دوستان عزيز:20:

5738ZG
689000 با گارانتي نوتالي

5738DG
1050000 با گارانتي نوتالي

5738Z
580 با گارانتي نوتالي

5738G
830 با گارانتي سازگار

mitra2006
01-03-2010, 21:38
سلام

ببخشید dvd wr داشت یا combo bluray

kissyou
02-03-2010, 00:08
ببخشید dvd wr داشت یا combo bluray

dvdrw داره مدلهای bluray تو ایران کمه بیشتر سفارش امریکا میزنن:8:

mbmd_13
03-03-2010, 09:47
سلام
من دارم می رم زدشو بخرم:20: ..
البته شاید 4736 رو خریدم !:13: ...
و شایدم aspire one رو:18: !!!
واقعا سخته انتخاب !!!:2:

thinking21
03-03-2010, 15:32
سلام به همه دوستان من می خوام یه لب تاپ برای گیم بخرم چه مدلی بهتره ؟
و ایا تا 800 تومن برای گیم لب تاپ هست؟
مثلا َAcer 5740g که قیمتش 820تومن هست بدرد بازی های روز می خوره؟

thinking21
03-03-2010, 15:40
ضمنا قیمت 5738دوهسته ای با گرافیک ati4570 چقدره؟

payam11
03-03-2010, 17:33
اقا من تصمیم گرفتم 5740g بگیرم
چند تا سوال دارم
درایور xp توی سایتش هست یا باید قطعه قطعه پیدا کرد؟
الان قیمتش چنده با گارانتی؟
گارانتی سازگارا چه مزیتی داره همه ازش تعریف میکنن؟
توی این رنج قیمت چیز بهتری هست؟
ساخت چینه؟
ببخشید سوالام زیاد شد

kissyou
03-03-2010, 22:47
اقا من تصمیم گرفتم 5740g بگیرم
چند تا سوال دارم
درایور xp توی سایتش هست یا باید قطعه قطعه پیدا کرد؟
الان قیمتش چنده با گارانتی؟
گارانتی سازگارا چه مزیتی داره همه ازش تعریف میکنن؟
توی این رنج قیمت چیز بهتری هست؟
ساخت چینه؟
ببخشید سوالام زیاد شد

سلام دوست عزیز شما 1000 تا سوال هم بکنی ما در خدمتیم:10:

بله درایور xp هم تو سایت هست خیالت راحت:31:

با گارانتی سازگار 820 تومان:5:

گارانتی سازگار نسبت به بقیه بهتره زودتر ازشون جواب میگیری گرچه من کلا از گارانتیها خیری ندیدم:19:

تو این رنج قیمت چیزی پیدا نمیکنی که این کانفیگو داشته باشه...

بله ساخت چینه خدمونه بزنم به تخته جهانو گرفته با محصولاتش لپ تاپ که قابلی نداره...

اگه بازم سوال داشتی بگو در خدمتیم.خوش باشی:31:

payam11
03-03-2010, 22:56
سلام دوست عزیز شما 1000 تا سوال هم بکنی ما در خدمتیم:10:

بله درایور xp هم تو سایت هست خیالت راحت:31:

با گارانتی سازگار 820 تومان:5:

گارانتی سازگار نسبت به بقیه بهتره زودتر ازشون جواب میگیری گرچه من کلا از گارانتیها خیری ندیدم:19:

تو این رنج قیمت چیزی پیدا نمیکنی که این کانفیگو داشته باشه...

بله ساخت چینه خدمونه بزنم به تخته جهانو گرفته با محصولاتش لپ تاپ که قابلی نداره...

اگه بازم سوال داشتی بگو در خدمتیم.خوش باشی:31:
من توی سایت acer رفتم ولی فقط درایور 7 داره

شما لینکی برای xp دارین؟

Captain_Nemo
04-03-2010, 01:42
با سلام خدمت همه دوستان
عملکرد پردازنده core i3 چقدر با Core 2 Duo متفاوته؟
منظورم تفاوت لپ تاپ های 5738g و 5740g هست.

thinking21
04-03-2010, 08:33
سلام به همه دوستان من می خوام یه لب تاپ برای گیم بخرم چه مدلی بهتره ؟
و ایا تا 800 تومن برای گیم لب تاپ هست؟
مثلا َAcer 5740g که قیمتش 820تومن هست بدرد بازی های روز می خوره؟
:2:
کسی نیست جواب ما رو هم بده:37:
من دیروز رفتم تو بازار 5740g بخرم ولی می گن تو بازار خیلی کمه گیرت نمی اد
یه فروشگاه هم گزاشته بود ولی گرافیکش ATI 4570 بود
کسی نمی دونه کجا می تونم با گرافیک ATI 5470 بخرم
ضمنا برای گیم چطوره؟؟؟

mbmd_13
04-03-2010, 13:02
خریدم و خریدم ! کاشکی نمی خریدم ! ... البته منظورم اینه که کاشکی زودتر می خریدم :31:!!!
acer Aspire 5738z کلا با موس و کیف واسم دراومد 565 تومن !

Mojtababorazjani
04-03-2010, 20:06
در عبارت پایین، L3 چه معنی داره؟
CPUIntel Core i3 330M@2.13GHz, 3MB L3 Cache

biostar
04-03-2010, 20:11
در عبارت پایین، L3 چه معنی داره؟
CPUIntel Core i3 330M@2.13GHz, 3MB L3 Cache

نوع کش را نشون میده ،
L3 هست.

تا خانواده ی core 2 d کش ها L2 بودند و با آمدن تکنولوژی جدید L3 شدن

behjooei
04-03-2010, 23:31
خریدم و خریدم ! کاشکی نمی خریدم ! ... البته منظورم اینه که کاشکی زودتر می خریدم :31:!!!

مبارکتون باشه.
من هم همین مدل رو دارم. خیلی هم راضی هستم.
ایشالا فنش واستون بچرخه. سوالی بود در خدمتم.

mbmd_13
05-03-2010, 23:54
مبارکتون باشه.

خیلی ممنون !
فقط یه سوال ! کیبردش یه جوریه که احساس می کنم ممکنه زیرش آشغال بره ! اینطور نیست ؟
البته کلا خیلی باحاله !:27:
راستی برای تمییز کردن لکه های روش باید چی کار کرد ؟

kissyou
06-03-2010, 14:11
:2:
کسی نیست جواب ما رو هم بده:37:
من دیروز رفتم تو بازار 5740g بخرم ولی می گن تو بازار خیلی کمه گیرت نمی اد
یه فروشگاه هم گزاشته بود ولی گرافیکش ATI 4570 بود
کسی نمی دونه کجا می تونم با گرافیک ATI 5470 بخرم
ضمنا برای گیم چطوره؟؟؟

سلام دوست عزیز

من 5740g دارم و تو بازی و کارهای گرافیکی حرف نداره :5:

من هم شانسی گیر اوردم واقعا کمه البته با این کانفیگش چون کانفیگای دیگش هست.من از نمایندگی سازگار تو بابل گرفتم.
این لب تاپای acer که میره زیر دست سازگار نمیدونم چی میشه کانفیگای جدید میاد بیرون:18:

فکر کنم کانفیگ اختراع میکنن:31: اینا باید میرفتن به جای گارانتی تولیدی لبتاپ میزدن بیشتر درامد داشتن:27:
همممممم از دست این برو بچ ایرانی:41:

Captain_Nemo
06-03-2010, 19:56
اتفاقاً کانفیگ 5740g بر خلاف 5738g کاملاً مطابق کانفیگ های جهانیه...

فقط یه سوال کسی تا بحال تونسته روی این لپ تاپ ویندوز xp نصب کنه؟

shadow666
08-03-2010, 10:05
میگم برا کثیف شدن و جای انگشت موندن روی لپ تاپ اگه کسی فکری کرده بگه ما هم استفاده کنیم

Captain_Nemo
08-03-2010, 19:43
سلام دوست عزیز

من 5740g دارم و تو بازی و کارهای گرافیکی حرف نداره :5:

من هم شانسی گیر اوردم واقعا کمه البته با این کانفیگش چون کانفیگای دیگش هست.من از نمایندگی سازگار تو بابل گرفتم.
این لب تاپای acer که میره زیر دست سازگار نمیدونم چی میشه کانفیگای جدید میاد بیرون:18:

فکر کنم کانفیگ اختراع میکنن:31: اینا باید میرفتن به جای گارانتی تولیدی لبتاپ میزدن بیشتر درامد داشتن:27:
همممممم از دست این برو بچ ایرانی:41:
دوست عزیز شما چه ویندوزی روش نصب کردی؟

ahriman323
09-03-2010, 01:11
Acer Aspire 5740G با این کانفیگ با ویندوز 7 مشکلی نداره؟
با xp چطور؟

Core i3 330M@2.13GHz, 3MB L3
DDR3 4GB 1066MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD5470 512MB

mohsenfhm
09-03-2010, 14:06
Acer Aspire 5740G با این کانفیگ با ویندوز 7 مشکلی نداره؟
با xp چطور ؟

ATI Radeon HD5470 512MB

نخير

با اين كانفيگ مناسب خيلي راحت هم اجرا ميشه .

با xp چطور ؟ولي در مورد xp نصب ميشه ولي درايورهاش رو نداره :10:

bs31
13-03-2010, 02:38

مبارکتون باشه.

راست میگه مبارکت باشه. منم شش هفت ماهی دارمش و هیچ مشکلی باهاش نداشتم،این ویندوز هفت رو هم هرکارش بکنی خراب نمیشه :20: به قول حمید ویستا اول روش یک ویندوز هفت نصب کن.

Mojtababorazjani
13-03-2010, 13:53
نخير

با اين كانفيگ مناسب خيلي راحت هم اجرا ميشه .

ولي در مورد xp نصب ميشه ولي درايورهاش رو نداره :10:

با سلام
من پنجشنبه 5740 (3 گیگ رم) خریدم و فروشنده xp روی اون نصب کرده بود با نصب همه درایورهاش.
البته دادم که برام 7 رو نصب کنند.

smagoli
14-03-2010, 23:00
بچه ها تو ویندوز XP چطوری میشه از wireless استفاده کرد و به شبکه وصل شد؟؟

Captain_Nemo
15-03-2010, 10:19
من چهارشنبه هفته پيش 5740g گرفتم. تمام درایورهای xp توی dvd همراه دستگاه هست. در ضمن تو cd سازگار که همراه لپ تاپ داده شد هم درایورهای xp و ویندوز xp سرویس پک 3 بود.

payam11
15-03-2010, 11:56
درایور گرافیک ati 5470 اصلا برای xp وجود نداره
ولی بقیه قطعات راحت نصب میشه
اگه کسی تونسته ati 5470 رو توی xp نصب کنه بگه ما هم استفاده کنیم

smagoli
15-03-2010, 14:09

میتونید از خود سایت ایسر و یا ati درایور مناسب رو دانلود کنید

Captain_Nemo
15-03-2010, 19:33

تو سی دی سازگار که همراه دستگاهه درایور ati برای xp و نحوه نصبش هست ...

Aristar
17-03-2010, 20:14
سلام دوستان من یه مدل 5738G می خوام بگیرم به قیمت 850 تومن می خوام از دوستان بپرسم ببینم این قیمت خوبه یا نه؟
مشخصات :
CPU = 2.2GHz C2D
RAM = 4G DDR2
HDD = 320GB
DVD-RW
Graphic = HD4570 512M

نظر همه ی دوستان برام خیلی مهمه!:11::11::11:

aliyeli
18-03-2010, 00:23
دوست عزیز گرونه با این کانفیگ تو تهران 760 تومنه

pedramgolchin
19-03-2010, 16:36
تو سی دی سازگار که همراه دستگاهه درایور ati برای xp و نحوه نصبش هست ...

دوست گلم
شما خودت الان xp رو روی 5740 نصب کردی و گرافیک رو شناخته؟؟
من قصد خرید دارم ولی نصب شدن xp واسم خیلی مهمه واسه همین میخام مطمئن بشم که روی 5740 xp نصب میشه که اگه نشه برم سراغ 5738g

nima4001
19-03-2010, 16:43
من 5738g دارم وخیلی هم راضی...................

smagoli
19-03-2010, 23:31
یکی درایور وایرلس 5738zg رو برام بزاره. مرسی

mehdi_08
20-03-2010, 12:58
سلام دوستان من یه مدل 5738G می خوام بگیرم به قیمت 850 تومن می خوام از دوستان بپرسم ببینم این قیمت خوبه یا نه؟
مشخصات :
CPU = 2.2GHz C2D
RAM = 4G DDR2
HDD = 320GB
DVD-RW
Graphic = HD4570 512M

نظر همه ی دوستان برام خیلی مهمه!:11::11::11:

لپ تابه خوبیه قیمت دقیق رو از چند جا بپرس ارزون ترینو بخر
خودم zgشو دارم عالیه

Grand
20-03-2010, 15:36
مدل 5738z میتونه فیلمهای فول اچ دی رو پخش کنه؟

mehdi_08
20-03-2010, 15:54
مدل 5738z میتونه فیلمهای فول اچ دی رو پخش کنه؟
آره پخش می کنه

Grand
20-03-2010, 16:24
آره پخش می کنه

رزولوشن 1080*1920 رو چطور؟

یعنی اگه با کابل HDMI به تلوزیون فول HD وصلش کنیم میتونیم رزولوشن رو روی 1080*1920 قرار بدیم. گرافیکش ساپورت میکنه؟

roteal2007
20-03-2010, 17:11

یعنی اگه با کابل HDMI به تلوزیون فول HD وصلش کنیم میتونیم رزولوشن رو روی 1080*1920 قرار بدیم. گرافیکش ساپورت میکنه؟

بله میتونی خروجی HDMI یعنی توانایی پخش 1080P یا فول HD.

Grand
20-03-2010, 17:43
من قصد دارم یک لپ تاپ بگیرم تا به تلوزیون وصلش کنم و فیلمهای فول HD ام رو تماشا کنم. به نظر شما انتخاب مدل 5738Z برای من مناسب هست؟

اگه آخرین قیمتش رو هم بگذارین ممنون میشم.

Arashdn
20-03-2010, 18:31
اگه نخواهید بیشتر از 800 تا خرج کنید فک کنم بهترین انتخابه

smagoli
20-03-2010, 23:23
من قصد دارم یک لپ تاپ بگیرم تا به تلوزیون وصلش کنم و فیلمهای فول HD ام رو تماشا کنم. به نظر شما انتخاب مدل 5738Z برای من مناسب هست؟

اگه فقط برای این کار میخوای چرا یه DVD Player نمیگیری؟؟
میتونی مدل 5738 بدون پسوند بگیری که برات ارزونتر در بیاد.

Grand
21-03-2010, 00:22
اگه فقط برای این کار میخوای چرا یه DVD Player نمیگیری؟؟
میتونی مدل 5738 بدون پسوند بگیری که برات ارزونتر در بیاد.

تا جایی که من می‎دونم DVD Player نمی‎تونه فیلم‎های Full HD رو پخش کنه. مخصوصاً فرمت MKV رو.

mehdi_08
21-03-2010, 01:30

آره می تونه پخش کنه
شما اگه فقط برای پخش فیلم با تلوزیون می خوای گزینه مناسبه کارت رو را می ندازه

roteal2007
21-03-2010, 11:20

اما این لپ تاپ توانایی انتقال صدا رو از hdmi out نداره

REGISTERED-USER
21-03-2010, 22:05
اما این لپ تاپ توانایی انتقال صدا رو از hdmi out نداره

کی این حرف رو زده ؟ پس فلسفه گذاشتن این پورت و تنظیمات آپشن HDMI Sound در کارت صدا چیه ؟ :18:

شما روی آیکون Speaker کلیک کنید وارد Playback Devices بشوید. اگر HDMI output وجود داشت پس مشکلی نیست

همه ATI های سری 4500 قابلیت HDMI with sound output را دارند.

HDMI output support

Supports all display resolutions up to 1920x10802
Integrated HD audio controller with up to 2 channel 48 KHz stereo or multi-channel (7.1) AC3 enabling a plug-and-play cable-less audio solution4

smagoli
22-03-2010, 15:37
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟
درایور وایرلس 5738 zg رو میخوام

roteal2007
22-03-2010, 17:17
کی این حرف رو زده ؟ پس فلسفه گذاشتن این پورت و تنظیمات آپشن HDMI Sound در کارت صدا چیه ؟ :18:

شما روی آیکون Speaker کلیک کنید وارد Playback Devices بشوید. اگر HDMI output وجود داشت پس مشکلی نیست

همه ATI های سری 4500 قابلیت HDMI with sound output را دارند.

HDMI output support

Supports all display resolutions up to 1920x10802
Integrated HD audio controller with up to 2 channel 48 KHz stereo or multi-channel (7.1) AC3 enabling a plug-and-play cable-less audio solution4

چرا میزنی:31:
تو همین انجمن یه تاپیک داشتیم که صاحب لپ تاپ هر چی با تنظیماتش وررفته بود نتونسته بود صدا رو از hdmi انتقال بدخ.

alireza_taghia
26-03-2010, 18:55

سلام
بهتره بری یک دستگاه پخش وسترن دیجیتال بخری که تمام فرمتهای تصویری رو ساپورت می کنه
و فریم ور اون هم قابل آپدیت هست
در ضمن خروجی های HDMI و کامپوننت و AV وورودی های کارت شبکه و 2 عدد usb2 داره
فایهای mkv رو هم عالی پخش میکنه
زیر نویس فارسی رو هم نشون می ده

V.Valizadeh9
31-03-2010, 13:09
سلام من امروز یکی خریدم 611 تومن !
مزایا و معایبش رو فردا میگم (بعد از تست)
کسی لینک درایور گرافیک ویندوز Seven رو داره ؟ 32 بیت .
داخل DVD خودش هست ولی ارور dos not supported by your ... چه کنم ؟

mehdi5738z
01-04-2010, 20:57
سلام بعد از خوندن کل این 187 صفحه منم 5738zg خریدم 660 تومن با گارانتی ویستا قبلش میخواستم 1545 دل بخرم.
من مشکل دارم تو نصب درایور فینگرش یعنی نصب میشه اما کاره خاصی انجام نمیده تو دیوایس مننجر چیزی به اسم فینگر نیست تو win7-64bit تو دیوایس منجر فینگر هست اما کار نمیکنه
درایوراشم معلوم نیست باید کدوم نصب کرد مثلا درایور مودم یا وایرلس اگه کسی میدونه میخواستم کمکم کنه:42::42:
ولی در کل لپ تاپ خوبی هستش من راضی هستم..:biggrin::20:

mehdi5738z
01-04-2010, 21:00
از کجا میشه فهمید چیپستش چیه یا مودمش

pedramgolchin
10-04-2010, 12:21
دوستان در مورد نصب درایور گرافیک 5740g که ati 5470 هستش در ویندوز xp باید بگم که میشه درایوری که سونی واسه لپ تاپ های سری E خودش در ویندوز xp ارائه کرده استفاده کنیم
من امروز اینو پیدا کردم و فکر کنم جواب بده:

دوستانی که 5740G دارن تست کنن و جواب بدن
مرسی

Captain_Nemo
12-04-2010, 21:29
دوستان در مورد نصب درایور گرافیک 5740g که ati 5470 هستش در ویندوز xp باید بگم که میشه درایوری که سونی واسه لپ تاپ های سری E خودش در ویندوز xp ارائه کرده استفاده کنیم
من امروز اینو پیدا کردم و فکر کنم جواب بده:

دوستانی که 5740G دارن تست کنن و جواب بدن
مرسی

من از درایوری که تو dvd سازگار واسه xp بود ، استفاده کردم ... بازی کرایسیس بخوبی تو xp اجرا ميشه ولی با رزلوشن 1024*728 یکم مشکل داره ...

citrix
13-04-2010, 17:29
ای بابا من عجیب گیر کردم این رو بخرم یا 1564 دل ! ایسر تهران جایی نمایندگی داره بخوام بخرم ؟

yahi92
14-04-2010, 01:41
با سلام خدمت همه دوستان
دوستان ميشه بفرماييد بين مدل هاي 5738g يا 5740g كداميكي را بخرم بهتره؟
در ضمن اگر دوستان قيمت ها را بزارن ممنون مي شم چون اينحا (اردبيل) يكم گرونه
5738g 825t يا 5740g 835t .
با تشكر

dvd_arzan
14-04-2010, 17:59
با سلام خدمت همه دوستان
دوستان ميشه بفرماييد بين مدل هاي 5738g يا 5740g كداميكي را بخرم بهتره؟
در ضمن اگر دوستان قيمت ها را بزارن ممنون مي شم چون اينحا (اردبيل) يكم گرونه
5738g 825t يا 5740g 835t .
با تشكر
به نظر من 5740G رو بخرید بهتره چون هم سی پی یو جدیدتری داره هم کارت گرافیک جدیدتر که DirectX 11 رو ساپرت میکنه البته فقط میتونید با ویندوز سون کار کنید و آکس پی روش نصب نمیشه
ولی مدل 5738G هر سه سیستم عامل ویستا ، اکس پی و سون رو می تونید نصب کنید
بازم میگم به نظر من 5740G بهتر هست البته با گارانتی سازگار بگیرید

Captain_Nemo
15-04-2010, 13:59
به نظر من 5740G رو بخرید بهتره چون هم سی پی یو جدیدتری داره هم کارت گرافیک جدیدتر که DirectX 11 رو ساپرت میکنه البته فقط میتونید با ویندوز سون کار کنید و آکس پی روش نصب نمیشه
ولی مدل 5738G هر سه سیستم عامل ویستا ، اکس پی و سون رو می تونید نصب کنید
بازم میگم به نظر من 5740G بهتر هست البته با گارانتی سازگار بگیرید

من 5740g گرفتم و بدون مشکل خاصی ویندوز xp هم روش نصب کردم ... تو dvd همراه دستگاه درايورهای xp هست ولی نمی دونم چرا acer تو سایتش آپلود نميکنه؟

HOPE666
18-04-2010, 11:40
سلام

ببخشید یک سوال دارم من یک 5738 جی دارم بالای دکمه های + - برای کم کردن صدا یک دکمه ابی است که عکس یک باطری با یک برگ روش است که موقع روشن شدن سیستم باید اول فشار داد تا دکمه روشن بشه میخوساتم بدونم کار دکمه چی است ؟ و میشه باطری در بیارم تا مستقیم از برق استفاده کنم تا به باطری فشار نیاد ممنون

Old_Chater
18-04-2010, 12:59
مشخصاتش چيه و العان قيمتش چنده اين مدل؟ايسر 5738 اسپاير

Mahdi_Moosavi
18-04-2010, 19:20
من برای یکی از دوستان دنبال مدل 5738zg بودم ولی متاسفانه تهران به هیچ وجه پیدا نمیشه ، حتی خود سازگار هم موجود نداره ، کسی از دوستان جایی سراغ داره ؟ ( ممنون می شم به صورت پیغام خصوصی من رو مطلع کنید . )

Royce
19-04-2010, 22:53
بچه هایی که 5738 دارن لطف کنن بگن صفحه ی نمایشش و چجوری تمیز میکنن که به معنای واقعی تمیز بشه.خفه شدیم از بس راه و روش امتحان کردیم آخرش هم تمیز شدنش چنگی به دل نمیزنه :41:

a.zaker
21-04-2010, 12:47
من 5740g گرفتم و بدون مشکل خاصی ویندوز xp هم روش نصب کردم ... تو dvd همراه دستگاه درايورهای xp هست ولی نمی دونم چرا acer تو سایتش آپلود نميکنه؟
سلام
با چه گارانتی گرفتید ؟
صفحه کلیدش برای تایپ مناسب هست یا نه ؟

soroush20
25-04-2010, 09:17
سلام دوستان من يه 7.8صفحه از اين قسمت فروم رو خوندم.

ولي اون چيزيرو كه ميخواستم پيدا نكردم.
ميخوام دوستان راهنماييم كنن.اگرچه سوالم تكراريه.ممنون ميشم.

من مشخصات 5738ZG ميخواستم.

بيشتركارم باهاش بابرنامه كتياانجام ميشه.
ميخوام ببينم جواب ميده يا بايد مدلDGرو بگيرم.
بيزحمت قيمتاشونم بگين.

يه سوال ديگه اين لپ تاپ ها رو كدوم كشور ميزنه.
آخه من دارم از بانه ميخرم.

چه جوري بفهمم كه ساخت كدوم كشوره؟

از زحمتهاي دوستان هم نهايت تشكر رو دارم.:11:

dvd_arzan
25-04-2010, 12:32
سلام دوستان من يه 7.8صفحه از اين قسمت فروم رو خوندم.

ولي اون چيزيرو كه ميخواستم پيدا نكردم.
ميخوام دوستان راهنماييم كنن.اگرچه سوالم تكراريه.ممنون ميشم.

من مشخصات 5738ZG ميخواستم.

بيشتركارم باهاش بابرنامه كتياانجام ميشه.
ميخوام ببينم جواب ميده يا بايد مدلDGرو بگيرم.
بيزحمت قيمتاشونم بگين.

يه سوال ديگه اين لپ تاپ ها رو كدوم كشور ميزنه.
آخه من دارم از بانه ميخرم.

چه جوري بفهمم كه ساخت كدوم كشوره؟

از زحمتهاي دوستان هم نهايت تشكر رو دارم.:11:
این مشخصات 5738ZG
Dual Core T4400@2.2GHz,1MB
3GB DDR3 1066MHz+320GB HDD
ATi HD4570 512MB up to 1024MB
Price: 699,000T با گارانتی سازگار
این مدل کارت گرافیکی مناسبی داره
به نظر من حتما با گارانتی بگیرید اونم با گارانتی سازگار
این دو تا مدل خیلی با هم تفاوت قیمتی دارن چیزی حدود 250 هزار تومن
اگه جای شما بودم 5740G رو میگرفتم
ATI Radeon HD5470 512MB
Price: 810,000T با گارانتی سازگار
این مدل کارت گرافیک بهتر ، سی پی یو قدرتمند و جدید ، و هم هارد با ظرفیت بیشتری رو داره

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

لپ تاپ های ایسر ساخت چین است

soroush20
25-04-2010, 16:22
ممنونم دوست عزيز. ولي شما فقط اختلا ف قيمتشو گفتين اگه قيمت 5740Gرو بدين ممنون ميشم. يه سوال ديگه اي هم كه دارم دارم در مورد اينه كه ازكجا مدل لپ تاپ رو ميشه خوند روش هك شده؟ ببخشيد اگه سوالم خنده داره آخه اولين لپ تاپيه كه دام ميخرم. با پروپرتيس گرفتن از ماي كامپيوتر هم ميشه؟

Royce
25-04-2010, 16:45
بچه هایی که 5738 دارن لطف کنن بگن صفحه ی نمایشش و چجوری تمیز میکنن که به معنای واقعی تمیز بشه.خفه شدیم از بس راه و روش امتحان کردیم آخرش هم تمیز شدنش چنگی به دل نمیزنه :41:

چی شد؟
جواب نداشت؟

soroush20
27-04-2010, 10:02
سلام دوستان

1سوال.
ميخواستم ببينم 5740Gفينگر پرينت هم داره؟

SAEEDSAMSUNG
28-04-2010, 20:27
سلام دوستان

1سوال.
ميخواستم ببينم 5740Gفينگر پرينت هم داره؟

نه مال من که نداره.

kiuq
28-04-2010, 23:26
چی شد؟
جواب نداشت؟ ___________
اخه عزیز چی بگم..
من یه دستمال ورمیدارم اونم کاغذی بعد پاکش میکنم..
البته پاک کننده های مخصوص هست که میتونی بخری انتحان کنی.!!

soroush20
29-04-2010, 08:37
ه مال من که نداره.

آخه تو بعضياش ديدم داره پس اونا چيه؟

soroush20
29-04-2010, 17:44
دوستان يه سوال:

فرق بين اين دوتا چيه؟ميدونم مدلشون يكيه
ولي اون عدد6979كه كنارمدل يكيشون نوشته وكنار يكي ديگشون ننوشته چيه؟درست كنار ليبل عكس پاييني نوشته.
منظورشون چيه

siavash online
01-05-2010, 15:59
سلام به همه ی دوستان
به یه مشکلی بر خوردم،خوشحال میشم دوستان بهم کمک کنند:
من 5738ZG دارم حدود 8 ماه.گرافیکش Nvidia.Geforce G105M الان حدود 2 ماه هیچ بازی روش اجرا نمیشه،حتی بازی های خیلی سبک!!!! حتی بازیهایی که قبلا باهاش اجرا کردم هم اجرا نمیکنه!!!
اینم مشخصات:
به نظرتون چه مشکلی پیدا کرده؟گارانتی ببرم مشکلمو حل میکنن؟

marmoolak1380
02-05-2010, 20:23
سلام بر و بچ
من از لپ تاپ هيچي حاليم نميشه
با بودجه سربازي ميخوام يك لپ تاپ بگيرم
بهم گفتن ايسر به نسبت قيمتش خيلي خوبه
آيا درسته يا نه؟
اگه درسته اين مدل 5635 به درد بخور هست يانه ؟
ممنون :11:

soroush20
13-05-2010, 11:05
دوستان يه سوال:

فرق بين اين دوتا چيه؟ميدونم مدلشون يكيه
ولي اون عدد6979كه كنارمدل يكيشون نوشته وكنار يكي ديگشون ننوشته چيه؟درست كنار ليبل عكس پاييني نوشته.
منظورشون چيه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 59 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1920x1141 و حجم آن 525 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كسي نيست به سوال ما جواب بده؟الان حدود 2هفته هست كه اين كلوپ خابيده!!!

دوستان كمك كنن لطفا.

abc2
13-05-2010, 14:01
كسي نيست به سوال ما جواب بده؟الان حدود 2هفته هست كه اين كلوپ خابيده!!!

دوستان كمك كنن لطفا.

والا تا اونجایی که مشخصه عکس اولی که فقط نوشته 5740 کارت VGA ش 5470 است ولی دومی 5650 هست که خیلی سرتره . :46:
در ضمن اول هاردش 320 گیگه دومی 500 گیگ . فرقشون همیناس .

soroush20
14-05-2010, 12:35
حدود قيمتش چي؟
اون چقدر فرق داره.

لطفا راهماييم كنيدو بگين اگه بخوام نوع فينگر پرينت دارشو تهيه كنم بايد چيكاركنم.چيبگم به فروشنده؟
اسم خاصي؟مشخصات خاصي؟

دوستان اگه لطف كنن حدود قيمت هارد640رو بگن ممنون ميشم:10:

abc2
14-05-2010, 18:29
حدود قيمتش چي؟
اون چقدر فرق داره.

لطفا راهماييم كنيدو بگين اگه بخوام نوع فينگر پرينت دارشو تهيه كنم بايد چيكاركنم.چيبگم به فروشنده؟
اسم خاصي؟مشخصات خاصي؟

دوستان اگه لطف كنن حدود قيمت هارد640رو بگن ممنون ميشم:10:

دوست عزیز اولی قیمتش حدود 810 تومنه بالا پایین .
دومی هم من اصلا تا حالا توی بازار ندیدمش ولی قیمت جهانیش 800 دلار که فکر کنم بیاد اینجا دور و بر 1 تومن میشه قیمتش .

الان می تونید 5740G رو بگیرین تازه اونم کمیابه همه جا نداره و تا جایی هم که باز خودم دیدم تماما بدون Finger print بودن . اگه تهران تشریف دارین اینطور که من گشتم اکثر بازارهارو دارم میگم . البته اینم جزو امکاناتیه که میشه ازش گذشت و زیاد هم مهم نیست .

قیمت هارد 640 گیگ لب تاپ هم حدود 130 تومنه . البته بعضی لب تاپها که 640 گیگ هارد دارن دوتا هارد 320 گیگ دارن . :46:

tom.blogfa
10-06-2010, 13:31
سلام دوستان
من یک 5741 جی رو به قیمت 880 تومن خریدم بعد از مدت ها!!!!
حالا نمی دونم چرا بازی رزیدنت اویل 5 توش اجرا نمی شه .ارور دی ال ال می داد ولی دی ال ال رو هم از اینترنت گرفتم بازم نمی یاد
مشخصات سیستم : cpu cori5 2/26 -- ram 4 gig -- hard 640gigi -- vga g320 1 gig
راستی ویندوزم هم سونه 7
اگه راهنماییم کنین ممنون می شم. یه چیز دیگه گرافیک و کارت صداشم 100% نصبه

REGISTERED-USER
10-06-2010, 14:36
باید ببینی این ارور مال چیه ... توی نت ارور رو سرچ کن

مثلا سر ایسر خودم COD modern war اجرا نمی شد ! رفتم صدای ویندوز رو 16 بیتی کردم اومد بالا

در ضمن ، این بخش مشاوره برای خرید لپ تاپ هست نه مشاوره مشکلات بعد از خرید !

shadow666
11-06-2010, 11:31
دوست عزیز ارور dll مال Directx هستش. آخرین نسخه اش رو نصب کنی حل میشه.

TopGear
02-07-2010, 01:20
سلام دوستان
میخوام ویندوز 7 روی 5738Z نصب کنم
لطفاً راهنماییم کنید
درایور هاشو چیکار کنم؟ رو سی دی فقط ویستا و اکسپی هست
pooria1370
03-07-2010, 09:48
دوستان کسی هست که بخواد 5738zg خودشو بفروشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

alidanger_202
04-08-2010, 10:16
با سلام
می خواستم بدونم قیمت acer 5738G با این مشخصات دست دو ش چنده ؟ دوستم میخواد لپ تاپ شو بفروشه می خوام ازش بردارم (6 یا 7 ماه بیشتر نیست که خریده )
cpu core 2 dou t6500 2.1
vga ati hd 4570 512 up to 1791
4gb rom
hdd 500
راستی این رو خودش از دبی خریده و گارانتی هم نداره
ممنون از راهنمایی هاتون

kiuq
04-08-2010, 12:12
با سلام
می خواستم بدونم قیمت acer 5738G با این مشخصات دست دو ش چنده ؟ دوستم میخواد لپ تاپ شو بفروشه می خوام ازش بردارم (6 یا 7 ماه بیشتر نیست که خریده )
cpu core 2 dou t6500 2.1
vga ati hd 4570 512 up to 1791
4gb rom
hdd 500
راستی این رو خودش از دبی خریده و گارانتی هم نداره
ممنون از راهنمایی هاتون
دوست عزیز جوابتون رو تو قسمت درخواست قیمت دادم لطفا پست تکراری ندین.:46:

TopGear
21-08-2010, 02:06
سلام
رو علامت باتری ضربدر اومده و نوشته Consider replacing your batteryl
مشکل چیه و چطوری رفعش کنم
ممنون

erkan
21-08-2010, 18:32
سلام به همه من میخوام یک لپ تاب بگیرم که سی پیوش حداقل 2 باشه کارته گرافیکشم حداقل 1 گیگ باشه رو به بالا نمیخوام گرافیکش 512 باشه که تا 1 رو هم ساپورت میکنه بقیه امگکاناتشم خوب باشه تا 1 میلیون 300 هزار تومان هم میتونم پول بدم نظرتون چیه ؟؟؟ چی بگیرم ؟؟ یه مدل جدید ایسر زده به نامه dzg 5738 که سه بودیه کارته گرافیکش ایا کسی ازش خبر داره ؟؟ خوب هست یا نه ؟؟؟؟
بیشتر میخوام واسه بازی هم خوب باشه

erkan
21-08-2010, 19:28
سلام به همه من میخوام یک لپ تاب بگیرم که سی پیوش حداقل 2 باشه کارته گرافیکشم حداقل 1 گیگ باشه رو به بالا نمیخوام گرافیکش 512 باشه که تا 1 رو هم ساپورت میکنه بقیه امگکاناتشم خوب باشه تا 1 میلیون 300 هزار تومان هم میتونم پول بدم نظرتون چیه ؟؟؟ چی بگیرم ؟؟ یه مدل جدید ایسر زده به نامه dzg 5738 که سه بودیه کارته گرافیکش ایا کسی ازش خبر داره ؟؟ خوب هست یا نه ؟؟؟؟
بیشتر میخوام واسه بازی هم خوب باشه

اقا کسی هست که جواب بده ؟من asus n61jq رو هم دیدم اون هم خیلی ردیفه کسی نظری نداره بگه چی بخرم ؟

aminjpo
30-11-2010, 01:37
سلام دوستانم من 5738ز دارم عالییییییییییییییی

hovo
19-12-2010, 21:12
سلام من هم به جمع این تاپیک پیوستم
پیوستنم مبارک
یه خوشکلش رو خریدم
البته واسه آبجی
عالیه

acer 5738zg
t4400
320
3
ati hd 4570

3 usb
hdmi & vga
aux mic speker
cam & cardread

640 با گارانتی سون اصفهان
رنگ سرمه ای

shuhin
23-12-2010, 11:38
سلام دوستان
منم یه دونه ازش خریدم البته برای آبجی:37:
دیروزم باهاش CAll Of Duty Black Ops رو تموم کردم:27:
واقعا لپ تاپ خوبیه:46:

tity1
01-01-2011, 19:28
سلام من یک zg5738 دارم شارژ ذخیره رو چطور می شه فعال کرد در ضمن دکمه های عقب وجلو و استاپ یا بلوتوس تو کیبرد چگونه کار می کنه

tity1
03-01-2011, 23:54
چرا کسی جوابمو نمیده؟

kiuq
05-01-2011, 01:51
چرا کسی جوابمو نمیده؟
چون اینجا جاش نیست ! :46:

سلام من یک zg5738 دارم شارژ ذخیره رو چطور می شه فعال کرد در ضمن دکمه های عقب وجلو و استاپ یا بلوتوس تو کیبرد چگونه کار می کنه
البته شما عضو جدیدی فرق داره .. .!

منظور شما از شارژ ذخیره چیـــه ؟
بلوتوث که دکمه ی جداگانه داره . . .بقیه دکمه ها هم با کلید ترکیبیه Fn کار میکنن. ..

tity1
08-01-2011, 16:30
با سلام ممنون از همراهیتون منظورم همون دکمه ای است که بالای دکمه ی ولوم وجود داره یعنی بالا سمت راست

TopGear
24-01-2011, 18:02
سلام
به کمک فوری دوستان نیازمندم
رو علامت باتری یه ضربدر قرمز اومده و میگه Consider replacing your battery
و دیگه باتری بیشتر از 5 دقیقه طول نمیکشه که لپتاپو خاموش میکنه
درد باتری چیه؟

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

راستی گارانتیه اینا چقدره
5738Z
البته بیشتر از 1 سال گذشته

TopGear
26-01-2011, 20:54
؟ .

TopGear
27-01-2011, 16:09
:question:

TopGear
27-01-2011, 18:38
یادش بخیر یه زمانی چه برو بیایی داشت این تاپیک:17:

TopGear
28-01-2011, 15:38
آقا یه نفر بگه من سوالمو کجا بپرسم جواب بدن

roteal2007
28-01-2011, 16:34
آقا یه نفر بگه من سوالمو کجا بپرسم جواب بدن

اگه سازگار ارقامه که یکساله هست....

TopGear
29-01-2011, 15:28
خب پس گارانتی تموم شده
علت این مشکل از چیه
راه حلش چیه

hasansoft
17-02-2011, 02:17
میشه تمدید کرد

TATU_TATY
27-03-2011, 01:12
سلام از بندست...آقا این مدل لب تاپ سیم کارت یمخوره...اگر اطلاع دارید تمامی مدل هایی از ایسر که سیم کارت میخوره و شبکه هایی که پشتیبانی میکنه رو میشه بگید...می خوام واسه یکی از دوستان ز این edge modem usb ها بگیرم ولی نمیدونم مدل دقیق لب پات ایسرش چی هست ...فقط میدونم مدلش مثه همین هست خیلی شبیه عکس پست اول هست و ابی و قدیمی سی پی یو رو هم فکر کنم 4200 یا بالاتر یا پایین تر دقیق نمیدونم ولی فکر کنم همینه..فقط میخواستم ببینیم این مدل سیم کارت میخوره واسه استفاده از اینترنت یا نه..کدوم مدل ها های ایسر سیم کارت مخیوره..تشکر

TATU_TATY
30-03-2011, 19:55
کسی نمیتونه جواب رو بده .تشکر

Behroooz
31-03-2011, 18:41
از ایسر رفتیم به asus
ظاهر بهتر
قدرت بیشتر