مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
دوستان ایسر 2930 زد الان تو بازار هست؟
قیمتش چنده؟
ایسر در حال حاضر 12 اینچیه خوب تو ایران داره؟
از این کارت خیلی خوشم اومد.منم وقتی فهمیدم خاستم اینکارو با نمایندگی که ازش خریدم بکنم بعد این بیچاره ها گناهی ندارم،هرچند که میدونستن تغییر داده شده و به من اطلاع ندادن،خلاصه دمت گرم از این حرکتت خیلی خوشم اومد... حالا میشه تلفن شخص مدیر عامل رو به ما هم بدی تا ما هم سلامی :devil: خدمتش عرض کنیم
خواهش میکنم داداش:31:من زنگ زدم به سازگار همون شماره تلفنهای داخل کاتالوگ بعد گفتم با مدیر عاملتون کار دارم یه خانوم بود.بهم گفت برو بده نمایندگی از اونجا زنگ بزن تا ما پس بگیریم شما هم باید از طریق نمایندگی اقدام کنی:46:
reza66kh
14-09-2009, 10:26
سلام
1-لپتاپ ایسر 5738 بدون پسوندش(با سه گیگ رم و سی پی یو core 2duo وکارت گرافیک intel 4500 256 mb ) ایا قابلیت پخش فیلمهای hd بذون افت سرعت و تیک زدن روداره که بشه اون رو راحت ب کابل hdmi به ال سی دی وصل کرد و فیلم دید.همچنین در مورد بازی ها چطوره .
لپتاپ های 5738g ,و یا 4736g ازنظر پخش فیلم وبازی چطورن ؟
2-آیا
5738 wi-fi داره؟ اگه نداره قطعه جانبی وجود دار برای وای فای ؟تقیمت این قطعه حدودا چنده؟
3-به نظر شما صلاح هست که لپتاپ ایسر رو از مالزی بگیرم.
behjooei
14-09-2009, 12:08
با سلام
من يه فيلم ريختم رو لپ تاپ . ميخوام اونو از LCD ببينم. چكار كنم؟ فعلا" كابل HDMI نخريدم. با همين كابلهاي معمولي مانيتورها كه شبيه كابلRS232 هست (سرهاي آبي رنگ داره) ميشه وصل كرد و ديد؟
منضورم اينه كه از خروجي كارت گرافيك لپ تاپ با اين كابل بگيرم و به ورودي LCD (اين ورودي رو داره و قبلا" كيس كامپيوترم رو به ال سي دي وصل كرده بودم.) بزنم و حالشو ببرم؟؟
خطري نداره؟ مشكلي پيش نمياد؟ وقتي هر دو دستگاه خاموشند وصل كنم ديگه؟؟
براي صدا هم از خروجي اسپيكر لپ تاپ بگيرم و به ورودي صداي LCD بدم ديگه؟
موقعي كه هر دو دستگاه رو روشن ميكنم تا فيلم رو بيارم تصوير از هر دو پخش ميشه؟ اگر Lid لپ تاپ رو ببندم چي ميشه؟
كلا" اين كار رو تائيد ميكنيد؟ براي كارت گرافيك يا كارت صداي لپ تاپ مشكلي نداره(فشار بهشون نياد و نسوزند؟؟)
كسي تا حالا به اين روش فيلم ديده؟ تو خود لپ تاپ كه نميشه درست و حسابي فيلم ديد. تا يك ذره زاويه نشستن تغيير ميكنه يا كمي سرمون رو پائين مياريم تصوير سياه ميشه.
samuraii40
14-09-2009, 13:31
من از طریق خروجی vga به تلویزیون وصل کردم و عالی پخش میکرد.هیچ مشگلی هم نداره.
ASP 4710CPU
Core 2 Duo 2.0Cache
---
RAM
1GB H.D.D 120GBLCD
14.1 Driver
DVD±RW VGA
ATI 256MB
Web Cams
Yes
Blue Tooth
Yes
Finger PrintNo Weight 2.2Kg O/SDOSPrice
550.000
حمید جون این محصول واسه چه سالیه؟
ایسر چقدر تنوع داره
این الان تو بازار هست؟
H@mid-Vista
14-09-2009, 15:38
البته اقا حمید باید جواب بده اما من بگم که تو صفحه اول سازگار یه فییل فلش متحرک گذاشته تببلیغاتیه اونجا نوشته هارد اکسترنال سیگیت رایگان
سلام دوستان.من چند وقت پیش 5738 زد خریدم به قیمت 564 تومن همون روز که اومد دستم اومد تو این تاپیک زمانی بود که تازه فهمیده بودید رم دستگاه عوض شده خلاصه من زنگ زدم سازگار و با مدیر عاملش صحبت کردم گفتم قرار بوده رم ddr3 با باس 1066 روش باشه الان ddr2 شده خلاصه بعد از صحبت های فراوان وسماجت بنده:13: قبول کرد که نوت بوک رو پس بگیره من هم فرستادم سازگار و پولم رو هم برگشت دادند.:31:میخوم بدونم الان 5738 بدون پسوند توی بازار هست من هر جا رو گشتم پیدا نکردم ولی ظاهرا آقا حمید میگند موجودهو آیا قضیه هارد اکسترنال صحت داره؟
دوستان ایسر 2930 زد الان تو بازار هست؟
قیمتش چنده؟
ایسر در حال حاضر 12 اینچیه خوب تو ایران داره؟
بله گويا يك هارد سي گيت 160 گيگ هم مي دن قيمتي نداره 30 تومنه تازه واسه سازگار كه الان 20 تومن كشيده روي قيمتش و بعد هم اومده آب بسته تو كانفيگ مي صرفه:31:
كم و بيش مدل 5738 بي پسوند در بازار هست.البته مدل جي و زدجي هم هست اما ممكنه گارانتي سازگار نباشه
مثلا الماس سبز ولي بهتره سازگار بگيرين
ايسر 12 اينچي فقط همين 2930 رو داره. خوب هم هست چون درايو نوري هم داره و خيلي سبكه اما براي كار با نرم افزارهاي طراحي به دليل كوچك بودن مانيتور خوب نيست. قيمتش حدود 620 تومن هست. سازگار هم داره.
فقط باسش مثل مدل زد جديد يه كمي پايينه
H@mid-Vista
14-09-2009, 15:40
سلام
1-لپتاپ ایسر 5738 بدون پسوندش(با سه گیگ رم و سی پی یو core 2duo وکارت گرافیک intel 4500 256 mb ) ایا قابلیت پخش فیلمهای hd بذون افت سرعت و تیک زدن روداره که بشه اون رو راحت ب کابل hdmi به ال سی دی وصل کرد و فیلم دید.همچنین در مورد بازی ها چطوره .
لپتاپ های 5738g ,و یا 4736g ازنظر پخش فیلم وبازی چطورن ؟
2-آیا
5738 wi-fi داره؟ اگه نداره قطعه جانبی وجود دار برای وای فای ؟تقیمت این قطعه حدودا چنده؟
3-به نظر شما صلاح هست که لپتاپ ایسر رو از مالزی بگیرم.
مدل بدون پسوند خوبه اما گرافيكش واسه گيم خوب نيست.توان محاسباتي بالايي داره.
به نظر من شما زدجي بگير. الان كميابه اما بالاخره مياد تو بازار
مدل جي براي گيمرها از همه بهتره
بله همه مدلهاي 4736 و 5738 وايرلس دارن. وايرلس الانيك چيز عادي هست.
از نظر امكانات جانبي واقعا ايسر حرف نداره همه چيز داره. فقط پورت 1394 ندارن
H@mid-Vista
14-09-2009, 15:43
ASP 4710CPU
Core 2 Duo 2.0Cache
---
RAM
1GB H.D.D 120GBLCD
14.1 Driver
DVD±RW VGA
ATI 256MB
Web Cams
Yes
Blue Tooth
Yes
Finger PrintNo Weight 2.2Kg O/SDOSPrice
550.000
حمید جون این محصول واسه چه سالیه؟
ایسر چقدر تنوع داره
این الان تو بازار هست؟
اين مدل قديمي هستو ارزش خريد اصلا نداره باسش 533 و منسوخه:46:
sarah333
14-09-2009, 16:41
به نظرتون این لپ تاپ ایسر با این مشخصات خوبه با قیمت 570 تومن؟
دقت كنین كه اچ دی ام آی و صدای دالبی داره
از طرفی هم مودم هم اینترنال داره
لطفا منصفانه نظر بدین:10:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام نوت بوك Acer Aspire 5738Z
ساخت چین
نوع پردازنده Core Duo
سرعت پردازنده 2 گيگاهرتز
حافظه Cache 1 مگابايت
سرعت Bus 800 مگاهرتز
حافظه RAM 2048 مگابايت
نوع حافظه RAM DDR3
هارد ديسك 250 گيگابايت
مشخصات هارد ديسك 5400 RPM
درايو نوري DVD/RW
صفحه نمايش
اندازه صفحه نمايش 15.6 اينچ
نوع صفحه نمايش CrystalBrite
نسبت صفحه نمايش WXGA
حداكثر رزولوشن 768 × 1366
ساير مشخصات
كارت گرافيكي Intel 4500MHD - 1500 MB
مودم دارد 56K
كارت شبكه (LAN) دارد 10/100
شبكه بي سيم (WLAN) دارد IEEE 802.11b/g/n
iLink - 1394 ندارد
بلوتوث دارد
كارت خوان (Memory Reader) دارد
وب كم دارد
باتري Li-Ion 6 Cell
مدت كاركرد باتري 3 ساعت
باتري دوم No
وزن 2.8 كيلوگرم
ابعاد
سيستم عامل داس
ساير امكانات HDMI - قابليت ساپورت مموري کارت هاي (SD™, MMC, MS, MS PRO, xD) را دارد - کارت گرافيک (Intel 4500MHD 128M Up To 1500M) - گارانتي ايران
با صدای دالبی سراند
امپاورينگ پك Empowering Technology Pack
اين پك براي كاربرد راحتتر از نوت بوك طراحي شده و در برخي موارد هم كاربرد بك آپ و يا ... داره
اين پك شامل اين موارد هست:
Acer eDataSecurity Management
Acer eLock Management
Acer eNet Management
Acer ePerformance Management
Acer ePresentation Management
Acer ePower Management
Acer eRecovery Management
Acer eSettings Management
براي اينكه بتونين اين نرم افزارها را نصب كنين بايد اول نرم افزار Acer Empowering Framework را نصب كنين
فراموش نكنين بايد ورژن نرم افزارها با هم متچ باشه مثلا فريمورك 2.5 با نسخه 3 پاور منيجر كار نمي كنه.
ابتدا نسخه هاي مخصوص ويندوز ويستا 32 بيت كه اغلب كاربران دارند را بررسي مي كنيم:
ورژن 2.5
Acer Empowering Framework
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Acer eDataSecurity Management
Acer eLock Management
Acer eNet Management
Acer ePerformance Management
Acer ePower Management
Acer ePresentation Management
Acer eRecovery
Acer eSettings Management
ورژن 3.0
اين هم نسخه 3 امپاورينگ پك براي ويستا 32 بيت
eAudio
eDataSecurity
eFramework
ePower_Management
eSettings
GridVista
براي دانلود دفترچه راهنماي اين نرم افزارها به ادرس زير مراجعه كنين:
ایسر مدیا پك یا Acer Arcade Deluxe
در واقع این پك امكاناتی جهت اجرای فیلمهای دی وی دی و جنبه های مالتی مدیای برتر هست.
توصیه می شود در صورتیكه اینترنت پرسرعت دارین حتما دانلود كنین.
برای ویندوز اكس پی 32 بیت
Acer Arcade Ver. 4.52.2827
پسورد ندارد
برای ویندوز ویستا 32 بیت
Acer Arcade Deluxe 2.0.5312
ایسر گیم پك
در واقع برنامه Acer GameZone است كه امكاناتی برای گیمرها فراهم می كنه. از جمله امكانات لازم جهت گیم روی شبكه داخلی و یا اینترنت
دانلود برای ویندوز اكس پی یا ویستا 32 بیت
Acer GameZone 1.2
مهمتریت قدم نصب صحیح ویندوز (مربوط به همه نوت بوكها از جمله ایسر 5738)
درصورتیكه نوتبوك شما دارای ویندوز اصلی هست سازنده هم ویندوز نصب كرده و هم درایورها را به طور صحیح نصب و تنطیم كرده است.
اما در صورتیكه نوت بوك شما داس و یا لینوكس داره باید اول پارتیشین بندی كنین و بعد هم ویندوز بریزین.
بعد كه ویندوز ریختین نصب درایورها خیلی مهمه است.
توجه: معمولا هر مدل نوت بوك دارای یك دی وی دی درایور هست. در این دی وی دی كلی داریور هست كه شما باید عاقلانه اتخاب كنین و یا به روشی كه بعدا" گفته خواهد شد این وظیفه را به عهده ویندوز قرار دهید.
فراموش نكنین كه معمولا هر مدل چند زیر مدل داره مثلا 5738 دارای زیر مدلهای زد و جی و زدجی و ... هست كه همه یك دی وی دی درایور دارن. ولی معناش این نیست كه همه درایورها را باید نصب كنین!!!
اگه درایورها غلط نصب بشه ممكنه سیستم حتی هنگ كنه. درادامه راجع به این موضوع توضیح می دهم.
انتخاب و نصب ویندوز (مربوط به همه نوت بوكها)
اول از همه باید انتخاب كنین كه چه ویندوزی می خواهین. ر حال حاضر ویندوز اكس پی و ویستا و نسخه كاندید (آزمایشی) ویندوز 7 در دسترس هست.
با توجه به اینكه نصب ویندوز اكس پی روی نت بوكهای جدید نیاز به یكی دو تا نكته ساده ولی مهم داره كه در این تاپیك بحث شده:
و از طرفی هنوز نسخه نهایی ویندوز 7 نیومده توصیه قوی می كنم كه ویستا نسخه التیمت را نصب كنین.
برای راهنمایی در خصوص نصب ویندوز ویستا به این تاپیك مراجعه كنین.
هیچ اختلافی بین نصب ویندوز روی دسكتاپ و لپ تاپ نیست. حتما بعد از نصب اخرین سرویس پك را هم نصب كنین. ممكنه نسخه شما به طور اتوماتیك این كار را كرده باشه. در صورتیكه نیاز بود سرویس پكها را هم نصب كنین. در حال حاضر سرویس پك اكس پی در نسخه سوم و ویستا در نسخه دوم است.
برای انكه مطئمن بشین كه كدوم نسخه را دارین روی استارت منو بروین و "مای كامپیوتر" و یا "كامپیوتر" را كه در لیست سمت راست پیدا كنید و روی اون رایت كلیك كنین و اخرین گزینه كه پراپرتیز هست را انتخاب كنین و ورژن ویندوز را ببینین.
چند پارتیشن؟ چند سیستم عامل؟ (مخصوص همه نوت بوكها)
توصیه میشه كه در صورتیكه هارد كافی به لحاظ حجم در اختیار دارین بیش از یك سیستم عامل داشته باشین كه در صورتیكه در سفر یكی بوت نشد و شما هم سمینار داشتین بدبخت نشین!!!
اگه بلدین و با نصب اكس پی روی نوت بوكهای جدید آشنا هستین هم اكس پی و هم ویستا نصب كنین.
نسخه های مخصوص هاردهای ساتا كه در واقع مشكل اصلی در نصب اكس پی هستن در بازار موجوده و می تونین تهیه كنین.
اول اكس پی نصب كنین بعد ویستا و بعد هم اگه خواستین نسخه 7 (كاربرهای پیشرفته تر)
ویندوز ویستا بدون هیچ دستكاری به راحتی روی نوت بوكها نصب میشه و خیلی هم روند نصب ساده تری داره.
برای هر سیستم عامل یك پارتیشن نیاز دارین. برای اكس پی حدود 15 گیگ با نرم افزارها كافی هست و برای ویستا حدود 25 گیگ كنار بگدارین.
یك پارتیشن هم برای مدارك و فیلم و ... بگدارین كه بزرگترین پارتیشن خواهد بود و معمولا در اخر از همه قرار داره.
من خودم 15 گیگ برای اكس پی و 25 تا ویستا و 25 تا برای نسخه 7 ویندوز و مابقی كه حدود 150 گیگ هست را برای فایلهی شخصی گذاشتم كنار.
به پارتیشن ریكاوری در ویندوزهای اصلی دست نزنین
نصب صحیح درایورها (خیلی مهم) (همه نت بوكها)
دوستان شاید باورش سخت باشه ولی اغلب افرادیكه ویندوز نصب می كنن در این مرحله نصب درایورها مشكل دارن.
مجددا تاكید می كنم برای چند مدل مختلف نوت بوك یك دی وی دی درایور عرضه میشه كه معناش این نیست كه همه را باید نصب كنین. در واقع اگه این كار را كننین ممكنه مشكل ایجاد بشه. پس این مرحله را به دقت بررسی كنین.
در این حالت دو راه پیش رو داریم:
1-كاربر دقیقا" بر اساس دفترچه نوت بوك و یا اسپك نت بوك بر روی نت اقدام به نصب درایورها به طور صحیح نماید.
مثلا در مورد ایسر 5738 مدل زد كارت گرافیك از نوع اینتل هست در حایكه در مورد مدلهای زدجی و جی از نوع جی فورس هست.
اگر بدونین كه هر یك از قطعات از چه درایوری نیاز دارن كار خیلی ساده میشه. معمولا افراد در روز اول خرید نوت بوك با اون غریبه هستن و نمی دونن كدوم قطعات در واقع در حال كار هستن.
2-این كار ساده تر هست. برای این كار بعد از نصب ویندوز به device manager
بروید و یكی از ابزارهایی كه كه روی اون فلش رو به پایین و یا علامت سئوال هست و معناش بدون درایور بودن هست را انتخاب كنین
روش رایت كلیك كنید. حالا update driver انتخاب كنید و گزینه نصب اتوماتیك كه به طور پیش فرض هست را ادامه دهید.
مطمئن باشین كه دی وی دی داخل دستگاه هست كه ویندوز بتونه روی اون هم سرچ كنه.
به این روش 99 درصد موارد بهترین درایور مناسب كه داخل دی وی دی هست به طور اتوماتیك انتخاب میشه.
ویندوز به طور پیش فرض درایورها را در دی وی دی و یا فلش دیسك هم جستجو می كنه.
برای رفتن به دیوایس منیجر در ویندوز ویستا روی استارت منو بروین و سپس كامپیوتر كه سمت راست هست را پیدا كنین و روش رایت كلیك كنین و اخرین گزینه كه پراپرتیز هست را انتخاب كنین
در پنجره ای كه باز میشه سمت چپ و بالا گزینه دیوایس منیجر دیده میشه.
فراموش نكننین كه درایور غلط نصب كردن به خصوص در مورد تاچ پد ایسر 5738 موج كند شدن ویندوز و هنگ كردن میشه.
مثلا دونستن اینكه كارت گرافیك اینتل هست و یا جی فورس شاید ساده باشه ولی در مورد تاچ پد و یا وب كم ساده نیست
اگه با یك درایور مشكل پیدا كردین یكی آن را آن اینستال كنید و یكی دیگه را نصب كنین تا اون خوبه را پیدا كنین.
البته اگه این كار را به عهده ویندوز گذاشته باشین خودش بهترین را پیدا می كنه.
نصب صحیح درایورها (خیلی مهم) (همه نت بوكها)
دوستان شاید باورش سخت باشه ولی اغلب افرادیكه ویندوز نصب می كنن در این مرحله نصب درایورها مشكل دارن.
در حالت كلی بعد از نصب ویندوز برای دستگاه این وضعیتها پیش میاد:
1-درایور در ویندوز نیست و این بخش به صورت بك بخش ناشناخته در دیوایس منیجر به نمایش در میاد.
Unknown device
2-این بخش پس از نصب ویندوز شناخته میشه ولی درایور نداره كه باهاش كار كنه مثلا نوشته یك نوع وب كم
یا یك نوع مودم
3-ویندوز هم نوع دستگاه را شناخته و هم درایور مناسب را نصب كرده. اما ممكنه كه شما دایور جدیدتری داشته باشین و بخواهین به روز كنین.
در هر كدام از این حالتها می تونین با این روش اقدام كنین.
ضمنا اینكه شما یك ابزار را فعال و یا غیر فعال كنین به درایور ربطی نداره
Enable or disable
اما ابزاری كه درایور نداره اتوماتیك غیر فعال میشه و تا درایور نداشته باشه كار نمیتونه كنه
مجددا تاكید می كنم برای چند مدل مختلف نوت بوك یك دی وی دی درایور عرضه میشه كه معناش این نیست كه همه را باید نصب كنین. در واقع اگه این كار را كننین ممكنه مشكل ایجاد بشه. پس این مرحله را به دقت بررسی كنین.
در این حالت دو راه پیش رو داریم:
1-كاربر دقیقا" بر اساس دفترچه نوت بوك و یا اسپك نت بوك بر روی نت اقدام به نصب درایورها به طور صحیح نماید.
مثلا در مورد ایسر 5738 مدل زد كارت گرافیك از نوع اینتل هست در حایكه در مورد مدلهای زدجی و جی از نوع جی فورس هست.
اگر بدونین كه هر یك از قطعات از چه درایوری نیاز دارن كار خیلی ساده میشه. معمولا افراد در روز اول خرید نوت بوك با اون غریبه هستن و نمی دونن كدوم قطعات در واقع در حال كار هستن.
2-این كار ساده تر هست. برای این كار بعد از نصب ویندوز به device manager
بروید و یكی از ابزارهایی كه كه روی اون فلش رو به پایین و یا علامت سئوال هست و معناش بدون درایور بودن هست را انتخاب كنین
روش رایت كلیك كنید. حالا update driver انتخاب كنید و گزینه نصب اتوماتیك كه به طور پیش فرض هست را ادامه دهید.
مطمئن باشین كه دی وی دی داخل دستگاه هست كه ویندوز بتونه روی اون هم سرچ كنه.
به این روش 99 درصد موارد بهترین درایور مناسب كه داخل دی وی دی هست به طور اتوماتیك انتخاب میشه.
ویندوز به طور پیش فرض درایورها را در دی وی دی و یا فلش دیسك هم جستجو می كنه.
برای رفتن به دیوایس منیجر در ویندوز ویستا روی استارت منو بروین و سپس كامپیوتر كه سمت راست هست را پیدا كنین و روش رایت كلیك كنین و اخرین گزینه كه پراپرتیز هست را انتخاب كنین
در پنجره ای كه باز میشه سمت چپ و بالا گزینه دیوایس منیجر دیده میشه.
فراموش نكننین كه درایور غلط نصب كردن به خصوص در مورد تاچ پد ایسر 5738 موج كند شدن ویندوز و هنگ كردن میشه.
مثلا دونستن اینكه كارت گرافیك اینتل هست و یا جی فورس شاید ساده باشه ولی در مورد تاچ پد و یا وب كم ساده نیست
اگه با یك درایور مشكل پیدا كردین یكی آن را آن اینستال كنید و یكی دیگه را نصب كنین تا اون خوبه را پیدا كنین.
البته اگه این كار را به عهده ویندوز گذاشته باشین خودش بهترین را پیدا می كنه.
بهینه سازی دوره ای نوت بوك (مخصوص همه نوت بوكها)
بعد از اینكه درایورها به طور صحیح نصب شد. برای كاركرد بدون دردسر نوت بوك به این كارها باید به صورت دوره ای حدودا" 7 روز یكبار اقدام كنین:
1-تمیز كردن رجیستری:
رجیستری در واقع بخش كلیدی ویندوز هست و باید نگهداری و بخشهای زایدش هرس بشه درست مثل یك درخت
من خودم نرم افزار زیر رو توصیه می كنم كه اگه در گوگل بگردین می تونین انواع نرم افزارهای تمیز كردن رجیستری را پیدا كنین
Advanced Registry Doctor
به نظر خیلی خوبه
از اینجا بگیر ین
یا اینجا
اما اینها هم هستن
Norton system work
System mechanic
tune up utilities
vista manager
در اغلب پكهایی كه در بازار به عنوان یوتیلیتی به فروش میرسه چند تا از اینها هست.
2-تمیز كردن فایلهای موقت اینترنت و ...
كلی فایل زاید هست كه باید پاك بشن گهگاه
من خودم از CCleaner استفاده می كنم كه از این سایت رایگان میشه گرفت و كلا رایگانه
ولی در همه پكهایی كه در فوق اشاره كردم باز كلی ابزار برای تمیز كردن فایلهای اضافی وجود داره
در واقع اینها هم در این زمینه معروفن
windows washer
evidence eliminator
من خودم همون سی كیلنر كه گفتم را استفاده می كنم.
3-دیفراگ منظم هارد دیسك
برای اینكه هارد كمتر كار كنه و صدای كمتری ایجاد كنه و باطری رو هم زود تموم نكنه بهتره هارد رو به طور
منطم دیفراگ كنین.
نگهداري از باطري و كاركرد دايمي
باتری های قدیمی از ترکیبات نیکل بود مثل نیکل-کادمیوم -- این باتری های قدیمی پس از هر بار شارژ باید تا به آخر استفاده می شد و بعد مجددا شارژ می شد اما باتری های تقریبا تمام مدل های لپ تاپ های فعلی یون لیتیوم li-ion است این باتری ها هر گاه کاملا تخلیه شوند مقداری از ظرفیت خودشون رو از دست می دن برای همین تو این سری هر وقت دیدید شارژ باتری تون به حدود 20% رسید اقدام به شارژ مجدد کنید و هنگامی که دید شارژ باتری به 100% رسید کمی صبر کنید (حدود 10 دقیقه ) و بعد شارژر رو جدا کنید
موقع وصل کردن شارژر ----- ابتدا شارژر رو به برق وصل کنید و سپس سر دیگر شارژر را به لپ تاپ چون گاهی موقع اتصال سیم شارژر به برق شاهد جرقه هستیم که ممکنه به لپ تاپ صدمه بزنه
دفعه اولی که لپ تاپ رو می خرید باید بیشتر از معمول بذارید به شارژ باشه تا تمام سلول ها ظرفیت کامل خودشون رو پیدا کنند -- معمولا شارژ عادی بین 1 تا 2 ساعت طول می کشه ولی در 3 بار اول شارژ دستگاه نوی خریداری شده بذارید به مدت 5-6 ساعت به شارژ باشد
برای دوام بیشتر مدت زمان شارژ این کارها رو بکنید --- هارد رو مرتب دیفرگ کنید --- وسایل جانبی غیر ضروری رو از دستگاه جدا کنید --- بلو توث یا wlan رو اگر استفاده نمی کنید خاموش کنید --- به جای اینکه مثلا یه فیلم رو از روی دی وی دی ببینید ابتدا اونو کپی کنید روی هارد بعد ببینید --- رم دستگاه رو در صورت امکان افزایش بدهید --- سایر موارد مثل کم کردن نور lcd و ... هم رو که خودتون می دونید
برای پاک کردن صفحه نمایش از محلول های مخصوص این کار که در بازار است استفاده کنید این محلول ها برای LCD و CRT متفاوتند، پس در هنگام خرید به این مساله توجه کنید. برای دستمال هم از دستمال عینک استفاده کنید، محلول را به روی صفحه نمایش اسپره نکنید بلکه ابتدا اونو روی دستمال بپاشید و بعد دستمال رو روی صفحه به آرامی بکشید، قبل از تمیز کردن صفحه نمایش دستگاه را خاموش و از برق بکشید تا هم خطر کاهش یابد و هم لکه های صفحه نمایش بهتر دیده بشه
موقع بستن لپ تاپ حتما توجه کنید جسمی همچون خودکار - فلش - دسته کلید و ... بین صفحه نمایش و صفحه کلید جا نمانده باشد که دیده ام این امر به صفحه نمایش آسیب شدیدی وارد می کند
برای پاک کردن کوشه های کثیف شده ی تاچ پد از کوش پاک کن استفاده کنید
برای پاک کردن بدنه لپ تاپ بهتر است از همان دستمال عینک استفاده کنید می توانید از چند قطره آب گرم که روی پارچه می ریزید ( نه روی دستگاه) برای پاک کردن بعضی از لکه ها استفاده کنید ----- در موقع این کار دستگاه را خاموش و از برق بکشید --- مقدار آب زیاد نباشد ---- محلول آب و الکل موجب کدر شدن بدنه دستگاه می شود هر گز از آن استفاده نکنید
برای لپ تاپ خود از کیف های کاملا استاندار استفاده کنید، یک یا دو میلیون ارزش یک کیف 50-60 هزار تومانی را دارد
(( به عنوان یه توصیه لزوما کیف هایی هم نام لپ تاپ خود بهترین گزینه نیستند بلکه شرکت هایی که کار تخصصی تولید کیف نوت بوک رو انجام می دهند گزینه های بهتری اند)))
بیشترین سرقت لپ تاپ ها در فرودگاه یا در اتوبوس و قطار بوده است در این مکان ها 4 چشمی لپ تاپ خود را بپایید. خصوصا اینکه هرگز وقتی روی صندلی ای می نشینید (مثلا موقع انتظار در فرودگاه یا هر مکان مشابه دیگری) لپ تاپ را زیر صندلی خود نگذارید که نتوانید آن را ببینید آن را در کنار خود د یا در جلوی خود قرار دهید و بند کیف آن را در دست داشته باشید.
مطلب فوق كه راجع به باطري بود از دوست عزيز ناين نقل قول شده است.
براي اطلاعات بيشتر به اين تاپيك مراجعه كنين
سلام واقعا و واقعا از این آموزشتون متشکرم فقط 1 سوال device manager ویندوزxp را چطور و از کجا بیاریم؟
کمپانی Acer با عرضه 6.65 میلیون دستگاه نوت بوک در سه ماهه دوم سال جاری ، توانست سهم بازار خود را به 18.5 % برساند و در جایگاه دومین برند بازار جهانی نوت بوک قرار بگیرد.
به گزارش لاوانا به نقل از نهاد تحقیقاتی و مطالعاتی IDC ، این کمپانی در سه ماهه ابتدایی سال 17 % از سهم بازار را در اختیار داشت که با 1.5% افزایش این سهم را در سه ماهه دوم به 18.5% رساند.
بنا بر این گزارش HP ، با عرضه 8 میلیون دستگاه در این سه ماهه ، همچنان جایگاه اول خود را حفظ کرده است ، اما با این وجود سهم بازار این برند در فاصله سه ماهه اول با دوم با 0.7% کاهش به 22% رسیده است.
در سه ماهه دوم سال جاری تعداد کل نوت بوک های عرضه شده به بازار به 36 میلیون دستگاه رسید که به نسبت 34.1 میلیون دستگاه در سه ماهه گذشته ، 5.6% افزایش یافته است.
گزارش لاوانا همچنین حاکی است که بعد از HP و Acer ، کمپانی های Dell ، Toshiba و Lenovo به ترتیب با 13.2% ، 9.4 % و 8.4% جایگاه های بعدی را در اختیار دارند.
سلام جریان این هارد اکسترنال اینجوریه که بعد از خرید نوت بوک اسمتون میره تو لیست قرعه و سازگار به 6 نفر به قید قرعه هدیه میده نه اینکه هر کسی رفت یک لپ خرید یه هارد اکسترنال بهش بدند
اين مدل قديمي هستو ارزش خريد اصلا نداره باسش 533 و منسوخه:46:
این مدل تو بازار هست؟
حمید جون ایا سی پی یوش core2douجبرانه باسه پایینشو نمیکنه
یعنی سرعتش از 4736 کمتره؟
من فکر کردم شاید سریعتره اخه core2dou
حمید کششم 2 مگه.یعنی از 4736 کندتره؟
میدونم اخرشم مجبورم با 5738 جدید کنار بیام
5738 حیف شد کاش میجنبیدم
H@mid-Vista
14-09-2009, 22:07
این مدل تو بازار هست؟
حمید جون ایا سی پی یوش core2douجبرانه باسه پایینشو نمیکنه
یعنی سرعتش از 4736 کمتره؟
من فکر کردم شاید سریعتره اخه core2dou
حمید کششم 2 مگه.یعنی از 4736 کندتره؟
میدونم اخرشم مجبورم با 5738 جدید کنار بیام
5738 حیف شد کاش میجنبیدم
ببين اين نوت بوك خيلي قديمي هست مال دو سال پيش:41:
به نظر من روي 4736 هم فكر كني خوبه ها
با گارانتي الماس سبز مدل كورتودوش هست ديجي كالا ميده 730 اما بازار 690 هست.
مدل 5738 زد قديم كه واقعا عالي بود حيف از دستت رفت. خيلي عالي هست من خودم مدل زد قديم دارم :46:
krisamy93
14-09-2009, 22:27
باتری فابریک 5738z شش سلولیه میخواستم بدونم باتریهای نه سلولی رو هم جواب میده؟بعد اینکه برند خاصی هست که تو زمینه تولید باتری از بقیه بهتر باشه؟و دیگه اینکه قیمت باتریهای نه سلولی حدودا چنده؟
ببين اين نوت بوك خيلي قديمي هست مال دو سال پيش:41:
به نظر من روي 4736 هم فكر كني خوبه ها
با گارانتي الماس سبز مدل كورتودوش هست ديجي كالا ميده 730 اما بازار 690 هست.
مدل 5738 زد قديم كه واقعا عالي بود حيف از دستت رفت. خيلي عالي هست من خودم مدل زد قديم دارم :46:
حمید من کلی تو نت گشتم جدا لپ تاپ با رم ddr3زیر یک میلینو نیم ندیدم
امکان نداره الان لپتاپی با باسه رم بالای 800 زیر یکو نیم گیر بیاد
واقعا چی بود این 5738 قدیم:41:
H@mid-Vista
14-09-2009, 23:08
حمید من کلی تو نت گشتم جدا لپ تاپ با رم ddr3زیر یک میلینو نیم ندیدم
امکان نداره الان لپتاپی با باسه رم بالای 800 زیر یکو نیم گیر بیاد
واقعا چی بود این 5738 قدیم:41:
چقدر من گفتم :41::41:
اونها كه فهمیدن خریدن:8::8::8::8::8::8::10::10::10:
مطمئنن 5738 بازم بهترین گزینست
ولی من یکی که نمیتونم هرروز چشم به لیبله قلابیو برچسبیش بیفته که روش نوشته
ram 2gb ddr2
سلام
می خواستم بدونم مزیت 4736 به 5738 خالی چیه؟
چون هر دو یه قیمتن ...
تازه 5738 خالی رمش 1066 ولی این یکی گویا 800
siavash online
15-09-2009, 01:54
سلام به دوستان
حمید جان من دیروز بایوس سیستمو آپدیت کردم.همه چی عالی بود مشکلی هم نداشت!اما صبح که دستگاه روشن کردم دیگه ویندوز بالانیومد!تا Starting Windows... میومد بعد یه صفحه آبی میومد به 3 ثانیه نرسیده ریستارت میکرد!هر کاری کردم نشد دیگه ویندوز بالا نیومد:24:.مجبور شدم ویندوز عوض کنم هر چی تو درایو c بود پرید،آتیش گرفتم :19:.می خواستم ببینم بایوسو آپدیت کردم اینجوری شد با نه؟:question:
مدل 5738zg ویندوز 7 ساخت 7600
حمید جان ایشالاه مشکلت هر چه زودتر حل بشه به امید خدا
kambiz18
15-09-2009, 09:46
سلام به دوستان
حمید جان من دیروز بایوس سیستمو آپدیت کردم.همه چی عالی بود مشکلی هم نداشت!اما صبح که دستگاه روشن کردم دیگه ویندوز بالانیومد!تا Starting Windows... میومد بعد یه صفحه آبی میومد به 3 ثانیه نرسیده ریستارت میکرد!هر کاری کردم نشد دیگه ویندوز بالا نیومد:24:.مجبور شدم ویندوز عوض کنم هر چی تو درایو c بود پرید،آتیش گرفتم :19:.می خواستم ببینم بایوسو آپدیت کردم اینجوری شد با نه؟:question:
دیروز ویندوز 7 من هم که ساخت 7600 بود اینجوری شده بود البته همین جوری گیر می کرد ریستارت نمیشد
در ضمن سیستم خونگی بودا 5738 نبود :8:
kambiz18
15-09-2009, 09:46
سلام به دوستان
به نظرم به بایوس ربطی نداره
چون
دیروز ویندوز 7 من هم که ساخت 7600 بود اینجوری شده بود البته همین جوری گیر می کرد ریستارت نمیشد
امروز دانلود ویندوز 7 تموم شد و رایتش کردم و بعدشم هم نصب کردم،به یک کرک هم که ثانیه کم میکرد ردیفش کردم.
فقط خیلی گیجم و نمیتونم درست باهاش کار کنم.
siavash online
15-09-2009, 12:59
به نظرم به بایوس ربطی نداره
چون
:exclamati:question:
نمی دونم ولی من این ویندوزو 1 ماه نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت!بایوسو که آپدیت کردم شب مشکلی نداشت صبح دیگه بالا نیومدوشایدم ربطی به بایوس نداشته باشه.
samuraii40
15-09-2009, 13:10
دوستانی که win7 نصب کردند درایور زیر که مربوط به TouchPad Synaptics را دانلود و نصب کنند تا از قابلیتهای منحصر بفرد اون در ویندوز استفاده کنند.(بروی نسخه 64 و 32 بیتی کار میکنه.)
من هرکاری میکنم نمیتونم بلوتوث رو در ویندوز 7 بهش بشناسونم...اون برنامه ای هم که حمید BlueSoleil 6.2.227.11 گفت دانلود و نصب کردم بازم راه نیوفتاد.
H@mid-Vista
15-09-2009, 13:51
دوستانی که win7 نصب کردند درایور زیر که مربوط به TouchPad Synaptics را دانلود و نصب کنند تا از قابلیتهای منحصر بفرد اون در ویندوز استفاده کنند.(بروی نسخه 64 و 32 بیتی کار میکنه.)
مطمئن هستی كه روی 32 بیت جواب میده؟
:10:
H@mid-Vista
15-09-2009, 13:57
سلام به دوستان
ممنون بابت توجهت:11:
گفته بودم ممكنه ویندوز 7 بالا نیاد
همونجایی كه بایوس ر ومعرفی كردم
راه حلش رو هم گفته بودم باید میرفتی تو سیف مود
بعد كرك رو حذف می كردی
دوباره ریستارت می كردی
از نو نصب می كردی
علتش اینه كه كرك 7 روی بایوس اثر میذاره:10:
H@mid-Vista
15-09-2009, 13:59
من هرکاری میکنم نمیتونم بلوتوث رو در ویندوز 7 بهش بشناسونم...اون برنامه ای هم که حمید BlueSoleil 6.2.227.11 گفت دانلود و نصب کردم بازم راه نیوفتاد.
واسه ویندوز 7 فقط نسخه 6.4 كار می كنه
برو دان لود كن:10:
واسه ویندوز 7 فقط نسخه 6.4 كار می كنه
برو دان لود كن:10:
خب این مشکل درایور و نشناخته بودنش رو هم حل میکنه ؟ :11:
در ضمن من میخوام از تو سایتش دانلود کنم،کدوم برو بگیرم،برای آسیا،اروپا یا امریکا؟!
behjooei
15-09-2009, 14:36
با سلام
من يه فيلم ريختم رو لپ تاپ . ميخوام اونو از LCD ببينم. چكار كنم؟ فعلا" كابل HDMI نخريدم. با همين كابلهاي معمولي مانيتورها كه شبيه كابلRS232 هست (سرهاي آبي رنگ داره) ميشه وصل كرد و ديد؟
منضورم اينه كه از خروجي كارت گرافيك لپ تاپ با اين كابل بگيرم و به ورودي LCD (اين ورودي رو داره و قبلا" كيس كامپيوترم رو به ال سي دي وصل كرده بودم.) بزنم و حالشو ببرم؟؟
خطري نداره؟ مشكلي پيش نمياد؟ وقتي هر دو دستگاه خاموشند وصل كنم ديگه؟؟
براي صدا هم از خروجي اسپيكر لپ تاپ بگيرم و به ورودي صداي LCD بدم ديگه؟
موقعي كه هر دو دستگاه رو روشن ميكنم تا فيلم رو بيارم تصوير از هر دو پخش ميشه؟ اگر Lid لپ تاپ رو ببندم چي ميشه؟
كلا" اين كار رو تائيد ميكنيد؟ براي كارت گرافيك يا كارت صداي لپ تاپ مشكلي نداره(فشار بهشون نياد و نسوزند؟؟)
كسي تا حالا به اين روش فيلم ديده؟ تو خود لپ تاپ كه نميشه درست و حسابي فيلم ديد. تا يك ذره زاويه نشستن تغيير ميكنه يا كمي سرمون رو پائين مياريم تصوير سياه ميشه.
سلام حميد خان. مشكلتون حل شد ايشاا...؟؟
ميشه لطف كني و شما هم يه نظر فني بدي؟
ميترسم بخاطر ديدن يه فيلم كارت گرافيك يا كارت صوتي ام ناقص بشه خداي نكرده!!
راستي چرا از اين تكنولوژي مسخره تو ال سي دي لپ تاپها استفاده ميكنند كه مجبور بشي از روبرو و بصورت مستقيم بهش نگاه كني و با يكذره تغيير زاويه نتوني تصوير رو ببيني و همه چيز سياه بشه:41:
REGISTERED USER
15-09-2009, 17:01
راستي چرا از اين تكنولوژي مسخره تو ال سي دي لپ تاپها استفاده ميكنند كه مجبور بشي از روبرو و بصورت مستقيم بهش نگاه كني و با يكذره تغيير زاويه نتوني تصوير رو ببيني و همه چيز سياه بشه
کلا ایسر بدترین زاویه دید و کیفیت رنگ رو داره من از قدیم گفتم !!! اسمش گذاشته : Crystal View !!!!!!
kambiz18
15-09-2009, 17:12
کلا ایسر بدترین زاویه دید و کیفیت رنگ رو داره من از قدیم گفتم !!! اسمش گذاشته : Crystal View !!!!!!
کلا لپ تاپ رو برای یک فردی می سازن که مستقیم بشینه جلوش و کارای شخصی خودشو انجام بده ، که در این حالت مشکل زاویه دید وجود نداره
اما چون ما وقتی لپ تاپ می گیریم می خواییم جایگزین مناسبی برای رو میزی ها باشه که مثلا یک فیلم بزاریم 6 نفر بشینن نگاه کنن و یا از فاصله 5 متری بتونیم بدونه مشکل تصویر رو ببینیم و ...
این تنها دلیلیه که حساسیت الکی سره زاویه دید به وجود میاد :2:
H@mid-Vista
15-09-2009, 17:37
خب این مشکل درایور و نشناخته بودنش رو هم حل میکنه ؟ :11:
در ضمن من میخوام از تو سایتش دانلود کنم،کدوم برو بگیرم،برای آسیا،اروپا یا امریکا؟!
نه از خود سايتش نگير
تو سايتهاي فارسي دنبال لينك بگرد كه كرك هم داشته باشه
بله مشكل درايورت هم حل ميشه
اصلا اين كارش همينه:31:
H@mid-Vista
15-09-2009, 17:43
سلام حميد خان. مشكلتون حل شد ايشاا...؟؟
ميشه لطف كني و شما هم يه نظر فني بدي؟
ميترسم بخاطر ديدن يه فيلم كارت گرافيك يا كارت صوتي ام ناقص بشه خداي نكرده!!
راستي چرا از اين تكنولوژي مسخره تو ال سي دي لپ تاپها استفاده ميكنند كه مجبور بشي از روبرو و بصورت مستقيم بهش نگاه كني و با يكذره تغيير زاويه نتوني تصوير رو ببيني و همه چيز سياه بشه:41:
بهترين كار اينه كه يا كابل اچ دي ام اي بگيري
يا اينكه تبديل وي جي اي به كادر انتن و يا تبديل وي جي اي به دي وي دي بگيري
مانيتور نوت بوك ذاتا" بايد اين طور باشه چون شخصي هست
ضمنا مانيتور اغلب نوت بوكها رو ال جي و سامسونگ مي سازنن
:10:
pouyapro
15-09-2009, 18:33
حالا ما خاستیم 5735g بگیریماااا!!!
مشهد به جز 5738z جدید هیچی نیست اونم 580 و در نمایندگی سازگار 595ت.که برا من ضعیفه/
تهران چجوریه؟5738 پیدا میشه؟
چیکار باهاس بکنم من؟ :41: :19:
H@mid-Vista
15-09-2009, 19:49
حالا ما خاستیم 5735g بگیریماااا!!!
مشهد به جز 5738z جدید هیچی نیست اونم 580 و در نمایندگی سازگار 595ت.که برا من ضعیفه/
تهران چجوریه؟5738 پیدا میشه؟
چیکار باهاس بکنم من؟ :41: :19:
جوابتو در پيام خصوصي دادم:11:
سلام
یکی از دوستان دقیقاً میشه لینکی ارائه کنه یا توضیحی بده که 5738 دقیقاً چند مدل و نوع داره.
یکی میگه z داریم، یکی میگه zg یکی میگه با ویندوز، یکی میگی بی ویندوز، یکی میگه معمولی. یکی میگه با لیبل فلان و بهمان
دقیقاً میشه فرقاشو بگین.
kambiz18
15-09-2009, 23:09
سلام
یکی از دوستان دقیقاً میشه لینکی ارائه کنه یا توضیحی بده که 5738 دقیقاً چند مدل و نوع داره.
یکی میگه z داریم، یکی میگه zg یکی میگه با ویندوز، یکی میگی بی ویندوز، یکی میگه معمولی. یکی میگه با لیبل فلان و بهمان
دقیقاً میشه فرقاشو بگین.
در 4 مدل
به ترتیب قدرت
5738z
5738zg
5738
5738g
ایسر سی دی ویندوز نمیده ( یکی از دلیل های ارزون بودنشه )
هر کس نسبت به نیازش یکی از این مدل ها رو انتخاب میکنه
حالا شما بگین نیازتون چیه تا بگم نیازتونو کدوم مدل بر طرف میکنه
سلام
فرق بین 5738 و 4736 در چیه؟
قیمت هرکدام چنده؟
برای مصارف مهندسی و نقشه کشی کدوم بهترن؟
با تشکر
نه از خود سايتش نگير
تو سايتهاي فارسي دنبال لينك بگرد كه كرك هم داشته باشه
بله مشكل درايورت هم حل ميشه
اصلا اين كارش همينه:31:
راستش من یکی دیگه که دانلود کردم ،حجمش 103 مگ بود فکر کنم.
BlueSoleil 6.4.275.0WithMobile
اما بازهم همینطور که در عکس میبینید کار نمیکنه
احتمالا زیاد اگه این ورژن IVT_BlueSoleil_6.4.269.0 رو بگریم بازهم همینطوری؟!؟
ya_hossayn
16-09-2009, 12:05
حميد عزيز سلام. اين مطلب رو از سايت تبيان گرفتم. نظر به صحبت شما كه گفتي باس اي ام دي ها پايينه. مدل 5535 ايسر هم از سي پي يو ي turionX2 ultra استفاده مي كنه.
در مورد سی پی یوهای TURION : در حال حاضر نسل X2 و ULTRA X2 روی انواع نوت بوک ها نصب شده اند:
AMD TURION 64
نسل قدیمی و منسوخ شده با FSB 533MHZ بوده و تک هسته ای می باشد، سرعت پایین داشته و کش 256 و 512 کیلوبایت دارد.
AMD TURION X2
نسل قدیمی و فعالی با FSB 667 / 800 MHZ و از نسل دو هسته ای ها می باشد. سرعت متوسط دارد و دارای کش 512 کیلوبایت و 1 مگابایت است.
AMD TURION ULTRA X2
نسل جدید با FSB 1600MHZ بوده و دو هسته ای می باشد. کش 2 مگابایت دارد و سرعت آن بالاست.
هماکنون AMD پردازندههای OPTERON را برای استفاده در کامپیوترهای دسکتاپ و سرور با سیستمعامل 64 بیتی، پردازندههای ATHLON 64 را جهت استفاده در کامپیوترهای دسکتاپ و کیفی با سیستمعامل 32 یا 64 بیتی و پردازندههای TURION را برای استفاده در کامپیوترهای کیفی با سیستمعامل 64 بیتی به بازار عرضه میکند.
ya_hossayn
16-09-2009, 14:35
از مدل مرحوم زدجي خبري نداريد!؟
samuraii40
16-09-2009, 14:44
بعد از کلی تحقیق امروز متوجه شدم که سری جدید 5738z از مانیتور LED استفاده نمیکنند.
5738z قدیم با مانیتور LG LP156WH2
5738z جدید با مانیتور SAMSUNG 156AT01-A01
این 2 مانیتور از همه لحاظ با هم برابر هستند و فقط از لحاظ backlight با هم تفاوت دارند.از لحاظ کیفیت تصویر من از سامسونگ راضی هستم.در کل این دو مانیتور را باید در کنار هم مقایسه کرد.
behjooei
16-09-2009, 14:59
اي تف به ذات كثيف هرچي دزده!!
دلمون خوش بود كه حداقل مانيتورش جديده و مثل سوني وايو هاي جديده كلي به همه مينازيديم....
خدا لعنتشون كنه كه تا يكم مشتري جذب ميكنن فوري و براي سودجويي بيشتر گند ميزنن به همه چي.
ديدم رو پلاك مشخصات من فقط نوشته : HD LCD و ننوشته HD LED LCD ...
تو رو خدا اين لعنتي هاي دزد رو تحريم كنيد و بريد هر مارك ديگري بخريد غير از مدل رو تا روي دستشون باد كنه.
خيلي عصبانيم خيليييييييييييييييييييي.
H@mid-Vista
16-09-2009, 15:41
دوستان اگه دارين 950 بدين برين ايسر 5935 جي بگيرين خداست
:20::20::20::20::8::8::8::8:
H@mid-Vista
16-09-2009, 15:42
اي تف به ذات كثيف هرچي دزده!!
دلمون خوش بود كه حداقل مانيتورش جديده و مثل سوني وايو هاي جديده كلي به همه مينازيديم....
خدا لعنتشون كنه كه تا يكم مشتري جذب ميكنن فوري و براي سودجويي بيشتر گند ميزنن به همه چي.
ديدم رو پلاك مشخصات من فقط نوشته : HD LCD و ننوشته HD LED LCD ...
تو رو خدا اين لعنتي هاي دزد رو تحريم كنيد و بريد هر مارك ديگري بخريد غير از مدل رو تا روي دستشون باد كنه.
خيلي عصبانيم خيليييييييييييييييييييي.
داداش من ال اي دي هست
الان چون همه مانيوتر ها ال اي دي شدن ديگن هيچكس نمي نويسه ال اي دي
از نيمه دوم 2009 استاندارد ال اي دي واسه ال سي دي دايمي شده
واسه همين ديگه ال سي دي عملا" يعني مدل ال اي دي:20:
H@mid-Vista
16-09-2009, 15:47
حميد عزيز سلام. اين مطلب رو از سايت تبيان گرفتم. نظر به صحبت شما كه گفتي باس اي ام دي ها پايينه. مدل 5535 ايسر هم از سي پي يو ي turionX2 ultra استفاده مي كنه.
در مورد سی پی یوهای TURION : در حال حاضر نسل X2 و ULTRA X2 روی انواع نوت بوک ها نصب شده اند:
AMD TURION 64
نسل قدیمی و منسوخ شده با FSB 533MHZ بوده و تک هسته ای می باشد، سرعت پایین داشته و کش 256 و 512 کیلوبایت دارد.
AMD TURION X2
نسل قدیمی و فعالی با FSB 667 / 800 MHZ و از نسل دو هسته ای ها می باشد. سرعت متوسط دارد و دارای کش 512 کیلوبایت و 1 مگابایت است.
AMD TURION ULTRA X2
نسل جدید با FSB 1600MHZ بوده و دو هسته ای می باشد. کش 2 مگابایت دارد و سرعت آن بالاست.
هماکنون AMD پردازندههای OPTERON را برای استفاده در کامپیوترهای دسکتاپ و سرور با سیستمعامل 64 بیتی، پردازندههای ATHLON 64 را جهت استفاده در کامپیوترهای دسکتاپ و کیفی با سیستمعامل 32 یا 64 بیتی و پردازندههای TURION را برای استفاده در کامپیوترهای کیفی با سیستمعامل 64 بیتی به بازار عرضه میکند.
ببين دوست من الان روي نوت بوكها اغلب باس 667 و 800 اي ام دي هست
باس 1600 رو من روي هيچ نوت بوكي نديدم
اقلا در ايران نيست
samuraii40
16-09-2009, 15:51
مقایسه سری جدید و قدیم 5738z
H@mid-Vista
16-09-2009, 16:24
امتیاز ویندوز 7 نسخه 32 بیتی نسخه نهایی به 5738 زد قدیم
این جدید و قدیمی هم که نوشتی همش درست نیست
مثلآ DVD Drive من Liteon نیست همون یکی قدیمی هست.یا مودم من Agere هست. باطری درسته واسه من پاناسونیک هست
دوستان اگه دارين 950 بدين برين ايسر 5935 جي بگيرين خداست
:20::20::20::20::8::8::8::8:
داداش من ال اي دي هست
الان چون همه مانيوتر ها ال اي دي شدن ديگن هيچكس نمي نويسه ال اي دي
از نيمه دوم 2009 استاندارد ال اي دي واسه ال سي دي دايمي شده
واسه همين ديگه ال سي دي عملا" يعني مدل ال اي دي:20:
دیگه دارم مطمئن میشم که از این سازگار درصد میگیری حمید آقا :18:
Ami R 940
16-09-2009, 16:29
مقایسه سری جدید و قدیم 5738z
مرسی . معتبر منبع اش ؟ .
اینطور که مشخص هست مانیتور سری جدید led نیست بک لایتش و ccfl هست . با این اوصاف پنل جدید کاملا lcd هست و بک لایت led نداره.
با این اوصاف انرژی مصرف شده مانیتور سری جدید خیلی بیشتر سری قدیم هست و زود تر باطری خالی میکنه .:19:
از سر و ته این مدل زدن بی خودی نبود برچسب hd lcd .
H@mid-Vista
16-09-2009, 16:30
دیگه دارم مطمئن میشم که از این سازگار درصد میگیری حمید آقا :18:
بشكنه این دست كه نمك نداره :41::41::41::41::41::41::41::19::19::19::19::19::1 9::2::2::2::2:
اینم واسه 5738Z جدید مادر مُرده بدبخت.... :41:
بشكنه این دست كه نمك نداره :41::41::41::41::41::41::41::19::19::19::19::19::1 9::2::2::2::2:
:9: بشکنه این دست که 580 تومن پول بی زبون رو ریخت تو هلق سازگار و دارو دستۀ دزدش، تازه اون روز که زنگ زدم یارو میگفت آقا جون اگه میتونی برو شکایت کن، بعدشم زرتی گوشی رو قطع کرد...:44:
ظاهرآ یکی از راهای خیلی خوب فهمیدن LED بودن یا نبودن مونتیو این هست که زخامت LED ها خیلی کمتر از LCD ها هستن.
همین طور که در عکسی که مربوط به بررسی تفاوت لید و ال سی دی هست میبینم
هر دو لب تاپ یک مدل هستن اما بالایی لید هست و بسیار نازک تر هست از LCD - حالا از دوستانی که Z قدیمی یا ZG دارند خواهش میکنم یک عکس از این زاویه از دستگاهشون بگیرند و قرار بدهند تا با مدلهای ما مقایسه بشه.
با تشکر
راستش واسۀ منکه باطریش خیلی زود تموم میشه.
REGISTERED USER
16-09-2009, 17:12
افتضاح ... پس سی قدیمی من اینقدر rate اش پایین نیست !
برای CPU و RAM بد نیست !
مال 1225 حدود 5.4 بود :27:
آقا این 5935 جی با گارانتی سازگار هستش؟
950 تومن؟
مطمئنی اشتباه نمی کنی؟
H@mid-Vista
16-09-2009, 17:37
اینم واسه 5738Z جدید مادر مُرده بدبخت.... :41:
خوب فرق زیادی ندارن كه:20:
ارزشی ندارن این اعداد،حمید آقا گند کاری شرکت رو نمیشه با اینا توجیح کرد...
H@mid-Vista
16-09-2009, 17:45
افتضاح ... پس سی قدیمی من اینقدر rate اش پایین نیست !
برای CPU و RAM بد نیست !
مال 1225 حدود 5.4 بود :27:
خوب گرافیكش اینتل هست دیگه
دوستان كسی زدجی و جی داره با ویندو 7 نسخه فاینال بزنیم تو پرش
ضمنا اون اچ پی كه شما می گین با پولش 3 تا مدل زد میشه خرید:31::31::31:
ظاهرآ یکی از راهای خیلی خوب فهمیدن LED بودن یا نبودن مونتیو این هست که زخامت LED ها خیلی کمتر از LCD ها هستن.
همین طور که در عکسی که مربوط به بررسی تفاوت لید و ال سی دی هست میبینم
هر دو لب تاپ یک مدل هستن اما بالایی لید هست و بسیار نازک تر هست از LCD - حالا از دوستانی که Z قدیمی یا ZG دارند خواهش میکنم یک عکس از این زاویه از دستگاهشون بگیرند و قرار بدهند تا با مدلهای ما مقایسه بشه.
با تشکر
این اعداد رو بیخیال بشیم،بریم سر مونیتور،منتظر عکسهای دوستان هستیم.
H@mid-Vista
16-09-2009, 17:47
ارزشی ندارن این اعداد،حمید آقا گند کاری شرکت رو نمیشه با اینا توجیح کرد...
اون كه درست
اون هم بدون اطلاع رسانی
در واقع از زمینه ایجاد شده توسط مدل زد قدیم سودجویی كردن:2::2::2::19::19::19:
Ami R 940
16-09-2009, 18:15
این اعداد ارقام به خصوص تو ویندوز 7 خیلی شنگوله ,امتیازات با ویستا یکی نیست.این امتیازات چیز مهمی نیست
رو ویندوز سون بتا به من 4 داد zg .
kambiz18
16-09-2009, 18:24
با این کارای سازگار ادم از هرچی لپ تاپ بدش میاد
من دیگه 5738 نمی خ.ام :19::19::19::19::19::19::19:
این اعداد ارقام به خصوص تو ویندوز 7 خیلی شنگوله ,امتیازات با ویستا یکی نیست.این امتیازات چیز مهمی نیست
رو ویندوز سون بتا به من 4 داد zg .
بله،برای همینم حمید خان سریع برای منحرف کردن افکار عمومی :20: رفت این عکسای...گذاشت.:41:
Ami R 940
16-09-2009, 19:04
داریو های لایتون ارزون ترین درایو های بازار هست . کمترین قیمت رو بین درایورها داره و کیفیتش از بقیه درایو ها پایین تره , ظاهرا بیشتر لپ تاپ های جدید از این نوع درایو نوری استفاده شده . متاسفانه جزو بی کیفیت ترین برنده ها و ارزون ترین برند ها هست این نوع درایو ها
الان دی وی دی رایترش برای دسکتاپ بازار 24 تومنه .
شاید zg و g که الان کمیاب هست سری جدیدش اگه به بازار عرضه بشه تغییراتی رو شامل مانیتور و درایو و .... بشه .که بعیدم نیست . ایرانی جماعت واس سود بیشتر به همه کار دست می زنند. از کجا معلوم الان نزدیک یک ماه نیم هست این دو مدل کمیاب هست سازگار سری جدید با تغییرات جدید سفارش نداده باشه ؟!
داریو های لایتون ارزون ترین درایو های بازار هست . کمترین قیمت رو بین درایورها داره و کیفیتش از بقیه درایو ها پایین تره , ظاهرا بیشتر لپ تاپ های جدید از این نوع درایو نوری استفاده شده . متاسفانه جزو بی کیفیت ترین برنده ها و ارزون ترین برند ها هست این نوع درایو ها
شاید zg و g که الان کمیاب هست سری جدیدش اگه به بازار عرضه بشه تغییراتی رو شامل مانیتور و درایو و .... بشه .که بعیدم نیست . ایرانی جماعت واس سود بیشتر به همه کار دست می زنند. از کجا معلوم الان نزدیک یک ماه نیم هست این دو مدل کمیاب هست سازگار سری جدید با تغییرات جدید سفارش نداده باشه ؟!
سلام
ولی به نظر من مدل به مدل فرق می کنه مثلا یه مدل سامسونگ خوب از آب در میاد یه مدلش هم بد
اگه می خوای ببینید کدوم مدلها خوبه برید سایت های خرید اینترنتی خارجی مثل newegg.com
من خودم لایتون برای سیستمم گرفتم 29 تومن الان هم ازش راضی راضیم
در ضمن سامسونگ و ال جی هم رایتر 24 تومنی دارن
حالا ممکن این رایتر روی لپ تاپ از اون مدل های آشغال لایتون باشه
در ضمن من روی هیچ برندی تعصب ندارم :20:(چون از برند سازی متنفرم)
فقط روی amd اونم چون دلایل خاص خودم رو دارم
در 4 مدل
به ترتیب قدرت
5738z
5738zg
5738
5738g
سلام
مثل اینکه مدل جدیدها led نیست، ولی من واسه مصرف کمتر میخوام حتماً led باشه.
یکی از شرکت ها 5738 zg بدون ویندور رو 690 گفت و با ویندوز رو 730.
میشه به صورت کلی مقایسه بین cpu، مقدار کش، رم، هارد و گرافیک، lcd و اندازه lcd رو انجام بدین.
ممنونم
دوستان لطفآ عکسهایی از کنار از لپ تاپتون بگیرد بذارید،ببنیم این LED هست یانه،توروخدا.ممنون
kambiz18
16-09-2009, 23:50
سلام
مثل اینکه مدل جدیدها led نیست، ولی من واسه مصرف کمتر میخوام حتماً led باشه.
یکی از شرکت ها 5738 zg بدون ویندور رو 690 گفت و با ویندوز رو 730.
میشه به صورت کلی مقایسه بین cpu، مقدار کش، رم، هارد و گرافیک، lcd و اندازه lcd رو انجام بدین.
ممنونم
شما تاپیک رو کامل مطاله کنید از صفحه 1 تا 40 رو بخون همه چی دستت میاد :13:
samuraii40
17-09-2009, 00:36
دوست عزیز درابو LITEON یکی از بهترین درایوهای یازار بوده و یسیار با کیفیت هستش.خواهشا درست اطلاع رسانی کنید.از لحاظ قیمت هم بعد از پلکستور بیشترین قیمت را داره.درایو بی کیفیت میخوای سامسونگ-سونی
دوستان لطفآ عکسهایی از کنار از لپ تاپتون بگیرد بذارید،ببنیم این LED هست یانه،توروخدا.ممنون
از لحاظ ضخامت هیچ تفاوتی با هم ندارند.برای من که سامسونگ هستش حدود 3 ساعت باطری میده از لحاط مصرق انرژی زیاد تفاوت چشمگیری با هم ندارند.مهم این هستش که من سامسونگ را بیشتر ترجیح میدم.
لطفا یکی جوابه این دوسته داغ دیدمونو بده
من یا لنوو میخرم یا 4710 اگه تو بازار باشه اخه 2 مگ کش داره کرتودو هم هست
2 گیگ روش رم بندازی 5738 زد قدیمم میخوره:21:
5535 چنده؟
فکر کنم بدجور داغ کنه البته
5935 واقعا خوشگله حیف بودجش نیست
reza66kh
17-09-2009, 01:12
این لپ تاپهای 5738 رو چطوری میشه به تلوزیون معمولی وصل کرد
reza66kh
17-09-2009, 01:56
بین دو مدل لپتاپ 5738 zg و5738 بدون پسوند کدوم برا ی تماشای فیلم کیفیت بالای بلوری (منظورم از رو هارده ) بهتره ؟
2-میشه دقیقا بگید سی پی یو 5738 بدون پسوند نسبت به zg کجاها و تو چه برنامه هایی بهتره
samuraii40
17-09-2009, 01:57
این لپ تاپهای 5738 رو چطوری میشه به تلوزیون معمولی وصل کرد
یه تلویزیون LCD: کابل HDMI و کابل VGA(کیفیت HDMI واقعا عالی هستش)
به تلویزیون معمولی نمیشه وصلش کرد.
از لحاظ ضخامت هیچ تفاوتی با هم ندارند.برای من که سامسونگ هستش حدود 3 ساعت باطری میده از لحاط مصرق انرژی زیاد تفاوت چشمگیری با هم ندارند.مهم این هستش که من سامسونگ را بیشتر ترجیح میدم.
آخه از لحاظ ضخامت نمیشه هیچ فرقی نداشته باشن،این عکس مربوط به تاپیک بررسی تفاوت های LCD و LED هستنش که میبینی چقدر تفاوت در ضخامت فاحش هست.
wahid2003vj
17-09-2009, 05:48
با سلام
دیروز رفتم نمایندگی سازگار ارقام تو بندرعباس تا یه دونه 5738z بگیرم.
گفت نداریم ،تموم کریدم ولی میاریم و قیمتش برا شما میشه 610 چون باید برا اوردنش پوبل هواپیما بدیم و از این حرفا
خلاصه سفارش دادم که برام بیاره
حالا میخواستم بدونم که این قیمتی که گفته منصفانه هست یا نه ؟ اگه نیست زنگ بزنم و کنسلش کنم .
یه بحث دیگه اینکه نمایندگی ها چه خدماتی باید ارائه بدن؟
والا من میتونم از تهران هم این مدل رو بگیرم و لی میخوام ببینم ارزشش رو داره که اینکار رو بکنم یا نه.
با تشکر
REGISTERED USER
17-09-2009, 09:00
گفت نداریم ،تموم کریدم ولی میاریم و قیمتش برا شما میشه 610 چون باید برا اوردنش پوبل هواپیما بدیم و از این حرفا
عجب حرفی ... مگه با TPOX نمیاد ؟ با چاپار هم که بیاد میشه 5 تومن :دی - اونم دو روزه !
مدل Z الان تو تهران دارن میدهند 550.000 ! یکی هم اهوازه قیمت تهران همینقدر میده با گارانتی سازگار
رفع اشکالات سخت افزاری در حدی که در گارانتی ها و برگه هاشون ذکر شده ! اگر خدماتی واقعا بدهند !
باید مشاوره هم بدهند ولی نمی دهند ! اشکالات نرم افزاری هم به اینها مربوط نمیشه !
REGISTERED USER
17-09-2009, 09:03
یه تلویزیون LCD: کابل HDMI و کابل VGA(کیفیت HDMI واقعا عالی هستش)
به تلویزیون معمولی نمیشه وصلش کرد.
جدا ؟ از این تبدیل استفاده کنید که 6 تومن نهایت قیمتشه ! این فقط برای انتقال تصویر به تلویزیون هست ... صدا را باید با کابل AV Stereo جداگانه خروجی بدهید به تلویزیون
در 4 مدل
به ترتیب قدرت
5738z
5738zg
5738
5738g
بر اساس قدرت از بالا به پایینه یا پایین به بالا؟! چون g که برای game نباید قویتر باشه؟!
قیمت تقریبی هم جلوش بنویسید.
موفق باشید...
Ami R 940
17-09-2009, 11:12
آخه از لحاظ ضخامت نمیشه هیچ فرقی نداشته باشن،این عکس مربوط به تاپیک بررسی تفاوت های LCD و LED هستنش که میبینی چقدر تفاوت در ضخامت فاحش هست.
آقا مقایسه از نازکی پنل کار اشتباهی هست برای فهمیدن تکنولوژی به کار رفته !!! .الان پلاسما 50 اینچ پاناسونیک مدل z حدود نیم اینچ ضخامتشه . 50 led سامسونگ 7000 بالا یک اینچ ضخامتشه.
نازک شدن پنل ربطی به تکنولوژی lcd led pelasma نداره . بسته به طراحی شرکت سازنده هست .
kambiz18
17-09-2009, 11:19
جدا ؟ از این تبدیل استفاده کنید که 6 تومن نهایت قیمتشه ! این فقط برای انتقال تصویر به تلویزیون هست ... صدا را باید با کابل AV Stereo جداگانه خروجی بدهید به تلویزیون
اقا این کابل ها به نوت بوک هم وصل می شن ؟
بر اساس قدرت از بالا به پایینه یا پایین به بالا؟! چون g که برای game نباید قویتر باشه؟!
قیمت تقریبی هم جلوش بنویسید.
موفق باشید...
ترتیب قدرت صعودی هستش از بالا به پایین
الان فقط z یافت میشه که قیمت خون باباشون میدن
با سلام
دیروز رفتم نمایندگی سازگار ارقام تو بندرعباس تا یه دونه 5738z بگیرم.
خلاصه سفارش دادم که برام بیاره
حالا میخواستم بدونم که این قیمتی که گفته منصفانه هست یا نه ؟ اگه نیست زنگ بزنم و کنسلش کنم .
والا من میتونم از تهران هم این مدل رو بگیرم و لی میخوام ببینم ارزشش رو داره که اینکار رو بکنم یا نه.
با تشکر
عزیز من بهت پیشنهاد می کنم دست نگه داری الان بدترین موقع برای خریده ، یک یا 2 ماه دیگه با وارد کردن انبوه این مدلل قیمتش شدیدا پایین میاد در حد 50-70 تومان
منم مثل شما قصد خرید دارم اما بخاطر وضعیت بد بازار دست نگه داشتم
از ما گفتن بود خود دانی
اگه میشه عکس از ال سی دی ایسر بیارین
شاید دیزاین ایسر با دل فرق داشته باشه
با تشکر
kambiz18
17-09-2009, 11:21
یک سوال هم خودم دارم : دی
فرق نوت یوک با لپ تاپ چیه ؟
REGISTERED USER
17-09-2009, 11:39
اقا این کابل ها به نوت بوک هم وصل می شن ؟
همه نوت بوک ها حتی داغون ترینشون هم پورت VGA داره ... اصلا این سمتش یکی VGA و آنور Composite دیگه ! :دی
عزیز من بهت پیشنهاد می کنم دست نگه داری الان بدترین موقع برای خریده ، یک یا 2 ماه دیگه با وارد کردن انبوه این مدلل قیمتش شدیدا پایین میاد در حد 50-70 تومان
منم مثل شما قصد خرید دارم اما بخاطر وضعیت بد بازار دست نگه داشتم
از ما گفتن بود خود دانی
تایید میشه ... هم اکنون وضعیت بازار افتضاحه ! چرا ؟
1- موجودی کالا کم شده و قیمت رفته بالا ... همه وارد کننده ها منتظرند ببینند بازار چه خبر میشه !
2- گمرک خوابیده ! تاز مسئولینش می خواهند عوض بشوند و ماه مبارک هم روی کارشان اثر گذاشته !
3- فصل خرید نوت بوک الان نیست ... از 2 ماه دیگه بازار شدید رونق میگیره !
REGISTERED USER
17-09-2009, 11:40
یک سوال هم خودم دارم : دی
فرق نوت یوک با لپ تاپ چیه ؟
بنده شخصا هیچ فرقی بین آنها قائل نمی شوم !
حالا هی بگید نوت بوک یعنی سایز کوچیکتر و CPU اتم و درایو نداره و ...
قبلا یه زمانی تفاوت داشت
ولی Netbook چرا فرق داره ... به لپ تاپ های فسقلی میگن :31:
آقا مقایسه از نازکی پنل کار اشتباهی هست برای فهمیدن تکنولوژی به کار رفته !!! .الان پلاسما 50 اینچ پاناسونیک مدل z حدود نیم اینچ ضخامتشه . 50 led سامسونگ 7000 بالا یک اینچ ضخامتشه.
نازک شدن پنل ربطی به تکنولوژی lcd led pelasma نداره . بسته به طراحی شرکت سازنده هست .
من متوجه نمیشم پس از کجا باید بفهمیم تفاوت های این دو نوع رو،نکنه باید بشینیم پشت دستگاه رو باز کنیم :19:
میگن از رنگ صفحه میشه فهمید،بفنش میزنه،تیره اس،اینطوری اون طوری که خب واسه من هست اما...
kharkhoon
17-09-2009, 14:37
دوستان این 5935 که میگین میشه مشخصاتشم بگین!:27:
نتونستم پیدا کنم!:13:
راستی اونایی که میخوان حدوده 1 تومن بگیرن چرا 6930G نمیگیرن؟:18:
من میخوام تا 1 تومن بگیرم چی پیشنهاد میکنین؟
حسین آرزومندی
17-09-2009, 16:37
من راجع به لپ تاپ در سایتای مختلف تحقیق زیاد کردم عده ای موافق اند وعده ای مخالف البته هر دو هم دلایلی دارند منتها من به این نتیجه رسیدم که الان تقریبا ایسر با دل خیلی به هم نزدیک شده اند ولی این مدلی را که گفتی امکانات بسیار خوبی داره علاوه بر اینک قیمتش هم عالیه فقط اگر باتری خوبی داشته باشه از خریدش پشیمون نمیشی .
H@mid-Vista
17-09-2009, 17:15
دوستان این 5935 که میگین میشه مشخصاتشم بگین!:27:
نتونستم پیدا کنم!:13:
راستی اونایی که میخوان حدوده 1 تومن بگیرن چرا 6930G نمیگیرن؟:18:
من میخوام تا 1 تومن بگیرم چی پیشنهاد میکنین؟
5935 چيز قشنگيه اما اشكالش اينه كه وزنش 3 كيلو و خيلي زياده
6930 كه بيشتر هم هست و 3.5 كيلو هست.
به نظر من اگه يك نوت بوك جمع و جور مي خواهي اينجا رو ببين:
ايسر 4726:10:
kambiz18
17-09-2009, 17:40
امروز داشتم با یکی از دوستان که سال هاست در بازار تهران کار خرید فروش pc هستش صحبت می کردم
گفت بهترین موقع برای خرید لپ تاپ دی و اسفند هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدايسر 4726:10:
سلام
مگه کلا سری 4736 رمش ddr2 نشده
منظورم 4736 و 4736z هستش(اینایی که توی بازار ایران هست)
بعدشم فرکانسش 800 شده یا 667؟
مرسی
samuraii40
17-09-2009, 20:27
من امروز کابل vga به کامپوننت گرفتم ولی متاسفانه کار نمیکنه.کسی از دوستان این کابل را گرفته تا تست کنه؟
kharkhoon
18-09-2009, 03:01
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدايسر 4726:10:
ممنون!:20:
دوست عزیز آخه من گیم هم میخوام!:31::10:
فکر کنم باید به فکر 5748 g یا zg باشم!:27:
آخه بودجه هم به حدود 850 کاهش پیدا کرد!:18:
حالا شما با این تفاسیر چی پیشنهاد میدید؟
راستی حالا 5748 g یا zg اصلن پیدا نمیشه؟
اگه میشه گرونتره؟ چنده مثلن؟ گارانتی به جز سازگار هم مشکلی ندارما!
پیشاپیش ممنون!:11::40::11:
wahid2003vj
18-09-2009, 05:16
عجب حرفی ... مگه با TPOX نمیاد ؟ با چاپار هم که بیاد میشه 5 تومن :دی - اونم دو روزه !
مدل Z الان تو تهران دارن میدهند 550.000 ! یکی هم اهوازه قیمت تهران همینقدر میده با گارانتی سازگار
رفع اشکالات سخت افزاری در حدی که در گارانتی ها و برگه هاشون ذکر شده ! اگر خدماتی واقعا بدهند !
باید مشاوره هم بدهند ولی نمی دهند ! اشکالات نرم افزاری هم به اینها مربوط نمیشه !
پیشنهاد میکنید من چی کار کنم:
از بندر بگیرم یا از تهران؟
اگه من لب تاب رو از تهران بگیرم و مشکلی براش پیش بیاد نمایندگی بندر واسه من کاری انجام مبده یا خودم باید ورش دارم بیارم تهران؟
اون 550 که گفتین با گارانتی سازگار ا هست دیگه؟
H@mid-Vista
18-09-2009, 15:43
سلام
مگه کلا سری 4736 رمش ddr2 نشده
منظورم 4736 و 4736z هستش(اینایی که توی بازار ایران هست)
بعدشم فرکانسش 800 شده یا 667؟
مرسی
ممنون!:20:
دوست عزیز آخه من گیم هم میخوام!:31::10:
فکر کنم باید به فکر 5748 g یا zg باشم!:27:
آخه بودجه هم به حدود 850 کاهش پیدا کرد!:18:
حالا شما با این تفاسیر چی پیشنهاد میدید؟
راستی حالا 5748 g یا zg اصلن پیدا نمیشه؟
اگه میشه گرونتره؟ چنده مثلن؟ گارانتی به جز سازگار هم مشکلی ندارما!
پیشاپیش ممنون!:11::40::11:
پیشنهاد میکنید من چی کار کنم:
از بندر بگیرم یا از تهران؟
اگه من لب تاب رو از تهران بگیرم و مشکلی براش پیش بیاد نمایندگی بندر واسه من کاری انجام مبده یا خودم باید ورش دارم بیارم تهران؟
اون 550 که گفتین با گارانتی سازگار ا هست دیگه؟
بله مدل زد 4736 هم مثل 5738 زد دچار تغييراتي شده اما باز هم به نظر من تو رنج قيمتش و اينكه 14 اينچه و 2100 گرم هست خيلي عاليه شك نكن
متاسفانه الان مدل جي و زدجي نيست. علتش هم اينه كه سازگار سود زيادي توش نداره و اين مملكت هم همه مشغول دزدي هستن و اون رو خدمت به خلق الله مي دونن :13::13:
البته مدل زدجي و جي در بازار تك و توك با گارانتي الماس سبز و يا بدون كارانتي هست
اگه هم باشه اونقدر دندون گردي مي كنن كه پشيمون بشي. جالبه من امار گرفتم تو دوبي فراوانه و فكر كنم عمدي وارد بازار ايران نميشه چرا نمي دونم؟؟؟:41::41:
شما اگه مي توني برو تو سايت سازگار نمايندگي ها نزديك خود شهرتون و تا حدود چند ساعت راه كه رجيستر گفت رو در بيار و بعد ببين اگه مي توني همونجا بگير با گارنتي هم بگير. اگه نشد اگه كسي آشنا تهران داري بگو برات بگيره با 12 هزار تومن راحت مي تونه برات پست كنه
من اين كارو كردم با 12 هزار تومن يك روزه فرستادم يك نوت بوك واسه دوستم در يك شهر ديگه:46:
wahid2003vj
18-09-2009, 20:46
شما اگه مي توني برو تو سايت سازگار نمايندگي ها نزديك خود شهرتون و تا حدود چند ساعت راه كه رجيستر گفت رو در بيار و بعد ببين اگه مي توني همونجا بگير با گارنتي هم بگير. اگه نشد اگه كسي آشنا تهران داري بگو برات بگيره با 12 هزار تومن راحت مي تونه برات پست كنه
من اين كارو كردم با 12 هزار تومن يك روزه فرستادم يك نوت بوك واسه دوستم در يك شهر ديگه:46:
ممنون از راهنمایی تون
البته من قبلا اشاره کردم که میتونم لب تاب رو از تهران هم بگیرم ولی میخواستم بدونم اگه لب تاب رو با گرانتی سازگار بگیرم
نمایندگی بندرعباس سازگار در قبال لب تاب که من از تهران گرفتم مسئولیتی داره یا نه ؟
اگه داره چه مسئولیتی هست؟
H@mid-Vista
18-09-2009, 20:48
ممنون از راهنمایی تون
البته من قبلا اشاره کردم که میتونم لب تاب رو از تهران هم بگیرم ولی میخواستم بدونم اگه لب تاب رو با گرانتی سازگار بگیرم
نمایندگی بندرعباس سازگار در قبال لب تاب که من از تهران گرفتم مسئولیتی داره یا نه ؟
فرقي نمي كنه
سازگار گارانتي كرده
نه بندرعباس
همه جا بايد بهت سرويس بدن:10:
REGISTERED USER
18-09-2009, 23:28
ممنون از راهنمایی تون
آقا شما چرا با تهران مستقیم کار نمی کنی ؟ چرا واسطه ؟
پول رو بفرست مدل سفارش بده تا برات بیاد !
وقتی خراب بشه بدی نمایندگی ، فکر کردی هزنه ارسال رو نمیگیره ؟ 15 تومن ازت پول میگیره :18:
پس با خود تهران کار کن. ... زنگ بزن و مدل رو سفارش بده ، پول رو بریز تا قبل از 12 تا 1 (چون میره برای فردا بعدش) ف لپ تاپت رو مثل هلو بگیر
تمام شرایط قرارداد و اینا رو هم توی فاکسی که براشون میفرستی بنویس ... مثلا بنویس اسم و ادرس و مشخصات دقیق لپ تاپ سفارش شده ... اینطور مطمئن میشی دستت میرسه
سخت نیست ... امتحان کنید :10:
سلام
چند صفحه پیش دوستان گفتند cpu مدل Core 2 Duo و Core Duo فرقی ندارند! دوستان تایید می کنند؟؟
موفق باشید...
H@mid-Vista
19-09-2009, 10:05
سلام
چند صفحه پیش دوستان گفتند cpu مدل Core 2 Duo و Core Duo فرقی ندارند! دوستان تایید می کنند؟؟
موفق باشید...
خير
كور دو در واقع همان دوال كور هست و كور تو دو خيلي بهتر از كور دو هست
اما براي كارهاي معمولي اختلاف بين كارايي اينها اصلا به چشم نمياد:10:
f-soltani
19-09-2009, 10:31
آقا حمید لطفا در مورد گیگاهرتز سی پی یو و کش آن و تاثیر بر عملکرد سیستم را جداگانه مختصر توضیح بدید
مثلا یه سی پی یو اگه گیگا هرتزش بیشتر باشه بهتره یا کش کدوم بیشتر برسرعت تاثیر میزارن
ممنون
behjooei
19-09-2009, 11:37
سلام
ميخوام كنار دست Win xp 32 بيتي رو يه درايو ديگه (درايو D رو با 25 گيگ فضاي خالي براي همين درنظر گرفتم) Win vista 32 بيتي يا Win7 32 بيتي نصب كنم. چي كار بايد بكنم. خيلي وارد نيستم. لطفا" راهنمايي كنيد . ظاهرا" اول بايد با ويندوز XP بيام بالا بعد سي دي ويندوز 7 رو بذارم و مسير نصب رو رو درايو D بدم ديگه؟؟ آموزشي چيزي نداره؟ راحته يا سخته؟
شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟ Win 7 (كه هنوز خيلي نهايي نشده و به قول معروف امتحانشو پس نداده؟؟) يا ويندوز ويستا رو؟
هر كدومو خواستم نصب كنم آخرين سرويس پكشون چيه؟ از كجا بايد آخرين نسخه رو تهيه كنم؟
درايورها (مثل بلوتوث و صدا و گرافيك و... )را از كجا بيارم؟ خودش ميشناسه و نصب ميكنه؟
ويروس ياب و بعضي برنامه ها رو بايد براي اين ويندوز دوباره و جدا نصب كنم؟
اصولا" داشتن دو تا ويندوز رو دستگاه توصيه ميشه؟ با هم مشكل دار نميشن؟
H@mid-Vista
19-09-2009, 19:52
آقا حمید لطفا در مورد گیگاهرتز سی پی یو و کش آن و تاثیر بر عملکرد سیستم را جداگانه مختصر توضیح بدید
مثلا یه سی پی یو اگه گیگا هرتزش بیشتر باشه بهتره یا کش کدوم بیشتر برسرعت تاثیر میزارن
ممنون
سلام
ميخوام كنار دست Win xp 32 بيتي رو يه درايو ديگه (درايو D رو با 25 گيگ فضاي خالي براي همين درنظر گرفتم) Win vista 32 بيتي يا Win7 32 بيتي نصب كنم. چي كار بايد بكنم. خيلي وارد نيستم. لطفا" راهنمايي كنيد . ظاهرا" اول بايد با ويندوز XP بيام بالا بعد سي دي ويندوز 7 رو بذارم و مسير نصب رو رو درايو D بدم ديگه؟؟ آموزشي چيزي نداره؟ راحته يا سخته؟
شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟ Win 7 (كه هنوز خيلي نهايي نشده و به قول معروف امتحانشو پس نداده؟؟) يا ويندوز ويستا رو؟
هر كدومو خواستم نصب كنم آخرين سرويس پكشون چيه؟ از كجا بايد آخرين نسخه رو تهيه كنم؟
درايورها (مثل بلوتوث و صدا و گرافيك و... )را از كجا بيارم؟ خودش ميشناسه و نصب ميكنه؟
ويروس ياب و بعضي برنامه ها رو بايد براي اين ويندوز دوباره و جدا نصب كنم؟
اصولا" داشتن دو تا ويندوز رو دستگاه توصيه ميشه؟ با هم مشكل دار نميشن؟
اثر فركانس سي پي يو وقتي ارزش داره كه باس بتونه داده ها رو واسه پردازش با سرعت خوبي بياره
معمولا اگه توان سي پي يو بالا باشه اما باس پايين باشه توان پردازش سي پي يو بيكار مي مونه
مثلا در مورد مدل زد 5738 و 4736 با توجه به اينكه توان پردازش سي پي يو خيلي بالا نيست تغيير باس سيستم اثر چنداني نداشته و در ازمونها هم ديده ميشه
اول اكسپي بعد ويستا و يا 7
من نظرم اينه كه فقط 7 نصب كن بسه
من خودم الان فقط نسخه 7 دارم و كافي هم هست
اكس پي نصب كردن واقعا" ظلم به نوت بوك هست
خوشبختانه ويندوز 7 همه دراويرهاي 5738 رو مي شناسه
اما بهتره با اين روش اخرين نسخه ها رو بگيرين كه سرعت كار خيلي ميره بالا
فقط ويندوز 7 :10:
f-soltani
19-09-2009, 20:36
یه جایی پیدا کردم که خودش مستقیم لپتاپ وارد میکنه و لپ تاپ های ایسر رو گارانتی سازگار میکنه و برای این کار حدود 35 تومن میگیره
قراره یه مدل 5738 زد براش بیاد حدود ده روز دیگه که با گارانتی سازگار 580 تومن میده
تنها تفاوتی که داره اینه که سی پی یو آن 2.16 گیگا هرتزاست
در مورد رم هم که چیزی ننوشته بود که دی دی آر 3 هست یا 2
1اگه رم دی دی آر 3 باشه آیا طرف خودش میتونه عوضش کنه
2آیا این سی پی یو 2.16 گیگا هرتز با 2 گیگا هرتز در 5738 با باس 800 تو سرعت تفاوت محسوسی میزاره
3این 16. اختلاف فرکانس تو قیمت حدودا چقدر تفاوت میکنه
ممنون
DaRiOuShJh
19-09-2009, 22:04
بچه ها اگه کسی آشنا داره برای خریده این مدل یه ندا بده به من بی زحمت
ممنون
عیدتون هم مبارک!
f-soltani
21-09-2009, 09:58
این تایپیک چرا بی جواب مونده
H@mid-Vista
21-09-2009, 15:32
یه جایی پیدا کردم که خودش مستقیم لپتاپ وارد میکنه و لپ تاپ های ایسر رو گارانتی سازگار میکنه و برای این کار حدود 35 تومن میگیره
قراره یه مدل 5738 زد براش بیاد حدود ده روز دیگه که با گارانتی سازگار 580 تومن میده
تنها تفاوتی که داره اینه که سی پی یو آن 2.16 گیگا هرتزاست
در مورد رم هم که چیزی ننوشته بود که دی دی آر 3 هست یا 2
1اگه رم دی دی آر 3 باشه آیا طرف خودش میتونه عوضش کنه
2آیا این سی پی یو 2.16 گیگا هرتز با 2 گیگا هرتز در 5738 با باس 800 تو سرعت تفاوت محسوسی میزاره
3این 16. اختلاف فرکانس تو قیمت حدودا چقدر تفاوت میکنه
ممنون
بچه ها اگه کسی آشنا داره برای خریده این مدل یه ندا بده به من بی زحمت
ممنون
عیدتون هم مبارک!
این تایپیک چرا بی جواب مونده
مگه ميشه؟؟؟؟
كارت گارانتي سازگار سريال داره قابل جعل نيست كه:31:
اختلاف فركانس خيلي اثري نداره
دوست من توصيه مي كنم نوت بوكت رو بگير با يك گارانتي خوب مثل سازگار به خصوص در شهرستانها مابقي گارانتيها كشك هستن:41:
براي خريد اگه در تهران هستين به بازار رضا و يا پايتخت مراجعه كنين
f-soltani
21-09-2009, 16:20
این 16. اختلاف فرکانس تو قیمت حدودا چقدر تفاوت میکنه
H@mid-Vista
21-09-2009, 16:28
1 - سی پی یو با فرکانس 2 گیگا هرتز و کش 2 مگ بهتره یا سی پی یو 2.16 با کش 1 مگ (هر دو با باس مشترک 800) هر دو از چه لحاظی بر دیگری مزیت دارند
2- 0.16 اختلاف فرکانس تو قیمت حدودا چقدر تفاوت میکنه
بدون شك كچ 2 مگ خيلي مهمتره و كارامدتر
ببين بستگي به نوت بوك داره مثلا در سوني با 100 مگاهارتز تغيير فركانس كه ارزشي هم نداره يك مرتبه 200 تومن ميره روش:13:
f-soltani
21-09-2009, 20:42
آقا امروز یه چیزی فهمیدم یکی از دوستان میگفت که امکان داره این سی پی یو 2.16 سلرون باشه چون دوال کور نداریم که 2.16 باشه
یعنی 5738 زد با سی پی یو 2.16 سلرون هست
آیا این صحت داره؟ هنوز نخریدم قراره یه هفته دیگه بیاد با گارانتی سازگار
h_starboy
21-09-2009, 21:08
آقا امروز یه چیزی فهمیدم یکی از دوستان میگفت که امکان داره این سی پی یو 2.16 سلرون باشه چون دوال کور نداریم که 2.16 باشه
نه فکر نکنم درست باشه من رو بعضی لپتابها دیدم dual core 2.16 باشه .
ضمنا کی گفته dual core 2.16 نداریم . اینجا رو ببین :
f-soltani
21-09-2009, 21:26
آقا پیدا کردم تو سایت/marketing.acer.com اینها رو نوشته بود در مورد کانفیگهای مختلف 5738زد: تو قسمت پلاتفرم
Intel® Pentium® mobile processor T4200 (1 MB L2 cache, 2 GHz, 800 MHz FSB, 35 W), or T3200/T3400 (1
MB L2 cache, 2/2.16 GHz GHz, 667 MHz FSB, 35 W), supporting Intel® 64 architecture Mobile Intel® GL40 Express Chipset Acer InviLink™ Nplify™3, 4 802.11b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED® network connection, supporting Acer SignalUp™ wireless technology Acer InviLink™4 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED® network connection, supporting Acer SignalUp™ wireless technology
دو حالت رو برای فرکانس و باس و عدد همراه T که نمیدونم چیه برای سی پی یو نوشته اونی که من پیدا کردم و قراره یه هفته دیگه بیاد سی پی یو 2.16 هست میخواستم ببینم از این دو حالت یا کانفیگ کدوم بهتره که نوشته:
T4200 (1 MB L2 cache, 2 GHz, 800 MHz FSB, 35 W) or
T3200/T3400 (1 MB L2 cache, 2/2.16 GHz GHz, 667 MHz FSB, 35 W که 2.16 مد نظر هست
ممنون
h_starboy
21-09-2009, 21:40
آقا پیدا کردم تو سایت/marketing.acer.com اینها رو نوشته بود در مورد کانفیگهای مختلف 5738زد: تو قسمت پلاتفرم
Intel® Pentium® mobile processor T4200 (1 MB L2 cache, 2 GHz, 800 MHz FSB, 35 W), or T3200/T3400 (1
MB L2 cache, 2/2.16 GHz GHz, 667 MHz FSB, 35 W), supporting Intel® 64 architecture Mobile Intel® GL40 Express Chipset Acer InviLink™ Nplify™3, 4 802.11b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED® network connection, supporting Acer SignalUp™ wireless technology Acer InviLink™4 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED® network connection, supporting Acer SignalUp™ wireless technology
دو حالت رو برای فرکانس و باس و عدد همراه T که نمیدونم چیه برای سی پی یو نوشته اونی که من پیدا کردم و قراره یه هفته دیگه بیاد سی پی یو 2.16 هست میخواستم ببینم از این دو حالت یا کانفیگ کدوم بهتره که نوشته:
T3200/T3400 (1 MB L2 cache, 2/2.16 GHz GHz, 667 MHz FSB, 35 W که 2.16 مد نظر هست
ممنون
اولی بهتره چون باسش بیشتره . 0.16 فرکانس هم خیلی تاثیر نداره .
majid_italy
21-09-2009, 21:53
بچه ها منم فردا یکی 5738 میگیرم(بالاخره قسطی پیدا کردم). می خواستم بپرسم که این لپ تاپ واسه کارایی مثل فوتوشاپ(چند ساعت در هفته) و تدوین ulead (چند ساعت در ماه) خوب جواب میده؟
H@mid-Vista
21-09-2009, 22:02
بچه ها منم فردا یکی 5738 میگیرم(بالاخره قسطی پیدا کردم). می خواستم بپرسم که این لپ تاپ واسه کارایی مثل فوتوشاپ(چند ساعت در هفته) و تدوین ulead (چند ساعت در ماه) خوب جواب میده؟
جواب ميده اما نه با سرعت خيلي عالي
كار مونتاژ مال دسك تاپه نه نوت بوك
فتوشاپ هم رديفه سه سوت:10:
f-soltani
21-09-2009, 23:20
ممنون
آقا حمید شما هم نظرتون رو بگید
H@mid-Vista
22-09-2009, 00:13
نه فکر نکنم درست باشه من رو بعضی لپتابها دیدم dual core 2.16 باشه .
ضمنا کی گفته dual core 2.16 نداریم . اینجا رو ببین :
اولی بهتره چون باسش بیشتره . 0.16 فرکانس هم خیلی تاثیر نداره .
آقا حمید شما هم نظرتون رو بگید
پاسخها تاييد ميشه
سلرون نيست
خيالت راحت
خيلي هم اثري نداره اين دو زار كلاك ريت بالاتر:10:
DaRiOuShJh
22-09-2009, 02:45
هممممممممم
اگر امروز مسیرم افتاد سمته جمهوری و 4 راه ولیعصر یه قیمتی میگیرم اینجا میگم
------------------------------
سلام.دوستان
ظاهرا سازگار قراره 5738G باگرافیک ATi Mobility Radeon HD 4570 512mb بیاره.(شایدم الان اورده) کسی از دوستان اگر از این مدل گرفت وضعیت اجرای بازیها و کارکرد باتری اون و قیمت آن تو سطح بازار رو یک اطلاع رسانی بکنه!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Google Spider
22-09-2009, 21:47
سلام می خواستم بدونم که acer aspire 5738 z رو میشه برای ویدیو کنفرانس و ویدیو پروجکتور استفاده کرد ؟
من خودم این مدل رو دارم . به یکی از دوستان معرفی کردم این مدل رو و اونم خوشش اومد .
ولی چون استاد دانشگاهه می خواست ببینه این کارایی رو داره این مدل یا نه . من هم نمی دونستم گفتم از شما کمک بگیرم . در کل من چیزی از این دو قابلیت نمی دونم
سلام
5738zg الان تهران پیدا می شه؟؟
موفق باشید...
mehdi_08
22-09-2009, 23:35
سلام می خواستم بدونم که acer aspire 5738 z رو میشه برای ویدیو کنفرانس و ویدیو پروجکتور استفاده کرد ؟
من خودم این مدل رو دارم . به یکی از دوستان معرفی کردم این مدل رو و اونم خوشش اومد .
ولی چون استاد دانشگاهه می خواست ببینه این کارایی رو داره این مدل یا نه . من هم نمی دونستم گفتم از شما کمک بگیرم . در کل من چیزی از این دو قابلیت نمی دونم
آره بابا می شه استفاده کرد سیستم سطح بالایی که نمی خواد:31:
kharkhoon
22-09-2009, 23:54
سلام.دوستان
ظاهرا سازگار قراره 5738G باگرافیک ATi Mobility Radeon HD 4570 512mb بیاره.(شایدم الان اورده) کسی از دوستان اگر از این مدل گرفت وضعیت اجرای بازیها و کارکرد باتری اون و قیمت آن تو سطح بازار رو یک اطلاع رسانی بکنه!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله گویا!
تو سایت خودشم هست!
حالا این 4570 چطوریاست؟
باحاله؟:5::8::27::10::31::20:
آخه یه دوستمون هم گفته بود 775 قیمت کرده!
vox_cine
23-09-2009, 14:39
توی چند سایت غربی خوندم که کیبورد این سری خیلی بی کیفیت است(البته توی این سایتها از همه چی ایراد الکی میگیرند و یه خورده خیلی پر توقع هستند).دوستانی که استفاده می کنند آیا تایید میکنند؟ آیا کیبورد روان نیست؟
Hossein Adeli
23-09-2009, 15:37
دوستان این 5738zg رو نتونستم پیدا کنم و مدل z هم بین 570 الی 590 تومن بود حالا به نظر شما این رو بخرم یا بهتره منتظر بمونم؟
اختلاف کارایی بین این دو چقدره؟
تو گیم زیاد با هم تفاوت دارند؟
اونطور که من تو بنچمارکها دیدم اختلاف بین کارتهای گرافیکشون 2 الی 3 برابر است!
اگه این طور باشه که Z یعنی هیچی به هیچی!!!
CPU هر دو یکی است؟ و فقط کارت گرافیک و هارد و رمشون با هم فرق داره؟
اگه یکی خواست 2 سال دیگه بفروشه یکی دیگه بخره این رو چند بر میدارن؟
ya_hossayn
23-09-2009, 15:52
سلام
نیومد بالاخره این زدجی تو بازار؟
جی چطور؟ آخه تو سایت سازگار مدل جی رو با کمی تغییر(گرافیکش) گذاشته که فکر می کنم معنی اش اینه که این مدل رو به ایران وارد کرده و اون تغییر رو درش ایحاد کرده.
H@mid-Vista
23-09-2009, 20:33
سلام
5738zg الان تهران پیدا می شه؟؟
موفق باشید...
بله گویا!
تو سایت خودشم هست!
حالا این 4570 چطوریاست؟
باحاله؟:5::8::27::10::31::20:
آخه یه دوستمون هم گفته بود 775 قیمت کرده!
توی چند سایت غربی خوندم که کیبورد این سری خیلی بی کیفیت است(البته توی این سایتها از همه چی ایراد الکی میگیرند و یه خورده خیلی پر توقع هستند).دوستانی که استفاده می کنند آیا تایید میکنند؟ آیا کیبورد روان نیست؟
الان مدل جي و زدجي كميابه
اما به زودي مياد اما با گرافيك اي تي اي
گرافيك اي تي اي 4750 هم خيلي خوبه و شايد از جهاتي از اون جي فورس 105 قبلي بهتره
اتفاقا 5738 يكي از بهترين كيبردها رو داره
كپي سري وايو هست كيبردش
قسمت عددي هم داره و خيلي هم روان و نرمه
من كه خيلي خيلي باهاش راحتم
H@mid-Vista
23-09-2009, 20:36
دوستان این 5738zg رو نتونستم پیدا کنم و مدل z هم بین 570 الی 590 تومن بود حالا به نظر شما این رو بخرم یا بهتره منتظر بمونم؟
اختلاف کارایی بین این دو چقدره؟
تو گیم زیاد با هم تفاوت دارند؟
اونطور که من تو بنچمارکها دیدم اختلاف بین کارتهای گرافیکشون 2 الی 3 برابر است!
اگه این طور باشه که Z یعنی هیچی به هیچی!!!
CPU هر دو یکی است؟ و فقط کارت گرافیک و هارد و رمشون با هم فرق داره؟
اگه یکی خواست 2 سال دیگه بفروشه یکی دیگه بخره این رو چند بر میدارن؟
سلام
نیومد بالاخره این زدجی تو بازار؟
جی چطور؟ آخه تو سایت سازگار مدل جی رو با کمی تغییر(گرافیکش) گذاشته که فکر می کنم معنی اش اینه که این مدل رو به ایران وارد کرده و اون تغییر رو درش ایحاد کرده.
گويا سازگار وارد كرده و پخش سراسري شروع ميشه
مدل جي و زدجي مياد تو بازار
اختلاف مدل زد و زدجي و جي در گيم خيلي خيلي زياده
اگه اهل گيم هستين حتما جي و يا زدجي بگيرين
مدل زدجي و جي با گرافيك 4750 اي تي اي مياد بازار به زودي كه كاراييش از جهاتي از مدل جي فورس قبلي بهتره
كلا" مدل زدجي خيلي خيلي اقتصادي هست و بهينه
در يك قيمت پايين كامل كامله:11:
Hossein Adeli
23-09-2009, 21:32
گويا سازگار وارد كرده و پخش سراسري شروع ميشه
مدل جي و زدجي مياد تو بازار
اختلاف مدل زد و زدجي و جي در گيم خيلي خيلي زياده
اگه اهل گيم هستين حتما جي و يا زدجي بگيرين
مدل زدجي و جي با گرافيك 4750 اي تي اي مياد بازار به زودي كه كاراييش از جهاتي از مدل جي فورس قبلي بهتره
كلا" مدل زدجي خيلي خيلي اقتصادي هست و بهينه
در يك قيمت پايين كامل كامله:11:
مشخصات دقیق سری جدید رو دارید؟
قیمتش زیر 700 خواهد بود؟
کارتش حتما 4750 است 4570 بوده؟
چون 4750 رو در سایت زیر ننوشته:
Ami R 940
23-09-2009, 22:45
چیزی که مسلم هست جی فورس از ای تی آی خیلی سرتر هست در کلیه مدل ها .
من از این مدل جدید کارت گرافیک بی خبرم اما حتما الان یه سرچی می کنم در رابطه اش.
به یه اصل توجه داشته باشید تعویض کارت گرافیک توسط ایسر احتمالا برای سود بیشتر بوده نه سود کمتر.این مدل حتما ارزون تر و کیفیت پایین تری داره که جایگزین شده تا سود بیشتری نصیب شرکت ایسر بشه .و گرنه چه دلیلی داره چنج بشه کارت گرافیک به اون خوبی جی فورس(فوق العاده قدرتمند هست نسبت به قیمتش)
nakeshman
23-09-2009, 22:49
دوستان در 5738 G سری جدید با گرافیک 4570 ؛ رم خود سیستم ddr2 هست:13:
میتونید توی سایت سازگار ببینید...
امان از ...
Ami R 940
23-09-2009, 22:57
بهترین برد رو کسی کرد g و Zg قدیم رو خرید .
اون از کارت گرافیک این از رم ddr2 buss 800 . از همه چی این مدل زدن !
کارت گرافیک جدید هم تا 1 گیگ شیر میکنه از رم . جی فورس قبلی تا 1800 از رم شیر می کرد. !! اینم یه نکته دیگه !
ATi Mobility Radeon HD4570 512MB Dedicated Up to 1GB
Hossein Adeli
23-09-2009, 23:25
کارت گرافیک ATI Mobility Radeon HD 4570 که خیلی بهتر از NVIDIA GeForce G 105M است پس چرا میگین ضعیف تره؟!
کارت 4570 حداقل 1.5 الی 2 برابر قویتر از کارت 105 است.
H@mid-Vista
23-09-2009, 23:25
اين سازگار كند زد اساسي:2::2::2::2:
هنوز هم خوبه
اما قبلا خيلي خيلي عالي بود:19::19::19::19::19:
majid_italy
23-09-2009, 23:27
همه از مدل g یا zg صحبت میکنن پس من چی که امروز مدل z رو خریدم، خیلی هم شیک و خوشگله! راستی یارو واسم ویندوز 7 نصب کرد مشکلی نداره؟اون cd ریکاوری که توشه کجا بکارم میاد، چه بدردم میخوره؟
H@mid-Vista
23-09-2009, 23:31
همه از مدل g یا zg صحبت میکنن پس من چی که امروز مدل z رو خریدم، خیلی هم شیک و خوشگله! راستی یارو واسم ویندوز 7 نصب کرد مشکلی نداره؟اون cd ریکاوری که توشه کجا بکارم میاد، چه بدردم میخوره؟
من خودم مدل زد دارم
البته قديم
خيلي توپه
سي دي ريكاوري؟؟؟
توضيح بده؟؟؟
H@mid-Vista
23-09-2009, 23:35
کارت گرافیک ATI Mobility Radeon HD 4570 که خیلی بهتر از NVIDIA GeForce G 105M است پس چرا میگین ضعیف تره؟!
تاييد ميشه رادئون به جي فورس سره
اختلافش هم محسوسه نسبتا":11:
kharkhoon
23-09-2009, 23:40
دوستان اینکه حالا رمش 800 شده که خیلی تاثیر نداره!:31:
گرافیک هم بیش از 1 گیگ لازم نمیشه!:20:
cpu و vga بهتر شده!:5:
در کل به نظر من بهتر شده!:27::8:
البته باید فعلن منتظر قیمت بمونیم!:21:
majid_italy
23-09-2009, 23:41
من خودم مدل زد دارم
البته قديم
خيلي توپه
سي دي ريكاوري؟؟؟
توضيح بده؟؟؟
همین cd ای که تو جعبه لپ تاپه، فکر کنم روش نوشته بود ریکاوری! البته یادم نیس جعبشم فعلا دم دست نیس برم نگاه کنم.
راستی 1 سوال اگه بخوایم کارت گرافیکش رو به mb بریم چنده؟ 512 هست؟
Ami R 940
23-09-2009, 23:48
این سایت خیلی وقته باش آشنام کلا شنگول می زنه و اطلاعات غلط زیاد داره و اطلاعات تست گیری غلطش واس من ثابت شده اس.
Fifa 2009: 1024x768, high: 10-40 fps ->
اینو واس جی فورس 105 ذکر کرده.
در حالی که من فیفا رو با فریم 60 که آخرید فریم برای این بازی هست .و با رزلوشن HD به راحتی بازی می کنم بعد در این سایت ذکر شده جی فورس فیفا رو می تونه با رزلوشن 1024 فریم متغییر 10 تا 40 نهیتا اجرا کنه !!!! .
اصلان من افت فریم حتی 2 درصد هم ندارم چه برسه 90 درصد ! تازه 10 فریم رو با رزلوشن 1024 نوشته :31: 10 فریم اصلان نمیشه بازی کرد فوتبال رو تصویر تیکه تیکه میشه.
کذب محظه بنچ مارکاش
kharkhoon
23-09-2009, 23:57
دوستان راستی واسه 5738 ها باتری 9 سل هست؟
زمانش چقدر زیاد میشه؟
قیمت دارید؟
H@mid-Vista
23-09-2009, 23:59
همین cd ای که تو جعبه لپ تاپه، فکر کنم روش نوشته بود ریکاوری! البته یادم نیس جعبشم فعلا دم دست نیس برم نگاه کنم.
راستی 1 سوال اگه بخوایم کارت گرافیکش رو به mb بریم چنده؟ 512 هست؟
گرافيكش 1700 مگ هست
البته از نوع شير شده از رم
دوستان این داغ کردن جای فن سی پی یو که بعد از مدتی یا زمانی که بار روی سی پی یو هست روشن میشه چطوره؟ تا چه اندازه داغ بشه طبیعی هست...
behjooei
24-09-2009, 10:17
دوستان این داغ کردن جای فن سی پی یو که بعد از مدتی یا زمانی که بار روی سی پی یو هست روشن میشه چطوره؟ تا چه اندازه داغ بشه طبیعی هست...
سلام
بحث مانيتورها به كجا كشيد؟ بالاخره اين سري جديد 5738z كه ما خريديم LED هست يا LCD؟
كسي عكسي يا مقايسه اي گذاشت؟؟
تاپيك رو گم كردم. نميدونم همينجا بحث ميشد يا جاي ديگه؟ ولي يادمه شما داشتيد پيگيري ميكرديد و يه جورايي ثابت شده بود اين جديدا LED نيستند و كلي حال مارو گرفته بوديد. لطفا" هر كي از دوستان يادشه كمك كنه تا ما از نگراني دربيائيم.
اي لعنت به اين سازگار ارقام. كاش همون سري هاي قديمي رو ميداد و يا حداقل قبلش اطلاع ميداد كه ميخواد چه تغييراتي بده...
kharkhoon
24-09-2009, 11:05
زمانش چقدر زیاد میشه؟
قیمت دارید؟
دوستان کجایید؟ چرا اینجا انقدر خلوته!:41:
H@mid-Vista
24-09-2009, 18:56
نوشته شده توسط kharkhoon
زمانش چقدر زیاد میشه؟
قیمت دارید؟
فكر نمي كنم
همه مدلها 6 سل هستن
اگه واقعا 9 سل باشه با حدود 40 درصد بيشتر عمر داشته باشه
ضمنا سنگيتر هم ميشه
kharkhoon
24-09-2009, 19:05
فكر نمي كنم
همه مدلها 6 سل هستن
اگه واقعا 9 سل باشه با حدود 40 درصد بيشتر عمر داشته باشه
ضمنا سنگيتر هم ميشه
ممنون:11:
یعنی 9سل به صورت جداگانه هم در بازار نیست؟
Ami R 940
24-09-2009, 20:06
دوستان من مایلم لپ تاپ مدل 5738zg خودم رو با 5738 بدون پسوند و یا 5738z از نوع قدیم تعویض کنم . کسی از رفقا مایل بود پی ام بده .
به دلیل اینکه کارای گرافیکی نمی کنم مایل به تعویضم .
البته اینجا جاش نبود جای دیگه هم جاش نبود :دی
سلام
حاجی من که خیلی از لپ تاپ سر در نمیارم ولی مشخصات این 5738 و خوندم نسبت به قیمتش خیلی خوب بود.تصمیم گرفتم بخرم ولی این پستهای آخری یه جورایی دلم و سرد کرد.
حالا با 700 الی 750 چوق شما چی و پیشنهاد می کنید؟
در ضمن گرافیک برام مهمه
لطفا راهنمایی کنید
سلام
بحث مانيتورها به كجا كشيد؟ بالاخره اين سري جديد 5738z كه ما خريديم LED هست يا LCD؟
تاپيك رو گم كردم. نميدونم همينجا بحث ميشد يا جاي ديگه؟ ولي يادمه شما داشتيد پيگيري ميكرديد و يه جورايي ثابت شده بود اين جديدا LED نيستند و كلي حال مارو گرفته بوديد. لطفا" هر كي از دوستان يادشه كمك كنه تا ما از نگراني دربيائيم.
اي لعنت به اين سازگار ارقام. كاش همون سري هاي قديمي رو ميداد و يا حداقل قبلش اطلاع ميداد كه ميخواد چه تغييراتي بده...
نخیر کسی مارو تحویل نمیگیره اینجا... حالا اینکه LED هست یا نه نیمدونم،اما فکر میکنم لد باشه،حالا گیرم هم نباشه میخاییم چی کار کنیم....!!!!
H@mid-Vista
25-09-2009, 13:59
ممنون:11:
یعنی 9سل به صورت جداگانه هم در بازار نیست؟
هست
اما بايد جا بخوره؟؟؟
9 سل بزرگتر از 6 سل هست و به 5738 نمي خوره:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0laptop%20battery%20for%20dell%20inspiron%201520%2 01521%201720%201721%20530s01.jpg
H@mid-Vista
25-09-2009, 14:02
سلام
حاجی من که خیلی از لپ تاپ سر در نمیارم ولی مشخصات این 5738 و خوندم نسبت به قیمتش خیلی خوب بود.تصمیم گرفتم بخرم ولی این پستهای آخری یه جورایی دلم و سرد کرد.
حالا با 700 الی 750 چوق شما چی و پیشنهاد می کنید؟
در ضمن گرافیک برام مهمه
لطفا راهنمایی کنید
دوست من فقط مدل زد تغيير كرده
مدل زدجي و جي حتي تقويت هم شدن
به خصوص گرافيك 4570 نصب شده قويتر از جي فورس 105 قديمي هست
105 يك چيزي در مايه هاي 9300 بود. اما يه نمه سريعتر:8::8:
دوست من فقط مدل زد تغيير كرده
مدل زدجي و جي حتي تقويت هم شدن
به خصوص گرافيك 4570 نصب شده قويتر از جي فورس 105 قديمي هست
105 يك چيزي در مايه هاي 9300 بود. اما يه نمه سريعتر:8::8:
الن zg و g توی بازار پیدا میشه؟
قیمت حدودا رو چقدره؟
کاش این مدل تکنولوژی dlna هم داشت.راستی اون مدلی که با همین مشخصاته و گرافیک بهتری برای game داره قیمتش چنده؟
دوستان الان قیمت 5738z چنده؟
h_starboy
25-09-2009, 23:29
دوستان الان قیمت 5738z چنده؟
حدود 560 اگه اشتباه نکنم
سلام دوستان
خدا این لپتاپ ایسر 5738Z و کمپانی ایسر رو نگه داره
این لپتاپ هم خیلی بهتر از لپتاپ دل 1545 که قبل از خرید ایسر مد نظرم بود خوب بود و هم خوب دراومد و هم خیلی صرفه جویی اقتصادی شد برام
من دقیقاً سه ماه پیش 5738Z رو به قیمت 555 تومن از تهران خریدم و آوردمش تبریز و الان خیلی راضی هستم ازش
از آقای حمید هم به خاطر ایجاد این تاپیک ممنونم
موفّق باشید:11:
behjooei
26-09-2009, 12:06
سلام
آقا حميد شما نظري نداريد؟؟؟
ya_hossayn
26-09-2009, 13:38
آخرین اخبار بازار:
5738زد : 560000 علاءالدین
5738زدجی: فعلا در بازار نیست
5738جی: 780000 پاساژ هدیه
H@mid-Vista
26-09-2009, 13:58
سلام
آقا حميد شما نظري نداريد؟؟؟
نظر خاصي ندارم
چون به نظر من كاري نميشه كرد
دوستان بررسي كردن و ديدن كه ال سي دي معمولي است
mehdi6409
26-09-2009, 14:13
يك مدل 5738z توي بازار هست با هارد 320 و رم 3Gb ddr2 و cpu t4300 (البته روش t4200 نوشته! ) به قيمت 630000 كه البته من 610 خريدم. يكسري قطعاتش رو هم عوض كردن كه از قبلي بهتره مثل بلوتوث كه bcm2046 شده. در كل چيز خوبيه!
behjooei
26-09-2009, 15:03
كسي از دوستان اطلاعي نداره چرا سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدتيه كه باز نميشه؟
آپديتهاي آفلاين NOD32 رو ميخوام.
من دیگه صبرم داره تموم میشه :19:
یه نفر یه لپ تاپ خوب زیر 750 چوق به ما معرفی کنه توی همین یکی دوروز می خوام بخرم
kharkhoon
26-09-2009, 15:54
آخرین اخبار بازار:
5738زد : 560000 علاءالدین
5738زدجی: فعلا در بازار نیست
5738جی: 780000 پاساژ هدیه
دوست عزیز این کدوم 5738g هست؟
با vga جیفورس یا ati ؟
:11:
kharkhoon
26-09-2009, 15:59
من دیگه صبرم داره تموم میشه :19:
یه نفر یه لپ تاپ خوب زیر 750 چوق به ما معرفی کنه توی همین یکی دوروز می خوام بخرم
دوست عزیز خوب معلومه دیگه!:31:
دیدی که 5738g شده 780 !:5:
اگه هم بازی نمیکنی و کار سنگین نمیکنی همون z یا 5738 خالی یا 4736 خوبه دیگه!:20:
قیمتش هم خیلی عالی!:27:
ولی اگه 750 داری 30 بزار روش g بگیر دیگه!:8::10:
(انقدرم شک نکن!):11:
H@mid-Vista
26-09-2009, 17:19
با vga جیفورس یا ati ؟
بايد الان مدل اي تي آي در بازار باشه
مدل جي فورس هم ممكن از قبل مونده باشه
هر دو خوبن
اما جديده بهتره:46:
DaRiOuShJh
26-09-2009, 18:54
میگم برارد! این سیستمش رو زده لینوکس که
ویندوز نصب میشه؟
میگم برارد! این سیستمش رو زده لینوکس که
ویندوز نصب میشه؟
اونکه ایرادی نداره عوض میشه
ya_hossayn
26-09-2009, 19:37
با vga جیفورس یا ati ؟
مدل جدیده:20:
DaRiOuShJh
26-09-2009, 20:07
هممممممم
مرسی احتمالا منم یکی از این مدل بگیرم
فعلا مقادیری پول کم دارم
یه ویندوز اکس پی پرو هم بشه ریخت عالیه
میگم بچه ها این جنگولک جاتش حدودا چه قد در میاد؟ مثلا کیف و ...
نمیدونم خودم چیا میخواد
حمید اقا ! مدلهای جدید 5738 pcmci یا pci express داره تا بشه بهش پورت 1394 اضافه کرد یا نه؟
H@mid-Vista
26-09-2009, 20:34
هممممممم
مرسی احتمالا منم یکی از این مدل بگیرم
فعلا مقادیری پول کم دارم
یه ویندوز اکس پی پرو هم بشه ریخت عالیه
میگم بچه ها این جنگولک جاتش حدودا چه قد در میاد؟ مثلا کیف و ...
نمیدونم خودم چیا میخواد
يك كيف
يك تبديل 3 به 2 براي دو شاخه شارژر
يك كيف
يك تبديل 3 به 2 براي دو شاخه شارژر
سلام
داداش اینطور که پستهای این انجمن و دیدم مثل اینکه شما در مورد لپ تاپ مپ تاپ خیلی حالیتونه :31:
یه لپتاپ زیر 750 چوق که به نظر خودت بهترین کارایی رو داره به ما معرفی کن می خوام همین امروز و فردا بخرم.
بد طور بلا تکلیفم از طرفی می خوام زود بخرم
ولی خیلی ها هم میگن Acer زیاد مالی نیست در صورتی که این مدل 5738 چشممو بد طوری گرفته
لطفا راهنمایی کنید
مرسی:11:
DaRiOuShJh
26-09-2009, 22:36
مرسی برادر
این کیف رو چه قیمت هایی هست؟
kharkhoon
26-09-2009, 22:46
مدل جدیده:20:
به به به!:5:
راستی این پاساژ هدیه کجاست؟
اگه مشکل داره پخ بده!:27:
دوستان اگه قیمت پایتخت/ رضا/ ایران رو دارن بگن!
چون تاپیک 5738 هست اینجا گفتم که همه در جریان باشن!:31:(میدونم تاپیک قیمت هم داریم!:46:)
DaRiOuShJh
26-09-2009, 22:51
آشنا ماشنا سراغ داشتید قیمت خوب بده به ما هم بگید خوب
ya_hossayn
26-09-2009, 23:13
به به به!:5:
راستی این پاساژ هدیه کجاست؟
:31:(میدونم تاپیک قیمت هم داریم!:46:)
میدون فاطمی-پاساژ هدیه
جاهای دیگه هم پرسیدم اما گرونتر می گفتن ولی احتمالن تخفیف هم می دن. ولی بهتره که حداقل همین قیمت رو مدنظر داشته باشی هر جا می ری همین حدود قیمت بگیری نه گرونتر.:46:
H@mid-Vista
26-09-2009, 23:50
مرسی برادر
این کیف رو چه قیمت هایی هست؟
بسته به كيقيت و ماركش از 10 تا 80 تومن
من خودم چيني گرفتم 20 تومن خوب هم هست
H@mid-Vista
26-09-2009, 23:54
حمید اقا ! مدلهای جدید 5738 pcmci یا pci express داره تا بشه بهش پورت 1394 اضافه کرد یا نه؟
خير
نه رابط پس سي اكسپزس و نه رابط pcmcia
البته تبديل يو اس بي به 1394 هست اما خوب سرعت 1394 رو نداره و كم مياره :46:
hesam 63
27-09-2009, 03:52
چند وقت پیش به دلایلی قصد خرید مدل zg رو داشتم که قسمت نشد ... حالا با تقویت کارت گرافیک مدل g باز فکر خرید این مدل ذهن من رو مشغول کرده ... دوستان قبلا سایتی رو به عنوان مرجع تست کارت های گرفیکی معرفی کرده بودند ولی نتیجه درستی از اون نگرفتم ...
تقاضا دارم دوستان در مورد قدرت دو کارت 4570 در این مدل ایسر و 8600 جی تی در دسکتاپ و مقایسه آنها یه توضیحی به من بنده بدن ... البته شاید بی ربط باشه ولی با توجه به کارکرد 8600 من در اجرای بازیها ، آیا همون انتظار رو هم می تونم از کارت گرافیک مدل ایسر داشته باشم یا نه ؟ ...
خير
نه رابط پس سي اكسپزس و نه رابط pcmcia
البته تبديل يو اس بي به 1394 هست اما خوب سرعت 1394 رو نداره و كم مياره :46:
داداش جواب پست صفحه ی قبل ما رو ندادی ازت سوال کرده بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H@mid-Vista
27-09-2009, 11:39
داداش جواب پست صفحه ی قبل ما رو ندادی ازت سوال کرده بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيك موضوعش همينه و سئوالتون هم كلي است.
خودتون بايد تصميم بگيرين
سلام . میدونم این لپتاپ 5738z برای بازی خوب نیست . فقط میخوام بدونم گرافیکش تو چه حدیه؟
کسی بازی lord of the rings II رو تست کرده؟ ارباب حلقه ها
یا Call of duty 2
DaRiOuShJh
27-09-2009, 15:47
میگم بر بو چ این وضعه شارژش چی ریختیاس؟
باطریش خوبه؟
H@mid-Vista
27-09-2009, 16:00
میگم بر بو چ این وضعه شارژش چی ریختیاس؟
باطریش خوبه؟
در حد مابقي نوت بوكها
اگه معمولي باشه 2 ساعت و خورده اي مي كشه:10:
سلام . میدونم این لپتاپ 5738z برای بازی خوب نیست . فقط میخوام بدونم گرافیکش تو چه حدیه؟
یا Call of duty 2
تست کنین بگین بی زحمت
خیالت راحت GTA IV اجرا نمیشه رو ZG اگه G هم بود اجرا نمیشد:5:
کی گفته اجرا نمیشه ! من GTA IV رو با تنظیمات معمولی راحت بازی میکنم :21:
سلام
من الان اگه به خوام ویندوز 7 نصب کنم تنها راه به دست اوردن درایورام دانلود اونا از سایت ایسر هست یا اینکه را دیگم داره...
ممنون
DaRiOuShJh
27-09-2009, 18:59
یا Call of duty 2
برادر اینا که فک کنم برای قبل از 2006 هستن
حتما باید اجرا بشن
من که صرفا دارم برای برنامه نویسی و طراحی وبم و نشون دادن نمونه کارهام به مشتری هام میخرمش
ولی بازی هم جای خودش رو داره
یه یارویی 5738G داشت میگفت 750 چوق میرزه؟(آک منظورمه ها)
برادر اینا که فک کنم برای قبل از 2006 هستن
حتما باید اجرا بشن
من که صرفا دارم برای برنامه نویسی و طراحی وبم و نشون دادن نمونه کارهام به مشتری هام میخرمش
ولی بازی هم جای خودش رو داره
داریوش جون تا اونجا که یادمه تو بدجور طلبه پاکت پی سی توشیباهه شده بودی و داشتی برا خریدش له له میزدی منصرف شدی یا تریپ مایه داریه اونو خریدی می خوای از این هم بی نصیب نمونی ؟:31:
h_starboy
27-09-2009, 20:16
سلام
من الان اگه به خوام ویندوز 7 نصب کنم تنها راه به دست اوردن درایورام دانلود اونا از سایت ایسر هست یا اینکه را دیگم داره...
ممنون
اکثر سخت افزارهارو خود 7 میشناسه .
اگه تو سایت ACER هم نباشه میتونی از سایت خود سخت افزار پیگیری کنی .
مثلا برای گرافیک هم ATI و هم NVIDIA برای 7 داریور میدن .
همچنین تو این تاپیک هم میتونی بپرسی :
H@mid-Vista
27-09-2009, 20:30
سلام
ممنون
خود ويندوز 7 مي شناسه
اما بهتره با اين روش به روز كني خيلي اثر داره
من خودم اين كار رو كردم:
H@mid-Vista
27-09-2009, 20:31
یه یارویی 5738G داشت میگفت 750 چوق میرزه؟(آک منظورمه ها)
آره خيلي خوبه
مدل جديد يا قديم
اگه جديد باشه كه خيلي عاليه
با گرافيك 4570
:20::20:
Ami R 940
27-09-2009, 21:21
حمید خان
سری جدید رمش باس 800 دی دی آر 2 هست .
مشخصه قدیم بهتره با باس 1066 و دی دی آر 3 .
نا سلامتی 4 تا رم باس 1066 که دودر کردن از این مدل هر کدوم 20 تومن واسشون سود داشته ! 80 بیشتر دارند میخورند رو این مدل . سازگار اگر فکر کیفیت بالا بردن این مدل بود سفارش نمی داد رمشو عوض کنن,
در مورد کارت گرافیک ,که فک کنم استناد شما به سایت نوت بوک چک هست
سایت نوت بوک چک , چت می زنه بنچ مارک هاش اشتباه هست با اون چیزی که ما تست کردیم در بازی ها . قدرت جی فورس 105 رو نصف کارایشش هم ننوشته در بنچ مارکاش .
من یه عکس از گیم ها مثلا قوتبال با فریم 60 می گیرم با رزلوشن hd میزارم به زودی .در حالی که این سایت با رزلوشن خیلی پایین 1024 نوشته 10 فریم برای فوتبال حداکثر !.
70درصد کارایی جی فورس 105 رو آورده پایین خواسته یا ناخواسته !
Green.Son
27-09-2009, 21:47
سلام
من امروز مدل جي جديد گرفتم
گرافيكش هم با ويندوز 7 خيلي خوبه
بازي نصب كنم ميگم
ويندوز 7 به گرافيك 4.3 داده
مثل شصت تير كار مي كنه
ممنون حمید جان ولی راهی نیست که توش دانلود نباشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون امکان دانلود فایلای حجیم رو ندارم(اینترنت نفتی...) مثلا یه جوری از درایورا backup بگیریم...
بعد یه سوال دیگه قویترین کارت گرافیکی که واسه لپ تاپ تولید شده چیه؟؟ از فناوری SLi و CF هم تو لپ تاپ استفاده شده؟
یا Call of duty 2
دوستان تو رو خدا یه نفر یکی از این ها رو تست کنه
دوستان تو رو خدا یه نفر یکی از این ها رو تست کنه
بابا آخه بازی چیه؟ با لپ تاپ همینطوری در حالت عادی کار کردن شکنجه هست چه رسد به اینکه بخای باهاش بازی کنی (دیوانه میشی) ،اما چون جویا بودی بگم که من با 5738z گرافیکintel 256 فیفا 09 رو با رزولوشین 1024 768 بازی کردم،مشکلی نداشت.
من که اهل بازی نیستم . فقط میخوام بدونم
ممنون دوستان
نگاه کنین جالبه
f-soltani
28-09-2009, 18:22
این 5738 زد وایرلس داره
behjooei
28-09-2009, 18:34
آره داره ولي من هنوز امتحانش نكردم.
h_starboy
28-09-2009, 19:40
این 5738 زد وایرلس داره
دیگه الان همه لپتابها وایرلس دارن .
سلام
بازي نصب كنم ميگم
مثل شصت تير كار مي كنه
چند خریدی؟ :20:
bioelec_352
28-09-2009, 23:15
سلام
من اگه بخوام از دبی laptop بگیرم چه قدر تفاوت قیمت با اینجا(تهران)داره؟البته با پیش فرض اینکه 1 جوری مخفیانه تو هواپیما با خودم بیارمش.........
majid_italy
28-09-2009, 23:34
بچه ها وقتی من تاپیک زدم که کدوم لپ تاپ resident evil 5 روش اجرا میشه همتو 5738 رو پیشنهاد کردینۀ منم خریدمش امروز که اویل رو روش نصب کردم کند اجرا میشه:19::42: تمتم تنظیمات رو هم در حالت مینیموم قرار دادم اما بازم 1کم کنده و البته بی کیفیت:41: ویندوز 7 نصب دارم، امکان داره از اون باشه یا اصلا سیستمم نمیکشخ و کم میاره!:37:
f-soltani
29-09-2009, 12:13
تو سایت سازگار در 5738 زد و 4736 باس سی پی یو رو هم کم کردن به جای 800 شده 667 !
آیا باز هم ارزش داره با این قیمتی که تو سایت سازگار زدن
Green.Son
29-09-2009, 12:35
چند خریدی؟ :20:
الان 780 تومن هست
البته مدل قديمي جي هم هست 760 تومن مي دادن
قيمت سازگار گرونه اما گارانتي سازگار در بازار ارزونتره:5:
Green.Son
29-09-2009, 12:36
سلام
من اگه بخوام از دبی laptop بگیرم چه قدر تفاوت قیمت با اینجا(تهران)داره؟البته با پیش فرض اینکه 1 جوری مخفیانه تو هواپیما با خودم بیارمش.........
خوب بارت بره بالاي 20 كيلو و يا 30 براي ايران اير
كلي ازت پول ميگيرن كه پشيومن بشي
راستي كيفيت مدلهايي كه براي بازار دوبي توليد ميكنند خيلي خيلي پايين هست.:19:
Green.Son
29-09-2009, 12:39
بچه ها كسي مي دونه اين هارد سازگار كه هديه هست را بايد چه جوري بگيرم؟
چند گيگ هست؟
كوله پشتي نوت بوك هم ميدن؟
milky way
29-09-2009, 13:18
آقا 5739 نیومده تو بازار هنوز؟
majid_italy
29-09-2009, 14:09
بچه ها وقتی من تاپیک زدم که کدوم لپ تاپ resident evil 5 روش اجرا میشه همتو 5738 رو پیشنهاد کردینۀ منم خریدمش امروز که اویل رو روش نصب کردم کند اجرا میشه:19::42: تمتم تنظیمات رو هم در حالت مینیموم قرار دادم اما بازم 1کم کنده و البته بی کیفیت:41: ویندوز 7 نصب دارم، امکان داره از اون باشه یا اصلا سیستمم نمیکشخ و کم میاره!:37:
پس هیچکی نبود جواب منو بده:41:
H@mid-Vista
29-09-2009, 14:17
بچه ها وقتی من تاپیک زدم که کدوم لپ تاپ resident evil 5 روش اجرا میشه همتو 5738 رو پیشنهاد کردینۀ منم خریدمش امروز که اویل رو روش نصب کردم کند اجرا میشه تمتم تنظیمات رو هم در حالت مینیموم قرار دادم اما بازم 1کم کنده و البته بی کیفیت ویندوز 7 نصب دارم، امکان داره از اون باشه یا اصلا سیستمم نمیکشخ و کم میاره!
البته در اينكه ويندوز 7 با خيلي گيمها مشكل داره شكي نيست
يك بار اكس پي نصب كن ببين چي ميشه
H@mid-Vista
29-09-2009, 14:19
آقا 5739 نیومده تو بازار هنوز؟
با اون كافيگي كه 5739 داره و گرافيك 1 گيگش قيمتش قطعا" بالاست و بعيد مي دونم سازگار بياره
چون فروشش بالا نخواهد بود
الان در بازار 5935 هست كه خيلي قشنگه و 950 قيمت داره
kharkhoon
29-09-2009, 16:07
الان 780 تومن هست
البته مدل قديمي جي هم هست 760 تومن مي دادن
قيمت سازگار گرونه اما گارانتي سازگار در بازار ارزونتره:5:
دوست عزیز فینگر پرینت هم داره این جدیدا؟
H@mid-Vista
29-09-2009, 17:09
دوست عزیز فینگر پرینت هم داره این جدیدا؟
نه فينگرپرينت داشت كه بالاي 1 تومن ميشد
البته اين مدل 5935 كه بالا معرفي كردم داره
prince 25
29-09-2009, 17:12
لپ تاپ عالیه
سلام
بازي نصب كنم ميگم
مثل شصت تير كار مي كنه
باهاش مشکلی نداری ؟ همه چیش ردیفه؟ :3:
گرافیکش بهتر از مدل قدیمیشه؟
Captain_Nemo
29-09-2009, 20:45
آیا سری G و ZG لپ تاپ 5738 وارد بازار شده؟
اگه اومده الان کجا پیدا ميشه و قیمتش چنده؟
با تشکر
aneea2801
29-09-2009, 21:30
ی سوال مگه مدل 5738gقیمتش نیست 839تومن شما چطوری 780 گرفتی؟
راستی الان مدل قدیمیش رو کجا دارن؟مگه هنوز تو بازار هست؟
H@mid-Vista
29-09-2009, 21:33
آیا سری G و ZG لپ تاپ 5738 وارد بازار شده؟
اگه اومده الان کجا پیدا ميشه و قیمتش چنده؟
با تشکر
گويا دوستان خريد كردن
زدجي 680
جي 780
بازار رضا و پايتخت:10:
aneea2801
29-09-2009, 21:34
ی سوال دیگه مدل جدید5738gدارای رم4 اما ddr2اما مدل 5738zیاzgدارای رم3اماddr3اند به نظر شما این دو خیلی با هم تفاوت دارن؟
اخه من میخواستم5738gبگیرم اما با وضع جدید ی خورده دودل شدم.البته نمیشه نوع سی پی یو 5738gرو نسبت به بقیه مقایسه کرد.خیلی بالاتره میشه ی راهنمایی بکنید عجله دارم.
راستی باس مدل جی800اما باس اون دو تا 1026 است.
bioelec_352
29-09-2009, 23:39
مرسی....
اقای رجیس عزیز هم تاکید می فرمایند؟؟؟؟
hamidhassas
30-09-2009, 10:56
ویژه مدل های Acer Aspire 5738Z,Acer Aspire 5738ZG,Acer Aspire5738G
لطفا اگر امکان داره کار های زیر را بر روی لب تاپ خود انجام دهید و نتایج را در اینجا درج کنید .
1. دریافت و اجرای برنامه GPU-z, CPU-z,PC Wizard از آدرس زیر
GPU-z: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU-z: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PC Wizard: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. گرفتن عکس از محیت برنامه های بالا از تمام قسمت های آن و درج آن در این تاپ
3. نصب برنامه PC Wizard و گرفتن عکس از قسمت اطلاعات DVD-RW , H.DD , VGA
تمام برنامه های بالا حجم کمی دارند و با اینترنت Dial-Up قابل دریافت هستند.
پیشاپیش از همکاری شما تشکر می کنم.
برای نمونه من این تصاویر را قرار می دهم.
تصویر اصلی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها میشه از روی مشخصات رادئون 4570 و جی فورس 105 فهمید که باید 4570 قویتر باشه
اینم لینک مشخصات از سایت amd و nvidia :
و نیز لینک مشخصات از سایت laptopchek :
سلام
اینم یه بنچمارک از سایت videocardbenchmark که نشون میده رادئون 4570 از جی فورس 105 قویتره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه اگه روی اسم هر کدم از کارت گرافیکها کلیک کنید می بینید که 4570 رو توی سری کارت های high end طبقه بندی کرده
ولی g105 رو توی سری کارت های mid range گذاشته
پس در مجموع radeon 4570 قویتر از gforce 105 است
اینم لینک هاش بعد از کلیک روی اسم کارت ها
radon4570
geforce 105
bermuda535
30-09-2009, 14:14
سلام دوستان
من مدل زد رو گرفتم به قیمت564 تومن با گارانتی سازگار
فروشنده بهم گفت درایور مودم و بلوتوث تغییر کرده که برام رو فلش کپی کرد
فقط یه سوال
تو دی وی دی درایورش کدوماشو باید نصب کنیم
مثل وب کم
و یا وایرلس ( خیلی هم لازمش دارم)
فینگر تاچ
و .....
چون از وب کم 2 تا درایور داره که نمیدونم کدومشون باید نصب کنم
فقط اونایی که لازمه نصب شه رو بهم بگین
ممنون میشم
hamidhassas
30-09-2009, 15:19
آقا حمید می خوام بدانم Acer Aspire 5738Z آیا یک بازی مثل IGI2 روی آن به راحتی کار می کند و آیا امکان دارد یک بازی مثل Empire Erthe , AGE of Empire 2 را رو ی آن نصب کرد و با آن کار کرد و اینکه آیا این مدل WiMax را هم پشتیبانی می کند:10:
اگر حتی فقط بتواند یک بازی مثل IGI2 را اجرا کند به راحتی و کار کند برم و بخرم .
قیمت شیراز 600 است
آقا حمید می خوام بدانم Acer Aspire 5738Z آیا یک بازی مثل IGI2 روی آن به راحتی کار می کند و آیا امکان دارد یک بازی مثل Empire Erthe , AGE of Empire 2 را رو ی آن نصب کرد و با آن کار کرد و اینکه آیا این مدل WiMax را هم پشتیبانی می کند:10:
اگر حتی فقط بتواند یک بازی مثل IGI2 را اجرا کند به راحتی و کار کند برم و بخرم .
قیمت شیراز 600 است
IGI2 رو که مث بنز جواب میده،من با ریز ترین رزولوشین و با تمامی تنظیمات قوی high بازی کردم. مث فرفره..حرف نداشت.
یه مشکلی من در ویندوز هفت دارم.وقتی که دارم کار میکنم بعضی وقتا یه پیغام میده که این رزولوشین شما بهترین حالت نیست 768 1366 در حالی که رزولوشن اینه،مشکل از چیه؟
من امروز رفتم از نمایندگی سازگار تو شهرمون این 5738G جدیده رو بگیرم . خلاصه رفتم و مشخصات رو گذاشتم جلوش ، گفت نداریم ! گفتم سازگار آورده جدیدا و زنگ زد سازگار ارقام ، یارو هم گفت نداریم !!!!!
یعنی چی اونوقت؟؟ به نظر شما طرف خالی بسته یا دوباره این سری جدیدش هم تموم شده؟
hamidhassas
30-09-2009, 19:41
لطفا اگر امکان داره کار های زیر را بر روی لب تاپ خود انجام دهید و نتایج را در اینجا درج کنید .
1. دریافت و اجرای برنامه GPU-z, CPU-z از آدرس زیر
:10::11::10:
دوست عزیز اگه صفحات قبل رو نگاه این تست ها با برنامه هایی که گفتید انجام شده. حد فاصل صحفه های 80 تا 110 فکر میکنم.
اشتب شد
ویرایش
......................
hamidhassas
30-09-2009, 22:03
من از صحفه 1 اتا 124 را دیدم ولی نبود
H@mid-Vista
30-09-2009, 22:43
ویژه مدل های Acer Aspire 5738Z,Acer Aspire 5738ZG,Acer Aspire5738G
1. دریافت و اجرای برنامه GPU-z, CPU-z,PC Wizard از آدرس زیر
PC Wizard: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. نصب برنامه PC Wizard و گرفتن عکس از قسمت اطلاعات DVD-RW , H.DD , VGA
برای نمونه من این تصاویر را قرار می دهم.
تصویر اصلی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. دریافت و اجرای برنامه GPU-z, CPU-z از آدرس زیر
:10::11::10:
دوست عزیز اگه صفحات قبل رو نگاه این تست ها با برنامه هایی که گفتید انجام شده. حد فاصل صحفه های 80 تا 110 فکر میکنم.
من از صحفه 1 اتا 124 را دیدم ولی نبود
اينجا و صفحات بعدي رو ببين:
H@mid-Vista
30-09-2009, 22:46
یه مشکلی من در ویندوز هفت دارم.وقتی که دارم کار میکنم بعضی وقتا یه پیغام میده که این رزولوشین شما بهترین حالت نیست 768 1366 در حالی که رزولوشن اینه،مشکل از چیه؟
درايور گرافيك رو به روز كن
به اين روش اقدام كن:
H@mid-Vista
30-09-2009, 22:48
سلام دوستان
من مدل زد رو گرفتم به قیمت564 تومن با گارانتی سازگار
فروشنده بهم گفت درایور مودم و بلوتوث تغییر کرده که برام رو فلش کپی کرد
فقط یه سوال
تو دی وی دی درایورش کدوماشو باید نصب کنیم
مثل وب کم
و یا وایرلس ( خیلی هم لازمش دارم)
فینگر تاچ
و .....
چون از وب کم 2 تا درایور داره که نمیدونم کدومشون باید نصب کنم
فقط اونایی که لازمه نصب شه رو بهم بگین
ممنون میشم
ساده ترين راه اينه كه موقع نصب درايورها بري داخل ديوايس منبجر و با رايت كليك كردن روي سخت افزارها و انتخاب گزيته اپديت درايور و دادن ادرس دي وي دي خودش بهترين چيز رو پيدا مي كنه و مي نصبه
اينجا رو هم ببين:
H@mid-Vista
30-09-2009, 22:50
ی سوال دیگه مدل جدید5738gدارای رم4 اما ddr2اما مدل 5738zیاzgدارای رم3اماddr3اند به نظر شما این دو خیلی با هم تفاوت دارن؟
اخه من میخواستم5738gبگیرم اما با وضع جدید ی خورده دودل شدم.البته نمیشه نوع سی پی یو 5738gرو نسبت به بقیه مقایسه کرد.خیلی بالاتره میشه ی راهنمایی بکنید عجله دارم.
راستی باس مدل جی800اما باس اون دو تا 1026 است.
به نظر من جي مدل جديد بگير خيلي خيلي سرتره
به خصوص گرافيكش عالي هست:10:
Green.Son
01-10-2009, 12:39
دوستان كسي باطري 9 سل واسه 5738 ديده؟
اگه نصب كنيم روش شكلش زشت ميشه
آخه 9 سلها پهن تر از 6 سل ها هستن
majid_italy
01-10-2009, 15:30
بچه ها من مدل 5738z دارم، موقع تحویل گرفتن یارو روش ویندوز 7 نصب کرد، حالا میخوام بپرسم به کجای ویندوز برم که ببینم درایور های گرافیکش کاملا نصبه یا نه؟ شایدم این سوال مربوط به مبحث ویندوز 7 بشه ولی چون لپ تاپه اینجا پرسیدم.
aneea2801
01-10-2009, 22:00
ی سوال کسی میدونه کجا میتونم مدل قدیمی 5738جی رو پیدا کنم؟
راستی با گارانتی سازگار ارقام هست؟
و چند میدن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.